OnePartnerGroup Örebro AB jobb i Örebro

Hitta lediga jobb hos OnePartnerGroup Örebro AB i Örebro. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Örebro.

Produktionsassistent till Apoteket

Maskinoperatör, läkemedel
Läs mer Jul 12
Som produktionsassistent i vår moderna produktionsmiljö på Apodos i Örebro blir du en betydelsefull kollega till oss, där du hanterar dosförpackade läkemedel och bidrar till att dagligen förbättra läkemedelshantering för medmänniskor. Vill du bli en del av vårt team?
 
Vad är Apodos?
Apodos – enkel och säker dosförpackning. Apodos är en tjänst från Apoteket som ökar patientsäkerheten, ger smidigare läkemedelshantering samt frigör tid och spar pengar för vården. I Örebro arbetar vi med producering av dosförpackade läkemedel. På enheten arbetar cirka 135 personer och dagligen produceras cirka 365 000 dosförpackade läkemedel med leverans ut till äldreboenden och uthämtningsställen för doskunder i eget boende. Leverans sker även till avdelningar på sjukhus och till akut hemsjukvård.
 
Hur kommer dina arbetsdagar se ut?
Som produktionsassistent arbetar du vår produktionspark med bland annat maskinhantering, materialpåfyllning av maskiner, plock och pack samt viss hantering av gods med palldragare. Möjlighet till variation finns därmed och ditt fokus är att hela tiden jobba för en kvalitativ läkemedelshantering.  
 
Vem är du? 
Eftersom vi jobbar med läkemedelshantering är noggrannhet och ordning i ditt arbete A och O. Vidare trivs du med att jobba i ett högt tempo där du samtidigt är serviceinriktad och förstår vikten av att leverera en bra slutprodukt till kund. För att du ska trivas i rollen känner du som person ett stort ansvar och engagemang för ditt arbete, har god samarbetsförmåga och en positiv attityd.
 
Du som är vår nya kollega har avslutad gymnasieutbildning och du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, så att du kan följa och förstå instruktioner.
 
Anställningsform tillträde
Heltid med start omgående
 
Arbetstid och lön
Dagtid/Kvällstid. Eventuellt 2-skift.
 
När du blir en av oss 
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos Apoteket. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
Vad händer när du har sökt tjänsten?
För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med André Björkvik på andre.bjorkvik@onepartnergroup.se. I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR. Genom att söka den här tjänsten ger du ditt samtycke till att vi begär in utdrag ur belastningsregistret samt genomför en kreditupplysning.

Ansök nu

Administratör till kund i Örebro

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Jul 4
Är du en driven och serviceinriktad person? Om du dessutom har ett intresse för fastighetsbranschen? Då tycker vi att du ska ta chansen att söka den här tjänsten inom administration på ett välkänt fastighetsbolag i Örebro!
 
Hur kommer dina arbetsdagar se ut?
Som administratör ansvarar du för att säkerställa att hyror och avgifter hanteras korrekt och noggrant. Du har en löpande dialog med våra hyresgäster och hanterar ärenden som kommer in till vår kundtjänst. Du kommer att vara behjälplig i allehanda administrativa uppgifter såsom att mata in uppgifter i affärssystemet och utföra enklare ekonomisk rapportering i ekonomisystemet.
 
Vem är du?
Vi ser framför oss att du är strukturerad, noggrann samt van att planera och jobba mot deadlines. Som person tror vi att du är noggrann och ansvarsfull samt trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Då du kommer att ha fler kontaktytor både internt och externt har du en mycket god kommunikationsförmåga och känsla för service. Du har tidigare arbetat i en kundrelaterad tjänst och gärna på ett fastighetsbolag.
 
Vi ser att du
behärskar svenska språket flytande i tal och skrift
har god systemvana
är noggrann, strukturerad och ansvarsfull
har minst några års arbetslivserfarenhet i en administrativ roll

 
När du blir en av oss 
Uppdraget startar i augusti och pågår 6 månader med goda möjligheter till en anställning hos kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
Vad händer när du har sökt tjänsten?
För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med André Björkvik på andre.bjorkvik@onepartnergroup.se. I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Ansök nu

Arbetsledare till Frövi!

Arbetsledare, lager
Läs mer Jul 8
Som arbetsledare blir du en del av vårt team och tillsammans med dina medarbetare säkerställer du en god arbetsmiljö, upprätthåller struktur och kvalitet, kundnöjdhet och teamkänsla. Du följer upp, utvecklar och coachar din medarbetare samt planerar personalstyrkan. Du vågar, och vill, ta tag i både roliga som tuffa frågor och du är inte rädd för att ta beslut och ta ansvar för ditt arbete. Arbetsbelastningen kan variera från dag till dag, vilket kräver en god förmåga inom stresshantering och möjlighet att kunna fatta lämpliga beslut och omprioriteringar, även under tidspress.
 
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Övergripande ansvarig för att avdelningen levererar en hög servicegrad och kvalité
Ansvarig för KPI: er
Ansvarig för optimering och ordning på lagret
Leda och motivera personalen
Planera personalbehov 

 
 
Är du rätt person för jobbet?
Vi söker dig som är engagerad och närvarande i din ledarstil och har en förmåga att delegera arbetet med förtroende. Du har en god förståelse för det logistiska flödet. Du besitter en förmåga att motivera dina medarbetare och ta initiativ för att driva förbättringsarbete och utveckla gruppen framåt. Som person är du strukturerad och lyhörd. Med ett gott sinne för ordning och reda kombinerat med ett stort lösningsfokus hanterar du både långsiktiga och kortsiktiga mål framgångsrikt. Du är en god kommunikatör som är trygg i att ha en beslutsfattande roll. Vidare har du en ambition om att skapa en kultur av samhörighet och gemenskap.
 
Vi söker dig med följande kompetens:
Arbetserfarenhet i arbetsledande position
God planerings- och uppföljningsförmåga
God kommunikations- och initiativförmåga
Goda data- och systemvana

 
Övrigt
Omfattning: Heltid
Anställning: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Arbetstid: Dagtid 07:30-16:30
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
 
Visst låter det intressant?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten. Genom att söka denna tjänst ger du ditt samtycke till oss att begära in utdrag ur belastningsregister.

Ansök nu

Redovisningsekonom

Redovisningsekonom
Läs mer Jul 4
Är du en erfaren ekonom och van vid en bred roll med flera ansvarsområden? Vi söker en engagerad och erfaren ekonom för vår kunds räkning i norra delen av Örebro län. 
 
Hur kommer dina arbetsdagar se ut?
Som ekonom hos vår kund kommer du att spela en nyckelroll i att säkerställa att företagets ekonomiska verksamhet fungerar smidigt och effektivt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:
 
löpande bokföring och avstämningar
budgetering och prognostisering
analys av ekonomiska rapporter och nyckeltal
upprättande av månads- och årsbokslut
deltagande i utveckling och förbättring av interna rutiner och processer

 
Vem är du?
Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning och minst 3-5 års erfarenhet inom redovisning. Har du även erfarenhet av att arbeta med budget och resultatanalys är det meriterande men inget krav. Vi tror att du är en ansvarstagande och analytisk person som drivs av att arbeta med siffror och som uppskattar att vara en del av en ekonomiavdelning. Din goda kommunikativa förmåga, ditt öga för detaljer och din naturliga fallenhet för att se helheten gör dig till en ideal kandidat för oss. För rollen krävs att du är flytande i både svenska och engelska samt att du har mycket goda färdigheter i affärssystem.
 
När du blir en av oss 
Uppdraget startar i augusti och pågår 6 månader med goda möjligheter till en anställning hos kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
Vad händer när du har sökt tjänsten?
För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Susanne Johansson på susanne.johansson@onepartnergroup.se. Från v.29 finns Rickard Fornes tillgänglig på rickard.fornes@onepartnergroup för att besvara frågor. I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Ansök nu

Truckförare till Odensbacken

Truckförare
Läs mer Maj 14
Vi söker nu en truckförare till vår kund i Odensbacken!
 
Vem är du?
Vi söker dig som har en positiv inställning och lätt skapar god stämning bland dina arbetskamrater.  Vi tror att du som söker är positiv, punktlig och flexibel. För att trivas i denna roll tycker du om varierande och utmanande arbetsuppgifter med stora utvecklingsmöjligheter. Då det även kan förekomma tunga lyft är det viktigt att du har god fysik. Det är viktigt att du är självständig i din roll som lagerarbetare och kan ta egna initiativ. Då du kommer att arbeta i ett team, är det viktigt att du även tycker om att arbeta i grupp och lätt skapar god stämning bland dina kollegor!
I denna tjänst kommer du ha ansvar för lastning, lossning och sortering. I det dagliga arbetet kommer planering, problemlösning och ansvar att allt följer plan att ske. 
Vi ser att du har tidigare erfarenhet av terminalarbete, stimuleras av ett högt arbetstempo och har en mycket bra koordinationsförmåga.
I det dagliga arbetet är det många tunga lyft vilket kräver en mycket god fysisk hälsa. 
 
Kvalifikationer
 Goda kunskaper i det svenska språket
 Truckkort och erfarenhet utav truckkörning (Motviktstruck)
 Fysisk stark då tunga lyft kan förekomma
 Ha en mycket god koordinationsförmåga

 
Arbetstider
Dagtid.
Period V.25-V.33

Vi står redo för dig så start för detta jobb är idag, imorgon eller inom kort – så snart du kan börja helt enkelt. Innan du börjar hos oss kommer vi göra ett utdrag ur belastningsregistret.
 
När du blir en av oss 
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
Vad händer när du har sökt tjänsten?
För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Gustav Åkerblom på gustav.akerblom@onepartnergroup.se I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Ansök nu

Lagermedarbetare sökes till två-skift

Truckförare
Läs mer Maj 27
Lagermedarbetare sökes till två-skift! 
 
Vem är du?
Vår uppdragsgivare står precis i början på ett nytt stort spännande projekt och söker nu förstärkning i form av nya engagerade kollegor. En vanlig arbetsdag kommer du att köra plocktruck(A1) där du får in ordern via datorn för att sedan åka och plocka den. I och med att det är mycket självständigt arbete bör du trivas med att ta egna initiativ och beslut, självklart börjar anställningen med en introduktion på två veckor innan du börjar plocka egna ordrar för att du ska känna dig trygg i din roll. Tunga lyft kommer att förekomma, därav ser vi att du har en god grundfysik. Uppdragsgivaren är ett ledande företag som specialiserar sig på energi och digital automation, miljö och hållbarhet är två nyckelfrågor hos kunden. Därav är mycket av de produkter du kommer att plocka elektronik. 
 
Kvalifikationer
 Goda kunskaper i det svenska språket
 Truckkort och erfarenhet utav truckkörning (A1-Plocktruck)
 Fysisk stark då tunga lyft kan förekomma i det dagliga arbetet 

 
Arbetstider
Vecka 1: 06:00-14:45 
Vecka 2: 14:45-23:00

Vi står redo för dig så start för detta jobb är idag, imorgon eller inom kort – så snart du kan börja helt enkelt. Innan du börjar hos oss kommer vi göra ett utdrag ur belastningsregistret.
 
När du blir en av oss 
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
Vad händer när du har sökt tjänsten?
För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med André Björkvik på andre.bjorkvik@onepartnergroup.se I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Ansök nu

Erfaren truckförare sökes till sommarvikariat

Truckförare
Läs mer Maj 23
För kunds räkning söker vi nu dig som har kört truck på tidigare arbetsplatser och känner dig säker i din körning. 
 
Kvalifikationer: 
Truckkort, A1-A4 och B1-B4. 
Dokumenterad erfarenhet av truckkörning

 
Sysselsättningsgrad: 
Heltid fram till v.33
 
Arbetstider: 
Varierande arbetstider. 
 
Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. 
Vi tar enbart emot ansökningar via annonsen. 
Genom att söka den här tjänsten ger du ditt samtycke till att vi begär in utdrag ur belastningsregistret. 
 
När du blir en av oss
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!
 
Om oss: 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig.

Ansök nu

Farmaceut sökes till Apoteket Dos

Receptarie
Läs mer Maj 13
ApoDos är en tjänst från Apoteket AB som ökar patientsäkerheten, ger smidigare läkemedelshantering samt frigör tid och spar pengar för vården. Tjänsten innebär att användaren får sina läkemedel maskinellt dispenserade för en period. Receptförteckningen innehåller en samlad dokumentation över vilka läkemedel användaren har ordinerats. Resultatet av tjänsten blir en trygg och säker läkemedelshantering för kunden samt att det är miljövänligt då kassationen minskar. Vill du som farmaceut vara en viktig del av denna affär och samtidigt utvecklas i ditt yrke? På enheten i Örebro är vi 110 kollegor inom olika, men lika viktiga, roller.
 
Om jobbet
Kamratlig stämning, kunskap, utveckling och hälsa är viktiga ingredienser i Apotekets verksamhet. Vi vet att välmående och engagemang gör dig bättre på det du gör. Därför erbjuder vi ett brett utbildningsprogram för att bädda för både karriär och meningsfull tillvaro.

ApoDos erbjuder dig, som farmaceut, varierande arbetsuppgifter i en modern produktion. Du kommer att ansvara för att säkerställa farmaceutisk kvalitet och patientsäkerhet i produktion. Kvalitén säkerställs via helhetskontroll och korrigering av felaktiga dospåsar. Beställningar av originalförpackningar kontrolleras av farmaceut.

Du arbetar självständigt, effektivt och flexibelt. Du kommer att ingå i ett härligt team tillsammans med produktionschefen, produktionsledare och sakkunnig. Med din farmaceutiska kompetens möter du våra kunder och bidrar till att stärka vår ställning och gör det enklare för människor att må bra. Du blir en viktig del i vårt förändringsarbete framåt för att hitta värdeskapande lösningar till våra kunder.
Tjänsten är ett konsultuppdrag som initialt sträcker sig över sommaren med möjligheter till förlängning i höst.
Arbetstiden är förlagd till dagtid måndag till fredag.
 
Vem söker vi?
Förutom att du är legitimerad receptarie/apotekare med goda farmaceutiska kunskaper är du även en 'möjlighetsmänniska' som tar initiativ och gillar att arbeta mot tydliga mål. För att trivas hos oss är du engagerad och kundinriktad, gillar utmaningar och att samarbeta med kunder och kollegor. Det här är en tjänst för dig som vill få en unik erfarenhet inom apoteksyrket.
 
Hur går vi vidare?
I denna process samarbetar Apoteket Dos med OnePartnerGroup. Vi behandlar ansökningarna löpande, varmt välkommen med din ansökan! Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Rickard Fornes 070-109 18 11

Ansök nu

Chaufförer till Renall Örebro

Miljöarbetare/Renhållningsarbetare
Läs mer Mar 13
Vi söker nu flertal C/CE chaufförer för sommarperioden 2024 med mycket goda chanser till en förlängning.
 
Det här förväntar vi oss
Renall är ett miljöserviceföretag som utför tjänster inom avfall, återvinning, miljökonsult, jordtillverkning, jordförsäljning, slamsugning, och avloppsspolning, kranbils-och maskintjänster åt privatpersoner, företag och kommuner. Vi är ca 170 anställda, med kontor i Norrköping, Linköping och Örebro.

Vi söker nu flera förare inom olika områden som kan sommarjobba hos oss nu under 2023.
Du bör ha körkort med minst C-behörighet (CE-behörighet är positivt) samt YKB är ett krav. Vi värdesätter erfarenhet av liftdumper, lastväxlare, kranbil eller spol- och sugbil, lokalkännedom, tekniskt kunnande och flexibilitet. Kollektivavtal tillämpas genom Miljöarbetareavtalet Svenska Transportarbetareförbundet.

Vi tillämpar drogtester samt efterfrågar ett utdrag från belastningsregistret.
 
Vem är du?
Vi söker dig som är självgående, plikttrogen och flexibel. Att ha många bollar i luften i kombination med en fartfylld arbetsdag är något som hör till yrket. Det är därför viktigt att du trivs med kundkontakt, har en positiv inställning och är mån om att representera kunden på bästa sätt. Då jobbet bland annat kan innebära tunga lyft, behöver du ha en god fysik. Som person är du driven, har god kundservice, är noggrann, engagerad och ansvarstagande för att trivas i denna roll. Har du dessutom erfarenhet från körning i Örebro och god lokalkännedom är det ett stort plus!
 
Vi ser att du
 Förarbehörighet C 
 YKB Digitalt Förarkort
 God svenska i tal och skrift
 
Vi står redo för dig så start för detta jobb är idag, imorgon eller inom kort – så snart du kan börja helt enkelt. Innan du börjar hos oss kommer vi göra ett utdrag ur belastningsregistret.
 
När du blir en av oss 
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
Vad händer när du har sökt tjänsten?
För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Gustav Åkerblom på gustav.akerblom@onepartnergroup.se I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Ansök nu

Sommarvikariat på fryslager

Truckförare
Läs mer Maj 28
För kunds räkning söker vi nu dig som har kört truck på tidigare arbetsplatser och känner dig säker i din körning. 
 
Kvalifikationer: 
Truckkort, A1-A4 och B1-B4. 
Dokumenterad erfarenhet av truckkörning

 
Sysselsättningsgrad: 
Heltid fram till v.30
 
Arbetstider: 
3-slift. Vi arbetar både FM, EM och NATT.
FM: Mån- Fred 06:00 – 14:20
EM: Mån-Tors: 14:20 -22:40, Fredag 14:20 – 20:30
NATT: Sön 21:45- 06:00, Mån- Tors: 22:40 – 06:00
 
Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. 
Vi tar enbart emot ansökningar via annonsen. 
Genom att söka den här tjänsten ger du ditt samtycke till att vi begär in utdrag ur belastningsregistret. 
 
När du blir en av oss
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!
 
Om oss: 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig.

Ansök nu

Arboga - OnePartnerGroup söker Felsökare inom Elektronik

Dataoperatör
Läs mer Apr 11
Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter.
 
Vi söker nu felsökare till Saabs underhållsteam som arbetar med Gripen. Är du en lösningsorienterad lagspelare som gillar utmaningar inom teknikområdet så har vi en utmaning till dig.
 
Din roll
Som felsökare kommer du att arbeta med kretskort och elektronikenheter till flygplan. Du kommer att testa, felsöka, reparera, verifiera och modifiera enheter inom våra verksamhetsområden. Felsökning och test sker både automatiserat och manuellt med hjälp av föreskrifter. Inom flygindustrin förhåller vi oss till olika regelverk och vi har en väl utarbetad metodik som vi arbetar efter. Många av våra tekniska underlag är skrivna på engelska.

Vi arbetar kontinuerligt med att anpassa verksamheten till Lean produktion och att arbeta mer metodiskt och processtyrt. Du kommer att få vara med att bidra med dina tankar och idéer, både i stort och smått. För att trivas och prestera bra i denna roll är du noggrann och systematisk.
 
Profil
Du har en utbildning på gymnasienivå, alternativt YH-utbildning, inom elektronik och har ett stort intresse av teknik. Meriterande är erfarenhet av elektronikreparationer och/eller erfarenhet av analog/digitalteknik, samt mikrovågsteknik. Övriga personliga egenskaper som vi värdesätter är förmågan att arbeta både självständigt och i grupp samt en positiv inställning till nya utmaningar.
 
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.
 
Vad du blir en del av
Du blir en del utav vårt reparations- och underhållsteam i Arboga som främst arbetar med apparatunderhåll och elektroniska enheter. Vi arbetar metodiskt och stöttar varandra för att lösa de problem och utmaningar som apparatunderhållet innebär. Vi är en del utav affärsområdet Aeronautics som ingår i Saab AB.

Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och supportande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.
 
Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Vi tar enbart emot ansökningar via annonsen. 
Genom att söka den här tjänsten ger du ditt samtycke till att vi begär in utdrag ur belastningsregistret.
 
OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
 
 
Att arbeta som konsult hos oss
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under tryggaförhållanden

Ansök nu

Vi söker nu sommarjobbare till Frigoscandia!

Lagerarbetare
Läs mer Apr 8
Vill du jobba som lagermedarbetare på Frigoscandia?
 
Vem är du?
Vår kund tycker det är viktigt att alla jobbar mot gemensamma mål och har personal som är engagerad i sitt arbete. 
Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av lagerarbete. Arbetet kan vara stundtals både stressigt och tungt, så viktigt att du har en god fysik och orkar hålla ett högt temp och är stresstålig. Det är viktigt att du är självständig i din roll som lagerarbetare och kan ta egna initiativ, samt arbetar med högt säkerhetstänkande. Då du kommer att arbeta i ett team, är det även viktigt att du kan arbeta i grupp och lätt skapar god stämning bland dina kollegor! Du kommer att jobba i Kyl/Frys, så att vara förberedd på att det kommer temperaturskillnad är bra.  
 
Kvalifikationer
 Truckkort A1-A4, B1-B4
 B-körkort

 
Arbetstider
Man jobbar antigen ständig dag eller ständig kväll. 
Måndag-Fredag 08.00-17.00 
Söndag-Torsdag 14.45-00.00
 

Vi står redo för dig så start för detta jobb är idag, imorgon eller inom kort – så snart du kan börja helt enkelt. Innan du börjar hos oss kommer vi göra ett utdrag ur belastningsregistret.
 
När du blir en av oss 
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
Vad händer när du har sökt tjänsten?
För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Gustav Åkerblom på gustav.akerblom@onepartnergroup.se I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Ansök nu

Godsmottagare

Godsmottagare
Läs mer Apr 10
Tage Rejmes i Örebro Lastvagnar AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB, ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Tage Rejmes i Örebro Lastvagnar AB är auktoriserad återförsäljare av Volvo lastvagnar och bussar. Företaget driver verksamhet i Örebro, Katrineholm, Nyköping, Askersund och Lindesberg. 
 
Vad kommer du att göra och vem kommer att trivas här?
Som godsmottagare kommer du själv att ansvara och hantera allt från att lasta ur inkommande gods och placera godset på rätt plats. I rollen ingår även att köra truck, planera beställningar och tillhandahålla reservdelar till våra mekaniker. Du kommer även arbeta med administrativa uppgifter såsom boka frakter, skriva ut frakthandlingar och inrapportering av gods. Då vår rapportering är helt datoriserad ser vi gärna att du har god datorvana. Utöver detta kommer du vara behjälplig med försäljning av reservdelar till våra externa kunder över disk.

Som person bör du ha ett gott sinne för rutiner, vara stresstålig samt B-körkort och truckkort är ett krav. För att lyckas i rollen ska du ha en positiv läggning, vara flexibel och snabbt kunna växla mellan arbetsuppgifter. Du är strukturerad, gillar att ha ordning och reda runt omkring dig och kan arbeta effektivt även under stressiga perioder. Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet och tidigare erfarenhet från lagerarbete eller fordonsbranschen. 
Placeringsort: Örebro
Tillträde: Omgående
Omfattning: 100 %, dagtid vardagar
 
Välkommen till oss
Rejmes Lastvagnar i Örebro har fräscha, moderna och tillgängliga lokaler på Berglundaområdet syd/väst om Örebro. Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter bl.a. genom Volvos egen utbildningsskola "Volvo Trucks Academy". Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Med en positiv och driven inställning passar du in hos oss. Här finns ett härligt gäng som väntar på din ansökan!
 
Ansökan 
I denna rekrytering samarbetar Rejmes Lastvagnar AB med OnePartnerGroup. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Genom att söka denna tjänst ger du ditt samtycke till oss att begära in utdrag ur belastningsregister. Välkommen att söka tjänsten via länken!

Ansök nu

Växthusarbetare sökes till Frövi

Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Läs mer Feb 16
Nu finns möjligheten att från start få vara del av en unik produktion, nämligen odling av tomater. Vi på OnePartnerGroup söker nu dig som vill jobba som växthusarbetare på FoodVentures nya produktion i Frövi. Ta chansen med oss att få vara med att leverera grönsaker av högsta kvalitet!
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Hjälpa till med övervakning av sådd av frön, sticklingar och omplantering av växtmaterial i färdiga behållare.
Assistera vid övervakning av placering, avstånd och hängning av växter i växthuset.
Arbete på löpande band som en del av ett team för att noggrant producera produkter på ett snabbt sätt.
Hjälpa till med att upprätthålla växters hälsa genom att utföra uppgifter som anvisats av produktionsledningen.
Arbeta noggrant och snabbt utifrån en checklista i en snabb och aktiv miljö.
Bearbeta beställningar genom att plocka och packa växtmaterial från olika odlingssortiment och förbereda dem för leverans.

 
Din Profil:
Vi söker dig som känner igen dig i att vara självständig, noggrann och strukturerad. En del av jobbet sker i grupp, därmed är även teamkänslan viktig. Den här tjänsten passar dig som tycker att det är roligt att jobba fysiskt och i högt tempo. I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning 
Kvalifikationer:
God fysik
Förmåga att arbeta i högt tempo
Pålitlig och god arbetsmoral
Kunna arbeta ensam ibland men främst i team
Uppmärksamhet på detaljer
Självmotiverad, ärlig och respektfull.

 
Vårt erbjudande:
En stimulerande arbetsmiljö med spännande och utmanande uppgifter.
Möjligheter till personlig och professionell utveckling.
Dagtidsschema för att främja en sund balans mellan arbete och fritid.
Kollektivavtalsenlig lön

 
Om FoodVentures
Foodventures använder industriell spillvärme från en pappersbruk och förnybar el för att odla grönsaker i växthus. Det kommer att leverera hållbara grönsaker, ökad cirkularitet och hundratals lokala arbetstillfällen. Det första av två växthus är 100 000 kvadratmeter stort och kommer att producera 8000 ton tomater varje år. Produktionen startar 2024. Grundat 2012 blev FoodVentures den globala experten inom högteknologisk växthusodling och levererar färska och smakrika grönsaker till globala städer från moderna gårdar i Kazakstan, Ukraina, USA och Kina. Vi hanterar hela värdekedjan från frö till stormarknad med avancerade växthus och jordbruksmetoder.
 
Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Vi tar enbart emot ansökningar via annonsen. 
Genom att söka den här tjänsten ger du ditt samtycke till att vi begär in utdrag ur belastningsregistret.
 
Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
Att arbeta som konsult hos oss
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!

Ansök nu

CE-Chaufför till långsiktigt uppdrag i Örebro

Fjärrbilsförare
Läs mer Mar 26
CE-Chaufför till långsiktigt uppdrag i Örebro!
 
 
Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet av fjärrkörning med daglig kundkontakt. 
För att trivas i denna roll bör du vara trygg i din körning och att jobba självständigt, samt lösa problem som dyker upp. Att ge den bästa möjliga service är självklart viktigt för dig!
Vi tillämpar drogtester samt efterfrågar ett utdrag från belastningsregistret.

 
 
Krav:
Förarbehörighet CE / Truckkort / Digitalt förarkort / Yrkeskompetensbevis (YKB) / Mycket goda kunskaper i svenska.
 
Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.
Genom att söka denna tjänsten ger du ditt samtycke till oss att begära in utdrag ur belastningsregister samt genomföra en liten kreditupplysning.  
Om OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
Att arbeta som konsult hos oss
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!

Ansök nu

Greenhouse workers to Frövi

Prydnadsväxtodlare
Läs mer Feb 16
Founded in 2012, FoodVentures became the global expert in high-tech greenhouse operations and supplies fresh tasty vegetables to global cities from modern farms in Kazakhstan, Ukraine, USA, and China. 
 
Job Responsibilites:

As a Greenhouse worker you have the responsibility to complete the assigned tasks as fast and as accurate as possible. You execute all manual tasks like crop clipping, leaf picking, harvesting, etc.  Furthermore, Greenhouse workers are expected to fulfil any of the daily activities and can switch roles between different tasks. This, in turn, allows for flexibility in the planning of daily activities and labour.
The Greenhouse workers report to Team Leader and Labour Manager. They interact essentially between each other and with the Team Leaders. 

Your main work: Correct registration of done labour in a labour registration software
Do all the assigned crop work in a hygienic and efficient way
Use tools and equipment according to the safety instructions
Report deviations in the crop to the Team Leaders
Work according to the health and safety standards of the company
Assist other teams within the company when required.

 
Work requirements:
      • Physically fit and active
      • Able to work at a fast pace
      • Reliable and have a good work ethic
      • Attention to detail 
      • Interest in plants is an advantage
 
Our offer:
A stimulating work environment with exciting and challenging tasks.
Opportunities for personal and professional development.
Daytime schedule to promote a healthy work-life balance.
Salary according to collective agreement

 
About FoodVentures
Regenergy Frövi uses industrial waste heat from a paper mill, and renewable electricity to produce vegetables in greenhouses. It will deliver sustainable vegetables, increased circularity and hundreds of local jobs. The first of two greenhouses is 100 000m2 big and will produce 8000 tonnes of tomatoes every year. Production start 2024. Founded in 2012, FoodVentures became the global expert in high-tech greenhouse operations and supplies fresh tasty vegetables to global cities from modern farms in Kazakhstan, Ukraine, USA, and China. We manage the entire value chain from seed to supermarket using advanced greenhouses and farming management practices.
 
Application
We conduct ongoing selection and the position may be filled before the deadline. So why wait? Submit your application today to ensure you don't miss this fantastic opportunity to take your career to the next level! Apply via this ad - no applications by phone or email as it conflicts with GDPR regulations. By applying for this position, you consent to us requesting a criminal record extract as well as conducting a minor credit check. Take the opportunity and shape your future with us!
 
Working as a Consultant with Us
This position entails being employed as a consultant with us at OnePartnerGroup, where you will spend your working days at our client's premises. As a consultant with us, you will have your consultant manager who supports you in succeeding and feeling fulfilled. Naturally, your employment includes collective agreements, insurance, occupational pension, union relations, and wellness benefits, as nothing is more important than you feeling secure in your employment with us. Let us become your new colleagues!

 
About OnePartnerGroup
We work with recruitment, staffing and education, and are your best colleague in your career when you're searching for job. Regardless of the position or industry that excites you, we can help you find a job that match you, either as an employee with us or by being recruited to companies we collaborate with. With a local presence in around 50 locations, from Malmö in the south to Kalix in the north, we are always close to you.

Ansök nu

Växthusarbetare sökes till Frövi

Trädgårdsarbetare
Läs mer Feb 17
Nu finns möjligheten att från start få vara del av en unik produktion, nämligen odling av tomater. Vi på OnePartnerGroup söker nu dig som vill jobba som växthusarbetare på FoodVentures nya produktion i Frövi. Ta chansen med oss att få vara med att leverera grönsaker av högsta kvalitet!
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Hjälpa till med övervakning av sådd av frön, sticklingar och omplantering av växtmaterial i färdiga behållare.
Assistera vid övervakning av placering, avstånd och hängning av växter i växthuset.
Arbete på löpande band som en del av ett team för att noggrant producera produkter på ett snabbt sätt.
Hjälpa till med att upprätthålla växters hälsa genom att utföra uppgifter som anvisats av produktionsledningen.
Arbeta noggrant och snabbt utifrån en checklista i en snabb och aktiv miljö.
Bearbeta beställningar genom att plocka och packa växtmaterial från olika odlingssortiment och förbereda dem för leverans.

 
Din Profil:
Vi söker dig som känner igen dig i att vara självständig, noggrann och strukturerad. En del av jobbet sker i grupp, därmed är även teamkänslan viktig. Den här tjänsten passar dig som tycker att det är roligt att jobba fysiskt och i högt tempo. I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning 
Kvalifikationer:
God fysik
Förmåga att arbeta i högt tempo
Pålitlig och god arbetsmoral
Kunna arbeta ensam ibland men främst i team
Uppmärksamhet på detaljer
Självmotiverad, ärlig och respektfull.

 
Vårt erbjudande:
En stimulerande arbetsmiljö med spännande och utmanande uppgifter.
Möjligheter till personlig och professionell utveckling.
Dagtidsschema för att främja en sund balans mellan arbete och fritid.
Kollektivavtalsenlig lön

 
Om FoodVentures
Foodventures använder industriell spillvärme från en pappersbruk och förnybar el för att odla grönsaker i växthus. Det kommer att leverera hållbara grönsaker, ökad cirkularitet och hundratals lokala arbetstillfällen. Det första av två växthus är 100 000 kvadratmeter stort och kommer att producera 8000 ton tomater varje år. Produktionen startar 2024. Grundat 2012 blev FoodVentures den globala experten inom högteknologisk växthusodling och levererar färska och smakrika grönsaker till globala städer från moderna gårdar i Kazakstan, Ukraina, USA och Kina. Vi hanterar hela värdekedjan från frö till stormarknad med avancerade växthus och jordbruksmetoder.
 
Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Vi tar enbart emot ansökningar via annonsen. 
Genom att söka den här tjänsten ger du ditt samtycke till att vi begär in utdrag ur belastningsregistret.
 
Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
Att arbeta som konsult hos oss
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!

Ansök nu

Montörer sökes till Örebro

Elmontör
Läs mer Mar 13
Vi söker nu juniora montörer som vill du fortsätta sin resa inom montering och få möjlighet att jobba på flera välkända och framgångsrika företag i Örebro-området? Då finns möjligheten för dig att jobba tillsammans med oss på OnePartnerGroup redan idag!
 
Hur kommer dina arbetsdagar se ut?
Vi på OnePartnerGroup söker nu en juniora montör. I dina arbetsuppgifter som montör hos oss kommer du arbeta med byggnation av el-komponenter efter ritningar och elscheman. Till viss del kommer du även utföra olika tester och provning av komponenterna innan de åker vidare för leverans.
 
Vem är du?
Vi tror att du är tävlingsinriktad och älskar att arbeta mot uppsatta mål tillsammans med dina kollegor. Du har en positiv attityd gentemot dina arbetskamrater och chefer och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Att arbeta självständigt och ta eget ansvar trivs du med samtidigt du alltid är redo att samarbeta med dina kollegor.
 
Vi ser att du
behärskar svenska språket flytande i tal och skrift
har ett giltigt truckkort (A+B)
Har en utbildning inom el- eller teknikområdet och är intresserad av att arbeta praktiskt i en monteringsverkstad
Du skall tycka om att arbeta i grupp såväl som självständigt
Mycket goda kunskaper i det svenska språket i både skrift och tal.

 
Meriterande för tjänsten
Körkort och tillgång till egen bil
Erfarenhet av truckkörning
Erfarenhet utav traverskörning 

 
Arbetstider: måndag-fredag, 2-skift, dagskift 06:00-14:45 och kvällsskift 14:45-23:00
Omfattning: Heltidsanställning
 
Vi står redo för dig så start för detta jobb är idag, imorgon eller inom kort – så snart du kan börja helt enkelt. Du kommer börja med en visstidsanställning på 6 månader. Innan du börjar hos oss kommer vi göra ett utdrag ur belastningsregistret.
 
När du blir en av oss 
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
Vad händer när du har sökt tjänsten?
För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med André Björkvik på andre.bjorkvik@onepartnergroup.se. I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.
 
Funderar du på att flytta till Örebro?
Smart Move – The greater Örebro area! (thesmartmove.se)

Ansök nu

Däckskiftare sökes

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Mar 13
Nu söker vi en blixtsnabb och serviceinriktad däckskiftare.
 
Hur kommer dina arbetsdagar se ut?
Du kommer att arbeta inom verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att skifta däck. Uppdragsstart är i slutet på mars och arbetet kommer att utföras på dagtid måndag-fredag  i kundens lokaler i Örebro.  Efter denna säsongsanställning finns möjlighet att fortsätta på något av våra andra uppdrag inom lager, industri, montering eller liknande. 
 
Vem är du?
Till denna tjänst söker vi personer med ett intresse för fordon och att meka med bilar. För att vara aktuell till denna tjänst måste du ha B-körkort samt att du har tidigare erfarenhet av att montera eller skifta hjul är detta högt meriterande. För att trivas som däckskiftare är det viktigt att du har hög arbetsmoral, god fysik och trivs med att jobba i högt tempo. Välkommen med din ansökan redan idag!
 
Vi ser att du
har körkort 
har erfarenhet av att skifta däck sedan tidigare. 
 
Vi står redo för dig så start för detta jobb är idag, imorgon eller inom kort – så snart du kan börja helt enkelt. Innan du börjar hos oss kommer vi göra ett utdrag ur belastningsregistret.
 
När du blir en av oss 
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
Vad händer när du har sökt tjänsten?
För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Gustav Åkerblom på gustav.akerblom@onepartnergroup.se I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Ansök nu

Flertal chaufförer sökes till Örebro

Distributionsförare
Läs mer Mar 13
Vi söker nu chaufförer med C-körkort samt dig med CE-behörighet för flertal uppdrag runt om i Örebro län.
 
Hur kommer dina arbetsdagar se ut?
Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete med kundkontakt. Arbetet kräver kvalitets – och servicekänsla. Det är en förutsättning att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Att du är flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete är något vi värderar högt, du behöver ha tidigare erfarenhet av lastbilskörning med körkortsklass C.
Vi tillämpar drogtester samt efterfrågar ett utdrag från belastningsregistret.
 
Vem är du?
Vi söker dig som är självgående, plikttrogen och flexibel. Att ha många bollar i luften i kombination med en fartfylld arbetsdag är något som hör till yrket. Det är därför viktigt att du trivs med kundkontakt, har en positiv inställning och är mån om att representera kunden på bästa sätt. Då jobbet bland annat kan innebära tunga lyft, behöver du ha en god fysik. Som person är du driven, har god kundservice, är noggrann, engagerad och ansvarstagande för att trivas i denna roll. Har du dessutom erfarenhet från körning i Örebro och god lokalkännedom är det ett stort plus!
 
Vi ser att du
 C behörighet. Meriterande med CE behörigheter.
 YKB Digitalt Förarkort
 God svenska i tal och skrift
 ADR
 
Vi står redo för dig så start för detta jobb är idag, imorgon eller inom kort – så snart du kan börja helt enkelt. Innan du börjar hos oss kommer vi göra ett utdrag ur belastningsregistret.
 
När du blir en av oss 
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
Vad händer när du har sökt tjänsten?
För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Gustav Åkerblom på gustav.akerblom@onepartnergroup.se I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Ansök nu

Är du Elektroskandias nya truckförare?

Truckförare
Läs mer Mar 19
Är du Elektroskandias nya truckförare?
 
Elektroskandia är Sveriges ledande el-teknikgrossist och har idag mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. Till centrallagret här i Örebro söker vi nu dig som vill ha ett långsiktigt och tryggt jobb. Här får du goda möjligheter att båda bredda din kompetens och chans till att utvecklas inom företaget. Möjligheterna är alltså stora för både dig som har kört truck under många år att utvecklas, och för dig som precis tagit ditt truckkort. Det viktigaste är att du är en schysst lagspelare, kvalitetsmedveten och har ambitioner om att långsiktigt jobba tillsammans med oss.
 
 
Vad gör Elektroskandia?
Elektroskandia är en del av Sonepar-koncernen – ett av de största elgrossistföretagen i världen. I koncernen ingår idag mer än 145 företag i 48 länder, spridda över fem kontinenter. Det Elektroskandia gör är att marknadsföra och sälja elmateriel och system inom kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.
Förutom att erbjuda det bredaste sortimentet, sätter deras logistiklösningar nivån i branschen. Logistik är motorn i allt de gör. De ser till att rätt produkt når rätt kund på rätt plats vid rätt tillfälle. Elektroskandias medarbetare sammanför 2 500 leverantörer med 13 000 kunder. Varje dag hanterar de 600 ton elmateriel i deras logistikcenter i Örebro – det betyder att de expedierar en orderrad var tredje sekund! 

Tjänsten som truckförare innebär initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet som senare kan övergå till en anställning hos Elektroskandia. Som konsult hos OnePartnerGroup får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. Visst låter det bra?

Har du inget truckkort?
Inga problem! Vi hjälper dig med det innan jobbet startar.
Kvalifikationer som du har:
- Då arbetet kan vara fysiskt tungt bör du ha en god grundfysik
- Mycket goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift

Meriterande: 
- Truckkort A1-A4 och B1-B4
- B-körkort och bil

Arbetstider
Måndag till fredag 10:00-19:00. 

Vi står redo för dig så start för detta jobb är idag, imorgon eller inom kort – så snart du kan börja helt enkelt. Du kommer börja med en visstidsanställning på 6 månader. Innan du börjar hos oss kommer vi göra ett utdrag ur belastningsregistret.
 
När du blir en av oss 
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
Vad händer när du har sökt tjänsten?
För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Emma Neuman på emma.neuman@onepartnergroup.se. I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Ansök nu

Är du student och söker sommarjobb som lagermedarbetare?

Lagerarbetare
Läs mer Mar 19
Är du student och söker sommarjobb som truckförare?
För kunds räkning söker vi nu studenter som vill jobba extra som truckförare. På denna arbetsplats kör man plocktruck (A1) och plockar order med hjälp av "pick-by voice", ingen tidigare truckerfarenhet krävs men är självklart meriterande. Arbetsplatsen ligger 3km utanför centrala Örebro och det går en cykelbana hela vägen fram. Tjänsten är vid behov vilket innebär att du blir bokad vecka för vecka utifrån kundens behov och din tillgänglighet. Under sommarens semesterperiod finns möjlighet för schema på heltid om så önskas. 
 
Kvalifikationer
Truckkort A1-A4
Då arbetet kan vara fysiskt tungt bör du ha en god grundfysik
Ha en annan sysselsättning på minst 50%.
Mycket goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift

 
Meriterande
Erfarenhet av truckkörning sen innan. 

 
Arbetstider
Måndag till torsdag 15:00-23:00. Finns även möjlighet för att arbeta dag i perioder, 06:00-15:00. 
 
Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Vi tar enbart emot ansökningar via annonsen. 
Genom att söka den här tjänsten ger du ditt samtycke till att vi begär in utdrag ur belastningsregistret samt genomför en liten kreditupplysning.
 
Om oss på OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.

Ansök nu

HR Advisor

HR-specialist/HR-advisor
Läs mer Mar 14
FoodVentures lanserades i Norden med sitt första projekt i Sverige och nu söker vi dig som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker en driven HR Advisor som älskar att arbeta i en bred roll med HR-processer och agera stöd till chefer och medarbetare. Är det dig vi söker till rollen som HR Advisor för FoodVentures i Frövi?
 
Om FoodVentures 
Vi är övertygade om att vi har beprövade lösningar för att på ett hållbart sätt producera färska och välsmakande livsmedel. Nyckeln till att möta den växande efterfrågan på livsmedel ligger inte bara i att öka produktionen, utan också i att minimera vår miljöpåverkan.

Genom att omfamna naturen och innovation förespråkar vi en övergång till växtbaserade dieter och ett globalt införande av moderna jordbruksmetoder (CEA), nära stora städer där konsumenterna behöver det mest.

CEA-industrin har förändrats i Nederländerna under de senaste 100 åren, vilket är något att vara mycket stolt över, men också något att föra vidare till resten av världen. Det är vårt uppdrag att visa vägen i denna transformativa resa, med rötter från Nederländerna till resten av världen.
 
Din roll hos oss
Som HR Advisor hos oss kommer du vara en av de första anställda i företaget och ingå i ett litet och smidigt ledningsteam. Målet är att vara fullt bemannade sommaren 2024. Detta inkluderar anställning av cirka 20 ledningsfunktioner och 100 växthusarbetare. Företaget har stora planer på tillväxt och söker nu en HR Advisor som kan vara behjälplig att skapa förutsättningar för tillväxt. Rollen erbjuder ett brett och operativt arbete med HR-frågor och HR-processer. Du rapporterar till platschefen.
 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Rekrytera och anställa ny personal
Utveckla och implementera HR-policyer, rutiner och riktlinjer skräddarsydda för vår bransch och de lagkrav som finns i Sverige
 Primär kontaktperson till våra fackliga partners
Säkerställa efterlevnad av svensk arbetsrätt
Arbetsmiljöarbete

 
Vi ser gärna att du har
För att trivas i rollen ser vi att du kan arbeta självständigt och besitter förmågan att vara noggrann, strukturerad och samtidigt proaktiv och driven även i en snabbrörlig miljö. Du behöver ha förmågan att balansera kravställande och lyhördhet gentemot medarbetare och ledning. Du är trygg i dig själv och i din HR kompetens samt i din förmåga att kommunicera med olika typer av personligheter och du har lätt för att skapa ett förtroende, men räds inte heller att hantera obekväma situationer. Du har ett strukturerat arbetssätt och en förmåga att se helheten. Vårt arbetsspråk är engelska varför du behöver vara trygg i engelska i både tal och skrift.

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som har akademisk examen inom HR-området samt 3-5 års erfarenhet från liknande roll där du arbetat med samtliga delar inom HR-området såsom kompetensförsörjning, arbetsmiljö och arbetsrätt.
 
Din ansökan
Urvalet sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan. Detta är en direktanställning hos FoodVentures som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup.  Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanne Johansson på telefonnummer 076-134 49 00.

Ansök nu

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Mar 18
Hur kommer dina arbetsdagar se ut?
Daglig service och underhåll primärt till kontorsytor, terminal och lager. Du arbetar med felavhjälpande underhåll samt förebyggande arbete i och runt fastigheten genom ronderingar, mottagande och utförande av felanmälan samt med återkoppling till anmälaren och fastighetsansvarig. Du medverkar i den dagliga driften samt inre och yttre skötsel såsom gräsklippning, ogräsbekämpning, snöröjning och halkbekämpning. Du kommer vara ansvarig för kontakten med underleverantörer.
 
Vem är du?
Som fastighetsskötare är du byggnadens problemlösare! Du besitter teknisk kompetens och har dokumenterad utbildning inom ett eller flera hantverksyrken såsom el, VVS, ventilation samt styr- och reglerteknik. Du är van att arbeta självständigt och har erfarenhet av service och kundbemötande. Som person är du pålitlig och har förmågan att prioritera din arbetstid, samt lösa uppgifter på egen hand och ”lyfta blicken” för att på så vis kunna arbeta proaktivt. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska.
 
Vi ser gärna att du har följande:
har ett giltigt truckkort 
certifierat liftkort mobilaplattformar
b-körkort (manuellt)
heta arbeten
meriterande med hjullastarutbildning

 
Övrigt
Arbetstider: måndag-fredag kl. 07.00-16.00
 
När du blir en av oss 
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
Vad händer när du har sökt tjänsten?
För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Susanne Johansson på susanne.johansson@onepartnergroup.se. I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Ansök nu

Studenter sökes till dagtid

Montör, metallprodukter
Läs mer Feb 21
Studenter sökes till dagtid
För kunds räkning söker vi nu studenter som vill jobba vid behov som montörer. Arbetsuppgifterna består av förberedelse inför montering, samt lättare montering. Erfarenhet är inget krav men självklart meriterande, det viktigaste är att du har en nyfikenhet av lärande och servicekänsla gentemot kund. 
Då vår uppdragsgivare ofta har mycket att göra under 2-3 veckor ser vi att du har möjlighet att jobba flera dagar i sträck under dessa perioder. Tillsättning av denna tjänst kommer att ske under våren.
Arbetsplatsen ligger 4km utanför centrala Örebro och det går en cykelbana hela vägen fram. Tjänsten är vid behov vilket innebär att du blir bokad vecka för vecka utifrån kundens behov och din tillgänglighet. 
 
Kvalifikationer
Jobbat med service 
Vi ser att du är tekniskt intresserad
Ha en annan dokumenterad sysselsättning på minst 50%.
Mycket goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. 

 
Meriterande
Truckkort A1-A4 och B1-B4
Erfarenhet som montör

 
Arbetstider
Arbetstiderna är måndag till fredag 07:00-16:00. 
 
Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Vi tar enbart emot ansökningar via annonsen. 
Genom att söka den här tjänsten ger du ditt samtycke till att vi begär in utdrag ur belastningsregistret samt genomför en liten kreditupplysning.
 
Om oss på OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.

Ansök nu

OnePartnerGroup söker Farmaceuter till Örebro

Apotekare
Läs mer Jan 24
ApoDos är en tjänst från Apoteket AB som ökar patientsäkerheten, ger smidigare läkemedelshantering samt frigör tid och spar pengar för vården. Tjänsten innebär att användaren får sina läkemedel maskinellt dispenserade för en period. Receptförteckningen innehåller en samlad dokumentation över vilka läkemedel användaren har ordinerats. Resultatet av tjänsten blir en trygg och säker läkemedelshantering för kunden samt att det är miljövänligt då kassationen minskar. Vill du som farmaceut vara en viktig del av denna affär och samtidigt utvecklas i ditt yrke? På enheten i Örebro är vi 110 kollegor inom olika, men lika viktiga, roller.
 
Om jobbet
Kamratlig stämning, kunskap, utveckling och hälsa är viktiga ingredienser i Apotekets verksamhet. Vi vet att välmående och engagemang gör dig bättre på det du gör. Därför erbjuder vi branschens mest generösa friskvårdsbidrag och ett brett utbildningsprogram för att bädda för både karriär och meningsfull tillvaro.

ApoDos erbjuder dig, som farmaceut, varierande arbetsuppgifter i en modern produktion och orderberedning. Du kommer att ansvara för att säkerställa farmaceutisk kvalitet och patientsäkerhet i produktion. Kvalitén säkerställs genom kontroll av producerade dosrullar, korrigering, plockade originalförpackningar samt kontroll av utgående leveranser i enlighet med gällande regelverk. Du kommer även att arbeta med ordinationsändringar och beställningar.

I rollen som farmaceut hos oss kommer du att bidra till verksamhetsutveckling med ständiga förbättringar och avhjälpande av uppkomna felsituationer. Det är viktigt att du har ett förhållningssätt som inspirerar och bidrar till kund i fokus.

Du arbetar självständigt, effektivt och flexibelt. Du kommer att ingå i ett härligt team tillsammans med produktionschefen, produktionsledare och sakkunnig. Med din farmaceutiska kompetens möter du våra kunder och bidrar till att stärka vår ställning och gör det enklare för människor att må bra. Du blir en viktig del i vårt förändringsarbete framåt för att hitta värdeskapande lösningar till våra kunder.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
 
Vem söker vi?
Förutom att du är legitimerad receptarie/apotekare med goda farmaceutiska kunskaper är du även en 'möjlighetsmänniska' som tar initiativ och gillar att arbeta mot tydliga mål. För att trivas hos oss är du engagerad och kundinriktad, gillar utmaningar och att samarbeta med kunder och kollegor.
 
Hur går vi vidare?
I denna rekrytering samarbetar Apoteket Dos med OnePartnerGroup. Vi behandlar ansökningarna löpande, varmt välkommen med din ansökan! Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Asos Amin 072-1429543
 
Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Vi tar enbart emot ansökningar via annonsen. 
Genom att söka den här tjänsten ger du ditt samtycke till att vi begär in utdrag ur belastningsregistret. 
 
Om oss  
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
Att arbeta som konsult hos oss
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  
 
Funderar du på att flytta till Örebro?
Smart Move – The greater Örebro area! (thesmartmove.se)

Ansök nu

Arboga - OnePartnerGroup söker Felsökare inom Elektronik

Dataoperatör
Läs mer Mar 19
Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter.
 
Vi söker nu felsökare till Saabs underhållsteam som arbetar med Gripen. Är du en lösningsorienterad lagspelare som gillar utmaningar inom teknikområdet så har vi en utmaning till dig.
 
Din roll
Som felsökare kommer du att arbeta med kretskort och elektronikenheter till flygplan. Du kommer att testa, felsöka, reparera, verifiera och modifiera enheter inom våra verksamhetsområden. Felsökning och test sker både automatiserat och manuellt med hjälp av föreskrifter. Inom flygindustrin förhåller vi oss till olika regelverk och vi har en väl utarbetad metodik som vi arbetar efter. Många av våra tekniska underlag är skrivna på engelska.

Vi arbetar kontinuerligt med att anpassa verksamheten till Lean produktion och att arbeta mer metodiskt och processtyrt. Du kommer att få vara med att bidra med dina tankar och idéer, både i stort och smått. För att trivas och prestera bra i denna roll är du noggrann och systematisk.
 
Profil
Du har en utbildning på gymnasienivå, alternativt YH-utbildning, inom elektronik och har ett stort intresse av teknik. Meriterande är erfarenhet av elektronikreparationer och/eller erfarenhet av analog/digitalteknik, samt mikrovågsteknik. Övriga personliga egenskaper som vi värdesätter är förmågan att arbeta både självständigt och i grupp samt en positiv inställning till nya utmaningar.
 
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.
 
Vad du blir en del av
Du blir en del utav vårt reparations- och underhållsteam i Arboga som främst arbetar med apparatunderhåll och elektroniska enheter. Vi arbetar metodiskt och stöttar varandra för att lösa de problem och utmaningar som apparatunderhållet innebär. Vi är en del utav affärsområdet Aeronautics som ingår i Saab AB.

Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och supportande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.
 
Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Vi tar enbart emot ansökningar via annonsen. 
Genom att söka den här tjänsten ger du ditt samtycke till att vi begär in utdrag ur belastningsregistret.
 
OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
 
 
Att arbeta som konsult hos oss
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under tryggaförhållanden

Ansök nu

CNC-Operatör

Svarvare
Läs mer Feb 9
Nu söker vi dig som har en gedigen erfarenhet av CNC. Till Våran kund i södra delen av Örebro län! Då finns möjligheten för dig att jobba tillsammans med oss på OnePartnerGroup redan idag!
 
Hur kommer dina arbetsdagar se ut?
Arbetsuppgifterna omfattar ritningsläsning, fräsning/svarvning i korta och medelstora serier. En del programmering och beredning. Då det förekommer arbete i manuella maskiner, tex borr och manuell fräs, bör du vara bekväm med detta. Du kommer till ett företag med flexibilitet och snabba beslutsvägar. Du får ett stort eget ansvar, arbeta självständigt och driva egna initiativ. Du kommer att tillhöra ett familjärt team med erfarna och kompetenta kollegor.
 
Vem är du?
Som person är du självständig, noggrann och kvalitetsmedveten. Du är en problemlösare och har öga för detaljer. Personlig lämplighet värderas högt vid tillsättningen av denna tjänst.
Vi söker i första hand dig som har CNC utbildning på gymnasial nivå eller liknande och har några års yrkeserfarenhet inom området.
Du ska kunna hantera arbetet fräsning. Du ska vara pålitlig, engagerad, noggrann och social.
Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.
 
Meriterande för tjänsten
Körkort och tillgång till egen bil
Truckkort 

 
Arbetstider: Dagtid samt Skift
Omfattning: Heltidsanställning
 
Vi står redo för dig så start för detta jobb är idag, imorgon eller inom kort – så snart du kan börja helt enkelt. Du kommer börja med en visstidsanställning på 6 månader. Innan du börjar hos oss kommer vi göra ett utdrag ur belastningsregistret.
 
När du blir en av oss 
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
Vad händer när du har sökt tjänsten?
I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Ansök nu

Möteskoordinator

Besöksbokare/Kundbokare
Läs mer Feb 28
Upfront är en leverantör av kommunikationslösningar till företag och är etablerat i Örebro samt Karlstad. I dagsläget är vi 18 medarbetare som brinner för att ge företag de bästa och mest anpassade kommunikationslösningarna i ett utvecklande och tryggt partnerskap. Vårt framgångsrika koncept har gjort att vi senaste åren haft en stark tillväxt och nu behöver vi förstärka organisationen med en möteskoordinator!
Vårt koncept är att leverera tjänster (operatör, växel och contact center), hårdvara samt bygga ett starkt partnerskap med våra kunder genom att ha ett helhetsåtagande när det kommer till förvaltning och support av kundens telefonimiljö. Servicenivå, kvalité och relation är A och O oss hos.
 
Fokus i din roll
Som möteskoordinator arbetar du med att identifiera behov hos potentiella företagskunder och boka möten med dessa. Mötena utförs av vår försäljning- och rådgivningsgrupp men vid vissa tillfällen är du även med själv. Tjänsten innebär även en del administrativt arbete för att variera arbetsdagen. Du besitter erfarenhet och goda kunskaper i office-paketet samt är van att arbeta i olika CRM-system. När du börjar hos oss så erbjuder vi en gedigen introduktion, där du får lära känna företaget och våra tjänster och du kommer inledningsvis få stöd av en kollega i samma team som du kommer arbeta nära med.
 
Exempel på arbetsuppgifter:

Prospektera företagskunder som är i behov av våra tjänster och produkter


Att främst via telefon och mail boka möten till vår försäljning- och rådgivningsorganisation med ovan nämnda prospekt


Löpande underhålla och uppdatera våra CRM- och affärssystem med korrekt information


Vara en aktiv del i att utveckla och förbättra arbetssätt och rutiner för att vi fortsatt ska ge våra kunder en upplevelse i världsklass i kontakten med oss
 


Vi erbjuder
Du kommer till ett sammansvetsat team med ett fantastiskt klimat och en modern organisation som drivs med entreprenörsanda samt nära till beslut. Som en av Sveriges största aktörer inom kommunikation till företag har vi nära partnerskap med branschens ledande tjänsteleverantörer samt starka referenskunder. Läs mer här: https://upfront.nu/kunder-partners/

Vår arbetsmiljö präglas av professionalism och glädje! Vi erbjuder konkurrenskraftig lön med mervärden och provision samt tjänstepension och friskvårdsbidrag. Vi anordnar tävlingar kontinuerligt samt möjlighet till andra bonusmöjligheter. Hos oss finns även möjlighet att utvecklas internt inom bolaget.
 
Om vi får önska
Du har ett målmedvetet driv och förstår vikten av att hög aktivitet ger resultat
Är social och har lätt för att föra en konstruktiv dialog
Du är engagerad i ditt arbete och strävar alltid efter bästa, mest effektiva och smidigaste lösningen
Du utrycker dig professionellt i tal och skrift i det svenska språket (krav) men också engelska (meriterande)
Du är pedagogisk och lyhörd i ditt möte med kunden och kan anpassa din kommunikation till mottagaren
Du har en förståelse för hur företagsmarknaden fungerar och hur man tänker ur ett organisatoriskt perspektiv
Du tycker om att lära dig nya saker och har förmåga att ta till dig information
Tidigare erfarenhet inom försäljning / telekom är inget krav men meriterande

 
Låter det här som tjänsten för dig?
Då ser vi fram emot att höra från dig! I denna rekrytering samarbetar Upfront Sweden AB med OnePartnerGroup. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Skicka därför gärna din ansökan redan idag. Välkommen att söka tjänsten via länken!

Ansök nu

Arboga - OnePartnerGroup söker Felsökare inom Elektronik

Dataoperatör
Läs mer Jan 29
Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter.
 
Vi söker nu felsökare till Saabs underhållsteam som arbetar med Gripen. Är du en lösningsorienterad lagspelare som gillar utmaningar inom teknikområdet så har vi en utmaning till dig.
 
Din roll
Som felsökare kommer du att arbeta med kretskort och elektronikenheter till flygplan. Du kommer att testa, felsöka, reparera, verifiera och modifiera enheter inom våra verksamhetsområden. Felsökning och test sker både automatiserat och manuellt med hjälp av föreskrifter. Inom flygindustrin förhåller vi oss till olika regelverk och vi har en väl utarbetad metodik som vi arbetar efter. Många av våra tekniska underlag är skrivna på engelska.

Vi arbetar kontinuerligt med att anpassa verksamheten till Lean produktion och att arbeta mer metodiskt och processtyrt. Du kommer att få vara med att bidra med dina tankar och idéer, både i stort och smått. För att trivas och prestera bra i denna roll är du noggrann och systematisk.
 
Profil
Du har en utbildning på gymnasienivå, alternativt YH-utbildning, inom elektronik och har ett stort intresse av teknik. Meriterande är erfarenhet av elektronikreparationer och/eller erfarenhet av analog/digitalteknik, samt mikrovågsteknik. Övriga personliga egenskaper som vi värdesätter är förmågan att arbeta både självständigt och i grupp samt en positiv inställning till nya utmaningar.
 
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.
 
Vad du blir en del av
Du blir en del utav vårt reparations- och underhållsteam i Arboga som främst arbetar med apparatunderhåll och elektroniska enheter. Vi arbetar metodiskt och stöttar varandra för att lösa de problem och utmaningar som apparatunderhållet innebär. Vi är en del utav affärsområdet Aeronautics som ingår i Saab AB.

Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och supportande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.
 
Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Vi tar enbart emot ansökningar via annonsen. 
Genom att söka den här tjänsten ger du ditt samtycke till att vi begär in utdrag ur belastningsregistret.
 
OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
 
 
Att arbeta som konsult hos oss
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under tryggaförhållanden

Ansök nu

OnePartnerGroup söker Produktionsassistenter till Apoteket

Emballerare
Läs mer Jan 18
Apodos – enkel och säker dosförpackning
Apodos är en tjänst från Apoteket som ökar patientsäkerheten, ger smidigare läkemedelshantering samt frigör tid och spar pengar för vården. I Örebro arbetar vi med producering av dosförpackade läkemedel. På enheten arbetar cirka 135 personer och dagligen produceras cirka 365 000 dosförpackade läkemedel med leverans ut till äldreboenden och uthämtningsställen för doskunder i eget boende. Leverans sker även till avdelningar på sjukhus och till akut hemsjukvård.
 
Dina arbetsuppgifter
Som produktionsassistent arbetar du i produktionsparken med bland annat maskinhantering, påfyllning av maskiner med material, plock och pack samt viss hantering av gods med palldragare. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet! Du behöver även kunna arbeta i ett högt tempo.
 
Din profil
Du som söker har avslutad gymnasieutbildning. Du har ordningssinne och förmåga att vara noggrann i ditt arbete. Du är serviceinriktad och förstår vikten av att leverera en bra slutprodukt till kund. Det krävs att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, och har inga problem att följa och förstå instruktioner. För att passa i rollen som produktionspersonal känner du som person ett stort ansvar och engagemang för ditt arbete, har god samarbetsförmåga och en positiv attityd.
 
Anställningsform
Heltid 
 
Arbetstid och lön
Dagtid/Kvällstid. Eventuellt 2-skift.
 
Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. 
Vi tar enbart emot ansökningar via annonsen. 
Genom att söka den här tjänsten ger du ditt samtycke till att vi begär in utdrag ur belastningsregistret samt genomför en liten kreditupplysning. 
 
OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
Att arbeta som konsult hos oss
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!

Ansök nu

Farmaceut sökes till Örebro

Apotekare
Läs mer Nov 22
ApoDos är en tjänst från Apoteket AB som ökar patientsäkerheten, ger smidigare läkemedelshantering samt frigör tid och spar pengar för vården. Tjänsten innebär att användaren får sina läkemedel maskinellt dispenserade för en period. Receptförteckningen innehåller en samlad dokumentation över vilka läkemedel användaren har ordinerats. Resultatet av tjänsten blir en trygg och säker läkemedelshantering för kunden samt att det är miljövänligt då kassationen minskar. Vill du som farmaceut vara en viktig del av denna affär och samtidigt utvecklas i ditt yrke? På enheten i Örebro är vi 110 kollegor inom olika, men lika viktiga, roller.
 
Om jobbet
Kamratlig stämning, kunskap, utveckling och hälsa är viktiga ingredienser i Apotekets verksamhet. Vi vet att välmående och engagemang gör dig bättre på det du gör. Därför erbjuder vi branschens mest generösa friskvårdsbidrag och ett brett utbildningsprogram för att bädda för både karriär och meningsfull tillvaro.

ApoDos erbjuder dig, som farmaceut, varierande arbetsuppgifter i en modern produktion och orderberedning. Du kommer att ansvara för att säkerställa farmaceutisk kvalitet och patientsäkerhet i produktion. Kvalitén säkerställs genom kontroll av producerade dosrullar, korrigering, plockade originalförpackningar samt kontroll av utgående leveranser i enlighet med gällande regelverk. Du kommer även att arbeta med ordinationsändringar och beställningar.

I rollen som farmaceut hos oss kommer du att bidra till verksamhetsutveckling med ständiga förbättringar och avhjälpande av uppkomna felsituationer. Det är viktigt att du har ett förhållningssätt som inspirerar och bidrar till kund i fokus.

Du arbetar självständigt, effektivt och flexibelt. Du kommer att ingå i ett härligt team tillsammans med produktionschefen, produktionsledare och sakkunnig. Med din farmaceutiska kompetens möter du våra kunder och bidrar till att stärka vår ställning och gör det enklare för människor att må bra. Du blir en viktig del i vårt förändringsarbete framåt för att hitta värdeskapande lösningar till våra kunder.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
 
Vem söker vi?
Förutom att du är legitimerad receptarie/apotekare med goda farmaceutiska kunskaper är du även en 'möjlighetsmänniska' som tar initiativ och gillar att arbeta mot tydliga mål. För att trivas hos oss är du engagerad och kundinriktad, gillar utmaningar och att samarbeta med kunder och kollegor.
 
Hur går vi vidare?
I denna rekrytering samarbetar Apoteket Dos med OnePartnerGroup. Vi behandlar ansökningarna löpande, varmt välkommen med din ansökan! Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Asos Amin 072-1429543
 
Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Vi tar enbart emot ansökningar via annonsen. 
Genom att söka den här tjänsten ger du ditt samtycke till att vi begär in utdrag ur belastningsregistret. 
 
Om oss  
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
Att arbeta som konsult hos oss
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  
 
Funderar du på att flytta till Örebro?
Smart Move – The greater Örebro area! (thesmartmove.se)

Ansök nu

Är du Dagabs nya nyckelspelare?

Lagerplanerare
Läs mer Feb 16
Nu söker vi dig som är redo att bli Dagabs nya nyckelspelare! 
Vi söker två nya nyckelspelare till avdelningen orderuttag där planering och optimering görs till kollegorna ute på lagret, som sedan plockar ordern. För att trivas i denna roll bör du stimuleras av strategiskt arbete där service och produktivitet är av högsta prioritet.
 
Hur kommer dina arbetsdagar se ut?
En vanlig dag börjar du med att kolla igenom alla inkomna ordrar för att sedan börja planera hur de ska plockas av dina kollegor ute på lagret. Här handlar det om att optimera plocket som går ut till plocksystemet. Denna roll kräver att man jobbar strukturerat och är beredd att räta ut problem som uppkommer under dagen med. I det dagliga arbetet kommer du jobba i affärssystemen SAP och Medea, detta är självklart inget krav att du ska ha erfarenhet av men vi ser det som meriterande om du har det.
 
Vem är du?
Som person stimuleras du av strategiskt arbete och du är en riktig problemlösare där du supporterar dina kollegor för att ni tillsammans ska leverera order på ett optimalt sätt till kund. I ditt dagliga arbete kommer du ha kontakt med kollegor på olika sätt och kring olika frågor och för att du ska trivas i tjänsten är det därför betydelsefullt att du kan prioritera och strukturera ditt arbete på bästa sätt. Du drivs av att tänka utanför boxen för att optimera dina kollegors arbete på bästa sätt.
 
Meriterande för tjänsten
Truckkort 
Goda kunskaper i svenska
Erfarenhet av lager eller produktionsarbete
Goda datorkunskaper

 
Arbetstider: 4-skift (dag, dag, dag och kväll)
Omfattning: Heltidsanställning
 
Vi välkomnar dig i din nya tjänst med start i slutat på mars med en visstidsanställning på 6 månader med mål för övergång direkt till Dagab.
Innan du börjar hos oss kommer vi göra ett utdrag ur belastningsregistret.
 
När du blir en av oss 
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
Vad händer när du har sökt tjänsten?
I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Ansök nu

Lagermedarbetare till Dagab

Lagerarbetare
Läs mer Feb 16
Nu söker vi dig som vill jobba som lagermedarbetare på Dagabs rangering i Örebro! 
 
Hur kommer dina arbetsdagar se ut?
På Dagabs lager i Örebro finns det flera olika avdelningar där arbetsuppgifterna skiljer sig åt men gemensamt för dom alla är att ordrarna slutligen hamnar på rangeringen. Det är med andra ord det sista steget innan leveransen sker till butikerna runt om i vårt avlånga land. När dina kollegor på plockavdelningarna är klara med en order kommer de lämna av den hos er för att rangeringen ska kunna organisera och lasta ekipagen så miljö- och kostnadseffektivt som möjligt. Här är det givetvis viktigt att förbereda så strategiskt som möjligt så chauffören kan leverera varorna på ett smidigt sätt ut till kund. 
Arbetsuppgifterna omfattar att planera, organisera och lasta ekipagen i samtliga temperaturzoner. Detta innebär att du inte bör ha några fysiska hinder för tunga lyft eller att arbeta i kallare miljöer. 
 
Vem är du?
För att trivas i denna roll bör du tycka om att både arbeta självständigt och i grupp, stimuleras av fysiskt arbete och se god service som en självklarhet! Vi ser att du har en logistikbakgrund där du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är nu redo ta nästa steg. 
I denna rekryteringsprocess kommer vi värdera personliga egenskaper högt. 
 
Meriterande för tjänsten
Goda kunskaper i det svenska språket (både tal och skrift)
Truckkort 
Erfarenhet av lagerarbete

 
Arbetstider: 
Rangeringen har verksamheten i gång dygnets alla timmar vilket innebär att det finns varierande arbetstider, men du har alltid ett rakt arbetsschema i denna roll. Under en dagtidstjänst jobbar du måndag-fredag medans kvällen och natten enbart arbetar måndag-torsdag. Önskemål om specifikt skift önskar vi framkommer redan i din ansökan. 
 
Omfattning:
Heltidsanställning
Vi välkomnar dig till din nya tjänst i slutet på mars/början på april där vi erbjuder en visstidsanställning i 6 månader med mål att gå över i anställning på Dagab.
Innan du börjar hos oss kommer vi göra ett utdrag ur belastningsregistret.
 
När du blir en av oss 
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
Vad händer när du har sökt tjänsten?
I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Ansök nu

Ekonomistudent till administrativt extrajobb

Ekonomiassistent
Läs mer Feb 5
Är du en ekonomistuderande som vill förvärva relevant yrkeserfarenhet parallellt med dina studier? Då tycker vi att du ska ta chansen att söka den här tjänsten inom administration och ekonomi på ett välkänt fastighetsbolag i Örebro!
 
Hur kommer dina arbetsdagar se ut?
Dina arbetsuppgifter som administratör kommer att bestå i att vara behjälplig i allehanda administrativa uppgifter såsom att mata in uppgifter i affärssystemet och utföra enklare ekonomisk rapportering i ekonomisystemet.
 
Vem är du?
Vi ser att du som söker går ditt andra år på ekonomiprogrammet eller annan relevant utbildning, det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter inom ekonomi men inget krav. 
 
Vi ser att du
behärskar svenska språket flytande i tal och skrift
goda kunskaper i Officepaketet och lätt för att lära nya system
pågående utbildning inom ekonomi

 
Meriterande för tjänsten
Erfarenhet av att arbeta med administration 

 
Arbetstider: måndag-fredag 
Omfattning: På timmar efter överenskommelse
 
När du blir en av oss 
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
Vad händer när du har sökt tjänsten?
För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Rickard Fornes på rickard.fornes@onepartnergroup.se. I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Ansök nu

Är du student och söker sommarjobb som lagermedarbetare?

Lagerarbetare
Läs mer Jan 8
Är du student och söker sommarjobb som truckförare?
För kunds räkning söker vi nu studenter som vill jobba extra som truckförare. På denna arbetsplats kör man plocktruck (A1) och plockar order med hjälp av "pick-by voice", ingen tidigare truckerfarenhet krävs men är självklart meriterande. Arbetsplatsen ligger 3km utanför centrala Örebro och det går en cykelbana hela vägen fram. Tjänsten är vid behov vilket innebär att du blir bokad vecka för vecka utifrån kundens behov och din tillgänglighet. Under sommarens semesterperiod finns möjlighet för schema på heltid om så önskas. 
 
Kvalifikationer
Truckkort A1-A4
Då arbetet kan vara fysiskt tungt bör du ha en god grundfysik
Ha en annan sysselsättning på minst 50%.
Mycket goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift

 
Meriterande
Erfarenhet av truckkörning sen innan. 

 
Arbetstider
Måndag till torsdag 15:00-23:00. Finns även möjlighet för att arbeta dag i perioder, 06:00-15:00. 
 
Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Vi tar enbart emot ansökningar via annonsen. 
Genom att söka den här tjänsten ger du ditt samtycke till att vi begär in utdrag ur belastningsregistret samt genomför en liten kreditupplysning.
 
Om oss på OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.

Ansök nu

Studenter sökes till extrajobb på Apoteket

Emballerare
Läs mer Dec 21
Produktionsassistenter sökes! Vi fortsätter vårt sökande efter dig som vill arbeta extra som produktionsassistent inom läkemedelsbranschen.. Som produktionsassistent inom läkemedelsbranschen är det väldigt viktigt att du är noggrann och förstår vikten av att arbetet blir rätt.  Meriterande med tidigare erfarenhet av produktionsjobb.
 
Arbetstider
Varierande arbetstider dagtid- och kväll
 
Dina arbetsuppgifter
Som produktionsassistent arbetar du i produktionsparken med bland annat maskinhantering, påfyllning av maskiner med material, plock och pack samt viss hantering av gods med palldragare. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet! Du behöver även kunna arbeta i ett högt tempo.
 
Kvalifikationer
Annan sysselsättning på minst 50%.
Du har ordningssinne och förmåga att vara noggrann i ditt arbete.
Du är serviceinriktad och förstår vikten av att leverera en bra slutprodukt till kund.
Det krävs att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, och har inga problem att följa och förstå instruktioner. 

 
Anställningsomfattning
Extra / Vid behov
 
Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. 
Vi tar enbart emot ansökningar via annonsen. 
Genom att söka den här tjänsten ger du ditt samtycke till att vi begär in utdrag ur belastningsregistret samt genomför en liten kreditupplysning. 
 
OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
Att arbeta som konsult hos oss
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  
 
Funderar du på att flytta till Örebro?
Smart Move – The greater Örebro area! (thesmartmove.se)

Ansök nu

Är du vår nya lagermedarbetare?

Lagerarbetare
Läs mer Dec 14
Till ett av Örebros största centrallager söker vi nu dig som trivs med ett tempofyllt arbete!
 
Arbetsuppgifter profil: 
Arbetet innebär främst plock av kundens varor med hjälp av plocktruck. Utifrån utskriven ordersedel plockar du varor med hjälp av trucken från hyllor och pall. 
Arbetet ställer höga krav på effektivitet och du kommer att arbeta efter fastställda mål gällande plockfart och felplock. Du som söker är därmed till fördel tävlingsinriktad, effektiv och strukturerad! 
Att vara noggrann ser vi även som en självklarhet.

Varorna kan variera i storlek och vikt därav är det viktigt att du har god fysik och inga problem med tunga lyft. Vissa varor kan vara svåra att lyfta på egen hand, därför är det viktigt med god samarbetsförmåga då arbetet i stora delar utförs med arbetskollegorna!
Du anser att det är viktigt att arbeta med hög säkerhetsmarginal och känner dig säker på att arbeta i högt tempo med trucken.
 
Kvalifikationer:
Vi söker dig som innehar truckkort med både A1-A4, B1-B4
Flytande svenska i tal och skrift.
Erfarenhet av lagerhantering

 
Omfattning:
Heltidsanställning
Arbetstid: 
Måndag - Fredag 
06.00-15.00
07.00-16.00
 
Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Vi tar enbart emot ansökningar via annonsen. 
Genom att söka den här tjänsten ger du ditt samtycke till att vi begär in utdrag ur belastningsregistret. 
 
Om OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
Att arbeta som konsult hos oss
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  
 
Funderar du på att flytta till Örebro?
Smart Move – The greater Örebro area! (thesmartmove.se)

Ansök nu

Servicechef Region Mitt

Gruppchef, teknik
Läs mer Dec 21
Trivs du i en ledande roll där du driver affärsresultat och säkerställer högkvalitativ service? Då kan tjänsten som Servicechef på Hörmann vara rätt för dig!
 
Hörmann Svenska AB grundades 1997 och är ett helägt dotterbolag till det tyska familjeföretaget Hörmann KG. Idag är vi 140 anställda på företaget och vårt huvudkontor med lager är placerat i Örebro. Inom Sverige är vi fördelade på tre divisioner; Konsument, Industri och Service. På den svenska marknaden säljer vi garageportar, entrédörrar, industriportar, produkter för lastteknik, ståldörrar och infartskontroll, drivenheter samt tillbehör. Försäljning av industriprodukter sker mot B2B både direkt och via återförsäljare. Inom konsumentprodukter som garageportar sker försäljning via återförsäljare.
 
Som Servicechef på Hörmann kommer du leda och driva avdelningen i det dagliga samt ansvara för att utveckla verksamheten vidare på lång sikt. Du säkerställer att det goda samarbetet med våra befintliga kunder bibehålls samtidigt som du knyter och utvecklar nya kundkontakter. Vidare ansvarar du för det ekonomiska resultatet och effektiviteten inom din servicegrupp. Du kommer vara ansvarig för att skapa en resultatdriven kultur där du tydligt definierar mål, mandat och förväntningar för ditt team. Du uppmuntrar till samarbete och kommunikation inom teamet och över avdelningsgränser, och du identifierar och organiserar de resurser som krävs för att utföra uppgifter effektivt och i tid. Vi är mycket måna om att säkerställa en bra arbetsmiljö och säkerhet för både vår personal och våra kunder. 
 
Viktigt för rollen:
Ansvara för att leda, utveckla och inspirera serviceteknikerna, både lokalt och på distans
Säkerställa att övergripande affärsmål och lönsamhetsmål uppnås genom skapande och implementering av aktivitetsplaner
Garantera att servicen uppfyller höga kvalitetsstandarder och levereras enligt överenskomna serviceavtal

 
Vem är du?
Som person är du en naturlig ledare med erfarenhet av att vara chef och att leda på distans. Du har någon form av teknisk utbildning/erfarenhet inom relevant område för tjänsten. Du har en stark samarbetsförmåga och är en god kommunikatör med vana att hantera interna och externa stakeholders där du har förmågan att motivera dina beslut och vägval. Sannolikt har du också ett inre driv och ett målfokus på att slutföra det du tar dig för, samtidigt som du har en förmåga att strukturera och organisera ditt och andras arbete. Du har stor förståelse för affärsprinciper och förmåga att utveckla affärsinsikter hos teamet. Du har förmågan att ständigt utmana och förbättra arbetsmetoder samtidigt som du säkerställer hög kvalitet inom eftermarknaden.
 
Övrigt
Placeringen är på kontoret i Örebro men rollen innebär att du kommer att resa i ett distrikt som omfattar Örebro, Västerås och Dalarna. Körkort B, god samt goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift, är krav för tjänsten.
 
Hur går vi vidare?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten. Genom att söka denna tjänst ger du ditt samtycke till oss att begära in utdrag ur belastningsregister. I denna rekrytering samarbetar Hörmann med OnePartnerGroup, vid frågor kontakta Susanne Johansson, 076-134 49 00. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

CE-Chaufför till långsiktigt uppdrag i Örebro

Fjärrbilsförare
Läs mer Dec 14
CE-Chaufför till långsiktigt uppdrag i Örebro!
 
 
Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet av fjärrkörning med daglig kundkontakt. 
För att trivas i denna roll bör du vara trygg i din körning och att jobba självständigt, samt lösa problem som dyker upp. Att ge den bästa möjliga service är självklart viktigt för dig!
Vi tillämpar drogtester samt efterfrågar ett utdrag från belastningsregistret.

 
 
Krav:
Förarbehörighet CE / Truckkort / Digitalt förarkort / Yrkeskompetensbevis (YKB) / Mycket goda kunskaper i svenska.
 
Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.
Genom att söka denna tjänsten ger du ditt samtycke till oss att begära in utdrag ur belastningsregister samt genomföra en liten kreditupplysning.  
Om OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
Att arbeta som konsult hos oss
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!

Ansök nu

Motviktsförare till Dagskift

Truckförare
Läs mer Nov 27
Motviktsförare till dagskift! 

För kunds räkning så söker vi nu dig med dokumenterad erfarenhet av motviktstruck. I denna tjänst handlar det i första hand om att lasta/lossa lastbilar med motviktstrucken och i framtiden även lära sig andra moment på arbetsplatsen där det är mer fysiskt arbete.
Arbetstiderna är måndag till fredag dagtid.
Här värderar man egenskaper som initiativtagande och lojalitet högt. 

Arbetstider: 
Måndag till Fredag Dagtid. 

Krav:
- Erfarenhet av Motviktstruck 
- B-Körkort
- Truckkort  

Lön: 
Enligt kollektivavtal. 

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Vi tar enbart emot ansökningar via annonsen. 
Genom att söka den här tjänsten ger du ditt samtycke till att vi begär in utdrag ur belastningsregistret. 

OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också

Att arbeta som konsult hos oss
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under tryggaförhållanden

Funderar du på att flytta till Örebro?
Smart Move – The greater Örebro area! (thesmartmove.se)

Ansök nu

Studenter sökes till extrajobb på apoteket

Emballerare
Läs mer Okt 20
Produktionsassistenter sökes!
Vi fortsätter vårt sökande efter dig som vill arbeta extra som produktionsassistent inom läkemedelsbranschen.. Som produktionsassistent inom läkemedelsbranschen är det väldigt viktigt att du är noggrann och förstår vikten av att arbetet blir rätt.  Meriterande med tidigare erfarenhet av produktionsjobb 

Arbetstider
Varierande arbetstider dagtid- och kväll

Dina arbetsuppgifter
Som produktionsassistent arbetar du i produktionsparken med bland annat maskinhantering, påfyllning av maskiner med material, plock och pack samt viss hantering av gods med palldragare. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet! Du behöver även kunna arbeta i ett högt tempo.

Kvalifikationer
-  Annan sysselsättning på minst 50%.
-  Du har ordningssinne och förmåga att vara noggrann i ditt arbete.
-  Du är serviceinriktad och förstår vikten av att leverera en bra slutprodukt till kund.
-  Det krävs att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, och har inga problem att följa och förstå instruktioner. 

Anställningsomfattning
Extra / Vid behov

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. 
Vi tar enbart emot ansökningar via annonsen. 
Genom att söka den här tjänsten ger du ditt samtycke till att vi begär in utdrag ur belastningsregistret samt genomför en liten kreditupplysning. 

OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också

Att arbeta som konsult hos oss
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under tryggaförhållanden

Ansök nu

Senior Redovisningskonsult till Örebro!

Redovisningskonsult
Läs mer Nov 21
Är du en Senior redovisningskonsult som älskar kundkontakt och trivs i en konsultativ roll med eget kundansvar? Då kan det vara dig vi söker!

Som Senior redovisningskonsult hos oss kommer du att spela en viktig roll i att stötta våra kunder med värdefull rådgivning inom redovisning och bokslutsfrågor. Du kommer att arbeta i en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att utveckla din kompetens och samarbeta med engagerade kollegor. I din roll kommer du vara kundansvarig för ett antal kunder och således ansvara för allt från mer kvalificerad redovisning, månads- årsbokslut till upprättande av årsredovisningar och deklarationer. Huvudsakliga arbetsuppgifter;

• Löpande bokföring
• Skatt- och momshantering
• Period- och årsbokslut
• Årsredovisning
• Budgetuppföljning
• Prognosarbete

Vem söker vi?
Du har en gedigen bakgrund inom ekonomi med flera års tidigare erfarenhet av arbete med kvalificerad redovisning. Sannolikt i rollen som redovisningskonsult och/eller revisor på byrå. Du besitter god systemvana och har ett starkt intresse för digitalisering och trivs i en bred roll där utveckling samt nätverksbyggande och rådgivning är en naturlig del av din vardag. Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Vi ser det som fördelaktigt om du är auktoriserad men det är inget krav. Som person är du social och service-minded med en säljande och rådgivande personlighet i dialogen med kunderna. Vidare har du lätt för att kommunicera och ser gemenskap och samarbete mellan kollegor som en självklarhet.

Om Admit
Admit Ekonomi är numera en del av Stockwik koncernen. Stockwik ger sina aktieägare möjlighet att vara delägare i en portfölj av välskötta, stabila och lönsamma, mindre, svenska kvalitetsföretag. Stockwik köper bolag och erbjuder en stabil plattform för småföretag att utvecklas organiskt och via kompletterande förvärv. Stockwik tar tillvara på de mindre bolagens spetskompetens och erbjuder det stora bolagets trygghet och möjligheter. Vi investerar långsiktigt och förvärvar bolag för att behålla dem. I vår investeringsprocess ställer vi krav på såväl kvantitativa parametrar såsom lönsamhet och kapitaleffektivitet som kvalitativa värden såsom god affärsetik samt ordning och reda. Vårt arbete baseras på tre grundprinciper; Rätt företag, rätt människor, rätt värderingar. 

Hur går vi vidare?
I denna rekrytering samarbetar Admit AB med OnePartnerGroup. Genom att söka denna tjänst ger du ditt samtycke till oss att begära in utdrag ur belastningsregister. Vi behandlar ansökningarna löpande, varmt välkommen med din ansökan! Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se.

Ansök nu

Är du student och söker extrajobb som truckförare?

Lagerarbetare
Läs mer Okt 23
Är du student och söker extrajobb som truckförare?
För kunds räkning söker vi nu studenter som vill jobba extra som truckförare. På denna arbetsplats kör man plocktruck (A1). Tjänsten är vid behov vilket innebär att du blir bokad vecka för vecka utifrån kundens behov och din tillgänglighet.

Kvalifikationer:
- Truckkort A1-A4
- Då arbetet kan vara fysiskt tungt bör du ha en god grundfysik
- Ha en annan sysselsättning på minst 50%.
- Mycket goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift

Arbetstider
Måndag och tisdag 07.00-16.00
Onsdag-Söndag varierande tider.

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Vi tar enbart emot ansökningar via annonsen. 
Genom att söka den här tjänsten ger du ditt samtycke till att vi begär in utdrag ur belastningsregistret. 

OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också

Att arbeta som konsult hos oss
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under tryggaförhållanden

Ansök nu

Support & Backoffice

Backofficepersonal
Läs mer Nov 8
Upfront AB går för högtryck och behöver nu förstärka sin supportavdelning med dig som har intresse och förståelse för tekniska lösningar samtidigt som du trivs i kontakten med kund.

Som supportmedarbetare är din främsta arbetsuppgift att hantera ärenden via telefon och mejl från våra kunder som behöver vår tekniska expertis eller vill göra en beställning. Du agerar också administrativt stöd till kollegor. Till din hjälp har du väl fungerande kundsystem och tydliga interna rutiner och guider, men kör du fast finns det alltid en hjälpsam kollega nära till hands. Vissa dagar händer det att en kund gör spontanbesök för kaffe och support, en annan dag deltar du som stöd till en säljare i ett kundmöte

Tjänsten innebär att:
Vara en engagerad del på vår kundsupport och ha daglig kontakt med våra kunder i felavhjälpning och stöd. Detta gör du främst genom att besvara inkommande samtal och mejl, men också i möte med kunden
Vara en stöttepelare mot kollegor genom att hantera administrativa uppgifter men även genom att delta på kundmöten som tekniskt stöd
Tillsammans med kollegor löpande underhålla och uppdatera våra CRM- och affärssystem med korrekt information
Identifiera behov hos kunder som mynnar ut i merförsäljning
Vara en aktiv del i att utveckla och förbättra arbetssätt och rutiner för att vi fortsatt ska ge våra kunder en upplevelse i världsklass i kontakten med oss

Om vi får önska
Vi söker dig som förstår vikten av att skapa en kundupplevelse i världsklass och som har förmågan och viljan att leverera enastående service. Du har troligtvis tidigare arbetat med kundsupport eller teknisk support i någon form. Du har ett starkt driv och är engagerad i ditt arbete och strävar alltid efter den bästa, mest effektiva och smidigaste lösningen. Vidare ser vi att du är pedagogisk och lyhörd i ditt möte med kunden och kan anpassa din kommunikation till mottagaren. Sist med inte minst behöver du kunna behålla fokus i perioder med högt tempo och du besitter en prestigelöshet mot såväl kollegor som kunder. Tidigare erfarenhet inom telekom är inget krav men meriterande. 
Vi erbjuder
Hos oss på Upfront erbjuds du en spännande och omväxlande roll i ett intressant växande bolag. Du kommer till ett sammansvetsat team med ett fantastiskt klimat och en modern organisation som drivs med entreprenörsanda samt nära till beslut. Vårt kontor i Örebro är beläget på Aspholmen i moderna och ljusa lokaler. Självklart erbjuder vi konkurrenskraftig lön med mervärden samt tjänstepension och friskvårdsbidrag

Hur går vi vidare?
I denna rekrytering samarbetar Upfront AB med OnePartnerGroup. Vi behandlar ansökningarna löpande, varmt välkommen med din ansökan! Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se.

Ansök nu

Teknisk Säljare Ståldörrar

Utesäljare
Läs mer Okt 27
Söker du nästa utmaning inom teknisk försäljning? Då har du kommit rätt! Vi söker en engagerad och teknikintresserad säljare som blir en nyckelspelare i vårt försäljningsteam! I verktygslådan har du med dig stort tekniskt kunnande, tålamodet som behövs för nykundsbearbetning och egenskaperna som krävs för att utveckla långsiktiga affärer och relationer med nuvarande kunder.

Din framtida utmaning
Som Teknisk Säljare kommer du att spela en nyckelroll för vår produktlansering av ståldörrar i Sverige och du kommer vara involverad i utvecklingsarbetet tillsammans med Teknisk chef, Försäljningschef, VD och övriga säljare inom teamet. Ditt ansvar kommer att omfatta hela försäljningsprocessen, inklusive att bearbeta nya kunder, utveckla befintliga kunder, hantera offert- och anbudsförfrågningar samt engagera dig i andra försäljnings- och marknadsrelaterade aktiviteter. Arbetet är mångfacetterat och inkluderar ett tätt samarbete med försäljningsavdelningen och även med andra avdelningar.

I rollen som Teknisk säljare innebär ansvar för: Driva och utveckla vår affär mot tydliga försäljnings- och tillväxtmål
Utveckla sortiment av ståldörrar till den svenska marknaden
Samverka med andra funktioner inom Hörmann för att utveckla företagets affärer i marknadssegmentet
Skapa och utveckla kundrelationer


Vem är du?
Du ska ha en för rollen relevant säljerfarenhet från branschen och goda resultat med dig i bagaget. För att lyckas i rollen har du ett gediget tekniskt intresse, du är självgående, drivande och har en stark förmåga att bygga nya och underhålla befintliga kundrelationer. Ditt arbetssätt präglas av att du är målinriktad och självmotiverad. Du är en social kameleont som vinner kundernas förtroende med hjälp av ditt rådgivande förhållningssätt. Ditt engagemang och tålamod att skapa långsiktiga kundrelationer värderas lika högt som din tekniska kompetens. Du är prestigelös och flexibel där du med lätthet kan skifta fokus vid förändrade marknadskrav i linje med företagets förändrade behov.

Körkort B, god systemvana samt goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift, är krav för tjänsten.

Vill du vara med på Hörmanns tillväxtresa?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten. Genom att söka denna tjänst ger du ditt samtycke till oss att begära in utdrag ur belastningsregister.

I denna rekrytering samarbetar Hörmann med OnePartnerGroup, vid frågor kontakta Susanne Johansson, 076-134 49 00. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Arbetsledare till Örebro!

Arbetsledare, lager
Läs mer Okt 17
Har du drivet och ledarskapsförmågan som krävs för att hantera logistiska utmaningar? Vi söker nu en ambitiös arbetsledare som är redo att ta nästa steg i sin karriär. Läs vidare för att ta reda på mer om denna spännande möjlighet!

Som arbetsledare blir du en del av vårt team och tillsammans med dina medarbetare säkerställer du en god arbetsmiljö, upprätthåller struktur och kvalitet, kundnöjdhet och teamkänsla. Du följer upp, utvecklar och coachar din medarbetare samt planerar personalstyrkan. Du vågar, och vill, ta tag i både roliga som tuffa frågor och du är inte rädd för att ta beslut och ta ansvar för ditt arbete. Arbetsbelastningen kan variera från dag till dag, vilket kräver en god förmåga inom stresshantering och möjlighet att kunna fatta lämpliga beslut och omprioriteringar, även under tidspress.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
* Övergripande ansvarig för att avdelningen levererar en hög servicegrad och kvalité
* Ansvarig för KPI: er
* Ansvarig för optimering och ordning på lagret
* Leda och motivera personalen
* Planera personalbehov 

Är du rätt person för jobbet? Vi söker dig som är engagerad och närvarande i din ledarstil och har en förmåga att delegera arbetet med förtroende. Du har en god förståelse för det logistiska flödet. Du besitter en förmåga att motivera dina medarbetare och ta initiativ för att driva förbättringsarbete och utveckla gruppen framåt. Som person är du strukturerad och lyhörd. Med ett gott sinne för ordning och reda kombinerat med ett stort lösningsfokus hanterar du både långsiktiga och kortsiktiga mål framgångsrikt. Du är en god kommunikatör som är trygg i att ha en beslutsfattande roll. Vidare har du en ambition om att skapa en kultur av samhörighet och gemenskap.

Vi söker dig med följande kompetens: Arbetserfarenhet i arbetsledande position
God planerings- och uppföljningsförmåga
God kommunikations- och initiativförmåga
Goda data- och systemvana
Truckkort
Övrigt
Omfattning: Heltid
Anställning: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Arbetstid: Kväll, mån-tors kl.14.00-01.00
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Visst låter det intressant!
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten. Genom att söka denna tjänst ger du ditt samtycke till oss att begära in utdrag ur belastningsregister.

I denna rekrytering samarbetar Dagab med OnePartnerGroup, vid frågor kontakta Susanne Johansson, susanne.johansson@onepartnergroup.se.
Vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att vara tillsatt föra sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Ansök nu

Kundansvarig säljare med bakgrund från logistik eller tillverkning

Utesäljare
Läs mer Okt 17
KjellCo är specialister på last- och logistiklösningar för pall och emballage. Vi köper, hämtar och levererar pallar och pallkragar men har också ett stort sortiment av emballage och förpackningsmaterial. KjellCo har huvudkontor i Karlstad och sedan 2018 en helt nybyggd palldepå i Örebro på 6500m2 och plats för över 100 000 pallar. KjellCo investerar även i en etablering av en palldepå i Stockholm för att kunna erbjuda våra kunder en ännu större närhet och servicenivå i Mälardalsområdet.

Nu söker vi en Kundansvarig säljare till en spännande tjänst hos expansiva KjellCo i Örebro!

Om rollen
KjellCo söker dig som jobbar med försäljning idag. Eller dig som jobbar inom logistik/tillverkningsindustri eller motsvarande och är redo för nästa steg i karriären. Som Kundansvarig besöker du både befintliga och nya kunder. Du jobbar för att bygga en nära relation med dina kunder och för att förstå deras verksamhet och behov. I mötet med dina kunder uppstår naturligt ett samtal om KjellCo:s breda sortiment av produkter och tjänster. Relationsbyggandet är en viktig del i den här rollen. För att lyckas i rollen bör du därför tycka att det är roligt att bygga relationer och ta hand om dina befintliga kunder såväl som potentiellt nya kunder. Tjänsten innebär nästan uteslutande resor över dagen. I de fall övernattningar förekommer är det för att du själv planerat in flera besök utkanten av ditt område.  Du utgår från ditt kontor på vår anläggning i Örebro och rapporterar direkt till försäljningschef.

Vem söker vi?
Vi söker dig som antingen jobbar med försäljning idag eller har en bakgrund inom logistik eller tillverkning  eller motsvarande och därmed har en förståelse för hur våra kunders vardag ser ut. Du är social och har lätt för att få kontakt med nya människor och trivs med att både skapa och vårda relationer. Kanske har du en bakgrund som arbetsledare på ett lager eller jobbat på golvet inom industrin? Oavsett så är det viktiga att du känner en hunger till att ta nästa steg i din utveckling och få komma ut och hälsa på olika företag i en vardag som inte är den andra dagen lik.

Krav
Eftersom resor förekommer i tjänsten är B-körkort ett krav.

Anställningsform:
Provanställning tillämpas

Sysselsättningsgrad:
Heltid (100%)

Om oss:
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och lång sikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.

Ansök nu

Montörer sökes till Örebro

Elmontör
Läs mer Sep 28
Vi söker nu juniora montörer!

Beskrivning: 
Vår kund söker nu dig som har en bakgrund av liknande arbete och vill utveckla dina kunskaper. 
Företaget är väletablerat och har lång historik i branschen. Företaget levererar olika lösningar i form av lågspänningsställverk och elkraftentreprenader till några av Sveriges ledande företag. 
Man söker nu en långsiktig förstärkning som kan hjälpa dem i deras tillväxt! Första sex månaderna är du anställd av OnePartnerGroup, därefter möjlighet till anställning direkt hos kund. 
För att trivas på denna arbetsplats bör du vara tekniskt intresserad och ständigt vilja utvecklas i din roll som montör. 
Vi beräknar en snabb tillsättning av tjänsten, välkommen med din ansökan redan idag!

Kvalifikationer:
- Har en utbildning inom el- eller teknikområdet och är intresserad av att arbeta praktiskt i en monteringsverkstad.
- Du skall tycka om att arbeta i grupp såväl som självständigt.
- Mycket goda kunskaper i det svenska språket i både skrift och tal. 

Anställningsform:
Visstid 6 månader. Rätt kandidat erbjuds en tillsvidareanställning direkt hos kund.

Sysselsättningsgrad:
Heltid. 

Arbetstid och lön:
Dagtid, fast månadslön. 

Övrig information:
Urval sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum passerat! 
 
Företagsbeskrivning - OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också

Att arbeta som konsult hos oss
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under tryggaförhållanden

Ansök nu

Terminalarbetare till DHL Freight

Lagerarbetare
Läs mer Sep 22
Om kundföretaget
DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 520 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedjan. DHL tar sitt sociala ansvar genom att löpande arbeta med åtgärder för att minska klimatpåverkan och genom att bidra med katastrofhantering samt utbildning. DHL i Sverige har ca 4000 medarbetare och 65 kontor, terminaler och stationer runt om i Sverige. Våra kunder är viktiga för oss och varje kontakttillfälle som en kund har med DHL ska vara kopplad till en positiv känsla.
Är du vår näste framåtlutade lagspelare?
Till terminalen i Örebro söker vi för närvarande flera terminalarbetare för en tjänst om minst 50%. Arbetet är förlagd måndag-fredag mellan 15:30-19:30 samt nattpass 00:30-06:00 med goda möjligheter till utökad omfattning. 
Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Ta emot kunder via kundluckan
- Truckkörning
- Framplock av gods
- Datorhantering
Kvalifikationer
- Gymnasieutbildning
- Annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50% (studier/ deltidstjänst)
- Truckkort (Ledstaplare)
- Svenska Engelska i tal och skrift
- Erfarenhet av att arbeta såväl i team som självständigt

Meriterande
- ADR-utbildning
- Erfarenhet av att ha arbetat med hyllsystem
Personliga egenskaper
- Ansvarsfull, ordningssam, noggrann, flexibel och tar egna initiativ
- Positiv och serviceinriktad med kunden i fokus
- Vid vid arbete i högt tempo
- Engagerad och viljan av att utvecklas
- Positiv inställning och attityd
 
Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Vi tar enbart emot ansökningar via annonsen. 
Genom att söka den här tjänsten ger du ditt samtycke till att vi begär in utdrag ur belastningsregistret.

Om oss på OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också!

Ansök nu