Kock, storhushåll jobb i Örebro

Hitta lediga jobb som Kock, storhushåll i Örebro. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Örebro från den arbetsgivaren.

Självständig superkock med oslagbart driv? Vi måste snacka!

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 4
Nu på MerSmak i Örebro söker vi nu en ny stjärna till vårat härliga team. På vår restaurang lagar vi ca 2000 portioner allt från affärslunch till skollunch.
Kort om tjänsten
För rätt person finns här stora möjligheter till utveckling! Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. En glad personlighet med ett stänk entreprenörskap passar som hollandaise på sparrisen för detta jobb.
Vad säger kollegorna om Nordrest
”Hos oss arbetar alla tillsammans i ett team mot ett gemensamt mål: att leverera bra mat med riktigt bra service. Samtidigt har vi alltid roligt och skrattar mycket! ”
Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest
Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag
Möjlighet att delta i motionslopp
Stor kick-off för alla varje år

Vem är då vår nya drömkollega?
Du är en glad filur med erfarenhet av kock- och serviceyrket som är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning.
Vi vill att du har:
3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande
Goda kunskaper i svenska och engelska
B-körkort

Låter det som du? Bra! Uppfyller även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe:
Tidigare arbetslivserfarenhet som kock
Erfarenhet av menyplanering och varubeställning
Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001

Om Nordrest
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.
Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast.
Anställningsform: Föräldrar vikariat med möjlighet till förlängning.
Omfattning: Heltid
Tillträde: Augusti
Lön: Enligt avtal
Nästa steg i rekryteringsprocessen
När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Ansök nu

Kock till Sodexo´s Restaurang Kraka på Örebro Universitet

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 17
Som kock på Sodexo´s verksamhet på Örebro Universitet är du en lagspelare i en verksamhet med hög puls. Din passion för mat kommer att leda till en positiv matupplevelse för kund och besökare. Med stolthet tillagar och serverar vi varierad mat av högsta kvalitet med stort fokus på hållbarhet. Hos oss får du chansen att göra en positiv inverkan, samtidigt som du får möjlighet att avancera din karriär tillsammans med en global ledare inom service!  

Vårt uppdrag på Örebro Universitet består av högt i takt och mycket eget ansvar i sitt dagliga arbete med nära arbete med kollegor och köksmästare som styr helheten. 

Vad du kommer att jobba med: 


• Beredning, smaksättning och tillagning av sallader, soppor, fisk, kött, grönsaker, desserter och annan mat 
• Planera och prissätta menyobjekt, beställa tillbehör och föra register  
• Meny- och inköpsplanering tillsammans med dina kollegor 
• Övervaka hygienrutiner för att säkerställa att vi följer standarder och föreskrifter 
• Tillaga, producera och presentera mat av högsta standard till stora volymer

Vad du bidrar med: 

Vi ser att du som söker är en utbildad kock med god vana av yrket. Du har ett brinnande matintresse och är självständig samt kreativ i ditt arbete. Vidare delar du våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling.  

Vad vi erbjuder

Att arbeta med Sodexo är mer än ett jobb; det är en chans att vara en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig; du kommer att agera målmedvetet och påverka genom dina vardagliga handlingar; och du kommer att kunna utvecklas på ditt eget sätt. Dessutom erbjuder vi: 


• Hos oss lär du dig laga växtbaserat och svinnsmart
• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö 
• Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram 
• Möjligheter att växa inom företaget 
• Stort fokus på hälsa och säkerhet   

Om tjänsten 

Tillsvidareanställning med huvudsakligen dagtidsarbete mån-fre 

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av tobias.granell@sodexo.com. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Rekrytering sker löpande. 

Mer om Sodexo och vilka vi är 


• Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster 
• Medarbetarsidorna Mitt Sodexo 

Redo att vara en del av något större? Ansök idag! 

  Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

Ansök nu

Kock, vikariat 6 månader

Kock, storhushåll
Läs mer Jul 10
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar med komplex psykosocial problematik och för vuxna med missbruk. SiS verkställer även sluten ungdomsvård. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring.

SiS LVM hem Runnagården tar emot kvinnor med alkohol-, narkotika-, eller blandmissbruk. Vi tar emot kvinnor med psykisk ohälsa samt utagerande kvinnor med våldsbeteende. Vi tar även emot kvinnor med läkemedelassisterad behandling (LARO).


Arbetsbeskrivning
I arbetet ingår vanligen förekommande arbetsuppgifter i köksverksamhet som beredning och tillagning av mat, specialkost, städ och disk samt varubeställning och plock. Köket serverar mat till cirka 50 personer två gånger om dagen, samt frukost och eftermiddagsfika. Köket är en central del av Runnagården och samarbete med övriga arbetsgrupper ingår. Schemalagd arbetstid med arbete var tredje helg ingår. 

Kvalifikationer
Krav på kockutbildning, storköksutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet från arbete i kök, restuarang eller livsmedelsproduktion är meriterande. Vi ser gärna att du har kunskap om husmanskost och ett stort intresse av att laga god och näringsrik mat från grunden till våra klienter. Då du också samarbetar med övriga arbetsgrupper och har en viss kontakt med våra klienter krävs god samarbetsförmåga, att du är lyhörd, flexibel och servicemedveten. Du behöver även kunna arbeta självständigt och kunna ta egna intitiav då ensamarbete ingår. 

På SiS månar vi om ett gott medarbetarskap. Det innebär att du som medarbetare tar ansvar för ditt arbete, bidrar till utveckling och medverkar till ett gott samarbete. Läs mer om vårt medarbetarskap.

Anställning: 
Tjänsten är en visstidsanställning om 6 månader, tillträde enligt överenskommelse. 

Ansökan: 
Välkommen att registrera din ansökan i vårt rekryteringsverktyg senast den 31 juli 2024. 

Tester och arbetsprover kan komma att ingå i rekryteringsprocessen. 

 

SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

För arbete på våra institutioner gör SiS registerkontroll innan anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

OBS! Om du har skyddade personuppgifter ska du inte söka via rekryteringssystemet. Kontakta i stället den som står som kontaktperson i annonsen.

Läs gärna mer om oss på https://www.stat-inst.se/jobba-hos-oss/

Ansök nu

Kock till Förskola

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 13
Kock med intresse för hållbarhet till Föräldrakooperativet Ängens förskola


Nu söker vi en ny kock till vår förskola Föräldrakooperativet Ängen.


Har du erfarenhet av att arbeta i restaurangkök och känner dig redo för nya utmaningar? Skulle du vilja ägna mer tid åt att laga få rätter med bra kvalitét?
Då kan det vara dig vi söker till vår fina förskola utanför Vintrosa!


Tillsammans med sju nyfikna, drivna och positiva medarbetare erbjuder vi dig ett uppdrag som kock för Föräldrakooperativet Änges förskola.


Förskolan ligger i en gammal kulturmiljö på landet, strax utanför Vintrosa, med en fantastisk inne- och utemiljö för våra 29 barn.
Föräldrakooperativet Ängen har funnits sedan 1994 och flyttade till nuvarande lokaler 2020. Lokalerna genomgick då en omfattande renovering och köket utrustades med storköksutrustning av hög kvalitét.


På förskolans utegård jobbar vi med odlingar i odlingslådor utifrån tanken att barnen får vara med från frö till skörd, där skörden sedan tillagas i vårt kök.


Arbetsuppgifter


Som kock på förskolan är du med och väcker barnens intresse för smaker och råvaror, skapar matglädje och trivsel. Måltiderna är en viktig del av dagen på förskolan och ditt arbete bidrar till livslånga positiva värderingar kring mat, miljö och hälsa. Förutom ditt viktiga uppdrag att laga god och näringsriktig mat, ansvarar du för menyplanering, beställningar, budget, egenkontroll och städning i köket.


Förskolan är KRAV-certifierad, vilket innebär ett stort fokus på bra råvaror, hållbar utveckling samt ekologisk och närproducerad mat, vilket speglar måltidernas innehåll. Matsedeln planeras efter Livsmedelverkets rekommendationer om bra mat i förskolan.


Vi arbetar aktivt med att minska matsvinnet och att använda oss av säsongsbaserade råvaror av hög kvalitét. Att i största möjliga mån laga mat från grunden är viktigt för oss, därtill baka bröd, som är en del i arbetet.
Kvalifikationer
Vi söker dig som älskar att laga mat från grunden, har erfarenhet av att leda och planera köksverksamhet och som brinner för för hållbar och näringsriktig mat. Du har kockutbildning eller likvärdig erfarenhet och behöver ha kunskaper om egenkontroll, livsmedelshygien och specialkost.
Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Övrig Information
Tjänsten är ett vikariat på ca 2 år
Tillträde Augusti eller enligt överenskommelse. Urvalet sker löpande och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Vid frågor kontaka Rektor Jenny Nilsson telefon 073 517 26 59
Eller mail: rektor@angen.nu

Ansök nu

Kock till Rostahemmets kök

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 18
Hos oss i Rostahemmets kök arbetar ett kompetent team på 6 kockar som varje dag får göra våra matgästers dagar meningsfulla, hälsosamma och mer färgsprakande. Tycker du som oss, att laga mat av bra råvaror från grunden och samtidigt bidra till ett positivt arbetsklimat är bland det roligaste och mest meningsfulla som finns? Då har du nu möjlighet att få bli en del av oss. Vi ser fram emot att välkomna dig in i vårt härliga team!

 
Om tjänsten
I restaurangköket har vi idag 6 kockar som tillsammans bidrar till att förse våra matgäster med lunch, desert och middag. Vi tillagar cirka 500 portioner dagligen. I köket strävar vi inte bara efter att tillfredsställa våra gästers smaklökar utan också att göra det med ett starkt engagemang och fokus på service. En andel av dessa portioner är specialkost, många med anpassad konsistens efter den enskildes behov. Portioner packas och skickas även till andra vård- och omsorgsverksamheter. Lagarbete är en av våra nycklar till framgång och vi gör dagligen jobbet tillsammans. Vi tror på att mat ska vara både god och ansvarsfull, och därför arbetar vi aktivt med att minimera vår miljöpåverkan samtidigt som vi maximerar smaken och kvaliteten på våra rätter.

Exempel på arbetsuppgifter:


• utföra alla i ett kök/restaurang förekommande arbetsuppgifter såväl som specialkost som konsistensanpassad kost
• tillaga servera och presentera förstklassig, klimatsmart mat till respektive målgrupp
• inköp
• egenkontroll
• aktivt bidra till verksamhetens kvalitets utveckling
• aktivt arbeta med verksamhetens mål och resultat

 
Om arbetsplatsen
Som medarbetare hos oss på Teknik- och serviceförvaltningen får du ett meningsfullt jobb i en bred och samhällsviktig verksamhet som berör alla örebroare, varje dag. Till Måltidsenheten hör bland annat Rostahemmets kök. Vi finns på väster i Örebro och är i anslutning till ett Rostahemmets vård och omsorgsboende. Köket skickar även mat till Rynningeåsens och Karslundsgårdens boenden.

Vi i måltidsverksamheten förser skolor, gymnasier och vård- och omsorgsboenden med god, vällagad och säker mat. Vi lagar mat från grunden med råvaror av god kvalitet och vi arbetar för att minska matens klimat- och miljöpåverkan. Våra 260 medarbetare arbetar i 60 kök runt om i Örebro kommun. Gemensamt för oss i verksamheten är vår övertygelse om att måltider kan göra skillnad. Skillnad för hälsa och miljö, för våra elevers studieresultat och för vardagen för kommunens äldre.

För att bidra till en hållbar framtid arbetar vi efter konceptet ”Smartare mat” som du kan läsa mer om här: Måltider i kommunens kök och serveringar  

 
Kvalifikationer
Här behöver du vara van att ta eget ansvar och ha lätt för att samarbeta med andra. Du har ett positivt förhållningssätt mot gäster och kollegor och förstår att ditt engagemang har avgörande betydelse för våra gäster, deras matupplevelse och vår utveckling. Du tar ansvar för dina uppgifter och kan själv slutföra det du åtar dig att göra. Vid sidan av detta är du en person som tar initiativ och sätter igång aktiviteter. Du är nytänkande och kommer med positiva idéer kring förändringar som kan förverkligas. Att vara uppmärksam på andra och att vara tillmötesgående gentemot personer i din omgivning är för dig naturligt och du har ett intresse och vilja för att hjälpa andra. Du är lugn och kan fokusera på rätt saker i situationer som präglas press eller högt tempo. Dessutom har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du behärskar det svenska språket på så sätt att du kan kommunicera med matgästerna och personal samt skriftligt dokumentera det som verksamheten kräver. För att kunna utföra uppdraget som kock krävs även god datorvana då vi använder digitala kostdatasystem. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• kockutbildning
• erfarenhet av att laga mat till många
• erfarenhet av att laga specialkost
• goda kunskaper i vegetarisk matlagning

Meriterande:

• dokumenterad erfarenhet av flerårigt arbete i storkök
• dokumenterad erfarenhet av arbete i restaurangkök
• erfarenhet av att tillaga konsistensanpassad kost
• erfarenhet av att arbeta i serviceyrken
• erfarenhet av arbete i arbetsgrupp/team
• erfarenhet av inköp och fakturering
• erfarenhet av verksamhetssystemet Raindance
• erfarenhet av att arbeta i digitala kostdatasystem t.ex. Raindance, Mashie eller annat liknande 

 
Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100% 

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Arbetstidens förläggning: Dag och varannan helg 

 
Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

 
Ansökan
Sista ansökningsdag är 7 juli.

Varmt välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Kock till Rostahemmets kök

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 26
Hos oss i Rostahemmets kök arbetar ett kompetent team på 6 kockar som varje dag får göra våra matgästers dagar meningsfulla, hälsosamma och mer färgsprakande. Tycker du som oss, att laga mat av bra råvaror från grunden och samtidigt bidra till ett positivt arbetsklimat är bland det roligaste och mest meningsfulla som finns? Då har du nu möjlighet att få bli en del av oss. Vi ser fram emot att välkomna dig in i vårt härliga team!

Om tjänsten
I restaurangköket har vi idag 6 kockar som tillsammans bidrar till att förse våra matgäster med lunch, desert och middag. Vi tillagar cirka 500 portioner dagligen. I köket strävar vi inte bara efter att tillfredsställa våra gästers smaklökar utan också att göra det med ett starkt engagemang och fokus på service. En andel av dessa portioner är specialkost, många med anpassad konsistens efter den enskildes behov. Portioner packas och skickas även till andra vård- och omsorgsverksamheter. Lagarbete är en av våra nycklar till framgång och vi gör dagligen jobbet tillsammans. Vi tror på att mat ska vara både god och ansvarsfull, och därför arbetar vi aktivt med att minimera vår miljöpåverkan samtidigt som vi maximerar smaken och kvaliteten på våra rätter.

Exempel på arbetsuppgifter:


• utföra alla i ett kök/restaurang förekommande arbetsuppgifter såväl som specialkost som konsistensanpassad kost
• tillaga servera och presentera förstklassig, klimatsmart mat till respektive målgrupp
• inköp
• egenkontroll
• aktivt bidra till verksamhetens kvalitets utveckling
• aktivt arbeta med verksamhetens mål och resultat

Om arbetsplatsen
Som medarbetare hos oss på Teknik- och serviceförvaltningen får du ett meningsfullt jobb i en bred och samhällsviktig verksamhet som berör alla örebroare, varje dag. Till Måltidsenheten hör bland annat Rostahemmets kök. Vi finns på väster i Örebro och är i anslutning till ett Rostahemmets vård och omsorgsboende. Köket skickar även mat till Rynningeåsens och Karslundsgårdens boenden.

Vi i måltidsverksamheten förser skolor, gymnasier och vård- och omsorgsboenden med god, vällagad och säker mat. Vi lagar mat från grunden med råvaror av god kvalitet och vi arbetar för att minska matens klimat- och miljöpåverkan. Våra 260 medarbetare arbetar i 60 kök runt om i Örebro kommun. Gemensamt för oss i verksamheten är vår övertygelse om att måltider kan göra skillnad. Skillnad för hälsa och miljö, för våra elevers studieresultat och för vardagen för kommunens äldre.

För att bidra till en hållbar framtid arbetar vi efter konceptet ”Smartare mat” som du kan läsa mer om här: Måltider i kommunens kök och serveringar  

Kvalifikationer
Här behöver du vara van att ta eget ansvar och ha lätt för att samarbeta med andra. Du har ett positivt förhållningssätt mot gäster och kollegor och förstår att ditt engagemang har avgörande betydelse för våra gäster, deras matupplevelse och vår utveckling. Du tar ansvar för dina uppgifter och kan själv slutföra det du åtar dig att göra. Vid sidan av detta är du en person som tar initiativ och sätter igång aktiviteter. Du är nytänkande och kommer med positiva idéer kring förändringar som kan förverkligas. Att vara uppmärksam på andra och att vara tillmötesgående gentemot personer i din omgivning är för dig naturligt och du har ett intresse och vilja för att hjälpa andra. Du är lugn och kan fokusera på rätt saker i situationer som präglas press eller högt tempo. Dessutom har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du behärskar det svenska språket på så sätt att du kan kommunicera med matgästerna och personal samt skriftligt dokumentera det som verksamheten kräver. För att kunna utföra uppdraget som kock krävs även god datorvana då vi använder digitala kostdatasystem. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• kockutbildning
• erfarenhet av att laga mat till många
• erfarenhet av att laga specialkost
• goda kunskaper i vegetarisk matlagning

Meriterande:

• dokumenterad erfarenhet av flerårigt arbete i storkök
• dokumenterad erfarenhet av arbete i restaurangkök
• erfarenhet av att tillaga konsistensanpassad kost
• erfarenhet av att arbeta i serviceyrken
• erfarenhet av arbete i arbetsgrupp/team
• erfarenhet av inköp och fakturering
• erfarenhet av verksamhetssystemet Raindance
• erfarenhet av att arbeta i digitala kostdatasystem t.ex. Raindance, Mashie eller annat liknande 

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100% 

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Arbetstidens förläggning: Dag och varannan helg 

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 7 juli.

Varmt välkommen med din ansökan!

OBS endast frågor tas emot via mail, din ansökan behöver du skicka in via ansökningsformuläret. 

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Kock till Hagagårdens kök

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 20
Vill du vara med och forma framtidens måltider? Hagagårdens kök i Glanshammar, en del av Örebro kommuns måltidsverksamhet, söker nu en engagerad och erfaren kock som brinner för hållbar matlagning och teambildande. Vi erbjuder dig en unik möjlighet att bli en del av vårt engagerade team och bidra till att skapa matupplevelser av högsta kvalitet för våra seniorer och omsorgstagare.

Som medarbetare hos oss på Teknik- och serviceförvaltningen får du ett meningsfullt jobb i en bred, samhällsviktig verksamhet som berör alla örebroare. Varje dag.

Om tjänsten
I dagsläget är Hagagårdens kök ett mottagningskök där man får huvudkomponent skickad till sig. Som kock i köket tillreder man tillbehör och sallad som passar, för att göra måltiden komplett för gästerna i restaurangen. Det krävs kassavana då du sköter kassaredovisningen, samt välkomnar och tar betalt av restaurangens gäster.

Som kock i vår verksamhet blir du en del av ett team bestående av kökschef, kockar och biträden. Måltidsverksamheten lagar så gott som all mat från grunden och strävar efter att laga mat med ett stort engagemang för både miljön och våra gästers behov. Vi tror på att mat ska vara både god och ansvarsfull, därför arbetar vi med att minimera vår miljöpåverkan samtidigt som vi maximerar smaker och kvaliteten på våra rätter. Vår verksamhet pågår måndag till fredag, året runt, vilket innebär att vi behöver en engagerad, flexibel och pålitlig medarbetare.

Exempel på arbetsuppgifter:

• tillagning av näringsriktiga och välsmakande måltider
• anpassning av kost för olika behov, inklusive mat som är konsistensanpassad
• alla i köket förekommande arbetsuppgifter
• deltagande i utveckling och förbättring av våra måltidskoncept
• samarbeta med kollegor och övrig personal för att säkerställa en hög kvalitet och service

Om arbetsplatsen
Måltidsverksamheten förser skolor, gymnasier och vård- och omsorgsboenden med god, vällagad och säker mat. Vi lagar mat från grunden med råvaror av god kvalitet och vi arbetar för att minska matens klimat- och miljöpåverkan. Våra 260 medarbetare arbetar i 60 kök runt om i Örebro kommun. Gemensamt jobbar vi efter vår övertygelse om att måltider kan göra skillnad. Skillnad för hälsa och miljö, för våra elevers studieresultat och för vardagen för kommunens äldre.
För att bidra till en hållbar framtid arbetar vi efter konceptet ”Smartare mat” som du kan läsa mer om här.
Måltider i kommunens kök och serveringar - Örebro kommun - fördjupning (orebro.se) 

Kvalifikationer
Som kock är du trygg och kan förhålla dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Du är stabil och lugn, vilket säkerställer att arbetet i köket fortlöper smidigt och effektivt även under högre tryck. Du är initiativtagande och van att ta eget ansvar och kan själv slutföra det du åtar dig att göra. Du har ett positivt förhållningssätt mot både gäster och kollegor och förstår att ditt engagemang har en avgörande betydelse för våra gäster, deras matupplevelse och vår utveckling. Du är kreativ och tycker om att utforska nya smaker och tekniker, vilket bidrar till att förnya våra rätter och ge våra gäster en unik matupplevelse.
En viktig del i uppdraget är att kommunicera med ett gott bemötande, det gör du genom att vara tillmötesgående gentemot personer i din omgivning och ge god service. Du har ett intresse och vilja att hjälpa andra. Vidare trivs du med att arbeta i team och ser samarbete som en nyckel till framgång. Rollen kräver även att du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du behärskar det svenska språket både tal och skrift på ett sätt som gör att du lätt kan kommunicera och anpassa ditt budskap gentemot kollegor och andra parter, samt att du skriftligen kan dokumentera det som verksamheten kräver.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• kockutbildning
• dokumenterad erfarenhet av arbete i storkök eller restaurangkök, gärna flerårig 
• har god datorvana
• har kassavana

Meriterande:

• erfarenhet av att tillaga konsistensanpassad kost
• erfarenhet av inköps och faktureringssystem
• erfarenhet av kostdatasystem

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 75%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Övrig information
Ensamarbete kan förekomma.

Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb .

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 7 juli.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Kock till Almby senior kök

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 19
Vill du vara med och forma framtidens måltider? Almby seniorkök, en del av Örebro kommuns måltidsverksamhet, söker nu en engagerad och erfaren kock som brinner för hållbar matlagning och teambildande. Vi erbjuder dig en unik möjlighet att bli en del av vårt engagerade team och bidra till att skapa matupplevelser av högsta kvalitet för våra seniorer och omsorgstagare.

Om tjänsten
Som kock i vår verksamhet blir du en del av ett team bestående av kökschef, kockar och biträden. I Almby seniorkök lagar vi så gott som all mat från grunden och strävar efter att laga mat med ett stort engagemang för både miljön och våra gästers behov. Vi tror på att mat ska vara både god och ansvarsfull, därför arbetar vi med att minimera vår miljöpåverkan samtidigt som vi maximerar smaker och kvaliteten på våra rätter. Vi tillagar och serverar måltider i vår restaurang samt levererar mat till andra vård- och omsorgsverksamheter inom Örebro kommun. Vår verksamhet pågår alla dagar i veckan, året runt, vilket innebär att vi behöver en engagerad, flexibel och pålitlig medarbetare.

Tjänsten är en semestertjänst.

Arbetsuppgifter
Som kock på Almby seniorkök kommer du att ha en varierad och stimulerande arbetsdag med ansvar för:


• tillagning av näringsriktiga och välsmakande måltider
• anpassning av kost för olika behov, inklusive mat som är konsistensanpassad
• alla i köket förekommande arbetsuppgifter
• deltagande i utveckling och förbättring av våra måltidskoncept
• samarbeta med kollegor och övrig personal för att säkerställa en hög kvalitet och service

Om arbetsplatsen
Måltidsverksamheten förser skolor, gymnasier och vård- och omsorgsboenden med god, vällagad och säker mat. Vi lagar mat från grunden med råvaror av god kvalitet och vi arbetar för att minska matens klimat- och miljöpåverkan. Våra 260 medarbetare arbetar i 60 kök runt om i Örebro kommun. Gemensamt jobbar vi efter vår övertygelse om att måltider kan göra skillnad. Skillnad för hälsa och miljö, för våra elevers studieresultat och för vardagen för kommunens äldre.

För att bidra till en hållbar framtid arbetar vi efter konceptet ”Smartare mat” som du kan läsa mer om här

Måltider i kommunens kök och serveringar - Örebro kommun - fördjupning (orebro.se)Kvalifikationer
Som kock är du trygg och kan förhålla dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Du är stabil och lugn, vilket säkerställer att arbetet i köket fortlöper smidigt och effektivt även under högre tryck. Du är initiativtagande och van att ta eget ansvar och kan själv slutföra det du åtar dig att göra. Du har ett positivt förhållningssätt mot både gäster och kollegor och förstår att ditt engagemang har en avgörande betydelse för våra gäster, deras matupplevelse och vår utveckling. Du är kreativ och tycker om att utforska nya smaker och tekniker, vilket bidrar till att förnya våra rätter och ge våra gäster en unik matupplevelse.
En viktig del i uppdraget är att kommunicera med gott bemötande, det gör du genom att vara tillmötesgående gentemot personer i din omgivning och ge god service. Du har ett intresse och vilja att hjälpa andra. Vidare trivs du med att arbeta i team och ser samarbete som en nyckel till framgång. Rollen kräver att du är flexibel samt även att du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt.
Du behärskar det svenska språket på ett sätt som gör att du lätt kan kommunicera och anpassa ditt budskap gentemot kollegor och andra parter, samt att du skriftligen kan dokumentera det som verksamheten kräver.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• har kockutbildning
• uppfyller grunduppdrag för kock enligt kommunens riktlinjer (bedömning görs av arbetsgivaren under pågående rekrytering)
• har god datorvana och behärskar svenska i både tal och skrift

Meriterande:

• erfarenhet av att tillaga konsistensanpassad kost
• erfarenhet av inköps- och faktureringssystem
• erfarenhet av kostdatasystem
• dokumenterad erfarenhet av arbete i storkök eller restaurangkök, gärna flerårig

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Arbetstiden: Schemaperiod på fem veckor, arbetstiden är förlagd dagtid samt med rullande helgtjänstgöring (varannan och var tredje helg)

Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb .

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Är du den vi söker? Välkommen att skicka in din ansökan senast 3 juli. För mer information om tjänsten, kontakta Maria Liljekvist. Kontaktuppgifter finner du nedan i annonsen.

Vi ser fram emot din ansökan och att tillsammans med dig fortsätta utveckla och förbättra måltiderna för våra seniorer och andra omsorgstagare.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Kock till Skolstöd, Örebro

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 3
Vill du vara med och skapa de bästa förutsättningarna för en likvärdig utbildning? Vi på Specialpedagogiska skolmyndigheten, SPSM, arbetar för att alla barn, elever och vuxenstuderande med funktionsnedsättning ska nå målen för sin utbildning. Vi driver specialskolor. Vi erbjuder stöd till förskolor och skolor i hela landet som vill skapa lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga. Vi fördelar också statsbidrag och utvecklar läromedel.

Vi hoppas att du som söker, med din bakgrund och din kompetens, kan bidra till att öka vår mångfald

Vi arbetar engagerat för att allas lika värde ska bli verklighet. Tillsammans använder vi samarbete och kompetens för att lösa uppdrag. Just nu fokuserar vi på att utveckla ledarskapet och att öka mångfalden på myndigheten. Tillsammans bidrar vi till hållbarhet i samhället ekonomiskt, socialt och miljömässigt. Du kan läsa mer om vad vi erbjuder på vår webbplats https://www.spsm.se/jobb.

Alla elever har rätt till en skola som ger dem möjlighet att utvecklas utifrån egna förutsättningar. SPSM driver skolor på uppdrag av staten. Vi erbjuder eleverna en lärmiljö som ger dem möjlighet till delaktighet, lärande och utveckling. Vi erbjuder ett meningsfullt, stimulerande och viktigt pedagogiskt arbete på våra skolor.

Skolstödsenheten inom verksamhetsområdet Specialskola inrättades 1 januari 2019 som ett led i ett myndighetsövergripande förändringsarbete och omfattar för närvarande cirka 65 medarbetare. Vi söker en kock till skolstödsenheten med placering på Birgittaskolan alternativt Ekeskolan i Örebro.

Skolstödsenheten säkerställer ett ändamålsenligt verksamhetsstöd för våra skolor och ansvarar för samordningen av myndighetsgemensamma områden som skolkök, vaktmästeri och arbetet med specialskolornas löpande skoladministration.

Ekeskolan undervisar elever med synnedsättning och ytterligare funktionsnedsättningar från förskoleklass och uppåt. Vår övergripande målsättning är att ge alla våra elever förutsättningar att lära och att kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Vi lägger stor vikt vid att utveckla elevers lust och önskan till social samvaro, samspel och kommunikation i en synanpassad miljö.

Birgittaskolan är en skola för elever som är döva eller har en hörselnedsättning. Skolan ligger i Örebro och tar emot elever från Dalarnas, Södermanlands, Värmlands, Västmanlands, Örebro och Östergötlands län. För elever som inte kan dagpendla till skolan har Birgittaskolan elevboende. Det är cirka 100 medarbetare som arbetar på skolan alternativt på våra elevboenden. Vi erbjuder våra elever en miljö som ger möjlighet till delaktighet och utveckling. Alla kan delta i det sociala samspelet, känna tillhörighet och utvecklas som individer i en tvåspråkig utbildning i teckenspråkig miljö.


ARBETSUPPGIFTER
Skolstödsenheten söker en kock till skolkök i Örebro. Du kommer att vara placerad primärt på Birgittaskolan men arbete kan komma att utföras på Ekeskolan i Örebro. Du kommer att arbeta i ett kök med en kollega på plats där ni delar på de flesta arbetsuppgifter såsom matlagning, matsedelsplanering, förberedelser, varubeställning, diskhantering, egenkontroll, lokalvård av kök och matsal.

KVALIFIKATIONER
Du ska vara utbildad inom yrket och ha erfarenhet från storkök i skola och ha ett genuint intresse för god och näringsriktig mat, du får gärna vara kreativ och gilla det lilla extra. Kunskaper om olika matallergier då vi har många barn hos oss som behöver specialkost.

Vi söker dig som har:
• Kockutbildning eller motsvarande utbildning
• Arbetslivserfarenhet som kock
• Erfarenhet av storköksverksamhet på skola
• Kunskaper om dietkost och näringsvärdesberäkning
• Hygienutbildning
• Goda IT-kunskaper
• God förmåga att ta ansvar och initiativ i arbetet
• Hög samarbetsförmåga, flexibilitet och servicekänsla
• Lyhört förhållningssätt

Det är meriterande om du har:
• kunskap i teckenspråk
• B-körkort

Som medarbetare ska du vara driven, självgående, strukturerad och ha ett öga för vad som behöver utföras. Du är även prestigelös och serviceinriktad med god prioriteringsförmåga.
Du har goda kunskaper i Microsoft Office. Du uttrycker dig mycket väl i tal eller teckenspråk på svenska samt skrift på svenska.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Utdrag från belastningsregistret ska visas upp inför anställning.

I händelse av samhällskris kan du komma att arbetsledas mellan myndighetens verksamhetsområden utifrån din placeringsort.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Kock till skolköket Örebro Waldorfskola

Kock, storhushåll
Läs mer Apr 22
Örebro Waldorfskola har funnits i 45 år och drivs av en icke-vinstdrivande stiftelse, Stiftelsen Johannaskolan. Inom stiftelsen ram finns en grundskola med 185 elever från förskoleklass till årskurs nio, en förskola med 45 barn och fritidshem samt ett femtiotal medarbetare.
Vi söker dig som har aktuell gymnasial utbildning, yrkesutbildning eller annan relevant utbildning för och erfarenhet av skolkök. Att du har erfarenhet från det vegetariska köket är meriterande.
Du kan samarbeta, ta ansvar, har god social och kommunikativ kompetens samt förmåga att leda dig själv och andra. Du ingår i ett team kring skolmaten. I arbetsuppgifterna ingår förutom matlagning och specialkost, salladsbord, disk, egenkontroll, beställningar, samt att bemöta elever och ta emot praktikanter.
Maten som serveras i våra tre verksamheter är i huvudsak vegetarisk och lagas från grunden av främst ekologiska råvaror. Olika typer av specialkost ingår i utbudet varje dag.
Tjänsten är på 60-75 % (kl. 7 - 14, mån - tors, ev. även fre) och är ett vikariat from 2024-08-05 tom 2025-02-28. Lönen utgår från fasta lönekriterier.

Ansök nu

Kock till Solskenet förskola

Kock, storhushåll
Läs mer Apr 26
Vi söker ny kock till vår trivsamma förskola. Vi söker dig som är en engagerad kock som kan laga mat från grunden. Hos oss får du möjlighet att bli en del i förskolans arbete tillsammans med trevliga och engagerade kollegor. Välkommen att ansöka till oss!

Om tjänsten
Förskolan Solskenet är en mindre förskola i Björkhaga området. Som kock hos oss lagar du mat från grunden. Du använder ekologiska och närproducerade råvaror och driver självständigt köket. Du ingår i förskolans dagliga verksamhet, där du kommer ha en nära kontakt med barn, pedagoger och vårdnadshavare. Du gör digitala beställningar, söker recept i digitala system samt ger skriftlig information veckovis till vårdshavare.

Exempel på arbetsuppgifter:

• ansvara för livsmedels inköp, fakturor och ansvarar för kökets livsmedels budget
• planera och tillaga frukost, lunch, specialkost och mellanmål med god kvalitét
• arbeta aktivt utifrån verksamhetens mål och resultat
• följa gällande hygienrutiner för kök, disk och städ
• genomföra kontroll och uppföljning av egenkontroll samt kontinuerligt delta på kommunens livsmedelsträffar
• bidrar till verksamhetens kvalitétsutveckling

Om arbetsplatsen
Förskolan består av 3 avdelningar med barn i ålder 1-5 år. Solskenets förskola ligger i Björkhaga området och är en av tre förskolor i området som har gemensam rektor. Förskolorna i området samarbetar och flera gemensamma samarbetsområden. 

Måltider i kommunens kök och serveringar - Örebro kommun - fördjupning (orebro.se) 

Kvalifikationer
Som kock hos oss på Solskenet är du engagerad i både hållbar miljö samt barnets bästa. Du delar med dig av kunskap och förståelse för matens betydelse. Du är noggrann och väl medveten om kvalitetsstandard. Du tar stort ansvar för arbetet i köket och strukturer själv ditt arbete. Som person arbetar du bra med andra människor. Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.
Vidare behärska du svenska språket både skriftligt och muntligt, då du kontinuerligt kommunicerar med barn, vårdnadshavare och kollegor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• kockutbildning
• erfarenhet av att självständigt ansvara för matlagning, specialkost och budget
• goda kunskaper i vegetarisk matlagning
• god datorvana

Meriterande:

• erfarenhet av självständigt arbeta i förskolekök med ansvar för budget, inköp och redovisning

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 50%

Tillträde: 1 augusti

Antal tjänster: 1

Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb .

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 10 maj.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Kock till Rudbecksgymnasiet

Kock, storhushåll
Läs mer Apr 22
Vill du ingå i ett team där vi brinner för klimatsmart mat? Då har vi det perfekta jobbet som kock hos oss på Rudbecksgymnasiet! Vi söker efter en kock som vill vara en del av vårt team och vår utveckling.

Om tjänsten
Som kock i vår verksamhet blir du en del av ett team bestående av kökschef, kockar och biträden. Lagarbete är en av våra nycklar till framgång och vi gör dagligen jobbet tillsammans. Vi har flertalet nomineringar under åren i White guide junior. Vår matsal och café är välbesökta av våra gäster. I köket på Rudbecksgymnasiet strävar vi efter att inte bara tillfredsställa våra gästers smaklökar utan också att göra det med ett starkt engagemang för miljön och hållbarheten. Vi tror på att mat ska vara både god och ansvarsfull, och därför arbetar vi aktivt med att minimera vår miljöpåverkan samtidigt som vi maximerar smaken och kvaliteten på våra rätter.

Vi letar nu efter en entusiastisk och erfaren kock som delar vår vision för hållbar matlagning.

På Rudbecksgymnasiets restaurang serverar vi mat lagad från grunden och erbjuder en stor säsongsanpassad salladsbuffé. För oss är det viktigt att laga mat av råvaror vi är stolta över. Det innebär bland annat att majoriteten av råvarorna är ekologiska, att så långt som möjligt välja närproducerade råvaror, att fisken kommer från hållbart bestånd som inte hotas av utrotning och att vi följer råvarans årstid. Över 90 % av våra produkter är ekologiska och vi är MSC-certifierade.

Tjänsten är en uppehållstjänst. 

Exempel på arbetsuppgifter:

• tillaga, utveckla och servera klimatsmart mat
• utföra alla i kök/restaurang förekommande arbetsuppgifter
• arbeta aktivt mot verksamhetens mål och resultat

Om arbetsplatsen
Vi i måltidsverksamheten förser skolor, gymnasier och vård- och omsorgsboenden med god, vällagad och säker mat. Vi lagar mat från grunden med råvaror av god kvalitet och vi arbetar för att minska matens klimat- och miljöpåverkan. Våra 260 medarbetare arbetar i 60 kök runt om i Örebro kommun. Gemensamt för oss i verksamheten är vår övertygelse om att måltider kan göra skillnad. Skillnad för hälsa och miljö, för våra elevers studieresultat och för vardagen för kommunens äldre.

För att bidra till en hållbar framtid arbetar vi efter konceptet ”Smartare mat” som du kan läsa mer om här.
Måltider i kommunens kök och serveringar - Örebro kommun - fördjupning (orebro.se) 

Kvalifikationer
Som kock hos oss är du trygg och stabil. Du förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Du är kontrollerad i stressituationer och kan fokusera på rätt saker. Du arbetar bra med andra människor relaterar dig till dem på ett smidigt sätt och har i övrigt en bra kommunikation med andra i vardagen. Vidare har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och är anpassningsbar utifrån sammanhanget du ställs i. Du bidrar med idéer och förslag kopplat till arbetet och kan även förverkliga dessa till verklighet. Du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• kockutbildning

Meriterande:

• god datorvana
• erfarenhet av arbete i restaurangbranschen

Omfattning och tillträde
anställningsform: tillsvidareanställning

sysselsättningsgrad: 100%

tillträde: augusti 2024 eller enligt överenskommelse

arbetstidens förläggning: dagtid, mån-fre.

Antal tjänster: 1

Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 6 maj.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Pooltjänst för matsmart och kunnig kock

Kock, storhushåll
Läs mer Apr 17
Vi letar efter en flexibel kock som inte bara brinner för matlagning utan också för att ge god service!

Om tjänsten
Som en del av teamet hos Måltidsverksamheten kommer du att vara med och arbeta i alla våra 11 kök då du i denna roll kommer att ha din arbetsplats i det kök där behov av extra personal för tillfället finns. Under lågsäsong (lov) kan även arbete i vår äldreomsorgsverksamhet vara aktuellt.
Vi jobbar aktivt med att stötta kommunens klimatmål och lagar mat enligt det inspirerande konceptet "Smartare mat". Hos oss får du chansen att vara med och skapa en måltidsupplevelse varje dag, där vi prioriterar närproducerade råvaror och hållbara matval. Med tillgång till kostdataprogrammet MASHIE blir det lätt att både planera och servera näringsriktig och god mat.

Exempel på arbetsuppgifter:

• skapa smakupplevelser enligt kommunens riktlinjer
• se till att köket är rent och håller hög hygienstandard
• garantera att maten är av bästa kvalitet när den serveras och skickas ut
• vara delaktig i att utveckla både kökets och restaurangens kvalitet och stämning
• ha koll på lagar och regler, samtidigt som du dokumenterar och arbetar i våra system

Om arbetsplatsen
Vi i måltidsverksamheten förser skolor, gymnasier och vård- och omsorgsboenden med god, vällagad och säker mat. Vi lagar mat från grunden med råvaror av god kvalitet och vi arbetar för att minska matens klimat- och miljöpåverkan. Våra 260 medarbetare arbetar i 60 kök runt om i Örebro kommun. Gemensamt för oss i verksamheten är vår övertygelse om att måltider kan göra skillnad. Skillnad för hälsa och miljö, för våra elevers studieresultat och för vardagen för kommunens äldre. För att bidra till en hållbar framtid arbetar vi efter konceptet ”Smartare mat” som du kan läsa mer om här.  
Måltider i kommunens kök och serveringar - Örebro kommun - fördjupning (orebro.se) 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är lika flexibel som du är engagerad. Att vara kommunikativ och ansvarstagande är en självklarhet för dig. Vi värdesätter din erfarenhet och nyfikenhet lika mycket som din förmåga att arbeta i team och sprida glädje. För att kunna kommunicera väl och klara uppdraget krävs hög nivå på svenska språket.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• utbildning som kock
• erfarenhet av matlagning i större kök
• erfarenhet av att tillaga specialkost
• datavana
• B-körkort och till egen bil


Meriterande:

• erfarenhet och intresse av att laga vegetarisk mat för många
• erfarenhet av digitala beställningar

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 15 juli eller enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb .

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 1 maj.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Kock

Kock, storhushåll
Läs mer Feb 2
L. Lagefjäll AB är ett familjeföretag som startade sin verksamhet år 2003.
Vi serverar drygt 3000 portioner skolluncher per dag från tre olika enheter. Vår fokus är att laga näringsrik mat som eleverna gillar.
Vi lägger även stort fokus på vår salladsbuffé, vi serverar mellan 15-20 olika sallader per dag.
Vi söker en driven, erfaren Kock på heltid till vårt kök i Örebro.
Arbetet sker dagtid, måndag-fredag skolans öppna dagar, men kan innebära enstaka helger eller kvällar efter skolans beställningar och önskemål.
Vi söker Dig som vill jobba i team och leverera god och högkvalitativ skolmat. I tjänsten ingår även att planera menyer vecka för vecka, inköp av varor och att kunna följa budget.
Är Du den vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, rekryteringen sker löpande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Matsmart och kunnig kock till Västra Engelbrektskolans kök

Kock, storhushåll
Läs mer Apr 10
Matsmart kock sökes till Västra Engelbrekt skolans kök, Måltidsverksamheten Örebro

Vi söker en kunnig och kommunikativ kock med koll på klimatet, till vårt gäng på Västra Engelbrekt skolan. I det nyrenoverade köket lagas mat från grunden till ca 500 elever i åk f-9 samt personal på plats och två utskick om cirka 250 portioner. Du blir en av fyra kollegor i köket samt en kökschef på plats. Mat skickas till Tegnér skolan som också ingår i gruppen.

Om detta tilltalar dig, sök tjänsten redan idag!

Om tjänsten
Du anställs som kock i team 2 Måltidsverksamheten, med grundplacering Västra Engelbrektskolan. Vi jobbar aktivt med kommunens klimatmål, lagar mat från grunden enligt konceptet ”Smartare mat” med fina råvaror. Vi har också egna kvalitets- och utvecklingsmål som vi brinner för. I köket tillagas dagligen minst två varmrätter från grunden, varav en alltid vegetarisk samt en stor salladsbuffé och ett par dagar i veckan bakas det bröd. Vi har tillgång till kostdata programmet MASHIE för recept och näringsberäkningar. Stort egenansvar för matlagning med hög kvalitet och samarbetsförmåga med såväl kollegor som elever och skolans personal.

Exempel på arbetsuppgifter:

• beräkna och tillaga all typ av mat, inklusive specialkost, på ett näringsriktigt, smakfullt och hygieniskt sätt
• ansvara för att köket och tillhörande utrymmen håller en god ordning och hygien
• ansvara för att maten håller god kvalitet vid servering och utskick
• ansvara för beställning av varor enligt gällande upphandling/avtal
• ansvara för ekonomiadministrativa uppgifter kopplade till varubeställning
• utföra allt arbete i enlighet med verksamhetens egenkontrollprogram
• utföra alla i köket förekommande arbetsuppgifter och aktivt delta i kökets och restaurangens kvalitetsutveckling
• ersätta arbetsledaren vid kortare frånvaro
• känna till och följa verksamhetens gällande lagar, policys och rutiner
• arbeta och dokumentera i de verksamhetssystem som finns

Om arbetsplatsen
Vi i måltidsverksamheten förser skolor, gymnasier och vård- och omsorgsboenden med god, vällagad och säker mat. Vi lagar mat från grunden med råvaror av god kvalitet och vi arbetar för att minska matens klimat- och miljöpåverkan. Våra 260 medarbetare arbetar i 60 kök runt om i Örebro kommun. Gemensamt för oss i verksamheten är vår övertygelse om att måltider kan göra skillnad. Skillnad för hälsa och miljö, för våra elevers studieresultat och för vardagen för kommunens äldre. För att bidra till en hållbar framtid arbetar vi efter konceptet ”Smartare mat” som du kan läsa mer om här.  
Måltider i kommunens kök och serveringar - Örebro kommun - fördjupning (orebro.se) 

Kvalifikationer
Hos oss jobbar vi utan prestige och har roligt på jobbet. Vi vågar testa nytt! För att trivas och lyckas som kock hos oss behöver du vara flexibel, ansvarstagande och kommunikativ. Vi vill att du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter samtidigt som du är nyfiken på att ta del av andras. För att kunna kommunicera väl och klara av uppdraget krävs god kunskap i svenska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:


• kockutbildning
• erfarenhet av att laga mat i storkök
• kunskaper i och erfarenhet av att laga specialkost
• datavana

Meriterande:

• erfarenhet och intresse av att laga vegetarisk mat till många
• erfarenhet av digitala beställningar

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 12 augusti

Antal tjänster: 1

Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb .

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 24 april.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Sushi kock

Kock, storhushåll
Läs mer Mar 22
Restaurang Coco Thai ligger i centrala Örebro med ett stenkast från Slottet och Resecentrum.
Dagligen serverar vi lunch och a la carte till såväl allmänheten som slutna sällskap.
Restaurangen har fullständiga rättigheter.
Just nu söker vi en sushi-kock / köksbiträde med tidigare erfarenhet från asiatisk restaurang.
Arbete på kvällar och helger förekommer.
Körkort är meriterande.

Ansök nu

Kock Sodexo Örebro Universitet

Kock, storhushåll
Läs mer Feb 23
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Vill du ha ett varierat arbete där kvalité och gästen är i fokus? Trivs du med en levande miljö och har erfarenhet av liknande verksamheter. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Vem är du?

Stor gastronomisk kunskap, flexibel, ansvarstagande, glad och lösningsorienterad

Vi värdesätter din kreativitet, engagemang och laganda högt

Hur ser din arbetsdag ut?

I rollen som kock på Restaurang Kraka kommer du vara en av våra nyckelpersoner. 

Du arbetar med och producera, planera arbetet i köket, ditt arbete sker nära vår köksmästare och självklart nära ditt team. 

Nära daglig kontakt med kunder, gäster och medarbetare 

Du har administrativa arbetsuppgifter i form av menyplanering, beställningar, egenkontroll mm 

Kvalifikationer


• Erfarenhet av tidigare tjänster som kock
• Bred gastronimisk erfarenhet
• Du delar våra värderingar serviceanda, laganda och utveckling
• Relevant gymnasial utbildning eller motsvarande
• Svenska och engelska i tal och skrift

Om du är rätt person kan vi erbjuda dig

Ett stimulerande och utmanande arbete. Du får många trevliga och kompetenta kollegor. Sodexo är ett företag med många inriktningar och karriärmöjligheter.

Anställningsform och arbetstider: 

Anställningsform tillsvidare och provanställning tillämpas, huvudsakligen dagtid, kvälls och helgarbete förekommer

Har du frågor kontakta  tobias.granell@sodexo.com

Din ansökan vill vi ha senast den: Rekryteringer sker löpande

Ansökan kan endast göras via vår hemsida.

Välkommen med din ansökan!


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster samt de medarbetarförmåner som erbjuds via Pluxee. Sodexokoncernen har offentliggjort att Pluxee, som idag är en del av koncernen, kommer att bli en separat koncern och börsnoteras i början av 2024. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 45 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 430 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Ansök nu

Kökschef och kökspersonal

Kock, storhushåll
Läs mer Feb 28
Klackagården ligger 1,5 mil NV om Nora mitt i härliga naturområden alldeles intill en egen badsjö. Här bedriver vi 2 barnperiod för barn i grundskolan.
Kilsbergsgården ligger ett par mil utanför Örebro. Anläggningen ligger mitt i det natursköna Kilsbergen med skogen inpå knuten i direkt anslutning till sjö och badstrand.
På kollo får hundratals barn uppleva nya roliga saker, träffa nya kompisar och lär sig att ta hand om sig själva. Åldern på barnen är 8-12 år och man är där i perioder om två veckor.
På båda gården finns ett personalboende och gemensam matsal för barn och ledare.
Kollot har ett eget kök där kökspersonal lagar all mat.
Vi söker dig som har erfarenhet av storkök. Du ska vara positiv,flexibel, stresstålig och kunna fungera i grupp. Vi söker både kökschef och köksassistenter.
Som kökschef ansvarar du för matsedel, beställning, budget och arbetsledning i köket.
Generellt letar vi efter dig som vill vara med och skapa minnen för livet.
Att jobba på kollo upplevs ofta som en oförglömlig upplevelse snarare än ett jobb.
Vi söker kökschef och kökspersonal till två av vår kollogårdar. Kilsbergsgården och Klacka


Man arbetar minst två barnperioder vilket är 33 dygn enligt följande datum:
Period 1-2: 10/6-12/7
Period 3-4: 13/7-14/8
Här söker vi också dig som har erfarenhet av storkök. Du ska vara positiv flexibel, stresstålig och kunna fungera i grupp.
Vi söker både kökschef och köksassistenter.
Man är ledig 1 dygn/var 5:e påbörjat dygn och arvodet för en kökschef är 31 900:- för 2 perioder, för en köksassistent 23 700:- för 2 perioder.
Generellt letar vi efter dig som vill vara med och skapa minnen för livet. Att jobba på kollo upplevs ofta som en oförglömlig upplevelse snarare än ett jobb.

Ansök nu

Kock till Villekulla

Kock, storhushåll
Läs mer Feb 26
Välkommen till Villekulla förskola, en arbetsplats fylld av energi och glädje! Det här är jobbet för dig som är utbildad kock och vill ha en trygg anställning men samtidigt känslan av att få driva din egen restaurang. Hos oss får du de härligaste – och ärligaste – matgästerna du kan tänka dig!

Om tjänsten
Måltiden är en otroligt viktig del av förskolans dag för att våra barn ska orka mer, och så klart ett tillfälle att våga prova nya saker. Tillsammans med vår andra kock och övrig personal kommer du driva och utveckla måltiderna hos oss. Vi har ett tillagningskök där all mat lagas från grunden. Det tycker vi är lyxigt för få saker slår ju doften av nybakat bröd och annat gott! Du kommer laga mat till ungefär 180 gäster inklusive ett matutskick vi gör till en annan förskola i närområdet.

Vi arbetar efter Örebro kommuns övergripande mål som bland annat handlar om att öka andelen ekologisk mat, minska matsvinn, och laga så kallad ”smartare mat” för att minska klimatbelastningen. Hos oss kommer du ta fram recept utifrån ett klimatsmart tänk samt välja och beställa råvaror med omsorg för att laga mat från grunden som både smakar gott och är inbjudande för ögat.

Exempel på arbetsuppgifter:

• förbereda, tillaga, servera samt presentera klimatsmart mat på ett smakfullt och hygieniskt sätt anpassade efter målgruppen
• beräkna och tillaga all typ av mat inklusive specialkost, på ett näringsriktigt och smakfullt sätt
• ansvara för beställning av varor enligt gällande upphandling samt utföra ekonomiadministrativa uppgifter kopplade till varubeställning
• ansvara för kökets egenkontrollprogram
• aktivt bidra till verksamhetens kvalitetsutveckling

Om arbetsplatsen
Villekulla är en stor förskola i Norr City i Örebro. Vi har åtta avdelningar för barn i åldrarna 1-3 år och 3-5 år. Vårt kök ligger i hjärtat av förskolan och här lagas all mat från grunden. Vi har dessutom nyligen gjort en renovering för att underlätta arbetet i köket. Vi kan även stolt säga att vi fått gulddiplom från Lilla Ekomatsligan för våra insatser gällande ekologisk och klimatsmart mat. För oss är det viktigt att du är en lagspelare som tillsammans med andra skapar en varm atmosfär på vår förskola!

Läs mer om Villekulla förskola här: orebro.se/villekulla

Vill du veta mer om Örebro kommuns klimatsatsning, Måltidsverksamheten och konceptet ”Smartare mat” kan läsa om det här: Måltider i kommunens kök och serveringar - Örebro kommun - fördjupning (orebro.se) 

Kvalifikationer
Då du i det dagliga kommer ha ett nära samarbete med vår andra kock kräver den här tjänsten att du trivs med och arbetar bra ihop med andra. Vi förväntar oss även att du ha ett gott bemötande till barn, vårdnadshavare och kollegor. Du tar initiativ och ansvar för dina arbetsuppgifter och planerar, organiserar och prioriterar på ett effektivt sätt. Dagen blir inte alltid som planerad och därför är det bra om du lätt kan anpassa dig till ändrade omständigheter och verksamhetens behov, samt behålla lugnet när det är mycket att göra. Vidare behärskar du det svenska språket på så sätt kan du kommunicera med barn, vårdnadshavare och personal både skriftligt och muntligt. Rollen kräver god datorvana då du kommer göra digitala beställningar, söka information på intranät samt recept i kostdatasystem med mera.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• kockutbildning

Meriterande:

• erfarenhet av att laga mat till många
• erfarenhet av vegetarisk matlagning
• erfarenhet av att att laga specialkost
• erfarenhet av att ansvara för ekonomi och budget
• erfarenhet av beställning och kontering av inköp och beställningar

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb .

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 13 mars.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Kock med driv sökes till restaurang Forum på Örebro universitet

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 26
Restaurang Forum är beläget på Örebro universitet. Här driver vi två restauranger, ett café samt har en omfattande cateringverksamhet. Vi serverar allt från dagens första kopp kaffe till smörgåsar, lunch och fika.

Kort om tjänsten

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. Vår lunch består av en buffé där färska råvaror, hög kvalité och det vegetariska står i fokus. Du kommer ingå i ett team där alla hjälps åt och sysslorna kommer att bestå av både kall- och varmköksarbete. Självklart är det därför bra om du kokar en god fond lika lätt som du tillverkar smarriga mackor.

Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest

- Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag

- Möjlighet att delta i motionslopp

- Stor kick-off för alla varje år

Vem är då vår nya drömkollega?

Du är en glad filur med erfarenhet av kock- och serviceyrket som är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning.

Vi vill att du har:

- 3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande

- Goda kunskaper i svenska och engelska

- B-körkort

Låter det som du? Bra! Uppfyller även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe:

- Tidigare arbetslivserfarenhet som kock och eller kallskänka

- Erfarenhet av menyplanering och varubeställning

- Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001

Om Nordrest

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.

Låter det intressant? Då är du varmt välkommen med din ansökan.

Lön: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Säsongsbunden anställning

Arbetstider: Dagtid mån-fre, men vissa kvällar och helger kan förekomma

Tillträde: Enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: HRF

Välkommen med din ansökan . Vi läser ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att söka.

Nästa steg i rekryteringsprocessen

När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Ansök nu

Kökschef till Norrby- och Svealundsskolans kök

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 15
Som medarbetare hos oss på Teknik- och serviceförvaltningen får du ett meningsfullt jobb i en bred, samhällsviktig verksamhet som berör alla Örebroare. Varje dag.

Vi söker dig som är en trygg ledare och har ett passionerat intresse för mat och god service. Du har vana att planera och organisera och lätt för att leda andra. Du tycker att det är viktigt att tänka klimatsmart vid både inköp, matlagning samt presentation av maten i restaurangen. Du är en lagspelare som vågar fatta beslut och handlingskraftigt och stöttande driva arbetet framåt. Är du vår nya kökschef till Norrby- och Svealundsskolans kök?

Om tjänsten
Till Norrby- och Svealundsskolans kök rekryterar vi nu en kökschef.

Som kökschef har du personal-, verksamhets- och ekonomiansvar för två tillagningskök samtidigt som du även är en del i den dagliga driften. Norrbyskolan har idag ca 670 elever och Svealundsskolan har ca 500 elever. Båda skolorna är centrumnära F-6skolor med servering av lunch samt mellanmål.

Du ingår i ett team med 5 andra kökschefer där erfarenhetsutbyte och samarbete är en viktig del. Ditt engagemang har avgörande betydelse för våra gästers matupplevelse och vår utveckling. Genom att du själv arbetar i den dagliga driften så kan du direkt påverka matkvalitet och matgästernas matupplevelse. Samarbete med övrig personal på skolorna är även det en viktig del i uppdraget. 

I Örebro kommun lagar vi mat från grunden, väljer råvaror med omsorg. Vi har högt satta klimatmål och arbetar ständigt med förbättringar. Självklart ingår även att utveckla verksamheten mot ständig kvalitetsförbättring med våra matgäster i fokus.

Exempel på arbetsuppgifter:

• ansvara för den dagliga driften av verksamheten, arbetsledning av kökspersonal och verksamhetsutveckling samt kvalitetsarbete inom verksamhetsområdet
• personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar
• driva, utveckla och följa upp verksamheten mot uppsatta mål
• leda, stödja och kompetensutveckla medarbetare
• du har del i den dagliga matlagningen och tillsammans med medarbetarna säkerställer du kvalitet
• ansvara för att gällande lagstiftning inom ansvarsområdet efterlevs
• arbeta enligt de kommungemensamma riktlinjer och policys som finns
• du har personalansvar vilket innebär att du bland annat håller i arbetsplatsträffar, utvecklings- och lönesamtal
• upprätta budget utifrån tilldelad ram och ansvarar för att arbetet sker kostnadseffektivt, du vidtar åtgärder vid avvikelser
• omvärldsbevaka inom området

Om arbetsplatsen
Vi i måltidsverksamheten förser skolor, gymnasier och vård- och omsorgsboenden med god, vällagad och säker mat. Vi lagar mat från grunden med råvaror av god kvalitet och vi arbetar för att minska matens klimat- och miljöpåverkan. Våra 260 medarbetare arbetar i 60 kök runt om i Örebro kommun. Gemensamt för oss i verksamheten är vår övertygelse om att måltider kan göra skillnad. Skillnad för hälsa och miljö, för våra elevers studieresultat och för vardagen för kommunens äldre. För att bidra till en hållbar framtid arbetar vi efter konceptet ”Smartare mat” som du kan läsa mer om här.  
Måltider i kommunens kök och serveringar - Örebro kommun - fördjupning (orebro.se) 

Kvalifikationer
Som kökschef är du kreativ, har en god struktur och planering och du förstår vikten av att ständigt vara i utveckling. Du har ett bra förhållningssätt mot gäster, medarbetare och kollegor och du förstår att ditt engagemang har avgörande betydelse för våra gästers matupplevelse och verksamhetens utveckling. Du bidrar till arbetsglädje och har förmåga att inspirera och leda andra, även på distans. Vi ser självklart att du har ett genuint intresse för mat och smaker och en vilja att bidra till arbetet med våra högt satta klimatmål. Du har goda kunskaper i svenska i både tal o skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• kockutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig
• flera års erfarenhet av matlagning
• erfarenhet av arbetsledande position inom storkök/restaurang eller ledarskapsutbildning inom kök
• du är van att ha dator som arbetsredskap

Meriterande:

• B-körkort

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Som en del av urvalsprocessen kan tester komma att tillämpas.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb .

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 28 januari.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Kock till Ekängens förskola

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 8
Vill du vara med och upprätthålla hög kvalitet i Ekängens kök? Vi söker en passionerad kock som delar vårt engagemang för klimatsmart matlagning, noggrant utvalda råvaror och kreativitet i köket. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I Ekängens kök skapas dagligen cirka 115 portioner mat för förskolans barn och pedagoger. Som kock förväntas du inte bara laga mat från grunden, utan även vara delaktig i att utveckla nya recept, baka bröd och skapa vegetariska rätter samt salladsbufféer. Ditt arbete kommer att präglas av höga krav på matkvalitet och renhållning, och du blir en central del av förskolans personalstyrka med rektorn som närmsta chef.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Du beräknar och tillagar all typ av mat, inklusive specialkost, på ett
näringsriktigt, smakfullt och hygieniskt sätt
• Du ansvarar för att köket och tillhörande utrymmen håller en god
ordning och hygien
• Du ansvarar för att maten håller god kvalitet vid servering
• Du ansvarar för beställning av varor enligt gällande upphandling/avtal
• Du ansvarar för att maten håller fullgod kvalitet och utför allt arbete i
enlighet med verksamhetens egenkontrollprogram
• Du utför alla i köket förekommande arbetsuppgifter och deltar aktivt i
kökets och restaurangens kvalitetsutveckling

Om arbetsplatsen
Ekängens förskola är en av två i området med tillagningskök. Förskolan består av 5 avdelningar med barn i åldern 1-5 år. Förskolan har ett kök som är välutrustat. I Ängen förskolor ingår 9 förskolor som ligger i bostadsområdena Eklunda/Sörby, Ladugårdsängen och Sörbyängen som alla ligger centralt i Örebro.

Vi tycker att det är viktigt att bjuda barnen på god, nyttig och smart mat, därför arbetar vi med att utveckla klimatsmart mat. Vi köper mycket ekologiska livsmedel, andelen är nu ca 70 %. För att bidra till en hållbar framtid arbetar vi efter konceptet ”Smartare mat” som du kan läsa mer om här:
Måltider i kommunens kök och serveringar - Örebro kommun - fördjupning (orebro.se) Kvalifikationer
Som kock hos oss är du flexibel, ansvarstagande och kommunikativ. Vi ser gärna att du är nyfiken, erfaren och delar med dig av kunskaper och erfarenhet och jobbar utan prestige och med glädje och nyfikenhet. För att kunna kommunicera väl och klara uppdraget krävs hög nivå på svenska språket.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• kockutbildning
• erfarenhet av matlagning
• goda datakunskaper

Meriterande:

• erfarenhet som kock i förskolan eller skola
• erfarenhet av matlagning i både restaurang och storkök

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 1 mars 2024 eller enligt överenskommelse 

Antal tjänster: 1

Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb .

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 21 januari.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Matsmart och kunnig kock till Team 2 Måltidsverksamheten - Pooltjänst

Kock, storhushåll
Läs mer Nov 30
Vi erbjuder nu en plats i vårt team på Måltidsverksamheten till en flexibel, glad och kunnig kock som vill vara med och bidra till matglädje!

Om tjänsten
Du anställs som kock i Team 2 inom Måltidsverksamheten. Du kommer att arbeta som kock i våra skolkök i form av en pooltjänst. Du kommer att ha Tybblelundsskolans kök som utgångspunkt och kökschefen där blir din närmaste chef. Du kommer vid behov placeras ut i teamets kök och kan således komma att jobba i alla våra 13 kök. Du förväntas i denna tjänst ha möjlighet att ta dig runt till de olika kök som ingår i verksamheten. Vi jobbar aktivt med kommunens klimatmål, lagar mat enligt konceptet ”Smartare mat” och jobbar med våra egna kvalitets- och utvecklingsmål. I köken tillagas dagligen minst två varmrätter från grunden, varav en alltid är vegetarisk. Förutom varmrätterna tillagas specialkoster, en stor salladsbuffé och det bakas bröd. Vi har tillgång till kostdataprogrammet MASHIE för recept och beräkningar. Tjänsten innebär stort ansvar för matlagning med hög kvalitet och samarbetsförmåga med såväl kollegor som elever och skolans personal. Tjänsten är ett vikariat på sex månader. 

Exempel på arbetsuppgifter:

• du beräknar och tillagar all typ av mat, inklusive specialkost, på ett näringsriktigt, smakfullt och hygieniskt sätt enligt kommunens riktlinjer
• du ansvarar för att köket och tillhörande utrymmen håller en god ordning och hygien
• du ansvarar för att maten håller fullgod kvalitet och utför allt arbete i enlighet med verksamhetens egenkontrollprogram
• du ansvarar för att maten håller god kvalitet vid servering och utskick
• du utför alla i köket förekommande arbetsuppgifter och deltar aktivt i kökets och restaurangens kvalitetsutveckling
• du känner till och följer verksamhetens gällande lagar, policys och rutiner
• du arbetar och dokumenterar i de verksamhetssystem som finns.

Om arbetsplatsen
Vi som ingår i måltidsverksamheten förser skolor, gymnasier och vård- och omsorgsboenden med god, vällagad och säker mat. Vi lagar mat från grunden med råvaror av god kvalitet och vi arbetar för att minska matens klimat- och miljöpåverkan. Våra 260 medarbetare arbetar i 60 kök runt om i Örebro kommun. Gemensamt för oss i verksamheten är vår övertygelse om att måltider kan göra skillnad. Skillnad för hälsa och miljö, för våra elevers studieresultat och för vardagen för kommunens äldre. För att bidra till en hållbar framtid arbetar vi efter konceptet ”Smartare mat” som du kan läsa mer om här.  
Måltider i kommunens kök och serveringar - Örebro kommun - fördjupning (orebro.se) 

Kvalifikationer
Som kock i vårt team är du flexibel, ansvarstagande och kommunikativ. Vi ser gärna att du är nyfiken, kreativ och delar med dig av kunskaper och erfarenhet och jobbar utan prestige och med glädje. För att kunna kommunicera väl, lätt ta till dig information och arbeta utifrån givna instruktioner krävs hög nivå på svenska språket. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• kockutbildning
• erfarenhet av att laga specialkost

Meriterande:

• erfarenhet och intresse av att laga vegetarisk mat till många
• erfarenhet av digitala beställningar
• datavana

Omfattning och tillträde
Anställningsform: visstidsanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: fr.o.m.1 januari - tom 15 juni 2024

Antal tjänster: 1

Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb .

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 10 december.

Varmt välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Kock till Kastanjegårdens förskola

Kock, storhushåll
Läs mer Nov 21
Är du en kock som brinner för matlagning från grunden och vill ge god service som förgyller barnens skoldag? Nu erbjuder vi en tjänst hos oss på Kastanjegården där du får möjlighet att tillaga både god och näringsrik mat och lägga grunden för barnens matintresse. 

Om tjänsten
Kastanjegårdens förskola har ett tillagningskök som lagar frukost, lunch och mellanmål till fem avdelningar. Vi har plats för 90 barn på förskolan och förutom att laga god och näringsrik mat läggs stor vikt på samarbetsförmåga och ett varmt och fint bemötande gentemot såväl barn som personal. I arbetet ingår det att beräkna och tillaga all typ av mat, inklusive specialkost, på ett näringsriktigt, smakfullt och hygieniskt sätt, samt att hålla en god ordning.

Exempel på arbetsuppgifter:

• se till att maten håller god kvalitet vid servering och utskick
• beställa varor enligt gällande upphandling/avtal
• utföra ekonomiadministrativa uppgifter kopplade till varubeställning
• ansvara för att maten håller fullgod kvalitet och utför allt arbete i enlighet med verksamhetens egenkontrollprogram
• delta aktivt i kökets och restaurangens kvalitetsutveckling

Om arbetsplatsen
Välkommen till Kastanjegårdens förskola! Vår förskola har 5 avdelningar. Kastanjegården ligger i Vivalla med närhet till skogen och fina lek- och naturmiljöer. Vivalla är ett mångkulturellt område, i centrum finns biblioteket och familjecentralen som vi har ett nära samarbete med. Vi har ett tillagningskök där frukost/lunch/mellanmål förbereds och tillagas med fokus på hållbarhet och kvalitet! 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är trygg i att arbeta självständigt och strukturerat. För att passa i rollen som kock behöver du ta ansvar för dina arbetsuppgifter och kunna planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har ofta nya idéer och tankar i arbetet och har lätt för att snabbt anpassa dig till ändrade omständigheter och olika specialkoster. Som person är du trygg, stabil och har viljan och förmågan att skapa och underhålla goda relationer med andra inom förskolan. Du är lyhörd, har lätt för att kommunicera och har en god samarbetsförmåga. I rollen som kock behöver du behärska det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med kollegor och barnen samt att du skriftligt kan dokumentera det som verksamheten kräver. Då man arbetar och dokumenterar i olika verksamhetssystem som finns så krävs god datorvana samt läsförståelse.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• kockutbildning på gymnasienivå, alternativt annan kockutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• erfarenhet att laga specialkost

Meriterande:

• vana av att arbeta självständigt 
• erfarenhet av att planera produktion efter antal barn och pedagoger
• vana att laga vegetarisk, säsongsbetonad och ekologisk mat
• erfarenhet av att göra inköp i digitala system (exempelvis Raindance)
• erfarenhet av att arbeta utifrån Saparemetoden

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse 

Antal tjänster: 1

Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb .

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig. 

Ansökan
Sista ansökningsdag är 5 december. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. 

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Kock

Kock, storhushåll
Läs mer Sep 19
L. Lagefjäll AB är ett familjeföretag som startade sin verksamhet år 2003.
Vi serverar drygt 3000 portioner skolluncher per dag från tre olika enheter. Vår fokus är att laga näringsrik mat som eleverna gillar.
Vi lägger även stort fokus på vår salladsbuffé, vi serverar mellan 15-20 olika sallader per dag.
Vi söker en driven, erfaren Kock på heltid till vårt kök i Örebro.
Arbetet sker dagtid, måndag-fredag skolans öppna dagar, men kan innebära enstaka helger eller kvällar efter skolans beställningar och önskemål.
Vi söker Dig som vill jobba i team och leverera god och högkvalitativ skolmat. I tjänsten ingår även att planera menyer vecka för vecka, inköp av varor och att kunna följa budget.
Är Du den vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, rekryteringen sker löpande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Kock timvikarie till Skolstöd, Örebro

Kock, storhushåll
Läs mer Nov 13
Vill du vara med och skapa de bästa förutsättningarna för en likvärdig utbildning? Vi på Specialpedagogiska skolmyndigheten, SPSM, arbetar för att alla barn, elever och vuxenstuderande med funktionsnedsättning ska nå målen för sin utbildning.

Vi erbjuder stöd till förskolor och skolor i hela landet som vill skapa lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga. Vi driver också specialskolor, fördelar stadsbidrag och utvecklar läromedel.

Vi arbetar engagerat för att allas lika värde ska bli verklighet. Tillsammans använder vi samarbete och kompetens för att lösa uppdrag. Att utveckla ledarskapet och att öka mångfalden är några saker som just nu finns på vår agenda. Tillsammans bidrar vi till hållbarhet i samhället ekonomiskt, socialt och miljömässigt. Mer om vad vi erbjuder kan du läsa på www.spsm.se/ledigajobb

Alla elever har rätt till en skola som ger dem möjlighet att utvecklas utifrån egna förutsättningar. På uppdrag av staten driver SPSM skolor för elever som behöver ett alternativ till den vanliga grundskolan. Skolorna har olika målgrupper och finns geografiskt spridda över landet.

Skolstödsenheten inom verksamhetsområdet Specialskola inrättades 1 januari 2019 som ett led i ett myndighetsövergripande förändringsarbete och omfattar för närvarande cirka 65 medarbetare. Vi söker en kock till skolstödsenheten med placering på Birgittaskolan alternativt Ekeskolan i Örebro.

Skolstödsenheten säkerställer ett ändamålsenligt verksamhetsstöd för våra skolor och ansvarar för samordningen av myndighetsgemensamma områden som skolkök, vaktmästeri och arbetet med specialskolornas löpande skoladministration.

Birgittaskolan är en skola för elever som är döva eller har en hörselnedsättning.
Vi erbjuder våra elever en miljö som ger möjlighet till delaktighet och utveckling.
Alla kan delta i det sociala samspelet, känna tillhörighet och utvecklas som individer i en tvåspråkig utbildning i teckenspråkig miljö.

Ekeskolan undervisar elever med synnedsättning och ytterligare funktionsnedsättningar från förskoleklass och uppåt. Vår övergripande målsättning är att ge alla våra elever förutsättningar att lära och att kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Vi lägger stor vikt vid att utveckla elevers lust och önskan till social samvaro, samspel och kommunikation i en synanpassad miljö.

Birgittaskolan är en skola för elever som är döva eller har en hörselnedsättning. Skolan ligger i Örebro och tar emot elever från Dalarnas, Södermanlands, Värmlands, Västmanlands, Örebro och Östergötlands län.
För elever som inte kan dagpendla till skolan har Birgittaskolan elevboende.
Det är cirka 100 medarbetare som arbetar på skolan alternativt på våra elevboenden.
Vi erbjuder våra elever en miljö som ger möjlighet till delaktighet och utveckling.
Alla kan delta i det sociala samspelet, känna tillhörighet och utvecklas som individer i en tvåspråkig utbildning i teckenspråkig miljö.


ARBETSUPPGIFTER
Skolstödsenheten söker en timvikariekock till skolkök i Örebro. Du kommer att vara placerad primärt på Birgittaskolan men arbete kan komma att utföras på Ekeskolan i Örebro.
Du kommer att arbeta i ett team med andra kockar på plats där ni delar på de flesta arbetsuppgifter såsom matlagning, matsedelsplanering, förberedelser, varubeställning, diskhantering, egenkontroll, lokalvård av kök och matsal. Rapportering sker i första hand till arbetsledande kock i Örebro samt till biträdande enhetschef på Skolstöd.


KVALIFIKATIONER
Du ska vara utbildad inom yrket eller vad arbetsgivaren anser är likvärdigt och ha erfarenhet från storkök i skola och ha ett genuint intresse för god och näringsriktig mat, du får gärna vara kreativ och gilla det lilla extra.
Kunskaper om olika matallergier då vi har många barn hos oss som behöver specialkost.

Vi söker dig som har:

• Kockutbildning eller motsvarande utbildning
• Arbetslivserfarenhet som kock
• Erfarenhet av storköksverksamhet på skola
• Kunskaper om dietkost och näringsvärdesberäkning
• Hygienutbildning
• Goda IT-kunskaper
• God förmåga att ta ansvar och initiativ i arbetet
• Hög samarbetsförmåga, flexibilitet och servicekänsla
• Lyhört förhållningssätt

Det är meriterande om du har:

• kunskap i teckenspråk
• B-körkort

Som medarbetare ska du vara driven, självgående, strukturerad och ha ett öga för vad som behöver utföras
Vara prestigelös och serviceinriktad
Ha god prioriteringsförmåga
Goda kunskaper i Microsoft Office
Uttrycker dig mycket väl i tal eller teckenspråk på svenska samt skrift på svenska

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
Utdrag ur belastningsregistret kommer att krävas

ÖVRIGT
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Utdrag från belastningsregistret ska visas upp inför anställning.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Kock med driv sökes till restaurang Forum på Örebro universitet

Kock, storhushåll
Läs mer Okt 2
Restaurang Forum är beläget på Örebro universitet. Här driver vi två restauranger, ett café samt har en omfattande cateringverksamhet. Vi serverar allt från dagens första kopp kaffe till smörgåsar, lunch och fika.

Kort om tjänsten

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. Vår lunch består av en buffé där färska råvaror, hög kvalité och det vegetariska står i fokus. Du kommer ingå i ett team där alla hjälps åt och sysslorna kommer att bestå av både kall- och varmköksarbete. Självklart är det därför bra om du kokar en god fond lika lätt som du tillverkar smarriga mackor.

Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest

- Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag

- Möjlighet att delta i motionslopp

- Stor kick-off för alla varje år

Vem är då vår nya drömkollega?

Du är en glad filur med erfarenhet av kock- och serviceyrket som är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning.

Vi vill att du har:

- 3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande

- Goda kunskaper i svenska och engelska

- B-körkort

Låter det som du? Bra! Uppfyller även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe:

- Tidigare arbetslivserfarenhet som kock och eller kallskänka

- Erfarenhet av menyplanering och varubeställning

- Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001

Om Nordrest

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.

Låter det intressant? Då är du varmt välkommen med din ansökan.

Lön: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Säsongsbunden anställning

Arbetstider: Dagtid mån-fre, men vissa kvällar och helger kan förekomma

Tillträde: Enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: HRF

Välkommen med din ansökan senast 31 oktober. Vi läser ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att söka.

Nästa steg i rekryteringsprocessen

När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Ansök nu

Korttidsvikariat för utbildade kockar

Kock, storhushåll
Läs mer Okt 16
Vill du laga god och hälsosam mat till våra barn, elever och äldre i Örebro kommun? Nu erbjuds du möjlighet att få bidra med ditt engagemang och din kunnighet i köket.

Om tjänsten
Vi har ett ständigt behov av utbildade kockar och vi behöver dig som kan jobba som restaurangbiträde och/eller kock inom förskola, skola och äldreomsorg. Vi använder oss av Medvind som system där du som vikarie lägger in din tillgänglighet för att bli bokad på dina arbetspass. Vi söker bara dig som kan arbeta i hela kommunen vilket kan innebära resor utanför tätorten. Vi ställer krav på att du är tillgänglig minst tre arbetstillfällen i veckan.

Exempel på arbetsuppgifter

• Laga, servera och presentera klimatsmarta luncher anpassade för respektive målgrupp
• Utföra alla i kök/restaurang förekommande arbetsuppgifter
• Ha kännedom om arbete med egenkontroll

Om arbetsplatsen
Bemanningen Barn och Utbildning (BBU) Örebro Kommun förmedlar vikariat som är allt från en dag upp till tre månader inom förskola, skola, fritidshem, gymnasium och äldreomsorg i Örebro kommun. För att arbeta hos BBU behöver du kunna cykla, ta bussen eller inneha ett B-körkort och bil för att ta dig till alla våra verksamheter. 

Kvalifikationer
Du är ansvarstagande, flexibel och engagerad. Det är viktigt att du har ett gott och respektfullt bemötande till både kollegor och matgäster. Du har lätt för att ta egna initiativ och samarbeta med andra. Du är en trygg och pålitlig person som kan hantera stressfulla situationer. Kommunikation är en viktig del av det dagliga arbetet och du behöver därför ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Saknas godkänt betyg i svenska på gymnasienivå kan språktest komma att användas för att säkerställa att du innehar kompetensen. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav

• Kockutbildning på gymnasienivå eller likvärdigt
• erfarenhet av att tillaga specialkost
• Du är minst 18 år

Meriterande

• B-körkort
• erfarenhet av arbete i storkök

Omfattning och tillträde
Anställningsform: korttidsvikariat

Sysselsättningsgrad: 40-100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 10-30

Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Du beställer själv utdrag från belastningsregistret hos Polisen. Du kan läsa mer på https://polisen.se/tjanstertillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ 

Tänk på att det kan dröja upp till två veckor att få hem ditt registerutdrag!

Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Språktest komma att användas för att säkerställa att du har kompetens som efterfrågas. Rekryterande chef kan göra en bedömning att språktest ska användas även om det finns godkänt betyg.

Ansökan
Bifoga ditt CV, utdrag från belastningsregister, intyg/betyg från kockutbildning och ett personligt brev.
Sista ansökningsdag är 30 september.

Välkommen med din ansökan! 

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Extra kock vid behov

Kock, storhushåll
Läs mer Sep 27
Just nu så söker vi en kock vid extra behov då vi känner av ökad beläggning , arbetstider är varierande även helger kan förekomma. Tjänsten kan i förläggning leda till en annan anställningsform. Låter detta intressant tveka då inte att skicka in din intresseanmälan.

Ansök nu

Kock till Olaus Petriskolans kök

Kock, storhushåll
Läs mer Sep 27
Är du en kock som brinner för matlagning från grunden och vill ge god service som förgyller barnens skoldag? Då vill vi att du söker tjänsten som kock till Olaus Petris skolrestaurang.

Som medarbetare hos oss på Teknik- och serviceförvaltningen får du ett meningsfullt jobb i en bred, samhällsviktig verksamhet som berör alla örebroare varje dag.

Om tjänsten
Till Olaus Petriskolan norr söker vi nu en kock. Du kommer att arbeta tillsammans med ytterligare en kock samt ett restaurangbiträde. Den huvudsakliga placeringen är på Olaus Petriskolan norr men vid vissa tillfällen som vid sjukdom och ibland sommartid, kan det förekomma arbete på någon av de andra enheterna Olaus Petri city och Ervalla skola. I skolmatsalen serveras ca 470 portioner dagligen till elever i årskurs F-6. Vi serverar även fritidsverksamheten med mellanmål. Vi lagar mat från grunden, väljer råvaror med omsorg, tar fram nya recept och gör stora salladsbufféer. Restaurangerna har höga klimatmål och lägger stor vikt vid att tänka klimatsmart vid både inköp, matlagning samt presentation av maten i restaurangen och inför elever. Förutom intresset för mat söker vi dig som trivs med att arbeta i en miljö med barn- och ungdomar. Att ha kul på jobbet är viktigt för oss. Vi söker dig som trivs med att knyta kontakt med elever och pedagoger för att skapa plattformar för samarbeten. 

Vi i måltidsverksamheten förser skolor, gymnasier och vård- och omsorgsboenden med god, vällagad och säker mat. Vi lagar mat från grunden med råvaror av god kvalitet och vi arbetar för att minska matens klimat- och miljöpåverkan. Våra 260 medarbetare arbetar i 60 kök runt om i Örebro kommun. Gemensamt för oss i verksamheten är vår övertygelse om att måltider kan göra skillnad. Skillnad för hälsa och miljö, för våra elevers studieresultat och för vardagen för kommunens äldre. För att bidra till en hållbar framtid arbetar vi efter konceptet ”Smartare mat” som du kan läsa mer om här:

Måltider i kommunens kök och serveringar - Örebro kommun - fördjupning (orebro.se) 

Exempel på arbetsuppgifter:

• laga, servera och presentera klimatsmarta luncher
• utföra alla i kök/restaurang förekommande arbetsuppgifter
• vara med i utvecklingen av måltiden och matkvaliteten
• planera för matlagning och göra inköp
• tillaga specialkost
• sköta egenkontroll
• aktivt bidra till verksamhetens kvalitetsutveckling
• aktivt bidra till arbetet med klimatsmarta måltider
• aktivt arbeta med verksamhetens mål och resultat

Om arbetsplatsen
Du kommer att vara placerad på Olaus Petri norr som är en F-6 skola. Du kommer ingå i arbetslaget Olaus Petri city, Olaus Petri norr samt Ervalla. Vi månar om våra matgäster i bemötande och service. Kamratskap och att ha kul på jobbet är viktigt för oss. Vi serverar mellanmål till skolan varje dag och arbetsgruppen består av 3 kockar.  

Kvalifikationer
Som person är du flexibel, initiativrik och prestigelös med din kunskap till vår verksamhet. Du har ett positivt förhållningssätt mot gäster och kollegor samt förstår att ditt engagemang har avgörande betydelse för barnen, deras matupplevelse och vår utveckling. Du är van att ta eget ansvar och har lätt för att samarbeta med andra. Rollen kräver även god datorvana då du kommer göra beställningar, söka information på intranät samt recept i kostdatasystem med mera. I rollen som kock hos oss behöver du ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift då rollen kräver god kommunikation.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• kockutbildning
• flerårig erfarenhet av kockyrket
• erfarenhet av att laga specialkost
• erfarenhet av att planera matlagning och göra inköp

Meriterande:

• erfarenhet av att laga mat i restaurang och/eller i storkök
• erfarenhet av kök med restaurang/servering
• erfarenhet av arbete i digitala system (t.ex. Raindance och Mashie)

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: januari 2024 eller enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb .

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 11 oktober.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Kock/kockbiträde

Kock, storhushåll
Läs mer Aug 21
Norlandia Förskolor arbetar hälsofrämjande vilket genomsyrar våra förskolor, som erbjuder näringsrik och god mat lagad av våra utbildade kockar. Norlandia satsar på kosten med konceptet Mat med Smak. All mat lagas på plats med bra råvaror. Vi har genom åren haft nomineringar i kategorier för White Guide Junior och även vunnit.

Tillagningen av all mat sker på förskolan Basilikan tillsammans med två kockar. Då vi serverar samma mat på alla våra tre förskolor kan uppläggning och tillhörande förberedelse av mellanmål och disk ske på annan förskola (Pepparn eller Forskaren).Exempel på förekommande arbetsuppgifter

- Tillagning och servering av förskolans samtliga måltider samt övriga i köket förekommande arbetsuppgifter såsom städning enligt städrutiner och diskning.

- Bakning av matbröd och matlagning till familjetjänster.Kravspecifikation:
- Hotell- och restaurangutbildning eller likvärdig utbildning
- Utbildning inom egenkontroll och livsmedelshygien
- Kunskap specialkost och olika former av matallergier

Vem är du?
- Flexibel och självständig.
- Du är lösningsinriktad, positiv och driven med ambitioner och arbetsglädje.
- Du tycker om att ta ansvar och har lätt för att samarbeta med dina kollegor.
- Du är en engagerad och kan skapa förtroende med barn och vårdnadshavare.
- Ödmjuk, prestigelös och lyhörd.
- God samarbetsförmåga.

Om Norlandia Förskolor
Vi är ett familjeägt företag som driver ett 100-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!Övrig information

- Anställningsform: Långtidsvikariat

- Omfattning: Deltid, 75-80%

- Arbetstid: Dagtid, vardagar

- Tillträde: Mitten av oktober 2023

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid anställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret.

Sista ansökningsdag 2023-09-30

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Rektor Anna Israelsson, anna-israelsson@norlandia.com, 073-416 07 96Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kock till förskola

Kock, storhushåll
Läs mer Aug 18
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Dibber Västra Mark förskola ligger i den västra delen av Örebro och rymmer ca 80 barn. Köket
lagar mat till husets barn och personal.
Inom Dibber arbetar våra kök med att förverkliga den goda måltiden som är ett kvalitetsverktyg för att ha
jämlik och god kvalitet.
Vi ser att man i största möjliga mån försöker jobba med svenskt kött och lokala råvaror och MSC märkt
fisk, samt att vi är återhållsamma med chark och nötkött av hälsomässiga- och miljömässiga skäl.
I våra kök lagas det mesta från grunden och du som kock förväntas arbeta nära den pedagogiska
verksamheten och vara en förebild för hälsofrämjande matvanor (Den Goda Måltiden) och samtidigt
utmana barnens perspektiv på mat. Du är självklart en nyckelperson för att säkerställa kvaliteten på
maten utifrån måltidsdokument, NKI (Nöjd Kund- Index) och livsmedelsverkets rekommendationer.
Du som person har lätt för att samarbeta i grupp och organisera din egen arbetsdag. Som en del av
Dibber förskolor är du med och ger våra barn en meningsfull och njutbar måltidsupplevelse. Genom att
vara den ledande förskoleaktören i Sverige så är vi med och påverkar framtidens samhälle. Du rapporterar till
rektor som är närmaste chef.

Arbetsuppgifter
Operativt planera och utföra arbetet inom verksamheten på ett sätt som motsvarar våra kvalitets och
lönsamhetskrav.
? Hålla en hög kvalitetsnivå som stämmer överens med vår matpolicy.
? Ansvara för den dagliga verksamheten i köket.
? Laga frukost, lunch och mellanmål i den mån de förekommer.
? Planering av måltider
? Inköp genom webbhandel, följa ramavtal.
? Svara i telefon och läsa/skicka mail.
? Menyplanering, kvalitetskontroll och ekonomi.
? Ansvara och följa egenkontrollprogrammet, innefattar städning, disk och underhåll av de
livsmedelslokaler som finns.
? Dagligt hållbarhetsarbete - svinn.
? Aktivt medverka i olika forum och utveckling inom skolrestaurangerna/förskolerestaurangerna.
? Aktivt medverka i olika sammanhang där måltiden är en del av den pedagogiska verksamheten.
? Sköta felanmälningar enligt rutin på enheten.
? Följa budget och de avtal vi har inom Dibber

Kvalifikationer
Restaurangutbildning samt praktisk erfarenhet från restaurangvärlden.
? Svenska i tal och skrift
? Datorvana
? Kunskap om egenkontroll

Personliga egenskaper
Vi söker nu dig som känner glädje över att laga mat. Du ska vara en ansvarsfull person som kan planera
din vecka utefter behovet av uppgifter. Barnen på förskolan är de främsta gästerna som äter maten
tillsammans med personalen. Barnen har intresse för vad som händer i köket och ställer ofta nyfikna
frågor varpå vi söker dig med en kommunikativ förmåga även gentemot barn. I köket blir det du som
ansvarar för ordning och reda.

Vi erbjuder
Arbete - dagtid måndag-fredag
? Arbetskläder
? Friskvård
? Personalstödsprogram
? Semester enligt kollektivavtal
Tillträde: efter överenskommelse.

Kontaktinformation
Mats Kempinsky, Rektor, 076-5346610, mats.kempinsky@dibber.se

Arbetsplats

Ansök nu

Självständig superkock med oslagbart driv? Vi måste snacka!

Kock, storhushåll
Läs mer Mar 17
Nu söker vi på mersmak i Örebro en ny kock i köket som har ett oslagbart driv och en vilja att hela tiden vilja utveckla sig.

Kort om tjänsten

För rätt person finns här stora möjligheter till utveckling! Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. En glad personlighet med ett stänk entreprenörskap passar som hollandaise på sparrisen för detta jobb.

Vad säger kollegorna om Nordrest

Hos oss arbetar alla tillsammans i ett team mot ett gemensamt mål: att leverera bra mat med riktigt bra service. Samtidigt har vi alltid roligt och skrattar mycket! ”

Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest

- Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag

- Möjlighet att delta i motionslopp

- Stor kick-off för alla varje år

Vem är då vår nya drömkollega?

Du är en glad filur med erfarenhet av kock- och serviceyrket som är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning.

Vi vill att du har:

- 3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande

- Goda kunskaper i svenska och engelska

- B-körkort

Låter det som du? Bra! Uppfyller även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe:

- Tidigare arbetslivserfarenhet som kock

- Erfarenhet av menyplanering och varubeställning

- Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både KRAV-certifierad och miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001

Om Nordrest

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast.

Anställningsform: Anställning på enstaka dagar

Omfattning: 100 %

Tillträde: Omgående

Lön: Enligt avtal (HRF)

Nästa steg i rekryteringsprocessen

När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Ansök nu

Kock, storhushåll

Kock, storhushåll
Läs mer Jul 3
Vi håller på expanderar till en ytterligare verksamhet, söker vi efter Kock!

Kock - som delar vår passion för god mat och trevlig service.

I vårt Restauarngkök arbetar vi effektivt och med glädje och trivs i högt tempo. Du kan vara rätt person att bidra med fantastiska matupplevelser för våra gäster.

Arbetsuppgifterna:
- Att Du kan laga mellanöstern maträtten bla. libaniska maträtter
- Tillaga/förbereda både varm rätterna och råkost.

Som kock är du med och utvecklar vårt materbjudande till våra gäster.

- För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet.

Erfarenhet: relevant utbildning och minst 1 års erfarenhet av kockyrket.

Ansök nu

Kock till Restaurang X:et i Örebro

Kock, storhushåll
Läs mer Aug 7
Tillsvidare, heltid 100%
Tillträde from 21/8-23

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Om Restaurang X:et

Måndagen den 3 april öppnade nya Restaurang X:et. Det nya konceptet innebär att restaurangen är upphandlad med universitetets verksamhet i ständigt fokus och där parterna har arbetat tillsammans i ovanligt hög utsträckning. ”Cirkulär mat” är det genomgående temat, där hållbarhet, återanvändning, fokus på säsonger och närhet, ”no waste”, mer grönt än kött, samt mat efter vikt är några av de delar man aktivt arbetar med.

Cirkulär mat innebär bland annat att omvandla råvaror från en dag till en annan. Rotfrukter från en dag blir en rotfruktssallad dagen därpå. Egentligen bygger många klassiska maträtter på det här konceptet, tänk rätter som lasagne eller pytt i panna. Utifrån tillgängliga råvaror hämtar vi inspiration från hela världen och mycket kommer att präglas av ”Cross Cooking”.

Restaurangen siktar även på en ambitiös After Work-verksamhet någon gång i veckan dit alla också är hjärtligt välkomna.

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Service den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Rekrytering på Compass Group

Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Ansök nu

Kock med driv sökes till restaurang Forum på Örebro universitet

Kock, storhushåll
Läs mer Jul 25
Restaurang Forum är beläget på Örebro universitet. Här driver vi två restauranger, ett café samt har en omfattande cateringverksamhet. Vi serverar allt från dagens första kopp kaffe till smörgåsar, lunch och fika.

Kort om tjänsten

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. Vår lunch består av en buffé där färska råvaror, hög kvalité och det vegetariska står i fokus. Du kommer ingå i ett team där alla hjälps åt och sysslorna kommer att bestå av både kall- och varmköksarbete. Självklart är det därför bra om du kokar en god fond lika lätt som du tillverkar smarriga mackor.

Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest

- Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag

- Möjlighet att delta i motionslopp

- Stor kick-off för alla varje år

Vem är då vår nya drömkollega?

Du är en glad filur med erfarenhet av kock- och serviceyrket som är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning.

Vi vill att du har:

- 3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande

- Goda kunskaper i svenska och engelska

- B-körkort

Låter det som du? Bra! Uppfyller även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe:

- Tidigare arbetslivserfarenhet som kock och eller kallskänka

- Erfarenhet av menyplanering och varubeställning

- Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001

Om Nordrest

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.

Låter det intressant? Då är du varmt välkommen med din ansökan.

Lön: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Säsongsbunden anställning

Arbetstider: Dagtid mån-fre, men vissa kvällar och helger kan förekomma

Tillträde: Enligt överenskommelse men helst i början av september

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: HRF

Välkommen med din ansökan senast 13 augusti. Vi läser ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att söka.

Nästa steg i rekryteringsprocessen

När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Ansök nu

First Camp Ånnaboda söker Bistroansvarig

Kock, storhushåll
Läs mer Jul 12
First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 63 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja.


 


På First Camp Ånnaboda-Örebro är det fart och fläkt året runt. I lummig natur och endast två mil från Örebro finner du destinationen som erbjuder en arbetsplats med härlig gemenskap och trevliga kollegor. Tillsammans med dina kollegor är du med och gör det enkelt för våra gäster att njuta av sin vistelse.Beskrivning
Vårt mål på First Camp är att bli världens ledande campingkedja, och utan mätta och glada gäster kan vi inte uppnå vårt mål.

Därför behöver vi positiva och serviceinriktade medarbetare i våra bistros. Vill du vara med och bidra till kvällar med guldkant och luncher med det lilla extra? Våra destinationer är helt beroende av välfungerande bistros, därför värdesätter vi vår bistropersonal högt.

På First Camp Ånnaboda erbjuder vi även frukost till våra hotellgäster samt lunch, fika och middag till våra grupp- och konferensgäster. I vårt café finns ett utbud av smörgåsar och bakverk. 

Vad ska göras?
Som bistroansvarig har du ansvaret för att arbetet flyter på effektivt och i enlighet med vårt koncept. Du arbetar även själv med alla förekommande arbetsuppgifter i bistron så som tillagning av maträtter enligt vårt bistro- och konferenskoncept, viss servering samt hantering av disk och städ.

I ditt ansvar som arbetsledare ingår att fördela arbete mellan personalen i köket, prioritera i arbetet, beställa råvaror, planera inför kommande bokningar, sätta menyer för konferenser, samt säkerställa att rutiner och riktlinjer följs vid hantering och tillagning av livsmedel. Du arbetar även med merförsäljning vid kontakt med gästerna och är delansvarig vid utbildandet av nyanställda till bistron. 

Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara i vår bistro men alla våra medarbetare ska kunna hoppa in och stötta upp även inom andra områden om det behövs. First Camp utgår alltid ifrån gästernas behov och vi hjälps åt att släcka de bränder som uppstår.

Vem söker vi?
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom café, restaurang eller snabbmatsrestauranger och har goda referenser med dig. Om du har genomfört en utbildning inom hotell- och restaurang eller har erfarenhet av arbetsledning ser vi det som meriterande, men det är inget krav.

Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser fram emot att få in nya kollegor som vill förgylla tillvaron för både gäster och kollegor. Bistropersonalen utgör en viktig del i vårt maskineri där vårt största fokus är smidiga och minnesvärda matupplevelser för våra gäster.

- Vi vill att du ska kunna vara positiv i stressiga situationer, ha förmågan att anpassa dig när saker ändras snabbt och vi tror att det är viktigt att du känner trygg i dig själv.
- Vi vill att du ska ha ett intresse för matlagning och råvaror. Både i det varma och kalla köket. 
- Vi vill att du är noggrann, strukturerad och har ett öga för detaljer. 
- Vi arbetar efter tydliga rutiner och koncept, vilket är något du uppskattar.
- Vi ser gärna att du tycker om att bjuda på dig själv, har humor och ser teamet framför jaget.

Givetvis kan du kommunicera utan svårigheter på svenska eller engelska, både för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och för att bemöta våra gäster. Du behöver vara över 20 år för att var aktuell för tjänsten.

Moments of happiness for the many people är vårt motto.
Glädjefyllda ögonblick för alla våra gäster – men också för våra medarbetare. First Camp ska vara arbetsplatsen som inte känns som en arbetsplats. Vi eftersträvar en positiv atmosfär fylld med glada och flexibla människor vars härliga energi smittar av sig till gästerna. På First Camp påminner vi varandra om att gästen har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar och konferenstillfällen hos just oss – därför är det upp till oss att leverera.

Vad erbjuder vi?
På First Camp finns en historia av att rekrytera unga förmågor som sedan växer inom företaget. Hos oss får du möjlighet att utvecklas, lära dig nya saker och träffa människor från världens alla hörn.

Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:

We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och om naturen.
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster.

We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar.
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och omtänksamma kollegor. Kollegor som gärna bjuder på både kloka råd och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta utvecklas med fler stjärnor som vill vara med och bygga vår framgångssaga.

Är du vår nästa stjärnrekrytering?


Vad är villkoren?
Vi söker en bistroansvarig 
Omfattningen av anställningen är en tillsvidaretjänst på 40h/vecka och börjar med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna varierar och inkluderar även sena kvällar och helger.

Lönen följer hotell- och restaurangfackets kollektivavtal, eller enligt överenskommelse. Hur ansöker jag?
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra ett kortare rekryteringstest. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan.

 

Kanske är detta början på resten av ditt liv. Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu

Kock till Virginska gymnasiets boende

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 21
Vill du ha en kocktjänst med stor frihet och möjligheten att förgylla ungdomars vardag? Sök då tjänsten som kock till Virginska gymnasiets boende!

Om tjänsten
På Virginska gymnasiet ligger Sveriges Riksgymnasium för döva och hörselskadade. Som kock på vårt boende Hjälmarehus kommer du att laga middag och förbereda frukost till eleverna här. Mängden mat du lagar varierar med antalet elever men brukar ligga runt 60-90 portioner. I den här tjänsten har du mycket frihet att själv lägga upp och utveckla arbetet. Du ansvarar för allt från inköp till matlagning och samarbetar med kocken på ett annat av våra boenden i menyplaneringen. Vid lov kommer du att stötta upp i några av kommunens vård- och omsorgskök och istället laga mat till seniorer.

Exempel på arbetsuppgifter:

• utföra alla i ett kök/restaurang förekommande arbetsuppgifter såväl specialkost som konsistensanpassad kost
• tillaga servera och presentera förstklassig, klimatsmart mat till ungdomar respektive seniorer
• inköp genom digitala system
• egen kontroll
• aktivt bidra till verksamhetens kvalitetsutveckling
• aktivt arbeta med verksamhetens mål och resultat

Om arbetsplatsen
I den här tjänsten anställs du i måltidsverksamheten team 4 med placering på Virginska gymnasiets boende. Vi i måltidsverksamheten förser skolor, gymnasier och vård- och omsorgsboenden med god, vällagad och säker mat. Vi lagar mat från grunden med råvaror av god kvalitet och vi arbetar för att minska matens klimat- och miljöpåverkan. Våra 260 medarbetare arbetar i 60 kök runt om i Örebro kommun. Gemensamt för oss i verksamheten är vår övertygelse om att måltider kan göra skillnad. Skillnad för hälsa och miljö, för våra elevers studieresultat och för vardagen för kommunens äldre. För att bidra till en hållbar framtid arbetar vi efter konceptet ”Smartare mat” som du kan läsa mer om här.  
Måltider i kommunens kök och serveringar - Örebro kommun - fördjupning (orebro.se) 

Kvalifikationer
Som kock hos oss behöver du vara trygg och stabil. Om dagen blir stressig behöver du ha förmåga att behålla lugnet och fokusera på rätt saker. Du tar ansvar för din uppgift, arbetar bra med övrig personal på boendet samt ser det som en självklarhet att vara lyhörd och hjälpsam mot de boende. Eftersom du även kommer arbeta i vård- och omsorgskök i den här tjänsten förutsätter det att du är flexibel vid förändringar. I rollen som kock behöver du behärska det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med kollegor och gäster samt att du skriftligt kan dokumentera det som verksamheten kräver. Rollen kräver god datorvana då du bland annat kommer göra digitala beställningar, söka information på intranät samt recept i kostdatasystem.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• kockutbildning
• erfarenhet av arbete som kock
• erfarenhet av arbete med specialkost

Meriterande:

• kunskaper i teckenspråk
• erfarenhet av att arbeta inom serviceyrke
• kunskap kring miljöpåverkan och hållbarhet relaterat till kockyrket

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 14 augusti eller enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Semestertjänst

Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb .

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Vid frågor rörande tjänsten är cheferna p.g.a. ledigheter enklast att nå via e-post asa.sandholm@orebro.se eller jonas.svensson@orebro.se.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 9 juli.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Kock till Sagogårdens förskola

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 5
Är du en engagerad och driven kock som sprider matglädje? Nu erbjuder vi en tjänst hos oss där du får möjlighet att tillaga både god och näringsrik mat till våra härliga barn och pedagoger.

Om tjänsten
Sagogårdens förskola har ett tillagningskök som lagar frukost, lunch och mellanmål till fyra avdelningar. 

Som utgångspunkt för ditt arbete ligger Örebro kommuns övergripande mål för kostverksamheten och du kommer arbeta utifrån konceptet "Smartare mat". Detta innebär bland annat ett aktivt arbete för att öka andelen ekologiska livsmedel, laga mer vegetariskt och för att minska matsvinnet. Vi ser gärna att du är en kock som brinner för att laga mat från grunden, tänker nytt och väljer råvaror med omsorg. Du gör gärna det lilla extra i det dagliga arbetet och presenterar måltiden och salladsbuffén på ett inbjudande och aptitligt sätt.

Exempel på arbetsuppgifter:

• beräkna, tillaga allt typ av mat på ett näringsriktigt, smakfullt och hygieniskt sätt
• utföra alla i kök förekommande arbetsuppgifter
• ansvara för att maten håller god kvalitet vid servering
• ansvara för beställning av varor enligt gällande upphandling
• tillaga specialkost
• sköta egenkontroll
• aktivt bidra till kökets kvalitetsutveckling
• aktivt arbeta med mål och resultat

Om arbetsplatsen
Förskolan Sagogården ligger i Vivalla, ett av Örebro kommuns större bostadsområden. Här finns grönområden, flera härliga lekparker, bibliotek och närhet till skog samt Boglundsängens naturreservat. Vivalla är ett mångkulturellt område med många nationaliteter, vilket leder till flera goda möten mellan människor från olika kulturer och med skilda livserfarenheter.

Du hittar mer information om vår förskola här: orebro.se/sagogarden

Kvalifikationer
För att passa i rollen som kock behöver du ta ansvar för dina arbetsuppgifter och kunna planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har ofta nya idéer och tankar i arbetet och har lätt för att snabbt anpassa dig till ändrade omständigheter. Som person är du trygg, stabil och har viljan och förmågan att skapa och underhålla goda relationer med andra inom förskolan. Du är lyhörd, har lätt för att kommunicera och har en god samarbetsförmåga med barn, pedagoger och vårdnadshavare.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• kockutbildning på gymnasienivå, alternativt annan kockutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• erfarenhet av att laga specialkost
• erfarenhet av att laga mat till många
• erfarenhet av att planera produktion och göra inköp i digitala system (exempelvis Raindance)
• kunskaper inom saperemetoden

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 1 augusti eller enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 18 juni. 

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Kock

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 17
Till vår förskola och skola med skogen och landsbygden som närmsta granne söker vi nu en kock.
Hållbarhet och miljötänk genomsyrar hela verksamheten, inte minst när det kommer till maten där vi strävar efter att i möjligaste mån laga maten från grunden.
Vi är en liten verksamhet vilket möjliggör för alla barn och elever att känna sig trygga och utvecklas i sin egen takt. Verksamheten drivs som föräldrakooperativ så om du tycker om korta beslutsvägar så kommer du att trivas här.
Vi är en liten verksamhet med ca 100 barn från förskola upp till årskurs 5, och 20 personal.
Dina arbetsuppgifter
Du kommer i rollen som kock dagligen arbeta med att förbereda och tillaga lunch till skolans elever och personal. Du kommer även arbeta med planering av meny, beställningar och specialkost. Du tar emot leveranser och ansvarar för att köket är i god ordning. Du kommer även utföra egenkontroll, disk och upplockning av matvaror.
Tack vare verksamhetens storlek har du stor frihet att själv påverka arbetet och uppdragets omfattning utifrån dina önskemål och visioner.
Verksamheten har utomhuspedagogisk profil, och vid vackert väder så finns det möjlighet att flytta matlagningen utomhus, t.ex. till vår egen grillplats.
Din profil
Du är utbildad kock med erfarenhet från arbete i skolkök, restaurang eller liknande.
Du har goda kunskaper i svenska, i tal och skrift.
Du har utbildning i hygien och egenkontroll.
Du är duktig på att självständigt planera, organisera och prioritera arbetet.
Du har lätt att samarbeta med övrig personal och har ett trevligt bemötande mot barn och vuxna.


Vi rekryterar löpande, så skicka in din ansökan redan idag!
Vi önskar inte bli kontaktade av externa rekryteringsfirmor eller annonsförsäljare.

Ansök nu

Kock till Vivallaskolans kök, team 2 Måltidsverksamheten

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 26
Är du en kunnig och matsmart kock som letar efter köket där din kreativitet får komma till användning? Har du kanske tröttnat på att jobba obekväma arbetstider och känner att du vill se till att våra elever får gå till matsalen med stor förväntan? Då är du varmt välkommen till Vivallaskolans kök!

Om tjänsten
Vi söker förstärkning av en kreativ, kunnig och matsmart kock till köket på Vivallaskolan. Du anställs som kock i Måltidsverksamheten, team 2 med placering på Vivallaskolans kök. Hos oss lagas maten från grunden. Vi lagar "smartare mat" och med det menar vi att vi väljer våra råvaror med omsorg. Ekologiskt, närodlat, hållbart fiskat och grönsaker efter säsong är några av de saker vi valt att lägga extra kärlek på. Sen ska det så klart vara både näringsrikt och väldigt gott! Varje dag lagar vi minst två varmrätter där alltid en eller fler är vegetariska rätter. Vi bakar också vårt egna bröd och gör stora salladsbufféer till måltiderna.

På Vivallaskolan tillagas mat till ca 500 elever i åk F-6 samt personal på plats samt personal och ca 200 portioner i utskick till flera förskolor. I köket jobbar fem medarbetare samt en kökschef som utgår från skolan, men där också Lundbyskolans kök ingår i gruppen. Vi servar även fritidshemmet med mellanmål.

Exempel på arbetsuppgifter:

• utföra alla i kök/restaurang förekommande arbetsuppgifter
• planera produktion och göra inköp
• genomföra egenkontroll
• aktivt bidra till verksamhetens kvalitetsutveckling
• aktivt arbeta med verksamhetens mål och resultat

Om arbetsplatsen
Vi i måltidsverksamheten förser skolor, gymnasier och vård- och omsorgsboenden med god, vällagad och säker mat. Vi lagar mat från grunden med råvaror av god kvalitet och vi arbetar för att minska matens klimat- och miljöpåverkan. Våra 260 medarbetare arbetar i 60 kök runt om i Örebro kommun. Gemensamt för oss i verksamheten är vår övertygelse om att måltider kan göra skillnad. Skillnad för hälsa och miljö, för våra elevers studieresultat och för vardagen för kommunens äldre.

För att bidra till en hållbar framtid arbetar vi efter konceptet ”Smartare mat” som du kan läsa mer om här: Måltider i kommunens kök och serveringar - Örebro kommun - fördjupning (orebro.se) 

Kvalifikationer
Vi letar efter dig som är trygg och stabil som person. Du har lätt för att samarbeta med både kollegor, elever och pedagoger, och du förstår vikten av kvalité i ditt arbete. Vi ser att du kan ta ansvar i dina uppgifter och själv prioritera ditt arbete. Du får gärna vara en nytänkare och när dagen inte blir som planerad är det bra om du snabbt kan ställa om och hitta andra lösningar. I rollen som kock behöver du behärska det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med kollegor och gäster samt att du skriftligt kan dokumentera det som verksamheten kräver. Rollen kräver god datorvana då du bland annat kommer göra digitala beställningar, söka information på intranät samt recept i kostdatasystem.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• kockutbildning
• erfarenhet av att laga specialkost
• erfarenhet av arbete i storkök
• goda kunskaper i vegetarisk matlagning

Meriterande:

• erfarenhet av att göra beställningar i digitala system (exempelvis Raindance)
• erfarenhet av att arbeta i mångkulturell miljö
• erfarenhet av arbete med målgruppen barn eller pedagoger

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 7 augusti

Antal tjänster: 1

Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb .

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 4 juni.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Kock till Kornellen

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 19
Som medarbetare hos oss på Teknik- och serviceförvaltningen får du ett meningsfullt jobb i en bred, samhällsviktig verksamhet som berör alla örebroare. Varje dag. Till Måltidsenheten söker vi nu en kock till vårdboendet Kornellens kök. Vill du arbeta i ett helt nyöppnat kök så ta chansen och sök!

Om tjänsten
Kornellen är ett nybyggt vårdboende som öppnade i våras. Som kock hos oss lagar du lunch, dessert och middag till våra 80 hyresgäster. Utöver detta kommer vi framöver även öppna en lunchrestaurang för seniorer och personal i huset. Du arbetar tillsammans med 3 andra kockar och en kökschef. Vi söker dig som har ett passionerat intresse för mat och god service. Hos oss lagas all mat från grunden och vi väljer råvaror med omsorg. Vi vill gärna att du precis som vi ser vikten av att tänka klimatsmart vid allt från inköp och matlagning till presentation av maten i restaurangen. Gott teamarbete och laganda är en av våra nycklar till framgång.

Exempel på arbetsuppgifter:

• utföra alla i kök/restaurang förekommande arbetsuppgifter såväl specialkoster som konsistensanpassade koster
• tillaga, servera och presentera förstklassiga, klimatsmarta luncher
• planera produktion och göra digitala inköp
• utföra egenkontroll
• aktivt bidra till verksamhetens kvalitetsutveckling
• aktivt arbeta med verksamhetens mål och resultat

Om arbetsplatsen
Vi i måltidsverksamheten förser skolor, gymnasier och vård- och omsorgsboenden med god, vällagad och säker mat. Vi lagar mat från grunden med råvaror av god kvalitet och vi arbetar för att minska matens klimat- och miljöpåverkan. Våra 260 medarbetare arbetar i 60 kök runt om i Örebro kommun. Gemensamt för oss i verksamheten är vår övertygelse om att måltider kan göra skillnad. Skillnad för hälsa och miljö, för våra elevers studieresultat och för vardagen för kommunens äldre. För att bidra till en hållbar framtid arbetar vi efter konceptet ”Smartare mat” som du kan läsa mer om här.  
Måltider i kommunens kök och serveringar - Örebro kommun - fördjupning (orebro.se) 

Kornellen är ett nybyggt vård- och omsorgsboende som ligger i Bettorp och öppnade våren 2022. Köket kommer att tillaga cirka 80 portioner till boendet, lunch, dessert och kvällsmat. På Kornellen finns det även en restaurang för äldre personer samt för personal som arbetar i huset.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är van att ta eget ansvar och har lätt för att samarbeta med andra. Du har ett positivt förhållningssätt mot gäster och kollegor och förstår att ditt engagemang har avgörande betydelse för våra gäster, deras matupplevelse och vår utveckling. Du är noggrann och lägger stor vikt vid kvalité samt flexibel vid ändrade omständigheter. I rollen som kock behöver du behärska det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med medarbetare och kunder samt att du skriftligt kan dokumentera det som verksamheten kräver. Rollen kräver god datorvana då du kommer göra digitala beställningar, söka information på intranät samt recept i kostdatasystem med mera. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• kockutbildning
• erfarenhet av att laga specialkost
• goda kunskaper i vegetarisk matlagning

Meriterande:

• erfarenhet av arbete som kock
• erfarenhet av att laga mat till målgruppen äldre
• erfarenhet av arbete inom serviceyrket

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb .

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 4 juni.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Kock till Stora Mellösa skola

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 12
Är du en kock som brinner för matlagning från grunden och vill ge god service som förgyller barnens skoldag? Då vill vi att du söker tjänsten som kock till Stora Mellösa skolrestaurang.

Om tjänsten
Vi i måltidsverksamheten förser skolor, gymnasier och vård- och omsorgsboenden med god, vällagad och säker mat. Vi lagar mat från grunden med råvaror av god kvalitet och vi arbetar för att minska matens klimat- och miljöpåverkan. Våra 260 medarbetare arbetar i 60 kök runt om i Örebro kommun. Gemensamt för oss i verksamheten är vår övertygelse om att måltider kan göra skillnad. Skillnad för hälsa och miljö, för våra elevers studieresultat och för vardagen för kommunens äldre. För att bidra till en hållbar framtid arbetar vi efter konceptet ”Smartare mat” som du kan läsa mer om här:

Måltider i kommunens kök och serveringar - Örebro kommun - fördjupning (orebro.se) 

Exempel på arbetsuppgifter:

• laga, servera och presentera klimatsmarta luncher
• utföra alla i kök/restaurang förekommande arbetsuppgifter
• vara med i utvecklingen av måltiden och matkvaliteten
• planera för matlagning och göra inköp
• tillaga specialkost
• sköta egenkontroll
• aktivt bidra till verksamhetens kvalitetsutveckling
• aktivt bidra till arbetet med klimatsmarta måltider
• aktivt arbeta med verksamhetens mål och resultat

Om arbetsplatsen
Stora Mellösa skola är en F-6 skola, där det tillagas ca. 200 portioner varje dag. Utöver det så tillagar vi även för 6 utskick, varav 2 skolor och 4 förskolor, sammanlagt ytterligare ca. 250 portioner. På förskolan Utforskaren hjälper vi till med servering och disk. Vi serverar mellanmål till skolan varje dag. Arbetsgruppen består av 2 kockar och en kökschef.

Kvalifikationer
Som person är du flexibel, initiativrik och prestigelös med din kunskap till vår verksamhet. Du har ett positivt förhållningssätt mot gäster och kollegor samt förstår att ditt engagemang har avgörande betydelse för barnen, deras matupplevelse och vår utveckling. Du är van att ta eget ansvar och har lätt för att samarbeta med andra. Rollen kräver även god datorvana då du kommer göra beställningar, söka information på intranät samt recept i kostdatasystem med mera. I rollen som kock hos oss behöver du ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift då rollen kräver god kommunikation.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• kockutbildning
• flerårig erfarenhet av kockyrket
• erfarenhet av att laga specialkost
• erfarenhet av att planera matlagning och göra inköp

Meriterande:

• erfarenhet av att laga mat i restaurang och/eller i storkök
• erfarenhet av kök med restaurang/servering
• erfarenhet av arbete i digitala system (t.ex. Raindance och Mashie)

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb .

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 28 maj.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Kock, semestervikariat till Häktet Örebro

Kock, storhushåll
Läs mer Apr 18
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du mat till i första hand de intagna på häktet men även i viss mån till personal. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp, tillagning av frukost, lunch och middag. I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer samt visar på gott omdöme under tidspress. Du tar ansvar för dina uppgifter och samarbetar bra med andra människor. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller tidsramar.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i storkök
• Erfarenhet av att arbeta med specialkost
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller
• Relevanta språkkunskaper

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ansök nu

Kock till Virginska gymnasiets kök

Kock, storhushåll
Läs mer Apr 19
Är du på jakt efter en utvecklande kocktjänst där varje dag inte är den andra lik? Drivs du av utmaningen att locka både ungdomar och äldre till matsalen? Passa då på och sök tjänsten som kock till måltidsverksamheten team 4 och Virginska gymnasiets kök!

Om tjänsten
På Virginska gymnasiet går ca 1400 elever och det är vi i köket som ser till så att de har energi genom hela skoldagen. Varje dag lagar vi 3 varmrätter, varav minst en vegetarisk, och gör stora salladsbufféer. Vi tror inte på halvfabrikat utan här lagas maten från grunden! I köket får du 6 kockkollegor samt kökschefen som också utgår från Virginska. Den här tjänsten passar bra för dig som vill ha lite variation i jobbet. Förutom att vi arbetar efter veckovist roterande stationer så är vi även med och stöttar upp i 3 vård- och omsorgskök under lovperioder. Hos oss får du möjlighet att förgylla dagen för både unga och äldre samt en bra fot in att få en bredare förståelse för kockarbetet i kommunen!

Exempel på arbetsuppgifter:

• utföra alla i ett kök/restaurang förekommande arbetsuppgifter, inklusive egenkontroll
• tillaga servera och presentera förstklassig, klimatsmart mat till respektive målgrupp, såväl specialkost som konsistensanpassad kost
• planera produktion och göra digitala inköp
• aktivt arbeta med verksamhetens mål och resultat, samt bidra till kvalitetsutveckling

Om arbetsplatsen
I den här tjänsten anställs du i måltidsverksamheten team 4 med placering på Virginska gymnasiets kök. Vi i måltidsverksamheten förser skolor, gymnasier och vård- och omsorgsboenden med god, vällagad och säker mat. Vi lagar mat från grunden med råvaror av god kvalitet och vi arbetar för att minska matens klimat- och miljöpåverkan. Våra 260 medarbetare arbetar i 60 kök runt om i Örebro kommun. Gemensamt för oss i verksamheten är vår övertygelse om att måltider kan göra skillnad. Skillnad för hälsa och miljö, för våra elevers studieresultat och för vardagen för kommunens äldre. För att bidra till en hållbar framtid arbetar vi efter konceptet ”Smartare mat” som du kan läsa mer om här.  
Måltider i kommunens kök och serveringar - Örebro kommun - fördjupning (orebro.se) 

Kvalifikationer
Som kock hos oss behöver du vara trygg och stabil. Mycket ska göras under en dag och därför behöver du ha förmåga att behålla lugnet och fokusera på rätt saker. Du tar ansvar för din uppgift, arbetar bra med dina kollegor samt ser det som en självklarhet att vara lyhörd och hjälpsam mot våra gäster. Eftersom du kommer arbeta i olika kök i den här tjänsten förutsätter det att du är flexibel vid förändringar. I rollen som kock behöver du behärska det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med kollegor och gäster samt att du skriftligt kan dokumentera det som verksamheten kräver. Rollen kräver god datorvana då du bland annat kommer göra digitala beställningar, söka information på intranät samt recept i kostdatasystem.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• kockutbildning
• erfarenhet av arbete som kock

Meriterande:

• erfarenhet av att arbeta inom serviceyrke
• erfarenhet av arbete som kock inom privat sektor
• kunskap kring miljöpåverkan och hållbarhet relaterat till kockyrket

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 7 augusti

Antal tjänster: 1

Semestertjänst.

Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb .

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 3 maj.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Kökschef och kökspersonal

Kock, storhushåll
Läs mer Mar 29
Klackagården ligger 1,5 mil NV om Nora mitt i härliga naturområden alldeles intill en egen badsjö. Här bedriver vi 2 barnperiod för barn i grundskolan.
Kilsbergsgården ligger ett par mil utanför Örebro. Anläggningen ligger mitt i det natursköna Kilsbergen med skogen inpå knuten i direkt anslutning till sjö och badstrand.
På kollo får hundratals barn uppleva nya roliga saker, träffa nya kompisar och lär sig att ta hand om sig själva. Åldern på barnen är 8-12 år och man är där i perioder om två veckor.
På båda gården finns ett personalboende och gemensam matsal för barn och ledare.
Kollot har ett eget kök där kökspersonal lagar all mat.
Vi söker dig som har erfarenhet av storkök. Du ska vara positiv,flexibel, stresstålig och kunna fungera i grupp. Vi söker både kökschef och köksassistenter.
Som kökschef ansvarar du för matsedel, beställning, budget och arbetsledning i köket.
Generellt letar vi efter dig som vill vara med och skapa minnen för livet.
Att jobba på kollo upplevs ofta som en oförglömlig upplevelse snarare än ett jobb.
Vi söker kökschef och kökspersonal till två av vår kollogårdar. Kilsbergsgården och Klacka


Man arbetar minst två barnperioder vilket är 33 dygn enligt följande datum:
Period 1-2: 12/6-14/7
Period 3-4: 15/7-16/8
Här söker vi också dig som har erfarenhet av storkök. Du ska vara positiv flexibel, stresstålig och kunna fungera i grupp.
Vi söker både kökschef och köksassistenter.
Man är ledig 1 dygn/var 5:e påbörjat dygn och arvodet för en kökschef är 30 200:- för 2 perioder, för en köksassistent 22 700:- för 2 perioder.
Ansökan gör på vår hemsida:
www.kfumorebro.se/sommarjobb/
Generellt letar vi efter dig som vill vara med och skapa
minnen för livet. Att jobba på kollo upplevs ofta som en oförglömlig upplevelse snarare än ett jobb.

Ansök nu

Kock till sommarkollo

Kock, storhushåll
Läs mer Mar 29
Kilsbergsgården ligger ett par mil utanför Örebro. Anläggningen ligger mitt i det natursköna Kilsbergen med skogen inpå knuten i direkt anslutning till sjö och badstrand. På kollo får hundratals barn uppleva nya roliga saker, träffa nya kompisar och lär sig att ta hand om sig själva. 85 Örebrobarn i åldern 8-12 år är där i perioder om två veckor och vi har fyra stycken barnperioder.
På gården finns ett personalboende och gemensam matsal för barn och ledare. Kollot har ett eget storkök där kökspersonal lagar all mat.
Vi söker en kock som har erfarenhet av storkök. Du ska vara positiv, flexibel, stresstålig och kunna fungera i grupp. Du ska ha erfarenhet av att laga mat för 100 personer, du ska ha erfarenhet av specialkost.
Generellt letar vi efter dig som vill vara med och skapa minnen för livet.
Att jobba på kollo upplevs ofta som en oförglömlig upplevelse snarare än ett jobb
Jobbet är ett ideellt uppdrag med arvode
Man arbetar minst två barnperioder två barnperioder vilket är 32 dygn, men vi önskar att man jobbar hela sommaren alltså två barnperioder.
Perioderna är följande:
Period 1-2:
12 juni-14 juli
Period 3-4:
15 juli-16 aug
Man är ledig 1 dygn/var 5:e påbörjat dygn och arvodet för en kock är 22 780 kr för 2 perioder och 45 560 kr för hela sommaren.
Ansökan görs på vår hemsida: www.kfumorebro.se/ansokningsformular-sommarjobb-kollo/

Ansök nu

Kock till Norrbyskolan

Kock, storhushåll
Läs mer Mar 22
Har du ett passionerat intresse för mat och god service? Vi erbjuder dig möjlighet att bli en del av vårt team! Vi lagar mat från grunden, väljer råvaror med omsorg, tar fram nya recept, bakar bröd, lagar vegetariska rätter och gör stora salladsbufféer m.m. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Vi hoppas att du som vi tycker att det är viktigt att tänka klimatsmart vid både inköp, matlagning samt presentation av maten i restaurangen och inför elever. Vi lagar mat från grunden och presenterar klimatsmart mat för våra grundskoleelever, både i restaurangen och i klassrummen. Vi väljer råvaror med omsorg, tar fram nya recept, bakar bröd, gör stora salladsbufféer och lagar varje dag minst en vegetarisk rätt. För oss är det viktigt att vi tänker klimatsmart både vid inköp och matlagning men även vid presentation av maten i restaurangen och inför eleverna. Norrbyskolan är en F-6 skola och i vårt kök tillagas det varje dag ca 740 portioner till elever och personal. Du kommer ingå i en arbetsgrupp med 4 andra erfarna kockar. Ni fördelar arbetsuppgifterna mellan varandra. Närmsta chef som är kökschef är placerad på en skola i närheten.

Exempel på arbetsuppgifter:

• utföra alla i kök/restaurang förekommande arbetsuppgifter laga
• servera och presentera klimatsmarta luncher anpassade för respektive målgrupp
• utveckla och erbjuda förstklassiga måltider
• planera produktion och göra inköp
• genomföra egenkontroll
• aktivt bidra till verksamhetens kvalitetsutveckling
• aktivt arbeta med verksamhetens mål och resultat

Om arbetsplatsen
Norrbyskolan är vackert belägen intill Venaskogen i den norra delen av centrala Örebro. Här går elever från förskoleklass till årskurs 6.

Varje dag serveras två varmrätter, varav en vegetarisk rätt. Menyn är varierad och erbjuder allt från klassisk husmanskost till modernare rätter. Till måltiden finns även en säsongsanpassad salladsbuffé, bröd och dryck

Kvalifikationer
För att passa i rollen som kock behöver du vara serviceinriktad och tycka om att leverera lösningar. Vidare ser vi att du har ett flexibelt förhållningssätt och kan ta egna initiativ utifrån verksamhetens behov. Du har en god samarbetsförmåga och är tydlig i din kommunikation med andra. I din roll som kock lägger vi även stor vikt vid att du är självgående och mån om att leva upp till god kvalitetsstandard. Vidare behärskar du det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med personal och besökare, samt dokumentera det som verksamheten kräver. Du har god datorvana då arbetet innefattar dokumentation och inköp. Kreativ och servicemedveten, inse och förstå vikten av att ständigt vara i utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• kockutbildning
• flerårig erfarenhet av arbete som kock
• erfarenhet av att planera produktion
• erfarenhet av att laga specialkost 

Meriterande:

• erfarenhet av arbete som kock i storkök
• erfarenhet av att laga vegetarisk mat
• erfarenhet av att göra digitala inköp
• erfarenhet av verksamhetssystemen Mashie och Raindance

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 14 augusti 

Schema: uppehållstjänst

Antal tjänster: 1Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb .

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 5 april.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Kökschef till Måltidsverksamheten

Kock, storhushåll
Läs mer Mar 17
Vi söker dig som är en trygg ledare och har ett passionerat intresse för mat och god service. Du har vana att planera och organisera och lätt för att leda andra. Du tycker att det är viktigt att tänka klimatsmart vid både inköp, matlagning samt presentation av maten i restaurangen. Du är en lagspelare som vågar fatta beslut. Är du vår nya kökschef till Stora Mellösa skola, Odenskolan, Askers skola och Hampetorps skola.

Om tjänsten
I Måltidsverksamheten ingår alla kök i grundskolor, gymnasieskolor och vård och omsorg. Vi rekryterar nu en kökschef för Stora Mellösa skola, Odenskolan, Askers skola och Hampetorps skola. Med placering på Stora Mellösa skola. Du är chef för totalt 7 medarbetare. Odenskolan är en F-9 skola som lagar mat och serverar 310 elever. Stora Mellösa skola är en F-6 skola med 200 elever. På Asker skola går det ca 50 elever och Hampetorps skola går det ca 35 elever. Både Odenskolans kök och Stora Mellösa kök är tillagningskök och vi lagar även mat åt flera förskolor i området. Du har förståelse för att ditt engagemang har avgörande betydelse för våra gästers matupplevelse och vår utveckling. Genom att du själv arbetar i den dagliga driften så kan du direkt påverka matkvalitet och matgästernas matupplevelse.

Du förväntas ansvara för kontinuerlig omvärldsbevakning inom området. I Örebro kommun lagar vi mat från grunden, väljer råvaror med omsorg. Vi har högt satta klimatmål och arbetar ständigt med förbättringar. Självklart ingår även att utveckla verksamheten mot ständig kvalitetsförbättring med våra matgäster i fokus. 

Exempel på arbetsuppgifter:

• ansvarar för den dagliga driften av verksamheten, arbetsledning av kökspersonal och verksamhetsutveckling samt kvalitetsarbete inom verksamhetsområdet
• du har personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar
• driver, utvecklar och följer upp verksamheten mot uppsatta mål
• i rollen ingår att leda, stödja och kompetensutveckla medarbetare
• du har del i den dagliga matlagningen och tillsammans med medarbetarna säkerställer du kvalitet
• ansvarar för att gällande lagstiftning inom ansvarsområdet efterlevs
• arbetar enligt de kommungemensamma riktlinjer och policys som finns
• du har personalansvar vilket innebär att du bland annat håller i arbetsplatsträffar, utvecklings- och lönesamtal
• upprättar budget utifrån tilldelad ram och ansvarar för att arbetet sker kostnadseffektivt, du vidtar åtgärder vid avvikelser

Om arbetsplatsen
Vi i måltidsverksamheten förser skolor, gymnasier och vård- och omsorgsboenden med god, vällagad och säker mat. Vi lagar mat från grunden med råvaror av god kvalitet och vi arbetar för att minska matens klimat- och miljöpåverkan. Våra 260 medarbetare arbetar i 60 kök runt om i Örebro kommun. Gemensamt för oss i verksamheten är vår övertygelse om att måltider kan göra skillnad. Skillnad för hälsa och miljö, för våra elevers studieresultat och för vardagen för kommunens äldre. För att bidra till en hållbar framtid arbetar vi efter konceptet ”Smartare mat” som du kan läsa mer om här.  
Måltider i kommunens kök och serveringar - Örebro kommun - fördjupning (orebro.se) 

Kvalifikationer
Som kökschef är du kreativ och har vana att organisera, förstår vikten av att ständigt vara i utveckling. Du har ett bra förhållningssätt mot gäster och kollegor och förstår att ditt engagemang har avgörande betydelse för våra gästers matupplevelse och vår utveckling. Du tycker om att utvecklas tillsammans med andra och bidrar till arbetsglädje. Du har ett genuint intresse för mat och smaker. Du är intresserad av att bidra till arbetet med våra högt satta klimatmål. Du har förmåga att inspirera andra, även genom att leda på distans. Du har goda kunskaper i svenska i både tal o skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• kockutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig
• flera års erfarenhet av matlagning 
• erfarenhet av arbetsledande ställning inom storkök eller restaurang eller ledarskapsutbildning inom kök
• du är van att ha dator som ditt arbetsredskap 

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 1 juni eller enligt överenskommelse 

Antal tjänster: 1

Intervjuer beräknas hållas: 11/4 och 13/4 

Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola, vård och omsorg eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om hur det är att jobba som chef i Örebro kommun på vår chefssida och på orebro.se/jobb

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 1 april.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

sommarvikarierande kock 2023

Kock, storhushåll
Läs mer Mar 1
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. SiS verkställer även sluten ungdomsvård. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring.

SiS LVM hem Runnagården tar emot kvinnor med alkohol-, narkotika-, eller blandmissbruk. Vi tar emot kvinnor med psykisk ohälsa samt utagerande kvinnor med våldsbeteende. Vi tar även emot kvinnor med läkemedelassisterad behandling (LARO).


Arbetsuppgifter
Som kock kommer Du att arbeta med alla förekommande sysslor i ett tillagningskök. Vi lagar ca 100 portioner/dag då vi serverar frukost, lunch och middag. Även viss lokalvård ingår i de dagliga sysslorna. Det förekommer ensamarbete på helger.


Kvalifikationer
Erfarenhet från arbete i kök, restaurang eller livsmedelsproduktion är ett krav. Vi ser gärna att du har kunskap om husmanskost och ett stort intresse av att laga god och näringsriktig mat från grunden till våra klienter. Då du också samarbetar med övriga arbetsgrupper och har en viss kontakt med våra klienter krävs god samarbetsförmåga, att du är lyhörd, flexibel och servicemedveten.


Varaktighet, arbetstid
Heltid. Schema. Enligt schema, helger förekommer. Sommarjobb / Säsongsanställning 11 dagar - 3 månader. Tillträde enligt överenskommelse. Semesterperioden är vecka 25-32.
Rekrytering sker löpande 

Ersättning
Enligt avtal.

SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

För arbete på våra institutioner gör SiS registerkontroll innan anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs gärna mer om oss på https://www.stat-inst.se/jobba-hos-oss/

Ansök nu