Örebro: Kökschef

Hitta ansökningsinfo om jobbet Kökschef i Örebro. Är det intressant kan du gå vidare och ansöka jobbet. Annars kan du klicka på arbetsgivaren eller yrkesbenämningen för att se alla jobb i Örebro inom den kategorin.

Publicerad: 2023-11-19 // Varaktighet: Heltid

Vi söker en erfaren och engagerad kökschef för att leda vårt köksteam på Striker Sportbar. Som kökschef kommer du att ha en central roll i att säkerställa att våra gäster får en förstklassig matupplevelse och att vår meny håller hög kvalitet.
Ansvarsområden:
Planera och organisera kökets verksamhet, inklusive menyplanering, inköp av råvaror och personalhantering.
Utveckla och skapa menyer som passar vår sportbar och tilltalar våra gäster.
Övervaka och säkerställa att matlagningen och presentationen av rätterna uppfyller våra kvalitetsstandarder.
Rekrytera, utbilda och coacha kökspersonalen för att upprätthålla en hög nivå av professionalism och arbetsprestation.
Säkerställa att köket följer alla hälso- och säkerhetsföreskrifter och att renligheten upprätthålls.
Samarbeta med andra avdelningar, särskilt serveringspersonalen, för att säkerställa en smidig och effektiv drift av restaurangen.
Hantera kostnadskontroll och budgetering för köksrelaterade utgifter.

Kvalifikationer:
Erfarenhet av att arbeta som kökschef eller i en liknande befattning inom restaurangbranschen.
Gedigen kunskap om matlagningstekniker, menyplanering och livsmedelshantering.
Förmåga att skapa kreativa och lockande menyer som passar en sportbar.
Starkt ledarskap med förmåga att motivera och coacha kökspersonal.
Kunskap om hälso- och säkerhetsföreskrifter inom restaurangverksamhet.
Utomordentlig organisation och förmåga att arbeta effektivt under tryck.
Flexibilitet att anpassa sig till förändrade krav och snabbt fatta beslut.

Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö där du kan utnyttja din kreativitet. Striker Sportbar är en plats där människor kommer för att njuta av sportevenemang, god mat och dryck samt gemenskap. Vi tror på att bygga starka team och erbjuda möjligheter till personlig och professionell utveckling.
Om du är en passionerad kökschef med erfarenhet inom restaurangbranschen och vill vara en del av vårt framgångsrika team, ser vi fram emot att ta del av din ansökan. Skicka ditt CV och ett personligt brev där du beskriver ditt intresse för rollen som kökschef på Striker Sportbar.

Alla platsannonser →

Andra jobb i Örebro som Kökschef

Nedan visas andra jobb i Örebro som Kökschef.

Köksmästare till Heat Örebro!

Läs mer Okt 2
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion!
Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden.
Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta.
Vi finns för närvarande i Uppsala, Märsta, Stockholm, Gävle, Örebro, Sundsvall och Västerås.

Om tjänsten: Våra köksmästare arbetar i den dagliga driften och ansvarar för matkvalitet, råvaruinköp, lagerhållning, egenkontroll och inventering. Du leder det dagliga arbetet på restaurangen tillsammans med restaurangchefen. Du arbetar främst dagtid måndag-fredag men kvälls- och helgarbete kan förekomma. Heat Örebro serverar ca 300 gäster/dag och utöver det så levererar vi catering till företag i närområdet.

Om dig: Du har några års erfarenhet i rollen som köksmästare/kökschef. Du är positiv, lösningsfokuserad och strukturerad. God planering är ett ledord på Heat och det är du bekväm med. Vår matkvalitet är vår grund, tillsammans med vårt personliga bemötande, och du är bekväm med att ansvara för matkvaliteten och för att följa Heats riktlinjer och recept för tillagning och inköp.

För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter då Heat avser att fortsätta sin expansion.

Ansök nu

SOUSCHEF TILL CONVENTUM I ÖREBRO

Läs mer Nov 13
Älskar du att laga mat och skapa minnesvärda matupplevelser? Då är det här din chans! På Conventum, en ledande kongressanläggning i Örebro, letar vi efter en skicklig och idérik souschef som är redo att ta vårt kök till nya höjder. Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Sök idag!

OM TJÄNSTEN

Conventum är stolt över att vara en ledande kongressanläggning i Sverige, ägd och drivs av Elite Hotels of Sweden. Med en unik kombination av moderna möteslokaler och en passion för högklassig matlagning, strävar vi efter att erbjuda våra gäster en oförglömlig upplevelse varje gång de besöker oss. Vår köksmästare, Joppe Sten, är en välrenommerad expert inom sitt område och ledare för ett team som värdesätter kreativitet, samarbete och precision.

Som vår nya souschef kommer du att arbeta nära vår köksmästare och vara en nyckelspelare i att utveckla vårt fantastiska utbud. Du kommer att ha ansvar för att leda och inspirera vårt team av kockar, säkerställa hög kvalitet på matlagningen och vara med och skapa menyer som imponerar våra gäster. Ditt arbete kommer att spela en avgörande roll i att säkerställa att våra kunder får en gastronomisk upplevelse som överträffar deras förväntningar.

Du erbjuds:
- En spännande och dynamisk arbetsmiljö i en väletablerad kongressanläggning.
- Möjligheten att arbeta med högklassiga råvaror och modern köksteknik.
- En plattform för din personliga och professionella utveckling inom köksbranschen.
- En chans att vara en del av Elite Hotels of Sweden och deras växande nätverk av framstående anläggningar.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Tillsammans med köksmästaren sätta menyer och planera för kommande arrangemang
* Tillaga bankettmiddag, konferenslunch, buffé och göra konferensfika.


VI SÖKER DIG SOM


* Har någon form av restaurangutbildning alternativt motsvarande erfarenhet från branschen.
* Har tidigare erfarenhet av arbete inom restaurang- eller hotellbranschen, gärna med ledande befattningar.
* Talar och skriver flytande på svenska och engelska.


För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Stresstålig
- inspirerande
- innovativ
- Serviceinriktad

Du är den som alltid strävar efter att ständigt förbättra och höja nivån på ditt arbete. Du trivs med att arbeta i en hektisk miljö och kan behålla lugnet under tryck. Vi ser att du som söker är en lagspelare med förmåga att motivera och coacha ditt team till framgång.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Conventum

Ansök nu

Kökschef till Rudbecksgymnasiets kök

Läs mer Maj 26
Vi söker dig som är en trygg ledare och har ett passionerat intresse för mat och god service. Du har vana att planera och organisera och lätt för att leda andra. Du tycker att det är viktigt att tänka klimatsmart vid både inköp, matlagning samt presentation av maten i restaurangen. Du är en lagspelare som vågar fatta beslut. Är du vår nya kökschef till Rudbecksgymnasiets kök.

Om tjänsten
I Måltidsverksamheten ingår alla kök i grundskolor, gymnasieskolor och vård och omsorg. Vi rekryterar nu en kökschef till Rudbecksgymnasiets kök.

En av Örebros centralaste skolor! Rudbecksgymnasiet har ca 1200 elever inskrivna och ett café med drygt 100 sittplatser. De som jobbar hos oss får en nära kontakt med våra gäster, både i cafét och restaurangen. Vårt arbete har uppmärksammats både lokalt och nationellt. Under de senaste åren har vi bland annat blivit nominerade av White Guide Junior.

Du har förståelse för att ditt engagemang har avgörande betydelse för våra gästers matupplevelse och vår utveckling. Genom att du själv arbetar i den dagliga driften så kan du direkt påverka matkvalitet och matgästernas matupplevelse.

Du förväntas ansvara för kontinuerlig omvärldsbevakning inom området. I Örebro kommun lagar vi mat från grunden, väljer råvaror med omsorg. Vi har högt satta klimatmål och arbetar ständigt med förbättringar. Självklart ingår även att utveckla verksamheten mot ständig kvalitetsförbättring med våra matgäster i fokus. 

Exempel på arbetsuppgifter:

• ansvarar för den dagliga driften av verksamheten, arbetsledning av kökspersonal och verksamhetsutveckling samt kvalitetsarbete inom verksamhetsområdet
• du har personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar
• driver, utvecklar och följer upp verksamheten mot uppsatta mål
• i rollen ingår att leda, stödja och kompetensutveckla medarbetare
• du har del i den dagliga matlagningen och tillsammans med medarbetarna säkerställer du kvalitet
• ansvarar för att gällande lagstiftning inom ansvarsområdet efterlevs
• arbetar enligt de kommungemensamma riktlinjer och policys som finns
• du har personalansvar vilket innebär att du bland annat håller i arbetsplatsträffar, utvecklings- och lönesamtal
• upprättar budget utifrån tilldelad ram och ansvarar för att arbetet sker kostnadseffektivt, du vidtar åtgärder vid avvikelser 

Om arbetsplatsen
Vi i måltidsverksamheten förser skolor, gymnasier och vård- och omsorgsboenden med god, vällagad och säker mat. Vi lagar mat från grunden med råvaror av god kvalitet och vi arbetar för att minska matens klimat- och miljöpåverkan. Våra 260 medarbetare arbetar i 60 kök runt om i Örebro kommun. Gemensamt för oss i verksamheten är vår övertygelse om att måltider kan göra skillnad. Skillnad för hälsa och miljö, för våra elevers studieresultat och för vardagen för kommunens äldre. För att bidra till en hållbar framtid arbetar vi efter konceptet ”Smartare mat” som du kan läsa mer om här.  
Måltider i kommunens kök och serveringar - Örebro kommun - fördjupning (orebro.se) 

Läs mer om oss här: orebro.se/rudbecksgymnasiet 

Kvalifikationer
Som kökschef är du kreativ och har vana att organisera, förstår vikten av att ständigt vara i utveckling. Du har ett bra förhållningssätt mot gäster och kollegor och förstår att ditt engagemang har avgörande betydelse för våra gästers matupplevelse och vår utveckling. Du tycker om att utvecklas tillsammans med andra och bidrar till arbetsglädje. Du har ett genuint intresse för mat och smaker. Du är intresserad av att bidra till arbetet med våra högt satta klimatmål. Du har förmåga att inspirera andra, även genom att leda på distans. Du har goda kunskaper i svenska i både tal o skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• kockutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig
• flera års erfarenhet av matlagning 
• erfarenhet av arbetsledande ställning inom storkök eller restaurang eller ledarskapsutbildning inom kök
• du är van att ha dator som ditt arbetsredskap 

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse 

Antal tjänster: 1

Intervjuer beräknas hållas: 12/6 13/6 och 14/6 

Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola, vård och omsorg eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om hur det är att jobba som chef i Örebro kommun på vår chefssida och på orebro.se/jobb

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 7 juni. 

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Andra jobb i Örebro från Spin Entertainment AB

Nedan visas andra jobb i Örebro från Spin Entertainment AB .

Kock Striker Örebro

Kock, à la carte
Läs mer Nov 19
Vi söker en passionerad och erfaren kock för att ansluta till vårt köksteam på Striker Sportbar. Som kock kommer du att spela en nyckelroll i att leverera högkvalitativ mat och skapa en enastående matupplevelse för våra gäster.
Ansvarsområden:
Förbereda och tillaga maträtter enligt våra recept och kvalitetsstandarder.
Ansvara för menyplanering och säkerställa att rätterna är i linje med vårt koncept och våra gästers preferenser.
Säkerställa att köket följer hälso- och säkerhetsföreskrifter samt hygienstandarder.
Hantera och övervaka matlagningen under högtryckssituationer och se till att beställda rätter serveras i tid.
Ansvara för inköp av råvaror och säkerställa att köket har tillräckliga lagernivåer.
Arbeta tillsammans med köksteamet för att säkerställa effektivitet och samordning i köket.
Bevara en ren och organiserad arbetsmiljö samt säkerställa att köksutrustning underhålls och fungerar korrekt.

Kvalifikationer:
Tidigare erfarenhet av att arbeta som kock.
Gedigen kunskap om matlagningstekniker, menyplanering och livsmedelshantering.
Kreativitet och förmåga att skapa spännande och vällagade rätter.
Förmåga att arbeta effektivt och hålla hög kvalitet även under pressade tidsramar.
Kunskap om hälso- och säkerhetsföreskrifter inom restaurangverksamhet.
Lagspelare med förmåga att samarbeta och kommunicera väl med köksteamet.
Flexibilitet att arbeta kvällar, helger och under evenemang.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet att vara med och skapa härliga matupplevelser för våra gäster i en sportbarmiljö. Striker Sportbar är en plats där människor kommer för att njuta av sportevenemang, god mat och dryck samt gemenskap. Vi tror på att bygga starka team och erbjuda möjligheter till personlig och professionell utveckling.
Om du är en passionerad kock med erfarenhet inom restaurangbranschen och vill vara en del av vårt framgångsrika team, ser vi fram emot att ta del av din ansökan. Skicka ditt CV och ett personligt brev där du beskriver ditt intresse för rollen som kock på Striker Sportbar.

Ansök nu

Kock Striker Örebro

Kock, à la carte
Läs mer Nov 7
Vi söker en passionerad och erfaren kock för att ansluta till vårt köksteam på Striker Sportbar. Som kock kommer du att spela en nyckelroll i att leverera högkvalitativ mat och skapa en enastående matupplevelse för våra gäster.
Ansvarsområden:
Förbereda och tillaga maträtter enligt våra recept och kvalitetsstandarder.
Ansvara för menyplanering och säkerställa att rätterna är i linje med vårt koncept och våra gästers preferenser.
Säkerställa att köket följer hälso- och säkerhetsföreskrifter samt hygienstandarder.
Hantera och övervaka matlagningen under högtryckssituationer och se till att beställda rätter serveras i tid.
Ansvara för inköp av råvaror och säkerställa att köket har tillräckliga lagernivåer.
Arbeta tillsammans med köksteamet för att säkerställa effektivitet och samordning i köket.
Bevara en ren och organiserad arbetsmiljö samt säkerställa att köksutrustning underhålls och fungerar korrekt.

Kvalifikationer:
Tidigare erfarenhet av att arbeta som kock.
Gedigen kunskap om matlagningstekniker, menyplanering och livsmedelshantering.
Kreativitet och förmåga att skapa spännande och vällagade rätter.
Förmåga att arbeta effektivt och hålla hög kvalitet även under pressade tidsramar.
Kunskap om hälso- och säkerhetsföreskrifter inom restaurangverksamhet.
Lagspelare med förmåga att samarbeta och kommunicera väl med köksteamet.
Flexibilitet att arbeta kvällar, helger och under evenemang.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet att vara med och skapa härliga matupplevelser för våra gäster i en sportbarmiljö. Striker Sportbar är en plats där människor kommer för att njuta av sportevenemang, god mat och dryck samt gemenskap. Vi tror på att bygga starka team och erbjuda möjligheter till personlig och professionell utveckling.
Om du är en passionerad kock med erfarenhet inom restaurangbranschen och vill vara en del av vårt framgångsrika team, ser vi fram emot att ta del av din ansökan. Skicka ditt CV och ett personligt brev där du beskriver ditt intresse för rollen som kock på Striker Sportbar.

Ansök nu

Kock Striker Örebro

Kock, à la carte
Läs mer Okt 30
Vi söker en passionerad och erfaren kock för att ansluta till vårt köksteam på Striker Sportbar. Som kock kommer du att spela en nyckelroll i att leverera högkvalitativ mat och skapa en enastående matupplevelse för våra gäster.
Ansvarsområden:
Förbereda och tillaga maträtter enligt våra recept och kvalitetsstandarder.
Ansvara för menyplanering och säkerställa att rätterna är i linje med vårt koncept och våra gästers preferenser.
Säkerställa att köket följer hälso- och säkerhetsföreskrifter samt hygienstandarder.
Hantera och övervaka matlagningen under högtryckssituationer och se till att beställda rätter serveras i tid.
Ansvara för inköp av råvaror och säkerställa att köket har tillräckliga lagernivåer.
Arbeta tillsammans med köksteamet för att säkerställa effektivitet och samordning i köket.
Bevara en ren och organiserad arbetsmiljö samt säkerställa att köksutrustning underhålls och fungerar korrekt.

Kvalifikationer:
Tidigare erfarenhet av att arbeta som kock.
Gedigen kunskap om matlagningstekniker, menyplanering och livsmedelshantering.
Kreativitet och förmåga att skapa spännande och vällagade rätter.
Förmåga att arbeta effektivt och hålla hög kvalitet även under pressade tidsramar.
Kunskap om hälso- och säkerhetsföreskrifter inom restaurangverksamhet.
Lagspelare med förmåga att samarbeta och kommunicera väl med köksteamet.
Flexibilitet att arbeta kvällar, helger och under evenemang.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet att vara med och skapa härliga matupplevelser för våra gäster i en sportbarmiljö. Striker Sportbar är en plats där människor kommer för att njuta av sportevenemang, god mat och dryck samt gemenskap. Vi tror på att bygga starka team och erbjuda möjligheter till personlig och professionell utveckling.
Om du är en passionerad kock med erfarenhet inom restaurangbranschen och vill vara en del av vårt framgångsrika team, ser vi fram emot att ta del av din ansökan. Skicka ditt CV och ett personligt brev där du beskriver ditt intresse för rollen som kock på Striker Sportbar.

Ansök nu

Bartender Striker Örebro

Bartender
Läs mer Okt 8
Vi söker en passionerad och skicklig bartender för att förstärka vårt team på Striker Sportbar. Som bartender kommer du att vara hjärtat av vår barupplevelse, skapa utsökta drinkar och bidra till den livliga atmosfären i vår sportbar.
Ansvarsområden:
Förbereda och servera drinkar enligt menyn, kundens önskemål eller egna rekommendationer.
Hantera alla aspekter av barverksamheten, från att blanda och servera drinkar till att ta hand om betalningar.
Upprätthålla en ren och organiserad arbetsmiljö, inklusive rengöring av verktyg, utrustning och barområdet.
Se till att alla drinkar är av högsta kvalitet och serveras på ett konsekvent sätt.
Rekommendera drycker baserat på gästernas smak och preferenser.
Hantera kundinteraktioner på ett professionellt sätt, inklusive att ta emot feedback eller lösa eventuella problem.

Kvalifikationer:
Tidigare erfarenhet som bartender är meriterande.
God kännedom om drinkrecept och mixertekniker.
Stark kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta i ett högt tempo.
Flexibilitet att arbeta kvällar, helger och under evenemang.
Teamorienterad inställning med förmåga att samarbeta med andra inom teamet.
En positiv attityd, öga för detaljer och passion för att skapa unika dryckesupplevelser.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet att uttrycka din kreativitet, vara en del av vårt engagerade team och bidra till minnesvärda kvällar för våra gäster. Striker Sportbar är en plats där människor kommer för att njuta av sportevenemang, utsökta drinkar och fantastisk gemenskap. Vi tror på att ge våra anställda möjligheter till både personlig och professionell utveckling.
Om du är motiverad och vill vara en del av vårt härliga team, ser vi fram emot att ta del av din ansökan. Skicka ditt CV och ett personligt brev där du beskriver ditt intresse för rollen som bartender på Striker Sportbar.

Ansök nu

Servitör/Servitris

Servitör/Servitris
Läs mer Okt 8
Vi söker energiska och serviceinriktade servitriser/servitörer för att förstärka vårt team på Striker Sportbar. Som servitris/servitör kommer du att spela en viktig roll i att skapa en trevlig och minnesvärd upplevelse för våra gäster och bidra till den livliga atmosfären i vår sportbar.
Ansvarsområden:
Ta emot och guida gäster till sina platser med en varm och vänlig attityd.
Förse gäster med menyer, ge rekommendationer och svara på frågor om rätter och drycker.
Ta emot beställningar och samordna med köket för att säkerställa snabb och korrekt servering.
Servera mat och drycker till gästerna på ett effektivt och professionellt sätt.
Upprätthålla renlighet och ordning i serveringsområdet samt se till att borden är iordningställda.
Arbeta tillsammans med kökspersonalen och andra servitriser/servitörer för att säkerställa en smidig drift av restaurangen.
Förstå och följa alla hälso- och säkerhetsföreskrifter.

Kvalifikationer:
Erfarenhet av att arbeta som servitris/servitör inom restaurangbranschen är meriterande, men inte ett krav.
Utomordentlig kundservice med förmåga att skapa en positiv upplevelse för våra gäster.
God kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta i ett högt tempo.
Flexibilitet att arbeta kvällar, helger och under evenemang.
Teamorienterad inställning med förmåga att samarbeta med andra inom teamet.
En positiv och energisk attityd med förmåga att behålla lugnet även under stressiga situationer.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet att vara en del av vårt glada team och vara med och skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster. Striker Sportbar är en plats där människor kommer för att njuta av sportevenemang, god mat och dryck samt gemenskap. Vi tror på att erbjuda våra anställda möjligheter till personlig och professionell utveckling.
Om du är entusiastisk, har en passion för service och vill vara en del av vårt framgångsrika team, ser vi fram emot att ta del av din ansökan. Skicka ditt CV och ett personligt brev där du beskriver ditt intresse för rollen som servitris/servitör på Striker Sportbar.

Ansök nu