Administration, ekonomi, juridik jobb i Örebro

Hitta lediga jobb som Administration, ekonomi, juridik i Örebro. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Örebro från den arbetsgivaren.

Redovisningskonsult till ACREDA

Redovisningsekonom
Läs mer Jul 2
Vår kund:
ACREDA är en redovisningsbyrå som grundades 2021 med en tydlig vision: att skapa en arbetsplats där både kunder och medarbetare trivs. De erbjuder ekonomitjänster och kvalificerad rådgivning för företagare, med målet att avlasta och effektivisera deras administrativa processer genom proaktiv rådgivning och lösningar.
Hos ACREDA står balans i livet i centrum. De vet att när deras medarbetare mår bra, gynnar det både företaget och deras kunder. De har en flexibel arbetsmiljö som anpassar sig efter dina behov, och de värdesätter en hållbar arbetsmiljö. De är ett aktivt team som uppskattar träning, god mat och att ha kul ihop. De springer tillsammans en gång i veckan och erbjuder andra förmånliga aktiviteter under arbetsveckan som är otroligt uppskattade av medarbetarna.
Om tjänsten:
ACREDA söker nu en engagerad och serviceinriktad redovisningskonsult till sitt kontor i Örebro. I rollen kommer du att ansvara för löpande bokföring, årsbokslut och inkomstdeklarationer. Dessutom ingår rådgivning och utveckling av kunders processer. Rollen kräver självständig kundkontakt och effektiv tidsplanering. Du är van vid att hantera olika ärenden, från löner till deklarationer, och din arbetsstil präglas av prestigelöshet.
Kvalifikationer:
Utbildning inom redovisning, antingen från YH eller universitet
Några årsarbetslivserfarenhet inom redovisning, med erfarenhet av att upprätta årsbokslut.
Svenska och engelska flytande i tal och skrift.
Erfarenhet av att arbeta i någotaffärsystem med fördelFortnox och Capego.

Meriterande:Auktorisering inom redovisning är en fördel men inget krav.

Personliga Egenskaper:
Serviceinriktad med en stark vilja att alltid hitta den bästa lösningen för kunden.
Förmåga att bilda goda relationer med kunder och agera som deras högra hand.
Teamorienterad och engagerad i både kundernas och verksamhetens utveckling.
Prestigelös och bekväm med att arbeta från ax till limpa i kundprocesser.


Vill du arbeta i en miljö där balans i livet står i centrum? Arbetet är viktigt, men det är familj och vänner också. Som anställd hos oss handlar det inte om hur många timmar du lägger på ditt arbete, utan om kvaliteten på timmarna. Jobba hos ACREDAoch få möjlighet att kombinera det bästa i ditt liv utan att stressa.

Övrigt:
A-hub hanterar denna rekrytering och du blir anställd direkt hos ACREDA när rekryteringsprocessen är klar.
Startdatum: Enligt överenskommelse


Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Finansrådgivare

Företagsrådgivare
Läs mer Jun 20
Välkommen till Kommuninvest, där vi har hjärtat i kommunsektorn och hjärnan i finansbranschen! Hos oss får du chansen att bli en del av en organisation som kombinerar finansiell expertis med en passion för hållbarhet och samhällsutveckling.

Varför Kommuninvest?Kommuninvest är en drivande kraft för förändring, mer än bara en finansiell institution. Vi är en väsentlig aktör i det finansiella systemet med ett uppdrag att finansiera utveckling inom kommunsektorn, erbjuda en säker placering för investerare, och fungera som ett kunskapscentrum inom kommunfinansiering och långsiktig hållbarhet.
Vi bidrar till Sveriges utveckling med en lika fantastisk som enkel idé: Fler kommuner får bättre lånevillkor tillsammans, än var och en för sig. Sedan 1986 har idén bidragit till att sänka svenska kommuners lånekostnader med miljardbelopp.
Vi ägs av 295 kommuner och regioner. Våra kunder finns inom kommun och region samt kommunala bolag och stiftelser.

Om tjänsten
Rådgivningsgruppen utgör tillsammans med utlåningsgruppen och kreditgruppen Kommuninvests utlånings- och rådgivningsavdelning. Rådgivningsgruppen ansvarar för vård och utveckling av kundrelationen, rådgivning till kunderna samt analys, handläggning och beslutsfattande inom ramen för kreditprocessen. Avdelningen hanterar en total utlåningsvolym på i storleksordningen 510 miljarder kronor.
Rådgivningsgruppen består av en gruppchef, fem finansrådgivare och en hållbarhetsstrateg. Ansvaret för relationen till de 295 kundkoncernerna är fördelat mellan finansrådgivarna. Var och en arbetar alltså primärt mot en specifik kundkrets. Gruppen samarbetar tätt inom avdelningen och med andra delar av verksamheten för att förmedla rätt lösningar till kunderna.
Det är nu aktuellt att förstärka gruppen med ytterligare en tillsvidaretjänst som finansrådgivare. Tjänsten rapporterar till Chef Rådgivningsgruppen.
Du kommer att vara en viktig resurs i verksamheten och agera ett viktigt stöd för kommuner och regioner i olika typer av finansieringsbeslut där kreditprövning/-process och förståelse för kommunal ekonomi är en central del. Arbetsdagarna kommer att vara omväxlande och dynamiska med stor variation i kunder samt typ och behov av rådgivning.

Huvudsakliga ansvarsområden
Skapa förtroende genom att vårda och utveckla relationen med ett antal kundkoncerner genom möten, samtal, rådgivning och support
Erbjuda rådgivning till kunderna inom lån/skuldförvaltning, annan finansförvaltning (exempelvis likviditetsplanering och finanspolicy), ekonomistyrning och god ekonomisk hushållning
Utifrån ett särskilt kreditansvar stå för analys, handläggning och beslutsfattande inom ramen för kreditprocessen
Bidra till och/eller delta i utbildningar, seminarier och konferenser som arrangeras av Kommuninvest och andra aktörer inom kommunal ekonomi och relaterade frågor
Driva förbättringar i befintliga processer och arbetssätt
Samverka inom avdelningen för att säkra en sammanhållen och kvalificerad leverans till kund


Kvalifikationer
Erfarenhet inom kreditprövning/-process samt inom kommunal ekonomi är centralt och mycket meriterande
Du har en relevant akademisk examen eller andra kunskaper som arbetsgivaren bedömer som likvärdiga.
Du har gedigen erfarenhet av att arbeta i en kundnära roll och av att bygga goda kundrelationer.
Du har tidigare erfarenhet av finansmarknaden
Om du har erfarenhet från liknande roller i andra företag eller organisationer så är även det meriterande.


Färdigheter och egenskaper

Du är en noggrann, ansvarstagande och pedagogisk lagspelare. Du har lätt för att skapa kontakt med nya människor och för att bibehålla goda relationer. Du är bra på att arbeta under tidspress och att kunna driva många olika frågor och uppgifter parallellt. Du är van vid att jobba med hög kvalitet samt vid att hela tiden förbättra processer och arbetssätt.

Vad vi erbjuder
Anslut dig till ett företag som är djupt engagerad i att bidra till en bättre ekonomisk framtid för kommuner och regioner. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö, konkurrenskraftiga villkor och möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Förutsättningar och ansökan
Tillträde och start så snart som möjligt. Placeringsort är Örebro, där vi sitter centralt i trevliga lokaler, med hög närvaro på kontoret och viss möjlighet till distansarbete för en hållbar vardag.
Kan detta vara något för dig? Skicka din ansökan bestående av CV och personligt brev där du beskriver varför du är rätt person för denna position. Sista ansökningsdag är 9:e augusti. Urval och intervjuer påbörjas i mitten av augusti.

Välkommen med din ansökan till Kommuninvest – tillsammans gör vi skillnad för en hållbar framtid!

Ansök nu

Javautvecklare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 19
Jobbeskrivning
Vi söker nu flera erfarna och kvalificerade javautvecklare! Som javautvecklare kommer du att arbeta i nära samarbete med kravställare, UX-designers, testare och andra utvecklare för att designa och utveckla säkerhetsfokuserade lösningar. Du kommer att vara involverad i hela utvecklingscykeln från kravanalys till implementering och testning.


Baskunskaper
Kvalifikationer
Minst 3 års erfarenhet av javautveckling.
Erfarenhet av Springboot, Quarkus, eller liknande ramverk.
Erfarenhet av Java Enterprise Edition.
Erfarenhet av Scrum eller andra agila arbetssätt.
Flytande svenska och engelska, i både tal och skrift.

Meriterande
Erfarenhet av microservicearkitektur.
Erfarenhet av Kubernetes.
Erfarenhet av ElasticSearch.
Erfarenhet av Jenkins.
Erfarenhet av testautomatisering.Personliga färdigheter, egenskaper, erfarenhet
Ansvarstagande: Du tar ägandeskap för dina uppgifter och driver dem framåt med noggrannhet och engagemang.
Problemlösningsorienterad: Du har en analytisk förmåga och är bra på att hitta lösningar på komplexa problem.
Kommunikativ: Du är tydlig och öppen i din kommunikation, både med kollegor och externa parter.
Samarbetsvillig: Du trivs med att arbeta i team och bidrar aktivt till en positiv och produktiv arbetsmiljö.
Flexibel: Du kan anpassa dig till förändrade förutsättningar och är öppen för nya arbetssätt och teknologier.Vi erbjuder
Du kommer att bli anställd av oss på Sigma Technology och ingå i ett härligt konsultteam som gör saker tillsammans och har roligt längs vägen! Vi sätter dig som konsult i fokus, det viktigaste för oss är att du som konsult och medarbetare mår bra och har rätt förutsättningar för att utvecklas. Vi tror på långsiktighet och vill därför att du ska trivas hos oss, länge! Nu hoppas vi att du blir en del av oss i Mälardalen och Stockholm! I vårt härliga gäng jobbar vi ute hos våra kunder i roller som systemtekniker, supporttekniker, systemingenjör, IT-projektledare, Service delivery manager, IT-tekniker, applikationsspecialist, och nätverkstekniker, bara för att nämna några.

Ansök nu

Systemutvecklare C# .NET

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 19
Jobbeskrivning
Vi söker en erfaren Systemutvecklare med expertis inom C# .NET! I rollen som Systemutvecklare hos oss kommer du att ha en central roll i utvecklingen av våra kunders system. Du kommer att ansvara för att designa, utveckla och underhålla applikationer och system med hjälp av C# och .NET-ramverket. En viktig del av din vardag kommer också vara att samarbeta nära med andra utvecklare, projektledare och intressenter för att säkerställa att projekten levereras i tid och uppfyller kvalitetskrav. Du förväntas delta aktivt i tekniska diskussioner och kravspecifikationer för att säkerställa optimala lösningar. Vidare kommer du att skriva och underhålla kod samt dokumentation för ny och befintlig funktionalitet.


Baskunskaper
Kvalifikationer
Har minst 3 års erfarenhet av systemutveckling med C# och .NET.
God kunskap inom objektorienterad programmering och designmönster.
Har erfarenhet av att arbeta med databaser.
Kan använda verktyg som Visual Studio och Git.
Är en lagspelare med förmåga att arbeta både självständigt och i team.
Har god kommunikationsförmåga och är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Meriterande
Kunskaper i front-end teknologier som HTML, CSS, JavaScript samt ramverk som Angular eller React.
Erfarenhet av molntjänster såsom Azure eller AWS.
Bekantskap med DevOps-principer och verktyg som Docker och Kubernetes.Personliga färdigheter, egenskaper, erfarenhet
Problemlösningsförmåga och analytiskt tänkande.
Initiativtagande och förmåga att ta ansvar.
Flexibilitet och förmåga att anpassa dig till förändrade förutsättningar.
En positiv inställning och en vilja att bidra till ett gott arbetsklimat.
En ständig strävan efter att lära dig nya teknologier och utveckla dina färdigheter.Vi erbjuder
Du kommer att bli anställd av oss på Sigma Technology och ingå i ett härligt konsultteam som gör saker tillsammans och har roligt längs vägen! Vi sätter dig som konsult i fokus, det viktigaste för oss är att du som konsult och medarbetare mår bra och har rätt förutsättningar för att utvecklas. Vi tror på långsiktighet och vill därför att du ska trivas hos oss, länge! Nu hoppas vi att du blir en del av oss i Mälardalen och Stockholm! I vårt härliga gäng jobbar vi ute hos våra kunder i roller som systemtekniker, supporttekniker, systemingenjör, IT-projektledare, Service delivery manager, IT-tekniker, applikationsspecialist, och nätverkstekniker, bara för att nämna några.

Ansök nu

Kontorschef till Klara Consulting Örebro!

Redovisningskonsult
Läs mer Jun 11
Om bolaget och tjänsten
Klara Consulting är en modern helhetsleverantör inom ekonomitjänster med en stark, unik position på marknaden. Vi är en flerfaldigt prisbelönt koncern med ca 400 medarbetare och vi växer för varje dag som går. Nu söker vi en Kontorschef till vårt kontor i Örebrosom villfortsätta tillväxtresan med oss. Här får du en viktig ledarrolli en positiv föränderlig tid!
Klara Consulting Örebro erbjuder tjänster inom både redovisning och lön och består av 6 härliga medarbetare!Verksamheten i Örebroär ett relativt nytt tillskott i Klara Consulting koncernenochhar nu en spännande tillväxtresa framför sig.I rollen som Kontorschef är det du som får den stora äran att driva detta bolag och dess medarbetare framåt. Här kommer du få en framträdande nyckelrollsom innebär att driva affären framåt samtidigt som du fårchansen att tillämpa dina ledaregenskaper, hantera personalfrågor och lyfta medarbetare till att nå nya höjder. Ditt stora intresse för människan, din affärsmässighet samtdina kunskaper inom redovisning kommer här väl till pass!
Som ett av kontoren inom den växande Klara Consulting-koncernen kommer du i rollen att ha ett flertal likasinnade kontorschefer runt om i landet att ha som bollplank och att utvecklas tillsammans med! Däribland ingår stöttning från nuvarande Kontorschef som idag driver verksamheten i både Örebro och Västerås, men som nu kommer fokusera på grannkontoret Västerås.
Vill du ha en mångsidig roll med helhetsansvar, där du får kombinera ditt fokus på relationer och affärer? Då är detta den perfekta rollen för dig!
Du erbjuds:
En nyckelroll i enstabil men samtidigt växande arbetsplats som satsar på dig och din kompetensutveckling
En bred roll med stor frihet under ansvar
Goda förmåner, trevliga gemensamma aktiviteter och fräscht kontor
En bra balans mellan arbete och fritid samt uppmaning till friskvårdsaktiviteter och en sund livsstil


ArbetsuppgifterSom Kontorschef i Örebro kommer du att spela en nyckelroll i att driva verksamheten framåt. Här får du ett brett ansvar som inkluderar personalansvar för fem medarbetare, där du med din varma handkommer leda, stötta och coacha ditt team.Samtidigt kommer du driva bolaget framåt med affärsmässighet och kundrelationer. Genom att aktivt söka och säkra nya affärsmöjligheter och locka till dig nya spännande kunduppdrag - blir du den kraft som driver företagets tillväxt och framgång! Din roll innefattar även att hantera egna kunder och arbeta praktiskt med redovisning.
Här kan du räkna med frihet under ansvar, där du får fantastiska möjligheter att komma in och växa tillsammans med bolaget. Du förväntas ta egna initiativ och fånga upp personalens behov och bygga upp teamet så att alla trivs på arbetsplatsen!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden innefattar följande:
Ha personalansvar som innefattar utvecklingssamtal, lönesamtal, planeringsfrågor etc
Ansvara för att en god arbetsmiljö, trivsel och produktiv företagskultur genomsyrar medarbetarnas vardag
Resultatansvar inklusive budget, prognos, analys och rapportering
Leda och driva det affärsmässiga arbetet. Dels genom att aktivt arbeta med att få in nya kunduppdrag samt genom nära samarbete med säljfunktionen i Klara Consulting-koncernen
Stötta medarbetarna i kundrelationer och uppmuntra teamet till ökad kundrelationsaktivitet
Ansvara för och driva ett aktivt marknadsarbete; både lokalt och regionalt!
Resursplanering kring kundstock
Löpande redovisning, bokslutsaktiviteter månads/kvartals/årsvis, löner, deklarationer, moms, arbetsgivardeklarationer, skattefrågor, rådgivningetc
Starta upp samarbeten med nya kunder


Vem är du?
För att trivas i rollen är du en relationsorienterad ledare somutstrålar ett lugn och är mycket lyhörd. Du ären driven, affärsmässig och prioriterar kvalitet i ditt arbete samtidigt som du levererar enligt satt tidsplan. Du besitter en kommunikativ förmåga och du ser laget före jaget.Du ska känna dig trygg med att ta personalansvar och vara en stöttepelare med empati som coachar dina medarbetare samt säkerställer att företagets värderingar efterlevs.
Vi söker dig som:
Har goda kunskaper i redovisning eller lön och har tidigare arbetat på byrå i en roll som redovisningkonsult, lönekonsult eller annan senior ekonomibefattning
Har erfarenhet av att ha arbetat med att leda personal (personalansvar eller arbetsledning)
Har ett affärsmässigt mindset och tidigare erfarenhet av att driva kommersiella aktiviteter i bolaget
Kommunicerar obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska både i tal och skrift
Innehar en eftergymnasial utbildning
Innehar mycket goda kunskaper i Officepaketet samt Excel

Det är extra meriterande om du:
Har ett tekniskt intresse och gillar trenden med digitalisering och automatisering
Har erfarenhet av systemen Fortnox, Vismaoch/eller OxceedPraktisk information
Start: Hösten 2024
Placering: Örebro, på plats med viss möjlighet till hyrbid
Anställningsform: Heltid tillsvidare med provanställning
Lön: Fast enligt överenskommelse
För frågor om processen vänligen kontakta Lina Granåstedt på lina.granastedt@klaraconsulting.seFör mer information, besök gärna https://klaraconsulting.se/

Ansök nu

Verkstadsadministratör

Verkstadskontorist
Läs mer Maj 30
Är du en fena på administration, serviceinriktadoch villvara ansiktet utåt mot våra kunder?Nusöker vi enVerkstadsadministratör som kanta emot våra kunder och se till att de får bästa möjliga service
Din Roll
På verkstan i Örebro kommer du ha en central roll där du möter alla våra kunder och sköter bokningarna samt lager. Arbetsuppgifterna kan även bestå avatt hanterakrockärenden mot försäkringsbolag, fakturerar kunder, kontrollerar inkommande fakturor men ävenövrigt förekommande administrativt arbete. Duhar ett nära samarbete med både verkmästaren och VD i dina arbetsuppgifter men även övriga kollegor.
Dina egenskaper
Vi ser gärna att du har erfarenhet som kundmottagare och om det är inom fordonsbranschen är det meriterande. Utöver det är det viktigt att vara serviceinriktad, engageradoch trivas i en flexibel arbetsmiljö. Har du även en positiv "kan göra" attityd, social förmågaochvärdesätter samarbete med dina arbetskamrater ser vi det som ett plus.
Kunskaper i KOBRA och CABASär meriterande.Fordonsteknisk utbildning är också meriterande då du ska planera och prioritera arbetet i verkstan.
Det administrativa ordningssinnet är A-O då det är du som har hand om bokningarna och kundens upplevelse.
· Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav
· B-körkort - krav
· C- eller CE-körkort - meriterande
· Erfarenhet från fordonsbranschen är meriterande
Vi erbjuder:
Hos oss får du ett varierat arbete med stort eget ansvar. Vi är ett familjärt gäng med stort engagemang som har kul på jobbet.Vi erbjuder utbildningar och möjlighet att växa i företaget.
Tjänsten är en 100% tillsvidareanställning.Vi tillämpar sex månaders provanställning samt individuell lönesättning.
Arbetstid 7-16
Självklart vill vi att våra medarbetare mår bra och håller sig friska och erbjuder därför friskvårdsbidrag.
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Lastvagnsverkstan i Örebro AB är en del avSvenska Neoplan koncernen som är generalagent för Neoplan bussar och MAN lastbilar. Koncernens huvudsakliga inriktning är service, försäljning, finansiering och transporter i buss- och lastbilsbranschen.

Ansök nu

HR-konsult – för kunds räkning

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Maj 20
Om tjänstenVi söker per omgående en HR-konsult till vår kund med placering i Värmland.
Du kommer att arbeta i team med en stabil, kompetent och härlig HR-chef. Detta är ett spännande och utvecklande uppdrag med högt tempo och variation i arbetet. För att trivas i rollen så behöver du ha förmågan att kombinera operativt och konsultativt arbete inom HR-området och trivas med att anpassa ditt arbeta utifrån verksamhetens behov.
Du är strukturerad och kommer bland annat att arbeta för att utveckla personalprocesser, policys och riktlinjer. Du är duktig på både att starta och avsluta de projekt/områden du ansvarar för.
Tjänsten är en visstidsanställning på 60 procent under 6 månader med eventuell möjlighet till förlängning.
Om dig Vi söker dig som har ett stort intresse och erfarenhet inom HR-frågor och som vill jobba enligt den senaste kunskapen inom området. Du är socialt "skillad" med en förmåga att skapa goda relationer och det är viktigt för dig att tillhöra ett team där du får bidra till goda resultat. Du är driven och engagerad samtidigt som du bidrar med en tydlig och hjälpsam kommunikation.
Krav
Utbildad HR-specialist, examinerad personalvetare eller likvärdig utbildning.
Några års arbetslivserfarenhet inom HR.
Kommunicera i tal och skrift på engelska och svenska.

Meriterande
Lönekartläggning och lönevärdering
Erfarenhet från industribranschen.
Implementering av HR/personalsystem

Om oss På Tacting AB blir du en del av ett resultatinriktat gäng som tror på det vi gör. Hos oss har vi korta beslutsvägar, högt i tak och mycket glädje där skrattet aldrig är långt bort. Vi vill ständigt förbättras och utvecklas och det kommer även du få möjlighet till, både i din kompetens och som person. Du blir anställd av Tacting AB eller så har du eget företag och önskar att fakturera.
Om processen Med hjälp av kompetensbaserade intervjuer, kapacitetstester och personprofilanalyser kommer vi göra en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera särbehandling.
Urval och intervjuer sker fortlöpande och vi hoppas att du kan börja så snart som möjligt!
Har du några funderingar är du välkommen att kontakta Safia Jaouhari på 0735-01 81 78

Ansök nu

Ekonomiansvarig till Hans Eriksson AB

Redovisningsekonom
Läs mer Apr 29
Vår kund:
Hans Eriksson AB är inte bara ett företag – det är en passion som började i ett garage 1979 och har vuxit till en etablerad familjeägd verksamhet. Specialiserade på försäljning av allt från skotrar till släpvagnar, från fyrhjulingar till vattenskotrar, har de en stolt historia av att leverera kvalitet och service till deras kunder. Arbetsmiljön är lika mångfasetterad som alla derasprodukter, och nu, med en öppen position på grund av pensionsavgång, letar de efter en ny ekonomiansvarig som inte bara kan ta hand om siffrorna, utan som också kan dyka in där det behövs i hela verksamheten.

Om tjänsten:
Som ekonomiansvarig hos Hans Eriksson AB kommer du inte bara att utgöra kärnan i företagets ekonomi, utan du kommer också att vara en flexibel resurs som stöttar olika delar av verksamheten. Mångfald och flexibilitet är grundpelare i deras företagskultur, vilket innebär att du kan hoppa in i lagret eller butiken när behovet uppstår. Vid starten kommer du att få en genomgång av företagets rutiner och system, och med din positiva inställning och starka vilja att lära kommer du snabbt att komma in i arbetet. HosHans Eriksson AB är varje dag en möjlighet för dig att utvecklas och utmana dig själv.
Dina arbetsuppgifter inkluderar:
Månads-, kvartals- och årsbokslut
Löpande redovisning och avstämningar
Hantering av löner för ca 15 anställda
Årsredovisning och deklarationer
Uppföljning, analys och rapportering
Flexibel support i lager och butik
Hantering av moms och skatt
Kundkontakt via telefon och e-post


Är Du Den Vi Söker?För att passa för rollen behöver du inte bara ha erfarenhet och kunskap inom ekonomi och bokföring, utan också en genuin vilja för att arbeta i en varierande miljö. Erfarenhet från liknande branscher är en fördel, men vi letar framför allt efter någon som är ödmjuk, flexibel och har en stark problemlösningsförmåga. Du har jobbat i affärsystem som Pyramid, Fortnox Visma Lön eller liknande. Körkort är ett plus, precis som flytande svenska och goda datakunskaper.
Kom och bli en del av teamet där ingen dag är den andra lik och där vi ser fram emot att se din potential blomstra!
Övrigt:
Plats: Frövi
Arbetstider: Dagtid, kontorstider
Omfattning: 100%
Start: Enligt överenskommelse


Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Revisor till BoRevision// Örebro

Revisor
Läs mer Mar 28
Redo att växa i en dynamisk miljö på Sveriges ledande revisionsbolag med inriktning bostadsrättsföreningar? Nu söker vi två nya medarbetare som vill hjälpa oss att bli hjältar inom revision och bygga ett företag världsklass. Intresserad? Då kanske det är du som kliver in på Nygatan 20 B i Örebro som vår nya revisor!
Om din nya roll:
Är du precis klar med din utbildning eller har tidigare erfarenhet av arbete inom redovisning eller revision? Perfekt! Vi söker nämligen både blivande och erfarna revisorer! Som medarbetare hos oss kommer du få utveckla en expertkompetens inom revision med fokus på bostadsrättsföreningar – men framför allt blir du en del av ett team där vi vågar och lyckas tillsammans. Din resa startar med en introduktionsperiod i nära samarbete med våra erfarna kollegor för att på sikt utvecklas i en roll som kundansvarig revisor. För att trivas och lyckas hos oss krävs laget-före-jaget-mentalitet och att du har lätt för att kommunicera med andra oavsett bakgrund. Då du kommer agera bollplank till våra kunder redan från start behöver du även vara en god kommunikatör som kan få andra, som kanske inte är lika insatta som du, att förstå ekonomi. Vi är idag fem kollegor på kontoret med alltifrån något års erfarenhet inom revision till betydligt längre än så. I sällskap av våra två kontorshundar sitter vi på ett kontorshotell i centrala Örebro med närhet till samtliga kommunikationer.
Om dig:
Du har en relevant utbildning i ekonomi, gärna inom revision.
Om du även har några års erfarenhet inom ekonomi, redovisning eller revision blir vi extra nyfikna.
Som person är du social och prestigelös, flexibel och lösningsorienterad
God svenska i både tal och skrift.
Kunskap i och om fastigheter är meriterande. Du kanske jobbar i en förening som ekonom/revisor idag?
Du har en god analytisk förmåga och trivs med att jobba såväl självständigt som i team.

Om oss: BoRevision Sverige är ett familjärt bolag som genomsyras av ledorden förtroende, engagemang, tillgänglighet och samarbete – och på så sätt har vi lyckats vara relevanta i 90 år. Idag är vi marknadsledande inom revision av bostadsrättsföreningar med ca 40 anställda fördelade i Göteborg, Malmö, Sundsvall, Uppsala och Örebro. Trots det geografiska avståndet mellan oss fortsätter vi att arbeta som ett enda företag, något vi värdesätter högt. Tillsammans förändrar vi synen på vikten av revision och förvaltning inom fastighetssektorn. För vi tror att människor som kan kommunicera, trivs och har roligt ihop, kommer att ta sig till oändliga höjder. Att arbeta här innebär att du kan växa i en aktuell bransch tillsammans med ett stöttande team. För att kontinuerligt fortsätta att utvecklas och stötta varandra har vi återkommande träffar med hela företaget. Vill du bli en av oss? Sök idag!
START: 1 september eller enligt överenskommelse PLATS: Örebro OMFATTNING: Heltid LÖN: Fast lön KONTAKT: Senior Talent Manager Mikaela Ehk, mikaela.ehk@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar) URVAL SKER LÖPANDE
Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in iOddworksvärld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.

Ansök nu

Business Intelligence-utvecklare till Örebro

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 28
Området Data & AI utvecklas ständigt med nya tekniker och lösningar. Centralt i alla dessa är dock informationen, och strävan efter att skapa insikter baserat på den. Identifierar du dig som BI-utvecklare, Data Engineer, Data Scientist eller Data Analyst, är Sogeti arbetsplatsen för dig.

Data & AI är ett av Sogetis fyra högst prioriterade satsningsområden - även globalt - vilket ger våra anställda stora möjligheter att utvecklas och bygga ett nätverk med likasinnade både i Sverige och internationellt.

Du är analytisk, tekniskt skicklig och drivs av att tillsammans med kunden lösa problem och förbättra dess verksamhet. Som person ser vi gärna att du tycker om att arbeta i team samt är drivande och utåtriktad.

Sogeti Örebro har ett modernt kontor med närhet till spännande kunder och projekt inom hela regionen. Vår arbetsplats präglas av positiv attityd där vi hjälper varandra och har kul på jobbet. Lika viktigt är vår satsning på erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling.

Läs mer om några av de många anledningarna som finns för att jobba hos oss:

- Våra förmåner - Här hittar du en översikt av de förmåner vi erbjuder på Sogeti.
- Din utveckling - Vårt mål är att den som är anställd hos oss ska vara på en ständig utvecklingsresa och bli den bästa versionen av sig själv.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av:

- Fullstack BI
- Power BI
- Modern data platform
- Data/Data Management
- Azure
- DAX

Vi tror att du har:

- Flerårig erfarenhet inom BI och Power BI
- Kunskaper om datalager, SSIS, SSRS och SSAS
- Erfarenhet av Server

Du talar och skriver flytande svenska och uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska.

Varmt välkommen att bli en del av vårt Data & AI-team!

Sogeti, en del av Capgemini-koncernen, har verksamhet på över 100 orter runt om i världen. I Sverige finns 21 kontor med totalt 1200 medarbetare. Sogeti arbetar nära kunder och partners för att dra full nytta av möjligheterna med teknologi och kombinerar agilitet och implementeringshastighet för att skräddarsy innovativa, framtidssäkrade lösningar inom Quality Engineering & Testing, Cloud och Cybersecurity, förstärkta av AI och automation. Med sin pragmatiska ”value in the making”-ansats och sin passion för teknologi hjälper Sogeti organisationer att digitalisera – snabbt.

Alla människor ska ha samma möjligheter. Inte minst i sitt arbete, därför är jämställdhet en självklarhet för oss och vi tar mängder av initiativ för att främja detta, bland annat genom #addher - ett av Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen.

Ansök nu

Norsktalande mötesbokare i Örebro

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/norsktalande-motesbokare-i-orebro. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Hållbarhetsanalytiker

Ekonomiassistent
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/hallbarhetsanalytiker. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Leveransansvarig för IT-partnerbolag | Örebro| Experis

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Jun 13
Har du erfarenhet av partneransvar inom konsultbranschen och är skicklig på att matcha rätt konsult till rätt uppdrag? Vill du dessutom vara en del av ett prestigelöst team som arbetar med vår underkonsultsaffär och bli en nyckelperson på vår tillväxtresa? Då ser vi mycket fram emot din ansökan!

Vi söker en driven leveransansvarig som kommer att leda och koordinera leveranser för underkonsulter, säkerställa att projekt levereras i tid och med hög kvalitet, samt hantera avtal och relationer med underkonsulter. Erfarenhet från konsultbranschen eller liknande krävs.

Om rollen

Som leveransansvarig har du ett helhetsperspektiv över partneraffären. Teamets huvuduppgift är att tillsätta underkonsulter hos våra avtalskunder. Vi har även ett ben i sälj och sitter med i kundmöten så som partnermöten. Vi samarbetar med kunder och partners i och utanför Sverige samt har ett växande samarbete med våra nordiska Experis kollegor.

Vi i teamet driver egna rekryteringsprocesser från A till Ö, sitter med löpande partnermöten för att skapa och bibehålla framgångsrika relationer. Rollen kan även innebära att vara representant för UK-affären vid upphandlingar. Rollen kräver att man hanterar många bollar i luften samtidigt och kunna anpassa sig till kunderna såsom partnernas särskilda behov. Du kommer att samarbeta tätt med konsultchefer, säljare och kollegor runt om i Sverige för att säkerställa ett effektivt arbetsflöde och leverera bästa möjliga resultat till våra kunder.

En viktig del av rollen är administrativt arbete i våra system, där du håller ordning på dokumentation, avtal och rapportering. Din förmåga att följa strukturerade processer är avgörande för att vi ska kunna leverera med högsta kvalitet och säkerställa att allt flyter smidigt.

Din profil

Den här tjänsten passar dig som har några års erfarenhet av att arbeta i en operativt liknande roll. Eftersom rollen är starkt kommunikativ, lägger vi stor vikt vid din personlighet och förmåga att bygga goda relationer.

Vi ser att du är van vid att säkerställa att kandidater och partners som är involverade i en process, behandlas professionellt och får snabb respons. Vi värdesätter även att du proaktivt ser till att dina kollegor har all nödvändig information för att kunna följa upp partnerrelationer och den uppsatta strategin.

Kvalifikationer som behövs för rollen är att du har/är:

* Organiserad och effektiv - kan balansera flera prioriteringar, planer och strukturerar tiden för att effektivt uppnå prestandamål
* Snabb och smidig, utan att kompromissa med kvalitet
* Självgående och resursstark med stor förmåga att utföra och hantera intensiva perioder och varierande uppgifter
* Tar självständiga beslut och har en stark affärsförståelse
* Positiv, energisk och utåtriktad relationsskapare
* Håller sig uppdaterad om den marknad vi verkar på
* Är flytande i svenska och engelska

En högre utbildning inom relevant område, förståelse för IT-branschen samt erfarenhet av att arbeta med den offentliga sektorn är mycket meriterande.

Om Experis

Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 400 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får våra konsulter tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser. Vi på Experis är ett värderingsstyrt bolag, och allt vi gör genomsyras av våra värderingar People, Knowledge och Innovation.

People | Vi inkluderar och välkomnar alla oavsett roll, funktion eller ansvar. Vi värderar kompetens och har förtroende för att individen tar eget ansvar och levererar inom ramen för sin rollbeskrivning. Vi är prestigelösa och vårt arbetsklimat bygger på öppenhet och trygghet.

Knowledge | Vi har ett "growth mindset" och håller oss relevanta på marknaden genom att ständigt förflytta och höja vår egen kompetens, våra konsulters samt våra lösningar/erbjudanden.

Innovation | Vi vågar testa nytt och misslyckas. Det kräver mod. Vi har ett utifrån och in-fokus och arbetar hela tiden med värdeskapande aktiviteter för våra målgrupper.

Frågor?

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken till höger. Urval sker löpande så ett tips är att skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila Ebba Folkesson på ebba.folkesson@se.experis.com.

Vi kommer att validera ansökningar under sommaren och intervjuer kommer att ske från och med augusti.

Ansök nu

Lönehandläggare till statlig myndighet

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Jul 4
Lönehandläggare till statlig myndighet
Nu söker vi Lönehandläggare för vår kunds räkning.

Tjänsten är hos en statlig myndighet i Örebro och innebär att man blir anställd direkt av myndigheten men Oak handhar rekryteringsprocessen.

Är du en noggrann, engagerad och positiv person med eget driv som brinner för att ge bästa möjliga service och ta eget ansvar? Har du erfarenhet av arbete med service och löneadministration?

Då är du kanske den medarbetare vi söker.

Välkomna att bli våra kollegor!

 

Dina arbetsuppgifter
Som Lönehandläggare kommer du huvudsakligen arbeta med löneberedning, hantering av lönerelaterade ärenden som ex. kvalitetskontroller, avstämningar och skatter.

Du kommer ingå i ett team med självständiga kollegor där gemenskap är av stor vikt.

 

Din profil
Vi söker dig som har 3-årig gymnasieutbildning eller mer alternativt motsvarande krav som arbetsgivaren kan bedöma likvärdig. Du har erfarenhet av arbete med hela löneprocessen och känner dig bekväm i processens alla delar, vilket gör att du har möjlighet att självständigt driva din arbetsvardag framåt.

Du har goda kunskaper och erfarenhet av arbete i olika lönesystem samt MS Office. Du har även kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med pensions- och förmånsfrågor samt tolkat lagar och avtal. Vi ser det även som meriterande om du har erfarenhet och/eller kunskap om hur ekonomi och lön hänger ihop.

För att trivas hos oss behöver du gilla att arbeta i ett högt tempo, ta eget ansvar och känna tillfredsställelse att ge en god service med hög kvalitet. Du har en god samarbetsförmåga och kan hantera flera olika arbetsuppgifter vid sidan av varandra. Du har lätt att planera och prioritera samt håller huvudet kallt vid stressade situationer.

Som person är du noggrann, nyfiken, positiv och har hög integritet. Du trivs med ett självständigt arbete men samtidigt vara del i ett team. Du är en van problemlösare och ser möjligheten före problemet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Kontakt
Vi arbetar med löpande urval under denna process så välkommen att söka direkt!

Dock är sista ansökningsdag den 28/8.

Har du frågor är du välkommen att kontakta HR-konsult Maria Roseen på tel. 070-259 05 07 alternativt Helena Fiedler på tel. 070-591 90 33.

Ansök nu

Administratör/kundservice

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Maj 28
Arbetsbeskrivning
För att trivas i denna roll tror vi att:


Noggrann och organiserad.
Självständig och proaktiv i ditt arbetssätt.
Serviceinriktad och positiv med en förmåga att skapa goda kundrelationer.

Ansvarsområden
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:


Hantering och administration av information i Microsoft 365 Finance and Operations.
Daglig kontakt med kunder via telefon och e-post, där du säkerställer en hög servicenivå.
Utförande av diverse administrativa uppgifter för att stödja verksamheten.
Delta i problemlösning och förbättring av administrativa processer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:


Dokumenterad erfarenhet av att arbeta med Microsoft 365 Finance and Operations och Puzzel.
God kommunikationsförmåga och förmåga att hantera kundkontakter på ett professionellt och trevligt sätt.
Erfarenhet av att arbeta med administrativa uppgifter.
Det är meriterande om du har erfarenhet från ett annat jobb med service, där du har utvecklat din förmåga att hantera kundärenden och lösa problem.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Handläggare

Handläggare, offentlig förvaltning/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Jul 5
Vill du också arbeta i en miljö där du blir en viktig länk i samhällsviktig verksamhet? Vill du påverka och bidra till Sveriges säkerhet och att vi kan fortsätta leva i ett demokratiskt land? I Försvarsmakten gör alla våra medarbetare skillnad för Sverige varje dag.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa ryms. Hos oss är en bra balans mellan arbete och privatliv viktigt och vi erbjuder många karriärmöjligheter. Försvarsmakten erbjuder dig bland annat mer semester än de flesta andra arbetsgivare, goda möjligheter till utveckling och 3h träning/vecka på arbetstid.

Om enheten
Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda -dygnet runt, året om.

Förbandet FMTIS har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands.

FMTIS Stab är en av tolv enheter inom FMTIS och agerar främst som förbandschefens stöd i ledning och styrning av förbandet. Staben verkar från två orter, Örebro och Enköping. Vår stab är indelad i avdelningar enligt NATO Joint Forces-modell, med funktionerna J0-J9.

Vi arbetar ständigt för att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare. Vi tror att man kan göra fantastiska saker tillsammans när alla trivs och mår bra på sin arbetsplats. På J3 möts du av vänliga och engagerade kollegor där vårt värdegrundsarbete styrs av ledorden Öppenhet, Resultat och Ansvar.
Det är nu till oss på J3, vi söker en Handläggare Insats till Örebro.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som Handläggare Insats hos J3 stödjer du i första hand avdelningen och framförallt ledningscentralen administrativt. Arbetet är omväxlande, lärorikt och du har möjlighet att komma med egna idéer som kan utveckla verksamheten eller bidra till utveckling av rutiner mm. Exempel på arbetsuppgifter som handläggare insats:


• Ansvara för informationshantering på avdelningen gällande inkommen, uppdaterad samt distribuerad information
• Övergripande ansvar för ärendehanteringsflöde i avdelningens mailinkorg och Försvarsmaktens ärendehanteringssystem
• Ansvara för administrativ hantering av underlag så som rutiner, instruktioner mm.
• Stödja vid skapandet av orderverk, rapporteringar exempelvis lägesorientering
• Ingå i ledningslag för incidenter, operationer och samverka med förbandet och övriga delar av Försvarsmakten samt stötta Vakthavande befäl
• Kommendant för egen avdelning, vilket innebär bokning av boende, mat och transporter vid verksamhet vid annan tjänsteplats
• Understödjer stab ledning vid stabsgemensam verksamhet
• Delta i utvecklingen av våra metoder, processer, rutiner och aktiviteter i syfte att effektivisera det dagliga arbetet
• Hantering av signalskyddsmateriel
• IT ansvar på avdelningen
• Ansvara för säkerhetsprövningar
• Ansvara för tillträde inom egna utrymmen
• Skiftplanera (arbetstidsplanera) egen avdelning


KRAV
Kvalifikationer


• 3-årig gymnasieutbildning
• Mycket god datavana
• Mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift
• Körkort lägst *B***
• Tidigare erfarenhet av administrativt arbete inom statlig myndighet eller annan större organisation

Personliga egenskaper
Du trivs i att arbete i team, du är flexibel och prestigelös och har lätt för att ta dig an nya arbetsuppgifter. Du ska även kunna hantera flera uppgifter samtidigt och ha en förmåga att prioritera. Du har en hög servicekänsla och behöver vara kommunikativ och lyhörd då du i ditt arbete kommer att möta många olika typer av människor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

MERITERANDE


• Vana från arbete i lednings-/kommunikationscentral
• Tidigare erfarenhet från stabsarbete inom Försvarsmakten
• Kunskap om Försvarsmaktens organisation
• God vana av systemen PRIO och VIDAR
• Vana av att hantera signalskyddsmateriel

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättsvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.
Sysselsättningsgrad: Heltid.
Arbetsort: Örebro.
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse.

Upplysningar om befattningen och rekryteringsprocessen
Ulrika Enetjärn
Jovanna Pettersson Gambino

Fackliga företrädare
SACO Agneta Landquist
OFR/S Martin Sparr
SEKO Matz Felix
OFR/O Heikki Videll

Samtliga nås genom växeln: 019-39 35 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2024-08-23. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 800 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Redovisningsföretag söker Projektledare

Redovisningsassistent
Läs mer Jul 8
Redovisningsföretag söker Projektledare


Vi på Smart System AB i Örebro söker en driven person med kunskaper i business management för en roll som projektledare inom redovisnings projekt hos vårt redovisningsföretag.
Vi anser att det finns ett viktigt samband mellan Business management och redovisning. Att ha pluggat business management och jobba i ett redovisningsföretag kan hjälpa till att organisera olika projekt så att allt är i tid, samt att projekten tar hänsyn till den budget som finns och annat.


Din roll kommer att inkludera:
- Leda och koordinera projekt.
- Säkerställa att projekten genomförs enligt tidsplan och budget.
- Kommunicera med kunder och teammedlemmar för att säkerställa att alla är informerade och involverade.
? Försök att hitta olika planer för företagets och anställdas bästa.
Vi söker dig som:
- Har utbildning / master i business management.
- Är strukturerad, analytisk och har god kommunikationsförmåga.
- Har ett starkt intresse för ekonomi och projektledning.
- Har kunskaper / utbildning inom medicin.


OBS: Många av våra kunder i företaget är inom medicinbranschen. Därför om du som söker hos oss har kunskaper / utbildning inom medicin eller apotek så är det bara bonuspoäng :)


Vi erbjuder:
- En varierande och utvecklande roll.
- En stimulerande arbetsmiljö med engagerade kollegor.
- Möjlighet att arbeta med spännande och utmanande projekt.
- ?Bra lön.


Välkommen med din ansökan till Smart System AB!
24smartsystem@gmail.com

Ansök nu

HR-konsult till Oak Consulting

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Jun 5
HR-konsult till Oak Consulting
I år är det inget vanligt år för oss på Oak – det är nämligen vårt tioårsjubileum!

Det[JLJ1]  första fröet till dagens Oak såddes strax före starten 2014, året då vår starka affärsidé slog rot och som sedan blommade ut till den tillväxtresa vi gör idag tio år senare.

Vill du påverka människors arbetsliv på riktigt? Vill du vara med och skapa rörelse i vardagen och jobba mot vår vision ”för ett bättre arbetsliv, i en bättre arbetsvärld”? Vi är ett bolag med sunda värderingar där vi med engagemang och kundfokus visar vägen och bidrar till utveckling – oavsett om det handlar om kompetensförsörjning, ekonomi, HR eller organisationsutveckling.

Nu växer vi och utökar vårt team inom HR. Vi letar efter en flexibel relationsbyggare som brinner för mötet med människor och som älskar att göra kunder extra nöjda!

 

Om rollen
I rollen som HR-konsult kommer du få ett roligt, utmanande och varierande arbete. Den primära uppgiften är att hjälpa våra kunder med såväl operativt som strategisk rådgivning och HR-arbete. Rollen innebär att du blir kontaktperson för dina specifika kunder där du stöttar dem inom allt från kompetensförsörjningsfrågor, arbetsrättsliga ärenden, fackliga förhandlingar, omorganisationer med mera. Allt utgår från kundens behov! Våra kunder finns i hela Mellansverige vilket innebär att du måste vara öppen för att resande i tjänsten kan förekomma.

Du ingår i ett team av 14 kollegor som samarbetar för att leverera det kunden önskar och behöver, och som stöttar och hjälper varandra. Vårt team växer vilket innebär att du som konsult också får möjligheten att påverka och bidra i företagets tillväxtresa.

Låter det intressant? Då undrar vi om du vill:

- Jobba med långsiktiga kundrelationer och hjälpa organisationer att utvecklas
- Göra affärer med en mängd spännande företag och kunder
- Ha kul tillsammans med ett gäng erfarna och ambitiösa konsulter som går till jobbet varje dag med inställningen att skapa ett bättre arbetsliv i en bättre arbetsvärld. Det är vad vi faktiskt gör, varje dag.
- Vara med och driva processer från start till mål samtidigt som du erbjuds möjligheten att påverka och bidra Oaks tillväxtresa.

 

Personliga egenskaper
I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som konsult är det ett måste att kunna vara flexibel då du jobbar med flera parallella projekt. Du måste snabbt kunna ställa om till olika kunder och olika sakområden – utan att ge avkall på kvaliteten. Att det händer saker ser du som kul och utmanande då varierande arbetsuppgifter är din vardag. Vidare har du mycket god samarbetsförmåga, har lätt att skapa relationer och bygga förtroende. Du har god kommunikativ förmåga och kan förklara på ett tydligt, pedagogiskt och förtroendeingivande sätt. Vi går mycket på personliga egenskaper och med rätt inställning, nyfikenhet och ett driv kommer man långt!

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom HR, universitetsexamen är meriterande samt minst 3–5 års [MM2] erfarenhet av såväl operativt som strategiskt HR-arbete. Vi ser gärna att du också har kompetens och erfarenhet inom något specifikt specialistområde inom HR som exempelvis arbetsrätt, arbetsmiljö och kompetensförsörjningsfrågor. Det är också meriterande om du är van vid att delta i ledningsgrupper och vid att coacha chefer, leda projekt samt hålla utbildningar och presentationer för beslutsfattare.

 

Ansökan och information
Känner du igen dig i det vi söker? Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-konsult och vår områdesansvariga inom HR Marie Malmberg på 070 913 65 96. Vi går igenom ansökningarna löpande så vänta inte med att skicka in!

Sista ansökningsdag är den 19 augusti.

Ansök nu

Ekonomikonsult till EKOtid

Ekonomikonsult
Läs mer Jun 27
Ekonomikonsult till EKOtid
Just nu söker vi dig som är en nyfiken ekonom som vill arbeta mot olika spännande branscher och företag.

Hos oss på EKOtid får du möjligheten att arbeta nära kunder i en utvecklande och framåtlutad organisation. Kundkontakten är central del i rollen vilket ger en möjlighet att skapa långsiktiga relationer och ett nära samarbete med våra kunder.

Vi växer för varje dag som går – vill du vara med på vår resa? Välkommen till en familjär och trevlig arbetsplats!

 

Dina arbetsuppgifter
I rollen som ekonomikonsult på EKOtid kommer du att arbeta med bland annat löpande redovisning, ta fram budget- och prognosunderlag och kostnadsuppföljningar samt årsbokslut, årsredovisningar och bolagsdeklarationer. Rollen innefattar kundansvar och konsultuppdrag ute hos kund är vanligt förekommande. EKOtid har sitt kontor i Örebro och erbjuder dig ett fritt arbete med stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer jobba med både nya och befintliga kunder i en föränderlig vardag. Vi ser gärna att du trivs i utvecklandet av nya processer och är nyfiken på digitalisering då detta är någonting som vi vill bli ännu bättre inom!

Du kommer även arbeta med att upprätta ekonomiska rapporter till våra kunders ledning och styrelse samt vara ett stöd till affärsområdeschefer, ledningsgrupp och VD. Arbetsuppgifterna inkluderar även att utveckla rapportering och nyckeltal, processer och rutiner inom ekonomi- och verksamhetsstyrning.

 

Din profil
Vi söker dig som är utbildad inom ekonomi och har några års praktisk erfarenhet som controller, redovisningsekonom eller ekonomiansvarig och som gärna har jobbat i en konsultroll tidigare. Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt vara en kvalificerad Excelanvändare. Meriterande om du har kunskap i Fortnox och kan navigera i olika affärsystem.

Vi ser att du är serviceinriktad och drivs av att skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt. Om du är lösningsorienterad, ser möjligheter i arbetet och är ansvarstagande tror vi att du kommer att trivas bra hos EKOtid och deras medarbetare. Då du har många kontaktytor i din roll är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och kommunikation gentemot dina kollegor och kunder.

Vi ser fram emot din ansökan och att du blir vår nästa lagspelare i EKOtids fortsatta tillväxt!

 

Om EKOtid
EKOtid sitter i Örebro och är ett kompetent och positivt gäng i blandade åldrar som jobbar inom ekonomi. Vi jobbar nära och stöttar varandra och drivs av att ge den bästa servicen till våra kunder. Vi erbjuder kundanpassad ekonomiadministration genom personligt engagemang och med hög kvalitet. EKOtid är ett tryggt alternativ för alla bolagsformer som väljer att outsourca sina ekonomitjänster.

Vi gör det enkelt för er! www.ekotid.se

 

Kontakt och information
Vi samarbetar med Oak Consulting i denna rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-konsult Jennifer Jonsson på tel. 073-059 31 91 eller Maria Roseen på tel. 070-259 05 07 Vi går igenom ansökningarna löpande så vänta inte med att skicka in!

Sista ansökningsdag är den 18/8.

Ansök nu

Revisionskonsulter till EY | Januari 2025

Redovisningskonsult
Läs mer Jun 18
Är du intresserad av en unik möjlighet att starta din karriär inom revision? Våra konsulter får möjligheten att snabbt skapa en bred revisionsexpertis inom många olika kund- och branschområden. Vi söker nu revisionskonsulter till våra kontor i Sverige och riktar oss mot dig som är examinerad ekonom eller motsvarande från universitet/högskola och även dig med ett eller ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Se längre ner under Ansökan vilka kontor vi söker till just nu.


På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


Möjligheten


På EY sätter vi medarbetarna i centrum och genom vår tydliga och väl genomarbetade utbildningsplan får du möjlighet till ständig utveckling. Du kommer snabbt få växa in i en ansvarsfull roll med utmanande och utvecklande uppdrag inom olika företag och branscher. Du får en spännande inblick i väletablerade företag med fokus på hur de producerar och hanterar sina finansiella rapporter och verksamheter i stort. Då vi är ett internationellt företag med många globala kunder finns det även möjligheter till arbete utomlands och i internationella projekt. I takt med en förändlig värld med ökat fokus på hållbarhet så finns möjligheten att specialisera sig inom hållbarhetsrevision hos oss på EY.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter


Som revisionskonsult inom Assurance kommer du att tillbringa mycket av din tid på plats ute hos våra kunder vilket innebär mycket praktisk erfarenhet från en mängd olika branscher. Din uppgift består av att identifiera och lösa komplexa revisionsfrågor och du kommer att ges möjlighet att arbeta över olika områden, vilket kommer att ge dig bred och branschspecifik kunskap om risker och nyckelfaktorer för framgång.


För att lyckas i rollen behöver du


Med analytisk förmåga kunna identifiera potentiella revisionsfrågor eller ovanliga förhållanden i finansiella rapporter samt visa en hög professionalism när du som konsult bistår i revisionsfrågor mot våra kunder. Du utvecklar och upprätthåller våra kundrelationer genom att leverera revisionstjänster med hög kvalité som kunden kan förlita sig på.


Kvalifikationer för tjänsten


Universitets-/högskoleexamen som ekonom eller motsvarande
Kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
Ett genuint intresse för att skydda de finansiella marknaderna via granskningsåtgärder inom revision


Vi ser även gärna att du har

Goda akademiska meriter
Relevant arbetslivserfarenhet
Engagemang eller aktiviteter utanför studierna, särskilt sådana som kan främja din förmåga att samarbeta som en del av ett mångsidigt team eller har en positiv inverkan på dina ekonomiska kunskaper.Vad vi söker


Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du gillar att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta dig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär.


Vad EY erbjuder dig


Som revisionskonsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk av specialister i ett internationellt serviceområde. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.


Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.


Ansökan


Välkommen med din ansökan där du bifogar CV, personligt brev samt betyg från högskola/universitet. Sök senast den 18 augusti 2024, vi kommer att gå igenom ansökningarna efter sommaren.


Du behöver fylla i vilket kontor som du önskar arbeta på i samband med din ansökan. Fyll i det kontoret under ”EY Office Location (City) First Preference” i ansökan och förtydliga detta i ditt personliga brev.


Just nu anställer vi till följande kontor:


Region Mitt Väst:
Falun, Skövde, Lidköping, Västerås, Örebro


Region Öst:
Kalmar, Nybro, Oskarshamn, Linköping, Motala, Jönköping, Värnamo, Gislaved


Region Syd:
Helsingborg, Ängelholm, Lund, Malmö


För frågor kring rekryteringsprocessen vänligen kontakta Julia Frejd på julia.frejd@se.ey.com.
Vi ser fram emot din ansökan!

The exceptional EY experience. It’s yours to build.


At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background, and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants. EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, disability, sexual orientation and gender identity.


If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us through the Talent Attraction and Acquisition specialist in this advert.

Ansök nu

Audiologiska kliniken Örebro söker Medicinsk vårdadministratör

Medicinsk sekreterare
Läs mer Jun 26
Vi söker medicinsk vårdadministratör till Audiologiska kliniken i Örebro.

Audiologiska kliniken i Örebro är en klinik i stark utveckling. I Audiologiska klinikens uppdrag ingår att bistå med diagnostik, utredning, habilitering, rehabilitering och behandling till människor med hörselnedsättning och hörselrelaterade problem. Vi är en av de största audiologiska klinikerna i landet med verksamhet i Örebro, Karlskoga och Lindesberg. Totalt är vi drygt 60 medarbetare inom yrkesgrupperna audionom, läkare, ingenjör, kurator, medicinsk vårdadministratör, sjukgymnast, logoped, tekniker och administratör. Vi har ett nära samarbete med bland annat Audiologiskt Forskningscentrum, där det bedrivs patientnära klinisk forskning, samt Örebro Universitet. Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.


Audiologiska kliniken Örebro söker Medicinsk vårdadministratör

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter såsom journaldokumentation, remisshantering, diagnoskodning, kallning av patienter, posthantering, skanning, svara i telefon samt andra förekommande administrativa arbetsuppgifter inom kliniken. Sekretariatet ansvarar vidare för klinikens hemsida, 1177:s e-tjänster, brev- och tidboksadministrationen i IMX/PAS som under hösten byts till Cosmic.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Utbildning som medicinsk vårdadministratör, medicinsk sekreterare eller läkarsekreterare. Tidigare arbete med patientadministrativa systemet IMX/PAS vårddokumentation samt Cosmic är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser att du är en person som har lätt att skapa kontakt och kommunicera med människor. Du är självständig, strukturerad och flexibel. Arbetet bygger på ett stort engagemang, lyhördhet, en positiv grundinställning och en god kollegial gemenskap, vilket ställer krav på samarbetsförmåga och social kompetens.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju. Vi arbetar löpande med urval men på grund av semesterperioden så startar urvalsprocessen tidigast vecka 31.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i Örebro län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig.

Ansök nu

Skadereparatör till Möller Bil Örebro

Skadetekniker
Läs mer Jun 24
Vill du få möjligheten att jobba med den senaste utrustningen och den senaste tekniken tillsammans med övriga kollegor på Möller Bil Örebro har du chansen att söka nu.

Möller Bil erbjuder trygga anställningar och alla andra fördelar som ett kollektivavtal för med sig. Hos oss får du kontinuerlig utbildning för att utvecklas i din roll och rätt person har även stora möjligheter att växa inom företaget. Vi är ett familjeägt företag med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och ärlig, Initiativrik, Omtänksam och Tydlig. Vårt mål är att bli en av nordens bästa arbetsplatser! 

Arbetsuppgifter

Som skadereparatör reparerar du plåt- och plastskador på framför allt krockskadade bilar. Du byter delar, genomför riktningar och förberedelser och du ansvarar för att ta väl hand om våra kunders bilar och utför alltid reparationer med hög kvalitet. Du har stor påverkan på det dagliga resultatet genom att arbeta effektivt och välplanerat. 

Du blir en del av skadeverkstadsteamet som består av skadereparatörer, lackerare och skaderådgivare.

Kvalifikationer


• B-körkort 
• Plåtslagarutbildning eller fordonsteknisk utbildning, alt annan erfarenhet som arbetsgivare bedömer likvärdig
• God dator- och systemvana är ett krav då du dagligen arbetar i olika system och med dator som arbetsredskap 
• Meriterande om du tidigare arbetat som skadereparatör eller personbilsmekaniker 
• God förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska i tal och skrift

Det är viktigt för oss med teamkänsla och därför är det viktigt att du som söker har rätt attityd och kan identifiera dig med våra värderingar. Vi tror därför att du som person är:


• Öppen, ärlig och positiv med en stark känsla för service
• Omtänksam och samarbetsvillig som kan arbeta både självständigt och i team
• Tydlig och strukturerad som ser fördelarna med att arbeta noggrant. Du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir gjorda enligt planering
• Initiativrik och beredd på att göra det lilla extra för att kunden ska bli nöjd eller för att hjälpa en kollega

Mer information om tjänsten: Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överrenskommelse. Vi tillämpar sex månders provanställning. 

Du är varmt välkommen med din ansökan senast den 2024-08-18  Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Svensson, skadeverkstadschef.

Välkomment till Möller Bil i Örebro!  

Möller Bil Örebro ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Cupra, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 700 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2023 omsatte Möller Bil Sverige drygt 4,9 miljarder SEK.

Ansök nu

Medicinsk vårdadministratör Klinisk patologi och genetik, USÖ

Medicinsk sekreterare
Läs mer Jul 10
Klinisk patologi och genetik ingår i Verksamhetsområde laboratoriemedicin, som är en länsklinik där laboratorieverksamheten och bårhus/obduktion vid Karlskoga lasarett, Lindesbergs lasarett samt vid Universitetssjukhuset Örebro ingår. Laboratoriemedicin bedriver en bred verksamhet inom områdena klinisk bakteriologi, virologi, immunologi, kemi, transfusionsmedicin, patologi, cytologi, klinisk genetik, molekylärgenetik samt instrumentsterilisering. Här arbetar närmare 300 personer med rutindiagnostik, forskning och utveckling samt utbildning.
Det är på avdelningen Klinisk patologi och genetik som du kommer att vara verksam. På Klinisk patologi och genetik arbetar cirka 65 personer och vi utför diagnostik på vävnads- och cellprover åt beställare inom huvudsakligen Örebro län inklusive den högspecialiserade sjukvården. Vi ansvarar också för kallelsesystemet och rutiner för den gynekologiska hälsokontrollen.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Medicinsk vårdadministratör Klinisk patologi och genetik, USÖ

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team tillsammans med övriga medicinska vårdadministratörer där arbetsuppgifterna kan variera mellan att arbeta både inom patologi och inom genetik. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat medicinsk dokumentation, patientadministration samt journaldokumentation av laboratoriesvar. I arbetsuppgifterna ingår även remisshantering, registrering, telefonservice, posthantering, förberedelser inför ronder m.m. Vi använder labbdatasystemet Flexlab SymPathy samt journalsystemet Infomedix vårddokumentation.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Läkarsekreterarutbildning alternativt medicinsk sekreterarutbildning. Goda datakunskaper är nödvändigt då arbetet sker i datoriserad miljö. Tidigare arbete med det patientadministrativa systemet IMx, Infomedix vårddokumentation och RoS är meriterande.
Vi söker dig som är serviceinriktad, kan arbeta självständigt men även i grupp samt är kommunikativ och noggrann. God datorvana där erfarenhet av Officepaketet är ett krav samt erfarenhet av webbadministration är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

MARKFÖRHANDLARE TILL VÄTTERNVATTEN

Jurist, allmän domstol
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/markforhandlare-till-vatternvatten. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Biträdande jurist eller advokat till Advokathuset Actus

Biträdande jurist
Läs mer Jul 7
Biträdande jurist eller advokat till Advokathuset Actus
Har du ambitionen att bli advokat eller vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta på en av Mälardalens största advokatbyråer? Då söker vi dig som vill bli en del av vårt kontor i Västerås eller Örebro.
Arbetsuppgifter
Som medarbetare hos oss på Advokathuset Actus välkomnas du till en modern arbetsplats med många medarbetare och utmanande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med alla byråns arbetsområden vilka främst innefattar humanjuridik och tvistelösning. Ditt arbete kommer till stor del att vara självständigt men alltid ske under handledning av en delägare. För att underlätta ditt arbete har Advokathuset Actus ett omfattande administrativt stöd för alla jurister.
Om Advokathuset Actus
Vi är en stor allmänpraktiserande advokatbyrå med kontor i Västerås, Eskilstuna, Örebro och Karlstad. Advokathuset Actus arbetar inom ett stort antal rättsområden och strävar alltid efter att leverera kvalitet och att stå upp för klientintresset. Våra klienter består av privatpersoner samt små- och medelstora företag. Vi har under många år haft ett stort ärendeinflöde och söker därför löpandes efter nya medarbetare.
På vår hemsida www.advokaternas.se finns mer information om oss och vår verksamhet.
Kvalifikationer
Du som söker till oss har en juristexamen. Det är ett krav att du har erfarenhet av juridiskt arbete på annan advokatfirma, myndighet eller att du är tingsmeriterad. Vi ser att du har bosättning i närområdet. Körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten.
Som person är du social och positiv. Du trivs med att arbeta i en resultatorienterad organisation och uppskattar att ta stort eget ansvar och samtidigt vara en del av ett team. Vidare är du förtroendeingivande och har lätt för att knyta kontakter och skapa relationer.
Anställningsvillkor
Provanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse.
Ansökan
Låter detta som din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan senast 16 augusti 2024. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
Vi önskar att du skickar in din ansökan via e-post rekrytering@advokaternas.se och att du bifogar CV, betyg och personligt brev. Om du har frågor om tjänsten så kan du mejla oss dina frågor.

Ansök nu

Chefssekreterare, Barn- och ungdomspsykiatrin

Chefssekreterare
Läs mer Jul 8
Är du en noggrann och ansvarsfull administratör med en passion för att stödja ledningsarbete? Har du erfarenhet av mötesadministration, diarieföring och ekonomihantering? Vill du vara en del av ett engagerat team inom barn- och ungdomspsykiatrin? Då kan du vara den vi söker!
Som chefssekreterare på BUP kommer du att spela en nyckelroll i att stödja vår ledningsgrupp och säkerställa att vårt administrativa arbete fungerar smidigt och effektivt. Vi söker dig som är självgående, strukturerad och har förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt med hög noggrannhet.
Som chefssekreterare ingår du i Bups stab tillsammans med Verksamhetschef och biträdande verksamhetschef/verksamhetsutvecklare.

Psykiatrin i Region Örebro län är ett av fyra områden inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen. Område psykiatri består av allmänpsykiatrin, specialistpsykiatrin, rättspsykiatrin och barn och ungdomspsykiatrin. Regionen har en väl fungerande utbildningsmiljö för verksamhetsförlagd utbildning samt bidrar till utveckling av ny kompetens genom vår forskningsverksamhet.
I Barn och ungdomspsykiatrins verksamhetsområde ingår Första kontakten psykisk ohälsa, tre öppenvårdsmottagningar varav en med förstärkt öppenvård, en avdelning med heldygnsvård och tillhörande akutmottagning, en dagvårdsenhet för små barn och deras föräldrar samt en läkarenhet som resurssätter hela kliniken. Tillsammans har vi cirka 160 medarbetare inom olika yrkeskategorier som arbetar med gemensamma processer och mål.
Bups ledningsgrupp består av verksamhetschef, biträdande verksamhetschef/verksamhetsutvecklare, chefsöverläkare, medicinskt ledningsansvarig, chefssekreterare och 5 enhetschefer.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.


Chefssekreterare, Barn- och ungdomspsykiatrin

Arbetsuppgifter

Mötesadministration: Planering, inbjudningar/kallelser, förberedelser, minnesanteckningar och arkivering för möten, seminarier och föreläsningar, inklusive ledningsgruppens möten och facklig samverkan.
Diarium/Arkivering: Diarieföring och arkivering enligt regionens dokumenthanteringsplaner för handlingar inom områdesledning och psykiatrins ledningsstöd.
Ekonomi: Hantering av fakturor i regionens fakturahanteringssystem (Raindance) och beställningsansvar för kontorsmaterial och andra varor.
Katalogtjänst: Samordning av katalogtjänster på verksamhets- eller områdesnivå.
Administrativt stöd: Stöd till närmaste chef, stab och ledningsgrupp (inklusive HR-partner och områdesekonom) med posthantering, framtagande av underlag och handlingar.
Personaladministration: Stöd i personaladministrativa system (Heroma) enligt delegation från ansvarig chef.
IT-samordning: Samordning av behörigheter i relevanta system och mappar för ledningsgruppen.
Webbredaktör: Ansvar för intranät och, vid behov, externa webben med särskild behörighet.
Uppföljningar och handlingsplaner: Delaktighet i verksamhetens uppföljningar och planeringar, inklusive framtagande av årshjul, handlingsplaner, verksamhetsplaner och verksamhetsberättelser.
Styrande dokument: Övergripande ansvar för verksamhetens styrande dokument, uppföljning, aktualisering och revidering enligt gällande rutiner.
Processledare: för avvikelse- och klagomålshanteringen.
Kvalitetsledningssystem: Administration av BUP kvalitetsledningssystem, ritning av processkartor och stöd i arbetet med processkartor.
Logguppföljningar: Uppföljning i KP-systemet.

I tjänsten kan kliniskt arbete ingå. Den kliniska delen kommer att utformas i dialog med dig och din chef och anpassas utifrån din nuvarande kliniska kompetensnivå.

Övrig information

Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och belastningsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.
Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Krav:
Har erfarenhet av administrativt arbete, gärna inom hälso- och sjukvård.
Har goda IT-kunskaper.

Meriterande:
Erfarenhet av Raindance, Visio, Excell, Platina.
Erfarenhet av ekonomihantering och diarieföring.

Personliga egenskaper:
Är självgående och kan arbeta strukturerat med flera parallella arbetsuppgifter.
Är noggrann och har ett öga för detaljer.
Är kommunikativ och kan samarbeta väl med olika yrkesgrupper.
Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Seniorstatistiker till SCB:s stab med inriktning kvalitetsledningssystem

Statistiker
Läs mer Jun 24
Är du handlingskraftig, samhällsintresserad och nyfiken på att lära dig nya saker kommer du förmodligen att trivas på SCB. Vi är landets största och främsta kunskapskälla inom statistik och följaktligen en mycket lärorik arbetsplats. Vårt arbete är viktigt på riktigt. Välkommen till en öppen och prestigelös arbetsplats med hjälpsamma kollegor!

Kika in på scb.se/jobb och få reda på mer om oss!

Om jobbet
SCB:s kvalitetsledningssystem utgör en av förutsättningarna för att användare av officiell statistik ska kunna fatta informerade beslut, delta i debatter eller bedriva forskning inom viktiga områden. Utifrån förutsättningarna för att framställa officiell statistik och med ett tydligt kvalitetsledningssystem för vi en kontinuerlig dialog med användarna om hur vi kan möta deras behov med relevant och kvalitetssäkrad statistik att lita på. Det är ett arbete kännetecknat av ständiga förbättringar och att vara lyhörd för förändringar i vår omvärld.    

SCB är en aktiv partner inom det europeiska statistiksamarbetet. Mycket av den statistik vi producerar sker baserat på krav i europeiska statistikförordningar. SCB följs kontinuerligt upp avseende specifika kvalitetskrav men också att vi levererar och agerar enligt den uppförandekod som finns för europeisk statistik. 

SCB har också ett ansvar för att samordna det nationella systemet för officiell statistik som för närvarande består av 29 statliga myndigheter. I det arbetet ingår bland annat att driva, utveckla och följa upp arbetet med kvaliteten i den officiella statistik som produceras.

Vi söker dig som vill arbeta som ”spindeln i nätet” och tillsammans med andra driva arbetet och utvecklingen av kvalitetsarbetet på SCB, nationellt och internationellt. Stabens uppgift är att ge myndighetsledningen och verksamheten vägledning och stöd när det gäller styrning i kvalitetsfrågor. Det innebär att du förutsätts ha erfarenhet från kvalitetsarbete, gärna på strategisk och taktisk nivå och med inriktning mot statligt arbete avseende officiell statistik. Du ser möjligheter i att få vara en del i ett internationellt partnerskap och skapa viktiga relationer för SCB:s kvalitetsarbete.

SCB framställer statistik som är finansierad av anslag och avgifter. Vi söker nu två personer där en av tjänsterna är särskilt inriktad på kvalitetsarbete i den avgiftsfinansierade verksamheten.

På stabens sektion för samordning och kvalitet ansvarar vi för kvalitetsledningssystemet, nationell samordning inom ramen för rådet för den officiella statistiken och samordning av SCB:s internationella relationer. Vi är en grupp engagerade kollegor med bred och djup kompetens inom våra ansvarsområden och som gärna är med och arbetar inom samtliga områden när det behövs. Du kommer delta i olika nätverk och grupper där du bidrar genom att medverka, leda, följa upp eller utveckla kvalitetsområdet inom SCB:s kvalitetsledningssystem.

Vill du ...

• vara en nyckelperson i arbetet att driva och utveckla SCB:s kvalitetsledningssystemet,
• arbeta i en miljö där ständiga förbättringar och förändring är det normala och något som uppskattas,
• utveckla, harmonisera och operationalisera SCB:s kvalitetsutvärderingar i linje med de strategiska målen,
• vara en viktig kraft i arbetet med den officiella statistikens kvalitet nationellt och bidra till kvalitetsarbetet inom det europeiska statistiksamarbetet,
• utveckla din kompetens inom kvalitetsområdet för att långsiktigt bidra till SCB:s uppdrag och SCB:s samordningsroll,
• arbeta på en sektion där vi stöttar varandra med utgångspunkt från att våra uppgifter är gemensamma,

... då tror vi att den här tjänsten kan vara intressant för dig!  

Om dig
Vi vill att du har:


• akademisk examen med inriktning mot statistisk metod
• dokumenterad erfarenhet av kvalitetsarbete eller motsvarande, gärna på statlig myndighet
• god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Meriterande är om du även har:


• kunskap, utbildning och erfarenhet inom kvalitetsledning inom relevant området
• statistisk ämneskompetens
• erfarenheter från arbete med Sveriges officiella statistik
• kunskap om kvalitet i den officiella statistiken
• att leda och samarbeta i projekt. 

För att det här ska bli en bra matchning för både dig och oss behöver du kunna arbeta effektivt både självständigt och i en grupp. Du håller fokus i ditt arbete och skapar mervärde med resultat i ditt arbete. Du har förmåga att sätta dig in i komplexa sammanhang, analysera och identifiera lösningar/förbättringar samt kommunicerar tydligt.  Du har lätt för att skapa engagemang och inkludering både operativt och strategiskt.

Du som söker delar våra förhållningssätt: mod att agera, tillit till varandras kompetens och goda vilja, handlingskraft att omsätta ord i arbete och var och ens ansvar att bidra till helheten. 

Mer information 
Sektionen finns både i Örebro och Solna, placeringsort för tjänsten är Örebro.  

Du förväntas vara på båda våra kontor regelbundet, resor mellan orterna är ett naturligt inslag i tjänsten. Utifrån verksamhetens förutsättning finns det möjlighet att även arbeta viss tid hemifrån.

Anställningen är tillsvidare och inleds vanligtvis med sex månaders provanställning. Tillträdesdatum kommer vi överens om.  

Vill du veta mer om jobbet, kontakta sektionschef Jens Olin på 010-479 64 27 eller jens.olin@scb.se

Fackliga kontaktpersoner
Krister Näsén, ST inom SCB, tel 010-479 40 00.
Barbro Olsson, Saco-S föreningen vid SCB, tel 010-479 40 00.

Sista ansökningsdag: 2024-08-16.
Diarienummer: A2024/1847.

Du ansöker genom att registrera personligt brev och CV på svenska i vårt rekryteringssystem som du kommer till när du klickar på ”Ansök” nedan. Du kommer också att få besvara några urvalsfrågor.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Ansök nu

Administratör till kund i Örebro

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Jul 4
Är du en driven och serviceinriktad person? Om du dessutom har ett intresse för fastighetsbranschen? Då tycker vi att du ska ta chansen att söka den här tjänsten inom administration på ett välkänt fastighetsbolag i Örebro!
 
Hur kommer dina arbetsdagar se ut?
Som administratör ansvarar du för att säkerställa att hyror och avgifter hanteras korrekt och noggrant. Du har en löpande dialog med våra hyresgäster och hanterar ärenden som kommer in till vår kundtjänst. Du kommer att vara behjälplig i allehanda administrativa uppgifter såsom att mata in uppgifter i affärssystemet och utföra enklare ekonomisk rapportering i ekonomisystemet.
 
Vem är du?
Vi ser framför oss att du är strukturerad, noggrann samt van att planera och jobba mot deadlines. Som person tror vi att du är noggrann och ansvarsfull samt trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Då du kommer att ha fler kontaktytor både internt och externt har du en mycket god kommunikationsförmåga och känsla för service. Du har tidigare arbetat i en kundrelaterad tjänst och gärna på ett fastighetsbolag.
 
Vi ser att du
behärskar svenska språket flytande i tal och skrift
har god systemvana
är noggrann, strukturerad och ansvarsfull
har minst några års arbetslivserfarenhet i en administrativ roll

 
När du blir en av oss 
Uppdraget startar i augusti och pågår 6 månader med goda möjligheter till en anställning hos kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
Vad händer när du har sökt tjänsten?
För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med André Björkvik på andre.bjorkvik@onepartnergroup.se. I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Ansök nu

Medicinsk vårdadministratör, Barn- och ungdomshabiliteringen

Medicinsk sekreterare
Läs mer Jun 20
Barn- och ungdomshabiliteringen söker en Medicinsk vårdadministratör.

Barn- och ungdomshabiliteringen erbjuder stöd och behandling till barn och ungdomar med funktionsnedsättningar samt deras familjer och nätverk. I team samarbetar flera olika yrkesprofessioner. Hos oss finns kurator, logoped, psykolog, specialpedagog, läkare, sekreterare, enhetschef, arbetsterapeut och fysioterapeut. Barn- och ungdomshabiliteringen är en del av Område nära vård.
Inom Område nära vård finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Medicinsk vårdadministratör, Barn- och ungdomshabiliteringen

Arbetsuppgifter

Som medicinsk vårdadministratör på Barn- och ungdomshabiliteringen jobbar du med bl.a. journaldokumentation och patientadministration i vårdsystemet NCS Cross, fr.o.m mitten av september -24 sker en övergång till journalsystemet Cosmic. Du jobbar även med registrering i olika kvalitetsregister, posthantering och fördelning av ärenden i 1177. Vissa verksamhetsövergripande uppgifter kan förekomma. Arbetet är självständigt och utåtriktat och du kommer att ha både interna och externa kontakter. Inom Barn- och ungdomshabiliteringen finns totalt sju medicinska vårdadministratörer, fyra tjänster på mottagningen i Örebro, och tre på våra mottagningar ute i länet. Du samarbetar med alla och har även metoddagar och möten regelbundet med dessa. Man turas om att vara i receptionen på mottagningen i Örebro och även att svara i telefonväxel vissa tider. Här är du en viktig länk mot patienter, besökare och personal. Du ingår också i ett av arbetslagen, där du till viss del ansvarar för administrativa uppgifter, t.ex. skicka kallelser och brev, hantera återbud/avbokningar av besök m.m. Arbetslaget för denna tjänst består av specialpedagog, logoped, kurator, psykolog, teckenspråkslärare samt enhetschef. Även läkare, sjuksköterskor och dietist finns i verksamheten. I övriga team finns även sjukgymnast/fysioterapeut och arbetsterapeut.

Övrig information

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Det är ett krav att du är utbildad medicinsk vårdadministratör. Vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet och önskar att du är serviceinriktad, flexibel och noggrann. Du ska kunna arbeta självständigt men också har en god samarbetsförmåga och ett utvecklingsperspektiv. Erfarenhet av att jobba med vårdsystemet Cosmic och office är meriterande.

Ansökan

Ansökan ska innehålla ett personligt brev och fullständigt CV med meritförteckning samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis, chefsreferenser o.dyl. lämnas vid intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Controller

Controller
Läs mer Jun 27
Det säkerhetspolitiska läget i vår omvärld har förändrats och Försvarsmakten har därför fått uppgiften att stärka Sveriges militära förmåga. Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS), säkerställer  Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda genom förvaltning, drift och underhåll av Försvarsmaktens ledningssystem och ansvarar för att kommunikationen i Försvarsmakten fungerar i alla konfliktlägen. Vi söker nu en proaktiv och lösningsorienterad controller som vill vara med och vidareutveckla vår ekonomiavdelning vid staben i Örebro.

Vi erbjuder dig
I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Våra anställda har ett flertal olika förmåner, bland annat:


• Kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov och dina karriärsmål
• Tre timmar träning i veckan på arbetstid och du kan få ersättning för träningskläder och startavgifter
• Bra balans mellan arbete och fritid med flexibel arbetstid samt 28 - 35 semesterdagar beroende på din ålder
• Lönetillägg vid föräldraledighet och VAB samt möjlighet att växla semesterdagar mot extra pensionsavsättning

Om tjänsten
I rollen som controller kommer du att arbeta både övergripande och mot förbandets enheter och dess chefer med helhetssyn i arbetet med framtagande av budget, i uppföljning och prognostisering. För att lyckas i rollen krävs förmåga att se både helheten och delarna i organisationen och ett stort intresse av att förstå verksamhetens förutsättningar och kopplingen mellan verksamhet- och ekonomistyrning.

Om avdelning sektion
Ekonomiavdelningen vid FMTIS är en del av förbandets stab. Vår främsta uppgift är att driva ett utvecklingsinriktat ekonomiarbete på förbandet. Vi är idag sju medarbetare på avdelningen, under ledning av förbandets ekonomichef. När en av våra controller nu går i pension söker vi nu en ny driven kollega till vår avdelning.


Huvudsakliga arbetsuppgifter


• Budget, uppföljning och prognosarbete
• Ekonomiska utredningar och analyser
• Förbättringsarbete
• Stöd i vardagliga ekonomifrågor

KRAV
Kvalifikationer• Akademisk utbildning inom ekonomi
• Aktuell och relevant erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• Goda kunskaper i Excel

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är proaktiv och lösningsorienterad och har förmågan att sätta dig in i och förstå verksamhetens förutsättningar samt kopplingen mellan verksamhet- och ekonomistyrning ur produktionssynpunkt. För att trivas och prestera i rollen ekonom med produktionsinriktning ser vi att du är lyhörd och nyfiken, kan arbeta självständigt och har ett utvecklingsinriktat arbetssätt. Du tycker om att arbeta i team i olika frågor och har en god samarbetsförmåga. Du är analytisk och har en god förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete och leverera i rätt tid. Du har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift med förmåga att bygga förtroendefulla relationer i organisationen. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

MERITERANDE


• Erfarenhet från tjänste- alt varuproducerande verksamhet
• Erfarenhet från större, mer komplex organisation
• Erfarenhet från Försvarsmakten eller annan offentlig verksamhet med liknande arbetsuppgifter


För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
I Försvarsmakten benämns tjänsten Förbandsekonom.
Befattningen är civil.
Sysselsättningsgrad:Heltid.
Arbetsort Örebro.
Tjänsten är tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas.
Tillträde enligt överenskommelse.

FMTIS har verksamhet över hela landet, så du skall även vara beredd på att tjänsten kan innebära resor och övernattning på annan ort.

Upplysningar om befattningen och processen
Kontakta Camilla Werderitsch

Upplysningar angående anställningsvillkor kontakta Jovanna Pettersson Gambino

Båda nås via växeln 019-393500

Fackliga företrädare
SACO Agneta Landquist
OFR/S Per Andersson
SEKO Matz Felix
OFR/O Heikki Videll

Samtliga nås via växeln 019-393500


Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2024-08-12. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 800 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

BI-utvecklare till sektionen för Dataanalys

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 17
Vi får samhället att fungera för människor på väg, på spår, i luften och på sjön.

Därför behöver vi den bästa kompetensen. Vårt uppdrag är viktigt och har betydelse i vardagen – både för privatpersoner och företag. Hos oss tar vi ansvar, behandlar alla på ett bra sätt och har respekt för olikheter. Som medarbetare bidrar du till en hållbar framtid.

Om jobbet
Hos oss utvecklar du effektiva, smarta och hållbara lösningar för det svenska samhället. Du arbetar med systemutveckling inom främst BI, business intelligence, som stöder vår myndighet i att fatta datadrivna beslut, ta fram underlag samt att göra prognoser och beräkningar. Du designar nya lösningar och features samt vidareutvecklar hållbarheten av befintliga system. 

Arbetet kommer att ske inom produkt Dataanalys som idag består av två it-leveransteam. 

Hos oss är du viktig
Gillar du att jobba tillsammans med andra och vill du utvecklas i din yrkesroll? Hos oss kan du förvänta dig karriärsutveckling, ett förtroendefullt chefs- och medarbetarskap och ett hållbart arbetsliv. Vi är en trygg arbetsgivare som månar om din hälsa med tid för friskvård på arbetstid, flexibla arbetstider, väl tilltaget antal semesterdagar och lediga klämdagar.

https://www.transportstyrelsen.se/sv/om-transportstyrelsen/jobba-hos-oss/

Du kommer att
- vara specialiserad inom området BI/analytics genom att jobba med hela processen, från krav till systemutveckling av BI-lösningar
- bidra till Transportstyrelsens leveranser av stöd för uppföljning, planering och analys
- ingå i ett utvecklingsteam där vi jobbar agilt enligt scrum. 

Du måste ha
- relevant eftergymnasial utbildning inom it från universitet, högskola eller yrkeshögskola alternativt motsvarande förvärvad erfarenhet som vi kan bedöma som likvärdig
- minst tre års arbetslivserfarenhet av utveckling inom BI-området
- minst tre års arbetslivserfarenhet av att bygga datalager (datamodellering; ETL med SSIS samt SSAS)
- goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. 

Det är meriterande om du också har
- erfarenhet av hela Microsoft BI-stacken
- erfarenhet av att arbeta med Data Lakes 
- kompetens inom PowerBI
- kunskap om Kimballs metodik (modellering)
- erfarenhet av agilt arbetssätt. 

Vi vill att du
- är bra på att lyssna in verksamhetens behov och att du är bra på att visualisera data
- är mål- och resultatinriktad
- är kreativ
- är serviceinriktad
- har god samarbetsförmåga.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Mer information
Anställningen är tillsvidare med placering i Örebro, Norrköping, Borlänge eller Stockholm. Tillsättning enligt överenskommelse. Vi tillämpar normalt provanställning. En anställning hos oss kan innebära placering i säkerhetsklass. En säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) kan därför komma att genomföras. För en del av våra arbetsuppgifter i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap.

Vid frågor är du välkommen att kontakta sektionschef Martine Ahlse, 0703 79 79 16, martine.ahlse@transportstyrelsen.se eller BI-arkitekt Lars Axelsson, 0722 30 93 22,  lars.axelsson@transportstyrelsen.se. ST, Siv Nederman och Saco-S, Benedicte Johansson nås via vår växel på 0771-503 503.

Vi vill inte att annonsörer och bemanningsföretag kontaktar oss.

Ansök
Ansök via vår webbplats och bifoga ditt CV samt ett personligt brev märkt med referensnummer TSG 2024-2667. Vi behöver din ansökan senast den 12 augusti 2024. Har du skyddade personuppgifter, ska du skicka in din ansökan per post, kontakta rekryterande chef för information om hur du går tillväga. I dina ansökningshandlingar behöver du beskriva på vilket sätt du uppfyller efterfrågade kvalifikationer och meriter kopplat till aktuell rekrytering. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid utbildnings-/examensbevis samt tjänstgöringsintyg som styrker de kunskaper och erfarenheter som är relevanta för tjänsten uppvisas. 

Välkommen att bli vår nya kollega!Kort om Transportstyrelsen

Antal anställda:

Ca 2000.

Verksamhetsområden:

Transportstyrelsen arbetar för att uppnå god tillgänglighet, hög kvalitet, säkra och miljöanpassade transporter inom järnväg, luftfart, sjöfart och väg. Vi tar fram regler, ger tillstånd och följer upp hur de efterlevs. Med hjälp av våra register arbetar vi bland annat med avgifter, tillstånd och ägarbyten.

Verksamhetsorter:

Vi har medarbetare på 12 orter i landet. Den största delen av verksamheten finns i Borlänge, Norrköping och Örebro. Huvudkontoret ligger i Norrköping.http://www.transportstyrelsen.se/Kort om avdelning It

Avdelning It består av fem enheter med tillhörande sektioner. Vi är cirka 300 medarbetare.

Vi stöder samtliga avdelningar inom Transportstyrelsen både strategiskt och operativt i it-frågor. Vi arbetar med arkitektur, systemutveckling, förvaltning och drift av it-system samt infrastruktur.

Ansök nu

Sekreterare på advokatbyrå

Advokatsekreterare
Läs mer Jul 10
Sekreteraren på advokatbyrån utgör en viktig funktion för hela verksamheten.
Som sekreterare arbetar Du nära advokatbyråns jurister. Tjänsten ställer höga krav på att Du är serviceorienterad och stresstålig. Du har förmågan att arbeta strukturerat trots de tempoväxlingar som är en oundviklig del av arbetsdagen på advokatbyrån. Eftersom du kommer att hantera känsliga uppgifter kräver tjänsten även att Du har god förmåga till diskretion.


Dina arbetsuppgifter
Dina främsta arbetsuppgifter kommer bestå i administration av utgående och inkommande handlingar, ta emot telefonsamtal, kontakt med domstolar och andra myndigheter, hantering av tidsbokningar, arkivering, fakturering, inköp av kontorsmaterial m. m. Internt sköter du advokatbyråns löner och leverantörs- och kundfakturor samt inregistrering av ny klienter.
Tjänsten ställer höga krav på att du är serviceinriktad.


Din bakgrund
Erfarenhet av bokföring är starkt meriterande, men vi fäster även stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är engagerad, noggrann och har god prioriteringsförmåga. Du kan arbeta självständigt och strukturerat, Du har ett positivt och professionellt förhållningssätt och eftersträvar att ge god service till såväl klienterna som Dina medarbetare.
Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet av Excel och övriga Office-program är starkt meriterande.
Vi tror att du är gymnasieekonom eller har motsvarande erfarenhet från hantering av fakturor, bokföring och ekonomi.
___________________
Tjänsten kommer att tillsättas senast den 31 augusti 2024. Vi emotser Din ansökan snarast.

Ansök nu

Utvecklingsledare folkhälsofrågor - strategiskt arbete och samverkan

Folkhälsoutvecklare
Läs mer Jun 24
Vi söker dig som vill vara med för att utveckla arbetet för god, jämlik och jämställd hälsa inom området välfärd och folkhälsa på förvaltning Regional utveckling. Ditt uppdrag blir att särskilt fokusera på att leda arbetet med folkhälsofrågor på strategisk nivå och att utveckla samverkan med olika aktörer inom länet. Om du tycker att det låter som ett uppdrag för dig, skicka in din ansökan redan i dag!
Vi kan erbjuda en arbetsplats som präglas av trivsel och en omväxlande arbetsvardag där du får möjlighet att leda arbetet med kunskapsutveckling och samverkan tillsammans med engagerade och erfarna kollegor.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Vår gemensamma vision är "Tillsammans skapar vi ett bättre liv".
På förvaltning Regional utveckling verkar vi för att skapa förutsättningar för en god tillväxt och en god livskvalitet i vår region. Vårt ansvarsområde är brett och sträcker sig från folkhälsa, utbildning och kultur till näringslivsutveckling, energi och klimat, kollektivtrafik, infrastruktur och samhällsplanering. Förvaltningen består av drygt 330 medarbetare och tillsammans skapar vi utvecklingskraft för ett hållbart och attraktivt Örebro län där alla människor, företag och organisationer ges möjlighet att förverkliga drömmar och livsmål. Vi skapar förutsättningar för ett gott liv idag och i framtiden. Med engagemang, kunskap och nytänkande, leder och samordnar vi utvecklingen mot ökad hållbar tillväxt och livskvalitet.
Område välfärd och folkhälsa består av 16 medarbetare som ansvarar för att utveckla metoder och kunskap och att leda samverkan mellan regionen, kommunerna och civilsamhället när det gäller frågor rörande social välfärd och folkhälsa. Arbetet utgår från de politiska mål som finns i den regionala utvecklingsstrategin (RUS) folkhälsoplan och i handlingsplan sammanhållen vård och omsorg.


Utvecklingsledare folkhälsofrågor - strategiskt arbete och samverkan

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna utgår dels från politiska mål i den regionala utvecklingsstrategin (RUS) men också från överenskommelser om samverkan för god, jämlik och jämställd hälsa i Örebro län. Den vi söker ska på en strategisk nivå hålla samman arbetet med länets olika aktörer på folkhälsoområdet.
I uppdraget som utvecklingsledare har du särskilt fokus på att identifiera behov och stödja uppföljning, utvärdering och forskning som bidrar till ett effektivt och likvärdigt folkhälsoarbete, lokalt och regionalt. Framgångsfaktorer i detta arbete är att genom samverkan och processarbete med berörda aktörer bygga strategier och mål mot långsiktiga visioner. Du kommer att arbeta i team med andra utvecklingsledare och projektanställda inom området välfärd och folkhälsa samt med stöd av förvaltningskansliets funktioner såsom kommunikatör och projektekonom.

Övrig information

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
. Akademisk utbildning inom folkhälsovetenskap med samhällsvetenskaplig inriktning. Vi ser gärna att du har examen på avancerad nivå; master eller forskarutbildning.
. God kompetens och erfarenhet från strategiskt folkhälsoarbete på regional nivå.
. God förmåga att leda och facilitera samverkansprocesser mellan olika aktörer.
. Goda kunskaper i statistik och analys av epidemiologiska data.
Som person vill vi att du visar prov på att vara initiativtagare, drivande, analytisk, flexibel, lyhörd och att du har en mycket god samarbetsförmåga är en nödvändighet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på vår hemsida.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Kontaktperson:
Områdeschef - Ingmar Ångman, 019-602 60 26
Fackliga företrädare:
Vision - Isabell Karlsson, 019-602 27 55
SACO - Anders Bäckman, 019-602 66 58

Ansök nu

Medicinsk vårdadministratör till VO anestesi- och intensivvård, USÖ

Medicinsk sekreterare
Läs mer Jun 25
Är du medicinsk vårdadministratör, gillar teamarbete men vill också ha egna ansvarsområden, då är vi arbetsplatsen för dig! Vi står inför pensionsavgångar och söker dig som i rollen som medicinsk vårdadministratör vill vara med att fortsätta utveckla vårt stöd till verksamheten och vara en del i vårt nya medicinska ledningssystem.
Vi erbjuder en arbetsplats med tydliga mål, ett nära ledarskap samt möjlighet att påverka, utvecklas och bidra till verksamhetsutveckling i syfte att skapa största möjliga patientnytta. Administrationen inom VO anestesi- och intensivvård består idag av sex personer. Fyra medicinska vårdadministratörer, varav två arbetar i Örebro, en i Lindesberg och en i Karlskoga och två administratörer som arbetar i Örebro. Gruppen leds av en enhetschef som också är chefssekreterare.
Som medicinsk vårdadministratör hos oss så erbjuds du ett mycket omväxlande arbete. Du kommer ha egna ansvarsområden och ingå i ett litet team där vi jobbar nära varandra och hjälps åt för att ge ett så professionellt stöd som möjligt till vår verksamhet.
Din arbetsplats kommer att vara Universitetssjukhuset Örebro.

Verksamhetsområde anestesi- och intensivvård bedriver verksamhet vid regionens tre sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Det är ett stort verksamhetsområde med cirka 400 anställda. Våra arbetsområden är anestesi, intensivvård, operationsservice (postop och dagkirurgi).
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Medicinsk vårdadministratör till VO anestesi- och intensivvård, USÖ

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar journaldokumentation, remisshantering, skanning och andra sedvanliga arbetsuppgifter som en medicinsk vårdadministratör utför. Vi är en serviceklinik, vilket innebär att vi inte har några egna patienter, vilket i sin tur innebär att dessa arbetsuppgifter är en del av din tjänst. Du är också ett stöd till våra chefer i hanteringen av anställningsavtal och andra personalfrågor och du kommer arbeta löpande i vårt schemaläggningssystem Tessa och lönesystem Heroma med att hantera och kvalitetssäkra ärenden.
Andra uppgifter som kan vara aktuella, beroende på din kompetens, är publiceringar på intranätet, hantering av klagomål och vara en viktig kugge, tillsammans med andra professioner, i vårt medicinska ledningssystem.
Du förväntas att aktivt bidra i att utveckla administrativa rutiner och arbetssätt.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en utbildning som medicinsk vårdadministratör. Du har också grundkunskaper i ekonomi, personalfrågor, personalavtal och en förståelse för schema och kapacitetsplanering.
Förutom adekvat utbildning bör du ha mycket goda kunskaper i generella IT-system, dokument- och ärendehanteringssystem och en fördjupad kunskap i Officeprogrammen. Du har med fördel goda och fördjupade kunskaper i Tessa och Heroma och det är vidare önskvärt om du har erfarenhet av Regionens IT-system, såsom Platina, EpiServer och Raindance.
Som person har du ett flexibelt och professionellt förhållningssätt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och du trivs med att samverka med människor och är initiativrik och noggrann. Att självständigt arbeta lösningsorienterat och strukturerat med förmåga att prioritera, planera och genomföra ditt arbete är en självklarhet för dig. När du väl har påbörjat något ser du till att arbetet blir slutfört och du tycker det är viktigt att ligga steget före och arbeta proaktivt. Du har lätt att kommunicera både med chefer och personal. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Group controller

Koncerncontroller
Läs mer Jul 2
Letar du efter en roll där du får utveckla och påverka som controller på Norden-nivå? Hos oss får du möjligheten att utmana och utmanas i ett framgångsrikt globalt företag i en internationell miljö. Låter det intressant? Då kanske du är den vi söker!

Vi är en av Sveriges ledande aktörer på truckmarknaden. Årligen säljer vi tusentals nya och begagnade truckar och våra kunder finns huvudsakligen inom industri-, logistik- och transportnäringen. Vi har en stark tillväxtambition med lönsamheten i fokus. Vi har de senaste åren haft en positiv utveckling och vi tänker fortsätta på den resan. Vi söker nu en Group controller till KION Groups nordiska huvudkontor i Örebro.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som Group controller har du ett samordnande ansvar för de övergripande processerna inom planering, rapportering, uppföljning och analys av resultat. Du företräder vår koncern, KION Group, och har förmånen att få jobba i ett multi-brandteam med flera av våra varumärken. Som Group controller ansvarar du även för övergripande aktiviteter, projekt, investeringar på Norden-nivå samt för analyser och rapportering av det konsoliderade nordiska resultatet.


Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Ansvara för budget och prognosprocessen
Ansvara för investeringsprocessen
Genomföra löpande förbättringsinriktad analys och uppföljning av försäljning, kostnader, marginaler etc för Norden samt identifiera och räkna på förbättringar och business cases
Aktivt driva kontinuerlig utveckling och utbildning av controllerfunktionen inom Norden inom kostnads-, försäljnings-, investerings- och finansieringscontrolling
Ansvara för att chefer inom Norden erhåller relevant och professionell support från ekonomiavdelningen, såsom proaktivt uppföljningsarbete, rapporter och avvikelseanalys
Tillsammans med teamet förbereda budget och prognos för respektive enhet
Säkerställa att relevanta rapporter och nyckeltal sammanställs och presenteras med god tillförlitlighet och i rätt tid

Du rapporterar till Finance Director och är placerad på huvudkontoret i Örebro. I rollen ingår personalansvar för en medarbetare samt streckad tillhörighet för två medarbetare.


Vem är du?
Vi söker dig med relevant akademisk examen inom ekonomi samt några års erfarenhet från roller liknande Group controller i större matrisorganisation. Du är van att arbeta i affärssystem, det är meriterande med erfarenhet från SAP. Vidare så är du en avancerad användare av Excel samt har mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.
Du förstår och analyserar komplexa rapporter och har förmågan att kommunicera ekonomisk information på ett pedagogiskt sätt. Du tar ett stort eget ansvar och trivs i en roll där du får arbeta i en internationell miljö. Som person har du lätt för att samarbeta med andra och är en relationsbyggare.


Vårt erbjudande
På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar – utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och söker kontinuerligt drivna medarbetare som vill vara med på vår resa. När du väljer att jobba hos oss blir du en del av Sveriges, och världens starkaste företag inom materialhanteringsbranschen. Våra medarbetare bidrar varje dag till att våra kunder kan bedriva sin materialhantering på ett säkert, smidigt och kostnadseffektivt sätt.
På Linde Material Handling är vi stolta över våra produkter, våra kunniga kollegor och det arbete vi gör tillsammans. Medarbetarna hos oss gillar särskilt flexibiliteten och den frihet under ansvar som deras arbete innebär. Vi har en trevlig arbetsmiljö där vi har roligt på jobbet – samtidigt som vi skapar ett värde för företaget och våra kunder.
Hos oss får du använda din kreativitet och kompetens på en dynamisk arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi letar efter dig som vill ha personliga utmaningar i kombination med en sund balans mellan arbete och fritid.


Övrig information
Frågor om tjänsten besvaras av Finance Director Johanna Kvist på 070-981 99 00.
Vill du vara med på vår framgångsresa och jobba med truckar i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast 11 augusti 2024.

Ansök nu

Nu söker vi en Business Controller inom Supply Chain till Örebro!

Business controller
Läs mer Jul 5
Nu byggs ett Euromaint för framtida decennier och vi söker dig som vill vara med på resan!
Euromaint är en ledande leverantör av underhållstjänster för spårtrafikbranschen i Norden med dotterbolag i Sverige och Norge som även betjänar kunder i Finland, Danmark och Tyskland.
2019 förvärvades Euromaint av CAF, en global aktör inom spårburna fordon med huvudkontor i Spanien och totalt över 13 000 medarbetare i koncernen. Till följd av ägarbytet har Euromaint påbörjat en integrationsresa där både operationella och finansiella processer, rutiner och system ska förbättras i syfte att bygga en stark plattform för framtida tillväxt i Norden.
Med tanke på stora förändringsarbetet behöver Euromaint nu stärka upp sitt Business Controller-team med en ny kollega med ansvar för Supply Chain.

Om rollen I rollen som Business Controller Supply Chain kommer du främst arbeta mot både strategiskt och operativt inköp, materialplanering, logistik och lager. Du kommer löpande ta fram och stötta Supply Chain organisationen med rapporter, KPI:er och analyser. I rollen ingår även att driva budget och prognos samt kontinuerliga förbättringsprojekt avseende materialhantering, finansiell planering, uppföljning och analys för att förbättra effektivitet och lönsamhet i organisationen. Då rollen är ny kommer du ha fantastiska möjligheter att driva och utforma funktionen samt sätta upp relevanta KPI:er och nödvändiga uppföljningsrapporter.
Du ingår i ett controllerteam med åtta medarbetare och rapporterar till Head of Business Control. Teamet för Business Control är ambitiösa och nyfikna, med ett positivt tänk och som drivs av förbättringar. Teamet kännetecknas av en hjälpsam andra och att bygga nya processer och rutiner ihop. Alla kommer från olika bakgrund och har olika ansvarsområden men drivs av att jobba mot samma mål. Teamet driver igenom stora förändringar ihop men de glömmer inte att ha det roligt på vägen. Du ingår även i ledningsgruppen för Supply Chain och jobbar nära Head of Supply Chain och chefer för samtliga Supply chain enheter som är placerade i Örebro.

Några av dina ansvarsområden kommer vara:
Ekonomisk planering, budget- och prognosarbete för Supply Chain (inköp, materialplanering, logistik, lager)
Resultatuppföljning och rapportering av Supply Chain
Säkerställa korrekt underlag till månadsboksluten och rättvisande resultaträkning
Stöd åt inköpsavdelningen med beslutsunderlag, kalkyler och analyser
Tillsammans med SC utveckla processer och rutiner med målet att synkronisera dessa med koncernens
Regelbunden analys av lagervärde, åldersstruktur och lagerrotation
Löpande utveckling av nyckeltal, rapporter
Fungera som superuser av ekonomi- och ERP-system.

Resor i tjänsten kan förekomma då lagret är placerat i Örebro. Supply Chain chefen, samt merparten av supply chain teamet och ledningsgruppen sitter i Örebro vilket möjliggör placeringsort i Örebro eller Solna där teamet av Business Control sitter.

Lämplig bakgrund och erfarenhet Vi söker dig med en akademisk utbildning inom ekonomi och som därefter har minst 5 års relevant erfarenhet med några år som Business controller. Du har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket som båda är företagsspråk på Euromaint. Du är analytisk, har en systemvana och är en fena i Excel. Du kommer att arbeta som superuser i vårt affärssystem och BI-system samt är bekväm med att arbeta med stora datamängder och dataanalyser. Har du erfarenhet relaterat till Supply Chain (Sourcing/Purchasing, Supply Planning, Production och/eller Logistic) är detta mycket meriterande.

Vi söker dig Vi söker en ansvarstagande, affärsmässig och nyfiken person med talang för att hantera, strukturera och analysera data. Det är viktigt med en god kommunikationsförmåga och att vara lyhörd mot kollegor, chefer och affärspartners. För att lyckas i rollen som Business Controller måste du vara en självständig person med strategisk kompetens och förmåga att se helheten. Det är avgörande att du är driven och har förmåga att vidta åtgärder och ta egna initiativ.

ÖvrigtPlacering: ÖrebroAnställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställningSista ansökningsdag: 11 augusti

Om Euromaint Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Vårt heltäckande utbud av underhålls- och ombyggnadstjänster omfattar bland annat kvalificerat tekniskt underhåll, reservdelsförsörjning, fordonsmodifiering och komponentservice. Vår kompetens omfattar alla typer av spårburna fordon för person- och godstrafik samt infrastrukturarbeten. Vi har ett nät av verkstäder från Luleå i norr till Malmö i söder. Hos oss arbetar många av Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon. Euromaint har en omsättning på ca 1,500 MSEK och ca 1,000 medarbetare (2024). Euromaint ägs av den börsnoterade spanska tågtillverkaren CAF.
Läs mer på www.euromaint.com

Ansök nu

Erfaren redovisningsekonom till Din Ekonomikonsult i Fjugesta

Redovisningsekonom
Läs mer Jul 12
Din Ekonomikonsult i Fjugesta AB söker efter en erfaren och kunnig redovisningsekonom som är passionerad och driven att arbeta inom redovisningsområdet och säkerställa god service till deras kunder.
Om företaget
Ekonomiföretaget med över 30 års erfarenhet.
Vi hanterar mindre och medelstora företag i olika branscher.
Hos oss är kunden alltid i fokus.


Som redovisningsekonom kommer du att spela en central roll för verksamheten och bidra till att säkerställa noggrann och effektiv redovisning.
Kunden har kontor placerat på följande adress:
Vallgatan 45, 716 31 Fjugesta


Arbetsuppgifter
I rollen hos oss som redovisningsekonom kommer du att få arbeta med diversifierande arbetsuppgifter inom ekonomi, redovisning och lön.

Ansvarsområden:
· Löpande redovisning
· Skattedeklarationer
· Moms- och skatteredovisning
· Avstämningar
· Månads- och årsbokslut
· Bokslutsarbete, årsredovisningar och deklarationsarbete
· Kvalificerad rådgivning
· Övriga arbetsuppgifter som förekommer på en ekonomiavdelning


Om dig
För att lyckas i rollen ser vi att du har flera års arbetslivserfarenhet inom ekonomi och av kvalificerat redovisningsarbete.
Du har en ekonomexamen från högskola, yrkeshögskola eller erfarenhet som bedöms likvärdig.
Du har goda kunskaper i affärssystem såsom Fortnox, Visma samt goda kunskaper i Excel. Årsbokslutsystemet WK är meriterande.
Som person har du en god analytisk förmåga, flexibel och är serviceminded. Du är ansvarstagande, självgående och har förmågan att anpassa dig efter behov och situation.
Ansök genom att mejla CV och personligt brev till info@mentiform.se.
Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Alla frågor kring tjänsten går via oss på Mentiform.

Ansök nu

Elkonstruktörer - ALTEN Örebro

Elkonstruktör
Läs mer Jul 8
Är det dags för nytt jobb och du är nyfiken på att höra mer om vad ett av Europas största konsultbolag inom Teknik, IT och Life Science har för möjligheter? Skicka in din ansökan idag så tar vi ett samtal, vi på kontoret i Örebro söker både juniora och seniora
ELKONSTRUKTÖRER! 

 

VAD ERBJUDER VI PÅ ALTEN?

Vi är övertygade om att din utveckling styrs av din passion och drivkraft. Genom att vara verksamma inom flera olika branscher kan vi erbjuda ett brett utbud av uppdrag och en möjlighet att påverka både din omvärld och din egen utveckling framåt.  Med ett coachande ledarskap guidar våra ledare dig i rätt riktning. Vi erbjuder även personliga utbildningsmöjligheter genom din individuella utbildningsbudget, som du kan nyttja i vår interna ALTEN Academy eller på externa kurser.

 

På ALTEN finns alla möjligheter till inspirerande gemenskap och att få göra det du tycker är roligt, tillsammans med dina kollegor. Under våra Tech Weeks får du höra vad dina kollegor jobbar med och även en chans att själv dela med dig av dina erfarenheter. Vi har flera interna nätverk, såsom ALTEN Sports och Women@ALTEN, där du ges möjlighet aktivera dig tillsammans med dina kollegor eller driva frågor och ämnen som just du brinner för.

  


ROLLEN

Som Elkonstruktör på ALTEN kan du få möjlighet att jobba med design och utveckling av elsystem och kablage för både kraft- och signalsystem. Du kan vara involverad i val av komponenter och sensorer för avancerade kontrollsystem. Arbetet kan också innebära vidareutveckling av befintliga produkter men även nyutveckling. Du kan även få möjlighet att arbeta med batteriteknik, funktionsutveckling och electromobility-projekt.

 

Då detta är en spontanansökan söker vi personer med varierande bakgrunder och erfarenheter men vi ser gärna att du har:

Högskole- eller civilingenjörexamen inom elektronik, mekatronik eller robotik
Minst 2 års erfarenhet av elkonstruktion
Erfarenhet av AutoCAD Electrical eller liknande program
Vana att jobba i PLM-system

 

Vi ser fram emot din ansökan
- BUILDING TOMORROW´S WORLD TODAY! 

NOTERA: URVALSPROCESSEN PÅBÖRJAS 12.08.24 PÅ GRUND AV SEMESTRAR. TREVLIG SOMMAR! 

VID FRÅGOR ÄR DU VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA DISA MALLALIEU, TALENT ACQUISITION PARTNER, DISA.MALLALIEU@ALTEN.SE 

 

OM ALTEN

ALTEN är ett av Europas största konsultbolag inom teknik, IT och Life Sciences med över 57 000 anställda i fler än 30 länder. Vi är en global aktör med lokal närvaro, med 1400 engagerade kollegor från Lund i söder till Skellefteå i norr. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Flyg & Försvar, Energi, Industri, Offentlig sektor och Life Sciences.

 

ALTEN har i fyra år i följd utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter.

 

Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se

Ansök nu

Medicinsk vårdadministratör till VO anestesi- och intensivvård, USÖ

Medicinsk sekreterare
Läs mer Jun 25
Är du medicinsk vårdadministratör, gillar teamarbete men vill också ha egna ansvarsområden, då är vi arbetsplatsen för dig! Vi står inför pensionsavgångar och söker dig som i rollen som medicinsk vårdadministratör vill vara med att fortsätta utveckla vårt stöd till verksamheten och vara en del i vårt nya medicinska ledningssystem.
Vi erbjuder en arbetsplats med tydliga mål, ett nära ledarskap samt möjlighet att påverka, utvecklas och bidra till verksamhetsutveckling i syfte att skapa största möjliga patientnytta. Administrationen inom VO anestesi- och intensivvård består idag av sex personer. Fyra medicinska vårdadministratörer, varav två arbetar i Örebro, en i Lindesberg och en i Karlskoga och två administratörer som arbetar i Örebro. Gruppen leds av en enhetschef som också är chefssekreterare.
Som medicinsk vårdadministratör hos oss så erbjuds du ett mycket omväxlande arbete. Du kommer ha egna ansvarsområden och ingå i ett litet team där vi jobbar nära varandra och hjälps åt för att ge ett så professionellt stöd som möjligt till vår verksamhet.
Din arbetsplats kommer att vara Universitetssjukhuset Örebro.

Verksamhetsområde anestesi- och intensivvård bedriver verksamhet vid regionens tre sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Det är ett stort verksamhetsområde med cirka 400 anställda. Våra arbetsområden är anestesi, intensivvård, operationsservice (postop och dagkirurgi).
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Medicinsk vårdadministratör till VO anestesi- och intensivvård, USÖ

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar journaldokumentation, remisshantering, skanning och andra sedvanliga arbetsuppgifter som en medicinsk vårdadministratör utför. Du är också ett stöd till våra chefer i hanteringen av anställningsavtal och andra personalfrågor och du kommer arbeta löpande i vårt schemaläggningssystem Tessa och lönesystem Heroma med att hantera och kvalitetssäkra ärenden.
Andra uppgifter som kan vara aktuella, beroende på din kompetens, är publiceringar på intranätet, hantering av klagomål och vara en viktig kugge, tillsammans med andra professioner, i vårt medicinska ledningssystem.
Du förväntas att aktivt bidra i att utveckla administrativa rutiner och arbetssätt.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en utbildning som medicinsk vårdadministratör. Du har också grundkunskaper i ekonomi, personalfrågor, personalavtal och en förståelse för schema och kapacitetsplanering.
Förutom adekvat utbildning bör du ha mycket goda kunskaper i generella IT-system, dokument- och ärendehanteringssystem och en fördjupad kunskap i Officeprogrammen. Du har med fördel goda och fördjupade kunskaper i Tessa och Heroma och det är vidare önskvärt om du har erfarenhet av Regionens IT-system, såsom Platina, EpiServer och Raindance.
Som person har du ett flexibelt och professionellt förhållningssätt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och du trivs med att samverka med människor och är initiativrik och noggrann. Att självständigt arbeta lösningsorienterat och strukturerat med förmåga att prioritera, planera och genomföra ditt arbete är en självklarhet för dig. När du väl har påbörjat något ser du till att arbetet blir slutfört och du tycker det är viktigt att ligga steget före och arbeta proaktivt. Du har lätt att kommunicera både med chefer och personal. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

UTFÖR ONLINEUNDERSÖKNINGAR - FÅ UPP TILL 35KR/UNDERSÖKNING

Dataregistrerare
Läs mer Jun 28
JOBBA VIA DIN MOBIL/DATOR - När det passar dig! Börja redan idag - Snabbt och Enkelt.


Uppdraget går ut på att utföra online-undersökningar via din mobil eller dator. Du får upp till 35kr per genomförd undersökning.


Du blir också inbjuden till olika betalda gruppdiskussioner, fokusgrupper, UX tester och användartester som normalt ger 500-1500kr per gång. Vanligtvis utförs dessa online!


Få din röst hörd och var med att påverka framtidens varor och tjänster - och få Betalt! Vi söker efter folk i hela Sverige.
Vi erbjuder:
Flexibelt jobb
Jobba hemifrån
Inga förkunskaper krävsKrav:
Grundläggande svenska
Du har en smartphone/datorGå med i vår panel via denna länk (tar endast 1 minut):
bit.ly/proActiveSweden


Varmt välkommen!
#jobbjustnu

Ansök nu

Senior Developer till Atria i Sköllersta

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jul 4
Vi söker en fullstack Senior developer inom C#, .Net till hela utvecklingskedjan hos Atria i Sköllersta, strax utanför Örebro

Har du lång erfarenhet som fullstackutvecklare och är vass i C#, .Net, webbtjänster, MS samt integrationsutveckling och vill jobba verksamhetsnära? Vill du vara med och forma framtiden inom Atrias IT-utveckling? Bra! Atria i Sköllersta, strax utanför Örebro söker en Senior fullstack Developer som bidrar med erfarenhet och drivkraft till integrationsutvecklingen.Som en Senior Developer kommer du tillsammans med teamet att arbeta produktionsnära med avancerade integrationer och utvecklingsprojekt. Hos Atria har du möjlighet att bidra med dina idéer i en verksamhet med korta beslutsvägar och stor möjlighet att påverka utvecklingen. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som Senior Developer hos Atria kommer du arbeta för hela den svenska verksamheten och med ett nära samarbete med övriga länder inom Atriakoncernen. Du arbetar produktionsnära och ges en unik möjlighet att var med i hela utvecklingskedjan från behov och idé till färdig IT-lösning. Tjänsten omfattar ett stimulerande, utvecklande och mångsidigt arbete med utvecklingsprojekt på kort och lång sikt i olika storlek och omfattning.

På Atria vill man bidra till en godare vardag och en hållbar framtid för alla. I det teamet som du kommer att tillhöra arbetar ni tillsammans för att nå det gemensamma målet. 

Dina arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att: 

• Utveckla och underhålla integrationer mellan system.
• Felsöka och lösa problem med IT-system.
• Fånga upp och samla in behov från verksamheten och översätta dessa till utvecklingsorder.
• Delta i affärsprojekt som IT-representant.
• Arbeta aktivt med våra externa IT-partners för att utveckla Atrias miljöer.
• Planera och prioritera arbetet tillsammans med kollegor och IT-ledning.
• Samverkan med befintliga och framtida IT-partners

Värt att veta

Du ingår i ett mindre team som består av tre utvecklare och i rollen rapporterar du direkt till chefen för IT-utveckling. Tjänsten är en ersättning för en pensionsavgång. Det finns möjligheter till hybridarbete, ca två dagar i veckan eller mer utifrån verksamhetens behov. Start sker så snart som möjligt eller efter överenskommelse. 

Som utvecklare kommer du ingå i tvärfunktionella utvecklingsprojekt med både kollegor lokalt samt med motsvarande IT-avdelning i Finland. Du kommer även arbeta nära externa samarbetspartners samt andra bolag inom koncernen.

Våra förväntningar

Vi söker dig med en akademisk examen inom IT eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från tillverkande företag och har goda kunskaper i C#, .Net, webbtjänster, MS samt integrationsutveckling. Det är meriterande om du arbetat med affärssystemet M3. Du har mycket goda kunskaper både i svenska och engelska.

Som person har du lätt att skapa relationer med andra människor, trivs att arbeta i team och är lyhörd. Du är driven, ödmjuk och prestigelös utan att för den skull tumma på kvaliteten i leverans. Du motiveras av att coacha dina kollegor och få framdrift i projekten. Vidare så har du förmågan att prioritera ditt arbete och ett intresse för att utveckla dig själv och dela med dig av kunskaper till dina kollegor. 

Intresserad?
Rekryteringen sker i samarbete med TNG IT Digital, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!

Ansök nu

Finansrådgivare

Ekonomiassistent
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/finansradgivare. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Ekonom till Hälso- och sjukvårdsförvaltningen, Region Örebro län

Förvaltningsekonom
Läs mer Jul 5
Hälso- och sjukvårdsförvaltningen är Region Örebro läns största förvaltning. Förvaltningen befinner sig i en spännande fas utifrån strukturella förändringar som görs för att möta omställning till nära vård, strategiska satsningar för att utveckla universitetssjukvård med klinisk, patientnära forskning samt åtgärder för att nå en långsiktigt hållbar ekonomi. Ekonomiarbetet inom hälso- och sjukvården leds av förvaltningens ekonomichef. Ekonomienhetens uppdrag är att stödja verksamheterna genom att säkerställa ett kompetent och kvalitetssäkrat ekonomistöd till förvaltningens chefer.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Ekonom till Hälso- och sjukvårdsförvaltningen, Region Örebro län

Arbetsuppgifter

I uppdraget som ekonom ingår att ansvara för redovisning, budgetarbete, kvalificerat ekonomiskt utredningsarbete, uppföljning, rapportering och prognoser. Ekonomen ger konsultativt stöd, information och utbildning i ekonomifrågor till verksamheter och stöd till chefer.
I arbetet ingår också att aktivt bidra till förändrings- och utvecklingsarbete inom området.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi förutsätter att du har akademisk examen på lägst kandidatnivå, med ekonomisk inriktning - gärna mot redovisning eller ekonomistyrning. Du besitter goda kunskaper i redovisning och i Excel. God kunskap om Raindance och erfarenhet från ekonomiadministrativa system är meriterande.
Uppdraget kräver att du ska kunna arbeta självständigt och proaktivt. Som person behöver du besitta en stor initiativförmåga samt vara flexibel, strukturerad och analytisk. En viktig förutsättning för att lyckas med arbetet är att du har lätt för att samarbeta med andra. Att arbeta konsultativt med ekonomifrågor i organisationen kräver att du som person är lyhörd, har en god pedagogisk förmåga samt förmåga att se helheten. Du ska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Vi söker en kanslist till spännande tjänst i Örebro

Kanslist
Läs mer Jul 9
Vi söker kanslist till spännande uppdrag i Örebro
Är du en social och initiativrik person som gillar struktur, samordning och avtalshantering? Då är detta rätt tjänst för dig!


Om rollen
Som kanslist till vår samarbetspartner kommer du att få en väldigt bred roll med många spännande arbetsuppgifter. Basen av ditt arbete består av att vara behjälplig mot medlemmar i avtalsfrågor kopplat till kollektivavtal och arbetsrättsliga ärenden, samordna konferenser, deltagarlistor och logistik/logi. Sedan utefter dina övriga kompetenser kan du få arbeta med såväl ekonomifrågor och, eller agera ombudsman och delta i förhandlingar och fördjupa dig ytterligare i dem arbetsrättsliga ärenden som medlemmarna står inför.

