Kga Logistik AB jobb i Örebro

Hitta lediga jobb hos Kga Logistik AB i Örebro. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Örebro.

Lagermedarbetare för tidsbegränsad anställning sökes till KGA Logistik

Lagerarbetare
Läs mer Jan 24
Galatea är en av Skandinaviens ledande dryckesleverantörer. Vi reser världen runt för att hitta det bästa inom öl, vin och sprit, med och utan alkohol. Vi har över tusen artiklar, för tusen olika smaker, för både privatkonsumenter och restaurangkunder. Via dotterbolaget Sigtuna Brygghus utvecklar vi craft öl för egna varumärkena S:t Eriks och Sigtuna. Dotterbolaget KGA Logistik hanterar distributionen. Sammanlagt är vi omkring 100 anställda. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö.Vad kommer du att göra? 

Som lagermedarbetare är du en viktig länk i KGA Logistiks arbetsflöde från inleverans, hantering och till sist utleverans av varuägarnas produkter. Produkterna som vi hanterar transporteras bland annat till matvarubutiker och restauranger. I rollen som truckförare och plockare kommer du att arbeta på lagret tillsammans med flera kollegor. Du kommer att hantera olika typer av truckar beroende på vilka arbetsuppgifter du utför samt vilken area du arbetar på. För oss är säkerhet en oerhört viktig aspekt och därför ska du kunna framföra din truck på ett säkert och effektivt sätt. Arbetet bygger på ett lagspel där samarbete mellan våra avdelningar och medarbetare är mycket viktigt. Ditt ansvar som medarbetare hos oss är att du… 


• arbetar för en trivsam och säker arbetsmiljö där vi hjälps åt. 
• vill lära dig arbeta enligt gällande säkerhetsregler och rutiner.   
• bemöter kollegor och externa parter på ett professionellt sätt med respekt och vänlighet.  
• ansvarar för god kvalité och noggrannhet vid hantering av produkter som lagerhålls hos oss. 

Nu söker vi fler lagermedarbetare för tidsbegränsade anställningar med start februari-april t.o.m. augusti. Under juni t.o.m. augusti är behovet på heltid men under februari t.o.m. maj söker vi både dig som kan jobba heltid och dig som vill arbeta extra vid behov för att sedan jobba heltid under juni t.o.m. augusti. Våra olika arbetspass är förlagda till dag, kväll och natt.

Vad söker vi hos dig? 


• Du har erfarenhet från lagerarbete och mycket god truckvana gärna från att ha kört motviktstruck och/eller smalgångstruck.
• Du är noggrann och har respekt för produkterna du packar, så att rätt varor hamnar hos rätt kunder, i gott skick. 
• Du gillar att hålla dig i form, då lagerarbete är ett fysiskt arbete där kroppen hela tiden är igång. Produkterna vi arbetar med är även tunga.
• Hos oss tar alla ansvar för helheten och för att skapa ett gott arbetsklimat där alla trivs och mår bra. Du anpassar dig och håller humöret uppe även när allt kanske inte går som på räls. Du pratar med dina kollegor och är tydlig men respektfull i din feedback. 
• Du har truckkort med A-behörighet och B-behörighet.  
• Du har fyllt 18 år.

Din arbetsplats 

På vår arbetsplats arbetar ca 100 kollegor och vi är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet. Vår verksamhet genomsyras av våra värdeord som är: Engagerad, prestigelös, kostnadsmedveten och lösningsorienterad.

Vi har stora fina lokaler som anpassats för vår verksamhet. Jobbet innebär tunga lyft, där vi använder truck och lyftverktyg till hjälp. Vi är en prestigelös organisation där det är viktigt att du tar eget ansvar. Vi arbetar ofta under ett högt tempo med tydliga deadlines. På KGA arbetar vi med ständiga förbättringar för att göra saker smartare, tydligare, säkrare, bättre och roligare.  

På KGA Logistik tillämpar vi kollektivavtal mellan Biltrafikens Arbetsgivareförbund och 

Svenska Transportarbetareförbundet.

Gå gärna in på vår hemsida för mer information om företaget. Där kan du även hitta länkar till våra samarbetspartners. www.kgalogistik.se  

Urvalsprocessen 

KGA Logistik är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. 

Vi använder oss av personlighetstest i våra rekryteringar för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt, utan fördomar eller förutfattade meningar. Du kan läsa mer om testen och vår urvalsprocess på koncernens gemensamma jobbportal. 

Som en del i rekryteringsprocessen för att säkerställa en trygg och säker arbetsplats genomför vi även bakgrundskontroller.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Sysselsättningsgrad: 100% (arbete på lägre sysselsättningsgrad finns tillgängligt under februari t.o.m. maj för att sedan arbeta 100% juni t.o.m. augusti).

Tillträde: Enligt överenskommelse (Anställningen inleds med en upplärningsperiod på 2-3 veckor)

Arbetstider: Arbetstiderna är kl.6-15, kl.14-23 men andra arbetstider kan förekomma. 

Bolag: KGA Logistik AB

Adress: Bistagatan 8, Örebro  

Kontakt: För frågor om tjänsten vänligen kontakta någon av våra driftledare: Tobias Andersson, tobias@kgalogistik.se, Jimmy Spjuth, Jimmy@kgalogistik.se eller Daniel Persson, daniel.persson@kgalogistik.se. För frågor om urvalsprocessen kontakta Eva Falk, HR, eva.falk@kgalogistik.se.

Sista ansökningsdag: 31 mars, urval och intervjuer kommer ske löpande och annonsen kan komma att tas bort innan sista ansökningsdag.

 Välkommen med din ansökan! 

Martin & Servera är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi är sammanlagt över 3 000 medarbetare i koncernen och finns lokalt över hela Sverige. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder som är allt från offentlig måltidsverksamhet, stora restaurang- och hotellkedjor till det lokala bageriet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Ansök nu

Medarbetare till Kundservice och Innesälj KGA Logistik

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jan 30
Galatea är en av Skandinaviens ledande dryckesleverantörer. Vi reser världen runt för att hitta det bästa inom öl, vin och sprit, med och utan alkohol. Vi har över tusen artiklar, för tusen olika smaker, för både privatkonsumenter och restaurangkunder. Via dotterbolaget Sigtuna Brygghus utvecklar vi craft öl för egna varumärkena S:t Eriks och Sigtuna. Dotterbolaget KGA Logistik hanterar distributionen. Sammanlagt är vi omkring 100 anställda. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö.Om rollen  

Nu söker vi på KGA Logistik dig som tycker om att arbeta med service och administration samt har ett intresse för siffror och ekonomi. Vi ser att du har tidigare erfarenheten inom administration och service. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av fakturaadministration då delar av arbetsuppgifterna består av att hantera klientfakturering och att löpande indexuppdatera priser i vårt fakturasystem. I det dagliga arbetet ingår även rena kundserviceuppgifter.

Som en medarbetare i teamet har du ansvar för att vi agerar professionellt gentemot kunder och interna kontakter. Det dagliga arbetet varierar mellan administration av företagets kunder, hantering av information kring artiklar, transporter, orderläggning med mera. I arbetet kommer du arbeta nära vår innesäljsfunktion, som agerar kontakt för in- och utgående samtal till kunder inom krogbranschen.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar provanställning. Tillträde sker snarast möjligt.

Vem är du? 


• Du gillar att arbeta i team och är en naturlig administratör som trivs med och tycker att det är roligt att jobba med service och vårda kundrelationer.  
• Det är naturligt för dig att ta egna initiativ och jobba för gruppens bästa. 
• Du trivs med att dagligen hålla ordning och reda samt att ha koll på siffror. 
• Du är noggrann, ansvarstagande och känner ansvar för att du och dina framtida kollegor är kundens första och sista intryck när de ringer eller mailar till oss. 
• Du har inställningen att du och kollegorna klarar det mesta även när det är många som ringer och stressar inte upp dig själv eller andra. 
• Du kommunicerar tydligt med hänsyn för vem mottagaren är.  
• Du uttrycker dig obehindrat på svenska, i tal och skrift.
• Du har goda kunskaper i engelska, tal och skrift.
• Du har god datorvana och känner att du med enkelhet kan lära dig nya system. Du kan hantera Office-paketet. 

 

Vad får du av oss? 

På vår arbetsplats arbetar ca 100 kollegor. Vi ser skillnader mellan människor som en styrka och är säkra på att olikheter berikar. Det i sin tur gör att vi är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet. 

Idag sitter vi i ett arbetslag om åtta personer där vi ser samarbetsvilja och lyhördhet som viktiga personliga egenskaper. Hos oss är det snabba puckar och händelserika dagar med omväxlande uppgifter. Vi är en prestigelös organisation där det finns mycket möjlighet till eget ansvar. Vi arbetar med hur vi kan göra saker smartare, tydligare, säkrare, bättre, enklare och roligare.  

Hur gör jag? 

Undrar du hur det är att jobba på KGA Logistik och vill veta mer om tjänsten? Kontakta då vår Gruppledare Klas Nyrén på klas@kgalogistik.se. För frågor om urvalsprocessen kontakta Eva Falk, HR, eva.falk@kgalogistik.se.

Vänligen ansök senast den 12 februari. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.  

Vi använder oss av personlighetstest i våra rekryteringar för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt, utan fördomar eller förutfattade meningar. Du kan läsa mer om testen och vår urvalsprocess på koncernens gemensamma jobbportal.  

Som en del i rekryteringsprocessen för att säkerställa en trygg och säker arbetsplats genomför vi även bakgrundskontroller.

Gå gärna in på vår hemsida för mer information om företaget. Där kan du även hitta länkar till våra samarbetspartners. www.kgalogistik.se  

Arbetsgivare 

KGA Logistik AB 

Utdelningsadress  

Bistagatan 8, Örebro  

Arbetsplatsen belägen i kommun  

Örebro 

Martin & Servera är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi är sammanlagt över 3 000 medarbetare i koncernen och finns lokalt över hela Sverige. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder som är allt från offentlig måltidsverksamhet, stora restaurang- och hotellkedjor till det lokala bageriet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Ansök nu

Medarbetare till Kundservice och Innesälj KGA Logistik

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Okt 28
Galatea är en av Skandinaviens ledande dryckesleverantörer. Vi reser världen runt för att hitta det bästa inom öl, vin och sprit, med och utan alkohol. Vi har över tusen artiklar, för tusen olika smaker, för både privatkonsumenter och restaurangkunder. Via dotterbolaget Sigtuna Brygghus utvecklar vi craft öl för egna varumärkena S:t Eriks och Sigtuna. Dotterbolaget KGA Logistik hanterar distributionen. Sammanlagt är vi omkring 100 anställda. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö.Om rollen  

Nu söker vi på KGA Logistik en ny medarbetare till avdelningen kundservice. Vi letar efter dig som är i början av din karriär inom administration och som vill få en god möjlighet att vidareutvecklas inom service. Som en medarbetare i teamet har du ansvar för att vi agerar professionellt gentemot kunder och interna kontakter. Det dagliga arbetet varierar mellan administration av företagets kunder, hantering av information kring artiklar, transporter, orderläggning med mera. I arbetet kommer du arbeta nära vår innesäljsfunktion, som agerar kontakt för in och utgående samtal till kunder inom krogbranschen.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar provanställning. Tillträde sker snarast möjligt.  

Vem är du? 


• Du gillar att arbeta i team och är en naturlig administratör som trivs med och tycker att det är roligt att jobba med service och vårda kundrelationer.  
• Det är naturligt för dig att ta egna initiativ och jobba för gruppens bästa.  
• Du är noggrann, ansvarstagande och känner ansvar för att du och dina framtida kollegor är kundens första och sista intryck när dom ringer eller mailar till oss. 
• Du har inställningen att du och kollegorna klarar det mesta även när det är många som ringer och stressar inte upp dig själv eller andra. 
• Du kommunicerar tydligt med hänsyn för vem mottagaren är.  
• Du uttrycker dig obehindrat på svenska, i tal och skrift.
• Du har goda kunskaper i engelska, tal och skrift.
• Det är meriterande om du har erfarenhet av eller kunskap om dryck.  
• Du har god datorvana och känner att du med enkelhet kan lära dig nya system. Du kan hantera Office-paketet. 

 

Vad får du av oss? 

På vår arbetsplats arbetar ca 100 kollegor. Vi ser skillnader mellan människor som en styrka och är säkra på att olikheter berikar. Det i sin tur gör att vi nästan är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet. 

Idag sitter vi i ett arbetslag om åtta personer där vi ser samarbetsvilja och lyhördhet som viktiga personliga egenskaper. Hos oss är det snabba puckar och händelserika dagar med omväxlande uppgifter. Vi är en prestigelös organisation där det finns mycket möjlighet till eget ansvar. Vi arbetar med hur vi kan göra saker smartare, tydligare, säkrare, bättre, enklare och roligare.  

Hur gör jag? 

Undrar du hur det är att jobba på KGA Logistik och vill veta mer om tjänsten? Kontakta då vår Gruppledare Klas Nyrén på klas@kgalogistik.se. För frågor om urvalsprocessen kontakta Eva Falk, HR, eva.falk@kgalogistik.se.

Vänligen ansök senast den 20 november. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.  

Vi använder oss av personlighetstest i våra rekryteringar för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt, utan fördomar eller förutfattade meningar. Du kan läsa mer om testen och vår urvalsprocess på koncernens gemensamma jobbportal.  

Gå gärna in på vår hemsida för mer information om företaget. Där kan du även hitta länkar till våra samarbetspartners. www.kgalogistik.se  

Arbetsgivare 

KGA Logistik AB 

Utdelningsadress  

Bistagatan 8, Örebro  

Arbetsplatsen belägen i kommun  

Örebro 

 

Martin & Servera är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi är sammanlagt över 3 000 medarbetare i koncernen och finns lokalt över hela Sverige. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder som är allt från offentlig måltidsverksamhet, stora restaurang- och hotellkedjor till det lokala bageriet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Ansök nu

Lagermedarbetare sökes till KGA Logistik

Terminalarbetare
Läs mer Sep 21
Galatea är en av Skandinaviens ledande dryckesleverantörer. Vi reser världen runt för att hitta det bästa inom öl, vin och sprit, med och utan alkohol. Vi har över tusen artiklar, för tusen olika smaker, för både privatkonsumenter och restaurangkunder. Via dotterbolaget Sigtuna Brygghus utvecklar vi craft öl för egna varumärkena S:t Eriks och Sigtuna. Dotterbolaget KGA Logistik hanterar distributionen. Sammanlagt är vi omkring 100 anställda. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö.Vad kommer du att göra? 

Som lagermedarbetare är du en viktig länk i KGA Logistiks arbetsflöde från inleverans, hantering och till sist utleverans av varuägarnas produkter. Produkterna som vi hanterar transporteras bland annat till matvarubutiker och restauranger. I rollen som truckförare och plockare kommer du att arbeta på lagret tillsammans med flera kollegor. Du kommer att hantera olika typer av truckar beroende på vilka arbetsuppgifter du utför samt vilken area du arbetar på. För oss är säkerhet en oerhört viktig aspekt och därför ska du kunna framföra din truck på ett säkert och effektivt sätt. Arbetet bygger på ett lagspel där samarbete mellan våra avdelningar och medarbetare är mycket viktigt. Ditt ansvar som medarbetare hos oss är att du… 


• arbetar för en trivsam och säker arbetsmiljö där vi hjälps åt. 
• vill lära dig arbeta enligt gällande säkerhetsregler och rutiner.   
• bemöter kollegor och externa parter på ett professionellt sätt med respekt och vänlighet.  
• ansvarar för god kvalité och noggrannhet vid hantering av produkter som lagerhålls hos oss. 

Vad söker vi hos dig? 


• Du har erfarenhet från lagerarbete och mycket god truckvana gärna från att ha kört motviktstruck och/eller smalgångstruck.
• Du är noggrann och har respekt för produkterna du packar, så att rätt varor hamnar hos rätt kunder, i gott skick. 
• Du gillar att hålla dig i form, då lagerarbete är ett fysiskt arbete där kroppen hela tiden är igång. 
• Hos oss tar alla ansvar för helheten och för att skapa ett gott arbetsklimat där alla trivs och mår bra. Du anpassar dig och håller humöret uppe även när allt kanske inte går som på räls. Du pratar med dina kollegor och är tydlig men respektfull i din feedback. 
• Du har truckkort med A-behörighet och B-behörighet.  
• Du har fyllt 18 år.  

Din arbetsplats 

På vår arbetsplats arbetar ca 100 kollegor och vi är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet. Vår verksamhet genomsyras av våra värdeord som är: Engagerad, prestigelös, kostnadsmedveten och lösningsorienterad.

Vi har stora fina lokaler som anpassats för vår verksamhet. Jobbet innebär tunga lyft, där vi använder truck och lyftverktyg till hjälp. Vi är en prestigelös organisation där det är viktigt att du tar eget ansvar. Vi arbetar ofta under ett snabbt tempo med tydliga deadlines men arbetar för att göra saker smartare, tydligare, säkrare, bättre och roligare.  

På KGA Logistik tillämpar vi kollektivavtal mellan Biltrafikens Arbetsgivareförbund och 

Svenska Transportarbetareförbundet.

Gå gärna in på vår hemsida för mer information om företaget. Där kan du även hitta länkar till våra samarbetspartners. www.kgalogistik.se  

Urvalsprocessen 

KGA Logistik är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. 

Vi använder oss av personlighetstest i våra rekryteringar för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt, utan fördomar eller förutfattade meningar. Du kan läsa mer om testen och vår urvalsprocess på koncernens gemensamma jobbportal. 

Anställningsform: Tillsvidareanställning, heltid (40h/v, provanställning tillämpas)

Sysselsättningsgrad: 100% 

Tillträde: Enligt överenskommelse (Anställningen inleds med en upplärningsperiod på 2-3 veckor) 

Arbetstider: Arbetstiderna är kl.6-15, kl.9-18 och kl.14-23 men andra arbetstider kan förekomma. 

Bolag: KGA Logistik AB

Adress: Bistagatan 8, Örebro  

Kontakt: För frågor om tjänsten vänligen kontakta någon av våra driftledare: Tobias Andersson, tobias@kgalogistik.se, Jimmy Spjuth, Jimmy@kgalogistik.se eller Daniel Persson, daniel.persson@kgalogistik.se. För frågor om urvalsprocessen kontakta Eva Falk, HR, eva.falk@kgalogistik.se.

Sista ansökningsdag: 2 oktober, urval och intervjuer kommer ske löpande och annonsen kan komma att tas bort innan sista ansökningsdag.

 

Välkommen med din ansökan! 

 

Martin & Servera är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi är sammanlagt över 3 000 medarbetare i koncernen och finns lokalt över hela Sverige. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder som är allt från offentlig måltidsverksamhet, stora restaurang- och hotellkedjor till det lokala bageriet.

Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.

Ansök nu

Lagermedarbetare för anställning på vikariat sökes till KGA Logistik!

Terminalarbetare
Läs mer Sep 21
Galatea är en av Skandinaviens ledande dryckesleverantörer. Vi reser världen runt för att hitta det bästa inom öl, vin och sprit, med och utan alkohol. Vi har över tusen artiklar, för tusen olika smaker, för både privatkonsumenter och restaurangkunder. Via dotterbolaget Sigtuna Brygghus utvecklar vi craft öl för egna varumärkena S:t Eriks och Sigtuna. Dotterbolaget KGA Logistik hanterar distributionen. Sammanlagt är vi omkring 100 anställda. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö. 

Vad kommer du att göra? 

Som lagermedarbetare är du en viktig länk i KGA Logistiks arbetsflöde från inleverans, hantering och till sist utleverans av varuägarnas produkter. Produkterna som vi hanterar transporteras bland annat till matvarubutiker och restauranger. I rollen som truckförare och plockare kommer du att arbeta på lagret tillsammans med flera kollegor. Du kommer att hantera olika typer av truckar beroende på vilka arbetsuppgifter du utför samt vilken area du arbetar på. För oss är säkerhet en oerhört viktig aspekt och därför ska du kunna framföra din truck på ett säkert och effektivt sätt. Arbetet bygger på ett lagspel där samarbete mellan våra avdelningar och medarbetare är mycket viktigt. Ditt ansvar som medarbetare hos oss är att du… 


• arbetar för en trivsam och säker arbetsmiljö där vi hjälps åt. 
• vill lära dig arbeta enligt gällande säkerhetsregler och rutiner.   
• bemöter kollegor och externa parter på ett professionellt sätt med respekt och vänlighet.  
• ansvarar för god kvalité och noggrannhet vid hantering av produkter som lagerhålls hos oss. 

Vad söker vi hos dig? 


• Du har erfarenhet från lagerarbete och mycket god truckvana gärna från att ha kört motviktstruck och/eller smalgångstruck.
• Du är noggrann och har respekt för produkterna du packar, så att rätt varor hamnar hos rätt kunder, i gott skick. 
• Du gillar att hålla dig i form, då lagerarbete är ett fysiskt arbete där kroppen hela tiden är igång. 

 


• Hos oss tar alla ansvar för helheten och för att skapa ett gott arbetsklimat där alla trivs och mår bra. Du anpassar dig och håller humöret uppe även när allt kanske inte går som på räls. Du pratar med dina kollegor och är tydlig men respektfull i din feedback. 
• Du har truckkort med A-behörighet och B-behörighet.  
• Du har fyllt 18 år.  

Din arbetsplats 

På vår arbetsplats arbetar ca 100 kollegor och vi är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet. Vår verksamhet genomsyras av våra värdeord som är: Engagerad, prestigelös, kostnadsmedveten och lösningsorienterad.

Vi har stora fina lokaler som anpassats för vår verksamhet. Jobbet innebär tunga lyft, där vi använder truck och lyftverktyg till hjälp. Vi är en prestigelös organisation där det är viktigt att du tar eget ansvar. Vi arbetar ofta under ett snabbt tempo med tydliga deadlines men arbetar för att göra saker smartare, tydligare, säkrare, bättre och roligare.  

På KGA Logistik tillämpar vi kollektivavtal mellan Biltrafikens Arbetsgivareförbund och 

Svenska Transportarbetareförbundet.

Gå gärna in på vår hemsida för mer information om företaget. Där kan du även hitta länkar till våra samarbetspartners. www.kgalogistik.se  

Urvalsprocessen 

KGA Logistik är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. 

Vi använder oss av personlighetstest i våra rekryteringar för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt, utan fördomar eller förutfattade meningar. Du kan läsa mer om testen och vår urvalsprocess på koncernens gemensamma jobbportal. 

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, heltid (40h/v)

Sysselsättningsgrad: 100% 

Tillträde: Enligt överenskommelse (anställningen inleds med en upplärningsperiod på 2-3 veckor)

Arbetstider: Arbetstiderna är kl.6-15, kl.9-18 och kl.14-23 men andra arbetstider kan förekomma. 

Bolag: KGA Logistik AB

Adress: Bistagatan 8, Örebro  

Kontakt: För frågor om tjänsten vänligen kontakta någon av våra driftledare: Tobias Andersson, tobias@kgalogistik.se, Jimmy Spjuth, Jimmy@kgalogistik.se eller Daniel Persson, daniel.persson@kgalogistik.se. För frågor om urvalsprocessen kontakta Eva Falk, HR, eva.falk@kgalogistik.se.

Sista ansökningsdag: 2 oktober, urval och intervjuer kommer ske löpande och annonsen kan komma att tas bort innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kundservicemedarbetare sökes till KGA Logistik

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 28
Galatea är en av Skandinaviens ledande dryckesleverantörer. Vi reser världen runt för att hitta det bästa inom öl, vin och sprit, med och utan alkohol. Vi har över tusen artiklar, för tusen olika smaker, för både privatkonsumenter och restaurangkunder. Via dotterbolaget Sigtuna Brygghus utvecklar vi craft öl för egna varumärkena S:t Eriks och Sigtuna. Dotterbolaget KGA Logistik hanterar distributionen. Sammanlagt är vi omkring 100 anställda. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö.Om rollen  

Nu söker vi på KGA Logistik en ny medarbetare till avdelningen kundservice. Vi letar efter dig som är i början av din karriär inom administration och som vill få en god möjlighet att vidareutvecklas inom service. Som en medarbetare i teamet har du ansvar för att vi agerar professionellt gentemot kunder och interna kontakter. Det dagliga arbetet varierar mellan administration av företagets kunder, hantering av information kring artiklar, transporter, orderläggning med mera. I arbetet kommer du arbeta nära vår innesäljsfunktion, som agerar kontakt för in och utgående samtal till kunder inom krogbranschen.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar provanställning. Tillträde sker efter överenskommelse.  

Vem är du? 


• Du gillar att arbeta i team och är en naturlig administratör som trivs med och tycker att det är roligt att jobba med service och vårda kundrelationer.  
• Det är naturligt för dig att ta egna initiativ och jobba för gruppens bästa.  
• Du är noggrann, ansvarstagande och känner ansvar för att du och dina framtida kollegor är kundens första och sista intryck när dom ringer eller mailar till oss. 
• Du har inställningen att du och kollegorna klarar det mesta även när det är många som ringer och stressar inte upp dig själv eller andra. 
• Du kommunicerar tydligt med hänsyn för vem mottagaren är.  
• Du uttrycker dig obehindrat på svenska, i tal och skrift.
• Du har goda kunskaper i engelska, tal och skrift.
• Det är meriterande om du har erfarenhet av eller kunskap om dryck.  
• Du har god datorvana och känner att du med enkelhet kan lära dig nya system. Du kan hantera Office-paketet. 

 

Vad får du av oss? 

På vår arbetsplats arbetar ca 100 kollegor. Vi ser skillnader mellan människor som en styrka och är säkra på att olikheter berikar. Det i sin tur gör att vi nästan är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet. 

Idag sitter vi i ett arbetslag om åtta personer där vi ser samarbetsvilja och lyhördhet 

som viktiga personliga egenskaper. Hos oss är det snabba puckar och händelserika dagar med omväxlande uppgifter. Vi är en prestigelös organisation där det finns mycket möjlighet till eget ansvar. Vi arbetar med hur vi kan göra saker smartare, tydligare, säkrare, bättre, enklare och roligare.  

Hur gör jag? 

Din ansökan registrerar du via länken. Då det är semesterperiod kommer vi går igenom alla ansökningar först efter sista ansökningsdag. Det kan därför dröja till v.31 eller v.32 innan du får återkoppling på din ansökan. Undrar du hur det är att jobba på KGA Logistik och vill veta mer om tjänsten kontakta då rekryterande chef Klas Nyrén klas@kgalogistik.se, Gruppledare för Kundservice & Innesälj. Önskvärt startdatum är snarast enligt överenskommelse.

Om du går vidare i urvalsprocessen: För att ta reda på om det är just dig som vi söker och tror kommer att trivas hos oss, innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer. Vi tar hjälp av KGA:s HR-Partner samt koncernens moderbolag, Martin & Servera, för hantering av testerna i den här rekryteringen.  Du kan läsa mer om testen och vår urvalsprocess på koncernens gemensamma karriärsida.

Gå gärna in på vår hemsida för mer information om företaget. Där kan du även hitta länkar till våra samarbetspartners. www.kgalogistik.se  

 

Arbetsgivare 

KGA Logistik AB 

Utdelningsadress  

Bistagatan 8, Örebro  

Arbetsplatsen belägen i kommun  

Örebro 

 

 
Martin & Servera är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi är sammanlagt över 3 000 medarbetare i koncernen och finns lokalt över hela Sverige. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder, som är allt från stora restaurang- och hotellkedjor till det minsta lokala bageriet.

Martin & Servera består av Martin & Servera AB, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Martin & Servera Restauranghandel, Galatea, Still Sparkling Solutions, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen och Fällmans Kött.

Ansök nu

Team Leader till lageravdelningen för Kit-produktion

Arbetsledare, lager
Läs mer Maj 13
Galatea är en av Skandinaviens ledande dryckesleverantörer. Vi reser världen runt för att hitta det bästa inom öl, vin och sprit, med och utan alkohol. Vi har över tusen artiklar, för tusen olika smaker, för både privatkonsumenter och restaurangkunder. Via dotterbolaget Sigtuna Brygghus utvecklar vi craft öl för egna varumärkena S:t Eriks och Sigtuna. Dotterbolaget KGA Logistik hanterar distributionen. Sammanlagt är vi omkring 100 anställda. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö.Om rollen

Vi på KGA Logistik söker dig som har rätt erfarenhet för att axla rollen som Team Leader för arbetsområdet Kit-produktion hos oss, vår mest personalintensiva avdelning. I rollen som Team Leader är du anställd som lagermedarbetare men erhåller ett tillägg för att ta ett extra operativt ansvar för en av våra avdelningar.

Som lagermedarbetare är du en viktig länk i KGA Logistiks arbetsflöde från inleverans, hantering och till sist utleverans av varuägarnas produkter. Arbetet bygger på ett lagspel där samarbete mellan våra avdelningar och medarbetare är mycket viktigt. Ditt ansvar som medarbetare hos oss är att efterleva våra rutiner och arbetssätt, noggrant hantera produkter som lagerhålls hos oss samt arbeta för en trivsam och säker arbetsmiljö där vi hjälps åt att förbättra verksamheten.

I rollen som Team Leader för Kit-produktion kommer du…


• operativt ansvara för medarbetare på avdelningen där du agerar förebild för hur vi bemöter varandra och utför vårt arbete.
• följa upp avdelningens mål och säkerställa att arbetet utförs enligt fastställd rutin och tidsram.
• förväntas delta aktivt i våra verksamhets- och driftmöten där du där du redogör för din avdelning. Du ansvarar för att viktig information vidarebefordras till kollegor på avdelningen.
• planera och förbereda kommande arbeten för att minimera omställningstiden.
• ansvara för saldosäkerheten på avdelningen samt uppdatera filer och underlag.
• säkerställa att arbetsredskap och maskinell utrustning underhålls och är i gott skick.
• ansvara för kommunikationen lagerstyr samt arbetsledning gällande befintliga och nya jobb.
• kommunicera och tydliggöra behov av EUR och CHEP pall till driftsledare.

Vem är du?

Du gillar att arbeta i team och har tidigare arbetslivserfarenhet från en lagerverksamhet. Du behöver inte ha haft personalansvar sedan tidigare, men om du har du har vana av och ett sinne för system, planering och är kommunikativ kommer du lyckas bra med dina nya arbetsuppgifter. I rollen är det viktigt att du är en lagspelare och har förmågan att motivera kollegorna i det dagliga arbetet. För att lyckas i rollen och trivas tror vi att du…


• har grundläggande kunskaper i Excel och Power Point.
• tycker det skulle vara roligt att få stötta kollegorna i utförandet av arbetsuppgifterna samt ta ett övergripande ansvar för kvalité och leverans för arbetet som utförs på avdelningen.
• drivs av att arbeta för ständiga förbättringar samt bidra till en säker och trygg arbetsmiljö.
• vågar du säga till när något inte stämmer och känner dig trygg att ta egna initiativ.
• kommunicerar tydligt men samtidigt anpassat efter vem mottagaren är.
• håller huvudet kallt och stressar inte upp dig själv eller andra.
• är strukturerad och har förmågan att prioritera för egen del samt för andra.
• vi önskar att du har erfarenhet av industriell planering.

Vi tror att om du är engagerad, intresserad av rollen som vi beskriver samt vill bidra till att vi utvecklar verksamheten tillsamman så kommer du att trivas hos oss och kunna ta dig an din nya roll! I rollen har du erfarna kollegor runt omkring dig som kan verksamheten utan och innan. Det viktigaste för oss är att vi hittar dig som är rätt person för jobbet!

Din arbetsplats 

På vår arbetsplats arbetar ca 100 kollegor och vi är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet.  

Vi har stora fina lokaler som anpassats för vår verksamhet. Jobbet innebär tunga lyft, där vi använder truck och lyftverktyg till hjälp. Vi är en prestigelös organisation där det är viktigt att du tar eget ansvar. Vi arbetar ofta under ett snabbt tempo med tydliga deadlines men arbetar för att göra saker smartare, tydligare, säkrare, bättre och roligare. Hos får du ett generöst friskvårdsbidrag på 5000 kronor per år samt tillgång till en förmånsportal med många förmånliga erbjudaren.

På KGA Logistik tillämpar vi kollektivavtal mellan Biltrafikens Arbetsgivareförbund och 

Svenska Transportarbetareförbundet.

Gå gärna in på vår hemsida för mer information om företaget. Där kan du även hitta länkar till våra samarbetspartners. www.kgalogistik.se  

Urvalsprocessen 

KGA Logistik är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. 

Vi använder oss av personlighetstest i våra rekryteringar för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt, utan fördomar eller förutfattade meningar. Du kan läsa mer om testen och vår urvalsprocess på koncernens gemensamma jobbportal. 

Anställningsform: Tillsvidareanställning, heltid (40h/v, provanställning tillämpas)

Sysselsättningsgrad: 100% 

Tillträde: Snarast möjligt.

Arbetstider: Dagtid men andra arbetstider kan förekomma. 

Bolag: KGA Logistik AB

Adress: Bistagatan 8, Örebro  

Kontakt: För frågor om tjänsten vänligen kontakta Daniel Persson, daniel.persson@kgalogistik.se, driftledare. För frågor om urvalsprocessen kontakta Eva Falk, HR, eva.falk@kgalogistik.se.

Sista ansökningsdag: 5 juni, urval och intervjuer kommer ske löpande och annonsen kan komma att tas bort innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! 
Martin & Servera är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi är sammanlagt över 3 000 medarbetare i koncernen och finns lokalt över hela Sverige. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder, som är allt från stora restaurang- och hotellkedjor till det minsta lokala bageriet.

Martin & Servera består av Martin & Servera AB, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Martin & Servera Restauranghandel, Galatea, Still Sparkling Solutions, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen och Fällmans Kött.

Ansök nu

Lagermedarbetare med truckvana sökes till KGA Logistik

Lagerarbetare
Läs mer Maj 10
Galatea är en av Skandinaviens ledande dryckesleverantörer. Vi reser världen runt för att hitta det bästa inom öl, vin och sprit, med och utan alkohol. Vi har över tusen artiklar, för tusen olika smaker, för både privatkonsumenter och restaurangkunder. Via dotterbolaget Sigtuna Brygghus utvecklar vi craft öl för egna varumärkena S:t Eriks och Sigtuna. Dotterbolaget KGA Logistik hanterar distributionen. Sammanlagt är vi omkring 100 anställda. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö.Vad kommer du att göra? 

Som lagermedarbetare är du en viktig länk i KGA Logistiks arbetsflöde från inleverans, hantering och till sist utleverans av varuägarnas produkter. Produkterna som vi hanterar transporteras bland annat till matvarubutiker och restauranger. I rollen som truckförare och plockare kommer du att arbeta på lagret tillsammans med flera kollegor. Du kommer att hantera olika typer av truckar beroende på vilka arbetsuppgifter du utför samt vilken area du arbetar på. För oss är säkerhet en oerhört viktig aspekt och därför ska du kunna framföra din truck på ett säkert och effektivt sätt. Arbetet bygger på ett lagspel där samarbete mellan våra avdelningar och medarbetare är mycket viktigt. Ditt ansvar som medarbetare hos oss är att du… 


• arbetar för en trivsam och säker arbetsmiljö där vi hjälps åt. 
• vill lära dig arbeta enligt gällande säkerhetsregler och rutiner.   
• bemöter kollegor och externa parter på ett professionellt sätt med respekt och vänlighet.  
• ansvarar för god kvalité och noggrannhet vid hantering av produkter som lagerhålls hos oss. 

Vad söker vi hos dig? 


• Vi söker dig som vill jobba i sommar och tillsvidare.
• Du har erfarenhet från lagerarbete och mycket god truckvana gärna från att ha kört motviktstruck och/eller smalgångstruck.
• Du är noggrann och har respekt för produkterna du packar, så att rätt varor hamnar hos rätt kunder, i gott skick. 
• Du gillar att hålla dig i form, då lagerarbete är ett fysiskt arbete där kroppen hela tiden är igång. 
• Du gillar att hålla dig i form, då lagerarbete är ett fysiskt arbete där kroppen hela tiden är igång. 
• Hos oss tar alla ansvar för helheten och för att skapa ett gott arbetsklimat där alla trivs och mår bra. Du anpassar dig och håller humöret uppe även när allt kanske inte går som på räls. Du pratar med dina kollegor och är tydlig men respektfull i din feedback. 
• Du har truckkort med A-behörighet och B-behörighet.  
•  
• Du har fyllt 18 år.  

Din arbetsplats 

På vår arbetsplats arbetar ca 100 kollegor och vi är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet.  

Vi har stora fina lokaler som anpassats för vår verksamhet. Jobbet innebär tunga lyft, där vi använder truck och lyftverktyg till hjälp. Vi är en prestigelös organisation där det är viktigt att du tar eget ansvar. Vi arbetar ofta under ett snabbt tempo med tydliga deadlines men arbetar för att göra saker smartare, tydligare, säkrare, bättre och roligare.  

På KGA Logistik tillämpar vi kollektivavtal mellan Biltrafikens Arbetsgivareförbund och 

Svenska Transportarbetareförbundet.

Gå gärna in på vår hemsida för mer information om företaget. Där kan du även hitta länkar till våra samarbetspartners. www.kgalogistik.se  

Urvalsprocessen 

KGA Logistik är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. 

Vi använder oss av personlighetstest i våra rekryteringar för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt, utan fördomar eller förutfattade meningar. Du kan läsa mer om testen och vår urvalsprocess på koncernens gemensamma jobbportal. 

Anställningsform: Tillsvidareanställning, heltid (40h/v, provanställning tillämpas)

Sysselsättningsgrad: 100% 

Tillträde: Snarast möjligt.

Arbetstider: Arbetstiderna är kl.6-15, kl.9-18 och kl.14-23 men andra arbetstider kan förekomma. 

Bolag: KGA Logistik AB

Adress: Bistagatan 8, Örebro  

Kontakt: För frågor om tjänsten vänligen kontakta någon av våra driftledare: Tobias Andersson, tobias@kgalogistik.se, Jimmy Spjuth, Jimmy@kgalogistik.se eller Daniel Persson, daniel.persson@kgalogistik.se. För frågor om urvalsprocessen kontakta Eva Falk, HR, eva.falk@kgalogistik.se.

Sista ansökningsdag: 31 maj, urval och intervjuer kommer ske löpande och annonsen kan komma att tas bort innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! 
Martin & Servera är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi är sammanlagt över 3 000 medarbetare i koncernen och finns lokalt över hela Sverige. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder, som är allt från stora restaurang- och hotellkedjor till det minsta lokala bageriet.

Martin & Servera består av Martin & Servera AB, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Martin & Servera Restauranghandel, Galatea, Still Sparkling Solutions, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen och Fällmans Kött.

Ansök nu

Lagermedarbetare till vår Kit-produktion, KGA Logistik

Lagerarbetare
Läs mer Apr 28
Galatea är en av Skandinaviens ledande dryckesleverantörer. Vi reser världen runt för att hitta det bästa inom öl, vin och sprit, med och utan alkohol. Vi har över tusen artiklar, för tusen olika smaker, för både privatkonsumenter och restaurangkunder. Via dotterbolaget Sigtuna Brygghus utvecklar vi craft öl för egna varumärkena S:t Eriks och Sigtuna. Dotterbolaget KGA Logistik hanterar distributionen. Sammanlagt är vi omkring 100 anställda. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö.Vi söker dig som vill hjälpa oss att säkerställa att vi levererar till våra kunder med högsta möjliga kvalité. Detta gör du tillsammans med härliga, engagerade och drivna kollegor.

Vad kommer du att göra? 

Som lagermedarbetare är du en viktig länk i KGA Logistiks arbetsflöde från inleverans, hantering och till sist utleverans av varuägarnas produkter. Produkterna som vi hanterar transporteras bland annat till matvarubutiker och restauranger. KIT-produktion är tillsammans med plocket den mest personalintensiva avdelningen. Här bygger vi om pallar så de ska pass för dagligvaruhandeln, bygger om till exponeringspallar, lavar ner pall, gör märkning för att importerade varor ska vara godkända för den svenska livsmedelslagen Arbetet bygger på ett lagspel där samarbete mellan våra avdelningar och medarbetare är mycket viktigt. Ditt ansvar som medarbetare hos oss är att du… 


• arbetar för en trivsam och säker arbetsmiljö där vi hjälps åt  
• vill lära dig arbeta enligt gällande säkerhetsregler och rutiner   
• bemöter kollegor och externa parter på ett professionellt sätt med respekt och vänlighet.  
• ansvarar för god kvalité och noggrannhet vid hantering av produkter som lagerhålls hos oss. 

Vad söker vi hos dig? 


• Vi söker främst dig som vill och kan arbeta i sommar. Vi kommer att ha behov av att behålla personal även i höst och framåt.  
• Du är noggrann och har respekt för produkterna du packar, så att rätt varor hamnar hos rätt kunder, i gott skick. 
• Du gillar att arbeta i högt tempo och mot deadlines.
• Du gillar att hålla dig i form, då lagerarbete är ett fysiskt arbete där kroppen hela tiden är igång. 
• Hos oss tar alla ansvar för helheten och för att skapa ett gott arbetsklimat där alla trivs och mår bra. Du anpassar dig och håller humöret uppe även när allt kanske inte går enligt plan. Du pratar med dina kollegor och är tydlig men respektfull i din feedback.  
• Du har fyllt 18 år.  
• Du har erfarenhet får liknande arbete exempelvis från tillverkningsindustri eller lager.
• Truckkort med A-behörighet och B-behörighet är meriterande.  
• Vi lägger stor vikt vid att du är ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Din arbetsplats 

På vår arbetsplats arbetar ca 100 kollegor och vi är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet.  

Vi har stora fina lokaler som anpassats för vår verksamhet. Jobbet innebär tunga lyft, där vi använder truck och lyftverktyg till hjälp. Vi är en prestigelös organisation där det är viktigt att du tar eget ansvar. Vi arbetar ofta under ett snabbt tempo med tydliga deadlines men arbetar för att göra saker smartare, tydligare, säkrare, bättre, enklare och roligare.  

På KGA Logistik tillämpar vi kollektivavtal mellan Biltrafikens Arbetsgivareförbund och 

Svenska Transportarbetareförbundet.

Gå gärna in på vår hemsida för mer information om företaget. Där kan du även hitta länkar till våra samarbetspartners. www.kgalogistik.se  

Urvalsprocessen 

KGA Logistik är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. 

