Örebro: Kökschef Brödernas Örebro

Hitta ansökningsinfo om jobbet Kökschef Brödernas Örebro i Örebro. Är det intressant kan du gå vidare och ansöka jobbet. Annars kan du klicka på arbetsgivaren eller yrkesbenämningen för att se alla jobb i Örebro inom den kategorin.

Publicerad: 2022-04-19 // Varaktighet: Heltid

Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Nu söker vi efter en kökschef till vår enhet i Örebro!
Vilka är Brödernas?
Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med god kvalité och fantastisk service. Vi har idag över 70 öppnade enheter i Sverige och vi öppnar nya enheter varje månad.

Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.

Vad innebär jobbet som Kökschef hos oss?
Som kökschef har du huvudansvaret för kvaliteten på produkterna i och från köket och kökspersonalen. Du utvecklar även medarbetarna genom att delegera och vägleda vid nya arbetsuppgifter.

Bland annat ingår följande ansvar i tjänsten:

- Service och ansvar för kvaliteten på färdigt produkt från köket
- Beställningar
- Upprätta rutiner för matsäkerhet
- Leveranser
- Attestera fakturor
- Schemaläggning
- Rekrytering samt utbildning av personal


Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av en ledande roll inom restaurangbranschen sedan tidigare. Du ska vara serviceinriktad och klara av att behålla helhetsgreppet i ett högt arbetstempo. Du är stresstålig, driftig och bra på att leda och utveckla personalen.

Vad erbjuder vi?
En ledande roll i Sveriges snabbast växande restaurangkedja. Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion vilket innebär mycket goda möjligheter att utvecklas med företaget.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök!

Alla platsannonser →

Andra jobb i Örebro som Kökschef

Nedan visas andra jobb i Örebro som Kökschef.

Köksmästare till Heat Örebro!

Läs mer Okt 2
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion!
Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden.
Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta.
Vi finns för närvarande i Uppsala, Märsta, Stockholm, Gävle, Örebro, Sundsvall och Västerås.

Om tjänsten: Våra köksmästare arbetar i den dagliga driften och ansvarar för matkvalitet, råvaruinköp, lagerhållning, egenkontroll och inventering. Du leder det dagliga arbetet på restaurangen tillsammans med restaurangchefen. Du arbetar främst dagtid måndag-fredag men kvälls- och helgarbete kan förekomma. Heat Örebro serverar ca 300 gäster/dag och utöver det så levererar vi catering till företag i närområdet.

Om dig: Du har några års erfarenhet i rollen som köksmästare/kökschef. Du är positiv, lösningsfokuserad och strukturerad. God planering är ett ledord på Heat och det är du bekväm med. Vår matkvalitet är vår grund, tillsammans med vårt personliga bemötande, och du är bekväm med att ansvara för matkvaliteten och för att följa Heats riktlinjer och recept för tillagning och inköp.

För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter då Heat avser att fortsätta sin expansion.

Ansök nu

Kökschef

Läs mer Nov 19
Vi söker en erfaren och engagerad kökschef för att leda vårt köksteam på Striker Sportbar. Som kökschef kommer du att ha en central roll i att säkerställa att våra gäster får en förstklassig matupplevelse och att vår meny håller hög kvalitet.
Ansvarsområden:
Planera och organisera kökets verksamhet, inklusive menyplanering, inköp av råvaror och personalhantering.
Utveckla och skapa menyer som passar vår sportbar och tilltalar våra gäster.
Övervaka och säkerställa att matlagningen och presentationen av rätterna uppfyller våra kvalitetsstandarder.
Rekrytera, utbilda och coacha kökspersonalen för att upprätthålla en hög nivå av professionalism och arbetsprestation.
Säkerställa att köket följer alla hälso- och säkerhetsföreskrifter och att renligheten upprätthålls.
Samarbeta med andra avdelningar, särskilt serveringspersonalen, för att säkerställa en smidig och effektiv drift av restaurangen.
Hantera kostnadskontroll och budgetering för köksrelaterade utgifter.

Kvalifikationer:
Erfarenhet av att arbeta som kökschef eller i en liknande befattning inom restaurangbranschen.
Gedigen kunskap om matlagningstekniker, menyplanering och livsmedelshantering.
Förmåga att skapa kreativa och lockande menyer som passar en sportbar.
Starkt ledarskap med förmåga att motivera och coacha kökspersonal.
Kunskap om hälso- och säkerhetsföreskrifter inom restaurangverksamhet.
Utomordentlig organisation och förmåga att arbeta effektivt under tryck.
Flexibilitet att anpassa sig till förändrade krav och snabbt fatta beslut.

Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö där du kan utnyttja din kreativitet. Striker Sportbar är en plats där människor kommer för att njuta av sportevenemang, god mat och dryck samt gemenskap. Vi tror på att bygga starka team och erbjuda möjligheter till personlig och professionell utveckling.
Om du är en passionerad kökschef med erfarenhet inom restaurangbranschen och vill vara en del av vårt framgångsrika team, ser vi fram emot att ta del av din ansökan. Skicka ditt CV och ett personligt brev där du beskriver ditt intresse för rollen som kökschef på Striker Sportbar.

Ansök nu

SOUSCHEF TILL CONVENTUM I ÖREBRO

Läs mer Nov 13
Älskar du att laga mat och skapa minnesvärda matupplevelser? Då är det här din chans! På Conventum, en ledande kongressanläggning i Örebro, letar vi efter en skicklig och idérik souschef som är redo att ta vårt kök till nya höjder. Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Sök idag!

OM TJÄNSTEN

Conventum är stolt över att vara en ledande kongressanläggning i Sverige, ägd och drivs av Elite Hotels of Sweden. Med en unik kombination av moderna möteslokaler och en passion för högklassig matlagning, strävar vi efter att erbjuda våra gäster en oförglömlig upplevelse varje gång de besöker oss. Vår köksmästare, Joppe Sten, är en välrenommerad expert inom sitt område och ledare för ett team som värdesätter kreativitet, samarbete och precision.

Som vår nya souschef kommer du att arbeta nära vår köksmästare och vara en nyckelspelare i att utveckla vårt fantastiska utbud. Du kommer att ha ansvar för att leda och inspirera vårt team av kockar, säkerställa hög kvalitet på matlagningen och vara med och skapa menyer som imponerar våra gäster. Ditt arbete kommer att spela en avgörande roll i att säkerställa att våra kunder får en gastronomisk upplevelse som överträffar deras förväntningar.

Du erbjuds:
- En spännande och dynamisk arbetsmiljö i en väletablerad kongressanläggning.
- Möjligheten att arbeta med högklassiga råvaror och modern köksteknik.
- En plattform för din personliga och professionella utveckling inom köksbranschen.
- En chans att vara en del av Elite Hotels of Sweden och deras växande nätverk av framstående anläggningar.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Tillsammans med köksmästaren sätta menyer och planera för kommande arrangemang
* Tillaga bankettmiddag, konferenslunch, buffé och göra konferensfika.


VI SÖKER DIG SOM


* Har någon form av restaurangutbildning alternativt motsvarande erfarenhet från branschen.
* Har tidigare erfarenhet av arbete inom restaurang- eller hotellbranschen, gärna med ledande befattningar.
* Talar och skriver flytande på svenska och engelska.


För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Stresstålig
- inspirerande
- innovativ
- Serviceinriktad

Du är den som alltid strävar efter att ständigt förbättra och höja nivån på ditt arbete. Du trivs med att arbeta i en hektisk miljö och kan behålla lugnet under tryck. Vi ser att du som söker är en lagspelare med förmåga att motivera och coacha ditt team till framgång.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Conventum

Ansök nu

Kökschef

Läs mer Jun 29
Vi söker en erfaren och engagerad kökschef för att leda vårt köksteam på Striker Sportbar. Som kökschef kommer du att ha en central roll i att säkerställa att våra gäster får en förstklassig matupplevelse och att vår meny håller hög kvalitet.
Ansvarsområden:
Planera och organisera kökets verksamhet, inklusive menyplanering, inköp av råvaror och personalhantering.
Utveckla och skapa menyer som passar vår sportbar och tilltalar våra gäster.
Övervaka och säkerställa att matlagningen och presentationen av rätterna uppfyller våra kvalitetsstandarder.
Rekrytera, utbilda och coacha kökspersonalen för att upprätthålla en hög nivå av professionalism och arbetsprestation.
Säkerställa att köket följer alla hälso- och säkerhetsföreskrifter och att renligheten upprätthålls.
Samarbeta med andra avdelningar, särskilt serveringspersonalen, för att säkerställa en smidig och effektiv drift av restaurangen.
Hantera kostnadskontroll och budgetering för köksrelaterade utgifter.

Kvalifikationer:
Erfarenhet av att arbeta som kökschef eller i en liknande befattning inom restaurangbranschen.
Gedigen kunskap om matlagningstekniker, menyplanering och livsmedelshantering.
Förmåga att skapa kreativa och lockande menyer som passar en sportbar.
Starkt ledarskap med förmåga att motivera och coacha kökspersonal.
Kunskap om hälso- och säkerhetsföreskrifter inom restaurangverksamhet.
Utomordentlig organisation och förmåga att arbeta effektivt under tryck.
Flexibilitet att anpassa sig till förändrade krav och snabbt fatta beslut.

Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö där du kan utnyttja din kreativitet. Striker Sportbar är en plats där människor kommer för att njuta av sportevenemang, god mat och dryck samt gemenskap. Vi tror på att bygga starka team och erbjuda möjligheter till personlig och professionell utveckling.
Om du är en passionerad kökschef med erfarenhet inom restaurangbranschen och vill vara en del av vårt framgångsrika team, ser vi fram emot att ta del av din ansökan. Skicka ditt CV och ett personligt brev där du beskriver ditt intresse för rollen som kökschef på Striker Sportbar.

Ansök nu

Kökschef till Rudbecksgymnasiets kök

Läs mer Maj 26
Vi söker dig som är en trygg ledare och har ett passionerat intresse för mat och god service. Du har vana att planera och organisera och lätt för att leda andra. Du tycker att det är viktigt att tänka klimatsmart vid både inköp, matlagning samt presentation av maten i restaurangen. Du är en lagspelare som vågar fatta beslut. Är du vår nya kökschef till Rudbecksgymnasiets kök.

Om tjänsten
I Måltidsverksamheten ingår alla kök i grundskolor, gymnasieskolor och vård och omsorg. Vi rekryterar nu en kökschef till Rudbecksgymnasiets kök.

En av Örebros centralaste skolor! Rudbecksgymnasiet har ca 1200 elever inskrivna och ett café med drygt 100 sittplatser. De som jobbar hos oss får en nära kontakt med våra gäster, både i cafét och restaurangen. Vårt arbete har uppmärksammats både lokalt och nationellt. Under de senaste åren har vi bland annat blivit nominerade av White Guide Junior.

Du har förståelse för att ditt engagemang har avgörande betydelse för våra gästers matupplevelse och vår utveckling. Genom att du själv arbetar i den dagliga driften så kan du direkt påverka matkvalitet och matgästernas matupplevelse.

Du förväntas ansvara för kontinuerlig omvärldsbevakning inom området. I Örebro kommun lagar vi mat från grunden, väljer råvaror med omsorg. Vi har högt satta klimatmål och arbetar ständigt med förbättringar. Självklart ingår även att utveckla verksamheten mot ständig kvalitetsförbättring med våra matgäster i fokus. 

Exempel på arbetsuppgifter:

• ansvarar för den dagliga driften av verksamheten, arbetsledning av kökspersonal och verksamhetsutveckling samt kvalitetsarbete inom verksamhetsområdet
• du har personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar
• driver, utvecklar och följer upp verksamheten mot uppsatta mål
• i rollen ingår att leda, stödja och kompetensutveckla medarbetare
• du har del i den dagliga matlagningen och tillsammans med medarbetarna säkerställer du kvalitet
• ansvarar för att gällande lagstiftning inom ansvarsområdet efterlevs
• arbetar enligt de kommungemensamma riktlinjer och policys som finns
• du har personalansvar vilket innebär att du bland annat håller i arbetsplatsträffar, utvecklings- och lönesamtal
• upprättar budget utifrån tilldelad ram och ansvarar för att arbetet sker kostnadseffektivt, du vidtar åtgärder vid avvikelser 

Om arbetsplatsen
Vi i måltidsverksamheten förser skolor, gymnasier och vård- och omsorgsboenden med god, vällagad och säker mat. Vi lagar mat från grunden med råvaror av god kvalitet och vi arbetar för att minska matens klimat- och miljöpåverkan. Våra 260 medarbetare arbetar i 60 kök runt om i Örebro kommun. Gemensamt för oss i verksamheten är vår övertygelse om att måltider kan göra skillnad. Skillnad för hälsa och miljö, för våra elevers studieresultat och för vardagen för kommunens äldre. För att bidra till en hållbar framtid arbetar vi efter konceptet ”Smartare mat” som du kan läsa mer om här.  
Måltider i kommunens kök och serveringar - Örebro kommun - fördjupning (orebro.se) 

Läs mer om oss här: orebro.se/rudbecksgymnasiet 

Kvalifikationer
Som kökschef är du kreativ och har vana att organisera, förstår vikten av att ständigt vara i utveckling. Du har ett bra förhållningssätt mot gäster och kollegor och förstår att ditt engagemang har avgörande betydelse för våra gästers matupplevelse och vår utveckling. Du tycker om att utvecklas tillsammans med andra och bidrar till arbetsglädje. Du har ett genuint intresse för mat och smaker. Du är intresserad av att bidra till arbetet med våra högt satta klimatmål. Du har förmåga att inspirera andra, även genom att leda på distans. Du har goda kunskaper i svenska i både tal o skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• kockutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig
• flera års erfarenhet av matlagning 
• erfarenhet av arbetsledande ställning inom storkök eller restaurang eller ledarskapsutbildning inom kök
• du är van att ha dator som ditt arbetsredskap 

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse 

Antal tjänster: 1

Intervjuer beräknas hållas: 12/6 13/6 och 14/6 

Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola, vård och omsorg eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om hur det är att jobba som chef i Örebro kommun på vår chefssida och på orebro.se/jobb

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 7 juni. 

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Andra jobb i Örebro från Brödernas Group AB

Nedan visas andra jobb i Örebro från Brödernas Group AB .

Arbetsledare Brödernas Termikgatan Örebro

Restaurangbiträde
Läs mer Apr 3
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt!
Vilka är Brödernas?Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med god kvalité och fantastisk service. Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.
Vad innebärjobbet somarbetsledarehos oss?
Som Arbetsledare har du ansvar för driften och personalen på restaurangen i samverkan med Area manager. Ni samarbetar för att utveckla medarbetarna genom att delegera och vägleda vid nya arbetsuppgifter.
Bland annat ingår följande ansvar i tjänsten;
Bemanningsansvarig med direktiv från area manager.
Upprätthålla en bra kundupplevelse och service.
Se till att restaurangen drivs efter de rutiner och lagar kring matsäkerhet som finns centralt över företaget.
Tillföra samt upprätthålla rutiner som är satta eller vid behovskapa nya rutiner.
Beställningar
Leveranser
Lokal marknadsföring och rekrytering.
Eventplanering

Vem är du?Vi söker dig som har erfarenhet av en ledande roll inom restaurangbranschen sedan tidigare. Du ska vara serviceinriktad och klara av att behålla helhetsgreppet i ett högt arbetstempo. Du är stresstålig, driftig och bra på att leda och utveckla personal.
Vad erbjuder vi?En ledande roll i Sveriges snabbast växande restaurangkedja. Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som kan ge dig mycket goda möjligheter till att utvecklas med företaget.
Rekryteringsprocessen
När du har sökt tjänsten så kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med roboten Hubert som tar ca 20 - 30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på denna inom 48 - 72 timmar för att snabbt komma vidare i processen.Kolla gärna denna artikel innan intervjun för tips och tricks: https://www.hubert.ai/insights/tips-och-rad-infor-din-forsta-hubert-intervju Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.
Vi ser fram emot att höra från dig!
Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök!

Ansök nu

Restaurangbiträde Örebro Behrn Arena

Köksbiträde
Läs mer Feb 28
Vi söker nu en driven person till oss på Brödernas Örebro som kan jobba både i servisen men med huvudfokus i köket.

Personen vi söker ska kunna jobba dagtid som kvällstid samt helger.

Ansök nu

Restaurangbiträde Deltid Örebro Termikgatan

Restaurangbiträde
Läs mer Okt 25
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Eller vill du bara ha ett extra jobb vid sidan av studierna? Då har du kommit rätt!

Vilka är Brödernas?
Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med god kvalité och fantastisk service. Vi har idag över 90 öppnade enheter i Sverige och vi öppnar nya enheter varje månad.

Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.

Vad innebär jobbet som Kökspersonal hos oss?
Tjänsten innebär att du jobbar i köket och roterar mellan stationer som stekbord, fritering och sallad. Du ser till att det är rent i köket och att egenkontroller följs. Som kökspersonal på Brödernas arbetar du i team och det är därför viktigt att du är en lagspelare och förstår vikten av kommunikation och gruppsamverkan.

Vem är du?
Vi söker dig som gillar ett högt arbetstempo, är serviceinriktad och älskar att jobba med människor. Du tycker om att jobba med andra och vill ha en karriär i restaurangbranschen.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion vilket innebär mycket goda möjligheter att utvecklas med företaget.

Rekryteringsprocessen
När du har sökt tjänsten så kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med roboten Hubert som tar ca 20 - 30 minuter.

Syftet med att Hubert-intervjun är vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.

Vi ser gärna att du svarar på denna inom 48 - 72 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Kolla gärna denna artikel innan intervjun för tips och tricks: https://www.hubert.ai/insights/tips-och-rad-infor-din-forsta-hubert-intervju Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök!

Are you eager for new challenges, a career in the restaurant industry and a company where you can grow fast? Or do you just want an extra job alongside your studies? Then you have come to the right place!

Who are the Brödernas?

Brödernas successfully conducts its operations throughout Sweden from Umeå in the north to Malmö in the south. Brödernas are expanding at a rapid pace with the vision of becoming known even outside Sweden's borders. Our ambition is for Brödernas to be associated with good quality and fantastic service. We currently have over 80 opened units in Sweden and we open new units every month.

The important thing for us is that no matter what goal you have for the future, we have guaranteed a place for you. With us, it is your own ambitions and results that determine how far you can go.

What does the job as a Kitchen staff with us mean?

The service means that you work in the kitchen and rotate between stations such as frying tables, frying and salad. You make sure that the kitchen is clean and that self-checks are followed. As a kitchen staff at Brödernas, you work in teams and it is therefore important that you are a team player and understand the importance of communication and group collaboration.

Who are you?

We are looking for you who like a high work pace, are service-oriented and love working with people. You enjoy working with others and want a career in the restaurant industry.

What do we offer?

We offer a fast-paced workplace that is in the middle of a major expansion, which means very good opportunities to develop with the company.

The recruitment process

Once you have applied for the job, you will have access to a link for a digital interview with the robot Hubert, which takes about 20-30 minutes.

The purpose of the Hubert interview is to give all candidates the opportunity to tell more about themselves and for us to ensure that all candidates are judged in the same way, regardless of gender, age and ethnicity.

We are happy to see that you respond to this within 48 - 72 hours to quickly move forward in the process. You will then be contacted by one of our recruiters if you become relevant for a second interview.

We look forward to hearing from you!

Interviews are ongoing, so do not hesitate! Apply!

Ansök nu

Restaurangbiträde deltid Brödernas Örebro

Restaurangbiträde
Läs mer Sep 14
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt!
Vilka är Brödernas?
Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med god kvalité och fantastisk service. Vi har idag över 90 öppnade enheter i Sverige och vi öppnar nya enheter varje månad.

Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.

Vad innebär jobbet som Servicepersonal hos oss?
I tjänsten ingår det att vara ansiktet utåt. Dina arbetsuppgifter består av att välkomna gäster, ta emot beställningar i kassan eller vid bordet, servera mat och dryck, se till att gästerna är nöjda och lämnar restaurangen med gott humör. I arbetsuppgifterna ingår också att öppna och stänga samt säkerställa en ansvarsfull alkoholservering.

Vem är du?
Som person har du god arbetsmoral, är en social person och tycker om att ha kontakt med människor. Du är samarbetsvillig och trevlig. Du har ett öga för vad du behöver prioritera och tar självständiga beslut i ditt arbete.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion vilket innebär mycket goda möjligheter till att utvecklas med företaget.

Rekryteringsprocessen
När du har sökt tjänsten så kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med roboten Hubert som tar ca 20 - 30 minuter.

Syftet med att Hubert-intervjun är vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.

Vi ser gärna att du svarar på denna inom 48 - 72 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Kolla gärna denna artikel innan intervjun för tips och tricks: https://my.hubert.ai/advice-before-hubert-interview/sv-se Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök!

Are you eager for new challenges, a career in the restaurant industry and a company where you can grow fast? Then you have come to the right place!

Who are the Brödernas?

Brödernas successfully conducts its operations throughout Sweden from Umeå in the north to Malmö in the south. Brödernas are expanding at a rapid pace with the vision of becoming known even outside Sweden's borders. Our ambition is for Brödernas to be associated with good quality and fantastic service. We currently have over 80 opened units in Sweden and we open new units every month.

The important thing for us is that no matter what goal you have for the future, we have guaranteed a place for you. With us, it is your own ambitions and results that determine how far you can go.

What does the job as a Service Personnel with us mean?

The service includes being the face outwards. Your duties consist of welcoming guests, taking orders at checkout or at the table, serving food and drink, making sure guests are happy and leaving the restaurant in a good mood. The tasks also include opening and closing and ensuring responsible alcohol serving.

Who are you?

As a person, you have a good work ethic, are a social person and enjoy having contact with people. You are cooperative and nice. You have an eye for what you need to prioritize and make independent decisions in your work.

What do we offer?

We offer a fast-paced workplace that is in the middle of a major expansion, which means very good opportunities to develop with the company.

The recruitment process

Once you have applied for the job, you will have access to a link for a digital interview with the robot Hubert, which takes about 20-30 minutes.

The purpose of the Hubert interview is to give all candidates the opportunity to tell more about themselves and for us to ensure that all candidates are judged in the same way, regardless of gender, age and ethnicity.

We are happy to see that you respond to this within 48 - 72 hours to quickly move forward in the process. You will then be contacted by one of our recruiters if you become relevant for a second interview.

We look forward to hearing from you!

Interviews are ongoing, so do not hesitate! Apply!

Ansök nu

Restaurangbiträde deltid Brödernas Termikgatan

Restaurangbiträde
Läs mer Sep 8
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Eller vill du bara ha ett extra jobb vid sidan av studierna? Då har du kommit rätt!

Vilka är Brödernas?
Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med god kvalité och fantastisk service. Vi har idag över 90 öppnade enheter i Sverige och vi öppnar nya enheter varje månad.

Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.

Vad innebär jobbet som Kökspersonal hos oss?
Tjänsten innebär att du jobbar i köket och roterar mellan stationer som stekbord, fritering och sallad. Du ser till att det är rent i köket och att egenkontroller följs. Som kökspersonal på Brödernas arbetar du i team och det är därför viktigt att du är en lagspelare och förstår vikten av kommunikation och gruppsamverkan.

Vem är du?
Vi söker dig som gillar ett högt arbetstempo, är serviceinriktad och älskar att jobba med människor. Du tycker om att jobba med andra och vill ha en karriär i restaurangbranschen.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion vilket innebär mycket goda möjligheter att utvecklas med företaget.

Rekryteringsprocessen
När du har sökt tjänsten så kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med roboten Hubert som tar ca 20 - 30 minuter.

Syftet med att Hubert-intervjun är vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.

Vi ser gärna att du svarar på denna inom 48 - 72 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Kolla gärna denna artikel innan intervjun för tips och tricks: https://www.hubert.ai/insights/tips-och-rad-infor-din-forsta-hubert-intervju Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök!

Are you eager for new challenges, a career in the restaurant industry and a company where you can grow fast? Or do you just want an extra job alongside your studies? Then you have come to the right place!

Who are the Brödernas?

Brödernas successfully conducts its operations throughout Sweden from Umeå in the north to Malmö in the south. Brödernas are expanding at a rapid pace with the vision of becoming known even outside Sweden's borders. Our ambition is for Brödernas to be associated with good quality and fantastic service. We currently have over 80 opened units in Sweden and we open new units every month.

The important thing for us is that no matter what goal you have for the future, we have guaranteed a place for you. With us, it is your own ambitions and results that determine how far you can go.

What does the job as a Kitchen staff with us mean?

The service means that you work in the kitchen and rotate between stations such as frying tables, frying and salad. You make sure that the kitchen is clean and that self-checks are followed. As a kitchen staff at Brödernas, you work in teams and it is therefore important that you are a team player and understand the importance of communication and group collaboration.

Who are you?

We are looking for you who like a high work pace, are service-oriented and love working with people. You enjoy working with others and want a career in the restaurant industry.

What do we offer?

We offer a fast-paced workplace that is in the middle of a major expansion, which means very good opportunities to develop with the company.

The recruitment process

Once you have applied for the job, you will have access to a link for a digital interview with the robot Hubert, which takes about 20-30 minutes.

The purpose of the Hubert interview is to give all candidates the opportunity to tell more about themselves and for us to ensure that all candidates are judged in the same way, regardless of gender, age and ethnicity.

We are happy to see that you respond to this within 48 - 72 hours to quickly move forward in the process. You will then be contacted by one of our recruiters if you become relevant for a second interview.

We look forward to hearing from you!

Interviews are ongoing, so do not hesitate! Apply!

Ansök nu

Servicepersonal Brödernas

Restaurangbiträde
Läs mer Aug 5
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt!
Vilka är Brödernas?
Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med god kvalité och fantastisk service. Vi har idag över 90 öppnade enheter i Sverige och vi öppnar nya enheter varje månad.

Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.

Vad innebär jobbet som Servicepersonal hos oss?
I tjänsten ingår det att vara ansiktet utåt. Dina arbetsuppgifter består av att välkomna gäster, ta emot beställningar i kassan eller vid bordet, servera mat och dryck, se till att gästerna är nöjda och lämnar restaurangen med gott humör. I arbetsuppgifterna ingår också att öppna och stänga samt säkerställa en ansvarsfull alkoholservering.

Vem är du?
Som person har du god arbetsmoral, är en social person och tycker om att ha kontakt med människor. Du är samarbetsvillig och trevlig. Du har ett öga för vad du behöver prioritera och tar självständiga beslut i ditt arbete.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion vilket innebär mycket goda möjligheter till att utvecklas med företaget.

Rekryteringsprocessen
När du har sökt tjänsten så kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med roboten Hubert som tar ca 20 - 30 minuter.

Syftet med att Hubert-intervjun är vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.

Vi ser gärna att du svarar på denna inom 48 - 72 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Kolla gärna denna artikel innan intervjun för tips och tricks: https://my.hubert.ai/advice-before-hubert-interview/sv-se Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök!

Are you eager for new challenges, a career in the restaurant industry and a company where you can grow fast? Then you have come to the right place!

Who are the Brödernas?

Brödernas successfully conducts its operations throughout Sweden from Umeå in the north to Malmö in the south. Brödernas are expanding at a rapid pace with the vision of becoming known even outside Sweden's borders. Our ambition is for Brödernas to be associated with good quality and fantastic service. We currently have over 80 opened units in Sweden and we open new units every month.

The important thing for us is that no matter what goal you have for the future, we have guaranteed a place for you. With us, it is your own ambitions and results that determine how far you can go.

What does the job as a Service Personnel with us mean?

The service includes being the face outwards. Your duties consist of welcoming guests, taking orders at checkout or at the table, serving food and drink, making sure guests are happy and leaving the restaurant in a good mood. The tasks also include opening and closing and ensuring responsible alcohol serving.

Who are you?

As a person, you have a good work ethic, are a social person and enjoy having contact with people. You are cooperative and nice. You have an eye for what you need to prioritize and make independent decisions in your work.

What do we offer?

We offer a fast-paced workplace that is in the middle of a major expansion, which means very good opportunities to develop with the company.

The recruitment process

Once you have applied for the job, you will have access to a link for a digital interview with the robot Hubert, which takes about 20-30 minutes.

The purpose of the Hubert interview is to give all candidates the opportunity to tell more about themselves and for us to ensure that all candidates are judged in the same way, regardless of gender, age and ethnicity.

We are happy to see that you respond to this within 48 - 72 hours to quickly move forward in the process. You will then be contacted by one of our recruiters if you become relevant for a second interview.

We look forward to hearing from you!

Interviews are ongoing, so do not hesitate! Apply!

Ansök nu