Transport jobb i Örebro

Hitta lediga jobb som Transport i Örebro. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Örebro från den arbetsgivaren.

Skolbussförare till Kopparberg

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jun 28
Om tjänstenÄr du vår nya vardagshjälte till skoleleverna i Kopparberg? Som skolbussförare hos Transdev är du en viktig person – en riktig hjälte som dagligen tar barnen, tryggt och säkert, till och från skolan.
Var nuvarande kollega som kör skolbussen går i pension och vi söker därför dennes ersättare inför skolstarten hösten 2024.Tjänsten är på deltid,64 %, och tiderna är anpassade efter skolan och eleverna, dvs både morgon- och eftermiddagsturer.Information
Omfattning: Deltid, 64 %
Varaktighet: 6 månader eller längre
Anställningsform: Tillsvidare-anställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Du och bussen utgår hemifrån

Arbetsuppgifter
Framföra bussen till och från skola
Ge eleverna en enkel, trygg och trevlig resa
Framföra fordonet enligt lagen
Hälsa och välkomna eleverna ombord på bussen
Rapportera in trafikstörningar och avvikelser till trafikledningen
Rapportera fordonsfel och skador på bussen
I arbetsuppgifterna ingår även fordonsvård

Kvalifikationer
Bussförare/Busschaufför - erfarenhet efterfrågas
Har ett giltigt D-körkort
Har ett giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB)
Har ett förarkort till digital färdskrivare enligt Transportstyrelsen
Behärskar svenska i tal och skrift

Viktigt för rollen som bussförare är också din körförmåga! Du är en duktig förare som för fram fordonet på ett tryggt och säkert sätt med miljötänk i grunden. Du är ansvarsfull och kan behålla lugnet även i stressiga trafik- och kundsituationer.
Omfattning: DeltidPlaceringsort: KopparbergAnställningsform: 6 månaders provanställning, tillsvidareanställningStartdatum: Höst 2024, enligt överenskommelseLön: enligt kollektivavtal, Bussbranschavtalet

Vi strävar efter en bred spridning i ålder, bakgrunder och jämn könsfördelning. Vi tror på att behandla alla lika och ge alla samma möjligheter, oavsett var du kommer ifrån – eller vart du är på väg!Låter detta som ett jobb för dig?Då hoppas vi att du skickar in din ansökan redan idag!Sista ansökningsdag är den 11 augusti.Vi behandlar ansökningar löpande så vänta inte med att skicka iväg din ansökan.
Vår rekryteringsprocess ser ut som följande:
Genomgång avdin ansökan
Telefonavstämning
1a-intervju med rekryterande chef
2a-intervju / provkörning
Referenstagning

Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterande chef: Ulf Hopstadiusulf.hopstadius@transdev.se
(observera! vi kan inte behandla ansökningar som inkommer via mail)
Om oss:
Transdev Sverige har cirka 6 000 medarbetare utspridda över hela Sverige, från norr till söder. Vi är en av Sverige största operatörer och har ett brett erbjuder som spänner över flera färdslag, exempelvis tåg, buss och båt. Vi har en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar inom persontrafik. Vi ingår i den internationella koncernen Transdev Group.

Ansök nu

Extra truckförare till Örebro

Lagerarbetare
Läs mer Jun 5
Dina Arbetsuppgifter och profil
Vi söker just nu duktiga lagermedarbetare som kan jobba extra hos våran kund i Örebro.
Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och söker ett extrajobb inom lager?Då har vi det perfekta extrajobbet för dig!Arbetet går ut på att utföra sedvanliga arbetsuppgifter inom lager. Det kan vara så som truckkörning, packa och plocka, containerlossning, sortera produkter med mera.
Vi letar just nu efter personer som är intresserade av att jobba minst 2-3 dagar i veckan och kan vara tillgänglig både dag-och kvällstid. Med start omgående.OBSERVERA ATT MAN MÅSTE HA EN ANNAN HUVUDSAKLIG SYSSELSÄTTNING, ANTINGEN STUDIER PÅ 100% ELLER ANNAT ARBETE PÅ MINST 50%.

Vi erbjuder digDu som jobbar hos oss får en arbetsgivare som gör sitt yttersta för att du ska få utvecklas och få alla möjligheter till att nå goda resultat. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket betyder att vi följer alla rådande lagar och erbjuder dig som anställd säkra arbetsvillkor och kollektivavtal. Våra flexibla medarbetare är kärnan i vår verksamhet och en viktig faktor till vår starka tillväxt.
Villkor. God förståelse i det svenska språket i både tal och skrift.
Truckkort A+B och erfarenhet av att köra truck.
Kunna arbeta både dag och kvällstider
Körkort
Insitepart tillämpar bakgrundskontroll hos de kandidater som blir aktuella för anställning.
Annan huvudsaklig sysselsättning, antingen studier på 100% eller annat arbete på minst 50%.


Låter detta som din nästa utmaning?
På Insitepart är alla välkomna att söka jobb oavsett ålder, kön, erfarenhet eller etnisk bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi rekryterar, för vi vet att rätt person på rätt plats skapar ett stort mervärde för både kund och dig som person.
Skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kommer att tillsättas när vi funnit rätt kandidater.

Ansök nu

Chaufför

Bygg- och anläggningsförare
Läs mer Maj 29
Har du C-körkort, kranförarbevis ochYKB? Trivs du med att träffa kunder i din vardag? Då är det dig vi söker! Vi söker enchaufför till vår anläggning i Örebro där du blir en del av ett sammansvetsat team där alla är en lika viktig del av kedjan. Vårt gemensamma mål är att sätta kunden i fokus och skapa långsiktiga relationer, där du som chaufför är vårt ansikte utåt i mötet med våra kunder.
Arbetsuppgifter
Som chaufför hos osskommer duatthämta avfall i form av kärl, säckar eller containers hos våra kunder och därefter köra till vår anläggning. Väl här väger du och tippar materialet du hämtat.

En bra start kräver en genomtänkt introduktion - vi kommer att ge dig:
Genomgång av vårt arbetssätt
Samåkning med erfaren kollega för att se hur det går till hos oss
Erfaren medarbetare som fadder

Efter avslutad introduktion kommer du att rapportera direkt till vår Anläggningsansvarige Patrik, till vardags även kallad Palle. I ditt närmasteteam har du över sexfantastiska, hjälpsamma kollegor. Din närmaste chef har lång erfarenhet av branschen,anläggning och ledarskap. Personliga egenskaper
Sorteras medarbetare jobbar enligt Sortera Way, våra värdeord är service, kompetens och hållbarhet. Vilket innebär att vi alltid har ett högt engagemang i våra kunder, gör vad vi kan för att minska miljöpåverkan i vårt arbete samt att vi är professionella i det vi gör – som blivande medarbetare hos ossär det viktigtatt du kan identifiera med våra värdeord.
Vidare ser vi att du:
Har rätt inställning,vilja och engagemang att lära vi lär dig det du inte kan
Trivs med att möta kunder i vardagen där du levererar hög service till varje kund
Har hög ansvarskänsla, noggrann ochutför dina uppdrag med stort fokus påkvalitet
Alltid är mån om att hitta den bästa lösningen för kollegor och kunder närdu stöter på utmaningar i ditt arbete

En långsiktig karriär
Vårt mål är att du ska trivas och utvecklas hososs. Vivälkomnar dig därför till en arbetsplats med positiv företagskultur, där du får goda möjligheter att växa. Vi är stolta över den kultur vi har i företaget och jobbar aktivtför att bibehålla den. Ansökan
Välkommen att ansöka genom att svara på urvalsfrågorna.Vi kommer att hantera ansökningar löpande, sista ansökningsdag är den 23/6. Start sker enligt överenskommelse.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Jobba heltid inom lager

Lagerarbetare
Läs mer Maj 17
Skulle du beskriva dig som en ansvarsfull och driven person med stort intresse för att jobba inom lager och logistik. Har du tidigare erfarenhet av terminalarbete och truckkörning? Då är det dig vi söker!
Dina Arbetsuppgifter och profilJust nu letar vi efter lagermedarbetare till våran kund i Örebro. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen vara Containerlossning.Det kommer att förekomma tunga lyft i det dagliga arbetet och vi ser därför att du är en fysisk lagd person som gillar att arbeta med kroppen. Som person är du engagerad, ansvarsfull och initiativrik. Du gillar att arbeta såväl självständigt som i team och gör ditt yttersta för att nå uppsatta mål. Du är flexibel och ställer upp där behov finns. Arbetstiderna är förlagda på skift och det innebär både dag och kvällsjobb.
Vi erbjuder digDu som jobbar hos oss får en arbetsgivare som gör sitt yttersta för att du ska få utvecklas och få alla möjligheter till att nå goda resultat. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket betyder att vi följer alla rådande lagar och erbjuder dig som anställd säkra arbetsvillkor och kollektivavtal. Våra flexibla medarbetare är kärnan i vår verksamhet och en viktig faktor till vår starka tillväxt.
Villkor 18 år
Truckkort med behörigheterna A1-A4, B1-B4
Erfarenhet av truckkörning är starkt meriterande
Behärska svenska i tal och skrift
B-körkort är meriterande då bussarna inte är anpassade efter skift tiderna
Den här tjänsten innebär att du blir anställd som konsult i Insiteparts bemanningsverksamhet och blir uthyrd till vår kund i Örebro med omnejd.
Som en del i rekryteringsprocessen görs en bakgrundkontroll på slutkandidaterna.
Låter detta som din nästa utmaning?
På Insitepart är alla välkomna att söka jobb oavsett ålder, kön, erfarenhet eller etnisk bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi rekryterar, för vi vet att rätt person på rätt plats skapar ett stort mervärde för både kund och dig som person.
Skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kommer att tillsättas när vi funnit rätt kandidater.

Ansök nu

Timanställd bärgare till Assistansbolaget (Örebro)

Bilbärgare
Läs mer Maj 8
Älskar du fordon, ny teknik och att hjälpa människor? Vi söker kundfokuserade kvinnor och män i hela Sverige som vill bli en del i vårt team av bärgare. Assistansbolaget är marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige. Vi ersätter nu den traditionella värdekedjan med ett helt digitalt ekosystem som effektiviserar och eliminerar all administration så du kan fokusera på ditt uppdrag att hjälpa våra kunder.
VEM ÄR DU OCH VAD KRÄVSSom bärgare hos oss möter du varje dag människor som är i behov av hjälp. Vi ser därför att du är serviceminded och sympatisk med god förmåga att hjälpa människor på ett lugnt och ansvarsfullt sätt. Eftersom alla våra medarbetare är ambassadörer för Assistansbolaget sätter vi stor vikt vid din personlighet. Du arbetar självständigt med dina uppdrag men är en del av ett dedikerat och professionellt team.
Vi söker dig som redan har ett C-körkort och YKB. Kanske har du läst fordonsprogrammet, arbetat som mekaniker, verkat inom transport eller som bärgare. Som person älskar du fordon, är teknikintresserad och har hög digital kompetens. Det är inte ett krav men meriterande om du har erfarenhet av yrket sedan tidigare.
Du kommer uteslutande att arbeta med den senaste tekniken när du utför dina uppdrag – ett helt nytt digitalt ekosystem där allt sker digitalt, kundvänligt och enkelt. Denna transformation tar bärgningsyrket till en helt ny nivå. Vår höga förändringstakt kräver att du är förändringsbenägen, handlingskraftig och att du motiveras av att ge god kundservice.
KRAV PÅ ERFARENHET OCH KOMPETENS
Körkortsbehörighet C och YKB
Goda fordonskunskaper
Intresserad av teknik och har en hög digital kompetens
Serviceinriktad, ansvarsfull och stresstålig
Trivs med att arbeta självständigt men att vara en del av ett team
God svenska i tal och skrift
God förståelse för engelska

VI ERBJUDER
Helt ny klimatvänlig fordonsflotta
Digitala verktyg för att eliminera administration, allt sker digitalt
En del av en stark företagskultur med ett team som arbetar motiverat och engagerat
Självständigt arbete med frihet under ansvar
God lön och förmånliga villkor.

ANSTÄLLNINGTimanställning.
ARBETSTIDERArbetstider med skift både dagtid och nattetid med jour.Varmt välkommen in med din ansökan!Observera att vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Lager- och förrådsförvaltare

Lagerarbetare
Läs mer Maj 7
Om oss
Everlight är konsultbolaget med dig i fokus. Här finns det en hel plattform av möjligheter och karriärvägar att vandra som anställd konsult, underkonsult eller via direktrekrytering. Här finns drivna och ambitiösa kollegor, stöd och bollplank att vända sig till och framförallt finns det glädje och transparens!

Om uppdraget
Till en av våra kunder söker vi nu dig med minst 3 årserfarenhet inom lager och logistik till ett uppdrag som Lager- och förrådsförvaltare. Rollenuppskattas ha enfördelning på ca 50% på kontoret och ca 50% praktiskt arbete.
Du kommer att hanteraordrar till och från kundens förråd vilketinnefattar administration isystemet för orderhantering,färdigställning av transportdokument, bokning av lämpliga transportersamt lastning och lossning av material och fordon.
I rollen kommer du att hantera logistikfrågor och offertervia mejl och telefon, samt planera löpande arbete i samråd med beställare.Du kommer att söka fram arbetsorder, ritningar, material, uppdatering av lagersaldo, inventering mm i underhållssystem.
Exempel på andra vanligtförekommande uppgifter
Plocka fram, emballera och märka upp material
Göra ankomstkontroller, rengöring och återställning
Hantering av kabeltrummor och lintrummor
Kontroll av skador på pall-ställage, lyftanordningar, fordon, materiel, utrustning, emballage och personlig utrustning utförs somdokumenteras
Vägunderhåll, snöröjning, gräs- busk- och slyröjning
Städning och sopning av förrådslokaler
Tillse att förrådsmateriel är helt, rent o snyggt korrekt uppmärkt och inlagt i lager, samt i underhållssystem
Tvätta tanka, städa fordon samt tillse att service och reparationer bokas och utförs


Vem är du?
För att trivas i rollen tror vi att du bör beskrivas som flexibel och anpassningsbar. Du har en god förmåga att arbeta i grupp men också självständigt. Du trivs i en roll där du får arbeta både praktiskt och administrativt.Du har lätt för att ta egna intiativ och se vad som behöver göras.

För rollen ska du ha...
3 års erfarenhet av arbete inom lager/logistik
Giltigt truckförarbevis kategori B1
Lastmaskinsbevis för hjullastare godshantering och anläggning
Minst 3 års erfarenhet av lagerhantering med truck
Minst 3 års erfarenhet av lagerhanteringssytem
Behärska svenska väl i tal och skrift


Placering och omfattning
Placering på kundensförråd i Åsbro utanför Örebro med arbetstider 7.00-16.00.Uppdraget har en omfattning på 100%.

Ansök nu

Today Mobility - Sveriges bästa förare - Örebro

Testförare
Läs mer Maj 3
Om oss:Today Mobility gör bilägande enkelt genom att tillhandahålla mobilitetslösningar för hela bilindustrin. I huvudsak tar vi våra kunders bilar till och från bilbesiktning, däckbyte, bilservice, bilreparationer etc. Kunden väljer helt enkelt när och var hon vill lämna över bilnycklarna och sedan hanterar vi resten genom våra förare.
Idag erbjuds Today Mobilitytjänster genom några av världens största biltillverkare och mot företag med egna vagnparker. Resultatet blir att bilägaren upplever stor bekvämlighet, företagskunden får en väl underhållen bilpark samtidigt som de sparar tid och pengar, och bilproducenterna får jämn fördelning på sina bilverkstäder och kan erbjuda ännu bättre service till sina kunder.Today Mobility tydliga DNA:Vi ställer höga krav på personlighet, resultat, hunger och framåtanda samt att man tar stort helhetsansvar för sina projekt.
Samtidigt är Today Mobility ett vänligt företag. Vi är snabbfotade och gör vad som krävs för att hjälpa våra kunder, våra kollegor och våra partners till en bättre vardag. Vi bygger team som agerar ”vi” hellre än ”jag”, vi eftersträvar prestigelöshet och gruppens resultat sätts alltid högst.Vårt DNA genomsyrar allt vi gör och vår identitet visas genom handling hellre än ord. Därför väljer våra partners oss.
Rollen:
Är du nyfiken på att veta mer hur en dag som förare ser utkan du se vår rekryteringsfilm nedan:
Anställningsform: TimanställningStartlön: 130 kr + 15,60 kr i semesterersättningper timmeStartdatum: LöpandeFörsäkring:Fora Försäkring och IF SkadeförsäkringAppar: Samtliga köruppdrag och arbetspass presenteras i en app med integration till Google Maps, kamera och signaturfunktion
Nyckelkriterier:
Ett genuint intresse för kundservice i världsklass
Tekniskt förståelse gällande mobilappar
Stresstålighet och ett lösningsorienterat sinne
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska språket
Giltigt B körkort (manuell växellåda) och prickfri körning i minst 3 år

Meriterande kunskaper:
Andra språk är meriterande
Andra körkort är meriterande

Varmt välkommen att höra av dig för att få veta mer om rollen.Ansökan skickas i form av CV samt personligt brev i ansökan nedan.

Ansök nu

Ce-chaufför / Lastbilschaufför - Örebro

Distributionsförare
Läs mer Jul 2
Om jobbet:

Din huvudsakliga sysselsättning är att leverera livsmedel till vår kunds butiker och se till att de får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Du kommer att leverera både torrvaror och kyl/frysvaror i burar och på pallar som du lossar på plats hos butikerna. Det kan också hända att du vid behov hjälper till med lastning på terminalen. Företaget präglas av en familjär atmosfär där vi hela tiden har stort fokus på arbetsmiljö och trivsel. Kunden har huvudkontor i Stockholm men finns med filialer i hela Sverige. Vi har även mindre depåer på andra orter.

Vi söker lastbilschaufförer som är flexibla och kan tänka sig jobba hos vår kund med olika typer av distributionskörningar. Vi söker personer som kan utgå och arbeta i Örebro, där dina rutter kan sträcka sig inom men även utanför Örebro-området. Vi ser att du tar väl hand om både fordon och godset du levererar, samt att du gillar att röra på dig och har ett trevligt kundbemötande!

Arbetstider:

Arbetstiderna för tjänsten är upplagda utifrån två olika skift.

Du kan arbeta både dag, kväll. Vi ser att du gärna är flexibel med tider och skift, utifrån hur behov föreligger hos vår kund.Krav:

C-körkort
Giltigt YKB
Digitalt förarkort
Behärskar svenska språket


Meriterande:

Minst 6 månaders daglig körning av tung lastbil
ADR-grund
Tidigare erfarenhet av körning med tung lastbil


Vem söker vi?

Vi söker dig som värnar om våra kunder och tar väl hand om både fordon och livsmedlet. Vi förväntar oss att du med hög service levererar med noggrannhet och kvalité. I jobben hos oss förekommer det en del aktiva moment. Vi ser gärna att du trivs med att få vara igång, träffa kunder och se olika områden av Örebro.

Tillsättning:

Intervjuer och upplärning sker löpande. Tjänsterna är heltid med möjlighet till förlängning/övertagande hos vår kund. Det finns också stora möjligheter att gå över i anställning hos någon av våra andra kunder. Är du vår nya lastbilsförare, finns massor med möjligheter om du har viljan.

Ansök nu

CE-chaufförer till sommaren 2024

Distributionsförare
Läs mer Apr 10
Om företaget
Bengts Åkeri grundades år 1975 av Bengt Johansson med en enda lastbil för distribution av tvättmedel i Örebro län. Sedan dess har företaget vuxit och strävar nu efter att vara ledande inom transportbranschen med fokus på Just-In-Time-leveranser, hög servicekvalitet, engagemang och miljöanpassade transporter. Idag är Bengts Åkeri ett av Sveriges största privatägda åkerier med 270 anställda och huvudkontor i Örebro. Vi transporterar gods för företag som PostNord och DSV och har en modern fordonsflotta som är väl rustad för olika uppdrag.
Om arbetet
Vi söker CE-chaufförer för att förstärka Bengts Åkeris team under sommaren. Tjänsten innebär att du utgår från Örebro eller Karlstad och arbetar på heltid under vecka 27 till vecka 33, med möjlighet till förlängning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar lastning, lossning och transport av gods.
Vi erbjuder internutbildningar och följer transportskollektivavtal för våra anställda.
Om dig
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Du har lätt för att kommunicera med olika människor och är serviceinriktad. Om du har rätt inställning och driv, är du mest troligt den vi söker!
Krav
CE-behörighet
YKB

Meriterande
Erfarenhet som chaufför

Övrigt
Det finns möjlighet att arbeta både dagtid och nattid.Du kommer utgå från Örebro eller Karlstadoch arbeta på heltid under vecka 27 till vecka 33, med möjlighet till förlängning.
Urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

LAGERARBETARE

Lagerarbetare
Läs mer Jul 3
Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu personal till lager i Örebrotrakten. Vi söker dig som vill jobba heltid. Arbetet består mestadels av plocka varor på våra kunders centrallager. Vi söker dig som är noggrann och gillar att arbeta i högt tempo. Arbetstiderna är heltid dagtid samt skift. Intervju och anställning sker löpande så sök redan idag.

Din profil
Du blir vårt ansikte utåt hos kund och därför är det viktigt att du förmedlar ett gott intryck, är ansvarstagande, noggrann och visar positiv inställning. Du har truckkort A 1-4, B 1-4 och har kört truck tidigare. Erfarenhet av plocktruck är meriterande.

Om företaget
Rätt Bemanning & Rekrytering är det bemannings- och rekryteringsföretag som specialiserat sig på tjänster inom industri, lager och logistik, IT, ekonomi, och administration.

Om oss
Vi som arbetar på Rätt Bemanning & Rekrytering har själva varit verksamma, ofta i ledande befattning, inom de områden vi arbetar inom. Vår specialistkompetens i kombination med många års erfarenhet gör att vi kan garantera att du får Rätt person på Rätt plats, oavsett om det gäller bemanning eller rekrytering, inom såväl privat som offentlig sektor.

Ansök nu

Lager- och produktionsmedarbetare

Lagerarbetare
Läs mer Jul 8
Om Modus:
Modus är ett svenskt företag som utvecklar, tillverkar och inreder kontor med 100% återbrukbara systemväggar, för hållbara och flexibla arbetsplatser.
Vårt mål är att skapa marknadens mest hållbara arbetsplatser och att hjälpa Sveriges fastighetsägare att sänka sitt klimatavtryck. Och det är en målsättning vi kan uppfylla. Vår historia går över 70 år tillbaka i tiden och även om mycket har förändrats och moderniserats, så är mycket fortfarande sig likt. Vi har fortfarande all utveckling och tillverkning i Sverige, vilket både innebär större leveranssäkerhet och miljöfördelar på grund av kortare transporter, samt att vi kan vara snabbfotade och lyhörda när det gäller våra kunders behov och önskemål.


I syfte att ytterligare vässa vårt hållbarhetserbjudande kommer vi i slutet av 2024 starta upp en egen produktion av 100% återbrukbara systemväggar samt bygga upp en egen lagerverksamhet för våra kontorsentreprenader. Detta lager och fabrik ligger i rymliga fräscha lokaler i Örebro och till detta söker vi nu en lagermedarbetare för vårt Lager och produktion av tät systemvägg.

Rollbeskrivning: Lager- och produktionsmedarbetare
Översikt
Som Lager- och produktionsmedarbetare spelar du en viktig roll i att säkerställa att företagets lagerverksamhet fungerar smidigt och effektivt. Du kommer att arbeta med att ta emot, lagra, plocka, producera och skicka varor enligt företagets riktlinjer och rutiner. Du bidrar till att upprätthålla ordning och reda på lagret och ser till att produkter hanteras med noggrannhet och omsorg.
Anställningen är en heltidsanställning och med start 2024-11-01 eller enligt överenskommelse.
Placeringsorten är Örebro.


Ansvarsområden
Godsmottagning:
- Ta emot, lossa och kontrollera inkommande leveranser för att säkerställa att de stämmer med beställningar.
- Märka och registrera mottagna varor i lagerstyrningssystemet.
- Hantera och rapportera eventuella avvikelser eller skador på varor vid mottagning.

Lagerhantering:
- Placera varor på rätt plats i lagret enligt fastställda rutiner.
- Säkerställa att lagret är organiserat och att varor är lättillgängliga.
- Hålla lagret rent och i ordning genom regelbundna städrutiner.


Produktion:
- Genomföra produktion av Modus eget material.


Plockning och packning:
- Plocka varor enligt plocklistor och säkerställa att rätt produkter och mängder plockas.
- Packa varor på ett säkert och effektivt sätt för att undvika skador under transport och minimera kostnader och miljöbelastning avseende transporter.
- Märka och förbereda beställningar för utskick.
- Utlastning av varor med hjälp av truck.


Inventering:
- Delta i regelbundna inventeringar för att säkerställa korrekt lagernivå.
- Rapportera eventuella lageravvikelser och bidra till att identifiera orsaker till avvikelser.


Säkerhet och arbetsmiljö:
- Följa företagets säkerhetsrutiner och använda skyddsutrustning där det krävs.
- Rapportera eventuella säkerhetsrisker eller olyckor till arbetsledningen.
- Delta i utbildningar och möten om säkerhet och arbetsmiljö.


Kvalifikationer
Utbildning och erfarenhet:
- Erfarenhet av arbete i lager eller logistik är meriterande men inte ett krav.
- Goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska.
- Truckkort samt erfarenhet av maskinbearbetning av trä är meriterande
- Erfarenhet av fabriksproduktion är meriterande


Kompetenser:
- Förmåga att arbeta effektivt och noggrant även under tidspress.
- God datorvana.
- Grundläggande datorvana och erfarenhet av att använda lagerstyrningssystem är en fördel.


Personliga egenskaper
- Noggrann och ansvarsfull.
- Positiv och samarbetsvillig.
- Flexibel och anpassningsbar.
- Självgående med en stark arbetsmoral.


Ansökan
Om du är intresserad av att bli en del av vårt lagerteam och har de kvalifikationer och egenskaper vi söker, ser vi fram emot din ansökan. Skicka ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför just du passar för rollen som Lager- och produktionsmedarbetare hos oss.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Produkt, inköp och lageransvarig Adam Svensson. adam.svensson@modussverige.se
Vid övriga frågor om bolaget är du välkommen att höra av dig till Ekonomi/HR chef Ulrika Jantzén.ulrika.jantzen@modussverige.se


Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Lageransvarig Modus Lager

Arbetsledare, lager
Läs mer Jul 8
Om Modus:
Modus är ett svenskt företag som utvecklar, tillverkar och inreder kontor med 100% återbrukbara systemväggar, för hållbara och flexibla arbetsplatser.
Vårt mål är att skapa marknadens mest hållbara arbetsplatser och att hjälpa Sveriges fastighetsägare att sänka sitt klimatavtryck. Och det är en målsättning vi kan uppfylla. Vår historia går över 70 år tillbaka i tiden och även om mycket har förändrats och moderniserats, så är mycket fortfarande sig likt. Vi har fortfarande all utveckling och tillverkning i Sverige, vilket både innebär större leveranssäkerhet och miljöfördelar på grund av kortare transporter, samt att vi kan vara snabbfotade och lyhörda när det gäller våra kunders behov och önskemål.


I syfte att ytterligare vässa vårt hållbarhetserbjudande kommer vi i slutet av 2024 starta upp en egen produktion av 100% återbrukbara systemväggar samt bygga upp en egen lagerverksamhet för våra kontorsentreprenader. Detta lager och fabrik ligger i rymliga fräscha lokaler i Örebro och till detta söker vi nu en lageransvarig som tillsammans med oss vill starta upp, driva och ansvara för vårt Lager och produktion av tät systemvägg.

Rollbeskrivning: Lageransvarig på Modus Lager
Översikt
Som Lageransvarig på Modus har du en central roll i att säkerställa att lagerverksamheten fungerar smidigt och effektivt. Du ansvarar för att leda och säkerställa att produkterna hanteras och levereras i tid och med hög kvalitet. Du kommer att arbeta nära andra avdelningar inom företaget för att säkerställa att lagerverksamheten stöder verksamhetens övergripande mål. Tjänsten innefattar att hantera både det administrativa samt operativa arbete som krävs för lagerverksamheten.
Anställningen är en heltidsanställning och med start 2024-11-01 eller enligt överenskommelse.
Placeringsorten är Örebro.
Ansvarsområden:
- Leder och koordinerar lagerverksamheten
- Planera och fördela arbetsuppgifter på lagret för att säkerställa en effektiv verksamhet.
- Genomföra lagerinköp, mottagning, lagring, produktion, plockning och utskick av varor.
- Genomföra och övervaka regelbundna inventeringar för att säkerställa korrekt lagernivå.
- Hantera och rapportera eventuella lageravvikelser och skador på varor.
- Säkerställa att alla inkommande och utgående varor uppfyller företagets kvalitetsstandarder.


Kommunikation och samarbete:
- Samarbeta med inköp, försäljning och genomförande för att säkerställa smidiga materialflöden.


Utbildning och erfarenhet:
- Gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot logistik eller liknande område.
- Gärna erfarenhet av arbete inom lager- eller logistikverksamhet.


Kompetenser:
- God kommunikationsförmåga.
- God förmåga att planera och organisera arbete.
- Gärna erfarenhet av att arbeta med lagerstyrningssystem samt god IT-vana.
- Förståelse för säkerhets- och arbetsmiljöföreskrifter.
- God problemlösningsförmåga och förmåga att fatta snabba beslut.


Personliga egenskaper:
- Självgående och initiativtagande.
- Noggrann och kvalitetsmedveten.
- God samarbetsförmåga och flexibel inställning.
- Förmåga att hantera stress och arbeta under tidspress.


Ansökan
Om du är intresserad av att bli en del av vårt team och har de kvalifikationer och erfarenheter som krävs, ser vi fram emot din ansökan. Skicka ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför just du passar för rollen som lageransvarig hos oss.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Produkt, inköp och lageransvarig Adam Svensson. adam.svensson@modussverige.se
Vid övriga frågor om bolaget är du välkommen att höra av dig till Ekonomi/HR chef Ulrika Jantzén. ulrika.jantzen@modussverige.se


Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan.


Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Lagermedarbetare på heltid sökes

Godsmottagare
Läs mer Mar 8
Skulle du beskriva dig som en ansvarsfull och driven person med stort intresse för att jobba inom lager och logistik. Har du tidigare erfarenhet av terminalarbete och truckkörning? Då är det dig vi söker!

Dina Arbetsuppgifter och profil
Just nu letar vi efter lagermedarbetare till våran kund i Örebro. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen vara Containerlossning.
Det kommer att förekomma tunga lyft i det dagliga arbetet och vi ser därför att du är en fysisk lagd person som gillar att arbeta med kroppen. Som person är du engagerad, ansvarsfull och initiativrik. Du gillar att arbeta såväl självständigt som i team och gör ditt yttersta för att nå uppsatta mål. Du är flexibel och ställer upp där behov finns. Arbetstiderna är förlagda på skift och det innebär både dag och kvällsjobb.

Vi erbjuder dig
Du som jobbar hos oss får en arbetsgivare som gör sitt yttersta för att du ska få utvecklas och få alla möjligheter till att nå goda resultat. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket betyder att vi följer alla rådande lagar och erbjuder dig som anställd säkra arbetsvillkor och kollektivavtal. Våra flexibla medarbetare är kärnan i vår verksamhet och en viktig faktor till vår starka tillväxt.

Villkor

- 18 år

- Truckkort med behörigheterna A1-A4, B1-B4

- Erfarenhet av truckkörning är starkt meriterande

- Behärska svenska i tal och skrift

- B-körkort är meriterande

- Den här tjänsten innebär att du blir anställd som konsult i Insiteparts bemanningsverksamhet och blir uthyrd till vår kund i Örebro med omnejd.

- Som en del i rekryteringsprocessen görs en bakgrundkontroll på slutkandidaterna.

Låter detta som din nästa utmaning?
På Insitepart är alla välkomna att söka jobb oavsett ålder, kön, erfarenhet eller etnisk bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi rekryterar, för vi vet att rätt person på rätt plats skapar ett stort mervärde för både kund och dig som person.

Skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kommer att tillsättas när vi funnit rätt kandidater.

Ansök nu

Skjutstativförare sökes till Kumla med omnejd!

Truckförare
Läs mer Mar 1
Uppdraget

Just nu söker Libera skjutstativförare till Örebro och Kumla. Du som söker kommer att arbeta med plock eller pack i ett kyllager med hjälp av en skjutstativtruck, du behöver därför känna dig bekväm med att arbeta i kyla. Här kommer du arbeta i team, främst med skjutstativ men även motviktstruck.

Du ska gilla att arbeta i en tempofylld miljö med tydliga mål. Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av skjutstativkörning och innehar B1-B3.

Körprov på truck kommer ske innan anställning.Vem du är och dina kvalifikationer:

- Vana att köra skjutstativtruck och motviktstruck

- Innehar B-körkort

- Goda kunskaper i svenska och engelska såväl tal som i skrift

- Innehar truckkort A+BPersonliga egenskaper vi värdesätter:

- Att du har en vilja att lära dig nya saker

- Vara stresstålig och gilla en tempofylld miljö

- Tävlingsinriktad

- Gilla att arbeta i ett team

Arbetstider

Måndag-Fredag kl 7-16. Visstid April-Juni, med eventuell förlängning.

Tillsättning

Omgående, enligt överenskommelse

Vi gör ett utdrag från belastningsregistret vid eventuell anställning. Genom att söka denna tjänst med ditt personnummer godkänner du att vi får utföra detta moment.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Studenter till långsiktigt lageruppdrag!

Lagerarbetare
Läs mer Jun 5
Nu fyller vi på vår studentpool hos Elektroskandias centrallager i Örebro. Här får du möjlighet att bygga din erfarenhet inom lager och samtidigt få utlopp för överskottsenergi och spring i benen under studietiden! För dig med driv och ambition erbjuder vi också truckkortsutbildning. Vi jobbar med löpande urval, ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Elektroskandia är en av Sveriges ledande elteknik-grossister som marknadsför och säljer elmateriel och system inom kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning och industriförnödenheter. Elektroskandia är en del av Sonepar-koncernen – ett av de största elgrossistföretagen i världen. Koncernen har idag 44 000 anställda i 40 länder, spridda över fem kontinenter. Här i Örebro finns deras centrallager och logistikcenter där vi har förmånen att stötta upp med vår studentpool.

Academic Works studentpool på Elektroskandias lager gör det enkelt att kombinera studier med jobb. Du behöver vara tillgänglig för att arbeta minst två pass i veckan och du får själv välja vilka dagar utifrån ditt skolschema. I studentpoolen kommer du att ha ca 15 kollegor som alla är studenter precis som du.

Du erbjuds
- Ett flexibelt och välbetalt extrajobb som enkelt går att kombinera med dina studier under terminerna
- Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare på hos Elektroskandia kommer du att ha följande arbetsuppgifter:
- Truckkörning
- Orderplock
- Lastning och lossning

På detta uppdrag arbetar du vardagar och arbetstiden är förlagd mellan 06-14, 10-19 och 14.50-21. Det är viktigt att du är flexibel och under terminerna har möjlighet att arbeta samtliga arbetstider varierat över veckorna. Du förväntas vara tillgänglig för arbete minst 2 pass/vecka, vilket blir ca 8-16 h per vecka.

VI SÖKER DIG SOM
- Är studerande på eftergymnasial nivå med minst tre fulla terminer kvar av dina studier. Detta ska framgå tydligt i din ansökan
- Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
- Arbetet kommer att vara mycket fysiskt, därför är det viktigt att du trivs med att arbeta med kroppen

Det är meriterande om du har
- Tillgång till bil för att enkelt ta dig till och från arbetet
- Tidigare arbetat i liknande roller på lager eller terminal
- Tidigare arbetat med hjälp av dator och affärssystem som verktyg i roller inom exempelvis logistik

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Ansvarstagande
- Flexibel

Information:
- Start: Aug/sep
- Omfattning: ca 8-16h per vecka under terminerna. Kravet är att intresseanmäla dig för två pass inför varje vecka
- Arbetstid: Arbetspass på 4-8 h förlagda på vardagar mellan 06-21
- Placering: Lindvallsgatan 1, Örebro
- Truckutbildning: Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, driv och ambition samt din motivering för att ta truckkort. Efter avtalsskrivning erbjuds du truckutbildning och därefter introduktion på Elektroskandia
- Övrig information: Under rekryteringsprocessen kommer en bakgrundskontroll och kreditupplysning genomföras enligt rutin på Elektroskandia

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer här om hur Elektroskandia är som arbetsplats!

Ansök nu

Förare/miljöarbetare på flerfackskomprimatorbil

Liftdumper- och lastväxlarförare
Läs mer Jun 27
Förare inom miljötransport till Renall Örebro
Renall AB söker nu erfarna och engagerade chaufförer inom miljötransporter till vårt team i Örebro. Vi är ett ledande företag inom avfallshantering och återvinning och vi strävar ständigt efter att förbättra våra tjänster och minska vår miljöpåverkan. Som chaufför hos oss kommer du att spela en viktig roll i att säkerställa att våra transporter sker på ett säkert, effektivt och miljövänligt sätt.
Din roll
Förare/Miljöarbetare på flerfacks komprimatorbil
Som chaufför hos Renall kommer du att köra och manövrera lastbilar för att samla in och transportera avfall och återvinningsmaterial. Det är viktigt att säkerställa att alla transporter sker enligt gällande trafikregler och säkerhetsföreskrifter. Lastbilen är central i din tjänst och därför omfattas tjänsten även av dagligt underhåll och ansvar för lastbilen. Dessutom ansvarar du för att hålla våra arbetsplatser och fordon rena och välorganiserade. För att säkerställa en smidig och effektiv arbetsprocess, kommer du att samarbeta med kollegor och kunder. I ditt dagliga arbete ges stort utrymme till att vara med och påverka planering samt genomförande av uppdragen.
Om dig
Vi söker dig som har C alternativt CE-körkort och giltigt YKB. Du är en serviceinriktad person med erfarenhet av att köra tunga fordon. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, då kommunikationen med kollegor och kunder är en central del av arbetet. Du förväntas kunna hantera tekniska hjälpmedel i form av elektronisk utrustning och fordonsdatorer.
Förmågan att arbeta självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter är en nödvändig egenskap. Du måste kunna planera din arbetsdag effektivt och vara flexibel nog att hantera oförutsedda händelser.
Vårt erbjudande
Renall är ett miljöserviceföretag som erbjuder avfalls- och återvinningslösningar, miljökonsulttjänster, kranbil- och transporttjänster, slamsugning, högtrycks-spolning, fastighetsjour, och kommunala entreprenader.
Vårt erbjudande är stort och brett men en sak förenar; vår vilja att arbeta hållbart. Hållbarhet är det som leder oss, i vår strävan att vara branschens hållbaraste helhetsleverantör. Vi värdesätter våra medarbetares utveckling och erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du har möjlighet att växa och utvecklas.
Vill du bli en del av vårt team på Renall och bidra till vår fortsatta framgång? Varmt välkommen med din ansökan!
Är du intresserad?
Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Renall på orebro@renall.se Vi svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Renall.
Sista ansökningsdag är 2024-08-12. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Alla ansökningar kommer att besvaras under augusti oavsett om man gått vidare eller inte. Vi kan endast ta emot ansökningshandlingar via mail. Vi vill att du sänder oss ett personligt brev där du beskriver dig själv och vem du är som person. Utöver detta önskar vi ditt CV med tidigare erfarenheter, arbetsgivare och utbildningar. På begäran vill vi att du kan lämna kontaktuppgifter till minst två referenser.
Ta chansen att få bli en del av ett företag som leder utvecklingen och värnar om sina medarbetare.

Ansök nu

Skolbussförare till Kopparberg

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jul 3
Om tjänstenÄr du vår nya vardagshjälte till skoleleverna i Kopparberg? Som skolbussförare hos Transdev är du en viktig person – en riktig hjälte som dagligen tar barnen, tryggt och säkert, till och från skolan.
Var nuvarande kollega som kör skolbussen går i pension och vi söker därför dennes ersättare inför skolstarten hösten 2024.Tjänsten är på deltid,64 %, och tiderna är anpassade efter skolan och eleverna, dvs både morgon- och eftermiddagsturer.Information
Omfattning: Deltid, 64 %
Varaktighet: 6 månader eller längre
Anställningsform: Tillsvidare-anställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Du och bussen utgår hemifrån

Arbetsuppgifter
Framföra bussen till och från skola
Ge eleverna en enkel, trygg och trevlig resa
Framföra fordonet enligt lagen
Hälsa och välkomna eleverna ombord på bussen
Rapportera in trafikstörningar och avvikelser till trafikledningen
Rapportera fordonsfel och skador på bussen
I arbetsuppgifterna ingår även fordonsvård

Kvalifikationer
Bussförare/Busschaufför - erfarenhet efterfrågas
Har ett giltigt D-körkort
Har ett giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB)
Har ett förarkort till digital färdskrivare enligt Transportstyrelsen
Behärskar svenska i tal och skrift

Viktigt för rollen som bussförare är också din körförmåga! Du är en duktig förare som för fram fordonet på ett tryggt och säkert sätt med miljötänk i grunden. Du är ansvarsfull och kan behålla lugnet även i stressiga trafik- och kundsituationer.
Omfattning: DeltidPlaceringsort: KopparbergAnställningsform: 6 månaders provanställning, tillsvidareanställningStartdatum: Höst 2024, enligt överenskommelseLön: enligt kollektivavtal, Bussbranschavtalet

Vi strävar efter en bred spridning i ålder, bakgrunder och jämn könsfördelning. Vi tror på att behandla alla lika och ge alla samma möjligheter, oavsett var du kommer ifrån – eller vart du är på väg!Låter detta som ett jobb för dig?Då hoppas vi att du skickar in din ansökan redan idag!Sista ansökningsdag är den 11 augusti.Vi behandlar ansökningar löpande så vänta inte med att skicka iväg din ansökan.
Vår rekryteringsprocess ser ut som följande:
Genomgång avdin ansökan
Telefonavstämning
1a-intervju med rekryterande chef
2a-intervju / provkörning
Referenstagning

Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterande chef: Ulf Hopstadiusulf.hopstadius@transdev.se
(observera! vi kan inte behandla ansökningar som inkommer via mail)
Om oss:
Transdev Sverige har cirka 6 000 medarbetare utspridda över hela Sverige, från norr till söder. Vi är en av Sverige största operatörer och har ett brett erbjuder som spänner över flera färdslag, exempelvis tåg, buss och båt. Vi har en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar inom persontrafik. Vi ingår i den internationella koncernen Transdev Group.

Ansök nu

Erfarna skjutstativsförare sökes till Kumla

Lagerarbetare
Läs mer Feb 19
Dina Arbetsuppgifter och profil

Skulle du beskriva dig som en ansvarsfull och driven person med stort intresse för att jobba inom lager och logistik.
Har du tidigare erfarenhet av att köra skjutstativs truck? Då är det dig vi söker!

Just nu letar vi efter lagermedarbetare till vår kund i Kumla på dagtid.
Dina arbetsuppgifter kommer vara sedvanliga lageruppgifter då främst med skjutstativ och motviktstruck.
Vi söker dig som är noggrann och en lagspelare som gillar att arbeta i ett team.
Ditt naturliga driv och engagemang gör att du ser möjligheter och tar tag i de utmaningar som du möter på vägen.
Det kommer att förekomma tunga lyft i det dagliga arbetet och vi ser därför att du är en fysisk lagd person som gillar att arbeta med kroppen.

Arbetet kommer att utföras i ett fryslager där temperaturen ligger på -4 grader

Anställningen kommer att vara under Kundens högsäsong och tillsättas löpande
Arbetstid 07:00-16:00

Vi erbjuder dig
Du som jobbar hos oss får en arbetsgivare som gör sitt yttersta för att du ska få utvecklas och få alla möjligheter till att nå goda resultat. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket betyder att vi följer alla rådande lagar och erbjuder dig som anställd säkra arbetsvillkor och kollektivavtal. Våra flexibla medarbetare är kärnan i vår verksamhet och en viktig faktor till vår starka tillväxt.

Villkor

- Truckkort A+B är ett krav. Ditt arbete kommer främst att utföras med skjutstativ och motviktstruck.

- Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

- Erfarenhet av Sjukstativ

- Vi tar inte emot ansökningar via mail, endast via denna annons.

- Insitepart tillämpar utdrag ur belastningsregistret hos de kandidater vi väljer att anställa.

Låter detta som din nästa utmaning?
På Insitepart är alla välkomna att söka jobb oavsett ålder, kön, erfarenhet eller etnisk bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi rekryterar, för vi vet att rätt person på rätt plats skapar ett stort mervärde för både kund och dig som person.

Skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kommer att tillsättas när vi funnit rätt kandidater.

Ansök nu

Produktionsassistent

Lagerarbetare
Läs mer Feb 19
Vill du göra skillnad på riktigt?
Nu har du chansen att bli en del av vårt team med den viktiga uppgiften att leverera dosförpackade läkemedel till vården och privatpersoner. Att jobba på Apoteket Dos innebär ett stort ansvar, där varje steg i kedjan är avgörande för nästa. Vi arbetar alltid med kunden i fokus enligt vår vision "Ett liv i hälsa". Vill du vara med på resan?

Just nu söker vi dig som kan arbeta mellan veckorna 23 till 34.

Som Produktionsassistent ingår du i ett team på 150 medarbetare fördelat på olika roller och avdelningar. Varje funktion är lika viktig för att vi ska kunna leverera rätt medicin, i rätt dos och vid rätt tidpunkt till våra kunder. Vi arbetar alltid resultatinriktat mot mål som vi dagligen följer upp för att kunna förbättra och effektivisera vårt arbete.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

- Arbeta i maskinpark med maskinell dosdispensering vilket betyder att du dosförpackar läkemedelspåsar

- Säkerställa löpande drift på maskiner och förhindra stopp i produktion

- Göra beställningar för påfyllnad samt skapa plockorder till avdelningen

- Kvalitetsgranska produkter maskinellt och manuellt för att säkerställa rätt läkemedel till kund

- Plocka och packa läkemedel i originalförpackning samt dosförpackade läkemedelspåsar

- Sortera läkemedelsleveranser och säkerställa att rätt paket åker med rätt transport

- Rollen är en samhällsviktig funktion och man ingår e det team som är ytterst ansvariga för att samtliga leveranser går enligt plan för att upprätthålla patientsäkerheten.

- Arbeta i ett sammansvetsat team där fokus är samarbete

Dina kompetenser
Vi letar efter dig som har gymnasieexamen och är redo för ett viktigt uppdrag. Du kan arbeta heltid under veckorna 23-34 och har tidigare arbetserfarenhet är det meriterande. Utöver det vill att du är:

- Strukturerad och kan följa rutiner och processer

- Flexibel och kan snabbt anpassa dig till nya arbetsuppgifter när det behövs

- Samarbetsorienterad och kan bidra till ett välfungerande team

- Effektiv och lugn även när det händer mycket runt omkring dig

Vad vi erbjuder dig

I vår verksamhet är våra medarbetare avgörande. För att kunna säkerställa leverans till våra kunder har varje person en viktig funktion i vår produktionskedja. Vi satsar på dig som medarbetare genom att aktivt arbeta med vår fysiska och sociala arbetsmiljö.

Känns det rätt?

Det hoppas vi. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansök nu och var med och bidra till att skapa ett liv i hälsa, för Sverige!

För våra befattningar på Apotekets Dosenhet tillämpar vi bakgrundskontroller i belastningsregistret, i slutskedet av rekryteringen, på aktuella kandidater.

Välkommen till Apoteket!

Ansök nu

Spontanansökan - Lager- och truckförare

Truckförare
Läs mer Jul 5
Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och truckkörning!
Är du en ambitiös och noggrann individ som söker nya möjligheter inom lager- och logistikbranschen?
Då har du kommit helt rätt. Hos oss på Apphire Recruitment Agency hanterar vi rekryteringsprocessen för att säkerställa att du får en eftertraktad tjänst som lagerarbetare eller truckförare. Låt oss hjälpa dig att ta nästa steg i din karriär!
Om oss
Vi är representant för ett logistikföretag som arbetar med effektiv lagerhantering och distribution. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder högsta möjliga service och kvalitet. Du får möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med goda utvecklingsmöjligheter.
Jobb beskrivning
Som lagerarbetare och truckförare hos oss kommer du att ha en varierad och dynamisk roll. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera, men är inte begränsade till:
Truckkörning: Hantering av inkommande och utgående varor med hjälp av truck. Det kan innebära lastning och lossning av lastbilar samt transport av varor inom lagret.
Plockning och packning: Samla ihop och packa order enligt kundernas beställningar, säkerställa att rätt produkter skickas ut och att de är korrekt förpackade.
Inventering: Utföra regelbundna inventeringar för att hålla koll på lagersaldon, rapportera eventuella avvikelser och hjälpa till att hålla lagret organiserat.
Mottagning och inspektion: Ta emot inkommande leveranser, kontrollera att varorna stämmer överens med följesedlar och inspektera för eventuella skador.
Ordning och reda: Se till att lagret alltid är rent, organiserat och säkert. Detta inkluderar att följa säkerhetsföreskrifter och rutiner för att förebygga olyckor.
Samarbete: Arbeta nära kollegor och andra avdelningar för att säkerställa en smidig och effektiv lagerverksamhet.Arbetsuppgifter
Truckkörning och hantering av inkommande och utgående varor.
Plockning och packning av order.
Inventering och lagerhållning.
Hålla ordning och reda på lagret.
Samarbeta med kollegor för att säkerställa en smidig och effektiv lagerverksamhet.

Kvalifikationer
Har erfarenhet av lagerarbete och truckkörning.
Innehar truckkort.
Är noggrann, ansvarsfull och har god arbetsmoral.
Har god fysisk förmåga och kan hantera tunga lyft.
Är flexibel och kan arbeta både självständigt och i team.

Vi erbjuder
Möjlighet att arbeta på olika platser i Sverige.
Möjlighet till både hel- och deltidsanställningar.
En säker och trivsam arbetsmiljö.
Kompetensutveckling och vidareutbildning.

Ansökan
Skicka din ansökan och CV till info@apphire.se och ange din stad i ämnesraden.


Vi ser fram emot din ansökan och att få välkomna dig till vårt team!


Rekryteringen sker i aktivt samarbete med Apphire Recruitment Agency
Rekrytering med egenutvecklad AI. Apphire Recruitment Agency är en ledande aktör inom AI-rekrytering och den största inom vårt område. Vårt arbetsklimat präglas av teamwork och en gemensam strävan efter att uppnå stora resultat.
Är du redo att revolutionera din rekryteringsprocess och få tillgång till de bästa talangerna på marknaden? Vår avancerade AI-drivna rekryteringsplattform är designad för att effektivisera och förbättra varje steg i din rekrytering. Genom att använda sofistikerade algoritmer och maskininlärning hittar vi de kandidater som passar din organisation perfekt. Upplev kraften i precision och effektivitet med vår toppmoderna lösning.
Förvandla rekrytering till en strategisk fördel.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Bärgare till Assistansbolaget (Örebro)

Bilbärgare
Läs mer Feb 16
Älskar du fordon, ny teknik och att hjälpa människor? Vi söker kundfokuserade kvinnor och män som vill bli en del i vårt team av bärgare. Assistansbolaget är marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige. Vi ersätter nu den traditionella värdekedjan med ett helt digitalt ekosystem som effektiviserar och eliminerar all administration så du kan fokusera på ditt uppdrag att hjälpa våra kunder.

VEM ÄR DU OCH VAD KRÄVS
Som bärgare hos oss möter du varje dag människor som är i behov av hjälp. Vi ser därför att du är serviceminded och sympatisk med god förmåga att hjälpa människor på ett lugnt och ansvarsfullt sätt. Eftersom alla våra medarbetare är ambassadörer för Assistansbolaget sätter vi stor vikt vid din personlighet. Du arbetar självständigt med dina uppdrag men är en del av ett dedikerat och professionellt team.

Vi söker dig som redan har ett C-körkort och YKB. Kanske har du läst fordonsprogrammet, arbetat som mekaniker, verkat inom transport eller som bärgare. Som person älskar du fordon, är teknikintresserad och har hög digital kompetens. Det är inte ett krav men meriterande om du har erfarenhet av yrket sedan tidigare.

Du kommer uteslutande att arbeta med den senaste tekniken när du utför dina uppdrag - ett helt nytt digitalt ekosystem där allt sker digitalt, kundvänligt och enkelt. Denna transformation tar bärgningsyrket till en helt ny nivå. Vår höga förändringstakt kräver att du är förändringsbenägen, handlingskraftig och att du motiveras av att ge god kundservice.

KRAV PÅ ERFARENHET OCH KOMPETENS

- Körkortsbehörighet C och YKB

- Goda fordonskunskaper

- Intresserad av teknik och har en hög digital kompetens

- Serviceinriktad, ansvarsfull och stresstålig

- Trivs med att arbeta självständigt men att vara en del av ett team

- God svenska i tal och skrift

- God förståelse för engelska

VI ERBJUDER

- Helt ny klimatvänlig fordonsflotta

- Digitala verktyg för att eliminera administration, allt sker digitalt

- En del av en stark företagskultur med ett team som arbetar motiverat och engagerat

- Självständigt arbete med frihet under ansvar

- God lön och förmånliga villkor.

ANSTÄLLNING

Tillsvidareanställning med provanställning om 6 månader.

ARBETSTIDER

Arbetstider med skift både dagtid och nattetid med jour.

LÖN

Vi erbjuder fast lön.

Varmt välkommen in med din ansökan!Observera att vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Leverans - lager och teknisk serviceansvarig

Lagerplanerare
Läs mer Jul 1
Vår uppdragsgivare Santé Sweden AB - Santé söker en ansvarsfull medarbetare som ska ansvara för leveranser till våra kunder med installationer, teknisk service av våra produkter samt ansvara för vårt lager..


Arbetsprofil

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att arbeta med leveranser, installationer av massagefåtöljer och utbildningar hos kund samt ansvara för teknisk service och underhåll. Även demonstrationer av massagefåtöljer efter installation hos kunder eller i vårt showroom med rådgivning till våra kunder kan förekomma.
 
Arbetsområdet kommer att vara Mellansverige och Mälardalen, med dagsresor från Örebro. Att resa med transportbil för leveranser blir en del av vardagen. Våra kunder och partners finns i hela Sverige så resor i andra delar av landet kan också bli aktuellt. Man ska vara beredd och bekväm med att övernattningar också ibland kan förekomma.
 
Man utgår från vårt kontor och showroom i Örebro och kommer även arbeta i lager och verkstad med service, underhåll och förberedelser av leveranser. Anställningsformen är provanställning med möjlighet till fast anställning.  Kravspecifikation

Du är ansvarsfull, flexibel, kan arbeta självständigt och är lösningsfokuserad och är villig att lära sig och utvecklas i jobbet. Det är viktigt att du är frisk och har en god fysik då arbetet ibland kan innebära tunga lyft. Lyfthjälpmedel och annan utrustning finns för att underlätta arbetsmiljön och arbetsuppgifterna. Du bör ha en god teknisk förståelse och känner dig bekväm med tekniska utmaningar och hitta lösningar på problem som uppstår.
 
Krav för jobbet  
 
• Körkort B
• Truckförarbevis
• Kunna köra transportbilar och hantera lyftutrustning  
• Kunna utföra teknisk service och ha en god teknisk förståelse  
• Allmänna kunskaper inom IT  
• Tala och skriva svenska och engelska obehindrat.  
• God fysik  


Kunskaper och erfarenheter från liknande arbete samt truckförarbevis är meriterande


Om Santé

Företaget är verksamt sedan 2003 och är en av de ledande leverantörerna av massagefåtöljer i Sverige. Massagefåtöljer är ett etablerat hjälpmedel för friskvård och återhämtning på jobbet och används idag på tusentals företag och offentlig sektor. Försäljning sker även till privatpersoner. Santé arbetar med eget varumärke samt företräder kända varumärken och ledande tillverkare i branschen.
Låter det här intressant och passar in på din profil?
Eller har du kanske frågor kring tjänsten?  


Ring då till Annelie Bergwall Larsson på Best Bemanning & Rekrytering  
på telefon 076-6092288 alt  Annelie.larsson@bestbemanning.nu
Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast!Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansök nu

Brevbärare/paketbud - Örebro

Brevbärare
Läs mer Jul 3
Tycker du om att träna och ser fördelarna med att ha ett arbete i rörelsedär du dessutom får möjlighet att vara utomhusunder ditt arbetspass?
Då kan du vara vårnästa brevbärarkollega!
CityMail delar post och paket till ca 6 miljoner privatpersoner och företag i Sverige. Vi söker nu fler kollegor tillÖrebroVi erbjuder dig:
ett varierat jobb i rörelse tillsammans med ett gäng härliga kollegor
möjlighet att utvecklas inom CityMail på sikt
närhet till jobbet

Vi söker dig som:
är minst 18 år
har grundläggande kunskaper i svenska i tal och skrift
har B-körkort eller förarbevis för moped
trivs med ett fysiskt arbete
är bekväm med att framföra fordon som du har körkort/förarbevis för(cykel, moped, bil)

Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete men för oss är inte din bakgrund det allra viktigaste. Vi värdesätter ditt engagemang, sinne för detaljeroch inställning till arbetetoch lägger därför storvikt kring dina personliga egenskaper under rekryteringsprocessen.
Hur ser arbetsdagen ut?
Verksamheten är öppen under helgfria vardagar. Arbetstiden är fördelad mellan kl 07:00-16:30.
Arbetsdagen inleds med förberedelse av dagens utdelning, där du och dina kollegor sorterar dagens post och paket.
Därefter sker utdelningen inom området. Vi använder främstelcykel under utdelning men du kan även tänkas använda bil, moped och vanlig cykel beroende på vilken utdelningsrunda du har för dagen.
När alla brev och paket delats ut åker du tillbaka till kontoret och avslutar med administration och förberedelse inför morgondagens arbete tillsammans med dina kollegor.

Anställningsform
Tjänsten är en s.k. timanställning där varje arbetspass utgör en enskild visstidsanställning. Du kommer att jobba varierande arbetstider och omfång, beroende på dag och behov. Vi ser gärna att du är tillgänglig att jobba upp mot en heltid under dagtid. För att du ska få rätt förutsättningar att lyckas inleds anställningen med en introduktion.

Lön
Fast tim- eller månadslön enligt kollektivavtal. Lönetrappa tillämpas, för både ordinarie och timanställda. Ingångslön/timme är139,21(inkl. 12% semesterersättning) vilket motsvarar124,30 kr (exkl. 12%semesterersättning).
Intresserad?
För att söka tjänsten klickar du på knappen "Skicka ansökan".Vid frågor är du välkommen att kontakta oss viarekrytering@citymail.se.Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

++=

Ansök nu

Skjutstativförare sökes till Örebro med omnejd!

Truckförare
Läs mer Feb 14
Uppdraget

Just nu söker Libera skjutstativförare till Örebro och Kumla. Du som söker kommer att arbeta med plock eller pack i ett kyllager med hjälp av en skjutstativtruck, du behöver därför känna dig bekväm med att arbeta i kyla. Här kommer du arbeta i team, främst med skjutstativ men även motviktstruck.

Du ska gilla att arbeta i en tempofylld miljö med tydliga mål. Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av skjutstativkörning och innehar B1-B3.

Körprov på truck kommer ske innan anställning.Vem du är och dina kvalifikationer:

- Vana att köra skjutstativtruck och motviktstruck

- Innehar B-körkort

- Goda kunskaper i svenska och engelska såväl tal som i skrift

- Innehar truckkort A+BPersonliga egenskaper vi värdesätter:

- Att du har en vilja att lära dig nya saker

- Vara stresstålig och gilla en tempofylld miljö

- Tävlingsinriktad

- Gilla att arbeta i ett team

Arbetstider

Måndag-Fredag kl 7-16. Visstid April-Juni, med eventuell förlängning.

Tillsättning

Omgående, enligt överenskommelse

Vi gör ett utdrag från belastningsregistret vid eventuell anställning. Genom att söka denna tjänst med ditt personnummer godkänner du att vi får utföra detta moment.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

CE-Chaufförer till Dagab Örebro

Distributionsförare
Läs mer Jul 5
Om jobbet
Din huvudsakliga sysselsättning är att leverera livsmedel till Axfoods butiker och se till att de får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Du kommer att leverera både torrvaror och kyl/frysvaror i burar och på pallar som du lossar på plats hos butikerna. Det kan också hända att du vid behov hjälper till med lastning på terminalen.
Du utgår från Dagabs terminal som ligger i Örebrodit du också återvänderefter avslutat pass.
Introduktion och upplärning av rutiner och processer sker innan start.
Vem söker vi:
Du har god erfarenhet av chaufförsarbete och kundkontakt samt hög servicekänsla
Du är trygg med att backa till kaj med lastbil och släp
Du har bra sinne för ordning och noggrannhet
Då arbetet kan vara fysiskt krävande ser vi gärna att du tar hand om din hälsa och har god fysik så du kan arbeta ergonomiskt korrekt.
Vikt kommer även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper

Arbetstider:
Vi ser helst att du kan vara flexibel med vilka dagar och tider du kan arbeta, för att kunna stötta upp där behovet är som störst. (Kan eventuellt bli rullande schema)
Generellt schema för närlivs distribution:
Måndag 07.00-16.00, Tisdag-fredag 06.00-16.00, Varannan Måndag ledigt.
Generellt schema för allivs (fjärr) distribution:
Rullande schema förlagt på dygnets alla timmar.
Krav:
CE-körkort
Giltigt YKB
ADR 1.3
Truckkort
Du kan utan hinder förstå, prata och läsa svenska

Meriterande:
Minst 6 månaders daglig körning av tung lastbil med släp
Tidigare erfarenhet av livsmedels distribution

Tillsättning:
Du börjar som anställd hos Job&Talent; med stor möjlighet att gå över i anställning direkt hos Dagab.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökningar tas endast emot via denna annons.
Kontroll av belastningsregister kommer att utföras för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

CE-chaufför till Martin G Anderson!

Distributionsförare
Läs mer Jun 25
Brinner du för att vara ute på vägarna och ge allra bästa service? Har du tidigare erfarenhet av att vara yrkeschaufför? Då kan detta vara den perfekta tjänsten för dig! Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten
Martin G Anderson som är en del av Glasgruppen är ett av Sveriges äldsta familjeägda företag inom glasbranschen. Företaget skär och bearbetar ett brett sortiment av olika planglasprodukter. Affärsidén är att vara en heltäckande planglasleverantör med förädling och produktion nära marknaden. Deras kunder är professionella glasförbrukare såsom glasmästerier, industrier och fasadföretag.

Professionals Nord söker nu för Martin G Andersons räkning en CE-chaufför. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter
Hos Martin G Anderson kommer du att jobba med och hantera glas och det är av yttersta vikt att du hanterar glas med respekt. Som chaufför på Martin G Anderson kommer du utgå från terminalen i Örebro. Tjänsten är på heltid och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är lastning, lossning och transport av gods. Som chaufför kommer du vara kontaktpunkten åt kunder och bidra med god service.

Vi söker dig som:
har CE-körkort, krankort och gärna tidigare erfarenhet som chaufför. Som chaufför är du ansikte utåt mot Martin G Andersons kunder och därför är det ett krav att du behärskar svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet från kranbil samt truck och traverskort.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos chaufför hos Martin G Anderson. Du har en god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i grupp. Arbetet innebär även en hel del självständigt arbete och du har en god förmåga att ta ansvar för ditt arbete. I dialog med kunder är du lösningsorienterad, engagerad och kan anpassa dig till vad situationen kräver. Vidare ser du fram emot att bli en del av ett familjärt företag.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro med resor runt om i Sverige
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Hörnsten

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Arbetsledare till Frövi!

Arbetsledare, lager
Läs mer Jul 8
Som arbetsledare blir du en del av vårt team och tillsammans med dina medarbetare säkerställer du en god arbetsmiljö, upprätthåller struktur och kvalitet, kundnöjdhet och teamkänsla. Du följer upp, utvecklar och coachar din medarbetare samt planerar personalstyrkan. Du vågar, och vill, ta tag i både roliga som tuffa frågor och du är inte rädd för att ta beslut och ta ansvar för ditt arbete. Arbetsbelastningen kan variera från dag till dag, vilket kräver en god förmåga inom stresshantering och möjlighet att kunna fatta lämpliga beslut och omprioriteringar, även under tidspress.
 
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Övergripande ansvarig för att avdelningen levererar en hög servicegrad och kvalité
Ansvarig för KPI: er
Ansvarig för optimering och ordning på lagret
Leda och motivera personalen
Planera personalbehov 

 
 
Är du rätt person för jobbet?
Vi söker dig som är engagerad och närvarande i din ledarstil och har en förmåga att delegera arbetet med förtroende. Du har en god förståelse för det logistiska flödet. Du besitter en förmåga att motivera dina medarbetare och ta initiativ för att driva förbättringsarbete och utveckla gruppen framåt. Som person är du strukturerad och lyhörd. Med ett gott sinne för ordning och reda kombinerat med ett stort lösningsfokus hanterar du både långsiktiga och kortsiktiga mål framgångsrikt. Du är en god kommunikatör som är trygg i att ha en beslutsfattande roll. Vidare har du en ambition om att skapa en kultur av samhörighet och gemenskap.
 
Vi söker dig med följande kompetens:
Arbetserfarenhet i arbetsledande position
God planerings- och uppföljningsförmåga
God kommunikations- och initiativförmåga
Goda data- och systemvana

 
Övrigt
Omfattning: Heltid
Anställning: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Arbetstid: Dagtid 07:30-16:30
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
 
Visst låter det intressant?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten. Genom att söka denna tjänst ger du ditt samtycke till oss att begära in utdrag ur belastningsregister.

Ansök nu

Vi söker lagermedarbetare till DHL Örebro

Truckförare
Läs mer Maj 3
VÅRT ERBJUDANDE
Du blir del av en arbetsplats där din noggrannhet i kombination med din förmåga att vara effektiv kommer väl till pass. Du kommer att arbeta i ett världskänt företag och ha fantastiska karriärmöjligheter vi gott arbete.
ARBETSBESKRIVNING
Framförande av skjutstativtruck och eller höglyftande plocktruck
Orderplock med vagn
Sedvanliga lageruppgifter

DINA KVALIFIKATIONER
Erfarenhet av arbete inom Lager och Logistik.
Erfarenhet av skjutstativtruck
Du bör kunna arbeta under varierande arbetstider.
Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.
Flytande svenska i både tal och skrift då det är viktigt att du kan tillgodogöra dig skriftliga säkerhetsinstruktioner och utbildningsmaterial.
Truckkort A 1-4 - B 1-5.

DIN PROFIL
För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Job&Talent;.
har erfarenhet av skjutstativtruck.
är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
har en hög servicenivå.
är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.

OM OSS
Job&Talent; tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.
ANSÖKAN
Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vi söker lagermedarbetare till DHL Örebro

Truckförare
Läs mer Maj 14
VÅRT ERBJUDANDE
Du blir del av en arbetsplats där din noggrannhet i kombination med din förmåga att vara effektiv kommer väl till pass. Du kommer att arbeta i ett världskänt företag och ha fantastiska karriärmöjligheter vi gott arbete.
ARBETSBESKRIVNING
Framförande av skjutstativtruck och eller höglyftande plocktruck
Orderplock med vagn
Sedvanliga lageruppgifter

DINA KVALIFIKATIONER
Erfarenhet av arbete inom Lager och Logistik.
Erfarenhet av skjutstativtruck
Du bör kunna arbeta under varierande arbetstider.
Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.
Flytande svenska i både tal och skrift då det är viktigt att du kan tillgodogöra dig skriftliga säkerhetsinstruktioner och utbildningsmaterial.
Truckkort A 1-4 - B 1-5.

DIN PROFIL
För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Job&Talent;.
har erfarenhet av skjutstativtruck.
är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
har en hög servicenivå.
är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.

OM OSS
Job&Talent; tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.
ANSÖKAN
Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Spontanansökan - Industri & Logistik - Örebro

Lagerarbetare
Läs mer Jul 1
Om tjänsten
Cleverex Bemanning är mer än bara ett företag. Vi är en familj som tror på att varje individ har unika talanger och färdigheter att erbjuda. När du väljer att arbeta med oss, kan du förvänta dig:

Utvecklingsmöjligheter: Vi tror på din potential och erbjuder ständiga möjligheter för professionell och personlig tillväxt.
Gemenskap: : Vi tror på samarbete och skapandet av en positiv och stödjande arbetsmiljö.
Mångfald och inkludering: Vi välkomnar och värdesätter alla bakgrunder och erfarenheter, skapar en inkluderande arbetsplats.

Skicka in din ansökan nu!

Vi uppmanar dig att skicka in ditt CV och ett personligt brev som berättar om dina mål och passion. Genom att bli en del av vårt nätverk kommer du att finnas med i våra register när vi matchar tjänster med kandidater. Låt oss tillsammans skapa en bättre framtid för oss själva och våra kunder.

Skicka din ansökan genom vårt enkla ansökningsformulär på vår hemsida. Vi ser fram emot att lära känna dig och möjligen välkomna dig till Cleverex Bemanning!

Ansök nu

Serviceman/Chaufför med B-körkort till ELIS - Örebro/Eskilstuna ????

Distributionsförare
Läs mer Jun 7
Om tjänsten Arbetsuppgifter
Elis söker en dedikerad medarbetare som kommer att spela en central roll i distributions- och serviceteamet i Örebro. I denna befattning som serviceman och chaufför kommer du att vara en viktig länk i vårt dagliga arbete med att tillhandahålla hyr- och tvättlösningar för mattor till Elis kommun- och företagskunder. Du blir det vänliga ansiktet utåt för Elis och är ansvarig för hämtning och leverans av mattor hos våra kunder.
Ansvarsområden inkluderar:
Hämtning och leverans av primärt mattor hos kunder.
Skapa och upprätthålla goda kundrelationer
Arbete inom vårt service- och distributionslag för att säkerställa leveranssäkerhet
Självständig planering och genomförande av arbetsuppgifter

Arbetstider: Varierande arbetstider inom huvudsakligen 06:00 - 18:00. Arbete efter 18:00 kan förekomma.
Anställningsform: Utgångspunkten för tjänsten är40 timmar/vecka (heltid) men för rätt person kan möjlighet finnas att arbeta 4 eller 6 timmars arbetsdagar om så önskas. Tjänsteninleds med visstidsanställning på 3 månader, med möjlighet till en tillsvidareanställning för rätt person.
Start för tjänsten: Omgående eller enligt överenskommelse
Adress till arbetsplats: Filargatan 3, 632 29 Eskilstuna. Elis ser gärna att medarbetare för denna tjänsten bor i Örebro eller Eskilstuna.
Om ElisElis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. De skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuds deras produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är de 1600 medarbetare och omsätter 2,1 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och de har 25 anläggningar spridda över landet.
Som ledande företag inom cirkulära tjänster på jobbet erbjuder de textil som tjänst. Med Elis säkerställer du som kund optimal hygien, säkerhet och omsorg - och blir samtidigt del i den cirkulära omställningen. Deras textil- och hygienlösningar hjälper deras kunder ägna sig åt det som är viktigast, deras kärnverksamhet. Och samtidigt minska deras klimatpåverkan. Vägen framåt går i cirklar. Elis driver branschens mest ambitiösa hållbarhetsåtaganden genom deras högt satta mål för textil, människor och klimat.
Krav och egenskaperKrav Minst 18 år och har minstB-körkort
Godsvenska i tal och skrift
Tidigare erfarenhet som chaufför
Meriterande Tidigare erfarenhet av servicearbete
Tidigare erfarenhet av att köra bil i arbete
Egenskaper
Elis söker medarbetaresom framför allt är inriktad på att ge en utmärkt service och som alltid sätter kundens behov i första hand. I din roll som en värdefull medlem i Elis service- och distributionslag är det av yttersta vikt att du strävar efter att uppnå de gemensamma målen och ta ansvar för att säkerställa leveransens pålitlighet till kunderna. Ditt arbete kommer att vara mycket självständigt och kräva förmågan att ta stort ansvar samt att effektivt planera din arbetsdag. Eftersom ingen arbetsdag är den andra lik i dendynamiska miljö Elis verkar i, behöver du vara flexibel, anpassningsbar och stresståligför att möta de utmaningar som kan uppstå längs vägen.Arbetet med att distribuera mattor är fysiskt krävande, så viktigt att man är i bra form och trivs med att arbeta fysiskt.
Vikt läggs även vid övriga personliga egenskaper.
LönLön: Enligt kollektiv avtal, Elis är kopplade till IF Metall
RekryteringsprocessenDirekt i anslutning till ansökan bjuds samtliga sökande in att genomföra en intervju med vår kollega Hubert, som är en AI-bot. Intervjuerna är framtagna specifikt för respektive tjänst och det är viktigt att intervjun genomförs för att kunna komma vidare i processen. Intervjun tar vanligtvis cirka 10-15 minuter.För de kandidater som går vidare efter vår AI-drivna intervju är nästa steg att genomföra en juridisk bakgrundskontroll. Den juridiska bakgrundskontrollen genomför du som kandidat själv digitalt via vår partner Fortcheck. Ett email skickas till dig med instruktioner från Fortcheck och du väljer sedan själv om du vill dela din data och resultat med oss. Om det finns några aktuella domar har du möjlighet att kommentera dessa, det tycker vi är schysst. Din bakgrundskontroll behöver genomföras och ditt resultat behöver delas med rekryteraren hos oss på Marketpeople för att kunna komma vidare i rekryteringsprocessen.
De kandidater som tar sig vidare till nästa steg får genomföra referenstagningen. Referenstagning sker digitalt med hjälp av vår partner Refensa. Ett email skickas till dig med instruktioner från Refensa. När du får detta email ber vi dig så fort som möjligt tillhandahålla de efterfrågade referenserna för att komma fram till sista steget i rekryteringsprocessen: ett sista urval för att sedan bli presenterad för vår kund som tar vid och genomför sista delen av rekryteringsprocessen.
Ansök nu, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
OmMarketpeopleHemsida: www.marketpeople.se

Ansök nu

Taxiförare sökes

Taxiförare/Taxichaufför
Läs mer Jun 27
Vi söker en pålitlig och seriös taxiförare. Vi erbjuder en heltidsanställning med både dag och natt pass . Du kommer att köra för Örebro Taxi 24/7 AB och tjäna en bra provision. Om det låter intressant att jobba inom taxibranchen du är välkommen att kontakta oss på transport019247@hotmail.com

Ansök nu

CE-chaufför till Granqvist Trailertransport i Örebro!

Distributionsförare
Läs mer Jun 11
Inledning
Har du CE-körkort och på jakt efter ett självständigt arbete med fjärrkörningar? Hos Granqvist Trailertransport AB finns möjlighet till både dag- och nattkörningar, krets och fjärr. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Urval sker löpande.

Information om tjänsten
Granqvist Trailertransport AB vision är att tillsammans med sina transportköpare utveckla hållbara, flexibla och långsiktiga lösningar. Du blir en del av ett familjärt bolag med drygt 30 anställda som tillsammans arbetar för att leverera god service med rätt gods på rätt plats i rätt tid.

Professionals Nord söker för Granqvist Trailertransports räkning en CE-chaufför. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Granqvist Trailertransport under juni- augusti med goda möjligheter till förlängning. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Granqvist Trailertransports önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
I rollen som CE-chaufför hos Granqvist Trailertransport kommer du ha ett varierat arbete där rutterna kan variera beroende på vilka kunder och ställen du levererar till. I regel innebär det längre körningar med färre stopp. I dina arbetsuppgifter ingår även att lasta och losta gods ute hos företagets kunder.

Vi söker dig som

• Har ett stort intresse och motivation att arbeta i rollen som yrkeschaufför
• Har CE-körkort
• Trivs med att arbetet emellertid kan vara fysiskt krävande och innebära en del lyft vid lastning och lossning.
• Har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
• Har ADR och truckkort

Vi tror även att dina personliga egenskaper är viktiga för att du ska trivas i arbetet. Du är effektiv i ditt arbete och har lätt att anpassa dig efter olika situationer. Vidare är du serviceinriktad och trivs i dialogen med kunder du möter i din roll som yrkeschaufför hos Granqvist Trailertransport AB.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Hörnsten

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Extra Jobb inom bärhjälp, flytthjälp och montering, Örebro

Expressarbetare/Flyttkarl/Stadsbud
Läs mer Jun 25
Om MovingGO AB
MovingGo är det första online service firma inom Bärhjälp, flytthjälp och montering som täcker hela Sverige, en banbrytande online plattform som levererar bärhjälp och monteringsservice på en helt ny nivå. Vi strävar efter att göra ditt liv enklare genom att erbjuda en bekväm, tillgänglig och pålitlig tjänst som täcker hela landet.
MovingGo är inte bara en bärhjälp och monteringsservice, det är framtidens sätt att hantera dina behov. Vi är stolta över att vara de första online servicetjänsterna som omfattar hela landet, med över 4000 tillgängliga medarbetare inom en snar framtid. Vår digitala plattform gör det möjligt för oss att koppla samman kunder med erfarna och pålitliga proffs var de än befinner sig.
Om Jobbet
Vi söker personal över hela landet
Som Bärhjälp, Flytthjälp och Monteringstekniker är ditt huvudsyfte att underlätta för kunder vid olika typer av förflyttningar och möbleringsbehov. Detta kan innefatta att hjälpa till med att bära och flytta möbler, montera och demontera möbler samt assistera vid olika installationer.
Vi kommer att erbjuda på jobb över hela landet, och tanken är att efter du har registrerat dig hos oss att skicka de uppdragen som ligger närmast din adress via mejl så får du själv bestämma om du vill tacka ja eller nej till de uppdragen.
Vem är du?
-Vi söker dig som är ute efter extra timmer, så spelar ingen roll ifall du jobbar heltid, deltid, helt arbetssökande eller student, alla är välkomna att söka sig till oss.
-Jobbet är fysiskkrävande.
-Vi ser gärna att du har goda kommunikationsförmåga, meriterad med flera språk.
Anställningsform
Vid bjuder på behovsanställning/Timmer.
Garanterat 2 timmer betalt för korta uppdrag.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

CE CHAUFFÖR I ÖREBRO SÖES INFÖR SOMMAREN

Fjärrbilsförare
Läs mer Maj 21
Ce chaufförer sökes inför sommaren till olika varierande uppdrag från Örebro.
Stor möjlighet att fortsätta även efter sommaren.
Mera info ges vid kontakt.
Du måste ha CE, YKB och truckkort.
Lön enl ÖK

Ansök nu

Food Courier - Bicycle / Moped / Car in Örebro

Cykelbud
Läs mer Jun 24
Gear up for the ultimate part-time hustle! ???? Join us as a foodora Courier – experience or no experience doesn’t matter! Cruise the city and make some cash! ????? Ready to ride? Apply now and let the good times roll!
What we offer:
Score a fixed hourly salary plus commission for each delivery, with an average salary of 170 SEK/hour


Enjoy the flexibility to set your own working hours – work when it suits you! ????


Work those muscles while making moolah – exercise and earn, talk about a win-win!


Join our Rider Community, where global vibes meet local rides, and dive into exciting activities. ????


Gear up! We will provide the bag and all other gear you need for the job?????

What you need to have:
Your personal ride – whether it's a zippy car or a rad bike, let's roll!???????????


Street-smart smartphone – your navigational sidekick for city adventures!????


The right to work in Sweden and a Swedish bank?


Basic language skills in English or SwedishApply to work with us now at https://bit.ly/2KSaGyk


************ ************ ************ *********** *************
Gör dig redo för det ultimata extrajobbet! ???? Joina oss som en foodora kurir – erfarenhet eller ingen erfarenhet spelar ingen roll! Cruisea staden och dra in cash.????? Redo att rulla? Ansök nu!


Vad vi erbjuder:
Fast timlön plus provision för varje leverans, med en snittlön på 170SEK/timme


Flexibiliteten att själv bestämma dina arbetstider ????


Låt musklerna arbeta medan du tjänar deg


Gå med i vår Rider Community och möjlighet att delta i spännande aktiviteter. ????


Vi tillhandahåller all utrustning du behöver för jobbet som väska, jacka med mera.

Vad du behöver ha:
Ditt personliga färdmedel – oavsett om det är en snabb bil eller en grym cykel, låt oss rulla! ???????????


En smartphone – Så du kan navigera dig fram i jobbet! ????


Tillstånd att arbeta i Sverige och ett svenskt bankkonto


Grundläggande språkkunskaper på engelska eller svenska.Ansök nu för att jobba med oss på https://bit.ly/2KSaGyk

Ansök nu

CE-chaufför till Örebro

Fjärrbilsförare
Läs mer Jun 10
Götene Kyltransporter AB söker lastbilschaufförer med utgångsort Örebro. Är du redo för ett omväxlande arbete inom fjärrtransport och distribution? Tjänsterna är schemalagda och innefattar natt samt helgarbete samt dagtid. Vi söker dig som är stresstålig, självgående, social och serviceinriktad. Vi utgår från att du är ordningsam med arbetsredskap och frakthandlingar och diverse saker som ingår i tjänsten. Det är meriterande om du har vana att köra med släp. Götene Kyltransporter AB har en modern och välskött fordonspark. Stora delar av trafiken är linjetrafik, dvs. lastas och lossas på omlastningscentraler och som sedan distribueras lokalt av oss själva samt andra företag.
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder möjligheten till personlig utveckling på Frigoscandia AB. Dessutom får du chansen att jobba med fantastiska och skarpa kollegor. Vår verksamhet växer och är i en förändringsfas vilket innebär att det finns möjlighet till egna initiativ och utvecklingsmöjligheter.
Som anställd hos Frigoscandia erbjuder vi dig en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag samt förmånliga rabatter hos bland annat träningsanläggningar och hotell.
Kvalifikationer
CE-körkort
Digitalt förarkort
Giltigt YKB
Truckkort

Om företaget
?Götene Kyltransporter AB och dess ägare Frigoscandia AB driver ett temperaturkontrollerat logistiskt nätverk där vi lagrar och distribuerar livsmedel på ett hållbart och kvalitetssäkert sätt. Genom våra fordon, lager och terminaler hanterar vi livsmedel från -23 grader till +18 beroende på vilket behov och krav som ställs. Att vara expert på temperaturer är en naturlig del av vårt företags dna. Vår tydliga ambition framåt är att erbjuda våra kunder smarta logistiktjänster, enkla att hantera, allt i takt med den teknikutveckling som nu möjliggörs i vår bransch. Förutom lager och distribution i Norden och Europa, erbjuder vi olika typer av tjänster som infrysning, upptining eller förberedande butiksexponering.
Frigoscandia vill vara en säker och därför alkohol- och drogfri arbetsplats. Du som söker jobb hos oss ska därför känna till att vi på sina ställen genomför slumpvisa alkohol- och drogtester på alla anställda, kollektivare som tjänstemän. Vid nyanställning kan vi även komma att begära utdrag från belastningsregistret. Tidigt i vår rekryteringsprocess låter vi kandidater besvara ett eller flera tester för att ta reda på mer om personlighet och problemlösningsförmåga. Tester är en träffsäker urvalsmetod som minskar risken för att fördomar och förutfattade meningar påverkar vår bedömning.

Ansök nu

Varierande heltidsjobb som truckförare på lager - Kumla

Lagerarbetare
Läs mer Jun 26
Storesupport är en del av Job&Talent;. När du klickar på "Ansök här" kommer du att dirigeras vidare till Storesupport.
ArbetsuppgifterSom lagermedarbetare hos vår kund i Kumla så kommer du att ha varierande arbetsuppgifter där det primära är att köra truck och plocka ordrar.
För tjänsten så ser vi att du kan arbeta självständigt och vara flexibel gentemot arbetsuppgifterna samt vart behov finns på lagret. Utöver orderplock ingår foliering och montering.
Arbetet på lagret är aktivt och fysiskt krävande, med tunga lyft. Det är därför viktigt att du är en person som trivs med att vara i rörelse och arbeta med kroppen under arbetsdagarna.
ArbetstiderArbetstiderna är förlagt på vardagar, måndag-fredag, under dagtid.
Du kommer primärt att arbeta tiderna 07:00-16:00.
Start för tjänsten är i slutet av juli/ början av augusti.
Du kommer att vara anställd hos oss på Storesupport by Job&Talent; men jobbar på uppdrag av vår kund. Detta är ett vikariat på 6 månader.
Personliga egenskaper Vi söker en person som är redo att ta på sig en fysiskt krävande roll där tunga lyft och snabbt tempo är en del av vardagen. För att lyckas i denna position är det viktigt att vara flexibel och kunna planera sitt arbete noggrant för att vara så effektiv som möjligt. Vi värdesätter noggrannhet och en ödmjuk inställning till både styrkor och svagheter för att trivas i denna roll. Vikt kommer även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper.
Krav Truckkort A1-4 + B1-4
Erfarenhet av montering
Erfarenhet av foliering
Eftersom arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska behöver du behärska svenska språket.
Om oss
Storesupport är en del av Job&Talent;, en av de snabbast växande aktörerna inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika. Job&Talent; erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor.Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.
Vi erbjuder våra medarbetare flexibel löneutbetalning genom Cappy. En frivillig förmån som ger dig möjligheten att när som helst mellan ordinarie lönedagar själv göra uttag från din intjänade lön.
Är du intresserad? Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du intresse för tjänsten ansöker du via denna sida, vi tar inte emot ansökningar via mejl.
Välkommen!

Ansök nu

Vi söker CE-Chaufförer inom distribution i Örebro - Heltid!

Distributionsförare
Läs mer Jun 17
Nu söker vi lastbilschaufförer med CE behörighet till vår kund i Örebro. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet:
Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.
Vi söker dig som är redo att jobba heltid som CE-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.
Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Ansvara för godset i bilen
Leverera med ett leende på läpparna

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med CE-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Kvalifikationer:
Positiv och prestigelös
CE-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska
Fysiskt aktiv

Arbetet är förlagt mån-fre. Varierande arbetstider.
Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex!

Ansök nu

Sommarjobb som Transportledare till Dagab

Expeditör, spedition
Läs mer Jun 19
Om Bravura:

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss – som konsult eller rekryterad.

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar under sommarmånaderna juni-augusti. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Dagab.

Om företaget:

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, City Gross, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. Dagab utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart. Deras verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur de agerar mot sina medarbetare. På så sätt ger Dagab sina kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val.

Med andra ord - hos Dagab är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga deras medarbetare är för Dagab. Välkommen du med!

Arbetsuppgifter:

I rollen som transportledare på Dagab är du en central del i den operativa verksamheten och säkerställer trygga och effektiva transporter. Ditt huvudfokus är planering av utgående gods. I rollen ingår löpande arbete med flödesplanering, transport- och systemoptimering. Vidare arbetar du med undersökningsarbete och problemlösning av administrativa och operativa transportfrågor. Du sammanställer prognoser, ansvarar för transportrelaterat förbättringsarbete och är övergripande ansvarig för dagliga och komplexa problem i flöden och system.
Ett urval av arbetsuppgifter:

• Kontinuerligt arbeta med transport- och systemoptimering samt planering av flöden
• Undersökningsarbete inom både administrativa och operativa transportfrågor
• Att sammanställa prognoser och säkerställa kvaliteten på transportflödet
• Daglig dialog med våra interna och externa samarbetspartners

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Pågående eller avslutad eftergymnasial utbildning inom logistik/transport/spedition, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
• Goda systemkunskaper i MS Office i synnerhet i Excel, meriterande med kunskaper i SAP
• Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
?
Du har en positiv inställning och är lösningsfokuserad i situationer där du stöter på utmaningar eller problem. Du är resultatinriktad, ser konsekvenserna av din arbetsinsats och anstränger dig för att leverera hög kvalitet. Din förmåga att arbeta strukturerat och noggrant är avgörande, särskilt när det gäller att hantera komplexa och snabbt föränderliga flöden. Du trivs i ett högt arbetstempo med varierande arbetsuppgifter och har en förmåga att kunna driva dig själv och de i din omgivning framåt mot utsatta mål. Att du tar initiativ till att lära dig mer och har en vilja att utveckla din egen förståelse för flöden, system och verksamheten i sin helhet.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Handelsgatan 5, 702 27 Örebro
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Swift Delivery söker C-kortschaufförer till möbel & vitvaruleveranser!

Distributionsförare
Läs mer Jul 3
Beskrivning:
Nu söker vi C-kortschaufför till heltidstjänst. Jobbet innebär att leverera möbler och vitvaror till både företag och privatpersoner under dagtid i Örebro län.


Man jobbar i team om 2 personer då det förekommer inbärning dagligen.
Krav:
- Stresstålig
- God fysik
- God lokalkännedom
- Självgående
- Noggrannhet
- Flexibel
- God kunskap i svenska, tal och skrift.
- Trevligt bemötande
- Körkort C, YKB, digitalt färdskrivarkort
- Vana vid handdator

Arbetstid & varaktighet:
-Fast lön
-Heltid
-Tillsvidare
-Mån-Fre, ca 07.00-16.00
-Start omgående

Vill du vara med i vårat grymma team? Skicka en ansökan till oss!
Ansökan tas emot via mail:
Info@Swiftdelivery.se

Ansök nu

Taxi förare

Taxiförare/Taxichaufför
Läs mer Jun 16
Fullständig jobbeskrivning
Vi söker Taxiförare till oss på Cabonline (Örebro länstaxi)
Väx med oss – kör med oss!
Att köra taxi är ett socialt och viktigt jobb, där du får träffa människor och hjälpa dem i deras vardag.
Som Förare hos Cabonline får du möjlighet att köra för något av våra många varumärken, som exempelvis örebro läns taxi eller TaxiKurir, Sverigetaxi


Hos oss blir du en del av en stor och trygg organisation. Cabonline är ett välkänt varumärke och har en väl inarbetad kundkrets bland annat inom skola/omsorg och färdtjänst.
Hos oss är alla lika viktiga – våra Förare och Åkare är våra ansikten utåt, och därför är det viktigt att alla känner sig motiverade och sedda under sin arbetsdag
Utöver det erbjuder vi dig;
Internutbildning
Möjlighet till vidareutveckling
Inarbetad kundkrets

Vi söker dig som brinner för att ge god service, tycker om att jobba med människor och vill ha frihet i ditt arbete.
För att arbeta som Taxiförare så behöver du ha;
Svenskt körkort (minst två år)
Goda kunskaper i svenska
Självklart begär vi utdrag ur belastningsregistret för att kunna köra hos oss - Du kan beställa det via denna länk: Utdrag ur belastningsregistret - OBS! Måste lämnas oöppnat till oss
Ha fyllt minst 20år gammal.

Anställningsform
Du blir anställd hos ett av våra fantastiska åkerier där du har möjlighet att arbeta heltid eller extra, antingen under dag, natt eller helg i hela Örebro län
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Vi utökar och söker fler CE-chaufförer till Örebro

Distributionsförare
Läs mer Jan 22
Till Frigoscandia Åkeri AB i Örebro söker vi flexibla och ansvarsfulla CE-chaufförer som har en glödande passion för lastbilsyrket. Chaufförer som dessutom vill ha ett omväxlande arbete och ingå i ett professionellt och trevligt team av kollegor, ska inte tveka att söka jobbet på vårt härliga företag.

Vi erbjuder en positiv och inkluderande kultur, efterlevnad av kollektivavtal och kör och vilotider, friskvårdsbidrag samt förmånliga rabatter hos bland annat träningsanläggningar och hotell.

Om jobbet

Jobbet innebär körning med bil och släp där du transporterar kylt och fryst gods men också lastning och lossning. Jobbet ställer också krav på noggrann hantering av fordon, aggregat, färdskrivare, godssäkring och hantering av transportdokument samt scanning av gods.

Om dig

Du ska vara ordningsam, ha god servicekänsla och vana av att köra fordon som kräver CE - behörighet. Du ska köra trafiksäkert och ha förmåga att planera din körning väl så att rätt gods levereras i rätt tid hos rätt kund.

Kompetenskrav för tjänsten:

- CE-körkort

- Digitalt förarkort

- YKB

- Truckkort

Om oss:

Frigoscandia Åkeri har en modern och välskött fordonspark. Stora delar av trafiken är linjetrafik, dvs. lastas och lossas på omlastnignscentraler och som sedan distribueras lokalt av oss själva samt andra företag. vi trafikerar områden som Skåne, Mälardalen, Västergötland, Småland, Östergötland. Huvudkontoret finns i Helsingborg.

Är du rätt person för tjänsten? Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande och tjänsten kan kommas att tillsättas före sista ansökningsdatum. Tillträdesdag för tjänsten sker enligt överenskommelse.

Skulle du ha frågor är du välkommen att kontakta Produktionschef Andreas Landberg på andreas.landberg@frigoscandia.com

Mer information om Frigoscandia Åkeri AB hittar du på vår hemsida: https://frigoscandia.com

- CE-körkort
- Digitalt förarkort
- YKB
- Truckkort


Frigoscandia driver ett temperaturkontrollerat logistiskt nätverk där vi lagrar och distribuerar livsmedel på ett hållbart och kvalitetssäkert sätt. Genom våra fordon, lager och terminaler hanterar vi livsmedel från -23 grader till +18 beroende på vilket behov och krav som ställs. Att vara expert på temperaturer är en naturlig del av vårt företags dna. Vår tydliga ambition framåt är att erbjuda våra kunder smarta logistiktjänster, enkla att hantera, allt i takt med den teknikutveckling som nu möjliggörs i vår bransch. Förutom lager och distribution i Norden och Europa, erbjuder vi olika typer av tjänster som infrysning, upptining eller förberedande butiksexponering.

Ansök nu

Vi utökar och söker fler CE-chaufförer till Örebro

Distributionsförare
Läs mer Jan 15
Till Frigoscandia Åkeri AB i Örebro söker vi flexibla och ansvarsfulla CE-chaufförer som har en glödande passion för lastbilsyrket. Chaufförer som dessutom vill ha ett omväxlande arbete och ingå i ett professionellt och trevligt team av kollegor, ska inte tveka att söka jobbet på vårt härliga företag.

Vi erbjuder en positiv och inkluderande kultur, efterlevnad av kollektivavtal och kör och vilotider, friskvårdsbidrag samt förmånliga rabatter hos bland annat träningsanläggningar och hotell.

Om jobbet

Jobbet innebär körning med bil och släp där du transporterar kylt och fryst gods men också lastning och lossning. Jobbet ställer också krav på noggrann hantering av fordon, aggregat, färdskrivare, godssäkring och hantering av transportdokument samt scanning av gods.

Om dig

Du ska vara ordningsam, ha god servicekänsla och vana av att köra fordon som kräver CE - behörighet. Du ska köra trafiksäkert och ha förmåga att planera din körning väl så att rätt gods levereras i rätt tid hos rätt kund.

Kompetenskrav för tjänsten:

- CE-körkort

- Digitalt förarkort

- YKB

- Truckkort

Om oss:

Frigoscandia Åkeri har en modern och välskött fordonspark. Stora delar av trafiken är linjetrafik, dvs. lastas och lossas på omlastnignscentraler och som sedan distribueras lokalt av oss själva samt andra företag. vi trafikerar områden som Skåne, Mälardalen, Västergötland, Småland, Östergötland. Huvudkontoret finns i Helsingborg.

Är du rätt person för tjänsten? Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande och tjänsten kan kommas att tillsättas före sista ansökningsdatum. Tillträdesdag för tjänsten sker enligt överenskommelse.

Skulle du ha frågor är du välkommen att kontakta Produktionschef Andreas Landberg på andreas.landberg@frigoscandia.com

Mer information om Frigoscandia Åkeri AB hittar du på vår hemsida: https://frigoscandia.com

- CE-körkort
- Digitalt förarkort
- YKB
- Truckkort


Frigoscandia driver ett temperaturkontrollerat logistiskt nätverk där vi lagrar och distribuerar livsmedel på ett hållbart och kvalitetssäkert sätt. Genom våra fordon, lager och terminaler hanterar vi livsmedel från -23 grader till +18 beroende på vilket behov och krav som ställs. Att vara expert på temperaturer är en naturlig del av vårt företags dna. Vår tydliga ambition framåt är att erbjuda våra kunder smarta logistiktjänster, enkla att hantera, allt i takt med den teknikutveckling som nu möjliggörs i vår bransch. Förutom lager och distribution i Norden och Europa, erbjuder vi olika typer av tjänster som infrysning, upptining eller förberedande butiksexponering.

Ansök nu

Van truckförare till Delibake

Truckförare
Läs mer Jun 8
Vi är ett av norra Europas modernaste industri bageri. Vi bakar svenska småkakor och kondis bitar av hög kvalité. Vi levererar våra kakor till i stort sett hela Europa.
Vi söker dig som vill arbeta hos oss i vårt industri bageri. Vi är belägna på Hjälmarberget, nära Mariebergs Köpcentrum.
Du får arbeta på vårt lager med att köra truck, du bör ha god vana vid motvikts truck och att led stapla.
Vi söker dig som är:
Noggrann, problemlösare, stresstålig, , "vill lära dig mera". Arbetet kan uppfattas som fysiskt påfrestande.
Du får lära dig att arbeta i team, hos oss är det viktigt att vi hjälps åt. Du får också en god inblick i vad det innebär att arbeta inom svensk högkvalitativ livsmedelsindustri.
Arbetstider är tvåskift, dag och kväll.
Du måste ha 3 års erfarenhet.
Vi kommer att påbörja intervjuer på en gång. Arbetet startar snarast och du måste vara tillgänglig innan dess för att komma och göra provdagar och viss upplärning.

Ansök nu

Truckförare till Eterni

Lagerarbetare
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/truckforare-till-eterni-1. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Van truckförare till Delibake

Truckförare
Läs mer Jun 6
Vi är ett av norra Europas modernaste industri bageri. Vi bakar svenska småkakor och kondis bitar av hög kvalité. Vi levererar våra kakor till i stort sett hela Europa.
Vi söker dig som vill arbeta hos oss i vårt industri bageri. Vi är belägna på Hjälmarberget, nära Mariebergs Köpcentrum.
Du får arbeta på vårt lager med att köra truck, du bör ha god vana vid motvikts truck och att led stapla.
Vi söker dig som är:
Noggrann, problemlösare, stresstålig, , "vill lära dig mera". Arbetet kan uppfattas som fysiskt påfrestande.
Du får lära dig att arbeta i team, hos oss är det viktigt att vi hjälps åt. Du får också en god inblick i vad det innebär att arbeta inom svensk högkvalitativ livsmedelsindustri.
Arbetstider är tvåskift, dag och kväll.
Du behöver ha fyllt 18 år och du måste ha 3 års erfarenhet.
Vi kommer att påbörja intervjuer på en gång. Arbetet startar snarast och du måste vara tillgänglig innan dess för att komma och göra provdagar och viss upplärning.

Ansök nu

DHL Freight söker: Terminalarbetare natt 01-06

Terminalarbetare
Läs mer Jun 25
På DHL arbetar vi med att få våra kunders vardag att fungera. Som ett av de ledande företagen i världen inom logistik, ser vi till att våra kunder får leverans av varor och material. Utan transporter stannar samhället, vi har ett viktigt uppdrag - Förena människor, förbättra liv.  Som medarbetare hos oss är du en viktig nyckelspelare.
 

Arbetsuppgifter och ansvar
Vad roligt att du är intresserad av arbete hos oss!

Dina arbetsuppgifter som terminalarbetare innebär att utföra terminalhantering av sändningar såsom lastning, lossning, truckning, scanning och kontroll av gods. Vi strävar alltid efter att förbättra service, produktivitet och processefterlevnad.
 

Profil & Bakgrund

För att lyckas i den här rollen ser vi att du har:
   

Har en truckutbildning enligt TLP10 och minst får köra truck typerna A2-4 & B1

Meriterande om du har erfarenhet inom transport/logistik
   

Nedan kännetecknar dig som person:

Älskar utmaningar och har ambitioner 

Visar engagemang och uthållighet 

Är strukturerad och resultatorienterad 

Brinner för att kollegor och kunder är nöjda 

Kommunicerar väl och är tydlig samt gillar att jobba i ett team
 

Återkoppling på ansökan
 

Vi söker löpande nya stjärnor till våra behovsanställningar. När vi har ett behov så kommer vi att titta på din ansökan och om din bakgrund matchar vad vi söker, så kontaktar vi dig. Vi ber om förståelse för att vi endast kan kontakta de sökande som går vidare i rekryteringsprocessen. Om du inte blir kontaktad för nästa steg i rekryteringsprocessen kommer din ansökan och tillhörande dokument, per automatik, att raderas efter 6 månader. Om du önskar att bli borttagen innan dess ber vi dig kontakta micke.karlsson@dhl.com
 

Tjänsten är placerad i Örebro Paketvägen 10 på natten mellan 01-06
 

Vad erbjuder vi dig?

Vi på DHL trivs och många av oss har jobbat här länge. Vi är ett företag som ser våra medarbetares utveckling och potential – vi vågar satsa på våra medarbetare! I det stora globala, och internationella bolaget som vi är, har vi en härlig teamkänsla med familjär stämning där vi respekterar varandra. Här finns mycket medarbetarengagemang samt humor och vi tycker om att fira våra framgångar. Vi är certifierade i Top Employer vilket innebär att vi är en arbetsgivare som erbjuder den bästa arbetsmiljön för medarbetare att utvecklas både professionellt och personligt. Miljö och hållbarhet är viktigt för oss, vi arbetar ständigt med att utvecklas för att ligga i framkant, vilket uppmärksammas och ger resultat. Vi tar ansvar och blev bland annat utsedda till branschvinnare av Sustainable Brand Index B2B för tredje året i rad.

Vill du också vara med? Varmt välkommen med din spontanansökan!
 

Häng med oss bakom kulisserna, följ oss på Instagram

Eller kika närmare på DHL - vårt varumärke, DHL Freight  - globalt eller DHL Freight Sverige 

 

Enligt EU-direktiv (2009/52/EG) måste vi som arbetsgivare kunna påvisa våra medarbetares rättighet att arbeta inom EU. Vid en anställning på DHL måste du därför kunna uppvisa din rätt att arbeta inom EU genom medborgarskap (exempelvis pass) eller i annat fall uppvisa ditt arbetstillstånd. Vi genomför bakgrundskontroller på alla våra slutkandidater.

Ansök nu

Vi söker CE-Chaufförer inom distribution i Örebro - Heltid!

Distributionsförare
Läs mer Jun 4
Nu söker vi lastbilschaufförer med CE behörighet till vår kund i Örebro. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet:
Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.
Vi söker dig som är redo att jobba heltid som CE-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.
Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Ansvara för godset i bilen
Leverera med ett leende på läpparna

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med CE-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Kvalifikationer:
Positiv och prestigelös
CE-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska
Fysiskt aktiv

Arbetet är förlagt mån-fre. Varierande arbetstider.
Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex!

Ansök nu

Chaufför med C-körkort sökes till semestervikariat

Distributionsförare
Läs mer Jun 2
I över 20 år har vi sett möjligheter där andra har sett problem. Vi gör alltid vårat yttersta för att göra kunden nöjd och skapa en fin och långvarig relation. Nu söker vi dig som vill jobba som distributionschaufför, älskar variation på jobbet, lösa problem och har tempot uppe i kroppen.
Vi erbjuder dig:
Ett semestervikariat med start nu i juni med goda chanser till förlängning. Till denna tjänst söker vi en person som vill köra distribution inom Örebro län varierat med lätt lastbil och tung lastbil. (Observera att C-körkort, YKB samt ADR Grund är ett krav för denna tjänst.)
Arbete inom en koncern som sätter hälsa, miljö och säkerhet högst på agendan.
En del av ett litet familjärt arbetslag där vi hjälper varandra för att lyckas.Vi söker dig som:
Har hjärtat på rätt plats med förståelse för service och kundrelation.
Älskar att vara i rörelse och trivs i ett högt arbetstempo.
Självständig och lösningsorienterad.
Är positiv och förmåga att motivera sig själv och andra till att göra ett bra jobb.Krav:
C-körkort
Lokalkännedom över Örebro
YKB
Förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift
ADR Grund
TruckkortMeriterande:
CE-körkortKänner du att du vill bli en del av vårat lag?
Då vill vi höra mer om dig! Sök och skriv kort om dig själv så hör vi av oss. Intervjuer genomförs löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu