Örebro: Kock personal

Hitta ansökningsinfo om jobbet Kock personal i Örebro. Är det intressant kan du gå vidare och ansöka jobbet. Annars kan du klicka på arbetsgivaren eller yrkesbenämningen för att se alla jobb i Örebro inom den kategorin.

Publicerad: 2024-07-05 // Varaktighet: Heltid

Vi kan erbjuda en arbetsplats med många spännande gäster!
Nu söker vi en glad, trevlig och stresstålig kock, grillmästare med à la carte och lunch erfarenhet.


Kvalitet och god service är viktigt för oss och därför söker vi en person som har ett öga för detaljer samt kan jobba självständigt.
Tempot varierar och är ibland mycket hög. Då är det viktigt att du är organiserad och strukturerad och kan hantera stressiga situationer.
Gästnöjdhet är viktigt för oss och du därför är närvarande, lyhörd och vill leverera utöver det förväntade.


Du måste ha erfarenhet av matlagning från grunden som täcker allt från såser till huvudrätter. Vi ser att du är initiativrik och brinner för mat.


Om du är vår nästa stjärna tveka inte att skicka in din CV. Vi kan erbjuda en arbetsplats med många spännande gäster!
Nu söker vi en glad, trevlig och stresstålig kock med à la carte och lunch erfarenhet.


Kvalitet och god service är viktigt för oss och därför söker vi en person som har ett öga för detaljer samt kan jobba självständigt.
Tempot varierar och är ibland mycket hög. Då är det viktigt att du är organiserad och strukturerad och kan hantera stressiga situationer.
Gästnöjdhet är viktigt för oss och du därför är närvarande, lyhörd och vill leverera utöver det förväntade.


Du måste ha erfarenhet av matlagning från grunden som täcker allt från såser till huvudrätter. Vi ser att du är initiativrik och brinner för mat.


Om du är vår nästa stjärna tveka inte att skicka in din CV. Vi kan erbjuda en arbetsplats med många spännande gäster!
Nu söker vi en glad, trevlig och stresstålig kock med à la carte erfarenhet.


Kvalitet och god service är viktigt för oss och därför söker vi en person som har ett öga för detaljer samt kan jobba självständigt.
Tempot varierar och är ibland mycket hög. Då är det viktigt att är det viktigt att du är organiserad och strukturerad och kan hantera stressiga situationer.
Gästnöjdhet är viktigt för oss och du därför är närvarande, lyhörd och vill leverera utöver det förväntade.


Du måste ha erfarenhet av matlagning från grunden som täcker allt från såser till huvudrätter. Vi ser att du är initiativrik och brinner för mat.


Om du är vår nästa stjärna tveka inte att skicka in din CV.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Alla platsannonser →

Andra jobb i Örebro som Köksmästare

Nedan visas andra jobb i Örebro som Köksmästare.

Kock som vill ta ansvar

Läs mer Dec 16
BOULEBAR SLOTTSGATAN SÖKER DIG SOM VILL TA NÄSTA STEG!
Boulebar Slottsgatan söker en kock som genom utbildning och stöd på sikt kan ta det fulla ansvaret som köksmästare. Det är helt enkelt perfekt för dig som är erfaren inom kockyrket och vill ta dig an nya utmaningar. Du kommer att vara köksmästare men förväntas inte kunna allt från start!
Boulebar Slottsgatan består av ett litet, tight team som arbetar nära varandra. Vår grej på Boulebar är att vi serverar såväl större sällskap fransk bistromat såväl som mindre rätter direkt till Boulebanan.
VAD BESTÅR ROLLEN AV?
Beroende på dina tidigare erfarenheter och kompetenser kommer arbetsuppgifterna samt ansvaret anpassas. På sikt som köksmästare är du ansvarig för kvaliteten på maten, inköp, inventering, leda ditt team samt schemaläggning.
Majoriteten av din arbetstid är förlagd i service. Du kommer ingå i ett nätverk med träffar 1 gång i veckan, tillsammans med alla köksmästare i Boulebar, för att få kunskap och inspiration kontinuerligt.
SOM PERSON TROR VI ATT DU:
..vill ta nästa steg i din karriär
..vill utvecklas och tar egna initiativ för din utveckling
..har bra kunskap i köket. Kan laga mat.
..Har grundkunskaper i HACCP
..Tycker att ledarskap är roligt och intressant
ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Var: Boulebar Slottsgatan, Örebro
Anställningsform: Tillsvidareanställning som föregås av provanställning om 6 månader
När: Start efter överenskommelse
OM BOULEBAR
Vi är självklart anslutna till kollektivavtal, har friskvård och skobidrag
Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Företagets grundvärderingar har följt med sedan starten 2000 och genomsyrar hela verksamheten. Nu är vi cirka 200 anställda på tio Boulebarer i Sverige, Danmark och London. Och resan har bara börjat. Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet, gemenskap och ett glas Pastis.


Frågor? Skicka ett mail till; tadas.vasiliauskas@boulebar.se
Vi ser fram emot att höra mer från dig!

Ansök nu

Operativ Köksmästare till framgångsrik restaurang

Läs mer Jun 23
Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, laga god mat och utveckla platser.Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare.
ROLLEN Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utveckling. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Laga mat Driva utveckling Driva team Menyplanering Logistik Konceptuella färdigheter Schema och bemanning
DU HÄR FÅR DUTrygghet i din anställningFriskvårdsbidragEtt hållbart schemaHärliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gästerPension osv. DET HÄR FÅR VI - Är duktig på att driva andra människor - Noggrann - Coachande Ledarskap - Hungrig på nya utmaningar VID FRÅGOR Magnus Olsson magnus@progressioswe.se OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare. People, Planet och Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa

Ansök nu

Operativ Köksmästare

Läs mer Jun 16
Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, laga god mat och utveckla platser.Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare.
ROLLEN Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utveckling. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Laga mat Driva utveckling Driva team Menyplanering Logistik Konceptuella färdigheter Schema och bemanning
DU HÄR FÅR DUTrygghet i din anställningFriskvårdsbidragEtt hållbart schemaHärliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gästerPension osv. DET HÄR FÅR VI - Är duktig på att driva andra människor - Noggrann - Coachande Ledarskap - Hungrig på nya utmaningar VID FRÅGOR Magnus Olsson magnus@progressioswe.se OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare. People, Planet och Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa

Ansök nu

Andra jobb i Örebro från Örebro Gastro AB

Nedan visas andra jobb i Örebro från Örebro Gastro AB .

Alacarte servering

Servitör/Servitris
Läs mer Maj 15
Är du serverings kunnig i A la carte tveka inte kom in och sök tjänsten
En varm och mysig restaurang inredd i trä med stor sal och öppet kök. rymmer runt 130 pers. En trevlig medarbetare som tål stress och kan arbeta självständigt och med andra.
vara beredd på en arbetsdag som kan gå från 0-100. vara ordningsam och strukturerad på arbetsplatsen samt kunna ta ansvar för inköp och planering. Hej!
Vi söker servitris/servitör med kunskap av a la carte servering.
Du ska ha erfarenhet inom a la carte servering samt kassavana.
Du ska vara självständig,serviceminded,utåtriktad och initiativrik.
Stresstålig är ett stort plus.
samt ha kunskaper inom öl&vin;.
Arbetstider är 16:00 till omkring 00:00
hel tid eller extra vid behov
kvällar och helger
Tel: 019-6114044
Mobil: 070-207 08 67
E-post info@lapampa.nu
www.lapampa.nu

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Alacarte servering

Servitör/Servitris
Läs mer Apr 3
Är du serverings kunnig i A la carte tveka inte kom in och sök tjänsten
En varm och mysig restaurang inredd i trä med stor sal och öppet kök. rymmer runt 130 pers. En trevlig medarbetare som tål stress och kan arbeta självständigt och med andra.
vara beredd på en arbetsdag som kan gå från 0-100. vara ordningsam och strukturerad på arbetsplatsen samt kunna ta ansvar för inköp och planering. Hej!
Vi söker servitris/servitör med kunskap av a la carte servering.
Du ska ha erfarenhet inom a la carte servering samt kassavana.
Du ska vara självständig,serviceminded,utåtriktad och initiativrik.
Stresstålig är ett stort plus.
samt ha kunskaper inom öl&vin;.
Arbetstider är 16:00 till omkring 00:00
hel tid eller extra vid behov
kvällar och helger
Tel: 019-6114044
Mobil: 070-207 08 67
E-post info@lapampa.nu
www.lapampa.nu

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu