Kultur, media, design jobb i Örebro

Hitta lediga jobb som Kultur, media, design i Örebro. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Örebro från den arbetsgivaren.

Säljande inredningsprojektör

Inredningsdesigner
Läs mer Jun 9
Vi söker dig – säljande inredningsprojektör Crio AB
Crio AB är ett ungt och snabbt växande företag som designar och inreder restauranger, caféer, hotell och liknande verksamheter. Vi jobbar med spännande projekt i hela Sverige. Kontor och showroom finns i Örebro. Efterfrågan är ständigt ökande och vi vill därför rekrytera en heltidsanställd säljande inredningsprojektör. Vår försäljning bygger mycket på relationskapande vilket gör att vi söker dig som är bra på att hantera människor på olika nivåer och i olika situationer.
Vi söker dig som har förmågan att själv kunna ansvara för stora helhetsprojekt. I tjänsten ingår att träffa kunder, skapa inredningsförslag, sälja in förslagen, beställa från leverantörer samt genomföra leveranser. Du har en central roll i projekten och måste kunna arbeta under stor press.
Som person är du social, förtroendeingivande och driven. Du har ett stort intresse av inredning och design och motiveras av goda försäljningsresultat. Du är mycket noggrann och har sinne för konstruktioner och detaljer. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. Du har B-körkort.
Din profil:
* Du ser möjligheter och lösningar i det mesta och har en positiv och social personlighet med ett tydligt sinne för affärer.
* Du har arbetat med någon form av försäljning tidigare, gillar att nätverka och att skapa relationer.
* Du är van vid att hantera och driva flera projekt/affärer parallellt.
* Du har god datorvana och hanterar de klassiska Microsoftprogrammen väl och räds inte för att lära dig nya.
* Du är van vid att läsa och förstå konstruktionsritningar och har ett sinne för rumslighet, färg och form.
Tjänsten är mycket omväxlande och spännande. Det är snabba beslutsprocesser där du lätt kan göra din röst hörd. Du får resa mycket och träffa många människor. Ibland innefattar det övernattningar och arbete kvällstid. Du får jobba både enskilt med egna projekt men också i team.
Vi erbjuder dig en varm arbetsmiljö med de bästa förutsättningar för utveckling i din karriär. Du får jobba med drivna och engagerande människor med lång arbetserfarenhet inom restaurang, design och projektledning. Tillsammans skapar vi en arbetsplats där alla trivs och utvecklas i sitt arbete.
Meriterande är en bakgrund inom inredning och design samt försäljning. Du får gärna ha kunskaper i SketchUp.
Tillträde: Efter överenskommelse. Urval sker löpande.

Ansök nu

Koordinator - Markavtal

Platskoordinator
Läs mer Jun 30
Är du redo för en expansiv resa och en riktig skjuts i din personliga utveckling? Till vår kund söker vi dig som vill jobba i ett härligt team samt gillar att resa i jobb!
Arbetsuppgifter
I uppdraget ingår det att kontakta markägare såväl över telefon som genom fysiska möten för att tillsammans med ditt team se till att få in underskrivna markavtal. Ditt arbete leds övergripande av Markavtalsledaren i regionen och du skall kontinuerligt rapportera framsteg samt eventuella problem som uppstår.
Det dagliga arbetet skall du själv planera så att det blir så effektivt som möjligt. Utöver rapportering och samarbete med Markavtalsledaren så kommer du jobba nära ansvarig projektör i projektet och vissa fall byggledaren.
I de fall det krävs hembesök bokar du in dessa på ett så effektivt sätt som möjligt, åker med bil, bor på hotell och betar av de sista avtalen.
Tjänsten är på heltid och börjar med en anställning hos oss på Boost för att sedan gå över till vår kund. Förutsatt att alla parter trivs och är nöjda med prestationen.
Om dig
Vi ser ser gärna att du har erfarenhet inom markberedning och fibernät, men vi lägger också stor vikt i att du är en driven person som motiveras av utveckling, vill jobba tillsammans med likasinnade, skapa goda kontakter och bidra till det moderna samhället.
Du är en kommunikativ person som kan bemöta alla typer av människor på ett professionellt sätt. Du är strukturerad, organiserad, bra på att planera och skapa förtroende hos dina medmänniskor.
Du kan lika gärna jobba på egen hand, men är en lagspelare i grunden!
– B-Körkort
Anser du att du är som klippt och skuren för jobbet?
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: jobb.sthlm@btp.se .
Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Ange referens: Koordinator - markavtal

Ansök nu

Teknikinformatör till Örebro

Teknikinformatör
Läs mer Jun 10
Gillar du utmaningen att beskriva komplexa tekniska produkter på ett enkelt och tydligt sätt?
Låter det spännande att jobba med nya tekniska produkter innan de når marknaden?
Är du redo för en nystart hos en av Sveriges bästa arbetsgivare?
Då kan du vara den vi söker!
Hos oss på Sigma Technology Information står teknisk dokumentation i fokus. Vi är idag drygt 250 medarbetare i Sverige som hjälper våra kunder att förbättra sina produkter och sitt budskap med text, bild, animationer etc., utifrån ett användarperspektiv. Tillsammans skapar vi dokumentation i världsklass!
Kvalifikationer
Vi söker dig som har jobbat med teknisk produktinformation i några år eller är utbildad teknikinformatör med dokumenterad teknisk bakgrund.
För att du ska trivas i rollen som informationskonsult, informationsingenjör, teknikinformatör, teknisk skribent - eller vad du nu vill kalla dig - är det viktigt att:
Du har en eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom teknik, teknikinformation eller språkvetenskap.
Du har en stor teknisk förståelse och lätt för att ta reda på hur ny teknik fungerar genom att kommunicera med andra.
Du kan visa att du är bra på att skriva på engelska och förklara teknik på ett strukturerat och informativt sätt anpassat för användaren.
Du har kunskap om och erfarenhet av att arbeta med olika verktyg, standarder och system för teknisk produktinformation.Erfarenhet och personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt engagemang och din vilja att utvecklas tillsammans med oss på Sigma. För att passa i rollen som teknikinformatör tror vi att du uppfyller följande:
Du har minst 2 års erfarenhet av arbete med teknisk information.
Du har intresse, vilja och vana att ta till dig ny teknik.
Du tänker dig in i användarens situation och skriver enkla och tydliga instruktioner.
Du är initiativtagande, analyserande, noggrann och strukturerad.
Du är problemlösande, flexibel och kommunikativ och skapar goda relationer med dem omkring dig.
Eftersom du kommer att arbeta som konsult trivs du också med att samarbeta med många olika människor, gärna i en internationell arbetsmiljö.
Professionella kunskaper i svenska är meriterande.Vi erbjuder
Sigma Technology Information växer och vi håller på att etablera oss i Örebro med omnejd. Vi strävar efter innovation och utveckling, och vi har bara två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder.
På Sigma Technology sätter vi dig som konsult i fokus. Vi erbjuder dig goda möjligheter till utveckling och en variation av uppdrag. Vi tror på långsiktighet och vill att du ska trivas hos oss, länge! Som konsult hos oss får du inte bara en engagerad chef och möjlighet till spännande uppdrag, utan du får även knyta många kontakter både internt och externt. Vi tycker att det är viktigt att du trivs på jobbet och att vi har roligt tillsammans!
Vi är vi otroligt stolta över att våra medarbetare 2019-2021 rankat Sigma Technology topp tre som Sveriges mest rekommenderade arbetsgivare i Universums undersökning.

Ansök nu

Projektledare till banbrytande projekt för unga

Projektledare: kultur, media, film
Läs mer Maj 31
Projektledare till nytt spännande projekt om unga med hörselskada!


Riksförbundet för döva, hörselskadade barn och barn med språkstörning (DHB) är en ideell organisation för familjer med barn och ungdomar som är döva, hörselskadade eller har en språkstörning. DHB:s verksamhet består av bl a läger, konferenser, utbildningar och stöd till våra lokala distrikt. Vi bedriver också projekt och intressepolitik inom t ex utbildnings- samt fritidsfrågor. I vårt arbete samverkar vi med andra organisationer och myndigheter. DHB:s kansli ligger i ljusa lokaler centralt i Örebro.
Vi söker nu ytterligare en medarbetare till vårt kansli.
Om tjänsten
Du kommer att vara projektledare för vårt nya Arvsfondsprojekt ”Mellan två världar”. I projektet kommer det även att finnas en projektmedarbetare.
Projektets målgrupp är barn och unga som har en hörselskada. I projektet ska projektledare och projektmedarbetare tillsammans med projektets målgrupp ta fram material såsom filmer, texter och föreläsningar.
För att trivas med jobbet tror vi att du ska tycka om engagera andra, driva frågor framåt, arbeta med kommunikation, är en god administratör, känna dig bekväm med att uttrycka dig i bild och skrift samt ha erfarenhet av ideell sektor. Dessutom ska du känna dig trygg med att planera och genomföra uppgifter inom utsatta tidsramar.


Kvalifikationer:
Akademiska utbildning inom samhällskunskap, eller liknande utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig
Erfarenhet av att arbeta i projekt, gärna projektledning
Har hållit utbildningar, gärna jobbat med fokusgrupperErfarenhet av att arbeta med unga med funktionsnedsättning är meriterande liksom av att arbeta med Arvsfondsprojekt. Du som söker får gärna ha en egen hörselskada och känna igen dig i projektets målgrupp. Du behöver vara flexibel och kunna anpassa dig efter förändrade förutsättningar. Ibland arbetar du självständigt, ibland som en del av ett team. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet. Det ingår resor i tjänsten.
Rätten att få kommunicera på sina egna villkor är en av förbundets värdegrunder. Vi ser det därför som mycket positivt om du har kunskaper i svenskt teckenspråk och/eller alternativ kompletterande kommunikation, eller har en vilja att lära dig det.

Övrigt
Omfattning 100 % projektanställning under 3 år (provanställning 6 månader tillämpas). Tillträde: september 2022 eller enligt överenskommelse. På grund av arbetets karaktär kommer du att behöva lämna ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret. Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk.
Arbetsvillkoren följer arbetsplatsens kollektivavtal mellan Fremia och Unionen samt tjänstereglemente.
Ansökan skickas elektroniskt i PDF-format till kansliet@dhb.se, skriv ”projektledare” i ämnesraden. Bifoga cv och personligt brev med ansökan. Intervjuer sker fortlöpande.
Sista ansökningsdag 10 augusti 2022 men intervjuer sker fortlöpande.
Har du frågor om tjänsten kontakta Anna Gabrielsson, generalsekreterare anna.gabrielsson@dhb.se, Jan Höglund, ordförande jan.hoglund@dhb.se. Du kan även kontakta vårt kansli 019 – 170830 och text ange 019122146*
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryterings hjälp i samband med denna annons.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Vik Teckenspråkstolk till Birgittaskolan i Örebro

Teckenspråkstolk/Dövblindtolk
Läs mer Maj 20
Vill du bidra till Sveriges största kunskapsbank inom specialpedagogik? Vi på Specialpedagogiska skolmyndigheten, SPSM, arbetar för att alla barn, elever och vuxenstuderande ska kunna utvecklas och nå målen i sin utbildning – oavsett funktionsförmåga. Vi erbjuder stöd till förskolor och skolor i hela landet som vill skapa lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga. Vi driver också flera specialskolor, fördelar statsbidrag och utvecklar läromedel. Myndigheten har cirka 1 200 medarbetare och verksamhet i hela landet.

Som medarbetare hos oss får du arbeta för allas lika värde i en organisation där delaktighet och engagerade medarbetare värderas högt. Vi ser ett stort värde i att ha medarbetare som mår bra och satsar därför mycket på friskvård och kompetensutveckling. Hos oss har du frihet att påverka ditt arbete. Mer om vad vi erbjuder kan du läsa på www.spsm.se/ledigajobb


Verksamhetsområde specialskola omfattar för närvarande drygt 600 medarbetare. Verksamhetsområdet omfattar myndighetens samtliga regionala och nationella specialskolor, tio stycken från Umeå till Lund. Utöver skolorna innehåller verksamhetsområdet även en skolstödsenhet, en skolutvecklingsenhet och en hälso- och sjukvårdsenhet.

Skolstödsenheten inrättades 1 januari 2019 som ett led i ett myndighetsövergripande förändringsarbete och omfattar för närvarande ca 65 medarbetare. Skolstödsenheten ger verksamhetsområdet stöd i form av teckenspråkstolkning och hörselteknik, service i form av vaktmästeri, skolmåltider, lokalvård, lokaler samt skolnära administration.

Då myndigheten finns inom stora delar av landet använder vi digitala plattformar för arbete och möten på distans.

Myndighetens vision är En likvärdig utbildning för alla och våra ledord är Vi är tillgängliga, Vi är nyfikna, Vi agerar. Delar du vår vision? Är Du teckenspråkstolk med hög kompetens? Är du trygg i din yrkesroll?
Du har nu möjlighet att vikariera som tolk på en arbetsplats som erbjuder stabilitet och trygghet där du ingår i myndighetens arbetslag av tolkar som gemensamt bidrar till tolkverksamhetens utveckling. Tjänsten kommer att tillsättas om ordinarie befattningshavare antas till sökt utbildning.

Vi söker en vikarierande teckenspråkstolk med placering på Birgittaskolan i Örebro. Birgittaskolan är en tvåspråkig specialskola i en teckenspråkig miljö där teckenspråk är det gemensamma språket bland både elever och personal. Vårt uppdrag är att ge döva elever och elever med hörselnedsättning utbildning motsvarande den som ges i grundskolan/grundsärskolan, enligt specialskolans läroplan. Birgittaskolan har ca 170 elever och är en mångkulturell skola med elever från fler olika länder och kulturer. Vi kommunicerar på svenskt teckenspråk samt talad och skriven svenska. Vi bedriver också teckenspråkskurser för hörande barn och ungdomar som har döva/hörselskadade föräldrar eller syskon.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetet som teckenspråkstolk för Birgittaskolans verksamhet ingår tolkning till både elever och personal i olika situationer. För eleverna kan det vara lektioner, utvecklingssamtal, studiebesök och kulturella evenemang. Tolkning förekommer även på raster, i fritidshemsverksamheten, i elevrådsarbetet och vid gemensamma aktiviteter. För personal kan det gälla undervisning, möten, konferenser och fortbildning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
Tolk- och översättarinstitutets föreskrivna tolkutbildning med godkänt resultat eller är auktoriserad av Kammarkollegiet.
Minst två års erfarenhet i närtid av arbete som teckenspråkstolk.
Utbildning och erfarenhet som dövblindtolk
Erfarenhet av att tolka i skolrelaterade situationer och i situationer med barn och ungdomar
Erfarenhet av ett pedagogiskt språkbruk

Det är meriterande om du har
Erfarenhet av administrativa stödsystem och digitala verktyg
Erfarenhet av tolkning på distans via digitala plattformar som tex Zoom.
Erfarenhet av tolkning av formellt språk

Personliga egenskaper
Vi önskar att du är trygg i din yrkesroll och vågar ta plats på ett respektfullt sätt. Vi lägger också stor vikt vid att du är serviceinriktad, lyhörd för verksamhetens behov, initiativrik och lösningsfokuserad samt har god förmåga att skapa goda samarbetsrelationer. Du kan behålla ett lugnt förhållningssätt även i stressiga situationer samt tycker om att jobba både självständigt och i team.


ÖVRIGT
Vid all rekrytering sätter vi värde på de kvalitéer som jämställdhet och mångfald tillför verksamheten. Utdrag från belastningsregistret ska visas upp inför anställning.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Vi söker Närkes trevligaste fotograf!

Fotograf
Läs mer Feb 7
Fotograf, ett drömyrke för dig?
Vi söker nu fler fotografer till vår fotografkår i Örebro med omnejd. Exakta Photo är Sveriges bästa skolfotoleverantör med mer än 60 års erfarenhet. Exakta Photo finns i hela Sverige och tillsammans fotograferar vi 900 000 elever varje år.
Vi söker dig med ett genuint fotointresse som vill kombinera det med ett kul arbete bland barn och ungdomar. Vi värdesätter dina goda egenskaper som social förmåga, och att kunna jobba med eget ansvar under ordning och reda. Men även en estetisk "blick" för bild och form. Erfarenhet från barn- och ungdomsverksamhet är en stor merit.
Du kommer att få tillgång till en digital fotoutrustning, vilket kräver god datorvana. Vi erbjuder dig en professionell fotoutbildning v32 i Nyköping men även en onlinekurs innan skolstarten i augusti.
Tjänsten kräver att du har körkort samt tillgång till bil.
Arbetsperiod i första hand augusti till oktober/november med möjlighet till förlängning.
Tidigare branscherfarenhet inom foto/skolfoto är inget krav men är självklart en merit. Vi ser gärna ett samarbete med redan etablerade fotografer.
Passa på att söka till vår glada fotografkår och berätta lite om dig själv samt bifoga ditt Cv och några bilder. (Eller länk).
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

BI Operation Specialist

Informatiker
Läs mer Jun 17
Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With
cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction
equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm,
Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries.
Learn more at www.epirocgroup.com.

BI Operation Specialist

We are looking for a BI Operation Specialist who will be responsible for leading and coordination of  the project. Someone who will work with the global team along with the business to make sure they provide world class deliveries

We believe that we are stronger together, and that all of us bring unique skills and competencies. Within this role you will be responsible for providing world-class enterprise BI solutions to the business that are geographically spread over the world. 

By joining our team you can expect an atmosphere of creativity, innovation and workplace diversity. You will be a part of a skilled group of committed and helpful colleagues, with a dare to think new mindset and who all take pride in our core values: Collaboration, Commitment and Innovation.

Mission
As a BI operations specialist you will be responsible for working within the Global BI team and along with coordinating between the business teams and the development teams. You will work with committed teams on an innovative and state-of-the-art technical platforms.
You will be in charge for the global operations within the enterprise BI domain. You will interact with vendor teams to ensure that the technical deliveries towards the BI domain meet the expectations of our global users.
You will lead and coordinate between all the operation and support teams within the BI domain with focus on the sales monitoring system. 
You also lead and ensure that the operations and support within the finance and sales monitoring are functioning smoothly.
Actively work to ensure that the governance models and handover process/artefacts are followed from development to operations within this domain.
You will ensure that the change requests, service requests and incidents in this domain are delivered and the teams follow the DevOps-concept to be able to develop and deliver in an agile way.
You will work together with the other leads in the function to see to it that the SLAs and deliveries are not impacted.
You should handle complex questions and incidents from design to execution and deliver in time bound manner under constraints.

Your Profile
Your experience within the BI is 7-10 years in the global organization. Experience with leading a team is an advantage.
You should be able to work well in a team setting and have a good organizational, prioritization, communication, and time management skills. You will demonstrate accountability, flexibility and adaptability to handle multiple and changing priorities and be able to successfully collaborate with development teams, technology groups, consultants, and key stakeholders.
We expect you to have an expertise in Data Warehouse, ETL, Cube and Report design and development. It is important to have a good working knowledge of SSIS, SSRS, SSAS and proper workflow design and exception management.

Ability to design, plan and build scalable BI solutions, experience with requirements gathering, strong Developer skills.
Expertise working with relational and multidimensional database schemas and writing queries.
Ability to solve real-world business problems by designing and building queries sourced from OLAP (online analytical processing) cubes, applying data mining algorithms, writing queries, and designing reports using various toolsets and a Server data warehouse.
Perform analysis, design, development, validation and implementation of reports. Ability to analyze data issues within reports. 
The job requires a lot of collaboration both internally and externally so good interpersonal and communication skills are a prerequisite to be successful in the role. 
As our corporate language is English, good verbal and written communication skills in English are required. Knowledge of Swedish is an advantage.

Location and travel
This position is located in Örebro, Sweden. Some business travel will be required, 10 % or less for a year. Some could be international.

Application and contact information
In this recruitment process, we review applications continuously. Welcome with your application as soon as possible, by creating an account in our recruitment system. Last day to apply for this position is 2022-08-30.

For questions about the position please contact hiring manager: Soujanya Satyanarayana (Global BI and Integration Operations Manager), soujanya.satyanarayana@epiroc.com

For questions about the recruitment process or application please contact: Recruitment specialist Dana Galova, dana.galova@epiroc.com

Ansök nu

Student sökes till uppdrag inom 3D-modifiering hos EcoGuard

Grafisk formgivare
Läs mer Jun 3
För ett spännande uppdrag hos EcoGuard söker vi nu dig med ett stort tekniskt intresse och en fallenhet för att skapa goda relationer. Tycker du dessutom om att ta stort ansvar för ditt arbete och gillar att självständigt lägga upp dina arbetsdagar? Här har du chansen att få göra just detta, sök redan idag! Urval sker löpande.

OM TJÄNSTEN
EcoGuard vill göra det enkelt och lönsamt att koppla upp, mäta och visualisera mätvärden för mindre energianvändning och sänkta energikostnader. EcoGuard hjälper fastighetsägare att optimera deras förbrukning av värme och vatten vilket leder till en bättre ekonomi för fastighetsägare, BRF och hyresvärdar samt en bättre miljö. EcoGuard samarbetar med fastighetsägare i hela Sverige och de finns även i Finland och Norge.

I rollen som 3D-modifierare kommer du få vara en del av ett välmående företag där organisationen beskrivs som platt. Här arbetar du närmast projektsupporten som består av 2 kollegor. Ecoguard söker nu dig som vill hjälpa deras kunder med att modifiera 3D-hus i deras egna programvara Curves. Arbetet kräver inga förkunskaper men vi ser det som fördelaktigt att du är van vid olika datasystem och trivs med en omfattade kundkontakt. 3D-modifieringen är en tilläggstjänst som EcoGuard erbjuder sina kunder vilket innebär att du självständigt tilldelar dig själv uppdrag som inkommer via mail. Här ges du en stor frihet att planera din arbetsdag där du är välkommen att arbeta både på kontoret eller på distans. Du kommer att introduceras till företaget och arbetsuppgifterna genom en grundläggande introduktion för att få den bästa förutsättningen att skapa en relation med dina nya kollegor och bli en del av EcoGuard.

Du erbjuds


* Ett flexibelt deltidsjobb vid sidan av studierna.
* Eget ansvar och samtidigt ett tätt samarbete med kollegor.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Skapa 3D-visualiseringar av EcoGuards kunders byggnader i programmet Curves
- Självständigt söka upp planritningar och kompletterande uppgifter om byggnaders exteriör via exempelvis eniro och hitta.se

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som


* Studerar minst 50% på högskola eller universitet, gärna med en teknik- eller IT-inriktning och har minst 1,5 år kvar av dina studier. Registreringsintyg behöver kunna uppvisas.
* Har goda verbala och skriftliga kunskaper i svenska då detta förekommer i det dagliga arbetet.
* Har god datavana och grundläggande kunskaper i Officepaketet.
* Har ett tekniskt intresse.


Det är meriterande om du har:


* Arbetslivserfarenhet av servicerelaterat arbete och kundkontakt.


Som person är du:


* Uthållig
* Serviceinriktad
* Noggrann
* Initativtagande


Övrig information


* Start: Omgående, alterntivt augusti
* Omfattning: deltid
* Placering: Örebro


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Produktionsledare till Elon Group

Produktionskoordinator
Läs mer Jun 1
Som produktionsledare kommer du att jobba med manualarbete och artwork för Elons egna varumärken Elvita och Canvac. Du kommer att ha igång flera projekt samtidigt där du sätter upp tidsplaner och sedan koordinerar allt arbete rörande manualer, produktblad och förpackningar för Elons nya produkter. Detta är en roll för dig som trivs med att ha många projekt igång samtidigt, tydliga deadlines och ett självständigt arbete. Missa inte denna chans, sök tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN
På detta uppdrag kommer du att arbeta nära avdelningarna Elon Marketing Service samt Elons Sourcingsteam. Du kan vara stationerad på huvudkontoret i Örebro eller arbeta på distans. Detta är ett bemanningsuppdrag på inledningsvis 6 månader med start omgående. Om alla parter är nöjda med samarbetet finns det för rätt person chans till förlängning på uppdraget, alternativt överrekrytering till Elon.

Du erbjuds


* Värdefull erfarenhet från nordens största butikskedja för hemelektronik och vitvaror


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som produktionsledare kommer du att ansvara för processen att skapa bl.a. manualer för nya produkter kopplat till Elons egna varumärken. Du kommer att koordinera och samarbeta med leverantörer, grafiker, översättare osv. Ditt arbete börjar när soucringteamet tagit in en ny produkt och slutar när manualer, produktblad och förpackningar är framtagna och producerade.


* Skapa tidsplaner utifrån de deadlines som tillhandahålls samt ansvara för att de hålls
* Fördela arbetet mellan grafiker, översättningsbyrå samt övriga samarbetspartner
* Se över det materialet som skapats och skicka korrektur till Elons sourcing team. Vidare säkerställer du att korrigeringar sker enligt sourcings direktiv
* Driva och utveckla processen med manualarbetet för egna varumärken


VI SÖKER DIG SOM
Trivs med koordinerande och självständigt arbete. Du har dokumenterad erfarenhet av att ha många projekt/arbetsuppgifter igång samtidigt och en förmåga att inte låta detaljer eller hela projekt falla mellan stolarna.


* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
* Mycket goda kunskaper i Officepaketet och en god datorvana
* Erfarenhet av att arbeta i en koordinerande roll


Det är meriterande om du:


* Arbetat som produktionsledare/projektledare tidigare
* Har kunskaper i InDesign


Som person är du:


* Flexibel
* Strukturerad
* Samarbetsvillig


#

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Örebro eller arbete på distans


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Elon Group är en nordisk allians som ägs och drivs av egna företagare och handlare i Sverige, Norge, Island, Finland och Danmark. De har styrkan hos ett storbolag, med engagemanget från entreprenörer med lång erfarenhet av sin lokala marknad och kunder. Med över 500 butiker runtom i hela Norden finns de tillgängliga för att hjälpa och erbjuda service där deras kunder finns. Varje butik har egna säljare, rådgivare, installatörer och montörer. Butikerna fungerar även som lokala lager nära kunden, vilket möjliggör oslagbara ledtider.

Ansök nu

Kreativ administratör och assistent.

Mediehanterare
Läs mer Jun 17
? Vill du arbeta tillsammans med en konstnär och funkisaktivist?
? Är du kreativ, med erfarenhet och kompetens inom kommunikation, konst och  kultur?
? Du skräms inte av personer med normbrytande funktionsvariationer och gillar när folk vågar på att göra något annorlunda och kreativt.
  ? Trivs du med struktur och administration? Då ska du fortsätta läsa!
 
Låter det som något för dig? Bra, då tycker jag du ska titta närmare på det här jobbet!
Jag är frilansande journalist, föreläsare och konstnär. Allt jag gör kretsar kring min politiska aktivism för mänskliga rättigheter och independent living. Du hittar mina verk på bl.a. årets OpenART, magasinet Ottar, pridefetivaler, ettgottliv.com...
För att kunna driva min verksamhet och göra mitt arbete behöver jag ett biträde som bistår mig med delar jag själv inte har funktionsförmåga till. Det här arbetet gör du på egen hand hemifrån, men jag vill också att du arbetar som min personliga assistent då många av mina assistansbehov berör mitt arbete.  
 
Läs mer om  tjänsten som personlig assistent hos mig här: 
https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/26231849 
 
Ditt arbete som min kreativa administratör och delvis personligassistent innebär att stödja mig i mitt företagande och skapande. Som administrativ assistent kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter. 
? Assistera mig när jag skapar min konst, föreläser eller vid fotograferingar.
? Transkribera och redigera  ljudfiler eller videofilmer och göra research.
? Bistå med att syntolka foton till sociala medier och min blogg.
? Synanpassa material jag ska använda men som t.ex. har dålig kontrast eller liten text..
? Hjälpa mig att packa ordrar från min kreativa webbshop och hantera ordrar som kommer via mejl.
? Filmredigering,.
 
Vad erbjuder jag?
Tjänsten som personlig assistent kopplat till detta uppdrag är 80% mem om det skulle vara så att har en skapande verksamhet vid sidan av som du inte kan/släppa, då kan vi sänka tjänstgraden. Annars utgör kombinationen av tjänsten som personligassistent och uppdraget som kreativ administratör heltidsarbete. 
Uppdraget som kreativt biträde fakturerar du mig utifrån de timmar du arbetat administrativt utanför tjänsten som assistent.
 
Stöd och utbildnng du kan få genom tjänsten
? Vägledning i att anlita faktureringsfirma så du kan fakturera mig.
? Få föreläsningar som stärker din kompetens kring tillgänglighet och anpassningar av webbsidor.
? Introduktion till program som Wordpress,  Bokio och sociala medier.
? Utbildning i teckenspråk eller stödtecken samt syntolkning.
? Dövblindkompetens
? Independent living och konventionen för mänskliga rättigheter.
 
Vad förväntas av dig?
Jag förväntar mig att du är självgående, strukturerad och med kreativt sinnelag. Att du kan agera professionellt och löpande avlägga rapporter. Du kan leta reda på information vi behöver och göra research. Du behöver därför kunna hantera svenska i tal och skrift. Du behöver även ha körkort för manuell växellåda.
Du behöver inte skicka in ansökan till båda tjänsterna,.  Det räcker med denna, men i din ansökan behöver du visa att du läst båda annonserna och när du skulle kunna vara beredd att börja.
Meddela också gärna i din ansökan om du har kunskap och inom konst, kultur eller annonsering. Om du själv drivit företag och vilka dataprogram/digitala tjänster du kan hantera.
Om du TSS/teckenspråk är det också en fördel.
 
Rekrytering sker fortlöpande så avvakta inte med att skicka din ansökan. 
Du blir anlitad som konsult
Du blir anställd som personligassistent på assistanskooperativet STIL och hittar information om den tjänsten i den separata annonsen jag länkade till högre upp. I den annonsen finns också frågor du bör besvara så enklast är om du söker båda jobben via den annonsen.
 

 
 '

Ansök nu

Interim Lean-koordinator

Produktionskoordinator
Läs mer Jun 2
Företagspresentation

Vi söker en Interim lean-koordinator till vår kund i Örebro. Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag via Unik Resurs med chans till förlängning. Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi söker vi nu en Lean-Koordinator till vår kund. Detta är en spännande möjlighet för dig som vill arbeta med kontinuerliga förbättringar i produktion, coacha och utbilda kollegor inom området samt vara med och påverka vår framtid. Tjänsten innebär att initiera och leda aktiviteter som ökar vår effektivitet och minskar slöserier i vår produktion. Du kommer också att ha en viktig roll i att underhålla metoder, verktyg och utbildningsmaterial, inom området Lean, samt själv hålla i utbildningar. Du kommer att vara ambassadör för ständiga förbättringar och coacha övriga organisationen i detta arbete.

Din profil

- Dokumenterad erfarenhet av Lean.
- Kunna göra utbildningsmaterial och mallar och hantera data och system.
- Kunna samarbeta med olika typer av roller
- Pedagogisk, kunna hålla utbildningar.
- Tidigare erfarenhet av att leda ett implementeringsprojekt.
- Erfarenhet och kunskap kring problem/avvikelse- och actionsverktyg för implementation (SPS, 5S, 8 waste, 5 why osv)
- Målnedbrytning och verksamhetsstyrning
- Vara beredd att utbilda permanent nattskift på deras ordinarie arbetstid.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Vi kommer presentera kandidater löpande för kunden. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam;

Cecilia Alegria Furberg och nås på cecilia.alegria-furberg@unikresurs.se eller på 073-925 25 86

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!

Ansök nu

Produktionsmedarbetare till Bandindustri

Produktionsassistent
Läs mer Jun 1
Vi söker nu en produktionsmedarbetare till vår kund Bandi i Kumla. Bandi jobbar med att utveckla och tillverkar textila bandprodukter. Bandi producerar allt från standardband till tekniska helhetslösningar till deras kunder, stora som små, världen över. Dessa produkter är både elastiska och oelastiska vävda, flätade och stickade band och linor i en mängd olika material. Exempel på material som är vanligt förekommande och återfinns i såväl standardsortiment som specialsortiment är bomull, polyamid, polyester, polyeten och polypropylen.

Om tjänsten:
Din uppgift är att hjälpa diina kollegor i den dagliga produktionen, i väveriet och i banduppsättningen.
Du fyller på material och stöttar dina kollegor i driften. Du är snabbtänkt och aktivt undersöker vad dina kollegor har för behov och hur du kan hjälpa dem i deras arbete med väveriet. Du får möjligheten att vara en del av processen i skapandet av spännband, kardborreband med mera.

Arbetstiden är förlagd på 2-skift, vilket innebär att du jobbar förmiddag/eftermiddag


Vem är du?
Vi söker dig som är:
- Ordningsam
- Strukturerad
- Driven
- Hjälpsam

Du bör ha god fysik då tunga lyft förekommer i arbetet.
Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Urval sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Stämmer ovan egenskaper in på dig? I så fall är du varmt välkommen med din ansökan.


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

Evangeliska Frikyrkan söker projektledare med fokus på event

Projektledare: kultur, media, film
Läs mer Jun 8
Evangeliska Frikyrkan (EFK) är en församlings- och missionsrörelse bestående av cirka 285 samarbetande församlingar som tillsammans har cirka 33 000 medlemmar. Organisationen har cirka 100 medarbetare och verksamheten omfattar både arbete i Sverige och internationellt. Det internationella arbetet bedrivs i ett 30-tal länder och är uppdelad i regionerna Afrika, Asien, Europa, Mellanöstern och Nordafrika samt Latinamerika. Vår vision är ”Växande församlingar förmedlar hela evangeliet till hela människan över hela världen”.
Projektledare Event 75%
Evangeliska Frikyrkan genomför årligen ett antal gemensamma mötesplatser och konferenser, där Torpkonferensen är den största, då den samlar tusentals deltagare på Närkeslätten. Bland övriga konferenser och event som genomförs finns bland annat EFKs kongress, Missionskonferensen samt Medarbetarkonferensen för anställda i EFK-församlingar. Samtliga av dessa event planeras och utförs utifrån en projektmodell där en projektledare leder planering och genomförande i samarbete med annan personal inom organisationen, samt volontärer och frivilliga från församlingsrörelsen.
Vi söker nu en ny medarbetare till vårt event-team. Uppdraget innebär att samordna och projektleda planeringen av flertalet av våra konferenser, med fokus på EFKs kongress samt Medarbetarkonferensen. Du kommer också att ingå i projektgruppen för Torpkonferensen.
Vem vi söker?
Vi söker dig som tycker om och har erfarenhet av organisering och planering. Du är strukturerad, initiativrik, målinriktad, kan arbeta självständigt samtidigt som du har lätt för att bygga relationer och nätverka med andra. Du tycker om att arbeta i team och sammanhang där arbetsuppgifterna varierar och kräver anpassningsförmåga till olika sammanhang. Du är trygg i en roll där du får samordna och leda olika processer.
Meriterande
- Utbildning inom projektledning, kommunikation eller motsvarande.
- Erfarenhet av arbete med event samt projektledning.
- God kännedom om EFK som organisation och församlingsrörelse.

Anställningen är en tillsvidaretjänst på 75%. Placering på Sverigekontoret i Örebro. Tillträde enligt överenskommelse. I tjänsten förekommer resor och arbete på helger. Förtroendearbetstid tillämpas. Vi vill i organisationen verka för en jämn könsfördelning och ser mångfald som en tillgång. Vi förutsätter att du delar EFK:s tro och värderingar samt vill samverka med andra för att nå de mål vi har.

Ansök nu

Säsongsarbetare inom lager och produktion till LK Maxitherm i Örebro

Produktionsassistent
Läs mer Maj 25
LK Maxitherm söker säsongsarbetare inom lager och produktion. Här får du chansen att vara en del av hela produktionen samt lagerarbete. Hos oss får du chansen att omsätta ditt teknikintresse till konkret kundnytta i en utvecklande miljö. Du blir en viktig del av ett mångsidigt team som stöttar varandra och har roligt tillsammans.
Din nya roll
Du kommer vara med i hela produktionskedjan samt vara behjälplig på lagret. Vi erbjuder tidsbegränsad anställning i cirka sex månader under säsong.
I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att:
Rulla kulvertrör
Tillverka ändtätningar
Lossa och lasta lastbilar
Utkörning till våra kunder
Packa kartonger
Fylla på lager
Hjälpa och supporta våra kunder både på telefon och ibland på plats
Övriga sysslor inom lager

Vem söker vi?
Vi söker dig som är positiv, noggrann och hjälpsam. Du kommer att jobba i team där samarbete är en viktig del av rollen. Du har med fördel ett teknikintresse som du vill få nytta av i jobbet.
Vi söker dig med B-körkort samt truckkort.
Vad erbjuder vi dig?
Sedan 2022 är Maxitherm en del av LK och stärker sin konkurrenskraft med en bredare produktportfölj. LK är en familjeägd koncern som verkar globalt inom VVS-branschen och sedan starten 1910 har det hänt mycket och vi är stolta över vår resa hittills. Vår historia bygger på en nyfikenhet att lära nytt och förbättra. Men också en oräddhet för att lägga om kursen när det behövs. Att ständigt förbättra det vi gör skapar på sikt säkerhet och hållbarhet för våra kunder, oss själva och vår omvärld och är vårt bidrag till de kommande generationerna. Vi älskar det vi gör.
LK erbjuder dig en trygg arbetsplats med lönsam och positiv företagskultur. Vår utgångspunkt är att allting går att förenkla och förbättra. Därför strävar vi alltid efter att utveckla smartare och mer hållbara lösningar för våra kunder.
Du blir en viktig del av ett mångsidigt team som stöttar varandra och har roligt tillsammans. Vi tror på långsiktiga relationer där våra medarbetare har goda utvecklings- och påverkansmöjligheter. Självklart erbjuder vi tjänstepension, kollektivavtal och friskvårdsbidrag. På vår karriärssida kan du läsa mer om hur våra kollegor tycker det är att jobba på LK.
Din ansökan
Låter det intressant? Skicka din ansökan med CV och personligt brev till oss senast den 17 juni. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan dess. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta VD Mikael Norgren, 019-27 12 04 eller mikael.norgren@maxitherm.se.
Om LK
För en enklare och smartare vardag
Enklare, smartare och mer hållbart – på LK utgår vi alltid från att det finns ett bättre sätt att göra saker. I allt vi gör föredrar vi innovation över status quo och enkelhet över komplexitet. Med den övertygelsen utvecklar vi på LK smarta produkter och systemlösningar för värme, vatten och sanitet.
LK Systems är ledande i Norden inom lösningar för värme- och tappvattensystem. Våra system är enkla att installera och i vår prefabriceringsanläggning tillverkar vi även skräddarsydda system som ytterligare förenklar installationen. Från idé till färdig produkt, här får du de smartaste lösningarna, idag och i framtiden.
Maxitherm startades redan 1942 i Stockholm med att isolera kulvertledningar. Under 60- och 70-talen utvidgades verksamheten med förisolerade kulvertrör i PEX. Idag är vi en av de ledande inom branschen och har marknadens bredaste sortiment när det gäller flexibla kulvertsystem. Inom Maxitherm arbetar vi kontinuerligt med kvalitetssäkring. Våra kulvertar tillverkas under kvalitets- och miljöcertifiering enligt ISO 9001/14001.

Ansök nu

Modifiering av 3D-hus, extraarbete med möjlighet till heltid över sommaren

3D-grafiker
Läs mer Maj 5
Vill du vara med på vår resa att skapa långsiktiga kundrelationer där kunden och vår gemensamma miljö är i fokus. EcoGuard är ett bolag med stark teamkänsla och stort fokus på kunden och vi kan erbjuda dig en spännande resa inom ett teknikfyllt område där EcoGuard är det ledande bolaget på marknaden idag.
Vår organisation tar ansvar för totalentreprenader och vi säkerställer att våra kunder får en högkvalitativ överblick över sitt fastighetsbestånd i fråga om energi, vatten och temperaturer.

Vi söker nu en medarbetare som kan hjälpa våra kunder att modifiera 3D-hus i vår programvara Curves. Arbetet kräver inga specifika förkunskaper men du har en fördel om du är van vid att jobba i olika datasystem och trivs med kundkontakt och detektivarbete.
Arbetet innebär att i vår webbaserade mjukvara Curves skapa 3D-visualiseringar av våra kunders byggnader. En viktig och betydande del i arbetet är att effektivt men noggrant tolka planritningar och med hjälp av dessa säkerställa lägenheternas och trapphusens placering i byggnaderna. Du kommer även själv behöva söka efter dessa planritningar hos våra kunder. Utformningen av byggnaderna är ibland förhållandevis rutinmässig vilket gör att du måste vara bekväm med rutinarbete men i de fall det krävs även kunna lösa problem som uppstår.
Du kommer själv kunna planera din arbetstid ihop med din uppdragsgivare vilket gör detta till det perfekta extraarbetet. Vi ser helst att du har möjlighet att arbeta 20-50 tim/månad. Över sommaren finns möjlighet att jobba heltid om man är öppen för att kombinera denna tjänst med att hjälpa till med enklare montering och lagerarbete.
Som person vill vi att du är noggrann, strukturerad, självständig och lösningsorienterad och för att trivas med oss på EcoGuard ska du vara engagerad och social som person.

Upplärning får du på plats och vi förser dig med de arbetsredskap du behöver för att utföra arbetet.

Vi tar emot din ansökan på mail annica.angerek@ecoguard.se


Välkommen med din ansökan

Ansök nu

Teatertekniker med inriktning ljud

Teatertekniker
Läs mer Jun 7
Örebro Teater söker Teatertekniker med inriktning ljud, 100%

Om Örebro Teater
Örebro Teater ägs av Region Örebro län och Örebro kommun. Örebro Teaters uppdrag är att spela teater av hög konstnärlig kvalitet för både barn och vuxna i hela länet. Teaterns uppdrag är definierade i ägardirektiv och Region Örebro läns kulturplan. Teaterns hemort är Örebro, där också de två huvudscenerna ligger, Örebro Teater och Nya China.
Om tjänsten
Vi söker dig som vill vara med och förverkliga vår vision att vara länets konstnärliga röst – nationellt och internationellt.
Örebro teater söker teatertekniker med inriktning ljud med dokumenterad utbildning och/eller erfarenhet av teatertekniskt arbete med inriktning ljud, samt är intresserad av att konstruktivt lösa uppkomna tekniska frågor
Vi erbjuder en tjänst 100% med tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning.
Som teatertekniker på Örebroteater arbetar vi gränsöverskridande inom alla scentekniska områden men med fokus på respektive inriktning.

Krav:
• Du har relevant teaterteknisk utbildning eller arbetslivserfarenhet
• Du har erfarenhet av Qlab
• Du har arbetat med ljudteknik, ljudredigering, studio och liveljud
• Du har god förståelse av teaterns produktionsprocesser och erfarenhet av de olika specifika yrkeskompetenserna inom scentekniskt område, dvs ljus, ljud, bild, rekvisita och video.
• B-körkort är ett krav. C-körkort är en merit.

Arbetsuppgifter
Utföra föreställningstekniskt arbete i produktioner
Delta i dekorbygge
Fungera som ensam allroundtekniker på mindre produktioner
Vård, underhåll, tillsyn och reparation av teknisk utrustning
Att farligt tekniskt arbete på scen ej sker utan relevant utbildning
Informera ledning och producent vid behov samt förmedla relevant
information i produktionen
Hålla sig à jour med utvecklingen inom området teaterteknik
Köra fordon som kräver innehav av B- körkort
Upplåsning och stängning av loger, släckning och låsning
Medverka i teaterns arbetsmiljöarbete

Varaktighet, arbetstid
Tjänsten är en tillsvidareanställning 100% med en provtjänstgöring under 6 månader hos Örebro Teater.
Start: efter överenskommelse
Lön: efter överenskommelse
Skicka ansökan till:
ann-marie.fritiofsson@orebroteater.se senast den 17 juni 2022.

Frågor besvaras av: Teatertekniker - Ida Wiberg, ida.wiberg@orebroteater.se
Facklig representant: Pontus Engström pontus.engstrom@orebroteater.se

Ansök nu

Interim Lean-koordinator

Produktionskoordinator
Läs mer Maj 12
Företagspresentation

Vi söker en Interim lean-koordinator till vår kund i Örebro. Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag via Unik Resurs med chans till förlängning. Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi söker vi nu en Lean-Koordinator till vår kund. Detta är en spännande möjlighet för dig som vill arbeta med kontinuerliga förbättringar i produktion, coacha och utbilda kollegor inom området samt vara med och påverka vår framtid. Tjänsten innebär att initiera och leda aktiviteter som ökar vår effektivitet och minskar slöserier i vår produktion. Du kommer också att ha en viktig roll i att underhålla metoder, verktyg och utbildningsmaterial, inom området Lean, samt själv hålla i utbildningar. Du kommer att vara ambassadör för ständiga förbättringar och coacha övriga organisationen i detta arbete.

Din profil

- Dokumenterad erfarenhet av Lean.
- Kunna göra utbildningsmaterial och mallar och hantera data och system.
- Kunna samarbeta med olika typer av roller
- Pedagogisk, kunna hålla utbildningar.
- Tidigare erfarenhet av att leda ett implementeringsprojekt.
- Erfarenhet och kunskap kring problem/avvikelse- och actionsverktyg för implementation (SPS, 5S, 8 waste, 5 why osv)
- Målnedbrytning och verksamhetsstyrning
- Vara beredd att utbilda permanent nattskift på deras ordinarie arbetstid.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Vi kommer presentera kandidater löpande för kunden. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam;

Cecilia Alegria Furberg och nås på cecilia.alegria-furberg@unikresurs.se eller på 073-925 25 86

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!

Ansök nu

Bibliotekarie till Örebro bibliotek, Vivalla

Bibliotekarie
Läs mer Maj 17
Vill du anta utmaningen att påverka och utveckla framtidens bibliotek och kulturverksamhet i Örebro kommun. Sök tjänsten som bibliotekarie hos oss!

Om tjänsten

Biblioteken i Örebro är öppna mötesplatser för alla och ska ge alla lika tillgång till bibliotekets resurser. Vårt uppdrag är att jobba läsfrämjande, att verka för det demokratiska samhällets utveckling genom att bidra till kunskapsförmedling och fri åsiktsbildning.  I denna tjänst utgår du ifrån ett av våra större stadsdelsbibliotek beläget i stadsdelen Vivalla. Tillsammans med tre kollegor driver du den dagliga verksamheten utifrån verksamhetsplan och uppdrag. Ni ansvarar tillsammans för daglig drift och bemanning av biblioteket. Vivalla bibliotek ingår också i den större organisationen för Kulturkvarteret. Kulturkvarteret är en mötesplats med flera olika aktörer som bibliotek, kulturskola, konsthall och konserthus. I tjänsten ingår det att hålla i projekt och aktiviteter som t.ex. att verka i samarbetsgrupper både i och utanför bibliotekets lokaler. Du kommer också att samarbeta med externa aktörer i olika frågor. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• arbeta kontinuerligt med mediebeståndet
• vägleda besökare i såväl det fysiska som det digitala biblioteket
• arbeta med att tillgängliggöra bibliotekets innehåll och förmedlar läslust
• arbeta läsfrämjande mot unga vuxna och vuxna
• nätverka med andra aktörer i närområdet

Kompetenskrav

• examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller annan akademisk examen som arbetsgivaren finner likvärdig

Vi söker dig med några års erfarenhet från arbete på bibliotek. Du är serviceinriktad med intresse för läsfrämjande arbete och mediefrågor. Du trivs med högt tempo, är utvecklingsinriktad och vågar pröva nya arbetssätt. Du tar ansvar och kan arbeta både självständigt och i samspel med andra, och bidrar till att skapa en god arbetsmiljö. Du tycker om att arbeta med människor och är bekväm med att framträda inför grupper. Du har god förmåga att planera och genomföra dina uppdrag enligt den tidsram som finns. Vi ser gärna att du kreativt lagd där du tänker i nya banor och är lösningsfokuserad. Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med kollegor och besökare samt skriftlig dokumentera det som verksamheten kräver.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande

• goda kunskaper inom katalogisering
• stor kunskap och intresse för mediefrågor
• erfarenhet av att samverka med interna och externa aktörer
• språkkunskaper inom andra språk än svenska och engelska
• B-körkort

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Arbetstiden: Dag, kväll och helg

Om arbetsplatsen
Örebro bibliotek består av stadsbiblioteket, 5 stadsdelsbibliotek, 4 landsbygdsbibliotek och 2 bokbilar. Örebro bibliotek är också en del av Kulturkvarteret i Örebro där kulturskola och konsthall också ingår.

Du kan läsa mer om oss på: orebro.se/bibliotek

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.

 

Ansökan
Sista ansökningsdag är 31 maj. Urval och intervjuer sker löpande. 

Välkommen med din ansökan!Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Global Program Manager to ENABLE a data driven paradigm shift

Programledare
Läs mer Maj 19
Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With
cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction
equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm,
Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries.
Learn more at www.epirocgroup.com.

Global Program Manager to ENABLE a data driven paradigm shift
Would you like to work in a high-tech work environment with cutting-edge technologies for the mining and infrastructure industry? Would you like to be able to work remotely? Do you dare to think new?
Join us on a journey to create a better tomorrow, for people, planet and profit.
We in Epiroc have a strong ambition to move the limits and shape the future in order to assure the success of our customers. Our fundamental belief is that the only way to reach our target is through diverse thinking, inclusive culture and to have a “Better Together” state of mind. Do you share this belief and want to build this team spirit together with us for the best of Epiroc as a group?

Your mission 
As Program Manager you will work truly cross functional and cross divisional, the interaction will be global.
To enable others to capture, scale-up and accelerate ongoing activities within Epiroc that is focusing on developing value out of information, while also establishing a sustainable extended Information Management strategy that creates prerequisites for Epiroc to lead the industries digital transition. Key tasks/focus is to, together with the stakeholders:

-    Map ongoing programs/initiatives with the objective to capture obstacles and opportunities from a short- and long-term horizons perspective.
-    Identify present and future requirements driven by the volatile, uncertain, complex and ambiguous reality and the “Tsunami” of coming reporting requirements we have today and expect in the future.
-    Together with IT and other key stakeholders outline a rational for what is possible/right to do and how Epiroc can be more Digital and effective in everything we do.
-    Establish a strategy for how to make the “hockey team a wining basketball team” when it comes to our own Digital transformation journey i.e. do we need to add new competences and skills?
-    Review present structures, missions, visions etc to identify strengths, gaps and propose a plan for how to reach the dream state within the present Epiroc matrix organization consisting of divisions and councils, to accelerate digital value creation
-    Transition from a task force to a winning team.
-    Get all cross divisional, cross functional, PC, CC etc stakeholders on board.
All in all, the challenge is to establish and execute a holistic strategy, in transition from a task force to a sustainable winning way of working that ensures that we exceed the customers’ expectations and that meets the group targets of 2030 and beyond, with profitability for us and our customers. The responsibility is to bring digitalization from the present island-based approach, where not invited here is an excuse, to a level where we learn from each other and where everything starts from a best praxis perspective.
The position will report to the VP Innovation & Technology in the Epiroc Technology and Digital division.

Your profile
You probably have a focus on what adds value to our customers, while having a good knowledge level on what is possible to do and a state of mine, to short and long term, find the optimal compromise together with the stakeholders. You have an entrepreneurial state of mind and excel in onboarding people.

You have a “Better Together” mindset with a fundamental believe that we by building a diverse team with the right competence and a learning culture, knowledge and abilities can move mountains! 

-    You have a knowledge and competence level that enables you to ask the right questions from an analytics, IT and business perspective all the way to what creates the holistic success in the marketplace and excellence in operations.
-    You have ability to together with expert state what is possible/optimal to do and to be accountable thereof
-    You are a fast learner and you have the ability to create success in different cultures and environments
 You have a MSc or a PhD degree within the field of Technology, or similar knowledge gained through work experience.

As our corporate language is English, strong English communication skills both verbal and written are required.

Location and travel
The preferred location of the position is Örebro-Sweden, however other opportunities can be explored deepening on the preferences of the final candidate. Travel, based on business needs.

Application and contacts
In this recruitment process we review applications continuously. Welcome with your application as soon as possible, but no later than 30-05-2022. 

For questions about the position please contact recruiting manager or recruiter: Per Roos, VP Innovation & Technology +46732706014 or Dana Galova, Recruitment

Ansök nu

Produktionsmedarbetare till Bandindustri

Produktionsassistent
Läs mer Maj 11
Vi söker nu en produktionsmedarbetare till vår kund Bandi i Kumla. Bandi jobbar med att utveckla och tillverkar textila bandprodukter. Bandi producerar allt från standardband till tekniska helhetslösningar till deras kunder, stora som små, världen över. Dessa produkter är både elastiska och oelastiska vävda, flätade och stickade band och linor i en mängd olika material. Exempel på material som är vanligt förekommande och återfinns i såväl standardsortiment som specialsortiment är bomull, polyamid, polyester, polyeten och polypropylen.

Om tjänsten:
Din uppgift är att hjälpa diina kollegor i den dagliga produktionen, i väveriet och i banduppsättningen.
Du fyller på material och stöttar dina kollegor i driften. Du är snabbtänkt och aktivt undersöker vad dina kollegor har för behov och hur du kan hjälpa dem i deras arbete med väveriet. Du får möjligheten att vara en del av processen i skapandet av spännband, kardborreband med mera.

Arbetstiden är förlagd på 2-skift, vilket innebär att du jobbar förmiddag/eftermiddag


Vem är du?
Vi söker dig som är:
- Ordningsam
- Strukturerad
- Driven
- Hjälpsam

Du bör ha god fysik då tunga lyft förekommer i arbetet.
Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Urval sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Stämmer ovan egenskaper in på dig? I så fall är du varmt välkommen med din ansökan.


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

Frilansande bostadsfotograf i Örebro med omnejd

Fotograf
Läs mer Nov 30
SE360 fotar årligen cirka 30 000 bostäder och ser mycket ljust på framtiden. Nu vill vi utöka vårt team av högpresterande och engagerade bostadsfotografer i Örebro med omnejd.

Bostadsfotografering handlar idag om så mycket mer än att bara dokumentera den enskilda bostaden.

Vi värdesätter våra fotografers professionalitet och kreativitet; tillsammans med yrkeskunskaper som hur du arbetar med ljus och komposition lägger vi stor vikt vid intresse för design, arkitektur och inredning.

För att lyckas och trivas hos oss behöver du vara ambitiös och ha en vilja att utvecklas som fotograf samt ha förmågan att anpassa dig efter trender, kunder och arbetssätt. Eftersom du ofta möter privatpersoner i sina hem ställer arbetet lika stora krav på ödmjukhet och ett professionellt bemötande som på bilder av hög kvalitet.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten är ett frilanskontrakt där du själv styr över omfattning och arbetstider. Vi hjälper dig att bygga vidare på dina kunskaper som fotograf med interna utbildningar.

Ditt fokus ligger på att fotografera och vi ansvarar för bokning, redigering och leverans, kundsupport och försäljning. Vi är ett kunnigt och drivet gäng som har stort engagemang i våra fotografer och bilder.

- Dina kollegor är SE360:s fotografansvarige, säljare och produktionsteam
- Du samarbetar huvudsakligen med mäklare och stylister i ditt dagliga arbete
- Du utgår från hemmet och är verksam i angivet område
- Du bestämmer själv dina arbetstider


UTRUSTNINGSKRAV

- Digital systemkamera med fullformatssensor eller likvärdig semiprofessionell kamera
- Vidvinkelobjektiv med brännvidd på minst 20 mm
- Stativ
- Handhållen blixt
- Kunskaper i bildredigering
- Körkort och bil


Har du tidigare arbetat med film, har gimbal eller drönare är det meriterande.

Låt oss lära känna dig! Hör av dig och berätta om dig själv och din tidigare erfarenhet, så berättar vi mer om vårt arbetssätt.

För oss är era bildprover viktiga. Vi vill därför att du ladda upp en bildserie på minst fem bilder från en och samma bostad tillsammans med din ansökan.

Ansök nu

Teckenspråkstolk till Birgittaskolan i Örebro

Teckenspråkstolk/Dövblindtolk
Läs mer Apr 22
Vill du bidra till Sveriges största kunskapsbank inom specialpedagogik? Vi på Specialpedagogiska skolmyndigheten, SPSM, arbetar för att alla barn, elever och vuxenstuderande ska kunna utvecklas och nå målen i sin utbildning – oavsett funktionsförmåga. Vi erbjuder stöd till förskolor och skolor i hela landet som vill skapa lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga. Vi driver också flera specialskolor, fördelar statsbidrag och utvecklar läromedel. Myndigheten har cirka 1 200 medarbetare och verksamhet i hela landet.

Som medarbetare hos oss får du arbeta för allas lika värde i en organisation där delaktighet och engagerade medarbetare värderas högt. Vi ser ett stort värde i att ha medarbetare som mår bra och satsar därför mycket på friskvård och kompetensutveckling. Hos oss har du frihet att påverka ditt arbete. Mer om vad vi erbjuder kan du läsa på www.spsm.se/ledigajobb


Just nu befinner sig myndigheten i ett spännande utvecklingsarbete med en tydlig målbild. Vi strävar efter att vara en erkänd kunskapsaktör, en ledande utvecklingsaktör, en förebyggande stödaktör och en pådrivande rättighetsaktör.

Verksamhetsområde specialskola omfattar för närvarande drygt 600 medarbetare. Verksamhetsområdet omfattar myndighetens samtliga regionala och nationella specialskolor, tio stycken från Umeå till Lund. Utöver skolorna innehåller verksamhetsområdet även en skolstödsenhet, en skolutvecklingsenhet och en hälso- och sjukvårdsenhet.

Skolstödsenheten inrättades 1 januari 2019 som ett led i ett myndighetsövergripande förändringsarbete och omfattar för närvarande ca 65 medarbetare. Skolstödsenheten ger verksamhetsområdet stöd i form av teckenspråkstolkning och hörselteknik, service i form av vaktmästeri, skolmåltider, lokalvård, lokaler samt skolnära administration.

Då myndigheten finns inom stora delar av landet använder vi digitala plattformar för arbete och möten på distans.

Myndighetens vision är En likvärdig utbildning för alla och våra ledord är Vi är tillgängliga, Vi är nyfikna, Vi agerar. Delar du vår vision? Är Du teckenspråkstolk med hög kompetens? Är du trygg i din yrkesroll?
Du har nu möjlighet att bli tolk på en arbetsplats som erbjuder stabilitet och trygghet där du ingår i myndighetens arbetslag av tolkar som gemensamt bidrar till tolkverksamhetens utveckling.


ARBETSUPPGIFTER
I arbetet som teckenspråkstolk för Birgittaskolans verksamhet ingår tolkning till både elever och personal i olika situationer. För eleverna kan det vara lektioner, utvecklingssamtal, studiebesök och kulturella evenemang. Tolkning förekommer även på raster, i fritidshemsverksamheten, i elevrådsarbetet och vid gemensamma aktiviteter. För personal kan det gälla undervisning, möten, konferenser och fortbildning. Även information till elever och vuxna om hur man använder tolk ingår.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
Tolk- och översättarinstitutets föreskrivna tolkutbildning med godkänt resultat eller är auktoriserad av Kammarkollegiet.
Minst två års erfarenhet i närtid av arbete som teckenspråkstolk.
Utbildning och erfarenhet som dövblindtolk
Erfarenhet av att tolka i skolrelaterade situationer och i situationer med barn och ungdomar
Erfarenhet av ett pedagogiskt språkbruk
Erfarenhet av ett formellt språkbruk

Det är meriterande om du har
Erfarenhet av att samordna tolkuppdrag
Erfarenhet av administrativa stödsystem och digitala verktyg
Erfarenhet av tolkning på distans via digitala plattformar som tex Zoom.
Erfarenhet av att bedriva utvecklingsarbete inom tolkverksamhet
Vidareutbildning inom tolkning

Personliga egenskaper
Vi önskar att du är trygg i din yrkesroll och vågar ta plats på ett respektfullt sätt. Vi lägger också stor vikt vid att du är serviceinriktad, lyhörd för verksamhetens behov samt initiativrik och lösningsfokuserad. Du kan behålla ett lugnt förhållningssätt även i stressiga situationer samt tycker om att jobba både självständigt och i team.


ÖVRIGT
Vid all rekrytering sätter vi värde på de kvalitéer som jämställdhet och mångfald tillför verksamheten. Utdrag från belastningsregistret ska visas upp inför anställning.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Bibliotekarie till Stadsbiblioteket med fokus på barn och unga

Bibliotekarie
Läs mer Maj 4
Vi söker dig som vill vara med och påverka framtidens bibliotek och kulturverksamhet i Örebro kommun. Vill du vara med och utveckla bibliotekets läsfrämjande arbete mot barn och unga i Örebro? Sök då tjänsten som bibliotekarie hos oss!

Om tjänsten 
Biblioteken i Örebro är öppna mötesplatser för alla och ska ge alla lika tillgång till bibliotekets resurser. Vårt uppdrag är att stimulera läslust och språkutveckling, med särskilt fokus på barn och unga. I denna tjänst utgår du ifrån Stadsbiblioteket i Kulturkvartert. Kulturkvarteret är en mötesplats med flera olika aktörer som bibliotek, kulturskola, konsthall och konserthus. I tjänsten ingår det att hålla i projekt och aktiviteter som t.ex. att leda barngrupper både i och utanför bibliotekets lokaler. Du kommer också att samarbeta med externa aktörer i olika frågor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• arbeta läsfrämjande mot barn och unga
• vägleda besökare i såväl det fysiska som det digitala biblioteket
• arbeta med att tillgängliggöra bibliotekets innehåll och förmedlar läslust
• nätverka mot andra aktörer i närområdet

Kompetenskrav

• examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller annan akademisk examen som arbetsgivaren finner likvärdig

Som bibliotekarie har du starkt intresse för kultur- och biblioteksfrågor, är engagerad, serviceinriktad och idérik. Du trivs med högt tempo, är utvecklingsinriktad och vågar pröva nya arbetssätt. Du tar ansvar och kan arbeta både självständigt och i samspel med andra, och bidrar till att skapa en god arbetsmiljö. Du har god pedagogisk förmåga och kan prata inför människor, både barn och vuxna vid exempelvis bokprat och annat. Du är omvärldsorienterad och intresserad av barn- och ungas kulturyttringar. I rollen ingår att utveckla samarbeten med andra bibliotek och verksamheter. Du har god förmåga att planera och genomföra dina uppdrag enligt den tidsram som finns. Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med kollegor och besökare samt skriftlig dokumentera det som verksamheten kräver.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande

• erfarenhet av arbete på bibliotek
• erfarenhet av att leda barngrupper i olika åldrar
• erfarenhet av att leda projekt
• erfarenhet av arbete med barns läs- och språkutveckling
• B-körkort

Omfattning och tillträde
Anställningsform: vikariat

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse - tom ett år

Antal tjänster: 1

Arbetstiden: Dag, kväll och helg

Om arbetsplatsen
Örebro bibliotek består av stadsbiblioteket, 5 stadsdelsbibliotek, 4 landsbygdsbibliotek och 2 bokbilar. Örebro bibliotek är också en del av Kulturkvarteret i Örebro där kulturskola och konsthall också ingår.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.

Övrig information 
Om du erbjuds anställning är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 16 maj. Urval och intervjuer sker löpande. 

Välkommen med din ansökan!Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Bibliotekarie till Haga bibliotek med fokus på barn och unga

Bibliotekarie
Läs mer Maj 4
Vi söker dig som vill vara med och påverka framtidens bibliotek och kulturverksamhet i Örebro kommun. Vill du vara med och utveckla bibliotekets läsfrämjande arbete mot barn och unga i Örebro? Sök då tjänsten som bibliotekarie hos oss!

Om tjänsten 
Biblioteken i Örebro är öppna mötesplatser för alla och ska ge alla lika tillgång till bibliotekets resurser. Vårt uppdrag är att stimulera läslust och språkutveckling, med särskilt fokus på barn och unga. I denna tjänst utgår du ifrån ett av våra större stadsdelsbibliotek beläget i stadsdelen Västhaga. Tillsammans med tre kollegor driver du den dagliga verksamheten utifrån verksamhetsplan och uppdrag. Ni ansvarar tillsammans för daglig drift och bemanning av biblioteket. Haga bibliotek ingår också i den större organisationen för Kulturkvarteret. Kulturkvarteret är en mötesplats med flera olika aktörer som bibliotek, kulturskola, konsthall och konserthus. I tjänsten ingår det att hålla i projekt och aktiviteter som t.ex. att leda barngrupper både i och utanför bibliotekets lokaler. Du kommer också att samarbeta med externa aktörer i olika frågor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• arbeta läsfrämjande mot barn och unga
• vägleda besökare i såväl det fysiska som det digitala biblioteket
• arbeta med att tillgängliggöra bibliotekets innehåll och förmedlar läslust
• nätverka mot andra aktörer i närområdet

Kompetenskrav

• examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller annan akademisk examen som arbetsgivaren finner likvärdig

Som bibliotekarie har du starkt intresse för kultur- och biblioteksfrågor, är engagerad, serviceinriktad och idérik. Du trivs med högt tempo, är utvecklingsinriktad och vågar pröva nya arbetssätt. Du tar ansvar och kan arbeta både självständigt och i samspel med andra, och bidrar till att skapa en god arbetsmiljö. Du tycker om att arbeta med människor, har en god pedagogisk förmåga och är bekväm med att framträda inför grupper. Du är omvärldsorienterad och intresserad av barn- och ungas kulturyttringar. I rollen ingår att utveckla samarbeten med andra bibliotek och verksamheter. Du har god förmåga att planera och genomföra dina uppdrag enligt den tidsram som finns. Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med kollegor och besökare samt skriftlig dokumentera det som verksamheten kräver.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande

• erfarenhet av arbete på bibliotek
• erfarenhet av att leda barngrupper i olika åldrar
• erfarenhet av att leda projekt
• erfarenhet av arbete med barns läs- och språkutveckling
• B-körkort

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Arbetstiden: Dag, kväll och helg

Om arbetsplatsen 
Örebro bibliotek består av stadsbiblioteket, 5 stadsdelsbibliotek, 4 landsbygdsbibliotek och 2 bokbilar. Örebro bibliotek är också en del av Kulturkvarteret i Örebro där kulturskola och konsthall också ingår.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.

Övrig information 
Om du erbjuds anställning är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 16 maj. Urval och intervjuer sker löpande. 

Välkommen med din ansökan!Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Arkivarie till Örebro stadsarkiv

Arkivarie
Läs mer Apr 29
Hjälp oss säkra den digitala verksamhetsinformationen för framtiden! Örebro stadsarkiv söker en arkivarie att bli del av vår grupp och bidra till enhetens och kommunens utvecklingsarbete.

Om tjänsten
Örebro kommun befinner sig i en digitaliseringsresa. På stadsarkivet lägger vi stort fokus på den fortsatta utvecklingen av kommunens e-arkiv. Vi söker en arkivarie med perspektiv både bakåt och framåt, som kan de traditionella arkivarieuppgifterna och som vill vara med att ta steget mot digital informationsförvaltning.
Som arkivarie på stadsarkivet kommer du att tillhöra en erfaren arbetsgrupp med ett nära samarbete och ömsesidigt lärande. Vi vill ta tillvara på ditt intresse för digital arkivering och e-arkiv. I tjänsten, som är både strategisk och operativ, har du möjlighet att vidareutvecklas.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• arkivarieuppgifter med fokus på digitalt bevarande
• ge kvalificerat råd och stöd
• praktiskt arbete med digitala och analoga leveranser
• ta fram och förvalta interna och externa stöd- och styrdokument
• medverka i verksamhetens utvecklingsarbete, kollegiala utbyte och gemensamma lärande

Kompetenskrav

• adekvat högskoleutbildning om 180 hp, varav minst 60 hp arkivvetenskap, eller utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig
• erfarenhet av analog och digital arkivering

Som Arkivarie är du serviceinriktad, trygg i din yrkesroll och kan arbeta både självständigt och i team. Du har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift och anpassar sättet att förmedla budskap till mottagaren. För att trivas i tjänsten bör du vara kunna hantera oförutsedda händelser i vardagen och kunna planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi ser gärna att du är initiativtagande och vill bidra med dina tankar och idéer. Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med kollegor och medborgare samt skriftlig dokumentera det som verksamheten kräver.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande

• erfarenhet av elektronisk arkivbildning och digitalt bevarande

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse 

Antal tjänster: 1-2

Om arbetsplatsen
Enheten för informationsförvaltning och arkiv (Stadsarkivet) har 12 medarbetare och arbetar med förvaltning och tillgängliggörande av kommunens arkivmaterial. Stadsarkivet ansvarar idag för flera hyllkilometer med handlingar och en omfattande mängd terabyte med data som allmänhet och förvaltning får ta del av på olika sätt. Enheten för informationsförvaltning och arkiv tillhör informationsförsörjningsavdelningen och är verkställande enhet för arkivmyndigheten Kommunstyrelsen. Stadsarkivets lokaler finns i de kulturhistoriska byggnaderna i Grenadjärstaden och rådhuset. Du kan läsa mer om oss här: orebro.se/stadsarkivet

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.

Övrig information
Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 15 maj.

Välkommen med din ansökan!Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Dansledare för barn 4-8 år VT22 - Örebro

Dansare
Läs mer Nov 24
Bli en av oss! Jobba som dansledare i Sweden Sport Academy's ledarteam!Star Dance är dansskolan för barn 4-8 år!

I din roll som dansledare hos Sweden Sport Academy har du världens roligaste extrajobb. Du inspirerar, leder och ansvarar du för verksamheten Star Dance i Örebro.

Om du är den vi söker till Sweden Sport Academy's ledarteam ska du verkligen älska att träffa barn och ungdomar!

Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att deltagarna ska känna sig 100% nöjda när de går ifrån varje Star Dancepass. Du ska vara den som inspirerar nästa generation till att hitta glädjen och gemenskapen i dans och detta vill vi att du gör på ett lekfullt och roligt men samtidigt ansvarstagande och professionellt sätt.

Som person är du trygg och säker i dig själv!

- Du har gärna gått danslinjen på gymnasiet, jobbat som gruppträningsinstruktör, annan dansutbildning eller liknande. Detta är inget krav för att söka, du kan ändå ha dansat tillräckligt mycket och ha den rätta personligheten.

Du kommer på ett engagerat och kul sätt leda och uppmuntra barnen genom flera olika dansstilar, koreografier och dansövningar som är framtagna av Sweden Sport Academy's danspedagoger.

Som dansledare hos oss på Sweden Sport Academy får du möjlighet att utveckla dina ledarskapskunskaper samtidigt som du har ett av världens roligaste extrajobb.

Inför arbetet hos oss kommer du att gå någon av Sweden Sport Academys ledarutbildningar där vi förutom ledarskap utbildar i vårat specifika koncept. Under terminen blir du även coachad av någon av våra arbetsledare och Ledarcoacher.

Ta chansen och sök idag till världens roligaste extrajobb!

Anställningsvillkor

- Timanställning
- Arbetet pågår under 8+6 veckor under vårterminen
- Start vecka 5, 2022
- Passen kommer att hållas på vardagar efter kl. 17 och/eller på helger
- ca 1-4 h/vecka


Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail!

Ansök nu

Engagerad bostadsfotograf i Örebro med omnejd

Fotograf
Läs mer Nov 24
SE360 fotar årligen över 33 000 bostäder och är i ett expansivt läge och ser mycket ljust på framtiden. Nu behöver vi utöka vårt team av högpresterande och engagerade bostadsfotografer i Örebro med omnejd.

Hos oss är våra fotografer som individer viktiga. Vi värdesätter deras kreativa sida och deras intresse för design, arkitektur och inredning. Öga för komposition, kunskap kring hur de arbetar med ljus och yrkeskunskap lägger vi stor vikt vid.

Bostadsfotografering handlar idag om så mycket mer än att bara dokumentera den enskilda bostaden. Bilderna bygger våra kunders varumärke och du kommer arbeta med att förverkliga just deras önskemål om bilder genom olika fotokoncept.

För att lyckas och trivas hos oss behöver du ha en känsla för att hantera alla typer av människor och situationer med en positiv attityd. Du behöver vara ambitiös med viljan att ständigt utveckla dig själv efter trender, kunder, arbetssätt och nya utmaningar.

OM TJÄNSTEN

Ditt fokus ligger på att fotografera. Vårt stora team ansvarar för det andra så som kundsupport, bildredigering och försäljning. Tillsammans arbetar vi för att erbjuda våra kunder marknadens bästa tjänst inom bostadsfotografering.Dina kollegor kommer vara våra kontorschefer samt SE360:s fotografansvarige, säljare och produktionsteam.
Du samarbetar huvudsakligen med mäklare och stylister i ditt dagliga arbete.
Du kommer att utgå från hemmet och vara verksam i angivet område.
Du bestämmer själv dina arbetstider.


UTRUSTNINGSKRAV

Digital systemkamera med fullformatssensor eller likvärdig semiprofessionell kamera
Vidvinkelobjektiv med brännvidd på minst 20 mm
Stativ
Kunskaper i bildredigering
Körkort och tillgång till bil


För oss är era bildprover viktiga för att få en inblick i dig som fotograf. Glöm inte att ladda upp en bildserie på minst fem bilder från en och samma bostad.

Ansök nu

Dansledare för barn 4-8 år VT22 - Örebro

Dansare
Läs mer Jan 24
Bli en av oss! Jobba som dansledare i Sweden Sport Academy's ledarteam!Star Dance är dansskolan för barn 4-8 år!

I din roll som dansledare hos Sweden Sport Academy har du världens roligaste extrajobb. Du inspirerar, leder och ansvarar du för verksamheten Star Dance i Örebro.

Om du är den vi söker till Sweden Sport Academy's ledarteam ska du verkligen älska att träffa barn och ungdomar!

Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att deltagarna ska känna sig 100% nöjda när de går ifrån varje Star Dancepass. Du ska vara den som inspirerar nästa generation till att hitta glädjen och gemenskapen i dans och detta vill vi att du gör på ett lekfullt och roligt men samtidigt ansvarstagande och professionellt sätt.

Som person är du trygg och säker i dig själv!

- Du har gärna gått danslinjen på gymnasiet, jobbat som gruppträningsinstruktör, annan dansutbildning eller liknande. Detta är inget krav för att söka, du kan ändå ha dansat tillräckligt mycket och ha den rätta personligheten.

Du kommer på ett engagerat och kul sätt leda och uppmuntra barnen genom flera olika dansstilar, koreografier och dansövningar som är framtagna av Sweden Sport Academy's danspedagoger.

Som dansledare hos oss på Sweden Sport Academy får du möjlighet att utveckla dina ledarskapskunskaper samtidigt som du har ett av världens roligaste extrajobb.

Inför arbetet hos oss kommer du att gå någon av Sweden Sport Academys ledarutbildningar där vi förutom ledarskap utbildar i vårat specifika koncept. Under terminen blir du även coachad av någon av våra arbetsledare och Ledarcoacher.

Ta chansen och sök idag till världens roligaste extrajobb!

Anställningsvillkor

- Timanställning
- Arbetet pågår under 8+6 veckor under vårterminen
- Start vecka 5, 2022
- Passen kommer att hållas på vardagar efter kl. 17 och/eller på helger
- ca 1-4 h/vecka


Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail!

Ansök nu

Produktionsmedarbetare till Bandindustri

Produktionsassistent
Läs mer Apr 19
Vi söker nu en produktionsmedarbetare till vår kund Bandi i Kumla. Bandi jobbar med att utveckla och tillverkar textila bandprodukter. Bandi producerar allt från standardband till tekniska helhetslösningar till deras kunder, stora som små, världen över. Dessa produkter är både elastiska och oelastiska vävda, flätade och stickade band och linor i en mängd olika material. Exempel på material som är vanligt förekommande och återfinns i såväl standardsortiment som specialsortiment är bomull, polyamid, polyester, polyeten och polypropylen.

Om tjänsten:
Din uppgift är att hjälpa diina kollegor i den dagliga produktionen, i väveriet och i banduppsättningen.
Du fyller på material och stöttar dina kollegor i driften. Du är snabbtänkt och aktivt undersöker vad dina kollegor har för behov och hur du kan hjälpa dem i deras arbete med väveriet. Du får möjligheten att vara en del av processen i skapandet av spännband, kardborreband med mera.

Arbetstiden är förlagd på 2-skift, vilket innebär att du jobbar förmiddag/eftermiddag


Vem är du?
Vi söker dig som är:
- Ordningsam
- Strukturerad
- Driven
- Hjälpsam

Du bör ha god fysik då tunga lyft förekommer i arbetet.
Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Urval sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Stämmer ovan egenskaper in på dig? I så fall är du varmt välkommen med din ansökan.


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

Engagerad bostadsfotograf i Örebro med omnejd

Fotograf
Läs mer Nov 12
SE360 fotar årligen över 33 000 bostäder och är i ett expansivt läge och ser mycket ljust på framtiden. Nu behöver vi utöka vårt team av högpresterande och engagerade bostadsfotografer i Örebro med omnejd.

Hos oss är våra fotografer som individer viktiga. Vi värdesätter deras kreativa sida och deras intresse för design, arkitektur och inredning. Öga för komposition, kunskap kring hur de arbetar med ljus och yrkeskunskap lägger vi stor vikt vid.

Bostadsfotografering handlar idag om så mycket mer än att bara dokumentera den enskilda bostaden. Bilderna bygger våra kunders varumärke och du kommer arbeta med att förverkliga just deras önskemål om bilder genom olika fotokoncept.

För att lyckas och trivas hos oss behöver du ha en känsla för att hantera alla typer av människor och situationer med en positiv attityd. Du behöver vara ambitiös med viljan att ständigt utveckla dig själv efter trender, kunder, arbetssätt och nya utmaningar.

OM TJÄNSTEN

Ditt fokus ligger på att fotografera. Vårt stora team ansvarar för det andra så som kundsupport, bildredigering och försäljning. Tillsammans arbetar vi för att erbjuda våra kunder marknadens bästa tjänst inom bostadsfotografering.Dina kollegor kommer vara våra kontorschefer samt SE360:s fotografansvarige, säljare och produktionsteam.
Du samarbetar huvudsakligen med mäklare och stylister i ditt dagliga arbete.
Du kommer att utgå från hemmet och vara verksam i angivet område.
Du bestämmer själv dina arbetstider.


UTRUSTNINGSKRAV

Digital systemkamera med fullformatssensor eller likvärdig semiprofessionell kamera
Vidvinkelobjektiv med brännvidd på minst 20 mm
Stativ
Kunskaper i bildredigering
Körkort och tillgång till bil


För oss är era bildprover viktiga för att få en inblick i dig som fotograf. Glöm inte att ladda upp en bildserie på minst fem bilder från en och samma bostad.

Ansök nu

Engagerad bostadsfotograf i Örebro med omnejd

Fotograf
Läs mer Nov 16
SE360 fotar årligen över 33 000 bostäder och är i ett expansivt läge och ser mycket ljust på framtiden. Nu behöver vi utöka vårt team av högpresterande och engagerade bostadsfotografer i Örebro med omnejd.

Hos oss är våra fotografer som individer viktiga. Vi värdesätter deras kreativa sida och deras intresse för design, arkitektur och inredning. Öga för komposition, kunskap kring hur de arbetar med ljus och yrkeskunskap lägger vi stor vikt vid.

Bostadsfotografering handlar idag om så mycket mer än att bara dokumentera den enskilda bostaden. Bilderna bygger våra kunders varumärke och du kommer arbeta med att förverkliga just deras önskemål om bilder genom olika fotokoncept.

För att lyckas och trivas hos oss behöver du ha en känsla för att hantera alla typer av människor och situationer med en positiv attityd. Du behöver vara ambitiös med viljan att ständigt utveckla dig själv efter trender, kunder, arbetssätt och nya utmaningar.

OM TJÄNSTEN

Ditt fokus ligger på att fotografera. Vårt stora team ansvarar för det andra så som kundsupport, bildredigering och försäljning. Tillsammans arbetar vi för att erbjuda våra kunder marknadens bästa tjänst inom bostadsfotografering.Dina kollegor kommer vara våra kontorschefer samt SE360:s fotografansvarige, säljare och produktionsteam.
Du samarbetar huvudsakligen med mäklare och stylister i ditt dagliga arbete.
Du kommer att utgå från hemmet och vara verksam i angivet område.
Du bestämmer själv dina arbetstider.


UTRUSTNINGSKRAV

Digital systemkamera med fullformatssensor eller likvärdig semiprofessionell kamera
Vidvinkelobjektiv med brännvidd på minst 20 mm
Stativ
Kunskaper i bildredigering
Körkort och tillgång till bil


För oss är era bildprover viktiga för att få en inblick i dig som fotograf. Glöm inte att ladda upp en bildserie på minst fem bilder från en och samma bostad.

Ansök nu

Engagerad bostadsfotograf i Örebro med omnejd

Fotograf
Läs mer Nov 10
SE360 fotar årligen över 33 000 bostäder och är i ett expansivt läge och ser mycket ljust på framtiden. Nu behöver vi utöka vårt team av högpresterande och engagerade bostadsfotografer i Örebro med omnejd.

Hos oss är våra fotografer som individer viktiga. Vi värdesätter deras kreativa sida och deras intresse för design, arkitektur och inredning. Öga för komposition, kunskap kring hur de arbetar med ljus och yrkeskunskap lägger vi stor vikt vid.

Bostadsfotografering handlar idag om så mycket mer än att bara dokumentera den enskilda bostaden. Bilderna bygger våra kunders varumärke och du kommer arbeta med att förverkliga just deras önskemål om bilder genom olika fotokoncept.

För att lyckas och trivas hos oss behöver du ha en känsla för att hantera alla typer av människor och situationer med en positiv attityd. Du behöver vara ambitiös med viljan att ständigt utveckla dig själv efter trender, kunder, arbetssätt och nya utmaningar.

OM TJÄNSTEN

Ditt fokus ligger på att fotografera. Vårt stora team ansvarar för det andra så som kundsupport, bildredigering och försäljning. Tillsammans arbetar vi för att erbjuda våra kunder marknadens bästa tjänst inom bostadsfotografering.Dina kollegor kommer vara våra kontorschefer samt SE360:s fotografansvarige, säljare och produktionsteam.
Du samarbetar huvudsakligen med mäklare och stylister i ditt dagliga arbete.
Du kommer att utgå från hemmet och vara verksam i angivet område.
Du bestämmer själv dina arbetstider.


UTRUSTNINGSKRAV

Digital systemkamera med fullformatssensor eller likvärdig semiprofessionell kamera
Vidvinkelobjektiv med brännvidd på minst 20 mm
Stativ
Kunskaper i bildredigering
Körkort och tillgång till bil


För oss är era bildprover viktiga för att få en inblick i dig som fotograf. Glöm inte att ladda upp en bildserie på minst fem bilder från en och samma bostad.

Ansök nu

Intendent för offentlig konst till Örebro konsthall

Konstintendent
Läs mer Apr 8
Vill du vara med och utveckla vårt arbete med den offentliga konsten i Örebro? Vi söker dig med erfarenhet av och intresse för konstnärliga frågeställningar i utvecklingen av offentliga rum.

Om tjänsten 
Vi söker en intendent för offentlig konst med goda kunskaper om konstnärlig gestaltning och gestaltad livsmiljö. Du kommer ingå i konsthallens personalgrupp och arbeta i ett team som driver konstnärliga gestaltningsprojekt i samverkan med verksamheter som t.ex. skola, vård och omsorg, fastighetsbolag, stadsbyggnad, park och gata, konstnärer, institutioner och andra aktörer på konstområdet. I uppdraget ingår att leda samrådsgrupper för pågående uppdrag med budgetansvar.

Vi arbetar övergripande med förvaltning av den offentliga konsten i kommunen där bland annat översyn och arbete med underhåll ingår. Tjänsten innefattar ansvar för nyförvärv till kommunens konstsamling samt arbete med utlån av konst.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• planering och projektledning av nya konstnärliga gestaltningsuppdrag
• utformning av konstprogram
• förvaltning och inköp av offentlig konst
• skapa och vårda relationer med olika externa aktörer och samarbetspartners
• omvärldsbevakning
• administration som hantering av fakturor, avtalshantering, diarieföring och dokumentation

Kompetenskrav

• högskoleexamen inom konst- och kulturområdet eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• erfarenhet av projektledning, dokumentation och organisering av arbetsflöden
• erfarenhet av och kunskaper om konsthantering och förvaltning av konstsamling
• goda kunskaper om konstnärlig gestaltning och gestaltad livsmiljö

Som intendent för offentlig konst har du ett stort intresse för konstnärliga frågeställningar i utvecklingen av offentliga rum samt konstens roll i samhället. Du har god förmåga att skapa och upprätthålla relationer, leda och driva projekt och arbeta mot deadline. Vi ser att du har god kännedom och brett kontaktnät inom samtidskonsten. Du är noggrann, kommunikativ, strukturerad och har god administrativ förmåga. Du arbetar självständigt likväl som i samarbete med andra, både internt och externt. Tjänsten kräver att du behärskar det svenska språket både i tal och skrift på ett sätt så att du kan kommunicera med medarbetare och övrig personal samt skriftligt dokumentera det som verksamheten kräver i våra system.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande

• erfarenhet av arbete med offentlig konstnärlig gestaltning
• goda kunskaper i offentlig upphandling
• erfarenhet av byggprocesser
• erfarenhet av att arbeta i offentlig sektor
• B-körkort 

Omfattning och tillträde
Anställningsform: vikariat

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 15 augusti 2022 - tom augusti 2023. Eventuell möjlighet till förlängning finns. 

Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen
Din arbetsplats finns på Örebro konsthall i centrala Örebro. Här visar vi samtidskonst, bedriver pedagogisk verksamhet och programverksamhet. Örebro konsthall ansvarar för Örebro kommuns offentliga konst och 1% uppdrag. Enheten tillhör verksamhetsområdet Allmänkultur, Kultur- och fritidsförvaltningen som är en del av programområdet Samhällsbyggnad. 

Du kan läsa mer om vår verksamhet på: orebro.se/orebrokonsthall

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.

Övrig information
Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 28 april.

Välkommen med din ansökan!Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Engagerad bostadsfotograf i Örebro med omnejd

Fotograf
Läs mer Nov 8
SE360 fotar årligen över 33 000 bostäder och är i ett expansivt läge och ser mycket ljust på framtiden. Nu behöver vi utöka vårt team av högpresterande och engagerade bostadsfotografer i Örebro med omnejd.

Hos oss är våra fotografer som individer viktiga. Vi värdesätter deras kreativa sida och deras intresse för design, arkitektur och inredning. Öga för komposition, kunskap kring hur de arbetar med ljus och yrkeskunskap lägger vi stor vikt vid.

Bostadsfotografering handlar idag om så mycket mer än att bara dokumentera den enskilda bostaden. Bilderna bygger våra kunders varumärke och du kommer arbeta med att förverkliga just deras önskemål om bilder genom olika fotokoncept.

För att lyckas och trivas hos oss behöver du ha en känsla för att hantera alla typer av människor och situationer med en positiv attityd. Du behöver vara ambitiös med viljan att ständigt utveckla dig själv efter trender, kunder, arbetssätt och nya utmaningar.

OM TJÄNSTEN

Ditt fokus ligger på att fotografera. Vårt stora team ansvarar för det andra så som kundsupport, bildredigering och försäljning. Tillsammans arbetar vi för att erbjuda våra kunder marknadens bästa tjänst inom bostadsfotografering.Dina kollegor kommer vara våra kontorschefer samt SE360:s fotografansvarige, säljare och produktionsteam.
Du samarbetar huvudsakligen med mäklare och stylister i ditt dagliga arbete.
Du kommer att utgå från hemmet och vara verksam i angivet område.
Du bestämmer själv dina arbetstider.


UTRUSTNINGSKRAV

Digital systemkamera med fullformatssensor eller likvärdig semiprofessionell kamera
Vidvinkelobjektiv med brännvidd på minst 20 mm
Stativ
Kunskaper i bildredigering
Körkort och tillgång till bil


För oss är era bildprover viktiga för att få en inblick i dig som fotograf. Glöm inte att ladda upp en bildserie på minst fem bilder från en och samma bostad.

Ansök nu

Oboe (stämledare)

Musiker, klassisk musik
Läs mer Mar 28
Svenska Kammarorkestern, med chefdirigent Martin Fröst, är en heltidsanställd orkester som består av 39 musiker. Orkestern har sitt hem i Örebro Konserthus och varje medlem i orkestern har sitt eget övningsrum. Orkestern ger ca 90 konserter om året, inklusive nationella och internationella turnéer (Lincoln Center, BBC Proms, Salzburger Festspiele, Europa och Japan etc). Orkestern spelar in för BIS, Sony Classics, Naxos, Hyperion, SIMAX, Chandos etc. Vi söker nu en oboist (stämledare) med tillträde enligt överenskommelse.
Provspelningen äger rum i Örebro Konserthus den 19 & 20 maj 2022.
Repertoaren för den första rundan är:
1. Solo-repertoar:
Mozart: Oboekonsert K 314, sats 1 takt 26-98 plus kadens
2. Orkesterutdrag:
Ravel: Tombeau de Couperin, sats 1
Beethoven: Fidelio, Zweiter Aufzug: No 11 Arie des Florestan
För mer information, se vår hemsida: https://www.orebrokonserthus.com/kontakt/lediga-tjanster/audition-for-principal-oboe/
Orkesterutdrag och ensemblerepertoar finns tillgängliga på vår hemsida.
Skicka din ansökan med CV senast den 25 april. Sökande kommer att få en personlig inbjudan till provspelningen.
audition@orebrokonserthus.com

Ansök nu

Teckenspråks- och dövblindtolk till Tolkcentralen i Örebro

Teckenspråkstolk/Dövblindtolk
Läs mer Mar 28
Vi söker dig som är teckenspråks- och dövblindtolk samt teckenspråks-och dövblindtolk med trippelkompetens som skrivtolk med engagemang och drivkraft, som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss. Vi erbjuder dig en mycket trevlig arbetsplats med många kollegor. Det finns stora möjligheter för dig till utveckling både professionellt och personligt. Vi har en utvecklingsledare anställd vid verksamheten för att skapa bra förutsättningar för din yrkesutveckling. Vi erbjuder även möjlighet till handledning när du arbetar hos oss. Region Örebro län har friskvårdsbidrag och Tolkcentralen har egna hälsoinspiratörer som anordnar diverse aktiviteter med inriktning hälsa.

Tolkcentralen i Örebro är en av Sveriges största tolkcentraler. Vi erbjuder tolkservice till invånare i Region Örebro län samt till andra uppdragsgivare. Våra användare är döva, hörselskadade, personer med dövblindhet och vuxendöva. Vi erbjuder även taltjänst till användare som har tal-, röst- eller språksvårigheter. Vid Örebro Tolkcentral finns drygt 70 personer anställda.

Arbetsuppgifter:
Utföra teckenspråks- och dövblindtolkning och/eller skrivtolkning i många olika situationer. Uppdragen kan gälla sjukvårdsbesök, arbetsplatsträffar, myndighetskontakter, familjeangelägenheter, fritidsaktiviteter och utbildning. Arbetstiden är schemalagd dagtid såväl som kvällar och helger. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten. Förutom tolkning ingår även rutinmässiga administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:
Du ska ha av TÖI godkänd tolkutbildning. Meriterande är att du är vidareutbildad skrivtolk, att du har några års erfarenhet av att arbeta som tolk, att du har erfarenhet av utbildningstolkning samt godkänd auktorisation. Goda kunskaper i att tolka till och från engelska är dessutom mycket meriterande. Arbetet kräver mycket god organisationsförmåga samt att du kan arbeta strukturerat. Arbetet förutsätter att du är flexibel, noggrann, stresstålig och har förmåga att fatta snabba beslut. Du måste kunna formulera dig väl i både tal och skrift och datavana är ett krav.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid. Du kommer att arbeta schemalagd arbetstid med viss möjlighet att påverka dina arbetstider.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Enhetschef Anki Johansson, 019-602 76 77, 0736-99 10 90

Enhetschef Anders Silvetärn, 019-602 45 21, 0736-99 10 71

Facklig företrädare:
Veronica Granberg, 019-602 45 00, 0736-99 10 99

Annica Vallberg, 019-602 45 00, 0736-99 10 17

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2022-04-24

Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast. Varmt välkommen med din ansökan.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2022:356

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Ansök nu

Engagerad bostadsfotograf i Örebro med omnejd

Fotograf
Läs mer Nov 3
SE360 fotar årligen över 33 000 bostäder och är i ett expansivt läge och ser mycket ljust på framtiden. Nu behöver vi utöka vårt team av högpresterande och engagerade bostadsfotografer i Örebro med omnejd.

Hos oss är våra fotografer som individer viktiga. Vi värdesätter deras kreativa sida och deras intresse för design, arkitektur och inredning. Öga för komposition, kunskap kring hur de arbetar med ljus och yrkeskunskap lägger vi stor vikt vid.

Bostadsfotografering handlar idag om så mycket mer än att bara dokumentera den enskilda bostaden. Bilderna bygger våra kunders varumärke och du kommer arbeta med att förverkliga just deras önskemål om bilder genom olika fotokoncept.

För att lyckas och trivas hos oss behöver du ha en känsla för att hantera alla typer av människor och situationer med en positiv attityd. Du behöver vara ambitiös med viljan att ständigt utveckla dig själv efter trender, kunder, arbetssätt och nya utmaningar.

OM TJÄNSTEN

Ditt fokus ligger på att fotografera. Vårt stora team ansvarar för det andra så som kundsupport, bildredigering och försäljning. Tillsammans arbetar vi för att erbjuda våra kunder marknadens bästa tjänst inom bostadsfotografering.Dina kollegor kommer vara våra kontorschefer samt SE360:s fotografansvarige, säljare och produktionsteam.
Du samarbetar huvudsakligen med mäklare och stylister i ditt dagliga arbete.
Du kommer att utgå från hemmet och vara verksam i angivet område.
Du bestämmer själv dina arbetstider.


UTRUSTNINGSKRAV

Digital systemkamera med fullformatssensor eller likvärdig semiprofessionell kamera
Vidvinkelobjektiv med brännvidd på minst 20 mm
Stativ
Kunskaper i bildredigering
Körkort och tillgång till bil


För oss är era bildprover viktiga för att få en inblick i dig som fotograf. Glöm inte att ladda upp en bildserie på minst fem bilder från en och samma bostad.

Ansök nu

Teknikinformatör till Örebro

Teknikinformatör
Läs mer Mar 4
Har du ett språkintresse och är duktig på att skriva?
Lockas du av utmaningen att beskriva komplexa tekniska produkter på ett enkelt och tydligt sätt?
Vill du vara en del av en växande global leverantör av produktinformation?
Då kan du vara den vi söker!
Hos oss på Sigma Technology Information står teknisk dokumentation i fokus. Vi är idag drygt 250 medarbetare i Sverige som hjälper våra kunder att förbättra sina produkter och sitt budskap med text, bild, animationer etc., utifrån ett användarperspektiv. Tillsammans skapar vi dokumentation i världsklass!
Kvalifikationer
För att du ska trivas i rollen som informationskonsult, informationsingenjör, teknikinformatör, teknisk skribent - eller vad du nu vill kalla dig - är det viktigt att:
Du har en stor teknisk förståelse och lätt för att ta reda på hur ny teknik fungerar genom att kommunicera med andra.
Du kan visa att du är bra på att skriva på engelska och förklara teknik på ett strukturerat och informativt sätt anpassat för användaren.
Du har kunskap om och erfarenhet av att arbeta med olika verktyg, standarder och system för teknisk produktinformation.
Du har en eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom teknik, teknikinformation eller språkvetenskap

Erfarenhet och personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt engagemang och din vilja att utvecklas tillsammans med oss på Sigma. För att passa i rollen som teknikinformatör tror vi att du uppfyller följande:
Du har intresse, vilja och vana att ta till dig ny teknik.
Du tänker dig in i användarens situation och skriver enkla och tydliga instruktioner.
Du är initiativtagande, analyserande, noggrann och strukturerad.
Du är problemlösande, flexibel och kommunikativ och skapar goda relationer med dem omkring dig.
Eftersom du kommer att arbeta som konsult trivs du också med att samarbeta med många olika människor, gärna i en internationell arbetsmiljö.
Professionella kunskaper i svenska är meriterande.

Vi erbjuder
Sigma Technology Information växer och vi håller på att etablera oss i Örebro med omnejd. Vi strävar efter innovation och utveckling, och vi har bara två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder.
På Sigma Technology sätter vi dig som konsult i fokus. Vi erbjuder dig goda möjligheter till utveckling och en variation av uppdrag. Vi tror på långsiktighet och vill att du ska trivas hos oss, länge! Som konsult hos oss får du inte bara en engagerad chef och möjlighet till spännande uppdrag, utan du får även knyta många kontakter både internt och externt. Vi tycker att det är viktigt att du trivs på jobbet och att vi har roligt tillsammans!
Vi är vi otroligt stolta över att våra medarbetare 2019-2021 rankat Sigma Technology topp tre som Sveriges mest rekommenderade arbetsgivare i Universums undersökning.
Övrig information
Vi rekryterar löpande till tjänsten. Ansökan görs i systemet Profiler som nås via sigmatechnology.se.
För mer information kontakta
Charlotte Augustsson
070-358 42 82
Charlotte.Augustsson@sigmatechnology.se

Ansök nu

Kan du eller någon du känner Ukrainska? Då har vi jobb till dig!

Kontakttolk/Dialogtolk
Läs mer Mar 16
Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen!
Vi söker just nu efter personer som kan prata ukrainska och som har möjlighet att hjälpa till och jobba inom flera olika verksamhetsområden på bemanning tillsammans med oss. Vi samarbetar med många förskolor, skolor, vårdboenden och flyktingboenden som idag har stora behov av personal som kan hjälpa till att ta hand om de ukrainska flyktingar som kommer till Sverige med anledning av det hemska kriget. Vi på PersonalExpressen vill naturligtvis göra allt i vår makt för att bidra! Om du har någon bekant som du vet också kan prata ukrainska och översätta till svenska eller engelska inom olika verksamhetsområden ser vi gärna att ni hör av er till oss.
Om oss på PersonalExpressen och vilka jobb vi har att erbjuda:
PersonalExpressen bemannar Sveriges förskolor, skolor, vårdboenden, flyktingboenden etc. med professionella, ambitiösa och jordnära bemanningskonsulter. Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra konsulter.
PersonalExpressen har ett hundratal, såväl privata som kommunala, samarbetsverksamheter runt om i landet dit vi förmedlar konsulter löpande. På så vis får du, när du söker in till oss, möjligheten att använda dig av oss som din privata jobbförmedlare då vi löpande kommer att kunna erbjuda dig både fasta tjänster samt längre konsultuppdrag ute hos våra kunder.
Vi är övertygade om att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är både lyhörda, lojala och långsiktiga i vårt arbete med att möta våra medarbetares individuella tankar, önskemål och målbilder för sig och sin karriär. Så har vi arbetat lyckosamt historiskt från vår sida och så kommer vi att arbeta lyckosamt i framtiden tillsammans med dig. Med oss vid din sida kommer du kort och gott att känna den positiva skillnaden det innebär att ha en personlig jobbpartner med dig på din karriärresa som vet precis vad just du vill få ut av dig själv och ditt yrkesliv!
Återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan och hoppas att du är intresserad av att hjälpa oss med att göra skillnad för både våra kunder och framförallt för de ukrainska flyktingar som behöver vårt stöd just nu.

Ansök nu

Produktionsmedarbetare till Bandindustri

Produktionsassistent
Läs mer Mar 29
Jobbeskrivning
Vi söker nu en produktionsmedarbetare till vår kund Bandi i Kumla. Bandi jobbar med att utveckla och tillverkar textila bandprodukter. Bandi producerar allt från standardband till tekniska helhetslösningar till deras kunder, stora som små, världen över. Dessa produkter är både elastiska och oelastiska vävda, flätade och stickade band och linor i en mängd olika material. Exempel på material som är vanligt förekommande och återfinns i såväl standardsortiment som specialsortiment är bomull, polyamid, polyester, polyeten och polypropylen.

Om tjänsten:
Din uppgift är att hjälpa diina kollegor i den dagliga produktionen, i väveriet och i banduppsättningen.
Du fyller på material och stöttar dina kollegor i driften. Du är snabbtänkt och aktivt undersöker vad dina kollegor har för behov och hur du kan hjälpa dem i deras arbete med väveriet. Du får möjligheten att vara en del av processen i skapandet av spännband, kardborreband med mera.

Arbetstiden är förlagd på 2-skift, vilket innebär att du jobbar förmiddag/eftermiddag


Personliga egenskaper
Vi söker dig som är:
- Ordningsam
- Strukturerad
- Driven
- Hjälpsam

Du bör ha god fysik då tunga lyft förekommer i arbetet.
Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Urval sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Stämmer ovan egenskaper in på dig? I så fall är du varmt välkommen med din ansökan.


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

Produktionsmedarbetare till Bandindustri

Produktionsassistent
Läs mer Mar 15
Jobbeskrivning
Bandi utvecklar och tillverkar textila bandprodukter och lösningar med marknadens högsta kvalitet. Bandi producerar allt från standardband till tekniska helhetslösningar till deras kunder, stora som små, världen över. Kunder som de vill ska ha högt ställda krav på dom, som samarbetspartner och leverantör. Kunder som med all rätt ska kräva ett innovativt utvecklingsstöd, flexibel produktion och hög kvalitet.

Textila standardprodukter och tillbehör lagerhålls för snabb leverans. Bland dessa finns elastiska och oelastiska vävda, flätade och stickade band och linor i en mängd olika material. Exempel på material som är vanligt förekommande och återfinns i såväl standardsortiment som specialsortiment är bomull, polyamid, polyester, polyeten och polypropylen.

Om tjänsten:
Vi söker nu produktionsmedarbetare till Bandi i Kumla. I tjänsten så hjälper du dina kollegor i den dagliga produktionen, i väveriet och i banduppsättningen.
Du fyller på material och stöttar dina kollegor i driften.

Arbetstiden är 2-skift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är:
- Ordningsam
- Strukturerad
- Driven
- Hjälpsam

Du bör ha god fysik då tunga lyft förekommer i arbetet.
Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Urval sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Stämmer ovan egenskaper in på dig? I så fall är du varmt välkommen med din ansökan.


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

Kung i Örebro

Entertainer
Läs mer Mar 13
Gustav Vasa ska gå på föräldraledighet. Ta chansen att vara en del av besöksupplevelsen i sommar genom att ta dig an rollen som Örebro slotts nye kung. Uppfyller du kraven och dessutom bär på ett eminent skägg och besitter ett par spänstiga vader? Sök då Sveriges kungligaste sommarjobb.
Vi tror att du som söker dig till oss är runt 20-40-årsåldern, glad, utåtriktad och gillar möten med nya människor. Det ska vara naturligt för dig att gå in i en karaktär för att interagera med slottets besökare och bidra till en härlig vistelse. Scen- eller teatervana är meriterande.
Du får gärna vara historieintresserad och prata fler språk än svenska. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur du kommer att trivas i rollen.
Arbetet innefattar främst jobb på sommaren. Tjänsten innebär även extrajobb under övriga året. Nästa år, 2023, är det 500 år sedan Gustav Vasa kröntes till svensk kung. Detta kommer uppmärksammas på många sätt på Örebro slott. Därför ser vi gärna att du som söker har en plan på att stanna i Örebro även nästa sommar, då kommer kungen få en ännu mer framträdande roll.
Arbetsuppgifter:
Vara en del av besöksupplevelsen i sommar genom att ta dig an rollen som Örebro slotts nye kung.
Vara en del av Örebro slotts sommarpersonal där även arbete i vår slottsbutik och att vara guide ingår.


Meriterande:
Har scen- och teatervana.
Talar fler språk än svenska.
Har erfarenhet av att jobba med besöksupplevelser.
Varm och kärleksfull personlighet med inslag av knasighet.


Vi behöver din ansökan senast söndagen den 10 april. Intervjuer sker fortlöpande.
Skicka in din ansökan till info@orebroslott.se
Start: Så snart som möjligt.
Omfattning: Sommarjobb/visstidsanställning.
Stad: Örebro.
På plats/distans: På plats.
Arbetsgivare: Örebrokompaniet. Örebros marknadsföringsbolag.
Kontakt och frågor: Johanna Bjelkengren, ansvarig publik verksamhet på Örebro slott.
Epost: johanna.bjelkengren@orebrokompaniet.se
Läs mer om Örebrokompaniet och se en video om tjänsten här: www.orebrokompaniet.se/jobba-hos-oss

Ansök nu

Säsongsanställning Produktionsmedarbetare/Bokhandelsmedhjälpare

Produktionsassistent
Läs mer Mar 18
Vårt uppdrag
Nu söker vi produktionsmedarbetare/bokhandelsmedhjälpare till LäroMedia Bokhandel för säsongen juni 2022-januari 2023. Under sommaren dubblar vi vår personalstyrka för att hinna leverera alla beställningar innan skolstart och för att upprätthålla förstklassig service behöver vi förstärka vårt team med fler medarbetare. Vill du göra en viktig insats på ett företag som förespråkar samarbete och delaktighet där kvalitet och miljöfrågor går hand i hand?

Arbetsuppgifter
Som produktionsmedarbetare/bokhandelsmedhjälpare på LäroMedia Bokhandel har du en central roll i produktionen med ett stort ansvar. Du kommer att arbeta med in och utleveranser och dina arbetsuppgifter kommer att vara plocka och packa läromedel. I rollen arbetar du mot uppsatta mål och dina resultat kommer att följas upp.

För att trivas i denna roll ser vi gärna att du delar LäroMedia Bokhandels intresse för denna bransch samt ser ditt arbete som viktigt och meningsfullt. På LäroMedia Bokhandel är kunden alltid i fokus och kvalitetsansvaret delas av samtliga medarbetare. Du förväntas därför medverka aktivt och engagerat i det dagliga förbättringsarbetet.


Din profil
För att lyckas i rollen som produktionsmedarbetare/bokhandelsmedhjälpare trivs du med att arbeta mot uppsatta mål i ett högt tempo. I rollen ställs krav på att hålla en god kvalité, du är därför noggrann och ordningsam som person. Du trivs med ett arbete som präglas av rutiner och har inga problem med att stå och gå största delen av din arbetsdag.

Vi ser gärna att du är en prestigelös lagspelare och har lätt för att samarbeta med andra. Vi ser också att du besitter goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift samt har grundläggande datakunskap. Du är mån om att tillsammans med dina kollegor skapa ett bra resultat och upprätthålla ett trivsamt arbetsklimat. Har du truckkörkort eller lastbilskort är detta meriterande.

Övrig information
Tillträde: 1 Juni
Varaktighet: Säsongsanställning 1 juni 2022 - januari 2023
Arbetstid: Kl. 08:00-17:00 måndag-fredag. Under högsäsong kan helgarbete förekomma samt skiftgång mellan kl. 07:00-18:00.
Lön: Månadslön

Innan anställning kommer en bakgrundskontroll att genomföras.

Rekryteringsprocessen hanteras av Nercia bemanning och LäroMedia Bokhandels önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Nercia bemanning. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.


Om kundföretaget
LäroMedia Bokhandels affärsidé är att vara ett modernt distributionsföretag där enkelhet, kvalité och miljöfrågor går hand i hand. Genom att vara en totalleverantör/distributör av läromedel vill man göra det enkelt för kunden att göra sina läromedelsinköp.

LäroMedia Bokhandel vill vara totalleverantören som anpassar beställningssystemen till dagens moderna skola. Genom god tillgänglighet och hög servicegrad, samt med ett enkelt och tryggt beställningssystem, skapa hög trovärdighet och ett långsiktigt gott samarbete.

Med nästan 8 miljoner skickade böcker per år och böcker från fler än 2000 olika förlag är LäroMedia Bokhandel Sveriges största distributör av läromedel och böcker. Drygt 270 av landets 290 kommuner har idag LäroMedia Bokhandel som leverantör.
LäroMedia Bokhandel har tilldelats Dagens Industris Gasellpris för snabb tillväxt samt AAA-ranking av Dun & Bradstreet för högsta kreditvärdighet. Trippel A-ranking är en exklusiv utmärkelse som endast innehas av knappt 2% av alla Sveriges företag


Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar.
Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Som anställd är du vår viktigaste resurs och du skall känna dig trygg i din anställning. Vi lägger stor vikt vid att skapa en god relation mellan medarbetare för att skapa en god stämning och arbetsklimat. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag, sociala aktiviteter, tillgång till kompetensutveckling och anställning på kollektivavtal.

Ansök nu

Fotograf till Ögonmottagningen, Universitetssjukhuset Örebro

Fotograf
Läs mer Mar 9
Ögonkliniken har nyligen flyttat till toppmoderna lokaler med den mest modernaste medicinskt tekniska utrustningen som just nu finns på marknaden. Här finns goda möjligheter till verksamhet med hög kvalitet och stora möjligheter för utveckling. Nu utökar vi arbetsgruppen och söker en fotograf till ögonsjukvården. Vi söker dig som vill jobba som fotograf och som kan ha ett intresse av ögonsjukvård.

Du kommer att arbeta som oftalmologisk fotograf med huvuduppgift att jobba inom framförallt medicinsk retina. Du jobbar i nära samarbete med andra yrkesfunktioner på mottagningen. Arbetsuppgifterna består bland annat av ögonbottenfotografering av patient och 3D-OCT mätningar av bakre/främre segment. Även spaltfotografering av främre segment ingår. Dokumentation och övriga administrativa samt praktiska uppgifter inom kunskapsområdet ingår.

Verksamhetsbeskrivning:
Verksamhetsområde Ögon är en universitetsklinik med drygt 130 anställda och består av en medicinsk och en kirurgisk enhet. Den medicinska enheten har en stor öppenvårdsverksamhet inom ögonsjukvård. Vi medverkar också i internationella multicenterstudier. Den kirurgiska enheten består av en operationsavdelning, en vårdavdelning och mottagning för patienter inom både katarakt, hornhinne- och näthinnekirurgiskverksamhet.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har utbildning inom fotografering. Det är meriterande med erfarenhet av arbete som fotograf med patienter inom ögonsjukvård. Därtill ses flerårig arbetslivserfarenhet från polisen eller på museum som meriterande. Vidare ses kunskaper i Kliniska Portal samt bildhanteringsprogram som önskvärt.

Då arbetet präglas av ett nära samarbete med dina kollegor är det nödvändigt att du har en god samarbetsförmåga och är positiv till att delge kunskaper till dina kollegor. Vi värdesätter din förmåga att ta egna beslut och att arbeta självständigt. Därutöver ses god förmåga att ta egna initiativ och att ha ett positivt förhållningssätt som viktigt. Som person är du flexibel och har lätt att anpassa dig till nya förutsättningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och att du ser patientens behov.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Michael Moj, enhetschef, 019-602 36 81

Facklig företrädare:
Vision, Solveig Kiel Israelsson, 019-602 27 58

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2022-03-31

Urval och intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2022:285

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Ansök nu

Produktionstekniker - Örebro

Produktionsassistent
Läs mer Mar 9
Vill du vara en del av ett av Nordens ledande profilföretag? NeH Svenska AB fortsätter att expandera och vi behöver nu förstärka va?rt team med två produktionstekniker till vår produktion i Örebro. Vill du bli en del av NeH?
Vilka är vi?
NeH är en av Nordens ledande leverantörer av profilprodukter och varumärkesupplevelser som hjälper våra kunder att öka sin försäljning och stärka sitt varumärke. Vi förser företag, förbund, evenemang och de flesta landslag med allt från unika match- och tra?ningssta?ll, arbetskläder, profilprodukter, souvenirer till exponeringsmaterial och LED-lösningar. Vi arbetar både med nationella och internationella kunder och strävar hela tiden att förse dem med hållbara lösningar.
Vi söker nu en person som vill vara med i vårt vinnande team och ständigt utveckla företagets erbjudande till våra kunder. Vårt huvudkontor ligger beläget på Nasta Herrgård i Örebro och vi har vår produktion, logistik och eventgrupps lokaler i närheten. Rollen som administratör kommer vara placerad på kontoret vid vårt produktions och logistikcenter i Marieberg. Då vi vill sammansvetsa dessa enheter kommer vi under 2022 börja bygga ett toppmodernt produktions- och logistikcenter som tar oss till nästa nivå för utveckling av hållbara produkter och tjänster till våra kunder.
Kort om tjänsten:
Trivs du att arbeta i en dynamisk produktionsmiljö? Då ska du fortsätta läsa!
I vår produktion tillverkar vi transfertryck med en maskin som både kräver noggrannhet och tempo. Stor del av arbetsmomentet ligger i att kontrollera kvalitén, problemlösa och förbereda inför nästa jobb. Det är ett varierande jobb och ingen dag är den andra lik.
Vi söker dig som:
Trivs med att arbeta i en producerandemiljö.
Är prestigelös, strukturerad och duktig på att prioritera.
Är en teamplayer med hög samarbetsförmåga.
Är initiativrik, engagerad och gillar ett högt tempo.

Kvalifikationer:
Några års erfarenhet av arbete av att hanterat maskiner, tryck, grafiskt arbete eller annan relevant erfarenhet
God fysik
God förståelse av svenska i tal, skrift och läsförståelse

Meriterat:
Arbetslivserfarenhet av screentryck eller annat grafiskt arbete
Arbetat i bildredigeringsprogram

Detta erbjuder vi dig
Ett marknadsledande företag med välkända och etablerade kunder.
Möjlighet till personlig utveckling och påverka Din egen karriär.
Bli delaktig i ett vinnande team.

Placeringsort: Örebro
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2021-03-28
(Urvalsprocessen kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag).
Läs gärna mer om oss på www.neh.com
Skicka in Ditt CV och personliga brev till hr@neh.com, MA?RK din anso?kan i a?mnesfa?ltet med ”Produktionstekniker- Örebro”.
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta:
anton.akerling@neh.com

Ansök nu

Arkivarie

Arkivarie
Läs mer Feb 18
Vi får samhället att fungera för människor på väg, på spår, i luften och på sjön. Därför behöver vi den bästa kompetensen. Vårt uppdrag är viktigt och har betydelse i vardagen – både för privatpersoner och företag. Hos oss tar vi ansvar, behandlar alla på ett bra sätt och har respekt för olikheter. Som medarbetare bidrar du till en hållbar framtid.

Om jobbet
Du kommer att arbeta på avdelning Strategisk utveckling och förvaltning som har stort fokus på myndighetsgemensam verksamhetsutveckling och på övergripande förvaltningsfrågor. Avdelningens främsta uppdrag är att skapa förutsättningar för övriga kärnverksamheter att uppnå myndighetens mål genom att vara styrande och stödjande. Vi ska också driva på utvecklingen inom ett antal strategiska områden, exempelvis ledningssystem och processer, kund- och digitaliseringsfrågor, projekt- och förvaltningsstyrning och informationsförvaltning. Avdelningen är indelad i en enhet med tre sektioner och har ett 50-tal medarbetare med placering i Norrköping, Örebro och Borlänge.

Som arkivarie på avdelningen kommer du tillhöra sektion Informationshantering. Då uppdrag och förutsättningar förändras över tid kommer du också att få bidra med din kompetens och din erfarenhet inom en rad olika strategiska områden som avdelningen ansvarar för. Mycket av arbetet på avdelningen sker i tvärfunktionella grupper där medarbetare från olika delar av organisationen medverkar.

Hos oss är du viktig
Gillar du att jobba tillsammans och vill du utvecklas i din yrkesroll? Hos oss kan du förvänta dig karriärsutveckling, ett modernt chefs- och medarbetarskap samt ett hållbart arbetsliv. Vi är en trygg arbetsplats som månar om din hälsa med tid för friskvård på arbetstid, flexibla arbetstider, väl tilltaget antal semesterdagar och lediga klämdagar.

Läs mer om hur det är att jobba på Transportstyrelsen

Du kommer att

• medverka i uppstarten av Transportstyrelsen framtida e-arkiv
• bidra med arkivariekompetens i utvecklingsinsatser med bland annat kravställning på IT-system och hantering av myndighetens handlingar
• delta i utvecklingen av elektronisk dokument- och ärendehantering
• medverka i förvaltningen av Transportstyrelsens arkivredovisningssystem
• genomföra gallringsutredningar och skriva gallringsframställningar och tillämpningsbeslut
• ge stöd och utbildning till Transportstyrelsens medarbetare i informationsförvaltning
• delta i förvaltning och utveckling av interna styrande och stödjande dokument
• ställa krav på och följa upp att kraven efterlevs på arkivlokaler
• samt andra uppgifter som ingår i en arkivaries roll.

Du måste ha

• som lägst ha 60 hp (40 p enligt gamla systemet) inom arkiv- och informationsvetenskap
• ha god kunskap om de lagar och förordningar som styr hanteringen av allmänna handlingar inom offentlig förvaltning
• svenskt medborgarskap då tjänsten är placerad i säkerhetsklass.

Det är meriterande om du också har

• en utbildning med inriktning på elektroniska handlingar och e-förvaltning
• kunskap om systemvetenskap/informatik
• erfarenhet av arbete med arkiv- och dokumenthantering, helst från den statliga sektorn men även erfarenhet från andra sektorer är positivt
• kunskap och erfarenhet av e-arkiv.

Vi vill att du

• är trygg i din kompetens om offentlighets- och sekretesslagstiftningen
• har förmåga att lyssna, analysera, konkretisera och omsätta teori till praktisk informationsförvaltning
• inspireras av att vara med och utveckla verksamheten i riktning mot elektronisk ärende- och dokumenthantering
• har ett starkt intresse att lära nytt och utvecklas i din roll som arkivarie
• är samarbetsorienterad och hittar lösningar tillsammans med andra
• har förmåga att prioritera och att självständigt leverera med hög kvalitet
• har förmåga att uttrycka dig väl på svenska och engelska.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Mer information
Anställningen är tillsvidare med placering i Örebro eller Norrköping. Tillsättning enligt överenskommelse. Vi tillämpar normalt provanställning. Anställningen är placerad i säkerhetsklass och säkerhetsprövning kommer att genomföras enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585).

Vid frågor är du välkommen att kontakta sektionschef Patrik Reveron, 010-49 545 75, patrik.reveron@transportstyrelsen.se.
Saco, Maria Inghamn och ST, Siv Nederman nås via vår växel på 0771-503 503.

Vi vill inte att annonsörer och bemanningsföretag kontaktar oss.

Ansök
Ansök via vår webbplats och bifoga ditt CV samt ett personligt brev märkt med referensnummer TSG 2022-1423. Vi behöver din ansökan senast den 11 mars 2022. Vi gör första urvalet utifrån de frågor som du får svara på i vårt e-rekryteringssystem och kan komma att använda urvalstest.

Välkommen att bli vår nya kollega!
Kort om Transportstyrelsen

Antal anställda:
Ca 1 870.

Verksamhetsområden:
Transportstyrelsen arbetar för att uppnå god tillgänglighet, hög kvalitet, säkra och miljöanpassade transporter inom järnväg, luftfart, sjöfart och väg. Vi tar fram regler, ger tillstånd och följer upp hur de efterlevs. Med hjälp av våra register arbetar vi bland annat med avgifter, tillstånd och ägarbyten.

Verksamhetsorter:
Vi har medarbetare på 12 orter i landet. Den största delen av verksamheten finns i Borlänge, Norrköping och Örebro.

Huvudkontoret ligger i Norrköping.


Kort om avdelning Strategisk utveckling och förvaltning

På avdelning Strategisk utveckling och förvaltning finns en enhet som består av en stab och tre sektioner: Informationshantering, Utvärdering och analys samt Kunddriven utveckling. Vi har cirka 55 medarbetare som är placerade i Norrköping, Örebro och Borlänge.

Vårt främsta uppdrag är att skapa förutsättningar för övriga avdelningar att uppnå myndighetens mål genom att vara styrande, stödjande och samordnande. Vi ska också driva på utvecklingen inom ett antal strategiska områden, exempelvis ledningssystem och processer, kund- och digitaliseringsfrågor och informationsförvaltning.

Ansök nu

Projektledare produktion till Läromedelsavdelningen och Fortbildningsenhete

Projektledare: kultur, media, film
Läs mer Feb 17
Vill du bidra till Sveriges största kunskapsbank inom specialpedagogik? Vi på Specialpedagogiska skolmyndigheten, SPSM, arbetar för att alla barn, elever och vuxenstuderande ska kunna utvecklas och nå målen i sin utbildning – oavsett funktionsförmåga. Vi erbjuder stöd till förskolor och skolor i hela landet som vill skapa lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga. Vi driver också flera specialskolor, fördelar statsbidrag och utvecklar läromedel. Myndigheten har cirka 1 200 medarbetare och verksamhet i hela landet.

Som medarbetare hos oss får du arbeta för allas lika värde i en organisation där delaktighet och engagerade medarbetare värderas högt. Vi ser ett stort värde i att ha medarbetare som mår bra och satsar därför mycket på friskvård och kompetensutveckling. Hos oss har du frihet att påverka ditt arbete. Mer om vad vi erbjuder kan du läsa på www.spsm.se/ledigajobb


SPSM har visionen att alla elever ska få en likvärdig utbildning. Då är det är viktigt att ha läromedel som är tillgängliga och anpassade efter elevens förutsättningar.

Avdelningen för Läromedel och Fortbildning (ALF) ger råd och stöd till förlagen, så att de kan ta fram material som passar elevens förmåga. Vi producerar också egna läromedel och stödmaterial. Vi gör även anpassningar i förlagens läromedel så att materialet blir mer tillgängligt. Pedagoger får guidning av oss för att hitta lämpliga läromedel för specialpedagogiska sammanhang. Avdelningen för Läromedel och Fortbildning (ALF) har fem enheter som är utspridda i landet.
.
• Främjande- och produktionsstödsenheten
• Läromedelsutveckling Umeå
• Läromedelsutveckling Stockholm
• Läromedelsutveckling Örebro
• Fortbildningsenheten

Nu söker vi en projektledare produktion till enheten som är placerad i Örebro. Vi arbetar med läromedel för elever och studerande med hörselnedsättning. Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som projektledare produktion planerar och leder du olika projekt med målet att skapa digitala och analoga läromedel för elever med hörselnedsättning. Avdelningen producerar även stödmaterial för pedagoger som arbetar med elever med olika funktionsnedsättningar.
Du ansvarar för planering, filmning och redigering av våra produkter och tjänster. Du skapar tillsammans med teamet manus för målgruppen inom olika ämnesområden i kursplanen. Tillsammans med kollegorna utvecklar du verksamhetens rutiner och riktlinjer för produktion av läromedel. Du utför även administrativt arbete som är kopplat till projekten och enheten.
Du genomför i samarbete med samordnaren förhandlingar om avtal/uppdrag inom ramen för egna projektet. Därför behöver du vara flexibel och ha förmågan att jobba både med smala frågor och att se det breda perspektivet. Vi strävar efter mångfald på vår arbetsplats och söker dig som värdesätter olikheter och förstår hur det påverkar dig själv och andra.


KVALIFIKATIONER
• Du ska ha lämplig universitets/högskoleutbildning eller motsvarande, alternativt stor erfarenhet från området som arbetsgivaren bedömer motsvarar den formella kompetensen.
• Du ska ha minst 2 års projektledarerfarenhet
• Du ska ha minst 2 års erfarenhet av projektredovisning.
• Du ska ha minst 2 års erfarenhet av filmning och redigering.
• Du ska ha minst 2 års erfarenhet av läromedelsutformning för elever med hörselnedsättning.
• Du ska ha kunskap och erfarenhet om pedagogiska konsekvenser för barn, elever och vuxna med funktionsnedsättningar i en inkluderande lärmiljö.
• Har god förmåga att leda andra, strukturera och administrera.

Det är meriterande om du
• Har goda kunskaper i Officepaketet.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Du ska vara kreativ, självgående och ansvarstagande samt ha god förmåga att strukturera ditt arbete. Du är noggrann. Du har även en god förmåga att arbeta i team men även kunna leda dig själv.


ÖVRIGT
Vid all rekrytering sätter vi värde på de kvalitéer som jämställdhet och mångfald tillför verksamheten. Utdrag från belastningsregistret ska visas upp inför anställning.

Resor inom tjänsten kan förekomma. Sex månaders provtjänstgöring tillämpas.

Vid behov kan vi i denna rekrytering samarbeta med upphandlad rekryteringsfirma.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Projektledare utveckling till Läromedelsavdelningen

Projektledare: kultur, media, film
Läs mer Feb 17
Vill du bidra till Sveriges största kunskapsbank inom specialpedagogik? Vi på Specialpedagogiska skolmyndigheten, SPSM, arbetar för att alla barn, elever och vuxenstuderande ska kunna utvecklas och nå målen i sin utbildning – oavsett funktionsförmåga. Vi erbjuder stöd till förskolor och skolor i hela landet som vill skapa lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga. Vi driver också flera specialskolor, fördelar statsbidrag och utvecklar läromedel. Myndigheten har cirka 1 200 medarbetare och verksamhet i hela landet.

Som medarbetare hos oss får du arbeta för allas lika värde i en organisation där delaktighet och engagerade medarbetare värderas högt. Vi ser ett stort värde i att ha medarbetare som mår bra och satsar därför mycket på friskvård och kompetensutveckling. Hos oss har du frihet att påverka ditt arbete. Mer om vad vi erbjuder kan du läsa på www.spsm.se/ledigajobb


Avdelningen för Läromedel och Fortbildning (ALF) ger råd och stöd till förlagen, så att de kan ta fram material som passar elevens förmåga. Vi producerar också egna läromedel och stödmaterial. Vi gör även anpassningar i förlagens läromedel så att materialet blir mer tillgängligt. Pedagoger får guidning av oss för att hitta lämpliga läromedel för specialpedagogiska sammanhang. Avdelningen för Läromedel och Fortbildning (ALF) har fem enheter som är utspridda i landet.

• Främjande- och produktionsstödsenheten
• Läromedelsutveckling Umeå
• Läromedelsutveckling Stockholm
• Läromedelsutveckling Örebro
• Fortbildningsenheten

Vi söker nu till enheten i Örebro en Projektledare läromedelsutveckling med intresse av att utveckla tillgängliga läromedel som riktar sig till elever med funktionsnedsättning.


ARBETSUPPGIFTER
Som projektledare utveckling planerar och leder du olika läromedelsprojekt med målet att skapa digitala och analoga läromedel.
Du planerar, genomför och följer upp utvecklingen av läromedel för elever med hörselnedsättning. Du skapar tillsammans med teamet och pedagoger i skolan manus för målgruppen inom olika ämnesområden i kursplanen. Tillsammans med kollegorna utvecklar du verksamhetens rutiner och riktlinjer för produktion av läromedel. Du utför även administrativt arbete som är kopplat till projekten och enheten.
Du genomför i samarbete med samordnaren förhandlingar om avtal/uppdrag inom ramen för egna projektet. Därför behöver du vara flexibel och ha förmågan att jobba både med smala frågor och att se det breda perspektivet. Vi strävar efter mångfald på vår arbetsplats och söker dig som värdesätter olikheter och förstår hur det påverkar dig själv och andra.

KVALIFIKATIONER
• Du ska ha lämplig pedagogisk universitets/högskoleutbildning
• Du ska ha minst 3 års yrkeserfarenhet av pedagogiskt arbete med elever med hörselnedsättningar
• Du ska ha kunskap och erfarenhet om pedagogiska konsekvenser för barn, elever och vuxna med funktionsnedsättningar.

Det är meriterande om du
• Har erfarenhet av läromedelsutformning för elever med funktionsnedsättningar
• Har erfarenhet av projektledning och projektredovisning
• Har erfarenhet av avtal och upphandlingar
• Har goda kunskaper i Officepaketet.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Du ska vara självgående och ansvarstagande samt ha god förmåga att strukturera ditt arbete. Du är noggrann. Du har även en god förmåga att arbeta i team men även kunna leda dig själv.


ÖVRIGT
Vid all rekrytering sätter vi värde på de kvalitéer som jämställdhet och mångfald tillför verksamheten. Utdrag från belastningsregistret ska visas upp inför anställning.
Resor inom tjänsten förekommer. Vi tillämpar sex månaders provtjänstgöring.

Vid behov kan vi i denna rekrytering samarbeta med upphandlad rekryteringsfirma.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Skolbibliotekarie till Engelbrektsskolan

Skolbibliotekarie
Läs mer Feb 22
Vill du vara delaktig i att utveckla biblioteket på Engelbrektsskolan och arbeta nära skolans elever och lärare? Då kan detta vara ett jobb för dig!

Om tjänsten
Som bibliotekarie på Engelbrektsskolan kommer du att vara verksam i en av Örebro kommuns finaste skolbibliotekslokaler och du kommer att vara den som verkar för att våra elever släpps in i den litterära världen. I din roll kommer du att ha lässtunder där du främjar elevernas fantasi och lockar dem att läsa vidare på egen hand. Du ger möjlighet för elever att sitta ner i en lugn miljö och koppla av, tar emot elever som temporärt behöver en alternativ plats för sina studier och arrangerar intresseväckande aktiviteter i läsningens tecken. Detta är en ny tjänst på Engelbrektsskolan vilket innebär att du får stora möjligheter att vara med och utveckla biblioteket både fysiskt och innehållsmässigt. Här får du vara med och skapa något nytt! I dina samarbeten med pedagoger och elevhälsan kommer utveckling av elevers läs- och begreppsförståelse vara central. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• stimulera elevernas nyfikenhet och läslust utifrån ålder genom bokprat, individanpassade boktips och aktiviteter som exempelvis läsprojekt och högläsning
• öka elevernas digitala kompetens och tillsammans med lärare utveckla elevernas informationskompetens och källkritik
• samarbeta med lärare eller specialpedagog i att vägleda elever i behov av särskilt lässtöd
• erbjuda lärare stöd i klassernas temaarbeten samt samarbeta med pedagoger för att öka elevernas måluppfyllelse 
• sköta inköp av litteratur
• ge elever bibliotekskunskap (hur ett bibliotek fungerar, hur man hittar det man söker osv.)
• bemanna biblioteket med sedvanliga arbetsuppgifter som tjänstgöring i informationsdisk
• underhålla, utveckla och förvalta bibliotekets bestånd av böcker, tidskrifter samt läromedelsdeponi

Kompetenskrav

• examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller annan akademisk examen som arbetsgivaren finner likvärdig
• mycket goda litteraturkunskaper samt kunskaper om informationsteknologi, digitalisering och databashantering

För att passa som bibliotekarie hos oss har du en vilja att arbeta för att skolbiblioteket ska vara en pedagogisk resurs som hjälper elever att nå kunskapsmålen och du trivs tillsammans med barn och ungdomar. Du har en god vana att arbeta digitalt och tycker att skolbiblioteket är en viktig del i att hålla skolan levande och vital. Som person har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du tar gärna initiativ och sätter igång aktiviteter. Du tycker om att möta människor och du har lätt för att knyta kontakter. Ditt intresse för och din vilja och förmåga att hjälpa andra är en naturlig del av ditt arbete. Du har god förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap och kan anpassa dig efter mottagaren. I din roll har du lätt för att arbeta i team men kan också arbeta självständigt och driva egna projekt. Du har god förmåga att kommunicera, både muntligt och skriftligt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande

• erfarenhet av arbete i skolbibliotek
• erfarenhet av arbete inom grundskola

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 2 maj eller enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen
Mångfald, delaktighet och respekt. Det är några av ledorden i Örebro kommuns förskolor och skolor. Med drygt 25000 barn och unga i våra förskolor och skolor, och med mer än 5000 anställda inom barn och utbildning är det självklart att våra verksamheter är spännande och intressanta. Hos oss har du chansen att utveckla och att utvecklas – här finns arbetsplatser med många möjligheter!

Engelbrektsskolan ligger nära Örebros stadskärna och vår vackra stadspark, närmare bestämt vid Svartån (Slussen). Här finns elever från skolår 4 till skolår 9, totalt ca 780 elever och ca 120 anställda. I skolan finns också grundsärskola för skolår 4-9 samt träningsskola för åk 7-9. Skolan har också ett fritidshem för skolår 4-6. Skolans profil är dans och fotboll. Engelbrektsskolan drivs sedan några år som kommunal intraprenad. 

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.

Övrig information
En första intervju kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 3 mars. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. 

Välkommen med din ansökan!Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Skolbibliotekarie till Engelbrektsskolan

Skolbibliotekarie
Läs mer Feb 23
Vill du vara delaktig i att utveckla biblioteket på Engelbrektsskolan och arbeta nära skolans elever och lärare? Då kan detta vara ett jobb för dig!

Om tjänsten
Som bibliotekarie på Engelbrektsskolan kommer du att vara verksam i en av Örebro kommuns finaste skolbibliotekslokaler och du kommer att vara den som verkar för att våra elever släpps in i den litterära världen. I din roll kommer du att ha lässtunder där du främjar elevernas fantasi och lockar dem att läsa vidare på egen hand. Du ger möjlighet för elever att sitta ner i en lugn miljö och koppla av, tar emot elever som temporärt behöver en alternativ plats för sina studier och arrangerar intresseväckande aktiviteter i läsningens tecken. Detta är en ny tjänst på Engelbrektsskolan vilket innebär att du får stora möjligheter att vara med och utveckla biblioteket både fysiskt och innehållsmässigt. Här får du vara med och skapa något nytt! I dina samarbeten med pedagoger och elevhälsan kommer utveckling av elevers läs- och begreppsförståelse vara central. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• stimulera elevernas nyfikenhet och läslust utifrån ålder genom bokprat, individanpassade boktips och aktiviteter som exempelvis läsprojekt och högläsning
• öka elevernas digitala kompetens och tillsammans med lärare utveckla elevernas informationskompetens och källkritik
• samarbeta med lärare eller specialpedagog i att vägleda elever i behov av särskilt lässtöd
• erbjuda lärare stöd i klassernas temaarbeten samt samarbeta med pedagoger för att öka elevernas måluppfyllelse 
• sköta inköp av litteratur
• ge elever bibliotekskunskap (hur ett bibliotek fungerar, hur man hittar det man söker osv.)
• bemanna biblioteket med sedvanliga arbetsuppgifter som tjänstgöring i informationsdisk
• underhålla, utveckla och förvalta bibliotekets bestånd av böcker, tidskrifter samt läromedelsdeponi

Kompetenskrav

• examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller annan akademisk examen som arbetsgivaren finner likvärdig
• mycket goda litteraturkunskaper samt kunskaper om informationsteknologi, digitalisering och databashantering

För att passa som bibliotekarie hos oss har du en vilja att arbeta för att skolbiblioteket ska vara en pedagogisk resurs som hjälper elever att nå kunskapsmålen och du trivs tillsammans med barn och ungdomar. Du har en god vana att arbeta digitalt och tycker att skolbiblioteket är en viktig del i att hålla skolan levande och vital. Som person har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du tar gärna initiativ och sätter igång aktiviteter. Du tycker om att möta människor och du har lätt för att knyta kontakter. Ditt intresse för och din vilja och förmåga att hjälpa andra är en naturlig del av ditt arbete. Du har god förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap och kan anpassa dig efter mottagaren. I din roll har du lätt för att arbeta i team men kan också arbeta självständigt och driva egna projekt. Du har god förmåga att kommunicera, både muntligt och skriftligt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande

• erfarenhet av arbete i skolbibliotek
• erfarenhet av arbete inom grundskola

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 2 maj eller enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Om arbetsplatsen
Mångfald, delaktighet och respekt. Det är några av ledorden i Örebro kommuns förskolor och skolor. Med drygt 25000 barn och unga i våra förskolor och skolor, och med mer än 5000 anställda inom barn och utbildning är det självklart att våra verksamheter är spännande och intressanta. Hos oss har du chansen att utveckla och att utvecklas – här finns arbetsplatser med många möjligheter!

Engelbrektsskolan ligger nära Örebros stadskärna och vår vackra stadspark, närmare bestämt vid Svartån (Slussen). Här finns elever från skolår 4 till skolår 9, totalt ca 780 elever och ca 120 anställda. I skolan finns också grundsärskola för skolår 4-9 samt träningsskola för åk 7-9. Skolan har också ett fritidshem för skolår 4-6. Skolans profil är dans och fotboll. Engelbrektsskolan drivs sedan några år som kommunal intraprenad. 

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.

Övrig information
En första intervju kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 3 mars. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. 

Välkommen med din ansökan!Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu