Experis AB jobb i Örebro

Hitta lediga jobb hos Experis AB i Örebro. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Örebro.

Leveransansvarig för IT-partnerbolag | Örebro| Experis

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Jun 13
Har du erfarenhet av partneransvar inom konsultbranschen och är skicklig på att matcha rätt konsult till rätt uppdrag? Vill du dessutom vara en del av ett prestigelöst team som arbetar med vår underkonsultsaffär och bli en nyckelperson på vår tillväxtresa? Då ser vi mycket fram emot din ansökan!

Vi söker en driven leveransansvarig som kommer att leda och koordinera leveranser för underkonsulter, säkerställa att projekt levereras i tid och med hög kvalitet, samt hantera avtal och relationer med underkonsulter. Erfarenhet från konsultbranschen eller liknande krävs.

Om rollen

Som leveransansvarig har du ett helhetsperspektiv över partneraffären. Teamets huvuduppgift är att tillsätta underkonsulter hos våra avtalskunder. Vi har även ett ben i sälj och sitter med i kundmöten så som partnermöten. Vi samarbetar med kunder och partners i och utanför Sverige samt har ett växande samarbete med våra nordiska Experis kollegor.

Vi i teamet driver egna rekryteringsprocesser från A till Ö, sitter med löpande partnermöten för att skapa och bibehålla framgångsrika relationer. Rollen kan även innebära att vara representant för UK-affären vid upphandlingar. Rollen kräver att man hanterar många bollar i luften samtidigt och kunna anpassa sig till kunderna såsom partnernas särskilda behov. Du kommer att samarbeta tätt med konsultchefer, säljare och kollegor runt om i Sverige för att säkerställa ett effektivt arbetsflöde och leverera bästa möjliga resultat till våra kunder.

En viktig del av rollen är administrativt arbete i våra system, där du håller ordning på dokumentation, avtal och rapportering. Din förmåga att följa strukturerade processer är avgörande för att vi ska kunna leverera med högsta kvalitet och säkerställa att allt flyter smidigt.

Din profil

Den här tjänsten passar dig som har några års erfarenhet av att arbeta i en operativt liknande roll. Eftersom rollen är starkt kommunikativ, lägger vi stor vikt vid din personlighet och förmåga att bygga goda relationer.

Vi ser att du är van vid att säkerställa att kandidater och partners som är involverade i en process, behandlas professionellt och får snabb respons. Vi värdesätter även att du proaktivt ser till att dina kollegor har all nödvändig information för att kunna följa upp partnerrelationer och den uppsatta strategin.

Kvalifikationer som behövs för rollen är att du har/är:

* Organiserad och effektiv - kan balansera flera prioriteringar, planer och strukturerar tiden för att effektivt uppnå prestandamål
* Snabb och smidig, utan att kompromissa med kvalitet
* Självgående och resursstark med stor förmåga att utföra och hantera intensiva perioder och varierande uppgifter
* Tar självständiga beslut och har en stark affärsförståelse
* Positiv, energisk och utåtriktad relationsskapare
* Håller sig uppdaterad om den marknad vi verkar på
* Är flytande i svenska och engelska

En högre utbildning inom relevant område, förståelse för IT-branschen samt erfarenhet av att arbeta med den offentliga sektorn är mycket meriterande.

Om Experis

Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 400 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får våra konsulter tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser. Vi på Experis är ett värderingsstyrt bolag, och allt vi gör genomsyras av våra värderingar People, Knowledge och Innovation.

People | Vi inkluderar och välkomnar alla oavsett roll, funktion eller ansvar. Vi värderar kompetens och har förtroende för att individen tar eget ansvar och levererar inom ramen för sin rollbeskrivning. Vi är prestigelösa och vårt arbetsklimat bygger på öppenhet och trygghet.

Knowledge | Vi har ett "growth mindset" och håller oss relevanta på marknaden genom att ständigt förflytta och höja vår egen kompetens, våra konsulters samt våra lösningar/erbjudanden.

Innovation | Vi vågar testa nytt och misslyckas. Det kräver mod. Vi har ett utifrån och in-fokus och arbetar hela tiden med värdeskapande aktiviteter för våra målgrupper.

Frågor?

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken till höger. Urval sker löpande så ett tips är att skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila Ebba Folkesson på ebba.folkesson@se.experis.com.

Vi kommer att validera ansökningar under sommaren och intervjuer kommer att ske från och med augusti.

Ansök nu

Utbildas i systemsäkerhet | Saab | Karlskoga | Experis Academy

Kvalitetsingenjör, maskin/Kvalitetstekniker, maskin
Läs mer Jul 2
Har du intresse för teknik, mekanik, elektronik, hårdvara eller mjukvara och vill djupdyka i detaljer? Tycker du att system och säkerhet är en spännande kombination? I samarbete med Saab genomför Experis Academy ett skräddarsytt utbildningsprogram där du blir anställd från första dagen och får möjlighet att bli riktigt duktig inom ditt specialistområde - systemsäkerhet!

Är du mekaniker, nyexaminerad ingenjör, arbetar i produktion, med dokumentation eller liknande och har ett starkt tekniskt intresse? Vill du jobba på ett av Sveriges mest innovativa företag, Saab? Hos Experis Academy får du möjlighet att utbilda dig inom systemsäkerhet och jobba hos dem. Utbildningen startar i november och sker fysiskt i antingen Karlskoga eller Linköping. Efter utbildningen kommer du ha specialiseringsperiod i 12 månader hos Saab i dessa städer.

Var med och jobba för en säkrare värld!

Vill du vara med och bidra till tryggare samhällen och en säkrare, mer hållbar och rättvis värld? Hos Saab får du, genom Experis Academy, vara med och ha en påverkan! Som systemsäkerhetsingenjör (System Safety) hos Saab kommer du ingå i ett team som strävar mot ett gemensamt mål: att skapa en värld där trygghet är en självklarhet. Här får du möjlighet att arbeta med systemsäkerhet inom bland annat produktområdena missilsystem, undervattensteknik, understödsvapen och träningssystem. Du får vara en del av något större och varje dag kommer du tillsammans med dina kollegor bidra till att forma säkerheten och tryggheten för människor över hela världen.

Rollen som systemsäkerhetsingenjör

Som systemsäkerhetsingenjör kommer ditt primära ansvar vara att säkra att tekniska system är godkända i enlighet med standarder. Du kommer jobba tätt tillsammans med kollegor och projektgrupper, där ni gemensamt jobbat mot att utveckla och underhålla Saabs portfölj av produkter. Bland annat kommer du få möjlighet att samarbeta över flera discipliner, så som mekanik, elektronik, inköp och produktion, något som ger dig ett brett nätverk.

Din roll sträcker sig bortom att bara identifiera risker; du kommer att vara ansvarig för att analysera och minimera systemrisker för att förebygga potentiella olyckor som kan innebära skada på människor, egendom eller miljön. Dessa analyser omfattar hela systemets livscykel, vilket innebär att du kommer att arbeta med hårdvara, mjukvara och interaktionen med användare och andra externa system. Detta innebär också att du kommer att grotta ned dig i analyser, riskanalyser, dokumentation, kvalitetssäkring och utveckling. Här får du möjlighet att landa, utvecklas och bli experten inom området.

Experis Academys utbildning i samarbete med Saab

Experis Academy och Saab erbjuder dig ett arbete som inleds med en intensivutbildning inom områden för systemsäkerhet och därefter konsultuppdrag och specialisering inom detta hos Saab i Karlskoga och Linköping.

Experis Academy är en del av IT-konsultbolaget Experis, som i sin tur ingår i den internationella Manpower Group-koncernen. Våra utbildningsprogram har vuxit och utvecklats genom åren, både i Sverige, Norden och i hela Europa. Vi arbetar mycket med coachning för att ge våra anställda möjlighet att komplettera sina tekniska färdigheter med andra mjuka egenskaper. Anställningen inleds med en intensivutbildning som bedrivs av Experis Academy. Efter genomförd utbildning kommer samtliga anställda deltagare påbörja arbete som konsulter hos Saab, det vi nedan kallar för specialiseringsperiod.

Fördelar med Experis Academy

* Lön, kompetensutveckling, trygg anställning och handledning: Under utbildningsperioden och tiden som konsult på ditt specialiseringsuppdrag får du ersättning och professionell handledning.
* Specialiseringsperiod: Efter utbildningen väntar en specialiseringsperiod om 12 månader hos Saab, där du fördjupar och applicerar dina nyvunna färdigheter i praktiskt arbete.
* Erfarna lärare: Våra lärare är erfarna och seniora med gedigen erfarenhet från både akademin och näringslivet.

Vem kan ansöka?

För oss är dina personliga egenskaper, driv och motivation det viktigaste - det du inte kan inom ramen för systemsäkerhet kan du lära dig - och det hjälper Experis Academy i samarbete med Saab dig med! Som person är du detaljorienterad, men klarar samtidigt av att se helheten. Du är nyfiken och det faller sig naturligt för dig att driva ditt eget arbete framåt, både självständigt och i samarbete med dina kollegor. Du drivs av att arbeta systematiskt med processer, dokumentation och analyser och har ett stort intresse för systemsäkerhet, teknik, mjukvara, elektronik och/eller mekanik. Du kommunicerar flytande på svenska och engelska, både skriftligt och muntligt.

Det är meriterande, men inte ett krav, om du uppfyller något eller några av följande kriterier:

* Du har genomfört en (högre) utbildning, gärna inom teknik, mekanik, elektronik eller mjukvara
* Du har genom tidigare arbete eller studier kommit i kontakt med uppgifter inom system eller systemsäkerhet
* Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med dokumentation, analyser eller processer
* Du har tidigare arbetat inom produktion och montering
* Du har intresse för bakomliggande systemarkitektur och konstruktion

Praktisk information

* Utbildningsstart: November 2024
* Utbildnings- och specialiseringsorter: Karlskoga och Linköping
* Arbetstid: Heltid
* Uppdraget förutsätter att du genomgår och godkänns enligt de gällande säkerhetsbestämmelserna. För vissa roller med säkerhetsklassificering kan det finnas krav på specifikt medborgarskap

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande. För att öka dina möjligheter ser vi därför fram emot din ansökan så snart som möjligt! Vi tar inte emot ansökningar via e-post, men du är välkommen att kontakta oss på academy@se.experis.com om du har några frågor.

Ansök nu

IT-tekniker | Örebro | Experis

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jul 9
Vill du vara en nyckelspelare i en värld full av teknik och innovation? På Experis får du chansen att inte bara följa vägen, utan att skapa din egen. Som IT-Tekniker kommer du att vara hjärtat av den dagliga driften och ha möjlighet att forma din framtid. Är du redo att vara med och skapa din väg framåt?

Arbetsbeskrivning

Vill du vara en viktig del av IT-teamet? Som IT-Tekniker blir du den alla vänder sig till när tekniken strular, men du är mer än bara en problemlösare. Du är en viktig kugge som skapar sömlösa tekniska processer och som bidrar till att tekniken går hand i hand. Här får du möjlighet att ta steget in i en roll där du inte bara löser problem, utan där du formar och optimerar tekniken för att stödja varje aspekt av dina kollegors arbete. Din arbetsvardag kommer vara varierad och innehålla allt från felsökning, support, produkttester, installation, systemadministration till IT-säkerhet och IT-drift. Tillsammans med dina kompetenta kollegor kommer ni att arbeta nära varandra för att säkerställa att IT-landskapet är en smidig motor för alla.

Att vara konsult genom Experis öppnar upp för en värld full av teknik och innovation. Vi värdesätter att du som konsult inte bara är en tillfällig medlem, utan känner dig som en integrerad del av Experis-teamet redan från dag ett. Genom att bli en del av Experis-familjen får du tillgång till ett nätverk av möjligheter och utmaningar som ständigt utvecklar dina färdigheter. Vi ser fram emot att tillsammans skapa en arbetsmiljö där du inte bara trivs utan också blomstrar och växer i din professionella resa. Du kommer att bli anställd hos oss på Experis och jobba ute hos någon av våra kunder.

Vill du veta mer? Kontakta Ellen eller Dara, och vi delar gladeligen med oss av vår historia!

Vi söker dig som har:

* Gymnasial relevant utbildning
* Minst 1 års erfarenhet som IT-tekniker
* Kunskaper om ärendehanteringssystem
* Övergripande kunskap om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk och informationssäkerhet
* Kunskaper i Microsoft Office eller likvärdigt
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Vem är du?

Vi tror att du är en flexibel och ansvarstagande person med tekniskt intresse. Vi ser att du är noggrann, serviceinriktad och duktig på att kommunicera med olika typer av människor. Det viktigaste för oss är att du har en positiv inställning, är driven och vill framåt!

Om Experis

Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.

Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor är du välkommen att kontakta Ellen på mailadress Ellen.Egnell@se.experis.com eller Dara på mailadress Dara.Tysani@se.experis.com

Ansök nu

Projektledare | Saab Dynamics | Karlskoga

Civilingenjör, produktion, maskin
Läs mer Jul 5
Är du en driven projektledare med stark administrativ förmåga? Vi på Jefferson Wells söker en projektledare till SAAB Dynamics i Karlskoga. Om du vill ta dig an en utmanande roll där du driver projekt framåt inom försvarsindustrin, skicka in din ansökan idag!

Ort: Karlskoga
Start: Augusti 2024
Uppdragslängd: Konsultuppdrag med stor möjlighet till förlängning eller anställning hos kund

Om jobbet som projektledare
Som projektledare hos vår kund SAAB Dynamics i Karlskoga kommer du att arbeta med projektldening inom testutrustningsavdelningen av försvarsprodukter. Ditt huvudsakliga ansvar blir att säkerställa att projekten hålls ihop och att tidsplaner följs, vilket innebär att du kommer att behöva koppla ihop resurser och driva projekten framåt på ett effektivt sätt. Rollen innebär även en del administration, såsom att sammanställa krav på produkter och säkerställa att all dokumentation är i ordning.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

* Säkerställa att tidsplaner hålls och följs upp
* Administration - planering, uppföljning samt dokumentation och sammanställning av kravställning på produkt och process
* Driva och pusha projektet framåt
* Hantera produktionstekniska frågor och resurser

Den vi söker
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som projektledare inom produktion eller produktionstekniskt område och har en god insikt i producerande företag. Du är administrativt stark och har förmågan att driva projekt framåt på ett effektivt sätt. Det är mycket meriterande om du har en teknisk bakgrund och erfarenhet inom liknande områden.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

* Gymnasieutbildning eller högre utbildning inom relevant område
* Erfarenhet av projektledning inom produktion eller produktionstekniskt område
* God administrativ förmåga
* Förståelse för produktionsprocesser
* Erfarenhet av att arbeta i IFS eller liknande system
* Flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där våra kunder har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om vår kund:
SAAB Dynamics är ett expansivt, innovativt och världsledande företag inom försvarsindustrin. De fungerar som ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdraget att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidra till trygghet för människor och samhällen.

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Genom att vi har några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken som kunder har vi stora möjligheter att erbjuda utvecklande uppdrag över tid. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område, som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas.

Hur du ansöker:
För att söka tjänsten klickar du på "Ansök nu" och skapar ett konto hos oss. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi genomför urval löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Seniora Projektledare | SAAB Dynamics | Karlskoga

Civilingenjör, produktion, maskin
Läs mer Jul 5
Är du en erfaren projektledare med bakgrund inom produktion och teknik? Vi på Jefferson Wells söker nu flera seniora projektledare till ett spännande konsultuppdrag hos vår kund Saab i Karlskoga. Vill du ta nästa steg i din karriär som projektledare hos oss? Skicka in din ansökan redan idag!

Ort: Karlskoga
Start: September/Oktober 2024
Uppdragslängd: Varierande, med stor möjlighet till förlängning eller anställning hos kund.

Om jobbet som Senior Projektledare
Som Senior Projektledare hos oss på Jefferson Wells, placerad ute hos vår kund Saab i Karlskoga, kommer du att vara en nyckelperson i flera projekt med fokus på produktion och tillverkning. Vi söker:

Projektledare: Start i mitten av september. Du kommer fortsätta driva ett pågående projekt inom produktutveckling och hårdvara. Ditt arbete kommer att handla om att förbättra processer, se till att tidsplaner följs och koordinera aktiviteter.

Huvudprojektledare: Start i oktober. Här krävs lång erfarenhet och en stor förståelse för produktion. Uppdraget handlar om att öka kapaciteten i Karlskoga genom att genomföra förändringar i produktion, planering av byggnader och flöden. Projektet förväntas pågå minst 2 år och innefattar både stora och små projektdelar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Driva och leda projekt från start till slut
* Koordinera team och aktiviteter för att säkerställa att tidsplaner hålls
* Implementera förbättringar i produktionsprocesser
* Planera och genomföra förändringar i produktion och byggnadsflöden

Den vi söker
För att lyckas i rollen som Senior Projektledare hos Saab behöver du ha tidigare erfarenhet av projektledning inom produktion eller lång erfarenhet inom produktionsteknik. Du bör ha en god insikt i producerande företag och kunna driva projekt framåt på ett effektivt sätt. En teknisk bakgrund och erfarenhet är meriterande.

Vi söker dig som:

* Har en gymnasieutbildning eller högre utbildning inom ett relevant område
* Har tidigare erfarenhet som projektledare inom produktion
* Har god insikt i och förståelse för producerande företag
* Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift
* Är självgående, målinriktad och har en förmåga att strukturera och planera tillsammans med teamet

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassning kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om vår kund:
SAAB Dynamics är ett expansivt, innovativt och världsledande företag inom försvarsindustrin. De fungerar som ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdraget att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidra till trygghet för människor och samhällen.

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Genom att vi har några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken som kunder har vi stora möjligheter att erbjuda utvecklande uppdrag över tid. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område, som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas.

Hur du ansöker:
För att söka tjänsten klickar du på "Ansök nu" och skapar ett konto hos oss. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi genomför urval löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Gruppchef Logistik med vilja att förändra till Atria

Logistikchef
Läs mer Jun 11
Nu har du chansen att bli en viktig del av Atrias tillväxtresa och vara delaktig i att forma framtidens logistik. I Sköllersta har vi nu byggt ut anläggningen med en stor terminal som stod klar 2023, för att kunna centralisera logistiken från andra fabriker. Nu kan du växa med oss i rollen som Gruppchef med ansvar för inbound logistics och ca 20 medarbetare i ditt team.

Rekryteringen är ett samarbete med Jefferson Wells, men du blir direkt anställd hos Atria.

Vår vision är att med passion och starka varumärken skapa inspirerande mat för varje tillfälle. Det uppnår vi bara om vi anställer de kunnigaste och mest engagerade medarbetarna och ser till att de trivs så bra som möjligt hos oss.

Vi har sex fabriker är utspridda i Sverige, där fabriken i Sköllersta 2 mil utanför Örebro är vår största fabrik med över 400 medarbetare, där tillverkas bl.a. korv och hamburgare. Hos oss produceras inspirerande mat under varumärken som Lönneberga, Sibylla, Lithells, Arboga och Ridderheims.

Dina ansvarsområden
Som Gruppchef blir ditt huvudansvar att leda och fördela det dagliga arbetet på terminalen samt säkerställa en optimal bemanning för att nå uppsatta mål. Du håller dagliga möten för att ständigt utveckla verksamheten, skapar starka samarbeten med andra avdelningar och samarbetspartners inom ansvarsområdet.

Du bidrar till att skapa en förändringskultur, motiverar din personal och arbetar med att uppnå specifika krav och mål. För att uppnå önskad servicegrad och leverera efter organisationens mål, blir en del i de huvudsakliga arbetsuppgifterna att utveckla och förbättra arbetsmetoder med fokus på säkerhet, kvalitet och effektivitet.

I arbetsuppgifterna kan även operativt arbete ingå vid behov samt uppföljning av frånvaro. Administrativa uppgifter som uppföljning, rapportering och statistik ingår också i tjänsten.

Utöver fullt personalansvar för 20 medarbetare har du även ansvar för:

* Arbetsmiljö- och säkerhetsarbete
* Daglig uppföljning av verksamheten
* Facklig samverkan
* Kommunikation med stödavdelningar
* Driva utveckling med arbetsrotation inom terminalen för ökad flexibilitet

Arbetet är heltid och verksamheten bedrivs i 2-skift, men din arbetstid är förlagd till dagtid och anställningsformen är tillsvidareanställning. Du ingår i en gruppchefsduo som tillsammans med tre samordnare bemannar de olika arbetspassen och är direkt underställd Terminalchefen.Vem är du?
Du har viljan och förmågan att axla ett ledaransvar med ett starkt intresse för att utveckla medarbetarna. Du är ambitiös, vill utvecklas i ditt ledarskap och ta dig an ett större ansvar.

För att lyckas i rollen känner du igen dig i dessa punkter:

* Har flera års erfarenhet av ledarskap i en liknande roll inom logistik eller lager, gärna på ett tillverkande företag med nära koppling till produktionen.
* Är en skicklig kommunikatör som uttrycker dig obehindrat på svenska i både tal och skrift.
* Besitter goda kunskaper i MS Office och har erfarenhet av att arbeta med systemstöd, vi använder systemet M3.
* Har en lösningsorienterad inställning och trivs med att strukturera och arbeta med ständiga förbättringar.
* Är ett föredöme i lojalitet och rättvisa, och hanterar problem prestigelöst och konstruktivt.
* Har B-körkort

Du har troligtvis en utbildning inom logistik eller teknik, har du även grundläggande kunskaper inom områden som arbetsmiljö, kvalitet och livsmedelshygien är till din fördel.
Det är extra meriterande om du har erfarenhet av att hantera kylvaror inom FMCG-branschen, då vi har både kyl- & fryslager.

För att nå produktions- och kvalitetsmål krävs handlingskraft och engagemang samt god förståelse för vilka parametrar som påverkar både kostnader och intäkter. Du har förmågan att se övergripande med förståelse för hela kedjan; från produktion till utleverans.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Mer om Atria
Vår vision är att bli The Winning Northern European Food Company, det uppnår vi endast med engagerad, kunnig personal som trivs hos oss. Atria är det stora företaget med det lilla företagets möjligheter och du har stora möjligheter att påverka vårt företags resa och din egen karriärsresa.
Vi har idag flera spännande varumärken i vår portfölj som Lönneberga, Lithells och Ridderheims som är med och formar framtidens matutbud - det med hållbar innovation och utveckling på agendan.

Kontaktperson
Ansök direkt via www.jeffersonwells.se. Varmt välkommen att kontakta Jefferson Wells rekryteringskonsult Thomas Andersson om du önskar mer information på tel 070-276 9953.

Under sommaren kommer urval och intervjuer ske löpande, ett mindre uppehåll kan ske i slutet av juli och början på augusti. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Employer Branding & Internal Communications Coordinator

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Jul 9
Är du på jakt efter ett jobb som erbjuder variationsrika och mångsidiga arbetsdagar? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Jefferson Wells en Employer Branding & Internal Communications Coordinator till Epiroc i Örebro.

Detta är ett konsultuppdrag på åtta månader med möjlighet till förlängning. Uppdraget startar igång snarast möjligt.

Vill du vara med på Epirocs resa? Välkommen med din ansökan till oss på Jefferson Wells! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Jefferson Wells och Epiroc. Du kommer att bli anställd av Jefferson Wells men arbeta på plats hos Epiroc.

I rollen kommer du att arbeta med:

* Arbeta med företagets employer branding genom att koordinera interna besök, guida och boka föreläsare för interna evenemang.
* Intern kommunikation på företaget, inklusive interna mejlutskick till Epirocs medarbetare.
* Publicera interna via olika interna kanaler.
* Skapa affischer och informationsblad i InDesign eller Photoshop.

Till uppdraget hos Epiroc söker vi dig som har:

* Relevant utbildning inom media/kommunikationsvetenskap eller likvärdig arbetslivserfarenhet.
* Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
* Kunskaper i InDesign och Photoshop. Erfarenhet av filmskapning med mobiltelefon är meriterande.
* B-körkort.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du:

* Kan ta egna initiativ.
* Förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt.
* Vågar tänka utanför boxen och har förmågan att arbeta självständigt.
* Är serviceminded och social.

Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?

Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas genom olika uppdrag inom olika branscher. Konsultföretaget Jefferson Wells ingår i ManpowerGroup, vilket ger tillgång till nya och spännande uppdrag som främjar din personliga utveckling och karriär.

Intresserad?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Malin Löf via e-post: malin.lof@jeffersonwells.se .

Sista ansökningsdag är den 1 augusti 2024, men vi tillsätter uppdraget så snart vi hittar rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Teknikchef till internationellt tillverkande bolag

Gruppchef, teknik
Läs mer Maj 7
Välkommen till en spännande möjlighet inom ett etablerat tillverkande industribolag som är en del av en internationell koncern! Vi letar efter en driven och framåtlutad Teknikchef som kommer vara en viktig del av vår ledningsgrupp.

Denna headhunting är konfidentiell och vi kommer inledningsvis inte gå ut med företagets namn, men du blir direkt tillsvidareanställd hos företaget.

Om företaget:
Vi är en svensk tillverkande industri med 200-400 medarbetare som tillhör inom en internationell koncern. Vår verksamhet är en drivande kraft inom industrisektorn och vi strävar ständigt efter att förbättra och utveckla vår verksamhet för att möta framtidens utmaningar. Vi jobbar tätt med flera stora internationella kunder och är ett av de ledande bolagen inom vår sektor.

Dina ansvarsområden:
Som Teknikchef kommer du att ha personalansvar för en grupp på runt 12-15 personer som innehåller dessa roller; chef, projektledare och ingenjörer. Du kommer vara en central person i ledningsgruppen som vågar utmana befintliga arbetssätt.

Vi förväntar oss att du är van att jobba i ett högt tempo och driva förändringar, utveckla teknikavdelning med fokus på att driva LEAN och automatiseringsprojekt. Avdelningarna som du kommer jobba nära är produktion, underhåll och R&D.
Du har budgetansvar för ditt område.

Din profil:
Vi söker en proaktiv och engagerad ledare som är bekväm med att utmana och driva förändring. Du bör ha god förståelse för hela fabrikens verksamhet och kunna bygga förtroende på alla nivåer i organisationen.

Du bör ha dessa delar:

* Erfarenhet av att leda chefer inom tillverkande industri
* Teknisk utbildning på högskolenivå eller liknande
* Viljan att vara med på en stor förändringsresa
* Tillför energi och positivet
* Vana av att rapportera till utländska ägare

Din bostadsort bör vara runt västra Mälardalen i någon av dessa regioner: Västmanland, Värmland eller Örebro län.Vad vi erbjuder:
Du kommer att vara en del av en dynamisk arbetsmiljö där din röst och ditt arbete kommer att göra verklig skillnad. Vi erbjuder konkurrenskraftiga förmåner och möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och tror att du har vad som krävs för att bli vår nästa Teknikchef, skicka in din ansökan till oss. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och forma framtidens teknikavdelning på vår fabrik.

Kontaktperson
Ansök via www.jeffersonwells.se. För mer information kontakta Jefferson Wells headhunter Thomas Andersson på 070-276 99 53. Denna headhunting är konfidentiell och vi kommer inledningsvis inte gå ut med företagets namn.

Ansök nu

Konsultuppdrag som Customer Contact Order Fulfillment

Inköpare
Läs mer Maj 27
Jefferson Wells, en del av ManpowerGroup, letar nu efter dig som är intresserad av att arbeta med Order Fulfillment på Epiroc i Örebro. Detta är en utmärkt möjlighet för dig som vill skaffa dig erfarenhet inom supply chain och logistik. Konsultuppdraget är initialt mellan juni och oktober.

Du kommer att få arbeta i ett spännande och växande företag som är en global ledare inom produktivitet för gruvindustrin. För detta uppdrag kommer du att vara anställd som konsult hos oss på Jefferson Wells men arbeta på plats hos vår kund Epiroc.

Det här är ett konsultuppdrag som sträcker sig över perioden juni till augusti Urval och intervjuer kommer att genomföras löpande, så skicka in din ansökan redan idag!Om rollen:

Som konsult inom Customer Contact Order Fulfillment kommer du främst att arbeta med orderhantering, exporthantering, fakturering och leverans av reservdelar. Varje anställd ansvarar för ett antal säljbolag/kunder där du säkerställer ett snabbt och effektivt flöde av reservdelar från Epirocs Distributionscenter till säljbolag/kunder. Du kommer att samarbeta med olika funktioner inom Epiroc för att säkerställa detta och skapa kontakter både internt och externt med speditörer och globalt med Epirocs säljföretag.Dina ansvarsområden inkluderar:

Planering av transporter

Bokning av sändningar på lämpliga avgångar

Fungera som länken mellan kund och produktionPassar du för tjänsten?

Denna position passar dig som finner det spännande att arbeta med orderhantering, logistik och leverans. Vi ser att du är noggrann, serviceinriktad, lösningsfokuserad och har förmågan att prioritera och planera med stort kundfokus. Du kommunicerar enkelt både skriftligt och muntligt, på både svenska och engelska. Som konsult är det viktigt att du kan samarbeta med kollegor och stödja teamet och verksamheten för att uppnå bästa resultat.Kvalifikationer:

Examinerad inom logistik/supply chain eller industriell ekonomi eller har motsvarande arbetslivserfarenhet.

Goda kunskaper i Office och Excel

Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift

Erfarenhet av arbete inom logistik eller orderplanering är meriterande

Erfarenhet av affärssystemet M3 är en fördelAnsök idag!

Denna tjänst innebär anställning hos Jefferson Wells med arbetsplats hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Malin Löf på telefonnummer via e-post: malin.lof@jeffersonwells.se.Vi ser fram emot din ansökan!Om Jefferson Wells:

Jefferson Wells, en del av ManpowerGroup, är specialister inom rekrytering och konsulttjänster. Med ett starkt globalt nätverk och expertis inom olika branscher kan vi erbjuda spännande uppdrag och möjligheter till karriärtillväxt. Hos oss kan du utforska nya utmaningar och utveckla din kompetens inom olika områden.

Ansök nu

Konsultuppdrag som Customer Contact Order Fulfillment

Inköpsassistent
Läs mer Maj 10
Jefferson Wells, en del av ManpowerGroup, letar nu efter dig som är intresserad av att arbeta med Order Fulfillment på Epiroc i Örebro. Detta är en utmärkt möjlighet för dig som vill skaffa dig erfarenhet inom supply chain och logistik. Konsultuppdraget är initialt mellan juni och oktober.

Du kommer att få arbeta i ett spännande och växande företag som är en global ledare inom produktivitet för gruvindustrin. För detta uppdrag kommer du att vara anställd som konsult hos oss på Jefferson Wells men arbeta på plats hos vår kund Epiroc.

Det här är ett konsultuppdrag som sträcker sig över perioden juni till oktober. Urval och intervjuer kommer att genomföras löpande, så skicka in din ansökan redan idag!Om rollen:

Som konsult inom Customer Contact Order Fulfillment kommer du främst att arbeta med orderhantering, exporthantering, fakturering och leverans av reservdelar. Varje anställd ansvarar för ett antal säljbolag/kunder där du säkerställer ett snabbt och effektivt flöde av reservdelar från Epirocs Distributionscenter till säljbolag/kunder. Du kommer att samarbeta med olika funktioner inom Epiroc för att säkerställa detta och skapa kontakter både internt och externt med speditörer och globalt med Epirocs säljföretag.Dina ansvarsområden inkluderar:

Planering av transporter

Bokning av sändningar på lämpliga avgångar

Fungera som länken mellan kund och produktionPassar du för tjänsten?

Denna position passar dig som finner det spännande att arbeta med orderhantering, logistik och leverans. Vi ser att du är noggrann, serviceinriktad, lösningsfokuserad och har förmågan att prioritera och planera med stort kundfokus. Du kommunicerar enkelt både skriftligt och muntligt, på både svenska och engelska. Som konsult är det viktigt att du kan samarbeta med kollegor och stödja teamet och verksamheten för att uppnå bästa resultat.Kvalifikationer:

Examinerad inom logistik/supply chain eller industriell ekonomi eller har motsvarande arbetslivserfarenhet.

Goda kunskaper i Office och Excel

Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift

Erfarenhet av arbete inom logistik eller orderplanering är meriterande

Erfarenhet av affärssystemet M3 är en fördelAnsök idag!

Denna tjänst innebär anställning hos Jefferson Wells med arbetsplats hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Malin Löf på telefonnummer via e-post: malin.lof@jeffersonwells.se.Vi ser fram emot din ansökan!Om Jefferson Wells:

Jefferson Wells, en del av ManpowerGroup, är specialister inom rekrytering och konsulttjänster. Med ett starkt globalt nätverk och expertis inom olika branscher kan vi erbjuda spännande uppdrag och möjligheter till karriärtillväxt. Hos oss kan du utforska nya utmaningar och utveckla din kompetens inom olika områden.

Ansök nu

Enhetschef för Bygg & Drift - Ansök snarast

Platschef, anläggning
Läs mer Maj 10
Jefferson Wells, en del av ManpowerGroup, har nöjet att presentera ett spännande konsultuppdrag som Enhetschef för Bygg och Drift inom Park och Gata. Vi söker en erfaren och engagerad ledare för detta uppdrag, som sträcker sig från den 1 juni till och med årsskiftet 2024/2025, med möjlighet till förlängning.

Om Uppdraget:

I rollen som Enhetschef för Bygg och Drift kommer du att ha personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar för enheten. Tillsammans med ditt team ansvarar du för drift och underhåll av allmän plats inklusive gator, torg och parker. Du kommer också att hantera vinterväghållning och ansvara för viss fastighetsskötsel samt en del av vår kunds investeringsprojekt. Arbetet är förlagt hos kund i Örebro. Distansarbete är möjligt till viss grad.

Exempel på arbetsuppgifter:

Ledning, utveckling och uppföljning av verksamheten mot uppsatta mål.

Personalansvar och kompetensutveckling för medarbetare.

Dialog med entreprenörer och säkerställa efterlevnad av lagar och riktlinjer.

Kommunikation internt och externt med olika aktörer inklusive politiker och medborgare.Kvalifikationskrav:

* Akademisk examen inom relevant område
* Erfarenhet som chef med personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar
* Flerårig erfarenhet av förvaltning av offentliga miljöer
* Kunskap om BasP och BasU samt entreprenadjuridik
* B-körkortPersonliga Egenskaper:

Vi söker dig som är initiativtagande, transparent och har god kommunikationsförmåga. Du är en ledare som driver ditt arbete framåt på ett strukturerat sätt och har förmåga att skapa och bevara goda relationer.Meriterande:

* Erfarenhet av ledarskap genom andra och anbudshantering
* Erfarenhet från kundservice och anläggningsbranschen
* Erfarenhet av vinterväghållningKontakt:

Vid frågor, kontakta konsultchef Malin Löf via e-post: malin.lof@jeffersonwells.se

Ansök idag för att bli en del av vårt dynamiska och innovativa team! Löpande urval tillämpas. Klicka på "Ansök nu" för att söka tjänsten.

Ansök nu

Fullstack-utvecklare | Örebro | Experis

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Mar 26
Vill du arbeta som konsult och få möjligheten att utforska olika branscher och projekt samtidigt som du bidrar med din expertis och erfarenhet inom Fullstack-utveckling? Då väntar spännande möjligheter för dig hos oss, ansök idag och bli en del av vårt konsultteam!

Vi söker dig som är en erfaren fullstack-utvecklare med minst 5 års erfarenhet inom området. Som fullstack-utvecklare kommer du att arbeta med att utveckla högkvalitativa mjukvarulösningar. Med en gedigen erfarenhet som fullstack-utvecklare förväntas du ha en djup förståelse för både frontend- och backend-teknologier samt kunna arbeta med olika ramverk och verktyg. Din expertis kommer att vara avgörande för att bygga skalbara, säkra och robusta system som möter våra kunders behov och förväntningar.

Din profil

Utöver att du är tekniskt kunnig ser vi också att du besitter viktiga personliga egenskaper för att trivas och lyckas i rollen. Som konsult hos oss är det viktigt att du ständigt strävar efter att utveckla din kompetens och är öppen för att lära dig nya verktyg samt tekniker.
Vi ser att du är en problemlösare som gillar utmaningar och har förmågan att hitta innovativa lösningar på komplexa problem. Du är en teamspelare som kan samarbeta för att nå gemensamma mål och tar ansvar för att driva projekt framåt.

För att du ska trivas i rollen ser vi att du har nedan erfarenhet:

* Minst 5 års erfarenhet av fullstackutveckling (Java, C# eller Python)
* Frontend-ramverk (Angular, React eller .Net)
* Databashantering (No eller )
* Cloud (Azure, AWS eller Google)
* Containerhantering (Docker eller Kubernetes)
* Utveckling av API:er
* Agila utvecklingsmetoder
* Kunskap om bästa praxis inom Objektorienterad programmering, designmönster och Clean Code-principer
* Versionshantering (Git eller SVN)
* Akademisk utbildning inom IT-området

Om Experis

Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Vi på Experis är ett värderingsstyrt bolag, och allt vi gör genomsyras av våra värderingar People, Knowledge och Innovation.

People | Vi inkluderar och välkomnar alla oavsett roll, funktion eller ansvar. Vi värderar kompetens och har förtroende för att individen tar eget ansvar och levererar inom ramen för sin rollbeskrivning. Vi är prestigelösa och vårt arbetsklimat bygger på öppenhet och trygghet.

Knowledge | Vi har ett "growth mindset" och håller oss relevanta på marknaden genom att ständigt förflytta och höja vår egen kompetens, våra konsulters samt våra lösningar/erbjudanden.

Innovation | Vi vågar testa nytt och misslyckas. Det kräver mod. Vi har ett utifrån och in-fokus och arbetar hela tiden med värdeskapande aktiviteter för våra målgrupper.

Vad kan vi erbjuda dig?

På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Förutom möjligheten att utveckla dina kunskaper ute på spännande uppdrag erbjuds du provanställning enligt kollektivavtal, marknadsmässig månadslön, reglerad semester och semestersättning, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkring, samt många andra förmåner - precis som det alltid ska vara.

Ansökan

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor är du välkommen att kontakta Lovisa Åsgården på Lovisa.asgarden@se.experis.com.

Ansök nu

IT-Projektledare | Örebro | Experis

Projektledare, IT
Läs mer Mar 22
Har du gedigen erfarenhet av att projektleda komplexa IT-projekt och tillämpa agila metoder? Vi letar för närvarande efter en engagerad projektledare för kommande uppdrag i Örebro. Låter detta som en spännande möjlighet för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vi letar efter dig som är intresserad av att bli anställd som konsult hos oss på Experis. Som en erfaren IT-projektledare kommer du att ha en central roll i att leda och driva IT-projekt från start till mål.

Din profil
Vi letar efter dig som är en social person med ett genuint intresse av människor och vet hur man skapar bästa förutsättningar för team och organisationer att möta sina utmaningar. I arbetet kan du få arbeta med att planera och strukturera upp arbetet vid implementation av system, bryta ner övergripande mål samt strukturera och planera olika projekt samt se till att det levereras utifrån uppsatta förväntningar.

Vi tror att du har goda ledaregenskaper med erfarenhet av att ha budgetansvar, leda projekt som omfattar både verksamhet och tekniska lösningar. Vi tror därför att du är nyfiken och snabbt vill och kan fortsätta utvecklas genom att ta till dig ny teknologi och kunskap. Vi ser att du har erfarenhet och känner dig bekväm med att leda workshops, ha kontakt med leverantörer eller motsvarande, skriva rapporter och hålla muntliga presentationer.

I övrigt är du ansvarstagande, strukturerad och noggrann i ditt arbete, kommunicerar tydligt till olika målgrupper och har en naturlig förmåga att samarbeta.

För att lyckas i rollen förväntar vi att du har:

* Minst 4 års projektledarerfarenhet inom IT-området
* Har goda tekniska kunskaper och inom IT-arkitektur
* Kunskap och erfarenhet av agila metoder, tex Scrum eller Kanban
* Erfarenhet av budgetansvar i projekt
* Har akademisk utbildning inom IT eller motsvarande som anses relevant
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du har:

* Certifiering som projektledare enligt IPMA, PMI, PMP, PRINCE2, UGL, Scrum eller annan certifiering/erfarenhet som bedöms relavant

Om Experis
Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Vi på Experis är ett värderingsstyrt bolag, och allt vi gör genomsyras av våra värderingar People, Knowledge och Innovation.

People | Vi inkluderar och välkomnar alla oavsett roll, funktion eller ansvar. Vi värderar kompetens och har förtroende för att individen tar eget ansvar och levererar inom ramen för sin rollbeskrivning. Vi är prestigelösa och vårt arbetsklimat bygger på öppenhet och trygghet.

Knowledge | Vi har ett "growth mindset" och håller oss relevanta på marknaden genom att ständigt förflytta och höja vår egen kompetens, våra konsulters samt våra lösningar/erbjudanden.

Innovation | Vi vågar testa nytt och misslyckas. Det kräver mod. Vi har ett utifrån och in-fokus och arbetar hela tiden med värdeskapande aktiviteter för våra målgrupper.

Vad kan vi erbjuda dig?
På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Förutom möjligheten att utveckla dina kunskaper ute på spännande uppdrag erbjuds du provanställning enligt kollektivavtal, marknadsmässig månadslön, reglerad semester och semestersättning, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkring, samt många andra förmåner - precis som det alltid ska vara.

Frågor?
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken till höger. Urval sker löpande så ett tips är att skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila Lovisa Åsgården på lovisa.asgarden@se.experis.com.

Ansök nu

Systemekonom - Spännande möjlighet med omedelbar start

Systemadministratör
Läs mer Apr 17
Vi söker nu en engagerad Systemekonom för ett spännande och kort konsultuppdrag inom offentlig sektor med start omgående. Konsultuppdraget är med omedelbar start fram till 20 juni 2024. Som Systemekonom kommer du att vara en nyckelspelare i att stödja och driva framgången av det nya ekonomisystemet Raindance hos kunden.

Uppdragsdetaljer:

Tidsram: Omgående - 20/6 2024

Sysselsättningsgrad: 50-100%, men önskvärt är 100%

Arbetstid: Kontorstid, vardagar. Flexibel enligt överenskommelse.

Som Systemekonom kommer du att vara en nyckelspelare i att skapa ekonomiska rapporter i samarbete med systemleverantören. Fungera som en länk mellan systemleverantören och kundens ekonomiavdelningen. Hantera och lösa utmaningar som uppstår med driftsättningen av ekonomisystemet Raindance.

Krav:

* Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller IT (t.ex. systemvetenskap)
* Gedigen erfarenhet och fördjupad kunskap om ett ekonomiskt IT-system, med erfarenhet utöver att ha använt det som ett verktyg.
* Erfarenhet av arbete i en större organisation, gärna inom offentlig sektor
* Erfarenhet av att skapa ekonomiska utdata i ett ekonomiskt system, tex Raindance
* Goda kunskaper i Excel och i att skapa makronVad kan Jefferson Wells erbjuda dig?

Jefferson Wells erbjuder en trygg anställning med förmåner, inklusive månadslön, kollektivavtal och försäkringar. Som konsult hos oss får du möjlighet att vara en del av spännande uppdrag och utvecklas i din karriär.

Intresserad? Ansök nu!

Om du är intresserad av att ta steget mot ett spännade konsultuppdrag till offentlig sektor, vänligen ansök nu, bifoga ditt CV samt ett personligt brev. För frågor eller ytterligare information, kontakta Malin Löf via e-post: malin.lof@jeffersonwells.se.

Urval sker löpande, så vänta inte med att ansöka. Välkommen in med din ansökan och ta steget mot en spännande karriär som Systemekonom inom offentlig sektor hos Jefferson Wells!

Ansök nu

Systemekonom - Spännande möjlighet med omedelbar start

Systemadministratör
Läs mer Apr 17
Vi söker nu en engagerad Systemekonom för ett spännande och kort konsultuppdrag inom offentlig sektor med start omgående. Konsultuppdraget är med omedelbar start fram till 20 juni 2024. Som Systemekonom kommer du att vara en nyckelspelare i att stödja och driva framgången av det nya ekonomisystemet Raindance hos kunden.

Uppdragsdetaljer:

Tidsram: Omgående - 20/6 2024

Sysselsättningsgrad: 50-100%, men önskvärt är 100%

Arbetstid: Kontorstid, vardagar. Flexibel enligt överenskommelse.

Som Systemekonom kommer du att vara en nyckelspelare i att skapa ekonomiska rapporter i samarbete med systemleverantören. Fungera som en länk mellan systemleverantören och kundens ekonomiavdelningen. Hantera och lösa utmaningar som uppstår med driftsättningen av ekonomisystemet Raindance.

Krav:

* Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller IT (t.ex. systemvetenskap)
* Gedigen erfarenhet och fördjupad kunskap om ett ekonomiskt IT-system, med erfarenhet utöver att ha använt det som ett verktyg.
* Erfarenhet av arbete i en större organisation, gärna inom offentlig sektor
* Erfarenhet av att skapa ekonomiska utdata i ett ekonomiskt system, tex Raindance
* Goda kunskaper i Excel och i att skapa makronVad kan Jefferson Wells erbjuda dig?

Jefferson Wells erbjuder en trygg anställning med förmåner, inklusive månadslön, kollektivavtal och försäkringar. Som konsult hos oss får du möjlighet att vara en del av spännande uppdrag och utvecklas i din karriär.

Intresserad? Ansök nu!

Om du är intresserad av att ta steget mot ett spännade konsultuppdrag till offentlig sektor, vänligen ansök nu, bifoga ditt CV samt ett personligt brev. För frågor eller ytterligare information, kontakta Malin Löf via e-post: malin.lof@jeffersonwells.se.

Urval sker löpande, så vänta inte med att ansöka. Välkommen in med din ansökan och ta steget mot en spännande karriär som Systemekonom inom offentlig sektor hos Jefferson Wells!

Ansök nu

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 25
Vill du vara en del i att bygga ett starkare och växande Örebro? Sök då tjänsten som fastighetstekniker!

Vi på Jefferson Wells söker på uppdrag av Örebroporten Fastigheter AB just dig som vill arbeta som fastighetstekniker.
Örebroporten har idag Örebros mest mångfacetterade och intressanta fastighetsbestånd med hyresgäster inom många olika branscher. Vi har utöver det ett mycket spännande uppdrag inom kommunkoncernen då vi ansvarar för många av kommunens fastighetsutvecklingsprojekt och omställningsfastigheter. Vi tänker långsiktigt och hållbart. Vi brinner för inspirerande och nytänkande lösningar som kommer både hyresgäster och samhälle till nytta.
I rollen som fastighetstekniker är dina mål nöjda hyresgäster och att arbeta för att utveckla välanpassade och hållbara miljöer för företag, organisationer och samhällsfunktioner.

Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Om rollen
Som fastighetstekniker arbetar du utifrån fastslagna gränsdragningslistor. Tillsammans med kollegor i teamet går du igenom gränsdragningslistan för respektive byggnad. Du arbetar med arbetsorder som kommer dels från hyresgästen i form av felanmälningar, dels från kommersiell- resp. teknisk förvaltare, projektledare samt specialister. Skötsel, tillsyn och arbetsorder administreras i vårt fastighetssystem. Fastighetsbeståndet ronderas dels digitalt inom utvalda styr- och reglersystem samt fysiskt enligt upplagda rutiner. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av förebyggande arbete såsom skötsel av automatiska brandlarm resp. automatisk vattensprinkler, SBA samt skyddsronder. Du kommer även att ingå i vår driftberedskap.

Den vi söker
Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning och gärna yrkesutbildning t.ex Drift- och fastighetstekniker.
B-körkort är ett krav.
Det är meriterande med erfarenhet inom VVS/Rör och El.

För att lyckas som fastighetstekniker hos oss har du ett strukturerat arbetssätt med fokus på tid, kostnad, hållbarhet och kvalitet samt är van att prioritera och att fatta beslut. Du är handlingskraftig och trivs med att arbeta i team. Du är nyfiken och gillar utveckling i vardagen, både i stort och smått och ser digitalisering som en naturlig del i vardagen. Prestigelöshet och att dela med sig av sin kunskap och initiativförmåga är egenskaper vi värderar högt.

Örebroporten som arbetsgivare
Som medarbetare hos oss erbjuds du en unik möjlighet till intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Att få bidra till både samhällsnytta och affärsnytta och där du som medarbetare har mycket goda utvecklings-möjligheter i ett kreativt och framåtsiktande företag. Organisationen är platt för att ge individen stora möjligheter till initiativ och kreativitet. Vi har identifierat våra huvudprocesser så att rätt kompetens kommer in i rätt skeden.
Vi tänker på hela människan och det är viktigt för oss att våra medarbetare känner att de har en bra balans mellan arbete och privatliv och vi erbjuder en god arbetsmiljö.Örebroporten Fastigheter AB är ett helägt kommunalt utvecklingsbolag. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för ett växande Örebro, genom att utveckla välanpassade och hållbara miljöer för företag, organisationer och samhällsfunktioner. Med samhällets bästa som vårt mål, och både bred och djup kompetens inom fastighetsutveckling, är vi stolta över att bygga ett starkare Örebro tillsammans med kommun och näringsliv.
Bolaget ägs av Örebro Rådhus AB och förvaltar en uthyrbar area om cirka 390 000 kvm. Marknadsvärdet på fastighetsbeståndet är 6 Mdkr. Omsättningen för 2023 var ca 470 Mnkr. Örebroporten erbjuder ett rikt utbud av lokaler till verksamheter med lokalisering i Örebro kommun. Vi har både gammalt och nytt i vårt bestånd. Bland våra senaste projekt kan nämnas Åbylunden 1 och Kexfabriken 2. Örebroporten har en väl sammansvetsad organisation med ca 49 medarbetare. Vår arbetsplats finns på Orvar Bergmarks Plats 2B. Läs mer på www.orebroporten.se.

Ansök nu

Senior Controller inom offentlig sektor med start omgående

Finansiell controller
Läs mer Apr 5
Vi på Jefferson Wells söker en erfaren och driven Senior Controller för ett spännande uppdrag inom offentlig sektor som konsult. Som Senior Controller kommer du att inneha en nyckelroll i den ekonomiska funktionen genom att leda och delta i viktiga ekonomiska processer och beslutsfattande. Uppdraget är inledningsvis på 6 månader med möjlighet till förlängning.

Detta är en unik chans för dig som vill utvecklas i din karriär och vara en del av ett framgångsrikt team som arbetar för samhällets bästa.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

* Genomförande av budget- och prognosarbete
* Rapportering och redovisning i nära samarbete med förvaltningsdirektörer, verksamhetschefer och enhetschefer
* Omvärldsbevakning och beredning av underlag
* Arbetsledning av ett ekonomiteam på tre (3) personer i arbetet mot förvaltning

Exempel på arbetsuppgifter:

* Att agera föredragande gentemot nämnd
* Ansvar för ekonomistyrning och resursfördelning
* Genomföra ekonomiska utredningar och analyser
* Delta i viss redovisning

Krav för rollen som Senior Controller:

* Högskoleexamen inom ekonomi eller motsvarande som vi bedömer som likvärdig
* 5-10 års dokumenterad erfarenhet som controller eller ekonomichef
* Personlig lämplighet med noggrannhet och ansvarskänsla
* Förmåga att fatta självständiga beslut inom verksamhetsområdet
* Snabb inlärningsförmåga och stark analytisk förmåga
* God kännedom om gällande regelverk och lagstiftning inom ekonomiområdet
* Utvecklad samarbetsförmåga och förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer
* Strukturerad med god social kompetens
* Erfarenhet av att påverka och leda för att främja god ekonomi, effektivitet och hållbar utveckling
* Färdighet att kommunicera och presentera klara budskap inför större grupper
* Trygghet i att arbeta i digitala system, särskilt Excel

Meriterande för rollen:

* Erfarenhet av controllerarbete i en politiskt styrd organisation
* Tidigare arbete inom offentlig sektor
* Erfarenhet av arbete i en processorienterad verksamhet
* Kunskap om ekonomisystemen Raindance och Microsoft 365

Ansökan:

Om du är intresserad av att ta steget mot en spännande karriär som Senior Controller inom Offentlig Sektor, vänligen skapa ett konto hos oss på Jefferson Wells och bifoga ditt CV samt personligt brev. Uppdraget är inledningsvis på 6 månader med möjlighet till förlängning. För frågor eller ytterligare information, kontakta Malin Löf via e-post: malin.lof@jeffersonwells.se.

Urval sker löpande, så tveka inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och ta nästa steg mot en meningsfull karriär inom offentlig sektor!

Ansök nu

Rekryterare till försvarsindustrin | Karlskoga

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Mar 11
Du kommer att vara anställd av Jefferson Wells men och jobba ute hos vår kund i Karlskoga.

Rekryteringsprocessen har startats, så vänta inte med din ansökan. Välkommen med din ansökan till oss!

Motiveras du av att ge service i världsklass och av att få göra skillnad? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker en rekryterare till en central rekryteringsavdelning inom försvarsindustrin i Karlskoga. Vi söker framför allt dig som är målinriktad och lösningsorienterad i din yrkesroll.

Om jobbet som rekryterare:

Vill du vara en del av ett team som värdesätter mångfald och främjar en öppen kultur präglad av respekt och acceptans? Som rekryterare hos vår uppdragsgivares centrala rekryteringsfunktion, kommer du att spela en nyckelroll i rekryteringsprocessen hos vår uppdragsgivare. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:* Utveckling av kravprofiler
* Skrivande och publicering av jobbannonser
* Urval av kandidater
* Möten med rekryterande chefer
* Genomförande av intervjuer
* Personbedömning baserad på kapacitets- och personlighetstester
* ReferenstagningDin profil:

Vi söker dig med 1-3 års erfarenhet inom rekrytering. Du bör ha en utmärkt kommunikationsförmåga på både svenska och engelska, både i tal och skrift. Meriterande är om du även är certifierad i Aons testverktyg.Eftersom du kommer att arbeta i ett team av engagerade rekryterare, värderar vi din förmåga att bidra med positiv energi, flexibilitet och samarbetsvilja. Rollen kräver också självständigt arbete och stark beslutsförmåga då du kommer att driva rekryteringsprocesser på egen hand. Administrativa uppgifter är en naturlig del av arbetet, och vi förväntar oss att du hanterar dem strukturerat och noggrant.Viktigast av allt är att du har ett öppet och accepterande förhållningssätt gentemot människor oavsett deras bakgrund eller erfarenhet. Vi tror att en öppen och inkluderande kultur är avgörande för vår framtida utveckling.Denna befattning kan kräva att du genomgår och godkänns enligt gällande säkerhetsbestämmelser. Beroende på säkerhetskraven kan medborgarskap vara en faktor.Vad du kommer att vara en del av:

Du kommer att ingå i ett team av erfarna rekryterare och vara en del av den centrala rekryteringsfunktionen, som ansvarar för alla interna och externa rekryteringar inom vår uppdragsgivare inom försvarsindustrin i Sverige. Du erbjuds en stimulerande arbetsmiljö med möjligheter till professionell utveckling och samarbete över olika orter i Sverige.Om du är redo att anta denna spännande utmaning och vill vara en del av vår uppdragsgivares framgångssaga, ser vi fram emot din ansökan!Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister inom ekonomi, HR, executive, inköp, logistik, marknad, försäljning och ingenjörsområdet. Vi är ett av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m. Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wellsOm vår kund

Kunden är ett expansivt, innovativt och världsledande företag som verkar inom försvarsindustrin. De arbetar huvudsakligen som ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Företaget har sitt säte i moderna lokaler i Karlskoga.Intresserad?

För att söka tjänsten skapar du ett konto hos oss där du bifogar CV och personligt brev. Vid frågor kontaktar du Johanna Sjödahl via e-post: johanna.sjodahl@manpower.se eller telefonnummer: 054-221884.Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!Övrigt

Placeringsort: Karlskoga Tillsättning: OmgåendeOm Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag av chefer och specialister inom ekonomi, executive, marknad & försäljning, inköp & logistik och ingenjörsområdet. Vi har den unika förmånen att samarbeta med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område och som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Hos oss kan du både gå som tillsvidareanställd konsult på ett specifikt uppdrag eller som samarbetspartner med eget företag.

Ansök nu

Spännade uppdrag som Avdelningschef

Sektionschef, offentlig förvaltning
Läs mer Mar 21
Jefferson Wells, en framstående del av ManpowerGroup, söker nu en erfaren och engagerad Avdelningschef för Kvalitetsavdelning till en kund hos oss. I denna spännande konsulttjänst kommer du vara anställd hos oss på Jefferson Wells och aktivt delta i uppdraget som Avdelningschef hos vår kund. Uppdraget sträcker sig 12 månader med möjlighet till förlängning.

Tjänsten har en sysselsättningsgrad på 100% och är förlagt i Örebro, med möjlighet till viss grad av distansarbete.

Om Uppdraget:

I rollen som Avdelningschef för Kvalitetsavdelningen får du ansvar över fyra enheter: psykologenheten, enheten för flerspråkighet, utvecklingsenheten samt enheten för resursstöd. Du kommer att ha personalansvar för fyra enhetschefer som leder enheter med eget personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar. I nära samarbete med förvaltningsdirektör, verksamhetschefer och rektorer för förskola och grundskola ska avdelningschefen samordna förvaltningens systematiska kvalitetsarbete och stödprocesser samt säkerställa att de utgår från och stödjer prioriterade behov.

Du förväntas också säkerställa efterlevnad av lagar och styrdokument samt att leda och utveckla verksamheten så att nationella styrdokument, nämndernas och kommunens mål och visioner uppnås. Rollen är underställd förvaltningschef och du kommer att vara en del av förvaltningens ledningsgrupp och förväntas delta aktivt i och bidra till förvaltningens verksamhetsutveckling. I rollen arbetar du utifrån ett helhetsperspektiv där barn och elevers utveckling från förskola till årskurs 9 ständigt finns i fokus.

Exempel på Arbetsuppgifter:

* Verksamhets-, personal- och budgetansvar för avdelningen.
* Ledarskap, stöd och kompetensutveckling av enhetschefer och medarbetare.
* Aktivt deltagande i förvaltningens ledningsgrupp.
* Driva förändringsarbete och systematiskt kvalitetsarbete.
* Säkerställa efterlevnad av lagar och styrdokument.
* Representera förvaltningsledningen och samarbeta med olika aktörer.
* Kontinuerligt arbete med kvalitetsförbättring.

Kvalifikationskrav:

* Relevant akademisk examen eller motsvarande kompetens/erfarenhet.
* Flerårig erfarenhet som chef med personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar inom förskola/grundskola.
* Dokumenterad erfarenhet av att leda chefer.
* Erfarenhet av arbete inom en politiskt styrd organisation.
* Erfarenhet av att driva förändringsarbete och systematiskt kvalitetsarbete på olika nivåer inom kommunal verksamhet.
* God kännedom om nationella och kommunala styrdokument och lagstiftning inom skolväsendet.
* Erfarenhet och kunskap inom att leda och utveckla barn- och elevhälsa.

Personliga Egenskaper:

* Initiativtagande, driven och transparent i arbetsmetodik.
* Helhetssyn och god kommunikationsförmåga.
* Mycket god samarbetsförmåga och intresse för verksamhets- och personalutveckling.
* Tydlig kommunikation, både muntligt och skriftligt.

Meriterande:

Erfarenhet som interim chef i olika organisationer.

Kontakt:

Vid frågor, kontakta konsultchef Malin Löf via e-post: malin.lof@jeffersonwells.se

Ansök idag för att bli en del av vårt dynamiska och innovativa team! Löpande urval tillämpas. Klicka på "Ansök nu" för att söka tjänsten.

Ansök nu

Fullstack-utvecklare | Örebro | Experis

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Feb 22
Vill du arbeta som konsult och få möjligheten att utforska olika branscher och projekt samtidigt som du bidrar med din expertis och erfarenhet inom Fullstack-utveckling? Då väntar spännande möjligheter för dig hos oss, ansök idag och bli en del av vårt konsultteam!

Vi söker dig som är en erfaren fullstack-utvecklare med minst 5 års erfarenhet inom området. Som fullstack-utvecklare kommer du att arbeta med att utveckla högkvalitativa mjukvarulösningar.

Med en gedigen erfarenhet som fullstack-utvecklare förväntas du ha en djup förståelse för både frontend- och backend-teknologier samt kunna arbeta med olika ramverk och verktyg. Din expertis kommer att vara avgörande för att bygga skalbara, säkra och robusta system som möter våra kunders behov och förväntningar.

Din profil

Utöver att du är tekniskt kunnig ser vi också att du besitter viktiga personliga egenskaper för att trivas och lyckas i rollen. Som konsult hos oss är det viktigt att du ständigt strävar efter att utveckla din kompetens och är öppen för att lära dig nya verktyg samt tekniker.

Vi ser att du är en problemlösare som gillar utmaningar och har förmågan att hitta innovativa lösningar på komplexa problem. Du är en teamspelare som kan samarbeta för att nå gemensamma mål och tar ansvar för att driva projekt framåt.

För att du ska trivas i rollen ser vi att du har nedan erfarenhet:

* Minst 5 års erfarenhet av fullstackutveckling (Java, C# eller Python)
* Frontend-ramverk (Angular, React eller .Net)
* Databashantering (No eller )
* Cloud (Azure, AWS eller Google)
* Containerhantering (Docker eller Kubernetes)
* Utveckling av API:er
* Agila utvecklingsmetoder
* Kunskap om bästa praxis inom Objektorienterad programmering, designmönster och Clean Code-principer
* Versionshantering (Git eller SVN)
* Akademisk utbildning inom IT-området

Om Experis
Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Vi på Experis är ett värderingsstyrt bolag, och allt vi gör genomsyras av våra värderingar People, Knowledge och Innovation.

People | Vi inkluderar och välkomnar alla oavsett roll, funktion eller ansvar. Vi värderar kompetens och har förtroende för att individen tar eget ansvar och levererar inom ramen för sin rollbeskrivning. Vi är prestigelösa och vårt arbetsklimat bygger på öppenhet och trygghet.

Knowledge | Vi har ett "growth mindset" och håller oss relevanta på marknaden genom att ständigt förflytta och höja vår egen kompetens, våra konsulters samt våra lösningar/erbjudanden.

Innovation | Vi vågar testa nytt och misslyckas. Det kräver mod. Vi har ett utifrån och in-fokus och arbetar hela tiden med värdeskapande aktiviteter för våra målgrupper.

Vad kan vi erbjuda dig?
På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Förutom möjligheten att utveckla dina kunskaper ute på spännande uppdrag erbjuds du provanställning enligt kollektivavtal, marknadsmässig månadslön, reglerad semester och semestersättning, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkring, samt många andra förmåner - precis som det alltid ska vara.

Ansökan

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor är du välkommen att kontakta Lovisa Åsgården på Lovisa.asgarden@se.experis.com.

Ansök nu

IT-Projektledare | Örebro | Experis

Processansvarig, ITIL
Läs mer Feb 22
Har du gedigen erfarenhet av att projektleda komplexa IT-projekt och tillämpa agila metoder? Vi letar för närvarande efter en engagerad projektledare för kommande uppdrag i Örebro. Låter detta som en spännande möjlighet för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vi letar efter dig som är intresserad av att bli anställd som konsult hos oss på Experis. Som en erfaren IT-projektledare kommer du att ha en central roll i att leda och driva IT-projekt från start till mål.

Din profil
Vi letar efter dig som är en social person med ett genuint intresse av människor och vet hur man skapar bästa förutsättningar för team och organisationer att möta sina utmaningar. I arbetet kan du få arbeta med att planera och strukturera upp arbetet vid implementation av system, bryta ner övergripande mål samt strukturera och planera olika projekt samt se till att det levereras utifrån uppsatta förväntningar.

Vi tror att du har goda ledaregenskaper med erfarenhet av att ha budgetansvar, leda projekt som omfattar både verksamhet och tekniska lösningar. Vi tror därför att du är nyfiken och snabbt vill och kan fortsätta utvecklas genom att ta till dig ny teknologi och kunskap. Vi ser att du har erfarenhet och känner dig bekväm med att leda workshops, ha kontakt med leverantörer eller motsvarande, skriva rapporter och hålla muntliga presentationer.

I övrigt är du ansvarstagande, strukturerad och noggrann i ditt arbete, kommunicerar tydligt till olika målgrupper och har en naturlig förmåga att samarbeta.

För att lyckas i rollen förväntar vi att du har:

* Minst 4 års projektledarerfarenhet inom IT-området
* Har goda tekniska kunskaper och inom IT-arkitektur
* Kunskap och erfarenhet av agila metoder, tex Scrum eller Kanban
* Erfarenhet av budgetansvar i projekt
* Har akademisk utbildning inom IT eller motsvarande som anses relevant
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du har:

* Certifiering som projektledare enligt IPMA, PMI, PMP, PRINCE2, UGL, Scrum eller annan certifiering/erfarenhet som bedöms relavant

Om Experis
Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Vi på Experis är ett värderingsstyrt bolag, och allt vi gör genomsyras av våra värderingar People, Knowledge och Innovation.

People | Vi inkluderar och välkomnar alla oavsett roll, funktion eller ansvar. Vi värderar kompetens och har förtroende för att individen tar eget ansvar och levererar inom ramen för sin rollbeskrivning. Vi är prestigelösa och vårt arbetsklimat bygger på öppenhet och trygghet.

Knowledge | Vi har ett "growth mindset" och håller oss relevanta på marknaden genom att ständigt förflytta och höja vår egen kompetens, våra konsulters samt våra lösningar/erbjudanden.

Innovation | Vi vågar testa nytt och misslyckas. Det kräver mod. Vi har ett utifrån och in-fokus och arbetar hela tiden med värdeskapande aktiviteter för våra målgrupper.

Vad kan vi erbjuda dig?
På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Förutom möjligheten att utveckla dina kunskaper ute på spännande uppdrag erbjuds du provanställning enligt kollektivavtal, marknadsmässig månadslön, reglerad semester och semestersättning, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkring, samt många andra förmåner - precis som det alltid ska vara.

Frågor?
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken till höger. Urval sker löpande så ett tips är att skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila Lovisa Åsgården på lovisa.asgarden@se.experis.com.

Ansök nu

Säkerhetstekniker

Serviceelektriker, installation
Läs mer Feb 14
Vill du vara del i utvecklingen av ett starkare och växande Örebro? Sök då tjänsten som säkerhetstekniker!Vi på Jefferson Wells söker på uppdrag av Örebroporten Fastigheter AB just dig som vill arbeta som säkerhetstekniker.
Örebroporten har idag Örebros mest mångfacetterade och intressanta fastighetsbestånd med hyresgäster inom många olika branscher. Vi har utöver det ett mycket spännande uppdrag inom kommunkoncernen då vi ansvarar för många av kommunens fastighetsutvecklingsprojekt och omställningsfastigheter. Vi tänker långsiktigt och hållbart. Vi brinner för inspirerande och nytänkande lösningar som kommer både hyresgäster och samhälle till nytta.

I teknikgruppen finns en gruppchef teknik, en systemtekniker och en låstekniker med olika spetskompetenser. Vi är en slimmad del i en effektiv organisation där vi jobbar nära varandra för verksamhetens bästa. Vi behöver förstärka gruppen med en säkerhetstekniker. En roll där du i nära samarbete med gruppchef teknik, förvaltare och projektledare säkerställer att fastigheternas tekniska system fungerar enligt fastighetsägarens krav och hyresgästernas förväntningar.

Din utgångspunkt är alltid ett gott kundbemötande där fastighet och hyresgäst är lika viktiga. Du följer miljömål och tänker miljömässigt

Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Om rollen
Som säkerhetstekniker är dina mål nöjda hyresgäster, bidra till tekniska förbättringar och att arbeta för hållbara miljöer. Utgångspunkten för ditt ansvarsområde är fördelningen i listan "driftens uppdrag".
Ditt ansvar omfattar bland annat:

* Byggnadernas tekniska system såsom larm och passersystem, tekniska nätverk, porttelefonsystem.
* Digitala verktyg
* Dokumentation av de tekniska systemen

Den vi söker
Vi söker dig som har el- eller teleteknisk utbildning, erfarenhet av säkerhetsinstallation och service med inriktning på inbrottslarm samt erfarenhet av passagesystem. B-körkort är ett krav.
Det är meriterande med erfarenhet av Integra passagesystem, erfarenheter inom brand, lås samt nätverk. Kunskaper inom lag- och regelefterlevnad inom säkerhet ser vi också som meriterande.
För att lyckas som säkerhetstekniker hos oss har du ett strukturerat arbetssätt med fokus på tid, kostnad, hållbarhet och kvalitet samt är van att prioritera och att fatta beslut. Du är handlingskraftig och trivs med att arbeta i team. Du är nyfiken och gillar utveckling i vardagen, både i stort och smått och ser digitalisering som en naturlig del i vardagen. Prestigelöshet och att dela med sig av sin kunskap och initiativförmåga är egenskaper vi värderar högt.

Örebroporten som arbetsgivare
Som medarbetare hos oss erbjuds du en unik möjlighet till intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Att få bidra till både samhällsnytta och affärsnytta och där du som medarbetare har mycket goda utvecklingsmöjligheter i ett kreativt och framåtsiktande företag. Organisationen är platt för att ge individen stora möjligheter till initiativ och kreativitet. Vi har identifierat våra huvudprocesser så att rätt kompetens kommer in i rätt skeden.
Vi tänker på hela människan och det är viktigt för oss att våra medarbetare känner att de har en bra balans mellan arbete och privatliv och vi erbjuder en god arbetsmiljö.

Ansökan
Vi samarbetar med Jefferson Wells. Frågor besvaras av Emil Chandorkar, 072-453 76 54 eller via e-post emil.chandorkar@jeffersonwells.se. Urval och intervjuer sker löpande så registrera din ansökan på så snart som möjligt, dock senast den 10/3.

Örebroporten Fastigheter AB är ett helägt kommunalt utvecklingsbolag. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för ett växande Örebro, genom att utveckla välanpassade och hållbara miljöer för företag, organisationer och samhällsfunktioner. Med samhällets bästa som vårt mål, och både bred och djup kompetens inom fastighetsutveckling, är vi stolta över att bygga ett starkare Örebro tillsammans med kommun och näringsliv.
Bolaget ägs av Örebro Rådhus AB och förvaltar en uthyrbar area om cirka 390 000 kvm. Marknadsvärdet på fastighetsbeståndet är 6 Mdkr. Omsättningen för 2023 var ca 470 Mnkr. Örebroporten erbjuder ett rikt utbud av lokaler till verksamheter med lokalisering i Örebro kommun. Vi har både gammalt och nytt i vårt bestånd. Bland våra senaste projekt kan nämnas Åbylunden 1 och Kexfabriken 2. Örebroporten har en väl sammansvetsad organisation med ca 49 medarbetare. Vår arbetsplats finns på Orvar Bergmarks Plats 2B. Läs mer på www.orebroporten.se.

Ansök nu

Systemutvecklare |Örebro | Experis

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Feb 6
Just nu söker vi på Experis flera Systemutvecklare till kommande uppdrag i Örebro. Som Systemutvecklare kommer du vara ansvarig för att utveckla och designa programvarulösningar för olika applikationer och system. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Ort: Örebro
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning
Som systemutvecklare hos oss kommer du att arbeta med utveckling av mjukvarulösningar för våra kunder, från idé till lansering. Rollen kan avse ett arbete med framställning av programkod.

Du kommer att ha följande ansvarsområden:

* Utveckla och designa programvarulösningar för olika applikationer och system
* Samarbeta med andra utvecklare, projektledare och kunder för att definiera projektets krav och säkerställa att lösningarna uppfyller användarnas behov.
* Arbeta med olika programmeringsspråk och tekniker för att skapa programvarulösningar.
* Testa och felsöka mjukvaran för att säkerställa hög kvalitet och funktionalitet.

Vi söker dig som vill ta anställning som konsult hos oss på Experis. Rollen innebär att du kommer att tillbringa dina arbetsdagar ute hos vår kund.

Din profil
Vi söker dig som har några erfarenhet av arbete i komplexa driftsmiljöer med flera varianter av operativsystem. Du är noggrann, serviceinriktad, kommunikativ och en lagspelare. Vidare är det viktigt att ha en ambition att driva arbetet mot automation och hitta effektivare arbetssätt.

Vi ser gärna att du har:

* Minst 4 års erfarenhet av systemutveckling inom mjukvaruutveckling
* Universitets/Högskoleexamen inom relevant område
* Erfarenhet av att arbeta med olika programmeringsspråk som C#, Javascript, Python
* Erfarenhet av olika ramverk/komponenter
* Stark problemlösningsförmåga och förmåga att arbeta i en dynamisk och snabbt föränderlig miljö
* God kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta med andra utvecklare och tekniker
* Utmärkta kunskaper i svenska både i tal och skrift

Urval och intervjuer sker löpande.

Om Experis
Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Antra Volujevica på Antra.Volujevica@se.experis.com

Ansök nu

Projektledare | Örebro | Experis

Projektledare, IT
Läs mer Feb 6
Har du kunskap och erfarenhet av agila metoder, samt är van att leda många olika yrkesgrupper? Just nu söker vi en projektledare till kommande uppdrag i Örebro. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Omfattning: 100%
Placeringsort: Örebro

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill ta anställning som konsult hos oss på Experis. Rollen innebär att du kommer att tillbringa dina arbetsdagar ute hos vår kund.
Som en erfaren IT-projektledare kommer du att vara en nyckelaktör i att leda och driva våra IT-projekt till framgångsrik färdigställande. Som IT-projektledare kommer du att ansvara för att planera, genomföra och övervaka våra IT-projekt och se till att de uppfyller våra kunders behov och förväntningar. I rollen ingår att hantera all kommunikation kopplat till projektet, hantera underleverantörer, entreprenörer och andra samarbetspartners.

Din profil
Vi söker dig som har goda ledaregenskaper, förmåga att bryta ned mål i tydliga arbetsuppgifter, strukturera och planera projektets arbete och leveranser. Du har erfarenhet av att leda projekt som spänner över både verksamhet och teknisk lösning, samt är van att leda workshops, skriva rapporter och hålla muntliga presentationer.

För att lyckas i rollen förväntar vi att du har:

* Minst 4 års projektledarerfarenhet
* Dokumenterad erfarenhet av förändringsarbete
* Erfarenhet av förändringsarbete som omfattar både IT och organisationsutveckling/-förändring
* Dokumenterad erfarenhet av minst 1 uppdrag som projektledare för IT-relaterat projekt
* Förståelse och erfarenhet av utveckling och implementering av SaaS-lösningar
* Akademisk utbildning eller motsvarande kvalifikationer.
* Goda kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du har:

* Erfarenhet av utveckling av digitala tjänster som bidrar till ökad samhällsnytta
* Erfarenhet av projektledning inom offentlig sektor
* Kunskap och erfarenhet av agila metoder
* Certifiering som projektledare enligt IPMA, PMI eller annan certifiering/erfarenhet som myndigheten bedömer som likvärdig

Om Experis
Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Antra Volujevica antra.volujevica@se.experis.com.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Ledigt jobb | Upphandlare till stor statlig myndighet | Örebro

Upphandlare
Läs mer Feb 16
Uppdragets längd är beräknat till 2 år med start 1 maj 2024. Ev option på ytterligare 2 år.

Rekryteringsprocessen har startats så vänta inte med din ansökan.
Senast ansökningsdag är 3 mars 2024.


Vi söker en engagerad och erfaren upphandlare för att förstärka en statlig myndighets inköpsteam. Som upphandlare kommer du att vara en nyckelspelare i genomförandet av 30-50 större avrop och upphandlingar årligen, med fokus på områden som IT och lokalförsörjning.

Din roll:

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av genomförande av hela eller delar av olika upphandlingsuppdrag. Du kommer att stödja och vara rådgivare i delar av upphandlingar eller upphandlingsrelaterade frågor. Du kommer arbeta utifrån myndighetens upphandlingsprocess och riktlinjer för upphandling och inköp. Till din hjälp så kommer du använda dig av myndighetens elektroniska upphandlingsverktyg (Mercell TendSign) och relevanta mallstrukturer.

Arbetsuppgifter:

* Stödja myndigheten i olika frågor kopplat till inköp och upphandlingar
* Delta i det interna arbetet med rutinbeskrivningar, mallar m.m
* Analys och bedömningar av marknads- och leverantörsförhållanden
* Upprätthållande av befintliga leverantörskontakter och uppsökande av nya leverantörer
* Hantering av offerter/anbud, avtal och urval av leverantörer
* Göra självständiga direktupphandlingar och inköp
* Göra självständiga avrop från statliga ramavtal.Vem är du?

Vi ser att du ska ha följande kompetenser och erfarenheter:

* Högskoleutbildning inom juridik, ekonomi eller likvärdig utbildning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, YH-utbildning som upphandlare/inköpare eller likvärdig utbildning samt minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
* Goda kunskaper inom LOU och ha hög generalistkompetens och mycket hög kompetens inom offentlig upphandling och insikt i senaste nyheterna inom området.
* Du ska kunna arbeta självständigt med avancerade upphandlingar exempelvis komplexa upphandlingar och rådgivning inom offentlig upphandling.
* Erfarenhet från att arbeta med upphandlingsverktyg t.ex. Mercell TendSign samt ha goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt.
* Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.
* Du ska ha utfört minst tolv (12) annonserade upphandlingar (även avrop från Inköpscentraler) enligt LOU under de senaste tre (3) åren.
* Du kommer att kunna arbeta på distans och vid behov på plats i myndighetens kontor i Örebro eller Solna.

Vad vi på Jefferson Wells kan erbjuda dig:

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister inom ekonomi, HR, executive, inköp, logistik, marknad, försäljning och ingenjörsområdet. Vi är ett av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m. Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wells

Sök jobbet redan idag!

Då behovet är omgående hos vår kund så är rekryteringsprocessen redan igång. Detta innebär att tjänsten kan tillsättas innan annonsens utgång, så vänta inte med din ansökan. Har du frågor är du välkommen att kontakta Malin Löf på telefonnummer: 019-166556, malin.lof@jeffersonwells.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Projektledare inom elektrifieringsområdet

Logistikingenjör
Läs mer Feb 6
Som konsult på Jefferson Wells spelar du en central roll som Projektledare för elektrifieringsprojekt hos vår kund i Örebro. Du kommer att leda projekt för att utveckla nya produkter och lösningar inom elektrifieringsområdet. Din roll sträcker sig från projektstart till avslut, inklusive etablering, planering, teamhantering, budgetering, genomförande och uppföljning.

Som konsult på Jefferson Wells spelar du en central roll som Projektledare för elektrifieringsprojekt hos vår kund i Örebro. Du kommer att leda projekt för att utveckla nya produkter och lösningar inom elektrifieringsområdet. Din roll sträcker sig från projektstart till avslut, inklusive etablering, planering, teamhantering, budgetering, genomförande och uppföljning.

Rollbeskrivning

Vi letar efter en metodisk och erfaren projektledare med beprövad erfarenhet av att leverera komplexa projekt. Ledarskapsfärdigheter och förmågan att etablera och vårda en effektiv projekt- och företagskultur är avgörande för att lyckas i denna roll. Vi söker dig som har en djärv attityd till att tänka nytt och vill vara med och forma framtidens elektrifierade lösningar för olika tillämpningar.

Ansvarsområden

* Projektledning i samarbete med produktchefer inom elektrifieringsprojektet
* Bedömning av projektmetodik och förslag till beslut
* Projektplanering och riskbedömning
* Resursplanering och säkring av team
* Identifikation av beroenden och samordning av arbetet
* Riskhantering och interaktion med intressenter
* Rapportering till projektstyrning och samarbetsforum
* Budgetuppföljning och projektutvärdering

Krav och erfarenheter

Vi söker en serviceinriktad person med erfarenhet av olika projektmetodiker och ledarskap. Du bör vara väl bevandrad i Microsoft Office-paketet och ha administrativa färdigheter. Erfarenhet eller kunskap inom kraftelektronik är meriterande. Du behöver vara flytande i engelska både i tal och skrift. Du har erfarenhet från gruv- och/eller byggindustrin/utrustningsbranschen

Placeringen för rollen är flexibel och internationella resor kan förekomma för att möta intressenter och samarbeta med projektteam över hela världen.

Ansök nu:

För att ansöka om tjänsten, klicka på knappen "Ansök nu". Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Malin Löf via e-post: malin.lof@jeffersonwells.se eller telefonnummer: 019-16 65 56.

Vi kommer att tillsätta uppdraget så snart vi hittat rätt person, så skicka in din ansökan snarast möjligt! Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Experis | IT-Tekniker | Örebro

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jan 10
Har du erfarenhet av teknisk support, olika ärendehanteringssystem och Office 365? Uppskattar du ett arbete där du ställs in för nya situationer som ställer krav på din tekniska problemlösningsförmåga och du får chansen att möta nya människor? Då kan rollen som IT-tekniker vara en passande roll! Vi söker just nu efter engagerade tekniker i Örebro!

Vem är du?

För att passa bra i rollen som IT-tekniker så ser vi att du har ett stort intresse för tekniska lösningar samt att du har tidigare erfarenhet av arbete med IT eller teknik. Du ser vikten av ett strukturerat arbetssätt och tar ansvar över dina uppgifter. Vidare så har du god problemlösningsförmåga och du trivs med både teamarbete och självständigt arbete. Du uppskattar att ha kontakt med andra människor och tycker det är roligt att ge bra service.

Vad rollen innebär

I rollen som IT-tekniker så är huvuduppgiften att lösa tekniska problem. Dessa problem kommer oftast från användare eller kollegor via ett ärendehanteringssystem och kan röra skrivare, mobiltelefoner, laptops, desktops, affärssystem, operativsystem eller något annat som rör IT eller teknik. Som IT-tekniker är det din uppgift att samla in information om problemet och i dialog med den berörde parten samt kollegor hitta den mest lämpade lösningen.

Om Experis

Experis är ett av Sveriges ledande konsultbolag inom IT och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.Gör din ansökan redan idag

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor är du välkommen att kontakta Emil Christensen på emil.christensen@se.experis.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Projektledare | Örebro | Experis

Chief Information Officer/CIO/IT-chef
Läs mer Dec 21
Ta ledningen i spännande IT-projekt och skapa framgång! Som projektledare hos vår kunder i Mälardalen får du chansen att använda din kunskap inom agila metoder och leda olika yrkesgrupper mot gemensamma mål.

Bli en nyckelspelare och sök nu!

Hur ser en arbetsdag ut?

Som IT-projektledare kommer du att leda och driva våra IT-projekt till framgångsrik färdigställande. Du ansvarar för planering, genomförande och övervakning av projekt samt hanterar kommunikation och samarbete med underleverantörer och samarbetspartners.Är det dig vi söker?

Vi söker dig som är en erfaren IT-projektledare och har minst 4 års erfarenhet inom området. Du ska vara van att leda och driva projekt med agila metoder och ha förmågan att leda olika yrkesgrupper. Du bör ha kunskap och erfarenhet av både verksamhetsutveckling och teknisk lösning, samt vara van att leda workshops och hålla presentationer. Det är även meriterande om du har erfarenhet inom offentlig sektor och certifiering som projektledare. Välkommen med din ansökan redan idag!Om oss

Experis är ett globalt ledande konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter i Sverige och 22 000 världen över. Vi erbjuder spännande uppdrag hos intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Som en del av ManpowerGroup arbetar vi för att lösa kompetensbristen inom IT och bidra till en hållbar framtid.Sök tjänsten idag!

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Martin Liljeholm via e-post: martin.liljeholm@se.experis.com.

Om Experis AB

Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Som konsult hos Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde. Experis är en del av ManpowerGroup, som har ett långsiktigt hållbarhetsarbete och som många år i rad funnits med på listan över världens mest etiska företag.

Ansök nu

IT-Tekniker | Örebro | Experis

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jan 25
Vi på Experis är på jakt efter flera serviceinriktade IT-tekniker till en spännande roll i Örebro. Hos oss kommer du att vara en viktig del av vårt IT-team och arbeta med varierande uppdrag, vilket inkluderar IT-support i second line samt installation av teknik inom olika områden. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Start: 4 mars
Omfattning: 100 %
Ort: Örebro

Arbetsbeskrivning
I rollen som IT tekniker kommer du att arbeta ute på plats hos en av våra större kunder. Arbetsuppgifterna är varierande och är olika från dag till dag, men kan innebära installation/felsökning/utbyten av datorer, ren incidenthantering och användarhjälp eller hjälp med mobiltelefoner.

Screening i form av UC och belastningsregistret kommer att göras.

Din profil
Vi söker dig som har en positiv inställning, är engagerad, effektiv, tillgänglig och pålitlig. Du bör ha god serviceanda, ordningssinne samt arbeta strukturerat och effektivt. Att vara lösningsorienterad och flexibel är viktigt, och du bör vara villig att lära dig och dela med dig av din kunskap till andra.

Du som söker har:

* Minst 2 års aktuell arbetslivserfarenhet som IT-tekniker inom de senaste 3 åren.
* Goda kunskaper inom PC, skrivare, kringutrustning och nätverkskommunikationsutrustning.
* God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.
* B-körkort med vana att köra bil.

Det är meriterande om du har:

* Kunskap om kommunikationsradiosystem, särskilt Rakel, och kringutrustning för kommunikationsradio
* Erfarenhet av ärendehanteringssystem, särskilt Remedy ARS
* Kunskap om telefoni/mobiltelefoni, MxOne, samt audio- och videoutrustning
* Erfarenhet av Active Directory (AD)

Om Experis
Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.

Som anställd på Experis har du tillgång till kompetensutveckling till exempel via plattformen Experis Career Accelerator där du har möjlighet att utbilda och certifiera dig inom många områden, exempelvis Cloud och Cyber security.

Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Antra Volujevica på antra.volujevica@se.experis.com

Ansök nu

Projektledare | Örebro | Experis

Projektledare, IT
Läs mer Dec 29
Har du kunskap och erfarenhet av agila metoder, samt är van att leda många olika yrkesgrupper? Just nu söker vi en projektledare till kommande uppdrag i Örebro. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Omfattning: 100%
Placeringsort: Örebro

Arbetsbeskrivning
Vi söker en erfaren IT-projektledare som kommer att vara en nyckelaktör i att leda och driva våra IT-projekt till framgångsrik färdigställande. Som IT-projektledare kommer du att ansvara för att planera, genomföra och övervaka våra IT-projekt och se till att de uppfyller våra kunders behov och förväntningar. I rollen ingår att hantera all kommunikation kopplat till projektet, hantera underleverantörer, entreprenörer och andra samarbetspartners.

Din profil
Vi söker dig som har goda ledaregenskaper, förmåga att bryta ned mål i tydliga arbetsuppgifter, strukturera och planera projektets arbete och leveranser. Du har erfarenhet av att leda projekt som spänner över både verksamhet och teknisk lösning, samt är van att leda workshops, skriva rapporter och hålla muntliga presentationer.

För att lyckas i rollen förväntar vi att du har:

* Minst 4 års projektledarerfarenhet
* Dokumenterad erfarenhet av förändringsarbete
* Erfarenhet av förändringsarbete som omfattar både IT och organisationsutveckling/-förändring
* Dokumenterad erfarenhet av minst 1 uppdrag som projektledare för IT-relaterat projekt
* Förståelse och erfarenhet av utveckling och implementering av SaaS-lösningar
* Akademisk utbildning eller motsvarande kvalifikationer.
* Goda kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du har:

* Erfarenhet av utveckling av digitala tjänster som bidrar till ökad samhällsnytta
* Erfarenhet av projektledning inom offentlig sektor
* Kunskap och erfarenhet av agila metoder
* Certifiering som projektledare enligt IPMA, PMI eller annan certifiering/erfarenhet som myndigheten bedömer som likvärdig

Om Experis
Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Antra Volujevica antra.volujevica@se.experis.com.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Systemutvecklare |Örebro | Experis

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Dec 29
Just nu söker vi på Experis flera Systemutvecklare till kommande uppdrag i Örebro. Som Systemutvecklare kommer du vara ansvarig för att utveckla och designa programvarulösningar för olika applikationer och system. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Ort: Örebro
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning
Som systemutvecklare hos oss kommer du att arbeta med utveckling av mjukvarulösningar för våra kunder, från idé till lansering. Rollen kan avse ett arbete med framställning av programkod.

Du kommer att ha följande ansvarsområden:

* Utveckla och designa programvarulösningar för olika applikationer och system
* Samarbeta med andra utvecklare, projektledare och kunder för att definiera projektets krav och säkerställa att lösningarna uppfyller användarnas behov.
* Arbeta med olika programmeringsspråk och tekniker för att skapa programvarulösningar.
* Testa och felsöka mjukvaran för att säkerställa hög kvalitet och funktionalitet.

Din profil
Vi söker dig som har några erfarenhet av arbete i komplexa driftsmiljöer med flera varianter av operativsystem. Du är noggrann, serviceinriktad, kommunikativ och en lagspelare. Vidare är det viktigt att ha en ambition att driva arbetet mot automation och hitta effektivare arbetssätt.

Vi ser gärna att du har:

* Minst 4 års erfarenhet av systemutveckling inom mjukvaruutveckling
* Universitets/Högskoleexamen inom relevant område
* Erfarenhet av att arbeta med olika programmeringsspråk som C#, Javascript, Python
* Erfarenhet av olika ramverk/komponenter
* Stark problemlösningsförmåga och förmåga att arbeta i en dynamisk och snabbt föränderlig miljö
* God kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta med andra utvecklare och tekniker
* Utmärkta kunskaper i svenska både i tal och skrift

Urval och intervjuer sker löpande.

Om Experis
Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Antra Volujevica på Antra.Volujevica@se.experis.com

Ansök nu

Enhetschef, Informations- och digitaliseringsavdelningen

Informationschef/Kommunikationschef
Läs mer Jan 18
Jefferson Wells söker nu en erfaren och engagerad Enhetschef för Informations- och Digitaliseringsavdelningen. I denna spännande konsulttjänst kommer du vara anställd hos oss på Jefferson Wells och delta i uppdraget som Enhetschef hos vår kund.Uppdraget sträcker sig från början av mars 2024 till och med årsskiftet med möjlighet till förlängning. Tjänsten har en sysselsättningsgrad på 100% och arbetet är förlagt i Örebro, med möjlighet till viss grad av distansarbete.

Om Uppdraget:
I rollen som Enhetschef får du ansvar för ledarkompetens inom informations- och digitaliseringsprojekt samt utveckling av arbetssätt kopplade till styr- och samverkansmodellen (pm3). Du kommer att vara modellansvarig för styr- och samverkansmodellen för digitala stöd.

Informationsförsörjning- och digitaliseringsavdelningen är placerad inom en stor offentlig förvaltning och har till uppdrag att med innovation och nytänkande förse samtliga verksamheter med ett centralt stöd i det gemensamma arbetet att säkerställa kraftfulla digitala verktyg och lösningar. Avdelningen har det övergripande ansvaret att leda och samordna organisationens digitaliseringsutveckling och digitala transformation med utgångspunkt i ökat värdeskapande. I detta ingår också att utveckla och främja organisationens innovationsförmåga. Utöver detta ansvarar avdelningen också för att säkra en effektiv, tillförlitlig och säker informationsförsörjning samt en hållbar arkitektur för informationshanteringen.

Exempel på Arbetsuppgifter:

* Verksamhets-, personal- och budgetansvar för enheten.
* Ledarskap, stöd och kompetensutveckling av medarbetare.
* Aktivt deltagande i avdelningens ledningsgrupp.
* Bidra till förändringsarbete för en kostnadseffektiv och välfungerande organisation.
* Nära samarbete med chefskollegor inom hela förvaltningen för att bibehålla och utveckla gemensamma rutiner och arbetssätt.

Kvalifikationskrav:

* Relevant akademisk examen eller motsvarande kompetens/erfarenhet.
* Dokumenterad chefserfarenhet med personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar inom IT- eller digitaliseringsorganisation.
* Erfarenhet av framgångsrikt förändrings- och utvecklingsarbete.
* Erfarenhet av arbete inom en politiskt styrd organisation.
* Kunskap/erfarenhet av pm3 som styr- och samverkansmodell.

Personliga Egenskaper:

* Initiativtagande, driven och transparent i arbetsmetodik.
* Helhetssyn och god kommunikationsförmåga.
* Mycket god samarbetsförmåga och intresse för verksamhets- och personalutveckling.
* Tydlig kommunikation, både muntligt och skriftligt.

Meriterande: Certifierad förvaltningsledare utifrån pm3.Kontakt:

Vid frågor, kontakta konsultchef Malin Löf via e-post: malin.lof@jeffersonwells.se

Ansök idag för löpande urval tillämpas. Klicka på "Ansök nu" för att söka tjänsten.

Ansök nu

Controller - Spännande möjlighet hos Epiroc med omedelbar start

Controller
Läs mer Jan 16
Jefferson Wells letar efter en driven och analytisk Controller för ett utmanande konsultuppdrag hos Epiroc, beläget i Örebro, Norra Bro. Om du är expert på Excel, har erfarenhet som Controller och besitter en stark analytisk förmåga, kan detta vara din chans att bli en nyckelspelare i Epirocs ekonomifunktion. Läs vidare för att ta reda på fördelarna med detta spännande uppdrag!

Du blir anställd som konsult hos Jefferson Wells. Konsultuppdraget startar omgående och sträcker sig över minst 4 månader.

Uppdragsbeskrivning:

Som Controller hos Epiroc kommer du att inneha en central roll inom ekonomifunktionen. Din expertis inom Excel, förmåga att tolka Pivottabeller och utföra dataanalys kommer vara avgörande för din framgång. Du kommer att vara involverad i analysen av ekonomisk information för att stödja företagets strategiska beslut. Rollen inkluderar nära samarbete med företagets interna och externa intressenter.Din profil:

Vi söker dig med erfarenhet som Controller och starka färdigheter i Excel. Din förmåga att tolka komplex finansiell information och kommunicera effektivt med olika intressenter är avgörande. Du bör vara självgående och kapabel att självständigt dra slutsatser utifrån ekonomiska data. Kandidatexamen inom ekonomi, finans eller relaterat område är ett krav.Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?

Jefferson Wells är specialiserade på att matcha kompetenta kandidater med ledande företag. Som konsult hos oss får du möjlighet att vara en del av spännande uppdrag och utvecklas i din karriär. Vi erbjuder en trygg anställning med förmåner, inklusive månadslön, kollektivavtal och försäkringar.Intresserad? Ansök nu!

För att ansöka till tjänsten, skapa ett konto hos oss och bifoga ditt CV och personliga brev. Vid frågor, kontakta Malin Löf via e-post: malin.lof@jeffersonwells.se.Urval sker löpande, så vänta inte med att ansöka. Välkommen in med din ansökan och ta steget mot en spännande karriär som Controller hos Epiroc!

Ansök nu

Mekanikkonstruktörer-Vi söker erfarna/nyexaminerade ingenjörer

Produktutvecklare
Läs mer Jan 12
Är du intresserad av att arbeta som mekanikkonstruktör? Vi på Jefferson Wells söker passionerade ingenjörer inom mekanikkonstruktion, oavsett om du är erfaren eller nyutexaminerad. Ta chansen att möta hösten med en förändring i ditt yrkesliv!

Vi på Jefferson Wells och inom vår Engineeringverksamhet, söker nu till ett antal olika uppdrag inom mekanikkonstruktion ingenjörer, både erfarna och nyexaminerade.

Arbetsbeskrivning:

Du kommer att delta i design- och utvecklingsprocessen för mekaniska komponenter och system. I ditt jobb som kommer du använda CAD-verktyg och andra tekniska resurser för att skapa och analysera mekaniska konstruktioner. Du kommer genomföra simuleringar, prototyper och tester för att validera och förbättra konstruktionerna. Även dokumentera och rapportera resultat samt delta i tekniska presentationer.

Du kommer ingå i olika grupper där samarbete med andra teammedlemmar ser till att projekten säkerställs och uppfyller specifikationer och ställda krav.

Kvalifikationer:

Vi ser att du en examen inom mekanikkonstruktion, maskinteknik eller liknande område. Du ska ha erfarenhet av CAD-verktyg exvis som SolidWorks, AutoCAD eller liknande.

Du får gärna ha kunskap om mekanisk design och konstruktionsprinciper och förmåga att tolka och förstå tekniska ritningar och specifikationer.

Stark problemlösningsförmåga och analytiskt tänkande är en bra egenskap.

God kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta i team.

Vi erbjuder:

En inspirerande och utvecklande arbetsmiljö som främjar kreativitet och personlig tillväxt. Vi är stolta över att vara företaget som samarbetar med flera av marknadens stora varumärken, vilka ständigt söker efter ingenjörer.

Spännande projekt och möjlighet att arbeta med moderna teknologier och innovativa lösningar.

En inkluderande och positiv arbetskultur där vi värdesätter mångfald och samarbete.

Oavsett om du är en erfaren ingenjör eller nyutexaminerad och vill ta dina första steg i karriären, är detta en fantastisk möjlighet att bli en del av vårt framgångsrika team och bidra till spännande mekanikkonstruktionsprojekt.

Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister inom ekonomi, HR, executive, inköp, logistik, marknad, försäljning och ingenjörsområdet. Vi är ett av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m. Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wells

Intresserad?

Så här ansöker du:

Om du tror att du har den kompetens och erfarenhet som krävs för att vara framgångsrik i denna roll, ser vi fram emot att få din ansökan. För att söka tjänsten skapar du ett konto hos oss där du bifogar CV och personligt brev. I det personliga brevet får du gärna och berätta mer om din erfarenhet och passion för mekanikkonstruktion samt inom vilka områden du vill jobba inom i framtiden.

Vid frågor kontaktar du Malin Löf via e-post: malin.lof@jeffersonwells.se

Vi arbetar med löpande urval så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag av chefer och specialister inom ekonomi, executive, marknad & försäljning, inköp & logistik och ingenjörsområdet. Vi har den unika förmånen att samarbeta med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område och som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Hos oss kan du både gå som tillsvidareanställd konsult på ett specifikt uppdrag eller som samarbetspartner med eget företag.

Ansök nu

Mekanikkonstruktörer | Saab | Karlskoga

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Okt 30
Söker du en spännande karriärmöjlighet som mekanikkonstruktör? Är du ingenjör och har ett stort intresse för mekanik och design? Då har vi en spännande möjlighet för dig! Just nu söker vi på Jefferson Wells efter en mekanikkonstruktör till vår kund Saab i Karlskoga. Vi välkomnar din ansökan idag!

Inledningsvis kommer du att vara anställd som konsult via oss på Jefferson Wells och efter en tids inhyrning kommer kunden erbjuda dig anställning. Oavsett din erfarenhetsnivå ser vi med spänning fram emot att välkomna dig att tillsammans med oss forma framtiden. Vänta inte med din ansökan eller ett telefonsamtal till någon av våra konsultchefer.

Om Saab:
Saab är ett expansivt, innovativt och världsledande företag som verkar inom försvarsindustrin. De arbetar huvudsakligen som ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Företaget har sitt säte i Karlskoga, men finns på fler orter i Mellansverige.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

* 3D-modellering och CAD-design: Skapa och upprätthålla detaljerade modeller i 3DX samt producera ritningsunderlag för projekten.
* Elektronikintegration: Ansvar för att integrera elektronikkomponenter i företagets mekaniska strukturer och säkerställa sömlös funktionalitet.
* Ytbehandling: Du får gärna ha förståelse för olika ytbehandlingsmetoder och deras användning för att förbättra produktkvaliteten.
* Teamarbete: Aktivt samarbete med ditt team och andra avdelningar för att säkerställa framgångsrika projekt.Vi söker dig som:

Vi tror att du antingen är i början av din karriär eller har erfarenhet av liknande arbete kunskap inom mekanisk konstruktion och 3D-modellering. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete och trivs i en roll med eget ansvar. Dessutom tror vi att du har:

* Utbildning till ingenjör på högskole- eller civilingenjörsnivå med inriktning mot maskin/mekanik eller likvärdigt.
* Erfarenhet av något eller flera CAD-verktyg.
* Flytande kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
* Grundläggande förståelse för olika ytbehandlingsmetoder och deras användning.
* Självständig med förmåga att ta initiativ och samarbeta effektivt.
* Problemlösare med förmågan att självständigt söka information.

Intresserad?

För att söka tjänsten skapar du ett konto hos oss där du bifogar CV och personligt brev. Vid frågor kontakta konsultchef Victoria Lennartsson via mail victoria.lennartsson@manpower.se.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Jefferson Wells:
Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag av chefer och specialister inom ekonomi, executive, marknad & försäljning, inköp & logistik och ingenjörsområdet. Vi har den unika förmånen att samarbeta med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område och som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Hos oss kan du både gå som tillsvidareanställd konsult på ett specifikt uppdrag eller som samarbetspartner med eget företag.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansök nu

Teknisk affärsutvecklare internationellt - inom Trucks & Bus

Internationell säljare/Exportsäljare
Läs mer Okt 18
Som teknisk affärsutvecklare för Trucks & Bus inom JOSAM är du en viktig del av vår framgång inom fordonsreparation, hjulinställning och kringutrustning. Du blir vår nyckel till att öka försäljningen och stärka vårt varumärke på en dynamisk marknad med fokus på södra Europa, Mellanöstern och Afrika. JOSAM är en del av Snap-on (US) med global närvaro och en ledande premiumleverantör. Läs gärna mer via www.josam.se or www.snapon-totalshopsolutions.com

Rollen

Du är inte bara tekniskt kunnig utan också en mästare på att bygga och upprätthålla starka partnerskap med våra kunder. Genom daglig interaktion med strategiska distributörer skapar du lösningar som överträffar våra försäljningsmål och säkerställer en professionell representation av vårt framstående varumärke på den internationella marknaden.

Du utvecklar och stärker vårt varumärke, både på underutvecklade marknader och hos våra nyckelkunder, skapar lönsamma affärsmöjligheter från grunden och framåt. Din expertis inom teknisk försäljning och förmågan att övertyga kunder med tekniska demonstrationer gör dig till vårt främsta vapen för att leverera överlägsen kundnöjdhet.

Men det slutar inte där. Som affärsutvecklare är du också i ständig dialog med våra nyckelkunder och OEM:er, både inom lastbils- och däcktillverkningsindustrin, för att säkerställa en sömlös och lönsam tillgång till våra produkter. Du utför tekniska demonstrationer och andra försäljningsaktiviteter för att säkerställa en smidig väg till framgång.

För att göra detta möjligt:

* samarbetar du nära våra interna sälj- och supportteam för att skapa den ultimata kundupplevelsen.
* du håller jämna steg med marknadsförändringar och identifierar förbättringsmöjligheter för att säkerställa att vi alltid är bland de ledande i branschen.
* du har befogenhet att hantera offerter och order, förhandla om priser och godkänna affärsplaner med distributionspartners.
* ha möjlighet att resa inom den angivna regionen, som inkluderar södra Europa och MEA.
* genomföra tekniska demonstrationer av våra produkter, enklare utbildningar och installationer.

JOSAM har sitt kontor i Örebro och vi förväntar oss att du har en hög närvaro på plats i Örebro för att skapa goda interna relationer när du inte är på resande fot. Du rapporterar till vår internationella chef inom det affärsområdet.

Sammanfattningsvis är du som affärsutvecklare för Trucks & Bus hjärtat av vår tillväxt och framgång inom branschen. Med teknisk briljans, starka partnerskap och en passion för kundnöjdhet är du och våra andra affärsutvecklare den drivande kraften som tar oss till nästa nivå.Personen vi söker för denna härliga utmaning

Vi söker en passionerad affärsutvecklare för vårt segment inom Trucks & Bus med en stark dragning till fordonsbranschen. Du kan kommunicera på en professionell nivå både på engelska och svenska, och om du har kunskaper i andra lokala språk är det en stor fördel. Du kommer att ha möjlighet att resa inom den angivna regionen, som inkluderar södra Europa och MEA. Vi tror, liksom du förhoppningsvis gör, att affärer oftast bäst skapas på plats hos kunden.

Din profil:

* erfarenhet inom fordonsindustrin, särskilt inom lastbilar, bussar, däck eller utrustning.
* mycket bekväm med teknisk försäljning, gärna ha erfarenhet av kapitalutrustning och mycket goda förhandlingsfärdigheter.
* trivs med det dynamiska i att göra affärer på både verkstadsgolven och i konferensrummen.
* hög nivå inom svenska och engelska, gärna kunskap andra lokala språk som franska, spanska eller arabiska.

Dina kollegor ser dig som:

* en driven, kundfokuserad, tekniskt intresserad och självgående individ.
* ansvarfull och självgående för att uppnå uppsatta mål
* god förmåga att planera din tid på ett affärseffektivt sätt.

Kontaktperson

Ansök via www.jeffersonwells.se. För mer information kontakta Jefferson Wells rekryteringskonsult Thomas Andersson på 070-276 99 53. Vi kommer jobba med ett löpande urval, så du är varmt välkommen med din ansökan så länge annonsen är aktiv.

Ansök nu

Verksamhetsutvecklare till gruvindustrin

Logistikingenjör
Läs mer Dec 22
Är du en driven Projektledare/Verksamhetsutvecklare med erfarenhet av att leda projekt inom administrativa och processorienterade områden? Då kan detta tillfälliga konsultuppdrag vara din nästa spännande utmaning. Här får du möjligheten att vara en nyckelspelare i ett framstående företag och bidra till innovativa projekt.

Uppdragets Detaljer:

Startdatum: januari - februari 2024

Uppdragslängd: 6-9 månaderAnsvarsområden:

* Ledning och genomförande av förbättringsprojekt inom administrativa och processorienterade områden.
* Samordning och säkerställande av effektiva arbetsflöden genom att agera som länk mellan olika avdelningar.Kvalifikationer:

* Relevant akademisk examen inom projektledning, verksamhetsutveckling eller liknande.
* Erfarenhet av projektledning och verksamhetsutveckling.
* Administrativ skicklighet och processorienterat lösningsfokus.
* Stark analytisk förmåga och problemlösningsförmåga.
* Utmärkt kommunikationsförmåga för effektivt samarbete med olika team och intressenter.
* Självständig och initiativtagande för att genomföra förändringar och förbättringar.Vi erbjuder en inspirerande arbetsmiljö och möjligheten att vara en central del av spännande och innovativa projekt.Ansökan:

För att söka tjänsten, klicka på knappen "Ansök nu". Vid frågor, kontakta Malin Löf, Konsultchef på Jefferson Wells, via e-post: malin.lof@jeffersonwells.se. Ta steget mot en spännande framtid som Projektledare/Verksamhetsutvecklare med oss!Jefferson Wells - Din Partner för Framgång!

Ansök nu

Redovisningekonom till Hasselfors Garden i Örebro

Redovisningsekonom
Läs mer Dec 7
Jefferson Wells, en ledande aktör inom konsult- och rekryteringsbranschen, söker nu en erfaren redovisningsekonom för ett spännande konsultuppdrag hos Hasselfors Garden, en del av Kekkilä-BVB. Detta är en unik möjlighet att bli en central del av företagets framgångsresa och utveckla din karriär inom redovisning och ekonomi

Om tjänsten: Som redovisningsekonom kommer du att inneha en nyckelroll vid Hasselfors Gardens huvudkontor i Örebro. Du ansvarar för att säkerställa korrekt bokföring genom interna kontroller och valideringar. Rollen inkluderar områden som inkomstdeklaration, avstämningar, gruppkonsolidering och periodiseringar.

Vem vi söker: Vi söker en engagerad och strukturerad redovisningsekonom med en akademisk utbildning inom ekonomi. Erfarenhet som redovisningsekonom eller bakgrund inom redovisning och revision är meriterande. God kännedom om svenska skatteregler och svensk lagstadgad redovisning krävs. Du bör även behärska engelska i både skrift och tal då du kommer att ha mycket kontakt med andra länder. Erfarenhet av IFRS är en fördel.

Arbetsuppgifter:

* Inkomstdeklaration för företaget.
* Månadsbokslut, årsredovisning och årsbokslutshantering.
* Gruppkonsolidering.
* Ansvar för periodiseringar, avstämningar och kontroller av korrekt redovisning.

Krav för Framgång:

* Akademisk examen i ekonomi.
* Minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet.
* Goda kunskaper i svenska och engelska, både i skrift och tal.
* Utmärkta Excel-kunskaper.

Övriga Egenskaper:

* Affärs- och försäljningsförståelse.
* Resultatinriktad med stark genomförandeförmåga.
* Nyfiken och analytisk med vilja att dela med dig av erfarenhet och kompetens för att driva verksamheten framåt.

Om Anställningen:

* Heltidsanställning och tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
* Placeringsort: Hasselfors Gardens huvudkontor, Fredsgatan 23 i Örebro.

Ta chansen att vara en nyckelperson i Hasselfors Gardens framgångssaga och utveckla din karriär som Redovisningsekonom genom detta spännande konsultuppdrag med Jefferson Wells. Ansök snarast för att ta del av denna unika möjlighet och utveckla din kompetens inom ekonomi och redovisning i en global kontext!

Ansökan: För att söka tjänsten, klicka på knappen "Ansök nu". Vid frågor, kontakta Jacob Classon, Konsultchef på Jefferson Wells via e-post: jacob.classon@manpower.se

Ansök nu

Kvalitet och säkerhetschef till Hasselfors Garden i Örebro

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Dec 7
Vi söker nu en kvalitets- och säkerhetschef till huvudkontoret i Örebro. I denna rollen ansvarar du för verksamhetens kvalitet, säkerhet och miljöledning samt leder utvecklingen inom dessa områden för Business Area Nordics. Som kvalitets- och säkerhetschef arbetar du strategisk, operativt samt taktiskt och du förväntas, med hjälp från en person i Finland ansvara och supporta BA Nordics fabriker.

Hasselfors Garden erbjuder ett intressant och utmanade arbete samt en verksamhetsnära roll i en global organisation med många kompetenta kollegor och ett givande erfarenhetsbyte. Företagskulturen på Hasselfors Garden präglas av prestigelöshet och en trevlig atmosfär.

I din roll kommer du att utveckla säkerhetsledningssystem (ISO 45001), miljöledningssystem och kvalitetsledningssystem (ISO-9001) i BA Nordics. Du kommer leda verksamheten i utvecklingen av regler för säkerhet, miljö och kvalitet samt bygga varaktiga relationer med viktiga intressenter, inklusive myndigheter och fackföreningar. I din roll krävs ett noga och lyckat samarbete med kollegor över BAs för att förbättra Kekkilä-BVBs säkerhetskultur och implementera bästa praxis i hela organisationen. Vidare ansvarar du för att säkerställa efterlevnad av Kekkilä-BVB:s policyer/processer för säkerhet, miljö och kvalitet samt lokal lagstiftning. Du kommer också ansvara och rapportera verksamhetens miljöpåverkan samt hantera av säkerhets-, miljö- och kvalitetsincidenter. Slutligen kommer du i denna roll leda budgeteringen och den årliga planeringen för säkerhets-, miljö- och kvalitetsaktiviteter.

Vem vi söker

Är du en driven och strukturerad person med en akademisk utbildning inom ekonomi, industriell förvaltning eller teknik? Har du goda kunskaper i såväl svenska som engelska, både i tal och skrift? Är du en resultatinriktad person med tidigare erfarenheter inom säkerhets- kvalitets- och miljöledning? Då är denna roll något för dig!

Vi söker en energisk och företagsam medarbetare som kan leda arbetet med att forma framtiden för våra SEQ-initiativ. Som person brinner du för att göra en betydande inverkan och driva innovation inom dessa kritiska områden. Vi söker dig som har erfarenheter inom utbildning, coachning, facilitering och mentorskap. Din förmåga att styra och coacha är helt avgörande för att kunna leda, utveckla och genomföra strategier för säkerhet, miljö och kvalitetsledning.För att vara framgångsrik i denna roll är det bra att ha:

* Akademisk examen i ekonomi, industriell ledning eller teknik (t.ex. M.Sc. eller kandidatexamen).
* Du har 5-10 års relevant arbetserfarenhet.
* Goda kunskaper i såväl svenska som engelska, både i skrift och tal.
* Expertis inom ledande säkerhets-, kvalitets- och miljöledning.
* Kunskap om relaterade förordningar och lagstiftning.
* Erfarenhet av förändringsledning, driva på kontinuerliga förbättringar.
* Erfarenhet av facilitering, utbildning, coachning och mentorskap.Vi ser också gärna att:

* Affärs- och försäljningsförståelse.
* Resultatinriktad med goda genomförandeförmåga.
* Skicklig i end-to-end process management.
* Projektledningsförmåga från idé till genomförande.
* Effektivt nätverkande och samarbete i en matrisorganisation.
* Meriterande om du behärskar finska i både tal och skrift.Om anställningen

*
* Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse
* Placeringsort: Hasselfors Gardens huvudkontor, Fredsgatan 23, Örebro.

Ansök nu

Systemutvecklare |Örebro | Experis

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 23
Just nu söker vi på Experis flera Systemutvecklare till kommande uppdrag i Örebro. Som Systemutvecklare kommer du vara ansvarig för att utveckla och designa programvarulösningar för olika applikationer och system. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Ort: Örebro
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning
Som systemutvecklare hos oss kommer du att arbeta med utveckling av mjukvarulösningar för våra kunder, från idé till lansering. Rollen kan avse ett arbete med framställning av programkod.

Du kommer att ha följande ansvarsområden:

* Utveckla och designa programvarulösningar för olika applikationer och system
* Samarbeta med andra utvecklare, projektledare och kunder för att definiera projektets krav och säkerställa att lösningarna uppfyller användarnas behov.
* Arbeta med olika programmeringsspråk och tekniker för att skapa programvarulösningar.
* Testa och felsöka mjukvaran för att säkerställa hög kvalitet och funktionalitet.

Din profil
Vi söker dig som har några erfarenhet av arbete i komplexa driftsmiljöer med flera varianter av operativsystem. Du är noggrann, serviceinriktad, kommunikativ och en lagspelare. Vidare är det viktigt att ha en ambition att driva arbetet mot automation och hitta effektivare arbetssätt.

Vi ser gärna att du har:

* Minst 4 års erfarenhet av systemutveckling inom mjukvaruutveckling
* Universitets/Högskoleexamen inom relevant område
* Erfarenhet av att arbeta med olika programmeringsspråk som C#, Javascript, Python
* Erfarenhet av olika ramverk/komponenter
* Stark problemlösningsförmåga och förmåga att arbeta i en dynamisk och snabbt föränderlig miljö
* God kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta med andra utvecklare och tekniker
* Utmärkta kunskaper i svenska både i tal och skrift

Urval och intervjuer sker löpande.

Om Experis
Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Antra Volujevica på Antra.Volujevica@se.experis.com

Ansök nu

Projektledare | Örebro | Experis

Projektledare, IT
Läs mer Nov 23
Har du kunskap och erfarenhet av agila metoder, samt är van att leda många olika yrkesgrupper? Just nu söker vi en projektledare till kommande uppdrag i Örebro. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Omfattning: 100%
Placeringsort: Örebro

Arbetsbeskrivning
Vi söker en erfaren IT-projektledare som kommer att vara en nyckelaktör i att leda och driva våra IT-projekt till framgångsrik färdigställande. Som IT-projektledare kommer du att ansvara för att planera, genomföra och övervaka våra IT-projekt och se till att de uppfyller våra kunders behov och förväntningar. I rollen ingår att hantera all kommunikation kopplat till projektet, hantera underleverantörer, entreprenörer och andra samarbetspartners.

Din profil
Vi söker dig som har goda ledaregenskaper, förmåga att bryta ned mål i tydliga arbetsuppgifter, strukturera och planera projektets arbete och leveranser. Du har erfarenhet av att leda projekt som spänner över både verksamhet och teknisk lösning, samt är van att leda workshops, skriva rapporter och hålla muntliga presentationer.

För att lyckas i rollen förväntar vi att du har:

* Minst 4 års projektledarerfarenhet
* Dokumenterad erfarenhet av förändringsarbete
* Erfarenhet av förändringsarbete som omfattar både IT och organisationsutveckling/-förändring
* Dokumenterad erfarenhet av minst 1 uppdrag som projektledare för IT-relaterat projekt
* Förståelse och erfarenhet av utveckling och implementering av SaaS-lösningar
* Akademisk utbildning eller motsvarande kvalifikationer.
* Goda kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du har:

* Erfarenhet av utveckling av digitala tjänster som bidrar till ökad samhällsnytta
* Erfarenhet av projektledning inom offentlig sektor
* Kunskap och erfarenhet av agila metoder
* Certifiering som projektledare enligt IPMA, PMI eller annan certifiering/erfarenhet som myndigheten bedömer som likvärdig

Om Experis
Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Antra Volujevica antra.volujevica@se.experis.com.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Testare | Örebro | Experis

Systemtestare/Funktionstestare
Läs mer Okt 23
Trött på buggar och buffring? Vill du vara med och bidra till fler välfungerande system i det svenska samhället? Som testare hos oss på Experis får du möjligheten att utforska dina idéer och ta din kreativitet till nya höjder!

Arbetsbeskrivning

Har du lust att vara med och kvalitetssäkra morgondagens IT-system? Trivs du med en arbetsvardag där du får följa utvecklingsprocesser från A till Ö och ta djupdyk där det behövs för att undvika framtida problem? Här får du möjlighet att bidra på diverse fronter inom test, så som; testutförande, utvärdering och analys av resultat, testautomatisering, rapportering och testprestanda - detta i syfte att säkra bästa möjliga kvalitet i systemen eller produkterna.

I tillägg kommer du få möjligheten att grotta ner dig i och bli ännu bättre på bland annat: Cypress, Selenium, Postman, Java, .Net, JavaScript, användarvänlighet, testautomatisering, Scrum och/eller Kanban.

Vad innebär det att arbeta som konsult hos oss?

Vill du utvecklas och lära dig mesta möjligt inom ditt område? Ja, vi kan faktiskt garantera dig utvecklings- och utbildningsmöjligheter - allt för att du ska kunna nå dina egna ambitioner, och vi kommer stötta dig på vägen. Du får bland annat ta del i vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator där du får tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar. För oss är det också viktigt att du som konsult känner dig som en del av hela Experis-gänget, detta redan från dag ett (kanske också även tidigare). Du kommer att bli anställd hos oss på Experis och jobba på projekt eller uppdrag som matchar dina intresseområden och karriärmål. Önskar du en flexibel arbetsvardag eller möjligheter till hemmakontor? Vi värderar dig och dina önskemål respektive behov högt!

Nyfiken på att veta mer? Ta kontakt med Michael Berhe, så berättar vi gärna mer om Experis!

Vem vill vi ha med oss i laget?

* Du har minst 6 års erfarenhet som testare inom konsultbranschen
* Du har certifiering enligt ISTQB eller liknande
* Du är flytande i svenska, både vad gäller tal och skrift
* Du har en examen på universitet/högskole/yrkeshögskolenivå eller motsvarande, längre relevant arbetserfarenhet kan kompensera för detta
* Du har erfarenhet av testverktyg, så som t.ex. Cypress, Selenium eller Postman för automatisk testexekvering samt analys och rapportering av testutfall

För att trivas i rollen som testare tror vi att du känner dig igen i egenskaper som att vara noggrann, kreativ och nyfiken - och att du har ett stort intresse för utveckling och test. Du ser vikten av ett strukturerat arbetssätt och tar fullt ansvar över dina uppgifter. Vidare trivs du med att analysera resultat och drivs av att lösa problem. Du jagar ständigt utveckling och att lära dig mer samt dela med dig av din kunskap till dina kollegor på Experis.

Om Experis

Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor är du välkommen att kontakta Michael Berhe på mailadress michael.berhe@se.experis.com

Ansök nu

Ledigt jobb som Operativ inköpare | Karlskoga

Inköpare
Läs mer Nov 24
Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Jefferson Wells men arbeta hos vår uppdragsgivare inom försvarsindustrin i Karlskoga. Tjänsten ska tillsättas omgående så vänta inte med din ansökan.


Är du en strukturerad, lösningsorienterad och stresstålig person som drivs av att ha diversifierade arbetsuppgifter och att vara en viktig kugge i ett stort maskineri? Är du redo för nästa steg i karriären? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta stort eget ansvar? Då är jobbet som Operativ inköpare via Jefferson Wells något för dig!

Arbetsbeskrivning

I det här jobbet kommer du att ingå i en större inköpsorganisation inom försvarsindustrin i Karlskoga. Teamet består av Operativa Inköpare, Strategiska inköpare samt av Inköpskvalitetsledare. Du kommer framför allt arbeta med operativa inköpsuppgifter primärt inom system och designade produkter. .

Mer detaljerat kommer du att

* arbeta med leverantörer
* genomföra inköp
* orderläggning
* följa upp leveranser
* kontrollera och stämma av ankommande gods.Den vi söker

Till den här rollen söker vi dig som är kommunikativ, ansvarstagande och systematisk. Du får gärna ha jobbat nära verkstadsindustrin och ha god förståelse för produktionsplanering, materialförsörjning och materialplanering. För att lyckas med arbetet krävs det att du är strukturerad i ditt sätt att jobba. I övrigt behöver du ha en utbildning inom ekonomi, teknik eller inköp och logistik. Meriterande är att du gärna har arbetat i affärssystem, ex vis SAP, IFS eller liknande. Du ska ha mycket goda kunskaper i engelska tal och skrift.

Vad vi på Jefferson Wells kan erbjuda dig

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister inom ekonomi, HR, executive, inköp, logistik, marknad, försäljning och ingenjörsområdet. Vi är ett av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m. Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wellsBefattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där vår kund har krav på säkerhetsklassinplacering kan i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vid frågor är du välkommen att kontakta
Agneta Lännbjer på telefonnummer: 054-221892 eller via mail agneta.lannbjer@manpower.se

Jacob Classon på telefonnummer: 019-166577 eller via mail jacob.classon@manpower.se

Vi ser fram emot att höra från dig omgående.Om Jefferson Wells

Som konsult på Jefferson Wells erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Jefferson Wells är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla. Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bland annat övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Ansök nu

Systemutvecklare |Örebro | Experis

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Okt 19
Just nu söker vi på Experis flera Systemutvecklare till kommande uppdrag i Örebro. Som Systemutvecklare kommer du vara ansvarig för att utveckla och designa programvarulösningar för olika applikationer och system. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Ort: Örebro
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning
Som systemutvecklare hos oss kommer du att arbeta med utveckling av mjukvarulösningar för våra kunder, från idé till lansering. Rollen kan avse ett arbete med framställning av programkod.

Du kommer att ha följande ansvarsområden:

* Utveckla och designa programvarulösningar för olika applikationer och system
* Samarbeta med andra utvecklare, projektledare och kunder för att definiera projektets krav och säkerställa att lösningarna uppfyller användarnas behov.
* Arbeta med olika programmeringsspråk och tekniker för att skapa programvarulösningar.
* Testa och felsöka mjukvaran för att säkerställa hög kvalitet och funktionalitet.

Din profil
Vi söker dig som har några erfarenhet av arbete i komplexa driftsmiljöer med flera varianter av operativsystem. Du är noggrann, serviceinriktad, kommunikativ och en lagspelare. Vidare är det viktigt att ha en ambition att driva arbetet mot automation och hitta effektivare arbetssätt.

Vi ser gärna att du har:

* Minst 4 års erfarenhet av systemutveckling inom mjukvaruutveckling
* Universitets/Högskoleexamen inom relevant område
* Erfarenhet av att arbeta med olika programmeringsspråk som C#, Javascript, Python
* Erfarenhet av olika ramverk/komponenter
* Stark problemlösningsförmåga och förmåga att arbeta i en dynamisk och snabbt föränderlig miljö
* God kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta med andra utvecklare och tekniker
* Utmärkta kunskaper i svenska både i tal och skrift

Urval och intervjuer sker löpande.

Om Experis
Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Antra Volujevica på Antra.Volujevica@se.experis.com

Ansök nu

Projektledare | Örebro | Experis

Projektledare, IT
Läs mer Okt 19
Har du kunskap och erfarenhet av agila metoder, samt är van att leda många olika yrkesgrupper? Just nu söker vi en projektledare till kommande uppdrag i Örebro. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Omfattning: 100%
Placeringsort: Örebro

Arbetsbeskrivning
Vi söker en erfaren IT-projektledare som kommer att vara en nyckelaktör i att leda och driva våra IT-projekt till framgångsrik färdigställande. Som IT-projektledare kommer du att ansvara för att planera, genomföra och övervaka våra IT-projekt och se till att de uppfyller våra kunders behov och förväntningar. I rollen ingår att hantera all kommunikation kopplat till projektet, hantera underleverantörer, entreprenörer och andra samarbetspartners.

Din profil
Vi söker dig som har goda ledaregenskaper, förmåga att bryta ned mål i tydliga arbetsuppgifter, strukturera och planera projektets arbete och leveranser. Du har erfarenhet av att leda projekt som spänner över både verksamhet och teknisk lösning, samt är van att leda workshops, skriva rapporter och hålla muntliga presentationer.

För att lyckas i rollen förväntar vi att du har:

* Minst 4 års projektledarerfarenhet
* Dokumenterad erfarenhet av förändringsarbete
* Erfarenhet av förändringsarbete som omfattar både IT och organisationsutveckling/-förändring
* Dokumenterad erfarenhet av minst 1 uppdrag som projektledare för IT-relaterat projekt
* Förståelse och erfarenhet av utveckling och implementering av SaaS-lösningar
* Akademisk utbildning eller motsvarande kvalifikationer.
* Goda kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du har:

* Erfarenhet av utveckling av digitala tjänster som bidrar till ökad samhällsnytta
* Erfarenhet av projektledning inom offentlig sektor
* Kunskap och erfarenhet av agila metoder
* Certifiering som projektledare enligt IPMA, PMI eller annan certifiering/erfarenhet som myndigheten bedömer som likvärdig

Om Experis
Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Antra Volujevica antra.volujevica@se.experis.com.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Nätverksspecialist | Örebro | Cloud and Infrastructure

Nätverkstekniker
Läs mer Okt 16
Ta klivet in i framtidens nätverk! Vår kund i Örebro söker en passionerad nätverksspecialist som vill vara med och forma den digitala världen. Bli en del av ett dynamiskt team och utveckla innovativa lösningar för framtidens kommunikation. Låt dina kunskaper och kreativitet blomstra i denna spännande roll!

Om jobbet som nätverksspecialist

Som nätverksspecialist hos vår kund ansvarar du för att hantera och optimera nätverksinfrastrukturen. Du kommer att arbeta med att implementera och underhålla nätverkssäkerhet samt lösa tekniska problem och optimera prestanda. Du kommer att vara en viktig länk i att säkerställa en stabil och effektiv kommunikation för våra kunder.Är du vår nya nätverksspecialist?

Som nätverksspecialist behöver du ha gedigen erfarenhet av nätverksdesign och drift samt kunskap inom TCP/IP, routing och switching. Du bör ha en relevant utbildning inom IT och vara certifierad inom Cisco eller liknande. Du är självgående, analytisk och har förmågan att lösa komplexa problem. Din kommunikationsförmåga är utmärkt och du har förmågan att samarbeta i team.


Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Martin Liljeholm via e-post: martin.liljeholm@se.experis.com eller telefonnummer: 019166550.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!Övrig information

Placeringsort: Örebro

Alternativ placeringsort: hemifrån 2-3 dagar i veckan

Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställning Tillsättning: 2023-12-01

Förmåner: flexibel arbetstid, arbete hemifrån, friskvårdsbidrag, tjänstepension, personalrabatt och hushållsnära tjänsterOm Experis AB

Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Som konsult hos Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde. Experis är en del av ManpowerGroup, som har ett långsiktigt hållbarhetsarbete och som många år i rad funnits med på listan över världens mest etiska företag.

Ansök nu

IT-konsulter | Experis | Digital workspace| Örebro

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Aug 21
Vill du ha ett jobb med goda möjligheter att utvecklas och göra karriär? Drivs du av att jobba med människor och av att lösa komplexa problem? Då kan det här vara din nästa utmaning! Just nu förbereder vi oss för våra kunders behov efter sommaren. Därför söker vi på Experis flera IT-konsulter som vill vara med på vår resa tillsammans med våra kunder. Vill du vara med på Experis resa? Välkommen med din ansökan till oss på Experis!

Är du vår nya IT-konsult?

Vi på Experis AB söker dig som har relevant IT-utbildning. Vidare tror vi att du har erfarenhet av arbete inom IT. För att lyckas i den här rollen krävs det att du har en stark känsla för service. Helst har du tidigare jobbat med first line support och IT-relaterade problem och det är meriterande om du har erfarenhet från arbete i ärendehanteringssystem. Det är viktigt att du är stresstålig och kan arbeta såväl effektivt som strategiskt. Viss erfarenhet av teknisk support kommer att vara till stor hjälp i arbetet för din egen del, men har du inte det ser vi det som vår uppgift att anpassa din introduktion för att du ska känna dig väl förberedd. Det viktigaste hos dig är ditt intresse för att jobba inom IT och din vilja att utvecklas. För att lyckas i denna roll ser vi att din ambition är att växa i yrkesrollen och att jobba med IT är ditt långsiktiga mål.För såväl oss på Experis som våra kunder är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvarata all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.Vi söker dig som

* har fullständig gymnasieutbildning

* har god system- och datorvana

* har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

* har lätt för att samarbeta

* har tidigare arbetslivserfarenhet inom IT eller kundsupport.

Om våra kunder

Våra kunder är allt från att vara framgångsrika, innovativa och jämställda företag som verkar inom många branscher. Stora som små hjälper vi våra kunder med den bästa IT-kompetensen som finns på marknaden, så de kan fokusera på göra allt som gör dem bäst.

Vad kan Experis erbjuda dig?

Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.Ansök idag!

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vi kommer gå igenom alla ansökningar efter sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är söndag 13 augusti 2023, men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt och njut sedan av sommaren, så återkommer vi till dig.


Vi ser fram emot din ansökan!Övrigt

Placeringsort: Örebro

Typ av anställning: TillsvidareFörmåner: flexibel arbetstid, arbete hemifrån, friskvårdsbidrag, tjänstepension, personalrabatt och hushållsnära tjänsterOm Experis AB

Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Som konsult hos Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde. Experis är en del av ManpowerGroup, som har ett långsiktigt hållbarhetsarbete och som många år i rad funnits med på listan över världens mest etiska företag.

Ansök nu

District Account Manager till Mälardalen/Örebro/Värmland

Account manager
Läs mer Sep 29
Lyreco är ledande i Europa och världens tredje största leverantör av produkter och tjänster till dagens och morgondagens arbetsplatser. Som specialister utökar vi ständigt vår expertis och vårt erbjudande för att kunna bidra till att våra kunder får "a great working day", varje dag.

Vi täcker arbetsplatsers produktbehov genom ett brett sortiment inom kontorsmaterial, städ & hygien, kök & servering, skola och förskola, förpackningsmaterial, möbler, sjukvård och omsorg, IT-tillbehör, profilprodukter, arbetskläder och personligt skydd.

Våra kunder finns i alla storlekar, från offentliga verksamheter, stora privata företag och organisationer till småföretag och privatpersoner. Vårt svenska huvudkontor hittar du i Borås, vi har säljkontor i Göteborg och Stockholm samt ett av Europas modernaste lager i Växjö. I Sverige är vi faktiskt näst störst inom e-handel.

Idag är vi omkring 600 medarbetare i Sverige. Vi tror att våra anställdas engagemang och mångfald är det som skapar den bästa kundupplevelsen och den högsta servicenivån. Därför strävar vi som ansvarsfullt företag och arbetsgivare efter att säkerställa bästa möjliga välbefinnande för våra anställda, oavsett var de arbetar och vad deras uppdrag är.

Välkommen till oss på Lyreco!

Är du en målinriktad lagspelare som trivs med systematiskt och strukturerat arbete? Vill du arbeta hos en marknadsledande aktör som fortsätter att växa med nya medarbetare och ökad omsättning under 2023? Som vår nya District Account Manager i region Mitt har du en viktig roll i Lyrecos fortsatta satsning inom Midmarket segmentet.

Arbetsuppgifter

Som District Account Manager (DAM) arbetar du med kunder inom den privata sektorn och i storleken 50-250 anställda. I rollen ligger stort fokus på nykundsbearbetning inom distriktet som spänner över Mälardalen, Örebro och Värmland. Du har även det fortsatta ansvaret att driva och utveckla försäljning och lönsamhet på de kunder du vunnit och de kunder som redan finns i distriktet. På Lyreco används Salesforce och SAP, dessa system agerar som säljstöd och uppföljningsverktyg samt bidrar till ett effektivt och professionellt säljarbete. I denna roll ingår du i ett team med sju andra och rapporterar till säljchef som är placerad på vårt kontor i Solna.

Som anställd inom Lyreco erbjuds du ett stimulerande arbete i en global organisation som ständigt utvecklas med fokus på nöjda kunder. Lyreco är ett expansivt bolag med engagerade och nytänkande medarbetare. Du kommer till ett företag där stämningen är god och där man hjälper varandra. Hos oss kommer du att utgöra en mycket viktig roll och för rätt person erbjuder vi ett utmanande och givande arbete med möjligheten att vara med och påverka Lyrecos fortsatta positiva utveckling.Personliga egenskaper och kvalifikationer

Vi söker dig som har en tidigare erfarenhet av B2B-försäljning. Du har arbetat med försäljning på avtalsnivå och drivs av att skapa och följa upp resultat. Det är meriterande med någon form av eftergymnasial utbildning, exempelvis grundläggande utbildning vid säljhögskola eller motsvarande. Du har B-körkort, goda kunskaper i engelska i tal och skrift och är en van användare av Excel och CRM-system. Har du erfarenhet av att arbeta i just SAP och SalesForce, ses det som meriterande.

Jobbet passar dig som är affärsmässig och som drivs av relationer och av att utvecklas och lära dig nya saker. Din entusiasm, engagemang och trovärdighet inspirerar kunden och skapar intresse för varumärket och produktportföljen. Dina relationsbyggande förmågor genererar långsiktiga relationer som leder till återkommande affärsmöjligheter. Du är organiserad i ditt arbetssätt, har en förmåga att kunna prioritera och trivs med att arbeta efter en tydlig struktur. Vi söker dig som är kommunikativ och hjälpsam och som hela tiden strävar efter att hjälpa dina kunder och ditt team på bästa sätt. Du räds inte att ta egna beslut eller initiativ och driver dina affärer och det dagliga arbetet framåt med en stor professionalism och ägarskap.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Lyreco med Jefferson Wells, Manpower Group. Ansökan görs med registrerad profil hos Jefferson Wells.

Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulrika Matsson på ulrika.matsson@jeffesonwells.se alt 021-15 12 03.

Vi ser fram emot din ansökan (personligt brev och CV) så snart som möjligt och senast 2023-10-22.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Upphandlare för ett spännande uppdrag i Örebro

Upphandlare
Läs mer Okt 13
Jefferson Wells är på jakt efter en kunnig och engagerad upphandlare för ett inspirerande uppdrag i Örebro. Om du har expertis inom offentlig upphandling och söker en position där du kan göra verklig skillnad, kan detta vara möjligheten för dig!

Start på detta konsultuppdrag är snarast möjligt med slutdatum 29/3 2024 med chans till förlängning. Arbetstiderna är 08.00-17.00 (40h/vecka) med möjlighet till flex. Efter introduktion kan visst distansarbete övervägas.Dina Arbetsuppgifter:

* Leda och driva egna upphandlingsprocesser, från behovsanalys till kontraktsupprättande.
* Skapa kravspecifikationer, utforma anbudsförfrågningar och avtal.
* Stödja organisationen i upphandlingsrelaterade frågor.
* Sammanställa förfrågningsunderlag.
* Utföra upphandlingar, delta i förhandlingar och förbereda kontraktshandlingar.
* Samarbete med projektledare för att maximera affärsnyttan av våra upphandlingar.
* Övervaka måluppfyllelse avseende kostnad och kvalitet, säkerställa att upphandlingsprocessen följer relevanta regelverk.
* Hantera och förvalta ingångna avtal, delta i leverantörsutvecklingsinitiativ och bidra till övergripande utvecklingsinsatser.Dina Kvalifikationer:

* Akademisk examen om minst 180 hp inom ett relevant område, eller annan motsvarande utbildning och erfarenhet.
* Stark kunskap och praktisk erfarenhet av upphandlingsprocessen och lagen om offentlig upphandling (LOU).
* Förmåga att vara affärsdriven med en djup förståelse för långsiktiga affärsavtal.
* Självgående, med ett stort ansvarstagande för hela upphandlingsprocessen.
* Utmärkta kommunikationsfärdigheter på både svenska och engelska.
* Samarbetsvillig, analytisk, noggrann och strukturerad.

För detta uppdrag läggs stor vikt vid personlig lämplighet.Meriterande:

* Erfarenhet av att arbeta i projekt.
* Flerårig erfarenhet av arbete med offentliga upphandlingar.

Känner du att detta uppdrag passar din profil och ambition? Skicka din ansökan snarast. För ytterligare frågor angående positionen, kontakta Jefferson Wells konsultchef Malin Löf på malin.lof@jeffersonwells.se eller 019-16 65 56.Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Controller för spännande uppdrag till en ekonomienhet i Örebro

Controller
Läs mer Okt 13
Jefferson Wells söker nu en kvalificerad och dedikerad Controller för ett uppdrag i hjärtat av Örebro. Vi letar efter någon med en stark kompetensprofil inom upphandling och avtal för att förstärka och bidra till ekonomiavdelningens framgång.

Start på detta konsultuppdrag är snarast möjligt med slutdatum 29/3 2024 med chans till förlängning. Arbetstiderna är 08.00-17.00 (40h/vecka) med möjlighet till flex. Efter introduktion kan visst distansarbete övervägas.

Ditt arbete kommer att inkludera:

* Uppföljning av avtal och inköp.
* Systematisk hantering av avtalens administrativa avgifter.
* Samarbeta med upphandlare för att förbättra arbetsrutiner, särskilt när det gäller användningen av rapporter och kontrollresultat.
* Omvärldsbevakning och framställning av beslutsunderlag genom analys av kostnader, leverantörer och marknadsförhållanden.

Vad vi förväntar oss av dig:

* Minst en högskoleexamen om 180 hp inom ekonomi, juridik eller ett relevant område.
* Erfarenhet och kunskap inom lagen om offentlig upphandling, juridik, inköp och avtalsanalys.
* Bekväm med att ta ansvar och driva processen för avtalsuppföljning.
* Utmärkt kommunikationsförmåga, både skriftlig och muntlig.
* Proaktiv, självständig och en lagspelare.
* Goda IT-kunskaper, särskilt inom Excel.Meriterande kvalifikationer:

* Arbete inom offentlig sektor.
* Erfarenhet av att arbeta med digitala upphandlingsverktyg.
* Kunskap om system för inköpsanalys och entreprenadjuridik.

Vi ser framför allt efter en individ med rätt inställning, noggrannhet, och en vilja att leverera kvalitet i sitt arbete.Om detta låter som en roll som passar din kompetens och ambition, vänligen ansök direkt. Vid frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta Jefferson Wells konsultchef Malin Löf på malin.lof@jeffersonwells.se eller ring 019-16 65 56.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu