Cleverex Jobbförmedling & Utbildning AB jobb i Örebro

Hitta lediga jobb hos Cleverex Jobbförmedling & Utbildning AB i Örebro. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Örebro.

Samordnare/planerare för hemtjänst vid Cleverex omsorg i Örebro

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Mar 30
Cleverex omsorg är en framstående aktör inom äldreomsorgen som verkar för att skapa en bättre vardag för äldre. Med placering i Örebro utstrålar vår organisation engagemang och omtanke. Vi söker nu en samordnare/planerare till vårt team, en person som brinner för att göra skillnad och som vill bidra till vår vision om en kvalitativ äldreomsorg.

Här har du möjligheten att arbeta på 50% deltid, vilket ger en god balans mellan arbete och fritid.

Din nya roll: Som samordnare/planerare hos oss blir du en central del av vårt team. Du ansvarar för att planera och samordna arbetspass effektivt, säkerställa att bemanning möter de behov som finns och hantera både kort- och långsiktiga schemafrågor. Det innebär daglig kontakt med såväl våra kunder som personal, vilket kräver att du är både kommunikativ och lösningsorienterad.

Viktiga arbetsuppgifter inkluderar:

Effektiv planering och samordning av personalens arbetspass med hjälp av planeringsprogrammet Carefox.

Uppföljning och justering av tjänster baserat på kundbehov och personalens tillgänglighet.

Genomförande av hembesök för att bedöma nya och förändrade behov hos våra kunder.

Vara en stödjande och ledande kraft för personalen genom regelbundna möten och individuell handledning.

Bidra till utvecklingen av verksamheten genom att vara med i arbetet med statistik, uppföljningar och rapportering.

Vi söker dig som har:

Relevant utbildningsbakgrund, minst på gymnasienivå, med fördel inom vårdsektorn.

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom hemtjänst eller liknande vårdverksamhet.

God förmåga att använda IT-verktyg och specifikt erfarenhet av att använda planeringsprogrammet Carefox.

Starka organisatoriska färdigheter och förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt.

Utmärkt förmåga att kommunicera på svenska, både i tal och skrift.

Som person är du handlingskraftig, strukturerad och har en naturlig förmåga att arbeta serviceinriktat. Du är positiv, lyhörd och har ett ledarskap som präglas av tillit och förtroende. Flexibilitet, snabbhet i beslutsfattande och en god förmåga att underhålla relationer värderas högt.

Cleverex omsorg erbjuder dig:

En chans att göra en verklig skillnad i äldres liv.

En del av ett engagerat och utvecklingsorienterat team.

Möjlighet att påverka ditt arbete och verksamheten i stort.

En trivsam och stöttande arbetsmiljö.

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan och bli en del av vårt team i Örebro! Vi ser fram emot att läsa om din erfarenhet, dina kompetenser och hur du kan bidra till vår verksamhet. Din ansökan kommer att granskas baserat på relevanta meriter och erfarenheter.

Hos Cleverex omsorg värdesätter vi mångfald och strävar efter en inkluderande arbetsplats där varje individ känner sig värderad.

Ansök nu

Planerare till hemtjänsverksamhet

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Mar 8
Cleverex omsorg AB arbetar med omvårdnad och serviceinsatser till äldre personer .

Vår utgångspunkt är alltid ett gott bemötande. Med vårt samhällsengagemang och vilja att utveckla kvalitén på hemtjänsten strävar vi efter att bli Sveriges bästa leverantör av hemtjänst.

Som planerare hos oss kommer du att ha ett helhetsperspektiv och ansvara för att skapa planering som tillgodoser både omsorgstagarens behov och verksamhetens effektivitet och kvalitet.

Vi erbjuder dig ett varierat och meningsfullt arbete där du har möjlighet att göra skillnad för våra omsorgstagare.

För att utföra de dagliga arbetsuppgifterna krävs det att du är bekväm med att föra samtal via telefon, eftersom du kommer att ha kontakt med omsorgstagare, anhöriga och personal löpande. Du kommer att vara en central länk i vår verksamhet. Du ska kunna arbeta kvällar och helger (jourtid) vid behov.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med ett datoriserad planeringssystem, Carefox, där du planerar ut beviljade insatser som hemtjänstpersonal utför hos brukare. Du kommer att ha ansvar i det brukarnära och dagliga arbetet genom daglig planering i Carefox -systemet. Arbetet innebär ett nära samarbete med verksamhetschef, hemtjänstpersonal samt kontakt med brukare och anhöriga.

Du ansvarar för att planera utifrån uppsatta mål, exempelvis kontinuitet, kontaktmanskap, ekonomi och arbetsmiljö etc. Du ska också ta emot och planera in nya ärenden samt ansvara för att följa brukarärende och aktualisera förändringar av behov och insatser.

I dina arbetsuppgifter ingår också en viss dokumentation inom social dokumentation

Kvalifikationer

Du är van att använda dator då det kommer vara ditt huvudsakliga arbetsredskap. Det är meriterande om du har erfarenhet och kunskap från verksamhetstödjande datasystem inom hemtjänstverksamhet som tex. Treserva, Tes.

Du har arbetat i Carefox planeringssystem tidigare.

Du har dokumenterad utbildning från en gymnasial utbildning, alternativ annan utbildning som är relevant.

Du kan arbeta från v.25-33 , sommaren 2024.

Som person är du noggrann, initiativrik, och ansvarstagande. Du har även god samarbetsförmåga och kan strukturera ditt arbetssätt. Du är flexibel och kan skapa förtroendefulla relationer och vill bidra med din positiva anda och entusiasm i arbetet. Du har en ekonomisk medvetenhet.

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot administration. Om du dessutom har erfarenhet av omsorgsarbete eller en utbildning inom omvårdnad, ser vi det som en fördel.

Du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och i skrift.

Det är starkt meriterande om du kan tala arabiska .

Har du arbetat som samordnare/planerare eller likvärdig tjänst inom liknande verksamhet ser vi det som positivt.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Ansök nu

Handledare till Rusta och Matcha i Örebro

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Mar 21
Vi är ett utbildnings och matchningsföretag med stort hjärta som arbetar utifrån visionen Alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Tyngdpunkten i vår verksamhet ligger på coachning, utbildning, etablering och matchning – alltid med hög kvalitet och resultat i fokus. På Cleverex jobbförmedling brinner vi för att hjälpa människor ut i arbetslivet, vi sätter alltid den unika individen i fokus för att hitta rätt väg till arbete. Vårt team av engagerande jobbcoacher har stor erfarenhet och kunskap inom arbetsmarknadsfrågor, via våra tjänster Stöd och matchning och Rusta och matcha hjälper vi människor att snabbt komma ut på arbetsmarknaden och företag att hitta rätt medarbetare.

Vill du vara en del av något smartare?

På Cleverex är vi övertygade om att smarta karriärbeslut leder till en bättre framtid. Som en del av vårt team kommer du att få möjlighet att hjälpa andra att göra dessa smarta val och forma sin egen framtid.

Vi letar efter någon som kan göra skillnad!

Vi söker nu en engagerad och kompetent handledare som delar vår passion för att hjälpa människor att uppnå sina karriärmål. Hos oss handlar det främst om att ha hjärtat på rätt plats och en vilja att inspirera och vägleda.

Formell kompetens

För att vara kvalificerad för tjänsten som handledare måste du uppfylla följande formella behörighetskrav enligt alternativ 1 eller alternativ 2 nedan:

Alternativ 1

- Utbildning: Minst 180 högskolepoäng.

- Arbetslivserfarenhet: Minst 2 års arbetslivserfarenhet på heltid de senaste 5 åren. Även deltid kan godkännas om den sammanräknade tiden motsvarar heltid under två år.

Alternativ 2

- Utbildning: Minst 1 års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat.

- Arbetslivserfarenhet: Minst 3 års arbetslivserfarenhet på heltid inom något eller några av följande yrken eller arbetsuppgifter:
- Arbetsledning med personalansvar
- Rekrytering
- Omställningsarbete för arbetssökande
- Studie- och yrkesvägledning
- Handläggning i personalfrågor (ej enbart personaladministration)
- Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor
- Arbete med social- och gruppsykologi
- Karriärvägledning

- Arbetslivserfarenheten ska ha erhållits inom de senaste 5 åren, räknat från den dag personen tillträdde anställningen som handledare i tjänsten.

Övriga krav

- Du kommunicerar flytande på svenska och engelska i tal och skrift.
- Goda datavana är ett krav.
- Tidigare erfarenhet av arbete med Stöd och Matchning, Rusta och matcha eller inom bemanning och rekryteringsbranschen betraktas som meriterande.

Din profil

Vi söker dig som besitter en stark servicekänsla och lyhördhet. Du trivs med att ha regelbunden kontakt med människor och har förmågan att skapa långvariga affärsrelationer. Du brinner för att hjälpa våra deltagare att nå sina mål inom arbete och studier. Som person är du förtroendeingivande och affärsmässig och du ser dig själv som en lagspelare. Vi värdesätter ansvarstagande och förmågan att organisera och planera din tid effektivt.

Information

Bifoga följande dokument till din ansökan

- CV
- Tjänstgöringsintyg
- Examensbevis eller betyg

Tjänsten kan innebära resor mellan olika närliggande orter. Intervjuer hålls löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdatum.

Anställningsform

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Omfattning

100%

Kontaktperson

Verksamhetschef: Maria Agirman

maria@cleverex.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Cleverex Jobbförmedling är en arbetsgivare som strävar efter mångfald och jämställdhet i arbetsplatsen. Vi välkomnar ansökningar från personer med olika bakgrunder och erfarenheter.

Ansök nu

Handledare till Rusta och Matcha i Örebro

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Dec 27
Vi är ett utbildnings och matchningsföretag med stort hjärta som arbetar utifrån visionen Alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Tyngdpunkten i vår verksamhet ligger på coachning, utbildning, etablering och matchning – alltid med hög kvalitet och resultat i fokus. På Cleverex jobbförmedling brinner vi för att hjälpa människor ut i arbetslivet, vi sätter alltid den unika individen i fokus för att hitta rätt väg till arbete. Vårt team av engagerande jobbcoacher har stor erfarenhet och kunskap inom arbetsmarknadsfrågor, via våra tjänster Stöd och matchning och Rusta och matcha hjälper vi människor att snabbt komma ut på arbetsmarknaden och företag att hitta rätt medarbetare.

Vill du vara en del av något smartare?

På Cleverex är vi övertygade om att smarta karriärbeslut leder till en bättre framtid. Som en del av vårt team kommer du att få möjlighet att hjälpa andra att göra dessa smarta val och forma sin egen framtid.

Vi letar efter någon som kan göra skillnad!

Vi söker nu en engagerad och kompetent handledare som delar vår passion för att hjälpa människor att uppnå sina karriärmål. Hos oss handlar det främst om att ha hjärtat på rätt plats och en vilja att inspirera och vägleda.

Formell kompetens

För att vara kvalificerad för tjänsten som handledare måste du uppfylla följande formella behörighetskrav enligt alternativ 1 eller alternativ 2 nedan:

Alternativ 1

- Utbildning: Minst 180 högskolepoäng.

- Arbetslivserfarenhet: Minst 2 års arbetslivserfarenhet på heltid de senaste 5 åren. Även deltid kan godkännas om den sammanräknade tiden motsvarar heltid under två år.

Alternativ 2

- Utbildning: Minst 1 års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat.

- Arbetslivserfarenhet: Minst 3 års arbetslivserfarenhet på heltid inom något eller några av följande yrken eller arbetsuppgifter:
- Arbetsledning med personalansvar
- Rekrytering
- Omställningsarbete för arbetssökande
- Studie- och yrkesvägledning
- Handläggning i personalfrågor (ej enbart personaladministration)
- Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor
- Arbete med social- och gruppsykologi
- Karriärvägledning

- Arbetslivserfarenheten ska ha erhållits inom de senaste 5 åren, räknat från den dag personen tillträdde anställningen som handledare i tjänsten.

Övriga krav

- Du kommunicerar flytande på svenska och engelska i tal och skrift.
- Goda datavana är ett krav.
- Tidigare erfarenhet av arbete med Stöd och Matchning, Rusta och matcha eller inom bemanning och rekryteringsbranschen betraktas som meriterande.

Din profil

Vi söker dig som besitter en stark servicekänsla och lyhördhet. Du trivs med att ha regelbunden kontakt med människor och har förmågan att skapa långvariga affärsrelationer. Du brinner för att hjälpa våra deltagare att nå sina mål inom arbete och studier. Som person är du förtroendeingivande och affärsmässig och du ser dig själv som en lagspelare. Vi värdesätter ansvarstagande och förmågan att organisera och planera din tid effektivt.

Information

Bifoga följande dokument till din ansökan

- CV
- Tjänstgöringsintyg
- Examensbevis eller betyg

Tjänsten kan innebära resor mellan olika närliggande orter. Intervjuer hålls löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdatum.

Anställningsform

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Omfattning

100%

Kontaktperson

Verksamhetschef: Maria Agirman

maria@cleverex.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Cleverex Jobbförmedling är en arbetsgivare som strävar efter mångfald och jämställdhet i arbetsplatsen. Vi välkomnar ansökningar från personer med olika bakgrunder och erfarenheter.

Ansök nu

Handledare till Rusta och Matcha i Örebro

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Sep 14
Vi är ett utbildnings och matchningsföretag med stort hjärta som arbetar utifrån visionen Alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Tyngdpunkten i vår verksamhet ligger på coachning, utbildning, etablering och matchning – alltid med hög kvalitet och resultat i fokus. På Cleverex jobbförmedling brinner vi för att hjälpa människor ut i arbetslivet, vi sätter alltid den unika individen i fokus för att hitta rätt väg till arbete. Vårt team av engagerande jobbcoacher har stor erfarenhet och kunskap inom arbetsmarknadsfrågor, via våra tjänster Stöd och matchning och Rusta och matcha hjälper vi människor att snabbt komma ut på arbetsmarknaden och företag att hitta rätt medarbetare.

Vill du vara en del av något smartare?

På Cleverex är vi övertygade om att smarta karriärbeslut leder till en bättre framtid. Som en del av vårt team kommer du att få möjlighet att hjälpa andra att göra dessa smarta val och forma sin egen framtid.

Vi letar efter någon som kan göra skillnad!

Vi söker nu en engagerad och kompetent handledare som delar vår passion för att hjälpa människor att uppnå sina karriärmål. Hos oss handlar det främst om att ha hjärtat på rätt plats och en vilja att inspirera och vägleda.

Formell kompetens

För att vara kvalificerad för tjänsten som handledare måste du uppfylla följande formella behörighetskrav enligt alternativ 1 eller alternativ 2 nedan:

Alternativ 1

- Utbildning: Minst 180 högskolepoäng.

- Arbetslivserfarenhet: Minst 2 års arbetslivserfarenhet på heltid de senaste 5 åren. Även deltid kan godkännas om den sammanräknade tiden motsvarar heltid under två år.

Alternativ 2

- Utbildning: Minst 1 års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat.

- Arbetslivserfarenhet: Minst 3 års arbetslivserfarenhet på heltid inom något eller några av följande yrken eller arbetsuppgifter:
- Arbetsledning med personalansvar
- Rekrytering
- Omställningsarbete för arbetssökande
- Studie- och yrkesvägledning
- Handläggning i personalfrågor (ej enbart personaladministration)
- Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor
- Arbete med social- och gruppsykologi
- Karriärvägledning

- Arbetslivserfarenheten ska ha erhållits inom de senaste 5 åren, räknat från den dag personen tillträdde anställningen som handledare i tjänsten.

Övriga krav

- Du kommunicerar flytande på svenska och engelska i tal och skrift.
- Goda datavana är ett krav.
- Tidigare erfarenhet av arbete med Stöd och Matchning, Rusta och matcha eller inom bemanning och rekryteringsbranschen betraktas som meriterande.

Din profil

Vi söker dig som besitter en stark servicekänsla och lyhördhet. Du trivs med att ha regelbunden kontakt med människor och har förmågan att skapa långvariga affärsrelationer. Du brinner för att hjälpa våra deltagare att nå sina mål inom arbete och studier. Som person är du förtroendeingivande och affärsmässig och du ser dig själv som en lagspelare. Vi värdesätter ansvarstagande och förmågan att organisera och planera din tid effektivt.

Information

Bifoga följande dokument till din ansökan

- CV
- Tjänstgöringsintyg
- Examensbevis eller betyg

Tjänsten kan innebära resor mellan olika närliggande orter. Intervjuer hålls löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdatum.

Anställningsform

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Omfattning

100%

Kontaktperson

Affärsområdeschef: Maria Agirman

maria@cleverex.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Cleverex Jobbförmedling är en arbetsgivare som strävar efter mångfald och jämställdhet i arbetsplatsen. Vi välkomnar ansökningar från personer med olika bakgrunder och erfarenheter.

Ansök nu

UNDERSKÖTERSKOR SÖKES TILL CLEVEREX OMSORG - ÖREBRO

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Aug 1
Vi är en samling individer dedikerade till att stödja de som vill fortsätta bo hemma men behöver lite extra hjälp. Vår vision är att ge varje individ en upplevelse som är anpassad efter deras behov och önskemål, så att de kan fortsätta att leva självständigt så länge som möjligt.

Vi tror på en helhetssyn och öppenhet i vårt arbete och ställer alltid upp för våra kunder. Med vårt engagemang och drivkraft strävar vi efter att vara Sveriges bästa hemtjänstleverantör. Vår styrka ligger i vårt multikulturella team på 80 medlemmar, varav 85% är utbildade undersköterskor, som talar en mängd olika språk.

Är du redo att bidra till vårt snabbt växande team? Cleverex Omsorg är godkänt av Örebro kommun för att utföra privat hemtjänst och vi söker nu efter nya stjärnor till vårt team!

KVALIFIKATIONER:

• Utbildning inom vård och omsorg, t.ex. undersköterska eller vårdbiträde
• B-körkort
• Flerspråkighet är ett plus, men svenska är ett krav

Vi erbjuder både deltids- och heltidstjänster, med stora möjligheter till fasta tjänster för rätt person. Din ansökan ska inkludera information om din bakgrund, vilka språk du talar, var du bor och om du har körkort, samt en översikt över din tidigare arbetserfarenhet.

Observera att vi letar efter dedikerade teammedlemmar som är villiga att engagera sig på lång sikt (minst 6 månader) och som strävar efter att få en heltidstjänst.

Är du redo att starta din resa med oss på Cleverex Omsorg? Skicka in din ansökan nu! Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team. Lycka till!

Ansök nu

Cleverex omsorg växer i Örebro

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Aug 26
Vi söker undersköterskor och vårdbiträden

Cleverex omsorg är ett av Sveriges ledande privata hemtjänstföretag. Vi arbetar med hemtjänst i Örebro och andra delar av landet.

I Örebro är vi i stark expansion och vi söker därför fler medarbetare till vårt team.

Vi söker dig som är:

• Flerspråkig
• Har erfarenhet av hemtjänstarbete
• Har körkort

Vi erbjuder:

• En trygg och säker arbetsplats
• Flexibla arbetstider
• Goda karriärmöjligheter

Ansökan

Skicka din ansökan och berätta lite kort om dig själv och dina erfarenheter.

Notering: Vi söker endast personal som är villiga att arbeta kvar långsiktigt, d.v.s. minst 6 månader.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

PERSONLIG ASSISTENT TILL 13 ÅRIG KILLE SÖKES

Personlig assistent
Läs mer Aug 27
På uppdrag av en 13-årig pojke i Örebro söker vi en personlig assistent. Pojken har autism och behöver stöd med flera moment i vardagen, bland annat med att aktiveras utanför hemmet.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med barn med autism.

Vi söker dig som vill ha ett deltids-/extrajobb.

Som person ska du vara tillgänglig, hjälpsam och brinna för ditt yrke. Det är viktigt att du är seriös och tar jobbet på allvar.

Lek och träning är centrala delar i arbetet. Det är även viktigt att du som assistent tar initiativ, är flexibel, glad och positiv och hittar på roliga saker med pojken. Du ska klara av att både vara bestämd men samtidigt lyhörd mot pojken. Som person är du driven och fartfylld.

Utbildning/Erfarenhet

Kunskaper om autism och förståelse för hur funktionsnedsättningen kan yttra sig är viktigt.

Som person är du ansvarstagande och har ett respektfullt bemötande. Du är tydlig i ditt kroppsspråk, lugn och uthållig. Du har god samarbetsförmåga, ett reflekterande förhållningssätt och är öppen för förändringar.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du är noggrann, uppmärksam och vid behov agerar du snabbt.

Du har god självkännedom och insikt i vad arbetet innebär.

Med tanke på arbetet och kundens låga ålder, är det väldigt viktigt att du har tålamod och inte vill stressa dig in i situationer utan har en god förståelse och visar empati för kunden.

Körkort är ett krav.

Låter det här intressant?

Tveka inte att sända in din ansökan! Skriv ett personligt brev och berätta mer om dig själv samt skicka med ditt cv. OBS! Vi kommer att begära utdrag ur belastningsregistret, LSS.

Tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt person. Intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Verksamhetsplanerare inom hemtjänst

Administrativ assistent
Läs mer Jul 28
Varmt välkommen till Cleverex Omsorg - Cleverex Omsorg är en ledande aktör inom omsorgssektorn, med fokus på att effektivisera och förbättra kvaliteten på våra tjänster. Vi söker nu en verksamhetsplanerare till vår hemtjänst. Tjänsten är på på heltid och startar omgående.

Publiceringsdatum
2023-07-28

Dina arbetsuppgifter
Som verksamhetsplanerare hos oss kommer du att ha ett helhetsperspektiv och ansvara för att skapa planering som tillgodoser både omsorgstagarens behov och verksamhetens effektivitet och kvalitet. I ditt dagliga arbete kommer du att hantera löner och fakturor.

Du kommer också att ansvara för planering i carefox, korttidsrekrytering av personal samt assistera enhetschefen med administrativa uppgifter.

Ditt ansvarsområde
Du kommer att arbeta aktivt med genomförandeplaner och dokumentation. Vi erbjuder dig ett varierat och meningsfullt arbete där du har möjlighet att göra skillnad för våra omsorgstagare.

För att utföra de dagliga arbetsuppgifterna krävs det att du är bekväm med att föra samtal via telefon, eftersom du kommer att ha kontakt med omsorgstagare, anhöriga, personal, biståndshandläggare med flera. Du kommer att vara en central länk i vår verksamhet.

Kvalifikationer
Du är en administratör med utmärkta analytiska och logistiska förmågor, som trivs med att arbeta med både administration och människor. Du är ansvarsfull och kan kombinera omsorgstagares scheman med personalens scheman utifrån verksamhetens resurser. Du har även god social förmåga och kan bemöta omsorgstagare, närstående och medarbetare på ett positivt sätt. Flexibilitet i arbete och inställning är en förutsättning, eftersom arbetsmetoder och uppdrag kan förändras snabbt.

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot administration. Om du dessutom har erfarenhet av omsorgsarbete eller en utbildning inom omvårdnad, ser vi det som en fördel. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Du har flera års erfarenhet av administrativt arbete, inklusive hantering av löner och fakturor. Kunskap i planeringssystemet TES, schemaläggningsprogrammet Carefox och dokumentationssystemet Treserva är meriterande.

Ansök nu

Administratör till Cleverex omsorg AB

Administrativ assistent
Läs mer Jan 19
Om jobbet

Cleverex Omsorg AB finns till för de som vill bo kvar hemma men som är i behov av extra stöd i vardagen. Vi erbjuder en trygg och personlig hemtjänst anpassad efter våra kunders behov och önskemål så att de kan bo kvar hemma så länge som möjligt.

Vår utgångspunkt är alltid ett gott bemötande. Med vårt samhällsengagemang och vilja att utveckla kvalitén på hemtjänsten strävar vi efter att bli Sveriges bästa leverantör av hemtjänst.

Nu söker vi en administratör till Cleverex omsorg i Örebro.

Vi arbetar där det finns behov och vill genom vårt arbete göra livet bättre för individer och därigenom bygga ett bättre samhälle. För att kunna arbeta hos behöver du dela våra värderingar och humana syn på en god omvårdnad. I vårt arbete står människan i fokus och genomsyras av kvalitet, engagemang och utveckling.

Arbetsbeskrivning

Som administratör arbetar du bl.a. med att:

• Kvalitetssäkra att genomförandeplaner skrivs i tid och följer biståndsbeslut.
• Vara delaktig i företagets egenkontroller.
• Utföra administrativa arbetsuppgifter utifrån enhetens behov.
• Arbeta med schema-planering och den dagliga driften av verksamheten.
• Jourarbete förekommer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av tidigare samordnaruppdrag och arbetat några år inom hemtjänsten med dokumenterad erfarenhet av exempelvis planering, bemanning eller andra administrativa uppgifter inom hemtjänst eller inom vård och omsorg.

Goda kunskaper i svenska språket, kunna läsa en formell text och kunna omsätta den i praktiskt arbete.

Kunna tala arabiska och syrianska är starkt meriterande

Personliga egenskaper
För att trivas med tjänsten hos oss behöver du vara strukturerad, analytisk och lösningsorienterad, kunna hantera många saker samtidigt, var lugn, stabil, självgående samt prioritera rätt trots att det händer mycket omkring dig.

Det är av stor vikt att du har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och se möjligheter, arbetar mot uppsatta mål med fokus på resultat genom ditt sätt att prioritera och agera i olika situationer.

Det är en föränderlig verksamhet och att kunna hantera förändringar är ett krav. Att tycka om administration, ordning och reda, är viktigt för denna tjänst.

Du har lätt för att samarbeta, lyssna och kommunicera. Du drivs av att samarbeta och göra skillnad tillsammans med andra samt att du värdesätter kunskapsutbyte för att förbättra och effektivisera vår verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Undersköterska söks till Cleverex omsorg Örebro

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jan 19
Cleverex Omsorg finns till för dig som vill bo kvar hemma men som är i behov av extra stöd i vardagen. Vi erbjuder en trygg och personlig hemtjänst anpassad efter dina behov och önskemål, så att du kan bo kvar hemma så länge som möjligt.

Med en helhetssyn och öppenhet formar vi vårt dagliga arbete i förhållande till våra kunder. Vår utgångspunkt är alltid ett gott bemötande. Med vårt samhällsengagemang och vilja att utveckla kvalitén på hemtjänsten strävar vi efter att bli Sveriges bästa leverantör av hemtjänst.
Vi har 14 års erfaren kompetens. Idag är vi 80 anställda och 85% av medarbetare är utbildade undersköterskor.
Vi har bred språkkunskap förutom svenska såsom kurdiska, bosniska syrianska, assyriska, arabiska, persiska, dari och armeniska.

Cleverex Omsorg finns till för dig som vill bo kvar hemma men som är i behov av extra stöd i vardagen. Vi erbjuder en trygg och personlig hemtjänst anpassad efter dina behov och önskemål, så att du kan bo kvar hemma så länge som möjligt.

Med en helhetssyn och öppenhet formar vi vårt dagliga arbete i förhållande till våra kunder. Vår utgångspunkt är alltid ett gott bemötande. Med vårt samhällsengagemang och vilja att utveckla kvalitén på hemtjänsten strävar vi efter att bli Sveriges bästa leverantör av hemtjänst.
Vi har 14 års erfaren kompetens. Idag är vi 80 anställda och 85% av medarbetare är utbildade undersköterskor.
Vi har bred språkkunskap förutom svenska såsom kurdiska, bosniska syrianska, assyriska, arabiska, persiska, dari och armeniska.

Vi på Cleverex Omsorg söker just nu personal till vår ständigt växande fantastiska verksamhet inom hemtjänst!

Cleverex omsorg är ett av företagen som godkänts av Örebro kommun för att utföra privat hemtjänst.

KRAV för tjänsten:

* Du behöver vara färdigutbildad undersköterska, läst vård och omsorgsprogrammet .

B-körkort är meriterande

Pratar du fler än ett språk är det ett plus.
Svenska är dock ett krav att tala för att ansöka denna tjänst.

Tjänsterna som ligger ute just nu är olika tjänstgöringsgrad,
både deltid och heltid med stora möjligheter till fasta tjänster
om allt går som förväntat och du trivs med ditt jobb.

Skicka gärna in din ansökan och berätta lite kort om dig själv och svara gärna på vilka språk du talar, vart du bor, om du har körkort,
och givetvis din tidigare arbetserfarenhet. Det är viktigt att du som söker är färdigutbildad och har intyg på detta.

Notering: Vi söker endast personal som är villiga att arbeta kvar långsiktigt, d.v.s. minst 6 månader och som strävar efter att få en heltidstjänst.

Hoppas vi ses snart, lycka till!

Ansök nu