Installation, drift, underhåll jobb i Örebro

Hitta lediga jobb som Installation, drift, underhåll i Örebro. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Örebro från den arbetsgivaren.

Fastighetstekniker till Örebro

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Feb 16
Välkommen till Victoriahem, ett fastighetsbolag där både hyresgäster och personal trivs! Att vi har kommit så här långt är tack vare alla drivna, engagerade och kunniga medarbetare. Vår arbetsmetod är frihet under ansvar, tillsammans med en prestigelös anda som gör att vi vågar tänka nytt och prova nya idéer. Vi tar idag hand om ca 40 000 familjers hem och vi fortsätter växa. Nu hoppas vi att även du vill vara med på vår resa!

Vårt fastighetsbestånd i Örebro består av 600 lägenheter och vårt områdeskontor ligger på Varbergagatan 161. Vi är ett drivet och engagerat team om 8 personer med olika roller såsom miljövärd, fastighetstekniker, fastighetsskötare, uthyrare, förvaltare och områdeschef. Nu söker vi dig som vill ta dig an rollen som fastighetstekniker och utvecklas tillsammans med oss!

Om tjänsten

I rollen som fastighetstekniker kommer du vara en del i ett team som arbetar med reparationer och felavhjälpande underhåll, samt generell tillsyn av fastigheterna. Rollen är social och serviceinriktad och du ska kunna planera ditt arbete och upprätthålla goda kontakter med hyresgäster, leverantörer och underentreprenörer. I rollen ställs det även höga krav på struktur, digital dokumentation och uppföljning. Vi ser därför att du som söker ser ordning och reda som en självklar komponent i arbetet.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

- Utföra reparationer och underhållsåtgärder

- Åtgärda felanmälningar från hyresgäster

- Ronderingar

- Ansvara för att följa upp att beställda arbeten är genomförda

- Fakturaavstämning för beställda åtgärder

- Arbeta med planerat underhåll och proaktiva åtgärder

- Systematiskt brandskyddsarbete mm

Din profil

- Arbetslivserfarenhet från en roll som fastighetstekniker eller reparatör

- Utbildning med inriktning fastighetsteknik, alternativt erfarenhet som vi bedömer likvärdig

- Körkort klass B

- Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift

- Erfarenhet av VVS, El och/eller vitvaror är meriterande

I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser därför att du som söker är en driven lagspelare som trivs med att ta egna initiativ och driva din arbetsdag framåt. Det är viktigt att du gillar att ha kontakt med människor, är serviceinriktad och har ett professionellt kundbemötande. Du tycker om att skapa trivsel och förtroende i kontakten med våra hyresgäster. Vidare trivs du med eget ansvar, gillar att engagera dig och vill vara med och utveckla bostadsområden på flera nivåer.

Vi erbjuder

Victoriahem är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget, samtidigt som vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner, där vi dagligen utvecklas både som individer och bolag.

Övrig information

- Start: Enligt överenskommelse

- Omfattning: Heltid

- Placering: Örebro

- Bakgrundskontroll är en del av rekryteringsprocessen

Ansökan

Vi kommer löpande att läsa ansökningarna, så sök gärna så snart som möjligt. Du ansöker till tjänsten via länken nedan. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta förvaltare Filip Malmqvist på mail filip.malmqvist@victoriahem.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Brandskyddstekniker till Presto Örebro

Serviceelektriker, installation
Läs mer Feb 8
Presto hjälper företag och organisationer att skydda sina verksamheter mot brand och olycka. Tillsammans med våra kunder tar vi fram lösningar som minimerar risken för brand och olycka - genom rådgivning, marknadens bredaste utbud av utbildningar, hållbara säkerhetsprodukter och service i världsklass.

Som medarbetare på Presto är du med och gör skillnad. Tillsammans med våra kunder räddar vi liv. Vi som jobbar på Presto har olika bakgrund och erfarenhet, men gemensamt för alla är en drivkraft att växa och att arbeta tillsammans som ett lag. Vi letar efter dig som har rätt inställning och en ambition att utvecklas!

Om rollen
Med visionen Tillsammans räddar vi liv kommer du som Brandskyddstekniker säkerställa våra kunders systematiska brandskyddsarbete med målet att skapa trygghet för människor i vardagen. Du arbetar ute på fält och möter våra kunder dagligen. Arbetsområdet utgår från depå med omnejd och kan även innebära att arbeta på andra orter inom regionen.

Som brandskyddstekniker på Presto ingår bland annat att:

Stärka och bygga starka kundrelationer där vi genom service och kunddialog hjälper våra kunder med deras systematiska brandskyddsarbete.

Leverera och montera/installera brandutrustning enligt upprättade instruktioner och regelverk. Utföra uppdragen på rätt tid, till rätt pris och med kvalitet i världsklass.

Boka in och Genomföra service av befintligt brandskydd med fokus förstahandsredskap

Efter avslutad uppdrag ge kunder feedback på deras brandskyddsarbete. Du arbetar dagligen med att dokumentera i vår digitala plattform Mobigo.

Att arbeta mot att individuella såväl regionens budget samt resultat uppnås.

Säkerställa att god ordning råder på arbetsstället samt ansvara för skötsel av verktyg, utrustning och persedlar.
Vi söker dig som
Är en engagerad, driven och serviceminded lagspelare gentemot kunder och kollegor. Du delar vår vetskap om att tillsammans är vi starka.

Är skicklig i kommunikation där du kan hantera och möta olika typer av människor.

Uppskattar eget ansvar och har god förmåga att planera dina dagar.

Trivs i föränderliga miljöer där ingen dag är den samma och där du samtidigt engagerar dig för att hitta lösningar framåt.

Är praktiskt lagd och gillar kombinationen av både service- och administrativt arbete.

Bidrar med något av det viktigaste; Positiv energi i vardagen där du tar en utmaning med glädje och fokuserar på att jobba utvecklingsorienterat.

För att lyckas i rollen behöver du:

Ha B-körkort.

Kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Ha god datorvana och kunna hantera officepaketet.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom branschen men det är inget krav för tjänsten.

Det praktiska
Våra rekryteringsprocesser är kompetensbaserade och vi använder Alva Labs (https://www.alvalabs.io/candidates) för att säkerställa en fördomsfri rekrytering. Om du uppfyller kraven för rollen kommer du att få genomföra två olika tester- logik och ett personlighetstest. Dessa ger oss en fördomsfri indikation på hur väl du matchar rollbeskrivningen.

Självfallet omfattas du av kollektivavtalade försäkringar när du jobbar hos Presto, friskvård (3000 kr), arbetstidsförkortning samt förmånliga priser på tågresor via SJ.

Urval sker löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Tjänsten är på heltid (40 timmar/vecka). Du arbetar vardagar mellan kl. 07:00-16:00.

Anställningen startas alltid med en 6 månaders visstidsanställning enligt kollektivavtal och om det känns bra för bägge parter erbjuds därefter en tillsvidareanställning. Presto tillhandahåller servicebil du använder i tjänsten.

Eftersom vi verkar i säkerhetsbranschen kommer vi genomföra en säkerhetsprövning på slutkandidaten vilket innebär att belastningsregister, kreditprövning och drogtest ska vara utan anmärkning för att erbjudas anställning hos Presto.

Vid frågor om tjänsten kontakta: Tommy Lindqvist (Servicechef) tel:+46708487530

Om oss
Presto AB grundades 1959. Vi har sedan start alltid satt säkerheten främst, det är vilka vi är, det är vad vi gör och det ligger i vårt DNA. Våra kvalitativa produkter, lösningar och lojala kunder driver oss framåt. Vi har ett ansvar att driva verksamheten på bästa möjliga sätt. Inte bara just nu utan även för kommande generationer. Våra värderingar är tillsammans, kundfokus och enkelhet. Vi vill skapa en kultur där alla kan växa och bli sitt bästa jag, där vi hela tiden lär av varandra. Tillsammans är vi mer än ett företag, vi formar en gemenskap som gör världen till en säkrare plats. Vi ligger steget före. Varje år besöker vi fler än 75.000 verksamheter och fastigheter där vi både servar befintligt brandskydd och förebygger risker. Vi återvinner över 70.000 släckare i vår fabrik i Katrineholm. Vi utbildar årligen 100 000 deltagare fördelat på 6600 tillfällen. Det är så vi skapar ett tryggt, modernt och hållbart brandskydd. Prestos omsättning har passerat 1 miljard kronor.

Ansök nu

Sommarjobb som fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Feb 1
Vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större? Då har du kommit helt rätt. ÖBO tar ett stort samhällsansvar, med ambitionen att vara med och utveckla Örebro i många år framöver. Tillsammans skapar vi ett levande Örebro. 


Vi söker semestervikarier under sommaren 2024.

Varje sommar behöver vi ett flertal ersättare inom fastighetsskötsel till våra bostadsområden under ordinarie personals semesterperiod.

Du som person
För att passa i jobbet bör du ha en positiv och utåtriktat inställning. Du är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra. Vidare bör trivas med att ta eget ansvar samt att kunna arbeta självständigt och tycka om att ta egna initiativ om situationen kräver det eftersom du kommer att ersätta ordinarie personal.
Du har god förmåga att själv kunna planera ditt arbete och även dela med dig av dina kunskaper. Du behöver trivas med ett periodvis fysiskt krävande arbete. Vi ser gärna att du har vana av att hantera en maskinpark som tex gräsklippare och andra handredskap. Vi lägger stor vikt vid noggrannhet och flexibilitet.

Du tycker om att vara en del av en familjär kultur där olikheter får ta plats.   

Vi på ÖBO bryr oss om vem du är, därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.  

ÖBO arbetar utifrån en värdegrund som utgörs av människors lika värde, miljöansvar, samhällsansvar och öppenhet. Viktiga frågor för oss – och vi hoppas att du känner detsamma. 


Din roll
Arbetsuppgifterna består bland annat av gräsklippning, ogräsrensning och lokalvård.
Du kommer som fastighetsskötare att jobba i team tillsammans med fastighetsvärdar.

Dina kvalifikationer
För att få anställning måste du ha fyllt 18 år.
Merparten av de vi anställer behöver ha B-körkort eller AM-kort. Meriterande är om du går eller har slutfört en trädgårdsutbildning eller har erfarenhet av liknande arbeten.Intresserad? Hör av dig!
Mattias Lindblom, områdeschef, 019-19 43 84.
Peter Sundström Wennlöf , vice områdeschef, 019-19 44 51.
Facklig representant för Fastighetsanställdas Förbund är Peder Holmström, 019-194200.

Du är välkommen med din ansökan senast den 30 april 2024. Urval sker löpande.ÖBO (ÖrebroBostäder) är ett allmännyttigt bostadsbolag som verkar i Örebro. I mer än 75 år har vi arbetat för att utveckla Örebro till en levande, trygg och trivsam stad – att bo och leva i. Vi gör det genom att hyra ut och förvalta närmare 23?000 bostäder och över 1?000 kommersiella lokaler. Och genom att bygga om och bygga nytt. Men vi är så mycket mer än en hyresvärd och ett bostadsbolag. Vi bryr oss – om våra hyresgäster, våra medarbetare och om världen omkring oss. Läs mer om hur det är att arbeta hos oss på https://www.obo.se/om-obo/jobba-pa-obo/

Ansök nu

Bilmekaniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jan 11
Söker dig som gillar bilar och har någon form av verkstadserfarenhet.
Vi håller på att bygga upp en ny verksamhet där vi kommer erbjuda diverse fordonstjänster.
Exempel på arbete:
Hjulinställningar
Hjul & Däck
Installera belysning
Du kommer ha möjlighet att vara med och utveckla verksamheten om du är driven och har kontakter inom branschen.
Behovs/timanställning med mål om att det blir en heltidsanställning.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Resande hissmontör med erfarenhet

Hissmontör
Läs mer Jan 11
Schindler står för rörlighet. Rörlighet behöver experter.
Bli en del av vårt team.
Schindler grundades 1874 i Schweiz och är en ledande leverantör av hållbar och effektiv mobilitet i städer. Schindlers hissar, rulltrappor och rullband transporterar 2 miljarder människor varje dag. Tillsammans med våra kunder möjliggör vi framkomlighet av människor och varor genom att sammankoppla vertikala och horisontella transportsystem. Bakom vår framgång står mer än 69 000 anställda i mer än 100 länder.
We Elevate... Your Responsibilities


Vi söker en hissmontör till vårt affärsområde NI, som svarar för nyinstallation av hissar, söker vi en erfaren Hissmontör. Har du ett brinnande intresse för hissmontage eller annat likvärdigt intresse vill vi gärna träffa dig.

Ditt nya spännande jobb är omväxlande och innebär i första hand:
Nyinstallation av hissar i nya och befintliga schakt.
Driftsättning av nya hissar och överlämning till kund.
Suppportera vid installationer
Vi har flera projekt på gång i regionen och på flera olika orter, det betyder att tjänsten innebär resande.
Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling.We Elevate... Your Best Self


Vi söker dig som har vana vid att arbeta med såväl elektronik som mekanik samt har erfarenhet av hissmontage . Du har ett gediget tekniskt intresse och kunnande samt är van vid att arbeta mot tidsstyrda mål utan att ge avkall på kravet om högsta säkerhet och kvalitet. Vidare har du en social och säljande personlighet vilket för oss innebär att du är utåtriktad, självgående men också en pålitlig lagspelare. Du gillar när det är mycket på gång samtidigt. Då vi har hissmontage i flertalet städer söker vi en kandidat som utgå ifrån till exempel Norrköping, Linköping, Katrineholm, Örebro eller Jönköping med omnejd.

Vi tror att du har
utbildning från gymnasieprogram med teknisk, gärna el- och/eller byggteknisk, inriktning eller motsvarande och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift, samt har körkort för personbil. I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktperson och ansökan
För mer information och frågor om tjänsten kontakta Installationsledare Therese Jonsson therese.jonsson@schindler.com alternativt HR Support, hrsupport.se@schindler.com.
Din ansökan med meritförteckning registrerar du på vår hemsida www.schindler.se så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.


We Elevate... You
Can You Elevate Us?
Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor. Ansökningar tas enbart emot via vårt rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande.
www.schindler.com

Ansök nu

Sommarjobb inom energiteknik

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 16
Vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större? Då har du kommit helt rätt. ÖBO tar ett stort samhällsansvar, med ambitionen att vara med och utveckla Örebro i många år framöver. Tillsammans skapar vi ett levande Örebro. 

Din roll
Varje sommar behöver vi ett antal semestervikarier inom enheten Energiteknik. Arbetsuppgifterna innebär underhållsarbete inom framför allt ventilation som t.ex. byte av filter, remmar, lager samt rengöring av ventilationsaggregat.Du som person och dina kvalifikationer
När det gäller arbeten inom Energiteknik ser vi det som positivt om sökanden går eller har avslutat driftteknikutbildning på högskola eller fastighetsteknikerutbildning via yrkeshögskolan eller annan eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. I ditt cv måste det framgå vilken utbildning som är pågående alternativt avslutad. I det här jobbet behöver du ha körkort för personbil, dvs B-körkort.

Du tycker om att vara en del av en familjär kultur där olikheter får ta plats.   

Vi på ÖBO bryr oss om vem du är, därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.  

ÖBO arbetar utifrån en värdegrund som utgörs av människors lika värde, miljöansvar, samhällsansvar och öppenhet. Viktiga frågor för oss – och vi hoppas att du känner detsamma. Intresserad? Hör av dig!
Johanna Fridenberger, chef Energiteknik.
Peter Gustavsson, facklig företrädare för Vision, tel 019-19 42 00.

Urval sker löpande. Sista dag för ansökan är den 31 mars 2024.ÖBO (ÖrebroBostäder) är ett allmännyttigt bostadsbolag som verkar i Örebro. I mer än 75 år har vi arbetat för att utveckla Örebro till en levande, trygg och trivsam stad – att bo och leva i. Vi gör det genom att hyra ut och förvalta närmare 23?000 bostäder och över 1?000 kommersiella lokaler. Och genom att bygga om och bygga nytt. Men vi är så mycket mer än en hyresvärd och ett bostadsbolag. Vi bryr oss – om våra hyresgäster, våra medarbetare och om världen omkring oss. Läs mer om hur det är att arbeta hos oss på https://www.obo.se/om-obo/jobba-pa-obo/

Ansök nu

Sommarjobb som besiktare

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Jan 16
Vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större? Då har du kommit helt rätt. ÖBO tar ett stort samhällsansvar, med ambitionen att vara med och utveckla Örebro i många år framöver. Tillsammans skapar vi ett levande Örebro. 

Du som person
Du är strukturerad, kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Du är bra på att kommunicera både muntligt och skriftligt och uppfattas som tydlig.

Du tycker om att vara en del av en familjär kultur där olikheter får ta plats.   

Vi på ÖBO bryr oss om vem du är, därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.  

ÖBO arbetar utifrån en värdegrund som utgörs av människors lika värde, miljöansvar, samhällsansvar och öppenhet. Viktiga frågor för oss – och vi hoppas att du känner detsamma.

Din roll
Besiktningsteamet som du kommer att ingå i kommer utföra avflyttningsbesiktningar, städbesiktningar. Det kan också handla om typer av besiktningar och kvalitetskontroller som utförs mer sällan som garage, skyddsrum och liknande.

Som besiktare hanterar man hela besiktningsprocessen; från bokning av besök till efterföljande fakturering, i de fall det blir aktuellt. I arbetet ingår därför mycket kundkontakter. Till största del kommer du att jobba ute i vårt bestånd och i nära samarbete med våra områden i förvaltningen. 

Dina kvalifikationer

• Genomförd gymnasieutbildning.
• B-körkort.
• Meriterande är kunskap om och erfarenhet av fastighetsförvaltning, att utföra besiktningar och att ha kundkontakter.

Anställningsform
Sommarjobb. Heltid. Med start enligt överenskommelse.

Intresserad? Hör av dig!
Kontakt januari-februari. Per Åbreg, tf gruppchef besiktning och beställning lägenhetsunderhåll, 019-19 42 00. 
Kontakt mars. Johnny Westholm, gruppchef besiktning och beställning lägenhetsunderhåll, 019-19 42 00. 
Peter Gustavsson, facklig representant för Vision, 019-19 42 00.

Vi behöver din ansökan senast 2024-03-31. Varmt välkommen!ÖBO (ÖrebroBostäder) är ett allmännyttigt bostadsbolag som verkar i Örebro. I mer än 75 år har vi arbetat för att utveckla Örebro till en levande, trygg och trivsam stad – att bo och leva i. Vi gör det genom att hyra ut och förvalta närmare 23?000 bostäder och över 1?000 kommersiella lokaler. Och genom att bygga om och bygga nytt. Men vi är så mycket mer än en hyresvärd och ett bostadsbolag. Vi bryr oss – om våra hyresgäster, våra medarbetare och om världen omkring oss. Läs mer om hur det är att arbeta hos oss på https://www.obo.se/om-obo/jobba-pa-obo/

Ansök nu

Sommarjobb som fastighetsvärd

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Jan 16
Vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större? Då har du kommit helt rätt. ÖBO tar ett stort samhällsansvar, med ambitionen att vara med och utveckla Örebro i många år framöver. Tillsammans skapar vi ett levande Örebro. 

Du som person 
Du är en händig person som är serviceinriktad och lösningsorienterad samt tycker om att ha kundkontakter. Du är strukturerad, noggrann och tar ansvar.   

Vi tror att du är en positiv och utåtriktad person. Du uppskattar ett omväxlande arbete där du får möjlighet att utvecklas och där du också får vara med och skapa positiva upplevelser för andra människor. Du är proaktiv, tycker om att kunna planera ditt arbete på egen hand och du gillar ordning och reda. Du trivs med att arbeta nära våra kunder, i och runt våra fastigheter.

Du tycker om att vara en del av en familjär kultur där olikheter får ta plats.   

Vi på ÖBO bryr oss om vem du är, därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.  

ÖBO arbetar utifrån en värdegrund som utgörs av människors lika värde, miljöansvar, samhällsansvar och öppenhet. Viktiga frågor för oss – och vi hoppas att du känner detsamma. 

Din roll 
Huvuduppgiften är att, tillsammans med dina kollegor i teamet, säkerställa förvaltningens grunduppdrag; att det är ”rent, snyggt och tryggt” i det geografiska område man arbetar. 

Du ska framför allt hjälpa hela området med att utföra enklare reparationer i och utanför våra hyresgästers hem. Det kan till exempel vara att byta cylinder, sätta upp gardinbeslag, lösa enklare avloppsstopp, montera brandvarnare etc. Det kan även innebära att du hjälper teamet med andra förekommande uppgifter på området som att hålla snyggt i den yttre miljön.


Dina kvalifikationer

• Genomförd gymnasieutbildning.
• B-körkort.
• Du bör ha någon form av dokumenterade kunskaper i vad rollen kräver.
• Meriterande är även kunskap om och erfarenhet av fastighetsförvaltning. Gärna med fokus på kundkontakter och reparationer. 

Anställningsform
Sommarjobb. Heltid. Med start enligt överenskommelse.

Intresserad? Hör av dig!
Ajdin Gurda, Områdeschef Norrby, 019-19 42 70.
Regina Lenkel, Områdeschef Centrum, 019-19 43 11.
Peter Gustavsson, facklig representant för Vision, 019-19 42 00.

Vi behöver din ansökan senast den 31 mars 2024. Varmt välkommen!

ÖBO (ÖrebroBostäder) är ett allmännyttigt bostadsbolag som verkar i Örebro. I mer än 75 år har vi arbetat för att utveckla Örebro till en levande, trygg och trivsam stad – att bo och leva i. Vi gör det genom att hyra ut och förvalta närmare 23?000 bostäder och över 1?000 kommersiella lokaler. Och genom att bygga om och bygga nytt. Men vi är så mycket mer än en hyresvärd och ett bostadsbolag. Vi bryr oss – om våra hyresgäster, våra medarbetare och om världen omkring oss. Läs mer om hur det är att arbeta hos oss på https://www.obo.se/om-obo/jobba-pa-obo/

Ansök nu

Montör med inriktning industri

Stationsmontör, elkraft
Läs mer Okt 5
ONE Nordic bedriver en samhällsviktig verksamhet och arbetar i en framtidsbransch där energiinfrastruktur ständigt behöver utvecklas - därför behöver vi fler kompetenta medarbetare för att kunna fortsätta hålla en hög servicenivå och hjälpa fler kunder. Nu söker vi dig som vill arbeta inom vår industriverksamhet i Örebro.

ONE Nordic är en av branschens ledande inom bland annat lokal- och regionnät 0,4-400 kV. Vi jobbar ständigt med att hjälpa våra kunder att underhålla, bygga, förbättra och utveckla sina stationer, ställverk, transformatorer och kopplingsapparater. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats där vi ger våra medarbetare möjlighet att utvecklas och växa.

Arbetsuppgifter

Du kommer få möjlighet att arbeta med utmanande och varierade arbetsuppgifter. Vi söker dig som vill arbeta i ett dynamiskt team inom området projektbyggnation och underhåll åt våra industrikunder.

Tillsammans med projektledare utför du kunduppdragen i fält. Ni tillsammans ansvarar för att serva våra kunder på bästa möjliga sätt genom ett fritt och omväxlande arbete med nära kontakt med kunder. (ville egentligen bara ta bort att det är mest utomhus arbete)

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Entreprenader stationer/ställverk

- Service och underhåll inom stations- och industrianläggningar 0.4 - 130 kV

- Underhåll riktar sig mest till HSP och LSP apparater, brytare, frånskiljare, jorddon, transformatorer, kondensatorbatterier och likströmssystem

- Utföra uppdrag på ett affärsmässigt och lönsamt sätt

Beredskap ingår i tjänsten samt resor kan förekomma.

Du ansvarar för din egen servicebil och utgår antingen från närmsta etablering eller från hemmet.

Vem är du?

Du har en avslutad gymnasieutbildning inom elprogrammet alternativt KY- eller högskoleutbildning med inriktning el/elkraft. Vi ser det som en merit om du har en etablerad erfarenhet av el entreprenader.

Du har relevant arbetslivserfarenhet och teknisk kompetens inom elanläggningar eller vattenkraftsstationer. Du bör vara väl förtrogen med ESA och kopplingsarbete inom elanläggningar. Du har även god kunskap och erfarenhet inom felsökningsarbeten.

Som person har du förmåga att kommunicera rakt och tydligt och har en väl utvecklad social förmåga. Noggrannhet och god struktur är viktiga egenskaper för att lyckas i arbetet. Du har också en mycket god förmåga att arbeta självständigt och i grupp samt är initiativtagande, beslutsam och lösningsinriktad. För att uppfylla kravprofilen för tjänsten är det också viktigt att du har ett högt säkerhetstänk.

B-körkort är ett krav och du talar och skriver svenska flytande.

Vårt erbjudande

Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa.

Vi erbjuder:

- Inspirerande, trevliga och professionella kollegor inom ditt arbetsområde

- Delak­tighet, kompetensutveckling, fokus och tydliga mål

- Attraktiva medarbetarförmåner

- Lokalt ansvar och mandat

- Frihet under ansvar

- Stimulerande arbetsmiljö

Stämmer ovanstående in på dig så tveka inte utan skicka in din ansökan idag! Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan och frågor

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Fredrik Jonsson på tfn: 076-128 17 29.

Vi kommer att intervjua löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Facklig kontakt

Anders Kristiansson, 0705-91 67 89 (SEF)

Ansök nu

Fordonstekniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Feb 21
Nytt
Vi söker en bilmekaniker till vår verkstad.
Arbetar du som personlig servicetekniker på en märkesverkstad och vill slippa stress med kundkontakter? Arbeta hos oss lugnt och metodiskt med det du gillar, nämligen att skruva.
För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter, du har även möjlighet att påverka din egen arbetstid och lön.
Nya Bilservice Sverige AB är en märkesoberoende verkstad för personbilar och lätta lastbilar. Vi utför service, reparationer och felsökning på alla bilmärken.
Vi söker dig som har ett gediget bilintresse och gillar att skruva.
Fordonsteknisk utbildning och erfarenhet som fordonsmekaniker är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, att du är driven, gillar att utvecklas och lösa problem. Det är viktigt att du är noggrann.
Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av service, reparationer och felsökning av personbilar.

Ansök nu

Installationselektriker - Örebro

Installationselektriker
Läs mer Feb 20
Är du elektriker med minst 3 års erfarenhet och vill ha en arbetsplats med schyssta anställningsvillkor, härliga kollegor och en arbetsmiljö där du kan vara dig själv? Just nu söker vi en erfaren och självständig elektriker till vår kund i Örebro.
Arbetsuppgifter
Som elektriker hos vår kund får man ett varierande arbete och utför arbetsuppgifter inom allt ifrån installation och reparation, till underhåll och ombyggnationer. Du jobbar med ett sammansvetsat gäng, där ni tillsammans utför arbetsuppgifterna som tar teamet i mål.
Vi har kollektivavtal med SEF och ger våra anställda schyssta arbetsvillkor och möjligheter till att utvecklas! Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde snarast, eller enligt ÖK.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är elektriker och har minst 3 års erfarenhet inom yrket och som är sugen på att ta nästa steg, till ett företag som lägger stor kraft på att vidareutveckla dig! Utöver din tidigare yrkesbakgrund ser vi att du är en social person, med en positiv inställning till ditt yrke och som inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du trivs både med att jobba på egen hand och tillsammans med andra.
För att arbetet ska fungera väl ser vi också att du är flexibel, självgående och målmedveten. Vi lägger också stor vikt vid att du är en lagspelare.
-B Körkort
Anser du att du är som klippt och skuren för jobbet?
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: jobb.stockholm@btp.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Ange referens Installationselektriker ditt mail.
Om oss
Boost är ett rekrytering & bemanningsföretag inom installationsbranschen. Med 13 års erfarenhet från branschen har vi de bästa möjligheterna för dig som arbetssökande att hitta nästa utmaning inom installationsbranschen. Vi på Boost Technical Power tror på mångfald och jobbar alltid med fördomsfri rekrytering, schyssta anställningsvillkor och är självklart kollektivanslutna. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Service/underhållstekniker till Emhart Glass!

Installationstekniker
Läs mer Feb 19
Vill du bli en del av en kompetent arbetsgrupp som leds av en coachande chef? Vi söker efter dig som vill arbeta som service/underhållstekniker inom tillverkande industri. Välkommen med din ansökan, löpande urval!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Emhart Glass en service/underhållstekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Emhart Glass.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter
Som service/underhållstekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara reparation och underhåll av maskinparken, med fokus på CNC-maskiner. I arbetsuppgifterna ingår även att planera och utföra underhållsarbete enligt rutin, uppdatera förebyggande underhåll samt utbilda personal vid behov. Som service/underhållstekniker kommer du även att arbeta med att lagerhålla och beställa bland annat reservdelar, arbeta med förbättringar samt rapportera och planera underhållsarbete i datasystem.

Du välkomnas till ett erfaret team som ser till att du får en bra introduktion i arbetet. Arbetet är förlagt dagtid Mån-Fre, 06:48-15:30, samt var 4:e vecka arbetar du Mån-Tors och helg.

Vi söker dig som:
har en gymnasial utbildning med inriktning inom exempelvis underhåll, fastighet, fordon, industri, teknik eller bygg. Vi ser gärna att du har arbetat i roller som mekaniker, elektriker, servicetekniker inom tillverkande industri, verkstadsarbetare eller liknande. Du kan förstå, tolka och hantera styrsystem så som exempelvis Fanuc, Siemens, Mazatrol. God förmåga i svenska och engelska är ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som service/underhållstekniker. Du har ett genuint intresse för att lösa problem, samt allmänt intresse för teknik och dess utveckling, gärna relaterat till produktion och industri. Du är lösningsorienterad, har en positiv inställning, gillar att ta eget ansvar och besitter en gedigen kunskap inom yrket. Vi söker dig som är en teamplayer och som vill bli en del av Emhart Glass - den världsledande tillverkaren av automatiska glasformningsmaskiner för framställning av bland annat glasflaskor och glasburkar!

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Lastbilsmekaniker Östergötland + Örebro

Lastbilsmekaniker
Läs mer Feb 17
Har du ett stort mekaniskt intresse och tidigare erfarenhet av att meka med lastbilar? Nu söker vår kund flera lastbilsmekaniker till sina team runtom i Östergötland och Örebro.

Som lastbilstekniker får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken i Volvos moderna drivlina, men även möjlighet att få känna på gammalt hederligt mekanikerjobb med svett och slägga. Du kommer arbeta med att utföra service och reparationer på lastbilar, bussar, släp samt påbyggnationer. Med hjälp av våra reparationsmetoder och olika program arbetar du även med att felsöka och reparera elsystem. Vi erbjuder även goda utvecklingsmöjligheter bl.a. genom Volvos egen utbildningsskola. 

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Relevant utbildning alternativt tidigare erfarenhet som anses likvärdig
Goda kommunikativa egenskaper
Gott kundbemötande
Systemvana
B Körkort
Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
C- och D körkort (meriterande)
Kompetens inom el, hydraulik, däck eller svets/smide (meriterande)


Du kommer att trivas om du:

Tycker om varierande arbetsuppgifter som ställer höga krav på teknisk kompetens
Gillar att arbeta snabbt och effektivt mot kvalitét och lösningar
Är driven och hungrig i ditt yrkesutövande och vill göra skillnad
Är serviceinriktad och förstår kundens behov.


Vi söker dig som:

Är utbildad mekaniker
Har erfarenhet av tunga fordon / bussar /lastbilar
Erfarenhet av elarbete är meriterande.
Kan arbeta både självständigt och i grupp


Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att maila till patricia.contreras@kraftsam.se, andre.svartling@kraftsam.se eller olivera.cvetkovic@kraftsam.se.

Ansök nu

Fastighetsskötare till Nora

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Feb 15
Som fastighetsskötare kommer du att vara ansiktet utåt för vår verksamhet i Nora. Du utgår själv från Nora och har ett tätt samarbete med kollegor i Örebro. Det är ett varierande arbete som förutsätter flexibilitet och servicemedvetenhet.

Vi erbjuder:
In- och utvändig fastighetsskötsel
Trädgårdsarbete
Ansvara och åtgärda felanmälningar från våra hyresgäster
Visning och besiktning av lägenheter
Nyckelhantering


Tjänsten är en deltidstjänst, och arbetstider kommer överenskommas individuellt.

Vi söker dig som:
Har ett stort intresse för trädgårdsskötsel
Är handlingskraftig, prestigelös och självgående
Har erfarenhet av att hantera mejl och program via telefonen
Har B-körkortSTART: Enligt överenskommelse, urval och intervjuer sker löpande.

Vi följer kollektivavtal (Fastigo), värnar god fysisk hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag.
Bifoga CV och personligt brev.
Vid frågor kontakta Mikael Kihlberg mikael.kihlberg@melinsfastigheter.se 019-16 48 44
Om Melins Fastighetsförvaltning
Melins Fastighetsförvaltning värnar om hyresgästerna och lägger stor vikt vid service. Vi har egen personal till fastighetsskötsel, lägenhetsunderhåll och administration. Totalt är vi 15 anställda.
Melins Fastighetsförvaltning har ägt och förvaltat fastigheter sedan 1960-talet. Idag äger och förvaltar företaget 60 fastigheter med totalt 2 000 lägenheter på 4 orter, Örebro, Kumla Hallsberg och Nora.

Ansök nu

Elektriker

Serviceelektriker, installation
Läs mer Feb 15
Vill du arbeta i en spännande och växande framtidsbransch? Trivs du med praktiska uppgifter i utomhusmiljö? Vi söker fler elektriker hos oss på Decasol, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Ett urval av dina arbetsuppgifter:
Driftsättning av solcellsanläggningar, laddstationer och batterilager
Anpassning och ombyggnad av elcentraler
Överlämning och utbildning till kunder

Om företaget
Decasol är tillsammans med Decatak ett av marknadens snabbast växande företag. Deca har funnits på marknaden sedan 2006 och erbjuder en unik helhetslösning med taktvätt, takmålning och solcellsinstallation. Vi har egna hantverkare i alla led och under högsäsong är vi över 150 anställda i organisationen.
Om jobbet
Är du driven, händig och trivs med att arbeta i team? Har du bakgrund inom solcells- eller takbranschen? Vi växer och söker nu flera duktiga elektriker i flera regioner i Sverige. Vi är ett härligt och familjärt gäng där ”frihet under ansvar” genomsyrar hela organisationen.
Du kommer arbeta tätt med projektledare, arbetschef och våra montageteam som monterar våra anläggningar. Du får en bil, utrustning och verktyg du behöver för att utföra ditt arbete på bästa sätt. Du får all får nödvändig upplärning/träning och självklart stöttning.
Meriterande & krav:
Godkänd elutbildning
AL-behörighet
B-körkort
Att du behärskar det svenska språket i tal och skrift

Du ska tillsammans med ditt team leverera Sveriges främsta solcellsanläggningar.
Din vardag är varierande där största delen av ditt arbete utförs ute hos kund, så det är bra om kommunikation och kundkontakt känns naturligt för dig. Eftersom företaget växer finns det fantastiska möjligheter till utveckling. Vår mission på Decasol är att leverera marknadens främsta solcellsanläggningar.
Vill du bli en av oss?
Kontakta oss om du har några frågor eller skicka in ditt cv. Tjänsten tillsätts löpande, så sök tjänsten redan idag!
För mer info besök våra hemsidor: www.decatak.se samt www.decasol.se

Ansök nu

Motortekniker

Servicetekniker, maskin
Läs mer Feb 20
Nu söker vi en Motortekniker till Fältservice Väst. Placeringsort är beorende av var du bor, då vi har stationer i Värmlands-, Örebro- eller i norra delarna av Västra Götalands Län


Är du intresserad av att arbeta i spännande och dynamisk bransch med erfarna och kompetenta kollegor? Vill du arbeta med samhällskritisk infrastruktur där varje sekund gör skillnad? Är du ansvarstagande och gillar att tänka nytt? Då tror vi att du kommer att trivas hos oss.


Om tjänsten
Vi söker en driven och självständig person vars huvudsakliga arbetsuppgift är att utföra service och förebyggande underhåll på anläggningar för reservkraft - dieselmotorer och generatorer - men även avhjälpande underhåll, installationer och batteribyten.
Ditt arbete präglas av ett arbetssätt som kännetecknas av struktur, gott samarbete, bra omdöme, ett stort säkerhetsfokus och agerande i enlighet med Teracoms regler, mål och riktlinjer. Rollen är bred och spännande med stor frihet och eget ansvar och passar dig som triggas av problemlösning.
Tjänsten innebär mycket resor där övernattningar krävs, främst inom regionen men hela landet kan vara aktuellt. Arbetet äger rum både i våra egna anläggningar och i våra kunders anläggningar.

Arbetstiden är 40 timmar/vecka, oftast fördelat på 4 dagar a 10 timmar vid resor annars. 8 timmar/dag. Utomhusarbete är vanligt förekommande likaså arbete på hög höjd.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
· Förebyggande underhåll, felsökning, reparationer på anläggningar med reservkraft
· Service och underhåll på masthissar

Din profil
· Erfarenhet av reparationer och underhåll på dieselmotorer
· Några års erfarenhet av arbete som servicetekniker, elektriker, mekaniker
· God datorvana
· Förmåga att kunna uttrycka sig i tal och skrift både på svenska och engelska
· Möjlighet att utföra arbeten på annan ort (resor med övernattning förekommer ofta)


Det är meriterande om du har:
· Erfarenheter inom kraftförsörjning och reservkraft.
· God kännedom om starkströmsföreskrifter, el standard och elmarknaden generellt
· Eftergymnasial utbildning
· Erfarenhet av styrsystem som till exempel ComAp
· Behörighet för heta arbeten och praktisk erfarenhet av elinstallationer
· BE / CE – körkort
Det är mycket meriterande om du har
· Elektrikerutbildning

Formella krav
· Du innehar B-körkort och är van förare då det förekommer mycket bilkörning med servicebil.
· Du klarar läkarundersökning och utbildning för arbete i mast då mastintyg är ett krav.

· För anställning krävs att godkänd drog- och alkoholtest genomförs och att godkänd bakgrundskontroll liksom godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll genomförs, då tjänsten är i säkerhetsklass. Med anledning av detta krävs även svenskt alternativt nordiskt medborgarskap.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och letar efter dig som är engagerad och serviceinriktad samt drivs av att göra ett bra arbete. Vidare är du en person som tar stort personligt ansvar och som bidrar till gruppens resultat och utveckling.

Du trivs i förändring, förstår vikten av ett väl fungerande samarbete och värnar om att skapa en god stämning på jobbet. Du arbetar systematiskt och lösningsorienterat och planerar dina dagar på ett effektivt sätt.

Då det i rollen är vanligt med ensamarbete är det viktigt att du är en person som kan ta egna initiativ och arbeta självständigt. Du har god prioriteringsförmåga, tar ansvar för ditt arbete och det du levererar.

Du är också en person som identifierar dig med Teracoms tre kärnvärden; Ansvarstagande, Lösningsorienterade och Engagerade. Som en del i vårt långsiktiga arbete för en jämställd arbetsplats ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Din ansökan
Ansök genom att skicka CV och personligt brev senast 2024-03-15. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gruppchef Peter Rustén på e-post: peter.rusten@teracom.se
Välkommen med din ansökan!


Om Teracom
Ett land ska leva överallt, oavsett – i glesbygd och storstad, vid kriser och omvälvande händelser. Det är just därför Teracom Samhällsnät finns. Vi levererar robusta och säkra kommunikationstjänster som omfattar ansvar för marknätet för tv och radio, VMA (Viktigt Meddelande till Allmänheten) och Rakel (det svenska blåljusnätet). Vi utvecklar och levererar också allt fler beredskapstjänster samt olika typer av kommunikationslösningar till totalförsvarsviktiga aktörer. Vi är ett statligt bolag och i Sverige är vi ca 500 medarbetare som finns på ca 50 orter i landet. Vår vision är att vi, i samarbete med våra uppdragsgivare, ska göra Sverige tryggare där det behövs, när det behövs

Ansök nu

Fordonstekniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Feb 13
Holmgrens Bil i Örebro växer, och utöver Ford och Hyundai är vi numera återförsäljare av Nissans hela person- & transportbilsprogram. Är du en erfaren tekniker som är servicemedveten och noggrann? Nu söker vi en ny kollega!??????????

Om dig
För oss på Holmgrens Bil är det viktigt att rätt person är på rätt plats. Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Som person är du positiv, målmedveten och ser möjligheter. Du bemöter alltid dina kunder och arbetskamrater på ett mycket professionellt sätt och tar ansvar för att bygga långsiktiga relationer. Du har en hög känsla för service samtidigt som du är noggrann.

Krav och meriter
? Slutförd fordonsteknisk utbildning
? Minst 2 års erfarenhet av liknande arbete
? B-körkort
? Goda kunskaper inom diagnostik och felsökning
? God datorvana

Certifikat inom t.ex AC är meriterande, samt erfarenhet av Ford och/eller Nissan.

Om jobbet
Som fordonstekniker hos oss har du har ett operativt ansvar för att självständigt utföra samtliga förekommande reparations- och underhållsarbeten på ett fackmannamässigt sätt inom samtliga utrustningsområden. I uppgiften ingår felsökning, åtgärdande av fel, kontroll av åtgärderna, provkörning och in- och utkörning av fordon. Verkstaden på Holmgrens Bil i Örebro är auktoriserad för märkena Hyundai, Ford och Nissan, där tanken är att du ska få arbeta med Nissan.

Omfattning: Heltid, 100%
Arbetstider: 07:00-16:00
Placeringsort: Örebro
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Vad Holmgrens Bil erbjuder
Holmgrens Bil erbjuder en spännande arbetsplats som bygger på sunda värderingar i en händelserik bransch. Vårt varumärkeslöfte Vi bryr oss och våra kärnvärden glädje, respekt, ansvar och sparsamhet genomsyrar allt vi gör och står för. Den riktar sig inte bara till våra kunder, utan i allra högsta grad även till alla våra medarbetare. Hos oss finns det möjligheter till både personlig och karriärmässig utveckling. Holmgrens Bil erbjuder dessutom en rad personalförmåner, allt ifrån friskvårdsbidrag till möjligheten att nyttja en fjällstuga i Björnrike. Som anställd hos oss kan du känna dig trygg- vi är anslutna till kollektivavtal!

Lär känna oss bättre genom att besöka vår Instagram (https://www.instagram.com/holmgrensbil/) och karriärsida (https://holmgrensbil.teamtailor.com/).

Ansökan
Ansök senast 13 mars 2024. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Servicechef Mattias Nilsson på telefon 019-30 89 81 eller mejl mattias.nilsson@holmgrensbil.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Säkerhetstekniker

Serviceelektriker, installation
Läs mer Feb 14
Vill du vara del i utvecklingen av ett starkare och växande Örebro? Sök då tjänsten som säkerhetstekniker!Vi på Jefferson Wells söker på uppdrag av Örebroporten Fastigheter AB just dig som vill arbeta som säkerhetstekniker.
Örebroporten har idag Örebros mest mångfacetterade och intressanta fastighetsbestånd med hyresgäster inom många olika branscher. Vi har utöver det ett mycket spännande uppdrag inom kommunkoncernen då vi ansvarar för många av kommunens fastighetsutvecklingsprojekt och omställningsfastigheter. Vi tänker långsiktigt och hållbart. Vi brinner för inspirerande och nytänkande lösningar som kommer både hyresgäster och samhälle till nytta.

I teknikgruppen finns en gruppchef teknik, en systemtekniker och en låstekniker med olika spetskompetenser. Vi är en slimmad del i en effektiv organisation där vi jobbar nära varandra för verksamhetens bästa. Vi behöver förstärka gruppen med en säkerhetstekniker. En roll där du i nära samarbete med gruppchef teknik, förvaltare och projektledare säkerställer att fastigheternas tekniska system fungerar enligt fastighetsägarens krav och hyresgästernas förväntningar.

Din utgångspunkt är alltid ett gott kundbemötande där fastighet och hyresgäst är lika viktiga. Du följer miljömål och tänker miljömässigt

Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Om rollen
Som säkerhetstekniker är dina mål nöjda hyresgäster, bidra till tekniska förbättringar och att arbeta för hållbara miljöer. Utgångspunkten för ditt ansvarsområde är fördelningen i listan "driftens uppdrag".
Ditt ansvar omfattar bland annat:

* Byggnadernas tekniska system såsom larm och passersystem, tekniska nätverk, porttelefonsystem.
* Digitala verktyg
* Dokumentation av de tekniska systemen

Den vi söker
Vi söker dig som har el- eller teleteknisk utbildning, erfarenhet av säkerhetsinstallation och service med inriktning på inbrottslarm samt erfarenhet av passagesystem. B-körkort är ett krav.
Det är meriterande med erfarenhet av Integra passagesystem, erfarenheter inom brand, lås samt nätverk. Kunskaper inom lag- och regelefterlevnad inom säkerhet ser vi också som meriterande.
För att lyckas som säkerhetstekniker hos oss har du ett strukturerat arbetssätt med fokus på tid, kostnad, hållbarhet och kvalitet samt är van att prioritera och att fatta beslut. Du är handlingskraftig och trivs med att arbeta i team. Du är nyfiken och gillar utveckling i vardagen, både i stort och smått och ser digitalisering som en naturlig del i vardagen. Prestigelöshet och att dela med sig av sin kunskap och initiativförmåga är egenskaper vi värderar högt.

Örebroporten som arbetsgivare
Som medarbetare hos oss erbjuds du en unik möjlighet till intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Att få bidra till både samhällsnytta och affärsnytta och där du som medarbetare har mycket goda utvecklingsmöjligheter i ett kreativt och framåtsiktande företag. Organisationen är platt för att ge individen stora möjligheter till initiativ och kreativitet. Vi har identifierat våra huvudprocesser så att rätt kompetens kommer in i rätt skeden.
Vi tänker på hela människan och det är viktigt för oss att våra medarbetare känner att de har en bra balans mellan arbete och privatliv och vi erbjuder en god arbetsmiljö.

Ansökan
Vi samarbetar med Jefferson Wells. Frågor besvaras av Emil Chandorkar, 072-453 76 54 eller via e-post emil.chandorkar@jeffersonwells.se. Urval och intervjuer sker löpande så registrera din ansökan på så snart som möjligt, dock senast den 10/3.

Örebroporten Fastigheter AB är ett helägt kommunalt utvecklingsbolag. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för ett växande Örebro, genom att utveckla välanpassade och hållbara miljöer för företag, organisationer och samhällsfunktioner. Med samhällets bästa som vårt mål, och både bred och djup kompetens inom fastighetsutveckling, är vi stolta över att bygga ett starkare Örebro tillsammans med kommun och näringsliv.
Bolaget ägs av Örebro Rådhus AB och förvaltar en uthyrbar area om cirka 390 000 kvm. Marknadsvärdet på fastighetsbeståndet är 6 Mdkr. Omsättningen för 2023 var ca 470 Mnkr. Örebroporten erbjuder ett rikt utbud av lokaler till verksamheter med lokalisering i Örebro kommun. Vi har både gammalt och nytt i vårt bestånd. Bland våra senaste projekt kan nämnas Åbylunden 1 och Kexfabriken 2. Örebroporten har en väl sammansvetsad organisation med ca 49 medarbetare. Vår arbetsplats finns på Orvar Bergmarks Plats 2B. Läs mer på www.orebroporten.se.

Ansök nu

Student? Arbeta extra som installationsassistent!

Installationstekniker
Läs mer Feb 12
Letar du efter ett nytt uppdrag där du får möjlighet att arbeta fysiskt och vara på resande fot under arbetsdagen? Just nu söker vi efter dig som vill börja jobba som installationsassistent på deltid hos företaget Assist Workshop. Sök tjänsten redan idag, vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN
På Assist Workshop kommer du att bli en del av ett härligt gäng medarbetare på en arbetsplats med positiv och välkomnande atmosfär. Detta är en möjlighet för dig som vill ha ett flexibelt extrajobb vid sidan av plugget under hela din studietid. Arbetet är förlagt måndag till fredag under dagtid. Vi startar nu upp en ny studentpool hos Assist Workshop med flera kollegor från Academic Work. Du och dina kollegor i studentpoolen förväntas tillsammans stötta upp vid arbetstoppar och frånvaro av ordinarie personal. Dina kollegor i studentpoolen är studenter precis som dig och arbetar deltid.

Vi söker dig som är student och vill arbeta deltid. Antalet pass varierar beroende på företagets behov och det är en fördel om du är flexibel och beredd att hoppa in med kort varsel. Du erbjuds ett varierande arbete som kombineras med dina studier. Ditt uppdrag kommer att vara att tillsammans med installatören åka ut och hjälpa kunder efter deras önskemål. Här erbjuds du en varierande vardag där varje dag styrs utifrån kundens behov.

Du erbjuds
- Ett flexibelt extrajobb som enkelt går att kombinera med dina studier.
- Möjlighet att arbeta mer under sommarlov och andra lov.
- Möjligheten att bli en del av ett härligt gäng med god stämning.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Din främsta arbetsuppgift kommer vara att assistera installatören med allt denne behöver hjälp med. Det kan innefatta bland annat att bära vitvaror, plocka undan skräp, köra bil. I rollen som installationsassistent förekommer även uppdrag utanför Örebro. Det är lika vanligt förekommande med bilfärder upp till 30 mil på en dag som uppdrag inom centrala Örebro.


VI SÖKER DIG SOM
- Studerar minst 50% på högskola eller universitet och har minst 1,5 år kvar av dina studier. Du behöver därmed vara studerande fram tills minst januari 2025. Registreringsintyg behöver kunna uppvisas.
- Är beredd på att arbeta fysiskt med kroppen då det kan förekomma en del tunga lyft i arbetet.
- Är tillgänglig för att jobba minst 2 pass i veckan under terminerna och mer under ledigheter och klämdagar såsom jul- och sommarperioder.
- Har B-körkort
- Kan kommunicera på svenska

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Serviceinriktad
- Anpassningsbar

Övrig information:
- Start: Omgående
- Omfattning: Deltid, 2 pass i veckan.
- Arbetstider: Dagtid 8-17
- Placering: Örebro

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Assist Workshop är ett företag med mångårig erfarenhet av hemelektronik och vitvaror samt försäkringsreparationer. De är ett företag som sätter kundernas och medarbetarnas säkerhet som högsta prioritet. Läs mer om Assist Workshop på deras hemsida: Assist Workshop

Ansök nu

mekaniker / receptions arbete

Maskinmekaniker, industri/Maskinmekaniker, varvsindustri
Läs mer Feb 10
Vi söker en medarbetare till vår anläggning Strike & co Örebro. Tjänsten består av olika arbetsområden inom vår verksamhet allt från receptions till mekaniska arbeten, vi ser helst att du har yrkesvana / intresse för mekanik då det även kommer förekomma service & underhåll med våra bowlingmaskiner. Tjänsten är till en början med en deltid som sedan kan leda till en annan anställningsform.Låter detta intressant , tveka då inte att skicka in din intresseanmälan och cv.

Ansök nu

Hagvidson söker fastighetsskötare till långsiktigt uppdrag i Mälardalen.

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Feb 8
Arbetsbeskrivning
Som fastighetsskötare hos oss på Hagvidson, kommer du att ha en varierad arbetsvardag på våra förskolor i Mälardalen. Fastighetsavdelningen består i dagsläget av två personer som tillsammans servar våra förskolor. I ditt arbete kommer fokus huvudsakligen att ligga på:
Huvudarbetsuppgifter
Löpande underhåll av fastigheter
Renoveringsprojekt av fastigheter
Underhåll av grönytor
Underhåll av gårdar

Geografi
Ditt arbetsområde är primärt Mälardalen men resor till andra städer förekommer. Övernattning kan förekomma om ca 1-2 ggr/månad.
Du som söker
Till rollen som fastighetsskötare söker vi dig som har minst två års erfarenhet av arbete som fastighetsskötare eller motsvarande.
Som person tror vi att du som söker är trygg i dig själv och din kompetens. Du har ett starkt driv och tar ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är serviceinriktad, noggrann, lösningsorienterad, flexibel och analytisk. Vi ser gärna att du har glimten i ögat och tycker om att arbeta i ett team som präglas av humor och positiv energi. Social kompetens är mycket viktigt då arbetet innebär många dagliga kontakter.

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett variationsrikt och roligt uppdrag som fastighetsskötare. Uppdraget kommer att starta enligt överenskommelse och det är ett långsiktigt uppdrag. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Tjänsten är en provanställning om sex månader, därefter övergår anställningen i en tillsvidaretjänst. Har du frågor är du välkommen att kontakta Michael Enghag.

Om företaget
Hagvidson är ett expanderande företag med 19 förskolor runt om i Sverige, Göteborg, Uddevalla, Västmanland, Vallentuna, Upplands-Väsby, Hässelby, Östervåla, Falun, Lerum, Oxelösund, Uppsala, Kungälv och Örebro. Huvudkontoret finns i Örebro där vi ger administrativ support till alla förskolor. Vi som arbetar på kontoret hanterar inköp, ekonomi, HR, kvalitetsansvar, specialpedagogik och marketing. Hagvidson är kollektivavtalsanslutet.

Vår affärsidé: Hagvidson ska genom bäst insikt om föräldrars och barns behov utveckla Sveriges mest föredragna förskola. Genom att ständigt utbilda och motivera vår personal säkerställer vi att verksamheten överleverar på föräldrar och barns förväntningar.

Vi arbetar efter våra ledord: Trygghet – Glädje – Delaktighet

Vision:
Med ett starkt varumärke och med individen i centrum ska vi vara Sveriges mest attraktiva förskola.

Ansök nu

Lastbilsmekaniker Östergötland + Örebro

Lastbilsmekaniker
Läs mer Feb 9
Har du ett stort mekaniskt intresse och tidigare erfarenhet av att meka med lastbilar? Nu söker vår kund flera lastbilsmekaniker till sina team runtom i Östergötland och Örebro.

Som lastbilstekniker får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken i Volvos moderna drivlina, men även möjlighet att få känna på gammalt hederligt mekanikerjobb med svett och slägga. Du kommer arbeta med att utföra service och reparationer på lastbilar, bussar, släp samt påbyggnationer. Med hjälp av våra reparationsmetoder och olika program arbetar du även med att felsöka och reparera elsystem. Vi erbjuder även goda utvecklingsmöjligheter bl.a. genom Volvos egen utbildningsskola. 

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Relevant utbildning alternativt tidigare erfarenhet som anses likvärdig
Goda kommunikativa egenskaper
Gott kundbemötande
Systemvana
B Körkort
Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
C- och D körkort (meriterande)
Kompetens inom el, hydraulik, däck eller svets/smide (meriterande)


Du kommer att trivas om du:

Tycker om varierande arbetsuppgifter som ställer höga krav på teknisk kompetens
Gillar att arbeta snabbt och effektivt mot kvalitét och lösningar
Är driven och hungrig i ditt yrkesutövande och vill göra skillnad
Är serviceinriktad och förstår kundens behov.


Vi söker dig som:

Är utbildad mekaniker
Har erfarenhet av tunga fordon / bussar /lastbilar
Erfarenhet av elarbete är meriterande.
Kan arbeta både självständigt och i grupp


Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att maila till patricia.contreras@kraftsam.se, andre.svartling@kraftsam.se eller olivera.cvetkovic@kraftsam.se.

Ansök nu

Underhållsplanerare på deltid till E.on i Örebro!

Underhållsplanerare
Läs mer Feb 6
Vill du arbeta hos en arbetsgivare som gör skillnad för samhället? Till E.on i Örebro söker vi en underhållsplanerare på 50 % som brinner för struktur och planering! I ett engagerat team ges du chansen att samordna och driva projekt och processer inom fjärrvärme. Är det här jobbet för dig? Ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Till E.on i Örebro söker vi en underhållsplanerare som kommer att arbeta med planering och uppföljning av underhållsinsatser av fjärrvärmenätet som finns i Örebro, Kumla och Hallsberg. Avdelningen som jobbar mot fjärrvärmenätet är ett dotterbolag till E.on och kallas numera Navirum Energi.

Med anledning av ett systembyte behövs förstärkning av dig som vill jobba 50 % vid sidan om studierna. Sammanlagt jobbar det idag 35 medarbetare på avdelningen. Du kommer att arbeta i nära samarbete med en kollega som jobbar heltid i rollen som underhållsplanerare. För att lyckas i tjänsten som planerare ser vi att du har en teknisk grundkunskap och en god strukturell förmåga. Det viktigaste är att du är intresserad av planering, processer och uppföljning. Som person tror vi att du är nyfiken, lösningsorienterad och har lätt för att samarbeta i och utanför enheten.

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos E.on, uppdraget är på deltid under terminerna.

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket gör att det krävs en bakgrundskontroll som en del av rekryteringsprocessen.

Du erbjuds
- En arbetsplats med stort fokus på trivsel, samarbete och utveckling i en flexibel miljö
- Att arbeta i flera olika spännande projekt och processer inom underhåll med ett tekniskt fokus

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Resursplanering av underhållsinsatser på daglig basis men framförallt planering på längre sikt
* Identifiering, prioritering och fördelning av nödvändiga insatser
* Beslut kring utförandetider och avgörande av storlek på arbetsstyrkan som ska utföra åtgärdsarbetet
* Ansvar för att säkerställa att arbetet utförs enligt processer och arbetssätt


VI SÖKER DIG SOM
- Är studerande på högskola eller universitet och har minst 1 år kvar av studierna, registreringsintyg behöver kunna uppvisas
- Har mycket goda kunskaper i tal och skrift på svenska då det krävs i det dagliga arbetet
- Besitter goda kunskaper i Excel då det används dagligen

Det är meriterande om du
- I tidigare roll arbetat med resursplanering och uppföljning av processer och projekt
- Har erfarenhet av SAP

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Självgående
- Serviceinriktad
- Strukturerad

Vi lägger stor vikt vid din personlighet till denna tjänst och letar efter dig som är driven och har en vilja av att utvecklas och utmanas. Ett personlighetstest kommer att ingå i processen.

Övrig information


* Start: April
* Omfattning: 50 % flexibla arbetstider och upplägg under vardagar
* Placering: Örebro, Örnsro
* Tjänsten kräver en bakgrundskontroll och är säkerhetsklassad


Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Örebros fjärrvärmenät började byggas under 1950-talet och växer fortfarande. Idag finns det över 440 km distributionsledningar i Örebro-området innefattandes tusentals ventiler och tekniska komponenter som säkerställer funktion och säkerhet. Att förvalta och underhålla distributionsanläggningarna är avgörande för att E.ons kunder ska få den värmeleverans de önskar och för att produktionsanläggningarna ska kunna optimeras. Läs mer om E.on och hur det är att jobba hos dem här!

Ansök nu

Fastighetstekniker till kund i Örebro!

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Feb 15
Just nu söker vi en fastighetstekniker till vår kund i Örebro! Uppdraget är uppskattat till 100% och beräknat att starta omgående och pågå under 3 månader.

Om tjänsten
I rollen som fastighetstekniker kommer du vara en del i ett team som arbetar med reparationer och felavhjälpande underhåll, samt generell tillsyn av fastigheterna.

Rollen är social och serviceinriktad och du ska kunna planera ditt arbete och upprätthålla goda kontakter med hyresgäster, leverantörer och underentreprenörer. I rollen ställs det även höga krav på struktur, digital dokumentation och uppföljning. Vi ser därför att du som söker ser ordning och reda som en självklar komponent i arbetet.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

- Proaktivt arbete och tillsyn för välskötta fastigheter
- Daglig drift och skötsel med fokus på rent, snyggt och tryggt
- Självständigt utföra reparationer och underhållsåtgärder
- Ansvara för att följa upp att beställda arbeten är genomförda
- Systematiskt brandskyddsarbete mm.

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet av att ha arbetat som fastighetstekniker/ fastighetsskötare eller reparatör inom fastigheter.

Du har en bred praktisk kompetens med goda kunskaper inom felavhjälpande underhåll och reparationer. Du är generellt tekniskt intresserad och en duktig problemlösare eftersom du kommer ställas inför olika uppgifter att lösa varje dag. Vi ser gärna att du har en relevant yrkesutbildning. Det är även meriterande om du har kunskaper inom el, vvs och vitvaror. B-körkort är ett krav.

Övrig information

- Start: Omgående
- Uppdragslängd: uppskattat 3 månader
- Omfattning: Heltid
- Placering: Örebro

Ansökan
Låter uppdraget intressant? Skicka in din ansökan snarast då urvalsarbetet och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV samt svara på några frågor. De kandidater som bäst matchar rollen kommer telefonintervjuas och sedan bli kallade till en intervju hos oss på Devotum. Nästa steg är en intervju hos vår kund. Referenstagning på slutkandidater är en del av processen.

Har du några frågor om uppdraget är du välkommen att höra av dig till Sanna Jurén på 072 897 82 65.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Serviceman till Polisområde Örebro

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Feb 20
Är du redo för en större uppgift? Till kansliet Polisområde (PO) Örebro söker vi en serviceman med hög serviceförmåga som trivs med att arbeta både självständigt och med andra. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.

Polisregion Bergslagen är organiserad i tre polisområden: Dalarna, Värmland och Örebro som tillsammans är indelade i 11 lokalpolisområden. PO Örebro sträcker sig över 12 kommuner med såväl storstadsmiljö som lantlig idyll och är indelat i fyra lokalpolisområden: Örebro, Lindesberg, Karlskoga och Hallsberg.

Kansliet på PO Örebro ombildas under vinter/vår 2024. Kansliet kommer att bestå av 4-5 arbetsgrupper med olika inriktningar som t.ex. administration, operativ och strategisk internservice samt operativt polisiärt arbete. I denna tjänst kommer man tillhöra den operativa internservicegruppen.

ARBETSUPPGIFTER
En trolig arbetsuppgift blir att vara med och bygga verksamheten för internservice för en helt ny ledningscentral i Örebro för polis, SOS med flera. Som serviceman har du en viktig funktion där du ger förutsättningar till Polisen att klara av sitt huvuduppdrag. Du servar polisverksamheten med flertalet uppgifter som t. ex:

• Fastighetsunderhåll så som hantering, montering och reparation av inventarier, ljuskällor, lås etc.
• Felanmälan till fastighetsägare
• Möblering av kontor och möteslokaler
• Ansvar över årlig tillsyn av brandutrustning
• Hantering av visst avfall
• Beställning och påfyllning av förbrukningsmaterial
• Arbete i utrustningsförråd
• Post och godshantering
• Att vara medföljare till besökare/hantverkare som inte får röra sig själva i polisens lokaler

Arbetsuppgifterna utförs både självständigt och i grupp. Det är ett fysiskt krävande jobb där du är aktiv större delen av arbetsdagen. Arbetet har även administrativa inslag. Eftersom Polisen har lokaler på flera platser inom PO Örebro kommer du resa mellan lokalerna och utföra arbete utifrån behov.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
• Avslutad fullständig gymnasieutbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som relevant och likvärdig
• God förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska
• God vana av att använda dator som arbetsredskap och förmåga att snabbt sätta dig in i nya system
• B-körkort för manuellt växlad bil

Det är meriterande om du även har:
• Aktuell dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som arbetsgivaren bedömer relevant
• Erfarenhet från serviceyrke där du haft kontakt med kunder


Personliga egenskaper
Vi söker dig som är en lagspelare, som bidrar till att sprida trivsel och arbetsglädje. Du tycker om och har lätt för att samarbeta, samtidigt som du har förmågan att arbeta självgående. Du är genuint intresserad av att hålla en hög service. Du vill även vara med och utveckla verksamheten samt bidra med dina erfarenheter i olika sammanhang.

Arbetstempot är ofta högt och du kommer dagligen att ställas inför händelser och situationer som ställer krav på att du som person är flexibel och stresstålig samt att du har en god förmåga att prioritera, samtidigt som du inte släpper kravet på noggrannhet.

God fysik krävs då tunga lyft förekommer.

Som medarbetare inom polisen förväntas du agera professionellt och ha gott omdöme vilket ska avspeglas i ditt förhållningssätt och bemötande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.


Kontaktpersoner
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef:
Lars Hjärtsjö
Telefonnummer: 070 - 591 84 53
Mejladress: lars.hjartsjo@polisen.se

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig HR-konsult:
Johanna Aikio
Telefonnummer: 076 - 112 65 76
Mejladress: johanna.aikio@polisen.se

ÖVRIGT
Anställningsform: Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning
Arbetsort: Örebro. Tillfälligtvis kan arbete på övriga orter inom PO Örebro förekomma
Arbetstid: Veckoplanerad arbetstid 40h/v. Normalt dagtid men kvälls- och helgarbete kan förekomma vid behov
Tillträde: Enligt överenskommelse
Funktion: Serviceman

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens rekryteringssystem Visma Recruit.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med annonsens referensnummer via brev till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75 STOCKHOLM, eller kontakta ansvarig HR-konsult. Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling. Läs gärna om våra förmåner som anställd hos polisen på https://polisen.se/erbjudande

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetsvärd (vikariat)

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Feb 20
Vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större? Då har du kommit helt rätt. ÖBO tar ett stort samhällsansvar, med ambitionen att vara med och utveckla Örebro i många år framöver. Tillsammans skapar vi ett levande Örebro. Du som person 
Du är en händig person som är serviceinriktad och lösningsorienterad samt tycker om att ha kundkontakter. Du är strukturerad, noggrann och tar ansvar.??? 
 
Vi tror att du är en positiv och utåtriktad person. Du uppskattar ett omväxlande arbete där du får möjlighet att utvecklas och där du också får vara med och skapa positiva upplevelser för andra människor. Du är proaktiv, tycker om att kunna planera ditt arbete på egen hand och du gillar ordning och reda. Du tycker om att arbeta i team och har lätt för att samarbeta med andra men du kan även jobba självständigt. Du trivs med att arbeta nära våra kunder, i och runt våra fastigheter. 
 
Du tycker om att vara en del av en familjär kultur där olikheter får ta plats.   

Vi på ÖBO bryr oss om vem du är, därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.  

ÖBO arbetar utifrån en värdegrund som utgörs av människors lika värde, miljöansvar, samhällsansvar och öppenhet. Viktiga frågor för oss – och vi hoppas att du känner detsamma. 

Din roll 
Huvuduppgiften som fastighetsvärd är att, tillsammans med dina kollegor i teamet, säkerställa förvaltningens grunduppdrag; att det är ”rent, snyggt och tryggt” i det geografiska område du arbetar.? 
 
Du ansvarar för ca 500 lägenheter och har mycket kundkontakter med de hyresgäster som bor i dessa. Du genomför inflyttningsbesök, reparationer och servicearbeten, kontrollerar fastigheterna genom ronderingar och hanterar bosociala ärenden. Reparationer du förväntas utföra kan vara att byta låscylinder, sätta upp gardinbeslag, lösa enklare avloppsstopp, montera brandvarnare etc. Det kan även innebära att du hjälper teamet med andra förekommande uppgifter på området som att hålla snyggt i den yttre miljön. 


Dina kvalifikationer

• Genomförd gymnasieutbildning.
• B-körkort.
• Du har någon form av dokumenterad kunskap kring det som rollen kräver. 
• Meriterande är även kunskap om och erfarenhet av fastighetsförvaltning. 

Anställningsform
Vikariat, heltid med start enligt överenskommelse.

Intresserad? Hör av dig!
Sanela Ahmetovic, områdeschef Norrby, 019-19 42 00.

Peter Gustavsson, facklig representant för Vision. Du når Peter via växeln på tel 019-19 42 00.

Vi behöver din ansökan senast 2024-03-03. Varmt välkommen!

ÖBO (ÖrebroBostäder) är ett allmännyttigt bostadsbolag som verkar i Örebro. I mer än 75 år har vi arbetat för att utveckla Örebro till en levande, trygg och trivsam stad – att bo och leva i. Vi gör det genom att hyra ut och förvalta närmare 23?000 bostäder och över 1?000 kommersiella lokaler. Och genom att bygga om och bygga nytt. Men vi är så mycket mer än en hyresvärd och ett bostadsbolag. Vi bryr oss – om våra hyresgäster, våra medarbetare och om världen omkring oss. Läs mer om hur det är att arbeta hos oss på https://www.obo.se/om-obo/jobba-pa-obo/

Ansök nu

Tungmekaniker/tekniker för kunds räkning i Örebro

Maskinmekaniker/Skogsmaskinmekaniker
Läs mer Sep 15
Vi på Jobwise finns här för att ge våra anställda de bästa möjligheterna att må bra på jobbet och sprida energi på sina uppdrag!
?
Vi på Jobwise tror på att motiverad personal skapar de bästa resultaten. Vår uppgift är därför enkel, vi ska förvalta och väcka motivation genom engagerade och inspirerande ledare ????????

Som anställd på Jobwise så får du inte bara en attraktiv anställning där du omfattas av kollektivavtal ???? och schyssta villkor. Du blir även en del av Jobwise-gemenskapen som består av engagerade ledare med lång erfarenhet från branschen. Din chef kommer vara ditt personliga bollplank och kommer finnas där för dig när du behöver det.

Utöver det så är vi ett av de bemannings och rekryteringsföretag som erbjuder kunder och anställda de senaste digitala lösningarna.

Om rollen
Du ansvarar för att underhålla och reparera Volvos byggmaskiner. Arbetsuppgifterna spänner från installation av diverse tillbehör till att åtgärda plötsliga fel och regelbundet maskinunderhåll. Ditt arbete kan utföras antingen direkt hos klienten eller på kundens filial. Du blir en del av ett team med kompetenta kollegor och får möjlighet att bidra till verksamhetens fortsatta framsteg. Redan från start säkerställer vi att du får adekvat utbildning kring Volvos maskinutrustning för att du ska kunna leverera toppresultat.

Vi söker en individ med tidigare bakgrund som tekniker eller mekaniker inom fordonsområdet. Med den erfarenheten bör du vara bekant med elektronik, maskineri och hydraulsystem. Tidigare arbete med byggmaskiner eller större fordon är en fördel. Flytande kunskaper i svenska och engelska, samt datorvana och B-körkort, är nödvändigt.

I rollen krävs det att du kan identifiera och åtgärda problem, vilket understryker behovet av en problemlösande förmåga. Som individ är du noggrann och uppfinningsrik. Då du kommer att interagera med kunder, förväntas du ha en serviceorienterad inställning, sätta kunden i centrum och alltid uppträda med integritet och vara en bra ambassadör för Jobwise.
Kompetenskraven är

- Relevant erfarenhet som mekaniker eller liknande erfarenhet

- God datorvana
- Behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift

- Körkort B

Detta är även meriterande

- Erfarenhet av att jobba mot tyngre entreprenadmaskiner

- Truck och traverskort

- Heta Arbeten

- Erfarenhet av svetsning

- Tillgång till egen bil


Dina personliga drivkrafter är av stor vikt för oss på Jobwise ????
Vi erbjuder dig
- Möjligheten att vara med i ett team med engagerade medarbetare och ledare
- Bra utvecklingsmöjligheter för den som vill
- En bra relation med en omtänksam chef
- En trygg anställning där du självklart omfattas av kollektivavtal


Om Jobwise
Vi tror på att bra ledare attraherar och bibehåller bra personal. Med den filosofin ska vi skapa det bästa bemanningsföretaget i världen.

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Feb 13
John Ekströms Bygg AB


Grundades 1940 av John Ekström vars son Stieg Ekström har ägt och förvaltat företaget fram till 2021.   Idag ägs och förvaltas beståndet av Stiegs döttrar Anna, Mari och Lena.
John Ekströms Bygg  AB spänner över ett sekel av byggnader. Tack vare det kan vi erbjuda   olika boendemiljöer i ett 70-tal fastigheter i Örebro, Kumla och Nora.
Vi sätter alltid våra hyresgäster i centrum i vår strävan att skapa en trevlig och väl fungerande boendemiljö.   Vi vill att våra hyresgäster ska känna trygghet, trivsel och omtanke.

Om tjänsten

Fastighetsskötare ansvarar för den inre och yttre skötseln av fastigheten.  

Arbetsuppgifterna kan variera, det är vanligt att en och samma person har hand om arbetsuppgifter inom ett bredare område.


Exempel på övergripande uppgifter som ofta ingår i arbetet:
* Kontakt med hyresgäster  

* Det huvudsakliga arbetet är att göra reparationer och övriga snickeriarbeten i lägenheter  
* Snöröjning, grusning och sandning på vintern  


Arbetsuppgifterna för fastighetsskötare kan ibland bestå av mer traditionella sysslor  men även en hel del reparationer,
det är ofta en fördel att ha bred kompetens och kunna jobba med både fastighetsskötsel och teknik.I fastighetsskötarens jobb kan användning av verktyg och maskiner ingå, till exempel traktorer vid exempelvis snöröjning.Du har gymnasial utbildning och har en god förmåga att kommunicera i tal och skrift. Du har goda kunskaper i svenska och engelska  


B-Körkort är ett krav


Tjänsten är en Rekrytering på 100%  
Låter det här intressant och passar in på din profil?
Eller har du kanske frågor kring tjänsten?  
Ring då till Annelie Bergwall-Larsson på Best Bemanning & Rekrytering  
på telefon 019-12 22 88.
Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast!


Urval kan komma att ske löpande, så sök redan idag!

Ansök nu

Servicetekniker, Örebro

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Feb 5
Vill du bygga din framtid och utvecklas inom ett marknadsledande företag med Volvos starka varumärke inom anläggningsmaskiner? Då kan du vara den vi söker för omgående anställning med huvudanläggningen i Örebro som utgångspunkt.

Vi söker en ansvarstagande, hängiven och engagerad servicetekniker för entreprenadmaskiner. Vill du också se till att livet med Volvos maskiner blir enklare, effektivare och mer hållbart, kan du bygga en riktigt spännande framtid hos oss på Swecon. Vi tar hand om varandra och sätter din säkerhet på arbetsplatsen före allt annat. Vi bryr oss lika mycket om dig som vi gör om våra maskiner.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Att utföra service och reparationer på Volvos entreprenadmaskiner. Arbetet innefattar allt från montage av olika utrustningar, akuta reparationer till förebyggande underhåll och arbetet utförs både på plats hos kunden eller på vår anläggning. Du kommer att jobba i team som stöttar varandra och du är självklart delaktig i utvecklingen av arbetsuppgifterna och verksamheten. Vi ser till att du redan från start får de utbildningar du behöver inom Volvo CEs maskiner för att du ska klara dina arbetsuppgifter på ett bra sätt.
För att lyckas och trivas i rollen

Har du:

- Ett genuint maskin- och motorintresse - bilar, entreprenadmaskiner, lastbilar, traktorer
- Kunskap inom el, teknik och hydraulik
- Behärskar svenska i såväl tal som skrift
- Kunskaper i engelska
- Goda datorkunskaper
- Körkort B

Är du:

- Strukturerad
- Kreativ och lösningsorienterad
- Ansvarstagande och självgående
- Serviceminded och gillar att samarbeta med andra
- Kundfokuserad och förtroendeingivande

Vi erbjuder dig
Ett spännande och fartfyllt arbete som ger utrymme för frihet, initiativtagande och eget ansvar. Du har många kontaktytor både externt och internt, och tas emot av ett härligt gäng nya kollegor.

Placering

Du utgår från anläggningen i Örebro. På anläggningen välkomnas du av nitton trevliga och engagerade kollegor.

Så här ansöker du
Du ansöker till tjänsten online. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast 2024-03-03.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter

Mats Lundberg, platschef, telefonnummer, 010-556 15 64
Tomas Welander, fackligt kontaktombud IF Metall, 010-556 28 56

Välkommen med din ansökan!

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är exklusiv återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Vi marknadsför, säljer och servar Volvos entreprenadmaskiner samt erbjuder ett flertal olika tjänster och kompletterande produkter. Sweconkoncernen finns även representerad i Estland, Lettland och Litauen samt delar av Tyskland. Med drygt 665 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett tryggt och spännande arbetsliv som kännetecknas av kreativitet samt frihet under ansvar.

Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 4,5 miljarder kr.

Ansök nu

Arbetsledare till Driftenheten, Behrn arena

Idrottsplatsvaktmästare/Idrottsplatsarbetare
Läs mer Feb 17
Örebro är en attraktiv plats för våra medborgare och föreningar och staden växer och utvecklas i snabb takt. Stadskärnan, närheten till naturen och det spännande kultur- och fritidsutbudet gör att många vill flytta hit och stanna kvar. Det skapar möjligheter men ställer också krav på oss.

Är du rätt person att anta utmaningen? Vill du möta föreningar, skapa förutsättningar för ett attraktivt föreningsliv för Örebroarna. Då är du rätt person för tjänsten. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten 
Välkommen till oss på Driftenheten, Behrn Arena! Vi utvidgar nu vårt team med en arbetsledare. Som arbetsledare hos oss kommer du leda teamet, och tillsammans kommer ni se till att våra anläggningar hålls i toppskick. I den här rollen förväntas du ta initiativ, att se vad som behövs göras, samt planera och fördela arbetsuppgifterna till kollegorna i teamet. Vi tror därför att du har goda ledaregenskaper och förmåga att skapa engagemang och motivation hos andra, samt en god praktisk förståelse för vårt uppdrag på idrottsanläggningarna.

Behrn arena består av anläggningar både för gräs- och issport och du förväntas ha en god kontakt med de föreningar som hyr anläggningarna genom en löpande dialog för att skapa bra förutsättningar för samarbete. Vi tror att du med ett positivt och lösningsfokuserat förhållningssätt kommer bistå våra kunder, besökare och föreningar med en mycket god service. Vi ser det även som ett plus om du har ett idrottsintresse, erfarenhet av- och förståelse för föreningslivets önskemål och behov vid de olika anläggningarna.  

Vi befinner oss just nu i ett spännande utvecklingsarbete. Vi fokuserar bland annat på att effektivisera våra arbetssätt och få in mer av digitaliseringen i verksamheten. Därför ser vi gärna att du som söker tycker det är en rolig utmaning att tänka nytt och bidra till vår gemensamma resa framåt. Är du den vi söker?

Varmt välkommen med din ansökan!

Exempel på arbetsuppgifter:

• samordna, informera, instruera medarbetare och svara för den dagliga arbetsledningen
• kontaktperson med föreningslivet, fastighetsförvaltare och andra enheter
• schemaläggning
• samordnare för inköp av varor och tjänster
• representera organisationen på ett tydligt sätt
• ansvara för att utvecklingen inom arbetsområdet följs
• arbeta och dokumentera i de verksamhetssystem som finns

Om arbetsplatsen
Enheten är placerad inom Kultur- och fritidsförvaltningen och arbetsplatsen är centralt belägen vid Behrn/Eyra-området i Örebro. Vi är idag 25 anställda på Driftenheten fördelat på arbetsplatserna Behrn, Idrottshuset och Trängens IP. Du kommer i din roll som arbetsledare ha lite drygt 10 medarbetare i arbetsgruppen. 

Läs mer om våra idrottsanläggningar på: orebro.se/idrottsanlaggningar!

Kvalifikationer
Som arbetsledare behöver du vara trygg, stabil och ha god självinsikt och kan skilja på det personliga och professionella. Du arbetar bra med andra människor och kan lyssna, kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har ett positivt och lösningsfokuserat förhållningssätt. Som person har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och tycker det är roligt att tänka till för att lösa problem som uppkommer, stora som små. Då tjänsten är en ledarroll behöver du kunna leda, motivera och förse andra med befogenheter där du även kan kommunicera på ett tydligt sätt. Du är en person som tar initiativ, sätter i gång aktiviteter och uppnår resultat och kan även se helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Då en del av arbetet är administrativt behöver du även kunna planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt samt ha en god datavana för att kunna hantera de verksamhetssystem som finns. 

Vi ser gärna att du har ett idrottsintresse och förståelse för föreningslivets önskemål och behov vid de olika anläggningarna.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• gymnasieutbildning
• B-körkort för manuellt växlad bil
• erfarenhet av administrativt arbete
• erfarenhet av arbete/god kunskap i Office 365
• god kännedom inom idrott, föreningsliv och evenemang 

Meriterande:

• erfarenhet av arbetsledning 
• tidigare praktisk vana av arenaskötsel
• erfarenhet av schemaläggning
• kunskap om idrottens logik gällande seriesystem, olika krav och förväntningar som ställs på anläggningar
• erfarenhet av arbete i offentlig verksamhet
• erfarenhet av att arbeta i verksamhetssystemen Interbook go, Raindance och W3D3

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 1 juni

Antal tjänster: 1 

Tjänsten tillsätts om erforderliga beslut fattas.

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 3 mars.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Ledande Montör/Projektledare inom Elkraft sökes till kund inom Green Energy

Ledande montör, el
Läs mer Jan 24
För kunds räkning letar vi efter Ledande Montörer samt Projektledare med Elkraft/Elnäts-bakrund som vill vara en nyckelperson på kundens spännande resa inom Green Energy. I bolaget får du chansen att arbeta med tekniskt avancerade arbetsuppgifter inom batterilagringsprojekt, solceller och elfordon.

Vad innebär rollen som ledande montör?:

I rollen som Ledande Montör kommer du att leda installationen och driftsättningen av betydande batterilagringsprojekt runt om i Sverige. Ditt arbete kommer även att omfatta installation av solceller och elfordonsladdare, vilket ger dig en varierande och dynamisk arbetsvardag. Utöver det tekniska ansvaret kommer du att vara projektledarens högra hand och ha ansvar för att koordinera materialleveranser, hålla samman underentreprenader och säkerställa att arbetet genomförs enligt plan. Vidare kommer du följa upp/rapportera ÄTA-arbeten, daglig arbetsledning och samordning med projektledaren, beställare, tekniker och underentreprenörer.

Vad innebär rollen som projektledare?

I rollen som projektledare kommer du att leda utbyggnaden av laddare för elfordon, från start till mål. Du kommer att vara ansvarig för kundkontakt, projektering, och anbudsprocessen. Efter vinsten av affären kommer du att projektleda installationen och överlämningen till kunden. Resor och kundkontakter kommer att vara en naturlig del av arbetet, främst i mellersta Sverige.

Du ansvarar för att framgångsrikt driva projektet mot uppsatta mål, säkerställa en bra ekonomi och nöjda kunder. Eftersom vi växer inom närliggande områden som solenergi och energilagring, finns möjligheter att utvecklas och delta även i dessa projekt.

Om kund:

Företaget är experter på installation av solceller och laddboxar för elfordon, lastbilar och fartyg. Deras energieffektiva lösningar inkluderar även LED-belysning och smart energilagring. Med bred erfarenhet strävar de alltid efter det bästa gröna alternativet för varje företag.

Dina kvalifikationer:

Flera års relevant arbetslivserfarenhet av arbete med eltekniska anläggningar.
Du har bakgrund inom Elkraft eller Elnät
Flytande kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
B-körkort.


Vidare är följande meriterande:

Erfarenhet av energilagring, laddning av elfordon eller solcellsanläggningar.


Vi värdesätter också om du har följande egenskaper:

Lösningsorienterad
Noggrann
Strukturerad


Fortsatt intresserad av rollen? Vad kul! Då får du mer än gärna ansöka med ett CV så hör vi av oss för ett eventuellt nästa steg i processen.

Den här rekryteringsprocessen administreras av Job Solution Consulting, och kunden har begärt att alla frågor angående tjänsten hanteras av Job Solution Consulting. Om du blir antagen till den här rollen kommer du att agera som konsult via Job Solution Consulting. Målbilden i detta konsultuppdrag är att efter 6 månader övergå till att bli direktanställd hos kund. Under tiden som konsult hos oss är du ansluten till kollektivavtal med mera.

För eventuella frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till mig. Du når mig på fredrik.hovstadius@jobsolution.se

Ansök nu

Elektriker

Serviceelektriker, installation
Läs mer Feb 8
Vi på Futurum Fastigheter söker nu ytterligare en kollega till vårt team! Vill du utvecklas i din roll som elektriker och samtidigt bidra till utvecklingen av våra fastigheter? Då kan det vara dig vi söker!
Om tjänsten
Som elektriker hos oss arbetar du med felsökning och mindre installationer. Arbetet innebär daglig tillsyn med förebyggande och akut service samt drift av tekniska installationer. I arbetet ingår också ronderingar av våra solcellsanläggningar samt att ha en tät kontakt med våra kunder i vårt fastighetsbestånd. Vi ser gärna att du bidrar med dina egna tankar och idéer gällande teknikutveckling och underhåll samt att du ser vidareutbildning inom ditt arbetsområde som en möjlighet.
För att lyckas i rollen ser vi att du har:
El-teknisk utbildning på gymnasienivå eller annan likvärdig utbildning
Giltigt ECY certifikat
Kunskap i ritningsläsning och el-dokumentation
Goda kunskaper i teknik
Datakunskap för återrapportering och hantering i driftsdokumentation
B-körkort

Det är meriterande om du har:
Flera års erfarenhet inom el-service
Auktorisation A/AL

Som person ser vi att du är analytisk, ordningsam och serviceinriktad. Du har lätt för knyta nya relationer och kan hålla en god och professionell dialog med kunder och samarbetspartners. För att lyckas i arbetet behöver du även ha en god förmåga att kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra då vi jobbar i team. Vidare ser vi att du kan arbeta strukturerat både efter givna instruktioner men även efter egna initiativ med förmåga att kunna ta egna beslut.
Vårt erbjudande till dig
Du blir en del av ett härligt team som tillsammans skapar en trivsam miljö. Vi erbjuder dig varierande och stimulerande arbetsuppgifter på en arbetsplats som uppmuntrar till utveckling. Du får tillgång till egen servicebil under arbetstiden 07.00 – 16.00 och arbetet stäcker sig över hela Futurums fastighetsbestånd. Vi vill gärna bidra till en aktiv fritid och erbjuder därmed flextid, friskvårdsbidrag samt eget gym.
Låter det intressant?
Tjänsten är en heltidsanställning med sex månader provanställning.
Sista ansökningsdag är 1 mars 2024. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Då vi eftersträvar en jämställd arbetsorganisation ser vi gärna kvinnliga sökande till tjänsten.
Utdrag från belastningsregistret kommer att begäras ut innan anställning kan bli aktuell.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att mejla till Anders Melin, El-ansvarig / anders.melin@futurumfastigheter.se eller till Kristofer Engvall, chef för Specialistgruppen / kristofer.engvall@futurumfastigheter.se.
Varmt välkommen med din ansökan!
?
Om arbetsgivaren - Futurum Fastigheter AB
Futurum Fastigheter i Örebro AB är ett helägt kommunalt fastighetsbolag som utvecklar, förädlar och förvaltar miljöer där våra barn och ungdomar tillbringar stor del av sin tid. Barnen och ungdomarna är våra kunder. Vi äger och förvaltar skolor, förskolor, brandstationer och fritidsanläggningar i Örebro kommun. Futurum fastigheter äger och förvaltar idag ca 400 000 kvm lokaler.
Läs mer om oss på www.futurumfastigheter.se

Ansök nu

Skadetekniker - Örebro

Lastbilsmekaniker
Läs mer Jan 18
Är du en driven tekniker som trivs med ett varierande jobb och värdesätter goda utvecklingsmöjligheter? Nu söker Tage Rejmes Lastvagnar AB sin nya skadetekniker!

Om företaget

Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen finns representerad med 25 anläggningar för försäljning, service och reparationer på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3 miljarder kronor och har 700 medarbetare.

Tage Rejmes Lastvagnar AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Tage Rejmes Lastvagnar AB är auktoriserad återförsäljare av Volvo lastvagnar och bussar. Företaget driver verksamhet i Norrköping, Linköping, Motala och Tranås. Förutom lastvagns- och bussförsäljning bedrivs leasing- och serviceverksamhet samt försäljning av transportutrustning, reservdelar, tillbehör och drivmedel. Företaget omsätter cirka 320 miljoner kronor.  

Din framtid

Du kommer arbeta på vår skadeverkstad i Örebro och tillsammans med övriga kollegor möta våra kunder och se till att deras besök i verkstaden blir så kort och korrekt som möjligt. 

Rejmes ledord är trovärdighet, skyldighet och ansvar och för oss är det en självklarhet att det ska genomsyra både vår och din vardag. Rejmes Lastvagnar är ett företag i ständig förändring och vi jobbar löpande med förbättringar både för kunden men självklart även för dig som medarbetare.Hos Rejmes blir du en del av Sveriges största servicenätverk som kommer kunna erbjuda dig både kompetens - och personlig utveckling.Personliga egenskaper och kvalifikationer

Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse.
Relevant utbildning.
Erfarenhet av arbete med lastbil eller entreprenadmaskiner.
Erfarenhet av plåt, plast och svetsarbete. Svetslicenser är meriterande.
Erfarenhet av ram och riktarbete på tunga sidan meriterande.
Ett gott kundbemötande.
Körkort B (krav), samt C och D är meriterande.


För att trivas i rollen bör du vara lösningsorienterad, kundfokuserad och ordningsam. Rollen kommer att kräva att du är noggrann och har en hög känsla för kvalité. 

Övrigt

I denna rekrytering samarbetar Tage Rejmes Lastvagnar AB med Kraftsam Rekrytering och Bemanning. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Olivera Cvetkovic på olivera.cvetkovic@kraftsam.se.

Externa rekryteringsbolag och säljare undanbedes vänligen men bestämt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Reservdelsman - Örebro

Reservdelsspecialist/Bildelsspecialist
Läs mer Jan 22
Om företaget

Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmeskoncernen finns representerad med 25 anläggningar för försäljning, service och reparationer på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3 miljarder kronor och har 700 medarbetare.

Tage Rejmes i Örebro Lastvagnar AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Tage Rejmes i Örebro Lastvagnar AB är auktoriserad återförsäljare av Volvo lastvagnar och bussar. Företaget bedriver verksamhet i Örebro, Nyköping, Askersund, Katrineholm och Lindesberg. Förutom lastvagns- och bussförsäljning bedrivs leasing- och serviceverksamhet samt försäljning av transportutrustning, reservdelar, tillbehör och drivmedel. Företaget omsätter cirka 400 miljoner kronor.  

Din framtid

I rollen som reservdelsman hos oss ansvarar du för att betjäna både interna och externa kunder. Du kommer att spela en nyckelroll i företaget genom att säkerställa tillgången på reservdelar för våra mekaniker i verkstaden och fungera som en viktig länk mellan lager och verkstad. Du lägger betoning på att säkerställa att rätt reservdelar finns tillgängliga för att upprätthålla en hög servicegrad.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

• Fungera som en central länk mellan lager och verkstad.

• Prioritera att ha tillgång till rätt reservdelar för att upprätthålla hög servicegrad.

• Granska lager- och lagervärden samt genomföra inventering.

• Övervaka varuflöden för bibehålla korta ledtider.

• Bidra till att upprätthålla ordning, struktur och noggrannhet på avdelningen.

• Främja en positiv arbetsmiljö genom att bidra till god stämning och samarbete.Erfarenhet och personliga egenskaper

Som individ präglas du av en stark drivkraft och resultatinriktning, redo att omfamna utmaningar och aktivt bidra till förbättringar inom vår lagerverksamhet. Du har en analytisk förmåga och en unik förmåga att balansera helhetsperspektiv med detaljfokus när det gäller att optimera processer.

Vi ser även att du har:

• B-körkort.

• Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

• Tidigare erfarenhet från fordon/lastbilsbranschen.

• Förmåga att arbeta självständigt och ta initiativ.

• God kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta med olika avdelningar inom företaget.

Övrigt

Tjänsten är en bemanning och om allt känns rätt för dig och för vår kund gå över till en tillsvidareanställning hos Tage Rejmes i Örebro Lastvagnar AB.

Tage Rejmes i Örebro Lastvagnar AB samarbetar med Kraftsam Rekrytering och Bemanning. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Olivera Cvetkovic på olivera.cvetkovic@kraftsam.se

Externa rekryteringsbolag och säljare undanbedes vänligen men bestämt.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Mekaniker

Lastbilsmekaniker
Läs mer Feb 12
Om företaget
Nordic Truck Bodies Örebro har sedan många år tillbaka hjälpt nöjda kunder med deras lastbilar. Verksamheten på NTB Service i Örebro är i högsta grad allround. Här utförs de allra flesta typer av arbeten på transportfordon och dess påbyggnationer.

NTB utför även ”Besiktningsservice” där de besiktar, reparerar och släcker eventuella besiktnings 2:or så kunden kan hämta ett färdigt fordon. NTB Service utför skåp-, chassireparationer och lackering. De utför allt från enklare elfel till totalhaveri. NTB gör alltså allt från att byta ventiler i däcken till att reparera stora brandskador eller dikeskörningar. NTB Service servar, underhåller och reparerar lätta och tunga lastbilar, små och stora skåpbilar, bussar och specialbyggda fordon.

Kunder kommer hit när de har bekymmer, behöver service, justering, reparation eller översyn.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu fler erfarna fordonsmekaniker som vill ta sig ann nya utmaningar. Som fordonsmekaniker kommer du att utföra service och reparationer på framförallt lastbilar.

I ditt dagliga arbete kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter, allt från enklare service till kvalificerad felsökning, diagnos och reparationer.

Du förväntas självständigt kunna genomföra dina arbetsdagar och ta initiativ till att utveckla ditt arbete.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har en fordonsutbildning och/eller har hunnit skaffa dig flera års erfarenhet i branschen. Du bör känna dig bekväm och kunnig i din roll som mekaniker och ha en bra erfarenhet från problemlösning och felsök. Du bör vara hungrig och sugen på att utvecklas i din yrkesroll.

Du är en social lagspelare som uppskattar att ingå i ett team samtidigt som du kan driva ditt eget arbete framåt.
Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och serviceinriktad samt har hög arbetsmoral. Du har en utpräglad känsla för kundens behov och önskemål.

-B-körkort krävs för tjänsten. Meriterande med C-kort.
-Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Information och kontakt
Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Örebro. Arbetstiderna är 7-16 måndag till fredag.
Tillträde enligt överenskommelse.

Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansökningar tas endast emot via hemsidan.
Har du några frågor är du välkommen att kontakta Emma Karlsson 054-400 31 11.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Ansök nu

Buss & lastbilsmekaniker / tekniker

Bussmekaniker
Läs mer Jan 9
Är du en driven mekaniker eller har ett stort mekaniskt intresse? Sök tjänsten redan idag.

Din framtid

Som buss/lastbilsmekaniker/tekniker arbetar du med allt från service till kvalificerad felsökning, diagnostisering samt reparationer. Du har ett stort eget ansvar att arbeta strukturerat och självständigt. Hos oss är stämningen familjär och du får stora möjligheter att påverka din arbetsdag och utveckling. Våra medarbetare är vår största tillgång och därför ger vi de bästa förutsättningarna att växa, både i karriären och som person.

Du kommer att trivas om du:

Tycker om varierande arbetsuppgifter som ställer höga krav på teknisk kompetens
Gillar att arbeta snabbt och effektivt mot kvalitét och lösningar
Är driven och hungrig i ditt yrkesutövande och vill göra skillnad
Är serviceinriktad och förstår kundens behov.


Vi söker dig som:

Är utbildad mekaniker
Har erfarenhet av tunga fordon / bussar / personbilar
Erfarenhet av elarbete är meriterande.
Kan arbeta både självständigt och i grupp
Behärskar svenska i tal och skrift
B-körkort , meriterande är även C, D-körkort


Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Elektriker Örebro

Installationselektriker
Läs mer Feb 2
Elektriker till Örebro

Bli en i vårt gäng! Är du en duktig elektriker inom service eller installation som gillar ordning och reda och att skapa goda kundrelationer. På Bravida är vi riktigt duktiga på det vi gör och vi gör jobbet ordentligt. Nu söker vi dig som vill utvecklas tillsammans med oss i Örebro - varmt välkommen med din ansökan!

Ditt nya jobb                                                                                                                                            Som elektriker på Bravida arbetar du i team eller självständigt i många olika typer av uppdrag. Ingen dag är den andra lik. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av exempelvis:


• Service och/eller Installation inom el
• Installation, utredningar och felsökningar
• Daglig kontakt med våra kunder

Beroende på din bakgrund och drivkraft finns det möjligheter inom både service och installation oavsett inriktning blir du ansvarig för att dina uppdragen utförs enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. 

Ditt nya team                                                                                                                                            På Bravida EL Örebro/Hallsberg är vi ca 100 medarbetare, som är ett gott gäng, och som sätter kunden i fokus samtidigt som vi värdesätter att ha roligt tillsammans. Vi utför alla slags installationer inom el och säkerhet och våra kunder är byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner. Hos oss får du, förutom en trygg arbetsplats med trevliga kollegor, arbeta med spännande och utmanande projekt. Vi växer ständigt och har alltid många utmanande projekt på gång vilket gör att du verkligen behövs i vårt lag. 

Din bakgrund


• Fullt utbildad elektriker
• ECY – certifiering med några års erfarenhet från yrket
• B-körkort
• Behärskar svenska i tal och skrift

Som person trivs du i ett arbete med många kontaktytor där du tillsammans med andra utför ett bra jobb med kundens bästa i fokus. Du är en erfaren, ansvarstagande och driven Elektriker med flera år inom yrket.

Bravida som arbetsgivare?  

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.??Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.? 

Förutom fina förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.?? 

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi!? 

Intresserad?  

Sista ansökningsdatum: 2024-02-29

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Tveka inte att söka och kom gärna med frågor om du funderar på något!

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Ansök nu

Skadetekniker personbilar

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jan 8
SKADETEKNIKER - ÖREBRO
Är du en driven tekniker som trivs med ett varierande jobb och värdesätter goda utvecklingsmöjligheter?

Nu söker Tage Rejmes Bil AB sin nya skadetekniker!

Om företaget

Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen finns representerad med 25 anläggningar för försäljning, service och reparationer på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3 miljarder kronor och har 700 medarbetare.

Tage Rejmes i?Örebro Bil AB?ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Företaget säljer Volvo, Renault?och Dacia person- och transportbilar, bedriver leasing, skadecenter, serviceverksamhet samt försäljning av reservdelar, tillbehör och drivmedel. Dessutom driver vi Hertz biluthyrning. Företaget har ca 160 anställda och finns representerat i Örebro, Askersund.

Din framtid

Du kommer arbeta på vår skadeverkstad i Örebro och tillsammans med övriga kollegor möta våra kunder och se till att deras besök i verkstaden blir så kort och korrekt som möjligt. 

Rejmes ledord är trovärdighet, skyldighet och ansvar och för oss är det en självklarhet att det ska genomsyra både vår och din vardag.

Tage Rejmes Bil AB är ett företag i ständig förändring och vi jobbar löpande med förbättringar både för kunden men självklart även för dig som medarbetare.Hos Tage Rejmes blir du en del av Sveriges största servicenätverk som kommer kunna erbjuda dig både kompetens - och personlig utveckling.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse
Relevant utbildning
Erfarenhet av arbete med krockade fordon.
Erfarenhet av plåt, plast och svetsarbete. Svetslicenser är meriterande
Ett gott kundbemötande
Körkort B (krav), samt C och D är meriterande


Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består i att reparera alla typer av skador; plåt, glas och plastarbeten på de bilmärken som vi representerar. Det är meriterade om du har vana av att arbeta med struktur och riktbänksarbeten. Våra arbetssätt bygger på att du har god datorvana då vi jobbar digitalt genom vår process, som stämplas och dokumenteras i programmen Cabas och Cabplan. Felkodsavläsning och programmering är också viktiga delar som kräver datorvana.Rejmes satsar på att ligga i framkant vilket innebär att du kommer att få en gedigen utbildning på?de?bilmärken vi hanterar på skadecenter.

För att matcha profilen har du/är du: har tidigare erfarenhet av plåt och/eller lackeringsarbeten. strukturerad och gillar att leverera kvalitet och resultat har initiativförmåga och uppskattar eget ansvar en lagspelare som har lätt för att kommunicera.

Övrigt

I denna rekrytering samarbetar Tage Rejmes Bil AB med Kraftsam Rekrytering och Bemanning. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Olivera Cvetkovic på olivera.cvetkovic@kraftsam.se

Externa rekryteringsbolag och säljare undanbedes vänligen men bestämt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Tekniker Personbil & LCV

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Dec 18
Jonsson Bil stärker nu upp inför framtiden och söker tekniker/mekaniker. Bilbranschen står inför en häftig omställning och en ny tids mobilitet i både kundperspektiv och kundupplevelse, digitalisering fortskrider i hög takt, nya drivmedel med elektrifiering som fokus, nya sätt att äga sina bilar på, och vikten av enkelhet och stöttning i bil-ägandet.


Vi har växt med fler nya varumärken och breddat vårt utbud och därför behöver vi stärka personalstyrkan i Örebro. Är du erfaren bil-/lastbilsmekaniker eller är du nyutbildad och vill växa och utvecklas är du välkommen till oss på Jonsson Bil.


Som fordonstekniker hos oss på Jonsson Bil förstärker du serviceteamet och blir en viktig del i vår målsättning ”Örebros mest nöjda kunder”. Som person är du noggrann, strukturerad och en lagspelare. Arbetet är mångsidigt med arbete såväl med nybilar som begagnade bilar och flera moment som hör bilen till.

Ansök nu

Global Technical Service Engineer

Servicetekniker, maskin
Läs mer Feb 1
Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With
cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction
equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm,
Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries.
Learn more at www.epirocgroup.com.

Are you ready to embark on a journey where innovation meets cutting-edge technology? Epiroc Technical Service is searching for a dynamic individual to join our Material Handling department as a Global Technical Service Engineer. This is your chance to not only contribute to the evolution of mining but to shape the future of sustainable, efficient, and safe industry practices.

Your team
As pioneers in electrification within mining and construction, Epiroc is dedicated to revolutionizing the industry. Our commitment to innovation is driven by a vision to accelerate the transformation towards a safer, more efficient, and sustainable future. Join us in reshaping the landscape of mining through our Battery electric products for material handling.
Watch this YouTube video for a glimpse into Epiroc’s Battery electric products for material handling: Battery electric Video

Your mission
As a Global Technical Service Engineer in our Material Handling team, you will be at the forefront of daring to think new. Collaborate with a global team, challenge the status quo, and be part of shaping the future of sustainable mining. Your role involves supporting the success of the Battery Electric Vehicle product portfolio, enhancing competence in our Customer Centers (CC), and driving continuous product improvement. This is a unique opportunity to blend technical expertise with client support and training. 

Your Profile
We are seeking an individual with a strong technical education background in engineering or BEV technology and computer skills. Bring your innovative mindset, helpful demeanor, analytical skills, and passion for product development. A relevant university degree or equivalent engineering background with professional experience is preferred.
Your technical expertise, computer literacy, and report writing skills are complemented by proficiency in English. Strong organizational, planning, communication, and presentation skills, coupled with solid troubleshooting abilities, are essential. Join us in redefining the future of mining through innovation and digitalization. Dare to think new with Epiroc! 

Location and travel
This position will be located in Örebro, Sweden and the role will require international travel.

Life at Epiroc
By joining our team, you can expect an atmosphere of creativity, innovation, and workplace diversity. You will be a part of a group of skilled and helpful colleagues who live by our core values: Collaboration, Commitment, and Innovation. We work in a global environment with over 113 different nationalities!
In addition to the fact that we have a culture that is characterized by development combined with having a good balance between work and leisure, there are some things that makes us a little extra proud to work at Epiroc:  
* Global career opportunities
* Epiroc University, for your own competence development
* Community involvement
* Benefits package, which amongst other things include flexible working hours and bonus.


Application and contact information
Please send your application, including CV and personal letter, by creating an account in our recruitment system as soon as possible but no later than 2024-02-29. We review applications on a rolling basis. Please note that due to regulations, we cannot handle applications received through email.
For questions about the position please contact hiring manager: Dennis Pribisalic, Group Manager Technical Service, Material handling, dennis.pribisalic@epiroc.com
For questions about the recruitment process or application please contact: Nesrin.kaddoura@epiroc.com
We have already made our choices regarding advertising channels and consulting providers, and kindly request not to be contacted regarding such inquiries.

Ansök nu

Larmtekniker till Örebro

Installationstekniker
Läs mer Jan 29
Vi söker en säkerhetsexpert/tekniker till Örebro 

Om Tjänsten

Som säkerhetsexpert/tekniker hos oss på Verisure supporterar du våra kunder både nya och befintliga. Du kommer dels montera och installera nya hemlarm men också hjälpa till vid eventuell service, batteribyten, uppgraderingar eller utökningar av kundernas larmsystem. Vi värnar om våra kunder och vill alltid leverera en kundupplevelse i världsklass. Hos oss får du en arbetsplats med hög energinivå och teamkänsla men också möjligheter för personlig utveckling. 

Du kommer att jobba hos oss på Revir Sverige AB , som är marknadsledande leverantör och franchisetagare till Verisure Sverige AB av larm till villa och lägenhet. 

Vi erbjuder dig

·     Attraktiv lönemodell med grundlön, provision och bonussystem 

·     Kollektivavtal och tjänstebil 

·     Gedigna sälj- och serviceutbildningar 

·     En stabil arbetsplats med lång branscherfarenhet 

·     Marknadens mest innovativa tjänster och produkter 

Vi söker dig som har 

·     Har B-körkort 

·     Behärskar svenska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande 

·     Är fri från anmärkningar i belastningsregistret 

·     Har stort kundfokus och hög integritet 

·     Drivs av att arbeta mot uppsatta mål 

·    Teknikintresserad 

·   Händig

Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail på grund av GDPR.  

Under rekryteringsprocessen tar vi utdrag ur belastningsregistret och gör en kreditupplysning.  

Läs gärna mer om oss på vår Karriärsida eller följ oss på vår Instagram . 

Har du frågor? Kontakta rekryteringsteamet på jobb@verisure.se. Märk ämnesraden med den ort du är intresserad av att jobba i. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Besiktningstekniker

Installationstekniker
Läs mer Feb 7
Har du ett genuint teknikintresse och dokumenterad fordonskunskap? Trivs du att arbeta kvalitetsinriktat, självständigt och att ta eget ansvar?

Då kan detta vara ett spännande jobb för dig!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Arbetet består huvudsakligen av att utföra trafikvärdighets- och funktionskontroller med statusbedömning (Grundtillsyn) på Försvarsmaktens fordon och fordonssystem. Det är en viktig roll där du kvalitetssäkrar och bidrar till att säkerställa funktionalitet och god arbetsmiljö. Inriktningen är mot lätta och tunga fordon.

Arbetet sker på våra fasta kontrollstationer men även på andra orter och platser såväl nationellt som internationellt där Försvarsmakten bedriver sin verksamhet. Resor kan förekomma.Vi erbjuder dig

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Verksamheten erbjuder stor variation och komplexitet vilket innebär goda utvecklingsmöjligheter och förutsättningar för intern karriärrörlighet. Våra anställda har ett flertal olika förmåner, bland annat:


• Kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov och dina karriärsmål
• Tre timmar träning i veckan på arbetstid och du kan få ersättning för träningskläder och startavgifter
• Bra balans mellan arbete och fritid med flexibel arbetstid samt 28-35 semesterdagar beroende på din ålder
• Lönetillägg vid föräldraledighet och VAB samt möjlighet att växla semesterdagar mot extra pensionsavsättning.

Kvalifikationer


• Fullföljd två eller treårig fordonsteknisk utbildning med inriktning fordonsmekaniker. Alternativt annan utbildning eller kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
• Några års arbetslivserfarenhet företrädesvis som besiktningstekniker eller fordonsmekaniker eller arbetslivserfarenhet som Försvarsmakten bedömer likvärdig.
• Kunskaper i MS-Officepaketet företrädesvis Excel och Word
• C körkort
• Uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift
• Svenskt medborgarskap

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är ansvarstagande och van att arbeta självständigt med hög kvalitet. Du är noggrann, strukturerad och har initiativförmåga. Du är serviceinriktad, lösningsorienterad och prestigelös med god social förmåga. Du är nyfiken och flexibel och klarar av att arbeta i en föränderlig miljö. Då arbetsflödet varierar så är det viktigt att du kan hantera flera olika projekt samtidigt.

Meriterande


• Akademisk examen företrädesvis teknikingenjör.
• Genomgått grundutbildning för besiktningstekniker med lägst tilläggsutbildning tunga fordon. (K1, K2).
• Försvarsmaktens mekanikerutbildning
• Högre körkortsbehörighet än C
• Kunskap och erfarenhet av arbete med statusbedömning på fordon
• Kunskap och erfarenhet av arbete i stödsystem som lift och PRIO.
• Genomförd värnpliktsutbildning.


För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (Läs mer på forsvarsmakten.se).

Övrigt
Arbetet medför resor i tjänsten såväl inrikes som utrikes.
Tjänsten är en civil befattning. Anställningen är en heltids tillsvidareanställning som inleds med 6-månaders provanställning.
Placeringsort är Örebro och tillträde snarast eller enligt överenskommelse. I anställningen ingår internationell arbetsskyldighet.

Välkommen med din ansökan senast 2024-02-28. Din ansökan ska innehålla CV samt ett personligt brev. Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att konta Hr-generalist Sofi Kartlsson på sofi.karlsson@mil.se 010-35 033 48

 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 800 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Rekrytering av blivande kyltekniker till Klimatpartner!

Servicetekniker, maskin
Läs mer Feb 7
Klimatförändringen har ökat behovet av att spara energi och bromsa växthuseffekten. Det har ökat efterfrågan på tjänster inom kyla och värme. Huvudskälet är den gröna omställningen, där växthuspåverkande köldmedier fasas ut och ersätts av naturliga köldmedier. Det teknikskiftet maximerar energieffektiviteten och minimerar klimatavtrycket. Vi söker fler som är intresserade av teknik och som vill bidra till ett bättre klimat. Det här är framtiden både för dig och klimatet.

Klimatpartner är ett av flera bolag som i samarbete med moderbolaget NCG (Nordic Climate Group) tagit fram ett praktiskt utbildningsprogram. Programmet riktar sig till personer med ett starkt tekniskt intresse och ger dem möjlighet att genomgå en certifiering som kyltekniker. Utbildningen inkluderar dedikerat mentorskap i samband med praktiskt arbete ute på fältet samt teoretisk utbildning.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Klimatpartner en kyltekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Klimatpartner.

Klimatpartner, beläget i Örebro grundades år 2016 och är idag 19 medarbetare med omfattande erfarenhet inom kylområdet. Klimatpartners vision är att vara det självklara valet när det kommer till klimatsmarta lösningar och hjälper idag allt från fastighetsägare, privatpersoner till industrier.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
Denna rekrytering genomförs till Klimatpartner som är ett dotterbolag till NCG (Nordic Climate Group). Tjänsten inleds med en grundlig introduktion till branschen och rollen, där du kommer att tilldelas en erfaren handledare för daglig vägledning. Samtidigt som du får praktiskt lärande hos Klimatpartner, får du parallellt teoretisk utbildning via NCG Academy, koncernens interna utbildningsprogram. Målet är att du ska certifieras som kyltekniker inom en tidsram på 12 till 24 månader.

Exempel på kurser som tillhandahålls av NCG Academy:
-Kylteknik
-Termodynamik
-Elsäkerhet
-Heta arbeten

Arbetsuppgifter
Hos Klimatpartner kommer du arbeta med både större och mindre nyinstallationsprojekt samt serviceuppdrag. Kunderna inkluderar fastighetsägare, privatpersoner och industrier. Tillsammans med dina kollegor arbetar du med installation av kylsystem och ser till att de uppfyller kvalitetsstandarder. Kundkontakt är också en del av arbetsuppgifterna.

Vi söker dig som:
B-körkort samt hanterar det svenska språket i tal och skrift. Du har ett stort tekniskt intresse och är öppen för att lära dig nya saker.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom elektriker/ styr och regler/ fordonsmekaniker eller VVS och ventilationsmontör, men det är inte ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Klimatpartner. Du trivs med att utmana dig själv när det gäller tekniska utmaningar. Vi är övertygade om att du drivs av att jobba efter uppsatta mål och att du uppskattar mötet med nya människor. Vidare är du kommunikativ och har förmågan att anpassa dig till varje enskild kund och situation för att leverera service i världsklass.

Ansökan och rekryteringsprocess
När du ansöker till programmet kommer du inledningsvis att få besvara ett antal frågor där du redogör ditt intresse för rollen. Då personliga egenskaper, motivation och engagemang är av största vikt ser vi fram emot att ta del av varför just du ska ta en plats i utbildningen. Efter inskickad ansökan kommer du även att få ett mailutskick med länk till ett personlighetstest och ett test kopplat till logisk slutledningsförmåga som du behöver genomföra med godkänt resultat för chans att gå vidare i rekryteringsprocessen.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, rekrytering
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mia Haaster

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Elektriker

Serviceelektriker, installation
Läs mer Jan 10
Just nu söker vi både entreprenadelektriker och serviceelektriker.


Vill du ha ett jobb där du längtar efter måndagen? ???? Välkommen till oss på EAS!


Vi kan el, det är sen gammalt. Men vi är också riktigt vassa på att trivas och må bra när vi jobbar.
Hos oss får du varierande arbetsuppgifter och möjlighet till utveckling + härlig gemenskap med aktiviteter efter arbetstid.
Ett jobb att trivas på

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jan 26
Adolf Lindgrens stiftelse äger och driver fastigheten Centralpalatset i centrala Örebro med 60 lägenheter och 23 lokaler. Centralpalatset är ett byggnadsminne och vi arbetar med en långsiktig förvaltning för att bevara denna pärla på bästa sätt och upprätthålla byggnadens höga kvalitet.
Är du en erfaren och allround fastighetsskötare som gillar service och att arbeta med gamla byggnader då kanske du är rätt person för oss.
Som person behöver du vara flexibel, lösningsfokuserad ,gilla att arbeta i team och att möta människor.
Arbetsuppgifterna är varierande och kan anpassas till viss del. Exempel är rondering, felavhjälpning, reparationer och underhåll, städning och renhållning, besiktningar, kontakt med hyresgäster, övervakning av driftsystem.
Har du kunskaper inom värme, vvs, snickeri eller el är det meriterande.
Datavana krävs då vår ambition är att arbeta mer och mer digitalt med t.ex. felanmälan och dokumentation.
I teamet ingår, förutom denna tjänst, VD, assistent och fastighetsskötare/projektledare.
Arbetet är på deltid eller heltid beroende på vad du har för kunskaper och erfarenheter och vad vi kan lägga in i tjänsten.
Tillträde enligt överenskommelse.
Kollektivavtal Almega tjänsteavtalet
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Feb 2
Trivs du med ett praktiskt arbete där du får möjlighet att arbeta självständigt i ett sammansvetsat team? Har du erfarenhet av arbete inom exempelvis el, drift, VVS kyla eller ventilation och vill ha ett nytt omväxlande arbete i en myndighet med ett viktigt uppdrag? Då har vi arbetet för dig! 

Huvudsakliga arbetsuppgifter 
Huvudsakliga arbetsuppgifter är fastighetsskötsel av Försvarsmaktens förhyrda fastigheter inom till exempel el, VVS, kyla, ventilation styr och regler. Vi utför både tillsyn och skötsel samt planerat och felavhjälpande underhåll. 

Det är ett varierande arbete med olika utmaningar varje dag. Många gånger får man använda sin egen förmåga och kreativitet för att hitta lösningar på problem som kan uppstå, vilket kräver kvalitétstänk och noggrannhet. 

Vi erbjuder dig 
I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Verksamheten erbjuder stor variation och komplexitet vilket innebär goda utvecklingsmöjligheter och förutsättningar för intern karriärrörlighet. Våra anställda har ett flertal olika förmåner, bland annat:


• 3 timmar träning i veckan på arbetstid och du kan få ersättning för träningskläder och startavgifter
• Bra balans mellan arbete och fritid med flexibel arbetstid samt 28-35 semesterdagar beroende på din ålder 
• Lönetillägg vid föräldraledighet och VAB samt möjlighet att växla semesterdagar mot extra pensionsavsättning.

Kvalifikationer 


• Gymnasial utbildning företrädesvis inom driftteknik, fastighetsautomation, elektriker, kyltekniker eller annan gymnasial utbildning i kombination med motsvarande kompetens som erhållits via arbetslivserfarenhet
• Körkort *B***


Meriterande 


• Erfarenhet av arbete inom Försvarsmakten
• Erfarenhet av arbete med drift och underhåll av anläggningar, VVS, kyla, ventilation eller andra arbetsuppgifter som Försvarsmakten bedömer som relevant för tjänsten. 


Personliga egenskaper 
Vi söker dig som är positiv och som trivs med ett praktiskt arbete. Du är noggrann, ansvarsfull och van att arbeta självständigt. Du har en stolthet och vilja att utföra ett gott hantverk. Att du dessutom lägger stort fokus på samarbete och lojalitet till dina kollegor gör att du kommer passa i detta gäng. 
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (Läs mer på forsvarsmakten.se). 

Övrigt 

Befattningen är tillsvidare och inleds med 6 månaders provanställning för dig som är anställd inom Försvarsmakten. Placeringsort är Örebro och tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Resor i tjänsten ingår i arbetet.

 

Välkommen med din ansökan senast 2024-02-25
Din ansökan ska innehålla CV samt ett personligt brev. 
Vill du veta mer om befattningen så är du välkommen att kontakta HR-generalist Sofi Karlsson sofi.karlsson@mil.se 010-3503348

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 800 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Projektledare till Vattenfall Services AB!

Installationselektriker
Läs mer Jan 25
Vi söker dig som vill vara en del av omställningen från fossila bränslen till elektrifieringen i Sverige. Är du en erfaren elektriker som vill ta nästa steg i din utveckling? Här väntar en spännande roll där du kommer få ta mycket ansvar och både leda projekt och arbeta ute i fält. Låter det här som ditt nästa steg? Sök idag!

OM TJÄNSTEN

Vattenfall Services AB är Sveriges största producent av förnybar el och är nu i full gång med arbetet med E-mobility. Totalt driver Vattenfall runt 30?000 laddpunkter i norra Europa och siffran stiger snabbt. För att snabba på omställningen till e-mobilitet och möta den växande efterfrågan på elektrisk laddning måste Vattenfall tillhandahålla en lättillgänglig laddinfrastruktur. I denna roll får du möjligheten att vara en del av denna resa och i din roll både projektleda och vara delaktig i installationen av laddpunkterna.

Du erbjuds


* Att bli en del av ett av Sveriges största bolag, där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter
* En bred och varierad roll, där du får ta stort ansvar
* En flexibel arbetsplats, med kontor på flera orter och möjlighet att arbeta hemifrån


ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Projektledning
* Idrifttagning och montering ute i fält
* Beredning av elkraft- och installationsprojekt
* Underhåll, service och felavhjälpning för laddinfrastruktur och stationsutrustning
* Ansvara för att följa VS styrande dokument samt lagkrav för kvalitet
* Konstruktionsanpassningar arbetsmiljö, inom elsäkerhet och miljö
* Konfigurering och provning av kontrollanläggningar


VI SÖKER DIG SOM
- Är utbildad elektriker och har några års erfarenhet som minst
- Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift, då rollen innebär dokumentation på båda språken
- Har B-körkort

Det är meriterande om du:


* Är utbildad inom elkraft
* Har erfarenhet från elkraftsbranschen


Som person är du:


* Självgående
* Initiaitvtagande
* Affärsmässig
* Anpassningsbar


Övrig information


* Start: Efter överenskommelse
* Omfattning: Heltid, 7-16
* Placering: Örebro/Arboga/köping, men finns stor flexibilitet i ort och möjlighet att jobba hemifrån. Resor förekommer i tjänsten.


Blir du aktuell för tjänsten kommer en säkerhetsprövning genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vattenfall ägs till 100 procent av svenska staten och är en av Europas största elproducenter. I Sverige är Vattenfall största producenten av förnybar el. Vattenfalls huvudprodukter är el, värme och gas. När det gäller el och värme är Vattenfall verksamt inom alla länkar i värdekedjan: produktion, distribution och försäljning. När det gäller gas består Vattenfalls verksamhet av försäljning. Dessutom bedriver de energihandel.

Ansök nu

Fordonstekniker till Fordon/Verkstad

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Feb 9
Till vår verkstad som är belägen i nya moderna lokaler på Berglunda behöver vi ersätta pensionsavgångar och söker nu två serviceinriktade fordonstekniker med inriktning på personbilar.

Vill du arbeta tillsammans med oss i våra nya fräscha lokaler och se till att Örebro Kommuns alla fordon är säkra att köra och fungerar?
Som medarbetare hos oss på Teknik- och serviceförvaltningen får du ett meningsfullt jobb i en bred, samhällsviktig verksamhet som berör alla örebroare. Varje dag.


Om tjänsten
Som fordonstekniker blir du en del av ett team på 14 personer vars främsta uppgift är att se till att Örebro kommun rullar. Vi har ett tätt samarbete med utförandesidan gällande entreprenadmaskiner och med hemtjänsten gällande personbilar. Totalt har vi 850 fordon i vår vagnpark med allt från elmopeder till väghyvlar. Vi har även en egen smedja där vi utför reparationer och tillverkning av diverse konstruktioner. 

Exempel på arbetsuppgifter:

• service och reparationer på Örebro kommuns fordon och dess påbyggnader
• skriftlig rapportering av utfört arbete

Om arbetsplatsen
Verksamheten Fordon äger och förvaltar Örebro Kommuns alla fordon och har 35 anställda. Kommunens verkstad reparerar, servar och underhåller kommunens alla fordon. Allt från små fordon till stora väghyvlar och våra kunder är enbart interna. Vi finns numera i nyrenoverade lokaler beläget på Berglundavägen 24 och ingår i Teknik- och serviceförvaltningen. 

Kvalifikationer
För att trivas och lyckas i denna roll är du ansvarstagande och kvalitetsmedveten men även social och har lätt för att samarbeta med andra. Arbetet är mycket varierande och ställer höga krav på flexibilitet och uppfinningsrikedom. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift och en god fysik.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• fordonsteknisk gymnasieutbildning eller motsvarande inriktning
• B körkort, manuell 
• allmän datavana

Meriterande:

• några års dokumenterad erfarenhet som bilmekaniker
• truck kort
• AC certifierad
• innehar allmänna elektronikkunskaper
• erfarenhet av entreprenadmaskiner
• erfarenhet av gasdrift i fordon
• erfarenhet av eldrift i fordon
• erfarenhet av lackeringsarbeten
• erfarenhet av fordons el
• erfarenhet av felsökning med felkodsdator

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidare 

Sysselsättningsgrad: 100%

Arbetstid: vardagar 07:00-16:00 

Tillträde: enligt överenskommelse 

Antal tjänster: 2

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 25 februari. 

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Resande Servicetekniker

Underhållsmekaniker
Läs mer Jan 22
Resande Servicetekniker sökes för stora uppdrag till NKR

NKR Demolition Sweden AB är en verksamhet, som specialiserar sig på entreprenader inom rivning, sprängning, krossning, asbestsanering samt röjning av byggnader, fabriker och tomter.  Vi är ett privatägt företag med våra rötter djupt förankrat i Sverige sedan många år. För vidare information besök företagets hemsida  www.nkr-rivning.se . Vi har kontinuerligt stora projekt på gång och ser en stark tillväxt framöver   varför vi söker en servicetekniker till företaget.

Som servicetekniker  hos NKR Demoliton Sweden AB arbetar du på fältet med service, underhåll och felsökning. Du utgår ifrån hemmet och trivs med att vara på resande fot samt har en livssituation som gör att du kan vara hemifrån en stor del av veckan. Vi har mer än 60 enheter i gång på våra rivningsplatser i hela Skandinavien allt ifrån vår minsta 1,5 ton maskin till vår största 110 ton maskin. Ditt arbetsfält är till stor del Stockholm och Göteborgs området, men hela Skandinavien är upptagningsområdet för tjänsten.

Vi söker dig  med erfarenhet som servicetekniker. Men även du som är utbildad mekaniker eller liknande och som är i början av ditt yrkesliv som servicetekniker är intressant för oss. Du har goda kunskaper inom el, mekanik, ritningsläsning samt kan svetsa och pressa hydraulslangar.

Arbetsuppgifter är allt ifrån att hålla koll på serviceintervaller samt göra reparationer och underhållsarbete till att ta del i inköp av reservdelar och förbrukningsmaterial samt koordinera servicepersonal från andra företag m.m.

Det viktigaste för oss är att du har ett genuint intresse för yrkesområdet och ett gott praktiskt handlag då arbetet ställer krav på skicklighet och förståelse. Det är viktigt att du ser möjligheter i stället för problem, är serviceinriktad, noggrann och trivs i samarbete med andra. Du gillar att lösa tekniska problem där du får utlopp för din kreativitet och samtidigt får använda din tekniska kompetens. Att du har en kostnadsmedvetenhet och långsiktighet i de arbete du utför ser vi som en självklarhet. Dokumentation är en daglig rutin i ditt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

Körkort, klass B.
Giltigt maskinförarbevis
Goda kunskaper i Svenska och Engelska krävs
Utbildad mekaniker/smed
Vi erbjuder

Ett utmanande arbete där du själv planlägger dina arbetsrutiner i ett bra arbetsklimat.
Ett arbete där du utvecklas inom en modern entreprenörsverksamhet.
Ett arbete där kvalitet, säkerhet och miljö står i högsta prioritet.
Har jobbat med entreprenadmaskiner, och service / underhåll
Ny fullutrustad servicebil
Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan". Urval sker löpande!

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Andreas Jansson på Headscout, andreas@headscout.se

Ansök nu

Kontorsvaktmästare

Kontorsvaktmästare
Läs mer Feb 9
Vill du vara med i ett toppenteam och ge vaktmästarstöd i några av våra stora kommunala lokaler, ingå i en flexibel och rörlig verksamhet med hög servicenivå och tekniska lösningar i framkant - då har vi arbetet för dig! Vi söker en kontorsvaktmästare med hög social kompetens och som har god samarbetsförmåga.

Om tjänsten

En kontorsvaktmästare samarbetar nära sina kollegor men utför även många arbetsuppgifter på egen hand. Tydliga uppdrag i en aktiv miljö utför vi vaktmästeritjänster på sex av våra större kommunala arbetsplatser. Vi utför delvis även tekniskt stöd för möten och vi alla arbetar och dokumenterar genom våra digitala verktyg. Arbetet sker på kontorstider och vi har idag vår vaktmästerilokal på Rådhuset men utför servicearbeten dagligen på alla arbetsplatser som ingår i vårt uppdrag. 

Exempel på arbetsuppgifter:

• tillhandahålla vaktmästeristöd och serviceinsatser i kontors- och möteslokaler
• löpande underhåll av inventarier, tillsyn av lokaler samt enklare reparationer
• inköp och fakturering
• tillhandahålla flytthjälp, utför vissa transporter, montering och enklare reparationer
• administrativa arbetsuppgifter
• bistå med teknikstöd vid större möten
• dokumenterar i verksamhetssystem 

Om arbetsplatsen
Som kontorsvaktmästare ingår du i en arbetsgrupp med andra kontorsvaktmästare som utför arbete både enskilt och som ett team. Vaktmästeriet tillhör enheten Kontorsservice som är ett fantastiskt gäng på 20 personer med både administratörer och kontorsvaktmästare. Tillsammans erbjuder Kontorsservice en hög servicenivå inom många olika stödfunktioner på några av våra största kommunala arbetsplatser.

Kvalifikationer
Vi ser att du som söker måste vara flexibel i ditt arbete och har en god samarbetsförmåga. Då du kommer ha kontakt med ett stort antal medarbetare i Örebro kommun krävs också ett serviceinriktat tänk och att du har en hög social kompetens. Du skall kunna arbeta självständigt och samtidigt ha en stark teamkänsla, vara flexibel och ha lätt för att lära dig nya saker. Uppdraget kräver att du har en god fysik och är duktig på att prioritera. Du behöver även ha en förmåga att kunna utrycka dig väl i svenska, både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• avslutad gymnasieutbildning
• goda kunskaper inom Officepaketet (Office 365)
• B-körkort

Meriterande:

• erfarenhet av vaktmästeri eller liknande uppdrag 
• teknisk kompetens

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Övrig information
Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 25 februari.

Intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu