Installation, drift, underhåll jobb i Örebro

Hitta lediga jobb som Installation, drift, underhåll i Örebro. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Örebro från den arbetsgivaren.

Servicerådgivare

Reservdelsspecialist/Bildelsspecialist
Läs mer Jul 11
Är du en fena på administration, serviceinriktadoch villvara ansiktet utåt mot våra kunder?Nusöker vi en Servicerådgivare som kanta emot våra kunder och se till att de får bästa möjliga service
Din Roll
På verkstan i Örebro kommer du ha en central roll där du möter alla våra kunder och sköter bokningarna samt lager. Arbetsuppgifterna kan även bestå avatt hanterakrockärenden mot försäkringsbolag, fakturerar kunder, kontrollerar inkommande fakturor men ävenövrigt förekommande administrativt arbete. Duhar ett nära samarbete med både verkmästaren och VD i dina arbetsuppgifter men även övriga kollegor.
Dina egenskaper
Vi ser gärna att du har erfarenhet som servicerådgivare och om det är inom tungafordon är det meriterande. Utöver det är det viktigt att vara serviceinriktad, engageradoch trivas i en flexibel arbetsmiljö. Har du även en positiv "kan göra" attityd, social förmågaochvärdesätter samarbete med dina arbetskamrater ser vi det som ett plus.
Kunskaper i KOBRA och CABASär meriterande.Fordonsteknisk utbildning är också meriterande då du ska planera och prioritera arbetet i verkstan.
Det administrativa ordningssinnet är A-O då det är du som har hand om bokningarna och kundens upplevelse.
· Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav
· B-körkort - krav
· C- eller CE-körkort - meriterande
· Erfarenhet från fordonsbranschen är meriterande
Vi erbjuder:
Hos oss får du ett varierat arbete med stort eget ansvar. Vi är ett familjärt gäng med stort engagemang som har kul på jobbet.Vi erbjuder utbildningar och möjlighet att växa i företaget.
Tjänsten är en 100% tillsvidareanställning.Vi tillämpar sex månaders provanställning samt individuell lönesättning.
Arbetstid 7-16
Självklart vill vi att våra medarbetare mår bra och håller sig friska och erbjuder därför friskvårdsbidrag.
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Lastvagnsverkstan i Örebro AB är en del avSvenska Neoplan koncernen som är generalagent för Neoplan bussar och MAN lastbilar. Koncernens huvudsakliga inriktning är service, försäljning, finansiering och transporter i buss- och lastbilsbranschen.

Ansök nu

Fastighetstekniker till Örebro

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 24
Välkommen till Victoriahem, ett fastighetsbolag där både hyresgäster och personal trivs! Att vi har kommit så här långt är tack vare alla drivna, engagerade och kunniga medarbetare. Vår arbetsmetod är frihet under ansvar, tillsammans med en prestigelös anda som gör att vi vågar tänka nytt och prova nya idéer. Vi tar idag hand om ca 40 000 familjers hem och vi fortsätter växa. Nu hoppas vi att även du vill vara med på vår resa!
Vårt fastighetsbestånd i Örebro består av 600 lägenheter och vårt områdeskontor ligger på Varbergagatan 161. Vi är ett drivet och engagerat team om 8 personer med olika roller såsom miljövärd, fastighetstekniker, fastighetsskötare, uthyrare, förvaltare och områdeschef. Nu söker vi dig som vill ta dig an rollen som fastighetstekniker och utvecklas tillsammans med oss!
Om tjänsten
I rollen som fastighetstekniker kommer du vara en del i ett team som arbetar med reparationer och felavhjälpande underhåll, samt generell tillsyn av fastigheterna. Rollen är social och serviceinriktad och du ska kunna planera ditt arbete och upprätthålla goda kontakter med hyresgäster, leverantörer och underentreprenörer. I rollen ställs det även höga krav på struktur, digital dokumentation och uppföljning. Vi ser därför att du som söker ser ordning och reda som en självklar komponent i arbetet.
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:
Utföra reparationer och underhållsåtgärder
Åtgärda felanmälningar från hyresgäster
Ronderingar
Ansvara för att följa upp att beställda arbeten är genomförda
Arbeta med planerat underhåll och proaktiva åtgärder
Systematiskt brandskyddsarbete mm

Din profil
Arbetslivserfarenhet från en roll som fastighetstekniker eller reparatör
Utbildning med inriktning fastighetsteknik, alternativt erfarenhet som vi bedömer likvärdig
Körkort klass B
Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift
Erfarenhet av VVS, El och/eller vitvaror är meriterande

I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser därför att du som söker är en driven lagspelare som trivs med att ta egna initiativ och driva din arbetsdag framåt. Det är viktigt att du gillar att ha kontakt med människor, är serviceinriktad och har ett professionellt kundbemötande. Du tycker om att skapa trivsel och förtroende i kontakten med våra hyresgäster. Vidare trivs du med eget ansvar, gillar att engagera dig och vill vara med och utveckla bostadsområden på flera nivåer.
Vi erbjuder
Victoriahem är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget, samtidigt som vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner, där vi dagligen utvecklas både som individer och bolag.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Örebro
Bakgrundskontroll är en del av rekryteringsprocessen

Ansökan
Vi kommer löpande att läsa ansökningarna, så sök gärna så snart som möjligt. Du ansöker till tjänsten via länken nedan. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta förvaltare Filip Malmqvist på mail filip.malmqvist@victoriahem.se.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Bilplåtslagare till Werksta Örebro Bettorp

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Apr 19
Är du rätt person för utmaningen att leverera högsta kvalitet som bilplåtslagare i vår fräscha anläggning i Örebro för bl.a. BMW, Honda, Tesla, Kia, Porsche, Mitsubishi, Hyundai och NIssan.
Din profil
Vi söker dig som är erfaren bilplåtslagare med minst fem års erfarenhet. Du ska ha förmågan att arbeta självständigt, vara serviceinriktad, engagerad och noggrann. Det är viktigt för oss att du blir en i gänget, att du har stor social kompetens och god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har datavana samt förstår hur tidsstämpling fungerar. Tjänsten förutsätter att du har B-körkort. Du behärskar svenska väl i tal och skrift.
Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med många olika bilmärken och hantera såväl små reparationer som stora strukturskador.
Exempel på arbetsuppgifter;
– Byta och rikta karossdetaljer
– Svetsa, limma och nita
– Demontering och montering
– Samverka med planering, skadeberäknare och arbetsledare för att skapa goda resultat
Vi erbjuder dig
Werksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Du får bli del i en organisation med mycket engagerade medarbetare. Läs mer om vad vi kan erbjuda på vår karriärsida.
Vid frågor om tjänsten, kontakta gärna platschef Henrik Ewertsson 070- 593 82 07.
Om Koncernen Werksta
Werksta Örebroen del avSveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werksta vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 30 verkstäder med ca 600 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 40 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werksta ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med ca 60 verkstäder samt 13 verkstäder i Norge. Werkstas huvudägare är investeringsfonden Procuritas.

Ansök nu

Erfaren bilmekaniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jul 3
Örebro Bilservice söker ny medarbetare. Verkstaden är kopplad till Speedy Bilservice verkstadskedja och är belägen på Aspholmen i Örebro.
Som bilmekaniker hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara service och reparation av personbilar. Meriterande om du kan felsökning.
Tjänsten är på heltid med arbetstid måndag till torsdag 07.30-17.00, fredagar 07.30-15.00.
Anställningen inleds med 3-6 månaders provanställning.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Skadetekniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jun 18
Som skadetekniker hos Rejmes jobbar du med moderna och miljömedvetna metoder för att återställa våra kunders skadade bilar till perfekt skick.
Vi söker dig som är en erfaren skadetekniker eller som genomgått någon av branschens godkända utbildningar till skadecenter i Örebro. Det är viktigt att du har en positiv inställning och vill utveckla dig samt att du gillar nya utmaningar.

Du kommer att ingå i ett väl sammansvetsat team med god stämning.
Huvudsakliga arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består i att reparera alla typer av skador; plåt, glas och plastarbeten på de bilmärken som vi representerar. Det är meriterade om du har vana av att arbeta med struktur och riktbänksarbeten. Våra arbetssätt bygger på att du har god datorvana då vi jobbar digitalt genom vår process, som stämplas och dokumenteras i programmen Cabas och Cabplan. Felkodsavläsning och programmering är också viktiga delar som kräver datorvana.

Rejmes satsar på att ligga i framkant vilket innebär att du kommer att få en gedigen utbildning på?de?bilmärken vi hanterar på skadecenter.
För att matcha profilen har du/är du:

har tidigare erfarenhet av plåt och/eller lackeringsarbeten.
strukturerad och gillar att leverera kvalitet och resultat
har initiativförmåga och uppskattar eget ansvar
en lagspelare som har lätt för att kommunicera
Har B-körkort
Är du dessutom serviceinriktad, glad och social så kommer du att passa in bra hos oss. Det viktigaste för oss är att du har initiativförmåga och gillar att leverera kvalitet och resultat. Att du är driven och vill lära dig mer om yrket.
Vi erbjuder en spännande och kreativ arbetsmiljö i ljusa, fräscha och moderna lokaler. LEAN är en naturlig del av vår vardag då vi dagligen arbetar med att förbättra oss.
Välkommen med din ansökan!
Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo (personbilar och lastbilar), Renault, Dacia, Maxus, BYD, JAC och XBus. Rejmekoncernen erbjuder service och reparationer i 24 verkstäder på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3,4 miljarder kronor och har ca. 700 medarbetare.

Tage Rejmes i?Örebro Bil AB?ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Företaget säljer Volvo, Renault?och Dacia person- och transportbilar, bedriver leasing, skadecenter, serviceverksamhet samt försäljning av reservdelar, tillbehör och drivmedel. Dessutom driver vi Hertz biluthyrning. Företaget har ca 160 anställda och finns representerat i Örebro, Askersund.

Erfarenhet från skadereparationer

Ansök nu

Tekniker till skadecenter

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jun 18
Som tekniker hos Rejmes jobbar du med moderna och miljömedvetna metoder för att återställa våra kunders skadade bilar till perfekt skick.
Vi söker dig som är en erfaren tekniker eller som genomgått någon av branschens godkända utbildningar till skadecenter i Örebro. Det är viktigt att du har en positiv inställning och vill utveckla dig samt att du gillar nya utmaningar.

Du kommer att ingå i ett väl sammansvetsat team med god stämning.
Huvudsakliga arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består i att byta skruvade karossdetaljer, demontera & montera i hop bilar som ska in på vår plåtverkstad, byta mekaniska delar som skadats. Våra arbetssätt bygger på att du har god datorvana då vi jobbar digitalt genom vår process, som stämplas och dokumenteras i programmen Cabas och Cabplan. Felkodsavläsning och programmering är också viktiga delar som kräver datorvana.

Rejmes satsar på att ligga i framkant vilket innebär att du kommer att få en gedigen utbildning på?de?bilmärken vi hanterar på skadecenter.
För att matcha profilen har du/är du:

har tidigare erfarenhet från verkstadsarbete

är noggrann, strukturerad och gillar att leverera kvalitet och resultat
har initiativförmåga och uppskattar eget ansvar
en lagspelare som har lätt för att kommunicera
Har B-körkort
Är du dessutom serviceinriktad, glad och social så kommer du att passa in bra hos oss. Det viktigaste för oss är att du har initiativförmåga och gillar att leverera kvalitet och resultat. Att du är driven och vill lära dig mer om yrket.
Vi erbjuder en spännande och kreativ arbetsmiljö i ljusa, fräscha och moderna lokaler. LEAN är en naturlig del av vår vardag då vi dagligen arbetar med att förbättra oss.
Välkommen med din ansökan!
Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo (personbilar och lastbilar), Renault, Dacia, Maxus, BYD, JAC och XBus. Rejmekoncernen erbjuder service och reparationer i 24 verkstäder på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3,4 miljarder kronor och har ca. 700 medarbetare.

Tage Rejmes i?Örebro Bil AB?ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Företaget säljer Volvo, Renault?och Dacia person- och transportbilar, bedriver leasing, skadecenter, serviceverksamhet samt försäljning av reservdelar, tillbehör och drivmedel. Dessutom driver vi Hertz biluthyrning. Företaget har ca 160 anställda och finns representerat i Örebro, Askersund.

Erfarenhet från fordonsverkstad

Ansök nu

Elmontör sökes i Örebro!

Ledande montör, el
Läs mer Apr 16
Uppdraget
I rollen som elmontör kommer du få arbeta med felsökning ochreparationer men mestadels montage av elskåp eller mindre komponenter. Du kommer få arbeta efter ritning eller beskrivning både självständigt och i team.
Vem du är
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av montagearbeten, gärna inom elindustrin. Du som söker kan även ha bakgrund som snickare eller ha ett intresse för att meka med exempelvis bilar.
Som person söker vi dig med en positiv inställning, engagemang och stor drivkraft att varje dag göra ditt bästa på jobbet.

Erfarenhet
Tidigare erfarenhet som montör, mekaniker eller reparatör

Eller
Intresse för att meka, renovera, snickra etc...

Arbetstider
Måndag-Fredag kl 7-16
Tillsättning
Omgående eller enligt överenskommelse

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Elmontör sökes i Örebro!

Ledande montör, el
Läs mer Mar 29
Uppdraget
I rollen som elmontör kommer du få arbeta med felsökning ochreparationer men mestadels montage av elskåp eller mindre komponenter. Du kommer få arbeta efter ritning eller beskrivning både självständigt och i team.
Vem du är
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av montagearbeten, gärna inom elindustrin. Du som söker kan även ha bakgrund som snickare eller ha ett intresse för att meka med exempelvis bilar.
Som person söker vi dig med en positiv inställning, engagemang och stor drivkraft att varje dag göra ditt bästa på jobbet.

Erfarenhet
Tidigare erfarenhet som montör, mekaniker eller reparatör

Eller
Intresse för att meka, renovera, snickra etc...

