Experis AB jobb i Örebro

Hitta lediga jobb hos Experis AB i Örebro. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Örebro.

Driftansvarig hos Luftlek Event - Örebro

Account manager
Läs mer Jan 17
Ledig tjänst som Driftansvarig hos Luftlek Event

Vi på Jefferson Wells söker just nu dig som vill jobba som Driftansvarig på Luftlek Event i Örebro. Söker du ett arbete där du samordnar, planerar och organiserar ett effektivt arbete. Både administrativt och operativt.

Är du en mångsysslare som gillar utmaningar?

Låter det spännande?

Varmt välkommen med din ansökan!Vad går arbetet ut på?

I rollen som Driftansvarig kommer du först lära dig om Luftlek Events verksamhet och hur branschen fungerar i stort.

I din ledarroll kommer du sköta den övergripande operativa driften som innebär att driva, planera och samordna arbetet inför event och men även vara med ute på eventen och utföra arbetet operativt.

Du ansvarar för bemanning och schemaläggning av personal samt för ekonomisk uppföljning.

I arbetet har du mycket kundkontakt och ansvarar för att skapa och sälja in nya event. Arbetet innebär att du jobbar både vardagar och helger tillsammans med ditt team.

Du har ett totalansvar för driften, försäljning, marknadsföring och ekonomi.

Du utgår Örebro och där ditt kontor och lager finns.

Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara oregelbundna.

Krav är att du har B körkort samt fysisk god kondition då jobbet stundtals kan vara fysiskt krävande.Den vi söker

Du kanske idag är en person som vill byta bransch och satsa på något nytt.

Viktigt är att du jobbat och är duktig på organisation, planering, logistik och att ta egna beslut och initiativ.

Det viktiga är att du vill lära dig och har god fallenhet för ordning och reda.

Till den här rollen söker vi dig som är engagerad, positiv, driven, målinriktad, handlingskraftig och organiserad.

För att lyckas i rollen krävs även att du är en naturlig ledare.Vad kan Luftlek Event erbjuda dig?

Luftlek Event AB är en arbetsgivare som månar om sina anställda. Du kommer initialt få god hjälp att introduceras och komma in i din roll av VD som har tjänsten idag.

Tillsammans sätter vi mål och skapar företagets framtid där du är den drivna ledaren! Möjligheterna är stora!Söktjänsten idag!

I den här rekryteringen samarbetar Luftlek Event med Jefferson Wells och du kommer att bli anställd hos Luftlek Event.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emil Chandorkar på telefonnummer: 0724537654 eller via e-post: emil.chandorkar@jeffersonwells.se.

Vi arbetar löpande med urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Löpande urval.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Om Luftlek Event

Luftlek Event är ett företag i tillväxtfas och består under säsong av 3-10 anställda beroende på event och beläggning. Företaget har en ambition att under de kommande åren fortsätta växa till vår regions största event och aktivitetsföretag.

Luftlek Event startades 2016

Vi har vad som behövs till ert stora event eller ert lilla barnkalas!

Med Örebro som start så gör vi event små som stora runt om i landet då vi har allt för kickoffen, svensexan, möhippan eller festen! Inte bara i Örebro utan vart än Ni befinner er så hjälper vi er med ett oslagbart event!

Vi hjälper er med helhetslösningar som t ex. hinderbanor, hoppborgar eller sport games som Bumperballs och Archery Tag som gör ert event eller arrangemang oslagbart roligt!

Vill du göra jobbet själv så hyr du av oss och hämtar och lämnar hoppborgar och hinderbanor på vårt lager i Örebro! Enkelt och billigt!

Missa inte alla våra tillbehör för festen som Fun Food, Slush, Popcorn, bord och stolar, tält och även ljudanläggningar!

Vår idé är att göra det enkelt för dig som kund oavsett om du ska ha 10 eller 10 000 personer på ditt arrangemang! Vi finns för att ert event ska bli det bästa!

Ansök nu

CFO - Industridraperier

Ekonomichef
Läs mer Jan 24
CFO till Industridraperier

Är du den engagerade, resultatorienterade och kompetenta CFOn som vi söker? Vill du vara med på en spännande tillväxtresa tillsammans med vårt team så kan detta vara något för dig.

Uppgiften blir att förädla, utveckla och ta strategiska steg framåt för hela företagets ekonomi i takt med vår spännande verksamhetsutveckling.

Välkommen med din ansökan!

Tjänstebeskrivning

I rollen som CFO på Industridraperier kommer du att ha det övergripande ansvaret för de ekonomiska, finansiella och administrativa processerna i bolaget tillsammans med ditt team som består av 1-2 medarbetare. I din roll kommer du att bli ett viktigt stöd till VD för utvecklingen framåt av den ekonomiska verksamheten.

Du hanterar frågor av både finansiell- och affärsmässig karaktär med övergripande ansvar för bokföring, löpande rapportering, redovisning, årsbokslut, controlling, budget- och prognoser, kassaflöde och likviditet, investeringar samt finansiering.

Exempel på arbetsuppgifter följer nedan;

* Utföra löpande redovisning och månadsrapportering.
* Hantera kund- och leverantörsreskontra.
* Rapportera skatter, avgifter, statistik etc. med tillhörande administration.
* Upprätta årsbokslut på bolags- och koncernnivå.
* Utföra produkt- och investeringskalkyler.
* Utgöra controllerfunktion för såväl försäljnings- som produktionsverksamhet.
* Leda budgetarbetet samt genomföra löpande uppföljningar.
* Hantera likviditetsbudget och -prognos.
* Sköta löneadministration och HR-support.
* Utveckla och dokumentera arbetssätt och rutiner för administrativa, ekonomiska och finansiella processer inom ekonomi för verksamheten.
* Medverka aktivt i företagets ledningsgruppsarbete.

Du bidrar på ett proaktivt sätt i verksamheten där du implementerar och stödjer övriga funktioner utifrån ett ekonomiskt perspektiv. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till företagets VD. Tjänsten är placerad i Örebro.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom ekonomi och flerårig erfarenhet från rollen som CFO, ekonomichef eller liknade.

Du har god erfarenhet av producerande bolag och har en ledande roll inom ekonomi och administration. Du har lätt att se detaljer samt för att förstå helheten, är drivande, affärsmässig och kompetent i din yrkesroll samt besitter mycket god analytisk förmåga. Vidare har du mycket goda Excel- och IT-kunskaper samt behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift. Erfarenhet av affärssystemet Monitor är meriterande.

Du värdesätter struktur, ordning och reda och har förmågan att självständigt lösa uppkomna problem och situationer. Förbättringsarbeten ligger dig varmt om hjärtat och du spelar en viktig roll för att utveckla processer och rutiner samt besitter förmågan att implementera dessa. För att lyckas i rollen behöver du vara social och positiv, ha en stark integritet samt lätt för att samarbeta såväl internt som externt.

Du arbetar professionellt med en affärsmässig inställning, där du på bästa sätt skapar värde för verksamheten i allt du gör. Genom ditt helhetsperspektiv och ditt strukturerade arbetssätt trivs du i en roll där du får ta ansvar och sätta rutiner i linje med bolagets vision och mål. Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi dig?

Industridraperier står inför en spännande tillväxtresa och har anställt flera nyckelpersoner under det senaste året. Det händer mycket inom företaget och det utvecklas framåt i en rask takt. Vi har en trivsam arbetsmiljö i nyrenoverade kontors- och industrilokaler i utkanten av centrala Örebro.

Vi erbjuder en spännande och ansvarsfull roll på ett stabilt företag med goda framtidsutsikter där du får möjligheten utveckla dig själv samt tillsammans med övriga medarbetare vidareutveckla verksamheten och dess processer.

Du får dessutom engagerade, problemlösande och kunniga kollegor som tillsammans skapar ett framgångsrikt och trivsamt lagarbete kring vårt starka affärskoncept.

Vi erbjuder dig en modern ljus arbetsplats, friskvårdspeng/gymkort, ett antal företagsaktiviteter utanför arbetstid, möjlighet till arbete hemifrån och en marknadsmässig fast lön. Företaget har kollektivavtal med bland annat tjänstepensionsavtal och försäkringar.

Låter detta intressant?

Välkommen att skicka in din ansökan till oss. Intervjuer sker löpande.

I den här rekryteringen samarbetar Industridraperier med Jefferson Wells.

Du kommer att bli anställd hos Industridraperier i Örebro AB.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emil Chandorkar på telefon 072-453 76 54 eller e-post emil.chandorkar@jeffersonwells.se .

Din ansökan och dina kontaktuppgifter behandlas konfidentiellt.Industridraperier i Örebro AB grundades år 1998 och producerar lösningar för skydd och avskärmning av buller, svetsljus, rökgaser, höga- och låga temperaturer, gnistor och damm samt rörliga maskiner främst till industrikunder på den nordiska marknaden. Vi producerar även sedan år 2021 poolliner och poolskydd och har på kort tid blivit en konkurrenskraftig aktör på den svenska marknaden.

Våra produkter projekteras och konstrueras i nära samarbete med våra kunder vilka är verkstads- och fordonsindustrin, lager & logistik samt industriella arbetsplatser.

Produkterna utgörs av ett brett sortiment av olika mjuka eller hårda, fasta eller rörliga skydd och avskärmningar. Våra lösningar skapar en bättre, effektivare och säkrare arbetsmiljö som i sin tur ger en ökad trivsel på arbetsplatsen.

Industridraperier består idag av ca 30 medarbetare. Omsättningen uppgick 2022 till ca 56 MSEK god lönsamhet.

Läs mer om oss på www.industridraperier.se

Ansök nu

Testare | Örebro | Experis Business Transformation

Systemtestare
Läs mer Jan 9
Trött på buggar och buffring? Vill du vara med och bidra till fler välfungerande system i det svenska samhället? Som testare hos oss på Experis får du möjligheten att utforska dina idéer och ta din kreativitet till nya höjder!

Arbetsbeskrivning

Vi på Experis söker nu 2 erfarna testare till vår kund, en statlig myndighet i Örebro. Vi söker dig med minst 4 års erfarenhet inom test samt dig med minst 9 års erfarenhet. Vi tror att du har en gedigen bakgrund inom test eller testledning och har arbetat med manuella systemtester, systemintegrationstester samt icke-funktionella tester.

Vill du vara med och kvalitetssäkra morgondagens IT-system? Trivs du med en arbetsvardag där du får följa utvecklingsprocesser från A till Ö och ta djupdyk där det behövs för att undvika framtida problem? Här får du möjlighet att bidra på diverse fronter inom test, så som; testutförande, utvärdering och analys av resultat, testautomatisering, rapportering och testprestanda - detta i syfte att säkra bäst möjliga kvalitet i systemen eller produkterna.

I tillägg kommer du få möjligheten att grotta ned dig i eller bli ännu mer känt med bland annat: Cypress, Selenium, Postman, Java, .Net, JavaScript, användarvänlighet, testautomatisering, Scrum och/eller Kanban.Vem vill vi ha med oss i laget?

* Du har minst 4 eller 9 års erfarenhet som testare inom konsultbranschen
* Du har certifiering enligt ISTQB eller likvärdigt
* Du är flytande i svenska och engelska, både vad gäller tal och skrift
* Du har en examen på universitet/högskole/yrkeshögskolenivå eller motsvarande, längre relevant arbetserfarenhet kan kompensera för detta
* Du har erfarenhet av testverktyg, så som t.ex. Cypress, Selenium eller Postman för automatisk testexekvering samt analys och rapportering av testutfall

För att trivas i rollen som testare tror vi att du känner dig igen i egenskaper som att vara noggrann, kreativ och nyfiken - och att du har ett stort intresse för utveckling och test. Du ser vikten av ett strukturerat arbetssätt och tar fullt ansvar över dina uppgifter. Vidare trivs du med att analysera resultat och drivs av att lösa problem. Du jagar ständigt utveckling och att lära dig mer samt dela med dig av din kunskap till dina kollegor på Experis.Om Experis

Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Nyfiken på att veta mer? Ta kontakt med Sandra Lindell, så berättar vi gladeligen vilka vi är!Ansökan

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor är du välkommen att kontakta Sandra Lindell på mailadress Sandra.Lindell@se.experis.com

Ansök nu

Business Development Manager Heavy Duty MEA to Josam

Internationell säljare
Läs mer Jan 29
The Business Development Manager Heavy Duty is part of the Business Unit JOSAM, a dedicated part of our organization that develops our Heavy Duty portfolio in Collision Repair, Wheel Alignment and connected equipment, and drives the commercial success of our brand.The region of responsibility Middle East, Africa and parts of southern Europe.

The recruitment is a collaboration between JOSAM and Jefferson Wells.

Job description
You will interact daily with strategical distribution partners and develop the relationship in order to grow our sales according to set targets, secure skilled and premium representation of our brand and achieve high customer satisfaction. Within underdeveloped parts of our portfolio, markets or Key accounts he/she will develop profitable business opportunities from green or brownfield market conditions.

Further the Business Development Manager Heavy Duty will interact with Key Accounts (both Truck and Tire OEMs) to secure a smooth and profitable access to its retailers and a matching product portfolio; this includes driving (local) homologation(s), demonstrations and other sales related activities. You will be working closely with the Internal Sales and Support organizations to secure a premium customer and distribution partner experience.

Location: Preferable Örebro. Under the first 6 months you will spend a lot of time in our office and workshop in Örebro in Sweden. You will report directly to the Director Business Unit JOSAM.

Main Responsibilities

* Execute demonstrational activities, 'value of product' presentations, ROI calculations and business case calculations as part of an effective sales pitch with Key Accounts, distribution partners, end-customers or prospects.
* Administration of sales activities and sales, servicing and training opportunities in the CRM (Customer Relationship Management) system and engage fully in regular Sales Meetings.
* Plan, coordinate and evaluate sales activities and promotional campaigns in cooperation with distribution partners with maximum return and mutual success.
* Secure the right prerequisites are in place to achieve commercial success in assigned Market(s) by continuously challenge the go to market strategy and map-out improvement opportunities.
* Secure and continuously improve the competence level of our strategical partners in our products and solutions in order to maximize success rate of sales and customer satisfaction.
* Monitor the assigned market(s) and their development both political and macro economical to anticipate impact on our business. Mine new market potential and business evolutions in terms of future product needs or legislation changes and drive them through the product support and development teams.Who are you?
You are driven, inspired, passionate and accountable for a set of goals. Comfortable with speaking in front of a group and manage to communicate a message in a clear and concise way leading to successful sales. You have minimum 3-5 years of experience from technical b2b sales.

* Fluent in English, both spoken and written. Arabic or other EMEA language skills are desired and a strong plus.
* Acceptable knowledge of automotive manufacturing products and industry requirements; preferably with a Heavy Duty professional background or passion.
* Previous substantial experience with customer contact in technical sales situations and hands-on demonstrations.
* Open for extensive traveling within the allocated region. Estimated around 100 days.

About us
JOSAM is a global supplier of collision repair, wheel alignment and induction heating equipment for the Truck & Bus aftermarket. With over 5 decades of innovation, JOSAM continues to provide premium quality solutions that increase profitability for workshops and fleet owners.

Our products and services include workshop equipment, software and training for the repair of crash-damaged heavy-duty vehicles and the alignment of all types of heavy duty vehicles.

JOSAM is a part of Snap-on Incorporated (US based) and is marketed globally. Please read more at www.josam.se or www.snapon-totalshopsolutions.com

Our JOSAM Heavy Duty Competence Center is in Örebro

Application
If you are interested in joining a growing company, you are welcome with your application at www.jeffersonwells.se Please send your application containing your CV and cover letter in English.

For more information contact Jefferson Wells recruiter Thomas Andersson, phone 016-155733. The recruitment work is ongoing during the application period.

Ansök nu

Business Development Manager Heavy Duty Europe to Josam

Internationell säljare
Läs mer Jan 29
The Business Development Manager Heavy Duty is part of the Business Unit JOSAM, a dedicated part of our organization that develops our Heavy Duty portfolio in Collision Repair, Wheel Alignment and connected equipment, and drives the commercial success of our brand.The region of responsibility will be part of Northern, Eastern and central Europe.

The recruitment is a collaboration between JOSAM and Jefferson Wells.

Job description
You will interact daily with strategical distribution partners and develop the relationship in order to grow our sales according to set targets, secure skilled and premium representation of our brand and achieve high customer satisfaction. Within underdeveloped parts of our portfolio, markets or Key accounts he/she will develop profitable business opportunities from green or brownfield market conditions.

Further the Business Development Manager Heavy Duty will interact with Key Accounts (both Truck and Tire OEMs) to secure a smooth and profitable access to its retailers and a matching product portfolio; this includes driving (local) homologation(s), demonstrations and other sales related activities. You will be working closely with the Internal Sales and Support organizations to secure a premium customer and distribution partner experience.

Location: Preferable Örebro. Under the first 6 months you will spend a lot of time in our office and workshop in Örebro in Sweden. You will report directly to the Director Business Unit JOSAM.

Main Responsibilities

* Execute demonstrational activities, 'value of product' presentations, ROI calculations and business case calculations as part of an effective sales pitch with Key Accounts, distribution partners, end-customers or prospects.
* Administration of sales activities and sales, servicing and training opportunities in the CRM (Customer Relationship Management) system and engage fully in regular Sales Meetings.
* Plan, coordinate and evaluate sales activities and promotional campaigns in cooperation with distribution partners with maximum return and mutual success.
* Secure the right prerequisites are in place to achieve commercial success in assigned Market(s) by continuously challenge the go to market strategy and map-out improvement opportunities.
* Secure and continuously improve the competence level of our strategical partners in our products and solutions in order to maximize success rate of sales and customer satisfaction.
* Monitor the assigned market(s) and their development both political and macro economical to anticipate impact on our business. Mine new market potential and business evolutions in terms of future product needs or legislation changes and drive them through the product support and development teams.Who are you?
You are driven, inspired, passionate and accountable for a set of goals. Comfortable with speaking in front of a group and manage to communicate a message in a clear and concise way leading to successful sales. You have minimum 3-5 years of experience from technical b2b sales.

* Fluent in English, both spoken and written. Other EMEA language skills are desired and a strong plus.
* Acceptable knowledge of automotive manufacturing products and industry requirements; preferably with a Heavy Duty professional background or passion.
* Previous substantial experience with customer contact in technical sales situations and hands-on demonstrations.
* Open for extensive traveling within the allocated region. Estimated around 80 days.

About us
JOSAM is a global supplier of collision repair, wheel alignment and induction heating equipment for the Truck & Bus aftermarket. With over 5 decades of innovation, JOSAM continues to provide premium quality solutions that increase profitability for workshops and fleet owners.

Our products and services include workshop equipment, software and training for the repair of crash-damaged heavy-duty vehicles and the alignment of all types of heavy duty vehicles.

JOSAM is a part of Snap-on Incorporated (US based) and is marketed globally. Please read more at www.josam.se or www.snapon-totalshopsolutions.com
Our JOSAM Heavy Duty Competence Center is in Örebro

Application
If you are interested in joining a growing company, you are welcome with your application at www.jeffersonwells.se Please send your application containing your CV and cover letter in English.

For more information contact Jefferson Wells recruiter Thomas Andersson, phone 016-155733. The recruitment work is ongoing during the application period.

Ansök nu

Produktionstekniker | Jefferson Wells | Hallsberg

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Jan 27
Har du en ingenjörsutbildning inom maskinteknik? Vill du dessutom ha ett spännande och utmanande arbete på ett världsledande företag? Då kan vi ha den perfekta utmaningen för dig. Just nu söker vi på Jefferson Wells dig som vill ta dig an ett roligt uppdrag som produktionstekniker till vår kund inom fordonsindustrin i Hallsberg utanför Örebro. Välkommen med din ansökan!

Start: Omgående
Uppdrag: Konsultuppdrag under 6 månader med mycket god chans till övertag av kund.
Ort: Hallsberg utanför ÖrebroOm uppdraget:

I rollen som produktionstekniker kommer du tillhöra gruppen för montering. Teamet har som ansvar att bereda in och produktionssätta nya och ändrade produkter för att supportera den dagliga driften. I rollen som produktionstekniker kommer du ha supportansvaret ut mot monteringens förmonteringsstationer. Det innebär att supportera avdelningen med produktionsteknisk kunskap för att avdelningen skall nå sina uppsatta mål.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:

* Arbeta med tidsstudier.
* Kalkylera monteringstider.
* Planera för att ta emot konstruktionsförändringar.
* Förbättra monteringen med avseende på effektivisering av processerna.
* Ergonomi samt ytoptimering.Vem är du?

För att passa för rollen tror vi att du har lätt för att samarbeta och samverka med din omgivning för att nå mål- och resultat, och förmedla kunskap till övriga inom organisationen. Du kommunicerar på ett öppet och ansvarfullt sätt och kan jobba självständigt och ta ansvar. Vi ser att du är en innovativ och nyfiken person som vill och kan få saker att hända.

Vi tror dessutom att du har:

* Utbildning som universitets- eller högskoleingenjör med maskininriktning.
* Erfarenhet eller kunskap inom industri och som produktionstekniker.
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
* Meriterande för roller är kunskap i CAD och affärssystemet SAP.Ansökan:

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig Talent Acquisition Specialist Lovisa Karlsson på lovisa.karlsson@jeffersonwells.se.Om Jefferson Wells:

Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas i olika uppdrag i olika branscher. Vi på Jefferson Wells tillhör en stor koncern och får in många spännande uppdrag inom olika branscher, därmed ökar möjligheten för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team av konsultchefer, kandidatspecialister med mera. Det är viktiga för oss att våra konsulter känner sig delaktiga, därför anordnar vi kontinuerliga konsult- och nätverksträffar samt AW:s.

Ansök nu

First line support | Örebro | Digital Workspace

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jan 13
Motiveras du av att jobba med människor och av att ge service i världsklass? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Experis AB en first line support till vår kunds verksamhet i Örebro. Vill du vara med på vår kunds resa?

Välkommen med din ansökan till oss på Experis AB! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Experis AB och vår kund. Du kommer att bli anställd av Experis AB men arbeta på plats hos kunden.

Om jobbet som first line support

I rollen som first line support ansvarar du för att ge support och service över telefon, E-post
och Chatt samt hjälpa kunder med tekniska frågor och användarrelaterade problem. Något
som är extra roligt med den här rollen är att det också ingår att göra enklare felsökning.

Är du rätt för rollen som first line support?

Vi på Experis AB söker dig som har gymnasieutbildning inom IT, teknik eller liknande. Vidare
tror vi att du har erfarenhet av arbete som first line support. Slutligen har du även goda
tekniska kunskaper och goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar förnuftiga beslut som bygger på analys och
att du har en god kommunikativ förmåga. Det är också viktigt att du har en god
initiativförmåga.

För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

Vårt erbjudande

Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen
ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper
dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din
konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och
kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och
kompetenta kollegor.

Som anställd på Experis har du tillgång till kompetensutveckling till exempel via plattformen
Experis Career Accelerator där du har möjlighet att utbilda och certifiera dig inom många
områden, exempelvis Cloud och Cyber security.
Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy)
med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Intresserad?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att
kontakta konsultchef Martin Liljeholm via e-post: martin.liljeholm@se.experis.com eller
telefonnummer: 019166550.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt
person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrigt
Placeringsort: Örebro
Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställning
Tillsättning: så snart som möjligt

Om Experis AB

Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på
uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Som konsult hos Experis får du
tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både
privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som
tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk
av kollegor inom ditt kompetensområde. Experis är en del av ManpowerGroup, som har ett
långsiktigt hållbarhetsarbete och som många år i rad funnits med på listan över världens
mest etiska företag.

Ansök nu

Konsultchef internt till Manpower/Jefferson Wells, Örebro!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Dec 13
Nu söker vi en positiv och relationsskapande konsultchef till vårt team i Örebro. Som konsultchef kommer du arbeta med varierande arbetsuppgifter och ha många kontaktytor. Dessutom får du chansen att arbeta med ett superhärligt och kompetent gäng av kollegor! Ta chansen att söka jobbet som konsultchef på Jefferson Wells och Manpower!

Ort: Örebro.
Start: Omgående.
Anställningsform: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vad innebär jobbet som konsultchef?

Som konsultchef hos oss på ManpowerGroup kan vi erbjuda dig ett varierande, utvecklande och stimulerande arbete där du både självständigt och tillsammans med gruppens kollegor ansvarar för konsultaffären inom våra varumärken Manpower & Jefferson Wells. Du kommer tillhöra ett öppet och framåtlutat team som tillsammans tillsätter och hyr ut toppkompetens till våra kunder i Örebro med omnejd.

Du ansvarar för att förvalta, utveckla och skapa nya möjligheter för konsultaffären inom yrkesområden som administration, finans, teknik, inköp, logistik, HR och ingenjörer. För rollen som konsultchef är det extra viktigt att du har ett säljande förhållningssätt och förmågan att skapa goda relationer med våra kunder på marknaden. Du kommer bearbeta, bevara och utveckla relationer med befintliga och nya kunder, både på egen hand och tillsammans med Account Manager.

I dina arbetsuppgifter ingår det att genomföra hela anställningsprocessen, från kravprofilstagning och prisförhandling hos kund till påskrivet anställningskontrakt med kandidat, enligt vår metodik. Du har personalansvaret för konsulterna som är ute på uppdrag hos våra kunder och du ansvarar för att regelbundet genomföra karriärsamtal, kundbesök och uppföljningssamtal.

Vem är du?

För att lyckas i rollen drivs du av egna resultat men är samtidigt en lagspelare. Du har en eftergymnasial utbildning, meriterande med en högskole-/universitetsutbildning inom ekonomi, teknik eller försäljning. Du är dessutom flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du har några års arbetslivserfarenhet där du arbetat i relationsskapande miljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet av någon typ av ledarskap och är en person som drivs av sälj och att skapa relationer. Vi ser att du har ett etablerat nätverk i Örebro. För rollen krävs att du brinner för affärsindrivning och bearbetning av nya kunder.

Du är strukturerad, processinriktad och förstår vikten av god administration för att kunna lyckas i rollen som konsultchef. Vi ser gärna att du är en person som vågar utmana invanda arbetssätt. Du är van att hålla ett högt tempo och delar gärna med dig av din energi och glädje. Vi söker dig som vill och kan leva våra värderingar: People, Knowledge och Innovation.

Att arbeta på ManpowerGroup:

Du får arbeta på ett marknadsledande bolag med högt engagemang och vi erbjuder dig ett intressant och stimulerande arbete med hög egen påverkansgrad. ManpowerGroup är en modern arbetsgivare där vi värdesätter våra medarbetare. Att vara anställd hos oss ger dig stor möjlighet till utveckling. Som anställd på ManpowerGroup är du del i ett internationellt nätverk med erfarenhetsutbyte och kompetensöverföring som bidrar till din framtida framgång och karriär!

Hur du ansöker:

För att söka tjänsten klickar du på "Ansök nu" och skapar ett konto hos oss. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Lovisa Karlsson via e-post: lovisa.karlsson@jeffersonwells.se.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Senior Software Engineer to Epiroc, Örebro

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jan 3
Senior Software Engineer

When we say the words mine and mining machine, many people think of a dirty environment, rusty machines and diesel engines. But this is no longer true. The industry is in a technology shift and customers are showing great interest in our automation and digitization solutions. We at Epiroc have high sustainability goals and a strong focus on improving the safety of everyone who works in mining and construction.Who we are

We are responsible to develop and deliver software to underground material handling products, i.e., Scooptrams and Minetrucks. The department consists of several dedicated agile development teams working together. The teams are specialized in different areas and are all contributing to a common software.

We develop new functionalities, from concept to realization, do continuous improvements as well as test and simulation. In the agile teams, we work together with committed colleagues where we share the responsibility of realizing the next generation of products.The team

We are now strengthening the AutoTram teams with more software engineers.

The AutoTram teams mission is to develop software for autonomous driving and related functionality. The autonomous machines operate within a restricted area in underground mining. The teams' key competences are within autonomous operation and control theory, such as tramming, mapping, localization, navigation, route generation, path planning and driver assistant function. The team has members with various background and knowledge, covering specialists Ph.D.'s with research experience, senior and junior developers as well as testers. Tasks are solved together in the team and can include technical concepts, algorithm development, software implementation and tests.

We believe in diversity and inclusion to build an efficient team ready to take on future challenges.Who are we looking for

You probably hold a Master of Science or a Ph.D. in control theory, robotics, computer science, engineering, or another relevant area. You have experience from industry or academia within the area of autonomous driving, such as machine control, mapping, localization, navigation, or path planning.

We believe you have experience in embedded C++ programming and like to solve real world challenges. You are passionate about creating high quality solutions for customers.

As a person, we believe you are curious and enjoy the challenges involved when solving complex problems. You should be a team player and take an active part in both learning from and sharing knowledge with your colleagues. You should be able to take the lead in the realization of new initiatives.

We are looking for a person who understands requests from stakeholders and can put it into practice.Me as a manager

I see my role as a servant leader for the agile teams, where my key focus is to build a culture of psychological safety and trust. I aim for high performing teams by being transparent, inspire to learn and develop. Our environment is built on inclusion and belonging.Location

This position is located in Örebro, SwedenLife at Epiroc

By joining our team, you can expect an atmosphere of creativity, innovation, and workplace diversity. You will be a part of a department of skilled and helpful colleagues who live by our core values: Collaboration, Commitment, and Innovation. We work in a global environment with over 113 different nationalities!

In addition to the fact that we have a culture that is characterized by development combined with having a good balance between work and leisure, there are some things that makes us a little extra proud to work at Epiroc:* Global career opportunities
* Epiroc University, for your own competence development
* Community involvement
* Benefits package, which amongst other things include flexible working hours and bonus.Application and contacts

In this recruitment process, Epiroc collaborates with Experis IT, with extensive experience in recruiting specialists and managers within IT. For questions about the position, please contact recruitment consultant Jenny Flygare, jenny.flygare@se.experis.com, 070-2557143 or Luka Jovovic, luka.jovovic@se.experis.com 072-2058887. We review applications continuously.Welcome with your application as soon as possible, by creating an account in our recruitment system. Last day to apply for this position is 2023-01-31.

Ansök nu

Software Tester to Epiroc, Örebro

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Dec 14
Are you passionate about software testing, automation, and agile ways of working? Do you want to help ensure high quality for our fleet of Material Handling products? As a Software Tester here at Epiroc, we can offer you just that! You will be a part of an organization that values competence and gives you the opportunity to grow!

Join our team
We are part of a department that is responsible for developing software for all our products related to the application Material Handling. We are working in an environment of several committed agile development teams, where the teams have deep knowledge within the area of automation, machine control and battery electric machines.

We strongly believe that testing is an important part of software development and that it will support us in our goal to work smarter, faster and deliver high quality functionality at a high rate.

Innovation, commitment, and collaboration is our mindset. You will be working together with committed colleagues to develop software solutions for machines that are safe and sustainable for our customers and the environment, such as autonomous and battery electric machines.Your mission
As a Software Tester in the Material Handling Application department, your mission will be to safeguard that we provide a first-class software for our Material Handling products. You will be part of an agile team that works together to deliver high quality software. You will write and update test specifications and automated test scripts, as well as perform manual tests in our simulated environment or on our test labs. Together with the team and other testers in the department you will continuously work with test improvements and strive for higher quality.Your profile
We see that you have a couple years of experience within test and test automation. You have a passion for test in an agile IT environment and you believe that test is an activity for everyone in the team rather than for one role. We think you are skilled in test design, different test methods and test strategies. Most important is that you are interested in learning new things and are a self-driven team player with a focus on collaboration.

You hold a Bachelor or Master of Science in Software Engineering, or similar. You also have some experience from embedded software testing. Experience from test automation in Python or similar is meritorious. Since we are a global company, we would like you to be able to speak and write in English.

* Embedded Software Testing
* Test automation
* Python
* C/C++Location
This position is located in Örebro, Sweden.

Life at Epiroc
By joining our team, you can expect an atmosphere of creativity, innovation, and workplace diversity. You will be a part of a department of skilled and helpful colleagues who live by our core values: Collaboration, Commitment, and Innovation. We work in a global environment with over 113 different nationalities!

In addition to the fact that we have a culture that is characterized by development combined with having a good balance between work and leisure, there are some things that makes us a little extra proud to work at Epiroc:

* Global career opportunities
* Epiroc University, for your own competence development
* Community involvement
* Benefits package, which amongst other things include flexible working hours and bonus.A hybrid workplace
Life at Epiroc can include the possibility for a hybrid workplace. It is a way of working that offers flexibility and participation allowing for a better balance between work and private life, which also promotes well-being. The hybrid workplace is an opportunity if work allows, based on your role, responsibilities, and individual conditions.Application and contacts
In this recruitment process, Epiroc collaborates with Experis IT, with extensive experience in recruiting specialists and managers within IT. For questions about the position, please contact recruitment consultant Jenny Flygare, jenny.flygare@se.experis.com, 070-2557143 or Luka Jovovic, luka.jovovic@se.experis.com 072-2058887. We review applications continuously.

Welcome with your application as soon as possible, by creating an account in our recruitment system. Last day to apply for this position is 2023-01-31.

Ansök nu

Ledigt jobb som operativ inköpare till Epiroc i Örebro

Inköpare
Läs mer Jan 4
Är du analytisk och kommunikativ och trivs i en roll med stort eget ansvar? Vill du dessutom vara med och utveckla processer kring inköp? Då kan vi ha din nästa utmaning! Just nu söker vi på Jefferson Wells efter operativa inköpare till Epiroc i Örebro. Du kommer bli anställd som konsult men arbeta på plats hos Epiroc. Välkommen med din ansökan redan idag!

Uppdraget:

I rollen som operativ inköpare blir du en del av ett team som arbetar för att säkra material till produktionen. Teamet köper in material till egen montering, men ansvarar också för att sälja material till Epirocs kontraktstillverkare (lego/modul).

Uppdraget innebär att säkra en hög materialtillgänglighet till produktionen genom behovsanalyser, orderläggning mot leverantörskedjan, leveransbevakning samt prioritera inleveranser i samverkan med leverantörer för att säkerställa produkternas produktionsplaner. Vid försäljning av material till kontraktstillverkare ingår att ta emot prognoser och förfrågningar från leverantörerna och hantera administrationen av försäljningen.

Du kommer dagligen ha ett nära samarbete med andra funktioner inom företaget som Produktion, Planering, Strategiskt inköp och globala leverantörer.

Är du den vi söker:

Som person är du engagerad, handlingskraftig och har lätt för att samarbeta. Du trivs i att arbeta i en miljö med högt tempo och är ansvarsfull. Du förstår vikten av att produktionen ska ha rätt material i rätt tid på rätt plats och att måluppfyllelse är lika viktigt på individnivå som gruppnivå. Du har lätt att uttrycka dig i tal och i skrift och du är en positiv samt lösningsinriktad person.

Dessutom tror vi att du har:


* Erfarenhet av inköp och tillverkningsindustri.
* Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska.
* God datorvana, meriterande är kunskap i systemen M3, Excel och Outlook.
* Har du erfarenhet av förändringsarbete och LEAN är detta meriterande.


Ansökan:

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig Jacob Classon, jacob.classon@manpower.se

Om Jefferson Wells:

Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas i olika uppdrag i olika branscher. Vi på Jefferson Wells tillhör en stor koncern och får in många spännande uppdrag inom olika branscher, därmed ökar möjligheten för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team av konsultchefer, kandidatspecialister med mera.

Ansök nu

Ingenjörer | Jefferson Wells | Örebro

Civilingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Dec 2
Vi på Jefferson Wells har just nu flera spännande uppdrag inom ingenjörsområdet hos våra kunder i Örebro med omnejd. Är du utbildad ingenjör och redo att ta nästa steg i karriären? Är du dessutom nyfiken på konsultrollen? Då kan vi ha utmaningen för dig! Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Ort: Örebro med omnejd
Start: Omgående
Uppdrag: Konsultuppdrag av varierande längd.
Omfattning: HeltidOm våra uppdrag:

På Jefferson Wells har vi kunder av varierande storlek inom många olika branscher. Just nu söker flera av våra kunder inom tillverkningsindustrin efter utbildade kompetenta ingenjörer. Vi letar både efter dig som befinner dig i början av ditt yrkesliv och vill samla mycket erfarenhet, men även dig som vill ta nästa kliv i din karriär och få en roll med mer ansvar. Du kommer att vara anställd av oss på Jefferson Wells men arbeta ute hos våra kunder.Vad innebär det att vara konsult hos oss på Jefferson Wells?

Att arbeta som konsult hos oss innebär att du kommer ställas inför många varierande utmaningar. En fördel med konsultrollen är att du kan testa på många olika roller och uppdrag samt komma i kontakt med flera av våra kunder och snabbt bredda ditt nätverk. Du kommer ha en engagerad och erfaren konsultchef som du har nära kontakt med. Konsultchefens roll innebär bland annat att hjälpa dig med allt från att hitta nya, spännande uppdrag till att finnas som stöd för dig genom hela din tid som anställd hos oss.Är du rätt person för jobbet?

* Vi söker dig som är utbildad högskole- eller civilingenjör, främst inom maskin/konstruktion.
* Du pratar och skriver både svenska och engelska på en mycket god nivå.
* Du är noggrann och effektiv och drivs av att ge goda resultat.
* Du har god systemvana.

Erfarenhet från tillverkningsindustrin, arbete i projekt samt tidigare ledarskapserfarenheter ses som meriterande för flera av våra uppdrag.Sök våra tjänster idag!

Vi tar inte emot ansökningar via mejl men har du några frågor är du välkommen att kontakta Lovisa Karlsson på via e-post: Lovisa.Karlsson@jeffersonwells.se. Sök tjänsten omgående, då urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Jefferson Wells:

Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Ansök nu

Drifttekniker till Akademiska Hus i Örebro Grythyttan

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 20
Som drifttekniker på Akademiska Hus är du ansiktet utåt mot våra hyresgäster och du har ansvar för att säkerställa en god kundupplevelse i vardagen samt att lösa de förfrågningar som våra kunder har. Du ansvarar för den dagliga driften och skötseln av tilldelade byggnader samt arbetar med förebyggande drift-och underhållsarbete.

Som ett av Sveriges största fastighetsbolag möter vi våra kunder och partners där de är. I förvaltning och utveckling av effektiva och attraktiva kunskapsmiljöer, genom tjänster och produkter som förenklar för studenter och forskare, och i skapandet av hållbara campus som en tillgång för hela samhället. Genom erfarenhet och innovation skapar vi förutsättningar för framgångsrik forskning och utbildning. Tillsammans lyfter vi Sverige som kunskapsnation.

Vårt fastighetsbestånd vid Campus Örebro, består av ett flertal byggnader med olika typer av verksamheter som universitetet bedriver, så som kontor, lärosalar, lab, restaurang osv. På Campus Grythyttan är Restaurang- och hotellhögskolan aktiv med utbildningar inom måltidskunskap och värdskap bl.a. i den praktfulla byggnaden Måltidens Hus.

Ditt uppdrag
Som drifttekniker på Akademiska Hus är du ansiktet utåt mot våra hyresgäster i den dagliga verksamheten och träffar dagligen våra kunder och hyresgäster ute i husen.

Tjänsten innebär en kombination av att arbeta praktiskt såväl som administrativt. Du kommer arbeta med planering och genomförande av tillsyn och skötsel, utförande av förebyggande och avhjälpande underhåll. Som drifttekniker arbetar du även med verksamhetsanpassningar, tjänster åt hyresgäster samt kontinuerlig energioptimering för att nå Akademiska Hus övergripande energimål.

Du är kundens första kontakt i driftsfrågor där du har ansvar för att säkerställa en god kundupplevelse i vardagen samt att lösa de förfrågningar som våra kunder har.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
* Ansvara för den dagliga driften och skötseln av tilldelade byggnader
* Förebyggande drift- och underhållsarbete samt hyresgästanpassningar
* Löpande hyresgästkontakter
* Aktivt arbete med driftoptimering av t.ex. inneklimat, energiförbrukning och drifttider
* Följa upp och analysera statistik för energi- och vattenförbrukning
* Du kommer att våra "ögon" ute på området för att rapportera status på fastigheterna och vara delaktig i arbetet med underhållsplanering och ekonomisk prognos.
* Beställare av varor och tjänster från leverantörer och entreprenörer.

Vad kan Akademiska Hus erbjuda dig?
Vill du ha en arbetsplats där nyfikenhet och vilja att läras premieras? Då är Akademiska hus arbetsplatsen för dig. Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Men vi är också en generös arbetsgivare när det kommer till utbildning.

Akademiska Hus ligger i framkant med teknik och hållbarhet. Vi har fokus på innovation och vågar vara i framkant. För den som vill finns flera projekt där man kan vara delaktig i och goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsplatsen är på Campus vid Örebro universitet men resor till Campus Grythyttan genomförs varje vecka.

Ditt bidrag
Vi söker dig med teknisk eller fastighetsinriktad utbildning samt med erfarenhet av att arbeta med teknik i fastigheter. Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift samt har god datorvana. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Det är meriterande med kunskaper inom ventilation, el samt styr och reglerteknik. Du behöver inte ha allt men ett genuint tekniskt intresse och vilja att lära är ett krav. Vi värdesätter eget driv och energi - att du tar initiativ och bidrar till vår gemensamma utveckling.

Till rollen som drifttekniker söker vi framför allt dig som är en social och kommunikativ person som motiveras av att få jobba med teknik och fastigheter samt att hitta lösningar på problem. Du är nyfiken och genuint tekniskt intresserad med ett stort intresse för att lära och utvecklas.

Det dagliga arbetet kräver att du är kundfokuserad och självgående i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontakt
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells och alla eventuella frågor ang rekryteringsprocessen går direkt till Rekryteringskonsult Eva Wisth på telefonnummer 011-19 18 97 eller mejl eva.wisth@jeffersonwells.se

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Johan Svahn på telefonnummer 076-780 29 59 eller mejl Johan.Svahn@akademiskahus.se

Ansökan
Välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 18 januari 2023.
Vi kommer att löpande kalla till intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan
ansökningstidens slut.

Ansök till tjänsten HÄR

Ansök nu

Business Development Manager Heavy Duty MEA to Josam

Internationell säljare
Läs mer Dec 5
The Business Development Manager Heavy Duty is part of the Business Unit JOSAM, a dedicated part of our organization that develops our Heavy Duty portfolio in Collision Repair, Wheel Alignment and connected equipment, and drives the commercial success of our brand.The region of responsibility Middle East, Africa and parts of southern Europe.

The recruitment is a collaboration between JOSAM and Jefferson Wells.

Job description
You will interact daily with strategical distribution partners and develop the relationship in order to grow our sales according to set targets, secure skilled and premium representation of our brand and achieve high customer satisfaction. Within underdeveloped parts of our portfolio, markets or Key accounts he/she will develop profitable business opportunities from green or brownfield market conditions.

Further the Business Development Manager Heavy Duty will interact with Key Accounts (both Truck and Tire OEMs) to secure a smooth and profitable access to its retailers and a matching product portfolio; this includes driving (local) homologation(s), demonstrations and other sales related activities. You will be working closely with the Internal Sales and Support organizations to secure a premium customer and distribution partner experience.

Location: Preferable Örebro. Under the first 6 months you will spend a lot of time in our office and workshop in Örebro in Sweden. You will report directly to the Director Business Unit JOSAM.

Main Responsibilities

* Execute demonstrational activities, 'value of product' presentations, ROI calculations and business case calculations as part of an effective sales pitch with Key Accounts, distribution partners, end-customers or prospects.
* Administration of sales activities and sales, servicing and training opportunities in the CRM (Customer Relationship Management) system and engage fully in regular Sales Meetings.
* Plan, coordinate and evaluate sales activities and promotional campaigns in cooperation with distribution partners with maximum return and mutual success.
* Secure the right prerequisites are in place to achieve commercial success in assigned Market(s) by continuously challenge the go to market strategy and map-out improvement opportunities.
* Secure and continuously improve the competence level of our strategical partners in our products and solutions in order to maximize success rate of sales and customer satisfaction.
* Monitor the assigned market(s) and their development both political and macro economical to anticipate impact on our business. Mine new market potential and business evolutions in terms of future product needs or legislation changes and drive them through the product support and development teams.Who are you?
You are driven, inspired, passionate and accountable for a set of goals. Comfortable with speaking in front of a group and manage to communicate a message in a clear and concise way leading to successful sales. You have minimum 3-5 years of experience from technical b2b sales.

* Fluent in English, both spoken and written. Arabic or other EMEA language skills are desired and a strong plus.
* Acceptable knowledge of automotive manufacturing products and industry requirements; preferably with a Heavy Duty professional background or passion.
* Previous substantial experience with customer contact in technical sales situations and hands-on demonstrations.
* Open for extensive traveling within the allocated region. Estimated around 100 days.

About us
JOSAM is a global supplier of collision repair, wheel alignment and induction heating equipment for the Truck & Bus aftermarket. With over 5 decades of innovation, JOSAM continues to provide premium quality solutions that increase profitability for workshops and fleet owners.

Our products and services include workshop equipment, software and training for the repair of crash-damaged heavy-duty vehicles and the alignment of all types of heavy duty vehicles.

JOSAM is a part of Snap-on Incorporated (US based) and is marketed globally. Please read more at www.josam.se or www.snapon-totalshopsolutions.com

Our JOSAM Heavy Duty Competence Center is in Örebro

Application
If you are interested in joining a growing company, you are welcome with your application at www.jeffersonwells.se Please send your application containing your CV and cover letter in English.

For more information contact Jefferson Wells recruiter Thomas Andersson, phone 016-155733. The position should be filled immediately, and the recruitment work is therefore ongoing during the application period.

Ansök nu

Testare | Örebro | Experis Business Transformation

Systemtestare
Läs mer Dec 5
Trött på buggar och buffring? Vill du vara med och bidra till fler välfungerande system i det svenska samhället? Som testare hos oss på Experis får du möjligheten att utforska dina idéer och ta din kreativitet till nya höjder!

Arbetsbeskrivning

Har du lust att vara med och kvalitetssäkra morgondagens IT-system? Trivs du med en arbetsvardag där du får följa utvecklingsprocesser från A till Ö och ta djupdyk där det behövs för att undvika framtida problem? Här får du möjlighet att bidra på diverse fronter inom test, så som; testutförande, utvärdering och analys av resultat, testautomatisering, rapportering och testprestanda - detta i syfte att säkra bästa möjliga kvalitet i systemen eller produkterna.

I tillägg kommer du få möjligheten att grotta ner dig i och bli ännu bättre på bland annat: Cypress, Selenium, Postman, Java, .Net, JavaScript, användarvänlighet, testautomatisering, Scrum och/eller Kanban.Vad innebär det att arbeta som konsult hos oss?

Vill du utvecklas och lära dig mesta möjligt inom ditt område? Ja, vi kan faktiskt garantera dig utvecklings- och utbildningsmöjligheter - allt för att du ska kunna nå dina egna ambitioner, och vi kommer stötta dig på vägen. Du får bland annat ta del i vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator där du får tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar. För oss är det också viktigt att du som konsult känner dig som en del av hela Experis-gänget, detta redan från dag ett (kanske också även tidigare). Du kommer att bli anställd hos oss på Experis och jobba på projekt eller uppdrag som matchar dina intresseområden och karriärmål. Önskar du en flexibel arbetsvardag eller möjligheter till hemmakontor? Vi värderar dig och dina önskemål respektive behov högt!

Nyfiken på att veta mer? Ta kontakt med Michael Berhe eller Sandra Lindell, så berättar vi gärna mer om Experis!Vem vill vi ha med oss i laget?

* Du har minst 6 års erfarenhet som testare inom konsultbranschen
* Du har certifiering enligt ISTQB eller liknande
* Du är flytande i svenska, både vad gäller tal och skrift
* Du har en examen på universitet/högskole/yrkeshögskolenivå eller motsvarande, längre relevant arbetserfarenhet kan kompensera för detta
* Du har erfarenhet av testverktyg, så som t.ex. Cypress, Selenium eller Postman för automatisk testexekvering samt analys och rapportering av testutfall

För att trivas i rollen som testare tror vi att du känner dig igen i egenskaper som att vara noggrann, kreativ och nyfiken - och att du har ett stort intresse för utveckling och test. Du ser vikten av ett strukturerat arbetssätt och tar fullt ansvar över dina uppgifter. Vidare trivs du med att analysera resultat och drivs av att lösa problem. Du jagar ständigt utveckling och att lära dig mer samt dela med dig av din kunskap till dina kollegor på Experis.Om Experis

Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.Ansökan

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor är du välkommen att kontakta Michael Berhe på mailadress michael.berhe@se.experis.com eller Sandra Lindell på mailadress sandra.lindell@se.experis.com.

Ansök nu

Business Development Manager Heavy Duty Europe to Josam

Internationell säljare
Läs mer Dec 5
The Business Development Manager Heavy Duty is part of the Business Unit JOSAM, a dedicated part of our organization that develops our Heavy Duty portfolio in Collision Repair, Wheel Alignment and connected equipment, and drives the commercial success of our brand.

The region of responsibility will be part of Northern, Eastern and central Europe.

The recruitment is a collaboration between JOSAM and Jefferson Wells.

Job description
You will interact daily with strategical distribution partners and develop the relationship in order to grow our sales according to set targets, secure skilled and premium representation of our brand and achieve high customer satisfaction. Within underdeveloped parts of our portfolio, markets or Key accounts he/she will develop profitable business opportunities from green or brownfield market conditions.

Further the Business Development Manager Heavy Duty will interact with Key Accounts (both Truck and Tire OEMs) to secure a smooth and profitable access to its retailers and a matching product portfolio; this includes driving (local) homologation(s), demonstrations and other sales related activities. You will be working closely with the Internal Sales and Support organizations to secure a premium customer and distribution partner experience.

Location: Preferable Örebro. Under the first 6 months you will spend a lot of time in our office and workshop in Örebro in Sweden. You will report directly to the Director Business Unit JOSAM.

Main Responsibilities

* Execute demonstrational activities, 'value of product' presentations, ROI calculations and business case calculations as part of an effective sales pitch with Key Accounts, distribution partners, end-customers or prospects.
* Administration of sales activities and sales, servicing and training opportunities in the CRM (Customer Relationship Management) system and engage fully in regular Sales Meetings.
* Plan, coordinate and evaluate sales activities and promotional campaigns in cooperation with distribution partners with maximum return and mutual success.
* Secure the right prerequisites are in place to achieve commercial success in assigned Market(s) by continuously challenge the go to market strategy and map-out improvement opportunities.
* Secure and continuously improve the competence level of our strategical partners in our products and solutions in order to maximize success rate of sales and customer satisfaction.
* Monitor the assigned market(s) and their development both political and macro economical to anticipate impact on our business. Mine new market potential and business evolutions in terms of future product needs or legislation changes and drive them through the product support and development teams.

Who are you?
You are driven, inspired, passionate and accountable for a set of goals. Comfortable with speaking in front of a group and manage to communicate a message in a clear and concise way leading to successful sales. You have minimum 3-5 years of experience from technical b2b sales.

* Fluent in English, both spoken and written. Other EMEA language skills are desired and a strong plus.
* Acceptable knowledge of automotive manufacturing products and industry requirements; preferably with a Heavy Duty professional background or passion.
* Previous substantial experience with customer contact in technical sales situations and hands-on demonstrations.
* Open for extensive traveling within the allocated region. Estimated around 80 days.

About us
JOSAM is a global supplier of collision repair, wheel alignment and induction heating equipment for the Truck & Bus aftermarket. With over 5 decades of innovation, JOSAM continues to provide premium quality solutions that increase profitability for workshops and fleet owners.

Our products and services include workshop equipment, software and training for the repair of crash-damaged heavy-duty vehicles and the alignment of all types of heavy duty vehicles.

JOSAM is a part of Snap-on Incorporated (US based) and is marketed globally. Please read more at www.josam.se or www.snapon-totalshopsolutions.com
Our JOSAM Heavy Duty Competence Center is in Örebro

Application
If you are interested in joining a growing company, you are welcome with your application at www.jeffersonwells.se Please send your application containing your CV and cover letter in English.

For more information contact Jefferson Wells recruiter Thomas Andersson, phone 016-155733. The position should be filled immediately, and the recruitment work is therefore ongoing during the application period.

Ansök nu

Utvecklare .Net ? Örebro ? Experis Business Transformation

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Dec 16
Vi på Experis söker just nu dig som vill jobba som systemutvecklare. Är du en fena på .NET? Vill du jobba tillsammans med andra duktiga och drivna kollegor som delar samma tekniska intresse som du? Vår konsultverksamhet växer och vi söker just nu vår nya stjärna med god erfarenhet av .Net. Vänta inte med din ansökan - tjänsten tillsätts löpande!

Vilket uppdrag som är mest passande för dig definieras utifrån din kunskap och kompetens. Sammanfattningsvis innebär tjänsten arbete med avancerade system där samtliga projekt är agila med fokus på kvalitet.

Din profil

Den här tjänsten passar dig som har ett genuint IT/tech-intresse och tycker att det både är spännande och utmanande att arbeta med problemlösning. Vi ser även gärna att du har relevant akademisk utbildning inom IT/tech och minst 2 års erfarenhet av utveckling i .NET. Du har en fallenhet för att tänka utanför boxen och trivs med att ta ansvar under hela processens gång. För att trivas i rollen är du van vid att såväl driva egna processer men samtidigt vara en teamspelare för de övergripande projekten.För att lyckas i rollen ser vi att du är bekväm i några av följande tekniker:

Microsoft .NET
C#
Server & Entity framework
Visual Studio
API
Erfarenhet av agilt arbetsätt, helst Scrum eller Kanban
Goda kunskaper i engelska, i tal och skrift

Om ExperisExperis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.Vad kan vi erbjuda dig?

På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Förutom möjligheten att utveckla dina kunskaper ute på spännande uppdrag erbjuds du provanställning enligt kollektivavtal, marknadsmässig månadslön, reglerad semester och semestersättning, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkring, samt många andra förmåner - precis som det alltid ska vara.Frågor?

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken till höger. Urval sker löpande så ett tips är att skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att mejla Business Manager Martin Liljeholm på martin.liljeholm@se.experis.com.

Ansök nu

IT-projektledare | Örebro | Business Transformation

Systemanalytiker/Systemutredare
Läs mer Dec 16
Motiveras du av att ha frihet under ansvar och av att leda och utveckla andra? Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för teknisk utveckling och förvaltning och projekt- och produktionsplanering? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Experis en IT-projektledare till vår kunds verksamhet i Örebro. Vi söker framför allt dig som har erfarenhet av arbete som IT-projektledare och projektledning. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Om jobbetSom IT-projektledare ansvarar du för att leda utvecklingsprojekt genom att planera, organisera och genomföra det tekniska arbetet samt säkerställa genomförandet av projekt mot uppsatta behov, krav, mål och budgetramar. Dessutom kommer du att ansvara för att initiera, planera, kontrollera, driva och avsluta projekt samt ansvara för att säkerställa kvaliteten i dina projekt.

Om digVi på Experis söker dig som har erfarenhet av arbete som IT-projektledare, projektledning och agilt arbete. Dessutom har du b-körkort, goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.Det är meriterande om du har universitets- eller högskoleutbildning.För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du trivs med att jobba i team och att du har en god kommunikativ förmåga. Det är också viktigt att du vågar ta egna beslut för att nå resultat och att du har en god initiativförmåga. Dessutom är du inte rädd för att tänka utanför boxen utan kommer med idéer om nya sätt att lösa problem på. Slutligen har du siktet inställt på resultatetVårt erbjudandeExperis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.Hur du ansökerFör att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta Business Manager Martin Liljeholm via e-post: martin.liljeholm@se.experis.comVi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!Välkommen med din ansökanOm ExperisExperis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Som konsult hos Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde. Experis är en del av ManpowerGroup, som har ett långsiktigt hållbarhetsarbete och som många år i rad funnits med på listan över världens mest etiska företag.

Ansök nu

Rekrytera | Kriminalvården | Jefferson Wells

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Dec 21
Vill du göra samhället tryggare och säkrare och brinner för likabehandling? Vill du dessutom arbeta som rekryterare och självständigt driva egna rekryteringsprocesser? Då har vi en roll för dig! Just nu söker vi på Jefferson Wells rekryteringskonsulter till Kriminalvården Örebro! Vänta inte med din ansökan!

Start: December/januari enligt överenskommelse.
Uppdragslängd: Konsultuppdraget kommer pågå i minst 6 månader
Ort: Örebro
Antal tjänster: 3

Som rekryteringskonsult kommer du ha möjlighet att skapa en kvalitetssäker rekryteringsorganisation hos Kriminalvården vars mål är att minska återfall i brott och att bryta den onda cirkeln samt skapa ett tryggare och säkrare samhälle.


Om tjänsten:

Som rekryteringskonsult kommer du självständigt driva rekryteringar från start till mål. En viktig del av rollen innebär att arbeta konsultativt och serviceinriktat mot dina uppdragsgivare, framför allt andra linjens chefer i kärnverksamheten.

Kompetensbaserad rekrytering, genomföra säkerhetsintervjuer och säkerhetsprövningar samt vara en ambassadör för arbetsgivarvarumärket när du kommunicerar med externa och interna kontakter kommer vara dina vanligaste arbetsuppgifter.

Du kommer tillhöra en nationell rekryteringsorganisation med placering regionalt. Rekryteringsteamen finns placerade i Örebro, Stockholm, Norrköping, Göteborg, Härnösand och Malmö. Rekryteringsorganisationen stöttar varandra över de geografiska gränserna och resor inom Sverige kan förekomma.

För att kvalificera dig för tjänsten behöver du ha:

* Utbildning i personal- och arbetsvetenskap/likvärdigt från högskola eller universitet eller: motsvarande arbetslivserfarenhet inom rekrytering/liknande.
* Minst två (2) års arbetserfarenhet från liknande arbete.
* Erfarenhet från kompetensbaserade intervjuer.
* Erfarenhet av personaladministrativa system.
* Goda kunskaper i MS Office eller liknande .
* Goda kunskaper i svenska i tal och skrift .

Det är meriterande om du har arbetserfarenhet från statlig myndighet.

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och som är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. I ditt arbete tar du stort eget ansvar för att driva dina rekryteringsprocesser och i dialog med rekryterande chefer planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. I din roll som junior rekryteringskonsult är du noggrann och väl medveten om mål och att bibehålla en hög kvalitet.


Om Jefferson Wells:

Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag för chefer och specialister. Vi samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Som konsult hos Jefferson Wells är din karriär och utveckling alltid i fokus, och vi har gedigen kunskap inom just ditt område. Du kan anta uppdrag antingen som tillsvidareanställd konsult eller genom ditt eget företag.Ansökan:

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Produktionsinköpare | Epiroc | Örebro

Inköpare
Läs mer Nov 21
Är du analytisk och kommunikativ och trivs i en roll med stort eget ansvar? Vill du dessutom vara med och utveckla processer kring produktionsinköp? Då kan vi ha din nästa utmaning! Just nu söker vi på Jefferson Wells efter produktionsinköpare till Epiroc i Örebro. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ort: Örebro
Start: Omgående
Uppdrag: Långsiktigt konsultuppdrag

Ditt uppdrag:

I rollen som Produktionsinköpare blir du en del av ett team som arbetar för att säkra material till produktionen. Teamet köper in material till egen montering, men ansvarar också för att sälja material till Epirocs kontraktstillverkare (lego/modul).

Uppdraget innebär att säkra en hög materialtillgänglighet till produktionen genom behovsanalyser, orderläggning mot leverantörskedjan, leveransbevakning samt prioritera inleveranser i samverkan med leverantörer för att säkerställa produkternas produktionsplaner. Vid försäljning av material till kontraktstillverkare ingår att ta emot prognoser och förfrågningar från leverantörerna och hantera administrationen av försäljningen.

Du kommer dagligen ha ett nära samarbete med andra funktioner inom företaget som Produktion, Planering, Strategiskt inköp och globala leverantörer.Är du den vi söker:

Som person är du engagerad, handlingskraftig och har lätt för att samarbeta. Du trivs i att arbeta i en miljö med högt tempo och är ansvarsfull. Du förstår vikten av att produktionen ska ha rätt material i rätt tid på rätt plats och att måluppfyllelse är lika viktigt på individnivå som gruppnivå. Du har lätt att uttrycka dig i tal och i skrift och du är en positiv samt lösningsinriktad person.

Dessutom tror vi att du har:

* Erfarenhet av inköp och tillverkningsindustri.
* Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska.
* God datorvana, meriterande är kunskap i systemen M3, Excel och Outlook.
* Har du erfarenhet av förändringsarbete och LEAN är detta meriterande.Ansökan:

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig Talent Acquisition Specialist Lovisa Karlsson på lovisa.karlsson@jeffersonwells.se.Om Jefferson Wells:

Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas i olika uppdrag i olika branscher. Vi på Jefferson Wells tillhör en stor koncern och får in många spännande uppdrag inom olika branscher, därmed ökar möjligheten för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team av konsultchefer, kandidatspecialister med mera. Det är viktiga för oss att våra konsulter känner sig delaktiga, därför anordnar vi kontinuerliga konsult- och nätverksträffar samt AW:s.

Ansök nu

Rekryterare | Kriminalvården | Jefferson Wells

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Nov 21
Vill du göra samhället tryggare och säkrare och brinner för likabehandling? Vill du dessutom arbeta som rekryteringskonsult och självständigt driva egna rekryteringsprocesser? Då har vi en roll för dig! Just nu söker vi på Jefferson Wells rekryteringskonsulter till Kriminalvården Örebro! Vänta inte med din ansökan!

Start: December/januari enligt överenskommelse.
Uppdragslängd: Konsultuppdraget kommer pågå i minst 6 månader
Ort: Örebro
Antal tjänster: 3

Som rekryteringskonsult kommer du ha möjlighet att skapa en kvalitetssäker rekryteringsorganisation hos Kriminalvården vars mål är att minska återfall i brott och att bryta den onda cirkeln samt skapa ett tryggare och säkrare samhälle.


Om tjänsten:

Som rekryteringskonsult kommer du självständigt driva rekryteringar från start till mål. En viktig del av rollen innebär att arbeta konsultativt och serviceinriktat mot dina uppdragsgivare, framför allt andra linjens chefer i kärnverksamheten.

Kompetensbaserad rekrytering, genomföra säkerhetsintervjuer och säkerhetsprövningar samt vara en ambassadör för arbetsgivarvarumärket när du kommunicerar med externa och interna kontakter kommer vara dina vanligaste arbetsuppgifter.

Du kommer tillhöra en nationell rekryteringsorganisation med placering regionalt. Rekryteringsteamen finns placerade i Örebro, Stockholm, Norrköping, Göteborg, Härnösand och Malmö. Rekryteringsorganisationen stöttar varandra över de geografiska gränserna och resor inom Sverige kan förekomma.

För att kvalificera dig för tjänsten behöver du ha:

* Utbildning i personal- och arbetsvetenskap/likvärdigt från högskola eller universitet eller: motsvarande arbetslivserfarenhet inom rekrytering/liknande.
* Minst två (2) års arbetserfarenhet från liknande arbete.
* Erfarenhet från kompetensbaserade intervjuer.
* Erfarenhet av personaladministrativa system.
* Goda kunskaper i MS Office eller liknande .
* Goda kunskaper i svenska i tal och skrift .

Det är meriterande om du har arbetserfarenhet från statlig myndighet.

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och som är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. I ditt arbete tar du stort eget ansvar för att driva dina rekryteringsprocesser och i dialog med rekryterande chefer planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. I din roll som junior rekryteringskonsult är du noggrann och väl medveten om mål och att bibehålla en hög kvalitet.


Om Jefferson Wells:

Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag för chefer och specialister. Vi samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Som konsult hos Jefferson Wells är din karriär och utveckling alltid i fokus, och vi har gedigen kunskap inom just ditt område. Du kan anta uppdrag antingen som tillsvidareanställd konsult eller genom ditt eget företag.Ansökan:

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Employer branding & internal communications coordinator

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Dec 8
Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och som dessutom är väldigt mångsidigt? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Jefferson Wells en Employer branding & internal communication coordinator till Erpiroc i Örebro.

Vill du vara med på Epirocs resa? Välkommen med din ansökan till oss på Jefferson Wells!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Jefferson Wells och Epiroc. Du kommer att bli anställd av Jefferson Wells men arbeta på plats hos Epiroc.Din kommande utmaning

I rollen kommer dels att arbeta med internkommunikation på företaget i form av Interna mailutskick till Epriocs medarbetare , publicera nyheter på företagets SharePoint-sida samt ta fram affischer och informationsblad i InDesign eller Photoshop. Vidare kommer du att arbeta med förtetagets employer branding så som koordinering av interna besök i form av guidning samt boka föreläsare för interna evenemang.Är det dig vi söker?

Till uppdraget hos Epiroc söker vi dig som har relevant utbildning inom media/kommunikationsvetenskap eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Vidare har du goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift, Kunskap inom InDesign och Photoshop och önskvärt är om du har erfarenhet av filmskapning med mobiltelefon som verktyg. Vidare ser vi att du har B-körkort

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du kan ta egna initiativ och att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt. Det är också viktigt att du vågar tänka utanför boxen och att du har förmågan att arbeta självständigt.Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?

Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas på olika uppdrag inom olika branscher. Konsultföretaget Jefferson Wells ingår i den stora koncernen ManpowerGroup och vi får ständigt in nya, spännande uppdrag, vilket skapar möjligheter för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team! Vi är måna om att alla ska känna sig delaktiga, och anordnar regelbundet konsult- och nätverksträffar samt AW:s.Intresserad?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Jacob Classon via e-post: jacob.classon@manpower.se eller telefonnummer: 019-166577.

Sista ansökningsdag är den 21 december 2022 men vi kommer att tillsätta uppdraget så snart vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrigt

Uppdragslängd: 1 år med goda möjligheter till förlängning Placeringsort: Örebro

Typ av anställning: särskild visstidsanställning Sista ansökningsdag: den 21 december 2022

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Ansök nu

Experis | Supporttekniker | Örebro

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 23
Är du i början av din karriär och ute efter nästa utmaning inom IT-support? Just nu söker vi på Experis dig som är kommunikativ, gillar problemlösning och vill arbeta med IT-support inom first line. En spännande möjlighet för dig som är serviceminded, har ett stort intresse för IT och vill utvecklas inom området. Låter det som något för dig? Läs mer om jobbet nedan och varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu IT-tekniker - ett riktigt bra tillfälle för dig som har en passion för problemlösning och kundsupport att ta dig an nästa utmaning. I rollen som supporttekniker kommer du framför allt att lösa olika typer av tekniska ärenden över telefon, chatt och mail. Du kommer att arbeta i tätt samarbete med dina kollegor med bland annat uppgraderingar och ärendehantering.

Att arbeta som konsult via Experis innebär både spännande och lärorika arbetsdagar. Vi lägger stor vikt vid att alla konsulter blir en del av Experis-teamet från dag ett. Du kommer att bli anställd hos oss på Experis och jobba ute hos någon av våra kunder. Vissa av våra kunder erbjuder möjlighet att jobba hemifrån en del av arbetstiden.

Vi söker dig som har:

* Gymnasial utbildning, gärna inom IT-området
* Övergripande kunskap och intresse för IT
* Minst ett års arbetslivserfarenhet inom IT-området
* Mycket goda kunskaper svenska och engelska i både tal och skrift

Det är meriterande om du har:

* Högskoleutbildning inom IT
* Körkort

Vem är du?

Vi tror att du är en flexibel och ansvarstagande person med tekniskt intresse. Du är noggrann, serviceinriktad och duktig på att kommunicera med olika typer av människor. Erfarenhet av arbete som supporttekniker inom firstline eller från en liknande tjänst är meriterande men inget krav. Det viktigaste för oss är att du har en positiv inställning, är driven och vill framåt!

Om Experis

Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.

Som anställd på Experis har du tillgång till kompetensutveckling till exempel via plattformen Experis Career Accelerator där du har möjlighet att utbilda och certifiera dig inom många områden, exempelvis Cloud och Cyber security.

Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor är du välkommen att kontakta Ellen Egnell på mailadress ellen.egnell@se.experis.com eller Ellen Rönmark på mailadress ellen.ronmark@se.experis.com.

Ansök nu

Lediga jobb som mekanikingenjör i Örebro

Maskinkonstruktör
Läs mer Dec 6
Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Jefferson Wells och vår kund. Du kommer att bli anställd av Jefferson Wells men arbeta på plats hos kunden.


Just nu söker vi på Jefferson Wells ingenjörer inom mekanik för spännande uppdrag till en av våra kunder i Örebro. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Det bästa med att arbeta hos oss är möjligheten att få tillämpa olika typer av kunskaper och att arbetet är väldigt mångsidigt. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

I den här rollen kommer du att arbeta som mekanikingenjör med konstruktion och produktdesign. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att konstruera i CAD (Crea) och arbeta med produktutveckling. Du kommer att arbeta på ett globalt, världsledande och innovativt företag i Örebro som är verksamt inom industribranschen och uppdraget kommer att till en början att vara i 6 månader med goda möjligheter till förlängning.Om dig

Vi på Jefferson Wells söker dig som har högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du ska också ha något års erfarenhet av mekanikkonstruktion eller liknande. Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, är ett krav. Du kommer att få jobba med CAD-konstruktioner i Crea och Teamcenter vilket är ett önskemål.

Det dagliga arbetet kräver att du är öppen, flexibel och metodisk i din yrkesroll. Du ska också inneha tekniskt intresse samt god förståelse för tekniska lösningar.

Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?

Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas på olika uppdrag inom olika branscher. Konsultföretaget Jefferson Wells ingår i den stora koncernen ManpowerGroup och vi får ständigt in nya, spännande uppdrag, vilket skapar möjligheter för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team!

Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Jacob Classon via e-post: jacob.classon@manpower.se eller telefonnummer: 019-166577. Ansvarig för den här processen är Jacob Classon, konsultchef, Jefferson Wells, jacob.classon@manpower.se, 019- 16 65 77.

Sista ansökningsdag är den 1 december 2022 men vi kommer att tillsätta uppdraget så snart vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!Välkommen med din ansökan!Övrigt

Uppdragslängd: minst 6 månader med möjlighet till förlängning Placeringsort: Örebro

Tillsättning: enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: den 1 december 2022Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Ansök nu

Systemingenjör | Saab | Arboga

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Nov 11
Just nu söker vi på Jefferson Wells en systemingenjör för ett spännande uppdrag till Saab i Arboga! Har du en ingenjörsexamen med inriktning mot system engineering, elektronik eller programutveckling? Drivs du dessutom av en roll där du får arbeta i team och med ständiga förbättringar? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ort: Arboga, med goda förbindelser från Örebro, Västerås, Eskilstuna, Köping
Start: Omgående
Uppdrag: Konsultuppdrag på 6 månader med mycket goda chanser till förlängning.
Övrig information: Resor inom Sverige och internationellt förekommer.Om uppdraget:

Till uppdraget som systemingenjör kommer du tillhöra ett team som arbetar med underhållsystem för flygburen elektronik, det innebär arbete med ett stort antal olika testinstrument tex nätverksanalysatorer, oscilloskop, DMM och kraftaggregat. I rollen arbetar du med utveckling och support av underhållssystemen. Du kommer säkerställa att produkterna möter de förväntningar som Saabs uppdragsgivare ställer. Du arbetar genom att delta i det tekniska arbetet genom hela utvecklingsprocessen, från kravanalys via design till verifiering av den slutliga produkten.Vem är det vi söker?

Vi söker dig som är högskoleingenjör eller motsvarande, gärna inom ett eller flera av områdena elektronik, programvaruutveckling eller systems engineering. För rollen söker vi antingen dig som är nyexaminerad eller har flera års erfarenhet. Vi söker dig som har förmåga att förstå helheten i produkterna och kan kommunicera hur systemet är tänkt att fungera. Du är en nyfiken person som gillar att arbeta i team och som drivs av att hitta förbättringar.

Verktyg/metoder som är meriterande för rollen:

Inom Mjukvaruutveckling:

* C, C++, C#, LabView, VHDL
* My, MongoDB
* Visual studio, DevOps
* Agile utvecklingsmetodik scrum.

Inom Mekanik/elektronik utveckling:

* Autodesk Inventor
* Altium designer
* Keysight-instrumentAnsökan:

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig Talent Acquisition Specialist Lovisa Karlsson på lovisa.karlsson@jeffersonwells.se.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Om Jefferson Wells:

Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas i olika uppdrag i olika branscher. Vi på Jefferson Wells tillhör en stor koncern och får in många spännande uppdrag inom olika branscher, därmed ökar möjligheten för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team av konsultchefer, kandidatspecialister med mera. Det är viktiga för oss att våra konsulter känner sig delaktiga, därför anordnar vi kontinuerliga konsult- och nätverksträffar samt AW:s.

Ansök nu

Lediga jobb som Spare part planners till Epiroc

Inköpare
Läs mer Dec 5
Vi på Jefferson Wells söker just nu dig som vill jobba som Spare parts planner på Epiroc i Örebro. Förutom det faktum att du får en väldigt omtyckt arbetsgivare är det bästa med det här jobbet att ständigt få ställas inför nya, spännande utmaningar och att arbetet är väldigt mångsidigt. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar 12 månader. Du kommer att vara anställd av Jefferson Wells men arbeta hos Epiroc.

Att jobba som Spare parts planner för Jefferson Wells

Den här tjänsten innebär att du kommer att tillbringa dina arbetsdagar ute hos vår kund. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara vanliga kontorstider. I dina arbetsuppgifter ingår att säkerställa att rätt material är på rätt plats vid rätt tid och ha kontakt med olika leverantörer globalt för att få in material och artiklar.

Till exempel kommer du att

* Planera transporter
* Boka sändningar på lämplig avgång
* Vara länken mellan kund och produktion
* Arbeta i ett nära samarbete med strategiskt inköp samt nära samarbete med godsavdelningen

Då du kommer att arbeta med planering av reservdelar kommer mycket av arbetet handla om logistik och till viss del om inköp. Vi ser därför att du är noggrann och duktig på ordning och reda, samtidigt som du är serviceminded. Du bör ha viljan att arbeta proaktivt, det vill säga ha svaret på frågan innan kund frågat efter varan. Är du samtidigt skicklig på att administrera och prioritera tror vi detta kommer passa dig bra!

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med logistik, leverans och Inköp. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av logistik, leverans och godsmottagning.

I övrigt krävs det att du

* Har studerat logistik/supplychain eller industriell ekonomi eller har motsvarande kompetens förvärvad av arbetslivserfarenhet.
* Har goda kunskaper i Office och Excel
* Hanterar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Jefferson Wells men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jacob Classon via e-post: jacob.classon@manpower.se Sök tjänsten snarast då urvalet sket löpande.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Ansök nu

Servicetekniker - Industriell Hydraulik och Automation

Serviceelektriker, installation
Läs mer Nov 14
Servicetekniker till Bosch Rexroth - Industriell Hydraulik och Automation - Mellansverige

Brinner du för att ge vår kund den bästa tänkbara servicen och lösningar? Vill du jobba i en miljö med produkter och system i världsklass. Fokus för denna tjänst ligger inom industriell hydraulik och smarta system och produkter. Är du den vi söker?

Din roll

Du kommer att ingå vår grupp med fältservicetekniker. I jobbet ingår både felsökning av hydrauliska system och driftsättning och installation av kompletta hydraulsystem. Du utför felsökning för avhjälpande service och deltar i försäljningsprocessen som tekniskt stöd till säljare. Du informerar, ger råd och anvisningar om handhavande. Rapportering sker efter varje avslutat jobb, vid felaktigheter rapporteras dess orsak samt förslag till åtgärder görs enligt gällande rutin.

Du utgår från hemmet och din region är Mellansverige. Du är i huvudsak ute och reser hos dina kunder cirka 2 - 4 dagar i veckan och övernattningar förekommer i tjänsten. Resor förekommer även till andra kunder i Sverige.

Vem är du?

Fältservice hos oss innebär att du är självgående när det gäller operativa arbetsuppgifter samt att du har en god kommunikationsförmåga, är ansvarstagande, strukturerad och trivs i en föränderlig miljö där förmåga till problemlösning är ett krav. Då tjänsten innebär mycket kundkontakter är det viktigt att du är lyhörd och kan hjälpa kunder med nya lösningar. En del av tjänsten är att sälja in våra produkter/lösningar och tjänster samt vara vår spetskompetens mot våra kunder. Du har en naturlig förmåga att förstå hydrauliska system och kan ta fram moderniseringslösningar för att säkra effektiv drift hos kund.

Erfarenhets- och kunskapskrav:

* Erfarenhet från underhåll och felsökning av hydraulik, industri- eller mobilhydraulik
* Relevant utbildning inom teknikområdet
* Eget driv att öka försäljning och utföra kundbesök
* Fördelaktigt med kunskaper inom styr och reglerteknik
* Kunskaper i Officepaketet och datorvana
* Tjänsten kräver B-körkort
* Svenska och engelska i tal och skrift

Personliga egenskaper:

Vi sätter stort värde på förtroende och initiativförmåga. Du trivs med att jobba både självständig och i grupp där du får planera och strukturera upp ditt arbete. Du har ett driv att möta kunder och interna specialister och föra intressanta dialoger och lösningar framåt.

* Engagerad: Att självständigt och i team ge bästa tänkbara service till kunder och kollegor.
* Strukturerad: Planerar, organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt.
* Självgående: Ansvarar för dina uppgifter och planerar sin arbetsdag.

Vad du kan förvänta dig av oss

Genom att börja hos Bosch Rexroth, som ingår i Bosch Koncernen med 400 000 anställda runt om i världen, blir du en del av ett världsledande företag. Du kommer att arbeta med värdebaserad försäljning i en entreprenörmiljö och du kommer att ingå i ett framgångsrikt team av passionerade människor inom försäljning och teknisk expertis.

Bosch Rexroth är världens ledande leverantör inom industriell automation och mobilhydraulik. Ett komplett produktprogram, djup kompetens och god service gör oss till en trygg och säker helhetsleverantör. Vår ambition är att med unik branschkunskap och kvalificerade medarbetare alltid erbjuda våra kunder det allra bästa. www.boschrexroth.seVarför jobba på Bosch

På Bosch sätter vi människorna främst. När vi har kul på jobbet och mår bra, så mår våra kunder och samarbetspartners bra. Det kommer att ge oss fler och bättre affärer. Att få människor att må bra är en del av vårt hållbarhetsarbete och en god investering för framtiden. Vi är stolta över att vara ett företag som gör mycket för att du skall trivas hos oss. Majoriteten av våra medarbetare säger att de är stolta över att jobba hos oss och värderar det vi erbjuder i form av förmåner, praktiska lösningar, flexibilitet och gott ledarskap.

Vi inom Bosch Rexroth har stora möjligheter till interna utbildningar inom området. Till hjälp finns kollegor på företagets avdelningar i Sverige, Norden och Europa.

Intervjuer kan komma att ske löpande.

Bosch Rexroth samarbetar i den här rekryteringen med Jefferson Wells (ManpowerGroup) med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emil Chandorkar, emil.chandorkar@jeffersonwells.se

Tjänsten söker du via ansökningslänken, vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Urval sker löpande.

Välkommen med dind

Ansök nu

Supporttekniker | Örebro | Experis Digital Workspace

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 3
Är du en problemlösare som tycker att det är roligt och stimulerande att hjälpa andra med deras IT-relaterade problem? Är du eventuellt i början på din IT-karriär? Vi på Experis söker nu first line supporttekniker till vårt härliga team i Örebro. Bli en del av gänget hos oss på Experis, vänta inte med din ansökan!

Arbetsbeskrivning
I den här rollen kommer du att arbeta i kundens servicedesk och ha mycket kontakt med slutanvändare. Du kommer att få tillgång till och arbeta i de flesta av kundens IT-system. Du kommer bland annat supporta slutanvändare via telefon, chatt, mail och i kundens ärendehanteringssystem. Du kommer också att arbeta med ett flertal kundspecifika applikationer samt diverse hårdvara; allt från servrar och nätverksenheter till datorer och mobiler.Din profil
Vi söker dig som har 1-2 års erfarenhet av en liknande roll och är serviceinriktad samt vill utvecklas inom IT-support. Du har förmåga att arbeta både självständigt och i team, du är noggrann och tar stort ansvar för ditt arbete. Du behöver också kunna driva ärenden och se till att de blir lösta med hjälp både av dokumentation och problemlösning. Det är också mycket viktigt att du har ett stort intresse för IT och en vilja att lära nytt.

För att lyckas i rollen behöver du ha god kunskap/förståelse av:

* Active Directory
* Ärendehantering
* Office 365
* Ms windows

Det är meriterande om du har en grundläggande hands-on förståelse för hur nätverk och segmentering av nätverk fungerar.

Du måste kunna kommunicera, både muntligt och skriftligt, på svenska och engelska, körkort är ett krav.Om Experis
Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.

Som anställd på Experis har du tillgång till kompetensutveckling till exempel via plattformen Experis Career Accelerator där du har möjlighet att utbilda och certifiera dig inom många områden, exempelvis Cloud och Cyber security.

Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Sandra Lindell på Sandra.Lindell@se.experis.com

Ansök nu

Senior Systemutvecklare | Experis Business Transformation

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 17
Vi vill tillsammans med dig som senior systemutvecklare skapa en fantastisk arbetsplats hos oss på Experis. Vår gemensamma målbild är att bli Sveriges bästa IT-konsultbolag att jobba tillsammans med. Glädje, innovation och nyfikenhet är viktiga faktorer för oss. Vårt mål är att finnas vid din sida genom hela din karriär och vägleda dig till nya spännande uppdrag som senior systemutvecklare.

Vi söker dig som vill jobba med systemutveckling och som vill skapa digitala möjligheter i vårt samhälle. Vi tror du är nyfiken och vill vara en del av något större tillsammans med oss på Experis. Tillsammans kommer vi skapa mervärde för både våra kunder och medarbetare, genom att utveckla en innovativ kod.Experis gör flera satsningar inom både utbildning, nätverkande och samarbeten med skolor. Vi vet att det råder kompetensbrist, något vi tar ansvar för. Ditt mål blir vårt mål, att tillsammans utveckla din kompetens oavsett vad du önskar jobba med i din roll som systemutvecklare. Som konsult får man får en god mix av erfarenhet från olika marknader och kunder. Din konsultchef kommer finnas här för dig med coachning, utbildning och vägledning.Arbetsuppgifter

Du kommer jobba med flera olika programmeringsspråk. Tillsammans med oss och våra gemensamma kunder kommer du bli en specialist som är ovärderlig. Du kommer få en extremt bra bredd från olika företag. Du kommer utveckla dina kunskaper dagligen och under vägens gång inspireras av dina kollegor. Experis jobbar med flera aktörer som ligger i framkanten inom systemutveckling med både innovation och kunskap om människor.Arbetslivserfarenhet

+3 års arbetslivserfarenhet inom systemutveckling, mjukvaruutveckling eller programmering.Utbildningskrav

Universitet, Högskoleutbildning eller Yrkeshögskoleutbildning.Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer fokusera på:

* Programmeringsrelaterade arbetsuppgifter, Frontend, Backend och databaser.
* Skriva tydlig och lättförståelig kod.
* Du kommer att arbeta med olika agila team, i nära samarbete med dina kollegor.
* Att jobba med programmering och systemutveckling av olika system.Kompetensområden

Krav är att du har kunskap inom ett av nedan områden:

* Devopsutveckling - Cloud inom AWS eller Azure
* Systemutveckling - Python utveckling
* Embedded programmering - C++ / C
* Arkitektur - Goda kunskaper om arkitektur inom programmering.

Social kompetens

* Framåt - Du har en hög känsla att alltid vilja framåt!
* Nyfiken - Du brinner för utveckling och att testa nya saker, och vidga dina vyer!
* Lösningsorienterad - Du ser pusslet och vill lägga det!
* Samarbetsvillig - Vi är ett team och tillsammans ska vi lyckas!Är du öppen för att se världen så finns det möjligheter för det också, Experis är aktivt i mer än 80 olika länder och finns på 50 orter i Sverige.Om Experis

Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.Låt oss bygga ett gemensamt samarbete långsiktigt och följ med oss på en spännande resa in i framtiden!Ser innerligt fram emot att få jobba tillsammans med dig!Kontakta mig gärna på martin.liljeholm@se.experis.com eller 019166550

Ansök nu

Bästa Utvecklare i Örebro

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 16
Är du systemutvecklare på jakt efter nytt jobb? Vi på Experis behöver nu utöka vårt team med flera kompetenta kollegor och letar efter dig som uppskattar att få vara med och ta fram nya tekniska lösningar. Som utvecklare på Experis kommer du att arbeta med att utveckla för framtiden. Det finns möjligheter till anpassning av tjänsterna beroende på dina intresseområden och kompetens.

Om tjänsten
Du kommer jobba som konsult med en av våra största kunder. Det innebär en chans för dig att komma in på ett av regionens största företag och utvecklas i teknikutvecklingens frontlinje.

Som utvecklare kommer du att ha stor frihet i ditt dagliga arbete så länge du levererar enligt uppsatta mål och deadlines. Du kommer att jobba i miljöer som Windows, IOS och Microsoft. Det dagliga arbetet går huvudsakligen ut på att medverka i utvecklingskedjan på olika sätt. Du kommer bland annat att utveckla avancerade system, utveckla och underhålla funktionalitet i systemen och optimera system och flöden.

Är du rätt person för jobbet?
Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring där ingen dag är den andra lik. Vi söker efter dig som drivs av att hitta lösningar på komplexa problem, är samarbetsvillig och resultatorienterad. Du har ett strukturerat och systematiskt tillvägagångssätt som innebär att du planerar i god tid och sätter upp tydliga prioriteringar. Teamwork är självklart för dig och du bidrar till bra samarbete och bra känsla i din arbetsgrupp. Vidare är du intresserad av att lära dig nya områden och har ett genuint intresse för tekniska utmaningar.
Vi söker dig som:
* teknisk högskoleutbildning med inriktning mot mjukvara
* tidigare erfarenhet av systemutveckling
* har goda kunskaper i både engelska och svenska i såväl tal som skrift

Det är även meriterande om du:
* Har erfarenhet av C/C++ eller Python

Vi ser gärna att du har erfarenhet av agilt arbete och god generell förståelse för systemutveckling, programmering och utveckling.

Om Experis
Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning med kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar.

Sök tjänsten idag!
Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Experis men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Martin liljeholm via e-post: martin.liljeholm@se.experis.com. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Supporttekniker | Örebro | Experis Digital Workspace

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Okt 11
Är du en problemlösare som tycker att det är roligt och stimulerande att hjälpa andra med deras IT-relaterade problem? Är du eventuellt i början på din IT-karriär? Vi på Experis söker nu first line supporttekniker till vårt härliga team i Örebro. Bli en del av gänget hos oss på Experis, vänta inte med din ansökan!

Arbetsbeskrivning
I den här rollen kommer du att arbeta i kundens servicedesk och ha mycket kontakt med slutanvändare. Du kommer att få tillgång till och arbeta i de flesta av kundens IT-system. Du kommer bland annat supporta slutanvändare via telefon, chatt, mail och i kundens ärendehanteringssystem. Du kommer också att arbeta med ett flertal kundspecifika applikationer samt diverse hårdvara; allt från servrar och nätverksenheter till datorer och mobiler.Din profil
Vi söker dig som har 1-2 års erfarenhet av en liknande roll och är serviceinriktad samt vill utvecklas inom IT-support. Du har förmåga att arbeta både självständigt och i team, du är noggrann och tar stort ansvar för ditt arbete. Du behöver också kunna driva ärenden och se till att de blir lösta med hjälp både av dokumentation och problemlösning. Det är också mycket viktigt att du har ett stort intresse för IT och en vilja att lära nytt.

För att lyckas i rollen behöver du ha god kunskap/förståelse av:

* Active Directory
* Ärendehantering
* Office 365
* Ms windows

Det är meriterande om du har en grundläggande hands-on förståelse för hur nätverk och segmentering av nätverk fungerar.

Du måste kunna kommunicera, både muntligt och skriftligt, på svenska och engelska, körkort är ett krav.Om Experis
Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.

Som anställd på Experis har du tillgång till kompetensutveckling till exempel via plattformen Experis Career Accelerator där du har möjlighet att utbilda och certifiera dig inom många områden, exempelvis Cloud och Cyber security.

Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Sandra Lindell på Sandra.Lindell@se.experis.com

Ansök nu

Presto Brandsäkerhet AB| Brandskyddstekniker|Örebro

Installationselektriker
Läs mer Okt 21
Presto Brandsäkerhet AB grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet. Koncernen har idag ca 900 anställda men växer successivt i en spännande och utvecklande bransch.

Vi utbildar människor, installerar system, analyserar risker och utvecklar nya sätt och lösningar som skapar trygghet och värden i vardagen. Vi stöttar, diskuterar och ger råd. Vi servar, upptäcker och hör av oss. Vi ligger steget före.

Genom helhetslösningar, utbildningar och abonnemangstjänster skapar vi brandsäkra miljöer för små och stora företag i hela Norden. Varje år besöker vi 60 000 kunder, utbildar 40 000 deltagare och återvinner 100 000 brandsläckare vid vår anläggning i Katrineholm. Det är så vi skapar ett tryggt, modernt och hållbart brandskydd. Presto omsätter drygt 1 miljard kronor.

Rekryteringen är ett samarbete mellan Presto Brandsäkerhet AB och Jefferson Wells (Manpower AB) och du blir anställd hos Presto Brandsäkerhet AB.

Vill du arbeta som Brandskyddstekniker i ett framstående brandsäkerhetsföretag?

Vi söker dig som har ett seriöst intresse för säkerhet och bra kundservice!

Om tjänsten

Med visionen Tillsammans räddar vi liv kommer du som Brandskyddstekniker säkerställa våra kunders systematiska brandskyddsarbete med målet att skapa trygghet för människor i vardagen. Tjänsten innebär att du kommer att ha daglig kontakt med nya och redan etablerade företagskontakter, identifiera affärsmöjligheter och presentera lösningar.

Arbetet består även av installation och service så arbetsdagen som brandskyddstekniker är varierad. Vi tillbringar mycket tid på jobb och då är det ännu viktigare att kunna känna sig trygg och säker. Du kommer att få en bra och grundlig introduktion av våra duktiga kollegor och en mentor som du får följa under en längre tid.

Presto tillhandahåller en servicebil som du har möjlighet att ta med hem för att lätt nästa dag kunna åka direkt till nästa inbokade uppdrag.

Lite om vad en Brandskyddstekniker gör:

- Levererar och monterar/installerar brandutrustning.

- Genomför service av befintligt brandskydd med fokus förstahandsredskap.

- Stärker och bygger starka kundrelationer där vi genom service och kunddialog hjälper våra kunder med deras systematiska brandskyddsarbete.

Vem är du

Vi söker dig som är social, driven och har ett stort intresse för både säkerhet och mycket bra kundservice!

Vi tror att du kommer trivas i denna roll om du tidigare har arbetat med eller har erfarenhet av,

* God servicekänsla i mötet med olika typer av människor
* Uppskattar eget ansvar och har förmåga att planera dina arbetsdagar
* Affärsmässighet och fokus på lösningar
* Händig och gillar både praktiskt och administrativt arbete
* Lojal och uppskattar god teamkänsla

Meriterande,

* Erfarenhet av brandsäkerhet, att du besitter kunskap inom området.

Krav för att klara jobbet så måste du också,

* Inneha B-körkort
* Behärska svenska språket i tal och skrift

Placering,

Regionens verksamhet utgår från våra kontor/lager i Eskilstuna, Karlskoga, Karlstad, Katrineholm, Nyköping, Västerås och Örebro.

Just nu söker vi brandskyddtekniker i Västerås/ Örebro.

Sök tjänsten idag!

I den här rekryteringen samarbetar Presto med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotte Åvall på telefonnummer: 08-452 3374, 070-206 6218 eller via e-post: charlotte.avall@jeffersonwells.se. Vi arbetar med löpande urval. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt,

Ansök nu

Interim enhetschef | Örebro | Jefferson Wells

Enhetschef, offentlig förvaltning
Läs mer Dec 2
Vi söker nu en ny interim enhetschef till en nyinrättad verksamhet inom myndighet med inriktning mot säkerhet och service. Är du öppen för nya utmaningar och vill gå in i ett konsultuppdrag som vara fram till maj 2023? Då kan du vara personen vi söker! Välkommen med din ansökan!

Denna tjänst är ett samarbete mellan Jefferson Wells och vår kund som är en myndighet i Örebro. Du kommer att vara anställd av oss på Jefferson Wells och arbeta på uppdrag ute hos vår kund i Örebro. Uppdraget ska påbörjas den 1 januari och pågå fram till maj 2023.Om jobbet

Som enhetschef kommer du att få ansvara för en nyinrättad enhet inom säkerhet och service. I rollen kommer du att leda enheten som består av ett tiotal medarbetare inom olika områden så som vaktmästeri, reception och registratur. Även IT-frågor, säkerhetsfrågor och säkerhetsskyddsfrågor ligger under enhetens ansvar. Som enhetschef inom säkerhet och service kommer du att agera som säkerhetschef och biträdande säkerhetschef.

Om dig

Du har akademisk utbildning och tidigare erfarenhet av arbete inom säkerhetsområdet eller likvärdigt som bedöms relevant. Det är meriterande om du har flerårig erfarenhet från offentlig verksamhet, gärna annan statlig myndighet.

Du har erfarenhet av att ha arbetat med servicefrågor samt av registratur och arkivfrågor. Du har arbetat med utredningsarbete och kan uttrycka dig väl både i tal och skrift. Det är meriterande om du har ledarutbildning.

I ditt ledarskap är du lyhörd, har god pedagogisk förmåga och skapar delaktighet. Du är initiativrik med förmåga att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag för chefer och specialister. Vi samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Som konsult hos Jefferson Wells är din karriär och utveckling alltid i fokus, och vi har gedigen kunskap inom just ditt område. Du kan anta uppdrag antingen som tillsvidareanställd konsult eller genom ditt eget företag.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta victoria.lennartsson@manpower.se

Ansök nu

Systemingenjör-Epiroc

Produktionsingenjör, maskin
Läs mer Nov 25
Letar du efter ett jobb där du får ta stort ansvar och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? Är du en analytisk person som motiveras av att få mycket ansvar? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Jefferson Wells två processingenjörer till Epiroc i Örebro. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Jefferson Wells och Epiroc. Du kommer att bli anställd av Jefferson Wells men arbeta på plats hos Epiroc.Om jobbet

Som processingenjör ansvarar du för att att ta fram funktionsspecificationer, funktionskrav för att sedan bryta ner dom till Designkrav och Designlösningar och baserat på dessa specifikationer så skapas i nästa steg hårdvara och mjukvara. Vidare kommer du att ansvara för att utveckla, implementera och anpassa våra elsystem vad gäller hårdvara, systemarkitektur.Om dig

Till uppdraget hos Epiroc söker vi dig som har erfarenhet av arbete som systemingenjör. Vi ser att dunågra års yrkeserfarenhet inom el- och/eller styrsystem eller annan högkvalificerad ingenjörsbakgrund inom relevant område.För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett analyserande tankesätt och att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda. Det är också viktigt att du kan ta egna initiativ och att du fokuserar på att hitta lösningar.Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?

Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas på olika uppdrag inom olika branscher. Konsultföretaget Jefferson Wells ingår i den stora koncernen ManpowerGroup och vi får ständigt in nya, spännande uppdrag, vilket skapar möjligheter för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team! Vi är måna om att alla ska känna sig delaktiga, och anordnar regelbundet konsult- och nätverksträffar samt AW:s.Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Jacob Classon via e-post: jacob.classon@manpower.se eller telefonnummer: 019-166577.Sista ansökningsdag är den 9 december 2022 men vi kommer att tillsätta uppdraget så snart vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!Välkommen med din ansökan!ÖvrigtPlaceringsort: ÖrebroTyp av anställning: konsultuppdragSista ansökningsdag: den 9 december 2022

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Ansök nu

Lediga jobb som mekanikingenjör i Örebro

Maskinkonstruktör
Läs mer Nov 17
Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Jefferson Wells och vår kund. Du kommer att bli anställd av Jefferson Wells men arbeta på plats hos kunden.


Just nu söker vi på Jefferson Wells ingenjörer inom mekanik för spännande uppdrag till en av våra kunder i Örebro. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Det bästa med att arbeta hos oss är möjligheten att få tillämpa olika typer av kunskaper och att arbetet är väldigt mångsidigt. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

I den här rollen kommer du att arbeta som mekanikingenjör med konstruktion och produktdesign. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att konstruera i CAD (Crea) och arbeta med produktutveckling. Du kommer att arbeta på ett globalt, världsledande och innovativt företag i Örebro som är verksamt inom industribranschen och uppdraget kommer att till en början att vara i 6 månader med goda möjligheter till förlängning.Om dig

Vi på Jefferson Wells söker dig som har högskoleutbildningen eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du ska också ha något års erfarenhet av mekanikkonstruktion eller liknande. Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, är ett krav. Du kommer att få jobba med CAD-konstruktioner i Crea vilket är ett önskemål.

Det dagliga arbetet kräver att du är öppen, flexibel och metodisk i din yrkesroll. Du ska också inneha tekniskt intresse samt god förståelse för tekniska lösningar.

Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?

Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas på olika uppdrag inom olika branscher. Konsultföretaget Jefferson Wells ingår i den stora koncernen ManpowerGroup och vi får ständigt in nya, spännande uppdrag, vilket skapar möjligheter för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team! Vi är måna om att alla ska känna sig delaktiga, och anordnar regelbundet konsult- och nätverksträffar samt AW:s.

Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Jacob Classon via e-post: jacob.classon@manpower.se eller telefonnummer: 019-166577. Ansvarig för den här processen är Jacob Classon, konsultchef, Jefferson Wells, jacob.classon@manpower.se, 019- 16 65 77.

Sista ansökningsdag är den 1 december 2022 men vi kommer att tillsätta uppdraget så snart vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!Välkommen med din ansökan!Övrigt

Uppdragslängd: minst 6 månader med möjlighet till förlängning Placeringsort: Örebro

Tillsättning: enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: den 1 december 2022Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Ansök nu

Rekryterare | Epiroc | Örebro

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Nov 8
Är du en positiv och framåt person med erfarenhet av rekrytering? Motiveras du dessutom av en varierande roll på ett större globalt företag? Då kan vi ha nästa utmaning för dig! Just nu söker vi på Jefferson Wells efter en rekryterare till vår kund Epiroc i Örebro. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Start: Omgående
Uppdrag: Konsultuppdrag
Ort: ÖrebroOm uppdraget:

I rollen som rekryterare kommer du arbeta med och driva hela rekryteringsprocessen från start till mål. Du kommer samarbete med kollegorna i rekryteringsteamet, anställande chefer och HR och fungera som stöd i pågående rekryteringar. Rollen innebär ansvar och många olika kontaktytor.

Rollen innebär exempelvis att du kommer:

* Skapa annonser och annonsera i relevanta jobbportaler, kanaler och sociala medier.
* Ta vidare relevanta kandidater, hålla intervjuer och verifiera referenser.
* Genomföra bedömningsprov.
* Ständigt utveckla rekryteringsprocessen och arbetssätt för att effektivisera arbetet och attrahera kandidater.Vem är det vi söker?

Vi söker dig som är en rekryterare med erfarenhet av att arbeta med hela rekryteringsprocessen. För att passa i rollen tror vi att du är en positiv och driven person som är självgående men också brinner för teamet och är en naturlig lagspelare.

Dessutom bör du ha:

* En relevant högskoleutbildning inom personal/arbetsliv eller annat relevant område.
* Mycket god systemvana, erfarenhet av HR-system.
* Mycket god kommunikationsförmåga i båda tal och skrift på svenska och engelska.Ansökan:

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig Talent Acquisition Specialist Lovisa Karlsson på lovisa.karlsson@jeffersonwells.se.Om Jefferson Wells:

Som konsult hos Jefferson Wells får du möjlighet att utveckla dina kunskaper på uppdrag hos några av Sveriges största företag inom många olika branscher. Vi är stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Du och din personliga konsultchef utvecklar en karriärplan med utgångspunkt i just dina mål och de kompetenser du vill utveckla. Jefferson Wells erbjuder dig en trygg anställning inom kollektivavtal, med bland annat övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Ansök nu

IT-arkitekt | Örebro | Enterprise Applications

Systemarkitekt
Läs mer Okt 25
Letar du efter ett jobb där du får ta stort ansvar och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? Är du en analytisk person med en god kommunikativ förmåga? Då kan det här vara tjänsten du letat efter! Just nu söker vi på Experis AB en IT-arkitekt till vår kunds verksamhet i Örebro. Här får du ett jobb som ständigt bjuder på nya utmaningar och är väldigt mångsidigt. Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan!

ArbetsbeskrivningSom IT-arkitekt har du ett varierande arbete som huvudsakligen går ut på attarbeta med systemdesign och -utveckling

arbeta med konceptutveckling, lösningsförslag, utvärderingar och utredningar

arbeta nära utvecklare och andra arkitekter för att säkerställa att verksamhetens krav kan realiseras i mjukvarulösningarKvalifikationerVi på Experis AB söker dig som har erfarenhet av arbete som IT-arkitekt, hårdvaruutveckling och automatiserade plattformar. Därutöver har du erfarenhet av agilt arbete, projektledning, systemutveckling och modern frontend-utveckling, ReactJS, HTML 5, Python. Dessutom har du goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Du behäver även ha jobbat med testmetodik och verktygskedja för automatiserade tester. Man behöver även ha kunskap om inbyggda system och speciellt om hur moderna front-end-lösningar interagerar med inbyggda C++-system..För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar förnuftiga beslut som bygger på analys och att du har en god kommunikativ förmåga. Det är också viktigt att du trivs med att jobba i team och att du har ett systematiskt tillvägagångssätt när du löser uppgifter. Därutöver besitter du en gedigen kunskap inom ditt arbetsområde.För såväl oss på Experis AB som vår kunder är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvara ta all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Att arbeta som konsult på ExperisExperis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Kontaktuppgifter och ansökanFör att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Martin Liljeholm via e-post: martin.liljeholm@se.experis.com eller telefonnummer: 019166550. Ansvarig för den här processen är Martin Liljeholm, Business Manager.Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Placeringsort: Örebro/Remote

Typ av anställning: tillsvidareanställning Lön: enligt överenskommelseOm Experis ABExperis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Som konsult hos Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde. Experis är en del av ManpowerGroup, som har ett långsiktigt hållbarhetsarbete och som många år i rad funnits med på listan över världens mest etiska företag.

Ansök nu

Systemutvecklare C++ | Örebro | Enterprise Applications

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Okt 21
Letar du efter ett jobb där du får ta stort ansvar och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? Skulle du vilja jobba tillsammans med ett prestigelöst och inspirerande team? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Experis AB en systemutvecklare till ett uppdrag som varar ett år hos vår kund i Örebro. Vi söker framför allt dig som är samarbetsvillig och metodisk i din yrkesroll. Välkommen med din ansökan till oss på Experis AB!

Om jobbet som systemutvecklare

I rollen som systemutvecklare ansvarar du för att utveckla nya system och programvaror samt designa, bygga, testa och driftsätta nya system. Dessutom kommer du tillsammans med ditt team arbeta i projektform tillsammans med andra utvecklare. Du knackar i C++.

Är du rätt för rollen som systemutvecklare?

Vi på Experis AB söker dig som har relevant IT-utbildning. Vidare tror vi att du har erfarenhet av systemutveckling. Därtill krävs det att du har goda kunskaper i C++ och goda kunskaper i engelska i tal och skrift.


Det är meriterande om du har kunskap i Linux, Jira, Git och Bitbucket. Har du även erfarenhet av automation och pytest är det meriterande.För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du trivs med att jobba i team och att du har ett systematiskt tillvägagångssätt när du löser uppgifter. Det är också viktigt att du har en god kommunikativ förmåga.För såväl oss på Experis AB som vår kund är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvara ta all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Att arbeta som konsult på ExperisExperis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.Intresserad?För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta Business Manager Martin Liljeholm via e-post: martin.liljeholm@se.experis.com eller telefonnummer: 019166550.Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!Vi ser fram emot din ansökan!ÖvrigtUppdragslängd: minst ett år Placeringsort: Örebro och remote

Typ av anställning: konsultuppdrag Tillsättning: så snart som möjligt Lön: enligt överenskommelse

Om Experis ABExperis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Som konsult hos Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde. Experis är en del av ManpowerGroup, som har ett långsiktigt hållbarhetsarbete och som många år i rad funnits med på listan över världens mest etiska företag.

Ansök nu

Löneadministratör | Statlig myndighet | Örebro

Löneadministratör
Läs mer Nov 7
Vi söker nu en löneadministratör för ett uppdrag på en myndighet i Örebro. Vill du arbeta med löneadministration och har flerårig arbetslivserfarenhet av lönehantering? Då är det dig vi söker! Välkommen med din ansökan idag, vi tillsätter tjänsten löpande!

Den här tjänsten är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund som är en statlig myndighet i Örebro. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden. Uppdraget är på heltid och förväntas starta i slutet av november och pågår inledningsvis till 31 maj 2023 med möjlighet till förlängning.

Om tjänsten
Som löneadministratör kommer du att fylla en viktig funktion i alla förekommande delar av löneutbetalningsprocessen. Som löneadministratör arbetar du med att tolka lön- och reserelaterade lagar och avtal och är medarbetare i organisation behjälplig i frågor avseende lön, förmåner samt villkorsavtal.

I rollen kan följande arbetsuppgifter förekomma:

* bearbeta och kontrollera löneunderlag
* ta fram lönelistor
* ta fram rapporter och statistik
* redovisa skatter och arbetsgivaravgifter
* sammanställa tid- och frånvarorapporter
* arbete med hela lönehanteringen fram till lönekörningen exempelvis reseräkningar och rättelser
* körjournaler, olika ledigheter, förmåner, intyg och kontroller

Är du rätt för rollen?
För att lyckas i rollen ser vi att du har arbetat några år som löneadministratör och är på jakt efter ett utvecklande arbete inom löneadministration. Du har en positiv attityd, är hjälpsam och är strukturerad i ditt arbete. Du har god förmåga att arbeta mot uppsatta mål och ramar och agerar lösningsorienterat. Som person ser vi att du är social, prestigelös, service-minded samt har god samarbetsförmåga.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du uppfylla följande krav

* har slutfört gymnasium eller likvärdig utbildning
* har minst tre års arbetslivserfarenhet som löneadministratör
* har goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
* har goda kunskaper i lönesystem
* har goda kunskaper i ekonomisystem
* har goda kunskaper om kollektivavtal
* kan kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.

Det är meriterande om du även har
* goda kunskaper i lön- och ekonomisystemet Agresso

Vad kan Manpower erbjuda dig?
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Intresserad?
För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Jacob Classon via e-post: Jacob.classon@manpower.se

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Rekryteringsspecialist | Epiroc | Örebro

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Okt 11
Är du en positiv och driven rekryterare med erfarenhet av att arbeta med hela rekryteringsprocessen? Motiveras du dessutom av en varierande roll på ett större globalt företag? Då kan vi ha nästa utmaning för dig! Just nu letar vi på Jefferson Wells efter en rekryteringsspecialist till vår kund Epiroc i Örebro. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Start: Omgående
Uppdrag: Konsultuppdrag till juni 2023 med mycket goda chanser till förlängning.
Ort: ÖrebroOm uppdraget:

I rollen som rekryteringsspecialist kommer du arbeta med och driva hela rekryteringsprocessen från start till mål. Du kommer jobba nära det egna teamet, anställande chefer och HR och fungera som stöd i alla pågående rekryteringar. Rollen innebär mycket ansvar och många olika kontaktytor.

Du kommer exempelvis:

* Skapa annonser och annonsera i relevanta jobbportaler, kanaler och sociala medier.
* Skapa Pipelines och söka efter kandidater.
* Ta vidare relevanta kandidater, hålla intervjuer och verifiera referenser.
* Genomföra bedömningsprov.
* Ständigt utveckla rekryteringsprocessen och arbetssätt för att effektivisera arbetet och attrahera kandidater.Vem är det vi söker?

Vi söker dig som är en senior rekryterare med flera års erfarenhet av att arbeta med hela rekryteringsprocessen. Du har erfarenhet av att använda sourcingmetoder och nätverkande för att finna kandidater och har arbetat med att rekrytera kompetenser inom exempelvis IT, ingenjörsområdet, teknik, chefer. Du har tidigare arbetat med rekrytering inom en större global organisation. För att passa i rollen tror vi att du är en positiv och driven person som brinner för rekrytering och aktivt följer trender inom området. Du är självgående men brinner också för teamet och är en naturlig lagspelare.

Dessutom bör du ha:

* En relevant högskoleutbildning inom personal/arbetsliv eller annat relevant område.
* Mycket god systemvana, erfarenhet av HR-system, Linkedin Recruiter.
* Mycket god kommunikationsförmåga i båda tal och skrift på svenska och engelska.Ansökan:

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig Talent Acquisition Specialist Lovisa Karlsson på lovisa.karlsson@jeffersonwells.se.Om Jefferson Wells:

Som konsult hos Jefferson Wells får du möjlighet att utveckla dina kunskaper på uppdrag hos några av Sveriges största företag inom många olika branscher. Vi är stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Du och din personliga konsultchef utvecklar en karriärplan med utgångspunkt i just dina mål och de kompetenser du vill utveckla. Jefferson Wells erbjuder dig en trygg anställning inom kollektivavtal, med bland annat övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Ansök nu

Processledare

Civilingenjör, anläggning
Läs mer Nov 1
Vill du vara med och förändra fastighetsbranschen? Sök då tjänsten som Processledare BIM!

Vi på Jefferson Wells söker på uppdrag av Örebroporten Fastigheter AB just dig som vill arbeta som Processledare BIM.

Örebroporten är idag ett av de ledande företagen i Sverige inom proptech och digitala tvillingar. Nu tar vi nästa steg för att ytterligare positionera oss i denna utveckling, där du kommer att få en viktig roll. Vi söker dig som vill bidra till att behålla vår position i denna ständigt utvecklande bransch.

Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!Om tjänsten

I rollen som Processledare BIM kommer du att förvalta och utveckla arbetssätt kopplat till BIM-modeller och kopplingen till vår digitala tvilling samt andra digitala plattformar. Arbetssätten kommer du ta med dig in i Örebroportens byggprojekt där du kommer driva BIM-frågor utifrån Örebroportens perspektiv. Du kommer vägleda projektörer i BIM-projekteringen efter de manualer och arbetssätt som är framtagna och kvalitetssäkra de aktuella leveranserna. Tillsammans med Utvecklingsledare Digitalisering leder ni arbetet för att utveckla mallar och strategier så att BIM-arbetet stödjer den övergripande digitaliseringsstrategi som Örebroporten har.

I din roll som Processledare BIM har du ansvar för att:

* BIM-samordna projekt från Örebroportens perspektiv

* säkerställa att BIM-modellen fyller rätt funktion kopplat till rätt skede.

* Uppdatera och utveckla centrala BIM-strategier och BIM-instruktioner
* Skapa mallar för rätt informationsflöde i BIM-modeller.I den löpande vardagen driver, förvaltar och utvecklar du arbetet genom att:

* Administrera BIM-modeller och DWGer på BIM360 så Örebroporten har ett komplett modellarkiv
* Säkerställa att vår ritningsplattform Fastighetswebben hela tiden är uppdaterad med de senaste ritningarna och DU-handlingarna
* Stödja projektledare i BIM-frågor
* Revidera revitmodeller i realtid efter mindre ändringar har skett.I rollen ingår även att ständigt utveckla eget och avdelningens arbete. Det innebär bland annat utveckling av interna uppdragprocesser och förbättrade arbetssätt. Arbetet sker primärt inom avdelningen men också för utveckling av hela bolaget.Den vi söker

Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och har frihet att agera fritt inom ramen för dina befogenheter. Du agerar snabbt och effektivt för Örebroportens bästa och visar mod och jobbar självständigt, samtidigt som du rådfrågar i större frågeställningar. Du bidrar alltid till god stämning och kreativitet.

Då arbetet innebär mycket kontakter både internt och externt förstår du vikten av att vara serviceinriktad, kunna samarbeta och samverka med andra, vara prestigelös och förändringsbenägen och kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.Vi söker dig som har goda kunskaper inom Autodesk Revit, BIM360 resp. BIM som arbetssätt.Du har en civilingenjörs- eller högskoleexamen inom området, alt. annan utbildning och aktuell erfarenhet som vi bedömer likvärdig.Har du erfarenhet/goda kunskaper inom följande områden är det meriterande: BIM-roll inom en beställarorganisation, kunskaper inom Dynamo för Revit, i Sharepoint, inom GIS, AutoCAD resp. MagiCAD.Du innehar B-körkort.Vad kan Örebroporten Fastigheter AB erbjuda dig?

Örebroporten Fastigheter AB är en liten effektiv och väl sammansvetsad organisation med 45 medarbetare. Företaget månar om sina anställda genom trygga villkor. Här präglas arbetsmiljön av bra laganda och gemenskap. Vi finns vid Behrn arena i ljusa och moderna lokaler.

Örebroporten Fastigheter AB tänker på och ser hela människan, och det är viktigt att medarbetarna känner att de har en bra balans mellan arbete och privatliv. Vi brinner för inspirerande och nytänkande lösningar som kommer kunder och samhälle till nytta.

Vi utvecklar hållbara miljöer som stärker Örebro!

I den här rekryteringen samarbetar Örebroporten Fastigheter AB med Jeffersson Wells.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emil Chanodorkar på 072- 453 76 54 eller via e-post emil.chandorkar@jeffersonwells.se

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2022-10-23.Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelseVälkommen med din ansökan!Örebroporten Fastigheter AB är ett helägt kommunalt fastighetsbolag och vår affärsidé är att utveckla hållbara miljöer som stärker Örebro. Bolaget ägs av Örebro Rådhus AB och förvaltar en uthyrbar area om cirka 380 000 kvm. Som fastighetsägare har och tar Örebroporten ett stort ansvar för den klimat- och energipåverkan som verksamheten medför. Örebroporten har en liten och väl sammansvetsad organisation med ca 45 medarbetare. Arbetsplats finns på Orvar Bergmarks Plats 2B. Organisationen är platt för att ge individen stora möjligheter till initiativ och kreativitet. Vi tänker på hela människan och det är viktigt för Örebroporten att medarbetare känner att man har en bra balans mellan arbete och privatliv. Vi brinner för inspirerande och nytänkande lösningar som kommer kunder och samhälle till nytta.

Ansök nu

Fantastiska möjligheter att få jobba som Utvecklare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Okt 14
Är du på jakt efter ett jobb som ständigt bjuder på nya utmaningar och som dessutom bjuder på variationsrika arbetsdagar? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Experis Systemutvecklare till våra kunder i Örebro. Vi tror att en viktig förutsättning för att trivas i den här rollen är att du drivs av att utveckla nya tekniska lösningar och av att ha frihet under ansvar. Vill du vara med på vår resa? Välkommen med din ansökan till oss på Experis AB!

Om jobbet som systemutvecklareI rollen som systemutvecklare ansvarar du för att utveckla nya system och programvaror samt arbeta fram metoder, verktyg och processer för mjukvaruplattformar. Dessutom kommer du tillsammans med ditt team definiera framtida system- och lösningsarkitektur samt designa, bygga, testa och driftsätta nya system.Du knackar i Kod i ex Python, C++, C#, .Net.

Ditt fokus kommer också ligga på att

implementera och konfigurera system och verktyg arbeta i projektform tillsammans med andra utvecklare implementera och konfigurera systemÄr du rätt för rollen som systemutvecklare?Vi på Experis AB söker dig som har erfarenhet av arbete som systemutvecklare, kravhantering och hårdvaruutveckling. Därutöver har du erfarenhet av mjukvaruutveckling, automatiserade plattformar och agilt arbete. Dessutom har du goda kunskaper i Kod i ex Python, C++, C#, .net och goda kunskaper i engelska i tal och skrift.För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har en god initiativförmåga och att du trivs med att jobba i team. Det är också viktigt att du har ett systematiskt tillvägagångssätt när du löser uppgifter. Våra kunder är både framgångsrika, globala och innovativt företag som verkar inom de flesta branscher.För såväl oss på Experis AB som vår kunder är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvara ta all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.Att arbeta som konsult på Experis

Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.Intresserad?

Ansök nu

Ledigt jobb som drivlineingenjör i Örebro

Maskinkonstruktör
Läs mer Nov 2
Om jobbet som ingenjör med uppgift att utveckla drivlinor

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en erfaren ingenjör med kunskaper om drivlinor. Du ska stötta teamet i konceptstudier, nya utvecklingsprojekt och olika projektförbättringsaktiviteter. Ytterligare i detta uppdrag kommer du arbeta från koncept, designarbete, teknisk dokumentation till test och verifiering. Arbetet utförs i nära samarbete med andra grupper, avdelningar och leverantörer.

Hos oss får du möjligheten att arbeta i en internationell miljö i ett stort moderbolag i ryggen, samtidigt som du också får möjligheten att direkt påverka och vara delaktig under hela produktutvecklingen. Placeringsorten är Örebro.


Just nu söker vi på Jefferson Wells en ingenjör till ett uppdrag som varar minst mellan 1-1½ år. Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Jefferson Wells! Vänta inte med din ansökan, då uppdraget ska starta så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Vem är du?

Vi söker dig som minst har en eftergymnasial utbildning inom maskinteknik eller liknande. Vidare tror vi att du har praktisk erfarenhet av drivlinor samt erfarenhet av projektledning, utveckling och tekniska installationer av drivlinor. Du har goda kunskaper i ritningsläsning, kunskaper i CAD och goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Därutöver har du god datorvana.Din profil

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har lätt för att ta kontakt med nya personer och att du har ett stort driv. Det är också viktigt att du har ett analyserande tankesätt och att du ser vad som behöver göras. Dessutom har du god förmåga att ta strategiska beslut.

Intresserad?

För att söka tjänsten skapar du ett konto hos oss där du bifogar CV och personligt brev. Vid frågor kontaktar du Jacob Classon, jacob.classon@manpower.se 019-166577.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Uppdragslängd: Minst mellan 1-1½ år med möjlighet till förlängning

Placeringsort: Örebro

Tillsättning: omgående eller enligt överenskommelse

Om Jefferson Wells

Som konsult hos Jefferson Wells får du möjlighet att utveckla dina kunskaper på uppdrag hos några av Sveriges största företag inom många olika branscher. Vi är stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Du och din personliga konsultchef utvecklar en karriärplan med utgångspunkt i just dina mål och de kompetenser du vill utveckla. Jefferson Wells erbjuder dig en trygg anställning inom kollektivavtal, med bland annat övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Ansök nu

Junior underhållsingenjör elektronik | Jefferson Wells | Örebro

Civilingenjör, drift och underhåll, elkraft
Läs mer Okt 26
Är du en person som har ett stort intresse och erfarenhet av elektronik? Har du dessutom en ingenjörsexamen och är i början av karriären? Då kan vi ha nästa utmaning för dig! Just nu söker vi på Jefferson Wells en underhållsingenjör till vår kund som är en välkänd aktör inom försvarsindustrin i Arboga mellan Örebro och Eskilstuna. Varmt välkommen med din ansökan!

Start: Omgående.
Uppdrag: Långsiktigt konsultuppdrag.
Ort: Arboga, utanför Örebro.Om uppdraget:

I rollen som underhållsingenjör kommer du tillsammans med ditt team ansvara för underhåll av elektronikapparaterna i de produkter som tillverkas. Underhåll sker på olika nivåer, allt från att man använder underleverantörer till att felsöka och byta enskilda komponenter på kretskort. Detta innebär att underhållsresurserna har olika komplexitet. Arbetet spänner över flera olika teknikområden som analog-, digital-, mjukvara, mikrovågsteknik och mätteknik.

Du kommer exempelvis arbeta med:

* Utveckling och support av underhållsresurser kring specifika apparater vilket innefattar både hårdvara och mjukvara.
* Teknisk support till kunder, slutanvändare och andra enheter inom företaget.
* Arbete i projekt som kan innefatta uppföljningar och ekonomi.
* Dokumentation av utfört arbete för nå upp till krav enligt relevanta regelverk.
* Felsökning och förbättringsarbete.Vem är du:

För att lyckas i denna roll så behöver du vara nyfiken, positiv och ha ett brinnande teknikintresse. Du tycker om att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Det krävs dessutom att du är strukturerad och kan dokumentera utfört arbete.

För att passa i rollen krävs dessutom att du har:

* Ingenjörsexamen eller liknande erfarenhet.
* God kunskap inom elektronik.
* Svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Det är meriterande om du erfarenhet av underhåll av flygplanselektronik, kunskap inom programmering, mätteknik eller hantering av mätinstrument. Erfarenhet av projektarbete/projektledning eller material och planeringssystem är också meriterande för rollen.

Ansökan:

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig Talent Acquisition Specialist Lovisa Karlsson på lovisa.karlsson@jeffersonwells.se.Om Jefferson Wells:

Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas i olika uppdrag i olika branscher. Vi på Jefferson Wells tillhör en stor koncern och får in många spännande uppdrag inom olika branscher, därmed ökar möjligheten för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team av konsultchefer, kandidatspecialister med mera. Det är viktiga för oss att våra konsulter känner sig delaktiga, därför anordnar vi kontinuerliga konsult- och nätverksträffar samt AW:s.

Ansök nu

Experis Academy Program | Fullstackutvecklare | Örebro

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Sep 20
Har du en avslutad högre utbildning inom IT, ett stort intresse för programmering och vill arbeta som fullstackutvecklare? Genom Experis Academy Program får du under tre intensiva månader en praktisk vidareutbildning baserat på vad arbetsmarknaden söker och en trygg anställning i ett! Vi kommer påbörja vårt nästa program under januari 2023. Är du en av våra nya talanger?

Våra två valbara inriktningar januari 2023

* Fullstack Java/JavaScript
* Fullstack .NET/JavaScript

Vad får du av att gå Experis Academy Program?
Du får en unik möjlighet att skaffa dig ovärderlig kompetens av moderna teknologier som IT-branschen efterfrågar. Du är anställd från dag ett där du startar med en intensiv lärarledd och betald utbildningsperiod som pågår i tre månader. Utbildningen genomförs enligt metodiken Accelerated Learning och är i högt tempo (upp till flera hundra timmar av kodande!) som varvar teori med praktiska övningar, både själv och i grupp.

Lärarna i programmet är själva seniora utvecklare och har lång erfarenhet från både akademin och näringslivet. De lär ut sådant som fullstackutvecklare behöver kunna just nu på arbetsmarknaden. Du får även möjlighet att ta en extern certifiering inom den inriktning du går. Efter utbildningsperioden påbörjar du en 12 månaders specialiseringsperiod hos ett företag i regionen där du arbetar och vidareutvecklar dina kompetenser.

Efter du avslutat dessa sammanlagda 15 månader ges du möjlighet att bli anställd hos det företaget. Vårt gemensamma mål är att du ska vidareutvecklas och kunna bygga en långsiktig karriär tillsammans med oss och företaget du är hos. Du får även lära känna andra som också brinner för fullstackutveckling, både de som börjar samtidigt som dig och de som tidigare gått programmet.

Ett urval av teknologier du kommer lära dig under programmet, beroende på inriktning:

Fullstack Java/[removed]
Java, Spring, Hibernate, REST, Apache Tomcat, SOAP, NodeJS, JavaScript, ReactJS, Angular, Bootstrap, HTML, CSS, Scrum

Fullstack .NET/[removed]
.NET, ASP.NET, Azure, Google Cloud, AWS, REST, NodeJS, JavaScript, ReactJS, Angular, Bootstrap, HTML, CSS, Scrum

Vilka är vi på Experis Academy?
Experis Academy är en del av IT-konsultbolaget Experis som i sin tur ingår i internationella Manpower Group-koncernen. Vi som arbetar med konceptet har mycket erfarenhet av både HR och IT. Vårt Academy-program har vuxit fram och utvecklats genom åren, både i Sverige och i Norden samt i Europa. Vi har mycket erfarenhet och ger dig, utöver utbildningen och uppdrag hos något av Sveriges ledande företag, även coachning under tiden du är anställd hos oss. Du får då chansen att komplettera dina kompetenser med andra mjuka värden passande för att jobba inom IT-branschen.

Vem är du?
Experis Academy är till för dig som

* innan uppstart 9 januari 2023 har avslutat minst en 2-årig utbildning från yrkeshögskola eller 3-5 år från universitet/högskola inom ett IT-relaterat område inom de senaste 2 åren
* läst programmeringskurser och har ett genuint intresse för det
* motiveras av att lösa komplexa problem och har ett sinne för logik
* ser dig som någon som tycker om att samarbeta med andra, nå uppsatta mål, är flexibel och ansvarar för din egen utveckling
* talar och skriver svenska och engelska obehindratKursstart: 9 januari 2023

Studietid: Heltid, 08:00-17:00

Plats för utbildning och uppdrag

Vårt kontor i Örebro. Vi kör denna omgång programmet i Göteborg, Skövde, Örebro, Stockholm, Linköping, Malmö, Växjö och Karlskrona. Antal platser per inriktning för respektive ort kan skilja sig åt.

Platserna kan fyllas under ansökningstiden då vi rekryterar löpande, ansök därför så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, men du är välkommen att kontakta oss på Academy@se.experis.com om du har några frågor.

Läs gärna vår Q&A och annat om programmet på vår hemsida HÄR

Ansök nu

Ledigt jobb som drivlineingenjör i Örebro

Maskinkonstruktör
Läs mer Okt 17
Om jobbet som ingenjör med uppgift att utveckla drivlinor

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en erfaren ingenjör med kunskaper om drivlinor. Du ska stötta teamet i konceptstudier, nya utvecklingsprojekt och olika projektförbättringsaktiviteter. Ytterligare i detta uppdrag kommer du arbeta från koncept, designarbete, teknisk dokumentation till test och verifiering. Arbetet utförs i nära samarbete med andra grupper, avdelningar och leverantörer.

Hos oss får du möjligheten att arbeta i en internationell miljö i ett stort moderbolag i ryggen, samtidigt som du också får möjligheten att direkt påverka och vara delaktig under hela produktutvecklingen. Placeringsorten är Örebro.


Just nu söker vi på Jefferson Wells en ingenjör till ett uppdrag som varar minst mellan 1-1½ år. Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Jefferson Wells! Vänta inte med din ansökan, då uppdraget ska starta så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Vem är du?

Vi söker dig som minst har en eftergymnasial utbildning inom maskinteknik eller liknande. Vidare tror vi att du har praktisk erfarenhet av drivlinor samt erfarenhet av projektledning, utveckling och tekniska installationer av drivlinor. Du har goda kunskaper i ritningsläsning, kunskaper i CAD och goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Därutöver har du god datorvana.Din profil

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har lätt för att ta kontakt med nya personer och att du har ett stort driv. Det är också viktigt att du har ett analyserande tankesätt och att du ser vad som behöver göras. Dessutom har du god förmåga att ta strategiska beslut.

Intresserad?

För att söka tjänsten skapar du ett konto hos oss där du bifogar CV och personligt brev. Vid frågor kontaktar du Jacob Classon, jacob.classon@manpower.se 019-166577.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Uppdragslängd: Minst mellan 1-1½ år med möjlighet till förlängning

Placeringsort: Örebro

Tillsättning: omgående eller enligt överenskommelse

Om Jefferson Wells

Som konsult hos Jefferson Wells får du möjlighet att utveckla dina kunskaper på uppdrag hos några av Sveriges största företag inom många olika branscher. Vi är stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Du och din personliga konsultchef utvecklar en karriärplan med utgångspunkt i just dina mål och de kompetenser du vill utveckla. Jefferson Wells erbjuder dig en trygg anställning inom kollektivavtal, med bland annat övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Ansök nu

Servicetekniker

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Okt 4
Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss har du möjlighet att jobba med spännande arbetsuppgifter och vara en del av navet i vår organisation. Dessutom finns det unika utsikter för dig att utvecklas både vid Bosch Rexroth i Sverige och inom Bosch globalt. Utöver det erbjuder vi våra medarbetare bra förmåner.

Är du den vi söker?

Vi behöver förstärka vår grupp med en kunnig medarbetare inom industriell hydraulik och automation, som brinner för att ge kunden den bästa tänkbara service och lösningar. Du får möjligheten att jobba i en miljö med produkter och system av världsklass.

Fokus för denna tjänst ligger inom det vi kallar industriell hydraulik med nya smarta energieffektiva system och produkter. Idag drivs utvecklingen mot mer intergrad elektronik i våra system vilket innebär ständiga utvecklingsprojekt tillsammans med kund, där du får vara spindeln i nätet.

Din region och utgångs ort kan vara Örebro, Karlstad, Borlänge, Skövde eller Mariestad beroende på var du bor. Vi försöker anpassa med hemmakontor eller befintligt kontor. Viktigast är att vi hittar rätt kandidat för rollen.

Din roll

Du är vår spetskompetens mot våra kunder och kommer att ingå i en grupp med servicetekniker där dina kollegor är lokaliserade i hela Sverige. I jobbet ingår allt från felsökning till idriftsättning och installation av kundunika system. Du deltar i försäljningsprocessen som tekniskt stöd till säljare. Du ska även informera, ge råd och anvisningar om handhavande till kund. Rapportering efter varje avslutat jobb innehållande fel, dess orsaker och förslag till åtgärder enligt gällande rutiner.

Att kunna generera merförsäljning av våra produkter/lösningar och tjänster är en viktig del av tjänsten. Vi inom Bosch Rexroth har stora möjligheter till interna utbildningar inom området. Till hjälp finns kollegor på företagets avdelningar, i Sverige, i Norden och i Tyskland.Resor kan förekomma till andra delar i Sverige. Din arbetsvecka innebär att resa måndag till fredag. Cirka 10-15 övernattningar i månaden.Tjänsten tillhör tjänstemanna-avtalet.

Vem är du

Du har en naturlig förmåga att förstå hydrauliska system och ta fram moderniseringslösningar för att säkra effektiv drift hos kund. Då tjänsten innebär mycket kundkontakter är det viktigt att du är lyhörd och kan hjälpa kunder med nya lösningar.

* Minst 5 års relevant erfarenhet av arbete inom hydraulik och automation
* Krav på kunskaper inom styr och reglerteknik, helst på gymnasie- eller högskolenivå
* Goda kunskaper i Officepaketet och god datorvana
* Eget driv att öka försäljning och träffa kunder
* Strukturerad med god administrativ förmåga
* Tjänsten kräver B-körkort
* Svenska och engelska i tal och skrift
* Meriterande är erfarenhet inom programmering och parameterisering.

Vi sätter stort värde på förtroende och initiativförmåga vilket innebär att du är självgående när det gäller operativa arbetsuppgifter samt att du har en god kommunikationsförmåga och trivs i en föränderlig miljö där förmåga till problemlösning är ett krav.

* Engagerad: Att självständigt och i team ge bästa tänkbara service till kunder och kollegor.
* Strukturerad: Planerar, organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt.
* Självgående: Tar ansvar för sin uppgift. Strukturerar själv sitt angreppssätt och driver sina uppdrag.

Vad kan vi erbjuda dig?

Du kommer till ett företag som har tydliga värderingar och som värnar om mångfald. Vi är måna om våra medarbetare och hos oss är det möjligt att förena det professionella med det privata. Ömsesidigt förtroende är självklart för oss och du får både eget ansvar och möjligheter att utveckla din kompetens.

Kontakt och ansökan

Bosch Rexroth samarbetar i den här rekryteringen med Jefferson Wells (ManpowerGroup) med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Vid frågor, kontakta Service chef Joel Nordkvist 0722072608 alternativt ansvarig rekryteringskonsult, emil.chandorkar@jeffersonwells.se

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

Varför jobba på Bosch?

På Bosch sätter vi människorna främst. När vi har kul på jobbet och mår bra, så mår våra kunder och samarbetspartners bra. Det kommer att ge oss fler och bättre affärer. Att få människor att må bra är en del av vårt hållbarhetsarbete och en god investering för framtiden.

Vi är stolta över att vara ett företag som gör mycket för att du skall trivas hos oss. Majoriteten av våra medarbetare säger att de är stolta över att jobba hos oss och värderar det vi erbjuder i form av förmåner, praktiska lösningar, flexibilitet och gott ledarskap.

Ansök nu

Processledare, BIM

Civilingenjör, anläggning
Läs mer Okt 2
Vill du vara med och förändra fastighetsbranschen? Sök då tjänsten som Processledare BIM!

Vi på Jefferson Wells söker på uppdrag av Örebroporten Fastigheter AB just dig som vill arbeta som Processledare BIM.

Örebroporten är idag ett av de ledande företagen i Sverige inom proptech och digitala tvillingar. Nu tar vi nästa steg för att ytterligare positionera oss i denna utveckling, där du kommer att få en viktig roll. Vi söker dig som vill bidra till att behålla vår position i denna ständigt utvecklande bransch.

Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!Om tjänsten

I rollen som Processledare BIM kommer du att förvalta och utveckla arbetssätt kopplat till BIM-modeller och kopplingen till vår digitala tvilling samt andra digitala plattformar. Arbetssätten kommer du ta med dig in i Örebroportens byggprojekt där du kommer driva BIM-frågor utifrån Örebroportens perspektiv. Du kommer vägleda projektörer i BIM-projekteringen efter de manualer och arbetssätt som är framtagna och kvalitetssäkra de aktuella leveranserna. Tillsammans med Utvecklingsledare Digitalisering leder ni arbetet för att utveckla mallar och strategier så att BIM-arbetet stödjer den övergripande digitaliseringsstrategi som Örebroporten har.

I din roll som Processledare BIM har du ansvar för att:

* BIM-samordna projekt från Örebroportens perspektiv

* säkerställa att BIM-modellen fyller rätt funktion kopplat till rätt skede.

* Uppdatera och utveckla centrala BIM-strategier och BIM-instruktioner
* Skapa mallar för rätt informationsflöde i BIM-modeller.I den löpande vardagen driver, förvaltar och utvecklar du arbetet genom att:

* Administrera BIM-modeller och DWGer på BIM360 så Örebroporten har ett komplett modellarkiv
* Säkerställa att vår ritningsplattform Fastighetswebben hela tiden är uppdaterad med de senaste ritningarna och DU-handlingarna
* Stödja projektledare i BIM-frågor
* Revidera revitmodeller i realtid efter mindre ändringar har skett.I rollen ingår även att ständigt utveckla eget och avdelningens arbete. Det innebär bland annat utveckling av interna uppdragprocesser och förbättrade arbetssätt. Arbetet sker primärt inom avdelningen men också för utveckling av hela bolaget.Den vi söker

Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och har frihet att agera fritt inom ramen för dina befogenheter. Du agerar snabbt och effektivt för Örebroportens bästa och visar mod och jobbar självständigt, samtidigt som du rådfrågar i större frågeställningar. Du bidrar alltid till god stämning och kreativitet.

Då arbetet innebär mycket kontakter både internt och externt förstår du vikten av att vara serviceinriktad, kunna samarbeta och samverka med andra, vara prestigelös och förändringsbenägen och kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.Vi söker dig som har goda kunskaper inom Autodesk Revit, BIM360 resp. BIM som arbetssätt.Du har en civilingenjörs- eller högskoleexamen inom området, alt. annan utbildning och aktuell erfarenhet som vi bedömer likvärdig.Har du erfarenhet/goda kunskaper inom följande områden är det meriterande: BIM-roll inom en beställarorganisation, kunskaper inom Dynamo för Revit, i Sharepoint, inom GIS, AutoCAD resp. MagiCAD.Du innehar B-körkort.Vad kan Örebroporten Fastigheter AB erbjuda dig?

Örebroporten Fastigheter AB är en liten effektiv och väl sammansvetsad organisation med 45 medarbetare. Företaget månar om sina anställda genom trygga villkor. Här präglas arbetsmiljön av bra laganda och gemenskap. Vi finns vid Behrn arena i ljusa och moderna lokaler.

Örebroporten Fastigheter AB tänker på och ser hela människan, och det är viktigt att medarbetarna känner att de har en bra balans mellan arbete och privatliv. Vi brinner för inspirerande och nytänkande lösningar som kommer kunder och samhälle till nytta.

Vi utvecklar hållbara miljöer som stärker Örebro!

I den här rekryteringen samarbetar Örebroporten Fastigheter AB med Jeffersson Wells.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emil Chanodorkar på 072- 453 76 54 eller via e-post emil.chandorkar@jeffersonwells.se

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2022-10-23.Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelseVälkommen med din ansökan!Örebroporten Fastigheter AB är ett helägt kommunalt fastighetsbolag och vår affärsidé är att utveckla hållbara miljöer som stärker Örebro. Bolaget ägs av Örebro Rådhus AB och förvaltar en uthyrbar area om cirka 380 000 kvm. Som fastighetsägare har och tar Örebroporten ett stort ansvar för den klimat- och energipåverkan som verksamheten medför. Örebroporten har en liten och väl sammansvetsad organisation med ca 45 medarbetare. Arbetsplats finns på Orvar Bergmarks Plats 2B. Organisationen är platt för att ge individen stora möjligheter till initiativ och kreativitet. Vi tänker på hela människan och det är viktigt för Örebroporten att medarbetare känner att man har en bra balans mellan arbete och privatliv. Vi brinner för inspirerande och nytänkande lösningar som kommer kunder och samhälle till nytta.

Ansök nu

Supporttekniker | Örebro | Experis

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Sep 9
Är du en problemlösare som tycker att det är roligt och stimulerande att hjälpa andra med deras IT-relaterade problem? Gillar du att ingå i ett mindre team som arbetar med intern-IT? Vi på Experis söker nu first line supporttekniker till vår kund i Örebro som delvis kommer att arbeta onsite. Bli en del av gänget hos oss på Experis, vänta inte med din ansökan!

Arbetsbeskrivning
I den här rollen kommer du att arbeta i kundens servicedesk och ha mycket kontakt med användare som finns utspridda på fyra kontinenter. Du kommer att få tillgång till och arbeta i de flesta av kundens IT-system. Du kommer också att arbeta med ett flertal kundspecifika applikationer samt diverse hårdvara; allt från servrar och nätverksenheter till datorer och mobiler. Denna tjänst innebär 80 % first line support och 20 % onsite support.Din profil
Vi söker dig som har 1-2 års erfarenhet av en liknande roll och är serviceinriktad samt vill utvecklas inom IT-support. Du har förmåga att arbeta både självständigt och i team, du är noggrann och tar stort ansvar för ditt arbete. Du behöver också kunna driva ärenden och se till att de blir lösta med hjälp både av dokumentation och problemlösning. Det är också mycket viktigt att du har ett stort intresse för IT och en vilja att lära nytt.

För att lyckas i rollen behöver du ha god kunskap/förståelse av:

* Active Directory
* Ärendehantering
* Office 365
* Server- och nätverksmiljöer

Det är också viktigt att du har erfarenhet av att hantera datorer och tillhörande hårdvara samt att du har en grundläggande hands-on förståelse för hur nätverk och segmentering av nätverk fungerar. Du måste kunna kommunicera, både muntligt och skriftligt, på svenska och engelska.

Körkort är ett kravOm Experis
Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.

Som anställd på Experis har du tillgång till kompetensutveckling till exempel via plattformen Experis Career Accelerator där du har möjlighet att utbilda och certifiera dig inom många områden, exempelvis Cloud och Cyber security.

Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Sandra Lindell på Sandra.Lindell@se.experis.com

Ansök nu

Utvecklare | Örebro | Experis

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 5
Är du en systemutvecklare i Örebro och letar efter nästa steg i karriären? Då har du hittat helt rätt! Vi på Experis söker just nu både dig som är i början av sin karriär samt dig som har gedigen arbetslivserfarenhet. Vi växer så det knakar och får löpande in nya uppdrag inom systemutveckling hos både befintliga och nya kunder. Låter det här som en spännande utmaning? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Arbetsbeskrivning
På Experis söker vi nu efter flera duktiga systemutvecklare till nuvarande och kommande uppdrag. Våra konsultuppdrag innebär att du arbetar som konsult på Experis men tillbringar dina arbetsdagar ute på uppdrag hos vår kund. Vi erbjuder både långa och korta uppdrag hos kunder inom både privat och offentlig sektor. Arbetsuppgifterna varierar och styrs av våra kunders behov.

Din profil
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och några års arbetslivserfarenhet av rollen som systemutvecklare samt dig med högskoleutbildning men med en mer junior utvecklarprofil. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat samt har ett allmänt tekniskt intresse. Vidare ser vi att du besitter goda kunskaper inom någon av följande kompetenser:

* C++
*
* C
* JAVA
* Python

Vi tror att du är en person som gillar att arbeta både självständigt och i grupp. Vi ser gärna att du har en genuin vilja att alltid göra ett bra jobb och drivs av att utvecklas.Om Experis
Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Sandra Lindell på Sandra.Lindell@se.experis.com

Ansök nu