Vi använder oss av personlighetstest i våra rekryteringar för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt, utan fördomar eller förutfattade meningar. Du kan läsa mer om testen och vår urvalsprocess på koncernens gemensamma jobbportal. 

Anställningsform: Tjänsten är en tidsbegränsad anställning med start i maj.

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse

Arbetstider: Dagtid

Bolag: KGA Logistik AB

Adress: Bistagatan 8, Örebro  

Kontakt: Daniel Persson, daniel.persson@kgalogistik.se.

Sista ansökningsdag: 10 maj, urval och intervjuer kommer ske löpande och annonsen kan komma att tas bort innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! 

 
Martin & Servera är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi är sammanlagt över 3 000 medarbetare i koncernen och finns lokalt över hela Sverige. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder, som är allt från stora restaurang- och hotellkedjor till det minsta lokala bageriet.

Martin & Servera består av Martin & Servera AB, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Martin & Servera Restauranghandel, Galatea, Still Sparkling Solutions, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen och Fällmans Kött.

Ansök nu

Lagermedarbetare sökes till KGA Logistiks nattskift (maj t.o.m. aug)

Lagerarbetare
Läs mer Apr 19
Galatea är en av Skandinaviens ledande dryckesleverantörer. Vi reser världen runt för att hitta det bästa inom öl, vin och sprit, med och utan alkohol. Vi har över tusen artiklar, för tusen olika smaker, för både privatkonsumenter och restaurangkunder. Via dotterbolaget Sigtuna Brygghus utvecklar vi craft öl för egna varumärkena S:t Eriks och Sigtuna. Dotterbolaget KGA Logistik hanterar distributionen. Sammanlagt är vi omkring 100 anställda. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö.Lagermedarbetare för tidsbegränsat uppdrag över sommaren till vårt nattskift.

Vi söker dig som vill hjälpa oss att säkerställa att vi levererar till våra kunder med högsta möjliga kvalité. Detta gör du tillsammans med härliga, engagerade och drivna kollegor.

Vad kommer du att göra? 

Som lagermedarbetare är du en viktig länk i KGA Logistiks arbetsflöde från inleverans, hantering och till sist utleverans av varuägarnas produkter. Produkterna som vi hanterar transporteras bland annat till matvarubutiker och restauranger. I rollen arbetar du med olika uppgifter på lagret såsom märkning, plocka varor på pall och mottag av varor som levereras till oss. Arbetet bygger på ett lagspel där samarbete mellan våra avdelningar och medarbetare är mycket viktigt. Ditt ansvar som medarbetare hos oss är att du… 


• arbetar för en trivsam och säker arbetsmiljö där vi hjälps åt  
• vill lära dig arbeta enligt gällande säkerhetsregler och rutiner   
• bemöter kollegor och externa parter på ett professionellt sätt med respekt och vänlighet.  
• ansvarar för god kvalité och noggrannhet vid hantering av produkter som lagerhålls hos oss. 

Vad söker vi hos dig? 


• Vi söker dig som vill jobba i sommar men vår förhoppning är att även kunna erbjuda dig arbetspass i höst och vinter vid behov.  
• Du är noggrann och har respekt för produkterna du packar, så att rätt varor hamnar hos rätt kunder, i gott skick. 
• Du gillar att hålla dig i form, då lagerarbete är ett fysiskt arbete där kroppen hela tiden är igång. 
• Hos oss tar alla ansvar för helheten och för att skapa ett gott arbetsklimat där alla trivs och mår bra. Du anpassar dig och håller humöret uppe även när allt kanske inte går enligt plan. Du pratar med dina kollegor och är tydlig men respektfull i din feedback.  
• Du har fyllt 18 år.  
• Du har truckkort med A-behörighet och B-behörighet.  

Din arbetsplats 

På vår arbetsplats arbetar drygt 70 kollegor och vi är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet.  

Vi har stora fina lokaler som anpassats för vår verksamhet. Jobbet innebär tunga lyft, där vi använder truck och lyftverktyg till hjälp. Vi är en prestigelös organisation där det är viktigt att du tar eget ansvar. Vi arbetar ofta under ett snabbt tempo med tydliga deadlines men arbetar för att göra saker smartare, tydligare, säkrare, bättre, enklare och roligare.  

På KGA Logistik tillämpar vi kollektivavtal mellan Biltrafikens Arbetsgivareförbund och 

Svenska Transportarbetareförbundet.

Gå gärna in på vår hemsida för mer information om företaget. Där kan du även hitta länkar till våra samarbetspartners. www.kgalogistik.se  

Urvalsprocessen 

KGA Logistik är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. 

Vi använder oss av personlighetstest i våra rekryteringar för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt, utan fördomar eller förutfattade meningar. Du kan läsa mer om testen och vår urvalsprocess på koncernens gemensamma jobbportal. 

Anställningsform: Tjänsten är en tidsbegränsad anställning under perioden maj - augusti.

Sysselsättningsgrad: 100% perioden maj-sista augusti.  

Tillträde: Vi vill att du som söker ska kunna gå plockupplärning kl.23-06 under 2-3 veckor enligt överenskommelse. Upplärning sker i början av maj.

Arbetstider: Kl:23-06, andra arbetstider kan förekomma. 

Bolag: KGA Logistik AB

Adress: Bistagatan 8, Örebro  

Kontakt: Tobias Andersson, Jimmy Spjuth & Daniel Persson, Driftledare Lager: tobias@kgalogistik.se, jimmy@kgalogistik.se & daniel.persson@kgalogistik.se

Sista ansökningsdag: 8 maj, urval och intervjuer kommer ske löpande och annonsen kan komma att tas bort innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! 

 
Martin & Servera är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi är sammanlagt över 3 000 medarbetare i koncernen och finns lokalt över hela Sverige. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder, som är allt från stora restaurang- och hotellkedjor till det minsta lokala bageriet.

Martin & Servera består av Martin & Servera AB, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Martin & Servera Restauranghandel, Galatea, Still Sparkling Solutions, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen och Fällmans Kött.

Ansök nu

KGA Logistik söker sommarvikarier till Kundservice och Innesälj

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Mar 14
Galatea är en av Skandinaviens ledande dryckesleverantörer. Vi reser världen runt för att hitta det bästa inom öl, vin och sprit, med och utan alkohol. Vi har över tusen artiklar, för tusen olika smaker, för både privatkonsumenter och restaurangkunder. Via dotterbolaget Sigtuna Brygghus utvecklar vi craft öl för egna varumärkena S:t Eriks och Sigtuna. Dotterbolaget KGA Logistik hanterar distributionen. Sammanlagt är vi omkring 100 anställda. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö.Om rollen  

Vi söker sommarvikarier till vår avdelning inom kundservice och innesälj. Tjänsten är ett sommarvikariat på heltid perioden 30/5-19/8. Tillträde sker 30/5 och börjar med tre veckors upplärning tillsammans med en kollega. Arbetstiden kommer vara förlagd dagtid måndag-fredag (40h/vecka).

Som en medarbetare i teamet har du ansvar för att vi agerar professionellt gentemot kunder och interna kontakter. Det dagliga arbetet varierar mellan administration av företagets kunder, hantering av information kring artiklar, transporter, orderläggning med mera. Du kommer även att agera kontakt för in och utgående samtal till kunder inom krogbranschen, både för att ta emot order på förbestämda orderdagar, svara på frågor och presentera kampanjer. Arbetet innebär mycket telefon- och mailkontakt med kunder samt administrativa uppgifter i våra olika system. 

 Vem är du? 


• Du letar efter ett trevligt sommarjobb perioden juni-augusti 
• Du gillar att arbeta i team och är en naturlig administratör som trivs med och tycker att det är roligt att jobba med service.  
• Du är noggrann, ansvarstagande och trivs bra med att arbeta i grupp tillsammans med andra. 
• Du känner ansvar för att du är kundens första och sista intryck när dom kontaktar oss. 
• Du har en god förmåga att prioritera då arbetsbelastningen varierar och du hanterar flera ärenden samtidigt. 
• Du har god datorvana där du kan hantera Office-paketet och är lättlärd i andra förekommande program som kanske är nya för dig. 

 Vilka är vi? 

På vår arbetsplats arbetar ca 70 kollegor. Vi ser skillnader mellan människor som en styrka och är säkra på att olikheter berikar. Det i sin tur gör att vi nästan är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet. 

Idag sitter vi i ett arbetslag om åtta personer där vi ser samarbetsvilja och lyhördhet som viktiga personliga egenskaper. Hos oss är det snabba puckar och händelserika dagar med omväxlande uppgifter. Vi är en prestigelös organisation där vi arbetar med hur vi kan göra saker effektivare, säkrare och roligare.  

Hur gör jag? 

Undrar du hur det är att jobba på KGA Logistik och vill veta mer om tjänsten? Kontakta då vår Gruppledare Klas Nyrén på klas@kgalogistik.se. För frågor om urvalsprocessen kontakta Eva Falk, HR, eva.falk@kgalogistik.se.

Vänligen ansök senast den 8 april. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.  

Vi använder oss av personlighetstest i våra rekryteringar för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt, utan fördomar eller förutfattade meningar. Du kan läsa mer om testen och vår urvalsprocess på koncernens gemensamma jobbportal.  

Gå gärna in på vår hemsida för mer information om företaget. Där kan du även hitta länkar till våra samarbetspartners. www.kgalogistik.se  

 Arbetsgivare  

KGA Logistik AB 

 Utdelningsadress  

Bistagatan 8, Örebro 

 Arbetsplatsen belägen i kommun  

Örebro 

 Välkommen med din ansökan! 

 

 
Martin & Servera är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi är sammanlagt över 3 000 medarbetare i koncernen och finns lokalt över hela Sverige. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder, som är allt från stora restaurang- och hotellkedjor till det minsta lokala bageriet.

Martin & Servera består av Martin & Servera AB, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Martin & Servera Restauranghandel, Galatea, Still Sparkling Solutions, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen och Fällmans Kött.

Ansök nu

Erfarna truckförare sökes till KGA Logistik

Truckförare
Läs mer Mar 17
Galatea är en av Skandinaviens ledande dryckesleverantörer. Vi reser världen runt för att hitta det bästa inom öl, vin och sprit, med och utan alkohol. Vi har över tusen artiklar, för tusen olika smaker, för både privatkonsumenter och restaurangkunder. Via dotterbolaget Sigtuna Brygghus utvecklar vi craft öl för egna varumärkena S:t Eriks och Sigtuna. Dotterbolaget KGA Logistik hanterar distributionen. Sammanlagt är vi omkring 100 anställda. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö.Vad kommer du att göra? 

Som lagermedarbetare är du en viktig länk i KGA Logistiks arbetsflöde från inleverans, hantering och till sist utleverans av varuägarnas produkter. Produkterna som vi hanterar transporteras bland annat till matvarubutiker och restauranger. I rollen som truckförare kommer du att arbeta på lagret tillsammans med flera kollegor. Du kommer att hantera olika typer av truckar bl.a. motviktstruck (B1) och smalgångstruck (B5). För oss är säkerhet en oerhört viktig aspekt och därför ska du kunna framföra din truck på ett säkert och effektivt sätt. Arbetet bygger på ett lagspel där samarbete mellan våra avdelningar och medarbetare är mycket viktigt. Ditt ansvar som medarbetare hos oss är att du… 


• arbetar för en trivsam och säker arbetsmiljö där vi hjälps åt. 
• vill lära dig arbeta enligt gällande säkerhetsregler och rutiner.   
• bemöter kollegor och externa parter på ett professionellt sätt med respekt och vänlighet.  
• ansvarar för god kvalité och noggrannhet vid hantering av produkter som lagerhålls hos oss. 

Vad söker vi hos dig? 


• Vi söker dig som vill jobba i vår/sommar men vår förhoppning är att även kunna erbjuda dig arbetspass i höst och vinter vid behov.  
• Du har erfarenhet från lagerarbete och mycket god truckvana helst från att ha kört motviktstruck och/eller smalgångstruck.
• Du har truckkort med behörighet för A1-A4, B1-B5, detta är ett krav för tjänsten.  
• Du gillar att hålla dig i form, då lagerarbete är ett fysiskt arbete där kroppen hela tiden är igång. 
• Hos oss tar alla ansvar för helheten och för att skapa ett gott arbetsklimat där alla trivs och mår bra. Du anpassar dig och håller humöret uppe även när allt kanske inte går som på räls. Du pratar med dina kollegor och är tydlig men respektfull i din feedback.  
• Du har fyllt 18 år.  

Din arbetsplats 

På vår arbetsplats arbetar ca 70 kollegor och vi är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet.  

Vi har stora fina lokaler som anpassats för vår verksamhet. Jobbet innebär tunga lyft, där vi använder truck och lyftverktyg till hjälp. Vi är en prestigelös organisation där det är viktigt att du tar eget ansvar. Vi arbetar ofta under ett snabbt tempo med tydliga deadlines men arbetar för att göra saker smartare, tydligare, säkrare, bättre och roligare.  

På KGA Logistik tillämpar vi kollektivavtal mellan Biltrafikens Arbetsgivareförbund och 

Svenska Transportarbetareförbundet.

Gå gärna in på vår hemsida för mer information om företaget. Där kan du även hitta länkar till våra samarbetspartners. www.kgalogistik.se  

Urvalsprocessen 

KGA Logistik är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. 

Vi använder oss av personlighetstest i våra rekryteringar för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt, utan fördomar eller förutfattade meningar. Du kan läsa mer om testen och vår urvalsprocess på koncernens gemensamma jobbportal. 

Anställningsform: Tjänsten är en tidsbegränsad anställning under perioden mars- augusti.

Sysselsättningsgrad: 100% 

Tillträde: Snarast möjligt.

Arbetstider: Arbetstiderna är kl.6-15, kl.9-18 och kl.14-23 men andra arbetstider kan förekomma. 

Bolag: KGA Logistik AB

Adress: Bistagatan 8, Örebro  

Kontakt: För frågor om tjänsten vänligen kontakta någon av våra driftledare: Tobias Andersson, tobias@kgalogistik.se, Jimmy Spjuth, jimmy@kgalogistik.se eller Daniel Persson, daniel.persson@kgalogistik.se. För frågor om urvalsprocessen kontakta Eva Falk, HR, eva.falk@kgalogistik.se.

Sista ansökningsdag: 31 mars, urval och intervjuer kommer ske löpande och annonsen kan komma att tas bort innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! 

 
Martin & Servera är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi är sammanlagt över 3 000 medarbetare i koncernen och finns lokalt över hela Sverige. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder, som är allt från stora restaurang- och hotellkedjor till det minsta lokala bageriet.

Martin & Servera består av Martin & Servera AB, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Martin & Servera Restauranghandel, Galatea, Still Sparkling Solutions, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen och Fällmans Kött.

Ansök nu

Lagermedarbetare till KGA Logistik (vår och sommar)

Lagerarbetare
Läs mer Feb 2
Galatea är en av Skandinaviens ledande dryckesleverantörer. Vi reser världen runt för att hitta det bästa inom öl, vin och sprit, med och utan alkohol. Vi har över tusen artiklar, för tusen olika smaker, för både privatkonsumenter och restaurangkunder. Via dotterbolaget Sigtuna Brygghus utvecklar vi craft öl för egna varumärkena S:t Eriks och Sigtuna. Dotterbolaget KGA Logistik hanterar distributionen. Sammanlagt är vi omkring 100 anställda. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö.Vi söker dig som vill hjälpa oss att säkerställa att vi levererar till våra kunder med högsta möjliga kvalité. Detta gör du tillsammans med härliga, engagerade och drivna kollegor.

Vad kommer du att göra? 

Som lagermedarbetare är du en viktig länk i KGA Logistiks arbetsflöde från inleverans, hantering och till sist utleverans av varuägarnas produkter. Produkterna som vi hanterar transporteras bland annat till matvarubutiker och restauranger. I rollen arbetar du med olika uppgifter på lagret såsom märkning, plocka varor på pall och mottag av varor som levereras till oss. Arbetet bygger på ett lagspel där samarbete mellan våra avdelningar och medarbetare är mycket viktigt. Ditt ansvar som medarbetare hos oss är att du… 


• arbetar för en trivsam och säker arbetsmiljö där vi hjälps åt  
• vill lära dig arbeta enligt gällande säkerhetsregler och rutiner   
• bemöter kollegor och externa parter på ett professionellt sätt med respekt och vänlighet.  
• ansvarar för god kvalité och noggrannhet vid hantering av produkter som lagerhålls hos oss. 

Vad söker vi hos dig? 


• Vi söker dig som vill jobba i vår/sommar men vår förhoppning är att även kunna erbjuda dig arbetspass i höst och vinter vid behov.  
• Du är noggrann och har respekt för produkterna du packar, så att rätt varor hamnar hos rätt kunder, i gott skick. 
• Du gillar att hålla dig i form, då lagerarbete är ett fysiskt arbete där kroppen hela tiden är igång. 
• Hos oss tar alla ansvar för helheten och för att skapa ett gott arbetsklimat där alla trivs och mår bra. Du anpassar dig och håller humöret uppe även när allt kanske inte går som på räls. Du pratar med dina kollegor och är tydlig men respektfull i din feedback.  
• Du har fyllt 18 år.  
• Du har truckkort med A-behörighet. B-behörighet är meriterande.  

Din arbetsplats 

På vår arbetsplats arbetar ca 70 kollegor och vi är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet.  

Vi har stora fina lokaler som anpassats för vår verksamhet. Jobbet innebär tunga lyft, där vi använder truck och lyftverktyg till hjälp. Vi är en prestigelös organisation där det är viktigt att du tar eget ansvar. Vi arbetar ofta under ett snabbt tempo med tydliga deadlines men arbetar för att göra saker smartare, tydligare, säkrare, bättre, enklare och roligare.  

På KGA Logistik tillämpar vi kollektivavtal mellan Biltrafikens Arbetsgivareförbund och 

Svenska Transportarbetareförbundet.

Gå gärna in på vår hemsida för mer information om företaget. Där kan du även hitta länkar till våra samarbetspartners. www.kgalogistik.se  

Urvalsprocessen 

KGA Logistik är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. 

Vi använder oss av personlighetstest i våra rekryteringar för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt, utan fördomar eller förutfattade meningar. Du kan läsa mer om testen och vår urvalsprocess på koncernens gemensamma jobbportal. 

Anställningsform: Tjänsten är en tidsbegränsad anställning under perioden mars- augusti.

Sysselsättningsgrad: 50% under mars t.o.m. maj men möjlighet att arbeta mer finns. Vi önskar sedan att du kan jobba 100% perioden juni-sista augusti.  

Tillträde: Vi vill att du som söker ska kunna gå en plockupplärning kl.18-23 under 2-3 veckor enligt överenskommelse. Vi startar första upplärningarna i mars.

Arbetstider: Vanligt förkommande arbetstider är kl.6-15, kl.9-18 och kl.14-23 men andra arbetstider kan förekomma. 

Bolag: KGA Logistik AB

Adress: Bistagatan 8, Örebro  

Kontakt: Tobias Andersson och Jimmy Spjuth, Driftledare Lager: tobias@kgalogistik.se, jimmy@kgalogistik.se 

Sista ansökningsdag: 15 mars, urval och intervjuer kommer ske löpande och annonsen kan komma att tas bort innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lagermedarbetare för kortare uppdrag sökes till KGA Logistik!

Lagerarbetare
Läs mer Nov 10
Galatea är en av Skandinaviens ledande dryckesleverantörer. Vi reser världen runt för att hitta det bästa inom öl, vin och sprit, med och utan alkohol. Vi har över tusen artiklar, för tusen olika smaker, för både privatkonsumenter och restaurangkunder. Via dotterbolaget Sigtuna Brygghus utvecklar vi craft öl för egna varumärkena S:t Eriks och Sigtuna. Dotterbolaget KGA Logistik hanterar distributionen. Sammanlagt är vi omkring 100 anställda. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö.Vi på KGA Logistik söker dig som?vill?jobba på vårt lager med start snarast möjligt och i första hand fram till årsskiftet.?Vi driver en?lagerverksamhet?där det är?händelserika dagar?och där du får möjlighet att få insyn i hur en lager och logistikverksamhet fungerar rent operativt. Vår förhoppning är att även kunna erbjuda dig arbete?efter årsskiftet.??


• Jobbet är på heltid men möjlighet till deltid kan även finnas. 
• Vanligt förkommande arbetstider är kl.6-15, kl.9-18 och kl.14-23 men andra arbetstider kan förekomma.? 
• Tider för upplärning sker enligt överenskommelse.

Som?lagermedarbetare?är du?en viktig?länk?i KGA Logistiks?arbetsflöde från?inleverans, hantering?och?till sist?utleverans?av?varuägarnas?produkter.?Produkterna som vi hanterar transporteras bland annat till matvarubutiker och restauranger.?I?rollen arbetar du med olika uppgifter på lagret såsom märkning, plocka varor på pall?och?mottag av varor?som levereras till oss.?Arbetet bygger på ett lagspel där?samarbete?mellan?våra?avdelningar och?medarbetare?är?mycket?viktigt. Ditt ansvar?som medarbetare hos oss?är?att?du…? 


• arbetar?för en trivsam och säker arbetsmiljö där vi hjälps åt?? 
• vill lära dig arbeta?enligt?gällande?säkerhetsregler och rutiner??? 
• bemöter?kollegor?och externa parter på ett professionellt sätt med respekt och vänlighet.?? 
• ansvarar?för god kvalité och noggrannhet vid hantering av produkter som lagerhålls?hos oss.? 

Din profil? 

Du gillar att arbeta i team och?vill gärna arbeta i en?lagerverksamhet.?Truckkort?med A-behörighet är ett krav B-behörighet är meriterande.?Det är meriterande om du dessutom har lagervana. Vi söker dig som…?? 


• tycker det skulle vara roligt att få?jobba på ett lager med ett konstant flöde av produkter.? 
• är ansvarstagande och vill?bidra till en säker och trygg arbetsmiljö.? 
• kommunicerar tydligt?och säger till om du ser något som inte fungerar som det ska?? 
• håller huvudet kallt och stressar inte upp dig själv eller andra? 


Din arbetsplats? 

På vår arbetsplats arbetar ca?90 kollegor?och vi?är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet.?? 

Vi har stora fina lokaler som anpassats för vår verksamhet. Jobbet innebär tunga lyft, där vi använder truck och lyftverktyg till hjälp. Jobba på lager är ett fysiskt arbete där kroppen är igång och därför är det viktigt att du är en person som gillar att hålla dig i form. Vi är en prestigelös organisation där det?är viktigt att du tar?eget ansvar.?Vi arbetar ofta under ett snabbt tempo med tydliga deadlines?men?arbetar?för?att?göra saker smartare, tydligare, säkrare, bättre, enklare och roligare.?? 

På KGA Logistik tillämpar vi kollektivavtal mellan?Biltrafikens Arbetsgivareförbund och? 

Svenska Transportarbetareförbundet. 

Gå gärna in på vår hemsida för mer information om företaget. Där kan du även?hitta länkar till våra samarbetspartners.?www.kgalogistik.se?? 

Urvalsprocessen? 

KGA Logistik?är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka.? 

Vi använder oss av rekryteringstest(-er) i våra rekryteringar?för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt, utan fördomar eller förutfattade meningar. Du kan läsa mer om testen och vår urvalsprocess på koncernens gemensamma?jobbportal.? 

Anställningsform:?Tjänsten är en?tidsbegränsad anställning t.o.m. 31 december. 

Tillträde:?Enligt överenskommelse med start snarast möjligt.  

Bolag:?KGA Logistik AB 

Adress:?Bistagatan?8, Örebro?? 

Kontakt:?Tobias Andersson Driftledare?Lager:?tobias@kgalogistik.se, eller Jimmie Spjuth, Driftledare Lager: Jimmy@kgalogistik.se.  

Sista ansökningsdag:  24 november, urval och intervjuer kommer ske löpande och annonsen kan komma att tas bort innan sista ansökningsdag. 

Välkommen med din ansökan!? 
Martin & Servera är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi är sammanlagt över 3 000 medarbetare i koncernen och finns lokalt över hela Sverige. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder, som är allt från stora restaurang- och hotellkedjor till det minsta lokala bageriet.

Martin & Servera består av Martin & Servera AB, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Martin & Servera Restauranghandel, Galatea, Still Sparkling Solutions, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen och Fällmans Kött.

Ansök nu

Kollega till inköpsfunktionen Lagerstyr

Inköpare
Läs mer Sep 30
Galatea är en av Skandinaviens ledande dryckesleverantörer. Vi reser världen runt för att hitta det bästa inom öl, vin och sprit, med och utan alkohol. Vi har över tusen artiklar, för tusen olika smaker, för både privatkonsumenter och restaurangkunder. Via dotterbolaget Sigtuna Brygghus utvecklar vi craft öl för egna varumärkena S:t Eriks och Sigtuna. Dotterbolaget KGA Logistik hanterar distributionen. Sammanlagt är vi omkring 100 anställda. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö.Om rollen

Du kommer att ingå i en dynamisk grupp tillsammans med tre personer varav en person är gruppledare för teamet. Dina medarbetare har lång erfarenhet av bolaget och branschen. Detta är en resursförstärkning för gruppen för att ge möjlighet att i större utsträckning driva förbättringsarbeten och utveckling tillsammans med gruppledaren. I rollen kommer du både jobba operativt med egna ansvarsområden och ansvara för att stötta gruppen i att sätta tydliga rutiner, målsättningar samt uppföljning av dessa.

Avdelningen är en viktig länk internt mellan KGA:s avdelningar men är även en central funktion och stöd för Galateas marknadsavdelning. Lagerstyr är representant för bolaget mot externa kunder av olika storlek och sköter ett viktigt operativt uppdrag som är en betydande del av KGA:s affärsmodell. Arbetet utförs i nära samarbete med teamet samt våra interna avdelningar såsom transport, kundservice, lagrets olika avdelningar samt vår VD. I rollen kommer du även samarbeta med andra externa kontakter, såsom de varuägare vars produkter vi lagerhåller, distributörer samt expeditörer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:


• Utföra praktiska och operativa lagerstyrsuppdrag som fraktbevakning, orderläggning för producenter, prognosarbete m.m.
• Svara på inkommande frågor från kollegor på KGA, koncernbolag och varuägare.
• Proaktivt arbeta för att säkerställa att prognoser och lagersaldon är relevanta.

 Din profil


• Trivs med att ta eget ansvar och att jobba i team samt att jobba med problemlösning, planering och vård av kundrelationer.
• Har arbetslivserfarenhet från en roll som inköpare/logistiker på företag med mycket transaktioner och med varor som inkommer från/ skickas till Sverige, EU och 3e land.
• Det är mycket meriterande om du arbetat inom dryckes- eller transportbranschen.
• Har övergripande kunskap hur det fungerar med importfrakter. Det är meriterande om du är kunnig inom upphandling och hantering av tull samt speditörskontakt.
• Kunskap inom fraktstyrning- och bevakning inom EU samt 3e land, punktskatt (främst alkoholskatt), arbete enligt ISO-standard och/ eller har hanterat externa kontakter såsom varuägare ser vi som mycket meriterande.
• Du har god datorvana, erfarenhet från MPS-system samt registervård är meriterande.
• Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Din arbetsplats

På KGA Logistik tillämpar vi kollektivavtal mellan Biltrafikens Arbetsgivareförbund och Unionen.

Gå gärna in på vår hemsida för mer information om företaget www.kgalogistik.se

Urvalsprocessen

KGA Logistik är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Vi vill spegla det samhälle vi verkar i och söker människor i alla åldrar och från alla delar av världen.

Vi använder oss av personlighetstest i alla våra rekryteringar. Det gör vi för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt, utan fördomar eller förutfattade meningar baserade på till exempel kön, ålder eller härkomst. Du kan läsa mer om testen och vår urvalsprocess på koncernens gemensamma?jobbportal.?

Anställningsform: Tjänsten på heltid, vardagar. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Tillträde: Snarast

Bolag: KGA Logistik AB

Adress: Bistagatan 8, Örebro

Kontakt: Vid frågor om tjänsten kontakta Henrik Blixt, Gruppledare Lagerstyr, Henrik@kgalogistik.se. Vid frågor om urvalsprocessen kontakta Eva Falk, HR partner, eva.falk@kgalogistik.se  

Sista ansökningsdag: 31 oktober. Urval och intervjuer kan ske löpande och annonsen kan komma att tas bort innan sista ansökningsdag.  

Välkommen med din ansökan!

 
Martin & Servera är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi är sammanlagt över 3 000 medarbetare i koncernen och finns lokalt över hela Sverige. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder, som är allt från stora restaurang- och hotellkedjor till det minsta lokala bageriet.

Martin & Servera består av Martin & Servera AB, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Martin & Servera Restauranghandel, Galatea, Still Sparkling Solutions, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen och Fällmans Kött.

Ansök nu

Lagermedarbetare sökes till KGA Logistik!

Lagerarbetare
Läs mer Sep 28
Galatea är en av Skandinaviens ledande dryckesleverantörer. Vi reser världen runt för att hitta det bästa inom öl, vin och sprit, med och utan alkohol. Vi har över tusen artiklar, för tusen olika smaker, för både privatkonsumenter och restaurangkunder. Via dotterbolaget Sigtuna Brygghus utvecklar vi craft öl för egna varumärkena S:t Eriks och Sigtuna. Dotterbolaget KGA Logistik hanterar distributionen. Sammanlagt är vi omkring 100 anställda. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö. Vi på KGA Logistik söker dig som?vill?jobba på vårt lager med start snarast möjligt och i första hand fram till årsskiftet.?Vi driver en?lagerverksamhet?där det är?händelserika dagar?och där du får möjlighet att få insyn i hur en lager och logistikverksamhet fungerar rent operativt. Vår förhoppning är att även kunna erbjuda dig arbete?efter årsskiftet.??


• Under 2 veckor i oktober kommer du gå upplärningen där arbetstiden är kl.14-23. 
• Vi ser?att du kan börja med start senast i oktober t.o.m. sista december. 
• Jobbet är på heltid men möjlighet till deltid kan även finnas. 
• Vanligt förkommande arbetstider är kl.6-15, kl.9-18 och kl.14-23 men andra arbetstider kan förekomma.? 

 Som?lagermedarbetare?är du?en viktig?länk?i KGA Logistiks?arbetsflöde från?inleverans, hantering?och?till sist?utleverans?av?varuägarnas?produkter.?Produkterna som vi hanterar transporteras bland annat till matvarubutiker och restauranger.?I?rollen arbetar du med olika uppgifter på lagret såsom märkning, plocka varor på pall?och?mottag av varor?som levereras till oss.?Arbetet bygger på ett lagspel där?samarbete?mellan?våra?avdelningar och?medarbetare?är?mycket?viktigt. Ditt ansvar?som medarbetare hos oss?är?att?du…? 


• arbetar?för en trivsam och säker arbetsmiljö där vi hjälps åt?? 
• vill lära dig arbeta?enligt?gällande?säkerhetsregler och rutiner??? 
• bemöter?kollegor?och externa parter på ett professionellt sätt med respekt och vänlighet.?? 
• ansvarar?för god kvalité och noggrannhet vid hantering av produkter som lagerhålls?hos oss.? 

Din profil? 

Du gillar att arbeta i team och?vill gärna arbeta i en?lagerverksamhet.?Truckkort?med A-behörighet är ett krav B-behörighet är meriterande.?Det är meriterande om du dessutom har lagervana. Vi söker dig som…?? 


• tycker det skulle vara roligt att få?jobba på ett lager med ett konstant flöde av produkter.? 
• är ansvarstagande och vill?bidra till en säker och trygg arbetsmiljö.? 
• kommunicerar tydligt?och säger till om du ser något som inte fungerar som det ska?? 
• håller huvudet kallt och stressar inte upp dig själv eller andra? 


Din arbetsplats? 

På vår arbetsplats arbetar ca?70?kollegor?och vi?är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet.?? 

Vi har stora fina lokaler som anpassats för vår verksamhet. Jobbet innebär tunga lyft, där vi använder truck och lyftverktyg till hjälp. Jobba på lager är ett fysiskt arbete där kroppen är igång och därför är det viktigt att du är en person som gillar att hålla dig i form. Vi är en prestigelös organisation där det?är viktigt att du tar?eget ansvar.?Vi arbetar ofta under ett snabbt tempo med tydliga deadlines?men?arbetar?för?att?göra saker smartare, tydligare, säkrare, bättre, enklare och roligare.?? 

På KGA Logistik tillämpar vi kollektivavtal mellan?Biltrafikens Arbetsgivareförbund och? 

Svenska Transportarbetareförbundet. 

Gå gärna in på vår hemsida för mer information om företaget. Där kan du även?hitta länkar till våra samarbetspartners.?www.kgalogistik.se?? 

Urvalsprocessen? 

KGA Logistik?är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka.? 

Vi använder oss av rekryteringstest(-er) i våra rekryteringar?för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt, utan fördomar eller förutfattade meningar. Du kan läsa mer om testen och vår urvalsprocess på koncernens gemensamma?jobbportal.? 

Anställningsform:?Tjänsten är en?tidsbegränsad anställning oktober t.o.m. 31 december, främst?under vardagar.  

Tillträde:?Enligt överenskommelse med start snarast möjligt.  

Bolag:?KGA Logistik AB 

Adress:?Bistagatan?8, Örebro?? 

Kontakt:?Tobias Andersson, ?Driftledare?Lager:? tobias@kgalogistik.se, eller Jimmie Spjuth, Driftledare Lager: Jimmy@kgalogistik.se.  

Sista ansökningsdag:  27 september, urval och intervjuer kommer ske löpande och annonsen kan komma att tas bort innan sista ansökningsdag. 

Välkommen med din ansökan!? 
Martin & Servera är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi är sammanlagt över 3 000 medarbetare i koncernen och finns lokalt över hela Sverige. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder, som är allt från stora restaurang- och hotellkedjor till det minsta lokala bageriet.

Martin & Servera består av Martin & Servera AB, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Martin & Servera Restauranghandel, Galatea, Still Sparkling Solutions, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen och Fällmans Kött.

Ansök nu

Lagermedarbetare sökes till KGA Logistik!

Lagerarbetare
Läs mer Sep 9
Galatea är en av Skandinaviens ledande dryckesleverantörer. Vi reser världen runt för att hitta det bästa inom öl, vin och sprit, med och utan alkohol. Vi har över tusen artiklar, för tusen olika smaker, för både privatkonsumenter och restaurangkunder. Via dotterbolaget Sigtuna Brygghus utvecklar vi craft öl för egna varumärkena S:t Eriks och Sigtuna. Dotterbolaget KGA Logistik hanterar distributionen. Sammanlagt är vi omkring 100 anställda. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö. Vi på KGA Logistik söker dig som?vill?jobba på vårt lager med start snarast möjligt och i första hand fram till årsskiftet.?Vi driver en?lagerverksamhet?där det är?händelserika dagar?och där du får möjlighet att få insyn i hur en lager och logistikverksamhet fungerar rent operativt. Vår förhoppning är att även kunna erbjuda dig arbete?efter årsskiftet.??


• Under 2 veckor i oktober kommer du gå upplärningen där arbetstiden är kl.14-23. 
• Vi ser?att du kan börja med start senast i oktober t.o.m. sista december. 
• Jobbet är på heltid men möjlighet till deltid kan även finnas. 
• Vanligt förkommande arbetstider är kl.6-15, kl.9-18 och kl.14-23 men andra arbetstider kan förekomma.? 

 Som?lagermedarbetare?är du?en viktig?länk?i KGA Logistiks?arbetsflöde från?inleverans, hantering?och?till sist?utleverans?av?varuägarnas?produkter.?Produkterna som vi hanterar transporteras bland annat till matvarubutiker och restauranger.?I?rollen arbetar du med olika uppgifter på lagret såsom märkning, plocka varor på pall?och?mottag av varor?som levereras till oss.?Arbetet bygger på ett lagspel där?samarbete?mellan?våra?avdelningar och?medarbetare?är?mycket?viktigt. Ditt ansvar?som medarbetare hos oss?är?att?du…? 


• arbetar?för en trivsam och säker arbetsmiljö där vi hjälps åt?? 
• vill lära dig arbeta?enligt?gällande?säkerhetsregler och rutiner??? 
• bemöter?kollegor?och externa parter på ett professionellt sätt med respekt och vänlighet.?? 
• ansvarar?för god kvalité och noggrannhet vid hantering av produkter som lagerhålls?hos oss.? 

Din profil? 

Du gillar att arbeta i team och?vill gärna arbeta i en?lagerverksamhet.?Truckkort?med A-behörighet är ett krav B-behörighet är meriterande.?Det är meriterande om du dessutom har lagervana. Vi söker dig som…?? 


• tycker det skulle vara roligt att få?jobba på ett lager med ett konstant flöde av produkter.? 
• är ansvarstagande och vill?bidra till en säker och trygg arbetsmiljö.? 
• kommunicerar tydligt?och säger till om du ser något som inte fungerar som det ska?? 
• håller huvudet kallt och stressar inte upp dig själv eller andra? 


Din arbetsplats? 

På vår arbetsplats arbetar ca?70?kollegor?och vi?är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet.?? 

Vi har stora fina lokaler som anpassats för vår verksamhet. Jobbet innebär tunga lyft, där vi använder truck och lyftverktyg till hjälp. Jobba på lager är ett fysiskt arbete där kroppen är igång och därför är det viktigt att du är en person som gillar att hålla dig i form. Vi är en prestigelös organisation där det?är viktigt att du tar?eget ansvar.?Vi arbetar ofta under ett snabbt tempo med tydliga deadlines?men?arbetar?för?att?göra saker smartare, tydligare, säkrare, bättre, enklare och roligare.?? 

På KGA Logistik tillämpar vi kollektivavtal mellan?Biltrafikens Arbetsgivareförbund och? 

Svenska Transportarbetareförbundet. 

Gå gärna in på vår hemsida för mer information om företaget. Där kan du även?hitta länkar till våra samarbetspartners.?www.kgalogistik.se?? 

Urvalsprocessen? 

KGA Logistik?är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka.? 

Vi använder oss av rekryteringstest(-er) i våra rekryteringar?för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt, utan fördomar eller förutfattade meningar. Du kan läsa mer om testen och vår urvalsprocess på koncernens gemensamma?jobbportal.? 

Anställningsform:?Tjänsten är en?tidsbegränsad anställning oktober t.o.m. 31 december, främst?under vardagar.  

Tillträde:?Enligt överenskommelse med start snarast möjligt.  

Bolag:?KGA Logistik AB 

Adress:?Bistagatan?8, Örebro?? 

Kontakt:?Tobias Andersson, ?Driftledare?Lager:? tobias@kgalogistik.se, eller Jimmie Spjuth, Driftledare Lager: Jimmy@kgalogistik.se.  

Sista ansökningsdag:  27 september, urval och intervjuer kommer ske löpande och annonsen kan komma att tas bort innan sista ansökningsdag. 

Välkommen med din ansökan!? 
Martin & Servera är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi är sammanlagt över 3 000 medarbetare i koncernen och finns lokalt över hela Sverige. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder, som är allt från stora restaurang- och hotellkedjor till det minsta lokala bageriet.

Martin & Servera består av Martin & Servera AB, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Martin & Servera Restauranghandel, Galatea, Still Sparkling Solutions, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen och Fällmans Kött.

Ansök nu

KGA Logistik söker personal till lagerverksamheten

Lagerarbetare
Läs mer Aug 5
KGA Logistik AB är ett helägt dotterbolag till Galatea AB som ingår i Martin & Servera-koncernen. Vi bedriver lagerhållning och distribution av alkoholhaltiga drycker till Systembolaget, HoReCa (hotell, restaurang, catering), grossister och dagligvaruhandeln. Vi erbjuder även kompletterande tjänster till våra kunder såsom fakturering, innesälj, rapportering och lagerstyrning.

Om jobbet

KGA Logistik har en verksamhet som växer och hos oss är det händelserika dagar. Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet av att arbeta på lager och som vill arbeta hel- eller deltid perioden augusti till december. På lagret är de ordinarie arbetstiderna vanligtvis 06:00-15:00 eller 09:00-18:00. Kvällar och helger kan förekomma.

Som lagermedarbetare är du en viktig länk i KGA Logistiks arbetsflöde från inleverans, hantering och till sist utleverans av kundernas produkter. Produkterna som vi hanterar transporteras bland annat till Systembolaget, matvarubutiker och restauranger. I rollen arbetar du med olika uppgifter på lagret såsom märkning, plocka varor på pall och mottag av varor som levereras till oss.

Vem vi söker

Du gillar att arbeta i team och har minst 1 års erfarenhet av att arbeta på lager. Du har truckkort och är en duktig förare. Det är meriterande om du haft en ansvarsposition i en tidigare roll på lager. På KGA hjälper vi varandra och ditt ansvar är att du…


• arbetar för en trivsam och säker arbetsmiljö
• arbetar enligt våra säkerhetsregler och rutiner
• bemöter alla på ett professionellt sätt med respekt och vänlighet.
• är noggrann vid hantering av produkter som lagerhålls hos oss.

Om arbetsplatsen

På KGA Logistiks lager arbetar idag ca 100 personer och vi är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med. Vi har stora fina lokaler som anpassats för vår verksamhet.

Jobbet innebär tunga lyft och vi använder truck och lyftverktyg till hjälp. Vi är en prestigelös organisation där det är viktigt att du tar eget ansvar. Vi arbetar under ett snabbt tempo med tydliga deadlines men jobbar för att göra saker säkrare, bättre, enklare och roligare.

Gå gärna in på vår hemsida för mer information om företaget. Där kan du även hitta länkar till våra samarbetspartners. www.kgalogistik.se

Urvalsprocessen

KGA Logistik är en arbetsgivare som aktivt jobbar för inkludering och ser olikheter mellan människor som en styrka.

Vi använder oss av personlighetstest i våra rekryteringar för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt, utan fördomar eller förutfattade meningar. Du kan läsa mer om testen och vår urvalsprocess på koncernens gemensamma karriärsida.


Anställningsform: Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på hel- eller deltid under augusti-december, främst under vardagar. Tjänsteform är Terminalarbetare och vi tillämpar kollektivavtal mellan Biltrafikens Arbetsgivareförbund och Svenska Transportarbetareförbundet.

Startdatum: Enligt överenskommelse, augusti.

Bolag: KGA Logistik AB

Adress: Bistagatan 8, Örebro

Kontakt:


• För information om tjänsten: Jimmy Spjuth (Driftledare) jimmy@kgalogistik.se , 070-862 18 20.


• Gällande ansökan och rekryteringsprocessen: Chriss Österberg (HR-chef) chriss.osterberg@galatea.se

 

Sista ansökningsdag: 19 augusti. Urval kommer ske löpande och annonsen kan tas bort innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

KGA Logistik söker ny medarbetare till Kundservice och Innesälj

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Aug 27
Galatea är en av Skandinaviens ledande dryckesleverantörer. Vi reser världen runt för att hitta det bästa inom öl, vin och sprit, med och utan alkohol. Vi har över tusen artiklar, för tusen olika smaker, för både privatkonsumenter och restaurangkunder. Via dotterbolaget Sigtuna Brygghus utvecklar vi craft öl för egna varumärkena S:t Eriks och Sigtuna. Dotterbolaget KGA Logistik hanterar distributionen. Sammanlagt är vi omkring 100 anställda. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö.Om rollen  

KGA Logistik söker nu en mederabetare på heltid till avdelningen Kundservice och Innesälj. Vi letar efter dig som är i början av din karriär inom administration och som vill få en god möjlighet att vidareutvecklas inom service. Som en medarbetare i teamet har du ansvar för att vi agerar professionellt gentemot kunder och interna kontakter. Det dagliga arbetet varierar mellan administration av företagets kunder, hantering av information kring artiklar, transporter med mera. I arbetet kommer du även vara en del av Innesälj där du agerar kontakt för in och utgående samtal till kunder inom krogbranschen. Detta innebär bland annat att ta emot order på förbestämda orderdagar, svara på frågor och presentera kampanjer. Du kommer att ha en stödjande roll till Galateas utesäljare samt ha daglig kontakt med våra kunder.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (40h/vecka), vi tillämpar provanställning. Vi önskar att tillträde sker snarast enligt överenskommelse.

 

Din profil 


• Du gillar att arbeta i team och är en naturlig administratör som trivs med och tycker att det är roligt att jobba med service och vårda kundrelationer.  
• Det är naturligt för dig att ta egna initiativ och jobba för gruppens bästa.  
• Du är noggrann, ansvarstagande och känner ansvar för att du och dina framtida kollegor är kundens första och sista intryck när dom ringer till oss. 
• Du har inställningen att du och kollegorna klarar det mesta även när det är många som ringer och stressar inte upp dig själv eller andra. 
• Du kommunicerar tydligt med hänsyn för vem mottagaren är. 
• Du uttrycker dig obehindrat på svenska, i tal och skrift
• Det är meriterande om du har erfarenhet av eller kunskap om dryck.  
• Du har god datorvana och känner att du med enkelhet kan lära dig nya system. Du kan hantera Office-paketet.  
• Det är meriterande om du tidigare arbetat med försäljning via telefon.

 

Du erbjuds 

På vår arbetsplats, uppdelad på kontor och lager, arbetar ca 75 kollegor. Vi ser skillnader mellan människor som en styrka och är säkra på att olikheter berikar. Det i sin tur gör att vi nästan är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet. Kundservice och Innesälj är idag ett arbetslag om ca tio personer där vi ser att samarbetsvilja och lyhördhet som viktiga personliga egenskaper.  

 

Din arbetsplats 

Hos oss är det ofta snabba puckar och händelserika dagar med omväxlande uppgifter. Vi är en prestigelös organisation där det finns mycket möjlighet till eget ansvar och där vi arbetar med hur kan vi göra saker smartare, tydligare, säkrare, bättre, enklare och roligare.  

Vi har stora renoverade lokaler som anpassats för vår verksamhet. Vi är en prestigelös organisation där det är viktigt att du tar eget ansvar.  

På KGA Logistik tillämpar vi kollektivavtal mellan Biltrafikens Arbetsgivareförbund och 

Unionen. 

Gå gärna in på vår hemsida för mer information om företaget. Där kan du även hitta länkar till våra samarbetspartners. www.kgalogistik.se  

 

Urvalsprocessen 

KGA Logistik är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Vi vill spegla det samhälle vi verkar i och söker människor i alla åldrar och från alla delar av världen. 

Din ansökan registrerar du via länken. Vi kan komma att tidigarelägga sista ansökningsdag.  

Om du går vidare i urvalsprocessen: För att ta reda på om det är just dig som vi söker och tror kommer att trivas hos oss, innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer. Vi tar hjälp av KGA:s HR-Partner samt koncernens moderbolag, Martin & Servera, för hantering av testerna i den här rekryteringen. 

 

Anställningsform: Tjänsten är en heltidsanställning, arbetstid 08-17:00 under vardagar.  

Tillträde: snarast enligt överenskommelse

Bolag: KGA Logistik AB 

Adress: Bistagatan 8, Örebro 

Kontakt:


• För information om tjänsten: Klas Nyrén (Gruppledare), Klas@kgalogistik.se
• Gällande ansökan och rekryteringsprocessen: Eva Falk (HR-Partner), eva.falk@kgalogistik.seSista ansökningsdag: 12 september.  

Vi ser fram emot din ansökan!
Martin & Servera är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi är sammanlagt över 3 000 medarbetare i koncernen och finns lokalt över hela Sverige. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder, som är allt från stora restaurang- och hotellkedjor till det minsta lokala bageriet.

Martin & Servera består av Martin & Servera AB, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Martin & Servera Restauranghandel, Galatea, Still Sparkling Solutions, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen och Fällmans Kött.

Ansök nu

Lagermedarbetare sökes till KGA Logistik med start omgående!

Lagerarbetare
Läs mer Jul 6
KGA Logistik AB är ett helägt dotterbolag till Galatea AB som ingår i Martin & Servera-koncernen. Vi bedriver lagerhållning och distribution av alkoholhaltiga drycker till Systembolaget, HoReCa (hotell, restaurang, catering), grossister och dagligvaruhandeln. Vi erbjuder även kompletterande tjänster till våra kunder såsom fakturering, innesälj, rapportering och lagerstyrning. 

Sommaren är här och restriktionerna har lättat, detta har inneburit ökade volymer för vår lagerverksamhet. Vi på KGA Logistik söker dig som vill sommarjobba med start snarast. Vi driver en lagerverksamhet där det är händelserika dagar och där du får möjlighet att få insyn i hur en lager och logistikverksamhet fungerar rent operativt. Vi söker dig som vill jobba i sommar men vår förhoppning är att även kunna erbjuda dig arbetspass i höst och vinter vid behov.  


• Jobbet startar med introduktion och upplärning på aktuell area. 
• Sommarjobbet är på heltid och vi ser att du kan jobba med start i juli-sista augusti. Vanligt förkommande arbetstider är kl.6-15 och kl.9-18, kl.14-23 men andra arbetstider kan förekomma. 

Som lagermedarbetare är du en viktig länk i KGA Logistiks arbetsflöde från inleverans, hantering och till sist utleverans av varuägarnas produkter. Produkterna som vi hanterar transporteras bland annat till matvarubutiker och restauranger. I rollen arbetar du med olika uppgifter på lagret såsom märkning, plocka varor på pall och mottag av varor som levereras till oss. Arbetet bygger på ett lagspel där samarbete mellan våra avdelningar och medarbetare är mycket viktigt. Ditt ansvar som medarbetare hos oss är att du… 


• arbetar för en trivsam och säker arbetsmiljö där vi hjälps åt  
• vill lära dig arbeta enligt gällande säkerhetsregler och rutiner   
• bemöter kollegor och externa parter på ett professionellt sätt med respekt och vänlighet.  
• ansvarar för god kvalité och noggrannhet vid hantering av produkter som lagerhålls hos oss. 

Din profil 

Du gillar att arbeta i team och vill gärna arbeta i en lagerverksamhet. Truckkort med A & B-behörighet är meriterande. Vi söker dig som…  


• tycker det skulle vara roligt att få jobba på ett lager med ett konstant flöde av produkter. 
• är ansvarstagande och vill bidra till en säker och trygg arbetsmiljö. 
• kommunicerar tydligt och säger till om du ser något som inte fungerar som det ska  
• håller huvudet kallt och stressar inte upp dig själv eller andra 
 

Din arbetsplats 

På vår arbetsplats arbetar ca 70 kollegor och vi är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet.  

Vi har stora fina lokaler som anpassats för vår verksamhet. Jobbet innebär tunga lyft, där vi använder truck och lyftverktyg till hjälp. Vi är en prestigelös organisation där det är viktigt att du tar eget ansvar. Vi arbetar ofta under ett snabbt tempo med tydliga deadlines men arbetar för att göra saker smartare, tydligare, säkrare, bättre, enklare och roligare.  

På KGA Logistik tillämpar vi kollektivavtal mellan Biltrafikens Arbetsgivareförbund och 

Svenska Transportarbetareförbundet.

Gå gärna in på vår hemsida för mer information om företaget. Där kan du även hitta länkar till våra samarbetspartners. www.kgalogistik.se  

Urvalsprocessen 

KGA Logistik är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. 

Vi använder oss av rekryteringstest(-er) i våra rekryteringar för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt, utan fördomar eller förutfattade meningar. Du kan läsa mer om testen och vår urvalsprocess på koncernens gemensamma jobbportal. 

Anställningsform: Tjänsten är en tidsbegränsad anställning maj-augusti, främst under vardagar.  

Tillträde: Enligt överenskommelse med start relativt omgående.

Vi önskar sedan att du kan jobba heltid resterande juli-sista augusti.  

Bolag: KGA Logistik AB

Adress: Bistagatan 8, Örebro  

Kontakt: Tobias Andersson, Driftledare Lager: tobias@kgalogistik.se, 

Sista ansökningsdag: 13 juli, urval och intervjuer kommer ske löpande och annonsen kan komma att tas bort innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

KGA Logistik söker en vikarie till avdelningen Kundservice & Innesälj

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 22
Galatea är en av Skandinaviens ledande dryckesleverantörer. Vi reser världen runt för att hitta det bästa inom öl, vin och sprit, med och utan alkohol. Vi har över tusen artiklar, för tusen olika smaker, för både privatkonsumenter och restaurangkunder. Via dotterbolaget Sigtuna Brygghus utvecklar vi craft öl för egna varumärkena S:t Eriks och Sigtuna. Dotterbolaget KGA Logistik hanterar distributionen. Sammanlagt är vi omkring 100 anställda. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö.Om rollen  

Då en av våra medarbetare går på föräldraledighet efter sommaren söker vi på KGA Logistik en vikarie till avdelningen Kundservice och Innesälj. Vi letar efter dig som är i början av din karriär inom administration och som vill få en god möjlighet att vidareutvecklas inom service. Som en medarbetare i teamet har du ansvar för att vi agerar professionellt gentemot kunder och interna kontakter. Det dagliga arbetet varierar mellan administration av företagets kunder, hantering av information kring artiklar, transporter med mera. I arbetet kommer du även vara en del av innesälj där du agerar kontakt för in och utgående samtal till kunder inom krogbranschen. Detta innebär bland annat att ta emot order på förbestämda orderdagar, svara på frågor och presentera kampanjer. Du kommer att ha en stödjande roll till Galateas utesäljare samt ha daglig kontakt med våra kunder.  

Tjänsten är ett på heltid och planeras pågå i 1,5-2  år. Tillträde sker enligt överenskommelse men gärna med start i augusti.  

 

Din profil 


• Du gillar att arbeta i team och är en naturlig administratör som trivs med och tycker att det är roligt att jobba med service och vårda kundrelationer.  
• Det är naturligt för dig att ta egna initiativ och jobba för gruppens bästa.  
• Du är noggrann, ansvarstagande och känner ansvar för att du och dina framtida kollegor är kundens första och sista intryck när dom ringer till oss. 
• Du har inställningen att du och kollegorna klarar det mesta även när det är många som ringer och stressar inte upp dig själv eller andra. 
• Du kommunicerar tydligt med hänsyn för vem mottagaren är. 
• Det är meriterande om du har erfarenhet av eller kunskap om dryck.  
• Du har god datorvana och känner att du med enkelhet kan lära dig nya system. Du kan hantera Office-paketet.  

 

Du erbjuds 

På vår arbetsplats, uppdelad på kontor och lager, arbetar ca 75 kollegor. Vi ser skillnader mellan människor som en styrka och är säkra på att olikheter berikar. Det i sin tur gör att vi nästan är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet. Kundservice och innesälj är idag ett arbetslag om ca tio personer där vi ser att samarbetsvilja och lyhördhet som viktiga personliga egenskaper.  

 

Din arbetsplats 

Hos oss är det ofta snabba puckar och händelserika dagar med omväxlande uppgifter. Vi är en prestigelös organisation där det finns mycket möjlighet till eget ansvar och där vi arbetar med hur kan vi göra saker smartare, tydligare, säkrare, bättre, enklare och roligare.  

Vi har stora renoverade lokaler som anpassats för vår verksamhet. Vi är en prestigelös organisation där det är viktigt att du tar eget ansvar.  

På KGA Logistik tillämpar vi kollektivavtal mellan Biltrafikens Arbetsgivareförbund och 

Unionen. 

Gå gärna in på vår hemsida för mer information om företaget. Där kan du även hitta länkar till våra samarbetspartners. www.kgalogistik.se  

 

Urvalsprocessen 

KGA Logistik är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Vi vill spegla det samhälle vi verkar i och söker människor i alla åldrar och från alla delar av världen. 

Din ansökan registrerar du via länken. Vi kan komma att tidigarelägga sista ansökningsdag.  

Om du går vidare i urvalsprocessen: För att ta reda på om det är just dig som vi söker och tror kommer att trivas hos oss, innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer. Vi tar hjälp av KGA:s HR-Partner samt koncernens moderbolag, Martin & Servera, för hantering av testerna i den här rekryteringen. 

 

Anställningsform: Tjänsten är en heltidsanställning, arbetstid 08-17:00 under vardagar.  

Tillträde: enligt överenskommelse men gärna med start i augusti. 

Bolag: KGA Logistik AB 

Adress: Bistagatan 8, Örebro 

 

Sista ansökningsdag: 6 juli.  

Välkommen med din ansökan! 
Martin & Servera är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi är sammanlagt över 3 000 medarbetare i koncernen och finns lokalt över hela Sverige. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder, som är allt från stora restaurang- och hotellkedjor till det minsta lokala bageriet.

Martin & Servera består av Martin & Servera AB, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Martin & Servera Restauranghandel, Galatea, Still Sparkling Solutions, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen och Fällmans Kött.

Ansök nu

KGA Logistik söker ny medarbetare till kundservice

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 25
Galatea är en av Skandinaviens ledande dryckesleverantörer. Vi reser världen runt för att hitta det bästa inom öl, vin och sprit, med och utan alkohol. Vi har över tusen artiklar, för tusen olika smaker, för både privatkonsumenter och restaurangkunder. Via dotterbolaget Sigtuna Brygghus utvecklar vi craft öl för egna varumärkena S:t Eriks och Sigtuna. Dotterbolaget KGA Logistik hanterar distributionen. Sammanlagt är vi omkring 100 anställda. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö.Om rollen  

Nu söker vi på KGA Logistik en ny medarbetare till avdelningen kundservice. Vi letar efter dig som är i början av din karriär inom administration och som vill få en god möjlighet att vidareutvecklas inom service. Som en medarbetare i teamet har du ansvar för att vi agerar professionellt gentemot kunder och interna kontakter. Det dagliga arbetet varierar mellan administration av företagets kunder, hantering av information kring artiklar, transporter, orderläggning med mera. I arbetet kommer du arbeta nära vår innesäljsfunktion, som agerar kontakt för in och utgående samtal till kunder inom krogbranschen.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar provanställning. Tillträde sker efter överenskommelse.  

Vem är du? 


• Du gillar att arbeta i team och är en naturlig administratör som trivs med och tycker att det är roligt att jobba med service och vårda kundrelationer.  
• Det är naturligt för dig att ta egna initiativ och jobba för gruppens bästa.  
• Du är noggrann, ansvarstagande och känner ansvar för att du och dina framtida kollegor är kundens första och sista intryck när dom ringer eller mailar till oss. 
• Du har inställningen att du och kollegorna klarar det mesta även när det är många som ringer och stressar inte upp dig själv eller andra. 
• Du kommunicerar tydligt med hänsyn för vem mottagaren är.  
• Det är meriterande om du har erfarenhet av eller kunskap om dryck.  
• Du har god datorvana och känner att du med enkelhet kan lära dig nya system. Du kan hantera Office-paketet. 

Vad får du av oss? 

På vår arbetsplats arbetar ca 70 kollegor. Vi ser skillnader mellan människor som en styrka och är säkra på att olikheter berikar. Det i sin tur gör att vi nästan är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet. 

Idag sitter vi i ett arbetslag om åtta personer där vi ser samarbetsvilja och lyhördhet 

som viktiga personliga egenskaper. Hos oss är det snabba puckar och händelserika dagar med omväxlande uppgifter. Vi är en prestigelös organisation där det finns mycket möjlighet till eget ansvar. Vi arbetar med hur vi kan göra saker smartare, tydligare, säkrare, bättre, enklare och roligare.  

Hur gör jag? 

Din ansökan registrerar du via länken. Vi kan komma att tidigarelägga sista ansökningsdag. Undrar du hur det är att jobba på KGA Logistik och vill veta mer om tjänsten kontakta då rekryterande chef Klas Nyrén klas@kgalogistik.se,Gruppledare för Kundservice & Innesälj. Önskvärt startdatum är under augusti 2021. 

Om du går vidare i urvalsprocessen: För att ta reda på om det är just dig som vi söker och tror kommer att trivas hos oss, innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer. Vi tar hjälp av KGA:s HR-Partner samt koncernens moderbolag, Martin & Servera, för hantering av testerna i den här rekryteringen. 

Gå gärna in på vår hemsida för mer information om företaget. Där kan du även hitta länkar till våra samarbetspartners. www.kgalogistik.se  

 

Arbetsgivare 

KGA Logistik AB 

Utdelningsadress  

Bistagatan 8, Örebro  

Arbetsplatsen belägen i kommun  

Örebro

Ansök nu

KGA Logistik söker sommarpersonal till lagerverksamheten!

Lagerarbetare
Läs mer Maj 26
Om rollen
Vi på KGA Logistik söker dig som vill sommarjobba! Vi driver en lagerverksamhet där det är händelserika dagar och där du får möjlighet att få insyn i hur en lager och logistikverksamhet fungerar rent operativt. Vi söker dig som vill jobba i sommar men vår förhoppning är att även kunna erbjuda dig arbetspass i höst och vinter vid behov.
Vi vill att du som söker skall kunna gå en plockupplärning på 2-3 veckor (eftermiddag och kvällstid kan förekomma mellan tidsintervallet kl.14-23). Upplärningarna bokas in enligt överenskommelse med start relativt omgående.
Sommarjobbet är på heltid och vi ser att du kan jobba hela perioden 1 juni-sista augusti. Vanligt förkommande arbetstider är kl.6-15 och kl.9-18 men andra arbetstider kan förekomma.

Som lagermedarbetare är du en viktig länk i KGA Logistiks arbetsflöde från inleverans, hantering och till sist utleverans av varuägarnas produkter. Produkterna som vi hanterar transporteras bland annat till matvarubutiker och restauranger. I rollen arbetar du med olika uppgifter på lagret såsom märkning, plocka varor på pall och mottag av varor som levereras till oss. Arbetet bygger på ett lagspel där samarbete mellan våra avdelningar och medarbetare är mycket viktigt. Ditt ansvar som medarbetare hos oss är att du…
arbetar för en trivsam och säker arbetsmiljö där vi hjälps åt
vill lära dig arbeta enligt gällande säkerhetsregler och rutiner
bemöter kollegor och externa parter på ett professionellt sätt med respekt och vänlighet.
ansvarar för god kvalité och noggrannhet vid hantering av produkter som lagerhålls hos oss.

Din profil
Du gillar att arbeta i team och vill gärna arbeta i en lagerverksamhet. Truckkort med A-behörighet är ett krav. B-behörighet är meriterande. Vi söker dig som…
tycker det skulle vara roligt att få jobba på ett lager med ett konstant flöde av produkter.
är ansvarstagande och vill bidra till en säker och trygg arbetsmiljö.
kommunicerar tydligt och säger till om du ser något som inte fungerar som det ska
håller huvudet kallt och stressar inte upp dig själv eller andra

Din arbetsplats
På vår arbetsplats arbetar ca 70 kollegor och vi är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet.
För att ta del av hela annonsen och ansöka följ länken till vår koncerngemensamma jobbportal:

Ansök nu

KGA Logistik söker sommarpersonal till lagerverksamheten!

Lagerarbetare
Läs mer Mar 22
Om rollen
Vi på KGA Logistik söker dig som vill sommarjobba! Vi driver en lagerverksamhet där det är händelserika dagar och där du får möjlighet att få insyn i hur en lager och logistikverksamhet fungerar rent operativt. Vi söker dig som vill jobba i sommar men vår förhoppning är att även kunna erbjuda dig arbetspass i höst och vinter vid behov.
Vi vill att du som söker skall kunna gå en plockupplärning på 2-3 veckor (eftermiddag och kvällstid kan förekomma mellan tidsintervallet kl.14-23). Upplärningarna bokas in enligt överenskommelse med start relativt omgående.
Sommarjobbet är på heltid och vi ser att du kan jobba hela perioden 1 juni-sista augusti. Vanligt förkommande arbetstider är kl.6-15 och kl.9-18 men andra arbetstider kan förekomma.

Som lagermedarbetare är du en viktig länk i KGA Logistiks arbetsflöde från inleverans, hantering och till sist utleverans av varuägarnas produkter. Produkterna som vi hanterar transporteras bland annat till matvarubutiker och restauranger. I rollen arbetar du med olika uppgifter på lagret såsom märkning, plocka varor på pall och mottag av varor som levereras till oss. Arbetet bygger på ett lagspel där samarbete mellan våra avdelningar och medarbetare är mycket viktigt. Ditt ansvar som medarbetare hos oss är att du…
arbetar för en trivsam och säker arbetsmiljö där vi hjälps åt
vill lära dig arbeta enligt gällande säkerhetsregler och rutiner
bemöter kollegor och externa parter på ett professionellt sätt med respekt och vänlighet.
ansvarar för god kvalité och noggrannhet vid hantering av produkter som lagerhålls hos oss.

Din profil
Du gillar att arbeta i team och vill gärna arbeta i en lagerverksamhet. Truckkort med A-behörighet är ett krav. B-behörighet är meriterande. Vi söker dig som…
tycker det skulle vara roligt att få jobba på ett lager med ett konstant flöde av produkter.
är ansvarstagande och vill bidra till en säker och trygg arbetsmiljö.
kommunicerar tydligt och säger till om du ser något som inte fungerar som det ska
håller huvudet kallt och stressar inte upp dig själv eller andra

Din arbetsplats
På vår arbetsplats arbetar ca 70 kollegor och vi är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet.
För att ta del av hela annonsen och ansöka följ länken till vår koncerngemensamma jobbportal:

Ansök nu

KGA Logistik söker nu en sommarvikarie till Kundservice & Innesälj

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Mar 26
Om rollen
Vi söker en sommarvikarie till vår avdelning inom kundservice och innesälj. Tjänsten är ett sommarvikariat på heltid perioden 7/6-20/8. Tillträde sker 7/6 och börjar med tre veckors upplärning tillsammans med en kollega.
Som en medarbetare i teamet har du ansvar för att vi agerar professionellt gentemot kunder och interna kontakter. I arbetet kommer du att agera kontakt för in och utgående samtal till kunder inom krogbranschen, både för att ta emot order på förbestämda orderdagar, svara på frågor och presentera kampanjer. Det dagliga arbetet innebär mycket telefon- och mailkontakt med kunder samt administrativa uppgifter i våra olika system.
Vem är du?
Du letar efter ett trevligt sommarjobb perioden juni-augusti
Du gillar att arbeta i team och är en naturlig administratör som trivs med och tycker att det är roligt att jobba med service.
Du är noggrann, ansvarstagande och trivs bra med att arbeta i grupp tillsammans med andra.
Du känner ansvar för att du är kundens första och sista intryck när dom kontaktar oss.
Du har en god förmåga att prioritera då arbetsbelastningen varierar och du hanterar flera ärenden samtidigt.
Du har god datorvana där du kan hantera Office-paketet och är lättlärd i andra förekommande program som kanske är nya för dig

Vilka är vi?
På vår arbetsplats arbetar ca 70 kollegor. Vi ser skillnader mellan människor som en styrka och är säkra på att olikheter berikar. Det i sin tur gör att vi nästan är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet.
För att ta del av hela annonsen och ansöka följ länken till vår koncerngemensamma jobbportal.

Ansök nu

KGA Logistik söker personal till lagerverksamheten, okt-dec

Lagerarbetare
Läs mer Sep 10
KGA Logistik AB är ett helägt dotterbolag till Galatea AB som ingår i Martin & Servera-koncernen. Vi bedriver lagerhållning och distribution av alkoholhaltiga drycker till Systembolaget, HoReCa (hotell, restaurang, catering), grossister och dagligvaruhandeln. Vi erbjuder även kompletterande tjänster till våra kunder såsom fakturering, innesälj, rapportering och lagerstyrning.


Om rollen


Vi på KGA Logistik söker dig som vill jobba i en lagerverksamhet med händelserika dagar. Vi är i behov av personal som vill arbeta heltid med start senast 19 oktober till och med 31 december 2020. I rollen som lagermedarbetare arbetar du med olika uppgifter på lagret såsom märkning, plocka varor på pall, mottag av varor och representerar KGA i mötena med de chaufförer som besöker oss.


Som lagermedarbetare är du en viktig länk i KGA Logistiks arbetsflöde från inleverans, hantering och till sist utleverans av varuägarnas produkter. Arbetet bygger på ett lagspel där samarbete mellan våra avdelningar och medarbetare är mycket viktigt. Ditt ansvar som medarbetare hos oss är att du…


arbetar för en trivsam och säker arbetsmiljö där vi hjälps åt
förväntas efterleva rutiner, instruktioner och arbetssätt
bemöter kollegor och externa parter på ett professionellt sätt med respekt och vänlighet.
ansvarar för god kvalité och noggrannhet vid hantering av produkter som lagerhålls hos oss.Arbetstiderna är vanligtvis 06:00-15:00 eller 09:00-18:00. Under december kan arbetstiderna även inkludera kvällspass till klockan 23:00 och nattarbete.


Din profil


Du gillar att arbeta i team och vill gärna arbeta i en lagerverksamhet. För att lyckas i rollen och trivas tror vi att du…


tycker det skulle vara roligt att få jobba på ett lager med ett konstant flöde av produkter.
är ansvarstagande och vill bidra till en säker och trygg arbetsmiljö.
håller huvudet kallt och stressar inte upp dig själv eller andra
tycker det är viktigt att hålla ordning och frågar om du inte vet hur du skall utföra en uppgift
det är meriterande om du har truckkortI rollen har du erfarna kollegor runt omkring dig som kan verksamheten utan och innan. Det viktigaste för oss är att vi hittar dig som är rätt person för jobbet!


Du erbjuds


På vår arbetsplats arbetar ca 80 kollegor. Vi ser skillnader mellan människor som en styrka och är säkra på att olikheter berikar. Det i sin tur gör att vi nästan är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet.


Din arbetsplats


Vi har stora fina lokaler som anpassats för vår verksamhet. Jobbet innebär lyft, där vi använder truck och lyftverktyg till hjälp. Vi är en prestigelös organisation där det är viktigt att du tar eget ansvar. Vi arbetar ofta under ett snabbt tempo med tydliga deadlines men arbetar för att göra saker smartare, tydligare, säkrare, bättre, enklare och roligare.


På KGA Logistik tillämpar vi kollektivavtal mellan Biltrafikens Arbetsgivareförbund och Svenska Transportarbetareförbundet.


Gå gärna in på vår hemsida för mer information om företaget www.kgalogistik.se


Urvalsprocessen


KGA Logistik är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Vi vill spegla det samhälle vi verkar i och söker människor i alla åldrar och från alla delar av världen.


Vi använder oss av personlighetstest i alla våra rekryteringar. Det gör vi för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt, utan fördomar eller förutfattade meningar baserade på till exempel kön, ålder eller härkomst. Du kan läsa mer om testen och vår urvalsprocess på koncernens gemensamma karriärsida.


Anställningsform: Tidsbegränsad visstidsanställning. Fram till 2020-12-31.
Tillträde: snarast, dock senast 19 oktober.
Bolag: KGA Logistik AB
Adress: Bistagatan 8, Örebro


Kontakt:
Tobias Andersson, Driftledare, Lager. tobias@kgalogistik.se, 070-234 41 51
Jimmy Spjuth, Driftledare, Lager. jimmy@kgalogistik.se, 070-862 18 20Sista ansökningsdag: 30 september, urval sker löpande och processen kan avslutas tidigare.


Välkommen med din ansökan!


#jobbjustnu

Ansök nu

KGA Logistik söker en operativt ansvarig för lageroptimering

Lagerplanerare
Läs mer Jun 11
KGA Logistik AB är ett helägt dotterbolag till Galatea AB som ingår i Martin & Servera-koncernen. Vi bedriver lagerhållning och distribution av alkoholhaltiga drycker till Systembolaget, HoReCa (hotell, restaurang, catering), grossister och dagligvaruhandeln. Vi erbjuder även kompletterande tjänster till våra kunder såsom fakturering, innesälj, rapportering och lagerstyrning.


Om rollen
Vi på KGA Logistik söker dig som har rätt erfarenhet för att ta ansvar för arbetsområdet lageroptimering. Det gäller att vara snabbtänkt vid förändringar på lagret och kunna applicera ett logiskt och analytiskt tänkande i planeringen av lagrets layout. Fokus kommer ligga på planering och struktur för att säkerställa arbetsflödet och förebygga driftstörningar.


Som medarbetare hos oss är du en viktig länk i KGA Logistiks arbetsflöde från inleverans, hantering och till sist utleverans av varuägarnas produkter. Arbetet bygger på ett lagspel där samarbete mellan våra avdelningar och medarbetare är mycket viktigt. Du kommer ha nära samarbete med alla våra avdelningsansvariga och arbetar när våra Driftledare, som du även rapporterar till. Ditt ansvar som medarbetare hos oss är att efterleva våra rutiner och arbetssätt, noggrant hantera produkter som lagerhålls hos oss samt arbeta för en trivsam och säker arbetsmiljö där vi hjälps åt att förbättra verksamheten.


I rollen kommer du ansvara för att…
samordna den interna rörligheten och planeringen av lagrets layout. Detta gäller både produkter och pallplatser samt truckoptimering
den operativa styrningen och arbetet inom funktionen lagervård planeras, rapporteras och följs upp. Du säkerställer att det utförs enligt fastställd rutin och tidsram
aktivt delta vid och stötta vid utredning under samt efter inventeringar
aktivt delta i våra verksamhets- och driftmöten där du redogör för din avdelning
rätt artikel är på rätt plats efter frekvens, vilket inkluderar att skapa nya lager- och plockplatser vid behov samt planera och uppdatera lagerlayouten, både fysiskt och digitalt
arbeta proaktivt för att säkerställa att order inte fastnar vid frisläppningVem är du?
Du gillar att ta stort eget ansvar men ser styrkan av att vara del av ett team. Om du har tidigare arbetslivserfarenhet från en liknande roll från en lagerverksamhet är det mycket meriterande. Denna roll kräver att du har ett sinne för system, är proaktiv och arbetar strukturerat. För att lyckas i rollen och trivas tror vi även att du…
har gått en utbildning där du studerat lageroptimering och logistik, eller likvärdigt, där du även fått möjlighet att praktisera dina kunskaper i en verklig lagermiljö. Du har exempel på spaningar eller planer du gjort eller projekt du varit delaktig i kopplat till din praktik eller tidigare arbetslivserfarenhet.
har god systemkunskap och datorvana – du har enkelt för dig att lära dig nya system
drivs av att arbeta för ständiga förbättringar samt bidra till en säker och trygg arbetsmiljö.Läs hela annonsen och ansök via vår jobbportal.

Ansök nu

Vikarie till avdelningen Kundservice & Innesälj

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jan 21
KGA Logistik AB är ett helägt dotterbolag till Galatea AB som ingår i Martin & Servera-koncernen. Vi bedriver lagerhållning och distribution av alkoholhaltiga drycker till Systembolaget, HoReCa (hotell, restaurang, catering), grossister och dagligvaruhandeln. Vi erbjuder även kompletterande tjänster till våra kunder såsom fakturering, innesälj, rapportering och lagerstyrning.

Om rollen

Då en av våra medarbetare går på föräldraledighet i april söker vi på KGA Logistik en vikarie till avdelningen Kundservice och Innesälj. Vi letar efter dig som är i början av din karriär inom administration och som vill få en god möjlighet att vidareutvecklas inom service. Som en medarbetare i teamet har du ansvar för att vi agerar professionellt gentemot kunder och interna kontakter. Det dagliga arbetet varierar mellan administration av företagets kunder, hantering av information kring artiklar, transporter med mera. I arbetet kommer du även vara en del av innesälj där du agerar kontakt för in och utgående samtal till kunder inom krogbranschen. Detta innebär bland annat att ta emot order på förbestämda orderdagar, svara på frågor och presentera kampanjer. Du kommer att ha en stödjande roll till Galateas utesäljare samt ha daglig kontakt med våra kunder. 

Tjänsten är ett föräldravikariat på heltid och planeras pågå i 1-1,5 år. Tillträde sker enligt överenskommelse men gärna senast i början på mars.

Din profil

Du gillar att arbeta i team och är en naturlig administratör som trivs med och tycker att det är roligt att jobba med service och vårda kundrelationer.
Det är naturligt för dig att ta egna initiativ och jobba för gruppens bästa.
Du är noggrann, ansvarstagande och känner ansvar för att du och dina framtida kollegor är kundens första och sista intryck när dom ringer till oss.
  Du har inställningen att du och kollegorna klarar det mesta även när det är många som ringer och stressar inte upp dig själv eller andra
Du kommunicerar tydligt med hänsyn för vem mottagaren är
Det är meriterande om du har erfarenhet av eller kunskap om dryck.
Du har god datorvana och känner att du med enkelhet kan lära dig nya system. Du kan hantera Office-paketet.


Du erbjuds

På vår arbetsplats, uppdelad på kontor och lager, arbetar ca 70 kollegor. Vi ser skillnader mellan människor som en styrka och är säkra på att olikheter berikar. Det i sin tur gör att vi nästan är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet. Kundservice och innesälj är idag ett arbetslag om ca tio personer där vi ser att samarbetsvilja och lyhördhet som viktiga personliga egenskaper.

Din arbetsplats

Hos oss är det ofta snabba puckar och händelserika dagar med omväxlande uppgifter. Vi är en prestigelös organisation där det finns mycket möjlighet till eget ansvar och där vi arbetar med hur kan vi göra saker smartare, tydligare, säkrare, bättre, enklare och roligare.

Vi har stora renoverade lokaler som anpassats för vår verksamhet. Vi är en prestigelös organisation där det är viktigt att du tar eget ansvar.

På KGA Logistik tillämpar vi kollektivavtal mellan Biltrafikens Arbetsgivareförbund och Unionen.

Gå gärna in på vår hemsida för mer information om företaget. Där kan du även hitta länkar till våra samarbetspartners. www.kgalogistik.se

Urvalsprocessen

KGA Logistik är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Vi vill spegla det samhälle vi verkar i och söker människor i alla åldrar och från alla delar av världen.

Vi använder oss av personlighetstest i alla våra rekryteringar. Det gör vi för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt, utan fördomar eller förutfattade meningar baserade på till exempel kön, ålder eller härkomst. Du kan läsa mer om testen och vår urvalsprocess på koncernens gemensamma karriärsida.

Anställningsform: Tjänsten är en heltidsanställning, arbetstid 08-17:00 under vardagar.

Tillträde: enligt överenskommelse

Bolag: KGA Logistik AB

Adress: Bistagatan 8, Örebro

Kontakt: Klas Nyrén, Gruppledare för Kundservice & Innesälj: klas@kgalogistik.se


Sista ansökningsdag: 7 februari

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

KGA Logistik söker personal för del- och heltid till lagerverksamheten

Lagerarbetare
Läs mer Sep 20
KGA Logistik AB är ett helägt dotterbolag till Galatea AB som ingår i Martin & Servera-koncernen. Vi bedriver lagerhållning och distribution av alkoholhaltiga drycker till Systembolaget, HoReCa (hotell, restaurang, catering), grossister och dagligvaruhandeln. Vi erbjuder även kompletterande tjänster till våra kunder såsom fakturering, innesälj, rapportering och lagerstyrning.

Om rollen

Vi på KGA Logistik söker dig som vill jobba hel- eller deltid på ett expanderade bolag! I rollen som lagermedarbetare arbetar du med olika uppgifter på lagret såsom märkning, plocka varor på pall, mottag av varor med mera och representerar KGA i mötena med de chaufförer som besöker oss.

Som lagermedarbetare är du en viktig länk i KGA Logistiks arbetsflöde från inleverans, hantering och till sist utleverans av varuägarnas produkter. Arbetet bygger på ett lagspel där samarbete mellan våra avdelningar och medarbetare är mycket viktigt. Ditt ansvar som medarbetare hos oss är att efterleva våra rutiner och arbetssätt, noggrant hantera produkter som lagerhålls hos oss samt arbeta för en trivsam och säker arbetsmiljö där vi hjälps åt att förbättra verksamheten.

I rollen som lagermedarbetare kommer du…
Förväntas efterleva rutiner, instruktioner och arbetssätt
Utföra arbetet noggrant och ordningsamt
Kunna hantera arbete under gällande arbetsförhållanden, kopplat till tempo, frekvens och att på ett balanserat sätt hantera deadlines
Bemöta kollegor och externa parter på ett professionellt sätt med respekt och vänlighet.
Ansvara för god kvalité och noggrannhet vid hantering av produkter som lagerhålls hos oss.


Vem är du?
Du gillar att arbeta i team och vill gärna arbeta i en lagerverksamhet. Vi ställer krav på att du har truckkort sedan tidigare då vi just nu är i behov av fler duktiga truckförare. För att lyckas i rollen och trivas tror vi att du…

tycker det skulle vara roligt att få jobba på ett lager med ett konstant flöde av produkter.
Är ansvarstagande och vill bidra till en säker och trygg arbetsmiljö.
kommunicerar tydligt och säger till om du ser något som inte fungerar som det ska
håller huvudet kallt och stressar inte upp dig själv eller andra
tycker det är viktigt att hålla ordning och frågar om du inte vet hur du skall utföra en uppgift


Vi tror att om du är engagerad, intresserad av rollen som vi beskriver samt vill bidra till att vi utvecklar verksamheten tillsamman så kommer du att trivas hos oss och kunna ta dig an din nya roll! I rollen har du erfarna kollegor runt omkring dig som kan verksamheten utan och innan. Det viktigaste för oss är att vi hittar dig som är rätt person för jobbet!

Vad får du av oss?

På vår arbetsplats arbetar ca 70 kollegor. Vi ser skillnader mellan människor som en styrka och är säkra på att olikheter berikar. Det i sin tur gör att vi nästan är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet.

Hos oss är det snabba puckar och händelserika dagar med omväxlande uppgifter. Vi arbetar ofta under ett snabbt tempo med tydliga deadlines. Vi har stora fina lokaler som anpassats för vår verksamhet men det blir stundvis kallt. Jobbet innebär tunga lyft, där vi använder truck och lyftverktyg till hjälp. Vi är en prestigelös organisation där det är viktigt att du tar eget ansvar. Vi arbetar för att göra saker smartare, tydligare, säkrare, bättre, enklare och roligare.

Tjänsten är en timanställning under vardagar. Tillträde sker gärna snarast men efter överenskommelse.

Hur gör jag?
Din ansökan registrerar du via länken. Vi kan komma att tidigarelägga sista ansökningsdag och kommer hantera ansökningar löpande.

Undrar du hur det är att jobba på KGA Logistik och vill veta mer om tjänsten, kontakta då Andreas Wolfbrandt, Driftledare på vårt lager: andreas@kgalogistik.se

Om du går vidare i urvalsprocessen: För att ta reda på om det är just dig som vi söker och tror kommer att trivas hos oss, innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer. Vi tar hjälp av Galateas HR Chef samt koncernens moderbolag, Martin & Servera, för hantering av testerna i den här rekryteringen.

Gå gärna in på vår hemsida för mer information om företaget. Där kan du även hitta länkar till våra samarbetspartners. www.kgalogistik.se

Ansök nu

KGA Logistik söker en Team Leader till avdelningen för Lagervård

Lagerarbetare
Läs mer Sep 11
KGA Logistik AB är ett helägt dotterbolag till Galatea AB som ingår i Martin & Servera-koncernen. Vi bedriver lagerhållning och distribution av alkoholhaltiga drycker till Systembolaget, HoReCa (hotell, restaurang, catering), grossister och dagligvaruhandeln. Vi erbjuder även kompletterande tjänster till våra kunder såsom fakturering, innesälj, rapportering och lagerstyrning.Om rollenVi på KGA Logistik söker dig som har rätt erfarenhet för att axla rollen som Team Leader för arbetsområdet Lagervård. I rollen kvalitetssäkrar du hanteringen av klienternas produkter från  inleverans till avsändning. Det gäller att vara snabbtänkt vid förändringar på lagret och kunna applicera ett logiskt och analytiskt tänkande i planeringen av lagrets layout. Som Team Leader är du anställd som lagermedarbetare men erhåller ett tillägg för att ta ett extra operativt ansvar för en av våra avdelningar.Som lagermedarbetare är du en viktig länk i KGA Logistiks arbetsflöde från inleverans, hantering och till sist utleverans av varuägarnas produkter. Arbetet bygger på ett lagspel där samarbete mellan våra avdelningar och medarbetare är mycket viktigt. Ditt ansvar som medarbetare hos oss är att efterleva våra rutiner och arbetssätt, noggrant hantera produkter som lagerhålls hos oss samt arbeta för en trivsam och säker arbetsmiljö där vi hjälps åt att förbättra verksamheten.I rollen som Team Leader för Lagervård kommer du ansvara för…den operativa styrningen av ett fåtal medarbetare på avdelningen där du agerar förebild för hur vi bemöter varandra och utför vårt arbete.följa upp avdelningens mål och säkerställa att arbetet utförs enligt fastställd rutin och tidsramförväntas delta aktivt i våra verksamhets- och driftmöten där du redogör för din avdelningatt rätt artikel är på rätt plats efter frekvens, vilket inkluderar att skapa nya lager- och plockplatser vid behov samt planera och uppdatera lagerlayouten, både fysiskt och digitaltatt utreda saldofel. Du utreder även reklamationer och plockfel på anmodan från kundservice/innesälj.att order inte fastnar vid utleverans orderfrisläppningkvalitetssäkring av alla artiklar för att så effektivt som möjligt hantera klienternas produkter från inleverans till avsändning.att god kvalité och noggrannhet råder vid hantering av kunders produkter både administrativt och fysiskt i det dagliga arbetet.Vem är du?Du gillar att arbeta i team och har tidigare arbetslivserfarenhet från en lagerverksamhet. Du behöver inte ha haft personalansvar sedan tidigare, men om du har vana av och ett sinne för system, analys och planering kommer du lyckas bra med dina nya arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen och trivas tror vi att du… har truckkort enligt TLP10 med B-behörighet (meriterande men ej krav)har grundläggande kunskaper i Excel och Power Point tycker det skulle vara roligt att få stötta kollegorna i utförandet av arbetsuppgifterna samt informera och motivera dom i det dagliga arbetet. Läs mer om vem vi söker och vad du får av oss i den fullständiga annonsen via länken för ansökan.

Ansök nu

KGA Logistik söker en Team Leader till avdelningen för Kvalitetshantering

Lagerarbetare
Läs mer Sep 11
KGA Logistik AB är ett helägt dotterbolag till Galatea AB som ingår i Martin & Servera-koncernen. Vi bedriver lagerhållning och distribution av alkoholhaltiga drycker till Systembolaget, HoReCa (hotell, restaurang, catering), grossister och dagligvaruhandeln. Vi erbjuder även kompletterande tjänster till våra kunder såsom fakturering, innesälj, rapportering och lagerstyrning.Om rollenVi på KGA Logistik söker dig som har rätt erfarenhet för att axla rollen som Team Leader för arbetsområdet Kvalitetshantering hos oss. I rollen arbetar du med att kvalitetssäkra arbetsområdena returhantering, destruktion och kross. Som Team Leader är du anställd som lagermedarbetare men erhåller ett tillägg för att ta ett extra operativt ansvar för en av våra avdelningar.Som lagermedarbetare är du en viktig länk i KGA Logistiks arbetsflöde från inleverans, hantering och till sist utleverans av varuägarnas produkter. Arbetet bygger på ett lagspel där samarbete mellan våra avdelningar och medarbetare är mycket viktigt. Ditt ansvar som medarbetare hos oss är att efterleva våra rutiner och arbetssätt, noggrant hantera produkter som lagerhålls hos oss samt arbeta för en trivsam och säker arbetsmiljö där vi hjälps åt att förbättra verksamheten.I rollen som Team Leader för Kvalitetshantering kommer du…operativt ansvara för medarbetare på avdelningen där du agerar förebild för hur vi bemöter varandra och utför vårt arbete.hålla god ordning på avdelningen och säkerställa att arbetet utförs enligt fastställd rutinförväntas delta aktivt i våra verksamhets- och driftmöten där du veckovis rapporterar arbetad tid för returer, intern- samt externkross mot inlagda uppgifter i lagersystemet Epix.ansvara för kontroll av mottagna returer, batch, bf datum och registrering av avvikelseradministrera, följa upp och kvalitetssäkra returhantering, destruktion och krosssäkerställa att arbetsredskap och maskinell utrustning underhålls och är i gott skick.ansvara för kommunikationen med kundservice, Innesälj och lagerstyr samt arbetsledningansvara för att destruktionsprocessens planering, ansökan och att destruktionen utförs inom planerat tidsfönster.Vem är du?Du gillar att arbeta i team och har tidigare arbetslivserfarenhet från en lagerverksamhet. Du behöver inte ha haft personalansvar sedan tidigare, men om du har du har vana av och ett sinne för system, planering och är ordningsam kommer du lyckas bra med dina nya arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen och trivas tror vi att du… har grundläggande kunskaper i Excel och Power Pointtycker det skulle vara roligt att få stötta kollegorna i utförandet av arbetsuppgifterna samt informera och motivera dom i det dagliga arbetet.drivs av att arbeta för ständiga förbättringar samt bidra till en säker och trygg arbetsmiljö.Läs mer om vem vi söker och vad du får av oss i den fullständiga annonsen via länken för ansökan.

Ansök nu

KGA Logistik söker en ansvarstagande Team Leader till Inleverans

Lagerarbetare
Läs mer Sep 11
KGA Logistik AB är ett helägt dotterbolag till Galatea AB som ingår i Martin & Servera-koncernen. Vi bedriver lagerhållning och distribution av alkoholhaltiga drycker till Systembolaget, HoReCa (hotell, restaurang, catering), grossister och dagligvaruhandeln. Vi erbjuder även kompletterande tjänster till våra kunder såsom fakturering, innesälj, rapportering och lagerstyrning.Om rollenVi på KGA Logistik söker dig som har rätt erfarenhet för att axla rollen som Team Leader för arbetsområdet Inleverans hos oss. På inleverans arbetar du med mottag av varor och representerar KGA i mötena med de chaufförer som besöker oss. I rollen som Team Leader är du anställd som lagermedarbetare men erhåller ett tillägg för att ta ett extra operativt ansvar för en av våra avdelningar.Som lagermedarbetare är du en viktig länk i KGA Logistiks arbetsflöde från inleverans, hantering och till sist utleverans av varuägarnas produkter. Arbetet bygger på ett lagspel där samarbete mellan våra avdelningar och medarbetare är mycket viktigt. Ditt ansvar som medarbetare hos oss är att efterleva våra rutiner och arbetssätt, noggrant hantera produkter som lagerhålls hos oss samt arbeta för en trivsam och säker arbetsmiljö där vi hjälps åt att förbättra verksamheten.I rollen som Team Leader för Inleverans kommer du…operativt ansvara för medarbetare på avdelningen där du agerar förebild för hur vi bemöter varandra och externa chaufförer.följa upp avdelningens mål och säkerställa att arbetet utförs enligt fastställd rutin och tidsramplanera, förbereda och disponera inleverans- samt lagerytan på ett effektivt sättansvara för att arbetsredskap och maskinell utrustning underhålls och är i gott skick.förväntas delta aktivt i våra verksamhets- och driftmöten där du redogör för din avdelningansvara för frakthandlingar, inläsning av order och kommunikationen med lagerstyransvara för godsmottagning och kontroll av EUR och SRS pall i lagersystemet Epix.ansvara för kontroll av mottagna pallar och registrera av avvikelserplanera och förbereda arbeten för dagen, efterkommande dag samt på längre siktVem är du?Du gillar att arbeta i team och har tidigare arbetslivserfarenhet från en lagerverksamhet. Du behöver inte ha haft personalansvar sedan tidigare, men om du har du har vana av och ett sinne för system, planering, problemlösning och att jobba effektivt efter tydliga deadlines kommer du lyckas bra med dina nya arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen och trivas tror vi att du…har truckkort enligt TLP10 med B-behörighet för motviktstruck och kan fristaplahar grundläggande kunskaper i Excel och Power Pointtycker det skulle vara roligt att få stötta kollegorna i utförandet av arbetsuppgifterna samt informera och motivera dom i det dagliga arbetet.Läs mer om vem vi söker och vad du får av oss i den fullständiga annonsen via länken för ansökan.

Ansök nu

KGA Logistik söker en Team Leader till avdelningen för Kit-produktion

Lagerarbetare
Läs mer Sep 11
KGA Logistik AB är ett helägt dotterbolag till Galatea AB som ingår i Martin & Servera-koncernen. Vi bedriver lagerhållning och distribution av alkoholhaltiga drycker till Systembolaget, HoReCa (hotell, restaurang, catering), grossister och dagligvaruhandeln. Vi erbjuder även kompletterande tjänster till våra kunder såsom fakturering, innesälj, rapportering och lagerstyrning. Om rollen Vi på KGA Logistik söker dig som har rätt erfarenhet för att axla rollen som Team Leader för arbetsområdet Kit-produktion hos oss, vår mest personalintensiva avdelning. I rollen som Team Leader är du anställd som lagermedarbetare men erhåller ett tillägg för att ta ett extra operativt ansvar för en av våra avdelningar. Som lagermedarbetare är du en viktig länk i KGA Logistiks arbetsflöde från inleverans, hantering och till sist utleverans av varuägarnas produkter. Arbetet bygger på ett lagspel där samarbete mellan våra avdelningar och medarbetare är mycket viktigt. Ditt ansvar som medarbetare hos oss är att efterleva våra rutiner och arbetssätt, noggrant hantera produkter som lagerhålls hos oss samt arbeta för en trivsam och säker arbetsmiljö där vi hjälps åt att förbättra verksamheten. I rollen som Team Leader för Kit-produktion kommer du… operativt ansvara för medarbetare på avdelningen där du agerar förebild för hur vi bemöter varandra och utför vårt arbete. följa upp avdelningens mål och säkerställa att arbetet utförs enligt fastställd rutin och tidsramförväntas delta aktivt i våra verksamhets- och driftmöten där du där du redogör för din avdelning. Du ansvarar för att viktig information vidarebefordras till kollegor på avdelningen. planera och förbereda kommande arbeten för att minimera omställningstidenansvara för saldosäkerheten på avdelningen samt uppdatera filer och underlagsäkerställa att arbetsredskap och maskinell utrustning underhålls och är i gott skick.ansvara för kommunikationen lagerstyr samt arbetsledning gällande befintliga och nya jobb kommunicera och tydliggöra behov av EUR och CHEP pall till driftsledare Vem är du?Du gillar att arbeta i team och har tidigare arbetslivserfarenhet från en lagerverksamhet. Du behöver inte ha haft personalansvar sedan tidigare, men om du har du har vana av och ett sinne för system, planering och är kommunikativ kommer du lyckas bra med dina nya arbetsuppgifter. I rollen är det viktigt att du är en lagspelare och har förmågan att motivera kollegorna i det dagliga arbetet. För att lyckas i rollen och trivas tror vi att du… har grundläggande kunskaper i Excel och Power Pointtycker det skulle vara roligt att få stötta kollegorna i utförandet av arbetsuppgifterna samt ta ett övergripande ansvar för kvalité och leverans för arbetet som utförs på avdelningen.drivs av att arbeta för ständiga förbättringar samt bidra till en säker och trygg arbetsmiljö. Läs mer om vem vi söker och vad du får av oss i den fullständiga annonsen via länken för ansökan.

Ansök nu

KGA Logistik söker en Team Leader till Utleverans

Lagerarbetare
Läs mer Sep 11
KGA Logistik AB är ett helägt dotterbolag till Galatea AB som ingår i Martin & Servera-koncernen. Vi bedriver lagerhållning och distribution av alkoholhaltiga drycker till Systembolaget, HoReCa (hotell, restaurang, catering), grossister och dagligvaruhandeln. Vi erbjuder även kompletterande tjänster till våra kunder såsom fakturering, innesälj, rapportering och lagerstyrning. Om rollen Vi på KGA Logistik söker dig som har rätt erfarenhet för att axla rollen som Team Leader för arbetsområdet Utleverans hos oss. I rollen ansvarar du för kontroll av utgående gods och kommunikationen med chaufförer. Som Team Leader är du anställd som lagermedarbetare men erhåller ett tillägg för att ta ett extra operativt ansvar för en av våra avdelningar. Som lagermedarbetare är du en viktig länk i KGA Logistiks arbetsflöde från inleverans, hantering och till sist utleverans av varuägarnas produkter. Arbetet bygger på ett lagspel där samarbete mellan våra avdelningar och medarbetare är mycket viktigt. Ditt ansvar som medarbetare hos oss är att efterleva våra rutiner och arbetssätt, noggrant hantera produkter som lagerhålls hos oss samt arbeta för en trivsam och säker arbetsmiljö där vi hjälps åt att förbättra verksamheten. I rollen som Team Leader för Utleverans kommer du… operativt ansvara för medarbetare på avdelningen där du agerar förebild för hur vi bemöter varandra och externa chaufförer. följa upp avdelningens mål och säkerställa att arbetet utförs enligt fastställd rutinplanera och förbereda utleveransytan på ett så effektivt sätt som möjligt.ansvara för avdelningens kommunikation med kundservice samt Arbetsledare vid eventuella problem eller förändringar.förväntas delta aktivt i våra verksamhets- och driftmöten där du redogör för din avdelning ansvara för mottag av och information till chaufföreransvara för fraktsedlar till chaufför samt att kontroll av utlastningsrör görs innan avgång.upprätthålla start och sluttider för rastplanera och förbereda arbeten för dagen, efterkommande dag samt på längre sikt Vem är du?Du gillar att arbeta i team och har tidigare arbetslivserfarenhet från en lagerverksamhet. Du behöver inte ha haft personalansvar sedan tidigare, men om du har du har vana av och ett sinne för system, planering och att jobba effektivt efter tydliga deadlines kommer du lyckas bra med dina nya arbetsuppgifter. Det gäller att du kan se helheten och gillar att strukturera ditt arbete. För att lyckas i rollen och trivas tror vi att du… har truckkort enligt TLP10 med A-behörighet (meriterande men ej krav)har grundläggande kunskaper i Excel och Power Pointtycker det skulle vara roligt att få stötta kollegorna i utförandet av arbetsuppgifterna samt informera och motivera dom i det dagliga arbetet. Läs mer om vem vi söker och vad du får av oss i den fullständiga annonsen via länken för ansökan.

Ansök nu

Lagerarbetare

Lagerarbetare
Läs mer Aug 5
Har du truckkort och lockas av lagerarbete på ett expanderade bolag inom livsmedelsbranschen? Då har vi tjänsten för dig!KGA Logistik AB är en av de ledande distributörerna av dryckesprodukter i Sverige. Företaget bildades 2005 och finns nu på Bistagatan i Örebro. Vi har idag ca 28000 kvm lageryta. KGA Logistik ingår i Martin & Servera koncernen.Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att:. Plocka och packa varor. Köra truckTjänsten är på deltid/tillsvidare under vardagar. Arbetspassen är på upp till 8 timmar.Din profilFör att trivas i jobbet som lagerarbetare hos oss bör du vara en bra lagspelare och vara flexibel i ditt samarbete med andra.Vi söker dig som trivs med att jobba effektivt och i ett högt tempo. Det kan förekomma tunga lyft därför är det bra om du som söker klarar av ett fysiskt krävande arbete. Du ska kunna jobba självständigt men samtidigt trivas med att arbeta i ett team och hjälpa varanndra.För att vara aktuell för tjänsten ska du inneha truckkörkort med minst behörighet A.Tidigare erfarenhet av lagerarbete är meriterande.

Ansök nu

KGA Logistik söker en Administratör till avdelningen Kundservice & Innesälj

Orderadministratör
Läs mer Jul 12
KGA Logistik AB är ett helägt dotterbolag till Galatea AB som ingår i Martin & Servera-koncernen. Vi bedriver lagerhållning och distribution av alkoholhaltiga drycker till Systembolaget, HoReCa (hotell, restaurang, catering), grossister och dagligvaruhandeln. Vi erbjuder även kompletterande tjänster till våra kunder såsom fakturering, innesälj, rapportering och lagerstyrning. Om rollen KGA Logistik söker en ny medarbetare till avdelningen Kundservice och Innesälj. Vi söker dig som är i början av din karriär inom administration och som vill vidareutvecklas inom service. Som en medarbetare i teamet har du ansvar för att vi agerar professionellt gentemot kunder och interna kontakter. Det dagliga arbetet varierar mellan administration av företagets kunder, hantering av information kring artiklar, transporter med mera. I arbetet kommer du även vara en del av innesälj där du agerar kontakt för in och utgående samtal till kunder inom krogbranschen. Detta innebär bland annat att ta emot order på förbestämda orderdagar, svara på frågor och presentera kampanjer. Du kommer att ha en stödjande roll till Galateas utesäljare samt ha daglig kontakt med våra kunder. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och provanställning kommer att tillämpas. Tillträde sker gärna snarast men efter överenskommelse.Vem är du? Du gillar att arbeta i team och är en naturlig administratör som trivs med och tycker att det är roligt att jobba med service och vårda kundrelationer. Det är naturligt för dig att ta egna initiativ och jobba för gruppens bästa. Du är noggrann, ansvarstagande och känner ansvar för att du och dina framtida kollegor är kundens första och sista intryck när dom ringer till oss.Du har inställningen att du och kollegorna klarar det mesta även när det är många som ringer och stressar inte upp dig själv eller andraDu kommunicerar tydligt med hänsyn för vem mottagaren är Det är meriterande om du har erfarenhet av eller kunskap om dryck. Du har god datorvana och känner att du med enkelhet kan lära dig nya system. Du kan hantera Office-paketet. Vad får du av oss?På vår arbetsplats arbetar ca 70 kollegor. Vi ser skillnader mellan människor som en styrka och är säkra på att olikheter berikar. Det i sin tur gör att vi nästan är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet.Idag sitter vi i ett arbetslag om sju personer där vi ser att samarbetsvilja och lyhördhetsom viktiga personliga egenskaper. Hos oss är det snabba puckar och händelserika dagar med omväxlande uppgifter. Vi är en prestigelös organisation där det finns mycket möjlighet till eget ansvar och där vi arbetar med hur kan vi göra saker smartare, tydligare, säkrare, bättre, enklare och roligare. Hur gör jag? Din ansökan registrerar du via länken. Vi kan komma att tidigarelägga sista ansökningsdag. Då vi snart skall njuta av sommarledighet återkommer vi till dig om hur vi väljer att gå vidare med din ansökan först när ansökningstiden löpt ut. Du kan förvänta dig återkoppling från oss efter 19 augusti.Undrar du hur det är att jobba på KGA Logistik och vill veta mer om tjänsten, kontakta då rekryterande chef Klas Nyrén klas@kgalogistik.se,Gruppledare för Kundservice & Innesälj. Om du går vidare i urvalsprocessen: För att ta reda på om det är just dig som vi söker och tror kommer att trivas hos oss, innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer. Vi tar hjälp av Galateas HR Chef samt koncernens moderbolag, Martin & Servera, för hantering av testerna i den här rekryteringen.Gå gärna in på vår hemsida för mer information om företaget. Där kan du även hitta länkar till våra samarbetspartners. www.kgalogistik.se

Ansök nu

KGA Logistik söker en vikarie till avdelningen Kundservice & Innesälj

Orderadministratör
Läs mer Jul 12
KGA Logistik AB är ett helägt dotterbolag till Galatea AB som ingår i Martin & Servera-koncernen. Vi bedriver lagerhållning och distribution av alkoholhaltiga drycker till Systembolaget, HoReCa (hotell, restaurang, catering), grossister och dagligvaruhandeln. Vi erbjuder även kompletterande tjänster till våra kunder såsom fakturering, innesälj, rapportering och lagerstyrning.Om rollen Då en av våra medarbetare går på föräldraledighet söker vi på KGA Logistik en vikarie till avdelningen Kundservice och Innesälj. Vi letar efter dig som är i början av din karriär inom administration och som vill få en god möjlighet att vidareutvecklas inom service. Som en medarbetare i teamet har du ansvar för att vi agerar professionellt gentemot kunder och interna kontakter. Det dagliga arbetet varierar mellan administration av företagets kunder, hantering av information kring artiklar, transporter med mera. I arbetet kommer du även vara en del av innesälj där du agerar kontakt för in och utgående samtal till kunder inom krogbranschen. Detta innebär bland annat att ta emot order på förbestämda orderdagar, svara på frågor och presentera kampanjer. Du kommer att ha en stödjande roll till Galateas utesäljare samt ha daglig kontakt med våra kunder.Tjänsten är ett föräldravikariat på heltid och planeras pågå i 1-1,5 år från september. Tillträde sker gärna snarast men efter överenskommelse.Vem är du?Du gillar att arbeta i team och är en naturlig administratör som trivs med och tycker att det är roligt att jobba med service och vårda kundrelationer.Det är naturligt för dig att ta egna initiativ och jobba för gruppens bästa.Du är noggrann, ansvarstagande och känner ansvar för att du och dina framtida kollegor är kundens första och sista intryck när dom ringer till oss.Du har inställningen att du och kollegorna klarar det mesta även när det är många som ringer och stressar inte upp dig själv eller andraDu kommunicerar tydligt med hänsyn för vem mottagaren ärDet är meriterande om du har erfarenhet av eller kunskap om dryck.Du har god datorvana och känner att du med enkelhet kan lära dig nya system. Du kan hantera Office-paketet.Vad får du av oss?På vår arbetsplats arbetar ca 70 kollegor. Vi ser skillnader mellan människor som en styrka och är säkra på att olikheter berikar. Det i sin tur gör att vi nästan är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet.Idag sitter vi i ett arbetslag om sju personer där vi ser att samarbetsvilja och lyhördhetsom viktiga personliga egenskaper. Hos oss är det snabba puckar och händelserika dagar med omväxlande uppgifter. Vi är en prestigelös organisation där det finns mycket möjlighet till eget ansvar och där vi arbetar med hur kan vi göra saker smartare, tydligare, säkrare, bättre, enklare och roligare.Hur gör jag?Din ansökan registrerar du via länken. Vi kan komma att tidigarelägga sista ansökningsdag. Då vi snart skall njuta av sommarledighet återkommer vi till dig om hur vi väljer att gå vidare med din ansökan först när ansökningstiden löpt ut. Du kan förvänta dig återkoppling från oss efter 19 augusti.Undrar du hur det är att jobba på KGA Logistik och vill veta mer om vikariatet, kontakta då rekryterande chef Klas Nyrén klas@kgalogistik.se,Gruppledare för Kundservice & Innesälj.Om du går vidare i urvalsprocessen: För att ta reda på om det är just dig som vi söker och tror kommer att trivas hos oss, innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer. Vi tar hjälp av Galateas HR Chef samt koncernens moderbolag, Martin & Servera, för hantering av testerna i den här rekryteringen.Gå gärna in på vår hemsida för mer information om företaget. Där kan du även hitta länkar till våra samarbetspartners. www.kgalogistik.se

Ansök nu

KGA Logistik söker nu en administratör till Kundservice & Innesälj

Orderadministratör
Läs mer Maj 23
KGA Logistik AB är ett helägt dotterbolag till Galatea AB som ingår i Martin & Servera-koncernen. Vi bedriver lagerhållning och distribution av alkoholhaltiga drycker till Systembolaget, HoReCa (hotell, restaurang, catering), grossister och dagligvaruhandeln. Vi erbjuder även kompletterande tjänster till våra kunder såsom fakturering, innesälj, rapportering och lagerstyrning. Om rollen Då en av våra kollegor går vidare internt till en annan roll hos oss söker vi nu en ny medarbetare till avdelningen Kundservice och Innesälj. Vi söker dig som är i början av din karriär inom administration och som vill vidareutvecklas inom service. Som en medarbetare i teamet har du ansvar för att vi agerar professionellt gentemot kunder och interna kontakter. Det dagliga arbetet varierar mellan administration av företagets kunder, hantering av information kring artiklar, transporter med mera. I arbetet kommer du även vara en del av innesälj där du agerar kontakt för in och utgående samtal till kunder inom krogbranschen. Detta innebär bland annat att ta emot order på förbestämda orderdagar, svara på frågor och presentera kampanjer. Du kommer att ha en stödjande roll till Galateas utesäljare samt ha daglig kontakt med våra kunder. Vem är du? Du gillar att arbeta i team och är en naturlig administratör som trivs med och tycker att det är roligt att jobba med service. Som person trivs du med och har lätt för att skapa goda och vårda långsiktiga kundrelationer. Det är naturligt för dig att ta egna initiativ och jobba för gruppens bästa. Du är noggrann, ansvarstagande och trivs bra med att arbeta i grupp tillsammans med andra. Du känner ansvar för att du och dina framtida kollegor är kundens första och sista intryck när dom ringer till oss.Du har inställningen att du och kollegorna klarar det mesta även när det är många som ringerDu kommunicerar tydligt men samtidigt anpassat efter vem mottagaren är Du håller huvudet kallt och stressar inte upp dig själv eller andraVi ser det som meriterande om du har erfarenhet från restaurangbranschen eller har kunskap om dryck. Du har god datorvana där du kan hantera Office-paketet och är lättlärd i andra förekommande program som kanske är nya för dig. Vad får du av oss?På vår arbetsplats arbetar ca 70 kollegor. Vi ser skillnader mellan människor som en styrka och är säkra på att olikheter berikar. Det i sin tur gör att vi nästan är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet. Idag sitter vi i ett arbetslag om sju personer där vi ser att samarbetsvilja och lyhördhet som viktiga personliga egenskaper. Hos oss är det snabba puckar och händelserika dagar med omväxlande uppgifter. Vi är en prestigelös organisation där det finns mycket möjlighet till eget ansvar och där vi arbetar med hur kan vi göra saker smartare, tydligare, säkrare, bättre, enklare och roligare. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och provanställning kommer att tillämpas. Tillträde sker gärna snarast men efter överenskommelse. Hur gör jag?Din ansökan registrerar du via länken nedan. Men undrar du hur det är att jobba på KGA Logistik och vill veta mer om tjänsten, kontakta då vår Gruppledare Klas Nyrén på klas@kgalogistik.se . Vänligen ansök senast den 13 juni 2019. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. För att ta reda på om det är just dig som vi söker och tror kommer att trivas hos oss, innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer. Vi tar hjälp av Galateas HR Chef samt koncernens moderbolag, Martin & Servera, för hantering av testerna i den här rekryteringen.Gå gärna in på vår hemsida för mer information om företaget. Där kan du även hitta länkar till våra samarbetspartners. www.kgalogistik.se

Ansök nu

KGA Logistik söker en sommarvikarie till Kundservice & Innesälj

Innesäljare
Läs mer Maj 8
KGA Logistik AB är ett helägt dotterbolag till Galatea AB som ingår i Martin & Servera-koncernen. Vi bedriver lagerhållning och distribution av alkoholhaltiga drycker till Systembolaget, HoReCa (hotell, restaurang, catering), grossister och dagligvaruhandeln. Vi erbjuder även kompletterande tjänster till våra kunder såsom fakturering, innesälj, rapportering och lagerstyrning. Om rollen Vi söker en sommarvikarie till vår avdelning inom administration och kundservice. Tjänsten är ett sommarvikariat på heltid perioden 3/6-16/8. Tillträde sker gärna 3/6 men senast 10/6 för att upplärning skall hinna ske. Som en medarbetare i teamet har du ansvar för att vi agerar professionellt gentemot kunder och interna kontakter. I arbetet kommer du stötta kollegorna på innesälj genom att agera kontakt för in och utgående samtal till kunder inom krogbranschen, både för att ta emot order på förbestämda orderdagar, svara på frågor och presentera kampanjer. Det dagliga arbetet innebär mycket telefonkontakt med kunder samt administration av kundorder. Vem är du?Du letar efter ett trevligt sommarjobb perioden juni-augustiDu gillar att arbeta i team och är en naturlig administratör som trivs med och tycker att det är roligt att jobba med service. Du är noggrann, ansvarstagande och trivs bra med att arbeta i grupp tillsammans med andra. Du känner ansvar för att du och dina framtida kollegor är kundens första och sista intryck när dom ringer till oss.Du håller huvudet kallt och stressar inte upp dig själv eller andraDu har god datorvana där du kan hantera Office-paketet och är lättlärd i andra förekommande program som kanske är nya för dig. Vilka är vi?På vår arbetsplats arbetar ca 70 kollegor. Vi ser skillnader mellan människor som en styrka och är säkra på att olikheter berikar. Det i sin tur gör att vi nästan är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet.Idag sitter vi i ett arbetslag om sju personer där vi ser att samarbetsvilja och lyhördhet som viktiga personliga egenskaper. Hos oss är det snabba puckar och händelserika dagar med omväxlande uppgifter. Vi är en prestigelös organisation där vi arbetar med hur kan vi göra saker smartare, tydligare, säkrare, bättre, enklare och roligare. Hur gör jag? Undrar du hur det är att jobba på KGA Logistik och vill veta mer om tjänsten? Kontakta då vår Gruppledare Klas Nyrén på klas@kgalogistik.se . Vänligen ansök senast den 22 maj 2019. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. För att ta reda på om det är just dig som vi söker och tror kommer att trivas hos oss, innehåller vår rekryteringsprocess två tester och en intervju om vi väljer att gå vidare med din ansökan. Vi tar hjälp av Galateas HR Chef samt koncernens moderbolag, Martin & Servera, för hantering av testerna i den här rekryteringen.Gå gärna in på vår hemsida för mer information om företaget. Där kan du även hitta länkar till våra samarbetspartners. www.kgalogistik.se

Ansök nu

Vi söker en Kontorssamordnare med sinne för ekonomi och inköp!

Kontorist
Läs mer Apr 11
KGA Logistik AB är ett helägt dotterbolag till Galatea AB som ingår i Martin & Servera-koncernen. Vi bedriver lagerhållning och distribution av alkoholhaltiga drycker till Systembolaget, HoReCa (Hotell, Restaurang, Catering), grossister och dagligvaruhandeln. Vi erbjuder även kompletterande tjänster till våra kunder såsom fakturering, innesälj, rapportering och lagerstyrning. Vi är sedan september 2018 placerade i renoverade lokaler i Bista, Örebro. Om rollen Då vår nuvarande kontorssamordnare går vidare i karriären söker vi en ny person till teamet som vill vara med och utveckla verksamheten! Som Kontorssamordnare är du i många fall vårt filter och kommunikationskanal mellan vår kontors- och lagerverksamhet. Ditt ansvar och dagliga arbetsuppgifter skulle bland annat bestå av en nära dialog med kollegor inom KGA och koncernen, kontakt med våra leverantörer och hanteringen av avtal med dessa (för ex städ, post etc) samt administration kring diverse inköp. Arbetet bygger på ett lagspel där samarbete mellan avdelningar och bolag inom koncernen är viktigt. Ditt ansvar kommer att vara att planera och prioritera arbetet i din roll för att bidra till verksamheten. I rollen kommer du att arbeta med inköp av förbrukningsmaterial till kontor och lager  kontakten med externa leverantörer och administrera avtalen med dessa. Bl.a. inom städ och posthantering. övriga chefer och medarbetare för att kvalitetssäkra vårt ISO-arbete, inom miljö och kvalitet.att administrera ekonomisk uppföljning av frakter och reservationer ständiga förbättringar inom dina ansvarsområdengrundläggande ekonomisk administration, exempelvis säkerställa kontering och attester av fakturor att sammanställa filer från vårt tidsystem till lönecenter för att säkerställa kvalitet i utbetalningar Om den profil vi söker Vi söker dig som är en erfaren administratör som trivs med och tycker att det är roligt med siffor. Du behöver inte vara ekonom men du har vana av och ett sinne för system och problemlösning. Genom att ha en grundläggande analytisk förmåga, hitta bra lösningar och se samband kommer du lyckas bra med dina nya arbetsuppgifter. Du har inställningen att du och kollegorna skall ha det trevligt tillsammans på jobbet! Som person vågar du säga till när något inte stämmer och känner dig trygg med att ställa frågor och ta egna initiativ. Du kommunicerar med en tydlighet men kan anpassa dig efter vem mottagaren är. Du håller huvudet kallt och stressar inte upp dig själv eller andra. I din planering är du strukturerad och har förmågan att prioritera. Du är van att skapa och jobba efter rutiner, även om du gillar att alla arbetsdagar inte alltid ser likadana ut. Om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med ISO, kvalitet och miljö, så är det meriterande. Har du tidigare arbetat i ett bolag med lagerhantering är det ett också ett plus! I rollen har du erfarna kollegor runt omkring dig som kan verksamheten utan och innan. Det viktigaste är att vi hittar dig som är rätt person för jobbet - då är vi övertygade om att du kommer lära dig uppgifterna och ta dig an din nya roll! Om KGA Logistik  På vår arbetsplats arbetar ca 70 kollegor. Vi ser skillnader mellan människor som en styrka och är säkra på att olikheter berikar. Det i sin tur gör att vi nästan är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet. Hos oss är det snabba puckar och händelserika dagar med omväxlande uppgifter. Vi är en prestigelös organisation där det finns mycket möjlighet till eget ansvar och där vi arbetar med hur kan vi göra saker smartare, tydligare, säkrare, bättre, enklare och roligare. Vi har förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, genom vilket vill vi motivera till ökat välbefinnande. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och provanställning kommer att tillämpas. Tillträde sker gärna snarast men efter överenskommelse.   Om ansökan och processen Undrar du hur det är att jobba som Kontorssamordnare på KGA Logistik och vill veta mer om tjänsten? Kontakta då Transportchef Linnea Lektér på 070-291 52 62. Vi hanterar ansökningar löpande så ansök så snart som möjligt dock senast den 3 maj 2019. Du registrerar din ansökan via länken. För att ta reda på om det är just dig som vi söker och att du kommer att trivas hos oss, innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer. Vi tar hjälp av Galateas HR Chef samt koncernens moderbolag, Martin & Servera, för hantering av testerna i den här rekryteringen.

Ansök nu

KGA Logistik söker nu en Administratör & Kundservicemedarbetare

Administrativ assistent
Läs mer Dec 21
KGA Logistik AB är ett helägt dotterbolag till Galatea AB som ingår i Martin & Servera-koncernen. Vi bedriver lagerhållning och distribution av alkoholhaltiga drycker till Systembolaget, HoReCa , grossister och dagligvaruhandeln. Vi erbjuder även kompletterande tjänster till våra kunder såsom fakturering, innesälj, rapportering och lagerstyrning.

Om rollen
Vi söker nu en ny medarbetare till vår avdelning inom administration och kundservice som ansvar för att vi agerar professionellt gentemot kunder och interna kontakter. Det dagliga arbetet varierar mellan administration av företagets kunder, hantering av information kring artiklar, transporter med mera. I arbetet kommer du även stötta kollegorna på innesälj genom att agera kontakt för in och utgående samtal till kunder inom krogbranschen, både för att ta emot order på förbestämda orderdagar, svara på frågor och presentera kampanjer. Du kommer att ha en stödjande roll till inne- och utesäljarna samt ha daglig kontakt med våra kunder.

Vem är du?
• Du gillar att arbeta i team och är en naturlig administratör som trivs med och tycker att det är roligt att jobba med service. Som person trivs du med och har lätt för att skapa goda och vårda långsiktiga kundrelationer.
• Det ligger för dig naturligt att ta egna initiativ och jobba för gruppens bästa.
• Du är noggrann, ansvarstagande och trivs bra med att arbeta i grupp tillsammans med andra. Du känner ansvar för att du och dina framtida kollegor är kundens första och sista intryck när dom ringer till oss.
• Du har inställningen att du och kollegorna klarar det mesta även när det är många som ringer
• Du kommunicerar tydligt men samtidigt anpassat efter vem mottagaren är
• Du håller huvudet kallt och stressar inte upp dig själv eller andra
• Vi ser att du som söker har goda kunskaper om dryck och att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom administration.
• Du har god datorvana där du kan hantera Office-paketet och är lättlärd i andra förekommande program som kanske är nya för dig.

Vad får du av oss?
På vår arbetsplats arbetar ca 70 kollegor. Vi ser skillnader mellan människor som en styrka och är säkra på att olikheter berikar. Det i sin tur gör att vi nästan är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet.
Idag sitter vi i ett arbetslag om sju personer där vi ser att samarbetsvilja och lyhördhet
som viktiga personliga egenskaper. Hos oss är det snabba puckar och händelserika dagar med omväxlande uppgifter. Vi är en prestigelös organisation där det finns mycket möjlighet till eget ansvar och där vi arbetar med hur kan vi göra saker smartare, tydligare, säkrare, bättre, enklare och roligare.

Ansök nu

KGA Logistik söker nu en Administratör & Innesäljare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jul 6
Som en medarbetare i teamet har du ansvar för att vi agerar professionellt gentemot kunder och kontakter. Det dagliga arbetet varierar mellan administration av företagets kunder, hantering av information kring artiklar, transporter med mera. I arbete är du även en kontakt för in och utgående samtal till kunder inom krogbranschen, både för att ta emot order på förbestämda orderdagar, svara på frågor och presentera kampanjer. Du kommer att ha en stödjande roll till utesäljarna och ha daglig kontakt med restauranger.

På vår arbetsplats arbetar ca 70 kollegor. Vi ser skillnader mellan människor som en styrka och är säkra på att olikheter berikar. Det i sin tur gör att vi nästan är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet.

Idag sitter vi i ett arbetslag om sju personer där vi ser att samarbetsvilja och lyhördhet som viktiga personliga egenskaper. Hos oss är det snabba puckar och händelserika dagar med omväxlande uppgifter. Vi är en prestigelös organisation där det finns mycket möjlighet till eget ansvar och där vi arbetar med hur kan vi göra saker smartare, tydligare, säkrare, bättre, enklare och roligare.

Vem är du?
• Du gillar att arbeta i team och är en naturlig administratör som trivs med och tycker att det är roligt att jobba med service. Som person trivs du med och har lätt för att skapa goda och vårda långsiktiga kundrelationer.
• Det ligger för dig naturligt att ta egna initiativ och du gillar nya utmaningar.
• Du är också noggrann, ansvarstagande och trivs bra med att arbeta i grupp tillsammans med andra. Du känner ansvar för att du och dina framtida kollegor är kundens första och sista intryck när dom ringer till oss.
• Du har inställningen att du och kollegorna klarar det mesta även när det är många som ringer
• Du kommunicerar tydligt men samtidigt anpassat efter vem mottagaren är
• Du håller huvudet kallt och stressar inte upp dig själv eller andra
• Vi ser att du som söker har goda kunskaper om dryck och att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom administration.
• Du har god datorvana där du kan hantera Office-paketet och är lättlärd i andra förekommande program som kanske är nya för dig.


KGA Logistik AB är ett helägt dotterbolag till Galatea AB som ingår i Martin & Servera-koncernen. Vi bedriver lagerhållning och distribution av alkoholhaltiga drycker till Systembolaget, HoReCa (hotell, restaurang, catering), grossister och dagligvaruhandeln. Vi erbjuder även kompletterande tjänster till våra kunder såsom fakturering, innesälj, rapportering och lagerstyrning.

Vi är i dagsläget placerade i Karlskoga men då företaget är inne i en tillväxtfas kommer vi under sommaren 2018 att bedriva en flytt av lager och kontor till Bista i Örebro. Då en av våra nuvarande kollegor går vidare i karriären söker vi ytterligare en person till teamet som vill vara med och utveckla verksamheten!

Ansök nu

Är du vår framtida gruppledare?

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Maj 22
KGA Logistik söker en lagspelare med sinne för administration!

KGA Logistik AB är ett helägt dotterbolag till Galatea AB som ingår i Martin & Servera-koncernen. Vi bedriver lagerhållning och distribution av alkoholhaltiga drycker till Systembolaget, HoReCa (hotell, restaurang, catering), grossister och dagligvaruhandeln. Vi erbjuder även kompletterande tjänster till våra kunder såsom fakturering, innesälj, rapportering och lagerstyrning.

Vi är i dagsläget placerade i Karlskoga men då företaget är inne i en tillväxtfas kommer vi under sommaren 2018 att bedriva en flytt av lager och kontor till Bista i Örebro. Då vår nuvarande gruppledare går vidare till en ny tjänst inom bolaget söker vi ytterligare en person till teamet som vill vara med och utveckla verksamheten!

Om rollen

Som gruppledare är du ansvarig för ett arbetslag om sju personer samt för dagliga arbetsuppgifter som du delar med andra administrativa chefer och samordnare på KGA. Arbetet bygger på ett lagspel där samarbete mellan avdelningar och bolag inom koncernen är viktigt. Ditt ansvar kommer att vara att planera, leda och prioritera arbetet i din grupp för att bidra till verksamheten.

I rollen kommer du…
• agera ledare men även arbeta operativt samt administrativt
• genomföra medarbetarsamtal och semesterplanering
• tillsammans med övriga chefer kvalitetssäkra och planera det dagliga arbetet
• administrera klientfakturering
• arbeta med ständiga förbättringar, kontroll och utredning av interna samt externa varuflöden.
• arbeta med reservationer och framtagande av rapporter vid månadsbokslut
• skapa och uppdatera beskrivningar och processer
Du gillar att arbeta i team och är en erfaren administratör som trivs med och tycker att det är roligt med siffor. Du behöver inte vara ekonom men om du har vana av och ett sinne för system, rapportering och att se samband kommer du lyckas bra med dina nya arbetsuppgifter.

• Du tycker det skulle vara roligt och utvecklande leda ett mindre team
• Du har inställningen att du och kollegorna klarar det mesta även i tider av förändring
• Som person vågar du säga till när något inte stämmer och känner dig trygg att ta egna initiativ
• Du kommunicerar tydligt men samtidigt anpassat efter vem mottagaren är
• Du håller huvudet kallt och stressar inte upp dig själv eller andra
• I din planering är du strukturerad och har förmågan att hjälpa andra att prioritera
• Tidigare erfarenhet av ledarskap, projektarbete och/eller ISO-arbete är meriterande
• Har du tidigare arbetat i ett bolag med lagerhantering är det ett plus!

Vi tror att man leder sin personal på bästa sätt om man är engagerad, intresserad och bidrar till att vi har kul på jobbet. I rollen har du erfarna kollegor runt omkring dig som kan verksamheten utan och innan. Det viktigaste är att vi hittar dig som är rätt person för jobbet - då är vi övertygade om att du kommer lära dig uppgifterna och ta dig an din nya roll!


På vår arbetsplats arbetar ca 70 kollegor. Vi ser skillnader mellan människor som en styrka och är säkra på att olikheter berikar. Det i sin tur gör att vi nästan är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet.

Hos oss är det snabba puckar och händelserika dagar med omväxlande uppgifter. Vi är en prestigelös organisation där det finns mycket möjlighet till eget ansvar och där vi arbetar med hur kan vi göra saker smartare, tydligare, säkrare, bättre, enklare och roligare. Vi har förmåner som exempelvis ett friskvårdsbidrag på 3000kr/halvår. Genom friskvårdsbidraget vill vi motivera till ökat välbefinnande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och provanställning kommer att tillämpas. Tillträde sker gärna snarast men efter överenskommelse.

Ansök nu