Humana AB jobb i Örebro

Hitta lediga jobb hos Humana AB i Örebro. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Örebro.

Personlig Assistent sökes till en kvinna boende i Åsbro

Personlig assistent
Läs mer Mar 20
Är DU min nya motor?


Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Då kanske detta är tjänsten för dig! I rollen kommer du göra skillnad i en annan människas liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.



Kundpresentation

Jag är en kvinna på 34 år, bosatt i Åsbro som ligger mellan Hallsberg och Askersund. Här bor jag tillsammans med min svinbusiga hund i ett radhus.


Jag tycker om att hitta på saker och åker gärna in till stan för att fika, shoppa och gå på bio. Jag ääälskar inredning och mode och tycker även det är mysigt att pyssla och dona hemma med att laga mat och sköta om min lilla trädgård och mina växter. Jag tränar även på gym några dagar i veckan.


På grund av en medfödd ryggmärgsskada sitter jag i rullstol och behöver hjälp och stöttning av mina assistenter för att klara min vardag. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är bland annat att hjälpa till och stötta vid moment som att laga mat, följa med på ärenden och aktiviteter och se efter hemmet. Avgörande för att DU skall passa hos mig är att du är en driven och engagerad person som kan fungera som min motor där du hjälper mig att planera och strukturera min vardag, och driver den framåt.



För att jobba som personlig assistent hos mig önskar jag att du:



• Är en kvinna i ålder 25+
• Är flexibel, lyhörd/inkännande, ordningsam och initiativrik
• Har B-körkort för manuell växellåda och tillgång till bil 
• Ej är hundrädd eller pälsdjursallergiker


Som person är det jätteviktigt att du är ansvarstagande, strukturerad, driven och att du kan ta egna initiativ när du ser att något behöver göras.


Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Mer information ges vid en eventuell intervju.




Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänsten avser en sommarvikarietjänst under veckorna 28-35 + 39-41.


Det är ett rullande scehma på två veckor och man arbetar 08:00-17:00 vardagar och 10:00-18:00 helger. Schemat ser ut enligt nedan;


V.1 mån,tis, lör, sön 


v.2 ons,tors, fre




Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Start enligt överenskommelse




Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.


Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.



Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent



Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.



Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 


Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!



Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sommarvikarier sökes till våra kunder runt om i Örebro län

Personlig assistent
Läs mer Feb 1
Vi söker nu sommarvikarie samt timvikarier till våra kunder runt om i Örebro län.


Söker du ett roligt sommarjobb eller extrajobb? Sök då jobbet som personlig assistent hos oss och kom och förgyll våra kunders dagar och de får förgylla dina! 


Humana är fullt av hjältar! Med glädje, engagemang och ansvar arbetar de med oss eller är värdefulla kunder. Så gillar du att jobba med människor och vill ha ett meningsfullt arbete så kan detta vara jobbet för dig! 


Att jobba som personlig assistent innebär att vara någons förlängda arm och hjälpa till där funktionsnedsättningen sätter gränser, så att kunden kan få leva det liv den vill! 


Personlig assistent är en av Sveriges största yrkesgrupper som gör ett otroligt viktigt arbete. Som personlig assistent får du hjälpa till med allt från vardagssysslor och stöd till fritidsintressen och nöjen. 


Varje kund är unik och det är kundens individuella behov som styr vad du ska göra och hur arbetstiderna ser ut, skriv med i ditt personliga brev om du inte kan arbeta alla tider på dygnet samt om du kan arbeta hela eller delar av sommaren. 

 


I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att: 


- Sätta guldkant på någons vardag 


- Hjälpa till med vardagssysslor som matlagning och övriga hushållssysslor 


- Hjälpa till med personlig hygien 


- Vara behjälplig vid kundens aktiviteter utanför hemmet, t ex promenader 


- Stötta och träna kunden kring kommunikation 


 


Vem är du? 


Vi söker dig som vill göra skillnad och arbeta efter vår vision Alla har rätt till ett bra liv. 


Vi söker dig som är omtänksam, handlingskraftig och empatisk. Du är social och trygg i dig själv samt har en god arbetsmoral och arbetsglädje! Att arbeta som personlig assistent innebär att man behöver vara lyhörd inför hur kunden vill ha det. 


Du får gärna ha erfarenhet av arbete inom vård och eller personlig assistans men det är viktigaste är att du och kunden trivs ihop.  Det krävs även att du som söker har god svenska i både tal och skrift. 


 


Meriterande: 


- Om du har erfarenhet av arbete inom vård och eller personlig assistans. 


- Tillgång till körkort och bil.


 


Vi ser fram emot att få läsa din ansökan! 

 


Arbetstid/varaktighet: Arbetstiderna varierar beroende på vilken kund du skulle jobba hos, men det kan innebär allt ifrån dagtid, kvällar, nätter (både sovande och vaken) samt helger.


Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.


Tillträde: Maj-Juni 2024 eller enligt överenskommelse. De flesta tjänsterna gäller sommarmånaderna juni-augusti men vissa börjar innan och vissa avslutas efter.


 


Att jobba på Humana 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. 


Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

 


Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

 


Vad händer nu? 


Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 


Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

 

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/ Blanketten du ska välja heter LSS – utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9). 


Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss! 

 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent sökes till kund i Lindesberg

Personlig assistent
Läs mer Mar 4
Personlig assistent sökes till kund i Lindesberg


Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en 30-årig kille med mycket humor som är boende i Lindesberg. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.



Om tjänsten

Vi söker nu timvikarier som kan arbeta extra vid ordinarie personals frånvaro.


Kunden är en kille i 30års åldern som bor själv i en lägenhet i Lindesberg. Han har assistans dygnet runt och i tjänsten ingår därför arbete både dagtid och nattid. På vardagar är han på sitt arbete och dit följer du som personlig assistent med.


Hans stora intressen är fotboll och hockey, och han brinner extra mycket för ÖSK. Kunden gillar att hitta på saker och är gärna spontan, givetvis går han gärna på både fotboll- och hockeymatcher när möjlighet ges. 



Som personlig assistent åt denna kund kommer du få hjälpa till med allt som han kan behöva stöd med i sin vardag såsom:



- hjälpa till med hushållssysslor 

- vara behjälplig vid aktiviteter 

- stretchning och träning

- förflyttningar till och från rullstol

- personlig omvårdnad

- matlagning


Vem är du?

Vi söker dig som är strukturerad och van med att ta ansvar. För att passen i rollen tror vi att du är en person som gillar rutiner. Har du ett sinne för humor och delar kundens intresse för fotboll och hockey tror vi du kommer trivas extra bra!



För denna tjänst krävs det att du har:

- goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift

- erfarenhet av en liknande roll




Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Timvikarier som kan arbeta extra vid behov.


Arbetspassen är förlagda som dygnspass mellan 07.00-07.00. 




Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde:  Enligt överenskommelse.



Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.



Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.



Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 



Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.



Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 


Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!



Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent till schemarad på 60% sökes till en man i Örebro!

Personlig assistent
Läs mer Mar 28
Nytt
Tjänsten fungerar utmärkt att kombinera med exempelvis studier eller ett annat deltidsarbete.

Vi söker nu en assistent på ca. 60% till en manlig kund i Örebro! Är du en lyhörd, social och hjälpsam person? Har du dessutom erfarenhet av personlig assistans eller en liknande roll? Då kan det vara dig vi söker! 


Om kunden:


Kunden är en man i 74-års åldern som bor i Örebro.  

Han harr MS och siter  ullstol. Som personlig assistent behöver du vara kundens förängda arm. Du behöver hjälpa honom med det mesta som kan uppkomma i vardagen som bland annat föflyttningar till och från rullstolen, lag mat, handräckning, duschning, av/påklädnad, handla, städa och tvätta..


Vem vi söker: För kundens räkning ser vi gärna att du som söker är en kvinna. 

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer. Därför söker vi dig som har ett genuint intresse av att jobba med människor och att hjälpa andra. Som person tror vi att du är lyhörd, social, flexibel och hjälpsam. Om du har erfarenhet av en liknande roll sedan innan så är det meriterande!


Arbetstid/Varaktighet: Vi söker en person till en fast schemarad på ca. 60% tjänsten är perfekt att kombinera exempelvis med studier.


Arbetsidera är förlagda dag (09:00-17:00), kväll (17:00-22:00) samt helg.


 Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.



Tillträde: Enligt överskommelse.



Att jobba på Humana

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.



Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 



Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 



Om Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.



Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sommarvikariat på LSS boende

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Jan 2
Undersköterska/Boendestödjare till LSS boende i Örebro 


Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som undersköterska/boendestödjare hos oss på Humana i Örebro. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. 

 

Om tjänsten 

 

Nu söker vi nya vikarier till våra verksamheter på Landbotorpsallen och Sandtäppevägen. 


Som undersköterska/boendestödjare hos oss på Humana kommer du att arbeta på ett boende med 6 klienter som bor i egenlägenhet. Som vikarie är du delaktig i att planera aktiviteter, upprättande och uppdatering av rutiner och genomförandeplan. 


På boendena kommer du att arbeta med klienter som har varierande omvårdnadsbehov med autism, utvecklingsstörning och Cerebral pares, därav är det meriterande att du har erfarenhet av arbete inom dessa områden tidigare. 


Det dagliga arbetet innefattar att stötta klienterna i att klara sitt vardagliga liv med blandannat personlig hygien, på- och avklädning, måltider, städ och tvätt och att också till viss del följa med klienter på olika aktiviteter och läkarbesök. Du kommer att delta i verksamhetens kvalitetsarbete genom att arbeta aktivt och bidra till lokala rutiner utifrån centralt kvalitetsledningssystem. Du kommer att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter och har tillsammans med dina kollegor helhetsansvaret att planera, fördela och genomföra de dagliga arbetsuppgifterna. 

 

 

Vi söker dig som; 


- är ansvarstagande, lyhörd och som tar egna initiativ 


- är serviceinriktad och som är van att kunna bemöta olika typer av personligheter på bästa sätt 

 

Vem är du? 


Du har ett positivt synsätt och vill arbeta för utveckling och förbättring. Vi ser gärna att du har lätt för att skapa relationer och har mycket god samarbetsförmåga. Vi förutsätter att du är lösningsorienterad, organiserad och ansvarsfull. 


För denna tjänst krävs; 


- att du är utbildad inom omvårdnadsarbete 


- att du har möjlighet att kunna arbeta dag, kväll, helg och eventuellt natt  


- att du behärskar det svenska språket väl både i tal och skrift 


- hantera dokumentation och avvikelser 


  


Det är även meriterande om du; 


- har erfarenhet av IBIC, rehabiliterandearbetsätt och tydliggörande pedagogik  


- har erfarenhet av verksamhet som drivs i entreprenad  


  


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Du kommer under sommaren arbeta är schemalagt dag, kväll och varannan helg. Men du kan erbjudas anställning omgående på timanställning och planeras in vid olika ledigheter som behöver ersättas.   

Lön: Enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal 

Tillträde: Enligt överenskommelse 

Intervjuer sker löpande så vänta ej med att skicka in din ansökan! 


Att jobba på Humana 

På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

 

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. 


Välkommen till ett glatt gäng på Humana i Örebro så lämna in din ansökan redan idag.

Ansök nu

Socialpedagog Tim- och sommarvikariat på Källtorp HVB

Behandlingsassistent/Socialpedagog
Läs mer Mar 26
Vill du jobba för att ge barn ett bra liv och göra skillnad?



Då har du möjlighet att söka tim-/sommarvikariat som socialpedagog hos oss på Källtorp HVB och jobba tillsammans med vårat professionella team.



Vi är ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord och söker dig som vill vara en del av detta samt arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. 



Om oss  

Källtorp är en liten och familjär verksamhet som är hälso- och hållbarhetsorienterad med ett lantligt läge i Gullspång kommun. Verksamheten har 6 st platser och riktar sig till flickor 14-19 år med psykosocial problematik och olika självdestruktiva beteenden samt känsloregleringsproblematik. Verksamheten tar emot placeringar enligt SoL samt LVU och kan ta emot flickor från hela Sverige. Behandlingen styrs av individuella genomförandeplaner som bygger på den unges behov, förutsättningar och styrkor. Avgörande är att bygga ärliga relationer och visa varje ungdom att vi alltid finns där för var och en. Att arbeta med ungdomarnas motivation och aktiva delaktighet genom hela behandlingsprocessen säkerställer att vi utgår från deras behov och resurser, och att kraven är rimliga och begripliga.



Vi arbetar utifrån inlärningspsykologiska principer och evidensbaserade metoder med grund i KBT som bas i vårt arbete. Andra delar av vårt behandlingsupplägg är MI och ett salutogent, motivationsstödjande och lågaffektivt arbetssätt. Vi använder oss också av hästunderstödda insatser som ett komplement i vår KBT-behandling, där insatserna genomförs i form av målstyrda och strukturerade lektioner enligt beprövad och säker metodik.



All personal erbjuds kontinuerligt utbildningar i aktuella metoder och förhållningssätt utifrån behandlingsarbetet.



Om tjänsten

Källtorp HVB ligger i Gullspångs kommun och om du bor långväga så finns det övernattningsmöjligheter. Som behandlingspedagog kommer du huvudsakligen att arbeta med:  


- behandlingsinterventioner  

- dokumentation  

- att genomföra insatser enligt HSL efter genomförd medicindelegeringsutbildning.  

- att genomföra vardagliga sysslor  



Vem är du?  

Som behandlingspersonal är du trygg och balanserad med flickornas välmående i focus. Dina värderingar är viktiga eftersom du är en rollmodell för ungdomarna.



Vi söker dig som är lösningsfokuserad, organiserad och ansvarsfull. ?Du har ett positivt synsätt, är stresstålig och har goda förutsättningar att arbeta i en ibland tuff psykosocial arbetsmiljö. För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du har lätt för att skapa relationer och har god samarbetsförmåga.



Du har minst en 2-årig eftergymnasial utbildning såsom socialpedagog/behandlingspedagog.  



Det är även meriterande om du:


- har erfarenhet av arbete inom behandling för barn och ungdomar 

- har erfarenhet av KBT, MI, LAB, RePulse och/eller ERGT   

- har erfarenhet av dokumentationsarbete och läkemedelshantering 



Tjänsten kräver att du behärskar svenska i tal och skrift samt har god datavana.



Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.



Övrigt: 

Manuellt B-körkort krävs för tjänsten.  



Utdrag ur Polismyndighetens belastnings- och misstankeregister för personal vid HVB erfordras alltid före anställning. Se Blankett.  



Har du frågor om den här tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Karin Erixon på karin.erixon@humana.se   



Tjänstgöringsgrad och arbetstid: Tim- /sommarvikariat med möjlighet till förlängning. Tjänsten innebär arbete dag/kväll/natt/helg vid behov.



Lön: Sker enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  



Tillträde:  Vi tillsätter tjänsterna löpande enligt överenskommelse.  



Sista ansökningsdag är den 21 april 2024. Vänta inte med din ansökan då vi kommer hantera ansökningarna löpande.  



Vi erbjuder

Engagerade kollegor som har en god sammanhållning och drivs av viljan att förbättra kvaliteten i vår verksamhet. Humana har kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag samt en intern lärportal med ett brett utbud av utbildningar.



Vad händer nu?

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen. Skicka därför gärna din ansökan redan idag! Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss.



Om Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag med cirka 17 000 medarbetare som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana är ett tillväxtbolag med fokus på hög kvalitet och nöjda kunder. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2016 och har huvudkontor i Stockholm. Läs mer om hur det att jobba hos oss på Humana HÄR

Ansök nu

Personlig assistent sökes till en tjänst på 33% i Örebro

Personlig assistent
Läs mer Mar 1
Vi söker nu en personlig assistent åt en kvinna i 46 års åldern, boendes i centrala Örebro.



Om tjänsten:

Kvinnan är rullstolsburen och du som assistent kommer hjälpa henne med det mesta som kan tänkas uppkomma i hennes vardag. Vi ser gärna att den sökande bor med gång eller cykelavstånd till centrala Örebro. Har du arbetat som personlig assistent tidigare ser vi detta som meriterande.


Vi söker dig som:


- Har körkort och tllgång till bil

· Är en kvinna i ålder 30-50 år

· Är rökfri

· Inte är pälsallergiker, då hund och katt finns i hemmet

 


Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat som personlig assistent.

 


Arbetstid/Varaktighet: Vi söker en person till en fast schemarad på 89%. Man kommer arbeta varierande dag, kväll, vardag och varannan helg. Arbetstiderna är förlagda så du har möjlighet att kombinera denna anställning med annan tjänst eller studier.


Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal


Tillträde: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

 


Att jobba på Humana 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  


Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 


Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 


 


Vad händer nu?  


Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 


Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 


 


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vikariat Sandtäppevägen

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Mar 12
Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobb hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.



Om tjänsten


Nu söker vi en ny kollega till vår verksamhet på Sandtäppevägen i Mosås straxt en mil utanför Örebro. Som undersköterska/boendestödjare hos oss på Humana kommer du att arbeta på ett boende med 6 klienter med autism, utvecklingsstörning, därav är det meriterande att du har erfarenhet av arbete inom dessa områden tidigare.


På Sandtäppevägen arbetar vi med kontaktmanskap för varje klient. Detta innebär bland annat att samverka med sjukvård, daglig verksamhet, anhöriga och övriga externa kontakter. Som kontaktman är du delaktig i att planera aktiviteter, upprättande av rutiner och genomförandeplan. 


Det dagliga arbetet innefattar att stötta klienterna i att klara sitt vardagliga liv med bland annat personlig hygien, på- och avklädning, måltider, städ och tvätt och att också till viss del följa med klienter på olika aktiviteter och läkarbesök. Du kommer att delta i verksamhetens kvalitetsarbete genom att arbeta aktivt och bidra till lokala rutiner utifrån centralt kvalitetsledningssystem. Du kommer att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter och har tillsammans med dina kollegor helhetsansvaret att planera, fördela och genomföra de dagliga arbetsuppgifterna.




I rollen arbetar du med att:

- Ge individuellt stöd, omvårdnad och serviceinsatser

- Planerar och genomför aktiviteter med klienten

- Genomför delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter



Du arbetar både självständigt och i nära samarbete med kollegor. 



Vem är du?

- Utbildning som undersköterska eller specialpedagog

- Erfarenhet från liknande verksamhet

- Kunskaper inom lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik

- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift då dokumentation är en stor del av arbetet



Som person är du serviceinriktad, uppmärksam och tillmötesgående. Tjänsten som boendestödjare ställer även krav på tålamod, flexibilitet och lyhördhet. Som medarbetare på Humana tar vi ett gemensamt ansvar för vår arbetsmiljö och strävar efter att skapa ett gott klimat på enheten och i arbetsgruppen genom ett respektfullt bemötande. Stor vikt kommer därför att läggas vid personlig lämplighet.


Det är även meriterande om du 


-Har erfarenhet av IBIC, rehabiliterandearbetsätt och tydliggörande pedagogik 


-Har erfarenhet av verksamhet som drivs i privat regie  


 


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: 75%, arbetet är schemalagt dag, kväll och varannan helg. Tjänsten är ett vikariat på 3mån i taget med chans till en tillsvidareanställning.


Lön: Enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal 


Tillträdes enligt överenskommelse 




Vad händer nu?

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen. Skicka därför gärna din ansökan redan idag! Inför anställning lämnas utdrag ur belastningsregistret. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss.



Om Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag med cirka 17 000 mdarbetare som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana är ett tillväxtbolag med fokus på hög kvalitet och nöjda kunder. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2016 och har huvudkontor i Stockholm. Läs mer om hur det att jobba hos oss på Humana HÄR

Ansök nu

Man i Finspång söker en personlig assistent till schemarad på 98%

Personlig assistent
Läs mer Feb 19
Personlig assistent till ung man i Finspångs området



Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.



Vi söker en social och positiv person som vill arbeta på en schemarad på 98% .


Vår kund är en man i 23års åldern som bor ca. 15 minuter utanför Finspång.


Han är en nyfiken och kreativ person som gillar att umgås med vänner. Det är ett stort plus om du är intresserad av träning då det är en viktig del av hans vardag!


Kunden uppträder som stand up komiker och har intresse för filmredigering samt matlagning. Delar du något av dessa intressen är det ett stort plus.



B-Körkort är ett krav då kunden ofta vill och behöver ta sig till olika aktiviteter utanför hemmet. Du som assistent kör då kundens bil.


Du behöver även ha tillgång till egen bil för at kunna ta dig till och från arbetsplatsen.





Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.



Arbetstid/Varaktighet: Vi söker en person till en fast schemarad på 98%.


Schemat ser ut enligt nedan:

Måndag 9-18

Tisdag 9-18

Onsdag 9-21

Fredag 9-18


Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.



Tillträde: Omgående enligt överenskommelse.



Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.



För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.



Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Ansök nu

Charmig tjej i Örebro söker personliga assistenter!

Personlig assistent
Läs mer Feb 14
Charmig tjej i Örebro söker en personlig assistent till en schemarad på ca. 50%

 


Är du ansvarstagande, social och trivs med att hjälpa andra? Då kan det här vara tjänsten för dig! Nu söker vi två personliga assistenter till?en charmig tjej på 12?år som är boende i Örebro med sin familj. Tjänsterna avser två fasta schemarader på ca. 50%. I?rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. 

 

Om tjänsten 

Vi söker nu en assistent till?en charmig tjej på 12?år som är boende i Örebro med sin mamma, pappa, syster och bror. Hon har en intellektuell funktionsnedsättning, autism, epilepsi, nedsatt syn samt saknar ett aktivt kommunikationssätt. Utifrån detta har hon ett omfattande vård- och tillsynsbehov.


Du kommer att få hjälpa till med det mesta som kan tänkas uppkomma i hennes vardag, bl.a. matning, hygien, på- och avklädning samt att se till att hon får aktivering och stimulering i form av lek och träning. Det är även viktigt att göra henne delaktig i övriga familjens aktiviteter, i den mån det går. Arbetsuppgifterna innefattar även många lyft och förflyttningar då hon sitter i rullstol, samt arbete och lek på golvet.


Vem?är du? 

Du är en person som känner dig bekväm med att arbeta i ett hem med en livlig och aktiv familj. Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar, vi söker därför efter dig som är social och ansvarstagande. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med barn eller som personlig assistent. 

 

• Är icke-rökare då kunden har astmatiska besvär. 

• Är ansvarstagande 

• Tar egna initiativ


Arbetstid och tjänstgöringsgrad:?

Tjänsten avser en fast schemarad på ca. 50%.


Arbetstiderna är varierande kväll och helg. 


Det är ett rullande två veckors schema som ser ut enlig nedan:


Schema vecka 1: tisdag, onsdag och fredagkväll 15.30-21:00 samt lördag 08:00-18:00 


Schema vecka 2: Tisdag och onsdag kväll kl. 15.30-21:00




Lön:?

Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal. 


Tillträde:?

Enligt överenskommelse. 

 


Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.



Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.



Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/



Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!



Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

 


Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.



Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.



Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Ansök nu

Kvinna i Örebro söker en personlig assistent till en schemarad på 85%

Personlig assistent
Läs mer Feb 15
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en kvinna som är bosatt i Örebro. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.


Om tjänsten:


Jag är en tjej på 44 år som har en grav hjärnskada efter en cykelolycka -97.


Jag söker nu dig som vill jobba tillsammans med mig och mitt härliga assistentteam.


Du kommer att hjälpa mig med allt i min vardag. Mitt behov av hjälp är på 100 % dygnet runt i allt som hör livet till såsom personlig hygien, förflyttningar, kommunikation, matsituationer (sondmatning), hushållsarbete och att följa med mig på olika aktiviteter.


Jag är en aktiv tjej som har aktiviteter flera dagar i veckan men är också i behov av lugna stunder hemma då jag lätt blir hjärntrött av för mycket ljud och aktivitet.


Jag är totalförlamad och rullstolsburen och i behov av att mina assistenter finns hos mig hela tiden, då jag inte kan göra någonting på egen hand.


Jag är en glad tjej med mycket humor som tycker det mesta som mina assistenter hittar på är kul. Musik är ett stort intresse.


Vem är du?


Då jag inte har någon tydlig kommunikation krävs att du som person är lyhörd och att du kan ta egna initiativ. När vi lär känna varandra kommer du, om du är rätt person, att förstå mitt sätt att kommunicera och bli duktig på att tyda mina signaler och se hur jag mår.


För att trivas hos mig och mitt team behöver du kunna arbeta tillsammans med andra men också klara av att arbeta ensam och ta initiativ på egen hand då jag inte kan gör det själv.


Du som söker har förhoppningsvis tidigare erfarenhet av personlig assistans eller på annat sätt erfarenhet av att ta hand om andra. Har du erfarenhet av att arbeta med hjärnskadad person är det meriterande men inget krav.


Jag söker dig som är ansvarstagande, initiativrik, lyhörd, flexibel och ödmjuk. Du ska ha en positiv syn på livet och kunna bidra med en trevlig stämning i gruppen.


 


Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och ser gärna kvinnliga sökanden. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Vi söker en person till en fast schemarad på 85 % plus jourtid. Tjänsten innebär att man arbetar varierat både vardag och helg dag/kväll/natt.


Arbetspassen är förlagda på dagpass 8:15-15:15 eller dygnspass 08:30- 08:30, på dagen arbetar man två assistenter tillsammans. Nattetid finns man i min direkta närhet och arbetar då jour om jag skulle behöva din hjälp.


Lön: Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.


Tillträde: Så snart som möjligt. Startdatum enligt överenskommelse. Så länge assistansuppdraget varar,


Att jobba på Humana


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.


Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.


Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent


Vad händer nu? Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.


Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.


Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Samordnare till Humana Öppenvård Örebro

Familjebehandlare/Familjepedagog
Läs mer Feb 16
Vill du jobba i en verksamhet där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till oss på Humana!



Om oss:

Humanas öppenvård är rikstäckande och ledande med att erbjuda kvalificerade och flexibla insatser för barn och ungdom. Våra insatser utförs i det egna hemmet, i jour- eller familjehem, HVB såväl som kopplat till stödboende. Företaget värdesätter metodutveckling och utbildar och handleder bland annat i metoderna TFCO (Treatment Foster Care Oregon), IHF (Intensiv Hemmabaserad familjebehandling) och Connect. 



Om tjänsten:

Vi är högt efterfrågade som komplement till kommunernas egna alternativ och där vi kan bidra med ytterligare kompetens och erfarenhet. Vi arbetar med olika former av kvalificerad öppenvård, främst Strukturerad familje- och ungdomsbehandling i olika grad och omfattning. Verksamheten är i slutprocessen av att certifieras i IHF-metoden (Intensiv hemmabaserad familjebehandling). Våra öppenvårdsinsatser är individuellt framtagna och skräddarsydda utifrån uppdragsgivares önskemål och klienters upplevda behovsbild. Många av metoderna som vi arbetar utifrån är utvärderade och evidensbaserade.



Med anledning av Humana Öppenvård Örebros tillväxt söker vi nu ytterligare en samordnare. Enhetens insatskatalog består av IHF, Omsorgsbedömning, Kombinerade insatser, Re-PULSE, Återfallsprevention, A-CRA, etc. Detta innebär att du utbildas i flera av dessa metoder och kommer vara med i processen av att ytterligare etablera vår öppenvård i regionen Örebro län med omnejd. Öppenvårdsverksamheten bedriver modernt socialt arbete och avstånden i vårt upptagningsområde medför bland annat digitala möten och restid. En majoritet av våra insatser genomförs i våra klienters hem. Du kommer att vara del i ett initialt team om sju behandlare och en samordnare. Vi i teamet är stolta över det behandlingsarbete vi genomför och du kommer till en arbetsgrupp med bred och djup kompetens, högt i tak och varma personligheter – vi har helt enkelt roligt på jobbet och brinner för det vi gör.



Samordnaren som funktion syftar till att koordinera öppenvårdsinsatser så att de genomförs enligt uppdrag, metod och rutin. Samordnaren handleder och arbetsleder verksamhetens sju behandlare i sina respektive uppdrag och ansvarar för att fortlöpande planera, följa upp och utvärdera öppenvårdsinsatser tillsammans med behandlingsteam och enhetschef. Samordnaren är en central funktion i verksamhetens planering och uppföljning och deltar vid samordnarmöten och ärendegenomgångar med enhetschef. Samordnaren är den primära kontaktpersonen mellan Humanas öppenvård och uppdragsgivande socialtjänst och övrig formell samverkan som åläggs öppenvården i behandlingsärenden. Samordnaren kommer att utgöra del i samordnarteam i Region Norr.



Vem är du?

Vi vill att du har erfarenhet av behandlingsarbete inom öppenvård för målgrupp barn och ungdom med multimodal problematik och relationsförsvårande beteenden. Vi vill att du har erfarenhet av att samordna strukturerad familjebehandling. Vi söker en samordnare som har erfarenheten, flexibiliteten och kreativiteten som krävs för att vara med och ytterligare etablera Humanas öppenvård i regionen.



Du ska vara prestigelös, strukturerad, lösningsfokuserad, relationsbyggande, serviceinriktad och tydlig. Vi vill att du har en god förmåga att skapa och hålla relationer såväl i de arbeten du utför som på arbetsplatsen och med uppdragsgivare. Vi har en härlig kultur på arbetsplatsen där höga ambitioner varvas med värme och skratt. Vi värnar om denna och vill att vår näste samordnare gör detsamma.



Vi söker en samordnare som:

- Är van att samordna systemisk familjebehandling/ungdomsbehandling

- Är en kompetent handledare med god pedagogisk förmåga.

- Blir positivt utmanad av att arbeta i komplexa ärenden.

- Är insatt i de regelverk som villkorar rättssäkerhet inom öppenvård.

- Är trygg i dokumentation och administration av ärenden.

- Är flexibel i att se och genomföra öppenvårdslösningar i kombination med andra insatser.



Vi erbjuder:

- Stor möjlighet att vara med och utveckla ditt eget arbete

- Tillgång till hög kompetens och erfarenhet i våra arbetsgrupper

- Metod- och ärendehandledning två halvdagar/månad

- Möjlighet till interna och externa metodutbildningar

- Ett utvecklande och lärande arbete på en uppskattad arbetsplats

- Ett arbetsklimat som präglas av våra värdeord - glädje, ansvar och engagemang

- Friskvårdsersättning

- Förtroendearbetstid



Kvalifikationskrav:

- Utbildad socionom och gärna med steg 1-kompetens.

- Erfarenhet av psykosocialt behandlingsarbete som behandlare och samordnare mot målgrupp.

- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

- B-körkort är ett krav.



Meriterande:

- Erfarenhet/utbildning i strukturerade öppenvårdsmetoder och erfarenhet av manualbaserat behandlingsarbete

- Erfarenhet av arbetsledning

- Erfarenhet av att arbeta med våld i nära relationer och NPF-diagnos

- Marte-Meo- eller MIM-utbildning

- Särskild kompetens och erfarenhet av arbete med barn och samspel samt bedömning av föräldraförmåga



För mer info om oss: https://www.humana.se/individ-och-familj/sok-placering/orebro-oppenvard/



Varaktighet/Arbetstid:

Tillsvidareanställning, heltid - 6 månaders provanställning tillämpas.

Arbetstid: Dag, kväll, helg

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde enligt överenskommelse.



Vad händer nu?

Sista ansökningsdag är 2024-03-07.



Notera att rekryteringen med stor sannolikhet kommer ske löpande så avvakta inte att ansöka om du har ett intresse för tjänsten.

För anställning hos oss, krävs utdrag ur belastnings- och misstankeregistret.



För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos oss samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan (cv och personligt brev) via annonsens länk.



Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!



Välkommen med din ansökan! 



Kontaktperson

Jonas Laouini, enhetschef



Om du har frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Enhetschef Jonas Laouini via mail, jonas.laouini@humana.se eller telefon, 072 - 210 18 84

Ansök nu

IT-supporttekniker sökes till Humana

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jan 23
Är du på jakt efter ett spännande jobb där du får kombinera din tekniska IT-kompetens med kundkontakt och härliga kollegor? Just nu söker vi en ny medarbetare till vår IT-avdelning i Örebro!


Om tjänsten

Som IT-supporttekniker kommer du representera Humanas IT-avdelning gentemot verksamhet och externa beställare. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att via telefon, e-post och inkommande ärenden hantera problem och frågeställningar gällande Humanakoncernens IT-plattform, system och telefoni. Det innebär att med ett högt servicetänk hantera ärenden på ett effektivt och strukturerat sätt. Arbete på plats ute hos våra enheter inom Humana förekommer också.


Humanas IT-support i Örebro består av fem drivna och trevliga kollegor som alla gör sitt yttersta för att supporta organisationen på bästa sätt. Det är en relativt nyskapad avdelning med stor potential där man möts av en vilja och ambition att utvecklas och tänka nytt.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har IT-teknisk utbildning från universitet/högskola eller motsvarande, alternativt minst ett års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi tror du har jobbat med användaradministration i Active Directory och Azure-Active Directory sedan tidigare samt har grundläggande kunskaper inom nätverk och är van vid att felsöka datorer och kringutrustning såsom skrivare, mobiltelefoner, plattor och annan teknisk utrustning. Vi tror även du har goda kunskaper inom Windows 10 samt har erfarenhet av IOS och Andorid. Kunskaper inom Office 365 är meriterande. Humana bedriver verksamhet även i Norge och Finland samt Danmark och därför är det meriterande om du kan något av dessa språk. 


Vi ser det som en självklarhet att du arbetar utifrån Humanas värdeord; engagemang, glädje och ansvar. Service är något du är och står för, både gentemot användare och kollegor. För att lyckas i rollen krävs att du har ett högt servicetänk, en god kommunikationsförmåga och ett professionellt förhållningssätt.


B-körkort erfordras.


Vi erbjuder

På Humana har vi en bra anledning att stiga upp och gå till jobbet varje dag. Vi är hängivna uppgiften att ge så många människor som möjligt ett bra liv. Det är en stor uppgift. Och vi har tur – vi har 18 000 talangfulla medarbetare.Vi tror på engagemang, ansvar och glädje och ger våra medarbetare frihet att vara dem de är. Vi kombinerar en nära relation till våra kunder med styrkan i att vara ett stort modernt nordiskt bolag med många utvecklingsmöjligheter.


Vi tror på att ge våra medarbetare eget ansvar och på att ha starka ledare som inspirerar, stödjer och coachar. Vi bygger varaktiga relationer – med våra kunder, med våra samhällspartner och med varandra. Vi hjälper våra medarbetare att utveckla sin kompetens och bygga meningsfulla karriärer.


Placeringsort är Örebro. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. 


Vad händer nu?

Känner du dig inspirerad av vårt företag och jobbet som IT-supporttekniker? Då ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 25 februari. Vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.


För frågor gällande tjänsten kontakta Reza Zarrin, chef för IT-support, via reza.zarrin@humana.se.


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Semestervikarierande löneadministratörer sökes!

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Jan 23
Nu söker vi ett flertal sommarvikarier till Humana Assistans löneavdelning och lönesupport i Örebro. Här arbetar du tillsammans med engagerade kollegor som dagligen ger utomordentlig service till våra kunder, assistenter och samarbetspartners och ser till att våra duktiga medarbetare får rätt lön i rätt tid.



Om tjänsterna

Löneadministratör

Som löneadministratör hos oss är din huvudsakliga arbetsuppgift att administrera löner och omkostnader för personliga assistenter och kunder. I tjänsten ingår daglig kontakt med kunder, personliga assistenter och myndigheter där du hjälper till att svara på frågor om löner, tidrapporter och omkostnader. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är hantering av:

- Tidrapporter

- Löneregistrering

- Traktamenten och utlägg

- Förmånsbeskattning



Lönesupportmedarbetare

Som lönesupportmedarbetare hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara kunders och personliga assistenters främsta kontaktväg i frågor om löner och tidrapportering. Du löser enklare ärenden via telefon eller mejl. Det förekommer också övrigt administrativt arbete



Vem är du?

Vi söker dig som vill arbeta efter våra värdeord engagemang, glädje och ansvar och som har erfarenhet av att arbeta med administration, service och kundkontakt. Har du tidigare arbetat med lön, administration och har erfarenhet av Agresso är det meriterande. Det är fördelaktigt om du är student på universitet eller högskola, gärna med inriktning ekonomi eller juridik.

Som person är du noggrann, strukturerad, ansvarsfull och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. För att trivas i rollen krävs att du är van att hantera flera saker samtidigt, vilket ställer höga krav på flexibilitet och stresstålighet. Du har telefonvana, erfarenhet av kundkontakter och vana att leverera affärsmässig service på hög nivå. Vi förväntar oss att våra medarbetare vid alla tillfällen ska ge utomordentlig service till våra kunder, assistenter och samarbetspartners. Det innebär även att ge god service till sina kollegor och medvetet arbeta för ett bra klimat.



Att jobba på Humana

Vi erbjuder ett omväxlande sommarjobb på vår löneavdelning där du får vara med och bidra till att vår service är tillfredsställande för våra kunder och medarbetare. Semesterperioden är förlagd under perioden juni-september och tjänsterna kan variera i antal veckor. Det kan finnas möjlighet till fortsatt anställning på timmar eller heltid till hösten.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdeord - engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Humana HÄR



Vad händer nu?

Sista ansökningsdag för tjänsterna är 18 februari 2024. Vi ser gärna att du söker omgående eftersom vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta semestervikariaten innan sista ansökningsdag.

Under processen kan du som kandidat få genomföra tester och intervjuer.

Sommarvikariaten är heltid, måndag till fredag 08:00-17:00 med möjlighet till flextid. Du jobbar från vårt Örebrokontor.

Vill du veta mer om tjänsterna eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta  André Brink!

Ansök nu

Charmig tjej i Örebro söker personliga assistenter!

Personlig assistent
Läs mer Jan 11
Charmig tjej i Örebro söker en personlig assistent till en schemarad på ca. 50%

 


Är du ansvarstagande, social och trivs med att hjälpa andra? Då kan det här vara tjänsten för dig! Nu söker vi två personliga assistenter till?en charmig tjej på 12?år som är boende i Örebro med sin familj. Tjänsterna avser två fasta schemarader på ca. 50%. I?rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. 

 

Om tjänsten 

Vi söker nu en assistent till?en charmig tjej på 12?år som är boende i Örebro med sin mamma, pappa, syster och bror. Hon har en intellektuell funktionsnedsättning, autism, epilepsi, nedsatt syn samt saknar ett aktivt kommunikationssätt. Utifrån detta har hon ett omfattande vård- och tillsynsbehov.


Du kommer att få hjälpa till med det mesta som kan tänkas uppkomma i hennes vardag, bl.a. matning, hygien, på- och avklädning samt att se till att hon får aktivering och stimulering i form av lek och träning. Det är även viktigt att göra henne delaktig i övriga familjens aktiviteter, i den mån det går. Arbetsuppgifterna innefattar även många lyft och förflyttningar då hon sitter i rullstol, samt arbete och lek på golvet.


Vem?är du? 

Du är en person som känner dig bekväm med att arbeta i ett hem med en livlig och aktiv familj. Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar, vi söker därför efter dig som är social och ansvarstagande. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med barn eller som personlig assistent. 

 

• Är icke-rökare då kunden har astmatiska besvär. 

• Är ansvarstagande 

• Tar egna initiativ


Arbetstid och tjänstgöringsgrad:?

Tjänsten avser en fast schemarad på ca. 50%.


Arbetstiderna är varierande kväll och helg. 


Det är ett rullande två veckors schema som ser ut enlig nedan:


Schema vecka 1: tisdag, onsdag och fredagkväll 15.30-21:00 samt lördag 08:00-18:00 


Schema vecka 2: Tisdag och onsdag kväll kl. 15.30-21:00




Lön:?

Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal. 


Tillträde:?

Enligt överenskommelse. 

 


Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.



Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.



Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/



Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!



Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

 


Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.



Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.



Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Ansök nu

Personlig assistent sökes till en tjänst på 33% i Örebro

Personlig assistent
Läs mer Dec 20
Vi söker nu en personlig assistent åt en kvinna i 46 års åldern, boendes i centrala Örebro.



Om tjänsten:

Kvinnan är rullstolsburen och du som assistent kommer hjälpa henne med det mesta som kan tänkas uppkomma i hennes vardag. Vi ser gärna att den sökande bor med gång eller cykelavstånd till centrala Örebro. Har du arbetat som personlig assistent tidigare ser vi detta som meriterande.


Vi söker dig som:

· Är en kvinna i ålder 30-50 år

· Är rökfri

· Inte är pälsallergiker, då hund och katt finns i hemmet

 


Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat som personlig assistent.

 


Arbetstid/Varaktighet: Vi söker en person till en fast schemarad på 89%. Man kommer arbeta varierande dag, kväll, vardag och varannan helg. Arbetstiderna är förlagda så du har möjlighet att kombinera denna anställning med annan tjänst eller studier.


Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal


Tillträde: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

 


Att jobba på Humana 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  


Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 


Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 


 


Vad händer nu?  


Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 


Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 


 


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent sökes till en tjänst på 33% i Örebro

Personlig assistent
Läs mer Dec 5
Vi söker nu en personlig assistent åt en kvinna i 46 års åldern, boendes i centrala Örebro.



Om tjänsten:

Kvinnan är rullstolsburen och du som assistent kommer hjälpa henne med det mesta som kan tänkas uppkomma i hennes vardag. Vi ser gärna att den sökande bor med gång eller cykelavstånd till centrala Örebro. Har du arbetat som personlig assistent tidigare ser vi detta som meriterande.


Vi söker dig som:

· Är en kvinna i ålder 30-50 år

· Är rökfri

· Inte är pälsallergiker, då hund och katt finns i hemmet

 


Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat som personlig assistent.

 


Arbetstid/Varaktighet: Vi söker en person till en fast schemarad på 33%. Man kommer arbeta varierande dag, kväll, vardag och varannan helg. Arbetstiderna är förlagda så du har möjlighet att kombinera denna anställning med annan tjänst eller studier.


Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal


Tillträde: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

 


Att jobba på Humana 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  


Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 


Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 


 


Vad händer nu?  


Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 


Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 


 


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Supportmedarbetare till Humanasupporten

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 8
Vi söker nu efter en medarbetare till vår Humanasupport som vill arbeta tillsammans med ett härligt och drivet gäng på Humanas Örebrokontor.


