Inköpsassistent jobb i Örebro

Hitta lediga jobb som Inköpsassistent i Örebro. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Örebro från den arbetsgivaren.

Pluggar du på högskola/uni? Proteinbolaget öppnar upp för praktikplatser!

Inköpsassistent
Läs mer Okt 17
Praktikplatser inom olika avdelningar tillgängliga hos oss!
Proteinbolaget erbjuder nu spännande praktikplatser inom olika avdelningar på vårt företag. Oavsett om du är intresserad av ekonomi, inköp, contentskapande eller annat har vi kanske en perfekt match för dig! Vi letar efter personer som drivs av passion, nyfikenhet och motivation samt trivs med eget ansvar. Om du vill ha en meningsfull praktikplats där du kan få verklig erfarenhet och möjlighet att omsätta teori till praktik, då är du på rätt ställe.

Vi är nyfikna på vad som driver just dig. Vilka områden intresserar dig mest och varför? Berätta för oss och vi kan hjälpa till att hitta rätt avdelning som matchar dina passioner och intressen!

Erfarenheter och kvalifikationer:


• Studerar på högskola eller universitet.

• Förmåga att arbeta självständigt och ta eget initiativ.

• God analytisk förmåga och noggrannhet i arbetet.

• Utmärkta kommunikations- och samarbetsförmågor.


Personliga egenskaper:


• Passionerad och motiverad för att få praktisk erfarenhet inom ditt intresseområde.

• Nyfiken och villig att lära dig och ta till dig nya kunskaper.

• Flexibel och anpassningsbar för att kunna arbeta i olika arbetsmiljöer och med olika arbetsuppgifter.

• Driven och ansvarstagande i att utföra uppgifter.

• Proaktiv och har förmåga att se möjligheter och komma med innovativa lösningar.


Vad vi kan erbjuda dig:


• En meningsfull praktikplats där du får möjlighet att arbeta med verkliga projekt.

• En chans att få verklig erfarenhet inom ditt intresseområde.

• Mentorskap och stöd från våra erfarna medarbetare.

• Möjlighet att skapa värdefulla kontakter inom branschen.

• Ett positivt och stimulerande arbetsklimat där din utveckling och trivsel är viktig för oss.


Om du är redo att ta nästa steg och få praktisk erfarenhet inom ditt intresseområde, ansök nu och låt oss hjälpa dig att hitta en perfekt praktikplats som matchar dina passioner och intressen. Vi ser fram emot att höra från dig!


Vi är en av Sveriges snabbast växande butiker inom kosttillskott och träningskläder online. Nu är vi i en expansiv fas där vi kommer att göra förändringar inom organisationen och behöver därför förstärkning i form av ännu en stjärna. Vi brinner för e-handel och att inspirera personer med passion för träning. Hos oss har vi en entreprenöriell miljö där vi alla strävar mot företagets uppsatta mål. Vill du vara med på en spännande e-handelsresa? Ansök då om praktikplats hos Proteinbolaget.se.

Ansök nu

Inköpsassistent

Inköpsassistent
Läs mer Nov 28
Inköpsassistent till Multeral i Örebro
Vi söker en stjärna som förstärker vår inköpsavdelning! Vi behöver dig som älskar struktur, ordning och att vara noggrann. Gillar du att ha telefon, mail och dator som arbetsredskap?
Då kan denna tjänst vara något för dig!
I samarbete med dina kollegor ser du till att lagerlagda artiklar har ett stabilt och balanserat lagersaldo. I arbetsuppgifterna ingår även leveransbevakning och att upprätthålla ett välvårdat artikelregister.
Arbetsuppgifter
Som inköpsassistent arbetar du tätt tillsammans med två kollegor på inköpsavdelningen samt med övrig personal på Multeral. Till din hjälp har du affärssystemet Business Central där du kommer ansvara för inköpsadministrativa uppgifter, inklusive kommunikation med leverantörer via mail och telefon. Du kommer lägga upp artiklar, utföra registervård, hantera inventeringar, göra beställningar mot leverantörer samt uppföljning av leveranser och leveranstider. Du som söker är en person med sinne för struktur och ordning och som noggrant tar ansvar för dina arbetsuppgifter.
Kvalifikationer
• Gymnasial utbildning
• Goda IT-kunskaper
• Goda kunskaper i MS Office
• Kommunicerar väl på svenska och engelska i tal och skrift
Som person är du:
• Framåt- och lösningsorienterad
• Strukturerad och noggrann
• Bra på att samarbeta
Om Multeral
Vi förser några av världens starkaste varumärken med restaurangutrustning och kaffemaskiner från branschledande tillverkare. Bland våra kunder finns McDonalds, Max Burgers, Burger King, Preem, Circle K, Ica, 7-eleven med flera. Hos oss arbetar runt 60 personer som utgår från något av våra kontor i Örebro,Stockholm och Göteborg.
Intresserad?
Skicka CV och ett personligt brev till ann.gustafsson@multeral.se senast 15 december 2023. Märk din ansökan med ”Inköpsassistent”. Skicka gärna in din ansökan snarast eftersom urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Övrig information
Tjänsten är en heltidstjänst och placerad på kontoret i Örebro. Frågor om tjänsten besvaras av Madelene Nordh på 010-761 04 35.
Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Nu söker vi en leverans- och servicetekniker till Örebro!

Inköpsassistent
Läs mer Aug 23
Är du tekniskt lagd, en fena på affärssystem och har stort kundfokus? Vill du ha ett varierande arbete på ett företag som ligger i framkant inom Lifesupport? Då kan det vara dig vi söker!

Kommer du trivas att jobba tillsammans med oss?
I denna roll kommer du att vara ansvarig för våra affärsområden, servicerepair, leveranser och inköpbackoffice. Dina arbetsdagar kommer präglas av en stor variation där du kommer arbeta med att utföra service och reparation på våra produkter, hantera in-och utleveranser av gods samt planera inköp av lagerprodukter, reklamationer och följa upp inköpsbeställningar. 

För att du ska trivas i denna roll är en förutsättning att du är en prestigelös och lösningsorienterad lagspelare, då vi är ett mindre företag där alla hjälps åt och arbetar som ett team. Du är ansvarsfull, driven och har en positiv attityd. Dessutom har du lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter, kan snabbt ändra ditt synsätt och du ser möjligheterna som kommer med förändringar!

Vad har du med dig i bagaget erfarenhetsmässigt?
Vi söker dig som är tekniskt lagd och som har erfarenhet av att arbeta i affärssystem. Om du har erfarenhet av inköp, orderläggning och/eller tekniskt arbete är det meriterande. Troligtvis har du tidigare jobbat med någon form av teknisk service eller montering, kanske har du erfarenhet av inköp och gillar att meka på fritiden? Du behärskar svenska och engelska mycket väl både i tal och skrift. 

Hur går vi vidare?
I denna rekrytering samarbetar Nordic Safety Systems med OnePartnerGroup. Genom att söka denna tjänst ger du ditt samtycke till oss att begära in utdrag ur belastningsregister. Vi behandlar ansökningarna löpande, varmt välkommen med din ansökan! Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Susanne Johansson 076-134 49 00.

Ansök nu

Ledigt jobb inom logistik och supply chain

Inköpsassistent
Läs mer Maj 12
Utöver detta kommer du får jobba i ett expansivt och spännande företag som är en ledande global produktivitetspartner inom gruvindustrin. För denna tjänst kommer du att arbeta som konsult hos oss på Manpower men arbeta hos vår kund Epiroc.

Detta är ett konsultuppdrag som ska starta omgående (juni) och beräknas pågå mellan 6-12 månader inledningsvis. Rekryteringsprocessen har startats och urvalet sker löpande, så passa på att söka jobbet redan idag! Observera den korta svarstiden!

Vi på Manpower söker dig som vill jobba som Inbound Replenishment Planner på Epiroc i Örebro. Du kommer att få ingå i gruppen som jobbar inom supply chain och logistik.

Om Arbetet

Känner du dig redo för nya utmaningar och vill ta chansen att få mer kunskap och erfarenhet av arbete inom Supply Chain? Inbound Replanishment teamet består av dedikerade kollegor med en stor spridning av ålder, kön, erfarenhet och nationalitet som alla tillsammans arbetar mot gemensamma mål.

Distributionscentret i Örebro, Sverige och Gent, Belgien är globala logistikleverantörer inom Epiroc Parts & Service-divisionen. Som Inbound Replenishment Planner ansvarar du för inköp och planering av reservdelar från leverantörer runt om i världen, inklusive kontakt med kundcenter världen över.

Huvuduppgifterna är anskaffning av reservdelar genom löpande beställningar och kontakter med leverantörer. Det inkluderar också planering och distribution av DO och kit som plockas och packas internt inom DC. Tät kontakt med andra avdelningar inom Supply Chain organisationen.

Du kommer att arbeta dagligen i affärssystemet M3 samt prognos- och planeringsverktyget GIM och vårt interna kommunikationsverktyg ACIGN.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med logistik, leverans och Inköp. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av logistik, leverans och godsmottagning.

I övrigt krävs det att du

* Gärna tidigare arbetat med logistik/supply chain eller har någon form av industriell ekonomiutbildning alternativt inköpsutbildning.
* Har goda kunskaper i Office och Excel
* Hanterar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Teamet består idag av människor i en mix av ålder, kön och bakgrundskunskap och olika fritidssysselsättningar från golf och padel till yoga. Tror du att detta är arbetsplatsen för dig? Skicka in en ansökan redan idag.

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare:

* Malin Löf, tel 019-166556, via e-post malin.lof@jeffersonwells.se
* Jacob Classon tel 019-16 65 77, via e-post: jacob.classon@manpower.se

Vi ser fram emot att höra från dig idag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Ledigt jobb som inköpsassistent på Epiroc

Inköpsassistent
Läs mer Nov 24
Är du intresserad av att arbeta med administration och är nyfiken på industribranschen? Har du dessutom stor systemvana, tex av M3 eller liknande system så är du helt rätt för detta uppdrag. Just nu söker vi på Manpower en kommunikativ person som är en hejare på samarbete till rollen som Inköpsassistent hos Epiroc. Är det du? Skicka in din ansökan redan idag!

Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos Epiroc.

Arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du bland annat att säkerställa god kundservice internt och externt samt agera stöd till inköpsavdelningen. Du kommer att arbeta på ett marknadsledande, globalt och innovativt företag i Örebro som är verksamt inom industribranschen.

Mer specifikt kommer du bland annat att:

* Agera stöd till inköpsavdelningen
* Arbeta i M3 med bl.a. stamdata och prislistor
* Skapa långsiktiga samarbeten
* Uppföljningar av offerter, säkerhetsblad m.m
* Viss orderhantering och offertförfrågningar
* Intern supportÄr du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med administration samt har kunskaper om M3 eller andra verktyg som används inom inköp. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och van att arbeta självständigt. Du har en god dator och systemvana och kan kommunicera obehindrat på engelska i tal och skrift. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av logistik, inköp och industribranschen.Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Berg via e-post: ida.berg@jefferssonwells.se

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Supply support

Inköpsassistent
Läs mer Sep 9
Candles Scandinavia är Nordens största tillverkare och distributör av doftljus och övriga doftsättningsprodukter med bland annat nordisk agentur för flertalet av världens största doftljusmärken, däribland Yankee Candle och WoodWick. Därtill har bolaget en egen doftljusfabrik där man med labbet och utvecklingsavdelningen som kärna i den egna produktionen utvecklat ett 100% naturligt vax som kan beskrivas som världsunikt. Bolaget tillverkar idag under ramen för Private Label doftljus och rumsdofter till kunder så som H&M, Kicks, Åhléns med flera. Candles Scandinavia bedriver sin verksamhet i fräscha och ändamålsenliga lokaler centralt i Örebro och är idag ca 100 medarbetare med en omsättning på ca 150 miljoner kronor och med en årlig tillväxttakt på 30 %. Våra värdeord är viktiga för oss och finns med oss i vårt dagliga arbete: Vi vågar, Vi vet, Vi gör det nu!
Vi söker dig som…
Framför allt tycker det låter intressant att vara med på Candles tillväxtresa! Med tanke på bolagets framfart både historiskt och framöver är det viktigt att du trivs i en föränderlig miljö, är utvecklingsorienterad och vill vara med och skapa rutiner och arbetssätt.
I rollen som Supply support kommer du att utföra varierade arbetsuppgifter för att stötta kollegorna på inköpsavdelningen
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Boka och planera leveranser
Inköp av förbrukningsmaterial till lager och produktion
Orderbekräfta och leveransbevaka
Registrera nya artiklar samt registervård över befintliga produkter
Korrigera lagersaldon vid löpande inventeringar
Stötta produktionsplanering

Du rapporterar till bolagets Supply Manager där funktionerna inköp, produktionsplanering och logistik ingår.
Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet från administrativt arbete, gärna inom inköp/logistik.
Arbetet ställer krav på förmåga att strukturera, planera, prioritera och självständigt driva ditt arbete framåt.
Du är en utpräglad servicemänniska och du trivs i rollen att stödja teamet. Du är kommunikativ och kan utrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
Du bör ha goda kunskaper i MS Excel. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i MS Business Central.
Vi erbjuder
Ett spännande arbete i ett snabbväxande bolag med höga ambitioner på marknaden. Vi är idag det ledande bolaget inom vår nisch men har fortsatt mycket stora tillväxtambitioner. Arbetsplatsen präglas av korta beslutsvägar, stark tillväxt och teamkänsla. För rätt person finns det mycket goda möjligheter till en stark personlig utveckling och stor påverkan på hur rollen utformas.
Anställningsform
Tillsvidare, heltid, dagtid
Provanställning kan komma att tillämpas
Kollektivavtal finns
Fast månadslön
Så ansöker du
CV samt personligt brev märkt ”Supply support” skickas till
jobb@candles.se
Sista dag för ansökning: 2022-10-02
Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen
Kontakt
Helena Hedengren
Supply Manager
073-970 38 83
helena.hedengren@candles.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Inköpsassistent till Epiroc

Inköpsassistent
Läs mer Jun 23
Är du intresserad av att arbeta med administration och är nyfiken på industribranschen? Just nu söker vi på Manpower en kommunikativ person som är en hejare på samarbete till rollen som Inköpsassistent hos Epiroc. Är det du? Skicka in din ansökan redan idag! Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos Epiroc.

Arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du bland annat att säkerställa god kundservice internt och externt samt agera stöd till inköpsavdelningen. Du kommer att arbeta på ett marknadsledande, globalt och innovativt företag i Örebro som är verksamt inom industribranschen.

Mer specifikt kommer du att:

* agera stöd till inköpsavdelningen
* skapa långsiktiga samarbeten
* göra uppföljningar av offerter
* viss orderhantering och offertförfrågningar
* intern support

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med administration. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Du har en god datorvana och kan kommunicera obehindrat på engelska i tal och skrift. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av logistik, inköp och industribranschen.

Sök tjänsten idag!

Ansökan sker via följande länk: https://www.directch.com/RomaFrontEnd?id=af7a9812-096b-44c0-9122-2b244ab3fae3 och INTE via "Ansök"-knappen i denna annons.Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elin Segerstedt via e-post: Elin.segerstedt@manpower.se

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Inköpsassistent till Epiroc

Inköpsassistent
Läs mer Jun 20
Är du intresserad av att arbeta med administration och är nyfiken på industribranschen? Just nu söker vi på Manpower en kommunikativ person som är en hejare på samarbete till rollen som Inköpsassistent hos Epiroc. Är det du? Skicka in din ansökan redan idag! Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos Epiroc.

Arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du bland annat att säkerställa god kundservice internt och externt samt agera stöd till inköpsavdelningen. Du kommer att arbeta på ett marknadsledande, globalt och innovativt företag i Örebro som är verksamt inom industribranschen.

Mer specifikt kommer du att:

* agera stöd till inköpsavdelningen
* skapa långsiktiga samarbeten
* göra uppföljningar av offerter
* viss orderhantering och offertförfrågningar
* intern support

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med administration. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Du har en god datorvana och kan kommunicera obehindrat på engelska i tal och skrift. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av logistik, inköp och industribranschen.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elin Segerstedt via e-post: Elin.segerstedt@manpower.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

???????

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Inköpsassistent till Epiroc

Inköpsassistent
Läs mer Jun 20
Är du intresserad av att arbeta med administration och är nyfiken på industribranschen? Just nu söker vi på Manpower en kommunikativ person som är en hejare på samarbete till rollen som Inköpsassistent hos Epiroc. Är det du? Skicka in din ansökan redan idag!Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos Epiroc.

Arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du bland annat att säkerställa god kundservice internt och externt samt agera stöd till inköpsavdelningen. Du kommer att arbeta på ett marknadsledande, globalt och innovativt företag i Örebro som är verksamt inom industribranschen.

Mer specifikt kommer du att:

* agera stöd till inköpsavdelningen
* skapa långsiktiga samarbeten
* göra uppföljningar av offerter
* viss orderhantering och offertförfrågningar
* intern supportÄr du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med administration. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Du har en god datorvana och kan kommunicera obehindrat på engelska i tal och skrift. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av logistik, inköp och industribranschen.Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elin Segerstedt via e-post: Elin.segerstedt@manpower.se

Vi ser fram emot att höra från dig!Arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du bland annat att säkerställa god kundservice internt och externt samt agera stöd till inköpsavdelningen. Du kommer att arbeta på ett marknadsledande, globalt och innovativt företag i Örebro som är verksamt inom industribranschen.

Mer specifikt kommer du att:

* agera stöd till inköpsavdelningen

* skapa långsiktiga samarbeten

* göra uppföljningar av offerter

* viss orderhantering och offertförfrågningar

* intern supportÄr du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med administration. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Du har en god datorvana och kan kommunicera obehindrat på engelska i tal och skrift. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av logistik, inköp och industribranschen.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elin Segerstedt via e-post: Elin.segerstedt@manpower.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

???????

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Inköpsassistent till Element Metech med start omgående

Inköpsassistent
Läs mer Dec 7
Nu söker vi en vass administratör till ett uppdrag som inköpsassistent till Element Metech i Arboga. Här kommer du arbeta i en administrativ roll men med mycket kontakt med kollegor och leverantörer. Vi jobbar med löpande urval, skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Element är en av världens främsta och mest ansedda partners inom oberoende material- tekniska och mättekniska tjänster. De erbjuder kvalificerade tjänster inom materialprovning, produktprovning, mätteknik och kalibrering till industri och myndigheter med högt ställda kvalitetskrav, inom bl.a. flygindustri, försvaret, olja/gas, fordons- och verkstadsindustri samt inom medicinteknik.

Som inköpsassistent kommer du att vara stationerad på kontoret i Arboga men även vid behov stötta kollegor i dem 8 andra städerna i Sverige. På kontoret i Arboga är dem 25 kollegor och totalt i hela Sverige är dem 300 anställda. Här välkomnas du till en prestigelös arbetsplats med god sammanhållning.

ARBETSUPPGIFTER
Som inköpassistent kommer du främst att arbeta med leveransbevakning samt orderläggning. Det är en administrativ tjänst där du kommer ha mycket kontakt med både interna kollegor och externa leverantörer. I rollen rapporterar du till Sajtchefen i Arboga samt har ett nära samarbete med kollegan som ansvarar för fakturering och kundkontakt.

VI SÖKER DIG SOM
* Har tidigare erfarenhet av ett administrativt yrke
* Har erfarenhet av att arbeta i affärssystem, meriterande om du har kunskaper inom SAP och jeeves
* Har goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift

Som person är du:


* Orädd
* Självgående
* Initiativtagande


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid. Till och med sista februari. Chans till förlängning finns


Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund.


* Placering: Arboga
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Elements önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Varuplanerare Lidl Örebro

Inköpsassistent
Läs mer Dec 6
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa och nyligen även i Nordamerika. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra 200 butiker runt om i Sverige. Vi har tre regionkontor i landet och nu söker vi en varuförsörjningsplanerare till region Väst med placering i Örebro!
Din roll:
Som varuplanerare kommer du att arbeta på Lidls varuförsörjningskontor på centrallagret i Örebro. Varuförsörjningskontoret har en central roll i att leverera våra produkter till butikerna i den mellersta regionen av Sverige, samt att se till att Lidls färskhetskoncept efterföljs.
Som varuplanerare är ditt huvudfokus att alltid hålla en optimal tillgång på våra produkter till butikerna. Genom noggranna analyser av försäljningsutvecklingen inom delar av sortimentet och kampanjartiklar arbetar du för att göra fullständiga och behovsanpassade tilldelningar för våra butiker. Som varuplanerare ansvarar du för kontroll av reklamblad och inköps-meddelanden i samråd med varuförsörjningschef och försäljningsavdelningen. I din roll har du mycket kontakt med andra avdelningar på lagret, huvudkontoret och framför allt våra leverantörer runt om i Europa. Du övervakar leveranser och vid problem eller avvikelser kontaktar du berörda medarbetare. I tjänsten ingår att uppdatera alla moduler/hjälpmedel samt vård av stamdata i vårt affärssystem.
Din profil:
Det är mycket meriterande om du har en akademisk examen samt om du sedan tidigare har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Eller studerar för tillfället. Som person är du positiv och utåtriktad, samt har en god kommunikationsförmåga. Du har en bra analytisk förmåga och är lösningsorienterad. Du har god datorvana i framförallt Word och Excel. Goda kunskaper i engelska är ett krav då vi har ett leverantörsnät som sträcker sig över hela Europa samt hanterar svenska i tal och skrift.
Vi erbjuder:
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.
Tjänsten är ett vikariat på heltid, med tillträde omgående fram till 9 september 2022. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden.
Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Ansök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. I många av våra rekryteringsprocesser genomför vi en bakgrundskontroll på slutkandidat innan anställning kan bli aktuell. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller.
När du har skickat in din ansökan så får du ett mail som bekräftar att vi mottagit denna.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Varuförsörjningscontroller Lidl Örebro

Inköpsassistent
Läs mer Nov 30
Ta chansen att arbeta för ett Top Employer 2020 certifierad arbetsgivare. Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra över 200 butiker runt om i Sverige.
Din roll:
Som varuförsörjningscontroller beställer du varor till vårt centrallager i Örebro, och ansvarar sedan för att våra produkter levereras till butikerna i rätt tid. Varuförsörjningskontoret ansvarar också för att Lidls färskhetskoncept efterföljs. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start så fort som möjligt, enligt överenskommelse. Arbetstiderna är fördelade under kontorstider där helgarbete kommer förekomma.
Som Varuförsörjningscontroller har du en viktig roll i verksamhetens varuflöde. Tjänsten innebär att du ansvarar för optimering av varutillgänglighet till regionens 67 butiker. I rollen som Varuförsörjningscontroller agerar du stöd till våra butikschefer vad gäller beställningar med fokus på omsättningsmaximering och minimering av kostnader. Du ansvarar för daglig analys och, om nödvändigt, anpassning av butiksbeställningar. Utöver det innebär arbetet även analys av butikernas nyckeltal, framtagande av rapporter och utarbetning av lösnings- och handlingsförslag i samarbete med försäljningsavdelningen. Du kommer även att utvärdera och dokumentera genomförda korrigeringar på butiksbeställningar samt säkerställa regelbunden kommunikation med försäljning, lager och inom varuförsörjningsavdelningen. I arbetsuppgifterna ingår även att kontrollera datum på varor samt att se till att de går ut i rätt tid till butikerna.
Din profil:
Du har en avslutad Gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med koppling till inköp, ekonomi eller liknande. Du är en analytisk och noggrann person med god datavana och kunskaper i Excel. Som person trivs du med varierande arbetsuppgifter och dagliga utmaningar som kräver kreativ problemlösning och prioriteringsförmåga. Vi värdesätter att du är strukturerad, har gott siffersinne samt förmåga att arbeta självständigt. Du är resultatinriktad och ansvarstagande samt har hög arbetsmoral.
Vi erbjuder:
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.
Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Ansök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. I många av våra rekryteringsprocesser genomför vi en bakgrundskontroll på slutkandidat innan anställning kan bli aktuell. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller.
När du har skickat in din ansökan så får du ett mail som bekräftar att vi mottagit denna.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sourcing Support

Inköpsassistent
Läs mer Nov 8
Ledigt jobb som Sourcing Support hos Epiroc i Örebro

Är du intresserad av att arbeta med administration och är nyfiken på industribranschen? Just nu söker vi på Jefferson Wells en kommunikativ person som är en hejare på samarbete till rollen som Sourcing Support hos Epiroc. Är det du? Skicka in din ansökan redan idag!

Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av Jefferson Wells men arbeta hos Epiroc.

Arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du bland annat att säkerställa god kundservice internt och externt samt agera stöd till inköpsavdelningen. Du kommer att arbeta på ett marknadsledande, globalt och innovativt företag i Örebro som är verksamt inom industribranschen.

Mer specifikt kommer du att:

* agera stöd till inköpsavdelningen

* skapa långsiktiga samarbeten

* göra uppföljningar av offerter

* viss orderhantering och offertförfrågningar

* intern supportÄr du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med administration. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Du har en god datorvana och kan kommunicera obehindrat på engelska i tal och skrift. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av logistik, inköp och industribranschen.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Jefferson Wells men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Christian Martinsson via e-post: Christian.Martinsson@jeffersonwells.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag av chefer och specialister inom ekonomi, executive, marknad & försäljning, inköp & logistik och ingenjörsområdet. Vi har den unika förmånen att samarbeta med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område och som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Hos oss kan du både gå som tillsvidareanställd konsult på ett specifikt uppdrag eller som samarbetspartner med eget företag.

Ansök nu

Ledigt jobb som Sourcing Support hos Epiroc i Örebro

Inköpsassistent
Läs mer Sep 23
Är du intresserad av att arbeta med administration och är nyfiken på industribranschen? Just nu söker vi på Jefferson Wells en kommunikativ person med stort engagemang och intresse för samarbete, till rollen som Sourcing Support hos Epiroc. Är det du? Skicka in din ansökan redan idag!

Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av Jefferson Wells men arbeta hos Epiroc.

Arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du bland annat att säkerställa god kundservice internt och externt samt agera stöd till inköpsavdelningen. Du kommer att arbeta på ett marknadsledande, globalt och innovativt företag i Örebro som är verksamt inom industribranschen.

Mer specifikt kommer du att:

* Agera stöd till inköpsavdelningen
* Skapa långsiktiga samarbeten
* Göra uppföljningar av offerter
* Viss orderhantering och offertförfrågningar
* Intern support

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med administration. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Du har en god datorvana och kan kommunicera obehindrat på engelska i tal och skrift. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av logistik, inköp och industribranschen.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Jefferson Wells men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Christian Martinsson via e-post: Christian.Martinsson@jeffersonwells.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag av chefer och specialister inom ekonomi, executive, marknad & försäljning, inköp & logistik och ingenjörsområdet. Vi har den unika förmånen att samarbeta med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område och som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Hos oss kan du både gå som tillsvidareanställd konsult på ett specifikt uppdrag eller som samarbetspartner med eget företag.

Ansök nu

Materielredogörare till Örebro-Värmlandsgruppen

Inköpsassistent
Läs mer Sep 8
Om tjänsten:
Örebro-Värmlandsgruppens uppgift är att utveckla och vidmakthålla två hemvärnsbataljoner, samt stödja de frivilliga försvarsorganisationerna inom Örebro och Värmlands län. Örebro-Värmlandsgruppen söker vikarierande materielredogörare i Örebro med huvuduppgift att svara för hantering av stödsystem för materiel och stödja hemvärnsbataljonernas materieltjänst.

Tjänsten är ett vikariat fram till 2022-11-01 med möjlighet till förlängning.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att bedrivas inom logistikområdet med materieltjänsten i fokus avseende stödet till hemvärnsbataljonerna.

Tjänsten innebär i stort:
- Redogörare av materiel i system PRIO (SAP) och LIFT.
- Delta i materielinventeringar och inspektioner.
- Stödja hemvärnsbataljonerna avseende materielfrågor och materielunderhåll.
- Löser övriga förekommande uppgifter på enheten och inom stödsektionen.

Befattningen innebär periodvis kvälls- och helgtjänstgöringar, ca 70% kontorsarbete och 30% med tjänst ute/förråd.

Kvalifikationer:
- Utbildning lägst gymnasienivå.
- God datorvana (Office-paketet, Outlook).
- God administrativ förmåga och god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift.
- B-körkort.

Meriterande:
- Förtrogen med Hemvärnet och de frivilliga försvarsorganisationerna.
- Militära förarbevis.
- Arbetslivserfarenhet från arbete med hantering av materiel i digitala uppföljningssystem
- Kunskap och erfarenhet av stödsystemen PRIO (SAP) och LIFT.
- Tidigare erfarenhet av materielfrågor och materielunderhåll.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är prestigelös och hjälpsam samt har en vilja till att lära dig nya saker. Du bör vara intresserad av data och teknik samtidigt som du också måste vara serviceinriktad, noggrann, ansvarsfull och säkerhetsmedveten. För att trivas som materielredogörare är det viktigt att du har en god förmåga till att arbeta i datormiljö samt god administrativ förmåga. Du är ansvarstagande, initiativrik och har ett sinne som präglas av ordning och reda. En del av våra uppgifter beordras med kort varsel så du behöver vara flexibel. Ibland löser du uppgifter ensam och ibland i grupp, det är därför viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra såväl som att du kan arbeta självständigt. Tjänsten kräver att du har god fysisk uthållighet.

Övrigt:
Civil befattning. Tidsbegränsad anställning (vikariat) 100 %.
Arbetsort är för tillfället Örebro, flytt till Kristinehamn eller Villingsberg kan eventuellt genomföras under 2022.
Tillträde snarast eller enligt ök.
Befattningen kan kombineras med tjänstgöring inom Hemvärnet om detta är aktuellt för dig.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av Förvaltare Gert Malmkvist, Chef Logistiksektionen Örebro-Värmlandsgruppen, gert.malmkvist@mil.se

Fackliga representanter:
OFRO, OFRS, SEKO och SACO nås via växeln: 0505-45 10 00

OFRO Göran Hjert
OFRS Helena Astanius
SEKO Lola Ahlgren
SACO Malin Lundh

 

Välkommen med din ansökan senast 2021-09-27.

 

 


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Västra militärregionens område omfattar de fyra länen Halland, Västra Götaland, Värmland och Örebro. Vi utbildar krigsförband samt leder och samordnar territoriell verksamhet över hela hotskalan. Stabens och hemvärnsförbandens höga tillgänglighet samt vår totalförsvarssamverkan med det civila försvaret skapar förutsättningar för insatser med övriga Försvarsmakten, hög funktionalitet och säkerhet i regionen.
Läs gärna mer på https://www.forsvarsmakten.se/mrv

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands.
Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Detaljplanerare

Inköpsassistent
Läs mer Aug 5
Jefferson Wells söker en detaljplanerare till Örebro!

Just nu söker vi en serviceinriktad och organiserad detaljplanerare till vår kund i Örebro. Gillar du att arbeta i högt tempo med mycket eget ansvar? Är du dessutom intresserad av planering och logistik? Då kan det vara dig vi söker! Varmt välkommen med din ansökan!

Om rollen

I rollen som detaljplanerare kommer du främst att agera stöd åt produktionen genom att arbeta med produktionsplanering. Tillsammans med tre andra detaljplanerare kommer du att ansvara för planering av ett produktionsflöde. För att få en effektiv produktion ställs det stora krav på en korrekt och väl genomarbetad produktionsplan, vilket innebär att arbetet som produktionsplanerarna gör är otroligt viktigt.

Arbetet innefattar tät kontakt med marknadsavdelningen, produktionsteknik, produktionsinköp, materialhantering och flödesledare. Du kommer även ansvara för att utifrån huvudplanen göra en detaljerad produktionsplan för ditt flöde och svara på frågor från Marknad och övriga produktionsavdelningar. Som detaljplanerare kommer du också att skapa, starta och lagerlägga riggar i M3. Huvudarbetet inom planeringen görs i M3, men även flera kringsystem som till exempel Excel och iPlanner används i arbetet.

Det här är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd som konsult hos oss på Jefferson Wells men arbetar hos vår kund i Örebro. Uppdraget startar så snart som möjligt och beräknas pågå i ett halvår med chans till förlängning.

Om dig

För att lyckas i rollen som detaljplanerare hos vår kund är det viktigt att du är serviceinriktad och ansvarstagande. Du bör också vara en god organisatör och gilla att arbeta i grupp. Då arbetet varierar från dag till dag är det viktigt att du trivs med snabba förändringar och kan hantera hög arbetsbelastning i perioder.

Du gillar att ta egna initiativ och har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Eftersom arbetet innebär många kontaktvägar, såväl internt som externt, behöver du ha god förmåga att skapa och bibehålla lyckade relationer. Arbetet sker på både svenska och engelska, vilket innebär att du måste behärska båda språken, både muntligen och skriftligen.

Kvalifikationer:

* Stor datavana och goda kunskaper i Excel
* Tidigare arbetslivserfarenhet inom planering, logistik och/eller inköp
* Flytande i tal och skrift, både på svenska och engelska
* Serviceinriktad och duktig på att kommunicera med olika typer av människor.

Det är meriterande om du har en tekniskt eller logistisk högskoleutbildning och har kunskaper i systemet Movex.Erbjudande som konsult

Som konsult på Jefferson Wells erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.


Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat på att finna skickliga personer inom teknik, ekonomi, ledarskap men även marknadsföring, försäljning och HR är viktiga delar av vår verksamhet. Vi vänder oss till talanger som vill ta nästa steg i karriären. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup.Sök tjänsten idag!

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. För frågor kopplade till tjänsten vänligen kontakta ansvarig konsultchef Alexander Eklöf på alexander.eklof@manpower.se. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Ansök nu

Koordinator (vikariat)

Inköpsassistent
Läs mer Jun 30
Är du en omtänksam person som trivs med att ta egna initiativ? Och vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större? Då har du kommit helt rätt. ÖBO är inte som andra företag.

Vi försöker alltid att vara tillgängliga och vi bryr oss verkligen om våra hyresgäster och världen omkring oss. Och det som gör oss speciella är att vi är Örebros enda allmännyttiga bostadsbolag. Det gör att vi kan tänka långsiktigt och utveckla nya lösningar tillsammans med de som hyr av oss och andra i omvärlden. Vi tar helt enkelt ett djupare samhällsansvar och vår ambition är att vara med och utveckla Örebro i många år framöver. Tillsammans skapar vi ett levande Örebro.

Har det här fångat ditt intresse? Då kanske du är vår nya koordinator på upphandlingsenheten!

Du som person 
Som person är det viktigt att du är administrativt lagd där ordning och struktur är något som genomsyrar ditt sätt att arbeta. Du är van att självständigt ta egna initiativ till att förbättra och effektivisera administrativa arbetssätt. När det händer mycket trivs du och du är inte rädd för att ta tag i det som behöver göras. Att arbeta utifrån uppsatta mål och deadlines engagerar dig. För att lyckas i den här rollen ser vi att du är prestigelös.

Vi tror att du är en engagerad person som bryr sig om människor. Du är van att ta ansvar och egna initiativ och gillar att få saker gjorda. Du är öppen och nyfiken och uppskattar att vara en del av ett starkt team med ett gott samarbete. Och du vill utvecklas, både i ditt arbete och som person. Du trivs bra i en öppen miljö med högt i tak.

Vi på ÖBO bryr oss om vem du är, därför lägger vi stor vikt vid personlighet.

Din roll 
Som koordinator på upphandlingsenheten är din uppgift att stödja enheten och upphandlarna med löpande administrativa uppgifter. Du gör annonsering av förnyade konkurrensutsättningar och gör prisjusteringar utifrån index.
Du har koll på den gemensamma funktionsbrevlådan där du besvarar inköps- och upphandlingsrelaterade frågor. Du gör uppföljning av avtalsefterlevnad som t ex stickprovskontroll av fakturor men även administrerar och informerar om avtal. Tillsammans med kollegorna är du med och upprättar styrande och stödjande dokument. Du hanterar avvikelserapportering och har hand om arkivering samt bistår i utlämnande av allmänna handlingar. Vid gemensamma möten är du ett stöd för mötesbokningar och protokollföring.

Hos oss får du möjlighet till nya ansvarsområden. Du får växa och utvecklas inom företaget, både genom kunskapsutbyte mellan kollegor och utbildningsmöjligheter.

På ÖBO tar vi också ett gemensamt ansvar för vårt samhälle och som medarbetare är du en del av det.

Dina kvalifikationer


• Du har lägst gymnasieutbildning inom ex. ekonomi/juridik/upphandling eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten.
• Mycket god datorvana och kunskaper i Officepaketet – särskilt inom Excel där du behärskar att bearbeta statistik och upprätta tabeller och diagram.
• God förmåga att uttrycka dig väl i både tal som skrift.
• Meriterande är om du tidigare har arbetat i en liknande roll och har erfarenhet av inköp/upphandlingsarbete.
• Vi värdesätter om du har kunskaper inom LOU och har kännedom om offentlig verksamhet.

Anställningsform

Vikariat från 2021-10-18 (eller enligt överenskommelse) till 2022-10-16 med ev. möjlighet till förlängning.

Intresserad? Hör av dig!

Så här i semestertider har vi begränsade möjligheter att svara på dina frågor. Välkommen med din ansökan!

Emma Hjulström, teamledare upphandlarna, 070-719 43 16. Tillgänglig fr o m 9 augusti.

Sten-Inge Dellevåg, facklig representant för Vision, 019-19 42 24. Tillgänglig 12-17 juli och 26-30 juli.

Vi behöver din ansökan senast 2021-08-15. Varmt välkommen!

 

ÖBO (ÖrebroBostäder) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun och har närmare 23 000 lägenheter och över 1 000 kommersiella lokaler. Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Besök obo.se

Ansök nu

Jefferson Wells söker en inköpsassistent till Örebro!

Inköpsassistent
Läs mer Apr 7
Just nu söker vi en serviceinriktad och ambitiös inköpsassistent med placering i Örebro. Gillar du att arbeta självständigt med stora kontaktnät? Då kanske det är dig vi söker! Här erbjuds du möjligheten att ingå i ett lösningsorienterat inköpsteam som gillar att samarbeta. Ansök redan idag!

Om rollen

I rollen som inköpsassistent kommer du främst att fungera som stöd till övriga roller på inköpsavdelningen, men du kommer även samarbeta med flertalet andra funktioner inom verksamheten både internt och externt. Det här är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos oss på Jefferson Wells men arbetar hos vår kund. Uppdraget startar i början av juni och beräknas pågå i nio månader.

Som inköpsassistent hos vår kund har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

I rollen ingår även arbetsuppgifter som:

* Administration och hantering av hyresavtal
* Att ge support och svara på frågor om vårt intranät
* Hantering och bevakning av funktionsbrevlådor
* Uppdateringar i inköpssystemet
* Att sköta administration av avtal och övrig dokumentation avseende fysiska och elektroniska arkivet

Om dig

För att lyckas i rollen som inköpsassistent hos vår kund är det viktigt att du är noggrann, gillar siffror och trivs med att arbeta i system. I ditt arbete ser vi att du är självgående, flexibel och kan hantera många arbetsuppgifter samtidigt. Vidare behöver du vara kommunikativ och bra på att samarbeta.

Kvalifikationer:

* Gymnasial utbildning inom ekonomi, administration eller motsvarande
* Goda kunskaper i Excel
* Tidigare arbetslivserfarenhet inom administration, gärna från en inköpsavdelning
* Flytande i tal och skrift i svenska och engelska
* Förmåga att kunna arbeta strukturerat och självständigt

Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom inköp, logistik eller ekonomi och är en van användare i systemet SAP.

Erbjudande som konsult

Som konsult på Jefferson Wells erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar. Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat på att finna skickliga personer inom teknik, ekonomi, ledarskap men även marknadsföring, försäljning och HR är viktiga delar av vår verksamhet. Vi vänder oss till talanger som vill ta nästa steg i karriären. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup.

Sök tjänsten idag!

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. För frågor kopplade till tjänsten vänligen kontakta ansvarig konsultchef Alexander Eklöf på alexander.eklof@manpower.se. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Ansök nu

Avtalssamordnare

Inköpsassistent
Läs mer Apr 8
Vi får samhället att fungera för människor på väg, på spår, i luften och på sjön. Därför behöver vi den bästa kompetensen. Vårt uppdrag är viktigt och har betydelse i vardagen – både för privatpersoner och företag. Hos oss tar vi ansvar, behandlar alla på ett bra sätt och har respekt för olikheter. Som medarbetare bidrar du till en hållbar framtid.

Om jobbet
Enhet Utveckling och förvaltning inom avdelning Fordonsinformation har en bred och spännande verksamhet där vi bland annat arbetar med Sveriges fordonsregister, uppbörd av skatter och avgifter, ett antal stora förvaltningsobjekt och viktiga projekt för avdelningen, myndigheten och Sverige. Hos oss får du ett spännande, intressant och roligt jobb, eftersom vi är engagerade och har arbetsuppgifter som varierar! Det finns alltid möjlighet att utvecklas och du är aldrig ensam för vi vill ta tillvara vår gemensamma kunskap på bästa sätt.

För att fortsätta att utveckla vårt arbete inom upphandlingar och avtalsförvaltning behöver vi ytterligare en förutseende och samarbetsvillig medarbetare. I ditt framtida arbete kommer du att vara med och bidra till att trygga och förbättra avdelningens försörjning genom upphandlingar och avrop av leverantörer från hela Europa.

Hos oss är du viktig
Gillar du att jobba tillsammans och vill du utvecklas i din yrkesroll? Hos oss kan du förvänta dig karriärsutveckling, ett modernt chefs- och medarbetarskap samt ett hållbart arbetsliv. Vi är en trygg arbetsplats som månar om din hälsa med tid för friskvård på arbetstid, flexibla arbetstider, väl tilltagna antal semesterdagar och lediga klämdagar.

Läs mer om hur det är att jobba på Transportstyrelsen. 

Du kommer att• Leda uppdrag/projekt kopplat till upphandlingar
• Agera rådgivare vid avtalsfrågor
• Utveckla och förvalta befintliga avtal
• Utveckla befintligt arbetssätt och struktur gällande avtalsförvaltning
• Samverka med leverantörer (svenska och utländska)
• Medverka i taktiska och strategiska leverantörsmöten

Du måste ha


• Relevant akademisk utbildning inom ekonomi, juridik, inköp eller annan motsvarande utbildning som vi bedömer likvärdig
• Erfarenhet av arbete inom avtalsförvaltning
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska
• Erfarenhet av att läsa och förstå avtalstexter, såväl på svenska som på engelska
• Erfarenhet av att leda uppdrag/projekt

Det är meriterande om du också har


• Erfarenhet av arbete med offentliga upphandlingar
• Erfarenhet av att ha arbetat med försörjningsstrategier
• Erfarenhet av att ha arbetat med förbättringsarbete

Vi vill att du


• Är en god kommunikatör som kan skapa engagemang och verka för samarbete och delaktighet
• Har en god förmåga att samarbeta med människor i olika roller och befattningar
• Är förändringsinriktad och mål- och lösningsfokuserad
• Är drivande och har en helhetssyn
• Har öppet sinne, nyfikenhet och vilja att utveckla och utvecklas i takt med verksamhetens förändring
• Har ett strukturerat arbetssätt
• Klarar att hålla deadlines
• Kan hantera ett periodvis högt tempo

 Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intresserad?
Anställningen är tillsvidare med placering i Örebro. Vi tillämpar normalt provanställning.

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att man ska vara svensk medborgare och att säkerhetsprövning kommer att föregå beslut om anställning.

Du är välkommen att kontakta Sektionschef Kenneth Abrahamsson, 010-495 52 87, kenneth.abrahamsson@transportstyrelsen.se

Saco, Astrid Edlund och ST, Cecilila Yttergren eller Jannike Jansson nås via vår växel på 0771-503 503.

Vi vill inte att annonsörer och bemanningsföretag kontaktar oss.

Ansök
Ansök via vår webbplats och bifoga ditt CV samt ett personligt brev märkt med referensnummer TSG 2021-2141.  Vi behöver din ansökan senast den 29 april 2021. Vi gör första urvalet utifrån de frågor som du får svara på i vårt e-rekryteringssystem och kan komma att använda urvalstest.

Välkommen att bli vår nya kollega!


Kort om Transportstyrelsen

Antal anställda:
Ca 2000.

Verksamhetsområde:
Transportstyrelsen arbetar för att uppnå god tillgänglighet, hög kvalitet, säkra och miljöanpassade transporter inom järnväg, luftfart, sjöfart och väg. Vi tar fram regler, ger tillstånd, och följer upp hur de efterlevs. Med hjälp av våra register arbetar vi bland annat med avgifter, tillstånd och ägarbyten.

Verksamhetsorter:
Vi har medarbetare på 13 orter i landet. Den största delen av verksamheten finns i Borlänge, Norrköping och Örebro.
Huvudkontoret ligger i Norrköping

Ansök nu

INKÖPS-ORDER administratör till spännande företag!!

Inköpsassistent
Läs mer Apr 2
Beskrivning
Vår kund söker en duktig Inköps-Order administratör.

Du kommer arbeta inom båda områdena, ca 50% med varje. Ett mycket spännande och omväxlande arbete för rätt person.
Till en början lite enklare uppgifter vars svårighetsgrad ökar allt eftersom du lär dig.

Arbetsuppgifter
Registrera orderbekräftelser
Arbetamed/hantera prognoser
Kontakt med leverantörer
Intern kontakt med Huvudlager/Centrallager
Administrera kundorder
Allmänna inköps och orderadministrativa uppgifter
Arbeta i excel och Dynamics AX 2012
Dagliga kundkontakter via mail eller telefon

Kvalifikationer
Duktig administratör
Självgående
Noggrann
Van att "få saker gjorda"
Bra på engelska i tal o skrift
Tala och skriva svenska obehindrat

Villkor
Avtals o marknadsmässig lön. Du blir uthyrd av Q under 6 månader och sedan tillsvidareanställd av kund om du uppfyller kraven.

Sök nu!!
Vi behöver dig omgående

Har du frågor så ring gärna Henrik Nitz 070-160 20 91

Q är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och medlem i branschorganisationen Almega Kompetensföretagen samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer.

Ansök nu

Inköpsassistent på deltid

Inköpsassistent
Läs mer Feb 26
För dig som studerar och vill ha ett givande deltidsjobb finns nu möjligheten till ett extrajobb som erbjuder varierade arbetsuppgifter vid sidan av studierna. Vi söker dig som är driven, van att hugga i där det behövs och ge det där lilla extra som alla talar om! Skicka in din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Din kollega, som arbetar i rollen i dagsläget, beskriver tjänsten som "Väldigt varierande jobb, man får göra väldigt mycket olika saker vilket är en bra erfarenhet".

Företaget är världsledande inom förpackning och papper med över 100.000 kundanpassade och innovativa lösningar av hållbar design. Företaget producerar hållbara och miljösmarta produkter för industriellt bruk med barriärer mot fukt, fett och vind. På så sätt bidrar företaget med innovativa lösningar av papper istället för plast där det är möjligt.

Underhållsavdelningen i Örebro håller på med en omstrukturering på förrådssidan och vi har i dagsläget en student som arbetar där men behöver nu ytterligare en person på plats. Uppdraget är fram till sommaren med chans till förlängning. Arbetet sker på dagtid och schema planeras från vecka till vecka tillsammans med din kollega. Du kommer att arbeta ca 8-12 timmar per vecka och det kan både vara hel- eller halvdagar.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Utföra beställningar på leverantörers hemsidor samt göra beställningar i Maximo inköpsmodul


* Inventera och fylla på produkter
* Mottagning av gods, avstämning mot frakt/följesedlar och uppackning
* Upphämtning av material samt övriga transporter


VI SÖKER DIG SOM
* Studerar minst 50% på högskola eller universitet. Registreringsbevis behöver kunna uppvisas


* Är obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift då det används i det dagliga arbetet.
* Innehar B-körkort
* Har truckkort A1-B4


Som person är du:
* Självgående


* Noggrann
* Har god samarbetsförmåga


Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Deltid, 8-12 timmar i veckan

Placering: Örebro, centralt

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Varuförsörjningscontroller till Lidl Örebro - vikariat

Inköpsassistent
Läs mer Mar 15
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa och nyligen även i Nordamerika. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra 200 butiker runt om i Sverige. Vi har tre regionkontor i landet och nu söker vi två varuförsörjningscontroller till region Väst med placering i Örebro!
Din roll:
Som varuförsörjningscontroller beställer du varor till vårt centrallager i Örebro, och ansvarar sedan för att våra produkter levereras till butikerna i rätt tid. Varuförsörjningskontoret ansvarar också för att Lidls färskhetskoncept efterföljs. Arbetstiderna är fördelade under kontorstider där helgarbete kommer förekomma.
Som Varuförsörjningscontroller har du en viktig roll i verksamhetens varuflöde. Tjänsten innebär att du ansvarar för optimering av varutillgänglighet till regionens 67 butiker. I rollen som Varuförsörjningscontroller agerar du stöd till våra butikschefer vad gäller beställningar med fokus på omsättningsmaximering och minimering av kostnader. Du ansvarar för daglig analys och, om nödvändigt, anpassning av butiksbeställningar. Utöver det innebär arbetet även analys av butikernas nyckeltal, framtagande av rapporter och utarbetning av lösnings- och handlingsförslag i samarbete med försäljningsavdelningen. Du kommer även att utvärdera och dokumentera genomförda korrigeringar på butiksbeställningar samt säkerställa regelbunden kommunikation med försäljning, lager och inom varuförsörjningsavdelningen. I arbetsuppgifterna ingår även att kontrollera datum på varor samt att se till att de går ut i rätt tid till butikerna.
Din profil:
Du arbetar idag på Lidl och har kännedom om rutiner och koncept. Du har en avslutad Gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med koppling till inköp, ekonomi eller liknande. Du är en analytisk och noggrann person med god datavana och kunskaper i Excel. Som person trivs du med varierande arbetsuppgifter och dagliga utmaningar som kräver kreativ problemlösning och prioriteringsförmåga. Vi värdesätter att du är strukturerad, har gott siffersinne samt förmåga att arbeta självständigt. Du är resultatinriktad och ansvarstagande samt har hög arbetsmoral.
Vi erbjuder:
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Läs gärna mer om oss samt vårt lager i Örebro på vår hemsida: https://jobb.lidl.se/sv/2079.htm
Vi söker två vikarier på heltid som varuförsörjningscontroller. Det ena vikariatet sträcker sig mellan 1 april till och med 31 augusti 2021 och den andra vikarierande tjänsten startar 1 april till och med 31 december 2021. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/ Akademikerförbunden. Du är placerad vid vårt regionkontor/centrallager i Pilängen i Örebro.
Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Ansök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 26 mars. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn 08-55 55 70 00.
OBS! Som ett kvalitativt led i våra rekryteringsprocesser kommer en bakgrundskontroll genomföras på slutkandidaten.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Varuförsörjningscontroller färskvaror till Lidl Örebro

Inköpsassistent
Läs mer Aug 19
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa och nyligen även i Nordamerika. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra 195 butiker runt om i Sverige. Vi har tre regionkontor i landet och nu söker vi en varuförsörjningscontroller till region Väst med placering i Örebro!


Som varuförsörjningscontroller kommer du att arbeta på Lidls varuförsörjningskontor på centrallagret i Örebro. Varuförsörjningskontoret beställer varor till vårt centrallager i Örebro, och ansvarar sedan för att våra produkter levereras till butikerna i mellan-Sverige i rätt tid. Varuförsörjningskontoret ansvarar också för att Lidls färskhetskoncept efterföljs.

Som Varuförsörjningscontroller hos oss på Lidl har du en viktig roll i verksamhetens varuflöde. Tjänsten innebär att du ansvarar för optimering av varutillgänglighet till regionens 59 butiker. I rollen som Varuförsörjningscontroller agerar du stöd till våra butikschefer vad gäller beställningar med fokus på omsättningsmaximering och minimering av kostnader. Du ansvarar för daglig analys och, om nödvändigt, anpassning av butiksbeställningar. Utöver det innebär arbetet även analys av butikernas nyckeltal, framtagande av rapporter och utarbetning av lösnings- och handlingsförslag i samarbete med försäljningsavdelningen. Du kommer även att utvärdera och dokumentera genomförda korrigeringar på butiksbeställningar samt säkerställa regelbunden kommunikation med butiker, lager och inom varuförsörjningsavdelningen. I arbetsuppgifterna ingår även att kontrollera datum på varor samt att se till att de går ut i rätt tid till butikerna.


Du som söker har avslutad gymnasieutbildning, gärna med koppling till inköp, ekonomi eller liknande. Du är en analytisk och noggrann person med god datorvana och kunskaper i Excel.

Som person trivs du med varierande arbetsuppgifter och dagliga utmaningar som kräver kreativ problemlösning och god prioriteringsförmåga. Vi värdesätter att du är strukturerad, har gott siffersinne samt förmåga att arbeta självständigt. Du är resultatinriktad och ansvarstagande samt har hög arbetsmoral.


För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Läs gärna mer om oss samt vårt lager i Örebro på vår hemsida: https://jobb.lidl.se/sv/2079.htm


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start i september/oktober. Arbetstiderna är fördelade under kontorstider där helgarbete kommer förekomma. Tjänsten utgår från regionkontoret i Örebro.

Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Ansök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 1 september 2020. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn 08-55 55 70 00.


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Varuförsörjningscontroller till Lidl Örebro

Inköpsassistent
Läs mer Jun 15
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa och nyligen även i Nordamerika. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra 195 butiker runt om i Sverige. Vi har tre regionkontor i landet och nu söker vi en varuförsörjningscontroller till region Väst med placering i Örebro!


Som varuförsörjningscontroller kommer du att arbeta på Lidls varuförsörjningskontor på centrallagret i Örebro. Varuförsörjningskontoret beställer varor till vårt centrallager i Örebro, och ansvarar sedan för att våra produkter levereras till butikerna i mellan-Sverige i rätt tid. Varuförsörjningskontoret ansvarar också för att Lidls färskhetskoncept efterföljs.

Som Varuförsörjningscontroller hos oss på Lidl har du en viktig roll i verksamhetens varuflöde. Tjänsten innebär att du ansvarar för optimering av varutillgänglighet till regionens 59 butiker. I rollen som Varuförsörjningscontroller agerar du stöd till våra butikschefer vad gäller beställningar med fokus på omsättningsmaximering och minimering av kostnader. Du ansvarar för daglig analys och, om nödvändigt, anpassning av butiksbeställningar. Utöver det innebär arbetet även analys av butikernas nyckeltal, framtagande av rapporter och utarbetning av lösnings- och handlingsförslag i samarbete med försäljningsavdelningen. Du kommer även att utvärdera och dokumentera genomförda korrigeringar på butiksbeställningar samt säkerställa regelbunden kommunikation med butiker, lager och inom varuförsörjningsavdelningen. I arbetsuppgifterna ingår även att kontrollera datum på varor samt att se till att de går ut i rätt tid till butikerna.


Du som söker har avslutad gymnasieutbildning, gärna med koppling till inköp, ekonomi eller liknande. Du är en analytisk och noggrann person med god datorvana och kunskaper i Excel.

Som person trivs du med varierande arbetsuppgifter och dagliga utmaningar som kräver kreativ problemlösning och god prioriteringsförmåga. Vi värdesätter att du är strukturerad, har gott siffersinne samt förmåga att arbeta självständigt. Du är resultatinriktad och ansvarstagande samt har hög arbetsmoral.


För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Läs gärna mer om oss samt vårt lager i Örebro på vår hemsida: https://jobb.lidl.se/sv/2079.htm


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start i oktober. Arbetstiderna är fördelade under kontorstider där helgarbete kommer förekomma. Tjänsten utgår från regionkontoret i Örebro.

Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Ansök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 21 juni 2020. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn 08-55 55 70 00.


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Inköpsassistent

Inköpsassistent
Läs mer Maj 18
Inköpsassistent

Inköpsassistent sökes

Nu söker Personalpoolen en inköpsassistent till ett företag i Örebro. Uppdraget startar omgående och beräknas pågå i sex månader till att börja med.

Om tjänsten
Som inköpsassistent erbjuder vi dig ett intressant och utvecklande arbete där du arbetar nära inköpare med inköps- och upphandlingsfrågor, Arbetet bedrivs i enlighet med de ramar, riktlinjer, rutiner och arbetssätt som gäller inom företaget.

I arbetsuppgifter ingår bl a

- Leveransbevakning på artiklar beställda från fabrik
- Uppdatera och underhålla system avseende egna artiklar och leverantörer
- Säkerställa att rätt lagernivåer uppnås
- Kontering och attestering av fakturor
- Aktivt operativt arbete

Tjänsten är heltid startar omgående med placeringsort i Örebro.

Kvalifikationer
Vi söker en inköpsassistent med stort kundfokus. Du har förmågan att skapa goda relationer och kan på ett prestigelöst sätt hjälpa dina kollegor när det behövs. Som person är du noggrann och driven med en stark vilja att gå i mål med det du tar dig an på ett ansvarsfullt och strukturerat sätt. Du bör ha erfarenhet av större affärssystem och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har en relevant utbildning på lägst gymnasienivå. Eftergymnasial utbildning inom logistik/inköp är meriterande samt erfarenhet av SAP.

För att lyckas och trivas i rollen
- Är du strukturerad, analytisk och professionell i bemötanden
- Har god administrativ förmåga
- Är flexibel, kvalitetsmedveten och lösningsorienterad
- Är resultatorienterad med stark drivkraft och förmåga att arbeta självständigt

Ansökan
Tjänsten är en bemanning via Personalpoolen. Du söker tjänsten genom att registrera dig med CV och personligt brev på www.personalpoolen.se/lediga-jobb. Sista ansökningsdag den 29 maj.

Urval sker löpande och kort ansökningstid så sök redan idag!

Ansök nu

Ledigt jobb som inköpskoordinator hos Curant Klimat AB i Örebro

Inköpsassistent
Läs mer Dec 9
Är du en strukturerad, kvalitetsmedveten och lösningsorienterad person som drivs av att få bli en viktig medlem i teamet med möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara en viktig del inom ett litet spännande och framgångsrikt företag? Då är jobbet som inköpskoordinator hos Curant Klimat AB helt rätt för dig!

Den här rekryteringen är ett samarbete mellan Curant Klimat AB och Manpower. Du kommer att bli anställd hos Curant Klimat AB.

Att arbeta som inköpskoordinator på Curant Klimat AB
I rollen som inköpskoordinator så är du länken mellan företagets leverantörer och organisationen. Du sitter som spindeln i nätet och är den som ser till att flödet av material fungerar optimalt. Du har ett nära samarbete med säljarna och lagret, samtidigt som du kommunicerar både internt och externt. Du kommer även få hjälpa till med löpande underhåll av produktblad och manualer, samt vara stöd till säljarna med rapporter, offerter och presentationer vid behov.

Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara 7.00-16.00. Du kommer att arbeta i nybyggda, moderna och trivsamma lokaler i Örebro.


Är du rätt person för jobbet?

Det här jobbet passar dig som uppskattar en familjär arbetsplats där varje individ är en viktig pusselbit. Vi söker efter ytterligare en kommunikativ, glad och prestigelös kollega.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete eller likvärdig koordinerande roll. Du har en teknisk förståelse och ett lösningsorienterat arbetssätt samt vana av att jobba i affärssystem. Som person har du en god organisations- och planeringsförmåga samt har lätt för dig att anpassa din kommunikation beroende på situation. Du som söker bör ha god kunskap i Officepaketet och behärska engelska väl i både tal och skrift.


Om Curant Klimat AB

Curant arbetar med att sälja och marknadsföra högkvalitativa klimatprodukter med tillhörande teknisk rådgivning på den Svenska proffsmarknaden.
Företaget grundades 2003 och har genom åren skapas sig en bred erfarenhet av radiatorer, konvektorer, fläktluftvärmare och luftridåer.
Idag har Curant nio anställda och 2018 omsatte bolaget 40 MSEK.

Varumärket Curant har hela tiden utvecklats och inrymmer all vår samlade kunskap och erfarenhet. Vi hjälper våra kunder med kostnadseffektiva lösningar på deras behov av klimatprodukter.

Manpower är din partner i rekryteringsprocessen. På Manpower är vi specialister på att matcha din kompetens med din nästa utmaning.

Ansökan och frågor

I den här rekryteringen har Manpower hand om rekryteringsprocessen, men du kommer att bli anställd direkt hos Curant Klimat AB. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Hellström på telefonnummer: 021-151216 eller via e-post: karin.c.hellstrom@manpower.se. Sista ansökningsdag är 2020-01-08, men vi arbetar med löpande urval.


Välkommen med din ansökan!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Junior inköpare

Inköpsassistent
Läs mer Okt 4
Tjänstebeskrivning
Är du en framåt person som trivs i en ansvarstagande och administrativ roll? Vill du arbeta i en organisation med hög expansionstakt? Då kan tjänsten som junior inköpare vara tjänsten för dig!

ERBJUDANDE OCH ARBETSUPPGIFTER
PerformIQ söker nu för kunds räkning en junior inköpare till växande företag i Örebro. Som junior inköpare erbjuds du att arbeta i en varierande roll. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att hantera inköpsorder, genom att både lägga dem men även ta hand om uppföljningen. Du kommer att självständigt koordinera det dagliga arbetet där bland annat ansvara för artikel- och leverantörsadministrationen ingår samt att lägga inköpsordrar.

Som junior inköpare kommer du kommer till exempel att:

• Följa upp inköp och ta mot orderinkännande
• Ha kontinuerlig kontakt med leverantörer
• Lägga upp artiklar i system

PERSONPROFIL
Som person är du en driven, strukturerad och en ansvarstagande person med höga ambitioner. Vi söker dig som har förmågan att arbeta lösningsorienterat, har bra tålamod och räds inte för att stå på dig eller driva saker framåt. Det är meriterande om du har arbetat med inköp, service eller administration tidigare. Även kunskaper i affärssystem som Fortnox och Excel är att föredra för denna roll. Vidare behärskar du svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som junior inköpare.

ÖVRIGT
Start: Omgående / enligt överenskommelse
Omfattning: Vikariat, heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Örebro

Sökord: Inköp, inköpsassistent, junior inköpare, inköpare, administration, Fortnox

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Sofia Larsson via sofia.larsson@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Inköpsassistent till tillverkningsindustrin

Inköpsassistent
Läs mer Sep 25
Vill du arbeta i en stödjande funktion inom inköp?

Då kan du vara den inköpsassistent vi söker för ett konsultuppdrag med omgående tillsättning. Vår kund är ett tillverkande företag beläget i Kumla som är marknadsledande inom sitt område.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund befinner sig just nu i ett expansivt skede och behöver därför förstärka sin organisation med en inköpsassistent. Du kommer att ha nära samarbete med övriga inköpsorganisationen och har möjlighet att förvärva nya kunskaper och erfarenheter inom inköpsområdet.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att fungera som ett stöd inköpsavdelningen och arbeta med administrativa uppgifter som t.ex.
- orderhantering
- leveransbevakning
- fakturahantering

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Här får du möjlighet att arbeta i nära samarbete med ett härligt team inom inköp och produktionsplanering.

Som konsult arbetar du ute hos vår kund under hela perioden. Vi på TNG värnar om våra konsulter och som konsult omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete och ser gärna att du även har en utbildning inom området. Då stor del av arbetet utförs i företagets affärssytem ser vi gärna att du har god systemvana. Tjänsten innebär kontakter såväl nationellt som internationellt och du behöver därför kunna uttrycka dig i svenska och engelska i tal och skrift. 

Som person är systematisk i ditt arbetssätt och duktig på att prioritera och planera ditt eget arbete. Vidare är du serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga.

INTRESSERAD?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG Tech och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Inköpsadministratör

Inköpsassistent
Läs mer Aug 22
ÖrebroBostäder AB (ÖBO) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun. Vi har 23 800 lägenheter och 1 300 kommersiella lokaler. Vår affärsidé är att erbjuda attraktiva bostäder och lokaler med bredd och variation i god boendemiljö. ÖBO har ett uttalat kundfokus och vår devis hem för dig, uttrycker vår vilja att möta olika behov och önskemål.

 

Till vårt upphandlingsteam söker vi nu en inköpsadministratör som självständigt kan hantera administrativa uppgifter inom inköpsprocessen. Som inköpsadministratör arbetar du i nära samarbete med gruppens upphandlingsansvariga och inköpare och du har i uppdrag att stödja kollegorna med löpande administrativa uppgifter och hitta lösningar på problem som kan dyka upp.

Arbetsuppgifter
Som inköpsadministratör kommer du att arbeta med framtagande av inköpsstatistik, avvikelserapportering, registervård, arkivering och utlämning av allmänna handlingar. Du kommer också att arbeta med uppföljning av avtalsefterlevnad, som exempelvis stickprovs-kontroll av fakturor och efterlevnad av ställda villkor. Att hantera, förvalta och administrera avtal, interna mallar, rutiner, riktlinjer ingår också i arbetsuppgifterna. Du kommer även att vara behjälplig med bland annat framtagande av behovsanalyser, annonsering av förnyade konkurrensutsättningar och genomföra och annonsera direktupphandlingar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning i botten och har vidareutbildat dig inom till exempel kvalitetsarbete, inköp, ekonomi eller teknik. Du ska ha god datorvana och goda kunskaper i Officepaketet. I rollen är det också viktigt att du har god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig i såväl tal som skrift. Vi värdesätter om du har tidigare erfarenhet av liknande uppgifter och externa leverantörs- och kundkontakter.

Personliga förmågor
Som person är det viktigt att du är noggrann, strukturerad och administrativt lagd. Du är prestigelös och har inget emot att ta tag i det som behöver göras och du är flexibel och gillar utveckling. För att kunna göra ett bra jobb behöver du också ha en mycket god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt.

 

För mer information är du välkommen att ringa till Björn Forsberg, chef Ekonomi & Administration 019-194233 eller Sara Rosendahl, inköpare, 019-19 42 43. Facklig företrädare för Vision är Sten-Inge Dellevåg, 019-19 42 24. Din ansökan vill vi ha senast 10 september 2018.

 


ÖrebroBostäder arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare. Våra medarbetare tycker att vi är en trygg arbetsgivare, att våra arbeten kännetecknas av ansvar, frihet och variation och att vi har goda utvecklingsmöjligheter och bra arbetskamrater. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida www.obo.se. Vi tar endast emot ansökningar via denna länk.

ÖrebroBostäder AB tillämpar kompetensbaserad rekrytering och utgår från våra värdegrunder - människors lika värde, miljöansvar, samhällsansvar och öppenhet.


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Inköps - order administratör till spännande företag!!

Inköpsassistent
Läs mer Apr 9
Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemannings-, och rekryteringsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.Beskrivning
Vår kund söker en duktig Inköps-Order administratör.

Du kommer arbeta inom båda områderna, ca 50% med varje. Ett mycket spännande och omväxlande arbete för rätt person.
Till en början lite enklare uppgifter vars svårighetsgrad ökar allt eftersom du lär dig.

Arbetsuppgifter
Lägga in orderbekräftelser
Göra prognoser
Kontakt med leverantörer
Kontakt med HK
Registrera ordrar
Allmänna inköps och orderadministrativa uppgifter
Arbeta i excel, Dynamics AX 2012
Framöver kommer du få kundansvar.

Kvalifikationer
Duktig administratör
Självgående
Noggrann
"få saker gjorda"
Bra på engelska i tal o skrift
Tala och skriva svenska obehindrat
Gärna tyska

Villkor
Avtals o marknadsmässig lön. Du blir uthyrd av Q under 6 månader och sedan tillsvidareanställd av kund om du uppfyller kraven.

Sök nu!!
Vi behöver dig omgående

Har du frågor så ring gärna Henrik Nitz 070-160 20 91

Vänligen skicka din CV i Word-format.

Ansök nu

Inköpsassistent till E.ON i Örebro

Inköpsassistent
Läs mer Feb 8
Är du en driven och strukturerad person med intresse för ekonomi och inköp? Just nu söker vi en inköpsassistent till E.ON i Örebro. Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå under sex månader med chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter
Rollen som inköpsassistent är bred och omväxlande. Du kommer bland annat få ansvara för registrering och uppföljning av beställningar, hantering av fakturor och leverantörsbeställningar. Vidare kommer du att få bevaka frisläppning, hantera spärrning av fakturor och ansvara för godsmottagning. Du arbetar du dagligen i SAP.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som inköpsassistent tror vi att du besitter en högskoleutbildning inom ekonomi alternativt annat likvärdigt område. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Då rollen innefattar många olika arbetsmoment tror vi att du bör vara en ordningsam person med en god kommunikativ förmåga.

Då stora delar av arbetet sker i SAP ser vi det som meriterande om du sedan innan besitter goda kunskaper i systemet. Vidare är det nödvändigt att du behärskar engelska och svenska väl i tal och skrift.

E.ON
Vi har bestämt oss. Nu skapar vi en bättre morgondag. För våra kunder, för oss själva, för vår planet. På E.ON arbetar vi för fullt med att förnya Sverige. Senast 2025 lovar vi att allt vi producerar och erbjuder kommer från 100 % förnybar eller återvunnen energi. Vi gör det enkelt att leva hållbart.

E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. Våra 40.000 medarbetare över 13 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra tre affärsområden för smarta nät, förnyelsebar energi och kundlösningar.

Ansök nu

Inköpsassistent sökes till statlig myndighet i Arboga!

Inköpsassistent
Läs mer Jan 18
Är du intresserad av att jobba administrativt och få bra erfarenheter inför framtiden? Vill du dessutom jobba inom en statlig myndighet som inköpsassistent kan detta vara en tjänst för dig!

För vår kunds räkning söker vi nu en inköpsassistent som kan administrera och genomföra inköp av varor och tjänster i enlighet med lag (2007:1091) om offentlig upphandling. Utöver det kan inköparen exempelvis genomföra kvalificerade avrop och förnyade konkurrensutsättningar från ramavtal, utföra direktupphandlingar och upphandlingar i egen regi.

Din profil
Krav:
- Godkända gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning
- Minst sex (6) månaders arbetslivserfarenhet inom aktuellt yrkesområde
- Goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift
- God datorvana
- Kunskap i lag (2007:1091) om offentlig upphandling

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök nu