Proteinbolaget i Sverige AB jobb i Örebro

Hitta lediga jobb hos Proteinbolaget i Sverige AB i Örebro. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Örebro.

Är du redo för nya utmaningar inom ekonomiassistentrollen?

Ekonomiassistent
Läs mer Jan 17
Har du jobbat något år efter examen inom ekonomi och är sugen på en ny utvecklande roll som ekonomiassistent? Då har du hamnat rätt! Vi på Proteinbolaget är nämligen redo att ge dig möjligheten till en spännande roll som innebär nya utmaningar varje dag! 
Som ekonomiassistent hos oss blir du snabbt en spindel i nätet internt eftersom du ansvarar över alla leverantörsfakturor, kvitton, in- och utbetalningar och andra typiska arbetsuppgifter inom ekonomi som löpande bokföring. Självklart har du även en hel del kontakt med externa parter, vilket sker på både svenska och engelska. Du kommer även att rapportera till vissa myndigheter och vara delaktig i månadsbokslut främst tillsammans med vår Accounting Manager men även resten av ekonomiteamet som innefattar vår Business Controller och CFO.
 
Att jobba på Proteinbolaget betyder att du blir en del av ett härligt gäng som gillar att hitta på saker tillsammans, senast åkte vi gokart och gången innan det körde vi paintball! Kvartalsvis har vi roliga konferenser med hela bolaget som bidrar till gemenskap och kunskap. Självklart erbjuder vi friskvårdsbidrag och har nu under 2023 infört en gemensam friskvårdstimme per månad. Du kommer att sitta på vårt kontor i Örebro och du har möjlighet att jobba hemifrån 2 dagar i veckan.
 
Det är viktigt för oss att du ska trivas som fisken i vattnet, och för att göra det på Proteinbolaget tror vi att du
- ser fördelar i att jobba med frihet under ansvar
- tycker att det är kul att själv få vara med och ta fram nya rutiner och processer
- är bekväm med att arbeta självständigt
- ser vikten av kommunikation
- älskar att dyka in i transaktioner för ett redovisningskonto som inte stämmer och rätta till det för att få checka av alla avstämningar i tid.
 
Tjänsten kräver att du har praktisk erfarenhet av bokföring och någon form av utbildning inom ekonomi. Vi tillsätter gärna tjänsten så snart som möjligt.
 
Du får ett plus i kanten om du är en fena på excel eller Business Central, är du inte det redan så kommer du att bli det under tiden hos oss! Så vad väntar du på? Skicka in din ansökan redan nu!
 


Proteinbolaget är en av Sveriges snabbast växande butiker inom kosttillskott och träningskläder online. Nu är vi i en expansiv fas där vi kommer att göra ett flertal rekryteringar inom olika områden till vårt kontor i Örebro! Vi brinner för e-handel och att inspirera personer med passion för träning. Hos oss har vi en entreprenöriell miljö där vi alla strävar mot företagets uppsatta mål. Vill du vara med på en spännande e-handelsresa och göra karriär? Ansök då till tjänsten som ekonomiassistent hos Proteinbolaget!

Ansök nu

Marketing Coordinator till Proteinbolaget

Marknadskoordinator
Läs mer Jan 24
Är du redo för nya utmaningar? Ta nästa steg i karriären som Marketing Coordinator!

I rollen som marketing coordinator är din huvudsakliga uppgift att koordinera marknadsaktiviteter. Dina primära arbetsuppgifter är att vara en riktig doer och exekvera på uppgifter och aktiviteter utifrån vår marknadsplan. Det kan innebära allt från att kommunicera kampanjer till våra kunder till att analysera kundbeteende i olika marknadskanaler. Som marketing coordinator kommer du att arbeta nära kategoriteamet gällande planering av attraktiva kampanjer och aktiviteter för våra kunder.

För att briljera i rollen ser vi att du är intresserad av digital marknadsföring och gillar att arbeta i högt tempo. Du är snabb på bollen och duckar inte för en ny utmaning. Du kommer ingå i vårt marknadsteam och ha en viktig roll i hur vi når ut med våra kampanjer till vår målgrupp. Som marketing coordinator arbetar du självständigt med en stor portion av variation i dina dagliga arbetsuppgifter. Du sätter kunden i fokus där kommunikation med rätt erbjudande till rätt målgrupp är en av dina viktigaste uppgifter.

Dina arbetsuppgifter kan bestå av

• koordinera dagliga kampanjer och marknadsaktiviteter
• ansvara för marknadsplan och landningssidor på vår sajt
• assistera befintligt team med nyhetsbrev, marketing automations och kampanjarbete
• följa upp och analysera marknadsaktiviteter
• assistera befintligt team med annonsering i sociala medier


Vi söker dig som


• har en riktig doer mentalitet och gillar att få saker gjort
• är van att jobba i högt tempo och gillar att ha många bollar i luften
• brinner för digital marknadsföring och ser möjligheten att få utvecklas i ett snabbväxande företag
• gillar omväxling i arbetet och älskar att få hjälpa till
• är en social och glad person som har teamwork som nyckelordProteinbolaget är en av Sveriges snabbast växande butiker inom kosttillskott och träningskläder online. Nu är vi i en expansiv fas där vi kommer att göra ett flertal rekryteringar inom olika områden till vårt kontor i Örebro! Vi brinner för e-handel och att inspirera personer med passion för träning. Hos oss har vi en entreprenöriell miljö där vi alla strävar mot företagets uppsatta mål. Vill du vara med på en spännande e-handelsresa och göra karriär? Ansök då till tjänsten som Marketing Coordinator hos proteinbolaget.se

Ansök nu

Social Media Manager & Content Creator till Proteinbolaget

Marknadsförare
Läs mer Jan 24
Har du ett brinnande intresse för content och sociala medier? Ta nästa steg i karriären som social media manager & content creator!

I rollen som social media manager & content creator ansvarar du för att leverera förstklassigt content i form av fotat och rörligt material anpassat för sociala medier. Rollen innefattar att du driver den kreativa processen från idé och genomförande av produktion till redigering och publicering av materialet. Du kommer att skapa koncept, kampanjer och annonser till våra sociala kanaler tillsammans med övriga inom marknadsteamet. Du kommer även att arbeta nära produktteamet gällande planering och content vid lanseringar av egna varumärken.
 
För att briljera i rollen ser vi att du har en passion för content och innehållsskapande anpassat för sociala medier. Detta kräver att du är snabbfotad, digitalt smart och har kompetens inom vilken typ av känsla, format och placering som attraherar angiven målgrupp i respektive marknadskanal. Du arbetar självständigt och obehindrat med samtliga verktyg inom Adobe CC (både film, foto & design) samt med vår kamerautrustning. Vi ser även att du är insatt i sociala medier-trender och att du har goda kunskaper i hur Instagram, Facebook och TikTok fungerar. 
 
Dina arbetsuppgifter består av att

• producera innehåll 100% anpassat för sociala medier (film, foto, design, animation, GIF:s etc)
• driva processen från idé och genomförande till redigering och publicering
• planera och följa upp resultat av aktiviteter i våra sociala kanaler
• skapa kampanjer och koncept anpassat för sociala medier
• löpande kvalitetssäkra och utveckla koncept utifrån vår sociala medier strategi
• representera vår content och social media-avdelning på Proteinbolaget mot kollegor och externa partners
Vi söker dig som

• är kreativ, påhittig och har ett brinnande intresse för innehållsskapande
• är van att producera fotat och rörligt material för sociala medier
• trivs bra både framför och bakom kameran
• har goda kunskaper i Adobe CC, Final cut pro eller Canva
• har goda kunskaper i hur Instagram, Facebook och TikTok fungerar
• har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och text


Proteinbolaget är en av Sveriges snabbast växande butiker inom kosttillskott och träningskläder online. Nu är vi i en expansiv fas där vi kommer att göra ett flertal rekryteringar inom olika områden till vårt kontor i Örebro! Vi brinner för e-handel och att inspirera personer med passion för träning. Hos oss har vi en entreprenöriell miljö där vi alla strävar mot företagets uppsatta mål. Vill du vara med på en spännande e-handelsresa och göra karriär? Ansök då till tjänsten som Social Media Manager & Content Creator hos proteinbolaget.se

Ansök nu

Project Coordinator till Proteinbolaget

Marknadskoordinator
Läs mer Jan 27
Vi förstärker vårt team och söker nu dig som vill vara med och utveckla vårt egna varumärke! 
Proteinbolaget är en av Sveriges ledande onlinebutiker inom kosttillskott, hälsotillskott, träningskläder och träningstillbehör. Nu har du möjlighet att ta ditt nästa steg i karriären och vara med på vår resa.  
 
Vi på Proteinbolaget strävar hela tiden mot att ta fram nya produkter med bästa kvalitét för våra kunder, och söker nu dig som vill vara med och utveckla nya produkter med oss! 

Som Project Coordinator för egna varumärken kommer du att vara med att ta fram nya produkter genom att sätta upp projekt och leda dessa från start till mål för ett snabbväxande varumärke. Du kommer att ingå i ett fantastiskt team där du ska koordinera uppgifter och människor för att ta projekten framåt och se till att alla delar slutförs. Du kommer vara med och sourca efter nya produkter och potentiella nya leverantörer/fabriker för att utveckla egna varumärken. Tillsammans med teamet kommer du få chansen att ta ett spännande varumärke till nya nivåer.  
 
Att jobba på Proteinbolaget betyder att du blir en del av ett härligt gäng som gillar att hitta på saker tillsammans, senast åkte vi gokart och gången innan det körde vi paintball! Kvartalsvis har vi roliga konferenser med hela bolaget som bidrar till gemenskap och kunskap. Självklart erbjuder vi friskvårdsbidrag och har nu under 2023 infört en gemensam friskvårdstimme per månad. Du kommer att sitta på vårt kontor i Örebro och du har möjlighet att jobba hemifrån 2 dagar i veckan.
 
Övergripande uppgifter & ansvar:  

• Ta fram nya produkter för vårt eget varumärke  
• Leda projekten framåt och ta nya produkter från idé till slutprodukt 
• Tillsammans med teamet koordinera arbetsuppgifter 
• Hitta, etablera och underhålla relationer med nya leverantörer 
 
För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara en social och öppen person där samarbete med kollegor är en självklarhet för dig. Du gillar att anta nya utmaningar och har lätt för att knyta kontakter med människor. Du låter ingenting falla mellan stolarna utan är noggrann i arbetet att säkerhetsställa att all information, tider och koordinering sker så smidigt som möjligt.
 
Vi söker dig som har ett stort driv och gillar utmaningar och vi tror att du...

• har god problemlösningsförmåga och är bra på att planera och koordinera arbetsuppgifter  
• är noggrann och beskrivs som en person som alltid “har koll på läget” 
• har viljestyrkan att slutföra saker i tid och motiveras av att överträffa satta mål  
• är kreativ och gillar att tänka nytt och innovativt 
• har grundkunskaper i Adobe-programmen
• behärskar svenska och engelska flytande både i tal och skrift 
 
Det är meriterande om du har relevant universitets- eller högskoleexamen samt tidigare erfarenhet av produktutveckling, leverantörskontakt eller projektledning.
 
Vi ser framemot din ansökan!


Vi är en av Sveriges snabbast växande butiker inom kosttillskott och träningskläder online. Nu är vi i en expansiv fas där vi kommer att göra ett flertal rekryteringar inom olika områden i vår organisation. Vi brinner för e-handel och att inspirera personer med passion för träning. Hos oss har vi en entreprenöriell miljö där vi alla strävar mot företagets uppsatta mål. Vill du vara med på en spännande e-handelsresa och göra karriär? Ansök då till tjänsten som Project Coordinator hos Proteinbolaget.

Ansök nu

E-commerce Coordinator till Proteinbolaget

Marknadsförare
Läs mer Dec 13
Är du intresserad av e-handel? Ta nästa steg i karriären som E-commerce Coordinator!
 
Är du tekniskt kunnig och vill lära dig mer om e-handel? Då tror vi detta är den perfekta tjänsten för just dig!

I rollen som E-commerce Coordinator blir din huvudsakliga uppgift att förbättra användarupplevelsen på Proteinbolagets hemsida. Hos oss blir du erbjuden en uppsjö av roliga och spännande arbetsuppgifter. Du kommer att jobba inom administration med allt från att skapa landningssidor, koordinera SEO, till att projektleda utveckling samt sköta intern support. Supportdelen i tjänsten går ut på att du hjälper dina kollegor med e-handelsrelaterade frågor och att lösa problemställningar tillsammans med vår e-handelsplattformsleverantör.

För att briljera i rollen ser vi gärna att du är intresserad av IT/tech, e-handel och SEO. Du kommer ingå i vårt marknadsteam och ha en viktig roll i hur vår hemsida ser ut och fungerar. Som E-commerce Coordinator arbetar du självständigt med en stor portion av problemlösning. Därför behöver du ha en god förståelse för webb och excel.

Dina arbetsuppgifter kan bestå av

• löpande arbete med SEO
• driva utveckling och projekt tillsammans med övrig organisation och vår e-handelsplattform
• ansvara för interna supportärenden
• löpande arbete med importer, kategorisidor och övrigt som rör vår hemsida
• se förbättringsmöjligheter kring innehåll och funktionalitet på hemsidan
• assistera kollegor gällande uppgifter som rör e-handel och marknadsföring

Vi är säkra på att du kommer trivas hos oss!


• Ett av Sveriges snabbast växande e-handelsbolag
Proteinbolaget är just nu på en stark tillväxtresa. Var med oss när vi expanderar och når nya mål tillsammans!


• Härlig gemenskap
Om du vill ha ett roligt jobb med trevliga kollegor på ett bolag som älskar att hitta på saker tillsammans - då har du definitivt hittat rätt!


• Högt tempo
Välkommen till ett ungt bolag med högt tempo! Här får du vara med på en utvecklingsresa på ett bolag som mer än gärna tar del av dina idéer.
Låter detta som det perfekta jobbet för dig? Vad kul! Ta då chansen och skicka in din ansökan!Proteinbolaget är en av Sveriges snabbast växande butiker inom kosttillskott och träningskläder online. Nu är vi i en expansiv fas där vi kommer att göra ett flertal rekryteringar inom olika områden till vårt kontor i Örebro! Vi brinner för e-handel och att inspirera personer med passion för träning. Hos oss har vi en entreprenöriell miljö där vi alla strävar mot företagets uppsatta mål. Vill du vara med på en spännande e-handelsresa och göra karriär? Ansök då till tjänsten som E-commerce Coordinator hos proteinbolaget.se

Ansök nu

Driven B2B säljare med fokus på dagligvaruhandeln

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jul 19
Proteinbolaget är mer än redo för att ta nästa steg i form av en satsning på försäljning av det egna varumärket GAAM till fysiska butiker och grossister - därför letar vi nu efter en säljare som brinner för att göra affärer och alltid sätter kunden i första hand!På Proteinbolaget jobbar vi i ett högt tempo med siktet ständigt inställt på förbättring och utveckling, beslutsvägarna är korta och vi är inte rädda för att testa på nya saker. Så, motiveras du av att jobba mot högt satta mål och vill jobba på ett ungt bolag tillsammans med kollegor som siktar mot stjärnorna kan detta vara något för dig.

Om tjänsten: 
Som B2B sälare på Proteinbolaget är din uppgift att bearbeta nya och befintliga återförsäljare och bygga vårt varumärke GAAM tillsammans med handlarna. Ditt fokusområde kommer framförallt att vara dagligvaruhandel och servicehandel samt grossister. Du ansvarar över hela kedjan från sälj till leverans och allt annat som krävs utöver det för att bibehålla goda och långsiktiga relationer. Arbetet innefattar således dagliga kontakter och besök hos de olika butikerna samt administrativt arbete. Du kommer även att ansvara över befintliga B2B-kontakter och utveckla affären tillsammans med dessa. Dina främsta verktyg för att lyckas med ditt arbete blir din mobiltelefon, dator och bil. Ditt primära område att bearbeta är butiker i region svealand.
 
Vem är du? 
För att passa i den här rollen är du en social person som ser det som en självklarhet att göra det där lilla extra för att ro affärer i hamn. Du förstår vikten av att strukturera ditt arbete, värdesätter samarbete högt samtidigt som du trivs med att jobba självständigt eftersom du är fullt ansvarig för ditt område. 
 
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet utav försäljning till dagligvaruhandel och är redo att göra karriär!
 
Om GAAM:
Vi har varumärket, du har drivet och försäljningskunskaperna till dagligvaruhandeln. GAAM omsätter idag över 100 miljoner kronor via Proteinbolaget.se, vårt mål är att sälja lika mycket via dagligvaruhandel, grossister och servicehandeln. Vi har ett komplett sortiment av funktionsdrycker, proteinbars, proteinshakes och vi produktutvecklar ständigt. Nu behöver vi nå ut till fler genom nya försäljningskanaler.
 
Förmåner:
Som anställd hos Proteinbolaget så får du alltid en Macbook Pro dator och en iPhone så att du har rätt verktyg för att prestera på topp. Vi har kontor i Stockholm, Örebro och Karlskoga så att du alltid har en kollega i närheten när du är ute och åker mellan butikerna. Våra kontor är modernt inredda för att alla anställda ska trivas och finna inspiration. Som B2B säljare så ingår även en leasingbil som vi stripar med GAAM logotyp så att vart du än är påväg så bygger du vårt varumärke. Vi har ITP pensionsförsäkring med SEB och friskvårdsbidrag, och med alla våra branschkollegor så har vi även väldigt förmånliga rabatter på dom flesta e-handelssajter inklusive vår egna såklart, allt för att du ska trivas på jobbet!
 
Ersättning och arbetstider:

• Fast lön + bonus baserat på försäljningssiffror
• 40h/vecka med frihet under eget ansvar att schemalägga arbetstiden
 


Vi är en av Sveriges snabbast växande butiker inom kosttillskott och träningskläder online. Nu är vi i en expansiv fas där vi kommer att göra ett flertal rekryteringar inom olika områden i vår organisation. Vi brinner för e-handel och att inspirera personer med passion för träning. Hos oss har vi en entreprenöriell miljö där vi alla strävar mot företagets uppsatta mål. Vill du vara med på en spännande e-handelsresa och göra karriär? Ansök då till tjänsten!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Ansök nu

Proteinbolaget söker en IT-supporter!

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Mar 22
Brinner du för att lösa IT-problem och vara med och utveckla en organisations interna IT-infrastruktur och applikationer & system? Vill du vara med och utveckla en av Sveriges ledande onlinebutiker inom kosttillskott, hälsotillskott, träningskläder och träningstillbehör? Då ska du läsa vidare! 
Om tjänsten:  
Vi söker nu en IT-supporter att stärka upp vårt härliga gäng. I rollen kommer du att lösa IT-problem och ge stöd och support till dina kollegor. Du kommer att uppdatera system och ansvara för att lösa interna problem som uppstår back-end i vårt affärssystem och e-handelssystem. Rollen kommer att innebära mycket felsökningar och problem som du ska lösa för att sedan kommunicera ut till de som meddelat problemet.  
 
Arbetsuppgifter:  

• IT-support 
• Allmän registervård i affärssystemet och e-handelssystemet som exempelvis importering av prislistor eller korrigera befintliga register med ny information 
• Stötta och träna kollegor kring hur man hanterar systemen  
• Identifiera risker och funktionsfel 
• Se till att vi har optimala IT-lösningar för vår verksamhet 
Om dig: 
För att trivas i denna roll ska du vara tekniskt kunnig och vara driven av att lösa problem. Du är personen alla går till när de har tekniska problem och du har alltid leende på läpparna. Du är snabblärd, har analytisk och logisk förmåga och har tålamod när det inte alltid går som planerat. Du är en fena på Excel och arbetar snabbt och metodiskt.  
Viktiga egenskaper: 

• Lösningsorienterad 
• Pedagogisk 
• Nyfiken 
• Teknisk 
• Självgående 
• God samarbetsförmåga   
• Social 
Meriterande:  

• Arbetat med liknande roller tidigare 
• Relevant utbildning 
• Erfarenhet av Microsoft Business Central 
• Erfarenhet av Askås 
• Erfarenhet av ERP-system 
 
Vi ser fram emot din ansökan!


Vi är en av Sveriges snabbast växande butiker inom kosttillskott och träningskläder online. Nu är vi i en expansiv fas där vi kommer att göra ett flertal rekryteringar inom olika områden i vår organisation. Vi brinner för e-handel och att inspirera personer med passion för träning. Hos oss har vi en entreprenöriell miljö där vi alla strävar mot företagets uppsatta mål. Vill du vara med på en spännande e-handelsresa och göra karriär? Ansök då till tjänsten som IT-supporter hos proteinbolaget.se

Ansök nu

Projektansvarig EMV till proteinbolaget

Inköpare
Läs mer Mar 15
Vi förstärker vårt team och söker nu dig som vill vara med och utveckla vårt egna varumärke! 
Proteinbolaget är en av Sveriges ledande onlinebutiker inom kosttillskott, hälsotillskott, träningskläder och träningstillbehör. Nu har du möjlighet att ta ditt nästa steg i karriären och vara med på vår resa.  
 
Om tjänsten: 
Vi på proteinbolaget strävar hela tiden mot att ta fram nya produkter med bästa kvalitét för våra kunder, och söker nu dig som vill vara med och utveckla nya produkter med oss! 
Som projektansvarig för egna varumärken kommer du att vara med att ta fram nya produkter genom att sätta upp projekt och leda dessa från start till mål för ett snabbväxande varumärke. Du kommer att ingå i ett fantastiskt team där du ska koordinera uppgifter och människor för att ta projekten framåt och vara vår varumärkeschefs högra hand. Du kommer vara med och sourca efter nya produkter och potentiella nya leverantörer/fabriker för att utveckla egna varumärken. Tillsammans med teamet kommer du få chansen att ta ett spännande varumärke till nya nivåer.  
 
Övergripande uppgifter & ansvar:  

• Ta fram nya produkter för vårt eget varumärke  
• Leda projekten framåt och ta nya produkter från idé till slutprodukt 
• Tillsammans med teamet koordinera arbetsuppgifter 
• Hitta, etablera och underhålla relationer med nya leverantörer 
 
Profil:  
För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara en social och öppen person där samarbete med kollegor är en självklarhet för dig. Du gillar att anta nya utmaningar och har lätt för att knyta kontakter med människor. Du låter ingenting falla mellan stolarna utan är noggrann i arbetet att säkerhetsställa att all information, tider och koordinering sker så smidigt som möjligt. Vi söker dig som har ett stort driv och gillar utmaningar!   

• Du har god problemlösningsförmåga och är duktig på att planera och koordinera arbetsuppgifter  
• Du är noggrann och beskrivs som en person som alltid “har koll på läget” 
• Du har viljestyrkan att slutföra saker i tid och motiveras av att överträffa satta mål  
• Du är kreativ och gillar att tänka nytt och innovativt 
• Du behärskar svenska och engelska flytande både i tal och skrift  
Meriterande:  

• Universitets/högskoleexamen 
• Tidigare erfarenhet av produktutveckling 
• Tidigare erfarenhet av leverantörskontakter 
• Tidigare erfarenhet av projektledning  


Vi är en av Sveriges snabbast växande butiker inom kosttillskott och träningskläder online. Nu är vi i en expansiv fas där vi kommer att göra ett flertal rekryteringar inom olika områden i vår organisation. Vi brinner för e-handel och att inspirera personer med passion för träning. Hos oss har vi en entreprenöriell miljö där vi alla strävar mot företagets uppsatta mål. Vill du vara med på en spännande e-handelsresa och göra karriär? Ansök då till tjänsten som Projektansvarig EMV hos proteinbolaget.se

Ansök nu

Finsktalande Kundtjänstmedarbetare till Proteinbolaget.se

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Feb 28
Brinner du för att leverera högklassig service och är ute efter att jobba på en modern arbetsplats som har siktet mot stjärnorna? Då har du hittat rätt. 
Vi söker nu en driven och målmedveten person som är villig att ge allt för att bidra till den bästa tänkbara servicen. För att passa i rollen som kundtjänstmedarbetare på Proteinbolaget.se krävs det att du
- klarar att vara fokuserad samtidigt som du håller ett högt tempo och arbetar i olika system
- vågar ta egna beslut
- älskar service och har en positiv inställning
- ser ditt sätt att skriva och prata som ditt bästa arbetsverktyg
- har goda kunskaper inom både det svenska och finska språket både i text och tal
 
Arbetet i sig innebär mestadels att svara på kunders frågor kring bland annat ordrar, leveranser, fakturor och produkter via mail och chatt. För att kunna svara på dessa frågor måste du vara lösningsorienterad och ha lätt för att jobba i många olika system samtidigt.
 
Du kommer ha ett nära samarbete med vår inköpsavdelning men även lagret och marknadsavdelningen. Du får möjlighet att vara med och förbättra befintliga processer samt följa din egen och hela teamets statistik. Vi ser förstås till att du får de grundläggande kunskaper du behöver för att kunna hantera detta och det kommer, under hela upplärningsperioden, finnas en kundtjänstmedarbetare till hands som hjälper och coachar dig.
 
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet, vi ser gärna att du som sökande drivs av att utmanas, är villig att ta ansvar och aldrig ger upp.
 
Vi tillämpar flexibel arbetstid där normal arbetstid är förlagd vardagar mellan 7-16.
 
Tjänsten är på 100% med start omgående, därför kan tjänsten komma att tillsättas innan annonsen sista ansökningsdag.
 
Vi ser framemot din ansökan!


Vi är en av Sveriges snabbast växande butiker inom kosttillskott och träningskläder online. Nu är vi i en expansiv fas där vi kommer att göra förändringar inom organisationen och behöver därför förstärkning i form av ännu en stjärna. Vi brinner för e-handel och att inspirera personer med passion för träning. Hos oss har vi en entreprenöriell miljö där vi alla strävar mot företagets uppsatta mål. Vill du vara med på en spännande e-handelsresa? Ansök då till tjänsten som kundtjänstmedarbetare hos Proteinbolaget.se.

Ansök nu

Internship Influencer Marketing

Marknadsassistent
Läs mer Okt 15
Proteinbolaget är en av Sveriges snabbast växande butiker inom kosttillskott och träningskläder online. Nu är vi i en expansiv fas där vi kommer att göra ett flertal rekryteringar inom olika områden i vår nya kontor i Örebro! Vi brinner för e-handel och att inspirera personer med passion för träning. Hos oss har vi en entreprenöriell miljö där vi alla strävar mot företagets uppsatta mål. Vill du vara med på en spännande e-handelsresa och göra karriär? Ansök då till tjänsten som Influencer Marketing Intern hos proteinbolaget.se

Vill du vara en del av ett framgångsrikt företag med en spännande tillväxtresa framför sig? Har du ett intresse av att driva försäljning genom influencer -samarbeten? Lucky you! Vi söker nu praktikanter från oktober och framåt!
 
Vad du kommer att lära dig/få vara en del av:
• Planera och utföra influencer samarbeten för att driva försäljning och öka varumärkeskännedom
• Scouta influencers och sköta förfrågningar kring samarbeten
• Skapa briefer och skicka ut
• Vara en del av vårt fantastiska och ambitiösa influencer marketing team
Vem du är:
• Är up to date med vad som trendar inom sociala medier och influencer marketing
• Datavan och organiserad
• Kreativ och är inte rädd för att ge din synpunkter på hur avdelningen kan utvecklas
• Brinner för försäljning och marknadsföring
• Läser marknadsföring på högskola/universitet och söker en pratikplats på minst 8 veckor
• Behärskar engelska på en god nivå
Observera att detta Internship är obetalt men kommer att ge dig en god erfarenhet inför framtida jobb och ett extra plus på ditt CV. Vid goda prestationer finns det chans till anställning efter praktikperiodens/utbildningens slut.

Ansök nu

Är du vår nya ekonomiassistent?

Ekonomiassistent
Läs mer Nov 15
Vi är en av Sveriges snabbast växande butiker inom kosttillskott och träningskläder online. Vi brinner för e-handel och att inspirera personer med passion för träning. Hos oss har vi en ung och entreprenöriell miljö där vi alla strävar uppåt och framåt. Vill du vara med på en spännande e-handelsresa i ett snabbväxande bolag? Sök då till tjänsten som Ekonomiassistent hos proteinbolaget.se.

Vi växer så det knakar och behöver förstärkning i form av en ekonomiassistent till ekonomiteamet som idag består av tre personer. I rollen som ekonomiassistent kommer du vara delaktig i månadsbokslut och kringliggande arbetsuppgifter av enklare administrativ karaktär.
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:
 
·       Hantera leverantörsfakturor
·       Hantera kundfakturor
·       Pricka av kontoutdrag
·       Ansvara för leveransavvikelser
 
Kompetens och personlighet:
 
·       Du har pluggat ekonomi antingen på gymnasienivå eller högskolenivå
·       Du har praktisk erfarenhet av bokföring
·       Du har lätt för siffror och system
·       Du är en fena på excel
·       Du är noggrann och ser detaljer
·       Erfarenhet av Business Central är meriterande
·       Du är en ”doer” och gillar att lösa problem, snabbt
·       Du gillar att ge service och är kommunikativ som person
 
 
Är du sugen på att göra skillnad i ett ungt och snabbväxande bolag? Checkar du alla boxar på kompetens och personlighet ovan? Då är detta rollen för dig!
 
Vi vill gärna att du börjar så snart som möjligt. Placering är Örebro och vi tillämpar hybridarbete. Minst 3 dagar per vecka ses vi på vårt fina kontor i Örebro.
 
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Marketing Assistant

Marknadsassistent
Läs mer Okt 12
Proteinbolaget är en av Sveriges snabbast växande butiker inom kosttillskott och träningskläder online. Nu är vi i en expansiv fas där vi kommer att göra ett flertal rekryteringar inom olika områden i vår organisation. Vi brinner för e-handel och att inspirera personer med passion för träning. Hos oss har vi en entreprenöriell miljö där vi alla strävar mot företagets uppsatta mål. Vill du vara med på en spännande e-handelsresa och göra karriär? Ansök då till tjänsten som Marketing Assistant hos proteinbolaget.se

Brinner du för grafisk design och digital marknadsföring? Vi söker nu en kreativ marketing assistant till vårt kontor i Örebro. Som marketing assistant har du en viktig roll i vårt marknadsteam. Ditt främsta fokus är att producera grafiskt material och copy för kampanjer samt driva trafik till vår webbsida.

Ansvar & uppgifter

• Producera grafiskt material och copy för marknadsaktiviteter, både online och print
• Skapa innehållsrika nyhetsbrev i form av egenproducerat grafiskt material och inspirerande copy
• Skapa och assistera befintligt team med nyhetsbrev, sms-marknadsföring och email automations
• Optimera och följa upp marknadsaktiviteter
 
Vi söker dig som

• Har ett brinnande intresse för grafisk design, innehållsstrategi och copywriting
• Är driven, strukturerad och van att jobba i högt tempo
• Är kreativ och älskar, samt är grym på, att uttrycka dig i text och bild
• Trivs med omväxlande arbetsuppgifter


Kvalifikationer

• Mycket goda kunskaper inom Adobe CC (Photoshop & InDesign)
• Har goda kunskaper inom grafisk design (RGB, CMYK, typografi)
• Du pratar och skriver flytande svenska och engelska
• Du har jobbat på en marknadsavdelning med digital marknadsföring 
• Meriterande med relevant utbildning inom grafisk design och kommunikation 
Upplägg, ansökan och kontakt:
Start: Omgående
Omfattning: Tillsvidareanställning på heltid
Placering: Örebro

Ansök nu

Marketing Assistant

Marknadsassistent
Läs mer Sep 20
Proteinbolaget är en av Sveriges snabbast växande butiker inom kosttillskott och träningskläder online. Nu är vi i en expansiv fas där vi kommer att göra ett flertal rekryteringar inom olika områden i vår organisation. Vi brinner för e-handel och att inspirera personer med passion för träning. Hos oss har vi en entreprenöriell miljö där vi alla strävar mot företagets uppsatta mål. Vill du vara med på en spännande e-handelsresa och göra karriär? Ansök då till tjänsten som Marketing Assistant hos proteinbolaget.se

Brinner du för grafisk design och digital marknadsföring? Vi söker nu en kreativ marketing assistant till vårt kontor i Örebro. Som marketing assistant har du en viktig roll i vårt marknadsteam. Ditt främsta fokus är att producera grafiskt material och copy för kampanjer samt driva trafik till vår webbsida.

Ansvar & uppgifter

• Producera grafiskt material och copy för marknadsaktiviteter, både online och print
• Skapa innehållsrika nyhetsbrev i form av egenproducerat grafiskt material och inspirerande copy
• Skapa och assistera befintligt team med nyhetsbrev, sms-marknadsföring och email automations
• Optimera och följa upp marknadsaktiviteter
 
Vi söker dig som

• Har ett brinnande intresse för grafisk design, innehållsstrategi och copywriting
• Är driven, strukturerad och van att jobba i högt tempo
• Är kreativ och älskar, samt är grym på, att uttrycka dig i text och bild
• Trivs med omväxlande arbetsuppgifter


Kvalifikationer

• Mycket goda kunskaper inom Adobe CC (Photoshop & InDesign)
• Har goda kunskaper inom grafisk design (RGB, CMYK, typografi)
• Du pratar och skriver flytande svenska och engelska
• Du har jobbat på en marknadsavdelning med digital marknadsföring 
• Meriterande med relevant utbildning inom grafisk design och kommunikation 
Upplägg, ansökan och kontakt:
Start: Omgående
Omfattning: Tillsvidareanställning på heltid
Placering: Örebro

Ansök nu

Influencer Marketing Assistant

Marknadsassistent
Läs mer Sep 12
Proteinbolaget är en av Sveriges snabbast växande butiker inom kosttillskott och träningskläder online. Nu är vi i en expansiv fas där vi kommer att göra ett flertal rekryteringar inom olika områden i vår organisation. Vi brinner för e-handel och att inspirera personer med passion för träning. Hos oss har vi en entreprenöriell miljö där vi alla strävar mot företagets uppsatta mål. Vill du vara med på en spännande e-handelsresa och göra karriär? Ansök då till tjänsten som Influencer Marketing Assistant hos proteinbolaget.se

Vi söker en driven Influencer Marketing Assistant som vill bli nästa stjärna i vårt marknadsteam. Vår nya Influencer Marketing Assistant kommer att arbeta tätt tillsammans med vår Influencer Marketing Manager och Social Media Manager för att bygga relationer och stärka vårt varumärke med fokus på Influencer Marketing.
 
Är du en glad och social person som har teamwork som nyckelord? Har du dessutom ett stort intresse för sociala medier, alltid med mobilen i handen kan det vara just dig vi söker!
 
Arbetsbeskrivning

• Identifiera nya influencers till våra influencerkampanjer.
• Kontakta och förhandla med influencers.
• Observera pågående samarbeten samt följa upp avslutade samarbeten.
• Ha den huvudsakliga kontakten med våra influencers. 
 
Vi söker dig som

• Är driven, nyfiken och har ett brinnande intresse för sociala medier.
• Har god kunskap i det svenska och engelska språket.
• Är van att jobba i högt tempo i ett strukturerat arbetssätt och har ett positivt mindset.
• Du har en goda kommunikationskunskaper.
• Har goda datakunskaper.
Meriterande med relevant utbildning inom marknadsföring och kommunikation samt erfarenhet inom sociala medier. 


Upplägg, ansökan och kontakt:
Start: Omgående.
Omfattning: Tillsvidareanställning på heltid.
Placering: Örebro

Ansök nu

Influencer Marketing Assistant

Marknadsassistent
Läs mer Aug 26
Proteinbolaget är en av Sveriges snabbast växande butiker inom kosttillskott och träningskläder online. Nu är vi i en expansiv fas där vi kommer att göra ett flertal rekryteringar inom olika områden i vår organisation. Vi brinner för e-handel och att inspirera personer med passion för träning. Hos oss har vi en entreprenöriell miljö där vi alla strävar mot företagets uppsatta mål. Vill du vara med på en spännande e-handelsresa och göra karriär? Ansök då till tjänsten som Influencer Marketing Assistant hos proteinbolaget.se

Vi söker en driven Influencer Marketing Assistant som vill bli nästa stjärna i vårt marknadsteam. Vår nya Influencer Marketing Assistant kommer att arbeta tätt tillsammans med vår Influencer Marketing Manager och Social Media Manager för att bygga relationer och stärka vårt varumärke med fokus på Influencer Marketing.
 
Är du en glad och social person som har teamwork som nyckelord? Har du dessutom ett stort intresse för sociala medier, alltid med mobilen i handen kan det vara just dig vi söker!
 
Arbetsbeskrivning

• Identifiera nya influencers till våra influencerkampanjer.
• Kontakta och förhandla med influencers.
• Observera pågående samarbeten samt följa upp avslutade samarbeten.
• Ha den huvudsakliga kontakten med våra influencers. 
 
Vi söker dig som

• Är driven, nyfiken och har ett brinnande intresse för sociala medier.
• Har god kunskap i det svenska och engelska språket.
• Är van att jobba i högt tempo i ett strukturerat arbetssätt och har ett positivt mindset.
• Du har en goda kommunikationskunskaper.
• Har goda datakunskaper.
Meriterande med relevant utbildning inom marknadsföring och kommunikation samt erfarenhet inom sociala medier. 


Upplägg, ansökan och kontakt:
Start: Omgående.
Omfattning: Tillsvidareanställning på heltid.
Placering: Örebro

Ansök nu

Purchasing Manager till Proteinbolaget

Inköpschef
Läs mer Jan 13
Proteinbolaget är en av Sveriges snabbast växande butiker inom kosttillskott och träningskläder online. Nu är vi i en expansiv fas där vi kommer att göra ett flertal rekryteringar inom olika områden i vår organisation. Vi brinner för e-handel och att inspirera personer med passion för träning. Hos oss har vi en entreprenöriell miljö där vi alla strävar mot företagets uppsatta mål. Vill du vara med på en spännande e-handelsresa och göra karriär? Ansök då till tjänsten som Purchasing Manager hos proteinbolaget.se

Du kommer att ansvara för att leda och utveckla inköpsorganisationen som hanterar gruppens inköp av lager och beställningssortiment. Organisationen består av inköpare, inköpsassistent och campaign managers. 
 
Som Purchasing Manager hos oss kommer du att ansvara för och leda vår inköpsavdelning med kompetenta och engagerade medarbetare. Du förväntas agera framåtriktat och därigenom säkerställa att verksamheten arbetar utifrån effektiva och kostnadsmedvetna inköpsprocesser såväl på strategisk, taktisk som operativ nivå. Dessutom ansvarar du för att upphandling sker ur ett kvalitets- och hållbarhetsperspektiv. I tjänsten ingår att hitta förbättringar och att utveckla arbetssättet, vi vill ständigt bli bättre och hitta de effektivaste vägarna framåt.
 
Om dig
 
Vi söker dig som har erfarenhet av Inköp på samtliga nivåer och som verkligen kan hantverket. Då du blir ledare för ett team med värdefulla medarbetare och vi är ett transparent och värdestyrt bolag så är det en förutsättning att du har goda ledaregenskaper. Vi tror på ett coachande förhållningssätt gentemot medarbetarna och det är viktigt för oss att du är kommunikativ, prestigelös och empatisk. Proteinbolaget är i en tillväxtresa och det är en fördel om du är nyfiken och ödmjuk inför förändringar. Vi förväntar oss att du har ett holistiskt angreppssätt, det är totalkostnaden som är central och vi ser alltid till helheten. På Proteinbolaget är vi alla beroende av varandra så vi förutsätter att du är en lagspelare som är van att samverka över avdelningsgränser. Vi har leverantörer runt om i Sverige och Europa och det ingår i rollen att besöka dessa varför du får räkna med ett antal resdagar per år.

I din roll som ansvarig inköpare ingår bl.a.:

• taktiskt, strategiskt och operativt inköp
• ansvara för att produktkatalogen är up-to-date
• ansvar för lagervärdet/status
• intern support och vägledning till medhjälpande beställare
• konkurrensanalys
• utöka vårt leverantörsnätverk
• analysera och förbättra vår inköpstaktik
Kvalifikationsmässigt så:

• är du obehindrad i tal och skrift på svenska och engelska
• har du god datorvana (Excelerfarenhet (=OM(P41<>"";P41-Q41;"")
• är du datadriven och har god statistisk och analytisk förmåga som du applicerar affärsmässigt
Som person är du:

• självgående och prestigelös
• metodisk, kompetent
• socialt obehindrad
• utvärderar din insats utifrån vad du slutför och inte på vad du påbörjar
Vidare tror vi rätt person för tjänsten har:

• eftergymnasial utbildning inom ekonomi/logistik/teknik eller motsvarande erfarenhet
• erfarenhet av strategiskt, taktiskt och operativt inköp
• god erfarenhet av förhandling och avtalsskrivning
• vana vid att arbeta strukturerat och med moderna och verksamhetstödjande IT-system
• god förmåga att uttrycka sig i både tal och skrift på svenska och engelska då tjänsten innefattar kontakter med både svenska och internationella kollegor och leverantörer
• mål- och resultatinriktat fokus
• erfarenhet av arbete i ledande befattningar
Din bakgrund 

• För att lyckas i rollen är det viktigt att du har dokumenterat goda kunskaper inom inköp.
• Vi ser det som meriterande om du har branscherfarenhet inom e-handel. 
Upplägg, ansökan och kontakt
Vi kommer att påbörja intervjuer löpande även under ansökningsperioden för att hitta rätt person till tjänsten så snart som möjligt. Vi önskar att du laddar upp dina filer i PDF-format.
 
Start: Omgående
Omfattning: Tillsvidareanställning på heltid
Placering: Karlskoga eller Örebro


Requirements:

Driver’s license:
* B (Car)

Ansök nu

Purchaser till Proteinbolaget

Inköpare
Läs mer Jan 13
Proteinbolaget är en av Sveriges snabbast växande butiker inom kosttillskott och träningskläder online. Nu är vi i en expansiv fas där vi kommer att göra ett flertal rekryteringar inom olika områden i vår organisation. Vi brinner för e-handel och att inspirera personer med passion för träning. Hos oss har vi en entreprenöriell miljö där vi alla strävar mot företagets uppsatta mål. Vill du vara med på en spännande e-handelsresa och göra karriär? Ansök då till tjänsten som Purchaser hos proteinbolaget.se

Du kommer att vara en del av inköpsorganisationen som hanterar bolagets inköp av lager och beställningssortiment. Gruppen består av Purchasers, Purchase Assistants och Campaign Managers. 

Som Purchaser hos oss kommer du att, tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare, sköta inköp från våra många leverantörer. Tjänsten inkluderar sälj-, kampanjplanering, inköp och att utveckla vårt sortiment mot slutkund. Vi vill ständigt bli bättre och hitta de effektivaste vägarna framåt.
 
Om Proteinbolaget
Proteinbolaget är ett av Sveriges ledande e-handelsbolag inom träning och hälsa med 300 000 kunder och en försäljning på över 100 miljoner kronor per år. Vi är en modern start-up med högt tempo och stark tillväxt där vi tidigare prisats som årets Gasellföretag i Örebro län med en genomsnittlig lönsam tillväxt på 828%. Vi är just nu i en expansiv fas ut i Norden via vårt internationella namn Proteincompany där vi säljer produkter från de största globala varumärkena samt egna varumärken. Vi har idag lager och kontor i Karlskoga samt kontor i Örebro med totalt 35 st medarbetare.
 
Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av Inköp på samtliga nivåer och som verkligen kan hantverket. Då du blir en del av ett team med värdefulla medarbetare och vi är ett transparent och värdestyrt bolag så är är viktigt för oss att du är kommunikativ, prestigelös och empatisk. Proteinbolaget är i en tillväxtresa och det är en fördel om du är nyfiken och ödmjuk inför förändringar.

I din roll som ansvarig inköpare ingår bl.a.:

• Föra dialog med leverantörer och följa upp med inköpsavdelningen.
• Jobba med utvecklingsmål på breddning av ditt sortiment och försäljning/aktivering tillsammans med våra kampanjkoordinatorer, marknadsavdelning och ledning.
• Säkerställa kvalité på presentation av sortiment i e-handel och vara drivande i att utveckla vår presentation av sortiment på site.
Kvalifikationsmässigt så:

• är du obehindrad i tal och skrift på svenska och engelska
• har du god datorvana (Excelerfarenhet (=OM(P41<>"";P41-Q41;"")
• är du datadriven och har god statistisk och analytisk förmåga som du applicerar affärsmässigt
Som person är du:

• självgående och prestigelös
• metodisk, kompetent
• socialt obehindrad
• utvärderar din insats utifrån vad du slutför och inte på vad du påbörjar
Vidare tror vi rätt person för tjänsten har:

• eftergymnasial utbildning inom ekonomi/logistik/försäljning eller motsvarande erfarenhet
• erfarenhet av inköp.
• erfarenhet av förhandling.
• vana vid att arbeta strukturerat och med moderna och verksamhetstödjande IT-system
• god förmåga att uttrycka sig i både tal och skrift på svenska och engelska då tjänsten innefattar kontakter med både svenska och internationella kollegor och leverantörer
• mål- och resultatinriktat fokus
Din bakgrund 
För att lyckas i rollen är det viktigt att du har dokumenterat goda kunskaper inom inköp. Vi ser det som meriterande om du har branscherfarenhet inom e-handel.
 

Upplägg, ansökan och kontakt
Vi kommer att påbörja intervjuer löpande även under ansökningsperioden för att hitta rätt person till tjänsten så snart som möjligt. Vi önskar att du laddar upp dina filer i PDF-format.
 
Start: Omgående
Omfattning: Tillsvidareanställning på heltid
Placering: Karlskoga eller Örebro


Requirements:

Driver’s license:
* B (Car)

Ansök nu

Influencer Marketing Assistant

Marknadsassistent
Läs mer Jan 6
Proteinbolaget är en av Sveriges snabbast växande butiker inom kosttillskott och träningskläder online. Nu är vi i en expansiv fas där vi kommer att göra ett flertal rekryteringar inom olika områden i vår organisation. Vi brinner för e-handel och att inspirera personer med passion för träning. Hos oss har vi en entreprenöriell miljö där vi alla strävar mot företagets uppsatta mål. Vill du vara med på en spännande e-handelsresa och göra karriär? Ansök då till tjänsten som Influencer Marketing Assistant hos proteinbolaget.se

Vi söker en driven Influencer Marketing Assistant som vill bli nästa stjärna i vårt marknadsteam. Vår nya Influencer Marketing Assistant kommer att arbeta tätt tillsammans med vår Influencer Marketing Manager och Social Media Manager för att bygga relationer och stärka vårt varumärke med fokus på influencer marketing.
 
Är du en glad och social person som har teamwork som nyckelord? Har du dessutom ett stort intresse för sociala medier, alltid med mobilen i handen kan det vara just dig vi söker!
 
Arbetsbeskrivning

• Identifiera nya influencers till våra influencerkampanjer.
• Kontakta och förhandla med influencers.
• Observera pågående samarbeten samt följa upp avslutade samarbeten.
• Ha den huvudsakliga kontakten med våra influencers. 
 
Vi söker dig som

• Är driven, nyfiken och har ett brinnande intresse för sociala medier.
• Har god kunskap i det svenska och engelska språket.
• Är van att jobba i högt tempo i ett strukturerat arbetssätt och har ett positivt mindset.
• Du har en goda kommunikationskunskaper.
Meriterande med relevant utbildning inom marknadsföring och kommunikation samt erfarenhet inom sociala medier. 


Upplägg, ansökan och kontakt:
Start: Omgående.
Omfattning: Tillsvidareanställning på heltid.
Placering: Örebro

Ansök nu

Finskspråkig marknadsassistent till Proteinbolaget

Marknadsassistent
Läs mer Okt 21
Proteinbolaget är en av Sveriges snabbast växande butiker inom kosttillskott och träningskläder online. Nu är vi i en expansiv fas där vi kommer att göra ett flertal rekryteringar inom olika områden i vår nya kontor i Örebro! Vi brinner för e-handel och att inspirera personer med passion för träning. Hos oss har vi en entreprenöriell miljö där vi alla strävar mot företagets uppsatta mål. Vill du vara med på en spännande e-handelsresa och göra karriär? Ansök då till tjänsten som finskspråkig marknadsassistent hos proteinbolaget.se

Finskspråkig marknadsassistent
Proteinbolaget är en av sveriges största butiker online för hälsa, kosttillskott och träning, nu expanderar vi till finland och söker därmed finskspråkig kompetens till vårt marknadsteam i Örebro. Är du en driven person som alltid är glad och har ett leende på läpparna? Älskar du digital marknadsföring och ser nu möjligheten i att få göra karriär i ett av Sveriges snabbast växande e-handelsföretag? Vi söker nu dig!
 
Arbetsuppgifter
Som finskspråkig marknadsassistent är du en viktig del i vårt marknadsteam. Dina primära arbetsuppgifter handlar om att vara en riktig doer och exekvera på uppgifter och aktiviteter utifrån vår marknadsplan samt att tillgodose marknadsteamet med det finska språket. Dagliga uppgifter kan vara:
 

• Översätta annonser och texter från svenska till finska
• Skapa och assistera befintligt team med annonsering i finland på facebook, instagram och google.
• Skapa och assistera befintligt team med nyhetsbrev och copywriting
• Assistera vårt kundserviceteam via mail och chatt kontakt på finska
Vi söker dig som

• Har en riktig doer mentalitet och gillar att få saker gjort
• Är van att jobba i högt tempo
• Brinner för digital marknadsföring och ser möjligheten att nu få utvecklas i en snabbväxande startup
• Gillar omväxling i arbetet och älskar att få hjälpa till
• Är en social och glad person som har teamwork som nyckelord
Meriterande

• Eftergymnasial utbildning inom marknadsföring
• Excel erfarenhet (=OM(P41<>"";P41-Q41;"")
• Erfarenhet av Adobe Creative Suite
Krav

• Du kan prata och skriva flytande på både svenska och finska
Upplägg, ansökan och kontakt
Vi kommer att påbörja intervjuer löpande även under ansökningsperioden för att hitta rätt person till tjänsten så snart som möjligt. Vi önskar att du laddar upp dina filer i PDF-format.
 
Start: Omgående
Omfattning: Tillsvidareanställning på heltid
Placering: Örebro


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Ansök nu

Creative Producer & SoMe Manager till Proteinbolagets Örebrokontor

Marknadsförare
Läs mer Sep 10
Proteinbolaget är en av Sveriges snabbast växande butiker inom kosttillskott och träningskläder online. Nu är vi i en expansiv fas där vi kommer att göra ett flertal rekryteringar inom olika områden i vår nya kontor i Örebro! Vi brinner för e-handel och att inspirera personer med passion för träning. Hos oss har vi en entreprenöriell miljö där vi alla strävar mot företagets uppsatta mål. Vill du vara med på en spännande e-handelsresa och göra karriär? Ansök då till tjänsten som Creative Producer & SoMe ansvarig hos proteinbolaget.se

Är det dig vi söker?
 
Du har en brinnande passion för kreativitet, skapande och sociala medier. Det hör inte till vanligheten att se dig utan en kamera i handen och att ditt skrivbord inte präglas av idéskisser och tankar kring hur man skapar högt engagemang på sociala medier. Din omgivning ser dig som en spontan, påhittig och idésprutande person som bidrar med mycket energi oavsett sammanhang. Du har ett innovativt mindset och skräms inte av att tänka utanför boxen när det kommer till kreativa lösningar. Eget ledarskap kommer naturligt för dig. Du är van vid att driva egna projekt hela vägen från brief till operativt genomförande och leverans. Du är perfektionist ut i fingerspetsarna och lämnar inte någon detalj åt slumpen - vare sig det gäller kreativt tänkande eller skapande. Du har lätt för att visualisera och realisera dina idéer med hjälp av såväl digitala verktyg som den senaste tekniken inom kameror och filmutrustning. Din spetskompetens inom kreativitet, content och sociala medier är din identitet och att vara expert inom ditt område är något du prioriterar att upprätthålla varje dag. 
 
Om tjänsten
 
I rollen som Creative Producer & Sociala Medier ansvarig ser du till att driva och leverera förstklassigt content, koncept, kampanj- och annonsidéer hela vägen från idéstadiet till publicering i våra sociala mediekanaler såsom Instagram, Facebook, Snapchat och TikTok. Rollen innefattar således att du driver den kreativa processen redan från en tanke på kontoret hela vägen till det praktiska genomförandet av produktion, redigering och publicering av materialet eller leverans till andra kollegor inom marknadsteamet för annonsering. Som Creative Producer & Sociala Medier ansvarig på Proteinbolaget skapar du innehåll som är 100% anpassade för sociala medier. Detta kräver att du är snabbfotad, digitalt smart och har kompetens utöver det vanliga inom vilken typ av känsla, format och placering som attraherar angiven målgrupp på respektive kanal där kundens tekniska målsättningar är bärande. Som Creative Producer & Sociala Medier ansvarig på Proteinbolaget driver du kreativa möten med marknadsteamet samt medverkar i kreativa möten med produktutvecklare av egna varumärken, där du kan bidra med kreativitet och vara delaktig i planering från ruta ett. Du backar inte för att löpande utmana marknadsteamet eller andra team på Proteinbolaget med nya kreativa lösningar. Du arbetar självständigt och obehindrat med samtliga verktyg inom Adobe CC (både film, foto & design) samt med vår kamerautrustning och sociala mediekanaler och utbildar dig dagligen inom ditt expertområde.
 
Arbetsuppgifter och ansvar

• Kreativt skapande utifrån marknadsplan, brainstorming möten eller bara en simpel ide från en kollega på kontoret
• Planering av social mediestrategi för att engagera Proteinbolagets följare med ditt kreativa content
• Framtagning av storyboards & bildmanus
• Produktionsplanering
• Producera innehåll 100% anpassat för sociala medier
(Film, foto, design, animation, GIF:s, canvas etc.)
• Redigering och publicering av content på sociala medier eller leverans till kollega inom marknadsteamet för annonsering
• Löpande kvalitetssäkring och utveckling av koncept, annonsidéer, content och social mediestrategi
• Representera vår content och social media avdelning på Proteinbolaget mot kollegor och externa partners
Dina erfarenheter

• Mycket goda kunskaper inom Adobe CC's verktygslåda; Premiere Pro, After Effects, Photoshop, Illustrator
• Kunskap, erfarenhet och ett brinnande egenintresse för innehåll, digital marknadsföring och sociala medier
• Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och text
• Goda kunskaper inom formatanpassning, annonsmöjligheter, placeringar och innehållsrestriktioner på kanaler som Facebook, Instagram, Snapchat & Youtube
Extra plus är om du har..

• Relevant utbildning inom content marketing / marknadsföring / sociala medier
• Kompetens inom den senaste tekniken av kamerautrustning, studioutrustning, ljud och ljus
OBS! Vi önskar att du laddar upp dina filer i PDF-format.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Ansök nu