Köksbiträde jobb i Örebro

Hitta lediga jobb som Köksbiträde i Örebro. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Örebro från den arbetsgivaren.

Restaurangbiträde Mersmak Örebro

Köksbiträde
Läs mer Jun 29
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!

På Mersmak i Örebro lagar och levererar vi mat till ett flertal skolor i regionen samt bedriver en öppen lunchrestaurang där vi serverar dagens lunch.

Vi söker en flexibel, snabbfotad, glädjespridande kollega till vårt team som skall arbeta i köket med en rad olika arbetsuppgifter.

Vi vill att du har:

- Intresse för mat och dryck
- Tidigare erfarenheter från restaurang
- Kassa- och datavana
- Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift


Det är meriterande om du har:

Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både kvalitet- och miljöcertifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001 samt KRAV-certifierad.

Restaurangen drivs av Nordrest. Som arbetsgivare är vi måna om dina rättigheter, men förväntar oss också att du ska ta ditt arbete på allvar och vara ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Du sätter gästen i fokus med högsta service. Det är samtidigt viktigt att du ska ha roligt på jobbet!

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast.

Ansökningar behandlas löpande.

Anställningsform: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning

Start: Augusti

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Dagtid måndag-fredag.

Ansökan: Omgående

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: HRF

Nästa steg i rekryteringsprocessen
När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Ansök nu

Sushikock, Sushi chef, ???????, ???? - Örebro

Köksbiträde
Läs mer Jun 2
Är din passion att skapa vacker och fräsch sushi, som gör att gästerna njuter och alltid längtar tillbaka. Vill du arbeta på Sushi Yama, Nordens största sushikedja en trygg och stabil arbetsplats, med möjlighet att utvecklas till en nyckelspelare? Vill du göra karriär? Om svaret är ja - sök jobbet redan idag!Vi söker dig som / we are looking for you that

- Gärna har erfarenhet av att ha tillagat sushi i 12 månader eller mer / Preferably have experience of cooking sushi for 12 months or more

- Kan göra dig förstådd på svenska och/eller engelska / Can make yourself understood in Swedish and / or English

- Har arbetstillstånd i Sverige / Has a work permit in Sweden

- Som vill och kan hjälpa till med alla arbetsuppgifter som hör restaurangarbetet till / Who wants and can help with all tasks that belong to restaurant workVem du är

Du är en person som älskar ditt yrke och känner dig stolt över att hantera de fina och vackra råvarorna, som blir till fröjd för ögonen och för smaklökarna i munnen. Varje bit fisk och riskorn hanteras varsamt, noggrant och effektivt. Du sätter en ära i renlighet, matsäkerhet och kvalitet. Varje servering är en del av den du är, en passionerad del av den japanska matlagningskonsten. Du är van och gillar att arbeta tillsammans med andra och ta ansvar för hela leveranskedjan från beställning till färdig rätt. Ofta i högt tempo.

Du skapar god stämning i gruppen och med gästerna. Du vet att en nöjd gäst kommer tillbaka och strävar alltid till en högklassig smak- och restaurangupplevelse.Vi erbjuder dig / we offer you

- Kollektivavtal / Collective agreement

- En trygg och stabil arbetsplats / A safe and stable workplace

- Möjlighet att utvecklas / Opportunity to develop

- En attraktiv arbetsgivare med starkt varumärke / An attractive employer with a strong brand

- Konkurrenskraftig lön / Competitive salary

- Kostförmån i form av det vi älskar allra mest - SUSHI! / Food benefit in the form of what we love most - SUSHI!Sök jobbet redan idag

Du söker jobbet genom att klicka på länken. Vi använder rekryteringsföretaget Happyr för den här rekryteringen. Vi har omgående tillträde till tjänsten och rekryterar löpande så vi vill gärna att du ansöker idag.

Välkommen med din ansökan

Ansök nu

indiska kock och kökbiträd

Köksbiträde
Läs mer Maj 23
Spicy Kitchen söker nu 2 stycken servitörer/servitriser till vår restaurang i Örebro! Du som söker bör ha B-körkort då vi kommer att börja med utkörning. Har du inget körkort går det även bra att ansöka, vi behöver också en som ska utföra arbetsuppgifterna i restaurangen. Arbetsuppgifter innefattar städning, servering, diskning. Erfarenhet ses som meriterande men inget krav.

Ansök nu

Kökspersonal Brödernas Örebro 75%

Köksbiträde
Läs mer Apr 11
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Eller vill du bara ha ett extra jobb vid sidan av studierna? Då har du kommit rätt!

Vilka är Brödernas?
Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med god kvalité och fantastisk service. Vi har idag över 70 öppnade enheter i Sverige och vi öppnar nya enheter varje månad.

Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.

Vad innebär jobbet som Kökspersonal hos oss?
Tjänsten innebär att du jobbar i köket och roterar mellan stationer som stekbord, fritering och sallad. Du ser till att det är rent i köket och att egenkontroller följs. Som kökspersonal på Brödernas arbetar du i team och det är därför viktigt att du är en lagspelare och förstår vikten av kommunikation och gruppsamverkan.

Vem är du?
Vi söker dig som gillar ett högt arbetstempo, är serviceinriktad och älskar att jobba med människor. Du tycker om att jobba med andra och vill ha en karriär i restaurangbranschen.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion vilket innebär mycket goda möjligheter att utvecklas med företaget.

Rekryteringsprocessen
När du har sökt tjänsten så kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med roboten Hubert som tar ca 20 - 30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på denna inom 48 - 72 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök!

Ansök nu

Restaurangbiträde Örebro Universitet Sodexo

Köksbiträde
Läs mer Jul 1
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Vi söker nu ett köksbiträde till vårt uppdrag hos Örebro Universitet. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av diverse, i restaurang, förekommande arbetsuppgifter, såsom:


• Värdskap i måltidsserveringar
• Salladsberedning
• Disk
• Städning
• Varuhantering
• Kassa

Kvalifikationer/Krav:• Du skall ha genomgått gymnasieskola eller motsvarande
• Vana från arbete i restaurang eller annat servicearbete
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• Kassavana är meriterande

Personliga egenskaper:


• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Lyhörd för kundens behov
• God samarbetsförmåga
• Självständig och handlingskraftig
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Förmåga att ibland kunna klara av att arbeta i ett högt tempo
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar

Anställningsform och arbetstider:
Huvudsakligen dagtid, kvällar och helger kan förekomma. 

Har du frågor kontakta tobias.granell@sodexo.com

Din ansökan vill vi ha omgående då vi rekryterar löpande. Ansökan kan endast göras vår hemsida.

Ansök nu

Köksbiträde sökes

Köksbiträde
Läs mer Jun 13
Restaurang Coco Thai AB ligger i centrala Örebro med ett stenkast från slottet och Örebro Resecentrum.


Dagligen serverar vi asiatisk buffé på lunchen och a la carte på kvällarna.


Vi har fullständiga rättigheter.


För närvarande söker vi ett köksbiträde med flera års erfarenhet inom asiatisk matlagning, främst inom det thailändska köket, till vår verksamhet. Om du kan tillaga sushi, ses det som stark merit. Mycket av arbetsuppgifterna består i att förbereda råvaror, städning och disk.
Körkort är meriterande, dock inget krav. Om du har arbetat med Örebro kommuns egenkontrollprogram för livsmedel ses även det som en stark merit.


I köket förekommer det medarbetare med ursprung från olika länder, varför språkkunskaper i thai, kantonesiska, vietnamesiska, engelska och svenska ses som en stark merit.
Tunga lyft förekommer.
Schemalagd arbetstid, både helg- och kvällstjänstgöring förekommer. Sökande måste kunna jobba helger.
Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Ansök nu

Köksbiträde till Heat Örebro!

Köksbiträde
Läs mer Jun 13
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion. Heat står för vällagad mat och personligt bemötande. Vi serverar många luncher och lagar all mat från grunden. Heat är en restaurangkedja där fokus ligger på hemlagade luncher, men vi jobbar även med catering till företag och privatpersoner i våra närområden. Vi strävar alltid efter att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta på alla våra enheter.
Heat har för tillfället restauranger med lägen i Uppsala, Märsta, Stockholm, Gävle, Örebro och Västerås och vi har kollektivavtal med HRF/Visita. Vi erbjuder rabatterade naprapatbesök och 1500 kr/år i friskvårdsbidrag till alla tillsvidareanställda.
Om dig: Du har arbetat som köksbiträde/motsvarande, känner dig bekväm vid stekbordet, med prepp i kök etc. men är öppen för att jobba på vårt sätt. Du är en glad och positiv lagspelare, är prestigelös och ansvarsfull. Du har inga problem med att hålla dig till vår receptur och följa Heats koncept. Vi växer och vill gärna ha med dig på vår resa.
Om tjänsten: Tjänsten är inledningsvis på 75 % men på sikt hoppas vi kunna utöka den till heltid. Du arbetar i grunden dagtid vardagar, men helg/kväll kan förekomma.
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonstiden löper ut.

Ansök nu

Köksbiträde till Sobi örebro

Köksbiträde
Läs mer Maj 25
Vi söker nu köksbiträde till Restaurang Sobi. Du som söker ska drivas att vara delaktig i att alltid leverera en smakupplevelse. Du ska brinna för att sätta gästen i centrum och hantera stress. Du ska även ha intresse för det asiatiska köket. Arbetet avser beredning av sushi och asiatiska rätter samt renhållning av kök .

Ansök nu

Köksbiträde – Tillagning av mat från mellanöstern!

Köksbiträde
Läs mer Maj 24
Vi bjuder på en lyxig orientalisk upplevelse med fokus på Mellanösterns traditionella mat och smak. Missa inte din chans att bli en del i vårt team!
Söker dig som har erfarenhet inom orientalisk (mest libanesisk). Maten ska lagas och smaksättas med kunskap, erfarenhet och omsorg.
Du ska vara drivande, flexibel samt gillar att arbeta i ett högt tempo. Man skall kunna följa och ge instruktioner samt arbeta som en del av ett lag.
Uppgifterna varierar men huvuduppgifterna är att planera, förbereda och tillaga mat. Det är såklart också viktigt att du kan hålla rent i köket mm. Du ska kunna samarbeta med andra och vara motiverande i stressiga stunder.
Arbetstiden varierar och du skall kunna jobba både dagar, kvällar och helger.

Ansök nu

Vill du bli vår nya stjärna i vår Bistro på Ånnaboda - Örebro?

Köksbiträde
Läs mer Maj 17
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 61 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu uppemot 800 MSEK ett normalår. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja. Läs gärna mer om oss och vad vi gör på www.firstcamp.se.


 


På First Camp Ånnaboda-Örebro är det fart och fläkt året runt. I lummig natur och endast två mil från Örebro finner du destinationen som erbjuder en arbetsplats med härlig gemenskap och trevliga kollegor. Tillsammans med dina kollegor är du med och gör det enkelt för våra gäster att njuta av sin vistelse.First Camp Bistro är en av Sveriges största privatägda restaurang och underhållningskedjor.

Varje sommar serverar vi hundratusentals gäster en måltid som de aldrig glömmer. 

På First Camp Ånnaboda - Örebro samlas världens bästa semesternjutare och förgyller våra arbetsdagar. Vi har även konferensgäster, grupper och föreningar som besöker oss och gärna vill ha en god måltid under och efter deras möten.

På First Camp har vi tagit fram tydliga rutiner för våra medarbetare att följa för att de inte ska behöva fundera på hur de ska hantera sina olika arbetsuppgifter, utan kan fokusera på att ha roligt tillsammans. Vi tror på detta sätt att arbeta eftersom det gör att vi är den perfekta arbetsplatsen för dig som vill och vågar testa något nytt som du tidigare inte har provat på. Vi visar dig hur du lyckas bäst i ditt jobb, om du lovar att komma in varje dag på jobbet med inställningen att förgylla våra gästers semester eller konferensdagar – deal? 

Din främsta arbetsplats kommer att vara i vår restaurang på destinationen – eller bistro som det heter hos oss. I arbetet ingår tillagning av enklare maträtter, servering och försäljning av dryck samt hantering av disk och städ. 

Du kommer att få arbeta tillsammans med ett team som, liksom du, vill ha roliga, ansvarsfulla och utvecklande arbetsuppgifter. 

I arbetsuppgifterna ingår: 
- förbereda frukostbuffé till hotellgäster
- tillagning av enklare rätter på vår Bistromeny
- tillagning av lunch - och middagsrätter till våra konferensgäster
- tillredning av smörgåsar, sallader och fikabröd till vårt café samt till konferensfika
- tillagning av en- till trerätters middagar och bufféer
- daglig städning, disk, servering

Ansök nu

Köksbiträde vid behov till Good Morning Örebro

Köksbiträde
Läs mer Maj 12
Good Morning Örebro ligger bara en kilometer från centrala Örebro, med Örebro Slott, Conventum och massor av affärer, kaféer och restauranger. 50 meter från hotellet ligger äventyrsbadet Gustavsvik. Vi ligger också nära Brunnsparken, med framträdanden och dans flera gånger i vecka. Hotellet har även en restaurang. Good Morning Örebro ingår i Ligula Hopitality Group AB.Beskrivning
Vi söker just nu extrapersonal med en hög servicenivå, självständighet och det där lilla extra.

Att du som söker vill ge våra gäster god service i en avslappnad miljö ser vi som en självklarhet.

Du som önskar bli en av oss ska även kunna identifiera dig med följande:

- Vill arbeta varierande tider

- Är glad, engagerad och älskar mötet med människor och att ge service till både gäster och kollegor

- Har god samarbetsförmåga samt ett eget driv

- Har förmågan att ha många bollar i luften

- Är ordningsam, punktlig, serviceminded och har hög arbetsmoral

- Är kreativ och har lätt att prioritera i stressiga situationer

- Har lätt för att sälja

- Har minst 1 års erfarenhet från restaurang eller café. Erfarenhet från hotell är meriterande

- Goda kunskaper i svenska och engelska

- Har humor och vill ha roligt på jobbet

 
Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknade arbete. Stresstålig, serviceminded och alert.

Ser gärna att du har erfarenhet av restaurangsystemet trivec.

Du är minst 20 år.

Svenska och engelska är ett krav.

 
Vi erbjuder:

- Ett utmanade och varierande arbete

- Lön enligt kollektivavtal

- Tillträde enligt överenskommelse

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK.

Ansök nu

KOPIA AV Köksbiträde vid behov till Good Morning Örebro

Köksbiträde
Läs mer Maj 11
Good Morning Örebro ligger bara en kilometer från centrala Örebro, med Örebro Slott, Conventum och massor av affärer, kaféer och restauranger. 50 meter från hotellet ligger äventyrsbadet Gustavsvik. Vi ligger också nära Brunnsparken, med framträdanden och dans flera gånger i vecka. Hotellet har även en restaurang. Good Morning Örebro ingår i Ligula Hopitality Group AB.Beskrivning
Vi söker just nu extrapersonal med en hög servicenivå, självständighet och det där lilla extra.

Att du som söker vill ge våra gäster god service i en avslappnad miljö ser vi som en självklarhet.

Du som önskar bli en av oss ska även kunna identifiera dig med följande:

- Vill arbeta varierande tider

- Är glad, engagerad och älskar mötet med människor och att ge service till både gäster och kollegor

- Har god samarbetsförmåga samt ett eget driv

- Har förmågan att ha många bollar i luften

- Är ordningsam, punktlig, serviceminded och har hög arbetsmoral

- Är kreativ och har lätt att prioritera i stressiga situationer

- Har lätt för att sälja

- Har minst 1 års erfarenhet från restaurang eller café. Erfarenhet från hotell är meriterande

- Goda kunskaper i svenska och engelska

- Har humor och vill ha roligt på jobbet

 
Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknade arbete. Stresstålig, serviceminded och alert.

Ser gärna att du har erfarenhet av restaurangsystemet trivec.

Du är minst 20 år.

Svenska och engelska är ett krav.

 
Vi erbjuder:

- Ett utmanade och varierande arbete

- Lön enligt kollektivavtal

- Tillträde enligt överenskommelse

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK.

Ansök nu

Kappa bar Örebro söker köksbiträde

Köksbiträde
Läs mer Maj 3
Kappa bar Örebro söker köksbiträde!
Vilka är vi?
Kappa bar Örebro är en konceptstyrd gamingbar med sina ursprungliga rötter Göteborg. Kappa´s första restaurang öppnades våren 2016 och sedan dess har vi nu vuxit till 8st restauranger runt om i landet. Kappa Bar Örebro är i grund en restaurang/bar på två våningar men med ett tydligt fokus på Gaming och esport. På plats visas alla matcher av värde samt ett stort utbud av gaming via konsoler och pc.
Vi lägger en stor stolthet i det vi gör och drivs av att varje dag ge våra gäster ett fantastiskt restaurangbesök i en ny och modern miljö.
Vem är du?
Vi söker en ansvarsfull person med glimten i ögat och ett stort hjärta för service. Du är trygg i dig själv och ser inga hinder i att driva en restaurang utefter ett färdigt koncept.
Du har minst 2års erfarenhet av arbete inom restaurangbranschen.
Tjänsten är på ca 50% med arbetstider från torsdag till söndag kvällstid

Ansök nu

Köksbitrede

Köksbiträde
Läs mer Apr 16
Vi behöver ett köksbitrede till vår restaurang.
Du ska kunna förbereda, diska,städa och vara skötsam .
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Kock / Köksbiträde till Pinchos Örebro

Köksbiträde
Läs mer Nov 25
Just nu söker vi kockar
Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre!

Att arbeta som kock hos oss kräver att du under högt tempo kan vara en glad prick med gästens nöjdhet i fokus. Att du kan behålla ett lugn och fokus även när det är mycket att göra. Vi ser gärna att du har arbetat som kock eller köksbiträde men du behöver inte ha flera års erfarenhet, det du saknar i kunskap får du ta igen med ett driv av att vilja lära!

Vi kan erbjuda dig
- en rolig arbetsplats
- stora möjligheter att utvecklas
- ett innovativt koncept
- fantastiska kollegor


För att passar bra hos oss tror vi att du
- har tidigare erfarenheter från arbete i kök
- är flexibel och innovativ
- trivs med högt tempo
- uppskattar gästkontakten som våra öppna kök erbjuder
- sprider positiv energi omkring dig
- är bra på att säkerställa kvalitet
- uppskattar att vår mat tillagas efter recept
- är snabb, noggrann och effektiv
- kan och vill bjuda på dig själv


Låter det som något för dig? Skynda dig att söka!

Ansök nu

Köksbiträde – Tillagning av mat från mellanöstern!

Köksbiträde
Läs mer Apr 7
Vi bjuder på en lyxig orientalisk upplevelse med fokus på Mellanösterns traditionella mat och smak. Missa inte din chans att bli en del i vårt team!
Söker dig som har erfarenhet inom orientalisk (mest libanesisk). Maten ska lagas och smaksättas med kunskap, erfarenhet och omsorg.
Du ska vara drivande, flexibel samt gillar att arbeta i ett högt tempo. Man skall kunna följa och ge instruktioner samt arbeta som en del av ett lag.
Uppgifterna varierar men huvuduppgifterna är att planera, förbereda och tillaga mat. Det är såklart också viktigt att du kan hålla rent i köket mm. Du ska kunna samarbeta med andra och vara motiverande i stressiga stunder.
Arbetstiden varierar och du skall kunna jobba både dagar, kvällar och helger.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

indiska kock och kökbiträd

Köksbiträde
Läs mer Okt 7
Spicy Kitchen söker nu 2 stycken servitörer/servitriser till vår restaurang i Örebro! Du som söker bör ha B-körkort då vi kommer att börja med utkörning. Har du inget körkort går det även bra att ansöka, vi behöver också en som ska utföra arbetsuppgifterna i restaurangen. Arbetsuppgifter innefattar städning, servering, diskning. Erfarenhet ses som meriterande men inget krav.

Ansök nu

Köksbiträde

Köksbiträde
Läs mer Feb 27
Vi söker ett köksbiträde på 75%. Arbetsuppgifterna är förberedelser, diska, städa och servera. Vi är ett litet gäng som arbetar tillsamman. Stundtals är det hektiskt och det gör att du som köksbiträde måste ha öga för vad som behöver göras för stunden och tar ansvar för ditt ansvarsområde. Eftersom vi är få anställda behöver vi alla vara beredda att arbeta över gränserna och hjälpas åt. Låter det intressant är du välkommen med din ansökan! Tidigare erfarenhet av restaurangarbete är meriterande.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Köksbiträde

Köksbiträde
Läs mer Feb 23
Zao street kitchen finns i Örebro Saluhallen.
Zao är en asiatisk snabbmats restaurang. Du som söker ska kunna jobba i högt tempo,
kunna klara av stress när det är mycket att göra.
Upplärning sker på arbetsplatsen, det vi kräver är din motivation, och viljan.
Inga mobiltelefoner är tillåtet under arbetstid, du som vet att du inte klarar
att vara utan mobilen ska INTE söka det här jobbet.
Vi söker dig som vill ha en tillsvidare anställning,
du/ni som söker ett tillfällig jobb ska INTE söka detta jobb.
Skickar din ansökan till jobb@zaostreetkitchen.se Allmän restaurang jobb, hjälpa till i köket med allt från diskplockning, preppning, servering och städning.
VÄNLIGEN RING EJ TILL RESTAURANGEN!!!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Köksbiträde till Fratelli Örebro

Köksbiträde
Läs mer Feb 21
Köksbiträde till restaurang Fratelli i ÖREBRO. Du ska vara ambitiös, vara passionerad för det italienska köket. du brinner för att sätta gästen i centrum. du ska kunna ta eget ansvar och hantera stress. du ska även vara utåtriktad och engagerad.

Ansök nu

Kappa bar Örebro söker köksbiträde

Köksbiträde
Läs mer Feb 16
Kappa bar Örebro söker köksbiträde!
Vilka är vi?
Kappa bar Örebro är en konceptstyrd gamingbar med sina ursprungliga rötter Göteborg. Kappa´s första restaurang öppnades våren 2016 och sedan dess har vi nu vuxit till 8st restauranger runt om i landet. Kappa Bar Örebro är i grund en restaurang/bar på två våningar men med ett tydligt fokus på Gaming och esport. På plats visas alla matcher av värde samt ett stort utbud av gaming via konsoler och pc.
Vi lägger en stor stolthet i det vi gör och drivs av att varje dag ge våra gäster ett fantastiskt restaurangbesök i en ny och modern miljö.
Vem är du?
Vi söker en ansvarsfull person med glimten i ögat och ett stort hjärta för service. Du är trygg i dig själv och ser inga hinder i att driva en restaurang utefter ett färdigt koncept. Du förstår värdet i produkten, är lösningsorienterad och har viss kunskap/erfarenhet inom gaming.
Du har minst 2års erfarenhet av arbete inom restaurangbranschen.
Tjänsten är på ca 50% med möjlighet till mer!

Ansök nu

Kökbiträde

Köksbiträde
Läs mer Mar 17
Hej! Restaurang Asian T4 i Eurostop i Örebro söker köksbiträde som kan börja jobba omgående.
Arbetsuppgifter är förberedelser, plocka disk, diska,städa, portionerar mat och servera....
Låter det intressant är Du välkommen med din ansökan eller ring oss på telefon 091102093.
Tack på förhand!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Semestervikariat köksbiträden till kostavdelningen USÖ Region Örebro län

Köksbiträde
Läs mer Jan 20
Är du en ansvarstagande och serviceinriktad person som söker ett meningsfullt arbete? Då har vi ett intressant jobb att erbjuda dig!

Arbetsuppgifter:
Vi söker nu serviceinriktade köksbiträden som semestervikarier till vår kostavdelning. Tjänsten omfattar sedvanliga arbetsuppgifter i ett tillagningskök så som lunchrestaurangsarbete, kassahantering, bemöta kunder, egonkontroll/HACCP, portionering, dukning av patientbrickor, diskarbete, förrådsarbete (paketering av livsmedel enligt order).

Vi arbetar i olika arbetslag med olika arbetsuppgifter, där fokus ligger på patienten/kunden och vi präglas av ett bra samarbete inom köket för att leverera rätt kvalité i rätt omfattning.

Kvalifikationer:
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i storkök med liknande arbetsuppgifter samt erfarenhet av arbete med egenkontroll/HACCP. Du måste vara ansvarstagande, ha servicekänsla och lätt för att samarbeta med andra. Du ska vara noggrann och stresstålig. För att arbeta hos oss måste du ha fyllt 18 år.

Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kunna läsa, ta del av och förstå instruktioner. Då arbetet innebär mycket kontakt med kollegor, kunder och övrig personal så är det viktigt att du kan kommunicera bra på svenska.

Anställningsform:
Heltid, sommarjobb 11 dagar - 3 månader

Vår organisation:
Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och yrken inom områden som administration, fastigheter, IT, medicinsk teknik, kundtjänst, kost, städ, transport och logistik. Regionservice präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Våra 850 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.

Kostavdelningen har ett övergripande mål - att servera landets godaste mat på sjukhus. Vi arbetar med att öka andelen ekologiska måltider tillagade från grunden och utveckla menyer ur ett ekologiskt, klimatsmart och ekonomiskt perspektiv.
Vi servar med måltider på USÖ, Karlskoga- och Lindesbergs lasarett.
Kostavdelningen har cirka 70 medarbetare i länet.
Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Ansök nu

Köksbiträde Mocca Deli

Köksbiträde
Läs mer Feb 10
Mocca Deli i Örebro söker nu personal.
Vårt köksteam behöver kompletteras med en ny medarbetare.
Vi söker en stresstålig person som har god samarbetsförmåga och är flexibel. Arbetstempot kan variera och det är bra att man kan hantera omställningar i arbetet.
Du som person ska vara ödmjuk, lyhörd samt ha en god serviceförmåga.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Servitris

Köksbiträde
Läs mer Feb 3
Hej vi söker just nu en servitör,servitris .
Rökfri
Ni kan kontakta mig via mitt hotmail
Alan_jamal084@Hotmail.com
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Servicevärdar till Vårdnära Service sommaren 2022

Köksbiträde
Läs mer Jan 13
Vårdnära service är en avdelning som finns på Universitetssjukhuset i Örebro och lasaretten i Karlskoga och Lindesberg.

Som servicevärd arbetar man på vårdavdelningarna med arbetsuppgifter som inte kräver vårdutbildning fast arbetet till viss del utförs nära patienter.
Avdelningen Vårdnära service ligger under område Försörjning och där finns även avdelningarna Kost, Städ samt Transport och logistik.

Vi söker nu medarbetare till Universitetssjukhuset i Örebro(USÖ) och till lasaretten i Karlskoga och Lindesberg under perioden juni-augusti 2022.

Arbetsuppgifter:
Inom ramen fört vårt uppdrag arbetar vi inom tre olika processer på vårdavdelningarna. Kosthantering till patienter och personal, material- och textilhantering och patienttransport. Som medarbetare inom Vårdnära service kommer du att arbeta inom någon av processerna. Inom processen kosthantering handlar det om att förbereda frukost till patienter/personal samt beställa och förbereda lunch/middag till patienter. Inom processen material- och textilhantering arbetar du med allt från beställning till mottagning av gods och påfyllning i förråd. Inom processen för patienttransporter arbetar du med transport av patienter mellan avdelningar och mottagningar.

Kvalifikationer:
Vi söker serviceinriktade medarbetare som har hög flexibilitet och är lösningsfokuserade. Det krävs att du kan ta ansvar för dina arbetsuppgifter genom att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

För att kunna ge god service är det viktigt att du har ett bra bemötande i samarbete med andra människor. Du skall också kunna skriva, läsa, tala och förstå svenska för att kunna utföra arbetsuppgifterna på ett patientsäkert sätt. Erfarenheter från arbete i vårdmiljö med vårdnära arbetsuppgifter eller liknande servicetjänster är meriterande. Grundläggande datorvana är ett krav.

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Vår organisation:
Vårdnära service ingår i område försörjning som även har avdelningar som arbetar med transport och logistik, kost och städ. Sammanlagt arbetar cirka 400 personer inom området.

Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, logistik, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra 950 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Hemsida: www.regionorebrolan.se/regionservice

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Ange även till vilken ort du söker. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Ansök nu

SÖker köksbitrede till vår restaurang.

Köksbiträde
Läs mer Jan 20
Vi behöver en personal till våran Restaurang som kan diska, städa och servera mm. Du kan skicka ett Mail så åter kommer vi. Med vänlig hälsning.

Ansök nu

Restaurangbiträde Örebro Universitet Sodexo

Köksbiträde
Läs mer Okt 25
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Köksbiträde Sodexo Örebro Universitet

Vi söker nu medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av diverse, i restaurang, förekommande arbetsuppgifter, såsom:


• Portionering
• Bemöta gäster i olika serveringsformer
• Konferensverksamhet
• Salladsberedning
• Kassa
• Disk
• Städning

Kvalifikationer/Krav:• Du skall ha genomgått gymnasieskola eller motsvarande
• Vana från arbete i restaurang eller annat servicearbete
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• Kassavana är meriterande

Personliga egenskaper:


• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Lyhörd för kundens behov
• God samarbetsförmåga
• Självständig och handlingskraftig
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Förmåga att ibland kunna klara av att arbeta i ett högt tempo
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar
• Flexibel vid förändringar

Anställningsform och arbetstider:
Anställningsform, terminsbunden huvudaskligen mån-fre, helg och kvällsverksamhet förekommer

Har du frågor kontakta tobias.granell@sodexo.com

Vi kommer bearbeta ansökningar löpande 
Ansökan kan endast göras vår hemsida

Ansök nu

Kock som kan laga Thai mat

Köksbiträde
Läs mer Nov 3
Jag söker en kock som kan laga Thai mat, är noggrann, stresstålig och självgående.
Eftersom restaurang är liten förväntar jag mig att du kan hoppa in och göra det som behövs i en restaurang.

Ansök nu

Köksbiträde – Tillagning av mat från mellanöstern!

Köksbiträde
Läs mer Nov 10
Vi bjuder på en lyxig orientalisk upplevelse med fokus på Mellanösterns traditionella mat och smak. Missa inte din chans att bli en del i vårt team!
Söker dig som har erfarenhet inom orientalisk (mest libanesisk). Maten ska lagas och smaksättas med kunskap, erfarenhet och omsorg.
Du ska vara drivande, flexibel samt gillar att arbeta i ett högt tempo. Man skall kunna följa och ge instruktioner samt arbeta som en del av ett lag.
Uppgifterna varierar men huvuduppgifterna är att planera, förbereda och tillaga mat. Det är såklart också viktigt att du kan hålla rent i köket mm. Du ska kunna samarbeta med andra och vara motiverande i stressiga stunder.
Arbetstiden varierar och du skall kunna jobba både dagar, kvällar och helger.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Köksbiträde vid behov till Good Morning Örebro

Köksbiträde
Läs mer Nov 23
Good Morning Örebro ligger bara en kilometer från centrala Örebro, med Örebro Slott, Conventum och massor av affärer, kaféer och restauranger. 50 meter från hotellet ligger äventyrsbadet Gustavsvik. Vi ligger också nära Brunnsparken, med framträdanden och dans flera gånger i vecka. Hotellet har även en restaurang. Good Morning Örebro ingår i Ligula Hopitality Group AB.Beskrivning
Vi söker just nu extrapersonal med en hög servicenivå, självständighet och det där lilla extra.

Att du som söker vill ge våra gäster god service i en avslappnad miljö ser vi som en självklarhet.

Du som önskar bli en av oss ska även kunna identifiera dig med följande:

- Vill arbeta varierande tider

- Är glad, engagerad och älskar mötet med människor och att ge service till både gäster och kollegor

- Har god samarbetsförmåga samt ett eget driv

- Har förmågan att ha många bollar i luften

- Är ordningsam, punktlig, serviceminded och har hög arbetsmoral

- Är kreativ och har lätt att prioritera i stressiga situationer

- Har lätt för att sälja

- Har minst 1 års erfarenhet från restaurang eller café. Erfarenhet från hotell är meriterande

- Goda kunskaper i svenska och engelska

- Har humor och vill ha roligt på jobbet


Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknade arbete. Stresstålig, serviceminded och alert.

Ser gärna att du har erfarenhet av restaurangsystemet trivec.

Du är minst 20 år.

Svenska och engelska är ett krav.


Vi erbjuder:

- Ett utmanade och varierande arbete

- Lön enligt kollektivavtal

- Tillträde enligt överenskommelse

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK.

Ansök nu

Köks personal

Köksbiträde
Läs mer Okt 21
Hej!
Är du sugen att jobba i köket? Då, du har kommit till rätt annonsen.
Vi letar efter kökschef eller köksbiträde som kan jobba heltid på en restaurang i centrumet. Vi serverar mexikansk mat och pizza.
I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, laga/följa recepter, tillagning av lunch och rätter från a la carte meny, beställning av matvaror till köket, livsmedelshygien samt städning och diskning.
Vi söker dig som har bra arbetsmoral och gillar att jobba i köket, är ansvarsfull och organiserad, är positiv person som har lätt för att jobba tillsammans med andra. Du har ansvar för dina egna arbetsuppgifter, det gemensamma resultatet och att verksamheten ska fungera. Vi jobbar som ett team där vi hjälper varandra där det behövs.
Arbetet kommer innebära jobb både dag och kvällstid. Vi har öppet 7 dagar i veckan så helg arbete kan förekomma.
Om du tror att du är den vi söker, skicka då gärna ditt CV till oss!
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Med vänlig hälsning
Fadi Fansah


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Köksbiträde till Fratelli Örebro

Köksbiträde
Läs mer Jun 28
Köksbiträde till restaurang fratelli i ÖREBRO. Du ska vara ambitiös, vara passionerad för det italienska köket. du brinner för att sätta gästen i centrum. du ska kunna ta eget ansvar och hantera stress. du ska även vara utåtriktad och engagerad.

Ansök nu

Köksbiträde till Sobi örebro

Köksbiträde
Läs mer Jun 28
vi söker nu köksbiträde till Restaurang sobi. du ska drivas att vara delaktig i att alltid leverera en smakupplevelse. du ska brinna för att sätta gästen i centrum och hantera stress. du ska ha intresse för det asiatiska köket. du kommer få bereda sushi och asiatiska rätter.

Ansök nu

Köksbiträde sökes

Köksbiträde
Läs mer Okt 18
Restaurang Coco Thai AB ligger i centrala Örebro med ett stenkast från slottet och Örebro Resecentrum.


Dagligen serverar vi asiatisk buffé på lunchen och a la carte på kvällarna.


Vi har fullständiga rättigheter.


För närvarande söker vi ett köksbiträde med flera års erfarenhet inom asiatisk matlagning, främst inom det thailändska köket, till vår verksamhet. Om du kan tillaga sushi, ses det som stark merit. Mycket av arbetsuppgifterna består i att förbereda råvaror, städning och disk.
Körkort är meriterande, dock inget krav. Om du har arbetat med Örebro kommuns egenkontrollprogram för livsmedel ses även det som en stark merit.


I köket förekommer det medarbetare med ursprung från olika länder, varför språkkunskaper i thai, kantonesiska, vietnamesiska, engelska och svenska ses som en stark merit.
Tunga lyft förekommer.
Schemalagd arbetstid, både helg- och kvällstjänstgöring förekommer. Sökande måste kunna jobba helger.
Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Ansök nu

Cafébiträde

Köksbiträde
Läs mer Okt 9
The Coffee är ett café som befinner sig på Marieberg galleria i Örebro. Till oss kommer man för att njuta av en god kopp kaffe eller ta en paus från shoppingen i en härlig och öppen miljö. Vi har ett stort utbud av både varma och kalla drycker.
Vi serverar mat i form av baguetter, bakad potatis, varma mackor och sallader. Vi söker dig som: - är glad, positiv och stresstålig. - kunna jobba självständigt samt jobba i grupp. - kan ta egna initiativ, och vara lättlärd. - Kan ge bra service och sätter kunder i fokus.
Arbetsuppgifter är varumottagning, renhållning av kök och serveringsyta, tillagning av kaffe, beredning av bakverk och mat.
Vi söker en heltidstjänst.

Ansök nu

Köksbiträde sökes

Köksbiträde
Läs mer Okt 6
Vi på Scandinavian Multi Investments AB söker köksbiträde till vårt kök. Arbetsuppgifterna varierar mellan disk, tillagning av mat sam servering och förberedning. Vi arbetar endast vardagar.

Ansök nu

Köksbiträde sökes

Köksbiträde
Läs mer Okt 5
Maccio Restaurang söker köksbiträde för servering, matberedning i köket. Vi ser gärna att du har genuint intresse för mat och kunder. Om du bor utanför arbetsplats så har vi möjlighet att skaffa boende, men du själv står för hyras kostnader.
English
Maccio Restaurang Restaurant are looking for a kitchen assistant for serving, food preparation in the kitchen. We are happy to see that you have a genuine interest in food and customers. If you live outside the workplace, we have the opportunity to obtain accommodation, but you are responsible for rental costs.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Köksbiträde

Köksbiträde
Läs mer Okt 12
Uppgifterna består av servering, diska, hacka grönsaker, steka, grilla, förbereda såser , kött och mmm
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Resturangbiträde/Pizzabud

Köksbiträde
Läs mer Sep 12
Pizzabakeren ingår i ett större franchisebolag med ca 190 enheter i Norge och 15 i Sverige. PB expanderar i landet under en hög fart och kundomdömmet är smickrande bra. kassa, kök, städ, disk, utkörning (med firma bilen), m.m.
B körkort är ett krav
Bekvämt arbete där vi lägger större tiden av vår kraft på kundbemötandet.
Atbetet är väldigt bekvämt och enkelt.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Sandwish artist

Köksbiträde
Läs mer Sep 9
Subway är det största snabbmatskedjan i världen och vi är stolta att tillhöra Subway i Laxå. Vi bakar brödet dagligen och bereder mackorna tillsammans med kunderna efter deras önskemål. Vår personal utmärker sig med att erbjuda kunderna trevlig bemötande och hålla en fin atmosfär i restaurangen. Du skall förstå kundservice och samspela med dina arbetskamrater.
Vi har öppet alla dagar 10-22 och därför bör du kunna arbeta under under varierande arbetstider. Vi ställer upp för arbetskamraterna och kan hoppa in på kort varsel ifall det behövs.
Du bör kunna ta dig till jobbet oberoende kollektivtrafiken.
Arbetsuppgifter: Att göra mackor, stå i kassan, städning, kök, inventering, varumottagning m.m
Att helt enkelt utföra alla uppgifter som krävs under drifttiden.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Köksbiträde sökes

Köksbiträde
Läs mer Sep 1
Restaurang Coco Thai AB ligger i centrala Örebro med ett stenkast från slottet och Örebro Resecentrum.


Dagligen serverar vi asiatisk buffé på lunchen och a la carte på kvällarna.


Vi har fullständiga rättigheter.


För närvarande söker vi ett köksbiträde med flera års erfarenhet inom asiatisk matlagning, främst inom det thailändska köket, till vår verksamhet. Om du kan tillaga sushi, ses det som stark merit. Mycket av arbetsuppgifterna består i att förbereda råvaror, städning och disk.
Körkort är meriterande, dock inget krav. Om du har arbetat med Örebro kommuns egenkontrollprogram för livsmedel ses även det som en stark merit.


I köket förekommer det medarbetare med ursprung från olika länder, varför språkkunskaper i thai, kantonesiska, vietnamesiska, engelska och svenska ses som en stark merit.
Tunga lyft förekommer.
Schemalagd arbetstid, både helg- och kvällstjänstgöring förekommer. Sökande måste kunna jobba helger.
Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Ansök nu

indiska kock och kökbiträd

Köksbiträde
Läs mer Jun 21
Spicy Kitchen söker nu 2 stycken servitörer/servitriser till vår restaurang i Örebro! Du som söker bör ha B-körkort då vi kommer att börja med utkörning. Har du inget körkort går det även bra att ansöka, vi behöver också en som ska utföra arbetsuppgifterna i restaurangen. Arbetsuppgifter innefattar städning, servering, diskning. Erfarenhet ses som meriterande men inget krav.

Ansök nu

indiska kock och kökbiträd

Köksbiträde
Läs mer Jun 21
Spicy Kitchen söker nu 2 stycken servitörer/servitriser till vår restaurang i Örebro! Du som söker bör ha B-körkort då vi kommer att börja med utkörning. Har du inget körkort går det även bra att ansöka, vi behöver också en som ska utföra arbetsuppgifterna i restaurangen. Arbetsuppgifter innefattar städning, servering, diskning. Erfarenhet ses som meriterande men inget krav.

Ansök nu

Kock som kan laga Thai mat

Köksbiträde
Läs mer Aug 31
Jag söker en kock som kan laga Thai mat, är noggrann och självgående.
Eftersom restaurang är liten förväntar jag mig att du kan hoppa in och göra det som behövs i en restaurang.

Ansök nu

Köksbiträde

Köksbiträde
Läs mer Aug 4
Zao street kitchen finns i Örebro Saluhallen.
Zao är en asiatisk snabbmats restaurang. Du som söker ska kunna jobba i högt tempo,
kunna klara av stress när det är mycket att göra.
Upplärning sker på arbetsplatsen, det vi kräver är din motivation, och viljan.
Inga mobiltelefoner är tillåtet under arbetstid, du som vet att du inte klarar
att vara utan mobilen ska INTE söka det här jobbet.
Vi söker dig som vill ha en tillsvidare anställning,
du/ni som söker ett tillfällig jobb ska INTE söka detta jobb.
Skickar din ansökan till jobb@zaostreetkitchen.se Allmän restaurang jobb, hjälpa till i köket med allt från diskplockning, preppning, servering och städning.
VÄNLIGEN RING EJ TILL RESTAURANGEN!!!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

sushi kock

Köksbiträde
Läs mer Jul 21
Sushi

· Vi söker nu en skicklig sushikock eller köksbitrad till vårt team på restaurang Du ska vara
· arbetsvillig. Tidigare erfarenhet önskas. Eftersom det är en restaurang som har
· öppet kvällar och helger kan helgjobb förekomma. Vi söker nu en duktig sushikock
· som har tidigare erfarenhet från det asiatiska köket. Du är stresstålig då
· det under vissa perioder är ganska mycket att göra. Du är också intresserad av
inriktning mot det asiatiska
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Uniflex söker dig med erfarenhet som köksbiträde

Köksbiträde
Läs mer Jul 13
Jobbeskrivning
Vi söker nu dig som har erfarenhet av att jobba i kök eller liknande erfarenhet. Vår lagerkund i Örebro söker ett köksbiträde för arbete i matsal. Arbetet består av förberedning av frukost såsom; koka ägg, förbereda mackor m.m. Du som person är driven och har inga problem med att ta egna initiativ och ansvar. Du kommer ingå i ett team av tre, men kommer under 2 veckor jobba ensam.

Start för arbetet är V29 och pågär till V33 med chans till förlängning.

Körkort och tillgång till bil är meriterande.


Personliga egenskaper

- Arbetsvillig
- Flexibel
- God samarbetsförmåga
- Initiativtagande

Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan redan idag!


Örebro


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

Kappa bar Örebro söker köksbiträde

Köksbiträde
Läs mer Maj 10
Kappa bar Örebro söker kökspersonal!
Vilka är vi?
Kappa bar Örebro är en konceptstyrd gamingbar med sina ursprungliga rötter Göteborg. Kappa´s första restaurang öppnades våren 2016 och sedan dess har vi nu vuxit till 7st restauranger runt om i landet. Kappa Bar Örebro är i grund en restaurang/bar på två våningar men med ett tydligt fokus på Gaming och esport. På plats visas alla matcher av värde samt ett stort utbud av gaming via konsoler och pc.
Vi lägger en stor stolthet i det vi gör och drivs av att varje dag ge våra gäster ett fantastiskt restaurangbesök i en ny och modern miljö.
Vem är du?
Vi söker en ansvarsfull person med glimten i ögat och ett stort hjärta för service. Du är trygg i dig själv och ser inga hinder i att driva en restaurang utefter ett färdigt koncept. Du förstår värdet i produkten, är lösningsorienterad och har viss kunskap/erfarenhet inom gaming.
Du har minst 2års erfarenhet av arbete inom restaurangbranschen.

Ansök nu

Vi söker köksbiträde

Köksbiträde
Läs mer Maj 29
Som restaurangbiträde serverar du gäster, jobbar i köket och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna med god mat.
För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv.

Ansök nu