Centric Professionals AB jobb i Örebro

Hitta lediga jobb hos Centric Professionals AB i Örebro. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Örebro.

Teknisk projektledare till myndighet

Projektledare, IT
Läs mer Nov 30
Vill du vara med och driva ett spännande projekt? Har du erfarenhet agilt utvecklingsarbete? Då har vi en utmanande möjlighet för dig som teknisk projektledare hos en myndighet i Örebro.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling, där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär hos oss!

Arbetsuppgifter

Det här uppdraget innefattar två pågående stora och viktiga projekt hos myndigheten.

Det ena är det vi kallar Nya Statistiska Enheter (NSE) och kan beskrivas som nedan:
Stora, oftast multinationella, företag har i allt större utsträckning utvecklat mer komplexa organisationer för sin verksamhet vilket har fått konsekvenser för statistiken. Genom profilering kan företagens strukturer avseende organisation bättre beskrivas och därigenom kan mer relevant statistik av högre kvalitet produceras. IT-stödet behöver anpassas för att klara är att beskriva den ekonomiska statistiken på ett bättre sätt.

Ett projekt för detta har pågått sen 2021 och nu söker vi en teknisk projektledare som kan ta över och driva det vidare. Erfarenhet av komplexa beroenden och god förankring inom IT med agil systemutveckling är viktigt.

Det andra är en omläggning av SNI-koder och kan beskrivas enligt nedan:
Standard för svensk näringsgrensindelning (SNI) ingår i ett internationellt system av ekonomiska klassifikationer och utgår från EU:s näringsgrensstandard NACE Rev. 2, som i sin tur utgår från FN:s standard ISIC.

Det finns ett återkommande behov att revidera internationella näringsgrens- och produktindelningar och för att gå i takt med i den ekonomiska och tekniska utvecklingen görs med jämna mellanrum revisioner. För drygt fem år sedan framfördes behovet av en ny revision. Eurostat inledde därför en omfattande översyn av klassifikationsstrukturen i syfte att ta fram ett förslag till ett nytt NACE. Detta ska mynna ut i en ny förordning och implementeringen ska vara klar 2025-12-31.

Din profil och kvalifikationen

Som projektledare tycker du om att samarbeta; du har en drivkraft och en förmåga att motivera dina teammedlemmar och är lösningsfokuserad. Vi ser även att du har en pedagogisk förmåga och är en god kommunikatör samt har vana att kommunicera med olika roller inom en organisation, såsom scrum master, kravanalytiker, arkitekter, beställare, användare och styrgrupp.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav
- Minst 9 års arbetslivserfarenhet som teknisk projektledare
- Erfarenhet av agilt utvecklingsarbete
- Erfarenhet av att effektivt och strukturerat sätt planera så att projektmålen nås inom beräknad tid, budget och kvalitet
- Erfarenhet av att planera, genomföra och följa upp samt ta egna initiativ för att komma till ett gott resultat

Meriterande
- Erfarenhet av uppdrag inom offentlig verksamhet
- Kunskap om hur statikproduktion går till
- Erfarenhet som projektledare för IT-projekt i statistikproduktion
- Erfarenhet av stora komplexa databasregister
Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu.

Ansök nu

Senior nätverkstekniker

Nätverkstekniker
Läs mer Nov 29
Att en nätverkstekniker är en vital funktion för ett företag, det vet både du och jag. Ofta söker vi olika typer av nätverkstekniker, så har du en bred erfarenhet av med planering av nätverk eller kanske erfarenhet av konfiguration/programmering av switchar och support eller något annat spännande? Just nu söker vi en senior nätverkstekniker med några års relevant erfarenhet till kundens pågående projekt och förvaltningar. Uppdraget kan variera och omfatta drift, utveckling eller uppgraderingar för att säkerställa krav på säkerhet och funktion.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att fortsätta bygga på din karriär.

Arbetsuppgifter
Som senior nätverkstekniker så kommer du att sköta uppsättning, drift och support av kundens lokala nätverk. Här kommer du, tillsammans med dina kollegor, att arbeta för att drifta och säkerställa nätverkets funktion. Det innebär att du ibland får släppa det dagliga arbetet för att hantera en eventuell incident.

Du kommer med stort eget ansvar att arbeta i både stora och små projekt med allt från livscykelhantering till beställningar för att uppfylla kundens behov.

Din profil och kvalifikationen
Vi letar efter dig som har utbildning samt arbetslivserfarenhet inom nätverksteknik. Du brinner för området och kanske har samlat på dig certifieringar inom området. Du har minst 5 års erfarenhet och har en bred nätverkskompetens. Du har god kunskap om supporerat element kring nätverksmiljöer avseende av system för managering, övervakning, scriptning och automatisering av deployment av switchar/routrar.

Som person ser vi att du är strukturerad och metodisk. Du behöver vara social och duktig på att samarbeta; en engagerad person kommer alltid att trivas bra i uppdraget!

Du behöver ha goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav
- Minst fem års arbetslivserfarenhet som nätverkstekniker
- Goda kunskaper inom routing och switching
- Erfarenhet av lösningar från någon/några av tillverkarna Cisco, Fortinet, HP, Dell, Palo Alto, VMware eller Check Point
- Kompetens inom TCP/IP-stacken, Routing/Switching, Brandväggar och WLAN-tjänster
- Goda kunskaper inom Wireless
Vad vi erbjuder
Vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det – du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Centric är ett IT-företag med 400 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Peter Larsen
+46734159362
Peter.Larsen@centric.eu

Ansök nu

Erfaren drifttekniker

Finanskonsult
Läs mer Nov 30
Nu söker vi dig som är drifttekniker och redo att ta dig an nya utmaningar i ett nytt uppdrag. För att klara av samt trivas i rollen som drifttekniker krävs det att du har tidigare erfarenhet inom området och är välbekant med de system och verktyg som används i det dagliga arbetet. Om du är eller har varit drifttekniker kan det mycket väl vara just dig vi letar efter till detta uppdrag hos en av våra kunder i Örebro.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär hos oss!

Arbetsuppgifter
Drift går att översätta i underhåll, där du i denna roll ansvarar för just underhåll av kundens servrar, interna infrastruktur och applikationer. Vidare hanterar du den dagliga driften av kommunikations- och informationssystem, programvara, maskinvara och annan IT-utrustning för att identifiera och förebygga incidenter och driftstörningar. Du kommer att administrera företagets IT-infrastruktur, övervaka och se till att förbindelser mellan användare och hårdvara/mjukvara upprätthålls.

Arbetet är primärt operativt med organisationens datasystem och kringutrustning såsom applikationsservrar, databasservrar, webbservrar, datorer, skrivare och lagringsenheter – varför en bred teknisk kompetens och erfarenhet önskas.

Du kommer konfigurera, installera, underhålla och uppgradera hård- och mjukvara och medverka i teamet med din kompetens i projekt rörande drift och infrastruktur.

Din profil och kvalifikationen
Det finns vissa krav vi sätter på den som ansöker till rollen vad gäller teknisk kompetens, men vi lägger också vikt vid hur du är som person i processen.

Du förväntas ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, och det är precis i en sån roll som du trivs bäst. Du stimuleras av att vara med och förbättra processer och rutiner.

Du uttrycker dig väl på svenska och engelska - i både tal och skrift

Kompetenskrav:
- Du har tidigare arbetat i en strukturerad servicedesk i 2-3 år och har god kännedom om hur arbetsprocessen ser ut
- Generell förståelse för större IT-infrastruktur
- Active Directory
- Windows Server
- VMware
- Microsoft 365
- Azure
- Hantering av backup samt nätverk

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Peter Larsen
+46734159362
Peter.Larsen@centric.eu

Ansök nu

Onsitetekniker till statlig myndighet

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 30
Nu söker vi en onsitetekniker till ett uppdrag på en statlig myndighet i Örebro. Du kommer att arbeta på plats med ett team där ni tillsammans supporterar personal med sina IT-ärenden.
 
Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling, där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär hos oss!

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som onsitetekniker på ett utbildningscenter där du i första hand kommer att stötta personalutbildare med hårdvaruutrustning och AV-utrustning i utbildningssalarna.

Din profil och kvalifikationen
Du har grundläggande teknisk kunskap och erfarenhet av att lösa inkommande ärenden självständigt på plats. Du trivs med att kombinera både tekniken och kontakt med dina medarbetare för att lösa de problem som dyker upp. Du kan förklara IT för personer på olika kunskapsnivåer och är en problemlösare.

Som person är du social, utåtriktad och känner dig bekväm i din roll som onsitetekniker. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav
- Minst 1 års arbetslivserfarenhet som onsite-tekniker
- Körkort
Meriterande:
- Arbetslivserfarenhet inom statlig myndighet
Vad vi erbjuder
Vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det – du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Centric är ett IT-företag med 400 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Peter Larsen
+46734159362
Peter.Larsen@centric.eu

Ansök nu

Onsitetekniker till statlig myndighet

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 20
Nu söker vi en onsitetekniker till ett uppdrag på en statlig myndighet i Örebro. Du kommer att arbeta på plats med ett team där ni tillsammans supporterar personal med sina IT-ärenden.
 
Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling, där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär hos oss!

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som onsitetekniker på ett utbildningscenter där du i första hand kommer att stötta personalutbildare med hårdvaruutrustning och AV-utrustning i utbildningssalarna.

Din profil och kvalifikationen
Du har grundläggande teknisk kunskap och erfarenhet av att lösa inkommande ärenden självständigt på plats. Du trivs med att kombinera både tekniken och kontakt med dina medarbetare för att lösa de problem som dyker upp. Du kan förklara IT för personer på olika kunskapsnivåer och är en problemlösare.

Som person är du social, utåtriktad och känner dig bekväm i din roll som onsitetekniker. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav
- Minst 1 års arbetslivserfarenhet som onsite-tekniker
- Körkort
Meriterande:
- Arbetslivserfarenhet inom statlig myndighet
Vad vi erbjuder
Vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det – du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Centric är ett IT-företag med 400 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 073-4159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Erfaren drifttekniker

Nätverksoperatör
Läs mer Nov 2
Nu söker vi dig som är drifttekniker och redo att ta dig an nya utmaningar i ett nytt uppdrag. För att klara av samt trivas i rollen som drifttekniker krävs det att du har tidigare erfarenhet inom området och är välbekant med de system och verktyg som används i det dagliga arbetet. Om du är eller har varit drifttekniker kan det mycket väl vara just dig vi letar efter till detta uppdrag hos en av våra kunder i Örebro.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär hos oss!

Arbetsuppgifter
Drift går att översätta i underhåll, där du i denna roll ansvarar för just underhåll av kundens servrar, interna infrastruktur och applikationer. Vidare hanterar du den dagliga driften av kommunikations- och informationssystem, programvara, maskinvara och annan IT-utrustning för att identifiera och förebygga incidenter och driftstörningar. Du kommer att administrera företagets IT-infrastruktur, övervaka och se till att förbindelser mellan användare och hårdvara/mjukvara upprätthålls.

Arbetet är primärt operativt med organisationens datasystem och kringutrustning såsom applikationsservrar, databasservrar, webbservrar, datorer, skrivare och lagringsenheter – varför en bred teknisk kompetens och erfarenhet önskas.

Du kommer konfigurera, installera, underhålla och uppgradera hård- och mjukvara och medverka i teamet med din kompetens i projekt rörande drift och infrastruktur.

Din profil och kvalifikationen
Det finns vissa krav vi sätter på den som ansöker till rollen vad gäller teknisk kompetens, men vi lägger också vikt vid hur du är som person i processen.

Du förväntas ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, och det är precis i en sån roll som du trivs bäst. Du stimuleras av att vara med och förbättra processer och rutiner.

Du uttrycker dig väl på svenska och engelska - i både tal och skrift

Kompetenskrav:
- Du har tidigare arbetat i en strukturerad servicedesk i 2-3 år och har god kännedom om hur arbetsprocessen ser ut
- Generell förståelse för större IT-infrastruktur
- Active Directory
- Windows Server
- VMware
- Microsoft 365
- Azure
- Hantering av backup samt nätverk

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Teknisk projektledare till myndighet

Projektledare, IT
Läs mer Nov 1
Vill du vara med och driva ett spännande projekt? Har du erfarenhet agilt utvecklingsarbete? Då har vi en utmanande möjlighet för dig som teknisk projektledare hos en myndighet i Örebro.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling, där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär hos oss!

Arbetsuppgifter
Det här uppdraget innefattar två pågående stora och viktiga projekt hos myndigheten.

Det ena är det vi kallar Nya Statistiska Enheter (NSE) och kan beskrivas som nedan:
Stora, oftast multinationella, företag har i allt större utsträckning utvecklat mer komplexa organisationer för sin verksamhet vilket har fått konsekvenser för statistiken. Genom profilering kan företagens strukturer avseende organisation bättre beskrivas och därigenom kan mer relevant statistik av högre kvalitet produceras. IT-stödet behöver anpassas för att klara är att beskriva den ekonomiska statistiken på ett bättre sätt.

Ett projekt för detta har pågått sen 2021 och nu söker vi en teknisk projektledare som kan ta över och driva det vidare. Erfarenhet av komplexa beroenden och god förankring inom IT med agil systemutveckling är viktigt.

Det andra är en omläggning av SNI-koder och kan beskrivas enligt nedan:
Standard för svensk näringsgrensindelning (SNI) ingår i ett internationellt system av ekonomiska klassifikationer och utgår från EU:s näringsgrensstandard NACE Rev. 2, som i sin tur utgår från FN:s standard ISIC.

Det finns ett återkommande behov att revidera internationella näringsgrens- och produktindelningar och för att gå i takt med i den ekonomiska och tekniska utvecklingen görs med jämna mellanrum revisioner. För drygt fem år sedan framfördes behovet av en ny revision. Eurostat inledde därför en omfattande översyn av klassifikationsstrukturen i syfte att ta fram ett förslag till ett nytt NACE. Detta ska mynna ut i en ny förordning och implementeringen ska vara klar 2025-12-31.

Din profil och kvalifikationen
Som projektledare tycker du om att samarbeta; du har en drivkraft och en förmåga att motivera dina teammedlemmar och är lösningsfokuserad. Vi ser även att du har en pedagogisk förmåga och är en god kommunikatör samt har vana att kommunicera med olika roller inom en organisation, såsom scrum master, kravanalytiker, arkitekter, beställare, användare och styrgrupp.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav
- Minst 9 års arbetslivserfarenhet som teknisk projektledare
- Erfarenhet av agilt utvecklingsarbete
- Erfarenhet av att effektivt och strukturerat sätt planera så att projektmålen nås inom beräknad tid, budget och kvalitet
- Erfarenhet av att planera, genomföra och följa upp samt ta egna initiativ för att komma till ett gott resultat
Meriterande
- Erfarenhet av uppdrag inom offentlig verksamhet
- Kunskap om hur statikproduktion går till
- Erfarenhet som projektledare för IT-projekt i statistikproduktion
- Erfarenhet av stora komplexa databasregister
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Nätverksspecialist till myndighet

Nätverksoperatör
Läs mer Okt 13
Är du specialist inom nätverk och vill arbeta i en ansvarsfull roll? Just nu söker vi en senior nätverksspecialist till ett uppdrag hos en myndighet i Örebro.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att fortsätta bygga på din karriär.

Arbetsuppgifter
Just nu håller vår kund på att förnya sina datacenter med teknik som bygger på VMware VCF. I denna förnyelse behöver projektet tillgång till en nätverksspecialist för att hantera diverse nätverksfrågor gällande t.ex. design, implementation, konfiguration, dokumentation och förberedelse inför överlämnande av datacentren till fortsatt förvaltning hos myndigheten.

Din profil och kvalifikationen
Som person är du strukturerad och metodisk. Du behöver vara social och duktig på att samarbeta; en engagerad person kommer alltid att trivas bra i uppdraget!

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav
- Minst 9 års arbetslivserfarenhet som nätverkstekniker
- Har certifiering inom CCDE
- Uttrycker dig mycket väl på svenska - i både tal och skrift
Meriterande
- Erfarenhet av arbete med Cisco-nätverk i kombination med VMware VCF och NSX-T
- Erfarenhet av arbete med VCF NSX-T
- Erfarenhet av arbete med svensk myndighet
- Erfarenhet av arbete med VSphere 8
- Erfarenhet av arbete med Application Delivery Services-system
- Erfarenhet av arbete med DNSSEC
- Erfarenhet av arbete med Cisco Networks with Sourcefire Intrusion Prevention System (SSFIPS)
- Erfarenhet av arbete med Cisco Identity Services Engine (SISE)
- Certifiering inom CCIE Security och/eller CISSP
Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag, dock senast den 18 oktober. Urval och intervjuer sker löpande.
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Senior nätverkstekniker

Nätverkstekniker
Läs mer Okt 3
Att en nätverkstekniker är en vital funktion för ett företag, det vet både du och jag. Ofta söker vi olika typer av nätverkstekniker, så har du en bred erfarenhet av med planering av nätverk eller kanske erfarenhet av konfiguration/programmering av switchar och support eller något annat spännande? Just nu söker vi en senior nätverkstekniker med några års relevant erfarenhet till kundens pågående projekt och förvaltningar. Uppdraget kan variera och omfatta drift, utveckling eller uppgraderingar för att säkerställa krav på säkerhet och funktion.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att fortsätta bygga på din karriär.

Arbetsuppgifter
Som senior nätverkstekniker så kommer du att sköta uppsättning, drift och support av kundens lokala nätverk. Här kommer du, tillsammans med dina kollegor, att arbeta för att drifta och säkerställa nätverkets funktion. Det innebär att du ibland får släppa det dagliga arbetet för att hantera en eventuell incident.

Du kommer med stort eget ansvar att arbeta i både stora och små projekt med allt från livscykelhantering till beställningar för att uppfylla kundens behov.

Din profil och kvalifikationen
Vi letar efter dig som har utbildning samt arbetslivserfarenhet inom nätverksteknik. Du brinner för området och kanske har samlat på dig certifieringar inom området. Du har minst 5 års erfarenhet och har en bred nätverkskompetens. Du har god kunskap om supporerat element kring nätverksmiljöer avseende av system för managering, övervakning, scriptning och automatisering av deployment av switchar/routrar.

Som person ser vi att du är strukturerad och metodisk. Du behöver vara social och duktig på att samarbeta; en engagerad person kommer alltid att trivas bra i uppdraget!

Du behöver ha goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav
- Minst fem års arbetslivserfarenhet som nätverkstekniker
- Goda kunskaper inom routing och switching
- Erfarenhet av lösningar från någon/några av tillverkarna Cisco, Fortinet, HP, Dell, Palo Alto, VMware eller Check Point
- Kompetens inom TCP/IP-stacken, Routing/Switching, Brandväggar och WLAN-tjänster
- Goda kunskaper inom Wireless
Vad vi erbjuder
Vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det – du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Centric är ett IT-företag med 400 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 073-4159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

IT Resource Management Specialist till SAAB i Karlskoga

Projektledare, IT
Läs mer Sep 15
Nu söker vi efter en IT Resource Management Specialist till ett uppdrag hos vår kund SAAB. SAAB är ett ledande försvars-och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning. De utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Genom att tillverka värdsledande produkter till det svenska försvaret bidrar SAAB till ett tryggare samhälle. Att få bidra till detta tillsammans med en grupp av duktiga medarbetare är ett stort och viktigt ansvar som vi hoppas du vill vara en del av.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling, där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär hos oss!

Arbetsuppgifter
Vi söker en IT Resource Management Specialist och koordinator till Organisational Support, en stabsfunktion inom Group IT. Som IT Resource Management Specialist kommer du att arbeta med att utveckla och koordinera IT Resource Management processer och de verktyg som används inom Saab Group IT. Du kommer att arbeta med Resource Capacity Management, koordinera och leda Resource Capacity planning-möten.

Du kommer även att arbeta som Business Solution Manager för Resource Request flow och den modul i ServiceNow som används av Group IT, agera som kravställare för utveckling samt stötta linjechefer och tjänsteägare i verktyget och processen för att beställa resurser.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Ansvara för och leda Resource Capacity Management och planeringsprocessen
- Facilitera och leda Resource Management Forums
- Agera som Business Solution Manager för Resource Request module i ServiceNow och vara kravställare
- Vid behov agera som Que Coordinator för inkomna Resource Requests vid behov
- Ansvara för utbildning och support till nya och befintliga linjechefer i Resource Request flow
- Samordna kommunikation gällande arbetssätt, processer och system

Din profil och kvalifikationen
För att lyckas i rollen ser vi att du är proaktiv, analytisk och en lagspelare. Du är lösningsfokuserad och tänker på kunden samt har ett affärsmässigt fokus.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskydslagen.

Krav:
- Kandidatexamen eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom relevant område (Informationsteknik eller närliggande område)
- Arbetslivserfarenhet av resurshantering inom IT och resurskapacitetsplanering
- God kunskap inom affärs- och ekonomistyrning
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Erfaren drifttekniker

Nätverksoperatör
Läs mer Sep 5
Nu söker vi dig som är drifttekniker och redo att ta dig an nya utmaningar i ett nytt uppdrag. För att klara av samt trivas i rollen som drifttekniker krävs det att du har tidigare erfarenhet inom området och är välbekant med de system och verktyg som används i det dagliga arbetet. Om du är eller har varit drifttekniker kan det mycket väl vara just dig vi letar efter till detta uppdrag hos en av våra kunder i Örebro.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär hos oss!

Arbetsuppgifter
Drift går att översätta i underhåll, där du i denna roll ansvarar för just underhåll av kundens servrar, interna infrastruktur och applikationer. Vidare hanterar du den dagliga driften av kommunikations- och informationssystem, programvara, maskinvara och annan IT-utrustning för att identifiera och förebygga incidenter och driftstörningar. Du kommer att administrera företagets IT-infrastruktur, övervaka och se till att förbindelser mellan användare och hårdvara/mjukvara upprätthålls.

Arbetet är primärt operativt med organisationens datasystem och kringutrustning såsom applikationsservrar, databasservrar, webbservrar, datorer, skrivare och lagringsenheter – varför en bred teknisk kompetens och erfarenhet önskas.

Du kommer konfigurera, installera, underhålla och uppgradera hård- och mjukvara och medverka i teamet med din kompetens i projekt rörande drift och infrastruktur.

Din profil och kvalifikationen
Det finns vissa krav vi sätter på den som ansöker till rollen vad gäller teknisk kompetens, men vi lägger också vikt vid hur du är som person i processen.

Du förväntas ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, och det är precis i en sån roll som du trivs bäst. Du stimuleras av att vara med och förbättra processer och rutiner.

Du uttrycker dig väl på svenska och engelska - i både tal och skrift

Kompetenskrav:
- Du har tidigare arbetat i en strukturerad servicedesk i 2-3 år och har god kännedom om hur arbetsprocessen ser ut
- Generell förståelse för större IT-infrastruktur
- Active Directory
- Windows Server
- VMware
- Microsoft 365
- Azure
- Hantering av backup samt nätverk

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Microsoft 365 konsult

Nätverksoperatör
Läs mer Aug 25
Söker du ett jobb där du får kombinera att arbeta med människan och tekniken? Trivs du med att arbeta i en rådgivande roll för att optimera kundens användning av IT-tjänster? Då är detta uppdrag hos en kund i Örebro helt rätt tjänst för dig!
 
Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling, där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär hos oss!

Arbetsuppgifter
Som Cloud konsult med inriktning Microsoft 365 är du rådgivande till våra kunder i deras utmaningar gällande teknikval, strategi och arkitektur. Du arbetar också i uppdrag hos våra kunder i övergripande och i enskilda lösningar. Du har möjlighet att arbeta både enskilt och i team med några av branschens experter inom området.

I rollen som Microsoft 365 konsult jobbar du med behovsanalyser. Du planerar och driver uppdrag hos våra kunder i både implementering, konfiguration och migrering. Du får också vara med att jobba med design, drift och förvaltning av våra kunders nuvarande och framtida lösningar.

Din profil och kvalifikationen
I rollen kommer vi att erbjuda dig en stor möjlighet till utveckling där tjänsten kan anpassas efter din kompetens och inriktning. Vi söker dig som har erfarenhet av konsultrollen och ett genuint intresse för teknik, människor och affärer.

Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du tycker om att ge bra service och är noga med att ge kunden en bra kundupplevelse.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav:
- B-körkort
- Arbetslivserfarenhet av konsultbranschen
Vi ser att du har arbetat med flera av dessa områden i minst 5 år:
- Azure
- Azure AD
- Microsoft 365
- Windows Server
- Active Directory
- Windows 10/11
- Intune
- Defender Suite
- AIP
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Klienttekniker inom Citrix och Windows

Databasutvecklare
Läs mer Aug 25
Vår kund i Örebro behöver stärka upp med tekniker till deras verksamhet. Har du ett brinnande intresse för IT och teknik och är strukturerad? Då är detta uppdrag helt rätt tjänst för dig!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär hos oss!

Arbetsuppgifter
Uppdraget går ut på att administrera och hantera kundens klient- och VDI-miljö. Det innebär således att konfigurera och förvalta windowsklienter för att säkerställa stabilitet, säkerhet och prestanda. Vidare kommer du att arbeta med Citrix VDI-lösningar som involverar att skapa och förvalta virtuella instanser som hostas på servrar.

Utöver dessa huvuduppgifter kommer du att hantera mjukvaruinstallationer, uppdateringar, felsökning av både mjuk- och hårdvara samt säkerställa kompabilitet och implementera säkerhetsåtgärder.

Du kommer att arbeta med:
- Hantering, felsökning och förvaltning av windowsklienter och VDI:er med fokus mot Citrix
- Implementationer, uppdateringar och säkerhetsåtgärder
- Felärenden, livscykelhantering och dokumentation

Din profil och kvalifikationen
Du har flera års erfarenhet som IT-tekniker inom klienthantering med ett strukturerat arbetssätt. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt bemötande. Vi ser att du är lösningsfokuserad och serviceinriktad. Du har en god kommunikativ förmåga och talar svenska och engelska i tal och skrift.

Uppdraget kan komma att omfattas av försvarssekretess (RK2), vilket innebär krav på svenskt medborgarskap och godkännande av säkerhetsprövning utförd av myndighet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav:
- Arbetslivserfarenhet från liknande tjänster som innefattar hantering, felsökning och förvaltning av windowsklienter och VDI:er med fokus mot Citrix
- Goda tekniska kunskaper
- Svenskt medborgarskap
Meriterande
- Erfarenhet av att arbeta i komplexa samt stora organisationer
- ITIL
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Senior nätverkstekniker

Nätverkstekniker
Läs mer Aug 3
Att en nätverkstekniker är en vital funktion för ett företag, det vet både du och jag. Ofta söker vi olika typer av nätverkstekniker, så har du en bred erfarenhet av med planering av nätverk eller kanske erfarenhet av konfiguration/programmering av switchar och support eller något annat spännande? Just nu söker vi en senior nätverkstekniker med några års relevant erfarenhet till kundens pågående projekt och förvaltningar. Uppdraget kan variera och omfatta drift, utveckling eller uppgraderingar för att säkerställa krav på säkerhet och funktion.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att fortsätta bygga på din karriär.

Arbetsuppgifter
Som senior nätverkstekniker så kommer du att sköta uppsättning, drift och support av kundens lokala nätverk. Här kommer du, tillsammans med dina kollegor, att arbeta för att drifta och säkerställa nätverkets funktion. Det innebär att du ibland får släppa det dagliga arbetet för att hantera en eventuell incident.

Du kommer med stort eget ansvar att arbeta i både stora och små projekt med allt från livscykelhantering till beställningar för att uppfylla kundens behov.

Din profil och kvalifikationen
Vi letar efter dig som har utbildning samt arbetslivserfarenhet inom nätverksteknik. Du brinner för området och kanske har samlat på dig certifieringar inom området. Du har minst 5 års erfarenhet och har en bred nätverkskompetens. Du har god kunskap om supporerat element kring nätverksmiljöer avseende av system för managering, övervakning, scriptning och automatisering av deployment av switchar/routrar.

Som person ser vi att du är strukturerad och metodisk. Du behöver vara social och duktig på att samarbeta; en engagerad person kommer alltid att trivas bra i uppdraget!

Du behöver ha goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav
- Minst fem års arbetslivserfarenhet som nätverkstekniker
- Goda kunskaper inom routing och switching
- Erfarenhet av lösningar från någon/några av tillverkarna Cisco, Fortinet, HP, Dell, Palo Alto, VMware eller Check Point
- Kompetens inom TCP/IP-stacken, Routing/Switching, Brandväggar och WLAN-tjänster
- Goda kunskaper inom Wireless
Vad vi erbjuder
Vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det – du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Centric är ett IT-företag med 400 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 073-4159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Supporttekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jul 17
Vi söker nu ett flertal supporttekniker för uppdrag hos en av våra kunder i Örebro.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Din roll som supporttekniker är en viktig del av den tjänst vi levererar till våra kunder. Vi ansvarar för att våra kunder får all den service och support de kan förväntas behöva i sitt arbete och ett IT-problem får aldrig stoppa upp det arbetet. Förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser.

Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer hjälpa till med både mjuk- och hårdvara samt få kontakt med användare med olika typer av applikation och IT-plattformar.  

Din profil och kvalifikationen
Vi letar nu efter dig som brinner för IT och teknik samt dessutom gillar kundservice. Du förstår vikten av en god kundrelation och kan samtidigt värdera företagets behov av effektivt och kvalitetssäkert arbete. Vi tror att du är en problemlösare av rang som gillar att jobba såväl självständigt som i team.

Arbetserfarenhet eller utbildning inom området är ett krav.

Som person är du flexibel, stresstålig och känner dig bekväm i din kontakt med människor. Noggrannhet och ansvarskännande är andra önskvärda egenskaper som krävs för arbetet. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.  

Du har erfarenhet av nedanstående områden:
- Windows Server/Klient
- AD och GPO
- Office 365 och Azure
- RDS och Citrix
- Övervakning
Meriterande:
- ITIL-baserat arbete i ITSM
- Nätverk (routrar, switchar samt klient VPN-lösningar)
- Powershell
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Erfaren drifttekniker

Nätverksoperatör
Läs mer Jul 6
Nu söker vi dig som är drifttekniker och redo att ta dig an nya utmaningar i ett nytt uppdrag. För att klara av samt trivas i rollen som drifttekniker krävs det att du har tidigare erfarenhet inom området och är välbekant med de system och verktyg som används i det dagliga arbetet. Om du är eller har varit drifttekniker kan det mycket väl vara just dig vi letar efter till detta uppdrag hos en av våra kunder i Örebro.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär hos oss!

Arbetsuppgifter
Drift går att översätta i underhåll, där du i denna roll ansvarar för just underhåll av kundens servrar, interna infrastruktur och applikationer. Vidare hanterar du den dagliga driften av kommunikations- och informationssystem, programvara, maskinvara och annan IT-utrustning för att identifiera och förebygga incidenter och driftstörningar. Du kommer att administrera företagets IT-infrastruktur, övervaka och se till att förbindelser mellan användare och hårdvara/mjukvara upprätthålls.

Arbetet är primärt operativt med organisationens datasystem och kringutrustning såsom applikationsservrar, databasservrar, webbservrar, datorer, skrivare och lagringsenheter – varför en bred teknisk kompetens och erfarenhet önskas.

Du kommer konfigurera, installera, underhålla och uppgradera hård- och mjukvara och medverka i teamet med din kompetens i projekt rörande drift och infrastruktur.

Din profil och kvalifikationen
Det finns vissa krav vi sätter på den som ansöker till rollen vad gäller teknisk kompetens, men vi lägger också vikt vid hur du är som person i processen.

Du förväntas ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, och det är precis i en sån roll som du trivs bäst. Du stimuleras av att vara med och förbättra processer och rutiner.

Du uttrycker dig väl på svenska och engelska - i både tal och skrift

Kompetenskrav:
- Du har tidigare arbetat i en strukturerad servicedesk i 2-3 år och har god kännedom om hur arbetsprocessen ser ut
- Generell förståelse för större IT-infrastruktur
- Active Directory
- Windows Server
- VMware
- Microsoft 365
- Azure
- Hantering av backup samt nätverk

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Active Directory-tekniker till SAAB

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 22
Nu söker vi efter en specialist inom Active Directory till ett uppdrag hos SAAB i Örebro. SAAB är ett ledande försvars-och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning. De utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Genom att tillverka värdsledande produkter till det svenska försvaret bidrar SAAB till ett tryggare samhälle. Att få bidra till detta tillsammans med en grupp av duktiga medarbetare är ett stort och viktigt ansvar som vi hoppas att du vill vara en del av.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling, där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär hos oss!

Arbetsuppgifter
Som AD-tekniker kommer du att ingå i ett fokuserat och sammansvetsat team där arbetsuppgifterna kommer att innefatta att vidareutveckla och förvalta tjänster inom Active Directory och Privileged Access Management (PAM), samt åtkomsttjänster både on-prem och i Azure.

Arbetsuppgifterna innebär en spännande blandning av snabb problemlösning och långsiktigt förbättringsarbete, där säkerhet spelar en större roll. Den tekniska miljön är utmanande med tiotusentals användare på olika håll i Sverige och världen, som använder all tänkbar teknik. Du kommer ha prestigelösa och stöttande kollegor och tillsammans hittar ni lösningar.

Du kommer vara en nyckelperson när det gäller att förstå, utvärdera och informera om förändringar som sker inom AD och PAM och på vilket sätt utvecklingen kan tillgodogöras i vår verksamhet.

Din profil och kvalifikationen
Som person är du engagerad och nyfiken med ett professionellt agerande. Vi ser även att du är kommunikativ och relationsskapande för att lyckas i rollen.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskydslagen.

Krav
- Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom drift och förvaltning av Active Directory- samt PAM-lösningar
- Erfarenhet av att utveckla och underhålla Active Directory i en storskalig IT-miljö
- Erfarenhet av PowerShell på en avancerad nivå, där automatisering är en del av vardagen
- Erfarenhet av att arbeta i projektform (migrering-, utrullning-, eller uppgraderingsprojekt)
- Kunskap inom Active Directory- och privilegierad åtkomsthantering i allmänhet
Meriterande
- Erfarenhet av säkerhetsarbete
- Erfarenhet av Azure
- Erfarenhet av CyberArk
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med närmare 400 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

IT-projektledare till SAAB i Karlskoga

Projektledare, IT
Läs mer Jun 21
Nu söker vi efter en Projektledare inom IT till ett uppdrag hos vår kund SAAB. SAAB är ett ledande försvars-och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning. De utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Genom att tillverka värdsledande produkter till det svenska försvaret bidrar SAAB till ett tryggare samhälle. Att få bidra till detta tillsammans med en grupp av duktiga medarbetare är ett stort och viktigt ansvar som vi hoppas du vill vara en del av.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling, där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär hos oss!

Arbetsuppgifter
Som IT-projektledare innebär arbetsuppgifterna en spännande blandning av snabb problemlösning och långsiktigt förbättringsarbete, där säkerhet spelar en större roll. Den tekniska miljön är utmanande med tiotusentals användare på olika håll i Sverige och världen, som använder all tänkbar teknik.

Ansvarsområde
- Du kommer ha ett övergripande ansvar för ditt team som du leder, stöttar och koordinerar
- Säkra gränssnitt och samordning med processer inom PM&T och att dessa gemensamma instruktioner kopplas in i berörda processer
- Kontrollera och prioritera mellan förbättringsaktiviteter (utvecklingsprojekt) inom PM&T för att säkerställa att dessa investeringar ger så stor effekt som möjligt
- Hantera och besluta om ändringar i de styrda objekten och överför feedback från verksamheten till förbättringar
- Följa upp och föreslå mål på processer nyckeltal
- Erbjuda utbildning inom PM&T-området
- Rapportera framsteg och uppdateringar kontinuerligt

Din profil och kvalifikationen
Som projektledare tycker du om att samarbeta, du har en drivkraft och kan kommunicera med olika målgrupper samt driva igenom förbättringar.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskydslagen.

Krav
- Minst 4 års arbetslivserfarenhet inom IT-projektledning
- Ledarskapserfarenhet
- Kunskap om processhanteringsmetoder såsom processkartläggning, värdeflödesanalys, kravidentifiering, mätning och analys, lärdomar etc.
Meriterande
- God kunskap om elektronik
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med närmare 400 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Kundansvarig IT-konsult

Projektledare, IT
Läs mer Jun 13
Är du intresserad av en spännande tjänst där du, tillsammans med dina kollegor, kommer arbeta med att förvalta system, agera rådgivande och optimera kundens användning samt upplevelse av IT-tjänster? Vår kund Ricoh IT Partner behöver stärka upp sin verksamhet i Örebro. Brinner du för IT och aktivt strävar efter att utvecklas så är detta en tjänst för dig!
 
Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling, där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär hos oss!

Arbetsuppgifter
Du kommer dagligen arbeta med systemförvaltning, säkerhet, konfiguration, administration och kundanpassningar ute hos kunden, och det är du som har den huvudsakliga kontakten med de kunder som du är ansvarig för.

I arbetet ingår även att genomföra behovsanalyser, incidenthantering, utvecklingsarbeten samt att ge förslag på förändringar av IT-miljön. Du förbereder och levererar produkter till kunden samt installerar, kopplar upp och migrerar in klienter. Du hjälper kunden att utveckla IT-system, att nyttja systemen smartare samt instruerar och utbildar kundens personal inom olika program och IT-system vid behov.

Din profil och kvalifikationen
Du är en bred och kunnig tekniker med några års erfarenhet inom relevant område och som har en god förståelse för IT-infrastruktur. Vi ser gärna att du har arbetat några år som systemadministratör.

Som person är du engagerad och nyfiken med ett professionellt agerande. Du tycker om att vara behjälplig och vill ge kunden en bra kundupplevelse. Vi ser även att du är kommunikativ och relationsskapande för att lyckas i rollen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav:
- Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom relevant område som tex. systemadministratör
- Microsoft 365 suite och Cloud security services
- Kommunikationstjänster (SharePoint Online och Teams)
- Active Directory
- Nätverkstjänster
- Virtualisering, Storage och Backup (VMware vSphere, Veeam)
- B-körkort
- Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med närmare 400 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Systemförvaltare till statlig myndighet

Nätverksoperatör
Läs mer Jun 9
Till ett uppdrag hos en av våra kunder i Örebro söker vi nu två systemförvaltare. Är du intresserad av en tjänst där du, tillsammans med dina kollegor, kommer arbeta med att förvalta system, inköpta programvaror och molntjänstrer? Då har vi en riktigt spännande möjlighet för dig.
 
Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling, där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär hos oss!

Arbetsuppgifter
Som systemförvaltare kommer du att arbeta med att systemförvalta de inköpta programvaror och molntjänster som IT-avdelningen använder i sin vardag.

Arbetet innebär att koordinera och kommunicera regelbundet med utvecklingsteamet, driftenheten och leverantörer för att planera och genomföra nödvändiga förvaltningsåtgärder.

Din profil och kvalifikationen
Du är en bred och kunnig tekniker med några års erfarenhet inom relevant område och som har en god förståelse för IT-infrastruktur. Vi ser gärna att du har arbetat några år som systemförvaltare.

Som person är du engagerad och nyfiken med ett professionellt agerande. Vi ser även att du är kommunikativ och relationsskapande för att lyckas i rollen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav
- Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom relevant område som tex. systemförvaltare
- Erfarenhet av att förvalta inköpta programvaror och molntjänster
- Flytande svenska och engelska - i både tal och skrift
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med närmare 400 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Senior nätverkstekniker

Nätverkstekniker
Läs mer Jun 5
Att en nätverkstekniker är en vital funktion för ett företag, det vet både du och jag. Ofta söker vi olika typer av nätverkstekniker, så har du en bred erfarenhet av med planering av nätverk eller kanske erfarenhet av konfiguration/programmering av switchar och support eller något annat spännande? Just nu söker vi en senior nätverkstekniker med några års relevant erfarenhet till kundens pågående projekt och förvaltningar. Uppdraget kan variera och omfatta drift, utveckling eller uppgraderingar för att säkerställa krav på säkerhet och funktion.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att fortsätta bygga på din karriär.

Arbetsuppgifter
Som senior nätverkstekniker så kommer du att sköta uppsättning, drift och support av kundens lokala nätverk. Här kommer du, tillsammans med dina kollegor, att arbeta för att drifta och säkerställa nätverkets funktion. Det innebär att du ibland får släppa det dagliga arbetet för att hantera en eventuell incident.

Du kommer med stort eget ansvar att arbeta i både stora och små projekt med allt från livscykelhantering till beställningar för att uppfylla kundens behov.

Din profil och kvalifikationen
Vi letar efter dig som har utbildning samt arbetslivserfarenhet inom nätverksteknik. Du brinner för området och kanske har samlat på dig certifieringar inom området. Du har minst 5 års erfarenhet och har en bred nätverkskompetens. Du har god kunskap om supporerat element kring nätverksmiljöer avseende av system för managering, övervakning, scriptning och automatisering av deployment av switchar/routrar.

Som person ser vi att du är strukturerad och metodisk. Du behöver vara social och duktig på att samarbeta; en engagerad person kommer alltid att trivas bra i uppdraget!

Du behöver ha goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav
- Minst fem års arbetslivserfarenhet som nätverkstekniker
- Goda kunskaper inom routing och switching
- Erfarenhet av lösningar från någon/några av tillverkarna Cisco, Fortinet, HP, Dell, Palo Alto, VMware eller Check Point
- Kompetens inom TCP/IP-stacken, Routing/Switching, Brandväggar och WLAN-tjänster
- Goda kunskaper inom Wireless
Vad vi erbjuder
Vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det – du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Centric är ett IT-företag med 400 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 073-4159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Systemutvecklare till statlig myndighet

IT-strateg
Läs mer Maj 29
Är du fullstackutvecklare med en passion för olika webramverk? Då kan detta uppdrag hos vår kund i Örebro vara den perfekta möjligheten för dig!
 
Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling, där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär hos oss!

Arbetsuppgifter
I arbetet som systemutvecklare ingår både löpande förvaltning, omfattande vidareutveckling samt viss support i aktuella system. Utvecklingen sker i både front- och backend varför vi söker en fullstackutvecklare med god kunskap och erfarenhet av utveckling i olika webramverk, särskilt React och Angular JS.

Arbetet sker i nära dialog med användare av systemen och omfattar förutom ren systemutveckling också viss kravinsamling samt test.

Fokus för uppdraget är på specifika system, men som medlem i ett team på 5-6 personer ingår också att vid behov göra insatser i andra applikationer som teamet ansvarar för. Teamets arbete planeras i sprintar om 2 veckor och arbetsrutiner utgår från scrum.

Din profil och kvalifikationen
Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet av arbete som systemutvecklare i Microsofts utvecklingsverktyg och i roller som inneburit att utifrån framtagna krav arbeta med detaljering av krav, design av lösning, utveckling, test och implementering.

Som person är du engagerad och nyfiken med ett professionellt agerande. Vi ser även att du är kommunikativ och relationsskapande för att lyckas i rollen. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du har ett stort tekniskt intresse och har kunskap och erfarenhet av följande tekniska verktyg:
- MS Visual Studio
- C#.Net
- HTML/Javascript/CSS Javascript-ramverk; Angular JS och REACT 
-
- Agilt arbetssätt
- AzureDevOps
- GIT
- WPF
- APIer
- Källkodshantering
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med närmare 400 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Supporttekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 15
Vi söker nu ett flertal supporttekniker för uppdrag hos en av våra kunder i Örebro.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Din roll som supporttekniker är en viktig del av den tjänst vi levererar till våra kunder. Vi ansvarar för att våra kunder får all den service och support de kan förväntas behöva i sitt arbete och ett IT-problem får aldrig stoppa upp det arbetet. Förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser.

Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer hjälpa till med både mjuk- och hårdvara samt få kontakt med användare med olika typer av applikation och IT-plattformar.  

Din profil och kvalifikationen
Vi letar nu efter dig som brinner för IT och teknik samt dessutom gillar kundservice. Du förstår vikten av en god kundrelation och kan samtidigt värdera företagets behov av effektivt och kvalitetssäkert arbete. Vi tror att du är en problemlösare av rang som gillar att jobba såväl självständigt som i team.

Arbetserfarenhet eller utbildning inom området är ett krav.

Som person är du flexibel, stresstålig och känner dig bekväm i din kontakt med människor. Noggrannhet och ansvarskännande är andra önskvärda egenskaper som krävs för arbetet. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.  

Du har erfarenhet av nedanstående områden:
- Windows Server/Klient
- AD och GPO
- Office 365 och Azure
- RDS och Citrix
- Övervakning
Meriterande:
- ITIL-baserat arbete i ITSM
- Nätverk (routrar, switchar samt klient VPN-lösningar)
- Powershell
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Active Directory-tekniker till SAAB

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Apr 24
Nu söker vi efter en specialist inom Active Directory till ett uppdrag hos SAAB i Örebro. SAAB är ett ledande försvars-och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning. De utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Genom att tillverka värdsledande produkter till det svenska försvaret bidrar SAAB till ett tryggare samhälle. Att få bidra till detta tillsammans med en grupp av duktiga medarbetare är ett stort och viktigt ansvar som vi hoppas att du vill vara en del av.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling, där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär hos oss!

Arbetsuppgifter
Som AD-tekniker kommer du att ingå i ett fokuserat och sammansvetsat team där arbetsuppgifterna kommer att innefatta att vidareutveckla och förvalta tjänster inom Active Directory och Privileged Access Management (PAM), samt åtkomsttjänster både on-prem och i Azure.

Arbetsuppgifterna innebär en spännande blandning av snabb problemlösning och långsiktigt förbättringsarbete, där säkerhet spelar en större roll. Den tekniska miljön är utmanande med tiotusentals användare på olika håll i Sverige och världen, som använder all tänkbar teknik. Du kommer ha prestigelösa och stöttande kollegor och tillsammans hittar ni lösningar.

Du kommer vara en nyckelperson när det gäller att förstå, utvärdera och informera om förändringar som sker inom AD och PAM och på vilket sätt utvecklingen kan tillgodogöras i vår verksamhet.

Din profil och kvalifikationen
Som person är du engagerad och nyfiken med ett professionellt agerande. Vi ser även att du är kommunikativ och relationsskapande för att lyckas i rollen.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskydslagen.

Krav
- Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom drift och förvaltning av Active Directory- samt PAM-lösningar
- Erfarenhet av att utveckla och underhålla Active Directory i en storskalig IT-miljö
- Erfarenhet av PowerShell på en avancerad nivå, där automatisering är en del av vardagen
- Erfarenhet av att arbeta i projektform (migrering-, utrullning-, eller uppgraderingsprojekt)
- Kunskap inom Active Directory- och privilegierad åtkomsthantering i allmänhet
Meriterande
- Erfarenhet av säkerhetsarbete
- Erfarenhet av Azure
- Erfarenhet av CyberArk
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med närmare 400 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Kundansvarig IT-konsult

Projektledare, IT
Läs mer Apr 14
Är du intresserad av en spännande tjänst där du, tillsammans med dina kollegor, kommer arbeta med att förvalta system, agera rådgivande och optimera kundens användning samt upplevelse av IT-tjänster? Vår kund Ricoh IT Partner behöver stärka upp sin verksamhet i Örebro. Brinner du för IT och aktivt strävar efter att utvecklas så är detta en tjänst för dig!
 
Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling, där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär hos oss!

Arbetsuppgifter
Du kommer dagligen arbeta med systemförvaltning, säkerhet, konfiguration, administration och kundanpassningar ute hos kunden, och det är du som har den huvudsakliga kontakten med de kunder som du är ansvarig för.

I arbetet ingår även att genomföra behovsanalyser, incidenthantering, utvecklingsarbeten samt att ge förslag på förändringar av IT-miljön. Du förbereder och levererar produkter till kunden samt installerar, kopplar upp och migrerar in klienter. Du hjälper kunden att utveckla IT-system, att nyttja systemen smartare samt instruerar och utbildar kundens personal inom olika program och IT-system vid behov.

Din profil och kvalifikationen
Du är en bred och kunnig tekniker med några års erfarenhet inom relevant område och som har en god förståelse för IT-infrastruktur. Vi ser gärna att du har arbetat några år som systemadministratör.

Som person är du engagerad och nyfiken med ett professionellt agerande. Du tycker om att vara behjälplig och vill ge kunden en bra kundupplevelse. Vi ser även att du är kommunikativ och relationsskapande för att lyckas i rollen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav:
- Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom relevant område som tex. systemadministratör
- Microsoft 365 suite och Cloud security services
- Kommunikationstjänster (SharePoint Online och Teams)
- Active Directory
- Nätverkstjänster
- Virtualisering, Storage och Backup (VMware vSphere, Veeam)
- B-körkort
- Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med närmare 400 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Nätverkstekniker

Nätverkstekniker
Läs mer Apr 5
Att en nätverkstekniker är en vital funktion för ett företag, det vet både du och jag. Ofta söker vi olika typer av nätverkstekniker, så har du en bred erfarenhet av med planering av nätverk eller kanske erfarenhet av konfiguration/programmering av switchar och support eller något annat spännande? Sök då här, för har du rätt profil och erfarenhet så ses vi för en intervju och ser hur vi på bästa sätt kan hitta rätt uppdrag för dig.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att fortsätta bygga på din karriär.

Arbetsuppgifter
Uppsättning, felsökning, support eller förvaltning. Vad vill du se i uppdraget?

Din profil och kvalifikationen
Vi letar efter dig som har utbildning inom nätverksteknik. Du brinner för området och kanske har samlat på dig certifieringar inom området. Du kanske har några års erfarenhet eller är helt ny inom området.

Som person är du strukturerad och metodisk. Du behöver vara social och duktig på att samarbeta; en engagerad person kommer alltid att trivas bra på uppdraget!

Du behöver ha goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vad vi erbjuder
Vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det – du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Centric är ett IT-företag med 400 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 073-4159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Supporttekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Mar 16
Vi söker nu ett flertal supporttekniker för uppdrag hos en av våra kunder i Örebro.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Din roll som supporttekniker är en viktig del av den tjänst vi levererar till våra kunder. Vi ansvarar för att våra kunder får all den service och support de kan förväntas behöva i sitt arbete och ett IT-problem får aldrig stoppa upp det arbetet. Förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser.

Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer hjälpa till med både mjuk- och hårdvara samt få kontakt med användare med olika typer av applikation och IT-plattformar.  

Din profil och kvalifikationen
Vi letar nu efter dig som brinner för IT och teknik samt dessutom gillar kundservice. Du förstår vikten av en god kundrelation och kan samtidigt värdera företagets behov av effektivt och kvalitetssäkert arbete. Vi tror att du är en problemlösare av rang som gillar att jobba såväl självständigt som i team.

Arbetserfarenhet eller utbildning inom området är ett krav.

Som person är du flexibel, stresstålig och känner dig bekväm i din kontakt med människor. Noggrannhet och ansvarskännande är andra önskvärda egenskaper som krävs för arbetet. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.  

Du har erfarenhet av nedanstående områden:
- Windows Server/Klient
- AD och GPO
- Office 365 och Azure
- RDS och Citrix
- Övervakning
Meriterande:
- ITIL-baserat arbete i ITSM
- Nätverk (routrar, switchar samt klient VPN-lösningar)
- Powershell
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Kundansvarig IT-konsult

Projektledare, IT
Läs mer Feb 17
Är du intresserad av en spännande tjänst där du, tillsammans med dina kollegor, kommer arbeta med att förvalta system, agera rådgivande och optimera kundens användning samt upplevelse av IT-tjänster? Vår kund Ricoh IT Partner behöver stärka upp sin verksamhet i Örebro. Brinner du för IT och aktivt strävar efter att utvecklas så är detta en tjänst för dig!
 
Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling, där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär hos oss!

Arbetsuppgifter
Du kommer dagligen arbeta med systemförvaltning, säkerhet, konfiguration, administration och kundanpassningar ute hos kunden, och det är du som har den huvudsakliga kontakten med de kunder som du är ansvarig för.

I arbetet ingår även att genomföra behovsanalyser, incidenthantering, utvecklingsarbeten samt att ge förslag på förändringar av IT-miljön. Du förbereder och levererar produkter till kunden samt installerar, kopplar upp och migrerar in klienter. Du hjälper kunden att utveckla IT-system, att nyttja systemen smartare samt instruerar och utbildar kundens personal inom olika program och IT-system vid behov.

Din profil och kvalifikationen
Du är en bred och kunnig tekniker med några års erfarenhet inom relevant område och som har en god förståelse för IT-infrastruktur. Vi ser gärna att du har arbetat några år som systemadministratör.

Som person är du engagerad och nyfiken med ett professionellt agerande. Du tycker om att vara behjälplig och vill ge kunden en bra kundupplevelse. Vi ser även att du är kommunikativ och relationsskapande för att lyckas i rollen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav:
- Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom relevant område som tex. systemadministratör
- Microsoft 365 suite och Cloud security services
- Kommunikationstjänster (SharePoint Online och Teams)
- Active Directory
- Nätverkstjänster
- Virtualisering, Storage och Backup (VMware vSphere, Veeam)
- B-körkort
- Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med närmare 400 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Senior nätverkstekniker

Nätverkstekniker
Läs mer Feb 9
Att en nätverkstekniker är en vital funktion för ett företag, det vet både du och jag. Ofta söker vi olika typer av nätverkstekniker, så har du en bred erfarenhet av med planering av nätverk eller kanske erfarenhet av konfiguration/programmering av switchar och support eller något annat spännande? Just nu söker vi en senior nätverkstekniker med flera års relevant erfarenhet till kundens pågående projekt och förvaltningar. Uppdraget kan variera och omfatta drift, utveckling eller uppgraderingar för att säkerställa krav på säkerhet och funktion.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att fortsätta bygga på din karriär.

Arbetsuppgifter
Du kommer att sköta uppsättning, drift och support av kundens lokala nätverk. Här kommer du, tillsammans med dina kollegor, att arbeta för att drifta och säkerställa nätverkets funktion. Det innebär att du ibland får släppa det dagliga arbetet för att hantera en eventuell incident.

Du kommer med stort eget ansvar att arbeta i både stora och små projekt med allt ifrån livscykelhantering till beställningar för att uppfylla kundens behov.

Din profil och kvalifikationen
Vi letar efter dig som har utbildning samt arbetslivserfarenhet inom nätverksteknik. Som person brinner du för området och kanske har samlat på dig relevanta certiferingar. Du har flera års erfarenhet och har en bred nätverkskompetens, god kunskap och supporterat element kring nätverksmiljöer avseende av system för managering, övervakning, scriptning och automatisering av deployment av switchar/routrar. 

Som person ser vi att du är strukturerad och metodisk. Du behöver vara social och duktig på att samarbeta; en engagerad person kommer alltid att trivas bra i uppdraget!


Du kommer bl.a. att arbeta med:
- felsökning av kundens lokala nätverk (switchar, routrar)
- förvaltning och utveckling av nuvarnde nätverksmiljö
- förbättringsarbete
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Krav
- minst fem års arbetslivserfarenhet som nätverkstekniker
- goda kunskaper inom routing och switching
- goda kunskaper inom Wireless 
- kan uttrycka dig mycket väl på svenska och engelska - i både tal och skrift
Meriterande
- CCNA, CCNP eller motsvarande
- kunskaper inom brandväggar
Vad vi erbjuder
Vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det – du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Centric är ett IT-företag med 400 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 073-4159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

IT-samordnare till Lantmännen

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Feb 8
Är du en serviceinriktad problemlösare med stort intresse för IT & produktion? Vi söker just nu en IT-samordnare till vår kund Lantmännen Unibake Sverige. Vi söker dig som trivs i en händelserik miljö och med att ha brett ansvar som omfattar bl.a. IT-support, nätverk, affärsstöd och affärsutveckling i såväl kontors- som produktionsmiljö.

Tjänsten är en direktrekrytering så anställningen blir direkt hos vår kund Lantmännen Unibake Sverige.

Arbetsuppgifter
I rollen som IT-samordnare ansvarar du för daglig drift & support av vår IT-miljö, agerar länk mellan Unibake Sverige och övriga delar av Lantmännen koncernen samt bistår i olika initiativ och affärsutvecklingsprojekt.
 
Du supporterar och agerar affärsstöd till våra kollegor på bolagets två kontor samt tre produktionsenheter i Örebro, Mantorp och Huddinge. Du ingår i Team Finance & IT och rapporterar till Finance & IT Director för Unibake Sverige. Inom ansvarsområdet IT är du kollega med Local IT Manager samt har en nära samverkan med Lantmännens centrala IT-enheter samt Helpdesk.
 
Löpande ansvarar du för service & support av hårdvaror, applikationer, nätverk, licenser, installation & konfigurering av datorer & servrar, beställningar av IT-förbrukningsmaterial samt koordinering av underleverantörer. Du har tät dialog med Helpdesk och du ansvarar för att säkerställa att Lantmännens riktlinjer, guidelines & IT-policy efterlevs.
 
IT-utmaningar och förbättringsprojekt är ständigt pågående. Du stöttar framdrift, felsöker samt koordinerar åtgärder, allt med ett lean-mindset. I vissa fall är det aktuellt med dialog med externa parter, så som underleverantörer. De lokala produktionssystemen är centrala i verksamheten och du spelar en viktig roll avseende support, problemlösning & åtgärder därav.
 
Verksamheten och därmed också IT är under ständig utveckling, där IT-infrastruktur och IT-säkerhet är viktiga pusselbitar. Här vill vi att du ska vara med att utveckla & driva verksamheten framåt!
 
I rollen kommer du utgå från Örebro men då vi har verksamhet på flera orter kommer det förekomma resor i tjänsten någon dag i veckan.

Din profil och kvalifikationen
Som IT-samordnare ser vi att du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresset och viljan att hjälpa andra och anstänger dig för att leverera lösningar, där du sätter kvalitet högt på agendan samtidigt som du tar hänsyn till det större perspektivet. Du kommer samarbeta med många internationella kontakter och därför ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vi ser gärna att du har viljan av att utvecklas inom projektledning med mål att driva och koordinera IT-projekt både självständigt samt i tvärfunktionella projekt. Du är flexibel och har lätt att prioritera och ta beslut i högt tempo.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
- Gymnasial och/eller eftergymnasial utbildning med IT-inriktning
- Erfarenhet av IT-support alternativt annan relevant erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
- B-körkort
- Erfarenhet av hårdvaror, Windows server samt av systemintegrationer & kravställning på integrationer (tex EDI-lösningar)
- Goda kunskaper i Windows med tillhörande standardapplikationer
- Goda kunskaper inom nätverk
Meriterande
- Erfarenhet av projektledning inom IT-projekt
- Erfarenhet av Microsoft Dynamics
Vad vi erbjuder
Lantmännen är en stor internationell koncern och har en unik bredd i sin verksamhet. Detta innebär att det finns utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Lantmmännen arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag.

Låter det intressant? Vi hoppas det! Ansök redan idag, dock senast den 28-02-2023.

Välkommen med din ansökan!
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Supporttekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jan 19
Vi söker nu ett flertal supporttekniker för uppdrag hos en av våra kunder i Örebro.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Din roll som supporttekniker är en viktig del av den tjänst vi levererar till våra kunder. Vi ansvarar för att våra kunder får all den service och support de kan förväntas behöva i sitt arbete och ett IT-problem får aldrig stoppa upp det arbetet. Förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser.

Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer hjälpa till med både mjuk- och hårdvara samt få kontakt med användare med olika typer av applikation och IT-plattformar.  

Din profil och kvalifikationen
Vi letar nu efter dig som brinner för IT och teknik samt dessutom gillar kundservice. Du förstår vikten av en god kundrelation och kan samtidigt värdera företagets behov av effektivt och kvalitetssäkert arbete. Vi tror att du är en problemlösare av rang som gillar att jobba såväl självständigt som i team.

Arbetserfarenhet eller utbildning inom området är ett krav.

Som person är du flexibel, stresstålig och känner dig bekväm i din kontakt med människor. Noggrannhet och ansvarskännande är andra önskvärda egenskaper som krävs för arbetet. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.  

Du har erfarenhet av nedanstående områden:
- Windows Server/Klient
- AD och GPO
- Office 365 och Azure
- RDS och Citrix
- Övervakning
Meriterande:
- ITIL-baserat arbete i ITSM
- Nätverk (routrar, switchar samt klient VPN-lösningar)
- Powershell
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Testare till statlig myndighet

IT-strateg
Läs mer Jan 10
Nu söker vi en testare till ett uppdrag på en statlig myndighet i Örebro. Du kommer att arbeta på plats med ett testteam där ni tillsammans arbetar med olika testrelaterade uppgifter i ett av myndighetens projekt.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med testrelaterade uppgifter i myndighetens högst prioriterade projekt, där syftet är att förändra verksamhetsprocesser och utveckling av nya systemlösningar. Målet är att bygga en gemensam IT-systemlösning för myndigheten.

Tillsammans med ett testteam kommer ni arbeta med manuella systemtester, systemintegrationstester och icke-funktionella tester.

Din profil och kvalifikationen
Krav
- Minst 2 års erfarenhet av att skriva testfall utifrån användningsfall, icke funktionella krav och designspecifikationer
- Minst 1 års erfarenhet av att arbeta med utforskande testmetodik
- Minst 1 års erfarenhet av att arbeta med felrapportering och testverktyg
- Erfarenhet av att arbeta med databaser
- Vana att testa distribuerade system som spänner över olika miljöer och med flera integrationer
- Minst 1 års erfarenhet av uppdrag som genomförts med ett agilt arbetssätt
- Minst 1 års erfarenhet av att använda sig av Microsoft Azure DevOps Server (ADS) eller Team Foundation Server (TFS) eller liknande verktyg
- Erfarenhet av att testa backend system
Meriterande:
- Erfarenhet av att arbeta med kontextdriven testmetodik och riskbaserad testning
- Minst 3 års erfarenhet av utveckling inom .NET C# och Git
- Minst en 2-årig utbildning i redovisning
Som person är du lösningsfokuserad, analytisk och känner dig bekväm i din roll som testare. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

IT-tekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jan 3
Söker du ett jobb där du får kombinera att arbeta med människan och tekniken? Trivs du med att arbeta i en bred roll där du agerar rådgivande för att optimera kundens användning av IT-tjänster? Då kan detta uppdrag hos en av våra kunder i Örebro vara något för dig!
 
Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling, där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär hos oss!

Arbetsuppgifter
Du kommer ha en rådgivande roll med kundansvar. Du kommer dagligen arbeta med drift, säkerhet, konfiguration, administration och kundanpassningar ute hos kunden. Även incidenthantering, utvecklingsarbete samt förslag på förbättringar av IT-miljön ute hos kund ingår i arbetet.

Din profil och kvalifikationen
Du har ett genuint intresse för IT och teknik och en bred kunskap inom området. Vi ser gärna att du har arbetat några år som t.ex. onsite-tekniker med mycket kundkontakt.

Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du tycker om att ge bra service och är noga med att ge kunden en bra kundupplevelse.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav
- Några års arbetslivserfarenhet inom relevant område
- Microsoft 365
- Active Directory
- Virtualisering, Storage och Backup
- Nätverkstjänster
- B-körkort
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med närmare 400 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Onsite-tekniker till statlig myndighet

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jan 2
Nu söker vi en onsite-tekniker till ett uppdrag på en statlig myndighet i Örebro. Du kommer att arbeta på plats med ett team där ni tillsammans supporterar personal med deras IT-ärenden.
 
Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling, där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär hos oss!

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som onsite-tekniker på ett utbildningscenter där du i första hand kommer att stötta personalutbildare med hårdvaruutrustning och AV-utrustning i utbildningssalarna.

Din profil och kvalifikationen
Du har grundläggande teknisk kunskap och erfarenhet av att lösa inkommande ärenden självständigt på plats. Du trivs med att kombinera både tekniken och kontakt med dina medarbetare för att lösa de problem som dyker upp. Du kan förklara IT för personer på olika kunskapsnivåer och är en problemlösare.

Som person är du social, utåtriktad och känner dig bekväm i din roll som onsite-tekniker. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav
- Minst 1 års arbetslivserfarenhet som onsite-tekniker
- Körkort
Meriterande
- Arbetslivserfarenhet inom statlig myndighet
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med närmare 400 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Kundansvarig IT-konsult

Projektledare, IT
Läs mer Dec 21
Är du intresserad av en spännande tjänst där du, tillsammans med dina kollegor, kommer arbeta med att förvalta system, agera rådgivande och optimera kundens användning samt upplevelse av IT-tjänster? Vår kund Ricoh IT Partner behöver stärka upp sin verksamhet i Örebro. Brinner du för IT och aktivt strävar efter att utvecklas så är detta en tjänst för dig!
 
Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling, där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär hos oss!

Arbetsuppgifter
Du kommer dagligen arbeta med systemförvaltning, säkerhet, konfiguration, administration och kundanpassningar ute hos kunden, och det är du som har den huvudsakliga kontakten med de kunder som du är ansvarig för.

I arbetet ingår även att genomföra behovsanalyser, incidenthantering, utvecklingsarbeten samt att ge förslag på förändringar av IT-miljön. Du förbereder och levererar produkter till kunden samt installerar, kopplar upp och migrerar in klienter. Du hjälper kunden att utveckla IT-system, att nyttja systemen smartare samt instruerar och utbildar kundens personal inom olika program och IT-system vid behov.

Din profil och kvalifikationen
Du är en bred och kunnig tekniker med några års erfarenhet inom relevant område och som har en god förståelse för IT-infrastruktur. Vi ser gärna att du har arbetat några år som systemadministratör.

Som person är du engagerad och nyfiken med ett professionellt agerande. Du tycker om att vara behjälplig och vill ge kunden en bra kundupplevelse. Vi ser även att du är kommunikativ och relationsskapande för att lyckas i rollen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav:
- Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom relevant område som tex. systemadministratör
- Microsoft 365 suite och Cloud security services
- Kommunikationstjänster (SharePoint Online och Teams)
- Active Directory
- Nätverkstjänster
- Virtualisering, Storage och Backup (VMware vSphere, Veeam)
- B-körkort
- Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med närmare 400 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Senior nätverkstekniker

Nätverkstekniker
Läs mer Dec 12
Att en nätverkstekniker är en vital funktion för ett företag, det vet både du och jag. Ofta söker vi olika typer av nätverkstekniker, så har du en bred erfarenhet av med planering av nätverk eller kanske erfarenhet av konfiguration/programmering av switchar och support eller något annat spännande? Just nu söker vi en senior nätverkstekniker med flera års relevant erfarenhet till kundens pågående projekt och förvaltningar. Uppdraget kan variera och omfatta drift, utveckling eller uppgraderingar för att säkerställa krav på säkerhet och funktion.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att fortsätta bygga på din karriär.

Arbetsuppgifter
Du kommer att sköta uppsättning, drift och support av kundens lokala nätverk. Här kommer du, tillsammans med dina kollegor, att arbeta för att drifta och säkerställa nätverkets funktion. Det innebär att du ibland får släppa det dagliga arbetet för att hantera en eventuell incident.

Du kommer med stort eget ansvar att arbeta i både stora och små projekt med allt ifrån livscykelhantering till beställningar för att uppfylla kundens behov.

Din profil och kvalifikationen
Vi letar efter dig som har utbildning samt arbetslivserfarenhet inom nätverksteknik. Som person brinner du för området och kanske har samlat på dig relevanta certiferingar. Du har flera års erfarenhet och har en bred nätverkskompetens, god kunskap och supporterat element kring nätverksmiljöer avseende av system för managering, övervakning, scriptning och automatisering av deployment av switchar/routrar. 

Som person ser vi att du är strukturerad och metodisk. Du behöver vara social och duktig på att samarbeta; en engagerad person kommer alltid att trivas bra i uppdraget!


Du kommer bl.a. att arbeta med:
- felsökning av kundens lokala nätverk (switchar, routrar)
- förvaltning och utveckling av nuvarnde nätverksmiljö
- förbättringsarbete
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Krav
- minst fem års arbetslivserfarenhet som nätverkstekniker
- goda kunskaper inom routing och switching
- goda kunskaper inom Wireless 
- kan uttrycka dig mycket väl på svenska och engelska - i både tal och skrift
Meriterande
- CCNA, CCNP eller motsvarande
- kunskaper inom brandväggar
Vad vi erbjuder
Vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det – du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Centric är ett IT-företag med 400 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 073-4159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Supporttekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 21
Vi söker nu ett flertal supporttekniker för uppdrag hos en av våra kunder i Örebro.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Din roll som supporttekniker är en viktig del av den tjänst vi levererar till våra kunder. Vi ansvarar för att våra kunder får all den service och support de kan förväntas behöva i sitt arbete och ett IT-problem får aldrig stoppa upp det arbetet. Förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser.

Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer hjälpa till med både mjuk- och hårdvara samt få kontakt med användare med olika typer av applikation och IT-plattformar.  

Din profil och kvalifikationen
Vi letar nu efter dig som brinner för IT och teknik samt dessutom gillar kundservice. Du förstår vikten av en god kundrelation och kan samtidigt värdera företagets behov av effektivt och kvalitetssäkert arbete. Vi tror att du är en problemlösare av rang som gillar att jobba såväl självständigt som i team.

Arbetserfarenhet eller utbildning inom området är ett krav.

Som person är du flexibel, stresstålig och känner dig bekväm i din kontakt med människor. Noggrannhet och ansvarskännande är andra önskvärda egenskaper som krävs för arbetet. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.  

Du har erfarenhet av nedanstående områden:
- Windows Server/Klient
- AD och GPO
- Office 365 och Azure
- RDS och Citrix
- Övervakning
Meriterande:
- ITIL-baserat arbete i ITSM
- Nätverk (routrar, switchar samt klient VPN-lösningar)
- Powershell
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Onsite-tekniker till statlig myndighet

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 8
Nu söker vi en onsite-tekniker till ett uppdrag på en statlig myndighet i Örebro. Du kommer att arbeta på plats med ett team där ni tillsammans supporterar personal med deras IT-ärenden.
 
Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling, där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär hos oss!

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som onsite-tekniker på ett utbildningscenter där du i första hand kommer att stötta personalutbildare med hårdvaruutrustning och AV-utrustning i utbildningssalarna.

Din profil och kvalifikationen
Du har grundläggande teknisk kunskap och erfarenhet av att lösa inkommande ärenden självständigt på plats. Du trivs med att kombinera både tekniken och kontakt med dina medarbetare för att lösa de problem som dyker upp. Du kan förklara IT för personer på olika kunskapsnivåer och är en problemlösare.

Som person är du social, utåtriktad och känner dig bekväm i din roll som onsite-tekniker. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav
- Minst 1 års arbetslivserfarenhet som onsite-tekniker
- Körkort
Meriterande
- Arbetslivserfarenhet inom statlig myndighet
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med närmare 400 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

IT-tekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 7
Söker du ett jobb där du får kombinera att arbeta med människan och tekniken? Trivs du med att arbeta i en bred roll där du agerar rådgivande för att optimera kundens användning av IT-tjänster? Då kan detta uppdrag hos en av våra kunder i Örebro vara något för dig!
 
Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling, där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär hos oss!

Arbetsuppgifter
Du kommer ha en rådgivande roll med kundansvar. Du kommer dagligen arbeta med drift, säkerhet, konfiguration, administration och kundanpassningar ute hos kunden. Även incidenthantering, utvecklingsarbete samt förslag på förbättringar av IT-miljön ute hos kund ingår i arbetet.

Din profil och kvalifikationen
Du har ett genuint intresse för IT och teknik och en bred kunskap inom området. Vi ser gärna att du har arbetat några år som t.ex. onsite-tekniker med mycket kundkontakt.

Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du tycker om att ge bra service och är noga med att ge kunden en bra kundupplevelse.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav
- Några års arbetslivserfarenhet inom relevant område
- Microsoft 365
- Active Directory
- Virtualisering, Storage och Backup
- Nätverkstjänster
- B-körkort
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med närmare 400 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Kundansvarig IT-konsult

Projektledare, IT
Läs mer Okt 24
Är du intresserad av en spännande tjänst där du, tillsammans med dina kollegor, kommer arbeta med att förvalta system, agera rådgivande och optimera kundens användning samt upplevelse av IT-tjänster? Vår kund Ricoh IT Partner behöver stärka upp sin verksamhet i Örebro. Brinner du för IT och aktivt strävar efter att utvecklas så är detta en tjänst för dig!
 
Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling, där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär hos oss!

Arbetsuppgifter
Du kommer dagligen arbeta med systemförvaltning, säkerhet, konfiguration, administration och kundanpassningar ute hos kunden, och det är du som har den huvudsakliga kontakten med de kunder som du är ansvarig för.

I arbetet ingår även att genomföra behovsanalyser, incidenthantering, utvecklingsarbeten samt att ge förslag på förändringar av IT-miljön. Du förbereder och levererar produkter till kunden samt installerar, kopplar upp och migrerar in klienter. Du hjälper kunden att utveckla IT-system, att nyttja systemen smartare samt instruerar och utbildar kundens personal inom olika program och IT-system vid behov.

Din profil och kvalifikationen
Du är en bred och kunnig tekniker med några års erfarenhet inom relevant område och som har en god förståelse för IT-infrastruktur. Vi ser gärna att du har arbetat några år som systemadministratör.

Som person är du engagerad och nyfiken med ett professionellt agerande. Du tycker om att vara behjälplig och vill ge kunden en bra kundupplevelse. Vi ser även att du är kommunikativ och relationsskapande för att lyckas i rollen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav:
- Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom relevant område som tex. systemadministratör
- Microsoft 365 suite och Cloud security services
- Kommunikationstjänster (SharePoint Online och Teams)
- Active Directory
- Nätverkstjänster
- Virtualisering, Storage och Backup (VMware vSphere, Veeam)
- B-körkort
- Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med närmare 400 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Senior nätverkstekniker

Nätverkstekniker
Läs mer Okt 11
Att en nätverkstekniker är en vital funktion för ett företag, det vet både du och jag. Ofta söker vi olika typer av nätverkstekniker, så har du en bred erfarenhet av med planering av nätverk eller kanske erfarenhet av konfiguration/programmering av switchar och support eller något annat spännande? Just nu söker vi en senior nätverkstekniker med flera års relevant erfarenhet till kundens pågående projekt och förvaltningar. Uppdraget kan variera och omfatta drift, utveckling eller uppgraderingar för att säkerställa krav på säkerhet och funktion.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att fortsätta bygga på din karriär.

Arbetsuppgifter
Du kommer att sköta uppsättning, drift och support av kundens lokala nätverk. Här kommer du, tillsammans med dina kollegor, att arbeta för att drifta och säkerställa nätverkets funktion. Det innebär att du ibland får släppa det dagliga arbetet för att hantera en eventuell incident.

Du kommer med stort eget ansvar att arbeta i både stora och små projekt med allt ifrån livscykelhantering till beställningar för att uppfylla kundens behov.

Din profil och kvalifikationen
Vi letar efter dig som har utbildning samt arbetslivserfarenhet inom nätverksteknik. Som person brinner du för området och kanske har samlat på dig relevanta certiferingar. Du har flera års erfarenhet och har en bred nätverkskompetens, god kunskap och supporterat element kring nätverksmiljöer avseende av system för managering, övervakning, scriptning och automatisering av deployment av switchar/routrar. 

Som person ser vi att du är strukturerad och metodisk. Du behöver vara social och duktig på att samarbeta; en engagerad person kommer alltid att trivas bra i uppdraget!


Du kommer bl.a. att arbeta med:
- felsökning av kundens lokala nätverk (switchar, routrar)
- förvaltning och utveckling av nuvarnde nätverksmiljö
- förbättringsarbete
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Krav
- minst fem års arbetslivserfarenhet som nätverkstekniker
- goda kunskaper inom routing och switching
- goda kunskaper inom Wireless 
- kan uttrycka dig mycket väl på svenska och engelska - i både tal och skrift
Meriterande
- CCNA, CCNP eller motsvarande
- kunskaper inom brandväggar
Vad vi erbjuder
Vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det – du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Centric är ett IT-företag med 400 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 073-4159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Supporttekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Sep 21
Vi söker nu ett flertal supporttekniker för uppdrag hos en av våra kunder i Örebro.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Din roll som supporttekniker är en viktig del av den tjänst vi levererar till våra kunder. Vi ansvarar för att våra kunder får all den service och support de kan förväntas behöva i sitt arbete och ett IT-problem får aldrig stoppa upp det arbetet. Förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser.

Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer hjälpa till med både mjuk- och hårdvara samt få kontakt med användare med olika typer av applikation och IT-plattformar.  

Din profil och kvalifikationen
Vi letar nu efter dig som brinner för IT och teknik samt dessutom gillar kundservice. Du förstår vikten av en god kundrelation och kan samtidigt värdera företagets behov av effektivt och kvalitetssäkert arbete. Vi tror att du är en problemlösare av rang som gillar att jobba såväl självständigt som i team.

Arbetserfarenhet eller utbildning inom området är ett krav.

Som person är du flexibel, stresstålig och känner dig bekväm i din kontakt med människor. Noggrannhet och ansvarskännande är andra önskvärda egenskaper som krävs för arbetet. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.  

Du har erfarenhet av nedanstående områden:
- Windows Server/Klient
- AD och GPO
- Office 365 och Azure
- RDS och Citrix
- Övervakning
Meriterande:
- ITIL-baserat arbete i ITSM
- Nätverk (routrar, switchar samt klient VPN-lösningar)
- Powershell
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Kundansvarig IT-konsult

Projektledare, IT
Läs mer Aug 25
Är du intresserad av en spännande tjänst där du, tillsammans med dina kollegor, kommer arbeta med att förvalta system, agera rådgivande och optimera kundens användning samt upplevelse av IT-tjänster? Vår kund Ricoh IT Partner behöver stärka upp sin verksamhet. Brinner du för IT och aktivt strävar efter att utvecklas är detta en tjänst för dig!
 
Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling, där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär hos oss!

Arbetsuppgifter
Du kommer dagligen arbeta med systemförvaltning, säkerhet, konfiguration, administration och kundanpassningar ute hos kunden, och det är du som har den huvudsakliga kontakten med de kunder som du är ansvarig för. I arbetet ingår även att genomföra behovsanalyser, incidenthantering, utvecklingsarbeten samt att ge förslag på förändringar av IT-miljön. Du förbereder och levererar produkter till kunden samt installerar, kopplar upp och migrerar in klienter. Du hjälper kunden att utveckla IT-system, att nyttja systemen smartare samt instruerar och utbildar kundens personal inom olika program och IT-system vid behov.

Din profil och kvalifikationen
Du är en bred och kunnig tekniker med några års erfarenhet inom relevant område och som har en god förståelse för IT-infrastruktur. Vi ser gärna att du har arbetat några år som systemadministratör.

Som person är du engagerad och nyfiken med ett professionellt agerande. Du tycker om att vara behjälplig och vill ge kunden en bra kundupplevelse. Vi ser även att du är kommunikativ och relationsskapande för att lyckas i rollen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav:
- Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom relevant område som tex. systemadministratör
- Microsoft 365 suite och Cloud security services
- Kommunikationstjänster (SharePoint Online och Teams)
- Active Directory
- Nätverkstjänster
- Virtualisering, Storage och Backup (VMware vSphere, Veeam)
- B-körkort
- Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med närmare 400 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Supporttekniker till TietoEvry

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Aug 23
Centric söker nu flera supporttekniker till ett uppdrag hos TietoEvry. Vi söker dig som har ett genuint intresse för kundservice och som trivs med att hjälpa kunder med deras IT-problem via olika kanaler. Har du ett brinnande intresse för IT och service? Då är detta en tjänst för dig!
 
Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling, där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär hos oss!

Arbetsuppgifter
Din roll som supporttekniker är en viktig del av den tjänst vi levererar till våra kunder. Vi ansvarar för att våra kunder får all den service och support de kan förväntas behöva i sitt arbete och ett IT-problem får aldrig stoppa upp det arbetet. Förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser.

Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer hjälpa till med både mjuk- och hårdvara samt få kontakt med användare med olika typer av applikation och IT-plattformar. Just hos denna kund kommer du arbeta i team och supporten sker via telefon, mejl samt via inkommande ärenden i ärendehanteringssystemet. Du kommer främst arbeta med att lösa IT-problem i första linjen.

Din profil och kvalifikationen
Vi letar nu efter dig som brinner för IT och teknik samt dessutom gillar kundservice. Du förstår vikten av en god kundrelation och kan samtidigt värdera företagets behov av effektivt och kvalitetssäkert arbete. Vi tror att du är en problemlösare av rang som gillar att jobba såväl självständigt som i team.

Utbildning inom IT är ett krav och vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet inom området, men det är inget krav.

Som person är du flexibel, stresstålig och känner dig bekväm i din kontakt med människor. Noggrannhet och ansvarskännande är andra önskvärda egenskaper som krävs för arbetet. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.  

Du har erfarenhet av nedanstående områden:
- Active Directory
- Microsoft Office suite
- Microsoft Exchange och Office 365
- Windows 10
Meriterande:
- Arbetslivserfarenhet inom området
Vad vi erbjuder
Vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det – du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Centric är ett IT-företag med närmare 400 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu
 


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Senior nätverkstekniker

Nätverkstekniker
Läs mer Aug 12
Att en nätverkstekniker är en vital funktion för ett företag, det vet både du och jag. Ofta söker vi olika typer av nätverkstekniker, så har du en bred erfarenhet av med planering av nätverk eller kanske erfarenhet av konfiguration/programmering av switchar och support eller något annat spännande? Just nu söker vi en senior nätverkstekniker med flera års relevant erfarenhet till kundens pågående projekt och förvaltningar. Uppdraget kan variera och omfatta drift, utveckling eller uppgraderingar för att säkerställa krav på säkerhet och funktion.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att fortsätta bygga på din karriär.

Arbetsuppgifter
Du kommer att sköta uppsättning, drift och support av kundens lokala nätverk. Här kommer du, tillsammans med dina kollegor, att arbeta för att drifta och säkerställa nätverkets funktion. Det innebär att du ibland får släppa det dagliga arbetet för att hantera en eventuell incident.

Du kommer med stort eget ansvar att arbeta i både stora och små projekt med allt ifrån livscykelhantering till beställningar för att uppfylla kundens behov.

Din profil och kvalifikationen
Vi letar efter dig som har utbildning samt arbetslivserfarenhet inom nätverksteknik. Som person brinner du för området och kanske har samlat på dig relevanta certiferingar. Du har flera års erfarenhet och har en bred nätverkskompetens, god kunskap och supporterat element kring nätverksmiljöer avseende av system för managering, övervakning, scriptning och automatisering av deployment av switchar/routrar. 

Som person ser vi att du är strukturerad och metodisk. Du behöver vara social och duktig på att samarbeta; en engagerad person kommer alltid att trivas bra i uppdraget!


Du kommer bl.a. att arbeta med:
- felsökning av kundens lokala nätverk (switchar, routrar)
- förvaltning och utveckling av nuvarnde nätverksmiljö
- förbättringsarbete
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Krav
- minst fem års arbetslivserfarenhet som nätverkstekniker
- goda kunskaper inom routing och switching
- goda kunskaper inom Wireless 
- kan uttrycka dig mycket väl på svenska och engelska - i både tal och skrift
Meriterande
- CCNA, CCNP eller motsvarande
- kunskaper inom brandväggar
Vad vi erbjuder
Vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det – du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Centric är ett IT-företag med 400 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 073-4159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Skiftgående 2nd line drifttekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Aug 2
Till ett uppdrag hos en av våra kunder i Örebro söker vi en IT-tekniker till en roll som skiftgående 2nd line drifttekniker.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Uppdraget är att sköta driften av kunders system, stora som små. Här kommer du, tillsammans med dina kollegor, att arbeta nära kunderna med allt från stora till små uppdrag. Som drifttekniker har du och ditt team ansvar för en bestämd grupp återkommande kunder. Du får därför möjligheten att bygga nära relationer med dina kunder och din absoluta strävan är att de alltid ska känna sig trygga. Tillsammans med ditt team säkerställer du att tjänsterna uppfyller kundernas behov, samtidigt som ni ständigt arbetar för att förbättra dem.

Du arbetar som en del av det interna Network Operations Center 24/7/365 i en 2nd line roll med ansvar för både överrakningen av kunders tekniska lösningar, och även ett djup och tekniskt arbete inom alla underliggande system och infrastruktur där ditt brinnande intresse för IT driver din personliga utveckling framåt.

Din profil och kvalifikationen
Vi söker dig som har erfarenhet inom flera av nedan områden:
- Windows Server/Klient
- AD och GPO
- Office 365 och Exchange
- RDS och Citrix
- Övervakning
- Virtualisering
- Storage & Backup
- SCCM
- Azure
Meriterande erfarenhet och kunskap
- ITIL-baserat arbete i ITSM
- Nätverk (Cisco Meraki, routrar, switchar samt klient VPN-lösningar)
- Powershell
- Linux
Du arbetar strukturerat och är van att planera ditt arbete samt är mycket
noggrann i det du gör och gillar att arbeta både i team och självständigt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Supporttekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jul 22
Vi söker nu ett flertal supporttekniker för uppdrag hos en av våra kunder i Örebro.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Din roll som supporttekniker är en viktig del av den tjänst vi levererar till våra kunder. Vi ansvarar för att våra kunder får all den service och support de kan förväntas behöva i sitt arbete och ett IT-problem får aldrig stoppa upp det arbetet. Förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser.

Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer hjälpa till med både mjuk- och hårdvara samt få kontakt med användare med olika typer av applikation och IT-plattformar.  

Din profil och kvalifikationen
Vi letar nu efter dig som brinner för IT och teknik samt dessutom gillar kundservice. Du förstår vikten av en god kundrelation och kan samtidigt värdera företagets behov av effektivt och kvalitetssäkert arbete. Vi tror att du är en problemlösare av rang som gillar att jobba såväl självständigt som i team.

Arbetserfarenhet eller utbildning inom området är ett krav.

Som person är du flexibel, stresstålig och känner dig bekväm i din kontakt med människor. Noggrannhet och ansvarskännande är andra önskvärda egenskaper som krävs för arbetet. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.  

Du har erfarenhet av nedanstående områden:
- Windows Server/Klient
- AD och GPO
- Office 365 och Azure
- RDS och Citrix
- Övervakning
Meriterande:
- ITIL-baserat arbete i ITSM
- Nätverk (routrar, switchar samt klient VPN-lösningar)
- Powershell
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Senior nätverkstekniker

Nätverkstekniker
Läs mer Jun 20
Att en nätverkstekniker är en vital funktion för ett företag, det vet både du och jag. Ofta söker vi olika typer av nätverkstekniker, så har du en bred erfarenhet av med planering av nätverk eller kanske erfarenhet av konfiguration/programmering av switchar och support eller något annat spännande? Just nu söker vi en senior nätverkstekniker med flera års relevant erfarenhet till kundens pågående projekt och förvaltningar. Uppdraget kan variera och omfatta drift, utveckling eller uppgraderingar för att säkerställa krav på säkerhet och funktion.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att fortsätta bygga på din karriär.
 

Arbetsuppgifter
Du kommer att sköta uppsättning, drift och support av kundens lokala nätverk. Här kommer du, tillsammans med dina kollegor, att arbeta för att drifta och säkerställa nätverkets funktion. Det innebär att du ibland får släppa det dagliga arbetet för att hantera en eventuell incident.

Du kommer med stort eget ansvar att arbeta i både stora och små projekt med allt ifrån livscykelhantering till beställningar för att uppfylla kundens behov.

Din profil och kvalifikationen
Vi letar efter dig som har utbildning samt arbetslivserfarenhet inom nätverksteknik. Som person brinner du för området och kanske har samlat på dig relevanta certiferingar. Du har flera års erfarenhet och har en bred nätverkskompetens, god kunskap och supporterat element kring nätverksmiljöer avseende av system för managering, övervakning, scriptning och automatisering av deployment av switchar/routrar. 

Som person ser vi att du är strukturerad och metodisk. Du behöver vara social och duktig på att samarbeta; en engagerad person kommer alltid att trivas bra i uppdraget!


Du kommer bl.a. att arbeta med:
- felsökning av kundens lokala nätverk (switchar, routrar)
- förvaltning och utveckling av nuvarnde nätverksmiljö
- förbättringsarbete
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Krav
- minst fem års arbetslivserfarenhet som nätverkstekniker
- goda kunskaper inom routing och switching
- goda kunskaper inom Wireless 
- kan uttrycka dig mycket väl på svenska och engelska - i både tal och skrift
Meriterande
- CCNA, CCNP eller motsvarande
- kunskaper inom brandväggar
Vad vi erbjuder
Vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det – du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Centric är ett IT-företag med 400 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 073-4159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Skiftgående 2nd line drifttekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 3
Till ett uppdrag hos en av våra kunder i Örebro söker vi en IT-tekniker till en roll som skiftgående 2nd line drifttekniker.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Uppdraget är att sköta driften av kunders system, stora som små. Här kommer du, tillsammans med dina kollegor, att arbeta nära kunderna med allt från stora till små uppdrag. Som drifttekniker har du och ditt team ansvar för en bestämd grupp återkommande kunder. Du får därför möjligheten att bygga nära relationer med dina kunder och din absoluta strävan är att de alltid ska känna sig trygga. Tillsammans med ditt team säkerställer du att tjänsterna uppfyller kundernas behov, samtidigt som ni ständigt arbetar för att förbättra dem.

Du arbetar som en del av det interna Network Operations Center 24/7/365 i en 2nd line roll med ansvar för både överrakningen av kunders tekniska lösningar, och även ett djup och tekniskt arbete inom alla underliggande system och infrastruktur där ditt brinnande intresse för IT driver din personliga utveckling framåt.

Din profil och kvalifikationen
Vi söker dig som har erfarenhet inom flera av nedan områden:
- Windows Server/Klient
- AD och GPO
- Office 365 och Exchange
- RDS och Citrix
- Övervakning
- Virtualisering
- Storage & Backup
- SCCM
- Azure
Meriterande erfarenhet och kunskap
- ITIL-baserat arbete i ITSM
- Nätverk (Cisco Meraki, routrar, switchar samt klient VPN-lösningar)
- Powershell
- Linux
Du arbetar strukturerat och är van att planera ditt arbete samt är mycket
noggrann i det du gör och gillar att arbeta både i team och självständigt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Supporttekniker till TAC Servicedesk

Nätverksoperatör
Läs mer Maj 30
Till ett uppdrag hos en av våra kunder i Örebro söker vi nu en supporttekniker till deras TAC servicedesk. Kunden är en ledande nordisk leverantör av molnbaserade IT-tjänster som bidrar till bättre IT-lösningar som gör skillnad för deras kunder. Tjänsten inleds som konsultuppdrag med ambitionen att senare gå över till kunden.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Som supporttekniker kommer du att tillsammans med dina kollegor sköta driften av kundernas system. Ni kommer att arbeta nära kunderna och ha ansvar över en grupp av återkommande kunder. Du kommer att få möjligheten att bygga nära relationer med dina kunder och tillsammans kommer ni att säkerställa att tjänsterna uppfyller kundens behov samtidigt som ni arbetar för att förbättra dem.

Din profil och kvalifikationen
Du som söker har en hög servicekänsla, tar ansvar och har ett brinnande intresse för IT. Du är social och kan arbeta i team samt trivs i en roll som kräver mycket kundkontakt. Du tycker om att arbeta både djupt och brett med teknik och har ambitionen för att alltid göra ditt yttersta. 

Krav
- Windows Server/Klient
- Active Directory och GPO
- Office 365 och Exchange
- RDS och Citrix
- Applikationsdrift
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Meriterande
- ITIL-baserat arbete i ITSM
- Nätverk ( routrar, switchar, klient VPN-lösningar)
- Azure AD
- Powershell
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Julieth Escobar på tfn: 0734-159387 eller julieth.escobar@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu