Flex Applications Sverige AB jobb i Örebro

Hitta lediga jobb hos Flex Applications Sverige AB i Örebro. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Örebro.

Är du vår nya applikationskonsult?

Applikationskonsult
Läs mer Jul 9
Är du engagerad, pedagogisk och gillar mötet med nya människor? Vill du arbeta tillsammans med ett trevligt gäng på ett marknadsledande företag som är känt för sin härliga gemenskap? Lockas du av utmaningen att med en trygg och proffsig hand guida våra kunder på vägen mot deras nya HRM-system? Välkommen att bli en del av oss på Flex Applications!


Om tjänsten
Intresset för våra produkter och tjänster ökar stadigt och vi behöver nu förstärka med fler erfarna, kompetenta och drivna konsulter som vill arbeta med införandeprojekt i vår kompletta HRM-lösning med fokus på försystemen Tid, Resa, Bemanning och HR. Till denna tjänst söker vi en person med utgångsort företrädesvis Örebro, Stockholm eller Göteborg.
Hos oss blir du en del av ett härligt team av cirka 40 proffsiga konsulter och projektledare – du har alltid nära till en hjälpande hand.
Som konsult hos oss på Flex Applications är du en viktig länk mellan företaget och kunden. Din främsta arbetsuppgift består av implementering av våra programvaror hos kund. Du ansvarar för hela implementationsprocessen, vilket innebär att du har hand om allt från kartläggning, installation och parametersättning till tester och utbildning. Att vara konsult hos Flex Applications innebär att erbjuda experthjälp med kvalitet och engagemang. Tjänsten kan innebära en hel del resor. Arbetet är mycket självständigt och vi lägger stor vikt vid din motivation och dina personliga egenskaper.


Vad vi erbjuder
På Flex Applications är vi kända för vår fantastiska gemenskap och laganda. Entusiasm, kompetens och prestigelöshet är viktiga byggstenar i vår företagskultur. Med våra medarbetare i fokus jobbar vi ständigt för en trivsam arbetsmiljö och en sund balans mellan jobb och fritid. Vi tror så här: att må bra, känna sig trygg och att få utvecklas på jobbet är nyckeln till framgång – för dig, för företaget men också för våra kunder. Via förmånsportalen Benify kan vi bland annat erbjuda rabatter och erbjudanden till dig som anställd.
Utöver detta erbjuder vi även:
Ett välstrukturerat onboarding-program
Kontinuerlig kompetensutveckling och goda utvecklingsmöjligheter
Ett generöst friskvårdsbidragOm dig
I denna viktiga tjänst är det en fördel om du är en drivande kraft som är utåtriktad och har lätt för att få kontakt med människor. Du anpassar dig snabbt till nya situationer och vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskap inom HR-och/eller lönebranschen.
Vi söker en person som:
Har erfarenhet inom försystem (tid, resa, bemanning, HR)
Har någon form av utbildning som är relevant inom området, exempelvis inom personal, ekonomi eller systemvetenskap.
Har förmågan att vara smidig och social såväl i relation till dina medarbetare som till kunder.

Det är också meriterande om du har:
Pedagogisk erfarenhet.
Erfarenhet av projektarbete inom IT samt implementation och driftsättning av system.
Erfarenhet av Flex Applications system
Goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift.Om oss
På Flex Applications jobbar vi engagerat mot samma mål. Vi ska leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget har vi cirka 7?000 företag och 600 000 användare som använder ett eller flera av våra system.


Vad säger medarbetarna?
”Det som är roligt med den här tjänsten är att varje kund är unik och har sina specifika avtal och tillägg. Tidigare har jag jobbat med interna datasystem och är utbildad personalvetare - i den här rollen kunde jag kombinera båda dessa områden. ”Det jag gillar med Flex Applications är inte bara det att jag alltid får det stöd jag behöver, men också att hela gruppen är så hjälpsam. Mina närmaste kollegor är helt fantastiska!


Att jobba på Flex
Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.
Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.
Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.
Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra.
Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig.
Flex månar om dig som anställd!
Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.
Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans.


Välkommen med din ansökan!
Din ansökan med CV och ett personligt brev skickar du till: ansokan@flexapplications.se
Ange 240825-AC ämnesraden. Vi vill ha din ansökan senast den 2024-08-25.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Dalsätt på mejl annika.dalsatt@flexapplications.se

Ansök nu

Är du vår nästa Payroll Specialist?

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Apr 26
Vill du spela en viktig roll och vara med och göra skillnad för kunder? Är du intresserad av smarta digitala lösningar som förenklar vardagen för tusentals människor? Lockas du dessutom av en arbetsplats med fantastisk framåtanda, kompetens i toppklass och de trevligaste och mest hjälpsamma kollegorna? Då är det just dig vi söker. Välkommen till Sveriges härligaste löneteam med marknadens bästa kunder!
Om tjänsten
Nu utökar vi personalstyrkan på vårt lönecenter Payroll Services för att kunna möta upp mot efterfrågan på våra tjänster. Därför söker vi dig som har kunskap inom löneområdet och är intresserad av att vara vår expert på ett av landets mest använda personalsystem Flex HRM. Tjänsten är placerad i centrala Örebro. I januari 2025 flyttar vi till nya fina lokaler i kvarteret “Kexet”.
Payroll Services filosofi bygger på att erbjuda ett riktigt vasst kunderbjudande som kombinerar det mest innovativa inom HRM-system med de mest flexibla lönetjänsterna som kan skalas upp eller ner efter kundens behov. Till detta kan vi lägga en stor dos av samlad expertis, ett fantastiskt engagemang och en genuin vilja att tillsammans lösa våra kunders vardagsutmaningar – vilket gör oss till en pålitlig och omtyckt partner med en kundbas som växer rekordsnabbt. Vill du också bli en del av detta framgångskoncept? Då ska du läsa vidare!


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i Sveriges modernaste kompletta personalplattform; Flex HRM. Tjänsten innefattar ett tätt samarbete med kund, att supporta i försystem, beräkna och utföra en lönekörnings alla moment och leverera önskade underlag tillbaka till kund. I tjänsten ingår också att vara med och bygga upp Payroll Services och tillsammans med teamet skapa hållbara strategier och rutiner.
Som medarbetare hos oss erbjuds du en väl genomtänkt onboarding samt kontinuerlig coachning och utbildning av professionella kollegor via vårt program Flex Academy.


Om dig
För att du ska trivas och lyckas i ditt dagliga arbete hos oss är det mycket viktigt att du har god kunskap inom lön- och personalområdet. Det innebär att du inte har några problem att besvara frågeställningar som dessa:
Varför skiljer min semesterlön från föregående år, eller Hur kan jag bara få 12 dagars betald semester i år?
Jag ska jobba varannan vecka 75% mån-tors, och den andra veckan 50% onsdag em, torsdag och fredag. Kan ni fixa det?
Vi saknar kostnadsställen på konto 7011, är det något ni kan lösa?
Vad kostar den här anställde mig?
Kalle fick en bil för tre månader sedan och vi har glömt bort att meddela detta, hur gör vi nu?

Inga konstigheter? Då är du rätt person för oss!
Vi önskar också att du:
- Har erfarenhet av löneadministration och personaladministrativa system
- Har kunskap inom löneprocessens alla faser
- Är van vid kundkontakter
- Är kreativ och har intresse för problemlösning


Om oss
På Flex Applications jobbar vi engagerat mot samma mål: att leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. Sedan 2022 är vi en del av Visma-koncernen. I dagsläget har vi cirka 7?000 företag och 600 000 användare som använder ett eller flera av våra system. Via lönecentret Payroll Services tillhandahåller vi även tjänster inom lön- och personaladministration.
Vad säger våra medarbetare?
”Det är ett väldigt trevligt företag med en bra stämning. Och jag tycker det är kul med ett företag som går fort framåt och ständigt utvecklar sig! Det roligaste med jobbet som lönespecialist är att jag ständigt får lära mig nytt och att det alltid finns utmaningar där man får fråga sig fram och diskutera. Och såklart gemenskapen med kunder och arbetskamrater.”
Att jobba på Flex
Att göra vårt bästa för att skapa en trivsam arbetsmiljö och en sund balans mellan jobb och fritid är en självklarhet för oss på Flex. Vi tror så här: att må bra, känna sig trygg och att få utvecklas på jobbet är nyckeln till framgång – för dig, för företaget men också för våra kunder. Hur vi gör det? Ungefär så här:
Flextid
Inte särskilt överraskande är flextid något vi älskar här på Flex. Att kunna sladda in lite senare eller stämpla ut lite tidigare är helt enkelt guld värt (för även om jobbet är kul har du ju faktiskt också ett liv där utanför).
(Rejält) friskvårdsbidrag
Gym, yoga eller träningsapp? Med ett friskvårdsbidrag på 5 000 kr kan du gå all in på just den träningsform du gillar.
Hybridarbete
På Flex är det fritt fram att jobba en eller ett par dagar hemifrån (om det passar dig) och resten av veckan på något av våra superfräscha kontor.
Utvecklingsmöjligheter
Kunskap är king! På Flex tror vi stenhårt på det här med kompetensutveckling och erbjuder både kurser och nya karriärvägar som hjälper dig (och företaget) att växa.
Förmånliga rabatter
Hotell, glasögon eller biobiljetter till en billigare peng – via friskvårdsportalen Benify finns en drös med förmånliga rabatter att ta del av för dig som Flexare.
Roliga happenings
Här på Flex är vi lite extra malliga över vår fina gemenskap. Lyxfika, julbord, konferenser och en och annan efter- jobbet-öl är bara några av alla trevligheter du kan förvänta dig hos oss.


Välkommen med din ansökan!
Skicka din ansökan med CV och ett personligt brev till: ansokan@flexapplications.se senast den 2024-05-15. Urvalet sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Ange referensnummer 240515-PS i ämnesraden.
Har du frågor om tjänsten? Kontakta:
Maria Åkerlundh, maria.akerlundh@flexapplications.se +46735138607,
Jonas Ullbrand, jonas.ullbrand@flexapplications.se +46735139498

Ansök nu

Är du vår nya applikationskonsult?

Applikationskonsult
Läs mer Mar 13
Är du engagerad, pedagogisk och gillar mötet med nya människor? Vill du arbeta tillsammans med ett trevligt gäng på ett marknadsledande företag som är känt för sin härliga gemenskap? Lockas du av utmaningen att med en trygg och proffsig hand guida våra kunder på vägen mot deras nya HRM-system? Välkommen att bli en del av oss på Flex Applications!


Om tjänsten
Intresset för våra produkter och tjänster ökar stadigt och vi behöver nu förstärka med fler erfarna, kompetenta och drivna konsulter som vill arbeta med införandeprojekt i vår kompletta HRM-lösning med fokus på försystemen Tid, Resa, Bemanning och HR. Till denna tjänst söker vi en person med utgångsort företrädesvis Örebro, Stockholm eller Göteborg.
Hos oss blir du en del av ett härligt team av cirka 40 proffsiga konsulter och projektledare – du har alltid nära till en hjälpande hand.
Som konsult hos oss på Flex Applications är du en viktig länk mellan företaget och kunden. Din främsta arbetsuppgift består av implementering av våra programvaror hos kund. Du ansvarar för hela implementationsprocessen, vilket innebär att du har hand om allt från kartläggning, installation och parametersättning till tester, utbildning och stöttning vid skarp drift. Att vara konsult hos Flex Applications innebär att erbjuda experthjälp med kvalitet och engagemang. Tjänsten kan innebära en hel del resor. Arbetet är mycket självständigt och vi lägger stor vikt vid din motivation och dina personliga egenskaper.
Vad vi erbjuder
På Flex Applications är vi kända för vår fantastiska gemenskap och laganda. Entusiasm, kompetens och prestigelöshet är viktiga byggstenar i vår företagskultur. Med våra medarbetare i fokus jobbar vi ständigt för en trivsam arbetsmiljö och en sund balans mellan jobb och fritid. Vi tror så här: att må bra, känna sig trygg och att få utvecklas på jobbet är nyckeln till framgång – för dig, för företaget men också för våra kunder. Via förmånsportalen Benify kan vi bland annat erbjuda rabatter och erbjudanden till dig som anställd.
Utöver detta erbjuder vi även:
• Ett välstrukturerat onboarding-program
• Kontinuerlig kompetensutveckling och goda utvecklingsmöjligheter
• Ett generöst friskvårdsbidrag
Om dig
I denna viktiga tjänst är det en fördel om du är en drivande kraft som är utåtriktad och har lätt för att få kontakt med människor. Du anpassar dig snabbt till nya situationer och vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskap inom HR-och/eller lönebranschen.
Vi söker en person som:
- Har erfarenhet inom försystem (tid, resa, bemanning, HR)
- Har någon form av utbildning som är relevant inom området, exempelvis inom personal, ekonomi eller systemvetenskap.
- Har förmågan att vara smidig och social såväl i relation till dina medarbetare som till kunder.
Det är också meriterande om du har:
- Pedagogisk erfarenhet.
- Erfarenhet av projektarbete inom IT samt implementation och driftsättning av system.
- Erfarenhet av Flex Applications system
- Goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift.
Om oss
På Flex Applications jobbar vi engagerat mot samma mål. Vi ska leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget har vi cirka 7?000 företag och 600 000 användare som använder ett eller flera av våra system.
Vad säger medarbetarna?
”Det som är roligt med den här tjänsten är att varje kund är unik och har sina specifika avtal och tillägg. Tidigare har jag jobbat med interna datasystem och är utbildad personalvetare - i den här rollen kunde jag kombinera båda dessa områden.
”Det jag gillar med Flex är inte bara det att jag alltid får det stöd jag behöver, men också att hela gruppen är så hjälpsam. Mina närmaste kollegor är helt fantastiska! Dessutom åker vi på kick-offer och har träffar som verkligen är uppskattade.”
Att jobba på Flex
Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.
Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.
Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.
Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra.
Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig. Flex månar om dig som anställd!
Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.
Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans.
Välkommen med din ansökan!
Din ansökan med CV och ett personligt brev skickar du till: ansokan@flexapplications.se Ange 240402-AC i ämnesraden. Vi vill ha din ansökan senast den 2024-04-02
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Dalsätt på mejl annika.dalsatt@flexapplications.se eller telefon 076-321 54 22.
Flex Applications AB erbjuder dig ett stimulerande och varierat arbete i ett växande företag.

Ansök nu

Är du vår nästa Payroll Specialist?

Löneadministratör
Läs mer Sep 6
Vill du spela en viktig roll och vara med och göra skillnad för kunder? Är du intresserad av smarta digitala lösningar som förenklar vardagen för tusentals människor? Lockas du dessutom av en arbetsplats med fantastisk framåtanda, kompetens i toppklass och de trevligaste och mest hjälpsamma kollegorna? Då är det just dig vi söker. Välkommen till Sveriges härligaste löneteam med marknadens bästa kunder!
Nu utökar vi personalstyrkan på vårt lönecenter Flex Services för att kunna möta upp mot efterfrågan på våra tjänster. Därför söker vi dig som har kunskap inom löneområdet och är intresserad av att vara vår expert på ett av landets mest använda personalsystem Flex HRM. Tjänsten är placerad i Örebro.
Flex Services filosofi bygger på att erbjuda ett riktigt vasst kunderbjudande som kombinerar det mest innovativa inom HRM-system med de mest flexibla lönetjänsterna som kan skalas upp eller ner efter kundens behov. Till detta kan vi lägga en stor dos av samlad expertis, ett fantastiskt engagemang och en genuin vilja att tillsammans lösa våra kunders vardagsutmaningar – vilket gör oss till en pålitlig och omtyckt partner med en kundbas som växer rekordsnabbt. Vill du också bli en del av detta framgångskoncept? Då ska du läsa vidare!
Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i Sveriges modernaste kompletta personalplattform; Flex HRM. Tjänsten innefattar ett tätt samarbete med kund, att supporta i försystem, beräkna och utföra en lönekörnings alla moment och leverera önskade underlag tillbaka till kund. I tjänsten ingår också att vara med och bygga upp Flex Services och tillsammans med teamet skapa hållbara strategier och rutiner.
Som medarbetare hos oss erbjuds du en väl genomtänkt onboarding samt kontinuerlig coachning och utbildning av professionella kollegor via vårt program Flex Academy.
Om dig
För att du ska trivas och lyckas i ditt dagliga arbete hos oss är det mycket viktigt att du har god kunskap inom lön- och personalområdet. Det innebär att du inte har några problem att besvara frågeställningar som dessa:
Varför skiljer min semesterlön från föregående år, eller Hur kan jag bara få 12 dagars betald semester i år?
Jag ska jobba varannan vecka 75% mån-tors, och den andra veckan 50% onsdag em, torsdag och fredag. Kan ni fixa det?
Vi saknar kostnadsställen på konto 7011, är det något ni kan lösa?
Vad kostar den här anställde mig?
Kalle fick en bil för tre månader sedan och vi har glömt bort att meddela detta, hur gör vi nu?

Inga konstigheter? Då är du rätt person för oss!
Vi önskar också att du:
Har erfarenhet av löneadministration och personaladministrativa system
Har kunskap inom löneprocessens alla faser
Är van vid kundkontakter
Är kreativ och har intresse för problemlösning

Om oss
På Flex Applications jobbar vi engagerat mot samma mål. Vi ska leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget?har vi cirka 7?000 företag och 600 000?användare som använder ett eller flera av våra system. Flex Services, som är ett dotterbolag till Flex Applications, tillhandahåller tjänster inom lön- och personaladministration.
Vad säger våra medarbetare?
”Det är ett väldigt trevligt företag med en bra stämning. Även i denna pandemitid, när de flesta arbetar hemifrån, så får man intrycket att alla är oerhört hjälpsamma. Och jag tycker det är kul med ett företag som går fort framåt och ständigt utvecklar sig! Det roligaste med jobbet som lönespecialist är att jag ständigt får lära mig nytt och att det alltid finns utmaningar där man får fråga sig fram och diskutera. Och såklart gemenskapen med kunder och arbetskamrater.”
Att jobba på Flex
Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.
Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.
Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.
Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra.
Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig. Flex månar om dig som anställd!
Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.
Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. Vi har en årlig kickoff –höjdpunkten enligt många. Andra trevligheter är korpfotboll, innebandy, personalfester och självklart en hel del spontana after works.

Ansök nu

Vi söker en lönespecialist till vår programsupport

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Mar 23
Är du lösningsorienterad, pedagogisk och trivs med mycket kundkontakt? Har du kunskap inom löneadministration och vill vara med och göra skillnad i våra kunders vardag – tillsammans med ett trevligt gäng på ett stabilt och snabbväxande företag? Då ska du läsa vidare!
Om tjänsten
Vår kundbas fortsätter stadigt att växa och därför söker vi nu en ny stjärna till vår supportavdelning i Örebro.
Som medarbetare i vårt supportteam är du en viktig länk mellan företaget och kunden. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att arbeta med användarsupport till våra kunder vilka arbetar i rollen som löneadministratör. Du kommer att ta emot inkommande supportärenden via telefon och e-post, ansvara för prioritering av ärenden, göra grundläggande felsökningar och se till att alla ärenden avslutas. Du kommer även att arbeta med funktions- och kvalitetstester av systemet i samband med nya releaser.
I tjänsten erbjuder vi:
Ett stimulerande jobb på ett framgångsrikt företag med kontor mitt i centrala Örebro
Moderna utvecklingsmiljöer och verktyg
Duktiga, engagerade och hjälpsamma kollegor
En arbetsgivare med höga ambitioner, seriös framtoning och långsiktighet
Friskvårdsbidrag 3 000 kr per år
Anslutning till en förmånsportal
En härlig gemenskap med högt i tak, mycket humor och flera trevliga personalaktiviteter


Om dig
Är du noggrann, ansvarskännande och gillar problemlösning? Toppen! Det är precis en sådan person vi söker! För att trivas i rollen tror vi även att du har lätt för att lära, anpassar dig snabbt till nya situationer och kan hantera ett högt tempo i vissa perioder. Du möter små och stora kunder, vilket kan innebära olika kunskapsgrader hos kunden, något som kräver att du har stor lyhördhet och god anpassningsförmåga.
Vidare är det viktigt att du har god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med någon form av support är det meriterande.
Om oss
På Flex Applications jobbar vi engagerat mot samma mål. Vi ska leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget har vi cirka 7 000 företag och 600 000 användare som använder ett eller flera av våra system.
Vad säger medarbetarna?
Jag supportar på Flex Res och HRM Travel. Det innebär allt från att svara på användarfrågor och utredning av komplexa ärenden till felsökning och kvalitetstester. Det är många kundkontakter och mycket eget ansvar. Det bästa med att jobba på Flex är variationen och gemenskapen, vi samarbetar mycket mellan avdelningarna. Alla är hjälpsamma och vi arbetar mot samma mål. Och så har vi ju så trevliga kunder. En dag är aldrig tråkig på Flex!


Att jobba på Flex
Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.
Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.
Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.
Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra.
Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig. Flex månar om dig som anställd!
Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.
Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. Bland annat har vi en årlig kickoff – höjdpunkten enligt många. Andra trevligheter är korpfotboll, innebandy, personalfester och självklart en hel del spontana after works.

Välkommen med din ansökan!
Vill du bli en av vardagshjältarna i vårt supportteam? Skicka din ansökan med CV och ett personligt brev till: ansokan@flexapplications.se. Ange 230423-S2 i ämnesraden. Vi tillämpar löpande urval, så skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 23 april 2023.
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Sandra Waerner, supportchef, på telefon 019-10 39 15, 0769-42 95 10 eller e-post sandra.waerner@flexapplications.se

Ansök nu

Vi söker en applikationskonsult med inriktning lön

Applikationskonsult
Läs mer Mar 3
Är du engagerad, pedagogisk och gillar mötet med nya människor? Vill du arbeta tillsammans med ett trevligt gäng på ett marknadsledande företag som är känt för sin härliga gemenskap? Lockas du av utmaningen att med en trygg och proffsig hand guida våra kunder på vägen mot deras nya HRM-system? Välkommen att bli en del av oss på Flex Applications!


Om tjänsten
Intresset för våra produkter och tjänster ökar stadigt och vi behöver nu förstärka med fler erfarna, kompetenta och drivna konsulter som vill arbeta med införandeprojekt i vår kompletta HRM-lösning med fokus på vårt lönesystem. Tjänsten är placerad i Örebro.
Hos oss blir du en del av ett härligt team av cirka 25 proffsiga konsulter och projektledare – du har alltid nära till en hjälpande hand.
Som konsult hos oss på Flex Applications är du en viktig länk mellan företaget och kunden. Din främsta arbetsuppgift består av implementering av våra programvaror hos kund. Du ansvarar för hela implementationsprocessen, vilket innebär att du har hand om allt från kartläggning, installation och parametersättning till tester, utbildning och stöttning vid skarp drift. Att vara konsult hos Flex Applications innebär att erbjuda experthjälp med kvalitet och engagemang. Tjänsten kan innebära en hel del resor. Arbetet är mycket självständigt och vi lägger stor vikt vid din motivation och dina personliga egenskaper.


Vad vi erbjuder
På Flex Applications är vi kända för vår fantastiska gemenskap och laganda. Entusiasm, kompetens och prestigelöshet är viktiga byggstenar i vår företagskultur. Med våra medarbetare i fokus jobbar vi ständigt för en trivsam arbetsmiljö och en sund balans mellan jobb och fritid. Vi tror så här: att må bra, känna sig trygg och att få utvecklas på jobbet är nyckeln till framgång – för dig, för företaget men också för våra kunder. Via förmånsportalen Benify kan vi bland annat erbjuda rabatter och erbjudanden till dig som anställd.
Utöver detta erbjuder vi även:
• Ett välstrukturerat onboarding-program
• Kontinuerlig kompetensutveckling och goda utvecklingsmöjligheter
• Ett generöst friskvårdsbidrag
• Möjlighet till distansarbete i viss mån


Om dig
Till denna viktiga tjänst söker vi dig som har en bakgrund inom HR- och/eller lönebranschen. För att trivas och lyckas i jobbet tror vi att du är en drivande kraft, är utåtriktad, har lätt för att få kontakt med människor och snabbt anpassar dig till nya situationer.
Vi söker en person som:
– Har erfarenhet inom lönesystem och lönehantering.
– Har någon form av utbildning som är relevant inom området, exempelvis inom personal, ekonomi eller systemvetenskap.
– Har förmågan att vara smidig och social såväl i relation till dina medarbetare som till kunder.
Det är också meriterande om du har:
– Pedagogisk erfarenhet.
– Erfarenhet av projektarbete inom IT samt implementation och driftsättning av system.
– Erfarenhet av att arbeta som konsult.
– Goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift.


Om oss
På Flex Applications jobbar vi engagerat mot samma mål. Vi ska leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget har vi cirka 7?000 företag och 600 000 användare som använder ett eller flera av våra system.
Vad säger medarbetarna?
”Det som är roligt med den här tjänsten är att varje kund är unik och har sina specifika avtal och tillägg. Tidigare har jag jobbat med interna datasystem och är utbildad personalvetare – i den här rollen kunde jag kombinera båda dessa områden.
”Det jag gillar med Flex är inte bara det att jag alltid får det stöd jag behöver, men också att hela gruppen är så hjälpsam. Mina närmaste kollegor är helt fantastiska! Dessutom åker vi på kick-offer och har träffar som verkligen är uppskattade.”
Att jobba på Flex
Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.
Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.
Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.
Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra.
Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig. Flex månar om dig som anställd!
Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.
Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. Vi har en årlig flerdagars-kickoff –höjdpunkten enligt många.


Välkommen med din ansökan!
Din ansökan med CV och ett personligt brev skickar du till: ansokan@flexapplications.se Ange 230331-AC i ämnesraden. Vi vill ha din ansökan senast den 2023-03-31
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Svedberg, karin.svedberg@flexapplications.se, 072-317 95 10.
Flex Applications AB erbjuder dig ett stimulerande och varierat arbete i ett växande företag.

Ansök nu

Consultant Manager till snabbväxande IT-företag

Näringslivschef
Läs mer Feb 6
Är du duktig på att driva igenom förändringsprojekt med fokus på effektivare processer och bättre kundupplevelser? Trivs du i en roll där du får leda och coacha dina kollegor att nå uppsatta mål? Nu söker vi en Consultant Manager som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa!


Om tjänsten
På Flex Applications är vi specialister på allt som rör HR och lön. Med våra användarvänliga system förenklar och effektiviserar vi vardagen för tusentals medarbetare, chefer och administratörer – så att de kan lägga mindre tid på tung och tråkig administration och mer tid på det som gör skillnad på riktigt.
Rollen som konsultchef innebär att du leder vår konsultavdelning bestående av cirka 25 konsulter, projektledare, specialister, team leaders och koordinatorer. Teamets främsta arbetsuppgifter består av implementering av våra programvaror hos kund, vilket innebär allt från kartläggning, installation och parametersättning till tester och utbildning. Denna tjänst är företrädelsevis placerad i Örebro, på vårt huvudkontor. Men vi välkomnar även sökande som vill utgå från något av våra kontor i Stockholm eller Göteborg.
Som konsultchef har du ett helhetsansvar för konsultavdelningens verksamhet. I tät samverkan med övriga avdelningar leder du det dagliga arbetet och ser till att våra kundprojekt utförs enligt uppsatta rutiner och processer – med målet att säkerställa en hög kvalitet och goda kundupplevelser. Vidare har du ett strategiskt ansvar med fokus på att kontinuerligt vidareutveckla och förbättra Flex Applications konsultverksamhet. Tjänsten kan innebära en del resor.
Dina främsta arbetsuppgifter innefattar följande:
Kvalitetssäkring och utveckling av konsultavdelningens processer
Framtagning av budget och verksamhetsplan
Resursplanering och uppföljning av debiteringsgrad
Fullt personalansvar för konsultteamet, vilket innefattar exempelvis rekrytering, utvecklingssamtal, kompetensutveckling, lönesättning, onboarding samt stöttning av medarbetare i den dagliga verksamheten.
Aktivt deltagande i ledningsgruppen som rådgörande organ för bolagets styrelseVad vi erbjuder
På Flex Applications är vi kända för vår fantastiska gemenskap och laganda. Entusiasm, kompetens och prestigelöshet är viktiga byggstenar i vår företagskultur. Med våra medarbetare i fokus jobbar vi ständigt för en trivsam arbetsmiljö och en sund balans mellan jobb och fritid. Vi tror så här: att må bra, känna sig trygg och att få utvecklas på jobbet är nyckeln till framgång – för dig, för företaget men också för våra kunder. Via förmånsportalen Benify kan vi bland annat erbjuda rabatter och erbjudanden till dig som anställd.
Utöver detta erbjuder vi även:
Ett välstrukturerat onboarding-program
Kontinuerlig kompetensutveckling och goda utvecklingsmöjligheter
Ett generöst friskvårdsbidrag
Flexramar och möjlighet till distansarbete i viss månOm dig
Till denna nyckelroll söker vi en driven och initiativrik person som är duktig på att se nya möjligheter, har förmågan att få saker att hända och är van att självständigt initiera och genomföra förändringar. Eftersom tjänsten innebär många kontaktytor både externt och internt är du också en kommunikativ och lyhörd lagspelare.
För att trivas och lyckas i ditt arbete bör du vara trygg och stabil i din roll som ledare och ha tidigare erfarenhet av personalansvar. Vi tror också att du har en god teknisk förståelse och ett stort intresse för innovativa digitala lösningar. Har du tidigare erfarenhet och kunskap inom HR- och/eller lönebranschen är det ett stort plus.

Om oss
På Flex Applications jobbar vi engagerat mot samma mål. Vi ska leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget har vi cirka 7?000 företag och 600 000 användare som använder ett eller flera av våra system.


Att jobba på Flex
Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.
Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.
Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.
Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra.
Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig.
Flex månar om dig som anställd!
Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.
Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. Exempel på trevligheter är korpfotboll, innebandy, personalfester och självklart en hel del spontana after works.


Välkommen med din ansökan!
Din ansökan med CV och ett personligt brev skickar du till: ansokan@flexapplications.se Ange 230306-KC i ämnesraden. Vi vill ha din ansökan senast den 2023-03-06.
Besök gärna vår hemsida www.flexapplications.se för mer information om företaget och våra produkter.
Flex Applications AB erbjuder dig ett stimulerande och varierat arbete i ett växande företag.

Ansök nu

Vi söker en supportspecialist till vårt lönesystem

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 27
Är du lösningsorienterad, pedagogisk och trivs med mycket kundkontakt? Har du kunskap inom löneadministration och vill vara med och göra skillnad i våra kunders vardag – tillsammans med ett trevligt gäng på ett stabilt och snabbväxande företag? Då ska du läsa vidare!


Om tjänsten
Vår kundbas fortsätter stadigt att växa och därför söker vi nu en ny stjärna till vår supportavdelning i Örebro.
Som medarbetare i vårt supportteam är du en viktig länk mellan företaget och kunden. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att arbeta med användarsupport till våra kunder vilka arbetar i rollen som löneadministratör. Du kommer att ta emot inkommande supportärenden via telefon och e-post, ansvara för prioritering av ärenden, göra grundläggande felsökningar och se till att alla ärenden avslutas. Du kommer även att arbeta med funktions- och kvalitetstester av systemet i samband med nya releaser.
I tjänsten erbjuder vi:
• Ett stimulerande jobb på ett framgångsrikt företag med kontor mitt i centrala Örebro
• Duktiga, engagerade och hjälpsamma kollegor
• En arbetsgivare med höga ambitioner, seriös framtoning och långsiktighet
• Friskvårdsbidrag 3 000 kr per år
• Anslutning till en förmånsportal
• En härlig gemenskap med högt i tak, mycket humor och flera trevliga personalaktiviteter


Om dig
Är du noggrann, ansvarskännande och gillar problemlösning? Toppen! Det är precis en sådan person vi söker! För att trivas i rollen tror vi även att du har lätt för att lära, anpassar dig snabbt till nya situationer och kan hantera ett högt tempo i vissa perioder. Du möter små och stora kunder, vilket kan innebära olika kunskapsgrader hos kunden, något som kräver att du har stor lyhördhet och god anpassningsförmåga.
Vidare är det viktigt att du har god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med någon form av support är det meriterande.


Om oss
På Flex Applications jobbar vi engagerat mot samma mål. Vi ska leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget har vi cirka 7 000 företag och 600 000 användare som använder ett eller flera av våra system.


Vad säger medarbetarna?
Madelene Westergren, Support:
Jag supportar på Flex Res och HRM Travel. Det innebär allt från att svara på användarfrågor och utredning av komplexa ärenden till felsökning och kvalitetstester. Det är många kundkontakter och mycket eget ansvar. Det bästa med att jobba på Flex är variationen och gemenskapen, vi samarbetar mycket mellan avdelningarna. Alla är hjälpsamma och vi arbetar mot samma mål. Och så har vi ju så trevliga kunder. En dag är aldrig tråkig på Flex!


Att jobba på Flex
Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.
Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.
Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.
Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra.
Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig.
Flex månar om dig som anställd!
Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.
Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. Vi har en årlig kickoff –höjdpunkten enligt många. Andra trevligheter är korpfotboll, innebandy, personalfester och självklart en hel del spontana after works.
Välkommen med din ansökan!
Vill du bli en av vardagshjältarna i vårt supportteam? Skicka din ansökan med CV och ett personligt brev till: ansokan@flexapplications.se Ange 230203-S1 i ämnesraden. Vi tillämpar löpande urval, så skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 3 februari 2023.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sandra Waerner, supportchef, på telefon 019-10 39 15, 0769-42 95 10 eller e-post sandra.waerner@flexapplications.se.

Ansök nu

Supportspecialist för ett av landets mest använda personalsystem

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Okt 19
Är du lösningsorienterad, pedagogisk och älskar kundkontakt? Vill du vara med och göra skillnad i våra kunders vardag – tillsammans med ett trevligt gäng på ett stabilt och snabbväxande företag? Då ska du läsa vidare!


Om tjänsten
Vår kundbas fortsätter stadigt att växa och därför söker vi nu en ny stjärna till vår supportavdelning i Örebro.
Som medarbetare i vårt supportteam är du en viktig länk mellan företaget och kunden. Din främsta arbetsuppgift är att erbjuda användarsupport till våra kunder i Flex HRM – ett av landets mest använda personalsystem. Du kommer att ta emot inkommande supportärenden via telefon och e-post, ansvara för prioritering av ärenden, göra grundläggande felsökningar och se till att alla ärenden avslutas. Du kommer även att arbeta med funktions- och kvalitetstester av systemet i samband med nya releaser.
Detta erbjuder vi:
• En arbetsgivare med höga ambitioner, seriös framtoning och långsiktighet
• Möjlighet att arbeta med en produktportfölj med kraftfulla, moderna och stabila system från en dominerande aktör på marknaden
• Professionella, engagerade och hjälpsamma kollegor
• En härlig gemenskap med högt i tak, mycket humor och flera trevliga personalaktiviteter
• Generöst friskvårdsbidrag och anslutning till en förmånsportal
• Fräscha lokaler med närhet till kollektivtrafiken


Om dig
Är du en lösningsorienterad, positiv och pedagogisk person som trivs med mycket kundkontakt? Toppen! Det är precis en sådan person vi söker! För att du ska trivas hos oss tror vi även att du är driven, utåtriktad och anpassar dig snabbt till nya situationer. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av supportarbete och kunskap inom personalsystem. Har du eftergymnasial utbildning inom support, ekonomi eller personal är det meriterande.
Vi hoppas också att:
• Du har erfarenhet inom tid-/res-/lönesystem eller liknande.
• Du har någon form av tidigare yrkeserfarenhet som är relevant inom området, exempelvis personal, ekonomi eller tidigare supporttjänst.
• Du har god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift.
• Du har god datorvana och vana av att arbeta i Windows-miljö.
• Du har en gymnasieutbildning eller motsvarande med inriktning mot ekonomi och/eller personal.


Om oss
På Flex Applications jobbar vi engagerat mot samma mål. Vi ska leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget är det cirka 7 000 företag och 600 000 användare som använder ett eller flera av våra system.
Vad säger medarbetarna?
Madelene Westergren, Support
Jag supportar på Flex Res och HRM Travel. Det innebär allt från att svara på användarfrågor och utredning av komplexa ärenden till felsökning och kvalitetstester. Det är många kundkontakter och mycket eget ansvar. Det bästa med att jobba på Flex är variationen och gemenskapen, vi samarbetar mycket mellan avdelningarna. Alla är hjälpsamma och vi arbetar mot samma mål. Och så har vi ju så trevliga kunder. En dag är aldrig tråkig på Flex!
Att jobba på Flex
Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.
Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.
Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.
Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra.
Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig. Flex månar om dig som anställd!
Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.
Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. Vi har en årlig flerdagars-kickoff –höjdpunkten enligt många. Andra trevligheter är korpfotboll, innebandy, personalfester och självklart en hel del spontana after works.


Välkommen med din ansökan!
Vill du bli en av vardagshjältarna i vårt supportteam? Skicka din ansökan med CV och ett personligt brev till: ansokan@flexapplications.se senast den 2022-11-20. Ange referensnummer 221120-S1 i ämnesraden.
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Sandra Waerner, supportchef, på telefon 019-10 39 15, 0769-42 95 10 eller e-post sandra.waerner@flexapplications.se

Ansök nu

Vi söker intern IT-tekniker

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Sep 14
Söker du efter ett stimulerande och omväxlande arbete? Är du riktigt vass på IT-drift och drivs av att hjälpa dina kollegor i olika tekniska frågor? Skulle dessutom vilja arbeta i ett innovativt företag med fantastisk framåtanda, kompetens i toppklass och de trevligaste och mest hjälpsamma kollegorna? Då ska du läsa vidare!

Om tjänsten
Nu utökar vi personalstyrkan på vår IT-avdelning för att kunna möta upp mot efterfrågan på våra tjänster samt spännande utvecklingsprojekt. Därför söker vi dig som har god kunskap inom IT-drift och är intresserad av att vara en av våra interna driftexperter. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Örebro.
Arbetet som IT-tekniker består i att bistå våra anställda i ärenden av teknisk karaktär. Du kommer tillsammans med övriga kollegor på intern IT att underhålla och utveckla vår interna driftmiljö, vilket innebär hantering av servrar och backuper. Vidare kommer du att hjälpa våra anställda med klientinstallationer och hantering av mobila enheter. Arbetet innebär att snabbt försöka lösa problem som uppkommer i våra driftsmiljöer och att alltid försöka ha användaren i fokus.


Vad vi erbjuder
På Flex Applications är vi kända för vår fantastiska gemenskap och laganda. Entusiasm, kompetens och prestigelöshet är viktiga byggstenar i vår företagskultur. Med våra medarbetare i fokus jobbar vi ständigt för en trivsam arbetsmiljö och en sund balans mellan jobb och fritid. Vi tror så här: att må bra, känna sig trygg och att få utvecklas på jobbet är nyckeln till framgång – för dig, för företaget men också för våra kunder. Via förmånsportalen Benify kan vi bland annat erbjuda rabatter och erbjudanden till dig som anställd.
Utöver detta erbjuder vi även:
· Ett välstrukturerat onboarding-program
· Kontinuerlig kompetensutveckling och goda utvecklingsmöjligheter
· Ett generöst friskvårdsbidrag
· Flexramar och möjlighet till distansarbete i viss mån


Om dig
För att du ska trivas och lyckas i ditt dagliga arbete hos oss är det mycket viktigt att du har goda kunskaper inom IT-drift.
Som person är du prestigelös och lösningsorienterad och tycker det är spännande att vara med på den resa som företaget är inne på. Vi tror att du har ett stort tekniskt intresse och att du tidigare arbetat med IT-drift eller liknande arbetsuppgifter. Du är serviceinriktad, noggrann, ansvarskännande och har god förmåga att kommunicera med din omgivning. Du är driven, engagerad och van vid att arbeta både på egen hand och i grupp.
Vi söker dig som:
· Har relevant eftergymnasial utbildning
· Är van vid kontakter med medarbetare och trivs med att jobba utåtriktat
· Har lätt för att uttrycka dig muntligt och skriftligt på svenska och engelska


Om oss
På Flex Applications jobbar vi engagerat mot samma mål: att leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget har vi 7 000 företag och 600 000 användare som använder ett eller flera av våra system.

Välkommen med din ansökan!
Skicka din ansökan med CV och ett personligt brev till: ansokan@flexapplications.se senast den 2022-10-16. Urvalet sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Ange referensnummer 221016-IT i ämnesraden.
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Per Olausson Bragança på telefon 073-720 29 59 eller e-post?per.olausson-braganca@flexapplications.se.
Flex Applications AB erbjuder dig ett stimulerande och varierat arbete i ett växande företag.


Att jobba på Flex

Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.

Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.


Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.


Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra. Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig.
Flex månar om dig som anställd!


Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.


Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. Exempel på trevligheter är korpfotboll, innebandy, personalfester och självklart en hel del spontana after works.

Ansök nu

UX/UI-designer till snabbväxande IT-företag

Användbarhetsdesigner
Läs mer Aug 9
Är du ett proffs på design och användbarhet i digitala lösningar? Vill du vara med och vidareutveckla ett av Sveriges populäraste personalsystem – med målet att leverera användarupplevelser i toppklass? Skulle du dessutom vilja jobba tillsammans med ett trevligt gäng på ett företag som är på stark frammarsch? Då ska du läsa vidare!
Om tjänsten
Flex Applications befinner sig i en expansiv fas och vi behöver nu förstärka vårt team i Örebro med en UX/UI-designer.
I denna roll får du möjlighet att leda och ansvara för UX/UI-arbetet med syftet att leverera användarvänliga lösningar till våra kunder. Du är delaktig i hela processen från ax till limpa – från analys och kravställning till utveckling, test och slutligen uppföljning – och jobbar i nära samverkan med våra produktägare och systemutvecklare. Tjänsten passar dig som värdesätter en stor variation och möjlighet att påverka och forma din roll och ditt dagliga arbete.
Är du en driven person som trivs med ett stort eget ansvar? Tilltalas du av chansen att på ett konkret plan påverka den fortsatta utvecklingen av vårt produktutbud? Har du har ett brinnande intresse av att översätta kundens behov till funktionella lösningar? Då är chansen stor att du är rätt person för oss!
I tjänsten erbjuder vi:
– Ett stimulerande jobb på ett framgångsrikt företag med kontor mitt i centrala Örebro
– Moderna utvecklingsmiljöer och verktyg
– Duktiga, engagerade och hjälpsamma kollegor
– En arbetsgivare med höga ambitioner, seriös framtoning och långsiktighet
– Friskvårdsbidrag 3 000 kr per år
– Anslutning till en förmånsportal
– En härlig gemenskap med högt i tak, mycket humor och flera trevliga personalaktiviteter
Om dig
Vi ser helst att du har ett par års erfarenhet som UX/UI-designer inom webb och mobila applikationer och att du har en relevant utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet. För att lyckas i din roll behöver du också vara noggrann, metodisk och bra på att planera och strukturera ditt arbete. Du är självständig, driven och ansvarstagande samtidigt som du är van vid att jobba i team.
Då rollen är ny inom företaget ser vi gärna att du trivs med mycket ansvar och att du är nytänkande, driven och flexibel. Du kommer att jobba tätt tillsammans med våra produktchefer och vårt utvecklingsteam.
Arbetsuppgifter och ansvarsområden:
– Skapa wireframes, mockups och realistiska och klickbara prototyper för nya funktioner.
– Testa, utvärdera och utveckla befintlig funktionalitet.
– Följa trender och best practice i branschen.
– Medverka i, ta fram och analysera användartester av produkten och funktioner.
– Delta i utveckling av nya funktioner från idé till release.
– Ha ett helhetsperspektiv över produkten och delsystemen och se till att nya funktioner är enhetliga och sammanhängande.
– Förbättra befintliga och ta fram nya logiska och användarvänliga flöden i produkten.
Vi söker dig som:
– har god förmåga att se från ett användarperspektiv och jobba pragmatiskt för att hitta den bästa lösningen.
– är duktig på att förklara och argumentera för dina lösningar.
Vi ser också gärna att du:
– har grundläggande kunskap inom HTML och CSS.
– har relevant akademisk utbildning.
– kan skapa grafiskt material som kan användas i produkten, till exempel svg-ikoner.
– har erfarenhet och kunskap av mobilapplikationer.
Om oss
På Flex Applications jobbar vi engagerat mot samma mål. Vi ska leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget har vi cirka 7?000 företag och 600 000 användare som använder ett eller flera av våra system.
Vad säger medarbetarna?
Software Engineer på Flex Applications sedan 2014:
Jag träffade Flex på Campus-mässan 2014 på Örebro Universitet där jag läste till dataingenjör. Jag tyckte att det verkade vara ett intressant företag och när jag fick möjlighet att göra mitt exjobb här var svaret självklart. Efter att exjobbet var klart fick jag frågan om jag ville fortsätta, vilket jag verkligen ville.
Som systemutvecklare på Flex får du utveckla funktioner som du vet att många människor kommer använda dagligen i sitt arbete. Arbetet är omväxlande med mycket varierade projekt i olika storlek och svårighetsgrad. Det är sällan den ena dagen är den andra lik. Utmaningen, och samtidigt det roliga med arbetet, är problemlösningen. Att göra en så smart lösning som möjligt för användaren, plus att både prestandan och användarvänligheten ska vara på topp!
Det bästa med Flex? Gemenskapen och den härliga stämningen!
Software Engineer på Flex Applications sedan 2015:
I mitt jobb är ingen dag den andra lik. Det är hela tiden nya utvecklingsprojekt att ta sig an. Detta innebär att det är stor variation i arbetsuppgifterna och det är bland annat det som gör arbetet på Flex så intressant. Stimulerande och varierande arbetsuppgifter är viktigt för mig. Jag möter dagligen utmaningar i form av att lösa problem på bästa sätt utefter ett användarperspektiv samtidigt som man måste ta hänsyn till prestanda och teknik.
Jag gillar den typen av växlingar som arbetet som systemutvecklare innebär, där man går från att ge instruktioner till en dator till att resonera fram de optimala lösningarna på ett komplicerat problem tillsammans med andra utvecklare eller projektledare.
Det bästa med Flex Applications är garanterat medarbetarna. Ett skönare gäng att jobba med får man leta efter!
Välkommen med din ansökan!
Flex Applications AB erbjuder dig ett stimulerande och varierat arbete i ett växande företag.

Ansök nu

Vi söker intern IT-tekniker

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Aug 18
Söker du efter ett stimulerande och omväxlande arbete? Är du riktigt vass på IT-drift och drivs av att hjälpa dina kollegor i olika tekniska frågor? Skulle dessutom vilja arbeta i ett innovativt företag med fantastisk framåtanda, kompetens i toppklass och de trevligaste och mest hjälpsamma kollegorna? Då ska du läsa vidare!

Om tjänsten
Nu utökar vi personalstyrkan på vår IT-avdelning för att kunna möta upp mot efterfrågan på våra tjänster samt spännande utvecklingsprojekt. Därför söker vi dig som har god kunskap inom IT-drift och är intresserad av att vara en av våra interna driftexperter. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Örebro.
Arbetet som IT-tekniker består i att bistå våra anställda i ärenden av teknisk karaktär. Du kommer tillsammans med övriga kollegor på intern IT att underhålla och utveckla vår interna driftmiljö, vilket innebär hantering av servrar och backuper. Vidare kommer du att hjälpa våra anställda med klientinstallationer och hantering av mobila enheter. Arbetet innebär att snabbt försöka lösa problem som uppkommer i våra driftsmiljöer och att alltid försöka ha användaren i fokus.
Som medarbetare hos oss erbjuds du en väl genomtänkt onboarding samt kontinuerlig coachning och utbildning av professionella kollegor via vårt program Flex Academy.
Om dig
För att du ska trivas och lyckas i ditt dagliga arbete hos oss är det mycket viktigt att du har goda kunskaper inom IT-drift, speciellt inom webbapplikationer i IIS samt Microsoft Server.
Som person är du prestigelös och lösningsorienterad och tycker det är spännande att vara med på den resa som företaget är inne på. Vi tror att du har ett stort tekniskt intresse och att du tidigare arbetat med IT-drift eller liknande arbetsuppgifter. Du är serviceinriktad, noggrann, ansvarskännande och har god förmåga att kommunicera med din omgivning. Du är driven, engagerad och van vid att arbeta både på egen hand och i grupp.


Krav
· Kunskap om olika Microsoft server- och klientoperativsystem
· Kunskaper och erfarenhet av Azure, AD och backuphantering
· Erfarenhet av serverdrift och drift av webbapplikationer i IIS
· Erfarenhet av Office 365
· Kunskap om olika typer av nätverk och kommunikation
· Kunskap om Microsoft Server
· Van vid kundkontakter och utåtriktad
· Lätt att uttrycka dig muntligt och skriftligt på svenska och engelska
· Relevant eftergymnasial utbildning

Meriterande är också:
· Erfarenhet av arbete med VMware, Hyper-V, Citrix, Office 365,
AD, Azure samt PowerShell
· Certifieringar inom Microsofts produkter, t.ex. IIS, AD Exchange
· Kunskaper i norska, danska eller finska

Om oss
På Flex Applications jobbar vi engagerat mot samma mål: att leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget har vi 7 000 företag och 600 000 användare som använder ett eller flera av våra system.

Välkommen med din ansökan!
Skicka din ansökan med CV och ett personligt brev till: ansokan@flexapplications.se senast den 2022-07-29. Urvalet sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Ange referensnummer 220729-IT1 i ämnesraden.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Per Olausson Bragança på telefon 073-720 29 59 eller e-post?per.olausson-braganca@flexapplications.se.


Flex Applications AB erbjuder dig ett stimulerande och varierat arbete i ett växande företag.


Att jobba på Flex

Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.

Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.


Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.


Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra. Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig.
Flex månar om dig som anställd!


Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.


Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. Exempel på trevligheter är korpfotboll, innebandy, personalfester och självklart en hel del spontana after works.

Ansök nu

Vi söker intern IT-tekniker

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jun 27
Söker du efter ett stimulerande och omväxlande arbete? Är du riktigt vass på IT-drift och drivs av att hjälpa dina kollegor i olika tekniska frågor? Skulle dessutom vilja arbeta i ett innovativt företag med fantastisk framåtanda, kompetens i toppklass och de trevligaste och mest hjälpsamma kollegorna? Då ska du läsa vidare!

Om tjänsten
Nu utökar vi personalstyrkan på vår IT-avdelning för att kunna möta upp mot efterfrågan på våra tjänster samt spännande utvecklingsprojekt. Därför söker vi dig som har god kunskap inom IT-drift och är intresserad av att vara en av våra interna driftexperter. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Örebro.
Arbetet som IT-tekniker består i att bistå våra anställda i ärenden av teknisk karaktär. Du kommer tillsammans med övriga kollegor på intern IT att underhålla och utveckla vår interna driftmiljö, vilket innebär hantering av servrar och backuper. Vidare kommer du att hjälpa våra anställda med klientinstallationer och hantering av mobila enheter. Arbetet innebär att snabbt försöka lösa problem som uppkommer i våra driftsmiljöer och att alltid försöka ha användaren i fokus.
Som medarbetare hos oss erbjuds du en väl genomtänkt onboarding samt kontinuerlig coachning och utbildning av professionella kollegor via vårt program Flex Academy.
Om dig
För att du ska trivas och lyckas i ditt dagliga arbete hos oss är det mycket viktigt att du har goda kunskaper inom IT-drift, speciellt inom webbapplikationer i IIS samt Microsoft Server.
Som person är du prestigelös och lösningsorienterad och tycker det är spännande att vara med på den resa som företaget är inne på. Vi tror att du har ett stort tekniskt intresse och att du tidigare arbetat med IT-drift eller liknande arbetsuppgifter. Du är serviceinriktad, noggrann, ansvarskännande och har god förmåga att kommunicera med din omgivning. Du är driven, engagerad och van vid att arbeta både på egen hand och i grupp.


Krav
· Kunskap om olika Microsoft server- och klientoperativsystem
· Kunskaper och erfarenhet av Azure, AD och backuphantering
· Erfarenhet av serverdrift och drift av webbapplikationer i IIS
· Erfarenhet av Office 365
· Kunskap om olika typer av nätverk och kommunikation
· Kunskap om Microsoft Server
· Van vid kundkontakter och utåtriktad
· Lätt att uttrycka dig muntligt och skriftligt på svenska och engelska
· Relevant eftergymnasial utbildning

Meriterande är också:
· Erfarenhet av arbete med VMware, Hyper-V, Citrix, Office 365,
AD, Azure samt PowerShell
· Certifieringar inom Microsofts produkter, t.ex. IIS, AD Exchange
· Kunskaper i norska, danska eller finska

Om oss
På Flex Applications jobbar vi engagerat mot samma mål: att leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget har vi 7 000 företag och 600 000 användare som använder ett eller flera av våra system.

Välkommen med din ansökan!
Skicka din ansökan med CV och ett personligt brev till: ansokan@flexapplications.se senast den 2022-07-29. Urvalet sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Ange referensnummer 220729-IT1 i ämnesraden.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Per Olausson Bragança på telefon 073-720 29 59 eller e-post?per.olausson-braganca@flexapplications.se.


Flex Applications AB erbjuder dig ett stimulerande och varierat arbete i ett växande företag.


Att jobba på Flex

Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.

Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.


Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.


Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra. Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig.
Flex månar om dig som anställd!


Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.


Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. Exempel på trevligheter är korpfotboll, innebandy, personalfester och självklart en hel del spontana after works.

Ansök nu

Är du vår nästa IT-tekniker?

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jun 27
Vill du spela en viktig roll och vara med och göra skillnad för kunder? Är du intresserad av smarta digitala lösningar som förenklar vardagen för tusentals människor? Skulle dessutom vilja arbeta i ett innovativt företag med fantastisk framåtanda, kompetens i toppklass och de trevligaste och mest hjälpsamma kollegorna? Då ska du läsa vidare!

Om tjänsten
Nu utökar vi personalstyrkan på vår IT-avdelning för att kunna möta upp mot efterfrågan på våra tjänster samt spännande utvecklingsprojekt. Därför söker vi dig som har god kunskap inom IT-drift och är intresserad av att vara en av våra driftexperter på ett av landets mest använda personal-system, Flex HRM. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Örebro.


Arbetet som IT-tekniker består i att bistå våra kunder i ärenden av teknisk karaktär. Du kommer att installera och uppdatera våra programvaror i kundernas IT-miljöer och i vår driftsmiljö. Vidare kommer du att hjälpa kunderna med uppsättning av integrationer och SSO-lösningar. Arbetet innebär att snabbt försöka lösa problem som uppkommer i driftsmiljöer och att alltid försöka ha kunden i fokus. Du kommer också att vara företagets interna tekniska resurs i nära samarbete med våra utvecklare, support och applikationskonsulter.


Som medarbetare hos oss erbjuds du en väl genomtänkt onboarding samt kontinuerlig coachning och utbildning av professionella kollegor via vårt program Flex Academy.
Om dig
För att du ska trivas och lyckas i ditt dagliga arbete hos oss är det mycket viktigt att du har goda kunskaper inom IT-drift, speciellt inom webbapplikationer i IIS samt Microsoft Server.


Som person är du prestigelös och lösningsorienterad och tycker det är spännande att vara med på den resa som företaget är inne på. Vi tror att du har ett stort tekniskt intresse och att du tidigare arbetat med IT-drift eller liknande arbetsuppgifter. Du är serviceinriktad, noggrann, ansvarskännande och har god förmåga att kommunicera med din omgivning. Du är driven, engagerad och van vid att arbeta både på egen hand och i grupp.


Krav
· Kunskap om olika Microsoft server- och klientoperativsystem
· Erfarenhet av serverdrift och drift av webbapplikationer i IIS
· Kunskap om olika typer av nätverk och kommunikation
· Kunskap om Microsoft Server
· Van vid kundkontakter och utåtriktad
· Lätt att uttrycka dig muntligt och skriftligt på svenska och engelska
· Relevant eftergymnasial utbildning

Meriterande är också:
· Erfarenhet av arbete med VMware, Hyper-V, Citrix, Office 365,
AD, Azure samt PowerShell
· Certifieringar inom Microsofts produkter, t.ex. IIS, AD Exchange
· Kunskaper i norska, danska eller finska

Om oss
På Flex Applications jobbar vi engagerat mot samma mål: att leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget har vi 7 000 företag och 600 000 användare som använder ett eller flera av våra system.

Välkommen med din ansökan!
Skicka din ansökan med CV och ett personligt brev till: ansokan@flexapplications.se senast den 2022-07-29. Urvalet sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Ange referensnummer 220729-IT2 i ämnesraden.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Per Olausson Bragança på telefon 073-720 29 59 eller e-post?per.olausson-braganca@flexapplications.se.


Flex Applications AB erbjuder dig ett stimulerande och varierat arbete i ett växande företag.


Att jobba på Flex

Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.

Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.


Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.


Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra. Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig.
Flex månar om dig som anställd!


Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.


Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. Exempel på trevligheter är korpfotboll, innebandy, personalfester och självklart en hel del spontana after works.

Ansök nu

Implementationskonsult till våra försystem

Applikationskonsult
Läs mer Maj 24
Är du engagerad, pedagogisk och gillar mötet med nya människor? Vill du arbeta tillsammans med ett trevligt gäng på ett företag som är på stark frammarsch? Lockas du av utmaningen att med en trygg och proffsig hand guida våra kunder på vägen mot deras nya HRM-system? Välkommen att bli en del av oss på Flex Services!


Om tjänsten
Intresset för våra produkter och tjänster ökar stadigt och vi behöver nu förstärka med fler erfarna, kompetenta och drivna konsulter som vill arbeta med införandeprojekt i vår kompletta HRM-lösning med fokus på försystemen Tid, Resa, Bemanning och HR. Till denna tjänst söker vi en person med utgångsort Örebro.
Som konsult hos oss på Flex Services är du en viktig länk mellan företaget och kunden. Din främsta arbetsuppgift består av implementering av våra programvaror hos kund. Du ansvarar för hela implementationsprocessen, vilket innebär att du har hand om allt från kartläggning, installation och parametersättning till tester och utbildning. Att vara konsult hos Flex Services innebär att erbjuda experthjälp med kvalitet och engagemang. Resor kan förekomma i tjänsten. Arbetet är mycket självständigt och vi lägger stor vikt vid din motivation och dina personliga egenskaper.


Om dig
I denna viktiga tjänst är det en fördel om du är en drivande kraft som är utåtriktad och har lätt för att få kontakt med människor. Du anpassar dig snabbt till nya situationer och vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskap inom HR-och/eller lönebranschen.
Vi söker en person som:
– Har erfarenhet inom försystem (tid, resa, bemanning, HR) eller liknande.
– Har någon form av utbildning som är relevant inom området, exempelvis inom personal, ekonomi eller systemvetenskap.
– Har förmågan att vara smidig och social såväl i relation till dina medarbetare som till kunder.
Det är också meriterande om du har:
– Pedagogisk erfarenhet.
– Erfarenhet av projektarbete inom IT samt implementation och driftsättning av system.
– Erfarenhet av att arbeta som konsult.
– Goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift.


Om oss
På Flex jobbar vi engagerat mot samma mål. Vi ska leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget har vi cirka 7?000 företag och 600 000 användare som använder ett eller flera av våra system. Flex Services, som är ett dotterbolag till Flex Applications, tillhandahåller tjänster inom lön- och personaladministration.
Vad säger medarbetarna?
”Det som är roligt med den här tjänsten är att varje kund är unik och har sina specifika avtal och tillägg. Tidigare har jag jobbat med interna datasystem och är utbildad personalvetare – i den här rollen kunde jag kombinera båda dessa områden.
”Det jag gillar med Flex är inte bara det att jag alltid får det stöd jag behöver, men också att hela gruppen är så hjälpsam. Mina närmaste kollegor är helt fantastiska! Dessutom åker vi på kick-offer och har träffar som verkligen är uppskattade."


Att jobba på Flex
Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.
Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.
Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.
Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra.
Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig. Flex månar om dig som anställd!
Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.
Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. Exempel på trevligheter är korpfotboll, innebandy, personalfester och självklart en hel del spontana after works.


Välkommen med din ansökan!
Din ansökan med CV och ett personligt brev skickar du till: ansokan@flexapplications.se 220615-IMPF i ämnesraden. Vi tillämpar löpande urval, så skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2022-06-15.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Pernilla Hjälm, pernilla.hjalm@flexapplications.se, 076?190 95 10.
Flex Applications AB erbjuder dig ett stimulerande och varierat arbete i ett växande företag.

Ansök nu

Vi söker en systemansvarig till vår småföretagarlösning

Systemansvarig
Läs mer Apr 20
Har du en bakgrund inom lön/HR? Är du en noggrann och analytisk person som gillar problemlösning? Vill du jobba i ett stabilt och framgångsrikt företag som är känt för sin härliga gemenskap? Då ska du läsa vidare!


Om tjänsten
Flex Applications är under stark tillväxt och söker efter en ny talang som i rollen som systemansvarig vill hjälpa oss att ta vår småföretagarlösning Flex SBE (Small Business Edition) till nya höjder.
Flex Applications är unika på marknaden med att leverera ett komplett webbaserat system för hela företagets personaladministration. I Flex SBE har vi skalat ner och anpassat produktportföljen för att matcha det mindre företagets behov, med användarvänliga verktyg för reseräkningar, tidrapporter och lönehantering på webben och i mobilen. Målet är att erbjuda ett ändamålsenligt och kostnadseffektivt alternativ som det mindre företaget snabbt kommer igång med hjälp av färdigkonfigurerade mallar anpassade efter respektive bransch och kollektivavtal.
Som systemansvarig kommer du att vara en nyckelspelare i arbetet med att växla upp vårt SBE-erbjudande och göra systemet till ett attraktivt alternativ för småföretagare inom en stor bredd av branscher. I din roll arbetar du i nära samverkan med vår affärsområdeschef för Flex SBE.
Är du en metodisk och strukturerad person som trivs med ett stort eget ansvar? Tilltalas du av chansen att få jobba i en viktig strategisk roll med stora möjligheter att påverka den fortsatta utvecklingen av vårt produktutbud? Då är chansen stor att du är rätt person för oss!


Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att driva och praktiskt hantera ärenden som rör uppsättning av funktionalitet i vår småföretagarlösning Flex SBE samt i viss omfattning övriga delar av vårt HRM-system Flex HRM.
Detta inkluderar att:
– Ta fram nya och underhålla befintliga kollektivavtalsmallar i Flex system i enlighet med målgruppens behov
– Hantera övriga typer av uppsättningsfrågor, exempelvis behörighetsstrukturer och dashboards, för att förbereda och föreslå olika lösningar i systemen
– Hålla dig ajour med förändringar inom avtalsområdet genom omvärldsbevakning, informationsinhämtning och fortbildning
– Ha löpande avstämningar med övriga interna funktioner på Flex Applications
I tjänsten?erbjuder vi:?
– En arbetsgivare med höga ambitioner, seriös framtoning och långsiktighet
– Möjlighet att arbeta med en produktportfölj med kraftfulla, moderna och stabila system från en dominerande aktör på marknaden
– Professionella, engagerade och hjälpsamma kollegor
– En härlig gemenskap med högt i tak, mycket humor och flera trevliga personalaktiviteter
– Generöst friskvårdsbidrag och anslutning till en förmånsportal
– Centralt belägna och fräscha lokaler med närhet till kollektivtrafiken


Om dig
Till denna roll söker vi en person som är metodisk, strukturerad och noggrann. Vidare behöver du ha en grundlig lönekompetens med de kunskaper som krävs för att tolka kollektivavtal och upprätta mallar. Eftersom rollen innebär en nära samverkan med kollegor är du också en bra lagspelare med god kommunikativ och social kompetens.
Vi söker dig som:
– Har erfarenhet och kompetens inom lönehantering och lönesystem
(meriterande om du har erfarenhet av Flex Lön).
– Har grundläggande kunskaper inom försystem för tidrapportering/ reseräkningar/bemanning (meriterande om du har erfarenhet av Flex HRM).
– Är analytisk och besitter en god problemlösningsförmåga.
– Har en god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift.


Om oss
På Flex Applications jobbar vi engagerat mot samma mål. Vi ska leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget har vi cirka 7?000 företag och 600 000 användare som använder ett eller flera av våra system.
Att jobba på Flex
Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.
Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.
Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.
Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra.
Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig. Flex månar om dig som anställd!
Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.
Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. Exempel på trevligheter är korpfotboll, innebandy, personalfester och självklart en hel del spontana after works.


Välkommen med din ansökan!
Din ansökan med CV och ett personligt brev skickar du till: ansokan@flexapplications.se. Ange 220531-SA i ämnesraden. Vi tillämpar löpande urval, så skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2022-05-31.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Ellersten, på mejl johan.ellersten@flexapplications.se.

Ansök nu

Innesäljare till innovativt IT-företag

Innesäljare
Läs mer Apr 13
Är du ett proffs på relationsskapande och service? Har du ett stort intresse för innovativa digitala tjänster? Skulle du dessutom vilja jobba på ett stabilt och väletablerat företag med en fantastisk gemenskap och stora möjligheter att påverka din karriärresa? Då kan du vara en perfekt match för oss!
Flex Applications är en av Sveriges ledande leverantörer inom området webbaserade HR-/personalsystem. Vi befinner oss nu i en expansiv fas och behöver förstärka vårt försäljningsteam med en innesäljare som vill växa tillsammans med oss.
Om tjänsten
I rollen som Innesäljare arbetar du med att skapa den mest omtänksamma kundupplevelsen i relationen till våra potentiella och befintliga kunder. Du ansvarar för uppsökande försäljning mot nya och befintliga kunder via framförallt telefon och mejl.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att aktivt och behovsanpassat hjälpa befintliga kunder med deras lösningar hos oss samt att uppsökande hantera potentiella nya kunder för att boka in möte med dessa och någon av våra Account Managers. Du har ett stort ansvar för att säkerställa hög kundnöjdhet och arbetar i varje moment med att uppnå kundens förväntningar. I arbetet som Innesäljare arbetar du efter Flex Applications fastställda processer och rutiner samt är ansvarig för att kontinuerligt förbättra dessa.
Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:
Existerande kundhantering
• Strukturerad och kontinuerlig kvalitetsuppföljning av Flex kunder
• Proaktiv och långsiktig planering för hantering av kundens systemlösningar
• Merförsäljning av Flex tilläggsmoduler och tjänster
• Löpande uppföljning av avslutad kund
• Erbjuda och informera om våra kurser och webbinarier
• Boka möten med kund och kundansvarig
• Följa upp kampanjer
• Kundundersökningar
Intressenthantering
• Proaktiv bearbetning av intressenter för Flex systemlösningar
• Hantering och uppläggning av prospekt i CRM-system
Vi erbjuder
Hos oss får du goda möjligheter att utvecklas i en organisation som har stor trovärdighet på marknaden och som aldrig står stilla. Som Innesäljare räknar vi med att du vill bidra med dina idéer och förbättringstänk, vilket du ges stora möjligheter till. På Flex får du vara med på en unik tillväxtresa med fokus på att ta vår helhetslösning inom HR till nästa nivå. Självfallet har vi kollektivavtal, goda förmåner och utbildningar.
Din profil
Vi lägger stor vikt vid din personlighet, och för att lyckas och trivas i rollen tror vi att du är resultatorienterad och brinner för service. Vi tror även att du får energi av att prata med nya människor och trivs med att ha många kontaktytor. Det är en självklarhet för oss att du är engagerad, serviceinriktad och alltid sätter kunden i fokus. Du hittar smarta, hållbara lösningar och verkar för att Flex vill skapa den mest omtänksamma kundupplevelsen.
Företaget befinner sig i en stark tillväxtfas, vilket innebär att du behöver vara flexibel och förändringsbenägen. Vi ser att du gillar att ta egna initiativ till förbättringar och vill arbeta på ett företag där du får vara med och påverka både din egen karriärsresa och företagets resa.
Övriga kvalifikationer
Utöver ovan ser vi att du har nedan kvalifikationer för att vara aktuell för tjänsten:
• Har tidigare arbetslivserfarenhet inom försäljning och/eller bokning
• Har erfarenhet från servicebranschen i en tidigare roll som t.ex. kundservicemedarbetare/säljare/koordinator eller motsvarande
• Starkt meriterande om du arbetat med SaaS-lösningar sedan tidigare
• God språkkompetens i svenska
• Van att arbeta i olika system
• Arbetat i något CRM-system sedan tidigare
Övrigt om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (40 h/v) med inledningsvis sex månader provanställning och start omgående enligt överenskommelse. Placering på något av våra kontor, Göteborg, Stockholm eller Örebro. Vi tillämpar en hybrid arbetsmodell där våra medarbetare jobbar från kontoret men också har möjlighet att jobba hemifrån.
Om oss
På Flex Applications jobbar vi engagerat mot samma mål. Vi ska leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget är det cirka 7 000 företag och 600 000 användare som använder ett eller flera av våra system.
Att jobba på Flex
Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.
Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.
Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.
Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra.
Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig. Flex månar om dig som anställd!
Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.
Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. Exempel på trevligheter är korpfotboll, innebandy, personalfester och självklart en hel del spontana after works.
Välkommen med din ansökan!
Har du kommit såhär långt? Då låter kanske ovan beskrivning som något för dig! Använd knappen nedan eller så skickar du din ansökan med CV och personligt brev till: ansokan@flexapplications.se. Ange 220531-S i ämnesraden. Vi rekryterar löpande och kommer tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt kandidat, så skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-05-31.
Frågor om tjänsten? Kontakta Maria Utbult, Sales Manager, på telefon 070-872 95 10 eller e-post maria.utbult@flexapplications.se

Ansök nu

Löneproffs? Bli en del av vårt lönecenter i Örebro!

Löneadministratör
Läs mer Apr 27
Vill du spela en viktig roll och vara med och göra skillnad för kunder? Är du intresserad av smarta digitala lösningar som förenklar vardagen för tusentals människor? Lockas du dessutom av en arbetsplats med fantastisk framåtanda, kompetens i toppklass och de trevligaste och mest hjälpsamma kollegorna? Då är det just dig vi söker. Välkommen till Sveriges härligaste löneteam med marknadens bästa kunder!
Nu utökar vi personalstyrkan på vårt lönecenter Flex Services för att kunna möta upp mot efterfrågan på våra tjänster. Därför söker vi dig som har kunskap inom löneområdet och är intresserad av att vara vår expert på ett av landets mest använda personalsystem Flex HRM. Tjänsten är placerad i centrala Örebro, i Flex Services nya fräscha lokaler.
Flex Services filosofi bygger på att erbjuda ett riktigt vasst kunderbjudande som kombinerar det mest innovativa inom HRM-system med de mest flexibla lönetjänsterna som kan skalas upp eller ner efter kundens behov. Till detta kan vi lägga en stor dos av samlad expertis, ett fantastiskt engagemang och en genuin vilja att tillsammans lösa våra kunders vardagsutmaningar – vilket gör oss till en pålitlig och omtyckt partner med en kundbas som växer rekordsnabbt. Vill du också bli en del av detta framgångskoncept? Då ska du läsa vidare!
Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i Sveriges modernaste kompletta personalplattform; Flex HRM. Tjänsten innefattar ett tätt samarbete med kund, att supporta i försystem, beräkna och utföra en lönekörnings alla moment och leverera önskade underlag tillbaka till kund. I tjänsten ingår också att vara med och bygga upp Flex Services och tillsammans med teamet skapa hållbara strategier och rutiner.
Som medarbetare hos oss erbjuds du en väl genomtänkt onboarding samt kontinuerlig coachning och utbildning av professionella kollegor via vårt program Flex Academy.
Om dig
För att du ska trivas och lyckas i ditt dagliga arbete hos oss är det mycket viktigt att du har god kunskap inom lön- och personalområdet. Det innebär att du inte har några problem att besvara frågeställningar som dessa:
Varför skiljer min semesterlön från föregående år, eller Hur kan jag bara få 12 dagars betald semester i år?
Jag ska jobba varannan vecka 75% mån-tors, och den andra veckan 50% onsdag em, torsdag och fredag. Kan ni fixa det?
Vi saknar kostnadsställen på konto 7011, är det något ni kan lösa?
Vad kostar den här anställde mig?
Kalle fick en bil för tre månader sedan och vi har glömt bort att meddela detta, hur gör vi nu?

Inga konstigheter? Då är du rätt person för oss!
Vi önskar också att du:
Har erfarenhet av löneadministration och personaladministrativa system
Har kunskap inom löneprocessens alla faser
Är van vid kundkontakter
Är kreativ och har intresse för problemlösning

Om oss
På Flex Applications jobbar vi engagerat mot samma mål. Vi ska leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget?har vi cirka 7?000 företag och 600 000?användare som använder ett eller flera av våra system. Flex Services, som är ett dotterbolag till Flex Applications, tillhandahåller tjänster inom lön- och personaladministration.
Vad säger våra medarbetare?
”Det är ett väldigt trevligt företag med en bra stämning. Även i denna pandemitid, när de flesta arbetar hemifrån, så får man intrycket att alla är oerhört hjälpsamma. Och jag tycker det är kul med ett företag som går fort framåt och ständigt utvecklar sig! Det roligaste med jobbet som lönespecialist är att jag ständigt får lära mig nytt och att det alltid finns utmaningar där man får fråga sig fram och diskutera. Och såklart gemenskapen med kunder och arbetskamrater.”
Att jobba på Flex
Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.
Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.
Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.
Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra.
Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig. Flex månar om dig som anställd!
Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.
Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. Vi har en årlig flerdagars-kickoff –höjdpunkten enligt många. Andra trevligheter är korpfotboll, innebandy, personalfester och självklart en hel del spontana after works.

Ansök nu

Är du vår nästa implementationskonsult?

Applikationskonsult
Läs mer Feb 23
Är du en serviceinriktad person med bakgrund inom lön/HR? Är du engagerad, pedagogisk och gillar mötet med nya människor? Till vårt framgångsrika lönecenter söker vi nu en person som lockas av utmaningen att lotsa våra kunder på vägen mot deras nya HRM-system. Välkommen med din ansökan!
Intresset för våra produkter och tjänster ökar stadigt och vi behöver nu förstärka med fler erfarna, kompetenta och drivna konsulter som vill arbeta med införandeprojekt i vår kompletta HRM-lösning: Tid, Resa, Bemanning och HR och Lön. Till denna tjänst söker vi en person med utgångsort Örebro.
Som konsult hos oss på Flex Services är du en viktig länk mellan företaget och kunden. Din främsta arbetsuppgift består av implementering av våra programvaror hos kund. Du ansvarar för hela implementationsprocessen, vilket innebär att du har hand om allt från kartläggning, installation och parametersättning till tester och utbildning. Att vara konsult hos Flex Services innebär att erbjuda experthjälp med kvalitet och engagemang. Tjänsten kan innebära en del resor. Arbetet är mycket självständigt och vi lägger stor vikt vid din motivation och dina personliga egenskaper.
Om dig
I denna viktiga tjänst är det en fördel om du är en drivande kraft som är utåtriktad och har lätt för att få kontakt med människor. Du anpassar dig snabbt till nya situationer och vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskap inom HR- och/eller lönebranschen.
Vi söker en person som:
Har erfarenhet inom Flex Lön Classic.
Har erfarenhet inom tid-/res-/lönesystem eller liknande.
Har någon form av utbildning som är relevant inom området, exempelvis inom personal, ekonomi eller systemvetenskap.
Har förmågan att vara smidig och social såväl i relation till dina kollegor som till kunder.

Det är också meriterande om du har:
Pedagogisk erfarenhet.
Erfarenhet av projektarbete inom IT samt implementation och driftsättning av system.
Goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift.Om oss
På Flex jobbar vi engagerat mot samma mål. Vi ska leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget?har vi cirka 7?000 företag och 600 000?användare som använder ett eller flera av våra system. Flex Services, som är ett dotterbolag till Flex Applications, tillhandahåller tjänster inom lön- och personaladministration.
Vad säger medarbetarna?
”Det som är roligt med den här tjänsten är att varje kund är unik och har sina specifika avtal och tillägg. Tidigare har jag jobbat med interna datasystem och är utbildad personalvetare – i den här rollen kunde jag kombinera båda dessa områden.
”Det jag gillar med Flex är inte bara det att jag alltid får det stöd jag behöver, men också att hela gruppen är så hjälpsam. Mina närmaste kollegor är helt fantastiska! Dessutom åker vi på kick-offer och har träffar som verkligen är uppskattade.”
Att jobba på Flex
Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.
Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.
Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.
Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra.
Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig. Flex månar om dig som anställd!
Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.
Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. Vi har en årlig flerdagars-kickoff –höjdpunkten enligt många. Andra trevligheter är korpfotboll, innebandy, personalfester och självklart en hel del spontana after works.

Ansök nu

Löneproffs? Bli en del av vårt lönecenter i Örebro!

Löneadministratör
Läs mer Feb 21
Vill du spela en viktig roll och vara med och göra skillnad för kunder? Är du intresserad av smarta digitala lösningar som förenklar vardagen för tusentals människor? Lockas du dessutom av en arbetsplats med fantastisk framåtanda, kompetens i toppklass och de trevligaste och mest hjälpsamma kollegorna? Då är det just dig vi söker. Välkommen till Sveriges härligaste löneteam med marknadens bästa kunder!
Nu utökar vi personalstyrkan på vårt lönecenter Flex Services för att kunna möta upp mot efterfrågan på våra tjänster. Därför söker vi dig som har kunskap inom löneområdet och är intresserad av att vara vår expert på ett av landets mest använda personalsystem Flex HRM. Tjänsten är placerad i centrala Örebro, i Flex Services nya fräscha lokaler.
Flex Services filosofi bygger på att erbjuda ett riktigt vasst kunderbjudande som kombinerar det mest innovativa inom HRM-system med de mest flexibla lönetjänsterna som kan skalas upp eller ner efter kundens behov. Till detta kan vi lägga en stor dos av samlad expertis, ett fantastiskt engagemang och en genuin vilja att tillsammans lösa våra kunders vardagsutmaningar – vilket gör oss till en pålitlig och omtyckt partner med en kundbas som växer rekordsnabbt. Vill du också bli en del av detta framgångskoncept? Då ska du läsa vidare!
Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i Sveriges modernaste kompletta personalplattform; Flex HRM. Tjänsten innefattar ett tätt samarbete med kund, att supporta i försystem, beräkna och utföra en lönekörnings alla moment och leverera önskade underlag tillbaka till kund. I tjänsten ingår också att vara med och bygga upp Flex Services och tillsammans med teamet skapa hållbara strategier och rutiner.
Som medarbetare hos oss erbjuds du en väl genomtänkt onboarding samt kontinuerlig coachning och utbildning av professionella kollegor via vårt program Flex Academy.
Om dig
För att du ska trivas och lyckas i ditt dagliga arbete hos oss är det mycket viktigt att du har god kunskap inom lön- och personalområdet. Det innebär att du inte har några problem att besvara frågeställningar som dessa:
Varför skiljer min semesterlön från föregående år, eller Hur kan jag bara få 12 dagars betald semester i år?
Jag ska jobba varannan vecka 75% mån-tors, och den andra veckan 50% onsdag em, torsdag och fredag. Kan ni fixa det?
Vi saknar kostnadsställen på konto 7011, är det något ni kan lösa?
Vad kostar den här anställde mig?
Kalle fick en bil för tre månader sedan och vi har glömt bort att meddela detta, hur gör vi nu?

Inga konstigheter? Då är du rätt person för oss!
Vi önskar också att du:
Har erfarenhet av löneadministration och personaladministrativa system
Har kunskap inom löneprocessens alla faser
Är van vid kundkontakter
Är kreativ och har intresse för problemlösning

Om oss
På Flex Applications jobbar vi engagerat mot samma mål. Vi ska leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget?har vi cirka 7?000 företag och 600 000?användare som använder ett eller flera av våra system. Flex Services, som är ett dotterbolag till Flex Applications, tillhandahåller tjänster inom lön- och personaladministration.
Vad säger våra medarbetare?
”Det är ett väldigt trevligt företag med en bra stämning. Även i denna pandemitid, när de flesta arbetar hemifrån, så får man intrycket att alla är oerhört hjälpsamma. Och jag tycker det är kul med ett företag som går fort framåt och ständigt utvecklar sig! Det roligaste med jobbet som lönespecialist är att jag ständigt får lära mig nytt och att det alltid finns utmaningar där man får fråga sig fram och diskutera. Och såklart gemenskapen med kunder och arbetskamrater.”
Att jobba på Flex
Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.
Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.
Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.
Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra.
Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig. Flex månar om dig som anställd!
Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.
Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. Vi har en årlig flerdagars-kickoff –höjdpunkten enligt många. Andra trevligheter är korpfotboll, innebandy, personalfester och självklart en hel del spontana after works.

Ansök nu

Vi söker systemutvecklare till Örebro

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Feb 18
Flex Applications befinner sig i en expansiv fas och vi behöver nu komplettera vår personalstyrka med fler systemutvecklare. Vårt utvecklingsteam består idag av 25 personer.
Brinner du för programmering och vill vara med och vidareutveckla Sveriges modernaste personalsystem? Vill du arbeta tillsammans med ett trevligt gäng på ett företag som är på stark frammarsch? Då ska du läsa vidare!
Om tjänsten
Du kommer i din roll att vara både systemutvecklare och produktspecialist, vilket innebär att du kommer att arbeta med något eller några av de olika delsystem som ingår i vårt personalsystem. Arbetet bedrivs projektorienterat i mindre team. Tjänsten är lokaliserad till vårt kontor i centrala Örebro.


I tjänsten erbjuder vi:
Ett stimulerande jobb på ett framgångsrikt företag med kontor mitt i centrala Örebro
Moderna utvecklingsmiljöer och verktyg
Duktiga, engagerade och hjälpsamma kollegor
En arbetsgivare med höga ambitioner, seriös framtoning och långsiktighet
Friskvårdsbidrag 3 000 kr per år
Anslutning till en förmånsportal
En härlig gemenskap med högt i tak, mycket humor och flera trevliga personalaktiviteterOm dig
Vi tror att du har akademisk utbildning med inriktning systemutveckling och programmering. Du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten, noggrann och ansvarskännande och du har förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv. Du brinner för systemutveckling, är driven, engagerad, och initiativrik och är van att arbeta på egen hand samtidigt som du trivs med att samarbeta med dina kollegor.
Meriterande är:
Professionell erfarenhet av utveckling i ASP.NET MVC C#
Erfarenhet av arbete med NhibernateOm oss
På Flex Applications brinner vi för det vi gör. Vi ska leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget har vi 7 000 företag och 600 000 användare som använder ett eller flera av våra system.


Vad säger medarbetarna?
"Jag träffade Flex på Campus-mässan 2014 på Örebro Universitet där jag läste till dataingenjör. Jag tyckte att det verkade vara ett intressant företag och när jag fick möjlighet att göra mitt exjobb här var svaret självklart. Efter att exjobbet var klart fick jag frågan om jag ville fortsätta, vilket jag verkligen ville.
Som systemutvecklare på Flex får du utveckla funktioner som du vet att många människor kommer använda dagligen i sitt arbete. Arbetet är omväxlande med mycket varierade projekt i olika storlek och svårighetsgrad. Det är sällan den ena dagen är den andra lik. Utmaningen, och samtidigt det roliga med arbetet, är problemlösningen. Att göra en så smart lösning som möjligt för användaren, plus att både prestandan och användarvänligheten ska vara på topp!
Det bästa med Flex? Gemenskapen och den härliga stämningen!"


"I mitt jobb är ingen dag den andra lik. Det är hela tiden nya utvecklingsprojekt att ta sig an. Detta innebär att det är stor variation i arbetsuppgifterna och det är bland annat det som gör arbetet på Flex så intressant. Stimulerande och varierande arbetsuppgifter är viktigt för mig. Jag möter dagligen utmaningar i form av att lösa problem på bästa sätt utefter ett användarperspektiv samtidigt som man måste ta hänsyn till prestanda och teknik.
Jag gillar den typen av växlingar som arbetet som systemutvecklare innebär, där man går från att ge instruktioner till en dator till att resonera fram de optimala lösningarna på ett komplicerat problem tillsammans med andra utvecklare eller projektledare.
Det bästa med Flex Applications är garanterat medarbetarna. Ett skönare gäng att jobba med får man leta efter!"
Att jobba på Flex

Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.

Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.


Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.


Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra. Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig.
Flex månar om dig som anställd!


Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.


Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. Vi har en årlig flerdagars-kickoff –höjdpunkten enligt många. Andra trevligheter är korpfotboll, innebandy, personalfester och självklart en hel del spontana after works.
Välkommen med din ansökan!
Din ansökan med CV och ett personligt brev skickar du till: ansokan@flexapplications.se Ange 220318-U1 i ämnesraden. Vi tillämpar löpande urval, så skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2022-03-18.


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Oskar Anderstål, oskar.anderstal@flexapplications.se, tel. 073-527 38 02.
Besök gärna vår hemsida www.flexapplications.se för mer information om företaget och våra produkter.
Flex Applications AB erbjuder dig ett stimulerande och varierat arbete i ett växande företag.

Ansök nu

Vi söker mjukvarutestare!

Systemtestare
Läs mer Jan 19
Har du ett stort intresse för testning och vill vara med och vidareutveckla Sveriges modernaste personalsystem? Vill du arbeta tillsammans med ett trevligt gäng på ett företag som är på stark frammarsch? Då ska du läsa vidare!
Flex Applications befinner sig i en expansiv fas och vi behöver nu komplettera vår personalstyrka med ytterligare en mjukvarutestare. Vårt team för Quality Assurance består idag av 3 personer.


Om tjänsten
Du kommer i din roll att vara både mjukvarutestare och produktspecialist, vilket innebär att du kommer att arbeta med något eller några av de olika delsystem som ingår i vårt personalsystem. I din roll som testare jobbar du i ditt team med att planera och genomföra tester för att kvalitetssäkra utvecklingen av våra produkter. Du arbetar också i nära samarbete med utvecklare i vår agila utvecklingsprocess, där man i mindre team bollar idéer och lyfter problem i ett mycket omväxlande arbete.
Tjänsten är lokaliserad till vårt kontor i centrala Örebro.
I tjänsten erbjuder vi:
- Ett stimulerande jobb på ett framgångsrikt företag med kontor mitt i centrala Örebro
- Moderna utvecklingsmiljöer och verktyg
- Duktiga, engagerade och hjälpsamma kollegor
- En arbetsgivare med höga ambitioner, seriös framtoning och långsiktighet
- Friskvårdsbidrag 3 000 kr per år
- Anslutning till en förmånsportal
- En härlig gemenskap med högt i tak, mycket humor och flera trevliga personalaktiviteter


Om dig
Du har akademisk utbildning med inriktning mjukvarutestning eller tidigare erfarenhet av automatiserad eller manuell testning. Du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten, noggrann och ansvarskännande och du har förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv. Du har ett stort intresse för mjukvarutestning, är driven, engagerad, och uthållig i ditt arbete och är van att arbeta på egen hand samtidigt som du trivs med att samarbeta med dina kollegor.
Tjänsten kräver god kunskap i svenska då all kommunikation och dokumentation är på svenska.
Meriterande är om du:
- har erfarenhet av arbete med agil utvecklingsprocess och DevOps
- har erfarenhet/kunskap inom lön och HR
- har arbetat med automatiserade tester i Ranorex eller liknande
- har kunskap om webbprogrammering (HTML, CSS), samt objektorienterad programmering (C#)


Om oss
På Flex Applications jobbar vi engagerat mot samma mål. Vi ska leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget har vi ca 7 000 företag och 600 000 användare som använder ett eller flera av våra system.


Vad säger medarbetarna?
Medarbetare på Quality Assurance sedan 2017:
En typisk arbetsdag börjar med att jag tar en kopp kaffe med övriga i teamet och pratar om vad som är på gång.
Vi diskuterar hur vi ska dela upp arbetet under dagen och vad som behöver testas. Under dagen jobbar vi med våra respektive uppgifter, men vi diskuterar en hel del med varandra.
Det roligaste på jobbet är kollegorna! Det är ett härligt gäng på Flex. Jag tycker också om att jag kan få ”grotta ner mig” i ett system, att vända och vrida på en funktion ordentligt och att få möjligheten att vara med och bidra till att vi har en bra produkt. I och med att det är så flexibelt och komplext så blir det aldrig tråkigt, det finns alltid nya inställningar att upptäcka. Vi har också ett gott samarbete mellan avdelningarna med gemensamma mål och korta beslutsvägar. Arbetsklimatet är tillåtande, jag känner att jag blir lyssnad på. Vi är som en familj!

Att jobba på Flex
Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.
Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.
Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.
Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra.
Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig.
Flex månar om dig som anställd!
Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.
Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. Vi har en årlig flerdagars-kickoff – höjdpunkten enligt många. Andra trevligheter är korpfotboll, innebandy, personalfester och självklart en hel del spontana after works.
Välkommen med din ansökan!
Din ansökan med CV och ett personligt brev skickar du till: ansokan@flexapplications.se. Ange 220220-Q1 i ämnesraden. Vi tillämpar löpande urval, så skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2022-02-20.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rickard Israelsson, rickard.israelsson@flexapplications.se, tel. 073-383 95 10.
Besök gärna vår hemsida www.flexapplications.se för mer information om företaget och våra produkter.
Flex Applications AB erbjuder dig ett stimulerande och varierat arbete i ett växande företag.

Ansök nu

Projektledare till Flex Applications

Projektledare, IT
Läs mer Dec 20
Är du engagerad, målinriktad och besitter en drivkraft att leverera de bästa systemimplementeringarna till våra kunder? Vill du arbeta tillsammans med ett trevligt gäng på ett företag som är på stark frammarsch? Vi söker nu projektledare till något av våra kontor i Örebro, Göteborg eller Stockholm. Skicka din ansökan redan idag, vi rekryterar löpande!
Vad innebär din roll hos oss?
Flex Applications utvecklar sina egna produkter inom personalsystem och behöver erfarna, kompetenta och drivna projektledare som kan leda införandeprocessen av Flex system Lön, HR, Bemanning, Tid och Resa. Flex Applications har sitt huvudkontor i Örebro, men finns även i Stockholm, Göteborg, Oslo, Södertälje, Motala, Karlstad och Malmö. Vi söker dig som vill utvecklas i ett framgångsrikt och entreprenörsdrivet företag. Vi söker projektledare till något av våra kontor i Örebro, Göteborg eller Stockholm. Företaget är familjeägt och har i dagsläget runt 100 anställda inom koncernen varav cirka 20 är konsulter och projektledare. Vi är ett härligt gäng där alla hjälps åt för att hitta den bästa lösningen för kunden.
Om tjänsten
Som projektledare är det viktigt att du är en drivande kraft, är utåtriktad, har lätt för att få kontakt med människor och anpassar dig snabbt till nya situationer. Du möter både små och stora kunder, med varierande kunskapsgrad och datorvana, vilket innebär att det är viktigt att du har stor lyhördhet och god anpassningsförmåga. I gengäld får du inblick i många företag och får träffa kunder inom olika branscher. Vi applicerar ett agilt förhållningssätt i projektprocessen men har en leanorienterad grund att stå på där alla delmoment är viktiga att ta sig igenom för att nå målet vilket är en nöjd kund med ett kvalitativt uppsatt system efter kundens avtal och lokala avvikelser.
Några av dina kvaliteter är:
Du har erfarenhet inom HR/Lön/Tid/Resa eller liknande IT-bransch.
Du har erfarenhet av projektledning.
Du är metodisk och strukturerad.
Du har stort eget driv och är bra på att anpassa dig till olika situationer.
Du har en hög social kompetens.
Du har goda kunskaper i Office 365 med funktionerna Word, Excel, Outlook och TeamsDet är också meriterande om du har:
Goda kunskaper i engelska så som i tal och i skrift.Detta erbjuder vi:
En arbetsgivare med höga ambitioner, seriös framtoning och långsiktighet
Möjlighet att arbeta med en produktportfölj med kraftfulla, moderna och stabila system från en dominerande aktör på marknaden
Professionella, engagerade och hjälpsamma kollegor
En härlig gemenskap med högt i tak, mycket humor och flera trevliga personalaktiviteter
Generöst friskvårdsbidrag och anslutning till en förmånsportal
Fräscha lokaler med närhet till kollektivtrafikenOm oss
På Flex Applications jobbar vi engagerat mot samma mål. Vi ska leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget är det cirka 7 000 företag och 600 000 användare som använder ett eller flera av våra system
Jenny Gülich Project Manager på Flex Applications
Som projektledare sköter jag den övergripande planeringen gällande våra implementationsprojekt hos kunder. Jag sätter upp en tidplan och planerar implementationen samt håller en dialog med kunden och konsulten under hela projektet till dess att kunden är i skarp drift. Då varje kund har olika uppsättningar och kopplingar till för-/eftersystem kan spannet på den tekniska komplexiteten i projektet variera väldigt mycket och kräva olika insatser.
En dag på arbetet för mig innebär ofta ett flertal avstämningar med olika kunder om hur deras implementation går eller uppstartsmöten med kunder. Det kan också vara möten kring mer tekniska delar där vi kopplar ihop våra tekniska konsulter med motsvarande hos kund för en dialog gällande en integration. Vi har också avstämningar med konsulterna som arbetar med ”mina” kunder.
Jag skulle varmt rekommendera fler att söka sig till Flex. Det är ett roligt gäng kollegor som arbetar tillsammans, även om vi är utspridda i hela Sverige så finns det en gemenskap och samhörighet. Det är ett stimulerande och flexibelt arbete, där vi möter kunder inom många olika branscher. Dessutom har vi en produkt som är riktigt bra och det är kul att se den nytta den ger till kunderna.
Att jobba på Flex
Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.
Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.
Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.
Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra.
Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig.
Flex månar om dig som anställd!
Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.
Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. Vi har en årlig flerdagars-kickoff –höjdpunkten enligt många. Andra trevligheter är korpfotboll, innebandy, personalfester och självklart en hel del spontana after works.

Ansök nu

Affärsområdesansvarig till snabbväxande IT-företag

Affärsområdeschef
Läs mer Dec 7
Är du intresserad av smarta digitala lösningar som underlättar vardagen för tusentals användare? Lockas du av möjligheten till ett omväxlande och självständigt arbete med stort eget ansvar och inflytande? Vi söker nu en driven person som är intresserad av en viktig strategisk roll i ett innovativt IT-företag. Välkommen att bli en del av oss på Flex Applications!
Flex Applications är under stark tillväxt och behöver förstärka teamet i Örebro med en person som vill axla rollen som affärsområdesansvarig för vår småföretagarlösning SBE (Small Business Edition).
Flex Applications är unika på marknaden med att leverera ett komplett webbaserat system för hela företagets personaladministration. I Flex SBE har vi skalat ner och anpassat produktportföljen för att matcha det mindre företagets behov, med användarvänliga verktyg för att hantera reseräkningar och tidrapporter på webben och i mobilen. Målet är att leverera ett ändamålsenligt och kostnadseffektivt alternativ som det mindre företaget snabbt kommer igång med.
Tjänsten innebär att ansvara för och driva affärsområdet SBE. Det innebär att utveckla lösningen, identifiera och bestämma målgrupper, deras behov och de utmaningar de står inför. Du håller dig uppdaterad kring affärsområdet småföretagare, benchmarking bland konkurrenter och vidareutvecklar lösningen så att den attraherar målgruppen. I tjänsten ingår även personalansvar.
Är du en driven och handlingskraftig person som trivs med ett stort eget ansvar? Tilltalas du av chansen att få jobba i en viktig strategisk roll med stora möjligheter att påverka den fortsatta utvecklingen av vårt produktutbud? Då är chansen stor att du är rätt person för oss!
Dina främsta arbetsuppgifter:
• Driva utvecklingen av lösningen framåt vad gäller funktioner och systemlösningar i samråd med produktchefer.
• Driva och bredda lösningen för att nå en bredare målgrupp inom segmentet småföretag.
• Ta beslut om prioriteringar som uppkommer i samband med SBE-relaterade problem och lösningar.
• Samarbete med produktansvariga, supportorganisation, IT och Quality Assurance för uppdateringar, tester samt beslut kring strategi för vidareutvecklingen av SBE.
I tjänsten erbjuder vi:
• En arbetsgivare med höga ambitioner, seriös framtoning och långsiktighet
• Möjlighet att arbeta med en produktportfölj med kraftfulla, moderna och stabila system från en dominerande aktör på marknaden
• Professionella, engagerade och hjälpsamma kollegor
• En härlig gemenskap med högt i tak, mycket humor och flera trevliga personalaktiviteter
• Generöst friskvårdsbidrag och anslutning till en förmånsportal
• Centralt belägna och fräscha lokaler med närhet till kollektivtrafiken
Om dig
Till denna roll söker vi en person som har ett stort driv och är van vid att självständigt driva projekt. Du har ett proaktivt förhållningssätt, ett vaket öga för nya utmaningar och lösningar och gillar att få saker att hända. Samtidigt har du förmågan att arbeta metodiskt och strukturerat mot uppsatta mål. Eftersom rollen innebär en nära samverkan med olika funktioner på företaget samt kontinuerlig kontakt med våra kunder är du också en bra lagspelare med god kommunikativ och social kompetens.
Vi söker dig som:
• Är driven och självgående
• Har någon form av utbildning som är relevant inom området, exempelvis inom personal, ekonomi eller systemvetenskap.
• Har förmågan att vara smidig och social såväl i relation till dina medarbetare som till kunder.
Det är också meriterande om du har:
• Erfarenhet inom HR/Lön/Tid/Resa eller liknande IT-bransch.
• Goda kunskaper i engelska såväl i tal som i skrift.
• Erfarenhet av att leda personal.
Om oss
På Flex Applications jobbar vi engagerat mot samma mål. Vi ska leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget är det cirka 7 000 företag och 600 000 användare som använder ett eller flera av våra system
Att jobba på Flex
Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.
Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.
Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.
Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra.
Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig. Flex månar om dig som anställd!
Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.
Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. Vi har en årlig flerdagars-kickoff –höjdpunkten enligt många. Andra trevligheter är korpfotboll, innebandy, personalfester och självklart en hel del spontana after works.

Ansök nu

Löneproffs? Bli en del av vårt lönecenter i Örebro!

Löneadministratör
Läs mer Dec 8
Vill du spela en viktig roll och vara med och göra skillnad för kunder? Är du intresserad av smarta digitala lösningar som förenklar vardagen för tusentals människor? Tycker du dessutom om att arbeta i ett innovativt företag med fantastisk framåtanda, kompetens i toppklass och de trevligaste och mest hjälpsamma kollegorna? Då är det just dig vi söker. Välkommen till Sveriges härligaste löneteam med marknadens bästa kunder!
Nu utökar vi personalstyrkan på vårt lönecenter Flex Services för att kunna möta upp mot efterfrågan på våra tjänster. Därför söker vi dig som har kunskap inom löneområdet och är intresserad av att vara vår expert på ett av landets mest använda personalsystem Flex HRM. Tjänsten är placerad i centrala Örebro, i Flex Services nya fräscha lokaler.
Flex Services filosofi bygger på att erbjuda ett riktigt vasst kunderbjudande som kombinerar det mest innovativa inom HRM-system med de mest flexibla lönetjänsterna som kan skalas upp eller ner efter kundens behov. Till detta kan vi lägga en stor dos av samlad expertis, ett fantastiskt engagemang och en genuin vilja att tillsammans lösa våra kunders vardagsutmaningar – vilket gör oss till en pålitlig och omtyckt partner med en kundbas som växer rekordsnabbt. Vill du också bli en del av detta framgångskoncept? Då ska du läsa vidare!
Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i Sveriges modernaste kompletta personalplattform; Flex HRM. Tjänsten innefattar ett tätt samarbete med kund, att supporta i försystem, beräkna och utföra en lönekörnings alla moment och leverera önskade underlag tillbaka till kund. I tjänsten ingår också att vara med och bygga upp Flex Services och tillsammans med teamet skapa hållbara strategier och rutiner.
Som medarbetare hos oss erbjuds du en väl genomtänkt onboarding samt kontinuerlig coachning och utbildning av professionella kollegor via vårt program Flex Academy.
Om dig
För att du ska trivas och lyckas i ditt dagliga arbete hos oss är det mycket viktigt att du har god kunskap inom lön- och personalområdet. Det innebär att du inte har några problem att besvara frågeställningar som dessa:
Varför skiljer min semesterlön från föregående år, eller Hur kan jag bara få 12 dagars betald semester i år?
Jag ska jobba varannan vecka 75% mån-tors, och den andra veckan 50% onsdag em, torsdag och fredag. Kan ni fixa det?
Vi saknar kostnadsställen på konto 7011, är det något ni kan lösa?
Vad kostar den här anställde mig?
Kalle fick en bil för tre månader sedan och vi har glömt bort att meddela detta, hur gör vi nu?

Inga konstigheter? Då är du rätt person för oss!
Vi önskar också att du:
Har erfarenhet av löneadministration och personaladministrativa system
Har kunskap inom löneprocessens alla faser
Är van vid kundkontakter
Är kreativ och har intresse för problemlösning

Om oss
På Flex Applications jobbar vi engagerat mot samma mål. Vi ska leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget?har vi cirka 7?000 företag och 600 000?användare som använder ett eller flera av våra system. Flex Services, som är ett dotterbolag till Flex Applications, tillhandahåller tjänster inom lön- och personaladministration.
Vad säger våra medarbetare?
Vi frågade Ingela Bergdahl, som började som Payroll Specialist hos oss för en kort tid sedan:
”Det är ett väldigt trevligt företag med en bra stämning. Även i denna pandemitid, när de flesta arbetar hemifrån, så får man intrycket att alla är oerhört hjälpsamma. Och jag tycker det är kul med ett företag som går fort framåt och ständigt utvecklar sig! Det roligaste med jobbet som lönespecialist är att jag ständigt får lära mig nytt och att det alltid finns utmaningar där man får fråga sig fram och diskutera. Och såklart gemenskapen med kunder och arbetskamrater.”
Att jobba på Flex
Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.
Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.
Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.
Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra.
Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig. Flex månar om dig som anställd!
Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.
Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. Vi har en årlig flerdagars-kickoff –höjdpunkten enligt många. Andra trevligheter är korpfotboll, innebandy, personalfester och självklart en hel del spontana after works.

Ansök nu

Applikationskonsult/internt administrativt stöd

Applikationskonsult
Läs mer Dec 6
Är du en serviceinriktad person med bakgrund inom lön/HR? Vill du?vara med och göra skillnad i våra kunders vardag –?tillsammans med ett trevligt gäng på ett?stabilt och snabbväxande?företag? Välkommen att bli en del av konsultteamet på Flex Applications!
Flex Applications?är en av de ledande leverantörerna?i Sverige inom området webbaserade personalsystem.?Nu behöver vi?förstärka?vårt team av konsulter med en serviceinriktad?och driven?person som är intresserad av ett varierat arbete där du fördelar din tid mellan konsultationsuppdrag och administrativt stöd.
Dina arbetsuppgifter består i konsultation åt våra kunder via uppkoppling (ca 50% av arbetstiden) och administration av konsultbokning (ca 50% av arbetstiden). Du väljer själv om du vill utgå från vårt kontor i Örebro, Stockholm eller Göteborg.
Konsultation
I rollen som konsult genomför du konsultuppdrag åt kund. Samtliga uppdrag sker via uppkoppling och ska vara av mindre omfattning. Typer av uppdrag som kan vara aktuella är i huvudsak:
– Kompletteringar i kundernas uppsättningar, exempelvis regelverk och scheman
– Kopiering/uppsättning av nytt företag (uppsättningar av mindre komplexitet)
– Rapportärenden
– Utredningar i försystem
Konsultbokning
I rollen som konsultbokningsansvarig arbetar du med att boka tider med applikationskonsult, teknisk konsult och API-utvecklare. Ärendena inkommer dels via våra interna funktioner, såsom säljavdelning och support, dels direkt från kund via telefon och mejl.
Dina arbetsuppgifter består av att hantera inkommande ärenden, boka in tider i samråd med kund, vid behov stämma av inkommande frågor med support och konsult, samt administrera bokningsbekräftelser.
Om dig
I denna viktiga tjänst är det en fördel om du är en drivande kraft som är utåtriktad, serviceminded och har lätt för att få kontakt med människor.
Vi söker en person som:
– Har erfarenhet av försystem inom HRM (tid, resa, schemaläggning) på administratörsnivå
– Har någon form av utbildning som är relevant inom området, exempelvis inom personal, ekonomi eller systemvetenskap.
– Har förmågan att vara smidig och social såväl i relation till dina medarbetare som till kunder.
– Har god kommunikativ förmåga i tal och skrift
Det är också meriterande om du har:
– Pedagogisk erfarenhet.
– Goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift.
– Har erfarenhet inom lönesystem.
Om oss
På Flex Applications jobbar vi engagerat mot samma mål. Vi ska leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget?har vi cirka 7?000 företag och 600 000?användare som använder ett eller flera av våra system.
Vad säger medarbetarna?
”Det som är roligt med den här tjänsten är att varje kund är unik och har sina specifika avtal och tillägg. Tidigare har jag jobbat med interna datasystem och är utbildad personalvetare – i den här rollen kunde jag kombinera båda dessa områden.
”Det jag gillar med Flex Applications är inte bara det att jag alltid får det stöd jag behöver, men också att hela gruppen är så hjälpsam. Mina närmaste kollegor är helt fantastiska! Dessutom åker vi på kick-offer och har träffar som verkligen är uppskattade.”
Att jobba på Flex
Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.
Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.
Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.
Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra.
Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig. Flex månar om dig som anställd!
Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.
Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. Vi har en årlig flerdagars-kickoff –höjdpunkten enligt många. Andra trevligheter är korpfotboll, innebandy, personalfester och självklart en hel del spontana after works.

Ansök nu

Är du vår nästa implementationskonsult?

Applikationskonsult
Läs mer Dec 14
Är du en serviceinriktad person med bakgrund inom lön/HR? Är du engagerad, pedagogisk och gillar mötet med nya människor? Till vårt framgångsrika lönecenter söker vi nu en person som lockas av utmaningen att lotsa våra kunder på vägen mot deras nya HRM-system. Välkommen med din ansökan!
Intresset för våra produkter och tjänster ökar stadigt och vi behöver nu förstärka med fler erfarna, kompetenta och drivna konsulter som vill arbeta med införandeprojekt i vår kompletta HRM-lösning: Tid, Resa, Bemanning och HR och Lön. Till denna tjänst söker vi en person med utgångsort företrädesvis Örebro, Stockholm eller Göteborg.
Som konsult hos oss på Flex Services är du en viktig länk mellan företaget och kunden. Din främsta arbetsuppgift består av implementering av våra programvaror hos kund. Du ansvarar för hela implementationsprocessen, vilket innebär att du har hand om allt från kartläggning, installation och parametersättning till tester och utbildning. Att vara konsult hos Flex Services innebär att erbjuda experthjälp med kvalitet och engagemang. Tjänsten kan innebära en del resor. Arbetet är mycket självständigt och vi lägger stor vikt vid din motivation och dina personliga egenskaper.
Om dig
I denna viktiga tjänst är det en fördel om du är en drivande kraft som är utåtriktad och har lätt för att få kontakt med människor. Du anpassar dig snabbt till nya situationer och vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskap inom HR- och/eller lönebranschen.
Vi söker en person som:
Har erfarenhet inom tid-/res-/lönesystem eller liknande.
Har någon form av utbildning som är relevant inom området, exempelvis inom personal, ekonomi eller systemvetenskap.
Har förmågan att vara smidig och social såväl i relation till dina kollegor som till kunder.

Det är också meriterande om du har:
Pedagogisk erfarenhet.
Erfarenhet av projektarbete inom IT samt implementation och driftsättning av system.
Goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift.Om oss
På Flex jobbar vi engagerat mot samma mål. Vi ska leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget?har vi cirka 7?000 företag och 600 000?användare som använder ett eller flera av våra system. Flex Services, som är ett dotterbolag till Flex Applications, tillhandahåller tjänster inom lön- och personaladministration.
Vad säger medarbetarna?
”Det som är roligt med den här tjänsten är att varje kund är unik och har sina specifika avtal och tillägg. Tidigare har jag jobbat med interna datasystem och är utbildad personalvetare – i den här rollen kunde jag kombinera båda dessa områden.
”Det jag gillar med Flex är inte bara det att jag alltid får det stöd jag behöver, men också att hela gruppen är så hjälpsam. Mina närmaste kollegor är helt fantastiska! Dessutom åker vi på kick-offer och har träffar som verkligen är uppskattade.”
Att jobba på Flex
Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.
Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.
Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.
Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra.
Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig. Flex månar om dig som anställd!
Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.
Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. Vi har en årlig flerdagars-kickoff –höjdpunkten enligt många. Andra trevligheter är korpfotboll, innebandy, personalfester och självklart en hel del spontana after works.

Ansök nu

Vi söker systemutvecklare till Örebro

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Okt 28
Flex Applications befinner sig i en expansiv fas och vi behöver nu komplettera vår personalstyrka med fler systemutvecklare. Vårt utvecklingsteam består idag av 25 personer.
Brinner du för programmering och vill vara med och vidareutveckla Sveriges modernaste personalsystem? Vill du arbeta tillsammans med ett trevligt gäng på ett företag som är på stark frammarsch? Då ska du läsa vidare!
Om tjänsten
Du kommer i din roll att vara både systemutvecklare och produktspecialist, vilket innebär att du kommer att arbeta med något eller några av de olika delsystem som ingår i vårt personalsystem. Arbetet bedrivs projektorienterat i mindre team. Tjänsten är lokaliserad till vårt kontor i centrala Örebro.


I tjänsten erbjuder vi:
Ett stimulerande jobb på ett framgångsrikt företag med kontor mitt i centrala Örebro
Moderna utvecklingsmiljöer och verktyg
Duktiga, engagerade och hjälpsamma kollegor
En arbetsgivare med höga ambitioner, seriös framtoning och långsiktighet
Friskvårdsbidrag 3 000 kr per år
Anslutning till en förmånsportal
En härlig gemenskap med högt i tak, mycket humor och flera trevliga personalaktiviteterOm dig
Vi tror att du har akademisk utbildning med inriktning systemutveckling och programmering. Du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten, noggrann och ansvarskännande och du har förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv. Du brinner för systemutveckling, är driven, engagerad, och initiativrik och är van att arbeta på egen hand samtidigt som du trivs med att samarbeta med dina kollegor.
Meriterande är:
Professionell erfarenhet av utveckling i ASP.NET MVC C#
Erfarenhet av arbete med NhibernateOm oss
På Flex Applications brinner vi för det vi gör. Vi ska leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget har vi 7 000 företag och 600 000 användare som använder ett eller flera av våra system.


Vad säger medarbetarna?
"Jag träffade Flex på Campus-mässan 2014 på Örebro Universitet där jag läste till dataingenjör. Jag tyckte att det verkade vara ett intressant företag och när jag fick möjlighet att göra mitt exjobb här var svaret självklart. Efter att exjobbet var klart fick jag frågan om jag ville fortsätta, vilket jag verkligen ville.
Som systemutvecklare på Flex får du utveckla funktioner som du vet att många människor kommer använda dagligen i sitt arbete. Arbetet är omväxlande med mycket varierade projekt i olika storlek och svårighetsgrad. Det är sällan den ena dagen är den andra lik. Utmaningen, och samtidigt det roliga med arbetet, är problemlösningen. Att göra en så smart lösning som möjligt för användaren, plus att både prestandan och användarvänligheten ska vara på topp!
Det bästa med Flex? Gemenskapen och den härliga stämningen!"


"I mitt jobb är ingen dag den andra lik. Det är hela tiden nya utvecklingsprojekt att ta sig an. Detta innebär att det är stor variation i arbetsuppgifterna och det är bland annat det som gör arbetet på Flex så intressant. Stimulerande och varierande arbetsuppgifter är viktigt för mig. Jag möter dagligen utmaningar i form av att lösa problem på bästa sätt utefter ett användarperspektiv samtidigt som man måste ta hänsyn till prestanda och teknik.
Jag gillar den typen av växlingar som arbetet som systemutvecklare innebär, där man går från att ge instruktioner till en dator till att resonera fram de optimala lösningarna på ett komplicerat problem tillsammans med andra utvecklare eller projektledare.
Det bästa med Flex Applications är garanterat medarbetarna. Ett skönare gäng att jobba med får man leta efter!"
Att jobba på Flex

Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.

Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.


Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.


Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra. Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig.
Flex månar om dig som anställd!


Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.


Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. Vi har en årlig flerdagars-kickoff –höjdpunkten enligt många. Andra trevligheter är korpfotboll, innebandy, personalfester och självklart en hel del spontana after works.
Välkommen med din ansökan!
Din ansökan med CV och ett personligt brev skickar du till: ansokan@flexapplications.se Ange 211130-U1 i ämnesraden. Vi tillämpar löpande urval, så skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2021-11-30.


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Oskar Anderstål, oskar.anderstal@flexapplications.se, tel. 073-527 38 02.
Besök gärna vår hemsida www.flexapplications.se för mer information om företaget och våra produkter.
Flex Applications AB erbjuder dig ett stimulerande och varierat arbete i ett växande företag.

Ansök nu

Projektledare till Flex Applications

Projektledare, IT
Läs mer Okt 22
Är du engagerad och målinriktad med en drivkraft att alltid leverera goda kundupplevelser? Vill du bidra till att förenkla vardagen för tusentals kunder med hjälp av Sveriges modernaste personalsystem? Lockas du dessutom av möjligheten att få jobba med ett trevligt gäng i ett företag på stark frammarsch? Då ska du läsa vidare!


Om tjänsten
Flex Applications är en av de ledande leverantörerna i Sverige inom området webbaserade personalsystem. Nu behöver vi förstärka vårt team i Örebro med en kompetent, serviceinriktad och driven person som vill axla rollen som projektledare. I denna roll, som vi bygger upp helt från grunden, kommer du att fylla en viktig funktion som spindeln i nätet och fungera som företagets gemensamma kontaktyta utåt mot kund i olika ärenden angående vårt personalsystem.
Rollen som projektledare kommer huvudsakligen att bestå av följande ansvarsområden och arbetsuppgifter:
– Intern projektledning och samordning av ärenden mellan olika funktioner/avdelningar på Flex Applications.
– Löpande återkoppling till kund under och efter avslutat ärende.
– Löpande avstämningar med Flex olika funktioner, exempelvis IT, support och konsulting.
– Kontinuerligt analys- och förbättringsarbete.
Är du en person som gillar att ha ett stort ansvar, få saker att hända och att driva projekt framåt i samverkan med dina kollegor? Tilltalas du dessutom av möjligheten att ha mycket kundkontakt och att få användning för din kommunikativa och pedagogiska förmåga? Då kan du vara helt rätt person för oss!


Detta erbjuder vi:
– En arbetsgivare med höga ambitioner, seriös framtoning och långsiktighet
– Möjlighet att arbeta med en produktportfölj med kraftfulla, moderna och stabila system från en dominerande aktör på marknaden
– Professionella, engagerade och hjälpsamma kollegor
– En härlig gemenskap med högt i tak, mycket humor och flera trevliga personalaktiviteter
– Generöst friskvårdsbidrag och anslutning till en förmånsportal
– Fräscha lokaler med närhet till kollektivtrafiken


Om dig
Som projektledare är det viktigt att du är en drivande kraft, är utåtriktad, har lätt för att få kontakt med människor och anpassar dig snabbt till nya situationer. Du möter både små och stora kunder, vilket innebär att det är viktigt att du har en stor lyhördhet och god anpassningsförmåga. I gengäld får du inblick i många företag och får träffa kunder inom olika branscher.
Några av dina kvaliteter är:
– Du har stort eget driv och är bra på att anpassa dig till olika situationer.
– Du har en hög social kompetens.
– Du är metodisk och strukturerad.
– Du har erfarenhet av projektledning.
Det är också meriterande om du har:
– erfarenhet inom HR/Lön/Tid/Resa eller liknande IT-bransch.
– goda kunskaper i engelska såväl i tal som i skrift.


Om oss
På Flex Applications jobbar vi engagerat mot samma mål. Vi ska leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget är det cirka 7 000 företag och 600 000 användare som använder ett eller flera av våra system
Jenny Gülich
Project Manager på Flex Applications
Som projektledare sköter jag den övergripande planeringen gällande våra implementationsprojekt hos kunder. Jag sätter upp en tidplan och planerar implementationen samt håller en dialog med kunden och konsulten under hela projektet till dess att kunden är i skarp drift. Då varje kund har olika uppsättningar och kopplingar till för-/eftersystem kan spannet på den tekniska komplexiteten i projektet variera väldigt mycket och kräva olika insatser.
En dag på arbetet för mig innebär ofta ett flertal avstämningar med olika kunder om hur deras implementation går eller uppstartsmöten med kunder. Det kan också vara möten kring mer tekniska delar där vi kopplar ihop våra tekniska konsulter med motsvarande hos kund för en dialog gällande en integration. Vi har också avstämningar med konsulterna som arbetar med ”mina” kunder.
Jag skulle varmt rekommendera fler att söka sig till Flex. Det är ett roligt gäng kollegor som arbetar tillsammans, även om vi är utspridda i hela Sverige så finns det en gemenskap och samhörighet. Det är ett stimulerande och flexibelt arbete, där vi möter kunder inom många olika branscher. Dessutom har vi en produkt som är riktigt bra och det är kul att se den nytta den ger till kunderna.


Att jobba på Flex
Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.
Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.
Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.
Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra.
Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig. Flex månar om dig som anställd!
Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.
Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. Vi har en årlig flerdagars-kickoff –höjdpunkten enligt många. Andra trevligheter är korpfotboll, innebandy, personalfester och självklart en hel del spontana after works.


Välkommen med din ansökan!
Din ansökan med CV och ett personligt brev skickar du till: ansokan@flexapplications.se. Ange 211120-PL1 i ämnesraden. Vi tillämpar löpande urval, så skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 20 november.

Ansök nu

Flex Applications söker en Account Manager inom lön/HR

Account manager
Läs mer Okt 1
Är du ett proffs på relationsskapande och service? Har du ett stort intresse för innovativa digitala lösningar och komplex försäljning? Skulle du dessutom vilja jobba på ett företag som har höga ambitioner, härlig gemenskap och stora utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara en perfekt match för oss!
Om Flex Applications
På Flex Applications jobbar vi engagerat mot samma mål: vi ska leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget har vi ca 7 000 företag och 600 000 användare som använder ett eller flera av våra system.
Om tjänsten
Vi söker nu en Account Manager som kan förstärka vårt säljteam i Göteborg. I tjänsten kommer du att arbeta med försäljning av programvaror som underlättar och effektiviserar människors arbetsvardag.
Som Account Manager hos oss kommer du att ansvara för hela försäljningsprocessen; från första kontakt med kund till behovsanalys, offertskrivande, uppföljning och överlämnande till projektansvarig för implementering. Du kommer också att kontinuerligt fördjupa och utveckla dina kunskaper i våra programvaror.
Vad vi erbjuder
I denna roll erbjuds du ett stort eget inflytande och goda möjligheter att påverka ditt arbete. Med ett gott inflöde av prospekt och stöd av professionella, engagerade och hjälpsamma kollegor har du de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt dagliga arbete.
Vi tillämpar en flexibel hybridmodell där du har möjlighet att själv välja om du vill arbeta delvis hemifrån eller på plats på vårt kontor.
Är du en person som trivs med att ha ett stort ansvar och att arbeta självständigt i många moment? Vill du få användning för din förmåga att skapa goda kundrelationer och på ett pedagogiskt sätt hjälpa kunden att identifiera behov och föreslå lösningar för en smidigare vardag med hjälp av smarta digitala lösningar? Då tror vi att du kommer att trivas utmärkt i denna roll!
Om dig
Du har ett genuint intresse för relationsskapande och service och förmågan att bygga långsiktiga och förtroendefulla kundrelationer. Du delar vår filosofi att försäljning bygger på samarbete och problemlösning – och en stark kommunikativ förmåga och lyhördhet. Vi tror också att du stimuleras av att arbeta i en organisation med snabba beslutsvägar och höga ambitioner.
För att du ska lyckas i din roll som Account Manager hos oss ser vi gärna att du har branschkunskap eller relevant utbildning, gärna inom sälj och marknadsföring. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av försäljning med dokumenterat goda resultat samt erfarenhet inom området HR-/personalsystem och/eller SaaS-tjänster.
Eftersom du arbetar utåtriktat med mycket kundkontakt är en säljande och förtroendeingivande personlighet A och O för att du ska trivas i din roll. Social, energisk, smidig och lyhörd är egenskaper som kommer naturligt för dig.
Eftersom du arbetar självständigt i många moment behöver du även vara driven och självständig, samtidigt som du är en god lagspelare när situationen kräver det.
Att jobba på Flex
Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.
Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.
Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.
Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra.
Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig. Flex månar om dig som anställd!
Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.
Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. Vi har en årlig flerdagars-kickoff –höjdpunkten enligt många. Andra trevligheter är korpfotboll, innebandy, personalfester och självklart en hel del spontana after works.
Välkommen med din ansökan!
Vill du bli en del av vårt vinnande team? Skicka din ansökan med CV och ett personligt brev till: ansokan@flexapplications.se senast den 2021-10-31. Ange 211031-AM i ämnesraden.
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Maria Utbult, Sales Manager, på telefon 070-872 95 10 eller e-post maria.utbult@flexapplications.se.

Ansök nu

Vi söker systemtestare!

Systemtestare
Läs mer Sep 23
Har du ett stort intresse för testning och vill vara med och vidareutveckla Sveriges modernaste personalsystem? Vill du arbeta tillsammans med ett trevligt gäng på ett företag som är på stark frammarsch? Då ska du läsa vidare!
Flex Applications befinner sig i en expansiv fas och vi behöver nu komplettera vår personalstyrka med ytterligare en mjukvarutestare. Vårt team för Quality Assurance består idag av 3 personer.


Om tjänsten
Du kommer i din roll att vara både mjukvarutestare och produktspecialist, vilket innebär att du kommer att arbeta med något eller några av de olika delsystem som ingår i vårt personalsystem. I din roll som testare jobbar du i ditt team med att planera och genomföra tester för att kvalitetssäkra utvecklingen av våra produkter. Du arbetar också i nära samarbete med utvecklare i vår agila utvecklingsprocess, där man i mindre team bollar idéer och lyfter problem i ett mycket omväxlande arbete.
Tjänsten är lokaliserad till vårt kontor i centrala Örebro.
I tjänsten erbjuder vi:
- Ett stimulerande jobb på ett framgångsrikt företag med kontor mitt i centrala Örebro
- Moderna utvecklingsmiljöer och verktyg
- Duktiga, engagerade och hjälpsamma kollegor
- En arbetsgivare med höga ambitioner, seriös framtoning och långsiktighet
- Friskvårdsbidrag 3 000 kr per år
- Anslutning till en förmånsportal
- En härlig gemenskap med högt i tak, mycket humor och flera trevliga personalaktiviteter
Om dig
Vi tror att du har akademisk utbildning med inriktning mjukvarutestning eller har tidigare erfarenhet av automatiserad eller manuell testning. Du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten, noggrann och ansvarskännande och du har förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv. Du har ett stort intresse för mjukvarutestning, är driven, engagerad, och uthållig i ditt arbete och är van att arbeta på egen hand samtidigt som du trivs med att samarbeta med dina kollegor.
Meriterande är om du:
- har arbetat med automatiserade tester i Ranorex eller liknande
- har kunskap om webbprogrammering (HTML, CSS), samt objektorienterad programmering (C#)
- har erfarenhet av arbete med agil utvecklingsprocess och DevOps
- har erfarenhet/kunskap inom lön och HR
Om oss
På Flex Applications jobbar vi engagerat mot samma mål. Vi ska leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget har vi ca 7 000 företag och 600 000 användare som använder ett eller flera av våra system.


Vad säger medarbetarna?
Medarbetare på Quality Assurance sedan 2017:
En typisk arbetsdag börjar med att jag tar en kopp kaffe med övriga i teamet och pratar om vad som är på gång.
Vi diskuterar hur vi ska dela upp arbetet under dagen och vad som behöver testas. Under dagen jobbar vi med våra respektive uppgifter, men vi diskuterar en hel del med varandra.
Det roligaste på jobbet är kollegorna! Det är ett härligt gäng på Flex. Jag tycker också om att jag kan få ”grotta ner mig” i ett system, att vända och vrida på en funktion ordentligt och att få möjligheten att vara med och bidra till att vi har en bra produkt. I och med att det är så flexibelt och komplext så blir det aldrig tråkigt, det finns alltid nya inställningar att upptäcka. Vi har också ett gott samarbete mellan avdelningarna med gemensamma mål och korta beslutsvägar. Arbetsklimatet är tillåtande, jag känner att jag blir lyssnad på. Vi är som en familj!

Att jobba på Flex
Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.
Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.
Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.
Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra.
Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig.
Flex månar om dig som anställd!
Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.
Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. Vi har en årlig flerdagars-kickoff – höjdpunkten enligt många. Andra trevligheter är korpfotboll, innebandy, personalfester och självklart en hel del spontana after works.
Välkommen med din ansökan!
Din ansökan med CV och ett personligt brev skickar du till: ansokan@flexapplications.se. Ange 211031-Q1 i ämnesraden. Vi tillämpar löpande urval, så skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2021-10-31.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rickard Israelsson, rickard.israelsson@flexapplications.se, tel. 073-383 95 10.
Besök gärna vår hemsida www.flexapplications.se för mer information om företaget och våra produkter.
Flex Applications AB erbjuder dig ett stimulerande och varierat arbete i ett växande företag.

Ansök nu

Supportspecialist för ett av landets mesta använda personalsystem

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Okt 1
Är du lösningsorienterad, pedagogisk och älskar kundkontakt? Vill du vara med och göra skillnad i våra kunders vardag – tillsammans med ett trevligt gäng på ett stabilt och snabbväxande företag? Då ska du läsa vidare!


Om tjänsten
Vår kundbas fortsätter stadigt att växa och därför söker vi nu en ny stjärna till vår supportavdelning i Örebro.
Som medarbetare i vårt supportteam är du en viktig länk mellan företaget och kunden. Din främsta arbetsuppgift är att erbjuda användarsupport till våra kunder i Flex HRM – ett av landets mest använda personalsystem. Du kommer att ta emot inkommande supportärenden via telefon och e-post, ansvara för prioritering av ärenden, göra grundläggande felsökningar och se till att alla ärenden avslutas. Du kommer även att arbeta med funktions- och kvalitetstester av systemet i samband med nya releaser.
Detta erbjuder vi:
• En arbetsgivare med höga ambitioner, seriös framtoning och långsiktighet
• Möjlighet att arbeta med en produktportfölj med kraftfulla, moderna och stabila system från en dominerande aktör på marknaden
• Professionella, engagerade och hjälpsamma kollegor
• En härlig gemenskap med högt i tak, mycket humor och flera trevliga personalaktiviteter
• Generöst friskvårdsbidrag och anslutning till en förmånsportal
• Fräscha lokaler med närhet till kollektivtrafiken


Om dig
Är du en lösningsorienterad, positiv och pedagogisk person som trivs med mycket kundkontakt? Toppen! Det är precis en sådan person vi söker! För att du ska trivas hos oss tror vi även att du är driven, utåtriktad och anpassar dig snabbt till nya situationer. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av supportarbete och kunskap inom personalsystem. Har du eftergymnasial utbildning inom support, ekonomi eller personal är det meriterande.
Vi hoppas också att:
• Du har erfarenhet inom tid-/res-/lönesystem eller liknande.
• Du har någon form av tidigare yrkeserfarenhet som är relevant inom området, exempelvis personal, ekonomi eller tidigare supporttjänst.
• Du har god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift.
• Du har god datorvana och vana av att arbeta i Windows-miljö.
• Du har en gymnasieutbildning eller motsvarande med inriktning mot ekonomi och/eller personal.


Om oss
På Flex Applications jobbar vi engagerat mot samma mål. Vi ska leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget är det cirka 7 000 företag och 600 000 användare som använder ett eller flera av våra system.
Vad säger medarbetarna?
Madelene Westergren, Support
Jag supportar på Flex Res och HRM Travel. Det innebär allt från att svara på användarfrågor och utredning av komplexa ärenden till felsökning och kvalitetstester. Det är många kundkontakter och mycket eget ansvar. Det bästa med att jobba på Flex är variationen och gemenskapen, vi samarbetar mycket mellan avdelningarna. Alla är hjälpsamma och vi arbetar mot samma mål. Och så har vi ju så trevliga kunder. En dag är aldrig tråkig på Flex!
Att jobba på Flex
Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.
Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.
Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.
Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra.
Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig. Flex månar om dig som anställd!
Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.
Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. Vi har en årlig flerdagars-kickoff –höjdpunkten enligt många. Andra trevligheter är korpfotboll, innebandy, personalfester och självklart en hel del spontana after works.


Välkommen med din ansökan!
Vill du bli en av vardagshjältarna i vårt supportteam? Skicka din ansökan med CV och ett personligt brev till: ansokan@flexapplications.se senast den 2021-10-31. Ange referensnummer 211031-S2 i ämnesraden.
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Sandra Waerner, supportchef, på telefon 019-10 39 15, 0769-42 95 10 eller e-post sandra.waerner@flexapplications.se

Ansök nu

Vi söker en supportspecialist till vårt lönesystem

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Sep 28
Är du lösningsorienterad, pedagogisk och trivs med mycket kundkontakt? Har du kunskap inom löneadministration och vill vara med och göra skillnad i våra kunders vardag – tillsammans med ett trevligt gäng på ett stabilt och snabbväxande företag? Då ska du läsa vidare!


Om tjänsten
Vår kundbas fortsätter stadigt att växa och därför söker vi nu en ny stjärna till vår supportavdelning i Örebro.
Som medarbetare i vårt supportteam är du en viktig länk mellan företaget och kunden. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att arbeta med användarsupport till våra kunder vilka arbetar i rollen som löneadministratör. Du kommer att ta emot inkommande supportärenden via telefon och e-post, ansvara för prioritering av ärenden, göra grundläggande felsökningar och se till att alla ärenden avslutas. Du kommer även att arbeta med funktions- och kvalitetstester av systemet i samband med nya releaser.
I tjänsten erbjuder vi:
• Ett stimulerande jobb på ett framgångsrikt företag med kontor mitt i centrala Örebro
• Duktiga, engagerade och hjälpsamma kollegor
• En arbetsgivare med höga ambitioner, seriös framtoning och långsiktighet
• Friskvårdsbidrag 3 000 kr per år
• Anslutning till en förmånsportal
• En härlig gemenskap med högt i tak, mycket humor och flera trevliga personalaktiviteter


Om dig
Är du noggrann, ansvarskännande och gillar problemlösning? Toppen! Det är precis en sådan person vi söker! För att trivas i rollen tror vi även att du har lätt för att lära, anpassar dig snabbt till nya situationer och kan hantera ett högt tempo i vissa perioder. Du möter små och stora kunder, vilket kan innebära olika kunskapsgrader hos kunden, något som kräver att du har stor lyhördhet och god anpassningsförmåga.
Vidare är det viktigt att du har god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med någon form av support är det meriterande.


Om oss
På Flex Applications jobbar vi engagerat mot samma mål. Vi ska leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget har vi cirka 7 000 företag och 600 000 användare som använder ett eller flera av våra system.


Vad säger medarbetarna?
Madelene Westergren, Support:
Jag supportar på Flex Res och HRM Travel. Det innebär allt från att svara på användarfrågor och utredning av komplexa ärenden till felsökning och kvalitetstester. Det är många kundkontakter och mycket eget ansvar. Det bästa med att jobba på Flex är variationen och gemenskapen, vi samarbetar mycket mellan avdelningarna. Alla är hjälpsamma och vi arbetar mot samma mål. Och så har vi ju så trevliga kunder. En dag är aldrig tråkig på Flex!
Att jobba på Flex
Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.
Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.
Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.
Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra.
Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig.
Flex månar om dig som anställd!
Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.
Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. Vi har en årlig flerdagars-kickoff –höjdpunkten enligt många. Andra trevligheter är korpfotboll, innebandy, personalfester och självklart en hel del spontana after works.
Välkommen med din ansökan!
Vill du bli en av vardagshjältarna i vårt supportteam? Skicka din ansökan med CV och ett personligt brev till: ansokan@flexapplications.se Ange 211031-S1 i ämnesraden. Vi tillämpar löpande urval, så skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 oktober 2021.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sandra Waerner, supportchef, på telefon 019-10 39 15, 0769-42 95 10 eller e-post sandra.waerner@flexapplications.se.

Ansök nu

Är du vår nästa IT-tekniker?

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Sep 6
Vill du spela en viktig roll och vara med och göra skillnad för kunder? Är du intresserad av smarta digitala lösningar som förenklar vardagen för tusentals människor? Skulle dessutom vilja arbeta i ett innovativt företag med fantastisk framåtanda, kompetens i toppklass och de trevligaste och mest hjälpsamma kollegorna? Då ska du läsa vidare!

Om tjänsten
Nu utökar vi personalstyrkan på vår IT-avdelning för att kunna möta upp mot efterfrågan på våra tjänster samt spännande utvecklingsprojekt. Därför söker vi dig som har god kunskap inom IT-drift och är intresserad av att vara en av våra driftexperter på ett av landets mest använda personal-system, Flex HRM. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Örebro.


Arbetet som IT-tekniker består i att bistå våra kunder i ärenden av teknisk karaktär. Du kommer att installera och uppdatera våra programvaror i kundernas IT-miljöer och i vår driftsmiljö. Vidare kommer du att hjälpa kunderna med uppsättning av integrationer och SSO-lösningar. Arbetet innebär att snabbt försöka lösa problem som uppkommer i driftsmiljöer och att alltid försöka ha kunden i fokus. Du kommer också att vara företagets interna tekniska resurs i nära samarbete med våra utvecklare, support och applikationskonsulter.

Som medarbetare hos oss erbjuds du en väl genomtänkt onboarding samt kontinuerlig coachning och utbildning av professionella kollegor via vårt program Flex Academy.


Om dig
För att du ska trivas och lyckas i ditt dagliga arbete hos oss är det mycket viktigt att du har goda kunskaper inom IT-drift, speciellt inom webbapplikationer i IIS samt Microsoft Server.


Som person är du prestigelös och lösningsorienterad och tycker det är spännande att vara med på den resa som företaget är inne på. Vi tror att du har ett stort tekniskt intresse och att du tidigare arbetat med IT-drift eller liknande arbetsuppgifter. Du är serviceinriktad, noggrann, ansvarskännande och har god förmåga att kommunicera med din omgivning. Du är driven, engagerad och van vid att arbeta både på egen hand och i grupp.

Krav
· Kunskap om olika Microsoft server- och klientoperativsystem
· Erfarenhet av serverdrift och drift av webbapplikationer i IIS
· Kunskap om olika typer av nätverk och kommunikation
· Kunskap om Microsoft Server
· Van vid kundkontakter och utåtriktad
· Lätt att uttrycka dig muntligt och skriftligt på svenska och engelska
· Relevant eftergymnasial utbildning

Meriterande är också:
· Erfarenhet av arbete med VMware, Hyper-V, Citrix, Office 365,
AD, Azure samt PowerShell
· Certifieringar inom Microsofts produkter, t.ex. IIS, AD Exchange
· Kunskaper i norska, danska eller finska

Om oss
På Flex Applications jobbar vi engagerat mot samma mål: att leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget har vi 5 000 företag och 600 000 användare som använder ett eller flera av våra system.

Välkommen med din ansökan!
Skicka din ansökan med CV och ett personligt brev till: ansokan@flexapplications.se senast den 2021-07-10. Urvalet sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Ange referensnummer 210710-IT1 i ämnesraden.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Per Olausson Bragança på telefon 073-720 29 59 eller e-post?per.olausson-braganca@flexapplications.se.


Flex Applications AB erbjuder dig ett stimulerande och varierat arbete i ett växande företag.


Att jobba på Flex

Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.

Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.


Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.


Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra. Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig.
Flex månar om dig som anställd!


Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.


Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. Vi har en årlig flerdagars-kickoff –höjdpunkten enligt många. Andra trevligheter är korpfotboll, innebandy, personalfester och självklart en hel del spontana after works.

Ansök nu

Vi söker systemutvecklare till Örebro

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 10
Flex Applications befinner sig i en expansiv fas och vi behöver nu komplettera vår personalstyrka med fler systemutvecklare. Vårt utvecklingsteam består idag av 25 personer.
Brinner du för programmering och vill vara med och vidareutveckla Sveriges modernaste personalsystem? Vill du arbeta tillsammans med ett trevligt gäng på ett företag som är på stark frammarsch? Då ska du läsa vidare!
Om tjänsten
Du kommer i din roll att vara både systemutvecklare och produktspecialist, vilket innebär att du kommer att arbeta med något eller några av de olika delsystem som ingår i vårt personalsystem. Arbetet bedrivs projektorienterat i mindre team. Tjänsten är lokaliserad till vårt kontor i centrala Örebro.


I tjänsten erbjuder vi:
Ett stimulerande jobb på ett framgångsrikt företag med kontor mitt i centrala Örebro
Moderna utvecklingsmiljöer och verktyg
Duktiga, engagerade och hjälpsamma kollegor
En arbetsgivare med höga ambitioner, seriös framtoning och långsiktighet
Friskvårdsbidrag 3 000 kr per år
Anslutning till en förmånsportal
En härlig gemenskap med högt i tak, mycket humor och flera trevliga personalaktiviteterOm dig
Vi tror att du har akademisk utbildning med inriktning systemutveckling och programmering. Du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten, noggrann och ansvarskännande och du har förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv. Du brinner för systemutveckling, är driven, engagerad, och initiativrik och är van att arbeta på egen hand samtidigt som du trivs med att samarbeta med dina kollegor.
Meriterande är:
Professionell erfarenhet av utveckling i ASP.NET MVC C#
Erfarenhet av arbete med NhibernateOm oss
På Flex Applications brinner vi för det vi gör. Vi ska leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget har vi 7 000 företag och 600 000 användare som använder ett eller flera av våra system.


Vad säger medarbetarna?
"Jag träffade Flex på Campus-mässan 2014 på Örebro Universitet där jag läste till dataingenjör. Jag tyckte att det verkade vara ett intressant företag och när jag fick möjlighet att göra mitt exjobb här var svaret självklart. Efter att exjobbet var klart fick jag frågan om jag ville fortsätta, vilket jag verkligen ville.
Som systemutvecklare på Flex får du utveckla funktioner som du vet att många människor kommer använda dagligen i sitt arbete. Arbetet är omväxlande med mycket varierade projekt i olika storlek och svårighetsgrad. Det är sällan den ena dagen är den andra lik. Utmaningen, och samtidigt det roliga med arbetet, är problemlösningen. Att göra en så smart lösning som möjligt för användaren, plus att både prestandan och användarvänligheten ska vara på topp!
Det bästa med Flex? Gemenskapen och den härliga stämningen!"


"I mitt jobb är ingen dag den andra lik. Det är hela tiden nya utvecklingsprojekt att ta sig an. Detta innebär att det är stor variation i arbetsuppgifterna och det är bland annat det som gör arbetet på Flex så intressant. Stimulerande och varierande arbetsuppgifter är viktigt för mig. Jag möter dagligen utmaningar i form av att lösa problem på bästa sätt utefter ett användarperspektiv samtidigt som man måste ta hänsyn till prestanda och teknik.
Jag gillar den typen av växlingar som arbetet som systemutvecklare innebär, där man går från att ge instruktioner till en dator till att resonera fram de optimala lösningarna på ett komplicerat problem tillsammans med andra utvecklare eller projektledare.
Det bästa med Flex Applications är garanterat medarbetarna. Ett skönare gäng att jobba med får man leta efter!"
Att jobba på Flex

Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.

Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.


Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.


Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra. Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig.
Flex månar om dig som anställd!


Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.


Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. Vi har en årlig flerdagars-kickoff –höjdpunkten enligt många. Andra trevligheter är korpfotboll, innebandy, personalfester och självklart en hel del spontana after works.
Välkommen med din ansökan!
Din ansökan med CV och ett personligt brev skickar du till: ansokan@flexapplications.se Ange 210731-U1 i ämnesraden. Vi tillämpar löpande urval, så skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2021-07-31.


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Oskar Anderstål, oskar.anderstal@flexapplications.se, tel. 073-527 38 02.
Besök gärna vår hemsida www.flexapplications.se för mer information om företaget och våra produkter.
Flex Applications AB erbjuder dig ett stimulerande och varierat arbete i ett växande företag.

Ansök nu

Är du vår nästa IT-tekniker?

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jun 11
Vill du spela en viktig roll och vara med och göra skillnad för kunder? Är du intresserad av smarta digitala lösningar som förenklar vardagen för tusentals människor? Skulle dessutom vilja arbeta i ett innovativt företag med fantastisk framåtanda, kompetens i toppklass och de trevligaste och mest hjälpsamma kollegorna? Då ska du läsa vidare!

Om tjänsten
Nu utökar vi personalstyrkan på vår IT-avdelning för att kunna möta upp mot efterfrågan på våra tjänster samt spännande utvecklingsprojekt. Därför söker vi dig som har god kunskap inom IT-drift och är intresserad av att vara en av våra driftexperter på ett av landets mest använda personal-system, Flex HRM. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Örebro.


Arbetet som IT-tekniker består i att bistå våra kunder i ärenden av teknisk karaktär. Du kommer att installera och uppdatera våra programvaror i kundernas IT-miljöer och i vår driftsmiljö. Vidare kommer du att hjälpa kunderna med uppsättning av integrationer och SSO-lösningar. Arbetet innebär att snabbt försöka lösa problem som uppkommer i driftsmiljöer och att alltid försöka ha kunden i fokus. Du kommer också att vara företagets interna tekniska resurs i nära samarbete med våra utvecklare, support och applikationskonsulter.

Som medarbetare hos oss erbjuds du en väl genomtänkt onboarding samt kontinuerlig coachning och utbildning av professionella kollegor via vårt program Flex Academy.


Om dig
För att du ska trivas och lyckas i ditt dagliga arbete hos oss är det mycket viktigt att du har goda kunskaper inom IT-drift, speciellt inom webbapplikationer i IIS samt Microsoft Server.


Som person är du prestigelös och lösningsorienterad och tycker det är spännande att vara med på den resa som företaget är inne på. Vi tror att du har ett stort tekniskt intresse och att du tidigare arbetat med IT-drift eller liknande arbetsuppgifter. Du är serviceinriktad, noggrann, ansvarskännande och har god förmåga att kommunicera med din omgivning. Du är driven, engagerad och van vid att arbeta både på egen hand och i grupp.

Krav
· Kunskap om olika Microsoft server- och klientoperativsystem
· Erfarenhet av serverdrift och drift av webbapplikationer i IIS
· Kunskap om olika typer av nätverk och kommunikation
· Kunskap om Microsoft Server
· Van vid kundkontakter och utåtriktad
· Lätt att uttrycka dig muntligt och skriftligt på svenska och engelska
· Relevant eftergymnasial utbildning

Meriterande är också:
· Erfarenhet av arbete med VMware, Hyper-V, Citrix, Office 365,
AD, Azure samt PowerShell
· Certifieringar inom Microsofts produkter, t.ex. IIS, AD Exchange
· Kunskaper i norska, danska eller finska

Om oss
På Flex Applications jobbar vi engagerat mot samma mål: att leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget har vi 5 000 företag och 600 000 användare som använder ett eller flera av våra system.

Välkommen med din ansökan!
Skicka din ansökan med CV och ett personligt brev till: ansokan@flexapplications.se senast den 2021-07-10. Urvalet sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Ange referensnummer 210710-IT1 i ämnesraden.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Per Olausson Bragança på telefon 073-720 29 59 eller e-post?per.olausson-braganca@flexapplications.se.


Flex Applications AB erbjuder dig ett stimulerande och varierat arbete i ett växande företag.


Att jobba på Flex

Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.

Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.


Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.


Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra. Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig.
Flex månar om dig som anställd!


Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.


Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. Vi har en årlig flerdagars-kickoff –höjdpunkten enligt många. Andra trevligheter är korpfotboll, innebandy, personalfester och självklart en hel del spontana after works.

Ansök nu

Är du vår nästa Payroll Specialist?

Löneadministratör
Läs mer Maj 25
Vill du spela en viktig roll och vara med och göra skillnad för kunder? Är du intresserad av smarta digitala lösningar som förenklar vardagen för tusentals människor? Tycker du dessutom om att arbeta i ett innovativt företag med fantastisk framåtanda, kompetens i toppklass och de trevligaste och mest hjälpsamma kollegorna? Då är det just dig vi söker. Välkommen till Sveriges härligaste löneteam med marknadens bästa kunder!
Om tjänsten
Nu utökar vi personalstyrkan på vårt lönecenter Flex Services för att kunna möta upp mot efterfrågan på våra tjänster. Därför söker vi dig som har kunskap inom löneområdet och är intresserad av att vara vår expert på ett av landets mest använda personalsystem Flex HRM. Tjänsten är placerad i centrala Örebro, i Flex Services nya fräscha lokaler.
Flex Services filosofi bygger på att erbjuda ett riktigt vasst kunderbjudande som kombinerar det mest innovativa inom HRM-system med de mest flexibla lönetjänsterna som kan skalas upp eller ner efter kundens behov. Till detta kan vi lägga en stor dos av samlad expertis, ett fantastiskt engagemang och en genuin vilja att tillsammans lösa våra kunders vardagsutmaningar – vilket gör oss till en pålitlig och omtyckt partner med en kundbas som växer rekordsnabbt. Vill du också bli en del av detta framgångskoncept? Då ska du läsa vidare!
Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i Sveriges modernaste kompletta personalplattform; Flex HRM. Tjänsten innefattar ett tätt samarbete med kund, att supporta i försystem, beräkna och utföra en lönekörnings alla moment och leverera önskade underlag tillbaka till kund. I tjänsten ingår också att vara med och bygga upp Flex Services och tillsammans med teamet skapa hållbara strategier och rutiner.
Som medarbetare hos oss erbjuds du en väl genomtänkt onboarding samt kontinuerlig coachning och utbildning av professionella kollegor via vårt program Flex Academy.
Om dig
För att du ska trivas och lyckas i ditt dagliga arbete hos oss är det mycket viktigt att du har god kunskap inom lön- och personalområdet. Det innebär att du inte har några problem att besvara frågeställningar som dessa:
Varför skiljer min semesterlön från föregående år, eller Hur kan jag bara få 12 dagars betald semester i år?
Jag ska jobba varannan vecka 75% mån-tors, och den andra veckan 50% onsdag em, torsdag och fredag. Kan ni fixa det?
Vi saknar kostnadsställen på konto 7011, är det något ni kan lösa?
Vad kostar den här anställde mig?
Kalle fick en bil för tre månader sedan och vi har glömt bort att meddela detta, hur gör vi nu?Inga konstigheter? Då är du rätt person för oss.
Vi önskar också att du:
Har erfarenhet av löneadministration och personaladministrativa system
Har kunskap inom löneprocessens alla faser
Är van vid kundkontakter
Är kreativ och har intresse för problemlösning


Om oss
På Flex Applications jobbar vi engagerat mot samma mål: att leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget har vi 5000 företag och 600 000 användare som använder ett eller flera av våra system. Flex Services, som är ett dotterbolag till Flex Applications, tillhandahåller tjänster inom lön- och personaladministration.
Vad säger våra medarbetare?
Vi frågade Ingela Bergdahl, som började som Payroll Specialist hos oss för en kort tid sedan:
”Det är ett väldigt trevligt företag med en bra stämning. Även i denna pandemitid, när de flesta arbetar hemifrån, så får man intrycket att alla är oerhört hjälpsamma. Och jag tycker det är kul med ett företag som går fort framåt och ständigt utvecklar sig! Det roligaste med jobbet som lönespecialist är att jag ständigt får lära mig nytt och att det alltid finns utmaningar där man får fråga sig fram och diskutera. Och såklart gemenskapen med kunder och arbetskamrater.”
Välkommen med din ansökan!
Skicka din ansökan med CV och ett personligt brev till: ansokan@flexapplications.se senast den 2021-06-30. Urvalet sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Ange referensnummer 210630-FS i ämnesraden.
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Jenny Sigvardsson på telefon 073-531 32 56 eller e-post jenny.sigvardsson@flexapplications.se.

Ansök nu

Bli vår nästa Application Consultant!

Applikationskonsult
Läs mer Apr 13
Är du engagerad, pedagogisk och gillar mötet med nya människor? Vill du arbeta tillsammans med ett trevligt gäng på ett företag som är på stark frammarsch? Vi söker nu en drivande person som är intresserad av en viktig roll i ett innovativt IT-företag. Välkommen att bli en del av oss på Flex Applications!


Tjänsten
Vi behöver erfarna, kompetenta och drivna konsulter för införandeprojekt för våra HRM-system: Tid, Resa, Bemanning och HR och Lön. Vi söker nu en konsult med utgångsort Örebro, Stockholm eller Göteborg.
Som konsult hos oss på Flex Applications är du en viktig länk mellan företaget och kunden. Din arbetsuppgift består av implementering av våra programvaror hos kund. Du ansvarar för hela implementationsprocessen, vilket innebär att du har hand om allt från kartläggning, installation och parametersättning till tester och utbildning. Att vara konsult hos Flex Applications innebär att erbjuda experthjälp med kvalitet och engagemang. Arbetet är mycket självständigt och vi lägger stor vikt vid din motivation och dina personliga egenskaper.


Om dig
I denna viktiga tjänst är det en fördel om du är en drivande kraft som är utåtriktad och har lätt för att få kontakt med människor. Du anpassar dig snabbt till nya situationer och vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskap inom HR-och/eller lönebranschen.
Vi söker en person som:
Har erfarenhet inom tid-/res-/lönesystem eller liknande.
Har någon form av utbildning som är relevant inom området, exempelvis inom personal, ekonomi eller systemvetenskap.
Har förmågan att vara smidig och social såväl i relation till dina medarbetare som till kunder.Det är också meriterande om du har:
Pedagogisk erfarenhet.
Erfarenhet av projektarbete inom IT samt implementation och driftsättning av system.
Goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift.Om oss
På Flex Applications brinner vi för det vi gör. Vi ska leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget har vi 5 000 företag och 600 000 användare som använder ett eller flera av våra system.


Vad säger medarbetarna?
Linda Tesell, Application Consultant:
”Det som är roligt med den här tjänsten är att varje kund är unik och har sina specifika avtal och tillägg. Tidigare har jag jobbat med interna datasystem och är utbildad personalvetare - i den här rollen kunde jag kombinera båda dessa områden. En annan sak jag uppskattar är friheten att kunna styra mina dagar i dialog med kunden.
Det jag gillar med Flex Applications är inte bara det att jag alltid får det stöd jag behöver, men också att hela gruppen är så hjälpsam. Mina närmaste kollegor är helt fantastiska! Dessutom åker vi på kick-offer och har träffar som verkligen är uppskattade.”


Att jobba på Flex
Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.
Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.
Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.
Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra. Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig. Flex månar om dig som anställd!
Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.
Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. Vi har en årlig flerdagars-kickoff –höjdpunkten enligt många. Andra trevligheter är korpfotboll, innebandy, personalfester och självklart en hel del spontana after works.


Välkommen med din ansökan!
Din ansökan med CV och ett personligt brev skickar du till: ansokan@flexapplications.se Ange 210514-AC i ämnesraden. Vi tillämpar löpande urval, så skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2021-05-14
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Frida Örtgård, frida.ortgard@flexapplications.se, 076-3143731.
Besök gärna vår hemsida www.flexapplications.se för mer information om företaget och våra produkter.


Flex Applications AB erbjuder dig ett stimulerande och varierat arbete i ett växande företag.

Ansök nu

Är du vår nästa Payroll Specialist?

Löneadministratör
Läs mer Nov 24
Vill du spela en viktig roll och vara med och göra skillnad för kunder? Är du intresserad av smarta digitala lösningar som förenklar vardagen för tusentals människor? Tycker du dessutom om att arbeta i ett innovativt företag med fantastisk framåtanda, kompetens i toppklass och de trevligaste och mest hjälpsamma kollegorna? Då är det just dig vi söker. Välkommen till Sveriges härligaste löneteam med marknadens bästa kunder!


Om tjänsten
Nu utökar vi personalstyrkan på vårt lönecenter Flex Services för att kunna möta upp mot efterfrågan på våra tjänster. Därför söker vi dig som har kunskap inom löneområdet och är intresserad av att vara vår expert på ett av landets mest använda personalsystem Flex HRM. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Örebro.
Flex Services filosofi bygger på att erbjuda ett riktigt vasst kunderbjudande som kombinerar det mest innovativa inom HRM-system med de mest flexibla lönetjänsterna som kan skalas upp eller ner efter kundens behov. Till detta kan vi lägga en stor dos av samlad expertis, ett fantastiskt engagemang och en genuin vilja att tillsammans lösa våra kunders vardagsutmaningar – vilket gör oss till en pålitlig och omtyckt partner med en kundbas som växer rekordsnabbt. Vill du också bli en del av detta framgångskoncept? Då ska du läsa vidare!


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i Sveriges modernaste kompletta personalplattform; Flex HRM. Tjänsten innefattar ett tätt samarbete med kund, att supporta i försystem, beräkna och utföra en lönekörnings alla moment och leverera önskade underlag tillbaka till kund. I tjänsten ingår också att vara med och bygga upp Flex Services och tillsammans med teamet skapa hållbara strategier och rutiner.
Som medarbetare hos oss erbjuds du en väl genomtänkt onboarding samt kontinuerlig coachning och utbildning av professionella kollegor via vårt program Flex Academy.


Om dig
För att du ska trivas och lyckas i ditt dagliga arbete hos oss är det mycket viktigt att du har god kunskap inom lön- och personalområdet. Det innebär att du inte har några problem att besvara frågeställningar som dessa:


Varför skiljer min semesterlön från föregående år, eller Hur kan jag bara få 12 dagars betald semester i år?
Jag ska jobba varannan vecka 75% mån-tors, och den andra veckan 50% onsdag em, torsdag och fredag. Kan ni fixa det?
Vi saknar kostnadsställen på konto 7011, är det något ni kan lösa?
Vad kostar den här anställde mig?
Kalle fick en bil för tre månader sedan och vi har glömt bort att meddela detta, hur gör vi nu?Inga konstigheter? Då är du rätt person för oss.


Vi önskar också att du:
Har erfarenhet av löneadministration och personaladministrativa system
Har kunskap inom löneprocessens alla faser
Är van vid kundkontakter
Är kreativ och har intresse för problemlösning


Om oss
På Flex Applications jobbar vi engagerat mot samma mål: att leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget har vi 5000 företag och 600 000 användare som använder ett eller flera av våra system.
Vad säger våra medarbetare?
Vi frågade Rosie Andersson, som jobbar som just Payroll Specialist hos oss:
”Jag tycker om kundkontakt och det får man verkligen i min tjänst, inte minst gentemot olika typer av bolag. Jag valde just Flex Applications eftersom det finns ett stort driv och det är ett nytänkande företag. Det märker man genom att vi har en ledning som genuint vill ta oss alla framåt och många bra kollegor som delar med sig av sin kunskap. Det arbetssättet funkar särskilt bra i min roll, eftersom jag värdesätter kvalité och service."


Välkommen med din ansökan!
Skicka din ansökan med CV och ett personligt brev till: ansokan@flexapplications.se senast den 2021-01-15. Urvalet sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Ange referensnummer 210115-FS i ämnesraden.
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Jenny Sigvardsson på telefon 073-531 32 56 eller e-post jenny.sigvardsson@flexapplications.se.

Ansök nu

Vi söker en supportspecialist

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 24
Är du lösningsorienterad, pedagogisk och älskar kundkontakt? Vill du vara med och göra skillnad i våra kunders vardag – tillsammans med ett trevligt gäng på ett stabilt och snabbväxande företag? Då ska du läsa vidare!

Om tjänsten
Vår kundbas fortsätter stadigt att växa och därför söker vi nu en ny stjärna till vår supportavdelning i Örebro.
Som medarbetare i vårt supportteam är du en viktig länk mellan företaget och kunden. Din främsta arbetsuppgift är att erbjuda användarsupport till våra kunder i Flex HRM – ett av landets mesta använda personalsystem. Du kommer att ta emot inkommande supportärenden via telefon och e-post, ansvara för prioritering av ärenden, göra grundläggande felsökningar och se till att alla ärenden avslutas. Du kommer även att arbeta med funktions- och kvalitetstester av systemet i samband med nya releaser.


Detta erbjuder vi:
En arbetsgivare med höga ambitioner, seriös framtoning och långsiktighet
Möjlighet att arbeta med en produktportfölj med kraftfulla, moderna och stabila system från en dominerande aktör på marknaden
Professionella, engagerade och hjälpsamma kollegor
En härlig gemenskap med högt i tak, mycket humor och flera trevliga personalaktiviteter
Generöst friskvårdsbidrag och anslutning till en förmånsportal
Fräscha lokaler med närhet till kollektivtrafikenOm dig
Är du en lösningsorienterad, positiv och pedagogisk person som trivs med mycket kundkontakt? Toppen! Det är precis en sådan person vi söker! För att du ska trivas hos oss tror vi även att du är driven, utåtriktad och anpassar dig snabbt till nya situationer. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av supportarbete och kunskap inom personalsystem. Har du eftergymnasial utbildning inom support, ekonomi eller personal är det meriterande.


Vi hoppas också att:
Du har erfarenhet inom tid-/res-/lönesystem eller liknande.
Du har någon form av tidigare yrkeserfarenhet som är relevant inom området, exempelvis personal, ekonomi eller tidigare supporttjänst.
Du har god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift
Du har god datorvana och vana av att arbeta i Windows-miljö
Du har en gymnasieutbildning eller motsvarande med inriktning mot ekonomi och/eller personalOm oss
På Flex Applications brinner vi för det vi gör. Vi ska leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget är det över 5 000 företag med totalt uppemot 600 000 användare som använder ett eller flera av våra system.


Vad säger medarbetarna?
Madelene Westergren, Support
Jag supportar på Flex Res och HRM Travel. Det innebär allt från att svara på användarfrågor och utredning av komplexa ärenden till felsökning och kvalitetstester. Det är många kundkontakter och mycket eget ansvar. Det bästa med att jobba på Flex är variationen och gemenskapen, vi samarbetar mycket mellan avdelningarna. Alla är hjälpsamma och vi arbetar mot samma mål. Och så har vi ju så trevliga kunder. En dag är aldrig tråkig på Flex!


Välkommen med din ansökan!
Vill du bli en av vardagshjältarna i vårt supportteam? Skicka din ansökan med CV och ett personligt brev till: ansokan@flexapplications.se senast den 2021-01-15. Ange referensnummer 210115-S1 i ämnesraden.
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Sandra Waerner, supportchef, på telefon 019-10 39 15, 0708-52 95 10 eller e-post sandra.waerner@flexapplications.se

Ansök nu

Vi söker systemutvecklare till Örebro

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 1
Flex Applications befinner sig i en expansiv fas och vi behöver nu komplettera vår personalstyrka med fler systemutvecklare. Vårt utvecklingsteam består idag av 25 personer.
Brinner du för programmering och vill vara med och vidareutveckla Sveriges modernaste personalsystem? Vill du arbeta tillsammans med ett trevligt gäng på ett företag som är på stark frammarsch? Då ska du läsa vidare!
Du kommer i din roll att vara både systemutvecklare och produktspecialist, vilket innebär att du kommer att arbeta med något eller några av de olika delsystem som ingår i vårt personalsystem. Arbetet bedrivs projektorienterat i mindre team. Tjänsten är lokaliserad till vårt kontor i centrala Örebro.


I tjänsten erbjuder vi:
Ett stimulerande jobb på ett framgångsrikt företag med kontor mitt i centrala Örebro
Moderna utvecklingsmiljöer och verktyg
Duktiga, engagerade och hjälpsamma kollegor
En arbetsgivare med höga ambitioner, seriös framtoning och långsiktighet
Friskvårdsbidrag 3 000 kr per år
Anslutning till en förmånsportal
En härlig gemenskap med högt i tak, mycket humor och flera trevliga personalaktiviteterOm dig
Vi tror att du har akademisk utbildning med inriktning systemutveckling och programmering. Du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten, noggrann och ansvarskännande och du har förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv. Du brinner för systemutveckling, är driven, engagerad, och initiativrik och är van att arbeta på egen hand samtidigt som du trivs med att samarbeta med dina kollegor.
Meriterande är:
Professionell erfarenhet av utveckling i ASP.NET MVC C#
Erfarenhet av arbete med NhibernateOm oss
På Flex Applications brinner vi för det vi gör. Vi ska leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget har vi 5 000 företag och 600 000 användare som använder ett eller flera av våra system.

Vad säger medarbetarna?
"Jag träffade Flex på Campus-mässan 2014 på Örebro Universitet där jag läste till dataingenjör. Jag tyckte att det verkade vara ett intressant företag och när jag fick möjlighet att göra mitt exjobb här var svaret självklart. Efter att exjobbet var klart fick jag frågan om jag ville fortsätta, vilket jag verkligen ville.
Som systemutvecklare på Flex får du utveckla funktioner som du vet att många människor kommer använda dagligen i sitt arbete. Arbetet är omväxlande med mycket varierade projekt i olika storlek och svårighetsgrad. Det är sällan den ena dagen är den andra lik. Utmaningen, och samtidigt det roliga med arbetet, är problemlösningen. Att göra en så smart lösning som möjligt för användaren, plus att både prestandan och användarvänligheten ska vara på topp!
Det bästa med Flex? Gemenskapen och den härliga stämningen!"


"I mitt jobb är ingen dag den andra lik. Det är hela tiden nya utvecklingsprojekt att ta sig an. Detta innebär att det är stor variation i arbetsuppgifterna och det är bland annat det som gör arbetet på Flex så intressant. Stimulerande och varierande arbetsuppgifter är viktigt för mig. Jag möter dagligen utmaningar i form av att lösa problem på bästa sätt utefter ett användarperspektiv samtidigt som man måste ta hänsyn till prestanda och teknik.
Jag gillar den typen av växlingar som arbetet som systemutvecklare innebär, där man går från att ge instruktioner till en dator till att resonera fram de optimala lösningarna på ett komplicerat problem tillsammans med andra utvecklare eller projektledare.
Det bästa med Flex Applications är garanterat medarbetarna. Ett skönare gäng att jobba med får man leta efter!"


Att jobba på Flex

Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.

Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.

Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.

Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra. Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig.
Flex månar om dig som anställd!

Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.

Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. Vi har en årlig flerdagars-kickoff –höjdpunkten enligt många. Andra trevligheter är korpfotboll, innebandy, personalfester och självklart en hel del spontana after works.


Välkommen med din ansökan!
Din ansökan med CV och ett personligt brev skickar du till: ansokan@flexapplications.se Ange 200930-U1 i ämnesraden. Vi tillämpar löpande urval, så skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2020-09-30.


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Oskar Anderstål, oskar.anderstal@flexapplications.se,
tel. 019-10 39 15.


Besök gärna vår hemsida www.flexapplications.se för mer information om företaget och våra produkter.
Flex Applications AB erbjuder dig ett stimulerande och varierat arbete i ett växande företag.

Ansök nu

Säljartalang som är redo för en större roll?

Account manager
Läs mer Sep 2
Nu söker vi en talang med försäljningskunskaper som vill anta rollen som säljare på en högre nivå. Trivs du på ett företag som har höga ambitioner, härlig gemenskap och stora utvecklingsmöjligheter? Är du redo för en vassare roll? Då ska du läsa vidare!
Vi söker nu en Account Manager till vårt vinnande säljteam på vårt Örebrokontor. I tjänsten kommer du att arbeta med försäljning av programvaror som underlättar och effektiviserar människors arbetsvardag.
I rollen kommer du att ansvara för hela försäljningsprocessen; från första kontakt med kund till behovsanalys, offertskrivande, uppföljning och överlämnande till projektansvarig för implementering. Du kommer också att kontinuerligt fördjupa och utveckla dina kunskaper i våra programvaror.


I tjänsten erbjuder vi:
• Mycket bra förtjänstmöjligheter med konkurrenskraftig fast månadslön + provision
• Gott inflöde av prospekt
• Stort eget inflytande och möjlighet att påverka ditt arbete
• Professionella, engagerade och hjälpsamma kollegor
• En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor
• Trevliga aktiviteter tillsammans med teamet
• Generöst friskvårdsbidrag och anslutning till en förmånsportal
Är du en person som trivs med att ha ett stort ansvar och att arbeta självständigt i många moment är det här den perfekta tjänsten för dig. Vill du vara med oss när vi tar nya höjder?


Om dig
Du brinner för relationsskapande och service och har förmågan att bygga långsiktiga och förtroendefulla kundrelationer. Du delar vår filosofi att försäljning bygger på samarbete och problemlösning – och en stark kommunikativ förmåga och lyhördhet. Vi tror också att du stimuleras av att arbeta i en organisation med snabba beslutsvägar och höga ambitioner.
För oss är säljförmåga och driv minst lika viktigt som att kunna branschen. Det innebär att du inte nödvändigtvis behöver ha några expertkunskaper med dig från starten, utan vi utbildar och stöttar dig kontinuerligt i din roll.


Vi hoppas också att:
• Du har en säljande och förtroendeingivande personlighet.
• Du är social, energisk och har sinne för humor.
• Du är driven, självständig när det krävs och en bra lagspelare.
• Du är smidig och lyhörd i interaktion med människor.
• Du har erfarenhet av försäljning med dokumenterat goda resultat.
• Du har erfarenhet inom området appar, webbapplikationer, HR-/personalsystem, affärssystem och/eller SaaS-tjänster.


Om oss
På Flex Applications brinner vi för det vi gör. Vi ska leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget har vi 5 000 företag och 600 000 användare som använder ett eller flera av våra system.


Vad säger medarbetarna?
"Jag har jobbat som säljare tidigare men jag upplever vardagen på Flex Applications som väldigt annorlunda än tidigare – här handlar det om så mycket mer än bara sälj. Vi är ett starkt och sammansvetsat team som var och en får frihet i hur vi vill jobba mot våra mål. Det gör att varje dag verkligen känns som en ny dag. Jag får också jobba med ansvar, vilket jag trivs väldigt bra med. Det gör att jag alltid utmanas och kan bli bättre varje dag! Vidare är Flex Applications en målfokuserad arbetsgivare som satsar på att hjälpa sina medarbetare när de behöver stöd."


Att jobba på Flex

Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.
Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.
Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.
Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra. Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig. Flex månar om dig som anställd!
Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.
Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. Vi har en årlig flerdagars-kickoff –höjdpunkten enligt många. Andra trevligheter är korpfotboll, innebandy, personalfester och självklart en hel del spontana after works.


Välkommen med din ansökan!
Vill du bli en del av vårt vinnande team? Skicka din ansökan med CV och ett personligt brev till: ansokan@flexapplications.se senast den 2020-09-30. Ange referensnummer 200930-AM i ämnesraden.
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Maria Utbult, Sales Manager, på telefon 070-872 95 10 eller e-post maria.utbult@flexapplications.se.
Besök gärna vår hemsida www.flexapplications.se för mer information om företaget och våra produkter.


Flex Applications AB erbjuder dig ett stimulerande och varierat arbete i ett växande företag.

Ansök nu

Är du vår nästa Payroll Specialist?

Löneadministratör
Läs mer Jun 22
Vill du spela en viktig roll och vara med och göra skillnad för kunder? Är du intresserad av digitala lösningar som förenklar vardagen för tusentals människor inom området? Om du förutom detta också tycker om att arbeta i ett innovativt företag med framåtanda, hög kompetens och kundfokus så är det just dig vi söker!


Har du kunskap inom löneområdet och är intresserad av att vara vår expert på ett av landets mest använda personalsystem? På vårt lönecenter Flex Services behöver vi utöka personalstyrkan för att kunna möta upp mot efterfrågan på våra tjänster.


Om tjänsten
Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Örebro och innebär en hög grad av delaktighet i tjänsteutbudet och utvecklingen av löneprocesser. Du kommer att arbeta i Sveriges modernaste kompletta personalplattform; Flex HRM. Tjänsten innebär att svara på frågor från våra kunder och att hantera tidrapporter, reseräkningar och löpande lönearbete. I tjänsten ingår också att ha mycket kontakt med våra säljare, HR-konsulter, vår supportavdelning och vår utvecklingsavdelning.


Om dig
Eftersom du kommer att ha direktkontakt med våra kunder blir du en viktig medarbetare i vår planering och vid förbättringar av tjänsten. Du kommer att möta små och stora företag, vilket kan innebära olika kunskapsgrader hos kunden – därför hoppas vi att du är både lyhörd och har en god anpassningsförmåga.


Vi önskar också att du:
• Har erfarenhet av löneadministration och personaladministrativa system
• Har kunskap inom löneprocessens alla faser
• Är van vid kundkontakter
• Är kreativ och har intresse för problemlösning
• Har god kunskap inom lön- och personalområdet
Om oss
På Flex Applications brinner vi för det vi gör. Vi ska leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget har vi 5000 företag och 600 000 användare som använder ett eller flera av våra system.


Vad säger våra medarbetare?
Vi frågade Rosie Andersson, som jobbar som just Payroll Specialist hos oss:
”Jag tycker om kundkontakt och det får man verkligen i min tjänst, inte minst gentemot olika typer av bolag. Jag valde just Flex Applications eftersom det finns ett stort driv och det är ett nytänkande företag. Det märker man genom att vi har en ledning som genuint vill ta oss alla framåt och många bra kollegor som delar med sig av sin kunskap. Det arbetssättet funkar särskilt bra i min roll, eftersom jag värdesätter kvalité och service.
Sen finns det andra värden såklart! Varje år har vi ett event som alla i hela företaget deltar på och det är roligt. Dessutom har vi en god sammanhållning så vi försöker till exempel ta raster tillsammans och fylla den tiden med något kul. Både stort och smått. Så med bra förmåner, bra kollegor och en driven och lyhörd ledning trivs jag verkligen.”
Välkommen med din ansökan!
Skicka din ansökan med CV och ett personligt brev till: ansokan@flexapplications.se senast den 2020-03-31. Urvalet sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Ange referensnummer 200331-FS i ämnesraden.


Har du frågor om tjänsten? Har du frågor om tjänsten? Kontakta Jenny Sigvardsson på telefon
073-531 32 56 eller e-post jenny.sigvardsson@flexapplications.se.

Ansök nu