Transport jobb i Örebro

Hitta lediga jobb som Transport i Örebro. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Örebro från den arbetsgivaren.

Lagermedarbetare på deltid till Matsmart

Lagerarbetare
Läs mer Mar 15
På Matsmart utmanar vi tanken på hållbar konsumtion. Vi vill att alla ska kunna bidra till att rädda vår planet på ett enkelt sätt, och vi tror att revolutionera hur vi alla ser på matsvinn är ett bra sätt att börja. På Matsmart tar vi hand om redan producerade överskottsvaror och säljer dem online till överkomliga priser till kunder som vill köpa perfekt god mat som annars skulle ha gått till spillo. Vi är för närvarande etablerade på de svenska, finska, danska, brittiska och tyska marknaderna.

Att arbeta på Matsmart är en chans att vara en del av ett företag som i sin affärsmodell förändrar världen till det bättre. Vi växer snabbt, vilket innebär mycket arbete, men också många stora möjligheter.

Join our revolution! ????????????Om rollen

Vi på Matsmart utökar nu våra skift och söker därför efter nya medarbetare som vill arbeta kvällspass. Arbetstiderna på kvällspassen är 16-22, där du kommer vara schemalagd på vardagar. Arbete på annan tid än kvällar kan förekomma i framtiden. Har du en annan sysselsättning så som exempelvis studier eller annat arbete kan den här tjänsten vara perfekt för dig!

Som lagermedarbetare på vårt lager i Örebro kommer du vara i en snabbrörlig miljö och ingå i ett team med härliga kollegor. Du kommer att plocka orders i vår automationslösning Autostore, fylla på lagret med nya produkter samt andra uppgifter som förekommer på ett lager. Vi ser att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och drivs av att arbeta mot uppsatta mål.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

Arbeta mot en Autostoreanläggning inne på vårt nya lager i Örebro

Ta emot orders från Autostore samt få artiklar tilldelad via datorn som du sedan packar och skickar vidare

Arbeta med samtliga arbetsuppgifter som förekommer på lagret så som påfyllning av lagret, packa orders, arbeta på förslutningslinjen osv.För att passa för denna roll ser vi att du:

Är minst 18 år gammal

Är fokuserad, effektiv samt har en god samarbetsförmåga

Du har en förmåga att ta eget ansvar och hugga tag i arbetet där det behövs

Vi ser även att du är noggrann, kvalitétsorienterad samt flexibel då arbetsuppgifterna kan variera

Behärskar svenska i tal och skriftDet är meriterande om du har:

Truckkort A1-4 och B1-4

Tidigare erfarenhet av att arbeta på lager

God datavana

SystemvanaOmfattning: Tjänsten gäller deltidsarbete där du ska kunna arbeta 2-3 kvällar i veckan. Anställningsformerna på tjänsterna vi söker är tillsvidareanställning med provanställning de första 6 månaderna enligt Handels kollektivavtal.

Arbetet är förlagd på kvällstid (arbetspassen innebär arbete klockan 16-22). Under semesterperioden kommer arbetet att förläggas på dagtid/kväll samt att det finns möjlighet att arbeta heltid.Övrig information: I vår rekryteringsprocess ingår referenstagning samt att vi kommer begära utdrag ur belastningsregistret.

Vi använder ett bokningssystem där det kommer vara enkelt att lägga sig tillgänglig för arbete på pass, samt att önska fler pass vid behov.Plats: Örebro, Vältgatan 8 ????

Tycker du att det låter intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande! ????????????

Ansök nu

Teamledare till Matsmarts lager i Örebro

Lagerarbetare
Läs mer Mar 14
På Matsmart utmanar vi tanken på hållbar konsumtion. Vi vill att alla ska kunna bidra till att rädda vår planet på ett enkelt sätt, och vi tror att revolutionera hur vi alla ser på matsvinn är ett bra sätt att börja. På Matsmart tar vi hand om redan producerade överskottsvaror och säljer dem online till överkomliga priser till kunder som vill köpa perfekt god mat som annars skulle ha gått till spillo. Vi är för närvarande etablerade på de svenska, finska, danska, brittiska och tyska marknaderna.

Att arbeta på Matsmart är en chans att vara en del av ett företag som i sin affärsmodell förändrar världen till det bättre. Vi växer snabbt, vilket innebär mycket arbete, men också många stora möjligheter.

Join our revolution! ????????????

Om rollen

Vi på Matsmart utökar och söker nu efter en till teamledare som vill ingå i vårt arbetslag med ett gäng härliga kollegor. Du kommer att rapportera till lagrets arbetsledare där du har en viktig roll i både den dagliga och långsiktiga planeringen och utvecklingen. Som teamledare ser vi att du trivs med att arbeta i en snabbrörlig miljö och att du har en god förmåga att utveckla processer. Du kommer att passa i rollen om du gillar att arbeta i ett högt tempo och drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Det kommer förekomma en del arbete i lagrets olika system, så om du har en god datavana och är strukturerad i ditt arbetssätt är det något vi ser som värdefullt.

En del av arbetet kommer innebära att arbeta med arbetssysslorna som tillhör rollen som lagermedarbetare, vilket innebär bland annat att plocka orders i vår automationslösning Autostore, fylla på lagret med nya produkter samt arbeta med att motta nya varor som kommer till lagret.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

- Arbeta tillsammans med ledningsgruppen för att leda och fördela arbetet

- Arbeta med motivationsarbete och aktivt bidra till en god stämning på arbetsplatsen

- Komma med idéer för utveckling och förbättringar

- Med stöd av befintliga system göra uppföljningar på företagets prestationsmål och dagliga processer

- Introducera medarbetare i nya arbetsmoment och finnas tillgänglig vid frågor

För att passa för denna roll ser vi att du:

- Har en god kommunikativ förmåga där du kan individanpassa ditt sätt att kommunicera med personalen

- Har ett intresse för system och lär dig snabbt nya arbetsuppgifter som innebär hantering av system

- Behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift

Omfattning: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning enligt Handels kollektivavtal. Arbetet kommer främst att vara förlagd på dagtid, men även kvälls- och helgarbete förekommer (ca 7 kvällar och 2 helgpass i månaden).

Övrig information: I vår rekryteringsprocess ingår referenstagning samt att vi kommer begära utdrag ur belastningsregistret.

Plats: Örebro, Vältgatan 8 ????

Tycker du att det låter intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande! ????????????

Ansök nu

Terminalarbetare

Terminalarbetare
Läs mer Mar 10
Om oss

Instabox är ett tech/logistik företag som vill förändra branschen för en smartare och fossilfri framtid. Vi tycker att det ska vara okrångligt att handla på nätet och erbjuder därför våra kunder ett snabbt och smidigt leveransalternativ, allt för att göra vardagen enklare. Vår resa startade i Stockholm 2015 och har redan tagit oss runt Norden, Nederländerna & detta är bara början!

På Instabox är du välkommen för den du är, så länge du motiveras av att ständigt utmana marknaden tillsammans med oss. Vi har en passion för innovation och älskar när våra anställda känner detsamma. Fler och fler kunder och samarbetspartners ser värdet i vår okrångliga lösning. Det gör att vi växer mycket snabbt. Därför är vi på jakt efter en bra terminalarbetare och det är där du kommer in i bilden!Om jobbet

Jobbet är på deltid och arbetstiderna kommer att variera mellan 08:00-13:00 efter ett rullande schema veckans alla dagar. Du kommer att arbeta på vår terminal i Örebro med att sortera inkommande paket som du därefter lastar i våra bilar.

Arbetsuppgifterna innefattar:

- Sortera inkommande paket

- Lasta paketen i bilar

- Hålla ordning på terminalen

Om dig som söker

Vi söker i dagsläget en driven och ansvarstagande person som tycker om att sprida positiv energi och arbeta i högt tempo. Vidare krävs det också att du har koll på detaljerna då varje paket är viktigt för oss.

Krav:

- Kan tala flytande svenska eller engelska

Meriterande:

- Du har B-körkort

- Tidigare ledarskapserfarenheter är meriterande då stort ansvar kommer att läggas på dig under passen.

Övrigt

Som en del av vårt arbete med att skapa en trygg arbetsplats genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller (https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/).

Vi erbjuder dig

Vi kan lova dig att du kommer få möjligheten till personlig utveckling på Instabox. Dessutom får du chansen att jobba med fantastiska och skarpa kollegor. Vår verksamhet växer väldigt mycket vilket gör att rätt personer kan erbjudas andra utvecklingsmöjligheter snabbt. Vår resa är en del av målet, därför är det av största vikt att vi gör den fantastisk, tillsammans.

Som anställd hos oss erbjuder vi även dig såklart en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag efter 6 månader samt pension för dig som är 23+ via FORA, men mer om det tar vi i ett senare skede.

Välkommen med din ansökan - vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Truckförare Örebro med omnejd!

Truckförare
Läs mer Mar 2
Uppdraget

Just nu söker Libera truckförare till Örebro och Kumla. Du som söker kommer att arbeta med plock eller pack i ett kyllager med hjälp av en skjutstativtruck, du behöver därför känna dig bekväm med att arbeta i kyla. Här kommer du arbeta i team, främst med skjutstativ men även motviktstruck.

Du ska gilla att arbeta i en tempofylld miljö med tydliga mål. Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av lagerarbete eller truckkörning och innehar B1-B3.

Körprov på truck kommer ske innan anställning.Vem du är och dina kvalifikationer:

- Vana att köra skjutstativtruck samt motviktstruck (B1-B3)

- Innehar B-körkort

- Goda kunskaper i svenska och engelska såväl tal som i skrift.Personliga egenskaper vi värdesätter:

- Att du har en vilja att lära dig nya saker

- Vara stresstålig och gilla en tempofylld miljö

- Tävlingsinriktad

- Gilla att arbeta i ett team

Arbetstider

Måndag-Fredag kl 7-16. Visstid April-Juni, med eventuell förlängning.

Tillsättning

Omgående, enligt överenskommelseÄr du redo för en ny kul utmaning? Skicka då in din ansökan redan idag. Välkommen till Libera!

Ansök nu

Truckförare Örebro med omnejd!

Truckförare
Läs mer Mar 2
Uppdraget

Just nu söker Libera truckförare till Örebro och Kumla. Du som söker kommer att arbeta med plock eller pack i ett kyllager med hjälp av en skjutstativtruck, du behöver därför känna dig bekväm med att arbeta i kyla. Här kommer du arbeta i team, främst med skjutstativ men även motviktstruck.

Du ska gilla att arbeta i en tempofylld miljö med tydliga mål. Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av lagerarbete eller truckkörning och innehar B1-B3.

Körprov på truck kommer ske innan anställning.Vem du är och dina kvalifikationer:

- Vana att köra skjutstativtruck samt motviktstruck (B1-B3)

- Innehar B-körkort

- Goda kunskaper i svenska och engelska såväl tal som i skrift.Personliga egenskaper vi värdesätter:

- Att du har en vilja att lära dig nya saker

- Vara stresstålig och gilla en tempofylld miljö

- Tävlingsinriktad

- Gilla att arbeta i ett team

Arbetstider

Måndag-Fredag kl 7-16. Visstid April-Juni, med eventuell förlängning.

Tillsättning

Omgående, enligt överenskommelseÄr du redo för en ny kul utmaning? Skicka då in din ansökan redan idag. Välkommen till Libera!

Ansök nu

Vi söker medarbetare som kan jobba extra på lager

Lagerarbetare
Läs mer Feb 28
Dina Arbetsuppgifter och profil

Nu letar vi efter extra lagermedarbetare till våra två kunder i Örebro. Dina arbetsuppgifter kommer vara sedvanliga lageruppgifter så som pack och plock med och utan truck, det kommer att förekomma tunga lyft i det dagliga arbetet och vi ser därför att du är fysiskt lagd person som gillar att arbeta med kroppen. Vi söker dig som är noggrann och kan se din del i att kunden blir nöjd. Ditt naturliga driv och engagemang gör att du ser möjligheter och tar tag i de utmaningar som du möter på vägen.

Observera att man måste ha en annan huvudsaklig sysselsättning, antingen studier på 100% eller arbete på 50%.

Vi erbjuder dig
Du som jobbar hos oss får en arbetsgivare som gör sitt yttersta för att du ska få utvecklas och få alla möjligheter till att nå goda resultat. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket betyder att vi följer alla rådande lagar och erbjuder dig som anställd säkra arbetsvillkor och kollektivavtal. Våra flexibla medarbetare är kärnan i vår verksamhet och en viktig faktor till vår starka tillväxt.

Villkor

- Du är minst 18år

- God förståelse i det svenska språket i både tal och skrift

- Vara studerande 100 %, eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%

- Den här tjänsten innebär att du blir anställd som konsult hos Insitepart och jobbar ute hos vår kund i Avesta

- Som en del i rekryteringsprocessen genomförs en bakgrundkontroll på slutkandidaterna.Låter detta som din nästa utmaning?
På Insitepart är alla välkomna att söka jobb oavsett ålder, kön, erfarenhet eller etnisk bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi rekryterar, för vi vet att rätt person på rätt plats skapar ett stort mervärde för både kund och dig som person.

Skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kommer att tillsättas när vi funnit rätt kandidater.

Ansök nu

Vi söker erfarna truckförare till Kopparberg

Truckförare
Läs mer Feb 20
Skulle du beskriva dig som en ansvarsfull och driven person med stort intresse för att jobba inom lager och logistik. Har du tidigare erfarenhet av terminalarbete och truckkörning? Då är det dig vi söker!

Dina Arbetsuppgifter och profil

Just nu letar vi efter lagermedarbetare till våran kund i Kopparberg. Dina arbetsuppgifter kommer vara att plocka och packa samt användning av motviktstruck. Det kommer att förekomma tunga lyft i det dagliga arbetet och vi ser därför att du är en fysisk lagd person som gillar att arbeta med kroppen. Som person är du engagerad, ansvarsfull och initiativrik. Du gillar att arbeta såväl självständigt som i team och gör ditt yttersta för att nå uppsatta mål. Du är flexibel och ställer upp där behov finns. Arbetstiderna är förlagda på skift och det innebär både dag och kvällsjobb.

Vi erbjuder dig
Du som jobbar hos oss får en arbetsgivare som gör sitt yttersta för att du ska få utvecklas och få alla möjligheter till att nå goda resultat. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket betyder att vi följer alla rådande lagar och erbjuder dig som anställd säkra arbetsvillkor och kollektivavtal. Våra flexibla medarbetare är kärnan i vår verksamhet och en viktig faktor till vår starka tillväxt.

Villkor

- 18 år

- B-körkort är meriterande

- Truckkort med behörigheterna A1-A4, B1-B4

- Tidigare truckvana är ett krav - minst 6 månader

- Behärska svenska i tal och skrift

- Den här tjänsten innebär att du blir anställd som konsult i Insiteparts bemanningsverksamhet och blir uthyrd till vår kund i Örebro med omnejd.

- Som en del i rekryteringsprocessen görs en bakgrundkontroll på slutkandidaterna.

Låter detta som din nästa utmaning?
På Insitepart är alla välkomna att söka jobb oavsett ålder, kön, erfarenhet eller etnisk bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi rekryterar, för vi vet att rätt person på rätt plats skapar ett stort mervärde för både kund och dig som person.

Skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kommer att tillsättas när vi funnit rätt kandidater.

Ansök nu

Extrajobb som orderplockare på KGA Logistik - Örebro

Lagerarbetare
Läs mer Feb 9
Storesupport är en del av Jobandtalent. Du kommer att dirigeras vidare till Storesupport när du väljer att ansöka.

Arbetsuppgifter
Som lagermedarbetare kommer ditt arbete bestå av varierande uppgifter på lager. Arbetet är aktivt och består av truckkörning och plock av ordrar med alkohol, men det förekommer även andra arbetsuppgifter såsom att hjälpa till vid inleveranser samt utleveranser till och från lagret.

Arbetsuppgifterna är fysiskt krävande och det förekommer tunga lyft, så det är viktigt att du som person trivs i ett aktivt arbete.

Arbetstider
Arbetet är primärt förlagt under måndag till fredag, dagtid är 06:00-15:00 och kvällstid är förlagt 14:00-23:00 samt nattetid 23:00-06:00. Vi ser att du vill och kan arbeta heltid under juni och juli. Det kan även finnas extrapass utöver dessa månader om man vill jobba extra vid sidan av sin andra huvudsakliga sysselsättning.

Du kommer att vara anställd hos oss på Storesupport men jobbar på uppdrag av vår kund.

Tjänsten kommer att starta med två veckors utbildning på heltid måndag-fredag. Utbildningen kommer att ske löpande under under våren på kvällstid 14:00-23:00.

Personliga egenskaper

Du som person är driven och har förmågan att hela tiden hålla tempo och fokus uppe. Det krävs stor noggrannhet i arbetet och du bör även vara flexibel med att utföra olika arbetsuppgifter. Du bör också vara i god fysisk form då det förekommer många tunga lyft och arbetet sker i ett raskt tempo.

Storesupports värdegrund vilar tungt på tre nyckelord - engagemang, kunskap och kvalitet - tre värdeord som är styrande i våra beslut, kommunikation och dagliga handlingar. Viktiga ord som vi vill ska lysa igenom hos alla kandidater vi förmedlar till kund. För att trivas ihop ser vi också att du har en bra och positiv inställning till arbetet samt god attityd mot andra.

Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Vikt kommer även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper.

Krav

- För att anställas samt vara anställd i denna tjänst krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Exempel på annan huvudsaklig sysselsättning är studier på minst halvfart (50%), annat arbete där du är garanterad arbete minst 50%, eget företag eller elitidrottare. Du kommer behöva uppvisa intyg på din huvudsakliga sysselsättning innan eventuell anställning för denna tjänst.

- Truckkort A + B

- Kunna arbeta heltid v.24-v.27

- Eftersom arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska behöver du behärska svenska språket.

Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetens­företagen via Almega. (http://www.storesupport.se/).

Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Är du intresserad?

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du intresse för tjänsten ansöker du via denna sida, vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Välkommen!

Ansök nu

Sommarjobb: Lagermedarbetare till Polfärskt Bröd i Örebro

Lagerarbetare
Läs mer Feb 8
Polfärskt Bröd är en rikstäckande distributör av bröd och kakor till dagligvaruhandeln. Företaget omsätter ca 2,7 miljarder kronor och säljer och levererar några av marknadens starkaste varumärken inom matbröd så som Polarbröd, Korvbrödsbagarn, Fazer och Skogaholm. Polfärskt säljer även bröd från Hatting och Brödverket samt kaffebröd från Gille och Hägges. 51 procent av Polfärskt Bröd AB ägs av Polarbröd AB. Resten ägs av de regionala och egenägda Polfärsktföretagen som står för distribution, försäljning och lokal service. Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi attraktiva, lönsamma och säljande brödavdelningar i Sveriges alla dagligvarubutiker. Detta gör vi genom lokalt ägandeskap och central gemenskap i en unik kombination. Totalt har Polfärskt över 600 anställda varav 450 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Läs mer på www.polfarskt.se (http://www.polfarskt.se/).Vi söker dig som vill vara med på resan!

Söker du en tjänst där du får eget ansvar? Vill du hamna i ett spännande sammanhang med starka varumärken och kvalitetsprodukter som satsar stort framöver? Då kan detta var en tjänst för dig!Om tjänsten

I denna roll kommer du vara placerad på vårt lager i Örebro där vi förvarar bröd som skall vidare ut till livsmedelsbutiker i regionen. Tillsammans med dina kollegor säkerställer du att flödet på lagret fungerar som det ska och att våra produkter kommer ut till butikerna.Vem är du?

Det här är ett jobb för dig som tycker om att jobba självständigt samt är ansvarstagande och noggrann. Samtidigt gillar du att arbeta tillsammans med kollegor och skapar en god stämning på jobbet.Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt jobb i ett sammanhang som utvecklas och satsar! Hos oss får du jobba med kända varumärken, kvalitetsprodukter och med kollegor som brinner för det de gör!Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan via annonsen på recruitpartner.se snarast, då vi gör ett löpande urval, dock senast 21 April 2023. Vid eventuella frågor kontakta Adam Anehamn på tel. 0706832906 eller adam.anehamn@polfarskt.se

Ansök nu

Vi söker erfarna truckförare till Örebro

Lagerarbetare
Läs mer Feb 7
Skulle du beskriva dig som en ansvarsfull och driven person med stort intresse för att jobba inom lager och logistik. Har du tidigare erfarenhet av terminalarbete och truckkörning? Då är det dig vi söker!

Dina Arbetsuppgifter och profil
Just nu letar vi efter lagermedarbetare till våran kund i Örebro. Dina arbetsuppgifter kommer vara att plocka och packa samt användning av skjutstativ och motviktstruck. Det kommer att förekomma tunga lyft i det dagliga arbetet och vi ser därför att du är en fysisk lagd person som gillar att arbeta med kroppen. Som person är du engagerad, ansvarsfull och initiativrik. Du gillar att arbeta såväl självständigt som i team och gör ditt yttersta för att nå uppsatta mål. Du är flexibel och ställer upp där behov finns. Arbetstiderna är förlagda på skift och det innebär både dag och kvällsjobb.

Vi erbjuder dig
Du som jobbar hos oss får en arbetsgivare som gör sitt yttersta för att du ska få utvecklas och få alla möjligheter till att nå goda resultat. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket betyder att vi följer alla rådande lagar och erbjuder dig som anställd säkra arbetsvillkor och kollektivavtal. Våra flexibla medarbetare är kärnan i vår verksamhet och en viktig faktor till vår starka tillväxt.

Villkor

- 18 år

- B-körkort är meriterande

- Truckkort med behörigheterna A1-A4, B1-B4

- Tidigare truckvana är ett krav - minst 6 månader

- Behärska svenska i tal och skrift

- Den här tjänsten innebär att du blir anställd som konsult i Insiteparts bemanningsverksamhet och blir uthyrd till vår kund i Örebro med omnejd.

- Som en del i rekryteringsprocessen görs en bakgrundkontroll på slutkandidaterna.

Låter detta som din nästa utmaning?
På Insitepart är alla välkomna att söka jobb oavsett ålder, kön, erfarenhet eller etnisk bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi rekryterar, för vi vet att rätt person på rätt plats skapar ett stort mervärde för både kund och dig som person.

Skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kommer att tillsättas när vi funnit rätt kandidater.

Ansök nu

Lagermedarbetare till Polfärskt Bröd i Örebro

Lagerarbetare
Läs mer Feb 6
Polfärskt Bröd är en rikstäckande distributör av bröd och kakor till dagligvaruhandeln. Företaget omsätter ca 2,7 miljarder kronor och säljer och levererar några av marknadens starkaste varumärken inom matbröd så som Polarbröd, Korvbrödsbagarn, Fazer och Skogaholm. Polfärskt säljer även bröd från Hatting och Brödverket samt kaffebröd från Gille och Hägges. 51 procent av Polfärskt Bröd AB ägs av Polarbröd AB. Resten ägs av de regionala och egenägda Polfärsktföretagen som står för distribution, försäljning och lokal service. Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi attraktiva, lönsamma och säljande brödavdelningar i Sveriges alla dagligvarubutiker. Detta gör vi genom lokalt ägandeskap och central gemenskap i en unik kombination. Totalt har Polfärskt över 600 anställda varav 450 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Läs mer på www.polfarskt.se (http://www.polfarskt.se/).Vi söker dig som vill vara med på resan!

Söker du en tjänst där du får eget ansvar? Vill du hamna i ett spännande sammanhang med starka varumärken och kvalitetsprodukter som satsar stort framöver? Då kan detta var en tjänst för dig!Om tjänsten

I denna roll kommer du vara placerad på vårt lager i Örebro där vi förvarar bröd som skall vidare ut till livsmedelsbutiker i regionen. Tillsammans med dina kollegor säkerställer du att flödet på lagret fungerar som det ska och att våra produkter kommer ut till butikerna.Vem är du?

Det här är ett jobb för dig som tycker om att jobba självständigt samt är ansvarstagande och noggrann. Samtidigt gillar du att arbeta tillsammans med kollegor och skapar en god stämning på jobbet.Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt jobb i ett sammanhang som utvecklas och satsar! Hos oss får du jobba med kända varumärken, kvalitetsprodukter och med kollegor som brinner för det de gör!Låter detta som din nästa utmaning?

Då är du varmt välkommen med din ansökan via annonsen på recruitpartner.se snarast, då vi gör ett löpande urval, dock senast 21 April 2023. Vid eventuella frågor kontakta namn på tel. 0706832906 eller adam.anehamn@polfarskt.se

Ansök nu

Lagermedarbetare på deltid till Matsmarts lager

Lagerarbetare
Läs mer Jan 31
På Matsmart utmanar vi tanken på hållbar konsumtion. Vi vill att alla ska kunna bidra till att rädda vår planet på ett enkelt sätt, och vi tror att revolutionera hur vi alla ser på matsvinn är ett bra sätt att börja. På Matsmart tar vi hand om redan producerade överskottsvaror och säljer dem online till överkomliga priser till kunder som vill köpa perfekt god mat som annars skulle ha gått till spillo. Vi är för närvarande etablerade på de svenska, finska, danska, brittiska och tyska marknaderna.

Att arbeta på Matsmart är en chans att vara en del av ett företag som i sin affärsmodell förändrar världen till det bättre. Vi växer snabbt, vilket innebär mycket arbete, men också många stora möjligheter.

Join our revolution! ????????????

Om rollen

Vi på Matsmart utökar nu våra skift och söker därför efter nya medarbetare som vill arbeta kvällspass. Arbetstiderna på kvällspassen är 16-22, där du kommer vara schemalagd på vardagar. Arbete på annan tid än kvällar kan förekomma i framtiden. Har du en annan sysselsättning så som exempelvis studier eller annat arbete kan den här tjänsten vara perfekt för dig!

Som lagermedarbetare på vårt lager i Örebro kommer du vara i en snabbrörlig miljö och ingå i ett team med härliga kollegor. Du kommer att plocka orders i vår automationslösning Autostore, fylla på lagret med nya produkter samt andra uppgifter som förekommer på ett lager. Vi ser att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och drivs av att arbeta mot uppsatta mål.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

Arbeta mot en Autostoreanläggning inne på vårt nya lager i Örebro

Ta emot orders från Autostore samt få artiklar tilldelad via datorn som du sedan packar och skickar vidare

Arbeta med samtliga arbetsuppgifter som förekommer på lagret så som påfyllning av lagret, packa orders, arbeta på förslutningslinjen osv.

För att passa för denna roll ser vi att du:

Är minst 18 år gammal

Är fokuserad, effektiv samt har en god samarbetsförmåga

Du har en förmåga att ta eget ansvar och hugga tag i arbetet där det behövs

Vi ser även att du är noggrann, kvalitétsorienterad samt flexibel då arbetsuppgifterna kan variera

Behärskar svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har:

Truckkort A1-4 och B1-4

Tidigare erfarenhet av att arbeta på lager

God datavana

Systemvana

Omfattning: Tjänsten gäller deltidsarbete där du ska kunna arbeta 2-3 kvällar i veckan. Anställningsformerna på tjänsterna vi söker är tillsvidareanställning med provanställning de första 6 månaderna enligt Handels kollektivavtal.

Arbetet är förlagd på kvällstid (arbetspassen innebär arbete klockan 16-22). Under semesterperioden kommer arbetet att förläggas på dagtid/kväll samt att det finns möjlighet att arbeta heltid.

Övrig information: I vår rekryteringsprocess ingår referenstagning samt att vi kommer begära utdrag ur belastningsregistret.

Vi använder ett bokningssystem där det kommer vara enkelt att lägga sig tillgänglig för arbete på pass, samt att önska fler pass vid behov.

Plats: Örebro, Vältgatan 8 ????

Tycker du att det låter intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande! ????????????

Ansök nu

Teamleder till Örebro sökes

Lagerarbetare
Läs mer Jan 10
Dina Arbetsuppgifter och profil

Skulle du beskriva dig själv som en person med förmåga att arbeta både operativt och administrativt? Har du tidigare erfarenhet att vägleda och utveckla medarbetare?
Läs mer om tjänsten nedan!

Till denna tjänst värdesätter vi din tidigare erfarenhet inom lager och logistik, gärna i en ledande befattning. Du trivs att vara runt människor och vill gärna naturligt ta en ledande roll.
Förutom ordinarie arbetsuppgifter inom orderplock så är du behjälplig i arbetsuppgifter inom driften som närvarouppföljning och coachar ditt team. Du är en strukturerad förebild som engagerar, tar beslut, är lyhörd och förmedlar tydliga mål. Andra egenskaper för att lyckas med detta är att du är driven, samarbetsvillig och ansvarstagande. Du är inte rädd för att hjälpa till där det behövs och leda dina medarbetare med god kommunikationsförmåga.
Meriterande om du har erfarenhet av varuplock så som från butik eller e-handel.

Arbetet tider Dagtid måndag-fredagVi erbjuder dig
Du som jobbar hos oss får en arbetsgivare som gör sitt yttersta för att du ska få utvecklas och få alla möjligheter till att nå goda resultat. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket betyder att vi följer alla rådande lagar och erbjuder dig som anställd säkra arbetsvillkor och kollektivavtal. Våra flexibla medarbetare är kärnan i vår verksamhet och en viktig faktor till vår starka tillväxt.

Villkor

- Kunna arbeta dagtid

- Meriterande med erfarenhet inom Lager och logistik

- Den här tjänsten innebär att du blir anställd som konsult hos Insitepart och kommer att arbeta ute hos vår kund i Örebro

- Insitepart tillämpar balgrundskontroll hos de kandidater som blir aktuella för anställning.

Låter detta som din nästa utmaning?
På Insitepart är alla välkomna att söka jobb oavsett ålder, kön, erfarenhet eller etnisk bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi rekryterar, för vi vet att rätt person på rätt plats skapar ett stort mervärde för både kund och dig som person.

Skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kommer att tillsättas när vi funnit rätt kandidater.

Ansök nu

Chaufförer med C-kort sökes till Postnord

Distributionsförare
Läs mer Mar 6
Beskrivning
Vi söker C-chaufförer till mellan perioden maj-sep med mycket goda chanser till förlängning.

Det här förväntar vi oss
Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete med kundkontakt. Arbetet kräver kvalitets – och servicekänsla. Det är en förutsättning att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Att du är flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete är något vi värderar högt, du behöver ha tidigare erfarenhet av lastbilskörning med körkortsklass C.
Vi tillämpar drogtester samt efterfrågar ett utdrag från belastningsregistret.

Krav:
Förarbehörighet C / Digitalt förarkort / Yrkeskompetensbevis (YKB)

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.
Genom att söka denna tjänsten ger du ditt samtycke till oss att begära in utdrag ur belastningsregister samt genomföra en liten kreditupplysning. 

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Företagsbeskrivning - OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också

Att arbeta som konsult hos oss
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under tryggaförhållanden

Ansök nu

Servicereseförare

Taxiförare/Taxichaufför
Läs mer Feb 15
Vi söker dig som är ansvarsfull, omsorgstagande och har en stor servicekänsla och vill vara med och transportera människor med särskilda behov.
Vilka är vi på Connect Bus?
Connect Bus är en del i en nordisk bussgrupp, som ägs av CBRE Investment Management genom sitt team Private Infrastructure. I bussgruppen ingår Torghatten Land, ett av Norges största bussföretag, och KarlssonBuss, ett ledande bussföretag i södra Sverige. CBRE Investment Management kommer tillsammans med Connect Bus att etablera en ledande, motståndskraftig och hållbar nordisk bussplattform som drar nytta av långsiktiga tillgänglighetsbaserade kontrakt med regionala kollektivtrafikoperatörer och expertis inom drift av elektriska bussar.
Connect Bus utför persontransporter med totalt 3700 anställda med 2600 fordon över norden.
Arbetsbeskrivning
Vi söker förare till rollen som chaufför för Serviceresor i Örebro. Chaufför för serviceresor innebär arbete inom service, det är du som chaufför som blir Connect Bus ansikte utåt och som ansvarar för dina medpassagerare. Serviceminded och ansvarstagande blir således två viktiga egenskaper inom denna roll. Du arbetar självständigt där egen initiativförmåga, personligt ansvar och prestation är av största vikt.
Vem är du?
Kanske är du en person som söker något helt nytt arbete eller så finns du redan i branschen men söker efter ett företag som verkar för en trygg och säker arbetsplats och som vill driva hela branschen framåt. Vi ser att du är ansvarstagande person med stark servicekänsla. Det krävs att du är lyhörd och respektfull mot människor som du möter.
Kvalifikationer: Du är serviceminded, lösningsorienterad och ansvarsfull
Du är en bra & säker förare.
Innehar Taxiförarlegitimation (krav)
Du har god svenska i tal och skrift, motsvarande B 2.
Anställningens omfattning:
Vi söker främst timanställda.
Kollektivatal finns.
Vi går igenom ansökningarna löpande så skicka in din ansökan snarast.

Ansök nu

Lagermedarbetare

Lagerarbetare
Läs mer Dec 6
På Matsmart utmanar vi tanken på hållbar konsumtion. Vi vill att alla ska kunna bidra till att rädda vår planet på ett enkelt sätt, och vi tror att revolutionera hur vi alla ser på matsvinn är ett bra sätt att börja. På Matsmart tar vi hand om redan producerade överskottsvaror och säljer dem online till överkomliga priser till kunder som vill köpa perfekt god mat som annars skulle ha gått till spillo. Vi är för närvarande etablerade på de svenska, finska, danska, brittiska och tyska marknaderna.

Att arbeta på Matsmart är en chans att vara en del av ett företag som i sin affärsmodell förändrar världen till det bättre. Vi växer snabbt, vilket innebär mycket arbete, men också många stora möjligheter.

Join our revolution! ????????????

Om rollen

Som lagermedarbetare på vårt lager i Örebro kommer du vara i en snabbrörlig miljö och ingå i ett team med härliga kollegor. Du kommer att plocka orders i vår automationslösning Autostore, placera pallar i höglagret med truck samt andra uppgifter som förekommer på ett lager. Vi ser att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och drivs av att arbeta mot uppsatta mål.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

Arbeta mot en Autostoreanläggning inne på vårt nya lager i Örebro

Ta emot order från Autostore samt få artiklar tilldelad via datorn som du sedan packar och skickar vidare

Arbeta med samtliga arbetsuppgifter som förekommer på lagret så som mottagning av varor, påfyllning av lagret, packa orders osv

För att passa för denna roll ser vi att du:

Är minst 18 år gammal

Är fokuserad, effektiv samt har en god samarbetsförmåga

Du har en förmåga att ta eget ansvar och hugga tag i arbetet där det behövs

Vi ser även att du är noggrann, kvalitétsorienterad samt flexibel då arbetsuppgifterna kan variera

Behärskar svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har:

Truckkort A1-4 och B1-4

Tidigare erfarenhet av att arbeta på lager

God datavana

Systemvana

Övrig information: I vår rekryteringsprocess ingår referenstagning samt att vi kommer begära utdrag ur belastningsregistret. Arbetet är förlagt på dagtid men kväll- och helgarbete kan komma och förekomma i framtiden.

Omfattning: Tjänsten gäller heltidsarbete, 40 h i veckan. Anställningsformerna på tjänsterna vi söker är vikariat och tillsvidareanställning med provanställning de första 6 månaderna enligt Handels kollektivavtal.

Plats: Örebro, Vältgatan 8 ????

Tycker du att det låter intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande! ????????????

Ansök nu

Arbeta extra som terminalarbetare i Örebro

Terminalarbetare
Läs mer Dec 2
Har du en annan huvudsaklig sysselsättning och letar efter en extra inkomst? Motiveras du av att arbeta fysiskt och besitter ett noggrant tillvägagångssätt? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Jobandtalent en terminalarbetare till vår kunds verksamhet i Örebro. Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Jobandtalent!

Om jobbet som terminalarbetare

I rollen som terminalarbetare ansvarar du för att sortera samt scanna paket. Arbetsuppgifterna är fysiska och det är viktigt att man har ett bra fokus så att samtliga paket hamnar på rätt plats. Arbetet är förlagt antingen på tidig morgon, eller sen eftermiddag/kväll och du ska vara tillgänglig minst 1-2 gånger i veckan.

Är du rätt för rollen som terminalarbetare?

Vi på Jobandtalent söker dig som har b-körkort och tillgång till bil, goda kunskaper i svenska i tal och skrift och har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som terminalarbetare eller liknande roll.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och att du utför ditt arbete med stor noggrannhet. Det är också viktigt att du har ett stort driv och trivs med fysiskt arbete.

För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

För såväl oss på Jobandtalent som vår kund är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill ta tillvara på all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Intresserad?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrigt

Placeringsort: Örebro

Typ av anställning: Behovsanställning

Tider: Tidig morgon eller sen eftermiddag/kväll

OM OSS

Jobandtalent är en av de större växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Ansök nu

Arbeta extra som C-chaufför i Örebro!

Distributionsförare
Läs mer Nov 29
Om jobbet:

Vi söker nu en C-chaufför som vill arbeta extra på fasta dagar och extra vid behov hos en av våra kunder i Örebro. I arbetet ingår lossning och lastning av burar och pallar och leveranser av varor till kunder i Örebro med omnejd.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning som är social och framåt. Vi ser gärna att du är flexibel med arbetstider och kan hoppa in med kort varsel.

Arbetstider:

Utifrån kundens behov. Arbetstiderna är förlagda 06-15 mån-fre, finns även möjlighet att jobba lördagar ca 06-13.

Krav:

- C-körkort
- YKB
- Digitalt förarkort
- Annan huvudsaklig sysselsättning


Meriterande:

- Erfarenhet av C-körningar
- Erfarenhet av lossning och lastning
- Truckkort


Tillsättning:

Omgående.

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?

Ansök nu

Arbeta extra som C-chaufför i Örebro!

Distributionsförare
Läs mer Dec 8
Om jobbet:

Vi söker nu en C-chaufför som vill arbeta extra på fasta dagar och extra vid behov hos en av våra kunder i Örebro. I arbetet ingår lossning och lastning av burar och pallar och leveranser av varor till kunder i Örebro med omnejd.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning som är social och framåt. Vi ser gärna att du är flexibel med arbetstider och kan hoppa in med kort varsel.

Arbetstider:

Utifrån kundens behov. Arbetstiderna är förlagda 06-15 mån-fre, finns även möjlighet att jobba lördagar ca 06-13.

Krav:

- C-körkort

- YKB

- Digitalt förarkort

- Annan huvudsaklig sysselsättning

Meriterande:

- Erfarenhet av C-körningar

- Erfarenhet av lossning och lastning

- Truckkort

Tillsättning:

Omgående.

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?

Ansök nu

Arbeta extra som C-chaufför i Örebro!

Distributionsförare
Läs mer Nov 22
Om jobbet:

Vi söker nu en C-chaufför som vill arbeta extra på fasta dagar och extra vid behov hos en av våra kunder i Örebro. I arbetet ingår lossning och lastning av burar och pallar och leveranser av varor till kunder i Örebro med omnejd.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning som är social och framåt. Vi ser gärna att du är flexibel med arbetstider och kan hoppa in med kort varsel.

Arbetstider:

Utifrån kundens behov. Arbetstiderna är förlagda 06-15 mån-fre, finns även möjlighet att jobba lördagar ca 06-13.

Krav:

- C-körkort
- YKB
- Digitalt förarkort
- Annan huvudsaklig sysselsättning


Meriterande:

- Erfarenhet av C-körningar
- Erfarenhet av lossning och lastning
- Truckkort


Tillsättning:

Omgående.

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?

Ansök nu

Arbeta extra som C-chaufför i Örebro!

Distributionsförare
Läs mer Nov 25
Om jobbet:

Vi söker nu en C-chaufför som vill arbeta extra på fasta dagar och extra vid behov hos en av våra kunder i Örebro. I arbetet ingår lossning och lastning av burar och pallar och leveranser av varor till kunder i Örebro med omnejd.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning som är social och framåt. Vi ser gärna att du är flexibel med arbetstider och kan hoppa in med kort varsel.

Arbetstider:

Utifrån kundens behov. Arbetstiderna är förlagda 06-15 mån-fre, finns även möjlighet att jobba lördagar ca 06-13.

Krav:

- C-körkort
- YKB
- Digitalt förarkort
- Annan huvudsaklig sysselsättning


Meriterande:

- Erfarenhet av C-körningar
- Erfarenhet av lossning och lastning
- Truckkort


Tillsättning:

Omgående.

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?

Ansök nu

Jobba heltid inom lager

Lagerarbetare
Läs mer Nov 21
Dina Arbetsuppgifter och profil

Vi är i behov av att stärka upp med duktig lager personal hos vår kund i Örebro!
Här kommer du att arbeta med sedvanliga uppgifter inom lager, såsom orderplock och pack men också container lossning där det innefattar en del tunga lyft och vi ser då att du gillar att arbeta fysiskt med kroppen. För att passa in i tjänsten så ser vi att du är noggrann och gillar att arbeta i tempo enligt utsatta plockmål. Du hjälper till där det behövs och är en riktig lagspelare.

Vi erbjuder dig
Du som jobbar hos oss får en arbetsgivare som gör sitt yttersta för att du ska få utvecklas och få alla möjligheter till att nå goda resultat. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket betyder att vi följer alla rådande lagar och erbjuder dig som anställd säkra arbetsvillkor och kollektivavtal. Våra flexibla medarbetare är kärnan i vår verksamhet och en viktig faktor till vår starka tillväxt.

Villkor
- Truckkort A+B är ett krav
- Tidigare erfarenhet av truckköring
- Arbetstiderna är förlagda vardagar och består av två skift dag och kväll.
- Du har hög arbetsmoral.
- Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
- Den här tjänsten innebär att du blir anställd som konsult hos Insitepart och jobbar ute hos vår kund.
- Insitepart tillämpar utdrag ur brottsregistret hos de kandidater vi väljer att anställa.


Låter detta som din nästa utmaning?
På Insitepart är alla välkomna att söka jobb oavsett ålder, kön, erfarenhet eller etnisk bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi rekryterar, för vi vet att rätt person på rätt plats skapar ett stort mervärde för både kund och dig som person.

Skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kommer att tillsättas när vi funnit rätt kandidater.

Ansök nu

Örebro taxi 24/7 AB / Taxiförare

Taxiförare/Taxichaufför
Läs mer Mar 3
Då vårt företag växer söker vi nu nya taxiförare. Någon tidigare erfarenhet krävs inte.
Vi söker dig som tycker om att köra bil , möta människor och ge god service. Taxiförarlegitimation är ett krav.

Ansök nu

Vi söker nu lagerarbetare till sommaren!

Lagerarbetare
Läs mer Mar 21
Vi söker nu lagerarbetare till sommaren!
Under en längre sommarperiod söker vi nu 4 stycken lagerarbetare, med chans till anställning efter denna period. 
I denna tjänst kommer det innebära att man jobbar i Kyl-/frys-lager delar av arbetspasset. 

Du kommer att jobba ett av skiften nedan, man jobbar alltså samma skift hela sommaren. 

Dag: Mån-Tors 07:00-16:00, Fre 08:00-17:00
Natt: Sön-Tors 21:00-05:15
Natt: Sön-Tors 23:00-07:00
Kväll: Sön-Tors 14:45-00:00 

Kvalifikationer: 
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av lagerarbete under flera års tid, meriterande om du har erfarenhet av rangering. Truckkort A1-B4 är ett krav. För att trivas i denna tjänst ska du ha en hög arbetsmoral, vara självständig och trivas att jobba i grupp. 

Ansökan
Vi tar enbart emot ansökningar via annonsen. Genom att söka den här tjänsten ger du ditt samtycke till att vi begär in utdrag ur belastningsregistret.

Vad erbjuder vi dig…
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos det aktuella företaget. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Om oss på OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Lagermedarbetare till Örebro

Lagerarbetare
Läs mer Mar 9
Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete med höga krav på noggrannhet och serviceanda. Tjänsten passar dig som är strukturerad, lyhörd och kan arbeta på ett effektivt sätt. Har du dessutom en god förmåga att prioritera arbetsuppgifter och hitta smarta lösningar kan du vara rätt person för oss!
Vi är idag ett team på tre personer som jobbar med logistiken på vår fabrik. Det är viktigt att du passar bra in i gruppen och är en positiv lagspelare med god samarbetsförmåga. Arbetet utförs ofta i grupp men även enskilt.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Leveransmottagning.
Orderplock/packning.
Lastning.
Bistå maskinoperatörer med arbetsmaterial.
Bokning av frakter.

Kvalifikationer
Gymnasieutbildning.
Några års arbetslivserfarenhet inom relevant område.
Datorvana.
God förmåga att förstå och kommunicera på svenska i tal och skrift.
B-körkort.
Truckkort B2 och körvana.

Meriterande kunskaper
Truckkort B1.
Erfarenhet i affärssystemet M3.
Behärskar engelska i tal och skrift.

Ansök nu

Sommarjobb på lagret

Lagerarbetare
Läs mer Mar 9
Stoneridge söker sommarjobbare till lagret

Vi producerar högteknologisk elektronik till de största leverantörerna av lastbilar och bussar. Vi ser till att montera instrumentpaneler och färdskrivare med kvalitet i fokus, så att yrkeschaufförer ska känna sig säkra när de är ute på vägarna.


Som lagerarbetare är du en stödfunktion till produktionen och ser till att lossa och lasta material samt ser till att material finns tillgängligt för operatörerna i produktionen.
Du måste ha fyllt 18 år och ska helst kunna jobba hela sommaren. Arbetet bedrivs antingen i 2-skift eller 3-skift. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet, utan du utbildas på plats.


Din profil
Vi söker dig som är noggrann i ditt arbete, där fokus ligger på säkert beteende och kvalité. Du är villig att förbättra, utmana och prova nya idéer samt lära in nya arbetssätt. Vi värdesätter egenskaper som hög arbetsmoral, flexibilitet och punktlighet. Som person är du självgående och initiativrik och tycker om att jobba självständigt såväl som i grupp. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och är öppen och nyfiken på att lära dig ännu mer! Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökanden.


Kompetens
· Svenska och engelska i tal och skrift
· Truck-kort och B-körkort 


Vi erbjuder
· En plats hos ett spännande och framgångsrikt företag
· Arbetsgrupper med härliga medarbetare där glada miner och skratt bidrar till en god stämning
· Ett varierande arbete där dina personliga utvecklingsmöjligheter är mycket goda
· Möjlighet till extraarbete efter sommaren
· Vi har kollektivavtal vilket gör att vi är en schysst och trygg arbetsgivare


Vi vill ha din ansökan senast 30 april 2023


Stoneridge Electronics ingår i den globala koncernen Stoneridge Inc. som har sitt huvudkontor i Novi i USA. Stoneridge Inc. har omkring 4500 anställda världen över och företaget omsätter ca 700 milj USD. Stoneridge Electronics utvecklar och producerar bland annat förarinformationssystem (t.ex. instrumenteringar), färdskrivare, elektroniska styrenheter, telematiksystem, elcentraler. Uppdragsgivare är världens främsta tillverkare av kommersiella fordon bl.a. Volvo, Scania, Daimler, MAN, Navistar och MACK. Stoneridge Electronics har ca 600 anställda i Europa och på fabriken i Örebro är vi ca 260 anställda.

Ansök nu

Erfarna CE chaufförer med YKB sökes!

Fjärrbilsförare
Läs mer Mar 23
*
Till våran kund i Örebro söker vi nu CE-chaufförer med tidigare erfarenhet att köra lastbil med släp.

Om tjänsten
Oavsett om du är nyexaminerad chaufför eller har lång erfarenhet och kanske bara behöver ett miljöombyte så har vi arbetet för dig! Nu söker vi på Montico i Örebro efter lastbilschaufförer med CE-behörighet som utgår från Örebro. Vi tror på att skapa ett team med medarbetare med positivt mindset som vill utvecklas i sin arbetsroll vilket denna tjänst ger möjlighet till!

Behovet kommer primärt att vara under perioden juni-augusti/september och du kommer under denna perioden arbeta heltid. .Detta uppdraget har varierande arbetstider. Om du gör ett bra arbete så kan det finnas möjlighet till en fortsättning även efter sommaren.

Du som hittat till denna annons har nu nyckeln in till några av Sveriges absolut ledande företag inom logistik. Genom Montico kommer du till en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter där du inte enbart kommer kunna utvecklas, du kommer också trivas under tiden!


Arbetsbeskrivning
Du som söker är punktlig, noggrann och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har en god servicekänsla gentemot företagets kunder där du är duktig på att ge ett professionellt bemötande. Du behöver vara i god fysisk form då en del tunga lyft förekommer.

Vi söker dig som
Du som söker har körkort, med behörighet CE. Du behöver också ha YKB och digitalt förarbevis. Du behöver kunna jobba både dagtid och natt.

Meriterande
ADR och erfarenhet från yrket ses som meriterande. Du som söker denna tjänst behöver kunna börja jobba omgående.

Urvalsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att få träffa dig på en personlig intervju

Ansök nu

Lagerarbetare sökes för extraarbete omgående och under sommaren i Örebro!

Lagerarbetare
Läs mer Mar 21
Söker du ett extraarbete vid sidan av studier som du sedan kan jobba vidare på under sommaren? Vill du komma igång med ett extraarbete redan nu inför sommaren? Då kanske du är den vi söker!

Vi på Student Consulting söker efter dig som vill jobba extra hos någon av våra kunder. Då våra kunder skiljer sig något sinsemellan kan arbetsuppgifterna variera, exempel på arbetsuppgifter är truckkörning, plock, lastning och lossning. Du kommer bli placerad på uppdraget som passar dig bäst. Där kommer du få lära dig om verksamheten från grunden, ha möjlighet till utveckling och varierande arbetsuppgifter.

Arbetstiderna varierar men det förekommer både dag- och kväll. Vi önskar att du är tillgänglig för jobb minst 2 dagar i veckan och förväntas vara flexibel och kunna hoppa in med kort varsel och kan arbeta extra vid sidan av dina studier eller annat arbete. Detta är ett bemanningsuppdrag där du är anställd av oss på Student Consulting och bokas in på jobb efter kundens personalbehov. Om du har studieuppehåll och vill arbeta mer under sommaren kommer möjligheten finnas. Det innebär att man som konsult på detta uppdrag i regel blir tilldelad arbetspass veckan innan men kan få ett schema vid högtider eller semesterperioder. Det kan även förekomma bokningar med kortare varsel vid exempelvis sjukdom eller arbetstoppar.

Din profil
Vi söker dig som studerar, har ett annat arbete eller om du är pensionär och vill jobba några dagar i veckan. För dig som har ett annat jobb är det viktigt att du kan visa intyg på att detta är på minst 50%. Du behöver även vara noggrann, självgående och social. Vidare är du en trevlig kollega som samarbetar bra med medarbetare och arbetsledare.

Det krävs att du:
- Studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% som fortsätter under hösten
- Har truckkort
- Kan kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift
- Godkänd kontrollerad bakgrundskontroll
- Kan arbeta både dag och kväll

Det är meriterande om du:
- Har erfarenhet av truckkörning
- Har erfarenhet av lagerarbete

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Lagermedarbetare sökes!

Terminalarbetare
Läs mer Mar 13
Lagermedarbetare sökes!

För kunds räkning söker vi nu dig som är redo att utvecklas inom rollen som lagermedarbetare. Vi erbjuder dig en tjänst där du får chansen att utvecklas både som lagermedarbetare, person och internt på företaget. 
För att trivas i denna roll bör du ha ett gott omdöme för behov, god initiativ förmåga och stimuleras av uppsatta mål. Både individuellt och på avdelningensnivå. I det dagliga arbetet kommer det förekomma tunga lyft. 

Kvalifikationer
- Truckkort A1-A4 och B1-B4
- Ha en god baskunskap i datasystem
- En god grundfysisk 
- Mycket goda kunskaper i det svenska språket

Sysselsättningsgrad
Heltid.

Arbetstid
Måndag till fredag 10:00-19:00.

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Vi tar enbart emot ansökningar via annonsen. 
Genom att söka den här tjänsten ger du ditt samtycke till att vi begär in utdrag ur belastningsregistret samt genomför en liten kreditupplysning.

Om oss på OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Truckförare till kvällsskift

Truckförare
Läs mer Mar 13
Truckförare till kvällsskift 

För kunds räkning så söker vi nu dig med dokumenterad erfarenhet av motviktstruck. I denna tjänst handlar det i första hand om att lasta/lossa lastbilar med motviktstrucken och i framtiden även lära sig andra moment på arbetsplatsen där det är mer fysiskt arbete. Arbetstiderna är måndag till torsdag 13:00-21:00.
Här värderar man egenskaper som initiativtagande och lojalitet högt. 

Arbetstider: 
Måndag till torsdag 13:00-21:00

Lön: 
Enligt kollektivavtal. 

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Vi tar enbart emot ansökningar via annonsen. 
Genom att söka den här tjänsten ger du ditt samtycke till att vi begär in utdrag ur belastningsregistret.

Om oss på OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Truckförare Terminal, Sommarvikariat Örebro

Postterminalarbetare
Läs mer Mar 23
Vi hanterar mer än leveranser, vi hanterar mening.

PostNord är Sveriges kanske mest kända varumärke - och vi finns överallt. Det finns en stark drivkraft och vilja att ta brevet eller paketet ända fram. Vi är länken mellan människor och företag, och har en ambition att genom vårt jobb göra vardagen enklare för alla i Sverige.

 

Du & vi & jobbet
PostNord är alltid i rörelse. Gods, paket och försändelser sorteras, packas och skickas för att nå en väntande destination. Dagens förväntningar på leveranser är höga och här är du som terminalarbetare en viktig del för att vi ska lyckas med vårt uppdrag. Tillsammans hjälps vi åt för att leverera en hållbar och pålitlig kedja av eviga leveranser.

Den här tjänsten är en tidsbegränsad anställning med en sysselsättningsgrad på 100%. Anställningen startar v.20 och pågår fram till v.33. Dina arbetstider kommer att vara förlagda dagtid - måndag till fredag.

 

Vad du kommer att göra

- Truck-körning
- Arbeta med inleverans/utleverans

Vem du är
- Självständig: En del av jobbet gör du ensam, men teamkänslan är viktig.
- Inre lugn: Många saker samtidigt kan vara stressande, men behöver inte vara det.
- Strukturerad: Kunder är beroende av sina leveranser. Ditt ansvar matchar deras förväntningar.
- Positiv & orädd: Dela dina tankar och bidra till förbättring. Mångfald av människor och idéer gör oss bättre.
- God styrka och rörlighet: Du ser fram emot ett fysiskt aktivt arbete.
- Lagspelare: Kan inte nog poängteras. Samarbete vinner alltid i längden.
- Du är unik: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Vad du tar med dig
- Samarbetsförmåga och laganda
- Flexibilitet och positiv attityd
- God lokalkännedom inom Örebro stad och län.
- Svenska i tal och skrift
- Gymnasieexamen eller motsvarande

 

Varför vi finns
PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag, att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. Vi är PostNord – ett fantastiskt företag att jobba och växa med. Läs mer på postnord.se.

 

Du ska må bra
 Vi är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på våra anställda som våra kunder. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets- och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom vår egen personalstiftelse PostNord Plus. Hos oss finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.

 

 

Vad väntar du på?
 För att söka det här jobbet behöver du varken förbereda CV eller personligt brev. Vi vill lära känna dig bättre än så och därför får du istället svara på några videofrågor. Klicka på ”Ansök” här i annonsen och följ stegen, på bara 5–10 minuter har du sökt jobbet. Se till att ha betyg redo från gymnasiet eller högre utbildning när du påbörjar ansökan, dessa ska laddas upp under "övriga filer" och är viktiga för att du ska kunna gå vidare i processen.

 

Om du har frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta oss på karriar@postnord.com. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Rekrytering för denna tjänst sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

 

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Ansök nu

Produktionsmedarbetare till Roberts!

Lagerarbetare
Läs mer Mar 23
Robers söker medarbetare till deras produktion som vill vara med och utveckla företaget framåt. Trivs du med ett fysiskt arbete där du samarbetar tätt med dina kollegor i en familjär miljö? Då är detta rollen för dig! Ta chansen och sök redan idag, vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Roberts grundades i Örebro år 1910 och är specialiserade på att skapa smakfulla aromer och extrakter, som de säljer till bryggerier. De levererar till välkända varumärken varav företagets största framgångar är Champis och julmust. Roberts lägger stor vikt vid noggrannhet och söker därför dig som är ansvarsfull och aldrig tummar på kvaliteten. Det är även av största vikt att du förhåller dig till uppsatta regler kring hygien.

Du kommer att introduceras bredvid erfarna kollegor. Teamet i produktionen består av fem medarbetare som tillsammans sköter den dagliga driften, där samarbete är A och O. Du kommer att vara anställd via Academic Work och arbeta som konsult hos Roberts. Uppdraget sträcker sig inledningsvis 6 månader med goda chanser till förlängning och överrekrytering till Roberts.

Du erbjuds


* Utveckling inom produktionsbranschen tillsammans med erfarna kollegor
* Varierade arbetsuppgifter i en spännande miljö


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Tillverkning av läskkoncentrat och extrakter samt beredning av råvaror och närliggande arbetsuppgifter samt hygienarbete.

VI SÖKER DIG SOM
- Talar och skriver obehindrat på svenska, då språket används i det dagliga arbetet
- Gillar att arbeta fysiskt med kroppen

Det är meriterande ifall du


* Har truckkort sedan tidigare, om du inte har det så kommer du att erbjudas truckutbildning


Vi söker dig som är


* Kvalitetsmedveten
* Samarbetsinriktad
* Självgående


I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ett personlighetstest kommer att ingå i processen.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, arbetstider mellan 06.50-16.00 med viss möjlighet till flexibilitet
* Placering: Örebro, Örnsro
* Övrig information: I arbetet förekommer nära kontakt med alkohol


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Roberts här!

Ansök nu

Vi söker duktiga motviktsförare till Sommaren

Lagerarbetare
Läs mer Mar 24
Nytt
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Nu letar vi efter duktiga motviktsförare till vår kund i Örebro.

Vi söker dig som vill komma in och jobba heltid över sommaren och har tidigare erfarenheter av att köra motviktstruck.

Du kommer i första hand jobba som truckförare men även andra arbetsuppgifter som plock och pack mm.


Tjänstgöringsgrad: Heltid
Start: Till sommaren
Anställningsform: visstid
ort: utanför Örebro, behöver ha tillgång till bil

Din profil

Vi letar efter dig som trivs med att arbeta i ett högt tempo är en punktlig och ansvarsfull som person.
Du trivs med att arbeta självständigt men funkar lika bra i grupp.

Krav:
-18år fyllda
- Du har truckkort
- Körvana motviktstruck
-Obehindrad svenska i tal och skrift
- Du har körkort och tillgång till bil
-God fysik

Ansök nu

Lagermedarbetare till Avantors nya anläggning på Pilängen

Lagerarbetare
Läs mer Mar 1
Om tjänsten
I Karlskoga har VWR, som är en del av Avantor, sitt nordiska distributionscenter varifrån man dagligen levererar laboratorieutrustning både direkt till kund och till andra lager inom gruppen. Nu har de byggt en ny anläggning på Pilängen i Örebro och ska flytta hela sin verksamhet dit under våren 2023.
VWR ska förstärka teamet med tio lagermedarbetare för att hantera flytten på bästa sätt. Du kommer vara med under flytten men även vid starten i den nya anläggningen, som de får tillgång till den 1 juni. Ambitionen är att du kan starta ca en månad innan flytten så du i god tid kan få din upplärning i deras verksamhet i Karlskoga. Du kommer till större delen plocka och packa gods men även hjälpa till på andra områden.


Du erbjuds
• VWR tillämpar en rotationsprincip som ger dig stimulerande och flexibla arbetsuppgifter så du får en givande vardag.
• Härliga kollegor.
• En fadder under din upplärning för att säkerställa att du får bästa förutsättningar för att lyckas i ditt arbete.
• På WVR erbjuds samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling – och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt.


Arbetsuppgifter
Som lagermedarbetare plockar du och packar laboratorieutrustning både direkt till kund och andra lager inom gruppen. Ca 30% av volymen består av kemikalier vilket innebär att man tillämpar ADR regelverk. Du kommer främst att använda dig av smalgångstruckar (plocktruckar) samt ledstaplare i ditt arbete. Arbetstiderna är dagtid 07:30 - 16:30 alternativt 08:00 – 16:45 och arbetet kommer utföras i nya fräscha lokaler på Pilängen.
I jobbet ingår följande moment:
• Diverse uppgifter som hör till lager som exempelvis plock och pack, fylla på hyllor
• TruckkörningDin profil
Vi tror att du som söker är en initiativtagande och ansvarsfull person som trivs med att arbeta både individuellt och i grupp. I den här processen lägger vi större fokus på dina personliga egenskaper framför din truckkompetens. Har du viljan och ambitionen kommer VWR förse dig med rätt förutsättningar för att lyckas.
Vi ser gärna att du har:
• Truckkort A+B
• Goda kunskaper i Svenska och engelska
• Erfarenhet av plock och pack
Meriterande men inget krav om du har:
• ADR utbildning


Övrigt
Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Cleverex Bemanning men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos VWR.
Lediga platser: 10
Anställningsform: 6 månaders visstidsanställning med möjlighet till anställning hos VWR om behovet finns och alla parter nöjda med samarbetet
Arbetstider: Dagtid 07:30 - 16:15 alternativt 08:00 – 16:45
Plats: Under den första månaden kommer du arbeta på deras anläggning i Karlskoga och därefter ska du arbeta på deras nya anläggning som ligger på Pilängen i Örebro.
Vi ser fram emot att höra från dig!


Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt!

Ansök nu

CE-chaufförer till Bengts Åkeri i Örebro

Fjärrbilsförare
Läs mer Mar 15
Bengts Åkeri söker CE-chaufförer i Örebro


Se hela annonsen och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/bengts-akeri-ab-soker-fjarrchaufforer/482Är du på jakt efter ett riktigt bra chaufförsjobb?


Vi söker chaufförer med CE-behörighet till vårt huvudkontor i Örebro.


Vi erbjuder:


-Dag och Nattkörningar


-Heltid alt. deltid


-Lön och villkor enligt kollektivavtal


-Modern vagnpark


-Trevliga kunder och trevliga kollegor


Om oss:


Bengts Åkeri drivis av familjen Johansson sedan snart 50 år tillbaka.


Åkeriet startade i liten skala med att köra ut tvättmedel till kunder i Örebro. I dag är åkeriet ledande inom just-in-time-transporter med 270 anställda, 130 bilar, lika många släp. Vi trafikerar hela Sverige och våra fordon rullar cirka 8 000 mil/dygn vilket motsvarar cirka två varv runt jorden varje dygn.


Största kunder är PostNord och DSV. Årsomsättningen uppgår till 300 mkr.


Vårt huvudkontor ligger i Örebro samt har vi filialer i Borås, Göteborg, Härryda, Jönköping, Karlstad, Ockelbo, Söderhamn och Sundsvall.


Välkommen med din ansökan!


Ansök direkt via www.forartjanst.se

Ansök nu

Nu fyller vi på vår studentpool på XXL!

Lagerarbetare
Läs mer Mar 21
Är du en ihärdig och tävlingsinriktad person som gillar att kavla upp ärmarna och arbeta i högt tempo? Studerar du på högskola eller universitet och söker ett aktivt arbete där du får möjligheten att komma ifrån skolmiljön och tjäna lite extra pengar? Då är det dig vi söker för studentuppdrag hos XXL centrallager i Örebro.

OM TJÄNSTEN
Nu är det dags att fylla på vår studentpool igen och därför söker vi fyra nya lagermedarbetare till ett deltidsuppdrag på XXL centrallager i Örebro. XXL har under de senaste åren arbetat med att bygga upp en stark företagskultur som genomsyrar hela organisationen. Deras kärnvärden är entusiasm, öppenhet, hjälpsamhet och resultatfokus. Som medarbetare på XXL centrallager är du mycket tävlingsinriktad och älskar att utmana dina kollegor i tävlingar som anordnas varje månad.

I tjänsten kommer du att arbeta extra vid behov under skolterminerna samt täcka upp för semesterfrånvaro under övriga ledigheter. Du behöver vara tillgänglig minst två pass i veckan, men kan själv välja vilka dagar utifrån ditt skolschema.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som lagermedarbetare på XXL kommer du att arbeta såväl i grupp som individuellt. Du är alltid en del av ett team, men vissa arbetsuppgifter utför du på egen hand och vissa utför ni som en hel grupp. Våra studenter hjälper främst till på två avdelningar, Autostore och returavdelningen. På Autostore arbetar du med att placera in varor i ett robotliknade system som på andra sidan plockar ut varor och skickar till butik. Returavdelningen hanterar de returer som kommer in från onlinehandeln.

Du kommer till exempel att arbeta med:


* Inplacering i automatanläggningen
* Att räkna och kontrollera varor
* Kontrollera att produkterna är av nyskick och i rätt antal
* Vika/packa om produkter, byta ut påsar och rolla/putsa
* Godkänna returer digitalt


VI SÖKER DIG SOM
- Studerar minst 50% på högskola eller universitet och har 1,5 - 2 år kvar av dina studier. Registreringsintyg behöver kunna uppvisas.
- Har goda verbala kunskaper i svenska
- Tidigare har arbetat resultatinriktat mot uppsatta mål

Det är meriterande om du har truckkort eller om du tidigare har arbetat med fysiskt krävande arbeten.

Som person är du:


* Resultatinriktad
* Noggrann
* Har god samarbetsförmåga


Övrig information:


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid 10-12 timmar/vecka
* Placering: Örebro
* Arbetstider: Mån-tors = 06:30-15:15 / 15:15-23:00. Fredag = 06:30-14:00 / 14:00-21:30. Söndag = 08:00-15:30 / 15:30-23:00


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Sommarjobb som lagerarbetare till kund

Lagerarbetare
Läs mer Mar 10
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du noggrann, har en positiv inställning och har tidigare erfarenhet av lagerarbete? Då kanske det här kan vara ett jobb för dig!

För våra kunder i Örebro, Kumla och Hallsberg söker vi lagerarbetare som vill jobba under sommaren från juni till september.

Det finns arbete inom såväl lager med plock och pack som inom containertömning. Du kommer att jobba på stora lager så det krävs att du är noggrann, håller koll på artikelnummer samt plockar rätt antal. Det kommer även förekomma truckkörning, därmed är truckkörkort ett krav.

Personprofil
Vi ser att du som person trivs att arbeta såväl självständigt som i team, och hela tiden sträva efter att nå dina mål. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som lagerarbetare. Vidare trivs du bra att jobba i ett högt tempo i ett fysiskt krävande arbete.

Övrigt
Start: Från juni-september
Arbetstider: Varierande tider mellan 07-18, vardagar. (Exempelvis 7-16 eller 9-18)
Omfattning: Olika upplägg beroende på tjänst. Deltid


Om PerformIQ
PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv. Eventuella frågor om tjänsten hänvisas till Rekryteringskonsult Olle Ivarsson på Olle.ivarsson@performiq.se Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ansök nu

Sommarjobb som lagermedarbetare och truckförare!

Truckförare
Läs mer Mar 9
Letar du efter ett jobb över sommaren och söker en arbetsplats med stark gemenskap och familjärmiljö? För kunds räkning söker vi nu en erfaren truckförare under sommarperioden som trivs med att jobba i högt tempo. Vi jobbar med löpande urval, ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
I rollen som truckförare och lagermedarbetare kommer du att arbeta på lagret tillsammans med flera kollegor. Du kommer att introduceras genom att gå bredvid en kollega under din upplärning innan du sedan förväntas arbeta självgående med kollegor nära tillhands. Du välkomnas in i en familjär och öppen miljö där arbetet bygger på ett lagspel mellan medarbetarna på avdelningen. För att lyckas i rollen behöver du trivas med tydliga deadlines och förväntningar samtidigt som du bidrar med ett gott humör till gruppen!

#

Du erbjuds


* Värdefull erfarenhet av truckkörning och lagerhållning
* Möjligheten att få vara en del av ett team som har kul på jobbet


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Huvudfokuset för dina dagliga arbetsuppgifter är:


* Truckkörning inkluderat lastning och lossning av gods
* Godsmottagning och orderadministrering
* Utlastning och etikettering
* Förse produktionsenheterna med material


Tunga lyft kan förekomma i rollen.

VI SÖKER DIG SOM
- Har truckkort A2, A4 och B1, samt tidigare erfarenhet av truckkörning
- Har tidigare erfarenhet av lager och logistik inkluderat orderadministrering eller godsmottagning
- Gillar att arbeta fysiskt med kroppen
- Har goda verbala kunskaper i svenska och engelska, då kommunikation och instruktioner sker på de båda språken
- Har en avslutad gymnasial utbildning
- Innehar B-körkort

Meriterande:


* Kunskaper eller erfarenhet inom SAP


Vi söker dig som är


* Samarbetsinriktad
* Kvalitetsmedveten
* Självgående


Övrig information


* Omfattning: Heltid, arbetstid 7-16 uppdraget gäller under perioden: Vecka 25 - 32
* Placering: Karlskoga
* För detta uppdrag krävs även ett utdrag ur belastningsregistret som en del av rekryteringsprocessen


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Electric Bike Courier Örebro (CAKE Moped)

Mopedbud
Läs mer Okt 31
Picsmart was founded in 2019 with the mission to offer fast and emission free deliveries of groceries along with a personal shopping experience. We are growing rapidly and are continuously looking for new rockstars to our Field Operations department ?????????

As an Electric Bike Courier you will deliver groceries from our partner-supermarkets to our customers. You will work closely with our Shoppers and play an important part of providing a shopping experience above the usual.

To succeed in the position you need to be a service-minded team player with good judgment, the ability to handle stress and excellent communication skills in English. Furthermore you need to be responsible and be at least 18 years old. You have a moped class 1 driving license or B driving license.

Are you the person we are looking for? Then, don't hesitate to apply - we look forward to hear from you!

Ansök nu

Lagermedarbetare till kunder runt Örebro

Lagerarbetare
Läs mer Mar 22
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du noggrann, har en positiv inställning och har tidigare erfarenhet av lagerarbete? Då kanske det här kan vara ett jobb för dig!

För våra kunder i Örebro, Kumla och Hallsberg söker vi lagerarbetare som vill jobba extra vid behov.

Det finns arbete inom såväl lager med plock och pack som inom containertömning. Du kommer att jobba på stora lager så det krävs att du är noggrann, håller koll på artikelnummer samt plockar rätt antal. Det kommer även förekomma truckkörning, därmed är truckkörkort ett krav.

Personprofil
Vi ser att du som person trivs att arbeta såväl självständigt som i team, och hela tiden sträva efter att nå dina mål. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som lagerarbetare. Vidare trivs du bra att jobba i ett högt tempo i ett fysiskt krävande arbete.

Övrigt
Start: Omgående, löpande tillsättning
Arbetstider: Varierande tider mellan 07-18, vardagar. (Exempelvis 7-16 eller 9-18)
Omfattning: Olika upplägg beroende på tjänst. Deltid


Om PerformIQ
PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv. Eventuella frågor om tjänsten hänvisas till Rekryteringskonsult Olle Ivarsson på olle.ivarsson@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ansök nu

Extrajobb som orderplockare på KGA Logistik - Örebro

Lagerarbetare
Läs mer Mar 16
Arbetsuppgifter
Som lagermedarbetare kommer ditt arbete bestå av varierande uppgifter på lager. Arbetet är aktivt och består av truckkörning och plock av ordrar med alkohol, men det förekommer även andra arbetsuppgifter såsom att hjälpa till vid inleveranser samt utleveranser till och från lagret.

Arbetsuppgifterna är fysiskt krävande och det förekommer tunga lyft, så det är viktigt att du som person trivs i ett aktivt arbete.

Arbetstider
Arbetet är primärt förlagt under måndag till fredag, dagtid är 06:00-15:00 och kvällstid är förlagt 14:00-23:00 samt nattetid 23:00-06:00. Vi ser att du vill och kan arbeta heltid under juni och juli. Det kan även finnas extrapass utöver dessa månader om man vill jobba extra vid sidan av sin andra huvudsakliga sysselsättning.

Du kommer att vara anställd hos oss på Storesupport men jobbar på uppdrag av vår kund.

Tjänsten kommer att starta med två veckors utbildning på heltid måndag-fredag. Utbildningen kommer att ske löpande under under våren på kvällstid 14:00-23:00.

Personliga egenskaper

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du vet hur du ska planera ditt arbete för att vara så effektiv som möjligt och att du har en flexibel inställning. Vidare är det viktigt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet och att du har en ödmjuk inställning till både dina styrkor och svagheter. Du bör också vara i god fysisk form då det förekommer många tunga lyft och arbetet sker i ett raskt tempo.

Storesupports värdegrund vilar tungt på tre nyckelord - engagemang, kunskap och kvalitet - tre värdeord som är styrande i våra beslut, kommunikation och dagliga handlingar. Viktiga ord som vi vill ska lysa igenom hos alla kandidater vi förmedlar till kund. För att trivas ihop ser vi också att du har en bra och positiv inställning till arbetet samt god attityd mot andra.

Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Vikt kommer även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper.

Krav

- För att anställas samt vara anställd i denna tjänst krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Exempel på annan huvudsaklig sysselsättning är studier på minst halvfart (50%), annat arbete där du är garanterad arbete minst 50%, eget företag eller elitidrottare. Du kommer behöva uppvisa intyg på din huvudsakliga sysselsättning innan eventuell anställning för denna tjänst.

- Truckkort A + B

- Kunna arbeta heltid v.24-v.27

- Eftersom arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska behöver du behärska svenska språket.

Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetens­företagen via Almega. www.storesupport.se.

Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Är du intresserad?

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du intresse för tjänsten ansöker du via denna sida, vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Välkommen!

Ansök nu

Process Developer Global Supply Planning

Transportplanerare
Läs mer Mar 23
Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With
cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction
equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm,
Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries.
Learn more at www.epirocgroup.com.

Do you have a genuine interest in technology, people and in achieving results? Then this could be your next challenge!
We are now searching for our new team member that will take on the role as Process Developer in our Global Supply Planning organization. In this role you will get the chance to work in a small agile team with positive attitude that always strive to find better solutions
Join our team and be part of the journey to unify Epiroc's global Supply Chain and create a competitive edge to serve our customers better and faster!

Your mission
The Mission of the Process developer is to identify and create the most efficient processes within Global Supply Planning responsibility. You will also support with reports, KPI monitoring, provide training and guidance, monitor process adherents, and maintain process documentation. As a process developer you will also support and manage projects related to process, systems and tools development. Further you will work and lead the continuous process improvement activities and identify process related issues.

Your profile
To be successful in this role you need to have a degree in supply chain, logistics, operations or related degree. You have experience in the global supply chain and global distribution systems and processes. Its meritorious if you have experience in end-to-end supply chain management involving distribution, inventory management or project management.
For this role we are searching for a candidate who has a strong understanding of processes, system, KPI’s and reports. Good knowledge of English, verbally and in writing communication skills is essential. It’s meritorious if you have good knowledge of Swedish verbally and in writing communication.
To enjoy the work as Process Developer, it is important that you have a genuine interest in technology, people, teamwork and in achieving results. You have a drive for continuous improvement, an ability to learn quickly and transfer knowledge to others, an ability to lead small groups and conduct training sessions. You are detail oriented and customer focused, result- and solution oriented and have an ability to act and deliver in a dynamic environment. On top of this you have a positive attitude, and you firmly believe that there is always a better way!

Location and travel
This position is located in Sweden (Örebro) or US (Allen). Global travel is required 
In case a candidate from a different country applies and is successful, Swedish local terms and conditions will apply.

Life at Epiroc
By joining our team, you can expect an atmosphere of creativity, innovation, and workplace diversity. You will be a part of a group of skilled and helpful colleagues who live by our core values: Collaboration, Commitment, and Innovation. We work in a global environment with over 113 different nationalities!
In addition to the fact that we have a culture that is characterized by development combined with having a good balance between work and leisure, there are some things that makes us a little extra proud to work at Epiroc:  
* Global career opportunities
* Epiroc University, for your own competence development
* Community involvement
* Benefits package, which amongst other things include flexible working hours and bonus.


A hybrid workplace
Life at Epiroc can include the possibility for a hybrid workplace. It is a way of working that offers flexibility and participation allowing for a better balance between work and private life, which also promotes well-being. The hybrid workplace is an opportunity if work allows, based on your role, responsibilities, and individual conditions.

Application and contact information
In this recruitment process, we review applications continuously. Welcome with your application as soon as possible by creating an account in our recruitment system. Last day to apply for this position is 2023-03-04-16.
For questions about the position please contact hiring manager: Karolina Gising, Global Supply Planning Manager, Karolina.gising@epiroc.com
For questions about the recruitment process or application please contact: Recruitment specialist, Nesrin.kaddoura@epiroc.com

Ansök nu

Global planner

Transportplanerare
Läs mer Mar 23
Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With
cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction
equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm,
Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries.
Learn more at www.epirocgroup.com.

Are you both analytical and social? Looking for your next challenge in end-to-end supply chain management? We are searching for a Global Planner! Join our Global Supply Planning team - we are a small, agile and skilled team with a positive attitude that strive for better solutions and continuous improvements.

Your mission
As Global Planner you play a key part in our global supply planning function, in which you will act as the spider-in-the-web and establish the S&OE; process. You will be responsible for both analysis and communication of plans and prioritizations within our distribution network and production units. Part of the work will also be cross-divisionally and cross-functionally towards our Distribution Centers and other Epiroc functions involved.
This is a temporary position for 12 months starting immediately.

Your profile
You come from a background in end-to-end supply chain management involving distribution, inventory management and project management with very good understanding of supply chain, logistics and operations. We think you have at least 5 years previous experience in global supply chain and global distribution systems and processes. Prior knowledge working with MRP tools is advantageous. You have advanced skills in Microsoft Excel.
To enjoy the work as Global Planner, it is important that you have a genuine interest in both technology, people and teamwork. You must be very communicative and enjoy building trustful relationships in combination with strong analytical skills. Further, you are organized and solution-oriented with the confidence and ability to independently act and deliver in a fast-moving and dynamic environment.
As this is a global role, strong English communication skill both verbal and written are required. Additional language skills are a huge asset.

Location and travel
This position is located in Örebro, Sweden. Occasional travel is required. 
In case a candidate from a different country applies and is successful, Swedish local terms and conditions will apply.

Life at Epiroc
By joining our team, you can expect an atmosphere of creativity, innovation, and workplace diversity. You will be a part of a group of skilled and helpful colleagues who live by our core values: Collaboration, Commitment, and Innovation. We work in a global environment with over 113 different nationalities!
In addition to the fact that we have a culture that is characterized by development combined with having a good balance between work and leisure, there are some things that makes us a little extra proud to work at Epiroc:  
* Global career opportunities
* Epiroc University, for your own competence development
* Community involvement
* Benefits package, which amongst other things include flexible working hours and bonus.


A hybrid workplace
Life at Epiroc can include the possibility for a hybrid workplace. It is a way of working that offers flexibility and participation allowing for a better balance between work and private life, which also promotes well-being. The hybrid workplace is an opportunity if work allows, based on your role, responsibilities, and individual conditions.

Application and contact information
In this recruitment process, we review applications continuously. Welcome with your application as soon as possible by creating an account in our recruitment system. Last day to apply for this position is 2023-04-16.
For questions about the position please contact hiring manager:
Karolina Gising, Global Supply Planning Manager, Karolina.gising@epiroc.com
For questions about the recruitment process or application please contact:
nesrin.kaddoura@epiroc.com

Ansök nu

Chaufförer sökes för jobb i Örebro!

Distributionsförare
Läs mer Feb 10
Vi har tjänsten för dig som är chaufför med C eller CE-kort och som vill jobba för våra kunder i Örebro under sommaren!

Vi på StudentConsulting söker efter lastbilschaufförer med C eller CE-kort för våra kunders räkning. Tjänsten utgår från Örebro och arbetsuppgifter samt arbetstider kan variera. Efter avslutad rekrytering blir du anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund. Detta är ett bemanningsuppdrag och avser huvudsakligen sommarjobb, det finns dock goda möjligheter för extraarbete.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete och kundkontakter. Arbetet kräver hög kvalitets- och servicekänsla. För att trivas i rollen ser vi att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Du behöver också vara flexibel då det förekommer varierande arbetstider beroende på tjänst, du är samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete. Förutom körkort ska du även ha en hög servicekänsla och vara noggrann.

För att vara aktuell för tjänsten som chaufför så behöver du ha:
- C-kort och eller CE-körkort
- Digitalt förarkort
- Yrkeskompetensbevis

Det är meriterande för tjänsten om du har:
- Truckkort med A-behörighet
- ADR
- Tidigare erfarenhet av lastbilskörning samt vana av att köra släp
- Erfarenhet av kylaggregat och dubbelplansvagnar

I samband med rekryteringen kommer vi begära belastningsregisterutdrag från polisen.


Känner du att denna tjänst passar dig? Sök då redan idag! Vi jobbar med löpande urval och kommer tillsätta konsulter under rekryteringsperioden.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Lagerpersonal till Örebro!

Lagerarbetare
Läs mer Mar 15
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen!

Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning för att du ska känna dig trygg på arbetet.

Vi söker dig som

- Vill jobba i lager
- God fysisk förmågra
- Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande

- Körkort
- Truckkort
- Tidigare erfarenhet av däcklager

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter.

Ansök nu

Jobba extra på Lager i Örebro

Lagerarbetare
Läs mer Okt 28
Dina Arbetsuppgifter och profil

Nu är vi behov efter lagermedarbetare som vill jobba extra hos vår kund i Örebro. Dina arbetsuppgifter kommer vara sedvanliga lageruppgifter så som pack och plock med och utan truck men även container lossning, det kommer att förekomma tunga lyft i det dagliga arbetet och vi ser därför att du är fysisk lagd person som gillar att arbeta med kroppen.

Vi söker dig som är noggrann och kan se din del i att kunden blir nöjd. Ditt naturliga driv och engagemang gör att du ser möjligheter och tar tag i de utmaningar som du möter på vägen.

Vi erbjuder dig
Du som jobbar hos oss får en arbetsgivare som gör sitt yttersta för att du ska få utvecklas och få alla möjligheter till att nå goda resultat. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket betyder att vi följer alla rådande lagar och erbjuder dig som anställd säkra arbetsvillkor och kollektivavtal. Våra flexibla medarbetare är kärnan i vår verksamhet och en viktig faktor till vår starka tillväxt.

Villkor
För att vara aktuell för den här tjänsten så krävs det att du har studier på 100% eller ett annat arbete på min 50%

Truckkort är ett krav
Arbetet är både dagtid och kvällstid, vi ser gärna att du kan arbete minst 2 pass i veckan.
Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Den här tjänsten innebär att du blir anställd som konsult hos Insitepart och jobbar ute hos vår kund.
Insitepart tillämpar utdrag ur brottsregistret hos de kandidater vi väljer att anställa.

Låter detta som din nästa utmaning?
På Insitepart är alla välkomna att söka jobb oavsett ålder, kön, erfarenhet eller etnisk bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi rekryterar, för vi vet att rätt person på rätt plats skapar ett stort mervärde för både kund och dig som person.

Skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kommer att tillsättas när vi funnit rätt kandidater.

Ansök nu

Jobba extra på Lager i Örebro

Lagerarbetare
Läs mer Okt 26
Dina Arbetsuppgifter och profil

Nu är vi behov efter lagermedarbetare som vill jobba extra hos vår kund i Örebro. Dina arbetsuppgifter kommer vara sedvanliga lageruppgifter så som pack och plock med och utan truck men även container lossning, det kommer att förekomma tunga lyft i det dagliga arbetet och vi ser därför att du är fysisk lagd person som gillar att arbeta med kroppen.

Vi söker dig som är noggrann och kan se din del i att kunden blir nöjd. Ditt naturliga driv och engagemang gör att du ser möjligheter och tar tag i de utmaningar som du möter på vägen.

Vi erbjuder dig
Du som jobbar hos oss får en arbetsgivare som gör sitt yttersta för att du ska få utvecklas och få alla möjligheter till att nå goda resultat. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket betyder att vi följer alla rådande lagar och erbjuder dig som anställd säkra arbetsvillkor och kollektivavtal. Våra flexibla medarbetare är kärnan i vår verksamhet och en viktig faktor till vår starka tillväxt.

Villkor
För att vara aktuell för den här tjänsten så krävs det att du har studier på 100% eller ett annat arbete på min 50%

Truckkort är ett krav
Arbetet är både dagtid och kvällstid, vi ser gärna att du kan arbete minst 2 pass i veckan.
Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Den här tjänsten innebär att du blir anställd som konsult hos Insitepart och jobbar ute hos vår kund.
Insitepart tillämpar utdrag ur brottsregistret hos de kandidater vi väljer att anställa.

Låter detta som din nästa utmaning?
På Insitepart är alla välkomna att söka jobb oavsett ålder, kön, erfarenhet eller etnisk bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi rekryterar, för vi vet att rätt person på rätt plats skapar ett stort mervärde för både kund och dig som person.

Skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kommer att tillsättas när vi funnit rätt kandidater.

Ansök nu

Björks Åkeri söker C-chaufför i Örebro

Distributionsförare
Läs mer Mar 15
Björks Åkeri söker långtidsvikarie med C-kort i Örebro till Distribution


Se hela annonsen och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/langtidsvikariat-distributionsbil/711

Nu söker vi en serviceinriktad förare för distribution i Örebro län. Det är ett vikariat i drygt ett år framåt, med mycket goda chanser till fortsatt anställning efter vikariatets slut.


Du som söker bör gilla att både få använda kroppen och hjärnan i jobbet. Du börjar dagen tillsammans med kollegorna på terminalen med att planera och lasta dagens runda. Sedan bär det av ut på ditt distrikt där du distribuerar och hämtar in gods från företag och privatpersoner. Du kommer att ha många kundkontakter så goda kunskaper i svenska språket är ett krav.


Du behöver också kunna arbeta under kommande sommarmånader, eventuell ledighet kan lösas efter semesterperioden( juni-aug).


Tjänsten är dagtid/heltid, och du börjar och slutar arbetsdagen i Örebro.


Vi erbjuder en trygg anställning med trevliga arbetskamrater på en bra arbetsplats. Vårt åkeri växer stadigt men vi försöker att behålla familjeföretags känslan i vårt nu 100 åriga företag.


Krav:


Minst C-behörighet.


YKB


ADR Grund


Meriterande:


Yrkesvana av distributionskörning.


CE-behörighet


Vi ser fram mot din ansökan och förhoppningsvis ett långt yrkessamarbete tillsammans.


Ansök direkt via www.forartjanst.se

Ansök nu

Flyttpersonal - Örebro - Heltid

Flyttkarl/Stadsbud
Läs mer Mar 14
Vi på Simplex söker nu vår nästa superstjärna. Vi söker nya personer som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.
När du ingår i vår flytt- och transport del får du varje dag hjälpa olika kunder med deras önskemål. Första dagen kanske du hjälper en privatkund att flytta sin lägenhet från en adress till en annan. Dagen efter kanske du hjälper ett företag att forsla bort sina gamla skrivbord för att sedan leverera nya. Det är ett väldigt varierande arbete där ingen dag är den andra lik.
För att lyckas i rollen krävs det att du kan vara självgående och kunna ta egna initiativ med ett ständigt kundfokus. Att du är stark i kroppen är ett plus, vissa dagar kan vara väldigt fysiskt krävande.
Kvalifikationer:
Kunna tala och skriva svenska
Fysiskt aktiv
Positiv inställning och en hög arbetsmoral

Meriterande:
Erfarenhet inom Flytt & Transport
B-körkort

Arbetstider: Mån-fre 07.00-16.00
Plats: Örebro
Tidigare erfarenhet är inget krav. Rätt person med viljan att alltid vilja nå framåt är det enda kravet vi på simplex har.
Tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt person.
Vi erbjuder:
En bra lön med goda förmåner.
Möjligheter att växa internt på företaget både genom interna utbildningar och eget driv.
En arbetsplats som ser långsiktigt på dig.

Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex!

Ansök nu

Flyttpersonal - Örebro - Heltid

Flyttkarl/Stadsbud
Läs mer Mar 14
Vi på Simplex söker nu vår nästa superstjärna. Vi söker nya personer som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.
När du ingår i vår flytt- och transport del får du varje dag hjälpa olika kunder med deras önskemål. Första dagen kanske du hjälper en privatkund att flytta sin lägenhet från en adress till en annan. Dagen efter kanske du hjälper ett företag att forsla bort sina gamla skrivbord för att sedan leverera nya. Det är ett väldigt varierande arbete där ingen dag är den andra lik.
För att lyckas i rollen krävs det att du kan vara självgående och kunna ta egna initiativ med ett ständigt kundfokus. Att du är stark i kroppen är ett plus, vissa dagar kan vara väldigt fysiskt krävande.
Kvalifikationer:
Kunna tala och skriva svenska
Fysiskt aktiv
Positiv inställning och en hög arbetsmoral

Meriterande:
Erfarenhet inom Flytt & Transport
B-körkort

Arbetstider: Mån-fre 07.00-16.00
Plats: Örebro
Tidigare erfarenhet är inget krav. Rätt person med viljan att alltid vilja nå framåt är det enda kravet vi på simplex har.
Tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt person.
Vi erbjuder:
En bra lön med goda förmåner.
Möjligheter att växa internt på företaget både genom interna utbildningar och eget driv.
En arbetsplats som ser långsiktigt på dig.

Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex!

Ansök nu