Säkerhetsarbete jobb i Örebro

Hitta lediga jobb som Säkerhetsarbete i Örebro. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Örebro från den arbetsgivaren.

Besiktningstekniker till Carspect Eurostop i Örebro

Besiktningstekniker, bilprovning
Läs mer Jun 8
Vi söker en besiktningstekniker till Carspect Eurostop i Örebro.

Arbetsuppgifter

Som besiktningstekniker hos oss är du en viktig person för företagets fortsatta utveckling och varumärke. Du genomför grundliga kontroller av fordon för att se om de uppfyller de föreskrivna krav som är uppställda av våra myndigheter. Tillsammans med dina medarbetare ser du till att besiktningsprocessen fungerar.
Vem är du

Vi söker dig som redan är certifierade besiktningstekniker.

Med din professionalism, yrkesstolthet och vilja att sätta kunden i centrum kommer du att påverka kundernas val av station idag och i framtiden. Du är ansvarsfull, noggrann och kan förmedla information på ett trevligt och tydligt sätt.

Vi erbjuder

- En chans att vara med och bygga ett nytt företag.
- En betydelsefull roll där din insats gör skillnad för kollegor och kunder.
- Ett utåtriktat arbete med många kundkontakter.
- Ett arbete i en humanistisk arbetsmiljö där mjuka värden uppskattas.

Vi har kollektivavtal som bland inkluderar pensionsavsättning, grupplivförsäkring, arbetsskadeförsäkring och extra lön vid föräldraledighet. Vi har dessutom arbetstidsförkortning om 58 timmar/år och friskvårdsbidrag.

Välkommen med din ansökan!

Drygt elva år har gått sedan avregleringen och Carspect, den överlägset största spelaren av de som utmanat monopolet, expanderar ytterligare och vill rekrytera dig som är Sveriges bästa besiktningstekniker eller besiktningsingenjör.

Vi vill att du som söker jobb hos oss tror på det personliga mötet mellan dig och kunden, och du gör det lilla extra för att kunden ska bli nöjd. Hos oss har du möjlighet att påverka och vi värdesätter ditt engagemang att fortsätta utveckla Carspect att bli ett av de ledande fordonsbesiktningsföretagen i landet.

Om du inte redan är certifierad besiktningstekniker kan vi erbjuda dig betald utbildning.

Välkommen att växa med Carspect!

Ansök nu

Anticimex Örebro söker en brandskyddstekniker

Brandtekniker
Läs mer Jun 16
Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny digital teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Med ca 7000 anställda i 19 länder, varav 1400 i Sverige, hade vi under 2020 en sammanlagd omsättning på ca 8 miljarder kronor.

Anticimex Brandskydd
Anticimex har arbetat med förebyggande brandskydd sedan 2005. Vi hjälper företag med sitt systematiska brandskydd i allt från dokumentationsstöd, inspektioner, utbildningar till kontroll service av brandsläckare, brandposter, fasta släcksystem och rökluckor.
Vi delar lokaler med resten av Anticimex kompetensområden skadedjur, matsäkerhet och besiktning.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att hjälpa våra kunder att säkerställa och upprätthålla ett systematiskt brandskyddsarbete samt skapa brandsäkra miljöer i olika företagsverksamheter. Genom förebyggande inspektioner kartlägger och riskbedömer du kundens verksamhet för att kunna ta fram en behovsanpassad brandskyddslösning och dokumentation. Efter inspektionen ska du på ett pedagogiskt sätt förklara för kunden vilka risker som finns i verksamheten, presentera lösningsförslaget samt skriva ett utförligt protokoll. Du kommer även att arbeta med tillsyn och montering av brandskyddsutrustning samt hålla i olika utbildningar inom brandskydd och HLR.

Du kommer även arbeta med att utföra skadeförebyggande besiktningar med syfte att minska risken för husproblem. Skulle du hitta befintliga problem i huset blir din roll att ge kunden information och råd. För att bilda dig en uppfattning om husets skick använder du olika arbetsverktyg, men även dina sinnen, syn, känsel och lukt. Efter besiktningen ska du på ett pedagogiskt sätt förklara för kunden hur huset mår samt skriva ett protokoll. Jobbet kan också komma att innebära arbete med krypgrundsinstallationer och skadedjursarbete. En del arbeten sker på stegar och i trånga utrymmen.

Tjänsten är placerad i Örebro.

Titta gärna på filmen där Annelie beskriver delar av rollen!

Vi erbjuder dig
• En gedigen introduktion och utbildning - därefter arbetar du självständigt med bra stöd från dina kunniga kollegor
• En stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling och fortlöpande intern utbildning
• Frihet att ta ansvar och möjlighet att påverka
• Tjänstepension, friskvårdsbidrag och ett förmånspaket från Benify

Vi är stolta över våra värderingar, Trust, Innovation, Passion, de genomsyrar hela företaget och vi lever dem varje dag. Hos oss har vi en familjär stämning och alla är lika värda, oavsett ålder, kön och etnicitet. Vi vet att olika bakgrunder och erfarenheter är berikande för vårt dagliga arbete både internt och i mötet med våra kunder.

Vem är du?
• Du har en utbildning som brandman enligt MSB:s krav eller examen från SMO
• Du trivs med att arbeta självständigt och är förtroendegivande
• Du har en pedagogisk förmåga och känner dig bekväm i rollen som utbildare
• Du är bra på att uttrycka dig muntligt och skriftligt
• Du brinner för att ge service och för att skapa relationer
• Du motiveras av utmaningar och problemlösningar
• Du talar och skriver svenska samt engelska
• Du innehar B- körkort

Ansökan
Din ansökan vill vi gärna ha så snart som möjligt då urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 2022-08-26. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Michael Victorén, servicechef.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Trafikservicemedarbetare med B och C -körkort sökes till Örebro 5 tjänster

Trafikvakt
Läs mer Jun 22
Trivs du med ett fysiskt arbete utomhus? Är du ansvarsfull, engagerad och gillar att jobba i team? Då har vi på Vägjobb i Sverige rätt uppdrag för dig. Som vår medarbetare inom trafikservice är du vägens hjälte som säkerställer arbetsplatsen för vägarbetarna, trafikanterna och dina kollegor. Vägjobb är ett multikulturellt och jämställt företag som välkomnar alla åldrar. Välkommen med din ansökan redan idag!
Under arbetet dirigerar du trafik genom vägarbetsplatser som trafikvakt samt lotschaufför och eftersom du har C-körkort kommer du även köra TMA-bil. Du arbetar med skyltning, tillsyn och avskyltning av arbetsområdet. Tillsammans med din arbetsledare och arbetsgrupp ansvarar du för kvalitén och säkerheten runt hela arbetsområdet.
Vägjobb ger dig rätt utbildning, arbetskläder och skyddsutrustning. Du får stöttning så du snabbt kommer in i arbetsuppgifterna och blir en del i teamet av Sveriges bästa trafikvakter.


Vi söker dig som är ansvarstagande och noggrann. Du har ett driv och en vilja att leverera ett gott resultat och du bidrar med problemlösning och en positiv teamkänsla. 
Du arbetar utomhus och arbetet kan innebära tunga lyft så en god grundfysik ger dig bra förutsättningar att utföra arbetsuppgifterna. Då arbetstiderna kan variera från tidiga morgnar till nätter och vid behov även helger behöver du vara flexibel. 
Du är en person som har lätt för att samarbeta samt ställer upp och vill bidra till att vi tar hand om våra kunder på bästa sätt.

Krav
Flytande svenska i både tal och skrift 
B-körkort med tillgång till egen bil 

Meriterande
Tidigare branscherfarenhet och kunskap om arbete på väg 
C-körkort

Omfattning 
Tjänsten är en visstidsanställning där du arbetar på timme med ersättning och försäkringar enligt gällande kollektivavtal.
Innan du börjar genomgår du en teoretisk och praktisk utbildning om hur man jobbar som medarbetare inom trafikservice på bästa sätt. 


Besök gärna www.vagjobb.se för att läsa mer om oss!

Ansök nu

Väktare till ledande bolag inom pappersbruk i Frövi

Väktare
Läs mer Jun 8
CSG är ett auktoriserat bevakningsföretag som etablerades 2003. Med bred kompetens och stor erfarenhet bland våra ca 550 medarbetare, erbjuder vi tjänster där vi verkar för en trygg och säker miljö - både inom den offentliga och privata sektorn. Vi finns idag verksamma i Stockholm, Mälardalen och Värmland.

CSG söker väktare till ett av de ledande svenska bolagen inom kartong- och papperstillverkning i Frövi

Nu söker vi nya medarbetare som vill vara med i uppstarten av vårt nya uppdrag i Frövi. Som väktare kommer du vara en viktig del i övervakningen för industrianläggningen där din kompetens och kunskap kommer vara avgörande för att lyckas i rollen. Du kommer i din roll utföra tillträdes-, fordons- och/eller områdesövervakning, övervaka området via befintliga och tillkommande kameror samt receptionstjänst där fokus på service och säkerhet kommer vara primärt för de besökande.  

Krav:


• Vara minst 20 år gammal och ha minst ett års arbetslivserfarenhet av arbete som väktare
• Väktargrundutbildning (VU1 och VU2)
• B-Körkort
• Ha goda språkkunskaper i svenska och engelska (både i tal och skrift)
• Ha en tillräckligt god hälsa samt god fysik för att klara av förekommande arbetsuppgifter
• Ha en psykisk stabilitet och stresstålighet för att klara av förekommande arbetsuppgifter

Meriterande:


• Hamn- och sjöfartsskyddskontrollantsutbildning med godkänt resultat
• Ordningsvaktsutbildning med godkänt resultat och giltigt förordnande
• Skyddsvaktsutbildning med godkänt resultat 
• Inneha SSG Entrépass

Uppdraget kommer starta 1 september 2022.

Alla uppdragsutbildningar som krävs tillhandandahålls av oss.

Innan en anställning kan bli aktuell måste du först genomgå en säkerhetsprövning där registerkontroll genomförs samt bli godkänd hos Länsstyrelsen för arbete i ett auktoriserat bevakningsföretag.

Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.csgab.se/jobb

Ansök nu

CSG söker butikskontrollanter med väktarutbildning

Butikskontrollant
Läs mer Maj 25
CSG är ett auktoriserat bevakningsföretag som etablerades 2003. Med bred kompetens och stor erfarenhet bland våra ca 480 medarbetare, erbjuder vi tjänster där vi verkar för en trygg och säker miljö - både inom den offentliga och privata sektorn. Vi finns idag verksamma i Stockholm, Mälardalen och Värmland.

CSG SÖKER 2 ST BUTIKSKONTROLLANTER MED VÄKTARUTBILDNING

Vi söker nu 2 medarbetare till heltidsanställning som väktare. Dina personliga egenskaper är mycket viktiga och vi söker dig som har ett högt säkerhetstänk, är självgående och snabbtänkt. Du måste vara tålmodig och ha en god förmåga att kommunicera med alla människor och på deras nivå. Arbetet utförs både civilt och i uniform. 

 De grundläggande kraven vi har på dig som söker är:


• har en godkänd VU1 
• har B-körkort för manuell växellåda
• behärskar det svenska språket både i tal och skrift

- Meriterande om du har erfarenhet av butiksarbete

Du som person ska även vara ostraffad. Bakgrundskontroller kommer att genomföras inför anställning.

Innan en anställning kan bli aktuell måste du först genomgå en säkerhetsprövning där registerkontroll genomförs samt bli godkänd hos Länsstyrelsen för arbete i ett auktoriserat bevakningsföretag.

Rekrytering sker löpande
Tillträde enligt överenskommelse

Vid eventuella frågor vänligen kontakta:
Arbetsledare Susanne Jarmander susanne.jarmander@csgab.se

Ansök nu

Parkeringsvakt till Aimo Park i Örebro

Parkeringsvakt
Läs mer Jun 21
Om Aimo park

We are a parking company. Always have, and always will be. But what that means, is up to us. By rethinking how parking can influence mobility and simplify people´s everyday lives – we have embarked upon a journey. Through innovations and with people in focus, we want to make a difference. With courage and passion we are wondering - are you ready to join us?

Vill du ha ett arbete där du får röra mycket på dig samt trivs med att jobba självständigt och varierande tider?

Vi söker nu en parkeringsvakt till vårt affärsområde i Örebro.

Att vara en del av Aimo Park-teamet handlar om att växa tillsammans. Våra medarbetares insikter och expertis kommer att vara en nyckelkomponent för framtiden. Det är därför vi värdesätter samarbete över hela organisationen - en framåtriktad rörelse som drivs av kollektiv kunskap.

Om tjänsten

I tjänsten som Parkeringsvakt utför du parkeringsövervakning och ser till att parkeringsreglerna efterlevs. Du har ett fritt arbete men med ett viktigt ansvar. Bland annat är du med och självständigt planerar din körtur för tilldelat bevakningsområde.

En annan del av jobbet är att proaktivt hjälpa till när våra kunder har frågor om parkeringsregler eller hur man använder våra digitala tjänster.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tiderna varierar och natt och helgarbete förekommer.

Kommunal parkeringsutbildning är meriterande.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete för dig som gillar att ta ansvar. Vidare är det ett aktivt jobb som passar för den som gillar att röra på sig.

Under din anställning kommer vi att utbilda dig i de lagar och regler som gäller för parkering och skyltning.

Aimo Park tillämpar kollektivavtal och har friskvårdsbidrag.

Vem är du vi söker?

För att passa in i vårt team har du en positiv attityd, känsla för noggrannhet samt är duktig på att kommunicera med andra människor.

För att trivas hos oss tror vi att du är:

• Serviceinriktad
• Bra på att förklara och lyssna
• Noggrann
• Van att möta människor i olika situationer
• Klarar av att vara bestämd och saklig
• En god representant för Aimo Park

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet från ett serviceyrke. Har du arbetat som parkeringsvakt innan och kan regelverket är det mycket meriterande, Krav är att du har körkort B. Vidare ska du ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

Innan anställning begär vi alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister. Då bilkörning är en stor del av tjänsten är även fortkörningsböter och andra trafikförseelser av vikt att det inte förekommer.

Ansökan

Vi ser fram emot att få din ansökan senast 2022-06-30 men vi kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande. Tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan gör du via www.aimopark.se

För mer information om företaget hänvisar vi till vår hemsida www.aimopark.se

Har du eventuella frågor om tjänsten om tjänsten kontakta christer.holdt@aimopark.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Trafikvakt, Tma bilschaufför, Lotsbilschaufför

Trafikvakt
Läs mer Maj 27
Nu söker vi engagerade Trafikvakter och Tma bilschaufförer till Örebro med omnejd. Är du intresserad av service, trafiksäkerhet och arbetsmiljö kan det vara just dig vi söker!


Vi söker personer i alla åldrar, så väl kvinna som man. Du kommer jobba både i lag och självständigt, det är därför viktigt att kunna ta eget ansvar. Arbetet innebär ofta övernattningar. Tunga lyft och långa arbetsdagar förekommer. Vi ser naturligtvis gärna att sökande är intresserad av trafik och trafiksäkerhet. Vi lägger stor vikt på den sociala kompetensen och en hög stresstålighet hos våra medarbetare.
Du kommer att ingå ett team för att sköta säkerheten vid arbetsplatser. Dirigering av trafik som vakt och lotschaufför förekommer ofta. Etablering och avetablering av arbetsområde samt tillsyn av etablerat arbetsområde.
Intervjuer och rekrytering sker löpande.

Ansök nu

CSG söker utbildade ordningsvakter för behovsanställning

Ordningsvakt
Läs mer Maj 25
ORDNINGSVAKTER – behovsanställning

Som kollega på CSG kan du förvänta dig att du är en tillgång som gör skillnad. Det är du som har kompetens och erfarenhet att genom synlighet och närvaro medverka till att upprätthålla den allmänna ordningen för kunds räkning. För arbetet som ordningsvakt är dina personliga egenskaper viktiga och vi söker dig som har ett högt säkerhetstänk och kan hantera konflikter på ett konstruktivt sätt. Arbetet kräver även att du kan tempoväxla utifrån olika situation samt bemöta och kommunicera med olika typer av människor på ett professionellt och vänligt sätt.

 

Arbetstiderna kommer till största delen att vara förlagda till dag/kväll.

 

Våra förväntningar på dig:


•  Att du har genomfört ordningsvaktsutbildning med godkänt resultat och har ett giltigt ordningsvaktsförordnande.
•  Goda kunskaper i svenska och engelska.
•  Att du är ostraffad. Bakgrundskontroller kommer att genomföras inför anställning.
•  Körkort B

 

För anställning inom CSG krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

CSG Utbildar väktare för behov/deltidsanställning

Väktare
Läs mer Maj 25
CSG är ett auktoriserat bevakningsföretag som etablerades 2003. Med bred kompetens och stor erfarenhet bland våra ca 480 medarbetare, erbjuder vi tjänster där vi verkar för en trygg och säker miljö - både inom den offentliga och privata sektorn. Vi finns idag verksamma i Stockholm, Mälardalen och Värmland.

 

Nu söker vi nya medarbetare för behov och deltidsanställning.

I ditt dagliga arbete kommer du att utföra sedvanliga arbetsuppgifter för väktare. Ronderande och stationär bevakning, larmryck och fastighetsjour. Vår verksamhet pågår dygnet runt årets alla dagar, du måste vara beredd på långa pass och obekväma arbetstider.

Arbetet går utmärkt att kombinera med tex. studier då passen oftast är förlagda kväll/helg.

 

Utbildningen kräver 100% närvaro och pågår i 2v, du måste ha möjlighet att utföra denna. Utbildningsorten är Kista, Stockholm. Företaget står för utbildningskostnaden.

Mer information om utbildningen hittar du på www.BYA.se

 

De grundläggande kraven vi har på dig som söker är att du:


• har fyllt 20 år
• har B-körkort
• behärskar det svenska språket både i tal och skrift
• har en ordnad ekonomi, är ostraffad och drogfri

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Biljettkontrollant Sörmlands län

Väktare
Läs mer Maj 23
CSG är ett auktoriserat bevakningsföretag som etablerades 2003. Med bred kompetens och stor erfarenhet bland våra ca 480 medarbetare, erbjuder vi tjänster där vi verkar för en trygg och säker miljö - både inom den offentliga och privata sektorn. Vi finns idag verksamma i Stockholm, Mälardalen och Värmland.

Är du utbildad väktare kanske ditt nya jobb är inom CSG?

Vi söker nu medarbetare till behovsanställning som kommer ha till uppgift att inom Sörmlandstrafiken kontrollera färdbevis. Stor del av arbetsuppgiften kommer innebära att skapa en trygg och säker resa för resenärerna men också ha en god förmåga att hantera konfliktsituationer. I uppdraget krävs godkänd väktarutbildning.

Arbetstiderna kräver flexibilitet då de är varierande och kan förekomma alla tider på dygnet, veckans alla dagar.


• Start - Omgående
• Heltid juli månad samt första veckan i augusti därefter vid behov

De grundläggande kraven vi har på dig som söker är att du:


• Fyllda 18 år
• Genomgått väktarutbildning med godkänt resultat
• B-körkort
• Är ostraffad och drogfri (drogtester sker inför och under anställningen)
• Har goda språkkunskaper i svenska och engelska

Vi ser det även som meriterande om du är flerspråkig.

Innan en anställning måste du bli godkänd hos Länsstyrelsen för arbete i ett auktoriserat bevakningsföretag.

Vid eventuella frågor vänligen kontakta:
Arbetsledare Victoria Fransson victoria.fransson@csgab.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Säkerhetskoordinator till Örebro Airport

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Jun 2
Vår region är en betydande del av Sverige och Örebro Airport är ett nav i regionen. En viktig orsak är att vi har en väl fungerande infrastruktur.

Flygplatsen ligger strategiskt belägen mellan E18 och E20 med närheten till både Oslo och Stockholm skapar effektiva tidsvinster. I regionen som nyttjar oss lever omkring två miljoner människor. Det är en femtedel av Sveriges befolkning. Tusentals företag använder våra tjänster varje dag, året om. Örebro Airport är Sveriges fjärde största fraktflygplats och en av de ledande inom charterflygplatser. På så sätt ger Örebro Airport inte bara en förutsättning för tillväxt i regionen, utan bidrar även till att hela Sverige kan växa. Läs mer på www.orebroairport.se


Säkerhetskoordinator till Örebro Airport
- med stort intresse för dokumentation
Vi söker dig som är noggrann och har stor ansvarskänsla. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete som är säkerhetsklassat då tjänsten innefattar arbete med säkerhetsprövningar. I rollen som Säkerhetskoordinator hos oss är det du som jobbar med tilldelning av tillträden till flygplatsen samt drift och utveckling av säkerhetssystem, du är den som är uppdaterad på lagar och regler kring vår typ av verksamhet.
Du kommer att hantera och utfärda passerkort, nycklar samt genomföra de arbetsuppgifter som är kopplade till övervakningssystem i form av upprätthållande av funktion, dokumentation och utveckling av system. Den här rollen kräver att du har en förmåga att organisera och prioritera. I din roll som Säkerhetskoordinator vill vi att du är med och utvecklar samt skapar processer kring dokumenthantering, arkivering och efterlevnad av GDPR.
Vi önskar även att du vill vara involverad och med dina tidigare erfarenheter finna det bästa IT-stödsystemet för oss. En god teknisk förståelse är av största vikt för att förstå de utmaningar den här rollen ställs inför.

Vi tror att du tidigare har arbetat med liknande frågor kring säkerhetsarbete. Vi uppskattar ordning och reda. Gillar inte genvägar utan är noggranna med att upprätthålla de lagar och regler som finns. Du kommer att normalt arbeta vanlig kontorstid, dock behövs en viss flexibilitet beroende på vad som kan hända på vår flygplats. Det här är en ny roll hos oss, så med dina erfarenheter kommer du även att ha stor påverkan hur rollen kommer att utformas med tiden. Vi uppskattar verkligen att du så småningom också kan se vissa förbättringsmöjligheter och som sagt dela med dig av dina erfarenheter.

Som person är du nyfiken, driven och gillar att grotta ner dig i dokumentation och lagstiftning. Vidare är du handlingskraftig, vågar ta tag i saker och ting och är inte rädd för att själv söka reda på information eller fråga andra. Du är social och kommunikativ och räds inte för att ta kontakt med andra människor. Struktur är viktigt för dig och du har alltid det organisatoriska tänket i bakhuvudet. Vi är ett tight team på Örebro Airport som trivs att utvecklas tillsammans och vi är alla flexibla och prestigelösa – vi ska göra det bästa för att ha en säker arbetsplats för oss och flygplats för våra kunder & resenärer. Har Du frågor kring rollen? Ring då till Annelie Bergwall Larsson på Best Bemanning & Rekrytering på telefon 076-609 22 88 Din CV och ditt personliga brev vill vi ha snarast, dock senast den 20/6 2022. Ansöker gör du på: www.bestbemanning.nu/lediga-jobb

Ansök nu

Vi söker simlärare till vivallabadet

Badvakt
Läs mer Jun 10
Vivallabadet söker badvakter och simlärare till Vivalla sommarbaden 2022 i Örebro.
Badet ägs av ÖrebroBostäder och vårt uppdrag är att driva bad och fritidsverksamhet vid badet under sommaren 2022.
Du ska ansvara för badgästernas säkerhet och trivsel i hela verksamheten. Du kommer att jobba med andra arbetskollegor men också självständigt.
Kvalifikationer!
Du har utbildning i livräddning, första hjälpen och säkerhetsaspekter kring bad och badanläggningar
Du har erfarenhet av service yrket och goda sim kunskaper
Du är en utåtriktad och servicevillig person som gillar att arbeta med barn och vuxna från olika kulturella bakgrunder.
Arbetsuppgifter:
Badvakt och simlärare,
Städ, Reception, ge god service alltid och vara delaktighet i aktiviteter på badet.
men du ska även kunna jobba med försäljning i vår kiosk/cafe'
Anställningen är på hel- eller deltid under tiden Juni till 20 Juni med 21 Augusti 2022.
Beroende på väderlek kan arbetstiden variera, vissa dagar kortare och andra längre. Den normala arbetstiden är 40 tim per vecka.
Lön enligt överenskommelse.
Vi vill ha din ansökan, med ett personligt brev och CV senast 8 maj till info@vivallabadet.se. Frågor angående anställningen kan du göra via mail till nämnda adress.

Ansök nu

Extrajobb Mystery Shopping Örebro

Butiksinspektör
Läs mer Jun 8
Är du intresserad av att jobba som Mystery Shopper då och då? Nu söker vi nya kollegor för besök som vi jobbar med nu i juni, fram till midsommar. Den här gången behöver vi dig med körkort och med över 10 år generell arbetslivserfarenhet.
En Mystery Shopper är en anonym konsument som besöker affärer, restauranger, kaféer, fartyg och många andra platser. För att våra kunder ska kunna förbättra bemötandet av sina kunder berättar vi i skriftliga besöksrapporter om vad vi upplevt.
Till våra Mystery Shoppers i Örebro behöver vi tillfällig förstärkning. Den här gången handlar det främst om att vara spekulant på en ny bil, men trivs du med jobbet har vi så klart fler uppdrag i framtiden.
Uppdraget är att besöka en bilhandlare i de högre prisklasserna. Det tar lite tid att förbereda och en del tid att rapportera. Det är betald arbetstid eftersom vi har timlön för våra uppdrag.
Om du har minst 10 års generell arbetslivserfarenhet. Om du är bra på att uttrycka dig skriftligt på engelska. Om du har körkort och möjlighet att åta dig uppdrag någon vardag eller lördag närmaste veckorna. Då kanske det här passar in bra på dig och vi ser fram emot din ansökan! Skicka ditt CV och personligt brev till info@nordicmystery.se.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Trafikvakt. Örebro, Hallsberg, Lindesberg, Kumla, Köping, Arboga, Västerås

Trafikvakt
Läs mer Maj 19
Nu söker vi engagerade Trafikvakter till Örebro/Värmland med omnejd. Är du intresserad av service, trafiksäkerhet och arbetsmiljö kan det vara just dig vi söker!


Vi söker personer i alla åldrar, så väl kvinna som man. Du kommer jobba både i lag och självständigt, det är därför viktigt att kunna ta eget ansvar. Arbetet innebär ofta övernattningar. Tunga lyft och långa arbetsdagar förekommer. Vi ser naturligtvis gärna att sökande är intresserad av trafik och trafiksäkerhet. Vi lägger stor vikt på den sociala kompetensen och en hög stresstålighet hos våra medarbetare. Man utgår från sitt hem och arbetet utföres i hela region mitt.
Du kommer att ingå ett team för att sköta säkerheten vid arbetsplatser. Dirigering av trafik som vakt och lotschaufför förekommer ofta. Etablering och avetablering av arbetsområde samt tillsyn av etablerat arbetsområde.

Ansök nu

Trafikservicemedarbetare med B och C -körkort sökes till Örebro 5 tjänster

Trafikvakt
Läs mer Jun 3
Trivs du med ett fysiskt arbete utomhus? Är du ansvarsfull, engagerad och gillar att jobba i team? Då har vi på Vägjobb i Sverige rätt uppdrag för dig. Som vår medarbetare inom trafikservice är du vägens hjälte som säkerställer arbetsplatsen för vägarbetarna, trafikanterna och dina kollegor. Vägjobb är ett multikulturellt och jämställt företag som välkomnar alla åldrar. Välkommen med din ansökan redan idag!
Under arbetet dirigerar du trafik genom vägarbetsplatser som trafikvakt samt lotschaufför och eftersom du har C-körkort kommer du även köra TMA-bil. Du arbetar med skyltning, tillsyn och avskyltning av arbetsområdet. Tillsammans med din arbetsledare och arbetsgrupp ansvarar du för kvalitén och säkerheten runt hela arbetsområdet.
Vägjobb ger dig rätt utbildning, arbetskläder och skyddsutrustning. Du får stöttning så du snabbt kommer in i arbetsuppgifterna och blir en del i teamet av Sveriges bästa trafikvakter.


Vi söker dig som är ansvarstagande och noggrann. Du har ett driv och en vilja att leverera ett gott resultat och du bidrar med problemlösning och en positiv teamkänsla. 
Du arbetar utomhus och arbetet kan innebära tunga lyft så en god grundfysik ger dig bra förutsättningar att utföra arbetsuppgifterna. Då arbetstiderna kan variera från tidiga morgnar till nätter och vid behov även helger behöver du vara flexibel. 
Du är en person som har lätt för att samarbeta samt ställer upp och vill bidra till att vi tar hand om våra kunder på bästa sätt.

Krav
Flytande svenska i både tal och skrift 
B-körkort med tillgång till egen bil 

Meriterande
Tidigare branscherfarenhet och kunskap om arbete på väg 
C-körkort

Omfattning 
Tjänsten är en visstidsanställning där du arbetar på timme med ersättning och försäkringar enligt gällande kollektivavtal.
Innan du börjar genomgår du en teoretisk och praktisk utbildning om hur man jobbar som medarbetare inom trafikservice på bästa sätt. 


Besök gärna www.vagjobb.se för att läsa mer om oss!

Ansök nu

Arbetsmiljöspecialist industri

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Maj 13
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning
På AFRY utför vi uppdrag gentemot ett stort antal olika branscher och jobbet hos oss skulle därför bäst beskrivas som väldigt varierande. Vi är 16000 engagerade kollegor världen över, som alla har en unik kompetens. Just nu behöver vi rekrytera dig med kompetens och intresse inom maskinsäkerhet.
Som en viktig del i att ta fram nya innovationer jobbar vi på AFRY naturligt med med arbetsmiljö och personsäkerhet, vi har faktiskt ett helt gäng specialister som arbetar med detta i Sverige. Med denna kompetens bidrar vi till hög standard utifrån säkerhet och användarvänlighet, direkt till kund eller i våra egna projekt.
I våra projekt och konsultuppdrag utför vi:
Rådfrågning samt vägledning inom arbetsmiljöfrågor
Utför projekt och utredningar utifrån MTO-perspektivet
Projekt/uppdrag med förebyggnade riskbedömningar
Utredningar och analyser av incidenter

Placeringsort är flexibelt - vi har möjlighet att anställa på flera orter från Karlstad till Malmö.
Kravspecifikation
För att trivas hos oss tror vi att du är en teamspelare som brinner för teknik och är intresserad av att bygga kontakter både internt och externt. Du är flexibel och har förmågan att arbeta med flera projekt samtidigt. Vi vill gärna komma i kontakt med dig som drivs av att lära dig nya saker och som tillsammans med oss, vill vara med på resan att förstärka vår position som ledande teknikkonsult.
Vi söker dig som
har flera års dokumenterad erfarenhet arbetsmiljö
Högskoleutbildning eller liknande erfarenhet inom området
har kunskap och förståelse vad gäller SAM (systematiskt arbetsmiljöarbete)
har jobbat aktivt med riskanalys, riskbedömning och säkerhet generellt
bakgrund inom industri
har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du
har kunskap vad gäller AFS 2001:1, AFS 2020:1
arbetat som arbetsmiljösamordnare eller liknande

Ytterligare information
Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.
Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiveter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och vi vill gärna visa dig varför!


AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Ordningsvakt O'Learys Örebro

Ordningsvakt
Läs mer Maj 12
Vi växer så det knakar. Nu söker vi på O´learys Örebro en ordningsvakt till fredagar och lördagar. Vi erbjuder en hög timlön på 350kr/h och en trivsam arbetsmiljö. Våra kunder är ordningssamma. Arbetstider fredagar och lördagar kl 21.00-02.30.
Välkommen att skicka din ansökan till orebro@olearys.se och märk din ansökan med ”ordningsvakt”.

Ansök nu

CSG söker väktare för uppdrag åt kommun

Väktare
Läs mer Maj 11
CSG är ett auktoriserat bevakningsföretag som etablerades 2003. Med bred kompetens och stor erfarenhet bland våra ca 480 medarbetare, erbjuder vi tjänster där vi verkar för en trygg och säker miljö - både inom den offentliga och privata sektorn. Vi finns idag verksamma i Stockholm, Mälardalen och Värmland.

Nu expanderar vi och är i behov av:


• Heltidsanställda
• Deltid
• Behov

Vill du ha ett uppdrag där du gör skillnad i samhället? Ett arbete som är utvecklande på ett personligt plan och där ingen arbetsdag är den andra lik? Som kollega på CSG kan du förvänta dig att du är en tillgång som gör skillnad. Det är du som har kompetens och erfarenhet att förebygga och förhindra skadegörelse på egendom samt stationär bevakning av objekt för kunds räkning.

I ditt dagliga arbete kommer du att utföra sedvanliga arbetsuppgifter för väktare. Ronderande och stationär bevakning, larmryck och fastighetsjour. Vår verksamhet pågår dygnet runt årets alla dagar, du måste vara beredd på långa pass och obekväma arbetstider.

 

De grundläggande kraven vi har på dig som söker är att du:


• har fyllt 20 år
• har B-körkort
• behärskar det svenska språket både i tal och skrift
• har en ordnad ekonomi, är ostraffad och drogfri
• god fysik
• har en giltig väktarutbildning (VU1+VU2)

Utöver detta så ser vi gärna även att du:


• Har erfarenhet från liknande uppdrag
• Har tidigare erfarenhet av något hantverksyrke, exempelvis fastighetsskötare, låssmed, elektriker eller liknande.
• God social förmåga och erfarenhet av att möta ungdomar.

 

För arbete hos denna kund är dina personliga egenskaper mycket viktiga och vi söker dig som är serviceinriktad, självgående och lösningsfokuserad. Du har även ett högt säkerhetstänk, är lugn, organiserad och har en förmåga att snabbt växla tempo.

I de stationära uppdragen kan du komma att möta människor som är påverkade av alkohol eller andra droger, vilket kräver att du som person har förståelse för detta och känner dig bekväm med att hantera situationer som kan uppstå.

I övrigt ser vi det som en självklarhet att du är punktlig och har en hög arbetsmoral med en vilja att alltid göra ditt bästa.

Innan en anställning kan bli aktuell måste du bli godkänd hos Länsstyrelsen för arbete i ett auktoriserat bevakningsföretag.

 

CSG arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och ser gärna kvinnliga sökanden till dessa tjänster.

Vid eventuella frågor vänligen kontakta:
Arbetsledare Mikaela Hellman mikaela.hellman@csgab.se

Ansök nu

Sök tjänsten som Brandkonsult hos FSD Mitt i Örebro

Brandingenjör
Läs mer Maj 11
Vi söker Brandkonsult till vårt nyöppnade kontor i Örebro. Som anställd hos oss på FSD får du ta stor plats i ett växande företag och tjänsten utformas utefter dina kunskaper och intressen.
Brandteknisk projektering i stort och smått blir så klart dina främsta arbetsuppgifter. Vi letar efter dig som är nybliven såväl som erfaren Brandingenjör eller Byggnadsingenjör.
Att kunna planera din tid, sätta kundens behov i fokus och att vara kvalitetsmedveten ser vi gärna som starka egenskaper hos dig. Gillar du dessutom utmaningar och att prestigelöst tackla dem, då är du den vi söker!
FSD är företaget för dig som värdesätter ett trivsamt arbetsklimat och varierande arbetsuppgifter med kreativt lagarbete, personligt driv och engagemang. Det arrangeras en hel del aktiviteter för personalen av olika slag, såsom tex. tävlingar, träningspass, mat- och dryckesprovningar m.m.
Vi består idag av cirka 60 anställda och finns representerade i olika städer runt om i Sverige.

Ansök nu

Väktare för Utpasseringskontroller med egen bil, utgång Örebro eller Väs...

Väktare
Läs mer Dec 22
Vi söker dig som är färdigutbildad väktare och har gått både VU1 och VU2 och har tillgång till egen bil.

Tjänsten innebär utpasseringskontroller på butiker i Örebro och Västerås. Du behöver därav bo i området kring dessa orter.

Du behöver vara tillgänglig för jobb runt 6-8 kvällar i månaden. Passar utmärkt att ha som extra jobb då vi kan komma överens om vilka kvällar per månad man kan jobba och passen börjar oftast inte tidigare än klockan 17:00.

Vi tar endast emot ansökningar via jobbannonsen.

Det är meriterande om du har butikskontrollantsutbildning och tidigare erfarenhet av väktaryrket. Vidare är du noggrann och har god förmåga att planera ditt arbete och ta ansvar. Du kommer även att hantera enklare rapportskrivning i din telefon.

Arbetet utförs självständigt vardagar. Utpasseringskontroller sker främst kvällstid och eftermiddag.

Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete i butiksmiljö samt vana av att hantera stökiga personer. Det är viktigt att du har god social kompetens och är en lugn person med förmåga att kommunicera med andra människor i din omgivning.

Precont AB är ett auktoriserat bevakningsföretag specialiserat på kontrolltjänster och kvalitetsmätningar. Vi är ett nordiskt ledande tillväxtbolag specialiserat inom kontrolltjänster och kvalitetsmätningar med huvudkontor i Bromma. Totalt arbetar ca 120 st personer inom bolaget i Sverige och Finland. Precont omsätter ca 40 mkr och är inne en spännande tillväxtresa och med ett tydligt mål att fortsätta växa i Norden. För rätt person finns det utvecklingsmöjligheter inom bolaget.

Urval och intervjuer sker löpande så vi ser fram emot din ansökan.

Ansök nu

Kriminalvårdare Häktet Örebro, sommarvikarier

Kriminalvårdare
Läs mer Maj 11
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Läs mer om häktet Örebros verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/hakte/orebro/#omARBETSUPPGIFTER
Som kriminalvårdare kan du bidra till ett tryggare och säkrare samhälle. Du jobbar i team tillsammans med andra yrkesgrupper och får möjlighet att hjälpa människor att bryta den onda cirkeln och motivera till att inte återfalla i brott. Det är viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan kan utvecklas och förändras.

När du söker jobb som kriminalvårdare kan du välja att arbeta på häkte eller anstalt. Att arbeta på häkte innebär fokus på omvårdnad och säkerhet och är ett jobb med tydliga rutiner. En del människor sitter häktade länge och träffar bara sin advokat och de som jobbar vid häktet. Det ställer särskilda krav på dig som kriminalvårdare. Att arbeta på anstalt är omväxlande: omvårdnads-, bevaknings-, visitations- och säkerhetsarbete blandas med frigivningsplanering samt samtals- och motivationsarbete.

KVALIFIKATIONER
Dina personliga egenskaper är viktiga. Som kriminalvårdare behöver du vara trygg, stabil, ha god självinsikt, gott omdöme och integritet. Tillsammans med dina kollegor driver du verksamheten, så du behöver ha god samarbetsförmåga och vara tydlig i din kommunikation. Du ska kunna agera fysiskt när det krävs.

Vi söker dig som har:
• Arbetslivserfarenhet, även i form av säsongsarbete, timanställning eller eget företagande. Praktik och volontärarbete är inte att jämställa med anställning
• Fullständig gymnasieutbildning alternativt annan utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som KV bedömer relevant.
• Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift
• God datorvana
• B-körkort

Det är meriterande om du har:
• Arbetslivserfarenhet från kriminalvård, säkerhetsarbete, social omsorg, psykiatri eller vård- och omsorgsarbete
• Kunskap inom relevanta områden, exempelvis beteendevetenskap, kriminologi psykiatri, juridik och konflikthantering
• Relevanta språkkunskaper

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Därför gör vi en säkerhetskontroll innan vi beslutar om du får anställning hos oss. Vissa tjänster är placerade i säkerhetsklass och då gör vi en säkerhetsprövning med registerkontroll innan vi fattar anställningsbeslut.

Urval sker löpande.

Kriminalvårdens verksamhet pågår dygnet runt, året runt. Det innebär att du kommer att arbeta dagar, kvällar och helger. Vissa scheman innebär arbete på nätter.

För att jobba som kriminalvårdare behöver du ha fullständig gymnasiekompetens, läs mer om vad det innebär här: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/yrkesroller/kriminalvardare/utbildningskrav-for-kriminalvardare/

Kriminalvården strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag och försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ansök nu

Trafikservicemedarbetare med B och C -körkort sökes till Örebro 5 tjänster

Trafikvakt
Läs mer Maj 16
Trivs du med ett fysiskt arbete utomhus? Är du ansvarsfull, engagerad och gillar att jobba i team? Då har vi på Vägjobb i Sverige rätt uppdrag för dig. Som vår medarbetare inom trafikservice är du vägens hjälte som säkerställer arbetsplatsen för vägarbetarna, trafikanterna och dina kollegor. Vägjobb är ett multikulturellt och jämställt företag som välkomnar alla åldrar. Välkommen med din ansökan redan idag!
Under arbetet dirigerar du trafik genom vägarbetsplatser som trafikvakt samt lotschaufför och eftersom du har C-körkort kommer du även köra TMA-bil. Du arbetar med skyltning, tillsyn och avskyltning av arbetsområdet. Tillsammans med din arbetsledare och arbetsgrupp ansvarar du för kvalitén och säkerheten runt hela arbetsområdet.
Vägjobb ger dig rätt utbildning, arbetskläder och skyddsutrustning. Du får stöttning så du snabbt kommer in i arbetsuppgifterna och blir en del i teamet av Sveriges bästa trafikvakter.


Vi söker dig som är ansvarstagande och noggrann. Du har ett driv och en vilja att leverera ett gott resultat och du bidrar med problemlösning och en positiv teamkänsla. 
Du arbetar utomhus och arbetet kan innebära tunga lyft så en god grundfysik ger dig bra förutsättningar att utföra arbetsuppgifterna. Då arbetstiderna kan variera från tidiga morgnar till nätter och vid behov även helger behöver du vara flexibel. 
Du är en person som har lätt för att samarbeta samt ställer upp och vill bidra till att vi tar hand om våra kunder på bästa sätt.

Krav
Flytande svenska i både tal och skrift 
B-körkort med tillgång till egen bil 

Meriterande
Tidigare branscherfarenhet och kunskap om arbete på väg 
C-körkort

Omfattning 
Tjänsten är en visstidsanställning där du arbetar på timme med ersättning och försäkringar enligt gällande kollektivavtal.
Innan du börjar genomgår du en teoretisk och praktisk utbildning om hur man jobbar som medarbetare inom trafikservice på bästa sätt. 


Besök gärna www.vagjobb.se för att läsa mer om oss!

Ansök nu

Badvärdar till Örebrobaden

Badbevakare
Läs mer Maj 12
Vill du vara med och bidra till ökad simkunnighet i Örebro kommun? Brinner du för att lära ut kunskap till andra? Söker du ett stimulerande och roligt jobb som bjuder på massor av glädje? Då är detta jobbet för dig! Vi söker nu badvärdar till vårt team Örebrobaden.

Om tjänsten 
Som badvärd jobbar du i en omväxlande och stimulerande miljö med många olika arbetsmoment. Vår huvudfokus ligger på att ge god service i alla moment.
Du får ett aktivt arbete där det alltid finns något att göra!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• simundervisning för grundskolans elever och andra grupper
• uppsökande bevakning i simhall
• lokalvård av samtliga lokaler, daglig underhållsstädning samt storstäd
• receptionsarbete: god service och gott bemötande till våra besökare, kassahantering, ta emot bokningar etc.

Kompetenskrav

• gymnasieutbildning
• simlärarutbildning

För att lyckas i rollen som badvärd krävs det att du har god självinsikt, intresse och förmåga att hjälpa andra. Du är tillmötesgående i ditt bemötande och kommunicerar på ett tydligt sätt. I din kommunikation har du även god förmåga att anpassa ditt budskap till mottagaren. Vidare arbetar du bra med andra människor, tar ansvar för dina uppgifter och ser möjligheter i förändringar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande

• poollivräddarutbildning
• erfarenhet av receptionsarbete
• erfarenhet av kassahantering
• erfarenhet av arbete i simhall
• genomfört utbildning i HLR, D-HLR

Omfattning och tillträde
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 60-100%

Tillträde: 15 augusti eller enligt överenskommelse

Antal tjänster: 2Anställningsform: Vikariat

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: fr.o.m. 15 augusti 2022 t.o.m. 30 september 2023

Antal tjänser: 1

 

Anställningsform: Vikariat

Sysselsättningsgrad: 60-100%

Tillträde: fr.o.m. 31 augusti 2022 t.o.m. 4 juni 2023

Antal tjänser: 4(Tillsättning av samtliga tjänster sker under förutsättningen att erforderliga beslut fattas)Om arbetsplatsen
Örebrobaden ingår i enheten Fritid som är en del av Kultur och fritidsförvaltningen. Vårt uppdrag är att sköta och ansvara för verksamheter inom stadens anläggningar inom området fritid och idrott. Vi hanterar också föreningsfrågor, föreningsbidrag, bokning av centrala anläggningar såväl som skollokaler samt beviljar lotteritillstånd. Örebrobaden består av de tre kommunala baden Brickebackens bad, Eyrabadet och Hagabadet. Örebrobaden driver tillsammans med den privata aktören Actic friskvårdsanläggningar med bad, gruppträning och styrketräning i Örebro. Läs mer på orebro.se/bad 

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.

Övrig information
Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 31 maj.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Trafikvakt, lotsbilschaufför

Trafikvakt
Läs mer Apr 26
Om jobbet
Nu söker vi ordningsamma och engagerade trafikvakter till Örebro med omnejd. Är du intresserad av service, trafiksäkerhet och arbetsmiljö kan det vara just dig vi söker!
Vi söker dig som är arbetsam, initiativtagande och lösningsorienterad. Som person har du en förmåga att arbeta flexibelt då du kommer att jobba både i lag och självständigt. Arbetet kan innebära långa resor runt hela Sverige och långa arbetsdagar förekommer. Vi ser naturligtvis gärna att du som sökande är intresserad av trafik, service och trafiksäkerhet. Vi lägger stor vikt på den sociala kompetensen och en hög stresstålighet hos våra medarbetare.
Du kommer att ingå ett team för att sköta säkerheten vid arbetsplatser, och dina arbetsuppgifter kommer till största del bestå av TMA-körning, Trafikdirigering och lotsning av trafik ingår också i de dagliga arbetsuppgifterna. Andra arbetsuppgifter som tjänsten innefattar är exempelvis etablering- och avetablering av ett arbetsområde, samt tillsyn av etablerat arbetsområde.
Krav:
· B-körkort
· Du har en avslutad gymnasial utbildning
· Du talar och skriver obehindrat på svenska


Meriterande:
· Trafikverkets kravkurs för arbete på väg, 1.1–1.3.
· APV 2.1 (Har du inte detta utbildar vi dig internt)
· · Tidigare erfarenhet av arbete på väg


Placeringsort:
Örebro
Låter detta intressant för dig?
Varmt välkommen i sådana fall med ansökan!


Om Saferoad Sverige
Saferoad är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter och trafiksäkerhetslösningar i Sverige. Verksamheten omfattar allt från utveckling till tillverkning, försäljning, uthyrning, utbildning och andra tjänster inom väginfrastruktur. Saferoad finns över hela Sverige och erbjuder högkvalitativa lösningar för myndigheter och företag som arbetar med infrastruktur. Företagets mission är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda människor som är på väg, vare sig de går, cyklar eller kör bil.

Ansök nu

Trafikservicepersonal

Trafikvakt
Läs mer Apr 26
PGs Signalvakter Norden AB söker nya medarbetare inför säsongen 2022 i Örebro och Falun.

Om företaget.
PGs Signalvakter Norden AB har ända sedan starten år 1998 varit med och möjligort en kontinuerlig uppbyggnad och utbyggnad av svensk infrastruktur. Verksamhetens kärnområde kretsar i första hand kring att tillgodose våra samarbetspartners behov av trafikservicepersonal, skyddsanordningar och TMA-bilar i samband med vägarbeten. PGs Signalvakters personal och fordonspark är tillgängliga året runt och ständigt redo att utför alla typer av trafikrelaterade insatser. Vårt största fokus har alltid handlat om att leverera trafiksäkra lösningar i form av utbildade trafikservicemedarbetare, som i kombination med skyddsanordningar, skyltbilar, lotsbilar och TMA-bilar, på olika sätt dirigerar och vägleder trafik i rörelse som på grund av olika anledningar behöver regleras i samband pågående vägarbeten.
PGs Signalvakter strävar alltid efter att leverera trafikmässigt säkra och trygga arbetsplatslösningar för såväl våra kunder, våra anställda, och inte minst för alla åtskilliga trafikanter som årligen passerar igenom något av våra arbetsområden.


Om tjänsten.
I din roll som trafikservicemedarbetare är du framför allt en bra förebild och representant för PGs Signalvakter. Du förväntas delta i alla arbetsmoment på ett sätt som både skapar trygghet och en god arbetsmiljö för såväl dig själv som för dina medarbetare. Att utföra ett trafiksäkert arbete på arbetsplatser som ständigt förändras ställer i sin tur höga krav på en väl utvecklad problemlösningsförmåga. Det gäller att snabbt kunna anpassa olika arbetsrelaterade insatser i takt med att förutsättningar och gällande krav hela tiden förändras.
I dina arbetsuppgifter som trafikservicemedarbetare ingår bland annat att dirigera och vägleda trafikanter, att hjälpa till med uppskyltning och utsättning av vägmärken i samband med etableringar/av-etableringar av nya arbetsplatsområden. Ibland förekommer även Lotskörning som bland annat innebär att du har ett övergripande ansvar för att vägleda och reglera trafiken förbi arbetande och i många fall oskyddad personal som befinner sig inne på det aktuella arbetsplatsområdet.
Tillsammans med ditt övriga team på PGs Signalvakter är det sedan din och dina kollegors uppgift att se till att det efterfrågade arbetet utförs i enighet med rådande föreskrifter och aktuella TA-planer. Att arbeta som trafikservicemedarbetare innebär också att du under din anställningsperiod kommer att arbeta på olika platser i Sverige. Att du många gånger kommer att arbeta väldigt intensivt under vissa perioder, och att både dag- och nattjobb kan förekomma.

Kvalifikationer
Att jobba som trafikservice medarbetare ställer höga krav på personlig lämplighet. PGs Signalvakter Norden AB söker därför dig som är lyhörd och uppmärksam, kan förmedla tydliga direktiv i trafikrelaterade situationer, och samtidigt har en väl fungerande dialog med dina kollegor. Med andra ord är du bra på att kommunicera, är strukturerad, har en hög arbetsmoral och gillar nya utmaningar. Du tycker om varierande arbetsuppgifter och trivs med att arbeta på dynamiska arbetsplatser. PGs Signalvakter strävar efter att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Behörighet
Lägsta krav är B-körkort. Meriterande är CE-körkort, YKB och tidigare erfarenheter av TMA-körning.
PGs Signalvakter kräver även godkända resultat på utbildningarna: APV (Arbete på väg) - 1.1, 1.2, och 1.3, samt ett godkänt resultat på svenska byggbranschens Safe Construction Trainings kunskapsprov - som genomförs online på: www.buc.se
PGs Signalvakter internutbildar alla nyanställda medarbetare inom APV 1.1, 1.2 och 1.3 – allt för att säkerställa att du får rätt utbildning och kompetens innan du påbörjar din anställning hos oss.

Om anställningen
Lön: PGs Signalvakter Norden AB tillämpar lönesättning enligt kollektivavtal.
Anställningsform: Projektanställning.
Varierande arbetstider och arbete på annan ort förekommer.
Utbildningsstart för nya medarbetare kommer att äga rum i slutet av Mars 2022. För mer information om själva anställningen, vänligen kontakta Pontus Spångberg tfn 070-8690004, mejl: pontus@signalvakter.se

Ansökan
Du söker anställningen via mejl: pontus@signalvakter.se
Bifoga CV, bild, referenser, och ett personligt brev där du kortfattat beskriver vem du är, och varför du tror att du skulle bli en bra framtida medarbetare på PGs Signalvakter. Mejla din ansökan till oss senast den 15 Maj.

Om arbetsgivaren
PGs Signalvakter Norden AB
Verksamhetschef micke@signalvakter.se
Besöksadress: Verkstadsgatan 8
702 27 Örebro
Hemsida: www.signalvakter.se

Ansök nu

Parkeringsvakt för behovsanställning Örebro

Parkeringsvakt
Läs mer Apr 12
Som parkeringsvakt bidrar du till att skapa en trygg trafiksituation för alla som befinner sig i trafiken. Det ingår i ditt arbete att kontrollera och rapportera fordon som är felparkerade, liksom att informera om kommande förändringar i trafiken. Det är ett rörligt utomhusarbete som utförs hela året runt och för att trivas som parkeringsvakt är du socialt kompetent, lugn och informativ.


Tjänsteställe: Örebro

Arbetstider:  Varierande

Varaktighet: Behov, tillsvidare 

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetsuppgifter: Utföra offentligrättslig parkeringsövervakning.

Avarn expanderar och önskar nu rekrytera fler professionella medarbetare.
 
Kvalifikationer: Vi söker dig som arbetar eller har arbetat som parkeringsvakt på kommunal mark med trafiksäkerhet och service i fokus. Ditt arbetslag kommer tillsammans säkerställa att parkeringsövervakningen håller högsta nivå. Du kommer att ingå i en grupp med kvalitet och effektivitet som ledord. 

Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.
Avarn Security arbetar ständigt med arbetsmiljö och trivselfrågor så vi får rätt förutsättningar att leverera en hög kvalitet. 
 
Tjänsten är bilburen och utgår från platskontoret i Örebro. För frågor vänligen kontakta rekryterande chef nedan.

Du ska uppfylla:

- 20 år fyllda
- ostraffad
- B-körkort
- god svenska i tal och skrift
- godkänt gymnasiebetyg
- godkänd parkeringsvaktsutbildning för gatumark
Vänligen observera att för att kunna söka denna tjänst skall du ha genomfört grundkurs i offentligrättslig parkeringsövervakning med godkänt resultat. Intyg erfordras samt referenser.

Avarn kommer inte att tillhandahålla grundutbildning till parkeringsvakt vid detta rekryteringstillfälle.

Sök tjänsten via vår Hemsida/Lediga tjänster - inte via mejl.

Vi vill ha din ansökan senast 2022-06-01


Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 500 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”.


Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 500 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”.

Ansök nu

Färdbeviskontrollant deltidsanställning

Väktare
Läs mer Apr 6
CSG är ett auktoriserat bevakningsföretag som etablerades 2003. Med bred kompetens och stor erfarenhet bland våra ca 480 medarbetare, erbjuder vi tjänster där vi verkar för en trygg och säker miljö - både inom den offentliga och privata sektorn. Vi finns idag verksamma i Stockholm, Mälardalen och Värmland.

Är du utbildad väktare kanske ditt nya jobb är inom CSG?

Vi söker nu medarbetare till deltidsanställning som kommer ha till uppgift att inom Länstrafiken Örebro kontrollera färdbevis. Stor del av arbetsuppgiften kommer innebära att skapa en trygg och säker resa för resenärerna men också ha en god förmåga att hantera konfliktsituationer. I uppdraget krävs godkänd väktarutbildning.

Arbetstiderna kräver flexibilitet då de är varierande och kan förekomma alla tider på dygnet, veckans alla dagar.

De grundläggande kraven vi har på dig som söker är att du:


• Fyllda 18 år
• Genomgått väktarutbildning med godkänt resultat
• B-körkort
• Är ostraffad och drogfri (drogtester sker inför och under anställningen)
• Har goda språkkunskaper i svenska och engelska

Vi ser det även som meriterande om du är flerspråkig.

Innan en anställning måste du bli godkänd hos Länsstyrelsen för arbete i ett auktoriserat bevakningsföretag.

Vid eventuella frågor vänligen kontakta:
Arbetsledare Victoria Fransson victoria.fransson@csgab.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

CSG söker väktare för uppdrag åt kommun

Väktare
Läs mer Apr 8
CSG är ett auktoriserat bevakningsföretag som etablerades 2003. Med bred kompetens och stor erfarenhet bland våra ca 480 medarbetare, erbjuder vi tjänster där vi verkar för en trygg och säker miljö - både inom den offentliga och privata sektorn. Vi finns idag verksamma i Stockholm, Mälardalen och Värmland.

Nu expanderar vi och är i behov av:


• Heltidsanställda
• Deltid
• Behov

Vill du ha ett uppdrag där du gör skillnad i samhället? Ett arbete som är utvecklande på ett personligt plan och där ingen arbetsdag är den andra lik? Som kollega på CSG kan du förvänta dig att du är en tillgång som gör skillnad. Det är du som har kompetens och erfarenhet att förebygga och förhindra skadegörelse på egendom samt stationär bevakning av objekt för kunds räkning.

I ditt dagliga arbete kommer du att utföra sedvanliga arbetsuppgifter för väktare. Ronderande och stationär bevakning, larmryck och fastighetsjour. Vår verksamhet pågår dygnet runt årets alla dagar, du måste vara beredd på långa pass och obekväma arbetstider.

 

De grundläggande kraven vi har på dig som söker är att du:


• har fyllt 20 år
• har B-körkort
• behärskar det svenska språket både i tal och skrift
• har en ordnad ekonomi, är ostraffad och drogfri
• god fysik
• har en giltig väktarutbildning (VU1+VU2)

Utöver detta så ser vi gärna även att du:


• Har erfarenhet från liknande uppdrag
• Har tidigare erfarenhet av något hantverksyrke, exempelvis fastighetsskötare, låssmed, elektriker eller liknande.
• God social förmåga och erfarenhet av att möta ungdomar.

 

För arbete hos denna kund är dina personliga egenskaper mycket viktiga och vi söker dig som är serviceinriktad, självgående och lösningsfokuserad. Du har även ett högt säkerhetstänk, är lugn, organiserad och har en förmåga att snabbt växla tempo.

I de stationära uppdragen kan du komma att möta människor som är påverkade av alkohol eller andra droger, vilket kräver att du som person har förståelse för detta och känner dig bekväm med att hantera situationer som kan uppstå.

I övrigt ser vi det som en självklarhet att du är punktlig och har en hög arbetsmoral med en vilja att alltid göra ditt bästa.

Innan en anställning kan bli aktuell måste du bli godkänd hos Länsstyrelsen för arbete i ett auktoriserat bevakningsföretag.

 

CSG arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och ser gärna kvinnliga sökanden till dessa tjänster.

Vid eventuella frågor vänligen kontakta:
Arbetsledare Mikaela Hellman mikaela.hellman@csgab.se

Ansök nu

Kriminalvårdare sommarvikariat, Nationella transportenheten Örebro

Kriminalvårdare
Läs mer Apr 14
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

ARBETSUPPGIFTER
Som kriminalvårdare kan du bidra till ett tryggare och säkrare samhälle. Du jobbar i team tillsammans med andra yrkesgrupper och får möjlighet att hjälpa människor att bryta den onda cirkeln och motivera till att inte återfalla i brott. Det är viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan kan utvecklas och förändras.

Att arbeta vid transportenheten innebär att din huvudsakliga uppgift är att transportera frihetsberövade personer, för Kriminalvården och andra myndigheters räkning. Arbetet omfattar också bevakning under t.ex. rättegångar och vid sjukhusbesök. Det varierande uppdraget innebär att arbetstiden kan vara olika dag för dag.

KVALIFIKATIONER
Dina personliga egenskaper är viktiga. Som kriminalvårdare behöver du vara trygg, stabil, ha god självinsikt, gott omdöme och integritet. Tillsammans med dina kollegor driver du verksamheten, så du behöver ha god samarbetsförmåga och vara tydlig i din kommunikation. Du ska kunna agera fysiskt när det krävs.

Vi söker dig som har:
• Arbetslivserfarenhet, även i form av säsongsarbete, timanställning eller eget företagande. Praktik och volontärarbete är inte att jämställa med anställning
• Fullständig gymnasiekompetens (läs mer via länk under övrigt)
• Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift
• God datorvana
• B-körkort för manuellt växlat fordon och körvana

Det är meriterande om du har:
• Arbetslivserfarenhet från kriminalvård, säkerhetsarbete, social omsorg, psykiatri eller vård- och omsorgsarbete
• Kunskap inom relevanta områden, exempelvis beteendevetenskap, kriminologi psykiatri, juridik och konflikthantering
• Relevanta språkkunskaper

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Därför gör vi en säkerhetskontroll innan vi beslutar om du får anställning hos oss. Vissa tjänster är placerade i säkerhetsklass och då gör vi en säkerhetsprövning med registerkontroll innan vi fattar anställningsbeslut. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men du får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvårdens verksamhet pågår dygnet runt, året runt. Det innebär att du kommer att arbeta dagar, kvällar och helger. Vissa scheman innebär arbete på nätter.

För att jobba som kriminalvårdare behöver du ha fullständig gymnasiekompetens, läs mer om vad det innebär här: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/yrkesroller/kriminalvardare/utbildningskrav-for-kriminalvardare/

Kriminalvården strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag och försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ansök nu

Kock till Häktet Örebro, sommarvikariat

Kriminalvårdare
Läs mer Apr 11
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Läs mer om häktet Örebros verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/hakte/orebro/#om

Häktet i Örebro öppnades 1994 i det då nybyggda polishuset. Upptagningsområdet är främst Örebro Län och förhandlingarna sker oftast vid Örebro tingsrätt.

Häktet har 57 ordinarie platser med avdelningar för häktade både med och utan restriktioner. Särskild gemensamhetsavdelning finns där häktade vistas i gemensamhet med andra häktade.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du mat till i första hand de intagna på häktet men även i viss mån till personal. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp, tillagning av frukost, lunch och middag. I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i storkök
• Erfarenhet av att arbeta med specialkost
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller
• Relevanta språkkunskaperÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.
Vi tillämpar löpande urval.

Ansök nu

Örebro tingsrätt söker teknikkunnig och serviceinriktad ordningsvakt

Expeditionsvakt
Läs mer Apr 13
Varje dag avgörs hundratals mål och ärenden i domstolarna runt om i Sverige. Vår organisation består av medarbetare med olika kompetenser, där var och en är betydelsefull i att upprätthålla rättssäkerhet och hög kvalitet i alla led.https://www.domstol.se/om-sveriges-domstolar/sa-fungerar-domstolarna/ 


 
Om Örebro tingsrätt
Örebro tingsrätt är en allmän domstol och en av de större tingsrätterna i landet med hela Örebro län som domkrets.

Örebro Tingsrätt är dessutom nationell specialdomstol för omvandling av livstidsstraff. Tingsrätten har ca 80 medarbetare som arbetar i centralt belägna lokaler. Domstolen handlägger brottmål, tvistemål, ärenden och konkurser. Domstolen har fast säkerhetskontroll med röntgen vilket innebär att alla besökare kontrolleras innan de får tillträde till våra förhandlingssalar.

Örebro Tingsrätt är en öppen och modern arbetsplats med engagerade medarbetare. Medarbetarna samarbetar med varandra över yrkesroller och organisatoriska enheter och vi sätter värde på att alla är delaktiga i hela verksamheten.

Vi söker nu en ordningsvakt med intresse för IT-teknik och service till vårt gäng i expeditionen

 

Kvalifikationer
Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete med både stora och många små uppgifter. Vi företräder domstolen genom vårt arbete i säkerhetskontrollen och receptionen vilket innebär att du måste ha en bra känsla för service och ha ett bra bemötande. Social kompetens och en hög moral är ett måste då vi interagerar med många besökare under dagarna.

Expeditionen sköter IT-tekniken, vaktmästarsysslor och kontorsservice till personalen så att vara strukturerad och ha ett sinne för problemlösning är en självklarhet.

Du som söker ska ha lägst gymnasieutbildning eller motsvarande kompetens. Du ska ha ett aktuellt ordningsvaktsförordnande och en väl vitsordad erfarenhet från ordningsvaktsarbete. Du ska också ha ett normalt färgseende eftersom arbetet vid röntgenutrustning kräver det. Vi utbildar mycket internt eller genom Sveriges domstolars försorg så en vilja att lära sig nya saker är en självklarhet. 

Viktigt för oss är att du som person har ett stort engagemang för ditt arbete samt en vilja att bidra till ett gott arbetsklimat. Arbetet som ordningsvakt kräver god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du behöver vara stresstålig och flexibel då arbetstempot varierar från dag till dag. Vidare är du en mogen person som tar ansvar för ditt arbete i gruppen.

Du ska ha goda kunskaper i tal och skrift i svenska. Du har hög IT- och teknikmognad och trivs med att växla mellan praktiskt och administrativt arbete.

Det är ett krav att du är villig att genomgå polisens utbildning för säkerhetskontroll samt utbildning för att använda röntgen om du inte redan har gjort det.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och förutsättningar att fungera bra i vår grupp..

Ange löneanspråk i din ansökan.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidare med sex månaders provanställning

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 1 maj 2022

 

 

 

För att säkerställa en inkluderande och rättvis rekryteringsprocess tillämpar Sveriges Domstolar kompetensbaserad rekrytering. Vårt urval bygger på kandidaternas kompetenser och meriter.
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Operatör Contactcenter till Örebro

Larmoperatör
Läs mer Mar 29
Vi i Securitaskoncernen finns i 47 länder runtom i världen och har ca 355 000 medarbetare.

Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad.

Trivs du i en roll där du har ett stort kontaktnät och samtidigt gör en viktig samhällsinsats? Vi på Securitas letar just nu efter dig som vill axla rollen som operatör hos oss. Hos oss blir du otroligt viktig för våra väktare – nyfiken att höra mer om tjänsten? Läs då mer nedan!

Om rollen

Som operatör kommer du fungera som spindeln i nätet för våra kunders säkerhetslösningar. Du tar emot inkommande larm och samtal och säkerställer att rätt åtgärd sätts in utan fördröjning. Du fattar snabba beslut baserade på i förväg fastställda riktlinjer som tagits fram i överenskommelse med kunden. Framförallt fungerar du som ett stort stöd för våra väktare då du blir stöd när de utför dessa ärenden ute hos kund som stundtals kan vara riskfyllda.

Du kommer till exempel att:

Ta emot inkommande larm och samtal
Hantera kontakten med väktare när de är ute på uppdrag.
Tjänsten passar dig som trivs i en samordnade roll och vill kombinera detta med ett samhällsviktigt uppdrag. Ibland är det tufft att stå mellan hot och människa, men som tur är har vi en stark gemenskap oss kollegor emellan och vi hoppas att du ska känna att du får minst lika bra stöd som det du ger.

Vi är trygghet. Vi är Securitas.

Vi söker dig som…

Har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska. Då du kommer att använda datorn som ditt främsta verktyg, ser vi gärna också att du som söker har en god datorvana sedan tidigare.

Som person tror vi att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera periodvis högt arbetstempo. Vi ser gärna att du som söker har ett stort intresse för teknik och har lätt att förstå instruktioner.

Då du kommer att ha ett stort ansvar i din roll, men samtidigt jobba väldigt nära såväl kunder som kollegor, tror vi att du har lätt att jobba både självständigt men också i team. Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.

Mer information

Du söker till tjänsten genom att klicka på ansök här nedan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten: inkom med din ansökan redan idag!

Securitas har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. Har du frågor kring rollen är du dock varmt välkommen att höra av dig till kontaktperson: mats.ostlund@securitas.se

Tjänsten är en behovsanställning med tillträde enligt överenskommelse.

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer även urvalstester att användas.

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Om Securitas

I över 85 år har vi på Securitas sett till att människor känner sig trygga i sin vardag. Åren ger oss erfarenhet och kompetens som vi behöver när vi nu blickar framåt. För vi är övertygade om att den trygghet och säkerhet som vi står för kommer att vara viktigare än någonsin i framtiden.

Numera har vi kollegor över hela världen. Det betyder att vi har samlat ännu mer kompetens och kunskap inom Securitas. Och som Sveriges största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan.

Du tar hand om människors säkerhet – Securitas tar hand om dig

Ansök nu

Parkeringsvakt Örebro

Parkeringsvakt
Läs mer Apr 4
Vi söker dig som vill hjälpa till med att se till att våra kunders parkeringar har hög kvalitet och blir en väl fungerande resurs. APCOA är idag ett av Sveriges ledande parkeringsföretag med många uppdrag och erkänt framgångsrika i att vara en del i branschen utveckling. Vi expanderar och söker parkeringsvakter till Örebro.Arbetet utgår från kontoret iÖrebro.

Du får en grundlig utbildning som är både teoretisk och praktisk. Du är trygg, har en positiv grundattityd, är en noggrann person och du har en social förmåga som gör att du är duktig på att kommunicera med och lyssna på människor du möter i olika situationer. Du har en god förmåga att planera.

Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.APCOA Parking Sverige AB är en ledande aktör inom svensk parkeringsservice. Huvudverksamheten är inriktad på etablering och drift av parkeringsanläggningar. Vi är ca 500 medarbetare och närmare 1 400 parkerings- och övervakningsuppdrag i ett 10-tal städer i Sverige. APCOA Parking Sverige AB tillhör APCOA Parking Holdings GmbH, Europas största parkeringskoncern med 4 500 anställda.

Ansök nu

Skyddsvakt nattetid till Arboga och Örebro med omnejd

Skyddsvakt
Läs mer Mar 9
Skyddsvakter arbetar med bevakning av samhällsviktiga anläggningar, där kravet på säkerhet är maximalt. Som skyddsvakt kan man i grunden vara väktarutbildad med en avkortad skyddsvaktsutbildning alternativt ha genomfört längre grundutbildning som skyddsvakt.
- Ett skyddsvaktsgodkännande från länsstyrelsen tillkommer också.

Vi ställer höga krav på våra skyddsvakter vad gäller personliga egenskaper, erfarenhet av arbete i en publik miljö samt juridiska kunskaper.Arbetstider: Vi söker nu två stycken disponibla skyddsvakter för tjänstgöring nattetid 

Tjänsteställe: Arboga och Örebro med omnejd.

Varaktighet: Heltid natt (för anställning krävs godkända registerkontroller)

Tillträde: Enligt överenskommelse. Utbildningar genomförs under våren 2022. 

Kvalifikationer: Vi söker nya medarbetare som är säkerhetsmedvetna, serviceinriktade, stresståliga, ansvarsfulla och positiva personer med en inre trygghet och en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Vi lägger stor vikt på din förmåga att arbeta i grupp men även att du självständigt kan lösa problem. 

Som skyddsvakt på vårat objekt I Arboga och i Örebro med omnejd arbetar du i olika miljöer med väldigt varierande arbetsuppgifter. Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, har ett tydligt serviceinriktat engagemang och är tekniskt kunnig. Mer information fås under intervjuprocessen. 

Våra allmänna krav är att du som söker ska:


• ha fyllt 18 år och vara ostraffad
• vara drogfri
• genomfört gymnasieutbildning med godkända betyg
• mycket god svenska i tal och skrift
• ha god hälsa och fysik
• ha ordnad ekonomi
• inneha B-körkort och tillgång till egen bil 
• tekniskt kunnig
• svensk medborgare 

Meriterande för tjänsten 


• Några års erfarenhet av att arbeta i bevakningsbranschen 
• Skyddsvaktutbildning 
• HAS utbildning
• Väktarutbildning 1 och 2
• Tekniskt kunnande 
• Erfarneht av självständigt arbete
• Natt och skiftarbete


Du som gått militär skyddsvaktsutbildning efter år 2016 - du vet väl att du kan arbeta även som skyddsvakt i ett bevakningsföretag? Kontakta oss, så berättar vi mer!

Om du saknar utbildning men är rätt person för arbetet som skyddsvakt/väktare, så kommer vi att utbilda dig! 


Tester tillämpas i rekryteringsprocessen.Om du antas kommer du först att träffa oss för en personlig intervju, därefter bokas utbildning. 


Ansökningar hanteras löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt - dock senast 2022-04-15!  Sök tjänsten via vår hemsida - EJ VIA MAIL!


Anställningen är säkerhetsklassad och vi gör en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt bestämmelserna i säkerhetsskyddslagen. Du måste därför vara svensk medborgare. För att få tjänsten som disponibel skyddsvakt måste du bli godkänd på registerkontrollerna. 


 


 

 
Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 500 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”.

Ansök nu

CSG Örebro söker väktare inför sommarperioden

Väktare
Läs mer Feb 22
CSG är ett auktoriserat bevakningsföretag som etablerades 2003. Med bred kompetens och stor erfarenhet bland våra ca 480 medarbetare, erbjuder vi tjänster där vi verkar för en trygg och säker miljö - både inom den offentliga och privata sektorn. Vi finns idag verksamma i Stockholm, Mälardalen och Värmland.

I arbetet kommer du att utföra enklare reparationer och underhåll hos kundens fastigheter t.ex. byta säkringar, lösa avloppsstopp, byta låscylindrar samt skyddstäcka trasiga fönsterrutor. I arbetet kommer även väktaruppgifter såsom larmutryckning, trygghetsjour och rondering ingå, vilket gör att det är meriterande om du har giltig väktarutbildning.

Anställningen är vid behov och arbetspassen är mellan 6-12 timmar långa. Då verksamheten pågår dygnet runt, årets alla dagar måste du kunna arbeta obekväma arbetstider och vara beredd på långa arbetspass.

De grundläggande kraven vi har på dig som söker är att du:


• har fyllt 20 år
• har B-körkort
• behärskar det svenska språket både i tal och skrift
• har en ordnad ekonomi, är ostraffad och drogfri
• god fysik som möjliggör att agera fysiskt när situationen så kräver

Utöver detta så ser vi gärna även att du:


• har en giltig väktarutbildning (VU1+VU2)
• har god lokalkännedom inom Örebro tätort samt Örebro län
• har erfarenhet från andra säkerhetsyrken eller utbildningar
• har tidigare erfarenhet av något hantverksyrke såsom exempelvis fastighetsskötare, låssmed, elektriker, snickare eller VVS-montör

För arbete i fastighetsjouren är dina personliga egenskaper mycket viktiga och vi söker dig som är serviceinriktad, självgående och lösningsfokuserad. Du har en hög social kompetens och kan möta människor på deras nivå. I övrigt ser vi det som en självklarhet att du är punktlig och har en hög arbetsmoral med en vilja att alltid göra ditt bästa.

Innan en anställning kan bli aktuell måste du bli godkänd hos Länsstyrelsen för arbete i ett auktoriserat bevakningsföretag.

Då vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.

Lön: enligt kollektivavtal

För mer information är du välkommen att kontakta:
Mikaela Hellman Arbetsledare mikaela.hellman@csgab.se

Ansök nu

Trafikvakt, lotsbilschaufför

Trafikvakt
Läs mer Mar 8
Om jobbet
Nu söker vi ordningsamma och engagerade trafikvakter till Örebro. Är du intresserad av service, trafiksäkerhet och arbetsmiljö kan det vara just dig vi söker!
Vi söker dig som är arbetsam, initiativtagande och lösningsorienterad. Som person har du en förmåga att arbeta flexibelt då du kommer att jobba både i lag och självständigt. Arbetet innebär långa resor runt hela mellansverige och långa arbetsdagar förekommer. Övernattning på annan ort är vanligt förekommande. Vi ser naturligtvis gärna att du som sökande är intresserad av trafik, service och trafiksäkerhet. Vi lägger stor vikt på den sociala kompetensen och en hög stresstålighet hos våra medarbetare.
Du kommer att ingå ett team för att sköta säkerheten vid arbetsplatser, och dina arbetsuppgifter kommer till största del bestå av TMA-körning, Trafikdirigering och lotsning av trafik ingår också i de dagliga arbetsuppgifterna. Andra arbetsuppgifter som tjänsten innefattar är exempelvis etablering- och avetablering av ett arbetsområde, samt tillsyn av etablerat arbetsområde.
Krav:
· B-kort
· Du har en avslutad gymnasial utbildning
· Du talar och skriver obehindrat på svenska


Meriterande:
· Trafikverkets kravkurs för arbete på väg, 1.1–1.3.
· APV 2.1 (Har du inte detta utbildar vi dig internt)
· · Tidigare erfarenhet av arbete på väg


Placeringsort:
Örebro
Låter detta intressant för dig?
Varmt välkommen i sådana fall med ansökan!


Om Saferoad Sverige
Saferoad är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter och trafiksäkerhetslösningar i Sverige. Verksamheten omfattar allt från utveckling till tillverkning, försäljning, uthyrning, utbildning och andra tjänster inom väginfrastruktur. Saferoad finns över hela Sverige och erbjuder högkvalitativa lösningar för myndigheter och företag som arbetar med infrastruktur. Företagets mission är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda människor som är på väg, vare sig de går, cyklar eller kör bil.

Ansök nu

Väktare till butik i Örebro

Väktare
Läs mer Mar 1
CSG är ett auktoriserat bevakningsföretag som etablerades 2003. Med bred kompetens och stor erfarenhet bland våra ca 480 medarbetare, erbjuder vi tjänster där vi verkar för en trygg och säker miljö - både inom den offentliga och privata sektorn. Vi finns idag verksamma i Stockholm, Mälardalen och Värmland.

Utbildade väktare se hit!

Vi söker nu 1 medarbetare till en deltidsanställning på 50% som väktare samt behovsanställda väktare. Dina personliga egenskaper är mycket viktiga och vi söker dig som har ett högt säkerhetstänk, är självgående och snabbtänkt. Du måste vara tålmodig och ha en god förmåga att kommunicera med alla människor och på deras nivå. Arbetet utförs både civilt och i uniform. 

 De grundläggande kraven vi har på dig som söker är:


• har en godkänd VU1 
• har B-körkort för manuell växellåda
• behärskar det svenska språket både i tal och skrift

Du som person ska även vara ostraffad. Bakgrundskontroller kommer att genomföras inför anställning.

Innan en anställning kan bli aktuell måste du först genomgå en säkerhetsprövning där registerkontroll genomförs samt bli godkänd hos Länsstyrelsen för arbete i ett auktoriserat bevakningsföretag.

Vid eventuella frågor vänligen kontakta:
Arbetsledare Susanne Jarmander susanne.jarmander@csgab.se

Ansök nu

Sommarvikarier sökes till Örebro

Väktare
Läs mer Feb 4
Vi söker nu flera väktare inför sommaren 2022 till kontoret i Örebro. Saknar du utbildning men är rätt person för tjänsten? Då kommer du att utbildas under våren. 

Tjänsteställe: Örebro

Arbetstider: Dag/natt/kväll

Varaktighet: Sommarvikariat med goda möjligheter till förlängning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kvalifikationer: Vi söker säkerhetsmedvetna, sociala, empatiska och positiva personer med en inre trygghet och en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Väktare arbetar i många olika miljöer med väldigt varierande arbetsuppgifter - vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och som har ett tydligt serviceinriktat engagemang. Vi ser även gärna att du kan kommunicera obehindrat på engelska.

Vi söker dig som kan arbeta minst sex veckor under perioden juni till augusti. Anställningen inleds med en väktarutbildning om du inte redan är utbildad. 

Våra allmänna krav är att du som söker ska ha:

 - fyllt 18 år och vara ostraffad
 - drogfri
 - gymnasiekompetens
 - god svenska i tal och skrift
 - god hälsa och fysik
 - ordnad ekonomi
 - körkort vid rondbevakning

Väktarutbildning är meriterande. Andra meriterande kvalifikationer är erfarenhet av arbete i bevakningsbranschen, visst tekniskt kunnande, ytterligare språkkunskaper utöver svenska och engelska samt tidigare erfarenhet av arbete i publika miljöer.

Sök tjänsten via vår hemsida - ej via mejl.

Vi vill ha din ansökan senast 2022-04-01

Urval av kandidater kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 000 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”.

Ansök nu

Parkeringsvakt till Örebro

Parkeringsvakt
Läs mer Mar 4
Om Aimo park

We are a parking company. Always have, and always will be. But what that means, is up to us. By rethinking how parking can influence mobility and simplify people´s everyday lives – we have embarked upon a journey. Through innovations and with people in focus, we want to make a difference. With courage and passion we are wondering - are you ready to join us?

Vill du ha ett arbete där du får röra mycket på dig samt trivs med att jobba självständigt och varierande tider?

Vi söker nu parkeringsvakt till vårt affärsområde i Örebro.

Att vara en del av Aimo Park-teamet handlar om att växa tillsammans. Våra medarbetares insikter och expertis kommer att vara en nyckelkomponent för framtiden. Det är därför vi värdesätter samarbete över hela organisationen - en framåtriktad rörelse som drivs av kollektiv kunskap.

Om tjänsten

I tjänsten som Parkeringsvakt utför du parkeringsövervakning och ser till att parkeringsreglerna efterlevs. Du har ett fritt arbete men med ett viktigt ansvar. Bland annat är du med och självständigt planerar din körtur för tilldelat bevakningsområde.

En annan del av jobbet är att proaktivt hjälpa till när våra kunder har frågor om parkeringsregler eller hur man använder våra digitala tjänster.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tiderna varierar och natt och helgarbete förekommer.

Kommunal parkeringsutbildning är meriterande.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete för dig som gillar att ta ansvar. Vidare är det ett aktivt jobb som passar för den som gillar att röra på sig.

Under din anställning kommer vi att utbilda dig i de lagar och regler som gäller för parkering och skyltning. Detta kommer att ske vid nästa möjligt utbildningstillfälle där utbildning kommer att pågå i 3 dagar mellan kl 9.00 och 13.00. Då utbildningen är obligatorisk är det viktigt att du är tillgänglig de datum som utbildningen sker.

Aimo Park tillämpar kollektivavtal och har friskvårdsbidrag.

Vem är du vi söker?

För att passa in i vårt team har du en positiv attityd, känsla för noggrannhet samt är duktig på att kommunicera med andra människor.

För att trivas hos oss tror vi att du är:

• Serviceinriktad
• Bra på att förklara och lyssna
• Noggrann
• Van att möta människor i olika situationer
• Klarar av att vara bestämd och saklig
• En god representant för Aimo Park

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet från ett serviceyrke. Har du arbetat som parkeringsvakt innan och kan regelverket är det mycket meriterande, Krav är att du har körkort B. Vidare ska du ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

Innan anställning begär vi alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister. Då bilkörning är en stor del av tjänsten är även fortkörningsböter och andra trafikförseelser av vikt att det inte förekommer.

Ansökan

Vi ser fram emot att få din ansökan senast 2022-03-31 men vi kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande. Tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan gör du via www.aimopark.se

För mer information om företaget hänvisar vi till vår hemsida www.aimopark.se

Har du eventuella frågor om tjänsten om tjänsten kontakta christer.holdt@aimopark.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Badvakter/Simlärare till vivallabadet

Badvakt
Läs mer Mar 6
Vivallabadet söker badvakter och simlärare till Vivalla sommarbaden 2022 i Örebro.
Badet ägs av ÖrebroBostäder och vårt uppdrag är att driva bad och fritidsverksamhet vid badet under sommaren 2022.
Du ska ansvara för badgästernas säkerhet och trivsel i hela verksamheten. Du kommer att jobba med andra arbetskollegor men också självständigt.
Kvalifikationer!
Du har utbildning i livräddning, första hjälpen och säkerhetsaspekter kring bad och badanläggningar
Du har erfarenhet av service yrket och goda sim kunskaper
Du är en utåtriktad och servicevillig person som gillar att arbeta med barn och vuxna från olika kulturella bakgrunder.
Arbetsuppgifter:
Badvakt och simlärare,
Städ, Reception, ge god service alltid och vara delaktighet i aktiviteter på badet.
men du ska även kunna jobba med försäljning i vår kiosk/cafe'
Anställningen är på hel- eller deltid under tiden 01 Juni till och med 21 Augusti 2022.
Beroende på väderlek kan arbetstiden variera, vissa dagar kortare och andra längre. Den normala arbetstiden är 40 tim per vecka.
Lön enligt överenskommelse.
Vi vill ha din ansökan, med ett personligt brev och CV senast 8 maj till info@vivallabadet.se. Frågor angående anställningen kan du göra via mail till nämnda adress.

Ansök nu

Brandtekniker

Brandtekniker
Läs mer Jan 29
Vi söker en självgående person för ett väldigt fritt arbete. Lite teknisk kunkap eller bara gillar att lösa problem. Vi är ett glatt gäng som gillar vårat jobb, Jobbet i sig är ett väldigt socialt jobb där vi möter mycket människor med ett leende hos kunden.
Platsen vi söker personal på är utgångspunkten Örebro eller dess närhet, b-körkort krävs samt att inte ha svårigheter att åka en hel del bil.

Ansök nu

Arbetsmiljöinspektörer till Arbetsmiljöverket

Arbetsmiljöinspektör
Läs mer Mar 10
Vill du arbeta i en verksamhet som gör skillnad för hela arbetsmarknaden och som bidrar till en bättre arbetsmiljö för att ingen ska bli sjuk, skadas eller dö av jobbet? Då kan detta vara något för dig!
Vi söker nu nya kollegor till Solna, Linköping, Växjö, Malmö, Jönköping, Mölndal, Örebro, Falun, Umeå, Luleå och Sundsvall/Östersund.
Ditt nya arbete
innebär att inspektera arbetsmiljön på olika arbetsplatser. Du kommunicerar krav utifrån arbetsmiljö- och arbetstidslagstiftningen med tillhörande övriga regler samt återkopplar till arbetsgivaren brister som framkommer vid inspektionen. Rollen som arbetsmiljöinspektör innebär att du arbetar med myndighetsutövning. Bland annat hanterar du sanktionsavgifter, meddelar omedelbara förbud och bereder ärenden inför beslut. För att lyckas i uppdraget präglas tillsynen av tydlighet och trovärdighet samt att den statliga värdegrunden genomsyrar ditt arbete.
Oavsett yrkesbakgrund och erfarenhet gör du som arbetsmiljöinspektör tillsyn i många olika verksamheter och hanterar arbetsmiljörisker ur ett helhetsperspektiv. Du börjar därför din anställning med att gå vår interna tillsynsutbildning och breddar sen din erfarenhet under anställningen.
I inspektionsarbetet ingår att möta och leda samtal med såväl ledningen för stora organisationer, småföretagare, skyddsombud och fackliga representanter som övriga anställda. Du ansvarar för och planerar så att ditt arbete på bästa sätt bidrar till vårt uppdrag och att målen för vår verksamhet uppnås. Med din kunskap och erfarenhet bidrar du också till att utveckla oss och verksamheten.
För att läsa mer om rollen som arbetsmiljöinspektör och ansöka gå till www.av.se
Mer om anställningen
Arbetet bedrivs flera dagar i veckan ute på arbetsplatser och innebär tjänsteresor med bil eller kollektivt färdsätt, ibland med övernattningar. Under det första halvåret får du en internutbildning där en stor del av utbildningstiden är förlagd till Stockholmsområdet eller som distansutbildning när det bedöms lämpligast.
Arbetsmiljöverket erbjuder en attraktiv arbetsplats som ger lika möjligheter för alla. Integrering av jämställdhet och tillgänglighet i alla delar av verksamheten är en självklarhet.
Om du har frågor
I den här rekryteringen samarbetar vi med Jefferson Wells. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta inforekrytering@jeffersonwells.se Ange Arbetsmiljöverket och ort i rubriken när du mailar så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Som en del i Arbetsmiljöverkets urvalsprocess kommer tester att tillämpas.
Läs mer om Arbetsmiljöverkets roll och uppdrag på www.av.se
Vi har gjort våra medieval och vill inte bli kontaktade av säljare av rekryteringstjänster.
Välkommen att skicka din ansökan och cv senast den 27 mars 2022 via www.av.se/om oss/arbeta hos oss/lediga jobb

Ansök nu

Väktare till Länstrafiken Örebro

Väktare
Läs mer Feb 21
CSG är ett auktoriserat bevakningsföretag som etablerades 2003. Med bred kompetens och stor erfarenhet bland våra ca 480 medarbetare, erbjuder vi tjänster där vi verkar för en trygg och säker miljö - både inom den offentliga och privata sektorn. Vi finns idag verksamma i Stockholm, Mälardalen och Värmland.

Är du utbildad väktare kanske ditt nya jobb är inom CSG?

Vi söker nu medarbetare till behovsanställning som kommer ha till uppgift att inom Länstrafiken Örebro kontrollera färdbevis. Stor del av arbetsuppgiften kommer innebära att skapa en trygg och säker resa för resenärerna men också ha en god förmåga att hantera konfliktsituationer. I uppdraget krävs godkänd väktarutbildning.

Arbetstiderna kräver flexibilitet då de är varierande och kan förekomma alla tider på dygnet, veckans alla dagar.

De grundläggande kraven vi har på dig som söker är att du:


• Fyllda 18 år
• Genomgått väktarutbildning med godkänt resultat
• B-körkort
• Är ostraffad och drogfri (drogtester sker inför och under anställningen)
• Har goda språkkunskaper i svenska och engelska

Vi ser det även som meriterande om du är flerspråkig.

Innan en anställning måste du bli godkänd hos Länsstyrelsen för arbete i ett auktoriserat bevakningsföretag.

Vid eventuella frågor vänligen kontakta:
Arbetsledare Victoria Fransson victoria.fransson@csgab.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Teknikkunnig och serviceinriktad ordningsvakt

Expeditionsvakt
Läs mer Mar 1
Varje dag avgörs hundratals mål och ärenden i domstolarna runt om i Sverige. Vår organisation består av medarbetare med olika kompetenser, där var och en är betydelsefull i att upprätthålla rättssäkerhet och hög kvalitet i alla led.https://www.domstol.se/om-sveriges-domstolar/sa-fungerar-domstolarna/ 


 
Arbetsplatsbeskrivning
Örebro tingsrätt är en allmän domstol och en av de större tingsrätterna i landet med hela Örebro län som domkrets.

Örebro Tingsrätt är dessutom nationell specialdomstol för omvandling av livstidsstraff. Tingsrätten har ca 80 medarbetare som arbetar i centralt belägna lokaler. Domstolen handlägger brottmål, tvistemål, ärenden och konkurser. Domstolen har fast säkerhetskontroll med röntgen vilket innebär att alla besökare kontrolleras innan de får tillträde till våra förhandlingssalar.

Örebro Tingsrätt är en öppen och modern arbetsplats med engagerade medarbetare. Medarbetarna samarbetar med varandra över yrkesroller och organisatoriska enheter och vi sätter värde på att alla är delaktiga i hela verksamheten.

Vi söker nu två teknik och serviceinriktade ordningsvakter för anställning som expeditionsvakt

Arbetsbeskrivning
Som expeditionsvakt arbetar du på tingsrättens administrativa avdelning. Den administrativa avdelningen är en stödavdelning till den dömande verksamheten och arbetar bland annat med ekonomi, schemahandläggning, planering, teknisk support i förhandlingssalarna samt även support till domstolens personal. I arbetet ingår också posthantering, leveransmottagning, hantering av passerkort, larm samt besöksrutiner. Administrativa avdelningen har också ansvar för säkerhetskontrollen och receptionen. Förutom det administrativa arbetet så förekommer även rena vaktmästarsysslor såsom att fylla på papper och kuvert, byta toners i skrivare med mera.

Dina arbetsuppgifter blir att tillsammans med fem ytterligare expeditionsvakter ansvara för ordningshållning under förhandlingar och i allmänhetens utrymmen, stå i säkerhetskontrollen och ta emot besökare till domstolen samt att vara tekniskt stöd i samband med förhandlingar. Den vi nu söker  kommer att ha driftansvar vilket innebär att du behöver ha kunskaper i teknik och har lätt att lära dig nya arbetsuppgifter inom mjukvara och hårdvara system. Det ingår också att ha jour ett par dagar i veckan.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill ha ett omväxlande arbete, där du aktivt bidrar till att uppnå våra verksamhetsmål. Du ska vara lojal och ha en utpräglad känsla för service och ett bra bemötande.

Då du kommer att företräda domstolen så måste du inge ett högt förtroende samt ha en hög moral. Du behöver även ha en hög social kompetens och vara lösningsorienterad för att kunna möta människor i olika situationer. Att arbeta efter struktur och att ha ett professionellt förhållningssätt är en självklarhet för dig. 

Du som söker ska ha lägst gymnasieutbildning eller motsvarande kompetens. Du ska ha ett aktuellt ordningsvaktsförordnande och ha erfarenhet av arbete som ordningsvakt.  

Väl vitsordad erfarenhet från ordningsvaktsarbete är meriterande.

Som person bör du ha ett stort engagemang för ditt arbete samt en vilja att bidra till ett gott arbetsklimat. Arbetet som ordningsvakt är framförallt ett lagarbete som kräver mognad, flexibilitet, god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är prestigelös och kan arbeta både självständigt och i grupp. Som person är du stabil och pålitlig och fungerar väl även under stressiga situationer.

Du ska ha goda kunskaper i tal och skrift i svenska. Du måste ha ett tekniskt intresse som göra att du kan lära dig att lösa olika typer av tekniska problem som uppstå i verksamheten.

Det är ett krav att du är villig att genomgå polisens utbildning för säkerhetskontroll samt utbildning för att använda röntgen om du inte redan har gjort det. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ange löneanspråk i din ansökan.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidare med sex månaders provanställning

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 21 mars 2022

 

 

 

För att säkerställa en inkluderande och rättvis rekryteringsprocess tillämpar Sveriges Domstolar kompetensbaserad rekrytering. Vårt urval bygger på kandidaternas kompetenser och meriter.
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

CSG utbildar flygplatskontrollanter till Karlstad Airport

Flygplatskontrollant
Läs mer Feb 21
CSG är ett auktoriserat bevakningsföretag som etablerades 2003. Med bred kompetens och stor erfarenhet bland våra ca 480 medarbetare, erbjuder vi tjänster där vi verkar för en trygg och säker miljö - både inom den offentliga och privata sektorn. Vi finns idag verksamma i Stockholm, Mälardalen, Värmland och Dalarna.

Vill du arbeta som flygplatskontrollant på Karlstad Airport?

I arbetet som flygplatskontrollant genomför du kontroller på passagerare, personal, bagage samt fraktgods för att förhindra att obehöriga personer eller otillåtna föremål och ämnen förs ombord på flygplan eller in på behörighetsområdet. 

Nu söker vi personer som vill arbeta deltid som flygplatskontrollant.

Arbetspassen är fördelade till både tidiga morgnar och kvällar och då verksamheten pågår alla dagar om året måste du kunna arbeta helger och röda dagar etc. Arbetspassen är i regel korta vilket gör att detta är ett arbete man med fördel kan kombinera ihop med annat deltidsarbete.

De grundläggande kraven vi har på dig som söker är att du:


• Fyllt 20 år
• Behärskar det svenska & engelska i både i tal och skrift
• Är ostraffad och drogfri (drogtester kan ske inför och under anställningen)
• Fullgott färgseende (krävs för arbetet med röntgenmaskiner)
• B-körkort + tillgång till bil för att kunna ta dig till flygplatsen alla tider på dygnet
• Har möjlighet att medverka på utbildning som krävs för att bli flygplatskontrollant (1 vecka teoretisk utbildning)

Innan en anställning kan bli aktuell måste du först genomgå en säkerhetsprövning där registerkontroll genomförs samt bli godkänd hos Länsstyrelsen för arbete i ett auktoriserat bevakningsföretag.

Vid eventuella frågor vänligen kontakta:
Arbetsledare Victoria Fransson victoria.fransson@csgab.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Trafikvakt, Lotsbilschaufför

Trafikvakt
Läs mer Feb 16
Nu söker vi engagerade Trafikvakter till Örebro med omnejd. Är du intresserad av service, trafiksäkerhet och arbetsmiljö kan det vara just dig vi söker!


Vi söker personer i alla åldrar, så väl kvinna som man. Du kommer jobba både i lag och självständigt, det är därför viktigt att kunna ta eget ansvar. Arbetet innebär ofta övernattningar på annan ort. Tunga lyft och långa arbetsdagar förekommer. Vi ser naturligtvis gärna att sökande är intresserad av trafik och trafiksäkerhet. Vi lägger stor vikt på den sociala kompetensen och en hög stresstålighet hos våra medarbetare.
Du kommer att ingå ett team för att sköta säkerheten vid arbetsplatser. Dirigering av trafik som vakt och lotschaufför förekommer ofta. Etablering och avetablering av arbetsområde samt tillsyn av etablerat arbetsområde.

Ansök nu

TMA-Chaufför

Trafikvakt
Läs mer Feb 17
PGs Signalvakter Norden AB söker nya TMA-chaufförer inför säsongen 2022 i Örebro och Falun.

Om företaget.
PGs Signalvakter Norden AB har ända sedan starten år 1998 varit med och möjligort en kontinuerlig uppbyggnad och utbyggnad av svensk infrastruktur. Verksamhetens kärnområde kretsar i första hand kring att tillgodose våra samarbetspartners behov av trafikservicepersonal, skyddsanordningar och TMA-bilar i samband med vägarbeten. PGs Signalvakters personal och fordonspark är tillgängliga året runt och ständigt redo att utför alla typer av trafikrelaterade insatser. Vårt största fokus har alltid handlat om att leverera trafiksäkra lösningar i form av utbildade trafikservicemedarbetare, som i kombination med skyddsanordningar, skyltbilar, lotsbilar och TMA-bilar, på olika sätt dirigerar och vägleder trafik i rörelse som på grund av olika anledningar behöver regleras i samband pågående vägarbeten.
PGs Signalvakter strävar alltid efter att leverera trafikmässigt säkra och trygga arbetsplatslösningar för såväl våra kunder, våra anställda, och inte minst för alla åtskilliga trafikanter som årligen passerar igenom något av våra arbetsområden.


Om tjänsten.
I din roll som TMA-chaufför är du framför allt en bra förebild och representant för PGs Signalvakter. Du förväntas delta i alla arbetsmoment på ett sätt som både skapar trygghet och en god arbetsmiljö för såväl dig själv som för dina medarbetare. Att utföra ett trafiksäkert arbete på arbetsplatser som ständigt förändras ställer i sin tur höga krav på en väl utvecklad problemlösningsförmåga. Det gäller att snabbt kunna anpassa olika arbetsrelaterade insatser i takt med att förutsättningar och gällande krav hela tiden förändras.
I dina arbetsuppgifter som TMA-chaufför ingår bland annat att dirigera och vägleda trafikanter, att hjälpa till med uppskyltning och utsättning av vägmärken i samband med etableringar/av-etableringar av nya arbetsplatsområden. Ibland förekommer även Lotskörning som bland annat innebär att du har ett övergripande ansvar för att vägleda och reglera trafiken förbi arbetande och i många fall oskyddad personal som befinner sig inne på det aktuella arbetsplatsområdet.
Tillsammans med ditt övriga team på PGs Signalvakter är det sedan din och dina kollegors uppgift att se till att det efterfrågade arbetet utförs i enighet med rådande föreskrifter och aktuella TA-planer. Att arbeta som TMA-förare innebär också att du under din anställningsperiod kommer att arbeta på olika platser i Sverige. Att du många gånger kommer att arbeta väldigt intensivt under vissa perioder, och att både dag- och nattjobb kan förekomma.

Kvalifikationer
Att jobba som TMA-chaufför ställer höga krav på personlig lämplighet. PGs Signalvakter Norden AB söker därför dig som är lyhörd och uppmärksam, kan förmedla tydliga direktiv i trafikrelaterade situationer, och samtidigt har en väl fungerande dialog med dina kollegor. Med andra ord är du bra på att kommunicera, är strukturerad, har en hög arbetsmoral och gillar nya utmaningar. Du tycker om varierande arbetsuppgifter och trivs med att arbeta på dynamiska arbetsplatser. PGs Signalvakter strävar efter att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Behörighet
B-körkort + C alt. CE-körkort, YKB och helst tidigare erfarenheter av TMA-körning. PGs Signalvakter kräver även godkända resultat på utbildningarna: APV (Arbete på väg) - 1.1, 1.2, och 1.3, samt ett godkänt resultat på svenska byggbranschens Safe Construction Trainings kunskapsprov - som genomförs online på: www.buc.se
APV 2.1 (Licens för TMA-förare) certifieringsprov som utfärdas av trafikverket.
PGs Signalvakter internutbildar alla nyanställda medarbetare inom APV 1.1, 1.2 och 1.3 – allt för att säkerställa att du får rätt utbildning och kompetens innan du påbörjar din anställning hos oss.

Om anställningen
Lön: PGs Signalvakter Norden AB tillämpar lönesättning enligt kollektivavtal.
Anställningsform: Projektanställning.
Varierande arbetstider och arbete på annan ort förekommer.
Utbildningsstart för nya medarbetare kommer att äga rum i slutet av Mars 2022. För mer information om själva anställningen, vänligen kontakta Pontus Spångberg tfn 070-8690004, mejl: pontus@signalvakter.se

Ansökan
Du söker anställningen via mejl: pontus@signalvakter.se
Bifoga CV, bild, referenser, och ett personligt brev där du kortfattat beskriver vem du är, och varför du tror att du skulle bli en bra framtida medarbetare på PGs Signalvakter. Mejla din ansökan till oss senast den 15 Mars.

Om arbetsgivaren
PGs Signalvakter Norden AB
Verksamhetschef micke@signalvakter.se
Besöksadress: Verkstadsgatan 8
702 27 Örebro
Hemsida: www.signalvakter.se

Ansök nu

Trafikservicepersonal

Trafikvakt
Läs mer Feb 14
PGs Signalvakter Norden AB söker nya medarbetare inför säsongen 2022 i Örebro och Falun.

Om företaget.
PGs Signalvakter Norden AB har ända sedan starten år 1998 varit med och möjligort en kontinuerlig uppbyggnad och utbyggnad av svensk infrastruktur. Verksamhetens kärnområde kretsar i första hand kring att tillgodose våra samarbetspartners behov av trafikservicepersonal, skyddsanordningar och TMA-bilar i samband med vägarbeten. PGs Signalvakters personal och fordonspark är tillgängliga året runt och ständigt redo att utför alla typer av trafikrelaterade insatser. Vårt största fokus har alltid handlat om att leverera trafiksäkra lösningar i form av utbildade trafikservicemedarbetare, som i kombination med skyddsanordningar, skyltbilar, lotsbilar och TMA-bilar, på olika sätt dirigerar och vägleder trafik i rörelse som på grund av olika anledningar behöver regleras i samband pågående vägarbeten.
PGs Signalvakter strävar alltid efter att leverera trafikmässigt säkra och trygga arbetsplatslösningar för såväl våra kunder, våra anställda, och inte minst för alla åtskilliga trafikanter som årligen passerar igenom något av våra arbetsområden.


Om tjänsten.
I din roll som trafikservicemedarbetare är du framför allt en bra förebild och representant för PGs Signalvakter. Du förväntas delta i alla arbetsmoment på ett sätt som både skapar trygghet och en god arbetsmiljö för såväl dig själv som för dina medarbetare. Att utföra ett trafiksäkert arbete på arbetsplatser som ständigt förändras ställer i sin tur höga krav på en väl utvecklad problemlösningsförmåga. Det gäller att snabbt kunna anpassa olika arbetsrelaterade insatser i takt med att förutsättningar och gällande krav hela tiden förändras.
I dina arbetsuppgifter som trafikservicemedarbetare ingår bland annat att dirigera och vägleda trafikanter, att hjälpa till med uppskyltning och utsättning av vägmärken i samband med etableringar/av-etableringar av nya arbetsplatsområden. Ibland förekommer även Lotskörning som bland annat innebär att du har ett övergripande ansvar för att vägleda och reglera trafiken förbi arbetande och i många fall oskyddad personal som befinner sig inne på det aktuella arbetsplatsområdet.
Tillsammans med ditt övriga team på PGs Signalvakter är det sedan din och dina kollegors uppgift att se till att det efterfrågade arbetet utförs i enighet med rådande föreskrifter och aktuella TA-planer. Att arbeta som trafikservicemedarbetare innebär också att du under din anställningsperiod kommer att arbeta på olika platser i Sverige. Att du många gånger kommer att arbeta väldigt intensivt under vissa perioder, och att både dag- och nattjobb kan förekomma.

Kvalifikationer
Att jobba som trafikservice medarbetare ställer höga krav på personlig lämplighet. PGs Signalvakter Norden AB söker därför dig som är lyhörd och uppmärksam, kan förmedla tydliga direktiv i trafikrelaterade situationer, och samtidigt har en väl fungerande dialog med dina kollegor. Med andra ord är du bra på att kommunicera, är strukturerad, har en hög arbetsmoral och gillar nya utmaningar. Du tycker om varierande arbetsuppgifter och trivs med att arbeta på dynamiska arbetsplatser. PGs Signalvakter strävar efter att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Behörighet
Lägsta krav är B-körkort. Meriterande är CE-körkort, YKB och tidigare erfarenheter av TMA-körning.
PGs Signalvakter kräver även godkända resultat på utbildningarna: APV (Arbete på väg) - 1.1, 1.2, och 1.3, samt ett godkänt resultat på svenska byggbranschens Safe Construction Trainings kunskapsprov - som genomförs online på: www.buc.se
PGs Signalvakter internutbildar alla nyanställda medarbetare inom APV 1.1, 1.2 och 1.3 – allt för att säkerställa att du får rätt utbildning och kompetens innan du påbörjar din anställning hos oss.

Om anställningen
Lön: PGs Signalvakter Norden AB tillämpar lönesättning enligt kollektivavtal.
Anställningsform: Projektanställning.
Varierande arbetstider och arbete på annan ort förekommer.
Utbildningsstart för nya medarbetare kommer att äga rum i slutet av Mars 2022. För mer information om själva anställningen, vänligen kontakta Pontus Spångberg tfn 070-8690004, mejl: pontus@signalvakter.se

Ansökan
Du söker anställningen via mejl: pontus@signalvakter.se
Bifoga CV, bild, referenser, och ett personligt brev där du kortfattat beskriver vem du är, och varför du tror att du skulle bli en bra framtida medarbetare på PGs Signalvakter. Mejla din ansökan till oss senast den 15 Mars.

Om arbetsgivaren
PGs Signalvakter Norden AB
Verksamhetschef micke@signalvakter.se
Besöksadress: Verkstadsgatan 8
702 27 Örebro
Hemsida: www.signalvakter.se

Ansök nu

Arbetsledare

Trafikvakt
Läs mer Feb 14
PGs Signalvakter söker nya arbetsledare/utmärkningsansvariga inför säsongen 2022 i Örebro och Falun.


Om företaget.
PGs Signalvakter Norden AB har ända sedan starten år 1998 varit med och möjligort en kontinuerlig uppbyggnad och utbyggnad av svensk infrastruktur. Verksamhetens kärnområde kretsar i första hand kring att tillgodose våra samarbetspartners behov av trafikservicepersonal, skyddsanordningar och TMA-bilar i samband med vägarbeten. PGs Signalvakters personal och fordonspark är tillgängliga året runt och ständigt redo att utför alla typer av trafikrelaterade insatser. Vårt största fokus har alltid handlat om att leverera trafiksäkra lösningar i form av utbildade trafikservicemedarbetare, som i kombination med skyddsanordningar, skyltbilar, lotsbilar och TMA-bilar, dirigerar och vägleder trafik i rörelse som på grund av olika anledningar behöver regleras i samband pågående vägarbeten.
PGs Signalvakter strävar alltid efter att leverera trafikmässigt säkra och trygga arbetsplatslösningar för såväl våra kunder, våra anställda, och inte minst för alla åtskilliga trafikanter som årligen passerar igenom något av våra arbetsområden.

Om tjänsten.
I din roll som arbetsledare är du framför allt en bra förebild och representant för PGs Signalvakter. Du förväntas leda och fördela olika arbetsmoment på ett sätt som både skapar trygghet och en god arbetsmiljö för såväl dig själv som för dina medarbetare. Att utföra ett trafiksäkert arbete på arbetsplatser som ständigt förändras ställer i sin tur höga krav på en väl utvecklad problemlösningsförmåga. Det gäller att snabbt kunna anpassa och fördela olika arbetsmoment både internt och externt i takt med att förutsättningar och gällande krav förändras.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att dagligen gå igenom aktuell planering tillsammans med våra uppdragsgivare innan varje nytt arbetstillfälle. Tillsammans med ditt övriga team på PGs Signalvakter är det sedan din uppgift att se till att det efterfrågade arbetet utförs i enighet med rådande föreskrifter och aktuella TA-planer. Du som arbetsledare och utmärkningsansvarig på PGs Signalvakter ansvarar dessutom för uppskyltning och utplacering av aktuella vägmärken.

Om anställningen
PGs Signalvakter Norden AB tillämpar lönesättning enligt kollektivavtal.
Lönetyp: Månadslön.
Omfattning: Heltid.
Varaktighet: 6 månader eller längre.
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning.
Varierande arbetstider och arbete på annan ort förekommer. För mer information om själva anställningen, vänligen kontakta Pontus Spångberg tfn 070-8690004, mejl: pontus@signalvakter.se

Kvalifikationer
Att jobba som arbetsledare och utmärkningsansvarig ställer höga krav på personlig lämplighet. Du måste vara lyhörd och ha en väl fungerande dialog med de entreprenörer som utför de vägarbeten som vi på PGs Signalvakter är anlitade att skydda. Du är bra på att kommunicera, är strukturerad, målmedveten och gillar nya utmaningar. Du tycker om varierande arbetsuppgifter och trivs med att arbeta på dynamiska arbetsplatser. Att bygga upp och vårda välfungerande relationer med våra kunder och dina kollegor är av största vikt för att lyckas som arbetsledare och utmärkningsansvarig på PGs Signalvakter. Du måste du också ha en hög stresstålighet och vara bra på att förebygga och hantera eventuella konflikter.

Behörighet
För att kunna bli anställd som arbetsledare och utmärkningsansvarig hos oss krävs APV (Arbete på väg) Steg 1 samt ett godkänt APV 2.2 Certifieringsprov som utfärdas av Trafikverket efter godkänt förarprov.
PGs Signalvakter internutbildar all nyanställd personal inom APV 1.1, 1.2 och 1.3. och vidareutbildar givetvis den/de som erbjuds en tjänst som utmärkningsansvarig hos oss, vidareutbildningen syftar främst till att försöka säkerhetsställa att den anställde erhåller tillräckligt mycket kunskap för att så småningom kunna avlägga ett godkänt APV 2.2 Certifieringsprov hos Trafikverket. Lägsta krav är B-körkort. CE-körkort, YKB och tidigare erfarenheter av TMA-körning är meriterande.
PGs Signalvakter strävar efter att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Ansökan
Du söker anställningen via mejl: rekrytering@signalvakter.se
Bifoga CV, bild, referenser, och ett personligt brev där du kortfattat beskriver vem du är, och varför du tror att du skulle bli en bra framtida arbetsledare på PGs Signalvakter. Mejla din ansökan till oss senast den 15 Mars.

Om arbetsgivaren
PGs Signalvakter Norden AB
Verksamhetschef micke@signalvakter.se
Besöksadress: Verkstadsgatan 8
702 27 Örebro
Hemsida: www.signalvakter.se

Ansök nu

Operatör inom person valideringar, säkerhet och utbildning

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Feb 7
Förlängd annons.
Sistec söker nu en operatör till våra kontor på deltid med chans till heltid. Vi söker dig som är lösningsorienterad, ambitiös och redo för en ny utmaning och roll att växa i!
Vår kärnverksamhet är att validera identiteten på både person och företag innan en onboarding sker till digitala system. Detta innebär att vi arbetar till stor del med kundbemötande i fysiska möten. Vi finns idag med fast daglig verksamhet på fem orter i Sverige men regelbundet på 15 orter genom mobil verksamhet. Utöver det arbetar vi också med utbildning inom hot & våld, PDV, MHFA och första hjälpen samt andra tjänster som skapade för att hjälpa våra kunder att bedriva verksamhet i Sverige.
Tjänsten innebär att ansvara över våra mobila tjänster i Örebro, Karlstad, Västerås, Norrköping och besök på arbetsplatser. Förekommer även resor, främst inrikes på andra orter. Tjänsten innebär ett krav på B-körkort och att du har en bra grund för bilkörning.
Majoriteten av våra kunder kommer från utlandet och bedriver verksamhet eller arbetar i Sverige därav är engelska ett krav men andra språkkunskaper är meriterande.
Du kommer vara del av ett större ekosystem, noggrannhet och ett ödmjukt tänk inför lagarbetet lägger vi stor vikt på.
Vi söker dig som kan passa in i teamet men samt kunna vara självständig och har ett högt rättspatos. Du har lätt för att lära dig nya system att arbeta i och är nyfiken på att växa i en ny roll i en relativt ny bransch! Meriterande är tidigare arbete inom säkerhetsbranschen eller utbildning inom ovanstående ämnen.
Ansök redan nu - märk din ansökan: Operatör Mobil
Intervjuer sker löpande, sök direkt!
Jobbtyp: Deltid / heltid

Ansök nu