Framtiden i Sverige AB jobb i Örebro

Hitta lediga jobb hos Framtiden i Sverige AB i Örebro. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Örebro.

Junior utvecklare sökes till teknikbolag i framkant!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 24
Är du en kreativ person som vill följa med i teknikens utveckling? Drivs du av att ha kul på jobbet samtidigt som du förenklar vardagen för både kunder och slutanvändare?

Nu har du möjligheten att få arbeta på ett företag som levererar banbrytande produkter och tjänster. Några av projekten som de har varit med och utvecklat är bland annat Swish, självkörande lastbilar och att beställa mat på restaurang med hjälp av lego! Om du, tillsammans med kompetenta kollegor vill arbeta med häftiga projekt är denna tjänst perfekt för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som utvecklare kommer du med hjälp av teknik arbeta för att förenkla vardagen för många människor. Fokus är på att leverera värde åt företagets kunder oavsett bransch. De hjälper sina kunder med allt från design-sprintar till inbyggda system och webbutveckling. De är intresserade av alla profiler; frontend-utvecklare, BI utvecklare, UX-designers samt utvecklare inom inbyggda system är bara några få exempel. Du får möjligheten att arbeta i olika typer av uppdrag inom flera olika branscher. Då uppdragen varierar beroende på kund och behov kommer du arbeta både in-house och ute hos kund.

Om företaget
De har sedan mitten på 90-talet arbetat för att förenkla vardagen för både kunder och slutanvändare med hjälp av teknik, design och kommunikation. De arbetar med allt från start-ups till storbolag inom både privat och offentlig sektor. Företaget finns i fem länder och är totalt över 1900 anställda. Deras fokus ligger på att vara duktiga på det de gör och samtidigt ha kul på vägen. De tror starkt på att om de har kul på jobbet leder detta till bra resultat. Därför erbjuds många olika forum där man tillsammans med kollegor kan utforska gemensamma intressen.

Din profil
Vi söker sig som drivs av utmaningar och är initiativtagande, du har en vilja att lära dig och utvecklas. Då du kommer arbeta i team ser vi gärna att du är en lagspelare som är kommunikativ, öppen och nyfiken.

Skallkrav:
- Högskoleingenjör inom relevant område
- Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
- Körkort B
- Tidigare arbetslivserfarenhet eller projekt inom området

Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Villkor
Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Örebro
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt Överenskommelse

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Betongarbetare sökes!

Betongarbetare
Läs mer Apr 25
Är du en driven och ansvarsfull person? Har du dessutom erfarenhet av betongarbete? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som betongarbetare kommer du bland annat att forma, lägga och armera betongkonstruktioner av skiftande slag så som väggar, valv, broar och pelare. I tjänsten ingår även gjutningsarbeten samt avancerade golvläggningar och slipningsmetoder. Som en del av introduktionen kommer du få arbeta med en grupp med kompetenta kollegor, du kommer även ha en handledare för att komma in i arbetet. I denna roll finns både möjlighet att arbeta i Örebro samt i andra delar av Sverige om så önskas.

Om företaget
Det här är ett växande företag med fokus på anläggning, mark och betong. De utför betongarbeten, grundläggning, schaktarbeten och övriga markarbeten. Företaget har sitt kontor i Örebro men utför totalentreprenader samt utförande entreprenader i hela Sverige. De strävar efter att vara ett konkurrenskraftigt alternativ genom hög kompetens och kostnadseffektivitet men med en personlig kontakt och ett genuint engagemang.

Din profil
För den här tjänsten söker vi dig som är driven och tycker om att arbeta i grupp. Tjänsten kräver att du är händig och har en utbildning inom område eller minst 2 års erfarenhet av betongarbete, vi ser även att du är ansvarsfull med god arbetsmoral.

Skallkrav:
• Lägst gymnasieutbildning inom området
• Svenska tal och skrift
• Körkort B

Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Villkor
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Örebro
Arbetstider: 07.00-16.00
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Junior elektronikingenjör till Karlskoga

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Jun 22
Här kommer chansen för dig som studerat elektronik att utveckla och fördjupa dina kunskaper inom produktutveckling! Det här jobbet kräver ett tätt samarbete med dina kollegor och innebär samtidigt en fantastisk chans att utveckla din yrkesidentitet – och samtidigt ha väldigt kul på vägen. Låter det här rätt för dig? Vänta inte med din ansökan!
DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Elektronikingenjör kommer du bland annat att arbeta med elkonstruktion, göra beräkningar, verifiera och rita scheman. Du kommer att ingå i ett team á ca 20 personer som tillsammans utvecklar och underhåller produkter inom försvarsindustrin. Innan anställningens start kommer en säkerhetsintervju att genomföras.

OM FÖRETAGET
Vår samarbetspartner är en av de största aktörerna inom försvarsindustrin och verkar i Karlskoga, mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.


DIN PROFIL
Till rollen som elektronikingenjör söker vi dig som är en kommunikativ och har lätt för att nätverka. Du har ett stort tekniskt intresse och brinner för att få jobba med den senaste tekniken. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av arbete inom elkonstruktion, men det här är inget krav.
Skallkrav:
-Ingenjör med elektronikutbildning och brett tekniskt intresse
-Svenska och engelska i tal och skrift

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


VILLKOR
Startdatum: Efter överenskommelse
Placeringsort: Karlskoga
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: 100%

Ansök nu

System- och elingenjör sökes till världsledande företag!

Civilingenjör, systemutveckling
Läs mer Jun 21
Är du en kommunikativ person som tar dig an en utmaning med engagemang? Är du ute efter att ha variation i dina uppgifter och få ta del av alla delar utav utvecklingsprocessen? Då är detta tjänsten för dig! Sök idag då urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter
Huvudfokus för arbetet kommer vara att utveckla nya funktioner för borriggar samt att förbättra funktionalitet, prestanda och tillgänglighet. Detta gör du genom att analysera krav från intressenter samt tillsammans med andra avdelningar utforma en komplett systemlösning med allt från elektriska, hydrauliska, pneumatiska och mekaniska delar. Du kommer även arbeta med att utveckla programvaran i det internt utvecklade styrsystemet. Du kommer arbeta med produktvård, nyutveckling och basutveckling i olika projekt.

Om företaget
Vår kund är ett svenskt, världsledande företag som tillverkar innovativa borriggar och anläggningsutrustning som används i allt från villaträdgårdar till gruvor.

Din profil
Du som söker är en analytisk person med stort driv. Du har viljan att lära dig och är inte rädd för att ta kontakt och själv ta reda på information. Då du kommer att arbeta i team ser vi gärna att du är social och en lagspelare.

Skallkrav:
- Master inom robotik, mekatronik, energiteknik eller likande
- Engelska i tal och skrift
- Grundläggande kunskap i CAD-program

Meriterande:
- Svenska i tal och skrift eller ambitionen att lära dig
- Kunskap i PLM system


Om oss
Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Örebro
Arbetstider: 08.00-17.00

Ansök nu

Vi söker en el-konstruktör i Örebro!

Konstruktör, el-tele
Läs mer Jun 21
Just nu söker vi efter en el-konstruktör till vår samarbetspartner här i Örebro, där man är i behov av att få en till lagspelare efter sommaren. Om du vill komma in i en miljö där man värdesätter samarbete och högt i tak så kan detta vara något för dig. Du kommer att få en inledning med mentorskap för att man vill ge dig rätt förutsättningar att få bli självständig. Om detta låter rätt för dig, då har vi den perfekta tjänsten för dig!

DINA ARBETSUPPGIFTER
I den här rollen som el-konstruktör kommer du primärt att arbeta i MagiCad, för att ta fram bland annat planritningar och el-scheman, för kraft-, belysning- och telesystem.
Du kommer att arbeta tätt tillsammans med en senior kollega, som även kommer att agera som din mentor under uppstarten. Ni kommer tillsammans att arbeta i projekt av varierande storlek, vanligt förekommande projekt i detta team är projektering av flerbostadshus, förskolor och kontor.
Era arbetsuppgifter kommer att gå hand i hand med varandra och ambitionen är att hjälpa dig att snabbt bli självständig i rollen. I samband med att du blir mer insatt i företagets verksamhet och trygg i dina arbetsuppgifter, kommer du även att få ett större ansvarstagande för din egen roll.

OM FÖRETAGET
Vår samarbetspartner är ett ledande konsultföretag med fokus på byggnader och allt runtomkring. Visionen har sedan starten varit väldigt tydlig: förnya samhället genom innovativa och hållbara lösningar.
På den här avdelningen i företaget arbetar man med el/tele-projektering och uppdraget är att ta fram underlag och lösningar vid ny? och ombyggnation för alla typer av fastigheter. De har stor erfarenhet av kommersiella och offentliga lokaler, industri, sjukhus, vårdcentraler, laboratorier, bostäder, idrottsanläggningar, skolor, köpcentra och butiker.
På kontoret i Örebro har man två kollegor som arbetar med dessa frågor idag, runt om i landet finns fler erfarna kollegor som man samarbetar med i olika projekt.

DIN PROFIL
För att du ska trivas i denna roll, kommer du att behöva ha en ansvarstagande inställning, där du vill vara en bidragande medlem i teamet. Vi tror att du beskriver dig själv som prestigelös, både i aspekten av att du vill utvecklas vidare i din roll samt att du vill vara en stark stöttepelare för dina kollegor.

En utbildning inom el och att du har en bakgrund kopplat till el eller telesystem, där du har arbetat praktiskt behövs för att du ska ha den övergripande förståelsen som är nödvändig i denna roll.
Du behöver förstå hur en ritning skall vara uppbyggd. MagiCad är något du har arbetat med och extra värdefullt är om du även har koll på Revit. Resor i tjänsten kan förekomma, vilket innebär att B-körkort är ett krav.

KOMPETENSKRAV
Utbildning inom el och tele samt arbetat något år som t.ex. elektriker.
Kunskaper i MagicCad.
Tala svenska samt engelska obehindrat.
Körkort B
Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Startdatum: Augusti alternativt enligt överenskommelse
Placeringsort: Örebro
Omfattning: Heltid, 100 %
Lön: Enligt överenskommelse
Urval sker löpande! Ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Vill du arbeta som installatör på höga höjder?

Installationstekniker
Läs mer Jun 29
”Det kan låta som en självklarhet, men att vara bäst i klassen när det
gäller driftkvalitet och ansvarstagande är något som vi tar på största allvar.”
- Axians

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som masttekniker arbetar du med installation och service
av telekomutrustning som sitter i mobilmaster i mellersta sverige. Du jobbar med både fysisk utrustning och mjukvara som du monterar,
byter ut och uppdaterar. I tjänsten ingår även en hel del dokumentation kring
utfört arbete.
I tjänsten som masttekniker får du ett spännande arbete med mycket
ansvar.

OM FÖRETAGET
Vår kund arbetar med el och teleinfrastruktur. De finns i hela
världen och är cirka 3000 anställda totalt. I Sverige arbetar idag ca 200
personer. I Linköping arbetar företaget med installation, resurskonsulting,
helpdesk samt fältverksamhet inom el/tele.

DIN PROFIL
Det är ett mycket självständigt arbete och du arbetar många gånger
ensam – även om din kollega inte är långt ifrån. Det krävs att du har förmågan
att arbeta på egen hand och lösa problem som dyker upp på ett självständigt
sätt.
Du som söker tjänsten som masttekniker kan inte vara höjdrädd då din
arbetsplats under delar av arbetsdagen kommer att vara 80–90 meter upp i
luften.
Utdrag ut belastningsregister kommer krävas

Skallkrav:
- El eller teknik på gymnasienivå
- Svenska i tal- och skrift
- B-Körkort
- Datavana

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av arbete som Masttekniker
- Fritidsklättrare
- Erfarenhet av nätverk och fiber

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av
våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor
gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som
finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har
som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa
att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi
levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi
lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är
specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av
sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i
Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé
är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra
kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd
genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos
kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Örebro
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid
Tjänsten innebär ofta övernattningar vid längre resor – då oftast måndag till
torsdag.
Vi kommer behandla ansökningarna löpande.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vi söker utvecklare inom inbyggda system till talangprogram med AFRY!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Apr 5
Vill du kickstarta din karriär hos en av Sveriges bästa arbetsgivare samtidigt som du genomgår ett program framtaget för din personliga utveckling? Nu har du chansen att arbeta med spännande projekt och uppdrag samtidigt som du får personlig coachning och utbildningar. Ta chansen att bli en av de utvalda att få genomgå Framtidens talangprogram tillsammans med AFRY.

OM FÖRETAGET
AFRY är verksamma inom konsultbranschen och har en stor bredd av kunder och projekt. De arbetar i agila arbetsmetoder där du ingår i ett team om 7 personer och arbetar i projekt mot diverse kunder. De är verksamma runt om i hela Norden och även i vissa delar inom Europa.

Genom talangprogrammet får du bästa möjliga start på din AFRY-karriär. Som nyexaminerad kommer du in i ett program där vi satsar på kompetensutveckling i kombination med att du får möjlighet att bygga ett nätverk och gemenskap. Du kommer under ett års tid kontinuerligt få utbildningsdagar och gemensamma aktiviteter samtidigt som du genomför det dagliga arbetet.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som utvecklare hos AFRY ges du möjlighet att växa in i rollen. Du kommer få en gedigen introduktion där du blir tilldelad en senior kollega som mentor som kommer vara med och stötta dig inledningsvis. Du kommer till en början bli satt i ett av AFRYs internprojekt med fokus på mjukvaruutveckling för att bygga din kompetensprofil och få en mjuk introduktion till företaget och dess arbetssätt. På sikt kommer du att få arbeta i externa miljöer, ibland även ute hos företagets kunder, vilka bland annat är, ABB, Volvo, Bombardier etc.

Som en del av talangprogrammet kommer du, tillsammans med 11 andra personer att ingå i ett program där vi på Framtiden kommer se till att utbilda er i såväl hardskills (tekniker och programmeringskunskaper) som softskills (retorik, kommunikation m.m.)


DIN PROFIL
Du som söker denna tjänsten och som vill bli en del av talangprogrammet har troligtvis en eftergymnasial utbildning där fokus har varit med inriktning mot mjukvara/inbyggda system. Du ska trivas i konsultrollen och tycka om variationen som konsultbranschen medför.

Kompetenskrav:
Eftergymnasial utbildning inom data/it
Grundläggande kunskaper inom C / C++
Engelska i tal & skrift
Körkort B
Meriterande:
Kunskaper inom VHDL / FPGA
Linux – Embedded
Svenska i tal & skrift

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: september 2022
Ort: Örebro
Arbetstider: 07-16
Omfattning: 100%

Ansök nu

IT-Support medarbetare sökes i Örebro!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 3
Har du ett stort intresse för IT och drivs av att kunna ge god service till andra i ditt jobb?
Perfekt, då är det dig vi söker! Skicka in din ansökan redan idag.


Dina arbetsuppgifter
Som supportmedarbetare hos vår samarbetspartner kommer du att ingå i ett team där du i det dagliga arbetet med god service hjälper kunder att lösa deras IT-utmaningar.

Teamet har sitt kontor precis i utkanten av centrum, då vår kund hanterar känslig information som är säkerhetsklassad, kommer man att behöva göra ett utdrag ur belastningsregistret.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Redigera behörigheter i Active Directory.
- Scripta och förbereda systemuppdateringar.
- Återställa och tilldela lösenord.
- Hjälpa medarbetare med felsökningar, konfigureringar och installationer av sin IT-utrustning.

Vår kund arbetar med stora komplexa kunder vilket bidrar till att tjänsten är tekniskt utmanande och det kräver grundläggande kunskaper samt ett stort teknikintresse. Vid start kommer du få en god introduktion.


Om företaget
Vår kund är ett av Nordens största IT företag med kontor runt om i Sverige. De har sitt huvudkontor i Finland och sysselsätter cirka 24 000 medarbetare världen över. Deras kunder är verksamma inom både den offentliga sektorn samt inom privata näringslivet. Företaget har en djup teknisk och affärsmässig insikt och en drivande kraft för kunders förnyelse och innovation.

Skallkrav:
- Tekniskt intresserad
- Behärska engelska och svenska väl i tal och skrift

Meriterande:
- Gymnasial IT/ datautbildning eller en eftergymnasial IT utbildning
- Varit i kontakt med Active directory
- Arbetserfarenhet från Servicedesk eller teknisk support
- MS Office Suite
- Citrix
- MS Exchange och Office 365
- Kompetens inom windows server, nätverk, linux och ITIL

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har fingertoppskänsla för god service och är ansvarsfull. Du tycker det är kul att prata i telefon och brinner för att utvecklas inom IT.
För att trivas i denna tjänst är du en glad och lyhörd person som snabbt kan sätta dig in i kundens problem. Vidare är du som person kommunikativ och har ett stort engagemang i ditt arbete. Du är inte rädd för att prova dig fram och är ödmjuk till att lära dig nya system.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor:
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Enligt överenskommelse
Ort : Örebro

Urval sker löpande så missa inte chansen! Skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Säljande systemutvecklare sökes till spännande tjänst i Örebro!

Backend-utvecklare
Läs mer Maj 19
Är du i början av din karriär och letar efter en rolig utmaning där du får möjlighet att forma din egen roll på bolaget? Har du ett brinnande intresse för teknik, kundkontakt och försäljning? Just nu söker vi dig som vill arbeta med spännande produkter och intressant teknik i ett lite mindre team i Örebro där du har goda möjligheter att utvecklas tillsammans med företaget!

Arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter kommer vara att ta fram enklare mjukvaruutrustning. Man arbetar ofta ute hos kunder, främst runt om Örebro, och hjälper till att starta upp utrustning som scannrar och streckläsare, man ser till så att allt fungerar på plats och utbildar kunder inom området. Arbetsplatsen är väldigt flexibel och man kan strukturera upp sina dagar som man själv vill. Man kommer att få en bra introduktion på företaget där man tillsammans med en erfaren kollega kommer att gå bredvid och arbeta tillsammans innan man förväntas jobba i egna projekt.

Om företaget:
Företaget grundades 2007 och arbetar med både hårdvara och mjukvarulösningar, allt från första strecket i streckkoden till RFID i produktion. Dem erbjuder sina kunder utrustning, service och support och hjälper till att hitta bra lösningar inom industri och lager. Dem säljer även utrustning som etikettskrivare, streckläsare och fasta scannrar och hjälper till att implementera hos både små och stora företag.

Din profil:
I rollen som utvecklare krävs det att du har ett tekniskt intresse och drivet att alltid utvecklas och lära dig. Då du i rollen kommer arbeta ut mot kund ser vi att du är social och kommunikativ som person.
För att passa in i rollen och med dina projekt lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Vi tror att du är en nyfiken, ambitiös och driven person som inte är rädd för att ta initiativ och skapa relationer till kunder.

Krav:
• Gymnasieutbildning
• Kunskap inom C# och Microsoft
• Körkort B samt tillgång till egen bil
• Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
• Eftergymnasial utbildning inom IT
• Tidigare erfarenhet av branschen

Om oss:
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor:
Startdatum: September
Placering: Örebro
Lön: Enligt överenskommelse
Befattning: Heltid

Ansök nu

System- och elingenjör sökes till världsledande företag!

Civilingenjör, systemutveckling
Läs mer Maj 20
Är du en kommunikativ person som tar dig an en utmaning med engagemang? Är du ute efter att ha variation i dina uppgifter och få ta del av alla delar utav utvecklingsprocessen? Då är detta tjänsten för dig! Sök idag då urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter
Huvudfokus för arbetet kommer vara att utveckla nya funktioner för borriggar samt att förbättra funktionalitet, prestanda och tillgänglighet. Detta gör du genom att analysera krav från intressenter samt tillsammans med andra avdelningar utforma en komplett systemlösning med allt från elektriska, hydrauliska, pneumatiska och mekaniska delar. Du kommer även arbeta med att utveckla programvaran i det internt utvecklade styrsystemet. Du kommer arbeta med produktvård, nyutveckling och basutveckling i olika projekt.

Om företaget
Vår kund är ett svenskt, världsledande företag som tillverkar innovativa borriggar och anläggningsutrustning som används i allt från villaträdgårdar till gruvor.

Din profil
Du som söker är en analytisk person med stort driv. Du har viljan att lära dig och är inte rädd för att ta kontakt och själv ta reda på information. Då du kommer att arbeta i team ser vi gärna att du är social och en lagspelare.

Skallkrav:
- Master inom robotik, mekatronik, energiteknik eller likande
- Engelska i tal och skrift
- Grundläggande kunskap i CAD-program

Meriterande:
- Svenska i tal och skrift eller ambitionen att lära dig
- Kunskap i PLM system


Om oss
Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Örebro
Arbetstider: 08.00-17.00

Ansök nu

Junior elektronikingenjör till Karlskoga

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Apr 28
Här kommer chansen för dig som studerat elektronik att utveckla och fördjupa dina kunskaper inom produktutveckling! Det här jobbet kräver ett tätt samarbete med dina kollegor och innebär samtidigt en fantastisk chans att utveckla din yrkesidentitet – och samtidigt ha väldigt kul på vägen. Låter det här rätt för dig? Vänta inte med din ansökan!
DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Elektronikingenjör kommer du bland annat att arbeta med elkonstruktion, göra beräkningar, verifiera och rita scheman. Du kommer att ingå i ett team á ca 20 personer som tillsammans utvecklar och underhåller produkter inom försvarsindustrin. Innan anställningens start kommer en säkerhetsintervju att genomföras.

OM FÖRETAGET
Vår samarbetspartner är en av de största aktörerna inom försvarsindustrin och verkar i Karlskoga, mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.


DIN PROFIL
Till rollen som elektronikingenjör söker vi dig som är en kommunikativ och har lätt för att nätverka. Du har ett stort tekniskt intresse och brinner för att få jobba med den senaste tekniken. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av arbete inom elkonstruktion, men det här är inget krav.
Skallkrav:
-Ingenjör med elektronikutbildning och brett tekniskt intresse
-Svenska och engelska i tal och skrift

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


VILLKOR
Startdatum: Efter överenskommelse
Placeringsort: Karlskoga
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: 100%

Ansök nu

System- och elingenjör sökes till världsledande företag!

Civilingenjör, systemutveckling
Läs mer Apr 19
Är du en kommunikativ person som tar dig an en utmaning med engagemang? Är du ute efter att ha variation i dina uppgifter och få ta del av alla delar utav utvecklingsprocessen? Då är detta tjänsten för dig! Sök idag då urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter
Huvudfokus för arbetet kommer vara att utveckla nya funktioner för borriggar samt att förbättra funktionalitet, prestanda och tillgänglighet. Detta gör du genom att analysera krav från intressenter samt tillsammans med andra avdelningar utforma en komplett systemlösning med allt från elektriska, hydrauliska, pneumatiska och mekaniska delar. Du kommer även arbeta med att utveckla programvaran i det internt utvecklade styrsystemet. Du kommer arbeta med produktvård, nyutveckling och basutveckling i olika projekt.

Om företaget
Vår kund är ett svenskt, världsledande företag som tillverkar innovativa borriggar och anläggningsutrustning som används i allt från villaträdgårdar till gruvor.

Din profil
Du som söker är en analytisk person med stort driv. Du har viljan att lära dig och är inte rädd för att ta kontakt och själv ta reda på information. Då du kommer att arbeta i team ser vi gärna att du är social och en lagspelare.

Skallkrav:
- Master inom robotik, mekatronik, energiteknik eller likande
- Engelska i tal och skrift
- Grundläggande kunskap i CAD-program

Meriterande:
- Svenska i tal och skrift eller ambitionen att lära dig
- Kunskap i PLM system


Om oss
Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Örebro
Arbetstider: 08.00-17.00

Ansök nu

Account manager till Framtiden

Account manager
Läs mer Apr 1
Vill du hjälpa personer till deras första jobb eller nästa steg i karriären?

Genom att skapa möten mellan företag och talanger sammanför Framtiden rätt person med rätt plats. Då det finns en hög efterfrågan av våra tjänster på marknaden så ska vi nu utöka vårt säljteam med en kundansvarig säljare som har ett stort intresse av att skapa möjligheter för människor och driva affärer från start till mål.

Vi söker dig som är målmedveten, tar ansvar och arbetar proaktivt med nyfikenhet för att skapa långsiktiga samarbeten med företag. Vi ser att du är trygg i dig själv, har mod, har en positiv grundsyn och bidrar med glädje!

Är du vår nästa kollega som vill vara med och utveckla Framtiden i Örebro?

Arbetsbeskrivning

Att jobba som kundansvarig säljare hos oss på Framtiden innebär först och främst att du är den som identifierar personalbehov hos nya och befintliga kunder och att det är du som är vårt ansikte utåt mot dessa och hjälper dem att skräddarsy de bästa lösningarna gällande bemanning och rekrytering. För varje samarbete med kund hjälper vi – företagen med sina utmaningar – men även personer att ta sitt första eller nästa steg i karriären!

Det finns många aktörer i vår bransch men genom att vara engagerad, arbeta med tempo, nyfikenhet och med excellence så kommer du tillsammans med vårt erbjudande kunna utvecklas och nå nya nivåer inom din försäljning.

Vi ser gärna att du har följande:

Skallkrav:
•Arbetslivserfarenhet inom försäljning
•Svenska i tal och skrift
•Körkort B
Meriterande:
•Bransch eller närliggande branscherfarenhet
•Eget kontaktnät

Om Oss
Vi på Framtiden hjälper personer till deras första jobb och också nästa steg i karriären. Vi tror på människors energi och drivkraft. Genom möten med företag och talanger sammanför vi rätt person med rätt plats.
Framtiden arbetar med både uthyrning och rekrytering och vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom de Talanger som vi förmedlar. För oss är Talang inte något du föds med eller kopplat till ålder. För oss är Talang att du ser din förmåga som utvecklingsbar och du är villig att jobba för att uppnå din fulla potential!
Vi hjälper våra kunder främst inom IT/Teknik, ekonomi och kontor. Idag finns framtiden på sju orter i Sverige samt i Oslo. Vårt säljteam i Örebro består av två kundansvariga och totalt är det sex personer som arbetar på kontoret.
Som medarbetare på Framtiden skall det vara roligt att gå till jobbet. För oss på Framtiden är balansen mellan jobb och privatliv viktigt. Därför har vi exempelvis förtroendetid och möjlighet till flexibel arbetsplats som några av alla våra förmåner.
Vi strävar efter ständig utveckling i våra yrkesroller genom utbildning, träning, vetgirighet och hårt arbete. Vi står för hög service, kvalitet och har ett klimat som är familjärt och grundat i sunda värderingar.

Välkommen med din ansökan!

Villkor:
Sista ansökan: 24 april
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100%
Ort: Örebro

Ansök nu

Junior el och systemingenjör sökes till Örebro

Konstruktör, el-tele
Läs mer Mar 3
Gillar du problemlösning och utveckling? Är du strukturerad och analytisk? Vill du arbeta på ett globalt bolag med stora utvecklingsmöjligheter? Ta då chansen och sök idag!


Dina arbetsuppgifter
Huvudfokus för arbetet kommer vara att utveckla nya funktioner för borriggar och att förbättra funktionalitet, prestanda och tillgänglighet. Det kommer att göras genom att analysera krav från olika intressenter och tillsammans med FoU-ingenjörer på hydraulik, luft och mekanikavdelningarna utforma en komplett systemlösning med allt från elektriska, hydrauliska, pneumatiska och mekaniska delar, samt utveckla programvaran i vårt internt utvecklade styrsystem. Du kommer att arbeta med produktvård, nyutveckling och basutveckling i olika projekt. Programvaror som används är bland annat. AutoCAD, Siemens teamcenter, matlab, excel och word.

Om företaget
Vår kund är ett svenskt världsledande företag som tillverkar innovativa borriggar och anläggningsutrustning som används i allt från villaträdgårdar i Ljungskile till Slussen-projektet och gruvorna i Kiruna.

Din profil
Vi ser att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom el/elektronik som lägst på magister/civil nivå. Som person ser vi att du är analytisk, tycker om problemlösning och har en hög social kompetens och ser dig själv som en lagspelare.

Skallkrav:
Utbildning: eftergymnasial utbildning inom el/elektronik som lägst på universitetsnivå.
Språk: Engelska
Någon form av kunskap inom CAD

Meriterande:
Erfarenhet inom maskinutveckling
Erfarenhet inom AutoCAD electrical

Om oss
Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Örebro
Arbetstider: 08.00-17.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Så, välkommen med din ansökan

Ansök nu

Nu söker vi en rekryterare till vårt Team i Örebro!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Mar 11
Nu utökar vi med ytterligare en rekryterare till vårt kontor i Örebro, rollen för dig som är vetgirig och intresserad av att lära dig mycket om många branscher.


Som personalansvarig hos oss på Framtiden arbetar du i en varierande vardag kopplat till rekrytering och HR. Du ansvarar över hela rekryteringsprocessen, från uppstartsmöte till slutförd rekrytering och därefter har du konsultansvar.
I rollen ingår det rådgivning till våra kunder för att säkerhetsställa en modern och professionell rekryteringsprocess.
Vi är måna om att våra kandidater, konsulter och kunder är nöjda med det vi levererar!

För att du ska lyckas och trivas i rollen ser vi att du har:
• Arbetslivserfarenhet, med fördel från någon form av rekrytering eller försäljning
• Svenska och engelska i tal och skrift
• Körkort B

Det är meriterande om du har:
• Relevant akademisk utbildning, HR, Personal, Psykologi, IT/teknik eller Sälj
• Erfarenhet av att arbeta med rekrytering

För att passa in i rollen gillar du att arbeta med frihet under ansvar. Vi ser gärna att du gillar att nå uppsatta mål och att du tycker om att jobba i ett högt tempo.
Du gillar att driva egna processer där du kan arbeta självständigt och trivs med att fatta egna beslut. Du trivs samtidigt med att jobba nära dina kollegor för att bolla idéer, utbyta kunskaper och att ha kul på jobbet!


OM OSS
Vi på Framtiden hjälper personer till deras första jobb och också nästa steg i karriären. Vi tror på människors energi och drivkraft. Genom möten med företag och talanger sammanför vi rätt person med rätt plats.
Framtiden arbetar med både uthyrning och rekrytering och vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom de Talanger som vi förmedlar. För oss är Talang inte något du föds med eller kopplat till ålder. För oss är Talang att du ser din förmåga som utvecklingsbar och du är villig att jobba för att uppnå din fulla potential!
Vi hjälper våra kunder främst inom IT/Teknik, ekonomi och kontor. Idag finns framtiden på sju orter i Sverige samt i Oslo. Vårt rekryteringsteam i Jönköping består idag av tre personer säljare.
Som medarbetare på Framtiden skall det vara roligt att gå till jobbet. För oss på Framtiden är balansen mellan jobb och privatliv viktigt. Därför har vi exempelvis förtroendetid och möjlighet till flexibel arbetsplats som några av alla våra förmåner.
Vi strävar efter ständig utveckling i våra yrkesroller genom utbildning, träning, vetgirighet och hårt arbete. Vi står för hög service, kvalitet och har ett klimat som är familjärt och grundat i sunda värderingar.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Elektronikingejör

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Mar 9
Här kommer chansen för dig som studerat elektronik att utveckla och fördjupa dina kunskaper inom produktutveckling! Det här jobbet kräver ett tätt samarbete med dina kollegor och innebär samtidigt en fantastisk chans att utveckla din yrkesidentitet – och samtidigt ha väldigt kul på vägen. Låter det här rätt för dig? Vänta inte med din ansökan!
DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Elektronikingenjör kommer du bland annat att arbeta med elkonstruktion, göra beräkningar, verifiera och rita scheman. Du kommer att ingå i ett team á ca 20 personer som tillsammans utvecklar och underhåller produkter inom försvarsindustrin. Innan anställningens start kommer en säkerhetsintervju att genomföras.

OM FÖRETAGET
Vår samarbetspartner är en av de största aktörerna inom försvarsindustrin och verkar i Karlskoga, mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.


DIN PROFIL
Till rollen som elektronikingenjör söker vi dig som är en kommunikativ och har lätt för att nätverka. Du har ett stort tekniskt intresse och brinner för att få jobba med den senaste tekniken. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av arbete inom elkonstruktion, men det här är inget krav.

-Ingenjör med elektronikutbildning och brett tekniskt intresse
-Svenska och engelska i tal och skrift

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


VILLKOR
Startdatum: Efter överenskommelse
Placeringsort: Karlskoga
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: 100%

Ansök nu

Administratör sökes!

Administrativ assistent
Läs mer Mar 21
Vi söker en kommunikativ och driven person som är strukturerad och gillar att ha många bollar i luften. Denna tjänst är ett vikariat och sträcker sig till nästa sommar. Låter det som en passande tjänst för dig? Skicka då in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som administratör kommer du att ha kontakt med montörer, installatörer och projektledare för att hjälpa dem att ha koll på sina uppdrag. Du ska se till att rutiner följs och att arbetet blir klart i tid. Du ska agera som en hjälpande hand emot dina kollegor på fältet men även våga ställa krav.

Mer konkreta arbetsuppgifter är:
- Se till att kollegorna på fältet registrerar utförda arbeten i datasystemet.
- Övervaka och hjälpa kollegor med att hinna slutföra arbetet i tid.
- Sätta sig in i avtal och se till att regler följs.

Om företaget
Vår kund är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energi- och industrisektorn. Dom bygger sin verksamhet i första hand kring sitt energikunnande där dom har specialistkompetens. Deras inriktning är helhetslösningar som dom skräddarsyr i nära samarbete med sina kunder. Kunden har cirka 1 100 anställda i Sverige och Norge. I Sverige finns dom etablerade runt om i hela landet. Kontoret i Örebro jobbar med el utomhus, dom bygger det nya energisamhället och utför bland annat jobb inom industri, gatubelysning, Örebros elnät och trafiknätverket.
Mer information ges vid en eventuell intervju!

Din profil
Skallkrav:
• Gymnasieutbildning
• Svenska i tal och skrift

Meriterande:
• Erfarenhet av affärssystemet IFS
• Erfarenhet som administratör
• El kunskap

Som person är du strukturerad, positiv och utåtriktad, Du gillar att ha kontakt med människor, är kommunikativ och inte rädd för att våga ställa krav. Du har en ödmjuk och hjälpsam inställning.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Omfattning: Heltid,
Tjänstgöringsort: Örebro
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Tillträde sker så snart som möjligt, enligt överenskommelse

Urval och intervjuer sker löpande, ta chansen redan idag och skicka in din ansökan!
Kontaktperson(er)
Medina Jakupovic
medina.jakupovic@framtiden.com

Ansök nu

Just nu söker vi efter en golvläggare!

Golvläggare, utan yrkesbevis
Läs mer Mar 4
Är du en person som gillar fysiskt arbete och tycker
om att resa i tjänsten? Föredrar du att arbeta mån-torsdag och arbeta längre
arbetsdagar för att vara ledig fredagar? Då kan den här tjänsten var helt rätt
för dig! Inte för dig? Tipsa gärna någon du känner som detta skulle passa!

Dina arbetsuppgifter
Som golvläggare på detta företag kommer du slipa och
laga betonggolv. Arbetet omfattar bl.a. sågning, bilning, slipning av
betonggolv samt läggning av härdplaster. (Akryl & Epoxi). Arbetet sker
runtom i landet varvid det omfattar övernattning på annan ort. Arbetstid är
vanligen mån-torsdag. men andra tider förekommer inkl. helgarbete. För att jobba
igen timmar och kunna vara ledig på fredagar kommer du arbeta längre dagar,
därför riktar vi oss till dig som är arbetsvillig samt har god fysik då det är
ett krävande arbete. Arbetet utförs alltid två och två och till en början går
man bredvid för att lära sig olika tekniker och på så sätt kommer man växa in i
rollen och ta mer ansvar.

Om företaget
Företaget hjälper sina kunder med att lägga golv samt
reparera befintligt golv. Företaget arbetar med logistikgolv, livsmedelsindustrigolv,
parkeringshus, restaurangköksgolv samt specialarbeten. Mer om företaget
berättas under intervjun.

Din profil
För att passa i rollen som golvläggare söker vi dig
som kan resa i jobbet och som gärna har arbetat med betong innan. Eftersom det
är ett tungt arbete med långa dagar är det viktigt att ha fysiken och drivet
för ett sådant jobb. Vi ser gärna att du trivs att arbeta i grupp då allt
arbete görs tillsammans med minst en till kollega.

Skallkrav:Gymnasieutbildning gärna mot bygg/anläggning
Arbetsvillig
God fysik
B-körkort
Meriterande:
Arbetat med betong
Arbetat med hårdplast
Om oss:
Som anställd på Framtiden AB kan du
känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket
ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns
tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som
uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att
du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i
människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb
och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt
företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på
Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.?
Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Lön: GFL: Ca 32 000kr/månad + Traktamente
Ort: Glanshammar (Resor förekommer)
Arbetstider: 7-19 måndag- torsdag (helg kan förekomma)

Ansök nu

Spolbilschaufför/miljöarbetare sökes inom farligt avfall.

Sug- och spolbilsförare
Läs mer Feb 21
Dina arbetsuppgifter

Som miljöarbetare hos vår kund kommer du att ha en varierande roll men där ditt huvudansvar är för hanteringen av farligt avfall. Detta innebär att omfattningen i dina arbetsmoment kommer vara varierande och att du kommer få ta eget ansvar i din roll för att säkerställa att arbetet genomförs grundligt samt slutförs innan dagen är slut.
Du behöver trivas i att arbeta självständigt men även tillsammans med kollegor, eftersom att båda förekommer beroende på arbetets storlek.

Du kommer att starta arbetsdagarna från anläggningen i Örebro för att sedan åka ut på arbete.
Återkommande arbetsmoment i denna roll är:
• Köra slamsugningsfordon. (C-behörigt krävs)
• Slamsugning och tömning av oljeavskiljare
• Spolning och rengöring av cister.
• hämta spillolja och andra flytande avfall.

Som ny i laget, kommer du att få en introduktion för att förstå anläggningen, arbetsmomenten och den utrustningen som är används i arbetet.
I början kommer du att få åka ut på arbeten tillsammans med en erfaren kollega och din upplärning kommer att anpassas efter den mängd erfarenhet som du besitter från liknande roller.

Du kommer att tillhöra gruppen som hanterar farligt avfall i Örebro och majoriteten av arbetet sker inom regionen, men det förekommer även arbeten på annan ort med övernattning på hotell.

Din profil
Eftersom företaget växer, ser man gärna att du som kommer in ser en långsiktighet i denna anställning, både hos företaget men även för denna specifika roll.
För att du ska lyckas i rollen, behöver du vara självgående och inte vara rädd för att arbeta i ute i varierande miljöer med blandade förutsättningar.
Vi tror att du är lösningsorienterad och inte ger upp vid motgångar eller hinder, utan att du vågar prova dig fram tills du lyckas.
Vi tror också att du är nyfiken och vill dra lärdom från dina kollegor runt omkring dig. Man erbjuder möjligheter att växa internt, ett exempel på detta är att du kan få behörighet som besiktningsman av cisterner och oljeavskiljare.

Skallkrav:
• C-behörighet samt ADR tank.
• Giltigt yrkeskompetensbevis. (YKB)
• Färdskrivarkort.
• Svenska i tal och skrift.
• Datorvana.

Meriterande:
• CE-behörighet.
• Branscherfarenhet inom hantering av farligt avfall.
• Tidigare kört spolbil eller tankbil.

Om företaget
Vår kund är ett företag som jobbar dagligen med hanteringen av farligt avfall mot företag, privatpersoner och stora industrier runt omkring region Örebro.
Namnet på företaget kommer att framföras i samband vid intervju.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag.

Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Örebro men arbete på annan ort förekommer
Arbetstider: 07:00-16:00
Omfattning: Heltid, 100 %
Lön: Enligt GFL 28 188 SEK

Urval sker löpande! Ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

IT-support sökes till stort IT-bolag!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Mar 7
Har du ett stort intresse för IT och drivs av att kunna ge god service till andra i ditt jobb?
Perfekt, då är det dig vi söker! Skicka in din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter
Som helpdesk medarbetare hos vår samarbetspartner kommer du att ingå i ett team där du i det dagliga arbetet med god service hjälper kunder att lösa deras IT-utmaningar.
Teamet sitter på plats ute hos kund, centralt i Örebro och man har även kollegor som sitter i Stockholm som hanterar samma ärenden.
Då vår kund hanterar känslig information som är säkerhetsklassad, kommer man att behöva göra ett utdrag ur belastningsregistret samt genomgå en säkerhetsprövning.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Redigera behörigheter i Active Directory.
- Scripta och förbereda systemuppdateringar.
- Återställa och tilldela lösenord.
- Hjälpa medarbetare med felsökningar, konfigureringar och installationer av sin IT-utrustning.


Om företaget
Vår samarbetspartner är den ledande leverantören av IT-infrastruktur i Norden och drivande inom informationsteknologi på den svenska marknaden.
De finns på ett trettiotal orter i Sverige där de stöttar sina kunder på den digitala resan. Idag har de över 2500 medarbetare i Sverige och över 7000 kunder. De hjälper sina kunder att utforma, implementera, driva och underhålla den IT-infrastruktur som deras företag behöver och är beroende av.
Ni kommer att sitta ute hos en av deras kunder, där ni kommer att ingå i deras egna IT-support team.

Din profil
Skallkrav:
- Erfarenhet av liknande roll i servicedesk.
- Varit i kontakt med Active directory.
- Behärska engelska och svenska väl i tal och skrift.
- Vi ser att du är social, serviceminded och trivs i en roll som kräver mycket kundkontakt.

Meriterande:
- Goda kunskaper av MS Office Suite, Azure, MS Exchange och M365.
- Kompetetens inom Powershell.
- Kompetens inom Windows server, nätverk, linux och ITIL.
- Kompetens rörande VPN-lösningar.
- Kompetens inom TOPdesk

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har fingertoppskänsla för god service och är ansvarsfull. Du tycker det är kul att prata i telefon och brinner för att utvecklas inom IT. För att trivas i denna tjänst är du en glad och lyhörd person som snabbt kan sätta dig in i kundens problem. Vidare är du som person kommunikativ och har ett stort engagemang i ditt arbete. Du är inte rädd för att prova dig fram och är ödmjuk till att lära dig nya system.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor:
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Kontorstider
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Enligt överenskommelse
Ort : Örebro

Urval sker löpande så missa inte chansen! Skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Vi söker en IT-konsult med fokus på VMware!

Verksamhetskonsult, IT
Läs mer Feb 28
Vill du bli en del av det vi kallar för landslaget inom informationsteknologi? Denna arbetsplats präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med IT.
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Då har vi tjänsten för dig.

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som IT-konsult har du varierade arbetsuppgifter, både enskilda projekt som du ensam ansvarar över samt större projekt där man arbetar i team. Exempel på arbetsuppgifter är:
- Uppgraderingar och systemimplementationer i kunders IT-miljöer.
- Installation, konfiguration och migrering
- Support och felsökning
Viktigt i rollen är att hålla sig uppdaterad med framtidens teknologier för att kunna agera expert till kunders IT-miljöer.
ATEA erbjuder dig en långsiktig roll där det finns både potential och planer för din utveckling, detta genom att skräddarsy introduktionsplaner och genom täta dialoger med din närmsta chef sätts också en långsiktig utvecklingsplan.

OM FÖRETAGET
ATEA är Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Företagets kultur präglas av framåtanda, humor, starka värderingar och kamratskap där ett visst mått av galenskap känns helt naturligt. ATEA har en målmedveten satsning på medarbetares personliga utveckling och hälsa, samt ett coachande ledarskap. Som ett steg i ATEAs sedvanliga rekryteringsarbete genomgår du som slutkandidat en gedigen bakgrundskontroll.
Detta för att man arbetar mot vissa kommuner och företag som hanterar säkerhetsklassad information.

DIN PROFIL
För att lyckas i denna roll ser vi att du har en god samarbetsförmåga, är lyhörd och kommunikativ.
Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation är en självklarhet. Din planerings- och prioriteringsförmåga är väl organiserad för att du ska kunna arbeta effektivt och hålla deadlines. Du har framför allt en vilja att utvecklas och bli en del av vårt lag!

KOMPETENSKRAV
- Erfarenhet av att arbeta med VMware, server och lagring
- Svenskt medborgarskap
- B-körkort

MERITERANDE
Kunskap inom en eller flera backup applikationer
Erfarenhet av att jobba med Microsoft server 2012/2016/2019

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Örebro
Arbetstider: 8-17
Omfattning: 100%

Ansök nu

Vi söker en IT-konsult med kunskaper inom Microsoft Identity Manager!

Verksamhetskonsult, IT
Läs mer Feb 28
Vill du bli en del av det vi kallar för landslaget inom informationsteknologi? Denna arbetsplats präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med IT.
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Då har vi tjänsten för dig.

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som IT-konsult har du varierade arbetsuppgifter, både enskilda projekt som du ensam ansvarar över samt större projekt där man arbetar i team med uppgraderingar och systemimplementationer i kunders IT-miljöer.
Viktigt i rollen är att hålla sig uppdaterad med framtidens teknologier för att kunna agera expert till kunders IT-miljöer.
ATEA erbjuder dig en långsiktig roll där det finns både potential och planer för din utveckling, detta genom att skräddarsy introduktionsplaner och genom täta dialoger med din närmsta chef sätts också en långsiktig utvecklingsplan.

OM FÖRETAGET
ATEA är Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Företagets kultur präglas av framåtanda, humor, starka värderingar och kamratskap där ett visst mått av galenskap känns helt naturligt. ATEA har en målmedveten satsning på medarbetares personliga utveckling och hälsa, samt ett coachande ledarskap. Som ett steg i ATEAs sedvanliga rekryteringsarbete genomgår du som slutkandidat en gedigen bakgrundskontroll.
Detta för att man arbetar mot vissa kommuner och företag som hanterar säkerhetsklassad information.

DIN PROFIL
För att lyckas i rollen som IT-konsult har du någon form av erfarenhet från IT-branschen och en god samarbetsförmåga. Du är lyhörd, kommunikativ och en lagspelare! Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation är en självklarhet. Din planerings- och prioriteringsförmåga är väl organiserad för att du ska kunna arbeta effektivt och hålla deadlines. Du har framför allt en vilja att utvecklas och bli en del av vårt lag!

KOMPETENSKRAV
-1-3 års erfarenhet av arbete med Microsoft Identity Manager
-Svenskt medborgarskap
-B-körkort

MERITERANDE
-Certifikat inom Microsoft
-Erfarenhet inom fler Microsoft-områden

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Örebro
Arbetstider: 8-17
Omfattning: 100%

Ansök nu

Vi söker en driven IT-konsult inom Microsoft SQL

Verksamhetskonsult, IT
Läs mer Feb 28
Vill du bli en del av det vi kallar för landslaget inom informationsteknologi? Denna arbetsplats präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med IT. Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Då har vi tjänsten för dig.

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som IT-konsult har du varierade arbetsuppgifter, både enskilda projekt som du ensam ansvarar över samt större projekt där man arbetar i team.
Ditt primära fokus ligger på Microsoft , men du jobbar även med Microsoft Active Directory och Windows Server 2012/2016/2019. Viktigt i rollen är att hålla sig uppdaterad med framtidens teknologier för att kunna agera expert till kunders IT-miljöer.
ATEA erbjuder dig en långsiktig roll där det finns både potential och planer för din utveckling, detta genom att skräddarsy introduktionsplaner och genom täta dialoger med din närmsta chef sätts också en långsiktig utvecklingsplan.

OM FÖRETAGET
ATEA är Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Företagets kultur präglas av framåtanda, humor, starka värderingar och kamratskap där ett visst mått av galenskap känns helt naturligt. ATEA har en målmedveten satsning på medarbetares personliga utveckling och hälsa, samt ett coachande ledarskap. Som ett steg i ATEAs sedvanliga rekryteringsarbete genomgår du som slutkandidat en gedigen bakgrundskontroll.
Detta för att man arbetar mot vissa kommuner och företag som hanterar säkerhetsklassad information.

DIN PROFIL
För att lyckas i rollen som IT-konsult har du någon form av erfarenhet från IT-branschen och en god samarbetsförmåga. Du är lyhörd, kommunikativ och en lagspelare! Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation är en självklarhet. Din planerings- och prioriteringsförmåga är väl organiserad för att du ska kunna arbeta effektivt och hålla deadlines. Du har framför allt en vilja att utvecklas och bli en del av vårt lag!

KOMPETENSKRAV
- 1-3 års erfarenhet av arbete med
- Kunskaper inom Microsoft Server och BackOffice
- Svenskt medborgarskap
- B-körkort

MERITERANDE
- Microsoft Certifikat

OM OSSSom anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Örebro
Arbetstider: 8–17
Omfattning: 100%

Ansök nu

Vill du blir vår nästa säljare och ha möjlighet att forma Framtiden?

Account manager
Läs mer Mar 4
Vill du hjälpa personer till deras första jobb eller nästa steg i karriären?

Genom att skapa möten mellan företag och talanger sammanför Framtiden rätt person med rätt plats. Då det finns en hög efterfrågan av våra tjänster på marknaden så ska vi nu utöka vårt säljteam med en kundansvarig säljare som har ett stort intresse av att skapa möjligheter för människor och driva affärer från start till mål.

Vi söker dig som är målmedveten, tar ansvar och arbetar proaktivt med nyfikenhet för att skapa långsiktiga samarbeten med företag. Vi ser att du är trygg i dig själv, har mod, har en positiv grundsyn och bidrar med glädje!

Är du vår nästa kollega som vill vara med och utveckla Framtiden i Örebro?

Arbetsbeskrivning

Att jobba som kundansvarig säljare hos oss på Framtiden innebär först och främst att du är den som identifierar personalbehov hos nya och befintliga kunder och att det är du som är vårt ansikte utåt mot dessa och hjälper dem att skräddarsy de bästa lösningarna gällande bemanning och rekrytering. För varje samarbete med kund hjälper vi – företagen med sina utmaningar – men även personer att ta sitt första eller nästa steg i karriären!

Det finns många aktörer i vår bransch men genom att vara engagerad, arbeta med tempo, nyfikenhet och med excellence så kommer du tillsammans med vårt erbjudande kunna utvecklas och nå nya nivåer inom din försäljning.

Vi ser gärna att du har följande:

Skallkrav:
•Arbetslivserfarenhet inom försäljning
•Svenska i tal och skrift
•Körkort B
Meriterande:
•Bransch eller närliggande branscherfarenhet
•Eget kontaktnät

Om Oss
Vi på Framtiden hjälper personer till deras första jobb och också nästa steg i karriären. Vi tror på människors energi och drivkraft. Genom möten med företag och talanger sammanför vi rätt person med rätt plats.
Framtiden arbetar med både uthyrning och rekrytering och vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom de Talanger som vi förmedlar. För oss är Talang inte något du föds med eller kopplat till ålder. För oss är Talang att du ser din förmåga som utvecklingsbar och du är villig att jobba för att uppnå din fulla potential!
Vi hjälper våra kunder främst inom IT/Teknik, ekonomi och kontor. Idag finns framtiden på sju orter i Sverige samt i Oslo. Vårt säljteam i Örebro består av två kundansvariga och totalt är det sex personer som arbetar på kontoret.
Som medarbetare på Framtiden skall det vara roligt att gå till jobbet. För oss på Framtiden är balansen mellan jobb och privatliv viktigt. Därför har vi exempelvis förtroendetid och möjlighet till flexibel arbetsplats som några av alla våra förmåner.
Vi strävar efter ständig utveckling i våra yrkesroller genom utbildning, träning, vetgirighet och hårt arbete. Vi står för hög service, kvalitet och har ett klimat som är familjärt och grundat i sunda värderingar.

Välkommen med din ansökan!

Villkor:
Sista ansökan: 20 marsStart: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100%
Ort: Örebro

Ansök nu

Intern IT- tekniker sökes till specialistföretag inom Microsoftteknologi!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Mar 7
Drivs du av att hjälpa dina medarbetare med IT- problem? Vill du se till att företagets alla avdelningar får den bästa IT supporten? Då är du vår kandidat!

Dina arbetsuppgifter
Som intern IT- tekniker kommer du att ge service på företagets interna system till dina medarbetare på kontoret samt alla avdelningar runt om i Sverige. Vilket kontor du kommer att tillhöra beror på vart i Sverige du bor. Tillgängliga kontor är belägna i Stockholm, Göteborg, Eskilstuna, Borlänge, Västerås och Örebro.
Dina arbetsuppgifter går ut på att:

•Ta hand om problem som dyker upp med klienter (klientsupport)
•Utföra felsökningar vid problem som uppstår med nätverket, de interna systemen samt datorer
•Hantera olika typer av licenser
•Administrera i Azure (Molnplattform)
•Mail och telefonkontakt med interna kollegor (Systemutvecklare, tekniska projektledare mm.)
•Beställa materiell utrustning
•Beställning av mjukvara
•Kontohantering i Active Directory

Sedan kommer du få hålla på med mycket mer när du väl kommit in i vardagsrutinerna. Är du på plats innan februari kommer du få skugga en annan kollega som kommer lära dig allt han kan!

Om företaget
Hos vår kund är det viktigt att du är stimulerad och har roligt, dina insatser gör skillnad! Företaget säljer Microsoftlösningar och deras hemmaplan är inom intranät, de säljer lösningarna antingen som paket eller skräddarsydda utefter kundernas behov. Företaget är specialister inom sitt område och utgår alltid från inledande analyser och utredningar hos kunder, för att sedan kunna ge dem de maximala lösningarna.
Kompetens-utveckling är viktigt hos vår kund och de har regelbundna kompetensluncher för samtliga medarbetare samt att de har en årlig konferens med utbildningsfokus utomlands.


Vi söker dig som har
•en eftergymnasial utbildning mot IT
•minst 1 års arbetslivserfarenhet som IT-tekniker eller liknande
•Jobbat i AD med kontohantering inkl lösenordshantering.
•Relativt goda nätverkskunskaper
•Felsökning av såväl klienter som serverbaserade applikationer och system såväl som nätverk.
•Goda förståelser i Windows, Microsoft Office, MS , MS Azure
•Svenska & Engelska i tal och skrift

Meriterande krav:
•Arbetat med plattform för klientadministration
•Kunskap hur man arbetar i Microsoft Endpoint protection samt Defender

Viktigast av allt är att du ser vikten i att ge bra service och motiveras av att arbeta med mycket ansvar. Attityden betyder väldigt mycket och för att passa in i rollen ser vi att du har en positiv inställning till problemlösning och till att hjälpa andra.

Om Framtiden
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Ansök idag!

Vid eventuella frågor, kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Svelander via telefon: 0706285222 eller e-post: fredrik.svelander@framtiden.com.

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Ansök nu

Kundansvarig sökes till vårt säljteam i Örebro

Account manager
Läs mer Feb 7
Vill du hjälpa personer till deras första jobb eller nästa steg i karriären?

Genom att skapa möten mellan företag och talanger sammanför Framtiden rätt person med rätt plats. Då det finns en hög efterfrågan av våra tjänster på marknaden så ska vi nu utöka vårt säljteam med en kundansvarig säljare som har ett stort intresse av att skapa möjligheter för människor och driva affärer från start till mål.

Vi söker dig som är målmedveten, tar ansvar och arbetar proaktivt med nyfikenhet för att skapa långsiktiga samarbeten med företag. Vi ser att du är trygg i dig själv, har mod, har en positiv grundsyn och bidrar med glädje!

Är du vår nästa kollega som vill vara med och utveckla Framtiden i Örebro?

Arbetsbeskrivning

Att jobba som kundansvarig säljare hos oss på Framtiden innebär först och främst att du är den som identifierar personalbehov hos nya och befintliga kunder och att det är du som är vårt ansikte utåt mot dessa och hjälper dem att skräddarsy de bästa lösningarna gällande bemanning och rekrytering. För varje samarbete med kund hjälper vi – företagen med sina utmaningar – men även personer att ta sitt första eller nästa steg i karriären!

Det finns många aktörer i vår bransch men genom att vara engagerad, arbeta med tempo, nyfikenhet och med excellence så kommer du tillsammans med vårt erbjudande kunna utvecklas och nå nya nivåer inom din försäljning.

Vi ser gärna att du har följande:

Skallkrav:
•Arbetslivserfarenhet inom försäljning
•Svenska i tal och skrift
•Körkort B
Meriterande:
•Bransch eller närliggande branscherfarenhet
•Eget kontaktnät

Om Oss
Vi på Framtiden hjälper personer till deras första jobb och också nästa steg i karriären. Vi tror på människors energi och drivkraft. Genom möten med företag och talanger sammanför vi rätt person med rätt plats.
Framtiden arbetar med både uthyrning och rekrytering och vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom de Talanger som vi förmedlar. För oss är Talang inte något du föds med eller kopplat till ålder. För oss är Talang att du ser din förmåga som utvecklingsbar och du är villig att jobba för att uppnå din fulla potential!
Vi hjälper våra kunder främst inom IT/Teknik, ekonomi och kontor. Idag finns framtiden på sju orter i Sverige samt i Oslo. Vårt säljteam i Örebro består av två kundansvariga och totalt är det sex personer som arbetar på kontoret.
Som medarbetare på Framtiden skall det vara roligt att gå till jobbet. För oss på Framtiden är balansen mellan jobb och privatliv viktigt. Därför har vi exempelvis förtroendetid och möjlighet till flexibel arbetsplats som några av alla våra förmåner.
Vi strävar efter ständig utveckling i våra yrkesroller genom utbildning, träning, vetgirighet och hårt arbete. Vi står för hög service, kvalitet och har ett klimat som är familjärt och grundat i sunda värderingar.

Välkommen med din ansökan!

Villkor:
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100%
Ort: Örebro

Ansök nu

IT-support sökes till stort IT-bolag!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Feb 3
Har du ett stort intresse för IT och drivs av att kunna ge god service till andra i ditt jobb?
Perfekt, då är det dig vi söker! Skicka in din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter
Som helpdesk medarbetare hos vår samarbetspartner kommer du att ingå i ett team där du i det dagliga arbetet med god service hjälper kunder att lösa deras IT-utmaningar.
Teamet sitter på plats ute hos kund, centralt i Örebro och man har även kollegor som sitter i Stockholm som hanterar samma ärenden.
Då vår kund hanterar känslig information som är säkerhetsklassad, kommer man att behöva göra ett utdrag ur belastningsregistret samt genomgå en säkerhetsprövning.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Redigera behörigheter i Active Directory.
- Scripta och förbereda systemuppdateringar.
- Återställa och tilldela lösenord.
- Hjälpa medarbetare med felsökningar, konfigureringar och installationer av sin IT-utrustning.


Om företaget
Vår samarbetspartner är den ledande leverantören av IT-infrastruktur i Norden och drivande inom informationsteknologi på den svenska marknaden.
De finns på ett trettiotal orter i Sverige där de stöttar sina kunder på den digitala resan. Idag har de över 2500 medarbetare i Sverige och över 7000 kunder. De hjälper sina kunder att utforma, implementera, driva och underhålla den IT-infrastruktur som deras företag behöver och är beroende av.
Ni kommer att sitta ute hos en av deras kunder, där ni kommer att ingå i deras egna IT-support team.

Din profil
Skallkrav:
- Minst 1 års erfarenhet av liknande roll i servicedesk.
- Varit i kontakt med Active directory.
- Behärska engelska och svenska väl i tal och skrift.
- Vi ser att du är social, serviceminded och trivs i en roll som kräver mycket kundkontakt.

Meriterande:
- Goda kunskaper av MS Office Suite, Azure, MS Exchange och M365.
- Kompetetens inom Powershell.
- Kompetens inom Windows server, nätverk, linux och ITIL.
- Kompetens rörande VPN-lösningar.
- Kompetens inom TOPdesk

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har fingertoppskänsla för god service och är ansvarsfull. Du tycker det är kul att prata i telefon och brinner för att utvecklas inom IT. För att trivas i denna tjänst är du en glad och lyhörd person som snabbt kan sätta dig in i kundens problem. Vidare är du som person kommunikativ och har ett stort engagemang i ditt arbete. Du är inte rädd för att prova dig fram och är ödmjuk till att lära dig nya system.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor:
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Kontorstider
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Enligt överenskommelse
Ort : Örebro

Urval sker löpande så missa inte chansen! Skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Intern IT- tekniker sökes till specialistföretag inom Microsoftteknologi!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Feb 18
Drivs du av att hjälpa dina medarbetare med IT- problem? Vill du se till att företagets alla avdelningar får den bästa IT supporten? Då är du vår kandidat!

Dina arbetsuppgifter
Som intern IT- tekniker kommer du att ge service på företagets interna system till dina medarbetare på kontoret samt alla avdelningar runt om i Sverige. Vilket kontor du kommer att tillhöra beror på vart i Sverige du bor. Tillgängliga kontor är belägna i Stockholm, Göteborg, Eskilstuna, Borlänge, Västerås och Örebro.
Dina arbetsuppgifter går ut på att:

•Ta hand om problem som dyker upp med klienter (klientsupport)
•Utföra felsökningar vid problem som uppstår med nätverket, de interna systemen samt datorer
•Hantera olika typer av licenser
•Administrera i Azure (Molnplattform)
•Mail och telefonkontakt med interna kollegor (Systemutvecklare, tekniska projektledare mm.)
•Beställa materiell utrustning
•Beställning av mjukvara
•Kontohantering i Active Directory

Sedan kommer du få hålla på med mycket mer när du väl kommit in i vardagsrutinerna. Är du på plats innan februari kommer du få skugga en annan kollega som kommer lära dig allt han kan!

Om företaget
Hos vår kund är det viktigt att du är stimulerad och har roligt, dina insatser gör skillnad! Företaget säljer Microsoftlösningar och deras hemmaplan är inom intranät, de säljer lösningarna antingen som paket eller skräddarsydda utefter kundernas behov. Företaget är specialister inom sitt område och utgår alltid från inledande analyser och utredningar hos kunder, för att sedan kunna ge dem de maximala lösningarna.
Kompetens-utveckling är viktigt hos vår kund och de har regelbundna kompetensluncher för samtliga medarbetare samt att de har en årlig konferens med utbildningsfokus utomlands.


Vi söker dig som har
•en eftergymnasial utbildning mot IT
•minst 1 års arbetslivserfarenhet som IT-tekniker eller liknande
•Jobbat i AD med kontohantering inkl lösenordshantering.
•Relativt goda nätverkskunskaper
•Felsökning av såväl klienter som serverbaserade applikationer och system såväl som nätverk.
•Goda förståelser i Windows, Microsoft Office, MS , MS Azure
•Svenska & Engelska i tal och skrift

Meriterande krav:
•Arbetat med plattform för klientadministration
•Kunskap hur man arbetar i Microsoft Endpoint protection samt Defender

Viktigast av allt är att du ser vikten i att ge bra service och motiveras av att arbeta med mycket ansvar. Attityden betyder väldigt mycket och för att passa in i rollen ser vi att du har en positiv inställning till problemlösning och till att hjälpa andra.

Om Framtiden
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Ansök idag!

Vid eventuella frågor, kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Svelander via telefon: 0706285222 eller e-post: fredrik.svelander@framtiden.com.

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Ansök nu

Vi söker en driven IT-konsult inom Microsoft SQL

Verksamhetskonsult, IT
Läs mer Jan 26
Vill du bli en del av det vi kallar för landslaget inom informationsteknologi? Denna arbetsplats präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med IT. Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Då har vi tjänsten för dig.

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som IT-konsult har du varierade arbetsuppgifter, både enskilda projekt som du ensam ansvarar över samt större projekt där man arbetar i team.
Ditt primära fokus ligger på Microsoft , men du jobbar även med Microsoft Active Directory och Windows Server 2012/2016/2019. Viktigt i rollen är att hålla sig uppdaterad med framtidens teknologier för att kunna agera expert till kunders IT-miljöer.
ATEA erbjuder dig en långsiktig roll där det finns både potential och planer för din utveckling, detta genom att skräddarsy introduktionsplaner och genom täta dialoger med din närmsta chef sätts också en långsiktig utvecklingsplan.

OM FÖRETAGET
ATEA är Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Företagets kultur präglas av framåtanda, humor, starka värderingar och kamratskap där ett visst mått av galenskap känns helt naturligt. ATEA har en målmedveten satsning på medarbetares personliga utveckling och hälsa, samt ett coachande ledarskap. Som ett steg i ATEAs sedvanliga rekryteringsarbete genomgår du som slutkandidat en gedigen bakgrundskontroll.
Detta för att man arbetar mot vissa kommuner och företag som hanterar säkerhetsklassad information.

DIN PROFIL
För att lyckas i rollen som IT-konsult har du någon form av erfarenhet från IT-branschen och en god samarbetsförmåga. Du är lyhörd, kommunikativ och en lagspelare! Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation är en självklarhet. Din planerings- och prioriteringsförmåga är väl organiserad för att du ska kunna arbeta effektivt och hålla deadlines. Du har framför allt en vilja att utvecklas och bli en del av vårt lag!

KOMPETENSKRAV
- 1-3 års erfarenhet av arbete med
- Kunskaper inom Microsoft Server och BackOffice
- Svenskt medborgarskap
- B-körkort

MERITERANDE
- Microsoft Certifikat

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Örebro
Arbetstider: 8–17
Omfattning: 100%

Ansök nu

Vi söker en IT-konsult med kunskaper inom Microsoft Identity Manager!

Verksamhetskonsult, IT
Läs mer Jan 26
Vill du bli en del av det vi kallar för landslaget inom informationsteknologi? Denna arbetsplats präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med IT.
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Då har vi tjänsten för dig.

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som IT-konsult har du varierade arbetsuppgifter, både enskilda projekt som du ensam ansvarar över samt större projekt där man arbetar i team med uppgraderingar och systemimplementationer i kunders IT-miljöer.
Viktigt i rollen är att hålla sig uppdaterad med framtidens teknologier för att kunna agera expert till kunders IT-miljöer.
ATEA erbjuder dig en långsiktig roll där det finns både potential och planer för din utveckling, detta genom att skräddarsy introduktionsplaner och genom täta dialoger med din närmsta chef sätts också en långsiktig utvecklingsplan.

OM FÖRETAGET
ATEA är Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Företagets kultur präglas av framåtanda, humor, starka värderingar och kamratskap där ett visst mått av galenskap känns helt naturligt. ATEA har en målmedveten satsning på medarbetares personliga utveckling och hälsa, samt ett coachande ledarskap. Som ett steg i ATEAs sedvanliga rekryteringsarbete genomgår du som slutkandidat en gedigen bakgrundskontroll.
Detta för att man arbetar mot vissa kommuner och företag som hanterar säkerhetsklassad information.

DIN PROFIL
För att lyckas i rollen som IT-konsult har du någon form av erfarenhet från IT-branschen och en god samarbetsförmåga. Du är lyhörd, kommunikativ och en lagspelare! Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation är en självklarhet. Din planerings- och prioriteringsförmåga är väl organiserad för att du ska kunna arbeta effektivt och hålla deadlines. Du har framför allt en vilja att utvecklas och bli en del av vårt lag!

KOMPETENSKRAV
-1-3 års erfarenhet av arbete med Microsoft Identity Manager
-Svenskt medborgarskap
-B-körkort

MERITERANDE
-Certifikat inom Microsoft
-Erfarenhet inom fler Microsoft-områden

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Örebro
Arbetstider: 8-17
Omfattning: 100%

Ansök nu

Vi söker en IT-konsult med fokus på VMware!

Verksamhetskonsult, IT
Läs mer Jan 26
Vill du bli en del av det vi kallar för landslaget inom informationsteknologi? Denna arbetsplats präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med IT.
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Då har vi tjänsten för dig.

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som IT-konsult har du varierade arbetsuppgifter, både enskilda projekt som du ensam ansvarar över samt större projekt där man arbetar i team. Exempel på arbetsuppgifter är:
- Uppgraderingar och systemimplementationer i kunders IT-miljöer.
- Installation, konfiguration och migrering
- Support och felsökning
Viktigt i rollen är att hålla sig uppdaterad med framtidens teknologier för att kunna agera expert till kunders IT-miljöer.
ATEA erbjuder dig en långsiktig roll där det finns både potential och planer för din utveckling, detta genom att skräddarsy introduktionsplaner och genom täta dialoger med din närmsta chef sätts också en långsiktig utvecklingsplan.

OM FÖRETAGET
ATEA är Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Företagets kultur präglas av framåtanda, humor, starka värderingar och kamratskap där ett visst mått av galenskap känns helt naturligt. ATEA har en målmedveten satsning på medarbetares personliga utveckling och hälsa, samt ett coachande ledarskap. Som ett steg i ATEAs sedvanliga rekryteringsarbete genomgår du som slutkandidat en gedigen bakgrundskontroll.
Detta för att man arbetar mot vissa kommuner och företag som hanterar säkerhetsklassad information.

DIN PROFIL
För att lyckas i denna roll ser vi att du har en god samarbetsförmåga, är lyhörd och kommunikativ.
Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation är en självklarhet. Din planerings- och prioriteringsförmåga är väl organiserad för att du ska kunna arbeta effektivt och hålla deadlines. Du har framför allt en vilja att utvecklas och bli en del av vårt lag!

KOMPETENSKRAV
- Erfarenhet av att arbeta med VMware, server och lagring
- Svenskt medborgarskap
- B-körkort

MERITERANDE
Kunskap inom en eller flera backup applikationer
Erfarenhet av att jobba med Microsoft server 2012/2016/2019

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Örebro
Arbetstider: 8-17
Omfattning: 100%

Ansök nu

Affärsdriven ledare sökes till Framtiden i Örebro

Försäljningschef
Läs mer Jan 21
Här får du möjligheten att skapa och utveckla ditt helt egna försäljningsteam!

Framtiden söker nu en försäljningschef med ansvar över våra två kontor i Örebro och Karlstad. Vi letar efter en ledare som vill utveckla och utöka det befintliga försäljningsteamet som riktar sig mot nya kunder. I denna roll får du möjlighet att arbeta med både vår tjänsteförsäljning och ledarskap då du inledningsvis kommer sälja parallellt med rekryteringen av ditt team.

Som ledare på Framtiden arbetar du med högt engagemang för att bygga ett framgångsrikt försäljningsteam och bidrar till personlig utveckling genom coachning, sambesök och utbildning. Du kommer också kunna bidra till utvecklingen av oss som bolag genom att ha tidigare erfarenheter och komma med förbättringsförslag.

Ditt dagliga arbete består till stora delar av:
•Egen försäljning mot nya och befintliga kunder
•Uppföljningar av resultat och prestation
•Säljutbildning i grupp och individuellt
•Sambesök och coaching

”Vår uttryckliga uppgift är att du ska trivas hos oss och med ditt jobb. Därför gör vi vad vi kan för att du ska känna glädje, stimulans och ansvar. Vill du vara med på resan att ge fler människor den där magiska känslan över att gå till jobbet och känna – ’Äntligen måndag’?” – Erik Holmkvist, Sverigechef försäljning och leverans.

Se mer om oss här: https://www.framtiden.com/om-oss/vi-ar-framtiden/

Skallkrav:
•3 års erfarenhet av tjänsteförsäljning och kan uppvisa goda resultat
•3 års erfarenhet av ledarskap
•Flytande svenska i tal och skrift
•Körkort B

Meriterande:
•Har vana av att rekrytera och utveckla medarbetare
•Har erfarenhet från rekryterings- eller bemanningsbranschen

Som person ser vi att du är:
•Relationsskapande och brinner för att bygga ett framgångsrikt team och kontor tillsammans med dina kollegor
•Samvetsgrann
•Engagerande
•Glädjespridare

Om Framtiden
Vi på Framtiden hjälper personer till deras första jobb och också nästa steg i karriären. Vi tror på människors energi och drivkraft. Genom möten med företag och talanger sammanför vi rätt person med rätt plats. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom de Talanger som vi förmedlar. För oss är Talang inte något du föds med eller kopplat till ålder. För oss är Talang att du ser din förmåga som utvecklingsbar och du är villig att jobba för att uppnå din fulla potential! Vi hjälper våra kunder främst inom IT/Teknik, ekonomi och kontor. Idag finns framtiden på sju orter i Sverige samt i Oslo. På våra kontor i Örebro och Karlstad är de totalt sju säljare idag. Som medarbetare på Framtiden skall det vara roligt att gå till jobbet. För oss på Framtiden är balansen mellan jobb och privatliv viktigt. Därför har vi exempelvis förtroendetid och möjlighet till flexibel arbetsplats som några av alla våra förmåner. Vi strävar efter ständig utveckling i våra yrkesroller genom utbildning, träning, vetgirighet och hårt arbete. Vi står för hög service, kvalitet och har ett klimat som är familjärt och grundat i sunda värderingar.

Villkor:
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Örebro
Sista ansökan: Behandlar ansökningar löpande
Omfattning: 100%

Ansök nu

Intern IT- tekniker sökes till specialistföretag inom Microsoftteknologi!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jan 12
Drivs du av att hjälpa dina medarbetare med IT- problem? Vill du se till att företagets alla avdelningar får den bästa IT supporten? Då är du vår kandidat!

Dina arbetsuppgifter
Som intern IT- tekniker kommer du att ge service på företagets interna system till dina medarbetare på kontoret samt alla avdelningar runt om i Sverige. Vilket kontor du kommer att tillhöra beror på vart i Sverige du bor. Tillgängliga kontor är belägna i Stockholm, Göteborg, Eskilstuna, Borlänge, Västerås och Örebro.
Dina arbetsuppgifter går ut på att:

•Ta hand om problem som dyker upp med klienter (klientsupport)
•Utföra felsökningar vid problem som uppstår med nätverket, de interna systemen samt datorer
•Hantera olika typer av licenser
•Administrera i Azure (Molnplattform)
•Mail och telefonkontakt med interna kollegor (Systemutvecklare, tekniska projektledare mm.)
•Beställa materiell utrustning
•Beställning av mjukvara
•Kontohantering i Active Directory

Sedan kommer du få hålla på med mycket mer när du väl kommit in i vardagsrutinerna. Är du på plats innan februari kommer du få skugga en annan kollega som kommer lära dig allt han kan!

Om företaget
Hos vår kund är det viktigt att du är stimulerad och har roligt, dina insatser gör skillnad! Företaget säljer Microsoftlösningar och deras hemmaplan är inom intranät, de säljer lösningarna antingen som paket eller skräddarsydda utefter kundernas behov. Företaget är specialister inom sitt område och utgår alltid från inledande analyser och utredningar hos kunder, för att sedan kunna ge dem de maximala lösningarna.
Kompetens-utveckling är viktigt hos vår kund och de har regelbundna kompetensluncher för samtliga medarbetare samt att de har en årlig konferens med utbildningsfokus utomlands.


Vi söker dig som har
•en eftergymnasial utbildning mot IT
•minst 1 års arbetslivserfarenhet som IT-tekniker eller liknande
•Jobbat i AD med kontohantering inkl lösenordshantering.
•Relativt goda nätverkskunskaper
•Felsökning av såväl klienter som serverbaserade applikationer och system såväl som nätverk.
•Goda förståelser i Windows, Microsoft Office, MS , MS Azure
•Svenska & Engelska i tal och skrift

Meriterande krav:
•Arbetat med plattform för klientadministration
•Kunskap hur man arbetar i Microsoft Endpoint protection samt Defender

Viktigast av allt är att du ser vikten i att ge bra service och motiveras av att arbeta med mycket ansvar. Attityden betyder väldigt mycket och för att passa in i rollen ser vi att du har en positiv inställning till problemlösning och till att hjälpa andra.

Om Framtiden
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Ansök idag!

Vid eventuella frågor, kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Svelander via telefon: 0706285222 eller e-post: fredrik.svelander@framtiden.com.

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Ansök nu

Rekryterare med personalansvar till Framtiden AB

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jan 10
Vill du bli en del av ett företag där teamwork, engagemang och gemenskap står i fokus? Vill du arbeta i en varierad miljö där du får möjligheten att bredda din portfölj och bidra till kvalitativa rekryteringar? Då ser vi fram emot din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Som personalansvarig hos oss på Framtiden arbetar du i en varierande vardag kopplat till rekrytering och HR. Du ansvarar över hela rekryteringsprocessen, från uppstartsmöte till slutförd rekrytering och därefter har du konsultansvar.
I rollen ingår det rådgivning till våra kunder för att säkerhetsställa en modern och professionell rekryteringsprocess.
Vi är måna om att våra kandidater, konsulter och kunder är nöjda med det vi levererar!

I Örebro är vi just nu 5 personer och vi ser fram emot att växa och bli fler kollegor.

För att du ska lyckas och trivas i rollen ser vi att du har:
• Körkort B
• Arbetslivserfarenhet, med fördel från någon form av försäljning
• Svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har:
• Relevant akademisk utbildning, HR, Personal, Psykologi, IT/teknik eller Sälj
• Erfarenhet av att arbeta med rekrytering

För att passa in i rollen gillar du att arbeta med frihet under ansvar. Vi ser gärna att du gillar att nå uppsatta mål och att du tycker om att jobba i ett högt tempo.
Du gillar att driva egna processer där du kan arbeta självständigt och trivs med att fatta egna beslut. Du trivs samtidigt med att jobba nära dina kollegor för att bolla idéer, utbyta kunskaper och att ha kul på jobbet!

Vi på Framtiden värderar en flexibel och anpassad vardag för alla våra medarbetare. Här jobbar du med förtroende tid, flexibel arbetsplats och frihet under ansvar.
Dessutom uppmanar vi till utveckling av alla våra anställda och söker såklart efter kollegor som ständigt vill lära sig mer!
Du kan läsa mer om oss på Framtiden här på Linkedin eller på vår hemsida. Vi ser fram emot att få berätta mer om oss.

Villkor
Omfattning: Heltid
Start: Enligt ök.
Ort: Örebro

Ansök nu

Kundansvarig sökes till vårt säljteam i Örebro

Account manager
Läs mer Dec 9
Vill du hjälpa personer till deras första jobb eller nästa steg i karriären?

Genom att skapa möten mellan företag och talanger sammanför Framtiden rätt person med rätt plats. Då det finns en hög efterfrågan av våra tjänster på marknaden så ska vi nu utöka vårt säljteam med en kundansvarig säljare som har ett stort intresse av att skapa möjligheter för människor och driva affärer från start till mål.

Vi söker dig som är målmedveten, tar ansvar och arbetar proaktivt med nyfikenhet för att skapa långsiktiga samarbeten med företag. Vi ser att du är trygg i dig själv, har mod, har en positiv grundsyn och bidrar med glädje!

Är du vår nästa kollega som vill vara med och utveckla Framtiden i Örebro?

Arbetsbeskrivning

Att jobba som kundansvarig säljare hos oss på Framtiden innebär först och främst att du är den som identifierar personalbehov hos nya och befintliga kunder och att det är du som är vårt ansikte utåt mot dessa och hjälper dem att skräddarsy de bästa lösningarna gällande bemanning och rekrytering. För varje samarbete med kund hjälper vi – företagen med sina utmaningar – men även personer att ta sitt första eller nästa steg i karriären!

Det finns många aktörer i vår bransch men genom att vara engagerad, arbeta med tempo, nyfikenhet och med excellence så kommer du tillsammans med vårt erbjudande kunna utvecklas och nå nya nivåer inom din försäljning.

Vi ser gärna att du har följande:

Skallkrav:
•Arbetslivserfarenhet inom försäljning
•Svenska i tal och skrift
•Körkort B
Meriterande:
•Bransch eller närliggande branscherfarenhet
•Eget kontaktnät

Om Oss
Vi på Framtiden hjälper personer till deras första jobb och också nästa steg i karriären. Vi tror på människors energi och drivkraft. Genom möten med företag och talanger sammanför vi rätt person med rätt plats.
Framtiden arbetar med både uthyrning och rekrytering och vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom de Talanger som vi förmedlar. För oss är Talang inte något du föds med eller kopplat till ålder. För oss är Talang att du ser din förmåga som utvecklingsbar och du är villig att jobba för att uppnå din fulla potential!
Vi hjälper våra kunder främst inom IT/Teknik, ekonomi och kontor. Idag finns framtiden på sju orter i Sverige samt i Oslo. Vårt säljteam i Örebro består av två kundansvariga och totalt är det sex personer som arbetar på kontoret.
Som medarbetare på Framtiden skall det vara roligt att gå till jobbet. För oss på Framtiden är balansen mellan jobb och privatliv viktigt. Därför har vi exempelvis förtroendetid och möjlighet till flexibel arbetsplats som några av alla våra förmåner.
Vi strävar efter ständig utveckling i våra yrkesroller genom utbildning, träning, vetgirighet och hårt arbete. Vi står för hög service, kvalitet och har ett klimat som är familjärt och grundat i sunda värderingar.

Välkommen med din ansökan!

Villkor:
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100%
Ort: Örebro

Ansök nu

Civilingenjör som söker examensarbete? Se hit!

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Dec 3
Nu söker vi på Framtiden AB i samarbete med vår samarbetspartner en person som vill utföra sitt examensarbete på plats hos kund. Vid lyckat examensarbete så finns även möjligheten till anställning! Läs vidare och ta chansen!

Dina arbetsuppgifter
Huvudfokus för vår samarbetskund är att utveckla nya funktioner för borriggar och att förbättra funktionalitet, prestanda och tillgänglighet.
Det göra genom att analysera krav från olika intressenter och tillsammans med FoU-ingenjörer på hydraulik, luft och mekanikavdelningarna utforma en komplett systemlösning med allt från elektriska, hydrauliska, pneumatiska och mekaniska delar, samt utveckla programvaran i vårt internt utvecklade styrsystem.

Informationen om examensarbetet kommer nedan, på engelska:
Target:
This project is intended to ensure that the increased efficiency of increased automation and functionality is enabled by reliability growth.
This by being able to use field machine data in combination with models for reliability to predict reliability of system components design in early stages of development.

Background:
To ensure the reliability of components in system designs, traditional environmental testing has been applied which is costly and take quite a long time to perform. To increase development efficiency, lower costs and complement the environmental testing, machine data together with reliability models for the components can be used.
A challenge in this approach is the model development and the limited amount of field data that normally exist. Therefore theoretical models need to be verified against live data as well as investigating which additional data that is necessary and how to obtain it in an efficient way.

Mission:
Your mission in this project will be to investigate and develop algorithms to predict reliability of electric system components. For example control units, sensors and cabling, by using machine field data as well as theoretical reliability models.
Project can also include additional steps such as investigating improvement of algorithm by service and maintenance data, what other additional data is need to further improve the prediction and from what sources such data can be obtained. The project is considered a success when a defined number of algorithms has been investigated, designed and verified.

Education background:
Relevant educational background for this thesis project are Masters degree within mechatronics, electrical engineering, embedded systems or applied physics.

Låter detta som något som passar dig? tveka inte på att höra av dig med en ansökan och motivering till varför!

Ansök nu

Junior el och systemingenjör sökes till Örebro

Konstruktör, el-tele
Läs mer Dec 26
Gillar du problemlösning och utveckling? Är du strukturerad och analytisk? Vill du arbeta på ett globalt bolag med stora utvecklingsmöjligheter? Ta då chansen och sök idag!


Dina arbetsuppgifter
Huvudfokus för arbetet kommer vara att utveckla nya funktioner för borriggar och att förbättra funktionalitet, prestanda och tillgänglighet. Det kommer att göras genom att analysera krav från olika intressenter och tillsammans med FoU-ingenjörer på hydraulik, luft och mekanikavdelningarna utforma en komplett systemlösning med allt från elektriska, hydrauliska, pneumatiska och mekaniska delar, samt utveckla programvaran i vårt internt utvecklade styrsystem. Du kommer att arbeta med produktvård, nyutveckling och basutveckling i olika projekt. Programvaror som används är bland annat. AutoCAD, Siemens teamcenter, matlab, excel och word.

Om företaget
Vår kund är ett svenskt världsledande företag som tillverkar innovativa borriggar och anläggningsutrustning som används i allt från villaträdgårdar i Ljungskile till Slussen-projektet och gruvorna i Kiruna.

Din profil
Vi ser att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom el/elektronik som lägst på magister/civil nivå. Som person ser vi att du är analytisk, tycker om problemlösning och har en hög social kompetens och ser dig själv som en lagspelare.

Skallkrav:
Utbildning: eftergymnasial utbildning inom el/elektronik som lägst på universitetsnivå.
Språk: Engelska
Någon form av kunskap inom CAD

Meriterande:
Erfarenhet inom maskinutveckling
Erfarenhet inom AutoCAD electrical

Om oss
Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Örebro
Arbetstider: 08.00-17.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Så, välkommen med din ansökan

Ansök nu

Spolbilschaufför/miljöarbetare sökes inom farligt avfall.

Sug- och spolbilsförare
Läs mer Dec 23
Dina arbetsuppgifter

Som miljöarbetare hos vår kund kommer du att ha en varierande roll men där ditt huvudansvar är för hanteringen av farligt avfall. Detta innebär att omfattningen i dina arbetsmoment kommer vara varierande och att du kommer få ta eget ansvar i din roll för att säkerställa att arbetet genomförs grundligt samt slutförs innan dagen är slut.
Du behöver trivas i att arbeta självständigt men även tillsammans med kollegor, eftersom att båda förekommer beroende på arbetets storlek.

Du kommer att starta arbetsdagarna från anläggningen i Örebro för att sedan åka ut på arbete.
Återkommande arbetsmoment i denna roll är:
• Köra slamsugningsfordon. (C-behörigt krävs)
• Slamsugning och tömning av oljeavskiljare
• Spolning och rengöring av cister.
• hämta spillolja och andra flytande avfall.

Som ny i laget, kommer du att få en introduktion för att förstå anläggningen, arbetsmomenten och den utrustningen som är används i arbetet.
I början kommer du att få åka ut på arbeten tillsammans med en erfaren kollega och din upplärning kommer att anpassas efter den mängd erfarenhet som du besitter från liknande roller.

Du kommer att tillhöra gruppen som hanterar farligt avfall i Örebro och majoriteten av arbetet sker inom regionen, men det förekommer även arbeten på annan ort med övernattning på hotell.

Din profil
Eftersom företaget växer, ser man gärna att du som kommer in ser en långsiktighet i denna anställning, både hos företaget men även för denna specifika roll.
För att du ska lyckas i rollen, behöver du vara självgående och inte vara rädd för att arbeta i ute i varierande miljöer med blandade förutsättningar.
Vi tror att du är lösningsorienterad och inte ger upp vid motgångar eller hinder, utan att du vågar prova dig fram tills du lyckas.
Vi tror också att du är nyfiken och vill dra lärdom från dina kollegor runt omkring dig. Man erbjuder möjligheter att växa internt, ett exempel på detta är att du kan få behörighet som besiktningsman av cisterner och oljeavskiljare.

Skallkrav:
• C-behörighet samt ADR tank.
• Giltigt yrkeskompetensbevis. (YKB)
• Färdskrivarkort.
• Svenska i tal och skrift.
• Datorvana.

Meriterande:
• CE-behörighet.
• Branscherfarenhet inom hantering av farligt avfall.
• Tidigare kört spolbil eller tankbil.

Om företaget
Vår kund är ett företag som jobbar dagligen med hanteringen av farligt avfall mot företag, privatpersoner och stora industrier runt omkring region Örebro.
Namnet på företaget kommer att framföras i samband vid intervju.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag.

Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Örebro men arbete på annan ort förekommer
Arbetstider: 07:00-16:00
Omfattning: Heltid, 100 %
Lön: Enligt GFL 28 188 SEK

Urval sker löpande! Ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Är du rörmokare och redo för nästa steg i karriären?

VVS-tekniker
Läs mer Nov 19
Bravida är känt för sitt goda rykte och de nöjdaste kunderna i branschen. Önskar du vara en del av deras team? Har du en bakgrund som rörmokare? Vi letar efter dig som är driven, är en doer och vill utvecklas.

ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten som gastekniker kommer du jobba i olika projekt i Norge. Det kan till exempel vara Drammen-, Molde- och Stavanger sjukhus. Du jobbar dels med nya installationer, dels underhåll av medicinska gasanläggningar. Du har en varierande arbetsdag och behöver räkna med att övertid kan förekomma.

OM BRAVIDA
Bravida ger fastigheter liv – dygnet runt, året om. Det gör de med hjälp av 11 000 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som installerar och underhåller funktioner för elektricitet, värme och kyla, vatten, sprinkler, ventilation, kraft och säkerhet. Sådant som bara ska fungera. I Norge har de över 60 avdelningar med över 3 000 anställda.
Avdelningen du kommer tillhöra levererar installation och underhåll av anläggningar för medicinsk gas till sjukhus och andra vårdinstanser. Avdelningen består av ett härligt gäng med bra samarbete och mycket tillit till varandra där du blir en viktig spelare för fortsatt tillväxt. Redan idag jobbar svenskar på avdelningen som veckopendlar.
Det finns också stora möjligheter för den som har vilja och ambitioner att prova på nya teknikområden, specialiseringar eller ledarroller. Flera av de som arbetat under en längre tid på företaget har haft olika roller under årens lopp.

DIN PROFIL
Vi letar efter dig som brinner för ditt yrke, vill lära dig mer och är redo för nästa steg i karriären. Du är en person som gillar att ta initiativ och vill leverera kvalité och god service.


SKALLKRAV
•Du har lärlingsbevis som rörmokare (lärlingsbevis som industrirörmokare är ett stort plus men inte ett skallkrav)
•Du behärskar engelska i tal och skrift samt kan förstå och göra dig förstådd på norska
•Körkort B

PERSONLIGA EGENSKAPER
•Du är en lagspelare
•Du är självständig och driven
•Du tycker om att leverera kvalité
•Du är social och vill bidra till en god arbetsmiljö

MERITERANDE KRAV
•Svetscertifikat 13485
•Gascertifikat 13385
Om du inte har detta kommer Bravida vara behjälpliga med kurs och certifiering.

VILLKOR
Omfattning: Heltid
Plats: Norge
Lön: Fast lön + Bonus
Startdatum: Omgående

Om du inte vill flytta till Norge finns möjligheten att bo kvar i Sverige och veckopendla där Bravida står för utlägg för resa, boende, traktamente osv. Det jobbar idag svenskar på avdelningen som bor kvar i Sverige.

Ansök nu

Supportmedarbetare för helpdesk centralt i Örebro

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Nov 16
Har du ett stort intresse för IT och drivs av att kunna ge god service till andra i ditt jobb?
Perfekt, då är det dig vi söker! Skicka in din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter
Som supportmedarbetare hos vår samarbetspartner kommer du att ingå i ett team där du i det dagliga arbetet med god service hjälper kunder att lösa deras IT-utmaningar.
Teamet sitter på plats ute hos kund, centralt i Örebro och man har även kollegor som sitter i stockholm som hanterar samma ärenden.
Då vår kund hanterar känslig information som är säkerhetsklassad, kommer man att behöva göra ett utdrag ur belastningsregistret samt genomgå en säkerhetsprövning.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Redigera behörigheter i Active Directory.
- Scripta och förbereda systemuppdateringar.
- Återställa och tilldela lösenord.
- Hjälpa medarbetare med felsökningar, konfigueringar och installationer av sin IT-utrustning.


Om företaget
Vår samarbetspartner är den ledande leverantören av IT-infrastruktur i Norden och drivande inom informationsteknologi på den svenska marknaden.
De finns på ett trettiotal orter i Sverige där de stöttar sina kunder på den digitala resan. Idag har de över 2500 medarbetare i Sverige och över 7000 kunder. De hjälper sina kunder att utforma, implementera, driva och underhålla den IT-infrastruktur som deras företag behöver och är beroende av.
Ni kommer att sitta ute hos en av deras kunder, där ni kommer att ingå i deras egna IT-support team.

Din profil
Skallkrav:
- Minst 1 års erfarenhet av liknande roll i servicedesk.
- Varit i kontakt med Active directory.
- Behärska engelska och svenska väl i tal och skrift.
- Vi ser att du är social, serviceminded och trivs i en roll som kräver mycket kundkontakt.

Meriterande:
- Goda kunskaper av MS Office Suite, Azure, MS Exchange och M365.
- Komptetens inom Powershell.
- Kompetens inom windows server, nätverk, linux och ITIL.
- Kompetens rörande VPN-lösningar.
- Kompetens inom TOPdesk

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har fingertoppskänsla för god service och är ansvarsfull. Du tycker det är kul att prata i telefon och brinner för att utvecklas inom IT. För att trivas i denna tjänst är du en glad och lyhörd person som snabbt kan sätta dig in i kundens problem. Vidare är du som person kommunikativ och har ett stort engagemang i ditt arbete. Du är inte rädd för att prova dig fram och är ödmjuk till att lära dig nya system.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor:
Omfattning: Heltid
Arbetstider: KontorstiderLön: Enligt överenskommelse
Start: Enligt överenskommelse
Ort : Örebro

Urval sker löpande så missa inte chansen! Skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Vi söker supportmedarbetare till stort IT-företag!

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Dec 8
Vi söker supportmedarbetare till stort IT-företag!
Har du ett stort intresse för IT och drivs av att kunna ge god service till andra i ditt jobb? Perfekt, då är det dig vi söker! Skicka in din ansökan redan idag.
Dina arbetsuppgifter
Som 1st line support hos våra kund kommer du att ingå i ett team för det dagliga arbetet där du med god service hjälper kunder att lösa deras IT-utmaningar. Användarnas plattform är baserad på Windows 10, MS Office 365 samt mailsystemen Exchange och MS-Outlook.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Mottagande och registrering av ärenden
- Felavhjälpning via telefon och remote
- Prioritering av ärenden efter behov och tid

Vår kund arbetar med stora komplexa kunder vilket bidrar till att tjänsten är tekniskt utmanande och det kräver ett stort teknikintresse. Vid start kommer du få en god introduktion.

Om företagetVår kund är ett av Nordens största IT företag med kontor runt om i Sverige. De har sitt huvudkontor i Finland och sysselsätter cirka 24 000 medarbetare världen över. Deras kunder är verksamma inom både den offentliga sektorn samt inom privata näringslivet. Företaget har en djup teknisk och affärsmässig insikt och en drivande kraft för kunders förnyelse och innovation.
Din profil
Skallkrav:
- Gymnasial IT/ datautbildning eller en eftergymnasial IT utbildning
- Varit i kontakt med Active directory
- Behärska engelska och svenska väl i tal och skrift

Meriterande:
- Arbetserfarenhet från Servicedesk eller teknisk support
- MS Office Suite
- Citrix
- MS Exchange och Office 365
- Kompetens inom windows server, nätverk, linux och ITIL

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har fingertoppskänsla för god service och är ansvarsfull. Du tycker det är kul att prata i telefon och brinner för att utvecklas inom IT. För att trivas i denna tjänst är du en glad och lyhörd person som snabbt kan sätta dig in i kundens problem. Vidare är du som person kommunikativ och har ett stort engagemang i ditt arbete. Du är inte rädd för att prova dig fram och är ödmjuk till att lära dig nya system.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor:
Omfattning: HeltidLön: Enligt överenskommelse
Start: Omgående
Ort : Örebro

Urval sker löpande så missa inte chansen! Skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Junior el och systemingenjör sökes till Örebro

Konstruktör, el-tele
Läs mer Nov 24
Gillar du problemlösning och utveckling? Är du strukturerad och analytisk? Vill du arbeta på ett globalt bolag med stora utvecklingsmöjligheter? Ta då chansen och sök idag!


Dina arbetsuppgifter
Huvudfokus för arbetet kommer vara att utveckla nya funktioner för borriggar och att förbättra funktionalitet, prestanda och tillgänglighet. Det kommer att göras genom att analysera krav från olika intressenter och tillsammans med FoU-ingenjörer på hydraulik, luft och mekanikavdelningarna utforma en komplett systemlösning med allt från elektriska, hydrauliska, pneumatiska och mekaniska delar, samt utveckla programvaran i vårt internt utvecklade styrsystem. Du kommer att arbeta med produktvård, nyutveckling och basutveckling i olika projekt. Programvaror som används är bland annat. AutoCAD, Siemens teamcenter, matlab, excel och word.

Om företaget
Vår kund är ett svenskt världsledande företag som tillverkar innovativa borriggar och anläggningsutrustning som används i allt från villaträdgårdar i Ljungskile till Slussen-projektet och gruvorna i Kiruna.

Din profil
Vi ser att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom el/elektronik som lägst på magister/civil nivå. Som person ser vi att du är analytisk, tycker om problemlösning och har en hög social kompetens och ser dig själv som en lagspelare.

Skallkrav:
Utbildning: eftergymnasial utbildning inom el/elektronik som lägst på universitetsnivå.
Språk: Engelska
Någon form av kunskap inom CAD

Meriterande:
Erfarenhet inom maskinutveckling
Erfarenhet inom AutoCAD electrical

Om oss
Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Örebro
Arbetstider: 08.00-17.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Så, välkommen med din ansökan

Ansök nu

Nu söker vi en junior CNC-operatör till vår kund i Kopparberg!

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Okt 1
Nu söker vi en junior CNC-Operatör

Har du utbildning inom CNC? Vill du få in foten på en välmående industri där du får möjligheten att som junior växa in i kostymen som CNC operatör? Då ska du söka tjänsten!
Dina arbetsuppgifterSom CNC operatör kommer du att arbeta med att hantera de CNC styrda svarvarna. Det innebär att du kommer att övervaka, mäta och ställa maskinerna utefter vilken typ av order som inkommit. Man har ett antal standardprogram som man ställer maskinen efter men det förekommer också specialbeställningar, där kan det kommas att behöva göra viss programmering i CNC programvaran. Programvaran dem använder sig av är Fanuc/Siemens.
Arbetet innebär 2-skift varannan vecka:
Vecka 1, Måndag – fredag 05:30-14:00
Vecka 2, Måndag – Torsdag 13:55-23:00


Om företagetFöretaget som vi samarbetar med är en aktör som är väldigt stabil på arbetsmarknaden och som har avtal med många stora industrier runt om i Sverige. Dem är idag ca 20 personer i produktionen samt 4st på kontoret.
Din profil
Du som söker denna tjänsten ska ha en utbildning inom CNC och har någon gång hanterat en CNC svarv, som minst på utbildningsnivå. Du ska också vara införstådd i att arbetet innebär skiftarbete och att man ska tycka om att vara engagerad och ta i.
Skallkrav:
- CNC Utbildning- Kunskaper inom Fanuc och eller Siemens
- Behärska det svenska språket i tal och skrift
Meriterande:
- Robotprogrammering- Truckkort
- Erfarenhet av mätning

Om oss
Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.
Villkor
Start: Sensommaren/hösten 2021
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Kopparberg
Arbetstider: 2-Skift ( Se ovan )

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.

Ansök nu

Ansvarstagande och social servicetekniker sökes!

Underhållsmekaniker
Läs mer Aug 31
Är du en Servicetekniker som gillar kundkontakt och har lätt för att bygga nya relationer?
Härligt! Då skulle tjänsten som Servicetekniker hos vår kund passa dig perfekt!

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Servicetekniker kommer du arbeta mycket självständigt ute hos kunder i Närke med omnejd.
Du kommer att felsöka, serva, reparera och montera utrustning på truckar. En stor del av arbetet handlar om att bygga relationer med dina kunder.
Under din introduktion kommer du att få gå bredvid en erfaren servicetekniker där du lär dig arbetet från grunden. Du kommer under din anställning få regelbundna utbildningar i den senaste tekniken.

OM FÖRETAGET
Truckcenter Gösta Larsson AB i Örebro är ett företag som säljer, servar och lagar truckar.
Dom är verksamma i mellersta Sverige med sitt huvudkontor här i Örebro.
Truckcenter erbjuder ett komplett sortiment av kvalitetsprodukter från STILL. STILL har ett brett produktprogram och har i över 50 år övertygat användare i hela världen med sin utveckling och tillverkning av högkvalitativa truckar med el-, diesel- och gasoldrivning. Truckcenter är även återförsäljare åt Logitrans som tillverkar ergonomiska lyftprodukter till industrin och är en av de ledande tillverkarna av utrustning för materialhantering.

DIN PROFIL
Skallkrav:
- Utbildning eller mycket god erfarenhet inom el eller fordon
- Svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort
- God datavana

Meriterande:
- 1-2 års praktisk erfarenhet av felsökning, reparation, service och underhåll.
- Erfarenhet av hydraulik
- Truckkörkort

PERSONLIGA EGENSKAPER
I rollen som Servicetekniker kommer du arbeta mycket självständigt ute hos kunder. Du behöver därför kunna ta ansvar för ditt arbete och planera dina arbetsveckor.
Som person är du social och gillar kundkontakt och är duktig på att bygga relationer. Du trivs i att jobba i ett högt tempo och gillar att nå dina mål. Du är lösningsorienterad, noggrann, stresstålig och strukturerad.

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Örebro
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!

KONTAKTPERSON
Robin Heimonen
Personalansvarig Framtiden AB
072-301 59 96
robin.heimonen@framtiden.com

Ansök nu

Rekryterare till IT-Bolag sökes!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Okt 15
Är du en person som trivs i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Gillar du att träffa nya människor och har lätt för att lära dig nya saker?
Då är denna tjänst något för dig! Vi på Framtiden AB har just nu flera spännande uppdrag hos våra kunder i Örebro med omnejd. Vänta inte med din ansökan!Dina arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du primärt att arbeta med rekrytering och göra en kartläggning tillsammans med dina konsultchefer internt på bolaget.
Mer specifikt innebär det att du kommer att ansvara för att i dialog med konsultcheferna göra rekryteringar för att utöka och ersätta personer i dem befintliga nätverken.
Detta innebär att du kommer ansvara för hela rekryteringsprocessen från proaktiv research till avtalsskrivning, ha daglig kontakt med såväl kandidater som medarbetare via telefon, mail och fysiska möten.

Tjänsten är på heltid.

I jobbet ingår till exempel att
* Skapa och bevara interna relationer med konsultcheferna runt om i landet
* Matcha rätt kandidater till rätt uppdrag
* Promota företaget och delta vid mässor och andra event
* Vara drivande i vidareutvecklingen av dem interna processerna

Din Profil
Vi söker dig som har ett stort intresse för rekrytering, tycker om att arbeta relationsbyggande, och gillar att vara med och påverka/utveckla dem interna processerna.
Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och kan arbeta i flera parallella uppdrag samtidigt.
Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Skallkrav:
* B-körkort
* Goda kunskaper i såväl svenska som engelska

Meriterande:
* Har ett brett kontaktnät i branschen
* Har arbetslivserfarenhet inom personalområdet eller konsulthantering
* Har arbetat som arbetsledare eller teamledare.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör!
Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor:
Start: Omgående
Ort: Karlstad
Arbetstider: 07.00- 16.00

Ansök nu

Vi söker supportmedarbetare till stort IT-företag

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Aug 30
Vi söker supportmedarbetare till stort IT-företag!
Har du ett stort intresse för IT och drivs av att kunna ge god service till andra i ditt jobb? Perfekt, då är det dig vi söker! Skicka in din ansökan redan idag.
Dina arbetsuppgifter

Som 1st line support hos våra kund kommer du att ingå i ett team för det dagliga arbetet där du med god service hjälper kunder att lösa deras IT-utmaningar. Användarnas plattform är baserad på Windows 10, MS Office 365 samt mailsystemen Exchange och MS-Outlook.
Exempel på arbetsuppgifter:
- Mottagande och registrering av ärenden
- Felavhjälpning via telefon och remote
- Prioritering av ärenden efter behov och tid
Vår kund arbetar med stora komplexa kunder vilket bidrar till att tjänsten är tekniskt utmanande och det kräver ett stort teknikintresse. Vid start kommer du få en god introduktion.

Om företaget
Vår kund är ett av Nordens största IT företag med kontor runt om i Sverige. De har sitt huvudkontor i Finland och sysselsätter cirka 24 000 medarbetare världen över. Deras kunder är verksamma inom både den offentliga sektorn samt inom privata näringslivet. Företaget har en djup teknisk och affärsmässig insikt och en drivande kraft för kunders förnyelse och innovation.
Din profil

Skallkrav:
- Gymnasial IT/ datautbildning eller en eftergymnasial IT utbildning
- Varit i kontakt med Active directory
- Behärska engelska och svenska väl i tal och skrift
Meriterande:
- Arbetserfarenhet från Servicedesk eller teknisk support
- MS Office Suite
- Citrix
- MS Exchange och Office 365
- Kompetens inom windows server, nätverk, linux och ITIL
Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har fingertoppskänsla för god service och är ansvarsfull. Du tycker det är kul att prata i telefon och brinner för att utvecklas inom IT. För att trivas i denna tjänst är du en glad och lyhörd person som snabbt kan sätta dig in i kundens problem. Vidare är du som person kommunikativ och har ett stort engagemang i ditt arbete. Du är inte rädd för att prova dig fram och är ödmjuk till att lära dig nya system.

Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor:
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Omgående
Ort : Örebro

Urval sker löpande så missa inte chansen! Skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Vi söker en Landskapsingenjör!

Landskapsingenjör
Läs mer Aug 31
Vill du vara med och leda byggandet av framtidens parker och stadsrum? Vill du också växa tillsammans med ett världsledande företag? Ansök redan idag!


DINA ARBETSUPPGIFTER
Som landskapsingenjör kommer du att ha varierande arbetsdagar där du ska ta fram handlingar för idéskisser, layouter och bygghandlingar till byggnationer såsom vägar, järnvägar och parker. Du kommer jobba i en grupp som består av 5 personer på landskapsavdelningen. Företaget har även en bred kompetens inom samhällsbyggnad vilket relaterar till att man samarbetar med andra avdelningar och håller de olika projekten tillsammans.
Vi ser gärna att du befinner dig på plats i Örebro minst en dag i veckan.


OM FÖRETAGET
Företaget är ett internationellt företag som arbetar med samhällsbyggnad. De har den disciplinen som krävs för att utföra industriprojekt.
Inom bolaget finns det många divisioner med en enorm bredd och spets i alla möjliga affärsområden, detta bidrar till att man alltid, inom koncernen kan få hjälp att ta fram handlingar på bästa möjliga sätt åt sina kunder och därmed leverera service och kvalité i världsklass.DIN PROFIL
Kompetenskrav
• Eftergymnasial utbildning inom landskap. T.ex. Landskapsingenjör/landskapsarkitekt, trädgårdsingenjör eller byggingenjörsutbildning som vi bedömer likvärdig med minst ett års erfarenhet
• Svenska & engelska i tal och skrift
• Van att använda CAD
Meriterande
• B-körkort
• 3D program
• Har tidigare arbetat med höjdsättning av mark
Personlighet
Som person ser vi att du är analytisk, noggrann och har ett intresse för samhällsbyggnad. Du har en god kommunikativ förmåga och gillar att samarbeta med sina kollegor då man inte är ensam i ett projekt.


OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera
rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

VILLKOR
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Örebro. Men du kan också arbeta på kontor som Karlstad, Norrköping, Västerås, Uppsala, Stockholm, Södertälje, Linköping. Om du inte arbetar från örebrokontoret är det önskvärt att du kan vara på kontoret i Örebro en dag i veckan.
Arbetstider: 08-17, flex

Ansök nu

Junior el och systemingenjör sökes till Örebro

Civilingenjör, el-tele
Läs mer Jul 7
Gillar du problemlösning och utveckling? Är du strukturerad och analytisk? Vill du arbeta på ett globalt bolag med stora utvecklingsmöjligheter? Ta då chansen och sök idag!


Dina arbetsuppgifter
Huvudfokus för arbetet kommer vara att utveckla nya funktioner för borriggar och att förbättra funktionalitet, prestanda och tillgänglighet. Det kommer att göras genom att analysera krav från olika intressenter och tillsammans med FoU-ingenjörer på hydraulik, luft och mekanikavdelningarna utforma en komplett systemlösning med allt från elektriska, hydrauliska, pneumatiska och mekaniska delar, samt utveckla programvaran i vårt internt utvecklade styrsystem. Du kommer att arbeta med produktvård, nyutveckling och basutveckling i olika projekt. Programvaror som används är bland annat. AutoCAD, Siemens teamcenter, matlab, excel och word.

Om företaget
Vår kund är ett svenskt världsledande företag som tillverkar innovativa borriggar och anläggningsutrustning som används i allt från villaträdgårdar i Ljungskile till Slussenprojektet och gruvorna i Kiruna.


Din profil
Vi ser att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom el/elektronik som lägst på magister/civil nivå. Som person ser vi att du är analytisk, tycker om problemlösning och har en hög social kompetens och ser dig själv som en lagspelare.

Skallkrav:
Utbildning: eftergymnasial utbildning inom el/elektronik som lägst på magister/civil nivå.
Språk: Engelska
Någon form av kunskap inom CAD

Meriterande:
Erfarenhet inom maskinutveckling
Erfarenhet inom AutoCAD electrical

Om oss
Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Örebro
Arbetstider: 08.00-17.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Med hänsyn till semesterperioden kommer vi återkoppla din ansökan i början/mittne på augusti. Så, välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Nu söker vi en junior CNC-Operatör

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Jun 10
Nu
söker vi en junior CNC-Operatör

Har du utbildning inom CNC? Vill du få
in foten på en välmående industri där du får möjligheten att som junior växa
in i kostymen som CNC operatör? Då ska du söka tjänsten!

Dina arbetsuppgifterSom CNC operatör
kommer du att arbeta med att hantera de CNC styrda svarvarna. Det innebär att
du kommer att övervaka, mäta och ställa maskinerna utefter vilken typ av order
som inkommit. Man har ett antal standardprogram som man ställer maskinen efter
men det förekommer också specialbeställningar, där kan det kommas att behöva göra
viss programmering i CNC programvaran. Programvaran dem använder sig av är
Fanuc/Siemens.
Arbetet innebär 2-skift varannan vecka:
Vecka 1, Måndag – fredag 05:30-14:00
Vecka 2, Måndag – Torsdag 13:55-23:00


Om företagetFöretaget som vi samarbetar med är en
aktör som är väldigt stabil på arbetsmarknaden och som har avtal med många
stora industrier runt om i Sverige. Dem är idag ca 20 personer i produktionen
samt 4st på kontoret. Din profil
Du
som söker denna tjänsten ska ha en utbildning inom CNC och har någon gång
hanterat en CNC svarv, som minst på utbildningsnivå. Du ska också vara
införstådd i att arbetet innebär skiftarbete och att man ska tycka om att vara
engagerad och ta i.
Skallkrav:
- CNC Utbildning- Kunskaper inom Fanuc och eller Siemens
- Behärska det svenska språket i tal och skrift
Meriterande:
- Robotprogrammering- Truckkort
- Erfarenhet av mätning

Om
oss
Framtiden AB är ett rekryterings- och
bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi
hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början
av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att
minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter –
hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi
förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som
konsult hos ett av våra kundföretag.
Villkor
Start: Sensommaren/hösten
2021
Lön: Enligt
överenskommelse
Ort: Kopparberg
Arbetstider: 2-Skift ( Se ovan )

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi
behandlar våra ansökningar löpande.

Ansök nu

Lärare i .net sökes!

Lärare i prakt./estet och annat ämne
Läs mer Maj 27
Drömmer du om att arbeta som lärare och har en bra grund i .net?


Välkommen med din ansökan, urval sker löpande!

Rollen:


Som utbildare inom .net kommer du hålla i utbildningar för personer med blandad bakgrund och kunskap om just .net. Du kommer jobba med både föreläsningar och laborationer för att lära ut dina kunskaper på ett pedagogiskt sätt.


Vi lägger stor vikt vid dig som person för denna tjänst. Det viktigaste är att du trivs med att lära ut och viljan att anpassa din kommunikation till mottagaren. Eleverna varierar från nybörjare inom .net till att tidigare har erfarenhet men som behöver friska upp minnet med senaste inom .net. Vissa av föreläsningarna kommer även att behöva hållas på engelska då man hos vår kund håller en del utbildningar för nyanlända till Sverige.

Kurserna som du kommer utbilda inom är; .net Core, MWC, HTML, CSS, lite javascript, Microsoft Azure.
Är du inte en fena på allt? Oroa dig inte, du kommer få utbildning själv först.
Just nu hålls föreläsningarna via länk men när samhället öppnar upp mer kommer du hålla i föreläsningar ute i föreläsningslokaler. Placering är i Örebro med omnejd.

Som junior kommer du få handledning och stöttning i form av utbildningar. Vår kund är mån om att du som lärare kommer kunna hålla dig uppdaterad i den senaste tekniken!

Vi letar efter tre nyckelegenskaper i vår rekrytering av denna tjänst; pedagogisk, kommunikativ och lyhörd.


Mer om tjänsten ges vid en eventuell intervju!

Om företaget:

Vår kund heter EPN Sverige AB är en konsultfirma som erbjuder utbildningar mot YH och Arbetsförmedlingen inom IT. Det är ett litet bolag med fyra anställda och de utbildar inom allt från office 365, hur man bygger nätsystem, webbutveckling, .NET-utveckling etc.

Mer om bolaget ges vid en eventuell intervju!


Din Profil:

Krav:


• 1-3 års erfarenhet av att hålla i någon form av utbildning. (Kan vara erfarenhet från att hålla i presentationer, föreningsliv eller annat)

• Självgående i .NET - förstå grunderna och begreppen.

• Svenska och engelska flytande


Meriterande:

• JavaScript, Python

• Arabiska

OM FRAMTIDEN

Framtiden finns till för att vi vill hjälpa alla till ett utvecklande, glädjefyllt och meningsfullt yrkesliv!
Vi strävar efter att det ska bli lättare för alla att hitta nästa kollega och jobb. Med nyfikenhet och glöd ska vi ständigt förenkla vägen och hjälpa alla, mot nästa utmaning.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom de Talanger som vi förmedlar.

För denna roll kommer du bli anställd av EPN Sverige AB.


Rekryteringsprocessen: Intervju med Framtiden - Intervju med EPN -Presentationsteknikstest - Beslut

Villkor: Heltid, tillsvidare

Ort: Örebro

Start: Omgående

Ansök nu