Dibber Helianthus Förskola AB jobb i Örebro

Hitta lediga jobb hos Dibber Helianthus Förskola AB i Örebro. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Örebro.

Vi söker en erfaren och engagerad  Rektor till Örebro 

Förskolerektor
Läs mer Mar 20
Varmt välkommen till Dibber skolor och förskolor. Vi drivs av vår värdegrund, att alla barn och elever får uppleva att de är värdefulla. Värdegrunden är gemensam för alla medarbetare i både förskolor och skolor.

Dibber etablerades i Sverige 2017 och bedriver idag både skolor och förskolor. Dibbers huvudkontor ligger i Sollentuna.

På Dibber har vi hjärta för lärande. Det betyder att vi brinner för att varje barn och elev ska ges de bästa förutsättningarna för att utveckla ett livslångt lärande med hjärta för världen.

Dibber i Sverige är en del av den norska friskolekoncernen Dibber som startades och ägs av två engagerade pedagoger, Randi och Hans Jacob Sundby.

 

 

 

Vi söker en erfaren, klok och engagerad rektor till förskolorna Kottebo och Valpebo i Dibber Örebro. Som rektor på förskolorna vill vi att du praktiserar du ett tillitsbaserat och nära ledarskap. I din roll som rektor leder du förskollärare, barnskötare, kökspersonal och städpersonal. Ditt personliga ledarskap kännetecknas av ett stort engagemang för den pedagogiska verksamheten, trygghet, handlingskraft och omtanke. Du är en kommunikativ, tydlig och relationsskapande ledare som aktivt arbetar för att skapa delaktighet och arbetsglädje. Som rektor inom Dibber har du stora möjligheter att påverka, utvecklas och forma ditt arbete.

Förskoleområdet består av två enheter och har ca 40 medarbetare. Förskolan Kottebo med plats för 120 barn hittar du i natursköna Rynningeåsen i Örebros norra del. Förskolan består av sju avdelningar och har en stor gård med goda förutsättningar till inspirerande och lärorika uteaktiviteter. Förskolan Valpebo med plats för drygt 70 barn ligger i Södra Lindhult och består av fem avdelningar, även här finns en fin gård. Båda förskolorna arbetar med konceptet ”ut och njut” och har ett stort fokus på utomhuspedagogik. Förskolorna har även mobila avdelningar i form av förskolebussar vilket ger de äldre barnen möjligheten att upptäcka och utforska miljöer utanför förskolan tillsammans med pedagogerna.

I Dibber har vi ett gemensamt pedagogiskt koncept där värdegrunden (hjärtekulturen) har en betydande roll. Allas lika värde och alla barns rättigheter är för oss viktiga ledord i vårt arbete på förskolan. Vi bedriver utbildning som vilar på en demokratisk grund där alla är unika, har lika värde och bemöts med respekt. Vi tror på att barn lär i meningsfulla sammanhang tillsammans med andra människor, miljöer och material. Därför ser vi våra miljöer som en viktig resurs. Leken har en central plats i vår utbildning eftersom vi ser den som grunden till all utveckling och lärande. 

Arbetsuppgifter
Du har som chef och pedagogisk ledare för förskollärare, barnskötare och annan personal det övergripande ansvaret för att bedriva utbildning enligt nationella mål, styrdokument och riktlinjer. Du har ansvaret för förskolans kvalitet vilket innebär att systematiskt planera, följa upp, utvärdera och utveckla utbildningen och verka
för ökad måluppfyllelse. Du genomför det systematiska kvalitetsarbetet under medverkan av förskollärare, barnskötare och övrig personal och du skapar forum för delaktighet för barnens vårdnadshavare.

Du har ansvar för enhetens ekonomi och arbetar för att ha en budget i balans. Du utformar utbildningen och anpassar resursfördelningen så att alla barn får det stöd de behöver för att utvecklas och lära. 

 

Kvalifikationer
Pedagogisk högskoleutbildning Förskollärarlegitimation

Meriterande   

.Rektorsutbildning
.Utbildning inom specialpedagogik
.Erfarenhet av utvecklingsarbete och processledning
Erfarenhet

.Dokumenterad ledarerfarenhet från förskola 3-5 år
.God kunskap om budget och ekonomiuppföljning
.God kunskap om att arbeta med systematiskt kvalitetsarbete och systematiskt arbetsmiljöarbete

Personliga egenskaper
Du är en lyhörd, kommunikativ, tydlig och relationsskapande ledare som aktivt arbetar för att skapa delaktighet och arbetsglädje. Ditt ledarskap är tillitsbaserat och du har god förmåga att leda, se och bekräfta dina medarbetare. Som person är du engagerad, strukturerad och har god förmåga att planera, organisera och följa upp det arbete som pågår i verksamheten.

Du är trygg i att hantera konflikter och har ett empatiskt förhållningssätt. Du förstår vikten av och har förmåga att skapa goda relationer med barn, medarbetare, vårdnadshavare och andra i organisationen. Du leder det pedagogiska arbetet och har barnens undervisning och utbildning i fokus.

Vi erbjuder
Varmt välkommen till Dibber skolor och förskolor. Vår värdegrund är gemensam för alla Dibbers medarbetare, både i Sverige och i resten av världen. Det betyder att vi brinner för att varje barn och elev ska ges de bästa förutsättningarna för att utveckla ett livslångt lärande med hjärta för världen. Som rektor hos oss får du tillgång till många olika stödfunktioner, du får ett stort kollegialt nätverk, vi genomför gemensamma rektorsmöten och olika former av fortbildning. Vi är en organisation med nära till beslut och du har stor möjlighet att påverka ditt uppdrag. Vi erbjuder friskvårdsbidrag på 3000 kr och många olika former av kompetensutveckling. 

Kontaktinformation
Jeanette Magnusson, +46 761087855

Arbetsplats
Karlsgatan 58B

703 41 Örebro

Ansök nu

Förskollärare till Dibber i Örebro

Förskollärare
Läs mer Feb 29
Dibber Sverige är en del av Læringsverkstedet som är Norges största förskoleaktör. Dibber har över 80 förskolor och skolor i hela Sverige. Varje dag arbetar vi mot samma vision: "Vi får världens viktigaste värden att växa." Vårt mål är att barnen ska växa genom att tillägna sig kunskap och förmågor samt utveckla en känsla av trygghet och empati.

Våra förskolor och skolor behöver dig som älskar att jobba med barn och elever. På Dibber vill vi vara varma människor med den bästa kompetensen.



Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.
Som Förskollärare har du det administrativa och pedagogiska ansvaret för din avdelning. Du är medansvarig för kvalitet, utveckling och verksamhet på ett sätt som gör att barnen känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får chansen att göra ett bra jobb.
Dibber Örebro har förskolor med Ut och Njut-profil, det bygger på att vi är ute mycket. Vi tror på ett ökat lärande då barnen får uppleva många olika pedagogiska miljöer under sina dagar i förskolan. Platser som vi ofta besöker är skogen, parken eller andra platser i vår närmiljö. Vi tror på att ta undervisningen utomhus och ser också att du har detta synsätt och arbetssätt. Genom vår ut och njut-profil tror vi på ett situationsanpassat och upplevelsebaserat lärande där barnen får möjligheter att utforska sin omvärld med allt vad det innebär.
På förskolan har vi en mobil avdelning, vilket innebär att vi har en förskolebuss. Bussen som de två äldsta barngrupperna använder tar dagligen med barnen ut till olika platser för att få ett upplevelsebaserat lärande. Vi har även Hoja-cyklar där varje pedagog kan cykla med 5 barn/cykel för att kunna ta sig iväg lite längre än vad benen orkar gå.
För oss är barnens personliga integritet viktig, därför arbetar vi aktivt med Förskolebrevet.
Vi ser att du som söker tjänsten hos oss är positiv, tydlig, varm och trygg, professionell och har ett driv att utveckla. Vi ser fram emot att träffa just dig!

Arbetsuppgifter
.Hjälpa till att bygga upp en stark kultur på förskolan med vår värdeplattform som grund. Våra värderingar ska prägla vardagen på förskolan och synas i såväl ord som handling. 
.Pedagogisk och administrativ ledning och drift av din avdelning samt aktivt deltagande i förskolans ledningsgrupp.
.Skapa en god och trygg vardag för alla barn och utveckla ett bra samarbete med vårdnadshavare och andra intressenter.
.Delta aktivt i såväl lek som vardagsaktiviteter. Tillvarata barnens behov genom omsorg och lek.
.Vara med och utveckla det pedagogiska upplägget på förskolan.
.Aktivt delta i förskolans systematiska kvalitetsarbete.
.Vara insatt i alla delar av arbetet på avdelningen; bidra till planeringen av den dagliga verksamheten samt utarbeta och genomföra årsplanen tillsammans med medarbetare och ledning.

Kvalifikationer
.Legitimerad förskollärare 
.Intresse och vilja att sätta sig in i och bedriva verksamheten utifrån Dibbers koncept  
.Kunskap och intresse för arbete med barn samt naturliga ledaregenskaper 
.Erfarenhet från förskola, i synnerhet av pedagogisk ledning 
.Du ska vara en aktiv vuxen som ser varje barn, som hör och bryr sig om vad barnen vill förmedla 
.Goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill bidra och ge av dig själv, som har förmåga att lyssna på andra, dela erfarenheter och stärka våra gemensamma ambitioner. Att ständigt sträva efter att bli bättre, både som yrkesmänniska och individ, är en förutsättning för alla som jobbar på Dibber. Du delar kunskap om barns lärande och utveckling och bidrar till kompetenshöjning på förskolan. 

Du kan skapa överblick samt organisera och anpassa arbetet efter barnens behov. Som förskollärare är du tillåtande och tydlig och bidrar till ett gott samarbete mellan avdelningarna.  Du ska ha god kommunikationsförmåga, vara lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbete. Du tycker om att umgås med barn och är en lagspelare som lyckas tillsammans med andra. Du identifierar dig med Dibbers värderingar och behandlar andra med respekt och likvärdighet. 

Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kollegor i en bred professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept. Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.» 

Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter 

.Fria pedagogiska måltider 
.Friskvårdsbidrag 
.Personalstöd via Falck Health Care 
.Profilkläder
 

Intervjuer sker löpande digitalt och tillträde efter överenskommelse men önskvärt med start mars 2023.

Kontaktinformation
Sofie Rudin, Tillförordnad rektor, sofie.rudin@dibber.se

Arbetsplats
Hindergårdsgatan 22

703 81 Örebro

Ansök nu

Dibber Örebro söker nya timvikarier

Barnskötare
Läs mer Jan 16
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.



Behöver du ett extrajobb? Vill du bidra till att få alla barn att känna sig värdefulla? Trivs du med ett engagerat team och lekfulla arbetsdagar? Då är det dig vi söker! Som vikarie arbetar du aktivt och lojalt med förskolans dagliga göromål och pedagogiska arbete med utgångspunkt i att vara en närvarande vuxen med barnen. Tillsammans får vi världens viktigaste värden att växa!

Som vikarie på Dibber Örebro blir du inringd samma dag eller planerat inbokad. Som vikarie hos oss kan det innebär att man arbetar både i barngrupp eller i kök samt lokalvård på någon av förskolorna Västra mark, Kottebo och Valpebo. Notera att tjänstens omfattning benämns som 50%, däremot finns möjlighet till större omfattning i arbetsgrad då tjänsten täcker alla våra tre enheter i Örebro. Giltigt utdrag ur belastningsregistret (för skola och förskola) ska visas upp innan första arbetstillfälle. 

Arbetsuppgifter
.Skapa goda relationer till barn där vuxna och barn är likvärdiga; där den vuxne lyssnar och låter barnen delta så att de utvecklar färdigheter, självförtroende och livsglädje.
.Ha en positiv attityd och hållning gentemot både barn, vårdnadshavare och medarbetare.
.Medansvar för omsorg och pedagogiskt arbete på förskolan, t.ex. samlingsstunder, aktiviteter, fri lek och rutinmässiga situationer.
.Vi har ut och njut-profil vilket innebär att vi förlägger våra dagar och undervisning både inne och ute. Genom vår Ut och Njut-profil erbjuder vi barnen ett situationsanpassat och upplevelsebaserat lärande där barnen får möjligheter att utforska sin omvärld med allt vad det innebär.
.Se till att förskolan drivs i enlighet med Dibbers värdeplattform och kvalitetsstandard

Kvalifikationer
.Vi värdesätter att kunna starta omgående.
.Giltigt belastningsregister (Utdrag för arbete inom skola och förskola)
.Erfarenhet av arbete i förskola värdesätts

Personliga egenskaper
.Du är en relationsorienterad person som ser varje enskilt barn.
.Du lyssnar och är lyhörd för det barnen vill förmedla.
.Du har ambitioner och passion för det du gör.
.Du kan skapa engagemang och deltar i barnens lek och utveckling.
.Du är lösningsorienterad, flexibel och samarbetsvillig. För att vara framgångsrik i rollen måste du kunna kommunicera med människor med olika bakgrunder och i olika livssituationer.
.Du kan arbeta både självständigt och kollegialt samt ta ansvar.
.Vi letar efter en vikarie som är en god, varm och omtänksam vuxen. Lekfull, ambitiös, tillåtande och tydlig är ledord för vår personal.
.Du kan identifiera dig med Dibbers värdegrund

Vi erbjuder
.Ett nära samarbete med kollegor. 
.Pedagogiska måltider.

Kontaktinformation
Sofie Rudin, TF Rektor, Specialpedagog

Arbetsplats
Hindergårdsgatan 22

703 81 Örebro

Ansök nu

Dibber Västra Mark söker barnskötare

Barnskötare
Läs mer Okt 20
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.



Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och som individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt. Som anställd hos Dibber förskolor ska du vara en varm och kompetent vuxen med barnens egenvärde, välmående och självkänsla i fokus. Du arbetar medforskande och närvarande med barnen på förskolan. Undervisningen och vår pedagogiska verksamhet utgår från läroplanen och som pedagogiskt verktyg har vi lärvänner som representerar olika delar av läroplanen för förskolan. 

Vi är en förskola med Ut och Njut-profil vilket bygger på att vår utevistelse ska vara njutbar och meningsfull för barnen. Genom vår Ut och Njut-profil erbjuder vi barnen ett situationsanpassat och upplevelsebaserat lärande där barnen får möjligheter att utforska sin omvärld med allt vad det innebär. Till vår hjälp i utforskandet har vi Hojjacyklar som vi cyklar ut med på äventyr i närmiljön. Vi tror på ett ökat lärande då barnen får uppleva många olika pedagogiska miljöer under sina dagar i förskolan. Platser som vi ofta besöker är skogar, parker eller andra platser i vår närmiljö. Vi tror på att ta undervisningen utomhus och ser också att du delar detta synsätt och arbetssätt.

Arbetsuppgifter
Som barnskötare arbetar du aktivt och lojalt med förskolans dagliga göromål och pedagogiska arbete med utgångspunkt från vår värdeplattform, våra mål och planer. Vi får världens viktigaste värden att växa! Du skapar goda relationer till barn, vårdnadshavare och kollegor. Du arbetar utifrån vår Hjärtekultur där barnets bästa alltid kommer i första hand och är delaktig i att stärka varje barns självkänsla och egenvärde. Tillsammans med ditt arbetslag planerar, dokumenterar och analyserar ni er undervisning för att skapa en stimulerande utbildning för varje barn. Du tar ansvar tillsammans med dina kollegor för att omsorg, utbildning och välbefinnande bildar en helhet under barnens vistelse på förskolan.  

Kvalifikationer
- Utbildad barnskötare eller liknande, alternativt annan för tjänsten förvärvad erfarenhet.
- God kommunikationsförmåga samt samarbetsförmåga.
- Goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntlig.

Övrigt meriterande:
- Erfarenhet av arbete som barnskötare
- Erfarenhet av verksamhetssystemen unikum och tempus

Personliga egenskaper
Du är en relationsorienterad person som ser varje enskilt barn. Du lyssnar och är lyhörd för det barnen vill förmedla och tar tillvara på varje barns åsikter och tankar. Du har ambitioner och passion för det du gör. Du kan också skapa engagemang och deltar i barnens lek och utveckling. Du är en medforskare med barnen och kommer tillsammans med arbetslaget att planera och reflektera för att innehållet på förskolan blir utmanande, stimulerande och lustfyllt utifrån de satta målen.
Du är lösningsorienterad, flexibel och är en lagspelare med god förmåga att samarbeta. För att vara framgångsrik i rollen måste du med ödmjukhet och respekt kunna kommunicera med människor med olika bakgrunder och i olika livssituationer. Du är en driven person som kan arbeta självständigt och i samarbete med dina kollegor och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.? Vi söker en barnskötare som är en varm, kompetent och omtänksam person. Lekfull, ambitiös, tillåtande och tydlig är ledord för vår personal. Du kan identifiera dig med Dibbers värdegrund.

Vi erbjuder
- Planeringstid och reflektionstid i arbetslaget varje vecka.
- Kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet).
- Fria pedagogiska måltider
- Arbetskläder
- Friskvårdsbidrag 3000:-/år
- Personalstöd via Falck Health Care

Kontaktinformation
Mats Kempinsky, TF Rektor, 0765346610, mats.kempinsky@dibber.se

Arbetsplats
Karlsgatan 58b

703 41 Örebro

Ansök nu

Dibber Örebro söker timvikarier

Barnskötare
Läs mer Sep 27
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.



Behöver du ett extrajobb? Vill du bidra till att få alla barn att känna sig värdefulla? Trivs du med ett engagerat team och lekfulla arbetsdagar? Då är det dig vi söker! Som vikarie arbetar du aktivt och lojalt med förskolans dagliga göromål och pedagogiska arbete med utgångspunkt i att vara en närvarande vuxen med barnen. Tillsammans får vi världens viktigaste värden att växa!

Som vikarie på Dibber Örebro blir du inringd samma dag eller planerat inbokad. Som vikarie hos oss kan det innebär att man arbetar både i barngrupp eller i kök samt lokalvård på någon av förskolorna Västra mark, Kottebo och Valpebo. Notera att tjänstens omfattning benämns som 50%, däremot finns möjlighet till större omfattning i arbetsgrad då tjänsten täcker alla våra tre enheter i Örebro. Giltigt utdrag ur belastningsregistret (för skola och förskola) ska visas upp innan första arbetstillfälle. 

Arbetsuppgifter
.Skapa goda relationer till barn där vuxna och barn är likvärdiga; där den vuxne lyssnar och låter barnen delta så att de utvecklar färdigheter, självförtroende och livsglädje.
.Ha en positiv attityd och hållning gentemot både barn, vårdnadshavare och medarbetare.
.Medansvar för omsorg och pedagogiskt arbete på förskolan, t.ex. samlingsstunder, aktiviteter, fri lek och rutinmässiga situationer.
.Vi har ut och njut-profil vilket innebär att vi förlägger våra dagar och undervisning både inne och ute. Genom vår Ut och Njut-profil erbjuder vi barnen ett situationsanpassat och upplevelsebaserat lärande där barnen får möjligheter att utforska sin omvärld med allt vad det innebär.
.Se till att förskolan drivs i enlighet med Dibbers värdeplattform och kvalitetsstandard

Kvalifikationer
.Vi värdesätter att kunna starta omgående.
.Giltigt belastningsregister (Utdrag för arbete inom skola och förskola)
.Erfarenhet av arbete i förskola värdesätts

Personliga egenskaper
.Du är en relationsorienterad person som ser varje enskilt barn.
.Du lyssnar och är lyhörd för det barnen vill förmedla.
.Du har ambitioner och passion för det du gör.
.Du kan skapa engagemang och deltar i barnens lek och utveckling.
.Du är lösningsorienterad, flexibel och samarbetsvillig. För att vara framgångsrik i rollen måste du kunna kommunicera med människor med olika bakgrunder och i olika livssituationer.
.Du kan arbeta både självständigt och kollegialt samt ta ansvar.
.Vi letar efter en vikarie som är en god, varm och omtänksam vuxen. Lekfull, ambitiös, tillåtande och tydlig är ledord för vår personal.
.Du kan identifiera dig med Dibbers värdegrund.

Vi erbjuder
.Ett nära samarbete med kollegor. 
.Pedagogiska måltider.

Kontaktinformation
Matilda Fyrpihl

Arbetsplats
Hindergårdsgatan 22

703 81 Örebro

Ansök nu

Förskollärare till Dibber i Örebro

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Sep 12
Dibber Sverige är en del av Læringsverkstedet som är Norges största förskoleaktör. Dibber har över 80 förskolor och skolor i hela Sverige. Varje dag arbetar vi mot samma vision: "Vi får världens viktigaste värden att växa." Vårt mål är att barnen ska växa genom att tillägna sig kunskap och förmågor samt utveckla en känsla av trygghet och empati.

Våra förskolor och skolor behöver dig som älskar att jobba med barn och elever. På Dibber vill vi vara varma människor med den bästa kompetensen.



Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.
Som Förskollärare har du det administrativa och pedagogiska ansvaret för din avdelning. Du är medansvarig för kvalitet, utveckling och verksamhet på ett sätt som gör att barnen känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får chansen att göra ett bra jobb.
Dibber Örebro har förskolor med Ut och Njut-profil, det bygger på att vi är ute mycket. Vi tror på ett ökat lärande då barnen får uppleva många olika pedagogiska miljöer under sina dagar i förskolan. Platser som vi ofta besöker är skogen, parken eller andra platser i vår närmiljö. Vi tror på att ta undervisningen utomhus och ser också att du har detta synsätt och arbetssätt. Genom vår ut och njut-profil tror vi på ett situationsanpassat och upplevelsebaserat lärande där barnen får möjligheter att utforska sin omvärld med allt vad det innebär.
På förskolan har vi en mobil avdelning, vilket innebär att vi har en förskolebuss. Bussen som de två äldsta barngrupperna använder tar dagligen med barnen ut till olika platser för att få ett upplevelsebaserat lärande. Vi har även Hoja-cyklar där varje pedagog kan cykla med 5 barn/cykel för att kunna ta sig iväg lite längre än vad benen orkar gå.
För oss är barnens personliga integritet viktig, därför arbetar vi aktivt med Förskolebrevet.
Vi ser att du som söker tjänsten hos oss är positiv, tydlig, varm och trygg, professionell och har ett driv att utveckla. Vi ser fram emot att träffa just dig!

Arbetsuppgifter
.Hjälpa till att bygga upp en stark kultur på förskolan med vår värdeplattform som grund. Våra värderingar ska prägla vardagen på förskolan och synas i såväl ord som handling. 
.Pedagogisk och administrativ ledning och drift av din avdelning samt aktivt deltagande i förskolans ledningsgrupp.
.Skapa en god och trygg vardag för alla barn och utveckla ett bra samarbete med vårdnadshavare och andra intressenter.
.Delta aktivt i såväl lek som vardagsaktiviteter. Tillvarata barnens behov genom omsorg och lek.
.Vara med och utveckla det pedagogiska upplägget på förskolan.
.Aktivt delta i förskolans systematiska kvalitetsarbete.
.Vara insatt i alla delar av arbetet på avdelningen; bidra till planeringen av den dagliga verksamheten samt utarbeta och genomföra årsplanen tillsammans med medarbetare och ledning.

Kvalifikationer
.Legitimerad förskollärare 
.Intresse och vilja att sätta sig in i och bedriva verksamheten utifrån Dibbers koncept  
.Kunskap och intresse för arbete med barn samt naturliga ledaregenskaper 
.Erfarenhet från förskola, i synnerhet av pedagogisk ledning 
.Du ska vara en aktiv vuxen som ser varje barn, som hör och bryr sig om vad barnen vill förmedla 
.Goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill bidra och ge av dig själv, som har förmåga att lyssna på andra, dela erfarenheter och stärka våra gemensamma ambitioner. Att ständigt sträva efter att bli bättre, både som yrkesmänniska och individ, är en förutsättning för alla som jobbar på Dibber. Du delar kunskap om barns lärande och utveckling och bidrar till kompetenshöjning på förskolan. 

Du kan skapa överblick samt organisera och anpassa arbetet efter barnens behov. Som förskollärare är du tillåtande och tydlig och bidrar till ett gott samarbete mellan avdelningarna.  Du ska ha god kommunikationsförmåga, vara lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbete. Du tycker om att umgås med barn och är en lagspelare som lyckas tillsammans med andra. Du identifierar dig med Dibbers värderingar och behandlar andra med respekt och likvärdighet. 

Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kollegor i en bred professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept. Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.» 

Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter 

.Fria pedagogiska måltider 
.Friskvårdsbidrag 
.Personalstöd via Falck Health Care 
.Profilkläder
 

Intervjuer sker löpande digitalt och tillträde efter överenskommelse men önskvärt med start mars 2023.

Kontaktinformation
Matilda Fyrpihl, Rektor, matilda.fyrpihl@dibber.se

Arbetsplats

 Örebro

Ansök nu

Kock till förskola

Kock, storhushåll
Läs mer Aug 18
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.



Dibber Västra Mark förskola ligger i den västra delen av Örebro och rymmer ca 80 barn. Köket
lagar mat till husets barn och personal.
Inom Dibber arbetar våra kök med att förverkliga den goda måltiden som är ett kvalitetsverktyg för att ha
jämlik och god kvalitet.
Vi ser att man i största möjliga mån försöker jobba med svenskt kött och lokala råvaror och MSC märkt
fisk, samt att vi är återhållsamma med chark och nötkött av hälsomässiga- och miljömässiga skäl.
I våra kök lagas det mesta från grunden och du som kock förväntas arbeta nära den pedagogiska
verksamheten och vara en förebild för hälsofrämjande matvanor (Den Goda Måltiden) och samtidigt
utmana barnens perspektiv på mat. Du är självklart en nyckelperson för att säkerställa kvaliteten på
maten utifrån måltidsdokument, NKI (Nöjd Kund- Index) och livsmedelsverkets rekommendationer.
Du som person har lätt för att samarbeta i grupp och organisera din egen arbetsdag. Som en del av
Dibber förskolor är du med och ger våra barn en meningsfull och njutbar måltidsupplevelse. Genom att
vara den ledande förskoleaktören i Sverige så är vi med och påverkar framtidens samhälle. Du rapporterar till
rektor som är närmaste chef.

Arbetsuppgifter
Operativt planera och utföra arbetet inom verksamheten på ett sätt som motsvarar våra kvalitets och
lönsamhetskrav.
? Hålla en hög kvalitetsnivå som stämmer överens med vår matpolicy.
? Ansvara för den dagliga verksamheten i köket.
? Laga frukost, lunch och mellanmål i den mån de förekommer.
? Planering av måltider
? Inköp genom webbhandel, följa ramavtal.
? Svara i telefon och läsa/skicka mail.
? Menyplanering, kvalitetskontroll och ekonomi.
? Ansvara och följa egenkontrollprogrammet, innefattar städning, disk och underhåll av de
livsmedelslokaler som finns.
? Dagligt hållbarhetsarbete - svinn.
? Aktivt medverka i olika forum och utveckling inom skolrestaurangerna/förskolerestaurangerna.
? Aktivt medverka i olika sammanhang där måltiden är en del av den pedagogiska verksamheten.
? Sköta felanmälningar enligt rutin på enheten.
? Följa budget och de avtal vi har inom Dibber

Kvalifikationer
Restaurangutbildning samt praktisk erfarenhet från restaurangvärlden.
? Svenska i tal och skrift
? Datorvana
? Kunskap om egenkontroll

Personliga egenskaper
Vi söker nu dig som känner glädje över att laga mat. Du ska vara en ansvarsfull person som kan planera
din vecka utefter behovet av uppgifter. Barnen på förskolan är de främsta gästerna som äter maten
tillsammans med personalen. Barnen har intresse för vad som händer i köket och ställer ofta nyfikna
frågor varpå vi söker dig med en kommunikativ förmåga även gentemot barn. I köket blir det du som
ansvarar för ordning och reda.

Vi erbjuder
Arbete - dagtid måndag-fredag
? Arbetskläder
? Friskvård
? Personalstödsprogram
? Semester enligt kollektivavtal
Tillträde: efter överenskommelse.

Kontaktinformation
Mats Kempinsky, Rektor, 076-5346610, mats.kempinsky@dibber.se

Arbetsplats

Ansök nu

Dibber Västra Mark söker barnskötare

Barnskötare
Läs mer Aug 16
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.



Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och som individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt. Som anställd hos Dibber förskolor ska du vara en varm och kompetent vuxen med barnens egenvärde, välmående och självkänsla i fokus. Du arbetar medforskande och närvarande med barnen på förskolan. Undervisningen och vår pedagogiska verksamhet utgår från läroplanen och som pedagogiskt verktyg har vi lärvänner som representerar olika delar av läroplanen för förskolan. 

Vi är en förskola med Ut och Njut-profil vilket bygger på att vår utevistelse ska vara njutbar och meningsfull för barnen. Genom vår Ut och Njut-profil erbjuder vi barnen ett situationsanpassat och upplevelsebaserat lärande där barnen får möjligheter att utforska sin omvärld med allt vad det innebär. Till vår hjälp i utforskandet har vi Hojjacyklar som vi cyklar ut med på äventyr i närmiljön. Vi tror på ett ökat lärande då barnen får uppleva många olika pedagogiska miljöer under sina dagar i förskolan. Platser som vi ofta besöker är skogar, parker eller andra platser i vår närmiljö. Vi tror på att ta undervisningen utomhus och ser också att du delar detta synsätt och arbetssätt.

Arbetsuppgifter
Som barnskötare arbetar du aktivt och lojalt med förskolans dagliga göromål och pedagogiska arbete med utgångspunkt från vår värdeplattform, våra mål och planer. Vi får världens viktigaste värden att växa! Du skapar goda relationer till barn, vårdnadshavare och kollegor. Du arbetar utifrån vår Hjärtekultur där barnets bästa alltid kommer i första hand och är delaktig i att stärka varje barns självkänsla och egenvärde. Tillsammans med ditt arbetslag planerar, dokumenterar och analyserar ni er undervisning för att skapa en stimulerande utbildning för varje barn. Du tar ansvar tillsammans med dina kollegor för att omsorg, utbildning och välbefinnande bildar en helhet under barnens vistelse på förskolan.  

Kvalifikationer
- Utbildad barnskötare eller liknande, alternativt annan för tjänsten förvärvad erfarenhet.
- God kommunikationsförmåga samt samarbetsförmåga.
- Goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntlig.

Övrigt meriterande:
- Erfarenhet av arbete som barnskötare
- Erfarenhet av verksamhetssystemen unikum och tempus

Personliga egenskaper
Du är en relationsorienterad person som ser varje enskilt barn. Du lyssnar och är lyhörd för det barnen vill förmedla och tar tillvara på varje barns åsikter och tankar. Du har ambitioner och passion för det du gör. Du kan också skapa engagemang och deltar i barnens lek och utveckling. Du är en medforskare med barnen och kommer tillsammans med arbetslaget att planera och reflektera för att innehållet på förskolan blir utmanande, stimulerande och lustfyllt utifrån de satta målen.
Du är lösningsorienterad, flexibel och är en lagspelare med god förmåga att samarbeta. För att vara framgångsrik i rollen måste du med ödmjukhet och respekt kunna kommunicera med människor med olika bakgrunder och i olika livssituationer. Du är en driven person som kan arbeta självständigt och i samarbete med dina kollegor och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.? Vi söker en barnskötare som är en varm, kompetent och omtänksam person. Lekfull, ambitiös, tillåtande och tydlig är ledord för vår personal. Du kan identifiera dig med Dibbers värdegrund.

Vi erbjuder
- Planeringstid och reflektionstid i arbetslaget varje vecka.
- Kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet).
- Fria pedagogiska måltider
- Arbetskläder
- Friskvårdsbidrag 3000:-/år
- Personalstöd via Falck Health Care

Kontaktinformation
Elina Pihlström

Arbetsplats
Karlsgatan 58b

703 41 Örebro

Ansök nu

Dibber Västra Mark söker legitimerad förskollärare

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Aug 16
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.



Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och som individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt. Som anställd hos Dibber förskolor ska du vara en varm och kompetent vuxen med barnens egenvärde, välmående och självkänsla i fokus. Du arbetar medforskande och närvarande med barnen på förskolan. Undervisningen och vår pedagogiska verksamhet utgår från läroplanen och som pedagogiskt verktyg har vi lärvänner som representerar olika delar av läroplanen för förskolan. Som förskollärare planerar, reflekterar och utvecklar du undervisningen tillsammans med ditt arbetslag.

Vi är en förskola med Ut och Njut-profil vilket bygger på att vår utevistelse ska vara njutbar och meningsfull för barnen. Genom vår Ut och Njut-profil erbjuder vi barnen ett situationsanpassat och upplevelsebaserat lärande där barnen får möjligheter att utforska sin omvärld med allt vad det innebär. Till vår hjälp i utforskandet har vi Hojjacyklar som vi cyklar ut med på äventyr i närmiljön. Vi tror på ett ökat lärande då barnen får uppleva många olika pedagogiska miljöer under sina dagar i förskolan. Platser som vi ofta besöker är skogar, parker eller andra platser i vår närmiljö. Vi tror på att ta undervisningen utomhus och ser också att du delar detta synsätt och arbetssätt.

Arbetsuppgifter
Som Förskollärare på Västra mark har du det pedagogiska ansvaret för din avdelning där du leder undervisning och är aktiv i det systematiska kvalitetsarbetet.
- Du är medansvarig för kvalitet, utveckling och tillsammans med kollegor utformar vi vår verksamhet så den bidrar till utbildning och lärande för barnen i en trygg miljö.
- Du bidrar till att bygga upp en stark kultur på förskolan med vår Hjärtekultur och värdeplattform som grund.
- Du bidrar till att skapa en god och trygg vardag för alla barn och utvecklar ett bra samarbete med vårdnadshavare.
- Du deltar aktivt i såväl lek som vardagsaktiviteter och tar vara på barnens behov genom omsorg och lek.

Kvalifikationer
- Förskollärarlegitimation
- Intresse och vilja att sätta sig in i och bedriva verksamheten utifrån Dibbers koncept.
- Erfarenhet och kunskap om dokumentation samt SKA-arbete. 
- Kunskap och intresse för arbete med barn samt naturliga ledaregenskaper.
- Erfarenhet från förskola, i synnerhet av pedagogisk ledning.
- Goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga.

Övrigt meriterande:
- Erfarenhet av arbete som förskollärare
- Erfarenhet av verksamhetssystemen Unikum och Tempus

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är tillmötesgående, trygg och ser barnens bästa i första hand. Du är en aktiv vuxen som ser varje barns egenskaper, behov och bemöter varje barn med intresse och respekt. Du har god kommunikationsförmåga och är lyhörd mot barn, vårdnadshavare och kollegor. Du ser till varje barns bästa och har förmåga att anpassa arbetet efter varje barns behov och intresse. Som kollega på Västra Mark bidrar du till samarbete och en god arbetsmiljö för dig och dina kollegor. Vi söker dig som har ledande egenskaper, är positiv och ser möjligheter.

Vi erbjuder
- Planeringstid och reflektionstid i arbetslaget varje vecka.

- Förskollärartid/förskollärarnätverk varje vecka.

- Dibber Örebro har en specialpedagog som arbetar nära arbetslagen.

- Kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet).

- Fria pedagogiska måltider

- Arbetskläder

- Friskvårdsbidrag 3000:-/år

- Personalstöd via Falck Health Care

Kontaktinformation
Elina Pihlström

Arbetsplats
Karlsgatan 58b

703 41 Örebro

Ansök nu

Resurs till Dibber Kottebo förskola

Elevassistent
Läs mer Maj 31
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.



Vi söker Dig som vill bidra till att ge varje barn rätt utbildning i en trygg miljö.

Dibber Örebro har förskolor med Ut och Njut-profil, det bygger på att vi är ute mycket. Vi tror på ett ökat
lärande då barnen får uppleva många olika pedagogiska miljöer under sina dagar i förskolan. Platser som
vi ofta besöker är skogen, parken eller andra platser i vår närmiljö. Vi tror på att ta undervisningen
utomhus och ser också att du har detta synsätt och arbetssätt. Genom vår ut och njut-profil tror vi på ett
situationsanpassat och upplevelsebaserat lärande där barnen får möjligheter att utforska sin omvärld
med allt vad det innebär.

För oss är barnens personliga integritet viktig, därför arbetar vi aktivt med Förskolebrevet.
Vi ser att du som söker tjänsten hos oss är positiv, tydlig, varm och trygg, professionell och har ett driv att
utveckla. Vi ser fram emot att träffa just dig!

Arbetsuppgifter
Din uppgift blir att vara resurs till barnet i förskolan. Barnet har en fysisk funktionsnedsättning och du stöttar barnet med allt i vardagen där funktionsnedsättningen sätter gränser. Du är barnets röstförstärkning i kommunikation så att hen ska kunna göra sig förstådd. Du finns som ett fysiskt stöd vid lek och aktiviteter. Du har en god förmåga när det gäller att skapa goda relationer, såväl till barn som till vuxna. Då arbetet kräver många lyft är det viktigt att du har en god fysik. 

Kvalifikationer
.Utbildad barnskötare eller liknande, alternativt annan utbildning som är gynnsamt för arbetsuppgifterna.
.God kommunikationsförmåga
.Du är en aktiv vuxen 
.Mycket goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga
.Kunskap inom TAKK

Personliga egenskaper
Vi ser att du som söker är en påhittig person med barnasinnet kvar. Du är omtänksam, lyhörd och trygg i dig själv. Tidigare erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd är meriterande men inte ett krav. Det viktiga är att du har engagemang och har vilja att utvecklas i din yrkesroll. Du är innovativ och flexibel med förmågan att fånga ögonblicket som det är och göra det bästa av situationen. Du kan arbeta självständigt och ta ansvar.

Vi erbjuder
Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter:

.Fria pedagogiska måltider
.Friskvårdsbidrag
.Personalstöd via Falck Health Care
.Profilkläder
Intervjuer sker löpande och tillträde efter överenskommelse men önskvärt med start augusti 2023.

Kontaktinformation
Matilda Fyrpihl, Rektor, 0762092069, matilda.fyrpihl@dibber.se

Arbetsplats
Hindergårdsgatan 22

703 81 Örebro

Ansök nu

Timvikarie

Barnskötare
Läs mer Jun 1
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.



Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Vill du bidra till att få alla barn att känna sig värdefulla? Trivs du med ett engagerat team
och lekfulla arbetsdagar? Då är det dig vi söker! Som vikarie arbetar du aktivt och lojalt med förskolans dagliga göromål och pedagogiska arbete med
utgångspunkt i att vara en närvarande vuxen med barnen. Tillsammans får vi världens viktigaste värden att växa!
Som vikarie på Dibber Örebro blir du inringd samma dag eller planerat inbokad. Som vikarie hos oss kan det innebär att
man arbetar både i barngrupp eller i kök samt lokalvård på någon av förskolorna Västra mark, Kottebo och Valpebo.

Arbetsuppgifter
.Skapa goda relationer till barn där vuxna och barn är likvärdiga; där den vuxne lyssnar och låter barnen
delta så att de utvecklar färdigheter, självförtroende och livsglädje.
.Ha en positiv attityd och hållning gentemot både barn, vårdnadshavare och medarbetare.
.Medansvar för omsorg och pedagogiskt arbete på förskolan, t.ex. samlingsstunder, aktiviteter, fri lek och
rutinmässiga situationer.
.Vi har ut och njut-profil vilket innebär att vi förlägger våra dagar och undervisning både inne och ute. Genom vår Ut och Njut-profil
erbjuder vi barnen ett situationsanpassat och upplevelsebaserat lärande där barnen får möjligheter att utforska sin omvärld med allt vad det innebär.

Kvalifikationer (rubrik)
.Se till att förskolan drivs i enlighet med Dibbers värdeplattform och kvalitetsstandard
.Skapa goda relationer till barn där vuxna och barn är likvärdiga; där den
vuxne lyssnar och låter barnen delta så att de utvecklar färdigheter, självförtroende och livsglädje.? 
.Ha ett positivt förhållningssätt gentemot både barn och medarbetare.
.Medansvar för förskolans omsorg och utbildning, i enlighet med styrdokumenten. 
.Medansvar för utvecklandet av ett gott samarbete med vårdnadshavare/föräldrar. 
.Vi värdesätter att kunna starta omgående.
.Giltigt belastningsregister
.Erfarenhet av arbete i förskola värdesätts

.Du är en relationsorienterad person som ser varje enskilt barn.
.Du lyssnar och är lyhörd för det barnen vill förmedla.
.Du har ambitioner och passion för det du gör.
.Du kan skapa engagemang och deltar i barnens lek och utveckling.
.Du är lösningsorienterad, flexibel och samarbetsvillig. För att vara framgångsrik i rollen måste du kunna kommunicera med människor med olika bakgrunder och i olika livssituationer.
.Du kan arbeta både självständigt och kollegialt samt ta ansvar.
.Vi letar efter en vikarie som är en god, varm och omtänksam vuxen. Lekfull, ambitiös, tillåtande och tydlig är ledord för vår personal.
.Du kan identifiera dig med Dibbers värdegrund.

.Ett nära samarbete med kollegor. 
.Pedagogiska måltider.

Kontaktinformation
Elina Pihlström

Arbetsplats
Karlsgatan 58b

703 41 Örebro

Ansök nu

Dibber Västra Mark förskola söker legitimerad förskollärare.

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Jun 1
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.



Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och som individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt. Som anställd hos Dibber förskolor ska du vara en varm och kompetent vuxen med barnens egenvärde, välmående och självkänsla i fokus. Du arbetar medforskande och närvarande med barnen på förskolan. Undervisningen och vår pedagogiska verksamhet utgår från läroplanen och som pedagogiskt verktyg har vi lärvänner som representerar olika delar av läroplanen för förskolan. Som förskollärare planerar, reflekterar och utvecklar du undervisningen tillsammans med ditt arbetslag.
Vi är en förskola med Ut och Njut-profil vilket bygger på att vår utevistelse ska vara njutbar och meningsfull för barnen. Genom vår Ut och Njut-profil erbjuder vi barnen ett situationsanpassat och upplevelsebaserat lärande där barnen får möjligheter att utforska sin omvärld med allt vad det innebär. Till vår hjälp i utforskandet har vi Hojjacyklar som vi cyklar ut med på äventyr i närmiljön. Vi tror på ett ökat lärande då barnen får uppleva många olika pedagogiska miljöer under sina dagar i förskolan. Platser som vi ofta besöker är skogar, parker eller andra platser i vår närmiljö. Vi tror på att ta undervisningen utomhus och ser också att du delar detta synsätt och arbetssätt.

Arbetsuppgifter
.Som Förskollärare på Västra mark har du det pedagogiska ansvaret för din avdelning där du leder undervisning och är aktiv i det systematiska kvalitetsarbetet.
.Du är medansvarig för kvalitet, utveckling och tillsammans med kollegor utformar vi vår verksamhet så den bidrar till utbildning och lärande för barnen i en trygg miljö.
.Du bidrar till att bygga upp en stark kultur på förskolan med vår Hjärtekultur och värdeplattform som grund.
.Du bidrar till att skapa en god och trygg vardag för alla barn och utvecklar ett bra samarbete med vårdnadshavare.
.Du deltar aktivt i såväl lek som vardagsaktiviteter och tar vara på barnens behov genom omsorg och lek.

Kvalifikationer (rubrik)
.Förskollärarlegitimation
.Intresse och vilja att sätta sig in i och bedriva verksamheten utifrån Dibbers koncept.
.Erfarenhet och kunskap om dokumentation samt SKA-arbete. 
.Kunskap och intresse för arbete med barn samt naturliga ledaregenskaper.
.Erfarenhet från förskola, i synnerhet av pedagogisk ledning.
.Goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga.
Övrigt meriterande:

.Erfarenhet av arbete som förskollärare

.Erfarenhet av verksamhetssystemen Unikum och Tempus
 

Vi söker dig som är tillmötesgående, trygg och ser barnens bästa i första hand. Du är en aktiv vuxen som ser varje barns egenskaper, behov och bemöter varje barn med intresse och respekt. Du har god kommunikationsförmåga och är lyhörd mot barn, vårdnadshavare och kollegor. Du ser till varje barns bästa och har förmåga att anpassa arbetet efter varje barns behov och intresse. Som kollega på Västra Mark bidrar du till samarbete och en god arbetsmiljö för dig och dina kollegor. Vi söker dig som har ledande egenskaper, är positiv och ser möjligheter.

Förmåner:

.Planeringstid och reflektionstid i arbetslaget varje vecka.
.Förskollärartid/förskollärarnätverk varje vecka.
.Kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet).
.Fria pedagogiska måltider
.Arbetskläder
.Friskvårdsbidrag
.Personalstöd via Falck Health Care

Kontaktinformation
Elina Pihlström

Arbetsplats
Karlsgatan 58b

703 41 Örebro

Ansök nu

Västra mark förskola fortsätter växa! Nu söker vi barnskötare

Barnskötare
Läs mer Apr 14
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.



Dibber söker Barnskötare till vår nybyggda förskola Västra mark i Örebro. 
Vill du vara med och få världens viktigaste värden att
växa? Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som
yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste
jobb på bästa möjliga sätt.
 
Västra Mark förskola i Örebro öppnade i januari 2021 i nybyggda och välanpassade lokaler.
Vi fortsätter nu växa och kommer i augusti öppna vår fjärde avdelning.
Förskolan ligger på Karlsgatan 58 i område Väster. På förskolan finns
plats för 80 barn på fyra avdelningar. Här erbjuds du möjlighet att vara
med och utforma och bygga upp verksamheten från start. Vi är en
förskola med Ut och Njut-profil vilket bygger på att vi är ute mycket.
Genom vår Ut och Njut-profil erbjuder vi barnen ett situationsanpassat
och upplevelsebaserat lärande där barnen får möjligheter att utforska
sin omvärld med allt vad det innebär. Till vår hjälp i utforskandet har
vi Hojjacyklar som vi cyklar ut med på äventyr i närmiljön. Vi tror på
ett ökat lärande då barnen får uppleva många olika pedagogiska miljöer
under sina dagar i förskolan. Platser som vi ofta besöker är skogen,
parken eller andra platser i vår närmiljö. Vi tror på att ta
undervisningen utomhus och ser också att du har detta synsätt och
arbetssätt


Arbetsuppgifter
Som barnskötare arbetar du aktivt och lojalt med förskolans dagliga
göromål och pedagogiska arbete med utgångspunkt från vår värdeplattform,
våra mål och planer. Vi får världens viktigaste värden att växa! 

 
Se till att förskolan drivs i enlighet med Dibbers värdeplattform och kvalitetsstandard
Skapa
goda relationer till barn där vuxna och barn är likvärdiga; där den
vuxne lyssnar och låter barnen delta så att de utvecklar färdigheter, självförtroende och livsglädje.? 
Ha ett positivt förhållningssätt gentemot både barn och medarbetare.
Medansvar för förskolans omsorg och utbildning, i enlighet med styrdokumenten. 
Medansvar för utvecklandet av ett gott samarbete med vårdnadshavare/föräldrar. 
 Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds.

Kvalifikationer
Utbildad barnskötare eller liknande, alternativt annan för tjänsten förvärvad erfarenhet.
God kommunikationsförmåga.
Du är en aktiv vuxen tillsammans med barnen och kan vidta säkerhetsåtgärder
Mycket goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntlig.
Övrigt meriterande:
erfarenhet av arbete som barnskötare
ICDP-utbildning (vägledande samspel)
erfarenhet av verksamhetssystemen unikum och tempus

Personliga egenskaper

Personliga egenskaper

Du är en relationsorienterad person som ser
varje enskilt barn. Du lyssnar och är lyhörd för det barnen vill
förmedla.
Du har ambitioner och passion för det du gör. Du kan också skapa
engagemang och deltar i barnens lek och utveckling. Du är en medforskare
med barnen och kommer tillsammans med arbetslaget att planera och
reflektera för att innehållet på förskolan blir utmanande, stimulerande
och lustfyllt utifrån de satta målen
Du är
lösningsorienterad, flexibel och samarbetsvillig. För att vara
framgångsrik
i rollen måste du kunna kommunicera med människor med olika bakgrunder
och i olika livssituationer. Du kan arbeta självständigt och ta ansvar.?
Vi söker en barnskötare som är en god, varm och omtänksam vuxen.
Lekfull, ambitiös, tillåtande och tydlig är ledord för vår personal. Du
kan identifiera dig med Dibbers värdegrund.


Vi erbjuder
Vi erbjuder engagerade och duktiga kollegor i en
professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept med
tillgång
till  utbildningsmaterial. Vi har kollektivavtal genom Almega
(Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos
oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och
individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga
sätt.»

Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter;
Fria pedagogiska måltider
Arbetskläder
Friskvårdsbidrag
Personalstöd via Falck Health Care
Arbetsverktyg i digitala system såsom Unikum och teams
Intervjuer hålls löpande
Dibber har över 80 skolor och förskolor i hela Sverige. Att vara en del av
detta större företag har många fördelar, vi har en gemensam ekonomiavdelning, en HR avdelning  och flera funktioner som varje dag finns till för att hjälpa våra skolor. Det gör att varje skola får mer tid och resurser till det som är
allra viktigast, våra barn och ungdomar.
 

Kontaktinformation
Karin Palmér, Rektor

Arbetsplats
Karlsgatan 58b

703 41 Örebro

Ansök nu

Västra Mark förskola fortsätter växa! Nu söker vi legitimerad förskollärare

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Apr 6
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.



Vill du vara med och få världens viktigaste värden att
växa? Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som
yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste
jobb på bästa möjliga sätt.
 
Västra Mark förskola i
Örebro öppnade i januari 2021 i nybyggda och välanpassade lokaler.
Vi fortsätter nu växa och kommer i augusti öppna vår fjärde avdelning. Förskolan ligger på Karlsgatan 58 i område Väster. På förskolan finns
plats för 80 barn på fyra avdelningar. Här erbjuds du möjlighet att vara
med och utforma och bygga upp verksamheten från start. Vi är en
förskola med Ut och Njut-profil vilket bygger på att vi är ute mycket.
Genom vår Ut och Njut-profil erbjuder vi barnen ett situationsanpassat
och upplevelsebaserat lärande där barnen får möjligheter att utforska
sin omvärld med allt vad det innebär. Till vår hjälp i utforskandet har
vi Hojjacyklar som vi cyklar ut med på äventyr i närmiljön. Vi tror på
ett ökat lärande då barnen får uppleva många olika pedagogiska miljöer
under sina dagar i förskolan. Platser som vi ofta besöker är skogen,
parken eller andra platser i vår närmiljö. Vi tror på att ta
undervisningen utomhus och ser också att du har detta synsätt och
arbetssätt


Arbetsuppgifter
Som Förskollärare har du det administrativa och pedagogiska ansvaret för
din avdelning. Du är medansvarig för kvalitet, utveckling och
verksamhet på ett sätt som gör att barnen känner sig värdefulla,
föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får möjlighet att göra
ett bra jobb.

Bidra till att bygga upp en stark kultur på
förskolan med vår värdeplattform som grund. Våra värderingar ska prägla
vardagen på förskolan och synas i såväl ord som handling.
Pedagogisk och administrativ ledning och drift av din avdelning samt aktivt deltagande i förskolans ledningsgrupp 
Skapa en god och trygg vardag för alla barn och utveckla ett bra samarbete med vårdnadshavare och andra intressenter
Delta aktivt i såväl lek som vardagsaktiviteter. Tillvarata barnens behov genom omsorg och lek
Ansvara för och utveckla utbildning och undervisning på förskolan
Aktivt delta i förskolans systematiska kvalitetsarbete
Vara
insatt i alla delar av arbetet på avdelningen; bidra till planeringen
av den dagliga verksamheten samt utarbeta och genomföra årsplanen
tillsammans med kollegor och ledning 


Kvalifikationer (rubrik)
Legitimerad förskollärare
Intresse och vilja att sätta sig in i och bedriva verksamheten utifrån Dibbers koncept
Kunskap och intresse för arbete med barn samt naturliga ledaregenskaper
Erfarenhet från förskola, i synnerhet av pedagogisk ledning
Du ska vara en aktiv vuxen som ser varje barn, som hör och bryr sig om vad barnen vill förmedla
Mycket goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga

Övrigt meriterande
Erfarenhet av arbete som förskollärare
ICDP-utbildning (vägledande samspel)
Erfarenhet av verksamhetssystemen Unikum och Tempus

Vi söker dig som vill bidra och ge av dig själv, som har förmåga att
lyssna på andra, dela erfarenheter och stärka våra gemensamma
ambitioner. Att ständigt sträva efter att bli bättre, både som
yrkesmänniska och individ, är en förutsättning för alla som jobbar på
Dibber. Du delar kunskap om barns lärande och utveckling och bidrar till
kompetenshöjning på förskolan.
Du kan skapa överblick samt
organisera och anpassa arbetet efter barnens behov och intressen. Du är
en medforskare med barnen och kommer tillsammans med arbetslaget och
enskilt att planera och reflektera för att innehållet på förskolan blir
utmanande, stimulerande och lustfyllt utifrån de satta målen. Som
förskollärare är du tillåtande och tydlig och bidrar till ett gott
samarbete mellan avdelningarna. För oss är den pedagogiska
dokumentationen viktig för att synliggöra och vidareutveckla barns
lärprocesser.  Du ska ha god kommunikationsförmåga, vara
lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbete. Du tycker om att
umgås med barn och är en lagspelare som lyckas tillsammans med andra. Du
identifierar dig med Dibbers värderingar och behandlar andra med
respekt och likvärdighet.


Engagerade och duktiga kolleger i en bred professionell miljö! Vi har
ett attraktivt pedagogiskt koncept. Du håller dig à jour genom att delta
i de kurser och utbildningar som erbjuds. Dibber har ett löfte till
alla sina medarbetare: "Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas
både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens
viktigaste jobb på bästa möjliga sätt."
Alla anställda har inplanerad och schemalagd reflektionstid/planeringstid varje vecka, både enskild och gemensam i arbetslaget.

Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet).

Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter
Fria pedagogiska måltider
Arbetskläder
Friskvårdsbidrag
Personalstöd via Falck Health Care

Kontaktinformation
Karin Palmér, Rektor

Arbetsplats

Ansök nu

Kock till förskola

Kock, storhushåll
Läs mer Feb 13
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.



Dibber Västra Mark förskola ligger i den västra delen av Örebro och rymmer ca 80 barn. Köket
lagar mat till husets barn och personal.
Inom Dibber arbetar våra kök med att förverkliga den goda måltiden som är ett kvalitetsverktyg för att ha
jämlik och god kvalitet.
Vi ser att man i största möjliga mån försöker jobba med svenskt kött och lokala råvaror och MSC märkt
fisk, samt att vi är återhållsamma med chark och nötkött av hälsomässiga- och miljömässiga skäl.
I våra kök lagas det mesta från grunden och du som kock förväntas arbeta nära den pedagogiska
verksamheten och vara en förebild för hälsofrämjande matvanor (Den Goda Måltiden) och samtidigt
utmana barnens perspektiv på mat. Du är självklart en nyckelperson för att säkerställa kvaliteten på
maten utifrån måltidsdokument, NKI (Nöjd Kund- Index) och livsmedelsverkets rekommendationer.
Du som person har lätt för att samarbeta i grupp och organisera din egen arbetsdag. Som en del av
Dibber förskolor är du med och ger våra barn en meningsfull och njutbar måltidsupplevelse. Genom att
vara den ledande förskoleaktören i Sverige så är vi med och påverkar framtidens samhälle. Du rapporterar till
rektor som är närmaste chef.

Arbetsuppgifter
Operativt planera och utföra arbetet inom verksamheten på ett sätt som motsvarar våra kvalitets och
lönsamhetskrav.
? Hålla en hög kvalitetsnivå som stämmer överens med vår matpolicy.
? Ansvara för den dagliga verksamheten i köket.
? Laga frukost, lunch och mellanmål i den mån de förekommer.
? Planering av måltider
? Inköp genom webbhandel, följa ramavtal.
? Svara i telefon och läsa/skicka mail.
? Menyplanering, kvalitetskontroll och ekonomi.
? Ansvara och följa egenkontrollprogrammet, innefattar städning, disk och underhåll av de
livsmedelslokaler som finns.
? Dagligt hållbarhetsarbete - svinn.
? Aktivt medverka i olika forum och utveckling inom skolrestaurangerna/förskolerestaurangerna.
? Aktivt medverka i olika sammanhang där måltiden är en del av den pedagogiska verksamheten.
? Sköta felanmälningar enligt rutin på enheten.
? Följa budget och de avtal vi har inom Dibber

Kvalifikationer
Restaurangutbildning samt praktisk erfarenhet från restaurangvärlden.
? Svenska i tal och skrift
? Datorvana
? Kunskap om egenkontroll

Personliga egenskaper
Vi söker nu dig som känner glädje över att laga mat. Du ska vara en ansvarsfull person som kan planera
din vecka utefter behovet av uppgifter. Barnen på förskolan är de främsta gästerna som äter maten
tillsammans med personalen. Barnen har intresse för vad som händer i köket och ställer ofta nyfikna
frågor varpå vi söker dig med en kommunikativ förmåga även gentemot barn. I köket blir det du som
ansvarar för ordning och reda.

Vi erbjuder
Arbete - dagtid måndag-fredag
? Arbetskläder
? Friskvård
? Personalstödsprogram
? Semester enligt kollektivavtal
Tillträde: efter överenskommelse.

Kontaktinformation
Karin Palmér, Rektor

Arbetsplats

Ansök nu

Förskollärare till Dibber i Örebro

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Jan 20
Dibber Sverige är en del av Læringsverkstedet som är Norges största förskoleaktör. Dibber har över 80 förskolor och skolor i hela Sverige. Varje dag arbetar vi mot samma vision: "Vi får världens viktigaste värden att växa." Vårt mål är att barnen ska växa genom att tillägna sig kunskap och förmågor samt utveckla en känsla av trygghet och empati.

Våra förskolor och skolor behöver dig som älskar att jobba med barn och elever. På Dibber vill vi vara varma människor med den bästa kompetensen.



Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.
Som Förskollärare har du det administrativa och pedagogiska ansvaret för din avdelning. Du är medansvarig för kvalitet, utveckling och verksamhet på ett sätt som gör att barnen känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får chansen att göra ett bra jobb.
Dibber Örebro har förskolor med Ut och Njut-profil, det bygger på att vi är ute mycket. Vi tror på ett ökat lärande då barnen får uppleva många olika pedagogiska miljöer under sina dagar i förskolan. Platser som vi ofta besöker är skogen, parken eller andra platser i vår närmiljö. Vi tror på att ta undervisningen utomhus och ser också att du har detta synsätt och arbetssätt. Genom vår ut och njut-profil tror vi på ett situationsanpassat och upplevelsebaserat lärande där barnen får möjligheter att utforska sin omvärld med allt vad det innebär.
På förskolan har vi en mobil avdelning, vilket innebär att vi har en förskolebuss. Bussen som de två äldsta barngrupperna använder tar dagligen med barnen ut till olika platser för att få ett upplevelsebaserat lärande. Vi har även Hoja-cyklar där varje pedagog kan cykla med 5 barn/cykel för att kunna ta sig iväg lite längre än vad benen orkar gå.
För oss är barnens personliga integritet viktig, därför arbetar vi aktivt med Förskolebrevet.
Vi ser att du som söker tjänsten hos oss är positiv, tydlig, varm och trygg, professionell och har ett driv att utveckla. Vi ser fram emot att träffa just dig!

Arbetsuppgifter
.Hjälpa till att bygga upp en stark kultur på förskolan med vår värdeplattform som grund. Våra värderingar ska prägla vardagen på förskolan och synas i såväl ord som handling. 
.Pedagogisk och administrativ ledning och drift av din avdelning samt aktivt deltagande i förskolans ledningsgrupp.
.Skapa en god och trygg vardag för alla barn och utveckla ett bra samarbete med vårdnadshavare och andra intressenter.
.Delta aktivt i såväl lek som vardagsaktiviteter. Tillvarata barnens behov genom omsorg och lek.
.Vara med och utveckla det pedagogiska upplägget på förskolan.
.Aktivt delta i förskolans systematiska kvalitetsarbete.
.Vara insatt i alla delar av arbetet på avdelningen; bidra till planeringen av den dagliga verksamheten samt utarbeta och genomföra årsplanen tillsammans med medarbetare och ledning.

Kvalifikationer
.Legitimerad förskollärare 
.Intresse och vilja att sätta sig in i och bedriva verksamheten utifrån Dibbers koncept  
.Kunskap och intresse för arbete med barn samt naturliga ledaregenskaper 
.Erfarenhet från förskola, i synnerhet av pedagogisk ledning 
.Du ska vara en aktiv vuxen som ser varje barn, som hör och bryr sig om vad barnen vill förmedla 
.Goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill bidra och ge av dig själv, som har förmåga att lyssna på andra, dela erfarenheter och stärka våra gemensamma ambitioner. Att ständigt sträva efter att bli bättre, både som yrkesmänniska och individ, är en förutsättning för alla som jobbar på Dibber. Du delar kunskap om barns lärande och utveckling och bidrar till kompetenshöjning på förskolan. 

Du kan skapa överblick samt organisera och anpassa arbetet efter barnens behov. Som förskollärare är du tillåtande och tydlig och bidrar till ett gott samarbete mellan avdelningarna.  Du ska ha god kommunikationsförmåga, vara lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbete. Du tycker om att umgås med barn och är en lagspelare som lyckas tillsammans med andra. Du identifierar dig med Dibbers värderingar och behandlar andra med respekt och likvärdighet. 

Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kollegor i en bred professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept. Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.» 

Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter 

.Fria pedagogiska måltider 
.Friskvårdsbidrag 
.Personalstöd via Falck Health Care 
.Profilkläder
 

Intervjuer sker löpande digitalt och tillträde efter överenskommelse men önskvärt med start mars 2023.

Kontaktinformation
Matilda Fyrpihl, Rektor, matilda.fyrpihl@dibber.se

Arbetsplats

 Örebro

Ansök nu

Förskollärare

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Dec 7
Dibber Sverige är en del av Læringsverkstedet som är Norges största förskoleaktör. Dibber har över 80 förskolor och skolor i hela Sverige. Varje dag arbetar vi mot samma vision: "Vi får världens viktigaste värden att växa." Vårt mål är att barnen ska växa genom att tillägna sig kunskap och förmågor samt utveckla en känsla av trygghet och empati.

Våra förskolor och skolor behöver dig som älskar att jobba med barn och elever. På Dibber vill vi vara varma människor med den bästa kompetensen.



Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.
Som Förskollärare har du det administrativa och pedagogiska ansvaret för din avdelning. Du är medansvarig för kvalitet, utveckling och verksamhet på ett sätt som gör att barnen känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får chansen att göra ett bra jobb.
Dibber Örebro har förskolor med Ut och Njut-profil, det bygger på att vi är ute mycket. Vi tror på ett ökat lärande då barnen får uppleva många olika pedagogiska miljöer under sina dagar i förskolan. Platser som vi ofta besöker är skogen, parken eller andra platser i vår närmiljö. Vi tror på att ta undervisningen utomhus och ser också att du har detta synsätt och arbetssätt. Genom vår ut och njut-profil tror vi på ett situationsanpassat och upplevelsebaserat lärande där barnen får möjligheter att utforska sin omvärld med allt vad det innebär.
På förskolan har vi en mobil avdelning, vilket innebär att vi har en förskolebuss. Bussen som de två äldsta barngrupperna använder tar dagligen med barnen ut till olika platser för att få ett upplevelsebaserat lärande. Vi har även Hoja-cyklar där varje pedagog kan cykla med 5 barn/cykel för att kunna ta sig iväg lite längre än vad benen orkar gå.
För oss är barnens personliga integritet viktig, därför arbetar vi aktivt med Förskolebrevet.
Vi ser att du som söker tjänsten hos oss är positiv, tydlig, varm och trygg, professionell och har ett driv att utveckla. Vi ser fram emot att träffa just dig!

Arbetsuppgifter
.Hjälpa till att bygga upp en stark kultur på förskolan med vår värdeplattform som grund. Våra värderingar ska prägla vardagen på förskolan och synas i såväl ord som handling. 
.Pedagogisk och administrativ ledning och drift av din avdelning samt aktivt deltagande i förskolans ledningsgrupp.
.Skapa en god och trygg vardag för alla barn och utveckla ett bra samarbete med vårdnadshavare och andra intressenter.
.Delta aktivt i såväl lek som vardagsaktiviteter. Tillvarata barnens behov genom omsorg och lek.
.Vara med och utveckla det pedagogiska upplägget på förskolan.
.Aktivt delta i förskolans systematiska kvalitetsarbete.
.Vara insatt i alla delar av arbetet på avdelningen; bidra till planeringen av den dagliga verksamheten samt utarbeta och genomföra årsplanen tillsammans med medarbetare och ledning.

Kvalifikationer
.Legitimerad förskollärare 
.Intresse och vilja att sätta sig in i och bedriva verksamheten utifrån Dibbers koncept  
.Kunskap och intresse för arbete med barn samt naturliga ledaregenskaper 
.Erfarenhet från förskola, i synnerhet av pedagogisk ledning 
.Du ska vara en aktiv vuxen som ser varje barn, som hör och bryr sig om vad barnen vill förmedla 
.Goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill bidra och ge av dig själv, som har förmåga att lyssna på andra, dela erfarenheter och stärka våra gemensamma ambitioner. Att ständigt sträva efter att bli bättre, både som yrkesmänniska och individ, är en förutsättning för alla som jobbar på Dibber. Du delar kunskap om barns lärande och utveckling och bidrar till kompetenshöjning på förskolan. 

Du kan skapa överblick samt organisera och anpassa arbetet efter barnens behov. Som förskollärare är du tillåtande och tydlig och bidrar till ett gott samarbete mellan avdelningarna.  Du ska ha god kommunikationsförmåga, vara lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbete. Du tycker om att umgås med barn och är en lagspelare som lyckas tillsammans med andra. Du identifierar dig med Dibbers värderingar och behandlar andra med respekt och likvärdighet. 

Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kolleger i en bred professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept. Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.» 

Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter 

.Fria pedagogiska måltider 
.Friskvårdsbidrag 
.Personalstöd via Falck Health Care 
.Profilkläder
 

Intervjuer sker löpande digitalt och tillträde efter överenskommelse men önskvärt med start augusti 2021.

Kontaktinformation
Matilda Fyrpihl, Rektor, matilda.fyrpihl@dibber.se

Arbetsplats
Ulrikelundsvägen 2

702 37 Örebro

Ansök nu

Förskollärare med utvecklingsledaruppdrag

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Nov 29
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.



Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Hos
oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.

Nu söker vi en Legitimerad Förskollärare som kommer arbeta till viss del som utvecklingsledare tillsammans med Dibber Örebros specialpedagog samt en befintlig utvecklingsledare.
Som utvecklingsledare hos oss följer du upp systematiskt kvalitetsarbete och stödjer förskollärarna i sitt arbete. Du är med i uppföljning och kvalitetsrapport och upprättar utbildningsplanen. Du är ett stöd för oss rektorer på arbetsplatsträffar och kompetensutvecklingsdagar. Du är med och föreläser och driver på Dibbers koncept i våra verksamheter. Som Förskollärare är tjänsten belagd på Västra mark förskola. Där har du det administrativa och pedagogiska ansvaret för din avdelning. Du är medansvarig för kvalitet, utveckling och verksamhet på ett sätt som gör att barnen känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får chansen att göra ett bra jobb.

Västra Mark förskola i Örebro öppnade i januari
2021 i nybyggda och välanpassade lokaler. Förskolan ligger på Karlsgatan 58 i område Väster. På förskolan finns plats för 80 barn på fyra avdelningar. Här erbjuds du möjlighet att vara med och utforma och bygga upp verksamheten från start. Vi är en förskola med Ut och Njut-profil vilket bygger på att vi är ute mycket. Genom vår Ut och Njut-profil erbjuder vi barnen ett situationsanpassat och upplevelsebaserat lärande där barnen får möjligheter att utforska sin omvärld med allt vad det innebär. Till vår hjälp i utforskandet har vi  eldrivna Hojjacyklar som vi cyklar ut med på äventyr i närmiljön. Vi tror på ett ökat lärande då barnen får uppleva många olika pedagogiska miljöer under sina dagar i förskolan. Platser som vi ofta besöker är skogen, parken eller andra platser i vår närmiljö. Vi tror på att ta undervisningen utomhus och ser också att du har detta synsätt och arbetssätt

 

Arbetsuppgifter
.Hjälpa till att bygga upp en stark kultur på förskolan med vår värdeplattform som grund. Våra värderingar ska prägla vardagen på förskolan och synas i såväl ord som handling. 
.Pedagogisk och administrativ ledning och drift av din avdelning samt aktivt deltagande i förskolans ledningsgrupp.
.Skapa en god och trygg vardag för alla barn och utveckla ett bra samarbete med vårdnadshavare och andra intressenter.
.Delta aktivt i såväl lek som vardagsaktiviteter. Tillvarata barnens behov genom omsorg och lek.
.Vara med och utveckla det pedagogiska upplägget på förskolan.
.Aktivt delta i förskolans systematiska kvalitetsarbete.
.Vara insatt i alla delar av arbetet på avdelningen; bidra till planeringen av den dagliga verksamheten samt utarbeta och genomföra årsplanen tillsammans med medarbetare och ledning.

Kvalifikationer
.Ledarskapsutbildning
.Legitimerad förskollärare 
.Intresse och vilja att sätta sig in i och bedriva verksamheten utifrån Dibbers koncept
.Kunskap och intresse för arbete med barn samt naturliga ledaregenskaper 
.Erfarenhet från förskola, i synnerhet av pedagogisk ledning 
.Du ska vara en aktiv vuxen som ser varje barn, som hör och bryr sig om vad barnen vill förmedla 
.Mycket goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga
.Övrigt meriterande:
.Erfarenhet av arbete som förskollärare
.ICDP-utbildning (vägledande samspel)
.Erfarenhet av verksamhetssystemen Unikum och Tempus

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill bidra och ge av dig själv, som har förmåga att
lyssna på andra, dela erfarenheter och stärka våra gemensamma ambitioner. Att ständigt sträva efter att bli bättre, både som yrkesmänniska och individ, är en förutsättning för alla som jobbar på Dibber. Du delar kunskap om barns lärande och utveckling och bidrar till kompetenshöjning på förskolan. 

Du kan skapa överblick samt
organisera och anpassa arbetet efter barnens behov. Som förskollärare är du tillåtande och tydlig och bidrar till ett gott samarbete mellan avdelningarna.  Du ska ha god kommunikationsförmåga, vara lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbete. Du tycker om att umgås med barn och är en lagspelare som lyckas tillsammans med andra. Du identifierar dig med Dibbers värderingar och behandlar andra med respekt och likvärdighet. 

Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kolleger i en bred professionell miljö! Vi har
ett attraktivt pedagogiskt koncept. Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds. Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: "Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt."
Alla anställda har inplanerad och schemalagd reflektionstid/planeringstid varje vecka.

Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet).

.Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter
.Fria pedagogiska måltider
.Arbetskläder
.Friskvårdsbidrag
.Personalstöd via Falck Health Care

Kontaktinformation
Karin Palmér, Rektor

Arbetsplats
Karlsgatan 58b

703 41 Örebro

Ansök nu

Förskollärare

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Nov 16
Dibber Sverige är en del av Læringsverkstedet som är Norges största förskoleaktör. Dibber har över 80 förskolor och skolor i hela Sverige. Varje dag arbetar vi mot samma vision: "Vi får världens viktigaste värden att växa." Vårt mål är att barnen ska växa genom att tillägna sig kunskap och förmågor samt utveckla en känsla av trygghet och empati.

Våra förskolor och skolor behöver dig som älskar att jobba med barn och elever. På Dibber vill vi vara varma människor med den bästa kompetensen.



Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.
Som Förskollärare har du det administrativa och pedagogiska ansvaret för din avdelning. Du är medansvarig för kvalitet, utveckling och verksamhet på ett sätt som gör att barnen känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får chansen att göra ett bra jobb.
Dibber Örebro har förskolor med Ut och Njut-profil, det bygger på att vi är ute mycket. Vi tror på ett ökat lärande då barnen får uppleva många olika pedagogiska miljöer under sina dagar i förskolan. Platser som vi ofta besöker är skogen, parken eller andra platser i vår närmiljö. Vi tror på att ta undervisningen utomhus och ser också att du har detta synsätt och arbetssätt. Genom vår ut och njut-profil tror vi på ett situationsanpassat och upplevelsebaserat lärande där barnen får möjligheter att utforska sin omvärld med allt vad det innebär.
På förskolan har vi en mobil avdelning, vilket innebär att vi har en förskolebuss. Bussen som de två äldsta barngrupperna använder tar dagligen med barnen ut till olika platser för att få ett upplevelsebaserat lärande. Vi har även Hoja-cyklar där varje pedagog kan cykla med 5 barn/cykel för att kunna ta sig iväg lite längre än vad benen orkar gå.
För oss är barnens personliga integritet viktig, därför arbetar vi aktivt med Förskolebrevet.
Vi ser att du som söker tjänsten hos oss är positiv, tydlig, varm och trygg, professionell och har ett driv att utveckla. Vi ser fram emot att träffa just dig!

Arbetsuppgifter
.Hjälpa till att bygga upp en stark kultur på förskolan med vår värdeplattform som grund. Våra värderingar ska prägla vardagen på förskolan och synas i såväl ord som handling. 
.Pedagogisk och administrativ ledning och drift av din avdelning samt aktivt deltagande i förskolans ledningsgrupp.
.Skapa en god och trygg vardag för alla barn och utveckla ett bra samarbete med vårdnadshavare och andra intressenter.
.Delta aktivt i såväl lek som vardagsaktiviteter. Tillvarata barnens behov genom omsorg och lek.
.Vara med och utveckla det pedagogiska upplägget på förskolan.
.Aktivt delta i förskolans systematiska kvalitetsarbete.
.Vara insatt i alla delar av arbetet på avdelningen; bidra till planeringen av den dagliga verksamheten samt utarbeta och genomföra årsplanen tillsammans med medarbetare och ledning.

Kvalifikationer (rubrik)
.Legitimerad förskollärare 
.Intresse och vilja att sätta sig in i och bedriva verksamheten utifrån Dibbers koncept  
.Kunskap och intresse för arbete med barn samt naturliga ledaregenskaper 
.Erfarenhet från förskola, i synnerhet av pedagogisk ledning 
.Du ska vara en aktiv vuxen som ser varje barn, som hör och bryr sig om vad barnen vill förmedla 
.Goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga

Vi söker dig som vill bidra och ge av dig själv, som har förmåga att lyssna på andra, dela erfarenheter och stärka våra gemensamma ambitioner. Att ständigt sträva efter att bli bättre, både som yrkesmänniska och individ, är en förutsättning för alla som jobbar på Dibber. Du delar kunskap om barns lärande och utveckling och bidrar till kompetenshöjning på förskolan. 

Du kan skapa överblick samt organisera och anpassa arbetet efter barnens behov. Som förskollärare är du tillåtande och tydlig och bidrar till ett gott samarbete mellan avdelningarna.  Du ska ha god kommunikationsförmåga, vara lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbete. Du tycker om att umgås med barn och är en lagspelare som lyckas tillsammans med andra. Du identifierar dig med Dibbers värderingar och behandlar andra med respekt och likvärdighet. 

Engagerade och duktiga kolleger i en bred professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept. Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.» 

Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter 

.Fria pedagogiska måltider 
.Friskvårdsbidrag 
.Personalstöd via Falck Health Care 
.Profilkläder
 

Intervjuer sker löpande digitalt och tillträde efter överenskommelse men önskvärt med start augusti 2021.

Kontaktinformation
Matilda Fyrpihl, Rektor, matilda.fyrpihl@dibber.se

Arbetsplats
Ulrikelundsvägen 2

702 37 Örebro

Ansök nu

barnskötare

Barnskötare
Läs mer Nov 8
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.



Dibber söker Barnskötare till vår nya förskola Västra mark i Örebro. 

Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Vill du bidra
till att få alla barn att känna sig värdefulla? Trivs du med ett engagerat team och lekfulla arbetsdagar? Då är det dig vi söker! Här erbjuds du möjlighet att vara med och bygga upp verksamheten från start. Västra mark förskola i Örebro öppnade i januari 2021 i nybyggda och välanpassade lokaler. Förskolan ligger på Karlsgatan 58b i område Väster. På förskolan finns plats för 80 barn på fyra avdelningar. Här erbjuds du möjlighet att vara med och forma och bygga upp verksamheten från start.

Vi är en förskola med Ut och Njut-profil vilket bygger på att vi är ute mycket. Genom vår Ut och Njut-profil erbjudervi barnen ett situationsanpassat och upplevelsebaserat lärande där barnen får möjligheter att utforska sin omvärld med allt vad det innebär. Till vår hjälp i utforskandet har vi våra eldrivna lådcyklar som vi cyklar ut med på äventyr i närmiljön. Vi tror på ett ökat lärande då barnen får uppleva många olika pedagogiska miljöer under sina dagar i förskolan. Platser som vi ofta besöker är skogen, parken eller andra platser i vår närmiljö. Vi tror på att ta undervisningen utomhus och ser också att du har detta synsätt och arbetssätt.

Arbetsuppgifter
Som barnskötare arbetar du aktivt och lojalt med förskolans dagliga
göromål och pedagogiska arbete med utgångspunkt från vår värdeplattform,
våra mål och planer. Vi får världens viktigaste värden att växa!

Se till att förskolan drivs i enlighet med Dibbers värdeplattform och kvalitetsstandard
Skapa goda relationer till barn där vuxna och barn är likvärdiga; där den
vuxne lyssnar och låter barnen delta så att de utvecklar färdigheter, självförtroende och livsglädje.? 
Ha ett positivt förhållningssätt gentemot både barn och medarbetare.
Medansvar för förskolans omsorg och utbildning, i enlighet med styrdokumenten. 
Medansvar för utvecklandet av ett gott samarbete med vårdnadshavare/föräldrar. 
 Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds.

Kvalifikationer (rubrik)
Utbildad barnskötare eller liknande, alternativt annan för tjänsten förvärvad erfarenhet.
God kommunikationsförmåga.
Du är en aktiv vuxen tillsammans med barnen och kan vidta säkerhetsåtgärder
Mycket goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntlig.
Övrigt meriterande:
erfarenhet av arbete som barnskötare
ICDP-utbildning (vägledande samspel)
erfarenhet av verksamhetssystemen unikum och tempus

Du är en relationsorienterad person som ser
varje enskilt barn. Du lyssnar och är lyhörd för det barnen vill
förmedla.
Du har ambitioner och passion för det du gör. Du kan också skapa engagemang och deltar i barnens lek och utveckling. Du är en medforskare med barnen och kommer tillsammans med arbetslaget att planera och reflektera för att innehållet på förskolan blir utmanande, stimulerande och lustfyllt utifrån de satta målen
Du är lösningsorienterad, flexibel och samarbetsvillig. För att vara framgångsrik
i rollen måste du kunna kommunicera med människor med olika bakgrunder och i olika livssituationer. Du kan arbeta självständigt och ta ansvar.? Vi söker en barnskötare som är en god, varm och omtänksam vuxen. Lekfull, ambitiös, tillåtande och tydlig är ledord för vår personal. Du kan identifiera dig med Dibbers värdegrund

Engagerade och duktiga kollegor i en
professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept med
tillgång
till  utbildningsmaterial. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.»

Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter;
Fria pedagogiska måltider
Arbetskläder
Friskvårdsbidrag
Personalstöd via Falck Health Care
Arbetsverktyg i digitala system såsom Unikum och teams
Intervjuer hålls löpande
Dibber har över 80 skolor och förskolor i hela Sverige. Att vara en del av detta
större företag har många fördelar, vi har en gemensam ekonomiavdelning, en HR avdelning och flera funktioner som varje dag finns till för att hjälpa våra skolor. Det gör att varje skola får mer tid och resurser till det som är allra viktigast, våra barn och ungdomar.

Kontaktinformation
Karin Palmér, Rektor

Arbetsplats

Ansök nu

Timvikarie

Barnskötare
Läs mer Sep 13
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 80 förskolor och skolor i ca 20 bolag.



Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Vill du bidra till
att få alla barn att känna sig värdefulla? Trivs du med ett engagerat team
och lekfulla arbetsdagar? Då är det dig vi söker! Som vikarie arbetar du
aktivt och lojalt med förskolans dagliga göromål och pedagogiska arbete
med
utgångspunkt i att vara en närvarande vuxen med barnen. Tillsammans får vi världens viktigaste värden
att växa!
Som vikarie på Dibber Örebro blir du inringd samma dag eller planerat inbokad. Som vikarie hos oss kan det innebär att
man arbetar både i barngrupp eller i kök samt lokalvård på någon av förskolorna Västra mark,Kottebo och Valpebo.

Arbetsuppgifter
Skapa goda relationer till barn där vuxna och barn är likvärdiga; där den vuxne lyssnar och låter barnen
delta så att de utvecklar färdigheter, självförtroende och livsglädje.
Ha en positiv attityd och hållning gentemot både barn och medarbetare.
Medansvar för omsorg och pedagogiskt arbete på förskolan, t.ex. samlingsstunder, aktiviteter, fri lek och
rutinmässiga situationer.
Vi söker nu fler vikarier som är redo att börja hos oss. Vi har ut och njut-profil vilket
innebär att vi förlägger våra dagar och undervisning både inne och ute. Genom vår Ut och Njut-profil
erbjuder vi barnen ett
situationsanpassat och upplevelsebaserat lärande där barnen får möjligheter att utforska sin omvärld med allt vad det innebär.

Kvalifikationer
Se till att förskolan drivs i enlighet med Dibbers värdeplattform och kvalitetsstandard
Skapa goda relationer till barn där vuxna och barn är likvärdiga; där den
vuxne lyssnar och låter barnen delta så att de utvecklar färdigheter, självförtroende och livsglädje.? 
Ha ett positivt förhållningssätt gentemot både barn och medarbetare.
Medansvar för förskolans omsorg och utbildning, i enlighet med styrdokumenten. 
Medansvar för utvecklandet av ett gott samarbete med vårdnadshavare/föräldrar. 
Vi värdesätter att kunna starta omgående. Giltigt belastningsregister och erfarenhet av arbete i förskola
värdesätts

Personliga egenskaper
Du är en relationsorienterad person som ser varje enskilt barn. Du lyssnar och är lyhörd för det barnen vill
förmedla. Du har ambitioner och passion för det du gör. Du kan också skapa engagemang och deltar i
barnens lek och utveckling.
Du
är lösningsorienterad, flexibel och samarbetsvillig. För att vara
framgångsrik i rollen måste du kunna kommunicera med människor med olika
bakgrunder och i olika livssituationer. Du kan arbeta självständigt
och ta ansvar. Vi letar efter en vikarie som är en god, varm och omtänksam vuxen. Lekfull, ambitiös,
tillåtande och tydlig är ledord för vår personal. Du kan identifiera dig med Dibbers värdegrund.
Arbeta
aktivt och lojalt med förskolans dagliga göromål och pedagogiska arbete
med utgångspunkt från vår värdegrund-Vi får världens viktigaste värden
att växa! 

Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kolleger i en professionell miljö!
Pedagogiska måltider tillsammans med barnen.

Kontaktinformation
Karin Palmér, Rektor

Arbetsplats

Ansök nu

Barnskötare

Barnskötare
Läs mer Aug 31
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 80 förskolor och skolor i ca 20 bolag.



Vill du bidra till att få alla barn att känna sig värdefulla? Trivs du med ett engagerat team och lekfulla arbetsdagar? Då är det dig vi söker!

Som barnskötare arbetar du aktivt och lojalt med förskolans dagliga göromål och pedagogiska arbete med utgångspunkt från vår värdeplattform, våra mål och planer. Vi får världens viktigaste värden att växa!
Dibber Örebro har förskolor med Ut och Njut-profil, det bygger på att vi är ute mycket. Vi tror på ett ökat lärande då barnen får uppleva många olika pedagogiska miljöer under sina dagar i förskolan. Platser som vi ofta besöker är skogen, parken eller andra platser i vår närmiljö. Vi tror på att ta undervisningen utomhus och ser också att du har detta synsätt och arbetssätt. Genom vår ut och njut-profil tror vi på ett situationsanpassat och upplevelsebaserat lärande där barnen får möjligheter att utforska sin omvärld med allt vad det innebär.

På Kottebo och Valpebo har vi en mobil avdelning, vilket innebär att vi har en förskolebuss. Bussen som de två äldsta barngrupperna använder tar dagligen med barnen ut till olika platser för att få ett upplevelsebaserat lärande. Vi har även Hoja-cyklar där varje pedagog kan cykla med 5 barn/cykel för att kunna ta sig iväg lite längre än vad benen orkar gå.

För oss är barnens personliga integritet viktig, därför arbetar vi aktivt med Förskolebrevet.

Tjänsterna gäller våra förskolor i Örebro. Vi ser att du som söker tjänst hos oss är positiv, tydlig, varm och trygg, professionell och har ett driv att utveckla. Vi ser fram emot att träffa just dig!

Arbetsuppgifter
.Se till att förskolan drivs i enlighet med Dibber värdeplattform och kvalitetsstandard.
.Skapa goda relationer till barn där vuxna och barn är likvärdiga; där den vuxne lyssnar och låter barnen delta så att de utvecklar färdigheter, självförtroende och livsglädje.
.Ha en positiv attityd och hållning gentemot både barn och medarbetare.
.Medansvar för omsorg och pedagogiskt arbete på förskolan, t.ex. samlingsstunder, aktiviteter och rutinmässiga situationer.
.Medansvar för utvecklandet av ett gott samarbete med vårdnadshavare/föräldrar.
.Aktivt delta i förskolans systematiska kvalitetsarbete.
.Vara insatt i alla delar av arbetet på avdelningen; bidra till planeringen av den dagliga verksamheten samt utarbeta och genomföra årsplanen tillsammans med arbetslaget.
.Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds.

Kvalifikationer
.Utbildad barnskötare, bifoga Barnskötarexamen.
.God kommunikationsförmåga.
.Du är en aktiv vuxen tillsammans med barnen och kan vidta säkerhetsåtgärder.
.Mycket goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga.
.Kunskap och intresse för arbete med barn samt naturliga ledaregenskaper.
.Erfarenhet från förskola.
.Du ska vara en aktiv vuxen som ser varje barn, som hör och bryr sig om vad barnen vill förmedla.
.Goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga.

Personliga egenskaper
Du är en relationsorienterad person som ser varje enskilt barn. Du lyssnar och är lyhörd för det barnen vill förmedla. Du har ambitioner och passion för det du gör. Du kan också skapa engagemang och deltar i barnens lek och utveckling. Du är lösningsorienterad, flexibel och samarbetsvillig. För att vara framgångsrik i rollen måste du kunna kommunicera med människor med olika bakgrunder och i olika livssituationer. Du kan arbeta självständigt och ta ansvar och är en lagspelare som lyckas tillsammans med andra. Vi letar efter en barnskötare som är en god, varm och omtänksam vuxen. Lekfull, ambitiös, tillåtande och tydlig är ledord för vår personal. Du kan identifiera dig med Dibbers värdegrund.

Vi erbjuder
.Engagerade och duktiga kolleger i en professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept med tillgång till ett omfattande utbildningsmaterial.
.Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet).
.Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.»

.Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter;

*Fria pedagogiska måltider
*Friskvårdsbidrag
*Personalstöd via Falck Health Care

Kontaktinformation
Matilda Fyrpihl, Rektor

Karin Palmér, Rektor

Arbetsplats

Ansök nu

Barnskötare

Barnskötare
Läs mer Jun 17
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 80 förskolor och skolor i ca 20 bolag.



Dibber söker Barnskötare till vår nya förskola Västra mark i Örebro. 

Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Vill du bidra
till att få alla barn att känna sig värdefulla? Trivs du med ett engagerat team och lekfulla arbetsdagar? Då är det dig vi söker! Här erbjuds du möjlighet att vara med och bygga upp verksamheten från start. 

Västra mark förskola i Örebro öppnade i januari
2021 i nybyggda och välanpassade lokaler. Förskolan ligger på Karlsgatan
58b i område Väster. På förskolan finns plats för 80 barn på fyra avdelningar. Här erbjuds du möjlighet att vara med och forma och bygga upp verksamheten från start.
Vi är en förskola med Ut och Njut-profil
vilket bygger på att vi är ute mycket. Genom vår Ut och Njut-profil
erbjuder vi barnen ett situationsanpassat och upplevelsebaserat lärande där barnen får möjligheter att utforska sin omvärld med allt vad det innebär. Till vår hjälp i utforskandet har vi våra eldrivna lådcyklar som vi cyklar ut med på äventyr i närmiljön. Vi tror på ett ökat lärande då barnen får uppleva många olika pedagogiska miljöer under sina dagar i förskolan. Platser som vi ofta besöker är skogen, parken eller andra platser i vår närmiljö. Vi tror på att ta undervisningen utomhus och ser också att du har detta synsätt och arbetssätt.

Arbetsuppgifter
Som barnskötare arbetar du aktivt och lojalt med förskolans dagliga
göromål och pedagogiska arbete med utgångspunkt från vår värdeplattform,
våra mål och planer. Vi får världens viktigaste värden att växa! 

 
Se till att förskolan drivs i enlighet med Dibbers värdeplattform och kvalitetsstandard
Skapa
goda relationer till barn där vuxna och barn är likvärdiga; där den
vuxne lyssnar och låter barnen delta så att de utvecklar färdigheter, självförtroende och livsglädje.? 
Ha ett positivt förhållningssätt gentemot både barn och medarbetare.
Medansvar för förskolans omsorg och utbildning, i enlighet med styrdokumenten. 
Medansvar för utvecklandet av ett gott samarbete med vårdnadshavare/föräldrar. 
 Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds.

Kvalifikationer (rubrik)
Utbildad barnskötare eller liknande, alternativt annan för tjänsten förvärvad erfarenhet.
God kommunikationsförmåga.
Du är en aktiv vuxen tillsammans med barnen och kan vidta säkerhetsåtgärder
Mycket goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntlig.
Övrigt meriterande:
erfarenhet av arbete som barnskötare
ICDP-utbildning (vägledande samspel)
erfarenhet av verksamhetssystemen unikum och tempus

Personliga egenskaper

Du är en relationsorienterad person som ser
varje enskilt barn. Du lyssnar och är lyhörd för det barnen vill
förmedla. Du har ambitioner och passion för det du gör. Du kan också skapa engagemang och deltar i barnens lek och utveckling. Du är en medforskare med barnen och kommer tillsammans med arbetslaget att planera och reflektera för att innehållet på förskolan blir utmanande, stimulerande och lustfyllt utifrån de satta målen
Du är
lösningsorienterad, flexibel och samarbetsvillig. För att vara
framgångsrik i rollen måste du kunna kommunicera med människor med olika bakgrunder och i olika livssituationer. Du kan arbeta självständigt och ta ansvar.? Vi söker en barnskötare som är en god, varm och omtänksam vuxen. Lekfull, ambitiös, tillåtande och tydlig är ledord för vår personal. Du kan identifiera dig med Dibbers värdegrund.

Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kollegor i en
professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept med
tillgång till  utbildningsmaterial. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.»

Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter;
Fria pedagogiska måltider
Arbetskläder
Friskvårdsbidrag
Personalstöd via Falck Health Care
Arbetsverktyg i digitala system såsom Unikum och teams
Intervjuer hålls löpande
Dibber
har över 80 skolor och förskolor i hela Sverige. Att vara en del av
detta större företag har många fördelar, vi har en gemensam ekonomiavdelning, en HR avdelning och flera funktioner som varje dag finns till för att hjälpa våra skolor. Det gör att varje skola får mer tid och resurser till det som är allra viktigast, våra barn och ungdomar.
 

Kontaktinformation
Karin Palmér, Rektor

Arbetsplats

Ansök nu

Legitimerad förskollärare

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Jun 22
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 80 förskolor och skolor i ca 20 bolag.



Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Hos
oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.
 
Västra Mark förskola i Örebro öppnade i januari
2021 i nybyggda och välanpassade lokaler. Förskolan ligger på Karlsgatan 58 i område Väster. På förskolan finns plats för 80 barn på fyra avdelningar. Här erbjuds du möjlighet att vara med och utforma och bygga upp verksamheten från start. Vi är en förskola med Ut och Njut-profil vilket bygger på att vi är ute mycket. Genom vår Ut och Njut-profil erbjuder vi barnen ett situationsanpassat och upplevelsebaserat lärande där barnen får möjligheter att utforska sin omvärld med allt vad det innebär. Till vår hjälp i utforskandet har vi Hojjacyklar som vi cyklar ut med på äventyr i närmiljön. Vi tror på ett ökat lärande då barnen får uppleva många olika pedagogiska miljöer under sina dagar i förskolan. Platser som vi ofta besöker är skogen, parken eller andra platser i vår närmiljö. Vi tror på att ta undervisningen utomhus och ser också att du har detta synsätt och arbetssätt

Arbetsuppgifter
Som Förskollärare har du det administrativa och pedagogiska ansvaret för
din avdelning. Du är medansvarig för kvalitet, utveckling och verksamhet på ett sätt som gör att barnen känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får möjlighet att göra ett bra jobb.

Bidra till att bygga upp en stark kultur på
förskolan med vår värdeplattform som grund. Våra värderingar ska prägla vardagen på förskolan och synas i såväl ord som handling.
Pedagogisk och administrativ ledning och drift av din avdelning samt aktivt deltagande i förskolans ledningsgrupp 
Skapa en god och trygg vardag för alla barn och utveckla ett bra samarbete med vårdnadshavare och andra intressenter
Delta aktivt i såväl lek som vardagsaktiviteter. Tillvarata barnens behov genom omsorg och lek
Ansvara för och utveckla utbildning och undervisning på förskolan
Aktivt delta i förskolans systematiska kvalitetsarbete
Vara insatt i alla delar av arbetet på avdelningen; bidra till planeringen av den dagliga verksamheten samt utarbeta och genomföra årsplanen tillsammans med kollegor och ledning 

Kvalifikationer
Legitimerad förskollärare
Intresse och vilja att sätta sig in i och bedriva verksamheten utifrån Dibbers koncept
Kunskap och intresse för arbete med barn samt naturliga ledaregenskaper
Erfarenhet från förskola, i synnerhet av pedagogisk ledning
Du ska vara en aktiv vuxen som ser varje barn, som hör och bryr sig om vad barnen vill förmedla
Mycket goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga

Övrigt meriterande
Erfarenhet av arbete som förskollärare
ICDP-utbildning (vägledande samspel)
Erfarenhet av verksamhetssystemen Unikum och Tempu

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill bidra och ge av dig själv, som har förmåga att
lyssna på andra, dela erfarenheter och stärka våra gemensamma ambitioner. Att ständigt sträva efter att bli bättre, både som yrkesmänniska och individ, är en förutsättning för alla som jobbar på Dibber. Du delar kunskap om barns lärande och utveckling och bidrar till kompetenshöjning på förskolan.
Du kan skapa överblick samt
organisera och anpassa arbetet efter barnens behov och intressen. Du är en medforskare med barnen och kommer tillsammans med arbetslaget och enskilt att planera och reflektera för att innehållet på förskolan blir utmanande, stimulerande och lustfyllt utifrån de satta målen. Som förskollärare är du tillåtande och tydlig och bidrar till ett gott samarbete mellan avdelningarna. För oss är den pedagogiska dokumentationen viktig för att synliggöra och vidareutveckla barns lärprocesser.  Du ska ha god kommunikationsförmåga, vara lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbete. Du tycker om att umgås med barn och är en lagspelare som lyckas tillsammans med andra. Du identifierar dig med Dibbers värderingar och behandlar andra med respekt och likvärdighet.

Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kolleger i en bred professionell miljö! Vi har
ett attraktivt pedagogiskt koncept. Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds. Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: "Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt."
Alla anställda har inplanerad och schemalagd reflektionstid/planeringstid varje vecka, både enskild och gemensam i arbetslaget.

Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet).

Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter
Fria pedagogiska måltider
Arbetskläder
Friskvårdsbidrag
Personalstöd via Falck Health Care

Kontaktinformation
Karin Palmér, Rektor

Arbetsplats
Karlsgatan 58b

703 41 Örebro

Ansök nu

Resurspedagog

Barnskötare
Läs mer Mar 4
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 80 förskolor och skolor i ca 20 bolag.



Är du intresserad av att arbeta som resurspedagog på Dibber Västra Mark förskola?

Du har god förmåga att stödja barn med behov av särskilt stöd, vilket innebär att du är flexibel, har ett lågaffektivt bemötande, god kommunikations förmåga och samspel, samt respekt för människors lika värde. Det är grundläggande egenskaper som vi söker.

Arbetsuppgifter
Se till att förskolan drivs i enlighet med Dibbers värdeplattform och kvalitetsstandard 
Skapa goda relationer till barn där vuxna och barn är likvärdiga; där den vuxne lyssnar och låter barnen delta så att de utvecklar färdigheter, självförtroende och livsglädje? 
Ha en positiv attityd och hållning gentemot både barn och medarbetare 
Medansvar för omsorg och pedagogiskt arbete på förskolan, t.ex. samlingsstunder, aktiviteter, fri lek och rutinmässiga situationer 
Medansvar för utvecklandet av ett gott samarbete med vårdnadshavare/föräldrar 
Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds

Kvalifikationer
Utbildad barnskötare eller liknande, alternativt annan för tjänsten förvärvad erfarenhet 
God kommunikationsförmåga 
Du är en aktiv vuxen tillsammans med barnen och kan vidta säkerhetsåtgärder 
Mycket goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga

övrigt meriterande:

ICDP utbildning

Personliga egenskaper
Du är en relationsorienterad person som ser varje enskilt barn. Du lyssnar och är lyhörd för det barnen vill förmedla. Du har ambitioner och passion för det du gör. Du kan också skapa engagemang och deltar i barnens lek och utveckling. 
Du är lösningsorienterad, flexibel och samarbetsvillig. För att vara framgångsrik i rollen måste du kunna kommunicera med människor med olika bakgrunder och i olika livssituationer. Du kan arbeta självständigt och ta ansvar.? Vi letar efter en barnskötare som är en god, varm och omtänksam vuxen. Lekfull, ambitiös, tillåtande och tydlig är ledord för vår personal. Du kan identifiera dig med Dibbers värdegrund.

Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kollegor i en professionell miljö! Vi har ett
attraktivt pedagogiskt koncept med tillgång till  utbildningsmaterial.
Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett
löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att
utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför
världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.»

Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter;
Fria pedagogiska måltider
Arbetskläder
Friskvårdsbidrag
Personalstöd via Falck Health Care
Arbetsverktyg i digitala system såsom Unikum och teams
Intervjuer hålls löpande
Dibber har över 80 skolor och förskolor i hela Sverige. Att vara en del av
detta större företag har många fördelar, vi har en gemensam
ekonomiavdelning, en HR avdelning och flera funktioner som varje dag
finns till för att hjälpa våra skolor. Det gör att varje skola får mer
tid och resurser till det som är allra viktigast, våra barn och
ungdomar.
 

Kontaktinformation
Karin Palmér, Rektor

Arbetsplats
Karlsgatan 58

703 47 Örebro

Ansök nu

Vikarie

Pedagogassistent
Läs mer Mar 3
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 80 förskolor och skolor i ca 20 bolag.



Vill du bidra till att få alla barn att känna sig värdefulla? Trivs du med ett engagerat team och lekfulla arbetsdagar? Då är det dig vi söker!  

Som vikarie arbetar du aktivt och lojalt med förskolans dagliga göromål och pedagogiska arbete med utgångspunkt i att vara en närvarande vuxen med barnen. Tillsammans får vi världens viktigaste värden att växa! 

Som vikarie blir du inringd samma dag eller planerat inbokad. Som vikarie hos oss kan det innebär att man arbetar både i barngrupp eller i lokalvård på förskolorna Kottebo och Valpebo.

Arbetsuppgifter
Skapa goda relationer till barn där vuxna och barn är likvärdiga; där den vuxne lyssnar och låter barnen delta så att de utvecklar färdigheter, självförtroende och livsglädje.

Ha en positiv attityd och hållning gentemot både barn och medarbetare.

Medansvar för omsorg och pedagogiskt arbete på förskolan, t.ex. samlingsstunder, aktiviteter, fri lek och rutinmässiga situationer.

Kvalifikationer (rubrik)
Vi söker nu fler vikarier som är redo att börja hos oss. Vi har 12 avdelningar med ut och njut-profil vilket innebär att vi förlägger våra dagar och undervisning både inne och ute. Vi vill skara positiva minnen för att barnen ska växa upp och fortsätta att njuta utomhus även i vuxen ålder.

Du är en relationsorienterad person som ser varje enskilt barn. Du lyssnar och är lyhörd för det barnen vill förmedla. Du har ambitioner och passion för det du gör. Du kan också skapa engagemang och deltar i barnens lek och utveckling. 

Du är lösningsorienterad, flexibel och samarbetsvillig. För att vara framgångsrik i rollen måste du kunna kommunicera med människor med olika bakgrunder och i olika livssituationer. Du kan arbeta självständigt och ta ansvar. Vi letar efter en vikarie som är en god, varm och omtänksam vuxen. Lekfull, ambitiös, tillåtande och tydlig är ledord för vår personal. Du kan identifiera dig med Dibbers värdegrund. 

Engagerade och duktiga kolleger i en professionell miljö!

Pedagogisk måltid tillsammans med barnen.

 

Vi värdesätter att kunna starta omgående. Giltigt belastningsregister och erfarenhet av arbete i förskola värdesätts.

Kontaktinformation
Matilda Fyrpihl

Arbetsplats

Ansök nu

Kock

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 31
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 80 förskolor och skolor i ca 20 bolag.



Dibber Valpebo förskola ligger i Södra Lindhult i södra delen av Örebro och rymmer ca 80 barn. Köket lagar mat till husets barn och personal men även förskolans förskolebuss som tar med barn ut på upptäcksfärd varje dag.

Inom Dibber arbetar våra kök med att förverkliga den goda måltiden som är ett kvalitetsverktyg för att ha jämlik och god kvalitet.
Vi ser att man i största möjliga mån försöker jobba med svenskt kött och lokala råvaror och MSC märkt fisk, samt att vi är återhållsamma med chark och nötkött av hälsomässiga- och miljömässiga skäl.
I våra kök lagas det mesta från grunden och du som kock förväntas arbeta nära den pedagogiska verksamheten och vara en förebild för hälsofrämjande matvanor (Den Goda Måltiden) och samtidigt utmana barnens perspektiv på mat. Du är självklart en nyckelperson för att säkerställa kvaliteten på maten utifrån måltidsdokument, NKI (Nöjd Kund- Index) och livsmedelsverkets rekommendationer.
Du som person har lätt för att samarbeta i grupp och organisera din egen arbetsdag. Som en del av Dibber förskolor är du med och ger våra barn en meningsfull och njutbar måltidsupplevelse. Genom att vara den ledande förskoleaktören i Sverige så är vi med och påverkar framtidens samhälle. Rapporterar till rektor som är närmaste chef.

Arbetsuppgifter
?        Operativt planera och utföra arbetet inom verksamheten på ett sätt som motsvarar våra kvalitets- och lönsamhetskrav.
?        Hålla en hög kvalitetsnivå som stämmer överens med vår matpolicy.
?        Ansvara för den dagliga verksamheten i köket.
?        Laga frukost, lunch och mellanmål i den mån de förekommer.
?        Planering av måltider tillsammans med kockarna på Kottebo förskola.
?        Inköp genom webbhandel, följa ramavtal.
?        Svara i telefon och läsa/skicka mail.
?        Menyplanering, kvalitetskontroll och ekonomi.
?        Ansvara och följa egenkontrollprogrammet, innefattar städning, disk och underhåll av de livsmedelslokaler som finns.
?        Dagligt hållbarhetsarbete - svinn.
?        Aktivt medverka i olika forum och utveckling inom skolrestaurangerna/förskolerestaurangerna.
?        Aktivt medverka i olika sammanhang där måltiden är en del av den pedagogiska verksamheten.
?        Sköta felanmälningar enligt rutin på enheten.
?        Följa budget och de avtal vi har inom Dibber

Kvalifikationer
?        Restaurangutbildning samt praktisk erfarenhet från restaurangvärlden.
?        Svenska i tal och skrift
?        Datorvana
?        Kunskap om egenkontroll

Personliga egenskaper
Vi söker nu dig som känner glädje över att laga mat. Du ska vara en ansvarsfull person som kan planera din vecka utefter behovet av uppgifter. Barnen på förskolan är de främsta gästerna som äter maten tillsammans med personalen. Barnen har intresse för vad som händer i köket och ställer ofta nyfikna frågor varpå vi söker dig med en kommunikativ förmåga även gentemot barn. I köket blir det du som ansvarar för ordning och reda.

Vi erbjuder
?        Arbete - dagtid måndag-fredag
?        Arbetskläder
?        Friskvård
?        Personalstödsprogram
?        Semester enligt kollektivavtal

 

Tillträde: efter överenskommelse.

Kontaktinformation
Matilda Fyrpihl, Rektor, 0762092069, matilda.fyrpihl@dibber.se

Arbetsplats
Ulrikelundsvägen 2

702 37 Örebro

Ansök nu

Legitimerad Förskollärare till Dibber Örebro Förskolan Västra Mark

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Dec 6
Dibber Sverige är en del av Læringsverkstedet som är Norges största förskoleaktör. Dibber har över 80 förskolor och skolor i hela Sverige. Varje dag arbetar vi mot samma vision: "Vi får världens viktigaste värden att växa." Vårt mål är att barnen ska växa genom att tillägna sig kunskap och förmågor samt uveckla en känsla av trygghet och empati.

Våra förskolor och skolor behöver dig som älskar att jobba med barn och elever. På Dibber vill vi vara varma människor med den bästa kompetensen.



Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.
 
Västra Mark förskola i Örebro öppnade i januari 2021 i nybyggda och välanpassade lokaler. Förskolan ligger på Karlsgatan 58 i område Väster. På förskolan finns plats för 80 barn på fyra avdelningar. Här erbjuds du möjlighet att vara med och utforma och bygga upp verksamheten från start. Vi är en förskola med Ut och Njut-profil vilket bygger på att vi är ute mycket. Genom vår Ut och Njut-profil erbjuder vi barnen ett situationsanpassat och upplevelsebaserat lärande där barnen får möjligheter att utforska sin omvärld med allt vad det innebär. Till vår hjälp i utforskandet har vi Hojjacyklar som vi cyklar ut med på äventyr i närmiljön. Vi tror på ett ökat lärande då barnen får uppleva många olika pedagogiska miljöer under sina dagar i förskolan. Platser som vi ofta besöker är skogen, parken eller andra platser i vår närmiljö. Vi tror på att ta undervisningen utomhus och ser också att du har detta synsätt och arbetssätt

Arbetsuppgifter
Som Förskollärare har du det administrativa och pedagogiska ansvaret för din avdelning. Du är medansvarig för kvalitet, utveckling och verksamhet på ett sätt som gör att barnen känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får möjlighet att göra ett bra jobb.

Bidra till att bygga upp en stark kultur på förskolan med vår värdeplattform som grund. Våra värderingar ska prägla vardagen på förskolan och synas i såväl ord som handling.
Pedagogisk och administrativ ledning och drift av din avdelning samt aktivt deltagande i förskolans ledningsgrupp 
Skapa en god och trygg vardag för alla barn och utveckla ett bra samarbete med vårdnadshavare och andra intressenter
Delta aktivt i såväl lek som vardagsaktiviteter. Tillvarata barnens behov genom omsorg och lek
Ansvara för och utveckla utbildning och undervisning på förskolan
Aktivt delta i förskolans systematiska kvalitetsarbete
Vara insatt i alla delar av arbetet på avdelningen; bidra till planeringen av den dagliga verksamheten samt utarbeta och genomföra årsplanen tillsammans med kollegor och ledning 

Kvalifikationer
Legitimerad förskollärare
Intresse och vilja att sätta sig in i och bedriva verksamheten utifrån Dibbers koncept
Kunskap och intresse för arbete med barn samt naturliga ledaregenskaper
Erfarenhet från förskola, i synnerhet av pedagogisk ledning
Du ska vara en aktiv vuxen som ser varje barn, som hör och bryr sig om vad barnen vill förmedla
Mycket goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga

Övrigt meriterande
Erfarenhet av arbete som förskollärare
ICDP-utbildning (vägledande samspel)
Erfarenhet av verksamhetssystemen Unikum och Tempus

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill bidra och ge av dig själv, som har förmåga att lyssna på andra, dela erfarenheter och stärka våra gemensamma ambitioner. Att ständigt sträva efter att bli bättre, både som yrkesmänniska och individ, är en förutsättning för alla som jobbar på Dibber. Du delar kunskap om barns lärande och utveckling och bidrar till kompetenshöjning på förskolan.
Du kan skapa överblick samt organisera och anpassa arbetet efter barnens behov och intressen. Du är en medforskare med barnen och kommer tillsammans med arbetslaget och enskilt att planera och reflektera för att innehållet på förskolan blir utmanande, stimulerande och lustfyllt utifrån de satta målen. Som förskollärare är du tillåtande och tydlig och bidrar till ett gott samarbete mellan avdelningarna. För oss är den pedagogiska dokumentationen viktig för att synliggöra och vidareutveckla barns lärprocesser.  Du ska ha god kommunikationsförmåga, vara lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbete. Du tycker om att umgås med barn och är en lagspelare som lyckas tillsammans med andra. Du identifierar dig med Dibbers värderingar och behandlar andra med respekt och likvärdighet.

Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kolleger i en bred professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept. Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds. Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: "Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt."
Alla anställda har inplanerad och schemalagd reflektionstid/planeringstid varje vecka, både enskild och gemensam i arbetslaget.

Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet).

Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter
Fria pedagogiska måltider
Arbetskläder
Friskvårdsbidrag
Personalstöd via Falck Health Care

Kontaktinformation
Karin Palmér, Rektor, karin.palmer@dibber.se

Arbetsplats
Karlsgatan 58

703 47 Örebro

Ansök nu

Barnskötare

Barnskötare
Läs mer Dec 6
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 80 förskolor och skolor i ca 20 bolag.



Dibber söker Barnskötare till vår nya förskola Västra mark i Örebro. 

Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Vill du bidra
till att få alla barn att känna sig värdefulla? Trivs du med ett
engagerat team och lekfulla arbetsdagar? Då är det dig vi söker! Här
erbjuds du möjlighet att vara med och bygga upp verksamheten från
start. 

Västra mark förskola i Örebro öppnade i januari
2021 i nybyggda och välanpassade lokaler. Förskolan ligger på Karlsgatan
58b i område Väster. På förskolan finns plats för 80 barn på fyra
avdelningar. Här erbjuds du möjlighet att vara med och forma och bygga
upp verksamheten från start.
Vi är en förskola med Ut och Njut-profil
vilket bygger på att vi är ute mycket. Genom vår Ut och Njut-profil
erbjuder vi barnen ett situationsanpassat och upplevelsebaserat lärande
där barnen får möjligheter att utforska sin omvärld med allt vad det
innebär. Till vår hjälp i utforskandet har vi våra eldrivna lådcyklar som vi cyklar
ut med på äventyr i närmiljön. Vi tror på ett ökat lärande då barnen får
uppleva många olika pedagogiska miljöer under sina dagar i förskolan.
Platser som vi ofta besöker är skogen, parken eller andra platser i vår
närmiljö. Vi tror på att ta undervisningen utomhus och ser också att du
har detta synsätt och arbetssätt.

Arbetsuppgifter
Som barnskötare arbetar du aktivt och lojalt med förskolans dagliga
göromål och pedagogiska arbete med utgångspunkt från vår värdeplattform,
våra mål och planer. Vi får världens viktigaste värden att växa! 

 
Se till att förskolan drivs i enlighet med Dibbers värdeplattform och kvalitetsstandard
Skapa
goda relationer till barn där vuxna och barn är likvärdiga; där den
vuxne lyssnar och låter barnen delta så att de utvecklar färdigheter,
självförtroende och livsglädje.? 
Ha ett positivt förhållningssätt gentemot både barn och medarbetare.
Medansvar för förskolans omsorg och utbildning, i enlighet med styrdokumenten. 
Medansvar för utvecklandet av ett gott samarbete med vårdnadshavare/föräldrar. 
 Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds. 

Kvalifikationer
Utbildad barnskötare eller liknande, alternativt annan för tjänsten förvärvad erfarenhet.
God kommunikationsförmåga.
Du är en aktiv vuxen tillsammans med barnen och kan vidta säkerhetsåtgärder
Mycket goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntlig.
Övrigt meriterande:
erfarenhet av arbete som barnskötare
ICDP-utbildning (vägledande samspel)
erfarenhet av verksamhetssystemen unikum och tempus

Personliga egenskaper
Personliga egenskaper

Du är en relationsorienterad person som ser
varje enskilt barn. Du lyssnar och är lyhörd för det barnen vill
förmedla. Du har ambitioner och passion för det du gör. Du kan också
skapa engagemang och deltar i barnens lek och utveckling. Du är en
medforskare med barnen och kommer tillsammans med arbetslaget att
planera och reflektera för att innehållet på förskolan blir utmanande,
stimulerande och lustfyllt utifrån de satta målen
Du är
lösningsorienterad, flexibel och samarbetsvillig. För att vara
framgångsrik i rollen måste du kunna kommunicera med människor med olika
bakgrunder och i olika livssituationer. Du kan arbeta självständigt och
ta ansvar.? Vi söker en barnskötare som är en god, varm och omtänksam
vuxen. Lekfull, ambitiös, tillåtande och tydlig är ledord för vår
personal. Du kan identifiera dig med Dibbers värdegrund.


Vi erbjuder
Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kollegor i en
professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept med
tillgång till  utbildningsmaterial. Vi har kollektivavtal genom Almega
(Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos
oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och
individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga
sätt.»

Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter;
Fria pedagogiska måltider
Arbetskläder
Friskvårdsbidrag
Personalstöd via Falck Health Care
Arbetsverktyg i digitala system såsom Unikum och teams
Intervjuer hålls löpande
Dibber
har över 80 skolor och förskolor i hela Sverige. Att vara en del av
detta större företag har många fördelar, vi har en gemensam
ekonomiavdelning, en HR avdelning och flera funktioner som varje dag
finns till för att hjälpa våra skolor. Det gör att varje skola får mer
tid och resurser till det som är allra viktigast, våra barn och
ungdomar.
 

Kontaktinformation
Karin Palmér, Rektor

Arbetsplats
Karlsgatan 58

703 47 Örebro

Ansök nu

Förskollärare

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Jun 3
Dibber Sverige är en del av Læringsverkstedet som är Norges största förskoleaktör. Dibber har över 80 förskolor och skolor i hela Sverige. Varje dag arbetar vi mot samma vision: "Vi får världens viktigaste värden att växa." Vårt mål är att barnen ska växa genom att tillägna sig kunskap och förmågor samt utveckla en känsla av trygghet och empati.

Våra förskolor och skolor behöver dig som älskar att jobba med barn och elever. På Dibber vill vi vara varma människor med den bästa kompetensen.



Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.
Som Förskollärare har du det administrativa och pedagogiska ansvaret för din avdelning. Du är medansvarig för kvalitet, utveckling och verksamhet på ett sätt som gör att barnen känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får chansen att göra ett bra jobb.
Dibber Örebro har förskolor med Ut och Njut-profil, det bygger på att vi är ute mycket. Vi tror på ett ökat lärande då barnen får uppleva många olika pedagogiska miljöer under sina dagar i förskolan. Platser som vi ofta besöker är skogen, parken eller andra platser i vår närmiljö. Vi tror på att ta undervisningen utomhus och ser också att du har detta synsätt och arbetssätt. Genom vår ut och njut-profil tror vi på ett situationsanpassat och upplevelsebaserat lärande där barnen får möjligheter att utforska sin omvärld med allt vad det innebär.
På förskolan har vi en mobil avdelning, vilket innebär att vi har en förskolebuss. Bussen som de två äldsta barngrupperna använder tar dagligen med barnen ut till olika platser för att få ett upplevelsebaserat lärande. Vi har även Hoja-cyklar där varje pedagog kan cykla med 5 barn/cykel för att kunna ta sig iväg lite längre än vad benen orkar gå.
För oss är barnens personliga integritet viktig, därför arbetar vi aktivt med Förskolebrevet.
Vi ser att du som söker tjänsten hos oss är positiv, tydlig, varm och trygg, professionell och har ett driv att utveckla. Vi ser fram emot att träffa just dig!

Arbetsuppgifter
.Hjälpa till att bygga upp en stark kultur på förskolan med vår värdeplattform som grund. Våra värderingar ska prägla vardagen på förskolan och synas i såväl ord som handling. 
.Pedagogisk och administrativ ledning och drift av din avdelning samt aktivt deltagande i förskolans ledningsgrupp.
.Skapa en god och trygg vardag för alla barn och utveckla ett bra samarbete med vårdnadshavare och andra intressenter.
.Delta aktivt i såväl lek som vardagsaktiviteter. Tillvarata barnens behov genom omsorg och lek.
.Vara med och utveckla det pedagogiska upplägget på förskolan.
.Aktivt delta i förskolans systematiska kvalitetsarbete.
.Vara insatt i alla delar av arbetet på avdelningen; bidra till planeringen av den dagliga verksamheten samt utarbeta och genomföra årsplanen tillsammans med medarbetare och ledning.

Kvalifikationer
.Legitimerad förskollärare 
.Intresse och vilja att sätta sig in i och bedriva verksamheten utifrån Dibbers koncept  
.Kunskap och intresse för arbete med barn samt naturliga ledaregenskaper 
.Erfarenhet från förskola, i synnerhet av pedagogisk ledning 
.Du ska vara en aktiv vuxen som ser varje barn, som hör och bryr sig om vad barnen vill förmedla 
.Goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill bidra och ge av dig själv, som har förmåga att lyssna på andra, dela erfarenheter och stärka våra gemensamma ambitioner. Att ständigt sträva efter att bli bättre, både som yrkesmänniska och individ, är en förutsättning för alla som jobbar på Dibber. Du delar kunskap om barns lärande och utveckling och bidrar till kompetenshöjning på förskolan. 

Du kan skapa överblick samt organisera och anpassa arbetet efter barnens behov. Som förskollärare är du tillåtande och tydlig och bidrar till ett gott samarbete mellan avdelningarna.  Du ska ha god kommunikationsförmåga, vara lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbete. Du tycker om att umgås med barn och är en lagspelare som lyckas tillsammans med andra. Du identifierar dig med Dibbers värderingar och behandlar andra med respekt och likvärdighet. 

Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kolleger i en bred professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept. Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.» 

Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter 

.Fria pedagogiska måltider 
.Friskvårdsbidrag 
.Personalstöd via Falck Health Care 
.Profilkläder
 

Intervjuer sker löpande digitalt och tillträde efter överenskommelse men önskvärt med start augusti 2021.

Kontaktinformation
Matilda Fyrpihl, Rektor, matilda.fyrpihl@dibber.se

Arbetsplats
Hindergårdsgatan 22

703 81 Örebro

Ansök nu

Förskollärare

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Jun 3
Dibber Sverige är en del av Læringsverkstedet som är Norges största förskoleaktör. Dibber har över 80 förskolor och skolor i hela Sverige. Varje dag arbetar vi mot samma vision: "Vi får världens viktigaste värden att växa." Vårt mål är att barnen ska växa genom att tillägna sig kunskap och förmågor samt utveckla en känsla av trygghet och empati.

Våra förskolor och skolor behöver dig som älskar att jobba med barn och elever. På Dibber vill vi vara varma människor med den bästa kompetensen.



Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.
Som Förskollärare har du det administrativa och pedagogiska ansvaret för din avdelning. Du är medansvarig för kvalitet, utveckling och verksamhet på ett sätt som gör att barnen känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får chansen att göra ett bra jobb.
Dibber Örebro har förskolor med Ut och Njut-profil, det bygger på att vi är ute mycket. Vi tror på ett ökat lärande då barnen får uppleva många olika pedagogiska miljöer under sina dagar i förskolan. Platser som vi ofta besöker är skogen, parken eller andra platser i vår närmiljö. Vi tror på att ta undervisningen utomhus och ser också att du har detta synsätt och arbetssätt. Genom vår ut och njut-profil tror vi på ett situationsanpassat och upplevelsebaserat lärande där barnen får möjligheter att utforska sin omvärld med allt vad det innebär.
På förskolan har vi en mobil avdelning, vilket innebär att vi har en förskolebuss. Bussen som de två äldsta barngrupperna använder tar dagligen med barnen ut till olika platser för att få ett upplevelsebaserat lärande. Vi har även Hoja-cyklar där varje pedagog kan cykla med 5 barn/cykel för att kunna ta sig iväg lite längre än vad benen orkar gå.
För oss är barnens personliga integritet viktig, därför arbetar vi aktivt med Förskolebrevet.
Vi ser att du som söker tjänsten hos oss är positiv, tydlig, varm och trygg, professionell och har ett driv att utveckla. Vi ser fram emot att träffa just dig!

Arbetsuppgifter
.Hjälpa till att bygga upp en stark kultur på förskolan med vår värdeplattform som grund. Våra värderingar ska prägla vardagen på förskolan och synas i såväl ord som handling. 
.Pedagogisk och administrativ ledning och drift av din avdelning samt aktivt deltagande i förskolans ledningsgrupp.
.Skapa en god och trygg vardag för alla barn och utveckla ett bra samarbete med vårdnadshavare och andra intressenter.
.Delta aktivt i såväl lek som vardagsaktiviteter. Tillvarata barnens behov genom omsorg och lek.
.Vara med och utveckla det pedagogiska upplägget på förskolan.
.Aktivt delta i förskolans systematiska kvalitetsarbete.
.Vara insatt i alla delar av arbetet på avdelningen; bidra till planeringen av den dagliga verksamheten samt utarbeta och genomföra årsplanen tillsammans med medarbetare och ledning.

Kvalifikationer
.Legitimerad förskollärare 
.Intresse och vilja att sätta sig in i och bedriva verksamheten utifrån Dibbers koncept  
.Kunskap och intresse för arbete med barn samt naturliga ledaregenskaper 
.Erfarenhet från förskola, i synnerhet av pedagogisk ledning 
.Du ska vara en aktiv vuxen som ser varje barn, som hör och bryr sig om vad barnen vill förmedla 
.Goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill bidra och ge av dig själv, som har förmåga att lyssna på andra, dela erfarenheter och stärka våra gemensamma ambitioner. Att ständigt sträva efter att bli bättre, både som yrkesmänniska och individ, är en förutsättning för alla som jobbar på Dibber. Du delar kunskap om barns lärande och utveckling och bidrar till kompetenshöjning på förskolan. 

Du kan skapa överblick samt organisera och anpassa arbetet efter barnens behov. Som förskollärare är du tillåtande och tydlig och bidrar till ett gott samarbete mellan avdelningarna.  Du ska ha god kommunikationsförmåga, vara lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbete. Du tycker om att umgås med barn och är en lagspelare som lyckas tillsammans med andra. Du identifierar dig med Dibbers värderingar och behandlar andra med respekt och likvärdighet. 

Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kolleger i en bred professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept. Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.» 

Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter 

.Fria pedagogiska måltider 
.Friskvårdsbidrag 
.Personalstöd via Falck Health Care 
.Profilkläder
 

Intervjuer sker löpande digitalt och tillträde efter överenskommelse men önskvärt med start augusti 2021.

Kontaktinformation
Matilda Fyrpihl, Rektor, matilda.fyrpihl@dibber.se

Arbetsplats
Hindergårdsgatan 22

703 81 Örebro

Ansök nu

Förskollärare

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Maj 4
Dibber Sverige är en del av Læringsverkstedet som är Norges största förskoleaktör. Dibber har över 80 förskolor och skolor i hela Sverige. Varje dag arbetar vi mot samma vision: "Vi får världens viktigaste värden att växa." Vårt mål är att barnen ska växa genom att tillägna sig kunskap och förmågor samt utveckla en känsla av trygghet och empati.

Våra förskolor och skolor behöver dig som älskar att jobba med barn och elever. På Dibber vill vi vara varma människor med den bästa kompetensen.



Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.
Som Förskollärare har du det administrativa och pedagogiska ansvaret för din avdelning. Du är medansvarig för kvalitet, utveckling och verksamhet på ett sätt som gör att barnen känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får chansen att göra ett bra jobb.
Dibber Örebro har förskolor med Ut och Njut-profil, det bygger på att vi är ute mycket. Vi tror på ett ökat lärande då barnen får uppleva många olika pedagogiska miljöer under sina dagar i förskolan. Platser som vi ofta besöker är skogen, parken eller andra platser i vår närmiljö. Vi tror på att ta undervisningen utomhus och ser också att du har detta synsätt och arbetssätt. Genom vår ut och njut-profil tror vi på ett situationsanpassat och upplevelsebaserat lärande där barnen får möjligheter att utforska sin omvärld med allt vad det innebär.
På förskolan har vi en mobil avdelning, vilket innebär att vi har en förskolebuss. Bussen som de två äldsta barngrupperna använder tar dagligen med barnen ut till olika platser för att få ett upplevelsebaserat lärande. Vi har även Hoja-cyklar där varje pedagog kan cykla med 5 barn/cykel för att kunna ta sig iväg lite längre än vad benen orkar gå.
För oss är barnens personliga integritet viktig, därför arbetar vi aktivt med Förskolebrevet.
Vi ser att du som söker tjänsten hos oss är positiv, tydlig, varm och trygg, professionell och har ett driv att utveckla. Vi ser fram emot att träffa just dig!

Arbetsuppgifter
.Hjälpa till att bygga upp en stark kultur på förskolan med vår värdeplattform som grund. Våra värderingar ska prägla vardagen på förskolan och synas i såväl ord som handling. 
.Pedagogisk och administrativ ledning och drift av din avdelning samt aktivt deltagande i förskolans ledningsgrupp.
.Skapa en god och trygg vardag för alla barn och utveckla ett bra samarbete med vårdnadshavare och andra intressenter.
.Delta aktivt i såväl lek som vardagsaktiviteter. Tillvarata barnens behov genom omsorg och lek.
.Vara med och utveckla det pedagogiska upplägget på förskolan.
.Aktivt delta i förskolans systematiska kvalitetsarbete.
.Vara insatt i alla delar av arbetet på avdelningen; bidra till planeringen av den dagliga verksamheten samt utarbeta och genomföra årsplanen tillsammans med medarbetare och ledning.

Kvalifikationer
.Legitimerad förskollärare 
.Intresse och vilja att sätta sig in i och bedriva verksamheten utifrån Dibbers koncept  
.Kunskap och intresse för arbete med barn samt naturliga ledaregenskaper 
.Erfarenhet från förskola, i synnerhet av pedagogisk ledning 
.Du ska vara en aktiv vuxen som ser varje barn, som hör och bryr sig om vad barnen vill förmedla 
.Goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill bidra och ge av dig själv, som har förmåga att lyssna på andra, dela erfarenheter och stärka våra gemensamma ambitioner. Att ständigt sträva efter att bli bättre, både som yrkesmänniska och individ, är en förutsättning för alla som jobbar på Dibber. Du delar kunskap om barns lärande och utveckling och bidrar till kompetenshöjning på förskolan. 

Du kan skapa överblick samt organisera och anpassa arbetet efter barnens behov. Som förskollärare är du tillåtande och tydlig och bidrar till ett gott samarbete mellan avdelningarna.  Du ska ha god kommunikationsförmåga, vara lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbete. Du tycker om att umgås med barn och är en lagspelare som lyckas tillsammans med andra. Du identifierar dig med Dibbers värderingar och behandlar andra med respekt och likvärdighet. 

Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kolleger i en bred professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept. Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.» 

Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter 

.Fria pedagogiska måltider 
.Friskvårdsbidrag 
.Personalstöd via Falck Health Care 
.Profilkläder
 

Intervjuer sker löpande digitalt och tillträde efter överenskommelse men önskvärt med start augusti 2021.

Kontaktinformation
Matilda Fyrpihl, Rektor, matilda.fyrpihl@dibber.se

Arbetsplats
Hindergårdsgatan 22

703 81 Örebro

Ansök nu

Förskollärare

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Maj 4
Dibber Sverige är en del av Læringsverkstedet som är Norges största förskoleaktör. Dibber har över 80 förskolor och skolor i hela Sverige. Varje dag arbetar vi mot samma vision: "Vi får världens viktigaste värden att växa." Vårt mål är att barnen ska växa genom att tillägna sig kunskap och förmågor samt utveckla en känsla av trygghet och empati.

Våra förskolor och skolor behöver dig som älskar att jobba med barn och elever. På Dibber vill vi vara varma människor med den bästa kompetensen.



Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.
Som Förskollärare har du det administrativa och pedagogiska ansvaret för din avdelning. Du är medansvarig för kvalitet, utveckling och verksamhet på ett sätt som gör att barnen känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får chansen att göra ett bra jobb.
Dibber Örebro har förskolor med Ut och Njut-profil, det bygger på att vi är ute mycket. Vi tror på ett ökat lärande då barnen får uppleva många olika pedagogiska miljöer under sina dagar i förskolan. Platser som vi ofta besöker är skogen, parken eller andra platser i vår närmiljö. Vi tror på att ta undervisningen utomhus och ser också att du har detta synsätt och arbetssätt. Genom vår ut och njut-profil tror vi på ett situationsanpassat och upplevelsebaserat lärande där barnen får möjligheter att utforska sin omvärld med allt vad det innebär.
På förskolan har vi en mobil avdelning, vilket innebär att vi har en förskolebuss. Bussen som de två äldsta barngrupperna använder tar dagligen med barnen ut till olika platser för att få ett upplevelsebaserat lärande. Vi har även Hoja-cyklar där varje pedagog kan cykla med 5 barn/cykel för att kunna ta sig iväg lite längre än vad benen orkar gå.
För oss är barnens personliga integritet viktig, därför arbetar vi aktivt med Förskolebrevet.
Vi ser att du som söker tjänsten hos oss är positiv, tydlig, varm och trygg, professionell och har ett driv att utveckla. Vi ser fram emot att träffa just dig!

Arbetsuppgifter
.Hjälpa till att bygga upp en stark kultur på förskolan med vår värdeplattform som grund. Våra värderingar ska prägla vardagen på förskolan och synas i såväl ord som handling. 
.Pedagogisk och administrativ ledning och drift av din avdelning samt aktivt deltagande i förskolans ledningsgrupp.
.Skapa en god och trygg vardag för alla barn och utveckla ett bra samarbete med vårdnadshavare och andra intressenter.
.Delta aktivt i såväl lek som vardagsaktiviteter. Tillvarata barnens behov genom omsorg och lek.
.Vara med och utveckla det pedagogiska upplägget på förskolan.
.Aktivt delta i förskolans systematiska kvalitetsarbete.
.Vara insatt i alla delar av arbetet på avdelningen; bidra till planeringen av den dagliga verksamheten samt utarbeta och genomföra årsplanen tillsammans med medarbetare och ledning.

Kvalifikationer
.Legitimerad förskollärare 
.Intresse och vilja att sätta sig in i och bedriva verksamheten utifrån Dibbers koncept  
.Kunskap och intresse för arbete med barn samt naturliga ledaregenskaper 
.Erfarenhet från förskola, i synnerhet av pedagogisk ledning 
.Du ska vara en aktiv vuxen som ser varje barn, som hör och bryr sig om vad barnen vill förmedla 
.Goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill bidra och ge av dig själv, som har förmåga att lyssna på andra, dela erfarenheter och stärka våra gemensamma ambitioner. Att ständigt sträva efter att bli bättre, både som yrkesmänniska och individ, är en förutsättning för alla som jobbar på Dibber. Du delar kunskap om barns lärande och utveckling och bidrar till kompetenshöjning på förskolan. 

Du kan skapa överblick samt organisera och anpassa arbetet efter barnens behov. Som förskollärare är du tillåtande och tydlig och bidrar till ett gott samarbete mellan avdelningarna.  Du ska ha god kommunikationsförmåga, vara lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbete. Du tycker om att umgås med barn och är en lagspelare som lyckas tillsammans med andra. Du identifierar dig med Dibbers värderingar och behandlar andra med respekt och likvärdighet. 

Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kolleger i en bred professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept. Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.» 

Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter 

.Fria pedagogiska måltider 
.Friskvårdsbidrag 
.Personalstöd via Falck Health Care 
.Profilkläder
 

Intervjuer sker löpande digitalt och tillträde efter överenskommelse men önskvärt med start augusti 2021.

Kontaktinformation
Matilda Fyrpihl, Rektor, matilda.fyrpihl@dibber.se

Arbetsplats
Ulrikelundsvägen 2

702 37 Örebro

Ansök nu

barnskötare

Barnskötare
Läs mer Mar 23
Dibber Sverige är en del av Læringsverkstedet som är Norges största förskoleaktör. Dibber har över 80 förskolor och skolor i hela Sverige. Varje dag arbetar vi mot samma vision: "Vi får världens viktigaste värden att växa." Vårt mål är att barnen ska växa genom att tillägna sig kunskap och förmågor samt uveckla en känsla av trygghet och empati.

Våra förskolor och skolor behöver dig som älskar att jobba med barn och elever. På Dibber vill vi vara varma människor med den bästa kompetensen.



Dibber söker Barnskötare till vår nya förskola Västra mark i Örebro. 

Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Vill du bidra till att få alla barn att känna sig värdefulla? Trivs du med ett engagerat team och lekfulla arbetsdagar? Då är det dig vi söker! Här erbjuds du möjlighet att vara med och bygga upp verksamheten från start. 

Västra mark förskola i Örebro öppnade i januari 2021 i nybyggda och välanpassade lokaler. Förskolan ligger på Karlsgatan 58 i område Väster. På förskolan finns plats för 80 barn på fyra avdelningar. Här erbjuds du möjlighet att vara med och forma och bygga upp verksamheten från start.
Vi är en förskola med Ut och Njut-profil vilket bygger på att vi är ute mycket. Genom vår Ut och Njut-profil erbjuder vi barnen ett situationsanpassat och upplevelsebaserat lärande där barnen får möjligheter att utforska sin omvärld med allt vad det innebär. Till vår hjälp i utforskandet har vi Hojjacyklar som vi cyklar ut med på äventyr i närmiljön. Vi tror på ett ökat lärande då barnen får uppleva många olika pedagogiska miljöer under sina dagar i förskolan. Platser som vi ofta besöker är skogen, parken eller andra platser i vår närmiljö. Vi tror på att ta undervisningen utomhus och ser också att du har detta synsätt och arbetssätt.

Arbetsuppgifter
Som barnskötare arbetar du aktivt och lojalt med förskolans dagliga göromål och pedagogiska arbete med utgångspunkt från vår värdeplattform, våra mål och planer. Vi får världens viktigaste värden att växa! 

 
Se till att förskolan drivs i enlighet med Dibber värdeplattform och kvalitetsstandard
Skapa goda relationer till barn där vuxna och barn är likvärdiga; där den vuxne lyssnar och låter barnen delta så att de utvecklar färdigheter, självförtroende och livsglädje.? 
Ha ett positivt förhållningssätt gentemot både barn och medarbetare.
Medansvar för förskolans omsorg och utbildning, i enlighet med styrdokumenten. 
Medansvar för utvecklandet av ett gott samarbete med vårdnadshavare/föräldrar. 
 Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds. 

Kvalifikationer
Utbildad barnskötare eller liknande, alternativt annan för tjänsten förvärvad erfarenhet.
God kommunikationsförmåga.
Du är en aktiv vuxen tillsammans med barnen och kan vidta säkerhetsåtgärder
Mycket goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntlig.
Övrigt meriterande:
erfarenhet av arbete som barnskötare
ICDP-utbildning (vägledande samspel)
erfarenhet av verksamhetssystemen unikum och tempus

Personliga egenskaper
Personliga egenskaper

Du är en relationsorienterad person som ser varje enskilt barn. Du lyssnar och är lyhörd för det barnen vill förmedla. Du har ambitioner och passion för det du gör. Du kan också skapa engagemang och deltar i barnens lek och utveckling. Du är en medforskare med barnen och kommer tillsammans med arbetslaget att planera och reflektera för att innehållet på förskolan blir utmanande, stimulerande och lustfyllt utifrån de satta målen
Du är lösningsorienterad, flexibel och samarbetsvillig. För att vara framgångsrik i rollen måste du kunna kommunicera med människor med olika bakgrunder och i olika livssituationer. Du kan arbeta självständigt och ta ansvar.? Vi söker en barnskötare som är en god, varm och omtänksam vuxen. Lekfull, ambitiös, tillåtande och tydlig är ledord för vår personal. Du kan identifiera dig med Dibbers värdegrund.

Vi erbjuder
Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kollegor i en professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept med tillgång till  utbildningsmaterial. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.»

Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter;
Fria pedagogiska måltider
Arbetskläder
Friskvårdsbidrag
Personalstöd via Falck Health Care
Arbetsverktyg i digitala system såsom Unikum och teams
Intervjuer hålls löpande
Dibber har över 80 skolor och förskolor i hela Sverige. Att vara en del av detta större företag har många fördelar, vi har en gemensam ekonomiavdelning, en HR avdelning och flera funktioner som varje dag finns till för att hjälpa våra skolor. Det gör att varje skola får mer tid och resurser till det som är allra viktigast, våra barn och ungdomar.

 

Kontaktinformation
Karin Palmér, Rektor

Arbetsplats
Karlsgatan 58

703 47 Örebro

Ansök nu

Legitimerad Förskollärare till Dibber Örebro Förskolan Västra Mark

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Mar 9
Dibber Sverige är en del av Læringsverkstedet som är Norges största förskoleaktör. Dibber har över 80 förskolor och skolor i hela Sverige. Varje dag arbetar vi mot samma vision: "Vi får världens viktigaste värden att växa." Vårt mål är att barnen ska växa genom att tillägna sig kunskap och förmågor samt uveckla en känsla av trygghet och empati.

Våra förskolor och skolor behöver dig som älskar att jobba med barn och elever. På Dibber vill vi vara varma människor med den bästa kompetensen.



Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.
 
Västra Mark förskola i Örebro öppnade i januari 2021 i nybyggda och välanpassade lokaler. Förskolan ligger på Karlsgatan 58 i område Väster. På förskolan finns plats för 80 barn på fyra avdelningar. Här erbjuds du möjlighet att vara med och utforma och bygga upp verksamheten från start. Vi är en förskola med Ut och Njut-profil vilket bygger på att vi är ute mycket. Genom vår Ut och Njut-profil erbjuder vi barnen ett situationsanpassat och upplevelsebaserat lärande där barnen får möjligheter att utforska sin omvärld med allt vad det innebär. Till vår hjälp i utforskandet har vi Hojjacyklar som vi cyklar ut med på äventyr i närmiljön. Vi tror på ett ökat lärande då barnen får uppleva många olika pedagogiska miljöer under sina dagar i förskolan. Platser som vi ofta besöker är skogen, parken eller andra platser i vår närmiljö. Vi tror på att ta undervisningen utomhus och ser också att du har detta synsätt och arbetssätt

Arbetsuppgifter
Som Förskollärare har du det administrativa och pedagogiska ansvaret för din avdelning. Du är medansvarig för kvalitet, utveckling och verksamhet på ett sätt som gör att barnen känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får möjlighet att göra ett bra jobb.

Bidra till att bygga upp en stark kultur på förskolan med vår värdeplattform som grund. Våra värderingar ska prägla vardagen på förskolan och synas i såväl ord som handling.
Pedagogisk och administrativ ledning och drift av din avdelning samt aktivt deltagande i förskolans ledningsgrupp 
Skapa en god och trygg vardag för alla barn och utveckla ett bra samarbete med vårdnadshavare och andra intressenter
Delta aktivt i såväl lek som vardagsaktiviteter. Tillvarata barnens behov genom omsorg och lek
Ansvara för och utveckla utbildning och undervisning på förskolan
Aktivt delta i förskolans systematiska kvalitetsarbete
Vara insatt i alla delar av arbetet på avdelningen; bidra till planeringen av den dagliga verksamheten samt utarbeta och genomföra årsplanen tillsammans med kollegor och ledning 

Kvalifikationer
Legitimerad förskollärare
Intresse och vilja att sätta sig in i och bedriva verksamheten utifrån Dibbers koncept
Kunskap och intresse för arbete med barn samt naturliga ledaregenskaper
Erfarenhet från förskola, i synnerhet av pedagogisk ledning
Du ska vara en aktiv vuxen som ser varje barn, som hör och bryr sig om vad barnen vill förmedla
Mycket goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga

Övrigt meriterande
Erfarenhet av arbete som förskollärare
ICDP-utbildning (vägledande samspel)
Erfarenhet av verksamhetssystemen Unikum och Tempus

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill bidra och ge av dig själv, som har förmåga att lyssna på andra, dela erfarenheter och stärka våra gemensamma ambitioner. Att ständigt sträva efter att bli bättre, både som yrkesmänniska och individ, är en förutsättning för alla som jobbar på Dibber. Du delar kunskap om barns lärande och utveckling och bidrar till kompetenshöjning på förskolan.
Du kan skapa överblick samt organisera och anpassa arbetet efter barnens behov och intressen. Du är en medforskare med barnen och kommer tillsammans med arbetslaget och enskilt att planera och reflektera för att innehållet på förskolan blir utmanande, stimulerande och lustfyllt utifrån de satta målen. Som förskollärare är du tillåtande och tydlig och bidrar till ett gott samarbete mellan avdelningarna. För oss är den pedagogiska dokumentationen viktig för att synliggöra och vidareutveckla barns lärprocesser.  Du ska ha god kommunikationsförmåga, vara lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbete. Du tycker om att umgås med barn och är en lagspelare som lyckas tillsammans med andra. Du identifierar dig med Dibbers värderingar och behandlar andra med respekt och likvärdighet.

Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kolleger i en bred professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept. Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds. Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: "Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt."
Alla anställda har inplanerad och schemalagd reflektionstid/planeringstid varje vecka, både enskild och gemensam i arbetslaget.

Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet).

Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter
Fria pedagogiska måltider
Arbetskläder
Friskvårdsbidrag
Personalstöd via Falck Health Care

Kontaktinformation
Karin Palmér, Rektor, karin.palmer@dibber.se

Arbetsplats
Karlsgatan 58

703 47 Örebro

Ansök nu

Förskollärare

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Jan 5
Dibber Sverige är en del av Læringsverkstedet som är Norges största förskoleaktör. Dibber har över 80 förskolor och skolor i hela Sverige. Varje dag arbetar vi mot samma vision: "Vi får världens viktigaste värden att växa." Vårt mål är att barnen ska växa genom att tillägna sig kunskap och förmågor samt uveckla en känsla av trygghet och empati.

Våra förskolor och skolor behöver dig som älskar att jobba med barn och elever. På Dibber vill vi vara varma människor med den bästa kompetensen.



Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.
Som Förskollärare har du det administrativa och pedagogiska ansvaret för din avdelning. Du är medansvarig för kvalitet, utveckling och verksamhet på ett sätt som gör att barnen känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får chansen att göra ett bra jobb.
Dibber Örebro har förskolor med Ut och Njut-profil, det bygger på att vi är ute mycket. Vi tror på ett ökat lärande då barnen får uppleva många olika pedagogiska miljöer under sina dagar i förskolan. Platser som vi ofta besöker är skogen, parken eller andra platser i vår närmiljö. Vi tror på att ta undervisningen utomhus och ser också att du har detta synsätt och arbetssätt. Genom vår ut och njut-profil tror vi på ett situationsanpassat och upplevelsebaserat lärande där barnen får möjligheter att utforska sin omvärld med allt vad det innebär.
På förskolan har vi en mobil avdelning, vilket innebär att vi har en förskolebuss. Bussen tar dagligen med barn ut till olika platser för att få ett upplevelsebaserat lärande. Vi har även Hoja-cyklar där varje pedagog kan cykla med 5 barn/cykel för att kunna ta sig iväg lite längre än vad benen orkar gå.
För oss är barnens personliga integritet viktig, därför arbetar vi aktivt med Förskolebrevet.
Vi ser att du som söker tjänsten hos oss är positiv, tydlig, varm och trygg, professionell och har ett driv att utveckla. Vi ser fram emot att träffa just dig!

Arbetsuppgifter
.Hjälpa till att bygga upp en stark kultur på förskolan med vår värdeplattform som grund. Våra värderingar ska prägla vardagen på förskolan och synas i såväl ord som handling. 
.Pedagogisk och administrativ ledning och drift av din avdelning samt aktivt deltagande i förskolans ledningsgrupp? 
.Skapa en god och trygg vardag för alla barn och utveckla ett bra samarbete med vårdnadshavare och andra intressenter 
.Delta aktivt i såväl lek som vardagsaktiviteter. Tillvarata barnens behov genom omsorg och lek 
.Vara med och utveckla det pedagogiska upplägget på förskolan  
.Aktivt delta i förskolans systematiska kvalitetsarbete 
.Vara insatt i alla delar av arbetet på avdelningen; bidra till planeringen av den dagliga verksamheten samt utarbeta och genomföra årsplanen tillsammans med medarbetare och ledning.

Kvalifikationer
.Legitimerad förskollärare.
.Intresse och vilja att sätta sig in i och bedriva verksamheten utifrån Dibbers koncept.
.Kunskap och intresse för arbete med barn samt naturliga ledaregenskaper.
.Erfarenhet från förskola, i synnerhet av pedagogisk ledning.
.Du ska vara en aktiv vuxen som ser varje barn, som hör och bryr sig om vad barnen vill förmedla.
.Goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill bidra och ge av dig själv, som har förmåga att lyssna på andra, dela erfarenheter och stärka våra gemensamma ambitioner. Att ständigt sträva efter att bli bättre, både som yrkesmänniska och individ, är en förutsättning för alla som jobbar på Dibber. Du delar kunskap om barns lärande och utveckling och bidrar till kompetenshöjning på förskolan. 

Du kan skapa överblick samt organisera och anpassa arbetet efter barnens behov. Som  avdelningsansvarig är du tillåtande och tydlig och bidrar till ett gott samarbete mellan avdelningarna.  Du ska ha god kommunikationsförmåga, vara lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbete. Du tycker om att umgås med barn och är en lagspelare som lyckas tillsammans med andra. Du identifierar dig med Dibbers värderingar och behandlar andra med respekt och likvärdighet. 

Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kolleger i en bred professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept. Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.» 

Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter 
*Fria pedagogiska måltider 
*Friskvårdsbidrag 
*Personalstöd via Falck Health Care

Bifoga din förskollärarlegitimation i ansökan tillsammans med cv och personligt brev.
Intervjuer hålls löpande. Önskad start, snarast, men efter överenskommelse.
Alla som arbetar hos oss visar ett belastningsregister från polisen.
Vi avböjer alla samtal från rekryteringsföretag och hanterar annonsen och rekrytering själv.

Kontaktinformation
Matilda Fyrpihl, Rektor

Arbetsplats
Hindergårdsgatan 22

703 81 Örebro

Ansök nu

Barnskötare

Barnskötare
Läs mer Dec 7
Dibber Sverige är en del av Læringsverkstedet som är Norges största förskoleaktör. Dibber har över 80 förskolor och skolor i hela Sverige. Varje dag arbetar vi mot samma vision: "Vi får världens viktigaste värden att växa." Vårt mål är att barnen ska växa genom att tillägna sig kunskap och förmågor samt uveckla en känsla av trygghet och empati.

Våra förskolor och skolor behöver dig som älskar att jobba med barn och elever. På Dibber vill vi vara varma människor med den bästa kompetensen.



Dibber söker Barnskötare till vår nya förskola Västra mark i Örebro. 

Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Vill du bidra till att få alla barn att känna sig värdefulla? Trivs du med ett engagerat team och lekfulla arbetsdagar? Då är det dig vi söker! Här erbjuds du möjlighet att vara med och bygga upp verksamheten från start. 

Västra mark förskola i Örebro öppnar 11/1 2021 i nybyggda och välanpassade lokaler. Förskolan ligger på Karlsgatan 58 i område Väster. På förskolan finns plats för 80 barn på fyra avdelningar. Här erbjuds du möjlighet att vara med och forma och bygga upp verksamheten från start.
Vi är en förskola med Ut och Njut-profil vilket bygger på att vi är ute mycket. Genom vår Ut och Njut-profil erbjuder vi barnen ett situationsanpassat och upplevelsebaserat lärande där barnen får möjligheter att utforska sin omvärld med allt vad det innebär. Till vår hjälp i utforskandet har vi Hojjacyklar som vi cyklar ut med på äventyr i närmiljön. Vi tror på ett ökat lärande då barnen får uppleva många olika pedagogiska miljöer under sina dagar i förskolan. Platser som vi ofta besöker är skogen, parken eller andra platser i vår närmiljö. Vi tror på att ta undervisningen utomhus och ser också att du har detta synsätt och arbetssätt.

Arbetsuppgifter
Som barnskötare arbetar du aktivt och lojalt med förskolans dagliga göromål och pedagogiska arbete med utgångspunkt från vår värdeplattform, våra mål och planer. Vi får världens viktigaste värden att växa! 

 
Se till att förskolan drivs i enlighet med Dibber värdeplattform och kvalitetsstandard
Skapa goda relationer till barn där vuxna och barn är likvärdiga; där den vuxne lyssnar och låter barnen delta så att de utvecklar färdigheter, självförtroende och livsglädje.? 
Ha ett positivt förhållningssätt gentemot både barn och medarbetare.
Medansvar för förskolans omsorg och utbildning, i enlighet med styrdokumenten. 
Medansvar för utvecklandet av ett gott samarbete med vårdnadshavare/föräldrar. 
 Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds. 
 

  

Kvalifikationer
Utbildad barnskötare eller liknande, alternativt annan för tjänsten förvärvad erfarenhet.
God kommunikationsförmåga.
Du är en aktiv vuxen tillsammans med barnen och kan vidta säkerhetsåtgärder
Mycket goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntlig.
Övrigt meriterande
erfarenhet av arbete som barnskötare
ICDP-utbildning (vägledande samspel)
erfarenhet av verksamhetssystemen unikum och tempus

Personliga egenskaper
Personliga egenskaper

Du är en relationsorienterad person som ser varje enskilt barn. Du lyssnar och är lyhörd för det barnen vill förmedla. Du har ambitioner och passion för det du gör. Du kan också skapa engagemang och deltar i barnens lek och utveckling. Du är en medforskare med barnen och kommer tillsammans med arbetslaget att planera och reflektera för att innehållet på förskolan blir utmanande, stimulerande och lustfyllt utifrån de satta målen
Du är lösningsorienterad, flexibel och samarbetsvillig. För att vara framgångsrik i rollen måste du kunna kommunicera med människor med olika bakgrunder och i olika livssituationer. Du kan arbeta självständigt och ta ansvar.? Vi söker en barnskötare som är en god, varm och omtänksam vuxen. Lekfull, ambitiös, tillåtande och tydlig är ledord för vår personal. Du kan identifiera dig med Dibbers värdegrund.

Vi erbjuder
Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kollegor i en professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept med tillgång till  utbildningsmaterial. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.»

Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter;
Fria pedagogiska måltider
Arbetskläder
Friskvårdsbidrag
Personalstöd via Falck Health Care
Arbetsverktyg i digitala system såsom Unikum och teams
Intervjuer hålls löpande

Dibber har över 70 skolor och förskolor i hela Sverige. Att vara en del av detta större företag har många fördelar, vi har en gemensam ekonomiavdelning, en HR avdelning och flera funktioner som varje dag finns till för att hjälpa våra skolor. Det gör att varje skola får mer tid och resurser till det som är allra viktigast, våra barn och ungdomar.

Hos oss finns det utrymme för att ha en egen profil, alla våra skolor bestämmer själv vilken pedagogiska inriktning de vill ha. Montessori, digitalisering, uteverksamhet, matematik m. fl.

Kontaktinformation
Karin Palmér, Rektor

Arbetsplats
Karlsgatan 58

703 47 Örebro

Ansök nu

Köksbiträde/lokalvårdare

Köksbiträde
Läs mer Dec 7
Dibber Sverige är en del av Læringsverkstedet som är Norges största förskoleaktör. Dibber har över 80 förskolor och skolor i hela Sverige. Varje dag arbetar vi mot samma vision: "Vi får världens viktigaste värden att växa." Vårt mål är att barnen ska växa genom att tillägna sig kunskap och förmågor samt uveckla en känsla av trygghet och empati.

Våra förskolor och skolor behöver dig som älskar att jobba med barn och elever. På Dibber vill vi vara varma människor med den bästa kompetensen.



Vill du bidra till att alla barn och pedagoger får den goda måltiden? Trivs du med ett engagerat team och att som köksbiträde servera den mat som lagas på en av våra andra förskolor och  trivs du med att städa våra nybyggda och fräscha lokaler. Då är det dig vi söker! 
 

Arbetsuppgifter
Mottagning av färdiglagad  mat i värmeskåp och  sallad 

Dukning och servering av frukost, lunch och mellanmål 

Diskning

Övriga förekommande arbetsuppgifter i kök 

Lokalrengöring enligt städschema 

Skapa goda relationer till barn där vuxna och barn är likvärdiga; där den vuxne lyssnar och låter barnen delta så att de utvecklar färdigheter, självförtroende och livsglädje? 

Ha en positiv attityd och hållning gentemot både barn och medarbetare 

Medansvar för utvecklandet av ett gott samarbete med vårdnadshavare/föräldrar 

Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds 

Kvalifikationer
Erfarenhet från arbete i kök och/eller lokalvård 
God kommunikationsförmåga 

Goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga 

Personliga egenskaper
Uppdraget kräver att du
är självgående och strukturerad med förmåga att organisera, ansvara för och
prioritera dina uppgifter på ett effektivt sätt. Du behöver också vara
säkerhetsmedveten i köksmiljön. Inom Dibber
vill vi vara varma människor med den bästa kompetensen. Du som söker den här
tjänsten gillar lagarbete, är kreativ och sprider god stämning och brinner för
den goda måltiden. 

Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kolleger i en professionell miljö! Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löftetill alla sina medarbetare: Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt. 
Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter; 

*Fria pedagogiska måltider 

*Friskvårdsbidrag 

*Personalstöd via Falck Health Care 

Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning 

Kontaktinformation
Karin Palmér, Rektor

Arbetsplats
Karlsgatan 58

703 47 Örebro

Ansök nu

Leg. Förskollärare till Dibber Örebro

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Okt 6
Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.
Som Förskollärare har du det administrativa och pedagogiska ansvaret för din avdelning. Du är medansvarig för kvalitet, utveckling och verksamhet på ett sätt som gör att barnen känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får chansen att göra ett bra jobb.
Dibber Örebro har förskolor med Ut och Njut-profil, det bygger på att vi är ute mycket. Vi tror på ett ökat lärande då barnen får uppleva många olika pedagogiska miljöer under sina dagar i förskolan. Platser som vi ofta besöker är skogen, parken eller andra platser i vår närmiljö. Vi tror på att ta undervisningen utomhus och ser också att du har detta synsätt och arbetssätt. Genom vår ut och njut-profil tror vi på ett situationsanpassat och upplevelsebaserat lärande där barnen får möjligheter att utforska sin omvärld med allt vad det innebär.
På förskolan har vi en mobil avdelning, vilket innebär att vi har en förskolebuss. Bussen tar dagligen med barn ut till olika platser för att få ett upplevelsebaserat lärande. Vi har även Hoja-cyklar där varje pedagog kan cykla med 5 barn/cykel för att kunna ta sig iväg lite längre än vad benen orkar gå.
För oss är barnens personliga integritet viktig, därför arbetar vi aktivt med Förskolebrevet.
Vi ser att du som söker tjänsten hos oss är positiv, tydlig, varm och trygg, professionell och har ett driv att utveckla. Vi ser fram emot att träffa just dig!

Arbetsuppgifter
· Hjälpa till att bygga upp en stark kultur på förskolan med vår värdeplattform som grund. Våra värderingar ska prägla vardagen på förskolan och synas i såväl ord som handling.
· Pedagogisk och administrativ ledning och drift av din avdelning samt aktivt deltagande i förskolans ledningsgrupp
· Skapa en god och trygg vardag för alla barn och utveckla ett bra samarbete med vårdnadshavare och andra intressenter
· Delta aktivt i såväl lek som vardagsaktiviteter. Tillvarata barnens behov genom omsorg och lek
· Vara med och utveckla det pedagogiska upplägget på förskolan
· Aktivt delta i förskolans systematiska kvalitetsarbete
· Vara insatt i alla delar av arbetet på avdelningen; bidra till planeringen av den dagliga verksamheten samt utarbeta och genomföra årsplanen tillsammans med medarbetare och ledning


Kvalifikationer
· Legitimerad förskollärare
· Intresse och vilja att sätta sig in i och bedriva verksamheten utifrån Dibbers koncept
· Kunskap och intresse för arbete med barn samt naturliga ledaregenskaper
· Erfarenhet från förskola, i synnerhet av pedagogisk ledning
· Du ska vara en aktiv vuxen som ser varje barn, som hör och bryr sig om vad barnen vill förmedla
· Goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga


Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill bidra och ge av dig själv, som har förmåga att lyssna på andra, dela erfarenheter och stärka våra gemensamma ambitioner. Att ständigt sträva efter att bli bättre, både som yrkesmänniska och individ, är en förutsättning för alla som jobbar på Dibber. Du delar kunskap om barns lärande och utveckling och bidrar till kompetenshöjning på förskolan.
Du kan skapa överblick samt organisera och anpassa arbetet efter barnens behov. Som förskollärare är du tillåtande och tydlig och bidrar till ett gott samarbete mellan avdelningarna. Du ska ha god kommunikationsförmåga, vara lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbete. Du tycker om att umgås med barn och är en lagspelare som lyckas tillsammans med andra. Du identifierar dig med Dibbers värderingar och behandlar andra med respekt och likvärdighet.


Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kollegor i en bred professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept. Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.»
Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter
*Fria pedagogiska måltider
*Friskvårdsbidrag
*Personalstöd via Falck Health Care


Bifoga din förskollärarlegitimation i ansökan tillsammans med cv och personligt brev.
Intervjuer hålls löpande.
Alla som arbetar hos oss visar ett belastningsregister från polisen.
Vi avböjer alla samtal från rekryteringsföretag och hanterar annonsen och rekrytering själv.

Ansök nu

Dibber söker Barnskötare till förskolan Västra Mark

Barnskötare
Läs mer Okt 9
Dibber har över 70 skolor och förskolor i hela Sverige. Att vara en del av detta större företag har många fördelar, vi har en gemnsam ekonomiavdelning, en HR avdelning och flera funktioner som varje dag finns till för att hjälpa våra skolor. Det gör att varje skola får mer tid och resurser till det som är allra viktigast, våra barn och ungdomar.

Hos oss finns det utrymme för att ha en egen profil, alla våra skolor bestämmer själv vilken pedagogiska inriktning de vill ha. Montessori, digitalisering, uteverksamhet, matematik m. fl.

Dibber söker Barnskötare till vår nya förskola Västra mark i Örebro. 

Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Vill du bidra till att få alla barn att känna sig värdefulla? Trivs du med ett engagerat team och lekfulla arbetsdagar? Då är det dig vi söker! Här erbjuds du möjlighet att vara med och bygga upp verksamheten från start. 

Västra mark förskola i Örebro öppnar 7/1 2021 i nybyggda och välanpassade lokaler. Förskolan ligger på Karlsgatan 58 i område Väster. På förskolan finns plats för 80 barn på fyra avdelningar. Här erbjuds du möjlighet att vara med och forma och bygga upp verksamheten från start.

Vi är en förskola med Ut och Njut-profil vilket bygger på att vi är ute mycket. Genom vår Ut och Njut-profil erbjuder vi barnen ett situationsanpassat och upplevelsebaserat lärande där barnen får möjligheter att utforska sin omvärld med allt vad det innebär. Till vår hjälp i utforskandet har vi Hojjacyklar som vi cyklar ut med på äventyr i närmiljön. Vi tror på ett ökat lärande då barnen får uppleva många olika pedagogiska miljöer under sina dagar i förskolan. Platser som vi ofta besöker är skogen, parken eller andra platser i vår närmiljö. Vi tror på att ta undervisningen utomhus och ser också att du har detta synsätt och arbetssätt

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter

Som barnskötare arbetar du aktivt och lojalt med förskolans dagliga göromål och pedagogiska arbete med utgångspunkt från vår värdeplattform, våra mål och planer. Vi får världens viktigaste värden att växa! 

 

.Se till att förskolan drivs i enlighet med Dibber värdeplattform och kvalitetsstandard
.Skapa goda relationer till barn där vuxna och barn är likvärdiga; där den vuxne lyssnar och låter barnen delta så att de utvecklar färdigheter, självförtroende och livsglädje.? 
.Ha ett positivt förhållningssätt gentemot både barn och medarbetare.
.Medansvar för förskolans omsorg och utbildning, i enlighet med styrdokumenten. 
.Medansvar för utvecklandet av ett gott samarbete med vårdnadshavare/föräldrar. 
. Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds. 
 

  

Kvalifikationer (rubrik)
Kvalifikationer

.Utbildad barnskötare eller liknande, alternativt annan för tjänsten förvärvad erfarenhet.
.God kommunikationsförmåga.
.Du är en aktiv vuxen tillsammans med barnen och kan vidta säkerhetsåtgärder
.Mycket goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntlig.
.Övrigt meriterande
.erfarenhet av arbete som barnskötare
.ICDP-utbildning (vägledande samspel)
.erfarenhet av verksamhetssystemen unikum och tempus

Personliga egenskaper

Du är en relationsorienterad person som ser varje enskilt barn. Du lyssnar och är lyhörd för det barnen vill förmedla. Du har ambitioner och passion för det du gör. Du kan också skapa engagemang och deltar i barnens lek och utveckling. Du är en medforskare med barnen och kommer tillsammans med arbetslaget att planera och reflektera för att innehållet på förskolan blir utmanande, stimulerande och lustfyllt utifrån de satta målen
Du är lösningsorienterad, flexibel och samarbetsvillig. För att vara framgångsrik i rollen måste du kunna kommunicera med människor med olika bakgrunder och i olika livssituationer. Du kan arbeta självständigt och ta ansvar.? Vi söker en barnskötare som är en god, varm och omtänksam vuxen. Lekfull, ambitiös, tillåtande och tydlig är ledord för vår personal. Du kan identifiera dig med Dibbers värdegrund.

Vi erbjuder

Engagerade och duktiga kollegor i en professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept med tillgång till  utbildningsmaterial. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.»

.Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter;
.Fria pedagogiska måltider
.Arbetskläder
.Friskvårdsbidrag
.Personalstöd via Falck Health Care
.Arbetsverktyg i digitala system såsom Unikum och teams
Intervjuer hålls löpande

Kontaktinformation
Karin Palmér, Rektor, karin.palmer@dibber.se

Arbetsplats
Karlsgatan 58

703 47 Örebro

Ansök nu

Legitimerad Förskollärare till Dibber Örebro  Förskolan Västra Mark

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Okt 8
Dibber har över 70 skolor och förskolor i hela Sverige. Att vara en del av detta större företag har många fördelar, vi har en gemnsam ekonomiavdelning, en HR avdelning och flera funktioner som varje dag finns till för att hjälpa våra skolor. Det gör att varje skola får mer tid och resurser till det som är allra viktigast, våra barn och ungdomar.

Hos oss finns det utrymme för att ha en egen profil, alla våra skolor bestämmer själv vilken pedagogiska inriktning de vill ha. Montessori, digitalisering, uteverksamhet, matematik m. fl.

Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.
 
Västra Mark förskola i Örebro öppnar 7/1 2021 i nybyggda och välanpassade lokaler. Förskolan ligger på Karlsgatan 58 i område Väster. På förskolan finns plats för 80 barn på fyra avdelningar. Här erbjuds du möjlighet att vara med och utforma och bygga upp verksamheten från start. Vi är en förskola med Ut och Njut-profil vilket bygger på att vi är ute mycket. Genom vår Ut och Njut-profil erbjuder vi barnen ett situationsanpassat och upplevelsebaserat lärande där barnen får möjligheter att utforska sin omvärld med allt vad det innebär. Till vår hjälp i utforskandet har vi Hojjacyklar som vi cyklar ut med på äventyr i närmiljön. Vi tror på ett ökat lärande då barnen får uppleva många olika pedagogiska miljöer under sina dagar i förskolan. Platser som vi ofta besöker är skogen, parken eller andra platser i vår närmiljö. Vi tror på att ta undervisningen utomhus och ser också att du har detta synsätt och arbetssätt.

Arbetsuppgifter
Som Förskollärare har du det administrativa och pedagogiska ansvaret för din avdelning. Du är medansvarig för kvalitet, utveckling och verksamhet på ett sätt som gör att barnen känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får möjlighet att göra ett bra jobb.

Bidra till att bygga upp en stark kultur på förskolan med vår värdeplattform som grund. Våra värderingar ska prägla vardagen på förskolan och synas i såväl ord som handling.
Pedagogisk och administrativ ledning och drift av din avdelning samt aktivt deltagande i förskolans ledningsgrupp 
Skapa en god och trygg vardag för alla barn och utveckla ett bra samarbete med vårdnadshavare och andra intressenter
Delta aktivt i såväl lek som vardagsaktiviteter. Tillvarata barnens behov genom omsorg och lek
Ansvara för och utveckla utbildning och undervisning på förskolan
Aktivt delta i förskolans systematiska kvalitetsarbete
Vara insatt i alla delar av arbetet på avdelningen; bidra till planeringen av den dagliga verksamheten samt utarbeta och genomföra årsplanen tillsammans med kollegor och ledning

 

Kvalifikationer

Legitimerad förskollärare
Intresse och vilja att sätta sig in i och bedriva verksamheten utifrån Dibbers koncept
Kunskap och intresse för arbete med barn samt naturliga ledaregenskaper
Erfarenhet från förskola, i synnerhet av pedagogisk ledning
Du ska vara en aktiv vuxen som ser varje barn, som hör och bryr sig om vad barnen vill förmedla
Mycket goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga

Övrigt meriterande
Erfarenhet av arbete som förskollärare
ICDP-utbildning (vägledande samspel)
Erfarenhet av verksamhetssystemen Unikum och Tempus

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill bidra och ge av dig själv, som har förmåga att lyssna på andra, dela erfarenheter och stärka våra gemensamma ambitioner. Att ständigt sträva efter att bli bättre, både som yrkesmänniska och individ, är en förutsättning för alla som jobbar på Dibber. Du delar kunskap om barns lärande och utveckling och bidrar till kompetenshöjning på förskolan.

Du kan skapa överblick samt organisera och anpassa arbetet efter barnens behov och intressen. Du är en medforskare med barnen och kommer tillsammans med arbetslaget och enskilt att planera och reflektera för att innehållet på förskolan blir utmanande, stimulerande och lustfyllt utifrån de satta målen. Som förskollärare är du tillåtande och tydlig och bidrar till ett gott samarbete mellan avdelningarna. För oss är den pedagogiska dokumentationen viktig för att synliggöra och vidareutveckla barns lärprocesser.  Du ska ha god kommunikationsförmåga, vara lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbete. Du tycker om att umgås med barn och är en lagspelare som lyckas tillsammans med andra. Du identifierar dig med Dibbers värderingar och behandlar andra med respekt och likvärdighet.

Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kolleger i en bred professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept. Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds. Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: "Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt."

Alla anställda har inplanerad och schemalagd reflektionstid/planeringstid varje vecka, både enskild och gemensam i arbetslaget.

Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet).

Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter
Fria pedagogiska måltider
Arbetskläder
Friskvårdsbidrag
Personalstöd via Falck Health Care
Arbetsverktyg i digitala system såsom Unikum och teams

Kontaktinformation
Karin Palmér, Rektor, karin.palmer@dibber.se

Arbetsplats
Karlsgatan 58

703 47 Örebro

Ansök nu

Timvikarie till Dibber Örebro

Barnskötare
Läs mer Aug 31
Vi behöver nu förstärka vår verksamhet på Dibber Örebro med timvikarier.
Vi har 2 förskolor i Örebro.
Valpebo ligger i Södra Lindhult. Kottebo ligger i Rynningeåsen på norr.
På en förskola finns många olika arbetsuppgifter som arbete i barngrupp, lokalvård och kök. Som timvikarie hos oss är det en stor fördel om du kan tänka dig att arbeta med flera av dessa områden, även om det är i barngrupp det mest behövs. Vi ser gärna att du som söker har god vana med barn. Vi vill att du som söker kan tänka dig att arbeta flera dagar i veckan. Detta för att vi gärna ser samma vikarier på plats för en trygghet för både barn, vårdnadshavare och personal på förskolan.
På våra förskolor tror vi att ett professionellt förhållningssätt mot barn, föräldrar och kollegor är en förutsättning för ett gott klimat. Vi förväntar oss att våra medarbetare agerar med etik och moral i alla situationer samt att man verkar för en gemensam trivsel. Vi strävar efter att skapa ett klimat där medarbetare känner stolthet, engagemang och delaktighet.
Vi ser att du som söker har god vana med barn och har en god barnsyn. Du kommer att vara en aktiv vuxen som finns med barnen framför allt. Med en aktiv vuxen menar vi att du är engagerad i barnen med vad de gör, du är medupptäckare och intresserad av barnens aktiviteter.
Givetvis har du med dig ett giltigt utdrag från belastningsregistret före en anställning.

Ansök nu