Oak Consultant Group AB jobb i Örebro

Hitta lediga jobb hos Oak Consultant Group AB i Örebro. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Örebro.

Kvalificerade ekonomer/Ekonomichefer för kunds räkning!

Redovisningsekonom
Läs mer Dec 1
Kvalificerade ekonomer/Ekonomichefer för kunds räkning!


Är du redovisningsekonom, controller eller ekonomichef? Vi ser nu en stor efterfrågan på ekonomikompetenser hos både våra befintliga och potentiella kunder.

Våra kunder återfinns inom många olika branscher och är av olika storlek vilket gör att uppdragen och tjänsterna kan se olika ut. Rollerna innebär oftast att inneha det övergripande ansvaret över företagets ekonomi men också olika specifika delar inom ekonomikedjan. Vi ser gärna att du har god förståelse för ekonomiska samband och har ett personligt driv och engagemang. Uppdragen innefattar allt från redovisning, fakturering, kund- och leverantörskontra och framtagande och uppföljning av budget, prognos, årsbokslut inklusive tillhörande rapportering gentemot styrelse, ägare och medarbetare. Strategisk verksamhetsutveckling (optimering och effektivisering av processer) är också vanligt förekommande.Du som skickar in din spontanansökan är utbildad ekonom och har flerårig erfarenhet av olika nivåer inom ekonomiområdet. Vi tar emot ansökningar av olika slag och är intresserad av att höra mer om just dig!Dessa förfrågningar berör både interimsuppdrag och tillsvidareanställningar.
Ansök idag och få möjligheten att bidra till våra fantastiska kunder och deras verksamheter!

Är du intresserad av att lyssna mer om dessa uppdrag eller tjänster – hör av dig till Linnea Arvidsson, 070- 301 99 80 eller Jennifer Jonsson, 073-059 31 91.

Ansök nu

Ingenjör inom produktutveckling till Mondi

Utvecklingsingenjör, kemi
Läs mer Nov 27
Ingenjör inom produktutveckling till Mondi


Vill du arbeta med produkter som ligger rätt i tiden?
Vill du vara med på vår resa där du får möjligheten att bidra till en bättre värld?
Vill du få möjligheten att skapa kundnytta genom att driva produkt- & utvecklingsprojekt med ett starkt hållbarhetsfokus?
Svarar du ja? Då har du hamnat rätt!
 

Nu förstärker vi vårt utvecklingsteam med ytterligare en ingenjör inom produktutveckling.

Hos oss får du möjlighet att samarbeta med erfarna kemiingenjörer och andra kollegor och samtidigt vara del i flera spännande utvecklingsprojekt. Du får en spännande och viktig roll där du genom att hjälpa våra kunder att uppnå olika produktegenskaper eller välja rätt material för just deras användningsområde.

”Roligast är helt klart att utveckla nya lösningar på problem som kunder upplever, skapa ännu större kundnytta med ännu starkare hållbarhetsfokus. Det känns både bra och kul att arbeta med produkter som ligger rätt i tiden.”

Läs mer om hur Tobias beskriver sitt arbete på Mondi. https://www.mondijobs.se/vara-medarbetare/

Mondi Örebro är ett företag i tillväxt och ständig utveckling. Vår långa och gedigna historia inom pappersbranschen tillsammans med modernt, innovativt tänkande och god kontroll på marknadens behov gör att vi står oss bra i den starka internationella konkurrensen. 

Hållbarhet är kärnan i vår affärsstrategi. Vi strävar efter att arbeta som ett ansvarsfullt företag som tillämpar en ansvarsfull styrning i all vår verksamhet och som förlitar oss på tydliga ramar för att kommunicera, mäta, förbättra och leverera mot våra ambitiösa hållbarhetsmål. På Mondi är alla, oavsett position, engagerade i att bidra till en bättre värld.

 

Dina arbetsuppgifter
Som ingenjör inom produktutveckling / Applikationsingenjör på Mondi får du vara del i pågående och nya produktutvecklingsprojekt och vara del i ett nära samarbete både med våra kunder och interna kollegor.

Du får vara med och driva aktuella utvecklingsprojekt, både av större karaktär och mindre modifikationer, från idé till färdig produkt i produktion.

Du kommer även vid behov stötta övriga organisationen vid eventuella reklamationer.

Rollen innebär att du, tillsammans med vårt utvecklingsteam, har ett tätt samarbete med vår produktion, säljare, leverantörer och kunder. Besök till leverantörer och kunder, främst inom Europa, är en naturlig del av tjänsten. Du får vara del av ett team med fokus på produktutveckling som är viktiga spelare och en brygga mellan Mondi och våra kunder ute i världen!

Resor förekommer i tjänsten.

 

Din profil 
Vi söker dig som är med ett starkt produkt- och utvecklingsintresse!

Du är högskoleingenjör eller civilingenjör, gärna med kemiinriktning men inget krav. Vi ser gärna att du har någon yrkeserfarenhet inom området, men även du som är nyutexaminerad och vill utvecklas med oss är välkommen att söka. Du har materialkunskap och har du kunskap om polymeregenskaper ser vi det som meriterande.

Som person är du nyfiken, innovativ och har alltid en lösningsorienterad inställning. Du är ansvarstagande och driver lätt ditt arbete framåt. För att lyckas bra i rollen tror vi att du är strukturerad, analytisk och har lätt att samarbeta på alla plan. Du är öppen som person och då du kommer ha många olika kontaktytor, både internt och externt är det viktigt att du trivs med, och har lätt att kommunicera och bygga förtroende.

Du har goda datakunskaper i Word och Excel. Har du dessutom erfarenhet av att jobba i affärssystem, ex. SAP, ser vi det som meriterande. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Om företaget
Vi på Mondi Örebro är stolta över att vara ett ledande extruderingsföretag som skapar hållbara, miljösmarta barriärer mot till exempel fukt, fett och vind. Många möter våra produkter dagligen i hemmet, i skolan eller på arbetsplatsen. Vår långa historia inom pappersbranschen, tillsammans med modernt tänkande och bra koll på marknaden, gör att vi står oss bra i den internationella konkurrensen. Du hittar oss i centrala Örebro i det anrika Pappersbruksområdet. Vi är cirka 120 anställda inom bland annat produktion, utveckling, marknad, lager och logistik.

Mondi Örebro är det stora lilla företaget som förenar det bästa av två världar. Här finns alla funktioner och tillgång till den stora koncernens resurser i form av till exempel forskning och utveckling, och internationella karriärmöjligheter. Samtidigt har vi den mindre arbetsplatsens fördelar med korta beslutsvägar, ett flexibelt arbetssätt, en familjär stämning och ett inkluderande förhållningssätt där alla är lika viktiga.

Läs mer om vilka vi är och vad vi kan erbjuda dig på mondijobs.se och https://www.mondigroup.com/en/home/

 

Kontakt
Välkommen med din ansökan till Oakconsulting.se! Gärna så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval, dock senast den 13/12.

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Maria Roseen, 070-259 05 07 eller Linnea Arvidsson, 070-301 99 80.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-mail.

Ansök nu

Redovisningsekonom till Bitnet

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 20
Rapid Data är den marknadsledande mjukvaruleverantören för begravningsbranschen i Europa.

Genom kontinuerlig produktutveckling och expansion strävar företaget efter att skapa den bästa teknikplattformen för branschens kunder och leverantörer.

Redovisningsekonom till Bitnet

Bitnet, Adstate, och Timecut är en företagskonstellation inom Rapid Data som har sitt säte i Tyskland. Bolagen erbjuder webbaserade tjänster till begravningsbranschen i Sverige och Norge.
Vi är totalt 48 anställda i Norden och totalt 160 i koncernen.

Vår mission är underlätta och göra vardagen enklare för begravningsbyrån och anhöriga.

Vilka är vi?
Vi jobbar i en vänlig, inkluderande och högpresterande miljö. Vi tror på kraften i teamwork och firar våra framgångar tillsammans. Att jobba hos oss innebär att vara en del av en kreativ och professionell arbetsplats. Vi erbjuder också en modern kontorsmiljö, möjligheter till distansarbete, generös friskvård samt att vi följer gängse regler på svensk arbetsmarknad.

Förutom vårt engagemang för våra kunder värderar vi också att samlas för olika aktiviteter och konferenser. Vi är inne i en tillväxtfas med utveckling och innovation vilket gör oss till en spännande arbetsplats. Tjänsten utgår från Bitnets kontor i Örebro där vi är 14 personer.

Rollen  
Som redovisningsekonom kommer du att ingå i finansteamet. Du kommer att ansvara för olika finansiella uppgifter, såsom löpande bokföring, leverantörshantering, löner, fakturering, månatlig planering, avstämning, finansiell rapportering, bokslut och deklarationer.

Vem är du?
Vi ser att du har tre – fem års erfarenhet av arbete inom ekonomi- eller redovisningsroller. Du har goda kunskaper och erfarenhet inom IT, programvara samt verktyg för analys och rapportering. Svenska och engelska behärskar du både i tal och skrift.

Som person är du analytisk och lösningsorienterad. Noggrannhet och sinne för detaljer är ett måste i tjänsten men inte minst viktigt i den här tjänsten är att du är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga.

Visst låter det spännande? Är du nyfiken? Är du intresserad? Då kommer här kontaktuppgifter:
I denna rekrytering samarbetar vi med Oak Consulting. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-konsult Helena Fiedler på tel. 070-591 90 33 eller Linnea Arvidsson på tel. 070-301 99 80.

Varmt välkommen med din ansökan. Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 13 december.

Ansök nu

Sektionschef för lönesektionen hos Statlig myndighet

Avdelningschef, statlig
Läs mer Nov 27
Sektionschef för lönesektionen hos Statlig myndighet
Vill du vara med och driva lönesektionens fortsatta utveckling?

Vi söker dig som är en trygg, stabil och erfaren ledare med bred kunskap inom hela lönekedjan.

Välkommen till vårt team!Då vår nuvarande chef för lönesektionen går i pension behöver vi dig som kan ta vid stafettpinnen och fortsätta driva, leda och utveckla verksamheten framåt.

Vi behöver dig som i ditt ledarskap ser varje individ och stöttar, utvecklar och motiverar medarbetarna för att nå sin fulla potential. Du skapar ett gott arbetsklimat, bjuder in till dialog och verkar för att ständigt utveckla och förbättra både verksamheten och processerna.

Tjänsten är hos en statlig myndighet i Örebro och innebär att man blir anställd direkt av myndigheten men Oak handhar rekryteringsprocessen.Dina arbetsuppgifter
Som chef för lönesektionen kommer du ansvara för och leda ett team med självständiga medarbetare där gemenskap är av stor vikt.

Du driver teamets och avdelningens fortsatta utveckling framåt, ansvar för att utveckla, följa upp och organisera sektionen genom att bland annat planera och fördela arbetsuppgifter i den dagliga verksamheten.

Du ansvarar för att effektivisera med en strävan att ständigt utveckla och förenkla arbetssätt, metoder och flöden med ett proaktivt förhållningssätt. Du håller dig ständigt uppdaterad på lagar och avtal och i rollen kommer vara ett starkt stöd och bistå avdelningschefen i bredden av frågor kopplat till ditt sakområde. Du deltar i dennes ledningsgrupp tillsammans med andra sektionschefer.

Vid behov deltar du operativt i verksamheten.Din profil
Vi söker dig som har en akademisk utbildning och/eller annan utbildning samt erfarenhet som arbetsgivaren kan bedöma likvärdig. Du är en erfaren och modig ledare som stabilt och tryggt leder, coacha och utvecklar ditt team. Du har dokumenterad erfarenhet av, och känner dig trygg, i arbete med löneprocessens alla delar. Har du erfarenhet av arbete inom ekonomi och redovisning ser vi det som meriterande.

Du har goda kunskaper och erfarenhet av arbete i olika lönesystem samt MS Office, goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift och har B-körkort.

Som person och ledare är du trygg, stabil och modig. Du trivs med, och har lätt att ta beslut och ansvar. Du är resultatinriktad samtidigt som du har tålamod och viljan att utveckla verksamheten och att leda i förändring. Du tar dig an uppgifter utifrån ett helhetsperspektiv och ser problem som möjligheter före hinder. Du är en person som värderar samarbete högt, är rak och tydlig, har lätt att kommunicera, och, engagerar och inspirerar din omgivning på ett naturligt sätt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.Kontakt
Vi arbetar med löpande urval under denna process så välkommen att söka direkt!

Dock är sista ansökningsdag 13/12.

Har du frågor är du välkommen att kontakta HR-konsult Maria Roseen på tel. 070-259 05 07 alternativt Helena Fiedler på tel. 070-591 90 33.

Ansök nu

Administratör till Bitnet 50%

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Nov 22
Rapid Data är den marknadsledande mjukvaruleverantören för begravningsbranschen i Europa.

Genom kontinuerlig produktutveckling och expansion strävar företaget efter att skapa den bästa teknikplattformen för branschens kunder och leverantörer.

Administratör till Bitnet 50%
Bitnet, Adstate, och Timecut är en företagskonstellation inom Rapid Data som har sitt säte i Tyskland. Bolagen erbjuder webbaserade tjänster till begravningsbranschen i Sverige och Norge. Vi är totalt 48 anställda i Norden och totalt 160 i koncernen.

Vår mission är underlätta och göra vardagen enklare för begravningsbyrån och anhöriga.

Vilka är vi?
Vi jobbar i en vänlig, inkluderande och högpresterande miljö. Vi tror på kraften i teamwork och firar våra framgångar tillsammans. Att jobba hos oss innebär att vara en del av en kreativ och professionell arbetsplats. Vi erbjuder också en modern kontorsmiljö, möjligheter till distansarbete, generös friskvård och alla andra gängse villkor på svensk arbetsmarknad.

Förutom vårt engagemang för våra kunder värderar vi också att samlas för olika aktiviteter och konferenser. Vi är inne i en tillväxtfas med utveckling och innovation vilket gör oss till en spännande arbetsplats. Tjänsten utgår från Bitnets kontor i Örebro där vi är 14 personer.

Rollen
Som administratör kommer du bl. a att administrera minnesgåvor, avlasta vår ekonomiansvarig, sammanställa material, svara i telefon och jobba med andra administrativa uppgifter.

Vem är du?
Vi ser att du har goda kunskaper och erfarenhet inom IT och du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift. Som person är du noggrann, lättlärd och handlingskraftig. Du är lösningsorienterad, kommunikativ och har en god samarbetsförmåga.

 

Visst låter det spännande? Är du nyfiken? Är du intresserad? Då kommer här kontaktuppgifter:
I denna rekrytering samarbetar vi med Oak Consulting. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-konsult Helena Fiedler på tel. 070-591 90 33.

Varmt välkommen med din ansökan. Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 12 december.

Ansök nu

Underhållsplanerare till Mondi

Underhållsplanerare
Läs mer Nov 2
Underhållsplanerare till Mondi
Vill du arbeta med produkter som ligger rätt i tiden?

Vill du vara med på vår resa där du får möjligheten att bidra till en bättre värld?

Mondi Örebro AB är ett företag i ständig utveckling.

Vår långa och gedigna historia inom pappersbranschen tillsammans med modernt tänkande och god kontroll på marknadens behov gör att vi står oss bra i den starka internationella konkurrensen. Våra produkter är en del av en klimatsmart vardag och vi har för avsikt att fortsätta vår utveckling.

Vi behöver nu bli fler så är du en positiv och engagerad person med erfarenhet från industrin och vill hitta en ny spännande utmaning! Då ser vi gärna att du är med på vår fortsatta resa!

Välkommen att bli vår kollega!

Läs mer om hur det är att arbeta på Mondi

https://www.mondijobs.se/vara-medarbetare/ 

 

Vi erbjuder
Ett arbete där du har en omväxlande vardag i ett bolag där det händer mycket och är centralt beläget i Örebro. Kulturen präglas av en familjär anda med öppenhet och framåtanda. Du ingår i en internationell organisation men där besluten till mångt och mycket tas lokalt i Örebro. Att jobba på Mondi innebär också att du har stor påverkansmöjlighet och att du blir en viktig medarbetare i organisationen!

Tjänsten som Underhållsplanerare är nyinrättad vilket gör att du har alla möjligheter att vara med och påverka och forma rollen. Du blir direkt underställd vår underhållschef.

 

Dina arbetsuppgifter
Som Underhållsplanerare blir du en viktig spelare och samordnare i ett underhållsteam om sju personer. I gruppen ingår även, elektriker, automationstekniker och underhållsmekaniker.

I rollen får du möjligheten att medverka till att det förebyggande underhållsarbetet bedrivs så effektivt och säkert som möjligt. Du planerar och bereder olika underhållsinsatser, du leder förbättringsarbeten och utvecklar arbetsprocesser inom området. Du analyserar och utreder eventuella stopporsaker och ansvarar för inköp av reservdelar och entreprenörstjänster.

I samråd med Underhållschefen kommer du administrera och utveckla underhållssystemet, utbilda medarbetarna i relevanta delar, samt utforma avdelningsspecifika KPI:er. Du kommer som egenskap av underhållsplanerare även representera underhåll på pulsmöten vid underhållsstopp på linjen, samt vid underhållschefens frånvaro vara med och samordna entreprenörer, delta vid samt hålla i, produktionens och avdelningens morgonmöten och veckomöten.

Tillsammans kommer ni att skapa förutsättningar för att produktionen fungerar med hög effektivitet och tillgänglighet.

Dina dagar kommer vara omväxlande och innehålla många kontakter internt, med din grupp men också med olika personer som jobbar i produktionen, samt leverantörer och externa samarbetspartners.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Din profil
Vi söker dig som har en akademisk utbildning och/eller relevant erfarenhet och kunskap inom området underhållsprocesser.

Du har erfarenhet av IT-system som är kopplade till underhåll. Har du erfarenhet av att arbeta i SAP, API Pro, MES eller liknande underhållssystem och affärssystem ser vi det som meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

För att lyckas i rollen tror vi du är engagerad och har en positiv inställning. Du är kommunikativ och får enkelt med dig andra genom god och pedagogisk dialog. Du gillar att samarbeta och vara ”spindeln i nätet” samt trivs med en omväxlande vardag. Du stimuleras av problemlösning och försöker se möjligheter i stället för problem och hinder.

För oss är det är viktigt att du vill vara i en verksamhet där vi har roligt på jobbet.

 

Om företaget
Vi på Mondi Örebro är stolta över att vara ett ledande extruderingsföretag som skapar hållbara, miljösmarta barriärer mot till exempel fukt, fett och vind. Många möter våra produkter dagligen i hemmet, i skolan eller på arbetsplatsen. Vår långa historia inom pappersbranschen, tillsammans med modernt tänkande och bra koll på marknaden, gör att vi står oss bra i den internationella konkurrensen. Du hittar oss i centrala Örebro i det anrika Pappersbruksområdet. Vi är cirka 120 anställda inom bland annat produktion, utveckling, marknad, lager och logistik.

Mondi Örebro är det stora lilla företaget som förenar det bästa av två världar. Här finns alla funktioner och tillgång till den stora koncernens resurser i form av till exempel forskning och utveckling, och internationella karriärmöjligheter. Samtidigt har vi den mindre arbetsplatsens fördelar med korta beslutsvägar, ett flexibelt arbetssätt, en familjär stämning och ett inkluderande förhållningssätt där alla är lika viktiga.

Läs mer om vilka vi är och vad vi kan erbjuda dig på mondijobs.se och https://www.mondigroup.com/en/home/

 

Ansökan
Välkommen med din ansökan till Oakconsulting.se! Gärna så snart som möjligt, dock senast den 1 december.

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Maria Roseen, 070- 259 05 07 eller Jennifer Jonsson, 073-059 31 91.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-mail.

Ansök nu

Automationstekniker till Mondi

Automationstekniker, el
Läs mer Okt 27
Automationstekniker till Mondi
Vill du arbeta med produkter som ligger rätt i tiden?
Vill du vara med på vår resa där du får möjligheten att bidra till en bättre värld?
Mondi Örebro AB är ett företag i ständig utveckling.

Vår långa och gedigna historia inom pappersbranschen tillsammans med modernt tänkande och god kontroll på marknadens behov gör att vi står oss bra i den starka internationella konkurrensen. Våra produkter är en del av en klimatsmart vardag och vi har för avsikt att fortsätta vår utveckling.

Vi behöver nu bli fler så är du en positiv och engagerad person med erfarenhet från industrin och vill hitta en ny spännande utmaning! Då ser vi gärna att du är med på vår fortsatta resa!

Välkommen att bli vår kollega!

Läs mer om hur det är att arbeta på Mondi

https://www.mondijobs.se/vara-medarbetare/

 

Vi erbjuder
Ett arbete där du har en omväxlande vardag i ett bolag där det händer mycket och är centralt beläget i Örebro. Kulturen präglas av en familjär anda med öppenhet och framåtanda. Du ingår i en internationell organisation men där besluten till mångt och mycket tas lokalt i Örebro. Att jobba på Mondi innebär också att du har stor påverkansmöjlighet och att du blir en viktig medarbetare i organisationen!

I rollen som automationstekniker är du direkt underställd vår underhållschef.

 

Dina arbetsuppgifter
Som automationstekniker ingår du i ett team om sju personer. I gruppen ingår även, elektriker och underhållsmekaniker.

Tillsammans kommer ni att skapa förutsättningar för att produktionen fungerar med hög effektivitet och tillgänglighet. Dina dagar är omväxlande; du utför planerade insatser, åtgärdar akuta brister och deltar också i FU-ronder (förebyggande underhåll).

Du arbetar med driftsättning av automationsskåp och ställverk inom produktionen men även kopplat till vår fastighet. Du kommer även utföra service, felsökning och är resurs och support vid nya installationer och projekt. Du kommer även arbeta med elkonstruktioner och läsa samt uppdatera CAD-ritningar. Det ingår även arbete med programmering av PLC, operatörspaneler, frekvensomriktare samt servo-drifter. Vi har främst Siemensdrifter så därför meriterande om du har erfarenhet av Siemens S7 samt TIA-portalen[DR(O1] 

Rollen innehåller många kontakter internt, med din grupp men också med olika personer som jobbar i produktionen. Du har också kontakter med externa samarbetspartners.

Tillsammans med underhållschefen och dina kollegor jobbar du hela tiden för att förbättra och effektivisera underhållsarbetet.

Du arbetar dagtid och har beredskap var 3:e vecka.

 

Din profil
Vi söker dig som har en positiv inställning och trivs både med att arbeta självständigt och vara en del av ett team. Du är engagerad och gillar en omväxlande vardag, stimuleras av problemlösning och försöker se möjligheter i stället för problem och hinder. För oss är det är viktigt att du vill vara i en verksamhet där vi har roligt på jobbet.

För att trivas och lyckas i rollen har du utbildning inom automation och erfarenhet av elkraft och / eller industriautomation, programmering, Scada/HMI-integration samt PLC/CAD- konstruktion.

 

Om företaget
Vi på Mondi Örebro är stolta över att vara ett ledande extruderingsföretag som skapar hållbara, miljösmarta barriärer mot till exempel fukt, fett och vind. Många möter våra produkter dagligen i hemmet, i skolan eller på arbetsplatsen. Vår långa historia inom pappersbranschen, tillsammans med modernt tänkande och bra koll på marknaden, gör att vi står oss bra i den internationella konkurrensen. Du hittar oss i centrala Örebro i det anrika Pappersbruksområdet. Vi är cirka 120 anställda inom bland annat produktion, utveckling, marknad, lager och logistik.

Mondi Örebro är det stora lilla företaget som förenar det bästa av två världar. Här finns alla funktioner och tillgång till den stora koncernens resurser i form av till exempel forskning och utveckling, och internationella karriärmöjligheter. Samtidigt har vi den mindre arbetsplatsens fördelar med korta beslutsvägar, ett flexibelt arbetssätt, en familjär stämning och ett inkluderande förhållningssätt där alla är lika viktiga.

Läs mer om vilka vi är och vad vi kan erbjuda dig på mondijobs.se och https://www.mondigroup.com/en/home/

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan till Oakconsulting.se! Gärna så snart som möjligt, dock senast den 26 november 2023.

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Maria Roseen, 070- 259 05 07 eller Jennifer Jonsson, 073- 059 31 91.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-mail.

Ansök nu

Fastighetsförvaltare till Sjöborgs Fastighetsförvaltning

Fastighetsförvaltare
Läs mer Nov 2
Fastighetsförvaltare till Sjöborgs Fastighetsförvaltning
Vill du vara del i ett professionellt och starkt team med en prestigelös inställning?

Har du erfarenhet av fastighetsförvaltning, är en relationsbyggare med sinne för service och affärsmannaskap och vill vara med och påverka inom ditt område?

Då kan du vara den vi letar efter!

 

Rollen som fastighetsförvaltare hos oss har en bredd med stor variation där du får möjligheter att ha många olika kontakter och ett stort eget ansvar.

Ditt arbete spelar en viktig roll och ditt engagemang kommer att ha stor påverkan på vår framtida utveckling.

Sjöborgs fastighetsförvaltning är ett fristående familjeägt bolag som äger och förvaltar fastigheter sedan 1980-talet. Vi har sakta men säkert byggt upp vårt bestånd och känner stor stolthet inför våra fastigheter. Idag omfattar förvaltningen 19 fastigheter om totalt 611 hyreslägenheter och ca 5150 kvm kommersiella lokaler. Vi både förädlar och utvecklar genom nybyggnationer och förvärv.

Vi står för engagemang, goda relationer och långsiktighet.

Du läser mer på: https://www.sjoborgsfastigheter.se/

 

Om tjänsten
I din roll som Fastighetsförvaltare hos oss på Sjöborgs Fastighetsförvaltning får du ansvar för koncernens fastigheter samt ett arbetsledande och utvecklande ansvar för våra fastighetsskötare.

Du planerar, driver och genomför projekt inom drift, teknik, underhåll, skötsel samt ny- och ombyggnation. Du förvaltar och följer upp våra fastigheter där du utarbetar långsiktiga underhållsplaner, sköter tillsyn och genomför underhållsbesiktningar. Du driver miljö- och hållbarhetsarbeten och gör uppföljningar kopplat till ledningssystemet FR2000.

I rollen ingår även ansvar för upphandlingar och skötsel av löpande driftavtal, kontakter med entreprenörer, myndigheter och hyresgäster samt deltagande i förbättrings- och investeringsarbete, budgetarbete och resultatuppföljning.

Du rapporterar till bolagets VD.

 

Din profil
Vi söker dig som är intresserad av skiftande arbetsuppgifter inom bostadsfastigheter med goda kunskaper om fastigheter och dess funktion. Du har en hög social kompetens, god samarbetsförmåga, är diplomatisk och uppskattar och bryr dig om andra människor. Du

bidrar till vår företagskultur genom att bemöta såväl kunder som kollegor med en positiv inställning.

Som person är du ansvarstagande, drivande och självgående med ett stort engagemang. Du gillar utmaningar och vill utvecklas. Hos oss är den ena dagen inte den andra lik, därför är det viktigt att du är flexibel och ha en god lösningsförmåga.

För att lyckas i rollen behöver du vara sakkunnig inom byggbranschen och har goda byggtekniska kunskaper inom el, VS och ventilation samt erfarenhet av arbetsledande ställning.

Vi tror du har några års erfarenhet av liknande roll och har du högskole- eller KY-utbildning med inriktning mot bygg och fastighet ser vi det som meriterande men det är inte ett krav. Har du även grundläggande kunskaper och/eller utbildning inom fastighetsjuridik ser vi även det som meriterande.

Du har god datakunskap som office365 samt B-körkort.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Kontakt
Vi samarbetar med Oak Consulting i denna rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-konsult Maria Roseen, tel. 070-259 05 07 eller Jennifer Jonsson tel. 073-059 31 91.

Vi ser fram emot din ansökan som vi vill ha snarast, dock senast 2023-11-26. Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process.

Ansök nu

Lönehandläggare till statlig myndighet

Löneadministratör
Läs mer Nov 2
Lönehandläggare till statlig myndighet
Nu söker vi Lönehandläggare för vår kunds räkning.

Tjänsten är hos en statlig myndighet i Örebro och innebär att man blir anställd direkt av myndigheten men Oak handhar rekryteringsprocessen.

Är du en noggrann, engagerad och positiv person med eget driv som brinner för att ge bästa möjliga service och ta eget ansvar? Har du erfarenhet av arbete med service och löneadministration?

Då är du kanske den medarbetare vi söker.

Välkomna att bli våra kollegor!

 

Dina arbetsuppgifter
Som Lönehandläggare kommer du huvudsakligen arbeta med löneberedning, hantering av lönerelaterade ärenden som ex. kvalitetskontroller, avstämningar och skatter.

Du kommer ingå i ett team med självständiga kollegor där gemenskap är av stor vikt.

 

Din profil
Vi söker dig som har 3-årig gymnasieutbildning eller mer alternativt motsvarande krav som arbetsgivaren kan bedöma likvärdig. Du har erfarenhet av arbete med hela löneprocessen och känner dig bekväm i processens alla delar, vilket gör att du har möjlighet att självständigt driva din arbetsvardag framåt.

Du har goda kunskaper och erfarenhet av arbete i olika lönesystem samt MS Office. Du har även kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med pensions- och förmånsfrågor samt tolkat lagar och avtal. Vi ser det även som meriterande om du har erfarenhet och/eller kunskap om hur ekonomi och lön hänger ihop.

För att trivas hos oss behöver du gilla att arbeta i ett högt tempo, ta eget ansvar och känna tillfredsställelse att ge en god service med hög kvalitet. Du har en god samarbetsförmåga och kan hantera flera olika arbetsuppgifter vid sidan av varandra. Du har lätt att planera och prioritera samt håller huvudet kallt vid stressade situationer.

Som person är du noggrann, nyfiken, positiv och har hög integritet. Du trivs med ett självständigt arbete men samtidigt vara del i ett team. Du är en van problemlösare och ser möjligheten före problemet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Kontakt
Vi arbetar med löpande urval under denna process så välkommen att söka direkt!

Dock är sista ansökningsdag 22/11-2023.

Har du frågor är du välkommen att kontakta HR-konsult Maria Roseen på tel. 070-259 05 07 alternativt Helena Fiedler på tel. 070-591 90 33.

Ansök nu

Engagerad och driven energistrateg till Energikontoret i Region Örebro län

Miljö- och klimatstrateg
Läs mer Okt 26
Engagerad och driven energistrateg till Energikontoret i Region Örebro län
Vill du vara med och driva energi- och klimatarbetet i Örebro län?

Energikontoret Region Örebro län söker nu en energistrateg.

Kom och bli en del av vårt team!
Vi på Område energi och klimat - Energikontoret - är ett engagerat gäng med olika fokusområden. Vi verkar för ett hållbart energisystem med effektiv energianvändning, ökad andel förnybar energi och minskad klimatpåverkan i hela Örebro län. Vi driver projekt och nätverk på regional, nationell och europeisk nivå, inom alla samhällssektorer, för att främja en hållbar utveckling.

Hos oss har du stor frihet att själv påverka och utforma din arbetsdag för att få livspusslet att gå ihop.

 

Citat från en av medarbetarna:

”På energikontoret har vi den perfekta kombinationen av praktiskt och strategiskt arbete. Vi arbetar mycket med kommuner, företag, ALMI och andra aktörer för att minska utsläppen av växthusgaser. Det gör att vårt arbete kan få en stor effekt. För mig är det bästa att vi får arbeta praktiskt och se att saker händer men också få se helheten i själva omställningen. En komplex fråga behöver inte bara en lösning utan flera och där kan vi komma in eftersom vi har kontakt med kommuner, företag och andra viktiga aktörer.”

 

Om rollen
I rollen som energistrateg blir du sakkunnig inom området energi. Du kommer samordna aktörer på regional och storregional nivå för att utveckla ett hållbart energisystem i regionen. Du blir projektledare för projektet Elsmarta Östra Mellansverige vilket syftar till att stärka den regionala förmågan att möta de utmaningar som kommer av ett energisystem under förändring. Du kan även komma att jobba med andra projekt inom området.

I rollen ingår även att samordna aktörer i länet för att effektivt samverka kring energifrågan. Du erbjuder kommuner, elnätbolag och företag stöd och kunskap om frågor kopplade till elnätskapacitet, energiplanering och effektivare energianvändning. Du initierar och genomför olika aktiviteter inom projektet och rapportera resultat till finansiärerna.

 

Din profil
Vi söker dig som har lämplig akademisk utbildning, gärna som energisystemingenjör, eller motsvarande. Vi ser att du jobbat några år med energifrågor. Du gillar utmaningar och att arbeta i en utvecklande arbetsmiljö.

För att lyckas i rollen är du kommunikativ och tycker om att hjälpa människor och företag. Du har lätt för att ta egna initiativ, ta ansvar för och planera och genomföra arbete självständigt och lätt tar till dig och förmedlar ny kunskap. Som person är du utåtriktad och brinner för energi- och klimatomställningen och med ditt engagemang kan du skapa dina egna arbetsuppgifter och nå resultat. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, så väl i tal som skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Om organisationen:
Region Örebro läns vision är ”Tillsammans skapar vi ett bättre liv” som bygger på vår värdegrund samarbete, utveckling och professionalism. Vision och värdegrund speglas i vår arbetsvardag i allt vi gör, bidrar det till att vi kan få en god arbetsplats, en effektiv verksamhet och skapa ett bättre liv för våra invånare.

 

Ansökan och information
Låter det intressant för dig?

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval så tveka inte att söka redan idag!

Har du frågor är du välkommen att kontakta Maria Roseen, HR-konsult, på telefon 070–259 05 07.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sista ansökningsdag är den 19 november.

Ansök nu

Produktionsledare till Mondi AB

Produktionsledare, tillverkningsindustri
Läs mer Okt 27
Produktionsledare


Visst vill du vara med på vår resa och bidra till en bättre värld!
Nu söker vi dig som är en engagerad och coachande ledare som trivs i en händelserik miljö och vill ta ansvar för både medarbetarnas och organisationens utveckling.

Välkommen till en organisation i framkant där ledarskapet och initiativkraft står högt på agendan!

Mondi Örebro är det stora lilla företaget – en arbetsplats där det bästa av två världar möts. Här finns alla funktioner och tillgång till den större koncernens resurser. Samtidigt erbjuder vi den mindre arbetsplatsens närhet och familjära stämning. Mondi Örebro AB är ett företag i tillväxt och ständig utveckling och hållbarhet är kärnan i vår affärsstrategi.

På Mondi är alla, oavsett position, engagerade i att bidra till en bättre värld.

Välkommen att höra av dig så berättar vi mer!

 

Dina arbetsuppgifter
Som Produktionsledare på Mondi kommer du att arbeta 3-skift samtidigt som du får möjlighet att leda och planera arbetet för ett skiftlag på ca 15 personer. Du blir en viktig spelare i produktionsledningsgruppen som leds av produktionschefen och du blir en av 3 produktionsledare.

Du får ett stimulerande arbete med fullt personalansvar och stora möjligheter att påverka och bidra till företagets tillväxt genom att engagera, coacha och utveckla medarbetarna i vardagen. Du hittar och ser lösningar till förbättringar och är ständigt öppen att prova nytt. Du, tillsammans med kollegor och medarbetare får verksamheten att utvecklas och flyta på så effektivt som möjligt och ansvarar för att optimera produktionen utifrån personal, säkerhet, kvalité och produktion.

 

Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du är en lagspelare som lyfter blicken och gillar ta egna initiativ. Du driver vardagen och det egna arbetet framåt. Du trivs i en händelserik miljö med ett högt tempo där säkerhet och kvalité är två viktiga parametrar. Du välkomnar utveckling och tycker det är kul att ställa om ibland.

Som ledare är du lugn, trygg och stabil med några års erfarenhet av coachande ledarskap. Du lyssnar in din omgivning och bjuder in till dialog. Du ser samarbete som självklart och viktigt och har alltid inställningen att vara hjälpsam och stödjande. Du tar dig an dina arbetsuppgifter med stolthet och glädje och sprider energi till din omgivning.

Du har goda datakunskaper och goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Om företaget
Vi på Mondi Örebro AB är stolta över att vara ett ledande extruderingsföretag som skapar hållbara, miljösmarta barriärer mot t.ex. fukt, fett och vind. Vi levererar produkter över hela världen. Många möter du dagligen – i hemmet, i skolan eller på jobbet.

Mondi är ett globalt företag, vi finns i mer än 30 länder med totalt 21000 anställda. Vi arbetar med tusentals globala och lokala varumärken och erbjuder våra kunder ett brett utbud av lösningar.

Du hittar oss i centrala Örebro i det anrika Pappersbruksområdet. Vi är cirka 120 anställda inom bland annat produktion, utveckling, marknad, lager och logistik.

Vi bryr oss om våra medarbetare och förutom god arbetsmiljö, utbildning och utveckling erbjuder vi dig mycket annat. Läs mer om vilka vi är och vad vi kan erbjuda dig på;

https://www.mondijobs.se/se/

 

Ansökan
Välkommen med din ansökan till Oakconsulting.se så snart som möjligt. Vi arbetar med löpande urval under denna process. Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Maria Roseen, 070- 259 05 07. Ansök senast den 19/11.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-mail.

Ansök nu

Säljare till Prinfo Welins

Innesäljare
Läs mer Okt 20
Prinfo Welins är ett företag som verkar inom området marknadskommunikation.

Tjänsterna består i huvudsak av, formgivning, tryck/print, digital publicering, utveckling av kommunikationslösningar samt grafisk produktion. Vi är 15 medarbetare och har våra lokaler i Örebro.

Är du en relationsorienterad och nyfiken person som är på jakt efter ett jobb där du får vidareutveckla ditt sinne och intresse för försäljning? Söker du en spännande och givande karriärväg och är intresserad av att bygga relationer, hjälpa företag att växa och vara i en dynamiska och varierande arbetsmiljö, då har du hamnat rätt!

Sök till oss redan idag!

Säljare till kommunikativt gäng med tryck i!
Prinfo Welins växer och söker dig som älskar sälj/kundmöten och vill vara med på vår resa med våra tydligt uppsatta mål.

Dina dagar består av….
Det är du som söker upp och kontaktar företag samt bokar dina kundmöten. Du genomför kundmöten och projektleder från affär till leverans till kund. Givetvis ansvarar du för att följa upp leads och ha regelbundna avstämningar med kund. Vi ser också att du medverkar vid kundevenemang och nätverksträffar.

Våra kunder finns i hela Mellansveriges med stor tonvikt på Örebroregionen!

Den vi söker…
I den här rollen lägger vi stor vikt vid din personlighet och söker därför dig som är social, engagerad och prestigelös. Du är duktig på att skapa, bibehålla och utveckla kundrelationer och du måste gilla att det blir lite bråttom ibland! För att lyckas med arbetet krävs det också att du är ihärdig och självgående i ditt sätt att jobba.

Vi ser gärna att du....
Har jobbat med försäljning och/eller service gärna B2B och att du är van att driva kundrelationer. Du är också van vid att förhandla. Har du ett stort kontaktnät i regionen är det meriterande men inget krav. Du har goda kunskaper i MS Office och har B-körkort. Du pratar och skriver svenska flytande och det är meriterande även om din engelska är god i såväl tal som skrift.

Vad kan Prinfo Welins erbjuda dig?
Vi erbjuder dig att bli en del av ett glatt gäng och där du har möjlighet att jobba med stor frihet under ansvar. Vi följer självklart kollektivavtal och har en hel del förmåner som vi kan berätta om när vi ses!

Ansökan
Vi samarbetar med Oak Consulting i den här rekryteringen. Frågor och funderingar besvaras av HR-konsult Helena Fiedler, 070-5919033.

Du söker via länken https://oak.varbi.com/se/what:job/jobID:670856/ senast den 13/11.

Ansök nu

Vi söker redovisningsassistent för kunds räkning!

Redovisningsassistent
Läs mer Okt 26
Vi söker redovisningsassistent för kunds räkning!

Är du en positiv och noggrann redovisningsassistent med erfarenhet av hantering av reskontra? Söker du nya utmaningar och vill bidra med din kunskap i en spännande organisation med kontor i Örebro? Då kan detta vara en spännande möjlighet för dig!Om uppdraget
I rollen som redovisningsassistent kommer du att ha en central roll i att stödja ekonomiavdelningen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter att inkludera:- Löpande bokföring, hantering av moms och utlägg
- Kund-och leverantörsreskontra
- Hantera och kontera inkommande leverantörsfakturor
- Avstämningar, kontroller och analyser
- Samt övrigt förekommande arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen och inom företagetHär får du chansen att utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du stärker ditt CV.


Om dig
För att lyckas i rollen som redovisningsassistent söker vi dig som har en relevant utbildning på högskolenivå samt några års arbetslivserfarenhet av en liknande roll.

Vi söker dig som har god förståelse för ekonomiska samband och är noggrann i ditt arbete. Som person är du driven och trivs med att ta egna initiativ samt känner stort ansvar för ditt arbete och dina arbetsuppgifter.

Vi ser gärna att du besitter goda datakunskaper och har förmåga att snabbt lära dig nya system och program, samt bidrar med god stämning och glädje till dina kollegor.

 

Ansökan och information
Vi arbetar med omgående och löpande urval, så vänta inte med din ansökan. Tveka inte på att höra av dig till Linnea Arvidsson på tel nr. 070-301 99 80 vid eventuella frågor eller för mer information.

Ansök nu

Enterprise Architect till Suzuki Garphyttan

Enterprise Architect
Läs mer Okt 18
Enterprise Architect till Suzuki Garphyttan
På Suzuki Garphyttan tillverkar vi avancerade produkter i stål för högpresterande applikationer.

Vårt arbete bygger på hållbara produktionsmetoder, innovativ teknik och, inte minst, våra 100 år av erfarenhet. Våra innovativa produkter gör skillnad inom fordonsindustrin, medicinteknik, energisektorn och livsmedelsindustrin.

Vi har våra rötter i Garphyttan men är idag ett globalt företag och en del av det japanska Nippon Steel Corporation. Vi bedriver miljölicensierad tillverkning i Sverige, Storbritannien, USA, Mexiko och Kina. Vi har också ett försäljningskontor i Tyskland.

Våra värderingar Care, Dare, Share exemplifierar hur vi arbetar, tänker och beter oss mot varandra och våra kunder, och vi är djupt engagerade i vår vision - Together for A Better Tomorrow. Är du redo att bli en del av oss?Arbetsbeskrivning
Rollen som Enterprice Architect innebär att du arbetar med ett helhetsgrepp som spänner över affärsprocesser, IT-arkitektur och verksamhet.

Vi söker dig som brinner för att omsätta visioner till verkliga förändringar!

Som Suzuki Garphyttans Enterprise Architect blir du en nyckelperson i arbetet med de pågående digitaliserings- och förbättringsinitiativen.

Rollen som vår Enterprise Architect innebär att du ansvarar för att ta fram globala strategier rörande verksamhetssystemen. Dessa strategier tas fram i samråd med ISIT Manager samt global ledning och ska vara synkroniserade med företagets övriga strategier.

Du arbetar också med en utrullning av ett globalt ERP System (IFS) som vi parallellt utvecklar med ny funktionalitet. I din roll ligger också att ansvara för att de investerade systemen utnyttjas effektivt.Exempel på fler ansvarsområden:

- Översyn av befintliga system
- Ansvara för att systemen är sammanhängande
- Utforma RoadMaps för verksamhetssystemen
- Minimera risken med gamla och osupportade systemAllt detta sker i samråd med den globala ledningen och i syfte ha en systemmiljö som stödjer verksamheten på ett optimalt och användarvänligt sätt.Vilken bakgrund har vår kandidat?
För att ha rätt förutsättningar för rollen tror vi att du har ca 5 års praktiskt dokumenterad erfarenhet av ISIT-arbete inom ett medelstort eller stort företag. Du har erfarenhet av projektmetoder och har tidigare erfarenhet av att kunna leda. Du har goda erfarenheter och kunskaper inom affärsprocesser, gärna inom tillverkningsindustrin. Du har en akademisk utbildning eller motsvarande kompetens/erfarenhet inom ISIT-området.

Att kunna samarbeta är av yttersta vikt då du arbetar i en miljö med likasinnade och driver olika projekt tillsammans.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Andra språk är meriterande.

Tjänsten utgår från kontor i Örebro. Resor ingår i tjänsten.Vilka personliga egenskaper har vår kandidat?
För att trivas och lyckas i rollen förväntar vi oss att du är en självständig person som har förmågan att driva egna processer. Du är prestigelös, besitter en god kommunikations- och samarbetsförmåga och är samtidigt kreativ och engagerad. Som person har du lätt att sätta dig in i arbetssätt, är strukturerad och analytisk samt har förmåga att se hur delarna hänger ihop i en helhet.Vad kan Suzuki Garphyttan erbjuda dig?
Du erbjuds en spännande roll i ett internationellt företag som trots sin storlek präglas av en familjär och öppen miljö. Det är högt i tak hos oss och vi både vill och förväntar oss att du som anställd vill och vågar tycka till om saker och ting – allt i syfte att förbättra verksamheten. Om du dessutom värdesätter prestigelöshet och enkelhet i ditt arbete är Suzuki Garphyttan rätt ställe för dig.Ansökan och information
Vi samarbetar med Oak Consulting i denna rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-konsult Helena Fiedler, på tel. 070-591 90 33 alternativt HR-konsult Maria Roseen på tel. 070-259 05 07.Välkommen med din ansökan! Vi ser fram emot den. Sista ansökningsdag är den 12/11.

Ansök nu

Ingenjör inom produktutveckling till Mondi

Utvecklingsingenjör, kemi
Läs mer Okt 11
Ingenjör inom produktutveckling till Mondi


Vill du arbeta med produkter som ligger rätt i tiden?
Vill du vara med på vår resa där du får möjligheten att bidra till en bättre värld?
Vill du få möjligheten att skapa kundnytta genom att driva produkt- & utvecklingsprojekt med ett starkt hållbarhetsfokus?
Svarar du ja? Då har du hamnat rätt!
 

Nu förstärker vi vårt utvecklingsteam med ytterligare en ingenjör inom produktutveckling.

Hos oss får du möjlighet att samarbeta med erfarna kemiingenjörer och andra kollegor och samtidigt vara del i flera spännande utvecklingsprojekt. Du får en spännande och viktig roll där du genom att hjälpa våra kunder att uppnå olika produktegenskaper eller välja rätt material för just deras användningsområde.

”Roligast är helt klart att utveckla nya lösningar på problem som kunder upplever, skapa ännu större kundnytta med ännu starkare hållbarhetsfokus. Det känns både bra och kul att arbeta med produkter som ligger rätt i tiden.”

Läs mer om hur Tobias beskriver sitt arbete på Mondi. https://www.mondijobs.se/vara-medarbetare/

Mondi Örebro är ett företag i tillväxt och ständig utveckling. Vår långa och gedigna historia inom pappersbranschen tillsammans med modernt, innovativt tänkande och god kontroll på marknadens behov gör att vi står oss bra i den starka internationella konkurrensen. 

Hållbarhet är kärnan i vår affärsstrategi. Vi strävar efter att arbeta som ett ansvarsfullt företag som tillämpar en ansvarsfull styrning i all vår verksamhet och som förlitar oss på tydliga ramar för att kommunicera, mäta, förbättra och leverera mot våra ambitiösa hållbarhetsmål. På Mondi är alla, oavsett position, engagerade i att bidra till en bättre värld.

 

Dina arbetsuppgifter
Som ingenjör inom produktutveckling / Applikationsingenjör på Mondi får du vara del i pågående och nya produktutvecklingsprojekt och vara del i ett nära samarbete både med våra kunder och interna kollegor.

Du får vara med och driva aktuella utvecklingsprojekt, både av större karaktär och mindre modifikationer, från idé till färdig produkt i produktion.

Du kommer även vid behov stötta övriga organisationen vid eventuella reklamationer.

Rollen innebär att du, tillsammans med vårt utvecklingsteam, har ett tätt samarbete med vår produktion, säljare, leverantörer och kunder. Besök till leverantörer och kunder, främst inom Europa, är en naturlig del av tjänsten. Du får vara del av ett team med fokus på produktutveckling som är viktiga spelare och en brygga mellan Mondi och våra kunder ute i världen!

Resor förekommer i tjänsten.

 

Din profil 
Vi söker dig som är med ett starkt produkt- och utvecklingsintresse!

Du är högskoleingenjör eller civilingenjör, gärna med kemiinriktning men inget krav. Vi ser gärna att du har någon yrkeserfarenhet inom området, men även du som är nyutexaminerad och vill utvecklas med oss är välkommen att söka. Du har materialkunskap och har du kunskap om polymeregenskaper ser vi det som meriterande.

Som person är du nyfiken, innovativ och har alltid en lösningsorienterad inställning. Du är ansvarstagande och driver lätt ditt arbete framåt. För att lyckas bra i rollen tror vi att du är strukturerad, analytisk och har lätt att samarbeta på alla plan. Du är öppen som person och då du kommer ha många olika kontaktytor, både internt och externt är det viktigt att du trivs med, och har lätt att kommunicera och bygga förtroende.

Du har goda datakunskaper i Word och Excel. Har du dessutom erfarenhet av att jobba i affärssystem, ex. SAP, ser vi det som meriterande. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Om företaget
Vi på Mondi Örebro är stolta över att vara ett ledande extruderingsföretag som skapar hållbara, miljösmarta barriärer mot till exempel fukt, fett och vind. Många möter våra produkter dagligen i hemmet, i skolan eller på arbetsplatsen. Vår långa historia inom pappersbranschen, tillsammans med modernt tänkande och bra koll på marknaden, gör att vi står oss bra i den internationella konkurrensen. Du hittar oss i centrala Örebro i det anrika Pappersbruksområdet. Vi är cirka 120 anställda inom bland annat produktion, utveckling, marknad, lager och logistik.

Mondi Örebro är det stora lilla företaget som förenar det bästa av två världar. Här finns alla funktioner och tillgång till den stora koncernens resurser i form av till exempel forskning och utveckling, och internationella karriärmöjligheter. Samtidigt har vi den mindre arbetsplatsens fördelar med korta beslutsvägar, ett flexibelt arbetssätt, en familjär stämning och ett inkluderande förhållningssätt där alla är lika viktiga.

Läs mer om vilka vi är och vad vi kan erbjuda dig på mondijobs.se och https://www.mondigroup.com/en/home/

 

Kontakt
Välkommen med din ansökan till Oakconsulting.se! Gärna så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval, dock senast den 8/11.

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Maria Roseen, 070-259 05 07 eller Linnea Arvidsson, 070-301 99 80.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-mail.

Ansök nu

HR-generalist till Freebo

Personalansvarig
Läs mer Okt 4
HR-generalist med hjärtat i rekrytering
Gillar du människor, tillväxt, utveckling och vill hjälpa till med den gröna omställningen, då kan du och Freebo bli en Perfect match! Tänker du att en god företagskultur är avgörande för ett företags framgång? Då ska du absolut läsa vidare.

I Freebos starka tillväxt behöver vi nu förstärka vår People & Culture enhet med en HR-generalist i en bred roll med varierande arbetsuppgifter, där tyngdpunkten just nu ligger i rekrytering. För att komma till din rätt i rollen behöver du vara självgående, kreativ och initiativrik.

Vi på Freebo har byggt en stark gemenskap med ständigt lärande och innovationsklimat som kännetecken. Hos oss får du utvecklas och utveckla tillsammans med andra eftersom vi hyllar principen att vi varje dag är bättre än vi var igår, både som företag och som människor. Ett av våra ledord är ”Beat yesterday – together” och för oss är det inte bara ord, det definierar oss.

Kom och var med på vår fortsatta resa!

 

Om rollen
På Freebo kommer du att få arbeta brett med olika HR- och kultur-frågor med stort fokus på att hitta rätt kompetens genom olika rekryteringsinsatser. Det innebär allt från att Attrahera, Rekrytera, Utveckla och Behålla medarbetare. I rollen kommer du även vara del i det löpande HR-arbetet med frågor inom bl a arbetsrätt, att skapa och/eller utveckla HR-relaterade dokument och processer samt vara ett stöd till våra chefer i vardagen med allt vad det innebär.

För oss på Freebo är det viktigt med samarbete, både i vårt team och tillsammans med alla andra kollegor inom Freebo. Vi lever vår vision; ”Together for a brighter tomorrow” i vår vardag. Önskvärt är att du utgår från vårt kontor i Örebro men vi är öppna för andra orter. Du kommer att rapportera till vår People & Culture Manager. Tillsammans ska vi skapa möjligheter för Freebos fortsatta tillväxtresa.

 

Vårt erbjudande
Du får möjlighet att vara med och fortsätta utveckla Freebo, inte bara inom HR-området utan brett i företaget. Goda idéer lyssnar vi alltid på, vilket innebär stor frihet och handlingsutrymme att använda din innovativa förmåga och att kreera effektiva sätt att nå ut till rätt personer. På Freebo får du en riktigt härlig arbetsplats där öppenhet och glädje är närvarande. Vi har kollektivavtal så pensionsavsättningar och försäkringar löser sig därmed automatiskt. Hos oss vill vi arbeta med hållbarhet även i förhållande till våra medarbetare. Vi tror starkt på att återhämtning är viktig och därför ser vi till att du får betald semester redan från start och vi erbjuder sjukvårdsförsäkring till våra anställda. Vi har förstår också friskvårdsbidrag och en del företagsevent.

Eftersom vi förutsätter att du vill och kan röra dig i organisationen så erbjuder vi förmånsbil.

 

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som arbetat ett par år som HR-generalist och har utbildning inom området. Du har erfarenhet och stort intresse av rekryteringsfrågor och tar dig an att attrahera nya medarbetare på ett kreativt och modernt sätt.

Du har god svenska och engelska, både i tal och skrift. Du är van användare av olika digitala system och har du arbetat i Teamtailer eller annat rekryteringsverktyg så ser vi det som positivt. Så även om du är certifierad i något testverktyg.

 

Personliga egenskaper För att trivas hos oss tror vi att du är en framåt och driven person som gillar att ta ett stort eget ansvar och motiveras av mål- och resultatfokus. Du är positiv och har ett flexibelt synsätt på hur en arbetsvardag kan se ut. Långdragna och långsamma processer tycker du inte om, samtidigt som du ser att faktabaserade beslut är bäst för verksamheten. Vidare bör du ha en god slutledningsförmåga och genom att ställa frågor bidrar du till verksamhetens utveckling i sin helhet. Du trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du stimuleras av att möta nya människor. I rollen kommer du ha många kontaktpunkter vilket gör att samarbetsförmåga är viktigt, likaså att vara öppen och intresserad av att sätta sig in i olika områden och andra kollegors situation. Hälsa och återhämtning är viktigt för oss och därför ser vi gärna att du aktivt tar ansvar för din egen hälsa.

 

Företagsbeskrivning
Freebo är en av de ledande leverantörerna av hållbara europeiska solkraftverk till den privata marknaden. Vi har en starkt tillväxt och i Sverige etablerade vi oss under 2019. För oss är kundupplevelsen vårt viktigaste fokus och vi arbetar alla med kunden som vår viktigaste utgångspunkt. Vi finns idag på plats från Dalarna till Skåne och även i Norrbotten, samtidigt som vi har installerat våra solkraftverk på orter i hela Sverige. Tillväxtutsikterna är betydande i hela Norden och inom kort kommer vi att finnas över hela Sverige och tänker inte stanna vid det. Vi är idag ca 50 anställda och blir snabbt fler.

Du läser mer på Freebo.se

 

Ansökan
Låter detta intressant för dig? Kontakta gärna Maria Roseen HR-konsult 070-2590507. I den här rekryteringen arbetar vi med ett löpande urval, sök idag men senast 25/10. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Ekonom till EKOtid

Redovisningsekonom
Läs mer Sep 25
Ekonom till EKOtid
EKOtid sitter i Örebro och är ett kompetent och positivt gäng i blandade åldrar som jobbar inom ekonomi.

Vi jobbar nära och stöttar varandra och drivs av att ge den bästa servicen till våra kunder. Vi erbjuder kundanpassad ekonomiadministration genom personligt engagemang och med hög kvalitet. EKOtid är ett tryggt alternativ för alla bolagsformer som väljer att outsourca sina ekonomitjänster. Vi gör det enkelt för er! Våra kunder slipper tänka på löpande redovisning, bokslut, årsredovisning, deklaration, skattedeklaration, lönehantering med mera.

Just nu söker vi dig som är utbildad ekonom och nyfiken på konsultrollen som vill arbeta mot spännande branscher och företag.

 

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ekonom på EKOtid kommer du att arbeta med bland annat löpande redovisning, ta fram budget- och prognosunderlag, kostnadsuppföljningar och ekonomiska analyser. Rollen innefattar kundkontakt och konsultuppdrag ute hos kund är vanligt förekommande. EKOtid har sitt kontor i Örebro och erbjuder dig ett fritt arbete med stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer jobba med befintliga kunder men även ha möjlighet att ta in nya.

 

Exempel på vidare arbetsuppgifter:

- Upprätta ekonomiska rapporter till ledning och styrelse
- Utveckla och effektivisera processer och rutiner inom ekonomi- och verksamhetsstyrning
- Utveckla rapportering och nyckeltal
- Stöd till affärsområdeschefer, ledningsgrupp och VD
- Skattedeklarationer
- Arbeta med och ansvara för årsbokslut, årsredovisningar och bolagsdeklarationer

 

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som är utbildad inom ekonomi och har minst 3 års praktisk erfarenhet som redovisningsekonom, ekonomiansvarig eller controller. Det är meriterande om du arbetat som konsult tidigare, men inget krav. Du ska ha goda kunskaper i både svenska och engelska samt vara en kvalificerad Excelanvändare.

 

Personliga egenskaper

Vi ser att du är serviceinriktad och drivs av att skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt. Om du är lösningsorienterad, ser möjligheter i arbetet och är ansvarstagande tror vi att du kommer att trivas bra hos EKOtid och deras medarbetare. Då du har många kontaktytor i din roll är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och kommunikation gentemot dina kollegor och kunder.

Vi ser fram emot din ansökan och att du blir vår nästa lagspelare i EKOtids fortsatta tillväxt!

 

Kontakt och information

Vi samarbetar med Oak Consulting i denna rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-konsult Caroline Nilsson på tel. 072-991 65 39 eller Linnea Arvidsson på tel. 070-301 99 80. Vi går igenom ansökningarna löpande så vänta inte med att skicka in! Sista ansökningsdag är den 30/9.

Ansök nu

Löneadministratör till EKOtid

Löneadministratör
Läs mer Sep 25
Löneadministratör till EKOtid
EKOtid sitter i Örebro och är ett kompetent och positivt gäng i blandade åldrar som jobbar inom ekonomi.

Vi jobbar nära och stöttar varandra och drivs av att ge den bästa servicen till våra kunder. Vi erbjuder kundanpassad ekonomiadministration genom personligt engagemang och med hög kvalitet. EKOtid är ett tryggt alternativ för alla bolagsformer som väljer att outsourca sina ekonomitjänster. Vi gör det enkelt för er! Våra kunder slipper tänka på löpande redovisning, bokslut, årsredovisning, deklaration, skattedeklaration, lönehantering med mera.

Vi söker nu dig som är nyfiken på att bli konsult och att arbeta mot spännande branscher och företag.

 

Dina arbetsuppgifter

Rollen som löneadministratör innebär att du på ett effektivt och konsultativt sätt arbetar självständigt med lönehantering och redovisning. Rollen innebär också att du kommer få stora utvecklingsmöjligheter genom variationen av kunder och de olika situationer som uppstår och ska hanteras. Du ansvarar för och hanterar hela löneprocessen - från ax till limpa - där du håller dig uppdaterad på nya lagar och regler inom området samt hanterar tolkning av avtal, reseräkningar med mera.Exempel på vidare arbetsuppgifter:

- Upplägg nyanställda och avslut
- Lagar och kollektivavtalstolkning
- Löpande lönekörningar
- Kvalitetssäkring av löneutbetalningar
- Semesterskuld/semesterberäkningar
- Lönerevision och retro löner
- Pensioner
- Nyckeltal
...och mycket mer!

 

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har en utbildning inom redovisning eller löneadministration. Vi ser att du har några års erfarenhet av hela lönekedjan, har arbetat med arbetsgivardeklarationer och är van vid att arbeta självständigt.

Utifrån att ha den erfarenheten tror vi att du är en positiv lagspelare som trivs med att jobba i team. Du är konsultativ och har lätt för att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Du talar svenska flytande i tal och skrift och har god förståelse för engelska. 

Vi ser att det är meriterande med erfarenhet från Visma lön och/eller Fortnox. 

 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen tror vi att du är ansvarstagande, noggrann, strukturerad, självgående och brinner för lönearbetet. Som person är du van vid att ta initiativ och har en vilja att alltid göra rätt. Du arbetar lösningsorienterat och har en prestigelös inställning. Då tjänsten innehåller många kontakter är det viktigt att du känner dig trygg i olika sociala sammanhang.

 

Kontakt och information

Vi samarbetar med Oak Consulting i denna rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-konsult Caroline Nilsson på tel. 072-991 65 39 eller Linnea Arvidsson på tel. 070-301 99 80. Vi går igenom ansökningarna löpande så vänta inte med att skicka in! Sista ansökningsdag är den 30/9.

Ansök nu

Maskinoperatörer till Mondi

Processoperatör, papper
Läs mer Jul 4
Maskinoperatörer till växande Mondi!

Mondi Örebro är ett företag i tillväxt och ständig utveckling.

Vår långa och gedigna historia inom pappersbranschen tillsammans med modernt, innovativt tänkande och god kontroll på marknadens behov gör att vi står oss bra i den starka internationella konkurrensen. 


Hållbarhet är kärnan i vår affärsstrategi. Vi strävar efter att arbeta som ett ansvarsfullt företag som tillämpar en ansvarsfull styrning i all vår verksamhet och som förlitar oss på tydliga ramar för att kommunicera, mäta, förbättra och leverera mot våra ambitiösa hållbarhetsmål. På Mondi är alla, oavsett position, engagerade i att bidra till en bättre värld.

Är du en positiv och engagerad person med tekniskt intresse? Då ser vi gärna att du är med på vår fortsatta resa!

Välkommen att bli vår kollega!

 

Vi erbjuder
Ett arbete där du har en omväxlande vardag i ett bolag där det händer mycket och är centralt beläget i Örebro. Kulturen präglas av en familjär anda med öppenhet och framåtanda. Du ingår i en internationell organisation men där besluten till mångt och mycket tas lokalt i Örebro. Att jobba på Mondi innebär också att du har stor påverkansmöjlighet och att du blir en viktig medarbetare i organisationen!

I rollen som Maskinoperatör är du underställd någon av våra Produktionsledare.

 

Dina arbetsuppgifter
Som Maskinoperatör på Mondi har du ett omväxlande och flexibelt arbete där du roterar mellan att arbeta vid och med olika maskiner. Arbetet är fysiskt men innebär också administrativt arbete i form av övervakning av befintliga kontrollsystem. Du ansvarar för en specifik maskin under aktuellt skift avseende drift, hygien och arbetsmiljö.

Du utför provtagning och kvalitetskontroller, vilket innebär att du måste vara uppdaterad på företagets kvalitets-, miljö- och arbetsmiljösystem. Felsökning är också ett vanligt inslag i din vardag och tillsammans med produktionsledaren utför ni de förändringar som ibland måste göras i produktionen.

Arbetsformen är initialt 3-skift men kan komma att övergå till 4-skift.

 

Din profil
Vi söker dig som är en positiv person som trivs att både jobba självständigt och vara en del av ett team. Som person är du engagerad, driven och har en vilja att alltid göra ditt bästa. Du gillar både en omväxlande vardag och att vara en del i en föränderlig värld. Du som person stimuleras av problemlösning och försöker alltid att se lösningarna i stället för problemen. Vi ser att du är som oss – gillar att ha kul på arbetet!

Du har gymnasieutbildning och/eller erfarenhet från tillverkningsindustrin. Du pratar och skriver svenska obehindrat och har goda datorkunskaper. Vi värdesätter om du har god kännedom om produktkvalité samt process- och maskinkännedom, det är dock inget krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Om företaget
Vi på Mondi Örebro är stolta över att vara ett ledande extruderingsföretag som skapar hållbara, miljösmarta barriärer mot till exempel fukt, fett och vind. Många möter våra produkter dagligen i hemmet, i skolan eller på arbetsplatsen. Vår långa historia inom pappersbranschen, tillsammans med modernt tänkande och bra koll på marknaden, gör att vi står oss bra i den internationella konkurrensen. Du hittar oss i centrala Örebro i det anrika Pappersbruksområdet. Vi är cirka 120 anställda inom bland annat produktion, utveckling, marknad, lager och logistik.

Mondi Örebro är det stora lilla företaget som förenar det bästa av två världar. Här finns alla funktioner och tillgång till den stora koncernens resurser i form av till exempel forskning och utveckling, och internationella karriärmöjligheter. Samtidigt har vi den mindre arbetsplatsens fördelar med korta beslutsvägar, ett flexibelt arbetssätt, en familjär stämning och ett inkluderande förhållningssätt där alla är lika viktiga.

Läs mer om vilka vi är och vad vi kan erbjuda dig på mondijobs.se och https://www.mondigroup.com/en/home/

 

Kontakt
Vi arbetar med löpande urval under denna process. Har du frågor angående rekryteringen är du välkommen att höra av dig till HR-konsult Linnea Arvidsson på tel. 070-301 99 80 alternativt Jennifer Jonsson på tel. 073-059 31 91 eller Maria Roseen på tel. 070-259 05 07. Ansök redan idag, dock senast 30 september 2023.

Ansök nu

Truckförare till Mondi

Truckförare
Läs mer Sep 11
Truckförare till växande Mondi!


Mondi Örebro är ett företag i tillväxt och ständig utveckling.

Vår långa och gedigna historia inom pappersbranschen tillsammans med modernt, innovativt tänkande och god kontroll på marknadens behov gör att vi står oss bra i den starka internationella konkurrensen. 

Hållbarhet är kärnan i vår affärsstrategi. Vi strävar efter att arbeta som ett ansvarsfullt företag som tillämpar en ansvarsfull styrning i all vår verksamhet och som förlitar oss på tydliga ramar för att kommunicera, mäta, förbättra och leverera mot våra ambitiösa hållbarhetsmål. På Mondi är alla, oavsett position, engagerade i att bidra till en bättre värld.

Är du en positiv och engagerad person med logistikintresse? Då ser vi gärna att du är med på vår fortsatta resa!

 

Vi erbjuder
Ett arbete där du har en omväxlande vardag i ett bolag där det händer mycket och är centralt beläget i Örebro. Kulturen präglas av en familjär anda med öppenhet och framåtanda. Du ingår i en internationell organisation men där besluten till mångt och mycket tas lokalt i Örebro. Att jobba på Mondi innebär också att du har stor påverkansmöjlighet och att du blir en viktig medarbetare i organisationen!

I rollen som Truckförare rapporterar du till Lagerchef eller Produktionsledare.

 

Dina arbetsuppgifter
Som Truckförare på Mondi har du ett omväxlande arbete där du får möjligheter att kombinera truckkörning med administrativt arbete. Du ansvarar för lastning och lossning av lastbärare och kontrollerar att det sker på rätt sätt och vid rätt tidpunkt. Du säkerställer att säkerhetsrutiner följs och att personlig skyddsutrustning används samtidigt som du kontrollerar och underhåller truckar och rapporterar felaktigheter till utlastningssamordnare. Du ansvarar för att det egna arbetet sker i enlighet med gällande arbetsmiljö- och säkerhetsföreskrifter.

Vidare ansvarar du för att fraktsedlar är rätt registrerade enligt specifikation, att rätt gods lastas på anvisad plats och att stoppa lastning/lossning där säkerhetsregler inte följs. Ommärkning, rapportering och intern transport av rullar, plast o.s.v. samt andra förekommande arbetsuppgifter är också ett vanligt inslag i din vardag.

Initialt kommer arbetsformen att vara tre-skift.

 

Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du är en lagspelare som är engagerad och positiv som person. Du har gymnasieutbildning och/eller erfarenhet från logistik. Som person är du serviceinriktad, hjälpsam och gillar både en omväxlande vardag och att vara en del i en föränderlig värld. Du tycker om att medverka i arbetet med ständiga förbättringar och välkomnar utveckling som en del av din vardag.

Att vara öppen som person är viktigt då du kommer ha många olika kontaktytor, både internt och externt. Det är därför viktigt att du trivs med, och har lätt att kommunicera med olika människor. Du som person stimuleras av problemlösning och försöker alltid att se lösningarna i stället för problem.

Du har goda datakunskaper och kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi värdesätter om du har utbildning alternativt mycket god kännedom i lastsäkring, det är dock inget krav. Krav på Truckkörkort A+B.  

 

Om företaget
Vi på Mondi Örebro är stolta över att vara ett ledande extruderingsföretag som skapar hållbara, miljösmarta barriärer mot till exempel fukt, fett och vind. Många möter våra produkter dagligen i hemmet, i skolan eller på arbetsplatsen. Vår långa historia inom pappersbranschen, tillsammans med modernt tänkande och bra koll på marknaden, gör att vi står oss bra i den internationella konkurrensen. Du hittar oss i centrala Örebro i det anrika Pappersbruksområdet. Vi är cirka 120 anställda inom bland annat produktion, utveckling, marknad, lager och logistik.

Mondi Örebro är det stora lilla företaget som förenar det bästa av två världar. Här finns alla funktioner och tillgång till den stora koncernens resurser i form av till exempel forskning och utveckling, och internationella karriärmöjligheter. Samtidigt har vi den mindre arbetsplatsens fördelar med korta beslutsvägar, ett flexibelt arbetssätt, en familjär stämning och ett inkluderande förhållningssätt där alla är lika viktiga.

Läs mer om vilka vi är och vad vi kan erbjuda dig på mondijobs.se och https://www.mondigroup.com/en/home/

 

Kontakt
Vi arbetar med löpande urval under denna process. Har du frågor angående rekryteringen är du välkommen att höra av dig till HR-konsult Linnea Arvidsson på tel. 070-301 99 80 alternativt Jennifer Jonsson på tel. 073-059 31 91 eller Maria Roseen på tel. 070-259 05 07. Ansök redan idag, dock senast 30 september 2023.

Ansök nu

Ingenjör inom produktutveckling till Mondi

Kemiingenjör
Läs mer Sep 1
Ingenjör inom produktutveckling till Mondi


Är du ingenjör?

Vill du få möjligheten att vara med och driva produkt- & utvecklingsprojekt tillsammans med oss och våra kunder?

Nu förstärker vi vårt utvecklingsteam med ytterligare en Applikationsingenjör.

Hos oss kommer du få möjlighet att samarbeta med erfarna kemiingenjörer och kollegor och samtidigt vara del i flera spännande utvecklingsprojekt.

Välkommen att vara med på vår resa där du får möjligheten att bidra till en bättre värld!


 

Mondi Örebro är ett företag i tillväxt och ständig utveckling. Vår långa och gedigna historia inom pappersbranschen tillsammans med modernt, innovativt tänkande och god kontroll på marknadens behov gör att vi står oss bra i den starka internationella konkurrensen. 

Hållbarhet är kärnan i vår affärsstrategi. Vi strävar efter att arbeta som ett ansvarsfullt företag som tillämpar en ansvarsfull styrning i all vår verksamhet och som förlitar oss på tydliga ramar för att kommunicera, mäta, förbättra och leverera mot våra ambitiösa hållbarhetsmål. På Mondi är alla, oavsett position, engagerade i att bidra till en bättre värld.

 

Dina arbetsuppgifter
Som Applikationsingenjör på Mondi får du vara del i pågående och nya produktutvecklingsprojekt och vara del i ett nära samarbete både med våra kunder och interna kollegor.

Du får vara med och driva aktuella utvecklingsprojekt, både av större karaktär och mindre modifikationer och kommer även bistå vid eventuell reklamationshantering.

Rollen innebär att du, tillsammans med vårt utvecklingsteam, har ett tätt samarbete med vår produktion, säljare, leverantörer och kunder. Besök till leverantörer och kunder, främst inom Europa, är en naturlig del av tjänsten. Du får vara del av ett team med fokus på produktutveckling som är viktiga spelare och en brygga mellan Mondi och våra kunder ute i världen!

Resor förekommer i tjänsten.

 

Din profil 
Vi söker dig som är med ett starkt produkt- och utvecklingsintresse! Du är högskoleingenjör eller civilingenjör, gärna med kemiinriktning. Vi ser gärna att du har någon yrkeserfarenhet inom området, men även du som är nyutexaminerad och vill utvecklas med oss är välkommen att söka. Du har materialkunskap och har du kunskap om polymeregenskaper ser vi det som meriterande.

Som person är du nyfiken, innovativ och har alltid en lösningsorienterad inställning. Du är ansvarstagande och driver lätt ditt arbete framåt. För att lyckas bra i rollen är det viktigt att du är strukturerad, analytisk och har lätt att samarbeta på alla plan. Du är öppen som person och då du kommer ha många olika kontaktytor, både internt och externt är det viktigt att du trivs med, och har lätt att kommunicera och bygga förtroende.

Du har goda datakunskaper i Word och Excel. Har du dessutom erfarenhet av att jobba i affärssystem, ex. SAP, ser vi det som meriterande. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Om företaget
Vi på Mondi Örebro är stolta över att vara ett ledande extruderingsföretag som skapar hållbara, miljösmarta barriärer mot till exempel fukt, fett och vind. Många möter våra produkter dagligen i hemmet, i skolan eller på arbetsplatsen. Vår långa historia inom pappersbranschen, tillsammans med modernt tänkande och bra koll på marknaden, gör att vi står oss bra i den internationella konkurrensen. Du hittar oss i centrala Örebro i det anrika Pappersbruksområdet. Vi är cirka 120 anställda inom bland annat produktion, utveckling, marknad, lager och logistik.

Mondi Örebro är det stora lilla företaget som förenar det bästa av två världar. Här finns alla funktioner och tillgång till den stora koncernens resurser i form av till exempel forskning och utveckling, och internationella karriärmöjligheter. Samtidigt har vi den mindre arbetsplatsens fördelar med korta beslutsvägar, ett flexibelt arbetssätt, en familjär stämning och ett inkluderande förhållningssätt där alla är lika viktiga.

Läs mer om vilka vi är och vad vi kan erbjuda dig på mondijobs.se och https://www.mondigroup.com/en/home/

 

Kontakt
Välkommen med din ansökan till Oakconsulting.se! Gärna så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval, dock senast den 24/9.

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Maria Roseen, 070-259 05 07 eller Linnea Arvidsson, 070-301 99 80.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-mail.

Ansök nu

Löneadministratör till EKOtid

Löneadministratör
Läs mer Aug 25
Löneadministratör till EKOtid
EKOtid sitter i Örebro och är ett kompetent och positivt gäng i blandade åldrar som jobbar inom ekonomi.

Vi jobbar nära och stöttar varandra och drivs av att ge den bästa servicen till våra kunder. Vi erbjuder kundanpassad ekonomiadministration genom personligt engagemang och med hög kvalitet. EKOtid är ett tryggt alternativ för alla bolagsformer som väljer att outsourca sina ekonomitjänster. Vi gör det enkelt för er! Våra kunder slipper tänka på löpande redovisning, bokslut, årsredovisning, deklaration, skattedeklaration, lönehantering med mera.

Vi söker nu dig som är nyfiken på att bli konsult och att arbeta mot spännande branscher och företag.

 

Dina arbetsuppgifter

Rollen som löneadministratör innebär att du på ett effektivt och konsultativt sätt arbetar självständigt med lönehantering och redovisning. Rollen innebär också att du kommer få stora utvecklingsmöjligheter genom variationen av kunder och de olika situationer som uppstår och ska hanteras. Du ansvarar för och hanterar hela löneprocessen - från ax till limpa - där du håller dig uppdaterad på nya lagar och regler inom området samt hanterar tolkning av avtal, reseräkningar med mera.Exempel på vidare arbetsuppgifter:

- Upplägg nyanställda och avslut
- Lagar och kollektivavtalstolkning
- Löpande lönekörningar
- Kvalitetssäkring av löneutbetalningar
- Semesterskuld/semesterberäkningar
- Lönerevision och retro löner
- Pensioner
- Nyckeltal
...och mycket mer!

 

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har en utbildning inom redovisning eller löneadministration. Vi ser att du har några års erfarenhet av hela lönekedjan, har arbetat med arbetsgivardeklarationer och är van vid att arbeta självständigt.

Utifrån att ha den erfarenheten tror vi att du är en positiv lagspelare som trivs med att jobba i team. Du är konsultativ och har lätt för att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Du talar svenska flytande i tal och skrift och har god förståelse för engelska. 

Vi ser att det är meriterande med erfarenhet från Visma lön och/eller Fortnox. 

 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen tror vi att du är ansvarstagande, noggrann, strukturerad, självgående och brinner för lönearbetet. Som person är du van vid att ta initiativ och har en vilja att alltid göra rätt. Du arbetar lösningsorienterat och har en prestigelös inställning. Då tjänsten innehåller många kontakter är det viktigt att du känner dig trygg i olika sociala sammanhang.

 

Kontakt och information

Vi samarbetar med Oak Consulting i denna rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-konsult Caroline Nilsson på tel. 072-991 65 39 eller Linnea Arvidsson på tel. 070-301 99 80. Vi går igenom ansökningarna löpande så vänta inte med att skicka in! Sista ansökningsdag är den 24/9.

Ansök nu

Ekonom till EKOtid

Redovisningsekonom
Läs mer Sep 4
Ekonom till EKOtid
EKOtid sitter i Örebro och är ett kompetent och positivt gäng i blandade åldrar som jobbar inom ekonomi.

Vi jobbar nära och stöttar varandra och drivs av att ge den bästa servicen till våra kunder. Vi erbjuder kundanpassad ekonomiadministration genom personligt engagemang och med hög kvalitet. EKOtid är ett tryggt alternativ för alla bolagsformer som väljer att outsourca sina ekonomitjänster. Vi gör det enkelt för er! Våra kunder slipper tänka på löpande redovisning, bokslut, årsredovisning, deklaration, skattedeklaration, lönehantering med mera.

Just nu söker vi dig som är utbildad ekonom och nyfiken på konsultrollen som vill arbeta mot spännande branscher och företag.

 

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ekonom på EKOtid kommer du att arbeta med bland annat löpande redovisning, ta fram budget- och prognosunderlag, kostnadsuppföljningar och ekonomiska analyser. Rollen innefattar kundkontakt och konsultuppdrag ute hos kund är vanligt förekommande. EKOtid har sitt kontor i Örebro och erbjuder dig ett fritt arbete med stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer jobba med befintliga kunder men även ha möjlighet att ta in nya.

 

Exempel på vidare arbetsuppgifter:

- Upprätta ekonomiska rapporter till ledning och styrelse
- Utveckla och effektivisera processer och rutiner inom ekonomi- och verksamhetsstyrning
- Utveckla rapportering och nyckeltal
- Stöd till affärsområdeschefer, ledningsgrupp och VD
- Skattedeklarationer
- Arbeta med och ansvara för årsbokslut, årsredovisningar och bolagsdeklarationer

 

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som är utbildad inom ekonomi och har minst 3 års praktisk erfarenhet som redovisningsekonom, ekonomiansvarig eller controller. Det är meriterande om du arbetat som konsult tidigare, men inget krav. Du ska ha goda kunskaper i både svenska och engelska samt vara en kvalificerad Excelanvändare.

 

Personliga egenskaper

Vi ser att du är serviceinriktad och drivs av att skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt. Om du är lösningsorienterad, ser möjligheter i arbetet och är ansvarstagande tror vi att du kommer att trivas bra hos EKOtid och deras medarbetare. Då du har många kontaktytor i din roll är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och kommunikation gentemot dina kollegor och kunder.

Vi ser fram emot din ansökan och att du blir vår nästa lagspelare i EKOtids fortsatta tillväxt!

 

Kontakt och information

Vi samarbetar med Oak Consulting i denna rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-konsult Caroline Nilsson på tel. 072-991 65 39 eller Linnea Arvidsson på tel. 070-301 99 80. Vi går igenom ansökningarna löpande så vänta inte med att skicka in! Sista ansökningsdag är den 24/9.

Ansök nu

Ekonomichef/Controller till Myrina Invest & Sjöborgs fastighetsförvaltning

Koncerncontroller
Läs mer Aug 11
Ekonomichef / Controller till Myrina Invest AB och Sjöborgs fastighetsförvaltning
Vill du söka Sveriges roligaste jobb?
Myrina Invest AB och Sjöborgs fastighetsförvaltning är fristående familjeägda bolag.

Vi sitter tillsammans i vår fastighet på Ringgatan, centralt beläget i Örebro. Vi står för engagemang, goda relationer och långsiktighet. Hos oss får du vara del i ett professionellt och starkt team med en prestigelös inställning.

Vi letar efter dig som vill ha ett ansvarsfullt, komplext och roligt jobb! Du har stor frihet och flera medarbetare. Du är en lagspelare med erfarenhet som Ekonomichef / Controller som vill vara med och utveckla och påverka våra bolags framtid. Myrina arbetar inom livsmedel, vård-och omsorg, bygg och likviditets- och kapitalförvaltning. Sjöborgs med fastigheter och fastighetsutveckling.

I rollen får du ekonomi- och controlleransvar för våra bolag i koncernen – alla med sina olika verksamheter, möjligheter, utmaningar och charm! I rollen får du möjlighet att vara med och utveckla koncernens intressen, ex. starta nya bolag, nybyggnationer av hyresfastigheter eller genomföra förvärv. Personalansvar ingår i tjänsten.

Du blir del av vår företagsledning samt deltar i styrelsemöten. Du rapporterar till koncernens VD.

Välkommen att höra av dig så berättar vi mer!

 

Om tjänsten
Uppdraget som Ekonomichef / Controller hos oss handlar om att ansvara för, driva, påverka och utveckla ekonomi- och controllerfunktionen samt ansvar för koncernens IT & telefoni.

Du ansvarar för koncernens resultatrapportering och -uppföljning, du tar en aktiv del i kapital- och likviditetsförvaltningen och driver övriga ekonomiska och finansiella kontakter samt uppföljning till styrelse och ägaren.

Vi vill att du blir ett proaktivt och starkt stöd till våra dotterbolag där du kommer vara en viktig resurs avseende bl.a. bolagens ekonomistyrning och allehanda frågor.

 

Exempel på övriga ansvarsområden:

· Ansvar för ekonomiredovisningen i sin helhet, budget, prognos, månads- & årsbokslut inklusive tillhörande rapportering gentemot styrelse, ägare, koncernens bolag och medarbetare.

· Koncernredovisning

· Strategisk verksamhetsutveckling genom optimering och effektivisering av rapporteringssystem och processer.

· Koncernens kontaktperson gentemot banker, revisorer och myndigheter.

· Bistå Myrina Invests ägare som Head of family office.

Som vår Ekonomichef / Controller blir du givetvis en viktig del av vår ledningsgrupp. Där vill vi att du visar intresse och engagemang för våra olika verksamhetsområden då vi ser rollen som en viktig för koncernens fortsatta utveckling.

Du kommer ha personalansvar för två medarbetare inom ekonomiområdet.

 

Din profil
Självständighet, personligt driv, engagemang och att alltid verka för ett prestigelöst och gott kollegialt samarbete är viktiga delar för att lyckas i rollen hos oss.

Vidare värderar vi några års erfarenheter från liknande arbetsuppgifter samt erfarenhet från att leda medarbetare och vara ett starkt stöd till hela verksamheten vad gäller ekonomifrågor i stort.

Du är trygg i din arbetsroll och som person, du är strukturerad och noggrann, har en god samarbetsförmåga och ett stort personligt driv för att utveckla såväl personal som våra rapporter och processer. Du är kommunikativ och pedagogisk och får energi av att arbeta i en tillvaro med många olika verksamheter och kontaktytor. I rollen förväntas du vara både nyfiken, instruerande och delegerande.

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomistyrning, redovisning eller liknande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

 

Om Myrina:
Myrina Invest AB är ett fristående, familjeägt holdingbolag som grundades 1980. Idag – nästan fyra decennier senare – är Myrina Invest aktiv ägare till utvalda företag, som verkar inom olika branscher i Norden. Expansionen har skett såväl organiskt som genom förvärv och baserats på de värderingar som burit Myrina Invest sedan bolaget grundades – engagemang, goda relationer och långsiktighet.

Myrina Invest arbetar med aktivt stöd till dotterbolagen och egen kapitalförvaltning. Du läser mer på https://myrinainvest.se/om-myrina/

Om Sjöborgs:
Sjöborgs äger och förvaltar fastigheter sedan 1980-talet. Idag omfattar förvaltningen 19 st fastigheter om totalt 611 hyreslägenheter och ca 5150 kvm kommersiella lokaler. Vi både förädlar och utvecklar genom nybyggnationer och förvärv. Du läser mer på https://sjoborgsfastigheter.se

Kontakt
Vi samarbetar med Oak Consulting i denna rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-konsult Maria Roseen, tel. 070-259 05 07, Helena Fiedler tel. 070-591 90 33 eller Jennifer Jonsson tel. 073-059 31 91.

Vi ser fram emot din ansökan som vi vill ha snarast, dock senast 2023-09-10. Urval kommer att ske löpande.

Ansök nu

Ingenjör inom produktutveckling till Mondi

Kemiingenjör
Läs mer Aug 21
Ingenjör inom produktutveckling till Mondi


Är du ingenjör?

Vill du få möjligheten att vara med och driva produkt- & utvecklingsprojekt tillsammans med oss och våra kunder?

Nu förstärker vi vårt utvecklingsteam med ytterligare en Applikationsingenjör.

Hos oss kommer du få möjlighet att samarbeta med erfarna kemiingenjörer och kollegor och samtidigt vara del i flera spännande utvecklingsprojekt.

Välkommen att vara med på vår resa där du får möjligheten att bidra till en bättre värld!


 

Mondi Örebro är ett företag i tillväxt och ständig utveckling. Vår långa och gedigna historia inom pappersbranschen tillsammans med modernt, innovativt tänkande och god kontroll på marknadens behov gör att vi står oss bra i den starka internationella konkurrensen. 

Hållbarhet är kärnan i vår affärsstrategi. Vi strävar efter att arbeta som ett ansvarsfullt företag som tillämpar en ansvarsfull styrning i all vår verksamhet och som förlitar oss på tydliga ramar för att kommunicera, mäta, förbättra och leverera mot våra ambitiösa hållbarhetsmål. På Mondi är alla, oavsett position, engagerade i att bidra till en bättre värld.

 

Dina arbetsuppgifter
Som Applikationsingenjör på Mondi får du vara del i pågående och nya produktutvecklingsprojekt och vara del i ett nära samarbete både med våra kunder och interna kollegor.

Du får vara med och driva aktuella utvecklingsprojekt, både av större karaktär och mindre modifikationer och kommer även bistå vid eventuell reklamationshantering.

Rollen innebär att du, tillsammans med vårt utvecklingsteam, har ett tätt samarbete med vår produktion, säljare, leverantörer och kunder. Besök till leverantörer och kunder, främst inom Europa, är en naturlig del av tjänsten. Du får vara del av ett team med fokus på produktutveckling som är viktiga spelare och en brygga mellan Mondi och våra kunder ute i världen!

Resor förekommer i tjänsten.

 

Din profil 
Vi söker dig som är med ett starkt produkt- och utvecklingsintresse! Du är högskoleingenjör eller civilingenjör, gärna med kemiinriktning. Vi ser gärna att du har någon yrkeserfarenhet inom området, men även du som är nyutexaminerad och vill utvecklas med oss är välkommen att söka. Du har materialkunskap och har du kunskap om polymeregenskaper ser vi det som meriterande.

Som person är du nyfiken, innovativ och har alltid en lösningsorienterad inställning. Du är ansvarstagande och driver lätt ditt arbete framåt. För att lyckas bra i rollen är det viktigt att du är strukturerad, analytisk och har lätt att samarbeta på alla plan. Du är öppen som person och då du kommer ha många olika kontaktytor, både internt och externt är det viktigt att du trivs med, och har lätt att kommunicera och bygga förtroende.

Du har goda datakunskaper i Word och Excel. Har du dessutom erfarenhet av att jobba i affärssystem, ex. SAP, ser vi det som meriterande. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Om företaget
Vi på Mondi Örebro är stolta över att vara ett ledande extruderingsföretag som skapar hållbara, miljösmarta barriärer mot till exempel fukt, fett och vind. Många möter våra produkter dagligen i hemmet, i skolan eller på arbetsplatsen. Vår långa historia inom pappersbranschen, tillsammans med modernt tänkande och bra koll på marknaden, gör att vi står oss bra i den internationella konkurrensen. Du hittar oss i centrala Örebro i det anrika Pappersbruksområdet. Vi är cirka 120 anställda inom bland annat produktion, utveckling, marknad, lager och logistik.

Mondi Örebro är det stora lilla företaget som förenar det bästa av två världar. Här finns alla funktioner och tillgång till den stora koncernens resurser i form av till exempel forskning och utveckling, och internationella karriärmöjligheter. Samtidigt har vi den mindre arbetsplatsens fördelar med korta beslutsvägar, ett flexibelt arbetssätt, en familjär stämning och ett inkluderande förhållningssätt där alla är lika viktiga.

Läs mer om vilka vi är och vad vi kan erbjuda dig på mondijobs.se och https://www.mondigroup.com/en/home/

 

Kontakt
Välkommen med din ansökan till Oakconsulting.se! Gärna så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval, dock senast den 31/8.

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Maria Roseen, 070-259 05 07 eller Linnea Arvidsson, 070-301 99 80.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-mail.

Ansök nu

Energistrateg till Region Örebro län

Miljö- och klimatstrateg
Läs mer Aug 10
Driven energistrateg med fokus på hållbara fastigheter
Bygg- och fastighetsbranschen står för en femtedel av Sveriges totala utsläpp av växthusgaser.

Det måste vi ändra på. Därför söker vi dig som har ett driv och engagemang att arbeta för omställningen mot ett fossilfritt samhälle med förnybar energi. Du vill vara med och utveckla framtidens hållbara byggnader och energieffektivisering, tillsammans med andra viktiga aktörer inom branschen.

Förvaltning Regional utveckling verkar för den regionala utvecklingen i vår region. Vårt uppdrag är att arbeta för hållbar tillväxt och god livskvalitet i hela Region Örebro län. Ansvarsområdet är brett och sträcker sig från folkhälsa, utbildning och kultur till näringslivsutveckling, trafik och samhällsplanering.Kom och bli en del av vårt team!
Vi på område Energi och klimat - Energikontoret - är ett engagerat gäng med olika fokusområden där vi ska verka för ett hållbart energisystem med effektiv energianvändning, ökad andel förnybar energi och minskad klimatpåverkan i hela Örebro län. Vi driver projekt och nätverk på regional, nationell och europeisk nivå, inom alla samhällssektorer, för att främja en hållbar utveckling.

Hos oss arbetar du som sakkunnig i energi- och klimatfrågor, och driver ett eller flera projekt. På Energikontoret Region Örebro län har du stor frihet att själv påverka och utforma din arbetsdag för att få livspusslet att gå ihop. Du får arbeta med ett gäng kompetenta och utvecklingsdrivna kollegor och ingå i ett engagerat nätverk som vill nå långt.

 

Om rollen
I rollen som energistrateg får du möjligheten att driva och leda nätverk och projekt inom energiområdet samt stötta olika aktörer i arbete för en mer hållbar bebyggelse. Du kommer ha daglig kontakt med medlemmar, intressenter och andra samarbetspartners. Du arrangera träffar, workshops och utbildningar för att våra medlemmar ska träffas och utbyta erfarenhet och goda exempel.

I rollen kommer du även leda projektmöten och samverka med andra energikontor i Östra Mellansverige samt fungera som sakkunnig gällande energieffektivisering i fastigheter.

I din roll får du samordna och driva Fastighetsnätverket i Örebro län (drygt 70 medlemmar). Nätverket är vårt viktigaste verktyg för att göra skillnad på riktigt för en mer hållbar omställning inom fastighetsbranschen.

Läs mer om Fastighetsnätverkets arbete på www.fastighetsnatverket.se

 

Din profil
Vi söker dig som har lämplig akademisk utbildning, eller motsvarande, gärna inom energiområdet. Du gillar utmaningar och att arbeta i en utvecklande arbetsmiljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet av energieffektivisering i småhus och andra byggnader. Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av att initiera, utveckla, leda och administrera projekt.

Som person har du lätt för att ta egna initiativ och samarbeta samtidigt som du kan planera och genomföra arbete självständigt. Du är utåtriktad, har lätt för att kommunicera och tycker om att hjälpa människor och företag. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, så väl i tal som skrift.  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Om organisationen:
Region Örebro läns vision är ”Tillsammans skapar vi ett bättre liv” som bygger på vår värdegrund samarbete, utveckling och professionalism. Vision och värdegrund speglas i vår arbetsvardag i allt vi gör, bidrar det till att vi kan få en god arbetsplats, en effektiv verksamhet och skapa ett bättre liv för våra invånare.Ansökan och information
Låter det intressant för dig?

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval så tveka inte att söka redan idag!

Har du frågor är du välkommen att kontakta Maria Roseen, HR-konsult, på telefon 070–259 05 07.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sista ansökningsdag är den 17 maj.

Ansök nu

Elektriker till Mondi Örebro AB

Industrielektriker
Läs mer Jul 4
Mondi Örebro AB
 

Elektriker
Mondi Örebro AB

Mondi Örebro AB är ett företag i ständig utveckling.

Vår långa och gedigna historia inom pappersbranschen tillsammans med modernt tänkande och god kontroll på marknadens behov gör att vi står oss bra i den starka internationella konkurrensen. Våra produkter är en del av en klimatsmart vardag och vi har för avsikt att fortsätta vår utveckling.

Vi behöver nu bli fler industrielektriker så är du en positiv och engagerad person med erfarenhet från industrin och vill hitta en ny spännande utmaning! Då ser vi gärna att du är med på vår fortsatta resa!

Välkommen att bli vår kollega!

 

Vi erbjuder

Ett arbete där du har en omväxlande vardag i ett bolag där det händer mycket och är centralt beläget i Örebro. Kulturen präglas av en familjär anda med öppenhet och framåtanda. Du ingår i en internationell organisation men där besluten till mångt och mycket tas lokalt i Örebro. Att jobba på Mondi innebär också att du har stor påverkansmöjlighet och att du blir en viktig medarbetare i organisationen!

I rollen som industrielektriker är du direkt underställd vår underhållschef.

 

Dina arbetsuppgifter

Som industrielektriker ingår du i ett team om sju personer. I gruppen ingår förutom elektriker även underhållsmekaniker.

Tillsammans kommer ni att skapa förutsättningar för att produktionen fungerar med hög effektivitet och tillgänglighet. Dina dagar är omväxlande; du utför planerade insatser, åtgärdar akuta brister och deltar också i FU-ronder (förebyggande underhåll). Du arbetar med felsökning, skåpbyggnationer och installationer inom produktionen men även kopplat till vår fastighet. Rollen innehåller många kontakter internt, med din grupp men också med olika personer som jobbar i produktionen. Du har också kontakter med externa samarbetspartners.

Tillsammans med underhållschefen och dina kollegor jobbar du hela tiden för att förbättra och effektivisera underhållsarbetet.

Du arbetar dagtid och har beredskap var 3:e vecka.

 

Din profil

Vi söker dig som har en positiv inställning och trivs både med att arbeta självständigt och vara en del av ett team. Du är engagerad och gillar en omväxlande vardag, stimuleras av problemlösning och försöker se möjligheter i stället för problem och hinder. För oss är det är viktigt att du vill vara i en verksamhet där vi har roligt på jobbet.

För att trivas och lyckas i rollen är du utbildad elektriker och vi tror att du har erfarenhet från liknande arbete inom industrin eller kanske idag finns inom installationssidan och är intresserad av att utvecklas mot industrielektronik.

Det är meriterande men inget krav om du har grundkunskaper i PLC-system, automation/PLC, AC-/DC-drifter samt nätverk och IT-system. Har du dessutom auktorisering AL ser vi positivts på det, alternativt att du har ett genuint intresse att auktorisera dig när du börjar hos oss. Du pratar och skriver svenska obehindrat och är också van vid att använda dator som ditt dagliga verktyg.

 

Om företaget

Vi på Mondi Örebro AB är stolta över att vara ett ledande extruderingsföretag som skapar hållbara, miljösmarta barriärer mot t.ex. fukt, fett och vind. Vi levererar produkter över hela världen. Många möter du dagligen – i hemmet, i skolan eller på jobbet.

Mondi är ett globalt företag, vi finns i mer än 30 länder med totalt 26000 anställda. Vi arbetar med tusentals globala och lokala varumärken och erbjuder våra kunder ett brett utbud av lösningar.

Du hittar oss i centrala Örebro i det anrika Pappersbruksområdet. Vi är cirka 115 anställda inom bland annat produktion, utveckling, marknad, lager och logistik.

Vi bryr oss om våra medarbetare och förutom god arbetsmiljö, utbildning och utveckling erbjuder vi dig mycket annat. Läs mer om vilka vi är och vad vi kan erbjuda dig på mondijobs.se och https://www.mondigroup.com/en/home/

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan till Oakconsulting.se! Gärna så snart som möjligt, dock senast den 31 augusti 2023.

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Maria Roseen, 070- 259 05 07.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-mail.

Ansök nu

Truckförare till Mondi

Truckförare
Läs mer Jul 4
Truckförare till växande Mondi!


Mondi Örebro är ett företag i tillväxt och ständig utveckling.

Vår långa och gedigna historia inom pappersbranschen tillsammans med modernt, innovativt tänkande och god kontroll på marknadens behov gör att vi står oss bra i den starka internationella konkurrensen. 

Hållbarhet är kärnan i vår affärsstrategi. Vi strävar efter att arbeta som ett ansvarsfullt företag som tillämpar en ansvarsfull styrning i all vår verksamhet och som förlitar oss på tydliga ramar för att kommunicera, mäta, förbättra och leverera mot våra ambitiösa hållbarhetsmål. På Mondi är alla, oavsett position, engagerade i att bidra till en bättre värld.

Är du en positiv och engagerad person med logistikintresse? Då ser vi gärna att du är med på vår fortsatta resa!

 

Vi erbjuder
Ett arbete där du har en omväxlande vardag i ett bolag där det händer mycket och är centralt beläget i Örebro. Kulturen präglas av en familjär anda med öppenhet och framåtanda. Du ingår i en internationell organisation men där besluten till mångt och mycket tas lokalt i Örebro. Att jobba på Mondi innebär också att du har stor påverkansmöjlighet och att du blir en viktig medarbetare i organisationen!

I rollen som Truckförare rapporterar du till Lagerchef eller Produktionsledare.

 

Dina arbetsuppgifter
Som Truckförare på Mondi har du ett omväxlande arbete där du får möjligheter att kombinera truckkörning med administrativt arbete. Du ansvarar för lastning och lossning av lastbärare och kontrollerar att det sker på rätt sätt och vid rätt tidpunkt. Du säkerställer att säkerhetsrutiner följs och att personlig skyddsutrustning används samtidigt som du kontrollerar och underhåller truckar och rapporterar felaktigheter till utlastningssamordnare. Du ansvarar för att det egna arbetet sker i enlighet med gällande arbetsmiljö- och säkerhetsföreskrifter.

Vidare ansvarar du för att fraktsedlar är rätt registrerade enligt specifikation, att rätt gods lastas på anvisad plats och att stoppa lastning/lossning där säkerhetsregler inte följs. Ommärkning, rapportering och intern transport av rullar, plast o.s.v. samt andra förekommande arbetsuppgifter är också ett vanligt inslag i din vardag.

Initialt kommer arbetsformen att vara två-skift.

 

Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du är en lagspelare som är engagerad och positiv som person. Du har gymnasieutbildning och/eller erfarenhet från logistik. Som person är du serviceinriktad, hjälpsam och gillar både en omväxlande vardag och att vara en del i en föränderlig värld. Du tycker om att medverka i arbetet med ständiga förbättringar och välkomnar utveckling som en del av din vardag.

Att vara öppen som person är viktigt då du kommer ha många olika kontaktytor, både internt och externt. Det är därför viktigt att du trivs med, och har lätt att kommunicera med olika människor. Du som person stimuleras av problemlösning och försöker alltid att se lösningarna i stället för problem.

Du har goda datakunskaper och kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi värdesätter om du har utbildning alternativt mycket god kännedom i lastsäkring, det är dock inget krav. Krav på Truckkörkort A+B.  

 

Om företaget
Vi på Mondi Örebro är stolta över att vara ett ledande extruderingsföretag som skapar hållbara, miljösmarta barriärer mot till exempel fukt, fett och vind. Många möter våra produkter dagligen i hemmet, i skolan eller på arbetsplatsen. Vår långa historia inom pappersbranschen, tillsammans med modernt tänkande och bra koll på marknaden, gör att vi står oss bra i den internationella konkurrensen. Du hittar oss i centrala Örebro i det anrika Pappersbruksområdet. Vi är cirka 120 anställda inom bland annat produktion, utveckling, marknad, lager och logistik.

Mondi Örebro är det stora lilla företaget som förenar det bästa av två världar. Här finns alla funktioner och tillgång till den stora koncernens resurser i form av till exempel forskning och utveckling, och internationella karriärmöjligheter. Samtidigt har vi den mindre arbetsplatsens fördelar med korta beslutsvägar, ett flexibelt arbetssätt, en familjär stämning och ett inkluderande förhållningssätt där alla är lika viktiga.

Läs mer om vilka vi är och vad vi kan erbjuda dig på mondijobs.se och https://www.mondigroup.com/en/home/

 

Kontakt
Vi arbetar med löpande urval under denna process. Har du frågor angående rekryteringen är du välkommen att höra av dig till HR-konsult Maria Roseen på tel. 070-259 05 07 alternativt Linnea Arvidsson på tel. 070-301 99 80 eller Jennifer Jonsson på tel. 073-059 31 91. Ansök redan idag, dock senast 31 augusti 2023.

Ansök nu

Lönehandläggare till statlig myndighet

Löneadministratör
Läs mer Jul 6
Lönehandläggare till statlig myndighet
Nu söker vi Lönehandläggare för vår kunds räkning.

Tjänsten är hos en statlig myndighet i Örebro och innebär att man blir anställd direkt av myndigheten men Oak handhar rekryteringsprocessen.

Är du en noggrann, engagerad och positiv person med eget driv som brinner för att ge bästa möjliga service och ta eget ansvar? Har du erfarenhet av arbete med service och löneadministration?

Då är du kanske den medarbetare vi söker.

Välkomna att bli våra kollegor!

 

Dina arbetsuppgifter
Som Lönehandläggare kommer du huvudsakligen arbeta med löneberedning, hantering av lönerelaterade ärenden som ex. kvalitetskontroller, avstämningar och skatter.

Du kommer ingå i ett team med självständiga kollegor där gemenskap är av stor vikt.

 

Din profil
Vi söker dig som har 3-årig gymnasieutbildning eller mer alternativt motsvarande krav som arbetsgivaren kan bedöma likvärdig. Du har erfarenhet av arbete med hela löneprocessen och känner dig bekväm i processens alla delar, vilket gör att du har möjlighet att självständigt driva din arbetsvardag framåt.

Du har goda kunskaper och erfarenhet av arbete i olika lönesystem samt MS Office. Du har även kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med pensions- och förmånsfrågor samt tolkat lagar och avtal. Vi ser det även som meriterande om du har erfarenhet och/eller kunskap om hur ekonomi och lön hänger ihop.

För att trivas hos oss behöver du gilla att arbeta i ett högt tempo, ta eget ansvar och känna tillfredsställelse att ge en god service med hög kvalitet. Du har en god samarbetsförmåga och kan hantera flera olika arbetsuppgifter vid sidan av varandra. Du har lätt att planera och prioritera samt håller huvudet kallt vid stressade situationer.

Som person är du noggrann, nyfiken, positiv och har hög integritet. Du trivs med ett självständigt arbete men samtidigt vara del i ett team. Du är en van problemlösare och ser möjligheten före problemet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Kontakt
Vi arbetar med löpande urval under denna process så välkommen att söka direkt!

Dock en sista ansökningsdag 23.08.30.

Har du frågor är du välkommen att kontakta HR-konsult Maria Roseen på tel. 070-259 05 07 alternativt Helena Fiedler på tel. 070-591 90 33.

Ansök nu

Resehandläggare till statlig myndighet

Resehandläggare
Läs mer Jul 6
Resehandläggare till statlig myndighet
Nu söker vi Resehandläggare för vår kunds räkning.

Tjänsten är hos en statlig myndighet i Örebro och innebär att man blir anställd direkt av myndigheten men Oak handhar rekryteringsprocessen.

Är du en driven, engagerad och positiv person som brinner för att ge bästa möjliga service och ta eget ansvar? Har du erfarenhet av arbete med service och administration?

Då är du kanske den medarbetare vi söker.

Välkomna att bli våra kollegor!

 

Dina arbetsuppgifter
Som Resehandläggare kommer du bland annat planera och boka hotell, tåg och flygresor. Du kommer även samordna grupp- och konferensresor samt ansvara för löpande administrativa uppgifter. I din roll kommer du ha daglig kontakt med resenärer via telefon och mail. Du kommer ingå i ett team med självständiga kollegor där gemenskap är av stor vikt.

 

Din profil
Vi söker dig som har 3-årig gymnasieutbildning eller mer alternativt motsvarande krav som arbetsgivaren kan bedöma likvärdig. Du har erfarenhet av arbete med service och administration, goda kunskaper och erfarenhet av arbete i olika datasystem och i svenska och engelska, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du tidigare har administrerat reseräkningar och fakturerat, har erfarenhet från resebyråbranschen alternativt annat likvärdigt arbete samt kunskaper i Amadeus, LinkOnline samt IATA-utbildning.

För att trivas hos oss behöver du gilla att arbeta i ett högt tempo, ta eget ansvar och känna tillfredsställelse att ge en god service med hög kvalitet. Du har en god samarbetsförmåga och kan hantera flera olika arbetsuppgifter vid sidan av varandra. Du har lätt att planera och prioritera samt håller huvudet kallt vid stressade situationer.

Som person är du nyfiken, positiv och har hög integritet. Du trivs med ett självständigt arbete men samtidigt vara del i ett team. Du är en van problemlösare och ser möjligheten före problemet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Kontakt
Vi arbetar med löpande urval under denna process så välkommen att söka direkt!

Dock en sista ansökningsdag 23.08.30.

Har du frågor är du välkommen att kontakta HR-konsult Maria Roseen på tel. 070-259 05 07 alternativt Helena Fiedler på tel. 070-591 90 33.

Ansök nu

Ekonomikonsult till EKOtid

Redovisningsekonom
Läs mer Aug 11
Ekonomikonsult till EKOtid
EKOtid sitter i Örebro och är ett kompetent och positivt gäng i blandade åldrar som jobbar inom ekonomi.

Vi jobbar nära och stöttar varandra och drivs av att ge den bästa servicen till våra kunder. Vi erbjuder kundanpassad ekonomiadministration genom personligt engagemang och med hög kvalitet. EKOtid är ett tryggt alternativ för alla bolagsformer som väljer att outsourca sina ekonomitjänster. Vi gör det enkelt för er! Våra kunder slipper tänka på löpande redovisning, bokslut, årsredovisning, deklaration, skattedeklaration, lönehantering med mera.

Just nu söker vi dig som är utbildad ekonom och nyfiken på konsultrollen som vill arbeta mot spännande branscher och företag.

 

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ekonomikonsult på EKOtid kommer du att arbeta med bland annat löpande redovisning, ta fram budget- och prognosunderlag, kostnadsuppföljningar och ekonomiska analyser. Rollen innefattar kundkontakt och konsultuppdrag ute hos kund är vanligt förekommande. EKOtid har sitt kontor i Örebro och erbjuder dig ett fritt arbete med stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer jobba med befintliga kunder men även ha möjlighet att ta in nya.

 

Exempel på vidare arbetsuppgifter:

- Upprätta ekonomiska rapporter till ledning och styrelse
- Utveckla och effektivisera processer och rutiner inom ekonomi- och verksamhetsstyrning
- Utveckla rapportering och nyckeltal
- Stöd till affärsområdeschefer, ledningsgrupp och VD
- Skattedeklarationer
- Arbeta med och ansvara för årsbokslut, årsredovisningar och bolagsdeklarationer

 

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som är utbildad inom ekonomi och har minst 3 års praktisk erfarenhet som redovisningsekonom, ekonomiansvarig eller controller, och som gärna har jobbat i en konsultroll tidigare. Du ska ha goda kunskaper i både svenska och engelska samt vara en kvalificerad Excelanvändare.

 

Personliga egenskaper

Vi ser att du är serviceinriktad och drivs av att skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt. Om du är lösningsorienterad, ser möjligheter i arbetet och är ansvarstagande tror vi att du kommer att trivas bra hos EKOtid och deras medarbetare. Då du har många kontaktytor i din roll är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och kommunikation gentemot dina kollegor och kunder.

Vi ser fram emot din ansökan och att du blir vår nästa lagspelare i EKOtids fortsatta tillväxt!

 

Kontakt och information

Vi samarbetar med Oak Consulting i denna rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-konsult Caroline Nilsson på tel. 072-991 65 39 eller Linnea Arvidsson på tel. 070-301 99 80. Vi går igenom ansökningarna löpande så vänta inte med att skicka in! Sista ansökningsdag är den 20/8.

Ansök nu

Lönekonsult till EKOtid

Löneadministratör
Läs mer Aug 11
Lönekonsult till EKOtid
EKOtid sitter i Örebro och är ett kompetent och positivt gäng i blandade åldrar som jobbar inom ekonomi.

Vi jobbar nära och stöttar varandra och drivs av att ge den bästa servicen till våra kunder. Vi erbjuder kundanpassad ekonomiadministration genom personligt engagemang och med hög kvalitet. EKOtid är ett tryggt alternativ för alla bolagsformer som väljer att outsourca sina ekonomitjänster. Vi gör det enkelt för er! Våra kunder slipper tänka på löpande redovisning, bokslut, årsredovisning, deklaration, skattedeklaration, lönehantering med mera.

Vi söker nu dig som är nyfiken på att bli konsult och att arbeta mot spännande branscher och företag.

 

Dina arbetsuppgifter

Rollen som ekonomi/lönekonsult innebär att du på ett effektivt och konsultativt sätt arbetar självständigt med lönehantering och redovisning. Rollen som ekonomi/lönekonsult innebär att du kommer få stora utvecklingsmöjligheter genom variationen av kunder och de olika situationer som uppstår och ska hanteras. Du ansvarar för och hanterar hela löneprocessen, där du håller dig uppdaterad på nya lagar och regler inom området samt hanterar tolkning av avtal, reseräkningar med mera.Exempel på vidare arbetsuppgifter:

- Upplägg nyanställda och avslut
- Lagar och kollektivavtalstolkning
- Löpande lönekörningar
- Kvalitetssäkring av löneutbetalningar
- Semesterskuld/semesterberäkningar
- Lönerevision och retro löner
- Pensioner
- Nyckeltal
...och mycket mer!

 

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har en utbildning inom redovisning eller löneadministration. Vi ser att du har några års erfarenhet av hela lönekedjan, har arbetat med arbetsgivardeklarationer samt löpande bokföring och är van vid att arbeta självständigt.

Utifrån att ha den erfarenheten tror vi att du är en positiv lagspelare som trivs med att jobba i team. Du är konsultativ och har lätt för att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Du talar svenska flytande i tal och skrift och har god förståelse för engelska. 

Vi ser att det är meriterande med erfarenhet från Visma lön och/eller Fortnox. 

 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen tror vi att du är ansvarstagande, noggrann, strukturerad och självgående. Som person är du van vid att ta initiativ och har en vilja att alltid göra rätt. Du arbetar lösningsorienterat och har en prestigelös inställning. Då tjänsten innehåller många kontakter är det viktigt att du känner dig trygg i olika sociala sammanhang.

 

Kontakt och information

Vi samarbetar med Oak Consulting i denna rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-konsult Caroline Nilsson på tel. 072-991 65 39 eller Linnea Arvidsson på tel. 070-301 99 80. Vi går igenom ansökningarna löpande så vänta inte med att skicka in! Sista ansökningsdag är den 20/8.

Ansök nu

Produktionsledare till Mondi AB

Produktionsledare, tillverkningsindustri
Läs mer Jul 5
Produktionsledare


Visst vill du vara med på vår resa och bidra till en bättre värld!
Nu söker vi dig som är en engagerad och coachande ledare som trivs i en händelserik miljö och vill ta ansvar för både medarbetarnas och organisationens utveckling.

Välkommen till en organisation i framkant där ledarskapet och initiativkraft står högt på agendan!

Mondi Örebro är det stora lilla företaget – en arbetsplats där det bästa av två världar möts. Här finns alla funktioner och tillgång till den större koncernens resurser. Samtidigt erbjuder vi den mindre arbetsplatsens närhet och familjära stämning. Mondi Örebro AB är ett företag i tillväxt och ständig utveckling och hållbarhet är kärnan i vår affärsstrategi.

På Mondi är alla, oavsett position, engagerade i att bidra till en bättre värld.

Välkommen att höra av dig så berättar vi mer!

 

Dina arbetsuppgifter
Som Produktionsledare på Mondi kommer du att arbeta 3-skift samtidigt som du får möjlighet att leda och planera arbetet för ett skiftlag på ca 15 personer. Du blir en viktig spelare i produktionsledningsgruppen som leds av produktionschefen och du blir en av 3 produktionsledare.

Du får ett stimulerande arbete med fullt personalansvar och stora möjligheter att påverka och bidra till företagets tillväxt genom att engagera, coacha och utveckla medarbetarna i vardagen. Du hittar och ser lösningar till förbättringar och är ständigt öppen att prova nytt. Du, tillsammans med kollegor och medarbetare får verksamheten att utvecklas och flyta på så effektivt som möjligt och ansvarar för att optimera produktionen utifrån personal, säkerhet, kvalité och produktion.

 

Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du är en lagspelare som lyfter blicken och gillar ta egna initiativ. Du driver vardagen och det egna arbetet framåt. Du trivs i en händelserik miljö med ett högt tempo där säkerhet och kvalité är två viktiga parametrar. Du välkomnar utveckling och tycker det är kul att ställa om ibland.

Som ledare är du lugn, trygg och stabil med några års erfarenhet av coachande ledarskap. Du lyssnar in din omgivning och bjuder in till dialog. Du ser samarbete som självklart och viktigt och har alltid inställningen att vara hjälpsam och stödjande. Du tar dig an dina arbetsuppgifter med stolthet och glädje och sprider energi till din omgivning.

Du har goda datakunskaper och goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Om företaget
Vi på Mondi Örebro AB är stolta över att vara ett ledande extruderingsföretag som skapar hållbara, miljösmarta barriärer mot t.ex. fukt, fett och vind. Vi levererar produkter över hela världen. Många möter du dagligen – i hemmet, i skolan eller på jobbet.

Mondi är ett globalt företag, vi finns i mer än 30 länder med totalt 21000 anställda. Vi arbetar med tusentals globala och lokala varumärken och erbjuder våra kunder ett brett utbud av lösningar.

Du hittar oss i centrala Örebro i det anrika Pappersbruksområdet. Vi är cirka 120 anställda inom bland annat produktion, utveckling, marknad, lager och logistik.

Vi bryr oss om våra medarbetare och förutom god arbetsmiljö, utbildning och utveckling erbjuder vi dig mycket annat. Läs mer om vilka vi är och vad vi kan erbjuda dig på;

https://www.mondijobs.se/se/

 

Ansökan
Välkommen med din ansökan till Oakconsulting.se så snart som möjligt. Vi arbetar med löpande urval under denna process. Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Maria Roseen, 070- 259 05 07. Ansök senast den 20/8.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-mail.

Ansök nu

Konsultchef till Semcon

Teamledare
Läs mer Jun 19
Konsultchef till Semcon
Vi letar efter dig som är en trygg ledare och har lätt för att skapa förtroende både hos dina medarbetare och kunder.

Du är lyhörd och brinner för att utveckla människor och affärer samt har någon form av teknisk bakgrund. Är det dig vi letar efter?

Semcon är ett internationellt teknikföretag med över 2 000 medarbetare i sju länder. Vi hjälper våra kunder att omvandla teknik till unika användarupplevelser genom att förena fysiska och digitala lösningar.

På Semcon sätter vi alltid människan först och lever efter ”People first, then technology”. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs och mår bra både på och utanför arbetet. Vi har kollektivavtal och de förmåner du kan förvänta dig av ett modernt företag. Bidrag till hemmakontoret, möjlighet till remote work och tre flexibla dagar utöver din semester är några av de extra förmåner som vi på Semcon erbjuder.

 
Om rollen
Som Konsultchef i Örebro ingår du i Region Norths ledningsgrupp där du har ett personalansvar för ca 20 personer. Du blir en del av ett kompetent chefsteam bestående av fem andra chefer spridda på fyra kontor; Karlstad, Örebro, Västerås och Borlänge. Teamet har regelbunden kontakt där vi utvecklar och stöttar men också utmanar varandra för att tillsammans göra skillnad. Region North består av ca 75 konsulter med en hög teknisk kompetens inom industri, process, produktion, produkt- och mjukvaruutveckling.  

Som konsultchef hos oss kommer du bl a ansvara för att strategiskt utveckla verksamheten och affären i samklang med kundernas behov. Du kommer arbeta med rekrytering, resursplanering och rollen innefattar även ett kontors- och resultatansvar.

Vi ser det som meriterande om du har arbetat med någon typ av försäljning innan, gärna tjänsteförsäljning, samt har en förståelse för teknik.

 

Din profil
För att axla rollen som Konsultchef ser vi att du gillar att arbeta med människor och försäljning i ett högt tempo. Vi letar efter dig som gillar att arbeta relationsbyggande med kunder och som har en nyfikenhet på företag i teknikens framkant. För att lyckas i rollen tror vi också att du har arbetat med någon typ av ledarskap, gärna genom personalansvar eller projekt- och grupparbete. Det är viktigt att du är lyhörd och får en förståelse för kundernas behov. Vi ser även att du har en högskoleutbildning med teknisk inriktning. Vidare är en god förutsättning att du älskar att arbeta med människor.

 

Kontakt och ansökan
Välkommen med din ansökan till Oakconsulting.se så snart som möjligt, dock senast den 20/8.

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till HR-konsult, Maria Roseen, 070- 259 05 07. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-mail.

Ansök nu

Ingenjör inom produktutveckling till Mondi

Kemiingenjör
Läs mer Jun 9
Ingenjör inom produktutveckling till Mondi


Är du ingenjör?

Vill du få möjligheten att vara med och driva produkt- & utvecklingsprojekt tillsammans med oss och våra kunder?

Nu förstärker vi vårt utvecklingsteam med ytterligare en Applikationsingenjör.

Hos oss kommer du få möjlighet att samarbeta med erfarna kemiingenjörer och kollegor och samtidigt vara del i flera spännande utvecklingsprojekt.

Välkommen att vara med på vår resa där du får möjligheten att bidra till en bättre värld!


 

Mondi Örebro är ett företag i tillväxt och ständig utveckling. Vår långa och gedigna historia inom pappersbranschen tillsammans med modernt, innovativt tänkande och god kontroll på marknadens behov gör att vi står oss bra i den starka internationella konkurrensen. 

Hållbarhet är kärnan i vår affärsstrategi. Vi strävar efter att arbeta som ett ansvarsfullt företag som tillämpar en ansvarsfull styrning i all vår verksamhet och som förlitar oss på tydliga ramar för att kommunicera, mäta, förbättra och leverera mot våra ambitiösa hållbarhetsmål. På Mondi är alla, oavsett position, engagerade i att bidra till en bättre värld.

 

Dina arbetsuppgifter
Som Applikationsingenjör på Mondi får du vara del i pågående och nya produktutvecklingsprojekt och vara del i ett nära samarbete både med våra kunder och interna kollegor.

Du får vara med och driva aktuella utvecklingsprojekt, både av större karaktär och mindre modifikationer och kommer även bistå vid eventuell reklamationshantering.

Rollen innebär att du, tillsammans med vårt utvecklingsteam, har ett tätt samarbete med vår produktion, säljare, leverantörer och kunder. Besök till leverantörer och kunder, främst inom Europa, är en naturlig del av tjänsten. Du får vara del av ett team med fokus på produktutveckling som är viktiga spelare och en brygga mellan Mondi och våra kunder ute i världen!

Resor förekommer i tjänsten.

 

Din profil 
Vi söker dig som är med ett starkt produkt- och utvecklingsintresse! Du är högskoleingenjör eller civilingenjör, gärna med kemiinriktning. Vi ser gärna att du har någon yrkeserfarenhet inom området, men även du som är nyutexaminerad och vill utvecklas med oss är välkommen att söka. Du har materialkunskap och har du kunskap om polymeregenskaper ser vi det som meriterande.

Som person är du nyfiken, innovativ och har alltid en lösningsorienterad inställning. Du är ansvarstagande och driver lätt ditt arbete framåt. För att lyckas bra i rollen är det viktigt att du är strukturerad, analytisk och har lätt att samarbeta på alla plan. Du är öppen som person och då du kommer ha många olika kontaktytor, både internt och externt är det viktigt att du trivs med, och har lätt att kommunicera och bygga förtroende.

Du har goda datakunskaper i Word och Excel. Har du dessutom erfarenhet av att jobba i affärssystem, ex. SAP, ser vi det som meriterande. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Om företaget
Vi på Mondi Örebro är stolta över att vara ett ledande extruderingsföretag som skapar hållbara, miljösmarta barriärer mot till exempel fukt, fett och vind. Många möter våra produkter dagligen i hemmet, i skolan eller på arbetsplatsen. Vår långa historia inom pappersbranschen, tillsammans med modernt tänkande och bra koll på marknaden, gör att vi står oss bra i den internationella konkurrensen. Du hittar oss i centrala Örebro i det anrika Pappersbruksområdet. Vi är cirka 120 anställda inom bland annat produktion, utveckling, marknad, lager och logistik.

Mondi Örebro är det stora lilla företaget som förenar det bästa av två världar. Här finns alla funktioner och tillgång till den stora koncernens resurser i form av till exempel forskning och utveckling, och internationella karriärmöjligheter. Samtidigt har vi den mindre arbetsplatsens fördelar med korta beslutsvägar, ett flexibelt arbetssätt, en familjär stämning och ett inkluderande förhållningssätt där alla är lika viktiga.

Läs mer om vilka vi är och vad vi kan erbjuda dig på mondijobs.se och https://www.mondigroup.com/en/home/

 

Kontakt
Välkommen med din ansökan till Oakconsulting.se! Gärna så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval, dock senast den 16/8.

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Maria Roseen, 070-259 05 07 eller Linnea Arvidsson, 070-301 99 80.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-mail.

Ansök nu

Engagerad utvecklingsledare till Energikontoret i Region Örebro län

Utvecklingsingenjör, elkraft
Läs mer Jun 16
Engagerad utvecklingsledare till Energikontoret i Region Örebro län
Vill du vara med och driva energi- och klimatarbetet i Örebro län? Energikontoret Region Örebro län söker nu en vikarierande utvecklingsledare.

Vi på Område energi och klimat - Energikontoret - är ett engagerat gäng med olika fokusområden. Vi verkar för ett hållbart energisystem med effektiv energianvändning, ökad andel förnybar energi och minskad klimatpåverkan i hela Örebro län. Vi driver projekt och nätverk på regional, nationell och europeisk nivå, inom alla samhällssektorer, för att främja en hållbar utveckling. 

Om rollen 
Som utvecklingsledare kommer du framförallt att arbeta i projektet Grönt Näringsliv. Projektets syfte är att öka kunskapsnivån och användningen av förnybar processenergi samt förnybara drivmedel hos små och medelstora företag inom tillverkningsindustri och med fordonsparker av tunga fordon i Örebro län. Projektet drivs av Biodriv Öst och sker i samarbete med fyra grannlän i Östra Mellansverige.  

I ditt arbete kommer du kontakta företag och skapa samverkansplattformar med syfte att erbjuda värdefull kunskap samt skapa drivkraft för företagen att ställa om till fossilfri processenergi eller fossilfria drivmedel med fokus på biogas, vätgas och el. Du kan även komma att jobba med andra projekt inom området. 

 

Din profil 
Vi söker dig som har lämplig akademisk utbildning, eller motsvarande, gärna som ingenjör. Du gillar utmaningar och att arbeta i en utvecklande arbetsmiljö. Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av att initiera, utveckla, leda och administrera projekt.  

För att lyckas i rollen behöver du vara kommunikativ, ha lätt för att ta egna initiativ och kunna ta till dig och förmedla ny kunskap. Som person brinner du för energi- och klimatomställningen och med ditt engagemang kan du skapa dina egna arbetsuppgifter och nå resultat. Hos oss har du stor frihet att själv påverka och utforma din arbetsdag för att få livspusslet att gå ihop. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, så väl i tal som skrift.  

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.  

 

Om organisationen: 
Region Örebro läns vision är ”Tillsammans skapar vi ett bättre liv” som bygger på vår värdegrund samarbete, utveckling och professionalism. Vision och värdegrund speglas i vår arbetsvardag i allt vi gör. Det bidrar det till att vi kan få en god arbetsplats, en effektiv verksamhet och skapa ett bättre liv för våra invånare. 

Förvaltning Regional utveckling verkar för den regionala utvecklingen i Örebro län. Vårt uppdrag är att arbeta för hållbar tillväxt och god livskvalitet i hela länet. Ansvarsområdet är brett och sträcker sig från folkhälsa, utbildning och kultur till näringslivsutveckling, trafik och samhällsplanering.   

 

Ansökan och information
Låter det intressant för dig?

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval så tveka inte att söka redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta Maria Roseen, HR-konsult, på telefon 070–259 05 07.

Vi ser fram emot din ansökan! Sista ansökningsdag är den 13/8.

Anställningsform: Vikariat 11 månader  

Tillträde:  Enligt överenskommelse efter semesterperioden

Ansök nu

Ekonomikonsult till EKOtid

Redovisningsekonom
Läs mer Jul 12
Ekonomikonsult till EKOtid
EKOtid sitter i Örebro och är ett kompetent och positivt gäng i blandade åldrar som jobbar inom ekonomi.

Vi jobbar nära och stöttar varandra och drivs av att ge den bästa servicen till våra kunder. Vi erbjuder kundanpassad ekonomiadministration genom personligt engagemang och med hög kvalitet. EKOtid är ett tryggt alternativ för alla bolagsformer som väljer att outsourca sina ekonomitjänster. Vi gör det enkelt för er! Våra kunder slipper tänka på löpande redovisning, bokslut, årsredovisning, deklaration, skattedeklaration, lönehantering med mera.

Just nu söker vi dig som är utbildad ekonom och nyfiken på konsultrollen som vill arbeta mot spännande branscher och företag.

 

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ekonomikonsult på EKOtid kommer du att arbeta med bland annat löpande redovisning, ta fram budget- och prognosunderlag, kostnadsuppföljningar och ekonomiska analyser. Rollen innefattar kundkontakt och konsultuppdrag ute hos kund är vanligt förekommande. EKOtid har sitt kontor i Örebro och erbjuder dig ett fritt arbete med stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer jobba med befintliga kunder men även ha möjlighet att ta in nya.

 

Exempel på vidare arbetsuppgifter:

- Upprätta ekonomiska rapporter till ledning och styrelse
- Utveckla och effektivisera processer och rutiner inom ekonomi- och verksamhetsstyrning
- Utveckla rapportering och nyckeltal
- Stöd till affärsområdeschefer, ledningsgrupp och VD
- Skattedeklarationer
- Arbeta med och ansvara för årsbokslut, årsredovisningar och bolagsdeklarationer

 

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som är utbildad inom ekonomi och har minst 3 års praktisk erfarenhet som redovisningsekonom, ekonomiansvarig eller controller, och som gärna har jobbat i en konsultroll tidigare. Du ska ha goda kunskaper i både svenska och engelska samt vara en kvalificerad Excelanvändare.

 

Personliga egenskaper

Vi ser att du är serviceinriktad och drivs av att skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt. Om du är lösningsorienterad, ser möjligheter i arbetet och är ansvarstagande tror vi att du kommer att trivas bra hos EKOtid och deras medarbetare. Då du har många kontaktytor i din roll är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och kommunikation gentemot dina kollegor och kunder.

Vi ser fram emot din ansökan och att du blir vår nästa lagspelare i EKOtids fortsatta tillväxt!

 

Kontakt och information

Vi samarbetar med Oak Consulting i denna rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-konsult Caroline Nilsson på tel. 072-991 65 39 eller Linnea Arvidsson på tel. 070-301 99 80. Vi går igenom ansökningarna löpande så vänta inte med att skicka in! Sista ansökningsdag är den 10/8.

Ansök nu

Lönekonsult till EKOtid

Löneadministratör
Läs mer Jul 12
Lönekonsult till EKOtid
EKOtid sitter i Örebro och är ett kompetent och positivt gäng i blandade åldrar som jobbar inom ekonomi.

Vi jobbar nära och stöttar varandra och drivs av att ge den bästa servicen till våra kunder. Vi erbjuder kundanpassad ekonomiadministration genom personligt engagemang och med hög kvalitet. EKOtid är ett tryggt alternativ för alla bolagsformer som väljer att outsourca sina ekonomitjänster. Vi gör det enkelt för er! Våra kunder slipper tänka på löpande redovisning, bokslut, årsredovisning, deklaration, skattedeklaration, lönehantering med mera.

Vi söker nu dig som är nyfiken på att bli konsult och att arbeta mot spännande branscher och företag.

 

Dina arbetsuppgifter

Rollen som ekonomi/lönekonsult innebär att du på ett effektivt och konsultativt sätt arbetar självständigt med lönehantering och redovisning. Rollen som ekonomi/lönekonsult innebär att du kommer få stora utvecklingsmöjligheter genom variationen av kunder och de olika situationer som uppstår och ska hanteras. Du ansvarar för och hanterar hela löneprocessen, där du håller dig uppdaterad på nya lagar och regler inom området samt hanterar tolkning av avtal, reseräkningar med mera.Exempel på vidare arbetsuppgifter:

- Upplägg nyanställda och avslut
- Lagar och kollektivavtalstolkning
- Löpande lönekörningar
- Kvalitetssäkring av löneutbetalningar
- Semesterskuld/semesterberäkningar
- Lönerevision och retro löner
- Pensioner
- Nyckeltal
...och mycket mer!

 

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har en utbildning inom redovisning eller löneadministration. Vi ser att du har några års erfarenhet av hela lönekedjan, har arbetat med arbetsgivardeklarationer samt löpande bokföring och är van vid att arbeta självständigt.

Utifrån att ha den erfarenheten tror vi att du är en positiv lagspelare som trivs med att jobba i team. Du är konsultativ och har lätt för att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Du talar svenska flytande i tal och skrift och har god förståelse för engelska. 

Vi ser att det är meriterande med erfarenhet från Visma lön och/eller Fortnox. 

 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen tror vi att du är ansvarstagande, noggrann, strukturerad och självgående. Som person är du van vid att ta initiativ och har en vilja att alltid göra rätt. Du arbetar lösningsorienterat och har en prestigelös inställning. Då tjänsten innehåller många kontakter är det viktigt att du känner dig trygg i olika sociala sammanhang.

 

Kontakt och information

Vi samarbetar med Oak Consulting i denna rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-konsult Caroline Nilsson på tel. 072-991 65 39 eller Linnea Arvidsson på tel. 070-301 99 80. Vi går igenom ansökningarna löpande så vänta inte med att skicka in! Sista ansökningsdag är den 10/8.

Ansök nu

Ingenjör inom produktutveckling till Mondi

Kemiingenjör
Läs mer Maj 9
Ingenjör inom produktutveckling till Mondi
 

Är du ingenjör med inriktning mot kemi?

Vill du få möjligheten att vara med och driva produkt- & utvecklingsprojekt tillsammans med oss och våra kunder?

Nu förstärker vi vårt utvecklingsteam med ytterligare en Applikationsingenjör, till en början i en temporär roll.

Hos oss kommer du få möjlighet att samarbeta med erfarna kemiingenjörer och kollegor och samtidigt vara del i flera spännande utvecklingsprojekt.

Välkommen att vara med på vår resa där du får möjligheten att bidra till en bättre värld!

 

Mondi Örebro är ett företag i tillväxt och ständig utveckling. Vår långa och gedigna historia inom pappersbranschen tillsammans med modernt, innovativt tänkande och god kontroll på marknadens behov gör att vi står oss bra i den starka internationella konkurrensen. 

Hållbarhet är kärnan i vår affärsstrategi. Vi strävar efter att arbeta som ett ansvarsfullt företag som tillämpar en ansvarsfull styrning i all vår verksamhet och som förlitar oss på tydliga ramar för att kommunicera, mäta, förbättra och leverera mot våra ambitiösa hållbarhetsmål. På Mondi är alla, oavsett position, engagerade i att bidra till en bättre värld.

 

Dina arbetsuppgifter
Som Applikationsingenjör på Mondi får du vara del i pågående och nya produktutvecklingsprojekt och vara del i ett nära samarbete både med våra kunder och interna kollegor.

Du får vara med och driva aktuella utvecklingsprojekt, både av större karaktär och mindre modifikationer och kommer även bistå vid eventuell reklamationshantering.

Rollen innebär att du, tillsammans med vårt utvecklingsteam, har ett tätt samarbete med vår produktion, säljare, leverantörer och kunder. Besök till leverantörer och kunder är en naturlig del av tjänsten. Du får vara del av ett team med fokus på produktutveckling som är viktiga spelare och en brygga mellan Mondi och våra kunder ute i världen!

Resor förekommer i tjänsten.

 

Din profil 
Vi söker dig som är med ett starkt produkt- och utvecklingsintresse! Du är ingenjör, gärna med kemiinriktning. Vi ser gärna att du har någon yrkeserfarenhet inom området, men även du som är nyutexaminerad och vill utvecklas med oss är välkommen att söka. Du har materialkunskap och har du kunskap om polymeregenskaper ser vi det som meriterande.

Som person är du nyfiken, innovativ och har alltid en lösningsorienterad inställning. Du är ansvarstagande och driver lätt det egna arbete framåt. För att lyckas bra i rollen är det viktigt att du är strukturerad, analytisk och har lätt att samarbeta på alla plan. Du är öppen som person och då du kommer ha många olika kontaktytor, både internt och externt är det viktigt att du trivs med, och har lätt att kommunicera och bygga förtroende.

Du har goda datakunskaper i Word och Excel. Har du dessutom erfarenhet av att jobba i affärssystem, ex. SAP, ser vi det som meriterande. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Om företaget
Vi på Mondi Örebro är stolta över att vara ett ledande extruderingsföretag som skapar hållbara, miljösmarta barriärer mot till exempel fukt, fett och vind. Många möter våra produkter dagligen i hemmet, i skolan eller på arbetsplatsen. Vår långa historia inom pappersbranschen, tillsammans med modernt tänkande och bra koll på marknaden, gör att vi står oss bra i den internationella konkurrensen. Du hittar oss i centrala Örebro i det anrika Pappersbruksområdet. Vi är cirka 120 anställda inom bland annat produktion, utveckling, marknad, lager och logistik.

Mondi Örebro är det stora lilla företaget som förenar det bästa av två världar. Här finns alla funktioner och tillgång till den stora koncernens resurser i form av till exempel forskning och utveckling, och internationella karriärmöjligheter. Samtidigt har vi den mindre arbetsplatsens fördelar med korta beslutsvägar, ett flexibelt arbetssätt, en familjär stämning och ett inkluderande förhållningssätt där alla är lika viktiga.

Läs mer om vilka vi är och vad vi kan erbjuda dig på mondijobs.se och https://www.mondigroup.com/en/home/

 

Kontakt
Välkommen med din ansökan till Oakconsulting.se! Gärna så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval, dock senast den 15 juni.

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Maria Roseen, 070-259 05 07.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-mail.

Ansök nu

Teknisk säljare till Lajac AB

Utesäljare
Läs mer Maj 12
Teknisk säljare
Vill du vara med på Lajacs fortsatta tillväxtresa och skapa en bättre arbetsmiljö för våra kunder?

Lajac befinner sig på en spännande resa och som ett led i tillväxtstrategin vill vi nu förstärka vårt säljteam.

Vi erbjuder dig ett uppdrag där du får möjligheten att utveckla och ansvara för försäljning av utsugssystem för trä-, svets- och metallindustrin. Du ingår i det tekniska säljteamet och rapporterar till företagets försäljningschef.

Låter det spännande? Välkommen att höra av dig så berättar vi mer!

 

Om rollen

I rollen som teknisk säljare får du en nyckelroll där du med den tekniska expertisen etablerar och skapar en fortsatt lönsam tillväxt där en av våra framgångsfaktorer är att arbeta nära våra kunder för att förstå deras behov och utmaningar, samt att hitta tekniska lösningar som bidrar till ett ökat värde.

I arbetet med att ytterligare positionera Lajac på marknaden jobbar du aktivt med att identifiera affärsmöjligheter för befintliga och nya kunder, du etablerar långsiktiga relationer som präglas av hög servicegrad och förtroendefullt nära samarbete och därmed stärker den totala kundupplevelsen.

I rollen arbetar du aktivt i den dagliga tekniska försäljningen med ansvar att dimensionera, skapa kalkyler och hitta anpassade system efter kundens behov. Du skapar och följer upp offerter och har ett tätt samarbete med våra kunder men även kollegorna internt.

Resor förekommer i tjänsten.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en passion för teknik, försäljning, affärer, kunder och goda relationer.

Du drivs av att skapa tekniska lösningar, är affärsinriktad och med ett strukturerat arbetssätt skapar du goda resultat. Du har lätt för att ta till dig ny tekniks kunskap och har ett genuint intresse för att behålla och utveckla relationer.

Som person är du självständig och tar ett stort personligt ansvar för dina uppgifter. Du är nyfiken och proaktiv med viljan och förmågan att arbeta i grupp, du bidrar med stort engagemang till de gemensamma framgångarna och gillar när det händer saker.

Vi tror att du har några års erfarenhet av projektering samt försäljning inom ventilation med beräkning av luftflöde och tryckfall.  Du har troligtvis en eftergymnasial utbildning, känner dig trygg i tal och skrift i både svenska och engelska samt att du är van att hantera olika affärssystem samt office-paketet. Det är även meriterande om du har erfarenhet inom CAD. Körkort är ett krav.

Resor ingår i tjänsten.

 

Om Lajac

Lajac är specialist inom modern processventilation och industriell luftfiltrering. Vi lagerför, säljer och distribuerar produkter och systemlösningar för processventilation - spånsugsystem, industriell luftfiltrering, materialtransport, punktutsug och centraldammsugning. Vår ambition är att ha ett nära samarbete med våra kunder och att vara lättillgängliga för konsultation, beställning eller övrig kommunikation.

På grossistsidan har vi ett stort och välsorterat lager, vilket innebär snabba och säkra leveranser. Vi har även bred kunskap och långvarig erfarenhet av tekniska frågor, innefattande dimensionering och konsultation inom filter- och fläktlösningar.

Lajacs personal är kärnan i verksamheten. På Lajac arbetar 30 härliga kollegor, med ständigt fokus på absolut bästa service och att sätta kundens behov i första rummet. Med våra gemensamma mål och tankesätt är förtroendet och samarbetet väl rotat i organisationen.

 

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Lajac tillsammans med Oak Consulting. Har du frågor angående rekryteringen är du välkommen att höra av dig till någon av deras konsulter, Maria Roseen tel: 070–259 05 07 alternativt Caroline Nilsson på tel: 072-991 65 39. Ansök idag men senast 31/5!

Känner du igen dig i beskrivningen, sök via länken nedan!

Ansök nu

Innesäljare till Lajac AB

Innesäljare
Läs mer Maj 12
Innesäljare
 

Vill du vara med på Lajacs fortsatta tillväxtresa och skapa en bättre arbetsmiljö för våra kunder?

Lajac befinner sig på en spännande resa och som ett led i tillväxtstrategin vill vi nu förstärka vårt säljteam.

Vi erbjuder dig ett uppdrag där du får möjligheten att vara med och bidra inom försäljningen av utsugssystem för trä-, svets- och metallindustrin. Du ingår i det vårt säljteam och rapporterar till företagets försäljningschef.

Låter det spännande? Välkommen att höra av dig så berättar vi mer!

 

Om rollen

I rollen som innesäljare hos oss kommer du aktivt delta i den dagliga order- och offerthanteringen med försäljning av våra produkter till både interna- och externa kunder. Du bidrar genom att bearbeta både befintliga- och nya kunder som finns över hela världen. Du svarar på våra kunders frågor om bl a lagersaldo och leveranstider, framför allt via telefon och mail samt hanterar inkomna order, skapar offerter och arbetar aktivt i vårt CRM-system.

 

Vem är du?

Vi söker dig som är proaktiv, nyfiken och brinner för att serva våra kunder.

För att trivas i rollen tror vi att du gillar att arbeta självständigt och ta ett stort personligt ansvar, samtidigt som du ser fördelen i att ingå i ett team som hjälper varandra. Du har en öppen och prestigelös inställning, har en god struktur och har lätt att anpassa dig till nya förhållningsätt. Svenska och engelska och förmåga att formulera sig både i tal och skrift är viktigt i rollen då våra kunder finns på olika håll i världen. Vi ser även att du har goda datakunskaper i Office-programmen.

Vi tror du har några års erfarenhet av liknande arbete och har du dessutom erfarenhet inom produktområdet ventilation, ser vi det som meriterande.

 

Om Lajac

Lajac är specialist inom modern processventilation och industriell luftfiltrering. Vi lagerför, säljer och distribuerar produkter och systemlösningar för processventilation - spånsugsystem, industriell luftfiltrering, materialtransport, punktutsug och centraldammsugning. Vår ambition är att ha ett nära samarbete med våra kunder och att vara lättillgängliga för konsultation, beställning eller övrig kommunikation.

På grossistsidan har vi ett stort och välsorterat lager, vilket innebär snabba och säkra leveranser. Vi har även bred kunskap och långvarig erfarenhet av tekniska frågor, innefattande dimensionering och konsultation inom filter- och fläktlösningar.

Lajacs personal är kärnan i verksamheten. På Lajac arbetar 30 härliga kollegor, med ständigt fokus på absolut bästa service och att sätta kundens behov i första rummet. Med våra gemensamma mål och tankesätt är förtroendet och samarbetet väl rotat i organisationen.

 

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Lajac tillsammans med Oak Consulting. Har du frågor angående rekryteringen är du välkommen att höra av dig till någon av deras konsulter, Maria Roseen tel: 070–259 05 07 alternativt Caroline Nilsson på tel: 072-991 65 39. Ansök idag men senast 31/5!

Känner du igen dig i beskrivningen, sök via länken nedan!

Ansök nu

Energistrateg till Region Örebro län

Miljö- och klimatstrateg
Läs mer Apr 25
Driven energistrateg med fokus på hållbara fastigheter
Bygg- och fastighetsbranschen står för en femtedel av Sveriges totala utsläpp av växthusgaser.

Det måste vi ändra på. Därför söker vi dig som har ett driv och engagemang att arbeta för omställningen mot ett fossilfritt samhälle med förnybar energi. Du vill vara med och utveckla framtidens hållbara byggnader och energieffektivisering, tillsammans med andra viktiga aktörer inom branschen.

Förvaltning Regional utveckling verkar för den regionala utvecklingen i vår region. Vårt uppdrag är att arbeta för hållbar tillväxt och god livskvalitet i hela Region Örebro län. Ansvarsområdet är brett och sträcker sig från folkhälsa, utbildning och kultur till näringslivsutveckling, trafik och samhällsplanering.Kom och bli en del av vårt team!
Vi på område Energi och klimat - Energikontoret - är ett engagerat gäng med olika fokusområden där vi ska verka för ett hållbart energisystem med effektiv energianvändning, ökad andel förnybar energi och minskad klimatpåverkan i hela Örebro län. Vi driver projekt och nätverk på regional, nationell och europeisk nivå, inom alla samhällssektorer, för att främja en hållbar utveckling.

Hos oss arbetar du som sakkunnig i energi- och klimatfrågor, och driver ett eller flera projekt. På Energikontoret Region Örebro län har du stor frihet att själv påverka och utforma din arbetsdag för att få livspusslet att gå ihop. Du får arbeta med ett gäng kompetenta och utvecklingsdrivna kollegor och ingå i ett engagerat nätverk som vill nå långt.

 

Om rollen
I rollen som energistrateg får du möjligheten att driva och leda nätverk och projekt inom energiområdet samt stötta olika aktörer i arbete för en mer hållbar bebyggelse. Du kommer ha daglig kontakt med medlemmar, intressenter och andra samarbetspartners. Du arrangera träffar, workshops och utbildningar för att våra medlemmar ska träffas och utbyta erfarenhet och goda exempel.

I rollen kommer du även leda projektmöten och samverka med andra energikontor i Östra Mellansverige samt fungera som sakkunnig gällande energieffektivisering i fastigheter.

I din roll får du samordna och driva Fastighetsnätverket i Örebro län (drygt 70 medlemmar). Nätverket är vårt viktigaste verktyg för att göra skillnad på riktigt för en mer hållbar omställning inom fastighetsbranschen.

Läs mer om Fastighetsnätverkets arbete på www.fastighetsnatverket.se

 

Din profil
Vi söker dig som har lämplig akademisk utbildning, eller motsvarande, gärna inom energiområdet. Du gillar utmaningar och att arbeta i en utvecklande arbetsmiljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet av energieffektivisering i småhus och andra byggnader. Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av att initiera, utveckla, leda och administrera projekt.

Som person har du lätt för att ta egna initiativ och samarbeta samtidigt som du kan planera och genomföra arbete självständigt. Du är utåtriktad, har lätt för att kommunicera och tycker om att hjälpa människor och företag. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, så väl i tal som skrift.  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Om organisationen:
Region Örebro läns vision är ”Tillsammans skapar vi ett bättre liv” som bygger på vår värdegrund samarbete, utveckling och professionalism. Vision och värdegrund speglas i vår arbetsvardag i allt vi gör, bidrar det till att vi kan få en god arbetsplats, en effektiv verksamhet och skapa ett bättre liv för våra invånare.Ansökan och information
Låter det intressant för dig?

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval så tveka inte att söka redan idag!

Har du frågor är du välkommen att kontakta Maria Roseen, HR-konsult, på telefon 070–259 05 07.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sista ansökningsdag är den 17 maj.

Ansök nu

Energiingenjör till Region Örebro län

Civilingenjör, elkraft
Läs mer Apr 25
Energiingenjör med samhällsintresse
Energi- och klimatfrågorna är mer aktuella än någonsin.

Näringslivet och kommuner i länet har stort behov av energispartips och nu söker vi på Energikontoret Region Örebro län vår nästa energiingenjör. Vill du arbeta i en dynamisk arbetsmiljö tillsammans med andra engagerade kollegor? Då kan du vara rätt person för oss!

Förvaltning Regional utveckling verkar för den regionala utvecklingen i vår region. Vårt uppdrag är att arbeta för hållbar tillväxt och god livskvalitet i hela Region Örebro län. Ansvarsområdet är brett och sträcker sig från folkhälsa, utbildning och kultur till näringslivsutveckling, trafik och samhällsplanering.Kom och bli en del av vårt team!
Vi på område Energi och klimat - Energikontoret - är ett engagerat gäng med olika fokusområden där vi ska verka för ett hållbart energisystem med effektiv energianvändning, ökad andel förnybar energi och minskad klimatpåverkan i hela Örebro län. Vi driver projekt och nätverk på regional, nationell och europeisk nivå, inom alla samhällssektorer, för att främja en hållbar utveckling. Hos oss har du stor frihet att själv påverka och utforma din arbetsdag för att få livspusslet att gå ihop.Om tjänsten
I ditt arbete kan du komma att arbeta med frågor som rör energieffektivisering, energisystem och förnybar energi. Ibland som projektledare med ansvar att leda andra och ibland som en av flera i ett team. Du agerar sakkunnig inom energi- och klimatfrågor, för ett eller flera projekt. För att lyckas i rollen behöver du ha lätt för att ta egna initiativ och trivas med att samarbete med andra.

I rollen som energiingenjör kommer du att genomföra företagsbesök och ge tips på energisparande åtgärder. Du kommer att ha löpande kontakt med kommunerna i länet, företag och elnätsbolag och stötta dem i arbetet för att nå våra energi- och klimatmål. Rollen innebär också att arbeta för att olika aktörer ska genomföra konkreta energieffektiviseringsåtgärder.Några ytterligare exempel på arbetsuppgifter:

- Leda projektmöten och samverka med andra energikontor i Östra Mellansverige.
- Planera och genomföra seminarier, utbildningar och nätverksträffar inom energiområdet.
- Fungera som sakkunnig gällande energieffektivisering och energisystem gentemot småhusägare, industrier, företagare och kommuner.Din profil
Vi söker dig som är utbildad ingenjör med kunskap inom energi eller energisystem. Du gillar utmaningar och att arbeta i en utvecklande arbetsmiljö. Du trivs med, och har förmågan att planera, ta egna initiativ och genomföra arbete självständigt men har också förmågan att samarbeta. Som person får du energi av att utmana och utveckla dig själv och dina kollegor, är kommunikativ och gillar att se resultat och effekter.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att initiera, utveckla, leda och administrera projekt. Vi ser med fördel att du tidigare hanterat energieffektivisering inom näringslivet. Har du dessutom erfarenhet från elnätsutveckling och kraftförsörjning ser vi det som meriterande.

Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och på engelska.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Om organisationen:


Region Örebro läns vision är ”Tillsammans skapar vi ett bättre liv” som bygger på vår värdegrund samarbete, utveckling och professionalism. Vision och värdegrund speglas i vår arbetsvardag i allt vi gör, bidrar det till att vi kan få en god arbetsplats, en effektiv verksamhet och skapa ett bättre liv för våra invånare.
Ansökan och information

Låter det intressant för dig?

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval så tveka inte att söka redan idag!

Har du frågor är du välkommen att kontakta Maria Roseen, HR-konsult, på telefon 070–259 05 07.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sista ansökningsdag är den 17 maj.

Ansök nu

Produktionsledare för kunds räkning

Produktionsledare, tillverkningsindustri
Läs mer Apr 26
Produktionsledare för kunds räkning
Vi på Oak Consulting får många frågor från våra befintliga och potentiella kunder om interimslösningar till olika funktioner.

Just nu söker vi produktionsledare inom industri för kunds räkning med placering i Örebro län.

 

Om rollen

Vi letar efter dig som är en engagerad och coachande ledare som vill arbeta som interimskonsult.  
Vi letar efter dig som vill arbeta i en händelserik miljö och vill ta ansvar för både medarbetarnas och organisationens utveckling. För att trivas i rollen behöver du vara lugn, trygg och stabil med några års erfarenhet av coachande ledarskap.

Du hittar och ser lösningar till förbättringar och är ständigt öppen att prova nytt. Du, tillsammans med kollegor och medarbetare får verksamheten att utvecklas och flyta på så effektivt som möjligt och ansvarar för att optimera produktionen utifrån personal, säkerhet, kvalité och produktion.

 

Om Oak Consulting

Det första fröet till dagens Oak såddes strax före starten 2014, året då vår starka affärsidé slog rot och som sedan blommade ut till den tillväxtresa vi gör idag. Vi är ett bolag med sunda värderingar där vi med engagemang och kundfokus visar vägen och bidrar till utveckling, oavsett om det handlar om kompetensförsörjning, ekonomi, HR eller organisationsutveckling.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan till Oakconsulting.se så snart som möjligt, dock senast den 14/5.

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Linnea Arvidsson, 070 - 301 99 80.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-mail.

Ansök nu

HR-konsult till Oak Consulting

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Apr 14
HR-konsult till Oak Consulting
Det första fröet till dagens Oak såddes strax före starten 2014, året då vår starka affärsidé slog rot och som sedan blommade ut till den tillväxtresa vi gör idag.

Vi är ett bolag med sunda värderingar där vi med engagemang och kundfokus visar vägen och bidrar till utveckling, oavsett om det handlar om kompetensförsörjning, ekonomi, HR eller organisationsutveckling.

Oak Consulting växer och vi utökar nu vårt team inom HR. Vi letar efter en strukturerad relationsbyggare som brinner för mötet med människor och som älskar att göra kunder extra nöjda!

 

Om rollen

I rollen som HR-konsult kommer du få ett roligt, utmanande och varierande arbete. Du kommer få vara med och driva processer från start till mål och samtidigt erbjudas möjligheten att påverka och bidra i företagets tillväxtresa. I rollen ingår det att hjälpa våra kunder med rådgivning och strategiskt HR-arbete.

I rollen som HR-konsult kommer du bli kontaktperson för just dina specifika kunder. Du kommer fungera som ett bollplank till dina kunder och hjälpa dom vid behov när det behövs rådgivning eller stöttning i svårare frågor eller beslut. Allt efter kundens behov.

 

Låter det intressant? Då undrar vi om du vill:

- Jobba med långsiktiga kundrelationer och hjälpa organisationer att utvecklas
- Göra affärer med en mängd spännande företag och kunder
- Ha kul tillsammans med ett gäng erfarna och ambitiösa konsulter som går till jobbet varje dag med inställningen att skapa ett bättre arbetsliv i en bättre arbetsvärld. Det är vad vi faktiskt gör, varje dag.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom HR, universitetsexamen är meriterande samt att du har några års erfarenhet av brett HR-arbete. Har du också kompetens och erfarenhet inom något specifikt specialistområde inom HR som exempelvis arbetsrätt, arbetsmiljö, coachning av ledare med mera är det mycket meriterande i denna roll.

Som person har du mycket god samarbetsförmåga och har lätt för att skapa relationer och bygga förtroende. Du har god kommunikativ förmåga och kan förklara på ett tydligt, pedagogiskt och förtroendeingivande sätt. Då du kommer att arbeta med olika arbetsuppgifter parallellt krävs att du är strukturerad och kan prioritera bland dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi går mycket på personliga egenskaper och med rätt inställning, nyfikenhet och ett driv kommer man långt!

 

Ansökan och information

Känner du igen dig i det vi söker? Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-konsult Marie Malmberg på tel. 070 913 65 96 eller Caroline Nilsson på tel. 072-991 65 39. Vi går igenom ansökningarna löpande så vänta inte med att skicka in! Sista ansökningsdag är den 7 maj.

Ansök nu

Elektriker till Mondi Örebro AB

Industrielektriker
Läs mer Apr 13
Mondi Örebro AB
 

Elektriker

Mondi Örebro AB

Mondi Örebro AB är ett företag i ständig utveckling.

Vår långa och gedigna historia inom pappersbranschen tillsammans med modernt tänkande och god kontroll på marknadens behov gör att vi står oss bra i den starka internationella konkurrensen. Våra produkter är en del av en klimatsmart vardag och vi har för avsikt att fortsätta vår utveckling.

Vi behöver nu bli fler industrielektriker så är du en positiv och engagerad person med erfarenhet från industrin och vill hitta en ny spännande utmaning! Då ser vi gärna att du är med på vår fortsatta resa!

Välkommen att bli vår kollega!

 

Vi erbjuder

Ett arbete där du har en omväxlande vardag i ett bolag där det händer mycket och är centralt beläget i Örebro. Kulturen präglas av en familjär anda med öppenhet och framåtanda. Du ingår i en internationell organisation men där besluten till mångt och mycket tas lokalt i Örebro. Att jobba på Mondi innebär också att du har stor påverkansmöjlighet och att du blir en viktig medarbetare i organisationen!

I rollen som industrielektriker är du direkt underställd vår underhållschef.

 

Dina arbetsuppgifter

Som industrielektriker ingår du i ett team om sju personer. I gruppen ingår förutom elektriker även underhållsmekaniker.

Tillsammans kommer ni att skapa förutsättningar för att produktionen fungerar med hög effektivitet och tillgänglighet. Dina dagar är omväxlande; du utför planerade insatser, åtgärdar akuta brister och deltar också i FU-ronder (förebyggande underhåll). Du arbetar med felsökning, skåpbyggnationer och installationer inom produktionen men även kopplat till vår fastighet. Rollen innehåller många kontakter internt, med din grupp men också med olika personer som jobbar i produktionen. Du har också kontakter med externa samarbetspartners.

Tillsammans med underhållschefen och dina kollegor jobbar du hela tiden för att förbättra och effektivisera underhållsarbetet.

Du arbetar dagtid och har beredskap var 3:e vecka.

 

Din profil

Vi söker dig som har en positiv inställning och trivs både med att arbeta självständigt och vara en del av ett team. Du är engagerad och gillar en omväxlande vardag, stimuleras av problemlösning och försöker se möjligheter i stället för problem och hinder. För oss är det är viktigt att du vill vara i en verksamhet där vi har roligt på jobbet.

För att trivas och lyckas i rollen är du utbildad elektriker och vi tror att du har erfarenhet från liknande arbete inom industrin eller kanske idag finns inom installationssidan och är intresserad av att utvecklas mot industrielektronik.

Det är meriterande men inget krav om du har grundkunskaper i PLC-system, automation/PLC, AC-/DC-drifter samt nätverk och IT-system. Har du dessutom auktorisering AL ser vi positivts på det, alternativt att du har ett genuint intresse att auktorisera dig när du börjar hos oss. Du pratar och skriver svenska obehindrat och är också van vid att använda dator som ditt dagliga verktyg.

 

Om företaget

Vi på Mondi Örebro AB är stolta över att vara ett ledande extruderingsföretag som skapar hållbara, miljösmarta barriärer mot t.ex. fukt, fett och vind. Vi levererar produkter över hela världen. Många möter du dagligen – i hemmet, i skolan eller på jobbet.

Mondi är ett globalt företag, vi finns i mer än 30 länder med totalt 26000 anställda. Vi arbetar med tusentals globala och lokala varumärken och erbjuder våra kunder ett brett utbud av lösningar.

Du hittar oss i centrala Örebro i det anrika Pappersbruksområdet. Vi är cirka 115 anställda inom bland annat produktion, utveckling, marknad, lager och logistik.

Vi bryr oss om våra medarbetare och förutom god arbetsmiljö, utbildning och utveckling erbjuder vi dig mycket annat. Läs mer om vilka vi är och vad vi kan erbjuda dig på mondijobs.se och https://www.mondigroup.com/en/home/

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan till Oakconsulting.se! Gärna så snart som möjligt, dock senast den 7 maj.

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Maria Roseen, 070- 259 05 07.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-mail.

Ansök nu

Arbetsledare till Byggnor Närke AB

Arbetsledare, husbyggnad
Läs mer Apr 6
BYGGNOR NÄRKE AB SÖKER EN ARBETSLEDARE
Byggnor Närke AB behöver förstärka organisationen med en arbetsledare!
Vi på Byggnor har sedan starten 2011 bedrivit kvalitativ byggverksamhet i Mellansverige, med fokus på långsiktiga kundrelationer.

Där vi tillsammans med samarbetspartners levererar en trygg och kvalitetssäkrad produkt som är en säker investering i framtiden.

Vi är idag 55 engagerade, yrkeskunniga och handlingskraftiga medarbetare som varje dag går till jobbet för att genom gott samarbete skapa och driva lönsamma byggprojekt som håller ihop genom hela processen och når de uppsatta projektmålen. Trivsel och arbetsglädje är viktigt för oss och gemensamma aktiviteter sker flera gånger om året för att stärka VI känslan!

 

Om tjänsten

Oak Consulting söker en arbetsledare för kunds räkning. Uppdraget utgör en personaluthyrning, vilket innebär att du kommer vara anställd av Oak Consulting och arbeta på uppdrag hos Byggnor med mycket stor chans till anställning hos Byggnor vid uppdragets slut.

I rollen som arbetsledare sköter du den dagliga driften på dina projekt där det gäller att ha förmågan att ha många bollar i luften. Du leder och fördelar arbetet för både dig och dina kollegor, du säkerställer att ni tillsammans arbetar efter ställda mål ur ett kvalitetsmässigt och arbetsmiljömässigt perspektiv.

I dina projekt har du ett tätt samarbete med projektledare och tjänsten innebär att du kan ha flera projekt i gång samtidigt och kräver att du kan samordna arbetsuppgifterna till respektive projekt.

 

Vem är du?

Vi söker dig med rätta drivet, är kommunikativ, arbetar systematiskt och har en god analytisk förmåga. Vidare har du en öppen och prestigelös inställning. Du är inte rädd för att lära dig nya saker och trivs att arbeta i team. Du kan också ta in och vara lyhörd för synpunkter som dyker upp. Som person är du ordningsam, strukturerad och har en god planeringsförmåga. Du har ett stort intresse för att säkerställa att regler och rutiner efterlevs.

Vi söker dig som har en byggteknisk examen eller motsvarande erfarenhet, alternativt du som är nyexaminerad. Vi ser även att du har goda datakunskaper i Office-programmen.

Vi erbjuder dig en roll med stora utvecklingsmöjligheter där du har möjlighet att påverka både din egen vardag och Byggnor. Du blir en del av ett av ett starkt växande företag med framåtanda, där fokus alltid är att leverera en slutprodukt med kvalitét.

 

Kontakt och information

I denna rekrytering samarbetar Byggnor med Oak Consulting. Vid frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till Caroline Nilsson, HR-konsult, på telefon 072-991 65 39 eller Anna Jansson, VD på Byggnor, på telefon 070-208-61 20.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 30/4.

Ansök nu

Teknisk säljare till Lajac AB

Utesäljare
Läs mer Mar 21
Teknisk säljare
Vill du vara med på Lajacs fortsatta tillväxtresa och skapa en bättre arbetsmiljö för våra kunder?

Lajac befinner sig på en spännande resa och som ett led i tillväxtstrategin vill vi nu förstärka vårt säljteam.

Vi erbjuder dig ett uppdrag där du får möjligheten att utveckla och ansvara för försäljning av utsugssystem för trä-, svets- och metallindustrin. Du ingår i det tekniska säljteamet och rapporterar till företagets försäljningschef.

Låter det spännande? Välkommen att höra av dig så berättar vi mer!

 

Om rollen

I rollen som teknisk säljare får du en nyckelroll där du med den tekniska expertisen etablerar och skapar en fortsatt lönsam tillväxt där en av våra framgångsfaktorer är att arbeta nära våra kunder för att förstå deras behov och utmaningar, samt att hitta tekniska lösningar som bidrar till ett ökat värde.

I arbetet med att ytterligare positionera Lajac på marknaden jobbar du aktivt med att identifiera affärsmöjligheter för befintliga och nya kunder, du etablerar långsiktiga relationer som präglas av hög servicegrad och förtroendefullt nära samarbete och därmed stärker den totala kundupplevelsen.

I rollen arbetar du aktivt i den dagliga tekniska försäljningen med ansvar att dimensionera, skapa kalkyler och hitta anpassade system efter kundens behov. Du skapar och följer upp offerter och har ett tätt samarbete med våra kunder men även kollegorna internt.

Resor förekommer i tjänsten.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en passion för teknik, försäljning, affärer, kunder och goda relationer.

Du drivs av att skapa tekniska lösningar, är affärsinriktad och med ett strukturerat arbetssätt skapar du goda resultat. Du har lätt för att ta till dig ny tekniks kunskap och har ett genuint intresse för att behålla och utveckla relationer.

Som person är du självständig och tar ett stort personligt ansvar för dina uppgifter. Du är nyfiken och proaktiv med viljan och förmågan att arbeta i grupp, du bidrar med stort engagemang till de gemensamma framgångarna och gillar när det händer saker.

Vi tror att du har några års erfarenhet av projektering samt försäljning inom ventilation med beräkning av luftflöde och tryckfall.  Du har troligtvis en eftergymnasial utbildning, känner dig trygg i tal och skrift i både svenska och engelska samt att du är van att hantera olika affärssystem samt office-paketet. Det är även meriterande om du har erfarenhet inom CAD. Körkort är ett krav.

Resor ingår i tjänsten.

 

Om Lajac

Lajac är specialist inom modern processventilation och industriell luftfiltrering. Vi lagerför, säljer och distribuerar produkter och systemlösningar för processventilation - spånsugsystem, industriell luftfiltrering, materialtransport, punktutsug och centraldammsugning. Vår ambition är att ha ett nära samarbete med våra kunder och att vara lättillgängliga för konsultation, beställning eller övrig kommunikation.

På grossistsidan har vi ett stort och välsorterat lager, vilket innebär snabba och säkra leveranser. Vi har även bred kunskap och långvarig erfarenhet av tekniska frågor, innefattande dimensionering och konsultation inom filter- och fläktlösningar.

Lajacs personal är kärnan i verksamheten. På Lajac arbetar 30 härliga kollegor, med ständigt fokus på absolut bästa service och att sätta kundens behov i första rummet. Med våra gemensamma mål och tankesätt är förtroendet och samarbetet väl rotat i organisationen.

 

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Lajac tillsammans med Oak Consulting. Har du frågor angående rekryteringen är du välkommen att höra av dig till någon av deras konsulter, Maria Roseen tel: 070–259 05 07 alternativt Caroline Nilsson på tel: 072-991 65 39. Ansök idag men senast 30/4!

Känner du igen dig i beskrivningen, sök via länken nedan!

Ansök nu

VD till Löfqvist Engineering

Verkställande direktör
Läs mer Apr 6
Löfqvist Engineering som startades kring årsskiftet 1977–78 har en historik som sträcker sig över 45 år.

Bolaget ligger i absolut framkant vad gäller kundanpassade automationslösningar baserade på robotteknologi. Kunderna, som företrädesvis finns inom den svenska industrin, har därmed ofta kunnat gå över till en mer eller mindre obemannad produktion. Detta har inneburit stora besparingar både ekonomiskt och för miljön. Tillsammans med kunderna har Löfqvist tagit fram helt kundunika lösningar och därigenom byggt upp en stor erfarenhetsbank. Styrkan sitter i den unika kompetensen inom robotar, mekanik, el och programmering. Sedan 2022 ägs bolaget av Storskogen och ingår i vertikalen Automation tillsammans med 8 andra affärsenheter verksamma i Sverige, Danmark, Schweiz och Singapore. Nu behöver bolaget dig som vill fortsätta att utveckla Löfqvist tillsammans med industrin.VD Löfqvist Engineering
 

Om tjänsten
Bolaget som du som VD tar över ansvaret för verkar inom ett framtidsområde av svensk industri, vilket blir alltmer aktuellt i takt med omställningen till automatiserade och hållbara processer. Löfqvist har starka band till några av de absolut mest klassiska bolagen inom svensk industri, både i leverantörsledet och i kundledet. Som en del av Storskogen har du i rollen som VD dessutom en motiverande och stöttande partner för framtida samarbete och sparring.Som VD för Löfqvist blir du ytterst ansvarig för en välmående stabil verksamhet med bra vinstmarginal. Bolaget som består av 20-talet anställda besitter djup kompetens inom robotteknologi, mekanik, el och programmering. Förutom att förvalta den fina tradition som finns inom bolaget är ambitionen framåt även ett ökat fokus på det kommersiella arbetet. I rollen som VD är det du som kommer sätta och driva både den kommersiella agendan och den fortsatta teknikutvecklingen. Du kommer vara en central del i att vidareutveckla befintliga samarbeten samtidigt som du aktivt identifierar och etablerar nya partnerskap och affärsmöjligheter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

- Övergripande ansvara för löpande verksamhet, organisation och att samarbetet mellan funktioner och individer fortlöper så att Löfqvist når sina mål.
- Ansvara för verksamhetens budget och ekonomi, samt att ta fram strategier, mål och prognoser och vara yttersta ägare för dessa gentemot alla intressenter.

- Bibehålla och utveckla kompetensen inom automationsområdet.
- Bibehålla och utveckla den goda andan som finns inom personalen. Representera Löfqvist hos nyckelkunder, i branschsammanhang och i rapporteringen och samarbetet vidare mot Storskogen. Driva det proaktiva säljarbetet gentemot befintliga och potentiella nya kunder.

Du rapporterar månadsvis till Storskogen med lite större avstämningar kvartalsvis, men har stort eget mandat och ansvar.


 

Om dig
För att passa i rollen ser vi att du har erfarenhet av ledande positioner från tillverkande industrin där automation varit ett viktigt inslag. Du besitter god teknisk förståelse men har också det kommersiella intresset och förståelsen. Du kan tidigare ha jobbat som VD, teknisk chef, säljchef eller i liknande roller.

Ditt ledarskap präglas av lyhördhet och tillit till dina duktiga medarbetare. Du har ett prestigelöst och jordnära sätt i kombination med ett brinnande intresse för teknik och automation. Ordning och reda samt struktur är naturligt för dig och du coachar dina medarbetare till att arbeta på ett systematiskt och effektivt sätt. Genom ditt naturliga ledarskap och engagemang får du med dig dina medarbetare. En nyckelkompetens för att lyckas med uppdraget är din goda kommunikativa förmåga som du använder såväl internt som externt.

Viktigt för rollen:

- Gedigen erfarenhet och god teknisk förståelse från tillverkande industri och automation.
- Erfarenhet av ledande befattning med personalansvar, gärna inom tillverkande industrin där automation varit ett naturligt inslag.
- Stark förmåga att organisera, delegera ansvar och problemlösa genom effektiv kommunikation.
- Erfarenhet av att bygga och utveckla kommersiella samarbeten och affärer
- God analytisk förmåga.
- Eftergymnasial utbildning inom relevant område eller motsvarande uppnådd nivå och förståelse genom dokumenterade erfarenheter.
- Svenska och engelska i tal och skrift.Löfqvist Engineering erbjuder
Rollen erbjuder spännande utmaningar i en utvecklingsfas för bolaget där du blir den absoluta nyckelspelaren. Du blir en del i ett sammansvetsat och kompetent gäng som trivs på sin arbetsplats och med varandra. Som en del av Storskogen bygger du som VD dessutom ett värdefullt nätverk för din personliga och professionella utveckling.

 

Visst låter det spännande? Är du nyfiken? Är du intresserad? Då kommer här kontaktuppgifter:
För denna rekrytering ansvarar Helena Fiedler och Maria Roseen på Oak Consulting. Du når Helena på 070-591 90 33 och Maria på 070-259 05 07.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast 30 april.

Ansök nu

Account Manager till ATEA

Account manager
Läs mer Mar 23
Genom att skapa en IT-infrastruktur i världsklass är Atea med och lägger grunden till ett smartare och mer innovativt Sverige.

Att ha en stark lokal närvaro över hela Sverige är en självklarhet och man finns idag på ett 30-tal orter från Kiruna i norr till Malmö i söder med över 1000 konsulter.

På kontoret i Örebro arbetar ett 60-tal personer. Kontoret står under stark tillväxt till följd av kontinuerligt ökad efterfrågan ifrån befintliga stora ramavtalskunder liksom nya kunder. Här kommer du till en arbetsplats där kulturen präglas av värderingarna ”Vi sätter laget framför jaget”, ”Vi tar personligt ansvar” och ”Vi brinner för det vi gör”.

 

Account Manager till ATEA

Vi söker dig som vill bli vår nya kollega!

Vi är ett gäng engagerade och kompetenta medarbetare med olika erfarenheter, bakgrunder och specialområden. Ingen är bäst på allt men tillsammans kompletterar vi varandra och blir det bästa teamet!

Som Account Manager har du möjligheten och ansvaret att sälja hela ATEA:s erbjudande till kunder i Sverige. Denna roll är främst riktad mot kunder i Örebroregionen med omnejd, men ibland gör du affärer med bolag även på andra orter. Kunderna är både inom det privata näringslivet och inom offentlig verksamhet.

 

Hur ser dina dagar ut?

Du är själv ansvarig för att boka dina egna möten och stänga dina affärer där du givetvis har laget som stöttar! Dels jobbar du med nykundsbearbetning men du hjälper också befintliga kunder att få en bättre och mer kostnadseffektiv IT-miljö. ATEA har många befintliga avtal också där du blir en viktig spelare för att affärsmässigt driva dessa vidare – även där tillsammans med kollegor. I alla våra affärer har vi kundens verksamhetsnytta för våra ögon!

Vi strävar alltid efter att våra kundrelationer skall vara långvariga och det innebär också att du etablerar och förvaltar kundplaner men du samverkar också med strategiska partners och andra leverantörer i syfte att maximera kundnytta!

Till din hjälp har du tekniskt duktiga kollegor som stöd men det är du som ansvarar för affären!

 

Vad kan ATEA erbjuda dig?


Hos oss kan du förvänta dig att du har möjlighet att utbilda dig som bygger dig som säljare och person. Vi erbjuder dig en marknadsmässig lön med möjlighet till årsbonus och gemensam vinstdelning.

ATEA värnar om hälsan hos medarbetarna och har därför ett generöst friskvårdsbidrag men du får också möjlighet till rabatterade friskvårdsaktiviteter av olika slag.

Vi vill leva efter vår vision TP2B – The place to be – vi vill ha roligt på jobbet och har därför en del aktiviteter även utanför arbetstid som stärker vår fina lagkänsla!

 

Vem trivs och passar in hos oss?

Du är en person som älskar att göra affärer på ett affärsmässigt sätt och du har tidigare visat att du är duktig i sälj- och kundsammanhang. Att ha en stark egen motor men också uthållighet är oerhört viktiga personliga egenskaper för den här rollen.

Har du redan ett stort nätverk är det givetvis ett plus i kanten, annars har du förmågan att över tid skapa det. Du gillar att prata med olika människor och det faller sig naturligt att prata affärsnytta, verksamhet och lösningar. Att inspirera kunden men också våga utmana är också viktiga delar i denna roll. Struktur är en förutsättning för att ha koll på en intensiv och rörlig vardag!

Nyckeln är kort och gott – du är en affärsmässig person som passar in i vårt lag!

Känner du igen dig i det vi söker? Då är du varmt välkommen med din ansökan eller dina frågor om tjänsten. I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Oak Consulting.

Ansvarig Rekryteringskonsult är Helena Fiedler som nås på telefon 070-5919033. Vi vill ha din ansökan snarast – dock senast 30 april.

Ansök nu