Administrativ assistent jobb i Örebro

Hitta lediga jobb som Administrativ assistent i Örebro. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Örebro från den arbetsgivaren.

Arbeta kreativt som VD-assistent hos ARHO!

Administrativ assistent
Läs mer Jun 13
Om uppdraget:
Vill du få chansen att kombinera din kreativa och administrativa sida ska du kolla hit! ARHO letar just nu efter en VD-assistent som kommer in på en nyckelroll inom företaget.

I rollen kommer du att ansvara över viss intern och extern kommunikation. Exempelvis utveckling och uppdatering av sociala medier (LinkedIn), uppdatering av nyheter på hemsida, uppdatering av interna dokument och vid behov uppdatering av tryckt materiel.

Du kommer även arbeta med mer administrativa arbetsuppgifter såsom resebokning och utläggshantering samt stötta Vd:n i det dagliga arbetet.

Vi söker dig som:

Som person är du serviceinriktad och flexibel, du gillar när det händer saker och räds inte att ta dig an varierande uppgifter på olika nivåer i företaget. Du kommer även arbeta kreativt och behöver därför vara drivande och tycka det är spännande med nya idéer och tankar.

För att lyckas i rollen ser vi också att du har mycket god datavana och goda kunskaper i Officepaketet. Om du även har med dig kunskaper inom ekonomi är det meriterande.Om företaget:


ARHO är specialister på robotintegration, robotautomation och fixturutveckling. ARHO levererar specialmaskiner och automationslösningar till flera stora företag som satsar på kvalité, ergonomi och höjd produktion. Företagets kunskap hjälper företag i flera olika branscher exempelvis inom industriområdena fordon, livsmedel, förpackningar och plast. På ARHO finns möjlighet att ta del av den allra senaste kunskapen inom detta område, samtidigt som här finns genuin och bred erfarenhet, förvärvad genom flera decennier i branschen.

En stor del av verksamheten handlar om att producera och konstruera specialmaskiner och fixturer. Detta kräver nytänkande och uppfinningsrikedom och här blir du som montör en viktig del av vårt innovativa team.Om anställningen:
Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du sedan går över i en anställning hos ARHO. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya karriär blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum:
Så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Ansök nu

Ekonomiadministratör på heltid sökes till Örebro

Administrativ assistent
Läs mer Maj 18
Är du en person med erfarenhet av ekonomiadministration som vill arbeta under sommarperioden? Då är det dig vi söker

Om uppdraget

Nu söker vi en ekonomiadministratör till Örebro. Uppdraget har start omgående fram till augusti. Tjänstgöringsgrad: Heltid. Placeringsort: Örebro.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta att kontera leverantörsfakturor, hantera påminnelsefakturor, räntefakturor och andra uppgifter kan förekomma kring leverantörsreskontra såsom att hantera fakturor som fastnat i systemet.

Dina kvalifikationer

- Utbildad ekonom eller erfarenhet av arbetsuppgifter inom ekonomi
- Erfarenhet av leverantörsreskontra
- Meriterande om du har använt dig av ekonomisystemet Raindance


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare: nadine.ayari@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Administrativ assistent till verksamhetsområdet Personlig assistans

Administrativ assistent
Läs mer Aug 11
Är du en person som gillar administration och drivs av att ge bra service? Då kan detta vara ett uppdrag för dig! Vi söker nu en administrativ assistent med inriktning mot bemanning till verksamhetsområdet Personlig assistans.

Om tjänsten

Som administrativ assistent inom verksamhetsområdet Personlig assistans arbetar du i stor utsträckning med bemanning och med att stötta enhetschefer med administration rörande områdets servicemottagare och deras personliga assistenter. Tjänstens arbetstider är förlagda dagtid och inkluderar även arbete varannan helg. Du samverkar med övriga administrativa assistenter för att hitta en effektiv hantering kring gemensamma uppdrag. Uppdraget innebär både att utföra likartade och ofta förekommande arbetsuppgifter såväl som att kunna vara flexibel och hantera mer oväntade uppgifter. I rollen som administrativ assistent hanterar du flera olika IT-system som behövs för att utföra ditt uppdrag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• tillsätta vakanser vid sjukfrånvaro både på kort och lång sikt
• arbeta med schemaläggning av personliga assistenter
• utföra administrativa arbetsuppgifter och ge administrativt stöd och service till verksamheten
• arbeta och dokumentera i de verksamhetssystem som finns
• daglig kontakt med servicemottagare och medarbetare
• ha kontakt med interna och externa intressenter och samarbetspartners
• inneha kunskap om och följa relevanta lagar, policys och rutiner
• stödja enhetschefer i fakturering till Försäkringskassan

Kompetenskrav

• fullständig gymnasieutbildning (gärna med inriktning mot administration eller ekonomi)
• erfarenhet av att arbeta med administration
• tidigare erfarenhet av schemaläggning, rekrytering och bemanning
• B-körkort för manuell växellåda

För tjänsten som administrativ assistent söker vi dig som tar ansvar för din uppgift och som på ett självständigt och effektivt sätt kan planera och organisera upp ditt arbete. För att trivas i tjänsten är det viktigt att du är en person som är lugn och uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du gillar att hjälpa andra och gör ditt bästa för att hitta lösningar på förekomna problem. Du är stabil och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är en person med god självinsikt och som arbetar bra med andra. Du relaterar dig till dina kollegor på ett lyhört och smidigt sätt. 

Du behöver behärska det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med servicemottagare och övrig personal samt att du skriftligt kan dokumentera det som verksamheten kräver. Då du jobbar i flera olika verksamhetssystem behöver du även ha god datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande

• erfarenhet av att arbeta stödjande mot chefer
• erfarenhet av arbete med personlig assistans
• erfarenhet av att arbeta i verksamhetssystem såsom Treserva, Medvind, Personec

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Arbetstid: dagtid, varannan helg

Om arbetsplatsen
Förvaltningen för sociala insatser i Örebro kommun ger stöd och service till personer med fysiska och psykiska funktionsnedsättningar enligt lagen om stöd och service (LSS) och Socialtjänstlagen (SoL).

Som administrativ assistent arbetar du nära tillsammans med en erfaren kollega med samma roll. Ni och cheferna som ni stöttar utgår från ett av stadsbyggnadshusen som är belägna i Örnsro strax utanför Örebros centrumkärna.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.

Övrig information
Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 28 augusti.

Välkommen med din ansökan!Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Administratör till Tekniska förvaltningen Fordon Vagnpark

Administrativ assistent
Läs mer Aug 9
Vill du vara med och bidra till arbetet med kommunens fordonsflotta? Nu söker vi en serviceinriktad administratör till Vagnpark inom Tekniska förvaltningen.

Om tjänsten
Vagnpark är en intern stödfunktion som ansvarar för uthyrning av bilar, maskiner och cyklar till alla kommunens verksamheter, från inköp till utfasning och allt däremellan! Som administratör kommer du vara en viktig del i processen då du bland annat agerar registerhållare, sätter upp avtal för hyror och hanterar faktureringen. På Vagnpark kommer du bli en del av ett team på sju medarbetare som hjälper och ställer upp för varandra. Du kommer ha ett extra tätt samarbetet med våra två Fordonshandläggare. Rollen innebär mycket kundkontakt och då vi har en nära dialog med vissa verksamheter kommer du ha möjlighet att bygga goda relationer över tid. Du kommer även ansvara för vårt verksamhetssystem och ha ett nära samarbete med systemleverantören.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• självständigt utföra administrativa arbetsuppgifter och ge administrativt stöd i verksamheten
• hantera hyresdebitering och fakturahantering
• registrera och underhålla kund- och fordonsregister
• hantera administration och beställningar av bränslekort
• samordna kontakter med interna och externa intressenter och
samarbetspartners
• arbeta och dokumentera i verksamhetssystemen
• känna till och följa verksamhetens gällande lagar, policys och rutiner
• medverka i andra arbetsuppgifter inom enhetens verksamhetsområde

Kompetenskrav

• adekvat gymnasieutbildning eller YH-utbildning inom för tjänsten relevant område, så som administration eller ekonomi, alternativt annan inriktning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• erfarenhet av administrativt arbete
• goda kunskaper i Excel
• B-körkort för manuell växellåda

Som administratör är du serviceinriktad och lösningsfokuserad. Ditt arbetssätt präglas av ordningssinne och noggrannhet. Du har en förmåga att planera i det egna arbetet samt att snabbt anpassa dig efter ändrade förutsättningar. För att trivas i rollen har du lätt att både arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra. Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med kunder och kollegor samt skriftligt dokumentera det som verksamheten kräver. God datorvana krävs för arbetet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

• erfarenhet av arbete i verksamhetssystem ex. Raindance, Diver eller Fleet Intelligence
• erfarenhet av arbete inom offentlig verksamhet

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen
Fordon är en del av Tekniska förvaltningen. Verksamheten Fordon består av enheterna Verkstad, Combud/Förråd och Vagnpark och finns idag på Aspholmen i Örebro. Under 2023 kommer verksamheten att flyttas till nya lokaler vid Truckstop. Tjänsten är en del av enheten Vagnpark som ansvarar för kommunens fordonsförvaltning med inköp av samtliga fordonstyper, intern uthyrning, administration, avyttring, försäkringsärenden etc. och idag består vi av 7 medarbetare.
Här finns också Tekniska förvaltningens centrala förråd och kommunens interna posthantering. Fordon bistår också alla kommunens verksamheter med verkstadstjänster och möjlighet till fordonstvätt. Verksamheten Fordon består av totalt cirka 35 medarbetare.

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 24 augusti.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Administrativ assistent till FSI Grupp och servicebostad

Administrativ assistent
Läs mer Aug 11
Är du en strukturerad person som gillar service och administration? Då kan detta vara ett uppdrag för dig! Vi söker nu en administrativ assistent till verksamhetsområdet Grupp- och servicebostad.

Om tjänsten 
I rollen som administrativ assistent går ditt uppdrag ut på att ha en god servicekänsla och att ge kunskaper om vad områdets chefer behöver för stöd och avlastning i sin administration. Rollen ställer krav på en administrativ skicklighet och förmåga att stödja områdets chefer i administrativa uppgifter utifrån verksamheternas behov och utmaningar. Du är en del av områdesteamet och ska utifrån din profession bidra till att övergripande mål uppnås. 

Rollen förutsätter flexibilitet och en förmåga att planera och prioritera dina uppdrag. Du samverkar med övriga administration för att hitta en effektiv hantering kring gemensamma uppdrag. I rollen hanterar du även nödvändiga IT-system. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• arkivering, utskrifter och enklare sammanställningar
• beställningar och inköpssamordning
• bokningar av fordon och lokaler
• stöttning i enklare rekryteringsuppgifter och personaladministration
• fakturering och kvittohantering
• protokollförning vid olika möten

Kompetenskrav

• slutförd gymnasieutbildning
• erfarenhet från administrativt arbete, gärna inom kommunal verksamhet
• goda IT-kunskaper

Till den här tjänsten söker vi dig som har god förmåga att förutse chefernas behov och ta egna initiativ till att tillgodose dessa. För att trivas i rollen bör du vara en person som arbetar bra med andra och som är lyhörd gentemot, och kommunicerar väl, med sina kollegor. Du tar hänsyn till det större perspektivet och ser till hela verksamhetens bästa i ditt agerande. Vidare ser vi att du är duktig på att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du tycker även om att hjälpa andra samt är tillmötesgående i ditt bemötande.

Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med servicemottagare och övrig personal samt skriftligt dokumentera det som verksamheten kräver.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande

• erfarenhet av att arbeta i verksamhetssystem såsom Raindance, Personec och ReachMee
• erfarenhet av arkivering och inköpssamordning
• erfarenhet av att arbeta med personaladministration
• erfarenhet av att jobba med personer med funktionshinder
• goda kunskaper i teckenspråk

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse

Antal tjänster:1

Arbetstid: dagtid (flexarbetstid med möjlighet till distansavtal)

Om arbetsplatsen
Verksamhetsområdet Grupp- och servicebostad är en del av Förvaltningen för sociala insatser, förvaltningen i sin tur är indelad i fyra mindre områden. I den här tjänsten ingår du i en mindre arbetsgrupp som arbetar mot ett av dessa fyra områden, men du samverkar även i ett större team mot gemensamma mål som rör hela verksamhetsområdet.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.

Övrig information
Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 21 augusti.

Välkommen med din ansökan!Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Intresseanmälan för uppdrag inom administration

Administrativ assistent
Läs mer Jul 1
Gillar du administration och att bistå organisationer med god service? Har du dessutom en naturlig fallenhet för struktur och gillar ordning och reda? Då är detta något för dig! Just nu får vi in flera uppdrag inom administration från ett flertal kunder inom både offentlig och privat sektor, och vi söker dig som antingen har ett års erfarenhet med liknande uppgifter till dig som är ännu mer erfaren och har ett par års erfarenhet inom området! Uppdragen varierar i omfång, längd och startdatum. Vi ser fram emot att få läsa din ansökan!

Om tjänsten
Som administratör består din dag av att hantera inkommande ärenden. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på vilken kund du är placerad hos. Exempelvis kan arbetsuppgifterna vara:
- personaladministration
- ansvara för telefon och mötesbokning, bokning av resor och hotell i samband med konferens eller liknande
- ge god professionell service då det förekommer daglig kontakt internt och externt
- inköp och kontering av fakturor
- formulera protokoll, dokumentation
- operativt stöd för verksamheten
- göra enklare beräkningar, sammanställningar och diagram

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vem är du?
Vi är intresserad av dig som har allt från ett år till flera års erfarenhet inom området. Vi ser det som meriterande om du har relevant utbildning inom administration.

För att lyckas i rollen som administratör krävs det att man är duktig på att jobba självständigt samt att man har en god förmåga av att strukturera upp sitt egna arbete och prioritera rätt i olika situationer. Eftersom tjänsterna bygger på att ge god service till antingen kunder, medarbetare eller chefer så är det av vikt att du är duktig på att föra dialoger och att du strävar efter att kommunikationen i en verksamhet sköts effektivt och riktigt. Du är även van vid att jobba utifrån fastställda rutiner och regelverk, men har också ett öga för vad som kan effektiviseras och utvecklas.
För att vara aktuell så krävs det även att du har goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt och kan kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.

Om verksamheten
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet digitala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension. Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ansök nu

Administratör till Betongfabriken i Rånnesta

Administrativ assistent
Läs mer Jul 8
Vårt uppdrag

Betongfabriken söker nu en administratör. I rollen som administratör kommer du att arbeta med företagets administration med inslag av ekonomiarbete. Du kommer vara den som finns tillgänglig på kontoret, håller i många ärenden och har många kontakter. Är du sugen på en varierande roll och att ha roligt på jobbet? Ansök redan idag!


Arbetsuppgifter
I din roll som administratör kommer du stötta produktionschef och arbetsledare i diverse administrativa arbetsuppgifter som uppkommer i det dagliga produktionsarbetet.

Din profil
Vi söker dig som tycker om att arbeta administrativt. Det är av stor vikt att du är flexibel, stresstålig och noggrann. Du behöver dessutom vara strukturerad, serviceinriktad, ödmjuk och ha lätt för att skapa förtroende.
Du har erfarenhet av att arbeta administrativt och är van vid att använda dator och telefon i arbetet. För att fungera bra och trivas i rollen behöver du ha en utpräglad samarbetsförmåga och servicekänsla. Det innebär att du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Som person är du trygg i dig själv och ser positivt på att växla och prioritera arbetsuppgifter.


Övrig information
Tillträde: Augusti
Arbetstid: Måndag-fredag
Lön: fast Lön
Omfattning: Deltid 35-40%
Placering: Örebro

Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Välkommen med din ansökan!


Om kundföretaget
Betongfabriken i Rånnesta är en betongproducent med lång erfarenhet som tillverkar både skräddarsydda och mönsteranpassade betongprodukter till små och stora företag. De har stor erfarenhet av att producera bland annat sockelelement, balkongplattor, suggor, betongrör, spillplattor och hela hus. De använder sig både av ren standardbetong och även specialbetong för att anpassa sig utifrån olika tekniska krav. Den ökade prefabriceringsgraden inom bygg- och anläggningsindustrin är en av deras grundbultar. Betongfabriken är en certifierad betongelementfabrik som jobbar efter ett kvalitetssäkringsprogram som uppfyller Europastandard.

Om Nercia

Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Som anställd är du vår viktigaste resurs och du skall känna dig trygg i din anställning. Vi lägger stor vikt vid att skapa en god relation mellan medarbetare för att skapa en god stämning och arbetsklimat. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag, rabatter på träningsanläggningar, sociala aktiviteter, tillgång till kompetensutveckling och anställning på kollektivavtal.

Ansök nu

Projektadministratör till Assemblin EL Örebro

Administrativ assistent
Läs mer Jun 29
Vill du tillhöra vårt A-team?
Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig!
Nu söker vi en serviceinriktad och handlingskraftig projektadministratör till Region Öst. Du ingår i vårt regionala team med projektadministratörer med särskilt ansvar för våra filialer i Örebro, Lindesberg och Borlänge. I huvudsak kommer du att vara filialchefens och projektledarnas högra hand och ansvara för projektens och filialens löpande administration. I denna roll blir du en nyckelperson där du får arbeta administrativt och i projektform för att skapa bästa möjliga lösningar utifrån varje kunds specifika önskemål och behov. Du ansvarar för administrationen på filialen såsom fakturering, hantering av serviceavtal, uppföljning av tidrapportering, och förfallna fakturor, viss kundkontakt, kontakt med leverantörer. Även vissa mer allmänna administrativa uppgifter förekommer såsom att koordinera och boka utbildningar, samordna och strukturera möten. Du kommer även ha en viktig roll i vårt kontinuerliga utvecklingsarbete på filialen och regionen.
Din profil
Gymnasiekompetens
Eftergymnasial ekonomisk utbildning alternativt administrativ utbildning inom projektverksamhet är meriterande
Grundläggande kunskaper i ekonomi och projektstyrning
Erfarenhet från liknande roller
God datorvana
Goda kunskaper i Microsoft Office och framförallt i Excel
Du uttrycker dig väl i tal och skrift på Svenska
Körkort B, då resor inom Regionen förekommer.
Det är även meriterande med erfarenhet av administrativa IT-stödför fakturahantering och projektplanering etc. Vi använder Microsoft Dynamics NAV Affärssystem.
Den här tjänsten passar dig som är självständig, strukturerad, handlingskraftig och idérik! Du har hög serviceförmåga, är hjälpsam, tar initiativ och ser förbättringsmöjligheter i ett snabbt växande företag samt har en känsla för ordning och detaljer. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera och trivs i en roll med många kontakter. Dessutom är du noggrann och har en mycket god prioriteringsförmåga vilket är viktigt i ditt dagliga arbete.
Vi på Assemblin tycker det är viktigt att ha kul på jobbet, vi förutsätter att du håller med oss!
Vi erbjuder
Ett tryggt och etablerat företagsvarumärke.
Goda utvecklingsmöjligheter.
Självständigt arbete.
Spännande marknad.
Tillhörighet i en bred och konkurrenskraftig koncern.
Du får även jobba på en öppen och givande arbetsplats med spännande och utmanande arbetsuppgifter och extremt trevliga kollegor om du frågar oss. 
Anställning
Tillsvidareanställning heltid med placering i Örebro.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Per Eklund, Controller: per.eklund@assemblin.sealternativt Malin Landstedt, HR Specialist: Malin.Landstedt@assemblin.se. 

Varmt välkommen med din ansökan senast den 7/8!

Ansök nu

Administratör till utredning barn

Administrativ assistent
Läs mer Jul 18
Vi söker dig som brinner för ordning och reda och som vill bidra till en enklare vardag för örebroarna! 

Om tjänsten
Som administratör kommer du att vara en viktig del i att ytterligare stärka rättssäkerhet i hantering av ärenden i verksamheten. De administrativa uppgifterna ska vara kopplade till verksamhetens behov och uppdrag, ge god service och en god rättssäkerhet till våra verksamheter inom socialtjänsten. Du kommer att arbeta med administrativ service såsom beställningar, bokningar, arbete i verksamhetssystemen Raindance, Personec, W3D3 och Lifecare samt övrigt förekommande administrativa arbetsuppgifter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• administrativ service såsom beställningar, bokningar, samt övrigt förekommande administrativa arbetsuppgifter
• assistera och ge service till verksamheten i det dagliga arbetet
• sammanställa, renskriva och distribuera rapporter och protokoll och andra dokument
• kopiering, arkivering, posthantering, telefon och kundservice, bokning av lokaler/utrustning
• vissa uppgifter inom personal- och ekonomiadministration
• känna till och följer verksamhetens gällande lagar, policys och rutiner
• arbeta och dokumentera i de verksamhetssystem som finns

Kompetenskrav

• gymnasieutbildning eller YH-utbildning inom för tjänsten relevant område, så som administration/ekonomi, alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig

För att passa i rollen som administratör är det viktigt att du är analytisk, strukturerad och självgående. Du är också serviceinriktad, har hög stresstolerans och en god samarbetsförmåga. Du är flexibel i ditt arbetssätt och har god initiativförmåga. Vidare behärskar du det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med personal och besökare, samt dokumentera det som verksamheten kräver.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande

• erfarenhet av arbete som administratör
• erfarenhet av arbete inom socialtjänstens myndighetsutövning
• erfarenhet av verksamhetssystem såsom Raindance, Personec, W3D3 och Lifecare

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen
Myndighetsverksamheten inom Socialnämndens Individ och familjeomsorg bygger på sex områden med både myndighetsutövning och insatser. Familjehem och familjerätt, Mottagning och Socialjour, Socialkontor Vivalla, Utredning barn, ungdom och vuxna. Prioriterat i verksamheten är att säkerställa rättssäkerheten, att ha en god service och tillgänglighet gentemot våra servicetagare samt att de metoder vi använder bygger på vetenskap och beprövad erfarenhet.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.

Övrig information
Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 31 juli.

Vid frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef via mailadressen nedan. Du kommer bli kontaktad inom 1-2 arbetsdagar. Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Affärsmässig administratör till Henry Wiberg AB!

Administrativ assistent
Läs mer Jun 23
Nu söker vi efter en affärsmässig, kommunikativ och nyfiken administratör. Anser du att struktur och flexibilitet beskriver hur ditt arbetssätt vanligtvis ser ut? Då kan detta vara tjänsten för dig! Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Henry Wiberg AB är en av de ledande svenska tillverkarna av lister, paneler och andra hyvlade produkter av löv- och ädelträ. Företagets produkter levereras till träindustri och byggföretag samt lagerförs av byggvaruhandeln runt om i Sverige. Du kommer även i denna roll arbeta dedikerat mot deras systerbolag i Stockholm, Panel & List AB. Henry Wiberg är ett familjärt företag som är formbart och som vill framåt!

Du kommer ingå i ett litet men sammansvetsat team som består av företagets ekonom, säljare och VD. Du kommer även ha daglig kontakt med de 12 medarbetare som arbetar i produktionen. Vi tror att du är en person som helhjärtat vill kliva in i rollen och som vill vara med och bygga företaget på deras pågående tillväxtresa! För att lyckas i rollen ser vi att du är en kreativ person som har rätt inställning och vågar tänka utanför boxen.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Henry Wiberg AB.

Du erbjuds:


* Ett individuellt anpassat introduktionsprogram
* Förmåner så som friskvårdsbidrag och tjänstetelefon
* Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
* En formbar och flexibel roll där du själv får vara med och påverka samt ta egna initiativ
* Möjlighet till att arbeta delvis på distans


ARBETSUPPGIFTER
Rollen innebär bland annat att stödja verksamheten med administrativa uppgifter. En central del är även att arbeta med relationsförsäljning. För rätt person finns det möjligheter att själv vara med och utforma sina arbetsuppgifter.

Du kommer bland annat att:


* Hantera kontorsadministrationen, exempelvis fakturahantering, göra inköp, registrera inkommande ordrar och förfrågningar på telefon och email
* Adminstrera och underhålla webbshop samt underhåll av sociala medier
* Göra offerter och ge prisförslag till kunder


VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad gymnasieutbildning
- Har tidigare arbetslivserfarenhet av administration och försäljning
- Har goda kunskaper inom Office-paketet
- Talar och skriver obehindrat på svenska

Det är meriterande om du:


* Har bakgrund inom byggmaterialhandeln, snickeri-/träindustrin eller byggbranschen, gärna inom adminstration och försäljning
* Har arbetat i affärssystemet Visma
* Har B-körkort då det underlättar att ta sig ut till arbetsplatsen som ligger 1,5 mil utanför Örebro


Under rekryteringsprocessen kommer du utvärderas på följande personliga egenskaper:


* Strukturerad
* Flexibel
* Affärsmässig
* Relationsskapande


Övrig information


* Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Arbetstider: Kontorstider med flex samt möjlighet till att arbeta delvis på distans
* Placering: Örebro


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Henry Wiberg AB och deras verksamhet här: Wibergs (henrywiberg.se)

Ansök nu

Administratör till sommaren - chans inom produktionsflöde till hösten!

Administrativ assistent
Läs mer Jun 17
Ta nu chansen att söka denna fantastiska möjlighet hos vår kund! Du kommer börja som administratör över sommaren men till hösten finns det goda möjligheter till förlängning inom manufacturing och supply chain. Vi söker dig som är pigg, glad och driven och som är i början av din karriär - då är vår kund helt rätt för dig!

OM TJÄNSTEN
Vår kund är verksam i Köping och dem är just nu i en expansiv fas. Detta har inneburit att dem implementerat ett nytt affärssystem som med tiden ska automatiseras och sköta sig självt. Men till en början behöver dem hjälp med att fylla det nya affärssystemet med befintlig data och där kommer din arbetsuppgift in. I rollen som administratör kommer du att överföra data och hantera order. Denna arbetsroll kommer att pågå under sommaren men det finns goda möjligheter att fortsätta hos vår kund på andra avdelningar såsom manufacturing och supply chain till hösten. Vi ser därför gärna att du besitter en examen som civilingenjör då din möjlighet att arbeta inom manufacturing och supply chain kräver det. Ta nu chansen och sök denna tjänst då dina utvecklingsmöjligheter är stora, urval sker löpande så ansök till tjänsten redan idag!

Du erbjuds


* Goda utvecklingsmöjligheter!
* En arbetsplats som expanderar och du får vara med på deras resa framåt


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med administrativa uppgifter där ditt fokus är att flytta över data till kundens nya affärssystem. Om du gör ett gott intryck på vår kund och har en relevant utbildning så finns det goda chanser till förlängning inom manufacturing och supply chain. Men under sommaren kommer du att arbeta med exempelvis:


* Flytta över data
* Lägga order
* Skicka ut orderbekräftelse
* Ta emot orderbekräftelse


VI SÖKER DIG SOM
- Kan börja arbeta omgående
- Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift (engelska är koncernspråket)

Vi söker dig som antigen har en utbildning som civilingenjör då det finns goda chanser till förlängning inom manufacturing och supply chain till hösten ELLER dig som har erfarenhet av något affärssystem, exempelvis SAP, och är ute efter ett sommarjobb.

Som person är du:


* Serviceinriktad
* Ansvarstagande
* Noggrann


Övrig information:


* Start: omgående
* Omfattning: heltid under juni, juli och augusti med chans till förlängning inom manufacturing och supply chain till hösten
* Placering: Köping


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till Linde Gas i Örebro

Administrativ assistent
Läs mer Jun 16
Letar du efter utmaningar? Linde Gas möter dem varje dag och vet att vi växer genom att bemästra dem! Hos Linde får du som är nyfiken, noggrann och problemlösande möjlighet till en omväxlande, utmanande och stimulerande arbetsmiljö på en framtidsorienterad marknad. Urval sker löpande, varmt välkommen in med din ansökan.

OM TJÄNSTEN
Linde är ett ledande industrigas- och teknikföretag med verksamhet i över 100 länder och ca 80 000 medarbetare globalt. Lindes produkter, tjänster och tekniska lösningar används i många branscher och tillämpningar, däribland inom kemi, papper & massa-, livsmedels-, elektronik-, verkstads-, stålindustrin och inom hälso- och sjukvården. Samarbetet med Lindes kunder är nyckeln till dess framgång och tillsammans med dig vill de nå nya höjder! Linde agerar ansvarsfullt gentemot sina aktieägare, affärspartners, anställda, samhället och miljön i alla sina affärsområden, regioner och platser över hela världen.

Du erbjuds:


* Att bli del av ett tight team som bryr sig om varandra, har högt i tak och god stämning
* Att bli en del av ett av världens största industrigasföretag som tar stort ansvar vad gäller jämställdhet och mångfald
* Hög flexibilitet och möjlighet att arbeta hemma på 50%


ARBETSUPPGIFTER
Som Kundtjänstmedarbetare på Linde Gas ingår du i ett team om 10 personer och arbetar med olika dagliga arbetsuppgifter av serviceinriktad och administrativ karaktär. Du kommer att representera Linde Gas på den svenska marknaden och ge support via e-post och telefon till deras kunder med främst fakturarelaterade frågor.

Du kommer bland annat att:


* Hantera ärenden av ekonomisk karaktär, skapa nya kundnummer, uppdatera kundprofiler och vara bejhjälpling vid hyresrelaterade frågor
* Felsöka i systemet och se till att hitta lämpliga lösningar
* Ta ansvar för kundfrågor, hantera och dirigera olösta förfrågningar till lämpligt internt team
* Vara en nyckelspelare i uppbyggandet av ett supportteam i en utmanande miljö


VI SÖKER DIG SOM
- Har tidigare erfarenhet inom kundservice, Back Office eller Säljsupport
- Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, då båda dessa språken används kontinuerligt i arbetet
- Är bekväm att navigera dig i olika datorsystem

Det är meriterande om du tidigare arbetat i SAP.

Som person är du strukturerad och har en förmåga att prioritera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt, även när tempot är högt. Då de olika arbetsuppgifter som ingår i rollen är av varierande karaktär ställs det krav på att ha ett noggrant arbetssätt för att bli framgångsrik i arbetet.

I denna rekrytering kommer vi lägga stort vikt vid dina personliga kompetenser:


* Kommunikativ
* Ansvarstagande
* Problemlösande
* Serviceinriktad


Övrig information


* Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid
* Placering: Örebro


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Linde tillverkar och marknadsför medicinska gaser, industrigaser och specialgaser för olika ändamål. I samarbete med kunderna, utvecklar Linde totallösningar som omfattar gaser, kunskap om processer, gasutrustning och service. Linde i Sverige ingår i Linde koncernen och tillhör tillsammans med övriga nordiska länder och Baltikum Region Europe North. Linde är ett världsledande gas- och teknikbolag med anställda i omkring 100 länder.

Ansök nu

Ekonomiassistent på deltid till Addac i Örebro

Administrativ assistent
Läs mer Jun 16
Studerar du ekonomi och vill skaffa dig värdefulla erfarenheter vid sidan om studierna? Nu väntar Addac på att välkomna dig som vill stötta upp deras team med administrativa arbetsuppgifter inom ekonomi kopplat till projekten. Har du dessutom ett intresse för byggprojekt är det bara en bonus! Låter det som någonting för dig? Ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Addac är i behov av en ekonomiassistent på deltid för att förstärka deras team. Du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Addac. Idag består Addac av sex kollegor som är byggingenjörer, där alla delar intresset för projektarbeten och att utveckla staden. Tillsammans hjälper de sina kunder med små som stora projekt med alltifrån privatpersoner till företag och kommuner. Addac arbetar ständigt med att ligga i framkant vad gäller ekologisk-, och ekonomisk hållbarhet för sina projekt. Kulturen på arbetsplatsen är öppen och du kommer att introduceras till dina arbetsuppgifter löpande, för att med tiden kunna jobba allt mer självständigt.

Du erbjuds:


* Värdefull erfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter
* Insikt och erfarenhet inom området för projektarbeten inom byggbranschen


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som ekonomiassistent kommer du att:


* Arbeta med fakturering
* Föra uppföljningar månadsvis av företagets ekonomi
* Sammanställa tidrapportering på projekten och stämma av status mot uppdragsbekräftelser


Arbetstiderna kommer att vara flexibla under kontorstid. Du kommer mestadels att jobba i mitten och slutet av månaden.

VI SÖKER DIG SOM
- Studerar minst 50 % på högskola eller universitet inom ekonomi och som har minst 1,5 år kvar av dina studier, registreringsintyg behöver kunna uppvisas. Alternativt har motsvarande arbetslivserfarenhet inom ekonomi
- Är en van användare av datorer och har ett intresse för administrativa arbetsuppgifter
- Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

#

Det är meriterande om du har:


* Tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomi eller administration
* Ett intresse för byggprojekt
* Kunskaper inom Fortnox och/eller Blikk


Som person är du:


* Noggrann
* Strukturerad
* Självgående


#

Övrig information


* Start: I slutet av augusti/början av september
* Omfattning: Deltid, framförallt vid uppföljning och månadsbokslut
* Placering: Örebro


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer här om hur Addac arbetar för att hjälpa sina kunder skapa verklighet av sina idéer genom skisser som blir till bygg- och relationshandlingar för bostäder, vårdlokaler, skol- och utbildningslokaler samt industrier!

Ansök nu

Administrativ assistent till Personlig assistans

Administrativ assistent
Läs mer Jun 28
Nu söker vi en administrativ assistent med inriktning bemanning till Personlig assistans! Vi söker dig som är självständig och vill ha ett utmanande extraarbete förlagt dagtid på helger. 

Om tjänsten

 Som administrativ assistent inom personlig assistans i Örebro kommun arbetar du med att bemanna, till största delen korttidsfrånvaro. Arbetet innebär ensamarbete förlagd till aftnar/röda dagar och helger under dagtid. Du utgår ifrån vårt kontor. Då arbetsbelastningen ofta är ojämn sker kontinuerliga prioriteringar och fördelningar av arbetsuppgifter tex. dokumentation. Antalet kontakter per telefon, sms och mail med personliga assistenter, servicemottagare, anhöriga sjuksköterska och enhetschefer inom insatsen är stor. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• lösa de personalbehov som uppstår i våra olika ärenden vilket innebär att du bl.a. tar kontakt med berörda personer
• dokumentation
• kvittohantering
• arbeta i schema-, bemannings- och tidrapporteringssystemet Medvind som främsta arbetsverktyg

Kompetenskrav

• avslutad gymnasieutbildning
• goda datakunskaper

Som administativ assistent är du serviceinriktad och arbetar bra med andra människor. Du kan ha många bollar i luften och har ordning och struktur på ditt arbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande

• erfarenhet av insats personlig assistans
• erfarenhet av schema och bemanningsarbete

Omfattning och tillträde
Anställningsform: timvikariat

Sysselsättningsgrad: 

Tillträde: timvikariat förlagt på röda dagar/afton och helger

Antal tjänster: 3

Om arbetsplatsen
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.

Övrig information
Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 11 juli.

Välkommen med din ansökan!Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Administratör på deltid till Fastighetsägarna MittNord

Administrativ assistent
Läs mer Jun 7
Är du noggrann som person och trivs med administrativa arbetsuppgifter? Fastighetsägarna MittNord söker dig som har lätt att ta till dig information och som har god datorvana för att under ett par månader stötta upp deras team. Har du dessutom ett intresse för fastigheter är det bara en bonus! Låter det som någonting för dig? Ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Vi söker en administratör till Fastighetsägarna i Örebro som vill jobba med enklare administrativa uppgifter. Uppdraget sträcker sig över cirka två månader och kan komma att förlängas något vid behov, men det är ingenting som garanteras.

Fastighetsägarna är en branschorganisation som arbetar för en hållbar och fungerande fastighetsmarknad. Företagets primära uppdrag är att förbättra villkoren för fastighetsföretagandet i landet, så att bostads- och lokalmarknaden kan utvecklas. Fastighetsägarna erbjuder spetskompetens inom bland annat juridik, förhandling, utbildning och egenkontroll. Tillsammans med deras medlemmar skapar de förutsättningar för tillväxt och rum för framtiden. Fastighetsägarna MittNord är ett Great Place to Work företag som även i år även tog sig in på Top25 listan bland medelstora företag.

Du erbjuds


* Chansen att visa framfötterna hos en attraktiv arbetsgivare där du bidrar till en hållbar fastighetsmarknad
* Ett flexibelt extrajobb vid sidan av studierna där du har möjlighet att själv välja dina arbetstider


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som administratör kommer du att:


* Lägga in egenskaper på lägenheter i företagets system
* Skriva ut förhandlingsordningar


Tjänsten passar dig som trivs med administrativa uppgifter. Du behöver vara införstådd med att arbetet bitvis kan vara monotont.

VI SÖKER DIG SOM
- Studerar minst 50 % på högskola eller universitet, registreringsintyg behöver kunna uppvisas
- Har intresse av administrativt arbete
- Har mycket goda kunskaper i svenska för att kunna läsa och tolka avtal
- Är en van användare av datorer och Office-paketet

#

Det är meriterande om du:


* Har erfarenhet och/eller utbildning samt intresse för fastighetsområdet


#

Som person är du:


* Noggrann
* Strukturerad
* Ansvarstagande
* Självgående


Övrig information


* Start: v. 32 alt. enligt överenskommelse
* Omfattning: Minst halvtid, mer är önskvärt om möjligt. Flexibla dagar och arbetstider under kontorstid, där du ges möjlighet förlägga dina timmar själv enligt önskemål
* Placering: Örebro


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer här om hur Fastighetsägarna arbetar för en hållbar och fungerande fastighetsmarknad!

Ansök nu

Sommarjobb som Administratör!

Administrativ assistent
Läs mer Jun 4
Nu finns chansen för dig som fortfarande söker sommarjobb! KGA Logistik söker en ny kollega i rollen som administratör. I rollen kommer du att avlasta lagrets driftledare med administrativa arbetsuppgifter under sommaren. Är du student finns det även möjlighet att få fortsätta på deltid under studietiden. Det här är en roll perfekt för dig som tycker om att jobba koordinerande och i nära samarbete med kollegor. Vi arbetar med löpnade urval, så skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
KGA Logistik är en av de största distributörerna av alkoholprodukter i Sverige. På det 28 000 kvm stora lagret i Örebro arbetar omkring 100 framtida kollegor till dig. Däribland lagermedarbetarna, team leaders och driftledarna som dagligen sköter lagrets arbetsflöden med allt från inleverans, hantering och till sist utleverans.

Som administratör kommer du att jobba tätt tillsammans med lagrets driftledare. Du kommer att avlasta driftledarna med administrativa uppgifter som avser personaladministration, tidsrapporteringar och kontrakt. Du förväntas jobba över sommaren, med start omgående fram tills slutet på augusti. Är du student finns det även möjlighet att få fortsätta i rollen på deltid under terminerna om behov finns!

Du erbjuds


* En administrativ roll med varierande arbetsuppgifter
* Ett nära samarbete med lagrets driftledare och en insyn i deras arbete
* En möjlighet att bygga på meriterande arbetslivserfarenhet vid sidan av dina studier om du är student


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Din roll hos KGA kommer att vara varierande men viktig för lagrets dagliga drift. Du kommer till sörsta del att arbeta självständigt, men i täta dialoger och samarbeten med lagrets driftledare och team leaders. Exempelvis kommer du att:


* Hantera tidsavvikelser
* Organisera dokument
* Sköta personaladministration
* Hjälpa till med schemaläggning


VI SÖKER DIG SOM
- Ser dig i en administrativ roll
- Har god datorvana
- Har mycket goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift

Det är meriterande om du:


* Har erfarenhet från administrativa arbetsuppgifter


Som person är du:


* Strukturerad
* Initiativtagande
* Självgående


#

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid över sommaren, med möjlighet till deltidsarbete under terminerna om du är student
* Placering: Örebro
* Arbetstider: Kontorstider


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Sökes pensionärer för deltidstjänst som bildgranskare i Örebro

Administrativ assistent
Läs mer Jan 21
Är du pensionär och är ute efter ett deltidsarbete? Just nu söker vi dig som vill arbeta som bildgranskare på en myndighet i Örebro.

Om uppdraget
Uppdraget är på deltid och utförs vardagar mellan 08.00-12.00 samt 12:30-16:30. Det vill säga 4:a timmarspass, detta på grund av kvalitets-, resultat och arbetsmiljöskäl. Uppdraget är ambulerande på deltid och under 6 månader eller längre.

Dina arbetsuppgifter
Som bildgranskare kommer du att arbeta på myndighetens kundtjänstavdelning och ansvara för granskning av kamerabilder i ett datasystem. Bilderna du granskar ligger sedan till grund för skattebeslut. I rollen kommer du att arbeta i ett team bestående av flera kollegor men man arbetar individuellt och ansvarar själv för att ens egna uppgifter blir väl genomförda.

Dina kvalifikationer

- Fullständig gymnasieexamen eller motsvarande

- Inneha en god datavana.

- Kunna uttrycka dig väl på såväl svenska i både tal och skrift.

- Vara tillgänglig för minst tre schemalagda arbetspass i veckan.

- Det är meriterande om du har erfarenhet från kundtjänstarbete eller liknande uppdrag sedan tidigare.

- Du behöver kunna medverka på endagsutbildning innan start.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vikarie@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-122 00 450

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Pensionärer som vill arbeta deltid - Sök tjänst som bildgranskare i Örebro!

Administrativ assistent
Läs mer Feb 3
Är du pensionär och är ute efter ett deltidsarbete? Just nu söker vi dig som vill arbeta som bildgranskare på en myndighet i Örebro.

Om uppdraget
Uppdraget är på deltid och utförs vardagar mellan 08.00-12.00 samt 12:30-16:30. Det vill säga 4:a timmarspass, detta på grund av kvalitets-, resultat och arbetsmiljöskäl. Uppdraget är på deltid och under 6 månader eller längre.

Dina arbetsuppgifter
Som bildgranskare kommer du att arbeta på myndighetens kundtjänstavdelning och ansvara för granskning av kamerabilder i ett datasystem. Bilderna du granskar ligger sedan till grund för skattebeslut. I rollen kommer du att arbeta i ett team bestående av flera kollegor men man arbetar individuellt och ansvarar själv för att ens egna uppgifter blir väl genomförda.

Dina kvalifikationer

- Fullständig gymnasieexamen eller motsvarande

- Inneha en god datavana.

- Kunna uttrycka dig väl på såväl svenska i både tal och skrift.

- Vara tillgänglig för minst tre schemalagda arbetspass i veckan.

- Det är meriterande om du har erfarenhet från kundtjänstarbete eller liknande uppdrag sedan tidigare.

- Du behöver kunna medverka på endagsutbildning innan start.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vikarie@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-122 00 450

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Nu söker vi pensionärer till ett extrajobb i Örebro

Administrativ assistent
Läs mer Jan 17
Är du pensionär och är ute efter ett deltidsarbete? Just nu söker vi dig som vill arbeta som bildgranskare på en myndighet i Örebro.

Om uppdraget
Uppdraget är på deltid och utförs vardagar mellan 08.00-12.00 samt 12:30-16:30. Det vill säga 4:a timmarspass, detta på grund av kvalitets-, resultat och arbetsmiljöskäl. Uppdraget är ambulerande på deltid och under 6 månader eller längre.

Dina arbetsuppgifter
Som bildgranskare kommer du att arbeta på myndighetens kundtjänstavdelning och ansvara för granskning av kamerabilder i ett datasystem. Bilderna du granskar ligger sedan till grund för skattebeslut. I rollen kommer du att arbeta i ett team bestående av flera kollegor men man arbetar individuellt och ansvarar själv för att ens egna uppgifter blir väl genomförda.

Dina kvalifikationer

- Fullständig gymnasieexamen eller motsvarande

- Inneha en god datavana.

- Kunna uttrycka dig väl på såväl svenska i både tal och skrift.

- Vara tillgänglig för minst tre schemalagda arbetspass i veckan.

- Det är meriterande om du har erfarenhet från kundtjänstarbete eller liknande uppdrag sedan tidigare.

- Du behöver kunna medverka på endagsutbildning innan start.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vikarie@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-122 00 450

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Pensionärer som vill arbete deltid som bildgranskare i Örebro, Se hit

Administrativ assistent
Läs mer Jan 26
Är du pensionär och är ute efter ett deltidsarbete? Just nu söker vi dig som vill arbeta som bildgranskare på en myndighet i Örebro.

Om uppdraget
Uppdraget är på deltid och utförs vardagar mellan 08.00-12.00 samt 12:30-16:30. Det vill säga 4:a timmarspass, detta på grund av kvalitets-, resultat och arbetsmiljöskäl. Uppdraget är ambulerande på deltid och under 6 månader eller längre.

Dina arbetsuppgifter
Som bildgranskare kommer du att arbeta på myndighetens kundtjänstavdelning och ansvara för granskning av kamerabilder i ett datasystem. Bilderna du granskar ligger sedan till grund för skattebeslut. I rollen kommer du att arbeta i ett team bestående av flera kollegor men man arbetar individuellt och ansvarar själv för att ens egna uppgifter blir väl genomförda.

Dina kvalifikationer

- Fullständig gymnasieexamen eller motsvarande

- Inneha en god datavana.

- Kunna uttrycka dig väl på såväl svenska i både tal och skrift.

- Vara tillgänglig för minst tre schemalagda arbetspass i veckan.

- Det är meriterande om du har erfarenhet från kundtjänstarbete eller liknande uppdrag sedan tidigare.

- Du behöver kunna medverka på endagsutbildning innan start.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vikarie@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-122 00 450

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Administratör till Örebro!

Administrativ assistent
Läs mer Maj 27
Information om tjänsten
Professionals Nord söker för kunds räkning en administratör till ett stort företag inom telekombranschen. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos kunden. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

I rollen som administratör kommer du att arbeta med administrativa arbetsuppgifter så som:

• Materialbeställning
• Resursplanering
• Skapa och uppdatera dokument
• Klarrapportera utförda uppgifter
• Boka leveranser

Till tjänsten söker dig som har ett stort driv och förmågan att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra. Du förväntas att driva dina arbetsuppgifter självständigt samtidigt som du i vissa fall arbetar nära med projektledare och tekniker. För att passa in i rollen är det viktigt att du är noggrann och har god datavana sedan tidigare då du kommer att arbeta i flera olika system. Då företaget är verksamma inom teknik-området ser vi kunskap och förståelse för teknik som ett stort plus.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se. Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Krav:

• Mycket god datorvana och van användare av MS Office och har lätt för att snabbt sätta dig in i nya system
• Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
• B-körkort

Kunskaper inom konstruktion och konstruktionsprogram är meriterande.

För tjänsten krävs ett godkänt utdrag ur belastningsregistret då företaget i många fall arbetar med utrustning och kunder som är en del av samhällets kritiska funktioner.

START: Omgående, eller när kan du?
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se.

Ansök nu

Administratör till E.ON i Örebro

Administrativ assistent
Läs mer Maj 20
Är du serviceinriktad och drivs av att bygga upp affärsmässiga relationer? Trivs du dessutom med administration och har ett tekniskt intresse? Läs vidare, det här kan vara något för dig! Här får du chansen att få in foten hos en stor och attraktiv arbetsgivare. Hos E.ON erbjuder vi dig möjligheten att driva projekt och tackla utmanande arbetsuppgifter. Vänta inte med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en teknisk administratör till E.ONs avdelning Tillstånd & Rättigheter i Örebro. Som administratör kommer du att arbeta i en bred roll med stor variation i dina arbetsuppgifter. Teamet består av ca 30 kollegor är som är geografiskt utspridda från Malmö i söder till Sundsvall i norr. De jobbar tillsammans inom avdelningen - men även i projektteam tillsammans med bland annat projektörer, projektbeställare och entreprenörer för att komma framåt i olika projekt. I Örebro kommer ni att vara totalt fyra kollegor som arbetar tillsammans. I teamet finns en stark teamanda och kulturen präglas av positiva, engagerade, ansvarstagande och hjälpsamma medarbetare.

Avdelningen Tillstånd & Rättigheter har som huvuduppgift att inom E.ON-koncernen hantera olika tillståndsprocesser kopplade till byggnation och förvaltning av bolagens anläggningar.

#

Du erbjuds


* En administrativ roll med utmanande uppgifter som får dig att växa
* En roll i ett stort bolag med många utvecklingsmöjligheter
* Ett team med härlig känsla och stort engagemang som hjälper varandra
* En välplanerad introduktion för att sätta dig in i arbetsuppgifterna på rätt sätt


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som teknisk administratör kommer du bland annat att:


* Jobba med avtalshantering, utbetalningar, arkivering och övriga administrativa uppgifter
* Stötta och underlätta för handläggare i projekt med marktillträdes- och tillståndsfrågor
* Arbeta med hantering och rådgivning av ärenden kopplade till ditt kompetensområde
* Utreda och kartlägga servitutsrättigheter för företagets anläggningar


Tjänsten passar dig som vill arbeta administrativt och få chansen att visa framfötterna hos en attraktiv arbetsgivare.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad gymnasial utbildning
- Har intresse av och arbetslivserfarenhet inom administrativt arbete
- Har mycket goda kunskaper i svenska för att kunna läsa och tolka avtal
- Är en van användare av datorer och Office-paketet

Det är meriterande om du har:


* Erfarenhet och/eller utbildning inom det fastighetsrättsligaområdet
* Erfarenhet av administrativt arbete kopplat till energi, kund, avtalshantering eller liknande
* Tidigare erfarenhet av affärssystemet SAP
* Tidigare erfarenhet av någon form av kartprogram eller GIS


Vid meriterande erfarenhet ser vi att detta framgår tydligt i ditt CV.

Som person är du:


* Noggrann
* Strukturerad
* Serviceinriktad
* Kommunikativ


Vi ser dessutom att du gärna är nyfiken på att lära dig nytt, är ödmjuk och ansvarstagande i din arbetsroll. Du har en förmåga att skapa effektiva och förtroendeingivna relationer med såväl kollegor som andra kontaktpersoner både internt och externt.

#

Övrig information


* Start: Omgående/enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Örebro


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
E.ON är energibolaget som driver omställningen till förnybar energi och ett elektrifierat samhälle. Vi pratar inte bara om visioner för framtiden, utan tar ansvar genom att agera här och nu. För människor och för klimatet.

Ansök nu

Administratör till gymnasieantagningen, Barn och utbildning

Administrativ assistent
Läs mer Jun 7
Vill du bidra till en god service för örebroarna samtidigt som du har ett stimulerande, utmanande och utvecklande jobb? Var med och gör skillnad! Örebro kommun är en av Sveriges största arbetsgivare med 12 000 anställda. Vår ambition är att förenkla, förnya och förbättra inom alla våra verksamhetsområden. Det innebär utmaningar men också att du får möjlighet att utvecklas i din profession.

Om tjänsten
Du kommer att ingå i en grupp om fyra personer som självständigt och i grupp arbetar med att hantera gymnasieantagning för hela länet både gällande kommunala samt fristående gymnasieskolor/gymnasiesärskolor. Arbetet är i huvudsak administrativt men bygger också på god kommunikation via tal och skrift, och service till våra sökande, vårdnadshavare samt huvudmän. Antagningen till gymnasieskolor utgår ifrån gällande lagstiftning som ligger till grund för vårt arbete. Vi arbetar i olika IT-system och antagningen sker digitalt. Verksamheten växer och förändras vilket innebär att vi även behöver resursförstärka i olika enheter under olika tidpunkter sett över året. Detta innebär ett varierande och givande uppdrag för dig som administratör. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• självständigt och i samarbete med gruppen administrera årlig gymnasieantagning
• kontakt med sökande, vårdnadshavare, huvudmän och övriga samarbetspartners
• information till medborgare och samverkan med huvudmän
• ta fram statistik
• utvärdera antagningsprocessen och förbättring av rutiner och arbetssätt
• producera informativa texter
• övrig administration som ingår i antagningsprocessen och inom arbetsområdet

Kompetenskrav

• adekvat gymnasieutbildning med inriktning inom administration/kommunikation alt YH-utbildning inom administration eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer likvärdig
• erfarenhet av att ha arbetat som administratör
• goda datorkunskaper och van användare av Officepaketet
• erfarenhet av att producera informativa texter

För att lyckas i rollen som administratör inom gymnasieantagningen ska du vara analytisk, flexibel och noggrann då det vi lägger in i antagningssystemet är avgörande för antagningen. Du föredrar att arbeta i team med ett gemensamt ansvarstagande samtidigt som du självständigt driver arbetet framåt. Du är pedagogisk och har en god kommunikativ förmåga som gör att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi ser gärna att du tar initiativ till, planerar och sätter igång aktiviteter samt arbetar för att uppnå ett gott resultat utifrån verksamhetens uppdrag och mål. Vi ser även att du är serviceinriktad och alltid eftersträvar ett fint bemötande i dina kontakter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande

• erfarenhet från skolområdet eller kännedom om svenska skolsystemet
• erfarenhet av antagning/handläggning
• erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen
Myndighetsverksamheten är en del av Kommunstyrelseförvaltningen vars uppdrag är att följa upp och utveckla kommunen samt erbjuda ett effektivt stöd till alla nämnder och verksamheter. Myndighetsverksamheten SOU (skola, omsorg och uppföljning) är cirka 150 medarbetare som jobbar med myndighetsutövning, debitering, tillsyn och uppföljning. Vi jobbar för att rättssäkra processer som rör myndighetsutövning och uppföljning. Våra värdeord är rättssäkerhet, likvärdighet, service och samverkan.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.

Övrig information
Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 14 juni.

Välkommen med din ansökan!Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Administrativ samordnare till Lokalförsörjningsavdelning

Administrativ assistent
Läs mer Maj 23
Vill du vara med att utveckla vår nya lokalförsörjningsavdelning? Vår målsättning är att ligga i nationell framkant i att tillhandahålla ändamålsenliga och kostnadseffektiva lokaler för kommunal verksamhet, alltid med medborgarna i fokus! Följ med på vår resa!

Om tjänsten
I samband med en pågående organisationsöversyn i Örebro kommun pågår ett utvecklingsarbete inom verksamheten lokalförsörjning. Örebro är en kommun i stark tillväxt och en väl fungerande, effektiv och ekonomiskt hållbar lokalförsörjning är central.
Lokalförsörjningsavdelningen är en utveckling av verksamheter och bildas formellt 1 juli i år. I den nya organisationen kommer du arbeta i staben tillsammans med en strateg och vara direkt underordnad Lokalförsörjningsdirektören. I ditt arbete kommer du bland annat stötta direktören tillika avdelningschefen, avdelningens två enhetschefer och de två respektive enheterna. Som administrativ samordnare blir du vårt kvalificerade administrativa stöd!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• ge ett kvalificerat administrativt stöd till chefen/verksamheten och samordnar de administrativa uppgifterna inom verksamhetsområdet 
• samordna interna beredringsforum
• leda och driva mindre uppdrag
• diarieföring
• ansvara för kommunikationen till och från verksamheten samt ha kontakter med externa intressenter och samarbetspartners
• arbeta och dokumentera i de verksamhetssystem som finns samt koordinera uppdrag och projekt, som exempelvis övergången till projektsystemet Antura
• bidra till digitaliseringsutvecklingen 

Kompetenskrav

• universitets- eller högskoleexamen om minst 180 hp inom exempelvis administration, ekonomi, offentlig förvaltning, samhällskunskap eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• tidigare erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete från en roll inom samhällsbyggnad, fastighetsområdet eller näringsliv
• mycket goda kunskaper inom office 365

Vi söker dig som trivs med att ansvara för administrativa uppgifter och har koll på helheten. För att trivas i rollen bör du vara inkännande och flexibel med ett gott bemötande. Du är noggrann och ser lösningar före hinder. Du tar ett stort ansvar för din uppgift och har förmågan att prioritera, planera och organisera på ett effektivt sätt, utifrån befintliga och förändrade verksamhetsbehov. För att trivas i tjänsten har du god kommunikativ förmåga, är initiativtagande och bra på att samarbeta. Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med kollegor och övriga samarbetspartners, samt skriftligt dokumentera det som verksamheten kräver. Som person har du har en god datorvana och är van att arbeta i olika digitala system, samt god kunskap om olika digitala arbetssätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande

• erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation
• erfarenhet och kunskap om lokalförsörjning/fastigheter
• erfarenhet och kunskap om diarieföring

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 1 augusti eller enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

 

Övrig information
Intervjuer kommer i första hand ske fysiskt på plats, men de kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Tjänsten tillsätts utifrån att erforderliga beslut fattas!

Ansökan
Sista ansökningsdag är 6 juni.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Samordnare/planerare sökes till A-omsorg till Göteborg Centrum

Administrativ assistent
Läs mer Maj 3
Vem är det vi söker?


• Du har erfarenhet av självständigt arbete som planerare/kundansvarig eller erfarenhet av liknande administrativ/samordnar roll inom verksamhetsområdet.
• Kunskap inom verksamhetssystemen Treserva och Phoniro men framförallt schemaläggnings-program
• Du har goda datorkunskaper i Officepaketet samt inom olika IT-system.
• Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper att agera, planera samt koordinera.
• Som samordnare är det viktigt att vara flexibel, trygg i sig själv, se möjligheter, ha många ärenden i gång och kunna fatta beslut.


Vad innebär rollen som samordnare i hemtjänsten?
Du kommer därför bli "spindeln i nätet" inom vår hemtjänst, ansvara för schemaläggning och bemanning på kort - och långsikt samt kundkontakter. I din roll som samordnare har du både interna och externa kontakter såsom, biståndshandläggare, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, anhöriga, läkare samt andra myndigheter. Du kommer behöva följa upp insatserna och beställningen med omsorgstagarens kontaktperson. Därigenom se till så att beställningen överenskommer med behovet och omsorgstagarens mål och sålunda kontakta bistånd hos kommunen. Planeringen görs enligt kundernas önskemål och personalens förutsättningar.
Vidare arbetar du nära enhetschefen och biträdande enhetschefen med vilka du har regelbunden kontakt för exempelvis redovisning av utförda timmar samt personalens arbetstid varje vecka.
Hemtjänsten är en verksamhet som snabbt förändras med nya och ändrade beslut inom Sol och HSL dagligen samt att kunna tillgodose våra omsorgstagares önskemål om olika aktiviteter med kort varsel. Vidare tar du ansvar för verksamheten ur ett helhetsperspektiv vilket innebär att du ombesörjer de behov som uppstår samt följer den ständiga utveckling som verksamheten kräver att genomgå. På så sätt erbjuder vi dig stora möjligheter till att påverka dina arbetsuppgifter, vara kreativ samt komma med egna förslag och idéer och implementera de lösningar som du finner passar för arbetssituationen i fråga.


Vad kommer du mer specifikt att arbeta med?
• Planera insatser enligt Socialtjänstlagen.
• Ha ansvar för den dagliga planeringen av hemtjänsten.
• Planera och fördela ut uppdrag från kommunens biståndshandläggare och hälso- och sjukvårdsinsatser från hemsjukvården.
• Upprätta genomförandeplaner i samråd med brukaren samt kontaktpersonen.
• Säkerställa dokumentationsskyldigheten enligt socialtjänstlagen.
• Göra hembesök hos våra nya kunder samt vid förändringar.
• Handleda personal, rapportera och stödja medarbetare i självservice.
• Ha löpande kontakt med vårdcentraler och biståndshandläggare.
• Arbetsleda vid gruppmöten och andra möten.
• Samarbeta med enhetschef i semesterplanering, ledigheter osv.
• Korttidsrekrytera inom hemtjänsten samt hantera schemaläggning.
• Vara en länk gällande kontakter med biståndshandläggare, hemsjukvård, personal, brukare och anhöriga samt mellan medarbetare och enhetschef.
• Vara delaktig i att ta fram statistik, uppföljningar och verksamhetsrapporter.
• Övrigt ansvara för att arbete sker i enlighet med verksamhetens mål och vara delaktig i arbetet för ständiga förbättringar.
• Svara på frågor som uppstår i verksamheten och vara tillgänglig per telefon samt svara medarbetare.
Vi erbjuder en arbetsplats med högt tempo, trevliga arbetskamrater där humor är en viktig ingrediens.
Så, vilka är vi?
A-omsorg vänder sig till äldre- och funktionsnedsatta personer som bor på Göteborg och Mölndal kommun och behöver stöd och hjälp för att bo kvar i sin bostad. Det kan gälla omvårdnadsinsatser eller stöd- och servicetjänster i form av promenader, måltids- och städtjänster. Vi erbjuder omvårdnadsinsatser mellan 7:00-23:30. Alla våra insatser sker inom ramen för ett biståndsbeslut, vi lyssnar på kundens behov för att sedan uppfylla kraven som ställs på oss. Hos A-omsorg arbetar cirka 60 engagerade medarbetare och hemtjänsten har ca 100 kunder. Vi är en blandad personalgrupp utifrån kön, ålder och nationaliteter. Ledningsgruppen på enheten består av enhetschef, biträdande enhetschef, ekonomiansvarig, it ansvarig och samordnare.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Förrättningsassistent, Örebro

Administrativ assistent
Läs mer Maj 6
Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

Genom effektiv, rättssäker och kvalitativ fastighetsbildning skapar du som medarbetare på Lantmäteriet förutsättningar för en hållbar tillväxt i det svenska samhället. Det lägger grunden för ett tryggt fastighetsägande och bidrar till en stabil samhällsekonomi.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som förrättningsassistent är omväxlande och stimulerande där du arbetar teambaserat i nära samarbete med förrättningslantmätare, mätingenjörer med flera.

Du kommer att utföra vissa moment i förrättningshandläggningen såsom delgivning, protokollskrivande och utskick av handlingar. Arbetet innebär även sakägarkontakter, korrekturläsning, kontroll och beredning av rättigheter, enklare utredningar, digital arkivering samt övrigt administrativt arbete. Du kommer också att ansvara för kontorsgöromål samt service på kontoret.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieexamen från högskoleförberedande program alternativt yrkeshögskoleutbildning i för tjänsten relevant område. Du har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter. För tjänsten krävs god förmåga att kommunicera på svenska i såväl skrift som tal.

Det är meriterande med arbetslivserfarenhet inom det fastighetsrättsliga området, samhällsbyggnadsprocessen eller offentlig förvaltning

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som förrättningsassistent är det viktigt att du är strukturerad med god förmåga att effektivt prioritera ditt arbete. Du är van att ta eget ansvar, självständigt initiera dina arbetsuppgifter och uppnå resultat.

I tjänsten är det även viktigt att du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Då vi arbetar teambaserat är både god samarbets- och serviceförmåga mycket viktigt. Vidare så behöver du ha ett flexibelt förhållningssätt där du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar.

ÖVRIGT
På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. Genom att arbeta med jämställdhet och mångfald som självklara delar av verksamheten skapar vi en inkluderande kultur där olikheter är en av våra framgångsfaktorer. I vårt medarbetarskap ingår det att alla medarbetare agerar utifrån vår värdegrund: service, öppenhet och handlingskraft.

Hos oss har du möjlighet att utföra arbetsuppgifter till stor del på annan plats än kontoret. Det är verksamheten och gällande regelverk som styr. Vi kallar det den hybrida arbetsplatsen.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om tjänsten besvaras av de kontaktpersoner som anges i annonsen.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Ansök nu

Administratör till Riksgymnasiets kansli

Administrativ assistent
Läs mer Maj 17
Vill du bidra till en god service för örebroarna samtidigt som du har ett stimulerande, utmanande och utvecklande jobb? Var med och gör skillnad! Örebro kommun är en av Sveriges största arbetsgivare med 12 000 anställda. Vår ambition är att förenkla, förnya och förbättra inom alla våra verksamhetsområden. Det innebär utmaningar men också att du får möjlighet att utvecklas i din profession.

Om tjänsten

Du kommer självständigt och tillsammans med antagningens referensgrupp arbeta med antagningen till Riksgymnasiet och Riksgymnasiesärskolan Örebro. Antagningen omfattar prövning av behörighet till målgruppen och behörighet till program och sker på delegation av skolchefen. Arbetet är i huvudsak administrativt och bygger på god kommunikation och service till våra sökande, vårdnadshavare samt huvudmän. Antagningen till Riksgymnasiet och Riksgymnasiesärskolan utgår ifrån gällande lagstiftning som ligger till grund för arbetet. Du kommer att arbeta i olika IT-system och förväntas bidra till utveckling och digitalisering av antagningsprocessen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• självständigt och i samarbete med antagningens referensgrupp, på delegation av skolchef, administrera antagningen till Riksgymnasiet och Riksgymnasiesärskolan
• kontakt med sökande, vårdnadshavare, huvudmän och övriga samarbetspartners
• information till medborgare och samverkan med huvudmän
• ta fram statistik
• utvärdera antagningsprocessen och förbättra samt digitalisera rutiner och arbetssätt
• övrig administration som ingår i antagningsprocessen och inom arbetsområdet

Kompetenskrav

• adekvat gymnasieutbildning med inriktning inom administration/kommunikation alternativt YH-utbildning inom administration eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer likvärdig
• erfarenhet av administration
• goda datorkunskaper

För att lyckas i rollen som administratör vid antagningen inom Riksgymnasiet och Riksgymnasiesärskolan ska du vara analytisk, noggrann och har en problemlösande förmåga. Du är pedagogisk och har en god kommunikativ förmåga som gör att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi ser gärna att du tar initiativ till, planerar och sätter igång aktiviteter samt självständigt arbetar för att uppnå ett gott resultat utifrån verksamhetens uppdrag och mål. Vi ser även att du är serviceinriktad och alltid eftersträvar ett fint bemötande i dina kontakter. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande

• erfarenhet från skolområdet eller kännedom om svenska skolsystemet
• erfarenhet av antagning/handläggning
• erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: september, alternativt enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen
Förvaltningen för utbildning, försörjning och arbete ( FUFA) består av fyra områden: gymnasiet, vuxenutbildning, arbetsmarknad och försörjning. Inom ramen för gymnasiet finns Riksgymnasieverksamheten som är ett statligt uppdrag och omfattar gymnasieskola för döva, hörselskadade, dövblinda och gravt språkstörda elever samt gymnasiesärskola för döva och hörselskadade.

Läs mer om Riksgymnasiet på: orebro.se/riksgymnasiet

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.

Övrig information
Tjänsten är för närvarande placerad på Riksgymnasiets kansli, Västra Bangatan 7A, Örebro. På Riksgymnasiets kansli finns de funktioner samlade som inte arbetar direkt med den reguljära skolverksamheten. Med sådana funktioner avses viss administration/ekonomi, antagning, besökssamordning, teknik- och hjälpmedel samt boende och fritidsverksamhet. Tjänsteplaceringen kan komma att påverkas av Örebro kommuns nya nämnd- och tjänstemannaorganisation vilken införs den 1 januari 2023.

Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 29 maj.

Välkommen med din ansökan!Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Administratör till Örebro!

Administrativ assistent
Läs mer Maj 10
Information om tjänsten
Professionals Nord söker för kunds räkning en administratör till ett stort företag inom telekombranschen. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos kunden. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

I rollen som administratör kommer du att arbeta med administrativa arbetsuppgifter så som:

• Materialbeställning
• Resursplanering
• Skapa och uppdatera dokument
• Klarrapportera utförda uppgifter
• Boka leveranser

Till tjänsten söker dig som har ett stort driv och förmågan att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra. Du förväntas att driva dina arbetsuppgifter självständigt samtidigt som du i vissa fall arbetar nära med projektledare och tekniker. För att passa in i rollen är det viktigt att du är noggrann och har god datavana sedan tidigare då du kommer att arbeta i flera olika system. Då företaget är verksamma inom teknik-området ser vi kunskap och förståelse för teknik som ett stort plus.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se. Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Krav:

• Mycket god datorvana och van användare av MS Office och har lätt för att snabbt sätta dig in i nya system
• Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
• B-körkort

Kunskaper inom konstruktion och konstruktionsprogram är meriterande.

För tjänsten krävs ett godkänt utdrag ur belastningsregistret då företaget i många fall arbetar med utrustning och kunder som är en del av samhällets kritiska funktioner.

START: Omgående, eller när kan du?
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se.

Ansök nu

Digital administratör till Trainstation

Administrativ assistent
Läs mer Maj 11
Trainstation är ett center för digitalt skapande och livslångt lärande som jobbar för att alla människor oavsett bakgrund skall kunna drömma större, lära mer och utvecklas snabbare med hjälp av digitala och globala möjligheter. Verksamheten växer och behöver kompletteras med en driven administratör som hjälper till med inköp av digitala och tekniska verktyg, redovisning, ansökningar, schemaläggning m.m. – ett tekniskt intresse är nödvändigt.

Om tjänsten

Trainstation söker nu en digital administratör som kommer att ha i uppdrag att stötta verksamheten administrativt. Tjänsten innebär framförallt att du stöttar upp i den administration som krävs för att verksamheten ska kunna fortsätta att utvecklas. Du kommer att bli en del av teamet på Trainstation som driver frågorna om framtidens lärande framåt. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• hantera inköp
• redovisning
• schemaläggning
• fakturering
• hantera leveranser
• ansöka om medel
• övrig administration.

Kompetenskrav

• gymnasieutbildning med inriktning administration eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• erfarenhet av administrativa uppgifter.

Vi söker dig som är trygg och stabil. Du är bra på att arbeta med andra och har egenskaperna att kunna lyssna och kommunicera på ett konstruktivt sätt. Vidare har du förmåga att planera och organisera ditt arbete. Du har förmåga att hålla uppsatta tidsramar. Som administratör är du uppmärksam och tillmötesgående, har intresse, vilja och strävan efter att leverera lösningar. Du tar ansvar för uppgifterna och driver själv processerna vidare. Vidare är du lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande

• erfarenhet av administrativa uppgifter i offentlig verksamhet
• erfarenhet av schemaläggning
• erfarenhet av fakturering
• erfarenhet av inköp
• erfarenhet av redovisning
• B-körkort, manuellt växlad bil.

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen
Trainstation är ett center för digitalt skapande och livslångt lärande som jobbar för att alla människor oavsett bakgrund skall kunna drömma större, lära mer och utvecklas snabbare med hjälp av digitala och globala möjligheter. Verksamheten består av flera delar som är riktade mot olika målgrupper. Bland annat jobbar vi med grupper av barn och ungdomar som har svårt i skolan, vuxna som står långt från arbetsmarknaden och personer med diagnoser eller andra utmaningar. Vi har även öppen verksamhet där barn, ungdomar och vuxna får komma och skapa fritt genom ett eget lärande som bygger på varje besökares egna intressen. Utöver detta jobbar vi med fortbildning av Örebro Kommuns personal och labbar med hur vår pedagogiska modell och den digitala verktygslådan kan förändra förutsättningarna för olika yrkesgrupper och framförallt dem de möter i sina yrken.

Du kan läsa mer om vår verksamhet på: www.trainstation.se

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.

Övrig information
Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

För att arbeta inom våra verksamheter med barn och ungdomar är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 25 maj.

Välkommen med din ansökan!Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Studerande orderadministratör till Elektroskandia

Administrativ assistent
Läs mer Apr 22
Inledning:
Vill du säkra sommarjobbet med möjlighet att arbeta deltid under terminerna i kombination med dina studier? Hos vår kund får du nu chansen att arbeta i en administrativ roll och bli en del av ett härligt team som arbetar för att ge förstklassig service. Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
Elektroskandia verkar inom logistikbranschen och behöver nu förstärkning. Professionals nord söker därför för Elektroskandias räkning två orderadministratörer på heltid under sommaren, från vecka 24 till vecka 33. Därefter finns möjlighet att arbeta deltid under terminerna i kombination med studierna förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet. Du kommer att arbeta måndag-fredag enligt kontorstider.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Elektroskandia. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Elektroskandias önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter
Du blir en del av en erfaren arbetsgrupp om 7 personer som arbetar inom kundtjänst. Tillsammans med teamet ansvarar du för att prioritera och hantera inkomna ärenden via en orderbox. Rollen innebär att du främst kommer att arbeta backoffice genom att administrera ärenden och ordrar från kunder, leverantörer och även intern personal.

För att komma in i arbetet på bästa sätt kommer du få en introduktion på plats. Du välkomnas till en arbetsplats med högt i tak och till en sammansvetsad arbetsgrupp som gärna hittar på roliga aktiviteter tillsammans.

Vi söker dig som:
studerar på eftergymnasial nivå och som kan arbeta heltid under vecka 24 till vecka 33. Du har god datorvana samt talar och skriver på svenska och engelska.
Det är meriterande om du tidigare arbetat administrativt eller inom kundtjänst.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Elektroskandia. Vi ser att du trivs med att arbeta med datorn som främsta arbetsredskap. Du är noggrann och strukturerad, då det är viktigt att saker blir rätt och inget lämnas åt slumpen. Du är en lagspelare av rang och har god samarbetsförmåga då du dagligen arbetar i nära samarbete med dina kollegor.

START: 13 juni, vecka 24
OMFATTNING: Heltid under vecka 24-33, därefter deltid under terminerna
STAD: Örebro, Lindvallsgatan 1
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Ansök nu

Administratör inom export/import på deltid

Administrativ assistent
Läs mer Mar 30
Tjänstebeskrivning & erbjudande
PerformIQ har möjligheten att erbjuda en administrativ tjänst på deltid till dig som har administrativ erfarenhet från tidigare. Du har chansen att med ditt engagemang och initiativ bredda dina kunskaper och vara en viktig del av ett härligt team. Timmarna är belagda på kvällstid, från 17.00-21.30 måndagar-fredagar varannan vecka. Vi letar efter dig som är strukturerad och ansvarstagande i dina arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med framför allt export hos ett globalt företag. Detta är en perfekt möjlighet för dig som studerar eller har ett annat deltidsjobb och vill få in extra timmar.

Personprofil
För att passa i denna administrativa roll behöver du inga tidigare erfarenheter från fakturahantering, tullhantering eller export/import. Men det är viktigt att du är stresstålig och van vid att ta dig an nya arbetsuppgifter. Du är en person som kan ta stort ansvar, är noggrann samt har en hög servicekänsla. Du kommer framför allt arbeta med tullhantering. Du kommer arbeta självständigt, men i ett tajt team.
Du har goda datakunskaper och är en van användare av Office-paketet. Tjänsten passar dig som vill utvecklas och få ta stort ansvar inom administration och få möjligheten att arbeta varje vardag, med ett arbete där du behöver prioritera mycket på egen hand och jobba stundtals i högt arbetstempo.

Vidare har du även:
• B-körkort och tillgång till bil
• Goda kunskaper i svenska och engelska
• En annan huvudsaklig sysselsättning i form av exempelvis studier eller annat jobb

Övrigt
Tillträde: Omgående
Omfattning: Deltid
Arbetstid: Kvällstid 17-21:30 måndagar-fredagar varannan vecka, extra arbetstimmar kan uppstå vid behov
Ort: Örebro

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Aktivitetssamordnare

Administrativ assistent
Läs mer Apr 28
Örebro universitet söker en aktivitetssamordnare till Linje 14

Söker du ett meningsfullt uppdrag där du kan påverka och skapa en bättre framtid för ungdomar? Är du kommunikativ och gillar att leda och samordna? Då är detta ett uppdrag för dig. Vi söker nu en person som vill göra skillnad för barn och ungdomar samt bidra till att utveckla Linje 14.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå som medarbetare i enheten studentrelationer, som ingår i avdelningen Kommunikation och samverkan. Arbetet kretsar kring att motivera och inspirera barn och unga till högre studier. Som aktivitetssamordnare är dina huvuduppgifter att planera och genomföra aktiviteter riktade till elever i grundskolan. Exempel på aktiveter är studiestöd, workshops och studiebesök.

Det är en operativ roll och stor del av din arbetstid kommer vara förlagd ute på våra samarbetsskolor tillsammans med studentambassadörer.

Du samordnar också arbetet med att rekrytera, utbilda och schemalägga våra studentambassadörer och fungerar även som arbetsledare för dessa. Det finns goda möjligheter till att påverka arbetssätt, skapa nya aktiviteter och utveckla befintliga aktiviteter. Du har en flexibel roll och arbetsuppgifterna kan variera.

Kvalifikationer
Vi söker en person som är initiativrik, driven, social och strukturerad. En viktig egenskap är att kunna inspirera och engagera andra människor och du skall känna dig bekväm med att stå inför publik. Du ska nyligen ha tagit din examen eller vara registrerad student med avklarade studier om minst 60 högskolepoäng. Det är meriterande att ha ett kontaktnät bland universitetets studenter och erfarenhet av att arbeta med ungdomar. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi förutsätter att du är flexibel, öppen för utveckling och förändring samt tar ansvar för din egen arbetsinsats och kvalitet. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, din förmåga att arbeta självständigt likväl som att du har god samarbetsförmåga. Du kommunicerar med människor på ett förtroendeingivande och professionellt sätt i varje kontakt. 

Övrigt meriterande


• Tidigare engagemang som studentambassadör
• Erfarenhet av arbete inom grund-och/eller gymnasieskola
• Erfarenhet av att leda projekt
• Erfarenhet av att leda workshops och föreläsningar
• Förståelse för vilka faktorer som påverkar övergången till högre studier
• B-körkort

Information
Anställningen är en tidsbegränsad anställning på 12 månader med möjlighet till förlängning. Startdatum för anställningen är snarast eller i augusti 2022. Individuell lönesättning tillämpas. Vi kommer löpande att kalla de som är mest intressanta till intervjuer.

För mer information är du välkommen att ta kontakt med enhetschef Evelina Carey, 019-30 33 06 evelina.carey@oru.se

Ansökan
Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök" (observera att denna funktion inte fungerar i mobil eller surfplattor).
En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:


• Personligt brev
• CV
• Kopior av relevanta betyg/intyg

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2022-05-20. Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Ansök nu

Vågoperatör till Fortum

Administrativ assistent
Läs mer Apr 20
Som vågoperatör träffar du otaligt många människor varje dag och är en viktig funktion för anläggningens huvudsyfte som är avfallshantering - utan att ens lämna kontoret! Hur går det ihop tänker du? Läs mer nedan och välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Vi söker en person till rollen som vågoperatör på Fortums anläggning utanför Kumla. Som vågoperatör är du chaufförens första viktiga kontakt vid ankomst. Din uppgift är att ta emot ankommande avfall samt se till att det kontrolleras, vägs och hänvisas rätt in på området. Du och en kollega bemannar vågstationen tillsammans och delar upp arbetet mellan er. Tjänsten kommer inledas som ett semestervikariat där din kollega är bortrest under juni månad.

Arbetet i juni sker självständigt och du sitter fysiskt ensam vid din station. Detta ställer höga krav på din förmåga att ta ansvar och det är viktigt för hela områdets säkerhet att du är noggrann och detaljstyrd. Det gäller också att vara kravställande och kunna neka chaufförer som inte har giltig bokning eller tillstånd att vara på området.

Du arbetar framför allt i Fortums interna system Navision när du kontrollerar bokningar och följer upp dem. Du använder också Outlook och Teams. När du arbetar på egen hand har du vid behov kontakt med maskinförare på området via radio.

Din introduktion startar enligt överenskommelse, men som senast i början på maj. Din kollega ansvarar för din introduktion och efter juni månad kommer ni dela upp arbetsuppgifterna mellan er och även stötta övriga anläggningen med andra administrativa uppgifter.

Du erbjuds


* Ett jobb där händelselösa timmar plötsligt kan bytas mot långa köer av transporter… Här gäller det att vara flexibel!
* En fot in på Fortum där det finns stora möjligheter till att bredda sin roll och testa på nya arbetsuppgifter


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Ta emot chaufförer och deras transportdokument
- Söka efter deras bokning i systemet och säkerställa att uppgifterna stämmer. När du hittar bokningen ser du också information om vart den ska och om det till exempel ska tas ut prov på bilen. Innan de lämnar dig ska godset vägas på någon av vågarna utanför din station
- När bilen är klar på området och ska lämna har det skapats ett lossningsdokument som du ansvarar för arkiveras

VI SÖKER DIG SOM
- Har en genomförd gymnasieutbildning
- Har en datavana och är bekväm med att använda datorn som främsta verktyg i arbetet
- Talar och skriver svenska och engelska obehindrat eftersom det krävs i kontakten med chaufförer

Det är meriterande om du...


* Har arbetat med administrativa arbetsuppgifter tidigare
* Har en utbildning inom administration eller annan inriktning som relaterar till Fortums verksamhetsområde


Som person är du:


* Noggrann
* Ansvarstagande
* Självgående


Övrig information


* Start: Maj
* Omfattning: Heltid, inledningsvis på sex månader men det finns stor chans att behovet är långsiktigt och att uppdraget förlängs
* Arbetstid: 7-16
* Placering: Fortums anläggning i Norrtorp, Kumla


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om hur det är att jobba på Fortum här!

Ansök nu

Administratör på deltid med möjlighet till heltid till sommaren sökes!

Administrativ assistent
Läs mer Mar 25
Gillar du att strukturera och administrera arbetsuppgifter och har du ett öga för noggrannhet? Nu får du chansen att arbeta som administratör på ett ledande byggföretag i Örebro. Vi erbjuder dig en deltidstjänst som du kan ha vid sidan av dina studier men under sommaren kan du få möjlighet att arbeta heltid. Passa på att söka tjänsten idag, urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Vår kund har en marknadsledande position inom bygg och vi söker dig som vill arbeta deltid som administratör. Avdelningen du kommer tillhöra är inom reparation och underhåll och dina arbetsuppgifter kommer vara inom det området. I ditt arbetsteam kommer du ha 3 kollegor och en chef. Du kommer att stötta dina kollegor med det administrativa såsom att föra in information om reparationer och underhåll som dina kollegor utfört. Du kommer att få en god introduktion till arbetet då kunden värdesätter introduktionen mycket.

Vi söker dig som kan arbeta deltid vid sidan av dina studier, ca 10h/v. Under sommaren 2022 kan du eventuellt erbjudas heltidsarbete i 6 veckor.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Mata över information från ett system till ett annat system
- Hjälpa till med redovisning av underhållsarbete
- Utföra FU-ronder
- Löpande återkoppling till närmaste chef
- Samla ihop information gällande utrustning och reparationer

VI SÖKER DIG SOM
- Har en annan sysselsättning på minst 50 %
- Har god datorvana
- Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande om du:


* Arbetat i systemet Novi


Som person är du:


* Noggrann
* Självgående
* Samarbetsvillig


Övrig information:


* Start: omgående
* Omfattning: deltid, ca 10h/v
* Placering: på plats på kontoret i Örebro


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs gärna mer om Strängbetong.

Ansök nu

Administratör till Adolfsbergsskolan F-6

Administrativ assistent
Läs mer Maj 10
Vi söker en administratör som är riktad mot grundskolan F-6. Här är du en viktig del av det administrativa stödet på skolan.

Om tjänsten

Till Adolfsbergsskolan söker vi nu en serviceinriktad administratör som självständigt kan arbeta med administrativa uppgifter kopplat till skolans verksamhet. Dina arbetsuppgifter består av dels de uppgifter som dyker upp och dels de återkommande löpande uppgifter och rutiner som finns dokumenterade i vårt årshjul. Som administratör på Adolfsbergsskolan är du en viktig person för både elever, personal och skolan i stort. Du blir ett viktigt stöd för skolledning och personal och ska samverka med övriga administratörer på skolan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• självständigt utföra administrativa arbetsuppgifter och ge administrativt stöd i verksamheten
• registrera och klassplacera elever
• administrera lärarbehörigheter i olika system
• sammanställa betyg och förbereda betygssättning
• samordna kontakter med interna och externa intressenter och samarbetspartners
• arbeta och dokumentera i de verksamhetssystem som finns

Kompetenskrav

• gymnasiekompetens, gärna med inriktning administration eller ekonomi
• tidigare erfarenhet av administrativt arbete, gärna inom grundskola

För att lyckas i arbetet och trivas i rollen söker vi dig som är analytisk, strukturerad och noggrann. Du är väl förtrogen med våra olika system, är serviceinriktad och har förmågan att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och kan prioritera. Som person är du lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer. Vidare tar du ansvar för din uppgift, strukturer själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare samtidigt som du har en god samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande

• erfarenhet av att arbeta i kommunens digitala system, främst Raindance, Adela, Medvind och Skola24
• eftergymnasial utbildning inom ekonomi, administration eller personal

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 70%

Tillträde: 1 juli

Antal tjänster:1 

Om arbetsplatsen
Adolfsbergsskolan är belägen i Adolfsberg och är en grund- och grundsärskola åk F-9 med ca 1000 elever. På skolan finns förutom ordinarie grundskole- och grundsärskoleverksamhet även kommungemensamma undervisningsgrupper för elever inom autismspektrumtillstånd och för elever med rörelsehinder, RH-grupp.

För mer information om Adolfsbergsskolan kan du besöka vår hemsida Adolfsbergsskolan (orebro.se)

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.

Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 17 maj.

Välkommen med din ansökan!Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Administratör till Adolfsbergsskolan 7-9

Administrativ assistent
Läs mer Maj 2
Vi söker en administratör som är riktad mot grundskolan 7-9. Här är du en viktig del av det administrativa stödet på skolan där tre administratörer finns.

Om tjänsten

Du arbetar mot årskurs 7-9 där du är ett administrativt stöd mot verksamheten och en viktig del i det löpande arbetet. Dina arbetsuppgifter består av dels de uppgifter som dyker upp och dels de återkommande löpande uppgifter och rutiner som finns dokumenterade i vårt årshjul.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• hjälpa rektor, personal, vårdnadshavare och elever i allehanda frågor som berör det vardagliga arbetet
• hantera fakturor och beställningar
• arbeta administrativt kring personalen, främst i Personec och Medvind
• arbeta i Adela och skola 24
• hantera post, både digital och fysisk
• vikarieanskaffning

Kompetenskrav

• gymnasiekompetens, gärna med inriktning administration eller ekonomi

För att passa som administratör hos oss är det viktigt att du är analytisk, strukturerad och självgående. Du är serviceinriktad och har förmågan att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och kan prioritera. Som person är du lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer. Du har en god samarbetsförmåga och är flexibel i ditt arbetssätt samtidigt som du har en god initiativförmåga. Vidare har du lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande

• erfarenhet av liknande arbete, gärna inom skola
• erfarenhet av att arbeta i kommunens digitala system, främst Raindance, Adela och Personec
• eftergymnasial utbildning inom ekonomi, administration eller personal

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 8 augusti

Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen
Adolfsbergsskolan är belägen i Adolfsberg och är en grund- och  grundsärskola åk F-9 med ca 1000 elever. På skolan finns förutom ordinarie grundskole- och grundsärskoleverksamhet även kommungemensamma undervisningsgrupper för elever inom autismspektrumtillstånd och för elever med rörelsehinder, RH-grupp.
För mer information om Adolfsbergsskolan kan du besöka vår hemsida Adolfsbergsskolan (orebro.se)

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.

Övrig information
Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 13 maj.

Välkommen med din ansökan!Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Administratör till Betongfabriken i Rånnesta

Administrativ assistent
Läs mer Apr 22
Vårt uppdrag

Betongfabriken söker nu en administratör. I rollen som administratör kommer du att arbeta med företagets administration med inslag av ekonomiarbete. Du kommer vara den som finns tillgänglig på kontoret, håller i många ärenden och har många kontakter. Är du sugen på en varierande roll och att ha roligt på jobbet? Ansök redan idag!


Arbetsuppgifter
I din roll som administratör kommer du stötta produktionschef och arbetsledare i diverse administrativa arbetsuppgifter som uppkommer i det dagliga produktionsarbetet.

Din profil
Vi söker dig som tycker om att arbeta administrativt. Det är av stor vikt att du är flexibel, stresstålig och noggrann. Du behöver dessutom vara strukturerad, serviceinriktad, ödmjuk och ha lätt för att skapa förtroende.
Du har erfarenhet av att arbeta administrativt och är van vid att använda dator och telefon i arbetet. För att fungera bra och trivas i rollen behöver du ha en utpräglad samarbetsförmåga och servicekänsla. Det innebär att du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Som person är du trygg i dig själv och ser positivt på att växla och prioritera arbetsuppgifter.


Övrig information
Tillträde: Omgående
Arbetstid: Flexibel, 50% måndag-fredag
Lön: fast lön
Omfattning: 50 %
Placering: Örebro

Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Välkommen med din ansökan!


Om kundföretaget
Betongfabriken i Rånnesta är en betongproducent med lång erfarenhet som tillverkar både skräddarsydda och mönsteranpassade betongprodukter till små och stora företag. De har stor erfarenhet av att producera bland annat sockelelement, balkongplattor, suggor, betongrör, spillplattor och hela hus. De använder sig både av ren standardbetong och även specialbetong för att anpassa sig utifrån olika tekniska krav. Den ökade prefabriceringsgraden inom bygg- och anläggningsindustrin är en av deras grundbultar. Betongfabriken är en certifierad betongelementfabrik som jobbar efter ett kvalitetssäkringsprogram som uppfyller Europastandard.

Om Nercia

Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Som anställd är du vår viktigaste resurs och du skall känna dig trygg i din anställning. Vi lägger stor vikt vid att skapa en god relation mellan medarbetare för att skapa en god stämning och arbetsklimat. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag, rabatter på träningsanläggningar, sociala aktiviteter, tillgång till kompetensutveckling och anställning på kollektivavtal.

Ansök nu

Kontorsservicemedarbetare till Länsförsäkringar Bergslagen

Administrativ assistent
Läs mer Apr 8
Här får du arbeta i en viktig och uppskattad roll för kontorets dagliga drift. Vi söker dig som har ett flexibelt schema i skolan och som vill arbeta efter värdeorden: tillgänglighet, engagemang och närhet! Hos Länsförsäkringar Bergslagen arbetar runt 130 av dina nya kollegor och här välkomnas du till en inkluderande och öppen kultur!

OM TJÄNSTEN
På Drottninggatan mitt i centrala Örebro sitter Länsförsäkringar Bergslagen i öppna kontorslandskap. Här kommer du som nyanställd lätt in i gänget och du blir snabbt mottagen av kollegor som vill välkomna dig. Du kommer arbeta på kontorets avdelning för kontorsservice, som ansvarar för att kontoret hålls flytande vad gäller exempelvis posthantering, material samt beställningar av exempelvis förtäring.

Du kommer få en viktig roll att hoppa in med kort varsel för att hjälpa till vid tillfällig frånvaro. Från start kommer du gå bredvid en kollega som kommer ge dig en introduktion till arbetsuppgifterna. Rollen som Kontorsservicemedarbetare är självständig, men du kommer kunna fråga om råd samt bolla saker med dina två kollegor inom kontorsservice på Västeråskontoret.

Länsförsäkringar Bergslagen är ett lokalt och kundägt försäkringsbolag och bank. Titta in filmen för att lära känna bolaget bättre och få en snabb inblick på kontoret i Örebro!Du erbjuds


* En fot in i bank -och försäkringsbranschen
* För rätt person med driv och vilja, eventuella möjligheter att på sikt göra karriär inom bolaget


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Rollen som kontorsservicemedarbetare är bred, här kommer exempel på arbetsuppgifter du kommer utföra:


* Posthantering
* Utföra beställningar av bland annat förtäring och blommor
* Inköp och tillhandahållande av kontorsmaterial
* Ansvara för att hålla rent i lunchrum, pentryn & konferensrum


VI SÖKER DIG SOM
- Är studerande på en eftergymnasial nivå om minst 50% och har minst 1,5 år kvar av studierna
- Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, detta då du kommer ha daglig kontakt med kollegor och externa personer genom både telefon och mail
- Har erfarenhet av att arbeta i officepaketet, exempelvis windows, word och excel.

Det är meriterande om du:


* Innehar B-körkort då det kan förekomma kortare bilsträckor för att exempelvis hämta matbeställningar eller rekommenderade brev


I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Som person är du


* Initiativtagande
* Serviceinriktad
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Omgående eller enligt överenskommelse
* Omfattning: Deltid vid behov + heltid ca 3,5 veckor i sommar (för en person).
* Placering: Drottninggatan 4, centralt i Örebro
* Vi kommer att behöva ett utdrag ur belastningsregistret om du blir aktuell för tjänsten
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Länsförsäkringar Bergslagens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om hur det är att arbeta på Länsförsäkringar Bergslagen här.

Ansök nu

Administratör till Kundservice Avfall

Administrativ assistent
Läs mer Apr 28
Är du serviceinriktad, intresserad av miljö-och avfallsfrågor och gillar att hjälpa till att lösa olika problem? Då är du välkommen att söka till oss på Kundservice Avfall! Vi söker nu administratörer som strukturerat, serviceinriktat med god administrativ och kommunikativ förmåga berikar vår verksamhet.

Om tjänsten
Du blir del av en enhet som består av 14 medarbetare, där en del jobbar i den operativa dialogen med kunder och medborgare. Övriga medarbetare jobbar med utredningar, uppdrag, projekt, etc. inom sitt respektive ansvarsområde. I ditt uppdrag kommer du samarbeta och dra nytta av gruppens olika kompetenser. Du kommer ha nära kollegor som har samma uppdrag som du. Tjänsten har inriktningen kundkontakt med medborgare via telefon och digitala kanaler. Som administratör hjälper du dessa kunder med olika avfallsrelaterade frågor. För att lyckas i tjänsten behöver du kunna hantera utmaningen i att nå kundnöjdhet i balans med uppdraget att följa lagstiftning, politisk inriktning och att uppnå miljönytta. Huvuddelen av kundkontakterna sker idag via telefon och mail, dock ser vi att användningen av e-tjänster kommer öka över tid.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• direkt kunddialog
• svara på medborgares frågor kring avfallshantering och tilläggstjänster
• registrering och hantering av kunduppgifter, avfallsabonnemang och ärenden som sker i våra verksamhetssystem
• utredningar och rådgivning kring lämpliga och praktiska lösningar och för fungerade avfallshämtning
• kontakt med entreprenörer
• lyfta utvecklingsbehov och delta i verksamhetens utveckling
• sammanställa och analysera enklare statistik

Kompetenskrav

• avslutad gymnasieutbildning med inriktning ekonomi/administration eller teknik, alt YH-utbildning eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer relevant
• erfarenhet av arbete med kundtjänst/supportarbete
• kunskap och erfarenhet av att arbeta i Officepaketet

Som administratör hos oss ser vi att du är trygg, stabil, kan se relationer i sitt rätta perspektiv och kan skilja på det personliga och professionella. Du arbetar också bra med andra människor och kan kommunicera på ett tydligt sätt. Du tar ansvar för din uppgift och strukturerar själv ditt angreppsätt. Du planerar, organiserar och prioriterar också ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Du är också uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har ett intresse och en vilja att hjälpa andra. Rollen kräver god förmåga att kommunicera i det svenska språket i både tal och skrift för att kunna kommunicera med både externa och interna parter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

• relevant högskoleexamen för verksamhetsområdet
• erfarenhet av arbete inom avfallsverksamhet, återvinningsindustri eller liknande
• B-körkort för manuellt växlad bil
• erfarenhet från arbete i verksamhetssystemet Future

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning och vikariat

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse samt snarast enligt överenskommelse t.o.m. september 2023

Antal tjänster: 2

Om arbetsplatsen
På Tekniska förvaltningen arbetar cirka 480 medarbetare, varav cirka 70 medarbetare inom Avfall. Tekniska förvaltningens uppdrag är att ge Örebroarna en god kommunalteknisk service. Miljöhänsyn, god ekonomi och kvalitet är grundstenar i vår verksamhet. Vi ansvarar för gator, vägar, trafik, torg, parker, avfall, kommunens fordon samt vatten och avlopp. Avfallsverksamheten inom Örebro kommun erbjuder en miljöriktig och kostnadseffektiv avfallshantering med god kvalitet. Verksamheten innefattar kommunens avfallsanläggning, transport, återvinningscentraler samt en kundserviceenhet.

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 9 maj.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Registrator

Administrativ assistent
Läs mer Apr 25
Vill du vara en i vårt gäng som arbetar med Region Örebro läns centrala delar vad gäller hantering av allmänna handlingar? Vi söker nu en medarbetare till centrala diariet. Vi söker dig som är driven, lösningsfokuserad och har ett intresse för administration.

Centrala diariet ansvarar för den centrala postöppningen och central diarieföring åt bland annat Regionkansliet, Regionservice och hälso- och sjukvården. Vi är totalt, inklusive avdelningschef, sju engagerade medarbetare som värdesätter hög servicekänsla och professionalism. Vårt arbetssätt präglas av ständiga förbättringar med kunden i fokus.

Arbetsuppgifter:
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara postöppning och fördelning av post, att hantera inkommen e-post och diarieföra inkomna handlingar i vårt diarieföringssystem Platina. Du kommer även ge stöd och råd i frågor gällande diarieföring till verksamheterna inom Region Örebro län men även ge service till allmänheten i frågor som rör diarieföring och allmänna handlingar. Därutöver ingår det i arbetsuppgifterna att utbilda i diarieföring för verksamhetens handläggare i Platina. Avdelningen arbetar även gemensamt med att utveckla dokument- och ärendehantering inom regionen.

Kvalifikationer:
Vi söker dig har relevant erfarenhet av administrativt arbete, gärna som registrator inom offentlig förvaltning. Vi ser gärna att du har grundläggande kunskaper om de regelverk som styr informationshantering vid en offentlig verksamhet (främst offentlighet och sekretess). Du har god erfarenhet av Officepaketet och har ett intresse för administration. Du har relevant utbildning, gärna registratorsutbildning eller eftergymnasiala studier inom det samhällsvetenskapliga området, alternativt annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig. För oss är det viktigt att du är bra på att kommunicera på svenska, både i tal och skrift och att du har goda baskunskaper i engelska. Du får gärna ha erfarenhet av IT-system för diarieföring, dokument- och ärendehantering.

För att passa in i rollen som registrator är du systematisk och noggrann, drivande, serviceinriktad och ansvarstagande. Du är även lösningsfokuserad, självgående och har lätt för att samarbeta samt har en positiv syn på arbetet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Vår organisation:
Inom Område administrativ utveckling och service finns ca 100 medarbetare som arbetar med upphandlingar, löne- och personaladministration, ekonomi, arkiv och diarium. Här fokuserar vi på att ge ett kompetent, kvalitetssäkert och engagerat stöd till Region Örebro läns verksamheter. För att lyckas med det präglas våra verksamheter av ett ständigt utvecklingsarbete och en god servicenivå.

Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, logistik, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra 950 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Ansök nu

Administratör till Handelsbanken

Administrativ assistent
Läs mer Apr 8
Trivs du i en administrativ och strukturerad roll? Har du ett genuint intresse för bank och finans? Då kan du vara den vi söker till Handelsbanken i Örebro. Vi arbetar med löpande urval, skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker nu en administratör till Handelsbanken för ett uppdrag med start omgående.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Handelsbanken. Uppdraget kommer att vara på heltid och till en början sträcka sig fram till sista september med goda chanser till förlängning, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
- Pricka av listor mot handlingar för försändelse i systemet
- Beställa handlingar från systemet
- Sortera ut lösta lån
- Skicka makulerade denuntiationer till respektive förvaltare

VI SÖKER DIG SOM
- Har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både tal & skrift
- Har en god datavana
- Trivs i en administrativ roll med ordning och reda

Det är meriterande om du tidigare har arbetat i en administrativ roll

Som person är du:


* Noggrann
* Strukturerad
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Omgående- 30 september
* Omfattning: Heltid
* Placeringsort: Örebro

Ansök nu

Rösträknare till valet 2022

Administrativ assistent
Läs mer Mar 21
Länsstyrelsen i Örebro är regeringens företrädare i länet. Med bred kompetens och helhetssyn arbetar vi för vår vision, Tillsammans för ett hållbart och levande Örebro län. Många av våra uppdrag utför vi i samverkan med länets kommuner, näringsliv, ideella sektorer och medborgare. Våra gemensamma ledord är samverkande, serviceinriktade, rättssäkra och drivande.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med kunniga experter och ambitiösa generalister inom en mängd olika samhällsområden. Vi är en länsstyrelse med korta beslutsvägar, god ekonomi, bra arbetsmiljö, samarbete över verksamhetsgränser och framåtanda.
Arbetsplatsen ligger centralt i Örebro och vi är idag drygt 215 anställda. Läs mer på www.lansstyrelsen.se/orebro


Länsstyrelserna ansvarar för den slutliga sammanräkningen av röster i det allmänna valet. Vi söker därför totalt 36 rösträknare till sammanräkningen av rösterna. Trivs du i en strukturerad miljö, är van att arbeta efter givna ramverk och regler samt har ett samhällsintresse. Är du dessutom en noggrann person med gott siffersinne då kommer du passa bra in i rollen som medarbetare vid den slutliga röstsammanräkningen av valet 2022.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innebär att du som rösträknare svarar för räkning, granskning, bedömning, sortering av valsedlar liksom upprättande av listor. Arbetsuppgifterna utförs under en viss tidspress och kan tidvis vara av monoton karaktär.
En obligatorisk utbildning på ca tre timmar kommer att ske i slutet av augusti inför det allmänna valet i september.

Kvalifikationer
Du har fyllt 18 år och har ett intresse av och förståelse för den demokratiska processen. 
Meriterande för anställningen är tidigare erfarenhet av liknande uppgifter i samband med valarbete.   

Som person är du ansvarsfull, noggrann och samhällsintresserad. Du är metodisk och strukturerad med god förmåga att följa givna instruktioner och samarbetar väl med andra.

Du uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Säkerhetssamtal kommer att genomföras inför en eventuell anställning.

Ansökan
Bifoga ett kort personligt brev och ett CV som omfattar relevant erfarenhet för uppdraget som rösträknare. Välkommen med din ansökan senast den 8 maj 2022.

Arbetstider/period
12 september - 21 september 2022, kl. 08.00 - 17.00. Slutdatum är preliminärt utifrån valdeltagandet. Övertidsarbete kan förekomma. Det är viktigt att du kan jobba under hela perioden.


Länsstyrelsen arbetar för att vara en myndighet fri från diskriminering och vill ta tillvara de kvalitéer som mångfald tillför verksamheten.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringsstöd i samband med denna annons.

Ansök nu

Administratör till Maskinringen Örebro

Administrativ assistent
Läs mer Mar 7
Vårt uppdrag

Maskinringen i Örebro söker nu en administratör. I rollen som administratör kommer du att arbeta med företagets administration med inslag av ekonomiarbete. Du kommer vara den som finns tillgänglig på kontoret, håller i många ärenden och har många kontakter. Är du sugen på en varierande roll och att ha roligt på jobbet? Ansök redan idag!


Arbetsuppgifter
Du kommer framför allt arbeta med:

• Fakturering
• Orderregistrering
• Upprätthållande av ISO system
• Uppdatering av hemsida
• Arkivering
• Avtalsfrågor
• Allmän registrering i olika system

Rollen som administratör kommer även innehålla inslag av ekonomiskt arbete.Din profil
Vi söker dig som tycker om att arbeta administrativ. Det är av stor vikt at du är flexibel, stresstålig och noggrann. Du behöver dessutom vara strukturerad, serviceinriktad, ödmjuk och ha lätt för att skapa förtroende.
Du har erfarenhet av att arbeta administrativt och är van vid att använda dator och telefon i arbetet. För att fungera bra och trivas i rollen behöver du ha en utpräglad samarbetsförmåga och servicekänsla. Det innebär att du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Som person är du trygg i dig själv och ser positivt på att växla och prioritera arbetsuppgifter.Övrig information
Tillträde: Omgående
Arbetstid: Kl. 08:00-17:00 måndag-fredag.
Lön: fast lön enligt kollektivavtal
Omfattning: 75-100%
Placering: Örebro

Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Välkommen med din ansökan!

Om kundföretaget

Maskinringen (MR) Örebro startade sin verksamhet 1991. De är verksamma inom områdena: Entreprenad, Bemanning samt Jord & Skog. Genom sina medlemmar erbjuder de en bred kompetens och ett brett utbud av maskiner och tjänster för olika typer av uppdrag.

Kunderna finns inom både offentlig och privat verksamhet i form av bland annat kommuner, regioner, fastighetsägare, vägsamfälligheter samt olika privata företag.

MR Örebro ägs av 273 stycken företagare i Örebro Län. (2021)
Genom sitt delägarskap får medlemmarna uppdrag genom MR Örebro.


Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Som anställd är du vår viktigaste resurs och du skall känna dig trygg i din anställning. Vi lägger stor vikt vid att skapa en god relation mellan medarbetare för att skapa en god stämning och arbetsklimat. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag, sociala aktiviteter, tillgång till kompetensutveckling och anställning på kollektivavtal.

Ansök nu

Administrativ handläggare

Administrativ assistent
Läs mer Apr 12
Nu söker vi dig som vill vara delaktig i ett viktigt samhällsuppdrag med många spännande verksamhetsområden och en möjlighet att göra skillnads för framtidens Försvarsmakt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som administrativ handläggare har du ansvar för att handlägga och följa upp administrativa uppgifter inom tilldelat ansvarsområde. Du stödjer enheter med administrativa ärenden och ansvarar att dessa uppgifter koordineras och slutförs enligt gällande rutin. Rollen är produktionsinriktad och du stöttar enheten med bl.a. inmatning av uppgifter i ett IT-system, genomför manuella uträkningar samt har en kontrollfunktion och säkerställer att de regler och riktlinjer som finns efterföljs. Rollen är serviceinriktad. Du arbetar både i IT-miljö och i pappersform, samt du kommer hantera sekretessbelagda handlingar.

Vi erbjuder dig
I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Verksamheten erbjuder stor variation och komplexitet samt stora krav på IT-säkerhet vilket innebär goda utvecklingsmöjligheter och förutsättningar för intern karriärrörlighet. Våra anställda har ett flertal olika förmåner, bland annat:


• Kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov och dina karriärsmål.
• Tre timmar träning i veckan på arbetstid och du kan få ersättning för träningskläder och startavgifter.
• Bra balans mellan arbete och fritid med flexibel arbetstid samt 28 - 35 semesterdagar beroende på din ålder.
• Lönetillägg vid föräldraledighet och VAB samt möjlighet att växla semesterdagar mot extra pensionsavsättning.

Kvalifikationer
Du som söker ska ha:


• 3-årig gymnasial utbildning
• Erfarenhet av löneadministration
• Erfarenhet av arbete i ett ekonomi- eller lönehanteringssystem
• Grundläggande kunskaper i Office-paketet
• Mycket god administrativ förmåga
• God numerisk förmåga
• Mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska
• B-körkort

Meriterande

• Erfarenhet av arbete med sekretessbelagda handlingar inom offentlig förvaltning
• Erfarenhet av arbete inom offentlig förvaltning
• Erfarenhet av att tolka och tillämpa kollektivavtal, arbetsrättsliga lagar.
• Har en övergripande kunskap om pension

Personliga egenskaper
Vi eftersträvar arbetsglädje och hög kvalité i det vi gör om du har samma ambition kommer du trivas hos oss. Vi tror att en förutsättning för goda resultat är prestigelöshet, struktur, noggrannhet samt förmågan att vara resultatinriktad. För oss är det viktigt att vi har en positiv framtoning, att vi hjälps åt och att alla gör sitt bästa. Vi ser att du har en god förmåga att arbeta självständigt och kunna prioritera bland dina arbetsuppgifter. Samtidigt är det även viktigt att vara en god lagkamrat samt ha förmåga att samarbeta med olika delar av verksamheten såväl internt som externt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 Övrigt
Befattningen är en tillsvidareanställning som civilt anställd och inleds med 6 månaders provanställning för dig som inte är anställd inom Försvarsmakten.

Placeringsort är Örebro och tillträde snarast eller enligt ök.

Välkommen med din ansökan senast 2022-05-03. Din ansökan ska innehålla CV samt personligt brev.

Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta HR-generalist Helena Faring via växeln på telefon 019-39 35 00.

Välkommen med din ansökan!


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 600 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Ansök nu

Importadministratör över sommaren i Örebro

Administrativ assistent
Läs mer Mar 21
Tjänstebeskrivning & erbjudande
PerformIQ har möjligheten att erbjuda en administrativ tjänst på heltid över sommaren till dig som har administrativ erfarenhet från tidigare. Du har chansen att med ditt engagemang och initiativ bredda dina kunskaper och vara en viktig del av ett härligt team. Timmarna är belagda på dagtid, mellan kl. 06:00 - 14:00, måndagar-fredagar. Vi letar efter dig som är strukturerad och ansvarstagande i dina arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med framför allt import hos ett globalt företag. Detta är en perfekt möjlighet för dig som är ute efter värdefull erfarenhet och ett heltidsjobb över sommarmånaderna!

Personprofil
För att passa i denna administrativa roll behöver du inte specifikt ha tidigare erfarenheter från fakturahantering, tullhantering eller export/import, även om det ses som meriterande. Men det är viktigt att du är stresstålig och van vid att ta dig an nya arbetsuppgifter. Du är en person som kan ta stort ansvar, är noggrann samt har en hög servicekänsla. Du kommer framför allt arbeta med tullhantering. Du kommer arbeta självständigt, men i ett tajt team.

Du har goda datakunskaper och är en van användare av Office-paketet. Tjänsten passar dig som vill utvecklas och få ta stort ansvar inom administration och få möjligheten att arbeta varje vardag, med ett arbete där du behöver prioritera mycket på egen hand och jobba stundtals i högt arbetstempo.

Vidare har du även:
• B-körkort och tillgång till bil
• Goda kunskaper i svenska och engelska
• Allmän administrativ erfarenhet (meriterande)

Övrigt
Uppdragets längd: Början av maj - slutet av augusti
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 06:00-14:00
Ort: Örebro

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Intresseanmälan för uppdrag inom administration

Administrativ assistent
Läs mer Mar 31
Gillar du administration och att bistå organisationer med god service? Har du dessutom en naturlig fallenhet för struktur och gillar ordning och reda? Då är detta något för dig!
Just nu får vi in flera uppdrag inom administration från ett flertal kunder inom både offentlig och privat sektor, och vi söker dig som antingen har ett års erfarenhet med liknande uppgifter till dig som är ännu mer erfaren och har ett par års erfarenhet inom området! Uppdragen varierar i omfång, längd och startdatum. Vi ser fram emot att få läsa din ansökan!

Om tjänsten
Som administratör består din dag av att hantera inkommande ärenden. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på vilken kund du är placerad hos. Exempelvis kan arbetsuppgifterna vara:
- personaladministration
- ansvara för telefon och mötesbokning, bokning av resor och hotell i samband med konferens eller liknande
- ge god professionell service då det förekommer daglig kontakt internt och externt
- inköp och kontering av fakturor
- formulera protokoll, dokumentation
- operativt stöd för verksamheten
- göra enklare beräkningar, sammanställningar och diagram


Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vem är du?
Vi är intresserad av dig som har allt från ett år till flera års erfarenhet inom området. Vi ser det som meriterande om du har relevant utbildning inom administration.


För att lyckas i rollen som administratör krävs det att man är duktig på att jobba självständigt samt att man har en god förmåga av att strukturera upp sitt egna arbete och prioritera rätt i olika situationer. Eftersom tjänsterna bygger på att ge god service till antingen kunder, medarbetare eller chefer så är det av vikt att du är duktig på att föra dialoger och att du strävar efter att kommunikationen i en verksamhet sköts effektivt och riktigt. Du är även van vid att jobba utifrån fastställda rutiner och regelverk, men har också ett öga för vad som kan effektiviseras och utvecklas.
För att vara aktuell så krävs det även att du har goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt och kan kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.

Om verksamheten
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet digitala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension. Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid

Ansök nu

Administratör till Örebro!

Administrativ assistent
Läs mer Mar 31
Information om tjänsten
Professionals Nord söker för kunds räkning en administratör till ett stort företag inom telekombranschen. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos kunden. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

I rollen som administratör kommer du att arbeta med administrativa arbetsuppgifter så som:

• Materialbeställning
• Resursplanering
• Skapa och uppdatera dokument
• Klarrapportera utförda uppgifter
• Boka leveranser

Till tjänsten söker dig som har ett stort driv och förmågan att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra. Du förväntas att driva dina arbetsuppgifter självständigt samtidigt som du i vissa fall arbetar nära med projektledare och tekniker. För att passa in i rollen är det viktigt att du är noggrann och har god datavana sedan tidigare då du kommer att arbeta i flera olika system. Då företaget är verksamma inom teknik-området ser vi kunskap och förståelse för teknik som ett stort plus.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se. Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Krav:

• Mycket god datorvana och van användare av MS Office och har lätt för att snabbt sätta dig in i nya system
• Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
• B-körkort

Kunskaper inom konstruktion och konstruktionsprogram är meriterande.

För tjänsten krävs ett godkänt utdrag ur belastningsregistret då företaget i många fall arbetar med utrustning och kunder som är en del av samhällets kritiska funktioner.

START: Omgående, eller när kan du?
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se.

Ansök nu

Administratör till Handelsbanken

Administrativ assistent
Läs mer Mar 18
Trivs du i en administrativ och strukturerad roll? Har du ett genuint intresse för bank och finans? Då kan du vara den vi söker till Handelsbanken i Örebro. Vi arbetar med löpande urval, skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker nu en administratör till Handelsbanken för ett uppdrag med start omgående.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Handelsbanken. Uppdraget kommer att vara på heltid och till en början sträcka sig fram till sista september med goda chanser till förlängning, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
- Pricka av listor mot handlingar för försändelse i systemet
- Beställa handlingar från systemet
- Sortera ut lösta lån
- Skicka makulerade denuntiationer till respektive förvaltare

VI SÖKER DIG SOM
- Har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både tal & skrift
- Har en god datavana
- Trivs i en administrativ roll med ordning och reda

Det är meriterande om du tidigare har arbetat i en administrativ roll

Som person är du:


* Noggrann
* Strukturerad
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Omgående- 30 september
* Omfattning: Heltid
* Placeringsort: Örebro

Ansök nu

Administratör till regionkontoret Örebro

Administrativ assistent
Läs mer Mar 31
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

ARBETSUPPGIFTER
Din huvuduppgift är att stödja såväl regionchefen som övrig regionalt placerad personal i administrativa ärenden. Arbetsuppgifterna består av diarieföring i systemet Platina samt registrering av uppgifter i andra administrativa stödsystem, arkivering, ärendebevakning, posthantering, beställningar, inköp och fakturahantering. Även upprättande av kallelser, dagordningar samt förande av protokoll vid regionala möten ingår.

Som administratör har man en registratorsfunktion som svarar för rådgivning, stöd och utbildning till lokal nivå i diarieföringsfrågor. Som administratör på regionkontoret utgör du en viktig servicefunktion. Administratörsfunktionen måste alltid vara bemannad under expeditionstid på vardagar och i arbetsuppgifterna ingår kontorsstöd till regionledningen i form av kontaktperson mot HK i olika frågor samt mottagande av besökare. I arbetsuppgifterna ingår även daglig bevakning av telefon, mail, fax, samt tillsyn av lokaler, utrustning och viss teknisk support. Verksamhetens behov samt riktade uppdrag från regionchefen kommer att påverka den mer detaljerade fördelningen av arbetsuppgifter inom ansvarsområdet. Du delar ansvaret tillsammans med ytterligare administratörer på regionkontoret.


KVALIFIKATIONER
Arbetet som administratör är en servicefunktion, vilket ställer krav på att du är serviceinriktad och att du har en vilja och förmåga att hjälpa dina kollegor för att leverera lösningar. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt, men rollen innebär även nära samarbete med övriga anställda på regionkontoret, samt med andra aktörer såväl inom som utanför myndigheten. Som administratör har du uppgifter som ställer krav på ett strukturerat arbetssätt och noggrannhet såsom diarieföring och ärendehantering, samt en servicedel som kräver att du kan vara flexibel i ditt uppdrag. Du är väl medveten om mål och kvalitetsstandard.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Fullständig gymnasieexamen
• Eftergymnasial utbildning inom administration, ekonomi och/eller arkiv
• Erfarenhet av administrativt arbete
• Erfarenhet av arkiv och dokumenthantering
• Förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska
• Goda datakunskaper

Meriterande
• Gymnasieexamen med inriktning mot administration och ekonomi
• Erfarenhet från liknande tjänster
• Utbildning i Officepaketet
• Erfarenhet av statlig eller kommunal verksamhet
• Erfarenhet av att aktivt bidra till att utveckla och effektivisera sitt uppdragÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll och personutredning kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du behöver vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Provanställning kan bli aktuellt.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ansök nu

Schemaansvarig bemanningsassistent, område obstetrik och gynekologi, USÖ

Administrativ assistent
Läs mer Mar 31
Är du den viktiga pusselbiten vi söker?

Du är en av tre medarbetare som inom verksamhetsområde obstetrik och gynekologi ansvarar för att schemalägga och bemanna förlossningsavdelningen, avd 23 och avd 25. Vi bedriver vård dygnet runt där en stor del består av akutverksamhet. Snabba omställningar i arbetstempot är en del av vår vardag. Avdelningarna har tillsammans cirka 250 barnmorskor, sjuksköterskor och undersköterskor som bemannar de olika våningsplanen.

Vi schemaplanerar i Heroma och många av våra medarbetare roterar mellan de olika avdelningarna. Detta kräver ett helhetstänk kring den schemaplanering och bemanning som är. Du arbetar i nära samarbete med enhetschefer och biträdande enhetschefer och dina två närmaste bemanningskollegor.

Kvalifikationer:
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet av schemaplanering och schemaläggning i Heroma är meriterande. Du bör kunna hantera flera ärenden åt gången och vara strukturerad i ditt arbete. Du bör även ha en god social kompetens, kunna ta egna initiativ och vara lösningsfokuserad. Du bör vara en lagspelare som är bra på att samarbeta. Har du gått kurser i hälsosam schemaläggning är det bra men det är inget krav. Du kommer erbjudas utbildning i Heroma och andra kurser relevanta för uppdraget. Vårdutbildning är inget krav men du ska ha en god datavana och kunna hantera de tempoväxlingar som ibland kan råda.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid. Kväll- och helgtjänstgöring kan förekomma.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Beda Blomkvist, bitr enhetschef, 019-602 23 71

Facklig företrädare:
Vision, Solveig Kiel Israelsson, 019-602 27 58

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2022-04-17

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Kvinnokliniken inom Region Örebro län är en länsklinik som bedriver verksamhet vid två av regionens tre sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro och Karlskoga lasarett. Kliniken arbetar aktivt för att utveckla forskningen inom kvinnosjukvård.

På Universitetssjukhuset i Örebro finns en obstetrisk sektion med specialistmödravård och fosterdiagnostik, förlossningsavdelning och BB/eftervård. Den gynekologiska sektionen har öppen, sluten och akut gynekologisk vård. Här finns också en fertilitetsenhet och en operationsavdelning.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2022:367

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Ansök nu