Om tjänsten

I vår support kommer du arbeta med att ge bästa tänkbara service till våra medarbetare och kunder. Dina arbetsuppgifter kommer i första hand innebära support för användarna av vårt schema- och tidrapporteringssystem FAST samt hantering av olika typer av lönefrågor. 

Humanasupporten, som består av fyra engagerade medarbetare och en gruppchef, tillhör Humana Assistans Löneavdelning. Där arbetar ytterligare ca 20 löneadministratörer, en gruppchef, två superuser och en lönechef.


Vem är du?

Vi söker dig som är systemkunnig och har ett brinnande intresse för service. Du har erfarenhet av- och kunskap om självständig ärendehantering. Har du tidigare arbetat med systemen Easit, Agresso eller FAST är det ett plus.

Som person är du lösningsorienterad och du trivs med att hjälpa till. Eftersom du kommer att hålla mejl- och telefonkontakt med våra medarbetare och kunder är det viktigt att du är serviceinriktad och har en god kommunikationsförmåga. Periodvis innebär arbetet hög belastning, vilket ställer höga krav på flexibilitet och engagemang.

Vi förväntar oss att våra medarbetare vid alla tillfällen ska ge utomordentlig service till våra kunder, assistenter och samarbetspartners. Det innebär även att ge god service till kollegor och aktivt arbeta för ett bra samarbetsklimat.


Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Vill du veta mer om vad som händer hos oss på Humana, besök vår hemsida: www.humana.se 


Vad händer nu?

Anställningen är en visstidsanställning till och med 31 augusti 2024, med önskat tillträde så snart det är möjligt. Arbete heltid, dagtid, måndag till fredag. Placeringsort Örebro. Sista ansökningsdag är den 22 december 2023. Vi hanterar ansökningar löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Redovisningsansvarig Humana Omsorg

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 29
Vill du få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Vill du dessutom ha ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Då har du möjligheten att söka jobb som Redovisnings ansvarig till Humana Omsorg AB.



Om tjänsten

Som Redovisningsansvarig ingår du i ekonomiavdelningen bestående av lön, redovisning och controlling. Tillsammans är vi en avdelning på 6 personer som bidrar till att Humanas  affärsområde Äldreomsorg får ett suveränt stöd i de ekonomiska processerna.



Huvudsakliga arbetsuppgifter;

- löpande redovisning, hantering av anläggningstillgångar och avstämning av balanskonton 

- ansvara för att alla delar i bokslutet kopplat till redovisningen är klara vid deadline

- arbetsledaransvar för kund- och leverantörsreskontra

- superanvändare i ekonomisystemet Navision inom vårt affärssområde samt delta i projekt kopplat till Ekonomi

- säkerställa att processer och rutiner följs samt arbeta med ständiga förbättringar av dessa

- kontakt med bank, revisorer och försäkringsbolag

- upprättande av kassaflödesprognoser, årsredovisning och inkomstdeklaration




Vem är du?

Vi ser att du som söker har: 

- Civilekonomexamen eller annan motsvarande högskole-/universitetsutbildning

- erfarenhet som Redovisningsansvarig eller motsvarande

- mycket goda kunskaper inom excel och gärna annan systemerfarenhet



Det är även meriterande om du:

- erfarenhet av Navision, Visma Bokslut, Visma Skatt samt Aaro



För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du är en målinriktad lagspelare med starkt driv att se resultat. Du tar ansvar för helhetens resultat och agerar ut ett helhetsperspektiv. Du har en hög analytisk förmåga, noggrann, god struktur och ett starkt förbättringsintresse. Vidare är du socialt kompetent, ansvarstagande samt duktig på att samarbeta och kommunicera med verksamheten på ett tydligt och pedagogiskt sätt.



Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.


Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.



Läs mer om hur det är att jobba hos oss påHumana https://www.humana.se/jobb



Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.



Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!



Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Humana söker personliga assistenter till vikariepool i Örebro

Personlig assistent
Läs mer Nov 21
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Då är du välkommen till Humana.


Vi söker nu flexibla assistenter till vår vikariepool i Örebro med omnejd.



Att stå med i Humanas vikariepool innebär att du blir kontaktad vid ordinarie personals frånvaro och blir erbjuden att jobba. Rollen som vikarie i vikariepoolen är spännande och mycket utvecklande då du får möjlighet att arbeta hos olika kunder runt om i länet som har olika omvårdnadsbehov. Eftersom du kan bokas in hos olika kunder och ofta med kort varsel så ställer vi krav på att du som är sugen på att vara med i vikariepoolen är flexibel och inte rädd för att träffa nya människor.



Detta är en oerhört bra chans att få presentera sig för och att få provjobba hos flera olika kunder vilket skapar goda möjligheter till att få fortsätta som timvikarie -och kanske även på en schemarad hos kunden i fråga! 

 


Om tjänsten

I arbetet som personlig assistent krävs att du är flexibel och trygg i din arbetsroll, samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor.

I rollen kommer du få stötta upp olika kunder runt om i Örebro i deras vardag och hjälpa till med de grundläggande behoven.


Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att hjälpa till med:

- personlig hygien

- förflyttningar

- kommunikation

- att uträtta ärenden

- hushållsarbeten

- träning


 


Vem är du?

Vår assistans vänder sig till såväl vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar och vi ser gärna ser sökande med erfarenhet från arbete med personer med funktionsnedsättning. Som personlig assistent hos Humana arbetar du utifrån vår värdegrund som innebär att ge varje enskild individ ett professionellt bemötande präglat av glädje, engagemang och ansvar.


Vi söker dig som är flexibel och anpassningsbar! Då du ibland kommer att arbeta med personer du inte träffat tidigare så vill vi att du som söker tycker att det är kul att träffa nya människor och trivs med ett varierat arbete.

Vi ser även gärna att du är en person som är lyhörd för kundens behov och bra på att ta egna initiativ. I ansökningsformuläret får du fylla i vilka arbetstider du vill jobba samt var i Örebro län du kan tänka dig att åka för ett pass. Ju mer flexibel du är med dessa förutsättnigar, desto större är möjligheten att bli uppringd angående ett ledigt pass.


Då flera av våra kunder bor på orter där kollektivtrafiken är begränsad så är det mycket meriterande om du har körkort och tillgång till egen bil.


 


Arbetstid/varaktighet: Du kan själv välja hur länge du vill stå med i vikariepoolen. Arbetstiderna är varierande dag, kväll, natt, vardag och helg.


Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar enligt kollektivavtal


Tillträde: Omgående


 


Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.



Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.



Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 



Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.



Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 


Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!



Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent sökes till en tjänst på 33% i Örebro

Personlig assistent
Läs mer Nov 3
Vi söker nu en personlig assistent åt en kvinna i 46 års åldern, boendes i centrala Örebro.



Om tjänsten:

Kvinnan är rullstolsburen och du som assistent kommer hjälpa henne med det mesta som kan tänkas uppkomma i hennes vardag. Vi ser gärna att den sökande bor med gång eller cykelavstånd till centrala Örebro. Har du arbetat som personlig assistent tidigare ser vi detta som meriterande.


Vi söker dig som:

· Är en kvinna i ålder 30-50 år

· Är rökfri

· Inte är pälsallergiker, då hund och katt finns i hemmet

 


Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat som personlig assistent.

 


Arbetstid/Varaktighet: Vi söker en person till en fast schemarad på 33%. Man kommer arbeta varierande dag, kväll, vardag och varannan helg. Arbetstiderna är förlagda så du har möjlighet att kombinera denna anställning med annan tjänst eller studier.


Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal


Tillträde: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

 


Att jobba på Humana 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  


Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 


Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 


 


Vad händer nu?  


Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 


Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 


 


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Charmig tjej i Örebro söker personliga assistenter!

Personlig assistent
Läs mer Okt 26
Charmig tjej i Örebro söker en personlig assistent till två schemarader på ca. 50%

 


Är du ansvarstagande, social och trivs med att hjälpa andra? Då kan det här vara tjänsten för dig! Nu söker vi två personliga assistenter till?en charmig tjej på 12?år som är boende i Örebro med sin familj. Tjänsterna avser två fasta schemarader på ca. 50%. I?rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. 

 

Om tjänsten 

Vi söker nu en assistent till?en charmig tjej på 12?år som är boende i Örebro med sin mamma, pappa, syster och bror. Hon har en intellektuell funktionsnedsättning, autism, epilepsi, nedsatt syn samt saknar ett aktivt kommunikationssätt. Utifrån detta har hon ett omfattande vård- och tillsynsbehov.


Du kommer att få hjälpa till med det mesta som kan tänkas uppkomma i hennes vardag, bl.a. matning, hygien, på- och avklädning samt att se till att hon får aktivering och stimulering i form av lek och träning. Det är även viktigt att göra henne delaktig i övriga familjens aktiviteter, i den mån det går. Arbetsuppgifterna innefattar även många lyft och förflyttningar då hon sitter i rullstol, samt arbete och lek på golvet.


Vem?är du? 

Du är en person som känner dig bekväm med att arbeta i ett hem med en livlig och aktiv familj. Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar, vi söker därför efter dig som är social och ansvarstagande. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med barn eller som personlig assistent. 

 

• Är icke-rökare då kunden har astmatiska besvär. 

• Är ansvarstagande 

• Tar egna initiativ


Arbetstid och tjänstgöringsgrad:?

Tjänsten avser en fasta schemarader på ca. 50%.


Arbetstiderna är varierande kväll och helg. 


Det är ett rullande två veckors schema som ser ut enlig nedan:


Schema vecka 1: tisdag, onsdag och fredagkväll 15.30-21:00 samt lördag 08:00-18:00 


Schema vecka 2: Tisdag och onsdag kväll kl. 15.30-21:00




Lön:?

Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal. 


Tillträde:?

Enligt överenskommelse. 

 


Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.



Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.



Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/



Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!



Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

 


Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.



Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.



Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Ansök nu

Boendestödjare till Krokusgatan LSS

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Okt 16
Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobb hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.



Om tjänsten


Krokusgatan LSS i Örebro söker nu en engagerad boendestödjare som gillar att göra skillnad. På verksamheten bor individer som tillhör personkrets 1 enligt § 9.9 LSS för vuxna och har 6 lägenheter.


På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.




Vi söker nu en ny boendestödjare till vår verksamhet. Som boendestödjare arbetar du med människor som behöver stöd med sin dagliga livsföring.

I rollen arbetar du med att:

- Ge individuellt stöd, omvårdnad och serviceinsatser

- Planerar och genomför aktiviteter med klienten

- Genomför delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter



Du arbetar både självständigt och i nära samarbete med kollegor



Vem är du?

- Utbildning som undersköterska, specialpedagog eller beteendevetare

- Erfarenhet från liknande verksamhet

- Kunskaper inom lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik

- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift då dokumentation är en stor del av arbetet

- B-körkort



Som person är du serviceinriktad, uppmärksam och tillmötesgående. Tjänsten som boendestödjare ställer även krav på tålamod, flexibilitet och lyhördhet. Som medarbetare på Humana tar vi ett gemensamt ansvar för vår arbetsmiljö och strävar efter att skapa ett gott klimat på enheten och i arbetsgruppen genom ett respektfullt bemötande. Stor vikt kommer därför att läggas vid personlig lämplighet.



Vi erbjuder

Engagerade kollegor som har en god sammanhållning och drivs av viljan att förbättra kvaliteten i vår verksamhet.

Humana har kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag samt en intern lärportal med ett brett utbud av utbildningar.



Vad händer nu?

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen. Skicka därför gärna din ansökan redan idag! Inför anställning lämnas utdrag ur belastningsregistret. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss.



Om Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag med cirka 17 000 mdarbetare som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana är ett tillväxtbolag med fokus på hög kvalitet och nöjda kunder. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2016 och har huvudkontor i Stockholm. Läs mer om hur det att jobba hos oss på Humana HÄR

Ansök nu

Landbotorp

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Okt 31
Undersköterska/Boendestödjare till LSS boende 


Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som undersköterska/boendestödjare hos oss på Humana i Örebro. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. 

 

Om tjänsten 

 

Nu söker vi en ny kollega till vår verksamhet på Landbotorpsallen i Örebro då en medarbetare ska valt att gåvidare till andra utmaningar. 


Som undersköterska/boendestödjare hos oss på Humana kommer du att arbeta på ett boende med 6 klienter som bor i egenlägenhet. Vi arbetar med kontaktmanskap för varje klient och som personal kommer du att vara ansvarig kontaktman för en av våra klienter på boendet. Detta innebär bland annat att ha nära kontakt med sjukvård, daglig verksamhet, anhöriga och övriga externa kontakter. Som kontaktman är du delaktig i att planera aktiviteter, upprättande och uppdatering av rutiner och genomförandeplan. 


På boendet kommer du att arbeta med klienter som både har ett stort omvårdnadsbehov och klienter med autism, utvecklingsstörning och Cerebral pares, därav är det meriterande att du har erfarenhet av arbete inom dessa områden tidigare. 


Det dagliga arbetet innefattar att stötta klienterna i att klara sitt vardagliga liv med blandannat personlig hygien, på- och avklädning, måltider, städ och tvätt och att också till viss del följa med klienter på olika aktiviteter och läkarbesök. Du kommer att delta i verksamhetens kvalitetsarbete genom att arbeta aktivt och bidra till lokala rutiner utifrån centralt kvalitetsledningssystem. Du kommer att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter och har tillsammans med dina kollegor helhetsansvaret att planera, fördela och genomföra de dagliga arbetsuppgifterna. 

 

 

Vi söker dig som; 


- är ansvarstagande, lyhörd och som tar egna initiativ 


- är serviceinriktad och som är van att kunna bemöta olika typer av personligheter på bästa sätt 

 

Vem är du? 


Du har ett positivt synsätt och vill arbeta för utveckling och förbättring. Vi ser gärna att du har lätt för att skapa relationer och har mycket god samarbetsförmåga. Vi förutsätter att du är lösningsorienterad, organiserad och ansvarsfull. 


För denna tjänst krävs; 


- att du är utbildad inom omvårdnadsarbete 


- att du har möjlighet att kunna arbeta dag, kväll, helg och eventuellt natt  


- att du behärskar det svenska språket väl både i tal och skrift 


- hantera dokumentation och avvikelser 


  


Det är även meriterande om du; 


- har erfarenhet av IBIC, rehabiliterandearbetsätt och tydliggörande pedagogik  


- har erfarenhet av verksamhet som drivs i entreprenad  


  


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: 80%, arbetet är schemalagt dag, kväll och varannan helg.  

Lön: Enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal 

Tillträde: Enligt överenskommelse 

Intervjuer sker löpande så vänta ej med att skicka in din ansökan! 


Tjänsten är en tillsvidaretjänst med 6månaders provtjänstgöring.


Att jobba på Humana 

På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

 

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. 


Välkommen till ett glatt gäng på Landbotorp så lämna in din ansökan redan idag.

Ansök nu

Löneadministratör sökes

Löneadministratör
Läs mer Okt 31
Vi söker nu efter en löneadministratör som vill arbeta tillsammans med ett härligt och drivet gäng på Humanas Örebrokontor.


Om tjänsten

Som löneadministratör hos oss är din huvudsakliga arbetsuppgift att administrera löner och omkostnader för personliga assistenter och kunder. I tjänsten ingår daglig kontakt med kunder, personliga assistenter och myndigheter där du hjälper till att svara på frågor gällande löner, tidrapporter och omkostnader. Övriga förekommande arbetsuppgifter är hantering av:  

- Tidrapporter

- Löneregistrering

- Traktamenten och utlägg

- Förmånsbeskattning


Löneavdelningen består av ca 25 medarbetare, en lönechef samt en gruppchef. Det är en arbetsgrupp med god sammanhållning där vi trivs tillsammans, har kul på jobbet och hjälps åt för att leverera på en hög nivå. Vi arbetar dagligen i datasystemen Agresso, Fast, MyHumana och Easit.


Vem är du?

Vi söker dig som vill arbeta efter våra värdeord - glädje, engagemang och ansvar och som har erfarenhet av att arbeta med administration, service och kundkontakt. Har du tidigare arbetat som löneadministratör eller har erfarenhet av Agresso är det meriterande. Vi ser gärna att du har någon form av akademisk utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Som person är du noggrann, strukturerad, ansvarsfull och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp.


För att trivas i rollen krävs att du är van att hantera flera saker samtidigt, vilket ställer höga krav på flexibilitet och stresstålighet. Du har telefonvana, erfarenhet av kundkontakter samt är van att leverera service på hög nivå och på ett affärsmässigt sätt. Vi förväntar oss att våra medarbetare vid alla tillfällen ska ge utomordentlig service till våra kunder, assistenter och samarbetspartners. Det innebär även att ge god service till sina kollegor och medvetet arbeta för ett bra klimat.


Vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande jobb på vår löneavdelning där du får vara med och bidra till att vår service är tillfredställande för våra kunder och medarbetare. Hos oss får du möjlighet att delta i utvecklingsprojekt, förbättringsarbete och det erbjuds löpande kompetensutveckling. På Humana har vi en bra anledning att stiga upp och gå till jobbet varje dag. Vi är hängivna uppgiften att ge så många människor som möjligt ett bra liv. Det är en stor uppgift. Och vi har tur – vi har 16 000 talangfulla medarbetare. Vi tror på att ge våra medarbetare eget ansvar och på att ha starka ledare som inspirerar, stödjer och coachar.

Vill du veta mer om vad som händer hos oss på Humana så kan du läsa på vår hemsida www.humana.se. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar. 


Vad händer nu?

Anställningen är ett föräldravikariat med önskat tillträde februari 2024. Arbete heltid, dagtid, måndag till fredag. Placeringsort Örebro. Sista ansökningsdag är den 15 november 2023. Vi hanterar ansökningar löpande så vänta inte med att skicka din ansökan.


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Bemanningsansvarig till Humana Assistans

Backofficepersonal
Läs mer Okt 24
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana!



Om tjänsten

Vi söker nu en bemanningsansvarig till vårt kontor i Örebro. Som bemanningsansvarig ansvarar du för bemanning av personliga assistenter i Örebro, Östergötland och Värmland. Du kommer att ingå i ett team tillsammans med tre andra rekrytering- och bemanningsansvariga. Ni samarbetar med våra Uppdragschefer som ansvarar för att samordna personlig assistans hos våra kunder.


Din huvuduppgift är att lösa bemanningen av personliga assistenter hos våra kunder och det kan handla om att sjukdom eller annan hastig frånvaro inträffar. Du kommer också att arbeta aktivt med distriktets vikariepooler samt hjälpa dina kollegor med visst rekryteringsarbete. Dina dagliga arbetsuppgifter innebär självständigt arbete och du har kontakt med våra personliga assistenter, kunder, deras anhöriga eller arbetsledare.


Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. 



Vem är du?

Vi söker dig som gillar att ge service och kan hitta lösningar på det mesta. Att vara serviceminded och ha kundfokus är en självklarhet då du kommer att ha mycket kontakt med våra kunder och personliga assistenter.

Du är en lagspelare med god samarbetsförmåga, samtidigt som du tar stort eget ansvar.



Du kommer att ha många bemanningar på gång samtidig och periodvis kommer det vara hög belastning, vilket ställer höga krav på flexibilitet, stresstålighet och engagemang. Vi ser att du kan hantera arbete under tidspress och trivs med att din plan för dagen ständigt behöver ändras.



Vidare är du en duktig administratör och har ett strukturerat arbetssätt samt erfarenhet av att arbeta i datasystem. Erfarenhet inom assistans, hemtjänst eller annat serviceyrke ser vi som meriterande.


På Humana förväntar vi oss att våra medarbetare vid alla tillfällen ska ge utomordentlig service till våra kunder, assistenter och samarbetspartners. Det innebär även att ge god service till sina kollegor och medvetet arbeta för ett gott arbetsklimat.


Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.



Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.



Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Humana HÄR



Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande. Tillträde enligt överenskommelse.



Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss.



Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Business controller till Humana Assistans

Business controller
Läs mer Okt 27
Vill du få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Vill du dessutom ha ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Då har du möjligheten att söka jobb som Business Controller till Humana Assistans!


Om tjänsten

Som Business Controller ingår du i en ekonomiavdelningen bestående av lön, redovisning och controller. Tillsammans är vi en stor avdelning som bidrar till att Humanas affärsområde Personlig assistans får ett suveränt stöd i de ekonomiska processerna.

Arbetet som Business controller är ett spännande jobb där du får en djup inblick i våra enheter och verkligheten bakom siffrorna. 


Huvudsakliga arbetsuppgifter:



• Arbeta proaktivt med analyser och uppföljning av verksamheten samt bokslutsarbete. Föreslår åtgärder och förbättringar inom ekonomiområdet och närstående verksamhetsområden.
• Driva och kvalitetssäkra arbetet med bokslut och prognos
• Utveckla och effektivisera egna processer såväl som inom det övergripande ekonomiområdet och relaterade områden. Ständiga förbättringar är ett viktigt ledord.
• Ta fram beslutsstöd till verksamheten såväl på löpande basis som adhoc basis
• Ge stöd och utbildning i ekonomifrågor till organisationen


Vem är du?

Vi ser att du som söker har:



• Civilekonomexamen eller annan motsvarande högskole-/universitetsutbildning
• Erfarenhet som Business Controller eller annat analysbaserat ekonomiarbete
• Mycket goda kunskaper inom Excel och gärna annan systemerfarenhet


Det är meriterande om du har:



• Erfarenhet av PowerBI eller Mercur.


För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du är en målinriktad lagspelare med starkt driv att se resultat. Du tar ansvar för helhetens resultat och agerar ur ett helhetsperspektiv. Du har en hög analytisk förmåga, god struktur och ett starkt förbättringsintresse. Vidare är du socialt kompetent, ansvarstagande samt duktig på att samarbeta och kommunicera med verksamheten på ett tydligt och pedagogiskt sätt.


Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.


Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.


Vi erbjuder 



• Friskvårdsersättning på 5000 kr per år
• Generöst avtal med semesterdagar enligt kollektivavtal
• Bra möjligheter till kompetensutveckling internt.
• Att få jobba i team med kompetenta kollegor inom olika områden. 


Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Humana https://www.humana.se/jobb


Vad händer nu?

Skicka din ansökan med CV så snart som möjligt då vi går igenom urvalet löpande. Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera hur du kan bli en värdefull del av vårt team!

Sökande till tjänsten kan komma att få genomföra rekryteringstester. 



Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Boendestödjare till Mosås

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Okt 3
Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobb hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.



Om tjänsten


Nu söker vi en ny kollega till vår verksamhet på Sandtäppevägen i Mosås straxt en mil utanför Örebro. Som undersköterska/boendestödjare hos oss på Humana kommer du att arbeta på ett boende med 6 klienter med autism, utvecklingsstörning, därav är det meriterande att du har erfarenhet av arbete inom dessa områden tidigare.


På Sandtäppevägen arbetar vi med kontaktmanskap för varje klient. Detta innebär bland annat att samverka med sjukvård, daglig verksamhet, anhöriga och övriga externa kontakter. Som kontaktman är du delaktig i att planera aktiviteter, upprättande av rutiner och genomförandeplan. 


Det dagliga arbetet innefattar att stötta klienterna i att klara sitt vardagliga liv med bland annat personlig hygien, på- och avklädning, måltider, städ och tvätt och att också till viss del följa med klienter på olika aktiviteter och läkarbesök. Du kommer att delta i verksamhetens kvalitetsarbete genom att arbeta aktivt och bidra till lokala rutiner utifrån centralt kvalitetsledningssystem. Du kommer att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter och har tillsammans med dina kollegor helhetsansvaret att planera, fördela och genomföra de dagliga arbetsuppgifterna.




I rollen arbetar du med att:

- Ge individuellt stöd, omvårdnad och serviceinsatser

- Planerar och genomför aktiviteter med klienten

- Genomför delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter



Du arbetar både självständigt och i nära samarbete med kollegor. 



Vem är du?

- Utbildning som undersköterska eller specialpedagog

- Erfarenhet från liknande verksamhet

- Kunskaper inom lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik

- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift då dokumentation är en stor del av arbetet



Som person är du serviceinriktad, uppmärksam och tillmötesgående. Tjänsten som boendestödjare ställer även krav på tålamod, flexibilitet och lyhördhet. Som medarbetare på Humana tar vi ett gemensamt ansvar för vår arbetsmiljö och strävar efter att skapa ett gott klimat på enheten och i arbetsgruppen genom ett respektfullt bemötande. Stor vikt kommer därför att läggas vid personlig lämplighet.


Det är även meriterande om du 


-Har erfarenhet av IBIC, rehabiliterandearbetsätt och tydliggörande pedagogik 


-Har erfarenhet av verksamhet som drivs i privat regie  


 


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: 80%, arbetet är schemalagt dag, kväll och varannan helg. Tjänsten är en tillsvidare anställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning.  


Lön: Enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal 


Tillträdes enligt överenskommelse 




Vad händer nu?

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen. Skicka därför gärna din ansökan redan idag! Inför anställning lämnas utdrag ur belastningsregistret. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss.



Om Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag med cirka 17 000 mdarbetare som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana är ett tillväxtbolag med fokus på hög kvalitet och nöjda kunder. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2016 och har huvudkontor i Stockholm. Läs mer om hur det att jobba hos oss på Humana HÄR

Ansök nu

Charmig tjej i Örebro söker personliga assistenter!

Personlig assistent
Läs mer Sep 25
Charmig tjej i Örebro söker en personlig assistent till två schemarader på ca. 50%

 


Är du ansvarstagande, social och trivs med att hjälpa andra? Då kan det här vara tjänsten för dig! Nu söker vi två personliga assistenter till?en charmig tjej på 12?år som är boende i Örebro med sin familj. Tjänsterna avser två fasta schemarader på ca. 50%. I?rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. 

 

Om tjänsten 

Vi söker nu en assistent till?en charmig tjej på 12?år som är boende i Örebro med sin mamma, pappa, syster och bror. Hon har en intellektuell funktionsnedsättning, autism, epilepsi, nedsatt syn samt saknar ett aktivt kommunikationssätt. Utifrån detta har hon ett omfattande vård- och tillsynsbehov.


Du kommer att få hjälpa till med det mesta som kan tänkas uppkomma i hennes vardag, bl.a. matning, hygien, på- och avklädning samt att se till att hon får aktivering och stimulering i form av lek och träning. Det är även viktigt att göra henne delaktig i övriga familjens aktiviteter, i den mån det går. Arbetsuppgifterna innefattar även många lyft och förflyttningar då hon sitter i rullstol, samt arbete och lek på golvet.


Vem?är du? 

Du är en person som känner dig bekväm med att arbeta i ett hem med en livlig och aktiv familj. Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar, vi söker därför efter dig som är social och ansvarstagande. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med barn eller som personlig assistent. 

 

• Är icke-rökare då kunden har astmatiska besvär. 

• Är ansvarstagande 

• Tar egna initiativ


Arbetstid och tjänstgöringsgrad:?

Tjänsten avser en fasta schemarader på ca. 50%.


Arbetstiderna är varierande kväll och helg. 


Det är ett rullande två veckors schema som ser ut enlig nedan:


Schema vecka 1: tisdag, onsdag och fredagkväll 15.30-21:00 samt lördag 08:00-18:00 


Schema vecka 2: Tisdag och onsdag kväll kl. 15.30-21:00




Lön:?

Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal. 


Tillträde:?

Enligt överenskommelse. 

 


Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.



Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.



Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/



Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!



Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

 


Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.



Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.



Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Ansök nu

Personlig assistent sökes till en tjänst på 77% i Örebro

Personlig assistent
Läs mer Sep 18
Vi söker nu en personlig assistent åt en kvinna i 46 års åldern, boendes i centrala Örebro.



Om tjänsten:

Kvinnan är rullstolsburen och du som assistent kommer hjälpa henne med det mesta som kan tänkas uppkomma i hennes vardag. Vi ser gärna att den sökande bor med gång eller cykelavstånd till centrala Örebro. Har du arbetat som personlig assistent tidigare ser vi detta som meriterande.


Vi söker dig som:

· Är en kvinna i ålder 30-50 år

· Är rökfri

· Inte är pälsallergiker, då hund och katt finns i hemmet

 


Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat som personlig assistent.

 


Arbetstid/Varaktighet: Vi söker en person till en fast schemarad på 89%. Man kommer arbeta varierande dag, kväll, vardag och varannan helg. Arbetstiderna är förlagda så du har möjlighet att kombinera denna anställning med annan tjänst eller studier.


Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal


Tillträde: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

 


Att jobba på Humana 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  


Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 


Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 


 


Vad händer nu?  


Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 


Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 


 


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent sökes till 35-årig kvinna i Örebro

Personlig assistent
Läs mer Sep 18
Personlig assistent sökes till 35-årig kvinna i Örebro

 


Är du ansvarstagande, social och trivs med att hjälpa andra? Då kan det här vara tjänsten för dig! Nu söker vi en personlig assistent till?en kvinna på 35?år som är boende i Örebro. Tjänsten avser en fast schemarad på 30%. I?rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. 

 

Om tjänsten 

Vi söker nu en assistent till?en glad kvinna i 35års åldern som är boende i Örebro. Hon har en intellektuell funktionsnedsättning, autism och epilepsi. Hon behöver vägledning och stöttning i sin vardag, och du som assistent kommer hjälpa och stötta henne i de flesta moment som kan uppkomma i vardagen.


Vem?är du? 

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar, vi söker därför efter dig som är lyhörd, engagerad och ansvarstagande. Det är även viktigt att du kan ta egna initiativ och ser vad som behöver göras. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat som personlig assistent. 

  

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:?

Tjänsten avser en fast schemarad på 30%.


Arbetspassen är förlagda måndag till fredag varje vecka.

Fyra av passen ligger mellan kl. 07,30-10,00 och ett pass är mellan kl. 07,30-09,30


Lön:?

Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal. 


Tillträde:?

Enligt överenskommelse. 


Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.



Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.



Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

 


Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.



Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.



Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Ansök nu

Boendestödjare till Nästegårdsvägens LSS-boende

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Aug 24
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Inom division LSS erbjuder Humana LSS-verksamheter både på entreprenadavtal och i Humanas egen regi. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.


Nästegårdsvägens Lss i Örebro söker nu en engagerad boendestödjare som gillar att göra skillnad. På verksamheten bor individer som tillhör personkrets 1 enligt § 9.9 LSS för vuxna och har 6 lägenheter.


På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.


Om tjänsten


Du ansvarar för att tillsammans med dina kollegor ge individuellt utformat stöd till de boende i vardagslivets alla delar för att stärka den egna förmågan hos den boende och motivera till självständighet utifrån varje individs förutsättningar. Du ska bistå de boende i dagliga sysslor, såsom matlagning, städ och i vissa fall även personlig hygien. Du utgår alltid från varje boendes individuella behov och rätten till självbestämmande. En stor del av arbetet består i att utifrån varje boendes förutsättningar bidra till den boendes självständighet. Du ska vara aktiv och gillar att planera och ta egna initiativ med de som bor i verksamheten.


Arbetet innebär vissa administrativa arbetsuppgifter såsom social dokumentation, upprättande av genomförandeplaner vilket förutsätter god datorvana. En viktig del i arbetet är att samverka med den boendes nätverk, såsom anhöriga, sysselsättning, LSS-handläggare, myndigheter och regionskontakter.


Vi tillämpar lågaffektivt bemötande, AKK och visuell struktur/ tydliggörande pedagogik.


Du bidrar och verkar för att skapa en god och attraktiv miljö för alla, såväl kollegor som boende.


Du kommer att arbeta med personer som har omvårdnadsbehov samt autism, utvecklingsstörning och down syndrom.  Det är därav ett krav att du har erfarenhet av arbete inom dessa områden sedan tidigare.


Det dagliga arbetet innefattar att stötta de boende i att klara sitt vardagliga liv med bland annat personlig hygien, på- och avklädning, måltider, städ och tvätt och att också till viss del följa med klienter på olika aktiviteter och läkarbesök. Du kommer att delta i verksamhetens kvalitetsarbete genom att arbeta aktivt och bidra till lokala rutiner utifrån centralt kvalitetsledningssystem. Du kommer att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter och har tillsammans med dina kollegor helhetsansvaret att planera, fördela och genomföra de dagliga arbetsuppgifterna.






Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Dag, kväll, journätter och helg. Tjänstgöringsgrad 80%.

Lön: Lön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Snarast. Vänta inte med att skicka in din ansökan, tjänsten kan komma att tillsättas löpande och innan ansökningstiden går ut.



Vem är du?


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vid följande kompetenser:



• Du har ett positivt synsätt och vill arbeta för utveckling
• Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
• Du ska vara trygg och stabil i situationer som kan vara stressande och utmanande.
• Du ska vara ansvarsfull och själva kunna strukturera ditt arbete.
• Du ska ha social kompetens, kunna samarbeta med andra och ta ansvar för din arbetsmiljö.
• Du ska ha en pedagogisk insikt om människors olika förutsättningar och kunna anpassa ditt sätt att kommunicera därefter.
• Vi förutsätter att du är lösningsorienterad, organiserad och ansvarsfull.
• B-körkort


 


För denna tjänst krävs:



• Adekvat utbildning inom vård och omsorg, högskoleutbildning är meriterande.
• Erfarenhet i arbete med personer med autism, utvecklingsstörning samt utmanande beteenden
• Kunskap om lagstiftningen inom LSS
• Erfarenhet av arbete med målgruppen inom personkrets 1 är ett krav






Att jobba på Humana

På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.



Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.

Ansök nu

Arabisktalande Uppdragschef till Humana Assistans

Administrativ chef
Läs mer Sep 21
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Vi söker nu en arabisktalande uppdragschef till Humana Assistans med placering i Örebro.


Om tjänsten

Som uppdragschef är din huvuduppgift att samordna den personliga assistansen för våra kunder. Det innebär att du samordnar våra kunders assistans och är närmsta chef för deras personliga assistenter. Dina arbetsuppgifter är varierande men omfattar huvudsakligen kontakter med kunder, arbetsledare och personliga assistenter. Att arbeta som uppdragschef ställer höga krav på dig som medarbetare. Du är spindeln i nätet som, förutom att samordna den dagliga assistansen kring en person med funktionsnedsättning, även har hand om arbetsmiljöfrågor samt arbetar med konflikthantering och problemlösning på högsta nivå. Du arbetar gentemot Försäkringskassan, kommuner, fackliga organisationer och andra instanser i vårt samhälle. Du ansvarar för att kvalitetssäkra dina assistanser och för att arbeta efter uppsatta mål och riktlinjer.


Denna tjänst tillhör ett distrikt som växer fort och där vi har många kunder som är utrikesfödda, vilket gör att vi söker dig som kan arabiska flytande, både i tal och skrift. Kan du dessutom kurdiska eller  persiska ser vi det som meriterande. Tjänsten är en tillsvidareanställning på vårt kontor i Örebro.


Din placering är på Humanas kontor i Örebro.


Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.


Vem är du?

Vi söker dig som vill arbeta efter våra värdeord; glädje, engagemang och ansvar. Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta med kundservice, personaladministration eller liknande arbete, gärna även med arbetsledning. Har du dessutom högskoleexamen som personal-/beteendevetare ser vi det som meriterande. Har du erfarenhet av personlig assistans eller annan koppling till personer med funktionsnedsättningar är det ett stort plus. Körkort B är ett krav. Som person är du trygg med mod att agera, strukturerad och noggrann. 


Vi ser att du har lätt för att skapa långvariga relationer och har ett brinnande intresse för människor. För att lyckas i rollen så krävs det att du är en driven person som gillar att arbeta med högt tempo där lösningsfokus, servicemedveten och samarbetsförmåga står i fokus.


Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.


Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.


Vad händer nu?

Under rekryteringsprocessen kan du få genomgå telefonintervjuer, tester och kompetensbaserade intervjuer. Skicka gärna din ansökan så snart du kan då vi kommer göra löpande urval och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden gått ut.


Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!



Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Arabisktalande Uppdragschef till Humana Assistans

Administrativ chef
Läs mer Sep 19
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Vi söker nu en arabisktalande uppdragschef till Humana Assistans med placering i Örebro.


Om tjänsten

Som uppdragschef är din huvuduppgift att samordna den personliga assistansen för våra kunder. Det innebär att du samordnar våra kunders assistans och är närmsta chef för deras personliga assistenter. Dina arbetsuppgifter är varierande men omfattar huvudsakligen kontakter med kunder, arbetsledare och personliga assistenter. Att arbeta som uppdragschef ställer höga krav på dig som medarbetare. Du är spindeln i nätet som, förutom att samordna den dagliga assistansen kring en person med funktionsnedsättning, även har hand om arbetsmiljöfrågor samt arbetar med konflikthantering och problemlösning på högsta nivå. Du arbetar gentemot Försäkringskassan, kommuner, fackliga organisationer och andra instanser i vårt samhälle. Du ansvarar för att kvalitetssäkra dina assistanser och för att arbeta efter uppsatta mål och riktlinjer.


Denna tjänst tillhör ett distrikt som växer fort och där vi har många kunder som är utrikesfödda, vilket gör att vi söker dig som kan arabiska flytande, både i tal och skrift. Kan du dessutom kurdiska eller  persiska ser vi det som meriterande. Tjänsten är en tillsvidareanställning på vårt kontor i Örebro.


Din placering är på Humanas kontor i Örebro.


Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.


Vem är du?

Vi söker dig som vill arbeta efter våra värdeord; glädje, engagemang och ansvar. Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta med kundservice, personaladministration eller liknande arbete, gärna även med arbetsledning. Har du dessutom högskoleexamen som personal-/beteendevetare ser vi det som meriterande. Har du erfarenhet av personlig assistans eller annan koppling till personer med funktionsnedsättningar är det ett stort plus. Körkort B är ett krav. Som person är du trygg med mod att agera, strukturerad och noggrann. 


Vi ser att du har lätt för att skapa långvariga relationer och har ett brinnande intresse för människor. För att lyckas i rollen så krävs det att du är en driven person som gillar att arbeta med högt tempo där lösningsfokus, servicemedveten och samarbetsförmåga står i fokus.


Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.


Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.


Vad händer nu?

Under rekryteringsprocessen kan du få genomgå telefonintervjuer, tester och kompetensbaserade intervjuer. Skicka gärna din ansökan så snart du kan då vi kommer göra löpande urval och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden gått ut.


Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!



Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Arabisktalande Uppdragschef till Humana Assistans

Administrativ chef
Läs mer Sep 21
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Vi söker nu en arabisktalande uppdragschef till Humana Assistans med placering i Örebro.


Om tjänsten

Som uppdragschef är din huvuduppgift att samordna den personliga assistansen för våra kunder. Det innebär att du samordnar våra kunders assistans och är närmsta chef för deras personliga assistenter. Dina arbetsuppgifter är varierande men omfattar huvudsakligen kontakter med kunder, arbetsledare och personliga assistenter. Att arbeta som uppdragschef ställer höga krav på dig som medarbetare. Du är spindeln i nätet som, förutom att samordna den dagliga assistansen kring en person med funktionsnedsättning, även har hand om arbetsmiljöfrågor samt arbetar med konflikthantering och problemlösning på högsta nivå. Du arbetar gentemot Försäkringskassan, kommuner, fackliga organisationer och andra instanser i vårt samhälle. Du ansvarar för att kvalitetssäkra dina assistanser och för att arbeta efter uppsatta mål och riktlinjer.


Denna tjänst tillhör ett distrikt som växer fort och där vi har många kunder som är utrikesfödda, vilket gör att vi söker dig som kan arabiska flytande, både i tal och skrift. Kan du dessutom kurdiska eller  persiska ser vi det som meriterande. Tjänsten är en tillsvidareanställning på vårt kontor i Örebro.


Din placering är på Humanas kontor i Örebro.


Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.


Vem är du?

Vi söker dig som vill arbeta efter våra värdeord; glädje, engagemang och ansvar. Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta med kundservice, personaladministration eller liknande arbete, gärna även med arbetsledning. Har du dessutom högskoleexamen som personal-/beteendevetare ser vi det som meriterande. Har du erfarenhet av personlig assistans eller annan koppling till personer med funktionsnedsättningar är det ett stort plus. Körkort B är ett krav. Som person är du trygg med mod att agera, strukturerad och noggrann. 


Vi ser att du har lätt för att skapa långvariga relationer och har ett brinnande intresse för människor. För att lyckas i rollen så krävs det att du är en driven person som gillar att arbeta med högt tempo där lösningsfokus, servicemedveten och samarbetsförmåga står i fokus.


Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.


Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.


Vad händer nu?

Under rekryteringsprocessen kan du få genomgå telefonintervjuer, tester och kompetensbaserade intervjuer. Skicka gärna din ansökan så snart du kan då vi kommer göra löpande urval och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden gått ut.


Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!



Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Uppdragschef till Humana Assistans

Administrativ chef
Läs mer Sep 21
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Vi söker nu en uppdragschef till Humana Assistans med placering i Örebro.



Om tjänsten

Som uppdragschef är din huvuduppgift att samordna den personliga assistansen för våra kunder. Det innebär att du samordnar våra kunders assistans och är närmsta chef för deras personliga assistenter. Dina arbetsuppgifter är varierande men omfattar huvudsakligen kontakter med kunder, arbetsledare och personliga assistenter. Att arbeta som uppdragschef ställer höga krav på dig som medarbetare. Du är spindeln i nätet som, förutom att samordna den dagliga assistansen kring en person med funktionsnedsättning, även har hand om arbetsmiljöfrågor samt arbetar med konflikthantering och problemlösning på högsta nivå. Du arbetar gentemot Försäkringskassan, kommuner, fackliga organisationer och andra instanser i vårt samhälle. 


Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Din placeringsort är på vårt kontor i Örebro.



Vem är du?

Vi söker dig som vill arbeta efter våra värdeord; glädje, engagemang och ansvar. Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta med kundservice, personaladministration eller liknande arbete, gärna även med arbetsledning. Har du dessutom högskoleexamen som personal-/beteendevetare ser vi det som meriterande. Har du erfarenhet av personlig assistans eller annan koppling till personer med funktionsnedsättningar är det ett stort plus. Körkort B är ett krav. Som person är du trygg med mod att agera, strukturerad och noggrann. 



Vi ser att du har lätt för att skapa långvariga relationer och har ett brinnande intresse för människor. För att lyckas i rollen så krävs det att du är en driven person som gillar att arbeta med högt tempo där lösningsfokus, servicemedveten och samarbetsförmåga står i fokus.



Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.



Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.



Vad händer nu?

Under rekryteringsprocessen kan du få genomgå telefonintervjuer, tester och kompetensbaserade intervjuer. Skicka gärna din ansökan så snart du kan då vi kommer göra löpande urval och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden gått ut.



Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!



Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Uppdragschef till Humana Assistans

Administrativ chef
Läs mer Sep 18
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Vi söker nu en uppdragschef till Humana Assistans med placering i Örebro alternativt Linköping.



Om tjänsten

Som uppdragschef är din huvuduppgift att samordna den personliga assistansen för våra kunder. Det innebär att du samordnar våra kunders assistans och är närmsta chef för deras personliga assistenter. Dina arbetsuppgifter är varierande men omfattar huvudsakligen kontakter med kunder, arbetsledare och personliga assistenter. Att arbeta som uppdragschef ställer höga krav på dig som medarbetare. Du är spindeln i nätet som, förutom att samordna den dagliga assistansen kring en person med funktionsnedsättning, även har hand om arbetsmiljöfrågor samt arbetar med konflikthantering och problemlösning på högsta nivå. Du arbetar gentemot Försäkringskassan, kommuner, fackliga organisationer och andra instanser i vårt samhälle. 


Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Din placeringsort är på vårt kontor i Örebro.



Vem är du?

Vi söker dig som vill arbeta efter våra värdeord; glädje, engagemang och ansvar. Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta med kundservice, personaladministration eller liknande arbete, gärna även med arbetsledning. Har du dessutom högskoleexamen som personal-/beteendevetare ser vi det som meriterande. Har du erfarenhet av personlig assistans eller annan koppling till personer med funktionsnedsättningar är det ett stort plus. Körkort B är ett krav. Som person är du trygg med mod att agera, strukturerad och noggrann. 



Vi ser att du har lätt för att skapa långvariga relationer och har ett brinnande intresse för människor. För att lyckas i rollen så krävs det att du är en driven person som gillar att arbeta med högt tempo där lösningsfokus, servicemedveten och samarbetsförmåga står i fokus.



Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.



Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.



Vad händer nu?

Under rekryteringsprocessen kan du få genomgå telefonintervjuer, tester och kompetensbaserade intervjuer. Skicka gärna din ansökan så snart du kan då vi kommer göra löpande urval och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden gått ut.



Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!



Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent åt en nyfiken 15-årig kille boende i norra Örebro

Personlig assistent
Läs mer Aug 30
Tycker du att studielånet inte räcker långt? Här får du chansen till ett extraknäck samtidigt som du hjälper en ung kille till ett aktivt liv. Denna tjänst är perfekt att kombinera med exempelvis studier, då samtliga pass är förlagda eftermiddagar/kvällar och helger.


Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta på schema åt en aktiv kille på 15 år boendes i Hovsta. I rollen kommer du göra skillnad i en annan människas liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.


Personen som söker personlig assistent är en ung tonårskille som är mycket nyfiken av sig och vill veta allt om hur världen ser ut och fungerar! Han älskar fart och fläkt och hittar gärna på saker utanför hemmet. Han uppskattar bland annat teknik och fordon, att vara ute i naturen eller åka en tur till stan där man kan titta på spännande grejer.



Om tjänsten

I rollen som personlig assistent kommer du få stötta upp och hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i vardagen, såsom påklädning, måltider samt personlig omvårdnad. Killen kan mycket själv men det finns inte många saker han klarar av att utföra helt på egen hand - och det är där du som personlig assistent kommer in i bilden. Din roll är också att ge killen möjligheter till en rik fritid.


Vem är du?

Vi söker dig som är flexibel och gillar att ta egna initiativ. Du har ett intresse för kommunikation och vill hjälpa killen att på olika sätt göra sig förstådd och ta till sig information. Killen är döv och använder ett begränsat teckenspråk och du behöver ha viljan att lära dig hans sätt att kommunicera på.


Du behöver inte vara fysiskt stark för att klara av jobbet då killen med stöd kan stå och gå på sina egna ben. Däremot kommer du behöva stötta vid förflyttningar till och från rullstolen och även lyfta i och ur rullstolen i en bil.


Vi söker dig som:



• Är flexibel och ser lösningar istället för problem.
• Är en stabil och engagerad person som kan planera och hantera olika situationer och därefter ta egna initiativ
• Har B-körkort (manuell växellåda)
• Inte har pälsdjursallergi då det finns katt i hemmet
• Är minst 21 år gammal.


Det är även meriterande om du har grundläggande kunskap i svenskt teckenspråk eller TSS och har erfarenhet av ett liknande arbete.


Arbetstid och tjänstgöringsgrad

Vi söker någon som kan arbeta på en fast schemarad tisdagar och torsdagar samt enstaka fredagskvällar samt en helg per månad. Vi ser även gärna att du har möjlighet att arbeta extra under lov och storhelger.


Schemat och arbetstiderna ser ut enligt nedan:


Tisdag 15:45-21:00 och Torsdag 15:45-21:00

Lördag 09:00-17:00 och söndag 11:00-21:00



Lön: Timlön samt övriga ersättningar utgår enligt kollektivavtal.



Tillträde: Snarast.


Registerutdrag krävs

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/



Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.



Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.



Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR



Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.



Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!



Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Charmig tjej i Örebro söker personliga assistenter!

Personlig assistent
Läs mer Jul 24
Charmig tjej i Örebro söker en personlig assistent till två schemarader på ca. 50%

 


Är du ansvarstagande, social och trivs med att hjälpa andra? Då kan det här vara tjänsten för dig! Nu söker vi två personliga assistenter till?en charmig tjej på 12?år som är boende i Örebro med sin familj. Tjänsterna avser två fasta schemarader på ca. 50%. I?rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. 

 

Om tjänsten 

Vi söker nu en assistent till?en charmig tjej på 12?år som är boende i Örebro med sin mamma, pappa, syster och bror. Hon har en intellektuell funktionsnedsättning, autism, epilepsi, nedsatt syn samt saknar ett aktivt kommunikationssätt. Utifrån detta har hon ett omfattande vård- och tillsynsbehov.


Du kommer att få hjälpa till med det mesta som kan tänkas uppkomma i hennes vardag, bl.a. matning, hygien, på- och avklädning samt att se till att hon får aktivering och stimulering i form av lek och träning. Det är även viktigt att göra henne delaktig i övriga familjens aktiviteter, i den mån det går. Arbetsuppgifterna innefattar även många lyft och förflyttningar då hon sitter i rullstol, samt arbete och lek på golvet.


Vem?är du? 

Du är en person som känner dig bekväm med att arbeta i ett hem med en livlig och aktiv familj. Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar, vi söker därför efter dig som är social och ansvarstagande. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med barn eller som personlig assistent. 

 

• Är icke-rökare då kunden har astmatiska besvär. 

• Är ansvarstagande 

• Tar egna initiativ


Arbetstid och tjänstgöringsgrad:?

Tjänsterna avser två fasta schemarader på ca. 50%.


Arbetstiderna är varierande kväll och helg. 




Lön:?

Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal. 


Tillträde:?

Enligt överenskommelse. 

 


Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.



Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.



Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/



Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!



Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

 


Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.



Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.



Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Ansök nu

Administrativ Telefonist / Receptionist

Receptionist, telefonist
Läs mer Aug 23
Vi på Humana söker nu en serviceinriktad medarbetare som vill jobba i vår växel!



Om tjänsten

I den här rollen hos oss är du företagets ansikte utåt och du kommer huvudsakligen att arbeta med att ge service via vår telefonväxel. Du tar emot inkommande samtal och hjälper Humanas kunder, anställda och andra inringande personer genom att besvara frågor, hänvisa till rätt person och koppla samtal inom företaget, samt att administrera abonnemang och information som finns i växeln. Du kommer även att jobba i vår reception där du tar emot besökare och hjälper företagets anställda med diverse frågor och ärenden. I arbetet ingår även posthantering, beställning av vissa kontorsmaterial, blom- och hotellbokningar samt andra förekommande uppgifter i en reception.



Vi har öppet mellan kl. 08-17, helgfria vardagar.



Kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för att ge den bästa service till våra kunder och medarbetare. Du bör ha erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare, till exempel inom växel, administration, telefonförsäljning eller annat serviceyrke med mycket kundkontakt.



Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ser att du är serviceminded, utåtriktad och flexibel. Periodvis kommer det vara hög arbetsbelastning vilket förutsätter att du kan hantera stressande situationer. Då vi arbetar tätt tillsammans inom gruppen och stöttar varandra dagligen ställer vi höga krav på din samarbetsförmåga.



Det är även meriterande om du har erfarenhet av system:



• Telia Touchpoint Plus
• My Business
• Ace Agent


Vi erbjuder

Vi erbjuder ett serviceinriktat jobb i vår växel/reception där ingen dag är den andra lik. Du kommer att tillhöra en avdelning som just nu består utav två kolleger som hjälper varandra, trivs tillsammans och har kul på jobbet! På kontoret i Örebro är vi ca 120 medarbetare inom många olika områden. Här får du chansen att jobba i ett nordiskt omsorgsföretag där möjligheterna att växa och utvecklas inom företaget är stora.



Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.



Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Läs mer om hur det är att arbeta hos oss på Humana HÄR 


Om tjänsten

Sista ansökningsdag är 20 september. Anställningen är ett vikariat på heltid till och med sista januari 2024. Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.



För frågor gällande tjänsten kontakta chef för IT och växel Reza Zarrin via: reza.zarrin@humana.se



Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent sökes till 35-årig kvinna i Örebro

Personlig assistent
Läs mer Aug 16
Personlig assistent sökes till 35-årig kvinna i Örebro

 


Är du ansvarstagande, social och trivs med att hjälpa andra? Då kan det här vara tjänsten för dig! Nu söker vi en personlig assistent till?en kvinna på 35?år som är boende i Örebro. Tjänsten avser en fast schemarad på 30%. I?rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. 

 

Om tjänsten 

Vi söker nu en assistent till?en glad kvinna i 35års åldern som är boende i Örebro. Hon har en intellektuell funktionsnedsättning, autism och epilepsi. Hon behöver vägledning och stöttning i sin vardag, och du som assistent kommer hjälpa och stötta henne i de flesta moment som kan uppkomma i vardagen.


Vem?är du? 

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar, vi söker därför efter dig som är lyhörd, engagerad och ansvarstagande. Det är även viktigt att du kan ta egna initiativ och ser vad som behöver göras. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat som personlig assistent. 

  

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:?

Tjänsten avser en fast schemarad på 30%.


Arbetspassen är förlagda måndag till fredag varje vecka.

Fyra av passen ligger mellan kl. 07,30-10,00 och ett pass är mellan kl. 07,30-09,30


Lön:?

Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal. 


Tillträde:?

Enligt överenskommelse. 


Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.



Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.



Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

 


Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.



Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.



Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Ansök nu

Personlig assistent sökes till en tjänst på 77% i Örebro

Personlig assistent
Läs mer Aug 14
Vi söker nu en personlig assistent åt en kvinna i 46 års åldern, boendes i centrala Örebro.



Om tjänsten:

Kvinnan är rullstolsburen och du som assistent kommer hjälpa henne med det mesta som kan tänkas uppkomma i hennes vardag. Vi ser gärna att den sökande bor med gång eller cykelavstånd till centrala Örebro. Har du arbetat som personlig assistent tidigare ser vi detta som meriterande.


Vi söker dig som:

· Är en kvinna i ålder 30-50 år

· Är rökfri

· Inte är pälsallergiker, då hund och katt finns i hemmet

 


Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat som personlig assistent.

 


Arbetstid/Varaktighet: Vi söker en person till en fast schemarad på 89%. Man kommer arbeta varierande dag, kväll, vardag och varannan helg. Arbetstiderna är förlagda så du har möjlighet att kombinera denna anställning med annan tjänst eller studier.


Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal


Tillträde: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

 


Att jobba på Humana 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  


Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 


Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 


 


Vad händer nu?  


Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 


Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 


 


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Rekryteringsansvarig till Humana Assistans

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Aug 30
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Vi söker nu en rekryteringsansvarig till vårt huvudkontor i Örebro!



Om tjänsten

En viktig del i vår verksamhet är att hitta rätt personliga assistenter till våra kunder, allt utifrån kundernas behov och önskemål. För att lyckats med detta söker vi nu en rekryteringsansvarig, med känsla för service och med ett stort intresse för att arbeta med människor.

Som rekryteringsansvarig ansvarar du för rekrytering av personliga assistenter till distriktets kunder. I våra rekryteringsprocesser är ofta kunderna involverade och är själva med och påverkar hur rekryteringen ska genomföras. Dina dagliga arbetsuppgifter innebär att självständigt driva rekryteringsprocesserna och du har kontakt med våra personliga assistenter, kunder, deras anhöriga eller arbetsledare samt kandidater.

Du kommer att ingå i ett team tillsammans med rekryteringsansvariga, bemanningsansvariga och våra uppdragschefer som ansvarar för att samordna personlig assistans hos våra kunder.

Tjänsten är en tillsvidare anställning med sex månaders provanställning. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Örebro.



Vem är du?

Vi söker dig som är bra på att bygga relationer, gillar att ge service och kan hitta lösningar på det mesta. Att du delar vår värdegrund glädje, engagemang och ansvar är av stor vikt då detta är vägledande för oss varje dag.

Som rekryteringsansvarig kommer du att ha flera rekryteringar i gång samtidigt och periodvis kommer det vara ett högt tempo, vilket ställer höga krav på flexibilitet i form av att kunna ställa om och göra prioriteringar. Vidare är du en duktig administratör som ser fördelar med att ha ett strukturerat arbetssätt. Du är en lagspelare med god samarbetsförmåga, samtidigt som du tar stort eget ansvar och driver ditt arbete självständigt.

Formell utbildning är inget krav men vi ser gärna att du har arbetat med administrativt arbete, rekrytering eller bemanning inom vård och omsorg. Det är meriterande om du har erfarenhet inom personlig assistans, hemtjänst eller annat service-yrke.



Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Läs mer om hur det är att jobba hos oss påHumana https://www.humana.se/jobb



Vad händer nu?

Sista dag för ansökan är 10 september. Under denna rekryteringsprocess kommer våra slutkandidater att få genomföra tester.

Tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!



Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personliga assistenter sökes till man i Örebro

Personlig assistent
Läs mer Aug 7
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en man i 73års åldern som är bosatt i Örebro. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.


Kunden är en man i 73-års åldern som bor i Örebro.

Han har MS och Diabetes och du som assistent kommer få hjälpa honom med det mesta som kan tänkas uppkomma i hans vardag.

Han sitter i rullstol och behöver därför hjälp vid förflyttningar till och från rullstolen, hjälp och stöttning vid toalettbesök samt dusch och även andra vardagliga sysslor i både hemmet och utanför.


Vem är du?

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer. Vi söker dig som är social och som är van vid att ta ett stort ansvar.


För denna tjänst krävs det att du har:

- goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift


Det är även meriterande om du har:

- erfarenhet av en liknande roll



En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.


Arbetstid / Varaktighet: Vi söker dig som kan arbeta  som timvikarie vid behov och på schema på 70% till hösten.

Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse.




Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.


Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.



Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent



Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.



Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.



För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.



Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!



Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Gruppchef lön Humana Assistans

Administrativ chef
Läs mer Jul 21
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Vi söker nu en gruppchef till löneavdelningen på Humana Assistans med placering i Örebro.


Om tjänsten

Som gruppchef har du personalansvar för ett antal löneadministratörer. Du säkerställer löpande att löner, utlägg och supportärenden är kvalitetssäkrade och görs i rätt tid och i enlighet med företagets policys och gällande lagstiftning. Som gruppchef ansvarar du för medarbetarnas arbetsmiljö, följer upp deras arbete och finns tillgänglig som stöd. Du genomför medarbetarsamtal och lönesamtal med personalen i ditt team, för att arbeta gentemot företagets mål och värdegrund.  I rollen ingår också att vara delaktig i förbättringsprojekt på avdelningen.



Som gruppchef kommer du att rapportera till lönechef. Du ingår i ett team tillsammans med lönechef, ytterligare en gruppchef och en senior löneadministratör.



Din placering är på Humanas huvudkontor i Örebro.



Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.


Vem är du?

Vi söker dig som vill arbeta efter våra värdeord; glädje, engagemang och ansvar. Du som söker är en trygg och stabil person med god självkännedom. Du sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Som person är du utåtriktad och socialt aktiv. Du skapar gärna kontakter med andra och jobbar för att upprätthålla goda relationer. Vidare är du tydlig i din kommunikation med andra och du har lätt för att strukturera och prioritera ditt arbete. Som ledare är du en motiverande person som skapar engagemang och delaktighet.



Du har dokumenterad erfarenhet av ledarskap, exempelvis projektledning eller arbetsledning. Erfarenhet av arbete med lön och ekonomi är meriterande. Har du dessutom kunskap i systemen Agresso och FAST/Assistansstöd är det ett plus.



Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.


Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.


Vad händer nu?

Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå telefonintervjuer, tester och kompetensbaserade intervjuer. Skicka gärna din ansökan så snart du kan då vi kommer göra löpande urval och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden gått ut.



Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta lönechef Sara Holmgren på sara.holmgren@humana.se



Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Bemanningsansvarig hos Humana i Örebro

Backofficepersonal
Läs mer Jul 25
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana!



Om tjänsten

Vi söker nu en bemanningsansvarig till vårt kontor i Örebro! Som bemanningsansvarig ansvarar du för bemanning av personliga assistenter i Örebro, Östergötland och Värmland. Du kommer att ingå i ett team tillsammans med tre andra rekrytering- och bemanningsansvariga. Ni samarbetar med våra Uppdragschefer som ansvarar för att samordna personlig assistans hos våra kunder.


Din huvuduppgift är att lösa bemanningen av personliga assistenter hos våra kunder och det kan handla om att sjukdom eller annan hastig frånvaro inträffar. Du kommer också att arbeta aktivt med distriktets vikariepooler samt hjälpa dina kollegor med visst rekryteringsarbete. Dina dagliga arbetsuppgifter innebär självständigt arbete och du har kontakt med våra personliga assistenter, kunder, deras anhöriga eller arbetsledare.


Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. 



Vem är du?

Vi söker dig som gillar att ge service och kan hitta lösningar på det mesta. Att vara serviceminded och ha kundfokus är en självklarhet då du kommer att ha mycket kontakt med våra kunder och personliga assistenter.

Du är en lagspelare med god samarbetsförmåga, samtidigt som du tar stort eget ansvar.



Du kommer att ha många bemanningar på gång samtidig och periodvis kommer det vara hög belastning, vilket ställer höga krav på flexibilitet, stresstålighet och engagemang. Vi ser att du kan hantera arbete under tidspress och trivs med att din plan för dagen ständigt behöver ändras.



Vidare är du en duktig administratör och har ett strukturerat arbetssätt samt erfarenhet av att arbeta i datasystem. Erfarenhet inom assistans, hemtjänst eller annat serviceyrke ser vi som meriterande.


På Humana förväntar vi oss att våra medarbetare vid alla tillfällen ska ge utomordentlig service till våra kunder, assistenter och samarbetspartners. Det innebär även att ge god service till sina kollegor och medvetet arbeta för ett gott arbetsklimat.


Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.



Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.



Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Humana HÄR



Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande. Tillträde enligt överenskommelse.



Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!



Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Driven och målinriktad lönechef sökes till Humana Assistans

Administrativ chef
Läs mer Jul 11
Är du en ledare som drivs av utveckling och förbättringar? Vill du arbeta i ett företag med stark värdegrund och med fokus på allas rätt till ett bra liv? Då är denna tjänst som lönechef på Humana Assistans något för dig!



Om tjänsten

Som lönechef har du ett övergripande ansvar för Humana Assistans Löneavdelning. I ditt arbete kommer du arbeta med att strategiskt utveckla avdelningens arbetssätt samt planera och driva processer. Du ansvarar för att skapa effektivitet som ger stöd och service till Humana Assistans medarbetare på ett säkert och professionellt sätt, i enlighet med vår värdegrund och värdeorden engagemang, glädje och ansvar.



På avdelningen arbetar vi i huvudsak med löneadministration men också med en lönesupportfunktion som tar emot och hanterar lönefrågor direkt från våra personliga assistenter och kunder. Vi består av ca 25 medarbetare. Till din hjälp har du två gruppchefer som har personalansvar över våra löneadministratörer och supportmedarbetare. Du har också stöd av lönespecialister i det löpande arbetet. Avdelningen tillhör Ekonomiavdelningen och du rapporterar till ekonomichef.



Förekommande arbetsuppgifter:



- Säkerställa löneutbetalningar, hantering av förmåner, semester och inbetalning av avgifter

- Ansvara för att lagar, regler och kollektivavtal efterföljs och att förändringar i dessa fångas upp och hanteras/implementeras

- Löpande kontakt med Försäkringskassan, kommuner, andra myndigheter och leverantörer

- Driva förbättringsarbeten och utvecklingsprojekt

- Personalansvar för avdelningens gruppchefer och löneadministratör för tjänstepersonernas löner

- Ta fram underlag och genomföra analyser kopplat till löneprocessen



Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning, heltid och dagtid. Placeringsort är Humana Assistans huvudkontor i Örebro.



Vem är du?

Du som söker är en driven och målorienterad person som har lätt att få människor med dig. Vi letar efter dig som strävar efter medskapande och engagemang i din personalgrupp. Självklart vet du vikten av att involvera medarbetarna i förbättringsarbeten och du får en tillfredsställelse av att se dina medarbetare växa och utvecklas. Du har erfarenhet av att leda förändringar och är en lyssnande, tydlig och handlingskraftig ledare. Service, bemötande och kundfokus är av stor vikt och du ser det som en naturlig del i ditt dagliga arbete.



Du är kommunikativt lagd och kan uttrycka dig klart och tydligt i både tal och skrift. Vidare har du relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis inom ekonomi eller personalvetenskap. Det är viktigt att du har en dokumenterad chefserfarenhet men framför allt kunna påvisa att du är en god ledare.



En god förståelse för löneprocessen och förekommande arbete på en löneavdelning är ett krav. Har du därtill erfarenhet av utveckling av löneprocesser, digitalisering och automation så är det meriterande. Du har lätt för att sätta dig in i nya system och kunskap om systemen Agresso, Sympa och FAST är ett plus. Vi ser gärna att du har erfarenhet av motsvarande arbete.



Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.



Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.



Vill du veta mer om vad som händer hos oss på Humana är du välkommen att besöka www.humana.se



Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Sökande till tjänsten kan komma att få genomgå våra rekryteringstester ACE och OPTO. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ekonomichef Louise Jansson.



Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent sökes till 35-årig kvinna i Örebro

Personlig assistent
Läs mer Jul 24
Personlig assistent sökes till 35-årig kvinna i Örebro

 


Är du ansvarstagande, social och trivs med att hjälpa andra? Då kan det här vara tjänsten för dig! Nu söker vi en personlig assistent till?en kvinna på 35?år som är boende i Örebro. Tjänsten avser en fast schemarad på 30%. I?rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. 

 

Om tjänsten 

Vi söker nu en assistent till?en glad kvinna i 35års åldern som är boende i Örebro. Hon har en intellektuell funktionsnedsättning, autism och epilepsi. Hon behöver vägledning och stöttning i sin vardag, och du som assistent kommer hjälpa och stötta henne i de flesta moment som kan uppkomma i vardagen.


Vem?är du? 

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar, vi söker därför efter dig som är lyhörd, engagerad och ansvarstagande. Det är även viktigt att du kan ta egna initiativ och ser vad som behöver göras. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat som personlig assistent. 

  

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:?

Tjänsten avser en fast schemarad på 30%.


Arbetspassen är förlagda måndag till fredag varje vecka.

Fyra av passen ligger mellan kl. 07,30-10,00 och ett pass är mellan kl. 07,30-09,30


Lön:?

Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal. 


Tillträde:?

Enligt överenskommelse. 


Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.



Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.



Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

 


Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.



Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.



Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Ansök nu

Driven och målinriktad lönechef sökes till Humana Assistans

Administrativ chef
Läs mer Jul 11
Är du en ledare som drivs av utveckling och förbättringar? Vill du arbeta i ett företag med stark värdegrund och med fokus på allas rätt till ett bra liv? Då är denna tjänst som lönechef på Humana Assistans något för dig!



Om tjänsten

Som lönechef har du ett övergripande ansvar för Humana Assistans Löneavdelning. I ditt arbete kommer du arbeta med att strategiskt utveckla avdelningens arbetssätt samt planera och driva processer. Du ansvarar för att skapa effektivitet som ger stöd och service till Humana Assistans medarbetare på ett säkert och professionellt sätt, i enlighet med vår värdegrund och värdeorden engagemang, glädje och ansvar.



På avdelningen arbetar vi i huvudsak med löneadministration men också med en lönesupportfunktion som tar emot och hanterar lönefrågor direkt från våra personliga assistenter och kunder. Vi består av ca 25 medarbetare. Till din hjälp har du två gruppchefer som har personalansvar över våra löneadministratörer och supportmedarbetare. Du har också stöd av lönespecialister i det löpande arbetet. Avdelningen tillhör Ekonomiavdelningen och du rapporterar till ekonomichef.



Förekommande arbetsuppgifter:



- Säkerställa löneutbetalningar, hantering av förmåner, semester och inbetalning av avgifter

- Ansvara för att lagar, regler och kollektivavtal efterföljs och att förändringar i dessa fångas upp och hanteras/implementeras

- Löpande kontakt med Försäkringskassan, kommuner, andra myndigheter och leverantörer

- Driva förbättringsarbeten och utvecklingsprojekt

- Personalansvar för avdelningens gruppchefer och löneadministratör för tjänstepersonernas löner

- Ta fram underlag och genomföra analyser kopplat till löneprocessen



Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning, heltid och dagtid. Placeringsort är Humana Assistans huvudkontor i Örebro.



Vem är du?

Du som söker är en driven och målorienterad person som har lätt att få människor med dig. Vi letar efter dig som strävar efter medskapande och engagemang i din personalgrupp. Självklart vet du vikten av att involvera medarbetarna i förbättringsarbeten och du får en tillfredsställelse av att se dina medarbetare växa och utvecklas. Du har erfarenhet av att leda förändringar och är en lyssnande, tydlig och handlingskraftig ledare. Service, bemötande och kundfokus är av stor vikt och du ser det som en naturlig del i ditt dagliga arbete.



Du är kommunikativt lagd och kan uttrycka dig klart och tydligt i både tal och skrift. Vidare har du relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis inom ekonomi eller personalvetenskap. Det är viktigt att du har en dokumenterad chefserfarenhet men framför allt kunna påvisa att du är en god ledare.



En god förståelse för löneprocessen och förekommande arbete på en löneavdelning är ett krav. Har du därtill erfarenhet av utveckling av löneprocesser, digitalisering och automation så är det meriterande. Du har lätt för att sätta dig in i nya system och kunskap om systemen Agresso, Sympa och FAST är ett plus. Vi ser gärna att du har erfarenhet av motsvarande arbete.



Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.



Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.



Vill du veta mer om vad som händer hos oss på Humana är du välkommen att besöka www.humana.se



Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Sökande till tjänsten kan komma att få genomgå våra rekryteringstester ACE och OPTO. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ekonomichef Louise Jansson.



Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent sökes till en tjänst på 77% i Örebro

Personlig assistent
Läs mer Aug 7
Vi söker nu en personlig assistent åt en kvinna i 46 års åldern, boendes i centrala Örebro.



Om tjänsten:

Kvinnan är rullstolsburen och du som assistent kommer hjälpa henne med det mesta som kan tänkas uppkomma i hennes vardag. Vi ser gärna att den sökande bor med gång eller cykelavstånd till centrala Örebro. Har du arbetat som personlig assistent tidigare ser vi detta som meriterande.


Vi söker dig som:

· Är en kvinna i ålder 30-50 år

· Är rökfri

· Inte är pälsallergiker, då hund och katt finns i hemmet

 


Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat som personlig assistent.

 


Arbetstid/Varaktighet: Vi söker en person till en fast schemarad på 77%. Man kommer arbeta varierande dag, kväll, vardag och varannan helg. Arbetstiderna är förlagda så du har möjlighet att kombinera denna anställning med annan tjänst eller studier.


Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal


Tillträde: vecka 35

 


Att jobba på Humana 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  


Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 


Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 


 


Vad händer nu?  


Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 


Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 


 


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu