Vitec Software Group AB (Publ) jobb i Örebro

Hitta lediga jobb hos Vitec Software Group AB (Publ) i Örebro. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Örebro.

Servicecenter ekonom/redovisningsexpert

Redovisningsekonom
Läs mer Apr 24
Är du sugen på att arbeta som expert gentemot våra kunder för våra system Vitec Ekonomi och Vitec Verksamhetsanalys? Jobbet innebär daglig kundkontakt och du blir del av ett team med positiv energi och framåtanda.
Vitec Fastighet, en del av Vitec Software Group är Sveriges största leverantör av affärssystem för fastighetsbranschen. Genom innovativa lösningar och lång erfarenhet är vi stolta att erbjuda systemstöd av högsta kvalité.
Vi erbjuder en spännande arbetsplats, med möjligheter till utveckling. Att jobba hos oss är populärt, vi har ett ENPS-index på 50, ett av de högsta i branschen och flera av de som tidigare lämnat oss har sökt sig tillbaka till oss som arbetsgivare. Något vi är väldigt stolta över.
Om tjänsten
Ditt ansvar blir att ge expertråd och stöd främst åt kunder inom våra produkter Vitec Ekonomi och Vitec Verksamhetsanalys och vi ser därför att du behöver ha goda ekonomi- och redovisningskunskaper. Du behöver även vara en nyfiken problemlösare med ett analytiskt angreppssätt. Det är ett stort plus om du även har erfarenhet från fastighetsbranschen. Arbetet utförs främst via telefon och vårt ärendehanteringssystem.
Du kommer tillhöra ett team som består av 22 mycket erfarna medarbetare och som finns på flera orter. Vi brinner för våra kunder och har en stark gemenskap där vi hjälper varandra. Vi jobbar hårt för att hålla en hög servicenivå med personlig touch gentemot våra kunder. Ett arbete som du kommer att bli delaktig i.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är en engagerad person med en positiv inställning och som alltid är mån om att leverera utmärkt service. Vi värdesätter samarbete och ödmjukhet, där du aktivt stödjer dina kollegor och bidrar till en positiv arbetsmiljö. Du bör tycka om att lösa komplexa problem och kunna sätta dig in i kundens behov. Vidare behöver du vara nyfiken, kommunikativ och redo att ta ansvar.
Vilken erfarenhet ska du ha?
· minst 2-3 års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom
· erfarenhet av att jobba med systemstöd av programvaror
· erfarenhet av service och kundkontakt
Du är civilekonom eller har motsvarande högskoleexamen och vi tror att du idag arbetar med redovisning alltifrån löpande bokföring till controlling.
Om du har erfarenhet av någon av våra produkter eller om du tidigare arbetat med redovisning på ett fastighetsbolag så är det meriterande. Då alla våra kunder finns i Sverige behöver du tala och skriva svenska obehindrat.
Vad erbjuder vi?
Hos oss får du en trygg anställning med extra semesterdagar, friskvårdsbidrag, teamkänsla och möjlighet till distansarbete. Vi prioriterar en stark gemenskap och anordnar därför olika sammankomster och konferenser, senast besökte vi Gotland som bjöd på både härliga aktiviteter och sol! Vi är bra på det vi gör, mycket beroende på att vi trivs tillsammans och har skapat en gemensam företagskultur driven av en stark värdegrund. Vill du läsa mer om vår verksamhet och få en närmare beskrivning om hur det är att arbeta på Vitec så följ denna länk: www.vitec-fastighet.com/kontakt-om-oss/om-oss/
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Tillsvidareanställning
Plats: Stockholm, Jönköping, Örebro, Kalmar, Västerås
Sista ansökningsdag: Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2024-05-15. Rekrytering sker löpande.
I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor.
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Therese Ericson, Gruppchef Vitec ServiceCenter, therese.ericson@vitecsoftware.com


Om Vitec Fastighet
Som en del i Vitec Software Group finns affärsenheten Fastighet, Sveriges största leverantör av heltäckande affärssystem till fastighetsbranschen. Vi är ca 150 medarbetare fördelade på 9 orter i landet med ett gemensamt uppdrag att leverera tillförlitliga system som hjälper våra kunder i deras vardag.
Vi som jobbar på Vitec bidrar alla till samhällsnyttiga och samhällskritiska produkter. Sanningen är att många verksamheter skulle stanna utan Vitec. Därför måste vi tänka långsiktigt, vilket också uttrycks i vårt varumärkeslöfte – To rely on today and tomorrow. Läs mer om oss på www.vitec-fastighet.com.
Om Vitec Software Group
Vitec är ledande inom Vertical Software och har sitt ursprung och huvudkontor i Umeå. Våra produkter har utvecklats utifrån specifika behov inom olika nischer i samhället. Medarbetarnas expertis, i kombination med vår gemensamma företagskultur och affärsmodell, möjliggör ständiga förbättringar och innovationer. Vi växer genom våra affärsenheters framgångar och genom förvärv. Allt vi gör, gör vi med ett långsiktigt perspektiv. För vi är att lita på – idag och imorgon. Vitec har 1 500 anställda, är noterat på Nasdaq Stockholm och hade 2023 en nettoomsättning på 2 778 miljoner kronor. Läs mer på vitecsoftware.com.

Ansök nu

Verksamhetskonsult inom teknisk förvaltning

Fastighetsförvaltare
Läs mer Dec 20
Vill du jobba på ett framgångsrikt företag i en omväxlande roll där du hjälper till att effektivisera fastighetsbranschen? Då är detta tjänsten du söker!
Vitec Fastighet är Sveriges största leverantör av heltäckande affärssystem för bolag inom fastighetsbranschen. Vi leder våra kunder in i framtiden genom digitalisering och automatisering av deras verksamhetskritiska processer. Vi vilar på starka värderingar och skapar möjligheter för dig att engagera dig i spännande projekt i en växande organisation. Hos oss har du alla möjligheter att ständigt utvecklas och vara våra kunders bästa partner.
På leveransavdelningen behöver vi nu förstärka med en Verksamhetskonsult inom teknisk förvaltning.
Vi erbjuder dig
Som verksamhetskonsult är du experten som sätter dig in i våra kunders processer och stöttar dem i att effektivisera dessa med Vitecs affärssystem.
I rollen har man mycket kundkontakt och stor frihet att själv planera sin arbetstid. Du jobbar självständigt under eget ansvar men även i projekt i nära samarbete med projektledare, andra verksamhetskonsulter, produktledare och systemtekniker.
Dina arbetsuppgifter innefattar allt från systemimplementation, projektledning, workshops, utbildningar till eftermarknadsbearbetning. Du har också en viktig roll i att påverka utvecklingen av våra produkter.
Vi arbetar mycket på distans men en del av arbetet bedrivs också på plats ute hos våra kunder så resor i tjänsten är en naturlig del av arbetet. Vi tycker också att det är viktigt att träffas och utvecklas tillsammans så vi anordnar därför ett antal konferenser under året som är mycket uppskattade.
Vem är du?
Du har praktisk erfarenhet av fastighetsbranschen och arbete inom en eller flera delar inom fastighetsförvaltning (underhåll, besiktning, drift och rondering).
Vi ser gärna att du har en universitets-, högskole- eller yrkeshögskoleutbildning inom fastighetsförvaltning eller som fastighetsingenjör men den praktiska erfarenheten är viktigare.
Det är meriterande om du har:
erfarenhet av fastighetsbranschen och utöver teknisk förvaltning har jobbat med andra områden i fastighetsbranschen t ex hyresadministration.
arbetat i en konsultroll tidigare
erfarenhet av systemimplementationsprojekt och har god förståelse för IT och produktutveckling

För att lyckas hos oss:
Besitter du stor problemlösningsförmåga som är baserat på kundfokus, kvalitetstänk, noggrannhet och engagemang.
Uppskattar du och trivs i konsultrollen med många parallella projekt/delprojekt och driver dem på ett affärsmässigt och strukturerat sätt.
Drivs du av att effektivisera kundernas affärsprocesser baserat på bra systemstöd.
Är du en social, initiativrik, pragmatisk, positiv, nyfiken, prestigelös person och vill vara med och bidra till vår framgångsrika resa.

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid
Kontor: Stockholm, Umeå, Malmö, Göteborg, Kalmar, Västerås, Örebro, Linköping, Åre.
Låter det intressant och vill du vara med på vår framgångsrika resa?
I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor. Skicka din ansökan redan idag, då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Vi ser fram emot din ansökan!
Ansökan senast: 2024-01-15
Frågor om tjänsten för respektive placeringsort, kontakta:
Cecilia Gothnier, Gruppchef Team Property, leveransavdelningen.
Cecilia.gothnier@vitecsoftware.com
072-050 4161
Om Vitec Fastighet
Som en del i Vitec Software Group finns affärsenheten Fastighet, Sveriges största leverantör av heltäckande affärssystem till bygg- och fastighetsbranschen. Vi är 140 medarbetare fördelade på 9 orter i landet med ett gemensamt uppdrag att leverera tillförlitliga system som hjälper våra kunder i deras vardag. Läs mer om oss på www.vitec-fastighet.com.
Om Vitec Software Group
Vitec är ledande inom Vertical Software och har sitt ursprung och huvudkontor i Umeå. Våra produkter har utvecklats utifrån specifika behov inom olika nischer i samhället. Medarbetarnas expertis, i kombination med vår gemensamma företagskultur och affärsmodell, möjliggör ständiga förbättringar och innovationer. Vi växer genom våra affärsenheters framgångar och genom förvärv. Allt vi gör, gör vi med ett långsiktigt perspektiv. För vi är att lita på – idag och imorgon. Vitec har 1 430 anställda, är noterat på Nasdaq Stockholm och hade 2022 en nettoomsättning på 1 978 miljoner kronor. Läs mer på vitecsoftware.com.

Ansök nu

Verksamhetskonsult inom hyresadministration

Fastighetsförvaltare
Läs mer Dec 20
Vill du jobba på ett framgångsrikt företag i en omväxlande roll där du hjälper till att effektivisera fastighetsbranschen? Då är detta tjänsten du söker!
Vitec Fastighet är Sveriges största leverantör av heltäckande affärssystem för bolag inom fastighetsbranschen. Vi leder våra kunder in i framtiden genom digitalisering och automatisering av deras verksamhetskritiska processer. Vi vilar på starka värderingar och skapar möjligheter för dig att engagera dig i spännande projekt i en växande organisation. Hos oss har du alla möjligheter att ständigt utvecklas och vara våra kunders bästa partner.
På leveransavdelningen behöver vi nu förstärka med en Verksamhetskonsult inom hyresadministration.
Vi erbjuder dig
Som verksamhetskonsult är du experten som sätter dig in i våra kunders processer och stöttar dem i att effektivisera dessa med Vitecs affärssystem.
I rollen har man mycket kundkontakt och stor frihet att själv planera sin arbetstid. Du jobbar självständigt under eget ansvar men även i projekt i nära samarbete med projektledare, andra verksamhetskonsulter, produktledare och systemtekniker.
Dina arbetsuppgifter innefattar allt från systemimplementation, projektledning, workshops, utbildningar till eftermarknadsbearbetning. Du har också en viktig roll i att påverka utvecklingen av våra produkter.
Vi arbetar mycket på distans men en del av arbetet bedrivs också på plats ute hos våra kunder så resor i tjänsten är en naturlig del av arbetet. Vi tycker också att det är viktigt att träffas och utvecklas tillsammans så vi anordnar därför ett antal konferenser under året som är mycket uppskattade.
Vem är du?
Du har praktisk erfarenhet av fastighetsbranschen och arbete inom en eller flera delar inom hyresadministration (kontrakt, fakturering, inbetalning-, reskontra- och redovisning).
Vi ser gärna att du har en universitets-, högskole- eller yrkeshögskoleutbildning inom Fastighetsekonomi men din praktiska erfarenhet är viktigare.
Det är meriterande om du har:
erfarenhet av fastighetsbranschen och utöver hyresadministration har jobbat med andra områden t ex teknisk förvaltning
arbetat i en konsultroll tidigare
erfarenhet av systemimplementationsprojekt och har god förståelse för IT och produktutveckling

För att lyckas hos oss:
Besitter du stor problemlösningsförmåga som är baserat på kundfokus, kvalitetstänk, noggrannhet och engagemang.
Uppskattar du och trivs i konsultrollen med många parallella projekt/delprojekt och driver dem på ett affärsmässigt och strukturerat sätt.
Drivs du av att effektivisera kundernas affärsprocesser baserat på bra systemstöd.
Är du en social, initiativrik, pragmatisk, positiv, nyfiken, prestigelös person och vill vara med och bidra till vår framgångsrika resa.

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid
Kontor: Stockholm, Umeå, Malmö, Göteborg, Kalmar, Västerås, Örebro, Linköping, Åre.
Låter det intressant och vill du vara med på vår framgångsrika resa?
I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor. Skicka din ansökan redan idag, då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Vi ser fram emot din ansökan!
Ansökan senast: 2024-01-15
Frågor om tjänsten för respektive placeringsort, kontakta:
Cecilia Gothnier
Gruppchef Team Property, leveransavdelningen.
Cecilia.gothnier@vitecsoftware.com
072-050 4161
Om Vitec Fastighet
Som en del i Vitec Software Group finns affärsenheten Fastighet, Sveriges största leverantör av heltäckande affärssystem till bygg- och fastighetsbranschen. Vi är 140 medarbetare fördelade på 9 orter i landet med ett gemensamt uppdrag att leverera tillförlitliga system som hjälper våra kunder i deras vardag. Läs mer om oss på www.vitec-fastighet.com.
Om Vitec Software Group
Vitec är ledande inom Vertical Software och har sitt ursprung och huvudkontor i Umeå. Våra produkter har utvecklats utifrån specifika behov inom olika nischer i samhället. Medarbetarnas expertis, i kombination med vår gemensamma företagskultur och affärsmodell, möjliggör ständiga förbättringar och innovationer. Vi växer genom våra affärsenheters framgångar och genom förvärv. Allt vi gör, gör vi med ett långsiktigt perspektiv. För vi är att lita på – idag och imorgon. Vitec har 1 430 anställda, är noterat på Nasdaq Stockholm och hade 2022 en nettoomsättning på 1 978 miljoner kronor. Läs mer på vitecsoftware.com.

Ansök nu

Hyresexpert - Vitec Hyra

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 8
Är du sugen på att arbeta som expert gentemot våra kunder för vårt hyressystem Vitec Hyra? Jobbet innebär daglig kundkontakt och du blir del av ett team med positiv energi och framåtanda.
Vitec Fastighet, en del av Vitec Software Group är Sveriges största leverantör av affärssystem för fastighetsbranschen. Genom innovativa lösningar och lång erfarenhet är vi stolta att erbjuda systemstöd av högsta kvalité.
Vi erbjuder en spännande arbetsplats, med möjligheter till utveckling. Att jobba hos oss är populärt, vi har ett ENPS-index på 73%, ett av de högsta i branschen och flera av de som tidigare lämnat oss har sökt sig tillbaka till oss som arbetsgivare. Något vi är väldigt stolta över.
Om tjänsten
Ditt ansvar blir att ge expertråd och stöd främst åt kunder inom vår produkt Vitec Hyra och vi ser det därför som ett måste att du har djup erfarenhet rörande hyresprocessen och fastighetsbranschen. Arbetet utförs främst via telefon och vårt ärendehanteringssystem. Du kommer tillhöra ett team som består av drygt 20 mycket erfarna medarbetare och som finns på flera orter. Vi brinner för våra kunder och har en stark gemenskap där vi hjälper varandra.
Vi jobbar hårt för att hålla en hög servicenivå med personlig touch gentemot våra kunder. Ett arbete som du kommer att bli delaktig i. Tjänsten inleds med en tydlig introduktionsplan och en mentor för att du ska få bästa stöd och förutsättningar i din nya roll.
Vi söker dig som
har några års erfarenhet av fastighetsbranschen
har djup förståelse för hyresprocessen
älskar att möta kunder i telefon och ser utmaningar i knepiga problem och utredningar
är service-minded och har ett professionellt förhållningssätt
är nyfiken och utåtriktad

Vi tror att du idag arbetar med hyresadministration, antingen som konsult eller på ett fastighetsbolag.
Om du har erfarenhet av någon av våra produkter, främst Vitec Hyra, så är det meriterande. Likaså om du har utbildning inom Fastighetsekonomi.
Du behöver tala och skriva svenska obehindrat.
Vad erbjuder vi?
Hos oss får du en trygg anställning med extra semesterdagar, friskvårdsbidrag, teamkänsla och möjlighet att som anställd välja arbetsrum. Vi prioriterar en stark gemenskap och anordnar därför olika sammankomster och konferenser, senast besökte vi Köpenhamn som bjöd på både härliga aktiviteter och sol! Vi är bra på det vi gör, mycket beroende på att vi trivs tillsammans och har skapat en gemensam företagskultur driven av en stark värdegrund. Vill du läsa mer om vår verksamhet och få en närmare beskrivning om hur det är att arbeta på Vitec så följ denna länk: www.vitec-fastighet.com/kontakt-om-oss/om-oss/
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Tillsvidareanställning
Plats: Stockholm, Jönköping, Örebro, Linköping, Kalmar eller Västerås
Sista ansökningsdag: Urval sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2023-11-30.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Ann Petersson, Gruppchef ServiceCenter, Ann.Petersson@vitecsoftware.com.
Om Vitec Fastighet
Som en del i Vitec Software Group finns affärsenheten Fastighet, Sveriges största leverantör av heltäckande affärssystem till bygg- och fastighetsbranschen. Vi är 140 medarbetare fördelade på 9 orter i landet med ett gemensamt uppdrag att leverera tillförlitliga system som hjälper våra kunder i deras vardag.
Vi som jobbar på Vitec bidrar alla till samhällsnyttiga och samhällskritiska produkter. Sanningen är att många verksamheter skulle stanna utan Vitec. Därför måste vi tänka långsiktigt, vilket också uttrycks i vårt varumärkeslöfte – To rely on today and tomorrow. Läs mer om oss på www.vitec-fastighet.com.
Om Vitec Software Group
Vitec är ledande inom Vertical Software och har sitt ursprung och huvudkontor i Umeå. Våra produkter har utvecklats utifrån specifika behov inom olika nischer i samhället. Medarbetarnas expertis, i kombination med vår gemensamma företagskultur och affärsmodell, möjliggör ständiga förbättringar och innovationer. Vi växer genom våra affärsenheters framgångar och genom förvärv. Allt vi gör, gör vi med ett långsiktigt perspektiv. För vi är att lita på – idag och imorgon. Vitec har 1 430 anställda, är noterat på Nasdaq Stockholm och hade 2022 en nettoomsättning på 1 978 miljoner kronor. Läs mer på www.vitecsoftware.com.

Ansök nu

Serviceinriktad, problemlösande, ekonom- och redovisningsexpert

Redovisningsekonom
Läs mer Aug 29
Är du sugen på att arbeta som expert gentemot våra kunder för våra system Vitec Ekonomi och Vitec Verksamhetsanalys? Jobbet innebär daglig kundkontakt och du blir del av ett team med positiv energi och framåtanda.
Vitec Bygg & Fastighet, en del av Vitec Software Group är Sveriges största leverantör av affärssystem för bygg- och fastighetsbranschen. Genom innovativa lösningar och lång erfarenhet är vi stolta att erbjuda systemstöd av högsta kvalité.
Vi erbjuder en spännande arbetsplats, med möjligheter till utveckling. Att jobba hos oss är populärt, vi har ett ENPS-index på 73%, ett av de högsta i branschen och flera av de som tidigare lämnat oss har sökt sig tillbaka till oss som arbetsgivare. Något vi är väldigt stolta över.
Om tjänsten
Ditt ansvar blir att ge expertråd och stöd främst åt kunder inom våra produkter Vitec Ekonomi och Vitec Verksamhetsanalys och vi ser därför att du behöver ha goda ekonomi- och redovisningskunskaper. Det är ett stort plus om du även har erfarenhet från fastighetsbranschen. Arbetet utförs främst via telefon och vårt ärendehanteringssystem
Du kommer tillhöra ett team som består av 22 mycket erfarna medarbetare och som finns på flera orter. Vi brinner för våra kunder och har en stark gemenskap där vi hjälper varandra. Vi jobbar hårt för att hålla en hög servicenivå med personlig touch gentemot våra kunder. Ett arbete som du kommer att bli delaktig i.
Vi söker dig som
· har minst 2-3 års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom
· har en civilekonom- eller motsvarande högskoleexamen
· älskar att möta kunder i telefon och ser utmaningar i knepiga problem och utredningar
· är service-minded och har ett professionellt förhållningssätt
· är nyfiken, utåtriktad och gillar att ta eget ansvar
Vi tror att du idag arbetar med redovisning alltifrån löpande bokföring till controlling.
Om du har erfarenhet av någon av våra produkter eller om du tidigare arbetat med redovisning på ett fastighetsbolag så är det meriterande. Det är även ett plus om du har goda kunskaper i Excel och förståelse för -databaser. Då alla våra kunder finns i Sverige behöver du tala och skriva svenska obehindrat.
Vad erbjuder vi?
Hos oss får du en trygg anställning med extra semesterdagar, friskvårdsbidrag, teamkänsla och möjlighet att som anställd välja arbetsrum. Vi prioriterar en stark gemenskap och anordnar därför olika sammankomster och konferenser, senast besökte vi Gotland som bjöd på både härliga aktiviteter och sol! Vi är bra på det vi gör, mycket beroende på att vi trivs tillsammans och har skapat en gemensam företagskultur driven av en stark värdegrund. Vill du läsa mer om vår verksamhet och få en närmare beskrivning om hur det är att arbeta på Vitec så följ denna länk: www.vitec-fastighet.com/kontakt-om-oss/om-oss/
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Tillsvidareanställning
Plats: Stockholm, Jönköping, Örebro, Kalmar, Västerås eller Åre
Sista ansökningsdag: Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2023-09-12.
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Therese Ericson, Gruppchef Vitec ServiceCenter, therese.ericson@vitecsoftware.com
Då det är semestertider kan svarstiden vid frågor vara lite längre än vanligt.
Om Vitec Bygg & Fastighet
Som en del i Vitec Software Group finns affärsenheten Bygg & Fastighet, Sveriges största leverantör av heltäckande affärssystem till bygg- och fastighetsbranschen. Vi är 140 medarbetare fördelade på 9 orter i landet med ett gemensamt uppdrag att leverera tillförlitliga system som hjälper våra kunder i deras vardag.
Vi som jobbar på Vitec bidrar alla till samhällsnyttiga och samhällskritiska produkter. Sanningen är att många verksamheter skulle stanna utan Vitec. Därför måste vi tänka långsiktigt, vilket också uttrycks i vårt varumärkeslöfte – To rely on today and tomorrow. Läs mer om oss på www.vitec-fastighet.com.
Om Vitec Software Group
Vitec är ledande inom Vertical Software och har sitt ursprung och huvudkontor i Umeå. Våra produkter har utvecklats utifrån specifika behov inom olika nischer i samhället. Medarbetarnas expertis, i kombination med vår gemensamma företagskultur och affärsmodell, möjliggör ständiga förbättringar och innovationer. Vi växer genom våra affärsenheters framgångar och genom förvärv. Allt vi gör, gör vi med ett långsiktigt perspektiv. För vi är att lita på – idag och imorgon. Vitec har 1 350 anställda, är noterat på Nasdaq Stockholm och hade 2022 en nettoomsättning på 1 978 miljoner kronor. Läs mer på vitecsoftware.com.

Ansök nu

Serviceinriktad, problemlösande, ekonom- och redovisningsexpert

Redovisningsekonom
Läs mer Jul 3
Är du sugen på att arbeta som expert gentemot våra kunder för våra system Vitec Ekonomi och Vitec Verksamhetsanalys? Jobbet innebär daglig kundkontakt och du blir del av ett team med positiv energi och framåtanda.
Vitec Bygg & Fastighet, en del av Vitec Software Group är Sveriges största leverantör av affärssystem för bygg- och fastighetsbranschen. Genom innovativa lösningar och lång erfarenhet är vi stolta att erbjuda systemstöd av högsta kvalité.
Vi erbjuder en spännande arbetsplats, med möjligheter till utveckling. Att jobba hos oss är populärt, vi har ett ENPS-index på 73%, ett av de högsta i branschen och flera av de som tidigare lämnat oss har sökt sig tillbaka till oss som arbetsgivare. Något vi är väldigt stolta över.
Om tjänsten
Ditt ansvar blir att ge expertråd och stöd främst åt kunder inom våra produkter Vitec Ekonomi och Vitec Verksamhetsanalys och vi ser därför att du behöver ha goda ekonomi- och redovisningskunskaper. Det är ett stort plus om du även har erfarenhet från fastighetsbranschen. Arbetet utförs främst via telefon och vårt ärendehanteringssystem
Du kommer tillhöra ett team som består av 22 mycket erfarna medarbetare och som finns på flera orter. Vi brinner för våra kunder och har en stark gemenskap där vi hjälper varandra. Vi jobbar hårt för att hålla en hög servicenivå med personlig touch gentemot våra kunder. Ett arbete som du kommer att bli delaktig i.
Vi söker dig som
· har minst 2-3 års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom
· har en civilekonom- eller motsvarande högskoleexamen
· älskar att möta kunder i telefon och ser utmaningar i knepiga problem och utredningar
· är service-minded och har ett professionellt förhållningssätt
· är nyfiken, utåtriktad och gillar att ta eget ansvar
Vi tror att du idag arbetar med redovisning alltifrån löpande bokföring till controlling.
Om du har erfarenhet av någon av våra produkter eller om du tidigare arbetat med redovisning på ett fastighetsbolag så är det meriterande. Det är även ett plus om du har goda kunskaper i Excel och förståelse för -databaser. Då alla våra kunder finns i Sverige behöver du tala och skriva svenska obehindrat.
Vad erbjuder vi?
Hos oss får du en trygg anställning med extra semesterdagar, friskvårdsbidrag, teamkänsla och möjlighet att som anställd välja arbetsrum. Vi prioriterar en stark gemenskap och anordnar därför olika sammankomster och konferenser, senast besökte vi Gotland som bjöd på både härliga aktiviteter och sol! Vi är bra på det vi gör, mycket beroende på att vi trivs tillsammans och har skapat en gemensam företagskultur driven av en stark värdegrund. Vill du läsa mer om vår verksamhet och få en närmare beskrivning om hur det är att arbeta på Vitec så följ denna länk: www.vitec-fastighet.com/kontakt-om-oss/om-oss/
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Tillsvidareanställning
Plats: Stockholm, Jönköping, Örebro, Kalmar, Västerås eller Åre
Sista ansökningsdag: Vi planerar att påbörja urvalet under sommaren och tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2023-08-21.
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Therese Ericson, Gruppchef Vitec ServiceCenter, therese.ericson@vitecsoftware.com
Då det är semestertider kan svarstiden vid frågor vara lite längre än vanligt.
Om Vitec Bygg & Fastighet
Som en del i Vitec Software Group finns affärsenheten Bygg & Fastighet, Sveriges största leverantör av heltäckande affärssystem till bygg- och fastighetsbranschen. Vi är 140 medarbetare fördelade på 9 orter i landet med ett gemensamt uppdrag att leverera tillförlitliga system som hjälper våra kunder i deras vardag.
Vi som jobbar på Vitec bidrar alla till samhällsnyttiga och samhällskritiska produkter. Sanningen är att många verksamheter skulle stanna utan Vitec. Därför måste vi tänka långsiktigt, vilket också uttrycks i vårt varumärkeslöfte – To rely on today and tomorrow. Läs mer om oss på www.vitec-fastighet.com.
Om Vitec Software Group
Vitec är ledande inom Vertical Software och har sitt ursprung och huvudkontor i Umeå. Våra produkter har utvecklats utifrån specifika behov inom olika nischer i samhället. Medarbetarnas expertis, i kombination med vår gemensamma företagskultur och affärsmodell, möjliggör ständiga förbättringar och innovationer. Vi växer genom våra affärsenheters framgångar och genom förvärv. Allt vi gör, gör vi med ett långsiktigt perspektiv. För vi är att lita på – idag och imorgon. Vitec har 1 350 anställda, är noterat på Nasdaq Stockholm och hade 2022 en nettoomsättning på 1 978 miljoner kronor. Läs mer på vitecsoftware.com.

Ansök nu

Hyresexpert - Vitec Hyra

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Feb 15
Är du sugen på att arbeta som expert gentemot våra kunder för vårt hyressystem Vitec Hyra? Jobbet innebär daglig kundkontakt och du blir del av ett team med positiv energi och framåtanda.
Vitec Bygg & Fastighet, en del av Vitec Software Group, är Sveriges största leverantör av affärssystem för bygg- och fastighetsbranschen. Genom innovativa lösningar och lång erfarenhet är vi stolta att erbjuda systemstöd av högsta kvalité.
Vi erbjuder en spännande arbetsplats, med möjligheter till utveckling. Att jobba hos oss är populärt, vi har ett ENPS-index på 73%, ett av de högsta i branschen och flera av de som tidigare lämnat oss har sökt sig tillbaka till oss som arbetsgivare. Något vi är väldigt stolta över.
Om tjänsten
Ditt ansvar blir att ge expertråd och stöd främst åt kunder inom vår produkt Vitec Hyra och vi ser det därför som ett måste att du har djup erfarenhet rörande hyresprocessen och fastighetsbranschen. Arbetet utförs främst via telefon och vårt ärendehanteringssystem. Du kommer tillhöra ett team som består av drygt 20 mycket erfarna medarbetare och som finns på flera orter. Vi brinner för våra kunder och har en stark gemenskap där vi hjälper varandra.
Vi jobbar hårt för att hålla en hög servicenivå med personlig touch gentemot våra kunder. Ett arbete som du kommer att bli delaktig i. Tjänsten inleds med en tydlig introduktionsplan och en mentor för att du ska få bästa stöd och förutsättningar i din nya roll.
Vi söker dig som
har några års erfarenhet av fastighetsbranschen
har djup förståelse för hyresprocessen
älskar att möta kunder i telefon och ser utmaningar i knepiga problem och utredningar
är service-minded och har ett professionellt förhållningssätt
är nyfiken och utåtriktad

Vi tror att du idag arbetar med hyresadministration, antingen som konsult eller på ett fastighetsbolag.
Om du har erfarenhet av någon av våra produkter, främst Vitec Hyra, så är det meriterande. Likaså om du har utbildning inom Fastighetsekonomi.
Du behöver tala och skriva svenska obehindrat.
Vad erbjuder vi?
Hos oss får du en trygg anställning med extra semesterdagar, friskvårdsbidrag, teamkänsla och möjlighet att som anställd välja arbetsrum. Vi prioriterar en stark gemenskap och anordnar därför olika sammankomster och konferenser, senast besökte vi Köpenhamn som bjöd på både härliga aktiviteter och sol! Vi är bra på det vi gör, mycket beroende på att vi trivs tillsammans och har skapat en gemensam företagskultur driven av en stark värdegrund. Vill du läsa mer om vår verksamhet och få en närmare beskrivning om hur det är att arbeta på Vitec så följ denna länk: www.vitec-fastighet.com/kontakt-om-oss/om-oss/
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Tillsvidareanställning
Plats: Stockholm, Jönköping, Örebro, Linköping, Kalmar, Åre eller Västerås
Sista ansökningsdag: Urval sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2023-03-15.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Åsa Rådbo, asa.radbo@vitecsoftware.com, Chef Vitec ServiceCenter.
Om Vitec Bygg & Fastighet
Som en del i Vitec Software Group finns affärsenheten Bygg & Fastighet, Sveriges största leverantör av heltäckande affärssystem till bygg- och fastighetsbranschen. Vi är 140 medarbetare fördelade på 11 orter i landet med ett gemensamt uppdrag att leverera tillförlitliga system som hjälper våra kunder i deras vardag.
Vi som jobbar på Vitec bidrar alla till samhällsnyttiga och samhällskritiska produkter. Sanningen är att många verksamheter skulle stanna utan Vitec. Därför måste vi tänka långsiktigt, vilket också uttrycks i vårt varumärkeslöfte – To rely on today and tomorrow. Läs mer om oss på www.vitec-fastighet.com.
Om Vitec Software Group
Vitec är ledande inom Vertical Software och har sitt ursprung och huvudkontor i Umeå. Våra produkter har utvecklats utifrån specifika behov inom olika nischer i samhället. Medarbetarnas expertis, i kombination med vår gemensamma företagskultur och affärsmodell, möjliggör ständiga förbättringar och innovationer. Vi växer genom våra affärsenheters framgångar och genom förvärv. Allt vi gör, gör vi med ett långsiktigt perspektiv. För vi är att lita på – idag och imorgon. Vitec har 1 350 anställda, är noterat på Nasdaq Stockholm och hade 2022 en nettoomsättning på 1 978 miljoner kronor. Läs mer på vitecsoftware.com.

Ansök nu

Serviceinriktad expert inom teknisk fastighetsförvaltning

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Feb 15
Är du sugen på att arbeta med support inom vår lösning för Teknisk förvaltning? Jobbet innebär daglig kundkontakt och du blir del av ett team med positiv energi och framåtanda.
Vitec Bygg & Fastighet, en del av Vitec Software Group, är Sveriges största leverantör av affärssystem för bygg- och fastighetsbranschen. Genom innovativa lösningar och lång erfarenhet är vi stolta att erbjuda systemstöd av högsta kvalité.
Vi erbjuder en spännande arbetsplats, med möjligheter till utveckling. Att jobba hos oss är populärt, vi har ett ENPS-index på 73%, ett av de högsta i branschen och flera av de som tidigare lämnat oss har sökt sig tillbaka till oss som arbetsgivare. Något vi är väldigt stolta över.
Om tjänsten
Ditt ansvar blir att ge expertråd och stöd främst åt kunder inom vår produkt Vitec Teknisk förvaltning och vi ser det därför som ett måste att du har djup erfarenhet av fastighetsförvaltning och fastighetsbranschen. Arbetet utförs främst via telefon och vårt ärendehanteringssystem. Du kommer tillhöra ett team som består av drygt 20 mycket erfarna medarbetare och som finns på flera orter. Vi brinner för våra kunder och har en stark gemenskap där vi hjälper varandra.
Vi jobbar hårt för att hålla en hög servicenivå med personlig touch gentemot våra kunder. Ett arbete som du kommer att bli delaktig i. Tjänsten inleds med en tydlig introduktionsplan och en mentor för att du ska få bästa stöd och förutsättningar i din nya roll.
Vi söker dig som
älskar att möta kunder i telefon och ser utmaningar i knepiga problem och utredningar
är service-minded och har ett professionellt förhållningssätt
är nyfiken och utåtriktad

Vi vill också att du har erfarenhet av
teknisk fastighetsförvaltning, praktiskt och/eller i ledande ställning
systemstöd för fastighetsbranschen

Meriterande är om du har en utbildning inom Fastighetsteknik, Maskinteknik eller liknande samt att du arbetat några år inom området. Praktisk erfarenhet kan bedömas likvärdig.
Vad erbjuder vi?
Hos oss får du en trygg anställning med extra semesterdagar, friskvårdsbidrag, teamkänsla och möjlighet att som anställd välja arbetsrum. Vi prioriterar en stark gemenskap och anordnar därför olika sammankomster och konferenser, senast besökte vi Köpenhamn som bjöd på både härliga aktiviteter och sol! Vi är bra på det vi gör, mycket beroende på att vi trivs tillsammans och har skapat en gemensam företagskultur driven av en stark värdegrund. Vill du läsa mer om vår verksamhet och få en närmare beskrivning om hur det är att arbeta på Vitec så följ denna länk: www.vitec-fastighet.com/kontakt-om-oss/om-oss/
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Tillsvidareanställning
Plats: Stockholm, Jönköping, Örebro, Linköping, Kalmar, Åre eller Västerås
Sista ansökningsdag: Urval sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2023-03-15.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Åsa Rådbo, asa.radbo@vitecsoftware.com, Chef Vitec ServiceCenter.
Om Vitec Bygg & Fastighet
Som en del i Vitec Software Group finns affärsenheten Bygg & Fastighet, Sveriges största leverantör av heltäckande affärssystem till bygg- och fastighetsbranschen. Vi är 140 medarbetare fördelade på 11 orter i landet med ett gemensamt uppdrag att leverera tillförlitliga system som hjälper våra kunder i deras vardag.
Vi som jobbar på Vitec bidrar alla till samhällsnyttiga och samhällskritiska produkter. Sanningen är att många verksamheter skulle stanna utan Vitec. Därför måste vi tänka långsiktigt, vilket också uttrycks i vårt varumärkeslöfte – To rely on today and tomorrow. Läs mer om oss på www.vitec-fastighet.com.
Om Vitec Software Group
Vitec är ledande inom Vertical Software och har sitt ursprung och huvudkontor i Umeå. Våra produkter har utvecklats utifrån specifika behov inom olika nischer i samhället. Medarbetarnas expertis, i kombination med vår gemensamma företagskultur och affärsmodell, möjliggör ständiga förbättringar och innovationer. Vi växer genom våra affärsenheters framgångar och genom förvärv. Allt vi gör, gör vi med ett långsiktigt perspektiv. För vi är att lita på – idag och imorgon. Vitec har 1 350 anställda, är noterat på Nasdaq Stockholm och hade 2022 en nettoomsättning på 1 978 miljoner kronor. Läs mer på vitecsoftware.com.

Ansök nu

Vitec Bygg & Fastighet söker Integrationskonsult

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 16
Utan Vitec stannar många verksamhetskritiska funktioner i samhället. Vi har idag tusentals integrationer som körs varje dygn i vår molnmiljö. Stabila integrationer och API:er spelar en viktig roll i takt med att våra molntjänster växer och utvecklas. Nya metoder krävs för att uppnå kundernas krav på stabila och säkra integrationer och du bidrar till, och utvecklar, det här arbetet i en roll som integrationskonsult tillsammans med oss. För utan dig och dina kollegor stannar Vitec – och kundernas verksamheter.
Vill du ansvara för planering och genomförande av Vitecs integrationslösningar tillsammans med kund? Då kan det vara dig vi söker, för vi behöver nu förstärka vår avdelning med en integrationskonsult. Tjänsten kan vara placerad på något av våra kontor runt om i Sverige.
Vi erbjuder dig:
En rådgivande roll där du stöttar kunden vid val av integrationsmetod där du samtidigt är kravställare mot utvecklingsavdelningen vid nya och vid vidareutveckling av befintliga integrationer. I rollen kommer du även att arbeta aktivt med förbättringsarbete, som inventering och dokumentation av kundanpassningar.
Som integrationskonsult kommer du att:
etablera och förbättra rutiner och processer.
ta emot och samordna beställningar från projektledare och kunder.
aktivt arbeta för att upprätthålla en hög säkerhet i driftmiljöerna.
återanvända erfarenheter och aktivt arbeta för att minska antal incidenter.
stödja säljorganisationen i upphandlingsarbete kring delar som rör integrationer och API.

Till din hjälp har du utvecklare och verksamhetskonsulter på Vitec med god kännedom om våra applikationer och kraven från våra kunder. Dessutom får du en trygg anställning i ett spännande bolag i tillväxt och ständig utveckling, där du kan växa med tekniken och oss kollegor.
Vem är du, då?
För att lyckas i rollen så har du några års erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter. Din erfarenhet gör att du har god teknisk kompetens, förstår arkitektur kring mjukvara och har god kännedom om hur information flödar igenom och processas i moderna applikationer. Det är ett stort plus om du har erfarenhet från fastighetsbranschen. Lika meriterande är det med erfarenhet av projektledning eller liknande.
Eftersom Vitecs applikationer bygger på plattformar från Microsoft och de flesta av våra applikationer använder Microsoft Server som databas så är det värdefullt om du har erfarenhet från den miljön även om tjänsten inte kräver utvecklarkompetens:

Arbete med integrationer
REST API’er
.NET VB, Visual Studio

Som person är du ansvarstagande och ambitiös. Du trivs att arbeta tillsammans med andra, är kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Affärsmässighet är viktigt för dig och du är strukturerad i ditt arbetssätt. Det här är en roll med många olika kontaktytor både inom och utanför Vitec vilket gör att din förmåga att skapa och bibehålla goda relationer är mycket viktig.
Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Låter det intressant?
Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till Benny Magnusson på benny.magnusson@vitecsoftware.com eller 073-444 04 52.
Skicka gärna din ansökan redan idag, då vi går igenom urvalet löpande – dock senast 2023-02-17. Vi ser fram emot att höra av dig!
Start: Omgående, el enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Kontor: Västerås, Umeå, Kalmar, Stockholm (Kungsholmen), Göteborg, Malmö, Örebro samt Jönköping
Om Vitec Bygg och fastighet
Som en del i Vitec Software Group finns affärsenheten Bygg & fastighet, en ledande aktör inom programvaror till bygg- och fastighetsbranschen. Vi är 140 medarbetare fördelade på 9 orter i landet med ett gemensamt uppdrag att leverera tillförlitliga system som hjälper våra kunder i deras vardag. Läs mer på https://www.vitec-fastighet.com/.
Om Vitec Software Group
Vitec är ledande inom Vertical Software och har sitt ursprung och huvudkontor i Umeå. Våra produkter har utvecklats utifrån specifika behov inom olika nischer i samhället. Medarbetarnas expertis, i kombination med vår gemensamma företagskultur och affärsmodell, möjliggör ständiga förbättringar och innovationer. Vi växer genom våra affärsenheters framgångar och genom förvärv. Allt vi gör, gör vi med ett långsiktigt perspektiv. För vi är att lita på – idag och imorgon. Vitec har 1 300 anställda, är noterat på Nasdaq Stockholm och hade 2021 en nettoomsättning på 1 571 miljoner kronor. Läs mer på https://www.vitecsoftware.com/.

Ansök nu

Fullstackutvecklare till Vitec Bygg och Fastighet

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Okt 14
Vi som jobbar på Vitec bidrar alla till samhällsnyttiga och samhällskritiska produkter. Sanningen är att många verksamheter skulle stanna utan Vitec. Därför måste vi tänka långsiktigt, vilket också uttrycks i vårt varumärkeslöfte – To rely on today and tomorrow.
Är du en nyfiken och driven fullstackutvecklare med känsla för detaljer som vill vidareutvecklas tillsammans med oss? Då är det dig vi behöver till vårt utvecklingsteam, där vi tillsammans skapar effektiva lösningar för våra kunder inom ekonomi och projekthantering.
Vi är bra på det vi gör, mycket beroende på att vi trivs tillsammans och har skapat en gemensam företagskultur. Vi sätter ljuset på att produkterna är vår grund, att vi inte ska krångla till saker och att öppenhet och förtroende visar den bästa vägen till målet. Produkterna i sig har en lång livscykel och god planeringshorisont, vilket möjliggör tid för både personlig kompetensutveckling samt skapar förutsättningar för dig som medarbetare att använda din energi klokt och behålla balans i livet.
Vi erbjuder dig:
Som programvaruutvecklare hos oss ingår du i ett team som bygger produkter i Dataflex och Microsofts utvecklingsmiljöer. Rollen är allsidig och innehåller allt från arkitektur och databasdesign till implementation av gränssnitt. Vi jobbar med agila arbetsmetoder och en hög grad av självbestämmande. Arbetet utförs i nära samarbete med product managers, designers och testare.
Läs mer om produkterna vi utvecklar här
Vem är du, då?
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av systemutveckling. Det är önskvärt om du samtidigt har erfarenhet av följande tekniker:
DataFlex
C# / .NET
Html
Javascript
-server
Azure Devops

Som person är du kvalitetsmedveten och har god analysförmåga. Du gillar problemlösning och att få saker ur händerna, och trivs samtidigt med att arbeta tillsammans med andra. Andra viktiga egenskaper är att du är kommunikativ och serviceinriktad samt att du alltid arbetar med kundens bästa i fokus när du gör val och prioriteringar.
Låter det intressant?
Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till Martin Rölin på martin.rolin@vitecsoftware.com
Skicka gärna din ansökan redan idag, för vi går igenom urvalet löpande – dock senast 2022-11-02.
Vi ser fram emot att höra av dig!
Placeringsort: Umeå, Örebro, Stockholm, Göteborg, Linköping, Östersund
Start: Omgående, el enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Om Vitec Bygg och Fastighet
Som en del i Vitec Software Group finns affärsenheten Bygg & Fastighet, Sveriges största leverantör av heltäckande affärssystem till bygg- och fastighetsbranschen. Vi är 140 medarbetare fördelade på 9 orter i landet med ett gemensamt uppdrag att leverera tillförlitliga system som hjälper våra kunder i deras vardag.
Vitec Software Group är ledande inom Vertical Market Software i Norden. Vi utvecklar och levererar standardprogram för olika nischer. Vitec växer genom förvärv av välskötta och etablerade programvarubolag. Koncernens övergripande processer tillsammans med medarbetarnas djupa kunskap om kundens lokala marknad skapar goda förutsättningar för förädling och fortsatt innovation. Vitec har ca 1200 medarbetare, är noterat på Nasdaq Stockholm och omsatte 1 571 Mkr år 2021. Läs mer om oss på www.vitecsoftware.com.

Ansök nu

Systemutvecklare till Vitec Bygg & Fastighet

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 18
Vi som jobbar på Vitec bidrar alla till samhällsnyttiga och samhällskritiska produkter. Sanningen är att många verksamheter skulle stanna utan Vitec. Därför måste vi tänka långsiktigt, vilket också uttrycks i vårt varumärkeslöfte - To rely on today and tomorrow.

Är du en nyfiken och driven fullstackutvecklare med känsla för detaljer som vill vidareutvecklas tillsammans med oss? Då är det dig vi behöver till vårt utvecklingsteam, där vi tillsammans skapar effektiva lösningar för våra kunder inom ekonomi och projekthantering.

Vi är bra på det vi gör, mycket beroende på att vi trivs tillsammans och har skapat en gemensam företagskultur. Vi sätter ljuset på att produkterna är vår grund, att vi inte ska krångla till saker och att öppenhet och förtroende visar den bästa vägen till målet. Produkterna i sig har en lång livscykel och god planeringshorisont, vilket möjliggör tid för både personlig kompetensutveckling samt skapar förutsättningar för dig som medarbetare att använda din energi klokt och behålla balans i livet.

Vi erbjuder dig:

Som programvaruutvecklare hos oss ingår du i ett team som bygger produkter i Dataflex och Microsofts utvecklingsmiljöer. Rollen är allsidig och innehåller allt från arkitektur och databasdesign till implementation av gränssnitt. Vi jobbar med agila arbetsmetoder och en hög grad av självbestämmande. Arbetet utförs i nära samarbete med product managers, designers och testare.

Läs mer om produkterna vi utvecklar (https://www.vitecsoftware.com/fastighet)

Vem är du, då?

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av systemutveckling. Det är önskvärt om du samtidigt har erfarenhet av följande tekniker:

- DataFlex
- C# / .NET
- Html
- Javascript
- -server
- Azure Devops


Som person är du kvalitetsmedveten och har god analysförmåga. Du är en doer som gillar problemlösning och att få saker ur händerna, och trivs samtidigt med att arbeta tillsammans med andra. Andra viktiga egenskaper är att du är kommunikativ och serviceinriktad samt att du alltid arbetar med kundens bästa i fokus när du gör val och prioriteringar.

Låter det intressant?

Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till Martin Rölin på martin.rolin@vitecsoftware.com

Skicka gärna din ansökan redan idag, för vi går igenom urvalet löpande - dock senast 2022-06-03

Vi ser fram emot att höra av dig!

Placeringsort: Örebro, Stockholm, Umeå, Göteborg, Linköping, Östersund

Start: Omgående, el enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Om Vitec Bygg och fastighet

Som en del i Vitec Software Group finns affärsenheten Bygg och fastighet, en ledande aktör inom programvaror till bygg- och fastighetsbranschen. Vi är 125 medarbetare fördelade på 9 orter i landet med ett gemensamt uppdrag att leverera tillförlitliga system som hjälper våra kunder i deras vardag.

Ansök nu

Serviceinriktad expert inom fastighetsbranschen

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 8
Är du sugen på att arbeta som Servicekonsult inom våra webblösningar?

Våra webbsystem används idag främst för företagsmarknadsföring, objektvakanser och som en kommunikationsplattform till kunder och bostadssökande. Vi bygger lösningar som är branschkritiska och som kräver hög tillgänglighet.

Din roll ger dig daglig kundkontakt, utmanande problemlösning och du blir en del av ett positivt team med energi och framåtanda. Utan Vitec Bygg & Fastighet stannar stora delar av fastighetsmarknaden.

Ditt ansvar blir att ge expertråd och vägledning främst åt kunder inom vår produkt Vitec Marknad. Vi hjälper våra kunder främst via telefon eller vårt ärendehanteringssystem. Våra kunders ärenden är ofta utmanande, vilket innebär att du måste ha erfarenhet och förståelse för fastighetsbranschen samt ett intresse för problemlösning. De produkter som du kommer att arbeta med utgör grunden till många av Sveriges fastighetsbolags hemsidor tex: www.botkyrkabyggen.se

Vi erbjuder dig:

Du kommer tillhöra ett team som består av närmare 25 medarbetare och som finns på ett stort antal orter i Sverige. Vi arbetar väldigt tätt tillsammans för att på bästa sätt lösa våra kunders problem, vilket innebär att vi är långt framme när det gäller distansarbete, främst via Teams. Vi vill hålla en hög servicenivå med personlig touch gentemot våra kunder. Ett arbete som du kommer att bli delaktig i.

Vem är du, då?

Du är en person som ser utmaningar i knepiga problem, är service-minded och har ett professionellt förhållningssätt. Rollen behöver också att du är nyfiken och utåtriktad samt att du kan arbeta lika bra självständigt som i grupp

För att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt behöver du vara analytisk och strukturerad. Du måste ha erfarenhet av fastighetsbranschen, gärna med fokus på uthyrningsprocessen.

Självklart är tidigare erfarenheter av Vitecs programvaror, främst inom uthyrning, ett stort plus. Eftersom alla våra kunder finns i Sverige behöver du tala och skriva svenska obehindrat.

Låter det intressant?

Vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag: 2022-01-09

Har du frågor eller vill veta mer så är du varmt välkommen att kontakta Åsa Rådbo, 08-705 38 34

Start: Omgående, eller enligt överenskommelse

Omfattning: Tillsvidareanställning

Plats: Umeå, Stockholm, Västerås, Kalmar, Göteborg, Örebro eller Linköping

Om Vitec Bygg och fastighet

Vitec Bygg & Fastighet utvecklar, säljer och levererar affärssystem för bolag inom bygg- och fastighetsbranschen samt projektintensiva företag. Vi är drygt 130 medarbetare fördelade på 9 orter i landet med ett gemensamt uppdrag att leverera tillförlitliga system som hjälper våra kunder i deras vardag! Vi är bra på det vi gör, mycket beroende på att vi trivs tillsammans och har skapat en gemensam företagskultur driven av en stark värdegrund.

Vitec Software Group är ledande inom Vertical Market Software i Norden. Vi utvecklar och levererar standardprogram för olika nischer. Vitec växer genom förvärv av välskötta och etablerade programvarubolag. Koncernens övergripande processer tillsammans med medarbetarnas djupa kunskap om kundens lokala marknad skapar goda förutsättningar för förädling och fortsatt innovation. Vitec har 1000 medarbetare, är noterat på Nasdaq Stockholm och omsatte 1 313 Mkr år 2020. Läs mer om oss på www.vitecsoftware.com (http://www.vitecsoftware.com/).

Ansök nu

Serviceinriktad expert inom fastighetsbranschen

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jan 4
Är du sugen på att arbeta som Servicekonsult inom våra webblösningar?

Våra webbsystem används idag främst för företagsmarknadsföring, objektvakanser och som en kommunikationsplattform till kunder och bostadssökande. Vi bygger lösningar som är branschkritiska och som kräver hög tillgänglighet.

Din roll ger dig daglig kundkontakt, utmanande problemlösning och du blir en del av ett positivt team med energi och framåtanda. Utan Vitec Bygg & Fastighet stannar stora delar av fastighetsmarknaden.

Ditt ansvar blir att ge expertråd och vägledning främst åt kunder inom vår produkt Vitec Marknad. Vi hjälper våra kunder främst via telefon eller vårt ärendehanteringssystem. Våra kunders ärenden är ofta utmanande, vilket innebär att du måste ha erfarenhet och förståelse för fastighetsbranschen samt ett intresse för problemlösning. De produkter som du kommer att arbeta med utgör grunden till många av Sveriges fastighetsbolags hemsidor tex: www.botkyrkabyggen.se

Vi erbjuder dig:

Du kommer tillhöra ett team som består av närmare 25 medarbetare och som finns på ett stort antal orter i Sverige. Vi arbetar väldigt tätt tillsammans för att på bästa sätt lösa våra kunders problem, vilket innebär att vi är långt framme när det gäller distansarbete, främst via Teams. Vi vill hålla en hög servicenivå med personlig touch gentemot våra kunder. Ett arbete som du kommer att bli delaktig i.

Vem är du, då?

Du är en person som ser utmaningar i knepiga problem, är service-minded och har ett professionellt förhållningssätt. Rollen behöver också att du är nyfiken och utåtriktad samt att du kan arbeta lika bra självständigt som i grupp

För att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt behöver du vara analytisk och strukturerad. Du måste ha erfarenhet av fastighetsbranschen, gärna med fokus på uthyrningsprocessen.

Självklart är tidigare erfarenheter av Vitecs programvaror, främst inom uthyrning, ett stort plus. Eftersom alla våra kunder finns i Sverige behöver du tala och skriva svenska obehindrat.

Låter det intressant?

Vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag: 2022-01-09

Har du frågor eller vill veta mer så är du varmt välkommen att kontakta Åsa Rådbo, 08-705 38 34

Start: Omgående, eller enligt överenskommelse

Omfattning: Tillsvidareanställning

Plats: Umeå, Stockholm, Västerås, Kalmar, Göteborg, Örebro eller Linköping

Om Vitec Bygg och fastighet

Vitec Bygg & Fastighet utvecklar, säljer och levererar affärssystem för bolag inom bygg- och fastighetsbranschen samt projektintensiva företag. Vi är drygt 130 medarbetare fördelade på 9 orter i landet med ett gemensamt uppdrag att leverera tillförlitliga system som hjälper våra kunder i deras vardag! Vi är bra på det vi gör, mycket beroende på att vi trivs tillsammans och har skapat en gemensam företagskultur driven av en stark värdegrund.

Vitec Software Group är ledande inom Vertical Market Software i Norden. Vi utvecklar och levererar standardprogram för olika nischer. Vitec växer genom förvärv av välskötta och etablerade programvarubolag. Koncernens övergripande processer tillsammans med medarbetarnas djupa kunskap om kundens lokala marknad skapar goda förutsättningar för förädling och fortsatt innovation. Vitec har 1000 medarbetare, är noterat på Nasdaq Stockholm och omsatte 1 313 Mkr år 2020. Läs mer om oss på www.vitecsoftware.com (http://www.vitecsoftware.com/).

Ansök nu

Serviceinriktad expert inom fastighetsbranschen

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 8
Är du sugen på att arbeta som Servicekonsult inom våra webblösningar?

Våra webbsystem används idag främst för företagsmarknadsföring, objektvakanser och som en kommunikationsplattform till kunder och bostadssökande. Vi bygger lösningar som är branschkritiska och som kräver hög tillgänglighet.

Din roll ger dig daglig kundkontakt, utmanande problemlösning och du blir en del av ett positivt team med energi och framåtanda. Utan Vitec Bygg & Fastighet stannar stora delar av fastighetsmarknaden.

Ditt ansvar blir att ge expertråd och vägledning främst åt kunder inom vår produkt Vitec Marknad. Vi hjälper våra kunder främst via telefon eller vårt ärendehanteringssystem. Våra kunders ärenden är ofta utmanande, vilket innebär att du måste ha erfarenhet och förståelse för fastighetsbranschen samt ett intresse för problemlösning. De produkter som du kommer att arbeta med utgör grunden till många av Sveriges fastighetsbolags hemsidor tex: www.botkyrkabyggen.se

Vi erbjuder dig:

Du kommer tillhöra ett team som består av närmare 25 medarbetare och som finns på ett stort antal orter i Sverige. Vi arbetar väldigt tätt tillsammans för att på bästa sätt lösa våra kunders problem, vilket innebär att vi är långt framme när det gäller distansarbete, främst via Teams. Vi vill hålla en hög servicenivå med personlig touch gentemot våra kunder. Ett arbete som du kommer att bli delaktig i.

Vem är du, då?

Du är en person som ser utmaningar i knepiga problem, är service-minded och har ett professionellt förhållningssätt. Rollen behöver också att du är nyfiken och utåtriktad samt att du kan arbeta lika bra självständigt som i grupp

För att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt behöver du vara analytisk och strukturerad. Du måste ha erfarenhet av fastighetsbranschen, gärna med fokus på uthyrningsprocessen.

Självklart är tidigare erfarenheter av Vitecs programvaror, främst inom uthyrning, ett stort plus. Eftersom alla våra kunder finns i Sverige behöver du tala och skriva svenska obehindrat.

Låter det intressant?

Vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag: 2022-01-09

Har du frågor eller vill veta mer så är du varmt välkommen att kontakta Åsa Rådbo, 08-705 38 34

Start: Omgående, el enligt överenskommelse

Omfattning: Tillsvidareanställning

Plats: Umeå, Stockholm, Västerås, Kalmar, Göteborg, Örebro eller Linköping

Om Vitec Bygg och fastighet

Vitec Bygg & Fastighet utvecklar, säljer och levererar affärssystem för bolag inom bygg- och fastighetsbranschen samt projektintensiva företag. Vi är drygt 130 medarbetare fördelade på 9 orter i landet med ett gemensamt uppdrag att leverera tillförlitliga system som hjälper våra kunder i deras vardag! Vi är bra på det vi gör, mycket beroende på att vi trivs tillsammans och har skapat en gemensam företagskultur driven av en stark värdegrund.

Vitec Software Group är ledande inom Vertical Market Software i Norden. Vi utvecklar och levererar standardprogram för olika nischer. Vitec växer genom förvärv av välskötta och etablerade programvarubolag. Koncernens övergripande processer tillsammans med medarbetarnas djupa kunskap om kundens lokala marknad skapar goda förutsättningar för förädling och fortsatt innovation. Vitec har 1000 medarbetare, är noterat på Nasdaq Stockholm och omsatte 1 313 Mkr år 2020. Läs mer om oss på www.vitecsoftware.com (http://www.vitecsoftware.com/).

Ansök nu

Serviceinriktad, problemlösande, ekonom- och redovisningsexpert

Redovisningsekonom
Läs mer Aug 27
Är du sugen på att arbeta som Servicekonsult inom området Ekonomi gentemot våra kunder i Bygg & Fastighetsbranschen. Jobbet innebär att ha daglig kontakt med våra kunder för att hjälpa dem med ekonomi- och applikationsfrågor inom våra applikationer, främst Vitec Ekonomi och Vitec PP7.

Du kommer bli del av ett positivt team med massor av energi och framåtanda.

Vitec Bygg & Fastighet utvecklar, säljer och levererar affärssystem för bolag inom bygg- och fastighetsbranschen samt projektintensiva företag. Vi är drygt 130 medarbetare fördelade på 9 orter i landet med ett gemensamt uppdrag att leverera tillförlitliga system som hjälper våra kunder i deras vardag! Vi är bra på det vi gör, mycket beroende på att vi trivs tillsammans och har skapat en gemensam företagskultur driven av en stark värdegrund.

Ditt ansvar blir att ge expertråd och stöd främst åt kunder inom våra ekonomiprodukter, Vitec Ekonomi och Vitec PP7. Vi ser därför att du behöver ha goda ekonomi- och redovisningskunskaper.

Du kommer tillhöra ett team som består av 20 mycket erfarna medarbetare och som finns på flera orter. Vi brinner för våra kunder och har en stark gemenskap där vi hjälper varandra.

Vi jobbar hårt för att hålla en hög servicenivå med personlig touch gentemot våra kunder. Ett arbete som du kommer att bli delaktig i.

Vi söker dig som

har minst 2-3 års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom

har erfarenhet från fastighetsbranschen och/eller ett projektintensivt byggbolag

har en civilekonomexamen eller motsvarande utbildning

älskar att möta kunder i telefon och ser utmaningar i knepiga problem och utredningar

är service-minded och har ett professionellt förhållningssätt

är nyfiken, utåtriktad och gillar att ta eget ansvar

Det är ett plus om du arbetat inom en servicefunktion tidigare, men det är inget krav.

Vi tror att du idag arbetar med redovisning alltifrån löpande bokföring till controlling. Kanske är du systemägare för ett ekonomisystem inom ett Bygg- eller Fastighetsbolag.

Då alla våra kunder finns i Sverige behöver du tala och skriva svenska obehindrat.

Frågor?

Välkommen att kontakta Åsa Rådbo på asa.radbo@vitecsoftware.com

Start: Snarast

Omfattning: Tillsvidareanställning

Plats: Västerås, Kalmar, Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Östersund, Linköping och Örebro

Sista ansökningsdag: 2021-09-17

Vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Servicekonsult med expertkunskaper inom ekonomi till vårt ServiceCenter

Redovisningsekonom
Läs mer Maj 28
Vill du arbeta som expert gentemot våra kunder för våra system Vitec Ekonomi och Vitec PP7? Jobbet innebär daglig kundkontakt och du blir del av ett team med positiv energi och framåtanda.
Vitec Bygg & Fastighet utvecklar, säljer och levererar affärssystem för bolag inom bygg- och fastighetsbranschen samt projektintensiva företag. Vi är drygt 130 medarbetare fördelade på 9 orter i landet med ett gemensamt uppdrag att leverera tillförlitliga system som hjälper våra kunder i deras vardag! Vi är bra på det vi gör, mycket beroende på att vi trivs tillsammans och har skapat en gemensam företagskultur driven av en stark värdegrund.
Ditt ansvar blir att ge expertråd och stöd främst åt kunder inom våra ekonomiprodukter, Vitec Ekonomi och Vitec PP7. Vi ser därför att du behöver ha goda ekonomi- och redovisningskunskaper.
Du kommer tillhöra ett team som består av 20 mycket erfarna medarbetare och som finns på flera orter. Vi brinner för våra kunder och har en stark gemenskap där vi hjälper varandra.
Vi jobbar hårt för att hålla en hög servicenivå med personlig touch gentemot våra kunder. Ett arbete som du kommer att bli delaktig i.
Vi söker dig som
har minst 2-3 års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom
har en civilekonomexamen eller motsvarande utbildning
älskar att möta kunder i telefon?och ser utmaningar i knepiga problem och utredningar
är service-minded och har ett professionellt förhållningssätt
är nyfiken, utåtriktad och gillar att ta eget ansvar
har erfarenhet från fastighetsbranschen eller ett projektintensivt byggbolag

Vi tror att du idag arbetar med redovisning alltifrån löpande bokföring till controlling.
Då alla våra kunder finns i Sverige behöver du tala och skriva svenska obehindrat.
Frågor??Välkommen att kontakta Åsa Rådbo, asa.radbo@vitecsoftware.com
Start:? Mitten av augusti 2021
Omfattning:?Heltid, Tillsvidareanställning
Plats: Västerås, Kalmar, Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Östersund, Linköping och Örebro
Sista ansökningsdag: 2021-06-18
Vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Servicekonsult med kunskap inom hyresadministration till vårt ServiceCenter

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 21
Har du erfarenhet från fastighetsbranschen och vill arbeta som expert gentemot våra kunder för vårt hyressystem Vitec Hyra? Jobbet innebär daglig kundkontakt och du blir del av ett team med positiv energi och framåtanda.
Vitec Bygg & Fastighet utvecklar, säljer och levererar affärssystem för bolag inom bygg- och fastighetsbranschen samt projektintensiva företag. Vi är drygt 130 medarbetare fördelade på 9 orter i landet med ett gemensamt uppdrag att leverera tillförlitliga system som hjälper våra kunder i deras vardag! Vi är bra på det vi gör, mycket beroende på att vi trivs tillsammans och har skapat en gemensam företagskultur driven av en stark värdegrund.
Ditt ansvar blir att ge expertråd och stöd främst åt kunder inom vår produkt Vitec Hyra och vi ser det därför att du som söker har en djup erfarenhet rörande hyresprocessen och fastighetsbranschen. Arbetet utförs främst via telefon och vårt ärendehanteringssystem. Du kommer att arbeta som Servicekonsult och tillhöra Vitec ServiceCenter som är ett team som består av 20 mycket erfarna medarbetare och som finns på flera orter. Vi brinner för våra kunder och har en stark gemenskap där vi hjälper varandra.
Vi jobbar hårt för att hålla en hög servicenivå med personlig touch gentemot våra kunder. Ett arbete som du kommer att bli delaktig i.
Vi söker dig som
· har mångårig erfarenhet av fastighetsbranschen.
· har djup förståelse för hyresprocessen
· älskar att möta kunder i telefon och ser möjligheter i knepiga problem och utredningar
· är service-minded och har ett professionellt förhållningssätt
· är nyfiken och utåtriktad
Vi tror att du idag arbetar med hyresadministration, antingen som konsult eller på ett fastighetsbolag.
Om du har erfarenhet av någon av våra produkter, främst Vitec Hyra, så är det meriterande. Likaså om du har utbildning inom Fastighetsekonomi.
Då alla våra kunder finns i Sverige behöver du tala och skriva svenska obehindrat
Frågor?
Välkommen att kontakta Åsa Rådbo, asa.radbo@vitecsoftware.com
Start: Augusti 2021
Omfattning: Tillsvidareanställning
Plats: Västerås, Kalmar, Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Östersund, Linköping och Örebro
Sista ansökningsdag: 2021-06-18
Vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu