Poolia Sverige AB jobb i Örebro

Hitta lediga jobb hos Poolia Sverige AB i Örebro. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Örebro.

Erfaren personal/HR generalist till myndighet i Örebro (Fjugesta).

Personaladministratör
Läs mer Maj 8
Om tjänsten
Nu söker vi för ett konsultuppdrag dig med erfarenhet sedan tidigare av att jobba som personaladministratör/Hr generalist.

- Omfattning: Heltid 100%
- Start: Omgående
- Längd: 30e augusti, eventuellt längre.

Möjlighet till distansarbete efter överenskommelse med beställande kund.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
För att täcka upp för en sjukskriving, behöver nu vår kund ta in en konsultlösning.

Arbetsuppgifter:

Tyngdpunkten är på administration och att vara spindeln i nätet rent administrativt. Men i stora drag mycket kring HR-frågor överlag, därmed är HR-kompetens önskvärt.

Som HR generalist/personaladministratör stöttar du chefer och medarbetare för att skapa förutsättningar för alla att kunna göra ett bra jobb. I rollen arbetar du operativt, självständigt och brett med hela HR-området.

Du kommer att samarbeta med olika yrkesgrupper på institutionen, inom myndigheten men även med aktörer utanför myndigheten som t ex företagshälsovården.

Vem är du?
För att vara aktuell för rollen, behöver du uppfylla nedan kriterier:

- Akademisk examen inom Personal/HR eller motsvarande erfarenhet.
- Några års erfarenhet av brett operativt HR-arbete.
- Goda kunskaper och aktuell erfarenhet av arbetsrättslig rådgivning.
- Erfarenhet av att arbeta med kompetensbaserad rekrytering.
- Erfarenhet av arbete med chefsstöd i alla förekommande HR-frågor.

Meriterande:
- Kunskaper i statlig arbetsrätt
- Bra om du har erfarenhet av Primula och Reachmee.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och för att lyckas i rollen så söker vi dig som är van att arbeta konsultativt och är trygg in din arbetsroll. Du har ett stort intresse av att hantera hela bredden av HR-frågor och har förmågan att
planera, strukturera och prioritera bland arbetsuppgifter.

Kunden ligger i Fjugesta så du bör antingen ha bil och körkort, eller bo i närheten i Örebro län.

Om verksamheten
Tycker du att detta låter som ett intressant uppdrag för dig? Då ansöker du via länken i annonsen.

Välkommen!

Ansök nu

Svenska Närko rekryterar regional utesäljare

Lastbilssäljare
Läs mer Apr 23
Har du erfarenhet ifrån transportbranschen? Är du en serviceinriktad person med intresse för sälj och en can-do attityd? Då kan det vara tjänsten för dig!

Svenska Närko befinner sig i en expansiv fas och söker en regional utesäljare för påbyggnader, släpvagnar och trailers. Hos Svenska Närko är det ett högt tempo men också högt i tak och här har varje medarbetares insats stor betydelse. Gänget på Svenska Närko uppskattar varandras kunskaper, ger stöd åt varandra och ser till att arbetsplatsen präglas av trivsel och gemenskap.

Du blir anställd av Svenska Närko, med placering i Köping. Vi på Poolia har fått möjlighet att hjälpa till i rekryteringsprocessen och ser fram emot att läsa din ansökan. Urvalet sker löpande så ta chansen att bli Svenska Närkos nästa kollega redan idag.

Om tjänsten
Som regional utesäljare hos Svenska Närko får du en spännande roll med stort eget ansvar och befogenheter. Genom att aktivt leta efter nya affärsmöjligheter och vårda befintliga relationer skapar du långsiktiga samarbeten som bygger på förtroende och värdeskapande. Din uppgift är att i nära dialog förstå kundernas behov och erbjuda lösningar som överträffar deras förväntningar. Genom ditt arbete och samarbete med övriga kollegor säkerställer du att varje affär är en framgångsrik resa från början till slut.

Du kommer att rapportera direkt till VD:n och ansvara för försäljningen av Närkos produkter inom ditt tilldelade geografiska område, vilket omfattar ”mellan Sverige”.

Då det förekommer frekventa resor i tjänsten så ser vi ser gärna att du är bosatt i Mälardalen för att dels kunna utgå från verkstaden i Köping men även för närheten till kunderna. Ditt arbete kommer till stor del att utföras ute hos Närkos kunder, där du fungerar som företagets ansikte utåt gentemot både nya och befintliga kunder samt återförsäljare i din region.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Genomföra nykundsbearbetning genom att prospektera, boka möten, träffa potentiella kunder, vårda relationer och utveckla samarbeten
• Ansvar för kalkylering och offertarbete
• Affärsutförande inklusive leverans och efterkalkyl
• Underhålla starka relationer med kunder och återförsäljare
• Utforska och identifiera nya affärsmöjligheter inom din region
• Presentera och sälja lösningar med en strategisk och konsultativ försäljningsstrategi
• Samarbeta med koncernens avdelningar för produktion och leverans för att säkerställa att kundernas förväntningar inte bara möts utan överträffas

Vem är du?
För att trivas i rollen söker vi dig med tidigare erfarenhet av liknande arbete inom transportbranschen eller likvärdig bransch såsom entreprenad-, skogs- eller jordbrukssektorn. Du har även tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning (B2B) med dokumenterat goda resultat. Vidare så ser vi att du har en god teknisk förståelse och är van att arbeta i affärssystem.

I denna tjänst är det krav på B-körkort. C och CE-körkort är meriterande.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du förtroendeingivande och noggrann med en naturlig talang för att bygga och vårda långsiktiga relationer. Du trivs i en social miljö och har en stark förmåga att kommunicera effektivt och tydligt, vilket gör att du lätt kan förstå och anpassa dig till kundens behov. Dessutom är du strukturerad och organiserad, vilket gör att du effektivt kan hantera flera uppgifter samtidigt och uppnå önskade resultat. Med din uthållighet och tålamod är du inte rädd för utmaningar och konflikter, utan hanterar dem på ett professionellt och konstruktivt sätt för att säkerställa en positiv kundupplevelse och långsiktig affärsrelation.

Det är meriterande om du har framgångsrik erfarenhet av, eller en tydlig vilja/förmåga att utvecklas till en gruppledare för försäljningsteamet, då Svenska Närko på sikt har möjlighet att erbjuda en sådan roll till rätt person.

Om verksamheten
Närko är en av Nordens ledande tillverkare av släpvagnar och påbyggnader. Produktionen och säljkontoren finns i Norden och våra produkter används på alla europeiska vägar. Vår stolthet ligger i produkter och eftermarknad av toppkvalitet, som medför både säkerhet på vägarna och pålitliga transporter.

Sedan 1950-talet har vi erbjudit våra kunder ett brett sortiment av släpvagnar och påbyggnader. Vi söker ständigt efter nya, bättre lösningar för våra kunder och vill erbjuda dem mer än produkter och tjänster - nämligen en kompanjon. För att lyckas med detta finns våra sälj och eftermarknadsbolag i Finland, Sverige och Norge. Allt för att säkerställa en smidig kundbetjäning.

I Närko koncernen ingår även Atrans AB. Atrans affärsinriktning är kundanpassade släpfordon och lastbilspåbyggnationer specialiserade för vägtransporter av skogsbaserade råvaror och produkter (flis, pellets, biobränsle, sågat virke, papper -och pappersmassa, styckegods m m).

Ansök nu

Erfaren handläggare till SCB i Örebro.

Handläggare, offentlig förvaltning/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Apr 30
Om tjänsten

Nu söker vi dig som vill och kan ta ett uppdrag på deltid hos vår kund Statistiska centralbyrån (SCB).

- Omfattning: Deltid 80%
- Start: 2024 05 16
- Längd: 2024 12 31, eventuellt längre.

Semesterstängt veckorna 27-32.
Distansarbete upp till 60% möjligt



Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Beskrivning av uppdrag:

Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande och kommer att skifta lite över tid. Du kommer jobba med Utvecklingsenhetens arbetsuppgifter som innebär att:

- Vara med och leda samt driva utredningar och utvecklingsarbete i förändring kopplat till utvecklingen av effektivare användning
av datakällor.
- Delta aktivt i arbetet med att halvera uppgiftslämnarbördan för företag och organisationer samt att halvera kostnaden för
datafångst och datahantering genom att systematiskt arbeta för att säkra datatillgången.
- Skapa lösningar anpassade till statistikanvändarnas behov med fokus på användning av data från företagens affärssystem.
- Delta och vara en aktiv part i nationella och internationella aktiviteter kopplat till Dataavdelningens utvecklingsarbete.
- Stödja avdelningens systematiska omvärldsbevakning och omvärldsanalys.
- Ha nära och löpande kontakter med interna och externa användare.

Specifikt är det inom två områden som du i första hand ska arbeta och det är att realisera den handlingsplan för kommunikation med företag och organisationer 2024 som tagits fram.

Ett annat område är att bistå befintlig projektledare i arbetet med att utveckla ett Elregister som är ett regeringsuppdrag via Energimyndigheten.



Vem är du?
För att vara aktuell för rollen, behöver du uppfylla nedan kriterier:

- Högskoleutbildning eller likvärdig utbildning inom aktuellt område och minst tre (3) års
- Arbetslivserfarenhet från liknande arbete
- Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
- Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift

Meriterande:

- Myndighetserfarenhet sedan tidigare.
- Tidigare erfarenhet av att jobba som projekthandläggare, eller liknande.


Om verksamheten
Låter detta som ett uppdrag som passar dig? Då ansöker du via länken i annonsen.
Urvalet sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Välkommen!

Ansök nu

Poolia Örebro söker nyexaminerad Civilekonom för kunds räkning!

Ekonomikonsult
Läs mer Apr 12
Nu söker vi på Poolia en nyexaminerad civilekonom för kunds räkning! Vår kund tillverkar smidda och bearbetade komponenter till fordonsindustrin. Bolagets viktigaste kunder utgörs av lastbilstillverkare i Sverige och internationellt. Kunden ingår i en global smideskoncern med huvudkontor i Indien. Vår kund omsätter 1,3 miljarder per år och har 320 anställda. Det svenska bolaget finns med sin produktion i Karlskoga - staden i Östra Värmland som är känd för sina högteknologiska, och internationellt inriktade, industribolag.

Om tjänsten
Till vår kunds funktion Marknadssupport/RFQ (Request for Quotation) söker vi nu en nyutexaminerad civilekonom med intresse för marknadsföring och kalkylering. Befattningen innebär att du blir anställd hos Poolia under de första 6-12 månaderna, varefter anställningen planeras övergå till vår kund. Tjänsten är tänkt att tillsättas omgående.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I befattningen ingår, till en början, nedan arbetsuppgifter inom området Marknadssupport:

-Ansvar för uppdatering och kontroll av prislistor och prisförändringar.
-Ansvar för mottagning, registrering och intern distribution av olika slags kundordrar såsom exempelvis provorder, materialorder och verktygsorder.
-Admininstrativt stöd till våra Key Account Managers.
-Uppföljning av av kundfordringar och förfallna fordringar.
-Ansvar för kontraktsarkivering, registrering av kunddata och kontraktspåverkande korrespondens.
-Deltagande i arbetet med att beräkna upplupna försäljningsintäkter.
-Deltagande i arbetet med kundkorrespondens, och kundkontakter med fokus på administrativa frågor.

Efter ett tag vill vi att du även sätter dig in in i bolagets system för offertkalkylering, för att ta hand om nedan arbetsuppgifter:

-Ansvar för framtagning av offertkalkyler
-Ansvar för RFQ-processen, från kundförfrågan till lämnad offertkalkyl.

Målet är att du skall kunna axla rollen som RFQ-ansvarig parallellt med din roll inom Marknadssupport.


Vem är du?
Vi vill att du är nyutexaminerad civilekonom, eller har en annan liknande högskoleutbildning med ekonomisk inriktning. Om innevarande termin är din sista termin, så kan vi anpassa arbetet så att du kan slutföra dina studier.

Som person vill vi att du är drivande och energisk, och att du samtidigt har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Du kommer att vara spindeln i nätet på en funktion med många olika kontaktytor i företaget. Att du är ansvarstagande och har god servicekänsla är därför viktigt i rollen. Vi ser befattningen som en idealisk start för dig som är nyutexaminerad civilekonom. Vår plan är att du med din talang och ditt personliga driv successivt ska kunna ta allt mer ansvar.

Vi vill att du talar och skriver engelska flytande. Mycket goda kunskaper i Excel är ett krav.


Om verksamheten
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.


Sista ansökningsdag är 2024-04-25, men vi ser gärna att du lämnar in din ansökan så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vi söker Löneadministratör för konsultuppdrag i Örebro

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Apr 5
Har du tidigare erfarenhet av lönehantering och kunskap om lönesystem? För kunds räkning söker vi nu en driven och strukturerad Löneadministratör. Uppdraget är på heltid med start så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Löneadministratör kommer du tillhöra ett team med löneadministratörer där alla har samma arbetsuppgifter och gör alla löner för alla medarbetare på företaget. Du kommer att arbeta med hela löneprocessen månads- samt årsvis. I denna roll ligger mycket fokus på att ständigt utvärdera, förbättra och utveckla löneprocessen. Du kommer hantera ett stort antal löner på egen hand.

Vem är du?
Vi söker dig som har 3-5 års erfarenhet av att arbeta med lön och har kunskap om löneberäkning. Vidare ser vi gärna att du har arbetat i Hogia och känner dig hemma i systemet. Du är intresserad av omvärldsbevakning och att använda den kunskapen till utveckling av arbetet inom lön.

Som person är du öppen, flexibel och noggrann i ditt arbete och för dig är det självklart att alltid vara serviceminded. Du arbetar självständigt och tar egna initiativ samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra.

För att trivas i rollen som Löneadministratör ska du tycka om att arbeta i ett högt tempo, kunna ta för dig och se framåt samt leverera mot deadlines.

Om verksamheten
Konsultrollen på Poolia passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.


Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Taktisk inköpare

Inköpare
Läs mer Mar 26
Poolia Örebro är en etablerad aktör inom rekrytering och vi strävar efter att matcha kompetens med spännande arbetsmöjligheter. Just nu söker vi för kunds räkning hos ett stort globalt företag en senior taktisk inköpare för ett längre konsultuppdrag/interimsuppdrag.


Om tjänsten
Arbetsbeskrivning:
I rollen som senior taktisk inköpare kommer du att vara en nyckelperson i företagets inköpsstrategi. Du kommer att ansvara för att genomföra strategiska inköpsprojekt, förhandla avtal med leverantörer, och säkerställa att inköpsprocesserna följer företagets riktlinjer och krav.

Vem är du?
Egenskaper:
Vi söker dig som är självgående, resultatinriktad och har förmågan att arbeta både strategiskt och operativt. Du är en kommunikativ lagspelare som trivs med att arbeta i en internationell miljö och kan hantera komplexa utmaningar på ett effektivt sätt.

Krav:
Erfarenhet av strategiskt inköpsarbete, med minst 5 års erfarenhet.
God förhandlingsförmåga och kunskap om avtalsförhandlingar.
Stark analytisk förmåga och förmåga att arbeta med komplexa inköpsprocesser.
Erfarenhet av att arbeta med stora globala företag är meriterande.
Relevant utbildning inom inköp eller närbesläktade områden.

Om verksamheten
Kontaktuppgifter:
För frågor eller mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på Poolia Örebro via e-post: Christian.martinsson@poolia.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Poolia Örebro

Ansök nu

Intresseanmälan för kommande uppdrag som Ekonomiassistent!

Ekonomiassistent
Läs mer Mar 26
Poolia Örebro är ett ledande rekryteringsföretag som arbetar för att matcha talanger med spännande arbetsmöjligheter. Just nu söker vi efter ekonomiassistenter för uppdrag under sommaren samt för extra arbete under studietiden.

Om tjänsten
Om du är en driven och ambitiös student som söker en möjlighet att få värdefull erfarenhet inom ekonomi samtidigt som du studerar är detta en toppenmöjlighet för dig!

Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med en rad olika uppgifter inom ekonomiområdet. Det kan innefatta hantering av fakturor, bokföring, rapportering och andra administrativa uppgifter inom ekonomi. Du kommer att få möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö och få värdefull erfarenhet inom ditt område.

Vem är du?
Vi söker dig som:

- Studerar ekonomi eller liknande utbildning.
- är driven och vill ta chansen att jobba extra under sommaren och studietiden inom ett område du kommer att jobba med i framtiden.
- Har goda kunskaper i svenska och engelska.

Meriterande:

- Tidigare erfarenhet inom administration är meriterande men inget krav.

Som person tror vi att du är självgående, noggrann och har en stark vilja att lära dig och utvecklas. Du är serviceinriktad och har förmågan att arbeta både självständigt och i grupp. Skicka in din ansökan redan idag genom att skicka ditt CV och ett personligt brev där du berättar om dina erfarenheter och vilken typ av tjänster som intresserar dig.

Om verksamheten
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Lönechef med passion för utveckling!

Ekonomichef
Läs mer Apr 11
Team Olivia är en av de ledande privata vård- och omsorgskoncernerna i Norden. Affärsområde Personlig Assistans är ett affärsområde i tillväxt och vi letar nu efter dig som vill ta chansen att arbeta i en affärskritisk position för att vara med på vår resa.


Om tjänsten
Som lönechef verkar du i en miljö där samarbete, teamkänsla, affärsmässighet och förändringsarbete är naturliga delar av vardagen. Tjänsten utgår från kontor i Örebro och löneteamet ansvarar för cirka 3 500 löner för fem dotterbolag. Du har en strategiskt viktig roll i arbetet med analys av lönedata och insikter som kan påverka företagets långsiktiga planer och beslut. Du kommer samarbeta med ekonomer, controllers, HR och ledningsgrupper inom affärsområdet.

Vi erbjuder en spännande och utmanande arbetsmiljö i ett bolag i tillväxt. Detta är en affärskritisk roll att utvecklas inom men också själv utveckla för att vi som bolag ska kunna möta morgondagens utmaningar. Du verkar i en miljö där samarbete, teamkänsla, affärsmässighet och förändringsarbete är naturliga delar av vardagen.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
? Ledarskap: leda löneteamets medarbetare i Örebro och Boden och säkerställa att teamet har den kompetens som krävs för att kunna tillhandahålla expertis och service på hög nivå
? Utveckling: kontinuerligt förbättra processer och verktyg för lönearbetet samt aktivt bidra till digitaliseringsprojekt, samt samordna implementation av nya system och processförändringar
? Lag- och avtalsefterlevnad: övervaka förändringar i lag- och kollektivavtalsbestämmelser som påverkar ersättningar
? Löne- och förmånsstrukturer: säkerställa att lönepolicys och förmåner är förenliga med företagets övergripande mål
? Lönekartläggning: genomförande av lönekartläggning, liksom samordning av processen kring lönerevision
? Rapportering: skapa rapporter och analyser för att stödja beslutsfattande inom HR och företagsledning, samt ge rekommendationer för effektivisering som syftar till en hållbar ekonomisk utveckling


Vem är du?
Du motiveras av att i din roll som Lönechef vara med och driva utveckling av lönefunktionen inom affärsområdet. Din förmåga att analysera arbetet, identifiera förbättringsområden och driva på de förändringar som krävs leder oss till framgång. Vidare är du ansvarstagande, kommunikativt skicklig och motiveras av att vara ett tryggt affärsstöd för våra chefer. Du är även en naturlig relationsbyggare och förstår att det i ditt uppdrag är av högsta betydelse att du kan agera rådgivare till dem som inte har lönefrågor som sin kärnkompetens. Att vara en engagerad samarbetspartner och utveckla lösningar både strategiskt och operativt är självklart för dig.

Vår ideala kandidat är en erfaren ledare som leder teamet till resultat, får medarbetare att växa i sina roller och överträffar förväntningar på god service. Du vill arbeta i den privata omsorgssektorn för att med dina kunskaper utmana och bidra till att utveckla branschen.

Krav

? Relevant utbildning inom löneadministration eller motsvarande erfarenhet
? Flerårig erfarenhet av att leda team inom lön, gärna på distans
? Mycket goda kunskaper inom lagstiftning kopplat till lön
? Erfarenhet av att driva förändringsarbete
? Mycket goda kunskaper i Excel
? Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Meriterande

? Erfarenhet av Hogia
? Tidigare erfarenhet från personalintensiva verksamheter.
? Branscherfarenhet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och viljan att utvecklas tillsammans med oss.


Sista ansökningsdag är 24 april 2024 . Vi hanterar inkomna ansökningar löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Låter tjänsten intressant?
Denna rekrytering utförs i samarbete med Poolia. Välkommen med din ansökan via Poolia.se. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Christian Martinsson via christian.martinsson@poolia.se eller 072 - 201 51 29.

Ansök nu

Poolia söker Avdelningschef för kunds räkning

Avdelningschef, kommun
Läs mer Apr 3
Nu söker vi på Poolia i Örebro en driven, erfaren och inom sitt område kunnig avdelningschef för vår kund i Örebro. Är du en person med bred, flerårig erfarenhet av arbete som chef i offentliga organisationer, med vana att leda andra chefer? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Tjänsten är ett konsultuppdrag på visstid i ett år där vi på Poolia blir din arbetsgivare, med chans till förlängning. Tjänsten är tänkt att tillsättas omgående och kommer att förläggas på heltid, dagtid. Viss möjlighet till distansarbete kommer att finnas.

Om tjänsten
Avdelningschefen ansvar över fyra enheter: psykologenheten, enheten för flerspråkighet, utvecklingsenheten samt enheten för resursstöd. I rollen ingår personalansvar för fyra enhetschefer som med stor självständighet leder enheter med eget personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar. I nära samarbete med överordnad chef, verksamhetschefer och rektorer för förskola och grundskola ska avdelningschefen samordna förvaltningens systematiska kvalitetsarbete och stödprocesser samt säkerställa att de utgår från och stödjer prioriterade behov.

Inom ansvarsområdet ingår även att säkerställa att lagar och styrdokument efterlevs samt att leda och utveckla verksamheten så att nationella styrdokument, nämndernas och kundens mål och visioner uppnås. Rollen är underställd förvaltningschef och du kommer att vara en del av förvaltningens ledningsgrupp och förväntas delta aktivt i och bidra till förvaltningens verksamhetsutveckling. I rollen arbetar du utifrån ett helhetsperspektiv där barn och elevers utveckling från förskola till årskurs 9 ständigt finns i fokus.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som avdelningschef har du verksamhets-, personal- och budgetansvar för avdelningen. Du leder stödprocesser och utvecklingsarbete utifrån prioriterade behov och politiska beslut. Du driver, utvecklar och följer upp verksamheten mot uppsatta mål. I rollen ingår att leda, stödja och kompetensutveckla underställda chefer. Du arbetar utifrån en helhetssyn och fattar självständiga beslut inom verksamhetsområdet. Du förväntas ansvara för kontinuerlig omvärldsbevakning inom området. Du samverkar med olika aktörer och representerar förvaltningsledningen i olika forum. Självklart ingår även att utveckla verksamheten mot ständig kvalitetsförbättring med medborgarna i fokus. Du arbeta för att säkra ett kostnadseffektivt och värdeskapande internt stöd, i linje med kommunens utveckling där tvärfunktionell verksamhetsutveckling, samordning av processer och arbetssätt utifrån ett kommunalt helhetsperspektiv ska råda.

Vem är du?
Som person har du en mycket god förmåga att bygga relationer och skapar bra samarbeten tack vare din känsla för helheten. Via stor tillit samordnar du arbetet och leder självständiga medarbetare och chefer mot förvaltnings- och kommungemensamma mål och visioner. Du strukturerar komplexa och komplicerade frågor och processer samt kommunicerar på ett tydligt sätt lösningar både skriftligt och muntligt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du bör ha förmågan att planera, strukturera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt, samtidigt som du är skicklig på att kommunicera både skriftligt och muntligt. Det är också nödvändigt att ha kunskap om gällande regelverk och lagstiftning inom ditt ansvarsområde. Slutligen förväntas du kunna arbeta på plats 1-3 dagar i veckan för att möta uppdragets krav och behov.

Kvalifikationskrav:

• relevant examen från högskola eller universitet
• Flerårig erfarenhet skolchef eller verksamhetschef inom förskola/grundskola, chefserfarenhet med personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar
• dokumenterad erfarenhet av att leda chefer
• erfarenhet av arbete på skolhuvudmannanivå och en politiskt styrd organisation
• erfarenhet av att driva förändringsarbete och systematiskt kvalitetsarbete på olika nivåer inom kommunal verksamhet
• vara väl insatt i nationella och kommunala styrdokument och lagstiftning inom skolväsendet
• vara väl insatt i aktuell skolforskning
• erfarenhet och kunskap inom att leda utveckla barn och elevhälsa

Meriterande:

• Varit interim chef i flera olika organisationer


Om verksamheten
Att hitta rätt person till rätt plats - det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar chefer och specialister till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Poolia vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Poolia Örebro söker Systemekonom för kunds räkning

Ekonomikonsult
Läs mer Mar 28
Poolia är ett av Nordens ledande företag inom rekrytering och bemanning, med en stark närvaro och erfarenhet av att matcha talanger med rätt uppdrag. Vi arbetar med att förse våra kunder med kompetenta och engagerade medarbetare som kan bidra till deras framgång.

Om tjänsten
Vi letar nu efter en erfaren och driven Systemekonom för att ansluta sig till vårt team hos en av våra kunder. Som Systemekonom kommer du att spela en nyckelroll i att stärka och optimera kundens ekonomiska processer och bidra till deras långsiktiga tillväxt och framgång.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer vara en del av driftsättningen av vår kunds nya uppdatering av deras ekonomisystem. Arbetsuppgifterna kommer att variera beroende på de utmaningar som uppstår i och med driftsättningen av uppdateringen.

Några exempel på arbetsuppgifter:
• I samarbete med leverantören vara en experthjälp i att skapa ekonomiska rapporter
• Vara ett språkrör mellan systemets leverantör och kundens ekonomiavdelning


Vem är du?
För att lyckas i rollen som systemekonom tror vi att du är strukturerad, självgående och tar egna initiativ för att driva arbetet framåt. Som systemekonom krävs en god förmåga att kommunicera såväl skriftligt som muntligt. Goda datakunskaper är även väsentligt för rollen. Vi tror att du har god samarbetsförmåga och lätt för att skapa förtroende och bygga relationer.

Kvalifikationer:

• eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller IT(exempelvis systemvetenskap)
• gedigen erfarenhet och kunskap om ekonomiska IT-system
• erfarenhet av arbete i en större organisation, gärna offentlig verksamhet, men det är inte ett krav
• erfarenhet av att ha skapat ekonomisk utdata i ett ekonomiskt system, tex Raindance
• goda kunskaper i Excel och i att skapa makron

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Om verksamheten
Att hitta rätt person till rätt plats - det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar chefer och specialister till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Poolia vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök.

Poolia är ett registrerat rekryterings- och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Taktisk Inköpare till Ahlstrom

Inköpsledare
Läs mer Mar 5
Ahlstrom är en av världens ledande aktörer inom hållbara och innovativa fiberbaserade lösningar. Nu utökar vi vårt inköpsteam med en Taktisk Inköpare med placering på bruket i Ställdalen. Vill du ansvara för det operativa inköpet för bruket, samtidigt som du blir en del av en större, global inköpsorganisation med oändligt med utvecklingsmöjligheter? Då är detta helt rätt tjänst för dig! Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Om tjänsten
I denna roll kommer du att ansvara för att säkerställa tillgången av material och tjänster till bruket i Ställdalen, men supportar även andra bruk i Sverige vid behov. Som taktisk inköpare är du den centrala länken mellan produktionen och leverantörer, där ditt huvudansvar är att säkerställa så tidsplaner, kostnader och produktkvalitet upprätthålls på bästa möjliga sätt. För att lyckas i rollen krävs att du har förmåga att skapa struktur och ordning, då du hanterar flera parallella projekt samtidigt.

En viktig del i din roll är att driva förändringsarbete inom organisationen med målet att underlätta inköpsprocessen i samarbete med andra intressenter och leverantörer. Du ansvarar för att genomföra upphandlingar och förhandla fram prisavtal med både befintliga och nya leverantörer. Du vårdar, bygger och upprätthåller starka leverantörsrelationer.

Du rapporterar till Procurement Hub Manager Nordics, där du är en del av den globala inköpsorganisationen. Tjänsten är placerad i vårt bruk i Ställdalen. Vi tillämpar distansarbete och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid, vilket innebär att du från tid till annan kan arbeta hemifrån. Som anställd hos Ahlstrom omfattas du av förmånligt förhandlade försäkringar och friskvårdsbidrag. Vi vill även att du som bor utanför Ljusnarsbergs kommun ska få de bästa möjligheterna att arbeta hos oss, därför erbjuds du ett pendlarkort på SJ där du får räkna restiden som arbetstid när du jobbar på tåget. Det finns fina förbindelser och flera tågstopp i Ställdalen varje dag.
Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Säkerställa noggrann efterlevnad av inköpsstrategin, inköpspolicyn och processerna.


Förhandla fram, aktivt hantera och vidareutveckla leverantörsavtal för att säkerställa gynnsamma villkor.


Kontinuerligt utvärdera marknadens konkurrenskraft för den aktuella leverantörsportföljen.


Fungera som en central/intern kontaktpunkt för hantering av relevant inköpsinformation.


Aktivt bidra till att öka intern kompetens gällande inköp samt ge regelbunden feedback om leverantörsprestationer och kontraktsefterlevnad till kategoricheferna.


Hantera ISO-revisioner samt internrevisioner.


Fungera som den huvudsakliga kontaktpunkten till brukets ledningsgrupp och aktivt delta i dess ledningsmöten.


Vem är du?
Vi söker dig med kandidatexamen eller motsvarande inom relevant område såsom logistik, inköp eller ekonomi. Vi ser gärna att du har något års erfarenhet av inköp, gärna inom industrin, men det är inget krav. Att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift faller sig naturligt för dig, och du har goda kunskaper i Officepaketet med Excel, samt erfarenhet av större affärssystem. Innehav av körkort B är ett krav.

Som person är du strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten. Du är nyfiken och öppen för nya idéer samt har goda sociala färdigheter och ett affärsmässigt tankesätt. Det är viktigt att du är en lagspelare och trivs i en roll med många kontaktytor. Vi på Ahlstrom strävar alltid efter att bli bättre och för att tillsammans skapa en gemensam syn på kontinuerligt lärande. Här blir ditt bidrag viktigt för att komma med nya idéer, där du ges möjligheten att medverka i viktiga inköpsprocesser och driva dem framåt. Vi tror att du, precis som vi, motiveras av att lösa problem, jobba proaktivt och har förmågan att genomföra ständiga förbättringar tillsammans med dina kollegor.
Ahlstrom strävar efter att attrahera, behålla och ge energi till passionerade människor, som du, genom att investera i din professionella och personliga utveckling. Varmt välkommen till oss, där du får vara med på resan för att rena och skydda, med varje fiber- för en hållbar värld!
Om verksamheten
Ahlstrom är världsledande inom fiberbaserade specialmaterial. På Ahlstrom i Ställdalen är vi specialiserade med våra två fibertygsmaskiner på att producera Nonwoven material. Dessa material är syntetiska material som har flera användningsområden som bland annat wipes, trälaminering, förstärkning vid formgjutning, color catcher, stöd för plantering samt filterprodukter. Ställdalen har de senaste åren sett ett kraftigt ökat behov av våra produkter. Ställdalen har idag ca 150 anställda. Vi sätter värde på mångfald och på de olika sätt som skillnader mellan människor kan bidra till en rikare, mer kreativ och mer produktiv arbetsmiljö. Vi ger våra anställda eget ansvar och uppmuntrar till professionell och personlig utveckling.

Vår vision är att vara företaget som väljs för sina hållbara specialmaterial av alla våra intressenter. Vi betjänar fem växande och distinkta slutmarknader, som utgör grunden för våra fem divisioner: Filtration, Food & Consumer Packaging, Healthcare, Building Materials och Technical Materials. Ahlstroms omsättning 2022 var cirka EUR 3,3 miljarder på årsbasis och antalet medarbetare är cirka 7000. Läs gärna mer om oss på www.ahlstrom.com.

Ahlstrom tillämpar alkohol- och drogtest vid nyanställningar.

Ansök nu

Bharat Forge söker Ekonom/Inköpare

Ekonomikontorist
Läs mer Mar 14
Om tjänsten
Vi på Poolia i Örebro söker en civilekonom åt vår kund Bharat Forge i Karlskoga. Med placering på bolagets controlling- och inköpsfunktion söker vi nu en:

Ekonom/Inköpare


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
-Deltagande i arbetet med bolagets bokslutsarbete (månads-, kvartals- och årsbokslut), och månadsvisa prognosarbete.
-Deltagande i bolagets omkostnadsuppföljning.
-Deltagande i bolagets budgetprocess.
-Råd och stöd till övriga bolagsfunktioner när det gäller inköpsfrågor och kostnadsuppföljning.
-Ansvarig inköpare för vissa leverantörer.
-Deltagande i arbetet med att förbättra bolagets inköpsrutiner.
-Ansvar för att upprätthålla bolagets avtalsregister.
-Deltagande i övrigt förekommande arbete på controller- och inköpsfunktion.

Vem är du?
Vi vill att du är nyutexaminerad civilekonom, eller har en annan liknande högskoleutbildning med ekonomisk inriktning. Om innevarande termin är din sista termin, så kan vi anpassa arbetet så att du kan slutföra dina studier.

Tidigare erfarenhet från arbete på ett företags ekonomiavdelning är meriterande, men är inte ett krav. Som person vill vi att du är drivande och energisk, och att du samtidigt har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Vi vill att du talar och skriver svenska och engelska flytande. Goda kunskaper i Excel är meriterande. Vi ser befattningen som en idealisk start för dig som är nyutexaminerad civilekonom, och vår plan är att du successivt ska kunna ta allt mer ansvar.

Befattningen innebär att du blir anställd hos Poolia under de första 6-12 månaderna, varefter anställningen planeras att övergå till Bharat Forge Kilsta AB.

Sista ansökningsdag är 2024-03-22, men vi ser gärna att du lämnar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med frågor till albin.hellsten@poolia.se

Om verksamheten
Bharat Forge Kilsta tillverkar smidda och bearbetade komponenter till fordonsindustrin. Bolagets viktigaste kunder utgörs av lastbilstillverkare i Sverige och internationellt. Bharat Forge Kilsta ingår i Bharat Forge-gruppen, som är världens största smideskoncern och med huvudkontor i Indien. Bharat Forge Kilsta omsätter 1,3 miljarder per år och har 320 anställda. Det svenska bolaget finns med sin produktion i Karlskoga - staden i Östra Värmland som är känd för sina högteknologiska, och internationellt inriktade, industribolag.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Bharat Forge söker Ekonom/Inköpare

Ekonomikonsult
Läs mer Mar 13
Om tjänsten
Vi på Poolia i Örebro söker en civilekonom åt vår kund Bharat Forge i Karlskoga. Med placering på bolagets controlling- och inköpsfunktion söker vi nu en:

Ekonom/Inköpare


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
-Deltagande i arbetet med bolagets bokslutsarbete (månads-, kvartals- och årsbokslut), och månadsvisa prognosarbete.
-Deltagande i bolagets omkostnadsuppföljning.
-Deltagande i bolagets budgetprocess.
-Råd och stöd till övriga bolagsfunktioner när det gäller inköpsfrågor och kostnadsuppföljning.
-Ansvarig inköpare för vissa leverantörer.
-Deltagande i arbetet med att förbättra bolagets inköpsrutiner.
-Ansvar för att upprätthålla bolagets avtalsregister.
-Deltagande i övrigt förekommande arbete på controller- och inköpsfunktion.

Vem är du?
Vi vill att du är nyutexaminerad civilekonom, eller har en annan liknande högskoleutbildning med ekonomisk inriktning. Om innevarande termin är din sista termin, så kan vi anpassa arbetet så att du kan slutföra dina studier.

Tidigare erfarenhet från arbete på ett företags ekonomiavdelning är meriterande, men är inte ett krav. Som person vill vi att du är drivande och energisk, och att du samtidigt har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Vi vill att du talar och skriver svenska och engelska flytande. Goda kunskaper i Excel är meriterande. Vi ser befattningen som en idealisk start för dig som är nyutexaminerad civilekonom, och vår plan är att du successivt ska kunna ta allt mer ansvar.

Befattningen innebär att du blir anställd hos Poolia under de första 6-12 månaderna, varefter anställningen planeras att övergå till Bharat Forge Kilsta AB.

Sista ansökningsdag är 2024-03-22, men vi ser gärna att du lämnar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med frågor till albin.hellsten@poolia.se

Om verksamheten
Bharat Forge Kilsta tillverkar smidda och bearbetade komponenter till fordonsindustrin. Bolagets viktigaste kunder utgörs av lastbilstillverkare i Sverige och internationellt. Bharat Forge Kilsta ingår i Bharat Forge-gruppen, som är världens största smideskoncern och med huvudkontor i Indien. Bharat Forge Kilsta omsätter 1,3 miljarder per år och har 320 anställda. Det svenska bolaget finns med sin produktion i Karlskoga - staden i Östra Värmland som är känd för sina högteknologiska, och internationellt inriktade, industribolag.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

En chans att utveckla och utvecklas!

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Feb 19
Vill du leda den i Sverige mest centralt belägna kirurgklinik med akutuppdrag och akutmottagningar på tre sjukhus? Vill du vara med och påverka utvecklingen hos ett ungt universitetssjukhus med en stor och bred utbildnings- och forskningsverksamhet?

Det här är inte bara en tjänst – det är en möjlighet att vara med och forma framtiden för sjukvården i Region Örebro län. Med ett starkt stabstöd och en öppen, samarbetsinriktad kultur kommer du att få de verktyg du behöver för att lyckas. Dessutom erbjuds du möjligheten att delta i ledningsarbete på både regional och nationell nivå, vilket gör detta till en unik och stimulerande arbetsplats för den rätta kandidaten.

Om tjänsten
Som verksamhetschef för Kirurgiska kliniken har du ett stort mandat och det samlade ledningsansvaret för klinikens verksamhet, personal och ekonomi. Ditt uppdrag är att leda verksamheten mot de övergripande målen: en personcentrerad, jämlik och tillgänglig vård med hög kvalitet. Genom att optimera resurser och etablera effektiva vårdprocesser spelar du en nyckelroll i att säkerställa bästa möjliga vård för patienterna.

På kliniken finns ett starkt stabsstöd och du leder din egen ledningsgrupp som i nuläget består av biträdande verksamhetschef, läkarsektionschefer, omvårdnadschef, enhetschef, verksamhetscontroller, verksamhetsutvecklare, chefssekreterare samt administratör. Verksamhetsområdet består av cirka 400 engagerade medarbetare och du rapporterar till områdeschef för specialiserad vård.

Genom ditt deltagande i Område specialiserad vårds ledningsgrupp medverkar du och tar ansvar i områdets ledningsarbete. Du arbetar för att vidareutveckla den specialiserade vården och stärka universitetssjukvårdens ställning nationellt och internationellt.
Du som ledare kommer bland annat ha fokus på att driva och utveckla en samverkansinriktad ledningsgrupp och klinik med en öppen kultur som gynnar samarbetet både internt och externt. Ytterligare fokus är på att utveckla en välfungerande verksamhet som är en integrerad del i Region Örebro läns hälso- och sjukvård.

Tyngdpunkten på uppdraget är att få alla delar av länsverksamheten att utvecklas och fungera som en verksamhet, med subspecialiserade uppdrag på de olika orterna men med gemensamma övergripande mål gällande tillgänglighet, utbildning, patientsäkerhet och arbetsmiljö. Uppdraget kräver emellanåt rörlighet i länet för att synas, finnas på plats och delta i möten samt fatta beslut.

Vem är du?
Vi söker en passionerad och visionär ledare som vill vara med och forma framtidens vård. Du har förmåga och förståelse för samarbete och samverkan både inom kliniken och sjukhuset men även med andra aktörer för att skapa den bästa vården för patienten.

Du har akademisk examen inom vårdprofessionen och har chefs- och ledarerfarenhet inom hälso- och sjukvård. Meriterande är erfarenhet av att leda ledningsgrupper och specialistkompetens inom relevanta områden. Din förmåga att kommunicera och samarbeta är avgörande, liksom din förmåga att skapa och tydliggöra struktur i en komplex organisation. Det är meriterande om du är disputerad.

I rollen som verksamhetschef för Kirurgiska kliniken är det en fördel om du har en god självkännedom och personlig mognad. Du har ett tillitsbaserat och närvarande ledarskap med förmåga att samla och få folk med dig. Du tar ansvar för helheten och kan skapa och tydliggöra struktur i en komplex verksamhet. Du kan dra relevanta slutsatser för att sen omsätta dessa till verksamhetsnytta.

Om verksamheten
Kirurgkliniken är en läns- och universitetsklinik med engagerade, dedikerade och kunniga medarbetare inom alla yrkeskategorier. Läkarkollegiet består av en kärna med erfarna kirurger samt flera unga specialister med framåtanda och stor utvecklingspotential. Det finns några professorer, ett antal docenter samt ett flertal doktorander på kliniken. Med ett helhetsgrepp om länets samlade resurser samt det fördelaktiga geografiska läget finns stora möjligheter till att skapa framgång och att bidra till utvecklingen av den högspecialiserade vården inom svensk hälso- och sjukvård.

Kliniken har en operationsverksamhet med övergripande dygnet runt-verksamhet på Universitetssjukhuset Örebro. På länsdelssjukhusen i Karlskoga och Lindesberg har kliniken operationsutrymme. På samtliga tre sjukhus finns även vårdavdelning och mottagning. En samordnad och välutvecklad omvårdnadssektion möjliggör en bättre prioritering inom verksamhetschefsuppdraget.

Det finns ett övergripande beslut att fortsätta utveckla och etablera traumavården inom regionen. Utvecklingen för att sätta traumapatienten i fokus både gällande det primära omhändertagandet, den akuta vården men även rehabiliteringen finns planerna på ett traumacentrum som jobbar verksamhetsövergripande.

Ett av Region Örebro läns främsta uppdrag är att organisera och erbjuda hälso- och sjukvård. Alla länsinvånare har rätt att få vård efter var och ens behov och med god tillgänglighet, att få rätt behandling och ett gott bemötande. Region Örebro län förenar all hälso- och sjukvård, forskning och utbildning i en samlad hälso- och sjukvårdsförvaltning med en gemensam ledning.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Regionens vision är ”Tillsammans skapar vi ett bättre liv”. Visionen är utgångspunkten för all vår verksamhet och pekar ut riktningen för organisationen.


Denna rekrytering utförs av Poolia Executive Search AB, Pion Groups verksamhet för rekrytering av ledningspersoner och styrelser. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid med tidsbegränsat chefsförordnande på 4 år.

Fackliga företrädare:
Lars Edling, Läkarföreningen, lars.edling@regionorebrolan.se
Helena Nyrén, Vårdförbundet, helena.nyren@vardforbundet.se
Solveig Kiel Israelsson, Vision, solveig.kiel-israelsson@regionorebrolan.se
Anki Sjöström, Kommunal, ann-kristin.sjostrom@regionorebrolan.se
Sandra Caris, SACO sandra.caris@regionorebrolan.se

Ansök nu

Ekonomiadministratör för uppdrag i Örebro!

Ekonomiassistent
Läs mer Mar 11
Om tjänsten
Till Kundservice hos vår kund söker vi en kundorienterad och serviceinriktad medarbetare. Du blir en av fem medarbetare i gruppen Debitering som ansvarar för fakturering och abonnemangsfrågor. Vi utvecklar våra arbetssätt utifrån ett ökat fokus på digitalisering. Tjänsten innebär mycket samarbete inom gruppen samt med övriga kollegor inom avdelningen.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• hantering av inbetalningar, återbetalningar, viss kravhantering och bokföring/avstämning
• digital fakturahantering såsom autogiro och elektroniska fakturor
• fakturering av vatten-avlopp och avfallsavgifter
• besvara kunder på faktura- och abonnemangsfrågor som inkommer via telefon och mejl
• flytt/ägarbyte av abonnemang

Vem är du?
• gymnasial utbildning inom ekonomi alternativt eftergymnasial utbildning inom ekonomi, tex YH-utbildning
• erfarenhet av liknande ekonomiarbete
• god kunskap och erfarenhet av Microsoft Excel
Du är noggrann och strukturerad och planerar ditt arbete på ett bra sätt. Du har lätt för att samarbeta och kundfokus är en självklarhet för dig.

Meriterande:

• kunskap och erfarenhet av verksamhetssystemet EDP Future
• kunskap och erfarenhet av ekonomisystemet Raindance
• erfarenhet av ekonomiarbete inom offentlig sektor
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Din arbetsplats blir i moderna kontorslokaler nära centralstationen.

Om verksamheten
Konsultrollen på Poolia passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Upphandlingskonsult till Statistiska centralbyrån i Örebro

Upphandlare
Läs mer Feb 16
Vi söker nu en upphandlingskonsult till ett spännande uppdrag på Statistiska centralbyråns huvudkontor i Örebro.
• uppdraget avser uppskattningsvis ca 1200 timmar/år baserat på tidigare års volymer.
• start för uppdraget planeras vara som tidigast 2024-05-01 och omfatta en period om 24 månader.

Om tjänsten
Uppdraget innebär att fungera som ett stöd åt SCB när behov uppstår vid upphandlingar och vid avrop från statliga ramavtal, som komplement till den egna upphandlingsverksamheten som i dagsläget består av två upphandlare och en inköpare. Stödet kan avse alla steg i upphandlingsprocessen, från behovsanalys till avtalstecknande. Stödet består av att du som upphandlingskonsult tas in för uppdrag och ställs till SCBs förfogande i syfte att driva hela eller delar av upphandlingsprocessen. Städet kan också bestå av korta konsultationer där handläggaren av en upphandling eller ett avrop vid SCB kan ringa eller skriva till dig och få svar på enklare frågor.

SCBs kontor i Örebro är huvudarbetsplatsen men arbete kan även komma att utföras i SCB:s kontor i Solna. Tjänsten kan utföras på distans om inte annat är överenskommet med SCB. Beroende på upphandlingens karaktär kan du komma att vara på plats i SCBs lokaler i Örebro eller Solna eller om upphandlingens arbetsgrupp så kräver. Distansarbete för SCB får inte utföras utanför Sveriges gränser.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I denna tjänst kan nedan beskrivna arbetsuppgifter förekomma;
• stödja SCB i olika frågor kopplat till inköp och upphandlingar
• delta i det interna arbetet med rutinbeskrivningar, mallar m.m.
• analys och bedömningar av marknads- och leverantörsförhållanden
• upprätthållande av befintliga leverantörskontakter och uppsökande av nya leverantörer
• hantering av offerter/anbud, avtal och urval av leverantörer
• göra självständiga direktupphandlingar och inköp
• göra självständiga upphandlingar
• göra självständiga avrop från statliga ramavtal.

Vem är du?
För att vara aktuell för rollen så behöver du som söker uppfylla följande kompetenskrav:
• högskoleutbildning inom juridik, ekonomi eller likvärdig utbildning och minst tre års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, YH-utbildning som upphandlare/inköpare eller likvärdig utbildning samt minst tre års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
• goda kunskaper inom LOU
• hög generalistkompetens och mycket hög kompetens inom offentlig upphandling och insikt i senaste nyheterna inom området
• kan arbeta självständigt med avancerade upphandlingar exempelvis komplexa upphandlingar och rådgivning inom offentlig upphandling
• erfarenhet från att arbeta med upphandlingsverktyg t.ex. Mercell TendSign
• goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift
Du ska även ha utfört minst tolv annonserade upphandlingar (även avrop från inköpscentraler) enligt LOU under de senaste tre åren.

Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan via länken i annonsen! Urvalet sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Dreamwork. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Dreamwork av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Distriktsansvarig Säljare till Elkapsling AB

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Feb 9
Elkapsling AB, baserat i Ånge, är inte bara ett företag - det är en passionerad kraft som driver teknikutvecklingen framåt. De är en växande industrispelare, specialiserade på att utveckla, tillverka och marknadsföra skåp och kapslingar för att skydda elektrisk och elektronisk utrustning. Med 95 engagerade medarbetare och en stolt plats inom Lagercrantz-koncernen strävar de ständigt efter att leverera skräddarsydda lösningar för de mest krävande miljöerna.

Besök dem på www.elkapsling.se, eller www.lagercrantz.com, för att lära dig mer om deras passion och innovation.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som Distriktsansvarig Säljare ingår att, inom definierat geografiskt område/kundsegment samt med bas i företagets strategier och mål, aktivt driva försäljning och marknadsföring av företagets hela utbud av produkter och tjänster. Du kommer arbeta i region Mellansverige och du rapporterar till sälj-och marknadschef. Placeringsort kan vara valfri plats över hela distriktet.

Befattningen innefattar eget ansvar gällande planering och genomförande av erforderliga försäljnings- och marknadsaktiviteter för att nå uppsatta mål på distriktet och för företaget som helhet. Försäljningsarbetet innebär uppsökande försäljning samt byggande av nätverk och relationer riktad mot definierad marknad med kontakter mot slutkund, projektansvariga, entreprenörer, grossister och konsulter. Resor efter behov, bedömt ca 10–15 arbetsdagar per månad samt medverkan vid mässor och andra kundaktiviteter tillsammans med övriga teamet.

Vem är du?
Du som söker har minst en gymnasieutbildning och motsvarande erfarenhet inom relevant område. Vi letar efter dig som har förankring i behovs- och värdebaserad försäljning, med färdigheter som sträcker sig från grundläggande kunskap om ekonomiska nyckeltal till en djup förståelse för marknadsförutsättningar och affärslogik hos våra samarbetspartners.

Du besitter skicklighet i förhandling och arbete med nära kundkontakter och är en engagerad samt affärsinriktad person. Vidare har du stark datavana, motsvarande Office-paketet och kommunicerar flytande på svenska och engelska. Erfarenhet från industri-, telekom- eller grossistbranschen är meriterande.

Denna rekryteringsprocess hanteras av Poolia Sverige AB och Elkapsling önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Poolia.

Är du redo att anta utmaningen och bli en del av teamet? Skicka in din ansökan redan idag och ta steget mot en spännande och givande karriär. Tillsammans kan vi forma framtiden för Elkapsling och göra skillnad i den tekniska världen!

Ansök nu

Site Manager

Platschef, anläggning
Läs mer Jan 22
Är du en lösningsfokuserad relationsbyggare med viljan och förmågan att skapa motiverade team? Har du god erfarenhet av logistik och lager och vill du bidra till förbättring och utveckling av både processer, medarbetare och kunder? Trivs du i en internationell miljö och vill jobba i ett av världens ledande logistikföretag? Nu har du chansen! Sök tjänsten som DHL Supply Chains nya Site Manager i Örebro!

Vi söker nu Site Manager till DHL Supply Chain i Örebro

Om tjänsten
Rollen innebär ansvar för enhetens resultat, budget, personal, produktion och i stor utsträckning verkar du även direkt mot kund. Du får möjligheten att utveckla enheten, dess processer, personal och kvalitet både mot kunder och internt. Genom ett gediget och engagerat relationsbyggande når du resultat och respekt. Du leder den lokala ledningsgruppen och är delaktig i Sweden North ledningsgrupp och arbetar med nära stöd från Business Area Director i syfte att aktivt bidra till utvecklingen av hela områdets verksamhet.

Rollen innebär att utveckla befintliga uppdrag genom ett nära kundsamarbete samt försäljning av nya uppdrag. Verksamheten består av ca 10 kunder i olika storlekar och 60 medarbetare. Stort fokus ligger i att initiera, genomföra och följa upp samt vidta korrigerande åtgärder och ständiga förbättringar av verksamheten. Att agera för motiverade medarbetare och väl fungerande grupper samt skapa goda förutsättningar för gynnsamma relationer med interna och externa samarbetspartners ses som självklart för dig. Rollen förutsätter också att du är insatt i hälso- och säkerhetsfrämjande frågor.

Vem är du?
Vi söker dig med ett inspirerande driv och affärsmässighet, som har flerårig erfarenhet inom logistik och lager. Att implementera standarder, att arbeta strukturerat och att få alla att gå åt samma håll är utmaningar du motiveras av. Du har god erfarenhet och kunskap inom ledarskap, du är en trygg, lyhörd och beslutsam relationsbyggare. Vana av kommersiella kontakter är av stor vikt, vilket betyder att du behöver ha en stor förståelse för verksamheten och kopplingen till den totala lönsamheten.

Som person är du lösningsorienterad, resultatinriktad och affärsmässig och du förhåller dig positiv även i motgång.
Du är kommunikativ och tydlig och bekväm med att hantera kontakter på både svenska och engelska. Goda kunskaper inom systemstöd är nödvändiga, du kommer arbeta i Excel, office-paketet samt interna affärs- samt rapporteringssystem.
Vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom logistik och/eller ekonomi tillsammans med gedigen arbetslivserfarenhet inom området. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om verksamheten
DHL kan erbjuda dig en internationell miljö med många kontakter där såväl personlig utveckling som aktivt ledarskap ligger högt på agendan. Vi satsar på ständiga förbättringar och därmed en utvecklande arbetsplats. Vi jobbar aktivt med faktorer som arbetsmiljö och medarbetarengagemang med utgångspunkt från vår globalt utförda medarbetarenkät. Tillsammans satsar vi på att bli förstahandsvalet för våra kunder, arbetstagare och investerare.

På DHL är det människorna som räknas. Därför har det alltid varit vårt mål att hitta och behålla de bästa medarbetarna världen över. Vi erbjuder utmaningar och möjligheter för personlig och yrkesmässig utveckling. Vi belönar och ger dig erkännande för hur du bidrar till vår verksamhet, och tillsammans är vi stolta över att få vara med och bygga hela världens logistikföretag. DHL Supply Chain är den ledande leverantören av kundanpassade logistiklösningar för industri- och konsumentprodukter och en del av Deutche Post DHL med ca 590 000 medarbetare globalt. Med hjälp av den senaste tekniken effektiviserar vi kundens flöden för att på så sätt optimera hela försörjningskedjan. Vårt fokus på branschspecifika logistiklösningar gör det möjligt för kunden att möta nya internationella och nationella strategiska utmaningar.

DHL Supply Chain tillämpar 6 månaders provanställning vid nyanställningar.

Välkommen med din ansökan redan idag, urval kommer att ske löpande.

I denna process samarbetar DHL Supply Chain med Poolia Örebro AB, har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla D Göranzon, Poolia, 070-090 62 49

Ansök nu

Redovisningsekonom till Digitala Ekonomihuset AB

Redovisningsekonom
Läs mer Jan 16
Här erbjuds en spännande tjänst på den mindre redovisningsbyrån med hög kompetens! Är du erfaren inom redovisningsområdet, har en god förståelse för koncernredovisning och IFRS regelverk och har arbetat med svenska och internationella bolag?

Då kan du vara rätt person för den här rollen!

Vi söker en Redovisningsekonom till Digitala Ekonomihuset AB

Om tjänsten
Här får du möjlighet att tillsammans med ett mindre team arbeta brett inom ekonomiområdet och du jobbar konsultativt mot både svenska och utländska bolag. Digitala Ekonomihuset AB erbjuder helhetslösningar inom redovisning och ekonomihantering och är en modern, digital och pålitlig redovisningsbyrå som kan tala flera olika språk. Vi behärskar svenska lagar och regler inom redovisning på lettiska och svenska. Vi är en SRF auktoriserad byrå.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
- Koncernredovisning
- Löpande bokföring och månadsavstämningar
- Bokslutsarbete
- Viss lönehantering
- Årsredovisning och inkomstdeklarationer
- Moms- och arbetsgivardeklarationer

Vem är du?
Vi tror att du har utbildning inom ekonomi från universitet eller högskola eller har annan utbildning som vi anser vara likvärdig. Sannolikt har du ett par års erfarenhet av att självständigt arbeta med liknande arbetsuppgifter med god kännedom om regelverk inom redovisning. Vi tror också att du har IT-vana och kan hantera flera system och miljöer samtidigt. IFRS konsolideringskunskaper är ett krav. Du pratar och skriver obehindrat på både svenska, engelska och/eller lettiska.

Som person är du:

• Mål- och resultatinriktad med god analytisk förmåga
• Engagerad och kommunikativ
• Van att driva dina uppdrag självständigt
• Villig och har vana att arbeta och kommunicera digitalt och på distans

Rollen förutsätter att du är en noggrann och ansvarstagande person som har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du är genuint nyfiken på olika verksamheter och deras olika förutsättningar och fokusområden för att ge rådgivning på bästa sätt.
Vi tillämpar provanställning för denna tjänst.

Urvalet sker löpande under ansökningstiden. I denna process samarbetar vi med Poolia Örebro och frågor besvaras av rekryteringskonsult Pernilla Dawidson Göranzon, 070-090 62 49.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten
Digitala Ekonomihuset i Närke AB är en digital redovisningsbyrå i Örebro som erbjuder tjänster som löpande bokföring, löner och deklarationer, samt allt från enklare bokslut till årsredovisningar. Vi jobbar bara digitalt och med fasta priser. För mer information läs här: https://www.digitalaekonomihuset.se

Ansök nu

Erfaren upphandlare för uppdrag hos myndighet Örebro.

Upphandlare
Läs mer Jan 22
Nu söker vi dig som är erfaren upphandlare med erfarenhet av upphandling inom det offentliga.

Omfattning: 80-100%
Start : Omgående
Längd: 20240630, eventuellt längre.

Uppdraget kan skötas på distans, och det finns möjlighet att fakturera från eget bolag.


Om tjänsten
Berörd myndighet behöver förstärka sin upphandlingsenhet med en extra resurs.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer att få jobba med myndighetens olika upphandlingar och det är meriterande om du har erfarenhet inom upphandling av lokaler.

• analys och bedömningar av marknads- och leverantörsförhållanden
• upprätthållande av befintliga leverantörskontakter och uppsökande av nya leverantörer
• ta fram och sammanställa statistik, samt uppdatering av olika register (exempelvis avtals- och
• kundregister)
• hantering av offerter/anbud, avtal och urval av leverantörer
• göra självständiga direktupphandlingar och inköp
• göra självständiga upphandlingar
• göra självständiga avrop från statliga ramavtal



Vem är du?
För att vara aktuell för uppdraget behöver du uppfylla nedan kriterier:

Högskoleutbildning inom juridik, ekonomi eller likvärdig utbildning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, YH-utbildning som upphandlare/inköpare eller likvärdig utbildning samt minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
• goda kunskaper inom LOU/LUF
• erfarenhet från att arbeta med upphandlingsverktyg t.ex. TendSign, Mercell
• goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift


Om verksamheten
Låter detta som ett uppdrag för dig?
Då är du välkommen att söka via länken i annonsen.
Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Ansök nu

Inköpare

Inköpare
Läs mer Jan 8
Ahlstrom är en av världens ledande aktörer inom hållbara och innovativa fiberbaserade lösningar. Vill du vara med på resan för att rena och skydda, med varje fiber, för en hållbar värld. Ahlstrom strävar efter att attrahera, behålla och ge energi till passionerade människor, som du, genom att investera i din professionella och personliga utveckling. Låter det intressant, ta då chansen och sök!

Ahlstrom söker taktisk inköpare till Ställdalen

Om tjänsten
I denna roll kommer du att ansvara för att säkerställa tillgången av material och tjänster till framför allt bruket i Ställdalen, men du supportar även våra andra bruk i Sverige vid behov. Som taktisk inköpare är du den centrala länken mellan produktionen och leverantörer, där ditt huvudansvar är att säkerställa så tidsplaner, kostnader och produktkvalitet upprätthålls på bästa möjliga sätt. För att lyckas i rollen krävs att du har förmåga att skapa struktur och ordning, då du hanterar flera parallella projekt samtidigt.

En viktig del i din roll är att driva förändringsarbete inom organisationen med målet att underlätta inköpsprocessen i samarbete med andra intressenter och leverantörer. Du ansvarar för att genomföra upphandlingar och förhandla fram prisavtal med både befintliga och nya leverantörer. Du vårdar, bygger och upprätthåller starka leverantörsrelationer.

Du rapporterar till Procurement Hub Manager Nordics där du är en del av den globala inköpsorganisationen. Tjänsten är placerad i vårt bruk i Ställdalen. Vi tillämpar distansarbete och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid, vilket innebär att du från tid till annan kan arbeta hemifrån.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Säkerställa noggrann efterlevnad av inköpsstrategin, inköpspolicyn och processerna.
• Förhandla fram, aktivt hantera och vidareutveckla leverantörsavtal för att säkerställa gynnsamma villkor.
• Kontinuerligt utvärdera marknadens konkurrenskraft för den aktuella leverantörsportföljen.
• Fungera som en central/intern kontaktpunkt för hantering av relevant inköpsinformation.
• Aktivt bidra till att öka intern kompetens gällande inköp samt ge regelbunden feedback om leverantörsprestationer och kontraktsefterlevnad till kategoricheferna.
• Hantera ISO-revisioner samt internrevisioner.
• Fungera som den huvudsakliga kontaktpunkten till brukets ledningsgrupp och aktivt delta i dess ledningsmöten.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område såsom logistik, inköp eller ekonomi. För att lyckas i rollen behöver du gedigen erfarenhet av inköp inom industrin. Att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift faller sig naturligt för dig och du har goda kunskaper i Officepaketet med Excel, samt erfarenhet av större affärssystem. Innehav av körkort B är ett krav.

Som person är du strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten. Du är driven och öppen för nya idéer samt har goda sociala färdigheter och ett affärsmässigt tankesätt. Det är viktigt att du är en lagspelare och också ser dig som en utbildare inom området, då det finns flera samarbetspunkter och många olika funktioner internt. Detta för att skapa en gemensam syn på kontinuerligt lärande och medverkande i det som är viktiga inköpsprocesser. Du motiveras av att lösa problem, jobba proaktivt och har förmågan att genomföra ständiga förbättringar tillsammans med dina kollegor.

Om verksamheten
Ahlstrom är världsledande inom fiberbaserade specialmaterial. På Ahlstrom i Ställdalen är vi specialiserade med våra två fibertygsmaskiner på att producera Nonwoven material. Dessa material är syntetiska material som har flera användningsområden som bland annat wipes, trälaminering, förstärkning vid formgjutning, color catcher, stöd för plantering samt filterprodukter. Ställdalen har de senaste åren sett ett kraftigt ökat behov av våra produkter. Ställdalen har idag ca 150 anställda. Vi sätter värde på mångfald och på de olika sätt som skillnader mellan människor kan bidra till en rikare, mer kreativ och mer produktiv arbetsmiljö. Vi ger våra anställda eget ansvar och uppmuntrar till professionell och personlig utveckling.

Vårt mål är att rena och skydda, med varje fiber, för en hållbar värld. Vår vision är att vara företaget som väljs för sina hållbara specialmaterial av alla våra intressenter. Vi betjänar fem växande och distinkta slutmarknader, som utgör grunden för våra fem divisioner: Filtration (filtrering), Food & Consumer Packaging (mat och konsumentförpackningar), Healthcare (hälsovård), Building Materials (byggnadsmaterial) and Technical Materials (tekniska material). Ahlstroms omsättning 2022 var cirka EUR 3,3 miljarder på årsbasis och antalet medarbetare är cirka 7000. Läs gärna mer om oss på www.ahlstrom.com.

Som anställd omfattas du av förmånligt förhandlade försäkringar och friskvårdsbidrag. Vi vill även att du som bor utanför Ljusnarsbergs kommun skall få de bästa möjligheterna att arbeta hos oss, därför erbjuds du ett pendlarkort på SJ där du får räkna restiden som arbetstid när du jobbar på tåget. Det finns fina förbindelser och flera tågstopp i Ställdalen varje dag.

Ahlstrom tillämpar alkohol- och drogtest vid nyanställningar.

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Poolia Örebro, har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla D Göranzon på 070-090 62 49.

Ansök nu

Customer success specialist

Innesäljare
Läs mer Jan 11
Ser du dig i en social och serviceinriktad roll med tydligt kundperspektiv? Har du även en teknisk bakgrund med kunskap inom webbpublicering och plattformsverktyg? Vill du bli en del av ett engagerat team som tillsammans skapar kundfokuserade lösningar som kännetecknas av en genuin personlig service?

Sitevision söker nu en Customer Success Specialist till Örebro

Om tjänsten
Avdelningen för Customer Success på Sitevision ansvarar och säkerställer en kundresa i världsklass!
I rollen som Customer Success Specialist ansvarar du för att upprätthålla och utveckla kontakten regelbundet med kunder för att främja en god relation och maximera kundnyttan i användningen av Sitevisions produktutbud inom webbpublicering, intranät och plattformslösningar. Du kommer att vara en naturligt stöttande part i processen vad gäller att implementera, utbilda och stötta i användningen av Sitevision med målsättningen att kunna skapa bästa möjliga värde för kunden.
Du initierar olika aktiviteter exempelvis seminarier/webbinarier för att säkerställa den kompetensutveckling kunderna behöver. Vid projektstart stöttar du kund såväl som partners och ansvarar för onboarding i samband med försäljning. Du kommer främst att ansvara för kundsegmentet kommuner i denna roll och vi ser det som meriterande med tidigare erfarenhet inom det området.

Du är lyhörd inför förändrade kundbehov och framför anpassande lösningar och funktioner för att täcka dessa. Du identifierar och dokumenterar eventuella utvecklingsförslag utifrån kundperspektivet och kommunicerar dessa internt. Du ansvarar tillsammans med övriga på avdelningen för att uppdatera hjälpwebben, att skriva release notes vid nya releaser samt i arbetet kring eventet Sitevisiondagarna som äger rum årligen.

Tjänsten utgår från kontoret i Örebro, varpå vi ser att du bor eller kan tänka dig att flytta till Örebro. På arbetsplatsen möjliggörs visst arbete på distans utifrån vad verksamhetens behov tillåter.

Vem är du?
För att kvalificera dig i rollen som Customer Success Specialist har du en teknisk och/eller webbaserad bakgrund där du utifrån erfarenhet eller utbildning har kunskap och förståelse för webbsidors skapande, uppbyggnad och användning. Vi söker dig som har kunskap om Sitevision eller andra verktyg inom webbpublicering sedan tidigare. Du har med fördel tidigare erfarenhet av exempelvis AI, sökoptimering, programmering, digitala kanaler eller intranät. Har du tidigare arbetat ur ett säljperspektiv anses det intressant. Du är serviceinriktad och social i din natur och ser värdet med goda kundrelationer och gör ditt yttersta för att uppnå det. Du förstår vikten av värdeskapandet för kunden och därmed förmågan att sätta dig in i kundens perspektiv för att kunna ge rätt stöd och lösningar.

Du tycker om att lösa problem och är flexibel i ditt arbetssätt vad gäller uppgifter och tempo då arbetsbelastning och innehåll kan skifta utefter behov. Du använder med fördel dina kreativa sidor när det behövs, besitter en hög initiativförmåga och drivkraft vilket tar dig framåt i ditt arbete mot uppsatta mål, både individuellt och i samarbete tillsammans med dina kollegor och partners. Vidare ser vi att du är kommunikativ i ditt sätt att vara och har förmåga att skapa struktur och ordning inom det du tar dig an.

För den här tjänsten krävs att du har utmärkta kunskaper i svenska språket samt goda kunskaper i engelska vad gäller tal och skrift.

Om verksamheten
Sitevision är ett CMS som gör det enkelt att skapa och uppdatera digitala arbetsplatser, intranät och webbplatser. Våra kunder får rätt verktyg och tid över till att boosta medarbetarengagemang, produktivitet och konverteringar. Sitevision har marknadens mest nöjda kunder sedan 2009 enligt det oberoende analysföretaget Web Service Award. Bland kunderna finns Scania, Skatteverket, Telenor och Malmö stad. Lär känna oss på sitevision.se.

Vill du vara med på en resa in i framtiden där vi tillsammans skapar nytta för befintliga och nya kunder och där din kompetens utvecklas i en miljö med kompetenta kollegor, spännande utmaningar och ett ledande varumärke? Vänta inte med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

I denna process samarbetar vi med Poolia, Örebro. För ytterligare frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla Dawidson Göranzon, 070-090 62 49.

Ansök nu

Utredare till Unionens a-kassa i Örebro!

Försäkringsutredare
Läs mer Dec 20
Har du erfarenhet av kundtjänst, handläggning, rådgivning eller utredning sedan tidigare och vill göra skillnad varje dag? Motiveras du av att arbeta kvalitativt tillsammans med fler empatiska och engagerade kollegor? För rekrytering söker vi flera Försäkringsutredare till Unionens a-kassa som etablerar sig i Örebro under mars 2024.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, måndag-fredag, med placering i centrala Örebro. Tillträde i mitten av mars 2024, utbildning ingår som en del av anställningen. Provanställning tillämpas. Det är möjligt att arbeta delar av arbetsveckan hemifrån efter upplärning.

Urvalsprocessen, arbetsprov och intervjuer sker löpande och sista ansökningsdag är 21 januari 2024. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Dina främsta uppgifter som Försäkringsutredare innebär att:

• Handlägga ärenden om arbetslöshetsersättning och se till att a-kassans medlemmar får rätt ersättning i rätt tid
• Bemöta och svara på medlemmars frågor kring deras ärenden genom/i olika kontaktkanaler
• Göra bedömningar utifrån ett komplicerat regelverk, skriva välmotiverade beslut, informera om försäkringen och guida den sökande genom hela processen
• Kontakt med myndigheter, arbetsgivare och andra externa aktörer i ärendefrågor
Som Försäkringsutredare behöver du snabbt kunna identifiera och förstå medlemmars situation samt ha en god kommunikativ förmåga för att kunna uttrycka dig, informera och instruera. Detta genom ett empatiskt, serviceorienterat och professionellt sätt.

Som anställd på Unionens a-kassa får du ta del av en rad förmåner. Unionens a-kassa kan bland annat erbjuda dig:

• ett riktigt bra kollektivavtal med tjänstepension
• ett väl tilltaget motionsbidrag
• arbetstider med utrymme för flexibilitet under ansvar
Läs gärna mer om Unionens a-kassa och hur det är att arbeta hos a-kassan på webbplats. Jobba hos oss (unionensakassa.se)


Vem är du?
Vi söker dig som har:

• minst två års arbete inom områden kundtjänst, handläggning, rådgivning, utredning eller liknande
• Eftersom arbetet innebär omfattande kontakt med våra medlemmar både muntligt och skriftligt, söker vi efter dig som har god kommunikativ förmåga och behärskar både svenska och engelska i både tal och skrift
• Du arbetar strukturerat och har god systemvana

Meriterande:

• Akademisk utbildning, exempelvis inom juridik, samhällsvetenskap, beteendevetenskaplig inriktning eller liknande utbildning
• Språkkunskaper utöver svenska och engelska
• Tidigare erfarenhet av handläggning inom en a-kassa
• Erfarenhet av att möta människor i utsatta situationer och har en förmåga att förklara komplicerade sammanhang på ett lättförståeligt sätt
Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.


Om verksamheten
Vi är cirka 300 anställda som sitter i fina lokaler centralt i Malmö, på Södermalm i Stockholm och inom snar framtid även i centrala Örebro. I Örebro kommer kontoret bestå av cirka 20 personer. Försäkringsutredare samt en Sektionschef som kommer sitta i fina nyrenoverade lokaler i centrala Örebro med närhet till både bussar och tåg. Vi vill vara det självklara valet för dig som vill arbeta med arbetslöshetsförsäkringen och lägger därför mycket kraft på att skapa en god arbetsmiljö. För den engagerade medarbetaren finns det bra utvecklingsmöjligheter inom organisationen och vi erbjuder förmånliga anställningsvillkor.

Unionens a-kassa är den näst största arbetslöshetskassan i Sverige med 740 000 medlemmar. Arbetslöshetsförsäkringen är en omställningsförsäkring vid arbetslöshet och vårt arbete påverkar många människors vardag. Läs gärna mer om Unionens a-kassa och hur det är att arbeta hos oss på vår webbplats, Jobba hos oss (unionensakassa.se)




I denna rekrytering samarbetar Unionens a-kassa med Poolia och ansvarig rekryteringskonsult är Maria Widell-Vuopio och Annika Lesnik, tillsammans med researcher Cecilia Östling. Varmt välkommen med din ansökan. Ansök genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Utredare till Unionens a-kassa i Örebro!

Försäkringsutredare
Läs mer Dec 20
Har du erfarenhet av kundtjänst, handläggning, rådgivning eller utredning sedan tidigare och vill göra skillnad varje dag? Motiveras du av att arbeta kvalitativt tillsammans med fler empatiska och engagerade kollegor? För rekrytering söker vi flera Försäkringsutredare till Unionens a-kassa som etablerar sig i Örebro under mars 2024.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, måndag-fredag, med placering i centrala Örebro. Tillträde i mitten av mars 2024, utbildning ingår som en del av anställningen. Provanställning tillämpas. Det är möjligt att arbeta delar av arbetsveckan hemifrån efter upplärning.

Urvalsprocessen, arbetsprov och intervjuer sker löpande och sista ansökningsdag är 21 januari 2024. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Dina främsta uppgifter som Försäkringsutredare innebär att:

• Handlägga ärenden om arbetslöshetsersättning och se till att a-kassans medlemmar får rätt ersättning i rätt tid
• Bemöta och svara på medlemmars frågor kring deras ärenden genom/i olika kontaktkanaler
• Göra bedömningar utifrån ett komplicerat regelverk, skriva välmotiverade beslut, informera om försäkringen och guida den sökande genom hela processen
• Kontakt med myndigheter, arbetsgivare och andra externa aktörer i ärendefrågor
Som Försäkringsutredare behöver du snabbt kunna identifiera och förstå medlemmars situation samt ha en god kommunikativ förmåga för att kunna uttrycka dig, informera och instruera. Detta genom ett empatiskt, serviceorienterat och professionellt sätt.

Som anställd på Unionens a-kassa får du ta del av en rad förmåner. Unionens a-kassa kan bland annat erbjuda dig:

• ett riktigt bra kollektivavtal med tjänstepension
• ett väl tilltaget motionsbidrag
• arbetstider med utrymme för flexibilitet under ansvar
Läs gärna mer om Unionens a-kassa och hur det är att arbeta hos a-kassan på webbplats. Jobba hos oss (unionensakassa.se)


Vem är du?
Vi söker dig som har:

• minst två års arbete inom områden kundtjänst, handläggning, rådgivning, utredning eller liknande
• Eftersom arbetet innebär omfattande kontakt med våra medlemmar både muntligt och skriftligt, söker vi efter dig som har god kommunikativ förmåga och behärskar både svenska och engelska i både tal och skrift
• Du arbetar strukturerat och har god systemvana

Meriterande:

• Akademisk utbildning, exempelvis inom juridik, samhällsvetenskap, beteendevetenskaplig inriktning eller liknande utbildning
• Språkkunskaper utöver svenska och engelska
• Tidigare erfarenhet av handläggning inom en a-kassa
• Erfarenhet av att möta människor i utsatta situationer och har en förmåga att förklara komplicerade sammanhang på ett lättförståeligt sätt
Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.


Om verksamheten
Vi är cirka 300 anställda som sitter i fina lokaler centralt i Malmö, på Södermalm i Stockholm och inom snar framtid även i centrala Örebro. I Örebro kommer kontoret bestå av cirka 20 personer. Försäkringsutredare samt en Sektionschef som kommer sitta i fina nyrenoverade lokaler i centrala Örebro med närhet till både bussar och tåg. Vi vill vara det självklara valet för dig som vill arbeta med arbetslöshetsförsäkringen och lägger därför mycket kraft på att skapa en god arbetsmiljö. För den engagerade medarbetaren finns det bra utvecklingsmöjligheter inom organisationen och vi erbjuder förmånliga anställningsvillkor.

Unionens a-kassa är den näst största arbetslöshetskassan i Sverige med 740 000 medlemmar. Arbetslöshetsförsäkringen är en omställningsförsäkring vid arbetslöshet och vårt arbete påverkar många människors vardag. Läs gärna mer om Unionens a-kassa och hur det är att arbeta hos oss på vår webbplats, Jobba hos oss (unionensakassa.se)

För mer information om Unionens a-kassa är du välkommen att kontakta vår fackliga företrädare: Andrea Ålund klubben@unionensakassa.se




I denna rekrytering samarbetar Unionens a-kassa med Poolia och ansvarig rekryteringskonsult är Maria Widell-Vuopio och Annika Lesnik, tillsammans med researcher Cecilia Östling. Varmt välkommen med din ansökan. Ansök genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

IT-utvecklare i verksamhetsnära miljö

Applikationsutvecklare
Läs mer Nov 21
ScandFibre Logistics är ett innovativt logistikföretag fokuserat på godstransporter på järnväg för svensk pappersindustri. I första hand sköter vi transporten åt våra största användare, Billerud, Smurfit Kappa och Mondi. ScandFibre Logistics har ett unikt IT-system för godstransporter på järnväg som styr och följer upp alla transport- och affärshändelser. Företaget ingår i Billerud koncernen och har 25 anställda och en omsättning på cirka 1,1 miljarder SEK. Huvudkontoret är placerat i Örebro.

ScandFibre Logistics (SFL) utökar nu sitt team med en IT-utvecklare i verksamhetsnära miljö

För dig som önskar ett omväxlande jobb med fokus på applikations- och webbutveckling samt systemintegrationer har nu chansen att söka dig till oss!

Om tjänsten
Du kommer framför allt att arbeta med att designa, planera och skapa webbapplikationer för både desktop och mobila användare. En annan viktig del i arbetet är utveckling och underhåll av våra databaser. Då vi är ett litet team förväntas du arbeta mångsidigt och vill bidra med kunskap och engagemang för både frontend och backend-uppgifter för vidare utveckling av våra tjänster. Tjänsten kan komma att innebära resor till våra kunder, leverantörer och samarbetspartner inom Sverige.

Vem är du?
Vi tror att du som söker denna tjänst älskar problemlösning och tekniska utmaningar. Servicekänsla och lyhördhet för våra medarbetare och kunder är en självklarhet. Du är nyfiken och uppdaterad i den senaste tekniken och har förmåga att ta egna initiativ. Du har en eftergymnasial utbildning inom IT/Teknik och ett par års arbetslivserfarenhet, gärna från verksamhetsnära arbetsplatser inom industri, logistik eller liknande.

Viktiga krav:

• PHP

• HTML5
• JavaScript
• Flytande svenska i både tal och skrift, samt ha goda kunskaper muntligt och skriftligt i engelska.
• Körkort B
Meriterande:
• My och Ms dba
• Windows Server
• Unix/Linux
• Azure

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med eget ansvar och bra utvecklingsmöjligheter på en arbetsplats fyllt med glada, engagerade och drivna kollegor. Du får jobba med ett spektrum av olika projekt med olika krav och utmaningar och detta med ett grymt stöd från dina proffsiga kollegor.

Varmt välkommen till ScandFibre Logistics i Örebro!

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Poolia Örebro och för frågor kring processen och tjänsten, välkommen att kontakta Malin Nilsson 070-480 53 71 alternativt m.nilsson@poolia.se

Ansök nu

Redovisningsekonom för längre uppdrag i Örebro

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 29
Just nu söker vi en redovisningsekonom för ett uppdrag inom fastighetsförvaltning. Uppdraget är hos en av våra kunder i Örebro, uppdraget är på heltid med start omgående. Vi söker dig som har erfarenhet av redovisning och trivs i en rådgivande roll där du ingår i ett team men trivs att jobba självständigt och ta ansvar för dina kunder och. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Du har en rådgivande roll och är ett stöd till både interna och externa kunder, huvudsakligen bestående av bostadsrättsföreningar, kommersiella fastighetsägare och kommuner. Du arbetar med dina kunder både på kort och lång sikt och hjälper och stöttar i det dagliga arbetet med löpande bokföring, årsbokslut, ekonomisk uppföljning samt prognostisering och upprättande av årsredovisning. Du jobbar nära dina kunder, svarar på frågor och är ett stöd i deras ekonomiska arbete. Du ingår i en arbetsgrupp där samarbete är viktigt men du trivs också med att arbeta självständigt.

Vem är du?
Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, från universitet/högskola eller YH-utbildning. Du har tidigare jobbat i olika roller inom redovisning. Goda kunskaper i Excel samt erfarenhet av ekonomi- och affärssystem är meriterande. För att passa i rollen som konsult bör du vara analytisk, strukturerad och ansvarstagande. Du trivs att jobba självständigt och ta stort eget ansvar.


Om verksamheten
Vi på Poolia erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Varmt välkommen till oss!

Ansök nu

HR uppdrag i Örebro regionen!

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Nov 9
Vi söker ständigt efter olika profiler inom HR för kommande uppdrag runt om i Örebro-regionen! Genom att skicka in ditt intresse via denna annons öppnar du upp möjligheten för varierande och utvecklande utmaningar i framtiden. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Observera att annonsen inte är kopplad till ett specifikt uppdrag utan är en intresseanmälan som möjliggör för oss att komma i kontakt med dig för att kunna matcha rätt kompetens till våra kommande uppdrag. Vi kommer därför att ta kontakt med dig om vi ser att din kompetens är aktuell för någon av våra uppdrag.

Om tjänsten
Uppdragen kan förekomma runt om i Örebro-regionen. Arbetsuppgifterna och ansvarsområdena styrs av våra kunders behov där varierande grad av erfarenhet och specialisering kan komma att efterfrågas. Det är därför av stor vikt att du är tydlig kring dina erfarenheter, kompetenser och ambitioner i CV. Exempel på vanligt förekommande ansvarsområden:

Rekrytering
Arbetsrätt
Chefsstöd
Personalsvar
Employer Branding
Arbetsmiljö
Rehabilitering
Lönehantering
Administration

Vem är du?
Vi söker dig med en relevant högskole-/Universitetsutbildning inom personal- och arbetslivsfrågor.
Antingen är du nyexaminerad eller besitter tidigare erfarenhet av brett alternativt specialiserat HR-arbete. Viktigt är att du vill bygga vidare på din kompetens och skapa mer erfarenhet hos någon av
våra kunder. Du bör ha god kommunikativ förmåga, affärsmässigt förhållningssätt och en naturlig
känsla för service.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att
arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och
bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och
nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på
dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig
friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter.
Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt
företagshälsovård.

Ansök nu

Vd till ÖrebroBostäder AB

Verkställande direktör
Läs mer Nov 13
OBS: Ansökan måste ske via ÖBO:s hemsida, för mer information om tjänsten och för ansökan använd följande länk:
https://www.obo.se/om-obo/jobba-pa-obo/lediga-jobb/vd-till-orebrobostader-ab/


– Vill du ta dig an uppdraget att leda och utveckla Örebros största hyresvärd med 23 000 bostäder och 1000 kommersiella lokaler – en fastighetsvärd som bryr sig!

ÖrebroBostäder (ÖBO) är en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större med?ambitionen att utveckla Örebro i många år framöver. ÖBO är Örebros enda allmännyttiga bostadsbolag och hyresvärd och kan därmed tänka långsiktigt och skapa nya lösningar tillsammans med sina hyresgäster och andra aktörer. ÖBO tar helt enkelt ett djupare och större samhällsansvar vilket gör ÖBO till så mycket mer än bara en hyresvärd och ett bostadsbolag. ÖBO bryr sig om sina hyresgäster, sina medarbetare och om världen runtomkring.

Om tjänsten
Vi söker nu en engagerad och visionär ledare för att ta över rollen som Vd på ÖBO. Att jobba på ÖBO med dess dotterbolag innebär att fortsätta att utveckla Örebro som en attraktiv stad att leva och arbeta i. Här får du möjlighet att på många plan utvecklas och göra saker som berör och bidrar till ett bättre liv för örebroarna.

Som Vd för ÖBO har du en central roll i att leda och utveckla bolaget. Du ansvarar för att det formuleras och genomförs långsiktiga strategier som främjar både ekonomisk framgång och socialt ansvar. Din uppgift är att visionärt arbeta för bolagets framtid och effektivt se till att det målen förverkligas.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Vd för ÖBO bär det yttersta ansvaret för att den löpande verksamheten efterlevs enligt styrelsens riktlinjer och anvisningar.

Vd´s uppdrag och ansvarsområden:

• Svara till ÖBOs styrelse och ha det yttersta ansvaret för att bolaget når sina utvecklings- och resultatmål.
• Ansvara för bolagets ekonomi, verksamhet, personal och arbetsmiljö.
• Eget personalansvar för sju chefer i ledningsgruppen och en ledningskoordinator.
• Verka för att ÖBOs fastigheter utnyttjas på ett effektivt sätt och tillse att bolagets fastigheter förvaltas väl och kontinuerligt förbättras.
• Rapportera till, och ha löpande uppföljning med styrelseordföranden.

Övrigt förekommande ansvarsområden:

• Ingå i kommundirektörens ledningsgrupp för de kommunala bolagen, Rådhuset AB.
• Ansvara för att representera ÖBO såväl internt som externt. Skapa relationer och bygga varumärke genom ägare, affärspartners och potentiella nya intressenter.


Vem är du?
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att skapa samhällsnytta i kombination med affärsnytta.

Du har erfarenhet av att leda genom andra och en bred ledarerfarenhet från olika sammanhang och roller. För att framgångsrikt ta dig an uppdraget ser vi att du har erfarenhet av att leda en liknande organisation eller del av verksamhet och av fastighetsbranschen. Vi ser även att du arbetat med avtalshantering, upphandling och förhandling. Akademisk utbildning, alternativt erfarenhet som bedöms likvärdig erfordras.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom en organisation med en politiskt tillsatt styrelse. Vidare är det meriterande om du har kompetens inom en eller flera delar som fastighetsekonomi, fastighetsförvaltning, fastighetsteknik, byggteknik, energi och hållbarhetsfrågor etcetera. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att rapportera till och/eller ingå i en styrelse.

Som person ser vi att du är modig och vågar prova nytt. Du skapar delaktighet, har ett stort omvärldsintresse och driver dialogen med andra i branschen. Du är lyhörd för alla typer av ledningsfrågor och har ett driv- och utvecklingsintresse. Du är beslutsmässig och har ett ledarskap baserat på tillit. För att framgångsrikt axla rollen ser vi att du är samarbets- och relationsinriktad samt har en helhetssyn och ett koncernperspektiv.


Om verksamheten
ÖBO är ett allmännyttigt bostadsbolag som verkar i Örebro. I mer än 75 år har vi arbetat för att utveckla Örebro till en levande, trygg och trivsam stad – att bo och leva i. Vi gör det genom att hyra ut och förvalta?närmare?23?000?bostäder och?över?1?000 kommersiella?lokaler.?Och genom att bygga om och bygga nytt. Men vi är så mycket mer än en hyresvärd och ett bostadsbolag. Vi bryr oss – om våra hyresgäster, våra medarbetare och om världen omkring oss. ÖBO är ett av sveriges största allmännyttiga bolag. Läs mer om hur det är att arbeta hos oss på?https://www.obo.se/om-obo/jobba-pa-obo/?

I ÖBOs verksamhet ingår även dotterbolagen Västerporten Fastigheter AB, Omsorgsfastigheter AB och Husaren AB. Totalt har ÖBO med dotterbolag närmare 470 medarbetare.

Denna rekrytering utförs av Poolia Executive Search AB, Pion Groups verksamhet för rekrytering av ledningspersoner och styrelser.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 3 december 2023 via följande länk: https://www.obo.se/om-obo/jobba-pa-obo/lediga-jobb/vd-till-orebrobostader-ab/

Fackliga företrädare på ÖBO är Sten-Inge Dellevåg för Vision 019-194224 och Peder Holmström för Fastighetsanställdas förbund 0707194652.



OBS: Ansökan måste ske via ÖBO:s hemsida, för mer information om tjänsten och för ansökan använd följande länk: https://www.obo.se/om-obo/jobba-pa-obo/lediga-jobb/vd-till-orebrobostader-ab/

Ansök nu

Account Executive

Account manager
Läs mer Nov 8
Vill du jobba med en starkt efterfrågad produkt tillsammans med ett framgångsrikt säljteam? Nu söker Sitevision ytterligare kollegor som delar passionen för digital kommunikation och som har ett genuint intresse för att skapa affärer.

Sök tjänsten som Account Executive till Sitevision!

Vill du vara med på utvecklingsresan för att kunna möta framtidens behov inom customer experience (CX) och employee experience? På Sitevision skapar ni tillsammans värde för befintliga och nya kunder i en miljö omgiven av stark kompetens, spännande utmaningar och ett starkt varumärke där utrymme till att växa och trivas finns.

Om tjänsten
Vill du jobba säljriktat mot stora och medelstora bolag inom privat sektor? Då är det här jobbet för dig.

Du kommer att sälja hela Sitevisions tjänsteutbud med fokus mot nya kunder i stora och mellanstora företag, främst i mellersta och Norra Sverige. Med hög affärsmässighet kommer du att driva hela försäljningsprocessen från prospektering till avtal och skapa de förutsättningar som krävs för att lyckas i rollen. Att ta dig an nya kunder genom att utforska leads, göra uppföljningar och identifiera kundens behov samt presentera en anpassad lösning via fysiska och digitala kundmöten är därför naturliga inslag i ditt arbete.

På Sitevision är kundvärdet centralt varpå det är fördelaktigt att du har en grundläggande teknisk förståelse och har förmåga att sätta dig in i kundens verksamhet, mål och utmaningar. Du är trygg i dig själv och arbetar gärna självständigt likväl som du uppskattar samarbete. Till din hjälp har du vår försäljningschef, ett helt marknadsteam och massor av drivna medarbetare som skapar goda förutsättningar för att du ska lyckas i din säljroll. Tjänsten utgår från kontoret i Örebro med möjlighet till visst distansarbete eller arbete från Sitevisions kontor i Stockholm.

Hos Sitevision får du möjlighet att:

• Ta ditt nästa steg och utvecklas inom försäljning
• Representera ett starkt och växande varumärke med marknadens nöjdaste kunder
• Få utbildning inom samt jobba med komplex lösnings- och systemförsäljning där du aldrig blir fullärd
• En varierande och utvecklande vardag
• Jobba i en företagskultur som är öppen och generös på ett av Sveriges trevligaste kontor

Vem är du?
I rollen som Account Executive ser vi att du har ett stort eget driv, en tydlig ambition att skapa resultat och en positiv inställning. Vi tänker också att du är lösningsorienterad, lyhörd, orädd och har förmåga att skapa och vårda långsiktiga affärsrelationer. Självklart är du målmedveten och att stänga affärer är det bästa du vet. Du har erfarenhet av att arbeta i längre processer, varpå du har förståelse för vikten av uthållighet. Har du erfarenhet från andra mjukvarulösningar eller från IT-branschen är det meriterande.


Vi ser också att du:

• Flera års erfarenhet av B2B-försäljning
• Är strukturerad, driven och resultatfokuserad i ditt arbetssätt
• Är en god relationsbyggare och lagspelare
• Är teknikintresserad och gärna lär dig tekniska begrepp
• Trivs i en säljkultur där vi uppmuntrar egna initiativ och hög affärsmässighet
• Har god kunskap i svenska och engelska språket i både tal och skrift
• Innehar körkort B, då det ingår resor i tjänsten

Om verksamheten
Sveriges mest enkla och omtyckta CMS!
Sitevision är ett CMS som gör det enkelt att skapa och uppdatera digitala arbetsplatser, intranät och webbplatser. Våra kunder får rätt verktyg och tid över till att boosta medarbetarengagemang, produktivitet och konverteringar. Sitevision har marknadens mest nöjda kunder sedan 2009 enligt det oberoende analysföretaget Web Service Award. Bland kunderna finns Scania, Skatteverket, Telenor och Malmö stad. Lär känna oss på sitevision.se

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna process samarbetar vi med Poolia, Örebro. För ytterligare frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla Dawidson Göranzon på 070-0906249. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Verksamhetschef till VO barn- och ungdomsmedicin - Region Örebro län

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Okt 31
Vill du ta dig an uppdraget att vara med och bygga en högkvalitativ, patientcentrerad och jämlik vård i hela Region Örebro län? Vill du leda arbetet för en sammanhållen pediatrisk vård inom Region Örebro län?

Barn- och ungdomsmedicin har en bred verksamhet och utför en fullvärdig pediatrisk universitetssjukhusvård. Verksamheten har en neonatalavdelning, en pediatrisk vårdavdelning för barn och ungdomar med både medicinska och kirurgiska sjukdomstillstånd, ett mobilt barnteam, en barn- och ungdomsmottagning på USÖ, en dagavdelning och två öppenvårdspediatriska mottagningar.

Varmt välkommen med din ansökan till rollen som verksamhetschef för barn- och ungdomsmedicin hos Region Örebro län.

Om tjänsten
Som verksamhetschef har du ett stort mandat och det samlade ledningsansvaret för barn- och ungdomsmedicins verksamhet, personal och ekonomi. Ditt uppdrag är att leda verksamheten mot de övergripande målen; en personcentrerad, jämlik och tillgänglig vård med hög kvalitet. I ditt uppdrag ingår att optimera resurser samt att etablera och vidareutveckla värdeskapande samverkans- och vårdprocesser.

Det är cirka 250 anställda i verksamhetsområdet, bland dem är det många disputerade och det råder en hög forskningsaktivitet. Verksamheten har även en tradition som kursgivare för både ST-läkare, sjuksköterskor och barnsköterskor.

Du som verksamhetschef leder din egen ledningsgrupp som i nuläget består av biträdande verksamhetschef, fyra avdelningschefer, enhetschef och tre medicinskt ansvariga läkare.

Du rapporterar till områdeschef för specialiserad vård och genom ditt deltagande i område specialiserad vårds ledningsgrupp medverkar du och tar ansvar i områdets ledningsarbete. Du arbetar för att vidareutveckla den specialiserade vården och stärka universitetssjukvårdens ställning nationellt och internationellt.

Som verksamhetschef arbetar du tillsammans med verksamhetens medarbetare för att fortsätta utvecklingen och skapandet av framtidens pediatriska universitetssjukhusvård. Ditt uppdrag är att säkerställa en välfungerande verksamhet som är en integrerad del i Region Örebro läns hälso- och sjukvård. Med målsättningen att ha en sammanhållen pediatrisk vård finns stora möjligheter att bidra till utvecklingen av den högspecialiserade vården inom svensk hälso- och sjukvård.

Vem är du?
Vi söker dig med förmåga och förståelse för samarbete och samverkan både inom verksamheten, sjukhuset och med andra aktörer för att skapa den bästa vården för patienten.

Du har akademisk examen inom vårdprofessionen och har chefs- och ledarerfarenhet inom hälso- och sjukvård. Att ha erfarenhet av att leda en ledningsgrupp och leda genom andra chefer är meriterande. Det är meriterande att vara specialistläkare inom nämnd specialitet eller närliggande specialitet. Det är dessutom meriterande att vara disputerad.

Du har en god självkännedom, personlig mognad och en god kommunikativ förmåga. Dessutom har du ett tillitsbaserat och närvarande ledarskap där du har en förmåga att samla och få folk med dig. Vi ser att du tar ansvar för helheten och har en förmåga att skapa och tydliggöra struktur i en komplex verksamhet, dra relevanta slutsatser och omsätta dessa till verksamhetsnytta.

Om verksamheten
Barn- och ungdomsmedicin har en bred verksamhet och utför en fullvärdig pediatrisk universitetssjukhusvård. Verksamheten har en neonatalavdelning, en pediatrisk vårdavdelning för barn och ungdomar med både medicinska och kirurgiska sjukdomstillstånd, ett mobilt barnteam, en barn- och ungdomsmottagning på Universitetssjukhuset i Örebro, en dagavdelning och två öppenvårdspediatriska mottagningar.

Ett av Region Örebro läns främsta uppdrag är att organisera och erbjuda hälso- och sjukvård. Alla länsinvånare har rätt att få vård efter var och ens behov och med god tillgänglighet, att få rätt behandling och ett gott bemötande. Region Örebro län förenar all hälso- och sjukvård, forskning och utbildning i en samlad hälso- och sjukvårdsförvaltning med en gemensam ledning.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Regionens vision är ”Tillsammans skapar vi ett bättre liv”. Denna vision är utgångspunkten för all vår verksamhet och pekar ut riktningen för organisationen.


Anställningsform:
Tillsvidare, heltid med tidsbegränsat chefsförordnande på 4 år.

Fackliga företrädare:
Lars Edling, Läkarföreningen, lars.edling@regionorebrolan.se
Helena Nyrén, Vårdförbundet, helena.nyren@vardforbundet.se
Solveig Kiel Israelsson, Vision, solveig.kiel-israelsson@regionorebrolan.se
Anki Sjöström, Kommunal, ann-kristin.sjostrom@regionorebrolan.se
Sandra Caris, SACO sandra.caris@regionorebrolan.se

Denna rekrytering utförs av Poolia Executive Search AB, Pion Groups verksamhet för rekrytering av ledningspersoner och styrelser. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Supply Chain Coordinator

Logistiker
Läs mer Okt 17
Låter det spännande att arbeta i en varierad roll med operativt ansvar för Inköp, logistik och lagerhållning, samtidigt som du utvecklar smarta och effektiva processer inom SCM-området? Skulle du trivas i ett stabilt företag inom en växande framtidsbransch med korta beslutsvägar som erbjuder stora möjligheter för dig att påverka din egen och rollens utveckling? Ta då chansen och sök denna roll!

Drillcon Scandinavia söker Supply Chain Coordinator till Örebro

Om tjänsten
Du erbjuds en utvecklande och spännande roll i ett växande bolag med starkt entreprenörskap. Man sätter en stor tilltro till individens egen förmåga att prova nya lösningar och ett av dina främsta fokusområden som Supply Chain Coordinator ligger på digitalisering och utveckling av processer och flöden inom SCM. Du kommer i denna varierande roll ansvara för att underhålla, administrera, utveckla och förbättra företagets supply chain processer och utföra de uppgifter som krävs inom operativt inköp, materialplanering, varumottagning, lagerhållning och leverans. Det innebär att du bl a kommer att:

- Utveckla, administrera och underhålla inköps- och, logistikprocessen samt lagerhållning och tillse att processerna tillämpas korrekt och utvecklas i enlighet med företagets mål
- Säkerställa ett långsiktigt perspektiv inom Logistik, Inventering och inköp, bl a genom löpande omvärldsbevakning
- Ansvara för direktbeställningar och transportplanering
- Ansvara för prishantering med fokus på kostnadseffektivisering och vara delaktig i förhandling av nya leverantörsavtal
- Operativt ansvara för inventering 2 ggr/år
- Vara delaktig i implementering av nytt lagersystem samt hantera dagens systemstöd i Excel

Du får möjlighet att arbeta med många kontaktytor både internt och externt. Du arbetar självständigt i din roll, men en stor del av arbetet är teambaserat i en miljö med både driv och energi. Vid behov följer du också med ut till kunder, leverantörer och interna siter för att bygga förtroende och utveckla relationer. Du rapporterar till Managing Director.

Vem är du?
För den här rollen värderar vi din erfarenhet i en liknande roll där du har skaffat praktisk kunskap om processer inom supply chain, inklusive inköp, lagerhållning och logistik. Om du har en utbildning inom logistik eller inköp är det fördelaktigt. Du är van vid att arbeta i Office-paketet med fokus på Excel och har generellt god data- och systemvana. Du är bekväm i att kommunicera på både engelska och svenska i både tal och skrift.

Med din förmåga att arbeta självständigt på ett strukturerat och praktiskt sätt säkerställer du att dina uppgifter planeras noggrant och utförs med största effektivitet. Du har god samarbetsförmåga och ett kommunikativt och flexibelt förhållningssätt till både kollegor, kunder och andra du kommer att samverka med. Du har en nyfikenhet och anpassningsförmåga som gör att du hanterar det oförutsedda väl och du är bra på att hitta nya lösningar. Dina personliga egenskaper väger tungt och vi sätter stort värde på positiv inställning och ”can do-attityd”.

Om verksamheten
Drillcon är en ledande serviceleverantör av borrtjänster inom gruv- och anläggningssegmentet. Drillcon etablerades för över 60 år sedan och redan från start erhölls internationella borrkontrakt. Koncernen utför kärnborrning och raiseborrning på den Europeiska- och sydamerikanska marknaden. Drillcons uppgift är att tillhandahålla hållbara lösningar med högsta produktivitet, säkerhet, kompetens och den senaste tekniken, och på så sätt säkerställa hög kundtillfredsställelse. Drillcons kärnvärde och vision, ”Tillsammans gör vi skillnad”, är drivkraften i koncernens strategi att uppnå varaktiga resultat som ger ett mervärde till våra kunder.

Huvudkontoret ligger i Örebro, med dotterbolag i Europa och Latinamerika. Totalt, når koncernens verksamhet 45 marknader. Drillcon Scandinavia har 150 anställda varav 15 arbetar på huvudkontoret i Örebro. I hela koncernen arbetar 400 anställda. Läs gärna mer på www.drillcon.se.

Vi erbjuder dig en trygg anställning med goda förmåner och en företagskultur där samarbete, innovation och hållbarhet utgör kärnan.

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna process samarbetar vi med Poolia Örebro, har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla D Göranzon tel: 070-090 62 49.

Ansök nu

IT-support till Örebro

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Okt 17
Har du tidigare arbetat med kundsupport och naturligt intar en problemlösande roll samt besitter en hög känsla för service? Har du intresse av att arbeta med att lösa IT-relaterade frågor och trivs att verka i en kommunikativ roll? Just nu söker vi dig som vill arbeta som IT-supportmedarbetare hos vår väletablerade kund i Örebro. Uppdraget är på heltid och förväntas löpa under en längre period med en önskad start så snart som möjligt.

Vänta inte med din ansökan! Intervjuer och urval hålls löpande och uppdraget kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om tjänsten
I rollen som IT-supportmedarbetare ingår du i ett team som främst arbetar med första linjens problemlösning där du dagligen hanterar inkomna ärenden över telefon och mejl. Ärendena registreras i ett ärendehanteringssystem där du sedan identifierar problem för att sedan kunna hitta snabba och lämpliga lösningar, alltid med kundupplevelsen i fokus!

Digitala system som Windows 10, MS Office 365 samt mailsystemen Exchange och MS-Outlook hanteras dagligen varpå kunskap från arbete med dessa är fördelaktigt.

Vem är du?
För att lyckas i rollen ser vi att du trivs med att ta dig an utmaningar och problem av varierande nivå då de ärenden som kommer in kan vara av både enklare och mer komplex karaktär. Fortsatt är du anpassningsbar och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera både i tempo och inriktning. Ditt arbete kräver stort eget ansvar och engagemang då du varje dag arbetar för att ge företagets kunder den bästa tänkbara servicen. Därför ser vi att du besitter en bred teknisk kompetens och att att du drivs av att arbeta i en miljö där du får ta initiativ, vara lösningsorienterad och använda dina kommunikativa egenskaper.

För rollen krävs det att du:
• Behärskar det svenska språket flytande och har en god kompetens i engelska
• Gillar att ge service och har ett brinnande IT-intresse

Vi ser det meriterande om du:
• Har tidigare erfarenhet av att arbeta inom kundservice eller som supportmedarbetare
• Har erfarenhet av Active Directory, MS Office Suite, MS Exchange och Office 365 samt Windows 10.

För uppdraget kommer du som konsult att säkerhetsprövas vilket ställer krav på uppvisande av utdrag från belastningsregistret.

Om verksamheten
Konsultrollen på Poolia passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Erfaren upphandlare till Länsstyrelsen i Örebro

Upphandlare
Läs mer Okt 19
För ett konsultuppdrag söker vi nu dig som har tidigare erfarenhet av upphandlingsarbete inom myndighetssektorn och god vana av LOU?

- Omfattning Heltid 100% (viss deltid kan fungera också)
- Start: januari 2024
- Längd: ca 5-6 månader



Om tjänsten
Du blir anställd av Dreamwork, alternativt så finns möjligheten att fakturera från eget bolag.
Placering: Helst på plats i Örebro, men distansarbete går att diskutera.




Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbetet innebär att självständigt genomföra upphandlingar enligt lagen om offentlig upphandling.
Du måste ha erfarenhet av:

- offentlig upphandling, såväl nationell som EU-upphandling, inklusive avtalsskrivning
- avrop från ramavtal med förnyad konkurrensutsättning
- upphandling av konsulttjänster och varor
- säkerhetsskyddad upphandling med säkerhetsskyddsavtal (SUA)
- överprövningsmål i samband med upphandling
- Kunnig inom LOU

Bra med erfarenhet kring lokalanknutna upphandlingar då myndigheten flyttar till nya lokaler i maj 2024.

Du måste genomgå en säkerhetsprövning och bli godkänd.


Vem är du?
För att vara aktuell för rollen behöver du uppfylla nedan kriterier:

• Högskoleutbildning inom juridik, ekonomi eller likvärdig utbildning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från upphandlingsarbete. Alternativt, YH-utbildning som upphandlare/inköpare eller likvärdig utbildning samt minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete.
• goda kunskaper inom LOU/LUF
• Gärna kunskaper inom AMA AF
• erfarenhet från att arbeta med upphandlingsverktyg TendSign
• goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift

Om verksamheten
Tycker du att detta stämmer in på dig så är du välkommen att söka tjänsten via länken i annonsen.
Urvalet sker löpande och kan komma att tillsättas innan annonstiden går ut.


Övrig information

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Ansök nu

Administratörer för kommande uppdrag!

Administrativ assistent
Läs mer Sep 28
Har du relevant arbetslivserfarenhet av administration inom kontor, ekonomi, orderhantering, logistik eller transport? Har du kanske utbildning på akademisk- eller yrkesnivå inom någon av dessa områden och är intresserad av att arbeta som uthyrd konsult för ett av Sveriges mest erfarna bemannings- och rekryteringsföretag? Vi önskar då komma i kontakt med dig för att få möjligheten att matcha ihop din kompetens till kommande uppdrag i Örebro. Varmt välkommen att skicka in din intresseanmälan!

Om tjänsten
Vi ser ett ökat behov och efterfrågan av dessa kompetenser då vi löpande får in uppdrag där företag söker erfarna kandidater till administrativa tjänster. I din ansökan vill vi därför veta vilken utbildning du har, din arbetslivserfarenhet och vilka eller vilket område du kan tänka dig att jobba inom.
Annonsen är utan koppling till ett specifikt uppdrag men möjliggör chansen för dig med erfarenhet och relevant utbildning inom administrativa tjänster att få en personlig kontakt hos oss på Poolia där vi matchar rätt profil med rätt uppdrag.
Detta ger dig möjligheten att arbeta på attraktiva och populära arbetsplatser med välkända varumärken där du får möjligheten att utveckla både din kompetens och dig som person. Genom att göra en intresseansökan öppnar du dörren för spännande uppdrag och nya kontaktnät. Våra kunder finns inom olika branscher och uppdragens omfattning är ofta på heltid med det förekommer även deltidsuppdrag. De profiler vi bland annat söker är:

• Administratör
• Logistik- och transportadministratör
• Ordermottagare / orderhanterare
• Customer Support
• Ekonomiadministratör

Vem är du?
Goda kunskaper i det svenska språket samt hanterar engelska väl i både tal och skrift.
God erfarenhet av MS Office och andra verksamhetssystem/ekonomisystem, beskriv gärna inom vad/vilka system du arbetat i.
Som person är du ambitiös, driven och har en stor vilja att utvecklas. I ditt arbetssätt är du ansvarstagande, strukturerad, lösningsorienterad och värdesätter ordning och reda. Med din kommunikativa sida kommunicerar du lätt med dina kollegor och har ett nära samarbete med ditt team. Dessutom har du givetvis ett intresse i att jobba som uthyrd konsult via oss på Poolia!

Om verksamheten
Konsultrollen hos oss på Poolia passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Erfaren IT tekniker till myndighet Örebro

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Okt 10
Om tjänsten
Nu söker vi dig som kan ta ett konsultuppdrag som IT tekniker.
Omfattning: Heltid 100%
Start: Så snart som möjligt
Längd: 20231230, eventuellt längre.

Möjlighet till distansarbete efter överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Kundens behov de närmaste månaderna är att bemanna med en Windows Servertekniker och därmed drift/underhåll/uppgraderingar/säkerhetsuppdateringar av våra virtuella Windowsservrar i VMWare som hostar olika typer av applikationer med tillhörande MS databaser.

Man bör ha erfarenhet och goda kunskaper inom området.

Vem är du?
För att vara aktuell för rollen, behöver du uppfylla nedan kriterier:

- Du har högskoleutbildning inom IT (till exempel högskoleingenjör med datainriktning) eller annan likvärdig utbildning och minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete.
- Goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation och informationssäkerhet
- Grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt
- Kunskaper om ärendehanteringssystem (exempelvis Easit BPS eller Artologik Helpdesk)
- Du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Låter detta som om det passar in på dig så är du välkommen att söka via länken i annonsen.

Ansök nu

CIO till Örebro kommun

CIO, Chief Information Officer/IT-chef
Läs mer Sep 27
Vill du vara med och driva digitaliseringen i en kommun som ligger i nationell framkant? Örebro kommuns ambition är att det ska vara enkelt att vara medborgare i kommunen. Innovation, kunskap och förnyelse ska vara ledord för en hållbar framtid. Kommunen är en bra bit på väg i sin resa mot att vara en modern digital kommun, som arbetar integrerat med digitalisering, IT och informationsförsörjning. Nu söker Örebro kommun dig som vill bli deras CIO. Du kommer att vara en nyckelperson i utveckling, ledning och styrning av det fortsatta digitaliseringsarbetet och den dagliga IT-verksamheten.

Om tjänsten
Som CIO har du ett uppdrag som innehåller både strategiskt och operativt ledarskap där tyngdpunkten ligger i det strategiska arbetet. Du skapar förutsättningar för organisationen så att kommunen fortsatt kan driva digitalisering och informationsförsörjning, samt koppla samman den med den verksamhetsutveckling som bedrivs i de olika verksamheterna. Operativt ansvarar du för att avdelningen Informationsförsörjning och digitalisering säkerställer en ändamålsenlig och effektiv drift, support och vidareutveckling av de digitala tjänsterna i kommunens IT-plattform.

Som CIO är du högste ansvarige för Örebro kommuns digitala frågor och är direkt underställd kommundirektören. Du ingår i kommundirektörens ledningsgrupp och som en del av helheten i kommunens utveckling. Som avdelningschef ingår du även i kommunledningsförvaltningens ledningsgrupp.

I rollen ingår personal-, budget-, och verksamhetsansvar. Du leder ca 100 personer fördelade över fem enheter. Enhetscheferna bildar tillsammans med dig som CIO avdelningens ledningsgrupp. I det digitala utvecklingsarbetet finns två digitala portföljer som ingår i CIO:s roll att äga.

Som CIO har du en central roll i kommunkoncernens samlade utveckling. Du blir kommunens ansikte utåt i digitala frågor och i samverkan med andra bidrar du med kompetens och engagemang, och bjuder in till dialog. Som CIO är du en viktig företrädare för kommunens IT och digitaliseringsarbete men också en viktig representant för Örebro kommun i sin helhet.

Digitaliseringen av Sverige går fort och spelplanen förändras ständigt. Kompetens för att dra nytta av digitaliseringens möjligheter ska finnas som en självklar och central del i alla delar av Örebro kommuns organisation. Samarbete med andra aktörer regionalt och nationellt kommer också vara avgörande för att lyckas i uppdraget.

Vem är du?
Som grund har du en akademisk utbildning inom ett relevant område, såsom systemvetenskap, data/IT eller ekonomi. Vidare efterfrågar Örebro kommun att du har kvalificerad erfarenhet av strategiskt arbete med IT- och digitaliseringsfrågor. Det är en självklarhet att du är omvärldsorienterad, utvecklingsorienterad och väl insatt i samt har förmågan att koppla verksamhetsbehov till digitaliseringens möjligheter.

Rollen kräver dokumenterad, flerårig chefs- och ledarerfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation. I övrigt är din ekonomiska förståelse god, vilket kommer vara en tillgång i denna roll.

Örebro kommun lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser att du är en kommunikativ och inspirerande teamspelare som har mycket att bidra med och är lyhörd för andras initiativ. De hoppas och tror också att du är modig, förtroendeingivande och leder och företräder med öppenhet och uthållighet. Samtidigt är du relationsbyggande – både i internt och externt samarbete. Du har förmågan att driva och står stadigt och är trygg i ditt ledarskap.

Din förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska är mycket god och du besitter dessutom goda kunskaper i engelska.

Om verksamheten
Örebro kommun är befolkningsmässigt landets sjunde största kommun med cirka 156 000 personer boende på en yta av 1 380,1 km² (landareal). I kommunen arbetar ca 14 000 personer. Örebro kommun ligger centralt i Sverige med cirka 20 mil till Stockholm och 30 mil till Göteborg. 70 procent av Sveriges befolkning bor inom en radie av 30 mil.

Örebro kommuns vision är att vara ”Skandinaviens mest attraktiva medelstora stad”. Deras verksamhetsidé är att jobba långsiktigt och hållbart för att vara en attraktiv kommun för både människor och företag. Kommunen drivs av att skapa en enklare vardag för alla. Detta är utgångspunkten för deras uppdrag och grunden för deras medarbetarplattform och ledarplattform.

Digitala tjänster med hög kvalitet ska kunna användas av alla privatpersoner, organisationer, företag och besökare i kommunen. Det kan aktivt bidra till att förenkla vardagen för företagare och privatpersoner och är en viktig del i kommunens mål för hållbar tillväxt.

Informationsförsörjning- och digitaliseringsavdelningen finns placerad inom Kommunledningsförvaltningen och har till uppdrag att med innovation och nytänkande förse samtliga kommunala verksamheter med ett centralt stöd i det gemensamma arbetet att säkerställa kraftfulla digitala verktyg och lösningar.


CIO:s anställning inom Örebro kommun är en tillsvidareanställning och placeringsort är Örebro. Tjänsten är säkerhetsklassad vilket ställer krav på svenskt medborgarskap. Registerkontroll kommer att utföras.

Rekryteringen sker i samarbete mellan Örebro kommun och Poolia Executive Search AB, Pion Groups verksamhet för rekrytering av ledningspersoner och styrelser. Du kan också visa ditt intresse via Örebro kommuns hemsida: orebro.se/jobb. Där kan du läsa på hur det är att jobba i Örebro kommun. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Ekonomiadministratör för uppdrag i Örebro!

Ekonomiassistent
Läs mer Sep 28
Har du tidigare erfarenhet av att hantera kundreskontraflöde? Vi söker omgående dig till ett konsultuppdrag som Ekonomiadministratör i Örebro. Uppdraget kommer att starta omgående enligt överenskommelse och pågå fram till 2024-01-31 med chans till förlängning. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på vardagar under kontorstid. Möjlighet till distansarbete finns efter genomförd introduktion

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Hantera kundfakturaflödet
• Skapa bokföringsordrar
• Läsa in filintegrationer
• Avstämningar av balanskonto
• Hantera inkassoärenden i Visma
• Agera supportlinje


Vem är du?
Du har en gymnasial utbildning inom ekonomi alternativt eftergymnasial utbildning inom ekonomi, t.ex. YH-utbildning. Tidigare erfarenhet av att arbetat i kundreskontraflödet och har erfarenhet av ekonomisystem, tex Raindance samt goda kunskaper i Excel.
Du arbetar helst struktureret, är självgående och tar gärna egna initiativ för att driva arbetet framåt. Som Ekonomiadministratör krävs en god förmåga att kommunicera såväl skriftligt som muntligt. Dessutom har du god samarbetsförmåga och har lätt för att skapa förtroende och bygga relationer.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urvalet sker löpande och behovet är omgående så skicka in din ansökan redan idag!

Om verksamheten
Konsultrollen hos oss på Poolia passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Second line-support till framgångsrika Proact i Örebro!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Sep 4
Är du en tekniskt kunnig person med ett brinnande intresse för IT och problemlösning? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i servicedesk och vill utvecklas ytterligare? Då kan detta vara något för dig! Just nu söker vi ytterligare en person som vill arbeta inom second line-support hos Proact i Örebro. Uppdraget startar omgående, med goda chanser till förlängning för rätt person. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Uppdraget som Second line-support på Proact är brett och omväxlande. Arbetet innefattar arbete back office där du bland annat hanterar och löser IT-relaterade ärenden till slutkund, arbetar via fjärrstyrningsverktyg samt sköter support av arbetsplatstjänster. Ditt arbete kräver stort eget ansvar och engagemang då du varje dag arbetar för att ge företagets kunder bästa möjliga service. Detta är ett konsultuppdrag och tjänsten är på heltid 100%, du arbetar på plats på kontoret i Örebro.

Vem är du?
För att passa i rollen söker vi dig som är har en IT-/Teknisk utbildning från gymnasiet, har du en påbyggnadsutbildning (YH eller högskola) inom teknikområdet så är det meriterande.

Du har ett stort tekniskt intresse och har gärna tidigare erfarenhet av att arbeta i servicedesk/kundtjänst/teknisk support och har hanterat IT-relaterade ärenden till slutkund. Du får gärna känna till och tidigare varit inne och arbetat lite i följande områden:
• Office 365 administrationsportal
• Azure AD/Endpoint (Intune)
• Powershell
• Active Directory (skapa konton, behörighetsgrupper)
• Felsökning på hårdvara Windows PC

Du är en problemlösare med förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter och behålla lugnet även i pressade situationer. Vidare bör du vara anpassningsbar och flexibel. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Konsultrollen på Poolia passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Om verksamheten
Proact är Europas ledande fristående integratör inom integrerade system (datalagring, servrar och nätverk) och hybrida molntjänster. Proact levererar verksamhetsnytta genom att hjälpa företag och myndigheter över hela världen att minska risken, sänka kostnaderna samt framförallt leverera flexibla, tillgängliga och säkra IT-tjänster.

Proacts lösningar täcker alla delar av ett datacenter såsom lagring, servrar, säkerhet och nätverksfunktioner. Proacts driftverksamhet hanterar idag över 70 petabyte information som förser flera tusen servrar och applikation med det data de behöver.

Proact-koncernen är ca 750 anställda och finns i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Slovakien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland och USA. Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT.

Ytterligare information om Proacts verksamhet finns på www.proact.se

Ansök nu

Second line-support till framgångsrika Proact i Örebro!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Aug 16
Är du en tekniskt kunnig person med ett brinnande intresse för IT och problemlösning? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i servicedesk och vill utvecklas ytterligare? Då kan detta vara något för dig! Just nu söker vi dig som vill arbeta inom second line-support hos Proact i Örebro. Uppdraget startar omgående, med goda chanser till förlängning för rätt person. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Uppdraget som Second line-support på Proact är brett och omväxlande. Arbetet innefattar arbete back office där du bland annat hanterar och löser IT-relaterade ärenden till slutkund, arbetar via fjärrstyrningsverktyg samt sköter support av arbetsplatstjänster. Ditt arbete kräver stort eget ansvar och engagemang då du varje dag arbetar för att ge företagets kunder bästa möjliga service. Detta är ett konsultuppdrag och tjänsten är på heltid 100%, du arbetar på plats på kontoret i Örebro.

Vem är du?
För att passa i rollen söker vi dig som är har en IT-/Teknisk utbildning från gymnasiet och gärna en påbyggnadsutbildning (YH eller högskola)

Du är tekniskt kunnig med tidigare erfarenhet av att arbeta i en servicedesk/kundtjänst/teknisk support och hantera IT-relaterade ärenden till slutkund. Du ska känna till och tidigare varit inne och arbetat lite i följande områden:
• Office 365 administrationsportal
• Azure AD/Endpoint (Intune)
• Powershell
• Active Directory (skapa konton, behörighetsgrupper)
• Felsökning på hårdvara Windows PC

Du är en problemlösare med förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter och behålla lugnet även i pressade situationer. Vidare bör du vara anpassningsbar och flexibel. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Konsultrollen på Poolia passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Om verksamheten
Proact är Europas ledande fristående integratör inom integrerade system (datalagring, servrar och nätverk) och hybrida molntjänster. Proact levererar verksamhetsnytta genom att hjälpa företag och myndigheter över hela världen att minska risken, sänka kostnaderna samt framförallt leverera flexibla, tillgängliga och säkra IT-tjänster.

Proacts lösningar täcker alla delar av ett datacenter såsom lagring, servrar, säkerhet och nätverksfunktioner. Proacts driftverksamhet hanterar idag över 70 petabyte information som förser flera tusen servrar och applikation med det data de behöver.

Proact-koncernen är ca 750 anställda och finns i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Slovakien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland och USA. Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT.

Ytterligare information om Proacts verksamhet finns på www.proact.se

Ansök nu

Studerande Ekonomiassistent till välkänt företag i Örebro!

Ekonomiassistent
Läs mer Aug 18
Är du ekonomistudent och söker ett utvecklande arbete på sidan av dina studier? Då kan detta vara en möjlighet för dig! Uppdragets uppfattning förväntas vara vid tillfälliga behov under året och på heltid under semesterperioder, med förväntad start och introduktion under hösten. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag.

Om tjänsten
I rollen som Ekonomiassistent kommer du framför allt arbeta med leverantörsreskontra på företagets ekonomiavdelning. Du kommer tillhöra ett team på tre personer som rapporterar till bolagets redovisningschef. Tjänsten innefattar även arbete i företagets reception.

I dina arbetsuppgifter ingår det bland annat att:

• Handha leverantörsbetalningar
• Matcha inköporder mot faktura
• Administrera det elektroniska fakturasystemet
• Följa upp förfallna leverantörsfakturor
• Bemanna receptionen, posthantering och ta emot besökare
• Scanning av leverantörsfakturor
Du kommer till stor del att arbeta i Microsoft Dynamics AX

Vem är du?
Vi söker dig som är i början av din universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi eller liknande, och vill få praktisk arbetslivserfarenhet vid sidan av dina studier. Du behärskar svenska väl i både tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. Vi ser gärna att du har god systemvana och besitter goda kunskaper inom MS Office-paketet. Det anses meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i något ekonomisystem.

Som person är du noggrann, effektiv och ansvarstagande. Vidare söker vi dig som är social och har lätt för att ta både interna och externa kontakter.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Om verksamheten
Konsultrollen på Poolia passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Säljare med drag under skorna

Account manager
Läs mer Aug 14
AB H Brunner är ett välskött handelsbolag med anor inom skoindustrin som nu expanderar vidare och söker en driven affärsutvecklare med både kund- och leverantörsansvar.

Om tjänsten
Med ett strukturerat sikte framåt kommer du som affärsutvecklare inom affärsområdet skotillverkare hantera den svenska och europeiska marknaden både gällande kunder och leverantörer. Du kommer till en intressant och kul bransch i en central och viktig roll i ett gediget och sammansvetsat team med ett gemensamt intresse för fortsatta framgångar.

I tjänsten agerar du som en ”fixare” mellan kunden och leverantören. Det finns ingenting som inte kan lösas. Du jobbar framför allt från ditt kontor i Örebro men tjänsten innebär också en del resande, både inom Sverige och övriga Europa för att underhålla kundrelationer och för att besöka mässor och leverantörer.
Det finns en tydlig plan att utveckla Brunners affärer och relationer med framför allt nya kunder.

Med ett rådgivande och ett affärsmässigt tankesätt men även alla Brunners redan upparbetade kanaler kommer ditt team och du skapa goda resultat. Kundpaletten innehåller en rad fina och välkända varumärken.

Rollen innefattar budgetansvar för både nya och befintliga kunder. Du rapporterar till Sales & Marketing Manager som liksom du sitter i Örebro. Tjänsten kommer innehålla ca 30-50 resdagar per år

I bolaget finns idag 19 kompetenta och självgående medarbetare i fräscha och ändamålsenliga lokaler. I ditt team är det idag 4 medarbetare.


Vem är du?
Du kommer troligen från en liknade roll inom B2B, gärna inom liknade verksamhet. Har du dessutom erfarenhet av läder, textil, skoindustrin och sport/fritidssektorn ses detta som extra meriterande.
Du har ett brinnande intresse för affärer och försäljning och tillverkning inom skoindustrin där du kanske till och med har erfarenheter med dig in. Du stimuleras av att skapa nya kontakter och relationer med kunder, har ett tydligt eget självdriv. Med ditt positiva och nyfikna sätt har du koll på trender och vad som händer på marknaden.

Vi hoppas att du gillar personlig utveckling och eget ansvar men samtidigt ser din roll i en grupp där alla med sin lagkänsla delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper som avgörande för ett teams framgång. Du är också en god analytiker och problemlösare när komplexa frågeställningar uppstår.

Vi ser att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift medan kunskaper i tyska och övriga språk är meriterande


Om verksamheten
AB H Brunner grundades 1905 med inriktning på maskiner för skoindustrin. Idag har vi utvecklats till marknadens mest kompletta leverantör av material, komponenter, tillbehör, verktyg och maskiner till bland annat skotillverkare, fotortopeder, skomakare och skobutiker. Företagets huvudkontor och lager ligger i Örebro.
Företaget har också kontor i Estland och Kina. Brunner har totalt 19 anställda. Företagets ambition är långsiktiga kundrelationer där man tillsammans med kunden hittar effektiva och framgångsrika lösningar.

Läs mer om företagen på www.brunner.se

Ansök nu

Erfaren IT tekniker till myndighet Örebro

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Aug 16
Om tjänsten
Nu söker vi dig som kan ta ett konsultuppdrag som IT tekniker.
Omfattning: Heltid 100%
Start: Så snart som möjligt
Längd: 20231230, eventuellt längre.

Möjlighet till distansarbete efter överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Kundens behov de närmaste månaderna är att bemanna med en Windows Servertekniker och därmed drift/underhåll/uppgraderingar/säkerhetsuppdateringar av våra virtuella Windowsservrar i VMWare som hostar olika typer av applikationer med tillhörande MS databaser.

Man bör ha erfarenhet och goda kunskaper inom området.

Vem är du?
För att vara aktuell för rollen, behöver du uppfylla nedan kriterier:

- Du har högskoleutbildning inom IT (till exempel högskoleingenjör med datainriktning) eller annan likvärdig utbildning och minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete.
- Goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation och informationssäkerhet
- Grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt
- Kunskaper om ärendehanteringssystem (exempelvis Easit BPS eller Artologik Helpdesk)
- Du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Låter detta som om det passar in på dig så är du välkommen att söka via länken i annonsen.

Ansök nu

Studerande Rekryteringsassistent till Poolia Örebro!

Researcher, rekrytering
Läs mer Aug 8
Är du intresserad av rekrytering och att hitta rätt individ till rätt plats? Värdesätter du att ha roligt på jobbet och vill du få möjlighet att utvecklas inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Nu har du chansen!

Vi på Poolia Örebro behöver förstärka vårt kontor med en Rekryteringsassistent och söker dig som studerar och som önskar ett givande och lärorikt extrajobb.

Hos oss får du möjlighet att lära dig, och vara delaktig i, rekryterings- och bemanningsprocessens olika delar för att leverera de bästa kandidaterna för alla de spännande uppdrag som våra kunder erbjuder. För att trivas i rollen gillar du mötet med människor, är duktig på att administrera och motiveras av att arbeta målfokuserat och leverera goda resultat.

Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Tjänsten som rekryteringsassistent är varierad och ingen dag är den andra lik. Du kommer få möjlighet att arbeta tillsammans med vårt engagerade team inom både hyrverksamheten och rekryteringsaffären. Du kommer jobba med att söka kandidater för att matcha och bemanna uppdrag med rätt kompetens utifrån krav- och konsultprofil och arbeta proaktivt för ett kontinuerligt kandidatinflöde till våra olika processer. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att skriva annonser, göra urval, telefonintervjuer, referenstagning och övrig administration.

Vem är du?
Vi söker dig som studerar på högskola/universitet eller likvärdig utbildning, gärna inom personal- eller beteendevetenskap. Även studier inom marknad/kommunikation/projektledning kan vara passande för denna roll. Du vill arbeta extra vid sidan om dina studier och är flexibel kring dina arbetstider.

Du får gärna ha tidigare erfarenhet av att arbeta med service, men det viktigaste för oss är att du har rätt inställning och viljan att lära.

Som person är du ambitiös och handlingskraftig. Du når framgång genom att vara uthållig och uppfinningsrik i att hitta nya kreativa tillvägagångssätt. Till dina starka sidor hör att du är analytisk med förmågan att arbeta strukturerat och systematiskt. Rollen ställer höga krav på ett förtroendeingivande bemötande och god kommunikativ förmåga då du kommer hantera många kontaktytor. Du är duktig på att skapa långsiktiga relationer och du tar dig an nya möjligheter med ett leende, samtidigt som du gärna bidrar till en positiv stämning på kontoret.

Om verksamheten
Poolia har ett fokus - att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ansök nu

Pigg och allert administratör till Örebro universitet

Utbildningsadministratör/Utbildningssekreterare
Läs mer Aug 11
Nu söker vi för ett konsultuppdrag dig som gillar administration.

Omfattning: Deltid 50%
Start: 20230901
Längd: 20231239

Flexibelt när det gäller arbetstiderna. 4 timma/dag, eller om du vill fördela det på annat sätt, exempelvis 2 dagar ena veckan och 3 dagar den andra.


Om tjänsten
Du blir anställd av Dreamwork, men jobbar ute hos vår kund.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer att arbeta med systemadministration runt eleverna på universitetet.
Det är lätt att lära sig jobbet och rätt så rutinbetonat.


Vem är du?
För att vara aktuell för uppdraget behöver du uppfylla nedan kriterier:
• Genomförd gymnasium eller likvärdig utbildning
• Kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.

Viktigare än formella kunskaper är din personlighet. Du jobbar i universitetsmiljö och det är bra om du gillar att ta kontakt med andra för exempelvis kompletterande frågor osv.

Låter detta som ett jobb för dig? Då är du välkommen att söka via länken i annonsen. Urvalet sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Ansök nu

HR Business Partner till Zinkgruvan Mining AB

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Jul 7
Zinkgruvan Mining AB, en del av Lundin Mining med sin placering i en vacker och naturnära miljö. Då vår nuvarande HR Business Partner går vidare mot nya utmaningar söker dig med en bred erfarenhet inom HR och som gärna vill dela med dig av dina kunskaper och utvecklas tillsammans med oss!

Välkommen till en viktig, spännande och varierande roll i en internationell koncern som ständigt utvecklas. Om Säkerhet, Respekt, Integritet och Förträfflighet är viktigt för dig kommer du trivas i denna roll och på denna arbetsplats.

Vi söker nu en HR Business Partner till Zinkgruvan Mining AB!

Om tjänsten
Som HR Business Partner får du möjlighet att arbeta brett med samtliga HR frågor och ge råd och vägledning i processer med fokus på bland annat arbetsrätt och förhandling, kompetensförsörjning, rehabilitering med mera Du kommer även få möjlighet att utveckla processer och driva förbättringsarbete inom hela HR-området.

Du jobbar proaktivt för att i ett tidigt skede fånga upp organisationens behov samt är med och guidar verksamheten framåt. Du samverkar och bygger långsiktiga relationer med våra chefer och bidrar med kvalitativa beslutsunderlag. Du kommer få ett större ansvar över något/några funktionsområden inom bolaget och kommer även självständigt få driva utvecklingsprojekt inom organisationen.

Vem är du?
Vi söker dig som vill ha ett roligt och omväxlande arbete i en häftig miljö i ett expansivt, stabilt och lönsamt bolag. Du kommer få vara med på Zinkgruvans resa mot att bli en mer automatiserad verksamhet och få möjlighet att agera strategisk partner och vara en stödfunktion i toppklass. För att passa in i vårt team har du en akademisk utbildning och flerårig erfarenhet av brett HR-arbete, gärna från produktionsmiljö. Vi ser gärna att du har kunskap inom både tjänstemannasektorn och arbetarsidan med skiftgående personal.

Som person är du nyfiken, handlingskraftig och strukturerad. Samarbete och relationsbyggande motiverar dig och du har en positiv attityd och fokuserar på möjligheterna i de utmaningar som du ställs inför. God systemvana och kunskaper i Officepaketet och Excel är nödvändigt. Idag använder vi bland annat SAP - Success Factors och Visma Agda. I vår internationella miljö är det viktigt att du utöver svenska även behärskar engelska mycket väl i tal och skrift då detta är företagets koncernspråk.

Du erbjuds en unik möjlighet att komma in i en expansiv fas där du som HR Business Partner får en central roll att göra skillnad för verksamheten och dess medarbetare i en spännande miljö. Att du också får ta del av ett konkurrenskraftigt förmånspaket som bland annat bonusprogram och ett generöst friskvårdsbidrag ser vi som en självklarhet!

Om verksamheten
Zinkgruvan Mining bryter malm och producerar koncentrat av zink, koppar och bly. Metaller har en avgörande betydelse för ett modernt samhälle. Det gör oss till en viktig aktör i klimatomställningen. På Zinkgruvan Mining kombinerar vi långsiktig hållbarhet med digital utveckling och stolt tradition.

Zinkgruvan Mining finns strax utanför Askersund, nära både natur och storstad. Vi är inte bara Sveriges äldsta och sydligaste gruva i bruk. Vi är en arbetsplats för 460 medarbetare med många olika yrkesroller. Vi erbjuder en bra arbetsmiljö med varierande uppgifter och stora utvecklingsmöjligheter, även internationellt.
Zinkgruvan Mining är en del av den internationella koncernen Lundin Mining med huvudkontor i Toronto, Kanada och verksamhet över hela världen.

Med anledning av semestertider kommer frågor att kunna besvaras och urvalet att påbörjas först under v.32 men välkommen med din ansökan redan idag!

Tjänsten är en rekrytering där du anställs hos Zinkgruvan. I denna process samarbetar vi med Poolia Örebro AB, har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla D Göranzon, 070-090 62 49 alternativt Kontorschef Malin Nilsson, 070-480 53 71

Läs gärna mer på: www.zinkgruvanmining.com

Ansök nu

Administratör för uppdrag i Örebro!

Administrativ assistent
Läs mer Aug 1
Är du trygg och engagerad i ditt arbetssätt och vill arbeta med arbetsuppgifter inom administration? Har du tidigare erfarenhet av avtalshantering och hyressystem?

Intervjuer och urval sker löpande, så se till att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Uppdraget innebär stöttning till verksamhet och chefer i vid genomgång av hyressystem och införande av nya funktioner. Även stöttning i övriga administrativa uppdrag inom organisationen kan förekomma. Uppdragsstart 1 september.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbete i hyressystem

Förmåga att se kopplingar, kunna föra egna resonemang och dra slutsatser utifrån den data som idag finns i systemet och därmed identifiera behov av kompletteringar.

Självständigt arbeta med att analysera data i såväl fysiska som digitala dokument – samt att föra in data i system.

Utreda felaktigheter och vid behov begära stöd från kollegor eller chef.

Vem är du?
Du har tidigare arbetat med administrativa uppgifter och du har en adekvat gymnasieutbildning alt. relevant YH utbildning. Goda kunskaper i MS Office eller likvärdiga kontorsstödsprogram. Har du tidigare erfarenhet inom ekonomi och erfarenhet av avtalsfrågor är det meriterande. Erfarenhet av Pythagoras eller annat hyressystem värderas högt.

Som person är du strukturerad och vill arbeta med stor noggrannhet. Då du har många kontakter vill du ge god service och det krävs en god förmåga att kommunicera såväl skriftligt som muntligt. Du har lätt för att skapa förtroende och bygga relationer och du har vana av att arbeta i olika system och trivs med datorn som arbetsredskap.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om verksamheten
Konsultrollen på Poolia passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Interim sektionschef servicecentralen till region Örebro.

Sektionschef, offentlig förvaltning
Läs mer Jun 20
Om tjänsten
Nu söker vi för ett konsultuppdrag en interim sektionschef till Region Örebro.
Omfattning: Heltid 100%
Start: 20230801
Längd: 20240131, eventuellt längre

Du blir anställd av Dreamwork, alternativt finns möjlighet att fakturera från eget bolag.

Beställningscentralen, som är en del av enheten för Serviceresor, ansvarar för beställningar av bl.a. färdtjänst- och sjukresor. Beställningscentralen är just nu indelad i två sektioner vars operativa verksamhet innebär dagligen många telefonsamtal och andra kundkontakter ofta i ett högt tempo med stor känsla för service. I de två sektionerna arbetar 35 medarbetare i olika roller som administratörer (beställningsmottagare), schemaplanerare, driftledare, olika specialister, trafikledare och trafikplanerare. I vissa grupper finns utpekade samordnare som praktiskt fördelar och prioriterar arbetsuppgifterna. Sektionerna jobbar nära andra delar inom Serviceresor som bland annat arbetar med systemförvaltning, avvikelsehantering och handläggning av färdtjänst, sjukresor och skolskjuts.

Personalen arbetar både enligt schema (morgon till kväll, måndag till söndag) och traditionell dagtid beroende på arbetsuppgifter. Sektionerna har både fast och timanställd personal. Personalgruppen är blandad gällande erfarenheter, ålder, etnicitet och kön.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du ansvar för att främja arbetsglädje och trivsel på arbetsplatsen samt värna om en god arbetsmiljö genom systematiskt arbetsmiljöarbete för de båda sektionerna. Leda och planera för medarbetarnas kompetensutveckling. Planera för och hålla i medarbetarsamtal, lönedialoger samt genomföra arbetsplatsträffar och verksamhetsmöten.

Det innefattar även att tillsammans med schemaplanerare arbeta med schemaläggning, hantera schemabyten, sjukanmälningar och ledighetsförfrågningar. Samarbeta och delta i projekt och nätverk med både interna och externa kollegor och aktörer, som till exempel andra chefskollegor, systemförvaltare, utvecklingsledare och trafikföretag


Vem är du?
För att vara aktuell för uppdraget behöver du uppfylla nedan kriterier.

- Du har flerårig chefserfarenhet gärna från liknande interimsuppdrag i statlig myndighet eller offentlig förvaltning.
- Du är en relationsorienterad och trygg ledare med en starkt utvecklad kommunikativ förmåga.
- Du är serviceinriktad, lugn, metodiskt, samarbetsvillig och lösningsfokuserad och som snabbt kan förstå och komma in i uppdraget.

Andra egenskaper:
• Handlingskraftig
• Samhällsintresserad
• Förändringsdriven
• Tillitsfull
• Initiativrik
• Målinriktad


Om verksamheten
Tycker du att detta låter som ett jobb för dig, är du välkommen att söka tjänsten via länken i annonsen.
Urvalet sker löpande och det är kort svarstid.

Ansök nu

Ekonomiassistent för omgående uppdrag!

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 21
Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med leverantörsfakturor och är redo för nya möjligheter?
Då har du hittat rätt! Just nu har vi ett omgående behov hos en av våra kunder. Du förväntas kunna arbeta i sommar för att täcka upp ett behov under ett par månader med möjlighet till förlängning. Goda möjligheter till distansarbete finns men tjänsten kräver körkort och egen bil.

Vi på Poolia samarbetar med en mängd spännande kunder inom olika branscher där du får möjligheten att utveckla både din kompetens och dig som person. Genom att söka tjänsten som Ekonomiassistent öppnar du dörren för spännande uppdrag och nya kontaktnät. Missa inte chansen att bli en av våra eftertraktade konsulter.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

• Leverantörsreskontra
• Kundreskontra
• Övrigt administrativt arbete inom ekonomi

Vem är du?
Vi önskar att komma i kontakt med dig som har en akademisk utbildning eller liknande med inriktning mot ekonomi. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av att arbeta med leverantörsfakturor, betalningar med mera men vi söker även dig som är nyexaminerad, med vilja att utvecklas och således bygga vidare på din kompetens. Har du erfarenhet av större affärssystem är det meriterande.

Som person är du noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt. Du är van att arbeta självständigt och kan ta ansvar över ditt eget arbete. Utöver detta tror vi att du är driven och vill utvecklas vidare i din yrkesroll samt har en god samarbetsförmåga.

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Välkommen med din ansökan! Tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan!

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter.
Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Rekryterande Konsultchef till Poolia Örebro!

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Jun 15
Vi på Poolia Örebro söker nu en Rekryterande Konsultchef till vårt team! Tycker du som vi, att det ska vara roligt att gå till jobbet varje dag? Då ska du läsa vidare!

Som Rekryterande Konsultchef kommer du tillhöra ett drivet och affärsorienterat team där du arbetar med uthyrning av tjänstemän hos både nya och befintliga kunder i Örebro med omnejd. För oss är det viktigt att du är en relationsbyggare som önskar ett nära samarbete med våra kunder och konsulter.

Du erbjuds en varierad och utmanande roll samt en möjlighet att växa tillsammans med oss.

Om tjänsten
Som Rekryterande konsultchef har du fullt personalansvar för våra konsulter där uppföljning, tidrapportering, fakturering, arbetsmiljöansvar och medarbetar- och lönesamtal är en viktig del. Rollen innefattar dagliga kontakter med konsulter och kunder via telefon, digitala kanaler och i personliga möten.

Ditt uppdrag är också att matcha och tillsätta konsultuppdrag med rätt konsult utifrån kompetens och personlighet. Du arbetar således med hela rekryteringsprocessen inför en tillsättning. Du bearbetar självständigt utvalda kunder och presenterar våra tjänster och våra kundspecifika lösningar och du ansvarar för att planera och genomföra kund- och konsult-aktiviteter.

För att passa i rollen är det viktigt att du är bekväm i att självständigt prospektera och boka kundmöten samt att leda det personliga mötet med kund. Du har förmågan och intresset för att skapa förtroende och långsiktiga relationer. I rollen ges du stor frihet under ansvar, du möter utmanande tidsplaner med kvalité och har alltid affären i fokus.

Vem är du?
Som person bör du vara nyfiken, kommunikativ och kunna ta egna initiativ. För att bli framgångsrik i denna roll är det viktigt att du är en relationsbyggare och finns där för både våra kunder och konsulter. Du är en problemlösare och drivs av affären och resultatet samt av mötet med människor. Du trivs bäst i en händelserik varierad miljö med stort eget ansvar och många sociala kontakter där du skapar affärsmöjligheter, hittar lösningar samt uppnår och arbetar mot uppsatta mål.

Vi är öppna när det gäller din erfarenhetsnivå och bakgrund, men vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av bemanning, försäljning och/eller rekrytering. Har du utbildning från Personalvetarprogrammet är det meriterande. Du är en driven och självständig person som motiveras av att ständigt utvecklas i din roll. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, har god data- och systemvana och har ett strukturerat och effektivt arbetssätt.

Poolia affärsidé är att tillsätta kvalificerad kompetens inom tjänstemannaområdet. Denna avgränsning är vår styrka och har gett oss gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Krav: Körkort B och tillgång till egen bil.

Om verksamheten
Hos oss på Poolia hittar du de bästa medarbetarna och de bästa jobben – vi hjälper dem att matcha varandra genom rätt kandidat mot rätt uppdrag. Genom mer än 30 års erfarenhet, specialisering, arbetsmetodik och vårt engagemang har vi lärt oss vad rekrytering och konsultverksamhet av kvalificerade tjänstemän innebär. Som konsult- och rekryteringsföretag förser vi företag och organisationer med den kompetens som – tillfälligt eller permanent – tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän.
Poolia är en del av PION Group där flera kända varumärken ingår, bland annat Uniflex, Qrios, Dreamwork med flera. Poolia har 15 kontor runtom i landet som är specialister på att hjälpa dig att hitta specialister

Urval av intervjuer sker löpande, ansök redan idag och bli en del av Poolia Örebro!

Vi tillämpar provanställning vid nya tillsättningar.

Ansök nu

Lönespecialist för uppdrag omgående!

Löneadministratör
Läs mer Jun 2
Har du tidigare erfarenhet av lönehantering och kunskap inom lönesystemet Agda PS är det ett stort plus! Är du nyfiken på en varierad roll för dig med spetskompetens?

Till vår kund i Örebro söker vi en Lönespecialist för ett uppdrag med start omgående som kan komma att leda till anställning hos kund. Alternativ möjlighet finns om du som Interimskonsult söker nytt uppdrag och vill bygga på din kompetens och få nya kontakter?

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I denna roll arbetar du i huvudsak som Lönespecialist men även med administrativa uppgifter inom HR-området. Du rapporterar till företagets HR Manager och tillhör HR-avdelningen som består av flera medarbetare i Örebro och i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter innebär främst att hantera lön för både tjänstemän och arbetare i Sverige och du sköter själv hela flödet kring lön, från ax till limpa, och hanterar alla typer av ersättningar. Arbetet innebär också att stötta organisationen med HR-administration som kan röra kollektivavtal, anställningsavtal, försäkringar, statistik, anpassningar i lönesystem utifrån lag- och kollektivavtalsändringar m.m.

Rapportering, statistik, interna och externa revisioner ingår också i rollen.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av att arbeta med lön och har kunskap om löneberäkning.
Goda generella IT-kunskaper och erfarenhet av löne-, HR-, tidregistreringssystem.
Har du tidigare kunskaper inom Teknikavtalet är mycket meriterande.

Som person är du driven, noggrann, lösningsfokuserad och service-minded. Du arbetar självständigt och tar egna initiativ samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra. För att trivas i rollen som Lönespecialist ska du tycka om att arbeta i ett högt tempo, kunna ta för dig och se framåt samt leverera mot deadlines. Du är duktig på att på ett pedagogiskt sätt kommunicera med alla typer av människor såväl i tal som i skrift på både svenska och engelska då företagsspråket är engelska.

Välkommen med din ansökan!

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu