Enhetschef, hälso- och sjukvård jobb i Örebro

Hitta lediga jobb som Enhetschef, hälso- och sjukvård i Örebro. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Örebro från den arbetsgivaren.

Enhetschef till Hemsjukvården Östernärke

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 21
Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? Nu vill vi bli fler enhetschefer i hemsjukvården och öka samverkan inom hälso- och sjukvården i Östernärke!

Om tjänsten 
I en del att utöka samverkan för den kommunala hälso- och sjukvården i Östernärke och utifrån att erforderliga beslut fattas, utökas Hemsjukvården med en till enhetschef. Hemsjukvården står för en spännande utveckling där vi går mot Nära vård. Vi söker nu efter en enhetschef som vill vara med oss på den resan.

Östernärke hemsjukvård och Askenäs vård och omsorgsboende har under flera år haft en nära samverkan på kvällar och helger när det gäller sjuksköterskebemanningen. Nu vill vi ta samverkan ett steg längre och skapa en gemensam hälso- och sjukvårdsorganisation i Östernärke, där en chef ansvarar för att leda sjuksköterskor och arbetsterapeuter inom såväl Vård och omsorgsboendet Askenäshemmet som i hemsjukvården. För närvarande rör det sig om ca 15 medarbetare. På sikt kan det komma till verksamhet utifrån HSL mot funktionsstöd. Som enhetschef där dina medarbetare ansvarar för hälso- och sjukvård mot flera verksamheter, behöver du arbeta i nära samverkan många olika aktörer, som tex hemvården, vård och omsorgsboendet, externa utförare och myndighetsavdelningen. Du kommer ingå i hemsjukvårdens ledningsgrupp och vara direkt underställd verksamhetschefen för hemsjukvård.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Örebro kommuns ledarskap utgår från vår ledarplattform där förväntningarna på dig som chef tydliggörs utifrån tre delar; säker chef, initiativrik utvecklare och klar ledare. Som chef i vår verksamhet erhåller du kontinuerlig kompetensutveckling och får möjlighet att medverka i utvecklingen av verksamheten med medborgaren i fokus. 

Exempel på arbetsuppgifter:


• personal-, arbetsmiljö-, ekonomi- och verksamhetsansvar
• leda verksamheten så att medarbetarna känner sig delaktiga och engagerade
• verka för god samverkan mellan de olika yrkesgrupperna inom enheten
• följa politiska mål och beslut
• följa upp och utvärdera resultat ur olika perspektiv som ex. kvalitet och ekonomi

Om arbetsplatsen
Läs mer om hur det är att jobba som chef i Örebro kommun på vår chefssida under orebro.se/jobb.

Kvalifikationer
Krav:


• högskole-/universitetsexamen om minst 180hp med relevant vårdinriktning, såsom legitimerad sjuksköterska eller legitimerad arbetsterapeut eller annan utbildning som arbetsgivaren finner relevant för tjänsten
• erfarenhet av att driva förändrings- och utvecklingsarbete
• goda kunskaper i Microsoft Officepaket
• B-körkort 

Som Enhetschef hos oss är det viktigt att du har ett gott samarbete med andra. Du lyssnar, kommunicerar och löser situationer som uppstår på ett konstruktivt sätt. Som ledare är du kommunikativ med förmåga att uppmuntra och inspirera. Du bjuder in till dialog för att skapa delaktighet och har förmåga att sätta dig in i andras perspektiv. Det är viktigt att du är resultatorienterad och strukturerad samt har ett brett perspektiv på frågorna. Du förstår din roll men ser även till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. En förutsättning är att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Meriterande:


• chefserfarenhet med personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar 
• ledarskapsutbildning

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%, men lägre sysselsättningsgrad kan erbjudas vid önskemål

Tillträde: enligt överenskommelse 

Antal tjänster: 1

Övrig information
Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Innan du erbjuds en anställning inom vård- och omsorgsarbete behöver du visa upp registerutdrag ur belastningsregistret.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 10 april. 

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Biträdande enhetschef till Kärl-Thoraxintensivvårdsavdelning TIVA, USÖ

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 8
Kärl-Thoraxintensivvårdsavdelningen på universitetssjukhuset i Örebro söker en ny biträdande enhetschef då nuvarande fått nytt uppdrag inom Regionen.
På Kärl-Thoraxintensiven, TIVA vårdas patienter postoperativt efter hjärt- kärl- eller lungoperationer. Här vårdas även andra patientgrupper som ex hjärtstopp, akuta aortadissektioner samt thoraxtrauman. Kliniken bedriver högspecialiserad kärl-thoraxkirurgisksjukvård dygnet runt med bland annat CVVHD, ECMO och aortaballongpump.

Verksamhetsområde kärl - thorax omfattar tre specialiteter: thoraxkirurgi, kärlkirurgi samt thoraxanestesi och intensivvård. Vi bedriver högspecialiserad vård i form av hjärt- och lungkirurgi, avancerad kärlkirurgi med endovaskulär inriktning, arytmikirurgi i olika former, samt avancerad intensivvård inklusive ECMO. Inom verksamhetsområdet genomförs cirka 1 500 kirurgiska ingrepp varje år. Våra viktigaste övergripande mål är hög kvalitet och god tillgänglighet med patienten i fokus. Forskning och utveckling har hög prioritet och bedrivs inom flera områden. Verksamheten präglas av framåtanda, teamarbete och gott samarbete.
Verksamhetsområdet består av operationsavdelning, vårdavdelning med intermediärvårdplatser, intensivvårdsavdelning samt administrativ enhet. Vi är cirka 200 medarbetare fördelat på kärlkirurger, thoraxkirurger, anestesiologer, perfusionister, sjuksköterskor (allmän, operation, anestesi och intensivvård), undersköterskor samt medicinska vårdadministratörer. Universitetssjukhuset och verksamhetsområdets storlek möjliggör korta beslutsvägar och ett mycket välfungerande samarbete kring patienten. Läkarutbildningen finns ständigt närvarande och är en viktig del av vårt uppdrag.
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Biträdande enhetschef till Kärl-Thoraxintensivvårdsavdelning TIVA, USÖ

Arbetsuppgifter

Som biträdande enhetschef ansvarar du tillsammans med enhetschefen för enhetens verksamhet, personal, arbetsmiljö och utveckling. Du planerar och leder arbetet utifrån verksamhetsområdets och regionens mål och krav.
Viktigt är att stödja, motivera och utveckla dina medarbetare. Inom organisationen finns stöd i bland annat utvecklingsarbete, uppföljningar, HR och ekonomi. Du erbjuds Region Örebro läns chefsutbildning.

Övrig information

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Akademisk utbildning inom någon av hälso- och sjukvårdens professioner. Vi söker dig som gillar utmaningar och kan skapa välfungerande samarbetsformer. Som ledare skall du vara lyhörd, tydlig, positiv och strukturerad samt ha förmåga att motivera, leda och engagera dina medarbetare.
Du ska vara trygg, stabil och ha förmåga att förhålla dig på ett sätt som är anpassat till situationen. För att trivas i rollen som biträdande enhetschef så tror vi även att du trivs med en kombination av självständigt arbete och samarbeten, med medarbetare såväl som chefskollegor.
För att kunna medverka i arbetet med att förstärka verksamhetens och USÖ:s ställning som ett utvecklingsinriktat sjukhus ser vi gärna att du har ett intresse för forskning och utveckling. Chefsförberedande utbildning eller tidigare chef- eller ledarskapserfarenhet är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Om tjänsten:
Anställningen innebär en tillsvidareanställning på 100 % med ett tidsbegränsat förordnande som biträdande enhetschef. Introduktion, stöd och handledning erbjuds enligt ett särskilt chefsprogram.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Biträdande enhetschef Medicinska behandlingsenheten Onkologi, USÖ

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Feb 8
Söker du en ledande befattning och vill vara med och vidareutveckla onkologisk sjukvård? Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete där cancerpatienten är i fokus.
På Medicinska behandlingsenheten (MBO) ger vi avancerad medicinsk cancerbehandling. Vi har även en dagjoursmottagning där våra patienter kan träffa läkare eller sjuksköterska för bedömning/behandling samt en utvecklad Picclineverksamhet. Nu söker vi en trygg och inkluderande biträdande enhetschef som vill vara med och utveckla Onkologiska kliniken men som också är den trygga punkten i det dagliga arbetet. På plan 5 samarbetar enhetschef för MBO/avd 85, biträdande enhetschef 85 samt biträdande enhetschef MBO nära varandra för att utveckla enheterna samt stärka vi-känslan.
Verksamhetsområdet har både ett länsövergripande uppdrag och delvis ett regionalt uppdrag. Den består av vårdavdelning, strålbehandlingsavdelning, cytostatikamottagning, övrig mottagningsverksamhet samt en liten operationsavdelning. Vårdavdelningen har möjlighet till ca 20 platser. Forskning och utbildning är en naturlig del av kliniken, och vi har en egen forskningsenhet. Öppenhet och dialog är ett kännetecken på kliniken. Det finns ett engagemang och ett mycket gott socialt klimat. Ett bra samarbete mellan alla professioner är en självklarhet och förutsättning för att skapa förtroende och trygghet hos dem vi vårdar.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Biträdande enhetschef Medicinska behandlingsenheten Onkologi, USÖ

Arbetsuppgifter

I rollen som biträdande enhetschef leder och fördelar du det dagliga arbetet. Du har ansvar för arbetsmiljö, utveckling, resultat och uppföljning tillsammans med enhetschef. Du är en driven person som ser och förstår att arbetsmiljön är viktig i det dagliga arbetet.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med personlig mognad, det vill säga du är trygg, stabil och har självinsikt. Du uttrycker en positiv attityd till ditt arbete och verksamhet, du handlar i enlighet med fattade beslut och riktlinjer. Som biträdande enhetschef har du god samarbetsförmåga, är flexibel, och självgående. Du leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål.
Har du tidigare erfarenhet av ledarskap är det en merit men ingen nödvändighet då personlig lämplighet kan vara det som krävs.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Biträdande enhetschef Kärl och thoraxavdelning 53/IMA, USÖ

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Feb 7
Kärl-Thoraxavdelning 53/IMA är en del av den högspecialiserade vården som bedrivs på universitetssjukhuset i Örebro. Avdelningen bildar tillsammans med vår intensivvårdsavdelning (TIVA), kärlmottagning och vår operationsavdelning verksamhetsområde Kärl- och thorax. Vi har fokus på hjärta, lungor och kärl.
Patienterna vårdas på avdelning 53 pre- och postoperativt. Avdelning 53 har förutom vanliga vårdavdelningsplatser en inskrivningsenhet samt 6 stycken intermediärvårdsplatser (IMA). På IMA vårdas patienter som inte längre har behov av intensivvård men fortfarande är i behov av att vårdas på en högre vårdnivå än på vårdavdelningen. IMA fungerar även som postoperativ avdelning för våra lung- och kärlopererade patienter. Som sjuksköterska på avdelning 53 roterar du mellan dessa tre instanser vilket ger en stor variation i ditt dagliga arbete.
På avdelning 53/IMA finns ett professionellt team av sjuksköterskor, undersköterskor, kirurger, anestesiologer och fysioterapeuter. Vi arbetar tvärprofessionellt utifrån patientens fokus och sätter en ära i att göra ett betydelsefullt arbete för våra patienter. Vi bemöter våra medarbetare med omtanke och respekt, arbetar för ett gott arbetsklimat genom att tillsammans ställa upp för varandra och skapa trygghet på arbetsplatsen.

Verksamhetsområde kärl - thorax omfattar tre specialiteter: thoraxkirurgi, kärlkirurgi samt thoraxanestesi och intensivvård. Vi bedriver högspecialiserad vård i form av hjärt- och lungkirurgi, avancerad kärlkirurgi med endovaskulär inriktning, arytmikirurgi i olika former, samt avancerad intensivvård inklusive ECMO. Inom verksamhetsområdet genomförs cirka 1 500 kirurgiska ingrepp varje år. Våra viktigaste övergripande mål är hög kvalitet och god tillgänglighet med patienten i fokus. Forskning och utveckling har hög prioritet och bedrivs inom flera områden. Verksamheten präglas av framåtanda, teamarbete och gott samarbete.
Verksamhetsområdet består av operationsavdelning, vårdavdelning med intermediärvårdplatser, intensivvårdsavdelning samt administrativ enhet. Vi är cirka 200 medarbetare fördelat på kärlkirurger, thoraxkirurger, anestesiologer, perfusionister, sjuksköterskor (allmän, operation, anestesi och intensivvård), undersköterskor samt medicinska vårdadministratörer. Universitetssjukhuset och verksamhetsområdets storlek möjliggör korta beslutsvägar och ett mycket välfungerande samarbete kring patienten. Läkarutbildningen finns ständigt närvarande och är en viktig del av vårt uppdrag.
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Biträdande enhetschef Kärl och thoraxavdelning 53/IMA, USÖ

Arbetsuppgifter

Som biträdande enhetschef arbetar du tillsammans med enhetschefen för att uppfylla verksamhetens mål. Du bistår avdelningschefen i ansvaret för bl.a. personal, bemanning, avvikelsehantering, arbetsmiljö och verksamhetsutveckling.
Du ersätter enhetschefen vid dennes frånvaro.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Ledarskapserfarenhet och tidigare erfarenhet från kirurgisk omvårdnad är meriterande.
Vi fäster stor vikt vid din personliga kompetens. Professionalism, engagemang och laganda ska prägla ditt arbetssätt. Att arbeta med vardagens operativa frågor, motivera och leda medarbetare mot gemensamma mål samt att leda verksamheten i ständig förbättring ser du som inspirerande och utmanande.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Enhetschef till Hemsjukvården Östernärke

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 1
Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? Nu vill vi bli fler enhetschefer i hemsjukvården och öka samverkan inom hälso- och sjukvården i Östernärke!

Om tjänsten 
I en del att utöka samverkan för den kommunala hälso- och sjukvården i Östernärke och utifrån att erforderliga beslut fattas, utökas Hemsjukvården med en till enhetschef. Hemsjukvården står för en spännande utveckling där vi går mot Nära vård. Vi söker nu efter en enhetschef som vill vara med oss på den resan.

Östernärke hemsjukvård och Askenäs vård och omsorgsboende har under flera år haft en nära samverkan på kvällar och helger när det gäller sjuksköterskebemanningen. Nu vill vi ta samverkan ett steg längre och skapa en gemensam hälso- och sjukvårdsorganisation i Östernärke, där en chef ansvarar för att leda sjuksköterskor och arbetsterapeuter inom såväl Vård och omsorgsboendet Askenäshemmet som i hemsjukvården. För närvarande rör det sig om ca 15 medarbetare. På sikt kan det komma till verksamhet utifrån HSL mot funktionsstöd. Som enhetschef där dina medarbetare ansvarar för hälso- och sjukvård mot flera verksamheter, behöver du arbeta i nära samverkan många olika aktörer, som tex hemvården, vård och omsorgsboendet, externa utförare och myndighetsavdelningen. Du kommer ingå i hemsjukvårdens ledningsgrupp och vara direkt underställd verksamhetschefen för hemsjukvård.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Örebro kommuns ledarskap utgår från vår ledarplattform där förväntningarna på dig som chef tydliggörs utifrån tre delar; säker chef, initiativrik utvecklare och klar ledare. Som chef i vår verksamhet erhåller du kontinuerlig kompetensutveckling och får möjlighet att medverka i utvecklingen av verksamheten med medborgaren i fokus. 

Exempel på arbetsuppgifter:


• personal-, arbetsmiljö-, ekonomi- och verksamhetsansvar
• leda verksamheten så att medarbetarna känner sig delaktiga och engagerade
• verka för god samverkan mellan de olika yrkesgrupperna inom enheten
• följa politiska mål och beslut
• följa upp och utvärdera resultat ur olika perspektiv som ex. kvalitet och ekonomi

Om arbetsplatsen
Läs mer om hur det är att jobba som chef i Örebro kommun på vår chefssida under orebro.se/jobb.

Kvalifikationer
Krav:


• högskole-/universitetsexamen om minst 180hp med relevant vårdinriktning, såsom legitimerad sjuksköterska eller legitimerad arbetsterapeut eller annan utbildning som arbetsgivaren finner relevant för tjänsten
• erfarenhet av att driva förändrings- och utvecklingsarbete
• goda kunskaper i Microsoft Officepaket
• B-körkort 

Som Enhetschef hos oss är det viktigt att du har ett gott samarbete med andra. Du lyssnar, kommunicerar och löser situationer som uppstår på ett konstruktivt sätt. Som ledare är du kommunikativ med förmåga att uppmuntra och inspirera. Du bjuder in till dialog för att skapa delaktighet och har förmåga att sätta dig in i andras perspektiv. Det är viktigt att du är resultatorienterad och strukturerad samt har ett brett perspektiv på frågorna. Du förstår din roll men ser även till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. En förutsättning är att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Meriterande:


• chefserfarenhet med personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar 
• ledarskapsutbildning

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%, men lägre sysselsättningsgrad kan erbjudas vid önskemål

Tillträde: enligt överenskommelse 

Antal tjänster: 1

Övrig information
Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Innan du erbjuds en anställning inom vård- och omsorgsarbete behöver du visa upp registerutdrag ur belastningsregistret.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 15 mars.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Enhetschef till Hälso- och sjukvårdsenheten

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 1
Nu söker vi efter en chefskollega som vill vara med och leda sjuksköterskor och arbetsterapeuter på Hälso- och sjukvårdsenheten.

Om tjänsten

Hälso- och sjukvårdsenheten, HSE, är den enhet som ansvarar för Hälso- och sjukvård mot patienter med beslut enligt LSS. Patienterna finns inom Område Funktionsstöd där sjuksköterskor och arbetsterapeuter arbetar mot Grupp- och servicebostäder, psykiatri, dagverksamheter, personlig assistans och barnbostad. Medarbetarna utgår från centrala väster i Örebro men har uppdrag mot hela kommunens geografi. På HSE arbetar ca 35 medarbetare. Det är sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och administratörer. Du är en av två enhetschefer på enheten med ett delat ansvar för verksamhet och ekonomi. I nuvarande organisation är ledarskapet uppdelat utifrån yrkeskategorierna, men där vi framöver vill dela upp ledarskapet utifrån de olika områdena som medarbetarna arbetar gentemot och vi hoppas du vill vara med oss på den resan. Som enhetschef arbetar du också nära utförarna i såväl Örebro Kommun som med externa LSS-företag. Det är många kontaktytor både externt och internt, som tex med myndighetsavdelningen, barnkliniken, psykiatrin, habilitering och gentemot funktionsstödsområdet. Verksamheten ska drivas med god kvalitet inom ekonomiska ramar utifrån målsättningen ökat inflytande och delaktighet för de medborgare som har behov av våra tjänster. Som enhetschef är du direkt underställd verksamhetschefen för hemsjukvård.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Örebro kommuns ledarskap utgår från vår ledarplattform där förväntningarna på dig som chef tydliggörs utifrån tre delar; säker chef, initiativrik utvecklare och klar ledare. Som chef i vår verksamhet erhåller du kontinuerlig kompetensutveckling och får möjlighet att medverka i utvecklingen av verksamheten med medborgaren i fokus.

Exempel på arbetsuppgifter:


• personal-, arbetsmiljö-, ekonomi- och verksamhetsansvar
• leda verksamheten så att medarbetarna känner sig delaktiga och engagerade
• verka för god samverkan mellan de olika yrkesgrupperna inom enheten men också för god samverkan externt
• följa politiska mål och beslut
• följa upp och utvärdera resultat ur olika perspektiv som ex. kvalitet och ekonomi
• utveckla HSE utifrån förbättrad patientsäkerhet och kvalitet

Om arbetsplatsen
Läs mer om hur det är att jobba som chef i Örebro kommun på vår chefssida under orebro.se/jobb.

Kvalifikationer
Krav:


• högskole-/universitetsexamen om minst 180 hp med relevant vårdinriktning, såsom legitimerad sjuksköterska eller legitimerad arbetsterapeut eller annan utbildning som arbetsgivaren finner relevant för tjänsten
• erfarenhet av att driva förändrings- och utvecklingsarbete
• goda kunskaper i Microsoft Officepaket
• B-körkort

Som Enhetschef hos oss är det viktigt att du har ett gott samarbete med andra. Du lyssnar, kommunicerar och löser situationer som uppstår på ett konstruktivt sätt. Du skapar kontakter och underhåller relationer. Som ledare är du kommunikativ med förmåga att uppmuntra och inspirera. Du bjuder in till dialog för att skapa delaktighet och har förmåga att sätta dig in i andras perspektiv. Det är viktigt att du är resultatorienterad och strukturerad samt har ett brett perspektiv på frågorna. Du förstår din roll men ser även till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. En förutsättning är att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Meriterande:


• chefserfarenhet med personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar
• kunskap/erfarenhet inom LSS
• kunskap/erfarenhet inom psykiatri
• kunskap/erfarenhet inom habilitering

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Övrig information
Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Innan du erbjuds en anställning inom vård- och omsorgsarbete behöver du visa upp registerutdrag ur belastningsregistret.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 15 mars.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Biträdande vårdcentralchef till Ängens vårdcentral, Område nära vård

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 7
Är du en ledare eller blivande ledare som drivs av att arbeta med det nära ledarskapet? Har du prövat på ledarrollen i någon form och vill utvecklas i rollen som arbetsledare och brinner för arbete med personalfrågor? Är du är trygg och tydlig och har hög social kompetens? Då tycker vi att du ska söka tjänsten som biträdande vårdcentralchef till en av våra vårdcentraler inom primärvården, Område nära vård!
Vi söker dig som har ett starkt engagemang för primärvård och vill vara med och leda en verksamhet som erbjuder våra patienter god , sammanhållen och säker vård av högkvalitet.
Ängens vårdcentral finns, sedan 2011, i Ladugårdsängen som är ett av Örebros moderna bostadsområden. Våra lokaler är ljusa och fräscha vilket skapar en välkomnande atmosfär. Verksamheten är välfungerande och är uppskattad av våra patienter. Vi har hög tillgänglighet och är kända för att ha ett gott bemötande. Vi som jobbar här har god sammanhållning och vilja att tänka nytt. Vi arbetar utifrån behovet hos varje patient och våra olika professioner bidrar med sina kompetenser. Vårdcentralen är placerad i samma byggnad som kommunens dagrehab och vårdboenden vilket underlättar samarbetet med kommunens personal.
Ängens vårdcentral är den enda i Örebro som är HBTQI certifierad.

Vårdcentralen ingår i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Biträdande vårdcentralchef till Ängens vårdcentral, Område nära vård

Arbetsuppgifter

Tjänsten som biträdande vårdcentralchef innebär ett omväxlande arbete där du kommer att ha ett nära samarbete med vårdcentralchef och medarbetare på vårdcentralen, men även med externa aktörer såväl som andra verksamheter inom hälso- och sjukvården.
För att du ska trivas inom primärvården behöver du ha ett stort engagemang för både medarbetare och patienter. Du ska även ha ett intresse av att tillsammans med vårdcentralchef leda och utveckla vår vård. Du kommer att vara delaktig och drivande i att utveckla primärvårdens arbetssätt och rutiner, genomföra förbättringsarbeten samt planera och följa upp olika typer av verksamhetsmål.
Som biträdande vårdcentralchef förväntas du vara en problemlösare och se möjligheter i eventuella svårigheter som dyker upp. Du förväntas vilja och våga bidra med ledarskap och att arbeta aktivt för att främja en positiv arbetsmiljö, goda relationer med patienter, närstående, medarbetare och samarbetspartners. Du kommer ha goda möjligheter till egen kompetensutveckling och att bidra till verksamhetens utveckling.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig med en grundprofession och erfarenhet inom primärvården och som har en universitets- eller högskoleutbildning. Det är önskvärt att du har ledarerfarenhet och vi ser gärna att du gått ledarskapsutbildningar.
Som person behöver du ha lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Du har god förmåga att planera och strukturera och leda både ditt eget och enhetens arbete inom fasta lagdaramar och med patientens bästa i fokus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Enhetschef till Akutmottagningen, VO akutsjukvård, USÖ

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Feb 1
Akutmottagningen inom verksamhetsområde akutsjukvård, USÖ genomgår nu ett förändrings- och förbättringsarbete och som ett led i detta arbete söker vi dig som vill arbeta som enhetschef hos oss! Verksamheten präglas av stort engagemang, högt tempo och tätt samarbete mellan olika personalkategorier. Som medarbetare är man ofta mitt i händelsernas centrum, och arbetet innehåller såväl glädje och sorg, sjukdom och tillfrisknande, liv och död. Verksamhet bedrivs dygnet runt och består av mottagning för vuxna och barn. Verksamhetsområdet inbegriper också akutläkarverksamhet och vår enhet med medicinska vårdadministratörer. Till akutmottagningen kommer patienter med behov inom trauma, medicin, kirurgi, ortopedi, infektion, öron-näsa-hals, neurologi samt urologi. Vi använder ett systematiserat sätt att omhänderta patienter i det akuta skedet och vi prioriterar omhändertagandet enligt triagemodellen RETTS. Tillsammans med tre andra enhetschefer leder du ett arbetslag som utgörs av cirka 160 medarbetare - sjuksköterskor och undersköterskor.Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har cirka 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism. Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Enhetschef till Akutmottagningen, VO akutsjukvård, USÖ

Arbetsuppgifter

Ledarskapet kommer att delas mellan dig och tre andra enhetschefer där ni tillsammans ansvarar för akutmottagningens personal-, kvalitets- och ekonomiarbete. I rollen som enhetschef på Akutmottagningen förväntas du planera, leda och följa upp verksamheten utifrån uppsatta mål. Inom ramen för uppdraget ingår bl. a. att utveckla arbetssätt inom akutmottagningen i nära samarbete med övriga enheter på kliniken, andra i akuta vårdkedjan och vårdgrannar, samt att integrera universitetsenheten i klinisk vardag. Som enhetschef strävar du efter att tillsammans med medarbetare utveckla verksamheten, bl. a. genom ett kliniskt närvarande ledarskap, främja en positiv lärandekultur och stötta medarbetare i deras personliga utveckling. Förankring av ett patientfokuserat arbetssätt med koppling till medarbetarnas vardag ska inkludera kliniska pass. Enhetscheferna är underställda verksamhetschefen och ingår i ledningsgruppen för VO Akutsjukvård. Facklig samverkan och tidigt initierande av densamma är en viktig del av arbetet. Som stöd till Akutklinikens chefer finns även en administrativ personal- och ledningsstödsenhet.

Övrig information

Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, med tidigare chefs-/ledarerfarenhet. För att lyckas i rollen som enhetschef på Akutmottagningen behöver du ha ett stort intresse för, och kunskap om, de unika utmaningar som specialiserad akutsjukvård dagligen står inför. En god samarbetsförmåga, ha lätt för att skapa kontakt och bygga goda relationer är även det av yttersta vikt för tjänsten. Som person är du strukturerad, tydlig och engagerad med ett patientcentrerat fokus. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet. Tjänsten ställer stora krav på både ansvarstagande, ett agilt förhållningssätt till problemlösning samt en positiv inställning till omvärldsanalyser och nätverkande. I gengäld erbjuds du mycket goda utvecklingsmöjligheter och ett unikt tillfälle att tillsammans med övriga enhetschefer få leda en av våra mest dynamiska mottagningar framåt.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Enhetschef Ögonmottagningen, Universitetssjukhuset Örebro

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Feb 9
Verksamhetsområde Ögon söker en utvecklingsdriven avdelningschef till vår mottagning. Februari 2021 flyttade verksamheten in till helt nya lokaler som kan erbjuda erbjuda länets invånare men också delar av Sveriges invånare en modern och högteknologisk ögonsjukvård.
Ögonkliniken är en av Sveriges fem största ögonkliniker. Vi är en universitetsklinik som består av två enheter: en medicinsk enhet med stor öppenvårdsverksamhet inom allmän oftalmologi, medicinsk retina och barn/skelning samt en kirurgisk enhet med ett hornhinnecentrum som utför avancerade hornhinnetransplantationer. Kliniken utför en stor andel högspecialiserad ögonsjukvård med omfattande såld vård och våra fasta kunder är Värmland, Västmanland, Sörmland, Dalarna, Uppsala och Gävleborg. Såld vård förekommer även till andra delar av landet och i vissa fall utlandet. Ögonmottagningen har en stor verksamhet som dagligen tar emot cirka 250 patienter. Ögonkliniken i Örebro har cirka 130 anställda, varav cirka 35 läkare. Vi lägger stor vikt vid en stimulerande arbetsmiljö med målsättning att bedriva ögonsjukvård i frontlinjen.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Enhetschef Ögonmottagningen, Universitetssjukhuset Örebro

Arbetsuppgifter

I rollen som avdelningschef har du budget- och personalansvar. Du ingår i klinikledningen och är direkt underställd verksamhetschefen. Du leder den dagliga driften på enheten. På enheten arbetar cirka 25 medarbetare. Specialistutbildade ögonsjuksköterskor, allmänsjuksköterskor, undersköterska, ortoptister, optiker samt fotograf ingår i medarbetargruppen.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller som har annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom ledarskapsuppdrag. Vi söker en positiv och handlingskraftig chef som skapar engagemang för verksamhetens uppdrag. Du har förmåga att ta tillvara medarbetarnas kunskap och erfarenhet och tillsammans med övriga chefer driva förbättrings och utvecklingsarbeten. Erfarenhet inom ögonsjukvård kan vara meriterande men stor vikt läggs vid de personliga egenskaperna.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Enhetschef till Barn- och ungdomshabiliteringen

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 25
Är du en ledare som vill vara med att utveckla regionens habiliteringsverksamhet? Då har vi jobbet för dig!

Barn- och ungdomshabiliteringen erbjuder stöd och behandling till barn och ungdomar med funktionsnedsättningar samt deras familjer och nätverk. I team samarbetar flera olika yrkesprofessioner. Hos oss finns kurator, logoped, psykolog, specialpedagog, läkare, sekreterare, enhetschef, arbetsterapeut och fysioterapeut. Barn- och ungdomshabiliteringen är en del av Område nära vård.
Inom Område nära vård finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Enhetschef till Barn- och ungdomshabiliteringen

Arbetsuppgifter

Du erbjuds ett utvecklande uppdrag som chef för verksamhetens båda team i Södra området som ger insatser till barn och ungdomar med olika funktionsnedsättningar. Verksamheten finns fysiskt i Hallsberg och Örebro och du utgår från vår mottagning i Örebro. Inom området finns också Rehabteam organiserat.
Som enhetschef är din uppgift att tillsammans med teamet och samordnare utveckla verksamheten främst gentemot våra målgrupper. Vi är i ett skede som kännetecknas av utveckling för att bygga en habilitering som svarar upp mot framtidens krav. Kvalitets- och utvecklingsarbete är centrala delar i arbetet både på enhets- och mer övergripande nivå. Du måste vara uthållig och gilla långa men ibland även snabba processer. Förmågan att upprätta kontakter för samverkan både inom och utanför verksamheten är viktig. I arbetsuppgifterna ingår arbetsmiljö-, personal- och ekonomiansvar. Som en del i Barn och ungdomshabiliteringens ledningsgrupp ska du bidra till att leda hela verksamheten mot uppsatta mål. Vi har ett nära samarbete där ständigt perspektivbyte mellan det enhetsspecifika och verksamhetsgemensamma är en viktig nyckel till framgång. Vi erbjuder dig chefsutbildning och chefsstöd samt goda möjligheter till individuell utveckling.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning på högskole-/universitetsnivå och yrkeserfarenhet som är relevant för uppdraget. Erfarenhet från tidigare chefsuppdrag är ett krav och vi ser gärna att du har kunskaper om verksamhetsutveckling och förmågan att skapa ändamålsenliga flöden i processer med många parametrar. Erfarenhet av arbete inom funktionshinderområdet är meriterande. Som person besitter du goda ledaregenskaper och är drivande. För att passa i rollen som enhetschef hos oss behöver du även vara strukturerad och kunna fatta egna beslut. B-körkort är ett krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Intervjuer kommer att hållas på Eklundavägen 1 under vecka 5 och 6 2023.
Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Barn- och ungdomshabiliteringen

https://www.regionorebrolan.se/barnhab

Ansök nu

Enhetschef, Reproduktionsmedicinskt centrum, VO obstetrik och gynekologi

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 9
Verksamhetsområde obstetrik och gynekologi söker en ny enhetschef till reproduktionsmedicinskt centrum (RMC). På RMC bedrivs utredning och behandling av ofrivillig barnlöshet både regionfinansierat och för privatbetalande patienter.

Verksamhetsområde obstetrik och gynekologi bedriver verksamhet vid två av regionens sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro och Karlskoga lasarett. Vi arbetar aktivt för att utveckla forskningen inom kvinnosjukvård.
På Universitetssjukhuset i Örebro finns en obstetrisk sektion med specialistmödravård och fosterdiagnostik, förlossningsavdelning och BB/eftervård. Den gynekologiska sektionen har öppen, sluten och akut gynekologisk vård. Här finns också en fertilitetsenhet och en operationsavdelning.
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har cirka 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Enhetschef, Reproduktionsmedicinskt centrum, VO obstetrik och gynekologi

Arbetsuppgifter

Som enhetschef är du är direkt underställd verksamhetschefen. Du har fullt ledningsansvar för personal, ekonomi och verksamhet på enheten. Personalgruppen består av såväl vårdpersonal som labbpersonal.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom hälso- och sjukvård och erfarenhet av arbete inom vården. Vi ser gärna att du tidigare arbetat som chef och vi förutsätter att du har ett stort intresse av att utvecklas i rollen som chef och ledare. Har du dessutom intresse för forskning är det ytterligare meriterande. Som person är du trygg och stabil. Du är lyhörd och har god förmåga att skapa engagemang och delaktighet bland medarbetarna. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Erfarenhet från reproduktionsmedicinsk verksamhet är meriterande.
Om tjänsten:
Vi erbjuder en tillsvidareanställning i din grundprofession och ett tidsbegränsat chefsförordnande på fyra år, med möjlighet till förlängning.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, Ida Lindell, 019-602 12 68
SACO/Barnmorskeförbundet, Christina Sjö, 019-602 12 68
Kommunal, Sandra Dahlman, 019-602 12 68
Vision, Caroline Lejtorp, 019-602 35 47

Ansök nu

Enhetschef till Beroendecentrums vårdavdelning, USÖ

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 4
Nu har du möjligheten att söka tjänst som enhetschef på Beroendecentrums vårdavdelning!
Beroendecentrums avdelning har verksamhet dygnet runt och består av 18 vårdplatser, varav två platser för psykiatrisk intensivvård av beroendetillstånd samt ytterligare fem platser för tillnyktring. Vårdavdelningen tar emot patienter både akut och planerat och delar av vården sker i samverkan med länets kommuner och polisen.
Vi söker dig som brinner för beroendevård och för att ge våra patienter god, sammanhållen och patientsäker vård av hög kvalitet. Grundläggande i hela verksamheten är vårdkvalitet, professionalism och ett gott bemötande. Vi ser gärna att du har ett stort engagemang för patientgruppen och att du har en stark drivkraft i att leda och utveckla vår heldygnsvård.

Beroendecentrum är en del av verksamhetsområde specialistpsykiatrin. Inom beroendecentrum utreder och behandlar vi personer med beroendeproblematik och samtidig psykisk ohälsa. Verksamheten omfattas av både öppen- och slutenvård med olika inriktningar som till exempel mottagningar för LARObehandling, kvinnor med alkoholmissbruk, läkemedelsberoende, neuropsykiatri, spelberoende samt Maria ungdom. I samarbete med andra samhällsaktörer finns en enhet för samverkan mot alkohol och droger i trafiken (SMADIT). En vårdavdelning med anpassade vårdplatser för psykiatrisk intensivvård samt en tillnyktringsenhet hör också till verksamheten.
Tillsammans är vi runt 150 medarbetare som arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan och anpassar vårdinsatserna till patientens behov och förutsättningar. Vi jobbar för att främja närståendes delaktighet i vården.
Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fyra verksamhetsområden alla med stort fokus på etik, samverkan och utveckling samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Enhetschef till Beroendecentrums vårdavdelning, USÖ

Arbetsuppgifter

Som enhetschef är du direkt underställd verksamhetschefen i specialistpsykiatrin och ingår i ledningsgruppen med ett tiotal andra enhetschefer, verksamhetsutvecklare och medicinskt ansvariga läkare. Tjänsten innebär ett omväxlande arbete och nära samarbete med beroendevårdens öppenvård, socialtjänst och övrig psykiatri och hälso- och sjukvård. Som enhetschef har du ansvar för verksamhet, ekonomi och medarbetarnas arbetsmiljö. Du kommer arbeta mycket med utvecklingsprojekt, samverkan med vårdgrannar, bemanning och rekrytering. Rollen som enhetschef kräver att du främjar en positiv arbetsmiljö och skapar goda relationer med patienter, närstående, medarbetare och samarbetspartners. Du kommer ha goda möjligheter till egen kompetensutveckling och till att bidra till enhetens och verksamhetens utveckling.

Övrig information

Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och belastningsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.
Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Du ska ha goda ledaregenskaper, vara drivande, ha kunskaper om verksamhetsutveckling och förmågan att skapa ändamålsenliga flöden i processer med många parametrar. Som person behöver du ha lätt för att kommunicera och god förmåga att planera, strukturera och leda enhetens arbete. Du kan arbeta inom fastlagda ramar och givna riktlinjer samt ha patientens bästa i fokus. Erfarenhet inom beroendevård och/eller psykiatri är meriterande för uppdraget. Personlig lämplighet och god samarbetsförmåga värderas högt.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Enhetschef till infektion vid Örebro Universitetssjukhus

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 2
Vi söker ny enhetschef till VO infektion med snar tillsättning. Infektionskliniken befinner sig i ett stort utvecklingsskede och uppbyggnad. Vi har behov av drivkraft och engagemang samt förbättringar i våra arbetssätt. Är du en person som drivs av att jobba med utveckling, personal, processer, förbättringsarbeten samt operativa frågor? Då är det dig vi söker.
Du får stor möjlighet att påverka verksamhetsområdet då vi har korta beslutsvägar och du ingår som en självklar del i ledningsgruppen. Du kommer att jobba i nära samarbete med verksamhetschef, biträdande enhetschef, administrativ enhetschef och läkarchef.
Vi söker dig som är trygg i din roll som sjuksköterska och som ledare. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete och att leda i förändring. Därtill är det bra att kunna var flexibel, lösnings- och flödesorienterade. Du bör ha god förmåga att skapa goda relationer och samarbeta med andra. Du leder på ett tydligt och coachande sätt och kan skapa de förutsättningar som krävs för att medarbetarna ska känna sig engagerade och delaktiga. Då verksamhetsområdet är inne ett expansivt skede finns stora möjligheter till att påverka och utveckla tjänsten.
Vi söker en trygg ledare med analytisk förmåga och ett stödjande förhållningssätt. Ditt ledarskap präglas av mod och tydlighet. Vidare är du utvecklings- och resultatorienterad och har en förmåga att se och agera för helheten.
VO infektion har idag 12 vårdplatser på avdelning 40 för patienter som vårdas för infektionssjukdomar. Arbetet sker i team bestående av ett flertal professioner. I teamet kring patienten finns läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator och dietist. Avdelningen är utrustad med isoleringsrum vilket möjliggör vård av patienter med högsmittsamma sjukdomar. Infektionskliniken har en egen infektionsmottagning och ett sprututbyte avsedd för intravenösa missbrukare. Antalet anställda uppgår idag till cirka 15 sjuksköterskor och 15 undersköterskor.Inom verksamhetsområde infektion behandlar vi patienter med många olika typer av infektionssjukdomar. Det handlar ofta om relativt vanliga tillstånd som lunginflammation och allvarlig urinvägsinfektion men också om mindre vanliga sjukdomar, till exempel HIV-infektion, hjärnhinneinflammation och hepatit (gulsot). Under pandemin har covid-patienter till stor del vårdats hos oss. Då och då får vi patienter med tropiska infektioner, vi har även eget tropiskt laboratorium. Slutenvården består av två vårdavdelningar.
Vi finns på USÖ i A-husets bottenvåning med egen entré samt egna slussingångar till undersökningsrum och vårdsalar. Vi har en stor konsultverksamhet ut mot hela regionen och vi bedriver vaccinationsmottagning i samarbete med Capio Läkargruppen.
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Enhetschef till infektion vid Örebro Universitetssjukhus

Arbetsuppgifter

Du arbetar som första linjen chef och har direkt ansvar för bitr. enhetschefer, kurator, arbetsterapeut, sjuksköterskor och indirekt för undersköterskor. Du är direkt underställd verksamhetschefen. Ditt uppdrag är att driva sjukvård på avdelningen, där du leder och fördelar arbetet med hjälp av dina biträdande enhetschefer. Du är också ytterst ansvarig för mottagningsarbete och sprutbyte. Många beslut involverar såväl operativa som strategiska beslut där du förväntas ta en aktiv del. Du har personal och budgetansvar.

Övrig information

Kvalifikationer

Du skall ha sjuksköterskeexamen i kombination med erfarenhet inom hälso- och sjukvård. Du skall även ha förmåga att kommunicera på ett tydligt och förtroendeingivande sätt, både muntligt och skriftligt.
Det är meriterande om du har chefserfarenhet och goda ledaregenskaper samt vana att ta initiativ, driva och genomföra utvecklings- och förändringsarbete.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.
Intervjuer kommer att ske löpande.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Enhetschef till Vuxenhabiliteringen

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 28
Är du en ledare som vill utveckla regionens habiliteringsverksamhet?
Då har vi jobbet för dig!

Vuxenhabiliteringen ger specialiserad habilitering och rehabilitering till personer i Örebro län som har en betydande funktionsnedsättning. Vi är organiserade i ett tvärprofessionellt team och utför våra insatser med ett långsiktigt perspektiv där vardagen är i fokus.
Inom Område nära vård finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Enhetschef till Vuxenhabiliteringen

Arbetsuppgifter

Du erbjuds ett utvecklande uppdrag som chef för verksamhetens Autismteam. Uppdraget är länsövergripande men utgår från vår mottagning i Örebro.
Som enhetschef är din uppgift att tillsammans med teamet utveckla verksamheten för patienter med autism och normalbegåvning.
Du kommer också att vara närmsta chef för TUB teamet som arbetar med konsultation till kommunernas verksamheter i länet. Besök gärna vår hemsida för mer information om verksamheten och AST teamet.
Vi är i ett skede som kännetecknas av utveckling för att bygga en habilitering som svarar upp mot framtidens krav. Kvalitets- och utvecklingsarbete är centrala delar i arbetet både på enhets- och mer övergripande nivå. Du måste vara uthållig och gilla långa men ibland även snabba processer. Förmågan att upprätta kontakter för samverkan både inom och utanför verksamheten är viktig. I arbetsuppgifterna ingår arbetsmiljö-, personal- och ekonomiansvar. Som en del i vuxenhabiliteringens ledningsgrupp ska du bidra till att leda hela verksamheten mot uppsatta mål. Vi har ett nära samarbete där ständigt perspektivbyte mellan det enhetsspecifika och verksamhetsgemensamma är en viktig nyckel till framgång.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi ser att du har en medellång akademisk utbildning inom någon av hälso- och sjukvårdens professioner eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Vidare ska du ha goda ledaregenskaper, vara drivande, ha kunskaper om verksamhetsutveckling och förmågan att skapa ändamålsenliga flöden i processer med många parametrar. Du måste vara strukturerad och kunna fatta egna beslut. Du ska ha erfarenhet från tidigare chefsuppdrag. Arbete inom funktionshinderområdet är meriterande. Du erbjuds chefsutbildning och chefsstöd samt goda möjligheter till individuell utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Enhetschef till Barn- och ungdomshabiliteringen

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 4
Är du en ledare som vill vara med att utveckla regionens habiliteringsverksamhet? Då har vi jobbet för dig!

Barn- och ungdomshabiliteringen erbjuder stöd och behandling till barn och ungdomar med funktionsnedsättningar samt deras familjer och nätverk. I team samarbetar flera olika yrkesprofessioner. Hos oss finns kurator, logoped, psykolog, specialpedagog, läkare, sekreterare, enhetschef, arbetsterapeut och fysioterapeut. Barn- och ungdomshabiliteringen är en del av Område nära vård.
Inom Område nära vård finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Enhetschef till Barn- och ungdomshabiliteringen

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett utvecklande uppdrag som enhetschef för verksamhetens team som ger insatser till barn och ungdomar med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Uppdraget är länsövergripande och utgår från vår mottagning i Örebro.
Som enhetschef är din uppgift att tillsammans med teamet utveckla verksamheten främst gentemot denna målgrupp. Vi är i ett skede som kännetecknas av utveckling för att bygga en habilitering som svarar upp mot framtidens krav. Kvalitets- och utvecklingsarbete är centrala delar i arbetet både på enhets- och verksamhetsnivå. Du behöver vara uthållig och gilla långa men ibland även snabba processer. Förmågan att upprätta kontakter för samverkan både inom och utanför verksamheten är viktig. I arbetsuppgifterna ingår arbetsmiljö-, personal- och ekonomiansvar. Som en del i Barn- och ungdomshabiliteringens ledningsgrupp bidrar du till att leda hela verksamheten mot uppsatta mål. Vi har ett nära samarbete i ledningsgruppen där ett ständigt perspektivbyte mellan det enhetsspecifika och verksamhetsgemensamma är en viktig nyckel till framgång. Vi erbjuder dig chefsutbildning och chefsstöd samt goda möjligheter till individuell utveckling.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning på högskole-/universitetsnivå och yrkeserfarenhet som är relevant för uppdraget. Du har erfarenhet från tidigare chefsuppdrag och besitter goda ledaregenskaper. För att passa för tjänsten har du även kunskaper om verksamhetsutveckling och du har förmågan att skapa ändamålsenliga flöden i processer med många parametrar. Som person är du drivande, strukturerad och kan fatta egna beslut. Erfarenhet från arbete inom funktionshinderområdet är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

Ansökan

Intervjuer kommer att hållas på Eklundavägen 1 under vecka 5 och 6 2023.
Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Barn- och ungdomshabiliteringen

https://www.regionorebrolan.se/barnhab

Ansök nu

Enhetschef till Barn- och ungdomshabiliteringen

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 4
Är du en ledare som vill vara med att utveckla regionens habiliteringsverksamhet? Då har vi jobbet för dig!

Barn- och ungdomshabiliteringen erbjuder stöd och behandling till barn och ungdomar med funktionsnedsättningar samt deras familjer och nätverk. I team samarbetar flera olika yrkesprofessioner. Hos oss finns kurator, logoped, psykolog, specialpedagog, läkare, sekreterare, enhetschef, arbetsterapeut och fysioterapeut. Barn- och ungdomshabiliteringen är en del av Område nära vård.
Inom Område nära vård finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Enhetschef till Barn- och ungdomshabiliteringen

Arbetsuppgifter

Du erbjuds ett utvecklande uppdrag som chef för verksamhetens båda team i Södra området som ger insatser till barn och ungdomar med olika funktionsnedsättningar. Verksamheten finns fysiskt i Hallsberg och Örebro och du utgår från vår mottagning i Örebro. Inom området finns också Rehabteam organiserat.
Som enhetschef är din uppgift att tillsammans med teamet och samordnare utveckla verksamheten främst gentemot våra målgrupper. Vi är i ett skede som kännetecknas av utveckling för att bygga en habilitering som svarar upp mot framtidens krav. Kvalitets- och utvecklingsarbete är centrala delar i arbetet både på enhets- och mer övergripande nivå. Du måste vara uthållig och gilla långa men ibland även snabba processer. Förmågan att upprätta kontakter för samverkan både inom och utanför verksamheten är viktig. I arbetsuppgifterna ingår arbetsmiljö-, personal- och ekonomiansvar. Som en del i Barn och ungdomshabiliteringens ledningsgrupp ska du bidra till att leda hela verksamheten mot uppsatta mål. Vi har ett nära samarbete där ständigt perspektivbyte mellan det enhetsspecifika och verksamhetsgemensamma är en viktig nyckel till framgång. Vi erbjuder dig chefsutbildning och chefsstöd samt goda möjligheter till individuell utveckling.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning på högskole-/universitetsnivå och yrkeserfarenhet som är relevant för uppdraget. Erfarenhet från tidigare chefsuppdrag är ett krav och vi ser gärna att du har kunskaper om verksamhetsutveckling och förmågan att skapa ändamålsenliga flöden i processer med många parametrar. Erfarenhet av arbete inom funktionshinderområdet är meriterande. Som person besitter du goda ledaregenskaper och är drivande. För att passa i rollen som enhetschef hos oss behöver du även vara strukturerad och kunna fatta egna beslut. B-körkort är ett krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Intervjuer kommer att hållas på Eklundavägen 1 under vecka 5 och 6 2023.
Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Barn- och ungdomshabiliteringen

https://www.regionorebrolan.se/barnhab

Ansök nu

Enhetschef till Barn- och ungdomshabiliteringen

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 9
Är du en ledare som vill vara med att utveckla regionens habiliteringsverksamhet? Då har vi jobbet för dig!

Barn- och ungdomshabiliteringen erbjuder stöd och behandling till barn och ungdomar med funktionsnedsättningar samt deras familjer och nätverk. I team samarbetar flera olika yrkesprofessioner. Hos oss finns kurator, logoped, psykolog, specialpedagog, läkare, sekreterare, enhetschef, arbetsterapeut och fysioterapeut. Barn- och ungdomshabiliteringen är en del av Område nära vård.
Inom Område nära vård finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Enhetschef till Barn- och ungdomshabiliteringen

Arbetsuppgifter

Du erbjuds ett utvecklande uppdrag som chef för verksamhetens båda team i Södra området som ger insatser till barn och ungdomar med olika funktionsnedsättningar. Verksamheten finns fysiskt i Hallsberg och Örebro och du utgår från vår mottagning i Örebro. Inom området finns också Rehabteam organiserat.
Som enhetschef är din uppgift att tillsammans med teamet och samordnare utveckla verksamheten främst gentemot våra målgrupper. Vi är i ett skede som kännetecknas av utveckling för att bygga en habilitering som svarar upp mot framtidens krav. Kvalitets- och utvecklingsarbete är centrala delar i arbetet både på enhets- och mer övergripande nivå. Du måste vara uthållig och gilla långa men ibland även snabba processer. Förmågan att upprätta kontakter för samverkan både inom och utanför verksamheten är viktig. I arbetsuppgifterna ingår arbetsmiljö-, personal- och ekonomiansvar. Som en del i Barn och ungdomshabiliteringens ledningsgrupp ska du bidra till att leda hela verksamheten mot uppsatta mål. Vi har ett nära samarbete där ständigt perspektivbyte mellan det enhetsspecifika och verksamhetsgemensamma är en viktig nyckel till framgång. Vi erbjuder dig chefsutbildning och chefsstöd samt goda möjligheter till individuell utveckling.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning på högskole-/universitetsnivå och yrkeserfarenhet som är relevant för uppdraget. Erfarenhet från tidigare chefsuppdrag är ett krav och vi ser gärna att du har kunskaper om verksamhetsutveckling och förmågan att skapa ändamålsenliga flöden i processer med många parametrar. Erfarenhet av arbete inom funktionshinderområdet är meriterande. Som person besitter du goda ledaregenskaper och är drivande. För att passa i rollen som enhetschef hos oss behöver du även vara strukturerad och kunna fatta egna beslut. B-körkort är ett krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Intervjuer kommer att hållas på Eklundavägen 1 under vecka 5 och 6 2023.
Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Barn- och ungdomshabiliteringen

https://www.regionorebrolan.se/barnhab

Ansök nu

Enhetschef till Barn- och ungdomshabiliteringen

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 9
Är du en ledare som vill vara med att utveckla regionens habiliteringsverksamhet? Då har vi jobbet för dig!

Barn- och ungdomshabiliteringen erbjuder stöd och behandling till barn och ungdomar med funktionsnedsättningar samt deras familjer och nätverk. I team samarbetar flera olika yrkesprofessioner. Hos oss finns kurator, logoped, psykolog, specialpedagog, läkare, sekreterare, enhetschef, arbetsterapeut och fysioterapeut. Barn- och ungdomshabiliteringen är en del av Område nära vård.
Inom Område nära vård finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Enhetschef till Barn- och ungdomshabiliteringen

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett utvecklande uppdrag som enhetschef för verksamhetens team som ger insatser till barn och ungdomar med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Uppdraget är länsövergripande och utgår från vår mottagning i Örebro.
Som enhetschef är din uppgift att tillsammans med teamet utveckla verksamheten främst gentemot denna målgrupp. Vi är i ett skede som kännetecknas av utveckling för att bygga en habilitering som svarar upp mot framtidens krav. Kvalitets- och utvecklingsarbete är centrala delar i arbetet både på enhets- och verksamhetsnivå. Du behöver vara uthållig och gilla långa men ibland även snabba processer. Förmågan att upprätta kontakter för samverkan både inom och utanför verksamheten är viktig. I arbetsuppgifterna ingår arbetsmiljö-, personal- och ekonomiansvar. Som en del i Barn- och ungdomshabiliteringens ledningsgrupp bidrar du till att leda hela verksamheten mot uppsatta mål. Vi har ett nära samarbete i ledningsgruppen där ett ständigt perspektivbyte mellan det enhetsspecifika och verksamhetsgemensamma är en viktig nyckel till framgång. Vi erbjuder dig chefsutbildning och chefsstöd samt goda möjligheter till individuell utveckling.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning på högskole-/universitetsnivå och yrkeserfarenhet som är relevant för uppdraget. Du har erfarenhet från tidigare chefsuppdrag och besitter goda ledaregenskaper. För att passa för tjänsten har du även kunskaper om verksamhetsutveckling och du har förmågan att skapa ändamålsenliga flöden i processer med många parametrar. Som person är du drivande, strukturerad och kan fatta egna beslut. Erfarenhet från arbete inom funktionshinderområdet är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

Ansökan

Intervjuer kommer att hållas på Eklundavägen 1 under vecka 5 och 6 2023.
Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Barn- och ungdomshabiliteringen

https://www.regionorebrolan.se/barnhab

Ansök nu

Biträdande enhetschef till Kärl-Thoraxintensivvårdsavdelning TIVA, USÖ

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 30
Kärl-Thoraxintensivvårdsavdelningen på universitetssjukhuset i Örebro söker en ny biträdande enhetschef då nuvarande fått nytt uppdrag inom Regionen.
På Kärl-Thoraxintensiven, TIVA vårdas patienter postoperativt efter hjärt- kärl- eller lungoperationer. Här vårdas även andra patientgrupper som ex hjärtstopp, akuta aortadissektioner samt thoraxtrauman. Kliniken bedriver högspecialiserad kärl-thoraxkirurgisksjukvård dygnet runt med bland annat CVVHD, ECMO och aortaballongpump.

Verksamhetsområde kärl - thorax omfattar tre specialiteter: thoraxkirurgi, kärlkirurgi samt thoraxanestesi och intensivvård. Vi bedriver högspecialiserad vård i form av hjärt- och lungkirurgi, avancerad kärlkirurgi med endovaskulär inriktning, arytmikirurgi i olika former, samt avancerad intensivvård inklusive ECMO. Inom verksamhetsområdet genomförs cirka 1 500 kirurgiska ingrepp varje år. Våra viktigaste övergripande mål är hög kvalitet och god tillgänglighet med patienten i fokus. Forskning och utveckling har hög prioritet och bedrivs inom flera områden. Verksamheten präglas av framåtanda, teamarbete och gott samarbete.
Verksamhetsområdet består av operationsavdelning, vårdavdelning med intermediärvårdplatser, intensivvårdsavdelning samt administrativ enhet. Vi är cirka 200 medarbetare fördelat på kärlkirurger, thoraxkirurger, anestesiologer, perfusionister, sjuksköterskor (allmän, operation, anestesi och intensivvård), undersköterskor samt medicinska vårdadministratörer. Universitetssjukhuset och verksamhetsområdets storlek möjliggör korta beslutsvägar och ett mycket välfungerande samarbete kring patienten. Läkarutbildningen finns ständigt närvarande och är en viktig del av vårt uppdrag.
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Biträdande enhetschef till Kärl-Thoraxintensivvårdsavdelning TIVA, USÖ

Arbetsuppgifter

Som biträdande enhetschef ansvarar du tillsammans med enhetschefen att arbeta för avdelningens verksamhet, personal, arbetsmiljö och utveckling. Du planerar och leder arbetet utifrån verksamhetsområdets och regionens mål och krav. Viktigt är att stödja, motivera och utveckla dina medarbetare. Inom organisationen finns stöd i bland annat utvecklingsarbete, uppföljningar, HR och ekonomi. Du erbjuds Region Örebro läns chefsutbildning.

Övrig information

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker nu dig som gillar utmaningar och kan skapa välfungerande samarbetsformer. Som ledare skall du vara lyhörd, tydlig, positiv och strukturerad samt ha förmåga att motivera, leda och engagera dina medarbetare. Du ska vara trygg, stabil och ha förmåga att förhålla dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Du ska vara självgående i din roll som biträdande enhetschef och samtidigt ha god samarbetsförmåga med såväl övriga chefer som med medarbetarna.
För att kunna medverka i arbetet med att förstärka klinikens och USÖ:s ställning som ett utvecklingsinriktat sjukhus ska du ha intresse för forskning och utveckling. Du ska en bakgrund inom regionen, chefsförberedande utbildning eller tidigare chef- eller ledarskapserfarenhet är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Om tjänsten:
Anställningen innebär en tillsvidareanställning på 100 % med ett tidsbegränsat förordnande som biträdande enhetschef. Introduktion, stöd och handledning erbjuds enligt ett särskilt chefsprogram.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Biträdande enhetschef till Kärl-Thoraxintensivvårdsavdelning TIVA, USÖ

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 3
Kärl-Thoraxintensivvårdsavdelningen på universitetssjukhuset i Örebro söker en ny biträdande enhetschef då nuvarande fått nytt uppdrag inom Regionen.
På Kärl-Thoraxintensiven, TIVA vårdas patienter postoperativt efter hjärt- kärl- eller lungoperationer. Här vårdas även andra patientgrupper som ex hjärtstopp, akuta aortadissektioner samt thoraxtrauman. Kliniken bedriver högspecialiserad kärl-thoraxkirurgisksjukvård dygnet runt med bland annat CVVHD, ECMO och aortaballongpump.

Verksamhetsområde kärl - thorax omfattar tre specialiteter: thoraxkirurgi, kärlkirurgi samt thoraxanestesi och intensivvård. Vi bedriver högspecialiserad vård i form av hjärt- och lungkirurgi, avancerad kärlkirurgi med endovaskulär inriktning, arytmikirurgi i olika former, samt avancerad intensivvård inklusive ECMO. Inom verksamhetsområdet genomförs cirka 1 500 kirurgiska ingrepp varje år. Våra viktigaste övergripande mål är hög kvalitet och god tillgänglighet med patienten i fokus. Forskning och utveckling har hög prioritet och bedrivs inom flera områden. Verksamheten präglas av framåtanda, teamarbete och gott samarbete.
Verksamhetsområdet består av operationsavdelning, vårdavdelning med intermediärvårdplatser, intensivvårdsavdelning samt administrativ enhet. Vi är cirka 200 medarbetare fördelat på kärlkirurger, thoraxkirurger, anestesiologer, perfusionister, sjuksköterskor (allmän, operation, anestesi och intensivvård), undersköterskor samt medicinska vårdadministratörer. Universitetssjukhuset och verksamhetsområdets storlek möjliggör korta beslutsvägar och ett mycket välfungerande samarbete kring patienten. Läkarutbildningen finns ständigt närvarande och är en viktig del av vårt uppdrag.
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Biträdande enhetschef till Kärl-Thoraxintensivvårdsavdelning TIVA, USÖ

Arbetsuppgifter

Som biträdande enhetschef ansvarar du tillsammans med enhetschefen att arbeta för avdelningens verksamhet, personal, arbetsmiljö och utveckling. Du planerar och leder arbetet utifrån verksamhetsområdets och regionens mål och krav. Viktigt är att stödja, motivera och utveckla dina medarbetare. Inom organisationen finns stöd i bland annat utvecklingsarbete, uppföljningar, HR och ekonomi. Du erbjuds Region Örebro läns chefsutbildning.

Övrig information

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker nu dig som gillar utmaningar och kan skapa välfungerande samarbetsformer. Som ledare skall du vara lyhörd, tydlig, positiv och strukturerad samt ha förmåga att motivera, leda och engagera dina medarbetare. Du ska vara trygg, stabil och ha förmåga att förhålla dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Du ska vara självgående i din roll som biträdande enhetschef och samtidigt ha god samarbetsförmåga med såväl övriga chefer som med medarbetarna.
För att kunna medverka i arbetet med att förstärka klinikens och USÖ:s ställning som ett utvecklingsinriktat sjukhus ska du ha intresse för forskning och utveckling. Du ska en bakgrund inom regionen, chefsförberedande utbildning eller tidigare chef- eller ledarskapserfarenhet är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Om tjänsten:
Anställningen innebär en tillsvidareanställning på 100 % med ett tidsbegränsat förordnande som biträdande enhetschef. Introduktion, stöd och handledning erbjuds enligt ett särskilt chefsprogram.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Biträdande vårdcentralchef/biträdande enhetschef till Skebäcks vårdcentral

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 27
Är du en ledare eller blivande ledare som drivs av att arbeta med det nära ledarskapet? Har du prövat på ledarrollen i någon form och vill utvecklas i rollen som arbetsledare och brinner för arbete med personalfrågor? Är du är trygg och tydlig och har hög social kompetens?
Då tycker vi att du ska söka tjänsten som biträdande vårdcentralchef till en av våra vårdcentraler inom primärvården, Område nära vård!
Vi söker dig som har ett starkt engagemang för primärvård och för att ge våra patienter god, sammanhållen och patientsäker vård av hög kvalitet. Grundläggande i hela verksamheten är ett gott bemötande, vårdkvalitet och professionalism.
Skebäcks vårdcentral ligger centralt vid Stadsparken i Örebro. Vi är ca. 70 medarbetare. Till vår jobbfilosofi hör flexibilitet och högt i tak. Vi har en positiv och glad stämning, även när arbetsbelastningen är hög. Vårdcentralen står inför förändring då en ny vårdcentral byggs. Inom ett par år kommer vi att flytta till helt nya lokaler, belägna bredvid nuvarande vårdcentral.

Vårdcentralen ingår i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Biträdande vårdcentralchef/biträdande enhetschef till Skebäcks vårdcentral

Arbetsuppgifter

Tjänsten som biträdande vårdcentralchef innebär ett omväxlande arbete där du kommer att ha ett nära samarbete med vårdcentralchef och medarbetare på vårdcentralen, men även med externa aktörer såväl som andra verksamheter inom hälso- och sjukvården.
För att du ska trivas inom primärvården behöver du ha ett stort engagemang för både medarbetare och patienter. Du ska även ha ett intresse av att tillsammans med vårdcentralchef leda och utveckla vår vård. Du kommer att vara delaktig och drivande i att utveckla primärvårdens arbetssätt och rutiner, genomföra förbättringsarbeten samt planera och följa upp olika typer av verksamhetsmål.
Som biträdande vårdcentralchef behöver du vara lösningsorienterad och se möjligheter i de utmaningar som dyker upp. Du förväntas vilja och våga bidra med ledarskap och att arbeta aktivt för att främja en positiv arbetsmiljö, goda relationer med patienter, närstående, medarbetare och samarbetspartners. Arbetsuppgifterna anpassas utifrån din erfarenhet och kompetens. Du kommer ha goda möjligheter till egen kompetensutveckling och att bidra till verksamhetens utveckling.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig med en grundprofession som finns inom primärvården. Gärna med universitets- eller högskoleutbildning inom hälso-och sjukvård. Det är önskvärt att du har ledarerfarenhet. Vi ser gärna att du gått ledarskapsutbildningar och det är meriterande om du har erfarenhet från primärvård.
Som person behöver du ha lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Du har god förmåga att planera och strukturera och leda både ditt eget och enhetens arbete. Vi ser gärna att du är en driven person med goda ledaregenskaper och du kan arbeta inom fastlagda ramar och givna riktlinjer samt ha patientens bästa i fokus.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Om tjänsten:
Tillsvidareanställning inom grundprofession med ett tidsbegränsat chefsförordnande.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Biträdande vårdcentralchef/biträdande enhetschef till Skebäcks vårdcentral

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 29
Är du en ledare eller blivande ledare som drivs av att arbeta med det nära ledarskapet? Har du prövat på ledarrollen i någon form och vill utvecklas i rollen som arbetsledare och brinner för arbete med personalfrågor? Är du trygg och tydlig och har hög social kompetens?
Då tycker vi att du ska söka tjänsten som biträdande vårdcentralchef till en av våra vårdcentraler inom primärvården, Område nära vård!
Vi söker dig som har ett starkt engagemang för primärvård och för att ge våra patienter god, sammanhållen och patientsäker vård av hög kvalitet. Grundläggande i hela verksamheten är ett gott bemötande, vårdkvalitet och professionalism.
Skebäcks vårdcentral ligger centralt vid Stadsparken i Örebro. Vi är ca. 70 medarbetare. Till vår jobbfilosofi hör flexibilitet och högt i tak. Vi har en positiv och glad stämning, även när arbetsbelastningen är hög. Vårdcentralen står inför förändring då en ny vårdcentral byggs. Inom ett par år kommer vi att flytta till helt nya lokaler, belägna bredvid nuvarande vårdcentral.

Vårdcentralen ingår i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Biträdande vårdcentralchef/biträdande enhetschef till Skebäcks vårdcentral

Arbetsuppgifter

Tjänsten som biträdande vårdcentralchef innebär ett omväxlande arbete där du kommer att ha ett nära samarbete med vårdcentralchef och medarbetare på vårdcentralen, men även med externa aktörer såväl som andra verksamheter inom hälso- och sjukvården.
För att du ska trivas inom primärvården behöver du ha ett stort engagemang för både medarbetare och patienter. Du ska även ha ett intresse av att tillsammans med vårdcentralchef leda och utveckla vår vård. Du kommer att vara delaktig och drivande i att utveckla primärvårdens arbetssätt och rutiner, genomföra förbättringsarbeten samt planera och följa upp olika typer av verksamhetsmål.
Som biträdande vårdcentralchef behöver du vara lösningsorienterad och se möjligheter i de utmaningar som dyker upp. Du förväntas vilja och våga bidra med ledarskap och att arbeta aktivt för att främja en positiv arbetsmiljö, goda relationer med patienter, närstående, medarbetare och samarbetspartners. Arbetsuppgifterna anpassas utifrån din erfarenhet och kompetens. Du kommer ha goda möjligheter till egen kompetensutveckling och att bidra till verksamhetens utveckling.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig med en grundprofession som finns inom primärvården. Gärna med universitets- eller högskoleutbildning inom hälso-och sjukvård. Det är önskvärt att du har ledarerfarenhet. Vi ser gärna att du gått ledarskapsutbildningar och det är meriterande om du har erfarenhet från primärvård.
Som person behöver du ha lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Du har god förmåga att planera och strukturera och leda både ditt eget och enhetens arbete. Vi ser gärna att du är en driven person med goda ledaregenskaper och du kan arbeta inom fastlagda ramar och givna riktlinjer samt ha patientens bästa i fokus.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Om tjänsten:
Tillsvidareanställning inom grundprofession med ett tidsbegränsat chefsförordnande.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Enhetschef, Akut- och traumaavd 37, VO ortopedi- och handkirurgi USÖ

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 21
Vill du vara med och leda VO ortopedi- och handkirurgi framåt?
Verksamhetsområde ortopedi- och handkirurgi söker nu en enhetschef till avd 37, USÖ Välkommen med din ansökan. Vi befinner oss en bit in i ett spännande förändringsarbete där organisationen som helhet nu har tagit form. På akut- och traumaavdelning 37 planeras det att tillhandahålla vårdplatser för traumapatienter i ett samarbete mellan specialiteterna ortopedi och kirurgi.
Utvecklingsarbetet ger nya möjligheter till förbättring, förändring och ökad tillgänglighet för patienterna. Vill du vara delaktig, påverka och är positiv till förändringar så finner du en spännande utmaning här hos oss!
Vi söker en chef till avd 37 som tillsammans med befintlig chef ska arbete i ett delat ledarskap. Under rekryteringsarbetet kommer fokus att läggas på det kommande delat ledarskapet. Vi hoppas på en bra matchning med den redan tillsatta chefskollegan.

Verksamhetsområde ortopedi och handkirurgi bedriver universitetssjukvård samt klinisk forskning vid länets tre sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Verksamhetsområdet bedriver vård inom hela det ortopediska området inklusive högspecialiserad vård. Inom området pågår en omfattande omstrukturering i syfte att förbättra tillgänglighet, kvalitet och kostnadseffektivitet. Uppbyggnaden av en klinisk forskningsenhet är ett viktigt led i utvecklingsarbetet.
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har cirka 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Enhetschef, Akut- och traumaavd 37, VO ortopedi- och handkirurgi USÖ

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett utvecklande och varierande uppdrag där du ansvarar för avdelningens verksamhet, medarbetare, deras arbetsmiljö samt ekonomin. Som enhetschef är du arbetsgivarens företrädare och underställd sektionschefen för omvårdnad, sk Omvårdnadschef. Tillsammans med övriga enhetschefer inom omvårdnad och administration deltar du i en ledningsgrupp som är en viktig del i Verksamhetsområdes ledningsgrupp som leds av verksamhetschef.
Du kommer att leda medarbetare och verksamhet såväl i det dagliga arbetet som mot långsiktiga mål. Du har personalansvar för enhetens samtliga medarbetare, som består av sjuksköterskor, undersköterskor och para medicinare. Du har också ekonomiskt- och processansvar för enheten.
Enhetschefen representerar arbetsgivaren såväl inåt i organisationen som utåt mot samverkanspartners.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom hälso- och sjukvård, där det är meriterande om du är legitimerad sjuksköterska. Har du dessutom tidigare innehaft chefsuppdrag ses detta som meriterande.
Vi söker en engagerad och lyhörd chef som genom ett tydligt, kreativt och inkännande ledarskap driver klinikens arbete framåt. Du har förmåga att genom kommunikation skapa delaktighet och motivation hos medarbetarna. Du tycker om utveckling och förändring, har god förmåga till samarbete och är lösningsfokuserad.
Vi erbjuder dig chefsutveckling och chefsstöd samt goda möjligheter till individuell utveckling.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Biträdande vårdcentralchef/biträdande enhetschef till Karla vårdcentral

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 27
Nu är det dags att rekrytera en biträdande vårdcentralchef till Karla vårdcentral. Vill du ha ansvaret och möjligheten att arbeta som ledare hos oss?
Är du intresserad av människor och relationer, av organisation, systematiskt arbetssätt och ordning och reda. Drivs du av att vara delaktig, att ha inflytande och ta initiativ, av utveckling i stort som smått. Ser du helheten och har också koll på detaljer, är lösningsfokuserad och tar alltid ett personligt ansvar. Vill du bidra till en god arbetsmiljö med hjälp av ovanstående och har inställningen att när vi hjälps åt, så blir resultatet det bästa.
Brinner du dessutom för primärvård och för att ge patienterna en god, sammanhållen och patientsäker vård av hög kvalitet och vill bidra med ett gott bemötande, vårdkvalitet och professionalism?
I så fall, välkommen med din ansökan!

Vårdcentralen ingår i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Biträdande vårdcentralchef/biträdande enhetschef till Karla vårdcentral

Arbetsuppgifter

Tjänsten som biträdande vårdcentralchef innebär ett omväxlande arbete i nära samarbete med vårdcentralchef och medarbetare på vårdcentralen, men även med externa aktörer såväl som andra verksamheter inom hälso- och sjukvården. Du ingår i ledningsgruppen på vårdcentralen och bistår vårdcentralschefen i ledningsuppgifter bland annat avseende personal, ekonomi och verksamhetsutveckling.
Arbetsuppgifterna anpassas utifrån arbetsplatsens behov, din erfarenhet och kompetens. Du kommer ha goda möjligheter till egen kompetensutveckling och att bidra till verksamhetens utveckling.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig med en grundprofession som finns inom primärvården. Gärna med universitets- eller högskoleutbildning inom hälso-och sjukvård eller annan relevant utbildning och erfarenhet som bedöms likvärdig. Det är önskvärt att du har ledarerfarenhet och har gått ledarskapsutbildningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet från primärvård.
Du har god förmåga att planera och strukturera och leda både ditt eget och enhetens arbete. Vi värdesätter kunskap och färdigheter inom områdena kommunikation, grupprocess, feedback, konflikthantering och beslutsfattning. Du känner dig själv väl och använder dina personliga styrkor på bästa sätt. Du drivs av att utveckla såväl dig själv och andra som verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Om tjänsten:
Tillsvidareanställning inom grundprofession med ett tidsbegränsat chefsförordnande.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Enhetschef, Akut- och traumaavd 37, VO ortopedi- och handkirurgi USÖ

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 23
Vill du vara med och leda VO ortopedi- och handkirurgi framåt?
Verksamhetsområde ortopedi- och handkirurgi söker nu en enhetschef till avd 37, USÖ Välkommen med din ansökan. Vi befinner oss en bit in i ett spännande förändringsarbete där organisationen som helhet nu har tagit form. På akut- och traumaavdelning 37 planeras det att tillhandahålla vårdplatser för traumapatienter i ett samarbete mellan specialiteterna ortopedi och kirurgi.
Utvecklingsarbetet ger nya möjligheter till förbättring, förändring och ökad tillgänglighet för patienterna. Vill du vara delaktig, påverka och är positiv till förändringar så finner du en spännande utmaning här hos oss!
Vi söker en chef till avd 37 som tillsammans med befintlig chef ska arbete i ett delat ledarskap. Under rekryteringsarbetet kommer fokus att läggas på det kommande delat ledarskapet. Vi hoppas på en bra matchning med den redan tillsatta chefskollegan.

Verksamhetsområde ortopedi och handkirurgi bedriver universitetssjukvård samt klinisk forskning vid länets tre sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Verksamhetsområdet bedriver vård inom hela det ortopediska området inklusive högspecialiserad vård. Inom området pågår en omfattande omstrukturering i syfte att förbättra tillgänglighet, kvalitet och kostnadseffektivitet. Uppbyggnaden av en klinisk forskningsenhet är ett viktigt led i utvecklingsarbetet.
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har cirka 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Enhetschef, Akut- och traumaavd 37, VO ortopedi- och handkirurgi USÖ

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett utvecklande och varierande uppdrag där du ansvarar för avdelningens verksamhet, medarbetare, deras arbetsmiljö samt ekonomin. Som enhetschef är du arbetsgivarens företrädare och underställd sektionschefen för omvårdnad, sk Omvårdnadschef. Tillsammans med övriga enhetschefer inom omvårdnad och administration deltar du i en ledningsgrupp som är en viktig del i Verksamhetsområdes ledningsgrupp som leds av verksamhetschef.
Du kommer att leda medarbetare och verksamhet såväl i det dagliga arbetet som mot långsiktiga mål. Du har personalansvar för enhetens samtliga medarbetare, som består av sjuksköterskor, undersköterskor och para medicinare. Du har också ekonomiskt- och processansvar för enheten.
Enhetschefen representerar arbetsgivaren såväl inåt i organisationen som utåt mot samverkanspartners.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom hälso- och sjukvård, där det är meriterande om du är legitimerad sjuksköterska. Har du dessutom tidigare innehaft chefsuppdrag ses detta som meriterande.
Vi söker en engagerad och lyhörd chef som genom ett tydligt, kreativt och inkännande ledarskap driver klinikens arbete framåt. Du har förmåga att genom kommunikation skapa delaktighet och motivation hos medarbetarna. Du tycker om utveckling och förändring, har god förmåga till samarbete och är lösningsfokuserad.
Vi erbjuder dig chefsutveckling och chefsstöd samt goda möjligheter till individuell utveckling.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Biträdande enhetschef, Psykosvårdens öppenvård

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Nov 28
Nu har du möjligheten att söka tjänsten som biträdande enhetschef till Psykosvårdens öppenvård! Vi söker dig som har ett starkt engagemang för psykosvård och för att ge våra patienter god, sammanhållen och patientsäker vård av hög kvalitet. Grundläggande i hela verksamheten är ett gott bemötande, vårdkvalitet och professionalism.

Psykosvårdens öppenvård är uppdelad på öppenvårdsmottagning 1 och 2, båda med samma uppdrag och med gemensam enhetschef. Vi är multiprofessionella team bestående av skötare, sjuksköterskor, kuratorer, arbetsterapeuter, psykologer och läkare. Det är en arbetsgrupp som präglas av hög kompetens och lång erfarenhet av psykosvård. Psykosvården är en del av verksamhetsområde specialistpsykiatrin. Psykosvårdens vårdavdelning och mottagningar finns samlade på Karlahuset på väster i Örebro. Vi arbetar med både individuell- och gruppbehandling samt med såväl planerade som akuta besök samt telefonrådgivning. Rehabilitering ingår som en del i vårt arbete såväl som mobila insatser samt patient- och anhörigutbildningar. Tillsammans är vi runt 100 medarbetare som arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan och anpassar vårdinsatserna till patientens behov och förutsättningar. Vi jobbar för att främja närståendes delaktighet i vården.
Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fyra verksamhetsområden alla med stort fokus på etik, samverkan och utveckling samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.
Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Biträdande enhetschef, Psykosvårdens öppenvård

Arbetsuppgifter

Tjänsten som biträdande enhetschef innebär ett omväxlande arbete där du kommer att ha ett nära samarbete med enhetschef och medarbetare i öppenvården, men även med vår vårdavdelning, jour/mottagning, kommunpsykiatri samt med övrig psykiatri och hälso- och sjukvård. För att passa hos oss behöver du ha ett stort engagemang för patienterna och vill vara med och leda och utveckla vår vård. Du kommer att vara delaktig och drivande i att utveckla öppenvårdens arbetssätt och rutiner, genomföra förbättringsarbeten samt planera och följa upp olika typer av verksamhetsmål. Tillsammans med enhetschef och övriga medarbetare säkerställer du att vi upprätthåller en hög vårdkvalitet och patientsäkerhet.
Som biträdande enhetschef förväntas du vara en problemlösare och se möjligheter i eventuella svårigheter som dyker upp. Du förväntas vilja och våga bidra med ledarskap och att jobba aktivt för att främja en positiv arbetsmiljö och goda relationer med patienter, närstående, medarbetare och samarbetspartners.
Du ingår i Specialistpsykiatrins ledningsgrupp och arbetsleds av enhetschefen. Arbetsuppgifterna kan komma att anpassas utifrån din erfarenhet och kompetens. Du kommer ha goda möjligheter till egen kompetensutveckling och att bidra till enhetens och verksamhetens utveckling.

Övrig information

Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och belastningsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.
Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Relevant universitets- eller högskoleutbildning inom området eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har kunskaper om verksamhetsutveckling och besitter förmågan att skapa ändamålsenliga flöden i processer med många parametrar. Erfarenhet inom område psykiatri är meriterande för uppdraget.
Som person behöver du ha lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Du har god förmåga att planera och strukturera och leda både ditt eget och enhetens arbete. Vi ser gärna att du är en driven person med goda ledaregenskaper och du kan arbeta inom fastlagda ramar och givna riktlinjer samt ha patientens bästa i fokus.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.
Urval kommer att ske under vecka 1 och 2 2023.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Enhetschef allmänpsykiatrisk vårdavdelning 3 USÖ, Örebro

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 6
Vi söker nu dig som vill vara med och leda vår akutpsykiatriska vårdavdelning 3 på en spännande utvecklingsresa framåt.
Enheten har under en tid varit sammanslagen med avdelning 2. Nu är det dags att återgå till två avdelningar igen i nyrenoverade och verksamhetsanpassade lokaler i L-huset. Vår psykiatriska vårdavdelning 3 är belägen på Universitetssjukhuset i hjärtat av Örebro. Här genomsyrar teamarbete vårt dagliga arbete, där vi tillsammans ser till att vi erbjuder en personcentrerad god vård av hög kvalitet för våra patienter. Här vårdar vi patienter som har behov av en vård med hög intensitet, kompetens och närvaro. Enheten har 10 platser och ska kunna vårda patienter med det högsta psykiatriska vårdbehovet.
Vi arbetar evidensbaserat i enlighet med nationella riktlinjer.

Allmänpsykiatrins heldygnsvård är en del av verksamhetsområde allmänpsykiatrin. Våra vårdavdelningar finns i anslutning till sjukhusen i Karlskoga, Lindesberg samt i Örebro. På våra vårdavdelningar har vi ett extra fokus på att utveckla vårdens innehåll enligt metoden Safewards. Tillgång till peer support och vårdplatser för brukarstyrda brukarinläggningar finns på vissa av våra avdelningar.
Tillsammans arbetar vi med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan och anpassar vårdinsatserna till patientens behov och förutsättningar. Vi jobbar för att främja närståendes delaktighet i vården.
Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fyra verksamhetsområden alla med stort fokus på etik, samverkan och utveckling samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Enhetschef allmänpsykiatrisk vårdavdelning 3 USÖ, Örebro

Arbetsuppgifter

Som chef i Region Örebro län arbetar du utifrån vår vision och värdegrund. Du leder utifrån angivna mål och följer upp resultat, samt har ett kommunikativt och utvecklingsinriktat ledarskap som främjar lärande och utveckling i verksamheten. Som enhetschef är det viktigt att du skapar en attraktiv arbetsplats och ger förutsättningar för ett gott medarbetarskap och en god arbetsmiljö där medarbetarnas engagemang tas tillvara på bästa sätt. Du planerar, organiserar och följer upp beslut samt resultat tillsammans med dina medarbetare på ett effektivt och tydligt sätt. Du är arbetsgivarens representant på enheten vilket innebär att du ansvarar för såväl arbetsmiljö som ekonomi och vårdmiljö.
Tillsammans med dina kollegor i ledningsgruppen driver du verksamhetens utveckling mot gemensamma mål. Som en del av ditt chefsuppdrag förväntas du arbeta med eller leda strategiskt arbete i verksamhetsövergripande processer samt arbeta i psykiatriövergripande forum och uppdrag.
Du har det övergripande ansvaret för att initiera och leda utvecklingen av nödvändiga rutiner och metoder för den psykiatriska mottagningen, tillsammans med verksamhetschef och medicinskt ansvarig läkare.
Med hänsyn till din bakgrund och tidigare erfarenhet kommer vi utforma det stöd och den utveckling du behöver i ditt ledarskap. Hos oss får du en individuell introduktion, mentor som stöd och en regelbunden fortbildning.

Övrig information

Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och belastningsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.
Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska eller annan relevant akademisk utbildning är önskvärt men inget krav.
Arbetet kräver ett närvarande och självständigt ledarskap för att planera och strukturera både ditt och enhetens arbete. Som person är du kommunikativ, har en god analytisk förmåga, kan leda genom andra och har lätt för att fatta beslut utifrån dina befogenheter. Du är trygg, tydlig och motiverande i ditt ledarskap och ger medarbetarna möjligheter att utvecklas genom feedback och återkoppling. Du har en förmåga att förstå och lösa komplexa problem, snabbt sätta dig in i uppkomna situationer och har ett genuint intresse för personalfrågor och arbetsmiljö.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och för oss viktiga egenskaper, så som goda ledaregenskaper, en förmåga att ha ett helhetsperspektiv och att skapa förtroende genom delaktighet, engagemang och samarbetsförmåga.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Enhetschef till hemsjukvård Nordost

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Nov 29
I en del att se över hemsjukvårdens organisation utökas Hemsjukvård Nordost med en till enhetschef. Hemsjukvården står för en spännande utveckling där vi går mot Nära vård. Vi söker nu efter en enhetschef som vill vara med oss på den resan!

Om tjänsten
Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Örebro kommuns ledarskap utgår från vår ledarplattform där förväntningarna på dig som chef tydliggörs utifrån tre delar; säker chef, initiativrik utvecklare och klar ledare. Som chef i vår verksamhet erhåller du kontinuerlig kompetensutveckling och får möjlighet att medverka i utvecklingen av verksamheten med medborgaren i fokus. 

Som enhetschef i Hemsjukvården arbetar du i nära samarbete med dina chefskollegor i Hemsjukvården. Ni ingår i samma ledningsgrupp och arbetar mot att följa politiska mål och beslut, samt att utveckla hemsjukvården utifrån patientsäkerhet och kvalitet. Som enhetschef arbetar du också nära hemvårdsutförarna i såväl Örebro Kommun och med de externa företag som driver hemvård enligt LOV. Det är många kontaktytor både externt och internt, som tex med myndighetsavdelningen, nattorganisationen, regionen, Hälso och sjukvårdsenheten, förebyggande verksamhet, vård och omsorgsboenden. Verksamheten ska drivas med god kvalitet inom ekonomiska ramar utifrån målsättningen ökat inflytande och delaktighet för de medborgare som har behov av våra tjänster. Du leder verksamheten så att medarbetarna känner sig delaktiga och engagerade och verkar för god samverkan mellan de olika yrkesgrupperna inom enheten men också för god samverkan externt. I uppdraget ingår att följa upp och utvärdera resultat ur olika perspektiv som ex. kvalitet och ekonomi. Som enhetschef är du direkt underställd verksamhetschefen för hemsjukvård.  

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• personal-, arbetsmiljö-, budget-, och verksamhetsansvar
• utveckla och motivera medarbetare
• leda och fördela det dagliga arbetet
• utveckla verksamheten med kunden i fokus
• leda arbetet utifrån gällande rutiner, riktlinjer och mål

Kompetenskrav 

• högskole-/universitetsutbildning med relevant vårdinriktning, såsom legitimerad sjuksköterska eller legitimerad arbetsterapeut
• erfarenhet av att driva förändrings- och utvecklingsarbete
• goda kunskaper i Microsoft Officepaket
• B-körkort 

Det är viktigt att du är resultatorienterad och initiativtagande med ett strategiskt och brett perspektiv på frågorna. Som ledare är du kommunikativ med förmåga att uppmuntra och inspirera. Du bjuder in till dialog för att skapa delaktighet och uppmuntrar till ett arbetsklimat präglat av kreativitet och innovativa lösningar. Som person är du trygg, har självinsikt och mod att agera efter din egen övertygelse. En förutsättning är att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet  

Meriterande

• chefserfarenhet med personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar
• arbetslivserfarenhet från vård- och omsorg
• erfarenhet av arbete i verksamhetssystem Treserva, TES, Medvind, Personec och Raindance

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: snarast enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Om arbetsplatsen
Hemsjukvården Nordost är ett av tre hemsjukvårdsområden i Örebro Kommun. Enheten är indelad i verksamhet som utgår från Norrby, Axberg, Vivalla och Järntorget, där nuvarande enhetschef kommer ha kvar verksamheten som utgår från Järntorget. Den nya tjänsten kommer leda hemsjukvården som utgår från Norrby, Vivalla och Axberg. Totalt rör det sig om 25 medarbetare som består av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och undersköterskor. Cheferna inom HSV Nordost kommer att arbeta nära varandra utifrån enhetsgemensamma delar, som tex ekonomi, och dela på administrativ resurs. 

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba som chef i Örebro kommun på vår chefssida under orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Innan du erbjuds en anställning inom vård- och omsorgsarbete behöver du visa upp registerutdrag ur belastningsregistret.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 12 december.

Välkommen med din ansökan!

 

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Enhetschef till Adolfsbergs vårdcentral

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Nov 3
Är du en trygg och tydlig ledare med förmågan att motivera och utveckla dina medarbetare? Trivs du i ett flexibelt arbete där det är högt i takt och en trevlig familjär stämning? Då tror vi att du kommer trivas hos oss på Adolfsbergs vårdcentral!
Strax söder om de centrala delarna av Örebro finner du Adolfsbergs vårdcentral, en välfungerande vårdcentral med goda framtidsvisioner. På Adolfsberg vårdcentral arbetar ca 50 personer där alla fyller en viktig roll. För oss är utvecklingsmöjligheter en förutsättning för arbete där vi erbjuder dig stora möjligheter till både utbildning och utveckling.
Här på vårdcentralen hjälper vi varandra, inom och mellan alla yrkesgrupper. Vårt uppdrag är att hjälpa människor när de är i behov av sjukvård, men också att förebygga ohälsa. För oss är båda delarna lika viktiga.

Adolfsbergs vårdcentral ingår i Område nära vård, verksamhetsområde Örebro Öster. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I Område nära vård ingår bland annat vårdcentraler, vårdcentralsjourer, geriatrisk klinik, asyl- och invandrarhälsa och ungdomsmottagning. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Enhetschef till Adolfsbergs vårdcentral

Arbetsuppgifter

Som chef i Region Örebro län arbetar du utifrån vår vision och värdegrund. Du leder utifrån angivna mål och följer upp resultat, samt har ett kommunikativt och utvecklingsinriktat ledarskap som främjar lärande.
Som enhetschef är du direkt underställd verksamhetschefen och ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Där arbetar du nära övriga enhetschefer och vårdcentralschefer i arbetet med att erbjuda en god arbetsmiljö och utveckla en jämlik, tillgänglig och evidensbaserad nära vård. Tillsammans med vårdcentralschef är du med och driver utvecklingen av primärvården i Örebro öster.
Du har ett övergripande ansvar för enheten vilket innebär att du ansvarar för såväl enhetens uppdrag och produktion, arbetsmiljö som ekonomi.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning inom hälso-och sjukvård och som har erfarenhet av att arbeta inom hälso- och sjukvården. Tidigare chefs- eller ledarerfarenhet är meriterande och vi ser det som önskvärt att du har genomgått ledarskapsutbildningar och har erfarenhet från primärvård. B-körkort är ett krav för tjänsten.
Som ledare är du trygg, tydlig, strukturerad och engagerad med ett förhållningssätt som uppmuntrar till flexibilitet och ansvarstagande, för såväl det enskilda uppdraget som för helheten. Du ser den enskilde individen i det större sammanhanget. Du tycker att det är utmanande och inspirerande att motivera och leda dina medarbetare mot gemensamma mål och att leda en verksamhet i ständig förändring och utveckling.
Stämmer beskrivningen in på dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan!
Om uppdraget:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring, dagtid, utifrån din grundprofession med ett tidsbegränsat chefsförordnande.

Ansökan

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan.
Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Biträdande enhetschef Kärl och Thorax avdelning 53/IMA, USÖ

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Nov 4
På Kärl-Thoraxavdelning 53 vårdas patienter pre- och postoperativt efter sin hjärt- kärl- eller lungoperation eller operation av sin thoraxdeformitet. Här vårdas även andra patientgrupper ex revbensfrakturer, pneumothorax samt patienter med kärlsjukdomar. Kliniken bedriver kärl-thoraxkirurgisksjukvård dygnet runt.
Vi ser det som en självklarhet att patienten är i centrum och arbetar vårdkedjeorienterat tillsammans med kärl-thoraxintensiven och kärl-thoraxoperation. Vi har på vårdavdelningen ett varierande arbete där man roterar mellan inskrivningsmottagning, avdelning och intermediärvårdssal (övervakningssal).

Verksamhetsområde kärl - thorax omfattar tre specialiteter: thoraxkirurgi, kärlkirurgi samt thoraxanestesi och intensivvård. Vi bedriver högspecialiserad vård i form av hjärt- och lungkirurgi, avancerad kärlkirurgi med endovaskulär inriktning, arytmikirurgi i olika former, samt avancerad intensivvård inklusive ECMO. Inom verksamhetsområdet genomförs cirka 1 500 kirurgiska ingrepp varje år. Våra viktigaste övergripande mål är hög kvalitet och god tillgänglighet med patienten i fokus. Forskning och utveckling har hög prioritet och bedrivs inom flera områden. Verksamheten präglas av framåtanda, teamarbete och gott samarbete.
Verksamhetsområdet består av operationsavdelning, vårdavdelning med intermediärvårdplatser, intensivvårdsavdelning samt administrativ enhet. Vi är cirka 200 medarbetare fördelat på kärlkirurger, thoraxkirurger, anestesiologer, perfusionister, sjuksköterskor (allmän, operation, anestesi och intensivvård), undersköterskor samt medicinska vårdadministratörer. Universitetssjukhuset och verksamhetsområdets storlek möjliggör korta beslutsvägar och ett mycket välfungerande samarbete kring patienten. Läkarutbildningen finns ständigt närvarande och är en viktig del av vårt uppdrag.
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Biträdande enhetschef Kärl och Thorax avdelning 53/IMA, USÖ

Arbetsuppgifter

Som biträdande avdelningschef arbetar du tillsammans med avdelningschefen för att uppfylla verksamhetens mål. Du bistår avdelningschefen i ansvaret för bl.a. personal, bemanning, arbetsmiljö och verksamhetsutveckling. Du ersätter avdelningschefen vid dennes frånvaro.
I tjänsten kan det komma att ingå en viss del av kliniskt arbete.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Ledarskapserfarenhet är meriterande.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Biträdande enhetschef till avdelning 23, VO Obstetrik och gynekologi USÖ

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Okt 14
Brinner du för kvinnohälsa och vill vara med och leda den vården framåt?
Avdelning 23 är en kombinerad gynekologisk och obstetrisk avdelning uppdelad i två sektioner. Inom obstetriken vårdar vi nyblivna mammor och barn. Inom gynekologin bedriver vi både planerad och akut verksamhet vilken består av benign och malign kirurgi och andra akuta gynekologiska åkommor. Kvällar, nätter och helger har vi akutmottagning med tillhörande telefonrådgivning. Vi vårdar och stöttar kvinnor som genomgår aborter och får missfall. På vår akutmottagning tar vi även hand om de kvinnor som blivit utsatta för övergrepp.

Verksamhetsområde obstetrik och gynekologi bedriver verksamhet vid två av regionens sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro och Karlskoga lasarett. Vi arbetar aktivt för att utveckla forskningen inom kvinnosjukvård.
På Universitetssjukhuset i Örebro finns en obstetrisk sektion med specialistmödravård och fosterdiagnostik, förlossningsavdelning och BB/eftervård. Den gynekologiska sektionen har öppen, sluten och akut gynekologisk vård. Här finns också en fertilitetsenhet och en operationsavdelning.
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har cirka 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Biträdande enhetschef till avdelning 23, VO Obstetrik och gynekologi USÖ

Arbetsuppgifter

Som biträdande enhetschef arbetar du i nära samarbete med enhetschefen och den medicinskt ansvariga överläkaren för att driva och utveckla verksamheten på avdelningen. Du ersätter enhetschefen i dennes frånvaro. I det dagliga arbetet har vi stöd schema- och bemanningsassistenter. De arbetar i första hand med bemanning och att lägga schema där även du har en viktig övergripande roll. Under dina första år som chef ingår utbildningar som stöd för dig i ditt ledarskap. Du söker dessa utbildningar i samråd med enhetschef. Du som söker vill ta dig an ett uppdrag där arbetsmiljö, patientsäkerhetsfrågor samt verksamhetsutveckling står i fokus.
Förståelse för forskning är ett krav, egen forskningserfarenhet är meriterande. Att handleda barnmorske-, sjuksköterske- och läkarstudenter är en naturlig del för oss då vi har ett nära samarbete med Örebro Universitet.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad barnmorska eller sjuksköterska med god samarbetsförmåga och engagemang. Du ska vara flexibel, ha en förmåga att se lösningar och vara ansvarstagande. Vi arbetar personcentrerat. Stor vikt läggs personlig lämplighet. 

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Biträdande enhetschef, Beroendecentrums vårdavdelning, USÖ

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Okt 13
Nu har du möjligheten att söka tjänst som biträdande enhetschef på Beroendecentrums vårdavdelning! Vi söker dig som brinner för beroendevård och för att ge våra patienter god, sammanhållen och patientsäker vård av hög kvalitet. Grundläggande i hela verksamheten är ett gott bemötande, vårdkvalitet och professionalism.
Beroendecentrums vårdavdelning är belägen på USÖ och består av 18 vårdplatser varav två platser för psykiatrisk intensivvård av beroendetillstånd samt ytterligare fem platser för tillnyktring. Vårdavdelningen tar emot patienter både akut och planerat och delar av vården sker i samverkan med länets kommuner och polisen.

Beroendecentrum är en del av verksamhetsområde specialistpsykiatrin. Inom beroendecentrum utreder och behandlar vi personer med beroendeproblematik och samtidig psykisk ohälsa. Verksamheten omfattas av både öppen- och slutenvård med olika inriktningar som till exempel mottagningar för LARObehandling, kvinnor med alkoholmissbruk, läkemedelsberoende, neuropsykiatri, spelberoende samt Maria ungdom. I samarbete med andra samhällsaktörer finns en enhet för samverkan mot alkohol och droger i trafiken (SMADIT). En vårdavdelning med anpassade vårdplatser för psykiatrisk intensivvård samt en tillnyktringsenhet hör också till verksamheten.
Tillsammans är vi runt 150 medarbetare som arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan och anpassar vårdinsatserna till patientens behov och förutsättningar. Vi jobbar för att främja närståendes delaktighet i vården.
Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fyra verksamhetsområden alla med stort fokus på etik, samverkan och utveckling samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Biträdande enhetschef, Beroendecentrums vårdavdelning, USÖ

Arbetsuppgifter

Som biträdande enhetschef har du ett nära samarbete med enhetschef, medarbetarna och annan heldygnsvård. Tjänsten innebär ett omväxlande arbete och nära samarbete med beroendevårdens öppenvård, socialtjänst och övrig psykiatri och hälso- och sjukvård. Du ingår i Specialistpsykiatrins ledningsgrupp och vi vill att du har ett stort engagemang för patienterna och att du har en stark drivkraft och vill vara med och leda och utveckla vår heldygnsvård.
Som biträdande enhetschef kommer du att vara delaktig och drivande i att utveckla avdelningens arbetssätt och rutiner, genomföra förbättringsarbeten samt planera och följa upp olika typer av verksamhetsmål. Tillsammans med enhetschef och övriga medarbetare säkerställer du att avdelningen upprätthåller en hög vårdkvalitet och patientsäkerhet. Du kommer vara involverad i bemanning och schemaläggning.
Du förväntas vara en problemlösare och se möjligheter i eventuella svårigheter som dyker upp. Du förväntas vilja och våga bidra med ledarskap och att jobba aktivt för att främja en positiv arbetsmiljö och goda relationer med patienter, närstående, medarbetare och samarbetspartners.
Du arbetsleds av enhetschefen och arbetsuppgifterna kan komma att anpassas utifrån din erfarenhet och kompetens. Du kommer ha goda möjligheter till egen kompetensutveckling och till att bidra till enhetens och verksamhetens utveckling.

Övrig information

Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och belastningsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.
Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är sjuksköterska eller undersköterska/skötare gärna med erfarenhet inom beroendevård. Du behöver även ha lätt för att kommunicera och god förmåga att planera och strukturera och leda både ditt eget och enhetens arbete. Du ska ha goda ledaregenskaper, vara drivande och ha kunskaper om verksamhetsutveckling. Du kan arbeta inom fastlagda ramar och givna riktlinjer samt ha patientens bästa i fokus. Personlig lämplighet och god samarbetsförmåga värderas högt. Erfarenhet av schemaläggning och bemanning är meriterande.
Anställningsinformation:
Tidsbegränsat förordnande som biträdande enhetschef med en tillsvidareanställning i din grundprofession. 40 timmar per vecka, dagtid måndag - fredag.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Enhetsschef Kärl-Thoraxintensivvårdsavdelning TIVA, USÖ

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Okt 19
Kärl-Thoraxintensivvårdsavdelningen på universitetssjukhuset i Örebro söker en ny enhetschef då nuvarande chef fått nytt uppdrag inom Regionen.
På Kärl-Thoraxintensiven vårdas patienter postoperativt efter hjärt- kärl- eller lungoperationer. Här vårdas även andra patientgrupper som ex hjärtstopp, akuta aortadissektioner samt thoraxtrauman. Kliniken bedriver högspecialiserad kärl-thoraxkirurgisksjukvård dygnet runt med bland annat CVVHD, ECMO och aortaballongpump.

Verksamhetsområde kärl - thorax omfattar tre specialiteter: thoraxkirurgi, kärlkirurgi samt thoraxanestesi och intensivvård. Vi bedriver högspecialiserad vård i form av hjärt- och lungkirurgi, avancerad kärlkirurgi med endovaskulär inriktning, arytmikirurgi i olika former, samt avancerad intensivvård inklusive ECMO. Inom verksamhetsområdet genomförs cirka 1 500 kirurgiska ingrepp varje år. Våra viktigaste övergripande mål är hög kvalitet och god tillgänglighet med patienten i fokus. Forskning och utveckling har hög prioritet och bedrivs inom flera områden. Verksamheten präglas av framåtanda, teamarbete och gott samarbete.
Verksamhetsområdet består av operationsavdelning, vårdavdelning med intermediärvårdplatser, intensivvårdsavdelning samt administrativ enhet. Vi är cirka 200 medarbetare fördelat på kärlkirurger, thoraxkirurger, anestesiologer, perfusionister, sjuksköterskor (allmän, operation, anestesi och intensivvård), undersköterskor samt medicinska vårdadministratörer. Universitetssjukhuset och verksamhetsområdets storlek möjliggör korta beslutsvägar och ett mycket välfungerande samarbete kring patienten. Läkarutbildningen finns ständigt närvarande och är en viktig del av vårt uppdrag.
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Enhetsschef Kärl-Thoraxintensivvårdsavdelning TIVA, USÖ

Arbetsuppgifter

Som enhetschef är du direkt underställd verksamhetschefen. Du är ansvarig för avdelningens verksamhet, personal, ekonomi, arbetsmiljö och utveckling. Du planerar och leder arbetet utifrån verksamhetsområdets och regionens mål och krav. Viktigt är att stödja, motivera och utveckla dina medarbetare. Inom organisationen finns stöd i bland annat utvecklingsarbete, uppföljningar, HR och ekonomi. Du erbjuds Region Örebro läns chefsutbildning.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker nu dig som gillar utmaningar och kan skapa välfungerande samarbetsformer. Som ledare skall du vara lyhörd, tydlig, positiv och strukturerad samt ha förmåga att motivera, leda och engagera dina medarbetare. Du ska vara trygg, stabil och ha förmåga att förhålla dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Du ska vara självgående i din roll som enhetschef och samtidigt ha god samarbetsförmåga med såväl övriga chefer som med medarbetarna.
För att kunna medverka i arbetet med att förstärka klinikens och USÖ:s ställning som ett utvecklingsinriktat sjukhus ska du ha intresse för forskning och utveckling.
Du ska en bakgrund som intensivvårdssjuksköterska, tidigare chef- eller ledarskapserfarenhet är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Anställningsinformation:
Anställningen innebär en tillsvidareanställning på 100 % med ett tidsbegränsat förordnande som enhetschefschef. Introduktion, stöd och handledning erbjuds enligt ett särskilt chefsprogram.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Enhetschef Onkologmedicinska behandlingsmottagningen, USÖ

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Okt 18
Söker du en ledande befattning och vill vara med att vidareutveckla onkologisk sjukvård? Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete där cancerpatienten står i fokus. På mottagningen ger vi medicinsk onkologisk behandling och tar ansvar för vår dagjoursverksamhet. Nu söker vi en trygg och inkluderande ledare som vill vara med och utveckla Verksamhetsområde onkologi.

Verksamhetsområde onkologi är länsövergripande med verksamhet på Universitetssjukhuset i Örebro. Här tar vi hand om patienter med tumörsjukdomar och erbjuder dem kurativa och palliativa behandlingar. Vården i verksamhetsområdet bygger på en helhetssyn av våra patienter, vilket innebär att ta hänsyn till fysiska, psykologiska, sociala och existentiella aspekter.
Verksamhetsområde onkologi består av mottagning, operations- och brachyenhet, slutenvårdsavdelning, medicinsk behandlingsenhet, strålbehandlingsavdelning samt paramedicinsk enhet. Vi utreder, behandlar och följer upp patienter med olika cancerdiagnoser.
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Enhetschef Onkologmedicinska behandlingsmottagningen, USÖ

Arbetsuppgifter

I rollen som enhetschef har du verksamhets-, budget- och personalansvar för enheten. Du leder och fördelar det dagliga arbetet, har ansvar för arbetsmiljö, resultat och utveckling. Du ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp och är delaktig i att utveckla och motivera klinikens medarbetare och du bidrar till ett gott arbetsklimat. Du ansvarar för ca 25 medarbetare, sjuksköterskor och undersköterskor som arbetar kontorstid.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med personlig mognad, du är trygg, stabil och har god självkännedom. Du uttrycker en positiv attityd till ditt arbete och verksamhet och förstår vikten av värderingsarbete. Som ledare har du god samarbetsförmåga, är flexibel och är trygg med att fatta beslut. Chefs- eller ledarerfarenheter är meriterande.
Anställningsinformation:
Vi erbjuder en tillsvidareanställning i din grundprofession och ett tidsbegränsat chefsförordnande på fyra år, med möjlighet till förlängning.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Regionschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 12
Kura Omsorg expanderar och söker nu en Regionchef, med placering i Örebro.

Vi är ett assistansbolag och verkar i hela landet med lokalkontor i Örebro, Trollhättan, Örnsköldsvik och Lidköping. Vi erbjuder ett sammanhang där utveckling och nya idéer uppmuntras och letar efter dig som har viljan, modet och kunskapen att leda andra mot gemensamma mål. Kura Omsorg är en del av Team Olivia som är en av de större vård- och omsorgskoncernerna i Norden. Välkommen till oss!

Om tjänsten

Som Regionchef på Kura Omsorg har du ett helhetsansvar för den operativa verksamheten i din region. Det innebär att du förvaltar och säkrar den dagliga driften i verksamheten samtidigt som du är drivande i företagets kvalitetssäkring och utveckling. Regionchefen har ett personalansvar över regionens Kundansvariga och ett resultats- och uppföljningsansvar över deras enheter. Väsentligt är att säkerställa en god kundnöjdhet. Som Regionchef ingår du i företagets ledningsgrupp.

I vardagen fungerar Regionchefen som ett smörjmedel för enheten och bidrar till att medarbetare känner sig sedda, till enhetens resultat och till företagets utveckling såväl kvalitativt som ekonomiskt. Tätt samarbete med din Regionchefskollega är avgörande för helheten. Regionchefen rapporterar direkt till VD.

I rollen ingår bland annat:

- Budgetansvar
- Personalansvar
- Kvalitetsansvar
- Affärsutveckling


Om dig

Vi söker en modig, tydlig och kommunikativt skicklig ledare. Du vågar fatta egna beslut, vågar lära dig nya saker, vågar ta hjälp när så behövs och vågar prioritera. Förutom att du är strukturerad och målinriktad har du förmågan att kombinera affärsmässighet med en moralisk kompass. Vi tror att du är en person som hittar lösningar och har ett flexibelt förhållningssätt. För att du ska bli framgångsrik i rollen hos oss ser vi gärna att du är samarbets- och förändringsorienterad.

Du är van vid att arbeta med och för människor och motiveras av att leda, organisera och vidareutveckla arbetsgrupper och arbetsprocesser. Entreprenörsanda och goda kommunikativa färdigheter såväl i tal som i skrift ser vi som meriterande.

Kvalifikationer

Högskoleutbildning inom vård- och omsorgsområdet, socialt arbete eller beteendevetenskap, alternativt en annan utbildning som vi bedömer vara likvärdig.

Dokumenterat goda erfarenheter från en ledande befattning.

God erfarenhet av att leda chefer.

Erfarenhet av formellt personal- och budgetansvar.

Branschvana inom området samt erfarenhet av ledande befattning inom vård-och omsorgsområdet är meriterande. Vi ser det också som meriterande om du har kunskaper om LSS-lagstiftningen samt personlig assistans.

Vi erbjuder

Hos oss får du friheten att utforma ditt arbete tillsammans med din kollega och möjlighet att vara med och utveckla ett av branschens ledande företag. Kura Omsorg är en del av vård- och omsorgskoncernen Team Olivia och har kollektivavtal för alla anställda.

Inom Team Olivia tror vi på att du som ledare vill och kan göra skillnad. För att vi gemensamt ska kunna ta hand om och utveckla vår verksamhet krävs ett enhetligt, samspelande och utvecklande ledarskap. Vi använder vår modell Ledarskapskompassen för att kunna navigera tryggt på vår resa. Ledarskapskompassen omfattar fyra egenskaper; Teamorientering, Samarbetsorientering, Affärsorientering och Förändringsorientering. Det är egenskaper som våra ledare behöver för att bygga ett bolag med teamarbete som ryggrad.

Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden. Vi tillämpar provanställning och bakgrundskontroller.

Ansök nu

Chef - Daglig verksamhet

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 5
Kungsängen i Nora söker dig som vill bli vår nya verksamhetschef för vår dagliga verksamhet på två av våra enheter i Örebro och Nora.

Vi erbjuder ett omväxlande, roligt arbete där du får möjlighet att arbeta nära våra brukare. Hos oss ingår du i ett gott samarbete där vi är måna om varandra.

Vi söker dig som vill vara med och forma och utveckla våra verksamheter tillsammans med kollegor och ledning. Vårt team består av verksamhetschefer, verksamhetsutvecklare, regionchefer, VD och hälso- och sjukvårdsteam. Hos oss värdesätter vi trygghet, laganda och flexibilitet. Kungsängen i Nora är en del av Team Olivia, vilket gör att du som verksamhetschef hos oss har tillgång till koncerngemensamma stödfunktioner.

Vi strävar efter att alltid förbättra vår redan höga kvalitet och erbjuda de bästa lösningarna för våra brukare. Tillsammans med oss får du möjligheten att bygga vidare på det som är bra och fortsätta det aktiva arbetet med bland annat kvalitetsutveckling. Du har fullt budget- personal och arbetsmiljöansvar.

Vår dagliga verksamhet

Vi erbjuder daglig verksamhet för vuxna personer tillhörande personkrets 1 och 2, personer med intellektuell funktionsnedsättning, autism eller autismliknande tillstånd, förvärvad hjärnskada.

På vår dagliga verksamhet ska varje brukare få möjlighet att hitta något som passar och vi erbjuder därför individuella aktiviteter och arbetsuppgifter utifrån behov och förutsättningar. Vi arbetar utifrån lågaffektivt bemötande och alternativ och kompletterande kommunikation, AKK. Fysisk aktivitet, skapande verksamhet och utomhusaktiviteter återkommer regelbundet.

Om dig

Vi söker dig som trivs i att samarbeta och med att arbeta verksamhetsnära. För att du ska lyckas i rollen hos oss ser vi att du är en trygg ledare med erfarenhet av målgruppen. Ingen dag är den andra lik i våra verksamheter och därför söker vi dig som hittar lösningar i de situationer som uppstår. Du ansvarar för dina verksamheter och därför är det viktigt att du som söker är självgående i ditt arbete.

Vi vill att du som söker har:

- Högskole-/ universitetsexamen inom relevant område, t.ex: beteendevetenskap, socionom eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig
- Dokumenterad erfarenhet av personal-budget- och arbetsmiljöansvar inom omsorg
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
- Körkort, resor i tjänsten förekommer


Vi ser det som meriterande, men inte ett krav, ifall du har erfarenhet av en arbetsledande befattning inom LSS, daglig verksamhet och en utbildning inom LSS.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Rekrytering sker löpande, tjänsterna kan tillsättas under ansökningstiden. Vi tillämpar provanställning och bakgrundskontroller och en grundförutsättning för att detta ska kunna förlängas är att IVO beviljar vår ansökan om att Du ska stå på tillståndet för respektive verksamhet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Kungsängen i Nora AB är ett etablerat växande omsorgsbolag som erbjuder boendelösningar, daglig verksamhet och hälso- och sjukvård inom LSS personkrets 1-3. Vi erbjuder dig som vill jobba med människor en attraktiv arbetsplats med goda möjligheter till variation och utveckling. Våra ledord Trygghet, Laganda och Flexibilitet vägleder oss i det dagliga arbetet och lyfter fram det som är unikt med Kungsängen i Nora som omsorgsföretag. Vi strävar efter att alltid vara en Trygghet för våra brukare, vi är stolta över den Laganda vi har och att vi med hjälp av vår Flexibilitet alltid strävar efter att hitta individanpassade lösningar. Vi satsar på vår personal genom friskvård, kompetensutveckling, möjligheter att påverka sin arbetssituation och våra chefer bedriver ett nära ledarskap.

Kungsängen i Nora är en del av Team Olivia som är ett ledande omsorgsföretag med tjänster inom bland annat personlig assistans, individ- och familjeomsorg och hemomsorg. Våra cirka 12 000 medarbetare arbetar för att göra varje enskilt liv rikare och mer värdigt, varje dag.

Inom Team Olivia tror vi på att du som ledare vill och kan göra skillnad. För att vi gemensamt ska kunna ta hand om och utveckla vår verksamhet krävs ett enhetligt, samspelande och utvecklande ledarskap. Vi använder vår modell Ledarskapskompassen för att kunna navigera tryggt på vår resa. Ledarskapskompassen omfattar fyra egenskaper; Teamorientering, Samarbetsorientering, Affärsorientering och Förändringsorientering. Det är egenskaper som våra ledare behöver för att bygga ett bolag med teamarbete som ryggrad.

Läs mer om oss på: www.kungsangeninora.se (http://www.kungsangeninora.se/), www.teamolivia.se (http://www.teamolivia.se/)

Ansök nu

Enhetschef till Syncentralen

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 22
Vi söker dig som vill vara med att leda och utveckla Syncentralen!
På Syncentralen arbetar vi med habilitering och rehabilitering av personer med synnedsättning eller blindhet samt personer med syn- och hörselnedsättning/dövblindhet. Vi erbjuder insatser och hjälpmedel till barn, unga och vuxna samt deras närstående med syfte att ta fram bästa möjliga funktionsförmåga samt fysiskt och psykiskt välbefinnande och en god livskvalitet.
Du kommer att bli närmaste chef för ca 20 medarbetare fördelat i olika professioner: arbetsterapeut, hörselpedagog, kurator, optiker, sjukgymnast samt administrativ personal. Inom Syncentralen arbetar vi i olika team: Synteamet Barn och unga, Vuxenteamet och Dövblindteamet. Syncentralen är hbtq-diplomerade sedan 2019.

Syncentralen är en specialistverksamhet som erbjuder habiliterings- och rehabiliteringsinsatser för personer i alla åldrar som har en synnedsättning, blindhet eller en kombinerad syn- och hörselnedsättning/dövblindhet. Syncentralen finns också för personer som har behov av en kontaktlins för medicinsk indikation. Syncentralen är en del av Område nära vård.
Inom Område nära vård finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Enhetschef till Syncentralen

Arbetsuppgifter

Som enhetschef ansvarar du för att driva och utveckla verksamheten i nära samarbete med verksamhetschef och medarbetare. Du har verksamhets-, personal- och ekonomiansvar. Detta innebär bl.a. att du ansvarar för verksamhetens innehåll, planering, genomförande och uppföljning. Det är också du som leder och vid behov prioriterar och fördelar arbetet inom enheten.
Tillsammans med verksamhetschef och övriga medarbetare säkerställer du att verksamheten upprätthåller en hög kvalité och patientsäkerhet. Du ingår i ledningsgruppen tillsammans med verksamhetschef och klinikassistent.Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi ser att du har en medellång akademisk utbildning inom någon av hälso- och sjukvårdens professioner eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du kunskap inom synrehabilitering är det meriterande.
Det är önskvärt att du har utbildning och erfarenhet inom ledarskap samt erfarenhet av hälso-och sjukvårdsfrågor. Har du även erfarenhet av att leda kvalitets- och förbättringsarbete så är det meriterande. Du kommer att erbjudas chefsutbildning och chefsstöd samt goda möjligheter till individuell utveckling.
Som person är du trygg, stabil och har god självinsikt. Vi ser också att du har lätt att vara flexibel och anpassar dig vid behov av förändring. Du kan relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Att du kan planera, organisera och prioritera i ditt arbete på ett effektivt sätt, ser vi som en självklarhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Vårdcentralschef till Brickebackens vårdcentral

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 12
Är du en närvarande och tydlig ledare med förmågan att skapa delaktighet hos dina medarbetare? I så fall kan du vara precis den vi söker på Brickebackens Vårdcentral!
Brickebackens vårdcentral ligger i ett mångkulturellt område med en ung befolkning i Östra delen av Örebro. Våra listade invånare är en blandning av universitetsstudenter, villa- och hyreshusboenden och landsbygdsbefolkning. Det gör patientarbetet intressant och varierande. Hos oss ligger fokus på att skapa goda relationer, förtroende och kontinuitet. Vi som jobbar här är ett samspelt och stabilt gäng som ställer upp för varandra. Vi har ett kreativt och förbättringsinriktat klimat, där alla kan bidra.
Den senaste medarbetarenkäten visar att vi tillsammans skapat en vårdcentral med mycket bra arbetsmiljö. Vi tycker det är viktigt att ständigt utveckla verksamheten och hitta nya, förbättrade arbetsmetoder. Därför är det högt i tak hos oss och alla kommer till tals. Vi arbetar aktivt med utveckling av första linjens hälso- och sjukvård i Nära Vård tillsammans med specialiserad vård och kommunen.
Vi som arbetar här är stolta över vårdcentralen men ser också möjligheter att ständigt utvecklas och hitta hållbara arbetssätt. På vårdcentralen finns distriktsläkarmottagning, distriktssköterskemottagning undersköterskor, laboratorium, psykosocialt team, mödravårdscentral, barnavårdscentral, rehabkoordinator, fysioterapi och medicinska vårdadministratörer. Vi är idag ett sammansvetsat team på cirka 35 personer, där alla fyller en viktig roll. Nu behöver vi dig som vår nya chef!

Vårdcentralen ligger i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Vårdcentralschef till Brickebackens vårdcentral

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett utvecklande och varierat uppdrag där du har ansvar för vårdcentralen, för verksamhet, medarbetare och deras arbetsmiljö samt ekonomi. Som vårdcentralchef är du arbetsgivarens företrädare och direkt underställd verksamhetschefen.
Du kommer att ha en ledande funktion i vårdcentralen ledningsgrupp. Tillsammans med övrig ledningspersonal initierar du utveckling och driver vår vårdcentral mot uppsatta mål. Som vårdcentralchef ingår du i Örebro Östers chefsgrupp som leds av den övergripande verksamhetschefen för Örebro Öster.

Övrig information

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning inom hälso-och sjukvård och som har erfarenhet av att arbeta inom hälso- och sjukvården. Tidigare chefs- eller ledarerfarenhet är ett krav och vi ser det som önskvärt att du har genomgått ledarskapsutbildningar och har erfarenhet från primärvård. B-körkort är ett krav för tjänsten.
Som ledare är du trygg, tydlig, strukturerad och engagerad med ett förhållningssätt som uppmuntrar till flexibilitet och ansvarstagande, för såväl det enskilda uppdraget som för helheten. Du ser den enskilde individen i det större sammanhanget.
Du tycker att det är utmanande och inspirerande att motivera och leda dina medarbetare mot gemensamma mål och att leda en verksamhet i ständig förändring och utveckling.
Stämmer beskrivningen in på dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan!
Om tjänsten:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring, dagtid, utifrån din grundprofession med ett tidsbegränsat chefsförordnande.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Fackliga företrädare:
Vårdförbundet, Helena Nyrén, 072-148 08 59
Kommunal, Stefan Kvick, 010-442 92 52
SACO, 019-602 03 35
Läkarförbundet, Ana Kvrgic, 019-602 47 07
Vision, Petra Strömgren Fredin, 019-602 27 59

Ansök nu

Vårdcentralschef till Varberga vårdcentral

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 6
Vi söker nu en vårdcentralschef med erfarenhet, kunskap och förmåga att leda och driva verksamheten framåt. Du är en passionerad ledare som gillar ordning och reda, utveckling samt goda relationer.
Varberga vårdcentral har ca 10 000 listade patienter och ca 50 medarbetare. Vi arbetar i ett mångkulturellt område med båda villa- och hyreshusboende. Upptagningsområde sträcker sig från Närkes Kil och Mellringe till Hjärsta och Varberga. Vi är ett samspelt och positivt arbetsteam. Hos oss ligger fokus på att skapa goda relationer och god arbetsmiljö.
Vi erbjuder en mångkulturell arbetsplats där samarbete och teamkänsla genomsyrar vår verksamhet. ina arbetsuppgifter är varierande, ger utrymme för att arbeta självständigt och aktivt med utveckling och förbättring.

Vårdcentralen ligger i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Vårdcentralschef till Varberga vårdcentral

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett utvecklande och varierat uppdrag där du har ansvar för vårdcentralen, för verksamhet, medarbetare och deras arbetsmiljö samt ekonomi. Som vårdcentralchef är du arbetsgivarens företrädare och direkt underställd verksamhetschef för Örebro Väster. Till din hjälp har du ett administrativt chefsstöd, såväl som stödfunktioner i form av HR, ekonomi och kommunikation.
Du kommer att ha en ledande funktion i vårdcentralens ledningsgrupp. Tillsammans med övrig ledningspersonal initierar du utveckling och driver vår vårdcentral mot uppsatta mål. Som vårdcentralschef ingår du i Örebro Västers chefsgrupp som leds av den övergripande verksamhetschefen för Örebro Väster.

Övrig information

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning inom hälso-och sjukvård eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Tidigare erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvården och tidigare chefs- och ledarerfarenhet är meriterande. Det är vidare meriterande om du har genomgått chefs- och ledarutbildning samt har erfarenhet av att leda kvalitets- och förbättringsarbete som lett till goda resultat.
Som ledare är du trygg, tydlig, strukturerad och engagerad med ett förhållningssätt som uppmuntrar till flexibilitet och ansvarstagande, för såväl det enskilda uppdraget som för helheten. Du ser den enskilde individen i det större sammanhanget.
Du tycker att det är utmanande och inspirerande att motivera och leda dina medarbetare mot gemensamma mål och att leda en verksamhet i ständig förändring och utveckling.
Stämmer beskrivningen in på dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan!
Om tjänsten:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring inom Område Nära vård Örebro Väster med ett tidsbegränsat chefsförordnande.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Fackliga företrädare:
Vårdförbundet - Nyrén, Helena, 072-148 08 59
Kommunal - Kvick, Stefan, 010-442 92 52
SACO - -, 019-602 03 35
Läkarförbundet - Wallmon, Paula, 0581-850 65
Vision - Strömgren Fredin, Petra, 019-602 27 59

Ansök nu

Vårdcentralschef till Varberga vårdcentral

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 13
Vi söker nu en vårdcentralschef med erfarenhet, kunskap och förmåga att leda och driva verksamheten framåt. Du är en passionerad ledare som gillar ordning och reda, utveckling samt goda relationer.
Varberga vårdcentral har ca 10 000 listade patienter och ca 50 medarbetare. Vi arbetar i ett mångkulturellt område med båda villa- och hyreshusboende. Upptagningsområde sträcker sig från Närkes Kil och Mellringe till Hjärsta och Varberga. Vi är ett samspelt och positivt arbetsteam. Hos oss ligger fokus på att skapa goda relationer och god arbetsmiljö.
Vi erbjuder en mångkulturell arbetsplats där samarbete och teamkänsla genomsyrar vår verksamhet. Dina arbetsuppgifter är varierande, ger utrymme för att arbeta självständigt och aktivt med utveckling och förbättring.

Vårdcentralen ligger i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Vårdcentralschef till Varberga vårdcentral

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett utvecklande och varierat uppdrag där du har ansvar för vårdcentralen, för verksamhet, medarbetare och deras arbetsmiljö samt ekonomi. Som vårdcentralchef är du arbetsgivarens företrädare och direkt underställd verksamhetschef för Örebro Väster. Till din hjälp har du ett administrativt chefsstöd, såväl som stödfunktioner i form av HR, ekonomi och kommunikation.
Du kommer att ha en ledande funktion i vårdcentralens ledningsgrupp. Tillsammans med övrig ledningspersonal initierar du utveckling och driver vår vårdcentral mot uppsatta mål. Som vårdcentralschef ingår du i Örebro Västers chefsgrupp som leds av den övergripande verksamhetschefen för Örebro Väster.

Övrig information

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning inom hälso-och sjukvård eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Tidigare erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvården och tidigare chefs- och ledarerfarenhet är meriterande. Det är vidare meriterande om du har genomgått chefs- och ledarutbildning samt har erfarenhet av att leda kvalitets- och förbättringsarbete som lett till goda resultat.
Som ledare är du trygg, tydlig, strukturerad och engagerad med ett förhållningssätt som uppmuntrar till flexibilitet och ansvarstagande, för såväl det enskilda uppdraget som för helheten. Du ser den enskilde individen i det större sammanhanget.
Du tycker att det är utmanande och inspirerande att motivera och leda dina medarbetare mot gemensamma mål och att leda en verksamhet i ständig förändring och utveckling.
Stämmer beskrivningen in på dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan!
Om tjänsten:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring inom Område Nära vård Örebro Väster med ett tidsbegränsat chefsförordnande.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Fackliga företrädare:
Vårdförbundet - Nyrén, Helena, 072-148 08 59
Kommunal - Kvick, Stefan, 010-442 92 52
SACO - -, 019-602 03 35
Läkarförbundet - Wallmon, Paula, 0581-850 65
Vision - Strömgren Fredin, Petra, 019-602 27 59

Ansök nu

Vårdcentralschef till Varberga vårdcentral

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 8
Vi söker nu en vårdcentralschef med erfarenhet, kunskap och förmåga att leda och driva verksamheten framåt. Du är en passionerad ledare som gillar ordning och reda, utveckling samt goda relationer.
Varberga vårdcentral har ca 10 000 listade patienter och ca 50 medarbetare. Vi arbetar i ett mångkulturellt område med båda villa- och hyreshusboende. Upptagningsområde sträcker sig från Närkes Kil och Mellringe till Hjärsta och Varberga. Vi är ett samspelt och positivt arbetsteam. Hos oss ligger fokus på att skapa goda relationer och god arbetsmiljö.
Vi erbjuder en mångkulturell arbetsplats där samarbete och teamkänsla genomsyrar vår verksamhet. ina arbetsuppgifter är varierande, ger utrymme för att arbeta självständigt och aktivt med utveckling och förbättring.

Vårdcentralen ligger i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Vårdcentralschef till Varberga vårdcentral

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett utvecklande och varierat uppdrag där du har ansvar för vårdcentralen, för verksamhet, medarbetare och deras arbetsmiljö samt ekonomi. Som vårdcentralchef är du arbetsgivarens företrädare och direkt underställd verksamhetschef för Örebro Väster. Till din hjälp har du ett administrativt chefsstöd, såväl som stödfunktioner i form av HR, ekonomi och kommunikation.
Du kommer att ha en ledande funktion i vårdcentralens ledningsgrupp. Tillsammans med övrig ledningspersonal initierar du utveckling och driver vår vårdcentral mot uppsatta mål. Som vårdcentralschef ingår du i Örebro Västers chefsgrupp som leds av den övergripande verksamhetschefen för Örebro Väster.

Övrig information

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning inom hälso-och sjukvård eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Tidigare erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvården och tidigare chefs- och ledarerfarenhet är meriterande. Det är vidare meriterande om du har genomgått chefs- och ledarutbildning samt har erfarenhet av att leda kvalitets- och förbättringsarbete som lett till goda resultat.
Som ledare är du trygg, tydlig, strukturerad och engagerad med ett förhållningssätt som uppmuntrar till flexibilitet och ansvarstagande, för såväl det enskilda uppdraget som för helheten. Du ser den enskilde individen i det större sammanhanget.
Du tycker att det är utmanande och inspirerande att motivera och leda dina medarbetare mot gemensamma mål och att leda en verksamhet i ständig förändring och utveckling.
Stämmer beskrivningen in på dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan!
Om tjänsten:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring inom Område Nära vård Örebro Väster med ett tidsbegränsat chefsförordnande.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Fackliga företrädare:
Vårdförbundet - Nyrén, Helena, 072-148 08 59
Kommunal - Kvick, Stefan, 010-442 92 52
SACO - -, 019-602 03 35
Läkarförbundet - Wallmon, Paula, 0581-850 65
Vision - Strömgren Fredin, Petra, 019-602 27 59

Ansök nu

Enhetschef, kognitiva sektionen Geriatriska kliniken USÖ

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Aug 2
Är du en utvecklingsinriktad och naturlig ledare som vill vara med och driva kognitiva sektionen framåt. Gillar du att samarbeta med många professioner? Då har vi jobbet för dig!
Vi erbjuder en mycket trevlig arbetsplats på en klinik i ständig utveckling.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Enhetschef, kognitiva sektionen Geriatriska kliniken USÖ

Arbetsuppgifter

Enhetschefen har ett övergripande ansvar för kognitiva sektionen. Samverkan mellan den forskningsaktiva enheten, egna verksamhetsområdet och andra aktörer är av stor betydelse. Du ansvarar för planering och uppföljning av arbetet inom sektionen. I detta ligger även att arbeta med kvalitets- och förbättringsarbete i nära samarbete med verksamhetschefen.
Personal- och arbetsmiljöansvar ingår, liksom att driva verksamheten inom givna ekonomiska ramar. Du ansvarar närmast för ca 30 medarbetare. Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i klinikens ledningsgrupp. Som chef erbjuds du introduktion, stöd och handledning enligt USÖ:s chefsprogram.

Övrig information

Följ oss gärna på Linkedin, Facebook och Instagram.
Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tar initiativ, sätter igång aktiviter och uppnår resultat på ett strukturerat sätt. Som person är du tydlig, lojal och har god samarbetsförmåga inlyssnande och en närvarande chef.
Vi söker dig som är erfaren legitimerad sjuksköterska. Har du chefserfarenhet och/eller erfarenhet inom geriatrik är det meriterande men inte ett krav.
Anställningsinformation:
Du tecknar ett tidsbegränsat förordnande som enhetschefschef under fyra år med en tillsvidareanställning som sjuksköterska.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Enhetschef till Akut- och traumaavd 37, VO ortopedi- och handkirurgi USÖ

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Aug 29
Vill du vara med och leda VO ortopedi- och handkirurgi framåt?
Verksamhetsområde ortopedi- och handkirurgi söker nu en enhetschef till avd 37, USÖ Välkommen med din ansökan.
Vi befinner oss en bit in i ett spännande förändringsarbete där organisationen som helhet nu har tagit form. På akut- och traumaavdelning 37 planeras det att tillhandahålla vårdplatser för traumapatienter i ett samarbete mellan specialiteterna ortopedi och kirurgi.
Utvecklingsarbetet ger nya möjligheter till förbättring, förändring och ökad tillgänglighet för patienterna. Vill du vara delaktig, påverka och är positiv till förändringar så finner du en spännande utmaning här hos oss!
Chefskapet på avd 37 kommer att bedrivas i ett delat ledarskap. Nu sker rekryteringen av enhetschef och i nästa steg kommer ytterligare en enhetschef rekryteras. Du kommer att vara delaktig i rekryteringen av din chefskollega och ni tillsammans kommer att ha ett delat chef- och ledarskap på avd 37.

Verksamhetsområde ortopedi och handkirurgi bedriver universitetssjukvård samt klinisk forskning vid länets tre sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Verksamhetsområdet bedriver vård inom hela det ortopediska området inklusive högspecialiserad vård. Inom området pågår en omfattande omstrukturering i syfte att förbättra tillgänglighet, kvalitet och kostnadseffektivitet. Uppbyggnaden av en klinisk forskningsenhet är ett viktigt led i utvecklingsarbetet.
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har cirka 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Enhetschef till Akut- och traumaavd 37, VO ortopedi- och handkirurgi USÖ

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett utvecklande och varierande uppdrag där du ansvarar för avdelningens verksamhet, medarbetare, deras arbetsmiljö samt ekonomin. Som enhetschef är du arbetsgivarens företrädare och underställd sektionschefen för omvårdnad, sk Omvårdnadschef. Tillsammans med övriga enhetschefer inom omvårdnad och administration deltar du i en ledningsgrupp som är en viktig del i VO ledningsgrupp som leds av verksamhetschef. 
Du kommer att leda medarbetare och verksamhet såväl i det dagliga arbetet som mot långsiktiga mål. Du har personalansvar för enhetens samtliga medarbetare, som består av sjuksköterskor, undersköterskor och medicinsk vårdadministratör. Du har också ekonomi- och processansvar för enheten. 
Enhetschefen representerar arbetsgivaren såväl inåt i organisationen som utåt mot samverkanspartners.

Övrig information

Följ oss gärna på Linkedin, Facebook och Instagram.
Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom hälso- och sjukvård, där det är meriterande om du är legitimerad sjuksköterska. Har du dessutom tidigare innehaft chefsuppdrag ses detta som meriterande.
Vi söker en engagerad och lyhörd chef som genom ett tydligt, kreativt och inkännande ledarskap driver klinikens arbete framåt. Du har förmåga att genom kommunikation skapa delaktighet och motivation hos medarbetarna. Du tycker om utveckling och förändring, har god förmåga till samarbete och är lösningsfokuserad.
Vi erbjuder dig chefsutveckling och chefsstöd samt goda möjligheter till individuell utveckling.
Om tjänsten:
Tillsvidareanställning, med ett tidsbegränsat förordnande som enhetschef

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Enhetschef till Akut- och traumaavd 37, VO ortopedi- och handkirurgi USÖ

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Aug 10
Vill du vara med och leda VO ortopedi- och handkirurgi framåt?
Verksamhetsområde ortopedi- och handkirurgi söker nu en enhetschef till avd 37, USÖ Välkommen med din ansökan.
Vi befinner oss en bit in i ett spännande förändringsarbete där organisationen som helhet nu har tagit form. På akut- och traumaavdelning 37 planeras det att tillhandahålla vårdplatser för traumapatienter i ett samarbete mellan specialiteterna ortopedi och kirurgi.
Utvecklingsarbetet ger nya möjligheter till förbättring, förändring och ökad tillgänglighet för patienterna. Vill du vara delaktig, påverka och är positiv till förändringar så finner du en spännande utmaning här hos oss!
Chefskapet på avd 37 kommer att bedrivas i ett delat ledarskap. Nu sker rekryteringen av enhetschef och i nästa steg kommer ytterligare en enhetschef rekryteras. Du kommer att vara delaktig i rekryteringen av din chefskollega och ni tillsammans kommer att ha ett delat chef- och ledarskap på avd 37.

Verksamhetsområde ortopedi och handkirurgi bedriver universitetssjukvård samt klinisk forskning vid länets tre sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Verksamhetsområdet bedriver vård inom hela det ortopediska området inklusive högspecialiserad vård. Inom området pågår en omfattande omstrukturering i syfte att förbättra tillgänglighet, kvalitet och kostnadseffektivitet. Uppbyggnaden av en klinisk forskningsenhet är ett viktigt led i utvecklingsarbetet.
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har cirka 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Enhetschef till Akut- och traumaavd 37, VO ortopedi- och handkirurgi USÖ

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett utvecklande och varierande uppdrag där du ansvarar för avdelningens verksamhet, medarbetare, deras arbetsmiljö samt ekonomin. Som enhetschef är du arbetsgivarens företrädare och underställd sektionschefen för omvårdnad, sk Omvårdnadschef. Tillsammans med övriga enhetschefer inom omvårdnad och administration deltar du i en ledningsgrupp som är en viktig del i VO ledningsgrupp som leds av verksamhetschef. 
Du kommer att leda medarbetare och verksamhet såväl i det dagliga arbetet som mot långsiktiga mål. Du har personalansvar för enhetens samtliga medarbetare, som består av sjuksköterskor, undersköterskor och medicinsk vårdadministratör. Du har också ekonomi- och processansvar för enheten. 
Enhetschefen representerar arbetsgivaren såväl inåt i organisationen som utåt mot samverkanspartners.

Övrig information

Följ oss gärna på Linkedin, Facebook och Instagram.
Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom hälso- och sjukvård, där det är meriterande om du är legitimerad sjuksköterska. Har du dessutom tidigare innehaft chefsuppdrag ses detta som meriterande.
Vi söker en engagerad och lyhörd chef som genom ett tydligt, kreativt och inkännande ledarskap driver klinikens arbete framåt. Du har förmåga att genom kommunikation skapa delaktighet och motivation hos medarbetarna. Du tycker om utveckling och förändring, har god förmåga till samarbete och är lösningsfokuserad.
Vi erbjuder dig chefsutveckling och chefsstöd samt goda möjligheter till individuell utveckling.
Om tjänsten:
Tillsvidareanställning, med ett tidsbegränsat förordnande som enhetschef

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Kundansvarig inom Personlig Assistans

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Aug 3
Assistanspoolen Omsorg Sweden AB ingår i Hedera Group som är en börsnoterad koncern inom vård och omsorg. Hedera Group har tre uttalade verksamhetsområden i Hedera Doctor, Hedera Nurse där Hedera Assistans där Assistanspoolen ingår. Vi har kontor i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Helsingborg och på Öland. Målet för oss är att bli rikstäckande inom personlig assistans!
VI ERBJUDER
-En roll som kundansvarig där du blir en central del i vår fortsatta expansion i Örebro!
Vårt företag är etablerat, har en stark värdegrund samt ambition och potential att expandera vilket vi nu gör i Örebro med omnejd med utgång från Örebro. Vill du också vara en del av något helt unikt?
ROLLEN
- Du ingår i vårt nationella team som idag består av kundansvariga, verksamhetsadministratörer, teamsamordnare och ca 350 personliga assistenter. Som kundansvarig leder du assistenter och teamsamordnare så att brukaren och dess anhöriga uppnår ett gott, förtroendefullt och långvarigt samarbete med Assistanspoolen. Du ansvarar för arbetet kring kund med hänsyn till arbetsmiljö, lagar, förordningar och Assistanspoolens policys och levererar kontinuerligt en god service. Du ansvarar också för bemanning, genomförandeplaner och dokumentation.
DINA UPPGIFTER
-Huvuduppdraget är att tillsammans med nuvarande team fortsätta utveckla Örebroregionen.
Det mesta av arbetet sker genom direktkontakt med kunderna; per telefon, via webblösningar och eller genom personliga möten. Rollen som kundansvarig handlar till stor del om att generera nya kunder men också att informera, underhålla och serva kundkretsen.
Din personlighet väger tungt. Vi söker en affärsmässig person med hjärtat på rätt ställe! Du är lika målmedveten, drivande och självgående som ödmjuk, social och samarbetande. Du är trygg, trivs i ditt ledarskap samt har fingertoppskänsla och förmågan att inspirera och motivera andra.
KVALIFIKATIONER
-Vi söker dig som har arbetat i assistansbranschen, trivs med uppgifterna och har uppnått goda resultat. Du sätter en ära i att vårda kundrelationer och drivs av att utveckla nya. Dina kunder uppskattar din professionalitet och tycker om att samarbeta med dig. Du har erfarenhet av budgetarbete och arbetat med ett övergripande ekonomiskt ansvar. Du har en relevant utbildning men det som väger tyngst är att du har förståelse för vår verksamhet och de brukare och anhöriga som vi är ett stort stöd för. Du har goda IT-kunskaper. B-körkort är ett krav.
ÄR DETTA DU?
Välkommen att kontakta Christer Ryder, VD Assistanspoolen, 0485-650 455.
Din intresseanmälan med ditt CV, märkt ”Kundansvarig Örebro”, sänder du senast den 31 augusti christer@assistanspoolen.se. Tillträde sker enligt överenskommelse.
Varmt välkommen med den!

Ansök nu

Enhetschef till Ortopedteknik Örebro

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jul 21
Ortopedteknik i Örebro är en verksamhet med framåtanda och hög forskningskompetens som har i uppdrag att förskriva ortopedtekniska hjälpmedel och bedriva re-/habilitering för personer med dysmeli eller förvärvad amputation av hand eller arm.
Ortopedteknik finns i moderna och välfungerande lokaler vid Universitetssjukhuset Örebro och har mottagningar på länets tre sjukhus. Vi tar även emot patienter från övriga delar av landet då vi har Dysmeli- och armprotesenheten inom verksamheten och det är ett av de största armprotesteamen i Sverige. Vårt arbete sker i nära kontakt och samarbete med övriga verksamheter inom Region Örebro län. Forskning pågår inom flera olika områden. Hos oss arbetar ca 35 medarbetare och våra professioner är ortopedtekniker, ortopedingenjörer, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och administratörer.
På ortopedteknik finns en verksamhetschef och två enhetschefer, där de senare även är kliniskt verksamma inom sin grundprofession. Indelningen ser idag ut så att en enhetschef ansvarar för ortopedingenjörer, fysioterapeuter och fotterapeut och har ett samlat ansvar för patientmottagning med alla delar som där tillhör. Den andra enhetschefen ansvarar för produktionen med ca nio tekniker och har ett särksilt ansvar för maskinpark, sortiment och lager. Administratörer, arbetsterapeuter och professor har verksamhetschefen som närmsta chef. Beroende på sökande kan förändringar komma att ske i ovan beskrivna fördelning.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Enhetschef till Ortopedteknik Örebro

Arbetsuppgifter

Som enhetschef ansvarar du för att driva och utveckla verksamheten i nära samarbete inom ledningsgruppen och tillsammans med medarbetarna.
Du har verksamhets-, personal- och ekonomiansvar. Det innebär bland annat att:
-Ansvara för verksamhetens innehåll, planering, genomförande och uppföljning.
-Ingå i ledningsgruppen tillsammans med den andra enhetschefen och verksamhetschef.
-Leda, prioritera och fördela arbetet inom enheten.
Tjänsten innehåller utöver rollen som enhetschef även visst operativt arbete. Vilka arbetsuppgifter det handlar om beror på din bakgrund. 

Övrig information

Följ oss gärna på Linkedin, Facebook och Instagram.
Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildning och/eller erfarenhet för uppdraget. I rollen som enhetschef är det viktigt att du kan prioritera, driva och följa upp målen inom effektivt resursutnyttjande och rättvisande resultat. Du ser dina medarbetares potential och stimulerar deras utveckling, samt är tydlig i din kommunikation. Du vill utvecklas, både för egen del och tillsammans med andra, för verksamhetens bästa. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Har du erfarenhet från chef/ledarskapuppgifter, samt hjälpmedel och då gärna ortopedteknisk verksamhet är det ett plus.
Om tjänsten:
Tillsvidare i din grundprofession med ett tidsbegränsad förordnande som enhetschef.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Per Axelsson, verksamhetschef, 019-602 55 60, per.axelsson@regionorebrolan.se
från v 31: Niclas Bratt, enhetschef, 019-602 59 27, niclas.bratt@regionorebrolan.se
Facklig företrädare:
Daniel Jardenius, SACO
Joakim Sars, Vision. Nås via regionens växel på 019-602 10 00 från v 33.

Ansök nu

Biträdande enhetsschef Allmängeriatriska sektionen avd 82, USÖ

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jul 13
Vill du vara med och utveckla Geriatriska kliniken? Vi söker dig som har ett genuint intresse för den äldre patienten och dennes specifika behov, som vill vara med och påverka och göra skillnad för vår patientgrupp.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Biträdande enhetsschef Allmängeriatriska sektionen avd 82, USÖ

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill ta dig an ett uppdrag där omvårdnads- och patientsäkerhetsfrågor samt verksamhetsutveckling står i fokus. En stor del av uppdraget består i att leda, planera, följa upp och utveckla verksamheten. Uppdraget innebär ett nära arbete med enhetsschef, läkare och omvårdnadspersonal. Du är direkt underställd enhetsschefen och ersätter denne vid frånvaro. I tjänsten ingår kliniskt arbete ca 50 %.

Övrig information

Följ oss gärna på Linkedin, Facebook och Instagram.
Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska där intresse och erfarenhet av geriatrik är meriterande.
Vi värderar en god samarbetsförmåga med samtliga personalkategorier. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper så som förmågan att inspirera till förändring och utveckling samt att vara en god teamledare som skapar delaktighet och engagemang i din grupp. Du har en helhetssyn och arbetar långsiktigt.
Anställningsinformation:
Tjänsten innebär en tillsvidareanställning som sjuksköterska med heltidstjänstgöring med ett visstidsförordnande som biträdande enhetschef 50%.

Ansökan

Intervjuer sker löpande.
Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Vårdcentralschef till Olaus Petri vårdcentral

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 29
Är du nyfiken på hur det är att arbeta på Örebros största vårdcentral? Trivs du i ett flexibelt arbete där det är högt i takt och en trevlig familjär stämning? Då tror vi att du kommer trivas hos oss! För oss är utvecklingsmöjligheter en förutsättning för arbete där vi erbjuder dig stora möjligheter till både utbildning och utveckling.
Om verksamheten
Olaus Petri vårdcentral ligger i centrala Örebro och har drygt 21 000 listade patienter. Vi är en vårdcentral som växer med ca 300 patienter per år. Vårt upptagningsområde utgörs av såväl villaområden, flerfamiljshus och landsbygd, vilket innebär ett varierat patientarbete för alla våra medarbetare.
Här på Olaus Petri vårdcentral finns kompetenta, professionella och engagerade personer i alla yrkeskategorier som finns på vårdcentralen. Vi har ett starkt intresse och ett stort engagemang till vårt arbete. Vi strävar efter att dra nytta av våra olikheter och våra olika kompetenser för att kunna erbjuda våra patienter det absolut bästa. Det finns ett stort intresse av handledning av alla typer av elever och utbildningstjänster. För att ge patienterna den bästa möjliga vården arbetar vi i vårdlag.
På vårdcentralen finns det totalt tre förstalinjes tjänster som har närmaste chefskapet över olika yrkeskategorier och som delar på ansvaret för verksamhetens dagliga drift. Som vårdcentralschef är du närmast chef över läkargruppen och är direkt underställd verksamhetschefen. Du har ett övergripande ansvar för vårdcentralen i ett tätt samarbete med de övriga cheferna. Du deltar i verksamhetschefens ledningsgrupp. Drygt 80 personer arbetar på Olaus Petri vårdcentral. Samverkan med de övriga fyra vårdcentralerna i Örebro väster är viktig och betydelsefull i vårt fortsatta arbete mot Nära Vård.

Vårdcentralen ligger i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Vårdcentralschef till Olaus Petri vårdcentral

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett utvecklande och varierat uppdrag där du har ansvar för vårdcentralen, för verksamhet, medarbetare och deras arbetsmiljö samt ekonomi. Som vårdcentralchef är du arbetsgivarens företrädare och direkt underställd verksamhetschef för Örebro Väster. Till din hjälp har du ett administrativt chefsstöd, såväl som stödfunktioner i form av HR, ekonomi och kommunikation.
Du kommer att ha en ledande funktion i vårdcentralens ledningsgrupp. Tillsammans med övrig ledningspersonal initierar du utveckling och driver vår vårdcentral mot uppsatta mål. Som vårdcentralschef ingår du i Örebro Västers chefsgrupp som leds av den övergripande verksamhetschefen för Örebro Väster.

Övrig information

Följ oss gärna på Linkedin, Facebook och Instagram.
Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning inom hälso-och sjukvård eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Tidigare erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvården och tidigare chefs- och ledarerfarenhet är meriterande. Det är vidare meriterande om du har genomgått chefs- och ledarutbildning samt har erfarenhet av att leda kvalitets- och förbättringsarbete som lett till goda resultat.
Som ledare är du trygg, tydlig, strukturerad och engagerad med ett förhållningssätt som uppmuntrar till flexibilitet och ansvarstagande, för såväl det enskilda uppdraget som för helheten. Du ser den enskilde individen i det större sammanhanget.
Du tycker att det är utmanande och inspirerande att motivera och leda dina medarbetare mot gemensamma mål och att leda en verksamhet i ständig förändring och utveckling.
Stämmer beskrivningen in på dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan!
Om uppdraget
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring, dagtid, utifrån din grundprofession med ett tidsbegränsat chefsförordnande.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Biträdande enhetschef, Beroendecentrums vårdavdelning

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 22
Nu har du möjligheten att söka tjänst som biträdande enhetschef på Beroendecentrums vårdavdelning! Vi söker dig som brinner för beroendevård och för att ge våra patienter god, sammanhållen och patientsäker vård av hög kvalitet. Grundläggande i hela verksamheten är ett gott bemötande, vårdkvalitet och professionalism.
Beroendecentrums vårdavdelning är belägen på USÖ och består av 18 vårdplatser varav två platser för psykiatrisk intensivvård av beroendetillstånd samt ytterligare fem platser för tillnyktring. Vårdavdelningen tar emot patienter både akut och planerat och delar av vården sker i samverkan med länets kommuner och polisen.

Beroendecentrum är en del av verksamhetsområde specialistpsykiatrin. Inom beroendecentrum utreder och behandlar vi personer med beroendeproblematik och samtidig psykisk ohälsa. Verksamheten omfattas av både öppen- och slutenvård med olika inriktningar som till exempel mottagningar för LARObehandling, kvinnor med alkoholmissbruk, läkemedelsberoende, neuropsykiatri, spelberoende samt Maria ungdom. I samarbete med andra samhällsaktörer finns en enhet för samverkan mot alkohol och droger i trafiken (SMADIT). En vårdavdelning med anpassade vårdplatser för psykiatrisk intensivvård samt en tillnyktringsenhet hör också till verksamheten.
Tillsammans är vi runt 150 medarbetare som arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan och anpassar vårdinsatserna till patientens behov och förutsättningar. Vi jobbar för att främja närståendes delaktighet i vården.
Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fyra verksamhetsområden alla med stort fokus på etik, samverkan och utveckling samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Biträdande enhetschef, Beroendecentrums vårdavdelning

Arbetsuppgifter

Som biträdande enhetschef har du ett nära samarbete med enhetschef, medarbetarna, annan heldygnsvård. Tjänsten innebär ett omväxlande arbete och nära samarbete med beroendevårdens öppenvård, socialtjänst och övrig psykiatri och hälso- och sjukvård. Du ingår i Specialistpsykiatrins ledningsgrupp och vi vill att du har ett stort engagemang för patienterna och att du har en stark drivkraft och vill vara med och leda och utveckla vår heldygnsvård.
Som biträdande enhetschef kommer du att vara delaktig och drivande i att utveckla avdelningens arbetssätt och rutiner, genomföra förbättringsarbeten samt planera och följa upp olika typer av verksamhetsmål. Tillsammans med enhetschef och övriga medarbetare säkerställer du att avdelningen upprätthåller en hög vårdkvalitet och patientsäkerhet.
Du förväntas vara en problemlösare och se möjligheter i eventuella svårigheter som dyker upp. Du förväntas vilja och våga bidra med ledarskap och att jobba aktivt för att främja en positiv arbetsmiljö och goda relationer med patienter, närstående, medarbetare och samarbetspartners.
Du arbetsleds av enhetschefen och arbetsuppgifterna kan komma att anpassas utifrån din erfarenhet och kompetens. Du kommer ha goda möjligheter till egen kompetensutveckling och till att bidra till enhetens och verksamhetens utveckling.

Övrig information

Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och belastningsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.
Följ oss gärna på Linkedin, Facebook och Instagram.
Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Du ska ha goda ledaregenskaper, vara drivande, ha kunskaper om verksamhetsutveckling och förmågan att skapa ändamålsenliga flöden i processer med många parametrar. Som person behöver du ha lätt för att kommunicera och god förmåga att planera och strukturera och leda både ditt eget och enhetens arbete. Du kan arbeta inom fastlagda ramar och givna riktlinjer samt ha patientens bästa i fokus. Personlig lämplighet och god samarbetsförmåga värderas högt.
Erfarenhet inom område missbruk/beroende är meriterande för uppdraget.
Anställningsinformation:
Tidsbegränsat förordnande som biträdande enhetschef med en tillsvidareanställning i din grundprofession. 40 timmar per vecka, dagtid måndag - fredag.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Enhetschef till psykosvårdens avdelning i Örebro

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 7
Vi söker dig som vill leda och utveckla vår heldygnsvård inom psykosvården på Karlahuset i Örebro.
Psykosvårdens avdelning är en psykiatrisk vårdavdelning med 14 vårdplatser som är belägen på Karlahuset i Örebro på bekvämt avstånd till centrum och cirka en kilometer från Universitetssjukhuset. På avdelningen vårdar vi främst patienter med psykossjukdom. I verksamheten har vi ett gott och nära samarbete med psykosvårdens öppenvårdsteam som arbetar i samma hus, samt ett gott samarbete med övriga psykiatriska vårdavdelningar i länet. Medarbetarna på avdelning har hög kompetens, lång erfarenhet och stort engagemang för patienterna.

Psykosvården är en del av verksamhetsområde specialistpsykiatrin. Psykosvårdens vårdavdelning och mottagningar finns samlade på Karlahuset på väster i Örebro. Vi arbetar med både individuell- och gruppbehandling samt med såväl planerade som akuta besök samt telefonrådgivning. Rehabilitering ingår som en del i vårt arbete såväl som mobila insatser samt patient- och anhörigutbildningar.
Tillsammans är vi runt 100 medarbetare som arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan och anpassar vårdinsatserna till patientens behov och förutsättningar. Vi jobbar för att främja närståendes delaktighet i vården.
Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fyra verksamhetsområden alla med stort fokus på etik, samverkan och utveckling samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Enhetschef till psykosvårdens avdelning i Örebro

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara närmsta chef för cirka 30 sjuksköterskor och skötare på avdelningen. I arbetet ingår traditionella chefsuppgifter som arbetsledning, rekrytering och lönesättning. Flera spännande utvecklingsprojekt pågår också på avdelningen och du som chef är drivande i dessa - exempelvis införs metoden Safe-wards som syftar till en trygg heldygnsvård.
Tillsammans med dina chefskollegor och medarbetare är du med och driver den operativa verksamheten framåt och du förväntas som en del av ditt chefsuppdrag att leda det strategiska arbetet på kliniken samt arbeta i psykiatriövergripande forum och uppdrag. Som enhetschef har du en nyckelfunktion i att få verksamheten att hålla en hög kvalitet. Som enhetschef är du direkt underställd verksamhetschefen och du ingår i verksamhetens ledningsgrupp där du kommer att ha ett gott samarbete med övriga enhetschefer i specialistpsykiatrin.

Övrig information

Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och belastningsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.
Följ oss gärna på Linkedin, Facebook och Instagram.
Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Relevant universitets- eller högskoleutbildning inom området eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Tidigare arbete som chef är meriterande. Erfarenhet av vuxenpsykiatriskt arbete i sluten- eller öppenvård är också meriterande. Du har en vilja att utveckla både dig själv och dina medarbetare, du kan dela med dig av din kompetens och samverka med övriga och har god vana att arbeta i olika stödsystem. Som person behöver du ha lätt för att kommunicera och god förmåga att planera, strukturera och leda både ditt eget och enhetens arbete. Du kan arbeta inom fastlagda ramar och givna riktlinjer samt ha patientens bästa i fokus. Personlig lämplighet och god samarbetsförmåga värderas högt.

Ansökan

Intervjuer kommer ske fortlöpande under annonseringstiden.
Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu