Framtiden i Sverige AB jobb i Örebro

Hitta lediga jobb hos Framtiden i Sverige AB i Örebro. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Örebro.

Vi söker en kanslist till spännande tjänst i Örebro

Kanslist
Läs mer Jul 9
Vi söker kanslist till spännande uppdrag i Örebro
Är du en social och initiativrik person som gillar struktur, samordning och avtalshantering? Då är detta rätt tjänst för dig!


Om rollen
Som kanslist till vår samarbetspartner kommer du att få en väldigt bred roll med många spännande arbetsuppgifter. Basen av ditt arbete består av att vara behjälplig mot medlemmar i avtalsfrågor kopplat till kollektivavtal och arbetsrättsliga ärenden, samordna konferenser, deltagarlistor och logistik/logi. Sedan utefter dina övriga kompetenser kan du få arbeta med såväl ekonomifrågor och, eller agera ombudsman och delta i förhandlingar och fördjupa dig ytterligare i dem arbetsrättsliga ärenden som medlemmarna står inför.

Du som söker
Vi ser att du som ansöker för denna tjänst har en hög social förmåga, du är en do-er och troligtvis har du en bakgrund inom det fackliga och eller ekonomi. Det är dock inget krav, men starkt meriterande.

Skallkrav:
Behärska svenska och engelska i tal och skrift
Hög social kompetens för att vara medlemmar behjälplig
Körkort B*

Meriterande
Erfarenhet av att tolka kollektivavtal
Erfarenhet av att arbeta som ombudsman/Kanslist sedan tidigare
Kunskaper inom juridik

Om vår samarbetspartner
Vår samarbetspartner är en aktiv medlemsorganisation som finns som stöd för dess medlemmar i frågor kopplat till lönerevisionsarbete, arbetsrättsliga frågor och kollektivavtal.

Om oss
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer anställningen ske direkt hos vår samarbetspartner.
Tjänsten kan komma att bli på 60% av en heltid.

Villkor
Start: Efter semestern, enligt överenskommelse
Arbetstider: Flexibelt med basen i 08-17
Omfattning: 60% alternativt heltid
Placeringsort: Örebro

Ansök nu

Framtiden söker kundansvarig säljare till vårt kontor i Örebro!

Account manager
Läs mer Jul 2
Vill du hjälpa personer till deras första jobb eller nästa steg i karriären?
Genom att skapa möten mellan företag och talanger sammanför Framtiden rätt person med rätt plats och därför söker vi nu efter en Kundansvarig säljare med ett stort intresse av att skapa möjligheter för människor och driva affärer från start till mål.

Vi söker dig som är målmedveten, tar ansvar och arbetar proaktivt med nyfikenhet för att skapa långsiktiga samarbeten med företag. Vi ser att du är trygg i dig själv, har mod, har en positiv grundsyn och bidrar med glädje!

Är du vår nästa kollega som vill vara med och utveckla Framtiden i Örebro?

Arbetsbeskrivning:
Att jobba som Kundansvarig säljare hos oss på Framtiden innebär först och främst att du är den som identifierar personalbehov hos nya och befintliga kunder och att det är du som är vårt ansikte utåt mot dessa och hjälper dem att skräddarsy de bästa lösningarna gällande bemanning och rekrytering. För varje samarbete med kund hjälper vi – företagen med sina utmaningar – men även personer att ta sitt första eller nästa steg i karriären!

Det finns många aktörer i vår bransch men genom att vara engagerad, arbeta med tempo, nyfikenhet och med excellens så kommer du tillsammans med vårt erbjudande kunna utvecklas och nå nya nivåer inom din försäljning.

Några av våra förmåner:
• Förtroendetid
• Utbildningspaket
• Friskvård
• Attraktiv lön och bonusmodell
• Möjlighet till förmånsbil

Vi ser gärna att du har följande:
• Arbetslivserfarenhet inom försäljning
• Svenska i tal och skrift
• Körkort B

Meriterande:
• Bransch eller närliggande branscherfarenhet
• Eget kontaktnät
• Relevant utbildning

Om Framtiden AB:
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Vi gör skillnad genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera talanger till rätt företag främst inom IT/Teknik, ekonomi och kontor. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Som medarbetare på Framtiden skall det vara roligt att gå till jobbet! Vi är ett ambitiöst och härligt gäng som gillar att umgås med varandra och samtidigt utvecklas. Här strävar vi alltid efter att bli vårt bästa jag genom utbildning, träning och ständig utveckling i våra roller.

För oss på Framtiden är balansen mellan jobb och privatliv viktigt, därför tillämpar vi förtroendetid och flexibel arbetsplats. Vi har också förmåner som tex hushållsnära tjänster till upphandlade och förmånliga priser, väl tilltaget friskvårdsbidrag och gemensam frukost varje dag.

Vi står för hög service, kvalitet och har ett klimat som är familjärt och grundat i sunda värderingar. Om du vill ha en arbetsplats präglad av en positiv kultur där vi, medarbetarna, är i fokus är Framtiden rätt ställe för dig.
Välkommen med din ansökan!

Villkor:
Startdatum: Oktober eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 100%
Lön: Fast månadslön + rörlig bonus
Placering: Örebro

Vid frågor eller funderingar går det även bra att kontakta rekryterande chef, Gabriel Ekström på telefonnummer 072-2408557 (Med reservation för semesterperiod).

Ansök nu

Junior Geotekniker till Västerås/Örebro!

Geotekniker
Läs mer Jun 24
Vill du vara med och forma framtidens samhällsbyggnad? Vi söker en passionerad geotekniker som brinner för att arbeta med markförhållanden och grundläggning. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och göra skillnad i spännande projekt. Läs vidare för att ta reda på mer om denna fantastiska möjlighet!

Dina arbetsuppgifter
Som geotekniker kommer du att vara en nyckelspelare i byggandet av vägar, broar, hus och järnvägar. Ditt uppdrag är att förstå markens förutsättningar och minimera risker kopplade till sättningar, ras, skred och erosion. Du kommer att:

• Hantering och utvärdering av fältdata, ritningar och beräkningar
• Skapa markundersökningsprotokoll och PM
• Samarbeta med internationella kollegor från olika länder
• Planering av fältinsatser

Om företaget
Hos vår kund får du möjlighet att växa och utvecklas. De har interna utbildningsprogram speciellt utformade för juniora geotekniker. Dessutom finns det stor utvecklingspotential och du kommer att arbeta med spännande projekt. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Din profil och skallkrav
För att lyckas i rollen bör du ha en civilingenjörsutbildning inom geoteknik, väg och vatten, samhällsbyggnad eller liknande. Alternativt kan du vara högskoleingenjör inom byggnadsingenjör med arbetslivserfarenhet inom geoteknik. Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Vi söker efter dig med högt driv och engagemang och som är lyhörd och noggrann.

Meriterande:
• Erfarenhet av Civil3D, GeoSuit, Officepaketet
• Arbetslivserfarenhet kopplat till geoteknik

Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Villkor
Startdatum: augusti 2024
Placeringsort: Västerås eller Örebro
Arbetstider: måndag-fredag kl 8-17 med möjlighet till flex
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag! Under semesterperioden kan svarstiden komma att bli något längre, vi återkopplar så snart vi kan!

Ansök nu

Projektör inom fjärrvärme till AFRY

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Jun 10
Är du en handlingskraftig och analytisk person som älskar konstruktion? Nu har du den unika chansen att bli del av ett glatt gäng och samtidigt vidare utveckla din karriär hos en av Sveriges bästa arbetsgivare. Stämmer detta in på dig? Vänta inte med din ansökan!


VEM ÄR DU?

Om du är en person med stark kommunikativ förmåga och en passion för dynamiska arbetsdagar, kommer du att trivas i denna position. Du får chansen att bygga relationer med både kunder och kollegor, samtidigt som du driver dina uppdrag framåt med engagemang och framgång. Du är inte rädd för utmaningar, utan söker aktivt efter lösningar och ställer frågor när du behöver. Du har också en positiv inställning som smittar av sig på andra. Du vågar och gör!

För att lyckas i rollen bör du ha:

•Minimum av 2 års erfarenhet som konstruktör/projektör inom fjärrvärme eller ledningar i mark (t.ex VA, el, gas etc)
•Eftergymnasialutbildning inom maskin, energi och miljö, byggteknik (inriktningen VA), konstruktion eller annat relevant område
•BAS – P
•AutoCAD
•Flytande svenska
•Körkort B

Meriterande för tjänsten är om du har:

•Flytande engelska
•Bakgrund som konsult
•Gått kurs eller utbildning inom fjärrvärme

OM TJÄNSTEN

Som konstruktör hos AFRY kommer du att arbeta i gruppen "District Heating and Cooling" som erbjuder konsulttjänster inom projektering av energisystem. I denna grupp får du chansen att bidra till en bättre miljö och ett mer hållbart samhälle, där just energisystemen är en viktig komponent! Du kommer arbeta med uppdrag mot Stockholms och Mälardalens främsta energibolag. Du kommer sitta mestadels inhouse hos AFRY dock platsbesök kan förekomma. För denna tjänst kan du utgå från ett AFRY kontor men rapporter till gruppchef som sitter i Stockholm.

Exempel på några arbetsuppgifter är:

•Konstruktion i AUTOCAD
•Hållfasthetsberäkningar
•Dimensionering
•Samordning av ledningar
•Platsbesök för startmöten, inmätningar, etc.


OM AFRY

AFRY är ett internationellt teknikkonsultbolag och är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. AFRY har över 19 000 medarbetare och kontor i 50 länder. De är experter inom områdena infrastruktur, industri och energi. De arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer där de har en uttalad strategi inom just hållbarhet och transformativa segment.

OM FRAMTIDEN AB

Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Denna rekryteringsprocess kommer att bestå av följande steg:

•CV-granskning utifrån skallkrav och meriterande.
•Kortare telefonavstämning.
•Kompetensbaserad intervju med Framtiden.
•Referenstagning.
•Slutintervjuer med AFRY.

VILLKOR

Start: augusti/september 2024
Ort: flexibelt - Linköping, Norrköping, Örebro, Karlstad, Västerås
Omfattning: Heltid, kontorstider med möjlighet till flex och hybrid

Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Tidsbegränsat uppdrag inom redovisning till spännande bolag!

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 11
Om rollen
I rollen som redovisningskonsult kommer du få möjlighet att utveckla dina kunskaper inom fastighetsområdet.

Vi söker dig med
- Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
- Arbetslivserfarenhet inom ekonomi, med kunskaper inom bokslut och redovisning.
- Behärska svenska i tal och skrift

Vi ser gärna att du har en positiv inställning, är noggrann, ansvarsfull och lösningsorienterad. Du har även god samarbetsförmåga, kommunikationsförmåga och kundfokus.

Du erbjuds
-Utvecklande och stimulerande tjänst i ett modernt bolag inom fastighetsbranschen
-En trevlig arbetsmiljö med engagerade och kompetenta kollegor som sätter gemenskap i fokus
-Möjlighet att arbeta med varierande och utmanande arbetsuppgifter.
-Goda anställningsvillkor med fast lön, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Om vår kund
Vår samarbetspartner är ett familjärt bolag som arbetar aktivt för att riva hierarkier och alla är lika inför varandra oavsett position i företaget. Vår samarbetspartner är en totalentreprenör när det kommer till fastigheter, dem har hand om ekonomi, fastighetsskötsel och hjälper sina kunder med de dem vill ha hjälp med.
Företaget har sitt huvudkontor i Örebro och finns även representerade i Karlstad, Eskilstuna och Lindesberg. Den här tjänsten är för att stärka upp teamet i Örebro eller Karlstad på ekonomiavdelningen. Totalt är dem dryga tio personer på kontoret i Karlstad varav en av dessa arbetar på ekonomiavdelningen.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under vara anställd via oss på Framtiden, uthyrd till kundföretaget på en visstid om cirka fem månader.


Rekryteringsprocess
-Rekryteringsprocessen består av följande steg:
-Intervjuer med oss på Framtiden
-Referenstagning
-Intervju med vår kund

Villkor
Start: September eller enl. överenskommelse
Omfattning: 100% Visstidsanställning.
Plats: Örebro
Lön: Enligt överenskommelse

Är du intresserad av denna tjänst? Skicka då in din ansökan redan idag! Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta oss på Framtiden AB.
Vi ser fram emot din ansökan

Ansök nu

Mechanical Designer to global company

Maskinkonstruktör
Läs mer Jun 11
Nu erbjuder vi en spännande tjänst på ett multinationellt företag i Örebro där du kommer in och kan vara med på en spännande resa hos ett expansivt företag. Du kommer ges stora utvecklingsmöjligheter och får möjligheten att göra karriär!
Dokumentation och konstruktionsuppdrag kring maskinuppdateringar viss styrning av uppdrag till konsulter i Indien.


Om rollen
Du kommer arbeta med dokumentation och avvikelselistor kring maskinuppdateringar samt uppdatera checklistor utefter dem olika funktionerna
Konstruera maskinuppdatering och uppdatera de interna systemen med aktuellt ritningsunderlag
Maskindesign kopplat till färger enligt företagets brand


Din profil

Du som söker tjänsten har en bakgrund inom maskinteknik med några års arbetslivserfarenhet. Du vill arbeta i en global organisation och du främjar din egen och företagets utveckling. Utöver det ser vi att du som person tycker om att ta ansvar, arbeta strukturerat och kan vara med och driva projekten framåt.


Skallkrav
Kunskaper i affärssystemet M3, Teamcenter, Creo
Minst 1 årsarbetslivserfarenhet inom maskin/mekanikdesign
Eftergymnasial utbildning som lägst, högskoleingenjör med inriktning maskinteknik.


Meriterande
Kunskaper inom Inventor


Personliga egenskaper vi tittar lite extra på
Starka interpersonella och kommunikativa färdigheter
Goda analytiska färdigheter
Förmåga att lösa problem som visar goda analytiska färdigheter
Flytande i engelska (muntligt och skriftligt är ett måste). Andra språk är ett plus


Om Framtiden AB

Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad
människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.


I rollen som maskindesigner kommer du inledningsvis vara anställd konsult via Framtiden AB. Därefter finns mycket goda möjligheter till att gå över i en anställning direkt hos kundföretaget

Villkor
Omfattning: 100%, Heltid, tillsvidare
Ort: Örebro
Arbetstider: 07-16
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Ansök nu

Fastighetsautomationsingenjör till ledande teknikkonsultföretag!

Styr- och reglertekniker
Läs mer Jun 12
Har du erfarenhet inom styr- och reglerteknik från utbildning eller arbetslivet? Vill du bredda dina kunskaper inom området? Nu söker vi dig som trivs att arbeta med människor och vill ta nästa steg inom fastighetsautomation!


Om rollen
Rollen som Styr- och reglerkonsult hos vår samarbetskund kommer du arbeta i en varierad roll. Du kommer arbeta en hel del i CAD, vara ute på byggen och inventera och eller samordnar projekt med beställare och branschkollegor. Du projekterar, skapar driftkort och tekniska beskrivningar och är rörlig både ute hos kund och i ditt sociala sätt. I början kommer du att ta rygg på en mer erfaren kollega för att sedan bli mer självgående i egna uppdrag. Välkommen till ett härligt team i utvecklingsfas!


Din profil
Vi söker dig som ser dina kollegor som en stor tillgång, du tror lika mycket på att dela med dig av dina egna erfarenheter och kunskaper som att ta del av andras. När en uppgift landar på ditt bort förvaltar du den och drivs av att söka och finna lösningar på problem, om du fastnar tar du gärna hjälp av en kollega! Du trivs i grupp och uppskattar andra människor, en stor del av rollen handlar om samordning och kommunikation med allt från dina närmaste kollegor till beställare och driftpersonal.

Skallkrav
Eftergymnasial utbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet inom El/Automation eller elektronik
Kunskap i AutoCAD

Meriterande
Bred kunskap inom VVS-installationer
Erfarenhet av PLC-programmering
Arbetslivserfarenhet inom styr- och reglerteknik
Kunskaper i integrationsarbete mot överordnade system


Om företaget
Vår samarbetskund är ett internationellt teknikkonsultföretag och är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Dem har över 19 000 medarbetare och kontor i 50 länder. De är experter inom områdena infrastruktur, industri och energi. De arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer där de har en uttalad strategi inom just hållbarhet och grön omställning.


Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Villkor
Startdatum: Augusti -2024 eller enligt överenskommelse efter sommaren.
Placeringsort: Örebro alt Stockholm
Arbetstider: 8-17
Omfattning: Heltid, 100%. Tillsvidare

Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu

Innesäljare sökes till JMS Vattenrening i Örebro!

Innesäljare
Läs mer Maj 14
Vi söker en engagerad och serviceinriktad innesäljare till JMS Vattenrening i Örebro. Som innesäljare kommer du att spela en avgörande roll i verksamheten, med fokus på att erbjuda och sälja service till befintliga kunder. Välkommen med din ansökan!

Om rollen:
I rollen som innesäljare kommer du att ha en central position där du främst arbetar med att erbjuda och sälja service till befintliga kunder. Du kommer att ansvara för att hantera kundärenden, följa upp service och säkerställa hög kundnöjdhet genom att arbeta mot uppsatta mål.

Dina arbetsuppgifter:
•Ta emot inkommande samtal och hantera kundärenden
•Försäljning av service till befintliga kunder
•Koordinera teknikernas arbete och boka in jobb
•Följa upp service och säkerställa kundnöjdhet
•Hantera butiksbesök och försäljning av förbrukningsmaterial
Din profil:
Vi söker dig som är serviceinriktad och har tidigare erfarenhet av att arbeta mot uppsatta mål. Du trivs med att arbeta i en dynamisk miljö och har förmågan att hantera kundärenden på ett professionellt sätt. Erfarenhet av servicearbete och försäljning är meriterande för rollen.

Krav:
•Svenska i tal och skrift
Meriterande:
•Erfarenhet av servicearbete och försäljning
•Tidigare erfarenhet av att arbeta mot uppsatta mål
•Körkort B
Om arbetsplatsen:
JMS Vattenrening är experter inom vattenreningslösningar till hushåll och samfälligheter. Man erbjuder ett helhetskoncept med allt från införsäljning, behovsanalys, offertering till installation och eftermarknadsarbete/service.

Företaget har funnits i branschen sedan början på 90-talet och främjar långsiktighet både för medarbetare och kunder. Det är viktigt att upprätthålla nöjda, motiverade medarbetare samtidigt som man ser av allra största vikt till kvalité och lösningsfokus mot kunder.

Företaget finns på 20-talet olika orter runt om i Sverige och för denna tjänst kommer du att utgå ifrån kontoret i Örebro.

Om Framtiden AB:
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, med målet att göra skillnad i människors liv. Genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega gör vi skillnad, vilket är vår specialitet. Vi finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos JMS Vattenrening.

Villkor:
Omfattning: Heltid
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Örebro
Lön: Enligt överenskommelse

Ansök nu

Elkraftsingenjör till One Nordic i Örebro!

Elingenjör
Läs mer Maj 24
Är du redo att vara en del av förändringen mot ett hållbart energisamhälle? Nu söker vi en driven elkraftsingenjör till One Nordic i Örebro. Om du har ett brinnande intresse för teknik och vill vara med och forma framtidens energilösningar, då kan detta vara din nästa utmaning. Välkommen med din ansökan!

Om rollen:
I rollen som elkraftsingenjör hos ONE Nordic AB kommer du att arbeta med en mångfald av uppgifter inom energi- och industrisektorn. Du kommer att delta i både stora och små investeringsprojekt, där du bidrar med din expertis genom att bland annat delta i anbudsarbete, kalkylering av hög- och lågspänningsanläggningar samt förfrågningsunderlag till tillverkare av nätstationer, transformatorer och ställverk.

Utöver detta kommer du att vara involverad i projektering av kundanläggningar, utföra konstruktionsarbeten och genomföra nätberäkningar samt kortslutningsberäkningar. Denna roll ger dig möjligheten att arbeta i en stimulerande miljö där du kan utveckla din kompetens och bidra till att forma framtidens hållbara energisamhälle.

Din profil:
Vi letar efter en noggrann och ambitiös individ som delar vår passion för ständig utveckling och säkerhet. Du är inte bara uppmärksam på detaljer, utan strävar också efter att förbättra dig själv och ditt arbete kontinuerligt. Att arbeta säkert är en självklarhet för dig, och du är medveten om vikten av att följa föreskrifter och riktlinjer för att upprätthålla en trygg arbetsmiljö. Dessutom är du en lagspelare som trivs med att samarbeta med andra och är redo att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Krav:
• Innehar en eftergymnasial utbildning inom elkraft, automation och/eller reglerteknik.
• Minst 3 års erfarenhet som installationselektriker alternativt motsvarande erfarenhet inom elkraftsbranschen.
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift
• Innehar B-körkort

Meriterande:
• Erfarenhet av provning och idrifttagning av nätstationer
• Erfarenhet av felsökningar av styr- och reglersystem
• Erfarenhet av projektering/idrifttagning av transformatorstationer samt fullständig el-behörighet.

Om ONE Nordic:
ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energi- och industrisektorn. Tillsammans med deras kunder planerar och utformar de framtidens hållbara energisamhälle. Kort och gott kan man säga att de ser till att elen når både hushållen och industrin – Nu och i framtiden.

ONE Nordic erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du ges stor frihet under ansvar samt möjligheter till både professionell och personlig utveckling.

Om Framtiden AB:
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För tjänsten som Elkraftsingenjör kommer du inledningsvis vara anställd konsult via Framtiden AB. Efter inledande period finns mycket goda möjligheter att gå över i en anställning direkt hos One Nordic.

Villkor:
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Örebro
Arbetstider: Flexibel arbetstid och arbetsplats

Ansök nu

Junior Geotekniker till Västerås/Örebro!

Geotekniker
Läs mer Maj 23
Vill du vara med och forma framtidens samhällsbyggnad? Vi söker en passionerad geotekniker som brinner för att arbeta med markförhållanden och grundläggning. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och göra skillnad i spännande projekt. Läs vidare för att ta reda på mer om denna fantastiska möjlighet!

Dina arbetsuppgifter
Som geotekniker kommer du att vara en nyckelspelare i byggandet av vägar, broar, hus och järnvägar. Ditt uppdrag är att förstå markens förutsättningar och minimera risker kopplade till sättningar, ras, skred och erosion. Du kommer att:

• Hantering och utvärdering av fältdata, ritningar och beräkningar
• Skapa markundersökningsprotokoll och PM
• Samarbeta med internationella kollegor från olika länder
• Planering av fältinsatser

Om företaget
Hos vår kund får du möjlighet att växa och utvecklas. De har interna utbildningsprogram speciellt utformade för juniora geotekniker. Dessutom finns det stor utvecklingspotential och du kommer att arbeta med spännande projekt. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Din profil och skallkrav
För att lyckas i rollen bör du ha en civilingenjörsutbildning inom geoteknik, väg och vatten, samhällsbyggnad eller liknande. Alternativt kan du vara högskoleingenjör inom byggnadsingenjör med arbetslivserfarenhet inom geoteknik. Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Vi söker efter dig med högt driv och engagemang och som är lyhörd och noggrann.

Meriterande:
• Erfarenhet av Civil3D, GeoSuit, Officepaketet
• Arbetslivserfarenhet kopplat till geoteknik

Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Villkor
Startdatum: augusti 2024
Placeringsort: Västerås eller Örebro
Arbetstider: måndag-fredag kl 8-17 med möjlighet till flex
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Sommarjobba som servicedesk medarbetare i Örebro

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 16
Är du en strukturerad och serviceinriktad person som drivs av att hjälpa andra? Då kan rollen som Servicedesk medarbetare i Örebro vara något som passar dig!

Om rollen:
Vi söker nu en passionerad servicedesk medarbetare som brinner för att lösa tekniska problem och ge förstklassig support. I rollen som 1st Line Support kommer du vara vårt ansikte utåt och hjälpa våra användare med deras tekniska frågor via telefon, e-post och IRL. Du kommer att ta emot inkomna ärenden och hjälpa till att lösa dem. Du blir en viktig del av vårt team och får möjlighet att utvecklas i en positiv arbetsmiljö i moderna nybyggda lokaler.

Vem söker vi?
Som person trivs du i sociala sammanhang och har lätt för att kommunicera med andra, vi ser att du är pedagogisk och prestigelös. Du har förmågan att hålla ordning på många uppgifter samtidigt och prioritera dem effektivt. Utöver det ser vi gärna att du är en nyfiken individ med en ständig strävan efter att lära dig nya saker och förstå behov och önskemål. Eftersom tjänsten löper under sommaren är det viktigt att du finns tillgänglig under perioden 17/6–30/8 2024.

Kvalifikationer:
• Erfarenhet av Officepaketet
• Datavana
• Svenska i tal och skrift

Meriterande:
• Tidigare erfarenhet av liknande roll
• Relevant utbildning

Om Framtiden AB:
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Villkor:
Omfattning: Heltid under perioden 17/6–30/8 – 2024
Startdatum: 17/6 – 24
Placeringsort: Örebro
Arbetstider: 07:45-16:00

Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Ansök nu

Projektör inom fjärrvärme till AFRY

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Maj 20
Är du en handlingskraftig och analytisk person som älskar konstruktion? Nu har du den unika chansen att bli del av ett glatt gäng och samtidigt vidare utveckla din karriär hos en av Sveriges bästa arbetsgivare. Stämmer detta in på dig? Vänta inte med din ansökan!


VEM ÄR DU?

Om du är en person med stark kommunikativ förmåga och en passion för dynamiska arbetsdagar, kommer du att trivas i denna position. Du får chansen att bygga relationer med både kunder och kollegor, samtidigt som du driver dina uppdrag framåt med engagemang och framgång. Du är inte rädd för utmaningar, utan söker aktivt efter lösningar och ställer frågor när du behöver. Du har också en positiv inställning som smittar av sig på andra. Du vågar och gör!

För att lyckas i rollen bör du ha:

•Minimum av 2 års erfarenhet som konstruktör/projektör inom fjärrvärme eller ledningar i mark (t.ex VA, el, gas etc)
•Eftergymnasialutbildning inom maskin, energi och miljö, byggteknik (inriktningen VA), konstruktion eller annat relevant område
•BAS – P
•AutoCAD
•Flytande svenska
•Körkort B

Meriterande för tjänsten är om du har:

•Flytande engelska
•Bakgrund som konsult
•Gått kurs eller utbildning inom fjärrvärme

OM TJÄNSTEN

Som konstruktör hos AFRY kommer du att arbeta i gruppen "District Heating and Cooling" som erbjuder konsulttjänster inom projektering av energisystem. I denna grupp får du chansen att bidra till en bättre miljö och ett mer hållbart samhälle, där just energisystemen är en viktig komponent! Du kommer arbeta med uppdrag mot Stockholms och Mälardalens främsta energibolag. Du kommer sitta mestadels inhouse hos AFRY dock platsbesök kan förekomma. För denna tjänst kan du utgå från ett AFRY kontor men rapporter till gruppchef som sitter i Stockholm.

Exempel på några arbetsuppgifter är:

•Konstruktion i AUTOCAD
•Hållfasthetsberäkningar
•Dimensionering
•Samordning av ledningar
•Platsbesök för startmöten, inmätningar, etc.


OM AFRY

AFRY är ett internationellt teknikkonsultbolag och är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. AFRY har över 19 000 medarbetare och kontor i 50 länder. De är experter inom områdena infrastruktur, industri och energi. De arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer där de har en uttalad strategi inom just hållbarhet och transformativa segment.

OM FRAMTIDEN AB

Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Denna rekryteringsprocess kommer att bestå av följande steg:

•CV-granskning utifrån skallkrav och meriterande.
•Kortare telefonavstämning.
•Kompetensbaserad intervju med Framtiden.
•Referenstagning.
•Slutintervjuer med AFRY.

VILLKOR

Start: augusti/september 2024
Ort: flexibelt - Linköping, Norrköping, Örebro, Karlstad, Västerås
Omfattning: Heltid, kontorstider med möjlighet till flex och hybrid

Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Tidsbegränsat uppdrag inom redovisning till spännande bolag!

Redovisningsekonom
Läs mer Maj 13
Om rollen
I rollen som redovisningskonsult kommer du få möjlighet att utveckla dina kunskaper inom fastighetsområdet.

Vi söker dig med
- Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
- Arbetslivserfarenhet inom ekonomi, med kunskaper inom bokslut och redovisning.
- Behärska svenska i tal och skrift

Vi ser gärna att du har en positiv inställning, är noggrann, ansvarsfull och lösningsorienterad. Du har även god samarbetsförmåga, kommunikationsförmåga och kundfokus.

Du erbjuds
-Utvecklande och stimulerande tjänst i ett modernt bolag inom fastighetsbranschen
-En trevlig arbetsmiljö med engagerade och kompetenta kollegor som sätter gemenskap i fokus
-Möjlighet att arbeta med varierande och utmanande arbetsuppgifter.
-Goda anställningsvillkor med fast lön, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Om vår kund
Vår samarbetspartner är ett familjärt bolag som arbetar aktivt för att riva hierarkier och alla är lika inför varandra oavsett position i företaget. Vår samarbetspartner är en totalentreprenör när det kommer till fastigheter, dem har hand om ekonomi, fastighetsskötsel och hjälper sina kunder med de dem vill ha hjälp med.
Företaget har sitt huvudkontor i Örebro och finns även representerade i Karlstad, Eskilstuna och Lindesberg. Den här tjänsten är för att stärka upp teamet i Örebro eller Karlstad på ekonomiavdelningen. Totalt är dem dryga tio personer på kontoret i Karlstad varav en av dessa arbetar på ekonomiavdelningen.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under vara anställd via oss på Framtiden, uthyrd till kundföretaget på en visstid om cirka fem månader.


Rekryteringsprocess
-Rekryteringsprocessen består av följande steg:
-Intervjuer med oss på Framtiden
-Referenstagning
-Intervju med vår kund

Villkor
Start: Omgående t.om September
Omfattning: 100% Visstidsanställning.
Plats: Örebro
Lön: Enligt överenskommelse

Är du intresserad av denna tjänst? Skicka då in din ansökan redan idag! Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta oss på Framtiden AB.
Vi ser fram emot din ansökan

Ansök nu

Junior Geotekniker till Västerås/Örebro!

Geotekniker
Läs mer Apr 22
Vill du vara med och forma framtidens samhällsbyggnad? Vi söker en passionerad geotekniker som brinner för att arbeta med markförhållanden och grundläggning. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och göra skillnad i spännande projekt. Läs vidare för att ta reda på mer om denna fantastiska möjlighet!

Dina arbetsuppgifter
Som geotekniker kommer du att vara en nyckelspelare i byggandet av vägar, broar, hus och järnvägar. Ditt uppdrag är att förstå markens förutsättningar och minimera risker kopplade till sättningar, ras, skred och erosion. Du kommer att:

• Hantering och utvärdering av fältdata, ritningar och beräkningar
• Skapa markundersökningsprotokoll och PM
• Samarbeta med internationella kollegor från olika länder
• Planering av fältinsatser

Om företaget
Hos vår kund får du möjlighet att växa och utvecklas. De har interna utbildningsprogram speciellt utformade för juniora geotekniker. Dessutom finns det stor utvecklingspotential och du kommer att arbeta med spännande projekt. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Din profil och skallkrav
För att lyckas i rollen bör du ha en civilingenjörsutbildning inom geoteknik, väg och vatten, samhällsbyggnad eller liknande. Alternativt kan du vara högskoleingenjör inom byggnadsingenjör med arbetslivserfarenhet inom geoteknik. Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Vi söker efter dig med högt driv och engagemang och som är lyhörd och noggrann.

Meriterande:
• Erfarenhet av Civil3D, GeoSuit, Officepaketet
• Arbetslivserfarenhet kopplat till geoteknik

Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Villkor
Startdatum: augusti 2024
Placeringsort: Västerås eller Örebro
Arbetstider: måndag-fredag kl 8-17 med möjlighet till flex
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Projektör inom fjärrvärme till AFRY

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Apr 22
Är du en handlingskraftig och analytisk person som älskar konstruktion? Nu har du den unika chansen att bli del av ett glatt gäng och samtidigt vidare utveckla din karriär hos en av Sveriges bästa arbetsgivare. Stämmer detta in på dig? Vänta inte med din ansökan!


VEM ÄR DU?

Om du är en person med stark kommunikativ förmåga och en passion för dynamiska arbetsdagar, kommer du att trivas i denna position. Du får chansen att bygga relationer med både kunder och kollegor, samtidigt som du driver dina uppdrag framåt med engagemang och framgång. Du är inte rädd för utmaningar, utan söker aktivt efter lösningar och ställer frågor när du behöver. Du har också en positiv inställning som smittar av sig på andra. Du vågar och gör!

För att lyckas i rollen bör du ha:

•Minimum av 2 års erfarenhet som konstruktör/projektör inom fjärrvärme eller ledningar i mark (t.ex VA, el, gas etc)
•Eftergymnasialutbildning inom maskin, energi och miljö, byggteknik (inriktningen VA), konstruktion eller annat relevant område
•BAS – P
•AutoCAD
•Flytande svenska
•Körkort B

Meriterande för tjänsten är om du har:

•Flytande engelska
•Bakgrund som konsult
•Gått kurs eller utbildning inom fjärrvärme

OM TJÄNSTEN

Som konstruktör hos AFRY kommer du att arbeta i gruppen "District Heating and Cooling" som erbjuder konsulttjänster inom projektering av energisystem. I denna grupp får du chansen att bidra till en bättre miljö och ett mer hållbart samhälle, där just energisystemen är en viktig komponent! Du kommer arbeta med uppdrag mot Stockholms och Mälardalens främsta energibolag. Du kommer sitta mestadels inhouse hos AFRY dock platsbesök kan förekomma. För denna tjänst kan du utgå från ett AFRY kontor men rapporter till gruppchef som sitter i Stockholm.

Exempel på några arbetsuppgifter är:

•Konstruktion i AUTOCAD
•Hållfasthetsberäkningar
•Dimensionering
•Samordning av ledningar
•Platsbesök för startmöten, inmätningar, etc.


OM AFRY

AFRY är ett internationellt teknikkonsultbolag och är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. AFRY har över 19 000 medarbetare och kontor i 50 länder. De är experter inom områdena infrastruktur, industri och energi. De arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer där de har en uttalad strategi inom just hållbarhet och transformativa segment.

OM FRAMTIDEN AB

Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Denna rekryteringsprocess kommer att bestå av följande steg:

•CV-granskning utifrån skallkrav och meriterande.
•Kortare telefonavstämning.
•Kompetensbaserad intervju med Framtiden.
•Referenstagning.
•Slutintervjuer med AFRY.

VILLKOR

Start: augusti/september 2024
Ort: flexibelt - Linköping, Norrköping, Örebro, Karlstad, Västerås
Omfattning: Heltid, kontorstider med möjlighet till flex och hybrid

Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Elkraftsingenjör till One Nordic i Örebro!

Elingenjör
Läs mer Apr 19
Är du redo att vara en del av förändringen mot ett hållbart energisamhälle? Nu söker vi en driven elkraftsingenjör till One Nordic i Örebro. Om du har ett brinnande intresse för teknik och vill vara med och forma framtidens energilösningar, då kan detta vara din nästa utmaning. Välkommen med din ansökan!

Om rollen:
I rollen som elkraftsingenjör hos ONE Nordic AB kommer du att arbeta med en mångfald av uppgifter inom energi- och industrisektorn. Du kommer att delta i både stora och små investeringsprojekt, där du bidrar med din expertis genom att bland annat delta i anbudsarbete, kalkylering av hög- och lågspänningsanläggningar samt förfrågningsunderlag till tillverkare av nätstationer, transformatorer och ställverk.

Utöver detta kommer du att vara involverad i projektering av kundanläggningar, utföra konstruktionsarbeten och genomföra nätberäkningar samt kortslutningsberäkningar. Denna roll ger dig möjligheten att arbeta i en stimulerande miljö där du kan utveckla din kompetens och bidra till att forma framtidens hållbara energisamhälle.

Din profil:
Vi letar efter en noggrann och ambitiös individ som delar vår passion för ständig utveckling och säkerhet. Du är inte bara uppmärksam på detaljer, utan strävar också efter att förbättra dig själv och ditt arbete kontinuerligt. Att arbeta säkert är en självklarhet för dig, och du är medveten om vikten av att följa föreskrifter och riktlinjer för att upprätthålla en trygg arbetsmiljö. Dessutom är du en lagspelare som trivs med att samarbeta med andra och är redo att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Krav:
• Innehar en eftergymnasial utbildning inom elkraft, automation och/eller reglerteknik.
• Minst 3 års erfarenhet som installationselektriker alternativt motsvarande erfarenhet inom elkraftsbranschen.
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift
• Innehar B-körkort

Meriterande:
• Erfarenhet av provning och idrifttagning av nätstationer
• Erfarenhet av felsökningar av styr- och reglersystem
• Erfarenhet av projektering/idrifttagning av transformatorstationer samt fullständig el-behörighet.

Om ONE Nordic:
ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energi- och industrisektorn. Tillsammans med deras kunder planerar och utformar de framtidens hållbara energisamhälle. Kort och gott kan man säga att de ser till att elen når både hushållen och industrin – Nu och i framtiden.

ONE Nordic erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du ges stor frihet under ansvar samt möjligheter till både professionell och personlig utveckling.

Om Framtiden AB:
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För tjänsten som Elkraftsingenjör kommer du inledningsvis vara anställd konsult via Framtiden AB. Efter inledande period finns mycket goda möjligheter att gå över i en anställning direkt hos One Nordic.

Villkor:
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Örebro
Arbetstider: Flexibel arbetstid och arbetsplats

Ansök nu

Framtidens rekryterare i Örebro

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Apr 15
Vi ska bli fler och söker nu dig som vill bli en del av ett team där teamwork, engagemang och gemenskap står i fokus! Teamet på kontoret i Örebro är ett duktigt, positivt, hjälpsamt och härligt gäng, som du vill vara en del av.

Vill du arbeta i en varierad miljö där du får möjligheten att bredda din portfölj och bidra till kvalitativa rekryteringar? Då ser vi fram emot din ansökan!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som rekryterare hos oss på Framtiden får du vara med och hjälpa andra personer att hitta sitt drömjobb eller sin nästa kollega. Vi vill att alla ska få känna "Äntligen måndag!" när de går till jobbet. Du kommer att ha en varierad vardag där du ansvarar över hela rekryteringsprocessen, från kravprofilsmöte, annonsering och search till intervjuer och avtalsskrivning.

I rollen ingår rådgivning till våra kunder, kandidater och konsulter för att säkerhetsställa en professionell rekryteringsprocess och en bra arbetsplats. Vi är måna om att våra kandidater, konsulter och kunder är nöjda med det vi levererar!

VEM SÖKER VI?
Vi söker dig som älskar att jobba mot uppsatta mål och trivs att arbeta i ett högt tempo. Du gillar att få strukturera upp och driva egna processer samt att arbeta med frihet under ansvar. Det är samtidigt viktigt för dig att jobba nära dina kollegor för att bolla idéer, utbyta kunskaper och att ha kul på jobbet! Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess.

För att du ska lyckas och trivas i rollen som rekryterare ser vi att du har:
• Relevant eftergymnasial utbildning eller relevant arbetslivserfarenhet
• Svenska och engelska i tal och skrift
• B-körkort

Det är ett extra plus om du även har:
• Erfarenhet av rekrytering och/eller försäljning
• Tekniska grundkunskaper

OM FRAMTIDEN
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Vi gör skillnad genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera talanger till rätt företag främst inom IT/Teknik, ekonomi och kontor. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Som medarbetare på Framtiden skall det vara roligt att gå till jobbet! Vi är ett ambitiöst och härligt gäng som gillar att umgås med varandra och samtidigt alltid vill utvecklas tillsammans. Här strävar vi alltid efter att bli vårt bästa jag genom utbildning, träning och ständig utveckling i våra roller.

För oss på Framtiden är balansen mellan jobb och privatliv viktigt, därför tillämpar vi förtroendetid och flexibel arbetsplats. Vi har också väl tilltaget friskvårdsbidrag och gemensam frukost varje dag.

Vi står för hög service, kvalitet och har ett klimat som är familjärt och grundat i sunda värderingar. Om du vill ha en arbetsplats präglad av en positiv kultur där vi, medarbetarna, är i fokus är Framtiden rätt ställe för dig.

REKRYTERINGSPROCESSEN
Vår rekryteringsprocess kommer bestå av följande steg:
1. CV-granskning
2. Kortare telefonintervju
3. Personlighets- och logiktest
4. Kompetensbaserad intervju
5. Intervju med rekryterande chef
6. Referenstagning

VILLKOR
Omfattning: Heltid
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Ort: Örebro

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Är du vår nästa redovisnings-stjärna??

Redovisningsekonom
Läs mer Apr 18
Om rollen
I rollen som redovisningskonsult kommer du få möjlighet att utveckla dina kunskaper inom fastighetsområdet.

Vi söker dig med
- Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
- Arbetslivserfarenhet inom ekonomi, med kunskaper inom bokslut och redovisning.
- Behärska svenska i tal och skrift

Vi ser gärna att du har en positiv inställning, är noggrann, ansvarsfull och lösningsorienterad. Du har även god samarbetsförmåga, kommunikationsförmåga och kundfokus.

Du erbjuds
-Utvecklande och stimulerande tjänst i ett modernt bolag inom fastighetsbranschen
-En trevlig arbetsmiljö med engagerade och kompetenta kollegor som sätter gemenskap i fokus
-Möjlighet att arbeta med varierande och utmanande arbetsuppgifter.
-Goda anställningsvillkor med fast lön, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Om vår kund
Vår samarbetspartner är ett familjärt bolag som arbetar aktivt för att riva hierarkier och alla är lika inför varandra oavsett position i företaget. Vår samarbetspartner är en totalentreprenör när det kommer till fastigheter, dem har hand om ekonomi, fastighetsskötsel och hjälper sina kunder med de dem vill ha hjälp med.
Företaget har sitt huvudkontor i Örebro och finns även representerade i Karlstad, Eskilstuna och Lindesberg. Den här tjänsten är för att stärka upp teamet i Örebro eller Karlstad på ekonomiavdelningen. Totalt är dem dryga tio personer på kontoret i Karlstad varav en av dessa arbetar på ekonomiavdelningen.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under vara anställd via oss på Framtiden, uthyrd till kundföretaget på en visstid om cirka fem månader.


Rekryteringsprocess
-Rekryteringsprocessen består av följande steg:
-Intervjuer med oss på Framtiden
-Referenstagning
-Intervju med vår kund

Villkor
Start: Omgående t.om September
Omfattning: 100% Visstidsanställning.
Plats: Örebro
Lön: Enligt överenskommelse

Är du intresserad av denna tjänst? Skicka då in din ansökan redan idag! Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta oss på Framtiden AB.
Vi ser fram emot din ansökan

Ansök nu

Säljare med fast månadslön + provision utan tak!

Telefonförsäljare
Läs mer Apr 8
Söker du en stimulerande utmaning inom försäljning? Vi letar efter en passionerad innesäljare till ett växande företag i Örebro! Här erbjuds du en fast lön tillsammans med en generös provision, kontinuerlig intern utbildning och en dynamisk arbetsmiljö där din drivkraft belönas. Välkommen med din ansökan!

Om Rollen:
I rollen som innesäljare tar du dig an utmaningen att erbjuda energilösningar till både privatpersoner och företag via telefon. Ditt fokus ligger på att sälja elavtal och skapa värdefulla relationer.

Du kommer att samarbeta med ett av de ledande elbolagen i Sverige och fokusera på att nå både nya och befintliga kunder inom den privata marknaden samt företag.

Din anställning börjar med en säljutbildning innan du börjar bearbeta kunder per telefon. Du får även fortlöpande utbildningar under din anställning.

Arbetsuppgifterna inkluderar:
•Dagliga möten för att utvärdera resultat och vidareutveckling
•Aktivt säljande av elavtal till privatpersoner eller företag
•Orderregistrering i system efter varje försäljning
Din profil:
Vi söker dig med en passion för försäljning och en naturlig förmåga att hantera olika kundprofiler. Du trivs med att kommunicera via telefon och tar dig an utmaningar med en positiv inställning. För att blomstra i denna roll behöver du vara ambitiös, ha en stark arbetsmoral samt en vilja att ständigt utvecklas.

Din personliga mognad och ansvarstagande är nyckelelement för framgång. Flytande svenska är ett krav och tidigare erfarenhet av försäljning ses som meriterande.

Du Erbjuds:
•Fast lön + provision utan tak vilket innebär en förmånlig belöning för varje mål du når
•Intern utbildning i olika steg och daglig coaching
•En dynamisk arbetsmiljö där din drivkraft belönas
•Tävlingar
•En god sammanhållning och stämning i gruppen
Om arbetsplatsen:
Comera AB är en erfaren aktör på den svenska telemarketingmarknaden som arbetar med att skapa effektiva och lönsamma affärer för sina uppdragsgivare. Det som skiljer företaget från det traditionella callcentret är främst kvalitét och resultat. De skapar tillväxt och mervärde för sina uppdragsgivare, genom att alltid tänka innovativt och leverera maximala resultat med en kvalitet i världsklass.

Du kommer att tillhöra ett varierat team med olika bakgrunder och åldrar mellan 25 och 45 år. Arbetsveckan sträcker sig över fem dagar med gemensamma arbetstider för att främja teamandan och samarbetet.

Om Framtiden AB:
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos företaget.

Villkor:
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placering: Örebro
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Ansök nu

Ekonomiassistent på deltid till JMS Vattenrening AB i Örebro!

Ekonomiassistent
Läs mer Mar 20
Vi söker en noggrann och självgående ekonomiassistent till JMS Vattenrening AB i Örebro. Som ekonomiassistent kommer du att spela en viktig roll i företagets ekonomihantering, med fokus på löpande redovisning och bokslutsarbete. Välkommen med din ansökan!

Om rollen:
I rollen som ekonomiassistent kommer du att vara en central del av företagets ekonomiteam och arbeta nära ekonomiansvarig. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar löpande redovisning, hantering av kund- och leverantörsreskontra samt fakturafrågor.

Dina arbetsuppgifter:
•Utföra löpande redovisning
•Hantera kund- och leverantörsreskontra
•Besvara frågor kopplade till ekonomi
Din profil:
Vi söker dig som är noggrann, organiserad och har en stark förmåga att arbeta självständigt. Du har erfarenhet av ekonomiarbete och trivs med att arbeta i en dynamisk miljö.

Krav:
•Ekonomiutbildning alternativt pågående studier inom ekonomi
•Erfarenhet av Excel
•Erfarenhet av löpande redovisning
•Goda kunskaper i svenska och engelska
Meriterande:
•Erfarenhet av affärssystemet Pyramid

Om arbetsplatsen:
JMS Vattenrening AB är ledande inom vattenreningslösningar för hushåll och samfälligheter. Företaget erbjuder en helhetslösning från införsäljning till eftermarknadsarbete och service. Med en historia som sträcker sig tillbaka till början av 90-talet, värdesätter företaget långsiktiga relationer både med sina medarbetare och kunder.

Arbetsplatsen är belägen i Örebro och du kommer att arbeta i en dynamisk och professionell miljö där kvalitet och kundfokus är i fokus.

Om Framtiden AB:
Vi på Framtiden arbetar med bemanning och rekrytering för att göra skillnad i människors liv. Genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollegor gör vi skillnad. Vi finns på flera orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos JMS Vattenrening.

Villkor:
Omfattning: Deltid
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Örebro
Lön: Enligt överenskommelse

Ansök nu

Innesäljare sökes till JMS Vattenrening i Örebro!

Innesäljare
Läs mer Mar 19
Vi söker en engagerad och serviceinriktad innesäljare till JMS Vattenrening i Örebro. Som innesäljare kommer du att spela en avgörande roll i verksamheten, med fokus på att erbjuda och sälja service till befintliga kunder. Välkommen med din ansökan!

Om rollen:
I rollen som innesäljare kommer du att ha en central position där du främst arbetar med att erbjuda och sälja service till befintliga kunder. Du kommer att ansvara för att hantera kundärenden, följa upp service och säkerställa hög kundnöjdhet genom att arbeta mot uppsatta mål.

Dina arbetsuppgifter:
•Ta emot inkommande samtal och hantera kundärenden
•Försäljning av service till befintliga kunder
•Koordinera teknikernas arbete och boka in jobb
•Följa upp service och säkerställa kundnöjdhet
•Hantera butiksbesök och försäljning av förbrukningsmaterial
Din profil:
Vi söker dig som är serviceinriktad och har tidigare erfarenhet av att arbeta mot uppsatta mål. Du trivs med att arbeta i en dynamisk miljö och har förmågan att hantera kundärenden på ett professionellt sätt. Erfarenhet av servicearbete och försäljning är meriterande för rollen.

Krav:
•Svenska i tal och skrift
Meriterande:
•Erfarenhet av servicearbete och försäljning
•Tidigare erfarenhet av att arbeta mot uppsatta mål
•Körkort B
Om arbetsplatsen:
JMS Vattenrening är experter inom vattenreningslösningar till hushåll och samfälligheter. Man erbjuder ett helhetskoncept med allt från införsäljning, behovsanalys, offertering till installation och eftermarknadsarbete/service.

Företaget har funnits i branschen sedan början på 90-talet och främjar långsiktighet både för medarbetare och kunder. Det är viktigt att upprätthålla nöjda, motiverade medarbetare samtidigt som man ser av allra största vikt till kvalité och lösningsfokus mot kunder.

Företaget finns på 20-talet olika orter runt om i Sverige och för denna tjänst kommer du att utgå ifrån kontoret i Örebro.

Om Framtiden AB:
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, med målet att göra skillnad i människors liv. Genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega gör vi skillnad, vilket är vår specialitet. Vi finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos JMS Vattenrening.

Villkor:
Omfattning: Heltid
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Örebro
Lön: Enligt överenskommelse

Ansök nu

Nu söker vi en kundfokuserad lageransvarig till Örebro!

Reservdelschef
Läs mer Mar 21
Är du en person som brinner för kundservice, struktur och dessutom har ett tekniskt intresse? Vill du axla en bred och ansvarsfylld roll på ett starkt växande företag med placeringsort i Örebro?
Då är detta tjänsten för dig!

Om rollen
Som lageransvarig hos vår samarbetskund kommer du att axla en bred, rolig och ansvarsfylld roll. Du kommer att vara direkt ansvarig över lagret i Örebro där du genom kontinuerligt kvalitetsarbete ser till att ha ett jämt flöde av reservdelar och produkter hemma för att kunna tillgodose kunder med snabb och effektiv support. Du kommer att arbeta mycket med lagersaldon, vilket innefattar såväl inventering som beställning av produkter. Du kommer också ansvara över logistik i samband med försäljning av reservdelar, där beställningar kommer in via såväl samtal, mejl och fysiska besök. Utöver detta är du också lokalansvarig och ser till att upprätthålla en god kvalité och standard på den lokal ni nyttjar.

Din profil
För att lyckas i rollen som lager/reservdelsansvarig ser vi till dig som tycker om att arbeta strukturerad och med varan från just lagerhållning. Viktigt att hela tiden ha ett fungerande flöde av produkter för att skapa mervärde och lönsamhet hos kunder genom att snabbt kunna svara upp på dem beställningar som efterfrågas. Som anställd i denna roll ser vi också att du tycker det är kul med försäljning och den kommunikativa del som följer då du blir direktkontakten till många av företagets kunder i regionen.

Skallkrav för tjänsten:
Arbetslivserfarenhet inom lager/logistik
Körkort B
Behärska svenska och engelska på en god nivå i tal och skrift

Meriterande
Ha ett mekaniskt/tekniskt intresse för att kunna lära dig om produkterna
Erfarenhet av Microsoft Dynamics Navision (affärssystem)
Arbetslivserfarenhet som lageransvarig/reservdelsansvarig

Om kundföretaget
Kundföretaget som vi samarbetar med i denna rekrytering är ledande specialister inom styrd borrning och med över 50 års branscherfarenhet är dem en tung spelare i branschen. Dem har kontor i flera länder runt om i Europa, så som Sverige, Danmark, Norge, Polen och Ukraina. Dem agerar generalagenter till bland annat DitchWitch, Hammerhead, Trencor och massa fler företag.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollegor. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst hjälper vi enbart kundföretaget med rekryteringsprocessen och anställningen kommer ske direkt hos vår samarbetskund.

Rekryteringsprocess
Annonsering och CV urval
Telefonintervjuer
Intervju
Referenstagning
Slutmöte med samarbetskund

Villkor
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 100%. Måndag-fredag
Arbetstider: 07–16 (med viss flexibilitet)
Anställningsort: Örebro
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Junior processingenjör till Talangprogram i Karlskoga!

Processingenjör, kemiteknik
Läs mer Mar 6
Är du lika entusiastisk som vi över talangprogrammet på Chematur engineering? Är du passionerad när det gäller att driva gränserna för innovation inom kemiteknik? Trivs du med att omvandla idéer till effektiva, skalbara processer? Chematur Engineering söker en talangfull junior processingenjör att gå med i vårt dynamiska team!

TALANGPROGRAM

Talangprogrammet med Chematur Engineering syftar till att ge dig, en nyligen examinerad, en bra start på din karriär. Programmet kommer att pågå i ett år, där du kommer att ha möjlighet att kombinera spännande projekt med utbildning så att du kan växa som person och utveckla dina tekniska färdigheter. Du kommer att delta i programmet tillsammans med flera andra personer och därigenom kunna bygga ett internt nätverk. Programmet är utformat för att ge dig både färdighetsutveckling och en gemenskap med andra som är i samma fas. Du kommer att ges möjlighet att utveckla både teknisk kunskap och mjuka färdigheter (t.ex. självledarskap). Programmet kommer också att inkludera gemensamma aktiviteter och digitala fikapauser med de andra deltagarna samt en möjlighet att utbyta erfarenheter med mer erfarna kollegor inom företaget.

DITT ARBETE

Du kommer att vara en del av en grupp ingenjörer på ett litet men starkt företag. Chematur Engineering får en förfrågan från ett företag som vill bygga en kemisk fabrik utifrån teknologier som företaget kan tillhandahålla. Ditt team är ansvarigt för att leverera all teknisk dokumentation till kunden för att bygga, driftsätta och köra fabriken. I projekten är du involverad hela vägen från början till uppstart av fabriken. Projekten innehåller nära samarbete med övriga teknikdiscipliner, så det är viktigt att vara öppen och lyhörd.

Som Processingenjör på Chematur Engineering kommer du att jobba med:

•Mass- och värmebalans för hela processer
•Processteknisk design av ingående utrustning
•Processbeskrivningar och manualer
•Riskanalys av framtagna processer
•Medverka vid montage/uppstart av våra anläggningar

Krav:

-Kandidat- eller masterexamen inom kemiteknik med inriktning mot process/apparatteknik.
-Engelska

Bra att ha:

-Svenska
-Flexibilitet för utlandsresor i tjänsten.
-Erfarenhet av anläggningsdesign inom processindustrin

DIN PROFIL

Vi vill träffa dig som är mycket självgående. Du kommer att få ett fantastiskt introduktionsprogram med allt stöd du behöver, där ingen dag är den andra lik. Du behöver vara flexibel och trivas med att vara engagerad i alla faser av ett projekt. Var inte rädd för att ställa frågor, detta visar oss din nyfikenhet och dela gärna med dig av din moderna kunskap inom området. Kommunikation är framgång och vi ser fram emot att lära oss mer av dig!

OM CHEMATUR ENGINEERING

Chematur Engineering är ett globalt teknik- och ingenjörsföretag som projekterar kemianläggningar baserade på egna teknologier till kunder över hela världen. Företaget är känt för sin expertis inom design och konstruktion av processanläggningar, särskilt inom områden som nitrering, hydrering och fosgenering. Tillsammans med teknologier för förnybara kemikalier utgör det basen i produktportföljen. Kundkretsen är global med tonvikt i Asien. Huvudkontoret ligger i Karlskoga där du kommer att träffa 33 anställda med en blandning av ingenjörer och administrativ personal.

OM FRAMTIDEN

Framtiden är ett rekryteringsföretag som arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Vi gör skillnad genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialiserade på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns i 7 städer i Sverige och i Oslo.

För denna tjänst kommer du initialt att vara anställd hos oss på Framtiden och sedan gå vidare och bli anställd direkt av kundföretaget.

REKRYTERINGSPROCESSEN

•Intervju med Framtiden
•Intervju med kund

VILLKOR

Startdatum: Flexibelt
Stad: Karlskoga
Arbetstid: Heltid, kontorstid

Ansök nu för att ge dig ut på en spännande resa inom processteknik med Chematur Engineering!

Ansök nu

Säljare med fast månadslön + provision utan tak!

Innesäljare
Läs mer Feb 28
Söker du en stimulerande utmaning inom försäljning? Vi letar efter en passionerad innesäljare till ett växande företag i Örebro! Här erbjuds du en fast lön tillsammans med en generös provision, kontinuerlig intern utbildning och en dynamisk arbetsmiljö där din drivkraft belönas. Välkommen med din ansökan!

Om Rollen:
I rollen som innesäljare tar du dig an utmaningen att erbjuda energilösningar till både privatpersoner och företag via telefon. Ditt fokus ligger på att sälja elavtal och skapa värdefulla relationer.

Du kommer att samarbeta med ett av de ledande elbolagen i Sverige och fokusera på att nå både nya och befintliga kunder inom den privata marknaden samt företag.

Din anställning börjar med en säljutbildning innan du börjar bearbeta kunder per telefon. Du får även fortlöpande utbildningar under din anställning.

Arbetsuppgifterna inkluderar:
•Dagliga möten för att utvärdera resultat och vidareutveckling
•Aktivt säljande av elavtal till privatpersoner eller företag
•Orderregistrering i system efter varje försäljning
Din profil:
Vi söker dig med en passion för försäljning och en naturlig förmåga att hantera olika kundprofiler. Du trivs med att kommunicera via telefon och tar dig an utmaningar med en positiv inställning. För att blomstra i denna roll behöver du vara ambitiös, ha en stark arbetsmoral samt en vilja att ständigt utvecklas.

Din personliga mognad och ansvarstagande är nyckelelement för framgång. Flytande svenska är ett krav och tidigare erfarenhet av försäljning ses som meriterande.

Du Erbjuds:
•Fast lön + provision utan tak vilket innebär en förmånlig belöning för varje mål du når
•Intern utbildning i olika steg och daglig coaching
•En dynamisk arbetsmiljö där din drivkraft belönas
•Tävlingar
•En god sammanhållning och stämning i gruppen
Om arbetsplatsen:
Comera AB är en erfaren aktör på den svenska telemarketingmarknaden som arbetar med att skapa effektiva och lönsamma affärer för sina uppdragsgivare. Det som skiljer företaget från det traditionella callcentret är främst kvalitét och resultat. De skapar tillväxt och mervärde för sina uppdragsgivare, genom att alltid tänka innovativt och leverera maximala resultat med en kvalitet i världsklass.

Du kommer att tillhöra ett varierat team med olika bakgrunder och åldrar mellan 25 och 45 år. Arbetsveckan sträcker sig över fem dagar med gemensamma arbetstider för att främja teamandan och samarbetet.

Om Framtiden AB:
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos företaget.

Villkor:
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placering: Örebro
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Ansök nu

Produktvårdsingenjör till Saab Dynamics i Karlskoga!

Kontrolltekniker, elektronik
Läs mer Feb 20
Har du en teknisk bakgrund inom elektronik? Söker du en produktionsnära roll inom utveckling där du dagligen får utmaningar i form av produktvård och felsökning av elektronik? Som produktvårdsingenjör på utvecklingsenheten spelar du en nyckelroll i att säkerställa kvaliteten och funktionaliteten hos elektroniken i våra produkter. Vi söker dig som vill arbeta med analyser och förbättringar på utvecklingsavdelningen inom Ground Combat på Saab i Karlskoga. Välkommen med din ansökan!

Om rollen:
I rollen som produktvårdsingenjör samarbetar du nära de seniora elektronikingenjörerna som ansvarar för kravställning, testmetoder, utveckling och underhåll. Din roll innefattar att utreda och analysera elektroniska komponenter samt felsökning och förbättringsarbete kopplat till produkterna i våran produktportfölj.

Vidare innefattar rollen dokumentationsarbete, att skriva rapporter samt supporta ingenjörer i elektronikutveckling, även arbete i labbet vid test av komponenter.

Rollen innefattar goda utvecklingsmöjligheter och på sikt finns möjligheten att arbeta med nyutveckling och elektronikkonstruktion på en mer avancerad nivå.

Din profil:
Som medarbetare i vårat nya produktvårdsteam har du ett dagligt samarbete och kommunikation med andra, vilket kräver att du är serviceinriktad och kan agera problemlösande. Personliga egenskaper som vi lägger stor vikt vid är noggrannhet, struktur samt att kunna ta egna initiativ. Som person ser vi även att du är ansvarsfull och prestigelös med en positiv inställning.

Du har en teknisk bakgrund med inslag av elektronik samt ett stort tekniskt intresse då tjänsten är bred och tangerar flera olika kompetensområden.

Krav:
•Eftergymnasial utbildning inom elektronik eller motsvarande kunskaper
•Svenska i tal och skrift
Meriterande:
•Erfarenhet av elektronikkonstruktion eller reparation/felsökning
•Kunskaper inom C-programmering
•Körkort B
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om Saab:
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Sektionen Electronic Systems ligger under avdelningen Product Platform med ca 200 medarbetare som arbetar inom hela utvecklingskedjan, från teknik- och produktstudier till färdig produkt och produktvård. I rollen som produktvårdsingenjör utgår du från kontoret i Karlskoga.

Om Framtiden AB:
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, med målet att göra skillnad i människors liv. Genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega gör vi skillnad, vilket är vår specialitet. Vi finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Saab.

Villkor:
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Karlskoga
Omfattning: Heltid
Arbetstider: kontorstider med flex

Ansök nu

Framtidens nya projektledare inom fastighetsautomation?

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Feb 7
Letar du efter ny utmaning? Vill du få in foten på ett väletablerat, seriöst och ISO-certifierad företag som brinner för att utvecklas i och med branscen? Då är detta tjänsten för dig!

Om rollen
Som projektledare hos vår samarbetskund kommer du att bli en nyckelspelar i allt från mindre projekt till större partneringsprojekt. Du kommer att driva och följa projektet med allt från materialbeställning, tidsplanuppföljningar, ekonomi till att närvara på byggmöten och hantera ÄTOR. Vi lägger stor vikt vid dina tidigare erfarenheter men också vem du är som person. Vi ser att nyckeln till en lyckad rekrytering ligger i att hitta dig med rätt driv och intresse för att axla denna rollen och bedriva framgångsrika projekt.

Vem är du?
Vi ser att du som söker har tidigare erfarenheter inom fastighetsautomation, el eller likvärdigt med några års erfarenhet att äga och driva projekt. Vi ser att du som person tycker om att utmana gamla arbetssätt och fördomar, att du drivs av ett kvalitativt och ekonomiskt fokus men också att du är strukturerad och kommunikativ då stor del av arbetet handlar om att samarbete med andra individer.
Skallkrav:
- Arbetslivserfarenhet inom projektledning
- Intresse/kännedom om El eller fastighetsautomation
- Behärska Svenska och engelska i tal och skrift
- Körkort B

Om kundföretaget
Företaget som vi samarbetar med i denna rekrytering är en känd, väletablerat aktör som anser sig vara specialister inom området energi/fastighetsautomation. Man vill vara en given spelare på marknaden och det uppnår man genom att vara professionella och framåtlutade. Företaget har funnits i branschen sedan 2014 och omsätter idag över 250 MNKR

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollegor. Vi är specialister på att rekrytera rätt talang till rätt företag. Framtiden AB finns på sju orter i Sverige och i Oslo, Norge.

Rekryteringsprocess
Annonsurval
Telefonintervjuer
Intervju med Framtiden AB
Referenstagning
Slutintervju med samarbetskunden.

Villkor
Omfattning: 100%, TillsvidareanställningOrt: Örebro med omnejd
Start: Omgående, enligt övk.

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningsdatumets slut, så är du intresserad av att höra mer, tveka inte på att skicka in din ansökan eller skicka ett mail.
Vi hörs!

Ansök nu

Junior Processingenjör till talangprogram i Karlskoga!

Processingenjör, kemiteknik
Läs mer Jan 9
Är du lika entusiastisk som vi över talangprogrammet på Chematur engineering? Är du passionerad när det gäller att driva gränserna för innovation inom kemiteknik? Trivs du med att omvandla idéer till effektiva, skalbara processer? Chematur Engineering söker en talangfull junior processingenjör att gå med i vårt dynamiska team!

TALANGPROGRAM

Talangprogrammet med Chematur Engineering syftar till att ge dig, en nyligen examinerad, en bra start på din karriär. Programmet kommer att pågå i ett år, där du kommer att ha möjlighet att kombinera spännande projekt med utbildning så att du kan växa som person och utveckla dina tekniska färdigheter. Du kommer att delta i programmet tillsammans med flera andra personer och därigenom kunna bygga ett internt nätverk. Programmet är utformat för att ge dig både färdighetsutveckling och en gemenskap med andra som är i samma fas. Du kommer att ges möjlighet att utveckla både teknisk kunskap och mjuka färdigheter (t.ex. självledarskap). Programmet kommer också att inkludera gemensamma aktiviteter och digitala fikapauser med de andra deltagarna samt en möjlighet att utbyta erfarenheter med mer erfarna kollegor inom företaget.

DITT ARBETE

Du kommer att vara en del av en grupp ingenjörer på ett litet men starkt företag. Chematur Engineering får en förfrågan från ett företag som vill bygga en kemisk fabrik utifrån teknologier som företaget kan tillhandahålla. Ditt team är ansvarigt för att leverera all teknisk dokumentation till kunden för att bygga, driftsätta och köra fabriken. I projekten är du involverad hela vägen från början till uppstart av fabriken. Projekten innehåller nära samarbete med övriga teknikdiscipliner, så det är viktigt att vara öppen och lyhörd.

Som Processingenjör på Chematur Engineering kommer du att jobba med:

•Mass- och värmebalans för hela processer
•Processteknisk design av ingående utrustning
•Processbeskrivningar och manualer
•Riskanalys av framtagna processer
•Medverka vid montage/uppstart av våra anläggningar

Krav:

-Kandidat- eller masterexamen inom kemiteknik med inriktning mot process/apparatteknik.
-Engelska

Bra att ha:

-Svenska
-Flexibilitet för utlandsresor i tjänsten.
-Erfarenhet av anläggningsdesign inom processindustrin

DIN PROFIL

Vi vill träffa dig som är mycket självgående. Du kommer att få ett fantastiskt introduktionsprogram med allt stöd du behöver, där ingen dag är den andra lik. Du behöver vara flexibel och trivas med att vara engagerad i alla faser av ett projekt. Var inte rädd för att ställa frågor, detta visar oss din nyfikenhet och dela gärna med dig av din moderna kunskap inom området. Kommunikation är framgång och vi ser fram emot att lära oss mer av dig!

OM CHEMATUR ENGINEERING

Chematur Engineering är ett globalt teknik- och ingenjörsföretag som projekterar kemianläggningar baserade på egna teknologier till kunder över hela världen. Företaget är känt för sin expertis inom design och konstruktion av processanläggningar, särskilt inom områden som nitrering, hydrering och fosgenering. Tillsammans med teknologier för förnybara kemikalier utgör det basen i produktportföljen. Kundkretsen är global med tonvikt i Asien. Huvudkontoret ligger i Karlskoga där du kommer att träffa 33 anställda med en blandning av ingenjörer och administrativ personal.

OM FRAMTIDEN

Framtiden är ett rekryteringsföretag som arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Vi gör skillnad genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialiserade på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns i 7 städer i Sverige och i Oslo.

För denna tjänst kommer du initialt att vara anställd hos oss på Framtiden och sedan gå vidare och bli anställd direkt av kundföretaget.

REKRYTERINGSPROCESSEN

•Intervju med Framtiden
•Intervju med kund
•Lunch med teamet

VILLKOR

Startdatum: Flexibelt
Stad: Karlskoga
Arbetstid: Heltid, kontorstid

Ansök nu för att ge dig ut på en spännande resa inom processteknik med Chematur Engineering!

Ansök nu

Fånga Framtiden som supporttekniker hos ECIT Solutions Pro!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Feb 24
Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Vill du bli en del av ett framgångsrikt och utvecklande företag? Vill du ha möjlighet att utveckla och utvecklas? Då är detta tjänsten för dig!


Om rollen
Som supporttekniker hos vår samarbetskund, ECIT kommer du vara en viktig del av teamet. Du kommer arbeta med att lösa tekniska problem inom data/IT till kunder i närområdet. Tjänsten är uppdelad i två delar, där den ena delen är att via mail och telefon hjälpa använder med problem i sin dagliga IT drift. Vanligtvis via Active Directory. Den andra delen är att åka ut och felsöka nätverk och den dagliga driften hos kunderna. Du kommer ingå i ett IT-team som innehåller 1st, 2nd och 3rd line support. Så det finns alltid hjälp och stöttning att få.



Vi söker dig med
•Tidigare arbetslivserfarenhet eller eftergymnasial utbildning inom data/IT
•Kompetens och intresse mot nätverk, service och helpdeskfunktion
•Körkort
•Behärska svenska i tal & skrift

Meriterande är
•Certifieringar inom ex. Cisco, Microsoft, Zyxel och dyl.
•Arbetat som tekniker ute hos kunder mot nätverk


Du erbjuds
Friskvårdsbidrag
Möjlighet till hybrid arbetsplats
Tillgång till ECIT Talent, där du kan utvecklas inom företaget
Goda karriärsmöjligheter


Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vill göra skillnad i människor liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och i Oslo, Norge.
För denna tjänst kommer du inledningsvis vara anställd via oss på Framtiden AB för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt av ECIT


Rekryteringsprocess:
CV granskning
Telefonintervjuer
Intervjuer
Referenstagning
Intervju med slutkund


Villkor
Anställningens omfattning: 100%
Anställningsform: Provanställning sex månader därefter tillsvidareanställning
Anställningsort: Örebro

Vi behandlar sökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumets slut, så tveka inte på att skicka in ditt CV omgående.

Ansök nu

Junior Automationsingenjör till talangprogram i Karlskoga!

Automationsingenjör, elkraft
Läs mer Jan 9
Är du lika entusiastisk som vi över talangprogrammet med Chematur Engineering? Är du passionerad när det gäller att driva gränserna för innovation inom kemiteknik? Trivs du med att omvandla idéer till effektiva, skalbara processer? Chematur Engineering söker en talangfull junior instrument/automationsingenjör att gå med i vårt dynamiska team!

TALANGPROGRAM

Talangprogrammet med Chematur Engineering syftar till att ge dig, en nyligen examinerad, en bra start på din karriär. Programmet kommer att pågå i ett år, där du kommer att ha möjlighet att kombinera spännande projekt med utbildning så att du kan växa som person och utveckla dina tekniska färdigheter. Du kommer att delta i programmet tillsammans med flera andra personer och därigenom kunna bygga ett internt nätverk. Programmet är utformat för att ge dig både färdighetsutveckling och en gemenskap med andra som är i samma fas. Du kommer att ges möjlighet att utveckla både teknisk kunskap och mjuka färdigheter (t.ex. självledarskap). Programmet kommer också att inkludera gemensamma aktiviteter och digitala fikapauser med de andra deltagarna samt en möjlighet att utbyta erfarenheter med mer erfarna kollegor inom företaget.

DITT ARBETE

Du kommer att vara en del av en grupp ingenjörer på ett litet men starkt företag. Chematur Engineering får en förfrågan från ett företag som vill bygga en kemisk fabrik utifrån teknologier som företaget kan tillhandahålla. Ditt team är ansvarigt för att leverera all teknisk dokumentation till kunden för att bygga, driftsätta och köra fabriken. I projekten är du involverad hela vägen från början till uppstart av fabriken. Projekten innehåller nära samarbete med övriga teknikdiscipliner, så det är viktigt att vara öppen och lyhörd.

Som Instrument/Automation ingenjör på Chematur Engineering kommer du att jobba med:

•Designa, utveckla och implementera DCS- och instrumentsystem för automation i kemiska processanläggningar.
•Samarbeta med mångdisciplinära team för att integrera automationslösningar i befintliga processer eller nya projekt.
•Genomföra genomförbarhetsstudier, riskbedömningar och felsökning av automationslösningar.
•Utveckla och upprätthålla dokumentation, specifikationer och protokoll relaterad till instrumentering och automation.
•Säkerställa överensstämmelse med branschstandarder, säkerhetsföreskrifter och bästa praxis.
•Tillhandahålla tekniskt stöd och vägledning under installations-, driftsättning- och underhållsfaserna.

Krav:

•Kandidat- eller masterexamen inom elektroteknik, automation med inriktning mot processtyrning.
•Engelska

Bra att ha:

•Svenska
•Flexibilitet för utlandsresor i tjänsten
•Erfarenhet av SIS-system
•MATLAB

DIN PROFIL

Vi vill träffa dig som är mycket självgående. Du kommer att få ett fantastiskt introduktionsprogram med allt stöd du behöver, där ingen dag är den andra lik. Du behöver vara flexibel och trivas med att vara engagerad i alla faser av ett projekt. Var inte rädd för att ställa frågor, detta visar oss din nyfikenhet och dela gärna med dig av din moderna kunskap inom området. Kommunikation är framgång och vi ser fram emot att lära oss mer av dig!

OM CHEMATUR ENGINEERING

Chematur Engineering är ett globalt teknik- och ingenjörsföretag som projekterar kemianläggningar baserade på egna teknologier till kunder över hela världen. Företaget är känt för sin expertis inom design och konstruktion av processanläggningar, särskilt inom områden som nitrering, hydrering och fosgenering. Tillsammans med teknologier för förnybara kemikalier utgör det basen i produktportföljen. Kundkretsen är global med tonvikt i Asien. Huvudkontoret ligger i Karlskoga där du kommer att träffa 33 anställda med en blandning av ingenjörer och administrativ personal.

OM FRAMTIDEN

Framtiden är ett rekryteringsföretag som arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Vi gör skillnad genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialiserade på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns i 7 städer i Sverige och i Oslo.

För denna tjänst kommer du initialt att vara anställd hos oss på Framtiden och sedan gå vidare och bli anställd direkt av kundföretaget.

REKRYTERINGSPROCESSEN

•Intervju med Framtiden
•Intervju med kund
•Lunch med teamet

VILLKOR

Startdatum: Flexibelt
Stad: Karlskoga
Arbetstid: Heltid, kontorstid

Ansök nu för att ge dig ut på en spännande resa inom processteknik med Chematur Engineering!

Ansök nu

Redovisningsekonom till välkänt konsultföretag

Redovisningskonsult
Läs mer Feb 12
Om rollen
I rollen som redovisningskonsult kommer du få möjlighet att utveckla dina kunskaper inom fastighetsområdet.

Vi söker dig med
- Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
- Arbetslivserfarenhet inom ekonomi, med kunskaper inom bokslut och redovisning.
- Behärska svenska i tal och skrift

Vi ser gärna att du har en positiv inställning, är noggrann, ansvarsfull och lösningsorienterad. Du har även god samarbetsförmåga, kommunikationsförmåga och kundfokus.

Du erbjuds
-Utvecklande och stimulerande tjänst i ett modernt bolag inom fastighetsbranschen
-En trevlig arbetsmiljö med engagerade och kompetenta kollegor som sätter gemenskap i fokus
-Möjlighet att arbeta med varierande och utmanande arbetsuppgifter.
-Goda anställningsvillkor med fast lön, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Om vår kund
Vår samarbetspartner är ett familjärt bolag som arbetar aktivt för att riva hierarkier och alla är lika inför varandra oavsett position i företaget. Vår samarbetspartner är en totalentreprenör när det kommer till fastigheter, dem har hand om ekonomi, fastighetsskötsel och hjälper sina kunder med de dem vill ha hjälp med.
Företaget har sitt huvudkontor i Örebro och finns även representerade i Karlstad, Eskilstuna och Lindesberg. Den här tjänsten är för att stärka upp teamet i Örebro eller Karlstad på ekonomiavdelningen. Totalt är dem dryga tio personer på kontoret i Karlstad varav en av dessa arbetar på ekonomiavdelningen.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt av kundföretaget


Rekryteringsprocess
-Rekryteringsprocessen består av följande steg:
-Intervjuer med oss på Framtiden
-Referenstagning
-Intervju med vår kund

Villkor
Start: Omgående och fem månader framåt.
Omfattning: 100% Visstid.
Plats: Karlstad alt Örebro
Lön: Enligt överenskommelse

Är du intresserad av denna tjänst? Skicka då in din ansökan redan idag! Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta oss på Framtiden AB.
Vi ser fram emot din ansökan

Ansök nu

Säljare med fast månadslön + provision utan tak!

Innesäljare
Läs mer Jan 17
Söker du en stimulerande utmaning inom försäljning? Vi letar efter en passionerad innesäljare till ett växande företag i Örebro! Här erbjuds du en fast lön tillsammans med en generös provision, kontinuerlig intern utbildning och en dynamisk arbetsmiljö där din drivkraft belönas. Välkommen med din ansökan!

Om Rollen:
I rollen som innesäljare tar du dig an utmaningen att erbjuda energilösningar till både privatpersoner och företag via telefon. Ditt fokus ligger på att sälja elavtal och skapa värdefulla relationer.

Du kommer att samarbeta med ett av de ledande elbolagen i Sverige och fokusera på att nå både nya och befintliga kunder inom den privata marknaden samt företag.

Din anställning börjar med en säljutbildning innan du börjar bearbeta kunder per telefon. Du får även fortlöpande utbildningar under din anställning.

Arbetsuppgifterna inkluderar:
•Dagliga möten för att utvärdera resultat och vidareutveckling
•Aktivt säljande av elavtal till privatpersoner eller företag
•Orderregistrering i system efter varje försäljning
Din profil:
Vi söker dig med en passion för försäljning och en naturlig förmåga att hantera olika kundprofiler. Du trivs med att kommunicera via telefon och tar dig an utmaningar med en positiv inställning. För att blomstra i denna roll behöver du vara ambitiös, ha en stark arbetsmoral samt en vilja att ständigt utvecklas.

Din personliga mognad och ansvarstagande är nyckelelement för framgång. Flytande svenska är ett krav och tidigare erfarenhet av försäljning ses som meriterande.

Du Erbjuds:
•Fast lön + provision utan tak vilket innebär en förmånlig belöning för varje mål du når
•Intern utbildning i olika steg och daglig coaching
•En dynamisk arbetsmiljö där din drivkraft belönas
•Tävlingar
•En god sammanhållning och stämning i gruppen
Om arbetsplatsen:
Comera AB är en erfaren aktör på den svenska telemarketingmarknaden som arbetar med att skapa effektiva och lönsamma affärer för sina uppdragsgivare. Det som skiljer företaget från det traditionella callcentret är främst kvalitét och resultat. De skapar tillväxt och mervärde för sina uppdragsgivare, genom att alltid tänka innovativt och leverera maximala resultat med en kvalitet i världsklass.

Du kommer att tillhöra ett varierat team med olika bakgrunder och åldrar mellan 25 och 45 år. Arbetsveckan sträcker sig över fem dagar med gemensamma arbetstider för att främja teamandan och samarbetet.

Om Framtiden AB:
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos företaget.

Villkor:
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placering: Örebro
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Ansök nu

Fånga Framtiden som supporttekniker hos ECIT Solutions Pro!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Feb 5
Är du redo att ta nästa steg i din
karriär och bli en del av ett dynamiskt och framåtblickande team? ECIT
Solutions Pro söker nu en engagerad och tekniskt kunnig supportmedarbetare.
Om rollen
Som supportmedarbetare hos ECIT
kommer du att vara en viktig del av deras team, där du kommer att arbeta med
att lösa tekniska problem och ge support till kunder. Du kommer att ha en
central roll i att säkerställa att våra kunder får den bästa möjliga servicen.
Du kommer att arbeta med support över telefon samt vid behov även besöka kunder
på plats, kunder har verksamhet inom andra branscher så som industri,
produktion och kontorstjänster. Du kommer att hjälpa dom med exempelvis
licenshantering, användarhantering, nätverk samt onboarding och offboarding. Vid
mera komplexa problem har du kollegor i 2nd- och 3rd line för support i alla
lägen.
Vi söker dig med
Tidigare arbetslivserfarenhet som IT-support/helpdesk eller relevant
eftergymnasial utbildning inom exempelvis helpdesk och nätverk.
Kompetens inom nätverk och Microsoft.
Körkort och en god svenska i tal och skrift.
Meriterande är
Certifieringar inom nätverk, Microsoft, Cisco, Zyxel.
Ett stort tekniskt intresse.
Du erbjuds
Friskvårdsbidrag
Möjlighet till hybrid arbetsplats
Tillgång till ECIT Talent där du kan utveckla dina kunskaper
Goda karriärmöjligheter, både nationellt och internationellt
Om vår kund
ECIT Solutions Pro är ett företag som värdesätter sina anställda och strävar
efter att skapa en positiv och inkluderande arbetsmiljö. De tror på att ge sina
anställda möjligheter att växa och utvecklas inom företaget. De finns utspridda
inom Sverige och tror på en lokal närvaro mot sina kunder.Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både
bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör
vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är
specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns
på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du under en
inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha
möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos ECIT.Rekryteringsprocessen:
intervjuer
referenstagning
slutintervju med ECIT
Villkor:
Anställningen är på heltid med start så snart som
möjligt. Lön enligt överenskommelse.
Är du redo att ta steget mot en
ljusare framtid med ECIT Solutions Pro? Skicka in din ansökan redan idag! Vi
ser fram emot att höra från dig.

Ansök nu

Redovisningsekonom till konsultföretag i Örebro

Redovisningsekonom
Läs mer Jan 25
Om rollen
I rollen som redovisningskonsult kommer du få möjlighet att utveckla dina kunskaper inom fastighetsområdet.

Vi söker dig med
- Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
- Arbetslivserfarenhet inom ekonomi, med kunskaper inom bokslut och redovisning.
- Behärska svenska i tal och skrift

Vi ser gärna att du har en positiv inställning, är noggrann, ansvarsfull och lösningsorienterad. Du har även god samarbetsförmåga, kommunikationsförmåga och kundfokus.

Du erbjuds
-Utvecklande och stimulerande tjänst i ett modernt bolag inom fastighetsbranschen
-En trevlig arbetsmiljö med engagerade och kompetenta kollegor som sätter gemenskap i fokus
-Möjlighet att arbeta med varierande och utmanande arbetsuppgifter.
-Goda anställningsvillkor med fast lön, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Om vår kund
Vår samarbetspartner är ett familjärt bolag som arbetar aktivt för att riva hierarkier och alla är lika inför varandra oavsett position i företaget. Vår samarbetspartner är en totalentreprenör när det kommer till fastigheter, dem har hand om ekonomi, fastighetsskötsel och hjälper sina kunder med de dem vill ha hjälp med.
Företaget har sitt huvudkontor i Örebro och finns även representerade i Karlstad, Eskilstuna och Lindesberg. Den här tjänsten är för att stärka upp teamet i Örebro eller Karlstad på ekonomiavdelningen. Totalt är dem dryga tio personer på kontoret i Karlstad varav en av dessa arbetar på ekonomiavdelningen.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt av kundföretaget


Rekryteringsprocess
-Rekryteringsprocessen består av följande steg:
-Intervjuer med oss på Framtiden
-Referenstagning
-Intervju med vår kund

Villkor
Start: Omgående och fem månader framåt.
Omfattning: 100% Visstid.
Plats: Karlstad alt Örebro
Lön: Enligt överenskommelse

Är du intresserad av denna tjänst? Skicka då in din ansökan redan idag! Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta oss på Framtiden AB.
Vi ser fram emot din ansökan

Ansök nu

Automation engineer for a traineeprogram in Karlskoga!

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Dec 22
Are you as thrilled as us about trainee program? Are you passionate about pushing the boundaries of innovation in chemical engineering? Do you thrive on transforming ideas into efficient, scalable processes? Chematur Engineering is seeking a talented junior Automation engineer to join our dynamic team!

TALENT PROGRAM

The Talent Program with Chematur engineering aims to give you, a recent graduate, a good start in your career. The program will last for one year, where you will have the opportunity to combine exciting projects with education so that you can grow as a person and develop your technical skills. You will attend the program together with people from other locations and thus be able to build a network internally. The program is therefore designed to give you both skill development and a community with others who are in the same phase.

You will be given the opportunity to develop both your hard skills (e.g., technical knowledge) and soft skills (e.g., self-leadership). The program will also include joint activities and digital coffee breaks with the other participants as well as an opportunity to exchange experiences with more senior colleagues within the company.

YOUR WORK

You will be part of a group of engineers at a small but strong company. Chematur Engineering receives a request from a company that wants to manufacture something chemical. Your team is responsible for delivering all technical documentation to the customer for the factory to function. As an automation engineer at Chematur, you will play a pivotal role in designing, implementing, and optimizing automation solutions within our chemical processing plants. In some projects, you are involved all the way from start to finish. A great deal of collaboration is included between colleagues, so it is important that you have an openness and responsiveness.

As a Automation engineer at Chematur, you'll have the opportunity to:

-Design, develop, and implement electrical control systems for automation in chemical processing plants.
-Collaborate with multidisciplinary teams to integrate automation solutions into existing processes or new projects.
-Conduct feasibility studies, risk assessments, and troubleshooting of electrical systems.
-Develop and maintain documentation related to electrical designs, specifications, and protocols.
-Ensure compliance with industry standards, safety regulations, and best practices.
-Provide technical support and guidance during installation, commissioning, and maintenance phases.

Requirements:

-Bachelor's or Master's degree in Electrical engineering, Automation or Chemical Engineering with processautomation.
-English

Nice to have:

-Swedish
-Flexible with travelling for maximum 6 weeks/year mostly to Asia.
-Experience of SIS system
-MATLAB

YOUR PROFILE

We want to meet you who is very self-driven. You will get a great introduction program where you will get all the support you need but no day is like another, and you need to be flexible with that and enjoy being involved in all stages in projects. Don’t be scared to ask questions, this shows us your curiosity and please share with us of your modern knowledge within the field. Communication is success and we are excited to learn more from you!

ABOUT CHEMATUR ENGINEERING

Chematur Engineering is a global technology and engineering company that specializes in providing sustainable solutions in the fields of chemistry, renewable energy, and environmental technologies. They are known for their expertise in designing and constructing chemical plants, particularly in areas such as biodiesel, renewable chemicals, and specialty chemicals. The customers are global but mostly in Asia.
Headoffice is in Karlskoga and there you will meet 33 employees with a mix of engineers and admin.

ABOUT FRAMTIDEN
Framtiden is a recruitment company working with both staffing and recruitment, we want to make a difference in people’s lives. We make difference by helping people finding the right job and the right colleague. We are specialized in recruiting the right talents to the right company. Framtiden is located in 7 cities in Sweden and in Oslo.

For this position, you will initially be employed by us at Framtiden and then move on and be employed directly by the client company.

RECRUITMENT PROCESS
?
•Interview with Framtiden
•Interview with customer
•Lunch with team

TERMS

Start date: Flexible
City: Karlskoga
Work hours: Full-time, office hours

Apply now to embark on an exciting journey in process engineering with Chematur Engineering!

Ansök nu

Teknisk skribent till Etteplan i Örebro!

Teknikinformatör
Läs mer Dec 21
Har du ett allmänt tekniskt intresse? Tycker du om att skriva texter och vill ha möjlighet att testa på olika typer av uppdrag? Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och en flexibel arbetsplats där du får vara med och bidra till att skapa ett tryggt och säkert samhälle. Välkommen med din ansökan!

Om rollen:
I rollen som teknisk skribent kommer du arbeta med att inhämta och skriva om tekniska texter för att göra de användarvänliga och lättförståeliga. Sammanställningarna som du gör kommer exempelvis användas som användarmanualer, produktbeskrivningar, reservdelskataloger för produktion eller användare. Här kommer du fungera som länken mellan produktutvecklarna och slutanvändaren. Här jobbar du ofta i projektform med ofta flera projekt parallellt. Som anställd på Etteplan kan du även ha möjlighet att få byta uppdrag när du känner att du inte längre har mer att lära eller utvecklas inom.

Din profil:
För att lyckas i rollen som teknisk skribent ser vi att du är en driven, social och trevlig person som är villig att alltid utvecklas. Du är inte rädd för att driva din egen kompetens framåt och gillar att lära dig nya saker.

Krav:
•Eftergymnasial utbildning inom relevant område tex. teknikinformatör
•God teknisk förståelse
•Svenska & engelska i tal och skrift
•Goda kunskaper i Excel
•Erfarenhet av CMS-system
Meriterande:
•Arbetslivserfarenhet inom relevant område
•Körkort B
•Servicevana
Om Etteplan:
Etteplan är ett tekniktjänstföretag som är specialiserade på mjukvara, inbyggda lösningar, tekniska lösningar och teknisk dokumentation. De hjälper sina kunder att skapa en bättre värld genom teknik, innovation och digitalisering. Etteplan arbetar med att skräddarsy sina tekniska tjänster efter kundernas specifika behov. De är ett snabbt växande företag som idag har över 4,000 medarbetare på tre kontinenter, finns i 8 länder och har över 800 mjukvaruutvecklare. I Norrköping och Linköping sitter idag totalt 14 personer.

Om Framtiden AB:
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering. Vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Etteplan.

Villkor:
Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Kontorstider med flex
Ort: Örebro
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Process engineer for a trainee-program in Karlskoga!

Processingenjör, kemiteknik
Läs mer Dec 22
Are you as thrilled as us about trainee program? Are you passionate about pushing the boundaries of innovation in chemical engineering? Do you thrive on transforming ideas into efficient, scalable processes? Chematur Engineering is seeking a talented junior Process Engineer to join our dynamic team!

TALENT PROGRAM

The Talent Program with Chematur engineering aims to give you, a recent graduate, a good start in your career. The program will last for one year, where you will have the opportunity to combine exciting projects with education so that you can grow as a person and develop your technical skills. You will attend the program together with people from other locations and thus be able to build a network internally. The program is therefore designed to give you both skill development and a community with others who are in the same phase.
You will be given the opportunity to develop both your hard skills (e.g., technical knowledge) and soft skills (e.g., self-leadership). The program will also include joint activities and digital coffee breaks with the other participants as well as an opportunity to exchange experiences with more senior colleagues within the company.

YOUR WORK

You will be part of a group of engineers at a small but strong company. Chematur Engineering receives a request from a company that wants to manufacture something chemical. Your team is responsible for delivering all technical documentation to the customer for the factory to function. In some projects, you are involved all the way from start to finish. A great deal of collaboration is included between colleagues, so it is important that you have an openness and responsiveness.

As a Process Engineer at Chematur, you'll have the opportunity to:

• PID drawings
• Configuration and DCS programming.
• Calculations of instrument specifications.
• Specification documents and participation in procurements.

Requirements:

-Bachelor's or Master's degree in Electrical engineering, Automation or Chemical Engineering with specialization process automation.
-English

Nice to have:

-Swedish
-Flexible with travelling for maximum 6 weeks/year mostly to Asia.
-Experience of plant design in the process industry

YOUR PROFILE

We want to meet you who is very self-driven. You will get a great introduction program where you will get all the support you need but no day is like another, and you need to be flexible with that and enjoy being involved in all stages in projects. Don’t be scared to ask questions, this shows us your curiosity and please share with us of your modern knowledge within the field. Communication is success and we are excited to learn more from you!

ABOUT CHEMATUR ENGINEERING

Chematur Engineering is a global technology and engineering company that specializes in providing sustainable solutions in the fields of chemistry, renewable energy, and environmental technologies. They are known for their expertise in designing and constructing chemical plants, particularly in areas such as biodiesel, renewable chemicals, and specialty chemicals. The customers are global but mostly in Asia.
Headoffice is in Karlskoga and there you will meet 33 employees with a mix of engineers and admin.

ABOUT FRAMTIDEN

Framtiden is a recruitment company working with both staffing and recruitment, we want to make a difference in people’s lives. We make difference by helping people finding the right job and the right colleague. We are specialized in recruiting the right talents to the right company. Framtiden is located in 7 cities in Sweden and in Oslo.

For this position, you will initially be employed by us at Framtiden and then move on and be employed directly by the client company.

RECRUITMENT PROCESS

•Interview with Framtiden
•Interview with customer
•Lunch with team

TERMS

Start date: Flexible
City: Karlskoga
Work hours: Full-time, office hours

Apply now to embark on an exciting journey in process engineering with Chematur Engineering!

Ansök nu

Innesäljare till Comera AB i Örebro!

Innesäljare
Läs mer Dec 15
Söker du en stimulerande utmaning inom försäljning? Vi letar efter en passionerad innesäljare till ett växande företag i Örebro! Här erbjuds du en fast lön tillsammans med en generös provision, kontinuerlig intern utbildning och en dynamisk arbetsmiljö där din drivkraft belönas. Välkommen med din ansökan!

Om Rollen:
I rollen som innesäljare tar du dig an utmaningen att erbjuda energilösningar till både privatpersoner och företag via telefon. Ditt fokus ligger på att sälja elavtal och skapa värdefulla relationer.

Du kommer att samarbeta med ett av de ledande elbolagen i Sverige och fokusera på att nå både nya och befintliga kunder inom den privata marknaden samt företag.

Din anställning börjar med en säljutbildning innan du börjar bearbeta kunder per telefon. Du får även fortlöpande utbildningar under din anställning.

Arbetsuppgifterna inkluderar:
•Dagliga möten för att utvärdera resultat och vidareutveckling
•Aktivt säljande av elavtal till privatpersoner eller företag
•Orderregistrering i system efter varje försäljning
Din profil:
Vi söker dig med en passion för försäljning och en naturlig förmåga att hantera olika kundprofiler. Du trivs med att kommunicera via telefon och tar dig an utmaningar med en positiv inställning. För att blomstra i denna roll behöver du vara ambitiös, ha en stark arbetsmoral samt en vilja att ständigt utvecklas.

Din personliga mognad och ansvarstagande är nyckelelement för framgång. Flytande svenska är ett krav och tidigare erfarenhet av försäljning ses som meriterande.

Du Erbjuds:
•Fast lön + provision utan tak vilket innebär en förmånlig belöning för varje mål du når
•Intern utbildning i olika steg och daglig coaching
•En dynamisk arbetsmiljö där din drivkraft belönas
•Tävlingar
•En god sammanhållning och stämning i gruppen
Om arbetsplatsen:
Comera AB är en erfaren aktör på den svenska telemarketingmarknaden som arbetar med att skapa effektiva och lönsamma affärer för sina uppdragsgivare. Det som skiljer företaget från det traditionella callcentret är främst kvalitét och resultat. De skapar tillväxt och mervärde för sina uppdragsgivare, genom att alltid tänka innovativt och leverera maximala resultat med en kvalitet i världsklass.

Du kommer att tillhöra ett varierat team med olika bakgrunder och åldrar mellan 25 och 45 år. Arbetsveckan sträcker sig över fem dagar med gemensamma arbetstider för att främja teamandan och samarbetet.

Om Framtiden AB:
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos företaget.

Villkor:
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placering: Örebro
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Ansök nu

Administratör med säljerfarenhet sökes till JMS Vattenrening

Innesäljare
Läs mer Dec 15
Har du en förkärlek till försäljning, merförsäljning och kundservice? Vill du arbeta i en bred roll där sälj, planering, inköp och butiksansvar är delar av din arbetsvardag? Då har vi tjänsten till dig!


Om rollen
I rollen som administratör kommer du ha en viktig och betydande roll för eftermarknadsarbetet mot befintliga kunder och service på deras anläggningar. Kunderna är oftast privatkunder som köpt installationer av vattenreningssystem till hushållet.
Man arbetar enbart mot befintliga kunder och samtal som går ut är för att främja kundservice och skapa ett mervärde för de hushåll som nyttjar företagets produkter.

Rollen som vi söker är bred och utöver ovan beskrivna arbetsuppgifter kommer du också att ha ett koordinerande ansvar för att boka in tekniker på dem servicar som blir beställda av kunder, du kommer att ha ett visst butiksansvar för att hjälpa kunder som kommer in och köper förbrukningsartiklar.
På sikt kommer du också att bli introducerat till att sitta med visst inköp av produkter hos återförsäljare.


Vem är du?
Vi tror att du är en person som tycker om att arbeta med kundservice där merförsäljning ligger i fokus. Du har ett strukturerad sinne där du kan hantera flera bollar i luften samtidigt, då tjänsten innefattar många olika delar.
Du har en förkärlek till försäljning, merförsäljning och du drivs av att skapa ett mervärde för såväl dina kunder som medarbetare. Det är viktigt att arbeta med kvalité för att upprätthålla ett bra rykte och omdöme bland kunder.

Skallkrav för tjänsten:
- Behärska svenska i tal och skrift
- Erfarenhet av kundservice, antingen via sälj eller kundsupport
- Förkärlek till struktur och planering

Meriterande:
- B* Körkort


Om kundföretaget
JMS Vattenrening som vi hjälper med denna rekrytering är experter inom vattenreningslösningar till hushåll och samfälligheter. Man erbjuder ett helhetskoncept med allt från införsäljning, behovsanalys, offertering till installation och eftermarknadsarbete/service.
Företaget har funnits i branschen sedan början på 90-talet och främjar långsiktighet både för medarbetare och kunder. Det är viktigt att upprätthålla nöjda, motiverade medarbetare samtidigt som man ser av allra största vikt till kvalité och lösningsfokus mot kunder.
Man finns på 20-talet olika orter runt om i Sverige där huvudkontoret är i Örebro.


Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB


Rekryteringsprocess
Kandidaturval genom CV granskning och telefonintervjuer
Intervju med oss på Framtiden AB
Referenstagning
Intervju med kundföretaget


Villkor
Omfattning: Heltid
Ort: Örebro
Lön: Enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökningar löpande och kommer därför att påbörja kandidaturvalet omgående. Tveka inte med din ansökan om du är intresserad.

Ansök nu

Innesäljare till expansivt företag i Örebro!

Innesäljare
Läs mer Dec 1
Söker du en stimulerande utmaning inom försäljning? Vi letar efter en passionerad innesäljare till ett växande företag i Örebro! Här erbjuds du en fast lön tillsammans med en generös provision, kontinuerlig intern utbildning och en dynamisk arbetsmiljö där din drivkraft belönas. Välkommen med din ansökan!

Om Rollen:
I rollen som innesäljare tar du dig an utmaningen att erbjuda energilösningar till både privatpersoner och företag via telefon. Ditt fokus ligger på att sälja elavtal och skapa värdefulla relationer.

Du kommer att samarbeta med ett av de ledande elbolagen i Sverige och fokusera på att nå både nya och befintliga kunder inom den privata marknaden samt företag.

Din anställning börjar med en säljutbildning innan du börjar bearbeta kunder per telefon. Du får även fortlöpande utbildningar under din anställning.

Arbetsuppgifterna inkluderar:
•Dagliga möten för att utvärdera resultat och vidareutveckling
•Aktivt säljande av elavtal till privatpersoner eller företag
•Orderregistrering i system efter varje försäljning
Din profil:
Vi söker dig med en passion för försäljning och en naturlig förmåga att hantera olika kundprofiler. Du trivs med att kommunicera via telefon och tar dig an utmaningar med en positiv inställning. För att blomstra i denna roll behöver du vara ambitiös, ha en stark arbetsmoral samt en vilja att ständigt utvecklas.

Din personliga mognad och ansvarstagande är nyckelelement för framgång. Flytande svenska är ett krav och tidigare erfarenhet av försäljning ses som meriterande.

Du Erbjuds:
•Fast lön + provision utan tak vilket innebär en förmånlig belöning för varje mål du når
•Intern utbildning i olika steg och daglig coaching
•En dynamisk arbetsmiljö där din drivkraft belönas
•Tävlingar
•En god sammanhållning och stämning i gruppen
Om arbetsplatsen:
Företaget är en erfaren aktör på den svenska telemarketingmarknaden som arbetar med att skapa effektiva och lönsamma affärer för sina uppdragsgivare. Det som skiljer företaget från det traditionella callcentret är främst kvalitét och resultat. De skapar tillväxt och mervärde för sina uppdragsgivare, genom att alltid tänka innovativt och leverera maximala resultat med en kvalitet i världsklass.

Du kommer att tillhöra ett varierat team med olika bakgrunder och åldrar mellan 25 och 45 år. Arbetsveckan sträcker sig över fem dagar med gemensamma arbetstider för att främja teamandan och samarbetet.

Om Framtiden AB:
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos företaget.

Villkor:
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placering: Örebro
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Ansök nu

Systemingenjör inom medicinsk IT

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 27
Söker du en karriär inom
medicinsk IT där du kan bidra till förbättrad vård runtom i världen? Vill du vara en del av ett ledande företag där människan står i fokus?
Då är detta tjänsten för dig! Urval sker löpande, sök redan idag!

Om rollen.

Vår samarbetspartner erbjuder dig
chansen att arbeta med ett härligt team av engagerade kollegor utsprida i
världen, med ett gemensamt mål att skapa ett tryggare och friskare samhälle.Som systemingenjör kommer du att
arbeta i leveransprojekt mot våra kunder i Skandinavien.
Du kommer att samarbete ett team
bestående av andra systemingenjörer, projektledare och applikationsspecialister
för att planera och utföra olika kundprojekt.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
kommer att vara att installera, konfigurera och uppgradera medicinska
IT-lösningar, arbeta med komplexa databaser, virtuella servrar, molnlösningar
och integrationer mellan olika vårdsystem, samt ha mycket kundkontakt.
Som nyexaminerad kommer du att få
rätt start med stöd från både kompetenta kollegor och en mentor som hjälper dig
att navigera i din nya roll. Tillsammans med din mentor och närmsta chef kommer
ni gemensamt ta fram en tydlig strategi för att sätta dig i en position för att
lyckas.
Arbetsmiljön är positiv och
sammanhållen med en stark gemenskap och en god stämning. Förutom att ha roligt
på jobbet, är alla engagerade i att göra ett bra jobb och bidra till förbättrad
vård runtom i världen.

Vi söker.
För att kvalificera för denna
tjänst kräver vi en avslutad master- eller kandidatutbildning inom en relevant
fält med goda betyg.
Du bör ha goda kunskaper i
engelska, både i tal och skrift, och vara en duktig problemlösare.

Skallkrav
Högskole- eller civilingenjörsexamen, med goda betyg.
Svenska och engelska obehindrat.
Ett stort tekniskt intresse

Meriterande
Erfarenhet eller kompetens för IT, kopplat till
Microsoft miljöer.
Erfarenhet eller kompetens för Databashantering,
Virtualisering, samt Windows Server.

Om företaget.
Som systemingenjör hos vår samarbetskund kommer du
tillhöra en organisation där man värdesätter innovation, kvalitet och
kundfokus.
Företaget är en ledande aktör
inom medicinsk IT och erbjuder sina kunder världsledande lösningar och
tjänster.
Företaget lägger stor vikt på
både attityd och förmåga, där man strävar efter att "Anställa för attityd
och förmåga och träna för kompetens".
Detta innebär att personlighet
och potential är viktigare än nuvarande kunskapsnivå eller tidigare
erfarenheter.


Om Framtiden AB

Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos företaget.


Rekryteringsprocess

CV-urval

Telefonintervju

Intervju

Tester + Referenser

Kundintervju

Beslut



Villkor

Startdatum: Enligt överrenskommelse

Ort: Örebro

Omfattning: Heltid

Arbetstider: 8-17

Ansök nu

Bilmekaniker sökes!

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Nov 30
Är du en teknisk person som älskar allt som har med fordon
att göra? Har du gått en fordonsrelaterad utbildning på gymnasiet, mekat med
bilar sedan du var ung, eller kanske redan arbetat som mekaniker eller
plåtslagare? Nu har du chansen att ta del av en ny möjlighet! Kom och arbeta
som mekaniker på Lillåns Bil i Örebro.

Arbetsuppgifter
Som mekaniker på familjeägda Lillåns Bil arbetar du med ett
härligt team. Dina dagar kommer bestå av service, felsökning, underhåll och reparation
på både bilar och husbilar. Du kommer också att arbeta i diagnostikverktyget Infoflex
och garantiärendesystemet Cabas.


Profil
Vi söker dig som antingen är i starten av din
mekaniker-karriär, eller dig som redan hunnit arbeta i branschen i några år. Huvudsaken
är att du har ett genuint intresse av mekanik och fordon – kanske har du mekat
mycket på fritiden eller har det som en hobby?
Vi söker också dig som är arbetsvillig, initiativtagande och
öppensinnad.

Kompetenskrav
•Körkort B
•Svenska
Meriterande
•Du har erfarenhet som mekaniker
•Du har erfarenhet av att arbeta mekaniskt med husbilar
•Du är kunnig inom fordonselektronik och programmering


Om Lillåns Bil
Lillåns Bil är en heltäckande
bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i
världen. Här kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice
för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Deras välutbildade
tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch
avancerade testteknik. De använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet,
vilket innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du
kör därifån med bibehållen nybilsgaranti.

Om Framtiden AB
För denna tjänst kommer du att bli
direktanställd hos Lillåns Bil.


Rekryteringsprocess
CV-urval
Intervju med Framtiden
Intervju med Lillåns Bil

Villkor
Ort: Örebro
Startdatum: Omgående (enligt överenskommelse)
Arbetstider: Mån-tors 07-16.30, fre 07-15

Ansök nu

Är du vår nya IT-säkerhetskonsult?

Säkerhetsansvarig, IT
Läs mer Nov 13
Vill du ta steget in i en dynamisk roll som IT-säkerhetskonsult, där du får möjligheten att äga och driva dina kunduppdrag samtidigt som du arbetar med de senaste teknologierna inom IT-säkerhet? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!

Arbetsuppgifter:
I rollen som IT-konsult kommer du att leda och driva kunduppdrag med ansvar för hög kvalitet i ditt arbete. Du får möjlighet att vara med och driva projekt av varierande storlek från start till mål, och arbeta agilt nära kunden.

Företaget har ett stort fokus på säkerhet både vad gäller on-prem och molnlösningar. Dina huvudområden kan vara inom kommunikation och brandväggslösningar eller server och lagring med fokus på någon av dessa tillverkare: HPE, Fortinet, Cisco, Microsoft, VMware, Dell, Nutanix, Pure Storage.

Arbetstiden är flexibel, och du planerar din tid själv. Du kommer att arbeta hemifrån, ute hos kund och delta i veckomöten med teamet. Rollen innebär att förstå kundens behov och hitta lösningar för att stödja företag med deras IT-säkerhet, vilket gör att dina arbetsuppgifter varierar.

Din profil:
För att lyckas i rollen som konsult ser vi att du är en kommunikativ person som trivs med att bygga starka relationer. Du tar ansvar för din egen kompetensutveckling genom utbildning, självstudier och seminarier. Det är viktigt att du håller dig och dina kollegor uppdaterade och har god kunskap om kommande teknologier inom ditt område.

Du tar ansvar och bidrar aktivt till din egen och andra kollegors beläggning och vi ser det som starkt meriterande om du har några års erfarenhet som konsult inom branschen med inarbetade relationer hos en eller flera kunder.

Som person är du strukturerad, van att arbeta enligt tydliga processer och har förmågan att organisera och planera ditt arbete väl. Du slutför det du påbörjar och håller deadlines.

Krav:
•Minst 3 års erfarenhet som konsult inom branschen
•Svenska och engelska i tal och skrift
•Körkort B
Meriterande:
•Minst ett par certifieringar inom dina områden och anses vara specialist (eller på god väg)
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns i en säkerhetsprövning. Detta kan medföra krav på visst medborgarskap.

Om arbetsplatsen:
Företaget består av erfarna konsulter inom IT med spetskompetens inom infrastruktur, inklusive kommunikation, brandväggar, lagring, virtualisering, backup, databaser och pentesting.

Man erbjuder lösningar från flera tillverkare från förstudie till produktionssättning samt proaktivt underhåll under systemens livscykel. Företaget riktar sig främst mot mellanstora till stora företag samt kommuner.

Du erbjuds:
•Kollektivavtal
•Mycket bra grundlön
•Tjänstebil
•Kvartalsbonus utifrån hela gruppens prestation och utan tak
•30 semesterdagar
•Betald övertid
•Friskvårdsbidrag 5000kr/år
Om Framtiden AB:
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du att bli direktanställd hos kundföretaget.

Villkor:
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placering: Örebro
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Ansök nu

Kundservicemedarbetare till JMS Vattenrening

Innesäljare
Läs mer Nov 7
Har du en förkärlek till försäljning, merförsäljning och kundservice? Vill du arbeta i en bred roll där sälj, planering, inköp och butiksansvar är delar av din arbetsvardag? Då har vi tjänsten till dig!


Om rollen
I rollen som kundservicemedarbetare kommer du ha en viktig och betydande roll för eftermarknadsarbetet mot befintliga kunder och service på deras anläggningar. Kunderna är oftast privatkunder som köpt installationer av vattenreningssystem till hushållet.
Man arbetar enbart mot befintliga kunder och samtal som går ut är för att främja kundservice och skapa ett mervärde för de hushåll som nyttjar företagets produkter.

Rollen som vi söker är bred och utöver ovan beskrivna arbetsuppgifter kommer du också att ha ett koordinerande ansvar för att boka in tekniker på dem servicar som blir beställda av kunder, du kommer att ha ett visst butiksansvar för att hjälpa kunder som kommer in och köper förbrukningsartiklar.
På sikt kommer du också att bli introducerat till att sitta med visst inköp av produkter hos återförsäljare.


Vem är du?
Vi tror att du är en person som tycker om att arbeta med kundservice där merförsäljning ligger i fokus. Du har ett strukturerad sinne där du kan hantera flera bollar i luften samtidigt, då tjänsten innefattar många olika delar.
Du har en förkärlek till försäljning, merförsäljning och du drivs av att skapa ett mervärde för såväl dina kunder som medarbetare. Det är viktigt att arbeta med kvalité för att upprätthålla ett bra rykte och omdöme bland kunder.

Skallkrav för tjänsten:
- Behärska svenska i tal och skrift
- Erfarenhet av kundservice, antingen via sälj eller kundsupport
- Förkärlek till struktur och planering

Meriterande:
- B* Körkort


Om kundföretaget
JMS Vattenrening som vi hjälper med denna rekrytering är experter inom vattenreningslösningar till hushåll och samfälligheter. Man erbjuder ett helhetskoncept med allt från införsäljning, behovsanalys, offertering till installation och eftermarknadsarbete/service.
Företaget har funnits i branschen sedan början på 90-talet och främjar långsiktighet både för medarbetare och kunder. Det är viktigt att upprätthålla nöjda, motiverade medarbetare samtidigt som man ser av allra största vikt till kvalité och lösningsfokus mot kunder.
Man finns på 20-talet olika orter runt om i Sverige där huvudkontoret är i Örebro.


Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB


Rekryteringsprocess
Kandidaturval genom CV granskning och telefonintervjuer
Intervju med oss på Framtiden AB
Referenstagning
Intervju med kundföretaget


Villkor
Omfattning: Heltid
Ort: Örebro
Lön: Enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökningar löpande och kommer därför att påbörja kandidaturvalet omgående. Tveka inte med din ansökan om du är intresserad.

Ansök nu

Kundansvarig säljare till Framtiden i Örebro

Account manager
Läs mer Nov 28
Vill du vara en del av företag som hjälper personer till deras första jobb eller nästa steg i karriären?
Drivs du av att bygga och utveckla relationer med en massa spännande människor på spännande företag?

Då är du varmt välkommen att söka vår roll som kundansvarig säljare till vårt kontor i Örebro.

Arbetsbeskrivning

Att jobba som Kundansvarig säljare hos oss på Framtiden innebär först och främst att du är den som identifierar personalbehov hos nya och befintliga kunder och att det är du som är vårt ansikte utåt mot dessa och hjälper dem att skräddarsy de bästa lösningarna gällande bemanning och rekrytering. För varje samarbete med kund hjälper vi företagen med sina utmaningar men även personer att ta sitt första eller nästa steg i karriären!

Det finns många aktörer i vår bransch men genom att vara engagerad, arbeta med tempo, nyfikenhet och med excellens så kommer du tillsammans med vårt erbjudande kunna utvecklas och nå nya nivåer inom din försäljning.


Vi ser gärna att du har följande:

• Arbetslivserfarenhet inom försäljning
• Svenska i tal och skrift
• Körkort B

Meriterande:

• Bransch eller närliggande branscherfarenhet
• Tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning
• Eget kontaktnät
• Relevant utbildning inom t.ex. försäljning

Genom att skapa möten mellan företag och talanger sammanför Framtiden rätt person med rätt plats och därför söker vi nu efter en Kundansvarig säljare med ett stort intresse av att skapa möjligheter för människor och driva affärer från start till mål.

Vi söker dig som är målmedveten, tar ansvar och arbetar proaktivt med nyfikenhet för att skapa långsiktiga samarbeten med företag. Du är driven, engagerad och har stort intresse av försäljning. Vi ser att du är trygg i dig själv, har mod, har en positiv grundsyn och bidrar med glädje!

Rekryteringsprocessen:

Vår rekryteringsprocess kommer bestå av nedan steg:
- CV-granskning
- Kortare telefonintervju
- Personlighets- och logiktest
- Kompetensbaserad intervju
- Referenstagning
- Intervju med närmaste chef
- Träff med teamet

Om Framtiden

Några av våra förmåner:

• Förtroendetid
• Utbildningspaket
• Friskvård
• Attraktiv lön och bonusmodell
• Möjlighet till delägarskap

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Vi gör skillnad genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera talanger till rätt företag främst inom IT/Teknik, ekonomi och kontor. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Som medarbetare på Framtiden skall det vara roligt att gå till jobbet! Vi är ett ambitiöst och härligt gäng som gillar att umgås med varandra och samtidigt utvecklas. Här strävar vi alltid efter att bli vårt bästa jag genom utbildning, träning och ständig utveckling i våra roller.

För oss på Framtiden är balansen mellan jobb och privatliv viktigt, därför tillämpar vi förtroendetid och flexibel arbetsplats. Vi har också väl tilltaget friskvårdsbidrag och gemensam frukost varje dag.

Vi står för hög service, kvalitet och har ett klimat som är familjärt och grundat i sunda värderingar. Om du vill ha en arbetsplats präglad av en positiv kultur där vi, medarbetarna, är i fokus är Framtiden rätt ställe för dig.
Välkommen med din ansökan!

Villkor:
Startdatum: November eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 100%
Lön: Fast månadslön + provision
Placering: Örebro

Ansök nu

Kundansvarig säljare till Framtiden i Örebro

Account manager
Läs mer Nov 9
Vill du vara en del av företag som hjälper personer till deras första jobb eller nästa steg i karriären?
Drivs du av att bygga och utveckla relationer med en massa spännande människor på spännande företag?

Då är du varmt välkommen att söka vår roll som kundansvarig säljare till vårt kontor i Örebro.

Arbetsbeskrivning

Att jobba som Kundansvarig säljare hos oss på Framtiden innebär först och främst att du är den som identifierar personalbehov hos nya och befintliga kunder och att det är du som är vårt ansikte utåt mot dessa och hjälper dem att skräddarsy de bästa lösningarna gällande bemanning och rekrytering. För varje samarbete med kund hjälper vi företagen med sina utmaningar men även personer att ta sitt första eller nästa steg i karriären!

Det finns många aktörer i vår bransch men genom att vara engagerad, arbeta med tempo, nyfikenhet och med excellens så kommer du tillsammans med vårt erbjudande kunna utvecklas och nå nya nivåer inom din försäljning.


Vi ser gärna att du har följande:

• Arbetslivserfarenhet inom försäljning
• Svenska i tal och skrift
• Körkort B

Meriterande:

• Bransch eller närliggande branscherfarenhet
• Tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning
• Eget kontaktnät
• Relevant utbildning inom t.ex. försäljning

Genom att skapa möten mellan företag och talanger sammanför Framtiden rätt person med rätt plats och därför söker vi nu efter en Kundansvarig säljare med ett stort intresse av att skapa möjligheter för människor och driva affärer från start till mål.

Vi söker dig som är målmedveten, tar ansvar och arbetar proaktivt med nyfikenhet för att skapa långsiktiga samarbeten med företag. Du är driven, engagerad och har stort intresse av försäljning. Vi ser att du är trygg i dig själv, har mod, har en positiv grundsyn och bidrar med glädje!

Rekryteringsprocessen:

Vår rekryteringsprocess kommer bestå av nedan steg:
- CV-granskning
- Kortare telefonintervju
- Personlighets- och logiktest
- Kompetensbaserad intervju
- Referenstagning
- Intervju med närmaste chef
- Träff med teamet

Om Framtiden

Några av våra förmåner:

• Förtroendetid
• Utbildningspaket
• Friskvård
• Attraktiv lön och bonusmodell
• Möjlighet till delägarskap

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Vi gör skillnad genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera talanger till rätt företag främst inom IT/Teknik, ekonomi och kontor. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Som medarbetare på Framtiden skall det vara roligt att gå till jobbet! Vi är ett ambitiöst och härligt gäng som gillar att umgås med varandra och samtidigt utvecklas. Här strävar vi alltid efter att bli vårt bästa jag genom utbildning, träning och ständig utveckling i våra roller.

För oss på Framtiden är balansen mellan jobb och privatliv viktigt, därför tillämpar vi förtroendetid och flexibel arbetsplats. Vi har också väl tilltaget friskvårdsbidrag och gemensam frukost varje dag.

Vi står för hög service, kvalitet och har ett klimat som är familjärt och grundat i sunda värderingar. Om du vill ha en arbetsplats präglad av en positiv kultur där vi, medarbetarna, är i fokus är Framtiden rätt ställe för dig.
Välkommen med din ansökan!

Villkor:
Startdatum: November eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 100%
Lön: Fast månadslön + provision
Placering: Örebro

Ansök nu

Serviceelektriker till Assemblin EL AB Örebro

Avsynare, elteknik
Läs mer Okt 6
Är du redo för nästa kliv i din karriär och vill få jobba inom ett tryggt, större bolag men samtidigt ha den familjära känslan på arbetet? Gillar du även att få jobba självständigt men också tillhöra en kompetent grupp? Assemblin EL AB i Örebro har just detta!

Missa inte din chans utan sök redan idag!


Om Assemblin
Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för luft, vatten och energi. Vår vision är att skapa smarta och hållbara installationslösningar som får byggnader att fungera och människor att trivas. Genom nära och lokala samarbeten och en stark organisation i ryggen gör vi det möjligt.
Ett varierande och självständigt arbete med stor frihet under ansvar där du får stöttning från servicechef och kollegor. Hos oss gör dina insatser skillnad.
Assemblin värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt, korta beslutsvägar och högt i tak. Vi har högt i tak i hela organisationen och strävar efter att tillsammans utveckla serviceavdelningen. Vi arrangerar aktiviteter både på och utanför arbetstid för att du ska få ett mervärde hos oss och att vi ska bli ett vinnande lag tillsammans.
Assemblin tillhandahåller interna och externa utbildningar efter önskemål samt ser till att du får rätt förutsättningar i din roll hos oss. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget, vi har flera spännande serviceprojekt på gång, samt flera löpande avtalspartners och dessutom ser vi till att ha kul på jobbet!


Våra värdeord

Vi kan - Med rätt kompetens, erfarenhet och utrustning utför vi vårt jobb med stolthet. På så vis bidrar vi alla till att göra våra kunder nöjda.

Vi vill - Engagemang och nyfikenhet driver oss framåt. Genom att ständigt utveckla oss själva och vår verksamhet skapar vi smarta och hållbara installationer för våra kunder.

Vi bryr oss - Tillsammans utför vi vårt jobb med stor respekt för varandra och våra kunder. Vi tar också ansvar för miljön och samhället omkring oss.



Om rollen
I rollen som serviceelektriker kommer du tillhöra en grupp på ca 15 personer.
Du kommer jobba självständigt i ditt arbete med kortare uppdrag mot främst kommunala kunder i Örebro området. Rollen är omväxlande och här har du möjlighet att få vara med och skapa flexibla arbetsveckor.
I ditt arbete kommer du ha mycket kundkontakt och jobba med att ge kunderna bästa servicen i form av felsökning, installation och råd.
En gedigen introduktion kommer ges på plats.



Dina arbetsuppgifter kan vara bla
•Byta belysning på olika entreprenader, kan vara allt från LED, till lampor till faktiska kontakter
•Ny installation av exempelvis el centraler
•Vara med vid installation av el vid nybyggnationer
•Felsökning/riskbedömning och rådgivning till kund kring installation/produkter
•Åka runt till kunder och serva deras befintliga el system inom entreprenader, kommunala byggnader, skolor eller industrier


För rollen behöver du ha
•Slutförd gymnasieutbildning eller yrkesutbildning inom EL
•Utförd 1600 timmars lärlings-arbete
•Minst 3års arbetslivserfarenhet inom relevant område
•B – Körkort
•Flytande i svenska i tal och skrift
Om oss på Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du att bli direktanställd hos Assemblin EL AB


Rekryteringsprocess
Telefonintervju
Intervju med Framtiden
Referenstagning
Intervju med Assemblin EL AB

Övrigt
Startdatum: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Örebro
Arbetstider: Dagtid 7-16
Omfattning: 100%

Urval sker löpande, Skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Styr och reglerkonsult

Styr- och reglertekniker
Läs mer Okt 6
Har du erfarenhet inom styr- och reglerteknik och vill bredda dina kunskaper? AFRY söker dig som trivs med människor och vill ta nästa steg inom fastighetsautomation!

Om rollen
Rollen som Styr- och reglerkonsult på AFRY innehåller flera delar. Du jobbar en hel del i CAD, i övrigt är du ute på byggen och inventerar eller samordnar projekt med beställare och branschkollegor. Du projekterar, skapar driftkort och tekniska beskrivningar och trivs med att vara rörlig ute hos kund. I början kommer du att ta rygg på en mer erfaren kollega för att sedan bli mer självgående i egna uppdrag. Välkommen till ett härligt team i utvecklingsfas!

Din profil
Vi söker dig som ser dina kollegor som en stor tillgång, du tror lika mycket på att dela med dig av dina egna erfarenheter och kunskaper som att ta del av andras. När en uppgift landar på ditt bort förvaltar du den och drivs av att söka och finna lösningar på problem, om du fastnar tar du gärna hjälp av en kollega! Du trivs i grupp och uppskattar andra människor, en stor del av rollen handlar om samordning och kommunikation med allt från dina närmaste kollegor till beställare och driftpersonal.

Skallkrav
• Eftergymnasial utbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet inom El/Automation eller elektronik
• Arbetslivserfarenhet inom styr- och reglerteknik
• Kunskap i AutoCAD

Meriterande
• Bred kunskap inom VVS-installationer
• Erfarenhet av PLC-programmering
• Kunskaper i integrationsarbete mot överordnade system

Om företaget
AFRY är ett internationellt teknikkonsultbolag och är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. AFRY har över 19 000 medarbetare och kontor i 50 länder. De är experter inom områdena infrastruktur, industri och energi. De arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer där de har en uttalad strategi inom just hållbarhet och grön omställning.

Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Under hösten enligt överenskommelse
Placeringsort: Örebro
Arbetstider: 8-17 med möjlighet till flex och viss hybrid
Omfattning: Heltid

Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Ansök nu

Kundansvarig säljare till Framtiden i Örebro

Account manager
Läs mer Okt 6
Vill du vara en del av företag som hjälper personer till deras första jobb eller nästa steg i karriären?
Drivs du av att bygga och utveckla relationer med en massa spännande människor på spännande företag?

Då är du varmt välkommen att söka vår roll som kundansvarig säljare till vårt kontor i Örebro.

Arbetsbeskrivning

Att jobba som Kundansvarig säljare hos oss på Framtiden innebär först och främst att du är den som identifierar personalbehov hos nya och befintliga kunder och att det är du som är vårt ansikte utåt mot dessa och hjälper dem att skräddarsy de bästa lösningarna gällande bemanning och rekrytering. För varje samarbete med kund hjälper vi företagen med sina utmaningar men även personer att ta sitt första eller nästa steg i karriären!

Det finns många aktörer i vår bransch men genom att vara engagerad, arbeta med tempo, nyfikenhet och med excellens så kommer du tillsammans med vårt erbjudande kunna utvecklas och nå nya nivåer inom din försäljning.


Vi ser gärna att du har följande:

• Arbetslivserfarenhet inom försäljning
• Svenska i tal och skrift
• Körkort B

Meriterande:

• Bransch eller närliggande branscherfarenhet
• Tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning
• Eget kontaktnät
• Relevant utbildning inom t.ex. försäljning

Genom att skapa möten mellan företag och talanger sammanför Framtiden rätt person med rätt plats och därför söker vi nu efter en Kundansvarig säljare med ett stort intresse av att skapa möjligheter för människor och driva affärer från start till mål.

Vi söker dig som är målmedveten, tar ansvar och arbetar proaktivt med nyfikenhet för att skapa långsiktiga samarbeten med företag. Du är driven, engagerad och har stort intresse av försäljning. Vi ser att du är trygg i dig själv, har mod, har en positiv grundsyn och bidrar med glädje!

Rekryteringsprocessen:

Vår rekryteringsprocess kommer bestå av nedan steg:
- CV-granskning
- Kortare telefonintervju
- Personlighets- och logiktest
- Kompetensbaserad intervju
- Referenstagning
- Intervju med närmaste chef
- Träff med teamet

Om Framtiden

Några av våra förmåner:

• Förtroendetid
• Utbildningspaket
• Friskvård
• Attraktiv lön och bonusmodell
• Möjlighet till delägarskap

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Vi gör skillnad genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera talanger till rätt företag främst inom IT/Teknik, ekonomi och kontor. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Som medarbetare på Framtiden skall det vara roligt att gå till jobbet! Vi är ett ambitiöst och härligt gäng som gillar att umgås med varandra och samtidigt utvecklas. Här strävar vi alltid efter att bli vårt bästa jag genom utbildning, träning och ständig utveckling i våra roller.

För oss på Framtiden är balansen mellan jobb och privatliv viktigt, därför tillämpar vi förtroendetid och flexibel arbetsplats. Vi har också väl tilltaget friskvårdsbidrag och gemensam frukost varje dag.

Vi står för hög service, kvalitet och har ett klimat som är familjärt och grundat i sunda värderingar. Om du vill ha en arbetsplats präglad av en positiv kultur där vi, medarbetarna, är i fokus är Framtiden rätt ställe för dig.
Välkommen med din ansökan!

Villkor:
Startdatum: November eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 100%
Lön: Fast månadslön + provision
Placering: Örebro

Ansök nu

Intern IT- tekniker sökes till specialistföretag inom Microsoftteknologi!

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Sep 4
Drivs du av att hjälpa dina medarbetare med IT- problem? Vill du se till att företagets alla avdelningar får den bästa IT supporten? Då är du vår kandidat!
Som intern IT- tekniker kommer du att ge service på företagets interna system till dina medarbetare på kontoret samt alla avdelningar runt om i Sverige. Vilket kontor du kommer att tillhöra beror på vart i Sverige du bor.

Tillgängliga kontor är belägna i Stockholm, Göteborg, Eskilstuna, Borlänge, Västerås och Örebro.

Dina arbetsuppgifter går ut på att:
•Ta hand om problem som dyker upp med klienter (klientsupport)
•Utföra felsökningar vid problem som uppstår med nätverket, de interna systemen samt datorer
•Hantera olika typer av licenser
•Administrera i Azure (Molnplattform)
•Mail och telefonkontakt med interna kollegor
•Kontohantering i Active Directory

Sedan kommer du få hålla på med mycket mer när du väl kommit in i vardagsrutinerna. Är du på plats innan november kommer du få skugga en annan kollega som kommer lära dig allt han kan!

Vi söker dig som har
•En eftergymnasial utbildning mot IT
•Minst 1 års arbetslivserfarenhet som IT-tekniker eller liknande supportarbete, där du har jobbat i AD med kontohantering
•Relativt goda nätverkskunskaper
•Goda förståelser i Windows, Microsoft Office, MS , MS Azure
•Mycket god svenska och engelska i tal och skrift –

Vi anser det extra meriterande om du har:
•Arbetat med plattform för klientadministration
•Kunskap hur man arbetar i Microsoft Endpoint protection samt Defender –
•Kunskap eller erfarenhet inom IT-säkerhet
Vem är du?
Vi söker dig som trivs med problemlösning och förstår hur man prioriterar i sina arbetsuppgifter. Viktigast av allt är att du ser vikten i att ge bra service och motiveras av att arbeta med mycket ansvar. Attityden betyder väldigt mycket och för att passa in i rollen ser vi att du har en positiv inställning till problemlösning och till att hjälpa andra

Om företaget

Hos vår kund är det viktigt att du är stimulerad och har roligt, dina insatser gör skillnad! Företaget säljer Microsoftlösningar och deras hemmaplan är inom intranät, de säljer lösningarna antingen som paket eller skräddarsydda utefter kundernas behov. Företaget är specialister inom sitt område och utgår alltid från inledande analyser och utredningar hos kunder, för att sedan kunna ge dem de maximala lösningarna.
Kompetens-utveckling är viktigt hos vår kund och de har regelbundna kompetensluncher för samtliga medarbetare samt att de har en årlig konferens med utbildningsfokus utomlands.

Om Framtiden
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.
För denna tjänst kommer du vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att bli anställd hos vår kund.

Rekryteringsprocessen

CV-granskning utifrån skallkrav och meriterande
Telefonintervju med Framtiden
Kompetensbaserad intervju med Framtiden
Träff med kundföretaget
Bakgrundskontroll Träff 2 med kundföretaget
Beslut
_

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Nina Hedenmo via e-post: nina.hedenmo@framtiden.com

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Planerare till Skyllberg Industri!

Inköpsplanerare
Läs mer Sep 26
Vill du vara en del av ett väletablerat familjeägt företag med anor från 1300-talet och samtidigt vara en nyckelspelare i den moderna industriella utvecklingen? Skyllberg Industri söker nu en engagerad och driven Planerare för att optimera materialflöden och bidra till en smidig produktionsprocess inom avdelningen Construction som tillverkar produkter för svensk infrastruktur. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter:
Som Planerare hos Skyllberg Industri kommer du att spela en avgörande roll i att säkerställa optimala materialflöden och en smidig produktion. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:
•Planering och optimering av materialflöden för att garantera effektiva produktionsledtider.
•Strukturerad samordning av arbetsprocesser för att maximera produktivitet och kvalitet.
•Genomförande av inventeringar.
•Lägga upp artiklar och göra beredningar.
•Ditt samarbete med inköp, försäljning och tillverkning kommer att vara avgörande för att koordinera resurser och mål på ett optimalt sätt.
•Användning av affärssystemet Monitor för att analysera och hantera produktionsdata.
•Initiera och implementera processförbättringar med ett strategiskt och framtidsinriktat perspektiv.
På Skyllberg Industri blir du en del av ett dynamiskt team med möjlighet att påverka och utvecklas i en nyckelroll. Du kommer att arbeta i en stimulerande miljö tillsammans med erfarna kollegor där du får vara med och forma produktionen och bidra till fortsatt framgång och effektivitet.

Din profil:
För att lyckas i rollen som planerare behöver du vara en lagspelare som trivs med att samarbeta med andra. Ordning och struktur är något som du värderar högt och du har förmågan att slutföra uppgifter som du tar dig an. Du är också en person som ser möjligheter till förbättringar och som inte tvekar att ta initiativ när du identifierar områden som kan utvecklas.

Problemlösning är en färdighet du besitter och du har både öga för detaljer och för helheten. Vidare ser vi att du är bekväm med att använda Excel.

Krav:
•Eftergymnasial utbildning inom relevant område
•Svenska i tal och skrift
•Körkort B
•Goda kunskaper i Excel
Meriterande:
•Erfarenhet av Monitor
•Engelska i tal och skrift
•Erfarenhet från tillverkningsindustrin inom logistik eller planering
Om arbetsplatsen:
Skyllberg Industri är ett familjeägt företag med en modern industri där de svetsar manuellt och med hjälp av svetsrobotar produkter för svensk infrastruktur: järnväg, vägar, eldistribution, telekommunikation m.m. De tillverkar stolpar, master, kraftledningsmaterial och diverse andra legoprodukter. Företaget har även lång tradition av tråddragning och spiktillverkning.

Om Framtiden AB:
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du att bli direktanställd hos Skyllberg Industri.

Villkor:
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Skyllberg
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Kontorstider med flex
Lön: Enligt överenskommelse

Ansök nu