Enhetschef, hälso- och sjukvård jobb i Örebro

Hitta lediga jobb som Enhetschef, hälso- och sjukvård i Örebro. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Örebro från den arbetsgivaren.

Regionschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 12
Kura Omsorg expanderar och söker nu en Regionchef, med placering i Örebro.

Vi är ett assistansbolag och verkar i hela landet med lokalkontor i Örebro, Trollhättan, Örnsköldsvik och Lidköping. Vi erbjuder ett sammanhang där utveckling och nya idéer uppmuntras och letar efter dig som har viljan, modet och kunskapen att leda andra mot gemensamma mål. Kura Omsorg är en del av Team Olivia som är en av de större vård- och omsorgskoncernerna i Norden. Välkommen till oss!

Om tjänsten

Som Regionchef på Kura Omsorg har du ett helhetsansvar för den operativa verksamheten i din region. Det innebär att du förvaltar och säkrar den dagliga driften i verksamheten samtidigt som du är drivande i företagets kvalitetssäkring och utveckling. Regionchefen har ett personalansvar över regionens Kundansvariga och ett resultats- och uppföljningsansvar över deras enheter. Väsentligt är att säkerställa en god kundnöjdhet. Som Regionchef ingår du i företagets ledningsgrupp.

I vardagen fungerar Regionchefen som ett smörjmedel för enheten och bidrar till att medarbetare känner sig sedda, till enhetens resultat och till företagets utveckling såväl kvalitativt som ekonomiskt. Tätt samarbete med din Regionchefskollega är avgörande för helheten. Regionchefen rapporterar direkt till VD.

I rollen ingår bland annat:

- Budgetansvar
- Personalansvar
- Kvalitetsansvar
- Affärsutveckling


Om dig

Vi söker en modig, tydlig och kommunikativt skicklig ledare. Du vågar fatta egna beslut, vågar lära dig nya saker, vågar ta hjälp när så behövs och vågar prioritera. Förutom att du är strukturerad och målinriktad har du förmågan att kombinera affärsmässighet med en moralisk kompass. Vi tror att du är en person som hittar lösningar och har ett flexibelt förhållningssätt. För att du ska bli framgångsrik i rollen hos oss ser vi gärna att du är samarbets- och förändringsorienterad.

Du är van vid att arbeta med och för människor och motiveras av att leda, organisera och vidareutveckla arbetsgrupper och arbetsprocesser. Entreprenörsanda och goda kommunikativa färdigheter såväl i tal som i skrift ser vi som meriterande.

Kvalifikationer

Högskoleutbildning inom vård- och omsorgsområdet, socialt arbete eller beteendevetenskap, alternativt en annan utbildning som vi bedömer vara likvärdig.

Dokumenterat goda erfarenheter från en ledande befattning.

God erfarenhet av att leda chefer.

Erfarenhet av formellt personal- och budgetansvar.

Branschvana inom området samt erfarenhet av ledande befattning inom vård-och omsorgsområdet är meriterande. Vi ser det också som meriterande om du har kunskaper om LSS-lagstiftningen samt personlig assistans.

Vi erbjuder

Hos oss får du friheten att utforma ditt arbete tillsammans med din kollega och möjlighet att vara med och utveckla ett av branschens ledande företag. Kura Omsorg är en del av vård- och omsorgskoncernen Team Olivia och har kollektivavtal för alla anställda.

Inom Team Olivia tror vi på att du som ledare vill och kan göra skillnad. För att vi gemensamt ska kunna ta hand om och utveckla vår verksamhet krävs ett enhetligt, samspelande och utvecklande ledarskap. Vi använder vår modell Ledarskapskompassen för att kunna navigera tryggt på vår resa. Ledarskapskompassen omfattar fyra egenskaper; Teamorientering, Samarbetsorientering, Affärsorientering och Förändringsorientering. Det är egenskaper som våra ledare behöver för att bygga ett bolag med teamarbete som ryggrad.

Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden. Vi tillämpar provanställning och bakgrundskontroller.

Ansök nu

Chef - Daglig verksamhet

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 5
Kungsängen i Nora söker dig som vill bli vår nya verksamhetschef för vår dagliga verksamhet på två av våra enheter i Örebro och Nora.

Vi erbjuder ett omväxlande, roligt arbete där du får möjlighet att arbeta nära våra brukare. Hos oss ingår du i ett gott samarbete där vi är måna om varandra.

Vi söker dig som vill vara med och forma och utveckla våra verksamheter tillsammans med kollegor och ledning. Vårt team består av verksamhetschefer, verksamhetsutvecklare, regionchefer, VD och hälso- och sjukvårdsteam. Hos oss värdesätter vi trygghet, laganda och flexibilitet. Kungsängen i Nora är en del av Team Olivia, vilket gör att du som verksamhetschef hos oss har tillgång till koncerngemensamma stödfunktioner.

Vi strävar efter att alltid förbättra vår redan höga kvalitet och erbjuda de bästa lösningarna för våra brukare. Tillsammans med oss får du möjligheten att bygga vidare på det som är bra och fortsätta det aktiva arbetet med bland annat kvalitetsutveckling. Du har fullt budget- personal och arbetsmiljöansvar.

Vår dagliga verksamhet

Vi erbjuder daglig verksamhet för vuxna personer tillhörande personkrets 1 och 2, personer med intellektuell funktionsnedsättning, autism eller autismliknande tillstånd, förvärvad hjärnskada.

På vår dagliga verksamhet ska varje brukare få möjlighet att hitta något som passar och vi erbjuder därför individuella aktiviteter och arbetsuppgifter utifrån behov och förutsättningar. Vi arbetar utifrån lågaffektivt bemötande och alternativ och kompletterande kommunikation, AKK. Fysisk aktivitet, skapande verksamhet och utomhusaktiviteter återkommer regelbundet.

Om dig

Vi söker dig som trivs i att samarbeta och med att arbeta verksamhetsnära. För att du ska lyckas i rollen hos oss ser vi att du är en trygg ledare med erfarenhet av målgruppen. Ingen dag är den andra lik i våra verksamheter och därför söker vi dig som hittar lösningar i de situationer som uppstår. Du ansvarar för dina verksamheter och därför är det viktigt att du som söker är självgående i ditt arbete.

Vi vill att du som söker har:

- Högskole-/ universitetsexamen inom relevant område, t.ex: beteendevetenskap, socionom eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig
- Dokumenterad erfarenhet av personal-budget- och arbetsmiljöansvar inom omsorg
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
- Körkort, resor i tjänsten förekommer


Vi ser det som meriterande, men inte ett krav, ifall du har erfarenhet av en arbetsledande befattning inom LSS, daglig verksamhet och en utbildning inom LSS.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Rekrytering sker löpande, tjänsterna kan tillsättas under ansökningstiden. Vi tillämpar provanställning och bakgrundskontroller och en grundförutsättning för att detta ska kunna förlängas är att IVO beviljar vår ansökan om att Du ska stå på tillståndet för respektive verksamhet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Kungsängen i Nora AB är ett etablerat växande omsorgsbolag som erbjuder boendelösningar, daglig verksamhet och hälso- och sjukvård inom LSS personkrets 1-3. Vi erbjuder dig som vill jobba med människor en attraktiv arbetsplats med goda möjligheter till variation och utveckling. Våra ledord Trygghet, Laganda och Flexibilitet vägleder oss i det dagliga arbetet och lyfter fram det som är unikt med Kungsängen i Nora som omsorgsföretag. Vi strävar efter att alltid vara en Trygghet för våra brukare, vi är stolta över den Laganda vi har och att vi med hjälp av vår Flexibilitet alltid strävar efter att hitta individanpassade lösningar. Vi satsar på vår personal genom friskvård, kompetensutveckling, möjligheter att påverka sin arbetssituation och våra chefer bedriver ett nära ledarskap.

Kungsängen i Nora är en del av Team Olivia som är ett ledande omsorgsföretag med tjänster inom bland annat personlig assistans, individ- och familjeomsorg och hemomsorg. Våra cirka 12 000 medarbetare arbetar för att göra varje enskilt liv rikare och mer värdigt, varje dag.

Inom Team Olivia tror vi på att du som ledare vill och kan göra skillnad. För att vi gemensamt ska kunna ta hand om och utveckla vår verksamhet krävs ett enhetligt, samspelande och utvecklande ledarskap. Vi använder vår modell Ledarskapskompassen för att kunna navigera tryggt på vår resa. Ledarskapskompassen omfattar fyra egenskaper; Teamorientering, Samarbetsorientering, Affärsorientering och Förändringsorientering. Det är egenskaper som våra ledare behöver för att bygga ett bolag med teamarbete som ryggrad.

Läs mer om oss på: www.kungsangeninora.se (http://www.kungsangeninora.se/), www.teamolivia.se (http://www.teamolivia.se/)

Ansök nu

Vårdcentralschef till Olaus Petri vårdcentral

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 29
Är du nyfiken på hur det är att arbeta på Örebros största vårdcentral? Trivs du i ett flexibelt arbete där det är högt i takt och en trevlig familjär stämning? Då tror vi att du kommer trivas hos oss! För oss är utvecklingsmöjligheter en förutsättning för arbete där vi erbjuder dig stora möjligheter till både utbildning och utveckling.
Om verksamheten
Olaus Petri vårdcentral ligger i centrala Örebro och har drygt 21 000 listade patienter. Vi är en vårdcentral som växer med ca 300 patienter per år. Vårt upptagningsområde utgörs av såväl villaområden, flerfamiljshus och landsbygd, vilket innebär ett varierat patientarbete för alla våra medarbetare.
Här på Olaus Petri vårdcentral finns kompetenta, professionella och engagerade personer i alla yrkeskategorier som finns på vårdcentralen. Vi har ett starkt intresse och ett stort engagemang till vårt arbete. Vi strävar efter att dra nytta av våra olikheter och våra olika kompetenser för att kunna erbjuda våra patienter det absolut bästa. Det finns ett stort intresse av handledning av alla typer av elever och utbildningstjänster. För att ge patienterna den bästa möjliga vården arbetar vi i vårdlag.
På vårdcentralen finns det totalt tre förstalinjes tjänster som har närmaste chefskapet över olika yrkeskategorier och som delar på ansvaret för verksamhetens dagliga drift. Som vårdcentralschef är du närmast chef över läkargruppen och är direkt underställd verksamhetschefen. Du har ett övergripande ansvar för vårdcentralen i ett tätt samarbete med de övriga cheferna. Du deltar i verksamhetschefens ledningsgrupp. Drygt 80 personer arbetar på Olaus Petri vårdcentral. Samverkan med de övriga fyra vårdcentralerna i Örebro väster är viktig och betydelsefull i vårt fortsatta arbete mot Nära Vård.

Vårdcentralen ligger i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Vårdcentralschef till Olaus Petri vårdcentral

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett utvecklande och varierat uppdrag där du har ansvar för vårdcentralen, för verksamhet, medarbetare och deras arbetsmiljö samt ekonomi. Som vårdcentralchef är du arbetsgivarens företrädare och direkt underställd verksamhetschef för Örebro Väster. Till din hjälp har du ett administrativt chefsstöd, såväl som stödfunktioner i form av HR, ekonomi och kommunikation.
Du kommer att ha en ledande funktion i vårdcentralens ledningsgrupp. Tillsammans med övrig ledningspersonal initierar du utveckling och driver vår vårdcentral mot uppsatta mål. Som vårdcentralschef ingår du i Örebro Västers chefsgrupp som leds av den övergripande verksamhetschefen för Örebro Väster.

Övrig information

Följ oss gärna på Linkedin, Facebook och Instagram.
Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning inom hälso-och sjukvård eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Tidigare erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvården och tidigare chefs- och ledarerfarenhet är meriterande. Det är vidare meriterande om du har genomgått chefs- och ledarutbildning samt har erfarenhet av att leda kvalitets- och förbättringsarbete som lett till goda resultat.
Som ledare är du trygg, tydlig, strukturerad och engagerad med ett förhållningssätt som uppmuntrar till flexibilitet och ansvarstagande, för såväl det enskilda uppdraget som för helheten. Du ser den enskilde individen i det större sammanhanget.
Du tycker att det är utmanande och inspirerande att motivera och leda dina medarbetare mot gemensamma mål och att leda en verksamhet i ständig förändring och utveckling.
Stämmer beskrivningen in på dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan!
Om uppdraget
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring, dagtid, utifrån din grundprofession med ett tidsbegränsat chefsförordnande.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Biträdande enhetschef, Beroendecentrums vårdavdelning

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 22
Nu har du möjligheten att söka tjänst som biträdande enhetschef på Beroendecentrums vårdavdelning! Vi söker dig som brinner för beroendevård och för att ge våra patienter god, sammanhållen och patientsäker vård av hög kvalitet. Grundläggande i hela verksamheten är ett gott bemötande, vårdkvalitet och professionalism.
Beroendecentrums vårdavdelning är belägen på USÖ och består av 18 vårdplatser varav två platser för psykiatrisk intensivvård av beroendetillstånd samt ytterligare fem platser för tillnyktring. Vårdavdelningen tar emot patienter både akut och planerat och delar av vården sker i samverkan med länets kommuner och polisen.

Beroendecentrum är en del av verksamhetsområde specialistpsykiatrin. Inom beroendecentrum utreder och behandlar vi personer med beroendeproblematik och samtidig psykisk ohälsa. Verksamheten omfattas av både öppen- och slutenvård med olika inriktningar som till exempel mottagningar för LARObehandling, kvinnor med alkoholmissbruk, läkemedelsberoende, neuropsykiatri, spelberoende samt Maria ungdom. I samarbete med andra samhällsaktörer finns en enhet för samverkan mot alkohol och droger i trafiken (SMADIT). En vårdavdelning med anpassade vårdplatser för psykiatrisk intensivvård samt en tillnyktringsenhet hör också till verksamheten.
Tillsammans är vi runt 150 medarbetare som arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan och anpassar vårdinsatserna till patientens behov och förutsättningar. Vi jobbar för att främja närståendes delaktighet i vården.
Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fyra verksamhetsområden alla med stort fokus på etik, samverkan och utveckling samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Biträdande enhetschef, Beroendecentrums vårdavdelning

Arbetsuppgifter

Som biträdande enhetschef har du ett nära samarbete med enhetschef, medarbetarna, annan heldygnsvård. Tjänsten innebär ett omväxlande arbete och nära samarbete med beroendevårdens öppenvård, socialtjänst och övrig psykiatri och hälso- och sjukvård. Du ingår i Specialistpsykiatrins ledningsgrupp och vi vill att du har ett stort engagemang för patienterna och att du har en stark drivkraft och vill vara med och leda och utveckla vår heldygnsvård.
Som biträdande enhetschef kommer du att vara delaktig och drivande i att utveckla avdelningens arbetssätt och rutiner, genomföra förbättringsarbeten samt planera och följa upp olika typer av verksamhetsmål. Tillsammans med enhetschef och övriga medarbetare säkerställer du att avdelningen upprätthåller en hög vårdkvalitet och patientsäkerhet.
Du förväntas vara en problemlösare och se möjligheter i eventuella svårigheter som dyker upp. Du förväntas vilja och våga bidra med ledarskap och att jobba aktivt för att främja en positiv arbetsmiljö och goda relationer med patienter, närstående, medarbetare och samarbetspartners.
Du arbetsleds av enhetschefen och arbetsuppgifterna kan komma att anpassas utifrån din erfarenhet och kompetens. Du kommer ha goda möjligheter till egen kompetensutveckling och till att bidra till enhetens och verksamhetens utveckling.

Övrig information

Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och belastningsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.
Följ oss gärna på Linkedin, Facebook och Instagram.
Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Du ska ha goda ledaregenskaper, vara drivande, ha kunskaper om verksamhetsutveckling och förmågan att skapa ändamålsenliga flöden i processer med många parametrar. Som person behöver du ha lätt för att kommunicera och god förmåga att planera och strukturera och leda både ditt eget och enhetens arbete. Du kan arbeta inom fastlagda ramar och givna riktlinjer samt ha patientens bästa i fokus. Personlig lämplighet och god samarbetsförmåga värderas högt.
Erfarenhet inom område missbruk/beroende är meriterande för uppdraget.
Anställningsinformation:
Tidsbegränsat förordnande som biträdande enhetschef med en tillsvidareanställning i din grundprofession. 40 timmar per vecka, dagtid måndag - fredag.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Enhetschef till psykosvårdens avdelning i Örebro

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 7
Vi söker dig som vill leda och utveckla vår heldygnsvård inom psykosvården på Karlahuset i Örebro.
Psykosvårdens avdelning är en psykiatrisk vårdavdelning med 14 vårdplatser som är belägen på Karlahuset i Örebro på bekvämt avstånd till centrum och cirka en kilometer från Universitetssjukhuset. På avdelningen vårdar vi främst patienter med psykossjukdom. I verksamheten har vi ett gott och nära samarbete med psykosvårdens öppenvårdsteam som arbetar i samma hus, samt ett gott samarbete med övriga psykiatriska vårdavdelningar i länet. Medarbetarna på avdelning har hög kompetens, lång erfarenhet och stort engagemang för patienterna.

Psykosvården är en del av verksamhetsområde specialistpsykiatrin. Psykosvårdens vårdavdelning och mottagningar finns samlade på Karlahuset på väster i Örebro. Vi arbetar med både individuell- och gruppbehandling samt med såväl planerade som akuta besök samt telefonrådgivning. Rehabilitering ingår som en del i vårt arbete såväl som mobila insatser samt patient- och anhörigutbildningar.
Tillsammans är vi runt 100 medarbetare som arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan och anpassar vårdinsatserna till patientens behov och förutsättningar. Vi jobbar för att främja närståendes delaktighet i vården.
Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fyra verksamhetsområden alla med stort fokus på etik, samverkan och utveckling samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Enhetschef till psykosvårdens avdelning i Örebro

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara närmsta chef för cirka 30 sjuksköterskor och skötare på avdelningen. I arbetet ingår traditionella chefsuppgifter som arbetsledning, rekrytering och lönesättning. Flera spännande utvecklingsprojekt pågår också på avdelningen och du som chef är drivande i dessa - exempelvis införs metoden Safe-wards som syftar till en trygg heldygnsvård.
Tillsammans med dina chefskollegor och medarbetare är du med och driver den operativa verksamheten framåt och du förväntas som en del av ditt chefsuppdrag att leda det strategiska arbetet på kliniken samt arbeta i psykiatriövergripande forum och uppdrag. Som enhetschef har du en nyckelfunktion i att få verksamheten att hålla en hög kvalitet. Som enhetschef är du direkt underställd verksamhetschefen och du ingår i verksamhetens ledningsgrupp där du kommer att ha ett gott samarbete med övriga enhetschefer i specialistpsykiatrin.

Övrig information

Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och belastningsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.
Följ oss gärna på Linkedin, Facebook och Instagram.
Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Relevant universitets- eller högskoleutbildning inom området eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Tidigare arbete som chef är meriterande. Erfarenhet av vuxenpsykiatriskt arbete i sluten- eller öppenvård är också meriterande. Du har en vilja att utveckla både dig själv och dina medarbetare, du kan dela med dig av din kompetens och samverka med övriga och har god vana att arbeta i olika stödsystem. Som person behöver du ha lätt för att kommunicera och god förmåga att planera, strukturera och leda både ditt eget och enhetens arbete. Du kan arbeta inom fastlagda ramar och givna riktlinjer samt ha patientens bästa i fokus. Personlig lämplighet och god samarbetsförmåga värderas högt.

Ansökan

Intervjuer kommer ske fortlöpande under annonseringstiden.
Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Enhetschef Fysiska vårdmiljöer

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 29
Vill du vara med och bygga för framtidens sjukvård? Sök tjänsten hos oss!
Fysiska vårdmiljöer är en relativt ny enhet inom Verksamhets- och ledningsstöd, som är en stödfunktion till hela hälso- och sjukvården i region Örebro. Enheten har ett förvaltningsövergripande uppdrag där huvudansvaret är att samordna samtliga frågor inom fastighetsutveckling och lokaler.
På grund av stora utvecklingsbehov och en ständigt rörlig omvärld (t.ex. snabb medicinsk utveckling, omställning till nära vård, fokus på ett alltmer högspecialiserat uppdrag samt nya arbetssätt i vården) utökar vi nu med ytterligare en enhetschef. Enheten för fysiska vårdmiljöer genomgår en genomlysningsprocess för att anpassa sitt arbetssätt utifrån ovan nämnda krav samt en ny organisation inom Hälso- och sjukvården. Inkluderat är en översyn av byggprocesserna i samverkan med Regionfastigheter. Genomlysningen ska vara avslutad och genomförd under hösten för beslut i Hälso- och sjukvårdens ledningsgrupp innan årsskiftet.
Enheten har ett strategiskt ansvar för Hälso-och sjukvårdsförvaltningens utveckling av vårdens lokalbehov. Enheten samordnar övergripande operativa och strategiska lokalförsörjningsfrågor genom t.ex. behovsanalyser, förstudier och enklare utredningar i samverkan och på uppdrag av våra områden och verksamheter. Enheten ansvarar för att tydliggöra Hälso-och sjukvårdsförvaltningens processer kopplade till fastighetsutveckling och lokaler så att gemensamma resurser inom enhetens ansvarsområde utnyttjas effektivt. För att klara detta krävs en hög kompetens inom sakområdena, ett processinriktat arbetssätt samt en god hushållning med enhetens resurser.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Enhetschef Fysiska vårdmiljöer

Arbetsuppgifter

Chefsuppdraget innebär dels att vara chef till en grupp med lokalstrateger och lokalutredare (ca 5 personer), dels ansvar för att långa och medellånga strategiska planer avseende vårdbyggnader och vårdlokaler finns på plats, är uppdaterade och användbara. Du kommer agera som spindeln i nätet mellan flera olika kompetenser; exempelvis arkitekter, fastighetsförvaltare, projektledare och inte minst verksamhetsnära vårdpersonal och processer vars behov vi ska stötta.
Hälso- och sjukvården är uppdelad i 4 olika områden där varje område har ett eget lokalforum som hanterar strategiska/taktiska/operativa lokalfrågor och som sen beslutas i Hälso- och sjukvårdens Fastighets och lokalforum (FLHS), som du kommer ansvara för. Det forumet hanterar prioriteringar och investeringar. Du ansvarar även för att involvera den senaste forskningen i utvecklingsarbetet.

Övrig information

Följ oss gärna på Linkedin, Facebook och Instagram.
Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha en universitetsutbildning, gärna med inriktning mot lokaler/fastigheter eller inriktning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi vill också att du har erfarenhet av större fastighetsutvecklingsprojekt, lokalförsörjningsfrågor samt ekonomi kopplat till investeringsprocesser. Har du tidigare chefserfarenhet är det också meriterande.
För att klara uppdraget krävs att du som person är trygg, stabil och har självinsikt. Det är viktigt att du tar eget ansvar, strukturerar ditt arbete och driver dina egna processer.
Eftersom du kommer att vara "spindel i nätet" i många frågor är det ett måste att du kan skapa och underhålla goda relationer. Det är också självklart med ett gott bemötande och ett lösningsfokuserat förhållningssätt.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Enhetschef Fysiska vårdmiljöer

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 27
Vill du vara med och bygga för framtidens sjukvård? Sök tjänsten hos oss!
Fysiska vårdmiljöer är en relativt ny enhet inom Verksamhets- och ledningsstöd, som är en stödfunktion till hela hälso- och sjukvården i region Örebro. Enheten har ett förvaltningsövergripande uppdrag där huvudansvaret är att samordna samtliga frågor inom fastighetsutveckling och lokaler.
På grund av stora utvecklingsbehov och en ständigt rörlig omvärld (t.ex. snabb medicinsk utveckling, omställning till nära vård, fokus på ett alltmer högspecialiserat uppdrag samt nya arbetssätt i vården) utökar vi nu med ytterligare en enhetschef. Enheten för fysiska vårdmiljöer genomgår en genomlysningsprocess för att anpassa sitt arbetssätt utifrån ovan nämnda krav samt en ny organisation inom Hälso- och sjukvården. Inkluderat är en översyn av byggprocesserna i samverkan med Regionfastigheter. Genomlysningen ska vara avslutad och genomförd under hösten för beslut i Hälso- och sjukvårdens ledningsgrupp innan årsskiftet.
Enheten har ett strategiskt ansvar för Hälso-och sjukvårdsförvaltningens utveckling av vårdens lokalbehov. Enheten samordnar övergripande operativa och strategiska lokalförsörjningsfrågor genom t.ex. behovsanalyser, förstudier och enklare utredningar i samverkan och på uppdrag av våra områden och verksamheter. Enheten ansvarar för att tydliggöra Hälso-och sjukvårdsförvaltningens processer kopplade till fastighetsutveckling och lokaler så att gemensamma resurser inom enhetens ansvarsområde utnyttjas effektivt. För att klara detta krävs en hög kompetens inom sakområdena, ett processinriktat arbetssätt samt en god hushållning med enhetens resurser.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Enhetschef Fysiska vårdmiljöer

Arbetsuppgifter

Chefsuppdraget innebär dels att vara chef till en grupp med lokalstrateger och lokalutredare (ca 5 personer), dels ansvar för att långa och medellånga strategiska planer avseende vårdbyggnader och vårdlokaler finns på plats, är uppdaterade och användbara. Du kommer agera som spindeln i nätet mellan flera olika kompetenser; exempelvis arkitekter, fastighetsförvaltare, projektledare och inte minst verksamhetsnära vårdpersonal och processer vars behov vi ska stötta.
Hälso- och sjukvården är uppdelad i 4 olika områden där varje område har ett eget lokalforum som hanterar strategiska/taktiska/operativa lokalfrågor och som sen beslutas i Hälso- och sjukvårdens Fastighets och lokalforum (FLHS), som du kommer ansvara för. Det forumet hanterar prioriteringar och investeringar. Du ansvarar även för att involvera den senaste forskningen i utvecklingsarbetet.

Övrig information

Följ oss gärna på Linkedin, Facebook och Instagram.
Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha en universitetsutbildning, gärna med inriktning mot lokaler/fastigheter eller inriktning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi vill också att du har erfarenhet av större fastighetsutvecklingsprojekt, lokalförsörjningsfrågor samt ekonomi kopplat till investeringsprocesser. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet från hälso- och sjukvård. Har du tidigare chefserfarenhet är det också meriterande.
För att klara uppdraget krävs att du som person är trygg, stabil och har självinsikt. Det är viktigt att du tar eget ansvar, strukturerar ditt arbete och driver dina egna processer.
Eftersom du kommer att vara "spindel i nätet" i många frågor är det ett måste att du kan skapa och underhålla goda relationer. Det är också självklart med ett gott bemötande och ett lösningsfokuserat förhållningssätt.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Avonova Hälsa söker hälsocenterchef till Örebro

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 28
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor.

 

Är du vår nya hälsocenterchef?

Avonova söker en chef till vårt hälsocenter i Örebro. Tillsammans med ett trevligt, engagerat och kompetent arbetslag erbjuder vi ett utvecklande arbete i ett företag som har stor tillväxtkraft i branschen. Vår kultur och arbetsgemenskap kännetecknas av innovation, helhetssyn och en stark vilja att åstadkomma goda resultat. Vi arbetar gentemot olika kundföretag i varierande branscher.

Vi söker dig som har ett stort intresse av att arbeta kundorienterat, är affärsmässig, har egen drivkraft och tycker om att arbeta i team. Du inspireras av att se din  verksamhet växa och utvecklas och är intresserad av ett aktivt och nära ledarskap.

Du har ett genuint intresse för människor, deras hälsa och arbetsmiljö och erfarenhet av arbete i ledande befattning med liknande verksamhet. Du har mycket goda ledaregenskaper och förmåga att  skapa förutsättningar att öka motivationen hos medarbetarna.

Arbetet är varierande och innefattar allt från att coacha dina medarbetare och säkerställa att de har rätt förutsättningar till att möta enhetens kunder, till att utveckla verksamheten och skapa långsiktiga affärsrelationer. En del i arbetet är att tillsammans med områdeschef och KAM bidra till att hälsocentrets medarbetare har en aktiv roll i kundarbetet för att skapa och utveckla befintliga och nya affärsmöjligheter. En av våra viktigaste målsättningar i uppdragen är helhetssyn och ett konsultativt arbetssätt.

Du kommer att:

- Ha ansvar för personal, budget och resultat.
- Hantera kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöfrågor och skapa en effektiv verksamhetsplanering.
- Tillsammans med säljare och områdeschef bidra till enhetens försäljning och ha en aktiv roll i kundarbetet för att skapa och utveckla befintliga och nya affärsmöjligheter.
- Ingå i ledningsgruppen för område Mälardalen och rapportera till områdeschef.
- Vara en nyckelperson i arbetet att utveckla vårt arbetssätt i målet att vara Nordens bästa företagshälsa

Du som söker har

- Chefs- och ledarerfarenhet av att leda specialister
- Högskoleutbildning
- Kunskap inom och erfarenhet av ekonomistyrning
- Tidigare haft budget-och resultatansvar
- Erfarenhet av kundarbete
- Erfarenhet från liknande bransch, bemannings- eller konsultverksamhet är meriterande

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i ett företag med stor förändringsvilja och potential. Dagens Avonova befinner sig i ett spännande utvecklingsskede med en ny ledning på plats, en omarbetad strategi och ett stort fokus på expansion i Sverige. Hos oss får du vara med och påverka och göra skillnad i människors liv. Du får frihet, stöd och möjlighet till utveckling. Självklart omfattas din anställning hos Avonova av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi vill att du ska må bra och trivas och erbjuder därför friskvårdsbidrag och företagshälsovård och ordnar regelbundet sociala aktiviteter.

Tjänstgöringsgrad heltid, tillträde enligt överenskommelse.

Våra arbetstider är dagtid, vardagar.Vill du veta mer kontakta områdeschef Helena Börjesson, tel. 010-2526479, helena.borjesson@avonova.se

Tycker du detta låter intressant är du välkommen med din ansökan med CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval så vi vill att du sänder din ansökan snarast möjligt.

Vi har kollektivavtal mellan Almega Vårdföretagarna och Vårdförbundet, Fysioterapeuterna, Läkarförbundet och Vision.

Utdrag ur belastningsregistret och drogtest sker i samband med anställning.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Enhetschef, Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP), Öppenvården

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 21
Vill du vara med och utveckla barn och ungdomspsykiatrin? Då är du den vi söker!
Vi söker nu en engagerad enhetschef till ett spännande uppdrag där du tillsammans med ditt team driver utvecklingen av Öppenvården. Upptagningsområdet är länets 65 000 barn i åldern 0-17 år.
Vår utmaning är att ställa om verksamheten till en högre tillgänglighet som matchar behovet hos länets barn och anhöriga. I denna omställning ingår att säkerställa att kvalitén på vårdinnehåll följer fastställda vård- och insatsprogram och att medarbetarna har en god arbetsmiljö.
Enhetens uppdrag är:
Att utreda, diagnostisera och ge behandling på specialistnivå till barn och ungdomar med psykisk ohälsa. De samlade resurserna i öppenvården arbetar i vårdprocesser som är anpassade efter patienternas behov i nära samarbete med barnomsorg, skola, socialtjänst och barnhälsovård. Enheten arbetar utifrån region Örebro läns värdegrund och ska erbjuda ett respektfullt bemötande mot både patienter, vårdnadshavare, medarbetare och samverkanspartners som skapar trygghet i vårdkedjan.

Barn- och ungdomspsykiatrin är en del av den specialiserade psykiatriska vården. I verksamheten finns öppenvårdsmottagningar, förstärkt öppenvård samt en vårdavdelning med akutverksamhet. Ett kontaktcenter för barn och unga med psykisk ohälsa hör också till verksamheten med uppdrag att ge rådgivning, göra bedömningar och triagera/sortera till rätt vårdnivå.
Vi arbetar med behandling både individuellt och i grupp samt med såväl planerade som akuta besök samt telefonrådgivning. Vi erbjuder också psykopedagogiska behandlingsinsatser till patienter och anhöriga. Tillsammans är vi runt 150 medarbetare som arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan och anpassar vårdinsatserna till patientens behov och förutsättningar. Vi jobbar för att främja barnets psykiska hälsa och utveckling samt närståendes delaktighet i vården.
Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fyra verksamhetsområden alla med stort fokus på etik, samverkan och utveckling samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.Enhetschef, Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP), Öppenvården

Arbetsuppgifter

Som chef inom Region Örebro län arbetar du utifrån vår vision och värdegrund. Du leder utifrån angivna mål och följer upp resultat samt har ett kommunikativt och utvecklingsinriktat ledarskap som befrämjar lärande. Du tar stort eget ansvar och är samtidigt en del av ledningsgruppen och bidrar till ett gott samarbete mellan professioner, enheter, verksamheter och med samhällets övriga resurser för målgruppen. Det förväntas att du bidrar till både enhetens och verksamhetens utveckling genom ett aktivt ledar- och medarbetarskap. Det är viktigt att du som ledare kan motivera och skapa bra förutsättningar för dina medarbetare.
Du har ett övergripande ansvar för enheten vilket innebär att du ansvarar för såväl enhetens uppdrag och produktion, arbetsmiljö som ekonomi. Du leder och motivera dina medarbetare, skapar, säkerställer och upprätthåller ett gott samarbete både internt och externt. I nära samarbete med andra professioner säkerställa patientsäkerhet och vårdgaranti samt ha ordning och reda på rutiner och ekonomi.
Som enhetschef ingår du i verksamhetens ledningsgrupp och arbetar nära övriga enhetschefer i arbetet med att utveckla en tillgänglig, evidensbaserad och jämlik vård. Det förväntas att du hanterar olika stödsystem och känner dig bekväm med att arbeta i digitala miljöer.

Övrig information

Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och belastningsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.
Följ oss gärna på Linkedin, Facebook och Instagram.
Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig med universitets- eller högskoleutbildning som bedöms relevant av arbetsgivaren. Tidigare erfarenhet av arbete och/eller chefsuppdrag inom hälso- och sjukvårdsorganisation är meriterande.
Du förväntas ha ett tydligt och tryggt ledarskap kombinerat med god samarbetsförmåga, initiativrik samt stabil och stresstålig som person.
Du behöver goda kunskaper i svenska språket, både i tal och i skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Vill du leda vårt framgångsrika team i Örebro?

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 10
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Där du utvecklas och kan designa din egen karriär till förmånliga villkor. Samtidigt är du med och förbättrar den svenska munhälsan, så att människor mår bättre och vågar skratta mer. Tillsammans gör vi Sverige gladare. Det är vår mission.
 
MyDentists kultur präglas av att organisationen är i stark tillväxt och förändring, det händer mycket hela tiden. Vi har samtidigt en professionell och engagerad kultur med starkt verksamhetsfokus, mycket glädje och stor hjälpsamhet där vi bidrar i våra olika roller mot gemensamma mål. 
 
Motiveras du av att skapa resultat tillsammans med andra där du har möjlighet att se snabba framsteg, kunna göra skillnad och påverka ditt arbete? Ta chansen att bli en del av vår framgångssaga när vi växer och har allt fokus på att bli Örebros bästa tandvårdsklinik och att bli en riktigt attraktiv arbetsgivare.
 
Vår klinik i centrala Örebro
Du kommer till en ny och fräsch klinik med modern utrustning. Idag är vi drygt 20 personer som arbetar på kliniken: tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och receptionist.
Du kommer till ett härligt team som trivs ihop och brinner för mötet med patienten. Vi har roligt tillsammans och driver utvecklingen framåt. Vår klinik har även en unik tandvårdsbutik där våra patienter hittar allt för att kunna ta hand om sin tandhälsa.
 
Vill du leda vårt framgångsrika team i Örebro?
Vår nuvarande Platschef avancerar inom bolaget och nu söker vi efter hans efterträdare. Som Platschef för kliniken är du en viktig del i MyDentist väg mot att förändra den konservativa tandvårdsbranschen. Du tycker precis som vi att det finns oanade möjligheter att ta redan befintlig kunskap, teknik och erfarenhet från andra branscher och applicera på tandvården för att göra upplevelsen av tandvården mer Tillgänglig, Enklare och Attraktivare. 
 
Som ledare hos oss blir du en viktig del av ett ungt och expansivt företag. Ett företag som vill förändra branschen och som har som vision att vara den mest rekommenderade tandläkaren, både hos kunder och medarbetare. Vi växer snabbt och det har vi våra medarbetares engagemang att tacka för. Vi arbetar därför ständigt med att skapa förutsättningar som ger arbetsglädje. Att ha kul på jobbet, stimulerande kundmöten, utvecklande arbetsuppgifter och dessutom arbeta utifrån ett värderingstyrt förhållningssätt tror vi är viktiga framgångsfaktorer, både för dig och för MyDentist. Nu får du chansen att vara med och utveckla kliniken i Örebro vidare.
 
Du ansvarar för ledning och utveckling av din klinik och butik, med budget-, resultat- och personalansvar. Du kommer leda och fördela ansvarsområden till ett 20-tal engagerade medarbetare och arbeta aktivt för att ni tillsammans utvecklar verksamheten i enlighet med våra uppsatta mål. 
Du rapporterar direkt till din Regionchef och arbetar som del i ett team med övriga platschefer. Till din hjälp finns gemensamma system och centrala funktioner inom HR, ekonomi, marknad och IT.
 
Vem söker vi?
Vi söker en trygg erfaren ledare som gillar utveckling och förändring. Du har en förmåga att inspirera och stödja dina kvalificerade medarbetare och kan motivera dem till framgång, att ge utmärkt kundbemötande och service. Samtidigt har du ekonomisk förståelse och ett affärsmässigt driv och intresse. 
 
Du har flera års goda erfarenheter av att leda medarbetare. Gärna från kundnära verksamhet, inte nödvändigtvis vårdsektorn, men gärna någon kvalificerad tjänsteverksamhet. Det är en fördel att även ha verkat i privat vinstdriven verksamhet. Du behöver ha goda kommunikativa och pedagogiska egenskaper för att få med dig personalen på vår gemensamma resa. 
 
Vi erbjuder dig
Ett ovanligt roligt och varierande arbete och du kommer att få arbeta i en positiv växande verksamhet med trevliga och kompetenta kollegor. Vi har korta beslutsvägar, här finns stort utrymme att påverka och få vara med och skapa något betydelsefullt med oss. Vi vet att du är trygg och kompetent i din chefsroll, men är nyfiken på en förändring.   
 
Välkommen till oss på MyDentist!
Känner du igen dig i vår beskrivning? Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev snarast, senast torsdag den 30 juni. Vi läser ansökningar och kalla till intervju löpande.  Förfrågor och funderingar slå en signal till Regionchef Almir Karahodza 073-986 10 55 eller HR-Chef Marianne Rehn 072-401 63 25.
 
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag och säljare. MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi finns idag på elva orter runt om i Sverige och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren.
MyDentist erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Idag är vi över 200 drivna medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 100 000 patienter till en bättre munhälsa. Vår kultur präglas av våra tre värderingar:
Vi gör det enkelt – Vi tror på förändring – Vi visar omtanke.

Ansök nu

Vill du leda vårt framgångsrika team i Örebro?

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 15
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Där du utvecklas och kan designa din egen karriär till förmånliga villkor. Samtidigt är du med och förbättrar den svenska munhälsan, så att människor mår bättre och vågar skratta mer. Tillsammans gör vi Sverige gladare. Det är vår mission.
 
MyDentists kultur präglas av att organisationen är i stark tillväxt och förändring, det händer mycket hela tiden. Vi har samtidigt en professionell och engagerad kultur med starkt verksamhetsfokus, mycket glädje och stor hjälpsamhet där vi bidrar i våra olika roller mot gemensamma mål. 
 
Motiveras du av att skapa resultat tillsammans med andra där du har möjlighet att se snabba framsteg, kunna göra skillnad och påverka ditt arbete? Ta chansen att bli en del av vår framgångssaga när vi växer och har allt fokus på att bli Örebros bästa tandvårdsklinik och att bli en riktigt attraktiv arbetsgivare.
 
Vår klinik i centrala Örebro
Du kommer till en ny och fräsch klinik med modern utrustning. Idag är vi drygt 20 personer som arbetar på kliniken: tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och receptionist.
Du kommer till ett härligt team som trivs ihop och brinner för mötet med patienten. Vi har roligt tillsammans och driver utvecklingen framåt. Vår klinik har även en unik tandvårdsbutik där våra patienter hittar allt för att kunna ta hand om sin tandhälsa.
 
Vill du leda vårt framgångsrika team i Örebro?
Vår nuvarande Platschef avancerar inom bolaget och nu söker vi efter hans efterträdare. Som Platschef för kliniken är du en viktig del i MyDentist väg mot att förändra den konservativa tandvårdsbranschen. Du tycker precis som vi att det finns oanade möjligheter att ta redan befintlig kunskap, teknik och erfarenhet från andra branscher och applicera på tandvården för att göra upplevelsen av tandvården mer Tillgänglig, Enklare och Attraktivare. 
 
Som ledare hos oss blir du en viktig del av ett ungt och expansivt företag. Ett företag som vill förändra branschen och som har som vision att vara den mest rekommenderade tandläkaren, både hos kunder och medarbetare. Vi växer snabbt och det har vi våra medarbetares engagemang att tacka för. Vi arbetar därför ständigt med att skapa förutsättningar som ger arbetsglädje. Att ha kul på jobbet, stimulerande kundmöten, utvecklande arbetsuppgifter och dessutom arbeta utifrån ett värderingstyrt förhållningssätt tror vi är viktiga framgångsfaktorer, både för dig och för MyDentist. Nu får du chansen att vara med och utveckla kliniken i Örebro vidare.
 
Du ansvarar för ledning och utveckling av din klinik och butik, med budget-, resultat- och personalansvar. Du kommer leda och fördela ansvarsområden till ett 20-tal engagerade medarbetare och arbeta aktivt för att ni tillsammans utvecklar verksamheten i enlighet med våra uppsatta mål. 
Du rapporterar direkt till din Regionchef och arbetar som del i ett team med övriga platschefer. Till din hjälp finns gemensamma system och centrala funktioner inom HR, ekonomi, marknad och IT.
 
Vem söker vi?
Vi söker en trygg erfaren ledare som gillar utveckling och förändring. Du har en förmåga att inspirera och stödja dina kvalificerade medarbetare och kan motivera dem till framgång, att ge utmärkt kundbemötande och service. Samtidigt har du ekonomisk förståelse och ett affärsmässigt driv och intresse. 
 
Du har flera års goda erfarenheter av att leda medarbetare. Gärna från kundnära verksamhet, inte nödvändigtvis vårdsektorn, men gärna någon kvalificerad tjänsteverksamhet. Det är en fördel att även ha verkat i privat vinstdriven verksamhet. Du behöver ha goda kommunikativa och pedagogiska egenskaper för att få med dig personalen på vår gemensamma resa. 
 
Vi erbjuder dig
Ett ovanligt roligt och varierande arbete och du kommer att få arbeta i en positiv växande verksamhet med trevliga och kompetenta kollegor. Vi har korta beslutsvägar, här finns stort utrymme att påverka och få vara med och skapa något betydelsefullt med oss. Vi vet att du är trygg och kompetent i din chefsroll, men är nyfiken på en förändring.   
 
Välkommen till oss på MyDentist!
Känner du igen dig i vår beskrivning? Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev snarast, senast torsdag den 30 juni. Vi läser ansökningar och kalla till intervju löpande.  Förfrågor och funderingar slå en signal till Regionchef Almir Karahodza 073-986 10 55 eller HR-Chef Marianne Rehn 072-401 63 25.
 
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag och säljare. MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi finns idag på elva orter runt om i Sverige och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren.
MyDentist erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Idag är vi över 200 drivna medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 100 000 patienter till en bättre munhälsa. Vår kultur präglas av våra tre värderingar:
Vi gör det enkelt – Vi tror på förändring – Vi visar omtanke.

Ansök nu

Enhetschefer till vaccinationsmottagningar, Region Örebro län

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 15
Vi söker dig som vill vara med och bygga upp och organisera Regionens framtida vaccinationsorganisation.
Verksamheten kom till under pandemin för att tillfälligt hantera vaccinationer mot Covid-19. Under den tiden verksamheten varit igång så har det beslutats om en övergång till och uppbyggnad av en nyinrättad verksamhet med ett bredare vaccinationsutbud. Verksamheten är en länsverksamhet som har mottagningar på fyra orter; Karlskoga, Lindesberg, Örebro och Hallsberg. Vi rekryterar nu enhetschefer till samtliga av dessa mottagningar.
Verksamheten ansvarar för covid-vaccination av hela länets invånare, men hanterar även andra typer av vaccination. Här jobbar sjuksköterskor, läkare och administratörer.
Mottagningarna har ett nära samarbete främst med, länets vårdcentraler, smittskydd, kommuner och ev andra aktörer. Vaccinationsmottagningarna är ett komplement till vårdcentralerna, verksamheten samplanerar och utför vaccinationer på länets vårdcentraler samt i/på egen mottagning inom respektive länsdel. Tillgänglighet och närhet för våra länsinvånare och till tjänsten är en viktig och bidragande framgångsfaktor för vaccinationsuppdraget.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Enhetschefer till vaccinationsmottagningar, Region Örebro län

Arbetsuppgifter

Som chef i Region Örebro län arbetar du utifrån vår vision och värdegrund. Du leder utifrån angivna mål och följer upp resultat, samt har ett kommunikativt och utvecklingsinriktat ledarskap som främjar lärande. Som enhetschef är du direkt underställd verksamhetschefen och ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Där arbetar du nära övriga enhetschefer.
Du har ett övergripande ansvar för enheten vilket innebär att du ansvarar för såväl enhetens uppdrag och produktion, arbetsmiljö som ekonomi. Du förutsätts även i nära samarbete med andra professioner säkerställa god patientsäkerhet och tillgänglighet samt ha ordning och reda på rutiner och ekonomi. I arbetet ingår även ansvar för hantering av läkemedel.
Då verksamheten till stor del bygger på timanställd personal så kommer du vara nyckelpersonen för verksamhetens olika ansvarsområden. Till ditt stöd finns verksamhetens övriga enhetschefer, administrativ stöd, koordinator och medicinskt ledningsansvarig läkare.
-Som enhetschef på vaccinationsmottagning i norra respektive västra länsdelen ingår 50% klinisk tjänstgöring i uppdraget. Som enhetschef på vaccinationsmottagningarna i Örebro och södra länsdelen är uppdraget till 100% som första linjens chef.

Övrig information

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska gärna med påbyggnadsutbildning och ordinationsrätt. Tidigare erfarenhet av att leda och organisera arbete är meriterande.
För att trivas och fungera i rollen så ser vi att du:
-Har en god kommunikativ förmåga såväl som att du är relationsskapande
-Är flexibel och strukturerad som person
-Löpande kan leda, informera, instruera och utbilda medarbetare med olika erfarenhet och vana för uppdraget
-Kan hålla ihop och engagera en större grupp av tillfällig/timanställda över tid och säsong för vaccinationer
-Kan identifiera och i nära samarbete med medicinsk ledningsansvarig handlägga de medicinska frågeställningar som uppstår
Kunskaper om och erfarenhet av Regionens hälso- och sjukvårdsorganisation underlättar ditt arbete då du kommer att samarbeta med många olika verksamheter. 

Ansökan

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!
Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Anders Swenson, verksamhetschef, 019-602 30 13
Fackliga företrädare
Ana Kvirgic, Läkarförbundet, 019-602 47 07
Hans Nilsson, Vårdförbundet, 019-602 03 32
Solveig Kiel Israelsson, Vision, 019-602 27 58

Ansök nu

Enhetschef till psykiatriska akutmottagningen

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 10
Välkommen till ett spännande och utvecklande arbete som enhetschef på vår psykiatriska akutmottagning! Vi söker dig som vill vara med och leda den psykiatriska akutmottagningen på en spännande utvecklingsresa framåt.
Vår psykiatriska akutmottagning är belägen på Universitetssjukhuset i hjärtat av Örebro. Här genomsyrar teamarbete vårt dagliga arbete, där vi tillsammans ser till att erbjuda en personcentrerad god vård av hög kvalitet. Hit söker sig patienter i behov av psykiatriska akutinsatser dygnet runt veckans alla dagar, och får då möjlighet att träffa läkare, skötare och sjuksköterskor. Vi arbetar evidensbaserat i enlighet med nationella riktlinjer.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Enhetschef till psykiatriska akutmottagningen

Arbetsuppgifter

Som chef i Region Örebro län arbetar du utifrån vår vision och värdegrund. Du leder utifrån angivna mål och följer upp resultat, samt har ett kommunikativt och utvecklingsinriktat ledarskap som främjar lärande och utveckling i verksamheten. Som enhetschef är det viktigt att du skapar en attraktiv arbetsplats och ger förutsättningar för ett gott medarbetarskap och en god arbetsmiljö där medarbetarnas engagemang tas tillvara på bästa sätt. Du planerar, organiserar och följer upp beslut samt resultat tillsammans med dina medarbetare på ett effektivt och tydligt sätt. Du är arbetsgivarens representant på enheten vilket innebär att du ansvarar för såväl arbetsmiljö som ekonomi och vårdmiljö.
Tillsammans med dina kollegor i ledningsgruppen driver du verksamhetens utveckling mot gemensamma mål. Som en del av ditt chefsuppdrag förväntas du arbeta med eller leda strategiskt arbete i verksamhetsövergripande processer samt arbeta i psykiatriövergripande forum och uppdrag. Du har det övergripande ansvaret för att initiera och leda utvecklingen av nödvändiga rutiner och metoder för den psykiatriska mottagningen, tillsammans med verksamhetschef och medicinskt ansvarig läkare. Med hänsyn till din bakgrund och tidigare erfarenhet kommer vi utforma det stöd och den utveckling du behöver i ditt ledarskap. Hos oss får du en individuell introduktion, mentor som stöd och en regelbunden fortbildning.

Övrig information

Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska eller annan relevant akademisk utbildning är önskvärt men inget krav. Arbetet kräver ett närvarande och självständigt ledarskap för att planera och strukturera både ditt och enhetens arbete. Som person är du kommunikativ, har en god analytisk förmåga, kan leda genom andra och har lätt för att fatta beslut utifrån dina befogenheter. Du är trygg, tydlig och motiverande i ditt ledarskap och ger medarbetarna möjligheter att utvecklas genom feedback och återkoppling. Du har en förmåga att förstå och lösa komplexa problem, snabbt sätta dig in i uppkomna situationer och har ett genuint intresse för personalfrågor och arbetsmiljö. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och för oss viktiga egenskaper, så som goda ledaregenskaper, en förmåga att ha ett helhetsperspektiv och att skapa förtroende genom delaktighet, engagemang och samarbetsförmåga. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.
Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Åsa Kindahl, verksamhetschef, 019-602 01 14
Facklig företrädare: Vårdförbundet Merjo Yliluoma 070-302 20 70, Läkarförbundet Paula Wallmon 0581-850 65, Kommunal Sofia Tynelius 010-442 92 52, SACO 019-602 03 37, Vision Solveig Kiel Israelsson 019-602 27 58

Ansök nu

Enhetschefer till vaccinationsmottagningar, Region Örebro län

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 3
Vi söker dig som vill vara med och bygga upp och organisera Regionens framtida vaccinationsorganisation.
Verksamheten kom till under pandemin för att tillfälligt hantera vaccinationer mot Covid-19. Under den tiden verksamheten varit igång så har det beslutats om en övergång till och uppbyggnad av en nyinrättad verksamhet med ett bredare vaccinationsutbud. Verksamheten är en länsverksamhet som har mottagningar på fyra orter; Karlskoga, Lindesberg, Örebro och Hallsberg. Vi rekryterar nu enhetschefer till samtliga av dessa mottagningar.
Verksamheten ansvarar för covid-vaccination av hela länets invånare, men hanterar även andra typer av vaccination. Här jobbar sjuksköterskor, läkare och administratörer.
Mottagningarna har ett nära samarbete främst med, länets vårdcentraler, smittskydd, kommuner och ev andra aktörer. Vaccinationsmottagningarna är ett komplement till vårdcentralerna, verksamheten samplanerar och utför vaccinationer på länets vårdcentraler samt i/på egen mottagning inom respektive länsdel. Tillgänglighet och närhet för våra länsinvånare och till tjänsten är en viktig och bidragande framgångsfaktor för vaccinationsuppdraget.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Enhetschefer till vaccinationsmottagningar, Region Örebro län

Arbetsuppgifter

Som chef i Region Örebro län arbetar du utifrån vår vision och värdegrund. Du leder utifrån angivna mål och följer upp resultat, samt har ett kommunikativt och utvecklingsinriktat ledarskap som främjar lärande. Som enhetschef är du direkt underställd verksamhetschefen och ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Där arbetar du nära övriga enhetschefer.
Du har ett övergripande ansvar för enheten vilket innebär att du ansvarar för såväl enhetens uppdrag och produktion, arbetsmiljö som ekonomi. Du förutsätts även i nära samarbete med andra professioner säkerställa god patientsäkerhet och tillgänglighet samt ha ordning och reda på rutiner och ekonomi. I arbetet ingår även ansvar för hantering av läkemedel.
Då verksamheten till stor del bygger på timanställd personal så kommer du vara nyckelpersonen för verksamhetens olika ansvarsområden. Till ditt stöd finns verksamhetens övriga enhetschefer, administrativ stöd, koordinator och medicinskt ledningsansvarig läkare.
-Som enhetschef på vaccinationsmottagning i norra respektive västra länsdelen ingår 50% klinisk tjänstgöring i uppdraget. Som enhetschef på vaccinationsmottagningarna i Örebro och södra länsdelen är uppdraget till 100% som första linjens chef.

Övrig information

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska gärna med påbyggnadsutbildning och ordinationsrätt. Tidigare erfarenhet av att leda och organisera arbete är meriterande.
För att trivas och fungera i rollen så ser vi att du:
-Har en god kommunikativ förmåga såväl som att du är relationsskapande
-Är flexibel och strukturerad som person
-Löpande kan leda, informera, instruera och utbilda medarbetare med olika erfarenhet och vana för uppdraget
-Kan hålla ihop och engagera en större grupp av tillfällig/timanställda över tid och säsong för vaccinationer
-Kan identifiera och i nära samarbete med medicinsk ledningsansvarig handlägga de medicinska frågeställningar som uppstår
Kunskaper om och erfarenhet av Regionens hälso- och sjukvårdsorganisation underlättar ditt arbete då du kommer att samarbeta med många olika verksamheter. 

Ansökan

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!
Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Anders Swenson, verksamhetschef, 019-602 30 13
Fackliga företrädare
Ana Kvirgic, Läkarförbundet, 019-602 47 07
Hans Nilsson, Vårdförbundet, 019-602 03 32
Solveig Kiel Israelsson, Vision, 019-602 27 58

Ansök nu

Chef Ledningsstöd Område Psykiatri, Region Örebro län

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 24
Vill du bidra med ditt engagemang och erfarenheter, följa upp och realisera utveckling? Som Chef ledningsstöd tillhör du en områdesledning som med samarbete och samverkan fortsätter utveckla den psykiatriska vården!
Varmt välkommen med din ansökan till rollen som Chef Ledningsstöd inom Område Psykiatri hos Region Örebro län - en region med höga ambitioner avseende den sjukvård som bedrivs!
Du leder det avgörande arbetet med att skapa en verksamhetsöverblick som stödjer verksamheten att uppnå sina mål och skapa en blick framåt.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Regionens vision är "Tillsammans skapar vi ett bättre liv". Denna vision är utgångspunkten för all vår verksamhet och pekar ut riktningen för organisationen.


Chef Ledningsstöd Område Psykiatri, Region Örebro län

Arbetsuppgifter

Uppdraget är att skapa förutsättningar för en välfungerande och faktabaserad ledning och styrning. Du ansvarar för enheten som är navet i de processer och projekt som bedrivs inom Område psykiatri och som skapar underlag för ledningen att prioritera.
Som chef för ledningsstöd fångar du upp behov av och initierar processutveckling och projekt. Fokusområden för utveckling av systematik och uppföljning är kvalité, patientverksamhet och medarbetarnöjdhet vilket kan avse områden såsom samverkan, kompetensutveckling och patientsäkerhet. Genom det skapar du en helhetsbild över områdets ledning och styrning i syfte att ledningen ska kunna följa upp i vilken omfattning verksamheten är på rätt väg.
Uppdraget innefattar även att till del själv vara involverad i projekt. I fokus är att driva utifrån ett helhetsperspektiv och i linje med områdets strategi och mål och att motverka stuprörsstrukturer. Ledningen jobbar ihop och drivs utifrån samverkan där utmaningar och problem löses tillsammans.
Chef för ledningsstöd är en del av områdesledningen för psykiatrin och del av ledningens arbetsutskott som gemensamt leder området framåt. Du är chef över en mindre grupp medarbetare som arbetar med ledningsstöd och kommunal kontakt.

Övrig information

Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och belastningsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig med förståelse för styrning och ledning och som har förmågan att fånga essensen i frågor. Du har intresse och erfarenhet av att bygga struktur, skapa projekt- och verksamhetsöverblick och har för vana att driva aktiviteter i mål.
Du har erfarenhet av att arbeta med verksamhetsutveckling och projektledning inom hälso- och sjukvård, med fördel inom psykiatrisk vård. Har du egen erfarenhet som chef eller ledare och är eller har varit del av en ledningsgrupp är det en absolut fördel. Vi ser att du har en relevant examen inom vårdprofessionen.
Som person är du initiativtagande och tar ansvar för helheten. Vi söker dig som snabbt kan sätta dig in i komplexa frågor. Det är också viktigt en stor med en förmåga och förståelse för samarbete och samverkan. Vi ser också att du är strukturerad med en god analytisk förmåga. Vidare har du vana av att ta fram kort- och långsiktiga planer som är övergripande och realistiska, förutser problem och integrerar kort- och långsiktiga mål med helhetsbilden. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
För att lyckas i rollen har du en god självinsikt där du drar lärdomar av tidigare erfarenheter och är lyhörd för feedback. Dessutom är din problemlösningsförmåga och analytiska förmåga hög och du ser möjligheter i utmaningar och problem och har en stark talang för att skapa entusiasm.
Tillträde:
Tillsättning sker snarast möjligt eller enligt överenskommelse och under förutsättning att erforderliga beslut tas. Vi läser ansökningar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Områdeschef Karin Haster, 019-602 70 22
Fackliga företrädare:
Kommunal, Sofia Tynelius, 019-602 15 75, sofia.tynelius@regionorebrolan.se
SACO, Beatrice Jardeberg, 0586-66508, beatrice.jardeberg@regionorebrolan.se
Vision, Solveig Kiel Israelsson, 019-602 27 58, solveig.kiel-israelsson@regionorbrolan.se
Vårdförbundet, Merjo Yliluoma, 070-302 20 70, merjo.yliluoma@regionorebrolan.se
Örebro läns läkarförening, Teresa Jansen, 070-572 56 00, teresa.jansen@regionorebrolan.se

Ansök nu

Enhetschef till vaccinationsmottagningar Örebro samt södra länsdelen

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 15
Vi söker dig som vill vara med och bygga upp och organisera Regionens framtida vaccinationsorganisation.
Verksamheten kom till under pandemin för att tillfälligt hantera vaccinationer mot Covid-19. Under den tiden verksamheten varit igång så har det beslutats om en övergång till och uppbyggnad av en nyinrättad verksamhet med ett bredare vaccinationsutbud. Verksamheten är en länsverksamhet som har mottagningar på fyra orter; Karlskoga, Lindesberg, Örebro och Hallsberg. Verksamheten ansvarar för covid-vaccination av hela länets invånare, men hanterar även andra typer av vaccination. Här jobbar sjuksköterskor, läkare och administratörer.
Mottagningarna har ett nära samarbete främst med, länets vårdcentraler, smittskydd, kommuner och ev andra aktörer. Vaccinationsmottagningarna är ett komplement till vårdcentralerna, verksamheten samplanerar och utför vaccinationer på länets vårdcentraler samt i/på egen mottagning inom respektive länsdel. Tillgänglighet och närhet för våra länsinvånare och till tjänsten är en viktig och bidragande framgångsfaktor för vaccinationsuppdraget.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Enhetschef till vaccinationsmottagningar Örebro samt södra länsdelen

Arbetsuppgifter

Som chef i Region Örebro län arbetar du utifrån vår vision och värdegrund. Du leder utifrån angivna mål och följer upp resultat, samt har ett kommunikativt och utvecklingsinriktat ledarskap som främjar lärande. Som enhetschef är du direkt underställd verksamhetschefen och ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Där arbetar du nära övriga enhetschefer.
Du har ett övergripande ansvar för enheten vilket innebär att du ansvarar för såväl enhetens uppdrag och produktion, arbetsmiljö som ekonomi. Du förutsätts även i nära samarbete med andra professioner säkerställa god patientsäkerhet och tillgänglighet samt ha ordning och reda på rutiner och ekonomi. I arbetet ingår även ansvar för hantering av läkemedel.
Då verksamheten till stor del bygger på timanställd personal så kommer du vara nyckelpersonen för verksamhetens olika ansvarsområden. Till ditt stöd finns verksamhetens övriga enhetschefer, administrativ stöd, koordinator och medicinskt ledningsansvarig läkare.

Övrig information

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska gärna med påbyggnadsutbildning och ordinationsrätt. Tidigare erfarenhet av att leda och organisera arbete är meriterande.
För att trivas och fungera i rollen så ser vi att du:
Har en god kommunikativ förmåga såväl som att du är relationsskapande
Är flexibel och strukturerad som person
Löpande kan leda, informera, instruera och utbilda medarbetare med olika erfarenhet och vana för uppdraget
Kan hålla ihop och engagera en större grupp av tillfällig/timanställda över tid och säsong för vaccinationer
Kan identifiera och i nära samarbete med medicinsk ledningsansvarig handlägga de medicinska frågeställningar som uppstår

Kunskaper om och erfarenhet av Regionens hälso- och sjukvårdsorganisation underlättar ditt arbete då du kommer att samarbeta med många olika verksamheter. 

Ansökan

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!
Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Anders Swenson, verksamhetschef, 019-602 30 13
Fackliga företrädare
Ana Kvirgic, Läkarförbundet, 019-602 47 07
Hans Nilsson, Vårdförbundet, 019-602 03 32
Solveig Kiel Israelsson, Vision, 019-602 27 58

Ansök nu

Enhetschefer till vaccinationsmottagningar, Region Örebro län

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 18
Vi söker dig som vill vara med och bygga upp och organisera Regionens framtida vaccinationsorganisation.
Verksamheten kom till under pandemin för att tillfälligt hantera vaccinationer mot Covid-19. Under den tiden verksamheten varit igång så har det beslutats om en övergång till och uppbyggnad av en nyinrättad verksamhet med ett bredare vaccinationsutbud. Verksamheten är en länsverksamhet som har mottagningar på fyra orter; Karlskoga, Lindesberg, Örebro och Hallsberg. Vi rekryterar nu enhetschefer till samtliga av dessa mottagningar.
Verksamheten ansvarar för covid-vaccination av hela länets invånare, men hanterar även andra typer av vaccination. Här jobbar sjuksköterskor, läkare och administratörer.
Mottagningarna har ett nära samarbete främst med, länets vårdcentraler, smittskydd, kommuner och ev andra aktörer. Vaccinationsmottagningarna är ett komplement till vårdcentralerna, verksamheten samplanerar och utför vaccinationer på länets vårdcentraler samt i/på egen mottagning inom respektive länsdel. Tillgänglighet och närhet för våra länsinvånare och till tjänsten är en viktig och bidragande framgångsfaktor för vaccinationsuppdraget.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Enhetschefer till vaccinationsmottagningar, Region Örebro län

Arbetsuppgifter

Som chef i Region Örebro län arbetar du utifrån vår vision och värdegrund. Du leder utifrån angivna mål och följer upp resultat, samt har ett kommunikativt och utvecklingsinriktat ledarskap som främjar lärande. Som enhetschef är du direkt underställd verksamhetschefen och ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Där arbetar du nära övriga enhetschefer.
Du har ett övergripande ansvar för enheten vilket innebär att du ansvarar för såväl enhetens uppdrag och produktion, arbetsmiljö som ekonomi. Du förutsätts även i nära samarbete med andra professioner säkerställa god patientsäkerhet och tillgänglighet samt ha ordning och reda på rutiner och ekonomi. I arbetet ingår även ansvar för hantering av läkemedel.
Då verksamheten till stor del bygger på timanställd personal så kommer du vara nyckelpersonen för verksamhetens olika ansvarsområden. Till ditt stöd finns verksamhetens övriga enhetschefer, administrativ stöd, koordinator och medicinskt ledningsansvarig läkare.
-Som enhetschef på vaccinationsmottagning i norra respektive västra länsdelen ingår 50% klinisk tjänstgöring i uppdraget. Som enhetschef på vaccinationsmottagningarna i Örebro och södra länsdelen är uppdraget till 100% som första linjens chef.

Övrig information

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska gärna med påbyggnadsutbildning och ordinationsrätt. Tidigare erfarenhet av att leda och organisera arbete är meriterande.
För att trivas och fungera i rollen så ser vi att du:
-Har en god kommunikativ förmåga såväl som att du är relationsskapande
-Är flexibel och strukturerad som person
-Löpande kan leda, informera, instruera och utbilda medarbetare med olika erfarenhet och vana för uppdraget
-Kan hålla ihop och engagera en större grupp av tillfällig/timanställda över tid och säsong för vaccinationer
-Kan identifiera och i nära samarbete med medicinsk ledningsansvarig handlägga de medicinska frågeställningar som uppstår
Kunskaper om och erfarenhet av Regionens hälso- och sjukvårdsorganisation underlättar ditt arbete då du kommer att samarbeta med många olika verksamheter. 

Ansökan

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!
Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Anders Swenson, verksamhetschef, 019-602 30 13
Fackliga företrädare
Ana Kvirgic, Läkarförbundet, 019-602 47 07
Hans Nilsson, Vårdförbundet, 019-602 03 32
Solveig Kiel Israelsson, Vision, 019-602 27 58

Ansök nu

Enhetschef till vaccinationsmottagningar Örebro samt södra länsdelen

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 15
Vi söker dig som vill vara med och bygga upp och organisera Regionens framtida vaccinationsorganisation.
Verksamheten kom till under pandemin för att tillfälligt hantera vaccinationer mot Covid-19. Under den tiden verksamheten varit igång så har det beslutats om en övergång till och uppbyggnad av en nyinrättad verksamhet med ett bredare vaccinationsutbud. Verksamheten är en länsverksamhet som har mottagningar på fyra orter; Karlskoga, Lindesberg, Örebro och Hallsberg. Verksamheten ansvarar för covid-vaccination av hela länets invånare, men hanterar även andra typer av vaccination. Här jobbar sjuksköterskor, läkare och administratörer.
Mottagningarna har ett nära samarbete främst med, länets vårdcentraler, smittskydd, kommuner och ev andra aktörer. Vaccinationsmottagningarna är ett komplement till vårdcentralerna, verksamheten samplanerar och utför vaccinationer på länets vårdcentraler samt i/på egen mottagning inom respektive länsdel. Tillgänglighet och närhet för våra länsinvånare och till tjänsten är en viktig och bidragande framgångsfaktor för vaccinationsuppdraget.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Enhetschef till vaccinationsmottagningar Örebro samt södra länsdelen

Arbetsuppgifter

Som chef i Region Örebro län arbetar du utifrån vår vision och värdegrund. Du leder utifrån angivna mål och följer upp resultat, samt har ett kommunikativt och utvecklingsinriktat ledarskap som främjar lärande. Som enhetschef är du direkt underställd verksamhetschefen och ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Där arbetar du nära övriga enhetschefer.
Du har ett övergripande ansvar för enheten vilket innebär att du ansvarar för såväl enhetens uppdrag och produktion, arbetsmiljö som ekonomi. Du förutsätts även i nära samarbete med andra professioner säkerställa god patientsäkerhet och tillgänglighet samt ha ordning och reda på rutiner och ekonomi. I arbetet ingår även ansvar för hantering av läkemedel.
Då verksamheten till stor del bygger på timanställd personal så kommer du vara nyckelpersonen för verksamhetens olika ansvarsområden. Till ditt stöd finns verksamhetens övriga enhetschefer, administrativ stöd, koordinator och medicinskt ledningsansvarig läkare.

Övrig information

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska gärna med påbyggnadsutbildning och ordinationsrätt. Tidigare erfarenhet av att leda och organisera arbete är meriterande.
För att trivas och fungera i rollen så ser vi att du:
-Har en god kommunikativ förmåga såväl som att du är relationsskapande
-Är flexibel och strukturerad som person
-Löpande kan leda, informera, instruera och utbilda medarbetare med olika erfarenhet och vana för uppdraget
-Kan hålla ihop och engagera en större grupp av tillfällig/timanställda över tid och säsong för vaccinationer
-Kan identifiera och i nära samarbete med medicinsk ledningsansvarig handlägga de medicinska frågeställningar som uppstår
Kunskaper om och erfarenhet av Regionens hälso- och sjukvårdsorganisation underlättar ditt arbete då du kommer att samarbeta med många olika verksamheter. 

Ansökan

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!
Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Anders Swenson, verksamhetschef, 019-602 30 13
Fackliga företrädare
Ana Kvirgic, Läkarförbundet, 019-602 47 07
Hans Nilsson, Vårdförbundet, 019-602 03 32
Solveig Kiel Israelsson, Vision, 019-602 27 58

Ansök nu

Enhetschef till psykiatriska akutmottagningen

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 23
Välkommen till ett spännande och utvecklande arbete som enhetschef på vår psykiatriska akutmottagning! Vi söker dig som vill vara med och leda den psykiatriska akutmottagningen på en spännande utvecklingsresa framåt.
Vår psykiatriska akutmottagning är belägen på Universitetssjukhuset i hjärtat av Örebro. Här genomsyrar teamarbete vårt dagliga arbete, där vi tillsammans ser till att erbjuda en personcentrerad god vård av hög kvalitet. Hit söker sig patienter i behov av psykiatriska akutinsatser dygnet runt veckans alla dagar, och får då möjlighet att träffa läkare, skötare och sjuksköterskor. Vi arbetar evidensbaserat i enlighet med nationella riktlinjer.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Enhetschef till psykiatriska akutmottagningen

Arbetsuppgifter

Som chef i Region Örebro län arbetar du utifrån vår vision och värdegrund. Du leder utifrån angivna mål och följer upp resultat, samt har ett kommunikativt och utvecklingsinriktat ledarskap som främjar lärande och utveckling i verksamheten. Som enhetschef är det viktigt att du skapar en attraktiv arbetsplats och ger förutsättningar för ett gott medarbetarskap och en god arbetsmiljö där medarbetarnas engagemang tas tillvara på bästa sätt. Du planerar, organiserar och följer upp beslut samt resultat tillsammans med dina medarbetare på ett effektivt och tydligt sätt. Du är arbetsgivarens representant på enheten vilket innebär att du ansvarar för såväl arbetsmiljö som ekonomi och vårdmiljö.
Tillsammans med dina kollegor i ledningsgruppen driver du verksamhetens utveckling mot gemensamma mål. Som en del av ditt chefsuppdrag förväntas du arbeta med eller leda strategiskt arbete i verksamhetsövergripande processer samt arbeta i psykiatriövergripande forum och uppdrag. Du har det övergripande ansvaret för att initiera och leda utvecklingen av nödvändiga rutiner och metoder för den psykiatriska mottagningen, tillsammans med verksamhetschef och medicinskt ansvarig läkare. Med hänsyn till din bakgrund och tidigare erfarenhet kommer vi utforma det stöd och den utveckling du behöver i ditt ledarskap. Hos oss får du en individuell introduktion, mentor som stöd och en regelbunden fortbildning.

Övrig information

Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska eller annan relevant akademisk utbildning är önskvärt men inget krav. Arbetet kräver ett närvarande och självständigt ledarskap för att planera och strukturera både ditt och enhetens arbete. Som person är du kommunikativ, har en god analytisk förmåga, kan leda genom andra och har lätt för att fatta beslut utifrån dina befogenheter. Du är trygg, tydlig och motiverande i ditt ledarskap och ger medarbetarna möjligheter att utvecklas genom feedback och återkoppling. Du har en förmåga att förstå och lösa komplexa problem, snabbt sätta dig in i uppkomna situationer och har ett genuint intresse för personalfrågor och arbetsmiljö. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och för oss viktiga egenskaper, så som goda ledaregenskaper, en förmåga att ha ett helhetsperspektiv och att skapa förtroende genom delaktighet, engagemang och samarbetsförmåga. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.
Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Åsa Kindahl, verksamhetschef, 019-602 01 14
Facklig företrädare: Vårdförbundet Merjo Yliluoma 070-302 20 70, Läkarförbundet Paula Wallmon 0581-850 65, Kommunal Sofia Tynelius 010-442 92 52, SACO 019-602 03 37, Vision Solveig Kiel Israelsson 019-602 27 58

Ansök nu

Enhetschef till vaccinationsmottagningar Örebro samt södra länsdelen

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 12
Vi söker dig som vill vara med och bygga upp och organisera Regionens framtida vaccinationsorganisation.
Verksamheten kom till under pandemin för att tillfälligt hantera vaccinationer mot Covid-19. Under den tiden verksamheten varit igång så har det beslutats om en övergång till och uppbyggnad av en nyinrättad verksamhet med ett bredare vaccinationsutbud. Verksamheten är en länsverksamhet som har mottagningar på fyra orter; Karlskoga, Lindesberg, Örebro och Hallsberg. Verksamheten ansvarar för covid-vaccination av hela länets invånare, men hanterar även andra typer av vaccination. Här jobbar sjuksköterskor, läkare och administratörer.
Mottagningarna har ett nära samarbete främst med, länets vårdcentraler, smittskydd, kommuner och ev andra aktörer. Vaccinationsmottagningarna är ett komplement till vårdcentralerna, verksamheten samplanerar och utför vaccinationer på länets vårdcentraler samt i/på egen mottagning inom respektive länsdel. Tillgänglighet och närhet för våra länsinvånare och till tjänsten är en viktig och bidragande framgångsfaktor för vaccinationsuppdraget.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Enhetschef till vaccinationsmottagningar Örebro samt södra länsdelen

Arbetsuppgifter

Som chef i Region Örebro län arbetar du utifrån vår vision och värdegrund. Du leder utifrån angivna mål och följer upp resultat, samt har ett kommunikativt och utvecklingsinriktat ledarskap som främjar lärande. Som enhetschef är du direkt underställd verksamhetschefen och ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Där arbetar du nära övriga enhetschefer.
Du har ett övergripande ansvar för enheten vilket innebär att du ansvarar för såväl enhetens uppdrag och produktion, arbetsmiljö som ekonomi. Du förutsätts även i nära samarbete med andra professioner säkerställa god patientsäkerhet och tillgänglighet samt ha ordning och reda på rutiner och ekonomi. I arbetet ingår även ansvar för hantering av läkemedel.
Då verksamheten till stor del bygger på timanställd personal så kommer du vara nyckelpersonen för verksamhetens olika ansvarsområden. Till ditt stöd finns verksamhetens övriga enhetschefer, administrativ stöd, koordinator och medicinskt ledningsansvarig läkare.

Övrig information

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska gärna med påbyggnadsutbildning och ordinationsrätt. Tidigare erfarenhet av att leda och organisera arbete är meriterande.
För att trivas och fungera i rollen så ser vi att du:
Har en god kommunikativ förmåga såväl som att du är relationsskapande
Är flexibel och strukturerad som person
Löpande kan leda, informera, instruera och utbilda medarbetare med olika erfarenhet och vana för uppdraget
Kan hålla ihop och engagera en större grupp av tillfällig/timanställda över tid och säsong för vaccinationer
Kan identifiera och i nära samarbete med medicinsk ledningsansvarig handlägga de medicinska frågeställningar som uppstår

Kunskaper om och erfarenhet av Regionens hälso- och sjukvårdsorganisation underlättar ditt arbete då du kommer att samarbeta med många olika verksamheter. 

Ansökan

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!
Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Biträdande enhetschef BB avd 25, USÖ

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 16
Verksamhetsområde obstetrik och gynekologi, BB avd 25, söker biträdande enhetschef med såväl lång som kort erfarenhet.
Avdelningen bedriver antenatal vård, BB/eftervård samt dagtid en amnings/eftervårdsmottagning. På avdelningen arbetar barnmorskor/sjuksköterskor, undersköterskor samt läkare.
Hos oss får du arbeta i spännande verksamhet där utveckling och förbättring sker med patienten i fokus. Vi har en lärande och tillåtande atmosfär.

Verksamhetsområde obstetrik och gynekologi bedriver verksamhet vid två av regionens sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro och Karlskoga lasarett. Vi arbetar aktivt för att utveckla forskningen inom kvinnosjukvård.
På Universitetssjukhuset i Örebro finns en obstetrisk sektion med specialistmödravård och fosterdiagnostik, förlossningsavdelning och BB/eftervård. Den gynekologiska sektionen har öppen, sluten och akut gynekologisk vård. Här finns också en fertilitetsenhet och en operationsavdelning.
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har cirka 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.
Biträdande enhetschef BB avd 25, USÖ

Arbetsuppgifter

Som biträdande enhetschef ingår du i ett arbetsteam där engagemang, ansvar och laganda värdesätts. Hos oss arbetar 20 barnmorskor/sjuksköterskor samt 17 undersköterskor. Processarbeten är en etablerad arbetsform som sker tvärprofessionellt och engagerar barnmorskor /sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. I uppdraget arbetar du tillsammans med enhetschef och den medicinskt ansvariga överläkaren för att utveckla antenatal- och eftervården. Det ingår 50% kliniskt arbete. I arbetet har vi stöd av våra två bemanningsassistenter, schemaläggare och verksamhetsutvecklare. Bemanningsassistenterna och schemaläggaren arbetar i första hand med bemanning och schemaläggning men bemanning och schemaläggning är också en del av ditt arbete som stöd för bemanningsassistenter och schemaläggare.
Under dina första år som chef ingår ledarskapsutbildning som stöd för dig i ditt ledarskap. Du som söker vill ta dig an ett uppdrag där arbetsmiljö, patientsäkerhetsfrågor samt verksamhetsutveckling står i fokus. Förståelse för forskning är ett krav, egen forskningserfarenhet är meriterande.

Övrig information

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad barnmorska. Stor vikt läggs personlig lämplighet, och klinisk förankring är ett önskemål.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Carina Månbrant, enhetschef, 019-602 26 65
Facklig företrädare:
Vårdförbundet, Rosa Olafsdottir, 070-652 03 49
SRAT, Christina Sjö, 019-602 12 68

Ansök nu

Vill du leda vårt framgångsrika team i Örebro?

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 4
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Där du utvecklas och kan designa din egen karriär till förmånliga villkor. Samtidigt är du med och förbättrar den svenska munhälsan, så att människor mår bättre och vågar skratta mer. Tillsammans gör vi Sverige gladare. Det är vår mission.
 
MyDentists kultur präglas av att organisationen är i stark tillväxt och förändring, det händer mycket hela tiden. Vi har samtidigt en professionell och engagerad kultur med starkt verksamhetsfokus, mycket glädje och stor hjälpsamhet där vi bidrar i våra olika roller mot gemensamma mål. 
 
Motiveras du av att skapa resultat tillsammans med andra där du har möjlighet att se snabba framsteg, kunna göra skillnad och påverka ditt arbete? Ta chansen att bli en del av vår framgångssaga när vi växer och har allt fokus på att bli Örebros bästa tandvårdsklinik och att bli en riktigt attraktiv arbetsgivare.
 
Vår klinik i centrala Örebro
Du kommer till en ny och fräsch klinik med modern utrustning. Idag är vi drygt 20 personer som arbetar på kliniken: tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och receptionist.
Du kommer till ett härligt team som trivs ihop och brinner för mötet med patienten. Vi har roligt tillsammans och driver utvecklingen framåt. Vår klinik har även en unik tandvårdsbutik där våra patienter hittar allt för att kunna ta hand om sin tandhälsa.
 
Vill du leda vårt framgångsrika team i Örebro?
Vår nuvarande Platschef avancerar inom bolaget och nu söker vi efter hans efterträdare. Som Platschef för kliniken är du en viktig del i MyDentist väg mot att förändra den konservativa tandvårdsbranschen. Du tycker precis som vi att det finns oanade möjligheter att ta redan befintlig kunskap, teknik och erfarenhet från andra branscher och applicera på tandvården för att göra upplevelsen av tandvården mer Tillgänglig, Enklare och Attraktivare. 
 
Som ledare hos oss blir du en viktig del av ett ungt och expansivt företag. Ett företag som vill förändra branschen och som har som vision att vara den mest rekommenderade tandläkaren, både hos kunder och medarbetare. Vi växer snabbt och det har vi våra medarbetares engagemang att tacka för. Vi arbetar därför ständigt med att skapa förutsättningar som ger arbetsglädje. Att ha kul på jobbet, stimulerande kundmöten, utvecklande arbetsuppgifter och dessutom arbeta utifrån ett värderingstyrt förhållningssätt tror vi är viktiga framgångsfaktorer, både för dig och för MyDentist. Nu får du chansen att vara med och utveckla kliniken i Örebro vidare.
 
Du ansvarar för ledning och utveckling av din klinik och butik, med budget-, resultat- och personalansvar. Du kommer leda och fördela ansvarsområden till ett 20-tal engagerade medarbetare och arbeta aktivt för att ni tillsammans utvecklar verksamheten i enlighet med våra uppsatta mål. 
Du rapporterar direkt till din Regionchef och arbetar som del i ett team med övriga platschefer. Till din hjälp finns gemensamma system och centrala funktioner inom HR, ekonomi, marknad och IT.
 
Vem söker vi?
Vi söker en trygg erfaren ledare som gillar utveckling och förändring. Du har en förmåga att inspirera och stödja dina kvalificerade medarbetare och kan motivera dem till framgång, att ge utmärkt kundbemötande och service. Samtidigt har du ekonomisk förståelse och ett affärsmässigt driv och intresse. 
 
Du har flera års goda erfarenheter av att leda medarbetare. Gärna från kundnära verksamhet, inte nödvändigtvis vårdsektorn, men gärna någon kvalificerad tjänsteverksamhet. Det är en fördel att även ha verkat i privat vinstdriven verksamhet. Du behöver ha goda kommunikativa och pedagogiska egenskaper för att få med dig personalen på vår gemensamma resa. 
 
Vi erbjuder dig
Ett ovanligt roligt och varierande arbete och du kommer att få arbeta i en positiv växande verksamhet med trevliga och kompetenta kollegor. Vi har korta beslutsvägar, här finns stort utrymme att påverka och få vara med och skapa något betydelsefullt med oss. Vi vet att du är trygg och kompetent i din chefsroll, men är nyfiken på en förändring.   
 
Välkommen till oss på MyDentist!
Känner du igen dig i vår beskrivning? Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev snarast, senast måndag den 2 maj. Vi läser ansökningar och kalla till intervju löpande.  Förfrågor och funderingar slå en signal till Regionchef Almir Karahodza 073-986 10 55 eller HR-Chef Marianne Rehn 072-401 63 25.
 
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag och säljare. MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi finns idag på elva orter runt om i Sverige och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren.
MyDentist erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Idag är vi över 200 drivna medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 100 000 patienter till en bättre munhälsa. Vår kultur präglas av våra tre värderingar:
Vi gör det enkelt – Vi tror på förändring – Vi visar omtanke.

Ansök nu

Enhetschef till Rättspsykiatrin avdelning 9

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 16
Rättspsykiatrins huvuduppdrag är att vårda personer dömda till rättspsykiatrisk vård. Vi har fyra slutenvårdsavdelningar samt ett öppenvårdsteam för patienter som vårdas i öppen rättspsykiatrisk vård. Tillsammans är vi ca 100 medarbetare inom olika yrkeskategorier som arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan. Vi jobbar för att främja patientens och närståendes delaktighet i vården. Avdelning 9 är belägen på Karlahuset och har 9 patientplatser med säkerhetsnivå 3 och har som huvuduppdrag att arbeta med rehabilitering samt utslussning enligt verksamhetens vårdprocess.

Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fyra verksamhetsområden alla med stort fokus på etik, samverkan och utveckling samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Enhetschef till Rättspsykiatrin avdelning 9

Arbetsuppgifter

Som chef i Region Örebro län arbetar du utifrån vår vision och värdegrund. Du leder utifrån angivna mål och följer upp resultat, samt har ett kommunikativt och utvecklingsinriktat ledarskap som främjar lärande. Som enhetschef i rättspsykiatrin är du direkt underställd verksamhetschefen och du ingår i verksamhetens ledningsgrupp.
Tillsammans med dina kollegor är du med och driver verksamhetens utveckling och du förväntas som en del av ditt chefsuppdrag arbeta med och leda strategiskt arbete i verksamhetsövergripande processer samt arbeta i psykiatriövergripande forum och uppdrag.
Du har goda möjligheter att bidra till både enhetens och verksamhetens utveckling genom ett aktivt ledar- och medarbetarskap. Du kommer möta en enhet och verksamhet med stor kompetens, erfarenhet och engagemang för patienterna och i dialog med medarbetarna leda arbetet med enhetens inre struktur och utveckling.Övrig information

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska eller annan akademisk utbildning som arbetsgivare bedömer relevant är önskvärt. Vi ser också tidigare arbetserfarenhet av psykiatrisk- eller rättspsykiatrisk heldygnsvård som meriterande.
Du har en vilja att utveckla både dig själv och dina medarbetare, du kan dela med dig av din kompetens och har lätt för att samverka och samarbeta med andra. Arbetet kräver att du självständigt kan planera och strukturera både ditt och enhetens arbete. Du kan arbeta inom fastlagda ramar och givna riktlinjer samt ha patientens bästa i fokus.
Personlig lämplighet och god samarbetsförmåga värderas mycket högt.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Jimmy Björkman, verksamhetschef, 070-962 86 86, jimmy.bjorkman@regionorebrolan.se
Facklig företrädare:
Vårdförbundet: Merjo Yliluoma, 070-302 20 70
SACO: 019-602 03 37
Vision: Solveig Kiel Israelsson, 019-602 27 58
Kommunal: Sofia Tynelius, 010-442 92 52

Ansök nu

Enhetschef för sjuksköterskor på HSE

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 13
Nu utökar vi med en till enhetschef på Hälso- och sjukvårdsenheten, med ansvar för enhetens sjuksköterskor.

Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? Var med om en spännande resa i att bidra till utveckling av vår organisation! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Örebro kommuns ledarskap utgår från vår ledarplattform där förväntningarna på dig som chef tydliggörs utifrån tre delar; säker chef, initiativrik utvecklare och klar ledare. Som chef i vår verksamhet erhåller du kontinuerlig kompetensutveckling och får möjlighet att medverka i utvecklingen av verksamheten med medborgaren i fokus.

Om tjänsten
Du arbetar mot att följa politiska mål och beslut, samt att utveckla HSE utifrån förbättrad patientsäkerhet och kvalitet. Som enhetschef arbetar du också nära utförarna i såväl Örebro Kommun och med externa LSS företag. Det är många kontaktytor både externt och internt, som tex med myndighetsavdelningen, psykiatrin, habilitering. Verksamheten ska drivas med god kvalitet inom ekonomiska ramar utifrån målsättningen ökat inflytande och delaktighet för de medborgare som har behov av våra tjänster. Du leder verksamheten så att medarbetarna känner sig delaktiga och engagerade och verkar för god samverkan mellan de olika yrkesgrupperna inom enheten men också för god samverkan externt. I uppdraget ingår att följa upp och utvärdera resultat ur olika perspektiv som ex. kvalitet och ekonomi. Som enhetschef är du direkt underställd verksamhetschefen för hemsjukvård.

Vi erbjuder dig ett utmanande och utvecklande uppdrag där du får utvecklas som ledare. Som stöd i ditt arbete får du kontinuerligt utbyte med andra chefer. Vi jobbar efter årsarbetstid, detta innebär att du själv har viss möjlighet att bestämma över din egen arbetstid. Vi erbjuder friskvårdsbidrag i form av friskvårdspeng.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• personal-, arbetsmiljö-, budget-, och verksamhetsansvar
• utveckla och motivera medarbetare
• leda och fördela det dagliga arbetet
• utveckla verksamheten med kunden i fokus
• leda arbetet utifrån gällande rutiner, riktlinjer och mål

Kompetenskrav

• högskole-/universitetsutbildning med relevant vårdinriktning, såsom legitimerad sjuksköterska eller legitimerad arbetsterapeut eller annan utbildning som arbetsgivaren finner relevant för tjänsten
• chefserfarenhet med personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar
• erfarenhet av att driva förändrings- och utvecklingsarbete
• goda kunskaper i Microsoft Officepaket
• B-körkort

Det är viktigt att du är resultatorienterad och initiativtagande med ett strategiskt och brett perspektiv på frågorna. Som ledare är du kommunikativ med förmåga att uppmuntra och inspirera. Du bjuder in till dialog för att skapa delaktighet och uppmuntrar till ett arbetsklimat präglat av kreativitet och innovativa lösningar. Som person är du trygg, har självinsikt och mod att agera efter din egen övertygelse. En förutsättning är att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Meriterande

• ledarskapsutbildning
• chefserfarenhet från vård- och omsorg
• erfarenhet av arbete i verksamhetssystem Treserva, TES, Medvind, Personec och Raindance

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen
Hälso och sjukvårdsenheten, HSE, är den enhet som ansvarar för Hälso och sjukvård mot patienter med beslut enligt LSS. Patienterna finns i Förvaltningen för sociala insatser där sjuksköterskor och arbetsterapeuter arbetetar mot Grupp och servicebostäder, dagverksamheter, personlig assistans och barnbostad. Hela arbetsplatsen utgår från en centralt väster i Örebro men har uppdrag mot hela kommunens geografi. På HSE arbetar ca 35 medarbetare. Det är sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och administratörer. Du är en av två enhetschefer på enheten med ett delat ansvar för verksamhet och ekonomi där din chefskollega ansvarar för enhetens administratörer, undersköterskor och arbetsterapeuter.

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba som chef i Örebro kommun på vår chefssida under orebro.se/jobb.

Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 20 maj.

Välkommen med din ansökan!Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Engagerad DRIFTCHEF till vår mammografiverksamhet i Örebro.

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 14
På Unilabs kombinerar vi ett stort medicinskt kunnande med en stor mänsklig omtanke. Genom våra sätt att arbeta skapar vi ett tydligt kundvärde och tydligt patientvärde. Detta gör vi med hjälp av effektiv diagnostik, hög kvalitet och förstklassig kundservice mot våra patienter och kunder. Vi har gemensamt en vilja att ge de bästa förutsättningar till vård för varje enskild individ och vi tror på att våra medarbetares kompetens, drivkraft och engagemang har en stor del i det mervärdet som vi skapar för samhället i stort.

Vill du vara med i vårt viktiga arbete inom mammografin? Nu letar vi efter en engagerad Driftchef till vår fina mammografiverksamhet i Örebro!

VAD

I rollen som driftchef kommer du att ansvara för vår mammografiverksamhet i Örebro. Du kommer att ha fullt personalansvar för dina medarbetare inklusive medarbetarsamtal, lönesättning och rekrytering. Arbetet innebär att leda och planera arbetet, bemanna och kompetenssäkra arbetet utifrån verksamheten och kundernas behov. Du kommer att ha ett ekonomiskt ansvar där du arbetar för att skapa en god ekonomisk situation och tillsammans och med din verksamhetschef fortsätter du driva vår verksamhet framåt och ingår i svenska ledningsgruppen för mammografi.

Unilabs bjuder in över 350 000 kvinnor per år i Sverige till mammografiscreening och utför ca 70 000 kliniska undersökningar, på våra 21 enheter, vilket gör Unilabs till den enskilt största leverantören av mammografi i Sverige. Detta är en unik chans för dig som är redo att ta dig an rollen som driftchef på ett av Sveriges främsta diagnostik företag!
VEM

På Unilabs väger inställning lika tungt som kompetens, hos oss brinner vi för det viktiga arbete vi utför för Sveriges kvinnor. Som person ser vi att du har en stark personlig driftkraft, att du är social och kommunikativ samt har ett öppet sinne med en förmåga att hitta nya lösningar. Du har en förmåga att arbeta i ett högt tempo och du trivs med att motivera andra har goda ledaregenskaper och kan skapa förutsättningar för goda prestationer med engagerade medarbetare. Du arbetar strukturerat, är bra på att organisera och har ett proaktivt arbetssätt.

Vi ser även att du:

- Du har en högskole- eller universitetsutbildning.
- Behärskar svenska i tal och skift.
- Erfarenhet av att arbeta som ledare gärna inom vården.
- Personalansvar i minst ett par år.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

Vi tillämpar provanställning.

Vid intresse tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt och vi kallar till intervju löpande.

VAR

Vi söker en driftchef för Unilabs Mammografi i Örebro som bedriver mammografiscreening och klinisk mammografi på uppdrag av Region Örebro. Enheten är placerad på Örebro Sjukhus där du kommer leda ett team av totalt ca 10 personer (röntgensjuksköterskor, sjuksköterskor, sekreterare och mammografiläkare). Du kommer arbeta inom ledningsgruppen för Mammografi Sverige och bli en del av ett företag med stor framåtanda.

Unilabs AB är idag en ledande aktör inom radiologi och laboratoriemedicin och Sveriges största privata leverantör av röntgen, mammografi och laboratoriemedicin. Vi möter våra patienter och kunder på sjukhus, närakuter, primärvårdslaboratorier, våra egna fristående röntgenenheter och mottagningar. Det är en verksamhet med full fart i en lugn omgivning med stor variation. Av våra totalt 13 000 medarbetare i Europa, arbetar drygt 1,200 i Sverige. Läs gärna mer om oss på www.Unilabs.se

Unilabs erbjuder tjänster inom laboratoriemedicin och bild- och funktionsdiagnostik till öppen och sluten sjukvård. Våra tjänster kännetecknas av hög kvalitet, säkerhet och service. Unilabs har idag ca 1300 medarbetare men vi växer ständigt. De största yrkesgrupperna är biomedicinska analytiker, röntgensjuksköterskor och läkare med specialistkompetens inom radiologi eller laboratoriemedicin. Att arbeta på Unilabs innebär att förstå att vårt jobb inte bara är att producera testresultat. Vi tillhandahåller verkliga, användbara svar för våra patienter och vårdgivare. Vårt arbete förändrar livet direkt till det bättre, vilket vi ser som ett fantastiskt privilegium och något värt att arbeta för.

Ansök nu

Enhetschef till verksamhetsområde medicin, njursektionen avdelning 93

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 21
Är du en naturlig ledare som vill arbeta med kvalitet och drivs av utveckling?

Vi söker dig som tillsammans med våra kompetenta medarbetare vill fortsätta utveckla avdelning 93! Vi vill att du liksom vi tycker det känns inspirerande med förändringsarbeten och anser att en viktig del i ditt arbete blir att skapa delaktighet hos medarbetarna genom ett målinriktat arbetssätt.

Avdelning 93 består av vårdplatser tillhörande verksamhetsområde medicins njursektion samt internmedicinska platser. Vi har totalt 18 slutenvårdsplatser samt 4 dagsjukvårds platser. På avdelningen arbetar ca 45 medarbetare. Vi har ett tätt samarbete med njursektionens mottagning och dialysavdelning.

Arbetsuppgifter:
Du ansvarar för planering och uppföljning av arbetet på avdelningen. I detta ligger även att arbeta med kvalitets- och förbättringsarbete i nära samarbete med sektionschefen. Personal- och arbetsmiljöansvar ingår, liksom att driva verksamheten inom givna ekonomiska ramar. Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i klinikens ledningsgrupp.

För bästa möjliga start så erbjuder vi självfallet introduktion, stöd och handledning enligt Regionens chefsprogram.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du tidigare arbetat som chef och vi förutsätter att du har ett stort intresse av att utvecklas i rollen som chef och ledare.

För att främja en lärande organisation bör ditt ledarskap vara utvecklings- och resultatorienterat likaså att du som ledare inspirerar och engagerar dina medarbetare.

I övrigt bör du som person vara lyhörd för din omgivning och tydlig i din kommunikation. Stabilitet och uthållighet är andra egenskaper som vi anser relevanta för tjänsten.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning som sjuksköterska med ett tidsbegränsat förordnande som enhetschef på 4 år.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Johan Lindqvist, biträdande verksamhetschef
Telefon: 019-602 33 39

Ewa Öhrling, verksamhetschef
Telefon: 019- 602 12 75

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, Helena Nyrèn
Telefon: 019-602 76 04

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2022-05-15

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Ansök nu

Engagerad DRIFTCHEF till vår mammografiverksamhet i Örebro.

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 21
På Unilabs kombinerar vi ett stort medicinskt kunnande med en stor mänsklig omtanke. Genom våra sätt att arbeta skapar vi ett tydligt kundvärde och tydligt patientvärde. Detta gör vi med hjälp av effektiv diagnostik, hög kvalitet och förstklassig kundservice mot våra patienter och kunder. Vi har gemensamt en vilja att ge de bästa förutsättningar till vård för varje enskild individ och vi tror på att våra medarbetares kompetens, drivkraft och engagemang har en stor del i det mervärdet som vi skapar för samhället i stort.

Vill du vara med i vårt viktiga arbete inom mammografin? Nu letar vi efter en engagerad Driftchef till vår fina mammografiverksamhet i Örebro!

VAD

I rollen som driftchef kommer du att ansvara för vår mammografiverksamhet i Örebro. Du kommer att ha fullt personalansvar för dina medarbetare inklusive medarbetarsamtal, lönesättning och rekrytering. Arbetet innebär att leda och planera arbetet, bemanna och kompetenssäkra arbetet utifrån verksamheten och kundernas behov. Du kommer att ha ett ekonomiskt ansvar där du arbetar för att skapa en god ekonomisk situation och tillsammans och med din verksamhetschef fortsätter du driva vår verksamhet framåt och ingår i svenska ledningsgruppen för mammografi.

Unilabs bjuder in över 350 000 kvinnor per år i Sverige till mammografiscreening och utför ca 70 000 kliniska undersökningar, på våra 21 enheter, vilket gör Unilabs till den enskilt största leverantören av mammografi i Sverige. Detta är en unik chans för dig som är redo att ta dig an rollen som driftchef på ett av Sveriges främsta diagnostik företag!
VEM

På Unilabs väger inställning lika tungt som kompetens, hos oss brinner vi för det viktiga arbete vi utför för Sveriges kvinnor. Som person ser vi att du har en stark personlig driftkraft, att du är social och kommunikativ samt har ett öppet sinne med en förmåga att hitta nya lösningar. Du har en förmåga att arbeta i ett högt tempo och du trivs med att motivera andra har goda ledaregenskaper och kan skapa förutsättningar för goda prestationer med engagerade medarbetare. Du arbetar strukturerat, är bra på att organisera och har ett proaktivt arbetssätt.

Vi ser även att du:

- Du har en högskole- eller universitetsutbildning.
- Behärskar svenska i tal och skift.
- Erfarenhet av att arbeta som ledare gärna inom vården.
- Personalansvar i minst ett par år.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

Vi tillämpar provanställning.

Vid intresse tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt och vi kallar till intervju löpande.

VAR

Vi söker en driftchef för Unilabs Mammografi i Örebro som bedriver mammografiscreening och klinisk mammografi på uppdrag av Region Örebro. Enheten är placerad på Örebro Sjukhus där du kommer leda ett team av totalt ca 10 personer (röntgensjuksköterskor, sjuksköterskor, sekreterare och mammografiläkare). Du kommer arbeta inom ledningsgruppen för Mammografi Sverige och bli en del av ett företag med stor framåtanda.

Unilabs AB är idag en ledande aktör inom radiologi och laboratoriemedicin och Sveriges största privata leverantör av röntgen, mammografi och laboratoriemedicin. Vi möter våra patienter och kunder på sjukhus, närakuter, primärvårdslaboratorier, våra egna fristående röntgenenheter och mottagningar. Det är en verksamhet med full fart i en lugn omgivning med stor variation. Av våra totalt 13 000 medarbetare i Europa, arbetar drygt 1,200 i Sverige. Läs gärna mer om oss på www.Unilabs.se

Unilabs erbjuder tjänster inom laboratoriemedicin och bild- och funktionsdiagnostik till öppen och sluten sjukvård. Våra tjänster kännetecknas av hög kvalitet, säkerhet och service. Unilabs har idag ca 1300 medarbetare men vi växer ständigt. De största yrkesgrupperna är biomedicinska analytiker, röntgensjuksköterskor och läkare med specialistkompetens inom radiologi eller laboratoriemedicin. Att arbeta på Unilabs innebär att förstå att vårt jobb inte bara är att producera testresultat. Vi tillhandahåller verkliga, användbara svar för våra patienter och vårdgivare. Vårt arbete förändrar livet direkt till det bättre, vilket vi ser som ett fantastiskt privilegium och något värt att arbeta för.

Ansök nu

Enhetschef till Kliniskt forskningslaboratorium

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 30
Vill du vara med och leda en laborativ forskningsinfrastruktur i framkant? Kliniskt forskningscentrum söker nu en enhetschef till Kliniskt forskningslaboratorium (KFL).

Universitetssjukvården i Region Örebro län är inne i en spännande utveckling där vi utvecklar framtidens sjukvård. I denna utveckling är den kliniska forskningen och dess infrastruktur central och befinner sig i en expansiv fas där du som enhetschef har en viktig roll som ledare. I samverkan med dina medarbetare skapar ni goda förutsättningar för att ge högkvalitativt stöd till den kliniska forskningen.

Arbetsplatsbeskrivning:
Kliniskt forskningslaboratorium är en enhet inom verksamheten Kliniskt forskningscentrum (KFC) inom område Forskning och Utbildning. Här kan regionens forskare få stöd i genomförandet av olika forskningsprojekt. I våra lokaler pågår dagligen laborativt arbete, biobanksarbete samt olika typer av facilitetsfrågor. Handläggning av olika administrativa frågor och vägledning av varierande slag är också centrala det vardagliga arbetet.

Enheten har vuxit i omfattning under senare år och för närvarande arbetar ca ett 15-tal personer i verksamheten. Biomedicinsk analytiker, molekylärbiolog och kemiingenjör är vanliga yrkeskategorier. Ett flertal av de som arbetar i verksamheten idag har delade tjänster med andra uppdrag åt t ex Örebro Universitet eller egna projektgrupper. Arbetsplatsen är delad med universitetets forskagrupper samt laborativa verksamheter och bedrivs på två olika plan vid Campus USÖ. Campus USÖ är en relativt nybyggd och sammanhållen miljö för läkarutbildning, klinisk träning, labbverksamhet, Örebro biobank, medicinskt bibliotek samt forskningsadministration. För närvarande pågår bland annat etablering av en helt ny facilitet för Klinisk Proteomik Masspektrometri. Inom KFC finns också en GMP-facilitet vilket är en core facilitet för utveckling och tillverkning av läkemedel baserade på humana celler och vävnader, s.k. avancerade terapier (ATMP).

Se Kliniskt Forskningscenter (KFC): www.regionorebrolan.se/sv/forskning/kontakt-och-organisation/klinisktforskningscentrumkfc

Arbetsuppgifter:
Som enhetschef är du första linjens chef. Du har det samlade ledningsansvaret för enhetens verksamhet, personal och ekonomi och får därigenom uppdraget att säkerställa att enheten och dess medarbetare utvecklas i linje med uppsatta mål. I rollen som enhetschef samverkar du med en rad olika aktörer som forskare, andra verksamheter i regionen och vid Örebro universitet. Enhetschefen har ett viktigt uppdrag när det gäller att driva enhetens kvalitetsarbete samt att tydliggöra, marknadsföra och skräddarsy enhetens tjänster efter kundernas önskemål och behov.

Organisatoriskt är du direkt underställd verksamhetschefen vid Kliniskt forskningscentrum och ingår i dennes ledningsgrupp. Tillsammans med övriga chefer förväntas du bidra till utveckling av klinisk forskning inom regionen.

Kvalifikationer:
Du har en akademisk utbildningsbakgrund som är relevant för uppdraget. Du har tidigare erfarenhet inom chef- och ledarskap. Vi värdesätter erfarenhet och kunskap inom såväl forskning som laboratorieverksamhet, samt hantering av kliniska forskningsförfrågningar och projekt från sökande i sjukvård och vid universitet. Som enhetschef förväntas du vara kulturskapare och förebild för organisationens alla medarbetare. Att motivera och leda medarbetare mot gemensamma mål och att leda en organisation i ständig förändring och utveckling ser du som centralt och inspirerande. Det krävs att du har en stor personlig mognad, är stabil och har en väl utvecklad social och kommunikativ förmåga. Genom öppenhet och dialog driver du ett långsiktigt arbete med både grupp och individ och uppnår därigenom goda resultat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid. Uppdraget som enhetschef är ett tidsbegränsat förordnande på fyra år kopplat till en tillsvidareanställning i din grundprofession inom Region Örebro län.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Verksamhetschef Jonas Appelberg, 019 602 66 59, 079-061 03 33

Facklig företrädare:
Anders Bäckman, Saco, 019-602 66 58

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2022-05-09

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2022:366

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Ansök nu

Biträdande enhetschef till avdelning 38, Verksamhetsområde Urologi

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 12
Vi söker dig som är sjuksköterska och vill ta dig an ett uppdrag där verksamhetsutveckling och patientsäkerhetsfrågor står i fokus. Vill du vara med att tillsammans med enhetschefen leda och utveckla vår avdelning?

Vi erbjuder ett utmanande jobb med stora möjligheter till personlig utveckling och kompetensutveckling.

På avdelning 38 vårdas främst patienter med sjukdomar i urinvägarna. Vi arbetar i team runt patienter pre- och postoperativt samt för dem som behöver oplanerad vård. För att frigöra tid för patientnära arbete använder vi oss av vårdnära service och våra utskrivningssjuksköterskor sköter all kontakt med kommunen och deltar i utskrivningsplaneringar. Vi servar hela länets invånare avseende inneliggande urologisk vård.

Arbetsuppgifter:
Som biträdande enhetschef arbetar du tillsammans med enhetschefen för att uppfylla verksamhetens mål. Ditt uppdrag innebär att tillsammans med enhetschef verka för en god ledning av avdelningen. Du bistår enhetschefen i ansvaret för bland annat personal, bemanning, den dagliga driften, arbetsmiljö och verksamhetsutveckling. Rollen innebär även att vara tillgänglig för medarbetarna och fungera som bollplank och stöd utifrån behov. Du ersätter enhetschefen vid dennes frånvaro.

Kvalifikationer:
Vi söker en legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet i yrket. Den vi söker har ett intresse för ledarskap och verksamhetsutveckling samt för strategisk planering av personalresurser. Tjänsten innebär frihet under ansvar och vi förutsätter att du har förmåga att arbeta självständigt och lösningsfokuserat utifrån uppdrag. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper, så som goda ledaregenskaper, förmåga att skapa förtroende genom delaktighet och motivation, engagemang och samarbetsförmåga. Det är givetvis viktigt att du förstår din roll som arbetsgivarrepresentant och har förmåga att hantera den.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning som sjuksköterska med ett tidsbegränsat förordnande som biträdande avdelningschef under fyra år. Heltidstjänstgöring, dagtid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Emmy Jörstad, Enhetschefschef
Telefon: 019-602 12 47

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, Ellen Svanmark
Telefon: 019-602 12 38

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2022-05-08. Vi läser ansökningar kontinuerligt och kallar till intervjuer, så skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
VO urologi inom Region Örebro län är en länsklinik som bedriver verksamhet vid två av regionens tre sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro och Karlskoga lasarett. Vi bedriver vård, forskning och utbildning inom urologi, både basal och till stor del även högspecialiserad vård.

Universitetssjukhuset Örebro är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver vi avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda. På sjukhuset finns 550 vårdplatser och 3500 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Ansök nu

Enhetschef till verksamhetsområde Medicin, Mag-tarm- och lever sektionen

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 20
Är du en utvecklingsinriktad och naturlig ledare som vill vara med och driva mag-tarm- och leversektionen framåt? Gillar du att samarbeta med många professioner? Då har vi jobbet för dig!

Sektionen bedriver internmedicinsk verksamhet med profilering mot gastroenterologiska och hepatologiska sjukdomar. Sektionen omfattar mag-tarm-och levermottagningen samt endoskopienheten. På mag-tarm-och levermottagningen kontrolleras patienter med ulcerös kolit, Crohns sjukdom, mikroskopisk kolit samt olika gastroenterologiska och hepatologiska sjukdomar inklusive levertransplanterade patienter. Flera av sjuksköterskorna har egna sjuksköterskemottagningar samt telefonrådgivning.

På endoskopimottagningen arbetar vi med mycket teknisk utrustning och cirka 10 000 undersökningar utförs per år, där gastroskopi och koloskopi är de vanligaste undersökningarna. Till sektionen finns vårdplatser kopplade till en vårdavdelning. Dessa vårdplatser ansvarar inte du som chef för.

Sektionen är mycket forskningsaktiv med mycket gott renommé både nationellt och internationellt.

Arbetsuppgifter:
Enhetschefen har ett övergripande ansvar för mag-tarm-och levermottagningen samt endoskopienheten. Samverkan mellan den forskningsaktiva enheten, egna verksamhetsområdet och andra aktörer är av stor betydelse. Du ansvarar för planering och uppföljning av arbetet inom sektionen. I detta ligger även att arbeta med kvalitets- och förbättringsarbete detta görs i nära samarbete med sektionschefen.

Personal- och arbetsmiljöansvar ingår, liksom att driva verksamheten inom givna ekonomiska ramar. Du ansvarar närmast för ca 20 medarbetare. Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i klinikens ledningsgrupp. Som chef erbjuds du introduktion, stöd och handledning enligt USÖ:s chefsprogram.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som tar initiativ, sätter igång aktiviter och uppnår resultat på ett strukturerat sätt. Som person är du tydlig, lojal och har god samarbetsförmåga.

Vi söker dig som är erfaren legitimerad sjuksköterska. Har du chefs- och/eller forskningserfarenhet och/eller erfarenhet inom gastroenterologi är det meriterande men inte ett krav.

Anställningsform:
Du tecknar ett tidsbegränsat förordnande som enhetschefschef under fyra år med en tillsvidareanställning som sjuksköterska.

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Ewa Öhrling, verksamhetschef
Telefon: 019-602 12 75

Johan Lindqvist, biträdande verksamhetschef
Telefon: 019-602 33 39

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, Helena Nyrèn
Telefon: 019-602 76 04

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2022-05-04

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Ansök nu

Vill du leda vårt framgångsrika team i Örebro?

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 7
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Där du utvecklas och kan designa din egen karriär till förmånliga villkor. Samtidigt är du med och förbättrar den svenska munhälsan, så att människor mår bättre och vågar skratta mer. Tillsammans gör vi Sverige gladare. Det är vår mission.
 
MyDentists kultur präglas av att organisationen är i stark tillväxt och förändring, det händer mycket hela tiden. Vi har samtidigt en professionell och engagerad kultur med starkt verksamhetsfokus, mycket glädje och stor hjälpsamhet där vi bidrar i våra olika roller mot gemensamma mål. 
 
Motiveras du av att skapa resultat tillsammans med andra där du har möjlighet att se snabba framsteg, kunna göra skillnad och påverka ditt arbete? Ta chansen att bli en del av vår framgångssaga när vi växer och har allt fokus på att bli Örebros bästa tandvårdsklinik och att bli en riktigt attraktiv arbetsgivare.
 
Vår klinik i centrala Örebro
Du kommer till en ny och fräsch klinik med modern utrustning. Idag är vi drygt 20 personer som arbetar på kliniken: tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och receptionist.
Du kommer till ett härligt team som trivs ihop och brinner för mötet med patienten. Vi har roligt tillsammans och driver utvecklingen framåt. Vår klinik har även en unik tandvårdsbutik där våra patienter hittar allt för att kunna ta hand om sin tandhälsa.
 
Vill du leda vårt framgångsrika team i Örebro?
Vår nuvarande Platschef avancerar inom bolaget och nu söker vi efter hans efterträdare. Som Platschef för kliniken är du en viktig del i MyDentist väg mot att förändra den konservativa tandvårdsbranschen. Du tycker precis som vi att det finns oanade möjligheter att ta redan befintlig kunskap, teknik och erfarenhet från andra branscher och applicera på tandvården för att göra upplevelsen av tandvården mer Tillgänglig, Enklare och Attraktivare. 
 
Som ledare hos oss blir du en viktig del av ett ungt och expansivt företag. Ett företag som vill förändra branschen och som har som vision att vara den mest rekommenderade tandläkaren, både hos kunder och medarbetare. Vi växer snabbt och det har vi våra medarbetares engagemang att tacka för. Vi arbetar därför ständigt med att skapa förutsättningar som ger arbetsglädje. Att ha kul på jobbet, stimulerande kundmöten, utvecklande arbetsuppgifter och dessutom arbeta utifrån ett värderingstyrt förhållningssätt tror vi är viktiga framgångsfaktorer, både för dig och för MyDentist. Nu får du chansen att vara med och utveckla kliniken i Örebro vidare.
 
Du ansvarar för ledning och utveckling av din klinik och butik, med budget-, resultat- och personalansvar. Du kommer leda och fördela ansvarsområden till ett 20-tal engagerade medarbetare och arbeta aktivt för att ni tillsammans utvecklar verksamheten i enlighet med våra uppsatta mål. 
Du rapporterar direkt till din Regionchef och arbetar som del i ett team med övriga platschefer. Till din hjälp finns gemensamma system och centrala funktioner inom HR, ekonomi, marknad och IT.
 
Vem söker vi?
Vi söker en trygg erfaren ledare som gillar utveckling och förändring. Du har en förmåga att inspirera och stödja dina kvalificerade medarbetare och kan motivera dem till framgång, att ge utmärkt kundbemötande och service. Samtidigt har du ekonomisk förståelse och ett affärsmässigt driv och intresse. 
 
Du har flera års goda erfarenheter av att leda medarbetare. Gärna från kundnära verksamhet, inte nödvändigtvis vårdsektorn, men gärna någon kvalificerad tjänsteverksamhet. Det är en fördel att även ha verkat i privat vinstdriven verksamhet. Du behöver ha goda kommunikativa och pedagogiska egenskaper för att få med dig personalen på vår gemensamma resa. 
 
Vi erbjuder dig
Ett ovanligt roligt och varierande arbete och du kommer att få arbeta i en positiv växande verksamhet med trevliga och kompetenta kollegor. Vi har korta beslutsvägar, här finns stort utrymme att påverka och få vara med och skapa något betydelsefullt med oss. Vi vet att du är trygg och kompetent i din chefsroll, men är nyfiken på en förändring.   
 
Välkommen till oss på MyDentist!
Känner du igen dig i vår beskrivning? Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev snarast, senast måndag den 2 maj. Vi läser ansökningar och kalla till intervju löpande.  Förfrågor och funderingar slå en signal till Regionchef Almir Karahodza 073-986 10 55 eller HR-Chef Marianne Rehn 072-401 63 25.
 
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag och säljare. MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi finns idag på elva orter runt om i Sverige och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren.
MyDentist erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Idag är vi över 200 drivna medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 100 000 patienter till en bättre munhälsa. Vår kultur präglas av våra tre värderingar:
Vi gör det enkelt – Vi tror på förändring – Vi visar omtanke.

Ansök nu

Konsultchef till Örebro och Karlskoga

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 12
Feelgood är Sveriges ledande hälsoföretag för det moderna arbetslivet. Vi hjälper företag och organisationer att förbättra produktivitet och sänka kostnader genom att arbeta systematiskt och förebyggande med arbetsmiljö, hållbar hälsa, ledarskap, medarbetarskap och vid behov rehabilitering eller krishantering.

Vi har idag 700 medarbetare som möter kunderna både digitalt och på ca 120 platser i Sverige. Totalt omfattar Feelgoods 8 000 kunder 800 000 medarbetare. Feelgood grundades 1995 och ägs sedan 2021 av den finska vårdkoncernen Terveystalo Healthcare OY

Läs mer på www.feelgood.

Vår vision är Sveriges friskaste kunder. På våra enheter i Örebro och Karlskoga är vi idag ca 20 medarbetare som arbetar i team gentemot våra olika kundföretag. Vi levererar tjänster inom arbetsmiljö- och hälsoutveckling, rehabilitering. Positiv inställning, innovation, helhetssyn och en stark vilja att åstadkomma goda resultat kännetecknar vår kultur och arbetsgemenskap.

”Att arbeta som konsultchef på Feelgood innebär ett nära samarbete med kollegor och kunder där vi tillsammans jobbar för Sveriges friskaste medarbetare. Jobbet är utvecklande och jag får driva frågor som jag stimuleras av. Drivkraften ligger i vår mission och att vi jobbar värderingsstyrt.” Så här beskriver en av våra medarbetare sin roll som Konsultchef.

Du rapporterar till Operativ chef Region Öst. Regionen har idag totalt 5 konsultchefer. Du är en viktig del av regionens operativa ledningsarbete och ingår i regionens ledningsgrupp.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att:

• leda, coacha, följa upp och utveckla medarbetarna i ditt team för att nå uppsatta mål.
• optimera teamets resurser och säkerställa en effektiv resursplanering
• skapa en god arbetsmiljö- och lönsamhet inom ramen för ditt ansvarsområde
• leda The Feelgood Way – leda i enlighet med Feelgoods arbetssätt rutiner, processer samt leda sig själv och andra så att goda resultat skapas för våra kunder, vårt bolag och våra medarbetare
• säkerställa god leverans till våra kunder
• kundansvar för tilldelade kunder kan vara aktuellt

Vi söker dig som:

• har akademisk examen inom relevant profession alt likvärdig kompetens förvärvad genom arbetslivserfarenhet
• har erfarenhet från coachande ledarskap med goda resultat
• har erfarenhet av försäljning och kundarbete och förstår vikten av att alltid ha kunden i fokus
• gillar att skapa och utveckla affärer och har god förmåga att skapa bra relationer
• har branscherfarenhet och god insikt i hur konsultbolag fungerar och styrs

Stor del av rollen handlar om att coacha medarbetarna och därför är detta något vi vill att du är duktig på och stimuleras av. Du är bra på att få med dig samt engagera andra. Leveransplaneringen måste fungera så det är viktigt att du har lätt för att prioriera och strukturera. Du gillar högt tempo och är effektiv i ditt dagliga arbete. Det är meriterande om du har branscherfarenhet, medicinsk kompetens och/eller erfarenhet av tvärprofessionellt teamarbete.

Har du frågor kontakta Operativ Chef Susanne Kumlin, tfn 076 11 64 995. susanne.kumlin@feelgood.se

Välkommen med din ansökan, urval och intervjuer sker löpnade.

Sista ansökningsdatum är 2022-04-30

Ansök nu

Enhetschef till ögonklinikens administrativa enhet, USÖ

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 5
Vill du vara med och utveckla klinikens administration?

Klinikens sekretariat består av 20 medarbetare. Klinikens vision sedan många år tillbaka är att rätt person gör rätt saker. Den administrativa personalen har tagit över en rad administrativa arbetsuppgifter från vårdande personal för att få ett bättre patientflöde.

Februari 2021 flyttade kliniken in till helt nya toppmoderna lokaler där vi kan erbjuda länets invånare men också delar av Sveriges invånare en modern och högteknologisk ögonsjukvård.

Du kommer att ingå i klinikens ledningsgrupp som gemensamt tar ansvar och utvecklar klinikens verksamhet. Som chef inom Region Örebro län så erbjuds du utbildningar inom chefsprogrammet.

Ögonkliniken är en av Sveriges 5 största ögonkliniker. Vi är en universitetsklinik som består av tre enheter: en medicinsk enhet med stor öppenvårdsverksamhet, en kirurgisk enhet med bl. a avancerad näthinne- hornhinnekirurgi och en egen vårdavdelning samt ett sekretariat.

Kliniken bedriver en stor andel högspecialiserad vård och en stor andel såld vård säljs till Dalarna, Värmland, Sörmland, Västmanland men också så kommer en del patienter från övriga Sverige och ibland Norden.

Arbetsuppgifter:
Arbetsledare med budget- och personalansvar (planering, samordning, ledning och bemanning) och ansvar för utbildnings- och utvecklingsfrågor för ögonklinikens administrativa personal.

Som enhetschef är du direkt underställd verksamhetschefen och ingår i klinikens ledningsgrupp.

Kvalifikationer:
Vi söker dig med utbildning som medicinsk vårdadministratör eller vad arbetsgivaren anser vara en likvärdig utbildning.

Du bör ha goda ledaregenskaper, samarbetsförmåga, flexibilitet, god kommunikations- och organisationsförmåga.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning som med vårdadministratör vid ögonkliniken med tidsbegränsat förordnande som enhetschef.

Heltid, dagtid, måndag - fredag.

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Petra Hedlund, verksamhetschef, 019-602 14 30, petra.hedlund@regionorebrolan.se

Facklig företrädare:
Anna Bengtsson, Vision, anna.bengtsson@regionorebrolan.se

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2022-04-25

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2022:385

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Ansök nu

Rasmusbyn söker enhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 28
Enhetschef till Rasmusbyn

En av Sveriges bästa LSS-verksamheter söker nu en enhetschef som med stort engagemang vill vara med driva och forma vår verksamhet enligt vår värdegrund. Vi är en växande organisation och vår nuvarande chef behöver ta sig an nya utmaningar inom bolaget.
Du har kunniga och engagerade kollegor, verksamhetschef och ägare som stöd.
Låter det här som ett jobb för dig? Skicka in en ansökan redan idag!
Om verksamheten
Rasmusbyn är en lantligt belägen verksamhet mellan Örebro och Nora som bedriver bostad med särskild service och daglig verksamhet för personkrets 1, LSS. Verksamheten har ett riksintag med 20 platser fördelade på fyra gruppbostäder. I byn arbetar cirka 60 personal, varav cirka 45 är omsorgsassistenter som bemannar våra fyra gruppbostäder dygnet runt. Inom daglig verksamhet arbetar 7 handledare inom arbetsområdena stall, gård, skapande och kök. Du kommer att ingå moderbolagets, Rasmusbyn Holding, ledningsgrupp som utgörs av verksamhetschef, enhetschef för Rasmusbyn och Ceciliagården, föreståndare för daglig verksamhet och sjuksköterska. Rasmusbyns värdegrund är att vara en plats där alla är sedda och behövda och får vara en del i en fantastisk gemenskap på sina egna villkor. Verksamhetsidén är att tillsammans driva ett mindre lantbruk på gammalt traditionellt vis. Byn styrs utifrån ett årshjul baserat på årstidernas rytm där stor vikt läggs vid våra högtider. Byn består av vår gård och vår bygata och i byn vistas, förutom bybor och medarbetare, även katter, hundar, får, höns och hästar. I vår gemensamma matsal äter vi alla lunch tillsammans. Alla som arbetar i byn är delaktiga i att driva gården utifrån sin funktion.

Vad erbjuder Rasmusbyn dig?
Rasmusbyn är en unik verksamhet med höga ambitioner och mål om att uttalat vara en av Sveriges bästa LSS-verksamheter. Vi tar ett stort gemensamt ansvar i att utforma en verksamhet som erbjuder såväl medarbetare som bybor en arbetsplats med stort inflytande och hög arbetsglädje. Sedan starten 2017 har vi kommit en bra bit på väg och är nu en verksamhet med god resumé och goda vitsord från såväl kunder som medarbetare. Rekryteringen av en enhetschef är ett ytterligare steg i att skapa dessa förutsättningar. Som enhetschef ges du möjlighet till personlig utveckling genom att anta en spännande utmaning i en fantastisk arbetsmiljö.
Rasmusbyn vilar på en socialterapeutisk värdegrund och fortlöpande utbildning både internt och externt inom området erbjuds. Målet för alla anställda i verksamheten är att känna delaktighet i verksamhetens utveckling genom att bidra med sin fulla kompetens och erfarenhet.

Om rollen
I rollen som enhetschef säkerställer du att insatsen bostad med särskild service bedrivs likvärdigt och kvalitetssäkert utifrån gällande lagar, avtal och verksamhetens värdegrund. Rollen ställer höga krav på samverkan mellan verksamhetens övriga insatser Daglig verksamhet och Hälso-och sjukvård. Samverkan sker även med systerverksamheten Ceciliagården som ligger några kilometer bort. Som stöd finns två gruppchefer med ansvar för den dagliga driften samt en administratör med bland annat ansvar för korttidsbemanning och schemaplanering. Dessa tre personer är direkt underställda dig. I rollen som Enhetschef ingår att ta emot nya bybor enligt avtal och tillse så att insatsen verkställs och följs upp kvalitetssäkert sätt och i samklang med vår värdegrund. Allt i samråd med verksamhetschef och övrig ledningsgrupp. Du har ett delegerat arbetsmiljöansvar samt budgetansvar och rapporterar till verksamhetschef. Det är viktigt att du delar vår värdegrund och har en nyfikenhet och förmåga att leda utifrån ett socialterapeutiskt förhållningssätt.

Exempel på arbetsuppgifter:

· Leda och utveckla insatsen bostad med särskild service utifrån värdegrund och förhållningssätt
· Säkerställa att det finns tillräckliga och fungerande rutiner för insatsen.
· Ansvara för rapportering och kvalitetsuppföljning till myndighet, kommuner och verksamhetschef.
· Vara en aktiv del i det dagliga arbetet.
· Kontakt och samverkan med anhöriga, gode män och fackliga företrädare.
· Budgetansvar genom att delta i upprättandet av ny budget och leverera förväntat resultat.
· Arbetsmiljöansvar utifrån delegation.
· Genomföra planeringsdagar, arbetsplatsträffar och medarbetarsamtal.
· Följa och säkerställa att verksamheten utvecklas i takt med ny lagstiftning och resultat från tillsyn av verksamheten.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av att tryggt och prestigelöst leda andra mot gemensamma mål. Du har högskoleutbildning från social omsorg, socionom eller annan adekvat utbildning som IVO bedömer likvärdig och som ger möjlighet att bära IVOs tillstånd. Vi ser även att du har kunskap om relevanta lagstiftningar inom verksamhetsområdet med fokus på LSS. Vidare har du kunskap och erfarenhet av funktionsnedsättningar, psykiatriska diagnoser och utmanande beteenden och förmågan att kunna handleda verksamhetens medarbetare utifrån detta. I dina tidigare roller har du arbetet med handledning, utbildning och utvecklingsarbete för att stimulera och möta medarbetarnas behov av kompetensutveckling. Som ledare har du en strategisk förmåga samtidigt som du trivs med operativa uppgifter i verksamheten. Du är en del av teamet och är en förebild för dina medarbetare. Arbetet kräver körkort och tillgång till bil för att kunna ta sig till oss.
Information om ansökan
Ansökan görs via mejl med personligt brev och fullständigt CV till info@rasmusbyn.se. Märk din ansökan med ”Enhetschef”. Ansökan ska vara inne senast den 21 april 2022. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan. Ring eller mejla verksamhetschef Sophia Greek om du har frågor; sophia.greek@rasmusbyn.se eller telefon 072-5127880.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Enhetschef för Allmänpediatrik och Hälsovård, VO Barn-och ungdomsmedicin

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 24
Vill du vara med och forma den allmänpediatriska verksamheten i Region Örebro? Är du en tydlig ledare med förmåga att skapa delaktighet hos dina medarbetare? Då kan du vara den vi söker!

En ny enhet inom pediatriken kommer att bildas där läkare och sjuksköterskor från länets fyra allmänpediatriska mottagningar i Örebro, Hallsberg, Karlskoga och Lindesberg kommer att samlas till en enhet inom VO Barn-och ungdomsmedicin. Vi söker nu dig som vill vara med från starten som enhetschef för den samlade allmänpediatriken i Region Örebro.

I nuläget så är länets fyra barnmottagningar organiserade inom tre olika verksamhetsområden, VO Barn-och ungdomsmedicin, Specialistmottagningarna i Karlskoga samt Specialistmottagningarna i Lindesberg. Läkare och sjuksköterskor från de fyra mottagningarna kommer från den 1 september att samlas inom en enhet för allmänpediatrik inom VO Barn-och ungdomsmedicin. Målsättningen är att utöka samarbetet och förbättra möjligheterna för en tillgänglig, god och jämlik sjukvård för alla barn-och ungdomar i länet.

Låter det spännande och utmanande?
Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande uppdrag. Som enhetschef kommer du att vara chef för sjuksköterskorna på länets fyra allmänpediatriska mottagningar, du är direkt underställd verksamhetschefen och du ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp. Du kommer tillsammans med en medicinskt ansvarig läkare att forma och driva den allmänpediatriska verksamheten inom Region Örebro.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning inom hälso-och sjukvård och som har erfarenhet av att arbeta inom hälso- och sjukvården. Erfarenhet från barn-och ungdomsmedicinsk verksamhet är meriterande.

Som ledare är du tydlig, strukturerad och engagerad och du har en förmåga att se till både den enskilda medarbetaren och till helheten. Du har god förmåga att samarbeta och skapa delaktighet.

Du tycker att det är utmanande och inspirerande att motivera och leda dina medarbetare mot gemensamma mål och att leda en verksamhet i ständig förändring och utveckling.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänst inom professionen och ett tidsbegränsat uppdrag som enhetschef.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Anna Olivecrona, 019-602 27 71, anna.olivecrona@regionorebrolan.se
Verksamhetschef VO Barn-och ungdomsmedicin

Annelie Isaksson, 019-602 23 98, annelie.isaksson@regionorebrolan.se
Enhetschef för mottagning USÖ/dagvård samt barnmottagningarna i Hallsberg och på Stora Holmen i Örebro, VO Barn-och ungdomsmedicin

Facklig företrädare:
SACO, Sofia Göthlin, 019-602 15 44, sofia.gothlin@regionorebrolan.se

Vision, Jennifer Logrell, 019-602 10 95, jennifer.logrell@regionorebrolan.se

Kommunal, Linda Karlsson, 019-602 10 32, linda.karlsson4@regionorebrolan.se

Läkarföreningen, Östen Jonsson, 019-602 35 46, osten.jonsson@regionorebrolan.se

Vårdförbundet, Tove Werner, 019-602 27 64, tove.werner@regionorebrolan.se

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2022-04-14

Intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
VO Barn- och ungdomsmedicin har en neonatalavdelning med 16 vårdplatser med uppdrag att vårda nyfödda barn från v 25+0, en pediatrisk vårdavdelning med 18 vårdplatser för barn och ungdomar med både medicinska och kirurgiska sjukdomstillstånd, ett mobilt barnteam, en dagavdelning, en barn- och ungdomsmottagning på USÖ samt två allmänpediatriska mottagningar. Från den 1 september 2022 kommer vi att ha en allmänpediatrisk enhet som innefattar samtliga fyra allmänpediatriska mottagningar i länet. Vi har en god stämning inom verksamhetsområde barn-och ungdomsmedicin och vi samarbetar tätt i olika team med olika professioner kring barnet och familjen. Vi är flexibla, lösningsfokuserade och utvecklingsinriktade.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2022:349

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Ansök nu

Enhetschef till Vuxenhabiliteringen

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 8
Är du en ledare som vill utveckla regionens habiliteringsverksamhet? Då har vi jobbet för dig!

Du erbjuds ett utvecklande uppdrag som chef för verksamhetens team för insatser till personer med neurologiska sjukdomar och förvärvade hjärnskador med stora och omfattande behov av re-/ habilitering. Uppdraget är länsövergripande men utgår från vår mottagning i Örebro.

Arbetsuppgifter:
Som enhetschef är din uppgift att tillsammans med teamet utveckla verksamheten mot denna målgrupp. I uppdraget ingår också chefskapet för Vuxenhabiliteringens mottagning för sinnesbaserad behandling som är ett komplement till övriga habiliteringsinsatser mot ökad självständighet och livskvalité. På mottagningen finns specialiserad kunskap om sensorisk stimulering och om miljöns betydelse för utveckling av kommunikation, samspel, aktivitet och vila. Även personalansvar vid Afasihuset är en del av uppdraget. Afasihuset är en verksamhet för personer med afasi som har behov av fortsatt rehabilitering eller behov av att återupprätta social gemenskap efter avslutad hälso- och sjukvård. Rehabiliteringens fokus ligger på kommunikation, språk och övrig kognition. Afasihusets huvudman är Afasiföreningen i Örebro län.

Vi är i ett skede som kännetecknas av utveckling för att bygga en habilitering som svarar upp mot framtidens krav. Kvalitets- och utvecklingsarbete är centrala delar i arbetet både på enhets- och mer övergripande nivå. Du måste vara uthållig och gilla långa men ibland även snabba processer. Förmågan att upprätta kontakter för samverkan både inom och utanför verksamheten är viktig. I arbetsuppgifterna ingår arbetsmiljö-, personal- och ekonomiansvar. Som en del i vuxenhabiliteringens ledningsgrupp ska du bidra till att leda hela verksamheten mot uppsatta mål.

Vi har ett nära samarbete där ständigt perspektivbyte mellan det enhetsspecifika och verksamhetsgemensamma är en viktig nyckel till framgång.

Kvalifikationer:
Du ska ha goda ledaregenskaper, vara drivande, ha kunskaper om verksamhetsutveckling och förmågan att skapa ändamålsenliga flöden i processer med många parametrar. Du måste vara strukturerad och kunna fatta egna beslut. Du ska ha erfarenhet från tidigare chefsuppdrag. Arbete inom funktionshinderområdet är meriterande.

Du erbjuds chefsutbildning och chefsstöd samt goda möjligheter till individuell utveckling.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid, i din grundprofession med tidsbegränsat chefsförordnanden.

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Elisabeth Ljunglöf, verksamhetschef 019-602 93 50

Facklig företrädare:
Saco, Jenny Rodén Nilsson, 0587-842 07

Vision, Sandra Pedro, 019-602 94 31

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2022-04-13

Intervjuer:
Kommer att ske i Karlahuset, Örebro 11, 12 och 13 maj. Med uppföljande intervju den 19 maj.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Vuxenhabiliteringen ingår i Området Nära vård inom Region Örebro län. Vuxenhabiliteringens uppdrag är att ge specialiserad habilitering och rehabilitering till patienter som har betydande funktionsnedsättningar. Våra vanligaste diagnoser är intellektuell funktionsnedsättning, autism, rörelsehinder, flerfunktionsnedsättning, förvärvad hjärnskada och neurologisk sjukdom. Vi är organiserade i tre diagnosteam. Neuro- hjärnskadeteamet, Autismteamet och Teamet för patienter med intellektuell funktionsnedsättning. Habiliteringsteamen består av arbetsterapeut, kurator, logoped, psykolog och sjukgymnast. Andra yrkesprofessioner som finns inom verksamheten är specialpedagog, musikterapeut, läkare och medicinska vårdadministratörer. En stor del av vuxenhabiliteringens arbete sker i form av teamarbete inom basteamen. Insatser ges ofta i patienternas hemmiljö, i samverkan med deras nätverk och andra vårdgivare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2022:279

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Ansök nu

Enhetschef till Rättspsykiatrin avdelning 7

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 1
Vi söker nu en engagerad och driven enhetschef till avdelning 7 inom verksamhetsområde Rättspsykiatri i Örebro.

Rättspsykiatrin är en del av den specialiserade psykiatrin där vi vårdar personer dömda till rättspsykiatrisk vård. Vi har fyra slutenvårdsavdelningar samt ett öppenvårdsteam för patienter som vårdas i öppen rättspsykiatrisk vård.

Tillsammans är vi ca 100 medarbetare inom olika yrkeskategorier som arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan. Vi jobbar för att främja närståendes delaktighet i vården.

Avdelningen har för närvarande 7 patientplatser med säkerhetsnivå 3 och har som huvuduppdrag att arbeta med rehabilitering samt utslussning enligt verksamhetens vårdprocess.

Arbetsuppgifter:
Som chef i Region Örebro län arbetar du utifrån vår vision och värdegrund. Du leder utifrån angivna mål och följer upp resultat, samt har ett kommunikativt och utvecklingsinriktat ledarskap som främjar lärande. Som enhetschef i Psykiatrin är du direkt underställd verksamhetschefen och du ingår i verksamhetens ledningsgrupp.

Tillsammans med dina kollegor är du med och driver verksamhetens utveckling och du förväntas som en del av ditt chefsuppdrag arbeta med eller leda strategiskt arbete i verksamhetsövergripande processer samt arbeta i psykiatriövergripande forum och uppdrag.

Du har goda möjligheter att bidra till både enhetens och verksamhetens utveckling genom ett aktivt ledar- och medarbetarskap. Du kommer möta en enhet och verksamhet med stor kompetens, erfarenhet och engagemang för patienterna och i dialog med medarbetarna leda arbetet med enhetens inre struktur och utveckling.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska eller annan relevant akademisk utbildning är önskvärt.

Tidigare erfarenhet av psykiatri eller rättspsykiatri samt arbete som chef är meriterande.

Du har en vilja att utveckla både dig själv och dina medarbetare, du kan dela med dig av din kompetens och har lätt för att samverka och samarbeta med andra. Arbetet kräver att du självständigt kan planera och strukturera både ditt och enhetens arbete. Du kan arbeta inom fastlagda ramar och givna riktlinjer samt ha patientens bästa i fokus.

Personlig lämplighet och god samarbetsförmåga värderas mycket högt.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning i grundproffession med tidsbegränsat förordnande som enhetschef.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Jimmy Björkman, verksamhetschef
070-962 86 86, jimmy.bjorkman@regionorebrolan.se

Marie Pettersson, enhetschef avd 8
076-118 83 22, marie.pettersson2@regionorebrolan.se

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, Merjo Yliluoma, 070-302 20 70

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2022-03-22

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fyra verksamhetsområden alla med stort fokus på etik och samverkan samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2022:241

Övrigt:
Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Ansök nu

Enhetschefer till verksamhetsområde ambulanssjukvård, Region Örebro län

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 4
Vi söker nu fyra enhetschefer till ambulanssjukvården, två till Örebro en till Karlskoga samt en till Lindesberg.

Är du en ledare med ett modernt, modigt och tillitsfullt nära ledarskap med förmåga att skapa delaktighet hos dina medarbetare? Drivs du av utveckling och att ha många bollar i luften? Då kommer du trivas hos oss!

Arbetsuppgifter:
Som enhetschef ansvarar du för ambulansverksamhetens kvalitet, arbetsmiljö, ekonomi, drift och personal. Du ska planera, leda och följa upp verksamheten utifrån uppsatta mål. I uppdraget ingår bl a att utveckla arbetssätt inom ambulanssjukvården i nära samarbete med andra i akuta vårdkedjan och vårdgrannar, samt att integrera universitetsenheten i klinisk vardag.

Som enhetschef ska man sträva efter att tillsammans med medarbetare utveckla verksamheten, bl a genom ett närvarande ledarskap, främja en positiv lärandekultur och stötta medarbetare i deras personliga utveckling.

Enhetscheferna är underställda verksamhetschefen och ingår i ledningsgruppen för ambulansens verksamhetsområde.

Kvalifikationer:
Vi ser att du har adekvat utbildning inom vård och omsorg. Det är meriterande med erfarenhet från ambulanssjukvård samt ledarskap och att du är legitimerad sjuksköterska.

Som ledare är du tydlig, strukturerad och engagerad med ett förhållningssätt som uppmuntrar till flexibilitet och ansvarstagande, för såväl det enskilda uppdraget som för helheten. Du har förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter och du ser den enskilde individen i det större sammanhanget.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid, dagtid. Grundanställning utifrån grundprofession, med ett tidsbegränsat förordnande som enhetschef.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Frida Worge Kreü, verksamhetschef, 019-602 10 00, frida.worge-kreu@regionorebrolan.se

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, Håkan Holmström, 0586-664 84, hakan.holmstrom@regionorebrolan.se

Kommunal, Ann-Kristin Sjöström, 010-442 92 52

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2022-03-18

Ansökan ska innehålla vilken station ansökan avser, fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Ambulanssjukvården inom Region Örebro Län är sedan 1/1-22 ett eget verksamhetsområde där ambulansen i Örebro, Lindesberg och Karlskoga ingår. Verksamhetsområde ambulanssjukvård ingår i specialiserad vård och har ca 180 medarbetare främst sjuksköterskor med specialistutbildning inom ambulanssjukvård.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2022:244

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Ansök nu

Enhetschef, Varberga vårdcentral

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Feb 23
Nu söker vi efter en enhetschef - Är du en tydlig ledare med förmåga att skapa delaktighet hos dina medarbetare? Då kan du vara den vi söker! Vi vill att Varberga vårdcentral ska vara en attraktiv arbetsplats där personalen stortrivs, stannar kvar och utvecklas.

Varberga vårdcentral ligger i ett mångkulturellt område. Här arbetar vi medvetet och aktivt med utveckling. Vi strävar alltid efter att förbättra verksamhetsstruktur, arbetssätt och samarbetsformer. Vi utvecklar såväl vår fysiska som psykosociala arbetsmiljö. Vi gillar att tänka nytt och vi säger ja till olika pilotprojekt. Vi ser värdet av digitala hjälpmedel, sjukdomsförebyggande arbetssätt och att ha ett proaktivt förhållningssätt i både vård och samarbete.

Låter det utmanande?
Vi erbjuder dig ett utvecklande och varierat uppdrag där du tillsammans med vårdcentralschef på Varberga vårdcentral delar på ansvaret för verksamhet, medarbetare och deras arbetsmiljö samt ekonomi. Som enhetschef är du arbetsgivarens företrädare och direkt underställd verksamhetschefen. Du kommer att vara chef för distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, biomedicinska analytiker, barnmorskor och BVC-sköterskor.

Du kommer att vara en viktig del i ledningen för vårdcentralen. Tillsammans med övrig ledningspersonal i verksamhetsområdet och medarbetare på vårdcentralen initierar du utveckling och driver vår vårdcentral mot uppsatta mål.

Som enhetschef ingår du i områdets enhetschefsgrupp och i verksamhetschefens gemensamma ledningsgrupp.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning inom hälso-och sjukvård och som har stor erfarenhet av att arbeta inom hälso- och sjukvården.

Som ledare är du tydlig, strukturerad och engagerad med ett förhållningssätt som uppmuntrar till flexibilitet och ansvarstagande, för såväl det enskilda uppdraget som för helheten. Du har förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter och du ser den enskilde individen i det större sammanhanget.

Du tycker att det är utmanande och inspirerande att motivera och leda dina medarbetare mot gemensamma mål och att leda en verksamhet i ständig förändring och utveckling.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring inom område Nära Vård med ett tidsbegränsat chefsförordnande.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Jonas Johansson, vårdcentralschef, 019-602 68 87, jonas.johansson@regionorebrolan.se

Jeanette Günther, verksamhetschef, 019-602 75 81, jeanette.gunther@regionorebrolan.se

Fackliga företrädare:
SACO, Erika Stenbäck, 019-602 95 48
Vision, Solveig Kiel Israelsson, 019-602 27 58
Kommunal, Stefan Kvick, 010-442 92 52
Läkarföreningen, Ana Kvrgic, 019-602 47 07
Vårdförbundet, Pavlina Eriksson, 019-602 48 01

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2022-03-16

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningsperioden.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Varberga vårdcentral ingår i Område nära vård. Området har till uppgift att tillhandahålla den vård som är vanligt förekommande, ofta återkommande eller kronisk och som därför behöver finnas geografiskt nära patienterna. I området finns navet för hälso- och sjukvårdens omställning mot just nära vård. Tanken med den nära vården är knyta vård inom sjukhus, vårdcentraler och kommuner närmare varandra. Vi ska möta människor med komplexa behov och kronisk sjukdom på ett än bättre sätt och arbeta hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande för alla länsinvånare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2022:209

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Ansök nu

Biträdande enhetschef, Förlossningsavdelningen USÖ

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Feb 22
Förlossningsavdelningen i Örebro har under de senaste åren expanderat och vi förlöser idag cirka 3400 barn/år från graviditetsveckor 25+0. Under jourtid tar vi hand om alla akuta besök from graviditetsvecka 22+0. Hos oss arbetar cirka 50 barnmorskor och 40 undersköterskor tillsammans i parvårdsteam. Processarbeten är en etablerad arbetsform som sker tvärprofessionellt och engagerar många barnmorskor och undersköterskor.

Forskning och utbildningsaktiviteter sker kontinuerligt och är en viktig del i vårt arbete. Att handleda barnmorskestudenter och läkarstudenter är en naturlig del för oss då vi har ett nära samarbete med Örebro Universitets läkarprogram.

Du är en av två biträdande enhetschefer och arbetar tillsammans med enhetschefen och den medicinskt ansvariga överläkaren för att utveckla förlossningsverksamheten. Just nu står vi i en spännande fas där vi börjat bedriva parvård, en omställning som du får ta ett stort ansvar i. I arbetet har vi stöd av våra två bemanningsassistenter och verksamhetsutvecklare och under dina första år som chef ingår ledarskapsutbildning som stöd för dig i ditt ledarskap.

Du som söker vill ta dig an ett uppdrag där arbetsmiljö, patientsäkerhetsfrågor samt verksamhetsutveckling står i fokus. Förståelse för forskning är ett krav, egen forskningserfarenhet är meriterande. Bemanningsassistenterna arbetar i första hand med bemanning men bemanning är en del av ditt arbete med stort ansvar för schema.

Kvalifikationer:
Legitimerad barnmorska. Stor vikt läggs personlig lämplighet, och klinisk förankring är ett önskemål.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid. Du kommer arbeta med uppdraget som biträdande enhetschef 75% och 25% kliniskt ute i verksamheten.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Jennie Kilstam, enhetschef, 019-602 12 73

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, Rosa Olafsdottir, 070-652 03 49, rosa.olafsdottir@vardforbundet.se

SRAT, Christina Sjöö, 019-602 12 68, christina.sjo@regionorebrolan.se

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2022-03-08

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Kvinnokliniken inom Region Örebro län är en länsklinik som bedriver verksamhet vid två av regionens tre sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro och Karlskoga lasarett. Kliniken arbetar aktivt för att utveckla forskningen inom kvinnosjukvård.

På Universitetssjukhuset i Örebro finns en obstetrisk sektion med specialistmödravård och fosterdiagnostik, förlossningsavdelning och BB/eftervård. Den gynekologiska sektionen har öppen, sluten och akut gynekologisk vård. Här finns också en fertilitetsenhet och en operationsavdelning.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2022:216

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Ansök nu

Enhetschef Utvecklingsenheten för psykoterapi och psykologisk behandling

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Feb 21
Verksamhetsområde Specialistpsykiatrin söker dig som vill ta möjligheten att bli enhetschef hos oss.

Specialistpsykiatrin är ett nytt verksamhetsområde med höga målsättningar och snabb förändringstakt. Vi jobbar för att alltid erbjuda evidensbaserad vård med hög kvalitet och tillgänglighet. Vi är inriktade på subspecialiserad vård och våra stora målgrupper är personer som lider av psykos, beroende, posttraumatiskt stressyndrom, ätstörningar och emotionellt instabil personlighetsstörning. Vi har avdelningar för psykiatrisk slutenvård, öppenvårdsenheter för poliklinisk verksamhet samt en utvecklingsenhet för att utveckla psykiatrins psykoterapeutiska kompetens. Vi strävar efter att vara kvalitetsledande inom våra områden.

UPP:s uppdrag är att utveckla kompetensen avseende psykoterapi inom psykiatrin i länet. Detta görs framförallt genom utvecklingsprojekt, implementeringar och handledning av personal. Enheten rymmer också klinisk verksamhet i form av olika psykologiska behandlingar.

Uppdraget för Psykiatrisk fysioterapi är att genomföra fysioterapeutiska insatser och behandlingar med psykiatrisk inriktning samt vara en kunskapsresurs inom psykiatrin vad gäller fysioterapi.

Arbetet som chef:
Tillsammans med dina kollegor är du med och driver den operativa verksamheten och den kliniska behandlingsforskningen framåt och du förväntas som en del av ditt chefsuppdrag att leda det strategiska arbetet på kliniken samt arbeta i psykiatriövergripande forum och uppdrag.

Du leder utifrån angivna mål och följer upp resultat, samt har ett kommunikativt och utvecklingsinriktat ledarskap som främjar lärande. Som enhetschef har du en nyckelfunktion i att få verksamheten att hålla en hög kvalitet. Som enhetschef är du direkt underställd verksamhetschefen och du ingår i verksamhetens ledningsgrupp tillsammans med tolv andra enhetschefer och två vårdutvecklare. Hos oss får du möjlighet att utveckla ditt ledarskap - bland annat genom Region Örebro läns utbildningar i ledarskap som du förväntas gå.

Du kommer möta enheter med hög kompetens, lång erfarenhet och stort engagemang för patienterna och i dialog med medarbetarna leda arbetet med enhetens inre struktur och utveckling.

Du kommer att vara närmsta chef för cirka 15 medarbetare fördelade i två enheter: UPP och Psykiatrisk fysioterapi. Sammanlagt är vi cirka 280 medarbetare i verksamhetsområdet.

Kvalifikationer:
En relevant vårdutbildning på universitets- eller högskolenivå, eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av vuxenpsykiatriskt arbete och arbete som chef är meriterande.

Du har en vilja och förmåga att leda medarbetare mot uppsatta mål och att utveckla både dig själv och din enhet. Du kan dela med dig av din kompetens och samverka med kollegor och och har god vana att arbeta i olika stödsystem. Som person behöver du ha lätt för att kommunicera och god förmåga att planera och strukturera både ditt och enhetens arbete. Du kan arbeta inom fastlagda ramar och givna riktlinjer samt ha patientens bästa i fokus. Personlig lämplighet och god samarbetsförmåga värderas högt.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning i din grundprofession med ett tidsbegränsat chefsförordnande.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Mathias Edquist, verksamhetschef, 070-602 24 71, mathias.edquist@regionorebrolan.se

Helena Eriksson, tf enhetschef, 070-308 53 37, helena.eriksson@regionorebrolan.se

Facklig företrädare:
SACO, Stefan Billinger, 019-602 32 48

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2022-03-06

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fyra verksamhetsområden. Vi har stort fokus på etik och samverkan samt har en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2022:211

Övrigt:
Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Ansök nu

Biträdande administrativ enhetschef, verksamhetsområde Medicin, USÖ

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Feb 2
Är du medicinsk vårdadministratör idag och vill utvecklas? Här är jobbet för dig!

Den administrativa enheten inom verksamhetsområde medicin består idag av medicinska vårdadministratörer och administratörer. Totalt är vi 28 medarbetare. Vårt uppdrag är att vara en högkvalitativ administrativ funktion med fokus på patienter och medarbetare.

För att kunna arbeta med mål, vision, arbetsmiljö och kompetensutveckling behövs ett nära ledarskap i egenskap av en biträdande enhetschef som tillsammans med enhetschefen arbetar för att utveckla, förbättra och leda sekretariatet mot framtida mål.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna är en kombination som biträdande enhetschef och medicinsk vårdadministratör. Som biträdande enhetschef kommer du att vara med och utveckla klinikens administration och du har ett arbetsgivaransvar. I uppdraget ingår även administrativa arbetsuppgifter där du bistår enhetschefen i ansvaret för bland annat personal, bemanning, arbetsmiljö, utbildning, drift, förbättringsarbeten och verksamhetsutveckling.

Utöver denna funktion kommer du att ingå i ett medicinskt vårdadministrativt team med ansvar för medicinsk dokumentation, remisshantering, kodning och allmänna administrativa uppgifter. Tjänsteinnehållet kan modifieras utifrån klinikens behov och dina kunskaper. Som biträdande administrativ enhetschef är du direkt underställd administrativa enhetschefen och ersätter enhetschefen vid dennes frånvaro.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad medicinsk vårdadministratör, medicinsk sekreterare eller läkarsekreterare. Tidigare chefserfarenhet, förändringsledning och att leda förbättringsarbeten är meriterande men inget krav.

Att bidra till verksamhetens utvecklings- och förändringsprojekt ser du som en naturlig del av ditt arbete. Som person är du lyhörd och har förmågan att skapa delaktighet och engagemang. Du är tydlig i ditt sätt att kommunicera och har förmåga att inspirera till förändring och utveckling. Du kan lyfta blicken, se helheten och arbeta strukturerat och långsiktigt. Vi värderar personlig lämplighet högt.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning som medicinsk vårdadministratör med ett tidsbegränsat chefsförordnande på fyra år. Chefsförordnandet fördelas 50 % som biträdande administrativ enhetschef och 50 % som medicinsk vårdadministratör.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Eva Harrysson, administrativ enhetschef, 019-602 12 85, eva.harrysson2@regionorebrolan.se

Facklig företrädare:
Vision, Solveig Kiel Israelsson, 019-602 27 58

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2022-02-27

Intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Verksamhetsområde medicin är en av universitetssjukhusets största verksamhetsområde och här arbetar ca 500 personer. Område medicin är uppdelad i fem olika specialistområden. Den administrativa enheten är en egen enhet och vi samarbetar över våra fem sektioner. Vi vårdar patienter med bland annat blodsjukdomar, diabetes, mag-tarmsjukdomar och njursjukdomar. En stor patientgrupp hos oss är äldre med komplexa behov av medicinsk vård och omsorg där vården kräver nära samverkan mellan kommun, primärvård och slutenvård. Verksamheten är spridd över sjukhuset och bedrivs i M-huset, B-huset och L-huset.

Område medicins administrativa enhet bestående av administratörer och medicinska vårdadministratörer, arbetar med alla sektioner och yrkeskategorier och är utspridda ute i verksamheten.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2022:145
Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Ansök nu

Sektionschef anestesi- och intensivvård, Region Örebro län

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 21
Verksamhetsområde anestesi- och intensivvård söker en sektionschef med regionalt ansvar för klinikens specialistläkare och överläkare. I chefskapet ingår personalansvar för respektive läkargrupp, samt att ingå i klinikens ledningsgrupp. Kliniken har ytterligare en sektionschef som ansvarar för ST-läkarna.

Arbetsuppgifter:
Du kommer ha både personalansvar och ekonomiskt ansvar kopplat till uppdraget, vilket bland annat innebär att:
- planera inför, rekrytera samt tillsätta medarbetare efter klinikens behov
- ha ansvar för schemaläggning av läkare i nära samarbete med sektionschefen för ST-läkarna och schemaläggare på sektionerna
- utse medicinskt ledningsansvariga läkare i samråd med verksamhetschefen
- delta i klinikens ledningsgrupp - strategiskt och operativt
- arbeta i nära samarbete med sektionschefen för ST-läkarna
- arbeta tillsammans med enhetschefer, medicinskt ledningsansvariga, ST-studierektor och verksamhetschef för att utveckla anestesi och intensivvård inom Region Örebro län.

Kvalifikationer:
Den vi söker ska vara specialist i anestesi- och intensivvård, gärna med någon typ av ledarerfarenhet. Som person behöver du vara både flexibel och visionär, men samtidigt stå stadigt med fötterna på jorden.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid. Uppdraget är tidsbegränsat, och innebär kontakt med medarbetare på regionens alla sjukhus.

Klinisk tjänstgöring kan ingå i uppdraget, men omfattningen bestäms i dialog med verksamhetschef, räkna med minst 50% administrativ tid beroende på tidigare erfarenhet.

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Kristina Gerdevåg, tf verksamhetschef, 019-602 15 34

Peter Asplund tillträdande verksamhetschef, 073-331 91 14

Facklig företrädare:
Wiebke Falk, Läkarförbundet, 019-602 03 08, wiebke.falk@regionorebrolan.se

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2022-02-18

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Anestesi- och intensivvårdskliniken är en länsklinik som bedriver verksamhet vid regionens tre sjukhus; Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Det är en stor klinik med cirka 400 anställda. Våra arbetsområden är anestesi, intensivvård, postoperativvård dagkirurgi och smärtbehandling

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2022:85

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Ansök nu

Vårdcentralschef till Tybble vårdcentral

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 4
Är du en tydlig ledare med förmågan att skapa delaktighet hos dina medarbetare? I så fall kan du vara precis den vi söker till oss på Tybble vårdcentral!

Tybble vårdcentral är i ständig utökning med ca 19 000 listade patienter och ett 60-tal kompetenta medarbetare. Vi jobbar ständigt med vår tillgänglighet. Vårdcentralen präglas av låg personalrörlighet med en stark arbetsglädje och trevlig stämning där vi hjälper varandra och har stark tillit till våra kompetenser.

Vårdcentralen ligger på öster i Örebro och har nära till universitetet. Vårt upptagningsområde utgörs av såväl universitet som villaområde och landsbygd, vilket innebär ett varierat patientarbete. Tybble vårdcentral är delad i två enheter; en på Forskarvägen där vi har vår BVC- och MVC-verksamhet och psykosociala teamet. All övrig verksamhet ligger på Sörbyängsvägen. Båda dessa enheter har nyrustade och trevliga lokaler.

Arbetsuppgifter:
Vi erbjuder dig ett utvecklande och varierat uppdrag där du har ansvar för vårdcentralen, för verksamhet, medarbetare och deras arbetsmiljö samt ekonomi. Som vårdcentralschef är du arbetsgivarens företrädare och direkt underställd verksamhetschefen.

Du kommer att ha en ledande funktion i vårdcentralens ledningsgrupp. Tillsammans med övrig ledningspersonal initierar du utveckling och driver vår vårdcentral mot uppsatta mål.

Som vårdcentralschef ingår du i Örebros Öster chefsgrupp som leds av den övergripande verksamhetschefen för Örebro Öster.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning inom hälso-och sjukvård och som har erfarenhet av att arbeta inom hälso- och sjukvården. Det är önskvärt att du har chefserfarenhet. Vi ser det som meriterande om du har genomgått ledarskapsutbildningar.

Som ledare är du tydlig, strukturerad och engagerad med ett förhållningssätt som uppmuntrar till flexibilitet och ansvarstagande, för såväl det enskilda uppdraget som för helheten. Du ser den enskilde individen i det större sammanhanget.

Du tycker att det är utmanande och inspirerande att motivera och leda dina medarbetare mot gemensamma mål och att leda en verksamhet i ständig förändring och utveckling.

Stämmer beskrivningen in på dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring, dagtid, utifrån din grundprofession med ett tidsbegränsat chefsförordnande.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Åsa Tagesson, verksamhetschef, 019-602 74 07, asa.tagesson@regionorebrolan.se

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, Helena Nyrén, 072-743 64 76

Kommunal, Stefan Clifford, 019-602 14 85

SACO, Louise Andersson, 072-142 75 32

Läkarförbundet, Anna Kvrgic, 019-602 47 07

Vision, Jenny Haapanen, 0790-626 180

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2022-01-18

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Tybble vårdcentral ingår i Område nära vård. Området har till uppgift att tillhandahålla den vård som är vanligt förekommande, ofta återkommande eller kronisk och som därför behöver finnas geografiskt nära patienterna. I området finns navet för hälso- och sjukvårdens omställning mot just nära vård. Tanken med den nära vården är knyta vård inom sjukhus, vårdcentraler och kommuner närmare varandra. Vi ska möta människor med komplexa behov och kronisk sjukdom på ett än bättre sätt och arbeta hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande för alla länsinvånare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2022:4

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Ansök nu

Biträdande enhetschef avdelning 35 Barn- och ungdomsmedicin, USÖ

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 24
Vill du vara med och utveckla neonatologin i Örebro tillsammans med drivna och erfarna medarbetare? Nu har du chansen att anta den spännande utmaningen som biträdande enhetschef. Vi söker dig som är strukturerad, engagerad och bra på att samarbeta.

Avdelning 35 är en neonatalavdelning med 16 vårdplatser som vårdar för tidigt födda barn från gestationsvecka 25 och nyfödda barn med behov av vård. Vi bedriver familjecentrerad neonatalvård i hela vårdkedjan. Från neonatal intensivvård till intermediärvård, mindre avancerad sjukvård samt nära samarbete med hemsjukvård och mottagning.

Arbetsuppgifter:
Som biträdande enhetschef arbetar du tillsammans med de två enhetscheferna som har delat ledarskap, för att ständigt förbättra vården för våra patienter och att arbetsmiljön är god för våra medarbetare. Du ansvarar för att samordna internutbildningar, uppdatering av rutiner och riktlinjer och följer upp våra mål. Som biträdande enhetschef är du direkt underställd enhetscheferna och ersätter dessa vid frånvaro och semester.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska med relevant specialistutbildning. Erfarenhet av neonatologi samt chefserfarenhet är meriterande samt kunskaper i arbetsmiljö. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet avseende kommunikation och samarbete. Intresse för utveckling och förbättring är ett krav.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid, som sjuksköterska. Tidsbegränsat förordnande som biträdande avdelningschef, på fyra år.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Lina Molén, enhetschef, 019-602 11 46, lina.molen@regionorebrolan.se

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, Lena Flygare och Patcha Göransson, 019-602 60 06

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2022-02-07

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2022:91

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Ansök nu

Enhetschef Allmänpsykiatrisk öppenvård, mottagningen för Unga vuxna

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 11
Vi söker dig som vill driva den psykiatriska öppenvården för unga vuxna i Örebro och Lekeberg framåt med driv, engagemang och tydlighet.

Mottagningen Unga vuxna i Örebro har som upptagningsområde Örebro och Lekeberg. På mottagningen arbetar läkare, kuratorer, sjuksköterskor, psykologer, arbetsterapeuter, skötare, behandlingsassistenter och medicinska vårdadministratörer. Vi tar emot medborgare från 18-25 år som har behov av psykiatrisk öppenvård på specialistnivå. Enhetens uppdrag är att bedöma, utreda och behandla psykisk ohälsa och sjukdom på specialistnivå utifrån evidens och beprövad erfarenhet.

Vi jobbar i team och har patienten i tydligt fokus. Nationella riktlinjer ligger som grund för allt patientarbete. Mottagningen utvecklar och följer upp sitt arbetssätt kontinuerligt.

Arbetsuppgifter:
Som chef i Region Örebro län arbetar du utifrån vår vision och värdegrund. Du leder utifrån angivna mål och följer upp resultat, samt har ett kommunikativt och utvecklingsinriktat ledarskap som främjar lärande. Som enhetschef i Psykiatrin är du direkt underställd verksamhetschefen och du ingår i verksamhetens ledningsgrupp.

Tillsammans med dina kollegor är du med och driver verksamhetens utveckling och du förväntas som en del av ditt chefsuppdrag arbeta med eller leda strategiskt arbete i verksamhetsövergripande processer samt arbeta i psykiatriövergripande forum och uppdrag.

Du har goda möjligheter att bidra till både enhetens och verksamhetens utveckling genom ett aktivt ledar- och medarbetarskap. Du kommer möta en enhet och verksamhet med stor kompetens, erfarenhet och engagemang för patienterna och i dialog med medarbetarna leda arbetet med enhetens inre struktur och utveckling.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska eller annan relevant akademisk utbildning är önskvärt men inget krav.

Tidigare erfarenhet av psykiatri eller arbete som chef är meriterande.

Du har en vilja att utveckla både dig själv och dina medarbetare, du kan dela med dig av din kompetens och har lätt för att samverka och samarbeta med andra. Arbetet kräver att du självständigt kan planera och strukturera både ditt och enhetens arbete. Du kan arbeta inom fastlagda ramar och givna riktlinjer samt ha patientens bästa i fokus.

Personlig lämplighet och god samarbetsförmåga värderas mycket högt.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning i grundprofession med tidsbegränsat förordnande som enhetschef.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Åsa Kindahl, verksamhetschef, 019-602 01 14
asa.kindahl@regionorebrolan.se

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, Merjo Yliluoma, 070-302 20 70
merjo.yliluoma@regionorebrolan.se

Vision, Linda Fehrm, 019-602 56 16
linda.fehrm@regionorebrolan.se

Kommunal, Sofia Tynelius, 010-442 92 52

Örebro läns läkarförening, Maria Björkgren, 0586-24 41 98
maria.bjorkgren@regionorebrolan.se

SACO, Alexandra Puhakka, 019-602 56 74
alexandra.puhakka@regionorebrolan.se

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2022-01-31

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Allmänpsykiatrisk öppenvård är en del av den specialiserade psykiatrin. Verksamhetsområdet har mottagningar i Hallsberg, Karlskoga, Lindesberg och Örebro. Vi arbetar med både individuell- och gruppbehandling samt med såväl planerade som akuta besök samt telefonrådgivning. Tillsammans inom verksamhetsområde Allmänpsykiatri är vi drygt 400 medarbetare. Enheterna arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan samt jobbar för att främja närståendes delaktighet i vården. I verksamhetsområde Allmänpsykiatri finns även fyra avdelningar för heldygnsvård, en psykiatrisk Akutmottagning samt en läkarenhet.

Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fyra verksamhetsområden alla med stort fokus på etik och samverkan samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2022:27

Övrigt:
Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Ansök nu

Biträdande enhetschef, Neurokirurgiska intermediärvårdsavdelningen, USÖ

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 18
Nu finns möjlighet för dig som vill ta nästa steg i karriären och bli vår biträdande enhetschef. Vill du vara med och driva vår verksamhet vidare till nästa nivå? Är du en driven, engagerad person som tycker verksamhetsutveckling och utbildning är spännande? Då har vi en spännande tjänst för dig att söka!

Neurokirurgiska kliniken består av NIMA med 6 vårdplatser och våra neurokirurger. NIMA är en intermediärvårdsavdelning som omhändertar svårt sjuka patienter i behov av kontinuerlig övervakning av vitalparametrar och medvetandekontroller men som inte är i behov av respiratorvård. Vi bedriver även pre- och postoperativ övervakning för våra neurokirurgiska patienter.

Den neurokirurgiska kliniken är helt nybildad och neurokirurgin i Örebro är ständigt växande och under utveckling. Vår klinik präglas av ständig utveckling och hög kompetens! Vi jobbar kontinuerligt för att upprätthålla en god arbetsmiljö med arbetsglädje, god kommunikation och laganda. Som biträdande enhetschef har du en viktig roll i att upprätthålla och utveckla vår arbetsmiljö och vara en god förebild för medarbetarna. Det är viktigt att du är inspirerad och har förmåga att inspirera andra till förändring och utveckling.

Arbetsuppgifter:
Som biträdande enhetschef ingår administrativa arbetsuppgifter där du bistår enhetschefen i ansvaret för bland annat personal, bemanning, arbetsmiljö, utbildning, drift, förbättringsarbeten och verksamhetsutveckling. De administrativa uppgifterna varvas med sedvanligt sjuksköterskearbete. Som biträdande enhetschef är du direkt underställd enhetschefen och ingår i ledningsgruppen. Du ska ersätta enhetschefen vid dennes frånvaro.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning inom intensivvård, tidigare utbildningsansvar och chefserfarenhet såväl som vana vid avancerad omvårdnad och neurokirurgi är meriterande men inget krav.

Som person är du driven och engagerad. Har ett gott bemötande och tycker om att leda och fördela arbete. Du ser möjligheter framför svårigheter och ser utvecklingsmöjligheter i stort som smått. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Uppdraget som biträdande enhetschef är ett tidsbegränsat förordnande där grunden är en tillsvidareanställning som sjuksköterska inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen med placering på NIMA, USÖ. Arbetstiden fördelas utifrån verksamhetens behov mellan administrativt arbete och kliniskt arbete. Viss kväll- och helgtjänstgöring kommer att ingå.

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Jenny Johansson, enhetschef, 019-602 02 57

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, Rosa Olafsdottir, 070-652 03 49, rosa.olafsdottir@vardforbundet.se

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2022-01-31

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2022:65

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Ansök nu

Biträdande enhetschef, Mottagning-Strålbehanling, Onkologiska kliniken

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 4
Är du sugen på att ta steget vidare i karriären och hugga in på jobbet som biträdande enhetschef? Här får du den möjligheten tillsammans med ett glatt och utvecklingsfokuserat gäng på strålbehandlingen, mottagningen och paramedicinska gruppen på onkologiska kliniken.

Onkologiska kliniken är en universitetssjukvårdsklinik som tar hand om patienter både på läns- och regionnivå. Kliniken består av mottagning, operations- och brachyenhet, slutenvårdsavdelning, medicinskbehandlingsenhet, klinisk prövningsenhet, paramedicinskenhet samt strålbehandlingsavdelning. Vi utreder, behandlar och följer upp patienter med olika cancerdiagnoser.

Arbetsuppgifter:
I anställningen ingår sedvanligt onkologisjuksköterskearbete, varvat med administrativa arbetsuppgifter. Som biträdande enhetschef är du direkt underställd enhetschefen. Du skall ersätta enhetschef vid frånvaro och semester, delta i klinikens verksamhetsplanering, utveckling och förbättringsarbeten samt ansvara för kortsiktig personalplanering.

Kvalifikationer:
Specialistutbildad onkologisjuksköterska med strålbehandlingskompetens. Goda ledaregenskaper och förmåga att arbeta självständigt.

Som person är du nyfiken, flexibel och har förmåga att snabbt sätta dig in i nya rutiner. Du kan arbeta både självständigt och i grupp, är positiv och har ett gott bemötande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid, som onkologisjuksköterska med ett tidsbegränsat förordnande som biträdande enhetschef.

Tillträde:
2022-04-01.

Upplysningar:
Anna Isaksson, enhetschef, 019-602 22 15, 076-135 22 15

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, Alexandra Oskarsson, 019-602 3823

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2022-01-31

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:1322

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Ansök nu

Enhetschef Allmänpsykiatrisk öppenvård, Örebro

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 11
Vi söker dig som vill driva den psykiatriska öppenvården i Örebro och Lekeberg framåt med driv, engagemang och tydlighet.

Allmänpsykiatriska öppenvårdsmottagningen i Örebro har som upptagningsområde Örebro och Lekeberg. På mottagningen arbetar läkare, kuratorer, sjuksköterskor, psykologer, arbetsterapeuter och medicinska vårdadministratörer. Vi tar emot medborgare från 25 år och uppåt som har behov av psykiatrisk öppenvård på specialistnivå. Enhetens uppdrag är att bedöma, utreda och behandla psykisk ohälsa och sjukdom på specialistnivå utifrån evidens och beprövad erfarenhet.

Inom Allmänpsykiatrisk öppenvård Örebro ingår även Dövpsykiatrin samt Mobil resurs suicidprevention.

Alla våra tjänster för behandlare är tillsatta och vi har en gott samarbetsklimat mellan våra yrkesgrupper.

Vi jobbar i team och har patienten i tydligt fokus. Nationella riktlinjer ligger som grund för allt patientarbete. Mottagningen utvecklar och följer upp sitt arbetssätt kontinuerligt.

Arbetsuppgifter:
Som chef i Region Örebro län arbetar du utifrån vår vision och värdegrund. Du leder utifrån angivna mål och följer upp resultat, samt har ett kommunikativt och utvecklingsinriktat ledarskap som främjar lärande. Som enhetschef i Psykiatrin är du direkt underställd verksamhetschefen och du ingår i verksamhetens ledningsgrupp.

Tillsammans med dina kollegor är du med och driver verksamhetens utveckling och du förväntas som en del av ditt chefsuppdrag arbeta med eller leda strategiskt arbete i verksamhetsövergripande processer samt arbeta i psykiatriövergripande forum och uppdrag.

Du har goda möjligheter att bidra till både enhetens och verksamhetens utveckling genom ett aktivt ledar- och medarbetarskap. Du kommer möta en enhet och verksamhet med stor kompetens, erfarenhet och engagemang för patienterna och i dialog med medarbetarna leda arbetet med enhetens inre struktur och utveckling.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska eller annan relevant akademisk utbildning är önskvärt.

Tidigare erfarenhet av psykiatri eller arbete som chef är meriterande.

Du har en vilja att utveckla både dig själv och dina medarbetare, du kan dela med dig av din kompetens och har lätt för att samverka och samarbeta med andra. Arbetet kräver att du självständigt kan planera och strukturera både ditt och enhetens arbete. Du kan arbeta inom fastlagda ramar och givna riktlinjer samt ha patientens bästa i fokus.

Personlig lämplighet och god samarbetsförmåga värderas mycket högt.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning i grundprofession med tidsbegränsat förordnande som enhetschef.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Åsa Kindahl, verksamhetschef, 019-602 01 14
asa.kindahl@regionorebolan.se

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, Merjo Yliluoma, 070-302 20 70
merjo.yliluoma@regionorebrolan.se

Vision, Linda Fehrm, 019-602 56 16
linda.fehrm@regionorebrolan.se

Kommunal, Sofia Tynelius, 010-442 92 52

Örebro läns läkarförening, Maria Björkgren, 0586-24 41 98
maria.bjorkgren@regionorebrolan.se

SACO, Alexandra Puhakka, 019-602 56 74
alexandra.puhakka@regionorebrolan.se

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2022-01-31

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Allmänpsykiatrisk öppenvård är en del av den specialiserade psykiatrin. Verksamhetensområdet har mottagningar i Hallsberg, Karlskoga, Lindesberg och Örebro. Vi arbetar med både individuell- och gruppbehandling samt med såväl planerade som akuta besök samt telefonrådgivning. Tillsammans inom verksamhetsområde Allmänpsykiatri är vi drygt 400 medarbetare. Enheterna arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan samt jobbar för att främja närståendes delaktighet i vården. I verksamhetsområde Allmänpsykiatri finns även fyra avdelningar för heldygnsvård, en psykiatrisk Akutmottagning samt en läkarenhet.

Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fyra verksamhetsområden alla med stort fokus på etik och samverkan samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2022:28

Övrigt:
Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Ansök nu

Enhetschef till Rättspsykiatrin avdelning 7

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 13
Vi söker nu en engagerad och driven enhetschef till avdelning 7 inom verksamhetsområde Rättspsykiatri i Örebro.

Rättspsykiatrin är en del av den specialiserade psykiatrin där vi vårdar personer dömda till rättspsykiatrisk vård. Vi har fyra slutenvårdsavdelningar samt ett öppenvårdsteam för patienter som vårdas i öppen rättspsykiatrisk vård.

Tillsammans är vi ca 100 medarbetare inom olika yrkeskategorier som arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan. Vi jobbar för att främja närståendes delaktighet i vården.

Avdelningen har för närvarande 7 patientplatser med säkerhetsnivå 3 och har som huvuduppdrag att arbeta med rehabilitering samt utslussning enligt verksamhetens vårdprocess.

Arbetsuppgifter:
Som chef i Region Örebro län arbetar du utifrån vår vision och värdegrund. Du leder utifrån angivna mål och följer upp resultat, samt har ett kommunikativt och utvecklingsinriktat ledarskap som främjar lärande. Som enhetschef i Psykiatrin är du direkt underställd verksamhetschefen och du ingår i verksamhetens ledningsgrupp.

Tillsammans med dina kollegor är du med och driver verksamhetens utveckling och du förväntas som en del av ditt chefsuppdrag arbeta med eller leda strategiskt arbete i verksamhetsövergripande processer samt arbeta i psykiatriövergripande forum och uppdrag.

Du har goda möjligheter att bidra till både enhetens och verksamhetens utveckling genom ett aktivt ledar- och medarbetarskap. Du kommer möta en enhet och verksamhet med stor kompetens, erfarenhet och engagemang för patienterna och i dialog med medarbetarna leda arbetet med enhetens inre struktur och utveckling.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska eller annan relevant akademisk utbildning är önskvärt.

Tidigare erfarenhet av psykiatri eller rättspsykiatri samt arbete som chef är meriterande.

Du har en vilja att utveckla både dig själv och dina medarbetare, du kan dela med dig av din kompetens och har lätt för att samverka och samarbeta med andra. Arbetet kräver att du självständigt kan planera och strukturera både ditt och enhetens arbete. Du kan arbeta inom fastlagda ramar och givna riktlinjer samt ha patientens bästa i fokus.

Personlig lämplighet och god samarbetsförmåga värderas mycket högt.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning i grundproffession med tidsbegränsat förordnande som enhetschef.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Jimmy Björkman, verksamhetschef
070-962 86 86, jimmy.bjorkman@regionorebrolan.se

Marie Pettersson, enhetschef avd 8
076-118 83 22, marie.pettersson2@regionorebrolan.se

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, Merjo Yliluoma, 070-302 20 70

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2022-01-16

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fyra verksamhetsområden alla med stort fokus på etik och samverkan samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:1260

Övrigt:
Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Ansök nu