Humana AB jobb i Örebro

Hitta lediga jobb hos Humana AB i Örebro. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Örebro.

Humana söker personliga assistenter

Personlig assistent
Läs mer Jan 31
Nytt
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Då är du välkommen till Humana.
Vi söker nu flexibla assistenter till våra kunder i Örebro, Laxå, Åsbro, Karlskoga och Lindesberg

Att stå med i Humanas vikariepool innebär att du blir kontaktad vid ordinarie personals frånvaro och blir erbjuden att jobba. Rollen som vikarie i vikariepoolen är spännande och mycket utvecklande då du får möjlighet att arbeta hos olika kunder runt om i länet som har olika omvårdnadsbehov. Eftersom du kan bokas in hos olika kunder och ofta med kort varsel så ställer vi krav på att du som är sugen på att vara med i vikariepoolen är flexibel och inte rädd för att träffa nya människor.

Detta är en oerhört bra chans att få presentera sig för och att få provjobba hos flera olika kunder vilket skapar goda möjligheter till att få fortsätta som timvikarie -och kanske även på en schemarad hos kunden i fråga! 
Om tjänsten
I arbetet som personlig assistent krävs att du är flexibel och trygg i din arbetsroll, samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor.
I rollen kommer du få stötta upp olika kunder runt om i Örebro i deras vardag och hjälpa till med de grundläggande behoven.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att hjälpa till med:
- personlig hygien
- förflyttningar
- kommunikation
- att uträtta ärenden
- hushållsarbeten
- träning

Vem är du?
Vår assistans vänder sig till såväl vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar och vi ser gärna att du som söker har erfarenhet från arbete med personer med funktionsnedsättning. Som personlig assistent hos Humana arbetar du utifrån vår värdegrund som innebär att ge varje enskild individ ett professionellt bemötande präglat av glädje, engagemang och ansvar.
Vi söker dig som är flexibel och anpassningsbar! Då du ibland kommer att arbeta med personer du inte träffat tidigare så vill vi att du som söker tycker att det är kul att träffa nya människor och trivs med ett varierat arbete.
Vi ser även gärna att du är en person som är lyhörd för kundens behov och bra på att ta egna initiativ. I ansökningsformuläret får du fylla i vilka arbetstider du vill jobba samt var i Örebro län du kan tänka dig att åka för ett pass. Ju mer flexibel du är med dessa förutsättnigar, desto större är möjligheten att bli uppringd angående ett ledigt pass.
Då flera av våra kunder bor på orter där kollektivtrafiken är begränsad så är det mycket meriterande om du har körkort och tillgång till egen bil.

Arbetstid/varaktighet: Du kan själv välja hur länge du vill stå med i vikariepoolen. Arbetstiderna är varierande dag, kväll, natt, vardag och helg.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Tillträde: Enligt överenskommelse

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Boendestödjare Nästegårdsvägens LSS

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Jan 23
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Inom division LSS erbjuder Humana LSS-verksamheter både på entreprenadavtal och i Humanas egen regi.I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.
Nästegårdsvägens Lss i Örebro söker nu en engagerad boendestödjare som gillar att göra skillnad. På verksamheten bor individer som tillhör personkrets 1 enligt § 9.9 LSS för vuxna och har 6 lägenheter.
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.
Om tjänsten
Du ansvarar för att tillsammans med dina kollegor ge individuellt utformat stöd till de boende i vardagslivets alla delar för att stärka den egna förmågan hos den boende och motivera till självständighet utifrån varje individs förutsättningar. Du ska bistå de boende i dagliga sysslor, såsom matlagning, städ och i vissa fall även personlig hygien. Du utgår alltid från varje boendes individuella behov och rätten till självbestämmande. En stor del av arbetet består i att utifrån varje boendes förutsättningar bidra till den boendes självständighet. Du ska vara aktiv och gillar att planera och ta egna initiativ med de som bor i verksamheten.
Arbetet innebär vissa administrativa arbetsuppgifter såsom social dokumentation, upprättande av genomförandeplaner vilket förutsätter god datorvana. En viktig del i arbetet är att samverka med den boendes nätverk, såsom anhöriga, sysselsättning, LSS-handläggare, myndigheter och landstingskontakter.
Vi tillämpar lågaffektivt bemötande, AKK och visuell struktur/ tydliggörande pedagogik.
Du bidrar och verkar för att skapa en god och attraktiv miljö för alla, såväl kollegor som boende.
Du kommer att arbeta med personer som har omvårdnadsbehov samt autism, utvecklingsstörning och down syndrom.  Det är därav ett krav att du har erfarenhet av arbete inom dessa områden sedan tidigare.
Det dagliga arbetet innefattar att stötta de boende i att klara sitt vardagliga liv med bland annat personlig hygien, på- och avklädning, måltider, städ och tvätt och att också till viss del följa med klienter på olika aktiviteter och läkarbesök. Du kommer att delta i verksamhetens kvalitetsarbete genom att arbeta aktivt och bidra till lokala rutiner utifrån centralt kvalitetsledningssystem. Du kommer att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter och har tillsammans med dina kollegor helhetsansvaret att planera, fördela och genomföra de dagliga arbetsuppgifterna.


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Dag, kväll, journätter och helg. Tjänstgöringsgrad 80%.
Lön:Lön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde:Snarast. Vänta inte med att skicka in din ansökan, tjänsten kan komma att tillsättas löpande och innan ansökningstiden går ut.

Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vid följande kompetenser:
Du har ett positivt synsätt och vill arbeta för utveckling
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Du ska vara trygg och stabil i situationer som kan vara stressande och utmanande.
Du ska vara ansvarsfull och själva kunna strukturera ditt arbete.
Du ska ha social kompetens, kunna samarbeta med andra och ta ansvar för din arbetsmiljö.
Du ska ha en pedagogisk insikt om människors olika förutsättningar och kunna anpassa ditt sätt att kommunicera därefter.
Vi förutsätter att du är lösningsorienterad, organiserad och ansvarsfull.
B-körkort

För denna tjänst krävs:
Adekvat utbildning inom vård och omsorg, högskoleutbildning är meriterande.
Erfarenhet i arbete med personer med autism, utvecklingsstörning samt utmanande beteenden
Kunskap om lagstiftningen inom LSS
Erfarenhet av arbete med målgruppen inom personkrets 1 är ett krav


Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.

Ansök nu

Semestervikarierande löneadministratörer sökes!

Löneadministratör
Läs mer Jan 10
Nu söker vi ett flertal sommarvikarier till Humana Assistans löneavdelning och lönesupport i Örebro. Här arbetar du tillsammans med engagerade kollegor som dagligen ger utomordentlig service till våra kunder, assistenter och samarbetspartners och ser till att våra duktiga medarbetare får rätt lön i rätt tid.

Om tjänsterna

Löneadministratör
Som löneadministratör hos oss är din huvudsakliga arbetsuppgift att administrera löner och omkostnader för personliga assistenter och kunder. I tjänsten ingår daglig kontakt med kunder, personliga assistenter och myndigheter där du hjälper till att svara på frågor om löner, tidrapporter och omkostnader. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är hantering av:
-Tidrapporter
-Löneregistrering
-Traktamentenochutlägg
- Förmånsbeskattning

Lönesupportmedarbetare
Som lönesupportmedarbetare hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara kunders och personliga assistenters främsta kontaktväg i frågor om löner och tidrapportering. Du löser enklare ärenden via telefon eller mejl. Det förekommer också övrigt administrativt arbete

Vem är du?
Vi söker dig som vill arbeta efter våra värdeord engagemang, glädje och ansvaroch som har erfarenhet av att arbeta med administration, service och kundkontakt. Har du tidigare arbetat med lön, administration och har erfarenhet av Agresso är det meriterande. Det är fördelaktigt om du är student på universitet eller högskola, gärna med inriktning ekonomi eller juridik.

Som person är du noggrann, strukturerad, ansvarsfull och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. För att trivas i rollen krävs att du är van att hantera flera saker samtidigt, vilket ställer höga krav på flexibilitet och stresstålighet. Du har telefonvana, erfarenhet av kundkontakter och vana att leverera affärsmässig service på hög nivå. Vi förväntar oss att våra medarbetare vid alla tillfällen ska ge utomordentlig service till våra kunder, assistenter och samarbetspartners. Det innebär även att ge god service till sina kollegor och medvetet arbeta för ett bra klimat.

Att jobba på Humana
Vi erbjuder ett omväxlande sommarjobb på vår löneavdelning där du får vara med och bidra till att vår service är tillfredsställande för våra kunder och medarbetare. Semesterperioden är förlagd under perioden juni-september och tjänsterna kan variera i antal veckor. Det kan finnas möjlighet till fortsatt anställning på timmar eller heltid till hösten.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdeord - engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Sista ansökningsdag för tjänsterna är 28 februari 2023.Vi ser gärna att du söker omgående eftersom vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta semestervikariaten innan sista ansökningsdag.

Under processen kan du som kandidat få genomföra tester och intervjuer.

Sommarvikariaten är heltid, måndag till fredag 08:00-17:00 med möjlighet till flextid. Du jobbar från vårt Örebrokontor.

Vill du veta mer om tjänsterna eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta någon av våra gruppchefer  André Brink eller Carina Henriksson som är kontaktpersoner i denna annons.

Ansök nu

Kvinna i 73års åldern söker assistenter till två schemarader på 75%

Personlig assistent
Läs mer Jan 27
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en kvinna boende i Snavlunda i Askersunds kommun. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  
Om tjänsten:
Kunden är en kvinna i 73 års-åldern som bor tillsammans med sin man i ett hus i det vackra området Snavlunda som ligger 10 km norr om Askersund.
Kvinnans intresse är bland annat musik, gå på konserter, loppisar och att umgås med familj och vänner.
Som personlig assistent till vår kund kommer dina arbetsuppgifter att variera efter hur kunden vill lägga upp sin dag. Du kommer att vara vid hennes sida och hjälpa henne med det som kan uppkomma i vardagen såsom handling, tvätt, matlagning, städning men även personlig hygien. Kunden sitter i rullstol så man hjälper henne även vid förflyttningar/lyft till och från rullstolen. Du som assistent kommer att arbeta i kundens hem men ibland även följa med på aktiviteter utanför hemmet.
Vi söker dig som:
· Är en kvinna i ålder 30+
· Har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
· Har körkort och tillgång till bil
· Är positiv och har förmågan att ta ansvar.
Det finns även katter i kundens hem, det är därför viktigt att du inte är kattallergiker.

Du som söker ska vara en empatisk, stabil och engagerad person som älskar att arbeta med människor.
Det är även viktigt att du som person är inkännande och alltid ser till kundens behov.

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar.
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Vi söker två assistenter till två fasta schemarader på 75%. Schemat är ett rullande schema på två veckor, se schemat nedan;
Vecka 1
Assistent 1jobbar måndag kl 09-17, fredag kl 09-19, lördag kl 09-19, söndag kl 09-17 = (36 tim)
Assistent 2jobbar tisdag, onsdag, torsdag kl 09-17 = (24 tim)

Vecka 2
Assistent 1jobbar tisdag, onsdag, torsdag kl 09-17 = (24 tim)
Assistent 2 jobbar måndag kl 09-17, fredag kl 09-19, lördag kl 09-19, söndag kl 09-17 = (36 tim)
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal.  
Tillträde:Enligt överenskommelse. 

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Timvikarier/Boendestödjare till LSS Gruppbostäder i Örebro

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jan 23
Timvikarier / Boendestödjare till Krokusgatan och Nästegårdsvägen
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Inom division LSS erbjuder Humana LSS-verksamheter både på entreprenadavtal och i Humanas egen regi.I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.
Humana Lss i Örebro söker nu engagerade timvikarier som gillar att göra skillnad. På verksamheten bor individer som tillhör personkrets 1 enligt § 9.9 LSS för vuxna och har 6 lägenheter.
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Om tjänsten
Du ansvarar för att tillsammans med dina kollegor ge individuellt utformat stöd till de boende i vardagslivets alla delar för att stärka den egna förmågan hos den boende och motivera till självständighet utifrån varje individs förutsättningar. Du ska bistå de boende i dagliga sysslor, såsom matlagning, städ och i vissa fall även personlig hygien. Du utgår alltid från varje boendes individuella behov och rätten till självbestämmande. En stor del av arbetet består i att utifrån varje boendes förutsättningar bidra till den boendes självständighet. Du ska vara aktiv och gillar att planera och ta egna initiativ med de som bor i verksamheten.
Arbetet innebär vissa administrativa arbetsuppgifter såsom social dokumentation, upprättande av genomförandeplaner vilket förutsätter god datorvana. En viktig del i arbetet är att samverka med den boendes nätverk, såsom anhöriga, sysselsättning, LSS-handläggare, myndigheter och landstingskontakter.
Vi tillämpar lågaffektivt bemötande, AKK och visuell struktur/ tydliggörande pedagogik.
Du bidrar och verkar för att skapa en god och attraktiv miljö för alla, såväl kollegor som boende.
Du kommer att arbeta med personer som har omvårdnadsbehov samt autism, utvecklingsstörning och down syndrom.  Det är därav ett krav att du har erfarenhet av arbete inom dessa områden sedan tidigare.
Det dagliga arbetet innefattar att stötta de boende i att klara sitt vardagliga liv med bland annat personlig hygien, på- och avklädning, måltider, städ och tvätt och att också till viss del följa med klienter på olika aktiviteter och läkarbesök. Du kommer att delta i verksamhetens kvalitetsarbete genom att arbeta aktivt och bidra till lokala rutiner utifrån centralt kvalitetsledningssystem. Du kommer att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter och har tillsammans med dina kollegor helhetsansvaret att planera, fördela och genomföra de dagliga arbetsuppgifterna.
Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vid följande kompetenser:
Du har ett positivt synsätt och vill arbeta för utveckling
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Du ska vara trygg och stabil i situationer som kan vara stressande och utmanande.
Du ska vara ansvarsfull och själva kunna strukturera ditt arbete.
Du ska ha social kompetens, kunna samarbeta med andra och ta ansvar för din arbetsmiljö.
Du ska ha en pedagogisk insikt om människors olika förutsättningar och kunna anpassa ditt sätt att kommunicera därefter.
Vi förutsätter att du är lösningsorienterad, organiserad och ansvarsfull.
B-körkort
Du är flexibel och kan hoppa in och jobba med kort varsel
För denna tjänst krävs
Adekvat utbildning inom vård och omsorg, högskoleutbildning är meriterande.
Erfarenhet i arbete med personer med autism, utvecklingsstörning samt utmanande beteenden
Kunskap om lagstiftningen inom LSS
Erfarenhet av arbete med målgruppen inom personkrets 1 är ett krav

Arbetstid och tjänstgöringsgrad
Dag, kväll, journätter och helg. Tjänsten är ett timvikariet
Lön
Enligt överenskommelse, Övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal
Tillträde
Sista ansökningsdag är den 28/2. Tillträde omgående.
Vänta inte med att skicka in din ansökan, tjänsten kan komma att tillsättas löpande och innan ansökningstiden går ut.

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.

Ansök nu

Charmig tjej i Örebro söker personliga assistenter!

Personlig assistent
Läs mer Jan 23
Charmig tjej i Örebro söker en personlig assistent till en schemarad på 35-50%

Är du ansvarstagande, social och trivs med att hjälpa andra? Då kan det här vara tjänsten för dig! Nu söker vi en personlig assistent till?en charmig tjej på 11?år som är boende i Örebro med sin familj. Tjänsten avser en fast schemarad på 35-50%. I?rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. 

Om tjänsten
Vi söker nu en assistent till?en charmig tjej på 11?år som är boende i Örebro med sin mamma, pappa,syster och bror. Hon har en intellektuell funktionsnedsättning, autism, epilepsi, nedsatt syn samt saknar ett aktivt kommunikationssätt. Utifrån detta har hon ett omfattande vård- och tillsynsbehov.
Du kommer att få hjälpa till med det mesta som kan tänkas uppkomma i hennes vardag, bl.a. matning, hygien, på- och avklädning samt att se till att hon får aktivering och stimulering i form av lek och träning. Det är även viktigt att göra henne delaktig i övriga familjens aktiviteter, i den mån det går. Arbetsuppgifterna innefattar även många lyft och förflyttningar då hon sitter i rullstol, samt arbete och lek på golvet.
Vem?är du?
Du är en person som känner dig bekväm med att arbeta i ett hem med en livlig och aktiv familj. Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar, vi söker därför efter dig som är social och ansvarstagande. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med barn eller som personlig assistent. 

• Är icke-rökare då kunden har astmatiska besvär. 
• Är ansvarstagande 
• Tar egna initiativ
Arbetstid och tjänstgöringsgrad:
Tjänsten avser en fast tjänst på 35-50%.
Arbetstiderna är följande (schemat rullar på fyra veckor och är förhandlingsbart): 
Måndag till fredag 06:00-08:00, 15:30-21:00
Lördag 08:00-18:00
Söndag 17:00-21:00

Lön:
Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal. 
Tillträde:?
Enligt överenskommelse. 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Ansök nu

Personlig assistent till Svartå sökes

Personlig assistent
Läs mer Jan 23
Är du flexibel, lyhörd och har erfarenhet av personlig assistans eller motsvarande arbetsuppgifter? Bra, då kan det här vara tjänsten för dig!
Kundpresentation
Jag är en kvinna på 30 år, bosatt i Svartå som ligger mellan Fjugesta och Degerfors. På grund av en trafikolycka är jag rullstolsburen, därför är min funktionsnedsättning omfattande och jag behöver hjälp med det mesta för att klara min vardag. Min vardag består av jobb, familj och vänner.
Nu söker jag en personlig assistent som kan arbeta på en fast schemarad hos mig och även timvikarier som även kan arbeta på schema under sommaren!

För att jobba som personlig assistent hos mig önskar jag att du:
Är kvinna i ålder 20-45 år.
Är flexibel
Kan jobba dag, kväll och natt.
Har B-körkort för manuell växellåda och tillgång till bil 
Har erfarenhet av en liknande roll
Ej är hundrädd (allergivänlig ras)
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Bifoga gärna ett foto samt datum som du har möjlighet att börja i din ansökan.
Mer information ges vid en eventuell intervju.

Vi erbjuder:Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Vi söker både timvikarier som kan arbeta extra vid behov och även en personlig assistent till ett vikariat på 30 timmar/veckan. Det tillkommer även väntetidstimmar när man arbetar natt.
Hos kunden arbetar man dygnspass mellan 08:00-11:00 (morgonen därpå), du behöver därför kunna arbeta alla tider på dygnet. 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Vikariatet gäller från och med den 1/4-2023 och sträcker sig fram till i höst.
Timvikarietjänsterna önskar vi kunna tillsätta så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.
Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 
Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana samt av kunden. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Ansök nu

Personlig assistent sökes till en tjänst på 73% i Örebro

Personlig assistent
Läs mer Dec 16
Vi söker nu en personlig assistent åt en kvinna i 46 års åldern, boendes i centrala Örebro.

Om tjänsten:
Kvinnan är rullstolsburen och du som assistent kommer hjälpa henne med det mesta som kan tänkas uppkomma i hennes vardag. Vi ser gärna att den sökande bor med gång eller cykelavstånd till centrala Örebro. Har du arbetat som personlig assistent tidigare ser vi detta som meriterande.
Vi söker dig som:
· Är en kvinna i ålder 25-35 år
· Är rökfri
· Inte är kattallergiker

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat som personlig assistent.

Arbetstid/Varaktighet: Vi söker en person till en fast schemarad på 73%. Man kommer arbeta varierande dag, kväll, vardag och varannan helg. Arbetstiderna är förlagda så du har möjlighet att kombinera denna anställning med annan tjänst eller studier.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Tillträde: Omgående.

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vi söker en personlig assisten på 60% åt en man i Örebro

Personlig assistent
Läs mer Jan 13
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en en man i 63års åldern som är bosatt i i Örebro. 
I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.
Jag söker dig som vill jobba hos mig på schema 60%. 
Jag är en social och glad herre i mina bästa år som behöver personlig assistans dag och kvällstid varje dag i veckan. Du kommer att finnas vid min sida i vardagen, i mitt hem och på min fritid.
Min personalgrupp består av ett gäng trevliga medarbetare och vi har mycket roligt tillsammans.
Du som assistent kommer få hjälpa mig med det mesta som kan tänkas uppkomma i min vardag. Jag sitter i rullstol och behöver därför hjälp vid förflyttningar till och från rullstolen, hjälp och stöttning vid toalettbesök samt dusch och även andra vardagliga sysslor i mitt hem men även utanför. 

Vem är du?
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer. Vi söker dig som är social och som är van vid att ta ett stort ansvar.

För denna tjänst krävs det att du har:
- goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift

Det är även meriterande om du har:
- erfarenhet av en liknande roll

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Arbetstid / Varaktighet: Vi söker en personlig assistent till en fast schemarad på 60%. Arbetstiderna är varierande dag, kväll och helg.
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde:Enligt överenskommelse. 

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent åt en glad & nyfiken 15årig kille boende i norra Örebro

Personlig assistent
Läs mer Jan 10
Tycker du att studielånet inte räcker långt? Här får du chansen till ett extraknäck samtidigt som du hjälper en ung kille till ett aktivt liv. Denna tjänst är perfekt att kombinera med exempelvis studier då samtliga pass är förlagda eftermiddgar/kvällar och helger.
Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta på schema åt en aktiv kille på 14 år boendes i Hovsta. I rollen kommer du göra skillnad i en annan människas liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.
Personen som söker personlig assistent är en ung tonårskille som är mycket nyfiken av sig och vill veta allt om hur världen ser ut och fungerar! Han älskar fart och fläkt och hittar gärna på saker utanför hemmet. Han uppskattar bland annat att vara ute i naturen eller bara åka en tur till stan eller till någon butik där man kan titta på spännande grejer.

Om tjänsten
I rollen som personlig assistent kommer du få stötta upp och hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i vardagen, såsom påklädning, hjälpa till vid måltider samt personlig omvårdnad. Killen tar gärna själv initiativ till olika saker och försöker utföra dem, men det finns inte många saker han klarar av att utföra helt på egen hand - och det är där du som personlig assistent kommer in i bilden!

Vem är du?
Vi söker dig som är flexibel och gillar att ta egna initiativ. Du har ett intresse för kommunikation och vill hjälpa killen att på olika sätt göra sig förstådd och ta till sig information.
Du behöver inte vara fysiskt stark för att klara av jobbet då killen med stöd kan stå och gå på sina egna ben. Däremot kommer du behöva stötta vid förflyttningar till och från rullstolen och även lyfta i och ur rullstolen i en bil.

Vi söker dig som:
Har grundläggande kunskap i svenskt teckenspråk eller TSS
Har B-körkort (manuell växellåda)
Inte har pälsdjursallergi då det finns katt i hemmet
Är flexibel och ser lösningar istället för problem.
Är en stabil och engagerad person som kan planera och hantera olika situationer och därefter ta egna initiativ
Är i ålder 20-35år.
Det är även meriterande om du har erfarenhet av en liknande roll.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:Vi söker någon som kan arbeta på en fast schemarad tisdagar och torsdagar samt enstaka fredagskvällar och även en helg per månad. Vi ser även gärna att du har möjlighet att arbeta extra under lov och storhelger.
Schemat och arbetstiderna ser ut enligt nedan:
Tisdag 15:45-21:00 och Torsdag 15:45-21:00
Lördag 09:00-17:00 och söndag 11:00-21:00

Lön:Timlön samt övriga ersättningar utgår enligt kollektivavtal.

Tillträde: Snarast.
Registerutdrag krävs
Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kvinna i 73års åldern söker assistenter till två schemarader på 75%

Personlig assistent
Läs mer Dec 15
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en kvinna boende i Snavlunda i Askersunds kommun. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  
Om tjänsten:
Kunden är en kvinna i 73 års-åldern som bor tillsammans med sin man i ett hus i det vackra området Snavlunda som ligger 10 km norr om Askersund.
Kvinnans intresse är bland annat musik, gå på konserter, loppisar och att umgås med familj och vänner.
Som personlig assistent till vår kund kommer dina arbetsuppgifter att variera efter hur kunden vill lägga upp sin dag. Du kommer att vara vid hennes sida och hjälpa henne med det som kan uppkomma i vardagen såsom handling, tvätt, matlagning, städning men även personlig hygien. Kunden sitter i rullstol så man hjälper henne även vid förflyttningar/lyft till och från rullstolen. Du som assistent kommer att arbeta i kundens hem men ibland även följa med på aktiviteter utanför hemmet.
Vi söker dig som:
· Är en kvinna i ålder 30+
· Har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
· Har körkort och tillgång till bil
· Är positiv och har förmågan att ta ansvar.
Det finns även katter i kundens hem, det är därför viktigt att du inte är kattallergiker.

Du som söker ska vara en empatisk, stabil och engagerad person som älskar att arbeta med människor.
Det är även viktigt att du som person är inkännande och alltid ser till kundens behov.

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar.
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Vi söker två assistenter till två fasta schemarader på 75%. Schemat är ett rullande schema på två veckor, se schemat nedan;
Vecka 1
Assistent 1jobbar måndag kl 09-17, fredag kl 09-19, lördag kl 09-19, söndag kl 09-17 = (36 tim)
Assistent 2jobbar tisdag, onsdag, torsdag kl 09-17 = (24 tim)

Vecka 2
Assistent 1jobbar tisdag, onsdag, torsdag kl 09-17 = (24 tim)
Assistent 2 jobbar måndag kl 09-17, fredag kl 09-19, lördag kl 09-19, söndag kl 09-17 = (36 tim)
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal.  
Tillträde:Enligt överenskommelse. 

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kvinnlig assistent sökes till man i Märsta

Personlig assistent
Läs mer Jan 10
Skriv en kort introduktion om tjänsten på ett inbjudande sätt. Berätta varför man ska söka just den här rollen.

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en man på 32 år i Märsta. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Vår kund bor tillsammans med sin familj i Märsta . Kunden har en utvvecklingsstörning och saknar talförmåga . Han behöver därför ha en tydlig och pedagogisk struktur i vardagen. Du kommer att hjälpa till med allt från stöd i morgonrutiner, hygien till att följa med på kundens utflykter och aktiviteter. Det är viktigt att du har förmågan att kunna arbeta självständigt utifrån de dagliga rutiner som detta arbete innebär, samtidigt som det är viktigt att kunna samspela med övriga familjemedlemmar.

Som assistent till vår brukare kommer du att vara till hjälp där hans funktionsnedsättning sätter gränser. Din arbetsplats är där kunden befinner sig, i hemmet eller när han är på resande fot med familjen. Han är en glad och aktiv man som gillar att hitta på roliga aktiviteter på sin fritid.

Vem är du?
Vi ser gärna att du  är positiv, tålmodig och punktlig som person. För att fungera optimalt i rollen som personlig assistent är dina personliga egenskaper av stor vikt.


För denna tjänst krävs det att du har:

-  Simkundskaper
- B-körkort


En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänsten är på 50% och fördelat under dagtid. 
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och att övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde:Start omgående eller enligt överenskommelse.

Att jobba på Humana
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Om Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Natt till LSS boende straxt utanför Örebro

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Jan 10
Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobb hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Nu söker vi en ny kollega till vår verksamhet på Sandtäppevägen  i Örebro. Som undersköterska/boendestödjare hos oss på Humana kommer du att arbeta på ett boende med 6 klienter med autism, utvecklingsstörning, därav är det meriterande att du har erfarenhet av arbete inom dessa områden tidigare.
På Sandtäppevägen arbetar vi arbetar med kontaktmanskap för varje klient. Detta innebär bland annat att ha nära kontakt med sjukvård, daglig verksamhet, anhöriga och övriga externa kontakter. Som kontaktman är du delaktig i att planera aktiviteter, upprättande och uppdatering av rutiner och genomförandeplan. 
Det dagliga arbetet innefattar att stötta klienterna i att klara sitt vardagliga liv med bland annat personlig hygien, på- och avklädning, måltider, städ och tvätt och att också till viss del följa med klienter på olika aktiviteter och läkarbesök. Du kommer att delta i verksamhetens kvalitetsarbete genom att arbeta aktivt och bidra till lokala rutiner utifrån centralt kvalitetsledningssystem. Du kommer att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter och har tillsammans med dina kollegor helhetsansvaret att planera, fördela och genomföra de dagliga arbetsuppgifterna.
Vi söker nu en ny boendestödjare till vår verksamhet. Som boendestödjare arbetar du med människor som behöver stöd med sin dagliga livsföring.
I rollen arbetar du med att:
- Ge individuellt stöd, omvårdnad och serviceinsatser
- Planerar och genomför aktiviteter med klienten
- Genomför delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter

Du arbetar både självständigt och i nära samarbete med kollegor. 

Vem är du?
- Utbildning som undersköterska eller specialpedagog
- Erfarenhet från liknande verksamhet
- Kunskaper inom lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift då dokumentation är en stor del av arbetet

Som person är du serviceinriktad, uppmärksam och tillmötesgående. Tjänsten som boendestödjare ställer även krav på tålamod, flexibilitet och lyhördhet. Som medarbetare på Humana tar vi ett gemensamt ansvar för vår arbetsmiljö och strävar efter att skapa ett gott klimat på enheten och i arbetsgruppen genom ett respektfullt bemötande. Stor vikt kommer därför att läggas vid personlig lämplighet.
Det är även meriterande om du
-Har erfarenhet av IBIC, rehabiliterandearbetsätt och tydliggörande pedagogik 
-Har erfarenhet av verksamhet som drivs i privat regie  

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: 90%, arbetet är schemalagt natt och varannan helg. Tjänsten är en tillsvidare anställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning 
Lön: Enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal 

Vi erbjuder
Engagerade kollegor som har en god sammanhållning och drivs av viljan att förbättra kvaliteten i vår verksamhet.
Humana har kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag samt en intern lärportal med ett brett utbud av utbildningar.

Vad händer nu?
Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen. Skicka därför gärna din ansökan redan idag! Inför anställning lämnas utdrag ur belastningsregistret. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss.

Om Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag med cirka 17 000 medarbetare som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana är ett tillväxtbolag med fokus på hög kvalitet och nöjda kunder. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2016 och har huvudkontor i Stockholm. Läs mer om hur det att jobba hos oss på Humana HÄR

Ansök nu

Personlig assistent sökes till autistisk kille i Vedevåg, 100%

Personlig assistent
Läs mer Jan 9
Nu söker vi medarbetare till vårt gäng, kanske är du vår nästa kollega? 

Om tjänsten: 
Vi söker nu en personlig assistent till en 16 årig kille som är boendes i Vedevåg. Du som söker tjänsten ska ha ett genuint intresse av att hjälpa andra människor. Som personlig assistent måste du vara flexibel, eftersom arbetet betyder att du hjälper en annan människa att leva sitt liv på sitt eget sätt. Vi ser gärna att du är lyhörd, positiv och påhittig. Kunden har ett intresse för Tv-spel och fiske. Han gillar även att vara ute i naturen samt bada. Delar du kundens intresse ser vi detta som ett stort plus. 
Har du dessutom tidigare erfarenhet av arbete med människor med autism ser vi det som meriterande.
Då kunden är minderårig kräver vi ett giltigt polisregisterutdrag. Vi rekommenderar att beställa polisregisterutdraget i samband med att du söker tjänsten då det tar ett par veckor för polisen att utfärda dessa och du kommer inte kunna börja arbeta innan registret inkommit till oss på kontoret.
För kundens räkning ser vi gärna att du som söker är mellan 20-40 år.
Du som söker behöver ha:
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- B-körkort och tillgång till bil
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Meriterande är om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med barn eller som personlig assistent.
Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet:Vi söker personal på heltid. Anställning inleds med en timanställning för att du och kunden ska kunna prova och se hur det funkar mellan er. Arbetstiderna är förlagda under dag/kvällstid 09:00-19:00 måndag-torsdag.
Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Tillträde:Enligt överenskommelse
Ansökan:På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Ansök nu

Charmig tjej i Örebro söker personliga assistenter!

Personlig assistent
Läs mer Dec 19
Charmig tjej i Örebro söker en personlig assistent till en schemarad på 35-50%

Är du ansvarstagande, social och trivs med att hjälpa andra? Då kan det här vara tjänsten för dig! Nu söker vi en personlig assistent till?en charmig tjej på 11?år som är boende i Örebro med sin familj. Tjänsten avser en fast schemarad på 35-50%. I?rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. 

Om tjänsten
Vi söker nu en assistent till?en charmig tjej på 11?år som är boende i Örebro med sin mamma, pappa,syster och bror. Hon har en intellektuell funktionsnedsättning, autism, epilepsi, nedsatt syn samt saknar ett aktivt kommunikationssätt. Utifrån detta har hon ett omfattande vård- och tillsynsbehov.
Du kommer att få hjälpa till med det mesta som kan tänkas uppkomma i hennes vardag, bl.a. matning, hygien, på- och avklädning samt att se till att hon får aktivering och stimulering i form av lek och träning. Det är även viktigt att göra henne delaktig i övriga familjens aktiviteter, i den mån det går. Arbetsuppgifterna innefattar även många lyft och förflyttningar då hon sitter i rullstol, samt arbete och lek på golvet.
Vem?är du?
Du är en person som känner dig bekväm med att arbeta i ett hem med en livlig och aktiv familj. Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar, vi söker därför efter dig som är social och ansvarstagande. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med barn eller som personlig assistent. 

• Är icke-rökare då kunden har astmatiska besvär. 
• Är ansvarstagande 
• Tar egna initiativ
Arbetstid och tjänstgöringsgrad:
Tjänsten avser en fast tjänst på 35-50%.
Arbetstiderna är följande (schemat rullar på fyra veckor och är förhandlingsbart): 
Måndag till fredag 06:00-08:00, 15:30-21:00
Lördag 08:00-18:00
Söndag 17:00-21:00

Lön:
Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal. 
Tillträde:?
Enligt överenskommelse. 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Ansök nu

Humana söker supportchef till vår koncerngemensamma IT-support

Driftledare, IT
Läs mer Dec 21
Söker du ett spännande jobb där du får möjlighet att kombinera ledarskap med din tekniska IT-kompetens tillsammans med härliga kollegor? Vi söker nu en chef till vår koncerngemensamma IT-support med placering i Örebro.

Om tjänsten
Som supportchef ansvarar du för att Humana har en uppskattad, effektiv och modern IT-support som bidrar till Humanas strategiska mål för IT. I rollen samordnar, driver och utvecklar du Humanas IT-support tillsammans med supportens medarbetare. Arbetet kommer att vara av både operativ och strategisk karaktär, vilket innebär att du behöver vara beredd på att hugga i där det behövs.

Du är personalansvarig för de fem medarbetare som utgör IT-supporten där alla gör sitt yttersta för att stödja organisationen på bästa sätt. Du ansvarar även för Humanas telefonilösning där en medarbetare samordnar det arbetet.

Du ingår i IT-avdelningens ledningsgrupp och rapporterar till IT-driftchef. Du arbetar även i nära samarbete med verksamheterna genom Humanas IT-samordnare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- ansvara för att den dagliga arbetsledningen av Humanas IT-support samt telefoni-support
- personalansvar för Humanas supportorganisation
- coacha, stötta och följa upp avdelningens personal i syfte att nå uppsatta mål samt skapa framgång och engagemang hos medarbetarna
- arbeta operativt med support för att upprätthålla kunskap inom området
- verka samordnande mellan övriga driftorganisation och IT-funktioner
- vara delaktig i leverantörskontakter främst inom klienthårdvara och print
- delta i ITs ledningsgrupp
- ansvara för förvaltning och utveckling av Humanas ärendehanteringssystem (Topdesk)
- ansvara för avdelningens budget, verksamhetsplan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse och din placeringsort är vårt kontor i Örebro.

Vem är du?
Vi söker dig som har:
- flerårig arbetslivserfarenhet från arbete i support eller annat arbete där din generella tekniska kompetens och felsökningsförmåga kommit till användning
- God generell IT-kunskap, nätverk, AD, DNS etc.
- utbildning från universitet/högskola eller motsvarande, alternativt minst ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande
- erfarenhet av att leda personal och det är meriterande om du har varit chef inom en supportorganisation

I rollen som supportchef krävs att du är affärsmässig och resultatorienterad för att driva IT-supporten framåt. Vi ser även att du är trygg som ledare och har förmågan att kunna skapa fungerande grupper och genom dina personliga egenskaper kunna leda och utveckla medarbetare till framgångsrika och effektiva team. För att lyckas med det ser vi att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga, för att skapa ett välfungerande team men även för att skapa goda relationer med de supporten stöttar i sitt dagliga arbete. Att du talar och skriver på svenska och engelska är en förutsättning. 

Arbetet ställer stora krav på flexibilitet, ansvarstagande och uthållighet. Du är tydlig i din kommunikation, beslutsmässig och kan hantera både stora och små frågor på ett prestigelöst sätt. Vidare har du lätt för att skapa förtroendefulla kontakter såväl inom verksamheten som med våra kunder vilket förutsätter att du har en god samarbetsförmåga. Vi ser det som en självklarhet att du arbetar utifrån Humanas värdeord; engagemang, glädje och ansvar. 
B-körkort är önskvärt.

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet. Vi satsar på kompetensutveckling för våra chefer genom bland annat mentorprogram, ledarträffar, ledarutvecklingsprogram samt Humanas digitala lärportal Humana Academy.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Humana https://www.humana.se/jobb

Vad händer nu?
Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå telefonintervjuer, tester, kompetensbaserade intervjuer samt eventuellt arbetsprov. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Humana söker supportchef till vår koncerngemensamma IT-support

Driftchef, data
Läs mer Dec 22
Söker du ett spännande jobb där du får möjlighet att kombinera ledarskap med din tekniska IT-kompetens tillsammans med härliga kollegor? Vi söker nu en chef till vår koncerngemensamma IT-support med placering i Örebro.

Om tjänsten
Som supportchef ansvarar du för att Humana har en uppskattad, effektiv och modern IT-support som bidrar till Humanas strategiska mål för IT. I rollen samordnar, driver och utvecklar du Humanas IT-support tillsammans med supportens medarbetare. Arbetet kommer att vara av både operativ och strategisk karaktär, vilket innebär att du behöver vara beredd på att hugga i där det behövs.

Du är personalansvarig för de fem medarbetare som utgör IT-supporten där alla gör sitt yttersta för att stödja organisationen på bästa sätt. Du ansvarar även för Humanas telefonilösning där en medarbetare samordnar det arbetet.

Du ingår i IT-avdelningens ledningsgrupp och rapporterar till IT-driftchef. Du arbetar även i nära samarbete med verksamheterna genom Humanas IT-samordnare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- ansvara för att den dagliga arbetsledningen av Humanas IT-support samt telefoni-support
- personalansvar för Humanas supportorganisation
- coacha, stötta och följa upp avdelningens personal i syfte att nå uppsatta mål samt skapa framgång och engagemang hos medarbetarna
- arbeta operativt med support för att upprätthålla kunskap inom området
- verka samordnande mellan övriga driftorganisation och IT-funktioner
- vara delaktig i leverantörskontakter främst inom klienthårdvara och print
- delta i ITs ledningsgrupp
- ansvara för förvaltning och utveckling av Humanas ärendehanteringssystem (Topdesk)
- ansvara för avdelningens budget, verksamhetsplan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse och din placeringsort är vårt kontor i Örebro.

Vem är du?
Vi söker dig som har:
- flerårig arbetslivserfarenhet från arbete i support eller annat arbete där din generella tekniska kompetens och felsökningsförmåga kommit till användning
- God generell IT-kunskap, nätverk, AD, DNS etc.
- utbildning från universitet/högskola eller motsvarande, alternativt minst ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande
- erfarenhet av att leda personal och det är meriterande om du har varit chef inom en supportorganisation

I rollen som supportchef krävs att du är affärsmässig och resultatorienterad för att driva IT-supporten framåt. Vi ser även att du är trygg som ledare och har förmågan att kunna skapa fungerande grupper och genom dina personliga egenskaper kunna leda och utveckla medarbetare till framgångsrika och effektiva team. För att lyckas med det ser vi att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga, för att skapa ett välfungerande team men även för att skapa goda relationer med de supporten stöttar i sitt dagliga arbete. Att du talar och skriver på svenska och engelska är en förutsättning. 

Arbetet ställer stora krav på flexibilitet, ansvarstagande och uthållighet. Du är tydlig i din kommunikation, beslutsmässig och kan hantera både stora och små frågor på ett prestigelöst sätt. Vidare har du lätt för att skapa förtroendefulla kontakter såväl inom verksamheten som med våra kunder vilket förutsätter att du har en god samarbetsförmåga. Vi ser det som en självklarhet att du arbetar utifrån Humanas värdeord; engagemang, glädje och ansvar. 
B-körkort är önskvärt.

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet. Vi satsar på kompetensutveckling för våra chefer genom bland annat mentorprogram, ledarträffar, ledarutvecklingsprogram samt Humanas digitala lärportal Humana Academy.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Humana https://www.humana.se/jobb

Vad händer nu?
Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå telefonintervjuer, tester, kompetensbaserade intervjuer samt eventuellt arbetsprov. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Humana söker supportchef till vår koncerngemensamma IT-support

CIO, Chief Information Officer/IT-chef
Läs mer Dec 22
Söker du ett spännande jobb där du får möjlighet att kombinera ledarskap med din tekniska IT-kompetens tillsammans med härliga kollegor? Vi söker nu en chef till vår koncerngemensamma IT-support med placering i Örebro.

Om tjänsten
Som supportchef ansvarar du för att Humana har en uppskattad, effektiv och modern IT-support som bidrar till Humanas strategiska mål för IT. I rollen samordnar, driver och utvecklar du Humanas IT-support tillsammans med supportens medarbetare. Arbetet kommer att vara av både operativ och strategisk karaktär, vilket innebär att du behöver vara beredd på att hugga i där det behövs.

Du är personalansvarig för de fem medarbetare som utgör IT-supporten där alla gör sitt yttersta för att stödja organisationen på bästa sätt. Du ansvarar även för Humanas telefonilösning där en medarbetare samordnar det arbetet.

Du ingår i IT-avdelningens ledningsgrupp och rapporterar till IT-driftchef. Du arbetar även i nära samarbete med verksamheterna genom Humanas IT-samordnare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- ansvara för att den dagliga arbetsledningen av Humanas IT-support samt telefoni-support
- personalansvar för Humanas supportorganisation
- coacha, stötta och följa upp avdelningens personal i syfte att nå uppsatta mål samt skapa framgång och engagemang hos medarbetarna
- arbeta operativt med support för att upprätthålla kunskap inom området
- verka samordnande mellan övriga driftorganisation och IT-funktioner
- vara delaktig i leverantörskontakter främst inom klienthårdvara och print
- delta i ITs ledningsgrupp
- ansvara för förvaltning och utveckling av Humanas ärendehanteringssystem (Topdesk)
- ansvara för avdelningens budget, verksamhetsplan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse och din placeringsort är vårt kontor i Örebro.

Vem är du?
Vi söker dig som har:
- flerårig arbetslivserfarenhet från arbete i support eller annat arbete där din generella tekniska kompetens och felsökningsförmåga kommit till användning
- God generell IT-kunskap, nätverk, AD, DNS etc.
- utbildning från universitet/högskola eller motsvarande, alternativt minst ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande
- erfarenhet av att leda personal och det är meriterande om du har varit chef inom en supportorganisation

I rollen som supportchef krävs att du är affärsmässig och resultatorienterad för att driva IT-supporten framåt. Vi ser även att du är trygg som ledare och har förmågan att kunna skapa fungerande grupper och genom dina personliga egenskaper kunna leda och utveckla medarbetare till framgångsrika och effektiva team. För att lyckas med det ser vi att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga, för att skapa ett välfungerande team men även för att skapa goda relationer med de supporten stöttar i sitt dagliga arbete. Att du talar och skriver på svenska och engelska är en förutsättning. 

Arbetet ställer stora krav på flexibilitet, ansvarstagande och uthållighet. Du är tydlig i din kommunikation, beslutsmässig och kan hantera både stora och små frågor på ett prestigelöst sätt. Vidare har du lätt för att skapa förtroendefulla kontakter såväl inom verksamheten som med våra kunder vilket förutsätter att du har en god samarbetsförmåga. Vi ser det som en självklarhet att du arbetar utifrån Humanas värdeord; engagemang, glädje och ansvar. 
B-körkort är önskvärt.

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet. Vi satsar på kompetensutveckling för våra chefer genom bland annat mentorprogram, ledarträffar, ledarutvecklingsprogram samt Humanas digitala lärportal Humana Academy.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Humana https://www.humana.se/jobb

Vad händer nu?
Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå telefonintervjuer, tester, kompetensbaserade intervjuer samt eventuellt arbetsprov. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Söker personlig assistent till glad 11 årig flicka i Töreboda

Personlig assistent
Läs mer Dec 23
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en 11 årig flicka som är bosatt i Töreboda
I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.
Nu söker vi en personlig assistent till en 11-årig flicka. Hon bor med sin mamma och två systrar i Töreboda. Hon är en glad och sprallig tjej som gillar promenader, älskar att lyssna på musik och bygga klossar. Hon har en utvecklingsstörning och autistiska drag.
Flickan förmedlar sig via bildstöd och kroppsspråk.
Om tjänsten
I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att arbeta med:
- vara behjälplig med personlig omvårdnad
- vara behjälplig vid kundens aktiviteter i och utanför hemmet, t ex promenader
- stötta och träna kunden kring kommunikation
Arbetstid: Arbetstiderna är förlagda: Lördagar 12-18, Söndagar 12-16 
Tjänstgöringsgrad: Deltid
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde:Omgående

Vem är du?
Då flickan är aktiv är det viktigt att du som assistent är uppmärksam och alert. Du trivs med att följ rutiner då flickan behöver kontinuitet i sin vardag. För att bli aktuell krävs följande:
- Du kommunicerar tydligt på svenska, både i tal och i skrift
- Du kan uppvisa utdrag från polisens belastningsregister 

Att ha barnvana eller erfarenhet av yrket personlig assistent är meriterande men inget krav. Vi ser gärna kvinnliga sökanden men personkemin är det som värderas högst.


En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kurdisk-/Arabisktalande Administratör till Humana Assistans

Administrativ assistent
Läs mer Dec 20
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Vi söker nu en administratör till Humana Assistans med placering i Örebro.

Om tjänsten
Som administratör på Humana är din huvudsakliga uppgift att stötta våra uppdragschefer i deras administrativa arbete. Arbetsuppgifterna styrs av verksamhetens behov och kan därför variera, men består i huvudsak av systemstöd, posthantering och löpande personaladministration. Du kommer mestadels att arbeta mot våra verksamheter där vi kommunicerar på kurdiska och arabiska varför språkkompetens inom dessa språk är ett krav för tjänsten.

Tjänsten är en allmän visstidsanställning på heltid under 2023. Tillträde sker enligt överrenskommelse och din placeringsort kommer vara vårt kontor i Örebro. 

Vem är du?
Vi söker digsom har lätt för att se vad som behöver göras och du tar gärna egna initiativ. Då arbetet innebär att kunna växla mellan olika arbetsuppgifter, ibland i högt tempo, är det viktigt att du är en strukturerad och ordningsam person. Du är en lagspelare som tycker om att arbeta tillsammans med andra och när du kommunicerar är du tydlig och pedagogisk. Vi vill att du har admininstrativ erfarnhet, gärna ifrån en liknande roll, och du pratar och skriver arabiska och/eller kuridska obehindrat. 

Vi förväntar oss att du brinner för att ge utomordentlig service till våra kunder, assistenter och samarbetspartners. Det innebär också att ge service till kollegor och medvetet arbeta för ett gott arbetsklimat.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss påHumana https://www.humana.se/jobb

Vad händer nu?
Under rekryteringsprocessen kan du få genomgå telefonintervjuer, tester och kompetensbaserade intervjuer. Skicka gärna din ansökan så snart du kan då vi kommer göra löpande urval och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent åt en glad & nyfiken 15årig kille boende i norra Örebro

Personlig assistent
Läs mer Dec 14
Tycker du att studielånet inte räcker långt? Här får du chansen till ett extraknäck samtidigt som du hjälper en ung kille till ett aktivt liv. Denna tjänst är perfekt att kombinera med exempelvis studier då samtliga pass är förlagda eftermiddgar/kvällar och helger.
Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta på schema åt en aktiv kille på 14 år boendes i Hovsta. I rollen kommer du göra skillnad i en annan människas liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.
Personen som söker personlig assistent är en ung tonårskille som är mycket nyfiken av sig och vill veta allt om hur världen ser ut och fungerar! Han älskar fart och fläkt och hittar gärna på saker utanför hemmet. Han uppskattar bland annat att vara ute i naturen eller bara åka en tur till stan eller till någon butik där man kan titta på spännande grejer.

Om tjänsten
I rollen som personlig assistent kommer du få stötta upp och hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i vardagen, såsom påklädning, hjälpa till vid måltider samt personlig omvårdnad. Killen tar gärna själv initiativ till olika saker och försöker utföra dem, men det finns inte många saker han klarar av att utföra helt på egen hand - och det är där du som personlig assistent kommer in i bilden!

Vem är du?
Vi söker dig som är flexibel och gillar att ta egna initiativ. Du har ett intresse för kommunikation och vill hjälpa killen att på olika sätt göra sig förstådd och ta till sig information.
Du behöver inte vara fysiskt stark för att klara av jobbet då killen med stöd kan stå och gå på sina egna ben. Däremot kommer du behöva stötta vid förflyttningar till och från rullstolen och även lyfta i och ur rullstolen i en bil.

Vi söker dig som:
Har grundläggande kunskap i svenskt teckenspråk eller TSS
Har B-körkort (manuell växellåda)
Inte har pälsdjursallergi då det finns katt i hemmet
Är flexibel och ser lösningar istället för problem.
Är en stabil och engagerad person som kan planera och hantera olika situationer och därefter ta egna initiativ
Är i ålder 20-35år.
Det är även meriterande om du har erfarenhet av en liknande roll.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:Vi söker någon som kan arbeta på en fast schemarad tisdagar och torsdagar samt enstaka fredagskvällar och även en helg per månad. Vi ser även gärna att du har möjlighet att arbeta extra under lov och storhelger.
Schemat och arbetstiderna ser ut enligt nedan:
Tisdag 15:45-21:00 och Torsdag 15:45-21:00
Lördag 09:00-17:00 och söndag 11:00-21:00

Lön:Timlön samt övriga ersättningar utgår enligt kollektivavtal.

Tillträde: Snarast.
Registerutdrag krävs
Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kvinna i Örebro söker en personlig assistent till varannan helg.

Personlig assistent
Läs mer Dec 2
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Då kanske detta är tjänsten för dig! Vi på Humana söker nu en kvinnlig personlig assistent som vill arbeta med en 70-årig kvinna boende i Örebro. I rollen kommer du göra skillnad i en annan människas liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Kunden är en kvinna i 70års åldern som bor tillsammans med sin man och deras hund i Örebro.
Kunden har MS och sitter i rullstol. Du som assistent kommer hjälpa och stötta henne med det mesta som kan tänkas uppkomma i vardagen.
Vanliga förekommande uppgifter är bland annat förflyttningar till och från rollstolen, hjälp och stöttning vid dusch och toalettbesök samt städa, tvätta och laga mat .
Vem är du?
Vi söker dig som är en social, ansvarstagande, lyhörd och inkännande person.
Det är även meriterande om du har erfarenhet från en liknande roll sedan tidigare, men personlig lämplighet är det avgörande.

För kundens räkning ser vi gärna kvinnliga sökande i ålder 25+, men alla ansökningar beaktas självklart.

För denna tjänst krävs det att du:
- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
- Inte är pälsdjursallergiker 
En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Vi söker en person till en fast schemarad för varannan lördag. Schemat är förlagt varannan lördag (jämna veckor) mellan kl. 08-12:00. Vi ser även gärna att du kan jobba extra vid behov, vid ordinarie personals frånvaro.

Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde:Tillträde enligt överenskommelse.

Att jobba på Humana
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Om Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personliga assistenter till schema på 32% sökes till man i Örebro

Personlig assistent
Läs mer Nov 29
Personliga assistenter sökes till man i Örebro!
Vi söker nu två timvikarier till en manlig kund i Örebro! Är du en lyhörd, social och hjälpsam person? Har du dessutom erfarenhet av personlig assistans eller en liknande roll? Då kan det vara dig vi söker!

Om kunden:
Kunden är en man i 76-årsåldern som bor i en lägenhet i Örebro. Kunden är matlagningsintresserad och även väldigt sportintresserad.
Han har ett neurologiskt funktionsbortfall, vilket medför nedsatt kraft, rörelse och känsel i armar, ben och händer. Han har därför svårt att greppa saker med sina händer.
Som personlig assistent hos kunden hjälper du honom med det mesta som kan uppkomma i vardagen som bland annat att lag mat, handräckning, duschning, av/påklädnad, handla, städa och tvätta.
Vem vi söker:För kundens räkning ser vi gärna att du som söker är en man i ålder 25+.
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer. Därför söker vi dig som har ett genuint intresse av att jobba med människor och att hjälpa andra. Som person tror vi att du är lyhörd, social, flexibel och hjälpsam. Om du har erfarenhet av en liknande roll sedan innan så är det meriterande!
Arbetstid/Varaktighet: Vi söker en assistent till en schemarad på 32% .
Arbetstiderna är förlagda enligt nedan:
Måndag, tisdag, onsdag, torsdag kl 09,45-13,45 + 18,30-21,10 
fredag, lördag, söndag kl 10,30-14,15 + 18,30-21,10
Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde:Enligt överenskommelse.
Ansökan:På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - glädje, engagemang, och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Om Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent åt en glad & nyfiken 15årig kille boende i norra Örebro

Personlig assistent
Läs mer Sep 27
Tycker du att studielånet inte räcker långt? Här får du chansen till ett extraknäck samtidigt som du hjälper en ung kille till ett aktivt liv. Denna tjänst är perfekt att kombinera med exempelvis studier då samtliga pass är förlagda eftermiddgar/kvällar och helger.
Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta på schema åt en aktiv kille på 14 år boendes i Hovsta. I rollen kommer du göra skillnad i en annan människas liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.
Personen som söker personlig assistent är en ung tonårskille som är mycket nyfiken av sig och vill veta allt om hur världen ser ut och fungerar! Han älskar fart och fläkt och hittar gärna på saker utanför hemmet. Han uppskattar bland annat att vara ute i naturen eller bara åka en tur till stan eller till någon butik där man kan titta på spännande grejer.

Om tjänsten
I rollen som personlig assistent kommer du få stötta upp och hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i vardagen, såsom påklädning, hjälpa till vid måltider samt personlig omvårdnad. Killen tar gärna själv initiativ till olika saker och försöker utföra dem, men det finns inte många saker han klarar av att utföra helt på egen hand - och det är där du som personlig assistent kommer in i bilden!

Vem är du?
Vi söker dig som är flexibel och gillar att ta egna initiativ. Du har ett intresse för kommunikation och vill hjälpa killen att på olika sätt göra sig förstådd och ta till sig information.
Du behöver inte vara fysiskt stark för att klara av jobbet då killen med stöd kan stå och gå på sina egna ben. Däremot kommer du behöva stötta vid förflyttningar till och från rullstolen och även lyfta i och ur rullstolen i en bil.

Vi söker dig som:
Har grundläggande kunskap i svenskt teckenspråk eller TSS
Har B-körkort (manuell växellåda)
Inte har pälsdjursallergi då det finns katt i hemmet
Är flexibel och ser lösningar istället för problem.
Är en stabil och engagerad person som kan planera och hantera olika situationer och därefter ta egna initiativ
Är i ålder 20-35år.
Det är även meriterande om du har erfarenhet av en liknande roll.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:Vi söker någon som kan arbeta på en fast schemarad tisdagar och torsdagar samt enstaka fredagskvällar och även en helg per månad. Vi ser även gärna att du har möjlighet att arbeta extra under lov och storhelger.
Schemat och arbetstiderna ser ut enligt nedan:
Tisdag 15:45-21:00 och Torsdag 15:45-21:00
Lördag 09:00-17:00 och söndag 11:00-21:00

Lön:Timlön samt övriga ersättningar utgår enligt kollektivavtal.

Tillträde: Snarast.
Registerutdrag krävs
Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Enhetschef till Familjehemsvården i Örebro/Karlstad

Enhetschef inom socialtjänst
Läs mer Nov 10
Humana drivs av viljan att ge våra barn och unga en bättre vardag och ökad livskvalitet. Vi arbetar utifrån värdeorden Engagemang, Ansvar och Glädje och är en organisation med stor entreprenöriell anda. Som ny enhetschef hos oss kommer du inte bara få bidra till Humanas viktiga arbete utan även ges stora personliga utvecklingsmöjligheter. Tillsammans kan vi arbeta för vår vision – Alla har rätt till ett bra liv!

Om tjänsten
Vår familjehemsvård är gedigen, erfaren och i framkant. Vi arbetar utifrån en forskningsbaserad manual TryggFam samt utbildar personal och familjehem i metoden Connect med goda resultat. Verksamheten Örebro/Karlstad familjehemsvård erbjuder familjehem i Örebro län samt Värmlands län. Som vår nya enhetschef leder du vår familjehemsvård i området och har ansvar för personalgruppen bestående av kompetenta och drivna familjehenskonsulenter och familjehemsrekryterare. I ditt arbete samarbetar du med andra enheter över hela Sverige samt ingår i en ledningsgrupp bestående av dig, regionchefen samt 5 st andra enhetschefer.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter skulle bli:
Leda det operativa arbetet.
Ansvara för personal och dess arbetsmiljö. Där ingår arbetsuppgifter som lönesättning, rekrytering och kompetensutveckling.
Tillsammans med regionchefen sätta och följa upp enhetens budget.
Ärendefördelning, metodutveckling och kvalitetsfrågor.
Ansvar för sälj och kundfokus samt marknadsföring i ditt område.
Administration i system som SafeDoc, Parus/Stratsys, Medvind, Basware, ExFlow m.m.
Rapportering till ledning och olika stödfunktioner.

Vem är du?
För att passa för denna tjänst behöver du vara van att arbeta självständigt och ha en stor egen trygghet. Du är dessutom affärs- och målinriktad med en förmåga att se helheten och trivs att jobba i en snabbrörlig och dynamisk miljö. Som enhetschef är det viktigt att du har en förmåga att inspirera andra och utövar ett aktivt och delaktigt ledarskap. Detta genom stor självinsikt, öppen kommunikation och strävan efter att bygga goda relationer.
Vi ser utöver dessa personliga egenskaper att du även har följande kvalifikationer:
Du har en socionomexamen eller annan högskole- eller universitetsutbildning inom relevant område.
Du behöver ha erfarenhet av arbete inom Socialtjänstlagens områden.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom Familjehemsvård samt erfarenhet av arbete i en ledande befattning.
Har du jobbat med administration i någon av de nämna systemen ovan är det meriterande.

Övrig information
Tjänsten som enhetschef är en tillsvidareanställning som påbörjas med 6 månaders provanställning. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Kontor finns bland annat i Karlstad och Örebro, det finns dock stora möjligheter till arbete på distans.
Urvalet kommer ske löpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag eller senast 2022-12-18. För denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet och utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister och misstankeregister kommer ske innan anställning. Varmt välkommen med din ansökan och tveka inte att höra av dig till regionchef Shiaou Pourghobad vid frågor!

Kontaktperson
Shiaou Pourghobad, Regionchef Humanas Familjehem och Öppenvård Norr
0730787023 eller shiaou.pourghobad@humana.se

Ansök nu

Personlig assistent sökes till autistisk kille i Vedevåg, 100%

Personlig assistent
Läs mer Sep 5
Nu söker vi medarbetare till vårt gäng, kanske är du vår nästa kollega? 

Om tjänsten: 
Vi söker nu en personlig assistent till en 16 årig kille som är boendes i Vedevåg. Du som söker tjänsten ska ha ett genuint intresse av att hjälpa andra människor. Som personlig assistent måste du vara flexibel, eftersom arbetet betyder att du hjälper en annan människa att leva sitt liv på sitt eget sätt. Vi ser gärna att du är lyhörd, positiv och påhittig. Kunden har ett intresse för Tv-spel och fiske. Han gillar även att vara ute i naturen samt bada. Delar du kundens intresse ser vi detta som ett stort plus. 
Har du dessutom tidigare erfarenhet av arbete med människor med autism ser vi det som meriterande.
Då kunden är minderårig kräver vi ett giltigt polisregisterutdrag. Vi rekommenderar att beställa polisregisterutdraget i samband med att du söker tjänsten då det tar ett par veckor för polisen att utfärda dessa och du kommer inte kunna börja arbeta innan registret inkommit till oss på kontoret.
För kundens räkning ser vi gärna att du som söker är mellan 20-40år.
Du som söker behöver ha:
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- B-körkort och tillgång till bil
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Meriterande är om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med barn eller som personlig assistent.
Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet:Vi söker personal på heltid. Anställning inleds med en timanställning för att du och kunden ska kunna prova och se hur det funkar mellan er. Arbetstiderna är förlagda under dag/kvällstid 09:00-19:00 måndag-torsdag.
Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Tillträde:Enligt överenskommelse
Ansökan:På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Ansök nu

Kvinna i 73års åldern söker en personlig assistent på timmar

Personlig assistent
Läs mer Okt 3
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en kvinna boende i Snavlunda i Askersunds kommun. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  
Om tjänsten:
Kunden är en kvinna i 73 års-åldern som bor tillsammans med sin man i ett hus i det vackra området Snavlunda som ligger 10 km norr om Askersund.
Kvinnans intresse är bland annat musik, gå på konserter, loppisar och att umgås med familj och vänner.
Som personlig assistent till vår kund kommer dina arbetsuppgifter att variera efter hur kunden vill lägga upp sin dag. Du kommer att vara vid hennes sida och hjälpa henne med det som kan uppkomma i vardagen såsom handling, tvätt, matlagning, städning men även personlig hygien. Kunden sitter i rullstol så man hjälper henne även vid förflyttningar/lyft till och från rullstolen. Du som assistent kommer att arbeta i kundens hem men ibland även följa med på aktiviteter utanför hemmet.
Vi söker dig som:
· Är en kvinna i ålder 30+
· Har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
· Har körkort och tillgång till bil
· Är positiv och har förmågan att ta ansvar.

Du som söker ska vara en empatisk, stabil och engagerad person som älskar att arbeta med människor.
Det är även viktigt att du som person är inkännande och alltid ser till kundens behov.

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar.
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Vi söker dig som vill arbeta extra vid behov, med chans till en fast schemrad lite längre fram. Schemat är förlagt Dag, kväll och helg.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal.  
Tillträde:Omgående eller enligt överenskommelse.

Ansök nu

Personlig assistent sökes till en tjänst på 73% i Örebro

Personlig assistent
Läs mer Okt 17
Vi söker nu en personlig assistent åt en kvinna i 46 års åldern, boendes i centrala Örebro.

Om tjänsten:
Kvinnan är rullstolsburen och du som assistent kommer hjälpa henne med det mesta som kan tänkas uppkomma i hennes vardag. Vi ser gärna att den sökande bor med gång eller cykelavstånd till centrala Örebro. Har du arbetat som personlig assistent tidigare ser vi detta som meriterande.
Vi söker dig som:
· Är en kvinna i ålder 25-35 år
· Är rökfri
· Inte är kattallergiker

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat som personlig assistent.

Arbetstid/Varaktighet: Vi söker en person till en fast schemarad på 73%. Man kommer arbeta varierande dag, kväll, vardag och varannan helg. Arbetstiderna är förlagda så du har möjlighet att kombinera denna anställning med annan tjänst eller studier.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Tillträde: Omgående.

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Humana söker personliga assistenter

Personlig assistent
Läs mer Nov 14
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Då är du välkommen till Humana.
Vi söker nu flexibla assistenter till våra kunder i Örebro, Laxå, Åsbro, Karlskoga och Lindesberg

Att stå med i Humanas vikariepool innebär att du blir kontaktad vid ordinarie personals frånvaro och blir erbjuden att jobba. Rollen som vikarie i vikariepoolen är spännande och mycket utvecklande då du får möjlighet att arbeta hos olika kunder runt om i länet som har olika omvårdnadsbehov. Eftersom du kan bokas in hos olika kunder och ofta med kort varsel så ställer vi krav på att du som är sugen på att vara med i vikariepoolen är flexibel och inte rädd för att träffa nya människor.

Detta är en oerhört bra chans att få presentera sig för och att få provjobba hos flera olika kunder vilket skapar goda möjligheter till att få fortsätta som timvikarie -och kanske även på en schemarad hos kunden i fråga! 
Om tjänsten
I arbetet som personlig assistent krävs att du är flexibel och trygg i din arbetsroll, samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor.
I rollen kommer du få stötta upp olika kunder runt om i Örebro i deras vardag och hjälpa till med de grundläggande behoven.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att hjälpa till med:
- personlig hygien
- förflyttningar
- kommunikation
- att uträtta ärenden
- hushållsarbeten
- träning

Vem är du?
Vår assistans vänder sig till såväl vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar och vi ser gärna att du som söker har erfarenhet från arbete med personer med funktionsnedsättning. Som personlig assistent hos Humana arbetar du utifrån vår värdegrund som innebär att ge varje enskild individ ett professionellt bemötande präglat av glädje, engagemang och ansvar.
Vi söker dig som är flexibel och anpassningsbar! Då du ibland kommer att arbeta med personer du inte träffat tidigare så vill vi att du som söker tycker att det är kul att träffa nya människor och trivs med ett varierat arbete.
Vi ser även gärna att du är en person som är lyhörd för kundens behov och bra på att ta egna initiativ. I ansökningsformuläret får du fylla i vilka arbetstider du vill jobba samt var i Örebro län du kan tänka dig att åka för ett pass. Ju mer flexibel du är med dessa förutsättnigar, desto större är möjligheten att bli uppringd angående ett ledigt pass.
Då flera av våra kunder bor på orter där kollektivtrafiken är begränsad så är det mycket meriterande om du har körkort och tillgång till egen bil.

Arbetstid/varaktighet: Du kan själv välja hur länge du vill stå med i vikariepoolen. Arbetstiderna är varierande dag, kväll, natt, vardag och helg.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Tillträde: Enligt överenskommelse

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Man i Örebro söker personliga assistenter!

Personlig assistent
Läs mer Nov 1
Vår kund i Örebro söker just nu fler assistenter som vill jobba som timvikarier!

Om tjänsten
Vår kund är en man i 50-års åldern. Han har MS och är rullstolsburen.
Du som assistent kommer att få hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i hans vardag som påklädning och personlig omvårdnad samt städning/underhållning av hans hem.

I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att:
- Hjälpa till med vardagssysslor som matlagning och övriga hushållssysslor 
- Vara behjälplig vid kundens aktiviteter utanför hemmet, t ex promenader

Vi söker dig som är intresserad av att jobba en fast vardag i veckan.
Arbetstiderna är tänkt  9.00-17.30 men kan diskuteras.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänsten innebär arbete under dagtid, kvällstid på vardag eller helg. Vi tillämpar anställningsformen "timanställning".
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde:Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Anställningen löper så länge assistansuppdraget varar.

Vem är du?
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer. Vi söker dig som är social och som är van vid att ta ett stort ansvar. Vi ser gärna manliga sökande för denna tjänst.

För denna tjänst krävs det att du:
- Har B-körkort
- Är lättsam men kan även vara bestämd
- Talar bra svenska

Det är även meriterande om du har:
- Erfarenhet av en liknande roll
- Städerfarenhet

Att jobba på Humana
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Om Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Flicka i Örebro söker personliga assistenter!

Personlig assistent
Läs mer Nov 9
Flicka i Örebro söker en personlig assistent till en schemarad på 35%
Är du ansvarstagande, social och trivs med att hjälpa andra? Då kan det här vara tjänsten för dig! Nu söker vi personliga assistenter till?en härlig flicka på 10?år som är boende i Örebro med sin familj. Tjänsten avser en tjänst på 35%. I?rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Vi söker nu en assistent till?en härlig flicka på 10?år som är boende i Örebro med sin familj. Flickan har autism och epilepsi, hon har även en intellektuell funktionsnedsättning och nedsatt syn. Utifrån detta har flickan ett omfattande vårdbehov. Du kommer att få hjälpa till med det mesta som kan tänkas uppkomma i hennes vardag, bl.a. matning, hygien, på- och avklädning samt att se till att flickan får aktivering och stimulering i form av lek och träning. Arbetsuppgifterna innefattar även många lyft och förflyttningar. 
Vem?är du?
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar, vi söker därför efter dig som är social och ansvarstagande. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med barn eller som personlig assistent. Ytterligare meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta med barn med kramper då flickan har epilepsi.

• Är icke-rökare då kunden har astmatiska besvär.
• Är ansvarstagande 
• Tar egna initiativ
Låter tjänsten som något som skulle passa dig? Tveka inte att komma in med din ansökan!
Arbetstid och tjänstgöringsgrad:
Tjänsten avser fast tjänst på 35%. Arbetstiderna är varierande vardagar och helger, morgon, dag och kvällstid.

Lön:
Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde:?
Enligt överenskommelse.
Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. 

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Vad händer nu? 
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.  

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Är Du min nya motor och personliga assistent?

Personlig assistent
Läs mer Nov 8
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Då kanske detta är tjänsten för dig! I rollen kommer du göra skillnad i en annan människas liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Kundpresentation
Jag är en kvinna på 32 år, bosatt i Åsbro som ligger mellan Hallsberg och Askersund. Här bor jag tillsammans med min busiga hund i ett radhus.
Jag tycker om att hitta på saker och åker gärna in till stan för att fika, shoppa och gå på bio. Jag ääälskar även inredning och mode och tycker det är mysigt att pyssla och dona hemma med att laga mat och sköta om min lilla trädgård och mina växter. Jag tränar även på gym några dagar i veckan.
På grund av en medfödd ryggmärgsskada sitter jag i rullstol och behöver hjälp och stöttning av mina assistenter för att klara min vardag. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är bland annat att hjälpa till och stötta vid moment som att laga mat, följa med på ärenden och aktiviteter och se efter hemmet.Avgörande för att DU skall passa hos mig är att du är en driven och engagerad person som kan fungera som min motor där du hjälper mig att planera och strukturera min vardag, och driver den framåt.

För att jobba som personlig assistent hos mig önskar jag att du:
Är en kvinna i ålder 25+
Är flexibel, lyhörd/inkännande, ordningsam och initiativrik
Har B-körkort för manuell växellåda och tillgång till bil för att ta dig till och från Åsbro (i arbetet kör man kundens bil)
Ej är hundrädd eller pälsdjursallergiker
Som person är det jätteviktigt att du är ansvarstagande, strukturerad, driven och att du kan ta egna initiativ när du ser att något behöver göras.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Mer information ges vid en eventuell intervju.
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Vi söker en assistent till en fast scehmarad på ca. 85%. 
Schemat är ett rullande två veckors schema och man kommer arbetar enligt följande:
v. 1 onsdag 08:00-17:00 , torsdag 08:00-17:00  och fredag 08:00-17:00.
v. 2 måndag 08:00-17:00, tisdag 08:00-17:00, lördag 10:00-18:00 och söndag 10:00-18:00.
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde:Tillträde sker enligt överenskommelse.
Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 
Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett Bank-ID och godkänner att använda ditt Bank-ID i tjänsten. 
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Natt gruppboende LSS

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Nov 9
Undersköterska/Boendestödjare till LSS boende 
Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som undersköterska/boendestödjare hos oss på Humana i Örebro. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. 

Om tjänsten 

Nu söker vi en ny kollega till vår verksamhet på Landbotorpsallen i Örebro. Som undersköterska/boendestödjare hos oss på Humana kommer du att arbeta på ett boende med 6 klienter som bor i egenlägenhet. Vi arbetar med kontaktmanskap för varje klient och som ordinarie personal kommer du att vara ansvarig kontaktman för en av våra klienter på boende. 
På boendet kommer du att arbeta med klienter som både har ett stort omvårdnadsbehov och klienter med autism, utvecklingsstörning och Cerebral pares, därav är det meriterande att du har erfarenhet av arbete inom dessa områden tidigare. 
Det dagliga arbetet innefattar att stötta klienterna i att klara sitt vardagliga liv med blandannat personlig hygien, på- och avklädning, städ och tvätt. Du kommer att delta i verksamhetens kvalitetsarbete genom att arbeta aktivt och bidra till lokala rutiner utifrån centralt kvalitetsledningssystem. Du kommer att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter och har tillsammans med dina kollegor helhetsansvaret att planera, fördela och genomföra de dagliga arbetsuppgifterna. 

Vi söker dig som; 
- är ansvarstagande, lyhörd och som tar egna initiativ 
- är serviceinriktad och som är van att kunna bemöta olika typer av personligheter på bästa sätt 

Vem är du? 
Du har ett positivt synsätt och vill arbeta för utveckling och förbättring. Vi ser gärna att du har lätt för att skapa relationer och har mycket god samarbetsförmåga. Vi förutsätter att du är lösningsorienterad, organiserad och ansvarsfull. 
För denna tjänst krävs; 
- att du är utbildad inom omvårdnadsarbete 
- att du behärskar det svenska språket väl både i tal och skrift 
- hantera dokumentation och avvikelser 

Det är även meriterande om du; 
- har erfarenhet av IBIC, rehabiliterandearbetsätt och tydliggörande  pedagogik  
- har erfarenhet av verksamhet som drivs i entreprenad  

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: 80%, arbetet är schemalagt natt och varannan helg. Tjänsten är en tillsvidare anställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning 
Lön: Enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal 
Tillträde: Enligt överenskommelse 
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta ej med att skicka in din ansökan! 
Att jobba på Humana 
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. 
Välkommen till ett glatt gäng på Landbotorp så lämna in din ansökan redan idag.

Ansök nu

En personlig assistent på 85% sökes till en kvinna i Svartå

Personlig assistent
Läs mer Okt 3
Kvinna i Svartå söker personliga assistenter till en schemarad på ca 85%.
Är du flexibel, lyhörd och har erfarenhet av personlig assistans eller motsvarande arbetsuppgifter? Bra, då kan det här vara tjänsten för dig!
Kundpresentation
Jag är en kvinna på 30 år, bosatt i Svartå som ligger mellan Fjugesta och Degerfors. På grund av en trafikolycka är jag rullstolsburen, därför är min funktionsnedsättning omfattande och jag behöver hjälp med det mesta för att klara min vardag. Min vardag består av jobb, familj och vänner.
Nu söker jag en personlig assistent som kan arbeta på en fast schemarad hos mig och även timvikarier som även kan arbeta på schema under sommaren!

För att jobba som personlig assistent hos mig önskar jag att du:
Är kvinna i ålder 20+
Är flexibel
Är lyhörd
Har B-körkort för manuell växellåda och tillgång till bil 
Har erfarenhet av en liknande roll
Ej är hundrädd (allergivänlig ras)
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Bifoga gärna ett foto samt datum som du har möjlighet att börja i din ansökan.
Mer information ges vid en eventuell intervju.

Vi erbjuder:Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Vi söker nu en personlig assistent till en schemarad på ca 85%. Hos kunden arbetar man dygnspass mellan 08:00-11:00 (morgonen därpå), du behöver därför kunna arbeta alla tider på dygnet. 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.
Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 
Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana samt av kunden. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Ansök nu

Kvinna i Örebro söker en personlig assistent

Personlig assistent
Läs mer Okt 17
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Då kanske detta är tjänsten för dig! Vi på Humana söker nu en kvinnlig personlig assistent som vill arbeta med en 70-årig kvinna boende i Örebro. I rollen kommer du göra skillnad i en annan människas liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Kunden är en kvinna i 70års åldern som bor tillsammans med sin man och deras hund i Örebro.
Kunden har MS och sitter i rullstol. Du som assistent kommer hjälpa och stötta henne med det mesta som kan tänkas uppkomma i vardagen.
Vanliga förekommande uppgifter är bland annat förflyttningar till och från rollstolen, hjälp och stöttning vid dusch och toalettbesök samt städa, tvätta och laga mat .
Vem är du?
Vi söker dig som är en social, ansvarstagande, lyhörd och inkännande person.
Det är även meriterande om du har erfarenhet från en liknande roll sedan tidigare, men personlig lämplighet är det avgörande.

För kundens räkning ser vi gärna kvinnliga sökande i ålder 25+, men alla ansökningar beaktas självklart.

För denna tjänst krävs det att du:
- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
- Inte är pälsdjursallergiker 
En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Vi söker en person till en fast schemarad för varannan lördag. Schemat är förlagt varannan lördag (jämna veckor) mellan kl. 08-12:00. Vi ser även gärna att du kan jobba extra vid behov, vid ordinarie personals frånvaro.

Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde:Tillträde enligt överenskommelse.

Att jobba på Humana
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Om Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vikariat på Landbotorp

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Okt 25
Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobb hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Nu söker vi en ny kollega till vår verksamhet på Landbotorpsallen i Örebro. Som undersköterska/boendestödjare hos oss på Humana kommer du att arbeta på ett boende med 6 klienter som bor i egenlägenhet. Vi arbetar med kontaktmanskap för varje klient och som ordinarie personal kommer du att vara ansvarig kontaktman för en av våra klienter på boende. Detta innebär bland annat att ha nära kontakt med sjukvård, daglig verksamhet, anhöriga och övriga externa kontakter. Som kontaktman är du delaktig i att planera aktiviteter, upprättande och uppdatering av rutiner och genomförandeplan.
På boendet kommer du att arbeta med klienter som både har ett stort omvårdnadsbehov och klienter med autism, utvecklingsstörning och Cerebral pares, därav är det meriterande att du har erfarenhet av arbete inom dessa områden tidigare.
Det dagliga arbetet innefattar att stötta klienterna i att klara sitt vardagliga liv med bland annat personlig hygien, på- och avklädning, måltider, städ och tvätt och att också till viss del följa med klienter på olika aktiviteter och läkarbesök. Du kommer att delta i verksamhetens kvalitetsarbete genom att arbeta aktivt och bidra till lokala rutiner utifrån centralt kvalitetsledningssystem. Du kommer att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter och har tillsammans med dina kollegor helhetsansvaret att planera, fördela och genomföra de dagliga arbetsuppgifterna.

Schemat är förlagt till dag, kväll och varannan helg. 

Vi söker dig som;
- är ansvarstagande, lyhörd och som tar egna initiativ
- är serviceinriktad och som är van att kunna bemöta olika typer av personligheter på bästa sätt

Vem är du?
Du har ett positivt synsätt och vill arbeta för utveckling och förbättring. Vi ser gärna att du har lätt för att skapa relationer och har mycket god samarbetsförmåga. Vi förutsätter att du är lösningsorienterad, organiserad och ansvarsfull.
För denna tjänst krävs;
- att du är utbildad inom omvårdnadsarbete
- att du har möjlighet att kunna arbeta dag, kväll och helg
- att du behärskar det svenska språket väl både i tal och skrift
- hantera dokumentation och avvikelser

Det är även meriterande om du;
- har erfarenhet av IBIC, rehabiliterandearbetsätt och tydliggörande   pedagogik
- har erfarenhet av verksamhet som drivs i entreprenad

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: 70%, arbetet är schemalagt dag, kväll och varannan helg. Tjänsten är ett vikariat 

Lön:Enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal
Tillträde:9/1-23
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta ej med att skicka in din ansökant på 6mån med chans till förlägning.  
Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.
Välkommen till ett glatt gäng på Landbotorp så lämna in din ansökan redan idag.

Om Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag med cirka 17 000 mdarbetare som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana är ett tillväxtbolag med fokus på hög kvalitet och nöjda kunder. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2016 och har huvudkontor i Stockholm. Läs mer om hur det att jobba hos oss på Humana HÄR

Ansök nu

Behandlare inom öppenvård Örebro

Familjebehandlare
Läs mer Okt 25
Vill du jobba i en verksamhet där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Vill du jobba i en öppenvårdsverksamhet som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Välkommen till Humana!

Humanas öppenvård är rikstäckande och ledande med att erbjuda kvalificerade och flexibla insatser för barn och vuxna. Våra insatser utförs i det egna hemmet, i jour- eller familjehem, HVB såväl som kopplat till stödboende. Vi utbildar och handleder bland annat i metoderna TFCO (Treatment Foster Care Oregon), IHF (Intensiv Hemmabaserad familjebehandling) och Connect.

Vi söker nu:
Humanas öppenvård i Örebro har expanderat under 2021 och 2022. Verksamheten befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi söker nu ytterligare medarbetare till teamet.

Vi söker en behandlare som har erfarenheten och kreativiteten som krävs för att vara med och utveckla Humanas öppenvård i Örebro. Vi vill att du har en bred erfarenhet av arbete inom öppenvård för målgrupp barn och unga, att du har gedigen kunskap av barn/unga med multimodal problematik och relationsförsvårande beteenden.

Din behandlarroll kan komma att variera utifrån olika ärenden. Du arbetar behandlande i klienters hem, hos våra familjehem samt i våra lokaler. Du ska vara nyfiken, modig, flexibel, initiativtagande och har en god förmåga att skapa och hålla relationer såväl i de arbeten du utför som på arbetsplatsen och med uppdragsgivare. Du får gärna ha särskild kompetens och erfarenhet av arbete med barn och samspel samt bedömning av föräldraförmåga.

Om tjänsten:
Vi är högt efterfrågade som komplement till kommunernas egna alternativ och där vi kan bidra med ytterligare kompetens och erfarenhet. Vi arbetar med olika former av kvalificerad och strukturerad öppenvård, bland annat Familjebehandling och Ungdomsbehandling i olika grad och omfattning. Våra öppenvårdsinsatser är individuellt framtagna och skräddarsydda utifrån uppdragsgivares önskemål och klienters upplevda behov. Många av metoderna som vi arbetar utifrån är utvärderade och forskningsbaserade. Enhetens insatskatalog består av IHF, Omsorgsbedömning, Övrig strukturerad familjebehandling, Erasor, Marte Meo, etc. Detta innebär att du kommer utbildas i dessa metoder och vara med i processen av att ytterligare etablera vår öppenvård i regionen

I teamet är vi stolta över det behandlingsarbete vi utför och du kommer till en arbetsgrupp med bred och djup kompetens, högt i tak och varma personligheter – vi har helt enkelt roligt på jobbet och brinner för det vi gör.

Vi söker behandlare som kan:
- Arbeta med öppenvårdsbehandling med målgruppen barn, ungdom och familj.
- Arbeta i team och självständigt med mål om framgångsrikt förändringsarbete.
- Bli positivt utmanad av, och vara uthållig i, att arbeta i ärenden som är komplexa.
- Arbeta med evidensbaserade metoder/praktik och använda standardiserade skattningsformulär och dokumentationssystem.
- Arbeta enligt de regelverk som villkorar rättssäkerhet inom öppenvård.
- Ha ett högt systemiskt tänk i allt behandlingsarbete.
- Vara med, utveckla och verka för högre standard i vårt sociala arbete.
- Vara med och bidra till att tillsammans med vår familjehemsvård och våra HVB utveckla vårdflätan i området.
- Vara flexibel i att se och genomföra öppenvårdslösningar i kombination med andra insatser.

Vi erbjuder:
- Stor möjlighet att vara med och utveckla ditt eget arbete
- Tillgång till hög kompetens och erfarenhet i våra arbetsgrupper och handledning
- Möjlighet till interna och externa utbildningar
- Ett utvecklande och lärande arbete på en uppskattad arbetsplats
- Ett arbetsklimat som präglas av våra värdeord - glädje, ansvar och engagemang
- Friskvårdsersättning
- Förtroendearbetstid
- Möjlighet till förmånsbil

Kvalifikationskrav:
Du är erfaren socionom eller har en likvärdig utbildning och gärna med steg 1-kompetens. Du ska ha erfarenhet av psykosocialt arbete som behandlare.
B-körkort är ett krav.

Meriterande:
- Erfarenhet/utbildning i strukturerade öppenvårdsmetoder och erfarenhet av att arbeta manualbaserat.
- Erfarenhet av flexibel/förstärkt/samordnande öppenvård.
- Erfarenhet av att arbeta med våld i nära relationer.
- Erfarenhet och särskilt god kompetens gällande NPF.
- Erfarenhet av att ha jobbat i omsorgsbedömningar/utredningar.
- Marte-Meo utbildning.
- Särskild erfarenhet/kompetens av socialt arbete med ungdom och barn i låg ålder.

Personliga egenskaper:
Du värderar det systemiska förhållningssättet högt och som behandlare har du ett engagemang som driver behandlingsarbetet framåt i enlighet med för insatsen uppsatta mål. Du har lätt för att samarbeta, såväl med familjer som med utomstående samverkansparter, uppdragsgivare och kollegor. Du har en respekt och ödmjukhet inför det mångfacetterade arbete som systemisk öppenvård innebär för oss och våra klienter. Du gillar att utmanas i ärenden och att tillsammans med arbetsgrupp hitta och driva igenom föreslagna lösningar och strategier.

Det arbete som utförs ställer mycket höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och tillgänglighet.

För mer information om våra familjehem klicka HÄR
För mer information om vår öppenvård klicka HÄR

Varaktighet/Arbetstid:
Tillsvidareanställning, 100 %
6 månaders provanställning tillämpas.
Tillträde enligt överenskommelse.

Vad händer nu?
Sista ansökningsdag är 2022-11-15. Rekrytering sker löpande så avvakta inte att ansöka, om du har intresse för tjänsten.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos oss samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan (cv och personligt brev) via annonsens länk.

För anställning hos oss, krävs utdrag ur belastnings- och misstankeregistret.

Ansök nu

Behandlare inom öppenvård Örebro, vikariat

Familjebehandlare
Läs mer Okt 25
Vill du jobba i en verksamhet där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Vill du jobba i en öppenvårdsverksamhet som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Välkommen till Humana!

Humanas öppenvård är rikstäckande och ledande med att erbjuda kvalificerade och flexibla insatser för barn och vuxna. Våra insatser utförs i det egna hemmet, i jour- eller familjehem, HVB såväl som kopplat till stödboende. Vi utbildar och handleder bland annat i metoderna TFCO (Treatment Foster Care Oregon), IHF (Intensiv Hemmabaserad familjebehandling) och Connect.

Vi söker nu:
Humanas öppenvård i Örebro har expanderat under 2021 och 2022. Verksamheten befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi söker nu vikarierande medarbetare till teamet.

Vi söker en behandlare som har erfarenheten och kreativiteten som krävs för att vara med och utveckla Humanas öppenvård i Örebro. Vi vill att du har en bred erfarenhet av arbete inom öppenvård för målgrupp barn och unga, att du har gedigen kunskap av barn/unga med multimodal problematik och relationsförsvårande beteenden.

Din behandlarroll kan komma att variera utifrån olika ärenden. Du arbetar behandlande i klienters hem, hos våra familjehem samt i våra lokaler. Du ska vara nyfiken, modig, flexibel, initiativtagande och har en god förmåga att skapa och hålla relationer såväl i de arbeten du utför som på arbetsplatsen och med uppdragsgivare. Du får gärna ha särskild kompetens och erfarenhet av arbete med barn och samspel samt bedömning av föräldraförmåga.

Vikariatet sträcker sig till 6:e januari 2024 med goda chanser till förlängning.

Om tjänsten:
Vi är högt efterfrågade som komplement till kommunernas egna alternativ och där vi kan bidra med ytterligare kompetens och erfarenhet. Vi arbetar med olika former av kvalificerad och strukturerad öppenvård, bland annat Familjebehandling och Ungdomsbehandling i olika grad och omfattning. Våra öppenvårdsinsatser är individuellt framtagna och skräddarsydda utifrån uppdragsgivares önskemål och klienters upplevda behov. Många av metoderna som vi arbetar utifrån är utvärderade och forskningsbaserade. Enhetens insatskatalog består av IHF, Omsorgsbedömning, Övrig strukturerad familjebehandling, Erasor, Marte Meo, etc. Detta innebär att du kommer utbildas i dessa metoder och vara med i processen av att ytterligare etablera vår öppenvård i regionen

I teamet är vi stolta över det behandlingsarbete vi utför och du kommer till en arbetsgrupp med bred och djup kompetens, högt i tak och varma personligheter – vi har helt enkelt roligt på jobbet och brinner för det vi gör.

Vi söker behandlare som kan:
- Arbeta med öppenvårdsbehandling med målgruppen barn, ungdom och familj.
- Arbeta i team och självständigt med mål om framgångsrikt förändringsarbete.
- Arbeta med evidensbaserade metoder/praktik och använda standardiserade skattningsformulär och dokumentationssystem.
- Ha ett högt systemiskt tänk i allt behandlingsarbete.
- Vara med och bidra till att tillsammans med vår familjehemsvård och våra HVB utveckla vårdflätan i området.

Vi erbjuder:
- Tillgång till hög kompetens och erfarenhet i våra arbetsgrupper och handledning
- Möjlighet till interna och externa utbildningar
- Ett utvecklande och lärande arbete på en uppskattad arbetsplats
- Ett arbetsklimat som präglas av våra värdeord - glädje, ansvar och engagemang
- Friskvårdsersättning
- Förtroendearbetstid
- Möjlighet till förmånsbil

Kvalifikationskrav:
Du är erfaren socionom eller har en likvärdig utbildning och gärna med steg 1-kompetens. Du ska ha erfarenhet av psykosocialt arbete som behandlare.
B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper:
Du värderar det systemiska förhållningssättet högt och som behandlare har du ett engagemang som driver behandlingsarbetet framåt i enlighet med för insatsen uppsatta mål. Du har lätt för att samarbeta, såväl med familjer som med utomstående samverkansparter, uppdragsgivare och kollegor. Du har en respekt och ödmjukhet inför det mångfacetterade arbete som systemisk öppenvård innebär för oss och våra klienter. Du gillar att utmanas i ärenden och att tillsammans med arbetsgrupp hitta och driva igenom föreslagna lösningar och strategier.

Det arbete som utförs ställer mycket höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och tillgänglighet.

För mer information om våra familjehem klicka HÄR
För mer information om vår öppenvård klicka HÄR

Varaktighet/Arbetstid:
Tillsvidareanställning, 100 %
6 månaders provanställning tillämpas.
Tillträde enligt överenskommelse.

Vad händer nu?
Sista ansökningsdag är 2022-11-15. Rekrytering sker löpande så avvakta inte att ansöka, om du har intresse för tjänsten.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos oss samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan (cv och personligt brev) via annonsens länk.

För anställning hos oss, krävs utdrag ur belastnings- och misstankeregistret.

Ansök nu

Sandtäppevägen

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Nov 2
Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobb hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. 

Om tjänsten 
Nu söker vi en ny kollega till vår verksamhet på Sandtäppevägen  i Mosås 1mil utanför Örebro. Som undersköterska/boendestödjare hos oss på Humana kommer du att arbeta på ett boende med 6 klienter som bor i egen lägenhet. 
Vi arbetar med kontaktmanskap för varje klient och som ordinarie personal kommer du att vara ansvarig kontaktman för en av våra klienter på boende. Detta innebär bland annat att ha nära kontakt med sjukvård, daglig verksamhet, anhöriga och övriga externa kontakter. Som kontaktman är du delaktig i att planera aktiviteter, upprättande och uppdatering av rutiner och genomförandeplan. 
På boendet kommer du att arbeta med klienter med autism, utvecklingsstörning, därav är det meriterande att du har erfarenhet av arbete inom dessa områden tidigare. 
Det dagliga arbetet innefattar att stötta klienterna i att klara sitt vardagliga liv med bland annat personlig hygien, på- och avklädning, måltider, städ och tvätt och att också till viss del följa med klienter på olika aktiviteter och läkarbesök. Du kommer att delta i verksamhetens kvalitetsarbete genom att arbeta aktivt och bidra till lokala rutiner utifrån centralt kvalitetsledningssystem. Du kommer att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter och har tillsammans med dina kollegor helhetsansvaret att planera, fördela och genomföra de dagliga arbetsuppgifterna. 

Schemat är förlagt till dag, kväll och varannan helg.  

Vi söker dig som; 
- är ansvarstagande, lyhörd och som tar egna initiativ 
- är serviceinriktad och som är van att kunna bemöta olika typer av personligheter på bästa sätt 

Vem är du? 
- Utbildning som undersköterska, specialpedagog eller beteendevetare 
- Erfarenhet från liknande verksamhet 
- Kunskaper inom lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik 
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift då dokumentation är en stor del av arbetet 

Som person är du serviceinriktad, uppmärksam och tillmötesgående. Tjänsten som boendestödjare ställer även krav på tålamod, flexibilitet och lyhördhet. Som medarbetare på Humana tar vi ett gemensamt ansvar för vår arbetsmiljö och strävar efter att skapa ett gott klimat på enheten och i arbetsgruppen genom ett respektfullt bemötande. Stor vikt kommer därför att läggas vid personlig lämplighet. 

För denna tjänst krävs; 
- att du är utbildad inom omvårdnadsarbete 
- att du har möjlighet att kunna arbeta dag, kväll och helg 
- att du behärskar det svenska språket väl både i tal och skrift 
- hantera dokumentation och avvikelser 

Det är även meriterande om du; 
- har erfarenhet av IBIC, rehabiliterandearbetsätt och tydliggörande pedagogik 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: 80%, arbetet är schemalagt dag, kväll och varannan helg. Tjänsten är en tillsvidare anställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning 

Lön: Enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal 

Tillträde: Enligt överenskommelse 
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta ej med att skicka in din ansökan! 

Vi erbjuder 
Engagerade kollegor som har en god sammanhållning och drivs av viljan att förbättra kvaliteten i vår verksamhet. 
Humana har kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag samt en intern lärportal med ett brett utbud av utbildningar. 

Om Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag med cirka 17 000 medarbetare som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana är ett tillväxtbolag med fokus på hög kvalitet och nöjda kunder. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2016 och har huvudkontor i Stockholm. Läs mer om hur det att jobba hos oss på Humana HÄR

Ansök nu

Verksamhetschef Örebro

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Okt 10
Vill du jobba för en av omsorgens ledande aktörer och arbeta för att alla ska få ett bra och meningsfullt liv? Sök redan idag och bli en av Humanas hjältar!

Om verksamheten
Du kommer att ansvara för 2 stycken LSS gruppbostäder i Örebro.  Målgruppen på våra boenden är personer inom personkrets 1 vilket omfattar personer med utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd.

Om tjänsten
Som verksamhetschef har du stort inflytande över verksamheternas innehåll och din egen arbetssituation. Att utforma rätt insatser som passar våra klienters behov ställer krav på initiativförmåga, kreativitet och problemlösningsförmåga. För att skapa och bibehålla en bra kvalitet krävs ett verksamhetsnära och coachande ledarskap. Du planerar, leder och utvecklar din verksamhet enligt lagar och föreskrifter.
Utöver verksamhetens innehåll ansvarar du även för budget, arbetsmiljö, personalfrågor samt övrigt som är kopplat till den dagliga driften.
Till din hjälp att uppnå verksamhetens mål har du en gruppledare på vardera verksamhet, sjuksköterska och en engagerad personalgrupp. Till din hjälp har du även olika stödfunktioner som t ex HR, kvalitet och metod, ekonomi, lön, fastighet, IT och specialister inom hälso- och sjukvård. Du ingår i områdets ledningsgrupp tillsammans med regionchef och övriga verksamhetschefer. För oss är det viktigt att jobba tillsammans och hjälpa och inspirera varandra.  
Som anställd på Humana är du en ambassadör för vår värdegrund, glädje, engagemang och ansvar, och som Verksamhetschef har du det yttersta ansvaret för att våra klienter får insatser av god kvalitet och ett respektfullt bemötande.

Vem är du?
Du ska ha ledarerfarenhet, vara van och ha en stor förmåga av att leda och utveckla personal. Vi söker dig som är handlingskraftig, resultatorienterad och med god självkännedom.
Du har en god kommunikativ förmåga där du har lätt för att skapa relationer och vidhålla kontakter. Du är en lyhörd och tydlig ledare som skapar engagemang genom ett närvarande ledarskap.
Du har goda administrativa färdigheter och har erfarenhet av ekonomisk uppföljning. Du har förmåga att leda och utveckla verksamhetens grundidé om att alla har rätt till ett bra liv, samt stå för Humanas värdegrund gällande Ansvar, Engagemang och Glädje.

Om du erbjuder oss din kunskap och ditt engagemang kommer vi att erbjuda en stimulerande, trivsam och positiv arbetsplats. Dina möjligheter att utvecklas hos oss är stora och du har goda chanser att växa utifrån dina intressen och kompetensområden. 

För denna tjänst krävs det att du har: 
- Flera års erfarenhet av att leda och utveckla verksamheter inom vård, omsorg eller behandling. 
- Relevant högskole- eller universitetsutbildning som t ex socionom,  beteendevetare eller annan likvärdig utbildning.
- God förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.
- Mycket goda kunskaper i svenska språket
- God systemvana
- God samarbetsförmåga och är bra på att skapa relationer såväl intern och extern.
- Viljan att arbeta på/i verksamheten måndag-fredag dagtid.
- Erfarenhet av arbete i LSS-verksamheter och erfarenhet av att möta individer med funktionsnedsättning.
- B körkort. 
- Erfarenhet av att driva ett förändringsarbete. 
Det är viktigt att du trivs med att arbeta verksamhetsnära och vill bidra till en god gemenskap. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Inför anställning lämnas utdrag ur belastningsregistret.

Vi erbjuder
Hos oss får du möjligheten att utforma din verksamhet tillsammans med fenomenala kollegor i en prestigelös miljö där vi ser, stöttar och uppmuntrar varandra.
Som chef erbjuds du en mängd utvecklingsmöjligheter och vi vill gärna vara med i din fortsatta karriär.
Humana har kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag samt en intern lärportal med ett brett utbud av utbildningar.
Arbetstid och tjänstgöringsgrad:Tillsvidareanställning, Heltid / Dagtid, vi tillämpar sex månaders provanställning.
Lön:Enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde:Enligt överenskommelse

Vad händer nu?
Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen. Skicka därför gärna din ansökan redan idag!
Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå telefonintervjuer, tester, kompetensbaserade intervjuer samt eventuellt arbetsprov.
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss, malin.alvin@humana.se

Om Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag med cirka 17 000 medarbetare som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana är ett tillväxtbolag med fokus på hög kvalitet och nöjda kunder. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2016 och har huvudkontor i Stockholm. Läs mer om hur det att jobba hos oss på Humana HÄR

Ansök nu

Kurdisk-eller Arabisktalande Uppdragschef till Humana Assistans

Personalansvarig
Läs mer Okt 19
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Vi söker nu en Uppdragschef till Humana Assistans med placering i Örebro.

Om tjänsten
Som Uppdragschef är din huvuduppgift att samordna den personliga assistansen för våra kunder. Det innebär att du planerar hur assistansen ska utföras utifrån våra kunders önskemål och med ansvar för personalfrågor. Dina arbetsuppgifter är varierande men omfattar huvudsakligen kontakter med kunder, arbetsledare och personliga assistenter. Som Uppdragschef kommer du ha personalansvar för assistenter och arbetsledare som arbetar hos dina kunder.

Att arbeta som Uppdragschef ställer höga krav på dig som medarbetare. Du är spindeln i nätet som, förutom att samordna den dagliga assistansen kring en person med funktionsnedsättning, även har hand om arbetsmiljöfrågor samt arbetar med konflikthantering och problemlösning på högsta nivå. Du arbetar gentemot Försäkringskassan och kommuner, fackliga organisationer och andra instanser i vårt samhälle. 

Denna tjänst tillhör ett distrikt som växer fort och där vi har många kunder som är utrikesfödda, vilket gör att vi söker dig som kan arabiska eller kurdiska flytande, både i tal och skrift. Kan du dessutom persiska ser vi det som meriterande. Tjänsten är en tillsvidareanställning på vårt kontor i Örebro.

Vem är du?
Vi söker dig som vill arbeta efter våra värdeord; glädje, engagemang & ansvar. Vi vill gärna att du har erfarenhet av att arbeta med personlig assistans eller annan koppling till personer med funktionsnedsättningar -gärna i en arbetsledande roll. Är du dessutom utbildad socionom, beteendevetare eller personalvetare ser vi det som ett stort plus. Körkort B är ett krav då du annat kommer besöka våra kunder.

Vi vill att du är en serviceinriktad person med en vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar där andra ser problem. I rollen som Uppdragschef krävs det att du är självgående med ansvar för dina arbetsuppgifter och driver dina processer framåt. För att lyckas i rollen behöver du vara en trygg och strukturerad person där du har lätt för att skapa långvariga relationer med ett brinnande intresse för människor.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kvinna i Åsbro söker en personlig assistent

Personlig assistent
Läs mer Okt 7
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Då kanske detta är tjänsten för dig! I rollen kommer du göra skillnad i en annan människas liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Kundpresentation
Jag är en kvinna på 32 år, bosatt i Åsbro som ligger mellan Hallsberg och Askersund. Här bor jag tillsammans med min busiga hund i ett radhus.
Jag tycker om att hitta på saker och åker gärna in till stan för att fika, shoppa och gå på bio. Jag ääälskar även inredning och mode och tycker det är mysigt att pyssla och dona hemma med att laga mat och sköta om min lilla trädgård och mina växter. Jag tränar även på gym några dagar i veckan.
På grund av en medfödd ryggmärgsskada sitter jag i rullstol och behöver hjälp och stöttning av mina assistenter för att klara min vardag. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är bland annat att hjälpa till och stötta vid moment som att laga mat, följa med på ärenden och aktiviteter och se efter hemmet.Avgörande för att DU skall passa hos mig är att du är en driven och engagerad person som kan fungera som min motor där du hjälper mig att planera och strukturera min vardag, och driver den framåt.

För att jobba som personlig assistent hos mig önskar jag att du:
Är en kvinna i ålder 25+
Är flexibel, lyhörd/inkännande, ordningsam och initiativrik
Har B-körkort för manuell växellåda och tillgång till bil för att ta dig till och från Åsbro (i arbetet kör man kundens bil)
Ej är hundrädd eller pälsdjursallergiker
Som person är det jätteviktigt att du är ansvarstagande, strukturerad, driven och att du kan ta egna initiativ när du ser att något behöver göras.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Mer information ges vid en eventuell intervju.
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Vi söker en assistent till en fast scehmarad på ca. 85%. 
Schemat är ett rullande två veckors schema och man kommer arbetar enligt följande:
v. 1 onsdag 08:00-17:00 , torsdag 08:00-17:00  och fredag 08:00-17:00.
v. 2 måndag 08:00-17:00, tisdag 08:00-17:00, lördag 10:00-18:00 och söndag 10:00-18:00.
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde:Tillträde sker enligt överenskommelse.
Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 
Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett Bank-ID och godkänner att använda ditt Bank-ID i tjänsten. 
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personliga assistenter sökes till man i Örebro!

Personlig assistent
Läs mer Okt 5
Personliga assistenter sökes till man i Örebro!
Vi söker nu två timvikarier till en manlig kund i Örebro! Är du en lyhörd, social och hjälpsam person? Har du dessutom erfarenhet av personlig assistans eller en liknande roll? Då kan det vara dig vi söker!

Om kunden:
Kunden är en man i 76-årsåldern som bor i en lägenhet i Örebro. Kunden är matlagningsintresserad och även väldigt sportintresserad.
Han har ett neurologiskt funktionsbortfall, vilket medför nedsatt kraft, rörelse och känsel i armar, ben och händer. Han har därför svårt att greppa saker med sina händer.
Som personlig assistent hos kunden hjälper du honom med det mesta som kan uppkomma i vardagen som bland annat att lag mat, handräckning, duschning, av/påklädnad, handla, städa och tvätta.
Vem vi söker:För kundens räkning ser vi gärna att du som söker är en man i ålder 25+.
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer. Därför söker vi dig som har ett genuint intresse av att jobba med människor och att hjälpa andra. Som person tror vi att du är lyhörd, social, flexibel och hjälpsam. Om du har erfarenhet av en liknande roll sedan innan så är det meriterande!
Arbetstid/Varaktighet: Vi söker två timvikarier som kan arbeta extra vid behov.
Arbetstiderna är förlagda enligt nedan:
Måndag, tisdag, onsdag, torsdag kl 09,45-13,45 + 18,30-21,10 
fredag, lördag, söndag kl 10,30-14,15 + 18,30-21,10
Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde:Enligt överenskommelse.
Ansökan:På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - glädje, engagemang, och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Om Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Föreståndare till Cornelia & Felicia HVB

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Okt 14
Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få unika möjligheter för kompetensutveckling samt arbeta med ”frihet under ansvar”? Då har du möjligheten att söka jobbet som föreståndare på Cornelia & Felicia HVB som vi nu planerar att starta upp igen. Du lägger upp ditt arbete med ”frihet under ansvar” och om du har lång resväg till verksamheten finns även möjlighet att jobba hemifrån vissa dagar samt övernattningsmöjlighet i eget boende.
I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv samt våra ledord: glädje, engagemang och ansvar. 

Om tjänsten  
Cornelia & Felicia är en liten familjär verksamhet som ligger utanför Hedemoramed 14 st platser fördelat på två enheter. Verksamheten riktar sig till flickor 13 - 20 år med psykosocial problematik och olika destruktiva beteenden som gör det svårt för ungdomen att befinna sig i sin hem- eller behandlingsmiljö och tar emot placeringar enligt SoL samt LVU.Målsättning är att ge varje ungdom bättre förutsättningar till att kunna leva ett bra och självständigt liv genom att åstadkomma förändring, utveckling och mognad utifrån den individuella behandlingsplanen. Vi har ett färdigt koncept som används på andra HVB inom Humana och som även kommer tillämpas på Cornelia & Felicia, men det finns utrymme att själv påverka återuppbyggnaden av verksamheten. Vi kommer arbeta med evidensbaserade metoder och då främst Kognitiv Beteende Terapi (KBT).
En av våra föreståndare beskriver rollen så här:
”Jag har haft många olika arbetsgivare genom åren; statliga, kommunala och privata, men aldrig någonsin har jag varit på en arbetsplats där värdegrund inte bara är några fina ord på en vägg eller dokument i en pärm. För inom Humana genomsyrar visionen och värdegrunden på riktigt vårt arbete. Det känns fint att komma till en organisation som genuint arbetar för att våra barn och ungdomar ska få ett bra liv. Som ny chef är jag också tacksam för allt stöd jag får från min chef och alla olika stödfunktioner. Trots att Humana är en stor organisation med tusentals medarbetare över hela landet, så känns det som om alla viktiga funktioner är nära. Jag är stolt över att få vara verksamhetschef inom Humana.”
Sofie Holm, Föreståndare på Rasmus HVB och stödboende

Dina arbetsuppgifter
Som föreståndare hos oss på Cornelia & Felicia HVB blir du en viktig del i regionens Ledningsgrupp och där kommer du ha stort stöd i att leda och utveckla verksamheten du ansvarar för. I Humanas organisation finns även tillgång till en rad olika utbildningsmöjligheter samt stödfunktioner inom HR-frågor, ekonomi och kvalité.
Du kommer huvudsakligen att arbeta med:  
Verksamhets-, personal- och arbetsmiljöansvar 
Löne- och annan ekonomisk rapportering 
Dokumentation 
Stötta personalen vid externa kontakter med socialtjänst och andra myndighetskontakter  

Vem är du?  
Som föreståndare är du intresserad av att arbeta konkret med behandling och kombinera detta med coaching och tydligt ledarskap. Hos oss förväntas du vara en lösningsfokuserad, stresstålig, trygg och tydlig chef som får verksamheten att genomsyra en god vård. Genom att leda och fördela arbetet utifrån Humanas värdegrund, evidensbaserade metoder för individuell vård och utifrån givna ekonomiska ramar kvalitetssäkrar samt utvecklar du verksamheten. På så sätt bygger du också din ledarskapsutveckling i vår organisation.
Du är utbildad socionom, beteendevetare eller har annan adekvat högskoleutbildning enligt föreskrifter på IVO.  Du har flera års yrkeserfarenhet med kvalificerat behandlingsarbete inom HVB-verksamhet samt har tidigare erfarenhet av en arbetsledande roll med personalansvar.
Det är även meriterande om du har erfarenhet av KBT, DBT, MI och/eller annan evidensbaserad metod.  
Tjänsten kräver att du behärskar svenska i tal och skrift samt har god datavana.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt: 
Manuellt B-körkort krävs för tjänsten.  
Utdrag ur Polismyndighetens belastnings- och misstankeregister för personal vid HVB erfordras alltid före anställning. Se Blankett.  
Har du frågor om den här tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Karolin Norlén Järpeskog på karolin.norlen@humana.se
Tjänstgöringsgrad och arbetstid: 100 %. Arbetstiden är vardagar mellan kl. 8-17, med viss jourtjänstgöring kväll och helg.
Lön: Sker enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  
Tillträde:  Vi tillsätter tjänsterna löpande enligt överenskommelse.  
Sista ansökningsdag är den 30/10 2022. Vänta inte med din ansökan då vi kommer hantera ansökningarna löpande.

Ansök nu

Flicka i Örebro söker personliga assistenter!

Personlig assistent
Läs mer Sep 23
Flicka i Örebro söker en personlig assistent till en schemarad på 35%
Är du ansvarstagande, social och trivs med att hjälpa andra? Då kan det här vara tjänsten för dig! Nu söker vi personliga assistenter till?en härlig flicka på 10?år som är boende i Örebro med sin familj. Tjänsten avser en tjänst på 35%. I?rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Vi söker nu en assistent till?en härlig flicka på 10?år som är boende i Örebro med sin familj. Flickan har autism och epilepsi, hon har även en intellektuell funktionsnedsättning och nedsatt syn. Utifrån detta har flickan ett omfattande vårdbehov. Du kommer att få hjälpa till med det mesta som kan tänkas uppkomma i hennes vardag, bl.a. matning, hygien, på- och avklädning samt att se till att flickan får aktivering och stimulering i form av lek och träning. Arbetsuppgifterna innefattar även många lyft och förflyttningar. 
Vem?är du?
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar, vi söker därför efter dig som är social och ansvarstagande. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med barn eller som personlig assistent. Ytterligare meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta med barn med kramper då flickan har epilepsi.

• Är icke-rökare då kunden har astmatiska besvär.
• Är ansvarstagande 
• Tar egna initiativ
Låter tjänsten som något som skulle passa dig? Tveka inte att komma in med din ansökan!
Arbetstid och tjänstgöringsgrad:
Tjänsten avser fast tjänst på 35%. Arbetstiderna är varierande vardagar och helger, morgon, dag och kvällstid.

Lön:
Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde:?
Enligt överenskommelse.
Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. 

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Vad händer nu? 
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.  

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vikarierande löneadministratör sökes

Löneassistent/Lönekontorist
Läs mer Sep 22
Dåen av våra medarbetare går på föräldraledighet söker vi nu efter en vikarie som vill arbeta tillsammans med ett härligt och drivet gäng på Humanas Örebrokontor.

Om tjänsten
Som löneadministratör hos oss är din huvudsakliga arbetsuppgift att administrera löner och omkostnader för personliga assistenter och kunder. I tjänsten ingår daglig kontakt med kunder, personliga assistenter och myndigheter där du hjälper till att svara på frågor gällande löner, tidrapporter och omkostnader. Övriga förekommande arbetsuppgifter är hantering av:

- Tidrapporter
- Löneregistrering
- Traktamenten och utlägg
- Förmånsbeskattning

Löneavdelningen består av ca 25 medarbetare och du kommer tillsammans med fem andra kollegor att tillhöra ett mindre team. I övrigt består avdelningen av en lönechef och två gruppchefer. Det är en arbetsgrupp med god sammanhållning där vi trivs tillsammans, har kul på jobbet och hjälps åt för att leverera på en hög nivå. Vi arbetar dagligen i systemen Agresso, Fast, MyHumana och Easit.

Anställningenär ett vikariat till sista april med önskvärt tillträde så snart det är möjligt. Arbete heltid, dagtid, måndag till fredag. Placeringsort är Örebro.

Vem är du?
Vi söker dig som vill arbeta efter våra värdeord - glädje, engagemangoch ansvaroch som har erfarenhet av att arbeta med administration, service och kundkontakt. Har du tidigare arbetat som löneadministratör eller har erfarenhet av Agresso är det meriterande. Vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Som person är du noggrann, strukturerad, ansvarsfull och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp.  

Föratt trivas i rollen krävs att du är van att hantera flera saker samtidigt, vilket ställer höga krav på flexibilitet och stresstålighet. Du har telefonvana, erfarenhet av kundkontakter samt är van att leverera service på hög nivå och på ett affärsmässigt sätt. Vi förväntar oss att våra medarbetare vid alla tillfällen ska ge utomordentlig service till våra kunder, assistenter och samarbetspartners. Det innebär även att ge god service till sina kollegor och medvetet arbeta för ett bra klimat.

Vi erbjuder
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdeord - engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Sista ansökningsdag är den 21 oktober.  Vi hanterar ansökningar löpande så vänta inte med att skicka din ansökan.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta gruppchef Andé Brink eller Carina Henriksson!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kvinnlig assistent sökes till man i Märsta

Personlig assistent
Läs mer Sep 22
Skriv en kort introduktion om tjänsten på ett inbjudande sätt. Berätta varför man ska söka just den här rollen.

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en man på 32 år i Märsta. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Vår kund bor tillsammans med sin familj i Märsta . Kunden har en utvvecklingsstörning och saknar talförmåga . Han behöver därför ha en tydlig och pedagogisk struktur i vardagen. Du kommer att hjälpa till med allt från stöd i morgonrutiner, hygien till att följa med på kundens utflykter och aktiviteter. Det är viktigt att du har förmågan att kunna arbeta självständigt utifrån de dagliga rutiner som detta arbete innebär, samtidigt som det är viktigt att kunna samspela med övriga familjemedlemmar.

Som assistent till vår brukare kommer du att vara till hjälp där hans funktionsnedsättning sätter gränser. Din arbetsplats är där kunden befinner sig, i hemmet eller när han är på resande fot med familjen. Han är en glad och aktiv man som gillar att hitta på roliga aktiviteter på sin fritid.

Vem är du?
Vi ser gärna att du  är positiv, tålmodig och punktlig som person. För att fungera optimalt i rollen som personlig assistent är dina personliga egenskaper av stor vikt.


För denna tjänst krävs det att du har:

-  Simkundskaper
- B-körkort


En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänsten är på 50% och fördelat under dagtid. 
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och att övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde:Start omgående eller enligt överenskommelse.

Att jobba på Humana
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Om Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent sökes till en tjänst på 73% i Örebro

Personlig assistent
Läs mer Sep 12
Vi söker nu en personlig assistent åt en kvinna i 46 års åldern, boendes i centrala Örebro.

Om tjänsten:
Kvinnan är rullstolsburen och du som assistent kommer hjälpa henne med det mesta som kan tänkas uppkomma i hennes vardag. Vi ser gärna att den sökande bor med gång eller cykelavstånd till centrala Örebro. Har du arbetat som personlig assistent tidigare ser vi detta som meriterande.
Vi söker dig som:
· Är en kvinna i ålder 25-35 år
· Är rökfri
· Inte är kattallergiker

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat som personlig assistent.

Arbetstid/Varaktighet: Vi söker en person till en fast schemarad på 73%. Man kommer arbeta varierande dag, kväll, vardag och varannan helg. Arbetstiderna är förlagda så du har möjlighet att kombinera denna anställning med annan tjänst eller studier.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Tillträde: Omgående.

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Boendestödjare/ undersköterska till Sandtäppevägen

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Sep 28
Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobb hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Nu söker vi en ny kollega till vår verksamhet på Sandtäppevägen  i Örebro. Som undersköterska/boendestödjare hos oss på Humana kommer du att arbeta på ett boende med 6 klienter som bor i egen lägenhet.
Vi arbetar med kontaktmannaskap för varje klient och som ordinarie personal kommer du att vara ansvarig kontaktman för en av våra klienter på boende. Detta innebär bland annat att ha nära kontakt med sjukvård, daglig verksamhet, anhöriga och övriga externa kontakter. Som kontaktman är du delaktig i att planera aktiviteter, upprättande och uppdatering av rutiner och genomförandeplan.
På boendet kommer du att arbeta med klienter med autism, utvecklingsstörning, därav är det meriterande att du har erfarenhet av arbete inom dessa områden tidigare.
Det dagliga arbetet innefattar att stötta klienterna i att klara sitt vardagliga liv med bland annat personlig hygien, på- och avklädning, måltider, städ och tvätt och att också till viss del följa med klienter på olika aktiviteter och läkarbesök. Du kommer att delta i verksamhetens kvalitetsarbete genom att arbeta aktivt och bidra till lokala rutiner utifrån centralt kvalitetsledningssystem. Du kommer att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter och har tillsammans med dina kollegor helhetsansvaret att planera, fördela och genomföra de dagliga arbetsuppgifterna.

Schemat är förlagt till dag, kväll och varannan helg. 

Vi söker dig som;
- är ansvarstagande, lyhörd och som tar egna initiativ
- är serviceinriktad och som är van att kunna bemöta olika typer av personligheter på bästa sätt

Vem är du?
- Utbildning som undersköterska, specialpedagog eller beteendevetare
- Erfarenhet från liknande verksamhet
- Kunskaper inom lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift då dokumentation är en stor del av arbetet

Som person är du serviceinriktad, uppmärksam och tillmötesgående. Tjänsten som boendestödjare ställer även krav på tålamod, flexibilitet och lyhördhet. Som medarbetare på Humana tar vi ett gemensamt ansvar för vår arbetsmiljö och strävar efter att skapa ett gott klimat på enheten och i arbetsgruppen genom ett respektfullt bemötande. Stor vikt kommer därför att läggas vid personlig lämplighet.

För denna tjänst krävs;
- att du är utbildad inom omvårdnadsarbete
- att du har möjlighet att kunna arbeta dag, kväll och helg
- att du behärskar det svenska språket väl både i tal och skrift
- hantera dokumentation och avvikelser

Det är även meriterande om du;
- har erfarenhet av IBIC, rehabiliterandearbetsätt och tydliggörande pedagogik
- har erfarenhet av verksamhet som drivs i privat regie 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: 80%, arbetet är schemalagt dag, kväll och varannan helg. Tjänsten är en tillsvidare anställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning

Lön:Enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal

Tillträde:Enligt överenskommelse
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta ej med att skicka in din ansökan!

Vi erbjuder
Engagerade kollegor som har en god sammanhållning och drivs av viljan att förbättra kvaliteten i vår verksamhet.
Humana har kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag samt en intern lärportal med ett brett utbud av utbildningar.

Om Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag med cirka 17 000 mdarbetare som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana är ett tillväxtbolag med fokus på hög kvalitet och nöjda kunder. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2016 och har huvudkontor i Stockholm. Läs mer om hur det att jobba hos oss på Humana HÄR

Ansök nu

Personliga assistenter sökes till man i Örebro!

Personlig assistent
Läs mer Aug 23
Vi söker nu en assisten till en manlig kund i Örebro!
Är du en lyhörd, social och hjälpsam person? Har du dessutom erfarenhet av personlig assistans eller en liknande roll? Då kan det vara dig vi söker!
Om kunden:
Kunden är en man i 60-årsåldern som är bosatt i Örebro. Hans intressen är bland annat att umgås med vänner och familj, samt att hållas i trädgården eller i garaget. Kunden är rullstolsburen då han blivit förlamad efter en stroke. Som personlig assistent hos kunden tar du vid och hjälper till där den fysiska funktionsvariationen sätter gränser. 
Om tjänsten:
Vi söker timvikarierande personliga assistenter som vill arbeta vid ordinarie personals frånvaro. Det finns även chans till schemarad!
Som personlig assistent hos den här kunden kommer du huvudsakligen att:
- hjälpa till med vardagssysslor och hushållssysslor
- hjälpa till vid personlig hygien och omvårdnad
- hjälpa till med förflyttningar m.m. (taklyft finns hos kund)

Vem vi söker:
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer. Därför söker vi dig som har ett genuint intresse av att jobba med människor och att hjälpa andra.

Som person tror vi att du är lyhörd, social, flexibel och hjälpsam. Om du har erfarenhet av en liknande roll sedan innan så är det meriterande!

För att bli aktuell för tjänsten behöver du ha B-körkort.
Du som söker bör inte vara  allergisk mot hundar eftersom kunden har en kund har en hund i hemmet. 
Kunden röker även så det är viktigt att du ej är allergiskt mot ciggarettrök. 


Arbetstid/Varaktighet: Vi söker en timvikarie som kan arbeta extra vid ordinarie personals frånvaro, med chans till att arbeta fast på schema 2-3 dagar/vecka. 
Arbetsspassen är förlagda både dag- och kvällstid under vardagar och helger. Arbetstiderna ser ut som så att man arbetar 10:00-22.00 varje dag, med en timmes rast.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - glädje, engagemang, och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.
Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 
Vi erbjuder:Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.
Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana samt av kunden. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Ansök nu