Framtiden i Sverige AB jobb i Örebro

Hitta lediga jobb hos Framtiden i Sverige AB i Örebro. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Örebro.

Field Manager inom telekombranschen!

Manager
Läs mer Jan 23
Övergången till 5G är här och samhällets digitalisering ställer höga krav på förbättringar inom telekommunikationsbranschen. Nu söker vi dig med erfarenhet inom telekombranschen som vill ta nästa steg i karriären som Field Manager på ett spännande företag med goda utvecklingsmöjligheter? Vi söker dig som trivs i en roll med mycket ansvar där du kommer att arbeta som teamleader med installationer och felsökning inom telekombranschen.

Om rollen:
I rollen som Field Manager kommer du att ansvara för ett eller flera mindre team samt vara ansvarig för att planera och genomföra installationer av utrustning från Ericsson. Du kommer att agera stöd i tekniska frågor som uppstår i projekt samt granska fotodokumentation på avslutat jobb som skickas till kunden.

Du kommer att vara ca 20% på plats på kontoret i Örebro och 80% ute på fält.

Du kommer att ingå i ett team av erfarna tekniker och projektledare för att säkerställa att kundernas projekt blir avslutade enligt tid och budget. Du styr och planerar ditt arbete självständigt men vissa resor kan innefatta att du behöver sova borta i tjänsten.

Din profil:
Vi söker dig som har 2-3 års erfarenhet av mast/telekombranschen, du behöver ha arbetat i branschen de senaste 5 åren samt ha tidigare erfarenhet av felsökning.
Vi söker dig som som är nyfiken, lösningsorienterad och har god förmåga att samarbeta och kommunicera med kunder och teammedlemmar. Vidare ser vi att du har en god problemlösningsförmåga och är analytisk som person.

Krav:
•Minst 2 års erfarenhet av mast/telekombranschen
•B-körkort
•Tidigare erfarenhet av felsökning
•Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
•Hög Höjd utbildning
•Tidigare erfarenhet av att ha arbetat med utrustning från Ericsson eller Cisco
•Tekniskt intresse
•Erfarenhet av programmering av telekomutrustning
•Erfarenhet av elinstallationer
Om arbetsplatsen:
På kontoret i Örebro arbetar seniora masttekniker, projektörer och nätverkstekniker med hög servicenivå. Ett stort fokus ligger på telekomindustrin och arbetet kan bland annat handla om mobil telekommunikation, fiber, LAN, installationer och planeringsuppdrag.

Kunderna finns över hela Sverige och man kommer att ingå i ett mindre team om 4 andra Field Managers som utgår ifrån Örebro och Västerås. Företaget har ett starkt fokus på kvalitet och kundnöjdhet och arbetar hårt för att säkerställa att kundernas projekt genomförs på ett professionellt och effektivt sätt.

Dem erbjuder en flexibel arbetsmiljö där du kommer att ha möjlighet att utvecklas inom din roll och ta ansvar för dina projekt.

Om Framtiden AB:
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor:
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Örebro/Resande
Arbetstider: Kontorstider med flex
Omfattning: Heltid
Urval sker löpande.

Ansök nu

Tekniker sökes till badhus i Örebro!

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 23
Tekniker för arbete på badhus!
Söker du en roll med en varierad vardag samt stort ansvar som du delar med härliga kollegor?
Vill du göra detta på en arbetsplats som vill skapa fantastiska uppleverser för sina gäster?
Då borde du söka tjänsten nedanför!

Om tjänsten.
Som fastighetstekniker hos vår samarbetspartner kommer du att spela en viktig roll i den dagliga driften för deras pool och campingområden.
Du kommer att ansvara för säkerheten på anläggningen genom vattenreningsprocesser och fastighetsautomationer, samt utföra säkerhetskontroller och rätta till felanmälningar som kommer in från personal och kunder.

För att hjälpa dig lyckas i rollen, kommer du att få en lång introduktion tillsammans med dina kollegor, där ni tillsammans följer upp och ser till att du känner dig trygg och redo för att på sikt ta ett större ansvar för det du är bra på.
Du kommer tillsammans med dina kunniga kollegor att arbeta enligt ett femveckorsschema med varierande arbetsuppgifter och ansvarsområden. Eftersom vår samarbetspartner har ansvar för flera badhus i Örebro, krävs det körkort för att kunna ta sig fram till samtliga anläggningar.

Vem vi söker till tjänsten.
För att lyckas i rollen söker vi en tekniker som är trygg med en varierad vardag, där problemen kan vara både komplexa och enklare. Men oavsett vilka felärenden man ska hantera under sin arbetsdag, ser vi att du gör det med engagemang, god servicekänsla för att ge deras gäster ett bemötande och en service i världsklass.

Skallkrav.
Mekanisk eller teknisk förståelse.
Exempelvis utbildning eller yrkeserfarenhet kopplat till fastighetsteknik, el, VVS, mekaniker eller liknande.
Körkort.
Svenska obehindrat i tal och skrift.

Meriterande.
Eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik.
Yrkeserfarenhet inom fastighetsteknik.

Om företaget.
Vår sammerbetspartner erbjuder en mängd olika aktiviteter och attraktioner för besökare i alla åldrar.

Utöver vattenrutschbanor och simbassänger, erbjuds även gym, spa och en camping av hög klass.

Utöver deras huvudanläggning kommer man även att ansvara för vattenprocesserna på andra simhallar i Örebro, men man kommer att utgå från kontoret som ligger vud äventyrsbadet.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Örebro
Arbetstider: 7-16 samt beredskap/helg var femte vecka
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Systemingenjör för medicinska IT-lösningar!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 20
Söker du en karriär inom medicinsk IT där du kan bidra till förbättrad vård runtom i världen?
Då är detta tjänsten för dig!

Om rollen.
Vår samarbetspartner erbjuder dig chansen att arbeta med ett härligt team av engagerade kollegor utsprida i världen, med ett gemensamt mål att skapa ett tryggare och friskare samhälle.
Som systemingenjör kommer du att arbeta i leveransprojekt mot våra kunder i Skandinavien.

Du kommer att samarbete ett team bestående av andra systemingenjörer, projektledare och applikationsspecialister för att planera och utföra olika kundprojekt.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att installera, konfigurera och uppgradera medicinska IT-lösningar, arbeta med komplexa databaser, virtuella servrar, molnlösningar och integrationer mellan olika vårdsystem, samt ha mycket kundkontakt.

Som nyexaminerad kommer du att få rätt start med stöd från både kompetenta kollegor och en mentor som hjälper dig att navigera i din nya roll. Tillsammans med din mentor och närmsta chef kommer ni gemensamt ta fram en tydlig strategi för att sätta dig i en position för att lyckas.

Arbetsmiljön är positiv och sammanhållen med en stark gemenskap och en god stämning. Förutom att ha roligt på jobbet, är alla engagerade i att göra ett bra jobb och bidra till förbättrad vård runtom i världen.

Vi söker.
För att kvalificera för denna tjänst kräver vi en avslutad master- eller kandidatutbildning inom en relevant fält med goda betyg.
Du bör ha goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift, och vara en duktig problemlösare.

Skallkrav
•Högskole- eller civilingenjörsexamen, med goda betyg.
•Svenska och engelska obehindrat.
•Ett stort tekniskt intresse

Meriterande
•Erfarenhet eller kompetens för IT,kopplat till Microsoft miljöer.
•Erfarenhet eller kompetens för Databashantering, Virtualisering, samt Windows Server.

Om företaget.
Som systemingenjör kommer du tillhöra en organisation där man värdesätter innovation, kvalitet och kundfokus.
Företaget är en ledande aktör inom medicinsk IT och erbjuder sina kunder världsledande lösningar och tjänster.

Företaget lägger stor vikt på både attityd och förmåga, där man strävar efter att "Anställa för attityd och förmåga och träna för kompetens".
Detta innebär att personlighet och potential är viktigare än nuvarande kunskapsnivå eller tidigare erfarenheter.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos vår samarbetspartner

Villkor
Start: Enligt överenskommelse, men snarast möjligt
Lön: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ort: Kontor i Örebro, men resor kan förekomma

Ansök nu

Försäljningsingenjör sökes!

Maskinkonstruktör
Läs mer Dec 21
Sporras du av möjligheten att få använda dina tekniska kompetenser och intressen i en roll med fokusering på rådgivning och försäljning?
Då är detta tjänsten för er!

Vår samarbetspartner står inför en tillväxtfas och vill därför stärka upp sitt team här i Örebro. Vi söker just nu en försäljningsingenjör, som vill bidra och växa in i rollen som en framtida nyckelspelare och affärsutvecklare.

Vad vi erbjuder

Du kommer att ingå i ett starkt team av blandade kompetenser, som kommer att hjälpa dig att utvecklas in i rollen. Ambitionen för denna tjänst är att du ska få rätt förutsättningar för att kunna bli helt självgående och självständig på sikt, det innebär att man behöver en stark drivkraft och en vilja att ta ett personligt ansvar för sin egen arbetsinsats och kompetensutveckling.

För att ge dig rätt förutsättningar kommer du att få handledarskap och interna utbildningar, för att ge dig en trygghet i att kunna konsultera kunderna i era produkter och tjänster, samt bygga nya och förvalta befintliga kundrelationer som vår samarbetspartner har idag.

Du kommer att få en ansvarstagande roll där du kommer att agera operativt likväl strategiskt med hur du kommer att lägga upp dina arbetsveckor. Rollen är väldigt varierande och utvecklande, men du kommer att ha ansvar och delaktighet i hela försäljningscykeln, med att ta fram och presentera industriella lösningar, bland annat industriväxlar och växellådor.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter i denna rollen är:
•Prospektering av nya samt befintliga kunder
•Utföra kundbesök med produktpresentationer
•Marknadsanalyser
•Priskalkyleringar och förhandlingar
Du kommer att utgå från kontoret i Örebro, men då era kunder finns även på andra orter så kommer du att ha kontinuerliga tjänsteresor och även en stor mängd övernattningar.

Vad vi söker

Vi ser att du har en teknisk eftergymnasial utbildning och finner ett intresse för rådgivning och tekniskförsäljning. Vi tror att du värdesätter ”frihet under ansvar” och tror att långsiktiga kundrelationer är mer givande än att dra in snabba affärer. Vi tror att du har ett intresse för att förstå industrier och har ett intresse i att vidareutveckla dina kompetenser till expertis.

Då rollen innebär mycket resor och kunderna finns runtom i Mellansverige, bör du trivas i en roll utan en fast arbetsplats. Där du värdesätter kundernas miljö för att förstå deras behov och hur du kan presentera den bästa lösningen för dem.

Skallkrav:
•En eftergymnasial utbildning mot maskin, mekanik eller el.
•Du talar och skriver obehindrat i både engelska och svenska.
•B-körkort

Meriterande:
•Erfarenhet av försäljning
•Erfarenhet från tillverkningsindustrin
•God vana av att arbeta i affärssystem
Om företaget

Vi kommer att berätta mer om företaget vi rekryterar vid intervju tillfälle.

Vår samarbetspartner är en idag ledande producent och leverantör av transmissionsutrustning för industrin och har varit verksamma i 70 år.

Under denna resa har de gått från att vara ett lokalt svensk bolag till att etablera en väldigt stark position i Skandinavien, mycket tack vara sin starka fokus på att leverera produkter av hög kvalitet och bedriva en lokal produktion.

Sedan 2010 har man ingått i en större internationella koncern och erbjuder idag sina produkter och tjänster i Norden, Benelux, Tyskland och Italien genom dotterbolag och genom sitt huvudkontor i Helsingborg.

Produktprogrammet omfattar olika typer av växlar, motorer och domkrafter.

Om Framtiden AB

Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos vår samarbetspartner

Villkor

Start: Enligt överenskommelse, men snarast möjligt
Lön: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, varierande arbetstider
Ort: Kontor i Örebro men resor och övernattningar förekommer i tjänsten i hela landet.

Ansök nu

Vill du utvecklas i rollen som supporttekniker?

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Dec 15
Har du ett stort intresse för IT och drivs av att kunna ge god service till andra i ditt jobb?
Perfekt, då är det dig vi söker! Skicka in din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter
Som supportmedarbetare hos vår samarbetspartner kommer du att ingå i ett team där du i det dagliga arbetet med god service hjälper kunder att lösa deras tekniska IT-utmaningar.

Teamet har sitt kontor precis i utkanten av centrum, då vår kund hanterar känslig information som är säkerhetsklassad, kommer man att behöva göra ett utdrag ur belastningsregistret.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Hjälpa medarbetare med felsökningar, konfigureringar och installationer av sin IT-utrustning.
- Redigera och administrera behörigheter i Active Directory.
- Återställa och tilldela lösenord.
- Scripta och förbereda systemuppdateringar.

Vår kund arbetar med stora komplexa kunder vilket bidrar till att tjänsten är tekniskt utmanande och det kräver grundläggande kunskaper samt ett stort teknikintresse. Vid start kommer du få en god introduktion.

Om företaget
Vår kund är ett av Nordens största IT företag med kontor runt om i Sverige. De har sitt huvudkontor i Finland och sysselsätter cirka 24 000 medarbetare världen över. Deras kunder är verksamma inom både den offentliga sektorn samt inom privata näringslivet. Företaget har en djup teknisk och affärsmässig insikt och en drivande kraft för kunders förnyelse och innovation.

Skallkrav:
- Tekniskt intresserad
- Behärska engelska och svenska väl i tal och skrift

Meriterande:
- Gymnasial IT/ datautbildning eller en eftergymnasial IT utbildning
- Varit i kontakt med Active directory
- Arbetserfarenhet från Servicedesk eller teknisk support
- MS Office Suite
- Citrix
- MS Exchange och Office 365
- Kompetens inom windows server, nätverk, linux och ITIL

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har fingertoppskänsla för god service och är ansvarsfull. Du tycker det är kul att prata i telefon och brinner för att utvecklas inom IT.
För att trivas i denna tjänst är du en glad och lyhörd person som snabbt kan sätta dig in i kundens problem. Vidare är du som person kommunikativ och har ett stort engagemang i ditt arbete. Du är inte rädd för att prova dig fram och är ödmjuk till att lära dig nya system.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor:
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Örebro
Sista ansökningsdatum: 29/12

Urval sker löpande så missa inte chansen! Skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Vi söker en el-konstruktör i Örebro!

Konstruktör, el-tele
Läs mer Jan 2
Just nu söker vi efter en el-konstruktör till vår samarbetspartner här i Örebro, där man är i behov av att få en till lagspelare efter sommaren. Om du vill komma in i en miljö där man värdesätter samarbete och högt i tak så kan detta vara något för dig. Du kommer att få en inledning med mentorskap för att man vill ge dig rätt förutsättningar att få bli självständig. Om detta låter rätt för dig, då har vi den perfekta tjänsten för dig!

DINA ARBETSUPPGIFTER
I den här rollen som el-konstruktör kommer du primärt att arbeta i MagiCad, för att ta fram bland annat planritningar och el-scheman, för kraft-, belysning- och telesystem.
Du kommer att arbeta tätt tillsammans med en senior kollega, som även kommer att agera som din mentor under uppstarten. Ni kommer tillsammans att arbeta i projekt av varierande storlek, vanligt förekommande projekt i detta team är projektering av flerbostadshus, förskolor och kontor.
Era arbetsuppgifter kommer att gå hand i hand med varandra och ambitionen är att hjälpa dig att snabbt bli självständig i rollen. I samband med att du blir mer insatt i företagets verksamhet och trygg i dina arbetsuppgifter, kommer du även att få ett större ansvarstagande för din egen roll.

OM FÖRETAGET
Vår samarbetspartner är ett ledande konsultföretag med fokus på byggnader och allt runtomkring. Visionen har sedan starten varit väldigt tydlig: förnya samhället genom innovativa och hållbara lösningar.
På den här avdelningen i företaget arbetar man med el/tele-projektering och uppdraget är att ta fram underlag och lösningar vid ny? och ombyggnation för alla typer av fastigheter. De har stor erfarenhet av kommersiella och offentliga lokaler, industri, sjukhus, vårdcentraler, laboratorier, bostäder, idrottsanläggningar, skolor, köpcentra och butiker.
På kontoret i Örebro har man två kollegor som arbetar med dessa frågor idag, runt om i landet finns fler erfarna kollegor som man samarbetar med i olika projekt.

DIN PROFIL
För att du ska trivas i denna roll, kommer du att behöva ha en ansvarstagande inställning, där du vill vara en bidragande medlem i teamet. Vi tror att du beskriver dig själv som prestigelös, både i aspekten av att du vill utvecklas vidare i din roll samt att du vill vara en stark stöttepelare för dina kollegor.

En utbildning inom el och att du har en bakgrund kopplat till el eller telesystem, där du har arbetat praktiskt behövs för att du ska ha den övergripande förståelsen som är nödvändig i denna roll.
Du behöver förstå hur en ritning skall vara uppbyggd. MagiCad är något du har arbetat med och extra värdefullt är om du även har koll på Revit. Resor i tjänsten kan förekomma, vilket innebär att B-körkort är ett krav.

KOMPETENSKRAV
Utbildning inom el och tele samt arbetat något år som t.ex. elektriker.
Kunskaper i MagicCad.
Tala svenska samt engelska obehindrat.
Körkort B
Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Startdatum: Augusti alternativt enligt överenskommelse
Placeringsort: Örebro
Omfattning: Heltid, 100 %
Lön: Enligt överenskommelse
Urval sker löpande! Ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Vill du arbeta som installatör på höga höjder?

Installationstekniker
Läs mer Nov 21
”Det kan låta som en självklarhet, men att vara bäst i klassen när det
gäller driftkvalitet och ansvarstagande är något som vi tar på största allvar.”
- Axians

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som masttekniker arbetar du med installation och service
av telekomutrustning som sitter i mobilmaster i mellersta sverige. Du jobbar med både fysisk utrustning och mjukvara som du monterar,
byter ut och uppdaterar. I tjänsten ingår även en hel del dokumentation kring
utfört arbete.
I tjänsten som masttekniker får du ett spännande arbete med mycket
ansvar.

OM FÖRETAGET
Vår kund arbetar med el och teleinfrastruktur. De finns i hela
världen och är cirka 3000 anställda totalt. I Sverige arbetar idag ca 200
personer. I Linköping arbetar företaget med installation, resurskonsulting,
helpdesk samt fältverksamhet inom el/tele.

DIN PROFIL
Det är ett mycket självständigt arbete och du arbetar många gånger
ensam – även om din kollega inte är långt ifrån. Det krävs att du har förmågan
att arbeta på egen hand och lösa problem som dyker upp på ett självständigt
sätt.
Du som söker tjänsten som masttekniker kan inte vara höjdrädd då din
arbetsplats under delar av arbetsdagen kommer att vara 80–90 meter upp i
luften.
Utdrag ut belastningsregister kommer krävas

Skallkrav:
- El eller teknik på gymnasienivå
- Svenska i tal- och skrift
- B-Körkort
- Datavana

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av arbete som Masttekniker
- Fritidsklättrare
- Erfarenhet av nätverk och fiber

OM OSSVi på Framtiden arbetar med både bemanning och
rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att
hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på
att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i
Sverige samt i Oslo. För
denna tjänst kommer du att bli direktanställd hos Axians.

VILLKOR
Startdatum: April 2023
Placeringsort: Örebro
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid
Tjänsten innebär ofta övernattningar vid längre resor – då oftast måndag till
torsdag.
Vi kommer behandla ansökningarna löpande.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare till försvarsindustrin!

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Okt 27
Är du en analytisk och teknikintresserad person? Trivs du med att jobba i grupp och tycker om mjukvaruutveckling? Då kan detta vara jobbet för dig!

Om företaget
Vår kund är ett högteknologiskt företag som utvecklar och integrerar vapensystem. Dom är ca 430st anställda som alla är placerade i Karlskoga. Den här avdelningen består av 25 personer och jobbar med mjukvarutestning.
Mer information ges vid ett eventuellt intervjutillfälle


Dina Arbetsuppgifter
Du kommer jobba med mjukvarutestning/ytveckling och göra analytiska bedömningar och slutsatser. Du kommer jobba i ett team och ha en mentor som stöd för att komma in i ditt arbete.
Du kommer främst jobba i ett projekt med deras egna produkt Archer. Arbetsuppgifterna kan exempelvis vara:

- Programmering i Java, C, C++
- Bygga gränssnitt
- Programmera på middle-level

Mer information ges vid ett eventuellt intervjutillfället


Din Profil
Vi söker dig som trivs i en roll med varierande uppgifter och som är analytisk. Du är driven, initiativtagande och har en positiv, problemlösande attityd samt en förmåga att få saker gjort.
Du är en lagspelare och är noggrann i ditt arbete och lämnar inget åt slumpen.

Skallkrav:
· Minst högskoleutbildning med inriktning mot till exempel systemvetenskap eller dataingenjör
· Svenskt medborgarskap
· Svenska och engelska tal och skrift
· Körkort

Meriterande:
Kunskaper i testcomplete
Kunskaper i MatLab
Erfarenhet av mjukvaruutveckling sedan tidigare.


Vilka är Framtiden AB?
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Karlskoga
Arbetstider: Dagtid, kontorstider
Omfattning: 100%
Urval sker löpande, Skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Junior produktutvecklare

Produktutvecklare
Läs mer Okt 20
Är du en driven produktutvecklare som vill få chansen att arbeta på ett ledande globalt företag? Vi söker dig som antingen är nyexaminerad eller har arbetat några år. Här kan du få vara med och påverka såväl din egen som företagets utveckling.


Om tjänstenHär kommer du ingå i ett team där ni tillsammans arbetar för att hjälpa kunder att utveckla produkter inom maskin- och mekanikkonstruktion. Du kommer arbeta med produktutveckling i hela eller i delar av utvecklingskedjan, allt från kravspecifikation till färdig produkt. Exempelvis kan du behöva utveckla ett koncept, en konstruktion och en prototyp för att sedan förväntas leverera en slutgiltig produkt. Detta görs genom exempelvis CAD.


Om dig
Vi söker dig som är högskoleingenjör inom maskinteknik eller liknande. Du har kunskaper i CAD 3 D. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har b-körkort. Meriterande är om du har en högre utbildning, exempelvis högskola- eller civilingenjörsutbildning. Det är också meriterande om du har arbetat i Auto Cad 2 D och har erfarenhet ifrån industribranschen.

För att trivas i rollen ser vi att du är en driven och social teamplayer. Du har god social förmåga då du förväntas att ha kontakt med kunder, andra avdelningar, produktionstekniker och projektledare tex. Är du en nyfiken person med ett intresse av att lära sig nya saker och att vilja framåt är detta en bra möjlighet för dig. ”Här slår driv och vilja utbildning alla dagar i veckan”.

Du får chansen att arbeta på ett stort globalt företag med räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Här kommer du kunna utvecklas och växa i din roll genom att vara en del av roliga och spännande projekt. Du kommer genom ett gediget intro tillsammans med en mer senior kollega att ges bästa förutsättningarna för en bra start hos företaget.


Om företaget
Företaget är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Dem är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos företaget.


Rekryteringsprocess
Telefonintervju (Framtiden)
Intervju (Framtiden)
Intervju (Kund)


Villkor
Start omgående eller enligt överenskommelse. Omfattning: Mån-fre 08.00-17.00 i Örebro. Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Junior Mjukvaruutvecklare

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Okt 20
Är du en nyfiken och strukturerad person som brinner för att arbeta med mjukvaruutveckling? Då kan detta vara jobbet för dig. Sök redan idag för att få chansen att arbeta på ett stort ledande företag!

ArbetsuppgifterDu kommer att arbeta med mjukvaruutveckling i inbyggda system. Tillsammans med kollegor kommer du att arbeta i olika utvecklingsprojekt i olika faser. I rollen förväntas du också implementera och skriva, testa och verifiera kod. Tillsammans med andra mjukvaruutvecklare och produktutvecklare kan du komma att arbeta med mjukvarudesign från förstudie till färdig skiss.

Om digVi söker dig med högskole- och/eller civilingenjörsutbildning inom datateknik, elektronik eller teknisk fysik. Du har kunskaper i C och/eller C++. Engelska i tal och skrift samt b-körkort är skallkrav. Meriterande kunskaper: FPHA/VHDL, C#, Pyton, Matlab, Embedded Linux, svenska i tal och skrift.
För att trivas i rollen ser vi att du är en driven och nyfiken person som vågar tänka utanför boxen. Du är noggrann och strukturerad. Vi ser gärna att du är social och uppskattar att arbeta i team.

Om företagetHär får du möjlighet att arbeta på ett stort och tryggt företag. Genom företaget kommer du ges goda utvecklingsmöjligheter och kommer få chansen att vara med i roliga och spännande projekt.


Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos vår kund.


RekryteringsprocessTelefonintervju (Framtiden)
Intervju (Framtiden)
Intervju (Kund)


Villkor
Start omgående eller enligt överenskommelse. Omfattning: Mån-fre 08.00-17.00 i Örebro. Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Rekryterare till vårt team i Örebro

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Okt 28
Vi ska bli fler och söker nu dig som vill vara en del av vårt positiva och härliga team i Örebro. Trivs du att arbeta i en tempofylld och varierande miljö där du har stor möjlighet att forma och utveckla din roll? Nu finns den unika chansen att arbeta med rekrytering specialiserad mot en av våra teknikjättar till kunder. Låter detta spännande? Då ser vi fram emot din ansökan!

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som rekryterare kommer du huvudsakligen arbeta mot en av våra stora teknikkunder och förse dem med grymma kandidater. Du kommer aktivt att bygga upp en kandidatbank genom att searcha efter och kvalitetssäkra kandidater via bland annat intervjuer och referenstagning. I tjänsten ingår tjänsteresor till Ludvika och Västerås. Du kommer att agera rådgivande mot kunden för att säkerhetsställa en modern och professionell rekryteringsprocess. Vi är måna om att våra kandidater, konsulter och kunder är nöjda med det vi levererar!

VEM SÖKER VI?
Vi söker dig som brinner för att nå uppsatta mål och tycker om att jobba i ett högt tempo. Du är trygg i dig själv och gillar att driva egna processer där du kan arbeta självständigt. Det är samtidigt viktigt för dig att jobba nära dina kollegor för att bolla idéer, utbyta kunskaper och att ha kul på jobbet!

För att du ska lyckas och trivas i rollen ser vi att du har:
•Relevant arbetslivserfarenhet, gärna där du arbetat med ansvar och försäljning eller rekrytering
•Svenska och engelska i tal och skrift
•B-körkort

Det är meriterande om du har:
•Teknisk bakgrund
•Erfarenhet av att arbeta mot verksamhetsmål och/eller budgetering

OM FRAMTIDEN
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Vi gör skillnad genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera talanger till rätt företag främst inom IT/Teknik, ekonomi och kontor. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Som medarbetare på Framtiden skall det vara roligt att gå till jobbet! Vi är ett ambitiöst och härligt gäng som gillar att umgås med varandra och samtidigt alltid vill utvecklas tillsammans. Här strävar vi alltid efter att bli vårt bästa jag genom utbildning, träning och ständig utveckling i våra roller.

För oss på Framtiden är balansen mellan jobb och privatliv viktigt, därför tillämpar vi förtroendetid och flexibel arbetsplats. Vi har också väl tilltaget friskvårdsbidrag och gemensam frukost varje dag.

Vi står för hög service, kvalitet och har ett klimat som är familjärt och grundat i sunda värderingar. Om du vill ha en arbetsplats präglad av en positiv kultur där vi, medarbetarna, är i fokus är Framtiden rätt ställe för dig.

REKRYTERINGSPROCESSEN
Vår rekryteringsprocess kommer bestå av nedan steg:
•CV-granskning
•Kortare telefonavstämning
•Personlighets- och logiktest
•Kompetensbaserad intervju + caseövning
•Referenstagning
•Intervju med närmaste chef
•Träff med teamet ?

VILLKOR
Omfattning: Heltid
Start: Omgående
Ort: Örebro
Övrigt: Tjänsteresor 1 gång/mån till andra orter förekommer

Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

2nd line drifttekniker sökes till stort IT-konsult bolag!

Drifttekniker, data
Läs mer Okt 26
Har du ett stort intresse för IT och drivs av att kunna ge god service till andra i ditt jobb?
Perfekt, då är det dig vi söker! Skicka in din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter
Som 2nd line-supportmedarbetare hos vår samarbetspartner, kommer du att ingå i ett team där du i det dagliga arbetet med god service hjälper kunder att lösa deras IT-utmaningar.
Teamet består idag av 10 kollegor på 2nd line med varierande spetskompetens, men det primära området som felärendena är kopplat till är Windows server.

Det kontoret ni kommer att tillhöra ligger centralt i Örebro, där man arbetar tätt tillsammans. Utöver 2nd line, finns det även IT-konsulter med fokus på infrastruktur, där man tillsammans med er på 2nd line arbetar i projekt kopplat till bland annat migrering och uppsättning av ny serverdrift.
Då vår kund hanterar känslig information som är säkerhetsklassad, kommer man att behöva genomgå en bakgrundskontroll för denna tjänst.

Exempel på arbetsuppgifter:
Vår kund ansvarar för driften av deras kunders stora och komplexa IT-miljöer med fokuset på Windows server. I detta ansvarsområde ingår arbetsmoment som:
- Ta emot, felsöka och hantera felärenden kopplat till serverapplikationer.
- Utföra patcher.
- Övervaka den dagliga driften och se över loghantering.

Om företaget
Mer information om företaget ges ut vid intervjutillfälle.
Din profil
Skallkrav:
- Minst 1 års erfarenhet av liknande roll som
- Utbildning eller motsvarande kunskaper kopplat till Windows server.
- Varit i kontakt med Active directory.
- Behärska engelska och svenska väl i tal och skrift.
- Vi ser att du är social, serviceminded och trivs i en roll som kräver mycket kundkontakt.

Meriterande:
- Goda kunskaper av MS Office Suite, Azure, MS Exchange och M365.
- Komptetens inom Powershell.
- Kompetens inom TOPdesk
- Övriga certifieringar kopplat till server, nätverk och cloud.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har fingertoppskänsla för god service och är ansvarsfull. Du tycker det är kul att prata i telefon och brinner för att utvecklas inom IT. För att trivas i denna tjänst är du en glad och lyhörd person som snabbt kan sätta dig in i kundens problem. Vidare är du som person kommunikativ och har ett stort engagemang i ditt arbete. Du är inte rädd för att prova dig fram och är ödmjuk till att lära dig nya system.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor:
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Enligt överenskommelse
Ort : Örebro
Urval sker löpande så missa inte chansen! Skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Elkonsult med fokus på konstruktion sökes!

Elkonstruktör
Läs mer Okt 25
Just nu söker vi efter en el-konstruktör till vår samarbetspartner här i Örebro.
Om du vill komma in i en ansvarstagande och växande roll, på en plats där man tar blir en del i ett engagerande lag som värdesätter nära samarbete. Om detta låter som rätt plats för dig, tveka inte att ansöka redan nu!

DINA ARBETSUPPGIFTER
I den här rollen som elkonsult kommer du att ingå i olika projekt, men där primärt att arbeta med konstruktion i CAD-verktyg så som Magicad, för att ta fram bland annat planritningar och el-scheman, för kraft-, belysning- och telesystem.
Du kommer att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor och ni kommer tillsammans att arbeta i projekt av varierande storlek, då detta är ett konsultbolag kommer storleken av projekten variera.
Du kommer att få genomgå en introduktionsutbildning och kommer att ha en nära kollega

OM FÖRETAGET
Vår samarbetspartner är ett konsultföretag med lokal närvaro, med fokus på byggnader och allt runtomkring. Deras kundorienterade personal har tillsammans en mångårig erfarenhet av el-projektering. Det är ett företag med brett kunnande som tar fram innovativa lösningar för att möta deras kunders unika behov. Geografiska huvudfokus är främst i Mälardalsområdet men man samarbetar med kunder runt om i hela landet.

DIN PROFIL
För att du ska trivas i denna roll, kommer du att behöva ha en ansvarstagande inställning, där du vill vara en bidragande medlem i teamet. Vi tror att du beskriver dig själv som engagerad och nyfiken, både i aspekten av att du vill utvecklas vidare i din roll samt att du vill ta fram den bästa lösningen för kundernas behov.

En utbildning inom el och att du har en bakgrund kopplat till el eller telesystem, där du har arbetat praktiskt behövs för att du ska ha den övergripande förståelsen som är nödvändig i denna roll.

KOMPETENSKRAV
Utbildning inom el och tele konstruktion samt arbetat något år som t.ex. elektriker.
Tala svenska obehindrat.
Körkort B

Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Startdatum: enligt överenskommelse
Placeringsort: Örebro
Omfattning: Heltid, 100 %
Lön: Enligt överenskommelse
Urval sker löpande! Ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Vill du arbeta som installatör på höga höjder?

Installationstekniker
Läs mer Okt 19
”Det kan låta som en självklarhet, men att vara bäst i klassen när det
gäller driftkvalitet och ansvarstagande är något som vi tar på största allvar.”
- Axians

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som masttekniker arbetar du med installation och service
av telekomutrustning som sitter i mobilmaster i mellersta sverige. Du jobbar med både fysisk utrustning och mjukvara som du monterar,
byter ut och uppdaterar. I tjänsten ingår även en hel del dokumentation kring
utfört arbete.
I tjänsten som masttekniker får du ett spännande arbete med mycket
ansvar.

OM FÖRETAGET
Vår kund arbetar med el och teleinfrastruktur. De finns i hela
världen och är cirka 3000 anställda totalt. I Sverige arbetar idag ca 200
personer. I Linköping arbetar företaget med installation, resurskonsulting,
helpdesk samt fältverksamhet inom el/tele.

DIN PROFIL
Det är ett mycket självständigt arbete och du arbetar många gånger
ensam – även om din kollega inte är långt ifrån. Det krävs att du har förmågan
att arbeta på egen hand och lösa problem som dyker upp på ett självständigt
sätt.
Du som söker tjänsten som masttekniker kan inte vara höjdrädd då din
arbetsplats under delar av arbetsdagen kommer att vara 80–90 meter upp i
luften.
Utdrag ut belastningsregister kommer krävas

Skallkrav:
- El eller teknik på gymnasienivå
- Svenska i tal- och skrift
- B-Körkort
- Datavana

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av arbete som Masttekniker
- Fritidsklättrare
- Erfarenhet av nätverk och fiber

OM OSSVi på Framtiden arbetar med både bemanning och
rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att
hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på
att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i
Sverige samt i Oslo. För
denna tjänst kommer du att bli direktanställd hos Axians.

VILLKOR
Startdatum: April 2023
Placeringsort: Örebro
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid
Tjänsten innebär ofta övernattningar vid längre resor – då oftast måndag till
torsdag.
Vi kommer behandla ansökningarna löpande.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

IT-supportmedarbetare sökes Örebro!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Okt 11
Har du ett stort intresse för IT och drivs av att kunna ge god service till andra i ditt jobb?
Perfekt, då är det dig vi söker! Skicka in din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter
Som IT-support medarbetare hos vår samarbetspartner kommer du att ingå i ett team där du i det dagliga arbetet med god service hjälper kunder att lösa deras IT-utmaningar.
Teamet sitter på plats ute hos kund, centralt i Örebro och man har även kollegor som sitter i Stockholm som hanterar samma ärenden.
Då vår kund hanterar känslig information som är säkerhetsklassad, kommer man att behöva göra ett utdrag ur belastningsregistret samt genomgå en säkerhetsprövning.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Redigera behörigheter i Active Directory.
- Scripta och förbereda systemuppdateringar.
- Återställa och tilldela lösenord.
- Hjälpa medarbetare med felsökningar, konfigueringar och installationer av sin IT-utrustning.

Vår kund arbetar med stora komplexa kunder vilket bidrar till att tjänsten är tekniskt utmanande och det kräver grundläggande kunskaper samt ett stort teknikintresse. Vid start kommer du få en god introduktion.

Om företaget
Vår samarbetspartner är den ledande leverantören av IT-infrastruktur i Norden och drivande inom informationsteknologi på den svenska marknaden.
De finns på ett trettiotal orter i Sverige där de stöttar sina kunder på den digitala resan. Idag har de över 2500 medarbetare i Sverige och över 7000 kunder. De hjälper sina kunder att utforma, implementera, driva och underhålla den IT-infrastruktur som deras företag behöver och är beroende av.
Ni kommer att sitta ute hos en av deras kunder, där ni kommer att ingå i deras egna IT-support team.

Din profil
Skallkrav:
- Erfarenhet av liknande roll i servicedesk.
- Varit i kontakt med Active directory.
- Behärska engelska och svenska väl i tal och skrift.
- Vi ser att du är social, serviceminded och trivs i en roll som kräver mycket kundkontakt.

Meriterande:
- Goda kunskaper av MS Office Suite, Azure, MS Exchange och M365.
- Kompetetens inom Powershell.
- Kompetens inom Windows server, nätverk, linux och ITIL.
- Kompetens rörande VPN-lösningar.
- Kompetens inom TOPdesk

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har fingertoppskänsla för god service och är ansvarsfull. Du tycker det är kul att prata i telefon och brinner för att utvecklas inom IT. För att trivas i denna tjänst är du en glad och lyhörd person som snabbt kan sätta dig in i kundens problem. Vidare är du som person kommunikativ och har ett stort engagemang i ditt arbete. Du är inte rädd för att prova dig fram och är ödmjuk till att lära dig nya system.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor:
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Kontorstider
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Enligt överenskommelse
Ort : Örebro

Urval sker löpande så missa inte chansen! Skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Junior fältgeotekniker till Örebro!

Fälttekniker, geologi
Läs mer Sep 9
Nu söker vi dig som vill få in foten på ett spännande konsultbolag där du, tillsammans med företaget bidrar till en mer hållbar framtid. Drivs du av eget ansvar, teamkänsla och varierat arbete? Då ska du scrolla vidare i annonsen!

Mer information om tjänsten
Som fälttekniker i denna konsultroll kommer du att arbeta i lag med andra tekniker för att åka ut på byggarbetsplatser och ta geotekniska prover för att skicka vidare till analys för att se vad för typ av mark man kommer att bygga på.
Geoteknikerna som analyserar markproverna gör undersökningar för att se bärheten, skicket på marken och om det är okej att sätta igång byggnadsprocessen.
Exempel på konkreta arbetsuppgifter är att man lastar på arbetsbilen med borrvagnar och bandvagnar för att sedan ta sig ut till sighten och börja ta prover.
Inledningsvis kommer du få vara med, se och lära med mer seniora kollegor för att sedan börja arbeta mer självständigt. Oftast arbetar man i lag om 2 eller så utför man mindre provtagningar på egen hand.


Vem är du?
För att lyckas i rollen som fälttekniker ser vi att du har ett tekniskt intresse och tycker om att arbeta utomhus och med kroppen och maskiner som dina främsta verktyg.
Du är en lagspelare som också har förmågan att ta stort, eget ansvar. Vi ser också att du har någon form av arbetslivserfarenhet sedan tidiare(behöver ej vara relevant för tjänsten)

Kompetenskrav för tjänsten:
Körkort B*
Behärska det svenska språket i tal och skrift


Meriterande:
Körkort, BE och eller C
Erfarenhet av geotekniskt arbete
Intresse för maskiner


Vad erbjuder vi?
Du erbjuds en tjänst på ett företag som har många års erfarenhet inom försvarsindustrin, ett företag som är mindre känsligt mot konjukturssvängningar och som har en fin tillväxtresa bakåt och som fortsatt vill investera i att växa framåt. Du kommer att bli en del av ett kompetent team där du kan tanka erfarenhet och få bidra med nya tankar och lösningar.
På företaget har dem en fin personalpolitik där man också investerar i att utbilda och utveckla dig som arbetstagare. Företaget har idag etableringar runt om i världen och i Karlskoga är dem idag cirka 400st anställda inom olika discipliner med allt från maskin, montage, utveckling och elektronikavdelningar.


Vilka är Framtiden AB?
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Hur ser rekryteringsprocessen ut?
Vi kommer inleda med att annonsera ut tjänsten för att sedan göra ett första urval genom telefonintervjuer.
Därefter kommer vi att kalla till intervjuer för en ytterligare urvalsprocess.
De som går vidare efter intervju kommer få möjlighet att träffa kunden, på plats i Örebro.

Övrig information
Startdatum: Omgående eller enligt överenskomelse
Arbetstider: Konstorstider, 08-17:00
Ort: Örebro
Urvalsprocessen kommer ske löpande och är du intresserad av tjänsten skulle jag rekommendera att du söker tjänsten idag!

Ansök nu

Rekryterare med personalansvar sökes till Framtiden Örebro

Account manager
Läs mer Sep 26
Är du en nyfiken relationsbyggare som även brinner för att göra affärer? Ser du dig som en lagspelare som drivs av att överträffa kunders, konsulters och kandidaters förväntningar? Sök rollen som rekryterare hos oss på Framtiden!

Arbetsbeskrivning
I rollen som rekryterare kommer ditt största fokus ligga på att driva rekryteringsprocesserna självständigt framåt. Det innebär allt från ett första uppstartsmöte med beställande kund till annonsskrivning, search, telefonintervju, intervju, referenstagning och slutligen kontraktsskrivning.

Vidare innebär rollen att du kommer ha daglig kontakt med kunder och kandidater, det är ditt ansvarsområde att vara lyhörd och skapa en god förståelse för kundens behov. Du kommer även att aktivt delta i den interna utvecklingen av bolaget både på lokal och nationell nivå – din åsikt är värdefull!

Om oss
Som medarbetare på Framtiden skall det vara roligt att gå till jobbet. Hos oss på Örebro-kontoret är vi ett ambitiöst och härligt gäng som gillar att tävla, samarbeta, utvecklas samt nå och överträffa våra uppsatta mål. Samtidigt lägger vi stor vikt vid att umgås med varandra och ha kul tillsammans!

Vi strävar efter ständig utveckling i våra yrkesroller genom utbildning, träning, vetgirighet och hårt arbete. Vi står för hög service, kvalitet och har ett klimat som är familjärt och grundat i sunda värderingar.
Vår övertygelse är att du är ditt bästa jag om du jobbar med det du trivs med, och trivs med det du jobbar med! Om du vill ha en arbetsplats präglad av en omtänksam men ändå tävlingsinriktad kultur där vi, medarbetarna, alltid går först - är vi rätt ställe för dig!

Din profil
Vi söker dig som är naturligt relationsskapande och nyfiken. Du har några års erfarenhet av ett socialt yrke, kanske har du haft butiksansvar där du har testat på rekrytering och fastnat för det eller bemannat på din avdelning inom vården. Vi arbetar också mycket mot kunder inom IT/teknik, har du ett intresse/erfarenhet inom detta så är även det meriterande. Din bakgrund kan vara varierande men det primära är att vi söker rätt personlighet. Vi vill hitta dig som andas service, tävlingsanda, samarbete och lojalitet. Som motiveras av att tillsammans med dina fantasiska kollegor ge kunder, kandidater och konsulter en kvalitativ, professionell och trygg upplevelse av Framtiden. För att lyckas med det behöver du vara bra på att kommunicera, ha ett positivt förhållningsätt och trivas med kombinationen av sociala möten och administration vid skrivbordet.

Skallkrav:
- Svenska och engelska i tal och skrift
- Körkort B

Meriterande:
- Akademisk utbildning
- Erfarenhet av att ha arbetat i en säljande roll
- Tidigare erfarenhet av rekryterings & konsultbranschen.

Villkor
Start:Omgående el. enligt överenskommelse
Omfattning: 100%
Ort: Örebro

Ansök nu

Utvecklare sökes till teknikbolag i framkant!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 15
Är du en kreativ person som vill följa med i teknikens utveckling? Drivs du av att ha kul på jobbet samtidigt som du förenklar vardagen för både kunder och slutanvändare?

Nu har du möjligheten att få arbeta på ett företag som levererar banbrytande produkter och tjänster. Några av projekten som de har varit med och utvecklat är bland annat Swish, självkörande lastbilar och att beställa mat på restaurang med hjälp av lego! Om du, tillsammans med kompetenta kollegor vill arbeta med häftiga projekt är denna tjänst perfekt för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som utvecklare kommer du med hjälp av teknik arbeta för att förenkla vardagen för många människor. Fokus är på att leverera värde åt företagets kunder oavsett bransch. De hjälper sina kunder med allt från design-sprintar till inbyggda system och webbutveckling. De är intresserade av alla profiler; frontend-utvecklare, BI utvecklare, UX-designers samt utvecklare inom inbyggda system är bara några få exempel. Du får möjligheten att arbeta i olika typer av uppdrag inom flera olika branscher. Då uppdragen varierar beroende på kund och behov kommer du arbeta både in-house och ute hos kund.

Om företaget
De har sedan mitten på 90-talet arbetat för att förenkla vardagen för både kunder och slutanvändare med hjälp av teknik, design och kommunikation. De arbetar med allt från start-ups till storbolag inom både privat och offentlig sektor. Företaget finns i fem länder och är totalt över 1900 anställda. Deras fokus ligger på att vara duktiga på det de gör och samtidigt ha kul på vägen. De tror starkt på att om de har kul på jobbet leder detta till bra resultat. Därför erbjuds många olika forum där man tillsammans med kollegor kan utforska gemensamma intressen.

Din profil
Vi söker dig som drivs av utmaningar och är initiativtagande, du har en vilja att lära dig och utvecklas. Då du kommer arbeta i team ser vi gärna att du är en lagspelare som är kommunikativ, öppen och nyfiken.

Krav:
- Högskoleingenjör inom relevant område
- Tidigare arbetslivserfarenhet inom området
- Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
- Körkort B

Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Villkor
Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Borlänge, Västerås, Örebro.
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt Överenskommelse

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Elkonsult med fokus på konstruktion sökes!

Elkonstruktör
Läs mer Sep 21
Just nu söker vi efter en el-konstruktör till vår samarbetspartner här i Örebro.
Om du vill komma in i en ansvarstagande och växande roll, på en plats där man tar blir en del i ett engagerande lag som värdesätter nära samarbete. Om detta låter som rätt plats för dig, tveka inte att ansöka redan nu!

DINA ARBETSUPPGIFTER
I den här rollen som elkonsult kommer du att ingå i olika projekt, men där primärt att arbeta med konstruktion i CAD-verktyg så som Magicad, för att ta fram bland annat planritningar och el-scheman, för kraft-, belysning- och telesystem.
Du kommer att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor och ni kommer tillsammans att arbeta i projekt av varierande storlek, då detta är ett konsultbolag kommer storleken av projekten variera.
Du kommer att få genomgå en introduktionsutbildning och kommer att ha en nära kollega

OM FÖRETAGET
Vår samarbetspartner är ett konsultföretag med lokal närvaro, med fokus på byggnader och allt runtomkring. Deras kundorienterade personal har tillsammans en mångårig erfarenhet av el-projektering. Det är ett företag med brett kunnande som tar fram innovativa lösningar för att möta deras kunders unika behov. Geografiska huvudfokus är främst i Mälardalsområdet men man samarbetar med kunder runt om i hela landet.

DIN PROFIL
För att du ska trivas i denna roll, kommer du att behöva ha en ansvarstagande inställning, där du vill vara en bidragande medlem i teamet. Vi tror att du beskriver dig själv som engagerad och nyfiken, både i aspekten av att du vill utvecklas vidare i din roll samt att du vill ta fram den bästa lösningen för kundernas behov.

En utbildning inom el och att du har en bakgrund kopplat till el eller telesystem, där du har arbetat praktiskt behövs för att du ska ha den övergripande förståelsen som är nödvändig i denna roll.

KOMPETENSKRAV
Utbildning inom el och tele konstruktion samt arbetat något år som t.ex. elektriker.
Tala svenska obehindrat.
Körkort B

Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Startdatum: enligt överenskommelse
Placeringsort: Örebro
Omfattning: Heltid, 100 %
Lön: Enligt överenskommelse
Urval sker löpande! Ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Junior produktutvecklare

Produktutvecklare
Läs mer Sep 19
Om tjänsten
Är du en driven produktutvecklare som vill få chansen att arbeta på ett ledande globalt företag? Vi söker dig som antingen är nyexaminerad eller har arbetat några år. Här kan du få vara med och påverka såväl din egen som företagets utveckling.

Här kommer du ingå i ett team där ni tillsammans arbetar för att hjälpa kunder att utveckla produkter inom maskin- och mekanikkonstruktion. Du kommer arbeta med produktutveckling i hela eller i delar av utvecklingskedjan, allt från kravspecifikation till färdig produkt. Exempelvis kan du behöva utveckla ett koncept, en konstruktion och en prototyp för att sedan förväntas leverera en slutgiltig produkt. Detta görs genom exempelvis CAD.


Om dig
Vi söker dig som är högskoleingenjör inom maskinteknik eller liknande. Du har kunskaper i CAD 3 D. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har b-körkort. Meriterande är om du har en högre utbildning, exempelvis högskola- eller civilingenjörsutbildning. Det är också meriterande om du har arbetat i Auto Cad 2 D och har erfarenhet ifrån industribranschen.

För att trivas i rollen ser vi att du är en driven och social teamplayer. Du har god social förmåga då du förväntas att ha kontakt med kunder, andra avdelningar, produktionstekniker och projektledare tex. Är du en nyfiken person med ett intresse av att lära sig nya saker och att vilja framåt är detta en bra möjlighet för dig. ”Här slår driv och vilja utbildning alla dagar i veckan”.

Du får chansen att arbeta på ett stort globalt företag med räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Här kommer du kunna utvecklas och växa i din roll genom att vara en del av roliga och spännande projekt. Du kommer genom ett gediget intro tillsammans med en mer senior kollega att ges bästa förutsättningarna för en bra start hos företaget.


Om företaget
Företaget är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Dem är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos företaget.


Rekryteringsprocess
Telefonintervju (Framtiden)
Intervju (Framtiden)
Intervju (Kund)


Villkor
Start omgående eller enligt överenskommelse. Omfattning: Mån-fre 08.00-17.00 i Örebro. Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Vill du arbeta som installatör på höga höjder?

Installationstekniker
Läs mer Sep 19
”Det kan låta som en självklarhet, men att vara bäst i klassen när det
gäller driftkvalitet och ansvarstagande är något som vi tar på största allvar.”
- Axians

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som masttekniker arbetar du med installation och service
av telekomutrustning som sitter i mobilmaster i mellersta sverige. Du jobbar med både fysisk utrustning och mjukvara som du monterar,
byter ut och uppdaterar. I tjänsten ingår även en hel del dokumentation kring
utfört arbete.
I tjänsten som masttekniker får du ett spännande arbete med mycket
ansvar.

OM FÖRETAGET
Vår kund arbetar med el och teleinfrastruktur. De finns i hela
världen och är cirka 3000 anställda totalt. I Sverige arbetar idag ca 200
personer. I Linköping arbetar företaget med installation, resurskonsulting,
helpdesk samt fältverksamhet inom el/tele.

DIN PROFIL
Det är ett mycket självständigt arbete och du arbetar många gånger
ensam – även om din kollega inte är långt ifrån. Det krävs att du har förmågan
att arbeta på egen hand och lösa problem som dyker upp på ett självständigt
sätt.
Du som söker tjänsten som masttekniker kan inte vara höjdrädd då din
arbetsplats under delar av arbetsdagen kommer att vara 80–90 meter upp i
luften.
Utdrag ut belastningsregister kommer krävas

Skallkrav:
- El eller teknik på gymnasienivå
- Svenska i tal- och skrift
- B-Körkort
- Datavana

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av arbete som Masttekniker
- Fritidsklättrare
- Erfarenhet av nätverk och fiber

OM OSSVi på Framtiden arbetar med både bemanning och
rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att
hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på
att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i
Sverige samt i Oslo. För
denna tjänst kommer du att bli direktanställd hos Axians.

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Örebro
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid
Tjänsten innebär ofta övernattningar vid längre resor – då oftast måndag till
torsdag.
Vi kommer behandla ansökningarna löpande.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Junior Mjukvaruutvecklare

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Sep 16
Är du en nyfiken och strukturerad person som brinner för att arbeta med mjukvaruutveckling? Då kan detta vara jobbet för dig. Sök redan idag för att få chansen att arbeta på ett stort ledande företag!

ArbetsuppgifterDu kommer att arbeta med mjukvaruutveckling i inbyggda system. Tillsammans med kollegor kommer du att arbeta i olika utvecklingsprojekt i olika faser. I rollen förväntas du också implementera och skriva, testa och verifiera kod. Tillsammans med andra mjukvaruutvecklare och produktutvecklare kan du komma att arbeta med mjukvarudesign från förstudie till färdig skiss.

Om digVi söker dig med högskole- och/eller civilingenjörsutbildning inom datateknik, elektronik eller teknisk fysik. Du har kunskaper i C och/eller C++. Engelska i tal och skrift samt b-körkort är skallkrav. Meriterande kunskaper: FPHA/VHDL, C#, Pyton, Matlab, Embedded Linux, svenska i tal och skrift.
För att trivas i rollen ser vi att du är en driven och nyfiken person som vågar tänka utanför boxen. Du är noggrann och strukturerad. Vi ser gärna att du är social och uppskattar att arbeta i team.

Om företagetHär får du möjlighet att arbeta på ett stort och tryggt företag. Genom företaget kommer du ges goda utvecklingsmöjligheter och kommer få chansen att vara med i roliga och spännande projekt.


Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos vår kund.


RekryteringsprocessTelefonintervju (Framtiden)
Intervju (Framtiden)
Intervju (Kund)


Villkor
Start omgående eller enligt överenskommelse. Omfattning: Mån-fre 08.00-17.00 i Örebro. Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Vi söker en el-konstruktör i Örebro!

Konstruktör, el-tele
Läs mer Sep 13
Just nu söker vi efter en el-konstruktör till vår samarbetspartner här i Örebro, där man är i behov av att få en till lagspelare efter sommaren. Om du vill komma in i en miljö där man värdesätter samarbete och högt i tak så kan detta vara något för dig. Du kommer att få en inledning med mentorskap för att man vill ge dig rätt förutsättningar att få bli självständig. Om detta låter rätt för dig, då har vi den perfekta tjänsten för dig!

DINA ARBETSUPPGIFTER
I den här rollen som el-konstruktör kommer du primärt att arbeta i MagiCad, för att ta fram bland annat planritningar och el-scheman, för kraft-, belysning- och telesystem.
Du kommer att arbeta tätt tillsammans med en senior kollega, som även kommer att agera som din mentor under uppstarten. Ni kommer tillsammans att arbeta i projekt av varierande storlek, vanligt förekommande projekt i detta team är projektering av flerbostadshus, förskolor och kontor.
Era arbetsuppgifter kommer att gå hand i hand med varandra och ambitionen är att hjälpa dig att snabbt bli självständig i rollen. I samband med att du blir mer insatt i företagets verksamhet och trygg i dina arbetsuppgifter, kommer du även att få ett större ansvarstagande för din egen roll.

OM FÖRETAGET
Vår samarbetspartner är ett ledande konsultföretag med fokus på byggnader och allt runtomkring. Visionen har sedan starten varit väldigt tydlig: förnya samhället genom innovativa och hållbara lösningar.
På den här avdelningen i företaget arbetar man med el/tele-projektering och uppdraget är att ta fram underlag och lösningar vid ny? och ombyggnation för alla typer av fastigheter. De har stor erfarenhet av kommersiella och offentliga lokaler, industri, sjukhus, vårdcentraler, laboratorier, bostäder, idrottsanläggningar, skolor, köpcentra och butiker.
På kontoret i Örebro har man två kollegor som arbetar med dessa frågor idag, runt om i landet finns fler erfarna kollegor som man samarbetar med i olika projekt.

DIN PROFIL
För att du ska trivas i denna roll, kommer du att behöva ha en ansvarstagande inställning, där du vill vara en bidragande medlem i teamet. Vi tror att du beskriver dig själv som prestigelös, både i aspekten av att du vill utvecklas vidare i din roll samt att du vill vara en stark stöttepelare för dina kollegor.

En utbildning inom el och att du har en bakgrund kopplat till el eller telesystem, där du har arbetat praktiskt behövs för att du ska ha den övergripande förståelsen som är nödvändig i denna roll.
Du behöver förstå hur en ritning skall vara uppbyggd. MagiCad är något du har arbetat med och extra värdefullt är om du även har koll på Revit. Resor i tjänsten kan förekomma, vilket innebär att B-körkort är ett krav.

KOMPETENSKRAV
Utbildning inom el och tele samt arbetat något år som t.ex. elektriker.
Kunskaper i MagicCad.
Tala svenska samt engelska obehindrat.
Körkort B
Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Startdatum: Augusti alternativt enligt överenskommelse
Placeringsort: Örebro
Omfattning: Heltid, 100 %
Lön: Enligt överenskommelse
Urval sker löpande! Ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Ekonomiassistent sökes till Örebro!

Ekonomiassistent
Läs mer Sep 23
Vill du arbeta varierat med ekonomiuppgifter samtidigt som du är med och bidrar till en mer hållbar framtid? Har du en utbildning inom ekonomi eller erfarenhet från att ha arbetat som ekonomiassistent alternativt en liknande roll? Just nu söker vi efter en junior ekonomiassistent till ett internationellt företag i Örebro. Välkommen med din ansökan!

Om rollen:
Som ekonomiassistent får du ett spännande och omväxlande jobb där du möter stora som små frågor. Du kommer att stötta verksamheten inom både ekonomi och administration. Arbetsuppgifterna innefattar fakturahantering, orderhantering samt avtalshantering. Du kommer att arbeta med marknadsledande programvaror och hantera företagets prenumerationstjänster samt sköta enklare bokföring.

I rollen som ekonomiassistent kommer du ha ett nära samarbete med kollegor och du kommer att medverka till att upprätthålla och utveckla rutiner både inom ekonomi och administration. Du kommer att ingå i ett mindre team i Örebro och även samarbeta med kontoret i Stockholm.

Din profil:
För att passa i rollen som ekonomiassistent behöver du vara strukturerad, lösningsorienterad och noggrann. Det är viktigt att du trivs i en roll där du arbetar med flera uppgifter parallellt och att du är redo att stötta upp på flera olika områden.

Vidare ser vi att du är en social person som har ett tillmötesgående arbetssätt och alltid vill utvecklas. Vi tror också att du trivs i en föränderlig miljö där du får lära nya saker samt att du har en god förståelse för siffror och gillar administrativa arbetsuppgifter.

Krav:
•Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
•Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:•Erfarenhet av att hantera prenumerationstjänster
•Körkort B
Om arbetsplatsen:
Företaget grundades i Örebro men finns idag i 8 länder och är ledande i Norden när det kommer till effektivisering av byggbranschen. De är 120 anställda och växer snabbt, därav finns det goda utvecklingsmöjligheter på bolaget.

De erbjuder tjänster för digital informationshantering inom bygg- och fastighetsbranschen och är med och bidrar till att öka branschens produktivitet och minska dess miljöpåverkan.

Om Framtiden AB:
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor:
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Örebro
Arbetstider: 08.00-17.00
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Junior teknikinformatör till Örebro!

Teknikinformatör
Läs mer Aug 19
Nu söker vi efter en teknikinformatör till Örebro! Vill du arbeta med digitalisering och tekniska beskrivningar? Då kan det här vara en tjänst för dig, välkommen med din ansökan!

Om rollen:
I rollen som teknikinformatör ges du möjlighet att skapa teknisk produktinformation åt flera stora företag med fokus på försvar och försvarsindustri, men även inom industri och fordon. Beroende på uppdrag genomförs arbetet antingen på plats hos kund eller från kontoret i Örebro.

Som teknikinformatör kommer du att arbeta med produktion av instruktionsböcker, reservdelskataloger eller annan teknisk information som beskriver en produkt eller ett system. Det kan också handla om analys av behov, krav och processer för den tekniska dokumentationen. Granskning, tester och delleveranser är också en del av din vardag som teknikinformatör.

Din profil:
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning samt ett genuint teknikintresse till rollen som teknikinformatör. Vi ser att du i dina uppdrag bidrar med stort engagemang samt att du har god social kompetens och en hög ambitionsnivå. Vi söker dig som har ett driv och viljan att leverera.

Krav:
•Eftergymnasial utbildning inom relevant område
•Teknikintresse
•Svenska och engelska i tal och skrift
•Körkort B
Om arbetsplatsen:
Företaget erbjuder dig utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Du kommer att få möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet. Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Om Framtiden AB:
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor:
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Örebro
Arbetstider: 8–17
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Rekryterare med personalansvar sökes till Framtiden Örebro

Account manager
Läs mer Aug 22
Är du en nyfiken relationsbyggare som även brinner för att göra affärer? Ser du dig som en lagspelare som drivs av att överträffa kunders, konsulters och kandidaters förväntningar? Sök rollen som rekryterare hos oss på Framtiden!

Arbetsbeskrivning
I rollen som rekryterare kommer ditt största fokus ligga på att driva rekryteringsprocesserna självständigt framåt. Det innebär allt från ett första uppstartsmöte med beställande kund till annonsskrivning, search, telefonintervju, intervju, referenstagning och slutligen kontraktsskrivning.

Vidare innebär rollen att du kommer ha daglig kontakt med kunder och kandidater, det är ditt ansvarsområde att vara lyhörd och skapa en god förståelse för kundens behov. Du kommer även att aktivt delta i den interna utvecklingen av bolaget både på lokal och nationell nivå – din åsikt är värdefull!

Om oss
Som medarbetare på Framtiden skall det vara roligt att gå till jobbet. Hos oss på Örebro-kontoret är vi ett ambitiöst och härligt gäng som gillar att tävla, samarbeta, utvecklas samt nå och överträffa våra uppsatta mål. Samtidigt lägger vi stor vikt vid att umgås med varandra och ha kul tillsammans!

Vi strävar efter ständig utveckling i våra yrkesroller genom utbildning, träning, vetgirighet och hårt arbete. Vi står för hög service, kvalitet och har ett klimat som är familjärt och grundat i sunda värderingar.
Vår övertygelse är att du är ditt bästa jag om du jobbar med det du trivs med, och trivs med det du jobbar med! Om du vill ha en arbetsplats präglad av en omtänksam men ändå tävlingsinriktad kultur där vi, medarbetarna, alltid går först - är vi rätt ställe för dig!

Din profil
Vi söker dig som är naturligt relationsskapande och nyfiken. Du har några års erfarenhet av ett socialt yrke, kanske har du haft butiksansvar där du har testat på rekrytering och fastnat för det eller bemannat på din avdelning inom vården. Vi arbetar också mycket mot kunder inom IT/teknik, har du ett intresse/erfarenhet inom detta så är även det meriterande. Din bakgrund kan vara varierande men det primära är att vi söker rätt personlighet. Vi vill hitta dig som andas service, tävlingsanda, samarbete och lojalitet. Som motiveras av att tillsammans med dina fantasiska kollegor ge kunder, kandidater och konsulter en kvalitativ, professionell och trygg upplevelse av Framtiden. För att lyckas med det behöver du vara bra på att kommunicera, ha ett positivt förhållningsätt och trivas med kombinationen av sociala möten och administration vid skrivbordet.

Skallkrav:
- Svenska och engelska i tal och skrift
- Körkort B

Meriterande:
- Akademisk utbildning
- Erfarenhet av att ha arbetat i en säljande roll
- Tidigare erfarenhet av rekryterings & konsultbranschen.

Villkor
Start:Omgående el. enligt överenskommelse
Omfattning: 100%
Ort: Örebro

Ansök nu

Elkonsult med fokus på konstruktion sökes!

Elkonstruktör
Läs mer Sep 6
Just nu söker vi efter en el-konstruktör till vår samarbetspartner här i Örebro.
Om du vill komma in i en ansvarstagande och växande roll, på en plats där man tar blir en del i ett engagerande lag som värdesätter nära samarbete. Om detta låter som rätt plats för dig, tveka inte att ansöka redan nu!

DINA ARBETSUPPGIFTER
I den här rollen som elkonsult kommer du att ingå i olika projekt, men där primärt att arbeta med konstruktion i CAD-verktyg så som Magicad, för att ta fram bland annat planritningar och el-scheman, för kraft-, belysning- och telesystem.
Du kommer att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor och ni kommer tillsammans att arbeta i projekt av varierande storlek, då detta är ett konsultbolag kommer storleken av projekten variera.
Du kommer att få genomgå en introduktionsutbildning och kommer att ha en nära kollega

OM FÖRETAGET
Vår samarbetspartner är ett konsultföretag med lokal närvaro, med fokus på byggnader och allt runtomkring. Deras kundorienterade personal har tillsammans en mångårig erfarenhet av el-projektering. Det är ett företag med brett kunnande som tar fram innovativa lösningar för att möta deras kunders unika behov. Geografiska huvudfokus är främst i Mälardalsområdet men man samarbetar med kunder runt om i hela landet.

DIN PROFIL
För att du ska trivas i denna roll, kommer du att behöva ha en ansvarstagande inställning, där du vill vara en bidragande medlem i teamet. Vi tror att du beskriver dig själv som engagerad och nyfiken, både i aspekten av att du vill utvecklas vidare i din roll samt att du vill ta fram den bästa lösningen för kundernas behov.

En utbildning inom el och att du har en bakgrund kopplat till el eller telesystem, där du har arbetat praktiskt behövs för att du ska ha den övergripande förståelsen som är nödvändig i denna roll.

KOMPETENSKRAV
Utbildning inom el och tele konstruktion samt arbetat något år som t.ex. elektriker.
Tala svenska obehindrat.
Körkort B

Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Startdatum: enligt överenskommelse
Placeringsort: Örebro
Omfattning: Heltid, 100 %
Lön: Enligt överenskommelse
Urval sker löpande! Ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Vill du arbeta som installatör på höga höjder?

Installationstekniker
Läs mer Sep 1
”Det kan låta som en självklarhet, men att vara bäst i klassen när det
gäller driftkvalitet och ansvarstagande är något som vi tar på största allvar.”
- Axians

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som masttekniker arbetar du med installation och service
av telekomutrustning som sitter i mobilmaster i mellersta sverige. Du jobbar med både fysisk utrustning och mjukvara som du monterar,
byter ut och uppdaterar. I tjänsten ingår även en hel del dokumentation kring
utfört arbete.
I tjänsten som masttekniker får du ett spännande arbete med mycket
ansvar.

OM FÖRETAGET
Vår kund arbetar med el och teleinfrastruktur. De finns i hela
världen och är cirka 3000 anställda totalt. I Sverige arbetar idag ca 200
personer. I Linköping arbetar företaget med installation, resurskonsulting,
helpdesk samt fältverksamhet inom el/tele.

DIN PROFIL
Det är ett mycket självständigt arbete och du arbetar många gånger
ensam – även om din kollega inte är långt ifrån. Det krävs att du har förmågan
att arbeta på egen hand och lösa problem som dyker upp på ett självständigt
sätt.
Du som söker tjänsten som masttekniker kan inte vara höjdrädd då din
arbetsplats under delar av arbetsdagen kommer att vara 80–90 meter upp i
luften.
Utdrag ut belastningsregister kommer krävas

Skallkrav:
- El eller teknik på gymnasienivå
- Svenska i tal- och skrift
- B-Körkort
- Datavana

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av arbete som Masttekniker
- Fritidsklättrare
- Erfarenhet av nätverk och fiber

OM OSSVi på Framtiden arbetar med både bemanning och
rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att
hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på
att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i
Sverige samt i Oslo. För
denna tjänst kommer du att bli direktanställd hos Axians.

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Örebro
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid
Tjänsten innebär ofta övernattningar vid längre resor – då oftast måndag till
torsdag.
Vi kommer behandla ansökningarna löpande.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kundansvarig Säljare till Framtiden, Örebro

Account manager
Läs mer Aug 18
Framtiden söker kundansvarig säljare till vårt kontor i Örebro!

Vill du hjälpa personer till deras första jobb eller nästa steg i karriären?
Genom att skapa möten mellan företag och talanger sammanför Framtiden rätt person med rätt plats och därför söker vi nu efter en Kundansvarig säljare med ett stort intresse av att skapa möjligheter för människor och driva affärer från start till mål.

Vi söker dig som är målmedveten, tar ansvar och arbetar proaktivt med nyfikenhet för att skapa långsiktiga samarbeten med företag. Vi ser att du är trygg i dig själv, har mod, har en positiv grundsyn och bidrar med glädje!

Är du vår nästa kollega som vill vara med och utveckla Framtiden i Örebro?

Arbetsbeskrivning

Att jobba som Kundansvarig säljare hos oss på Framtiden innebär först och främst att du är den som identifierar personalbehov hos nya och befintliga kunder och att det är du som är vårt ansikte utåt mot dessa och hjälper dem att skräddarsy de bästa lösningarna gällande bemanning och rekrytering. För varje samarbete med kund hjälper vi – företagen med sina utmaningar – men även personer att ta sitt första eller nästa steg i karriären!

Det finns många aktörer i vår bransch men genom att vara engagerad, arbeta med tempo, nyfikenhet och med excellens så kommer du tillsammans med vårt erbjudande kunna utvecklas och nå nya nivåer inom din försäljning.

Några av våra förmåner:

•Förtroendetid
•Utbildningspaket
•Friskvård
•Attraktiv lön och bonusmodell
•Möjlighet till delägarskap

Vi ser gärna att du har följande:

Arbetslivserfarenhet inom försäljning
Svenska i tal och skrift
Körkort B

Meriterande:

Bransch eller närliggande branscherfarenhet
Eget kontaktnät
Relevant utbildning

Om Företaget
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Vi gör skillnad genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera talanger till rätt företag främst inom IT/Teknik, ekonomi och kontor. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Som medarbetare på Framtiden skall det vara roligt att gå till jobbet! Vi är ett ambitiöst och härligt gäng som gillar att umgås med varandra och samtidigt utvecklas. Här strävar vi alltid efter att bli vårt bästa jag genom utbildning, träning och ständig utveckling i våra roller.

För oss på Framtiden är balansen mellan jobb och privatliv viktigt, därför tillämpar vi förtroendetid och flexibel arbetsplats. Vi har också förmåner som tex hushållsnära tjänster till upphandlade och förmånliga priser, väl tilltaget friskvårdsbidrag och gemensam frukost varje dag.

Vi står för hög service, kvalitet och har ett klimat som är familjärt och grundat i sunda värderingar. Om du vill ha en arbetsplats präglad av en positiv kultur där vi, medarbetarna, är i fokus är Framtiden rätt ställe för dig.
Välkommen med din ansökan!

Villkor:
Startdatum – Oktober, eller enligt överenskommelse
Omfattning – Heltid, 100%
Lön – Fast månadslön + rörlig bonus
Placering – Örebro

Ansök nu

Vi söker en el-konstruktör i Örebro!

Konstruktör, el-tele
Läs mer Aug 12
Just nu söker vi efter en el-konstruktör till vår samarbetspartner här i Örebro, där man är i behov av att få en till lagspelare efter sommaren. Om du vill komma in i en miljö där man värdesätter samarbete och högt i tak så kan detta vara något för dig. Du kommer att få en inledning med mentorskap för att man vill ge dig rätt förutsättningar att få bli självständig. Om detta låter rätt för dig, då har vi den perfekta tjänsten för dig!

DINA ARBETSUPPGIFTER
I den här rollen som el-konstruktör kommer du primärt att arbeta i MagiCad, för att ta fram bland annat planritningar och el-scheman, för kraft-, belysning- och telesystem.
Du kommer att arbeta tätt tillsammans med en senior kollega, som även kommer att agera som din mentor under uppstarten. Ni kommer tillsammans att arbeta i projekt av varierande storlek, vanligt förekommande projekt i detta team är projektering av flerbostadshus, förskolor och kontor.
Era arbetsuppgifter kommer att gå hand i hand med varandra och ambitionen är att hjälpa dig att snabbt bli självständig i rollen. I samband med att du blir mer insatt i företagets verksamhet och trygg i dina arbetsuppgifter, kommer du även att få ett större ansvarstagande för din egen roll.

OM FÖRETAGET
Vår samarbetspartner är ett ledande konsultföretag med fokus på byggnader och allt runtomkring. Visionen har sedan starten varit väldigt tydlig: förnya samhället genom innovativa och hållbara lösningar.
På den här avdelningen i företaget arbetar man med el/tele-projektering och uppdraget är att ta fram underlag och lösningar vid ny? och ombyggnation för alla typer av fastigheter. De har stor erfarenhet av kommersiella och offentliga lokaler, industri, sjukhus, vårdcentraler, laboratorier, bostäder, idrottsanläggningar, skolor, köpcentra och butiker.
På kontoret i Örebro har man två kollegor som arbetar med dessa frågor idag, runt om i landet finns fler erfarna kollegor som man samarbetar med i olika projekt.

DIN PROFIL
För att du ska trivas i denna roll, kommer du att behöva ha en ansvarstagande inställning, där du vill vara en bidragande medlem i teamet. Vi tror att du beskriver dig själv som prestigelös, både i aspekten av att du vill utvecklas vidare i din roll samt att du vill vara en stark stöttepelare för dina kollegor.

En utbildning inom el och att du har en bakgrund kopplat till el eller telesystem, där du har arbetat praktiskt behövs för att du ska ha den övergripande förståelsen som är nödvändig i denna roll.
Du behöver förstå hur en ritning skall vara uppbyggd. MagiCad är något du har arbetat med och extra värdefullt är om du även har koll på Revit. Resor i tjänsten kan förekomma, vilket innebär att B-körkort är ett krav.

KOMPETENSKRAV
Utbildning inom el och tele samt arbetat något år som t.ex. elektriker.
Kunskaper i MagicCad.
Tala svenska samt engelska obehindrat.
Körkort B
Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Startdatum: Augusti alternativt enligt överenskommelse
Placeringsort: Örebro
Omfattning: Heltid, 100 %
Lön: Enligt överenskommelse
Urval sker löpande! Ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Junior utvecklare sökes till teknikbolag i framkant!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Aug 8
Är du en kreativ person som vill följa med i teknikens utveckling? Drivs du av att ha kul på jobbet samtidigt som du förenklar vardagen för både kunder och slutanvändare?

Nu har du möjligheten att få arbeta på ett företag som levererar banbrytande produkter och tjänster. Några av projekten som de har varit med och utvecklat är bland annat Swish, självkörande lastbilar och att beställa mat på restaurang med hjälp av lego! Om du, tillsammans med kompetenta kollegor vill arbeta med häftiga projekt är denna tjänst perfekt för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som utvecklare kommer du med hjälp av teknik arbeta för att förenkla vardagen för många människor. Fokus är på att leverera värde åt företagets kunder oavsett bransch. De hjälper sina kunder med allt från design-sprintar till inbyggda system och webbutveckling. De är intresserade av alla profiler; frontend-utvecklare, BI utvecklare, UX-designers samt utvecklare inom inbyggda system är bara några få exempel. Du får möjligheten att arbeta i olika typer av uppdrag inom flera olika branscher. Då uppdragen varierar beroende på kund och behov kommer du arbeta både in-house och ute hos kund.

Om företaget
De har sedan mitten på 90-talet arbetat för att förenkla vardagen för både kunder och slutanvändare med hjälp av teknik, design och kommunikation. De arbetar med allt från start-ups till storbolag inom både privat och offentlig sektor. Företaget finns i fem länder och är totalt över 1900 anställda. Deras fokus ligger på att vara duktiga på det de gör och samtidigt ha kul på vägen. De tror starkt på att om de har kul på jobbet leder detta till bra resultat. Därför erbjuds många olika forum där man tillsammans med kollegor kan utforska gemensamma intressen.

Din profil
Vi söker sig som drivs av utmaningar och är initiativtagande, du har en vilja att lära dig och utvecklas. Då du kommer arbeta i team ser vi gärna att du är en lagspelare som är kommunikativ, öppen och nyfiken.

Skallkrav:
- Högskoleingenjör inom relevant område
- Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
- Körkort B
- Tidigare arbetslivserfarenhet eller projekt inom området

Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Villkor
Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Örebro
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt Överenskommelse

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Junior system- och elingenjör sökes till världsledande företag!

Civilingenjör, systemutveckling
Läs mer Jun 21
Är du en kommunikativ person som tar dig an en utmaning med engagemang? Är du ute efter att ha variation i dina uppgifter och få ta del av alla delar utav utvecklingsprocessen? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Huvudfokus för arbetet kommer vara att utveckla nya funktioner för borriggar samt att förbättra funktionalitet, prestanda och tillgänglighet. Detta gör du genom att analysera krav från intressenter samt tillsammans med andra avdelningar utforma en komplett systemlösning med allt från elektriska, hydrauliska, pneumatiska och mekaniska delar. Du kommer även arbeta med att utveckla programvaran i det internt utvecklade styrsystemet. Du kommer arbeta med produktvård, nyutveckling och basutveckling i olika projekt.

Om företaget
Vår kund är ett svenskt, världsledande företag som tillverkar innovativa borriggar och anläggningsutrustning som används i allt från villaträdgårdar till gruvor.

Din profil
Du som söker är en analytisk person med stort driv. Du har viljan att lära dig och är inte rädd för att ta kontakt och själv ta reda på information. Då du kommer att arbeta i team ser vi gärna att du är social och en lagspelare.

Skallkrav:
- Master inom robotik, mekatronik, energiteknik eller likande
- Engelska i tal och skrift
- Grundläggande kunskap i CAD-program

Meriterande:
- Svenska i tal och skrift eller ambitionen att lära dig
- Kunskap i PLM system


Om oss
Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Örebro
Arbetstider: 08.00-17.00

Ansök nu

Erfaren betongarbetare sökes!

Betongarbetare
Läs mer Apr 25
Är du en driven och ansvarsfull person? Har du dessutom erfarenhet av betongarbete? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som betongarbetare kommer du bland annat att forma, lägga och armera betongkonstruktioner av skiftande slag så som väggar, valv, broar och pelare. I tjänsten ingår även gjutningsarbeten samt avancerade golvläggningar och slipningsmetoder. Som en del av introduktionen kommer du få arbeta med en grupp med kompetenta kollegor, du kommer även ha en handledare för att komma in i arbetet. I denna roll finns både möjlighet att arbeta i Örebro samt i andra delar av Sverige om så önskas.

Om företaget
Det här är ett växande företag med fokus på anläggning, mark och betong. De utför betongarbeten, grundläggning, schaktarbeten och övriga markarbeten. Företaget har sitt kontor i Örebro men utför totalentreprenader samt utförande entreprenader i hela Sverige. De strävar efter att vara ett konkurrenskraftigt alternativ genom hög kompetens och kostnadseffektivitet men med en personlig kontakt och ett genuint engagemang.

Din profil
För den här tjänsten söker vi dig som är driven och tycker om att arbeta i grupp. Tjänsten kräver att du är händig, har en utbildning inom område och minst 1-2 års erfarenhet av betongarbete, vi ser även att du är ansvarsfull med god arbetsmoral.

Skallkrav:
• Lägst gymnasieutbildning inom området
• Svenska tal och skrift
• Körkort B
• Minst 1-2 års erfarenhet av betongarbete

Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Villkor
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Örebro
Arbetstider: 07.00-16.00
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Vill du arbeta som installatör på höga höjder?

Installationstekniker
Läs mer Jul 13
”Det kan låta som en självklarhet, men att vara bäst i klassen när det
gäller driftkvalitet och ansvarstagande är något som vi tar på största allvar.”
- Axians

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som masttekniker arbetar du med installation och service
av telekomutrustning som sitter i mobilmaster i mellersta sverige. Du jobbar med både fysisk utrustning och mjukvara som du monterar,
byter ut och uppdaterar. I tjänsten ingår även en hel del dokumentation kring
utfört arbete.
I tjänsten som masttekniker får du ett spännande arbete med mycket
ansvar.

OM FÖRETAGET
Vår kund arbetar med el och teleinfrastruktur. De finns i hela
världen och är cirka 3000 anställda totalt. I Sverige arbetar idag ca 200
personer. I Linköping arbetar företaget med installation, resurskonsulting,
helpdesk samt fältverksamhet inom el/tele.

DIN PROFIL
Det är ett mycket självständigt arbete och du arbetar många gånger
ensam – även om din kollega inte är långt ifrån. Det krävs att du har förmågan
att arbeta på egen hand och lösa problem som dyker upp på ett självständigt
sätt.
Du som söker tjänsten som masttekniker kan inte vara höjdrädd då din
arbetsplats under delar av arbetsdagen kommer att vara 80–90 meter upp i
luften.
Utdrag ut belastningsregister kommer krävas

Skallkrav:
- El eller teknik på gymnasienivå
- Svenska i tal- och skrift
- B-Körkort
- Datavana

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av arbete som Masttekniker
- Fritidsklättrare
- Erfarenhet av nätverk och fiber

OM OSSVi på Framtiden arbetar med både bemanning och
rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att
hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på
att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i
Sverige samt i Oslo. För
denna tjänst kommer du att bli direktanställd hos Axians.

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Örebro
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid
Tjänsten innebär ofta övernattningar vid längre resor – då oftast måndag till
torsdag.
Vi kommer behandla ansökningarna löpande.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Systemansvarig IT-supportmedarbetare sökes!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Aug 3
Har du ett stort intresse för IT och drivs av att kunna ge god service till andra i ditt jobb?
Har du tidigare erfarenhet från en helpdesk roll och vill tillföra din förståelse och kompetens för att hitta förbättringspotentialer?
Perfekt, då är det dig vi söker! Skicka in din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter
Som helpdeskmedarbetare hos vår samarbetspartner kommer du att ingå i ett team där du i det dagliga arbetet med god service hjälper kunder att lösa deras IT-utmaningar. Utöver att hjälpa till med felärenden, kommer denna tjänst även att inkludera ett systemförvaltaransvar. Det innebär att du kommer ha ett ansvar för planeringen samt att desken helpdesken upprätthåller överenskomna mål och krav.
Teamet sitter på plats ute hos kund, centralt i Örebro och man har även kollegor som sitter i Stockholm som hanterar samma ärenden.
Då vår kund hanterar känslig information som är säkerhetsklassad, kommer man att behöva göra ett utdrag ur belastningsregistret samt genomgå en säkerhetsprövning.


Exempel på arbetsuppgifter:
- Ansvar för att upprätthålla och förbättra rutiner.
- Ansvar för att resursplanering och projektuppgifter.
- Redigera behörigheter i Active Directory.
- Scripta och förbereda systemuppdateringar.
- Återställa och tilldela lösenord.
- Hjälpa medarbetare med felsökningar, konfigureringar och installationer av sin IT-utrustning.

Om företaget
Vår samarbetspartner är den ledande leverantören av IT-infrastruktur i Norden och drivande inom informationsteknologi på den svenska marknaden.
De finns på ett trettiotal orter i Sverige där de stöttar sina kunder på den digitala resan. Idag har de över 2500 medarbetare i Sverige och över 7000 kunder. De hjälper sina kunder att utforma, implementera, driva och underhålla den IT-infrastruktur som deras företag behöver och är beroende av.
Ni kommer att sitta ute hos en av deras kunder, där ni kommer att ingå i deras egna IT-support team.

Din profil
Skallkrav:
- Erfarenhet av liknande roll i servicedesk.
- Varit i kontakt med Active directory.
- Behärska engelska och svenska väl i tal och skrift.
- Vi ser att du är social, serviceminded och trivs i en roll som kräver mycket kundkontakt.

Meriterande:
- Goda kunskaper av MS Office Suite, Azure, MS Exchange och M365.
- Kompetetens inom Powershell.
- Kompetens inom Windows server, nätverk, linux och ITIL.
- Kompetens rörande VPN-lösningar.
- Kompetens inom TOPdesk

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har fingertoppskänsla för god service och är ansvarsfull. Du tycker det är kul att prata i telefon och brinner för att utvecklas inom IT. För att trivas i denna tjänst är du en glad och lyhörd person som snabbt kan sätta dig in i kundens problem. Vidare är du som person kommunikativ och har ett stort engagemang i ditt arbete. Du är inte rädd för att prova dig fram och är ödmjuk till att lära dig nya system.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor:
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Kontorstider
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Enligt överenskommelse
Ort : Örebro

Urval sker löpande så missa inte chansen! Skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Kundansvarig IT-konsult sökes till Örebro!

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jul 4
Brinner du för IT-lösningar och kundkontakt? Är du i början av din karriär och vill vara med på en spännande resa tillsammans med drivna kollegor i Örebro? Vi söker dig med som är utbildad eller självlärd inom IT och som tycker om att lösa problem och skapa relationer!

Om rollen:
I rollen som IT-konsult kommer du att utgå från kontoret i Örebro och arbeta med kundanpassade behovsanalyser, optimera, serva och leverera. Du kommer att arbeta kundnära och fokus kommer att ligga på att ta hand om IT-miljön på bolagen, där du kommer att vara rådgivande. En stor del av arbetet handlar om felsökningar och du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. System man arbetar i är Windows, VPN, Active Director och Office.

Din profil:
Stort fokus kommer att ligga på mötet med kunden så vi ser gärna att du är en social person som tycker om att träffa människor. Vidare har du ett stort intresse för IT-lösningar och tycker om att lösa problem. Som person tror vi att du är initiativtagande, driven och självgående.

Krav:
•Utbildad eller självlärd inom IT
•Minst 3 års arbetslivserfarenhet (behöver ej vara inom IT)
•Körkort och tillgång till bil
•Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:

Kunskap eller erfarenhet inom:
•Microsoft 365 suite & cloud security services
•Kommunikationstjänster (SharePoint Online och Teams)
•Active Directory
•Nätverkstjänster
•Virtualisering, Storage och Backup (VMware vSphere, Veeam)

Om arbetsplatsen:
Du kommer att ingå i ett team tillsammans med 20st drivna IT-konsulter med olika bakgrunder på kontoret i Örebro. Totalt är de 40st anställda på bolaget som främst arbetar med IT-infrastruktur, servar, backup-lösningar och kommunikationslösningar. Du erbjuds en familjär arbetsmiljö där det är högt i tak och där de anställda alltid kommer i första hand. Utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter finns inom bolaget och 3 dagar i veckan får du spela padel på arbetstid!

Om Framtiden AB:
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor:
Startdatum: September
Placering: Örebro
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetstider: 8-17
Befattning: Heltid

Ansök nu

Junior teknisk försäljningsingenjör

Utesäljare
Läs mer Jul 11
Sporras du av möjligheten att få använda dina tekniska kompetenser och intressen i en roll med fokusering på tekniskt komplex rådgivning och försäljning? Då är detta tjänsten för er!
Vår samarbetspartner står inför en tillväxtfas och vill därför stärka upp sitt team här i Örebro. Vi söker just nu en försäljningsingenjör, som vill bidra och växa in i rollen som en framtida nyckelspelare och affärsutvecklare.

Vad vi erbjuder
Du kommer att ingå i ett starkt team av blandade kompetenser, som kommer att hjälpa dig att utvecklas in i rollen. Ambitionen för denna tjänst är att du ska få rätt förutsättningar för att kunna bli helt självgående och självständig på sikt, det innebär att man behöver en stark drivkraft och en vilja att ta ett personligt ansvar för sin egen arbetsinsats och kompetensutveckling.
För att ge dig rätt förutsättningar kommer du att få handledarskap och interna utbildningar, för att ge dig en trygghet i att kunna konsultera kunderna i era produkter och tjänster, samt bygga nya och förvalta befintliga kundrelationer som vår samarbetspartner har idag.

Du kommer att få en ansvarstagande roll där du kommer att agera operativt likväl strategiskt med hur du kommer att lägga upp dina arbetsveckor. Rollen är väldigt varierande och utvecklande, men du kommer att ha ansvar och delaktighet i hela försäljningscykeln, med att ta fram och presentera industriella lösningar, bland annat industriväxlar och växellådor.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter i denna rollen är:
• Prospektering av nya samt befintliga kunder
• Utföra kundbesök med produktpresentationer
• Marknadsanalyser
• Priskalkyleringar och förhandlingar

Du kommer att utgå från kontoret i Örebro, men då era kunder finns även på andra orter så kommer du att ha kontinuerliga tjänsteresor och även en stor mängd övernattningar.

Vad vi söker
Vi ser att du har en teknisk eftergymnasial utbildning och finner ett intresse för rådgivning och tekniskförsäljning. Vi tror att du värdesätter ”frihet under ansvar” och tror att långsiktiga kundrelationer är mer givande än att dra in snabba affärer. Vi tror att du har ett intresse för att förstå industrier och har ett intresse i att vidareutveckla dina kompetenser till expertis.
Då rollen innebär mycket resor och kunderna finns runtom i Mellansverige, bör du trivas i en roll utan en fast arbetsplats. Där du värdesätter kundernas miljö för att förstå deras behov och hur du kan presentera den bästa lösningen för dem.

Skallkrav:
En eftergymnasial utbildning mot maskin, mekanik eller el.
Du talar och skriver obehindrat i både engelska och svenska.
B-körkort

Meriterande:
Erfarenhet av försäljning
Erfarenhet från tillverkningsindustrin
God vana av att arbeta i affärssystem

Om företaget
Vi kommer att berätta mer om företaget vi rekryterar vid intervju tillfälle.
Vår samarbetspartner är en idag ledande producent och leverantör av transmissionsutrustning för industrin och har varit verksamma i 70 år.
Under denna resa har de gått från att vara ett lokalt svensk bolag till att etablera en väldigt stark position i Skandinavien, mycket tack vara sin starka fokus på att leverera produkter av hög kvalitet och bedriva en lokal produktion.
Sedan 2010 har man ingått i en större internationella koncern och erbjuder idag sina produkter och tjänster i Norden, Benelux, Tyskland och Italien genom dotterbolag och genom sitt huvudkontor i Helsingborg.
Produktprogrammet omfattar olika typer av växlar, motorer och domkrafter.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos vår samarbetspartner


Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, varierande arbetstider
Ort: Örebro med omnejd, resor och övernattningar förekommer i tjänsten

Urval och rekryteringsprocessen kommer startas under vecka 31

Ansök nu

Vi söker en el-konstruktör i Örebro!

Konstruktör, el-tele
Läs mer Jun 21
Just nu söker vi efter en el-konstruktör till vår samarbetspartner här i Örebro, där man är i behov av att få en till lagspelare efter sommaren. Om du vill komma in i en miljö där man värdesätter samarbete och högt i tak så kan detta vara något för dig. Du kommer att få en inledning med mentorskap för att man vill ge dig rätt förutsättningar att få bli självständig. Om detta låter rätt för dig, då har vi den perfekta tjänsten för dig!

DINA ARBETSUPPGIFTER
I den här rollen som el-konstruktör kommer du primärt att arbeta i MagiCad, för att ta fram bland annat planritningar och el-scheman, för kraft-, belysning- och telesystem.
Du kommer att arbeta tätt tillsammans med en senior kollega, som även kommer att agera som din mentor under uppstarten. Ni kommer tillsammans att arbeta i projekt av varierande storlek, vanligt förekommande projekt i detta team är projektering av flerbostadshus, förskolor och kontor.
Era arbetsuppgifter kommer att gå hand i hand med varandra och ambitionen är att hjälpa dig att snabbt bli självständig i rollen. I samband med att du blir mer insatt i företagets verksamhet och trygg i dina arbetsuppgifter, kommer du även att få ett större ansvarstagande för din egen roll.

OM FÖRETAGET
Vår samarbetspartner är ett ledande konsultföretag med fokus på byggnader och allt runtomkring. Visionen har sedan starten varit väldigt tydlig: förnya samhället genom innovativa och hållbara lösningar.
På den här avdelningen i företaget arbetar man med el/tele-projektering och uppdraget är att ta fram underlag och lösningar vid ny? och ombyggnation för alla typer av fastigheter. De har stor erfarenhet av kommersiella och offentliga lokaler, industri, sjukhus, vårdcentraler, laboratorier, bostäder, idrottsanläggningar, skolor, köpcentra och butiker.
På kontoret i Örebro har man två kollegor som arbetar med dessa frågor idag, runt om i landet finns fler erfarna kollegor som man samarbetar med i olika projekt.

DIN PROFIL
För att du ska trivas i denna roll, kommer du att behöva ha en ansvarstagande inställning, där du vill vara en bidragande medlem i teamet. Vi tror att du beskriver dig själv som prestigelös, både i aspekten av att du vill utvecklas vidare i din roll samt att du vill vara en stark stöttepelare för dina kollegor.

En utbildning inom el och att du har en bakgrund kopplat till el eller telesystem, där du har arbetat praktiskt behövs för att du ska ha den övergripande förståelsen som är nödvändig i denna roll.
Du behöver förstå hur en ritning skall vara uppbyggd. MagiCad är något du har arbetat med och extra värdefullt är om du även har koll på Revit. Resor i tjänsten kan förekomma, vilket innebär att B-körkort är ett krav.

KOMPETENSKRAV
Utbildning inom el och tele samt arbetat något år som t.ex. elektriker.
Kunskaper i MagicCad.
Tala svenska samt engelska obehindrat.
Körkort B
Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Startdatum: Augusti alternativt enligt överenskommelse
Placeringsort: Örebro
Omfattning: Heltid, 100 %
Lön: Enligt överenskommelse
Urval sker löpande! Ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Junior utvecklare sökes till teknikbolag i framkant!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 24
Är du en kreativ person som vill följa med i teknikens utveckling? Drivs du av att ha kul på jobbet samtidigt som du förenklar vardagen för både kunder och slutanvändare?

Nu har du möjligheten att få arbeta på ett företag som levererar banbrytande produkter och tjänster. Några av projekten som de har varit med och utvecklat är bland annat Swish, självkörande lastbilar och att beställa mat på restaurang med hjälp av lego! Om du, tillsammans med kompetenta kollegor vill arbeta med häftiga projekt är denna tjänst perfekt för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som utvecklare kommer du med hjälp av teknik arbeta för att förenkla vardagen för många människor. Fokus är på att leverera värde åt företagets kunder oavsett bransch. De hjälper sina kunder med allt från design-sprintar till inbyggda system och webbutveckling. De är intresserade av alla profiler; frontend-utvecklare, BI utvecklare, UX-designers samt utvecklare inom inbyggda system är bara några få exempel. Du får möjligheten att arbeta i olika typer av uppdrag inom flera olika branscher. Då uppdragen varierar beroende på kund och behov kommer du arbeta både in-house och ute hos kund.

Om företaget
De har sedan mitten på 90-talet arbetat för att förenkla vardagen för både kunder och slutanvändare med hjälp av teknik, design och kommunikation. De arbetar med allt från start-ups till storbolag inom både privat och offentlig sektor. Företaget finns i fem länder och är totalt över 1900 anställda. Deras fokus ligger på att vara duktiga på det de gör och samtidigt ha kul på vägen. De tror starkt på att om de har kul på jobbet leder detta till bra resultat. Därför erbjuds många olika forum där man tillsammans med kollegor kan utforska gemensamma intressen.

Din profil
Vi söker sig som drivs av utmaningar och är initiativtagande, du har en vilja att lära dig och utvecklas. Då du kommer arbeta i team ser vi gärna att du är en lagspelare som är kommunikativ, öppen och nyfiken.

Skallkrav:
- Högskoleingenjör inom relevant område
- Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
- Körkort B
- Tidigare arbetslivserfarenhet eller projekt inom området

Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Villkor
Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Örebro
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt Överenskommelse

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Junior elektronikingenjör till Karlskoga

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Jun 22
Här kommer chansen för dig som studerat elektronik att utveckla och fördjupa dina kunskaper inom produktutveckling! Det här jobbet kräver ett tätt samarbete med dina kollegor och innebär samtidigt en fantastisk chans att utveckla din yrkesidentitet – och samtidigt ha väldigt kul på vägen. Låter det här rätt för dig? Vänta inte med din ansökan!
DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Elektronikingenjör kommer du bland annat att arbeta med elkonstruktion, göra beräkningar, verifiera och rita scheman. Du kommer att ingå i ett team á ca 20 personer som tillsammans utvecklar och underhåller produkter inom försvarsindustrin. Innan anställningens start kommer en säkerhetsintervju att genomföras.

OM FÖRETAGET
Vår samarbetspartner är en av de största aktörerna inom försvarsindustrin och verkar i Karlskoga, mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.


DIN PROFIL
Till rollen som elektronikingenjör söker vi dig som är en kommunikativ och har lätt för att nätverka. Du har ett stort tekniskt intresse och brinner för att få jobba med den senaste tekniken. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av arbete inom elkonstruktion, men det här är inget krav.
Skallkrav:
-Ingenjör med elektronikutbildning och brett tekniskt intresse
-Svenska och engelska i tal och skrift

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


VILLKOR
Startdatum: Efter överenskommelse
Placeringsort: Karlskoga
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: 100%

Ansök nu

Vill du arbeta som installatör på höga höjder?

Installationstekniker
Läs mer Jun 29
”Det kan låta som en självklarhet, men att vara bäst i klassen när det
gäller driftkvalitet och ansvarstagande är något som vi tar på största allvar.”
- Axians

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som masttekniker arbetar du med installation och service
av telekomutrustning som sitter i mobilmaster i mellersta sverige. Du jobbar med både fysisk utrustning och mjukvara som du monterar,
byter ut och uppdaterar. I tjänsten ingår även en hel del dokumentation kring
utfört arbete.
I tjänsten som masttekniker får du ett spännande arbete med mycket
ansvar.

OM FÖRETAGET
Vår kund arbetar med el och teleinfrastruktur. De finns i hela
världen och är cirka 3000 anställda totalt. I Sverige arbetar idag ca 200
personer. I Linköping arbetar företaget med installation, resurskonsulting,
helpdesk samt fältverksamhet inom el/tele.

DIN PROFIL
Det är ett mycket självständigt arbete och du arbetar många gånger
ensam – även om din kollega inte är långt ifrån. Det krävs att du har förmågan
att arbeta på egen hand och lösa problem som dyker upp på ett självständigt
sätt.
Du som söker tjänsten som masttekniker kan inte vara höjdrädd då din
arbetsplats under delar av arbetsdagen kommer att vara 80–90 meter upp i
luften.
Utdrag ut belastningsregister kommer krävas

Skallkrav:
- El eller teknik på gymnasienivå
- Svenska i tal- och skrift
- B-Körkort
- Datavana

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av arbete som Masttekniker
- Fritidsklättrare
- Erfarenhet av nätverk och fiber

OM OSSVi på Framtiden arbetar med både bemanning och
rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att
hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på
att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i
Sverige samt i Oslo. För
denna tjänst kommer du att bli direktanställd hos Axians.

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Örebro
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid
Tjänsten innebär ofta övernattningar vid längre resor – då oftast måndag till
torsdag.
Vi kommer behandla ansökningarna löpande.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vi söker utvecklare inom inbyggda system till talangprogram med AFRY!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Apr 5
Vill du kickstarta din karriär hos en av Sveriges bästa arbetsgivare samtidigt som du genomgår ett program framtaget för din personliga utveckling? Nu har du chansen att arbeta med spännande projekt och uppdrag samtidigt som du får personlig coachning och utbildningar. Ta chansen att bli en av de utvalda att få genomgå Framtidens talangprogram tillsammans med AFRY.

OM FÖRETAGET
AFRY är verksamma inom konsultbranschen och har en stor bredd av kunder och projekt. De arbetar i agila arbetsmetoder där du ingår i ett team om 7 personer och arbetar i projekt mot diverse kunder. De är verksamma runt om i hela Norden och även i vissa delar inom Europa.

Genom talangprogrammet får du bästa möjliga start på din AFRY-karriär. Som nyexaminerad kommer du in i ett program där vi satsar på kompetensutveckling i kombination med att du får möjlighet att bygga ett nätverk och gemenskap. Du kommer under ett års tid kontinuerligt få utbildningsdagar och gemensamma aktiviteter samtidigt som du genomför det dagliga arbetet.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som utvecklare hos AFRY ges du möjlighet att växa in i rollen. Du kommer få en gedigen introduktion där du blir tilldelad en senior kollega som mentor som kommer vara med och stötta dig inledningsvis. Du kommer till en början bli satt i ett av AFRYs internprojekt med fokus på mjukvaruutveckling för att bygga din kompetensprofil och få en mjuk introduktion till företaget och dess arbetssätt. På sikt kommer du att få arbeta i externa miljöer, ibland även ute hos företagets kunder, vilka bland annat är, ABB, Volvo, Bombardier etc.

Som en del av talangprogrammet kommer du, tillsammans med 11 andra personer att ingå i ett program där vi på Framtiden kommer se till att utbilda er i såväl hardskills (tekniker och programmeringskunskaper) som softskills (retorik, kommunikation m.m.)


DIN PROFIL
Du som söker denna tjänsten och som vill bli en del av talangprogrammet har troligtvis en eftergymnasial utbildning där fokus har varit med inriktning mot mjukvara/inbyggda system. Du ska trivas i konsultrollen och tycka om variationen som konsultbranschen medför.

Kompetenskrav:
Eftergymnasial utbildning inom data/it
Grundläggande kunskaper inom C / C++
Engelska i tal & skrift
Körkort B
Meriterande:
Kunskaper inom VHDL / FPGA
Linux – Embedded
Svenska i tal & skrift

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: september 2022
Ort: Örebro
Arbetstider: 07-16
Omfattning: 100%

Ansök nu

IT-Support medarbetare sökes i Örebro!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 3
Har du ett stort intresse för IT och drivs av att kunna ge god service till andra i ditt jobb?
Perfekt, då är det dig vi söker! Skicka in din ansökan redan idag.


Dina arbetsuppgifter
Som supportmedarbetare hos vår samarbetspartner kommer du att ingå i ett team där du i det dagliga arbetet med god service hjälper kunder att lösa deras IT-utmaningar.

Teamet har sitt kontor precis i utkanten av centrum, då vår kund hanterar känslig information som är säkerhetsklassad, kommer man att behöva göra ett utdrag ur belastningsregistret.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Redigera behörigheter i Active Directory.
- Scripta och förbereda systemuppdateringar.
- Återställa och tilldela lösenord.
- Hjälpa medarbetare med felsökningar, konfigureringar och installationer av sin IT-utrustning.

Vår kund arbetar med stora komplexa kunder vilket bidrar till att tjänsten är tekniskt utmanande och det kräver grundläggande kunskaper samt ett stort teknikintresse. Vid start kommer du få en god introduktion.


Om företaget
Vår kund är ett av Nordens största IT företag med kontor runt om i Sverige. De har sitt huvudkontor i Finland och sysselsätter cirka 24 000 medarbetare världen över. Deras kunder är verksamma inom både den offentliga sektorn samt inom privata näringslivet. Företaget har en djup teknisk och affärsmässig insikt och en drivande kraft för kunders förnyelse och innovation.

Skallkrav:
- Tekniskt intresserad
- Behärska engelska och svenska väl i tal och skrift

Meriterande:
- Gymnasial IT/ datautbildning eller en eftergymnasial IT utbildning
- Varit i kontakt med Active directory
- Arbetserfarenhet från Servicedesk eller teknisk support
- MS Office Suite
- Citrix
- MS Exchange och Office 365
- Kompetens inom windows server, nätverk, linux och ITIL

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har fingertoppskänsla för god service och är ansvarsfull. Du tycker det är kul att prata i telefon och brinner för att utvecklas inom IT.
För att trivas i denna tjänst är du en glad och lyhörd person som snabbt kan sätta dig in i kundens problem. Vidare är du som person kommunikativ och har ett stort engagemang i ditt arbete. Du är inte rädd för att prova dig fram och är ödmjuk till att lära dig nya system.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor:
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Enligt överenskommelse
Ort : Örebro

Urval sker löpande så missa inte chansen! Skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Säljande systemutvecklare sökes till spännande tjänst i Örebro!

Backend-utvecklare
Läs mer Maj 19
Är du i början av din karriär och letar efter en rolig utmaning där du får möjlighet att forma din egen roll på bolaget? Har du ett brinnande intresse för teknik, kundkontakt och försäljning? Just nu söker vi dig som vill arbeta med spännande produkter och intressant teknik i ett lite mindre team i Örebro där du har goda möjligheter att utvecklas tillsammans med företaget!

Arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter kommer vara att ta fram enklare mjukvaruutrustning. Man arbetar ofta ute hos kunder, främst runt om Örebro, och hjälper till att starta upp utrustning som scannrar och streckläsare, man ser till så att allt fungerar på plats och utbildar kunder inom området. Arbetsplatsen är väldigt flexibel och man kan strukturera upp sina dagar som man själv vill. Man kommer att få en bra introduktion på företaget där man tillsammans med en erfaren kollega kommer att gå bredvid och arbeta tillsammans innan man förväntas jobba i egna projekt.

Om företaget:
Företaget grundades 2007 och arbetar med både hårdvara och mjukvarulösningar, allt från första strecket i streckkoden till RFID i produktion. Dem erbjuder sina kunder utrustning, service och support och hjälper till att hitta bra lösningar inom industri och lager. Dem säljer även utrustning som etikettskrivare, streckläsare och fasta scannrar och hjälper till att implementera hos både små och stora företag.

Din profil:
I rollen som utvecklare krävs det att du har ett tekniskt intresse och drivet att alltid utvecklas och lära dig. Då du i rollen kommer arbeta ut mot kund ser vi att du är social och kommunikativ som person.
För att passa in i rollen och med dina projekt lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Vi tror att du är en nyfiken, ambitiös och driven person som inte är rädd för att ta initiativ och skapa relationer till kunder.

Krav:
• Gymnasieutbildning
• Kunskap inom C# och Microsoft
• Körkort B samt tillgång till egen bil
• Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
• Eftergymnasial utbildning inom IT
• Tidigare erfarenhet av branschen

Om oss:
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor:
Startdatum: September
Placering: Örebro
Lön: Enligt överenskommelse
Befattning: Heltid

Ansök nu

System- och elingenjör sökes till världsledande företag!

Civilingenjör, systemutveckling
Läs mer Maj 20
Är du en kommunikativ person som tar dig an en utmaning med engagemang? Är du ute efter att ha variation i dina uppgifter och få ta del av alla delar utav utvecklingsprocessen? Då är detta tjänsten för dig! Sök idag då urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter
Huvudfokus för arbetet kommer vara att utveckla nya funktioner för borriggar samt att förbättra funktionalitet, prestanda och tillgänglighet. Detta gör du genom att analysera krav från intressenter samt tillsammans med andra avdelningar utforma en komplett systemlösning med allt från elektriska, hydrauliska, pneumatiska och mekaniska delar. Du kommer även arbeta med att utveckla programvaran i det internt utvecklade styrsystemet. Du kommer arbeta med produktvård, nyutveckling och basutveckling i olika projekt.

Om företaget
Vår kund är ett svenskt, världsledande företag som tillverkar innovativa borriggar och anläggningsutrustning som används i allt från villaträdgårdar till gruvor.

Din profil
Du som söker är en analytisk person med stort driv. Du har viljan att lära dig och är inte rädd för att ta kontakt och själv ta reda på information. Då du kommer att arbeta i team ser vi gärna att du är social och en lagspelare.

Skallkrav:
- Master inom robotik, mekatronik, energiteknik eller likande
- Engelska i tal och skrift
- Grundläggande kunskap i CAD-program

Meriterande:
- Svenska i tal och skrift eller ambitionen att lära dig
- Kunskap i PLM system


Om oss
Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Örebro
Arbetstider: 08.00-17.00

Ansök nu

Junior elektronikingenjör till Karlskoga

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Apr 28
Här kommer chansen för dig som studerat elektronik att utveckla och fördjupa dina kunskaper inom produktutveckling! Det här jobbet kräver ett tätt samarbete med dina kollegor och innebär samtidigt en fantastisk chans att utveckla din yrkesidentitet – och samtidigt ha väldigt kul på vägen. Låter det här rätt för dig? Vänta inte med din ansökan!
DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Elektronikingenjör kommer du bland annat att arbeta med elkonstruktion, göra beräkningar, verifiera och rita scheman. Du kommer att ingå i ett team á ca 20 personer som tillsammans utvecklar och underhåller produkter inom försvarsindustrin. Innan anställningens start kommer en säkerhetsintervju att genomföras.

OM FÖRETAGET
Vår samarbetspartner är en av de största aktörerna inom försvarsindustrin och verkar i Karlskoga, mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.


DIN PROFIL
Till rollen som elektronikingenjör söker vi dig som är en kommunikativ och har lätt för att nätverka. Du har ett stort tekniskt intresse och brinner för att få jobba med den senaste tekniken. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av arbete inom elkonstruktion, men det här är inget krav.
Skallkrav:
-Ingenjör med elektronikutbildning och brett tekniskt intresse
-Svenska och engelska i tal och skrift

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


VILLKOR
Startdatum: Efter överenskommelse
Placeringsort: Karlskoga
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: 100%

Ansök nu

System- och elingenjör sökes till världsledande företag!

Civilingenjör, systemutveckling
Läs mer Apr 19
Är du en kommunikativ person som tar dig an en utmaning med engagemang? Är du ute efter att ha variation i dina uppgifter och få ta del av alla delar utav utvecklingsprocessen? Då är detta tjänsten för dig! Sök idag då urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter
Huvudfokus för arbetet kommer vara att utveckla nya funktioner för borriggar samt att förbättra funktionalitet, prestanda och tillgänglighet. Detta gör du genom att analysera krav från intressenter samt tillsammans med andra avdelningar utforma en komplett systemlösning med allt från elektriska, hydrauliska, pneumatiska och mekaniska delar. Du kommer även arbeta med att utveckla programvaran i det internt utvecklade styrsystemet. Du kommer arbeta med produktvård, nyutveckling och basutveckling i olika projekt.

Om företaget
Vår kund är ett svenskt, världsledande företag som tillverkar innovativa borriggar och anläggningsutrustning som används i allt från villaträdgårdar till gruvor.

Din profil
Du som söker är en analytisk person med stort driv. Du har viljan att lära dig och är inte rädd för att ta kontakt och själv ta reda på information. Då du kommer att arbeta i team ser vi gärna att du är social och en lagspelare.

Skallkrav:
- Master inom robotik, mekatronik, energiteknik eller likande
- Engelska i tal och skrift
- Grundläggande kunskap i CAD-program

Meriterande:
- Svenska i tal och skrift eller ambitionen att lära dig
- Kunskap i PLM system


Om oss
Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Örebro
Arbetstider: 08.00-17.00

Ansök nu

Account manager till Framtiden

Account manager
Läs mer Apr 1
Vill du hjälpa personer till deras första jobb eller nästa steg i karriären?

Genom att skapa möten mellan företag och talanger sammanför Framtiden rätt person med rätt plats. Då det finns en hög efterfrågan av våra tjänster på marknaden så ska vi nu utöka vårt säljteam med en kundansvarig säljare som har ett stort intresse av att skapa möjligheter för människor och driva affärer från start till mål.

Vi söker dig som är målmedveten, tar ansvar och arbetar proaktivt med nyfikenhet för att skapa långsiktiga samarbeten med företag. Vi ser att du är trygg i dig själv, har mod, har en positiv grundsyn och bidrar med glädje!

Är du vår nästa kollega som vill vara med och utveckla Framtiden i Örebro?

Arbetsbeskrivning

Att jobba som kundansvarig säljare hos oss på Framtiden innebär först och främst att du är den som identifierar personalbehov hos nya och befintliga kunder och att det är du som är vårt ansikte utåt mot dessa och hjälper dem att skräddarsy de bästa lösningarna gällande bemanning och rekrytering. För varje samarbete med kund hjälper vi – företagen med sina utmaningar – men även personer att ta sitt första eller nästa steg i karriären!

Det finns många aktörer i vår bransch men genom att vara engagerad, arbeta med tempo, nyfikenhet och med excellence så kommer du tillsammans med vårt erbjudande kunna utvecklas och nå nya nivåer inom din försäljning.

Vi ser gärna att du har följande:

Skallkrav:
•Arbetslivserfarenhet inom försäljning
•Svenska i tal och skrift
•Körkort B
Meriterande:
•Bransch eller närliggande branscherfarenhet
•Eget kontaktnät

Om Oss
Vi på Framtiden hjälper personer till deras första jobb och också nästa steg i karriären. Vi tror på människors energi och drivkraft. Genom möten med företag och talanger sammanför vi rätt person med rätt plats.
Framtiden arbetar med både uthyrning och rekrytering och vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom de Talanger som vi förmedlar. För oss är Talang inte något du föds med eller kopplat till ålder. För oss är Talang att du ser din förmåga som utvecklingsbar och du är villig att jobba för att uppnå din fulla potential!
Vi hjälper våra kunder främst inom IT/Teknik, ekonomi och kontor. Idag finns framtiden på sju orter i Sverige samt i Oslo. Vårt säljteam i Örebro består av två kundansvariga och totalt är det sex personer som arbetar på kontoret.
Som medarbetare på Framtiden skall det vara roligt att gå till jobbet. För oss på Framtiden är balansen mellan jobb och privatliv viktigt. Därför har vi exempelvis förtroendetid och möjlighet till flexibel arbetsplats som några av alla våra förmåner.
Vi strävar efter ständig utveckling i våra yrkesroller genom utbildning, träning, vetgirighet och hårt arbete. Vi står för hög service, kvalitet och har ett klimat som är familjärt och grundat i sunda värderingar.

Välkommen med din ansökan!

Villkor:
Sista ansökan: 24 april
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100%
Ort: Örebro

Ansök nu

Junior el och systemingenjör sökes till Örebro

Konstruktör, el-tele
Läs mer Mar 3
Gillar du problemlösning och utveckling? Är du strukturerad och analytisk? Vill du arbeta på ett globalt bolag med stora utvecklingsmöjligheter? Ta då chansen och sök idag!


Dina arbetsuppgifter
Huvudfokus för arbetet kommer vara att utveckla nya funktioner för borriggar och att förbättra funktionalitet, prestanda och tillgänglighet. Det kommer att göras genom att analysera krav från olika intressenter och tillsammans med FoU-ingenjörer på hydraulik, luft och mekanikavdelningarna utforma en komplett systemlösning med allt från elektriska, hydrauliska, pneumatiska och mekaniska delar, samt utveckla programvaran i vårt internt utvecklade styrsystem. Du kommer att arbeta med produktvård, nyutveckling och basutveckling i olika projekt. Programvaror som används är bland annat. AutoCAD, Siemens teamcenter, matlab, excel och word.

Om företaget
Vår kund är ett svenskt världsledande företag som tillverkar innovativa borriggar och anläggningsutrustning som används i allt från villaträdgårdar i Ljungskile till Slussen-projektet och gruvorna i Kiruna.

Din profil
Vi ser att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom el/elektronik som lägst på magister/civil nivå. Som person ser vi att du är analytisk, tycker om problemlösning och har en hög social kompetens och ser dig själv som en lagspelare.

Skallkrav:
Utbildning: eftergymnasial utbildning inom el/elektronik som lägst på universitetsnivå.
Språk: Engelska
Någon form av kunskap inom CAD

Meriterande:
Erfarenhet inom maskinutveckling
Erfarenhet inom AutoCAD electrical

Om oss
Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Örebro
Arbetstider: 08.00-17.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Så, välkommen med din ansökan

Ansök nu

Nu söker vi en rekryterare till vårt Team i Örebro!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Mar 11
Nu utökar vi med ytterligare en rekryterare till vårt kontor i Örebro, rollen för dig som är vetgirig och intresserad av att lära dig mycket om många branscher.


Som personalansvarig hos oss på Framtiden arbetar du i en varierande vardag kopplat till rekrytering och HR. Du ansvarar över hela rekryteringsprocessen, från uppstartsmöte till slutförd rekrytering och därefter har du konsultansvar.
I rollen ingår det rådgivning till våra kunder för att säkerhetsställa en modern och professionell rekryteringsprocess.
Vi är måna om att våra kandidater, konsulter och kunder är nöjda med det vi levererar!

För att du ska lyckas och trivas i rollen ser vi att du har:
• Arbetslivserfarenhet, med fördel från någon form av rekrytering eller försäljning
• Svenska och engelska i tal och skrift
• Körkort B

Det är meriterande om du har:
• Relevant akademisk utbildning, HR, Personal, Psykologi, IT/teknik eller Sälj
• Erfarenhet av att arbeta med rekrytering

För att passa in i rollen gillar du att arbeta med frihet under ansvar. Vi ser gärna att du gillar att nå uppsatta mål och att du tycker om att jobba i ett högt tempo.
Du gillar att driva egna processer där du kan arbeta självständigt och trivs med att fatta egna beslut. Du trivs samtidigt med att jobba nära dina kollegor för att bolla idéer, utbyta kunskaper och att ha kul på jobbet!


OM OSS
Vi på Framtiden hjälper personer till deras första jobb och också nästa steg i karriären. Vi tror på människors energi och drivkraft. Genom möten med företag och talanger sammanför vi rätt person med rätt plats.
Framtiden arbetar med både uthyrning och rekrytering och vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom de Talanger som vi förmedlar. För oss är Talang inte något du föds med eller kopplat till ålder. För oss är Talang att du ser din förmåga som utvecklingsbar och du är villig att jobba för att uppnå din fulla potential!
Vi hjälper våra kunder främst inom IT/Teknik, ekonomi och kontor. Idag finns framtiden på sju orter i Sverige samt i Oslo. Vårt rekryteringsteam i Jönköping består idag av tre personer säljare.
Som medarbetare på Framtiden skall det vara roligt att gå till jobbet. För oss på Framtiden är balansen mellan jobb och privatliv viktigt. Därför har vi exempelvis förtroendetid och möjlighet till flexibel arbetsplats som några av alla våra förmåner.
Vi strävar efter ständig utveckling i våra yrkesroller genom utbildning, träning, vetgirighet och hårt arbete. Vi står för hög service, kvalitet och har ett klimat som är familjärt och grundat i sunda värderingar.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu