AxÖ Consulting AB jobb i Örebro

Hitta lediga jobb hos AxÖ Consulting AB i Örebro. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Örebro.

Produktionstekniskt säljstöd till kund

Produktionstekniker, maskin/Produktionstekniker, verkstad
Läs mer Feb 12
Till en av våra kunder i Örebro söker vi nu en medarbetare som vill axla rollen som produktionstekniskt säljstöd.

Här väntar en spännande utmaning då företaget är i startgroparna att sätta samman ett nytt team, där du också kommer att ingå. Det nya teamet kommer inte bara att avlasta utesäljarna utan också stödja företagets nordiska återförsäljare; allt med syftet att expandera och öka marknadsandelarna i dessa länder. I rollen erbjuds du ett omväxlande, stimulerande och mycket roligt jobb där du får utvecklas individuellt och tillsammans med hela företaget!

Du erbjuds:
Vår kund befinner sig på en spännande tillväxtresa med ambitionen att dubbla sin omsättning under de kommande fem åren. Upplev en platt organisation där din utveckling är i fokus, och din chef är dedikerad till att stötta och se till att du utvecklas i din profession. Här har man också roligt tillsammans, utan att tumma på vare sig leverans eller kvalitet i arbetet. Som en viktig del av teamet erbjuds du bland annat ett generöst gratifikationssystem, friskvårdsbidrag, jobbtelefon och möjlighet till flexibla arbetstider.

Arbetsbeskrivning
Som produktionstekniskt säljstöd kommer du att få en spännande tjänst där arbetsuppgifterna spänner över en rad olika områden. Idag spenderar företagets säljare uppemot 40 % av arbetstiden till att skapa kalkyler och offert, och det är här du kliver in i bilden. I den här rollen kommer du att avlasta säljarna i detta arbeta så de kan vara ute hos företagets kunder. Det är också du som ge tekniskt stöd till såväl säljare som återförsäljare och du ansvarar för att ta in priser på speciella råvaror för kalkylarbete.

I dina arbetsuppgifter ingår även att:
- Bereda artiklar i Monitor och ge tekniskt stöd till produktion och inköp.
- Delta i provmontage av nya produkter och utvärdera dem inför leverans.
- Medverka vid projektgenomgångar hos kunder tillsammans med säljteamet.
- Hantera projektledning på en enklare nivå.
- Bidra till produktutveckling genom att "produktifiera" framgångsrika specialkonstruktioner.
- Skapa montageanvisningar för produkter.

Kvalifikationer
Vi ser att du som söker har:

- Praktisk erfarenhet från industriell produktion, som operatör eller tekniker.
- Kunskap i Office-paketet, i synnerhet Excel.
- Kunskap i CAD, Solid Works och Monitor.
- B-körkort.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från försäljning.

Vi ser att du som söker trivs i en ”spindel-nätet-funktion”. God samarbetsförmåga och flexibilitet är avgörande för att lyckas i rollen, och du bör trivas i en snabbrörlig miljö där betydelsen av att vara såväl service- som lösningsorienterad är högt värderat. Du kommer att vara en pålitlig resurs för säljavdelningen, vi ser därför att du brinner för att bygga och vårda starka relationer, både internt och externt. Att gå den extra milen för att stödja säljavdelningens mål är en självklarhet för dig och en del av din arbetsmoral.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Information och ansökan
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på AxÖ Consulting:

- Axel Johansson
- 0733-83 28 85
- axel.johansson@axoconsulting.se

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. Varmt välkommen med din ansökan.

Vet du någon som skulle passa ännu bättre? Tipsa dem gärna om tjänsten.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Löneadministratör till Textilia

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Jan 16
”Vi har en gemensam drivkraft som sporrar oss att hela tiden göra ett ännu bättre jobb.

För vi vet vilken skillnad vårt arbete gör, och för vem. Varje dag sätter vi en ära och hela vår yrkesstolthet i att se till att Sveriges alla vardagshjältar har tillgång till rena och snygga arbetskläder.”

Textilia står på vardagshjältarnas sida! Varje dag levereras 150 ton rena och kvalitativa textilier till hjältar inom vård- och omsorg – så att de kan fokusera på att göra skillnad. Nu söker vi en löneadministratör till huvudkontoret i Örebro. Som löneadministratör ingår du i ett team som är placerade på Textilias huvudkontor i Örebro och du rapporterar till bolagets Ekonomichef. Du kommer till ett bolag med stort engagemang, nytänkande och affärsfokus.

Tillsammans klär vi Sveriges vardagshjältar! – Vill du vara med?

Rollen
Som löneadministratör hanterar du hela löneprocessen för kollektivanställda inom Textilia. I rollen ingår bland annat att:

- Supporterar chefer och medarbetare i löneadministrativa frågor.
- Ansvara för att lagar och kollektivavtal efterföljs.
- Hantera externa kontakter med bland annat Försäkringskassan, Collectum och Arbetsförmedlingen.
- Genomföra löpande registrering i system
- Ta fram månadsstatistik och arbetsgivarintyg med mera.

I denna roll erbjuds du goda möjligheter att påverka arbetets utformning och din personliga utveckling inom löneområdet.

Varför Textilia?
På Textilia är vi stolta över att vara en mångkulturell arbetsplats. Här jobbar medarbetare ifrån ett 30-tal olika nationaliteter, vilket bidrar till att vi dagligen ser hur mångfald bidrar till en positiv utveckling. För den egna individen, för Textilia som företag och för ett långsiktigt hållbart och öppet samhälle – med plats för alla. Du kommer till en arbetsplats med god stämning och engagerade kollegor. Som anställd hos Textilia erbjuds du följande förmåner:

- Friskvårdsbidrag
- För rätt person finns stora möjligheter till utveckling och karriär inom Textilia

Din profil
Vi ser att du som söker har:

- Som minst avslutad gymnasieutbildning.
- Några års erfarenhet av att arbeta med löneadministration, gärna kollektivlöner.
- Goda kunskaper i Office-paket.
- Har du kunskaper i personaladministrativa systemet Flex är detta meriterande.

För att lyckas i rollen är du ansvarsfull, resultatinriktad och professionell. Du trivs med att samarbeta med andra för att uppnå gemensamma mål och du är van vid att agera proaktivt, att ta stort ansvar och att bidra till verksamhetens framgång. Din förmåga att planera och prioritera uppgifter visar på din ansvarsfulla inställning och effektivitet.

Ansökan och information
Tjänsten är ett föräldraledighetsvikariat på minst ett år. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos Textilia. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig:

Axel Johansson,

- axel.johansson@axoconsulting.se,
- 073-383 28 85

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Varmt välkommen med din ansökan eller tipsa någon om tjänsten!

Om Textilia
Med Textilia blir våra kunders vardag enklare. Vi ser till att de alltid har rena och hela textilier av hög kvalitet – på rätt ställe, i rätt mängd, i rätt tid. Men vi nöjer oss inte där. Genom engagemang, transparens och innovation strävar vi alltid efter att hitta den allra bästa lösningen för varje enskild kund. Framför allt strävar vi efter att tillsammans med våra kunder hitta de mest hållbara lösningarna.

Vi kan inte längre kompromissa med klimatet – att skapa en renare morgondag är vår mission och vårt allra viktigaste uppdrag. Idag är vi 900 medarbetare runt om i Sverige. Textilia är dessutom en del av den danska koncernen, så totalt sysselsätter vi närmare 2200 personer. Tack vare vår gemensamma värdegrund utvecklas vi tillsammans och strävar alla mot samma mål. Vi vill att våra medarbetare ska känna sig stolta över att arbeta på Textilia. Därför är engagemang, nytänkande, och affärsfokus ord som är otroligt viktiga för oss, både som leverantör och som arbetsgivare.

 

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Underhållstekniker renrum till nytt affärsområde - Textilia Cleanroom

Underhållsmekaniker
Läs mer Jan 8
De första spadtagen är gjorda och byggnationen av Textilia Cleanrooms nya renrumstvätteri pågår för fullt i Örebro.

En satsning som är viktigt för hela Textilia, men också för företagets kunder. Lokalerna förväntas stå klara i början av nästa år och nu letar vi efter en underhållstekniker inom renrum som vill vara med i etableringen av ett nytt och spännande affärsområde. Potentialen för detta affärsområde är stort.

Här är din chans att bli en nyckelspelare i vår resa att förändra landskapet för renrum i Sverige, med vårt toppmoderna renrumstvätteri som etableras i Örebro. Som underhållstekniker kommer du att vara en viktig del i den spännande tillväxtsresa. Har vi fångat ditt intresse? Då Ska du fortsätta läsa.

Rollen
Som underhållstekniker hos Textilia Cleanroom kommer du att vara med och bygga upp ett nytt affärsområde i Textilias nya lokaler i Örebro. Här blir du en del av ett nytt och kompetent team där din erfarenhet och expertis inom renrum kommer väl till pass.

I tjänsten ingår bland annat att:

- Vara med vid installation av utrustning
- Underhålla och ansvara för maskinerna
- Arbeta med fokus på kvalitet och standarder.
- Mäta partiklar, temperatur och lufttryck i renrumstvätteriet.
- Etablera goda relationer med leverantörer och tillverkare.

I rollen som underhållstekniker kommer du att arbeta på tvätteriet i Örebro, men kommer också att kontinuerligt att besöka verksamheten i Danmark för kompetensutveckling och enheten tillhör den danska organisationen. Stor kunskap finns således inom Textilia Cleanroom, du kommer därför att erbjudas mentorskap av dina danska kollegor.

Varför Textilia?
På Textilia är vi stolta över att vara en mångkulturell arbetsplats. Här jobbar medarbetare ifrån ett 30-tal olika nationaliteter, vilket bidrar till att vi dagligen ser hur mångfald bidrar till en positiv utveckling. För den egna individen, för Textilia som företag och för ett långsiktigt hållbart och öppet samhälle – med plats för alla. Du kommer till en arbetsplats med god stämning och engagerade kollegor. Som anställd hos Textilia erbjuds du följande förmåner:

- Friskvårdsbidrag
- För rätt person finns stora möjligheter till utveckling och karriär inom Textilia.

Din profil
För att lyckas i rollen har du en hög teknisk kompetens och ett stort intresse av underhåll. Du tycker om att hitta lösningar på problem och att laga saker är lite av en hobby. Du är dessutom vetgirig och vill gärna förstå hela processer för att bygga på din kunskap och förståelse för ditt arbete. Då detta är en ny roll inom ett nystartat affärsområde kommer gruppen såldes också att vara ny. Vi ser därför att du kliver in i rollen med stort engagemang och en vilja om att bygga ett starkt team.

Som person är du dessutom mycket noggrann och du tycker att det är viktigt att arbeta med fokus på kvalitet och resultat. Du är också mycket social och du gillar mötet med andra människor. Utöver detta ser vi även att du gillar att arbeta administrativt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba i renrum och/eller av GMP.

Ansökan och information
Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos Textilia Cleanroom. Urval sker löpande, vid frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig:

- Axel Johansson
- axel.johansson@axoconsulting.se
- 073-383 28 85

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Varmt välkommen med din ansökan eller tipsa någon om tjänsten!

Om Textilia
Textilia är marknadsledande inom tvätt-, textil- och logistiklösningar. Vi erbjuder kompletta servicetjänster och är din professionella partner med expertis inom deras bransch. Med oss kan våra kunder centralisera sina behov och få unika och innovativa lösningar för deras verksamhet.

På Textilia arbetar 650 medarbetare utifrån våra gemensamma värderingar engagemang, trovärdig och tillsammans. Detta genomsyrar vårt dagliga arbete och sätter regelverket för hur vi är mot varandra och våra kunder. Det är genom vår kultur och våra värderingar som vi skiljer oss mest mot våra konkurrenter. Engagemang – Vi gör alltid det lilla extra med känsla och med värme. Vi utför våra uppgifter med stolthet. Vi tar ansvar och visar varandra uppskattning. Vi är alltid tillgängliga för våra kunder och bemöter dem på ett professionellt sätt. Trovärdig – Vi visar alltid respekt och ödmjukhet. Vi har en djup kunskap och vi delar gärna med oss av vårt kunnande. Vi håller vad vi lovar. Tillsammans – Vi bryr oss om varandra och tillsammans skapar vi resultat. Vi samarbetar och hjälps åt. Vi utvecklas tillsammans med våra kunder och arbetar gemensamt

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Enhetschef Folkbildning till Medborgarskolan Mitt

Administrativ chef
Läs mer Jan 16
Studieförbundet Medborgarskolan är en ideell folkbildnings- och utbildningsorganisation med humanistisk värdegrund.

Vi vill vara den självklara mötesplatsen för människor som vill utveckla ny kunskap.

”Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.”

Region Mitt omfattar sju län, Värmland, Örebro, Sörmland, Västmanland, Uppland, Dalarna och Gävleborg. Här finns ca 60 anställda, samt närmare 550 timanställda kurs- och cirkelledare. Utöver uppdrags-, kurs- och cirkelverksamhet driver regionen en dansskola, en tolkutbildning, en förskola, en grundskola samt en gymnasieskola. Inom verksamhetsområdet folkbildning söker vi nu en enhetschef. Vill du vara med och utveckla verksamheten för att nå framtidens förväntningar på folkbildning? Drivs du av att coacha dina medarbetare och se dem växa och lyckas? Då kan rollen som enhetschef folkbildning för Värmland, Örebro och Dalarna vara rätt för dig!

Arbetsbeskrivning

Som enhetschef har du det operativa ansvaret för ena halvan av folkbildningen i Region Mitt. Tillsammans med medarbetarna ansvarar du för att driva arbetet mot uppsatta mål och kvalitetskrav. En viktig del i ditt arbete är att genom ett inkluderande ledarskap skapa engagemang och ett öppet klimat. Du har budget-, resultat, personal- och arbetsmiljöansvar för din enhet. Fokus i rollen som enhetschef är såväl ett operativt nära ledarskap, som arbete i den dagliga verksamheten med sälj, kvalitet, utveckling, kontakter med civilsamhället, mm. Vi söker en driven ledare med utvecklingsfokus och humanistisk grundsyn.

Andra arbetsuppgifter och ansvarsområden:

- Säkerställa att verksamhets- och resultatmål uppfylls.
- Optimera arbetssätt samt se till att processer och rutiner implementeras.
- Vara drivande i försäljningen och utvecklingen av den öppna kursverksamheten.
- Driva förbättrings- och förändringsarbete med hänsyn till ekonomi och folkbildningens uppdrag.
- Vara en ambassadör för Medborgarskolan i relevanta nätverk och sammanhang.

Tjänsten är delad mellan chefsansvar och operativt arbete, där du förväntas bidra i den dagliga verksamheten. Du ingår i ledningsgrupp folkbildning för Region Mitt och rapporterar till folkbildningschefen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

- Relevant akademisk utbildning, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
- Erfarenhet från roller med budget- och resultatansvar där du visar goda resultat gällande ekonomistyrning.
- Flerårig erfarenhet av roller med personalansvar.
- Erfarenhet av att operativt leda ett organisatoriskt förändringsarbete.
- Erfarenhet av försäljning och ett gott affärsmannaskap.
- God kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift.
- Systemvana.

Följande områden är meriterande, erfarenhet av folkbildning/föreningsliv/utbildningssektorn, arbete i ledningsgrupp, upphandling inom arbetsmarknad/offentlig sektor samt arbete nära offentlig sektor.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Vi söker en prestigelös ledare som med affärsmässighet, mod och stort hjärta driver verksamheten mot uppsatta mål. Du tillämpar ett situationsanpassat och närvarande ledarskap, där din förmåga att entusiasmera och skapa delaktighet bidrar till engagemang och kundnöjdhet. Vidare har du en god förmåga att såväl motivera som att ta och fullfölja beslut. Du är även duktig på att skapa och utveckla relationer, såväl interna som externa.

Medborgarskolan erbjuder

Som medarbetare hos Medborgarskolan kommer du till ett härligt gäng som har ett stort hjärta. Hos oss får du frihet under ansvar och har möjlighet att påverka. Du blir en självklar lagspelare i organisationen som har korta beslutsvägar. Vi tillämpar flexibla arbetstider och arbetsställen utifrån verksamhetens behov. Självklart har vi också ett förmånspaket för våra medarbetare.

Medborgarskolans verksamhet bygger på en humanistisk värdegrund och för att trivas behöver du dela Medborgarskolans värderingar:

- Individen i centrum
- Utveckling i samverkan
- Ömsesidig respekt
- Kunskapens egenvärde

Om Medborgarskolan

Hos Medborgarskolan får du arbeta i en fantastisk miljö med ett antal varierande och spännande varumärken under ett och samma paraply, Karlstads Globala Gymnasium, Påhlmans gymnasium, Påhlmans Handelsinstitut och Stockholms tillskärarakademi.

Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vår verksamhet är öppen för alla. Vår ambition är att stimulera till kunskapssökande, eget skapande och samhällsengagemang. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens.

Läs mer om Medborgarskolans verksamheter på www.medborgarskolan.se

Information och ansökan

I den här rekryteringen har Medborgarskolan valt att samarbeta med AxÖ Consulting. Vid frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Anneli Wallin:

- anneli.wallin@axoconsulting.se
- 072-398 02 77

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag 4 februari 2024.

Varmt välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

EHS Coach till Orkla Foods i Närke

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Jan 4
Nu söker vi dig som vill vara med och ta arbetsmiljö- och säkerhetsarbetet till nästa nivå inom Orkla Foods Närke.

Du blir en del av en ledningsgrupp där säkerhet alltid står högst på agendan och du kommer att jobba genom hela flödet i fabrikerna med allt från inkommande råvara, genom produktion till avgående färdigvara vilket innebär frågor rörande allt från maskinsäkerhet till kontorsmiljö. Orkla Foods Sveriges vision är att ha noll skador och att ständigt förbättra arbetet med hälsa och säkerhet – vill du vara med och nå denna viktiga vision?

Vad kan Orkla erbjuda dig?
Orkla är ett unikt FMCG-bolag med ett starkt fäste i Norden och växer även mycket inom Europa och flera andra länder, bland annat Indien. Möjligheten att få jobba med starka lokala varumärken i ett växande internationellt bolag ger våra medarbetare möjligheten att göra skillnad och påverka vår utveckling. På Orkla tänker vi globalt men vill utveckla lokala lösningar som tillgodoser våra kunders behov samtidigt som vi utvecklar och stärker våra medarbetare genom att de får göra skillnad.

Arbetsbeskrivning
I rollen som EHS Coach hos Orkla ansvarar du för att stödja, stärka och följa upp det systematiska arbetet med hälsa och säkerhet i fabrikerna i Örebro och Kumla, där du samarbetar med chefer och skyddsombud. Du utbildar organisationen för att säkerställa att rätt kompetenser finns hos såväl chefer som medarbetare.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

- Göra regelbundna rundor i båda fabrikerna för att säkerställa att ett proaktivt och rätt arbetsmiljö- och säkerhetsarbete, samt ge feedback där förbättringar bör göras.
- Aktivt delta och vägleda vid utredning och uppföljning av olycksfall och allvarliga incidenter.
- På månadsbasis rapportera interna EHS KPI:er och actions till ledningsgruppen.
- Planera, delta, genomföra och följa upp årliga EHS revisioner inom Orkla Foods och aktivt arbeta för att fabrikerna har en hög nivå på hälsa och säkerhetsarbetet.
- Vara support i rapporteringssystemet LIA samt att bistå med din expertis i utredningar och problemlösningar.
- Säkerställa lagefterlevnad inom hälsa- och säkerhetsområdet.

Som EHS Coach är du medlem i ledningsgruppen, rapporterar till fabrikschefen och har en delad placering mellan fabrikerna i Kumla och Örebro.

Kvalifikationer

- Eftergymnasial utbildning inom arbetsmiljö eller annan relevant inriktning.
- Flerårig erfarenhet av säkerhets- och arbetsmiljöarbete.
- Starka kunskaper och erfarenhet av lagstiftning inom området arbetsmiljö.
- Datorvana (Microsoft Office)
- Erfarenhet av rapporteringssystem för arbetsmiljö och/eller miljö.
- Svenska och engelska i tal och skrift.
- Erfarenhet av ledarskap och livsmedelsindustrin är meriterande.

För att lyckas i rollen som EHS Coach behöver du vara duktig på att samarbeta brett över organisationen, kommunicera med grupper på olika nivåer samt kunna skapa engagemang hos medarbetare. Samtidigt får du inte vara rädd för att ställa tydliga krav samt ta och motivera beslut. Vidare är du en strukturerad person med en god analytisk förmåga som tar dig an problem med en positiv attityd. Stor vikt läggs vid de personliga egenskaperna i denna rekrytering.

Information och ansökan
I den här rekryteringen har Orkla Foods Närke valt att samarbeta med AxÖ Consulting. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult.

Anneli Wallin:

- Anneli.wallin@axoconsulting.se
- 072-398 02 77

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Orka Foods Sverige
Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Våra varumärken är Abba, Kalles, Felix, BOB, Frödinge, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Mrs Cheng’s, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns. Vi har en omsättning på cirka 5 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Frödinge, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Simrishamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Vår vision är att vi ska vara ”Din vän i vardagen” genom att leva upp till våra värdeord – modig, pålitlig och inspirerande. Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Butikssäljare till HEROK XL-BYGG Karlskoga

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Dec 4
Nu slår vi snart upp portarna till vår nya butik i Karlskoga.

Butiken håller på att ta form och öppnar våren 2024. Vi söker nu en butikssäljare som vill vara med från start och bygga upp och påverka både butiken och marknaden i Karlskoga.

Tillsammans med HEROK Rental erbjuder bygghandeln och uthyrningen allt som kunden kan tänkas behöva – under ett och samma tak!

Om HEROK
HEROK är framtidens affärspartner inom liftar, truckar, maskiner och byggmaterial. Vi hjälper kunderna med allt ifrån byggplatsetableringar till hyrtjänster. HEROK har ett företagsklimat präglat av hjärta och omtanke. Här arbetar man nära koncernens ägare och det är högt till tak. 

Förutom i Örebro där huvudkontoret och HEROK XL-BYGGs proffsbutik ligger finns HEROK Rental även i Västerås, Eskilstuna, Karlskoga, Stockholm, Mora, Rättvik, Uppsala, Jönköping, Karlstad – och flera orter är på gång. HEROK är idag ca 80 anställda och omsätter ca 300 miljoner kr, men siktar högt med målsättning att fördubbla omsättningen inom kommande fem år, där planen är att vidareutveckla på befintliga orter och expandera till nya. Som en del i expansionen öppnas nu den första HEROK XL-BYGG butiken utöver den redan etablerade i Örebro.

Om tjänsten
Som butikssäljare på HEROK XL-BYGG kommer du att vara ansiktet utåt och arbeta nära kunderna. Du kommer att vara den första kontakten för våra kunder. Det är minst lika viktigt för oss att kunden är nöjd med produkterna de köpt som den service vi ger, det skapar återkommande kunder och ger långvariga relationer. Då vi är en liten anläggning är det också viktigt att du har förmåga att hugga i där det behövs. 

Som anställd hos HEROK XL-BYGG kommer du att erbjudas stort stöd från organisationen. Tillsammans med erfarna kollegor inom bolaget kan du bolla tankar och idéer för att hitta de bästa vägarna framåt.

Vem är du?
Vi söker dig som är en gedigen lagspelare och vågar ta egna initiativ. Du sätter stort värde i att möta våra kunder. Du är en social och utåtriktad person som drivs av försäljning. Du är kommunikativ och gillar kontakten med kunder.

Vi ser att du som söker har följande kunskaper/erfarenheter:

- Är serviceinriktad och har förmåga att skapa långsiktiga relationer med kunder
- Är social och trivs i mötet med olika typer av människor
- God lokalkännedom och stort kontaktnät
- God datorvana
- Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

Vidare är det meriterande om du har erfarenhet från liknande roll samt kunskap om byggmaterial.

HEROK XL-BYGG arbetar efter ledorden: Lojalitet, samarbete och engagemang. Självklart är dessa ledord något som vi ser att du också delar.

Information och ansökan
I den här rekryteringen har HEROK XL-BYGG valt att samarbeta med AxÖ Consulting. Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Axel Johansson på axel.johansson@axoconsulting.se eller 0733-83 28 85

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Vi söker operativa inköpare

Inköpare
Läs mer Nov 30
AxÖ Consulting är ett konsult- och rekryteringsföretag med kontor i Karlskoga, Örebro, Luleå, Umeå, Örnsköldsvik, Skellefteå och efter årsskiftet finns vi även i Malmö.

Vi erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning, strategisk kompetensförsörjning och mycket mer.

Flera av våra kunder i Karlskoga och Örebro med omnejd söker nu efter operativa inköpare till sina verksamheter. Detta är en allmän annons som riktar sig till dig som är nyfiken på konsultrollen såväl som inköpsområdet. Våra kunder är verksamma inom olika branscher såsom tillverkande industri och grossistverksamhet, varpå vi söker kandidater med varierande bakgrund och arbetslivserfarenhet.

Blir du nyfiken och vill veta mer? Skicka in en ansökan redan idag!

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har:

- En eftergymnasial utbildning inom inköp/ekonomi.
- Arbetslivserfarenhet från liknande roller.
- Goda kunskaper i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift.
- Goda kunskaper i Officepaketet, i synnerhet Excel.

För att lyckas i rollen är du en strukturerad, kommunikativ och organiserad person som gillar att arbeta administrativt. Vidare har du erfarenhet från liknande tjänster inom ekonomi/inköp och du gillar mötet med andra människor, såväl internt som externt.

Om konsultuppdraget

Som konsult är du anställd av AxÖ Consulting, alternativ driver du ditt eget bolag men arbetar på uppdrag hos någon av våra kunder. Vi har lång erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen, vi vet därför hur viktigt det är att ge dig rätt grund att stå på för att vi tillsammans ska kunna bedriva en professionell konsultverksamhet.

Hos oss får du chansen att utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du stärker ditt CV på några av regionens, och till och med Sveriges, mest ansedda och attraktiva bolag. Att arbeta som konsult via AxÖ Consulting är tryggt, roligt och utvecklande. För att du ska trivas erbjuder vi dig kollektivavtalade anställningsvillkor och vi arrangerar regelbundet sociala aktiviteter så att vi kan lära känna varandra lite bättre.

Om ansökan

Detta är en annons för konsultuppdrag hos våra kunder i Karlskoga och Örebro med omnejd. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. För frågor om uppdraget, vänligen kontakta konsultansvarig:

Angelica Mäenpää:

Angelica.maenpaa@axoconsulting.se

Urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan. 

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Förbundsdirektör/räddningschef för Nerikes Brandkår

Räddningschef
Läs mer Nov 15
Nerikes Brandkår - ”Tillsammans skapar vi trygghet”

Engageras du av samhällsfrågor och räddningsverksamhet? Vill du vara ansiktet utåt för Nerikes Brandkår i mötet med media, allmänhet och näringsliv? Då kan vi ha rätt utmaning för dig.

Efter 30 år i tjänst avslutar nuvarande förbundsdirektör, Per-Ove Staberyd, sitt uppdrag för pensionsavgång. Med ett ledarskap som präglats av förtroende, framsynthet och en stark vilja till utveckling lämnar han över ett uppdrag ”där du har möjlighet att göra skillnad och arbeta med kunniga och engagerade kollegor i en omvärld med höga krav på verksamheten”.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Arbetsbeskrivning

Som förbundsdirektör/räddningschef för Nerikes Brandkår ansvarar du för styrning, utveckling och ledning av förbundet. Uppdraget innefattar många kontaktytor internt och externt och du ägnar stort fokus på det övergripande perspektivet.

Som ledande tjänsteperson i det kommunala förbundet ansvarar du bland annat för att:

- Verkställa direktionens beslut.
- Leda kunniga och ansvarstagande chefer och medarbetare som varje dag arbetar för medborgarnas säkerhet.
- Driva och inspirera till utveckling av verksamheten, för att möta framtida krav och förväntningar på en modern räddningstjänst.
- Bidra till en pågående och god dialog mellan politik och ledning i direktionen och medlemskommunerna och övrig samverkan och samarbeten.

Som räddningschef är du chef för Nerikes Brandkårs avdelningschefer. Tillsammans bildar ni Nerikes Brandkårs ledningsgrupp; två ställföreträdande räddningschefer och ekonomichef. Du är också chef för avdelningschef/driftchef för Ledningsorganisation Räddningsregion Bergslagen (RRB).

Du rapporterar till kommunförbundets ordförande.

Vem söker vi?

Vi ser att du som söker är en ansvarsfull, tillgänglig och tydlig ledare som bidrar till en öppen och respektfull kommunikation, såväl internt som externt. Du vet var beslut fattas och du bygger vidare på det nära och förtroendefulla samarbete som finns i direktionen och den politiska ledningen.

Utöver detta kommer du från sammanhang där du har varit drivande och haft ett långsiktigt perspektiv i ditt uppdrag. Du jobbar uthålligt, förstår ekonomiska konsekvenser och gör det möjligt för chefer och medarbetare att följa de riktlinjer som verksamheten lyder under. Din kunskap och erfarenhet av ledande position inom räddningstjänst i Sverige gör dig trygg, nyfiken, handlingskraftig och beslutsam.

Kvalifikationer

För att lyckas med uppdraget har du ett starkt intresse för samhällsfrågor och räddningsverksamhet i kommuner med olika förutsättningar. Vi ser också att du har:

- Akademisk utbildning som brandingenjör och påbyggnadsutbildning RUB.
- Flera års erfarenhet av att leda andra chefer och att framgångsrikt driva och utveckla en komplex organisation.
- Erfarenhet av att verka i högre ledningsfunktion inom operativ räddningstjänst.
- Erfarenhet av förändrings- och förbättringsarbete i en politiskt styrd organisation.
- God kännedom om de lagar som påverkar verksamheten; LSO (lag och förordning om skydd och olyckor), LBE (lag och förordning om brandfarliga och explosiva varor), lagen om extra ordinära händelser, MBL och AML.

Vidare kan du hantera utmaningar och du skapar förståelse för de prioriteringar som du och dina medarbetare ställs inför i en räddningsverksamhet med förändringar och höga krav.

Om Nerikes Brandkår

Nerikes Brandkår är ett kommunalförbund med Askersund, Hallsberg, Kumla, Laxå, Lekeberg, Lindesberg, Ljusnarsberg, Nora och Örebro som medlemskommuner. Kommunalförbundet startade 1998 och ska, på uppdrag av medlemskommunerna, leda och ansvara för räddningstjänst och förebyggande brandskydd, dygnet runt och inom hela insatsområdet. Förbundet leds av en politiskt tillsatt direktion med representation från de nio kommunerna.

Inom Nerikes Brandkårs insatsområde finns 28 brandstationer. Här arbetar 495 personer, varav 135 av dessa är heltidsanställda.

På de två heltidsstationerna Örebro och Byrsta arbetar cirka 100 brandmän och befäl. I Örebro finns också dagtidspersonal med uppdraget: olycksförebyggande arbete, teknik, utbildning, övning, operativ planering, HR samt administration.

Information och intresseanmälan

Är du rätt person för uppdraget? Då ser vi gärna att du skickar in din intresseanmälan till oss senast 13 december. All administration i denna rekryteringsprocess kommer att hanteras av AxÖ Consulting. För mer information kontakta rekryteringskonsult Mia Haglund på mia.haglund@axoconsulting.se alt. 072-396 05 82. Blir du nyfiken och vill veta mer om rollen som förbundsdirektör/räddningschef, ladda ned och läs hela rollbeskrivningen https://axoconsulting.se/wp-content/uploads/2023/11/Rollbeskrivning-forbundsdirektor-raddningschef-Nerikes-Brandkar-.pdf.

Tjänsten innebär säkerhetsklassning, vilket kräver svenskt medborgarskap. Säkerhetsklassningen ska säkerställa att samverkan och planering kan ske internt och med andra myndigheter i frågor som rör totalförsvaret.

Med anställning följer krav på krigsplacering inom organisationen. Det innebär att du kallas att tjänstgöra i händelse av höjd beredskap eller krig vid Nerikes Brandkår/Räddningsregion Bergslagen.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Ställföreträdande räddningschef Nerikes Brandkår

Räddningschef
Läs mer Nov 15
Nerikes Brandkår - ”Tillsammans skapar vi trygghet”

Den 1 mars 2024 går Anders Larsson, ställföreträdande räddningschef, i pension och med anledning av detta söker vi nu hans efterträdare.

Anders har varit ställföreträdande räddningschef på Nerikes Brandkår i 22 år och har under sin tid uppvisat ett stort engagemang för kåren och för den enskilde medarbetaren. Anders gedigna arbete har bidragit till en stolt arbetsplats, där du som nästa ställföreträdande räddningschef har möjlighet att ta vid.

Så här beskrivs uppdraget av Nerikes Brandkårs förbundsdirektör/räddningschef, Per-Ove Staberyd:

”Att vara ställföreträdande räddningschef med ansvar för räddningsavdelningen är ett av Brandkårens bästa jobb! Här har du möjlighet att fortsätta att utveckla Nerikes Brandkår så att vi ligger i framkant på den utryckande verksamheten. Världen förändras ständigt och med detta uppstår också nya risker som behöver hanteras i vår verksamhet.

Skall du lyckas med arbetet som ställföreträdande räddningschef måste du tycka om att arbeta med personal samt ha intresse att stötta chefer och övrig personal så att de stimuleras till engagemang samt också känner trivsel i sitt arbete. Vår personal – vid snart 29 brandstationer – är självklart den viktigaste resursen!”

Är det här ett jobb för dig? Välkommen att skicka in en intresseanmälan senast den 13 december.

Arbetsbeskrivning

Som ställföreträdande räddningschef har du det övergripande perspektivet på den löpande och operativa verksamheten inom räddningsavdelningen. I uppdraget ingår planering, bemanning och schemaläggning – en uppgift som sköts i nära samarbete med berörda chefer. Tjänsten innefattar även regelbunden kontakt med enhetschefer, stationschef och personal på 28 brandstationer. Här tillhandhåller du fordon och teknik, väl anpassade för sina ändamål, samt personal som är tränade och trygga i sitt uppdrag.

Ställföreträdande räddningschef håller kompassriktningen för räddningsavdelningen i ett uppdrag som också påverkas av samhällets förändringar. Med fler medlemskommuner och en utökning av antal stationer är rutiner och arbetssätt således under ständig utveckling.

Ställföreträdande räddningschef anställs av Nerikes Brandkår och är underställd, samt rapporterar till, förbundsdirektör/räddningschef. Du ingår i Nerikes Brandkårs ledningsgrupp.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett genuint intresse för ledarskap, samhällsutveckling och räddningsverksamhet. Erfarenhet och kunskap av att lyckas och misslyckas gör dig till en trygg och stabil ledare. Du har också förståelse för att du kommer in i ett sammanhang där kompetens finns, processer är påbörjade och där medarbetare tar ett stort ansvar.

I rollen som ledare uppvisar du nyfikenhet på hela verksamheten och du har förmågan att effektivt kommunicera information, till och mellan verksamheter, som påverkas av avdelningen och hela Nerikes Brandkårs uppdrag.

Det är viktigt att du har ett helhetstänk och du ser betydelsen av att bygga relationer, som bidrar till ett långsiktigt förtroende och stolthet, hos medarbetare och kåren. Du anser att fler perspektiv berikar ditt ledarskap och bidrar till bättre förmåga att fatta kloka beslut. Som ledare är du således en självklar förebild och det naturliga stödet för andra chefer i organisationen.

Kvalifikationer

För att lyckas med uppdraget har du:

- Akademisk utbildning som brandingenjör och påbyggnadsutbildning RUB.
- Bred kompetens inom räddningstjänst och har förståelse för vikten av samrådsmöten inom de områden som är aktuella.
- Erfarenhet av att verka i högre ledningsfunktion inom operativ räddningstjänst.
- Erfarenhet att leda projektgrupper med gott resultat.
- Kännedom om de lagar som påverkar verksamheten; LSO (lag och förordning om skydd och olyckor), LBE (lag och förordning om brandfarliga och explosiva varor), Lagen om extra ordinära händelser, MBL och AML.
- Flera års erfarenhet av ledarskap. Önskvärt är också att du har lett eller varit stöd till andra chefer.

Vidare kan du hantera utmaningar och du skapar förståelse för de prioriteringar som du och dina medarbetare ställs inför i en räddningsverksamhet med förändringar och höga krav.

Om Nerikes Brandkår

Nerikes Brandkår är ett kommunalförbund med Askersund, Hallsberg, Kumla, Laxå, Lekeberg, Lindesberg, Ljusnarsberg, Nora och Örebro som medlemskommuner. Kommunalförbundet startade 1998 och ska, på uppdrag av medlemskommunerna, leda och ansvara för räddningstjänst och förebyggande brandskydd, dygnet runt och inom hela insatsområdet. Förbundet leds av en politiskt tillsatt direktion med representation från de nio kommunerna.

Inom Nerikes Brandkårs insatsområde finns 28 brandstationer. Här arbetar 495 personer, varav 135 av dessa är heltidsanställda.

På de två heltidsstationerna Örebro och Byrsta arbetar cirka 100 brandmän och befäl. I Örebro finns också dagtidspersonal med uppdraget: olycksförebyggande arbete, teknik, utbildning, övning, operativ planering, HR samt administration.

Information och intresseanmälan

Är du rätt person för uppdraget? Då ser vi gärna att du skickar in din intresseanmälan till oss senast 13 december. All administration i denna rekryteringsprocess kommer att hanteras av AxÖ Consulting. För mer information kontakta rekryteringskonsult Mia Haglund på mia. haglund@axoconsulting.se alt. 072-396 05 82.

Blir du nyfiken och vill veta mer om rollen som ställföreträdande räddningschef, ladda ned och läs hela rollbeskrivningen https://axoconsulting.se/wp-content/uploads/2023/11/Rollbeskrivning-stallforetradande-raddningschef-Nerikes-Brandkar.pdf.

Tjänsten innebär säkerhetsklassning, vilket kräver svenskt medborgarskap. Säkerhetsklassningen ska säkerställa att samverkan och planering kan ske internt och med andra myndigheter i frågor som rör totalförsvaret.

Med anställning följer krav på krigsplacering inom organisationen. Det innebär att du kallas att tjänstgöra i händelse av höjd beredskap eller krig vid Nerikes Brandkår/Räddningsregion Bergslagen.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Ekonomiadministratör till Skadetekniks huvudkontor i Örebro

Ekonomikontorist
Läs mer Nov 10
Skadeteknik är ett av Sveriges mest anlitade saneringsföretag och en komplett partner för alla typer av sanering och räddning av restvärden.

Här arbetar idag drygt 100 anställda på något av företagets sju kontor.

Vill du ha en verksamhetsnära roll i ett växande företag? Nu söker Skadeteknik ytterligare en Ekonomiadministratör till huvudkontoret i Örebro. Som Ekonomiadministratör är du delaktig i det ekonomiska arbetet och bidrar till företagets bästa på kort och lång sikt. Hos Skadeteknik får du en omväxlande roll där du får möjlighet att utvecklas brett inom ekonomirollen. Låter det intressant? Då ska du fortsätta läsa.

Välkommen till Skadeteknik – en trygg och familjär organisation!

Om tjänsten
Skadetekniks ekonomiavdelning består i dagsläget av två personer, men företaget växer och behöver nu utöka med ytterligare en medarbetare. Som Ekonomiadministratör kommer du bland annat att arbeta med:

- löpande bokföring och avstämningar
- kund- och leverantörsreskontra
- fakturering
- delta i månads- och årsbokslut
- löneadministration

För att du ska trivas och få en bra introduktion i ditt arbete kommer du att erbjudas hjälp och stöttning av dina kollegor på ekonomiavdelningen. Du rapporterar till Ekonomiansvarig.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:

- Relevant utbildning och några års erfarenhet av att arbeta med ekonomi och löner.
- Flytande kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
- Erfarenhet av relevanta löne- och ekonomisystem, gärna Kontek och Pyramid.

Som person är du driftig, har stor ansvarskänsla och är noggrann med ett strukturerat arbetssätt. Vidare är du social, serviceinriktad och du trivs med att samarbeta och kommunicera med både interna och externa kontakter. Flexibilitet och förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt är egenskaper som vi värdesätter högt. Du ser dig även som en trygg person med skinn på näsan.

Om Skadeteknik
Skadeteknik är ett familjeägt företag som startades 1989. Vi har en stadigt ökande efterfrågan på våra tjänster och i dag finns kontor i Örebro, Motala, Karlstad, Karlskoga, Nyköping, Nässjö och Jönköping. I Skadeteknikkoncernen ingår även två Fastighetsbolag.

Information och ansökan
I den här rekryteringen har Skadeteknik valt att samarbeta med AxÖ Consulting. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi svarar gärna på frågor från dig, ring eller mejla rekryteringskonsult:

Jakob Erlingsson:

- Jakob.erlingsson@axoconsulting.se
- 070-687 97 58

Linda Axäng:

- Linda.axang@axoconsulting.se
- 079-340 54 42

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Örebro Hockey söker projektledare

Projektledare, reklam
Läs mer Okt 9
Trivs du som allra bäst när du får driva projekt – från ax till limpa? Är du bra på att se vilka insatser som behövs för att skapa framgångsrika resultat? Är du en ansvarsfull person som drivs av att leverera med hög kvalitet?

Nu anställer Örebro Hockey en projektledare vars roll innebär att skapa, driva och ta fram projekt för att stärka Örebro Hockeys varumärke, på såväl lokal som nationell nivå.

Här får du en nyckelroll, där du ena dagen skapar nya vägar framåt tillsammans med externa samarbetspartners för att nästa dag hålla matchevent i ett fullsatt Behrn Arena.

Örebro Hockey erbjuder
Som projektledare hos Örebro Hockey kan du förvänta dig en ansvarsfylld roll där du får möjlighet att fylla din kalender med spännande och roliga marknads- och kommunikationsprojekt. Arbetsuppgifterna är varierande och med många kontaktytor. Kontoret genomsyras av en stark gemenskap där alla bidrar och hjälps åt att lyfta fram klubben.

Örebro Hockey litar på dig, din erfarenhet och din förmåga att berätta om Örebro Hockey på ett sätt som framkallar en känsla av gemenskap och stolthet hos föreningen, supportrar och allmänheten i stort. Genom ditt arbete ska Örebro Hockey hitta nya vägar att öka intresset för föreningen. Du kommer arbeta i ett högt tempo där du är beredd att göra det lilla extra.

För att du ska trivas och utvecklas i din profession erbjuds du:

- Möjlighet att utveckla ett av Örebros starkaste varumärken.
- Teamfrämjande aktiviteter och en stark gemenskap.
- Frihet att forma och utveckla arbetet framåt utifrån din kreativitet, kunskap och erfarenhet.
- Kompetensutveckling genom utbildningar.
- Friskvårdsbidrag.
- Träningsmöjligheter i anslutning till arbetsplatsen.

Du välkomnas till en öppen, familjär och driven arbetsplats där varje person arbetar hårt och delar samma glädje och passion – framgång för Örebro Hockey!

Arbetsbeskrivning
I rollen som projektledare vidareutvecklar du det externa arbetet, med fokus på klubbens kommersiella värde. Med god kvalité som utgångspunkt och riktmärke är du drivande i att utveckla, genomföra och utvärdera projekt, på både lokal och nationell nivå.

Vilka projekt kommer du att leda? För att nämna några ansvarar du för arenaupplevelsen, CSR, samhällsengagemang och olika typer av evenemang och event.

En annan viktig del i tjänsten innefattar ansvar för några av klubbens viktigaste spelare – funktionärerna! Som projektledare kommer du även vara en resurs till kommunikationsavdelning och vara behjälplig med bevakning av Örebro Hockeys alla lag. Fokus är självklart att säkerställa högsta möjliga kvalité och leverans inom alla områden.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har ett driv att, självständigt, genomföra och koordinera projekt. Du är dessutom van att axla ett stort ansvar samt växla mellan arbetsuppgifter och du räds inte att prova nya saker. För att lyckas i rollen krävs det att du strukturerad och noggrann samt att du är en prestigelös lagspelare med god förmåga att se saker ur ett helikopterperspektiv. Du är också van att arbeta självständigt och du besitter en hög social kompetens.

Kvalifikationer:

- B-körkort.
- Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av projektledning eller av arbete med marknadsfrågor.

För att trivas hos Örebro Hockey ser vi att du har ett stort idrottsintresse och i synnerhet ishockey!

Om Örebro Hockey
Örebro Hockey är en ishockeyklubb som bildades 1990. Idag spelar herrlaget i Sveriges högsta liga, SHL. I verksamheten drivs även damlag samt tre juniorlag. Vår hemmaplan är Behrn Arena och där beläggningsgraden senaste säsongerna varit 97%. Örebro Hockey omsätter ca 140 mkr och har som vision att vara Sveriges bästa ishockeyklubb både vad gäller sportslig kvalité och den totala upplevelsen. Våra ledord är att vara öppna, attraktiva och ödmjuka.

Information och ansökan
Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos Örebro Hockey.

Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Axel Johansson på telefonnummer +46 (0)73-383 28 85 e-post: axel.johansson@axoconsulting.se

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Örebro Hockey söker Content Creator

Marknadskommunikatör
Läs mer Okt 9
Örebro Hockey fortsätter att växa! Vill du stärka Örebro Hockeys varumärke lokalt, regionalt och nationellt? Är du en lagspelare som gillar att få andra att synas och skina? Då ska du fortsätta läsa.

Föreställ dig en arbetsdag där du ena stunden redigerar råmaterial för att skapa intresseväckande innehåll till sociala medier, för att i nästa stund befinna dig i ett fullsatt Behrn Arena, för att fånga magiska ögonblick genom kameralinsen. En arbetsdag där du får möjlighet att växla mellan massor av roliga arbetsuppgifter där dina kunskaper inom kreativt skapande står i centrum och dina idéer kan sätta Örebro hockey på kartan.

Örebro Hockey erbjuder
Som Content Creator hos Örebro Hockey kan du förvänta dig en händelserik vardag där du får möjlighet att fylla din kalender med spännande och roliga marknads- och kommunikationsprojekt. Arbetsuppgifterna är varierande och med många kontaktytor. Kontoret genomsyras av en stark gemenskap där alla bidrar och hjälps åt att lyfta fram klubben.

Örebro Hockey litar på dig, din erfarenhet och din förmåga att berätta om Örebro Hockey på ett sätt som framkallar en känsla av gemenskap och stolthet hos föreningen, supportrar och allmänheten i stort. Genom ditt arbete ska Örebro Hockey hitta nya vägar att öka intresset för föreningen. Du kommer arbeta i ett högt tempo där du är beredd att göra det lilla extra.

För att du ska trivas och utvecklas i din profession erbjuds du:

- Möjlighet att utveckla ett av Örebros starkaste varumärken.
- Teamfrämjande aktiviteter och en stark gemenskap.
- Frihet att forma och utveckla utifrån din kreativitet, kunskap och erfarenhet.
- Kompetensutveckling genom utbildningar.
- Friskvårdsbidrag.
- Träningsmöjligheter i anslutning till arbetsplatsen.

Du välkomnas till en öppen, familjär och driven arbetsplats där varje person arbetar hårt och delar samma glädje och passion – framgång för Örebro Hockey!

Arbetsbeskrivning
Som Content Creator kommer du att vara en viktig del i Örebro Hockeys kommunikationsteam. Tjänsten är på 100% och i rollen ingår bland annat att:

I rollen ingår bland annat:

- Producera och redigera material till alla våra kanaler, både rörligt och bild
- Bevakning av Örebro Hockeys alla lag (herr/dam/junior)
- Stötta den interna produktionen i samband med matcher i Behrn Arena.
- Utveckla, genomföra samt utvärdera olika typer av kampanjer.
- Arbeta med långsiktiga projekt samt det dagliga innehållet.
- Arbeta för att öka intresset kring Örebro Hockey på såväl kort som lång sikt.
- Samla in och analysera data för att göra relevant kommunikation.
- Förmedla information på ett öppet och ärligt sätt till supportrar och partners.

 Vem söker vi?
Vi söker dig som har ett kombinerat intresse och kunskap om hockey, sociala medier och teknik. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är en prestigelös och ambitiös lagspelare. För oss innebär det att du trivs i en roll där din främsta uppgift är att lyfta fram klubben och alla våra lag. Örebro Hockey arbetar i ett högt tempo där du behöver vara flexibel men även strukturerad i ditt arbete. Du kommer att hantera många olika forum, kanaler och uppgifter vilket ställer höga krav på din flexibilitet och din sociala förmåga.

- Erfarenhet av digital produktion, kommunikation och teknisk utrustning.
- Foto och redigeringskunskaper.
- Genuint hockeyintresse
- Erfarenhet från att skriva och skapa innehåll i text samt bild och formatanpassa till olika sociala medier
- Erfarenhet av att arbeta med sociala medier som kommunikationskanal.
- Driv i att ligga steget före vad gäller trender på sociala medier
- Självgående inom Adobe-programmen.

Dokumenterad erfarenhet från likande typer av jobb är meriterande.

Om Örebro Hockey
Örebro Hockey är en ishockeyklubb som bildades 1990. Idag spelar herrlaget i Sveriges högsta liga, SHL. I verksamheten drivs även damlag samt tre juniorlag. Vår hemmaplan är Behrn Arena och där beläggningsgraden senaste säsongerna varit 97%. Örebro Hockey omsätter ca 140 mkr och har som vision att vara Sveriges bästa ishockeyklubb både vad gäller sportslig kvalité och den totala upplevelsen. Våra ledord är att vara öppna, attraktiva och ödmjuka.

Information och ansökan
Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos Örebro Hockey.

Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Axel Johansson på telefonnummer +46 (0)73-383 28 85 e-post: axel.johansson@axoconsulting.se

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Bifoga gärna din portfolio i ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Fastighetsautomationstekniker till Futurum Fastigheter i Örebro AB

Automationstekniker, el
Läs mer Sep 22
”Vi bidrar till att utveckla Örebro kommun.

Barn, föräldrar, pedagoger, folkvalda med fler ska känna förtroende och trygghet i att Futurum verkar för hela Örebro kommuns bästa.”

Är du vass på att lösa fastighetsautomationsrelaterade IT-problem? Har du erfarenhet av PLC-programmering och Web Port? Nu söker vi en fastighetsautomationstekniker till Futurum fastigheter i Örebro AB. Det här är ett jobb för dig som vill ha en bredd av arbetsuppgifter på ett fastighetsbolag med starkt hållbarhetsfokus.

Futurum Fastigheter ingår, tillsammans med andra fastighetsbolag i Örebro, i satsningen ”Innovationsgemenskapen”. Samarbetet syftar till att göra Örebro till en smart stad när det kommer till energilösningar. Här får du, i rollen som fastighetsautomationstekniker, möjlighet att bidra med dina kunskaper för att driva utvecklingen och samarbetet framåt.

Låter det spännande? Då hoppas vi höra från dig!

Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer bli direkt anställd hos Futurum Fastigheter i Örebro AB.

Futurum fastigheter i Örebro AB erbjuder

Futurum fastigheter uppmuntrar en aktiv fritid och erbjuder flextid, friskvårdsbidrag samt eget gym. Här jobbar du sida vid sida med trevliga arbetskamrater på ett företag där god sammanhållning råder. Som fastighetsautomationstekniker får du dessutom möjlighet att utmana befintliga processer och vara med på en mycket spännande utvecklingsresa in i framtiden.

Arbetsbeskrivning

I dina arbetsuppgifter ingår att:

- Lösa de problem som uppstår i Futurums driftmiljö.
- Felsöka automationsrelaterade problem.
- Programmera samt driftsätta ny styrutrustning.
- Hantera uppkopplingen av utrustning till Futurums IT-nätverk.
- Administrera och hantera systemet för fastighetsintegration, Web Port.
- Delta i projekt som specialist.

Futurum fastigheter har en tydlig agenda mot 2030. Tillsammans med dina kollegor är du en viktig kugge för att fortsatt jobba mot målen:

- Klimatneutralitet
- Ökad biologisk mångfald
- Långsiktig ekonomisk hållbarhet
- Arbetsliv för alla

Med din kunskap och erfarenhet vill vi att du utvecklar fastighetsautomationen vidare i linje med målen.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har:

- Bred teknisk kompetens, vilket inkluderar allt från enklare till mer komplexa arbetsuppgifter.
- Goda kunskaper i Web Port.
- Goda kunskaper i PLC-programmering, gärna Beckhoff och Webport.
- Goda kunskaper i system för fastighetsautomation såsom Schneider Eco Building Operation Struxureware samt Siemens Desigo Insight.
- Stor erfarenhet av IT-nätverk.
- Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
- B-körkort

För att lyckas i rollen är du en teknikintresserad person med god förmåga att kommunicera med människor, både internt och externt. Rollen förutsätter även att du är strukturerad, initiativtagande och serviceminded samt att du kan ta självständiga beslut. Du är också van att arbeta såväl självständigt som i grupp och ställer snabbt om mellan olika typer av arbetsuppgifter.

Som person är du dessutom mycket uppskattad då du bidrar med trevliga samtal och ett professionellt bemötande – något som uppskattas av såväl kunder och samarbetspartners som dina kollegor.

Ansökan och information

I den här rekryteringen samarbetar Futurum Fastigheter i Örebro AB med AxÖ Consulting AB. Skicka in din ansökan redan idag eller senast den 25 oktober 2023. Urval sker löpande under ansökningsperioden så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Tillträde sker enligt överenskommelse. I alla våra rekryteringar görs registerutdrag från belastningsregister, då våra miljöer kräver det.

Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult på AxÖ Consulting:

Lisa Beckman

- 0723 83 88 53
- Lisa.beckman@axoconsulting.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Futurum Fastigheter i Örebro AB

Futurum Fastigheter i Örebro AB är ett helägt kommunalt fastighetsbolag som utvecklar, förädlar och förvaltar miljöer där våra barn och ungdomar tillbringar stor del av sin tid. Barnen och ungdomarna är våra kunder och de är alltid i centrum i de beslut och strategier som fattas. Bolaget äger och förvaltar skolor, förskolor, brandstationer och fritidsanläggningar i Örebro kommun, ca 400 000 kvm lokaler totalt.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Belysningsingenjör till Örebro kommun

Elingenjör
Läs mer Okt 3
Vill du också gå till jobbet varje dag och känna att du bidrar till något större än dig själv? Som belysningsingenjör på Teknik- och serviceförvaltningen erbjuds du en trygg och utvecklande tillvaro där du får vara med och göra Örebro kommun till en ännu trevligare plats att bo och vistas i.

Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Teknik- och serviceförvaltningen söker nu en belysningsingenjör vars huvudsakliga ansvarsområde är drift och underhåll av kommunens belysningsanläggningar inom gatubelysning. Uppdraget handlar om att skapa säkra och hållbara gator, broar och dammar med tillfredsställande belysning i kommunen.

Örebro kommuns vision är att vara Skandinaviens mest attraktiva medelstora stad och i den här rollen kan du bidra till den visionen genom att, på ett säkert och hållbart sätt, planera för underhåll och utbyggnad av stadens belysning.

Du kommer bland annat att arbeta med

- planering av drift och underhåll av kommunens belysningsanläggningar, främst inom gata och trafik.
- ha en tät kontakt och samarbete med kommunens belysningsentreprenörer som utför det löpande arbetet med anläggningarna angående reparationer, underhåll och utbyggnad av nätet.
- upprättande och uppföljning av underhållsplaner och rutiner för att säkerställa att belysningsanläggningarna uppfyller gällande krav på säkerhet och funktion.
- säkerställa att beslutade åtgärder genomförs och uppnår önskat resultat.
- handläggning av ärenden, både självständigt och i samverkan med andra funktioner.

Din närmsta chef är enhetschefen för Gata och Trafik inom Teknik- och serviceförvaltningen. Kontoret finns på Citypassagen i centrala Örebro, med möjlighet att arbeta delvis på distans.

Om arbetsplatsen
Som medarbetare inom Park och Gata på Teknik- och serviceförvaltningen bidrar du varje dag till att göra vardagen enklare och rikare för Örebroarna. Vi arbetar för att Örebro ska vara en trevlig, trygg och ren stad med säkra och goda kommunikationer samt offentliga miljöer som är tillgängliga för alla. Vi gör det i dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du chansen att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. Vill du anta utmaningen?

Läs mer om hur det är att jobba på Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen krävs det att du har:

- akademisk utbildning med inriktning el/belysning eller liknande tekniskt område eller arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig.
- erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
- erfarenhet av att samordna och rapportera projekt eller uppdrag.
- erfarenhet av relevanta digitala verktyg och system.
- B-körkort.

Vi tror att du har ett stort intresse för ljusgestaltningsfrågor i kombination med en god administrativ förmåga där du också är noggrann och kvalitetsmedveten. Du har förmåga att arbeta självständigt, men drar gärna nytta av att kombinera dina erfarenheter med kollegornas. Vidare är du tydlig i din kommunikation, behärskar svenska språket i tal och skrift på den nivå som som arbetat kräver och du erbjuder alltid ett gott och serviceinriktat bemötande. Du är initiativrik och det är naturligt för dig att samarbeta med andra samt att ha mycket kontakter, både internt och externt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det är meriterande om du har

- erfarenhet av arbete i politiskt styrd organisation.
- kunskap/förståelse för GIS och/eller CAD.
- förståelse för beställarrollen och offentlig upphandling.
- kunskap om databashantering.
- auktorisation för elinstallationsarbeten inom konstruktion, bedömningar, installation, skötsel och besiktning av elanläggningar, eller motsvarande erfarenhet som är relevant för tjänsten.
- kunskap i entreprenadsjuridik.
- erfarenhet av projektledning, gärna i samarbete med externa konsulter.

Information och ansökan 
I denna rekrytering samarbetar Örebro kommun med AxÖ Consulting. All administration i denna rekryteringsprocess kommer därför att hanteras av AxÖ Consulting. För mer information, kontakta rekryteringskonsult Kajsa Rosén på kajsa.rosen@axoconsulting.se alt. 072-398 02 67.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 24 oktober 2023. Vi jobbar med löpande urval.

Kontaktpersoner hos kommunen

Lars Åhlenius
Enhetschef
019-21 62 42

Vision, Avdelning 012
Facklig expedition
019-21 11 93

SACO
Facklig Expedition
019-21 30 96

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Bli en del av våra kunders framgång – Vi söker flera kompetenser

Civilingenjör, kemiteknik
Läs mer Sep 18
”Våra kunders framgång är vår drivkraft.

Att matcha rätt kandidat med rätt jobb är vår specialitet!”

Våra kunder i Karlskoga och Örebro växer i en hisnande takt och som ett resultat av detta får vi dagligen in förfrågningar om kompetenser inom ett brett spektrum av tjänster och branscher.

Om du är redo för nya utmaningar och lockas av de möjligheter som finns hos framväxande företag – då kan vi ha jobbet för dig!

Just nu söker vi personer inom följande områden:

- Tekniska projektledare med förmågan att driva investeringsprojekt.
- Projektledarassistenter med erfarenhet av projektadministration.
- El- och automationsingenjörer med produktionsfokus.
- Administratörer med erfarenhet av order- och frakthantering.
- HR-generalister.
- QA ingenjörer med inriktning produktion.
- R&D ingenjörer.

Kvalifikationer

Våra kunder efterfrågar varierande kunskap, var därför tydlig med dina tidigare erfarenheter och kompetenser i ditt CV.

Om AxÖ Consulting

AxÖ Consulting AB har lång erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen – vi förser regionens näringsliv och offentliga sektor med rätt kompetens. AxÖ Consulting har funnits sedan februari 2017 och består idag av 22 medarbetare som arbetar med rekrytering samt cirka 30 konsulter. Inom bolaget finns också ett stort kontaktnätverk som inkluderar ca 30-talet interimskonsulter.

AxÖ Consulting har kontor i Karlskoga, Örebro, Luleå, Umeå, Skellefteå och Örnsköldsvik, men hjälper företag på flera andra orter i Mellansverige och Norrland med rekrytering, konsultlösningar mm.

Information och ansökan

Vi får löpande in nya och spännande uppdrag från våra kunder. Uppdragen varierar och styrs av kundens behov. Information om startdatum och placering får du därför vid en potentiell matchning med ett ledigt uppdrag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter: Kajsa Rosén på 072 – 398 02 67, kajsa.rosen@axoconsulting.se eller Jakob Erlingsson, 070-687 97 58, Jakob.erlingsson@axoconsulting.se

Varmt välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Key Account Manager till Sternhammar

Key account manager
Läs mer Sep 8
Beskriver du dig ofta som en säljare som har lätt för att se behov och lösningar? Trivs du som allra bäst när ditt arbete generar i nöjda och återkommande kunder? Då har vi jobbet för dig! Nu söker Sternhammar en Key Account Manager till huvudkontoret i Örebro.

Som Key Account Manager får du en stimulerande tjänst där du utvecklar hållbara relationer med kunder över hela Sverige, i synnerhet Mellansverige, Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vi välkomnar dig till en verksamhet som befinner sig i en spännande och intensiv utvecklingsfas!

Arbetsbeskrivning

Som Key Account Manager hos Sternhammar ges du möjlighet att arbeta med komplex försäljning och hitta anpassade lösningar till företagets nyckelkunder. Vidare säkerställer du att försäljningen utvecklas i en positiv riktning samt engagerar dig i sortimentsutvecklande arbete, både med kunden och den egna organisationen, för att skapa nya vinstdrivande produkter och lösningar.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Nykundsbearbetning och kundvård av befintliga kunder.
- Fysiska och digitala kundbesök.
- Deltagande på försäljningskonferenser och branschmässor.
- Prissättning och avtalsförhandling med kunder.
- Koordinering av säljinsatser i den egna organisationen.
- Strategisk planering för att förbättra kundens och Sternhammars resultat.

Rollen som Key Account Manager innebär främst fysiska besök hos kund för att lära känna kundens verksamhet och bygga förtroendefulla relationer. Tjänsten innebär ca 3-4 resdagar per vecka. Du rapporterar till VD.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen har du:

- Flera års arbetserfarenhet av nyckelkundsbearbetning eller annan komplex försäljning.
- Goda kunskaper i Officepaketet.
- Erfarenhet av att arbeta i CRM-system.
- Mycket goda kunskaper i svenska såväl som engelska, i både tal och skrift.

Om du har branscherfarenhet samt en eftergymnasial utbildning inom försäljning, marknadsföring eller företagsekonomi är detta meriterande men inget krav.

Vi ser att du som söker är en kundorienterad säljare med mycket god förmåga att se behov och identifiera lösningar. Du har dessutom en analytisk och strategisk sida, vilket hjälper dig att peka ut riktningen framåt. För dig finns inga dumma frågor och engagemanget du visar för dina kunder gör dig till en mycket uppskattad samarbetspartner. Din positiva inställning och vänliga framtoning smittar gärna av sig på andra och du har lätt för att knyta nya kontakter.  Som person har du även ett stort målfokus och en stark tävlingsådra, kanske är det dessa egenskaper som gör dig till en framgångsrik säljare?

Information och ansökan

I den här rekryteringen har Sternhammar valt att samarbeta med AxÖ Consulting. Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anneli Wallin på mail: anneli.wallin@axoconsulting.se eller tfn: 072-398 02 77.

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Sista ansökningsdag 8 oktober 2023. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Sternhammar

Sternhammar är en svensk importör och tillverkare av fordonsrelaterade komponenter, förbrukningsartiklar och tillbehör. Företaget grundades 1938 i Örebro och är idag en del av Axel Johnson-koncernen. Vi tillhandahåller ett av branschens bredaste sortiment och fokuserar på att utveckla produkter under våra egna varumärken. Vi är drygt 20 anställda med huvudkontor och lager i Örebro. Sternhammar är den perfekta platsen för dig som vill förverkliga idéer tillsammans med våra kunder. Du kommer till ett arbete i en positiv miljö på ett växande bolag med nya varumärken med kvalitetsfokus och en stabil koncern där det finns möjlighet till personlig utveckling.

Axel Johnson International är en privatägd svensk industrigrupp som består av mer än 200 bolag i 34 länder, med en omsättning på ca 1500 miljoner EUR. Axel Johnson International präglas av ett aktivt, långsiktigt ägarskap med ambition att främja förnyelse och skapa tillväxt. Fokus ligger på företag verksamma inom strategiskt utvalda nischmarknader som erbjuder tekniska komponenter och lösningar till industriella processer.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Lönekonsult för längre konsultuppdrag

Löneadministratör
Läs mer Aug 15
Har du några års erfarenhet som lönekonsult och är sugen på en ny utmaning på en arbetsplats belägen i centrala Örebro? Då kan vi ha rätt uppdrag för dig!

Till ett längre konsultuppdrag via AxÖ Consulting söker vi nu en lönkonsult, till en av våra kunder, verksam inom tillverkande industri.

Kundens verksamhet ligger centralt lokaliserat i Örebro och är perfekt för dig som gärna tar buss, tåg, cykel eller en promenad till jobbet. 

Arbetsbeskrivning

Det här är en tjänst för dig som vill ha ett ansvarsfyllt jobb på en mindre löneavdelning. Som lönekonsult kan du förvänta dig en bred och stimulerande roll med varierande men framförallt roliga arbetsdagar. I rollen som erfaren lönekonsult kommer du att hantera och utveckla löpande lönearbete, kvalitetssäkra löneprocessen samt göra beräkningar och analyser av lönedata.
Du kommer att ansvara för ca 600-700 löner. 

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen har du en relevant utbildning eller några års erfarenhet av arbete inom lön. Som person är du en lagspelare som är kommunikativ och som gillar sociala kontakter. Då rollen ställer krav på att ditt arbete är korrekt är det även viktigt att du är noggrann och strukturerad. Andra egenskaper som vi värdesätter är initiativkraft, analytisk förmåga samt ett affärsmässigt tänkande.

Goda kunskaper i Excel och Word är ett krav. 
Du skriver och uttrycker dig obehindrat på svenska. 
Erfarenhet av lönesystemet Hogia eller motsvarande är meriterande.
Vi vill därtill att du har erfarenhet av att jobba med löneadministration mot olika kollektivavtal. 

Information och ansökan

Detta är en annons för ett konsultuppdrag hos en av våra kunder, där du kommer att bli anställd via oss på AxÖ Consulting. Uppdraget kommer vara placerat i Örebro och startar i höst, enligt överenskommelse med dig och kund. Uppdragets omfattning är 12 månader.

För frågor om tjänsten kontakta vår konsultchef på angelica.maenpaa@axoconsulting.se
Urval sker löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.
Varmt välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Planeringschef till Johnson Metall

Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Läs mer Aug 31
”Vi är Nordens ledande tillverkare av gjutna och bearbetade produkter i brons för industriella applikationer.

Vi erbjuder ett omfattande sortiment med alltifrån lagerförda standardprodukter till specialtillverkade detaljer.”

Lockas du av möjligheten att vara spindeln i nätet gällande beredning, leveranser och flöden? Till följd av pensionsavgång söker Johnson Metall en planeringschef. Här finner du en bred och ansvarsfylld roll där du får det övergripande ansvaret för hela produktionsplaneringen.

Har vi väckt ditt intresse? Då ska du fortsätta läsa!

Arbetsbeskrivning

Som planeringschef får du en nyckelbefattning inom Johnson Metall och verkar som kittet mellan sälj, inköp och produktion. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat detalj- och produktionsplanering, beredning samt att följa upp produktionen i förhållande till uppsatta tidsramar och mål. Det är du som sätter upp leveransplaner samt organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt och det är du som vägleder dina kollegor i det dagliga arbetet.

Tjänsten erbjuder en stor variation av arbetsuppgifter, därför är det viktigt att du gillar att arbeta med fokus på såväl detalj- som helhetsperspektiv.

I rollen ingår personalansvar för två produktionsplanerare. Du rapporterar till Produktionschef. Placering i Örebro.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har:

- Erfarenhet av att effektivisera och optimera flöden, till exempel i rollen som produktionsplanerare inom tillverkande industri.
- Som minst avslutad gymnasieexamen, men gärna en eftergymnasial utbildning inom logistik/ekonomi. Alternativt har du arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig.
- Goda kunskaper i Office-paketet, i synnerhet Excel.
- Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
- Erfarenhet av LEAN och affärssystem, gärna Monitor.

Om du har arbetat som planeringschef tidigare är detta meriterande, men inget krav. Vi ser gärna sökande både med och utan denna erfarenhet. Kanske är du produktionsplanerare och redo för nästa steg i karriären?

Personliga egenskaper

Då detta är en tjänst med många kontaktytor, såväl interna som externa, är du en kommunikativ person som gillar mötet med andra människor. Du beskriver dig dessutom som social, framåt, handlingskraftig, beslutsför, trygg och stabil. Som planeringschef är det mycket viktigt att du förstår sammanhang och behov samt att du kan lägga ihop ”ett plus ett”. Din förmåga att strukturera och analysera ditt och andras arbete samt att inta ett detalj- och helhetsperspektiv är således mycket god.

Information och ansökan

I den här rekryteringen har Johnson Metall valt att samarbeta med AxÖ Consulting. Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anneli Wallin på mail: anneli.wallin@axoconsulting.se eller tfn: 072-398 02 77.

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Sista ansökningsdag 24 september 2023. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Johnson Metall

Johnson Metall AB är Nordens största tillverkare av glidlager, ämnesrör och formdetaljer i brons. Produktionsenheten finns i Örebro och säljkontor finns i Sverige, Norge och Danmark. Huvudkontoret ligger i Örebro.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Redovisningsekonom till Telectromontage

Redovisningsekonom
Läs mer Aug 18
Vi söker nu en erfaren och handlingskraftig redovisningsekonom till Telectromontage – ett familjärt företag med stark framåtanda.

Här erbjuds du en nyckelroll i ett bolag och koncern på väg mot en spännande och ambitiös resa, där du på sikt kommer får ett helhetsansvar över ekonomifrågorna. Låter det som nästa steg i din karriär? Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning
Som redovisningsekonom hos Telectromontage arbetar du i en prestigelös roll med stort inflytande på processer och rutiner. Du kommer få arbeta med de varierande arbetsuppgifter som finns på en ekonomiavdelning, där tyngden kommer ligga på;

- Analyser
- Bokslut
- Effektivisering av processer och rutiner
- Digitalisering
- Löpande bokföring

Du kommer att arbeta nära bolagets VD där ni tillsammans driver verksamheten framåt. I första hand kommer du få ta ett helhetsansvar över ekonomifrågorna på bolagsnivå men på sikt finns även rapportering och koncerngemensamma frågor där du ingår i ett nätverk med ekonomer i alla de bolag som ingår i koncernen. Tjänsten kommer, för rätt person, att innebära stora utvecklingsmöjligheter då företaget och koncernen kommer ha en fortsatt stark tillväxt.

Vem vi söker
Vi söker dig med ekonomisk utbildning samt tidigare arbetslivserfarenhet inom området, med stort fokus på löpande redovisningen och bokslut. Du kommunicerar obehindrat på svenska och väl på engelska och har en god systemvana. Om du har erfarenhet av att arbeta med förbättringar är det meriterande.

För att trivas i rollen ser vi att du som person är strukturerad, noggrann, effektiv och framåt. Vidare är du en prestigelös och flexibel kollega som hjälper till där det behövs för att driva arbetet och företaget framåt.

Information och ansökan
I den här rekryteringen har Telectromontage valt att samarbeta med AxÖ Consulting. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Linda Axäng, AxÖ Consulting, på telefon 079-340 54 42 alternativt via mejl linda.axang@axoconsulting.se eller Jakob Erlingsson, AxÖ Consulting, på telefon 070-687 97 58 alternativt via mejl jakob.erlingsson@axoconsulting.se. Urval sker löpande så se till att skicka in din ansökan redan idag!

Om Telectromontage
Telectromontage grundades år 2004 av Peter Staaf. Telectromontage är ett entreprenad- och serviceföretag som utför el, tele- och automationsinstallationer och har idag 23 anställda. Kunderna återfinns främst i fastighetsägare, byggföretag och privatpersoner primärt i Örebro Län, Mälardalen och region Stockholm men företagets kunder finns utspridda över hela landet.

År 2022 köptes bolaget av Hjo Installation som är en växande kraft i installationsbranschen med drygt 60 bolag i koncernen som tillsammans omsätter över 2,3 mdkr och har över 1100 medarbetare. År 2023 tog Patrik Jämtvall över som VD på bolaget vilket gör att den lokala prägeln på bolaget kvarstår.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Hovmästare med stort hjärta och träffsäkra smaklökar?

Hovmästare
Läs mer Aug 11
Bli en del av vårt team och ge gästerna en hisnande smakresa kombinerat med förstklassig
service vid natursköna Hjälmaren.

En drömroll för den passionerade matentusiasten! Vill du
dessutom ha en inspirerande arbetsplats med kollegor som älskar att göra andra glada?
Välkommen till Katrinelund – någonting mer än en god middag serverad vid ett bord.

Läs mer på: https://katrinelund.se/

Hur ser tjänsten ut?

På Katrinelund öppnar vi portarna för allt ifrån konferensluncher och hotellfrukostar till läckra
4–10-rätters middagar. Vi är också stolta över att arrangera bröllop och julbord som får folk
att jubla. Som hovmästare hos oss kommer du att ha det ultimata uppdraget – att ge våra
gäster förstklassig service och en matupplevelse att minnas. Men vänta, det finns så mycket
mer att berätta om tjänsten!
Du kommer att jobba sida vid sida med våra briljanta mästerkockar Robert och Mark,
tillsammans kommer ni att planera magiska kombinationer av smaker och drycker. Utöver att
ansvara för inköp av samtliga drycker kommer du även att agera vägvisare för vår personal.
Vi hoppas därför att du är förväntansfull över att få kliva in i en stimulerande ledarroll där du
också blir en central del i rekryteringen av dina framtida kollegor.

Nu till förmånerna!

Vi erbjuder inte bara en, utan två kickoffer där vi samlar hela personalen. Dessutom har vi ett
toppmodernt gym som du kan använda fritt. Vi har stängt över jul och mellandagarna,
förutom nyårsafton då det blir full fart igen. Sena kvällar är ovanliga här och den fantastiska
natursköna omgivningen är något vi är minst sagt malliga över. Du kan också förvänta dig
givande utbildningar inom mat, dryck, försäljning och mycket, mycket mer.

Vad säger kollegorna?

“Om du vill utvecklas i din yrkesroll, men även som människa, kom till oss. Vi är en grym
arbetsplats där alla ger allt för att stötta och hjälpa varandra, på arbetet men även privat om
du vill. Den fantastiska miljön och naturen, den bjuder vi på.”

Så vem är vår nya kollega?

Vi söker inte bara en lagspelare, utan en sann ledare. Du är den personen som alltid hittar
lösningar när utmaningar dyker upp, och vi uppskattar din erfarenhet av att planera och leda
personal. Och självklart älskar du mat och dryck! Du trivs i en fartfylld miljö och är redo att
hoppa in och hjälpa till där det behövs. Att jobba tillsammans som ett team är kärnan i vår
framgång, och din smittsamt positiva energi och ditt ständiga leende sprider glädje till både
kollegor och gäster. Körkort är ett måste eftersom vi befinner oss på en naturskön plats, lite
avsides från kollektivtrafiken.


Så, varför vänta? Sök redan idag!

Ta chansen att bli en del av vårt team och upplev
Katrinelund på ett helt nytt sätt. Kom och njut av den fantastiska utsikten över Hjälmaren
samtidigt som du får smaka på kökets gastronomiska underverk. Vi hoppas att vårt
engagemang, ödmjukhet och kärlek till det vi gör får dig att uppskatta vår arbetsplats lika
mycket som vi gör.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av:

Roger Hjälm

Mobil: 070-2603812AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Löne- och HR-administratör till Hörmann Svenska AB

Löneadministratör
Läs mer Jun 13
Hörmann Svenska AB grundades 1997 och är ett helägt dotterbolag till det tyska familjeföretaget Hörmann KG.

Idag är vi ca 130 anställda på företaget och vårt huvudkontor är placerat i Örebro. På den svenska marknaden säljer vi framför allt garageportar, industriportar samt produkter för lastteknik. Försäljningen sker både till slutkund och till återförsäljare.

Har du erfarenhet av lön och är redo för en roll där just din kunskap kommer vara betydelsefull? Tycker du att HR-administration låter som ett roligt inslag i dina arbetsuppgifter? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Nu söker Hörmann Svenska AB en löne- och HR-administratör till huvudkontoret i Örebro. Det här är en tjänst för dig som gillar att arbeta med såväl siffror och administration som med människor och HR-processer.

Detta är ett ”hyr-först-uppdrag” via AxÖ Consulting. Uppdraget förväntas starta omgående med mycket goda chanser att anställas direkt hos kund.

Om tjänsten

Som löne- och HR-administratör kommer du självständigt att jobba med hela processen av lönehandläggning på Hörmann Svenska AB. I rollen ingår också att arbeta konsultativt och administrativt genom att stötta organisationen i frågor som rör HR-administration.

Tjänsten innefattar bland annat:

- Ansvar för administration av löner/lönesystemet, hantering av tidrapporter och utlägg med mera.
- Proaktivt bidra till utveckling och förbättring av lönefunktionens processer och rutiner.
- Ta fram statistikunderlag, bl.a. sjukfrånvaro samt flex-och övertid med mera.
- Ansvar för enklare HR-administration såsom hantering av HR-policys och rutiner, avtalsskrivning med mera.
- Ansvar för att lagar och lönestyrande avtal efterlevs.

Vem söker vi?

Vi ser att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi/lön samt har några års erfarenhet av yrket. Om du tidigare har jobbat med arbetsuppgifter knutna till HR-området, är detta meriterande, men inget krav. Utöver detta är du en van systemanvändare, har goda kunskaper i Office-paketet samt behärskar såväl svenska som engelska, i både tal och skrift.

Det är mycket meriterande om du arbetat i lönesystemet Agda och det är ett plus i kanten om du har jobbat mot teknikavtalet, men det är inget krav.

För att lyckas i rollen är du:

- Noggrann, ordningsam och strukturerad.
- Serviceorienterad, kommunikativ och en god relationsbyggare.

Information och ansökan

Detta är ett ”hyr-först-uppdrag” via AxÖ Consulting. Uppdraget förväntas starta omgående med mycket goda chanser att anställas direkt hos kund.

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta AxÖ Consultings konsultansvarig på mail: angelica. maenpaa@axoconsulting.se eller tele: 076-636 61 75. Urval sker löpande, vi ser fram emot din ansökan. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt!

Konsultuppdrag via AxÖ Consulting

För att du skall trivas och må bra på ditt konsultuppdrag arbetar vi kontinuerligt med att ge dig så goda förutsättningar som möjligt. Vi har mer än 200 års samlad erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen, vi vet därför hur viktigt det är att ge dig rätt grund att stå på för att vi tillsammans skall kunna bedriva en professionell konsultverksamhet. Som konsult är du anställd av AxÖ Consulting men arbetar på uppdrag hos någon av våra kunder. Hos oss får du chansen att utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du stärker ditt CV på några av regionens, och till och med Sveriges, mest ansedda och attraktiva bolag. Att arbeta som konsult via AxÖ Consulting är tryggt, roligt och utvecklande samt ett bra sätt att få fart på karriären. För att du skall trivas erbjuder vi dig en fast månadslön, trygga anställningsvillkor och vi arrangerar regelbundet sociala aktiviteter så att vi kan lära känna varandra lite bättre

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Digital Marknadskoordinator till Hörmann Svenska AB

Marknadskoordinator
Läs mer Jun 13
Hörmann Svenska AB grundades 1997 och är ett helägt dotterbolag till det tyska familjeföretaget Hörmann KG.

Idag är vi ca 130 anställda på företaget och vårt huvudkontor är placerat i Örebro. På den svenska marknaden säljer vi framför allt garageportar, industriportar samt produkter för lastteknik. Försäljningen sker både till slutkund och till återförsäljare.

Nu söker Hörmann Svenska AB en marknadskoordinator till huvudkontoret i Örebro. Som marknadskoordinator får du en viktig roll inom Hörmann Svenska AB. Om du gillar att projektleda marknadsföringsinsatser, driva sociala medier och tänka utanför boxen för att vara nummer 1 – Då kan du vara rätt för jobbet!

Om tjänsten

Som marknadskoordinator är du en av två medarbetare på marknadsavdelningen på Hörmann Svenska AB. Marknadsavdelningen fungerar som en stöttande funktion internt, men har också kontakt med återförsäljare vad gäller bland annat marknadsföringsmaterial.

Det finns mycket spännande att berätta om Hörmann Svenska AB och med hjälp av din kreativitet och känsla för form och språk siktar man på att fortsätta ta plats på svenska marknaden. Här får du vara drivande i företagets storytelling-arbete och digitaliseringsresa. Du förväntas ta ett helhetsansvar och vara proaktiv och strukturerad i hur marknadsföringen skall se ut digitalt över året. Du ansvarar tillsammans med cheferna på de olika avdelningarna för att spridningen blir rätt och att rätt inlägg görs vid rätt tid och i rätt kanal. Ditt fokusområde kommer att vara digital kommunikation på webben och i sociala medier.

Det är din uppgift som marknadskoordinator att hålla sociala medier rullande med intresseväckande, engagerande och professionellt innehåll. Det är också du som ansvarar för att projektleda kommunikationen vid exempelvis marknadsföringsinsatser och kampanjer, samt analysera resultatet av dessa. I dialog, och nära samarbete, med övriga kollegor har du en viktig nyckelroll att lyfta marknadsavdelningen genom ökad proaktivitet och uppföljning.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Ansvar för att uppdatera och förvalta marknadsmaterial och företagsprofil med relevanta texter och bilder.
- Delta i marknadsstrategi och budgetarbete.
- Ansvar för SEO-arbetet och Google Ads.
- Ansvar för innehållet i sociala medier och företagets webbsida.
- Ansvar för sociala medier-annonsering.
- Ansvar för nyhetsbrev.
- Ansvar för event- och kundaktiviteter, till exempel workshops.

Rollen är en utökning av marknadsavdelningen och du rapporterar till VD.

Vem söker vi?

Vi ser att du som söker har:

- Några års erfarenhet av en liknande roll.
- Goda kunskaper i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift. Kunskaper i tyska är meriterande.
- Goda kunskaper i Office-paket.
- Kunskap och erfarenhet av bild- och filmredigeringsprogram såsom Adobe-paketet.
- Erfarenhet av målgruppsstyrd annonsering i bland annat Ads Manager (Facebook) och Campaign Manager (LinkedIn).

Som person har du ett öga för färg och form samt ett stort språkligt intresse. Vidare har du en kreativ ådra och du tycker att det är kul att se dina idéer växa fram och bli verklighet. I rollen som marknadskoordinator har du även lätt för att se potentialen i detaljer och du gillar att jobba proaktivt. Du är lyhörd för andras idéer och du tycker att det är kul att utmanas och utvecklas i rollen. Du har en utvecklad hög kommunikativ förmåga och trivs som bäst i en roll med många kontaktytor, såväl internt som externt. Är du en person som tar stort ansvar för ditt arbete samtidigt som arbetsglädje är något du värdesätter högt, då kommer du trivas i rollen som marknadskoordinator.

Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper.

Hörmann Svenska AB erbjuder

För att du ska trivas och må bra erbjuds du en rad olika förmåner såsom:

- En kollektivavtalad arbetsplats.
- Friskvårdbidrag.
- Goda utvecklingsmöjligheter internt.

Information och ansökan

I den här rekryteringen har Hörmann Svenska AB valt att samarbeta med AxÖ Consulting. Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anneli Wallin på mail: anneli.wallin@axoconsulting.se eller tfn: 072-398 02 77.

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag 3 juli 2023.

Varmt välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Underhållschef till Orkla Foods i Närke

Underhållschef
Läs mer Maj 31
Är du en ledare med erfarenhet av underhållsfrågor och söker möjlighet att bidra med din kunskap och kompetens på en spännande utvecklings- och förändringsresa?

Om Orkla Foods Sverige

Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land.

Våra varumärken är Abba, Kalles, Felix, BOB, Frödinge, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Mrs Cheng’s, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns. Vi har en omsättning på cirka 5 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Frödinge, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Simrishamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Vår vision är att vi ska vara ”Din vän i vardagen” genom att leva upp till våra värdeord – modig, pålitlig och inspirerande. Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen.

Om tjänsten

Underhållsavdelningen ansvarar för driftsäkerhet av anläggningarnas produktionsutrustning, vilket omfattar såväl mekaniskt som elektriskt underhåll. Inom avdelningen arbetar ett 20-tal medarbetare inom underhåll, el och automation och du har fullt personal- och budgetansvar för ditt ansvarsområde.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

- I rollen som underhållschef Orkla Närke ansvarar du för att leda underhållsarbetet till nästa nivå och kommer vara en stor del av vårt utvecklingsarbete. Bland annat att standardisera och förbättra vårt arbetssätt, förhållningssätt och kultur. Genom ditt tydliga ledarskap kommer du ansvara för drift och ledning av underhållsorganisationen säkerhets- och kvalitetsfokus, effektivitet och fokus på ständiga förbättringar. 
- Rollen har ett stort operativt fokus och ska arbeta nära produktion och leverera den bästa servicen till produktionsavdelningen. Du ska gilla att kommunicera och vara spindeln i nätet mellan underhåll och produktion.
- Planera, leda och fördela arbetet inom din avdelning för att uppnå maximal prestanda i produktionsutrustningarna.
- Driva pågående tekniska projekt.
- Löpande arbetsmiljö- och säkerhetsarbete.
- Ansvar för avdelningens uppsatta mål med stort fokus på driftsäkerhet genom att alltid sträva till att förbättra verksamheten.

Du rapporterar till vår Teknikchef och underhållschef i Närke.

 Inrikesresor kan förekomma. Då tjänsten är delad mellan Örebro och Kumla är körkort och tillgång till egen bil ett krav.

Tjänsten är en direktrekrytering och rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting. Du kommer anställas direkt hos Orkla Foods Sverige. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start omgående.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen har du:

- Teknisk utbildningsbakgrund eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
- Teknisk bakgrund med erfarenheter från process- eller tillverkande industri.
- Erfarenhet av ledande roll med personal- och arbetsmiljöansvar.
- God datorvana.
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
- Har du erfarenhet av elektroniskt underhållssystem och/eller SAP är det meriterande.

Vi ser att du som söker är en närvarande och coachande ledare som är duktig på att engagera dina medarbetare. Genom tidigare erfarenheter har du god vana att organisera resurser och göra prioriteringar utifrån uppsatta mål. Att leda utvecklingsarbete kopplat till arbetsmetodik och processer är något du både tycker om och är duktig på. Framför allt går din inställning och värderingar hand i hand med Orklas värdeord; modig, pålitlig och inspirerande.

Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper.

Information och ansökan

I den här rekryteringen har Orkla Foods Närke valt att samarbeta med AxÖ Consulting

Vid frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Anneli Wallin, anneli.wallin@axoconsulting.se, tfn 072-398 02 77. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag 30 juni 2023. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vad kan Orkla erbjuda dig?

Orkla är ett unikt FMCG-bolag med ett starkt fäste i Norden och växer även mycket inom Europa och flera andra länder, bland annat Indien. Möjligheten att få jobba med starka lokala varumärken i ett växande internationellt bolag ger våra medarbetare möjligheten att göra skillnad och påverka vår utveckling. På Orkla tänker vi globalt men vill utveckla lokala lösningar som tillgodoser våra kunders behov samtidigt som vi utvecklar och stärker våra medarbetare genom att de får göra skillnad.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Utvecklingchef IT till Textilia

CIO, Chief Information Officer/IT-chef
Läs mer Maj 11
Textilia står på vardagshjältarnas sida! Varje dag levererar vi 100 ton rena och kvalitativa textilier till hjältar inom vård- och omsorg så att de kan fokusera på att göra skillnad.

Nu söker vi dig som vill vara en del av Textilia och deras viktiga arbete.

Med hjälp av AxÖ Consulting söker Textilia en utvecklingschef IT med operativt ansvar med placeringsort Örebro. Textilia står inför stora förändringar inom IT-området där du som utvecklingschef IT förväntas ta en aktiv och ledande roll.

Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos Textilia.

Om tjänsten
Ditt uppdrag kommer att bestå av att driva en förflyttning från traditionell IT-förvaltning till verksamhetsutveckling. Du har personalansvar för ca 6 medarbetare som arbetar med utveckling och systemadministration.

Dina arbetsuppgifter innefattar att koordinera och prioritera arbete och resurser i gruppen, driva och projektleda utvecklingsprojekt samt att vara delaktig i upphandlingar och implementera kundkrav. Du kommer även ansvara för relationer med leverantörer och partners.

Som utvecklingschef IT kommer du att vara delaktig i koncernövergripande utvecklingsprojekt och driva utvecklingen och effektiviseringen av bolagets produktionsenheter genom användning av IT-lösningar och den data som genereras. Du arbetar tillsammans med IT centralt på moderbolaget DFD i Danmark.

Som utvecklingschef IT rapporterar du till koncernens IT-chef, som är lokaliserad i Danmark.

Vem söker vi?
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av utveckling och operativt arbete inom IT. Du bör även ha en utbildning som systemvetare, dataingenjör eller motsvarande kunskap förvärvad genom arbetslivserfarenhet.

Antingen har du tidigare erfarenhet av ledande positioner eller så har du ambitionen, viljan och de egenskaper som krävs för att ta dig an en ledarroll.

För att vara framgångsrik och trivas ser vi att du är trygg i dig själv, är kreativ och vågar tänka nytt och prova nya lösningar. Du är prestigelös och har god förmåga att kommunicera på olika nivåer inom bolaget. Du har ett starkt driv och är utvecklingsinriktad. Du har en god samverkansförmåga och kan därav rodda i de olika projekten som du har ansvar för.

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper i den här rollen.

Ansökan och information
Urval sker löpande, vid frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Lisa Beckman, AxÖ Consulting, på telefonnummer + 46 (0)723 83 88 53 eller via mejl lisa.beckman@axoconsulting.se.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Textilia
På Textilia arbetar 650 medarbetare utifrån våra gemensamma värderingar engagemang, trovärdig och tillsammans. Detta genomsyrar vårt dagliga arbete och sätter regelverket för hur vi är mot varandra och våra kunder. Det är genom vår kultur och våra värderingar som vi skiljer oss mest mot våra konkurrenter.

Engagemang – Vi gör alltid det lilla extra med känsla och med värme. Vi utför våra uppgifter med stolthet. Vi tar ansvar och visar varandra uppskattning. Vi är alltid tillgängliga för våra kunder och bemöter dem på ett professionellt sätt.

Trovärdig – Vi visar alltid respekt och ödmjukhet. Vi har en djup kunskap och vi delar gärna med oss av vårt kunnande. Vi håller vad vi lovar.

Tillsammans – Vi bryr oss om varandra och tillsammans skapar vi resultat. Vi samarbetar och hjälps åt. Vi utvecklas tillsammans med våra kunder och arbetar gemensamt för att möta deras önskemål.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

VD till Virkeslogistik Mellansverige AB

Verkställande direktör
Läs mer Jun 3
Virkeslogistik Mellansverige AB grundades 2017 och är en virkesleverantör med bred kompetens inom logistik vid transport av rundvirke.

Verksamheten omsätter idag 300 MSEK och är sedan 1 december 2021 helägt av Ruddammens Åkeri AB.

Virkeslogistik Mellansverige AB befinner sig i en spännande tillväxtfas och har som målsättning att fortsätta expandera – med siktet inställt på att bli en av de ledande aktörerna inom skogslogistik i Sverige! Nu söker vi en erfaren VD som vill vara med och ta bolaget till nästa nivå.

Hos Virkeslogistik Mellansverige blir du en del av en arbetsplats som jobbar både strategiskt och samarbetsorienterat för att lösa kundens behov av logistik. Här får du en viktig roll där du ansvarar för att genomföra bolagets strategi tillsammans med styrelse och medarbetare. Denna tjänst innebär mycket ansvar och är också en given möjlighet för dig som vill vara med på en spännande expansionsresa!

Arbetsbeskrivning

Som VD blir du en drivande och samlande kraft i styrning, ledning och utveckling av bolaget. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

- Sätta upp mål och riktlinjer för verksamheten som styr mot bolagets vision.
- Stärka organisationen och synliggöra bolagets verksamhet i relevanta branschforum.
- Bygga relation till och ansvar för bolagets avtal både kunder och underentreprenörer.
- Utveckla bolagets affär och kundstock.
- Säkerställa kvalitén genom hela leverantörskedjan.
- Arbeta för en god miljö och hållbarhet.
- Arbeta för effektiva processer och öka graden av digitalisering.
- Leda bolagets medarbetare i den dagliga verksamheten.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

- Fler års erfarenhet av liknande roller, gärna inom skogsbranschen.
- Stor affärsförståelse och har med fördel arbetat i liknande organisatorisk miljö.
- Tidigare erfarenhet av budget- och målarbete.
- God ledarskapsförmåga.
- God systemvana.
- Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

För att nå målen inom dessa områden krävs en ödmjukhet inför komplexiteten i uppdraget tillsammans med en förmåga att bygga långsiktiga och ömsesidigt tillfredsställande relationer med kunder, transportörer och medarbetare. Du bör ha lätt för att fatta beslut, följa upp och skapa framdrift samtidigt som du naturligt får din omgivning att känna delaktighet och samhörighet.

Information och ansökan

I den här rekryteringen har Virkeslogistik Mellansverige AB valt att samarbeta med AxÖ Consulting. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du kommer anställs direkt hos Virkeslogistik Mellansverige AB.

Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Linda Axäng på 079-340 54 42 eller Tobias Björk på 070-977 51 00. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

VD till Virkeslogistik Mellansverige AB

Verkställande direktör
Läs mer Maj 8
Virkeslogistik Mellansverige AB grundades 2017 och är en virkesleverantör med bred kompetens inom logistik vid transport av rundvirke.

Verksamheten omsätter idag 300 MSEK och är sedan 1 december 2021 helägt av Ruddammens Åkeri AB.

Virkeslogistik Mellansverige AB befinner sig i en spännande tillväxtfas och har som målsättning att fortsätta expandera – med siktet inställt på att bli en av de ledande aktörerna inom skogslogistik i Sverige! Nu söker vi en erfaren VD som vill vara med och ta bolaget till nästa nivå.

Hos Virkeslogistik Mellansverige blir du en del av en arbetsplats som jobbar både strategiskt och samarbetsorienterat för att lösa kundens behov av logistik. Här får du en viktig roll där du ansvarar för att genomföra bolagets strategi tillsammans med styrelse och medarbetare. Denna tjänst innebär mycket ansvar och är också en given möjlighet för dig som vill vara med på en spännande expansionsresa!

Arbetsbeskrivning

Som VD blir du en drivande och samlande kraft i styrning, ledning och utveckling av bolaget. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

- Sätta upp mål och riktlinjer för verksamheten som styr mot bolagets vision.
- Stärka organisationen och synliggöra bolagets verksamhet i relevanta branschforum.
- Bygga relation till och ansvar för bolagets avtal både kunder och underentreprenörer.
- Utveckla bolagets affär och kundstock.
- Säkerställa kvalitén genom hela leverantörskedjan.
- Arbeta för en god miljö och hållbarhet.
- Arbeta för effektiva processer och öka graden av digitalisering.
- Leda bolagets medarbetare i den dagliga verksamheten.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

- Fler års erfarenhet av liknande roller, gärna inom skogsbranschen.
- Stor affärsförståelse och har med fördel arbetat i liknande organisatorisk miljö.
- Tidigare erfarenhet av budget- och målarbete.
- God ledarskapsförmåga.
- God systemvana.
- Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

För att nå målen inom dessa områden krävs en ödmjukhet inför komplexiteten i uppdraget tillsammans med en förmåga att bygga långsiktiga och ömsesidigt tillfredsställande relationer med kunder, transportörer och medarbetare. Du bör ha lätt för att fatta beslut, följa upp och skapa framdrift samtidigt som du naturligt får din omgivning att känna delaktighet och samhörighet.

Information och ansökan

I den här rekryteringen har Virkeslogistik Mellansverige AB valt att samarbeta med AxÖ Consulting. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du kommer anställs direkt hos Virkeslogistik Mellansverige AB.

Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Linda Axäng på 079-340 54 42 eller Tobias Björk på 070-977 51 00. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Folkbildningschef till Medborgarskolan

Administrativ chef
Läs mer Maj 5
”Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Medborgarskolan är ett av Sveriges tio studieförbund som erbjuder folkbildning, uppdragsutbildningar och skolverksamhet. Nu väljer förbundet att satsa för framtiden och som ett led i detta behöver verksamheterna anpassas för att hitta nya vägar framåt. Därför läggs förslag till Förbundsstämman den 11 juni att omorganisera dagens åtta till sex regioner. Följande län föreslås blir en ny region: Värmland, Örebro, Västmanland, Sörmland, Uppland, Dalarna och Gävleborg. Sätet för regionen blir Örebro, enligt förslaget. Till den nya regionen inrättas en ny roll som Folkbildningschef. Denne blir således chef för verksamhetsområdet - folkbildning och ingår i den övergripande ledningsgruppen.

 Nu söker Medborgarskolan en folkbildningschef som vill vara med på en spännande utvecklingsresa. Hos Medborgarskolan får du arbeta i en fantastisk miljö med många varumärken under ett och samma paraply. Det här är en nyinrättad tjänst där du ges stor frihet att leda arbetet med att utveckla den nya organisationen och att bygga ”den nya folkbildningen”. Vi söker därför en erfaren och senior ledare som, med stort engagemang, affärsförståelse och pondus, vill visa vägen framåt på denna utvecklingsresa.

Arbetsbeskrivning

I rollen som folkbildningschef har du ett övergripande ansvar för en av Medborgarskolans nya regioner samt för tre underställda enhetschefer och en stab för fortbildningsverksamheten. I rollen ingår att bygga en hållbar verksamhet där affärsutveckling, tillväxt och lönsamhet står i fokus.

Detta är en ny tjänst som kommer inrättas i den nya organisationen, varpå en del av ditt uppdrag kommer att handla om att, tillsammans med medarbetarna, hitta de bästa formerna för en effektiv och hållbar organisation. Tillsammans med dina medarbetare möjliggör du för nya satsningar och samarbeten och säkerställer en verksamhet som har en stark marknadsnärvaro, stort kundfokus och hög kvalitet. Fokus behöver i första hand ligga på tillväxt och utveckling.

Du rapporterar till regionchef. Resor i tjänsten förekommer.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har:

- Relevant eftergymnasial utbildning.
- Erfarenhet från roller med budget- och resultatansvar där du har visat goda resultat gällande ekonomistyrning.
- Flera års ledarerfarenhet samt vana av att leda andra chefer.
- Erfarenhet från ledningsgruppsarbete.
- Erfarenhet från att framgångsrikt ha genomfört organisatoriskt förändringsarbete.
- Stor affärsförståelse och dokumenterad erfarenhet av att ha genomfört en ekonomisk “turn around” med fokus på ökad omsättning och tillväxt.
- God kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift.

Ditt ledarskap kännetecknas av att du skapar engagemang och delaktighet. Genom ett delat ansvar för de gemensamma målen hjälper du till på det sätt som gruppen behöver för att prestera. Vi ser därför att du är en trygg och stabil ledare som stimuleras av utmaningar och som värdesätter dina medarbetares åsikter och bidrag. Du kommer till ett sammanhang där teamkänslan står i fokus, vi ser därför att du kan främja och bygga vidare på en kultur där samarbete, respekt, omtanke och tillit för varandra är ledorden.

För att lyckas och trivas i rollen är du mycket duktig på att se verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv där du identifierar möjligheter och strategiskt viktiga områden och aktiviteter. Rollen som folkbildningschef är en strategisk viktig nyckelroll, mål och förväntningar kommuniceras därför med tydlighet för att skapa samsyn och delaktighet.  

Vidare har du god förmåga att fatta beslut och delegera. Du uppvisar alltid stor affärsmässighet och du är van att leda i förändring. självklart har du även ett stort intresse för det operativa arbetet utifrån ett närvarande ledarskap.

Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper.

Medborgarskolan erbjuder
Tillväxt och utveckling tillsammans är ledord som man arbetar utifrån inom samtliga verksamheter. Inom Medborgarskolan är man övertygad om att det är tillsammans som ger engagerade och motiverade medarbetare, likväl som goda resultat.

Medborgarskolans verksamhet bygger på en humanistisk värdegrund och för att trivas behöver du dela Medborgarskolans värderingar:

- Individen i centrum
- Utveckling i samverkan
- Ömsesidig respekt
- Kunskapens egenvärde

Om Medborgarskolan

Hos Medborgarskolan får du arbeta i en fantastisk miljö med ett antal varierande och spännande varumärken under ett och samma paraply, Karlstads Globala Gymnasium, Påhlmans gymnasium, Påhlmans Handelsinstitut och Stockholms tillskärarakademi.

Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vår verksamhet är öppen för alla. Vår ambition är att stimulera till kunskapssökande, eget skapande och samhällsengagemang. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens.

Läs mer om Medborgarskolan verksamheter på www.medborgarskolan.se

Information och intresseanmälan

I den här rekryteringen har Medborgarskolan valt att samarbeta med AxÖ Consulting. Vid frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Anneli Wallin, anneli.wallin@axoconsulting.se, tfn 072-398 02 77. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Som en del i rekryteringsprocessen ingår tester och även bakgrundskontroll på slutkandidat. Tillträde enligt överenskommelse.

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Tillsättandet av tjänsten förutsätter att erforderliga beslut fattas vid förbundsstämman den 11 juni.

Sista ansökningsdag 28 maj 2023.

Varmt välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Gruppchef Konstruktion till Linde Material Handling

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Apr 5
Har du kunskap inom mekanikkonstruktion och söker nya utmaningar i karriären finns en spännande tjänst på cykelavstånd ifrån Örebro stadskärna.

Världsledande trucktillverkaren Linde Material Handling söker en Gruppchef till sin konstruktionsavdelning. Välkommen med din ansökan!

 

Om tjänsten

Linde Material Handling är en av världens ledande aktörer på truckmarknaden. Man erbjuder en stor variation av truckmodeller i olika utföranden – både standardiserade truckar och helt kundunika specialanpassade lösningar. I den här tjänsten kommer du leda ett åtta personer stort konstruktionsteam med högt tekniskt kunnande, som arbetar med just specialanpassade kundlösningar. I teamet finns kompetens inom mekanikkonstruktion, elkonstruktion, teknisk beredning, hydraulikutveckling samt teknisk dokumentation.

Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos Linde Material Handling.

 

Arbetsuppgifter

Som Gruppchef för konstruktionsavdelningen har du en operativ ledarroll där du fördelar och leder arbetet inom teamet. I större utvecklingsuppdrag agerar du projektledare medan du i mindre uppdrag fokuserar dina insatser på samordning och koordinering.

Här får du stor insyn i konstruktionsarbetet där du medverkar i det dagliga arbetet och leder arbetet avseende val av metoder och långsiktigt strategiska konstruktionslösningar som bygger på modul-/plattformstänk. En viktig del av ditt uppdrag är att säkerställa att arbetet följer vår konstruktionsprocess.

Din allra viktigaste uppgift handlar såklart om att vara närvarande och skapa rätt förutsättningar för medarbetarna i teamet för att säkerställa kontinuerlig leverans. Detta genom att vara lyhörd och inlyssnande, agera bollplank, inspirera, utveckla samt utmana.

Andra förekommande arbetsuppgifter:

- Daglig styrning i form av att leda pulsmöten i teamet.
- Resursplanering och rapportering av resursläget.
- Godkännande av ritningar och instruktioner som framställs av avdelningen.
- Kostnadskontroll/budgetansvar i projekten.
- Genomföra utvecklings- och lönesamtal. Övergripande arbetsmiljöansvar ingår också i tjänsten.
- Samordna och delta i konstruktionsgenomgångar och riskanalyser.
- Utveckla rutiner och arbetssätt samt implementera dessa i dagligt arbete.

Kontaktytorna i tjänsten är stora och du kommer samarbeta med företagets produktionsplanerare för att bibehålla god överblick över planeringsbilden för konstruktionsavdelningen. Likaså utgöra en naturlig kontaktyta till produktionen samt från tid till annan ha internationella samarbeten med övriga fabriker inom koncernen. Tjänsten rapporterar till Manager R&D.

 

Kvalifikationer

- Eftergymnasial teknisk utbildning så som högskole- eller civilingenjör inom relevant område.
- Bred teknisk kompetens och flerårig erfarenhet av konstruktionsarbete med fokus på mekanikkonstruktion.
- Någon form av ledarerfarenhet där vi ser att du t.ex. kan ha varit projektledare, produktansvarig, konstruktionsansvarig eller haft annan liknande funktion.
- Goda kunskaper i svenska samt engelska i tal och skrift.
- B-körkort.

Du är en person som gärna samarbetar med andra, vars driv och engagemang smittar av sig på medarbetare och kollegor. Din förmåga att inspirera och motivera människor bidrar till såväl deras som verksamhetens utveckling. Genom ett kommunikativt och tydligt ledarskap sätter du ramarna för arbetet. Vidare är du resultatinriktad och har en professionell framtoning.

 

Om företaget

Linde Material Handling är en av världens ledande aktörer på truckmarknaden. Årligen säljer man tusentals nya och begagnade truckar till kundmarknaden som huvudsakligen återfinns inom industri-, logistik- och transportnäringen. Man har en stark tillväxtambition med lönsamheten i fokus och har de senaste åren haft en positiv utveckling. Den resan tänker man fortsätta med!

På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar – utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och söker kontinuerligt drivna medarbetare som vill vara med på vår resa. När du väljer att jobba hos oss blir du en del av ett av Sveriges, och världens, starkaste företag inom materialhanteringsbranschen. Våra medarbetare bidrar varje dag till att våra kunder kan bedriva sin materialhantering på ett säkert, smidigt och kostnadseffektivt sätt.

På Linde Material Handling är vi stolta över våra produkter– men också över våra kunniga kollegor och det arbete vi gör tillsammans. Medarbetarna hos oss gillar särskilt flexibiliteten och den frihet under ansvar som deras arbete innebär. Vi har en trevlig arbetsmiljö där vi har roligt på jobbet – samtidigt som vi skapar värde för företaget och våra kunder.

Hos oss får du använda din kreativitet och kompetens på en dynamisk arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi letar efter dig som vill ha personliga utmaningar i kombination med en sund balans mellan arbete och fritid.

 

Övrig information

Urval sker löpande, så vänta inte med att ansöka. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper i den här rekryteringen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Oskar Bernling på AxÖ Consulting; 073-915 70 61 eller oskar.bernling@axoconsulting.se

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Produktionstekniker till Stoneridge

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Apr 14
Produktionstekniker till Stoneridge
Hos Stoneridge Electronics i Örebro produceras högteknologisk elektronik till de största leverantörerna av lastbilar och bussar.

Här tillverkas kretskort, instrumentpaneler, färdskrivare och kameramonitorsystem med kvalitet i fokus, så att yrkeschaufförer kan känna sig säkra när de är ute på vägarna. År 2020 vann Stoneridge Electronics Svenska Lean-priset, med motiveringen ”Stoneridge i Örebro har skapat en leankultur där närvarande chefer och engagerade medarbetare framgångsrikt uppfyller de krävande kundernas krav.” – En kultur man är stolt över och värnar om.

Om tjänsten
Nu söker vi en produktionstekniker till siten i Örebro. Du kommer att tillhöra ett team om 21 medarbetare varav 8 har rollen som produktionstekniker. I teamet kommer du att jobba sida vid sida med såväl juniora som mer erfarna kollegor. Om du gillar att vara en del av en platt organisation där det finns utrymme att vara med och påverka är det här en perfekt arbetsgivare för dig! I den här tjänsten kommer du även leda investeringsprojekt gällande ny produktionsutrustning.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att jobba med industrialiseringsprojekt för nya produkter. Du kommer också att arbeta med ständiga förbättringar samt utveckling av nuvarande produktionsprocesser.

Det här är en tjänst för dig som trivs i en kommunikativ och ledande roll där du får möjlighet att jobba tätt med övrig produktion såväl som med externa kontakter. Du kommer vara en del av en grupp och samarbeta med övriga produktionstekniker, testingenjörer och prototypbyggare som jobbar med kretskortstillverkning och slutmontering av framförallt instrumentpaneler, digitala färdskrivare och kameramonitorsystem.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Leda projekt gällande investeringar i ny produktionsutrustning.
- Projektledning av produkt- och produktionstekniska utredningar.
- Specifikationer för nya processer och ny produktionsutrustning.
- Teknisk dokumentation såsom styrplaner, P-FMEA, instruktioner m.m.
- Layouter, produktionsflöden och optimering av produktionsprocesser.
- Produkt- och operationsberedning i affärssystem.
- Kontakt med leverantörer, kunder och myndigheter i olika ärenden.

Resor förekommer i tjänsten där du bland annat kommer att inspektera utrustning och se över konkreta investeringar eller förbättringsåtgärder kopplade till utrustningarna.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen har du:

- En eftergymnasial utbildning inom maskin-, elektro-, automations-, eller produktionsteknik, alternativt har du motsvarande kunskaper från tidigare arbete.
- Några års erfarenhet av produktionstekniskt arbete.
- Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Engelska är koncernspråket och används dagligen.

Kunskaper inom Lean production, projektledning och kvalitetskrav ifrån fordonsindustrin är meriterande. Om du har ledarerfarenhet är detta önskvärt.

Som person är du driven och utvecklingsorienterad och lockas av möjligheten att få jobba i en platt organisation i en internationell koncern. Det du levererar ska vara dokumenterat och verifierat utifrån kvalitetskrav, vilket innebär att du är strukturerad och bekväm med dokumentation. Du har en god förmåga att se både helhet och detaljer. Vidare trivs du med att arbeta nära produktionen och kan jobba både självständigt och i grupp. Du har lätt för att kommunciera med människor på olika nivåer och i olika typer av situationer.

Stoneridge erbjuder
Stoneridge arbetar i en platt organisation som präglas av en genuin laganda. Företaget genomsyras av en positiv atmosfär där de anställda ges stor frihet att påverka och forma sin arbetssituation och arbetsuppgifter. Här erbjuds du en flexibel, kreativ och spännande arbetsmiljö med internationell prägel. Inom företaget finns det stora möjligheter för dig att växa både professionellt och som individ. Förmånsportal, hälso- och friskvårdsbidrag och trygga anställningsförhållanden ser man som en självklarhet för anställda.

Information och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Stoneridge med AxÖ Consulting. För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Axel Johansson på telefon 0733-832885 eller via mejl axel.johansson@axoconsulting.se.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Stoneridge Electronics
Stoneridge Electronics ingår i den globala koncernen Stoneridge Inc. som har sitt huvudkontor i Detroit i USA. Stoneridge Inc. har omkring 4500 anställda världen över och företaget omsätter ca 700 milj USD. Stoneridge Electronics utvecklar och producerar bland annat förarinformationssystem (t.ex. instrumenteringar), färdskrivare, elektroniska styrenheter, telematiksystem, elcentraler. Uppdragsgivare är världens främsta tillverkare av kommersiella fordon bl.a. Volvo, Scania, Daimler, MAN, Navistar och MACK. Stoneridge Electronics har ca 600 anställda i Europa och på fabriken i Örebro är vi ca 240 anställda. För mer information www.stoneridge.com

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Produktionsledare till Stoneridge Electronics

Produktionsledare, tillverkningsindustri
Läs mer Apr 6
Vill du ha ett inspirerande arbete med möjlighet att ta ansvar, anta nya utmaningar och utvecklas i din ledarroll? Då kan rollen som Produktionsledare hos Stoneridge Electronics i Örebro vara din nästa utmaning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Hos Stoneridge Electronics i Örebro produceras högteknologisk elektronik till de största leverantörerna av lastbilar och bussar. Här tillverkas kretskort, instrumentpaneler, färdskrivare och säkerhetssystem med kvalitet i fokus, så att yrkeschaufförer kan känna sig säkra när de är ute på vägarna. År 2020 vann Stoneridge Electronics Svenska Lean-priset, med motiveringen ”Stoneridge i Örebro har skapat en leankultur där närvarande chefer och engagerade medarbetare framgångsrikt uppfyller de krävande kundernas krav.” – En kultur man är stolt över och värnar om.

Nu söker vi en produktionsledare till verksamheten som kommer leda ett team av medarbetare i tillverkningen, där ni tillsammans arbetar för att ständigt förbättra verksamhetens resultat och prestation. Som bollplank i ditt arbete har du produktionschef och två produktionsledarkollegor. Det här är en nyckelroll i produktionen där du kommer få ta stort ansvar och samtidigt kunna utvecklas i din ledarroll.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som produktionsledare coachar, leder och utvecklar du dina medarbetare i deras dagliga arbete för att ständigt bidra till kompetensutveckling inom teamet. Genom ett nära ledarskap skapar du en trygg, säker och trivsam arbetsmiljö för medarbetarna.

Du ansvarar för bemanningsplaneringen mot kommande volymer på kort och lång sikt. I din roll säkerställer du att ditt team levererar i rätt tid, av rätt kvalitet och att de uppfyller de produktivitetsmål som finns för avdelningen. Tillsammans med teamet och stödfunktioner inom organisationen driver du förbättringsarbete inom såväl arbetsmiljö som kvalitet och produktivitet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta inom tillverkningsindustrin samt har erfarenhet av arbetsledning och personalansvar. Du har goda kunskaper i Officepaketet och är van att dokumentera, analysera och arbeta i olika system.

Det är meriterande med:

- Relevant universitetsutbildning
- Kunskap inom LEAN, ständiga förbättringar och att arbeta utifrån ett standardiserat arbetssätt.
- Erfarenhet och kunskap om arbetsmiljö och rapportering i IA-systemet

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Du är en god kommunikatör som med energi, glädje och engagemang är duktig på att hantera förändringar och få med dig dina medarbetare. Med kvalitets- och resultatfokus arbetar du mot uppsatta mål och genomför de aktiviteter som är beslutade. Framförallt delar du Stoneridge värderingar kring säkerhet och integritet – du tar ansvar för dina egna handlingar samtidigt som du känner ansvar för dina kollegor och affärsverksamheten.

Information och ansökan

Rekryteringsprocessen sköts av AxÖ Consulting, men du kommer att anställas direkt hos Stoneridge Electronics. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Axel Johansson på telefonnummer 46 (0)73-383 28 85 alt via e-post: axel.johansson@axoconsulting.se eller Linda Axäng på telefonnummer +46 (0)79 – 340 54 42 alt. e-post: linda.axang@axoconsulting.se.

Om Stoneridge Electronics

Stoneridge Electronics ingår i den globala koncernen Stoneridge Inc. som har sitt huvudkontor i Detroit i USA. Stoneridge Inc. har omkring 4500 anställda världen över och företaget omsätter ca 700 milj USD. Stoneridge Electronics utvecklar och producerar bland annat förarinformationssystem (t.ex. instrumenteringar), färdskrivare, elektroniska styrenheter, telematiksystem, elcentraler. Uppdragsgivare är världens främsta tillverkare av kommersiella fordon bl.a. Volvo, Scania, Daimler, MAN, Navistar och MACK. Stoneridge Electronics har ca 600 anställda i Europa och på fabriken i Örebro är vi ca 240 anställda. För mer information www.stoneridge.com

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Ekonomiassistent till Skadetekniks huvudkontor i Örebro

Ekonomiassistent
Läs mer Apr 12
Vill du ha en verksamhetsnära roll i en prestigelös och jordnära miljö? Nu söker Skadeteknik en ekonomiassistent till huvudkontoret i Örebro.

Skadeteknik är ett stabilt och familjärt företag med närmare 100 anställda i åtta städer. Som ekonomiassistent får du inte enbart en varierande och rolig roll, här får du även möjlighet att skapa många kontaktytor internt. Denna tjänst passar därför perfekt för dig som gillar sociala möten samtidigt som du får utvecklas brett inom ekonomiområdet.   

Välkommen till Skadeteknik – en trygg och familjär organisation!

Om tjänsten

Som ekonomiassistent hos Skadeteknik är du delaktig i det ekonomiska arbetet och bidrar till företagets bästa på kort och lång sikt. Detta är en omväxlande roll där du får möjlighet att utvecklas brett inom ekonomirollen. Ekonomiavdelningen består av två personer, där din roll är den ena. Hjälp och stöttning att växa i rollen finns således att tillgå inom bolaget.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

- Löpande bokföring och avstämningar.
- Delta i månads- och årsbokslut.
- Kund- och leverantörsreskontra.
- Fakturering, posthantering, telefonväxel.
- Löpande redovisning.
- Löneadministration.

Du rapporterar till Skadetekniks Ekonomiansvarige.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker tjänsten har en relevant utbildning och några års erfarenhet av arbete med ekonomi och därmed känner du dig trygg i din roll. Du har troligen arbetat på ett mindre bolag tidigare och trivs i en bred tjänst. Du talar och skriver svenska obehindrat samt är en van systemanvändare. Har du erfarenhet från affärsprogrammet Pyramid och löneprogrammet Kontek är detta meriterande.

Som person är du driftig, självgående och har lätt för att planera din egen dag och driva ditt arbete framåt. Du har en stor ansvarskänsla och är noggrann med ett strukturerat arbetssätt. Vidare är du flexibel med en öppen framtoning och är intresserad av att lära känna och bli delaktig i verksamheten. Du ser dig även som en trygg person med lite skinn på näsan.

Om Skadeteknik

Skadeteknik är ett familjeägt företag som startades 1989. Med en stadigt ökande efterfrågan på Skadetekniks tjänster, har företaget vuxit. I dag finns kontor i Örebro, Motala, Karlstad, Karlskoga, Nyköping, Katrineholm, Nässjö och Jönköping. Läs mer https://www.skadeteknik.se/

I Skadeteknikkoncernen ingår även två Fastighetsbolag samt ett fristående Saneringsföretag.

Information och ansökan

I den här rekryteringen har Skadeteknik valt att samarbeta med AxÖ Consulting. Vi jobbar med löpande urval och svarar gärna på frågor från dig. Ring eller mejla rekryteringskonsult Linda Axäng, linda. axang@axoconsulting.se tfn: 079-340 54 42 Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Projektledare inom industrialisering till Lantmännen Unibake

Utvecklingsingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Mar 29
“Come work with people with an appetite for more!”

Vill du arbeta för ett livskraftigt lantbruk, grönare energi och en hållbar livsmedelskedja – såväl idag som i framtiden? Trivs du som allra bäst i projektledarrollen? Då kan vi ha jobbet för dig!

Nu söker Lantmännen Unibake en projektledare med inriktning mot industrialisering till produktionen i Örebro.

Här får du arbeta tillsammans med 10 000 dedikerade och drivna kollegor, växa, testa nya vägar och påverka Lantmännens väg framåt. 

Välkommen till en internationell koncern med bred verksamhet inom hela värdekedjan från jord till bord - runt om i världen!

Lantmännen Unibake erbjuder:
Lantmännen är en stor internationell koncern som har en unik bredd i verksamheten. Det innebär att de kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Lantmännen arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Här värdesätts öppenhet, tillit och samverkan för att gemensamt uppsatta mål.

Arbetsbeskrivning
Hos Lantmännen Unibake får du möjlighet att vara en del av någonting större! Här blir du en del av Nordens största koncerner inom lantbruk, bioenergi och livsmedel. Som projektledare för industrialisering erbjuds du en ansvarsfylld och rolig tjänst där du bland annat får vara länken mellan produktutveckling och produktion

I rollen ingår att projektleda industrialiseringen av nya produkter och modifieringar av befintliga artiklar utifrån föreskrifter, lagstiftning, arbetsmiljö och livsmedelssäkerhet

Vidare kommer du att arbeta med:

- Vara drivande i att kontinuerligt förbättra industrialiserings processen
- Implementering av nya och uppdaterade produkter i enlighet med Lantmännen Unibake´s NPD/EPD- process.
- Tillsammans med marknad, inköp och produktion identifiera och driva produktförbättringar i enlighet med Lantmännen Unibake´s VE- process.
- Ansvara för att projektmål uppfylls.
- Vid behov initiera delprojekt för investeringar kopplat till nya produkter

Du kommer leda- och driva flera projekt kopplat till våra produkter. Placeringsort är Örebro, men i tjänsten ingår även regelbundna resor till våra produktionsanläggningar och kontor i Huddinge, Mantorp och Stockholm.

Kvalifikationer:
För att lyckas i rollen har du:

- Relevant eftergymnasial utbildning, eller likvärdig kunskap/erfarenhet av projektledning inom industrialiseringsprojekt.
- Erfarenhet av att jobba med industrialisering av produkter.
- Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, då kommunikation sker på båda språken.

Om du kommer från livsmedelsindustrin är detta meriterande.

Vem söker vi?
Vi söker dig som trivs i projektledarrollen och motiveras av utveckling. Du tar egna initiativ inom ramarna för din roll samt är strukturerad och ansvarsfull vilket gör att du kan driva flera projekt parallellt.

Som person är du en lagspelare som bygger interna och externa relationer på tillit och kompetens. Vi ser också att du är öppen, nyfiken, inkluderande, analytisk och därigenom delar du Lantmännens värderingar: Öppenhet, Helhetssyn och Handlingskraft.

Information och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Lantmännen Unibake med AxÖ Consulting. För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Axel Johansson på telefon 0733-832885 eller via mejl axel.johansson@axoconsulting.se eller Tobias Björk på 070-9775100 tobias.bjork@axoconsulting.se . Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Lantmännen Unibake
Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 19 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 45 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord.

Lantmännen Unibake är Nordeuropas största tillverkare av frysta brödprodukter för både service- och dagligvaruhandeln och riktar sig till kunder över hela världen.

Lantmännen Unibake i Sverige omsätter ca 1,8 miljarder kronor och har 380 anställda. Produktionen bedrivs vid tre bagerier, ett i Örebro, ett i Huddinge och ett i Mantorp och vi saluför både egentillverkade produkter och försäljningsvaror. Våra kända varumärken är Korvbrödsbagarn, Hatting och Bonjour. Läs gärna mer på www.lantmannen-unibake.com

 

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Vi söker nyexaminerade ingenjörer!

Civilingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Mar 29
Tar du examen till sommaren och ska ta klivet ut på arbetsmarknaden? Eller är du i början av din karriär och vill fortsätta utvecklas? Sök hit!
Vi på AxÖ Consulting letar efter ingenjörer som vill ta sig an en utmaning och vidareutvecklas som ingenjör.

Att ta hjälp av oss på AxÖ Consulting ger dig en möjlighet att hitta framtida arbetsgivare, och för våra kunder att hitta rätt kompetens. AxÖ Consulting arbetar både med de mindre lokala företagen och de stora internationella. För en nyexaminerad ingenjör kan AxÖs samarbete med de stora ingenjörstäta företagen hjälpa dig få start på din karriär. Just nu ser vi ett ökat behov hos våra kunder och vill därför komma i kontakt med dig som både är intresserade av ett konsultuppdrag och en fast tjänst!

Varför AxÖ Consulting?
AxÖ Consulting AB har lång erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen. Vi har funnits sedan februari 2017 och består idag av 21 medarbetare som arbetar med rekrytering, konsultlösningar och strategisk kompetensförsörjning.

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7027252534163464194kan du läsa om hur vi hjälpte Robin som nyexaminerad ekonomiassistent!

Vem söker vi?
Vi söker dig med en ingenjörsutbildning med inriktning inom tillexempel:

- Industriell ekonomi
- Elektroteknik
- Maskinteknik
- Kemiteknik
- Systemutvecklare/datateknik
- Teknisk fysik

För att lyckas i rollen som ingenjör ska du vara noggrann, strukturerad och detaljorienterad. För att trivas med AxÖ delar du också våra värderingar, engagemang, ansvar och uthållighet. Vi ser framemot att träffa dig som är nyfiken på vad framtiden har att erbjuda.

Information och ansökan
Detta är en spontanansökan för kommande behov. Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.
Vid frågor kontakta Ellen Tyyni mail: ellen.tyyni@axoconsulting.se tele: 070-811 56 44.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Junior ekonomiassistent

Ekonomiassistent
Läs mer Mar 22
Har du nyligen tagit klivet ut på arbetsmarknaden efter avslutade studier inom ekonomi? Eller tar du examen i sommar? Nu letar vi efter en ekonom som vill starta sin karriär tillsammans med en av våra kunder i Örebro.

Tjänsten passar perfekt för dig som är junior i ekonomirollen. Här ges du goda förutsättningar att lära dig mer inom yrket och få stöttning av erfarna medarbetare som hjälper dig att lyckas.

Detta är ett konsultuppdrag via AxÖ Consulting där du kommer att hyras ut till en av våra  kunder i Örebro. Uppdraget startar i juni och fortlöper under sex månader med goda chanser till direkt anställning hos kund.

Arbetsbeskrivning

Som ekonomiassistent kommer du bland annat att ansvara för vår kunds leverantörsfakturor, besvara inkommande samtal samt hantera kund- och leverantörsreskontra. Vidare kommer du att arbeta med olika former av administration kopplat till rollen.

Du rapporterar till företagets ekonomichef.

Kvalifikationer:

Vi ser att du som söker har en ett stort intresse för ekonomi samt en ambition om att lära dig mer inom yrket. I denna tjänst kan du vara junior, vilket betyder att du antingen kan komma direkt från avslutade studier inom ekonomi, men du kan också ha jobbat några år i liknande roller.

Det är meriterande om du har kunskaper inom följande system, men det är inget krav:

- Buisness Central/continia
- IFenix
- Visma
- Acsendo

Som person är du ansvarstagande, framåt och ordningsam. Vidare ser vi att du har ett stort intresse för ekonomi. Då arbetet stundtals kan vara enformigt bör du även uppskatta detta.

Som ekonomiassistent kommer du att ges goda förutsättningar att lära dig mer inom ekonomiyrket, vi ser därför att du är en person som är vetgirig och som vill utvecklas tillsammans med vår kund.

Information
Detta är ett konsultuppdrag via AxÖ Consulting där du kommer att hyras ut till en av våra  kunder i Örebro. Uppdraget startar i juni och fortlöper under sex månader med goda chanser till direkt anställning hos kund.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsultuppdrag via AxÖ Consulting
För att du skall trivas och må bra på ditt konsultuppdrag arbetar vi kontinuerligt med att ge dig så goda förutsättningar som möjligt. Vi har mer än 200 års samlad erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen, vi vet därför hur viktigt det är att ge dig rätt grund att stå på för att vi tillsammans skall kunna bedriva en professionell konsultverksamhet.

Som konsult är du anställd av AxÖ Consulting men arbetar på uppdrag hos någon av våra kunder. Hos oss får du chansen att utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du stärker ditt CV på några av regionens, och till och med Sveriges, mest ansedda och attraktiva bolag. Att arbeta som konsult via AxÖ Consulting är tryggt, roligt och utvecklande samt ett bra sätt att få fart på karriären. För att du skall trivas erbjuder vi dig en fast månadslön, trygga anställningsvillkor och vi arrangerar regelbundet sociala aktiviteter så att vi kan lära känna varandra lite bättre.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

LEAN-koordinator till Lantmännen Unibake

Kvalitetssamordnare
Läs mer Mar 3
Nu söker Lantmännen Unibake en LEAN-koordinator till våra 3 produktions anläggningar i Sverige.

Örebro, Huddinge och Mantorp. Du kommer utgå ifrån Örebro där merparten av din arbetstid kommer förläggas. Det här är en tjänst för dig som tidigare axlat rollen som LEAN-koordinator, men som är i början av karriären. Som LEAN-koordinator får du möjlighet att ta fram, utveckla och driva implementeringen av metoder och arbetssätt inom LEAN/Operational Excellence. Till din hjälp har du förutom en Operations excellence kollega, erfarna kollegor som kommer att stötta dig längs vägen för att nå framgång i rollen.

Lantmännen Unibake erbjuder:
Lantmännen är en stor internationell koncern som har en unik bredd i verksamheten. Det innebär att de kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Lantmännen arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Här värdesätts öppenhet, tillit och samverkan för att gemensamt uppsatta mål.

Arbetsbeskrivning
Som LEAN-koordinator kommer du att förvalta och utveckla ett övergripande ramverk och koncept inom LEAN för Lantmännen Unibake Sverige. I rollen ingår att: 

- Jobba fram implementeringsplaner samt följa upp att dessa efterlevs.
- Ta fram och utveckla metoder, standarder och arbetssätt.
- Koordinera och prioritera aktiviteter.
- Utbilda, stötta och coacha chefer/ledare inom området.
- Arbeta fram och implementera relevanta mål, mätetal och struktur för uppföljning.
- Leda projekt.
- Bidra i strategiska utvecklingsområden samt vara ambassadör för vårt s.k Operational Excellence verktyg.
- Initialt är fokus på att stötta och implementera Lean/ 5S inom underhåll
- Delta aktivt i nätverk och samarbetsforum inom koncernen (Unibake, Lantmännen).

Du ingår i avdelningen för Process development & Technology som tillhör Operations. Inom Operations ingår även produktionssiter/bagerier, avdelningen för Supply Chain & Procurement samt Kvalitet & Miljö. Du rapporterar till chefen för Process development & Technology.

 Kvalifikationer:
För att lyckas i rollen har du en relevant högskoleutbildning eller likvärdig kunskap och erfarenhet. Vi ser också att du har arbetat några år i en liknande roll, men kan vara junior och i början på karriären. Vidare har du: 

- Några års erfarenhet från att ha jobbat med LEAN-verktyg, beteenden och ledarskap.
- Intresse för underhållsprocessen och Total Productive Maintenance (TPM).
- Erfarenhet av genomförande av projekt- och verksamhetsutvecklingsmodeller
- Praktisk vana från att ha jobbat med förändringsledning.
- Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, då kommunikation sker på båda språken.

 Vem söker vi?
Vi ser att du som söker är strukturerad, analytisk och engagerad. Du motiveras av att arbeta mot uppsatta deadlines, med förmåga att balansera mellan noggrannhet och effektivitet. Vidare är du tydlig i din kommunikation samt bekväm med att tala inför olika typer av människor. För att lyckas i rollen är du dessutom en bra relationsbyggare, du driver saker framåt och du har en förståelse för affären.

Som person är du en lagspelare som bygger interna och externa relationer på tillit och värdesätter dessa högt. Som LEAN-koordinator är det även viktigt att du är lösningsorienterad, du gillar därför att arbeta proaktivt, med ett fokus på utveckling och förbättring.

Information och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Lantmännen Unibake med AxÖ Consulting. För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Axel Johansson på telefon 0733-832885 eller via mejl axel.johansson@axoconsulting.se eller Tobias Björk på 070-9775100 tobias.bjork@axoconsulting.se . Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Lantmännen Unibake
Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 19 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 45 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord.

Lantmännen Unibake är Nordeuropas största tillverkare av frysta brödprodukter för både service- och dagligvaruhandeln och riktar sig till kunder över hela världen.

Lantmännen Unibake i Sverige omsätter ca 1,8 miljarder kronor och har 380 anställda. Produktionen bedrivs vid tre bagerier, ett i Örebro, ett i Huddinge och ett i Mantorp och vi saluför både egentillverkade produkter och försäljningsvaror. Våra kända varumärken är Korvbrödsbagarn, Hatting och Bonjour. Läs gärna mer på www.lantmannen-unibake.com

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Redovisningskonsult till Ludvig & Co

Redovisningskonsult
Läs mer Feb 15
Ludvig & Co är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med cirka 1300 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder.

Här erbjuds branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, lön, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för småföretagare.

För femte året i rad har Ludvig & Co blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare. Det är något som man är stolta över! Nu söker vi dig som vill växa tillsammans med hela bolaget och som vill vara en del av ett kompetent och familjärt team. Hos Ludvig & Co får du inte enbart utvecklande arbetsuppgifter, här får du även möjligheten att vara med på en utvecklingsresa där man siktar på att växa på fler marknader och att utöka tjänsteområdet.

”På kontoret i Örebro blir du en del av vårt fantastiska gäng som består av ca 30 medarbetare. Som team värdesätter vi nära samarbete och tillsammans så arbetar vi på ett engagerat sätt. Som chef drivs jag av att få medarbetare att växa och att skapa engagemang, med våra gemensamma mål i sikte.” – Marknadsområdeschef, Maria Dietmann.

Om tjänsten 
Ludvig & Co är mitt i en utvecklingsresa med framtidens redovisningstjänster i fokus, där du kommer att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor. I nära samarbete med företagets kunder kommer du arbeta med ekonomisk uppföljning för att hjälpa kunden att utveckla deras verksamheter.

Dina uppgifter består bland annat av: 

- Löpande bokföring, upprättande och genomgång av bokslut, deklaration och årsredovisning. 
- Uppdragsansvar och kundansvar
- Mentor till juniora kollegor

Ludvig & Co erbjuder:

- Möjlighet att växa inom ditt kompetensområde genom utbildningsprogram inom ekonomi.
- Möjlighet till ett flexibelt arbetsliv och hemarbete.
- Ludvig & Co är ett bolag att växa i, oavsett om du vill utvecklas inom ditt specialistområde, system & digitala verktyg, som rådgivare eller inom ledarskap.
- Ett brett förmånspaket, lokala aktiviteter där man har kul tillsammans.
- Vara en del av ett team som har djup och bred kompetens inom ekonomi. 

För Ludvig & Co är det viktigt att alltid vara genuin och professionell i kundmötet och att de arbetar med ett stort engagemang för det de gör.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har flerårig erfarenhet som redovisningskonsult. Vidare uppvisar du ett stort yrkesmässigt engagemang och du tycker om att ta ett helhetsansvar för dina uppdrag. Du trivs som en del av ett team och delar gärna med dig av din kunskap och erfarenhet.  För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring Ludvig & Co’s nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya digitala lösningar mot kund.

Utöver detta har du en hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder.

Låter det här som du? 

Information och ansökan

I den här rekryteringen har Ludvig & Co valt att samarbeta med AxÖ Consulting. Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anneli Wallin på mail: anneli.wallin@axoconsulting.se eller tfn: 072-398 02 77. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Sista ansökningsdag 26 mars 2023.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Utvecklingsinriktad Ekonom till Ragnarsson Fastigheter

Redovisningsekonom
Läs mer Mar 2
Är du en driven och prestigelös person som trivs i en trygg och familjär organisation? Har du erfarenhet av redovisning och arbete inom ekonomi och som nu är redo för ett nästa steg? Då kanske du är exakt rätt för rollen som ekonom hos Ragnarsson Fastigheter i Örebro.

Vänta inte med din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Ragnarsson Fastigheter
Ragnarsson Fastigheter AB är ett familjeägt företag som verkar efter mottot kvalitet och långsiktighet.  Vår affärsidé är att äga, förvalta och förädla egna fastigheter.

Ragnarsson Fastigheter äger och förvaltar ca 600 lägenheter. Ett bra boende handlar om mer än den fysiska miljön innanför hemmets väggar. Därför är vi angelägna om att skapa attraktiva miljöer även omkring våra fastigheter. Som anställd hos oss blir du en del av ett tryggt och familjärt bolag där allas bidrag är viktigt för fortsatt utveckling och tillväxt.

Om tjänsten
Rollen som utvecklingsinriktad ekonom innebär att arbeta brett med ekonomi och den ekonomiska förvaltningen. Du kommer arbeta med den löpande bokföringen och redovisning enligt K2, inkasso, hyresavisering och hyresreskontra. Vidare hanterar du fakturor, kund- och leverantörsreskontra och redovisning av skatt och moms. Du arbetar även med anläggningsregister, budget, löner, lån- och pantbrevsregister samt fastighetsskatt.

Som ekonom hos Ragnarsson Fastigheter får du möjligheten att utvecklas inom ekonomiarbetet och på sikt innebär rollen att ansvara för ekonomiavstämningar och att ta fram rapporter och underlag till ägarna, och till viss del även upprättande av såväl årsredovisning som koncernredovisning. Då rollen är bred kommer den även innebära att hantera information och kommunikation till våra kunder, ta emot  besökare och svara i telefon.

Tjänsten är heltid, men möjlighet till deltid finns, 75-100 %. Tjänsten är placerad i Örebro. Tillträde enligt överenskommelse.

Vem är du?
Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi och/eller redovisning alternativt har du förvärvat samma kunskap genom arbetslivserfarenhet inom området. Det är ett krav att du kan uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift samt rör dig obehindrat i Microsoft Office miljö. Har du erfarenhet av liknande arbete, gärna inom fastighetsbranschen, är det extra meriterande.

För att lyckas och trivas i rollen som ekonom är du driven och trivs med att ta stort eget ansvar. Ditt    arbetssätt präglas av noggrannhet och struktur. Du har en god kommunikationsförmåga och trivs som bäst i en roll med många kontaktytor. Du är en prestigelös och serviceinriktad person som tycker om att samarbeta och lära av andra. Du ser det som en självklarhet att i ett litet team behöver alla hjälpas åt och att arbetet även kan innebära arbetsuppgifter utanför ditt huvudsakliga ansvarsområde

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper i denna rekrytering.

Ansökan och information

Urval sker löpande. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anneli Wallin, AxÖ Consulting, på telefon 072-398 02 77 eller via mejl anneli.wallin@axoconsulting.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Sista ansökningsdag 26 mars 2023. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Produktionsledare underhåll till Textilia Örebro

Produktionsledare, Posten
Läs mer Feb 16
”Vi har en gemensam drivkraft som sporrar oss att hela tiden göra ett ännu bättre jobb.

För vi vet vilken skillnad vårt arbete gör, och för vem. Varje dag sätter vi en ära och hela vår yrkesstolthet i att se till att Sveriges alla vardagshjältar har tillgång till rena och snygga arbetskläder.”

Textilia står på vardagshjältarnas sida! Varje dag levereras 150 ton rena och kvalitativa textilier till hjältar inom vård- och omsorg – så att de kan fokusera på att göra skillnad. Nu söker vi en produktionsledare underhåll till siten i Örebro.

Tillsammans klär vi Sveriges vardagshjältar! – Vill du vara med?

Varför Textilia?
På Textilia är vi stolta över att vara en mångkulturell arbetsplats. Här jobbar medarbetare ifrån ett 30-tal olika nationaliteter, vilket bidrar till att vi dagligen ser hur mångfald bidrar till en positiv utveckling. För den egna individen, för Textilia som företag och för ett långsiktigt hållbart och öppet samhälle – med plats för alla. Du kommer till en arbetsplats med god stämning och engagerade kollegor.

Som produktionsledare underhåll hos Textilia erbjuds du följande förmåner:

- Friskvårdsbidrag
- Arbetstidsförkortning
- För rätt person finns stora möjligheter till utveckling och karriär inom Textilia.

Rollen innebär
Som produktionsledare underhåll får du stora möjlighet att påverka den fortsatta utvecklingen av anläggningen. Du kommer att ha fullt personalansvar för 6 medarbetare och en viktig del i ditt arbete kommer vara att fortsätta bygga ett starkt välfungerande team. Textilia är inne i en spännande utvecklingsfas med både ny organisation och mer IT-baserat underhållsarbete.

Tillsammans med dina medarbetare skapar du en stimulerande och lärande miljö där ni optimerar verksamheten och uppnår anläggningens mål. Utöver det förebyggande och avhjälpande underhållet är du också drivande i så väl mindre som större investeringar i fabriken. Du initierar och driver också utvecklingsprojekt för att optimera arbetssätt, kvalitet och kostnader för verksamheten. Du kommer att få ett brett kontaktnät både internt och externt, och dina kollegor finns både inom den svenska organisationen och inom ägarbolaget i Danmark. Du rapporterar till enhetens platschef och blir en viktig kugge i Textilias maskineri.

Det finns gott om kompetens inom både koncernen och på siten i Örebro, vilket gör att det finns många att lära sig av, samtidigt som du måste besitta egna tekniska kunskaper.

Du kommer även att ingå i den lokala platsledningsgruppen.

Vem är du?
I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid din personlighet. Vi söker dig som förutom en stabil och trygg ledare, är flexibel, nyfiken och självgående. Du älskar problemlösning och kan prestera även i pressade situationer. Du har förmågan att prioritera och värdesätter ordning och reda.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten och har tekniska kunskaper och erfarenheter inom styr- och reglerteknik samt el-kompetens. Du är en engagerad och ansvarsfull person som värdesätter samverkan med dina kollegor för att skapa resultat. Du sätter personalfrågor, arbetsmiljö och ständiga förbättringar högt på agendan. Du ger din grupp ansvar, förutsättningar och befogenheter för att lyckas. Som Produktionsledare underhåll på Textilia är din målbild att uppnå en långsiktigt effektiv och friktionsfri produktionsverksamhet med hög nyttjandegrad. Meriterande om du har erfarenhet och kompetens som ledare inom underhåll eller/och har relevant akademisk utbildning samt givetvis ambitioner att utvecklas tillsammans med Textilia. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Ansökan och information
Urval sker löpande, vid frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvariga Axel Johansson telefonnummer 0733-832885 eller via mail axel.johansson@axoconsulting.se eller Linda Axäng, AxÖ Consulting, på telefonnummer + 46 (0)79 340 54 42 eller via mejl linda.axang@axoconsulting.se .

Varmt välkommen med din ansökan eller tipsa någon om tjänsten!

Om Textilia
Textilia erbjuder smarta, miljövänliga och kostnadseffektiva textilservicelösningar för kvalitetsmedvetna kunder inom vård och omsorgssektorn i Norden. Det betyder att vi varje dag tvättar och levererar över 150 ton arbetskläder och textilier över hela landet och får många hårt arbetande människor att känna yrkesstolthet och värdighet mitt i en tuff verklighet.

På Textilia arbetar 900 medarbetare utifrån våra gemensamma värderingar engagemang, trovärdig och tillsammans. Detta genomsyrar vårt dagliga arbete och sätter regelverket för hur vi är mot varandra och våra kunder. Det är genom vår kultur och våra värderingar som vi skiljer oss mest mot våra konkurrenter.

Ta en titt i produktionen https://www.youtube.com/watch?v=cMB1MEcq9TQ&t=134s

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

IT-tekniker till Ovakos globala team

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jan 25
Vill du arbeta mot flera Ovako-orter där många IT-aktiviteter och projekt kommer att landa hos dig? Lockas du av möjligheten att få jobba i ett globalt team? Nu söker Ovako IT en IT- tekniker till sitt serverteam.

Som IT-tekniker i serverteamet arbetar du ortsöverskridande i ett globalt team som tillsammans säkerställer att Ovakos IT-plattform förvaltas och utvecklas. Du välkomnas till ett familjärt sammanhang som präglas av prestigelöshet, kamratskap och öppenhet. Här har man kul samtidigt som man jobbar hårt tillsammans för att uppnå goda resultat. En bra kombination för att trivas och utvecklas på jobbet helt enkelt!

Är du inte fullfjädrad erfarenhets- och utbildningsmässigt, men har viljan och intresset, stöttar Ovako dig med mentorskap och utbildning för att du ska lyckas i rollen!

Om Group IT

Group IT i Sverige arbetar med infrastruktur, teknik, support, förvaltning och utveckling av IT samt telefoni. De ?nns på orterna Smedjebacken, Boxholm, Hällefors och Hofors samt kontor i Örebro. Group IT stöttar förutom de fyra största svenska Ovako fabriksenheterna även säljbolag och små tillverkande enheter globalt.

Teknikgruppen på Ovako IT är organiserad i globala team för respektive IT teknikmiljö. Ovakos IT-miljö består främst av Windows-servers med ca 700 servers och drygt 2500 PC-klienter uppdelade i ett globalt kontorsnät och ?era lokala produktionskritiska processnät. Här arbetar man ständigt med konsolidering, virtualisering och standardisering av IT-miljön för att därigenom frigöra resurser.

Ovako erbjuder

Ovako är en arbetsgivare för dig som trivs med den mindre organisationens effektiva beslutsvägar och den större organisationens trygghet. Hos Ovako kan du förvänta dig en fartfylld och framåtsyftande arbetsplats med högt i tak, god kamratanda och stor organisatorisk drivkraft. Som anställd erbjuds du:

- En arbetsplats med fokus på medarbetarnas hälsa, säkerhet och välbefinnande.
- Stort eget ansvar och frihet i hur du löser dina arbetsuppgifter.
- Möjlighet att utmana Ovakos arbetssätt och komma med idéer som effektiviserar.
- Möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med engagerade och erfarna medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Som IT-tekniker i serverteamet arbetar du ortöverskridande i ett globalt team som tillsammans säkerställer att Ovakos IT-plattform förvaltas och utvecklas. Du har daglig kontakt med kollegor i verksamheten och förväntas tillämpa och förädla ny teknik. Som IT-tekniker arbetar du operativt, taktiskt och strategiskt med koncernens IT tekniska miljö.

Produkter som återfinns inom din arbetsmiljö är Microsoft Windows Server, Microsoft Active Directory, Microsoft Office365/Azure/Intune, Certifikathantering, VMWARE vSphere samt HPE server- och storage-produkter.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är utåtriktad och har en god kommunikativ förmåga, då arbetsuppgifterna innebär många kontakter inom avdelningen men också med användare och leverantörer. Som teammedlem och byggare förstår du vikten av att dela med dig av dina erfarenheter och kunskap, du tar även gärna del av andras för att utöka din kompetens. Du har ett eget driv, du är flexibel och räds därmed inte för förändringar. Du är strukturerad, kreativ och handlingskraftig med god förmåga att slutföra arbetsuppgifter.

För att vara framgångsrik i tjänsten bör du ha en högskoleexamen eller arbetslivserfarenhet inom IT. God erfarenhet av några av produkterna ovan är ett plus. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt innehar B-körkort.

Information och ansökan

Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men tjänsten är en direktrekrytering och du kommer att anställas direkt hos Ovako. Urval sker löpande, vid frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Lisa Beckman, AxÖ Consulting, på telefonnummer + 46 (0)72 383 88 53 eller via mejl lisa.beckman@axoconsulting.se. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

I denna roll har du möjlighet att fördela din arbetsvecka mellan distansarbete och arbete på plats på siten i Hällefors. – Allt för att det ska passa dig! Du kan även växla mellan siten i Hällefors och Ovakos satellitkontor som ligger i nybyggda lokaler i centrala Örebro.

Är du intresserad men bor på annan ort?  Lugn - vi hjälper dig med relevanta och bra lägenhetstips, flyttfirmor mm.  Varmt välkommen med din ansökan, eller känner du någon som skulle passa ännu bättre, tipsa dem gärna om tjänsten!

Årets karriärföretag

Ovako är nominerat till utmärkelsen Årets Karriärföretag 2023 och Sveriges attraktivaste arbetsgivare. Utmärkelsen Karriärföretag delas ut till arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter, Young Professionals men även Senior Professionals.

”Ovako fortsätter att utveckla sitt employer brand och gör det med bravur. Vi ser en rolig och trivsam företagskultur och det märks att medarbetarna brinner för sitt arbete. Det finns en stark känsla för det kommunikativa och de förmedlar sitt budskap på bästa sätt. Riktigt imponerande och det bidrar helt klart till deras attraktivitet som arbetsgivare!”

 Om Ovako

Ovako är en ledande europeisk tillverkare av komponentstål till kunder inom till exempel kullager-, transport- och tillverkningsindustrin. Med geografisk närvaro i Europa, Nordamerika och Asien och ett stålsortiment som innefattar nischprodukter och skräddarsydda lösningar bidrar Ovako till att skapa värde för såväl kunderna som kundernas kunder i hela världen.

Vi tillverkar rent, starkt och hållbart stål. Vårt stål är hållbart eftersom produktionsprocessen är baserad på skrot och en nordisk elmix med låga koldioxidutsläpp. Som ett resultat är koldioxidavtrycket för Ovakos stålprodukter hela 80 procent lägre än det globala genomsnittet. Det är även rent och starkt eftersom Ovako minimerar föroreningar i stålet under produktionsprocessen. Det ger stålet högkvalitativa egenskaper som gör det möjligt för kunderna att skapa lättare, starkare och mera slitstarka slutprodukter.

Ovako är sedan mars 2019 ett dotterbolag till Sanyo Special Steel, en global marknads- och teknikledare inom kvalitativt specialstål, och en del av stålkoncernen Nippon Steel Corporation, en världsledande stålproducent.

Ansök nu

Textilia söker produktutvecklare inom textil

Textilingenjör
Läs mer Jan 26
”Vi har en gemensam drivkraft som sporrar oss att hela tiden göra ett ännu bättre jobb.

För vi vet vilken skillnad vårt arbete gör, och för vem. Varje dag sätter vi en ära och hela vår yrkesstolthet i att se till att Sveriges alla vardagshjältar har tillgång till rena och snygga arbetskläder.”

Textilia står på vardagshjältarnas sida! Varje dag levereras 150 ton rena och kvalitativa textilier till hjältar inom vård- och omsorg – så att de kan fokusera på att göra skillnad. Nu söker vi en produktutvecklare inom textil till siten i Örebro.

Tillsammans klär vi Sveriges vardagshjältar! – Vill du vara med?

Varför Textilia?
På Textilia är vi stolta över att vara en mångkulturell arbetsplats. Här jobbar medarbetare ifrån ett 40-tal olika nationaliteter, vilket bidrar till att vi dagligen ser hur mångfald bidrar till en positiv utveckling. För den egna individen, för Textilia som företag och för ett långsiktigt hållbart och öppet samhälle – med plats för alla. Du kommer till en arbetsplats med god stämning och engagerade kollegor.

Som produktutvecklare hos Textilia erbjuds du följande förmåner:

- Friskvårdsbidrag
- Arbetstidsförkortning
- För rätt person finns stora möjligheter till utveckling och karriär inom Textilia.

Om tjänsten
Som produktutvecklare hos Textilia får du en bred och ansvarsfylld roll där du samarbetar med bolagets leverantörer, affärsavdelning och driftorganisation. I rollen ingår ansvar för Textilias sortiment vilket innebär att utveckla befintligt sortiment, nya produkter och kvaliteter i samarbete med nyckelpersoner i verksamheten. Som produktutvecklare ansvarar du även för kvalitetssäkring av produkterna samt för de delar som rör textilierna i anbudsprocessen.

Du rapporterar till Textilias Sälj- och sortimentschef.

Erfarenhet och utbildning
För att lyckas i rollen har du en akademisk utbildning inom textil. Kanske är du snart en nyexaminerad textilingenjör eller textilekonom? Alternativt har du en arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig. Vidare har du ett stort intresse för och kunskap inom textilområdet.

Som person är du driven, noggrann och systematisk samt har lätt för att samarbeta med andra människor. Du gör alltid ditt yttersta för att uppfylla kundförväntningar, leverera resultat och du delar gärna med dig av dina kunskaper till andra. Att ge god service är en självklarhet för dig!

Ansökan och information
Detta är ett långt vikariat som sträcker sig till augusti 2024.

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan! Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Axel Johansson på telefonnummer +46 (0)73-383 28 85 e-post: axel.johansson@axoconsulting.se eller Linda Axäng telefonnummer +46 (0)79-340 54 42 e-post: linda.axang@axoconsulting.se

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Varmt välkommen med din ansökan eller tipsa någon om tjänsten!

Om Textilia
Textilia erbjuder smarta, miljövänliga och kostnadseffektiva textilservicelösningar för kvalitetsmedvetna kunder inom vård och omsorgssektorn i Norden. Det betyder att vi varje dag tvättar och levererar över 150 ton arbetskläder och textilier över hela landet och får många hårt arbetande människor att känna yrkesstolthet och värdighet mitt i en tuff verklighet.

På Textilia arbetar 900 medarbetare utifrån våra gemensamma värderingar engagemang, trovärdig och tillsammans. Detta genomsyrar vårt dagliga arbete och sätter regelverket för hur vi är mot varandra och våra kunder. Det är genom vår kultur och våra värderingar som vi skiljer oss mest mot våra konkurrenter.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

IT-tekniker till Ovakos globala team

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jan 25
Vill du arbeta mot flera Ovako-orter där många IT-aktiviteter och projekt kommer att landa hos dig? Lockas du av möjligheten att få jobba i ett globalt team? Nu söker Ovako IT en IT- tekniker till sitt serverteam.

Som IT-tekniker i serverteamet arbetar du ortsöverskridande i ett globalt team som tillsammans säkerställer att Ovakos IT-plattform förvaltas och utvecklas. Du välkomnas till ett familjärt sammanhang som präglas av prestigelöshet, kamratskap och öppenhet. Här har man kul samtidigt som man jobbar hårt tillsammans för att uppnå goda resultat. En bra kombination för att trivas och utvecklas på jobbet helt enkelt!

Är du inte fullfjädrad erfarenhets- och utbildningsmässigt, men har viljan och intresset, stöttar Ovako dig med mentorskap och utbildning för att du ska lyckas i rollen!

Om Group IT

Group IT i Sverige arbetar med infrastruktur, teknik, support, förvaltning och utveckling av IT samt telefoni. De ?nns på orterna Smedjebacken, Boxholm, Hällefors och Hofors samt kontor i Örebro. Group IT stöttar förutom de fyra största svenska Ovako fabriksenheterna även säljbolag och små tillverkande enheter globalt.

Teknikgruppen på Ovako IT är organiserad i globala team för respektive IT teknikmiljö. Ovakos IT-miljö består främst av Windows-servers med ca 700 servers och drygt 2500 PC-klienter uppdelade i ett globalt kontorsnät och ?era lokala produktionskritiska processnät. Här arbetar man ständigt med konsolidering, virtualisering och standardisering av IT-miljön för att därigenom frigöra resurser.

Ovako erbjuder

Ovako är en arbetsgivare för dig som trivs med den mindre organisationens effektiva beslutsvägar och den större organisationens trygghet. Hos Ovako kan du förvänta dig en fartfylld och framåtsyftande arbetsplats med högt i tak, god kamratanda och stor organisatorisk drivkraft. Som anställd erbjuds du:

- En arbetsplats med fokus på medarbetarnas hälsa, säkerhet och välbefinnande.
- Stort eget ansvar och frihet i hur du löser dina arbetsuppgifter.
- Möjlighet att utmana Ovakos arbetssätt och komma med idéer som effektiviserar.
- Möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med engagerade och erfarna medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Som IT-tekniker i serverteamet arbetar du ortöverskridande i ett globalt team som tillsammans säkerställer att Ovakos IT-plattform förvaltas och utvecklas. Du har daglig kontakt med kollegor i verksamheten och förväntas tillämpa och förädla ny teknik. Som IT-tekniker arbetar du operativt, taktiskt och strategiskt med koncernens IT tekniska miljö.

Produkter som återfinns inom din arbetsmiljö är Microsoft Windows Server, Microsoft Active Directory, Microsoft Office365/Azure/Intune, Certifikathantering, VMWARE vSphere samt HPE server- och storage-produkter.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är utåtriktad och har en god kommunikativ förmåga, då arbetsuppgifterna innebär många kontakter inom avdelningen men också med användare och leverantörer. Som teammedlem och byggare förstår du vikten av att dela med dig av dina erfarenheter och kunskap, du tar även gärna del av andras för att utöka din kompetens. Du har ett eget driv, du är flexibel och räds därmed inte för förändringar. Du är strukturerad, kreativ och handlingskraftig med god förmåga att slutföra arbetsuppgifter.

För att vara framgångsrik i tjänsten bör du ha en högskoleexamen eller arbetslivserfarenhet inom IT. God erfarenhet av några av produkterna ovan är ett plus. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt innehar B-körkort.

Information och ansökan

Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men tjänsten är en direktrekrytering och du kommer att anställas direkt hos Ovako. Urval sker löpande, vid frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Lisa Beckman, AxÖ Consulting, på telefonnummer + 46 (0)72 383 88 53 eller via mejl lisa.beckman@axoconsulting.se. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

I denna roll har du möjlighet att fördela din arbetsvecka mellan distansarbete och arbete på plats på siten i Hällefors. – Allt för att det ska passa dig! Du kan även växla mellan siten i Hällefors och Ovakos satellitkontor som ligger i nybyggda lokaler i centrala Örebro.

Är du intresserad men bor på annan ort?  Lugn - vi hjälper dig med relevanta och bra lägenhetstips, flyttfirmor mm.  Varmt välkommen med din ansökan, eller känner du någon som skulle passa ännu bättre, tipsa dem gärna om tjänsten!

Årets karriärföretag

Ovako är nominerat till utmärkelsen Årets Karriärföretag 2023 och Sveriges attraktivaste arbetsgivare. Utmärkelsen Karriärföretag delas ut till arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter, Young Professionals men även Senior Professionals.

”Ovako fortsätter att utveckla sitt employer brand och gör det med bravur. Vi ser en rolig och trivsam företagskultur och det märks att medarbetarna brinner för sitt arbete. Det finns en stark känsla för det kommunikativa och de förmedlar sitt budskap på bästa sätt. Riktigt imponerande och det bidrar helt klart till deras attraktivitet som arbetsgivare!”

 Om Ovako

Ovako är en ledande europeisk tillverkare av komponentstål till kunder inom till exempel kullager-, transport- och tillverkningsindustrin. Med geografisk närvaro i Europa, Nordamerika och Asien och ett stålsortiment som innefattar nischprodukter och skräddarsydda lösningar bidrar Ovako till att skapa värde för såväl kunderna som kundernas kunder i hela världen.

Vi tillverkar rent, starkt och hållbart stål. Vårt stål är hållbart eftersom produktionsprocessen är baserad på skrot och en nordisk elmix med låga koldioxidutsläpp. Som ett resultat är koldioxidavtrycket för Ovakos stålprodukter hela 80 procent lägre än det globala genomsnittet. Det är även rent och starkt eftersom Ovako minimerar föroreningar i stålet under produktionsprocessen. Det ger stålet högkvalitativa egenskaper som gör det möjligt för kunderna att skapa lättare, starkare och mera slitstarka slutprodukter.

Ovako är sedan mars 2019 ett dotterbolag till Sanyo Special Steel, en global marknads- och teknikledare inom kvalitativt specialstål, och en del av stålkoncernen Nippon Steel Corporation, en världsledande stålproducent.

Ansök nu

BI-/Integrationsutvecklare till Textilia

Systemanalytiker/Systemutredare
Läs mer Jan 27
Vi söker dig som drivs av att skapa IT-lösningar för att effektivisera verksamheter och som vill vara med på vår fortsatta resa för att utveckla Textilia med hjälp av data.

I den här rollen kan du utgå ifrån vårt tvätteri i Rimbo eller huvudkontoret i Örebro och du har även möjlighet att jobba på distans under veckorna - anpassat efter ditt arbete.

Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos Textilia.

Om rollen 
På Textilia har vi ett starkt miljöfokus, vi vill vara med och göra världen till en bättre plats och vi är övertygade om att vi med hjälp av data kan göra det. 

Genom att använda data har vi redan idag koll på data kring våra processer och textilier och det är här du har möjlighet att bidra med din kompetens till att göra oss ännu bättre. Det finns en tydlig strategi kring målen framåt inom BI- och integrationsområdet på Textilia där den här tjänsten har en självklar nyckelroll.

I den här rollen har du möjlighet att påverka, förvalta, utveckla och driva ditt arbete med hjälp av de processer som idag finns på plats. Men även, med fördel, använda dig av den senaste tekniken och lösningarna inom området, på en framåtlutad, långsiktig och högt siktande arbetsplats. 

Vi är idag ett team på sju personer som utvecklar och tar hand om IT-system och infrastruktur och behöver nu förstärka gruppen med din kompetens inom BI- och integrationsutveckling.

Vem är du?
Du har erfarenhet inom Microsoft BI, Server och datalager och du har ett intresse av att effektivisera och digitalisera verksamheter genom data.

De kunskaper och erfarenheter som vi ser att du bör ha är:

- Datalager/DWH
- Power BI och SSRS
- ETL (SSIS)
- -databaser och -utveckling, främst Microsoft Server
- Svenska och Engelska flytande i tal och skrift

Med fördel har du även dessa kunskaper och erfarenheter:

- Molnbaserad teknologi (Azure/AWS/GCP)
- Erfarenhet från processindustrin

Du är en person med ett tekniskt intresse och nyfikenhet, med en vilja och engagemang att lära dig mer. Dels inom teknik men framför allt inom Textilias verksamhet och dess processer.

Du är prestigelös och delar gärna med dig av dina kunskaper till andra. Du räds inte nya utmaningar samtidigt som du inte har några problem med att ta dig an våra befintliga BI-lösningar och processer.

Placering är antingen på vårt huvudkontor i Örebro eller vårt tvätteri i Rimbo och du har möjlighet att arbeta på distans några dagar i veckan, anpassat efter ditt arbete.

Resor kan förekomma till våra fabriker runtom i Sverige.

Tillsammans klär vi Sveriges vardagshjältar
Textilia erbjuder smarta, miljövänliga och kostnadseffektiva textilservicelösningar för kvalitetsmedvetna kunder främst inom vård och omsorgssektorn.

Det betyder att vi varje dag tvättar och levererar över 100 ton arbetskläder och textilier över hela landet och får många hårt arbetande människor att känna yrkesstolthet och värdighet mitt i en tuff verklighet.

Vi är ca 700 anställda, vi finns på åtta orter i Sverige och omsätter cirka 750 mkr per år.

Information om ansökan

Urval sker löpande, vid frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Lisa Beckman, AxÖ Consulting, på telefonnummer + 46 (0)723 83 88 53 eller via mail, lisa.beckman@axoconsulting.se. 

Varmt välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Produktionsledare till Apodos, Apoteket AB i Örebro

Produktionsledare, Posten
Läs mer Jan 16
Har du erfarenhet av produktion eller logistik och känner dig redo för något nytt? Har du den där naturliga förmågan att engagera och motivera andra till att leverera på både kvalitet, deadlines och mål? Då kanske du är rätt person att vara med på Apodos spännande tillväxtresa i rollen som produktionsledare.

Sök tjänsten redan idag!

BakgrundPå cykelavstånd från Örebros centrumkärna inne på Holmens industriområde ligger Apodos, Apoteket ABs dosförpackningsenhet. Affärsområdet har ca 40 % marknadsandel av de 200 000 patienter som brukar tjänsten i Sverige. På Apodos enhet i Örebro arbetar omkring 140 engagerade medarbetare med att dagligen underlätta för individer och svensk sjukvård genom att skapa dosförpackade läkemedel. Nu söker Apodos, med hjälp av AxÖ Consulting, efter en produktionsledare som vill arbeta med utveckling av människor, effektivisering och optimering.

Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos Apodos.

Om rollen
Produktionen på Apodos består av tre huvudprocesser och du blir en av två produktionsledare i det som kallas Hygienzoon. Här doseras, förpackas och kvalitetssäkras läkemedel i olika steg för att sedan gå vidare till nästa huvudprocess. Allt sker i en ren och lugn miljö där du som produktionsledare säkerställer att produktionen löper på enligt det tempo och till den kvalitet som krävs för att nå uppsatta mål och deadlines.

Utöver daglig styrning och ledning kommer du även att arbeta med effektiviseringar och optimeringar av produktionslinorna för att skapa goda och kvalitativa flöden och minimera flaskhalsar. Vi jobbar ständigt med förbättringar både när det gäller personal och tekniken, varför du kommer att involveras i olika typer av förbättringsprojekt.

I rollen som produktionsledare kommer du att ha fullt personal- och arbetsmiljöansvar för omkring 30 medarbetare. I rollen ingår därmed både att coacha, engagera och stötta personalen i det dagliga arbetet samt att genomföra medarbetarsamtal, rekryteringar och andra personalrelaterade frågor.

Verksamheten har totalt fem produktionsledare som också ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till platschefen. I ledningsgruppen förväntas du bidra med energi, nytänkande och strategier för att fortsätta utveckla och förbättra produktionen. I gengäld får du stor frihet och ett stort mandat att driva din verksamhet och dina processer självständigt.Är det dig vi söker?
Vi vill att du har slutfört studier på gymnasienivå och vi värdesätter examen ifrån en eftergymnasial utbildning. Därtill söker vi dig som har några års ledarerfarenhet, antingen i egenskap av chef eller som teamledare, arbetsledare eller projektledare. Om du ännu inte fått chansen att prova på chefsrollen tror vi att du i stället har lång erfarenhet av arbete i produktion och att du byggt på din erfarenhet med exempelvis LEAN-kompetens och ledarskapsutbildningar.

För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av och en god kunskap om produktion och logistik liksom flöden och processer. Lika viktigt är att du har ett stort intresse och en god förståelse för människor. Mycket goda kunskaper krävs också i svenska då alla rutiner är skrivna på svenska. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbetsrätt.

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga. För att trivas i rollen ser vi att du är trygg, stabil och har ett genuint intresse för människor. Du tar naturligt ledarrollen i grupper och leder både genom positionsägarskap och att skapa engagemang och motivation i gruppen. Vidare är du en positiv och utåtriktad person som är intresserad av att prova nya idéer och arbetssätt. Du tycker om att ta ansvar och driva processer både självständigt och tillsammans med andra.

Apoteket erbjuder

Som medarbetare i Apoteket har du möjlighet till årligt friskvårdsbidrag och personalrabatter på Apotekets egenvårdsortiment. Du har också tillgång till hundratals rabatter på resor, tjänster och produkter via företagets förmånsportal. Vidare har du möjlighet att söka stipendier för personlig utveckling till Apotekets personalstiftelse. Apoteket erbjuder medarbetare kontinuerlig och omfattande kompetensutveckling via sin egen utbildningsenhet som erbjuder ett hundratal e-utbildningar samt olika nätverksträffar. Självklart har du även både tjänstepension, sjukförsäkring samt föräldralön utöver den från Försäkringskassan. 

Information och ansökan
Låter det spännande? Tjänsten är tillsvidare och tillträde sker efter överenskommelse. Vi jobbar med löpande urval så tjänsten kan komma till tillsättas innan sista ansökningsdatum den 5 februari 2023. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kajsa Rosén, AxÖ Consulting, på kajsa.rosen@axoconsulting.se eller tfn. 072-398 02 67. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Om ApodosApodos är Apoteket ABs dosförpackningsenhet. Genom Apodos kan Apoteket tillhandahålla en tjänst som underlättar för personer som tar ett till flera läkemedel varje dag. I stället för att på egen hand hålla reda på flera olika mediciner kommer alla läkemedel dosförpackade i påsar märkta med namn, innehåll och tidpunkt för när varje påse ska tas.

Dosdispensering har utvecklats under lång tid. Från att ha varit helmanuellt till att i mitten av 80-talet övergå allt mer till maskiner. Därefter har tekniken tagit stora kliv och i Örebro finns idag en semiautomatiserad produktion som står under fortsatt utveckling och automatisering. Lär känna din blivande arbetsgivare lite mer i den här filmen.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Utvecklare El & Hydraulik till Linde Material Handling

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Dec 22
Kombinera teknisk innovation med praktisk tillämpning i tjänsten som Utvecklare El & Hydraulik.

Här får du vara med och utveckla framtidens kundanpassade specialtruckar.

Dina arbetsuppgifter

Utöver standardiserade truckar erbjuder Linde Material Handling även specialanpassade truckar baserat på olika kunders unika behov. Som Utvecklare El & Hydraulik har du en viktig roll i arbetet med att utveckla dessa kundanpassade lösningar där du ansvarar för teknikdisciplinerna hydraulik och elsystem. Tjänsten är placerad på företagets konstruktionsavdelning som i dagsläget består av fem kollegor med kompetens inom el, mekanik och projektledning.

Du kommer till exempel att:

- Utveckla kundanpassade lösningar och prototyper. Kundanpassningen kan vara av enklare karaktär, likväl komplext och mer utmanande.
- Rita och dokumentera hydraul- och elscheman. Vanligt förekommande är att genomföra modifiering i befintligt hydraul- respektive elsystem. Detta innefattar även kontakt med tredjepartsleverantör.
- Vara ett stöd till produktionsavdelningen samt instruera och handleda montörer när nya prototyper ska byggas.
- Dokumentera och genomföra funktionskontroll efter genomförd byggnation.
- Komma i kontakt med styr- och reglersystem och utföra vissa justeringar och parameterinställningar (Parker Iqan) 

Kvalifikationer

Vi tror att du som söker är intresserad av att utvecklas och ta nästa steg i din karriär. Du är komfortabel och kunnig inom el och hydraulik på en praktisk nivå och vill vidareutvecklas inom konstruktion, CAD och utveckling. Kanske kommer du ifrån erfarenhet som servicetekniker, hydraultekniker, är i början av din ingenjörskarriär eller dyl.

I tillägg till detta vill vi att:

- Du har en teknisk eftergymnasial utbildning såsom högskola, yrkeshögskoleutbildning eller dyl. Alternativt har du yrkeserfarenhet där du förvärvat kompetens som bedöms likvärdig, tex via interna kurser eller att du arbetat med specialmontage tidigare.
- Du läser och förstår el- och hydraulikscheman utan problem. Har du dessutom erfarenhet av att dokumentera detta i CAD är det ett extra plus, dock inte ett krav, då det finns möjlighet att få utbildning via arbetsgivaren.
- Linde Material Handling ingår i en internationell koncern varför vi vill att du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
- Sporadiska resor förekommer ett par ggr per år. Vi vill därför att du har b-körkort.
- Förståelse och erfarenhet av styr- och reglersystem är meriterande.

Vi tror att du är en person som trivs med variation och omväxling i vardagen. Här får du utveckla och rita nya lösningar och prototyper. Likväl även vara operativ i produktionen där du handleder och instruerar i montagearbetet. Du värnar om goda relationer och samarbetar väl med kollegor och leverantörer.

Om företaget

Linde Material Handling är en av världens ledande aktörer på truckmarknaden. Årligen säljer man tusentals nya och begagnade truckar till kundmarknaden som huvudsakligen återfinns inom industri-, logistik- och transportnäringen. Man har en stark tillväxtambition med lönsamheten i fokus och har de senaste åren haft en positiv utveckling. Den resan tänker man fortsätta med!

På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar – utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och söker kontinuerligt drivna medarbetare som vill vara med på vår resa. När du väljer att jobba hos oss blir du en del av ett av Sveriges, och världens, starkaste företag inom materialhanteringsbranschen. Våra medarbetare bidrar varje dag till att våra kunder kan bedriva sin materialhantering på ett säkert, smidigt och kostnadseffektivt sätt.

På Linde Material Handling är vi stolta över våra produkter– men också över våra kunniga kollegor och det arbete vi gör tillsammans. Medarbetarna hos oss gillar särskilt flexibiliteten och den frihet under ansvar som deras arbete innebär. Vi har en trevlig arbetsmiljö där vi har roligt på jobbet – samtidigt som vi skapar värde för företaget och våra kunder.

Hos oss får du använda din kreativitet och kompetens på en dynamisk arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi letar efter dig som vill ha personliga utmaningar i kombination med en sund balans mellan arbete och fritid.

Övrig information

Urval sker löpande, så vänta inte med att ansöka. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper i den här rekryteringen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Oskar Bernling på AxÖ Consulting; 073-915 70 61 eller oskar.bernling@axoconsulting.se

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Systemutvecklare till Ovako IT

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Dec 21
Vill du jobba med IT på ett internationellt och Europaledande bolag? Nu söker Ovako en systemutvecklare inom produktionsnära system (MES).

Ovako är det perfekta företaget för dig som trivs med den lilla organisationens effektiva beslutsvägar och den stora internationella organisationens trygghet.

I denna roll har du möjlighet att fördela din arbetsvecka mellan distansarbete och arbete på plats på Ovako. – Allt för att det ska passa dig! Du kan till exempel ha din bas på Ovakos satellitkontor som ligger i nyrenoverade lokaler i centrala Örebro.

Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men tjänsten är en direktrekrytering och du kommer att anställas direkt hos Ovako.

Varför Ovako?

På Ovako kan du förvänta dig en fartfylld och framåtsträvande arbetsplats; med en öppen atmosfär, härligt kamratskap och en starkt driven organisation. Du erbjuds:

- Möjlighet att bedriva merparten av arbetet på distans, eller från vår filial i Örebro.
- Stort personligt ansvar och frihet i hur du utför dina uppgifter.
- Frihet att utmana Ovakos strategier och komma med idéer som effektiviserar.
- Möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med engagerade och erfarna kollegor.
- En arbetsplats med fokus på medarbetarnas hälsa, säkerhet och välbefinnande.

Om rollen

I rollen som systemutvecklare kommer du att tillhöra Ovakos team som arbetar med produktionsnära system (MES Application Team). I dina arbetsuppgifter ingår:

- Support, förvaltning och vidareutveckling av befintliga system (.NET C#, MS ) i Hällefors, vilket inkluderar incident-, problem- och ändringshantering med ITIL-baserade processer som stöd.
- Deltagande i projekt.
- Utöver interna kontakter kommer rollen inom vissa områden även innebära tätt samarbete med externa leverantörer.

Vem söker vi?

För att bli framgångsrik i rollen har du arbetat med systemutveckling och förvaltning i dina tidigare roller.

Du har ett tekniskt intresse och nyfikenhet samt en vilja och engagemang att lära dig mer; både inom teknik, men framför allt inom Ovakos verksamhet och dess processer. Du har en god kommunikativ förmåga och du trivs med att driva frågor framåt samt att vara en god lagspelare. Du är också en person som tycker om struktur, problemlösning och du trivs med att ge support.

Ansökan och information

Resor till siten i Hällefors sker regelbundet.

Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men tjänsten är en direktrekrytering och du kommer att anställas direkt hos Ovako. Urval sker löpande, vid frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Lisa Beckman, AxÖ Consulting, på telefonnummer + 46 (0)72 383 88 53 eller via mejl lisa.beckman@axoconsulting.se.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. Välkommen med din ansökan eller tipsa någon du känner om tjänsten!

Årets karriärföretag

Ovako är nominerat till utmärkelsen Årets Karriärföretag 2023 och Sveriges attraktivaste arbetsgivare. Utmärkelsen Karriärföretag delas ut till arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter, Young Professionals men även Senior Professionals.

”Ovako fortsätter att utveckla sitt employer brand och gör det med bravur. Vi ser en rolig och trivsam företagskultur och det märks att medarbetarna brinner för sitt arbete. Det finns en stark känsla för det kommunikativa och de förmedlar sitt budskap på bästa sätt. Riktigt imponerande och det bidrar helt klart till deras attraktivitet som arbetsgivare!”

Om Ovako

Ovako är en ledande europeisk tillverkare av komponentstål till kunder inom till exempel kullager-, transport- och tillverkningsindustrin. Med geografisk närvaro i Europa, Nordamerika och Asien och ett stålsortiment som innefattar nischprodukter och skräddarsydda lösningar bidrar Ovako till att skapa värde för såväl kunderna som kundernas kunder i hela världen.

Vi tillverkar rent, starkt och hållbart stål. Vårt stål är hållbart eftersom produktionsprocessen är baserad på skrot och en nordisk elmix med låga koldioxidutsläpp. Som ett resultat är koldioxidavtrycket för Ovakos stålprodukter hela 80 procent lägre än det globala genomsnittet. Det är även rent och starkt eftersom Ovako minimerar föroreningar i stålet under produktionsprocessen. Det ger stålet högkvalitativa egenskaper som gör det möjligt för kunderna att skapa lättare, starkare och mera slitstarka slutprodukter.

Ovako är sedan mars 2019 ett dotterbolag till Sanyo Special Steel, en global marknads- och teknikledare inom kvalitativt specialstål, och en del av stålkoncernen Nippon Steel Corporation, en världsledande stålproducent.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Säljande projektledare till Envivo!

Utesäljare
Läs mer Dec 14
Säljande projektledare till Envivo
Det cirkulära kontoret är ett nytt sätt att se på kontorsinredning, som är bra för både företaget och planeten.

Det är Envivo experter på! Nu söker vi en säljande projektledare som, tillsammans med Envivos kunder och partners, vill vara med och skapa den ultimata arbetsplatsen.

Det här är en tjänst för dig som vill ansvara för att bygga upp och driva en egen kundstock. Rollen har ett tydligt affärsfokus som bygger på ett sunt affärssinne, långsiktigt arbete och goda relationer – hållbarhet på flera sätt helt enkelt!

Arbetsuppgifter
Som säljande projektledare levererar du en högkvalitativ och hållbar produkt som passar behovet för Envivos kunder och partners.

I arbetsuppgifterna ingår:

· Kund- och distriktsansvar.

· Identifiera och aktivt driva affärer.

· Hjälpa, utbilda och genomföra mer hållbarhet i kundernas verksamhet.

· Eget resultat- och budgetansvar för regionen.

· Delta på mässor och events.

· Uppföljning och dokumentation.

· Administrera affärerna.

I samarbete med VD planera och budgetera du för regionens övergripande försäljningsplaner.

Vem söker vi?
Vi söker dig som några års erfarenhet av försäljning. Du är en utåtriktad person med stort kontaktnät som ser relationsbyggandet som en viktig del i arbetet. Vidare behöver du kunna ta i fysiskt och bygga upp ett event på exempelvis mässor och är inte rädd för att hjälpa till där det behövs. Konceptet bygger på hållbarhet vilket du behöver brinna för. Som person är du dessutom nyfiken och har mycket energi. Sociala medier är en naturlig mötesplats för dig.

Tjänsten innehåller en del resor och övernattningar i Mellansverige och Stockholm och körkort (B) är ett krav.

Om Envivo!
Envivo är ett helt nytt sätt att se på kontorsinredning. Vi är hållbara - enkla - nytänkande - djärva - och otroligt passionerade när det kommer till inredning och design.

Vi hjälper företag att omdefiniera hur ett kontor eller en arbetsplats verkligen kan se ut. Med våra abonnemangstjänster kan möbler och inredning få nytt liv, återanvändas och återbruka på ett smart och hållbart sätt, utan att företagen själva behöver investera dyra pengar i ny, snygg och modern kontorsinredning.

Vi hoppas att just du vill hoppa på vår fortsatta resa mot ett mer hållbart och smart sätt att se på kontor, möbler och inredning.

Information och ansökan
Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos Envivo!

Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Axel Johansson på telefonnummer +46 (0)73-383 28 85 e-post: axel.johansson@axoconsulting.se Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Kommunikativ Innesäljare till Sternhammar

Innesäljare
Läs mer Dec 19
Är du en kommunikativ person som drivs av att bygga långsiktiga relationer? Trivs du i en självständig roll med många kontaktytor? Vill du vara med på en spännande utvecklingsresa i ett expansivt företag? Då kanske rollen som Innesäljare till Sternhammar i Örebro är helt rätt för dig?

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Sternhammar

Sternhammar är en svensk importör och tillverkare av fordonsrelaterade komponenter, förbrukningsartiklar och tillbehör.

Företaget grundades 1938 i Örebro och är idag en del av Axel Johnson-koncernen. Vi tillhandahåller ett av branschens bredaste sortiment och fokuserar på att utveckla produkter under våra egna varumärken. Vi är drygt 20 anställda med huvudkontor och lager i Örebro. Sternhammar är den perfekta platsen för dig som vill förverkliga idéer tillsammans med våra kunder. Du kommer till ett arbete i en positiv miljö på ett växande bolag med nya varumärken med kvalitetsfokus och en stabil koncern där det finns möjlighet till personlig utveckling.

Att våra medarbetare vill ta kliv framåt och utvecklas är något vi på Sternhammar gärna uppmuntrar. Det är så vi utvecklas som företag. Axel Johnson International erbjuder en rad olika utbildningar och kurser, från ledarkurser, affärsförståelse och projektledning till dedikerad utbildning i Microsoft-program. Sternhammar budgeterar varje år för att ge alla medarbetare möjlighet till kurser och utbildning inom sitt yrkesområde.

Nu söker vi en innesäljare till huvudkontoret i Örebro. Vi välkomnar dig till en verksamhet som befinner sig i en spännande och intensiv utvecklingsfas!

Om rollen

I rollen som innesäljare på Sternhammar utvecklar du affären med befintliga kunder genom relationsskapande och serviceinriktad orderhantering, kundsupport och merförsäljning. Du ingår i säljteamet där du fungerar som kundsupport för att besvara och förmedla förfrågningar om kvantiteter, leveranstider med mera. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

- Kundsupport via telefon och mejl
- Orderhantering
- Support för utesäljare
- Hantering av förfrågningar
- Merförsäljning på inkommande samtal och mejl från befintliga kunder.

 Tjänsten är placerad i Örebro och i rollen rapporterar du till Försäljningschef.

Din personlighet är viktig för oss

För att lyckas i rollen är du duktig på att bygga goda relationer och är bekväm med kundkontakt via telefon. Vi ser även att du är tekniskt intresserad och att du har erfarenhet av innesälj eller kundtjänstarbete. Du är dessutom lyhörd, noggrann och strukturerad samt trivs även med att arbeta i team.

Det är ett krav att du kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift samt rör dig obehindrat i Microsoft Office miljö. Vi värdesätter hög social kompetens och god kommunikativ förmåga då arbetet innebär många kontaktytor, både internt och externt. Alltid sätta kunden främst, att bygga hållbara affärer, att vilja prova nya idéer och ta ansvar är värderingar som vi vill att du delar med oss.

Vision & Värdegrund

???Sternhammar skall vara en av de ledande leverantörerna till IAM, större distributörer samtidigt som affären med påbyggare, fordonsinredare samt bilimportörer utvecklas vidare. Fokus på förnödenheter och belysning med huvudmarknad Sverige och Norden.

Being far-sighted.

Driver hållbar och långsiktig utveckling med syfte att vara en av de ledande aktörerna på vår marknad.

Making things happen.

Vi tar initiativ. Driver saker framåt. Levererar det vi lovat.

Ansökan och information

Urval sker löpande. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anneli Wallin, AxÖ Consulting, på telefon 072-398 02 77 eller via mejl anneli.wallin@axoconsulting.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Sista ansökningsdag 15 januari 2023.

Varmt välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Örebro Hockey söker kommunikatör

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Dec 2
Örebro Hockey växer – Nu söker vi kommunikatör
”Vi växer som arbetsplats, vi växer som klubb – Det är vi som är Örebro!”

Vill du stärka Örebro Hockeys varumärke lokalt, regionalt och nationellt? Älskar du storytelling, kommunikation och att bygga varumärke? Nu söker vi en kreativ kommunikatör som vill använda intresseväckande och engagerande kommunikation som sitt främsta verktyg.

Du välkomnas till en öppen, familjär och driven arbetsplats där varje person arbetar hårt och delar samma glädje och passion – framgång för Örebro Hockey.

Örebro Hockey erbjuder
På kontoret, som ligger beläget i Behrn Arena, arbetar idag ca 15 medarbetare. Som kommunikatör kan du förvänta dig en händelserik vardag där du får möjlighet att fylla din kalender med spännande och roliga marknads- och kommunikationsprojekt.

Örebro Hockey litar på dig, din erfarenhet och din förmåga att berätta om Örebro Hockey på ett sätt som framkallar en känsla av gemenskap och stolthet hos föreningen, supportrar och allmänheten i stort. Genom ditt arbete ska Örebro Hockey hitta nya vägar att öka intäkterna på såväl kort som lång sikt. Du kommer arbeta i ett högt tempo där du är beredd att göra det lilla extra.

För att du ska trivas och utvecklas i din profession erbjuds du:

- Möjlighet att utveckla ett av Örebros starkaste varumärken.
- Teamfrämjande aktiviteter och en stark gemenskap.
- Frihet att forma och utveckla utifrån din kreativitet, kunskap och erfarenhet.
- Kompetensutveckling genom utbildningar.
- Friskvårdsbidrag.
- Anslutna till facket (Unionen).
- Träningsmöjligheter i anslutning till arbetsplatsen.

Arbetsbeskrivning
Som kommunikatör kommer du att vara en viktig del i Örebro Hockeys kommunikationsteam som växer från 2 till 3 personer. Tjänsten är på 100% och i rollen ingår bland annat att:

- Aktivt arbeta med storytelling.
- Skapa innehåll till klubbens olika kanaler genom att bevaka Örebro Hockeys alla lag.
- Utveckla, genomföra samt utvärdera olika typer av kampanjer.
- Arbeta med långsiktiga projekt samt det dagliga innehållet.
- Säkerställa högsta möjliga kvalité och leverans.
- Hitta nya vägar för att öka intäkterna och öka intresset att följa Örebro Hockey på såväl kort som lång sikt.
- Samla in och analysera data för att göra relevant kommunikation.
- Bevakning av Örebro Hockeys matcher.
- Förmedla information på ett öppet och ärligt sätt till supportrar och partners.
- Producera och redigera bildmaterial och video.

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen är du en prestigelös och ambitiös lagspelare som har god förmåga att se saker ur ett helikopterperspektiv. Vidare ser vi att du känner igen dig i egenskaper som: lösningsorienterad, kreativ och målinriktad. Örebro Hockey arbetar i ett högt tempo där du behöver vara flexibel men även strukturerad i ditt arbete. Du kommer att hantera många olika forum, kanaler och uppgifter vilket ställer höga krav på din flexibilitet och din sociala förmåga.

Vi söker dig med följande kunskaper:
- Foto och redigeringskunskaper.
- Erfarenhet från att skriva och skapa innehåll i text samt bild.
- Erfarenhet av att arbeta med sociala medier som kommunikationskanal.
- Erfarenhet av att arbeta med digital produktion och kommunikation.
- Kunskap inom Adobe-programmen.
- Allmänt intresse för idrott är av stort vikt.
- Dokumenterad erfarenhet från likande typer av jobb är meriterande.

Eftersom Örebro Hockey arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Om Örebro Hockey:
Örebro Hockey är en ishockeyklubb som bildades 1990. Idag spelar herrlaget i Sveriges högsta liga, SHL. I verksamheten drivs även damlag samt tre juniorlag. Vår hemmaplan är Behrn Arena och där beläggningsgraden senaste säsongerna varit 97%. Örebro Hockey omsätter ca 140 mkr och har som vision att vara Sveriges ledande ishockeyklubb både vad gäller sportslig kvalité och den totala upplevelsen. Våra ledord är att vara öppna, attraktiva och ödmjuka.

Information och ansökan
Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos Örebro Hockey.

Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Axel Johansson på telefonnummer +46 (0)73-383 28 85 e-post: axel.johansson@axoconsulting.se eller Linda Axäng telefonnummer +46 (0)79-340 54 42 e-post: linda.axang@axocunsulting.se Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

BI-/Integrationsutvecklare till Textilia i Örebro

Systemanalytiker/Systemutredare
Läs mer Dec 1
Vi söker dig som drivs av att skapa IT-lösningar för att effektivisera verksamheter och som vill vara med på vår fortsatta resa för att utveckla Textilia med hjälp av data.

Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos Textilia.

Om rollen 
På Textilia har vi ett starkt miljöfokus, vi vill vara med och göra världen till en bättre plats och vi är övertygade om att vi med hjälp av data kan göra det. 

Genom att använda data har vi redan idag koll på data kring våra processer och textilier och det är här du har möjlighet att bidra med din kompetens till att göra oss ännu bättre. Det finns en tydlig strategi kring målen framåt inom BI- och integrationsområdet på Textilia där den här tjänsten har en självklar nyckelroll.

I den här rollen har du möjlighet att påverka, förvalta, utveckla och driva ditt arbete med hjälp av de processer som idag finns på plats. Men även, med fördel, använda dig av den senaste tekniken och lösningarna inom området, på en framåtlutad, långsiktig och högt siktande arbetsplats. 

Vi är idag ett team på sju personer som utvecklar och tar hand om IT-system och infrastruktur och behöver nu förstärka gruppen med din kompetens inom BI- och integrationsutveckling.

Vem är du?
Du har erfarenhet inom Microsoft BI, Server och datalager och du har ett intresse av att effektivisera och digitalisera verksamheter genom data.

De kunskaper och erfarenheter som vi ser att du bör ha är:

- Datalager/DWH
- Power BI och SSRS
- ETL (SSIS)
- -databaser och -utveckling, främst Microsoft Server
- Svenska och Engelska flytande i tal och skrift

Med fördel har du även dessa kunskaper och erfarenheter:

- Molnbaserad teknologi (Azure/AWS/GCP)
- Erfarenhet från processindustrin

Du är en person med ett tekniskt intresse och nyfikenhet, med en vilja och engagemang att lära dig mer. Dels inom teknik men framför allt inom Textilias verksamhet och dess processer.

Du är prestigelös och delar gärna med dig av dina kunskaper till andra. Du räds inte nya utmaningar samtidigt som du inte har några problem med att ta dig an våra befintliga BI-lösningar och processer.

Placering är på vårt huvudkontor i Örebro och du har möjlighet att arbeta på distans några dagar i veckan, anpassat efter ditt arbete.

Resor kan förekomma till våra fabriker runtom i Sverige.

Tillsammans klär vi Sveriges vardagshjältar
Textilia erbjuder smarta, miljövänliga och kostnadseffektiva textilservicelösningar för kvalitetsmedvetna kunder främst inom vård och omsorgssektorn.

Det betyder att vi varje dag tvättar och levererar över 100 ton arbetskläder och textilier över hela landet och får många hårt arbetande människor att känna yrkesstolthet och värdighet mitt i en tuff verklighet.

Vi är ca 700 anställda, vi finns på åtta orter i Sverige och omsätter cirka 750 mkr per år.

Information om ansökan

Urval sker löpande, vid frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Lisa Beckman, AxÖ Consulting, på telefonnummer + 46 (0)723 83 88 53 eller via mail, lisa.beckman@axoconsulting.se. 

Varmt välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Rekryteringskonsult till AxÖ Consulting Örebro/Karlskoga

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Nov 29
”För att trivas och utvecklas i min roll är det viktigaste för mig att få arbeta med andra som delar min passion för det vi gör.

På AxÖ finns just den drivkraften och våra värderingar Engagemang, Ansvar och Uthållighet är närvarande i allt vi gör. Genom att lyfta varandras styrkor är laget alltid viktigare än jaget. Det är det sammanhanget som både utmanar och gör mig till mitt bästa jag.”

– Anneli Wallin, AxÖ Consulting

AxÖ Consulting arbetar med rekrytering, konsultlösningar och strategisk kompetensförsörjning. Vi är ett tight gäng som jobbar hårt för att vara bäst på marknaden och vi känner en enorm stolthet över det vi gemensamt presterar. Nu söker vi en rekryteringskonsult som vill vara med och bidra till framgång – både för oss och våra kunder.

AxÖ Consulting erbjuder:

En fantastisk arbetsmiljö:
Att jobba på AxÖ Consulting innebär stor variation och frihet att lägga upp ditt arbete så att det passar både dig och kunderna. Vi utgår från våra kontor i Örebro eller Karlskoga, eller från hemmakontoret, men sitter ibland även hos våra kunder. Du kommer att jobba i ett inkluderande, fokuserat och hjälpsamt klimat där vi tillsammans prioriterar vår vecka för att säkerställa såväl din egen trivsel, som god kundleverans.

Tempo och lärande:
Vi arbetar i en bransch med högre tempo än de flesta och vi låter inget falla mellan stolarna. Det kräver en hög flexibilitet och en ständig förmåga att ställa om mellan arbetsuppgifter. För dig som är nyfiken på lite av varje är det här jobbet perfekt. I rollen som rekryterare har du så att säga ”back-stage-pass” till ett helt smörgåsbord av expansiva och viktiga verksamheter, vilket innebär att risken för stagnation på jobbet är minimal.

Utmaning och stöd:
Vi ställer höga krav på oss själva och därför också på vår omgivning och vi kommer att ställa höga krav på dig. I gengäld arbetar vi alltid som ett lag, backar upp varandra när det behövs och låter aldrig någon stå ensam när det blåser. På AxÖ finns några av branschens mest erfarna rekryteringskonsulter och därtill kommer vi från en rad olika branscher och utbildningsbakgrunder, vilket ger en bred kunskapsbas. Vi kommer att hjälpa dig att växa och att lyckas om du tar med dig rätt attityd och inställning till jobbet.

Affärsutveckling:
I det lilla företaget är nya idéer alltid välkomna. För dig som vill jobba med affärsutveckling kommer AxÖ att stötta och med glädje bidra till nya möjligheter och initiativ. Den kreativa medarbetaren är varmt välkommen i vårt företagsklimat.

Arbetsbeskrivning

Som rekryteringskonsult får du ett helhetsansvar för dina egna processer – från uppstartsmöte med kund till signering av anställningskontrakt med kandidat och uppföljning. Vi arbetar alltid med genomarbetade kravprofiler eller rollprofiler innan vi tar oss an ett uppdrag och du kommer att arbeta med både search och annonsering beroende på uppdragets karaktär. Även kundvård och nykundsbearbetning är självklara inslag i din arbetsvardag. I vår verksamhet finns inte alltid färdiga lösningar att tillgå, så att vara kreativ och nyfiket hitta nya vägar framåt är en del av din vardag.

Vem söker vi?

Vi letar efter en kollega som både vill och kan ta stort eget ansvar. Du är serviceminded, generös med din kunskap och har alltid ett gott bemötande. Vidare är du handlingskraftig och du trivs med att hantera en spännvidd av arbetsuppgifter: allt från att köpa fika till ett möte till att upprätta ramavtal med en långsiktig kund. Vi värdesätter din förmåga att engagera dig i såväl enstaka affärer som att upprätthålla och vårda långsiktiga relationer. Du ska även trivas med att arbeta i en fartfylld, dynamisk miljö där du själv sätter ramarna för ditt arbete.

Ett krav är att du har god förmåga att både skriva och tala svenska och engelska obehindrat. Vidare krävs körkort. Med fördel har du ett lokalt nätverk och är en flitig nätverksbyggare.

Nyfiken?

Vi ser fram emot en ansökan från dig där du tydligt beskriver på vilka sätt du kan bidra i vår verksamhet och vad du vill framåt. Då våra värdeord, engagemang, ansvar och uthållighet på riktigt är viktiga ser vi gärna att du beskriver exempel på din egen förmåga till engagemang, ansvarsförmåga och uthållighet. Har du rätt engagemang för uppdraget så är du just vad vi söker!

Vi finns på sex platser runt om i Sverige och i denna roll har du möjlighet att utgå från Karlskoga eller Örebro.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Tobias Björk, på telefonnummer 070-977 51 00 eller Linda Axäng, på telefonnummer 079-340 54 42. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Om AxÖ Consulting

AxÖ Consulting AB har flera års erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen. Vi arbetar med att förse privat och offentliga sektor med rätt kompetens. Vi levererar en hög servicegrad till våra kunder och kandidater och är alltid i framkant. Vi har gott renommé och en stabil ekonomi. Vi vill se våra kunder växa och lyckas och vi vill växa och lyckas med dem. Därför är våra värderingar engagemang, ansvar och uthållighet.

AxÖ Consulting sitter strategiskt placerade i Karlskoga, Luleå, Skellefteå, Umeå, Örebro och Örnsköldsvik. – Sex industristäder med flertalet välkända nationella och internationella bolag. 

I vårt team arbetar vi med alltifrån rekryterings- och konsultlösningar till försäljning och marknad. Tillsammans med våra duktiga konsulter och kollegor i Norrland är vi ett fyrtiotal medarbetare i företaget.

Vi är dessutom mycket stolta över att vi har ett snittbetyg på 4,8 på en 5-gradig skala för hur väl vi genomför våra rekryteringsprocesser.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu