Vägjobb i Sverige AB jobb i Örebro

Hitta lediga jobb hos Vägjobb i Sverige AB i Örebro. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Örebro.

Arbetsledare

Arbetsledare, anläggning
Läs mer Nov 20Arbetsledare inom Trafikanordningar


Vägjobb i Sverige växer och har behov av att förstärka sin organisation i Örebro med ytterligare en arbetsledare. Arbetet handlar om att vårda befintliga kunder samt bygga relationer för framtiden. Vi söker dig som vill bidra och utvecklas i det familjära företaget. Varmt välkommen med din ansökan!


Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan år 2005 har vi varit drivande i arbetet med att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar.


Besök gärna www.vagjobb.se för mer information.


ArbetsuppgifterI rollen som arbetsledare ansvarar du för projekt, planering samt utförande. Du kommer även styra och planera arbetet med hänsyn till kvalité, miljö, ekonomi och arbetsmiljö. Som arbetsledare behöver du ha ett gott ordningssinne, social kompetens och hög samarbetsförmåga. Här erbjuds du en roll med stor frihet under ansvar där det gemensamma målet är att säkerställa produktion och utförande enligt APV. I denna breda och varierande roll får du möjlighet att arbeta med kundkontakt, problemlösning, arbetsledning och koordinering av underleverantörer.

 


KvalifikationerVi söker en person med tydliga ledaregenskaper, som är strukturerad och har vana av att arbeta självständigt. Du har erfarenheter från arbete med trafikanordningar, bygg & anläggning, beläggningsarbeten, vägdrift eller liknande. Gärna som arbetsledare eller i annan ansvarsposition.


Du har även förmågan att arbeta med flera projekt samtidigt och kan göra rätt prioriteringar i perioder av högt arbetstempo. Du arbetar proaktivt, är initiativrik och lösnings- och förbättringsorienterad. Du är kommunikativ och förtroendeingivande med god social förmåga.


Krav:• APV 2.1 samt 2.2
• Gymnasieexamen och goda kunskaper i MS Office.
• Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
• B-körkort.


Meriterande:• C-körkort.
• Tidigare arbetat i affärssystem och/eller ERP-system.
• Dokumenterad erfarenhet av arbetsledning.
• Förarbevis för hjullastare/truck.


Vägjobb i Sverige erbjuder dig

 • En bred roll med varierande arbetsuppgifter, där du får ta stort ansvar och kan utforma ditt arbete på egen hand
• Väl utvecklade system med tydliga rutiner och processer som stöd i ditt arbete
• Seniora kollegor och bollplank
• Ett bolag med familjär stämning och med en bra sammanhållning.
• Snabba beslutsvägar
• Individuella utvecklingsmöjligheter


God arbetsmiljö med friskvård, företagssjukvård och friskvårdssatsningen Team Vägjobb Sport Club för ökad gemenskap, trivsel och laganda.


Om Vägjobb


Vägjobb har arbetat med att skapa trygga trafikmiljöer sedan 2005 och erbjuder lösningar för trafiksäkerhet och säkerhet på arbetsplatser. Sedan 2018 är vi en del av Svevik Industri AB, en koncern med 7 bolag och en omsättning på 700 Mkr.


Vägjobb har depåer i Stockholm, Göteborg och Örebro med uthyrning, utbildning, produktförsäljning och egen tillverkning av bland annat vägmärken. Vägjobb erbjuder även tjänster som TA-planer, etablering, TMA, trafikvakter och daglig tillsyn.

Vägjobb är i en expansiv fas och rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar.


Information och ansökanLåter det här som en intressant roll? Ansök då senast 18 december, eller tipsa någon du tror skulle passa ännu bättre för tjänsten!Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i den här rekryteringen.Anställningsform: tillsvidareanställning


Anställningens omfattning: heltid 


Antal lediga befattningar: 1


Sysselsättningsgrad: 100% 


Lön: enligt överenskommelse


Ort: Örebro


Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse 


Kontakt: Regionchef anna.nylander@vagjobb.se


Sista ansökningsdag: 2023-12-18

Ansök nu

Löneadministratör

Löneadministratör
Läs mer Maj 17
Erfarenhet och Personliga egenskaper 


Vi söker en driven löneadministratör som vill bli en del av vårt team på Vägjobb. Som löneadministratör kommer du att ha ansvaret för att säkerställa att lönehanteringen sker korrekt och i tid för våra anställda. Ditt huvudansvar är lönehanteringen men du kommer också att arbeta med HR-frågor samt övriga administrativa arbetsuppgifter. Som löneadministratör har du en central roll på arbetsplatsen med en rådgivande funktion, både mot de anställda och mot ledningen. Vi söker därför någon som har en passion för att arbeta med både människor och siffror!


 


Ansvarsområden: • Bearbetning av lönerna i enlighet med gällande regler och avtal
• Hantering av lönerelaterade frågor från anställda
• Upprättande av rapporter för redovisningen
• Att hålla dig uppdaterad om nya lagar och bestämmelser inom löneområdet


 


Vi söker någon som har en relevant utbildning eller praktisk bakgrund inom antingen löneadministration, ekonomi, eller HR. Om du uppfyller ovanstående krav och vill bli en del av vårt team, skicka in din ansökan och ditt CV idag!


 


Övrig information  


Start: Enligt överenskommelse 


Omfattning: Heltid (kontorstid), tillsvidareanställning med sex månaders provanställning  


Placering: Örebro, alternativt i Stockholm


Känner du att tjänsten låter intressant är du välkommen med din ansökan redan idag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.


För mer inormation och frågor: calle.alsterfors@vagjobb.se


 


Om oss


Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan år 2005 har vi varit drivande i arbetet med att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar.


Besök gärna www.vagjobb.se för mer information.

Ansök nu

Innesäljare/ Marknadsassistent

Innesäljare
Läs mer Mar 29
Innesäljare/marknadsassistent


Nu ger Vägjobb dig chansen att utvecklas och växa med oss på sälj- & marknadsavdelningen. Vi erbjuder ett spännande, utvecklande och stimulerande arbete där du får påverka och bidra i ett expansivt och spännande företag. 


Vi söker dig med stort intresse för försäljning, marknad och kommunikation. Du har lätt att läsa och gillar att arbeta utifrån en tydlig målstyrning och prioritering. Du är initiativrik, tar ansvar och hugger tag i saker när det behövs.


 


Om Vägjobb


Sedan år 2005 har vi varit drivande i arbetet med att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbetsplatser i trafikmiljö. Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb. Hos oss är jämställdhet med lika rättigheter och villkor för alla en självklarhet. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i ett expansivt företag med korta beslutsvägar.


 


Om tjänsten


Du kommer att driva ett eget aktivt säljarbete mot utvalda målgrupper men även hantera inkommande förfrågningar och orderlägga beställningar.


Du ska utveckla och uppdatera vår webbutik och andra delar av vår hemsida. Du kommer att ta ett stort ansvar för att lägga upp nya produkter i systemen och bidrar även till att utveckla produktsortimentet. I samband med detta kommer du även att ha leverantörskontakter, göra inköp och sköta prissättning i våra system.


Du kommer också producera/uppdatera marknadsföringsmaterial, presentationer samt skriva och publicera inlägg i sociala medier.


För att lycka med allt detta krävs att du gillar att ge service och support men också att du är resultatorienterad, affärsmässig, ordningsam, flexibel och kan arbeta med mycket eget ansvar. Vi bjuder på drivna, schyssta och härliga kollegor och vill att du bidrar med positiv energi och glädje till teamet.


 


Meriterande erfarenheter


Tidigare erfarenhet av försäljning.

Kunskap/erfarenhet från Wordpress, affärssystem, CRM-system.

Erfarenhet att skriva och publicera inlägg i sociala medier.


 


Krav


Att du talar och skriver flytande på svenska.

God engelska i tal och skrift.

God datorvana med kunskap/erfarenhet från Adobes program (Indesign, Photoshop, Illustrator, Acrobat) och Officepaketet (Powerpoint, Word, Excel)


 


Övrigt


Placeringsort är Örebro.

Tjänsten innebär ett antal resdagar med övernattning.

Tjänsten är heltid 100% med 6 månaders provanställning.

Fast lön med möjlighet till bonus.

Friskvårdsbidrag och roliga personalevents.

Tillträde enlig ök.


Vid eventuella frågor kontakta joakim.tillman@vagjobb.se


(Tjänsten kan komma tillsättas innan annonsens slutdatum).

Ansök nu

Driftassistent med TA-kompetens

Administrativ assistent
Läs mer Jan 11
Är du strukturerad, brinner för service och trivs i en miljö i ständig utveckling? Kanske är du en nyutexaminerad TA-ritare eller har tidigare erfarenheter från arbete på väg och tycker att tjänsten låter spännande?
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Om oss
Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan år 2005 har vi varit drivande i arbetet med att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar.
Besök gärna www.vagjobb.seför mer information.
Om tjänsten
I rollen som driftassistent är du depåchefens högra hand, du utför arbetsuppgifter som tilldelas från depåchefen på ett prestigelöst sätt. Du har en nyckelroll hos oss då du och dina kollegor i produktionen planerar och koordinerar våra arbeten samt säkerställer att vi uppfyller våra kunders behov och önskemål. Din arbetsdag består av kontinuerlig kontakt med kunder, underentreprenörer, medarbetare och myndigheter, vilket gör att din sociala kompetens är viktig.
För att lyckas i din roll hos oss krävs det att du är strukturerad och har en känsla för service. Vi är ett tight team som under perioder arbetar under högt tryck, din samarbets- och kommunikationsförmåga är en förutsättning för att du ska trivas hos oss.
Tjänsten innebär viss beredskap enligt schema.
Arbetsbeskrivning:
Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att bestå av följande:
Orderhantering och samordning av inkommande bokningar.
Stötta produktionen med förekommande administrativa arbetsuppgifter.
Hantera TA-ritningar samt tillhörande ansökningsprocesser.

Meriterande egenskaper/erfarenheter:
Kunskaper inom TA och/eller TA-ritning
Branscherfarenhet med APV eller liknande
Tidigare arbete med resursplanering/logistik/kundservice
Meriterande systemvana:
Bluebeam eller likvärdigt program
Krav:
B-körkort
God svenska i tal och skrift
God datorvana
Övrigt:
Placeringsorten är Örebro
Tjänsten är heltid (100 %) med 6 månader provanställning
Lön enligt överenskommelse
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse
Tjänsten kan komma tillsättas innan ansökningstiden gått ut
Vid ev frågor, kontakta Depåchef Isabelle Ermeryd isabelle.ermeryd@vagjobb.seeller Regionchef Anna Nylander Rungner, anna.nylander@vagjobb.se

Ansök nu

Depåassistent

Administrativ assistent
Läs mer Feb 15
Är du strukturerad, brinner för service och trivs i en miljö i ständig utveckling? Tycker du att tjänsten låter spännande? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Om oss
Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan år 2005 har vi varit drivande i arbetet med att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar.
Besök gärna www.vagjobb.seför mer information.
Om tjänsten
I rollen som depåassistent är du depåchefens högra hand, du utför arbetsuppgifter som tilldelas från depåchefen på ett prestigelöst sätt. Du har en nyckelroll hos oss då du och dina kollegor i produktionen planerar och koordinerar våra arbeten samt säkerställer att vi uppfyller våra kunders behov och önskemål. Din arbetsdag består delvis av kontakt med kunder, underentreprenörer, medarbetare och myndigheter, vilket gör att din sociala kompetens är viktig.
För att lyckas i din roll hos oss krävs det att du är strukturerad och har en känsla för service. Vi är ett tight team som under perioder arbetar under högt tryck, din samarbets- och kommunikationsförmåga är en förutsättning för att du ska trivas hos oss.
Arbetsbeskrivning:
Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att bestå av följande:
Stötta produktionen med förekommande administrativa arbetsuppgifter.
Orderhantering och samordning av inkommande bokningar.

Meriterande egenskaper/erfarenheter:
Branscherfarenhet med APV eller liknande
Tidigare arbete med resursplanering/logistik/kundservice

Krav:
B-körkort
God svenska i tal och skrift
God datorvana

Övrigt:
Placeringsorten är Örebro
Tjänsten är heltid (100 %) med 6 månader provanställning
Lön enligt överenskommelse
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse
Tjänsten kan komma tillsättas innan ansökningstiden gått ut
Vid ev frågor, kontakta Depåchef Isabelle Ermeryd isabelle.ermeryd@vagjobb.seeller Regionchef Anna Nylander Rungner, anna.nylander@vagjobb.se

Ansök nu

TMA-chaufför för projektanställning

Drift- och vägunderhållsarbetare
Läs mer Okt 12
Rollen hos oss:
Vi söker nu en person med C-kort, gärna med erfarenhet av TMA-körning. Du bör vara bosatt i eller i närområdet av Värnamo då arbetet kommer bedrivas däromkring.
Dina egenskaper:
Vi söker dig som är praktiskt lagd, ansvarstagande och engagerad i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. C-kort krävs samt god svenska i tal ock skrift. APV 1.1-1.3 samt 2.1 är meriterande.
Ytterligare information:
Anställningen är en schemalagd heltids projektanställning om två år med start under hösten 2022, tillträde enligt överrenskommelse. Vi följer SEKO väg och banavtal, lön och övriga villkor enligt avtal.
Vi erbjuder: 
Här på Vägjobb erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.
Låter detta intressant, eller har du frågor? Skicka din ansökan till anna.nylander@vagjobb.sesenast 31/10.

Ansök nu

Trafikservicemedarbetare med B och C -körkort sökes till Örebro 5 tjänster

Trafikvakt
Läs mer Jun 22
Trivs du med ett fysiskt arbete utomhus? Är du ansvarsfull, engagerad och gillar att jobba i team? Då har vi på Vägjobb i Sverige rätt uppdrag för dig. Som vår medarbetare inom trafikservice är du vägens hjälte som säkerställer arbetsplatsen för vägarbetarna, trafikanterna och dina kollegor. Vägjobb är ett multikulturellt och jämställt företag som välkomnar alla åldrar. Välkommen med din ansökan redan idag!
Under arbetet dirigerar du trafik genom vägarbetsplatser som trafikvakt samt lotschaufför och eftersom du har C-körkort kommer du även köra TMA-bil. Du arbetar med skyltning, tillsyn och avskyltning av arbetsområdet. Tillsammans med din arbetsledare och arbetsgrupp ansvarar du för kvalitén och säkerheten runt hela arbetsområdet.
Vägjobb ger dig rätt utbildning, arbetskläder och skyddsutrustning. Du får stöttning så du snabbt kommer in i arbetsuppgifterna och blir en del i teamet av Sveriges bästa trafikvakter.


Vi söker dig som är ansvarstagande och noggrann. Du har ett driv och en vilja att leverera ett gott resultat och du bidrar med problemlösning och en positiv teamkänsla. Arbete på annan ort kan förekomma.
Du arbetar utomhus och arbetet kan innebära tunga lyft så en god grundfysik ger dig bra förutsättningar att utföra arbetsuppgifterna. Då arbetstiderna kan variera från tidiga morgnar till nätter och vid behov även helger behöver du vara flexibel. 
Du är en person som har lätt för att samarbeta samt ställer upp och vill bidra till att vi tar hand om våra kunder på bästa sätt.

Krav
Flytande svenska i både tal och skrift 
B-körkort med tillgång till egen bil 

Meriterande
Tidigare branscherfarenhet och kunskap om arbete på väg 
C-körkort

Omfattning 
Tjänsten är en visstidsanställning där du arbetar på timme med ersättning och försäkringar enligt gällande kollektivavtal.
Innan du börjar genomgår du en teoretisk och praktisk utbildning om hur man jobbar som medarbetare inom trafikservice på bästa sätt. 


Besök gärna www.vagjobb.se för att läsa mer om oss!

Ansök nu

Trafikservicemedarbetare med B och C -körkort sökes till Örebro 5 tjänster

Trafikvakt
Läs mer Jun 3
Trivs du med ett fysiskt arbete utomhus? Är du ansvarsfull, engagerad och gillar att jobba i team? Då har vi på Vägjobb i Sverige rätt uppdrag för dig. Som vår medarbetare inom trafikservice är du vägens hjälte som säkerställer arbetsplatsen för vägarbetarna, trafikanterna och dina kollegor. Vägjobb är ett multikulturellt och jämställt företag som välkomnar alla åldrar. Välkommen med din ansökan redan idag!
Under arbetet dirigerar du trafik genom vägarbetsplatser som trafikvakt samt lotschaufför och eftersom du har C-körkort kommer du även köra TMA-bil. Du arbetar med skyltning, tillsyn och avskyltning av arbetsområdet. Tillsammans med din arbetsledare och arbetsgrupp ansvarar du för kvalitén och säkerheten runt hela arbetsområdet.
Vägjobb ger dig rätt utbildning, arbetskläder och skyddsutrustning. Du får stöttning så du snabbt kommer in i arbetsuppgifterna och blir en del i teamet av Sveriges bästa trafikvakter.


Vi söker dig som är ansvarstagande och noggrann. Du har ett driv och en vilja att leverera ett gott resultat och du bidrar med problemlösning och en positiv teamkänsla. 
Du arbetar utomhus och arbetet kan innebära tunga lyft så en god grundfysik ger dig bra förutsättningar att utföra arbetsuppgifterna. Då arbetstiderna kan variera från tidiga morgnar till nätter och vid behov även helger behöver du vara flexibel. 
Du är en person som har lätt för att samarbeta samt ställer upp och vill bidra till att vi tar hand om våra kunder på bästa sätt.

Krav
Flytande svenska i både tal och skrift 
B-körkort med tillgång till egen bil 

Meriterande
Tidigare branscherfarenhet och kunskap om arbete på väg 
C-körkort

Omfattning 
Tjänsten är en visstidsanställning där du arbetar på timme med ersättning och försäkringar enligt gällande kollektivavtal.
Innan du börjar genomgår du en teoretisk och praktisk utbildning om hur man jobbar som medarbetare inom trafikservice på bästa sätt. 


Besök gärna www.vagjobb.se för att läsa mer om oss!

Ansök nu

Trafikservicemedarbetare med B och C -körkort sökes till Örebro 5 tjänster

Trafikvakt
Läs mer Maj 16
Trivs du med ett fysiskt arbete utomhus? Är du ansvarsfull, engagerad och gillar att jobba i team? Då har vi på Vägjobb i Sverige rätt uppdrag för dig. Som vår medarbetare inom trafikservice är du vägens hjälte som säkerställer arbetsplatsen för vägarbetarna, trafikanterna och dina kollegor. Vägjobb är ett multikulturellt och jämställt företag som välkomnar alla åldrar. Välkommen med din ansökan redan idag!
Under arbetet dirigerar du trafik genom vägarbetsplatser som trafikvakt samt lotschaufför och eftersom du har C-körkort kommer du även köra TMA-bil. Du arbetar med skyltning, tillsyn och avskyltning av arbetsområdet. Tillsammans med din arbetsledare och arbetsgrupp ansvarar du för kvalitén och säkerheten runt hela arbetsområdet.
Vägjobb ger dig rätt utbildning, arbetskläder och skyddsutrustning. Du får stöttning så du snabbt kommer in i arbetsuppgifterna och blir en del i teamet av Sveriges bästa trafikvakter.


Vi söker dig som är ansvarstagande och noggrann. Du har ett driv och en vilja att leverera ett gott resultat och du bidrar med problemlösning och en positiv teamkänsla. 
Du arbetar utomhus och arbetet kan innebära tunga lyft så en god grundfysik ger dig bra förutsättningar att utföra arbetsuppgifterna. Då arbetstiderna kan variera från tidiga morgnar till nätter och vid behov även helger behöver du vara flexibel. 
Du är en person som har lätt för att samarbeta samt ställer upp och vill bidra till att vi tar hand om våra kunder på bästa sätt.

Krav
Flytande svenska i både tal och skrift 
B-körkort med tillgång till egen bil 

Meriterande
Tidigare branscherfarenhet och kunskap om arbete på väg 
C-körkort

Omfattning 
Tjänsten är en visstidsanställning där du arbetar på timme med ersättning och försäkringar enligt gällande kollektivavtal.
Innan du börjar genomgår du en teoretisk och praktisk utbildning om hur man jobbar som medarbetare inom trafikservice på bästa sätt. 


Besök gärna www.vagjobb.se för att läsa mer om oss!

Ansök nu

Junior administratör som är digitalt begåvad och har ett ekonomiskt sinne

Administrativ assistent
Läs mer Nov 5
Vägjobb i Sverige AB behöver stärka vårt team inom administration/ekonomi.  
Tjänsten passar dig som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter, kan arbeta självständigt och strukturerat samt har en förmåga att anpassa dig efter företagets behov och varierande arbetsuppgifter. 
För att lyckas i rollen krävs det att du är en god organisatör och förstår vikten av noggrannhet i arbetet. Du är stresstålig, flexibel och har förmågan att prioritera ditt dagliga arbete. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga och servicekänsla då du har mycket kontakt med både kunder och de olika avdelningarna inom företaget. Att du är utåtriktad och kommunikativ ser vi som en förutsättning.  
Eftersom vi ständigt vill utveckla vår verksamhet ser vi gärna att du är lösningsorienterad och på eget initiativ identifierar förbättringar i arbetet. 

Arbetsuppgifter: 

- Bevaka och uppdatera rutiner och processer inom administrativ utveckling. 
- Stötta företagets avdelningar i vanligt förekommande administrativa arbetsuppgifter. 
- Ekonomisk administration som fakturering och orderhantering.  
- Systemadministration, så som bolagets intranät. 

Vi söker dig som: 

- Har en relevant akademisk utbildning gärna inom administration eller ekonomi. 
- Kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och på engelska.  
Erfarenhet inom ekonomi- och/eller administration från tidigare är meriterande. 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Övrig information  

Start: Enligt överenskommelse 
Omfattning: Heltid (kontorstid), tillsvidareanställning med sex månaders provanställning  
Känner du att tjänsten låter intressant är du välkommen med din ansökan redan idag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Om oss

Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan år 2005 har vi varit drivande i arbetet med att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar.
Besök gärna www.vagjobb.seför mer information.

Ansök nu

Driftassistent

Administrativ assistent
Läs mer Aug 5
Driftassistent/koordinator

Är du strukturerad, brinner för service och trivs i en miljö i ständig utveckling?

Vägjobb i Sverige söker just nu en till Driftassistent. Känner du igen dig i ovan? Och tycker att tjänsten låter spännande? Tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag.

Arbetsbeskrivning:
Som driftassistent ansvarar du för hanteringen och samordningen av inkommande bokningar av olika trafiklösningar.
Rollen innebär ett aktivt arbete där din dag består av kontinuerlig kontakt med både kunder, underentreprenörer, medarbetare och myndigheter och ställer därmed krav på hög social kompetens. Du har en nyckelroll hos oss, då du och dina kollegor på driftavdelningen planerar och koordinerar våra arbeten ute på vägen, säkerställer våra kunders behov och önskemål, samt att rådande regelverk och avtal efterlevs. Driftassistenten planerar, utför och ansvarar för produktionen/ driften och tillhörande aktuella projekt. Du rapporterar, för statistik, fakturerar och för kontinuerlig uppföljning enligt satta rutiner. Tjänsten innebär berdskap enligt schema.
För att lyckas som driftassistent hos oss krävs det att du har en administrativ förmåga och ett stort sinne för detaljer där servicekänsla, ordning och struktur är viktiga egenskaper. Vi är ett tight team som under perioder jobbar under högt tryck, så din samarbets- och kommunikationsförmåga är en förutsättning för att du ska trivas hos oss.

Exempel på arbetsuppgifter utan inbördes ordning:
Kundkontakt
Orderläggning
Resursplanering
Statistikuppföljning
Utvecklingsarbete

Meriterande egenskaper/erfarenheter:
Branscherfarenhet

Programvaror:
Briljant
Addmobile
Office 365
Lime (CRM)

Krav:
Tidigare arbete med resursplanering/logistik/kundservice
B körkort
Mycket god svenska i skrift och tal
Engelska
God datavana

Övrigt:
Placeringsort, Örebro
Tjänsten är deltid. Vi tillämpar 6 mån provanställning
Lön enligt överenskommelse
Tillträde snarast eller enl ök
Tjänsten kan komma tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Vid ev frågor, kontakta Anna Nylander Rungner,  anna.nylander@vagjobb.se

Ansök nu

Vägjobb i Sverige söker en säljande projektledare med erfarenhet från ...

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jun 1
Detta är en tjänst som vänder sig till dig som redan är aktiv i branschen, kanske har du en tjänst som arbetsledare eller platschef i produktion och vill ta ett kliv framåt och utvecklas.    Vill du arbeta med säkerhet på arbetsplatserna  i ett företag som ligger i framkant av detta?Kanske besitter du redan kunskaper inom sälj mot beläggningskunder eller har ett stort kontaktnät med goda personliga relationer. Tjänsten innebär införsäljning, kalkyl, anbudsarbete, planering av utförande, bokning av uppdrag i samarbete med vår driftavdelning samt kontinuerlig kontakt och uppföljning med kunden under utförandet. Med andra ord är du drivande och har ansvar för hela processen från införsäljning till utförande. 
Som person har du ett starkt resultatfokus där du drivs av högt uppsatta mål som du lyckas uppnå med hjälp av ditt engagemang, tempo och drivkraft. Du har förmågan att ur ett både kort- och långsiktigt perspektiv lägga planering för hur målen ska uppnås. Du är kundorienterad och säkerställer lösningar som går i linje med kundens behov.  

Som säljande projektledare skall du: 

Söka, identifiera och bearbeta både nya presumtiva kunder såväl som du underhåller och utvecklar befintliga relationer. 

Sälja in Vägjobbs tjänster och produkter till kunder och projekt i enighet med företagets riktlinjer 

Säkerställa så intäkter och kostnader uppnår målsatt lönsamhet i sålda projekt och kundavtal. 

Leda, planera och ansvara för anbudsprocessen 

Vara en del av driftavdelningen för bokningar av projekten och se till att utförande och fakturering sker i enlighet med gällande avtal. 

Inför överordnad chef ansvara för resultatet i projekten. 

Hantera system, rutiner och administration enligt företagets regler och krav. 

Genomföra en professionell överlämning till involverade avdelningar. 


Du ska aktivt arbeta för att vara en god ambassadör för Vägjobb både hos kollegor, kunder, myndigheter och trafikanter. 
Du har god datorvana - meriterande om du har erfarenhet av Briljant och Addmobile. 
Då du arbetar nära kunder och medarbetare är det ett krav att du talar och skriver mycket god svenska och innehar B-körkort. 
Vi arbetar enligt avtalet med Unionen.? 
Lön enligt ök. 
Placeringsort Örebro, resor med övernattning förekommer frekvent inom tjänsten. 
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 100%, vi tillämpar provanställning om 6 månader. 
Tillträde snarast eller enligt ök. 
Vid frågor, kontakta HR-chef Anna Nylander Rungner via mail:?anna.nylander@vagjobb.se

Urval och intervjuer sker löpande. 
Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Ansök nu

Lageransvarig

Lagerchef
Läs mer Feb 23
Lageransvarig

Har du tidigare erfarenhet inom lager? Är du en stresstålig och ansvarstagande person? Då har vi på Vägjobb AB rätt tjänst för dig. Just nu söker vi en lageransvarig till vår depå i Örebro. I din roll kommer du att ha ett helhetsansvar över lagret i Örebro, därför ser vi helst att du som söker har erfarenhet av lageransvar eller liknande tjänst. Vill du vara en del av ett företag som jobbar med trafiksäkerhet och som satsar mycket på utveckling? Då hoppas vi på din ansökan redan idag!
Ansvarsområden
I din roll som lageransvarig arbetar du mycket fysiskt på "golvet" med dina medarbetare och deltar aktivt i det dagliga arbetet. Du tar emot inkommande samtal till lagertelefonen och hanterar diverse beställningar och bokningar. Du har fullt ansvar för att orderflödet ska fungera på ett effektivt sätt samt hanteringen av ordermottagningen. Utöver dessa ansvarsområden arbetar du med planeringen för lagerpersonalen på ett effektivt sätt för att säkerställa leveranssäkerheten och lönsamheten. Som lageransvarig har du det yttersta fordonsansvaret för den fordonspark som befinner sig i Örebro vilket inkluderar insamling av skadeanmälan och säkerställandet av fordonsrutiner. Det är viktigt att fordonens skick alltid är god för att undvika stillestånd under säsongens gång. I rollen kommer du ha en lokal kundkontakt vid in- och utleveranser. Du kommer också bistå printern för plotter och lägga tavlor och mycket mycket mer.
Kvalifikationer
Krav:
Behärska svenska flytande i tal och skrift
God datavana
B-körkort
C-körkort
Meriterande:
Erfarenhet av arbetsledning
Truckkort
Genomgått Arbete på väg
Erfarenhet av redigeringsprogram exempelvis CorelDRAW
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från lager, du har god kunskap om hur lagerarbete bedrivs och arbeta effektivt. Som person är du stresstålig, problemlösare och kan ha många bollar i luften. Du bör ha en god prioriteringsförmåga, vara flexibel då vi på Vägjobb hjälps åt. I din roll bör du kunna delegera arbetsuppgifter till lagerpersonal på ett tydligt och effektivt sätt.

Omfattning
Provanställning 6 månader med placering i Örebro med goda möjligheter till en tillsvidareanställning. Heltid, arbetstiderna är förlagda mellan kl.07:00-16:00.
Ansökan
Sista ansökningsdagen är 2021–02-14, Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. I samband med din ansökan ber vi dig också att beställa ett registerutdrag ur belastningsregistret som du tar med dig vid eventuell intervju i ett oöppnat brev. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/
För information: Anna Nylander Rungner, anna.nylander@vagjobb.se

Om oss
Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan år 2005 har vi varit drivande i arbetet med att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar.
Besök gärna vår hemsida för mer information.
www.vagjobb.se

Ansök nu

Lageransvarig

Lagerchef
Läs mer Jan 26
Lageransvarig

Har du tidigare erfarenhet inom lager? Är du en stresstålig och ansvarstagande person? Då har vi på Vägjobb AB rätt tjänst för dig. Just nu söker vi en lageransvarig till vår depå i Örebro. I din roll kommer du att ha ett helhetsansvar över lagret i Örebro. Vill du vara en del av ett företag som jobbar med trafiksäkerhet och som satsar mycket på personlig utveckling? Då hoppas vi på din ansökan redan idag!
Ansvarsområden
I din roll som lageransvarig tar du emot inkommande samtal till lagertelefonen och hanterar diverse beställningar och bokningar. Du har fullt ansvar för att orderflödet ska fungera på ett effektivt sätt samt hanteringen av ordermottagningen. Utöver dessa ansvarsområden arbetar du med planeringen för lagerpersonalen på ett effektivt sätt för att säkerställa leveranssäkerheten och lönsamheten. Som lageransvarig har du det yttersta fordonsansvaret för den fordonspark som befinner sig i Örebro vilket inkluderar insamling av skadeanmälan och säkerställandet av fordonsrutiner. Det är viktigt att fordonens skick alltid är god för att undvika stillestånd under säsongens gång. I rollen kommer du ha en lokal kundkontakt vid in- och utleveranser. Du kommer också bistå printern för plotter och lägga tavlor.
Kvalifikationer
Här behöver du:
Tala svenska flytande i tal och skrift
God datavana
B-körkort
C-körkort
Meriterande:
Erfarenhet av arbetsledning
Genomgått Arbete på väg
Erfarenhet av redigeringsprogram exempelvis CorelDRAW
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från lager, du har god kunskap om hur lagerarbete bedrivs och arbeta effektivt. Som person är du stresstålig, problemlösare och kan ha många bollar i luften. Du bör ha en god prioriteringsförmåga, vara flexibel då vi på Vägjobb hjälps åt. I din roll bör du kunna delegera arbetsuppgifter till lagerpersonal på ett tydligt och effektivt sätt.

Omfattning
Provanställning 6 månader med placering i Örebro med goda möjligheter till en tillsvidareanställning. Heltid, arbetstiderna är förlagda mellan kl.07:00-16:00.
Ansökan
Sista ansökningsdagen är 2021–02-14, Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. I samband med din ansökan ber vi dig också att beställa ett registerutdrag ur belastningsregistret som du tar med dig vid eventuell intervju i ett oöppnat brev. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/
För information: Anna Nylander Rungner, anna.nylander@vagjobb.se

Om oss
Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan år 2005 har vi varit drivande i arbetet med att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar.
Besök gärna vår hemsida för mer information.
www.vagjobb.se

Ansök nu

Löneadministratör

Löneadministratör
Läs mer Nov 30
Löneadministratör
Du måste gilla service och siffror! I arbetet ingår ofta också att arbeta med tidrapporter, enklare bokföring, förmånsberäkningar, pensionsberäkningar, utläggsredovisning och kollektivavtal. Du ska kunna lagar och regler om skatter, semester, föräldraledighet och mycket mera. Yrket kräver en del systemtekniska kunskaper. Du ska kunna arbeta självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter men du ska också kunna samarbete och ge god service till arbetsplatsens anställda.
Som löneadministratör har du en central roll på arbetsplatsen med en rådgivande funktion både mot de anställda men även mot ledningen. Ditt ansvar är lönehanteringen som ofta är en stor post i företagets kostnader. I arbetet ingår ofta att arbeta med anställningsavtal och alla andra frågor som hänger ihop med personal och ekonomi. Det kan handla om pensioner, föräldraledighet och kollektivavtal. Du behöver goda sociala färdigheter, vara flexibel och noggrann.
Dina ansvarsområden som löneadministratör är lön och lönehanteringen. Arbetet är administrativt men du ska också ge support och vara ett stöd till både chefer och medarbetare och därför är det viktigt att du är servicemedveten, flexibel och socialt kompetent. Mycket av arbetet sker i olika datasystem och det är viktigt att hålla sig uppdaterad på nyheter, lagar och regler.
Det är en spännande utmaning med varierade och utvecklande arbetsuppgifter. Utöver lönehantering är dina ansvarsområden ofta tidrapporter, ledigheter och pensionsfrågor. Du är spindeln i nätet och har ofta kontakter med myndigheter som till exempel Skatteverket och Försäkringskassan. Det är ett självständigt arbete med stort eget ansvar. Är du nyfiken och självgående? Har du ordningssinne och känsla för struktur? Gillar du siffror och ekonomi? Då passar yrket dig perfekt!


Arbetsuppgifter:

Kontroll/attestering av arbetstider
Sammanställning av arbetstider
Sammanställning av körjournaler/traktamente
Lönekörningsprocessen
Hantering av privata utlägg
Statistikuppföljning
Rapportering av pension
Arbetsgivarintyg
Besvara lönefrågor
Hantera sjukskrivningar
Övriga administration


Programvaror:
Visma Lön 600
Addmobile
Hr-manager
Office 365

Krav:
Behärska svenska flytande i tal och skrift
Tidigare erfarenhet av löneadministration eller det arbetsgivaren finner likvärdigt
Mycket god datavana
Övrig information:
Tjänsten är en heltidsanställning/tillsvidareanställning.
Lön enligt överenskommelse
Anställningsdatum enligt överenskommelse
Vi tillämpar provanställning 6 månader
Ev frågor besvaras av Calle Alsterfors calle.alsterfors@vagjobb.seeller Anna Nylander anna.nylander@vagjobb.se

Ansök nu

Drifkoordinator

Logistiker
Läs mer Nov 30
Driftkoordinator                                   

Är du strukturerad, brinner för service och trivs i en miljö i ständig utveckling?

Vägjobb i Sverige söker just nu en till Driftkoordinator. Känner du igen dig i ovan? Och tycker att tjänsten låter spännande? Tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag.

Arbetsbeskrivning:
Som driftkoordinator ansvarar du för hanteringen och samordningen av inkommande bokningar av olika trafiklösningar. Du arbetar dagligen med att leverera lösningar av TA-planer, avstängningsmaterial, TMA-skydd och trafikservice med hög kvalitet till våra kunder.
Rollen innebär ett aktivt arbete där din dag består av kontinuerlig kontakt med både kunder, underentreprenörer, medarbetare och myndigheter. Du har en nyckelroll hos oss, då du och dina kollegor på driftavdelningen planerar och koordinerar våra arbeten ute på vägen, säkerställer våra kunders behov och önskemål, samt att rådande regelverk och avtal efterlevs.
För att lyckas som driftkoordinator hos oss krävs det att du har en administrativ förmåga och ett stort sinne för detaljer där servicekänsla, ordning och struktur är viktiga egenskaper. Vi är ett tight team som under perioder jobbar under högt tryck, så din samarbets- och kommunikationsförmåga är en förutsättning för att du ska trivas hos oss.

Exempel på arbetsuppgifter utan inbördes ordning:
Inkommande bokningar
Förbereda och hålla i startmöten
Daglig dokumentation
Tidredovisning- kontroll och attest
Administrera kvarställt material
Administration av drivmedelskort/id06
Kundkontakt
Orderläggning
Resursplanering
Statistikuppföljning
Utvecklingsarbete
Projektledning
Del i Jouren, schemalagt

Meriterande egenskaper/erfarenheter:
Branscherfarenhet
Projektledning
Kundservice

Programvaror:
Briljant
Addmobile
Office 365
Lime (CRM)

Krav:
Tidigare arbete med resursplanering/logistik/kundservice
B körkort
Mycket god svenska i skrift och tal
Engelska
God datavanaTjänsten är heltid, tillsvidare. Vi tillämpar 6 mån provanställning
Lön enligt överenskommelse
Tillträde snarast eller enl ök
Vid ev frågor, kontakta Anna Nylander Rungner,  anna.nylander@vagjobb.se

Ansök nu

Driftkoordinator i Örebro

Orderadministratör
Läs mer Aug 10
Är du strukturerad, brinner för service och trivs i en miljö i ständig utveckling?

Vägjobb i Sverige söker just nu en till Driftkoordinator. Känner du igen dig i ovan? Tycker du att tjänsten låter spännande? Tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag.

Arbetsbeskrivning:
Som driftkoordinator ansvarar du för hantering av inkommande bokningar av våra tjänster ex TA-planer, trafikvakter, skyltmaterial och TMA-skydd.
Rollen innebär ett aktivt arbete där din dag består i kontinuerlig kontakt med både kunder, underentreprenörer, medarbetare och myndigheter. Du har en nyckelroll hos oss, då du och dina kollegor på driftavdelningen planerar och koordinerar våra arbeten ute på vägen, säkerställer kundens behov och önskemål, samt att rådande regelverk och avtal efterlevs.
Det är viktigt för rollen som koordinator att du besitter en stor administrativ förmåga, ha ett sinne för detaljer, service, ordning och struktur. Vi är ett tight team som under perioder jobbar under högt tryck, så din samarbets- och kommunikationsförmåga är A&O för att du ska trivas hos oss.

Exempel på arbetsuppgifter utan inbördes ordning:
Inkommande bokningar
Förbereda och hålla i startmöten
Daglig dokumentation
Tidredovisning- kontroll och attest
Administrera kvarställt material
Administration av drivmedelskort/id06
Kundkontakt
Orderläggning
Resursplanering
Statistikuppföljning
Utvecklingsarbete
Projektledning
Del i Jouren, schemalagt

Meriterande egenskaper/erfarenheter:
Branscherfarenhet
Projektledning
Kundservice

Meriterande programvaror:
Briljant
Addmobile
Office 365
Lime (CRM)

Krav:
Tidigare arbete med resursplanering/logistik/kundservice
B körkort
Mycket god svenska i skrift och tal
Engelska
God vana av arbete i datormiljö

Information:
Tjänsten är heltid, tillsvidare. Vi tillämpar 6 mån provanställning
Lön enligt överenskommelse

Rekryteringen sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi undanber oss kontakt av rekryteringsföretag.

Ansök nu

Depåmedarbetare till vår depå i Örebro

Depåman/Depåtekniker
Läs mer Jul 21
Vägjobb i Sverige är ett framgångsrikt företag inom trafikanordningar och tjänster för trygga trafikmiljöer vid arbeten i trafikmiljö.

Huvudkontor och centrallager i Örebro
Vårt huvudkontor, produktion och centrallager finns i fräscha lokaler optimerade efter våra behov. Läget på Kryptongatan 6 i Örebroär bara ett stenkast från E18, E20 och riksväg 50. Ett perfekt läge för leveranser av köpt eller hyrt material. Här finns även de centrala funktionerna och trevliga utbildningslokaler.

Arbetsbeskrivning
Som depåmedarbetare jobbar du med varierande uppgifter så som tillverkning, reparation och underhåll av material, samt deltar i etableringar.
Du behöver ett gott ordningssinne, vara stresstålig, ha god fysik då det förekommer tyngre arbetsuppgifter, samt viss datavana för orderhantering.
Är du intresserad att arbeta med ett härligt och yrkesskickligt team? Då ska du söka denna tjänst.

Krav: Körkort med minst behörighet C
Behärska svenska gott i tal och skrift.

Meriterande:Krankort.
Tidigare erfarenhet av arbete på väg.

Anställningsvillkor:Heltid
Lön:enligt ök.
Lönetyp:Fast, månads, vecko eller timlön.
Ansökan :Sista ansökningsdag 14 augusti
Välkommen med din ansökan.
Tjänsten kan komma tillsättas innan ansökningstidens slut då urvalet sker fortlöpande. 
Ev frågor besvaras av:
Anna Nylander Rungner, personalansvarig          anna.nylander @vagjobb.se

Ansök nu

Säljare Örebro

Innesäljare
Läs mer Jan 16
Om Vägjobb i Sverige AB
Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar. Besök gärna vår hemsida för mer information.
http://www.vagjobb.se

Om tjänsten
Vi växer så det knakar och söker nu ännu en säljare till vår Örebrodepå! Att arbeta hos Vägjobb innebär att du får jobba i en bransch med mycket potential, i ett bolag där du får möjlighet till personlig utveckling och att växa i en familjär organisation.
Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö
Vår kärnverksamhet är att sälja och hyra ut säkerhetsanordningen samt tjänster kring arbetsplatser i anslutning till fordonstrafik.
I rollen som Säljare på Vägjobb i Sverige kommer du att finna, driva och vidareutveckla relationer med både nya och befintliga kunder. Våra kunder finns främst inom anläggningsbranschen men vi jobbar också med bland annat fiberbolag och kommuner.
I den här tjänsten får du en omväxlande vardag med både snabba inkommande affärer men också längre processer där du byggt upp en relation till kunden.
Rollen innebär även viss administrativa uppgifter så som skapande av offert, orderberedning samt rapportering.
Du har ditt kontor och utgår från vår depå i Örebro och besöker kunder i hela Örebroområdet med omnejd.
Arbetstiderna är måndag till fredag klockan 08–17 med möjlighet till flex mellan 07.00-08.00 och 16.00-17.00.

Om dig
För att trivas i rollen som säljare på Vägjobb i Sverige bör du vara en självgående och positiv person som trivs med att ge snabb och god service till kund. Du ska ha ett affärsmässigt tänk i ditt möte med kunden och förmåga att se potentiella möjligheter i kundens rådande behov. Du är en person som gillar högt tempo och strävar efter att överträffa dig själv. Då vi just nu arbetar för att utöka vår närvaro ännu mer i Örebroområdet kommer du behöva skapa många nya eller använda dig av tidigare kontakter vilket kräver att du är en förtroendeingivande individ som har lätt för att bygga relationer.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen, trafikanordningar eller vägarbetsplatser sedan tidigare på ett eller annat sätt, det är dock inget krav men något som säkerligen kan komma att underlätta i ditt arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakt. Tidigare säljarbete är inget krav men meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i rekryteringen av denna tjänst.

Krav:
·        Gymnasiekompetens
·        B-körkort
·        Tidigare arbetslivserfarenhet av kundkontakt
·        God social förmåga

Meriterande
·        Tidigare arbetslivserfarenhet av sälj och kontakttagande över telefon
·        Utbrett nätverk i Örebros bygg- och anläggningsbransch

Övrigt
Intervjuer sker löpande och därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Frågor om tjänsten besvaras av kajsa.palmer@vagjobb.se .
Individuell lönesättning.
Vi undanber oss erbjudanden från rekrytering och bemanningsföretag. Även hjälp med annonsering via media och sociala medier undanbedes, tack!

Ansök nu

Vägjobb i Sverige söker Lageransvarig!

Arbetsledare, lager
Läs mer Nov 4
Om Vägjobb
Som medarbetare hos Vägjobb blir du en del av ett sammansvetsat team där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar. Besök gärna vår hemsida för mer information.
www.vagjobb.se


Arbetsuppgifter
I rollen som Lageransvarig har du ett helhetsansvar över lagret och dess arbetsgrupp på 6 personer.
Du tar emot inkommande samtal, hanterar beställningar och bokningar, ser till att lagersaldot hålls efter önskad nivå och ansvarar för att hela orderflödet fungerar.
Som lageransvarig på Vägjobb i Sverige ansvarar du för en arbetsgrupp på 6 personer där du sköter schemaläggning och delegering av arbetsuppgifter. Erfarenhet av personalansvar är därför meriterande.
Du har det yttersta fordonsansvaret för fordonsparken på Örebro Depån vilket inkluderar insamling av skadeanmälan och säkerställande att fordonsrutiner efterlevs.
Det ska finnas en god översikt över fordonens skick för att undvika stillestånd under säsongens gång.
I rollen som lageransvarig har du en lokal kundkontakt vid in- och utleveranser samt några fåtal beställningar som kommer direkt till dig.
Arbetstiderna är varierande mellan 07.00 – 16.00 eller 08.00 – 17.00. Resor i tjänsten kan förekomma. Visst jourarbete förekommer.


Om dig
För att trivas i rollen som lageransvarig hos Vägjobb i Sverige ser vi att du har tidigare arbetslivserfarenhet från uthyrningsbranschen eller från lager- och logistikbranschen. Du har förmågan att kombinera praktiskt med administrativt arbete.
Som person tror vi att du är stresstålig, är bra på att ha många bollar i luften och är en problemlösare av högsta rang.
För att lyckas i denna roll tror vi att du är självgående med en förmåga att ta initiativ och arbeta med struktur.
Har du tidigare erfarenhet av processen kring fordonsskador är detta meriterande då du ansvarar för Örebro Depåns fordonspark.


Krav
B-körkort
Lagererfarenhet
Talar och skriver obehindrat på svenska
God prioriteringsförmåga


Meriterande
C-körkort
Arbete på väg
Personalansvar
Lageransvar

Ansök nu

Offertberedare sökes till Vägjobb i Sverige

Offertberedare
Läs mer Jul 5
Om Vägjobb i Sverige ABSom medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar. Besök gärna vår hemsida för mer information.http://www.vagjobb.seARBETSUPPGIFTERI rollen som offertberedare kommer du ha en central roll i anbuds- och kalkylarbetet. De huvudsakliga uppgifterna består av att driva kalkylarbetet från förfrågningsunderlag till färdig offert samt kostnads- och resursuppföljning av genomförda uppdrag.I arbetet ingår även utredning av tekniska lösningar, beräkning av materialbehov samt omkostnader för personal, underentreprenörer och andra resurser. Du håller en löpande dialog med kunden för att undersöka dennes behov inför projektet. Du kommer även att delta i visst upprättande av TA-planer.Meriterande om du har tidigare kunskap av gällande regelverk för trafikanordningar och bygghandlingar.Arbetstiden är belagd under dagtid, dock kan vissa sena kvällar och tidiga morgnar förekomma då vi arbetar efter kundens och vår deadline. Även resor med övernattning kan förekomma vid platsbesök och presentationer.OM DIG Du som söker bör vara driven, självgående och ha god samarbetsförmåga. Kundkontakt och samarbete med kundansvarig säljare är en stor viktig del av rollen som kalkylator, vi lägger därför stor vikt vid din förmåga att vara flexibel i ditt sätt att agera i olika situationer.Ord som beskriver dig är noggrann, strukturerad, kreativ och nyfiken. Du är lösningsinriktad och tar egna initiativ för att hitta en så bra lösning som möjligt för kunden. Du är serviceinriktad och har lätt för att skapa förtroendefulla kontakter.Har du erfarenhetav bygg och anläggningsbranschen kommer du enklare kliva in i rollen som offertberedare hos oss på Vägjobb i Sverige.KRAVMinst 3-årig gymnasiekompetens.Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.God datavanaB körkortMERITERANDEUtbildad byggnadsingenjörArbetslivserfarenhet från bygg- och anläggningsbranschenKunskap inom bygghandlingar och gällande regelverkAMA anläggningErfarenhet av kalkyleringsarbeteÖVRIGTSkicka en motivering till varför du är bäst lämpad för tjänsten tillsammans med CV och personligt brev till ansokan@vagjobb.se med referens: "Offertberedare Öre", eller via vår hemsida www.vagjobb.se.Frågor om tjänsten besvaras av kajsa.palmer@vagjobb.seIntervjuer sker löpande och därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdatum.Individuell lönesättning.Anställningsform: Provanställning 6 månader följt av en tillsvidareanställningVi undanber oss erbjudanden från rekrytering och bemanningsföretag. Även hjälp med annonsering via media och sociala medier undanbedes, tack!

Ansök nu

Vill du bli vägens hjälte?

Trafikvakt
Läs mer Jun 4
Om VägjobbSom medarbetare hos Vägjobb blir du en del av ett sammansvetsat team där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar. Besök gärna vår hemsida för mer information.www.vagjobb.seOm digÄr du en ansvarsfull person som tycker om att arbeta utomhus? Gillar du också fysiskt arbete, då är detta tjänsten för dig! Vi på Vägjobb lägger stort fokus på engagemang, god arbetsmoral och att man anstränger sig för att göra ett bra jobb. Du kommer arbeta med människor från olika bakgrund, därför lägger vi stor vikt på din förmåga att samarbeta och vara en lagspelare. Du ska vara flexibel då arbetet utförs vid varierande tider. För det mesta arbetar du på annan ort under hela arbetsveckan, mån-tors eller mån-fre. Du ska alltså kunna vara borta från hemmet under hela arbetsveckan.Krav: •  Flytande svenska i tal och skrift•  B-körkortMeriterande•  C-körkort•  Tillgång till egen bilArbetsuppgifterDu kommer vara vägens hjälte och säkerställa att vägarbetarna, trafikanterna och dina kollegor får en säker och bra upplevelse av vägarbeten.I arbetsuppgifterna ingår dirigering av trafik som trafikvakt och lotschaufför. Du kommer alltså dirigera trafik genom vägarbetsplatser. Du kommer även arbeta med etablering, tillsyn och avetablering av arbetsområdet vilket innebär att du och din arbetsgrupp är ansvariga för säkerheten vid vägarbetsplatsen. En arbetsgrupp består vanligtvis av 2-5 personer och det är ni tillsammans som arbetar för att möta trafikverkets krav vid arbete på väg.Då vi arbetar rikstäckande med säkerheten vid vägarbetsplatser kommer du ofta resa och övernatta på annan ort. Arbetstiderna varierar från tidig morgon till sena kvällar och nattarbete. Innan du får arbeta på väg genomgår du en 3-dagars utbildning i våra utbildningslokaler i Örebro.Trivs du och visar engagemang kan det finnas stora möjligheter att utvecklas vidare inom Vägjobb då vi gärna rekryterar internt när lediga tjänster uppstår. Vi på Vägjobb ger all personal den utbildning som krävs samt certifieringsavgifter. Vi tillhandahåller arbetskläder och personlig skyddsutrustning.ÖvrigtAnsökan sker via vår hemsida http://www.vagjobb.se/lediga-tjanster/eller via email: ansokan@vagjobb.se märk mailet med "trafikservicepersonal"Frågor om tjänsten besvaras av kajsa.palmer@vagjobb.seLön, ersättning och förmåner enligt kollektivavtal med SEKO ”Väg och banavtalet”Vi undanber oss erbjudanden från rekrytering och bemanningsföretag. Även hjälp med annonsering via media och sociala medier undanbedes, tack!AnställningsformVisstidsanställning

Ansök nu

Vill du bli vägens hjälte?

Trafikvakt
Läs mer Maj 10
Om VägjobbSom medarbetare hos Vägjobb blir du en del av ett sammansvetsat team där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar. Besök gärna vår hemsida för mer information.www.vagjobb.seOm digÄr du en ansvarsfull person som tycker om att arbeta utomhus? Gillar du också fysiskt arbete, då är detta tjänsten för dig! Vi på Vägjobb lägger stort fokus på engagemang, god arbetsmoral och att man anstränger sig för att göra ett bra jobb. Du kommer arbeta med människor från olika bakgrund, därför lägger vi stor vikt på din förmåga att samarbeta och vara en lagspelare. Du ska vara flexibel då arbetet utförs vid varierande tider. För det mesta arbetar du på annan ort under hela arbetsveckan, mån-tors eller mån-fre. Du ska alltså kunna vara borta från hemmet under hela arbetsveckan.Krav: •  Flytande svenska i tal och skrift•  B-körkortMeriterande•  C-körkort•  Tillgång till egen bilArbetsuppgifterDu kommer vara vägens hjälte och säkerställa att vägarbetarna, trafikanterna och dina kollegor får en säker och bra upplevelse av vägarbeten.I arbetsuppgifterna ingår dirigering av trafik som trafikvakt och lotschaufför. Du kommer alltså dirigera trafik genom vägarbetsplatser. Du kommer även arbeta med etablering, tillsyn och avetablering av arbetsområdet vilket innebär att du och din arbetsgrupp är ansvariga för säkerheten vid vägarbetsplatsen. En arbetsgrupp består vanligtvis av 2-5 personer och det är ni tillsammans som arbetar för att möta trafikverkets krav vid arbete på väg.Då vi arbetar rikstäckande med säkerheten vid vägarbetsplatser kommer du ofta resa och övernatta på annan ort. Arbetstiderna varierar från tidig morgon till sena kvällar och nattarbete. Innan du får arbeta på väg genomgår du en 3-dagars utbildning i våra utbildningslokaler i Örebro.Trivs du och visar engagemang kan det finnas stora möjligheter att utvecklas vidare inom Vägjobb då vi gärna rekryterar internt när lediga tjänster uppstår. Vi på Vägjobb ger all personal den utbildning som krävs samt certifieringsavgifter. Vi tillhandahåller arbetskläder och personlig skyddsutrustning.ÖvrigtAnsökan sker via vår hemsida http://www.vagjobb.se/lediga-tjanster/eller via email: ansokan@vagjobb.se märk mailet med "trafikservicepersonal"Frågor om tjänsten besvaras av kajsa.palmer@vagjobb.seLön, ersättning och förmåner enligt kollektivavtal med SEKO ”Väg och banavtalet”Vi undanber oss erbjudanden från rekrytering och bemanningsföretag. Även hjälp med annonsering via media och sociala medier undanbedes, tack!AnställningsformVisstidsanställning

Ansök nu

Trafikservicemedarbetare till asfaltsäsongen 2019

Trafikvakt
Läs mer Apr 10
Om oss:Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar. Besök gärna vår hemsida för mer information.www.vagjobb.seOm dig:Till asfaltssäsongen 2019 söker vi dig som vill jobba utomhus under vår, sommar och höst. Vi söker dig som trivs med fysiskt arbete och vågar visa vad du går för. I den här tjänsten kommer det ställas stora krav på dig som person. Du behöver vara en väldigt flexibel och ansvarsfull person då arbetet utförs vid varierande tider. För det mesta arbetar du på annan ort under hela arbetsveckan, vanligtvis mån-tors eller mån-fre men det kan även se ut på andra sätt. Du ska alltså ha möjlighet att vara borta från hemmet under hela arbetsveckan. Utöver tidigare nämnde egenskaper så behöver du ha en god servicekänsla där du förstår hur viktigt det är att hälsa, prata med och skapa arbetsmässiga relationer med våra kunder. Du bör även ha lätt för att arbeta med människor från olika bakgrund och ha en god förmåga att samarbeta och vara en lagspelare. Eftersom Trafikverket ställer krav på att deras regelverk skall kunna förmedlas på svenska är det viktigt att du i tal och skrift är flytande i svenska.Krav:• Flytande svenska i tal och skrift• B-körkortMeriterande:• C-körkort• Tillgång till egen bil• Tidigare erfarenhet från Arbete på vägArbetsuppgifter:Du kommer vara vägens hjälte och säkerställa att vägarbetarna, trafikanterna och dina kollegor får en säker och bra upplevelse av vägarbeten. Du kommer genom ditt goda arbete rädda liv. I arbetsuppgifterna ingår dirigering av trafik genom vägarbetsplatser som trafikvakt och lotschaufför, har du ett C-körkort kommer du jobba mer med att köra TMA-bil. Utöver trafikdirigering arbetar du med skyltning, tillsyn och avskyltning av arbetsområdet vilket innebär att du och arbetsgruppen du ingår i är ansvariga för kvalitén och säkerheten för vägarbetsområdet ni arbetar på. Ibland arbetar du på motorväg, ibland arbetar du på en liten landsväg där det knappt är någon trafik alls. En arbetsgrupp består vanligtvis av 2-5 personer och det är ni tillsammans som arbetar för att möta trafikverkets krav vid arbete på väg.Då vi arbetar rikstäckande med säkerheten vi vägarbetsplatser kommer du ofta resa och övernatta på annan ort. Arbetstiderna varierar från tidig morgon till sena kvällar och nattarbete. Innan arbete kan påbörjas så genomgår du en 4-dagars utbildning i våra utbildningslokaler där du får lära sig så mycket som möjligt om V3-principen och hur man jobbar som trafikservicemedarbetare på bästa sätt. De första utbildningarna beräknas börja i mars.Trivs du och visar engagemang kan det finnas möjligheter att utvecklas vidare inom Vägjobb då vi gärna rekryterar internt när lediga tjänster uppstår. Vi på vägjobb ger all personal den utbildning som krävs, vi tillhandahåller självklart arbetskläder och personlig skyddsutrustning.Övrigt:Ansökan sker via vår hemsida http://www.vagjobb.se/lediga-tjanster/Intervju sker på en av Vägjobbs tre depåer, Göteborg, Örebro eller Stockholm. beroende på var i landet du bor. Intervjuer och tillsättning sker omgående och därför kan dessa tjänster komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.Frågor om tjänsten besvaras av stefan.johansson@vagjobb.seLön, ersättning och förmåner enligt kollektivavtal med SEKO ”Väg och banavtalet” Vi undanber oss erbjudanden från rekrytering och bemanningsföretag. Även hjälp med annonsering via media och sociala medier undanbedes, tack!AnställningsformVisstidsanställning

Ansök nu

Trafikservicemedarbetare till asfaltsäsongen 2019

Trafikvakt
Läs mer Jan 29
Om oss:

Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar. Besök gärna vår hemsida för mer information.

www.vagjobb.se

Om dig:

Till asfaltssäsongen 2019 söker vi dig som vill jobba utomhus under vår, sommar och höst. Vi söker dig som trivs med fysiskt arbete och vågar visa vad du går för. I den här tjänsten kommer det ställas stora krav på dig som person. Du behöver vara en väldigt flexibel och ansvarsfull person då arbetet utförs vid varierande tider. För det mesta arbetar du på annan ort under hela arbetsveckan, vanligtvis mån-tors eller mån-fre men det kan även se ut på andra sätt. Du ska alltså ha möjlighet att vara borta från hemmet under hela arbetsveckan. Utöver tidigare nämnde egenskaper så behöver du ha en god servicekänsla där du förstår hur viktigt det är att hälsa, prata med och skapa arbetsmässiga relationer med våra kunder.

Du bör även ha lätt för att arbeta med människor från olika bakgrund och ha en god förmåga att samarbeta och vara en lagspelare. Eftersom Trafikverket ställer krav på att deras regelverk skall kunna förmedlas på svenska är det viktigt att du i tal och skrift är flytande i svenska.

Krav:
• Flytande svenska i tal och skrift
• B-körkort

Meriterande:
• C-körkort
• Tillgång till egen bil
• Tidigare erfarenhet från Arbete på väg

Arbetsuppgifter:

Du kommer vara vägens hjälte och säkerställa att vägarbetarna, trafikanterna och dina kollegor får en säker och bra upplevelse av vägarbeten. Du kommer genom ditt goda arbete rädda liv.

I arbetsuppgifterna ingår dirigering av trafik genom vägarbetsplatser som trafikvakt och lotschaufför, har du ett C-körkort kommer du jobba mer med att köra TMA-bil. Utöver trafikdirigering arbetar du med skyltning, tillsyn och avskyltning av arbetsområdet vilket innebär att du och arbetsgruppen du ingår i är ansvariga för kvalitén och säkerheten för vägarbetsområdet ni arbetar på. Ibland arbetar du på motorväg, ibland arbetar du på en liten landsväg där det knappt är någon trafik alls. En arbetsgrupp består vanligtvis av 2-5 personer och det är ni tillsammans som arbetar för att möta trafikverkets krav vid arbete på väg.

Då vi arbetar risktäckande med säkerheten vi vägarbetsplatser kommer du ofta resa och övernatta på annan ort. Arbetstiderna varierar från tidig morgon till sena kvällar och nattarbete. Innan arbete kan påbörjas så genomgår du en 4-dagars utbildning i våra utbildningslokaler där du får lära sig så mycket som möjligt om V3-principen och hur man jobbar som trafikservicemedarbetare på bästa sätt. De första utbildningarna beräknas börja i mars.

Trivs du och visar engagemang kan det finnas möjligheter att utvecklas vidare inom Vägjobb då vi gärna rekryterar internt när lediga tjänster uppstår. Vi på vägjobb ger all personal den utbildning som krävs, vi tillhandahåller självklart arbetskläder och personlig skyddsutrustning.

Övrigt:

Ansökan sker via vår hemsida http://www.vagjobb.se/lediga-tjanster/

Intervju sker på en av Vägjobbs tre depåer, Göteborg, Örebro eller Stockholm. beroende på var i landet du bor.

Intervjuer och tillsättning sker omgående och därför kan dessa tjänster komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Frågor om tjänsten besvaras av stefan.johansson@vagjobb.se

Lön, ersättning och förmåner enligt kollektivavtal med SEKO ”Väg och banavtalet”

Vi undanber oss erbjudanden från rekrytering och bemanningsföretag. Även hjälp med annonsering via media och sociala medier undanbedes, tack!

Anställningsform
Visstidsanställning

Ansök nu

Lageransvarig

Arbetsledare, lager
Läs mer Dec 19
Då vår nuvarande lageransvarige går vidare inom företaget söker vi nu dennes ersättare!

Om oss
Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar. Besök gärna vår hemsida för mer information www.vagjobb.se

Arbetsuppgifter

Som lageransvarig på Vägjobb i Sverige kommer du främst ha ett helhetsansvar över lagret i Örebro. Du tar emot inkommande samtal till lagertelefonen och hanterar diverse beställningar och bokningar som kan förekomma. Du har även fullt ansvar för att orderflödet fungerar på det sätt som det ska. Utöver ansvar för orderflödet och orderrapportering så arbetar du med att styra och planera resterande lagerpersonal på ett effektivt sätt för att bibehålla och stärka vår leveranssäkerhet.

Du har yttersta fordonsansvaret för den fordonspark som befinner sig i Örebro vilket inkluderar insamling av skadeanmälan, säkerställande att fordonsrutiner efterlevs. Det ska finnas en god översikt över fordonens skick för att undvika stillestånd under säsongens gång. I övrigt ska du prioritera och delegera ut arbetsuppgifter till de andra lagerarbetarna vid behov.

Du kommer ha en lokal kundkontakt vid in- och utleveranser samt några fåtal beställningar som kommer direkt till dig. Du förväntas vara tillgänglig dygnet runt då det alltid kan uppstå olyckor och andra missöden som berör ditt arbetsområde som du måste ta hand om. Arbetstiderna är 7-16 vardagar men det ingår ett jouransvar som gör att du alltid skall finnas tillgänglig vid uppkomna problem och frågor. Det kan förekomma övernattning på andra orter och i vissa fall kommer du även utföra arbete på våra andra depåer i Göteborg och Stockholm. Du rapporterar till din närmaste chef som är Logistikchefen.

Om dig
Du är en person som har jobbat flera år på lager sedan tidigare. Du har god kunskap om hur lagerarbete funkar och hur man arbetar effektivt.

Vi söker dig som är stresstålig och kan hantera många bollar i luften. Du bör vara en problemlösare av högsta rang och sträva efter att få det så bra som möjligt. Du ska ha flerårig lagererfarenhet. Du ska också ha goda kunskaper kring bilar och processen kring bilskador. Du ska ha god prioriteringsförmåga och veta vad som skall göras först. Du ska även ha god erfarenhet kring arbete på väg och veta hur ett etableringsarbete går till. Flexibilitet är viktigt på Vägjobb då vi alla hjälps åt för att nå våra mål. Tidigare erfarenhet av orderhantering är ett krav likaså ställer vi stora krav på dig som ledare, du ska vardagligen kunna delegera arbetsuppgifter på ett bra sätt.

Krav
• B-körkort
• Flerårig lagererfarenhet i ledande position
• Erfarenhet av arbete på väg

Meriterande
• Tidigare lageransvar
• Flexibel
• God prioriteringsförmåga


Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Tjänsten skall tillsättas omgående och är inledningsvis en provanställning 6 månader som går över till tillsvidare anställning, heltid, Placeringsort Örebro.

Individuell lönesättning.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Vi undanber oss ALL kontakt från bemanningsföretag, rekryteringsföretag eller hjälp med annonsering.

Ansök nu

Ekonomiassistent till ett snabbväxande företag!

Ekonomiassistent
Läs mer Nov 1
Om oss:

Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö.

Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar. Besök gärna vår hemsida för mer information www.vagjobb.se

Dina arbetsuppgifter:

Som ekonomiassistent hos oss kommer du arbeta med hantering av kundreskontra och leverantörsreskontra i olika utsträckning. Vi arbetar i Briljant och Visma. Till en början innebär ditt arbete att stötta dina nya kollegor som sitter på ekonomiavdelningen i dagsläget. Målet är dock att du skall bli självgående så snart som möjligt. Dina arbetsuppgifter blir följande:

• Hantering av kundreskontra och
leverantörsreskontra
• Beräkning av timmar och körjournal inför
löneberäkning
• Bokföring av kvitton
• Kontrollering av ordrar veckovis
• Kravbevakning och påminnelsehantering av
fakturor
• Posthantering samt kuvertering

Utöver ovanstående arbetsuppgifter tillkommer övrigt administrativt arbete som kan uppkomma i ditt vardagliga arbete. Arbetstiderna är vardagar 08.00-17.00

Vem du är:

För att du ska trivas och utföra ett bra jobb på Vägjobb som ekonomiassistent krävs det att du är noggrann i ditt arbete och att du kan bibehålla ett högt tempo. Att ställa upp för sina kollegor är något vi ser som en naturlig del i arbetet och det förväntas att du kan vara flexibel i ditt arbete för att kunna hjälpa till där det behövs. Vi är en växande organisation och därför är det viktigt att du är självgående. Ekonomiavdelningen jobbar tätt ihop det är därför viktigt att du har ett positivt förhållningssätt.

Vi ser gärna att du har någon erfarenhet från arbete med ekonomi och administration sedan tidigare utöver det är det önskvärt att du har studerat ekonomi på gymnasie- eller universitetsnivå. Du bör känna till ekonomi-arbetet och vad det innebär att arbeta som ekonomiassistent.

Krav:
• Tidigare erfarenhet från arbete inom
ekonomi/administration.
Meriterande:
• Tidigare erfarenhet av systemen Visma och
Briljant
• B-körkort

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tjänsten skall tillsättas omgående och är inledningsvis en provanställning 6 månader som övergår i en tillsvidare anställning, heltid, Örebro. Individuell lönesättning

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Vi undanber oss all kontakt från bemanningsföretag, rekryteringsföretag eller hjälp med annonsering.

Ansök nu

Nyfiken på jobb som trafikvakt?

Trafikvakt
Läs mer Sep 14
Det är just nu ett perfekt tillfälle att prova på arbetet som trafikvakt hos oss under den korta period som är kvar på säsongen! Arbetet beräknas pågå fram till ungefär slutet av November.

Våra kunder fortsätter beställa trafikvakter av oss! Därför håller vi ytterligare kurser i Arbete på Väg för att tillgodose deras behov.

Om oss:

Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar. Besök gärna vår hemsida för mer information.

www.vagjobb.se

Om dig

Är du en ansvarsfull person som tycker om att arbeta utomhus? Gillar du också fysiskt arbete, då är detta tjänsten för dig! Vi på Vägjobb lägger stort fokus på engagemang, god arbetsmoral och att man anstränger sig för att göra ett bra jobb. Du kommer arbeta med människor från olika bakgrund, därför lägger vi stor vikt på din förmåga att samarbeta och vara en lagspelare. Du ska vara flexibel då arbetet utförs vid varierande tider. För det mesta arbetar du på annan ort under hela arbetsveckan, mån-tors eller mån-fre. Du ska alltså kunna vara borta från hemmet under hela arbetsveckan. Eftersom Trafikverket ställer krav på att deras regelverk skall kunna förmedlas på svenska är det viktigt att du i tal och skrift är flytande i svenska. Du kommer även genomgå ett certifieringsprov i arbete på väg på trafikverket som är på svenska.

Krav:
• Flytande svenska i tal och skrift
• B-körkort

Meriterande
• C-körkort
• Tillgång till egen bil

Arbetsuppgifter

Du kommer vara vägens hjälte och säkerställa att vägarbetarna, trafikanterna och dina kollegor får en säker och bra upplevelse av vägarbeten.

I arbetsuppgifterna ingår dirigering av trafik som trafikvakt och lotschaufför. Du kommer alltså dirigera trafik genom vägarbetsplatser. Du kommer även arbeta med etablering, tillsyn och avetablering av arbetsområdet vilket innebär att du och din arbetsgrupp är ansvariga för kvaliteten och säkerheten vid vägarbetsplatsen. En arbetsgrupp består vanligtvis av 2-5 personer och det är ni tillsammans som arbetar för att möta trafikverkets krav vid arbete på väg.

Då vi arbetar rikstäckande med säkerheten vid vägarbetsplatser kommer du ofta resa och övernatta på annan ort. Arbetstiderna varierar från tidig morgon till sena kvällar och nattarbete. Innan du får arbeta på väg genomgår du en 3-dagars utbildning i våra utbildningslokaler i Örebro.

Utbildning sker i Vägjobb i Sveriges lokaler v.38, Ni börjar sedan arbeta v39 som trafikservicemedarbetare. Arbetet beräknas pågå fram till slutet av november.

Trivs du och visar engagemang kan det finnas stora möjligheter att utvecklas vidare inom Vägjobb då vi gärna rekryterar internt när lediga tjänster uppstår. Vi på Vägjobb ger all personal den utbildning som krävs samt certifieringsavgifter. Vi tillhandahåller arbetskläder och personlig skyddsutrustning.

Övrigt
Ansökan sker via vår hemsida http://www.vagjobb.se/lediga-tjanster/
Intervju kommer ske på Vägjobb i Sveriges huvudkontor i Örebro.
Intervjuer och tillsättning sker omgående och därför kan dessa tjänster komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Frågor om tjänsten besvaras av stefan.johansson@vagjobb.se

Lön, ersättning och förmåner enligt kollektivavtal med SEKO ”Väg och banavtalet”

Vi undanber oss erbjudanden från rekrytering och bemanningsföretag. Även hjälp med annonsering via media och sociala medier undanbedes, tack!

Anställningsform
Visstidsanställning

Ansök nu

Trafikservicemedarbetare till hösten , start v36

Trafikvakt
Läs mer Aug 27
Våra kunder fortsätter beställa trafikvakter av oss! Därför håller vi ytterligare kurser i Arbete på Väg för att tillgodose deras behov.

Om oss:

Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar. Besök gärna vår hemsida för mer information.

www.vagjobb.se

Om dig

Är du en ansvarsfull person som tycker om att arbeta utomhus? Gillar du också fysiskt arbete, då är detta tjänsten för dig! Vi på Vägjobb lägger stort fokus på engagemang, god arbetsmoral och att man anstränger sig för att göra ett bra jobb. Du kommer arbeta med människor från olika bakgrund, därför lägger vi stor vikt på din förmåga att samarbeta och vara en lagspelare. Du ska vara flexibel då arbetet utförs vid varierande tider. För det mesta arbetar du på annan ort under hela arbetsveckan, mån-tors eller mån-fre. Du ska alltså kunna vara borta från hemmet under hela arbetsveckan. Eftersom Trafikverket ställer krav på att deras regelverk skall kunna förmedlas på svenska är det viktigt att du i tal och skrift är flytande i svenska. Du kommer även genomgå ett certifieringsprov i arbete på väg på trafikverket som är på svenska.

Krav:
• Flytande svenska i tal och skrift
• B-körkort

Meriterande
• C-körkort
• Tillgång till egen bil

Arbetsuppgifter

Du kommer vara vägens hjälte och säkerställa att vägarbetarna, trafikanterna och dina kollegor får en säker och bra upplevelse av vägarbeten.

I arbetsuppgifterna ingår dirigering av trafik som trafikvakt och lotschaufför. Du kommer alltså dirigera trafik genom vägarbetsplatser. Du kommer även arbeta med etablering, tillsyn och avetablering av arbetsområdet vilket innebär att du och din arbetsgrupp är ansvariga för kvaliteten och säkerheten vid vägarbetsplatsen. En arbetsgrupp består vanligtvis av 2-5 personer och det är ni tillsammans som arbetar för att möta trafikverkets krav vid arbete på väg.

Då vi arbetar rikstäckande med säkerheten vid vägarbetsplatser kommer du ofta resa och övernatta på annan ort. Arbetstiderna varierar från tidig morgon till sena kvällar och nattarbete. Innan du får arbeta på väg genomgår du en 3-dagars utbildning i våra utbildningslokaler i Örebro. Utbildning sker i Vägjobb i Sveriges lokaler v.36, Ni börjar sedan arbeta v37 som trafikservicemedarbetare. Arbetet beräknas pågå fram till slutet av november.

Trivs du och visar engagemang kan det finnas stora möjligheter att utvecklas vidare inom Vägjobb då vi gärna rekryterar internt när lediga tjänster uppstår. Vi på Vägjobb ger all personal den utbildning som krävs samt certifieringsavgifter. Vi tillhandahåller arbetskläder och personlig skyddsutrustning.

Övrigt
Ansökan sker via vår hemsida http://www.vagjobb.se/lediga-tjanster/
Intervju kommer ske på Vägjobb i Sveriges huvudkontor i Örebro.
Intervjuer och tillsättning sker omgående och därför kan dessa tjänster komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Frågor om tjänsten besvaras av stefan.johansson@vagjobb.se

Lön, ersättning och förmåner enligt kollektivavtal med SEKO ”Väg och banavtalet”

Vi undanber oss erbjudanden från rekrytering och bemanningsföretag. Även hjälp med annonsering via media och sociala medier undanbedes, tack!

Anställningsform
Visstidsanställning

Ansök nu

Sommarjobbet slut för tidigt? Jobba som trafikvakt i höst!

Trafikvakt
Läs mer Aug 13
Våra kunder fortsätter beställa trafikvakter av oss! Därför håller vi ytterligare kurser i Arbete på Väg för att tillgodose deras behov.

Om oss:

Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar. Besök gärna vår hemsida för mer information.

www.vagjobb.se

Om dig

Är du en ansvarsfull person som tycker om att arbeta utomhus? Gillar du också fysiskt arbete, då är detta tjänsten för dig! Vi på Vägjobb lägger stort fokus på engagemang, god arbetsmoral och att man anstränger sig för att göra ett bra jobb. Du kommer arbeta med människor från olika bakgrund, därför lägger vi stor vikt på din förmåga att samarbeta och vara en lagspelare. Du ska vara flexibel då arbetet utförs vid varierande tider. För det mesta arbetar du på annan ort under hela arbetsveckan, mån-tors eller mån-fre. Du ska alltså kunna vara borta från hemmet under hela arbetsveckan. Eftersom Trafikverket ställer krav på att deras regelverk skall kunna förmedlas på svenska är det viktigt att du i tal och skrift är flytande i svenska. Du kommer även genomgå ett certifieringsprov i arbete på väg på trafikverket som är på svenska.

Krav:
• Flytande svenska i tal och skrift
• B-körkort

Meriterande
• C-körkort
• Tillgång till egen bil

Arbetsuppgifter

Du kommer vara vägens hjälte och säkerställa att vägarbetarna, trafikanterna och dina kollegor får en säker och bra upplevelse av vägarbeten.

I arbetsuppgifterna ingår dirigering av trafik som trafikvakt och lotschaufför. Du kommer alltså dirigera trafik genom vägarbetsplatser. Du kommer även arbeta med etablering, tillsyn och avetablering av arbetsområdet vilket innebär att du och din arbetsgrupp är ansvariga för kvaliteten och säkerheten vid vägarbetsplatsen. En arbetsgrupp består vanligtvis av 2-5 personer och det är ni tillsammans som arbetar för att möta trafikverkets krav vid arbete på väg.

Då vi arbetar rikstäckande med säkerheten vid vägarbetsplatser kommer du ofta resa och övernatta på annan ort. Arbetstiderna varierar från tidig morgon till sena kvällar och nattarbete. Innan du får arbeta på väg genomgår du en 3-dagars utbildning i våra utbildningslokaler i Örebro. Utbildning sker i Vägjobb i Sveriges lokaler v.34, Ni börjar sedan arbeta v35 som trafikservicemedarbetare. Arbetet beräknas pågå fram till slutet av november.

Trivs du och visar engagemang kan det finnas stora möjligheter att utvecklas vidare inom Vägjobb då vi gärna rekryterar internt när lediga tjänster uppstår. Vi på Vägjobb ger all personal den utbildning som krävs samt certifieringsavgifter. Vi tillhandahåller arbetskläder och personlig skyddsutrustning.

Övrigt
Ansökan sker via vår hemsida http://www.vagjobb.se/lediga-tjanster/
Intervju kommer ske på Vägjobb i Sveriges huvudkontor i Örebro.
Intervjuer och tillsättning sker omgående och därför kan dessa tjänster komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Frågor om tjänsten besvaras av stefan.johansson@vagjobb.se

Lön, ersättning och förmåner enligt kollektivavtal med SEKO ”Väg och banavtalet”

Vi undanber oss erbjudanden från rekrytering och bemanningsföretag. Även hjälp med annonsering via media och sociala medier undanbedes, tack!

Anställningsform
Visstidsanställning

Ansök nu

Fler hjältar till vägen! Start utbildning v31 Jobb v32!

Trafikvakt
Läs mer Jul 18
Om oss:

Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar. Besök gärna vår hemsida för mer information.

www.vagjobb.se

Om dig

Är du en ansvarsfull person som tycker om att arbeta utomhus? Gillar du också fysiskt arbete, då är detta tjänsten för dig! Vi på Vägjobb lägger stort fokus på engagemang, god arbetsmoral och att man anstränger sig för att göra ett bra jobb. Du kommer arbeta med människor från olika bakgrund, därför lägger vi stor vikt på din förmåga att samarbeta och vara en lagspelare. Du ska vara flexibel då arbetet utförs vid varierande tider. För det mesta arbetar du på annan ort under hela arbetsveckan, mån-tors eller mån-fre. Du ska alltså kunna vara borta från hemmet under hela arbetsveckan. Eftersom Trafikverket ställer krav på att deras regelverk skall kunna förmedlas på svenska är det viktigt att du i tal och skrift är flytande i svenska. Du kommer även genomgå ett certifieringsprov i arbete på väg på trafikverket som är på svenska.

Krav:
• Flytande svenska i tal och skrift
• B-körkort

Meriterande
• C-körkort
• Tillgång till egen bil

Arbetsuppgifter

Du kommer vara vägens hjälte och säkerställa att vägarbetarna, trafikanterna och dina kollegor får en säker och bra upplevelse av vägarbeten.

I arbetsuppgifterna ingår dirigering av trafik som trafikvakt och lotschaufför. Du kommer alltså dirigera trafik genom vägarbetsplatser. Du kommer även arbeta med etablering, tillsyn och avetablering av arbetsområdet vilket innebär att du och din arbetsgrupp är ansvariga för kvaliteten och säkerheten vid vägarbetsplatsen. En arbetsgrupp består vanligtvis av 2-5 personer och det är ni tillsammans som arbetar för att möta trafikverkets krav vid arbete på väg.

Då vi arbetar rikstäckande med säkerheten vid vägarbetsplatser kommer du ofta resa och övernatta på annan ort. Arbetstiderna varierar från tidig morgon till sena kvällar och nattarbete. Innan du får arbeta på väg genomgår du en 3-dagars utbildning i våra utbildningslokaler i Örebro. Utbildning sker i Vägjobb i Sveriges lokaler v.31, efter utbildningen så kan ni gå ut på vägen och arbeta! Arbetet beräknas pågå fram till slutet av november.

Trivs du och visar engagemang kan det finnas stora möjligheter att utvecklas vidare inom Vägjobb då vi gärna rekryterar internt när lediga tjänster uppstår. Vi på Vägjobb ger all personal den utbildning som krävs samt certifieringsavgifter. Vi tillhandahåller arbetskläder och personlig skyddsutrustning.

Övrigt
Ansökan sker via vår hemsida http://www.vagjobb.se/lediga-tjanster/
Intervju kommer ske på Vägjobb i Sveriges huvudkontor i Örebro.
Intervjuer och tillsättning sker omgående och därför kan dessa tjänster komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Frågor om tjänsten besvaras av stefan.johansson@vagjobb.se

Lön, ersättning och förmåner enligt kollektivavtal med SEKO ”Väg och banavtalet”

Vi undanber oss erbjudanden från rekrytering och bemanningsföretag. Även hjälp med annonsering via media och sociala medier undanbedes, tack!

Anställningsform
Visstidsanställning

Ansök nu

Relationsbyggande säljare med fokus på Göteborgsregionen

Utesäljare
Läs mer Jun 14
Om oss

Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar. Besök gärna vår hemsida för mer information.
http://www.vagjobb.se

Om dig

För att trivas i rollen som säljare på Vägjobb i Sverige bör du vara en självgående och positiv person som trivs med att ge snabb och god service till kund. Att ge snabb och god service är centralt i vårt säljarbete. Du ska ha ett affärsmässigt tänk i ditt möte med kunden och förmåga att se potentiella möjligheter i kundens rådande behov. Vi förväntar oss att du är en sådan person som gillar högt tempo och strävar efter att överträffa dig själv. Du ska vilja prestera bättre idag än vad du gjorde igår.

Då vi just nu arbetar för att etablera oss i Göteborgsområdet kommer du behöva skapa många nya eller använda dig av tidigare kontakter vilket kräver att du är en förtroendeingivande individ som har lätt för att bygga relationer.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen, trafikanordningar eller vägarbetsplatser sedan tidigare på ett eller annat sätt, det är dock inget krav men något som säkerligen kan komma att underlätta i ditt arbete. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av kundkontakt. Tidigare säljarbete är inget krav men meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i rekryteringen av denna tjänst.

Arbetsuppgifter

Ditt arbete som säljare på Vägjobb i Sverige kommer bestå av prospektering av potentiella kunder. Genom att se vad dessa kunder har på gång i sin verksamhet och hur de arbetar kan vi möta kundens behov. Du kommer utföra kundbesök, säljmöten och säljsamtal som leder till offerter där du även ska kunna göra beräkningar och kalkyler för projekten. Det ingår också i dina arbetsuppgifter att bygga upp ett nätverk av kunder för Vägjobbs räkning i Göteborgsområdet, därför är det viktigt att du trivs med att nätverka och skapa förtroende för att stärka vår relation med kunden.

Den här tjänsten utgår från Örebro men då en stor del av tjänsten går ut på att utöka Vägjobb i Sveriges marknadsandelar i Göteborg med omnejd förväntas det att du spenderar 2-3 dagar i veckan i Göteborg, där du på plats ska genomföra kundmöten för att visa upp Vägjobbs tjänster och lösningar.

Arbetstiderna är måndag till fredag klockan 08-17 med möjlighet till flex från 07.00. Startdatum för den här tjänsten beräknas vara i början av augusti. Anställningen är en provanställning 6 månader som sedan övergår till en tillsvidare tjänst.

Krav:
Gymnasiekompetens
B-körkort
Tidigare arbetslivserfarenhet av kundkontakt
God social förmåga
Flytande svenska i tal och skrift

Meriterande:
Tidigare arbetslivserfarenhet av sälj
Utbrett nätverk i Göteborgsområdet

Övrigt
Ansökan sker via vår hemsida http://www.vagjobb.se/lediga-tjanster/ ”Säljare mot Göteborg”

Intervju kommer att ske på Vägjobb i Sveriges huvudkontor i Örebro.

Intervjuer sker löpande och därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Frågor om tjänsten besvaras av stefan.johansson@vagjobb.se

Individuell lönesättning

Vi undanber oss erbjudanden från rekrytering och bemanningsföretag. Även hjälp med annonsering via media och sociala medier undanbedes, tack!

Anställningsform: Provanställning 6 månader följt av en tillsvidareanställning

Ansök nu

Flexibel hjälte som säkrar vägarbetsplatser!

Trafikvakt
Läs mer Jun 12
Om oss:

Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar. Besök gärna vår hemsida för mer information.

www.vagjobb.se

Om dig

Är du en ansvarsfull person som tycker om att arbeta utomhus? Gillar du också fysiskt arbete, då är detta tjänsten för dig! Vi på Vägjobb lägger stort fokus på engagemang, god arbetsmoral och att man anstränger sig för att göra ett bra jobb. Du kommer arbeta med människor från olika bakgrund, därför lägger vi stor vikt på din förmåga att samarbeta och vara en lagspelare. Du ska vara flexibel då arbetet utförs vid varierande tider. För det mesta arbetar du på annan ort under hela arbetsveckan, mån-tors eller mån-fre. Du ska alltså kunna vara borta från hemmet under hela arbetsveckan. Eftersom Trafikverket ställer krav på att deras regelverk skall kunna förmedlas på svenska är det viktigt att du i tal och skrift är flytande i svenska. Du kommer även genomgå ett certifieringsprov i arbete på väg på trafikverket som är på svenska.

Krav:
• Flytande svenska i tal och skrift
• B-körkort

Meriterande
• C-körkort
• Tillgång till egen bil

Arbetsuppgifter

Du kommer vara vägens hjälte och säkerställa att vägarbetarna, trafikanterna och dina kollegor får en säker och bra upplevelse av vägarbeten.

I arbetsuppgifterna ingår dirigering av trafik som trafikvakt och lotschaufför. Du kommer alltså dirigera trafik genom vägarbetsplatser. Du kommer även arbeta med etablering, tillsyn och avetablering av arbetsområdet vilket innebär att du och din arbetsgrupp är ansvariga för kvaliteten och säkerheten vid vägarbetsplatsen. En arbetsgrupp består vanligtvis av 2-5 personer och det är ni tillsammans som arbetar för att möta trafikverkets krav vid arbete på väg.

Då vi arbetar rikstäckande med säkerheten vid vägarbetsplatser kommer du ofta resa och övernatta på annan ort. Arbetstiderna varierar från tidig morgon till sena kvällar och nattarbete. Innan du får arbeta på väg genomgår du en 3-dagars utbildning i våra utbildningslokaler i Örebro.

Trivs du och visar engagemang kan det finnas stora möjligheter att utvecklas vidare inom Vägjobb då vi gärna rekryterar internt när lediga tjänster uppstår. Vi på Vägjobb ger all personal den utbildning som krävs samt certifieringsavgifter. Vi tillhandahåller arbetskläder och personlig skyddsutrustning.

Övrigt
Ansökan sker via vår hemsida http://www.vagjobb.se/lediga-tjanster/
eller via email: ansokan@vagjobb.se märk mailet med "trafikservicepersonal"

Intervju kommer ske på Vägjobb i Sveriges huvudkontor i Örebro.

Intervjuer och tillsättning sker omgående och därför kan dessa tjänster komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Frågor om tjänsten besvaras av stefan.johansson@vagjobb.se

Lön, ersättning och förmåner enligt kollektivavtal med SEKO ”Väg och banavtalet”

Vi undanber oss erbjudanden från rekrytering och bemanningsföretag. Även hjälp med annonsering via media och sociala medier undanbedes, tack!

Anställningsform
Visstidsanställning

Ansök nu

Vill du vara vägens hjälte?

Trafikvakt
Läs mer Maj 21
Om oss:

Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar. Besök gärna vår hemsida för mer information.

www.vagjobb.se

Om dig

Är du en ansvarsfull person som tycker om att arbeta utomhus? Gillar du också fysiskt arbete, då är detta tjänsten för dig! Vi på Vägjobb lägger stort fokus på engagemang, god arbetsmoral och att man anstränger sig för att göra ett bra jobb. Du kommer arbeta med människor från olika bakgrund, därför lägger vi stor vikt på din förmåga att samarbeta och vara en lagspelare. Du ska vara flexibel då arbetet utförs vid varierande tider. För det mesta arbetar du på annan ort under hela arbetsveckan, mån-tors eller mån-fre. Du ska alltså kunna vara borta från hemmet under hela arbetsveckan. Arbete som trafikservicepersonal innebär att du jobbar mycket mellan april-november. Till andra tjänster på Vägjobb i Sverige rekryterar vi gärna internt.

Krav:
• Flytande svenska i tal och skrift
• B-körkort

Meriterande
• C-körkort
• Tillgång till egen bil

Arbetsuppgifter

Du kommer vara vägens hjälte och säkerställa att vägarbetarna, trafikanterna och dina kollegor får en säker och bra upplevelse av vägarbeten.

I arbetsuppgifterna ingår dirigering av trafik som trafikvakt och lotschaufför. Du kommer alltså dirigera trafik genom vägarbetsplatser. Du kommer även arbeta med etablering, tillsyn och avetablering av arbetsområdet vilket innebär att du och din arbetsgrupp är ansvariga för säkerheten vid vägarbetsplatsen. En arbetsgrupp består vanligtvis av 2-5 personer och det är ni tillsammans som arbetar för att möta trafikverkets krav vid arbete på väg.

Då vi arbetar rikstäckande med säkerheten vid vägarbetsplatser kommer du ofta resa och övernatta på annan ort. Arbetstiderna varierar från tidig morgon till sena kvällar och nattarbete. Innan du får arbeta på väg genomgår du en 3-dagars utbildning i våra utbildningslokaler i Örebro.

Trivs du och visar engagemang kan det finnas stora möjligheter att utvecklas vidare inom Vägjobb då vi gärna rekryterar internt när lediga tjänster uppstår. Vi på Vägjobb ger all personal den utbildning som krävs samt certifieringsavgifter. Vi står självklart för arbetskläder och personlig skyddsutrustning.

Övrigt
Ansökan sker via vår hemsida http://www.vagjobb.se/lediga-tjanster/

Frågor om tjänsten besvaras av stefan.johansson@vagjobb.se

Lön, ersättning och förmåner enligt kollektivavtal med SEKO ”Väg och banavtalet”

Vi undanber oss erbjudanden från rekrytering och bemanningsföretag. Även hjälp med annonsering via media och sociala medier undanbedes, tack!

Anställningsform
Visstidsanställning

Ansök nu

Vill du vara vägens hjälte?

Trafiklots
Läs mer Apr 13
Om oss:

Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar. Besök gärna vår hemsida för mer information.

www.vagjobb.se

Om dig

Är du en ansvarsfull person som tycker om att arbeta utomhus? Gillar du också fysiskt arbete, då är detta tjänsten för dig! Vi på Vägjobb lägger stort fokus på engagemang, god arbetsmoral och att man anstränger sig för att göra ett bra jobb. Du kommer arbeta med människor från olika bakgrund, därför lägger vi stor vikt på din förmåga att samarbeta och vara en lagspelare. Du ska vara flexibel då arbetet utförs vid varierande tider. För det mesta arbetar du på annan ort under hela arbetsveckan, mån-tors eller mån-fre. Du ska alltså kunna vara borta från hemmet under hela arbetsveckan.

Krav:
• Flytande svenska i tal och skrift
• B-körkort

Meriterande
• C-körkort
• Tillgång till egen bil

Arbetsuppgifter

Du kommer vara vägens hjälte och säkerställa att vägarbetarna, trafikanterna och dina kollegor får en säker och bra upplevelse av vägarbeten.

I arbetsuppgifterna ingår dirigering av trafik som trafikvakt och lotschaufför. Du kommer alltså dirigera trafik genom vägarbetsplatser. Du kommer även arbeta med etablering, tillsyn och avetablering av arbetsområdet vilket innebär att du och din arbetsgrupp är ansvariga för säkerheten vid vägarbetsplatsen. En arbetsgrupp består vanligtvis av 2-5 personer och det är ni tillsammans som arbetar för att möta trafikverkets krav vid arbete på väg.

Då vi arbetar rikstäckande med säkerheten vid vägarbetsplatser kommer du ofta resa och övernatta på annan ort. Arbetstiderna varierar från tidig morgon till sena kvällar och nattarbete. Innan du får arbeta på väg genomgår du en 3-dagars utbildning i våra utbildningslokaler i Örebro.

Trivs du och visar engagemang kan det finnas stora möjligheter att utvecklas vidare inom Vägjobb då vi gärna rekryterar internt när lediga tjänster uppstår. Vi på Vägjobb ger all personal den utbildning som krävs samt certifieringsavgifter. Vi tillhandahåller arbetskläder och personlig skyddsutrustning.

Övrigt
Ansökan sker via vår hemsida http://www.vagjobb.se/lediga-tjanster/
eller via email: ansokan@vagjobb.se märk mailet med "trafikservicepersonal"

Frågor om tjänsten besvaras av stefan.johansson@vagjobb.se

Lön, ersättning och förmåner enligt kollektivavtal med SEKO ”Väg och banavtalet”

Vi undanber oss erbjudanden från rekrytering och bemanningsföretag. Även hjälp med annonsering via media och sociala medier undanbedes, tack!

Anställningsform
Visstidsanställning

Ansök nu

Trafikservicemedarbetare

Trafikvakt
Läs mer Feb 20
I arbetsuppgifterna ingår dirigering av trafik som trafikvakt och lotschaufför. Du kommer alltså dirigera trafik genom vägarbetsplatser. Du kommer även arbeta med etablering, tillsyn och avetablering av arbetsområdet vilket innebär att du och din arbetsgrupp är ansvariga för säkerheten vid vägarbetsplatsen. En arbetsgrupp består vanligtvis av 2-5 personer och det är ni tillsammans som arbetar för att möta trafikverkets krav vid arbete på väg.

Då vi arbetar rikstäckande med säkerheten vid vägarbetsplatser kommer du ofta resa och övernatta på annan ort. Arbetstiderna varierar från tidig morgon till sena kvällar och nattarbete. Innan du får arbeta på väg genomgår du en 3-dagars utbildning i våra utbildningslokaler i Örebro.

Trivs du och visar engagemang kan det finnas stora möjligheter att utvecklas vidare inom Vägjobb då vi gärna rekryterar internt när lediga tjänster uppstår. Vi på Vägjobb ger all personal den utbildning som krävs samt certifieringsavgifter. Vi tillhandahåller arbetskläder och personlig skyddsutrustning.


Är du en ansvarsfull person som tycker om att arbeta utomhus? Gillar du också fysiskt arbete, då är detta tjänsten för dig! Vi på Vägjobb lägger stort fokus på engagemang, god arbetsmoral och att man anstränger sig för att göra ett bra jobb.

Du kommer arbeta med människor från olika bakgrund, därför lägger vi stor vikt på din förmåga att samarbeta och vara en lagspelare. Du ska vara flexibel då arbetet utförs vid varierande tider. För det mesta arbetar du på annan ort under hela arbetsveckan, mån-tors eller mån-fre. Du ska alltså kunna vara borta från hemmet under hela arbetsveckan.

Krav:
Flytande svenska i tal och skrift
B-körkort

Meriterande:

C-körkort
Tillgång till egen bil


Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar. Besök gärna vår hemsida för mer information.

www.vagjobb.se

Ansök nu

Lagerarbetare med C - körkort

Lagerarbetare
Läs mer Feb 7
Som lagerarbetare och C-chaufför på Vägjobb kommer du utgå från vårt lager i Örebro. Du får under ledning av vår lagerchef omväxlande arbetsuppgifter. Du kommer på egen hand eller tillsammans med kollegor etablera avstängningsmaterial vid vägarbetsområden med hjälp av en TA-plan i Örebro med omnejd. Utöver etableringar kommer du arbeta med tillverkning, packning och lastning av vägmärken. Arbetet hos oss är omväxlande med snabba förändringar, vi ser att du är en person som gillar att ha många bollar i luften och ser lösningen i de situationer som uppstår.

Arbetstider 8:00-17:00 obekväma arbetstider kan förekomma i form av sena kvällar och tidiga morgnar samt helgarbete.


Du har minst C-kort och truckkort. Du är ansvarstagande och har lätt att samarbeta med andra.
Du är van att arbeta självständigt och självgående.

Du tycker dessutom om att arbeta fysiskt och utomhus med omväxlande arbetsuppgifter i ett högt tempo och periodvis med hög arbetsbelastning.

Vi söker dig som kan ta ett stort ansvar och ser vikten med ett bra trafiksäkerhetsarbete. Det gäller att kunna behålla lugnet och fokusera på arbetsuppgiften. Som person är du positiv, strukturerad, initiativ- och ansvarstagande samt självgående. Tempot är ofta högt och ibland pressat vilket ställer höga krav på både flexibilitet och stresstålig.

Krav
C-körkort
Svenska

Meriterande
krankort med god körvana
Fordonskunskaper
Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö.

Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar.

Besök gärna vår hemsida för mer information
www.vagjobb.se

Ansök nu

Trafikservicemedarbetare

Trafikvakt
Läs mer Feb 22
Om oss:

Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar. Besök gärna vår hemsida för mer information.

www.vagjobb.se

Om dig

Är du en ansvarsfull person som tycker om att arbeta utomhus? Gillar du också fysiskt arbete, då är detta tjänsten för dig! Vi på Vägjobb lägger stort fokus på engagemang, god arbetsmoral och att man anstränger sig för att göra ett bra jobb. Du kommer arbeta med människor från olika bakgrund, därför lägger vi stor vikt på din förmåga att samarbeta och vara en lagspelare. Du ska vara flexibel då arbetet utförs vid varierande tider. För det mesta arbetar du på annan ort under hela arbetsveckan, mån-tors eller mån-fre. Du ska alltså kunna vara borta från hemmet under hela arbetsveckan.

Krav:
• Flytande svenska i tal och skrift
• B-körkort

Meriterande
• C-körkort
• Tillgång till egen bil

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår dirigering av trafik som trafikvakt och lotschaufför. Du kommer alltså dirigera trafik genom vägarbetsplatser. Du kommer även arbeta med etablering, tillsyn och avetablering av arbetsområdet vilket innebär att du och din arbetsgrupp är ansvariga för säkerheten vid vägarbetsplatsen. En arbetsgrupp består vanligtvis av 2-5 personer och det är ni tillsammans som arbetar för att möta trafikverkets krav vid arbete på väg.

Då vi arbetar rikstäckande med säkerheten vid vägarbetsplatser kommer du ofta resa och övernatta på annan ort. Arbetstiderna varierar från tidig morgon till sena kvällar och nattarbete. Innan du får arbeta på väg genomgår du en 3-dagars utbildning i våra utbildningslokaler i Örebro.

Trivs du och visar engagemang kan det finnas stora möjligheter att utvecklas vidare inom Vägjobb då vi gärna rekryterar internt när lediga tjänster uppstår. Vi på Vägjobb ger all personal den utbildning som krävs samt certifieringsavgifter. Vi tillhandahåller arbetskläder och personlig skyddsutrustning.

Övrigt
Ansökan sker ENDAST via vår hemsida http://www.vagjobb.se/lediga-tjanster/

Frågor om tjänsten besvaras av stefan.johansson@vagjobb.se

Lön, ersättning och förmåner enligt kollektivavtal med SEKO ”Väg och banavtalet”

Vi undanber oss erbjudanden från rekrytering och bemanningsföretag.

Anställningsform
Visstidsanställning

Ansök nu