Fastighetsskötare jobb i Örebro

Hitta lediga jobb som Fastighetsskötare i Örebro. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Örebro från den arbetsgivaren.

Semestervikariat inom fastighetsskötsel

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Feb 17
Är du en person som är bra på att ta eget ansvar och som vill utvecklas och växa i ditt arbete? Vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större? Då har du kommit helt rätt. ÖBO är inte som andra företag.

Vi försöker alltid att vara tillgängliga och vi bryr oss verkligen om våra hyresgäster och världen omkring oss. Det som gör oss speciella är att vi är Örebros enda allmännyttiga bostadsbolag. Det gör att vi kan tänka långsiktigt och utveckla nya lösningar tillsammans med de som hyr av oss och andra i omvärlden. Vi tar helt enkelt ett djupare samhällsansvar och vår ambition är att vara med och utveckla Örebro i många år framöver. Tillsammans skapar vi ett levande Örebro.


ÖBO Fastighetsskötsel söker semestervikarier under sommaren 2023.

Varje sommar behöver vi ett flertal ersättare inom fastighetsskötsel till våra bostadsområden under ordinarie personals semesterperiod.

Du som person
För att passa i jobbet bör du ha en positiv och utåtriktat inställning. Du är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra. Vidare bör trivas med att ta eget ansvar samt att kunna arbeta självständigt och tycka om att ta egna initiativ om situationen kräver det eftersom du kommer att ersätta ordinarie personal.
Du har god förmåga att själv kunna planera ditt arbete och även dela med dig av dina kunskaper. Du behöver trivas med ett periodvis fysiskt krävande arbete. Vi ser gärna att du har vana av att hantera en maskinpark som tex gräsklippare och andra handredskap. Vi lägger stor vikt vid noggrannhet, flexibilitet och personlig lämplighet. 


Din roll
Arbetsuppgifterna består bland annat av gräsklippning, ogräsrensning och lokalvård.
Du kommer som fastighetsskötare att jobba i team tillsammans med fastighetsvärdar.

Dina kvalifikationer
För att få anställning måste du ha fyllt 18 år.
Merparten av de vi anställer behöver ha B-körkort eller AM-kort. Meriterande är om du går eller har slutfört en trädgårdsutbildning eller har erfarenhet av liknande arbeten.För mer information är du välkommen att ringa till:
Mattias Lindblom, områdeschef, 019-194200.
Asim Krak, områdeschef, 019-194200.
Facklig representant för Fastighetsanställdas Förbund är Hanun Yevno, 019-194200.

Du är välkommen med din ansökan senast den 30 april 2023. Du lägger in den via Ansök-knappen nedan.ÖrebroBostäder arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare. Våra medarbetare tycker att vi är en trygg arbetsgivare, att våra arbeten kännetecknas av ansvar, frihet och variation och att vi har goda utvecklingsmöjligheter och bra arbetskamrater. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida www.obo.se.

ÖrebroBostäder AB tillämpar kompetensbaserad rekrytering och utgår från våra värdegrunder - människors lika värde, miljöansvar, samhällsansvar och öppenhet.

ÖBO (ÖrebroBostäder) är ett av Sveriges största allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun och har närmare 23 000 lägenheter och ca 1 000 kommersiella lokaler. Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Besök obo.se

Ansök nu

Vaktmästare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Feb 6
Vaktmästare Camping/Bad
OM TJÄNSTEN

Vi behöver dig som är händig, praktiskt lagd, gillar att lösa problem och som snabbt kan byta arbetsuppgifter efter behov. I ditt arbete ingår gräsklippning, trädgårdsskötsel, mindre reparationer, plocka skräp och sköta sophanteringen samt hålla en hög finish på hela anläggningen. Det är ett varierande jobb med många olika uppgifter och där man planerar och lägger upp sin tid själv till viss del.

Du är också ansiktet utåt och det är därför viktigt att du är uppmärksam mot våra gäster och bemöter dem på ett föredömligt sätt. På sommaren är Gustavsvik fyllt med gäster både på campingen och badet och du rör dig bland dem och kommer få frågor och funderingar kring anläggningen.
KUNSKAPER/PERSONLIGA EGENSKAPER

Som person är du självgående, initiativtagande och driven. Du har blick för vad som behöver göras och kan själv strukturera upp och planera din arbetsdag så att du blir färdig med det du planerat att göra innan dagens slut. Att du är serviceinriktad och social ser vi som en självklarhet.

Som vaktmästare är du allmänt händig och praktiskt lagd och gillar att jobba med händerna. Du är en servicefunktion för övriga avdelningar och bör därför vara bra på att prioritera, ha en blick för detaljer och vara en kreativ problemlösare.
Du har god fysik då en del arbetsuppgifter kan vara fysiskt krävande. Du tycker om att vara ute och jobba i både solsken och regn och ser inga problem i att ibland vara flexibel med dina arbetstider.
INFORMATION

Omfattning: Deltid/Heltid

Tillträde: vår 2023

Arbetstider: Varierande, dagtid, kvällstid samt helger förekommer.

Vi förutsätter att du är minst 20 år och att du avslutat din gymnasieutbildning.

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Välkommen med din ansökan.
OM GUSTAVSVIK

Gustavsvik har en av Sveriges största femstjärniga camping- & stugbyanläggningar. Vi har även ett av Sveriges största äventyrsbad Lost City samt gym, motionsbad, restauranger, utomhusbad, relaxavdelning och aktiviteter såsom äventyrsgolf och barnklubb. Vi söker dig som med glädje och engagemang tillsammans med oss vill skapa minnesvärda upplevelser för våra gästers trivsel, hälsa och välmående.

Gustavsvik Resorts står inför en spännande tid med utveckling av vår anläggning. Vi har en lång historia som sträcker sig från 1938 och vi fortsätter hela tiden ta nya steg framåt. Gustavsvik är en stor aktör inom besöksnäringen med starka och engagerade ägare som driver verksamheten framåt.

Ansök nu

Du vet var skåpet ska stå - First Camp söker vaktmästare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 27
First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 63 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja.


 


På First Camp Ånnaboda-Örebro är det fart och fläkt året runt. I lummig natur och endast två mil från Örebro finner du destinationen som erbjuder en arbetsplats med härlig gemenskap och trevliga kollegor. Tillsammans med dina kollegor är du med och gör det enkelt för våra gäster att njuta av sin vistelse.Du vet var skåpet ska stå.

First Camp har höga ambitioner, precis som du. Du är en hårt arbetande individ som medan andra sölar skrider till verket. Utöver att vara händig, yrkesstolt och mångsidig gillar du tanken av mycket ansvar. Vet du var skåpet ska stå? Då är du kanske vaktmästaren vi letar efter.

Beskrivning
Vårt mål på First Camp är att bli världens ledande campingkedja, och dit når vi inte med trasiga glödlampor och vildvuxna gräsmattor. Utan våra skickliga vaktmästare kan vi inte uppnå vårt mål. Våra destinationer hade förfallit utan våra vaktmästare och på First Camp värdesätter vi deras insatser högt.

Vad ska göras?
Som vaktmästare på First Camp kommer du att ha en mycket viktig roll. Du ansvarar för det löpande underhållet på destinationen så som gräsklippning, byte av lampor, enklare snickeriarbeten, allmän fastighetsskötsel samt felanmälningar från våra gäster. Makten kommer alltså ligga i dina händer att omvandla tråkiga händelser till positiva upplevelser genom att snabbt och glatt vara på plats och åtgärda eventuella problem.

Dina huvudsakliga uppgifter innefattar allmänna vaktmästerisysslor men alla våra medarbetare ska kunna hoppa in och stötta upp även inom andra områden om det behövs. First Camp utgår alltid ifrån gästernas behov och vi hjälps åt att släcka de bränder som uppstår.

Vem söker vi?
Vi ser gärna att du har erfarenhet av vaktmästeri eller av arbete som fastighetsskötare och att du kommer med goda referenser. Om du har genomfört en utbildning inom området ser vi det som positivt, men det är inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

- Du behöver vara händig, trivas med fysiskt arbete samt uppskatta att ha varierande arbetsdagar där en arbetsdag sällan är den andra lik
- Du har förmågan att snabbt anpassa dig till nya förutsättningar, har lätt för att skapa dig en helhetsbild över allt som behövs göras och ser lösningar där andra ser problem.

Som vaktmästare gillar du att gå runt och pula och har ett öga för saker som behöver fixas. Du trivs med att hela tiden ha mycket att göra och fokuserar på att skapa hög kundnöjdhet. Vi ser gärna att du tycker om att bjuda på dig själv, har humor och ser teamet framför jaget.

Givetvis kan du kommunicera utan svårigheter på svenska eller engelska, både för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och för att bemöta våra gäster.

Moments of happiness for the many people är vårt motto.
Glädjefyllda ögonblick för alla våra gäster – men också för våra medarbetare. First Camp ska vara arbetsplatsen som inte känns som en arbetsplats. Vi eftersträvar en positiv atmosfär fylld med glada och flexibla människor vars härliga energi smittar av sig till gästerna. På First Camp påminner vi varandra om att gästen har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss – därför är det upp till oss att leverera.

Vad erbjuder vi?
På First Camp finns en historia av att rekrytera unga förmågor som sedan växer inom företaget. Hos oss får du möjlighet att utvecklas, lära dig nya saker och träffa människor från världens alla hörn.

Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:

We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och om naturen.
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster.

We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar.
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och omtänksamma kollegor. Kollegor som gärna bjuder på både kloka råd och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta utvecklas med fler stjärnor som vill vara med och bygga vår framgångssaga.

Är du vår nästa stjärnrekrytering?


Vad är villkoren?
Vi söker medarbetare till vår sommarsäsong. Omfattningen av anställningarna varierar, men du kommer garanteras mellan 20-40 h/vecka. Arbetstiderna varierar och inkluderar även tidiga morgnar, kvällar och helger. Lönen följer hotell- och restaurangfackets kollektivavtal.Hur ansöker jag?
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra ett kortare rekryteringstest. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan.

 

Kanske är detta början på resten av ditt liv. Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu

Sommarjobb som kundvärd

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Feb 21
Du som person

Du som söker tycker om att strukturera ditt arbete och vara lyhörd samt stimuleras av att se människor utvecklas.
Du behöver vara mycket serviceinriktad, bra på att kommunicera i tal och skrift, vara strukturerad och en god administratör.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Din roll

Du ansvarar, tillsammans med kollegor, för öppethållande av receptionen i Vivalla. Denna kommer vara en av ÖBOs två öppna receptioner och möta kunder från hela staden. Fokus ligger på att med gott bemötande möta kunder och hjälpa dem att lösa sina ärenden, vilka kan vara av stor variation.

Som kundvärd är man ansiktet utåt för ÖBO och hanterar på ett professionellt sätt frågor av mycket skiftande karaktär.

I rollen ingår också att stötta området med övriga förekommande arbetsuppgifter.Dina kvalifikationer


• Du har lägst gymnasieutbildning. Högre utbildning inom de frågor rollen arbetar med är meriterande.
• Meriterande är erfarenhet av kundkontakter, administrativt arbete samt flerspråkighet.

Anställningsform
Sommarjobb. Heltid. Med start enligt överenskommelse.

Intresserad? Hör av dig!

Maria Nordhag, vice områdeschef Vivalla-Baronbackarna, 019-194470

Peter Hovlund, områdeschef Vivalla-Baronbackarna, 019-194334

Sten-Inge Dellevåg, facklig representant för Vision, 019–194200.

Vi behöver din ansökan senast 2023-03-31. Varmt välkommen!ÖrebroBostäder arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare. Våra medarbetare tycker att vi är en trygg arbetsgivare, att våra arbeten kännetecknas av ansvar, frihet och variation och att vi har goda utvecklingsmöjligheter och bra arbetskamrater. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida www.obo.se.

ÖrebroBostäder AB tillämpar kompetensbaserad rekrytering och utgår från våra värdegrunder - människors lika värde, miljöansvar, samhällsansvar och öppenhet.

ÖBO (ÖrebroBostäder) är ett av Sveriges största allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun och har närmare 23 000 lägenheter och cirka 1 000 kommersiella lokaler. Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Besök obo.se

Ansök nu

Enhetschef Driftsenheten

Driftchef, fastighet
Läs mer Mar 8
Vill du utmanas och ha kul på jobbet? Söker du efter ett arbete som ger dig personlig utveckling och möjlighet att bidra till en bättre vardag för andra människor? Som enhetschef på Driftsenheten erbjuds du ett meningsfullt arbete med intressanta och utmanande arbetsuppgifter.  

Om tjänsten

Som enhetschef över Driftsenheten kommer ditt huvudsakliga ansvarsområde att vara skötsel, drift och underhåll av Örebro kommuns fotbollsplaner och ishallar. Tillsammans med dina 25 medarbetare och i nära samarbete kollegor från andra förvaltningar planeras och genomförs åtgärder i syfte att tillgodose överenskommelser med kommunens aktiva idrottsföreningar och idrottsklubbar. I uppdraget ingår att följa upp och utvärdera resultat ur olika perspektiv som ex. kvalitet och ekonomi. Ständigt pågående utvecklingsprojekt innebär att du erhåller kontinuerlig kompetensutveckling och därmed möjligheten att påverka örebroarnas framtida motionsmöjligheter och chans till ett rikt friluftsliv.

Du leder verksamheten så att medarbetarna känner sig delaktiga och engagerade och verkar för god samverkan både internt och externt. Örebro kommuns ledarskap utgår från vår ledarplattform där förväntningarna på dig som chef tydliggörs utifrån tre delar; säker chef, initiativrik utvecklare och en klar ledare.

Exempel på arbetsuppgifter

• personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar
• ansvara för att driftsäkra anläggningarna
• samverka med interna och externa aktörer
• driva, utveckla och följa upp verksamheten mot uppsatta mål
• leda, stödja och kompetensutveckla medarbetare
• arbeta utifrån en helhetssyn och fatta beslut inom verksamhetsområdet
• utveckla verksamheten mot ständig kvalitetsförbättring med medborgarna i fokus

Kvalifikationer

• akademisk examen om minst 180hp inom relevant område
• chefserfarenhet innehållande personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar
• kunskap och erfarenhet av drift och utveckling av fastigheter
• erfarenhet av anläggningsfrågor
• erfarenhet av att driva förändrings och utvecklingsarbete
• god datakunskap
• goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift

För att lyckas i denna roll bör du vara strukturerad, flexibel och initiativtagande med ett strategiskt och brett perspektiv på frågorna. Som ledare är du kommunikativ med förmåga att uppmuntra och inspirera. Du bjuder in till dialog för att skapa delaktighet och uppmuntrar till ett arbetsklimat präglat av kreativitet och innovativa lösningar. Som person är du trygg, har självinsikt och mod att agera efter din egen övertygelse.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

• erfarenhet inom idrottsverksamhet
• arbetslivserfarenhet från en politisk styrd organisation
• kunskap och erfarenhet av arbete med avtalsfrågor
• erfarenhet av arbete i verksamhetssystemen w3d3, Personec och Raindance

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen
Enhetschefen utgår ifrån Idrottshuset och ansvarar bland annat för verksamheterna på Behrn Arena, Idrottshuset och Trängen. Antalet medarbetare på Idrottsenheten är ca 25 personer.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 27 mars.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Hovsta pastorat söker en säsongsvaktmästare till Axbergs församling

Kyrkvaktmästare
Läs mer Mar 8
Anställning från och med 17 april till 31 augusti. B-KÖRKORT erfordras. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.
Arbetsuppgifter
Yttertjänst: Skötsel av alla grönytor, så som gräsklippning, trimning, häckklippning, rensning och vattning m.fl.
Inretjänst: Kyrkvaktmästare vid gudstjänster och kyrkliga handlingar, (vigslar och dop) samt lokalvård.
Lön enligt överenskommelse. Frågor besvaras av Stefan Havsénius, Förman, Vaktmästare 019-20 93 15.
Sista ansökningsdag 24 mars. Ansökan skickas på e-post: hovsta.pastorat@svenskakyrkan.se eller brev: Hovsta Pastorat, Kyrkvägen 4a, 703 75 Örebro. Märk ansökan med ”Säsongsvaktmästare”

Ansök nu

Kyrkvaktmästare/kommunikatör - tillsvidareanställning 100%

Kyrkvaktmästare
Läs mer Feb 20
Almby församling rekryterar nu en ny medarbetare till församlingens arbetslag. Sök ledig tjänst fram till 27 mars 2023

Vi söker en kyrkvaktmästare med kommunikationsuppgifter i tjänsten.

Merparten av tjänsten innehåller kyrkvaktmästaruppgifter (ca 70%).

Du medverkar vid gudstjänster (inklusive dop, vigslar och begravningar), konserter och andra evenemang i församlingens kyrka, kapell och församlingshem genom att ställa i ordning, sköta ljus och ljud samt ta hand om efterarbetet. Även viss lokalvård ingår i arbetet. Kyrkvaktmästaren har del i värdskapet tillsammans med andra anställda och ideella medarbetare som förbereder och medverkar i gudstjänster, konserter och andra evenemang i församlingens verksamhet.

Till tjänsten hör vanligt förekommande uppgifterna främst inomhus som passar den händige och tekniskt intresserade, till exempel montering av inredning, vissa transporter och inköp, möblering inför evenemang och att ta hand om ljus- och ljudanläggning. Det ingår i rollen att ha tillsyn och ett visst praktiskt ansvar för Örebro pastorats nybyggda generationsboende Almby kyrkpark. Regelbunden helg- och kvällstjänstgöring vid bla vid gudstjänster, konserter och kyrkliga handlingar.

I tjänsten ingår också vissa kommunikatörsuppgifter i samverkan med församlingens administratör. Erfarenhet/intresse av att arbeta i digitala system är viktigt.

Arbetslaget i Almby är vana vid att arbeta tillsammans över sina professioner för att förmera församlingens verksamhet.

Tjänsteställen är Almby kyrka, församlingsexpedition och församlingshem. I tjänsten ligger ett praktiskt ansvar för Den gode herdens kapell i Brickebacken.

Din bakgrund


• Gärna tidigare erfarenhet av arbete i församling och kyrka
• Eftergymnasial utbildning
• Mycket god datorvana, då mycket kommunikation inom församlingen och pastoratet sköts digitalt
• För tjänsten krävs att du har körkort och tillgång till bil

Dina egenskaper


• Vi söker dig som trivs med att arbeta i lag mot mål. För att passa för tjänsten behövs även en fallenhet att ta egna initiativ och lösa problem.
• Du är flexibel, har gott omdöme, tycker om ordning och reda, är noga med detaljerna och är serviceinriktad.
• Du är tekniskt intresserad och praktiskt lagd.
• Du kan lätt formulera dig i skrift tex. skriva enklare rapporter.
• Du är digitalt kunnig.
• Du är bekväm med att driva projekt och tala inför grupper.
• Du har en mycket god social kompetens och förmågan att möta kollegor och församlingsbor, gamla som unga, på ett bra sätt.

Svenska kyrkan

Vi ser det som en självklarhet att du är medlem i Svenska kyrkan och delar kyrkans tro, tradition och värderingar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då det för tjänsten behövs ett personligt engagemang men också en vilja och fallenhet till självständigt ansvarstagande.

Kommer du till Almby församling blir du en del av ett stort arbetslag just nu bestående av fem präster, två diakoner, diakoniassistent, två kyrkomusiker, två församlingsassistenter för barn- och familjearbetet, två församlingspedagoger, lokalvårdare, administratör och en serviceansvarig församlingsvärdinna. Som din närmsta kollega finns Jessica som arbetar heltid som kyrkvaktmästare. Du blir en del av ett lag där vi trivs och arbetar bra tillsammans och har nära både till allvar och skratt.

Intervjuer kommer att ske den 14 och 20 april

Ansök nu

Sommarjobb inom Ventilation- och Driftteknik

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 18
Är du en person som är bra på att ta eget ansvar och som vill utvecklas och växa i ditt arbete? Vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större? Då har du kommit helt rätt. ÖBO är inte som andra företag.

Vi försöker alltid att vara tillgängliga och vi bryr oss verkligen om våra hyresgäster och världen omkring oss. Det som gör oss speciella är att vi är Örebros enda allmännyttiga bostadsbolag. Det gör att vi kan tänka långsiktigt och utveckla nya lösningar tillsammans med de som hyr av oss och andra i omvärlden. Vi tar helt enkelt ett djupare samhällsansvar och vår ambition är att vara med och utveckla Örebro i många år framöver. Tillsammans skapar vi ett levande Örebro.Arbetsuppgifter
Varje sommar behöver vi ett antal semestervikarier inom VDT (Ventilations- och DriftTeknik). Arbetsuppgifterna innebär underhållsarbete inom framför allt ventilation som t.ex. byte av filter, remmar, lager samt rengöring av ventilationsaggregat.Vem söker vi?
När det gäller arbeten inom VDT ser vi det som positivt om sökanden går eller har avslutat driftteknikutbildning på högskola eller fastighetsteknikerutbildning via yrkeshögskolan eller annan eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. I ditt cv måste det framgå vilken utbildning som är pågående alternativt avslutad. I det här jobbet behöver du ha körkort för personbil, dvs B-körkort.

För mer information är du välkommen att ringa till chef VDT Klas Lombrant, 019-19 44 23. Facklig företrädare för Fastighetsanställdas förbund är Hanun Yevno, 019-19 42 00. Urval sker löpande. Sista dag för ansökan är den 22 mars 2023. Den lägger du in via Ansök-knappen nedan.ÖrebroBostäder arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare. Våra medarbetare tycker att vi är en trygg arbetsgivare, att våra arbeten kännetecknas av ansvar, frihet och variation och att vi har goda utvecklingsmöjligheter och bra arbetskamrater. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida www.obo.se.

ÖrebroBostäder AB tillämpar kompetensbaserad rekrytering och utgår från våra värdegrunder - människors lika värde, miljöansvar, samhällsansvar och öppenhet.

ÖBO (ÖrebroBostäder) är ett av Sveriges största allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun och har närmare 23 000 lägenheter och ca 1 000 kommersiella lokaler. Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Besök obo.se

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Feb 20
Vi söker en erfaren fastighetsskötare som vill vara med och utveckla vår arbetsplats.

Capio Läkargruppen är en positiv arbetsplats, med högt fokus på kvalitetsfrågor. Vi präglas av en hög serviceanda gentemot varandra, våra kunder och patienter.   

Beskrivning

För att trivas som fastighetsskötare på Läkargruppen behöver du ha intresse för människor och service, vara social och kommunikativ, händig, problemlösande, ha intresse för teknik och reparationer samt vara noggrann och ansvarstagande.

Här får du varierade arbetsuppgifter och du har daglig kontakt med övriga medarbetare, du har löpande arbetsuppgifter som varvas med arbetsuppgifter som inte går att planera och som kan uppstå akut. Jobbet består till stor del av fysiska och praktiska uppgifter, både inom- och utomhus.

Arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare hos oss arbetar man bland annat med;

- Avfallshantering (riskavfall, återvinning och brännbart)
- Viss godshantering
- Hantering och administration av medicinska gaser
- Koordinering och beställning av arbeten (ex VVS och bygg)
- Hjälp vid omorganisationer och flytt av avdelningar
- Enklare snickeri- och målningsarbeten
- Brandsamordning med beställning och medverkan vid årliga kontroller
- Larmhantering
- Avhjälpning och reparation av mindre fel som kan uppstå i fastigheten eller på utrustning

Sjukhuset är ISO certifierat för kvalitet och miljö vilket innebär att rutiner finns samt att årlig uppföljning, dokumentation och revision görs. Detta ger en grund för ordning och reda och hög kvalitet i ett arbete av omväxlande karaktär.

Kvalifikationer

Erfarenhet av liknande arbete eller utbildning till fastighetsskötare/tekniker är meriterande. Som person ser vi att du trivs med varierande arbetsuppgifter, är händig, lösningsinriktad. Du är bra på att möta människor. Vi vill att du är strukturerad och har datavana.

Övrigt

Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi intervjuar löpande!

 

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök https://capio.se/.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Idrottsplatsvaktmästare till Driftenheten

Idrottsplatsvaktmästare/Idrottsplatsarbetare
Läs mer Mar 6
Vill du vara med och bidra till ett rikt föreningsliv för medborgarna i Örebro? Hos oss får du möjlighet att ge Örebros medborgare del av sport-och friluftslivet genom att vistas på våra idrottsanläggningar. Vi behöver nu utöka vår personalstyrka med en säsongsanställning sommartid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Hos oss arbetar du som arenapersonal inom vår Driftenhet med placering på Behrn Arena. Här blir du en del av ett härligt gäng kollegor och får möjligheten till ett flexibelt arbete med frihet under ansvar. Vi tror därav att du är en person som är självgående med förmåga att se vad som behövs göras. Om du dessutom har ett idrottsintresse och förståelse för föreningslivets önskemål och behov vid de olika anläggningarna, tror vi att du skulle passa bra hos oss.

Arbetet är till stor del förlagt utomhus då du är en del av ett arbetslag som underhåller och sköter våra olika idrottsanläggningar. Du arbetar i skift på ett 5-veckorsschema där arbetstiden en av veckorna är förlagd till kväll- och helgpass. Övriga veckor är arbetet förlagt dagtid.

Exempel på arbetsuppgifter:


• klippning och kritning av kommunens fotbollsplaner runtom i Örebro
• underhåll av konstgräsplaner
• löpande kontakt med föreningarna vid anläggningarna
• underhåll, tvätt och service av vår maskinpark och redskapsiordningsställa av Behrn arena före och efter match

Om arbetsplatsen
Vi är idag 25 anställda på Driftenheten fördelat på enheterna Behrn, Idrottshuset och Trängen. Vårt huvuduppdrag är ett övergripande ansvar över de kommunala konstgräsplanerna (breddanläggningarna) vid Behrn Arena, Mellringe, Trängen, Lugnet, Sörbyvallen, Pettersberg, Lillån och Vivalla IP. 

Driftenheten är en del av Kultur- och fritidsförvaltningen i Örebro kommun. 

Kvalifikationer
För att trivas bra hos oss är du en trygg och stabil person. Du är driven och har en förmåga att på eget initiativ se vad som behövs göras i arbetet. Du är ansvarstagande och trivs med att jobba enskilt, samtidigt som du uppskattar goda relationer och samarbete med dina kollegor. Du förväntas även ha en god kontakt med de föreningar som hyr anläggningarna genom en löpande dialog för att skapa bra förutsättningar för samarbete. Som person har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och tycker det är roligt att tänka till för att lösa problem som uppkommer, stora som små. 

 Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:


• gymnasial utbildning
• B-körkort 

Meriterande:


• god vana av att köra tunga fordon, som exempelvis traktor eller klippare
• tidigare erfarenhet av arbete med fordon eller maskiner för skötsel och underhåll
• tidigare erfarenheter från av fastighetsskötsel eller skötsel av idrottsanläggningar
• erfarenhet från skötsel av konstgräs
• utbildning Steg 1 och 2 grässkötsel

Omfattning och tillträde
Anställningsform: säsongsanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: fr.o.m. 1 april, t.o.m. 15 oktober, enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Arbetstid: dag, kväll, helg 

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Övrig information
Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 19 mars.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Fastighetstekniker

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Feb 15
Örebro Teater söker FASTIGHETSTEKNIKER 75%
Om Örebro Teater
Örebro Teater ägs av Region Örebro län och Örebro kommun. Örebro Teaters uppdrag är att spela teater av hög konstnärlig kvalitet för både barn och vuxna i hela länet. Teaterns uppdrag är definierade i ägardirektiv och Region Örebro läns kulturplan. Teaterns hemort är Örebro, där också de två huvudscenerna ligger, Örebro Teater och Lilla scen.
Om tjänsten
Vi söker dig som vill vara med och förverkliga vår vision att vara länets konstnärliga röst – nationellt och internationellt.
Tjänsten är i grunden enklare fastighetsskötsel med underhåll av våra fastigheter och lägenheter samt kontaktyta mot våra olika hyresvärdar angående fastighetsärenden.
Vi söker dig som har hög social kompetens med intresse och förmåga att samarbeta i grupp. Du är ansvarsfull och lösningsorienterad, är van att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt samt gränsöverskridande.
Tillsammans med teaterns övriga personal arbetar du för att publiken skall få en fantastisk upplevelse.

Vi ser att du har följande kompetenser:
· Serviceinriktad problemlösare med god kommunikationsförmåga
· Har en förmåga att se vad som behöver göras och driver frågor på ett strukturerat vis.
· Relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, gärna dokumenterad erfarenhet inom fastighetsskötsel.
· God IT vana är ett krav samt vana av Office 365 miljön.
· Tunga lyft kan förekomma, då vi ser att du är vid god fysik
· Teaterbakgrund meriteras

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär ett stort eget ansvar, vilket kräver att du har ett gott eget driv och en bra struktur på ditt arbete. Samarbetsförmågan är viktig då detta är ett serviceyrke och man dagligen har kontakt med många olika grupper med leverantörer, boende gäster och kollegor.

· Fastighetsskötsel innebär enklare service, städ och underhåll inom våra fastigheter.
· Dialog med våra hyresvärdar gällande stora åtgärder och felanmälningar.
· Kontaktyta gällande återvinning.
· Posthantering – hämtning och lämning.
· IT samordning, löpande support internt och kontakt med vår IT leverantör
· Nyckelhantering – ansvarig för nyckelutlämning till medarbetare, hantverkare och gäster.
· Hantering av elektroniskt passer/nyckelsystem och åtgärder via vår leverantör
· Köra fordon som kräver innehav av B- körkort, transport mellan våra fastigheter
· Fordonsunderhåll, service, besiktningar m.m.
· Brandombud för våra allmänna ytor, utföra egenkontroller regelbundet (SBA)
· Medverka i teaterns arbetsmiljöarbete


Varaktighet, arbetstid?
Tjänsten är 75% främst dagtid, tillsvidareanställning hos Örebro Teater.?
Vi tillämpar provtjänstgöring om 6 månader.
Start: efter överenskommelse
Lön: efter överenskommelse
Skicka ansökan till?ann-marie.fritiofsson@orebroteater.se senast 17 mars 2023.
Frågor besvaras av facklig representant: Hanna Lekander?hanna.lekander@orebroteater.se?och Teknisk Chef, Ann-Marie Fritiofsson ann-marie.fritiofsson@orebroteater.se

Ansök nu

Fastighetsskötare / Försteman

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 19
HSB MälarDalarna är en regional HSB-förening som ägs av sina drygt 35 000 medlemmar. Vi arbetar med att bygga och förvalta bostäder samt ekonomisk och teknisk förvaltning av bostadsrättsföreningar, kommuner, privata fastighetsbolag och offentliga aktörer. Vi finns nära dig och verkar i hela Dalarna, Mälardalen och Örebro län med regionkontor i Borlänge, Västerås och Örebro samt tolv lokalkontor.
Vårt dotterbolag HSB Förvaltning i MälarDalarna AB söker nu en försteman inom fastighetsskötseln med placering i Örebro
Försteman
I tjänsten ingår funktionen som arbetsledare samt fastighetsskötsel och maskinkörning. I tjänsten ingår även ett nära samarbete med övriga delar av HSB MälarDalarnas organisation, kunder, medlemmar och inhyrda underleverantörer.
I arbetsuppgifterna ingår ansvar för:
Arbetsledning
Löpande fastighetsskötsel för en eller flera föreningar.
Skötsel av grönyteområden.
Maskinkörning
Snöröjning

Kvalifikationer
Fastighetsskötarutbildning eller motsvarande erfarenhet
Tidigare ledarerfarenheter
Körkort för minst personbil
Kunskap och erfarenhet av körning av traktor eller motsvarande
Datavana
Trädgårdsutbildning
Goda kunskaper i svenska språket

Meriterande
Certifierad för att arbeta med heta arbeten
Godkänd för att få köra röj- och motorsåg
Kunskap i teckenspråk

Personliga kvalifikationer
Du som söker ska vara utvecklingsorienterad, trygg i din yrkesroll och samtidigt tycka om att arbeta med att hjälpa våra kunder och medlemmar med deras önskemål. Eftersom tjänsten innebär ett arbetsledaransvar är det självklart att du har ledaregenskaper som tilltalar våra anställda.
Du ska gilla arbetsmässiga utmaningar och ha intresse av att själv få leda och planera ditt jobb, ta initiativ och vara en god representant för HSB. Du har ett stort intresse för problemlösning och som person är du positiv, lättsam, engagerad och idérik. Du är en lagspelare som delar med dig av din kunskap och du har ett driv och viljan att lära dig mer. Att ge service är något du trivs utmärkt med och vi värdesätter social kompetens högt.
HSB erbjuder
Vi erbjuder dig ett brett arbetsfält där vi har kunden i fokus och det ska kännas naturligt för dig att arbeta efter vårt motto ”att var dag underlätta kundens vardag”.
Organisationen präglas av kärnvärderingarna Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan och beslutsvägarna är korta, vilket innebär att du ges goda möjligheter att påverka. Du får också stor frihet under ansvar i arbetet och HSB försöker alltid – så långt det är möjligt – att hjälpa dig att skapa balans i tillvaron mellan jobb och fritid. Genom att bidra till organisationens framgång kommer dina insatser att värdesättas.
Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Låter det här intressant? Frågor kring tjänsten besvaras av Områdesansvarig Hans Martinsson, tfn 010-303 28 19.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Sista ansökningsdag är 2023-03-15

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 19
Tycker du om att jobba med varierande och omväxlande arbetsuppgifter? Trivs du med att styra din arbetsdag under eget ansvar? I sådana fall finns kanske ditt nästa jobb hos oss inom HSB MälarDalarna!
HSB MälarDalarna är en regional HSB-förening som ägs av sina drygt 35 000 medlemmar. Vi arbetar med att bygga och förvalta bostäder samt ekonomisk och teknisk förvaltning av bostadsrättsföreningar, kommuner, privata fastighetsbolag och offentliga aktörer. Vi finns nära dig och verkar i hela Dalarna, Mälardalen och Örebro län med regionkontor i Borlänge, Västerås och Örebro samt tolv lokalkontor.
Vårt dotterbolag HSB Förvaltning i MälarDalarna AB söker nu en fastighetsskötare till Örebro.
Fastighetsskötare
Vi söker en positiv, engagerad och driven fastighetsskötare för tillsvidareanställning på heltid. Vi är ett team med stor kunskap om våra bostadsrättsföreningar och medlemmar och behöver nu utöka med dig som brinner för service till våra kunder.
Ansvar och arbetsuppgifter
I rollen som fastighetsskötare ansvarar du för skötsel av utemiljö samt div reparationer och hantering av felanmälan. Du har ansvar för löpande fastighetsskötsel för två av HSBs största bostadsrättsföreningar i Örebro och är stationerad på dessa under sommarperioden. Du tar stort ansvar för att det är helt, snyggt och tryggt hos våra kunder.
Du ska vara kommunikativ då föreningarna önskar regelbundna avstämningar.
Snöröjning ingår som en naturlig del av jobbet.
I tjänsten ingår ett nära samarbete med övriga delar av HSB MälarDalarnas organisation, kunder, medlemmar och inhyrda underleverantörer. Arbetet är varierande och passar dig som trivs med fysiskt arbete och som har viljan och engagemanget att ge professionell service åt våra kunder.
Kravprofil
För att trivas och lyckas i denna roll bör du
· Vara noggrann, serviceinriktad och ta ansvar för dina uppgifter.
· Vara uppmärksam på problem som behöver åtgärdas hos kunden, även när du utför andra sysslor.
· Du har god förmåga att använda dig av digitala verktyg då all avrapportering av utförda arbeten sker digitalt.
· Du bör vara händig, tekniskt och praktiskt lagd, då arbetet innebär många varierande arbetsuppgifter. Variationen kräver i sin tur att du kan planera din arbetsdag väl och strukturera arbetet
· Trädgårdsutbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet
· Inneha B-körkort - detta är ett krav
· Goda kunskaper i svenska språket
Meriterande
- Certifierad för att arbeta med heta arbeten
- Godkänd för att få köra röj- och motorsåg
- Liftutbildning
Personliga egenskaper
Då en stor del av arbetet sker i människors hem måste en fastighetsskötare idag kunna skapa och behålla förtroende hos kunderna. Därför är det viktigt att du har ett stort kundfokus, är serviceorienterad, engagerad och tycker om att möta människor. Du ser värdet i att återkoppla och lösa ärenden på ett proffsigt sätt och inom en så kort tidsram som möjligt. Du tar ansvar för att självständigt planera ditt arbete och du bygger relation till personer du arbetar tillsammans med.
Vad HSB erbjuder
Vi erbjuder en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, frihet under ansvar, god gemenskap och trevliga kollegor. Självklart har vi bra anställningsvillkor och förmåner.
HSB strävar hela tiden efter att bli bättre, både som organisation och som arbetsplats, och det blir vi när medarbetarna utvecklas. Hos HSB är det du som påverkar din utveckling. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Organisationen präglas av kärnvärderingarna Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan.
Vill du veta mer?
Sista ansökningsdag 2023-03-15 intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vill du veta mer, kontakta Områdesansvarig Hans Martinsson, tfn 010-303 28 19, e-post hans.martinsson@hsb.se
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansök nu

Tekniker plåt och svets

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Feb 9
Är du ansvarstagande, serviceinriktad och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning? Då har vi en spännande tjänst för dig!
Driftavdelningen inom Regionservice fastigheter består av cirka 100 medarbetare som arbetar och utgår från flera platser i länet. Vi ansvarar för förebyggande underhåll, tillsyn och reparationer av alla delar i en fastighet. I vårt dagliga arbete ingår att ge stöd och service till verksamheter som finns i våra fastigheter för att deras arbete ska gå så smidigt som möjligt.
Till driftgrupp Bygg och Verksamhetsservice på USÖ söker vi en tekniker med inriktning mot plåt och svets samt arbeten på tak.

Regionservice fastigheter ansvarar för byggnation, drift och förvaltning av Region Örebro läns fastigheter, ca 525 000 m2. Vår huvuduppgift är att vårda våra fastigheter och att se till att lokalerna är funktionella och ändamålsenliga. Det gör vi genom verksamhets- och teknikanpassning eller genom att skapa nya lokaler eller byggnader. Våra hyresgäster är till största delen vårdverksamheter, vilket innebär en hög teknisk komplexitet och krav på samband, funktionalitet och flöden.
Tillsammans är vi ca 150 medarbetare, både yngre och mer erfarna. Våra medarbetare är drivna, engagerade och har en hög teknisk kompetens. Hos oss möter du människor som hjälper varandra och har en god sammanhållning.
Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och yrken inom områden som administration, fastigheter, IT, medicinsk teknik, kundtjänst, kost, städ, transport och logistik. Regionservice präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Våra ca 1000 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv!


Tekniker plåt och svets

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med att utföra tak och fasad översyn, takmålning, takrengörning, mindre takrenoveringar, taksäkerhet och byte av stuprör, hängrännor etc. I arbetsuppgifterna ingår också sökning av vattenläckor på så väl plåt, papp, duk, sedum och tegeltak samt svetsjobb och takbrunnar etc.
Fastighetsdatabasen Xpand är grunden i vårt arbetsordersystem, och där även skötsel/tillsyn administreras och i arbete i Xpand ingår därför i tjänsten. Arbetet kommer att utföras inom hela regionen och tillsammans med andra driftgrupper och entreprenörer. Du kommer att vara en resurs till övriga inom fastigheter när det gäller rådgivning inom ditt expertisområde.Tjänsten är länsövergripande.

Övrig information

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har yrkesbevis som plåtslagare och erfarenhet av yrket.
Meriterande är om du även har utbildning i TIG, MIG och MAG svetsning samt arbeten på hög höjd.
Vi ser gärna att du har liftutbildning för sax- och bomlift, Fallskyddsutbildning
För att klara jobbet krävs grundläggande datorvana. Vi lägger stor vikt vid din känsla för god service och att du har ett positivt bemötande av våra kunder och patienter.
Som person är du flexibel i både arbetsuppgifter och geografisk placering. Du är van att arbeta självständigt och ta egna beslut samt eget ansvar.
Tjänsten utgår från Usö
B-Körkort är ett krav.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Magnus Gustafsson, Gruppchef 019-6027746
Fackliga företrädare:
Kommunal 010-4429852

Ansök nu

Takarbetare till Nordic Takvård

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 19
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en person som tycker om att arbete utomhus? Är du lösningsfokuserad och drivs av eget ansvar? Är du i god fysisk form och bekväm med att jobba på höga höjder? Då kanske jobbet som takarbetare hos Nordic Takvård är något för dig. Här får du chansen att prova något nytt och verkligen utmanas!

Nordic Takvård står inför en spännande expansion där de söker en ny takarbetare. Som takarbetare får du utföra taktvätt- och takmålningar, takrengöring- och takbehandlingar, årliga underhåll, mindre takreparationer samt montering av taksäkerhetsprodukter. Det är ett mångsidigt utejobb där arbetsplatsen ofta byts ut. Ingen dag är den andra lik. Som takvårdare har du tillgång till arbetsbil och ansvarar för takunderhållet från börjar till slut. Nordic Takvård utbildar och stödjer nya medarbetare samt ger dem mycket ansvar i arbetet.

Tjänsten passar dig som stimuleras av ett självständigt, varierat arbete och tycker om att arbeta med kroppen som arbetsverktyg. Du som söker är inte är höjdrädd utan ser det som spännande med en varierad arbetsmiljö.


Personprofil
För att lyckas i rollen krävs vidare:
• Engagemang, viljan att lära, driv och nyfikenhet
• Innehar B-körkort
• Svenska flytande
Meriterande om du har:
• Jobbat inom ett praktiskt yrke, såsom bygg, snickare alternativt plåtslagare

Hos Nordic Takvård finns ett högt säkerhetstänk och innan påbörjat säsongsarbete genomförs utbildningsdagar med bland annat fallskyddsutbildning.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som takarbetare hos Nordic Takvård. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Slutet av mars
Omfattning: Heltid, mars-september
Arbetstid: Dagtid, måndag-fredag
Plats: Örebro

Företagspresentation
Nordic Takvård är ett företag som specialiserat sig på takunderhåll. Våra kunder är hushåll, bostadsrättsföreningar, samfälligheter, kommuner, landsting och företag. Nordic Takvård ingår i Nordic Waterproofing som är en av Europas ledande producenter och leverantörer av tätskiktprodukter och tillhörande tjänster för att täta, skydda och bevara byggnader och infrastrukturer.

Om PerformIQ
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Helena Bergström på mailadress helena.bergstrom@performiq.se Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Sommarvikarier utemiljö - gräsklippning

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Feb 6
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Riksbyggen söker sommarjobbare till Örebro

Du kommer att ansvara för yttre skötsel hos våra kunder och du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen. I arbetsuppgifterna ingår främst gräsklippning och grästrimning under växtsäsong.

Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. 

Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov - du vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning gärna med inriktning mot fastighetsskötsel utemiljö eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har trädgårdsutbildning, likväl som god lokalkännedom i Örebro. Goda kunskaper om hantering av trädgårdsmaskiner är ett krav.

Vi ser gärna att du har datakunskap.

Tjänsterna är säsongsanställningar med placering i Örebro.

B-körkort är ett krav för dessa tjänster samt erfarenhet av att framföra personbil med släpvagn.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2023-02-28. Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag!

Vid frågor kontakta tf gruppchef Markus Halttonen,  markus.halttunen@riksbyggen.se


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Ansök nu

Fastighetsskötare - säsongsanställning

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Feb 6
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Vad ska du göra?
Nu söker vi medarbetare som kan förstärka vår verksamhet i Örebro, tjänsterna är längre och kortare vikariat, under perioden 1 april till 30 oktober. Som medarbetare i våra fastighetsskötarteam kommer du att få ett mångsidigt jobb där du arbetar med yttre skötsel, så som gräsklippning, häckklippning, skräpplockning och ogräsrensning,sandupptagning mm. Vana med hantering av småmaskiner/traktorer är meriterande. Vana att köra med släp likaså. Det kan också bli aktuellt med enklare reparationer och snabb och professionell hantering av felanmälningar från kunder. Hos oss är datorn ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt.

Det är ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom du dagligen kommer träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder – de boende i bostadsrättsföreningarna.

Är det här du?
Just nu söker vi personer med erfarenhet från fastighetsskötaryrket sedan tidigare. Det är en fördel om du har utbildning inom trädgård och har växtkunskap. Du är praktiskt lagd, och har god fysik, då detta är ett fysiskt jobb.Du gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende.

Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i samarbete med ett team och du har lätt för att kommunicera både i gruppen och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. I ditt personliga brev vill vi att du beskriver vad du gör för att ge bra kundbemötande och vem Du är.

Placeringsort är Örebro.

B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se, under Lediga jobb, senast den 28 februari 2023.

Om du har frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta tf gruppchef MarKus Halttonen, markus.halttunen@riksbyggen.se


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 19
HSB MälarDalarna är en regional HSB-förening som ägs av sina drygt 35 000 medlemmar. Vi arbetar med att bygga och förvalta bostäder samt ekonomisk och teknisk förvaltning av bostadsrättsföreningar, kommuner, privata fastighetsbolag och offentliga aktörer. Vi finns nära dig och verkar i hela Dalarna, Mälardalen och Örebro län med regionkontor i Borlänge, Västerås och Örebro samt tolv lokalkontor.
Vårt dotterbolag HSB Förvaltning i MälarDalarna söker nu fastighetsskötare för säsongsarbete i Örebro.
Vi söker medarbetare till två olika perioder:
- 6 månader, 3 april – 30 september
- 10 veckor, 12 juni - 18 augusti
Arbetsuppgifter
Du kommer huvudsakligen att arbeta med yttre fastighetsskötsel såsom gräsklippning, ogräsrensning och häckklippning. I arbetet ingår även ronderingar i våra fastigheter.
Personliga egenskaper
Arbetet innebär att du arbetar nära kunden och är HSBs ansikte utåt. Vi söker därför dig som är positiv, noggrann och ansvarsfull. Du bör ha en god fysik och trivas med att arbeta utomhus. Det är viktigt att du kan arbeta både självständigt och i grupp.
Du har goda kunskaper i det svenska språket.
Vi söker dig som är kunnig inom trädgårdsarbete och har vana av att arbeta med motordrivna handredskap, gärna åkgräsklippare.
Meriterande
- B-körkort
- Vana att köra med släpkärra
- Erfarenhet av fastighets- och trädgårdsskötsel
Vad HSB erbjuder
HSB strävar hela tiden efter att bli bättre, både som organisation och som arbetsplats, och det blir vi när medarbetarna utvecklas. Hos HSB är det du som påverkar din utveckling. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Organisationen präglas av kärnvärderingarna Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan.
Vill Du veta mer?
Sista ansökningsdag 2020-02-28, intervjuer sker löpande. Anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Märk din ansökan med 6 månader eller 10 veckor.
Vill du veta mer, kontakta Områdesansvarig Hans Martinsson på telefon 010-303 2819.

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 31
Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm, Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries. Learn more at www.epirocgroup.com.

Drifttekniker
Gillar du att jobba i team där ni hjälper varandra att lyckas? Vill du ha varierande arbetsuppgifter och är öppen för utmaningar du kanske inte har stött på tidigare? Bra. Då kan du vara den vi söker till vår Facility Management avdelning. Vi växer och vi vill få in dig som vill bli en del av vår vision ”Dare to think new”. 
Välkommen till vårt team 
Innovation, Engagemang och Samarbete är våra värdeord som vi ständigt har i åtanke. Tillsammans med prestigelösheten och en hög servicenivå har vi skapat en framgångsrik avdelning.
Vi är just nu inne i ett läge där vårt uppdrag har expanderat och vi rekryterar ett antal nytillkomna tjänster inom vår avdelning. När alla rekryteringar är på plats är vi totalt 22 medarbetare på vår Facility managementavdelning.
I din roll som drifttekniker blir du en del av vår Facility Management. Här är kompetensen hög och kunskapen bred med tillhörande specialistroller som exempelvis elektriker, drifttekniker, säkerhetstekniker, brandspecialist och projektledare bygg och el. Vi har en bra sammanhållning och jobbar alltid för att hjälpa varandra att lyckas i sina roller.
Din roll
Som drifttekniker på Epiroc kommer du att arbeta brett inom driftavdelningen och i nära samarbete med verksamheten och driftgruppen. Inom driftenheten ansvarar vi för tillsyn och skötsel samt reparationer av allt som rör våra fastigheter och testgruvor, även de tekniska systemen för ventilation, kyla, värme, energioptimering, driftövervakning samt passer- och larmsystem. Beredskap ingår i tjänsten. I detta uppdrag kommer du jobba som drifttekniker i våra fastigheter men även vara driftansvarig för vår testgruva i Kvarntorp.
Livet på Epiroc
När du blir en del av Epiroc kan du förvänta dig en atmosfär av kreativitet, innovation och mångfald. Du kommer att vara en del av en grupp skickliga och hjälpsamma kollegor som alla lever efter våra kärnvärden: samarbete, engagemang och innovation. Vi arbetar i en global miljö med över 113 nationaliteter.
Förutom att vi har en kultur som kännetecknas av utveckling i kombination med en bra balans mellan arbete och fritid, finns det några saker som gör oss lite extra stolta över att arbeta på Epiroc:
•                     Globala karriärmöjligheter.
•                     Epiroc University, för din egen kompetensutveckling.
•                     Samhällsengagemang.
•                     Förmånspaket, som bland annat inkluderar flexibel arbetstid och bonus.
Ansökan och kontakt
Vi ser över sökande löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem, dock senast 2023-02-21. 

För frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef eller rekryterare:
Christer Göransson, Drift- och underhållschef, christer.goransson@epiroc.com eller Maria Tedsjö, Recruitment Specialist, maria.tedsjo@external.epiroc.com

Din profil
Du har minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har relevant utbildning högskola/YH-utbildning som drifttekniker (merit om du har erfarenhet från gruvverksamhet) alternativt erhållit motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av passer- och larmsystem, kommunikationssystem (dect) eller styrsystem (DUC). För rollen krävs B-körkort. Du är van att arbeta i grupp och att du är serviceinriktad med kundens behov i fokus.
För att trivas i rollen har du en hög servicekänsla, god samarbetsförmåga och värdesätter långsiktiga relationer. Som person är du kommunikativ, ödmjuk och trivs som bäst när du ingår i ett sammansvetsat team.

Ansök nu

Tekniker sökes till badhus i Örebro!

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 23
Tekniker för arbete på badhus!
Söker du en roll med en varierad vardag samt stort ansvar som du delar med härliga kollegor?
Vill du göra detta på en arbetsplats som vill skapa fantastiska uppleverser för sina gäster?
Då borde du söka tjänsten nedanför!

Om tjänsten.
Som fastighetstekniker hos vår samarbetspartner kommer du att spela en viktig roll i den dagliga driften för deras pool och campingområden.
Du kommer att ansvara för säkerheten på anläggningen genom vattenreningsprocesser och fastighetsautomationer, samt utföra säkerhetskontroller och rätta till felanmälningar som kommer in från personal och kunder.

För att hjälpa dig lyckas i rollen, kommer du att få en lång introduktion tillsammans med dina kollegor, där ni tillsammans följer upp och ser till att du känner dig trygg och redo för att på sikt ta ett större ansvar för det du är bra på.
Du kommer tillsammans med dina kunniga kollegor att arbeta enligt ett femveckorsschema med varierande arbetsuppgifter och ansvarsområden. Eftersom vår samarbetspartner har ansvar för flera badhus i Örebro, krävs det körkort för att kunna ta sig fram till samtliga anläggningar.

Vem vi söker till tjänsten.
För att lyckas i rollen söker vi en tekniker som är trygg med en varierad vardag, där problemen kan vara både komplexa och enklare. Men oavsett vilka felärenden man ska hantera under sin arbetsdag, ser vi att du gör det med engagemang, god servicekänsla för att ge deras gäster ett bemötande och en service i världsklass.

Skallkrav.
Mekanisk eller teknisk förståelse.
Exempelvis utbildning eller yrkeserfarenhet kopplat till fastighetsteknik, el, VVS, mekaniker eller liknande.
Körkort.
Svenska obehindrat i tal och skrift.

Meriterande.
Eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik.
Yrkeserfarenhet inom fastighetsteknik.

Om företaget.
Vår sammerbetspartner erbjuder en mängd olika aktiviteter och attraktioner för besökare i alla åldrar.

Utöver vattenrutschbanor och simbassänger, erbjuds även gym, spa och en camping av hög klass.

Utöver deras huvudanläggning kommer man även att ansvara för vattenprocesserna på andra simhallar i Örebro, men man kommer att utgå från kontoret som ligger vud äventyrsbadet.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Örebro
Arbetstider: 7-16 samt beredskap/helg var femte vecka
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Vaktmästare till Brickebackens skolor och Tybblelunds skola

Skolvaktmästare
Läs mer Jan 31
Vill du vara med och skapa en bra skolmiljö för elever? Är du praktiskt lagd och tar själv tag i dina arbetsuppgifter? Då ska du söka tjänsten som vaktmästare hos oss redan idag! 

Om tjänsten
Som vaktmästare kommer du bli en viktig del av skolornas servicefunktion. Ditt jobb kommer vara att säkerställa att våra fastigheter fungerar tillfredställande för såväl elever som personal. Du arbetar i ett nära samarbete med rektorer och övrig personal på skolorna och en viktig del i rollen som vaktmästare är att du delar en gemensam elevsyn och ser elever som en tillgång att samarbeta med. 

Du kommer att arbeta på båda Brickebackens skolor samt på Tybblelundsskolan, 40% på vardera skola.  Du kommer att ha tillgång till en tjänstebil för att lätt kunna ta dig mellan skolorna. Arbetet kan vara fysiskt krävande och vissa lyft kan förekomma, t.ex. vid flytt och montering av skolmöbler och andra inventarier samt vid snöskottning och sandning vid entréer under vintertid.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• daglig tillsyn och kontroller av skolans byggnader och lokaler
• enklare reparationer och underhåll av inventarier och maskiner
• lås-larmrutiner och nyckelhantering
• vara kontaktperson gentemot entreprenörer och fastighetsägare
• felanmälan till fastighetsbolag
• mottagning av leveranser och posthantering
• brand- och skyddsrond
• sophantering

Kompetenskrav


• avslutad gymnasieutbildning
• B-körkort för manuellt växlad bil
• grundläggande IT-kunskaper

För att passa som vaktmästare hos oss är det viktigt att du har ett praktiskt handlag för att kunna hantera teknisk utrustning. Du har en förmåga att arbeta självständigt och ta ansvar för ditt arbete. Vidare behöver du vara flexibel och ha en god servicekänsla mot både elever, medarbetare och externa kontakter. Du behöver också ha förmågan att ta initiativ till sådant som behöver åtgärdas och självständigt kunna prioritera bland dina arbetsuppgifter på ett bra sätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

• erfarenhet av att arbeta med barn/ungdomar
• erfarenhet av att arbeta i IT-system för hantering av passerkort m.m.
• erfarenhet av att underhålla it-utrusning genom t ex installation, programvaruuppdateringar och felsök

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 80%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen
Brickebackens intraprenad ligger i Brickebackens centrumanläggning. Här går ca 300 elever i grundskola och grundsärskola. Vi är ca 120 anställda.

Läs mer om oss på: orebro.se/brickebackensskola

Tybblelundsskolan är i nuläget en F-5 skola som växer underifrån. I dagsläget har vi ca 430 elever och ca 50 personal. Skolan är nybyggd och vi flyttade in hösten 2018. När den är fullt utbyggd kommer det vara en grundskola för årskurs F–6 och ha plats för drygt 520 elever. ?????

Du kan läsa mer om vår skola på: orebro.se/tybblelundsskolan

Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 14 februari.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Fastighetsskötare för säsongsanställning 2023

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Dec 2
Är du en person som är bra på att ta eget ansvar och som vill utvecklas och växa i ditt arbete? Vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större? Då har du kommit helt rätt. ÖBO är inte som andra företag.

Vi försöker alltid att vara tillgängliga och vi bryr oss verkligen om våra hyresgäster och världen omkring oss. Och det som gör oss speciella är att vi är Örebros enda allmännyttiga bostadsbolag. Det gör att vi kan tänka långsiktigt och utveckla nya lösningar tillsammans med de som hyr av oss och andra i omvärlden. Vi tar helt enkelt ett djupare samhällsansvar och vår ambition är att vara med och utveckla Örebro i många år framöver. Tillsammans skapar vi ett levande Örebro.

Du som person 
Som fastighetsskötare trivs du med att ta eget ansvar, kan arbeta självständigt och tycker om att ta egna initiativ om situationen kräver det. Du samarbetar gärna med andra och är noggrann och flexibel. Eftersom det är ett fysiskt arbete så är det viktigt att du har en god fysik.

Vi tror att du är en positiv och utåtriktad person. Du uppskattar ett omväxlande arbete där du får möjlighet att utvecklas och där du också får vara med och skapa positiva upplevelser för andra människor. Du är proaktiv, tycker om att kunna planera ditt arbete på egen hand och du gillar ordning och reda. Du trivs med att arbeta nära våra kunder, i och runt våra fastigheter.

Vi på ÖBO bryr oss om vem du är, därför lägger vi stor vikt vid personlighet.

Din roll 

Som fastighetsskötare arbetar du främst med trädgårdsskötsel och lokalvård. Bland arbetsuppgifterna ingår trimning, gräsklippning, rensning i rabatter, buskvård, städning av utemiljö och lokalvård i våra trapphus och tvättstugor. Du är inte rädd för att testa nya saker och är en lagspelare när det krävs. Du har också en personlig mognad och är mycket ansvarstagande i rollen som fastighetsskötare.

Du är med och förbättrar och förändrar vardagen för våra hyresgäster. Du gör skillnad, i stort och smått, för människor i många år framöver. Du är också med och tar ett samhällsansvar.

Dina kvalifikationer


• Vi ser gärna att du som söker har kunskap och erfarenhet av arbetsuppgifterna inom fastighetsskötsel samt kunskap kring hanteringen av de maskiner som används i det dagliga arbetet.
• Har du en utbildning inom grönyteskötsel så är det meriterande.
• Digital kompetens är önskvärt då vi arbetar i flera digitala system och mobiltelefonen är ett verktyg i vårt dagliga arbete.
• B-körkort är ett krav

Anställningsform
Säsongsanställning, heltid med start i april alternativt maj 2023

Intresserad? Hör av dig!


Asim Krak 019-19 43 64

Markus Karlsson 019-19 44 61

Ingo Franz, 019-19 44 03

Mattias Lindblom 019-19 43 84

Peter Sundström-Wennlöf 019-19 44 51

Sanela Ahmetovic, 019-19 43 54

AnnSofie Erlingmark 019-19 43 46 Västerporten


Hanun Yevno, facklig representant för Fastighets 070-719 44 55.

Vi behöver din ansökan senast 2023-01-31. Varmt välkommen!

I denna rekrytering söker vi även fastighetsskötare till vårt dotterbolag Västerporten.

ÖBO (ÖrebroBostäder) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun och har närmare 23 000 lägenheter och över 1 000 kommersiella lokaler. Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Besök obo.se

Ansök nu

Maskinförare för säsongsanställning 2023

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Dec 2
Är du en person som är bra på att ta eget ansvar och som vill utvecklas och växa i ditt arbete? Vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större? Då har du kommit helt rätt. ÖBO är inte som andra företag.

Vi försöker alltid att vara tillgängliga och vi bryr oss verkligen om våra hyresgäster och världen omkring oss. Och det som gör oss speciella är att vi är Örebros enda allmännyttiga bostadsbolag. Det gör att vi kan tänka långsiktigt och utveckla nya lösningar tillsammans med de som hyr av oss och andra i omvärlden. Vi tar helt enkelt ett djupare samhällsansvar och vår ambition är att vara med och utveckla Örebro i många år framöver. Tillsammans skapar vi ett levande Örebro.

Du som person 

Som maskinförare trivs du med att ta eget ansvar, kan arbeta självständigt och tycker om att ta egna initiativ om situationen kräver det. Du samarbetar gärna med andra och är noggrann och flexibel. Eftersom det är ett fysiskt arbete så är det viktigt att du har en god fysik.

Vi tror att du är en positiv och utåtriktad person. Du uppskattar ett omväxlande arbete där du får möjlighet att utvecklas och där du också får vara med och skapa positiva upplevelser för andra människor. Du är proaktiv, tycker om att kunna planera ditt arbete på egen hand och du gillar ordning och reda. Du trivs med att arbeta nära våra kunder, i och runt våra fastigheter.

Vi på ÖBO bryr oss om vem du är, därför lägger vi stor vikt vid personlighet.

Din roll 

Som maskinförare utför du många arbeten med stor gräsklippare, traktorer och andra maskiner inom trädgårdsskötsel. Du arbetar även med anläggning och genomför lekplatsreparationer. Arbetsuppgifter inom fastighetsskötsel ingår också.

Du är med och förbättrar och förändrar vardagen för våra hyresgäster. Du gör skillnad, i stort och smått, för människor i många år framöver. Du är också med och tar ett samhällsansvar.

Dina kvalifikationer


• Vi ser gärna att du som söker har skaffat dig kunskap och erfarenhet av arbetsuppgifterna inom yrkesområdet
• Digital kompetens är önskvärt då vi arbetar i flera digitala system och mobiltelefonen är ett verktyg i vårt dagliga arbete.
• B-körkort är ett krav
• Övriga förarbevis/körkort är meriterande

Anställningsform


Säsongsanställning, heltid med start i april alternativt maj 2023.

Intresserad? Hör av dig!


Anneli Haag, gruppchef maskingruppen, tel 019-19 44 62.

Hanun Yevno, facklig representant för Fastighets 070-719 44 55.

Vi behöver din ansökan senast 2023-01-31. Varmt välkommen!

ÖBO (ÖrebroBostäder) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun och har närmare 23 000 lägenheter och över 1 000 kommersiella lokaler. Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Besök obo.se

Ansök nu

Studentuppdrag som fastighetsskötare till Riksbyggen

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Dec 19
För dig som är student och vill ta dig an ett extrajobb som erbjuder ett fysisikt arbete med varierande uppgifter i olika miljöer, finns nu en möjlighet att få in foten på ett marknadsledande fastighetsbolag! I rollen som fastighetsskötare ges du stort eget ansvar över dina uppgifter och får arbeta i ett team där du får vara delaktig i att utveckla arbetssätt och verksamheten. Trivs du med att arbeta fysiskt och i en dynamisk miljö, sök tjänsten idag!

OM TJÄNSTEN
Som fastighetsskötare kommer du arbeta med skötsel av både fastigheter, kontor och utomhusmiljö under alla årstider. Du kommer utföra arbete i Västerås, Köping och Sala där du ibland hämtar upp materiual på kontor och ibland direkt ute på plats. Dina arbetsdagar kommer att se olika ut vilket innebär att stor vikt kommer ligga på en flexibel inställning. För att komma in i rollen på bästa sätt kommer du erbjudas en gedigen introduktion där du får arbeta nära en senior kollega. Under ditt uppdrag kommer du arbeta både självständigt och i din grupp beroende på arbetsuppgift och stad. Du blir en del av en social arbetsgrupp där det är högt i tak och finns ett utrymme för dig att komma med förslag på utvecking.

#

Du erbjuds


* Ett fysiskt extrajobb där varje arbetsdag kan se olika ut.
* En fot in i ett stort bolag.
* Värdefulla erfarenheter och referenser för framtiden.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Skötsel och lokalvård av fastigheter och trapphus
- Skräpplockning i utemiljöer
- Gräsklippning och ogräsrensning

Behovet av arbete varierar i omfattning och styrs av kundens behov, det kan uppstå med kort och lång varsel.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en pågående eftergymnasial utbildning med examen tidigast juni 2023.
- Innehar B-körkort då du förväntas ta dig till arbetet och förflytta dig mellan dina olika uppdrag i arbetet.
- Har obegränsade kunskaper i det svenska språket.
- Finns tillgänglig för arbete minst 2 dagar/veckan.

Meriterande:


* Har egen bil som kan användas i tjänst.
* Har arbetat med lokalvård, fastighetsskötsel eller liknande tidigare.


Som person är du:


* Flexibel
* Ansvarstagande
* Problemlösande


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid, vid behov. Långsiktigt konsultuppdrag på deltid tillsvidare.
* Arbetstid: 7-16, måndag-fredag
* Placering: Köping


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Riksbyggen är ett företag som finns på drygt 400 platser i Sverige där cirka 2400 medarbetare är anställda på olika avdelningar. Det huvudsakliga verksamhetsområdet består av att utveckla och förvalta attraktiva bostadsmiljöer, vilket omfattar även kommersiella och offentliga kunder. Riksbyggen fastighetsservice bedriver en löpande tillsyn på fastigheter och utemiljöer, där de tar hand om byggnader, gårdar och tekniska installationer och ser till så att allt är i bästa tänkbara skick.

Ansök nu

Drifttekniker till Akademiska Hus i Örebro Grythyttan

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 20
Som drifttekniker på Akademiska Hus är du ansiktet utåt mot våra hyresgäster och du har ansvar för att säkerställa en god kundupplevelse i vardagen samt att lösa de förfrågningar som våra kunder har. Du ansvarar för den dagliga driften och skötseln av tilldelade byggnader samt arbetar med förebyggande drift-och underhållsarbete.

Som ett av Sveriges största fastighetsbolag möter vi våra kunder och partners där de är. I förvaltning och utveckling av effektiva och attraktiva kunskapsmiljöer, genom tjänster och produkter som förenklar för studenter och forskare, och i skapandet av hållbara campus som en tillgång för hela samhället. Genom erfarenhet och innovation skapar vi förutsättningar för framgångsrik forskning och utbildning. Tillsammans lyfter vi Sverige som kunskapsnation.

Vårt fastighetsbestånd vid Campus Örebro, består av ett flertal byggnader med olika typer av verksamheter som universitetet bedriver, så som kontor, lärosalar, lab, restaurang osv. På Campus Grythyttan är Restaurang- och hotellhögskolan aktiv med utbildningar inom måltidskunskap och värdskap bl.a. i den praktfulla byggnaden Måltidens Hus.

Ditt uppdrag
Som drifttekniker på Akademiska Hus är du ansiktet utåt mot våra hyresgäster i den dagliga verksamheten och träffar dagligen våra kunder och hyresgäster ute i husen.

Tjänsten innebär en kombination av att arbeta praktiskt såväl som administrativt. Du kommer arbeta med planering och genomförande av tillsyn och skötsel, utförande av förebyggande och avhjälpande underhåll. Som drifttekniker arbetar du även med verksamhetsanpassningar, tjänster åt hyresgäster samt kontinuerlig energioptimering för att nå Akademiska Hus övergripande energimål.

Du är kundens första kontakt i driftsfrågor där du har ansvar för att säkerställa en god kundupplevelse i vardagen samt att lösa de förfrågningar som våra kunder har.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
* Ansvara för den dagliga driften och skötseln av tilldelade byggnader
* Förebyggande drift- och underhållsarbete samt hyresgästanpassningar
* Löpande hyresgästkontakter
* Aktivt arbete med driftoptimering av t.ex. inneklimat, energiförbrukning och drifttider
* Följa upp och analysera statistik för energi- och vattenförbrukning
* Du kommer att våra "ögon" ute på området för att rapportera status på fastigheterna och vara delaktig i arbetet med underhållsplanering och ekonomisk prognos.
* Beställare av varor och tjänster från leverantörer och entreprenörer.

Vad kan Akademiska Hus erbjuda dig?
Vill du ha en arbetsplats där nyfikenhet och vilja att läras premieras? Då är Akademiska hus arbetsplatsen för dig. Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Men vi är också en generös arbetsgivare när det kommer till utbildning.

Akademiska Hus ligger i framkant med teknik och hållbarhet. Vi har fokus på innovation och vågar vara i framkant. För den som vill finns flera projekt där man kan vara delaktig i och goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsplatsen är på Campus vid Örebro universitet men resor till Campus Grythyttan genomförs varje vecka.

Ditt bidrag
Vi söker dig med teknisk eller fastighetsinriktad utbildning samt med erfarenhet av att arbeta med teknik i fastigheter. Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift samt har god datorvana. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Det är meriterande med kunskaper inom ventilation, el samt styr och reglerteknik. Du behöver inte ha allt men ett genuint tekniskt intresse och vilja att lära är ett krav. Vi värdesätter eget driv och energi - att du tar initiativ och bidrar till vår gemensamma utveckling.

Till rollen som drifttekniker söker vi framför allt dig som är en social och kommunikativ person som motiveras av att få jobba med teknik och fastigheter samt att hitta lösningar på problem. Du är nyfiken och genuint tekniskt intresserad med ett stort intresse för att lära och utvecklas.

Det dagliga arbetet kräver att du är kundfokuserad och självgående i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontakt
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells och alla eventuella frågor ang rekryteringsprocessen går direkt till Rekryteringskonsult Eva Wisth på telefonnummer 011-19 18 97 eller mejl eva.wisth@jeffersonwells.se

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Johan Svahn på telefonnummer 076-780 29 59 eller mejl Johan.Svahn@akademiskahus.se

Ansökan
Välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 18 januari 2023.
Vi kommer att löpande kalla till intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan
ansökningstidens slut.

Ansök till tjänsten HÄR

Ansök nu

Evangeliska Frikyrkan söker Vaktmästare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 2
Evangeliska Frikyrkan (EFK) är en församlings- och missionsrörelse bestående av cirka 285 samarbetande församlingar som tillsammans har lite mer än 33 000 medlemmar. Organisationen har cirka 85 medarbetare och verksamheten omfattar både arbete i Sverige och internationellt. Det internationella arbetet bedrivs i ett 30-tal länder och är uppdelad i regionerna Afrika, Asien, Europa, Mellanöstern och Nordafrika samt Latinamerika. Vår vision är ”Växande församlingar förmedlar hela evangeliet till hela människan över hela världen”.
Vaktmästare 100%
En av våra kollegor studerar och därför söker vi nu en vaktmästare till Torpområdet/Götabro kursgård utanför Örebro. Som vaktmästare har du vår fastighetsförvaltare som arbetsledare och du arbetar tillsammans med vaktmästaren vid Sverigekontoret och ett gäng ideella. Du har även ett nära samarbete med personalen vid Götabro Bibelskola. Syftet med våra fastigheter är att de ska vara en resurs för EFKs verksamheter utifrån dagens och morgondagens behov.
I ditt uppdrag ansvarar du för fastighetsskötsel, reparation och underhåll, park och trädgård samt sedvanliga vaktmästaruppgifter på Torps egendom och Götabro Kursgård. Du är även med i planering och genomförande av konferenser i samarbete med projektledare.
Vem vi söker?
Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning, alternativt erfarenheter som vi bedömer som likvärdiga.
Arbetet ställer krav på att du kan arbeta självständigt och är lösningsfokuserad. Du är flexibel och kan anpassa dig till nya omständigheter och ta egna initiativ. Du har erfarenhet av fastighetsskötsel eller motsvarande, klarar av att göra enklare reparationer på fordon och andra maskiner samt trivs med att leda ideella och är serviceinriktad mot våra hyresgäster.
Tjänsten kräver att du har B-körkort och god erfarenhet av att köra traktor och lastmaskin. Erfarenhet av projektledning är meriterande lika så om du har erfarenhet av att arbeta med maskinskötsel, inom bygg och värmesystem. Kunskap om oss som rörelse är meriterande. Vi vill att du delar EFK:s tro och värderingar.

Anställningen är ett vikariat. Du kommer att vara placerad på Torpområdet. Tillträde 1 februari eller enligt överenskommelse. Vi vill i organisationen verka för en jämn könsfördelning och ser mångfald som en tillgång. Vi erbjuder ett meningsfullt arbete, kunniga kollegor och en uppskattad arbetsgemenskap.
Passar den här tjänsten dig?
Välkommen med din ansökan, innehållande CV och personligt brev, senast den 29 januari till rekrytering@efk.se. Märk din ansökan med ”Vaktmästare”. Intervjuer planeras till vecka 5-6.

Ansök nu

Vaktmästare

Skolvaktmästare
Läs mer Dec 5
Viktoriaskolan och Pärlan är en fristående skola/förskola som ligger fint beläget vid skogen i Brickebacken i Örebro. Skolan/förskolan bygger på en kristen grund och har en kulturprofil med ämnena bild, dans, drama och musik. Vårt fritidshem har friluftsinriktning.
Vår vision är att vara en skola/förskola för hela människan - nu och i framtiden.
Dina arbetsuppgifter:
Som vaktmästare på Viktoriskolan/Pärlan kommer du ingå i ett servicearbetslag, tillsammans med kök och städ. I din tjänst ingår att vara ansvarig för den dagliga skötseln och underhållet av lokaler och utemiljön. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av;
rutinmässigt underhåll av inne- och utemiljön utifrån befintlig plan.
reperation och underhåll vid uppkomna behov, både i inne- och utemiljön utifrån verksamhetens åtgärdslista.
tillsammans med fastighetsansvarig utveckla fastigheterna på sikt.
Ha kontakten med hantverkare vid behov.Vi söker dig som har god praktisk erfarenhet av reperation och underhåll av fastigheter, så väl inomhus som utomhus.
Vi söker dig som är driven och som kan arbeta enskilt med förmåga att ta egna initiativ inom arbetsuppgiften.
Vi söker dig som har god social förmåga, både i kontakt med barn, elever, personal och utomstående kontakter.


Ansökningarna hanteras fortlöpande och stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansök nu

Driftchef

Driftchef, fastighet
Läs mer Dec 15
Hos oss blir du en del av Sveriges ledande fastighetsbolag när det gäller säkerhetsfastigheter. Flera av våra kunder bedriver verksamhet som är av betydelse för vårt lands säkerhet, vilket ställer speciella krav både på lokalerna och på oss. Just nu befinner vi oss i en kraftig tillväxtfas och vår projektvolym är större än någonsin tidigare – därför behöver vi bli fler! Välkommen till Specialfastigheter!

Om tjänsten
Som Driftchef ansvarar du för att leda och styra driftuppdraget, vilket inkluderar allt ifrån planering, budgetering, genomförande, optimering, uppföljning och analyser. Centralt i ditt uppdrag är att säkerställa en enhetlig fastighetsdrift både inom ditt fastighetsområde men även inom bolaget som helhet. Vidare ska du bevaka utvecklingen på marknaden kontinuerligt och i och med den höga förändringstakt som råder så är det viktigt att du jobbar proaktivt för att kompetenssäkra verksamheten för framtiden.

I rollen kommer du att leda ett kompetent och växande team av drifttekniker och det blir ditt ansvar att coacha dem i driften av fastigheterna. Du kommer att ansvara för cirka 10 fastigheter från Forshaga i väst till Västerås i öst. Med stort engagemang förväntas du och ditt team vara med att bidra till att uppnå fastighetsområdets driftmål och önskade resultat. Som Driftchef rapporterar du till vår Fastighetsområdeschef Mitt.

Utöver ovanstående ingår följande i rollen som Driftchef:


• Felavhjälpande underhåll
• Myndighetsbesiktningar 
• Planera och säkerställa gott SBA-arbete
• Säkerställa att vi uppnår våra energisparmål och klimatmål
• Arbeta enligt Sunda hus & Miljöbyggnad
• Köldmediarapporter
• Samverkan med samfälligheter
• Ansvar och uppföljning av jour
• Ekonomiskt ansvar för drift och felavhjälpande

Om dig
Vi söker dig som har högskole- eller YH-ingenjörsutbildning, alternativt har du förvärvat motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. För att lyckas i rollen har du flerårig erfarenhet av driftverksamhet inom fastighetsbranschen och har tidigare haft arbetsledande befattningar. Det är meriterande om du har erfarenhet av de speciella utmaningar som våra säkerhetsfastigheter medför. Det är även värdefullt om du har utbildning inom fastighetsdrift, ledarskap, energioptimering eller fastighetsrelaterade miljö- och hållbarhetsfrågor.

Som person ser vi att du har mycket goda ledaregenskaper och beslutsförmåga. Du är driven, initiativtagande och trivs med att arbeta både på egen hand och i team. Vi värdesätter god samarbets- och kommunikationsförmåga högt.

Till rollen som Driftchef söker vi dig som vill utöva ett närvarande ledarskap och som motiveras av att coacha dina medarbetare till framgång. Vi värdesätter prestigelöshet och söker en person som känner engagemang för såväl de stora frågorna som detaljerna. Vidare har du intresse och förståelse för kundens behov och ett utpräglat sinne för service och affärsmannaskap samtidigt som du är förändringsbenägen och trivs i ett dynamiskt arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Placering
Du ansvarar för fastigheter som är utspridda inom ett område som sträcker sig från Forshaga i väst till Västerås i öst. Din placeringsort kommer att vara Örebro men resor ingår i tjänsten och körkort är ett krav. Då vår verksamhet är rikstäckande ingår även resor utanför ditt fastighetsområde i viss mån. 

Tillträde
Enligt överenskommelse. 

Ansökan
Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 8 januari.


Vi genomför en särskild säkerhetsbedömning genom att genomföra ett säkerhetssamtal och ta del av lagakraftvunna domar från svenska domstolar. Vi genomför även drogtest genom vår företagshälsovård innan anställning. Utöver detta kräver en del av våra kunder i vissa fall inplacering i säkerhetsklass och efterföljande registerkontroll i enlighet med Säkerhetsskyddslagen (2018:585 kap. 3).

Fackliga företrädare
Akademikerföreningen, Thony Eriksson, 010-788 62 37
Unionen, Lena Nibell, tel. 010-788 62 47
SEKO, Roger Törngren, tel. 010-788 62 78
Ledarna, Fredrik Persson, tel 010-788 62 28


Specialfastigheter är ett statligt ägt företag som äger, utvecklar och förvaltar bland annat kriminalvårdsanstalter, ungdomshem, domstolsbyggnader och polisfastigheter. Det är speciella verksamheter som ofta utgör viktiga samhällsfunktioner och som ställer höga krav – framför allt på säkerhet och hållbarhet. Vårt fastighetsinnehav har en lokalarea på cirka 1,1 miljoner kvadratmeter och ett marknadsvärde som uppgår till närmare 34 miljarder kronor. Fastigheterna finns i drygt 60 kommuner, från Ystad i söder till Haparanda i norr, och där finns också våra cirka 200 medarbetare.

Ansök nu

Allmänreparatör

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Dec 5
Hos oss på Västerporten får du det bästa av det mesta, med en unik möjlighet att utvecklas både yrkesmässigt som allmänreparatör men också som människa.

Tänk dig att jobba i det lilla familjära fastighetsbolaget där du även bidrar till sociala förbättringar. Samtidigt kan du dra nytta av nätverk, kompetens och utveckling i ett av Sveriges största allmännyttiga fastighetsbolag. Västerporten är dotterbolag till ÖrebroBostäder AB.

Din roll
Örebro växer och uppdraget vi jobbar med ökar i omfång. Vi behöver nu rekrytera en allmänreparatör som kommer att arbeta med alla förekommande reparationer och underhållsarbeten hos våra hyresgäster och i våra fastigheter.

Att vara allmänreparatör hos oss är en utåtriktad roll. Du är med och förbättrar och förändrar vardagen för våra hyresgäster. Vi har ett långsiktigt samarbete med Örebro kommun med flera, som innebär att du som allmänreparatör ofta har glädjen av att ha med dig praktikanter när du utför dina arbetsmoment. Många av dessa praktikanter har efter avslutad praktik fått ett jobb just för att de fått goda kunskaper och referenser under den tid de varit på Västerporten. Det är något som vi är mycket stolta över!

Dina kvalifikationer och du som person
Vi söker därför en allmänreparatör som uppskattar att vara en viktig länk i en kedja som leder till jobb för våra praktikanter. Det är också viktigt med lämpliga kunskaper för att själv kunna felsöka och utföra underhållsarbeten. För att klara av jobbet måste du ha B-körkort.

Att beställa en del mindre arbeten av våra ramavtalsentreprenörer ingår i arbetsuppgifterna, vilket innebär att du även ska kunna sakgranska fakturor kopplade till dessa beställningar.

Vi ser gärna att du som söker detta har utbildning inom vvs och/eller snickeri eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Då du handleder praktikanter så krävs några års arbetslivserfarenhet från en liknande roll inom fastighetsbranschen. Att kunna hantera och arbeta i Officepaketet är ett måste. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, är flexibel och strukturerad.

Anställningsform
Tillsvidare. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information är du välkommen att ringa till tf förvaltningschef Annsofie Erlingmark 019-19 43 46. Facklig företrädare för Fastighetsanställdas Förbund är Hanun Yevno, 019-19 42 00. Din ansökan vill vi ha senast den  8 januari 2023. Den lägger du in via Ansök-knappen nedan.


Västerporten Fastigheter är ett kommunalt bolag med sitt bestånd i Örebros västra delar. Bolaget utvecklar och förvaltar cirka 60 000 kvm lokalyta på Boglundsängen/Vivalla Företagsby och i Vivalla centrum samt Vivallaskolan. Västerportens uppdrag är att skapa nya arbetsplatser, arbetstillfällen och mötesplatser på väster i Örebro. Bolaget ska bidra till detta bland annat genom att samverka med olika aktörer. Genom att utveckla befintliga fastigheter och skapa nya ska Västerporten göra det möjligt för människor, organisationer och föreningar att mötas och utvecklas, vilket i sin tur skapar möjligheter för nya jobb.

Västerporten är ett dotterbolag till ÖrebroBostäder AB.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kyrkvaktmästare säsong 2023

Kyrkvaktmästare
Läs mer Dec 5
Tysslinge församling söker en kyrkvaktmästare för både yttre och inre tjänst inför säsongen 2023 (17 april - 10 november).
Tysslinge församling ligger i Örebro kommun och består av tätorterna Vintrosa, Latorp och Garphyttan med tillhörande landsbygd. Kring våra tre kyrkor (Tysslinge, Vintrosa och Gräve) finns kyrkogårdar. I Tysslinge finns vaktmästeriets expeditionslokaler samt verkstad. Tysslinge församling är ett enförsamlingspastorat med egen ekonomi.
På vaktmästeriet finns tre heltidstjänster samt två säsongsanställda. På sommaren tillkommer två sommarvikarier.


I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
- Klippning och trimning av gräsytor samt rensning av grusgångar.
- Skötsel av blommor och planteringar på och utanför kyrkogårdarna.
- Inre tjänst vid gudstjänster, begravningar, dop och bröllop.
- Städning av kyrkolokaler.


Vi ser gärna att du är självgående och med vilja att ta stort ansvar, har en god samarbetsförmåga samt erfarenhet av liknande arbete.
Vi förutsätter att du är medlem i Svenska Kyrkan, då den som anställs kommer att delta i kyrkans förrättningar.


Förutsättningar för tjänsten.
Körkort B
Varaktighet: Heltid
Tillträde: 17 april 2023
Ansökan lämnas senast den 1 januari 2023 till:
Tysslinge församling, Skolgatan 12, 719 30 Vintrosa,
eller mailas till: olle.cedersjo@svenskakyrkan.se


Frågor om tjänsten besvaras av arbetsledare för vaktmästeriet Olle Cedersjö: 070-5908860

Ansök nu

Drifttekniker sökes till kortare uppdrag i Örebro

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 28
Är du en drifttekniker med en positiv inställning? Välkommen med din ansökan redan idag då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om uppdraget

I denna verksamhet ingår att arbeta för en kreativ och positiv arbetsmiljö där du lever efter företagets värdegrund och hjälper dina kollegor att göra detsamma. Vi söker för kunds räkning en drifttekniker på heltid, med start omgående och slutdatum 2022-08-31. Placeringsort: Örebro

Dina arbetsuppgifter

- Totalansvar för drift, skötsel och underhåll av fastighetens tekniska system
- Du kommer att i nära samarbete med förvaltare säkerställa att fastigheternas system fungerar enligt myndigheters krav och hyresgästens förväntningar
- Din uppgift är att arbeta utifrån fastslagna gränsdragningslistor. Tillsammans med kollegor i teamet går du igenom gränsdragningslistan för respektive byggnad
- Du arbetar med arbetsorder som kommer dels från hyresgästen i form av felanmälningar och från förvaltare
- Arbetsorderna administreras i vårt fastighetssystem. Fastighetsbeståndet ronderas digitalt inom utvalda styr och reglersystem samt fysiskt enligt upplagda rutiner
- Fakturahantering sker inom attestflödet
- Vara behjälplig i projekt och vid ombyggnationer
- Bedöma vad i byggnaden som ska repareras och/eller bytas utDina kvalifikationer

Med en positiv inställning och ett stort engagemang håller du ordning samt skapar strukturer som ger goda förutsättningar för alla på verksamheten. I din roll ingår mycket kontakt med andra människor. I allt ditt arbete är det centralt att du alltid har fokus och en affärsmässig approach med kunden i fokus.

Krav för tjänsten

- Driftteknikerutbildning eller likvärdig kompetens
- Du har arbetat några år inom detta område
- God datorvana
- Körkort B
- Serviceinriktad och god förmåga att samarbeta
- Dina mål är nöjda hyresgäster och att arbeta för hållbara miljöer
- Din utgångspunkt är alltid ett gott kundbemötande där fastighet och hyresgäst är lika viktiga. Du följer energimål och tänker miljömässigt


Meriterande:

- Kylbehörighet
- Erfarenhet av arbete med ventilation och VVS
- Erfarenhet av arbete i överordnat styrsystem
- El-behörighet och kunskaper i att utföra egenkontroller


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Juuli Vainio, juuli.vainio@bemannia.se.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

Drifttekniker sökes till kortare uppdrag i Örebro

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 23
Är du en drifttekniker med en positiv inställning? Välkommen med din ansökan redan idag då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om uppdraget

I denna verksamhet ingår att arbeta för en kreativ och positiv arbetsmiljö där du lever efter företagets värdegrund och hjälper dina kollegor att göra detsamma. Vi söker för kunds räkning en drifttekniker på heltid, med start omgående och slutdatum 2022-08-31. Placeringsort: Örebro

Dina arbetsuppgifter

- Totalansvar för drift, skötsel och underhåll av fastighetens tekniska system
- Du kommer att i nära samarbete med förvaltare säkerställa att fastigheternas system fungerar enligt myndigheters krav och hyresgästens förväntningar
- Din uppgift är att arbeta utifrån fastslagna gränsdragningslistor. Tillsammans med kollegor i teamet går du igenom gränsdragningslistan för respektive byggnad
- Du arbetar med arbetsorder som kommer dels från hyresgästen i form av felanmälningar och från förvaltare
- Arbetsorderna administreras i vårt fastighetssystem. Fastighetsbeståndet ronderas digitalt inom utvalda styr och reglersystem samt fysiskt enligt upplagda rutiner
- Fakturahantering sker inom attestflödet
- Vara behjälplig i projekt och vid ombyggnationer
- Bedöma vad i byggnaden som ska repareras och/eller bytas utDina kvalifikationer

Med en positiv inställning och ett stort engagemang håller du ordning samt skapar strukturer som ger goda förutsättningar för alla på verksamheten. I din roll ingår mycket kontakt med andra människor. I allt ditt arbete är det centralt att du alltid har fokus och en affärsmässig approach med kunden i fokus.

Krav för tjänsten

- Driftteknikerutbildning eller likvärdig kompetens
- Du har arbetat några år inom detta område
- God datorvana
- Körkort B
- Serviceinriktad och god förmåga att samarbeta
- Dina mål är nöjda hyresgäster och att arbeta för hållbara miljöer
- Din utgångspunkt är alltid ett gott kundbemötande där fastighet och hyresgäst är lika viktiga. Du följer energimål och tänker miljömässigt


Meriterande:

- Kylbehörighet
- Erfarenhet av arbete med ventilation och VVS
- Erfarenhet av arbete i överordnat styrsystem
- El-behörighet och kunskaper i att utföra egenkontroller


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Juuli Vainio, juuli.vainio@bemannia.se.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

Drifttekniker sökes till kortare uppdrag i Örebro

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 27
Är du en drifttekniker med en positiv inställning? Välkommen med din ansökan redan idag då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om uppdraget

I denna verksamhet ingår att arbeta för en kreativ och positiv arbetsmiljö där du lever efter företagets värdegrund och hjälper dina kollegor att göra detsamma. Vi söker för kunds räkning en drifttekniker på heltid, med start omgående och slutdatum 2022-08-31. Placeringsort: Örebro

Dina arbetsuppgifter

- Totalansvar för drift, skötsel och underhåll av fastighetens tekniska system
- Du kommer att i nära samarbete med förvaltare säkerställa att fastigheternas system fungerar enligt myndigheters krav och hyresgästens förväntningar
- Din uppgift är att arbeta utifrån fastslagna gränsdragningslistor. Tillsammans med kollegor i teamet går du igenom gränsdragningslistan för respektive byggnad
- Du arbetar med arbetsorder som kommer dels från hyresgästen i form av felanmälningar och från förvaltare
- Arbetsorderna administreras i vårt fastighetssystem. Fastighetsbeståndet ronderas digitalt inom utvalda styr och reglersystem samt fysiskt enligt upplagda rutiner
- Fakturahantering sker inom attestflödet
- Vara behjälplig i projekt och vid ombyggnationer
- Bedöma vad i byggnaden som ska repareras och/eller bytas utDina kvalifikationer

Med en positiv inställning och ett stort engagemang håller du ordning samt skapar strukturer som ger goda förutsättningar för alla på verksamheten. I din roll ingår mycket kontakt med andra människor. I allt ditt arbete är det centralt att du alltid har fokus och en affärsmässig approach med kunden i fokus.

Krav för tjänsten

- Driftteknikerutbildning eller likvärdig kompetens
- Du har arbetat några år inom detta område
- God datorvana
- Körkort B
- Serviceinriktad och god förmåga att samarbeta
- Dina mål är nöjda hyresgäster och att arbeta för hållbara miljöer
- Din utgångspunkt är alltid ett gott kundbemötande där fastighet och hyresgäst är lika viktiga. Du följer energimål och tänker miljömässigt


Meriterande:

- Kylbehörighet
- Erfarenhet av arbete med ventilation och VVS
- Erfarenhet av arbete i överordnat styrsystem
- El-behörighet och kunskaper i att utföra egenkontroller


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Juuli Vainio, juuli.vainio@bemannia.se.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

Studentuppdrag som fastighetsskötare till Riksbyggen

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Nov 2
För dig som är student och vill ta dig an ett extrajobb som erbjuder ett fysisikt arbete med varierande uppgifter i olika miljöer, finns nu en möjlighet att få in foten på ett marknadsledande fastighetsbolag! I rollen som fastighetsskötare ges du stort eget ansvar över dina uppgifter och får arbeta i ett team där du får vara delaktig i att utveckla arbetssätt och verksamheten. Trivs du med att arbeta fysiskt och i en dynamisk miljö, sök tjänsten idag!

OM TJÄNSTEN
Som fastighetsskötare kommer du arbeta med skötsel av både fastigheter, kontor och utomhusmiljö under alla årstider. Du kommer utföra arbete i Västerås, Köping och Sala där du ibland hämtar upp materiual på kontor och ibland direkt ute på plats. Dina arbetsdagar kommer att se olika ut vilket innebär att stor vikt kommer ligga på en flexibel inställning. För att komma in i rollen på bästa sätt kommer du erbjudas en gedigen introduktion där du får arbeta nära en senior kollega. Under ditt uppdrag kommer du arbeta både självständigt och i din grupp beroende på arbetsuppgift och stad. Du blir en del av en social arbetsgrupp där det är högt i tak och finns ett utrymme för dig att komma med förslag på utvecking.

#

Du erbjuds


* Ett fysiskt extrajobb där varje arbetsdag kan se olika ut.
* En fot in i ett stort bolag.
* Värdefulla erfarenheter och referenser för framtiden.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Skötsel och lokalvård av fastigheter och trapphus
- Skräpplockning i utemiljöer
- Gräsklippning och ogräsrensning

Behovet av arbete varierar i omfattning och styrs av kundens behov, det kan uppstå med kort och lång varsel.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en pågående eftergymnasial utbildning med examen tidigast januari 2023.
- Innehar B-körkort då du förväntas ta dig till arbetet och förflytta dig mellan dina olika uppdrag i arbetet.
- Har obegränsade kunskaper i det svenska språket.
- Finns tillgänglig för arbete minst 2 dagar/veckan.

Meriterande:


* Har egen bil som kan användas i tjänst.
* Har arbetat med lokalvård, fastighetsskötsel eller liknande tidigare.


Som person är du:


* Flexibel
* Ansvarstagande
* Problemlösande


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid, vid behov. Långsiktigt konsultuppdrag på deltid tillsvidare.
* Arbetstid: 7-16, måndag-fredag
* Placering: Köping


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Riksbyggen är ett företag som finns på drygt 400 platser i Sverige där cirka 2400 medarbetare är anställda på olika avdelningar. Det huvudsakliga verksamhetsområdet består av att utveckla och förvalta attraktiva bostadsmiljöer, vilket omfattar även kommersiella och offentliga kunder. Riksbyggen fastighetsservice bedriver en löpande tillsyn på fastigheter och utemiljöer, där de tar hand om byggnader, gårdar och tekniska installationer och ser till så att allt är i bästa tänkbara skick.

Ansök nu

Fastighetsreparatör

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 3
Vi på Futurum Fastigheter söker nu en fastighetsreparatör! Har du tidigare erfarenhet från branschen och vill vara med och utveckla våra fastigheter? Då kan det vara dig vi söker!
Om tjänsten
Som fastighetsreparatör hos oss ansvarar du för det systematiska brandskyddsarbetet och för att våra ronderingspunkter utförs enligt schemalagda intervaller på de fastigheter som som du ansvarar för.
Ditt uppdrag är även att se till att underhållet utförs på ett tekniskt och ekonomiskt korrekt sätt, vilket omfattar löpande reparationer och förebyggande arbeten av våra fastigheter. Dessutom granskar du att externa arbeten som vi beställer blir utförda fackmannamässigt samt sakgranskar fakturor på beställda arbeten.
Vi erbjuder dig intressanta och varierande arbetsuppgifter, trevliga arbetskamrater och en arbetsplats som uppmuntrar och ger möjlighet till utveckling.
Om dig
Vi ser att du som söker har:
Fastighetsteknisk eller annan jämförbar utbildning alternativt branscherfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
5 års erfarenhet som fastighetsreparatör eller likvärdig erfarenhet inom fastighetsbranschen
God datorvana
God svenska i tal och skrift
B-körkort
Kunskap inom el och VVS är meriterande

Som person är du social och har lätt för att hålla god och professionell dialog med andra. För att lyckas i rollen ser vi att du är mycket intresserad av att vilja lära känna och knyta goda relationer till våra kunder och samarbetspartners. Du är strukturerad och ser vikten av att följa givna instruktioner samtidigt som du är initiativtagande och har förmåga att fatta egna beslut. Du trivs med att arbeta självständigt men har självklart även en god förmåga att samarbeta med andra.
Annat viktigt att veta
Sista ansökningsdag är 2022-11-27, men urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Frågor om tjänsten besvaras av chef för reparatörsgruppen, Niklas Pettersson, på 070-020 28 63.
Om arbetsgivaren - Futurum Fastigheter AB
Futurum Fastigheter i Örebro AB är ett helägt kommunalt fastighetsbolag med ca 110 anställda. Vår vision är att skapa miljöer värdiga våra barn. Vi äger, förvaltar och utvecklar miljöer där våra barn och ungdomar tillbringar stor del av sin tid. Barnen och ungdomarna är våra kunder. Dessutom är de vår framtid, så även om vi är ett fastighetsbolag, är det framtiden vi jobbar med. Det är därför vi heter Futurum.
Läs mer om oss på www.futurumfastigheter.se

Ansök nu

Fastighetstekniker till SiS LVM-hem Runnagården

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 21
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring.

SiS LVM hem Runnagården tar emot kvinnor med alkohol-, narkotika-, eller blandmissbruk. Vi tar emot kvinnor med psykisk ohälsa samt utagerande kvinnor med våldsbeteende. Vi tar även emot kvinnor med läkemedelassisterad behandling (LARO). Arbetsbeskrivning
SiS LVM-hem Runnagården söker nu en fastighetstekniker med servicekänsla och som tycker det är roligt att i sitt arbete träffa människor och har förmåga att arbeta självständigt!

Som fastighetstekniker på Runnagården ansvarar du för tillsyn och skötsel av fastigheten och säkerhetssystem. Du arbetar bland annat med felanmälningar till fastighetsägare, beställning och uppföljning av entreprenörer, lokalt ansvar för säkerhetssystem (kameror, överfallslarm, skalskydd, lås),systematiskt brandskyddsarbete och underhåll av Runnagårdens fordon. 

Du är även en av insititutionens två systemadministratörer som arbetar med IT-support, kontohantering och beställningar av viss teknisk utrustning på institutionen. 

Administrativa uppgifter ingår också som exempelvis kopiering, utskrifter samt förrådsutlämning samt inköp av diverse varor. I rollen som fastighetetekniker har du ett nära sammarbete med insitutionens vaktmästare.  

Kvalifikationer

• Du bör ha för tjänsten adekvat utbildning och erfarenhet av arbetsuppgifterna. Att Du är händig och praktiskt lagd är en förutsättning. Att Du är social, serviceinriktad och tycker om att ta egna initiativ är även det en förutsättning. B-körkort är ett krav. Då tjänsten är varierad och händelsestyrd är det viktigt att du är flexibel. 

Arbetstider och omfattning
Heltid 100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse

Ersättning
Månadslön Provanställning kan komma att tillämpas.

SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

För arbete i klientnära verksamhet gör SiS registerkontroll innan anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs gärna mer om oss på https://www.stat-inst.se/jobba-hos-oss/

Ansök nu

Fastighetstekniker till Emhart Glass i Örebro

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 25
Vi söker nu en driven fastighetstekniker till Emhart Glass i Örebro! Detta är tjänsten för dig som brinner för problemlösning och ett självständigt arbete.

Är du en händig person som trivs med varierande arbetsuppgifter? Har du erfarenhet av arbete inom bygg, underhåll, eller som fastighetstekniker och vill ta nästa steg i karriären? Sök tjänsten som fastighetstekniker idag! Urval sker löpande.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som fastighetstekniker kommer du att arbeta i en bred roll som innefattar olika arbetsområden och arbetsuppgifter inom fastighet, säkerhet, miljö, energi och brand. Arbetet innebär daglig tillsyn och skötsel av områdena samt att efter behov hantera och åtgärda.

Arbetsuppgifterna kan innebära följande:
- Rondering
- Rengöring av pumpar
- Utforma och bygga nya arbetsstationer
- Identifiera och åtgärda luftläckage
- Kontrollera branddörrar och utrymningsskåp
- Vattenavläsning
- Skötsel av tak och avlopp
- Kontrollera oljespill

Du kommer att ingå i ett team men arbeta självständigt. Rollen innebär ett stort eget ansvar och möjlighet att bestämma över egen planering. Arbetet är förlagt dagtid mån-fre samt var 4e helg.


Vem är du?
Vi söker dig som tidigare har arbetat brett med underhåll under minst några år, gärna inom industri. Vi tror att du har ett intresse för underhåll, industri eller bygg och trivs med ett varierande och praktiskt arbete. Har du en fastighetsutbildning eller gymnasial utbildning med inriktning mot underhåll, fastighet, fordon, industri, teknik eller bygg ser vi det som meriterande. Har du kompetens inom svets, el eller VVS ser vi även det som meriterande.

Som person ser vi att du är händig, självständig, och lösningsfokuserad. Vi söker dig som kan ta egna initiativ och hantera flera olika arbetsuppgifter inom olika områden. För att passa i denna roll är det av stor vikt att du självständigt kan prioritera och planera ditt arbete samt är flexibel och ansvarstagande.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och har tidigare erfarenhet av att arbeta med underhåll? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om verksamheten
Bucher Emhart Glass Sweden AB är världsledande tillverkare av automatiska glasformningsmaskiner för framställning av bland annat glasflaskor och glasburkar. Bucher Emhart Glass firar mer än 250 år av innovation och har de senaste 50 åren utvecklat vår högteknologiska glasformningsmaskin. Företaget har en internationell prägel då vi är schweiziskt ägda samt har produktion och försäljning i Europa, USA och Asien. Vår svenska enhet har idag ca 350 anställda i Sundsvall och Örebro. Vi erbjuder dig spännande arbetsuppgifter och en god arbetsmiljö
Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

VaktmästareFastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Okt 10
Vi söker till vår tandläkarpraktik på Storgatan i Örebro en vaktmästare/fastighetsskötare som även kommer att sköta om praktiken i Hallsberg.
Du ska ha erfarenhet inom området och körkort. Det är viktigt att du är serviceinriktad och har ett positivt föthållningssätt till arbetet. Viktigt att du har förmågan att kunna arbeta själlvständigt och lägga upp ditt arbete på

Ansök nu

Fastighetstekniker till Emhart Glass i Örebro

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 4
Vi söker nu en driven fastighetstekniker till Emhart Glass i Örebro! Detta är tjänsten för dig som brinner för problemlösning och ett självständigt arbete.

Är du en händig person som trivs med varierande arbetsuppgifter? Har du erfarenhet av arbete inom bygg, underhåll, eller som fastighetstekniker och vill ta nästa steg i karriären? Sök tjänsten som fastighetstekniker idag! Urval sker löpande.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som fastighetstekniker kommer du att arbeta i en bred roll som innefattar olika arbetsområden och arbetsuppgifter inom fastighet, säkerhet, miljö, energi och brand. Arbetet innebär daglig tillsyn och skötsel av områdena samt att efter behov hantera och åtgärda.

Arbetsuppgifterna kan innebära följande:
- Rondering
- Rengöring av pumpar
- Utforma och bygga nya arbetsstationer
- Identifiera och åtgärda luftläckage
- Kontrollera branddörrar och utrymningsskåp
- Vattenavläsning
- Skötsel av tak och avlopp
- Kontrollera oljespill

Du kommer att ingå i ett team men arbeta självständigt. Rollen innebär ett stort eget ansvar och möjlighet att bestämma över egen planering. Arbetet är förlagt dagtid mån-fre samt var 4e helg.


Vem är du?
Vi söker dig som tidigare har arbetat brett med underhåll under minst några år, gärna inom industri. Vi tror att du har ett intresse för underhåll, industri eller bygg och trivs med ett varierande och praktiskt arbete. Har du en fastighetsutbildning eller gymnasial utbildning med inriktning mot underhåll, fastighet, fordon, industri, teknik eller bygg ser vi det som meriterande. Har du kompetens inom svets, el eller VVS ser vi även det som meriterande.

Som person ser vi att du är händig, självständig, och lösningsfokuserad. Vi söker dig som kan ta egna initiativ och hantera flera olika arbetsuppgifter inom olika områden. För att passa i denna roll är det av stor vikt att du självständigt kan prioritera och planera ditt arbete samt är flexibel och ansvarstagande.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och har tidigare erfarenhet av att arbeta med underhåll? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om verksamheten
Bucher Emhart Glass Sweden AB är världsledande tillverkare av automatiska glasformningsmaskiner för framställning av bland annat glasflaskor och glasburkar. Bucher Emhart Glass firar mer än 250 år av innovation och har de senaste 50 åren utvecklat vår högteknologiska glasformningsmaskin. Företaget har en internationell prägel då vi är schweiziskt ägda samt har produktion och försäljning i Europa, USA och Asien. Vår svenska enhet har idag ca 350 anställda i Sundsvall och Örebro. Vi erbjuder dig spännande arbetsuppgifter och en god arbetsmiljö
Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Okt 3
Sjöborgs Fastighetsförvaltning äger och förvaltar fastigheter sedan 1980-talet. Vi har sakta men säkert byggt upp vårt bestånd och känner stor stolthet inför våra fastigheter. Idag omfattar förvaltningen 19 st fastigheter i Örebro och Kumla om totalt 611 hyreslägenheter och ca 5150 kvm kommersiella lokaler.

Vem är du?
Vi söker nu en fastighetsskötare som tillsammans med ett mindre team, ansvarar för den löpande förvaltningen av våra fastigheter, för att att skapa en bra boendemiljö för våra hyresgäster.
I dina arbetsuppgifter ingår både yttre och inre skötsel, mindre fastighetsreparationer, driftbevakning av fastighetssystem, hyresgästkontakter, utförande av egenkontroller och lägenhetsbesiktningar.
Det är viktigt att du är serviceinriktad och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, hyresgästerna och dina arbetskamrater. Du har förmågan att kunna arbeta självständigt och lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.
Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller utbildning med inriktning mot fastighetsskötsel, förvaltning eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet.
Meriterande är om du har erfarenhet från hantverksyrken såsom el, bygg och/eller VVS.
Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Örebro. Tjänsten kräver B-körkort.
Din ansökan med CV skickar du till oss via www.jobb@sjoborgsfastigheter.se senast 2022-10-24. Vi arbetar med löpnade urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök snarast!
Vid frågor kontakta vår VD, Thomas Lundström 019-325317 thomas.lundstrom@sjoborgsfastigheter.se
www.sjoborgsfastigheter.se

Ansök nu

Vaktmästare till Skolstöd, Birgittaskolan, Örebro

Skolvaktmästare
Läs mer Okt 3
Vill du bidra till Sveriges största kunskapsbank inom specialpedagogik? Vi på Specialpedagogiska skolmyndigheten, SPSM, arbetar för att alla barn, elever och vuxenstuderande ska kunna utvecklas och nå målen i sin utbildning – oavsett funktionsförmåga. Vi erbjuder stöd till förskolor och skolor i hela landet som vill skapa lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga. Vi driver också flera specialskolor, fördelar statsbidrag och utvecklar läromedel. Myndigheten har cirka 1 200 medarbetare och verksamhet i hela landet.

Som medarbetare hos oss får du arbeta för allas lika värde i en organisation där delaktighet och engagerade medarbetare värderas högt. Vi ser ett stort värde i att ha medarbetare som mår bra och satsar därför mycket på friskvård och kompetensutveckling. Hos oss har du frihet att påverka ditt arbete. Mer om vad vi erbjuder kan du läsa på www.spsm.se/ledigajobb


Skolstödsenheten inom verksamhetsområdet Specialskola inrättades 1 januari 2019 som ett led i ett myndighetsövergripande förändringsarbete och omfattar för närvarande cirka 65 medarbetare.
Vi söker nu en vaktmästare till skolstödsenheten med placering i Örebro som kommer primärt att arbeta på, Birgittaskolan samt Åsbackaskolan som finns på samma adress. Arbete kan utföras på annan plats.

Skolstödsenheten säkerställer ett ändamålsenligt verksamhetsstöd för våra skolor och ansvarar för samordningen av myndighetsgemensamma områden som skolkök, vaktmästeri och arbetet med specialskolornas löpande skoladministration.

Birgittaskolan är en skola för elever som är döva eller har en hörselnedsättning. Skolan ligger i Örebro och tar emot elever från Dalarnas, Södermanlands, Värmlands, Västmanlands, Örebro och Östergötlands län. För elever som inte kan dagpendla till skolan har Birgittaskolan elevboende.
Det är cirka 100 medarbetare som arbetar på skolan alternativt på våra elevboenden.
Vi erbjuder våra elever en miljö som ger möjlighet till delaktighet och utveckling. Alla kan delta i det sociala samspelet, känna tillhörighet och utvecklas som individer i en tvåspråkig utbildning i teckenspråkig miljö.

ARBETSUPPGIFTER
Som vaktmästare ansvarar du för den vardagliga driften på Birgitta- och Åsbackaskolan.
Du kommer ha samarbete med vår vaktmästare på Ekeskolan i Örebro samt drift och säkerhetssamordnare på distans och rapportering till biträdande enhetschef på Skolstöd.
Inom ansvarsområdet ingår även elevboenden.

Arbetsuppgifterna innebär att du ansvarar för:
• Hantera felanmälningar och ärenden i ärendehanteringssystem
• Administrera passage- och larmsystem, taggar och nycklar
• Medverka i systematiskt brandskyddsarbete
• Möblera kontors-, mötes- och utbildningslokaler
• Enklare montering och reparationer
• Byte av förbrukningsvaror
• Vara behjälplig med vissa tekniska uppgifter
• Kontakt med fastighetsägare och delta i driftmöten
• Post- och pakethantering/följesedlar
• Beställa förbrukningsmaterial
• Stötta skolskjutsadministratör vid behov
• Kontakt med fastighetsägare och delta i driftmöten
• Övriga arbetsuppgifter kan förekomma


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
• Minst 2 års erfarenhet som vaktmästare eller likvärdigt
• Gymnasieexamen
• Uttrycker dig mycket väl i talad svenska eller svenskt teckenspråk samt skrift på svenska och engelska
• Körkort klass B

Det är meriterande om du har:
• Utbildning inom exempelvis fastighetsskötsel eller liknande
• Erfarenhet av att utföra enklare reparationer, montage och liknande arbetsuppgifter
• Har kompetens och är driven i tekniska frågor
• Kunskaper i svenskt teckenspråk
• Erfarenhet inom audio/video
• Erfarenhet av arbete i ärendehanteringssystem
• Goda kunskaper i MS Office eller motsvarande

Personliga egenskaper:
Som person är du prestigelös, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra. Du har ett stort engagemang för ditt arbetsområde och är driven, självgående och har ett öga för vad som behöver göras. Du är strukturerad och har en god prioriteringsförmåga.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Utdrag ur belastningsregistret kommer att krävas.


ÖVRIGT
Vid all rekrytering sätter vi värde på de kvalitéer som jämställdhet och mångfald tillför verksamheten. Utdrag från belastningsregistret ska visas upp inför anställning.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Clas Fixare ? frilansande fixare Örebro

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 25
Clas Fixare ? frilansande montörer

Clas Fixare brinner för att förenkla vardagen i varje hem genom att erbjuda små och stora hantverkartjänster. Det kan handla om det enklare fixet som aldrig blir gjort, tröskeln som är lös, gardinskenor som ska på plats eller att du behöver hjälp att sätta upp den där hyllan du köpte för ett tag sedan.

Vad ska du göra?

Clas Fixare är en del av Clas Ohlson och du kommer att hjälpa våra kunder med allmän hantverkshjälp som att sätta upp hyllor, tavlor och speglar, montera möbler, installera en TV, sätta ihop en grill, studsmatta eller trädgårdsmöbler eller installera en router och mycket annat. Det kommer att vara ett varierande och självständigt jobb med mycket kundkontakt.

Vad erbjuder vi dig?

Clas Fixare erbjuder dig ett roligt och varierande arbete för ett mycket omtyckt varumärke. Du har flexibla arbetstider och väljer själv när du vill jobba och med vilka uppdrag - detta gör även att du kan påverka hur mycket du kan tjäna.

Du kommer att vara del av en härlig och inkluderande arbetsmiljö med duktiga arbetskamrater. Vi försöker att kommunicera så mycket vi kan med varandra, även om alla jobbar remote och du kommer att få en gedigen introduktion, där vi lär dig allt du behöver veta, Det kommer också finnas möjlighet att utvecklas i sin roll, genom att stötta i större monterings - eller snickeriuppdrag.

Vem är du?

Du är bra på att ”ta folk” och trivs utmärkt med att hjälpa privatpersoner med olika enklare hemmafixartjänster. Du är lyhörd för kundens behov och gillar att fundera ut smarta lösningar på praktiska problem.

Du kan jobba självständigt och lägger stor vikt vid att uppträda både korrekt och samtidigt ge extra god service, exempelvis genom att städa efter dig och fråga om det är något mer kunden önskar hjälp med när du är på plats. För dig är det också viktigt att komma i tid och vara effektiv.

Det är också viktigt att du känner igen dig i följande:

- Du har praktisk erfarenhet som hemmafixare/hantverkare/fastighetsskötare

- Har du erfarenhet av att jobba i servicebranschen är det ett plus

- Du har god IT-vana
- Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
- B-körkort och egen bil är bra men inte obligatoriskt


Detta är en frilansanställning med start under våren, vilket innebär att du blir inte fast anställd. Du jobbar över hela Örebro med omnejd.

Tycker du detta låter spännande? Vill du bli en av våra frilansande montörer? Välkommen att skicka din ansökan nedan. Vi vill gärna hitta vår nya montör så fort som möjligt så vi intervjuar löpande. Hör mer än gärna av dig om du har frågor till jobb@clasfixare. (mailto:jobb@fixarpartner.se.)se

Genom att ansöka samtycker jag till att Clas Fixare AB får nyttja mina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbetet kopplat till detta rekryteringsärende i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter sparas i upp till 24 månader.

Bli en vardagshjälte och hjälp människor att förenkla sin vardag!

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Sep 14
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Riksbyggen söker en fastighetsskötare till Örebro

Du kommer att ansvara för både inre och yttre skötsel hos våra kunder och du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat  mindre fastighetsreparationer, kundkontakter, inköp av materiel, underhåll av maskiner och handverktyg. I arbetet ingår också i gruppen för fastighetsberedskap enligt schema.

Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. 

Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov - du vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning gärna med inriktning mot fastighetsskötsel drift eller förvaltning eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har trädgårdsutbildning, erfarenhet från hantverksyrken såsom el och/eller VVS. Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla Riksbyggenanställda ser vi gärna att du har viss datakunskap och kan hantera datorn i jobbet. Du kommer också att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar.

Tillträde till tjänsten är 1 november eller enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Örebro, men arbete på även andra orter inom marknadsområdet kan förekomma. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Tjänsten kräver B-körkort.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast 2022-10-05. Vi arbetar med löpnade urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Vid frågor kontakta Gruppchef, Ingela Elvén ingela.elven@riksbyggen.se


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Sep 14
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Riksbyggen söker en fastighetsskötare till Örebro

Du kommer att ansvara för både inre och yttre skötsel hos våra kunder och du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat  mindre fastighetsreparationer, kundkontakter, inköp av materiel, underhåll av maskiner och handverktyg. I arbetet ingår också i gruppen för vinterberedskap enligt schema.

Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. 

Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov - du vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning gärna med inriktning mot fastighetsskötsel drift eller förvaltning eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har trädgårdsutbildning, erfarenhet från hantverksyrken såsom el och/eller VVS. Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla Riksbyggenanställda ser vi gärna att du har viss datakunskap och kan hantera datorn i jobbet. Du kommer också att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar.

Tillträde till tjänsten är 1 november eller enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Örebro, men arbete på även andra orter inom marknadsområdet kan förekomma. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Tjänsten kräver B-körkort.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast 2022-10-04. Vi arbetar med löpnade urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Vid frågor kontakta Gruppchef, Ingela Elvén ingela.elven@riksbyggen.se


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Ansök nu

Brandskyddstekniker - Örebro

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 26
Firesafekoncernen är marknadsledare i Norden inom brandskydd. Detta omfattar entreprenadtjänster, konsulttjänster, brandservice-tjänster, produkttillverkning samt produktförsäljning. Firesafe har 25 avdelningskontor i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Totalt är vi 800 anställda varav 200 i Sverige. Firesafes hela koncern omsätter 1000 MSEK. Med vår värdegrund / Professionell / Kompetent / Engagerad / arbetar vi för ett tryggare och mer brandsäkert samhälle.

Som tekniker bidrar du till ett tryggare och mer brandsäkert samhälle genom att ta hand om en del av våra kunders totala behov av brandskydd. Du jobbar med en bredd av Firesafes tjänsteutbud inom ramen för våra kunders systematiska brandskyddsarbete:

Service, kontroll och underhåll av brandtekniska installationer.
Levererar, monterar och installerar utrustning hos kund.
Elarbeten, enligt delegering
Service av rökluckor mm
Du är så mycket som möjligt ute hos våra kunder och har ett självständigt ansvar för att leva upp till våra åtaganden mot dem, med stor kvalitet. Dina dagar är omväxlande och du har lätt för det sociala spelet och ta alla sorters människor. Du löser både dagliga utmaningar och hittar förbättringsmöjligheter för framtiden tillsammans med dina kollegor. Du har ansvar för din servicebil. Körkort är ett krav och vi täcker ett stort område vilket kan innebära en del resor, men i huvudsak över dagen. Har god datavana och är van att jobba med planering och merförsäljning.Vem är du?
Vi söker dig som är genuint intresserad av våra kunder och deras frågeställningar. Erfarenhet från branschen är meriterande, men vi sätter stor vikt på personlighet och att du passar in i gruppen

För att trivas i tjänsten som tekniker tycker du att det är roligt att sätta höga mål och jobba uthålligt för att nå dem. Du är entusiastisk, positiv och har förmåga att snabbt ställa om och anpassa dig. Du tycker det är viktigt att lära nytt och utveckla din kompetens och du delar gärna med dig av information och din expertis.

Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift då det är mycket kontakt med kunder och även internt. Är du sugen att söka men bor i en annan stad, såsom Västerås, Karlstad eller någon annan av våra städer i region mitt så sök och så tar vi en diskussion därifrån.Du erbjuds
Hos oss får du möjlighet att lära nytt och utvecklas inom brandskydd. Du blir en del av ett företag med mycket kompetens och yrkesskicklighet inom vårt område. Vi har marknadsmässiga villkor och är anslutna till Teknikföretagen. Vi bygger nu ett nytt företag – för dig som gillar utveckling och förändring är det en spännande utmaning.

 

Välkommen att kontakta regionchef Henrik Bäckström på mobilnummer 072-363 86 71 om du vill veta mer om tjänsten. Vänta inte med att skicka in din ansökan - vi kommer göra urval löpande och kan ta bort annonsen i förtid om platsen tillsätts.

Ansök nu

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 23
Asplunds Fastigheter söker fastighetstekniker

Asplunds Fastigheter är ett örebrobaserat fastighetsbolag med en historia som började med ett byggprojekt i Krylbo för över 90 år sedan. Idag förvaltar vi ca 1100 hyresrätter, 21 000 m² butiks- och kontorslokaler och producerar även nya bostäder, framför allt i Örebro. Som hyresgäst hos oss verkar och bor du i väl omhändertagna fastigheter av väl omhändertagande personal.

Vi söker en fastighetstekniker som tycker om ett omväxlande och utvecklande arbete med kundkontakten i fokus. Våra bostäder och lokaler finns i Örebro och Kumla. Vi är idag 18 medarbetare som alla utgår från vårt kontor i Örebro.

Som fastighetstekniker är du en viktig länk i vår förvaltning och dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

Att vara vårt ansikte utåt mot våra kunder
Att utföra felanmälan hos våra hyresgäster
Arbete med styr- och driftoptimering
Tillsyn och skötsel


Vi söker dig som har hög datorvana och gärna några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som person har du en hög social kompetens, du gillar att samarbeta och är en pragmatisk och prestigelös problemlösare.

Kvalifikationer
Du ska ha erfarenhet från tidigare arbete inom fastighetsförvaltning eller liknande arbetsuppgifter, alternativt vara nyexaminerad från relevant utbildning
Inneha B-körkort
Intresse för styr och reglerteknik är meriterande
Anställning
Tillsvidareanställning på heltid, tillträde snarast efter överenskommelse.

Ansökan
Intervjuer kommer ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast till
magnus.bideby@asplundsfastigheter.se

Upplysningar
Magnus Bideby Oskar Evertsson
019-760 24 34 019-100 108

Asplunds Fastigheter i Örebro AB äger och förvaltar bostäder och lokaler i Örebro och Kumla
om ca 90 000 m², fördelat på ca 1100 lägenheter och ca 60 lokaler.
Företaget grundades 1931.


Asplunds Fastigheter i Örebro AB, Ribbingsgatan 11, 70 Örebro
Tfn 019-100 100 ? www.asplundsfastigheter.se

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Aug 22
FinFast AB söker fastighetsskötare
FinFast AB är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar 700 hyreslägenheter samt 14 lokaler i Örebro. Bolaget bildades 1990 inför bomässa i Örebro. Vårt gemensamma kontor finns i Ladugårdsängen.
Vill du bli en av oss
Vi söker fastighetsskötare som tar ansvar och ger service till våra hyresgäster. Arbetet är varierande, självständigt och kvalitetsmedvetet. Du kommer att ingå i ett team tillsammans med trevliga kollegor som är engagerade i företaget och våra hyresgäster. Vi vill skapa ett tryggt, trivsamt och välskött boende för våra hyresgäster.
Arbetsuppgifter:
Som fastighetsskötare kommer du ha kontakt med hyresgäster och entreprenörer. Arbetsuppgiften innehåller exempelvis service, reparationer och underhåll i lägenheter, lokaler, allmänna utrymmen och utemiljö. Även åtgärden som felanmälning, rondering/kontroll, uppföljning samt trädgårdsskötsel och snöröjning ingår i arbetet.
Kunskaper:
Vi söker dig som har en utbildning på gymnasienivå med inriktning mot bygg och fastighet. Minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Meriterande är kunskaper inom bygg, el, VVS, ventilation samt datakunskap.
Din Profil:
Du är serviceinriktad, vi ställer höga krav på social kompetens och att du kan anpassa dig efter olika situationer. Du måste fungera lika bra i grupp som självständigt med en god känsla för ansvar och initiativtagande. B-körkort är ett krav.
Hos oss:
Erbjuder vi en tillsvidareanställning på heltid, dagtid.
Kollektivavtal med Almega.
Start enligt överenskommelse.
Ansökan:
Skicka ditt personliga brev och CV så snart som möjligt till finfast@finfast.se
Ansök redan idag då intervjuer sker löpande.
Hemsida: www.finfast.se

Ansök nu

Drifttekniker med samordningsansvar

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 19
Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With
cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction
equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm,
Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries.
Learn more at www.epirocgroup.com.

Drifttekniker med samordningsansvar
Gillar du att jobba i ett team där ni hjälper varandra att lyckas? Vill du ha en stor variation och är du öppen för utmaningar du kanske inte har stött på tidigare? Uppdraget för vår Facility Management avdelning växer och vi vill få in dig som vill bli en del av vår vision ”Dare to think new”. 
Välkommen till vårt team 
Innovation, Engagemang och Samarbete är våra värdeord som vi ständigt har i åtanke. Tillsammans med prestigelösheten och en hög servicenivå har vi skapat en framgångsrik avdelning. Vi är just nu inne i ett läge där vårt uppdrag har expanderat och vi rekryterar ett antal nytillkomna tjänster inom vår avdelning. När alla rekryteringar är på plats är vi totalt 22 medarbetare på vår Facility managementavdelning.
Här är kompetensen hög och kunskapen bred med tillhörande roller som exempelvis elektriker, drifttekniker, säkerhetstekniker, brandspecialist och projektledare bygg och el. Vi har en bra sammanhållning och jobbar alltid för att hjälpa varandra att lyckas i sina roller.
Ditt uppdrag
I din roll som drifttekniker ansvarar du tillsammans med dina kollegor för tillsyn, skötsel och reparationer av allt som rör våra fastigheter och testplatser, även de tekniska systemen för ventilation, kyla, värme, energioptimering och driftövervakning. I rollen som samordningsansvarig koordinerar du de dagliga arbetsuppgifterna inom driftgruppen och även ansvarar för uppföljning. Du arbetar i nära samarbete med drift- och underhållschef men även med andra roller inom avdelningen. I din roll är det viktigt med hög servicekänsla både internt inom avdelningen och externt. Du behöver ha god förståelse för Epirocs verksamheter och dess behov. Vi erbjuder ett omväxlande arbete med en stor möjlighet till utveckling.
Tjänsten är tillkommande och vi tror att ett uppdelning på de olika ansvarsdelarna drifttekniker /samordningsansvar är 80/20. Beredskap ingår i tjänsten.
Livet på Epiroc
När du blir en del av Epiroc kan du förvänta dig en atmosfär av kreativitet, innovation och mångfald. Du kommer att vara en del av en grupp skickliga och hjälpsamma kollegor som alla lever efter våra kärnvärden: samarbete, engagemang och innovation. Vi arbetar i en global miljö med över 113 nationaliteter.
Förutom att vi har en kultur som kännetecknas av utveckling i kombination med en bra balans mellan arbete och fritid, finns det några saker som gör oss lite extra stolta över att arbeta på Epiroc:
•                     Globala karriärmöjligheter.
•                     Epiroc University, för din egen kompetensutveckling.
•                     Samhällsengagemang.
•                     Förmånspaket, som bland annat inkluderar flexibel arbetstid och bonus.

Ansökan och kontakt
Vi ser över sökande löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem, dock senast 22-09-07. 

För frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef eller rekryterare:
Christer Göransson, Drift och underhållschef christer.goransson@epiroc.com eller Maria Tedsjö, Recruitment Specialist, maria.tedsjo@external.epiroc.com.

Din profil
Du har minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är utbildad drifttekniker eller liknade alternativt erhållit motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet. Det är en fördel om du har en bakgrund inom energioptimering. Du är van att arbeta i grupp och att du är serviceinriktad med kundens behov i fokus.
För att trivas i rollen har du en hög servicekänsla, god samarbetsförmåga och värdesätter långsiktiga relationer. Som person är du kommunikativ, ödmjuk och trivs som bäst när du ingår i ett sammansvetsat team.

Ansök nu

Industritekniker/Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 19
Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With
cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction
equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm,
Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries.
Learn more at www.epirocgroup.com.

Industritekniker/Drifttekniker
Gillar du att jobba i team där ni hjälper varandra att lyckas? Vill du ha varierande arbetsuppgifter och är öppen för utmaningar du kanske inte har stött på tidigare? Bra. Då kan du vara den vi söker till vår Facility Management avdelning. Vi växer och vi vill få in dig som vill bli en del av vår vision ”Dare to think new”. 
Välkommen till vårt team 
Innovation, Engagemang och Samarbete är våra värdeord som vi ständigt har i åtanke. Tillsammans med prestigelösheten och en hög servicenivå har vi skapat en framgångsrik avdelning.Vi är just nu inne i ett läge där vårt uppdrag har expanderat och vi rekryterar ett antal nytillkomna tjänster inom vår avdelning. När alla rekryteringar är på plats är vi totalt 22 medarbetare på vår Facility managementavdelning.
I din roll som industritekniker/drifttekniker blir du en del av vår Facility Management avdelning. Här är kompetensen hög och kunskapen bred med tillhörande specialistroller som exempelvis elektriker, drifttekniker, säkerhetstekniker, brandspecialist och projektledare bygg och el. Vi har en bra sammanhållning och jobbar alltid för att hjälpa varandra att lyckas i sina roller.
Din roll
Som industritekniker och drifttekniker på Epiroc kommer du att arbeta brett inom driftavdelningen och i nära samarbete med verksamheten och driftgruppen. Inom driftenheten ansvarar vi för skötsel, tillsyn och reparationer av allt som rör våra fastigheter och testgruvor, även de tekniska systemen för ventilation, kyla, värme, energioptimering och driftövervakning. I detta uppdrag kommer du huvudsakligen jobba med trycksatta anordningar så som tryckluft och hydraulik där du kommer ansvara för tillsyn och skötsel och mindre reparationer. Beredskap ingår i tjänsten.
Detta innebär att du bland annat ska ansvara för:
* Att säkerheten och föreskrifter upprätthålls vad gäller allt som hänför sig till trycksatta anläggningar inom Epiroc.
* Att trycksatta anläggningar vidmakthålls i gott och föreskrivet skick enligt gällande föreskrifter kontrollklass A och B.

Livet på Epiroc
När du blir en del av Epiroc kan du förvänta dig en atmosfär av kreativitet, innovation och mångfald. Du kommer att vara en del av en grupp skickliga och hjälpsamma kollegor som alla lever efter våra kärnvärden: samarbete, engagemang och innovation. Vi arbetar i en global miljö med över 113 nationaliteter.
Förutom att vi har en kultur som kännetecknas av utveckling i kombination med en bra balans mellan arbete och fritid, finns det några saker som gör oss lite extra stolta över att arbeta på Epiroc:
•                     Globala karriärmöjligheter.
•                     Epiroc University, för din egen kompetensutveckling.
•                     Samhällsengagemang.
•                     Förmånspaket, som bland annat inkluderar flexibel arbetstid och bonus.
Ansökan och kontakt
Vi ser över sökande löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem, dock senast 2022-09-07. 

För frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef eller rekryterare:
Christer Göransson, Drift- och underhållschef, christer.goransson@epiroc.com eller Maria Tedsjö, Recruitment Specialist, maria.tedsjo@external.epiroc.com

Din profil
Du har minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har relevant utbildning högskola/YH- utbildning som drifttekniker och motsvarande för trycksatta anordningar alternativt erhållit motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet. För rollen krävs B-körkort. Du är van att arbeta i grupp och att du är serviceinriktad med kundens behov i fokus.
För att trivas i rollen har du en hög servicekänsla, god samarbetsförmåga och värdesätter långsiktiga relationer. Som person är du kommunikativ, ödmjuk och trivs som bäst när du ingår i ett sammansvetsat team.

Ansök nu

Drifttekniker/Gruvtekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 19
Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With
cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction
equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm,
Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries.
Learn more at www.epirocgroup.com.

Drifttekniker/Gruvtekniker
Gillar du att jobba i team där ni hjälper varandra att lyckas? Vill du ha varierande arbetsuppgifter och är öppen för utmaningar du kanske inte har stött på tidigare? Bra. Då kan du vara den vi söker till vår Facility Management avdelning. Vi växer och vi vill få in dig som vill bli en del av vår vision ”Dare to think new”. 
Välkommen till vårt team 
Innovation, Engagemang och Samarbete är våra värdeord som vi ständigt har i åtanke. Tillsammans med prestigelösheten och en hög servicenivå har vi skapat en framgångsrik avdelning.
Vi är just nu inne i ett läge där vårt uppdrag har expanderat och vi rekryterar ett antal nytillkomna tjänster inom vår avdelning. När alla rekryteringar är på plats är vi totalt 22 medarbetare på vår Facility managementavdelning.
I din roll som drifttekniker/gruvtekniker blir du en del av vår Facility Management. Här är kompetensen hög och kunskapen bred med tillhörande specialistroller som exempelvis elektriker, drifttekniker, säkerhetstekniker, brandspecialist och projektledare bygg och el. Vi har en bra sammanhållning och jobbar alltid för att hjälpa varandra att lyckas i sina roller.
Din roll
Som drifttekniker/gruvtekniker på Epiroc kommer du att arbeta brett inom driftavdelningen och i nära samarbete med verksamheten och driftgruppen. Inom driftenheten ansvarar vi för tillsyn och skötsel samt reparationer av allt som rör våra fastigheter och testgruvor, även de tekniska systemen för ventilation, kyla, värme, energioptimering, driftövervakning samt passer- och larmsystem. Beredskap ingår i tjänsten.
I detta uppdrag kommer du jobba som drifttekniker i våra fastigheter men även vara driftansvarig för vår testgruva i Kvarntorp.
Livet på Epiroc
När du blir en del av Epiroc kan du förvänta dig en atmosfär av kreativitet, innovation och mångfald. Du kommer att vara en del av en grupp skickliga och hjälpsamma kollegor som alla lever efter våra kärnvärden: samarbete, engagemang och innovation. Vi arbetar i en global miljö med över 113 nationaliteter.
Förutom att vi har en kultur som kännetecknas av utveckling i kombination med en bra balans mellan arbete och fritid, finns det några saker som gör oss lite extra stolta över att arbeta på Epiroc:
•                     Globala karriärmöjligheter.
•                     Epiroc University, för din egen kompetensutveckling.
•                     Samhällsengagemang.
•                     Förmånspaket, som bland annat inkluderar flexibel arbetstid och bonus.
Ansökan och kontakt
Vi ser över sökande löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem, dock senast 2022-09-07. 

För frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef eller rekryterare:
Christer Göransson, Drift- och underhållschef, christer.goransson@epiroc.com eller Maria Tedsjö, Recruitment Specialist, maria.tedsjo@external.epiroc.com

Din profil
Du har minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har relevant utbildning högskola/YH-utbildning som drifttekniker samt erfarenhet från gruvverksamhet alternativt erhållit motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av passer- och larmsystem, kommunikationssystem (dect) eller styrsystem (DUC). För rollen krävs B-körkort. Du är van att arbeta i grupp och att du är serviceinriktad med kundens behov i fokus.
För att trivas i rollen har du en hög servicekänsla, god samarbetsförmåga och värdesätter långsiktiga relationer. Som person är du kommunikativ, ödmjuk och trivs som bäst när du ingår i ett sammansvetsat team.

Ansök nu