Arbetstider
Måndag-Fredag kl 7-16
Tillsättning
Omgående eller enligt överenskommelse

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Traineeprogram Beredningstekniker – Skaraborg

Distributionselektriker
Läs mer Mar 28
Har du några års arbetslivserfarenhet inom teknik, konstruktion eller energi och vill ta en ny riktning i karriären? Vill du vara med i utvecklingen av Sveriges elnät och arbeta i en nyckelposition med stora möjligheter i en växande bransch? Då är detta rätt chans för dig! Hela energibranschen upplever stor brist på Beredningstekniker och därför väljer ONE Nordic, som en ledande aktör i branschen, att i augusti 2024 starta upp ett nio månaders traineeprogram för att säkerställa långsiktig försörjning av medarbetare inom detta område.
ONE Nordic är en av Sveriges största leverantörer av både tekniska konsulttjänster och underhåll och entreprenad inom energisektorn. ONE Nordics ambition är att alltid ligga i täten när det gäller att bistå energiproducenter, distributörer och energianvändare. Vi bygger, underhåller, digitaliserar och optimerar våra kunders anläggningar. Det är vårt ansvar att de följer de senaste miljö-, kvalitets-, och lagkraven samt att de är så effektiva som möjligt.
Vi arbetar med kunder över hela landet inom flera olika verksamhetsområden inom energisektorn såsom elnät, vattenkraft, vindkraft, energimätning. Som trainee hos oss får du möjlighet att arbeta inom flera av områdena i spännande kundprojekt med de mest kända och största aktörerna på marknaden. Några av våra största kunder är E.ON, Ellevio, Vattenfall, Fortum, Trafikverket och Stockholms stad.
Vad gör en Beredningstekniker?
Tjänsten som Beredningstekniker är ofta varierande med olika arbetsuppgifter och många kontaktytor. Du arbetar i team tillsammans med projektledare, montörer och projektadministratörer och ni tillsammans ansvarar för att driva projekten på ett säkert och lönsamt sätt. Som Beredningstekniker tar du fram beslutsunderlag, utreder och projekterar nybyggnations- och underhållsprojekt inom Sveriges elnät. Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Utföra el-utredning, fältmätning och markundersökning
Upprätta materialspecifikation, arbetskarta och andra beredningshandlingar som behövs för arbetets utförande
Bistå med konstruktion, förberedande tekniska underlag (montagehandlingar) och tidsuppskattning inför produktionen
Bistå med tekniska lösningar, nätberäkningar och ekonomiska kalkyler
Hålla kontakt med markägare, kunder och myndigheter
Säkerställa dokumentation och uppföljning

Som trainee på ONE Nordic blir du anställd hos en av Sveriges största leverantörer av tekniska tjänster, underhåll och entreprenad inom energisektorn.
Vi erbjuder:
En anställning på en av våra lokala avdelningar
Marknadsmässig ingångslön
Genomarbetat program för hela traineeperioden som kombinerar ordinarie arbete med ett påkostat utbildningsprogram
Stöd av en handledare under hela programmet
Vidareutbildningar efter traineeprogrammets slut för att bli certifierad Beredningstekniker
Brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter och personlig utveckling i en starkt växande bransch

Vem kan söka till Traineeprogrammet? Vi söker dig som har en relevant utbildning inom el tillsammans med några års arbetslivserfarenhet gärna med inriktning mot el, teknik, konstruktion och/eller energi. Då rollen som Beredningstekniker innebär ett nära samarbete med såväl kollegor som kunder och andra intressenter är det viktigt att du har god kommunikativ förmåga och trivs i en roll med många kontaktytor.
Noggrannhet, driv och god struktureringsförmåga är också viktiga egenskaper för att lyckas i rollen. Som entreprenör värdesätter vi att du arbetar bra såväl självständigt som i grupp samt är serviceinriktad med stort affärsfokus. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta ute i fält sedan tidigare.
Ansökan och frågor Ansök genom att kontakta rekryterare Lina Sahlberg på 073-079 53 99 eller lina.sahlberg@one-nordic.se. Vi kommer att intervjua löpande och programmet kan vara fullsatt innan sista ansökningsdag.Fackliga kontakter: Ola Skogström, 0705-64 84 92 (Unionen) Bengt Persson, 0705–925110 (Ledarna)

Ansök nu

Servicetekniker Örebro

Serviceelektriker, installation
Läs mer Jul 2
Arbetsbeskrivning

I rollen som servicetekniker utgår du från Örebro som bas med arbete på tillverkande industrier. Du hjälper dessutom kunder över hela Sverige och Norden. Vi uppskattar att du kommer resa och ha i ca 50 övernattningar per år. Ditt arbete innebär både förebyggande och akut underhåll av gasanläggningar, där du samarbetar nära med automations-, el- och driftpersonal på platsen. Vid mer komplexa problem eller större projekt samarbetar du med kollegor för att lösa uppgiften.

Kvalifikationer

Vi söker dig med erfarenhet inom felsökning och underhåll kopplat till automation, antingen genom utbildning som automationstekniker eller industrielektriker, eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du bör trivas med ett brett spektrum av industrier och vara van vid problemlösning i samarbete med kollegor och kunder. Rollen kräver ett helhetstänk och bred förståelse för tillverkande industri.

Förmåner

Förmånlig företagshälsovård
Förmånlig extra pensionsavsättning
Friskvårdsbidrag
Flexibla arbetsförhållanden
Årliga sammankomster och aktiviteter för personalvård
Korta beslutsvägar och kollegial support
Utvecklingsmöjligheter genom intern och extern utbildning


Ansökan

Urval och intervjuer genomförs löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten, kontakta Patricia Contreras på Patricia.contreras@kraftsam.

Ansök nu

Servicetekniker till SITECH

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/servicetekniker-till-sitech. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Fältservicetekniker

Servicetekniker, maskin
Läs mer Maj 21
Är du en person med goda kunskaper inom fordonsbranschen och gillar att arbeta i en bransch med många spännande kunder? Vill du arbeta på ett marknadsledande företag? Är du utöver det en person som inte är rädd för att jobba och känner dig redo för nya utmaningar? Systemtruckar söker dig som vill vara med på en resa utöver det vanliga. Läs vidare och ansök redan idag.
Fältservicetekniker Mälardalen

Rollen som Fältservicetekniker

Arbeta med allt från förebyggande underhåll och felsökningar till installationer, säkerhetskontroller och akut problemlösning.
Service- och reparationsarbeten på truckar.
Skapa en bra och hållbar kontakt med kunden för vidare uppdrag.
Leverera ett arbete som överträffar kundens förväntningar.
Ansvar för kundkontakt och planering av kundbesök.
Du kommer arbeta kommer utgå hemifrån i din servicebil med arbete i inre Mälardalen och Örebro.


Systemtruckar erbjuder:

Samarbetspartner med Mitsubishi Forklift Trucks
Gedigen kompetens internt med lång erfarenhet ifrån branschen.
Finns goda utvecklingsmöjligheter i ett företag som är i ett spännande expansivt skede.
Stark laganda och gemenskap med konferenser, gokartåkning och julbord.
Servicebil, möjlighet till årsbonus, mobiltelefon och dator.


Dina kvalifikationer som Fältservicetekniker

Erfarenhet från felsökning inom el, hydraulik eller mekanikservice av tyngre fordon.
Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
Datavana och kunskaper inom Microsoft Office.
En administrativ ådra för att hantera dokumentationer digitalt.
B-körkort och högre är meriterande.
Meriterande om du har heta arbeten och traverskort.
En god känsla för kundrelationer.


Personliga egenskaper:

Kvalitetsmedvetet mindset.
En lagspelare som stöttar kollegorna och arbetar gränsöverskridande vid behov.
Ordningsam och flexibel då omprioriteringar kan ske på daglig basis.
Gilla att arbeta med teknisk problemlösning
Förstå kundernas önskemål och leverera en hög servicenivå.
Du ska vara driven och utvecklingsorienterad för att kunna växa tillsammans med Systemtruckar på deras tillväxtresa.


Om företaget:Systemtruckar är baserat i Sverige och specialiserat på försäljning, uthyrning, service och reservdelar av allt från små palldragare, staplare, motviktstruckar till större truckar och andra typer av materialhanteringsutrustning. Företaget grundades 1974 och har sitt huvudkontor i Örebro. Vi samarbetar med branschens främsta varumärken och tillgodoser marknaden med Nordens bredaste sortiment. Under 2023 växte företaget med ytterligare en verksamhetsort genom förvärv och är nu även representerade i Småland med kontor i Vimmerby.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar Systemtruckar med Jobway rekrytering. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele, Oscar.Thiele@jobway.se eller Tel. 073-5811804.

Ansök nu

Servicetekniker till SITECH

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Jul 1
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du framåt, nyfiken på teknik och har goda kunskaper inom el och teknik?
Vill du arbeta med varierande arbetsuppgifter där du får nyttja din tekniska förståelse och problemlösningsförmåga? Då kan tjänsten som servicetekniker på SITECH vara rätt tjänst för dig!

Beskrivning av arbetsuppgifter
Till SITECH söker vi nu en servicetekniker. Du kommer att arbeta på avdelningen inneservice och vara placerad på vårt kontor i Örebro. SITECH Sverige AB säljer och marknadsför maskinstyrningsprodukter, mätinstrument och mjukvaror för entreprenadbranschen. Vi är återförsäljare av Trimbles produkter och tillhandahåller ett brett utbud av mätinstrument; både till stora grävmaskiner och enklare laserverktyg för den enskilda snickaren.

Tjänsten som servicetekniker har två fokusområden. Du kommer både hjälpa till med förarbetet på mätinstrumenten och med eftermarknadsarbetet. Förarbetet innebär dels att preparera systemen med både befintliga och egentillverkad kablage, dels att göra rätt mjukvaruinställningar med rätt optioner och den funktionalitet som kunden behöver. Eftermarknadsarbetet innebär att felsöka, reklamera och reparera produkterna. Du arbetar självständigt med hela reparationsprocessen som innefattar felsökning, kontakt med kund, lämna kostnadsförslag, beställa de reservdelar som behövs, utföra reparationer och lämna över till kunden igen.

I rollen som servicetekniker kommer du även att:
- Planera, organisera och koordinera dina ärenden
- Kontinuerlig dialog med vår egen support i Sverige samt Trimble-supporten i Tyskland
- Administrera och rapportera dina uppdrag

Tjänsten passar dig som är teknik och lösningsorienterad. Hos oss kommer du ingå i ett mindre team där vi har ett tätt samarbete och en nära dialog. Vi ställer upp för varandra och jobbar tillsammans för att uppnå bästa kundnöjdhet. Samtidigt jobbar vi självständigt i våra roller och du erbjuds ständigt nya utmaningar där du får vara kreativ och hitta nya lösningar själv. Du kommer till en bransch som kontinuerligt utvecklas och för att du ska känna dig trygg sker fortbildning löpande, både i Sverige och utomlands.

Personprofil
Vi söker dig som har en gedigen nyfikenhet för teknik och fascineras av hur den ständigt utvecklas. Det är ett krav att du har en teknisk bakgrund. Det är meriterande om du har arbetat med maskiner och fordon, kanske som reparatör eller mekaniker, men den tekniska bakgrunden kan du likväl ha genom utbildning, arbete eller hemmaskruvande.

- Goda kunskaper inom elektronik och ett intresse för finskruvandet
- Goda kunskaper i både svenska och engelska.
- Goda datorkunskaper (erfarenhet av konfigurering är ett stort plus)
- Att du är noggrann och lösningsfokuserad

Det som kommer att vara viktigast i den här rollen är att du är rätt person med rätt inställning. Har du ett tekniskt intresse och viljan att lära dig kan vi lära dig det mesta på plats.

I den här tjänsten så kommer du på sikt ansvara för dina egna projekt och du har bland annat hand om hela reparationsprocessen. Våra instrument kalibreras även för att kunna mäta rätt på millimetern på flera kilometers avstånd. Det är därför ett krav att du är noggrann och tar ansvar.

Vidare har du ett naturligt logiskt tänkande. Du förstår flöden och kan räkna ut vad som blir konsekvenserna av ditt arbete. I och med att tekniken ständigt förändras så stöter du även på nya utmaningar. Här trivs därför du som är kreativ, uppfinningsrik och har lätt för att hitta nya egna lösningar.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som servicetekniker.

Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Vardagar, dagtid
Plats: Örebro

Intresserad?
PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Helena Bergström på 073-353 75 29. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
SITECH Sverige AB säljer och marknadsför maskinstyrningsprodukter, mätinstrument och mjukvaror för entreprenadbranschen - Heavy Civil Construction Contractors. Vi är Trimbles återförsäljare och ingår i ett globalt distributionsnätverk.

SITECH som varumärke lanserades under 2008. Sedan dess har fler än 100 SITECH-bolag etablerats runt om i världen.

Ansök nu

Fastighetsskötare med handledaruppdrag

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 27
Hos oss på Västerporten får du det bästa av det mesta, med en unik möjlighet att utvecklas både yrkesmässigt som fastighetsskötare men också som människa.

Tänk dig att jobba i det lilla familjära fastighetsbolaget där du även bidrar till sociala förbättringar. Samtidigt kan du dra nytta av nätverk, kompetens och utveckling i ett av Sveriges största allmännyttiga fastighetsbolag. Västerporten är dotterbolag till ÖrebroBostäder AB.

Din roll
Örebro växer och vi jobbar just nu på Västerporten med flera spännande ny- och ombyggnadsprojekt som syftar till att bidra till ekonomisk och social hållbarhet i våra västra stadsdelar. Vi behöver nu rekrytera en fastighetsskötare som tillsammans med våra praktikanter ska planera och utföra den yttre skötseln i vårt bestånd under årets alla månader.

Att vara fastighetsskötare hos oss är en utåtriktad roll. Du träffar våra hyresgäster när du sköter vårt fastighetsbestånds grönytor mm. Som fastighetsskötare innebär arbetdagen också att handleda praktikanter när du utför dina arbetsmoment. Många av dessa praktikanter har efter avslutad praktik fått en sysselsättning, just för att de fått goda kunskaper och referenser under den tid de varit på Västerporten. Det är något som vi är mycket stolta över!

Fastighetsskötaren kommer att ingå i ett team bestående av en fastighetsförvaltare, allmänreparatör, lokalvärd samt våra praktikanter.

Att beställa en del mindre arbeten av våra ramavtalsentreprenörer ingår i arbetsuppgifterna vilket innebär att sakgranska fakturor kopplade till dessa beställningar.

Du som person 
Vi söker en fastighetsskötare som uppskattar att vara en viktig länk i en kedja som leder till sysselsättning för våra praktikanter. Det är också viktigt med intresse för att själv kunna utföra yttre skötsel och grönyteskötsel med allt vad det innefattar.

Vi söker dig som har god pedagogisk förmåga, är flexibel och strukturerad.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Dina kvalifikationer
Vi ser gärna att du som söker gillar att arbeta med människor och har någon form av pedagigisk erfarenhet. Du bör även ha tidigare erfarenhet av handledning/arbetsledning av praktikanter eller motsvarande. Vi ser gärna att du har ett intresse för växter, odlig och grönytor. Värdefullt är några års arbetslivserfarenhet från en liknande roll inom fastighetsbranschen. För att klara av jobbet måste du ha B-körkort.

Du behöver trivas med ett periodvis fysiskt krävande arbete.

Anställningsform
Tillsvidare. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Intresserad? Hör av dig!
Annsofie Erlingmark, gruppchef förvaltning, 019-19 43 46.
Peder Holmström, facklig representant för Fastighetsanställdas Förbund, 019-19 42 00.

Vi behöver din ansökan senast 2024-08-20.


Västerporten Fastigheter är ett kommunalt bolag med sitt bestånd i Örebros västra delar. Bolaget utvecklar och förvaltar ca 80 000 kvm lokalyta på Boglundsängen/Vivalla Företagsby och i Vivalla centrum samt Vivallaskolan. Västerportens uppdrag är att skapa nya arbetsplatser, arbetstillfällen och mötesplatser på väster i Örebro. Bolaget ska bidra till detta bland annat genom att samverka med olika aktörer. Genom att utveckla befintliga fastigheter och skapa nya ska Västerporten göra det möjligt för människor, organisationer och föreningar att mötas och utvecklas, vilket i sin tur skapar möjligheter för nya jobb.

Västerporten är ett dotterbolag till ÖrebroBostäder AB.

Välkommen med din ansökan!

ÖBO (ÖrebroBostäder) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun och har närmare 23 000 lägenheter och ca 1 000 kommersiella lokaler. Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Besök obo.se

ÖrebroBostäder arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare. Våra medarbetare tycker att vi är en trygg arbetsgivare, att våra arbeten kännetecknas av ansvar, frihet och variation och att vi har goda utvecklingsmöjligheter och bra arbetskamrater. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida www.obo.se.

ÖrebroBostäder AB tillämpar kompetensbaserad rekrytering och utgår från våra värdegrunder - människors lika värde, miljöansvar, samhällsansvar och öppenhet.

Ansök nu

Underhållstekniker

Underhållsmekaniker
Läs mer Jul 8
Hållbar textilservice för kunder med höga krav på service, kvalitet och hygien.

Med Textilia blir våra kunders vardag enklare. Vi ser till att de alltid har rena och hela textilier av hög kvalitet – på rätt ställe, i rätt mängd, i rätt tid. Men vi nöjer oss inte där. Genom engagemang, transparens och innovation strävar vi alltid efter att hitta den allra bästa lösningen för varje enskild kund. Framför allt strävar vi efter att tillsammans med våra kunder hitta de mest hållbara lösningarna. Vi kan inte längre kompromissa med klimatet –
att skapa en renare morgondag är vår mission och vårt allra viktigaste uppdrag.

Idag är vi 950 medarbetare runt om i Sverige. Textilia är dessutom en del av den danska koncernen, så totalt sysselsätter vi närmare 2200 personer. Tack vare vår gemensamma värdegrund utvecklas vi tillsammans och strävar alla mot samma mål.


Vi vill att våra medarbetare ska känna sig stolta över att arbeta på Textilia. Därför är engagemang, nytänkande, och affärsfokus ord som är otroligt viktiga för oss, både som leverantör och som arbetsgivare.
Nu förstärker vi vårt underhållsteam i Örebro med ytterligare en underhållstekniker!

Vi söker dig som är en driven och självständig underhållstekniker inom mek och el.

Du kommer bland annat att inspektera, felsöka och utföra avhjälpande och förebyggande underhåll på tvätteriets produktionsutrustning och fastighet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta med och utföra planerat och förebyggande underhåll samt avhjälpande underhåll. Du kommer att arbeta med: 

- felsökning inom både mek och el
- Inspektion av maskiner/fastighet för att i tidigt skede upptäcka brister
- I samarbete med övrigt underhållsteam arbeta för att produktionsstörningar hålls på en låg nivå
- ständiga förbättringar
- samt övriga arbetsuppgifter inom underhåll och fastighet 

Dina egenskaper
Du är stresstålig och är van att arbeta under högt tempo och med flera bollar i luften. Dessutom är du nyfiken och tekniskt intresserad. Du är medveten att förebyggande underhåll och förbättringsarbeten av våra produktionslinjer i nära samarbete med produktionspersonal ger bra arbetsmiljö och kvalitet i alla led. Därför är du extra noga med att leverera hög servicegrad och hög tillgänglighet när behovet av dina tjänster är som störst.


Erfarenhet och utbildning

Vi ser gärna att du är utbildad elektriker eller inom automation med flera års erfarenhet. Erfarenhet från livsmedelsindustri eller annan producerade verksamhet är meriterande. 

Som person är du ansvarsfull, initiativtagande och öppensinnad. Du är en en uppskattad lagkamrat som trivs lika bra att arbeta på egen hand som i grupp. Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska, medans kunskaper i engelska och tyska är meriterande eftersom många av våra maskinleverantörer finns i utlandet. 

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och är placerad i Örebro men visstid (tidigare
provanställning) kan tillämpas till en början. Tjänsten innebär också att du arbetar i skift.


Rekryterings och bemanningsföretag undanbes att höra av sig 
VI STÅR FÖR ETT ÖPPET OCH MÅNGKULTURELLT SAMHÄLLE


På Textilia är vi stolta över många saker. Men vi är extra stolta över att vara en mångkulturell arbetsplats. Vi ser dagligen hur mångfald bidrar till en positiv utveckling - för individen, för Textilia som företag och för ett hållbart och öppet samhälle med plats för alla. Välkommen in i värmen.

Ansök nu

Larmtekniker till Örebro

Installationstekniker
Läs mer Jul 17
Vi söker en säkerhetsexpert/tekniker till Örebro 

Om Tjänsten

Som säkerhetsexpert/tekniker hos oss på Verisure supporterar du våra kunder både nya och befintliga. Du kommer dels montera och installera nya hemlarm men också hjälpa till vid eventuell service, batteribyten, uppgraderingar eller utökningar av kundernas larmsystem. Vi värnar om våra kunder och vill alltid leverera en kundupplevelse i världsklass. Hos oss får du en arbetsplats med hög energinivå och teamkänsla men också möjligheter för personlig utveckling. 

Du kommer att jobba hos oss på Revir Sverige AB , som är marknadsledande leverantör och franchisetagare till Verisure Sverige AB av larm till villa och lägenhet. 

Vi erbjuder dig

·     Attraktiv lönemodell med grundlön, provision och bonussystem 

·     Kollektivavtal och tjänstebil 

·     Gedigna sälj- och serviceutbildningar 

·     En stabil arbetsplats med lång branscherfarenhet 

·     Marknadens mest innovativa tjänster och produkter 

Vi söker dig som har 

·     Har B-körkort 

·     Behärskar svenska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande 

·     Är fri från anmärkningar i belastningsregistret 

·     Har stort kundfokus och hög integritet 

·     Drivs av att arbeta mot uppsatta mål 

·    Teknikintresserad 

·   Händig

Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail på grund av GDPR.  

Under rekryteringsprocessen tar vi utdrag ur belastningsregistret och gör en kreditupplysning.  

Läs gärna mer om oss på vår Karriärsida eller följ oss på vår Instagram . 

Har du frågor? Kontakta rekryteringsteamet på jobb@verisure.se. Märk ämnesraden med den ort du är intresserad av att jobba i. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Mobiltekniker till Örebro

Teletekniker
Läs mer Jun 24
Din roll
Axians söker Mobiltekniker som vill vara en del av vårt team i Örebro, du kommer främst jobba med byggnation och driftsättning av 5G anläggningar, men även arbete i datacenter och med fiber/koppar-nät kommer förekomma.
Rollen innebär ett omväxlande arbete med att installera/felsöka/driftsätta kommunikationsnät i teknikhus, master/torn eller fastigheter i Örebro med omnejd. Resor och nattarbeten kan förekomma, men i begränsad omfattning.
Hos oss kommer du att ha daglig kontakt med våra projektledare, övriga kollegor samt kunder, vilket innebär både externa och interna kontaktytor. Vi ställer därför höga krav på din kommunikationsförmåga.
Urval sker löpande, tillträde enligt överenskommelse.
Kompetensprofil
God erfarenhet från byggnation av site, främst 4G/5G
B-körkort
God datorvana
God förståelse kring fiber och kopparnät
Flerårig installationsvana inom teknikområdet
Grundläggande kännedom om el, främst 48VDC
Du behärskar svenska och engelska väl i såväl tal som skrift.Det är meriterande med tidigare erfarenhet inom arbete med skylift, brandtätning samt heta arbeten.
För att lyckas i rollen är du flexibel och tar dig an ditt arbete med noggrannhet och systematik. Du sätter stolthet i att lösa dina uppgifter, och är kreativ med att hitta lösningar.
Vi lägger stor vikt vid din entusiasm, att vilja lära och utveckla dig inom teknikområdet; både själv och tillsammans i arbetsgruppen. För att trivas hos oss uppskattar du även den självständighet och det entreprenörskap som kännetecknar vår organisation. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.
Eftersom delar av arbetet kan komma att utföras på säkerhetsklassade anläggningar då vi i många fall arbetar med utrustning och kunder som är en del av samhällets kritiska funktioner, ber vi om utdrag ur belastningsregistret. Vi ställer som krav att du inte ser några hinder att klara en säkerhets/SUA-klassning.
Axians erbjuder
Du erbjuds ett utvecklande arbete i Örebro med omnejd och chansen att arbeta med ny teknik i spännande projekt hos våra uppdragsgivare som är flera av Nordens största infrastrukturägare.
Du ges möjlighet att arbeta i en kreativ och flexibel arbetsmiljö med utvecklingsmöjligheter. Vi tillhandahåller de verktyg och möjligheter som du behöver för att utveckla dig själv, du bidrar med viljan! Hos oss arbetar du i en enkel organisation med korta beslutsvägar, långsiktighet, stark ekonomi, stark ägarstruktur och som kännetecknas av entreprenörskap.
Vi har självklart tecknat kollektivavtal med alla förmåner som detta innebär och utöver det så erbjuder vi bl a arbetstidsförkortning, Vincis aktiespararprogram samt cykelförmån.
Ansök idag och bli en av oss!
Vid frågor, vänligen kontakta rekryterande chef Huseyn Charif, huseyn charif@axians.com eller Mikael Melander, mikael.melander@axians.com.
Vi använder oss av tester i urvalsprocessen som tar ca 18 min att genomföra. Detta effektiviserar och automatiserar rekryteringsprocessen samt ger en mer objektiv och icke-diskriminerande rekryteringsprocess.
Välkommen till Axians!

Ansök nu

Junior tekniker till PM Telekom

Fibertekniker/Fiberinstallatör
Läs mer Jun 25
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget:

PM Telekom erbjuder service för företag och privatpersoner över hela Södra Sverige och är ett väletablerat entreprenörsföretag inom tele & datanätverk. De utför alla vanligt förekommande tjänster och service-ärenden vid nyproduktion, ombyggnader och service. Bland annat utför PM Telekom installations- och underhållsarbeten av koppar och fibernät, nätverk inom data och telefoni, samt schaktning. Företaget grundades år 2002 och PM Telekom har idag ett 50-tal anställda och tekniker utspridda över hela Södra Sverige, med säte i Kungsbacka. PM Telekom har även ett dotterföretag, Link to Link med inriktning på fiberinstallation.

Arbetsuppgifter:

I rollen som fibertekniker arbetar du tillsammans med ett team av kollegor med liknande arbetsuppgifter. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att installera, förlägga och underhålla fibernät. Dina arbetsuppgifter är varierade och du arbetar med allt från att skarva och blåsa fiber till att utföra installationer hemma hos kunder. I rollen som tekniker kommer du att vara delaktig i olika projekt, och beroende på din tidigare erfarenhet kommer arbetsuppgifter och ansvarsområden att variera. Vid start erbjuds du en gedigen introduktion där du får följa en kollega i arbetet.

• Installera, förlägga och underhålla fibernät
• Skarva och blåsa fiber
• Delta i varierade projekt

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Gymnasial utbildning i ett praktiskt område
• Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• B-körkort
• Meriterande med erfarenhet inom installation, service och underhåll

För att trivas i rollen som fibertekniker är du praktiskt lagd har ett tekniskt intresse. Som person är du nyfiken och tycker det är roligt med problemlösning och felsökning. Därtill har du en öppen inställning till andra människor och trivs med att både arbeta självständigt och i team. Som person är du uppmärksam och tillmötesgående. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Som person uppskattar du att skapa god kontakt med andra och strävar alltid efter att ha nöjda kunder.

Övrig information:

Start: Vid överenskommelse
Plats: Karlsborg
Lön: Vid överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Property Services (Fastighetsskötare) Scandic Grand Hotel, heltid

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jul 8
Nu söker vi en fastighetsskötare till Scandic Grand Hotel.

Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad är innebär rollen?

Som fastighetsskötare hos oss på Scandic är ditt främsta fokus att agera. Våra gäster lever i nuet, så den dagliga driften är väldigt viktig. Du förväntas själv exempelvis lösa stopp i toaletten. Du utför även planerat och felavhjälpande underhåll så som justering av dörrar, fönster , lås ,inredning och utrustning i hotellrum, gym, kök, restaurang, konferens, pool och relax. Spacklar, målar, möblering av lokaler, byte av lysrör och proppar. Installationer i form av vs, styr för kyla i lokaler, värme, ventilation, kökskyla samt beställer och tar poolprover och utför backspolning av pool.
Vidare ingår i rollen att arbeta med hotellets brand- och säkerhets frågor. Verksamheten innebär en del myndighetskrav och du är involverad i många av dessa. Struktur, noggrannhet, driv och flexibilitet är viktiga egenskaper, du har ett öga för detaljer och du trivs bland människor och att arbeta i en föränderlig miljö. Du rapporterar till en Property Manager. Här i Örebro har vi 3 st Scandic hotell och du kommer att vara delaktig i driften för samtliga. Din första prioritet är givetvis Scandic Grand men vi på fastighet hjälps åt med tyngre moment och vi täcker upp för varandra under semester och sjukdom.

Vem är du?

Vi söker dig som är van med många bollar i luften. Du behöver vara verktygsvan och känna dig trygg oavsett om du skall montera våningssängar, byta parkettgolv, byta lister, lufta radiatorer eller programera om nycklar. Du har teknisk eller praktisk utbildning och erfarenhet inom fastighetsdrift. Du har kunskap inom något av områdena el, bygg, VVS eller styr- och reglerteknik. Kunskaper om brandsäkerhet behövs för tjänsten och anläggningsskötarutbildning brandlarm. Du behöver ha god datorvana och goda kunskaper i svenska och engelska. Du behöver ha B-körkort.
God kommunikation är otroligt viktigt då många är beroende av ditt arbete. Information måste kommuniceras ut och inte stanna hos dig.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, vår kultur och våra förmåner!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

Ansök nu

Gruppledare till EuroMaint Örebro!

Vagnreparatör, järnväg
Läs mer Jun 24
Nu finns det en intressant möjlighet för dig som vill leda ett team i trafiksäkerhetsklassat arbete!
Lockas du av en nyckelroll i en platt och kundnära organisation? Söker du din nästa utmaning? Vi söker just nu en Gruppledare till vår hjulverkstad i Örebro. Som Gruppledare styr och följer du upp det dagliga arbetet i verkstaden, stödjer/utvecklar personalen samt säkerställer med teamet att leveranser sker enligt överenskommelse. Gruppledaren är en del av produktionsledningen.

Om rollen
Gruppledaren leder personalens (ca 10 personer) operativa arbete. Utförda arbetsmoment skall hållas inom tidsramen för de överenskomna referenstider som finns uppsatta för planerat underhåll. Gruppledaren säkerställer att prioriteringsordning SKLE (Säkerhet, kvalitet, leverans, ekonomi) följs. Ett nära samarbete krävs med produktionschef för förberedelser för kommande dygnsproduktion.
Du kommer bl.a. att:
Driva och handleda gruppens medarbetare så arbetet utförs i enlighet med beslutade rutiner och standarder samt rapporterar avvikelser.
Återrapportera till produktionschef om planerat arbete inte kunnat utföras enligt plan.
Verka för bra informationsutbyte inom laget, mellan funktioner, med produktionschef och övriga berörda parter.
Verka för bra samarbete, social sammanhållning och utveckling av lagets medlemmar.
Ansvara för daglig uppföljning av tidrapportering
Rapportera kvalitetsavvikelser.


Utbildning/erfarenhet
Gymnasieutbildning med inriktning inom industri, eller teknik, eller motsvarande kunskap från arbetslivet. Du har minst 3-4 års relevant yrkeslivserfarenhet. Du har även erfarenhet av att arbetsleda, bygga team, lean production och strukturerat förbättringsarbete.

Kompetenskrav
Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning innan eventuell anställning kan börja. Euromaint ombesörjer detta. Personen ska ha blivit godkänd vid en behörighetsutbildning eller befunnits ha kunskaper som motsvarar målen för den aktuella behörighetsutbildningen. Du har även kunskaper om rapportering av aktiviteter, tid och annan information samt uppföljning av nyckeltal. Du har en god kommunikationsförmåga.

Egenskaper
Vi söker en engagerade och resultatorienterad person som kan motivera andra. Du har en god kommunikationsförmåga och en vilja att ständigt förbättra verksamheten.

Intresserad?
Är du intresserad av att börja arbeta som gruppledare hos oss, ansök snarast! Urval och tillsättning kan komma att ske under ansökningstiden. Senast den 11 augusti behöver vi din ansökan.
Vi ser fram emot din ansökan!


Om Euromaint
Euromaint är Sveriges ledande leverantör av underhållstjänster för spårburna fordon. Vårt nätverk av verkstäder finns där du behöver dem, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi underhåller alla typer av spårburna fordon, från passagerarfordon som intercity- och regionaltåg, tunnelbanetåg och spårvagnar, till lok, vagnar och arbetsmaskiner. Euromaint har över 1 000 anställda och en omsättning på mer än 1,5 miljarder SEK. Sedan 2019 ägs Euromaint av CAF, en spansk leverantör av mobilitetslösningar.

Ansök nu

Gruppledare till EuroMaint Örebro!

Vagnreparatör, järnväg
Läs mer Jul 9
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Nu finns det en intressant möjlighet för dig som vill leda ett team i trafiksäkerhetsklassat arbete!

Lockas du av en nyckelroll i en platt och kundnära organisation? Söker du din nästa utmaning? Vi söker just nu en Gruppledare till vår hjulverkstad i Örebro. Som Gruppledare styr och följer du upp det dagliga arbetet i verkstaden, stödjer/utvecklar personalen samt säkerställer med teamet att leveranser sker enligt överenskommelse. Gruppledaren är en del av produktionsledningen.

Om rollen

Gruppledaren leder personalens (ca 10 personer) operativa arbete. Utförda arbetsmoment skall hållas inom tidsramen för de överenskomna referenstider som finns uppsatta för planerat underhåll. Gruppledaren säkerställer att prioriteringsordning SKLE (Säkerhet, kvalitet, leverans, ekonomi) följs. Ett nära samarbete krävs med produktionschef för förberedelser för kommande dygnsproduktion.

Du kommer bl.a. att:

Driva och handleda gruppens medarbetare så arbetet utförs i enlighet med beslutade rutiner och standarder samt rapporterar avvikelser.

Återrapportera till produktionschef om planerat arbete inte kunnat utföras enligt plan.

Verka för bra informationsutbyte inom laget, mellan funktioner, med produktionschef och övriga berörda parter.

Verka för bra samarbete, social sammanhållning och utveckling av lagets medlemmar.

Ansvara för daglig uppföljning av tidrapportering

Rapportera kvalitetsavvikelser.


 
Utbildning/erfarenhet

Gymnasieutbildning med inriktning inom industri, eller teknik, eller motsvarande kunskap från arbetslivet. Du har minst 3-4 års relevant yrkeslivserfarenhet. Du har även erfarenhet av att arbetsleda, bygga team, lean production och strukturerat förbättringsarbete.

 
Kompetenskrav

Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning innan eventuell anställning kan börja. Euromaint ombesörjer detta. Personen ska ha blivit godkänd vid en behörighetsutbildning eller befunnits ha kunskaper som motsvarar målen för den aktuella behörighetsutbildningen. Du har även kunskaper om rapportering av aktiviteter, tid och annan information samt uppföljning av nyckeltal. Du har en god kommunikationsförmåga.

 
Egenskaper

Vi söker en engagerade och resultatorienterad person som kan motivera andra. Du har en god kommunikationsförmåga och en vilja att ständigt förbättra verksamheten.

 
Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

 
Intresserad?

Är du intresserad av att börja arbeta som gruppledare hos oss, ansök snarast! Urval och tillsättning kan komma att ske under ansökningstiden. Senast den 11 augusti behöver vi din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Om Euromaint
Euromaint är Sveriges ledande leverantör av underhållstjänster för spårburna fordon. Vårt nätverk av verkstäder finns där du behöver dem, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi underhåller alla typer av spårburna fordon, från passagerarfordon som intercity- och regionaltåg, tunnelbanetåg och spårvagnar, till lok, vagnar och arbetsmaskiner. Euromaint har över 1 000 anställda och en omsättning på mer än 1,5 miljarder SEK. Sedan 2019 ägs Euromaint av CAF, en spansk leverantör av mobilitetslösningar.

Ansök nu

Lastbilsmekaniker - Montör

Lastbilsmekaniker
Läs mer Jul 19
Nytt
Om tjänsten

Vi söker lastbilsmekaniker - montör till en av våra kunder.    
Organisatoriskt kommer du att tillhöra ett väl sammansvetsat gäng där strävan alltid ska vara att stötta och hjälpa varandra.  
Du ska kunna lösa problem, vara van att arbeta självständigt och i grupp, vara självgående samt ha bred erfarenhet inom området.  
Du skall vara driven, målinriktad och strukturerad.

Kvalifikationer

Du bör ha erfarenhet av arbete med tunga fordon. Gärna fordonsteknisk utbildning.  
Du ska kunna arbeta självständigt och i grupp. Du ska kunna arbeta under flexibla arbetstider.  
Som lastbilsmekaniker, kommer du att arbeta med service, reparation och underhåll av tunga fordon.  
Låter det här intressant och passar in på din profil?
Eller har du kanske frågor kring tjänsten?  
Ring då till Annelie Bergwall Larsson på Best Bemanning & Rekrytering  
på telefon 019-122288 alt  Annelie.larsson@bestbemanning.nu
Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast!

Urval sker löpande. Ansök redan idag!

Om Best bemanning & rekrytering


- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens
Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.
Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.
Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Ansök nu

Kvalificerad mekaniker

Truckreparatör
Läs mer Jun 5
Gillar du att skruva, meka och leverera den bästa lösningen till våra kunder? Är du redo för en ny utmaning? Då kanske du är den vi söker!
Linde Material Handling söker mekaniker med placering på vårt begagnatcenter i Örebro.
Vad erbjuder vi?
Roligt och varierande jobb som mekaniker där du får arbeta med ett av branschens starkaste varumärken
Flexibelt arbete med frihet under ansvar
Trygg arbetsgivare med familjär känsla
Goda utvecklingsmöjligheter
Utbildningar i den senaste tekniken
Friskvårdsbidrag
Företagshälsovård
Härliga kollegor
Balans mellan arbete och fritid


Dina arbetsuppgifter På vårt begagnatcenter renoverar vi truckar. Du kommer att arbeta med renovering och i viss mån kundanpassning innan trucken lanseras på begagnatmarknaden. Som mekaniker säkerställer du att den utrustning vi levererar fungerar så bra att den överträffar kundernas förväntningar.
Arbetet innebär bland annat demontering av truckar, felsökning, service- och reparationsarbeten, installationer och säkerhetskontroller. Beroende på omfattning kan projekten variera mellan några timmar upp till flera dagar.
Du kommer att ha din egen arbetsplats och förväntas kunna driva projekt från start till leverans. Det förekommer även större projekt där flera mekaniker arbetar tillsammans. Här får du arbeta i ett mindre team, du fyller en viktig plats i och bidrar till teamet.
Vi tror på en sund balans mellan arbete och fritid, hos oss jobbar du med frihet under ansvar i en omväxlande miljö.
Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av att meka med fordon eller maskiner. Vi ser att du har ett stort intresse för att skruva och meka, antingen genom arbete eller som fritidsintresse. Du har med fördel en teknisk utbildning, gärna inom fordonsteknik. Du har kunskap om hydraulik, fordons-el, mekanik och maskiner i olika storlek.
Du är van att använda dator i arbetet.
Körkort B krävs.
För att lyckas och trivas i rollen hos oss behöver du ha ett naturligt säkerhetstänk, en god känsla för kvalitet och engageras av att omsätta dina kunskaper i nya lösningar tillsammans med kunniga kollegor. Du gillar utmaningar och att ta ett stort ansvar. Du hittar lösningar på problem och arbetar mot uppsatta mål.
Mångfald är en framgångsfaktor och vi arbetar för ökad jämställdhet.

Övrig information
Frågor om tjänsten besvaras av ansvarig chef Begagnatcenter Alexander Lundborg på 070- 204 19 56.
Vill du vara med på vår framgångsresa och jobba med truckar i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast den 11 augusti 2024.

Ansök nu

Driftingenjör, Regionservice fastigheter, Örebro

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jul 8
Vi erbjuder en omväxlande och spännande tjänst som driftingenjör inom Regionservice fastigheter. Ett jobb för dig som gillar att arbeta med teknik, energi och driftsäkerhet i komplexa och viktiga fastigheter.
Tjänsten är placerad inom avdelning fastighetsförvaltning. Vi ansvarar för att tillgodose Region Örebro läns lokalbehov och planering av investerings- och underhållsprojekt. Vi hanterar allt från energi, miljö, hyror, fastighetsavtal, fastighetsinformation, parkeringar till brand- och säkerhetsfrågor. Vi förvaltar drygt 500 000 m2 egenägda lokaler och cirka 150 kontrakt på inhyrda lokaler. Idag är vi 13 medarbetare som tillsammans medverkar till att utveckla Region Örebro läns lokaler inför framtiden.

Område fastigheter ansvarar för förvaltning, drift och byggnation av Region Örebro läns fastigheter, ca 500 000 m2. Vår huvuduppgift är att vårda våra fastigheter och att se till att lokalerna är funktionella och ändamålsenliga. Det gör vi genom verksamhets- och teknikanpassning eller genom att skapa nya lokaler eller byggnader. Våra hyresgäster är till största delen vårdverksamheter, vilket innebär en hög teknisk komplexitet och krav på samband, funktionalitet och flöden.
Tillsammans är vi ca 140 medarbetare, både yngre och mer erfarna. Våra medarbetare är drivna, engagerade och har en hög teknisk kompetens. Hos oss möter du människor som hjälper varandra och har en god sammanhållning.
Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, logistik, vårdnära service, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra cirka 1000 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Driftingenjör, Regionservice fastigheter, Örebro

Arbetsuppgifter

Som driftingenjör kommer du att ha en sammanhållande roll över länet och arbeta i tät dialog med de olika driftgrupperna. Arbetsuppgifterna är varierande och kräver både teknisk kompetens och att du är bekväm med avtalsfrågor och uppföljning. Du har övergripande ansvar för media såsom el, fjärrvärme, vatten, gas för ångproduktion, kyla och medicinska gaser. Driftingenjören arbetar även med andra upphandlingar av avtal enligt LOU. Driftingenjören medverkar i arbetet med energioptimering över länet.
Exempel på arbetsuppgifter:
. Myndighetsrapportering
. Energiuppföljning, mätinsamling och rapportering
. Budgetering, prognos och uppföljning
. Avtalshantering
. Driftoptimering
. Kontinuitetsplanering
. Medverka i nationella nätverk inom området

Övrig information

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kvalifikationer

Du har utbildning med teknisk inriktning, eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du har flera års erfarenhet från liknande arbete. Du behöver kunnig gällande strategiskt arbete med drift av fastigheter.
Meriterande: Kunskap i regelverk kring tryckkärl, miljö och arbetsmiljö. Erfarenhet från el-handel och el-marknad. Erfarenhet kring upprättande, förhandling och tolkning av avtal.
Som person är du strukturerad, noggrann och lätt att samarbeta med. För att kunna driva arbetet med att förbättra driften av våra fastigheter behöver du ha en god pedagogisk förmåga och vara bra på att kommunicera i både tal och skrift. Det är viktigt för oss att du är öppen för att arbeta med utveckling och förbättring av verksamheten inom hela länet.
Du ska kunna hantera ett digitalt arbetssätt. Körkort lägst B är ett krav.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ellinor Sundqvist, Avdelningschef fastighetsförvaltning
Fackliga företrädare:
SACO, Markus Kihlgren, 019-602 46 02
Vision, Isabell Karlsson 019-602 27 55

Ansök nu

Fastighetstekniker till Örebro

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Feb 16
Välkommen till Victoriahem, ett fastighetsbolag där både hyresgäster och personal trivs! Att vi har kommit så här långt är tack vare alla drivna, engagerade och kunniga medarbetare. Vår arbetsmetod är frihet under ansvar, tillsammans med en prestigelös anda som gör att vi vågar tänka nytt och prova nya idéer. Vi tar idag hand om ca 40 000 familjers hem och vi fortsätter växa. Nu hoppas vi att även du vill vara med på vår resa!

Vårt fastighetsbestånd i Örebro består av 600 lägenheter och vårt områdeskontor ligger på Varbergagatan 161. Vi är ett drivet och engagerat team om 8 personer med olika roller såsom miljövärd, fastighetstekniker, fastighetsskötare, uthyrare, förvaltare och områdeschef. Nu söker vi dig som vill ta dig an rollen som fastighetstekniker och utvecklas tillsammans med oss!

Om tjänsten

I rollen som fastighetstekniker kommer du vara en del i ett team som arbetar med reparationer och felavhjälpande underhåll, samt generell tillsyn av fastigheterna. Rollen är social och serviceinriktad och du ska kunna planera ditt arbete och upprätthålla goda kontakter med hyresgäster, leverantörer och underentreprenörer. I rollen ställs det även höga krav på struktur, digital dokumentation och uppföljning. Vi ser därför att du som söker ser ordning och reda som en självklar komponent i arbetet.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

- Utföra reparationer och underhållsåtgärder

- Åtgärda felanmälningar från hyresgäster

- Ronderingar

- Ansvara för att följa upp att beställda arbeten är genomförda

- Fakturaavstämning för beställda åtgärder

- Arbeta med planerat underhåll och proaktiva åtgärder

- Systematiskt brandskyddsarbete mm

Din profil

- Arbetslivserfarenhet från en roll som fastighetstekniker eller reparatör

- Utbildning med inriktning fastighetsteknik, alternativt erfarenhet som vi bedömer likvärdig

- Körkort klass B

- Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift

- Erfarenhet av VVS, El och/eller vitvaror är meriterande

I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser därför att du som söker är en driven lagspelare som trivs med att ta egna initiativ och driva din arbetsdag framåt. Det är viktigt att du gillar att ha kontakt med människor, är serviceinriktad och har ett professionellt kundbemötande. Du tycker om att skapa trivsel och förtroende i kontakten med våra hyresgäster. Vidare trivs du med eget ansvar, gillar att engagera dig och vill vara med och utveckla bostadsområden på flera nivåer.

Vi erbjuder

Victoriahem är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget, samtidigt som vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner, där vi dagligen utvecklas både som individer och bolag.

Övrig information

- Start: Enligt överenskommelse

- Omfattning: Heltid

- Placering: Örebro

- Bakgrundskontroll är en del av rekryteringsprocessen

Ansökan

Vi kommer löpande att läsa ansökningarna, så sök gärna så snart som möjligt. Du ansöker till tjänsten via länken nedan. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta förvaltare Filip Malmqvist på mail filip.malmqvist@victoriahem.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Örebro: Fordonstekniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jul 8
Vi direktrekryterar en fordonstekniker till Auto Bilservice

Ta plats i en av Örebros mest framgångsrika Bilservice-företag!

Som bilverkstad i den moderna tekniken arbetar vi med kunskap från Bosch - världens största tillverkare av bildelar och system för bilindustrin. Därigenom kan vi erbjuda ett brett utbud av underhåll, service, kontroll, mekaniska bilreparationer och diagnos av elektronik både för bensin- och dieseldrivna bilar.

Auto Bilservice är nu i ett expansivt skede och söker en erfaren och självgående Fordonstekniker.

För att platsa i vårt företag krävs god samarbetsförmåga och en vilja att bli en viktig med spelare i ett framgångsrikt team. Ett fungerande lagarbete och ett stort engagemang, är självklara ingredienser i vårt framgångsrecept. Du måste ha en stark egen drivkraft, vara noggrann samt minst 4 års erfarenhet.

Ansökan

Du är varmt välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan".

För frågor är du välkommen att kontakta Andreas Jansson på Headscout, andreas@headscout.se

Ansök nu

Montör till kommande uppdrag på Adecco

Maskinmontör
Läs mer Jul 15
Om tjänsten
Vi söker nu Montörer för kommande uppdrag i Örebro och Sydnärke. Som Montör hos vår kund kommer du att arbeta med att montera diverse produkter. Monteringen är varierande där du tar hand om delar av processer i perioder eller har ansvar för hela monteringsprocessen. Därmed krävs ingen erfarenhet av yrket, även om det är önskvärt. Du kommer jobba mycket på egen hand, som en del av en större arbetsgrupp. Uppdraget är på heltid med start under hösten och löper 6 månader fram med chans till förlängning. 

Om dig
Du behöver inte ha erfarenhet av montering sen tidigare, även om det är meriterande. Du ska främst ha intresse för det tekniska och ha fallenhet för att jobba med händerna och med verktyg. Arbetsuppgifterna är flexibla och varierande. För att lyckas i tjänsten behöver du vara händig, lösningsorienterad, kreativ och ordningsam. 
 

Viktigt för tjänsten är:
- Vara händig och praktisk. Gilla montering och jobba med verktyg.
- Ansvarstagande och ordningsam. 
 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet så är du noggrann, effektiv och arbetsvillig så är detta en tjänst för dig.

Ansök nu

Vi söker en ny kollega i rollen som Reservdelsrådgivare/Parts Advisor

Reservdelsspecialist/Bildelsspecialist
Läs mer Jun 3
Nu finns det en möjlighet för dig som är organiserad och kundfokuserad att anta utmaningen som Reservdelsrådgivare (Parts Advisor). Att tillhöra Scaniafamiljen innebär att du får arbeta med det bästa lastbilsmärket på marknaden.
Vi arbetar i en spännande miljö där du som medarbetare ges utrymme att utvecklas. Vi rustar oss för framtiden och investerar i våra framtida medarbetare!
Känner du igen dig på beskrivningen nedan?
Rollen
• Du är en viktig del av teamet, hjärtat av verksamheten, och kommer att ansvara för snabb och effektiv reservdelsförsörjning
• Du bygger och utvecklar relationer med kunder, levererar en förstklassig service genom att se till att kundernas krav uppfylls
• Tar kontakt med leverantörer för att säkerställa att delar beställs i linje med operativa behov
• Assisterar med leverans och hämtning av delar vid behov, ser till att delar är förplanerade och dokumenterade korrekt
• Du utför och övervakar lagerkontroller proaktivt och fortlöpande här ingår även lagervård
Din profil
Du trivs med att ge service och att hantera en mängd olika ärenden samt är flexibel. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral och för dig är det självklart att stötta ditt team och kollegor. Som person är du serviceinriktad, ordningsam och kundorienterad.
Ditt bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer.
Vi kan ge dig
En trivsam arbetsmiljö med duktiga och trevliga kollegor inom reservdelar och verkstad.
Mycket goda möjligheter till vidareutbildning och egen utveckling inom Scania.
Känner du igen dig på beskrivningen? Vill du bli en av oss och är du intresserad av denna spännande möjlighet, vänligen ansök idag.
För dig som bor längre än 15 mil från oss så hjälper vi till med att förmedla en bostad. Gå in på vår hemsida och sök våra roller i Örebro.
Ytterligare information
Tjänsten är en heltidstjänst. Arbetstiden sker schemalagd 07:00-16:00 – dagtid.
Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Urval och ev kallelse till intervju kommer att ske löpande under ansökningstiden med undantag för semesterperioden i Juli.
Välkommen med din ansökan!


Scania Sverige AB är ett bolag inom Scaniakoncernen, och distributör för Scanias produkter och tjänster på den svenska marknaden. Scania Sverige ansvarar för ett brett produkt- och tjänsteutbud inklusive försäljning och service via ett återförsäljarnät med 90-talet Scaniaanläggningar och 2 000 medarbetare, varav knappt 1 000 personer i den egna återförsäljarverksamheten i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö samt inom Gävleborg, Dalarna, Södermanland och Västmanland. Huvudkontoret ligger i Stockholm, Kungens Kurva.

Ansök nu

Är du Servicetekniker/Lastbilsmekaniker? Vi söker dig!

Lastbilsmekaniker
Läs mer Jun 3
”Möt oss på mitten – kom till Scania i Västmanland”
Vi söker nya kollegor till vårt verkstadsteam i Örebro.
Att tillhöra Scaniafamiljen innebär att du får arbeta med det bästa lastbilsmärket på marknaden. Vi arbetar i en spännande miljö där du som medarbetare ges utrymme att utvecklas. Vi rustar oss för framtiden och investerar i våra framtida medarbetare!
Känner du igen dig på beskrivningen nedan?
Rollen
Du är en driven och erfaren lastbilsmekaniker som gillar att arbeta både i team och självständigt
Du är flexibel och hjälpsam vilket vi värderar högt
Du förstår kundens behov och när du hjälper våra kunder ser du till så att kundens verksamhet kan fortsätta vara lönsam
Du gillar dessutom att lösa problem och vågar ta egna initiativ
Har du svarat JA på ovan – då är du rätt person för oss

Din profil
Du kommer att vara viktig för oss då våra kunder kräver professionell och noggrann service.
Att vara mekaniker hos oss innebär att du kommer att utföra service, reparationer och underhåll av tunga fordon, släp, påbyggnationer m m.
För oss är arbetsmiljö viktigt och rollen kräver att du har en god grundfysisk och kunskap om hur man använder verktyg för speciallyft och andra hjälpmedel.
Ditt bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer.
Vi kan ge dig
En trivsam arbetsmiljö med duktiga kollegor i verkstaden. Du får ett team av trevliga, kompetenta kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna och du har goda möjligheter till vidareutbildning samt utveckling inom Scaniaorganisationen.
För dig som bor längre än 15 mil från oss så hjälper vi till med att förmedla en bostad. Gå in på vår hemsida och sök våra roller i Örebro.
Ytterligare information
Vill du veta mer? Kontakta gärna:
Örebro - Servicechef Mikael Larsson, mikael.yx.larsson@scania.com, telefon 010-706 64 75. Tjänsten är en heltidstjänst. Arbetstiden sker schemalagd 07:00-16:00 – dagtid.
Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Urval och ev kallelse till intervju kommer att ske löpande under ansökningstiden med undantag för semesterperioden i Juli.
Välkommen med din ansökan!
Scania Sverige AB är ett bolag inom Scaniakoncernen, och distributör för Scanias produkter och tjänster på den svenska marknaden. Scania Sverige ansvarar för ett brett produkt- och tjänsteutbud inklusive försäljning och service via ett återförsäljarnät med 90-talet Scaniaanläggningar och 2 000 medarbetare, varav knappt 1 000 personer i den egna återförsäljarverksamheten i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö samt inom Gävleborg, Dalarna, Södermanland och Västmanland. Huvudkontoret ligger i Stockholm, Kungens Kurva.

Ansök nu

Elektriker med intresse för säkerhet sökes för uppdrag i Örebroområdet

Installationselektriker
Läs mer Jun 24
Vi söker dig som är utbildad elektriker och som är intresserad av larm och säkerhet.
Om tjänsten
Projektanställning med start efter semestern och goda chanser för fastanställning för rätt person.
För att lyckas i rollen:
Vi tar emot ansökningar från dig som har ECY-certifikat. Noggrann, ordningsam och en flexibel lagspelare är andra grundfaktorer som vi ser som en självklarhet.
Krav:
ECY-certifikat. Flytande svenska i tal och skrift. B-körkort
Kontakt: SH Consulting AB, Stefan Hideblad 0763-904400
Skicka in din ansökan omgående med ett personligt brev och CV till info@sh-consulting.se
Vi har löpande intervjuer och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Ansök nu

Kompetens inom El och mekanik? Bli en del av nysatsning!

Elektromekaniker
Läs mer Jul 3
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Sektionen Advanced Automation i Örebro är en dynamisk avdelning som omfattar 14 engagerade kollegor som ständigt strävar efter att utforska och förverkliga teknikens potential. Vi tror på att skapa en trivsam arbetsmiljö där samarbete och kunskapsdelning står i fokus.
Jobbeskrivning
I rollen som El- och Mekanikkonstruktör på AFRY, kommer du att vara en nyckelperson i våra projekt där vi utforskar och utvecklar innovativa tekniska lösningar. Detta specifika uppdrag innebär att du kommer vara delaktig i en nysatsning inom försvarsindustrin i Örebro, där vi arbetar tillsammans med en kund för att utöka deras verksamhet. Ditt arbete kommer bland annat att innefatta:
Konstruktion av elektronik och mekaniska komponenter för olika produktgrupper inom försvarssektorn.
Samarbeta med andra specialister inom el, mekanik och elektronik för att integrera lösningar och skapa en enhetlig produkt.
Delta i konceptutveckling och design av nästa generations produkter för företagets försvarssystem.

Kravspecifikation
För att lyckas i rollen tror vi att du motiveras av att arbeta i en dynamisk arbetsmiljö, där du med ett affärsmässigt förhållningssätt bygger goda relationer och samarbeten. Vi tror att din potential och inställning till att lyckas i rollen är viktigast, men rollen kräver att du:
Har en relevant teknisk utbildning i form av högskole- eller civilingenjör eller YH inom antingen mekanik eller elektronik.
Goda kunskaper i något CAD-verktyg.
Dokumenterad arbetslivserfarenhet inom området där du kan visa på goda exempel kopplat till rollen.
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Ytterligare information
För alla våra medarbetare på AFRY erbjuder vi en modern arbetsplats i ett globalt sammanhang med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner för alla olika skeden i livet och anställningen – från friskvårdsbidrag och personalrabatter till förmånliga privata grupp- och sjukförsäkringar. Vår personalklubb Club AFRY arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret. I kundens verksamhet finner du generösa flextider samt möjlighet att arbeta på distans några dagar i veckan.
Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående, en mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden. Dessutom finns det många sätt att vidareutveckla sig hos oss! Vi satsar på våra medarbetare och har individuella utvecklingsplaner där du får möjligheten att gå utvecklande kurser och certifieringar inom ramen för din tjänst och dina mål. Vi tror även starkt på filosofin att om du ska kunna prestera på jobbet så måste det finnas en bra och hälsosam balans mellan privat- och arbetsliv.
Kanske är det detta som gör att vi rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare?
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2024-08-31.
Tjänsten omfattas av försvarssekretess. Svenskt medborgarskap och godkänd säkerhetsprövning krävs.
Kontaktuppgifter?
För frågor gällande tjänsten, kontakta:
Lars Nordlander - Sektionschef
lars.nordlander@afry.com
+46 10 505 46 63
För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Fredrik Lillbäck:
fredrik.lillback@afry.com
+46 10 505 38 94På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Vill du skola om dig från industrielektriker till elkonstruktör?

Installationselektriker
Läs mer Jun 24
Är du industrielektriker med några års erfarenhet som vill svira om från arbetsbyxor till tjänstemannaskjorta? För dig som har viljan och drivet erbjuds du den utbildning och de verktyg som krävs för att ta dig an rollen som elkonstruktör. Låter detta intressant? Ta då chansen och sök idag!

Information om tjänsten
El & Automation i Nora AB är ett etablerat företag som specialiserar sig på el och automationstjänster. Med över 15 års erfarenhet inom branschen har de byggt upp en stark kompetens inom elinstallationer, automationslösningar och industriautomation. Företaget har ett engagerat team av 28 anställda som arbetar tillsammans för att leverera högkvalitativa tjänster till sina kunder.

El & Automation i Nora AB behöver nu bli fler och därför söker Professionals Nord för deras räkning elkonstruktörer för att stärka upp teamet. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos El & Automation i Nora. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds

• CAD-utbildning och de verktyg som krävs för att ta dig an rollen som elkonstruktör.

Arbetsuppgifter
Som elkonstruktör hos EL & Automation i Nora AB får du möjlighet att arbeta med varierande projekt, där du ansvarar för hela processen från analys till driftsättning och underhåll. Du kommer att vara en nyckelperson i att driva uppdrag mot kund, stödja teamet samt säkerställa leverans av hög kvalitet

Vi söker dig som:
har några års erfarenhet av elinstallation och rollen som industrielektriker. Det är meriterande om du har en teknisk eftergymnasial utbildning men inte ett krav. Utöver detta behärskar du svenska och engelska väl, både i tal och skrift, samt innehar B-körkort.

För att trivas i den här rollen bör du vara självständig, ansvarsfull och driven. Problemen som dyker upp kan vara komplexa, vilket ställer höga krav på en god analytisk- och problemlösande förmåga samt att rollen kräver du att du är innovativ och tänker utanför ramarna.

START: Omgående. Innan tjänsten tillträds krävs uppvisande av godkänt belastningsutdrag.
OMFATTNING: Heltid
STAD: Nora
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

#El&Automation;-Nora #El-konstruktör #CAD #automationsteknik

Ansök nu

Serviceelektriker till El & Automation i Nora AB!

Installationselektriker
Läs mer Jun 24
Är du utbildad elektriker och söker nya utmaningar? Är du en positiv och driven person som vill arbeta och utvecklas i ett företag med god gemenskap? Då kan detta vara tjänsten för dig! Varmt välkommen med din ansökan, urval sker löpande!

Information om tjänsten
El & Automation i Nora AB är ett etablerat företag som specialiserar sig på el och automationstjänster. Med över 15 års erfarenhet inom branschen har de byggt upp en stark kompetens inom elinstallationer, automationslösningar och industriautomation. Företaget har ett engagerat team av 28 anställda som arbetar tillsammans för att leverera högkvalitativa tjänster till sina kunder.

El & Automation i Nora AB behöver nu bli fler och därför söker Professionals Nord för deras räkning serviceelektiker för att stärka upp teamet. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos El & Automation i Nora. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter
Som serviceelektriker på El & Automation i Nora AB har du en varierad vardag med allt ifrån entreprenad till service. Rollen innebär mycket kundkontakt och du kommer att arbeta mot både privatkunder och industrier. Du kommer främst att arbeta enskilt men i team när arbetet kräver det.

Vi söker dig som:
är utbildad elektriker med ECY/ETG-certifikat och har flera års erfarenhet av yrket. Utöver detta behärskar du svenska och engelska väl, både i tal och skrift, samt innehar B-körkort.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos El & Automation i Nora AB. Som person är du social, lösningsorienterad och affärsmässig. Vidare är du initiativtagande, resultatinriktad och trivs i en roll med kundkontakt.

START: Omgående. Innan tjänsten tillträds krävs uppvisande av godkänt belastningsutdrag.
OMFATTNING: Heltid
STAD: Nora
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Hörnsten

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

#El&Automation; #serviceelektriker

Ansök nu

Avarn Security Systems söker säkerhetstekniker till Örebro

Larminstallatör/Larmtekniker
Läs mer Jun 5
Sök jobb som säkerhetstekniker (larm, passage, CCTV)

 

Tillsammans är vi Avarn Security

Vi är en komplett säkerhetsaktör i Norden och alla vi som jobbar här bidrar till ett tryggare och säkrare samhälle – varje dag, dygnet runt. I vår breda organisation finns många möjligheter till lärande och utveckling. Vi satsar aktivt på en god arbetsmiljö och arbetsplatser där alla känner sig välkomna. Oavsett roll är din insats viktig för att vi tillsammans ska kunna skapa säkerhet och ansvarstagande i världsklass.

 

Om jobbet som säkerhetstekniker

Tjänsteställe: Örebro

Arbetstider: Mån-fre 07:00–16:00

Varaktighet: Heltid, tills vidare. Provanställning om 6 månader kan tillämpas

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Sista ansökning: 2024-07-31

 

Är du en nyfiken tekniker som vill utveckla ditt intresse för skräddarsydda säkerhetslösningar? Då kan du vara den vi söker. Som säkerhetstekniker ingår du i ett team som består av projektörer, projektledare, arbetsledare samt installations- och servicetekniker. Tillsammans jobbar ni med installation och service av våra larm-, passage- och CCTV-system för olika kunders behov. Du ansvarar för varierade underhåll- och servicearbeten och håller kontakt med kunderna. Som ambassadör för Avarn Security utför du varje uppdrag med yrkesstolthet och höga krav på kvalitet och säkerhet. Visst beredskaps-/jourarbete kan komma att ingå i tjänsten.

 

Du som söker

Rollen kräver att du:


• Arbetat i minst två år som servicetekniker, alternativt installatör eller driftsättare inom inbrottslarm/passagesystem
• Har god erfarenhet inom säkerhetsbranschen
• Har bred produktkännedom
• Är en lagspelare som är noggrann, kvalitetsmedveten och kan arbeta självgående
• Är serviceinriktad, lösningsorienterad och har kunden i fokus
• Har vilja att aktivt delta i förbättringsarbete för ständig kvalitetsutveckling
• Har körkort B
• Har svenskt medborgarskap

 

Det är mycket meriterande om du även är behörig ingenjör inom larm eller CCTV.

 

För att trivas och lyckas i rollen som säkerhetstekniker hos oss, behöver du vara en ansvarsfull och handlingskraftig person. Vi tror också att du är en lyhörd och omtänksam medmänniska, som vill bidra till ett gott samarbete. Vid urvalet kommer vi lägga stor vikt vid att dina personliga egenskaper går hand i hand med våra värderingar: Ansvar - Omtanke - Samarbete.

 

Att jobba hos oss

Avarn Security Systems är enheten som levererar skräddarsydda tekniska säkerhetslösningar till våra kunder. Systems är rikstäckande med flera kontor och säkerhetsbutiker runt om i landet. Vi erbjuder allt inom brandlarm, CCTV, dörrautomatik, lås, larm, passage och inbrottslarm. Med samtliga certifikat inom lås och larm säkerställer vi att en mycket hög kvalitet på våra tekniska säkerhetsinstallationer.

 

Hos oss är ingen dag är den andra lik. Våra kunder finns i alla branscher och våra uppdrag är varierande och tekniskt utmanande. Du blir en del av ett proffsigt team med erfarna och hjälpsamma kollegor och stöttande chefer.

 

Några av våra många förmåner

Som säkerhetstekniker har du många utvecklingsmöjligheter. Du kan fördjupa din expertis inom våra olika säkerhetssystem, utvecklas till personlig tekniker, systemtekniker, systemspecialist eller ledande projekttekniker. Du kan även bli skyddsombud eller fadder till juniora kollegor. I vår stora nordiska koncern kan du flytta utan att byta arbetsgivare.

 

Vi har gedigna kollektivavtal och bonusprogram på både team- och individnivå. Vi erbjuder förmånlig pension via Lifeplan, friskvårdsbidrag och rabatter via förmånsportalen Benify. Vi förser dig med mobiltelefon och dator, och har bilpolicy med elbil som val. Det finns även en tipspeng för rekrytering av nya kollegor.

 

Vi arbetar i högteknologiska anläggningar, på en trygg och trivsam arbetsplats. Vi har lokala aktivitetsgrupper för AW, skidresor och annat kul. Vi ordnar även spontana aktiviteter som gemensamma luncher och grillning.

 

Rekryteringsprocessen

För att bli anställd behöver du bli godkänd i en säkerhetsprövning med kontroll i polisens och länsstyrelsens register. Tjänsten kan innefatta arbete som omfattas av försvarssekretess och kräver därför svenskt medborgarskap.

VIKTIGT! Urval kommer att ske löpande och vi önskar ha din ansökan snarast möjligt. Gör därför din ansökan direkt via vår hemsida (inte via e-post eller externa jobbsökartjänster). Sista ansökningsdag är 2024-07-31. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Avarn Security Systems söker servicetekniker säkerhet till Örebro

Larminstallatör/Larmtekniker
Läs mer Jun 5
Sök jobb som servicetekniker säkerhet (larm, passage, CCTV)

 

Tillsammans är vi Avarn Security

Vi är en komplett säkerhetsaktör i Norden och alla vi som jobbar här bidrar till ett tryggare och säkrare samhälle – varje dag, dygnet runt. I vår breda organisation finns många möjligheter till lärande och utveckling. Vi satsar aktivt på en god arbetsmiljö och arbetsplatser där alla känner sig välkomna. Oavsett roll är din insats viktig för att vi tillsammans ska kunna skapa säkerhet och ansvarstagande i världsklass.

 

Om jobbet som servicetekniker säkerhet

Tjänsteställe: Örebro

Arbetstider: Mån-fre 07:00–16:00

Varaktighet: Heltid, tills vidare. Provanställning om 6 månader kan tillämpas

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Sista ansökning: 2024-07-31

 

Är du en nyfiken servicetekniker som vill utveckla ditt intresse för skräddarsydda säkerhetslösningar? Då kan du vara den vi söker. Som servicetekniker ingår du i ett team som består av projektörer, projektledare, arbetsledare samt installations- och servicetekniker. Tillsammans jobbar ni med installation och service av våra larm-, passage- och CCTV-system för olika kunders behov. Du ansvarar för varierade underhåll- och servicearbeten och håller kontakt med kunderna. Som ambassadör för Avarn Security utför du varje uppdrag med yrkesstolthet och höga krav på kvalitet och säkerhet. Visst beredskaps-/jourarbete kan komma att ingå i tjänsten.

 

Du som söker

Rollen kräver att du:


• Har god erfarenhet inom säkerhetsbranschen
• Har bred produktkännedom och arbetat i minst två år som servicetekniker, alternativt installatör eller driftsättare inom inbrottslarm, passagesystem
• Är en lagspelare som är noggrann, kvalitetsmedveten och kan arbeta självgående
• Är serviceinriktad, lösningsorienterad och har kunden i fokus
• Har vilja att aktivt delta i förbättringsarbete för ständig kvalitetsutveckling
• Har körkort B
• Har svenskt medborgarskap

 

Det är mycket meriterande om du även är behörig ingenjör inom larm eller CCTV.

 

För att trivas och lyckas i rollen som säkerhetstekniker hos oss, behöver du vara en ansvarsfull och handlingskraftig person. Vi tror också att du är en lyhörd och omtänksam medmänniska, som vill bidra till ett gott samarbete. Vid urvalet kommer vi lägga stor vikt vid att dina personliga egenskaper går hand i hand med våra värderingar: Ansvar - Omtanke - Samarbete.

 

Att jobba hos oss

Avarn Security Systems är enheten som levererar skräddarsydda tekniska säkerhetslösningar till våra kunder. Systems är rikstäckande med flera kontor och säkerhetsbutiker runt om i landet. Vi erbjuder allt inom brandlarm, CCTV, dörrautomatik, lås, larm, passage och inbrottslarm. Med samtliga certifikat inom lås och larm säkerställer vi att en mycket hög kvalitet på våra tekniska säkerhetsinstallationer.

 

Hos oss är ingen dag är den andra lik. Våra kunder finns i alla branscher och våra uppdrag är varierande och tekniskt utmanande. Du blir en del av ett proffsigt team med erfarna och hjälpsamma kollegor och stöttande chefer.

 

Några av våra många förmåner

Som säkerhetstekniker har du många utvecklingsmöjligheter. Du kan fördjupa din expertis inom våra olika säkerhetssystem, utvecklas till personlig tekniker, systemtekniker, systemspecialist eller ledande projekttekniker. Du kan även bli skyddsombud eller fadder till juniora kollegor. I vår stora nordiska koncern kan du flytta utan att byta arbetsgivare.

 

Vi har gedigna kollektivavtal och bonusprogram på både team- och individnivå. Vi erbjuder förmånlig pension via Lifeplan, friskvårdsbidrag och rabatter via förmånsportalen Benify. Vi förser dig med mobiltelefon och dator, och har bilpolicy med elbil som val. Det finns även en tipspeng för rekrytering av nya kollegor.

 

Vi arbetar i högteknologiska anläggningar, på en trygg och trivsam arbetsplats. Vi har lokala aktivitetsgrupper för AW, skidresor och annat kul. Vi ordnar även spontana aktiviteter som gemensamma luncher och grillning.

 

Rekryteringsprocessen

För att bli anställd behöver du bli godkänd i en säkerhetsprövning med kontroll i polisens och länsstyrelsens register. Tjänsten kan innefatta arbete som omfattas av försvarssekretess och kräver därför svenskt medborgarskap.

VIKTIGT! Urval kommer att ske löpande och vi önskar ha din ansökan snarast möjligt. Gör därför din ansökan direkt via vår hemsida (inte via e-post eller externa jobbsökartjänster). Sista ansökningsdag är 2024-07-31. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Bilmekaniker Sökes

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jun 15
Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbilar, lätta lastbilar av de flesta märkena.
Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.


Om dig:
Du är en kvalificerad tekniker, med stor erfarenhet av olika bilmärken/märken
Du har kunskap om felsökning och diagnostik-utrustning (gärna Bosch)
Du är punktlig, självständig och strukturerad
Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse

Ansök nu

Biltekniker med styrsystem siemens / bosch

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jul 10
Vi söker nu fordonstekniker till vårt team med kunskap om siemens styrboxar framför allt även bosch.


Vi erbjuder en fast månadslön och möjlighet och jobba på ett stabilt företag.

Ansök nu

Drifttekniker - Örebro

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 17
Vill du vara en del av ett dynamiskt team och arbeta med att säkerställa driften av fastighetstekniska installationer? Vi på Lassila & Tikanoja söker nu en erfaren Drifttekniker som brinner för att leverera bästa möjliga service till våra kunder.

Tjänsten
Rollen som Drifttekniker innefattar främst felanmälan, planerat underhåll och skötsel av fastigheter. Vi erbjuder ett mycket varierande arbete med möjlighet att jobba med många olika typer av anläggningar t.ex. logistik, kommersiella och hyresfastigheter. I arbetet ingår planering av underhållsåtgärder, såväl som att hantera akut uppkomna situationer. Vi eftersträvar ständigt en minskad miljöpåverkan och resurseffektivisering hos våra kunder. Därför är drift och energioptimering något vi tror att du också känner stort engagemang för.

Hos oss kommer du ingå i vårt engagerade team som stöttar varandra för att nå våra mål. Dina insatser kommer att vara en viktig del i vår verksamhet och vi söker dig med serviceanda och affärsmässighet utöver din fastighetstekniska kunskap då du kommer arbeta i nära kontakt med våra kunder. Denna roll utgår från Örebro.

Kvalifikationer

• Utbildning i fastighetsteknik eller annan arbetslivserfarenhet värderad av arbetsgivaren
• Erfarenhet av drift och servicearbete inom fastighet
• Behärska svenska väl, både i tal och skrift
• God datorvana
• B-körkort

Meriterande

• Erfarenhet av driftoptimering
• Styr- och reglerteknisk utbildning
• Erfarenhet inom el, ventilation, VVS, kyla eller liknande.
• Erfarenhet av systematiskt brandskyddsarbete och sprinkleranläggningar

Din profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen som Drifttekniker ser vi att du är social, lyhörd samt kunnig och intresserad av teknik. Då detta är ett fritt och självständigt arbete ställer det krav på dig att vara ansvarstagande och flexibel. Du har ett lösningsorienterat synsätt i de problem som du ställs inför och är duktig på att slutföra dina uppgifter.

Vidare har du ett strukturerat arbetssätt, god planeringsförmåga och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team där du bidrar till ett gott samarbete i gruppen. Som person är du även kommunikativ och förtroendeingivande med stort kundfokus. I din kontakt med kunder och kollegor representerar du L&T FM med din höga servicekänsla.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemejl.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Peter Torstensson på telefonnummer: 070 545 19 26

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Skadetekniker personbilar

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Maj 3
SKADETEKNIKER - ÖREBRO
Är du en driven tekniker som trivs med ett varierande jobb och värdesätter goda utvecklingsmöjligheter?

Nu söker Tage Rejmes Bil AB sin nya skadetekniker!

Om företaget

Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen finns representerad med 25 anläggningar för försäljning, service och reparationer på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3 miljarder kronor och har 700 medarbetare.

Tage Rejmes i?Örebro Bil AB?ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Företaget säljer Volvo, Renault?och Dacia person- och transportbilar, bedriver leasing, skadecenter, serviceverksamhet samt försäljning av reservdelar, tillbehör och drivmedel. Dessutom driver vi Hertz biluthyrning. Företaget har ca 160 anställda och finns representerat i Örebro, Askersund.

Din framtid

Du kommer arbeta på vår skadeverkstad i Örebro och tillsammans med övriga kollegor möta våra kunder och se till att deras besök i verkstaden blir så kort och korrekt som möjligt. 

Rejmes ledord är trovärdighet, skyldighet och ansvar och för oss är det en självklarhet att det ska genomsyra både vår och din vardag.

Tage Rejmes Bil AB är ett företag i ständig förändring och vi jobbar löpande med förbättringar både för kunden men självklart även för dig som medarbetare.Hos Tage Rejmes blir du en del av Sveriges största servicenätverk som kommer kunna erbjuda dig både kompetens - och personlig utveckling.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse
Relevant utbildning
Erfarenhet av arbete med krockade fordon.
Erfarenhet av plåt, plast och svetsarbete. Svetslicenser är meriterande
Ett gott kundbemötande
Körkort B (krav), samt C och D är meriterande


Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består i att reparera alla typer av skador; plåt, glas och plastarbeten på de bilmärken som vi representerar. Det är meriterade om du har vana av att arbeta med struktur och riktbänksarbeten. Våra arbetssätt bygger på att du har god datorvana då vi jobbar digitalt genom vår process, som stämplas och dokumenteras i programmen Cabas och Cabplan. Felkodsavläsning och programmering är också viktiga delar som kräver datorvana.Rejmes satsar på att ligga i framkant vilket innebär att du kommer att få en gedigen utbildning på?de?bilmärken vi hanterar på skadecenter.

För att matcha profilen har du/är du: har tidigare erfarenhet av plåt och/eller lackeringsarbeten. strukturerad och gillar att leverera kvalitet och resultat har initiativförmåga och uppskattar eget ansvar en lagspelare som har lätt för att kommunicera.

Övrigt

I denna rekrytering samarbetar Tage Rejmes Bil AB med Kraftsam Rekrytering och Bemanning. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Olivera Cvetkovic på olivera.cvetkovic@kraftsam.se

Externa rekryteringsbolag och säljare undanbedes vänligen men bestämt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Brandskyddstekniker till Presto Örebro

Serviceelektriker, installation
Läs mer Feb 8
Presto hjälper företag och organisationer att skydda sina verksamheter mot brand och olycka. Tillsammans med våra kunder tar vi fram lösningar som minimerar risken för brand och olycka - genom rådgivning, marknadens bredaste utbud av utbildningar, hållbara säkerhetsprodukter och service i världsklass.

Som medarbetare på Presto är du med och gör skillnad. Tillsammans med våra kunder räddar vi liv. Vi som jobbar på Presto har olika bakgrund och erfarenhet, men gemensamt för alla är en drivkraft att växa och att arbeta tillsammans som ett lag. Vi letar efter dig som har rätt inställning och en ambition att utvecklas!

Om rollen
Med visionen Tillsammans räddar vi liv kommer du som Brandskyddstekniker säkerställa våra kunders systematiska brandskyddsarbete med målet att skapa trygghet för människor i vardagen. Du arbetar ute på fält och möter våra kunder dagligen. Arbetsområdet utgår från depå med omnejd och kan även innebära att arbeta på andra orter inom regionen.

Som brandskyddstekniker på Presto ingår bland annat att:

Stärka och bygga starka kundrelationer där vi genom service och kunddialog hjälper våra kunder med deras systematiska brandskyddsarbete.

Leverera och montera/installera brandutrustning enligt upprättade instruktioner och regelverk. Utföra uppdragen på rätt tid, till rätt pris och med kvalitet i världsklass.

Boka in och Genomföra service av befintligt brandskydd med fokus förstahandsredskap

Efter avslutad uppdrag ge kunder feedback på deras brandskyddsarbete. Du arbetar dagligen med att dokumentera i vår digitala plattform Mobigo.

Att arbeta mot att individuella såväl regionens budget samt resultat uppnås.

Säkerställa att god ordning råder på arbetsstället samt ansvara för skötsel av verktyg, utrustning och persedlar.
Vi söker dig som
Är en engagerad, driven och serviceminded lagspelare gentemot kunder och kollegor. Du delar vår vetskap om att tillsammans är vi starka.

Är skicklig i kommunikation där du kan hantera och möta olika typer av människor.

Uppskattar eget ansvar och har god förmåga att planera dina dagar.

Trivs i föränderliga miljöer där ingen dag är den samma och där du samtidigt engagerar dig för att hitta lösningar framåt.

Är praktiskt lagd och gillar kombinationen av både service- och administrativt arbete.

Bidrar med något av det viktigaste; Positiv energi i vardagen där du tar en utmaning med glädje och fokuserar på att jobba utvecklingsorienterat.

För att lyckas i rollen behöver du:

Ha B-körkort.

Kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Ha god datorvana och kunna hantera officepaketet.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom branschen men det är inget krav för tjänsten.

Det praktiska
Våra rekryteringsprocesser är kompetensbaserade och vi använder Alva Labs (https://www.alvalabs.io/candidates) för att säkerställa en fördomsfri rekrytering. Om du uppfyller kraven för rollen kommer du att få genomföra två olika tester- logik och ett personlighetstest. Dessa ger oss en fördomsfri indikation på hur väl du matchar rollbeskrivningen.

Självfallet omfattas du av kollektivavtalade försäkringar när du jobbar hos Presto, friskvård (3000 kr), arbetstidsförkortning samt förmånliga priser på tågresor via SJ.

Urval sker löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Tjänsten är på heltid (40 timmar/vecka). Du arbetar vardagar mellan kl. 07:00-16:00.

Anställningen startas alltid med en 6 månaders visstidsanställning enligt kollektivavtal och om det känns bra för bägge parter erbjuds därefter en tillsvidareanställning. Presto tillhandahåller servicebil du använder i tjänsten.

Eftersom vi verkar i säkerhetsbranschen kommer vi genomföra en säkerhetsprövning på slutkandidaten vilket innebär att belastningsregister, kreditprövning och drogtest ska vara utan anmärkning för att erbjudas anställning hos Presto.

Vid frågor om tjänsten kontakta: Tommy Lindqvist (Servicechef) tel:+46708487530

Om oss
Presto AB grundades 1959. Vi har sedan start alltid satt säkerheten främst, det är vilka vi är, det är vad vi gör och det ligger i vårt DNA. Våra kvalitativa produkter, lösningar och lojala kunder driver oss framåt. Vi har ett ansvar att driva verksamheten på bästa möjliga sätt. Inte bara just nu utan även för kommande generationer. Våra värderingar är tillsammans, kundfokus och enkelhet. Vi vill skapa en kultur där alla kan växa och bli sitt bästa jag, där vi hela tiden lär av varandra. Tillsammans är vi mer än ett företag, vi formar en gemenskap som gör världen till en säkrare plats. Vi ligger steget före. Varje år besöker vi fler än 75.000 verksamheter och fastigheter där vi både servar befintligt brandskydd och förebygger risker. Vi återvinner över 70.000 släckare i vår fabrik i Katrineholm. Vi utbildar årligen 100 000 deltagare fördelat på 6600 tillfällen. Det är så vi skapar ett tryggt, modernt och hållbart brandskydd. Prestos omsättning har passerat 1 miljard kronor.

Ansök nu

Bilmekanik som kan underhålla bilar

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jun 24
Jag söker en erfaren bilmekaniker som kan jobba självständigt med bilar. Utföra regelbundet service, bytta däck, motorolja och eventuella akuta åtgärder
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Servicetekniker till Elektroskandia

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Jun 12
Nu söker vi dig med erfarenhet av service och underhåll som trivs i en varierande och självgående roll. Hos Elektroskandia välkomnas du till en arbetsplats med hög trivsel och sammanhållning, där medarbetarna stannar länge! Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN

Elektroskandia är en av Sveriges ledande elteknikgrossister som marknadsför och säljer elmateriel och system inom kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning och industriförnödenheter. Bolaget ingår i Sonepar-koncernen, en av de största elgrossistföretagen i världen. Vi söker nu en servicetekniker inom fastighetsautomation och el till deras centrallager och logistikcenter i Örebro.

Som servicetekniker kommer du att tillhöra teamet för fastighet och underhåll. Du blir en del av ett litet och sammansvetsat team om fyra servicetekniker, med det gemensamma målet att säkerställa att anläggningen fungerar och driftas optimalt. Arbetsdagen är varierande och du kommer att arbeta självständigt och brett med service och underhåll inom fastighet, automation, produktion och drift, samt med andra verksamhetssupportande tjänster.

Du erbjuds
- En varierande roll där ingen dag är den andra lik
- Möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom specifika områden
- Möjlighet till förmånscykel och tillgång till ett välutrustat gym

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Utföra planerade och akuta reparation - och underhållsarbeten
* Utveckla fastighetssystem och automation
* Delta i och leda projekt för att optimera våra system och processer
* Samarbeta nära med produktionen för att prioritera underhållsarbete


VI SÖKER DIG SOM
- Har tidigare erfarenhet som servicetekniker, alternativt motsvarande som bedöms relevant för tjänsten
- Har goda kunskaper i svenska och engelska, detta då du interna samarbeten och externa kontakter kommer att ske på dessa språk

Det är meriterande om du har en bakgrund som elektriker

För att lyckas i rollen som servicetekniker ser vi att du har ett lösningsorienterat arbetsätt och en vilja att hjälpa till och lösa problem. Eftersom rollen innebär mycket eget ansvar ser vi också att du är självgående och kan prioritera arbetsuppgifter, planera din arbetsdag självständigt och göra egna bedömningar. Rollen innebär även många kontakter, både internt och externt, vilket förutsätter att du trivs med detta och enkelt kan ta kontant med rätt person.

Övrig information
- Start: Enligt överenskommelse
- Omfattning: Heltid, Tillsvidare
- Arbetstider: 06:00-15.00, var tredje vecka kväll 14:50-22:45 (fredagar 12:50-20.00)
- Placering: Lindvallsgatan 1, Örebro
- Inför anställning hos Elektroskandia genomförs bakgrundskontroll

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Elektroskandia a?r en del av Sonepar, en global koncern som ger dem styrkan och resurserna hos en va?rldsledande organisation. Koncernen har idag 44 000 anställda i 40 länder, spridda över fem kontinenter. Samtidigt va?rnar de om den familja?ra atmosfa?ren och sammanha?llningen som a?r ka?nnetecknande fo?r Elektroskandia.

Hos Elektroskandia vill vi att du ska trivas, da?rfo?r erbjuder dem en rad olika fo?rma?ner sa?som friskva?rd, fo?rma?nscykel, fo?rsa?kringar och mycket mer! La?s mer om deras fo?rma?ner och upplev vad medarbetarna har att sa?ga om att arbeta hos Elektroskandia: i denna länk

Ansök nu

Erfaren servicemontör till Örebro

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/erfaren-servicemontor-till-orebro. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Erfaren servicemontör till Örebro

Serviceelektriker, installation
Läs mer Maj 15
Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.Är du kvalificerad elektriker och går i tankarna att ta nästa steg? Vill du tillhöra en servicefamilj som uppmuntrar egna initiativ och med möjligheter till påverkan för att göra verklig skillnad i vardagen? 

Vi har till vår stora glädje många kunduppdrag och behöver förstärka vår organisation i Örebro med fler erfarna serviceelektriker. Våra uppdrag är av blandad karaktär och vi servar idag många kunder runtom i vårt område. Avdelningen har verksamhet i Lindesberg och Örebro och vi är idag ca 17 medarbetare totalt.

Som serviceelektriker hos oss arbetar du självständigt och med varierande arbetsuppgifter i spännande kundprojekt från start till slut. Arbetet omfattar allt ifrån kabeldragning, installation och felsökningar. Vi värnar om våra medarbetare och hos oss har du stora möjligheter till både personlig och professionell utveckling, bland annat genom ett fritt arbete under ansvar, samarbete med kunniga kollegor samt möjligheten till fortbildning via utbildningar både internt och externt.

Är du rätt person för tjänsten?
Vi söker dig som har kunskaper inom yrket och är ansvarstagande, flexibel, kreativ och framförallt med en vilja att bidra till teamet. Du tycker om att arbeta självständigt och resultatinriktat. Eftersom arbetet innebär kontakter både internt och externt krävs det att du har förmågan att samarbeta med kollegor, har ett gott kundbemötande och kan skapa goda relationer med våra kunder. Som person är du självgående och van att ta egna initiativ då det förekommer en del ensamarbete. Vi vill att du som söker tjänsten


• Har el-utbildning och ECY-certifikat eller annan motsvarande kompetens
• Har tidigare erfarenhet som elektriker
• Har B-körkort

Det är meriterande om du har erfarenhet av att utföra installationer inom lantbruk.

Vad kan vi erbjuda dig?
Utöver att du får grymma kollegor hos oss, får du även förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:


• En spännande miljö och möjligheter till utveckling inom ett stabilt och expansivt familjeföretag
• Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring 
• Förmåner som värnar om vardagspussel och hälsa samt rabatter via Benify
• Möjlighet till förmånliga personalköp och personalstöd
• Möjlighet till förmånliga drivsmedelsavtal
• Arbetstidsförkortning och kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension, och även extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet m.m.

Du erbjuds en servicebil då resor förekommer i arbetet, vi arbetar både lokalt och på närliggande orter.  

Låter det här intressant?
Om du känner att det här stämmer in på dig så hoppas vi att just du vill bli vår kollega! Urval och intervjuer sker löpande. Vår rekryterande chef Patrik Barton svarar gärna på dina frågor, se kontaktuppgifter i annonsen.

Känn dig varmt välkommen till Granitor Electro!

Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Granitor-gruppen har omkring 4500 anställda och omsättningen under 2022 var 9,7 miljarder kronor.

Ansök nu

Elektriker till Mondi Örebro AB

Industrielektriker
Läs mer Jun 13
Mondi Örebro AB
 

Elektriker
Mondi Örebro AB

Mondi Örebro AB är ett företag i ständig utveckling.

Vår långa och gedigna historia inom pappersbranschen tillsammans med modernt tänkande och god kontroll på marknadens behov gör att vi står oss bra i den starka internationella konkurrensen. Våra produkter är en del av en klimatsmart vardag och vi har för avsikt att fortsätta vår utveckling.

Vi behöver nu bli fler industrielektriker så är du en positiv och engagerad person med erfarenhet från industrin och vill hitta en ny spännande utmaning! Då ser vi gärna att du är med på vår fortsatta resa!

Välkommen att bli vår kollega!

 

Vi erbjuder

Ett arbete där du har en omväxlande vardag i ett bolag där det händer mycket och är centralt beläget i Örebro. Kulturen präglas av en familjär anda med öppenhet och framåtanda. Du ingår i en internationell organisation men där besluten till mångt och mycket tas lokalt i Örebro. Att jobba på Mondi innebär också att du har stor påverkansmöjlighet och att du blir en viktig medarbetare i organisationen!

I rollen som industrielektriker är du direkt underställd vår underhållschef.

 

Dina arbetsuppgifter

Som industrielektriker ingår du i ett team om sju personer. I gruppen ingår förutom elektriker även underhållsmekaniker.

Tillsammans kommer ni att skapa förutsättningar för att produktionen fungerar med hög effektivitet och tillgänglighet. Dina dagar är omväxlande; du utför planerade insatser, åtgärdar akuta brister och deltar också i FU-ronder (förebyggande underhåll). Du arbetar med felsökning, skåpbyggnationer och installationer inom produktionen men även kopplat till vår fastighet. Rollen innehåller många kontakter internt, med din grupp men också med olika personer som jobbar i produktionen. Du har också kontakter med externa samarbetspartners.

Tillsammans med underhållschefen och dina kollegor jobbar du hela tiden för att förbättra och effektivisera underhållsarbetet.

Du arbetar dagtid och har beredskap var 3:e vecka.

 

Din profil

Vi söker dig som har en positiv inställning och trivs både med att arbeta självständigt och vara en del av ett team. Du är engagerad och gillar en omväxlande vardag, stimuleras av problemlösning och försöker se möjligheter i stället för problem och hinder. För oss är det är viktigt att du vill vara i en verksamhet där vi har roligt på jobbet.

För att trivas och lyckas i rollen är du utbildad elektriker och vi tror att du har erfarenhet från liknande arbete inom industrin eller kanske idag finns inom installationssidan och är intresserad av att utvecklas mot industrielektronik.

Det är meriterande men inget krav om du har grundkunskaper i PLC-system, automation/PLC, AC-/DC-drifter samt nätverk och IT-system. Har du dessutom auktorisering AL ser vi positivts på det, alternativt att du har ett genuint intresse att auktorisera dig när du börjar hos oss. Du pratar och skriver svenska obehindrat och är också van vid att använda dator som ditt dagliga verktyg.

 

Om företaget

Vi på Mondi Örebro AB är stolta över att vara ett ledande extruderingsföretag som skapar hållbara, miljösmarta barriärer mot t.ex. fukt, fett och vind. Vi levererar produkter över hela världen. Många möter du dagligen – i hemmet, i skolan eller på jobbet.

Mondi är ett globalt företag, vi finns i mer än 30 länder med totalt 26000 anställda. Vi arbetar med tusentals globala och lokala varumärken och erbjuder våra kunder ett brett utbud av lösningar.

Du hittar oss i centrala Örebro i det anrika Pappersbruksområdet. Vi är cirka 115 anställda inom bland annat produktion, utveckling, marknad, lager och logistik.

Vi bryr oss om våra medarbetare och förutom god arbetsmiljö, utbildning och utveckling erbjuder vi dig mycket annat. Läs mer om vilka vi är och vad vi kan erbjuda dig på mondijobs.se och https://www.mondigroup.com/en/home/

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan till Oakconsulting.se! Gärna så snart som möjligt, dock senast den 25 augusti 2024.

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Maria Roseen, 070- 259 05 07.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-mail.

Ansök nu

Automationsinstallatör till IMH Machinery i Kopparberg!

Automationselektriker
Läs mer Maj 16
IMH driver utvecklingen av en mer hållbar och effektiv global supply chain genom att leverera världsledande pallmaskiner. Nu söker de en ny kollega i Kopparberg som ska jobba som automationsinstallatör och som vill vara med på den fortsatta resan!

OM TJÄNSTEN

IMH är en liten snabbrörlig och professionell organisation med hög kompetens och stark laganda. Hos IMH får du arbeta med intressanta och utmanande uppgifter både på fabriken i Kopparberg och ute hos deras kunder i Europa och övriga världen. Gruppen i Kopparberg består av 20 personer, varav 6 i ditt team. Företaget står inför en spännande resa och du kommer att få lära dig av erfarna kollegor och ha stora möjligheter till utveckling. Är du även driven som person, brinner för utveckling och har förmågan att se möjligheter så kommer du att passa in perfekt!

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Montage och driftsättning av elskåp, motorer, givare och ventiler
* Programladdning och konfiguration av PLC, operatörspaneler, frekvensomformare och servon
* Testkörning av maskinerna


VI SÖKER DIG SOM
- Har utbildning inom el på antingen gymnasienivå eller högre
- Har stort el- och automationsintresse, detta kan även handla om exempelvis hobbyprojekt med mera
- Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift, detta för att båda språken förekommer i arbetet
- Innehar B-körkort

Det är meriterande om du har
- Relevant erfarenhet av automation inom maskinteknik
- Kunskaper/erfarenhet inom hydraulik och pneumatik

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Strukturerad
- Självgående
- Kommunikativ
- Nätverkande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Property Services (Fastighetsskötare) Scandic Grand Hotel, heltid

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 20
Nu söker vi en fastighetsskötare till Scandic Grand Hotel.

Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad är innebär rollen?

Som fastighetsskötare hos oss på Scandic är ditt främsta fokus att agera. Våra gäster lever i nuet, så den dagliga driften är väldigt viktig. Du förväntas själv exempelvis lösa stopp i toaletten. Du utför även planerat och felavhjälpande underhåll så som justering av dörrar, fönster , lås ,inredning och utrustning i hotellrum, gym, kök, restaurang, konferens, pool och relax. Spacklar, målar, möblering av lokaler, byte av lysrör och proppar. Installationer i form av vs, styr för kyla i lokaler, värme, ventilation, kökskyla samt beställer och tar poolprover och utför backspolning av pool.
Vidare ingår i rollen att arbeta med hotellets brand- och säkerhets frågor. Verksamheten innebär en del myndighetskrav och du är involverad i många av dessa. Struktur, noggrannhet, driv och flexibilitet är viktiga egenskaper, du har ett öga för detaljer och du trivs bland människor och att arbeta i en föränderlig miljö. Du rapporterar till en Property Manager. Här i Örebro har vi 3 st Scandic hotell och du kommer att vara delaktig i driften för samtliga. Din första prioritet är givetvis Scandic Grand men vi på fastighet hjälps åt med tyngre moment och vi täcker upp för varandra under semester och sjukdom.

Vem är du?

Vi söker dig som är van med många bollar i luften. Du behöver vara verktygsvan och känna dig trygg oavsett om du skall montera våningssängar, byta parkettgolv, byta lister, lufta radiatorer eller programera om nycklar. Du har teknisk eller praktisk utbildning och erfarenhet inom fastighetsdrift. Du har kunskap inom något av områdena el, bygg, VVS eller styr- och reglerteknik. Kunskaper om brandsäkerhet behövs för tjänsten och anläggningsskötarutbildning brandlarm. Du behöver ha god datorvana och goda kunskaper i svenska och engelska. Du behöver ha B-körkort.
God kommunikation är otroligt viktigt då många är beroende av ditt arbete. Information måste kommuniceras ut och inte stanna hos dig.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, vår kultur och våra förmåner!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

Ansök nu

Örebro: Fordonstekniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jun 24
Vi direktrekryterar en fordonstekniker till Auto Bilservice

Ta plats i en av Örebros mest framgångsrika Bilservice-företag!

Som bilverkstad i den moderna tekniken arbetar vi med kunskap från Bosch - världens största tillverkare av bildelar och system för bilindustrin. Därigenom kan vi erbjuda ett brett utbud av underhåll, service, kontroll, mekaniska bilreparationer och diagnos av elektronik både för bensin- och dieseldrivna bilar.

Auto Bilservice är nu i ett expansivt skede och söker en erfaren och självgående Fordonstekniker.

För att platsa i vårt företag krävs god samarbetsförmåga och en vilja att bli en viktig med spelare i ett framgångsrikt team. Ett fungerande lagarbete och ett stort engagemang, är självklara ingredienser i vårt framgångsrecept. Du måste ha en stark egen drivkraft, vara noggrann samt minst 4 års erfarenhet.

Ansökan

Du är varmt välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan".

För frågor är du välkommen att kontakta Andreas Jansson på Headscout, andreas@headscout.se

Ansök nu

Fordon och Maskin Mekaniker

Truckreparatör
Läs mer Jun 11
Om tjänsten

Vår kund söker en kvalificerad mekaniker till vår produktionsanläggning i Örebro. Brinner du för att skruva och meka med fordon och maskiner? Är du redo för en ny utmaning?  
Då kanske du är den vi söker. Vår kund är en av Sveriges ledande aktörer på truckmarknaden. Årligen säljer de tusentals truckar och deras kunder finns huvudsakligen inom industri-, logistik- och transportnäringen. Vid produktionsavdelning på huvudkontoret i Örebro är de marknadsledande på att skräddarsy lösningar efter kundens behov. Här arbetar erfarna och kompetenta medarbetare med att ta fram de bästa lösningarna för kunder inom olika branscher.
De har de senaste åren haft en positiv utveckling och hanterar idag hundratals kundunika anpassningar varje år - den resan kommer att fortsätta!
På arbetsplatsen kommer du ingå i ett team av erfarna mekaniker som gör verksamheten till världsledande på kundanpassningar av truckar. I teamet säkerställs att maskinerna som levereras överträffar kundens förväntningar.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:


 Utrustning och ombyggnationer av nya truckar enligt givna instruktioner
 Att i projektform färdigställa truckar inför leverans
 Föreslå nya monteringslösningar och hjälpmedel
 Vara behjälplig vid utarbetande av ritningar och dokumentation
 Säkerställa att produkterna vi levererar är så bra att de överträffar kundens förväntningar  

Vi söker dig med någon form av teknisk utbildning i grunden, gärna inom fordonsteknik, alternativt motsvarande kompetens erhållen genom tidigare arbetserfarenhet. Du behöver ha kunskap om hydraulik, fordonsel och mekanik samt förmåga att läsa ritningsunderlag samt el- och hydraulikscheman. Du trivs med varierande uppgifter av olika teknisk svårighetsgrad. Du förväntas kunna driva projekt från start till leverans. Du är van att använda dator i arbetet.   Det förekommer även större projekt där flera mekaniker arbetar tillsammans.   För att lyckas i rollen hos oss behöver du ha förmågan att arbeta både självständigt och i grupp samt förmåga att planera dina dagar på ett effektivt sätt. Du hittar lösningar på problem och arbetar mot uppsatta mål.


B-körkort är ett krav  samt meriterande om du har Truck och travers.

Om Best bemanning & rekrytering

Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens. Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.
Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen.  
Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.  
Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen.  
Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.
Vill du vara med på vår kunds resa och arbeta med truckar i världsklass?  
Varmt välkommen med din ansökan snarast. Urval kan komma att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vid frågor om tjänsten kontakta konsultchef Annelie Larsson 076–6092288

Ansök nu

Bilmekaniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jun 5
Vi söker nu en mekaniker till vår verksamhet i Örebro.
Som mekaniker hos oss kommer du att utföra en mängd olika uppgifter, från enklare reparationer till större arbeten såsom växellådsbyte och motorbyte. Du kommer att arbeta med personbilar och minibussar.
Du måste kunna hantera stress och arbeta effektivt i ett högt tempo samtidigt som du levererar hög och jämn kvalitet i ditt arbete.
Erfarenhet av mekaniska reparationer är ett krav.

Ansök nu