Hotell, restaurang, storhushåll jobb i Örebro

Hitta lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Örebro. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Örebro från den arbetsgivaren.

Extrapersonal till Heat Örebro!

Restaurangbiträde
Läs mer Nov 28
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion!
Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden.
Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta
Vi finns för närvarande i Uppsala, Märsta, Stockholm, Gävle, Sandviken, Sundsvall, Örebro och Västerås.

Vi söker dig som vill arbeta extra med oss på Heat i Örebro!

Vi söker köksbiträden, diskare och matsalspersonal. Kan du arbeta på flera positioner är du extra intressant för oss.

Det är meriterande med tidigare erfarenhet, men rätt personlighet och inställning värderar vi lika högt och lär dig gärna det du behöver kunna för att jobba med oss.

Du som söker måste kunna arbeta dagtid måndag-fredag!

Välkommen med din ansökan och till oss på Heat!

Ansök nu

Restaurangchef ????

Hovmästare
Läs mer Nov 3
Vägen till att hitta drömjobbet, få återkoppling och lägga ned minimalt med tid och faktiskt komma ihåg vilket jobb du sökt finns här. Genom att connecta med oss sätter vi dig i förarsätet för nästa drömjobb.

Visste du att om du bytt arbete under 2023 hade din löneförhöjning blivit högre än ditt nuvarande jobb med +4%. Det är fortfarande 8% procentenheter mindre enligt en undersökning av Randstad precis släppt, jämfört med om du bytt till ett liknande arbete. Vi är övertygade om att lön är en faktor i det hela. Däremot är förmånspaketet som ligger med vid sidan oftast viktigare ör nuet och framtiden. Att trivas, ha kul och utvecklas på sin arbetsplats är andra faktorer som spelar in.

ROLLEN
Som Restaurangchef leder du den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetare. Som lagkapten är du strukturerad, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls.

Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen och på så sikt lönsamheten.

DET HÄR ÄR DU BRA PÅ
Grunder inom restaurang
Driva utveckling
Har god råvarukännedom
??? Inspirationskälla
Kreativ ådra
Konceptuella färdigheter
Ekonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst
? Duktig på kommunikation
Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor, schemaläggning

DET HÄR FÅR DU ????
- Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb
- Trygghet i din anställning
- Friskvårdsbidrag
- Ett hållbart schema
- Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster
- Pension osv.

DET HÄR FÅR VI ?
- Är duktig på att inspirera och coacha andra människor
- Noggrann i ditt arbete
- Coachande och inspirerande i ditt ledarskap
- Agil i ditt tänkande

VID FRÅGOR
Magnus Olsson
0708-402940
magnus@progressioswe.se

OM PROGRESSIO ??
Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden.

Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit.

Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa ????????

Ansök nu

Restaurangbiträde Deltid Örebro Termikgatan

Restaurangbiträde
Läs mer Okt 25
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Eller vill du bara ha ett extra jobb vid sidan av studierna? Då har du kommit rätt!

Vilka är Brödernas?
Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med god kvalité och fantastisk service. Vi har idag över 90 öppnade enheter i Sverige och vi öppnar nya enheter varje månad.

Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.

Vad innebär jobbet som Kökspersonal hos oss?
Tjänsten innebär att du jobbar i köket och roterar mellan stationer som stekbord, fritering och sallad. Du ser till att det är rent i köket och att egenkontroller följs. Som kökspersonal på Brödernas arbetar du i team och det är därför viktigt att du är en lagspelare och förstår vikten av kommunikation och gruppsamverkan.

Vem är du?
Vi söker dig som gillar ett högt arbetstempo, är serviceinriktad och älskar att jobba med människor. Du tycker om att jobba med andra och vill ha en karriär i restaurangbranschen.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion vilket innebär mycket goda möjligheter att utvecklas med företaget.

Rekryteringsprocessen
När du har sökt tjänsten så kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med roboten Hubert som tar ca 20 - 30 minuter.

Syftet med att Hubert-intervjun är vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.

Vi ser gärna att du svarar på denna inom 48 - 72 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Kolla gärna denna artikel innan intervjun för tips och tricks: https://www.hubert.ai/insights/tips-och-rad-infor-din-forsta-hubert-intervju Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök!

Are you eager for new challenges, a career in the restaurant industry and a company where you can grow fast? Or do you just want an extra job alongside your studies? Then you have come to the right place!

Who are the Brödernas?

Brödernas successfully conducts its operations throughout Sweden from Umeå in the north to Malmö in the south. Brödernas are expanding at a rapid pace with the vision of becoming known even outside Sweden's borders. Our ambition is for Brödernas to be associated with good quality and fantastic service. We currently have over 80 opened units in Sweden and we open new units every month.

The important thing for us is that no matter what goal you have for the future, we have guaranteed a place for you. With us, it is your own ambitions and results that determine how far you can go.

What does the job as a Kitchen staff with us mean?

The service means that you work in the kitchen and rotate between stations such as frying tables, frying and salad. You make sure that the kitchen is clean and that self-checks are followed. As a kitchen staff at Brödernas, you work in teams and it is therefore important that you are a team player and understand the importance of communication and group collaboration.

Who are you?

We are looking for you who like a high work pace, are service-oriented and love working with people. You enjoy working with others and want a career in the restaurant industry.

What do we offer?

We offer a fast-paced workplace that is in the middle of a major expansion, which means very good opportunities to develop with the company.

The recruitment process

Once you have applied for the job, you will have access to a link for a digital interview with the robot Hubert, which takes about 20-30 minutes.

The purpose of the Hubert interview is to give all candidates the opportunity to tell more about themselves and for us to ensure that all candidates are judged in the same way, regardless of gender, age and ethnicity.

We are happy to see that you respond to this within 48 - 72 hours to quickly move forward in the process. You will then be contacted by one of our recruiters if you become relevant for a second interview.

We look forward to hearing from you!

Interviews are ongoing, so do not hesitate! Apply!

Ansök nu

Restaurangbiträde Extra

Restaurangbiträde
Läs mer Okt 24
Som restaurangbiträde hos BABAS variera arbetsuppgifterna mellan att ta emot betalning i kassa, laga maten, servera gäster, plocka bort disk från borden samt hålla koll på externa ordrar och förbereda för avhämtning.I arbetsuppgifterna ingår också att diska och städa. Det ingår att plocka in varor som levereras. Delta i utbildning, fortbildning och närvara vid personalmöten samt utvecklingssamtal.

Restaurangbiträdet plockar fram och förbereder maten innan den tillagas i köket. Till exempel genom att skölja, skala och hacka grönsaker. De deltar även i matlagning och skall kunna alla moment i tillagningen av hela menyer. Att städa och diska ingår i arbetsuppgifterna.

Ansök nu

Skiftledare Örebro

Restaurangbiträde
Läs mer Sep 26
Är du en person som tycker om att arbeta i högt tempo och brinner för att leverera bra service med ett leende på läpparna? Då kanske det är dig vi söker! Tillsammans med leklandschefen har du en nyckelroll i att leda och driva leklandet. Du kommer även ansvara för leklandet när leklandschefen inte är på plats. Utöver det kommer du eventuellt bli ansvarig för ett eller flera områden som till exempel kalas eller kök.

Arbetsuppgifter

- Driva verksamheten efter Leos 4S- Säkerhet, Städ, Service och Sälj
- Arbeta efter företagets koncept och grunder
- Ansvara för att leklandet alltid är i toppskick
- Inköp
- Anordna barnkalas
- Tillaga och servera enklare maträtter

Arbetet är operativt där du är en del av ditt team.
Du ska ha tidigare arbetserfarenheter och det är meriterande att ha arbetat inom service- eller restaurangbranschen samt gärna inom kök. Du är självgående, flexibel och strukturerad i ditt arbete. Du ska trivas med att jobba i högt tempo och inte ha några problem att hantera stress. Eftersom jobbet tidvis är fysiskt krävande ser vi gärna att du delar vår syn på en sund livsstil och håller dig i form och tar ansvar för din hälsa. Vi söker dig som är en positiv person som tillsammans med teamet ska arbeta för att nå uppsatta mål. Sist men inte minst älskar du kontakten med gäster och strävar alltid efter att överträffa gästens förväntningar!

Utöver ovan sätter vi alltid Leos värdeord i fokus när vi söker nya medarbetare:
Lojalitet: Vi visar lojalitet mot företaget och kollegor genom att agera enligt våra budord.
Engagemang : Vi bryr oss om hur det går för företaget och vill själva bidra till Leos framgång.
Omtanke: Vi bryr oss om och finns alltid tillhands för våra gäster och varandra.
Samarbete: Vi arbetar tillsammans mot företagets mål. Leos framgång är resultatet av allas insatser.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående. Arbetstiderna varierar men ett krav är att du ska jobba minst varannan helg. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Intervjuer sker löpande - så sök tjänsten redan idag!

Leos Lekland är Nordens största och mest besökta leklandskedja med närmare 50 anläggningar (Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland). Företaget är inne i en expansiv fas och räknar med att etablera 6-8 nya lekland årligen, målet är 100 lekland 2025. När bolaget startades 2006 i Luleå, ville grundarna skapa en mötesplats för familjer med fokus på lek och rörelse. Det är mer aktuellt än någonsin nu när rapporter från WHO visar att barnen rör sig för lite idag. Företagets framgång bygger på ett starkt koncept med lek, bus och rörelse för hela familjen. Våra viktigaste prioriteringar är service och säkerhet, renlighet, för att få nöjda gäster som kommer tillbaka. Allt vi gör ska vi göra med kvalitet och engagemang.

Ansök nu

Assisterande restaurangchef

Restaurangbiträde
Läs mer Sep 29
Önskad kompetens och erfarenhet

- Du bör ha tidigare erfarenhet som ledare inom restaurangbranschen

- Du brinner för att sätta gästen i centrum

- Du är drivande, stark, tydlig och kan ta eget ansvar

- Du har god samarbetsförmåga och har en positiv utstrålning

- Du har lätt för att ta en ledande roll och har förmågan att få andra att nå sina mål

- Du är resultatdriven och har intresse för ekonomi

- Du har ett stort intresse för restaurangbranschen och tillhörande utveckling

Vi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer.



Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.

Ansvarsområden som ingår i tjänsten är:

Personalfrågor

Schemaläggning

Systematisk utvärdering och utveckling

Hygien och egenkontroll

Inköp och inventering

Kassahantering

Administration



Du ska vidhålla

- hög kvalité på våra produkter

- hög servicenivå gentemot gäster

- hög renlighet i restaurangen och alla arbetsmoment

Ansök nu

Restaurangbiträde deltid Brödernas Örebro

Restaurangbiträde
Läs mer Sep 14
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt!
Vilka är Brödernas?
Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med god kvalité och fantastisk service. Vi har idag över 90 öppnade enheter i Sverige och vi öppnar nya enheter varje månad.

Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.

Vad innebär jobbet som Servicepersonal hos oss?
I tjänsten ingår det att vara ansiktet utåt. Dina arbetsuppgifter består av att välkomna gäster, ta emot beställningar i kassan eller vid bordet, servera mat och dryck, se till att gästerna är nöjda och lämnar restaurangen med gott humör. I arbetsuppgifterna ingår också att öppna och stänga samt säkerställa en ansvarsfull alkoholservering.

Vem är du?
Som person har du god arbetsmoral, är en social person och tycker om att ha kontakt med människor. Du är samarbetsvillig och trevlig. Du har ett öga för vad du behöver prioritera och tar självständiga beslut i ditt arbete.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion vilket innebär mycket goda möjligheter till att utvecklas med företaget.

Rekryteringsprocessen
När du har sökt tjänsten så kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med roboten Hubert som tar ca 20 - 30 minuter.

Syftet med att Hubert-intervjun är vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.

Vi ser gärna att du svarar på denna inom 48 - 72 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Kolla gärna denna artikel innan intervjun för tips och tricks: https://my.hubert.ai/advice-before-hubert-interview/sv-se Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök!

Are you eager for new challenges, a career in the restaurant industry and a company where you can grow fast? Then you have come to the right place!

Who are the Brödernas?

Brödernas successfully conducts its operations throughout Sweden from Umeå in the north to Malmö in the south. Brödernas are expanding at a rapid pace with the vision of becoming known even outside Sweden's borders. Our ambition is for Brödernas to be associated with good quality and fantastic service. We currently have over 80 opened units in Sweden and we open new units every month.

The important thing for us is that no matter what goal you have for the future, we have guaranteed a place for you. With us, it is your own ambitions and results that determine how far you can go.

What does the job as a Service Personnel with us mean?

The service includes being the face outwards. Your duties consist of welcoming guests, taking orders at checkout or at the table, serving food and drink, making sure guests are happy and leaving the restaurant in a good mood. The tasks also include opening and closing and ensuring responsible alcohol serving.

Who are you?

As a person, you have a good work ethic, are a social person and enjoy having contact with people. You are cooperative and nice. You have an eye for what you need to prioritize and make independent decisions in your work.

What do we offer?

We offer a fast-paced workplace that is in the middle of a major expansion, which means very good opportunities to develop with the company.

The recruitment process

Once you have applied for the job, you will have access to a link for a digital interview with the robot Hubert, which takes about 20-30 minutes.

The purpose of the Hubert interview is to give all candidates the opportunity to tell more about themselves and for us to ensure that all candidates are judged in the same way, regardless of gender, age and ethnicity.

We are happy to see that you respond to this within 48 - 72 hours to quickly move forward in the process. You will then be contacted by one of our recruiters if you become relevant for a second interview.

We look forward to hearing from you!

Interviews are ongoing, so do not hesitate! Apply!

Ansök nu

Pizzabagare / Pizzaiolo

Pizzabagare
Läs mer Dec 5
Nytt
Vi söker en pizzabagare som är erfaren sen tidigare och som har ett brinnande intresse för mat och pizza samt att vara van och jobba i högt tempo.
Vi arbetar i ett team där samarbetsförmoga och flexibilitet är viktigt.
Du är kvalitetsmedveten och följer branchens utveckling!
Att du är noggrann, positiv och engagerad värderar vi högt.
Du ska ha goda kunskaper inom pizza och det som hör till samt planering, egenkontroll och hantering av varor.
Schemat är varierat med luncher, kvällar och helger!
Lön enligt överenskommelse / avtal.
Tjänsten är tillsvidare och heltid!
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Servering/ Bar Scandic Grand Hotel Örebro

Servitör/Servitris
Läs mer Aug 31
Vi söker en ny meddarbetar till vår Restaurang och Bar på Scandic Grand Hotel i Örebro ****
Som medarbetare i vår restaurang och bar behöver du gilla att ge service, möta våra gäster och deras behov, vara flexibel, lösningsfokuserad och tycka om att ta eget ansvar.
I rollen som serveringspersonal arbetar du både i restaurangen med tillhörande bar och på våra konferens och bankettmiddagar.

Du har ett stort intresse för mat & dryck,sätter gästen i focus samt är bekväm med att arbeta varierande arbetstider dag,kväll samt helg.

Tjänsten är på 75% med chans till utökning

Arbetsuppgifter och ansvar

Servera mat och dryck
Ansvara för kassa
Arbeta med merförsäljning
Ordning och reda i matsalen
Livsmedelshygien

Kompetens

Erfarenhet från servering och service inom hotell och restaurang krävs
Stor vikt läggs också på dina personliga egenskaper

Platsen omfattar kvällsskift under vardagar och helger men även dagtid.

Startdatum löpande

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten / tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Grand Hotel


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas.

Ansök nu

Restaurangbiträde deltid Brödernas Termikgatan

Restaurangbiträde
Läs mer Sep 8
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Eller vill du bara ha ett extra jobb vid sidan av studierna? Då har du kommit rätt!

Vilka är Brödernas?
Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med god kvalité och fantastisk service. Vi har idag över 90 öppnade enheter i Sverige och vi öppnar nya enheter varje månad.

Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.

Vad innebär jobbet som Kökspersonal hos oss?
Tjänsten innebär att du jobbar i köket och roterar mellan stationer som stekbord, fritering och sallad. Du ser till att det är rent i köket och att egenkontroller följs. Som kökspersonal på Brödernas arbetar du i team och det är därför viktigt att du är en lagspelare och förstår vikten av kommunikation och gruppsamverkan.

Vem är du?
Vi söker dig som gillar ett högt arbetstempo, är serviceinriktad och älskar att jobba med människor. Du tycker om att jobba med andra och vill ha en karriär i restaurangbranschen.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion vilket innebär mycket goda möjligheter att utvecklas med företaget.

Rekryteringsprocessen
När du har sökt tjänsten så kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med roboten Hubert som tar ca 20 - 30 minuter.

Syftet med att Hubert-intervjun är vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.

Vi ser gärna att du svarar på denna inom 48 - 72 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Kolla gärna denna artikel innan intervjun för tips och tricks: https://www.hubert.ai/insights/tips-och-rad-infor-din-forsta-hubert-intervju Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök!

Are you eager for new challenges, a career in the restaurant industry and a company where you can grow fast? Or do you just want an extra job alongside your studies? Then you have come to the right place!

Who are the Brödernas?

Brödernas successfully conducts its operations throughout Sweden from Umeå in the north to Malmö in the south. Brödernas are expanding at a rapid pace with the vision of becoming known even outside Sweden's borders. Our ambition is for Brödernas to be associated with good quality and fantastic service. We currently have over 80 opened units in Sweden and we open new units every month.

The important thing for us is that no matter what goal you have for the future, we have guaranteed a place for you. With us, it is your own ambitions and results that determine how far you can go.

What does the job as a Kitchen staff with us mean?

The service means that you work in the kitchen and rotate between stations such as frying tables, frying and salad. You make sure that the kitchen is clean and that self-checks are followed. As a kitchen staff at Brödernas, you work in teams and it is therefore important that you are a team player and understand the importance of communication and group collaboration.

Who are you?

We are looking for you who like a high work pace, are service-oriented and love working with people. You enjoy working with others and want a career in the restaurant industry.

What do we offer?

We offer a fast-paced workplace that is in the middle of a major expansion, which means very good opportunities to develop with the company.

The recruitment process

Once you have applied for the job, you will have access to a link for a digital interview with the robot Hubert, which takes about 20-30 minutes.

The purpose of the Hubert interview is to give all candidates the opportunity to tell more about themselves and for us to ensure that all candidates are judged in the same way, regardless of gender, age and ethnicity.

We are happy to see that you respond to this within 48 - 72 hours to quickly move forward in the process. You will then be contacted by one of our recruiters if you become relevant for a second interview.

We look forward to hearing from you!

Interviews are ongoing, so do not hesitate! Apply!

Ansök nu

Restaurant Manager

Restaurangbiträde
Läs mer Aug 29
Önskad kompetens och erfarenhet

- Du bör ha tidigare erfarenhet som ledare inom restaurangbranschen

- Du brinner för att sätta gästen i centrum

- Du är drivande, stark, tydlig och kan ta eget ansvar

- Du har god samarbetsförmåga och har en positiv utstrålning

- Du har lätt för att ta en ledande roll och har förmågan att få andra att nå sina mål

- Du är resultatdriven och har intresse för ekonomi

- Du har ett stort intresse för restaurangbranschen och tillhörande utveckling

Vi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer.



Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.

Ansvarsområden som ingår i tjänsten är:

Personalfrågor

Schemaläggning

Systematisk utvärdering och utveckling

Hygien och egenkontroll

Inköp och inventering

Kassahantering

Administration



Du ska vidhålla

- hög kvalité på våra produkter

- hög servicenivå gentemot gäster

- hög renlighet i restaurangen och alla arbetsmoment

Ansök nu

Köksmästare

Köksmästare
Läs mer Nov 27
BOULEBAR SLOTTSGATAN SÖKER DIG SOM VILL TA NÄSTA STEG!
Boulebar Slottsgatan söker en kock som genom utbildning och stöd på sikt kan ta det fulla ansvaret som köksmästare. Det är helt enkelt perfekt för dig som är erfaren inom kockyrket och vill ta dig an nya utmaningar. Du kommer att vara köksmästare men förväntas inte kunna allt från start!
Boulebar Slottsgatan består av ett litet, tight team som arbetar nära varandra. Vår grej på Boulebar är att vi serverar såväl större sällskap fransk bistromat såväl som mindre rätter direkt till Boulebanan.
VAD BESTÅR ROLLEN AV?
Beroende på dina tidigare erfarenheter och kompetenser kommer arbetsuppgifterna samt ansvaret anpassas. På sikt som köksmästare är du ansvarig för kvaliteten på maten, inköp, inventering, leda ditt team samt schemaläggning.


Majoriteten av din arbetstid är förlagd i service. Du kommer ingå i ett nätverk med träffar 1 gång i veckan, tillsammans med alla köksmästare i Boulebar, för att få kunskap och inspiration kontinuerligt.
SOM PERSON TROR VI ATT DU:
..vill ta nästa steg i din karriär
..vill utvecklas och tar egna initiativ för din utveckling
..har bra kunskap i köket. Kan laga mat.
..Har grundkunskaper i HACCP
..Tycker att ledarskap är roligt och intressant
ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Var: Boulebar Slottsgatan, Örebro
Anställningsform: Tillsvidareanställning som föregås av provanställning om 6 månader
När: Start efter överenskommelse
OM BOULEBAR
Vi är självklart anslutna till kollektivavtal, har friskvård och skobidrag
Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Företagets grundvärderingar har följt med sedan starten 2000 och genomsyrar hela verksamheten. Nu är vi cirka 150 anställda på tio Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet, gemenskap och ett glas Pastis.


Frågor? Skicka ett mail till; tadas.vasiliauskas@boulebar.se
Vi ser fram emot att höra mer från dig!

Ansök nu

Kock

Kock, à la carte
Läs mer Okt 13
Vi tror att du tycker som vi, att service alltid står i fokus och att du på riktigt älskar människor. På Boulebar lagar vi sydfransk mat från grunden, hög kvalité på både hantverk och råvaror är viktigt för oss. Hoppas du gillar det med. Vi har plats för både dig som har mycket erfarenhet i köket sen tidigare samt dig som vill utvecklas och lära dig mer!
Här har vi listat egenskaper och erfarenheter som är viktiga för att vi skall trivas ihop:
- Älskar ditt hantverk och är nyfiken på att lära dig nytt
- Är inte rädd för att variera mellan kall/varm stationer
- Ansvarsfull och ordningsam
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Tillsammans jobbar vi varje dag för att utvecklas och erbjuda våra gäster en unik upplevelse.
Anställningsvillkor
Var: Boulebar Slottsgatan, Örebro
Anställningsform: Enligt överenskommelse
När: Start omgående
Vi är anslutna till kollektivavtal.
OM OSS
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Precis som samhället så står Boulebar inför ett spännande år. Nu är vi cirka 150 anställda på tio Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Företagets grundvärderingar har följt med sedan starten 2000 och genomsyrar hela verksamheten. Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet gemenskap och ett glas Pastis. Läs mer om oss HÄR.
Känner du igen dig i beskrivningen, ansök redan idag. Urvalet sker löpande. Har du frågor? Kontakta mig på; tadas.vasiliauskas@boulebar.se Vi ser fram emot att höra mer från dig!

SLOTTSGATAN LOOKING FOR: CHEFS
We believe that you think like us, that service is always in focus and that you really love people. At Boulebar we cook southern French food from scratch, high quality of both craftsmanship and raw materials is important to us. Hope you like it too. We have room for both you who have a lot of experience in the kitchen before and you who want to develop and learn more!
Here we have listed characteristics and experiences that are important for us to thrive together:
Love your craft and are curious to learn new things
Is not afraid to vary between cold / hot stations
Responsible and orderly
We offer an exciting workplace with lots of joy and care. Together we work every day to develop and offer our guests a unique experience.
Terms of employment
Where: Boulebar Slottsgatan, Örebro
Form of employment: After agreement
When: Start as soon as possible
We are affiliated with collective agreements.
ABOUT US
We offer an exciting workplace with lots of joy and care. Just like society, boulebar is facing an exciting year. We are now about 150 employees at ten boulebars in sweden and denmark. And the journey has just begun. Some would probably call us nerds. But the whole thing is about love for people. Between us in the company and to everyone who visits us. The company's core values have followed since the start in 2000 and permeate the entire business. Boulebar is based on joy, curiosity and adventure. Or as we ourselves say: freedom community and a glass of pastis. Read more about us here.
If you recognize yourself in the description, apply today. The selection is ongoing. Do you have questions? Contact me at; tadas.vasiliauskas@boulebar.se . We look forward to hearing more from you!



Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Kökschef

Köksmästare
Läs mer Okt 13
VILL DU VARA MED OCH PÅVERKA?
I rollen som kökschef på Boulebar Slottsgatan kommer du vara en av våra nyckelpersoner. Du arbetar med att leda och planera arbetet i köket, ditt arbete sker nära vår Restaurangchef och självklart ditt team med Sous chefs och kockar. Målet är att våra gäster ska få en upplevelse av att dom befinner sig i Frankrike, där man kan äta aperitifer vid boulebanan eller en bistroklassiker i matsalen.
Är du vår nya kökschef som tillsammans med ditt team kommer leverera mat på en hög nivå, ser vi fram emot att läsa din ansökan!
Arbetsuppgifter
- Du leder och utvecklar ditt team
- Du har administrativa arbetsuppgifter i form av schemaläggning, beställningar osv.
- Du leder och planerar arbetet i köket samt ansvarar för att maten håller god kvalitet.
- Du har övergripande ansvar för menyplanering, all produktion av mat, ekonomiskt ansvar, inventering, inköp och livsmedelshygien samt är delaktig i den dagliga servicen.
- Du jobbar mot verksamhetens mål vad gäller gästnöjdhet, personalnöjdhet och lönsamhet med verktyg som schemaläggning, utvecklingsplaner för personal och bred ekonomisk insikt.
Vi arbetar varje dag för att utvecklas och för oss är det naturligt att jobba tillsammans över våra olika team. Majoriteten av din arbetstid är förlagd i service.
Som person är du
Flexibel, ansvarstagande, glad och lösningsorienterad.
Din laganda, kreativitet och engagemang är något vi värdesätter högt.
Anställningsvillkor
Var: Boulebar Slottsgatan, Örebro
Anställningsform: Tillsvidare
När: Rekrytering sker löpande
Vi erbjuder friskvårdsbidrag, skobidrag och är anslutna till kollektivavtal.
Om oss
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Nu är vi cirka 150 anställda på tio Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Företagets grundvärderingar har följt med sedan starten 2000 och genomsyrar hela verksamheten. Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet gemenskap och ett glas Pastis. Läs mer om oss på hemsidan.
Känner du igen dig i beskrivningen, tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag. Urvalet sker löpande. Vi ser fram emot att höra mer från dig! Har du frågor gällande rekryteringen vänligen hör av dig till rekryteringsansvarig: tadas.vasiliauskas@boulebar.se
ARE YOU A CHEF THAT LOVES FRENCH FOOD?
Tarte Flambée, Moules Frites, crème brûlée. In the role as a kitchen manager at Boulebar Slottsgatan you get to dive into French food culture. You are leading and planning the work in the kitchen with your team and you work close to our Restaurant Manager. The goal is to give our guests the feeling that they are in the south of France, surrounded by boule petanque, drinking pastis and eating french aperitifs and bistro classics. We really love getting people together! You will be a key person for the team.
Are you our new kitchen manager? We look forward to your application!
Tasks
- You lead and develop your team
- You have administrative tasks in the form of scheduling, orders, etc.
- You lead and plan the work in the kitchen and are responsible for the quality of the food.
- You have overall responsibility for the production of the food, financial responsibility, inventory, purchasing and food hygiene and are involved in the daily service.
- You work towards the business's goals in terms of guest satisfaction, staff satisfaction and profitability together with the restaurant manager.
We work every day to develop and for us it is natural to work together across our different teams. The majority of your working time is spent in service.
As a person, you are
Flexible, responsible, happy and solution-oriented.
Your team spirit, creativity and commitment is something we value highly.
Terms of employment
Where: Boulebar Slottsgatan, Örebro
Form of employment: Fulltime
When: Recruitment is ongoing
We offer wellness grants, shoe grants and are affiliated to collective agreements.
About us
We are now about 150 employees at ten Boulebars in Sweden and Denmark. And the journey has just begun. Some would probably call us nerds. But the whole thing is about love for people. Between us in the company and to everyone who visits us. The company's core values ??have followed since the start in 2000 and permeate the entire business. Boulebar is based on joy, curiosity and adventure. Or as we ourselves say: freedom community and a glass of Pastis.
If you recognize yourself in the description, do not hesitates to send in your application today. The selection is ongoing. We look forward to hearing more from you! If you have questions regarding recruitment, please contact: tadas.vasiliauskas@boulebar.se






Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Diskare

Diskare
Läs mer Nov 30
Vi söker nu en kollega till vårt team på Boulebar Slottsgatan. Vi tror att du tycker som vi, att service alltid står i fokus och att du på riktigt älskar människor. I din roll som diskare ansvarar du för att förse hela restaurangen med allt de behöver och jobbar i nära samarbete med köksteamet.
Här har vi listat egenskaper och erfarenheter som vi anser är viktiga för att vi skall trivas ihop:
• Du är strukturerad och snabb?
• Gillar ett högt tempo och att jobba i team?
• Är social och älskar människor?
Vi erbjuder en arbetsplats med glädje och omtanke. Vi arbetar varje dag för att utvecklas och erbjuda våra gäster en unik upplevelse. För oss är det naturligt att jobba tillsammans över våra olika team.
Anställningsvillkor
Var: Boulebar Slottsgatan,?Anställningsform: Behovsanställning. Vi är anslutna till kollektivavtal.
Vill du bli en del av Boulebars gemenskap??Urval sker löpande, skicka din ansökan till tadas.vasiliauskas@boulebar.se så snart du kan. Hör av dig om du har några frågor!
Nu är vi cirka 150 anställda på tretton Boulebarer i Sverige, Danmark och snart i London. Och resan har bara börjat! Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Boulebar startade som en tågluff genom Europa. Tre vänner i en park bland Marseilles ruffa bakgator som föll för boule. Den där jämlika sporten som är så mycket mer än bara en sport. Utan ett sätt att leva, tänka och vara.

Ansök nu

Kock / Deltid / Heltid / Extra

Kock, à la carte
Läs mer Okt 23
Vi söker en kock som är erfaren sen tidigare och som har ett brinnade intresse för mat och matlagning samt att vara van och jobba i högt tempo.
Vi arbetar i ett team där samarbetsförmåga och flexibilitet är viktigt!
Du är kvalitetsmedveten och följer branchens utveckling.
Att du är nogrann, positiv och engagerad värderar vi högt.
Du ska ha goda kunskaper inom svensk husman och a la carte samt planering, egenkontroll och hantering av varor.
Schemat är varierat med dagar och kvällar!
Tjänsten är tillsvidare, deltid eller extra beroende på vad vi kommer överens om.
Hoppas vi ses!

Ansök nu

Servicepersonal Brödernas

Restaurangbiträde
Läs mer Aug 5
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt!
Vilka är Brödernas?
Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med god kvalité och fantastisk service. Vi har idag över 90 öppnade enheter i Sverige och vi öppnar nya enheter varje månad.

Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.

Vad innebär jobbet som Servicepersonal hos oss?
I tjänsten ingår det att vara ansiktet utåt. Dina arbetsuppgifter består av att välkomna gäster, ta emot beställningar i kassan eller vid bordet, servera mat och dryck, se till att gästerna är nöjda och lämnar restaurangen med gott humör. I arbetsuppgifterna ingår också att öppna och stänga samt säkerställa en ansvarsfull alkoholservering.

Vem är du?
Som person har du god arbetsmoral, är en social person och tycker om att ha kontakt med människor. Du är samarbetsvillig och trevlig. Du har ett öga för vad du behöver prioritera och tar självständiga beslut i ditt arbete.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion vilket innebär mycket goda möjligheter till att utvecklas med företaget.

Rekryteringsprocessen
När du har sökt tjänsten så kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med roboten Hubert som tar ca 20 - 30 minuter.

Syftet med att Hubert-intervjun är vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.

Vi ser gärna att du svarar på denna inom 48 - 72 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Kolla gärna denna artikel innan intervjun för tips och tricks: https://my.hubert.ai/advice-before-hubert-interview/sv-se Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök!

Are you eager for new challenges, a career in the restaurant industry and a company where you can grow fast? Then you have come to the right place!

Who are the Brödernas?

Brödernas successfully conducts its operations throughout Sweden from Umeå in the north to Malmö in the south. Brödernas are expanding at a rapid pace with the vision of becoming known even outside Sweden's borders. Our ambition is for Brödernas to be associated with good quality and fantastic service. We currently have over 80 opened units in Sweden and we open new units every month.

The important thing for us is that no matter what goal you have for the future, we have guaranteed a place for you. With us, it is your own ambitions and results that determine how far you can go.

What does the job as a Service Personnel with us mean?

The service includes being the face outwards. Your duties consist of welcoming guests, taking orders at checkout or at the table, serving food and drink, making sure guests are happy and leaving the restaurant in a good mood. The tasks also include opening and closing and ensuring responsible alcohol serving.

Who are you?

As a person, you have a good work ethic, are a social person and enjoy having contact with people. You are cooperative and nice. You have an eye for what you need to prioritize and make independent decisions in your work.

What do we offer?

We offer a fast-paced workplace that is in the middle of a major expansion, which means very good opportunities to develop with the company.

The recruitment process

Once you have applied for the job, you will have access to a link for a digital interview with the robot Hubert, which takes about 20-30 minutes.

The purpose of the Hubert interview is to give all candidates the opportunity to tell more about themselves and for us to ensure that all candidates are judged in the same way, regardless of gender, age and ethnicity.

We are happy to see that you respond to this within 48 - 72 hours to quickly move forward in the process. You will then be contacted by one of our recruiters if you become relevant for a second interview.

We look forward to hearing from you!

Interviews are ongoing, so do not hesitate! Apply!

Ansök nu

indiska kock och kökbiträd

Köksbiträde
Läs mer Aug 10
Spicy Kitchen söker nu 2 stycken servitörer/servitriser till vår restaurang i Örebro! Du som söker bör ha B-körkort då vi kommer att börja med utkörning. Har du inget körkort går det även bra att ansöka, vi behöver också en som ska utföra arbetsuppgifterna i restaurangen. Arbetsuppgifter innefattar städning, servering, diskning. Erfarenhet ses som meriterande men inget krav.

Ansök nu

indiska kock och kökbiträd

Köksbiträde
Läs mer Aug 10
Spicy Kitchen söker nu 2 stycken servitörer/servitriser till vår restaurang i Örebro! Du som söker bör ha B-körkort då vi kommer att börja med utkörning. Har du inget körkort går det även bra att ansöka, vi behöver också en som ska utföra arbetsuppgifterna i restaurangen. Arbetsuppgifter innefattar städning, servering, diskning. Erfarenhet ses som meriterande men inget krav.

Ansök nu

Pizzabagare sökes!

Pizzabagare
Läs mer Dec 5
Nytt
Vi söker en pizzabagare med 2-4 års erfarenhet, någon som kan diska och som också har jobbat på en pizzeria tidigare. Helst någon som bor i eller nära stan (Örebro) då jobbstället ligger nära centrum.


Här är adressen: Mejramvägen 113 Örebro
Ni får gärna kontakta mig om ni har några funderingar via min mailadress (atila25erkan@gmail.com) eller Messenger som är kopplad till våran Facebook sida (Sörby Pizzeria & Restaurang)!

Ansök nu

Restaurangbiträde

Restaurangbiträde
Läs mer Dec 5
Nytt
Vi söker restaurangbiträde som kan diska och som också har jobbat på en pizzeria tidigare. Erfarenhet är inte ett krav men det är meriterande! Helst någon som bor i eller nära stan (Örebro) då jobbstället ligger nära centrum.


Här är adressen: Mejramvägen 113 Örebro
De av er som er intresserade får gärna kontakta via min mailadress (atila25erkan@gmail.com) eller Messenger som är kopplad till våran Facebook sida (Sörby Pizzeria & Restaurang)!

Ansök nu

Kock à la carte

Restaurangbiträde
Läs mer Jul 19
Vi söker en erfaren kock som behärskar fler språk och kan det internationella köket som sitt eget ficka. Trevlig och kunnig för att vara homogen med kollegor och kunder. har skapande idèer för affärsutvecklingen och olika tider på dagen och kväll. Du kan den kinesiska, franska, japanska orientaliska och mellan Östens kök känner till både förrättar och huvudrätter och efterrätter. Du ska vara snabb att jobba och kunna tillverka bara varor inom kort tid då ska hantera stress och ska vara stresstålig inom arbetsmiljö som är full av kärlek och omsorg.
Vi söker en erfaren kock som behärskar fler språk och kan det internationella köket som sitt eget ficka. Trevlig och kunnig för att vara homogen med kollegor och kunder. har skapande idèer för affärsutvecklingen och olika tider på dagen och kväll. Du kan den kinesiska, franska, japanska orientaliska och mellan Östens kök känner till både förrättar och huvudrätter och efterrätter. Du ska vara snabb att jobba och kunna tillverka bara varor inom kort tid då ska hantera stress och ska vara stresstålig inom arbetsmiljö som är full av kärlek och omsorg.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

KFC Söker Restaurangbiträde

Restaurangbiträde
Läs mer Nov 26
Vi på KFC söker dig som har en ambition att hela tiden lära dig mer och vill ge det lilla extra för att gästen ska bli nöjd och komma tillbaka med sina bästa vänner. Med rätt inställning och insats finns stora förutsättningar att gå vidare inom företaget.



Arbetsuppgifter

Som del i vårt team är du vårt ansikte utåt som hälsar gäster välkomna och ger service med högsta kvalitet.

Du arbetar i kassan, Drive-thrun, matsalen eller i köket.




Som kassa-och Drive-Thru medarbetare arbetar du med att paketera beställningar och servera gästerna med den absolut bästa och snabbaste servicen.




I köket är du ansvarig för att med våra unika recept och metoder tillaga kycklingen, vår viktigaste råvara. Du ser till att det alltid finns härligt fräscha, väldoftande och välsmakande portioner av kycklingen som dina glada arbetskamrater serverar våra hungriga gäster. Arbetet innebär skiftarbete på olika tider och dagar.




Vem är du?
Vi söker dig som är en positiv, utåtriktad, och ansvarsfull person. Med din härliga personlighet bidrar du med mycket energi som gör arbetsdagen ännu roligare för dig och dina kollegor.




Låter det som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!




Vi anser att personlighet och attityd väger tyngre än meriter och ser därför att du gärna svarar på videofrågorna, för att vi ska få en bättre bild av dig. Notera att de som svarar på videofrågorna prioriteras i urvalet.

Ansök nu

Service Host, Front of House (Reception/Receptionist), Scandic Örebro Väst,

Hotellreceptionist
Läs mer Nov 7
Tre kilometer utanför Örebro city, ett par svängar från E18 och E20 ligger Scandic Örebro Väst- en perfekt utgångspunkt för att utforska stadens kultur och nöjen. Våra gäster kan känna sig som hemma i vår restaurang Köksbaren, ta en drink i baren och koppla av i soffan framför öppna spisen.

Vi vill vara det självklara hotellet när man väljer att besöka Örebro. Det gör vi genom att ha en stark servicekultur och ett hotell i toppklass men den allra viktigaste biten är de som gör det otroliga arbetet för vi ska nå dit- våra medarbetare. Därför är vi måna att dagligen uppmuntra varandra och hålla en god stämning i teamet.

Nu söker vi en Service Host (Receptionist) till hotellet Scandic Örebro Väst.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad är innebär rollen som Service Host?

Du som arbetar inom ansvarsområdet Front of House är ansvarig för att våra gäster får service i världsklass. Du är spindeln i nätet som ser till att gästen alltid är i fokus. Du är den som går igenom ankomstlistan och lägger tid på detaljerna. Ser till att gästens önskemål uppfylls. Du har alltid ett leende på läpparna och en kreativ lösning i backfikan. Du löser det mesta och är en stjärna på att vända en missnöjd gäst till en nöjd gäst. Din arbetsplats är vår lobby. För det är där du möter flest gäster. I ansvarsområdet ingår även administrativt arbete, säkerhetsarbete och arbete med försäljning.

Arbetet i Front of House innebär att checka in och ut hotellets gäster, hälsa välkommen och ge gästen den information den behöver om sin vistelse. Du hanterar bokningar i systemet Scorpio och hanterar administrativa uppgifter runt gäster och säkerhet. Allt arbete sker med gästnöjdhet och försäljning i fokus.

Hotellet har öppet dygnet runt och det är därför viktigt att du trivs med att arbeta i skift (förmiddagar, eftermiddagar och helger).

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har en väl utvecklad social förmåga och är kapabel att hantera att det händer många olika saker samtidigt. Det är mycket viktigt att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Du har också vana och kunskap i att arbeta med dator som arbetsredskap.

Eftersom arbetet till stor del består av att kommunicera med gäster är goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning. Talar du ytterligare ett språk är det meriterande.

Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en lyhörd och prestigelös lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet.

Information om tjänsten

Tjänsten är en anställning för enstaka dagar på extra vid behov. Du ska ha erfarenhet av att jobba i receptionen på hotell - med fördel kunskap om vårt system Opera.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa mer om vår kultur, vad tjänsten innebär och om våra förmåner!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

Ansök nu

Receptionist, Scandic Grand Hotel, deltid

Hotellreceptionist
Läs mer Dec 4
Nu söker vi en Receptionist till Scandic Grand Hotel.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Receptionist agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Receptionist?

Du som arbetar inom ansvarsområdet reception, är ansvarig för att våra gäster får service i världsklass. Du är spindeln i nätet som ser till att gästen alltid är i fokus.

Du är den som går igenom ankomstlistan och lägger tid på detaljerna. Ser till att gästens önskemål uppfylls. Du har alltid ett leende på läpparna och en kreativ lösning i bakfickan. Du löser det mesta och är en stjärna på att vända en missnöjd gäst till en nöjd gäst. I ansvarsområdet ingår även administrativt arbete, säkerhetsarbete och arbete med försäljning.

Arbetet i receptionen innebär att checka in och ut hotellets gäster, hälsa välkommen och ge gästen den information den behöver om sin vistelse. Du hanterar bokningar i systemet Scorpio. Allt arbete sker med gästnöjdhet och försäljning i fokus.

Hotellet har öppet dygnet runt och det är därför viktigt att du trivs med att arbeta i skift (förmiddagar, eftermiddagar och helger).

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har en väl utvecklad social förmåga och är kapabel att hantera att det händer många olika saker samtidigt. Det är mycket viktigt att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Du har också vana och kunskap i att arbeta med dator som arbetsredskap.

Eftersom arbetet till stor del består av att kommunicera med gäster är goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning. Talar du ytterligare ett språk är det meriterande.

Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en lyhörd och prestigelös lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet.

Information om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

Ansök nu

Pizzabagare

Pizzabagare
Läs mer Okt 8
Hej
Jag behöver två personer duktig och gillar jobbet ............... ............. ..... ......... ............. ......... ................
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

ISS söker restaurangbiträde till Örebro Universitet

Restaurangbiträde
Läs mer Nov 30
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Vi på ISS Mat & Dryck serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Våra gäster är förskolebarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende, och personalmåltider. Behoven är olika, smakerna är olika och miljöerna är olika. Men alla förenas i kraven på kvalitet.

Restaurangbiträde till Fakultetsklubben, Örebro universitet
Nu söker vi ett erfaret och passionerat restaurangbiträde till Fakultetsklubben på Örebro universitet. Här arbetar vi med färska råvaror med högt näringsinnehåll, säsongsbetonat och med mycket kärlek. Vår ambition att leverera vacker mat med höga smaker varje dag. Våra gäster är universitetets personal med gäster. Vi lägger stor vikt vid att ge dem en lunch utöver det vanliga, där både mat och service är i toppklass. Utöver det levererar vi mat och fika inom hela campusområdet. Vill du arbeta med oss ska du vara flexibel, en teamspelare, serviceminded och älska mat.

Arbetsuppgifter
Tjänsten består i att under ledning av kökschef servera goda, näringsriktiga och innovativa måltider till våra gäster, samt att ge våra gäster högsta möjliga service i matsalen. Du ansvarar för att det utförs enligt gällande instruktioner med hög kvalitet och service till våra kunder. Samt att vara en tillgänglig och flexibel person i vår organisation.

Kvalifikationer
Vi söker Dig som har ett genuint intresse för mat och service. Du är har minst 3 års branscherfarenhet inom restaurang och servering. Du besitter en god kommunikativ förmåga samt god svenska och engelska i tal och skrift då. Som person är du öppen, lyhörd och självgående. Du är en ansvarsfull och handlingskraftig person med god samarbetsförmåga och ett intresse för mat och människor är en förutsättning för att lyckas i arbetet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 56,3%, 6 månaders provanställning tillämpas. Tillträde 2024-01-04 eller enligt överenskommelse.

Vi hoppas att vi har väckt ditt intresse. Vi arbetar med löpande urval och ser därmed gärna att din ansökan inkommer så snart som möjligt, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Restaurangchef Staffan Ekblad, tel.nr. 073-436 00 81.

Observera att vi inte mottar ansökningar via mail. Din ansökan skickas via vårt rekryteringssystem.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Bartender

Bartender
Läs mer Nov 30
Vi tror att du tycker som vi, att service alltid står i fokus och att du på riktigt älskar människor. Som bartender på Boulebar guidar du gästen till rätt sportdryck vid boulebanan och vidare genom kvällen i vårt franska sortiment av öl, vin och cocktails.
Här har vi listat egenskaper och erfarenheter som är viktiga för att vi skall trivas ihop:
- Du älskar ditt hantverk och att dela med dig av det
- Har erfarenhet av bar och ett stort intresse för cocktails
- Ansvarsfull och ordningsam
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Tillsammans jobbar vi varje dag för att utvecklas och erbjuda våra gäster en unik upplevelse.
Anställningsvillkor
Var: Boulebar Slottsgatan Örebro
Anställningsform: Entligt överenskommelse
När: Vi rekryterar löpande
Vi är anslutna till kollektivavtal.
OM OSS
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Precis som samhället så står Boulebar inför ett spännande år. Nu är vi cirka 150 anställda på tio Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Företagets grundvärderingar har följt med sedan starten 2000 och genomsyrar hela verksamheten. Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet gemenskap och ett glas Pastis.
Känner du igen dig i beskrivningen, ansökan redan idag. Urvalet sker löpande. Har du frågor? Kontakta mig på; tadas.vasiliauskas@boulebar.se Vi ser fram emot att höra mer från dig!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Bartender Sökes

Bartender
Läs mer Nov 29
Vi söker två drivna och utåtriktade bartenders till Lion Bar i Örebro.
Tjänsten passar dig som har erfarenhet av bar, extra stort plus om du även kan jobba med kök och få en härlig variation på jobbet.

Vi söker dig som
Har ett intresse för service och att leverera kvalitet
Har minst 1 års erfarenhet av bar
Är social, utåtriktad och har lätt att ta kontakt med människor
Har en positiv attityd, är ödmjuk, flexibel.
Talar och skriver obehindrat på svenska


Plats: Örebro


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Extrapersonal till Heat Örebro!

Restaurangbiträde
Läs mer Nov 28
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. 
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

 

Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion!
Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden.
Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta
Vi finns för närvarande i Uppsala, Märsta, Stockholm, Gävle, Sandviken, Sundsvall, Örebro och Västerås.

Vi söker dig som vill arbeta extra med oss på Heat i Örebro!
Vi söker köksbiträden, diskare och matsalspersonal. Kan du arbeta på flera positioner är du extra intressant för oss.

Det är meriterande med tidigare erfarenhet, men rätt personlighet och inställning värderar vi lika högt och lär dig gärna det du behöver kunna för att jobba med oss.

Du som söker måste kunna arbeta dagtid måndag-fredag!

Välkommen med din ansökan och till oss på Heat!

Ansök nu

Extrapersonal till Heat Örebro!

Restaurangbiträde
Läs mer Dec 3
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. 
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

 

Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion!
Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden.
Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta
Vi finns för närvarande i Uppsala, Märsta, Stockholm, Gävle, Sandviken, Sundsvall, Örebro och Västerås.

Vi söker dig som vill arbeta extra med oss på Heat i Örebro!
Vi söker köksbiträden, diskare och matsalspersonal. Kan du arbeta på flera positioner är du extra intressant för oss.

Det är meriterande med tidigare erfarenhet, men rätt personlighet och inställning värderar vi lika högt och lär dig gärna det du behöver kunna för att jobba med oss.

Du som söker måste kunna arbeta dagtid måndag-fredag!

Välkommen med din ansökan och till oss på Heat!

Ansök nu

Servicepersonal

Servitör/Servitris
Läs mer Nov 28
Första November 2023 öppnade vi upp Hemma Hos Adam, som på kort tid blivit en jättesuccé och nu behöver vi förstärkning till vårat härliga servicegäng.


Det här är du:
- Du har ett brinnande intresse för gästservice
- Du har ansvarskänsla och vill utvecklas personligt
- Du gillar att lära dig nya saker och att jobba i team
- Du har ett gediget intresse för mat och gillar att jobba i ett högt tempo.
- Du tycker om att jobba kvällar och helger
- Du har jobbat med a lá carte i minst två år
Om tjänsten:
Du förbereder matsalen och tillsammans med kollegorna serverar mat och dryck samt jobbar aktivt med merförsäljning. Ser till att våra gäster tas väl om hand och trivs. Du följer våra rutiner och jobbar som ett team mot gemensamma mål. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi har öppet alla dagar i veckan måndag-torsdag 16-sent, fredag 15-01, lördag 12-01, söndag 13-sent.
Vill du vara med på våran resa mot att bli Örebros bästa vardagsrum.
välkommen in med din ansökan. Rekryteringen av denna tjänst sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Timvikarier inom kök

Restaurangbiträde
Läs mer Dec 1
Vill du laga god och hälsosam mat till våra barn, elever och äldre i Örebro kommun? Nu erbjuds du möjlighet att få bidra med ditt engagemang och din kunnighet i köket.

Om tjänsten
Vi söker dig som kan jobba som restaurangbiträde och/eller kock inom förskola, skola och äldreomsorg. Dina arbetsuppgifter innefattar att laga god och näringsrik mat till våra invånare. Detta innebär att tillgodose de olika behoven som finns utifrån allergier och specialkost för att ge dem en trevlig upplevelse av måltiden.

Exempel på arbetsuppgifter


• laga, servera och presentera klimatsmarta luncher anpassade för respektive målgrupp
• utföra alla i kök/restaurang förekommande arbetsuppgifter, t.ex. städning och disk
• arbete med egenkontroll och följa arbetsplatsens rutiner för hygienarbete

Om arbetsplatsen
Bemanningen Barn och Utbildning (BBU) förmedlar vikariat som är allt från en dag och upp till tre månader inom förskola, skola, fritidshem och gymnasium i Örebro kommun. För att arbeta hos BBU behöver du kunna cykla, ta bussen eller inneha ett B-körkort och bil för att ta dig till alla våra verksamheter. Vi söker bara dig som kan arbeta i hela kommunen vilket kan innebära resor utanför tätorten. Vi använder oss av Medvind som system där du som vikarie lägger in din tillgänglighet för att bli bokad på dina arbetspass. 

Kvalifikationer
Du är ansvarstagande, flexibel och engagerad. Det är viktigt att du har ett gott och respektfullt bemötande till både kollegor och matgäster. Du har lätt för att ta egna initiativ och samarbeta med andra. Du är en trygg och pålitlig person som kan hantera stressfulla situationer. Kommunikation och dokumentation är en viktig del av det dagliga arbetet och därför ska du ha goda kunskaper i svenska språket. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav


• du är minst 18 år och kockutbildning, alternativt erfarenhet av arbete i kök
• du kan vikariera inom samtliga kök inom Örebro kommun 

Meriterande


• B-körkort
• erfarenhet av arbete i storkök
• erfarenhet av att laga specialkost

Omfattning och tillträde
Anställningsform: korttidsvikariat

Sysselsättningsgrad: 40-100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 10-20

Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Du beställer själv utdrag från belastningsregistret hos Polisen. Du kan läsa mer på https://polisen.se/tjanstertillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ 

Tänk på att det kan dröja upp till två veckor att få hem ditt registerutdrag!

Som en del av urvalsprocessen tillämpar vi språktester. 

Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 24 december. Urval, tester och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden så sök redan idag.

Majoriteten av urvalet kommer ske i mellandagarna för att intervjuer ska hållas i januari.

För att din ansökan ska hanteras ska den innehålla: CV, betyg/intyg med tillhörande kursöversikt.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Servitör/Servitris till Julbord på Karlslunds Herrgård

Servitör/Servitris
Läs mer Nov 13
Högt upp på rullstensåsen, väl inbäddad i djup grönska, ligger Karlslunds Herrgård. Herrgårdsbyggnaden drivs idag, efter tre släkters ägo av Familjen Jander. Den är belägen väster om Örebro, endast 10 minuters bilresa från centrum. Herrgården är från början av 1800-talet och byggd i empirisk stil. Den är ett populärt utflyktsmål för många örebroare. Här finner man en storslagen natur, rik på både flora och fauna. Ett naturens paradis med groddammar, åker och äng alldeles i utkanten av tätorten. Det som gör Karlslund unikt är att det gamla och genuina är så väl bevarat. En vandring runt herrgården är en kulturhistorisk upplevelse. Fynd från den yngre stenåldern visar att människor funnits vid Karlslund sedan lång tid tillbaka. Karlslund är ett stycke spännande historia, ett tidigare dagars teknikcentrum i miniatyr. Vi söker dig som tidigare arbetat som servitör / servitris. Gärna med vana av Julbordsarbete eller liknande. Vanligt julbordsarbete som servitör/servitris. Allt från servera dryck till avdukning. Vana av tidigare servisarbete är ett krav.

Ansök nu

Indian Kock

Specialkock
Läs mer Nov 21
Kosheli is currently looking for a full time permanet Indian chef for a position in our restaurant in Sweden.


We require an experienced chef with a passion for Indian cuisine.


Kosheli Indisk Buffe is located at the award winning Marieberg shopping Gallery just outside the city of Örebro in Sweden. We are an Indian fast food restaurant where our customers can enjoy great tasting Indian food just like in the streets of India.


You don't need to go to Asia to get a taste of India. You only need to come to Marieberg Gallery/Allum köpcentrum.


Kosheli's dishes are prepared "à la minute" just like it should be.


We are looking forward to hear from all qualified candidates.
Please contact us by sending your CV and Cover Letter to info@kosheli.net

Ansök nu

Servicepersonal till Dirty Taco

Servitör/Servitris
Läs mer Nov 19
Vi söker serveringspersonal till Dirty Taco Örebro.
Vi söker dig som är framåtsträvande, serviceinriktad och har förmågan att växla upp i tempo när det krävs. Hos oss kommer du att arbeta i ett team vars mål är att se till att varje enskild gäst får den absolut bästa upplevelsen.
Vad vi vill se hos dig:
• Serviceminded
• Positiv
• Social/utåtriktad
• Ansvarstagande
• Initiativtagande/Driven
Nya som gamla ansökningar är välkomna!
Tjänsten/tjänsterna startar omgående och kommer omfatta en heltid/deltidstjänst/timanställning. Tjänsterna tillsättas löpande under rekryteringsprocessen. Tveka inte på att skicka in din ansökan nu direkt till: info.orebro@dirtytaco.se

Ansök nu

Kock Striker Örebro

Kock, à la carte
Läs mer Nov 19
Vi söker en passionerad och erfaren kock för att ansluta till vårt köksteam på Striker Sportbar. Som kock kommer du att spela en nyckelroll i att leverera högkvalitativ mat och skapa en enastående matupplevelse för våra gäster.
Ansvarsområden:
Förbereda och tillaga maträtter enligt våra recept och kvalitetsstandarder.
Ansvara för menyplanering och säkerställa att rätterna är i linje med vårt koncept och våra gästers preferenser.
Säkerställa att köket följer hälso- och säkerhetsföreskrifter samt hygienstandarder.
Hantera och övervaka matlagningen under högtryckssituationer och se till att beställda rätter serveras i tid.
Ansvara för inköp av råvaror och säkerställa att köket har tillräckliga lagernivåer.
Arbeta tillsammans med köksteamet för att säkerställa effektivitet och samordning i köket.
Bevara en ren och organiserad arbetsmiljö samt säkerställa att köksutrustning underhålls och fungerar korrekt.

Kvalifikationer:
Tidigare erfarenhet av att arbeta som kock.
Gedigen kunskap om matlagningstekniker, menyplanering och livsmedelshantering.
Kreativitet och förmåga att skapa spännande och vällagade rätter.
Förmåga att arbeta effektivt och hålla hög kvalitet även under pressade tidsramar.
Kunskap om hälso- och säkerhetsföreskrifter inom restaurangverksamhet.
Lagspelare med förmåga att samarbeta och kommunicera väl med köksteamet.
Flexibilitet att arbeta kvällar, helger och under evenemang.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet att vara med och skapa härliga matupplevelser för våra gäster i en sportbarmiljö. Striker Sportbar är en plats där människor kommer för att njuta av sportevenemang, god mat och dryck samt gemenskap. Vi tror på att bygga starka team och erbjuda möjligheter till personlig och professionell utveckling.
Om du är en passionerad kock med erfarenhet inom restaurangbranschen och vill vara en del av vårt framgångsrika team, ser vi fram emot att ta del av din ansökan. Skicka ditt CV och ett personligt brev där du beskriver ditt intresse för rollen som kock på Striker Sportbar.

Ansök nu

Kock

Kock, à la carte
Läs mer Nov 19
Första November 2023 öppnade vi upp Hemma Hos Adam, som på kort tid blivit en jättesuccé och nu behöver vi förstärkning till köket.


Din kompetens
Du ska vara utbildad med meriterande erfarenhet från restaurang. Du ska även ha goda kunskaper inom egenkontroll. Självklart kan du hantera stress på ett bra sätt.
Du har ett genuint matintresse och en stor passion för matlagning från grunden.
Du tycker om att ha kontakt med gäster.
Du ska vara positiv, lyhörd och ha lätt att samarbeta med dina kollegor.
I arbetsuppgifterna ingår bland annat att
Laga god mat från grunden.
Presentera maten på ett tilltalande sätt till gäst.
Hålla sin arbetsplats ren och hantera livsmedel på ett hygieniskt sätt.
Sköta egenkontroller.



Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Du kommer jobba mestadels kväll och även helger.
Rekryteringen av denna tjänst sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

McDonald's Örebro, Södermalm söker nya glada medarbetare på dagtid

Restaurangbiträde
Läs mer Dec 1
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick. Dessutom innebär denna roll ett ansvar för varumottagning och maskinrengöring.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du har fysiska möjligheter för att ta emot tunga varor
- Att du kan arbeta dagtid

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter.

Ansök nu

ChopChop Krämaren Örebro söker Kassa- och Serveringspersonal

Restaurangbiträde
Läs mer Nov 29
VI SERVERAR MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR!
ChopChop Krämaren - Örebro söker nytt tillskott till teamet, vi söker dig som vill utvecklas personligen, kan erbjuda bra service och servera mat som vi är stolta över.
Glöm inte att märka din ansökan med rubriken Krämaren.
Vilka är ChopChop?
ChopChop har idag 39 restauranger, vi är i en expansiv fas! Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss.
ChopChop är Skandinaviens första drive thru restaurang med inriktning på det asiatiska köket. Vår första restaurang öppnades i Eskilstuna 2011, och sedan dess har vi öppnat många fler över hela Sverige. Vi erbjuder våra gäster ett bättre alternativ till dagens snabbmat längs vägarna, på ett snabbt och tillgängligt sätt.
Vårt mål är att slå sönder bilden av traditionell snabbmat och omdefiniera hela upplevelsen för våra kunder. Detta uppnår vi genom att använda oss av råvaror av bästa kvalité och erbjuda våra gäster en lugn och trivsam miljö för ett besök utan stress.
Genom oss kan du uppleva charmen branschen har att erbjuda. Vi erbjuder en arbetsplats med god sammanhållning och en tillfredställande arbetsplats där vi kan jobba hårt och utvecklas tillsammans. Givetvis ska vi ha kul under resans gång också, är du hårt arbetande och söker efter en utmaning? Tveka inte att söka till oss.
Beskrivning av arbetsuppgift.
Hos oss är gästerna vår högsta prioritet och kollegorna i ditt team. Att jobba med oss innebär det att du utför ditt arbete med 100 % engagemang med en entusiatisk inställning. Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta med att servera gäster, arbeta i kassa, samt renhållning.
Respektive restaurang har särskilda, vardagliga rutiner och regler som skall följas, men samtliga strävar efter samma målsättningar - att visa respekt gentemot varandra, arbeta som ett lag och hjälpas åt med de uppgifter som finns på arbetsplatsen.
Vad söker vi och vad erbjuder vi?
ChopChop erbjuder en omväxlande arbetsmiljö på grund av dess bransch.
Gillar du teamwork, nya utmaningar och har viljan att prestera inom allt du gör? Då gillar vi dig! Vi kräver inte att du har någon tidigare erfarenhet, för den har vi.
Vi erbjuder en arbetsplats fullt av schyssta och hjälpsamma kollegor som jobbar åt gemensamt satta mål.

Lön
Lön enligt Kollektivavtalets(Riksavtalet Visit-HRF) tariffer (Lönegrupp 2)
Just nu söker vi dig som vill jobba deltid 50%. Arbetet är förlagd på dagtid, kvällstid och helger.
Skicka din ansökan till oss via Join@chopchop.se och det är viktigt att du märker rubriken med Krämaren.
När börjar tjänsterna? Utbildningen och tjänsterna kickar igång i december enligt överenskommelse.
Vi söker efter att tillsätta följande tjänster:
2st x Tjänster
Tack för visad intresse
#jobbjustnu

Ansök nu

McDonald's Örebro, Södermalm söker nya glada medarbetare på dagtid

Restaurangbiträde
Läs mer Nov 29
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick. Dessutom innebär denna roll ett ansvar för varumottagning och maskinrengöring.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du har fysiska möjligheter för att ta emot tunga varor
- Att du kan arbeta dagtid

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter.

Ansök nu

ChopChop Express AB söker Wok Kock

Specialkock
Läs mer Nov 16
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska DriveThru restaurang.
Vårt mål är att ha nöjda kunder där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi ska vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna.
Vi söker nu kockar.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå avatt bereda och tillaga asiatiska maträtter. Även renhållning av köket ingår i arbetsuppgifterna.
Vi ser dig som söker har:
En god samarbetsförmåga, vi på ChopChop sätter stor vikt på laganda och teamwork. Rätt inställning, vi ser denna egenskap som det absolut viktigaste, med det rätta engagemanget och viljan att ta för sig i arbetet kan man komma långt på en arbetsplats oavsett vad man kan och inte kan.
Tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen inom wok är krav.

Ansök nu

Burger King Marieberg söker medarbetare på Burger King

Restaurangbiträde
Läs mer Nov 16
Burger King rekryterar: Burger King Marieberg söker medarbetare


Om Burger King

Burger King® är en av de största operatörerna i världen när det gäller snabbmatsrestauranger. Vi serverar över 12 miljoner gäster - varje dag - på fler än 12,500 restauranger i över 60 länder.  På Burger King är vi stolta över vårt varumärke och våra restauranger. Vårt mål är att alltid leverera den bästa restaurangupplevelsen till alla våra gäster genom att konsekvent tillhandahålla den högsta standarden av kvalitet, service och renlighet, varje timme på dagen, varje dag på året.

Om dig

För att trivas som medarbetare på Burger King är du en person som gillar att arbeta i team, har lätt för att samarbeta med andra människor och att ha många bollar i luften. Du gilla fartfyllda dagar och tycker om att  arbeta i högt tempo. Du har en positiv attityd, har nära till skratt och har en varm personlighet som tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet. Du värdesätter kvalitet och förstår vikten av att leverera god och fräsch mat till alla våra gäster, alla tider på dygnet. Du har ett genuint intresse att ge god service till andra och har en förmåga att se vad som behöver göras, både i det stora och i det lilla. Du agerar respektfullt, öppet och ärligt och deltar aktivt i arbetet med att skapa och bevara en trivsam arbetsmiljö för alla på jobbet.

Om tjänsten
Arbetsplatsen är belägen i mitten av handelsområdet Marieberg. Utanför restaurangen finns busshållplatser med goda bussförbindelser till centrala Örebro och andra delar av Örebro län så som Kumla.

Som restaurangbiträde hos oss arbetar du på alla positioner, i både köket och serveringen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

- förberedning och tillredning av ingredienser

- kassaarbete

- arbete i Drive-Thru

- arbete med matberedning och tillagning

- städning och renhållning av restaurangen, uteserveringen och de olika arbetsstationerna

- aktivt arbete med merförsäljning, effektivitet och lönsamhet

Tjänsten har varierade arbetstider - dagar, kvällar och helger. Vi har öppet mellan 10:00-22:00 alla dagar i veckan, förutom vissa röda- och helgdagar som exempelvis midsommar och jul där öppettiderna kan variera.

Vad vi kan erbjuda dig


Som anställd på Burger King Marieberg får du ta del av följande:
- ett spännande och varierande arbete med härliga arbetskamrater
- att arbeta i ett sammansvetsat team där teamwork har högsta prioritet
- du får lära dig om gästservice och hur man hanterar och bemöter kunder
- en trivsam arbetsmiljö och nära kontant med HR-ansvariga som har personalens hälsa och mående som sin högsta prioritet
- flexibla arbetstider som innebär att du enkelt kan kombinera jobbet med skola och fritidsaktiviteter
- utbildningar av olika former för att utveckla dig som person och anställd
- goda karriärmöjligheter om du har ambitionen att växa till högre roller inom organisationen
- coachning av erfarna chefer och företagsledare med många år i branschen

Kollektivavtal

Vi har två olika kollektivavtal på arbetsplatsen. För arbetstagarna har vi Hotell- och restaurangfackets (HRF) kollektivavtal Gröna Riksavtal och för tjänstemän Unionens tjänstemannaavtal. Du kan läsa mer om avtalen på http://hrf.net eller på http://unionen.se.


Sök redan idag!

Urval av kandidater sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så varmt välkommen med din ansökan!



Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.

[youtube J3eFBBzJw8w]

Ansök nu

Pizzabagare/medarbetare sökes till Lokus Pizzeria

Pizzabagare
Läs mer Nov 15
Vi behöver stärka upp med en pizzabagare/medarbetare. Det är meriterande om du har erfarenhet inom branschen och om du kan baka pizza.
Om du inte har tidigare erfarenheter är du ändå välkommen att skicka in din ansökan. Vi kommer att lära dig det du behöver. Det viktigaste är att du har viljan.
Vi sätter stor vikt på din personlighet och din sociala kompetens.

Ansök nu

Diskare

Diskare
Läs mer Nov 13
Ni vet den där känslan när man inte vill att kvällen ska ta slut? När man får skåla med familj och vänner, äta god och vällagad mat i en varm och mysig miljö, det är den känslan vi på Hemma hos Adam vill förmedla i Örebros nya vardagsrum mitt i centrala Örebro.
För att genomföra detta behöver vi nu dig som gillar högt tempo och service.
Du tycker om att ha kontakt med gäster.
Du ska vara positiv, lyhörd och ha lätt att samarbeta med dina kollegor.
Du kommer jobba mestadels kvällar och helger.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Lättare köks sysslor ingår i tjänsten.


Rekryteringen av denna tjänst sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Bar/servispersonal

Restaurangbiträde
Läs mer Nov 13
Vi på Örebro Ölhall söker en duktig bartender som har erfarenhet, en driven, glad person som älskar service, meriterande är om det finns ett större ölintresse samt om personen kan hålla i t ex ölprovningar mm. Dock inget krav.
Vi ser även att du är mycket serviceinriktad, behärskar högt tempo och gillar ordning och reda.
Tjänsten innefattar både kväll och helg och du kommer att jobba både självständigt och i grupp.
Rekrytering sker löpande.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Buffévakt till Julbord på Karlslunds Herrgård

Restaurangbiträde
Läs mer Nov 13
Högt upp på rullstensåsen, väl inbäddad i djup grönska, ligger Karlslunds Herrgård. Herrgårdsbyggnaden drivs idag, efter tre släkters ägo av Familjen Jander. Den är belägen väster om Örebro, endast 10 minuters bilresa från centrum. Herrgården är från början av 1800-talet och byggd i empirisk stil. Den är ett populärt utflyktsmål för många örebroare. Här finner man en storslagen natur, rik på både flora och fauna. Ett naturens paradis med groddammar, åker och äng alldeles i utkanten av tätorten. Det som gör Karlslund unikt är att det gamla och genuina är så väl bevarat. En vandring runt herrgården är en kulturhistorisk upplevelse. Fynd från den yngre stenåldern visar att människor funnits vid Karlslund sedan lång tid tillbaka. Karlslund är ett stycke spännande historia, ett tidigare dagars teknikcentrum i miniatyr. Vi söker dig som tidigare arbetat som kock/kallskänka. Gärna med vana av Julbordsarbete eller liknande.

Ansök nu

Kock sökes!

Kock, à la carte
Läs mer Nov 13
Vi på Örebro Ölhall söker kock. Vi söker heltidskock men även extra vid behov.
Vi söker dig som har erfarenhet av a la carte, men även lunch är meriterande. Jobbet innefattar kvällar och helger, men även dagtid.
Ölhallen serverar vällagad husmanskost med tvist.
Vi går mycket på personkemin, för oss är det viktigt att du har ett stort intresse av mat, och gillar att jobb i kök, du behöver ha erfarenhet.
skicka din ansökan till info@orebroolhall.se
märk med ”ansökan kock”
Vi anställer omgående så intervju sker löpande.
Hoppas vi hörs!

Ansök nu

Matsmart och kunnig kock till Team 2 Måltidsverksamheten - Pooltjänst

Kock, storhushåll
Läs mer Nov 30
Vi erbjuder nu en plats i vårt team på Måltidsverksamheten till en flexibel, glad och kunnig kock som vill vara med och bidra till matglädje!

Om tjänsten
Du anställs som kock i Team 2 inom Måltidsverksamheten. Du kommer att arbeta som kock i våra skolkök i form av en pooltjänst. Du kommer att ha Tybblelundsskolans kök som utgångspunkt och kökschefen där blir din närmaste chef. Du kommer vid behov placeras ut i teamets kök och kan således komma att jobba i alla våra 13 kök. Du förväntas i denna tjänst ha möjlighet att ta dig runt till de olika kök som ingår i verksamheten. Vi jobbar aktivt med kommunens klimatmål, lagar mat enligt konceptet ”Smartare mat” och jobbar med våra egna kvalitets- och utvecklingsmål. I köken tillagas dagligen minst två varmrätter från grunden, varav en alltid är vegetarisk. Förutom varmrätterna tillagas specialkoster, en stor salladsbuffé och det bakas bröd. Vi har tillgång till kostdataprogrammet MASHIE för recept och beräkningar. Tjänsten innebär stort ansvar för matlagning med hög kvalitet och samarbetsförmåga med såväl kollegor som elever och skolans personal. Tjänsten är ett vikariat på sex månader. 

Exempel på arbetsuppgifter:

• du beräknar och tillagar all typ av mat, inklusive specialkost, på ett näringsriktigt, smakfullt och hygieniskt sätt enligt kommunens riktlinjer
• du ansvarar för att köket och tillhörande utrymmen håller en god ordning och hygien
• du ansvarar för att maten håller fullgod kvalitet och utför allt arbete i enlighet med verksamhetens egenkontrollprogram
• du ansvarar för att maten håller god kvalitet vid servering och utskick
• du utför alla i köket förekommande arbetsuppgifter och deltar aktivt i kökets och restaurangens kvalitetsutveckling
• du känner till och följer verksamhetens gällande lagar, policys och rutiner
• du arbetar och dokumenterar i de verksamhetssystem som finns.

Om arbetsplatsen
Vi som ingår i måltidsverksamheten förser skolor, gymnasier och vård- och omsorgsboenden med god, vällagad och säker mat. Vi lagar mat från grunden med råvaror av god kvalitet och vi arbetar för att minska matens klimat- och miljöpåverkan. Våra 260 medarbetare arbetar i 60 kök runt om i Örebro kommun. Gemensamt för oss i verksamheten är vår övertygelse om att måltider kan göra skillnad. Skillnad för hälsa och miljö, för våra elevers studieresultat och för vardagen för kommunens äldre. För att bidra till en hållbar framtid arbetar vi efter konceptet ”Smartare mat” som du kan läsa mer om här.  
Måltider i kommunens kök och serveringar - Örebro kommun - fördjupning (orebro.se) 

Kvalifikationer
Som kock i vårt team är du flexibel, ansvarstagande och kommunikativ. Vi ser gärna att du är nyfiken, kreativ och delar med dig av kunskaper och erfarenhet och jobbar utan prestige och med glädje. För att kunna kommunicera väl, lätt ta till dig information och arbeta utifrån givna instruktioner krävs hög nivå på svenska språket. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• kockutbildning
• erfarenhet av att laga specialkost

Meriterande:

• erfarenhet och intresse av att laga vegetarisk mat till många
• erfarenhet av digitala beställningar
• datavana

Omfattning och tillträde
Anställningsform: visstidsanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: fr.o.m.1 januari - tom 15 juni 2024

Antal tjänster: 1

Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb .

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 10 december.

Varmt välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Extrajobb i Örebro

Croupier
Läs mer Nov 25
Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig.
Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning.
Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Örebro. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger.
Att arbeta som dealer är ett väldigt spännande jobb som lämpar sig bra för dig som studerar, behöver ett arbete till eller helt enkelt vill ha väldigt roligt på jobbet.
Ett arbete hos oss är flexibelt då Cherry Spelglädje bedriver casino runt om i hela Sverige från Kiruna till Ystad. Så du kan med fördel ta med dig jobbet om du flyttar till annan ort.
Inga förkunskaper krävs eftersom vi kostnadsfritt utbildar våra egna medarbetare. Åldersgräns är 18 år. Vi erbjuder minst fyra helgkvällar i månaden vilket motsvarar ca 20 timmar. Möjlighet att arbeta mer vardagar och helger utöver detta finns.
Lönen varierar men hamnar på ca 150 - 250 kr i timmen beroende på resultatet och vilka timmar man jobbar.
Känner du att detta är ett arbete som passar dig lämnar du enkelt din ansökan genom att klicka på “sök tjänsten” här nedan. Om du har frågor kan du vända dig till Sandra Eriksson som är ansvarig i Örebro. Du når Sandra på 0735-04 34 74 eller sandra.eriksson@cherry.se. Kolla gärna in vår Instagram @cherryspelgladje

Ansök nu