Du som söker
Vi ser att du som ansöker för denna tjänst har en hög social förmåga, du är en do-er och troligtvis har du en bakgrund inom det fackliga och eller ekonomi. Det är dock inget krav, men starkt meriterande.

Skallkrav:
Behärska svenska och engelska i tal och skrift
Hög social kompetens för att vara medlemmar behjälplig
Körkort B*

Meriterande
Erfarenhet av att tolka kollektivavtal
Erfarenhet av att arbeta som ombudsman/Kanslist sedan tidigare
Kunskaper inom juridik

Om vår samarbetspartner
Vår samarbetspartner är en aktiv medlemsorganisation som finns som stöd för dess medlemmar i frågor kopplat till lönerevisionsarbete, arbetsrättsliga frågor och kollektivavtal.

Om oss
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer anställningen ske direkt hos vår samarbetspartner.
Tjänsten kan komma att bli på 60% av en heltid.

Villkor
Start: Efter semestern, enligt överenskommelse
Arbetstider: Flexibelt med basen i 08-17
Omfattning: 60% alternativt heltid
Placeringsort: Örebro

Ansök nu

Redovisningskonsult

Redovisningsassistent
Läs mer Jul 8
Hej!
Hos oss i smart system i Örebro AB blir du en del av ett team med 5 kollegor där vi värdesätter att hjälpas åt, utmana varandra och ha roligt på jobbet. Vi tror på att växa med eget ansvar samtidigt som vi tar stöttning i varandra.
Om rollen
Rollen som Redovisningskonsult är bred och innefattar bland annat:


hantering av leverantörsfakturor
löpande bokföring och avstämning
hantering av kundfakturor
övrigt ekonomiadministrativt arbete samt vid behov övrigt administrativt arbete
medverkan vid period- och årsbokslut
Krav :
1-Erfarenhet 2-4 års från auktoriserad redovisningsbyrå.
2-Goda kunskaper i bokföringsprogram FORTNOX.
Du är välkommen att skicka din ansökan med ditt CV till :
24smartsystem@gmail.com

Ansök nu

Administratör till Svenskt Näringsliv i Örebro!

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Jul 5
Har du ett intresse för företagsamhet, entreprenörsskap och samhälle? Kanske är du en van administratör eller är ute efter en helt ny utmaning. Har du dessutom kunskap inom kommunikation och sociala medier är det kanske just dig vi söker. Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Svenskt Näringsliv söker nu en administratör till deras kontor i Örebro. Du kommer att utgå från Örebrokontoret men arbeta inom verksamhetsområdet Region & Marknad som geografiskt sträcker sig genom hela Sverige från norr till söder. Rollen som administratör hos Svenskt Näringsliv är varierande och det är viktigt att du drivs av att ha många bollar i luften samt tar eget ansvar för de uppgifter du kommer att ta dig an. De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer vara att hantera administrationen vid externa och interna möten, göra utskick till medlemmar, assistera regioncheferna vid eventuella behov och annat.

Du erbjuds
- Ett uppdrag på 6 månader med eventuell chans till förlängning
- En möjlighet att utveckla dina kunskaper inom kommunikation, sociala medier och företagsamhet
- En dedikerad konsultchef och karriärpartner från Academic Work

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Hantera administrationen vid externa och interna möten
* Göra utskick till medlemmar
* Redigera, göra korrektur samt publicera artiklar i CUE
* Mycket annat administrativt arbete


VI SÖKER DIG SOM
- Behärskar svenska flytande i tal och skrift
- Har minst en gymnasial utbildning
- Delar våra värderingar om företagsamhet

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet från en administratörsroll eller liknande från det privata näringslivet
- Erfarenhet från att arbeta med kommunikation, sociala medier och program som till exempel Canva

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Hjälpsam
- Kreativ
- Ordningsam

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Svenskt Näringsliv är företagens företrädare i Sverige. Vi arbetar för att alla företag i Sverige ska ha bästa möjliga förutsättningar. Svenskt Näringslivs långsiktiga mål är att Sverige ska återta en tätposition i den internationella välståndsligan. För att uppnå detta behövs en bred intressegemenskap kring värdet av företagande och företagsamhet.

Vår verksamhet täcker ett brett fält och vänder sig till olika målgrupper. Vi arbetar med opinionsbildning och kunskapsspridning, utvecklar nya idéer och tar fram konkreta förslag för att skapa ett bättre klimat för företagsamheten.

Ansök nu

Projektledare till ledningsstaben

Administrativ utvecklare
Läs mer Jun 18
Vi söker en projektledare för tillsvidareanställning vid Ledningsstaben.

Bakgrund
Ledningsstaben utgör universitetsledningens närmaste stöd och arbetar med ledningsstöd, internationaliseringsfrågor, ledningsinformation och stöd i styrnings- och planeringsfrågor. Ledningsstaben ansvarar för analyser och centrala dokument såsom årsredovisning, budgetunderlag, planerings- och budgetförutsättningar, men initierar även olika utredningar, ansvarar för remisser och andra universitetsövergripande processer. Vid ledningsstaben görs analyser av lärosätets verksamhetsområden och omvärldsbevakning inom utbildnings- och forskningspolitik.

Inom ramen för det internationaliseringsarbete som bedrivs på ledningsstaben är European Universities Intiviative (EUI) högt prioriterat. EUI beskrivs av EU som ett sätt att stärka de strategiska partnerskapen mellan lärosäten i EU och uppmuntra till ett antal ”Europauniversitet” som består av allianser bildade av ca.  tio europeiska universitet. Syftet med detta är att bidra till de europeiska universitetens internationella konkurrenskraft samt för att ge ökade möjligheter till internationalisering av utbildning, forskning och samverkan. Örebro universitet ser det som viktigt att delta i detta arbete och är därför medlem i alliansen NEOLAiA som beviljats finansiering av EU-kommissionen för projektperioden 2024–2027. Inom ramen för projektet pågår arbete med olika aktiviteter kopplat till forskning, utbildning och samverkan. Arbetet drivs från ledningsstaben genom ett ”NEOLAiA-team” bestående av vicerektor, projektledare, internationaliseringsstrateg och administratör. Vi söker nu ytterligare en projektledare som kan förstärka NEOLAiA-teamet i deras arbete att driva det operativa och strategiska arbetet inom alliansen.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är främst kopplade till arbetet inom NEOLAiA och bedrivs tillsammans med, och i förhållande till, övriga NEOLAiA-teamet vid Örebro universitet. Arbetet involverar bland annat:


• Aktivt arbeta med att driva, samordna och stötta aktiviteter kopplade till NEOLAiA
• Vara kontaktperson såväl internt som externt
• Samordna, och stämma av med, de personer från Örebro universitet som har centrala uppdrag inom NEOLAiA
• Arrangera och delta i möten med de lärosäten som deltar i NEOLAiA, samt internt på Örebro universitet
• Sammanställa information och data, göra kartläggningar, med mera.
• Genomföra utredningar
• Skriva minnesanteckningar
• Stötta vicerektor för internationalisering samt internationaliseringsstrateg i olika aktiviteter
• Arbetet innehåller internationella samt nationella resor

Kvalifikationer
Du som söker ska ha:


• Akademisk utbildning som vi bedömer relevant
• Tidigare erfarenheter av kvalificerat administrativt arbete
• Mycket goda muntliga och skriftliga kunskaper i engelska och svenska
• Erfarenhet av projektledning

Meriterande för tjänsten är:


• Akademisk examen som vi bedömer relevant
• Erfarenhet av att ha lett större projekt
• Erfarenhet av internationaliseringsarbete
• Erfarenhet från högskolesektorn
• Övrig arbetslivserfarenhet, som är relevant för anställningen

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen har du förmåga att arbeta självständigt, att organisera, strukturera och driva arbete framåt med god framgång och att möta andra människor på ett förtroendeingivande sätt, samt visad god samarbetsförmåga.

Vi förutsätter att du är flexibel och öppen för förändringar.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Information
Anställningen är en tillsvidareanställning med en omfattning på 100%. Örebro universitet tillämpar individuell lönesättning. Provanställning om 6 månader kan komma i fråga.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av vicerektor Åke Strid (e-post: vicerektor.ii@oru.se) eller stabschef Niklas Sjölén (telefon: 019-30 38 38, e-post: niklas.sjolen@oru.se).

Vid Örebro universitet förväntar vi oss att alla medarbetare är öppna för utveckling och förändring, tar ansvar för sin egen arbetsinsats och kvalitet, visar engagemang att samverka och bidra till utveckling samt visar respekt för andra genom ett konstruktivt och professionellt förhållningssätt.

Örebro universitet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten.

Ansökan
Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:


• Ett personligt brev med motivering till ditt intresse av anställning som projektledare
• CV med relevant beskrivning av samlad kompetens
• Kopior av relevanta betyg/intyg som stärker din kompetens

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska eller danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2024-08-05. Välkommen med din ansökan!

Då vi i samband med den här rekryteringen redan har gjort våra val vad gäller externa samarbetspartners och marknadsföring undanber vi oss kontakt med rekryteringsföretag och annonssäljare.

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera en omgång ansökningshandlingar exkl. publikationer i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.

Ansök nu

Informatör till vaccinationsbussar i Örebro

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Feb 16
Älskar du att träffa nya människor och drivs av att ge god service? Har du dessutom manuellt B-körkort och god körvana? Då har du kommit alldeles rätt!

Doktor.se söker positiva och driftiga personer till vaccinationsbuss. Bussen kommer att besöka förbokade platser för att vaccinera mot fästingburen encefalit (TBE), bältros samt grundskydd mot difteri, kikhosta och stelkramp. Du kommer att välkomna och informera kunder om TBE- och grundskyddsvaccination utomhus.


Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att man axlar flera roller. Dels skall man köra bussen från depån till uppställningsplatsen för dagen. Som informatör har man kontakt med kunder och informerar om vaccin samt ansvarar för det administrativa arbetet kring vaccinationen som betalning. Arbetet är till stor del självständigt, men rollen kräver också hög samarbetsförmåga då man kommer att jobba med skiftande kollegor under perioden.

Tjänsten har en viss insäljande funktion. Du rapporterar till närmsta chef eller jouransvarig.

Exempel på arbetsuppgifter är att:

- Inventera och kontrollera lager av förbrukningsmaterial i bussen och depån
- Sätta upp reklamskyltar, betalningsstation, flagga etc
- Köra och underhålla bussen (tvätt och enklare städ)
- Hantera kortbetalning med babsmaskin och Swish
- Hjälpa kunder att fylla i hälsodeklarationen och vaccinationskort
Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som är utåtriktad och social samt drivs av att träffa människor. För att lyckas i jobbet tror vi att du dessutom är ansvarstagande och ser lösningar på problem.

- Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
- Du förstår vikten av vaccinationer, och vill bidra till att förebygga sjukdom
- Du kan självständigt ta initiativ och lösa olika problem som kan uppstå
- Du är organiserad och strukturerad då planeringen inför arbetspassen kräver en del logistikarbete
- Du har en god förmåga att arbeta självständigt såväl som i team.

- Du har god körvana samt manuellt B-körkort samt kan köra mindre husbil(b-körkort).


Det är meriterande om;

- Du har tidigare vårderfarenhet samt erfarenhet inom sälj och/eller service.


Referenser kommer efterfrågas så bifoga dom i din ansökan!

Vi erbjuder dig

Varje medarbetare är lika viktig i Doktor.se:s framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi erbjuder dig fenomenala kollegor, kollektivavtal, och tjänstepension.

Som informatör får du möjligheten att se många nya platser samt får ett stort socialt utbyte genom att du ständigt träffar nya människor. Du ges möjlighet att styra över ditt eget schema.Övrig information

Säsongsperiod: april - Augusti 2024

Omfattning: Allmän visstidsanställning, ca 6-40 timmar/vecka. Arbetstiden varierar beroende på plats. Arbetet föreligger på dagtid måndag-söndag.

Lön: Timlön samt OB och tjänstepension tillkommer enligt kollektivavtal.

Observera att vaccinationsbussarna är en helt rökfri arbetsplats.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Varmt välkommen med din ansökan, vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.

Om Doktor.se

På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa?

Ansök nu

Informatör till vaccinationsbussar i Örebro

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Maj 22
Älskar du att träffa nya människor och drivs av att ge god service? Har du dessutom manuellt B-körkort och god körvana? Då har du kommit alldeles rätt!
Doktor.se söker positiva och driftiga personer till vaccinationsbuss. Bussen kommer att besöka förbokade platser för att vaccinera mot fästingburen encefalit (TBE), bältrossamt grundskydd mot difteri, kikhosta och stelkramp. Du kommer att välkomna och informera kunder om TBE- och grundskyddsvaccination utomhus.
Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att man axlar flera roller. Dels skall man köra bussen från depån till uppställningsplatsen för dagen. Som informatör har man kontakt med kunder och informerar om vaccin samt ansvarar för det administrativa arbetet kring vaccinationen som betalning. Arbetet är till stor del självständigt, men rollen kräver också hög samarbetsförmåga då man kommer att jobba med skiftande kollegor under perioden.
Tjänsten har en viss insäljande funktion. Du rapporterar till närmsta chef eller jouransvarig.
Exempel på arbetsuppgifter är att:
Inventera och kontrollera lager av förbrukningsmaterial i bussen och depån
Sätta upp reklamskyltar, betalningsstation, flagga etc
Köra och underhålla bussen (tvätt och enklare städ)
Hantera kortbetalning med babsmaskinoch Swish
Hjälpa kunder att fylla i hälsodeklarationen och vaccinationskort


Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som är utåtriktad och social samt drivs av att träffa människor. För att lyckas i jobbet tror vi att du dessutom är ansvarstagande och ser lösningar på problem.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Du förstår vikten av vaccinationer, och vill bidra till att förebygga sjukdom
Du kan självständigt ta initiativ och lösa olika problem som kan uppstå
Du är organiserad och strukturerad då planeringen inför arbetspassen kräver en del logistikarbete
Du har en god förmåga att arbeta självständigt såväl som i team.
Du har god körvana samt manuellt B-körkort samt kan köra mindre husbil(b-körkort).

Det är meriterande om;
Du har tidigare vårderfarenhet samt erfarenhet inom sälj och/eller service.

Referenser kommer efterfrågas så bifogadom i din ansökan!
Vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i Doktor.se:s framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi erbjuder dig fenomenala kollegor, kollektivavtal, och tjänstepension.
Som informatör får du möjligheten att se många nya platser samt får ett stort socialt utbyte genom att du ständigt träffar nya människor. Du ges möjlighet att styra över ditt eget schema.

Övrig information
Säsongsperiod: april - Augusti 2024
Omfattning: Allmän visstidsanställning, ca 6-40 timmar/vecka. Arbetstiden varierar beroende på plats. Arbetet föreligger på dagtid måndag-söndag.
Lön: Timlön samtOB och tjänstepensiontillkommer enligt kollektivavtal.
Observera att vaccinationsbussarna är en helt rökfri arbetsplats.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Varmt välkommen med din ansökan, vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.


Om Doktor.se
På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa?

Ansök nu

Medicinsk vårdadministratör till Verksamhetsområde ögon, USÖ

Medicinsk sekreterare
Läs mer Jul 1
Bli en del av den administrativa enheten för verksamhetsområde ögon, USÖ!
Vi söker dig som är driven och lösningsorienterad som gillar varierade arbetsuppgifter och utmaningar. I rollen som vårdadministratör hos oss erbjuds du ett utvecklande och stimulerande arbete med eget ansvar och stor möjlighet att själv utveckla din roll. Här finns även möjlighet till egna ansvarsområden och individuellt anpassat schema samt distansarbete utifrån vad verksamheten tillåter.

Inom VO ögon arbetar drygt 130 medarbetare, varav 20 medarbetare tillhör administrationen. Verksamhetsområdet har mottagning, operationsavdelning, vårdavdelning och administration. VO ögon har en omfattande mottagning där vi årligen tar emot cirka 45 000 patientbesök och vi genomför cirka 5000 operationer. Den administrativa enheten samarbetar med verksamhetsområdets alla enheter och yrkeskategorier. Sedan februari 2021 har vi vår verksamhet i det högteknologiska H-huset.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Medicinsk vårdadministratör till Verksamhetsområde ögon, USÖ

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter för en MVA som medicinsk dokumentation, patientkallning, remisshantering, scanning, 1177 e-tjänster, kvalitetsregister med mera. Du kommer att arbeta självständigt samt ingå i ett mindre team där vi jobbar nära varandra och hjälps åt för att ge ett så bra stöd som möjligt till vår verksamhet. Från och med hösten 2024 sker en övergång till det nya vårdsystemet Cosmic.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Godkänd utbildning som medicinsk vårdadministratör, medicinsk sekreterare eller läkarsekreterare.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och önskar att du är självständig, initiativtagande, noggrann och har en god samarbetsförmåga. Vi söker dig som har förmågan att prioritera, planera och genomföra ditt arbete på ett lösningsorienterat och strukturerat sätt. Det är meriterande med erfarenhet av vårdsystemet Cosmic och Officeprogrammen.

Ansökan

Intervjuer kan komma att göras löpande så vänta inte med din ansökan.
Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu