Jobbet.se Sverige AB jobb i Örebro

Hitta lediga jobb hos Jobbet.se Sverige AB i Örebro. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Örebro.

Säljare - Norr/Öst

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Jul 5
Vi på Liftexperten expanderar och nu söker vi en säljare som vill vara med och växa med oss i Norr/Öst. Har du erfarenhet av liftar eller är nyfiken på att utvecklas inom branschen? Då kan det vara dig vi söker. Du erbjuds en roll med mycket eget ansvar och möjlighet att vara delaktig i vår tillväxtresa!
Vi på Liftexperten Sverige är återförsäljare av Genie-, Leguan- och Multitelliftar med reservdelar och eftermarknad. Liftarna används i stor utsträckning både ute på byggarbetsplatser och även inom industri och lagerhantering för att säkert kunna utföra jobb på hög höjd. Vår vision är att erbjuda spetskunskap tillsammans med hög servicenivå för att skapa rätt förutsättningar för våra kunder.
Om tjänsten
Som säljare hos oss arbetar du med att sälja våra produkter ute hos kund. Du kommer att ta med dig liftar ut till våra kunder och demonstrera funktioner och fördelar samt berätta om Liftexpertens modellutbud. Du kommer att arbeta med ett varierande utbud av liftar, såsom billiftar, larvbandsliftar och mindre saxliftar/pelarliftar. Du utgår från hemmet men kommer jobba tight med vår depå i Knivsta, arbetet kommer i huvudsak att utföras ute hos våra kunder i Norra- och Mellansverige.
I början kommer du att ha ett bra stöd av erfarna kollegor som hjälper dig med kundgrupper och planeringsarbete, men med tiden förväntas du bli mer självständig och ta eget ansvar för planeringen och kundbesök. Självklart kommer du att erbjudas en gedigen introduktion och utbildningar i våra produkter för att du ska komma in i arbetet på bästa sätt.
Om dig
Vi söker dig med erfarenhet av försäljning eller kundsupport och som drivs av att träffa nya människor och skapa långa relationer. Det är meriterande om du jobbat med liftar tidigare, men det viktigaste är att du har rätt inställning. Kanske har du tidigare arbetat med entreprenadmaskiner eller truckar och är nyfiken på att testa något nytt. B-körkort är ett krav för tjänsten likväl som goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Eftersom du kommer att åka ut till kunderna med liftarna behöver du ha ett BE-körkort eller en vilja att ta det om du inte redan har det idag. Saknar du BE-körkort har vi ett upplägg för det.
Som person är du självständig och strukturerad. Du trivs i en roll med mycket eget ansvar där du får arbeta lösningsorienterat. Då du kommer att arbeta ute på fält hos våra kunder är det viktigt att du dessutom är pedagogisk, relationsskapande och förtroendeingivande.
Övrigt
Du utgår från hemmet och kommer främst att arbeta ute hos våra kunder. Vi ser att du gärna bor i Mälardalen och med fördel i området runt Örebro/Västerås. Övernattning på annan ort förekommer.
Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta David Trygg på 0707 40 10 31.
Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan!
Krav
Erfarenhet inom sälj/kundsupport
B-körkort
Vilja att ta BE-körkort
Goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift

Meriterande
Erfarenhet av liknande arbete inom liftar
BE-körkortOm arbetsgivaren - Liftexperten
Liftexperten Sverige grundades 2015 och är specialiserade på personlyft, och återförsäljare av märkena Genie, Leguan & Multitel i Sverige. Vi har Sverige som arbetsområde med anläggningar i Stockholm, Karlstad, Malmö och Göteborg. Vi är idag 23 personer fördelat på anläggningarna.
Genie är ett av världens ledande märken på byggliftar. Som enda auktoriserad servicepartner till Genie i Sverige så är en stor del av verksamheten eftermarknad, service/reparationer i fält och i verkstad samt reservdelsförsäljning och tekniska utbildningar.
Liftexperten Sverige AB ägs idag av Hybeko som är återförsäljare för Genie i Norge och Finland. Hybeko-gruppen omsätter ca 500 miljoner och har runt 80 anställda. Under 2021 förvärvades även den Finska återförsäljaren Rostek-Tekknika som nu ingår i Hybeko-gruppen.

Ansök nu

Projektingenjör till Örebro

Projekteringsingenjör, bygg och anläggning
Läs mer Jul 1
Till vår verksamhet i Örebro söker vi nu en driven och engagerad projektingenjör. Vill du vara med på vår spännande tillväxtresa? Då kan tjänsten vara helt rätt för dig!
Vi är drygt 275 arbetskamrater där alla får möjlighet att bli delägare. Att vara ett medarbetarägt företag skapar trygghet, vi vill ha roligt och må bra medan vi arbetar - därför vill vi ha en rimlig tillväxt med bibehållen kvalitet i leveransen och bibehållen god stämning på arbetsplatserna. Vi skapar struktur och ordning utan att bli fyrkantiga. Alla får och vågar framföra åsikter och idéer och goda förslag fångas upp och genomförs. Vi vill vara ett modernt företag med ett modernt ledarskap, därför har vi under de senaste åren satsat på att utveckla vårt ledarskap.
Visst har vi också utvecklingsområden och det är därför vi trivs - det finns alltid något nytt att förbättra när allt är möjligt!
Dina arbetsuppgifter
Som projektingenjör har du en bred och varierande roll då du ingår i vår projektorganisation från tidigt skede till färdigställd byggnad. Du arbetar nära och är ett viktigt stöd till platschef, projektledare och övrig organisation under hela byggtiden.
I rollen ingår bland annat framtagande av kalkyler samt att utföra inköp av leverantörer. Du arbetar även med projektstöd i form av utredningar samt tids- och kostnadsstyrning genom hela projektet.
Vem söker vi?
Vi söker dig som har ett byggtekniskt kunnande och erfarenhet av kalkylarbete. Du kan vara högskoleutbildad eller ha arbetat dig fram den praktiska vägen - vad som är viktigt är ditt engagemang och kunnande, inte hur du skaffat det. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en liknande roll. Om du har erfarenhet av tidsplanering eller upphandlingar och inköp så ser vi även det som ett plus.
Som person är du trygg och stabil och har en god förmåga att fatta tydliga beslut. Du har ett noggrant och strukturerat arbetssätt samt en god samarbetsförmåga. För att trivas hos oss är du nyfiken och har en vilja att utvecklas.
Övrig information
Ansökningar kommer att behandlas löpande men vi ser gärna att din ansökan kommer till oss senast 23 augusti 2024. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, se därför till att skicka in din ansökan så snart som möjligt!
Om du vill veta mer om tjänsten och om HMB i Örebro får du gärna kontakta Robert Davidsson 070-288 03 92, robert.davidsson@hmbcon.com.
Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Kalkylerfarenhet
Byggtekniskt kunnande genom utbildning eller yrkeserfarenhet
B-körkort

Meriterande
Erfarenhet av att arbeta i liknande roll som projektingenjör eller platschef/arbetsledare
Erfarenhet av tidsplanering
Erfarenhet av upphandlingar och inköp
Utbildad högskoleingenjörOm arbetsgivaren - HMB Construction AB
HMB Construction är ett av Sveriges stora byggföretag - här kombinerar vi det större företagets strukturer med det mindre företagets korta beslutsvägar och familjära stämning. Det är ingen slump att våra ledord är Allt är möjligt! Som framåtsträvande, medarbetarägt företag har vi skapat gott rykte både som en kvalitativ leverantör och en god arbetsgivare. Vårt huvudkontor finns i Falun och vi har lokal närvaro genom våra platskontor i Örebro, Uppsala, Stockholm, Västerås och Eskilstuna. Totalt är vi drygt 275 kollegor som tillsammans skapar allt från nyproducerade bostäder till äventyrsbad, skolor och äldreboenden.

Ansök nu