Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB jobb i Örebro

Hitta lediga jobb hos Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB i Örebro. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Örebro.

Handläggande konstruktörer - projekteringsledare

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Jun 23
Om Strängbetong Strängbetong erbjuder ett brett sortiment av funktionella stommar och fasader. Med utgångspunkt i sina byggsystem för varje byggnadstyp som sedan anpassas utifrån projektets förutsättningar och kundens behov bygger och levererar Strängbetong allt från kontor och bostäder till parkeringshus, hallar och arenor. Strängbetong´s affärsidé är att erbjuda byggherrar och entreprenörer på den svenska marknaden ett brett sortiment av funktionella stommar och vackra fasader. Med kapacitet, kompetens och erfarenhet – från idé till färdig stomme. Strängbetong har idag sju produktionsenheter och elva kontor runtom i Sverige. Med sina 950 medarbetare har Strängbetong en årlig produktion om ca 500 000 ton betongelement och omsätter ca 2,3 miljarder. Strängbetong ingår i Consolis, en europeisk ledande industrikoncern som tillhandahåller smarta, hållbara prefabricerade betongkonstruktioner för byggnation och infrastruktur.
Läs mer på: www.strangbetong.se

Nu söker vi Handläggande konstruktörer / projekteringsledare
Vad gör en konstruktör om dagarna? I rollen som handläggande konstruktör modellerar du betongelement och betongstommar utifrån kundens vision om sitt byggprojekt.
Det ska bli verklighet, det är vårt uppdrag. Du ingår i ett team med bred kompetens inom BIM och byggnadskonstruktion där övriga teammedlemmar är beräkningsingenjörer, projektledare och produktionsplanerare.
Teamet går in i projekt, för dem framåt och ser till att allt rullar. För en konstruktör innebär det främst konstruktionsberäkningar och projektering för upprättande av handlingar för bostäder, kommersiella byggnader och anläggningar.
I tidiga skeden av projektet gäller det att hitta kostnadseffektiva och produktionsvänliga lösningar för att sedan, i slutskeden, ”finlira” på detaljnivå. Allt med ett givet hållbarhetstänk.
Och var håller konstruktörerna hus? Våra konstruktörer finns i hela Sverige och nu söker vi konstruktörer till Stockholm, Kungsör och Örebro. Du väljer var det är mest lämpligt för dig att arbeta. Som konstruktör jobbar du i nära samarbete med produktionen, som finns i Kungsör och Örebro.
Din profil På Strängbetong har vi kunniga och schyssta medarbetare – och vi söker nu dig som är likasinnad. Är du civilingenjör eller högskoleingenjör med inriktning bygg? Med stenkoll och mångårig erfarenhet av programmet Tekla med 3D-modellering och detaljprojektering?
Har du jobbat inom branschen i minst 5 år?Är dina kunskaper i svenska och engelska goda? Har du B-körkort? Bra, då kan vi ha ett jobb för dig! Variation och utmaningar Här arbetar du både självständigt och i team, så du behöver uppskatta en varierande vardag för att trivas hos oss. Vi drivs av att försöka klå våra egna mål, så du bör se tekniska utmaningar som möjligheter att utmana ditt kreativa sinne. Engagemanget är viktigt, både inom teamet och gentemot kunder. Hos oss kan du förvänta dig vardagligt surr vid kaffemaskinen, likväl som professionella samtal med kunder. För att lyckas behöver du därför vara en social person.
Mer om företaget Strängbetong är Sveriges ledande stombyggnadsföretag och vår vision är att skapa de vackraste, mest innovativa och hållbara samhällsmiljöerna i Sverige. Vi bygger allt från bostäder och kontor till parkeringshus, hallar och arenor. Strängbetong är kvalitets- och miljöcertifierade, för projektering, konstruktion, tillverkning och montering av prefabricerade betongelement enligt SS-EN ISO 9001 och 14001 sedan 2002. Våra betongelement är byggvarudeklarerade enligt BVD3 och registrerade på SundaHus och Byggvarubedömningen med betyget Rekommenderas.

Vi som arbetar på Strängbetong är måna om varandra. Vi är engagerade proffs som är ärliga och agerar affärsmässigt. Vi värdesätter nyfikenhet, lär oss ständigt nya saker och fokuserar på utveckling. En trygg och säker arbetsmiljö prioriteras där vi ställer krav på delaktighet och ett personligt ansvar. Hos oss arbetar ca 950 personer inom olika arbetsområden, allt från försäljning och konstruktion till produktion och montage. Att jobba hos oss innebär att arbeta i ett företag med möjligheter att utvecklas och att få både små och stora utmaningar. Du får jobba i ett företag med närhet till besluten, möjlighet att påverka och där gemenskapen är stark. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa till Åsa Quarfordt, 070-618 0675, rekryteringskonsult på Best Bemanning & Rekrytering. Alt via mail till asa.quarfordt@bestbemanning.nu
Sista ansökningsdag i den här rekryteringsperioden är i 8/8 2022

Ansök nu

Verkstadsmekaniker till verksamheten i Örebro

Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Läs mer Jun 30
Systemtruckar, det stabila företaget som grundades redan på 70-talet. Vi har lång erfarenhet av maskiner och arbetar för ett hållbart arbetsliv.

Service, flexibilitet, kvalitet och delaktighet är värdeorden som genomsyrar hela vår verksamhet. Systemtruckar erbjuder nya och begagnade maskiner och truckar i alla storlekar till försäljning och hyra över hela Sverige. Vi säljer reservdelar, utför service och reparationer vilket ökar livslängden på maskinerna och även bidrar till ökad säkerhet för förarna. Vi genomför även kontinuerligt truckutbildningar för företag och privatpersoner. Idag är vi ca 15 personer, vi växer allt efter kundernas efterfrågan på våra tjänster. Läs mer om vår verksamhet på www.systemtruckar.se

Vi växer och behöver bli fler!

Verkstadsmekaniker till verksamheten i Örebro
- med erfarenhet av att serva fordon

Nu söker vi dig, som vill vara med på vår fortsatta positiva tillväxtresa.
Har du erfarenhet av att serva lastbilar, personbilar eller entreprenad - & jordbruksmaskiner? Då kan det vara dig vi söker!
Vi på Systemtruckar servar och reparerar de flesta märken av truckar och andra fordon i vår verkstad på Pilängen.
För att du ska passa in hos oss bör du:
· Vara kvalitetsmedveten · Ställa upp på ”laget före jaget”-medarbetare · Vara ordningsam och flexibel · Vara villig att leverera på högsta möjliga nivå · Vara punktlig · Vara en uttalad problemlösare av rang · Tycka om att lära dig nya saker · Förstå kundernas önskemål · Ha tidigare erfarenhet av fordonsel och/eller hydraulik (meriterande)
Låter det här intressant och passar in på din profil?
Eller har du kanske frågor kring tjänsten? Ring då till Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering på telefon 019-12 60 49. Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast, dock senast den 31/7 2022. Urval kan komma att ske under ansökningsperioden, så sök redan idag!

Ansök nu

Ekonomiassistent Kundreskontra

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 29
Arbetsområde
Ekonomiassistent kundreskontra ansvarar för löpande arbete med kundreskontra.
Arbetsuppgifter · Avstämning kundreskontror vid bokslut · Kundinbetalningar · Kundregister, registervård Scala · Krav- och inkassohantering, administration av företagsrekonstruktioner samt konkurser hos kund · Upplägg av fordonsfinansiering · Administration av fordonsparken · Bokföring av leasingkostnader och övriga fordonskostnader · Långtidsarkivering av bokföringsmaterial · Administration av E-fakturering och nyupplägg därav · Underhåll av kreditpolicy · Rapportering samt inbetalning till Skatteverket · Intrastatrapportering
Rapportvägar Ekonomiassistent kundreskontra rapporterar till redovisningschef.
Kvalifikationer För rollen krävs minst gymnasial examen inom ekonomi, med inriktning redovisning, samt tidigare erfarenhet av arbete med redovisning. Bemanningen är på heltid, startar omgående och pågår till slutet av december med möjlighet till förlängning.


Låter det intressant, har du frågor?
Hör av dig till Konsultchef
Annelie Bergwall-Larsson på telefon 076-609 22 88
Välkommen med din ansökan!Din ansökan med CV och ditt personliga brev vill vi ha snarast,dock senast den 17/7 2022.
Urval sker löpande.

Ansök nu

Receptionist till Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog

Hotellreceptionist
Läs mer Jun 19
Receptionist

Vill du arbeta i en magisk miljö med fantastiska kollegor? Då kan det här vara jobbet för dig.

Som receptionist jobbar du med gästmottagning, in- och utcheckning, bokning av hotellrum samt informationsservice till våra gäster. Du kommer även ta emot bokningar till vår restaurang. I och med att vi är en mindre verksamhet så jobbar receptionisterna ofta ensamma och stor vikt läggs att man kan arbeta självständigt och ta egna beslut. I alla våra tjänster ingår det att man vid högt tryck kan få rycka in där det behövs så vi lägger stor vikt vid din flexibilitet.
Som person är du glad, strukturerad, noggrann och du drar dig inte för att vara framåt och social. För dig är det självklart att ha hög servicenivå med ständig fokus på kunders/gästers upplevelse. Du behöver ha god datavana samt tala och skriva obehindrat på svenska och engelska. Övriga språk är meriterande.
Katrinelund ligger vid södra Hjälmarens strand, ungefär 2,5 mil öster om Örebro. Så du behöver ha tillgång till bil för att ta dig fram och tillbaka till ditt jobb. Tjänsten är på 75% med start snarast och i första hand fram till sista augusti. Därefter finns stora möjligheter till fortsatt tjänst. Arbetstiden är dagtid, blandat vardagar och helger.

För mer information är du välkommen att kontakta Ulrika Goldkuhl på telefon 019-12 60 01, ulrika.goldkuhl@bestbemanning.nu Registrera din ansökan bestående av personligt brev samt din CV senast den 26/6 Urval kommer ske löpande, så sök redan idag!

Ansök nu

Kökssäljare på heltid

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jun 8
Ballingslöv Örebro ägs av Jakobssons Möbler som är ett familjeägt bolag i tredje generationen. Efter att ha sålt kök i över 20 år så valde vi 2021 att flytta vår köksförsäljning från vår butik på Aspholmen till en egen butikslokal på Engelbrektsgatan i Örebro.

Kökssäljare på heltid

Du kommer tillsammans med ytterligare 2 kollegor driva, bemanna och utveckla vår köksbutik. Vi säljer Ballingslövs kök vilket vi är stolta över. Det står för formstarka kvalitetskök att trivas länge i. Ballingslöv strävar också efter att skapa framtida designklassiker som driver produktutveckling och utmanar normer. Om det är saker som triggar dig som säljare och med ditt engagemang för uppgiften – då kan det vara dig vi söker!
Du kommer som säljare hos oss att både sälja kök genom att kunderna kommer till vår fina butik, eller att du gör ett bokat hembesök, för att där på plats diskutera kundens nya kök och dess upplägg.
Du har kanske sedan tidigare arbetat som kökssäljare. Alternativt har du sålt andra kvalitetsprodukter till konsumenter. Framförallt vill vi att liksom du ser kök som en del av husets totala möblemang.

Du ska ha ett genuint intresse och känsla för färg och form, du ska vara intresserad av att ha koll på trender. Vi vänder oss framförallt till privatkunder idag, din framgång kommer mycket att hänga på att du har förmågan att få ett stort förtroende hos våra kunder.

Vi tycker om känslan av frihet under ansvar, du lägger själv till viss del upp dina dagar gällande hemkonsultationer alternativt dagar i butiken, och kommer att arbeta i en ”rit-program ” för att visualisera det du och kunderna har diskuterat. Du kommer att följa affären från det första besöket hos er till dess att allt är klart och kunden tar sitt kök i bruk.
Du som person tycker om att driva affären till avslut och tycker om att göra kunderna både nöjda och ibland kanske även lite överraskade. Jakobssons Möbler är ett familjeföretag, där vi alla hjälps åt när det behövs.
Vi förutsätter att du tycker om att möta kunder, nätverka och se långsiktigt på din roll hos oss. Du kommer att få produktutbildning hos Ballingslöv, möjlighet att vara med och utveckla vår köksavdelning.
Vi värdesätter om du har erfarenhet med dig från butiksförsäljning, där kunden är i fokus.
Du behöver ha körkort och tillgång till egen bil.

Arbetstid, heltid inkl vissa helger.

Låter det här intressant?
Eller har du frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering AB på telefon 070-618 06 75.
Ditt personliga brev och din cv vill vi ha snarast, dock senast den 23/6.Sök redan idag om du är intresserad, urval kan ske under ansökningstiden.Ansöker gör du på:
www.bestbemanning.nu/lediga-jobb

Ansök nu

Säkerhetskoordinator till Örebro Airport

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Jun 2
Vår region är en betydande del av Sverige och Örebro Airport är ett nav i regionen. En viktig orsak är att vi har en väl fungerande infrastruktur.

Flygplatsen ligger strategiskt belägen mellan E18 och E20 med närheten till både Oslo och Stockholm skapar effektiva tidsvinster. I regionen som nyttjar oss lever omkring två miljoner människor. Det är en femtedel av Sveriges befolkning. Tusentals företag använder våra tjänster varje dag, året om. Örebro Airport är Sveriges fjärde största fraktflygplats och en av de ledande inom charterflygplatser. På så sätt ger Örebro Airport inte bara en förutsättning för tillväxt i regionen, utan bidrar även till att hela Sverige kan växa. Läs mer på www.orebroairport.se


Säkerhetskoordinator till Örebro Airport
- med stort intresse för dokumentation
Vi söker dig som är noggrann och har stor ansvarskänsla. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete som är säkerhetsklassat då tjänsten innefattar arbete med säkerhetsprövningar. I rollen som Säkerhetskoordinator hos oss är det du som jobbar med tilldelning av tillträden till flygplatsen samt drift och utveckling av säkerhetssystem, du är den som är uppdaterad på lagar och regler kring vår typ av verksamhet.
Du kommer att hantera och utfärda passerkort, nycklar samt genomföra de arbetsuppgifter som är kopplade till övervakningssystem i form av upprätthållande av funktion, dokumentation och utveckling av system. Den här rollen kräver att du har en förmåga att organisera och prioritera. I din roll som Säkerhetskoordinator vill vi att du är med och utvecklar samt skapar processer kring dokumenthantering, arkivering och efterlevnad av GDPR.
Vi önskar även att du vill vara involverad och med dina tidigare erfarenheter finna det bästa IT-stödsystemet för oss. En god teknisk förståelse är av största vikt för att förstå de utmaningar den här rollen ställs inför.

Vi tror att du tidigare har arbetat med liknande frågor kring säkerhetsarbete. Vi uppskattar ordning och reda. Gillar inte genvägar utan är noggranna med att upprätthålla de lagar och regler som finns. Du kommer att normalt arbeta vanlig kontorstid, dock behövs en viss flexibilitet beroende på vad som kan hända på vår flygplats. Det här är en ny roll hos oss, så med dina erfarenheter kommer du även att ha stor påverkan hur rollen kommer att utformas med tiden. Vi uppskattar verkligen att du så småningom också kan se vissa förbättringsmöjligheter och som sagt dela med dig av dina erfarenheter.

Som person är du nyfiken, driven och gillar att grotta ner dig i dokumentation och lagstiftning. Vidare är du handlingskraftig, vågar ta tag i saker och ting och är inte rädd för att själv söka reda på information eller fråga andra. Du är social och kommunikativ och räds inte för att ta kontakt med andra människor. Struktur är viktigt för dig och du har alltid det organisatoriska tänket i bakhuvudet. Vi är ett tight team på Örebro Airport som trivs att utvecklas tillsammans och vi är alla flexibla och prestigelösa – vi ska göra det bästa för att ha en säker arbetsplats för oss och flygplats för våra kunder & resenärer. Har Du frågor kring rollen? Ring då till Annelie Bergwall Larsson på Best Bemanning & Rekrytering på telefon 076-609 22 88 Din CV och ditt personliga brev vill vi ha snarast, dock senast den 20/6 2022. Ansöker gör du på: www.bestbemanning.nu/lediga-jobb

Ansök nu

Receptionist till Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog

Hotellreceptionist
Läs mer Jun 10
Receptionist

Vill du arbeta i en magisk miljö med fantastiska kollegor? Då kan det här vara jobbet för dig.

Som receptionist jobbar du med gästmottagning, in- och utcheckning, bokning av hotellrum samt informationsservice till våra gäster. Du kommer även ta emot bokningar till vår restaurang. I och med att vi är en mindre verksamhet så jobbar receptionisterna ofta ensamma och stor vikt läggs att man kan arbeta självständigt och ta egna beslut. I alla våra tjänster ingår det att man vid högt tryck kan få rycka in där det behövs så vi lägger stor vikt vid din flexibilitet.
Som person är du glad, strukturerad, noggrann och du drar dig inte för att vara framåt och social. För dig är det självklart att ha hög servicenivå med ständig fokus på kunders/gästers upplevelse. Du behöver ha god datavana samt tala och skriva obehindrat på svenska och engelska. Övriga språk är meriterande.
Katrinelund ligger vid södra Hjälmarens strand, ungefär 2,5 mil öster om Örebro. Så du behöver ha tillgång till bil för att ta dig fram och tillbaka till ditt jobb. Tjänsten är på 75% med start snarast och i första hand fram till sista augusti. Därefter finns stora möjligheter till fortsatt tjänst. Arbetstiden är dagtid, till största delen onsdag – söndag

För mer information är du välkommen att kontakta Ulrika Goldkuhl på telefon 019-12 60 01, ulrika.goldkuhl@bestbemanning.nu Registrera din ansökan bestående av personligt brev samt din CV senast den 15/6 Urval kommer ske löpande, så sök redan idag!

Ansök nu

Receptionist till Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog

Hotellreceptionist
Läs mer Jun 8
Receptionist

Vill du arbeta i en magisk miljö med fantastiska kollegor? Då kan det här vara jobbet för dig.

Som receptionist jobbar du med gästmottagning, in- och utcheckning, bokning av hotellrum samt informationsservice till våra gäster. Du kommer även ta emot bokningar till vår restaurang. I och med att vi är en mindre verksamhet så jobbar receptionisterna ofta ensamma och stor vikt läggs att man kan arbeta självständigt och ta egna beslut. I alla våra tjänster ingår det att man vid högt tryck kan få rycka in där det behövs så vi lägger stor vikt vid din flexibilitet.
Som person är du glad, strukturerad, noggrann och du drar dig inte för att vara framåt och social. För dig är det självklart att ha hög servicenivå med ständig fokus på kunders/gästers upplevelse. Du behöver ha god datavana samt tala och skriva obehindrat på svenska och engelska. Övriga språk är meriterande.
Katrinelund ligger vid södra Hjälmarens strand, ungefär 2,5 mil öster om Örebro. Så du behöver ha tillgång till bil för att ta dig fram och tillbaka till ditt jobb. Tjänsten är på 75% med start snarast och i första hand fram till sista augusti. Därefter finns stora möjligheter till fortsatt tjänst. Arbetstiden är dagtid, till största delen onsdag – söndag

För mer information är du välkommen att kontakta Ulrika Goldkuhl på telefon 019-12 60 01, ulrika.goldkuhl@bestbemanning.nu Registrera din ansökan bestående av personligt brev samt din CV senast den 15/6 Urval kommer ske löpande, så sök redan idag!

Ansök nu

Säljare till verksamheten i Örebro

Maskinsäljare, entreprenad
Läs mer Jun 2
Systemtruckar, det stabila företaget som grundades redan på 70-talet. Vi har lång erfarenhet av maskiner och arbetar för ett hållbart arbetsliv.

Service, flexibilitet, kvalitet och delaktighet är värdeorden som genomsyrar hela vår verksamhet. Systemtruckar erbjuder nya och begagnade maskiner och truckar i alla storlekar till försäljning och hyra över hela Sverige. Vi säljer reservdelar, utför service och reparationer vilket ökar livslängden på maskinerna och även bidrar till ökad säkerhet för förarna. Vi genomför även kontinuerligt truckutbildningar för företag och privatpersoner. Idag är vi ca 15 personer.
Läs mer om vår verksamhet på www.systemtruckar.se
Vi växer och behöver bli fler!

Säljare till verksamheten i Örebro
- för dig med stort driv och högt tempo

Nu söker vi dig, som vill vara med på vår fortsatta positiva tillväxtresa. Är du en säljare som har erfarenhet från exempelvis maskinbranschen och som dessutom älskar att jobba med uppsökande försäljning. Då är du kanske den som vi söker! Du bokar själv dina kundmöten, både hos befintliga kunder parallellt som du jobbar med nykundsbearbetning. Du utgår från vårt kontor, reser ut till våra kunder runt om i landet, med en radie på ca 20-25 mil från Örebro. Du är ute på kundbesök ca 3 dagar/ vecka, då får du även tid över för att skapa offerter mm samt planera din nästa veckas möten.
Du arbetar parallellt med vår andra säljare, Martin som också kommer att vara ett stort stöd för dig i början.

Vi på Systemtruckar är sk ”oberoende partners” till våra kunder, vi har flera olika välkända märken som vi representerar, vilket är en styrka och stark fördel.

För att trivas hos oss behöver du liksom vi andra, vara prestigelös, hjälpsam och gilla att få möjligheten att vara delaktig i många saker som sker i företaget. Vi ställer oss bakom devisen ”laget före jaget” i alla avseenden, vilket vi även kräver av dig. Du ska ha körkort, gilla tunga entreprenadmaskiner, ha ett tekniskt intresse, men framförallt uppskattar kundmöten där du ”knyter ihop säcken” och gör våra kunder nöjda och glada med den service vi kan erbjuda dem. Känner Du dig taggad att anta utmaningen?
Har du kanske funderingar, hör då av dig till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering på telefon 070-618 0675. Ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast, dock senast 19/6 2022.

Du ansöker via: www.bestbemanning.nu/lediga-jobb

Ansök nu

Receptionist till Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog

Hotellreceptionist
Läs mer Jun 10
Receptionist

Vill du arbeta i en magisk miljö med fantastiska kollegor? Då kan det här vara jobbet för dig.

Som receptionist jobbar du med gästmottagning, in- och utcheckning, bokning av hotellrum samt informationsservice till våra gäster. Du kommer även ta emot bokningar till vår restaurang. I och med att vi är en mindre verksamhet så jobbar receptionisterna ofta ensamma och stor vikt läggs att man kan arbeta självständigt och ta egna beslut. I alla våra tjänster ingår det att man vid högt tryck kan få rycka in där det behövs så vi lägger stor vikt vid din flexibilitet.
Som person är du glad, strukturerad, noggrann och du drar dig inte för att vara framåt och social. För dig är det självklart att ha hög servicenivå med ständig fokus på kunders/gästers upplevelse. Du behöver ha god datavana samt tala och skriva obehindrat på svenska och engelska. Övriga språk är meriterande.
Katrinelund ligger vid södra Hjälmarens strand, ungefär 2,5 mil öster om Örebro. Så du behöver ha tillgång till bil för att ta dig fram och tillbaka till ditt jobb. Tjänsten är på 75% med start snarast och i första hand fram till sista augusti. Därefter finns stora möjligheter till fortsatt tjänst. Arbetstiden är dagtid, blandat vardagar och helger.

För mer information är du välkommen att kontakta Ulrika Goldkuhl på telefon 019-12 60 01, ulrika.goldkuhl@bestbemanning.nu Registrera din ansökan bestående av personligt brev samt din CV senast den 15/6 Urval kommer ske löpande, så sök redan idag!

Ansök nu

Kopia av Säljare till verksamheten i Örebro

Maskinsäljare, entreprenad
Läs mer Jun 2
Systemtruckar, det stabila företaget som grundades redan på 70-talet. Vi har lång erfarenhet av maskiner och arbetar för ett hållbart arbetsliv.

Service, flexibilitet, kvalitet och delaktighet är värdeorden som genomsyrar hela vår verksamhet. Systemtruckar erbjuder nya och begagnade maskiner och truckar i alla storlekar till försäljning och hyra över hela Sverige. Vi säljer reservdelar, utför service och reparationer vilket ökar livslängden på maskinerna och även bidrar till ökad säkerhet för förarna. Vi genomför även kontinuerligt truckutbildningar för företag och privatpersoner. Idag är vi ca 15 personer.
Läs mer om vår verksamhet på www.systemtruckar.se
Vi växer och behöver bli fler!

Säljare till verksamheten i Örebro
- för dig med stort driv och högt tempo

Nu söker vi dig, som vill vara med på vår fortsatta positiva tillväxtresa. Är du en säljare som har erfarenhet från exempelvis maskinbranschen och som dessutom älskar att jobba med uppsökande försäljning. Då är du kanske den som vi söker! Du bokar själv dina kundmöten, både hos befintliga kunder parallellt som du jobbar med nykundsbearbetning. Du utgår från vårt kontor, reser ut till våra kunder runt om i landet, med en radie på ca 20-25 mil från Örebro. Du är ute på kundbesök ca 3 dagar/ vecka, då får du även tid över för att skapa offerter mm samt planera din nästa veckas möten.
Du arbetar parallellt med vår andra säljare, Martin som också kommer att vara ett stort stöd för dig i början.

Vi på Systemtruckar är sk ”oberoende partners” till våra kunder, vi har flera olika välkända märken som vi representerar, vilket är en styrka och stark fördel.

För att trivas hos oss behöver du liksom vi andra, vara prestigelös, hjälpsam och gilla att få möjligheten att vara delaktig i många saker som sker i företaget. Vi ställer oss bakom devisen ”laget före jaget” i alla avseenden, vilket vi även kräver av dig. Du ska ha körkort, gilla tunga entreprenadmaskiner, ha ett tekniskt intresse, men framförallt uppskattar kundmöten där du ”knyter ihop säcken” och gör våra kunder nöjda och glada med den service vi kan erbjuda dem. Känner Du dig taggad att anta utmaningen?
Har du kanske funderingar, hör då av dig till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering på telefon 070-618 0675. Ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast, dock senast 19/6 2022.

Du ansöker via: www.bestbemanning.nu/lediga-jobb

Ansök nu

Ekonom med administrativt ansvar

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 1
Örebrokompaniet är Örebros marknadsbolag och har uppdraget att leda och samordna platsvarumärket Örebro. Vi är specialister på marknadsföring, kommunikation, evenemang, turism, värdskap, destinationsutveckling, stora möten och mycket mer. Örebros värdeord är kreativitet, handlingskraft och tillgänglighet samt att allt är möjligt. Vi som arbetar på Örebrokompaniet är bärare av varumärket. Det innebär att vi har en arbetsplatskultur där dessa värdeord genomsyrar allt vi gör.
Nu söker vi en
Ekonom – med administrativt ansvar
Arbetsuppgifter:
Som redovisningsekonom ansvarar du för löpande ekonomiuppgifter inkl kund- och leverantörsreskontra. Du ansvarar även för att upprätta budget och bokslut likväl som att följa upp vår ekonomi och resultat mot den lagda budgeten. Du arbetar med uppföljning och redovisning av externa medel och projekt. Du arbetar självständigt och triggas även av problemlösning, att göra analyser och att utvärdera ekonomiska resultat. I rollen som ekonom hos oss arbetar du också med att ge stöd och service till budgetansvariga på olika nivåer i ekonomi- och planeringsfrågor. Den andra delen i den här rollen innebär allmänna administrativa arbetsuppgifter, bland annat att förbereda möteshandlingar till styrelsemöten samt att skriva styrelseprotokoll. Du kommer även att sammanställa tidrapporter, semestrar och andra ledigheter
Du ansvarar för bolagets arkivering, diarieföring, och har ett allmänt kontorsansvar.
Alla dessa olika arbetsuppgifter kräver en noggrann, effektiv och serviceinriktad personlighet, vilket vi ställer höga krav på.

Kvalifikationskrav:
Ekonomiutbildning på högskolenivå eller motsvarande kompetens som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Erfarenhet av ekonomiadministration. För anställningen krävs god datorvana samt goda skriftliga och muntliga kunskaper i svenska och engelska. Du ska uppskatta samarbeten likväl som du även arbetar självständigt, har god initiativförmåga och ett strukturerat arbetssätt är andra viktiga egenskaper för denna anställning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Mer om tjänsten
Tjänsten är en anställning på 100%. Kollektivavtal finns. Placeringen är på Örebrokompaniets kontor i Örebro. Tillträde önskas snarast.
Känner du dig träffad och vill anta utmaningen? Eller har du kanske frågor kring rollen? Hör då av dig till Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering AB på telefon 070-618 06 75.
Ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast, dock senast den 18/6 2022. Ansöker gör du via www.bestbemanning.nu/lediga-jobb
Urval kan komma att ske under ansökningsperioden, så sök redan idag!

Ansök nu

Mättekniker Örebro

Mättekniker, geologi
Läs mer Maj 19
Om tjänsten

Vår kund är en världsledande tillverkare av automatiska glasformningsmaskiner för framställning av bland annat glasflaskor och glasburkar.
Som mättekniker arbetar du 4-skift och dina arbetstider är 05:00–15:12 samt 14:48-01:00.
Du erbjuds · Att bli en del av ett stabilt och växande företag med möjligheten att påverka. · En ansvarsfull och självständig roll med möjligheter till egen utveckling. · Att bli en del av ett engagerat och kompetent team.

Arbetsuppgifter
I rollen som mättekniker hos vår kund arbetar du både praktiskt och administrativt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är bland annat att utföra kvalitetskontroller av produkter, rapportera avvikelser samt stödja produktionsområdet med kvalitetsrelaterade åtgärder. Vidare exempel på arbetsuppgifter är följande:
· Rapportering · Datorstyrd mätningar enligt CMM. · Manuell mätning med olika mätverktyg. · Svara mot produktionens behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

Har utbildning inom mätteknik eller någon typ av produktionsteknisk utbildning. Alternativt har du erfarenhet inom CNC och är nyfiken på att ta klivet mot mätteknik? Vidare har du erfarenhet från manuell mätning och god datorvana. Du har god kunskap i svenska och engelska i både tal och skrift.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att kunna programmera i Calypso eller annan mätmjukvara, men inte ett krav. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av programmering och handhavande av koordinatmätmaskin DEA (PCDMIS) samt kalibreringskunskap.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som mättekniker hos vår kund. Du är kvalitetsmedveten och utför ditt arbete noggrant. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som i team. Vidare besitter du god samarbetsförmåga och bryr dig om dina kollegor. Du är förändringsbenägen och kan snabbt ställa om utifrån situation.

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens


Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

- Administration
- Ekonomi
- Fastighetsskötsel
- Industri
- Lager och logistik
- Mark och anläggning
- Sälj och marknad
- Teknik
- Transport
För mer information, kontakta Konsultchef Annelie Bergwall-Larsson 076-609 22 88annelie.larsson@bestbemanning.nu
Urval sker löpande. Ansök redan idag!

Ansök nu

Lastbilsmekaniker Örebro

Lastbilsmekaniker
Läs mer Maj 19
Om tjänsten

Vi söker lastbilsmekaniker till en av våra kunder. Organisatoriskt kommer du att tillhöra ett väl sammansvetsat gäng där strävan alltid ska vara att stötta och hjälpa varandra. Du ska kunna lösa problem, vara van att arbeta självständigt och i grupp, vara självgående samt ha bred erfarenhet inom området. Du skall vara driven, målinriktad och strukturerad.

Kvalifikationer

Du bör ha erfarenhet av arbete med tunga fordon. Gärna fordonsteknisk utbildning. Du ska kunna arbeta självständigt och i grupp. Du ska kunna arbeta under flexibla arbetstider. Som lastbilsmekaniker, kommer du att arbeta med service, reparation och underhåll av tunga fordon.

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Urval sker löpande.

Ansök redan idag dock senast 5/6

Vid frågor om tjänsten kontakta

Konsultchef Annelie Bergwall-Larsson 076-6092288

Ansök nu

Fordon och Maskin Mekaniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Maj 19
Om tjänsten

Vi söker en kvalificerad mekaniker till en av våra kunders produktionsanläggning i Örebro. Brinner du för att skruva och meka med fordon och maskiner? Är du redo för en ny utmaning? Då kanske du är den vi söker. Vår kund är en av Sveriges ledande aktörer på truckmarknaden. Årligen säljer de tusentals truckar och deras kunder finns huvudsakligen inom industri-, logistik- och transportnäringen. Vid produktionsavdelning på huvudkontoret i Örebro är de marknadsledande på att skräddarsy lösningar efter kundernas behov. Här arbetar erfarna och kompetenta medarbetare med att ta fram de bästa lösningarna för kunder inom olika branscher. De har de senaste åren haft en positiv utveckling och hanterar idag hundratals kundunika anpassningar varje år - den resan tänker de fortsätta på!

Hos oss kommer du ingå i ett team av erfarna mekaniker som gör oss världsledande på kundanpassningar av truckar. I teamet säkerställs att maskinerna vi levererar överträffar kundens förväntningar.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
· Utrustning och ombyggnationer av nya truckar enligt givna instruktioner · Att i projektform färdigställa truckar inför leverans · Föreslå nya monteringslösningar och hjälpmedel · Vara behjälplig vid utarbetande av ritningar och dokumentation · Säkerställa att den produkt vi levererar är så bra att den överträffar kundens förväntningar

Kvalifikationer

Vi söker dig med någon form av teknisk utbildning i grunden, gärna inom fordonsteknik, alternativt motsvarande kompetens erhållen genom tidigare arbetserfarenhet. Du behöver ha kunskap om hydraulik, fordonsel och mekanik samt förmåga att läsa ritningsunderlag samt el- och hydraulikscheman. Du trivs med varierande uppgifter av olika teknisk svårighetsgrad. Du kommer att ha din egen arbetsplats och förväntas kunna driva projekt från start till leverans. Det förekommer även större projekt där flera mekaniker arbetar tillsammans. B-körkort är ett krav och du är van att använda dator i arbetet.

För att lyckas i rollen hos oss behöver du ha förmågan att arbeta både självständigt och i grupp samt förmåga att planera dina dagar på ett effektivt sätt. Du hittar lösningar på problem och arbetar mot uppsatta mål.

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vill du vara med på vår kunds resa och arbeta med truckar i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast 5 juni 2022. Urval kan komma att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.


Vid frågor om tjänsten kontakta Konsultchef Annelie Bergwall-Larsson 076-6092288

Ansök nu

Montör av lastbilspåbyggnader

Fordonsmontör
Läs mer Maj 24
Nu söker vi till en av våra kunder i Örebro en Påbyggnadsmontör för lastbilar.

Vi söker Dig som har erfarenhet av montering och bygga påbyggnader på lastbilar. Du kommer att följa hela kedjan för arbetet inom fordonsmontörssidan. Varje påbyggnad är kundunik så arbetet är varierande och omväxlande.

Du som söker har erfarenhet av hydraulik och pneumatik samt förståelse för att läsa och följa chassileverantörernas ritningar och anvisningar. Har du dessutom kunskaper inom svets och fordons-el så är det meriterande.Som person har du ett stort teknikintresse och är en riktigt problemlösare. Du trivs med att arbeta i grupp, har god samarbetsförmåga och tycker om sociala kontakter. Vi tror att du har en Fordonsteknisk utbildning på gymnasienivå eller liknande kunskaper samt behärskar svenska språket i tal och skrift.

Du kommer ingå i ett framgångsrikt företag, med ett team av kompetenta och trevliga arbetskamrater runt omkring dig.

Uppdraget är på heltid med start snarast.Arbetstider måndag – fredag 7-16.


För mer information är du välkommen att kontakta Ulrika Goldkuhl på telefon 019-12 60 01, ulrika.goldkuhl@bestbemanning.nuRegistrera din ansökan bestående av personligt brev samt din CV senast den 5/6Men urval kommer ske löpande, så sök redan idag!

Ansök nu

Lastbilsmekaniker Örebro

Lastbilsmekaniker
Läs mer Maj 19
Om tjänsten

Vi söker lastbilsmekaniker till en av våra kunder. Organisatoriskt kommer du att tillhöra ett väl sammansvetsat gäng där strävan alltid ska vara att stötta och hjälpa varandra. Du ska kunna lösa problem, vara van att arbeta självständigt och i grupp, vara självgående samt ha bred erfarenhet inom området. Du skall vara driven, målinriktad och strukturerad.

Kvalifikationer

Du bör ha erfarenhet av arbete med tunga fordon. Gärna fordonsteknisk utbildning. Du ska kunna arbeta självständigt och i grupp. Du ska kunna arbeta under flexibla arbetstider. Som lastbilsmekaniker, kommer du att arbeta med service, reparation och underhåll av tunga fordon.

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Urval sker löpande.

Ansök redan idag dock senast 31/5

Vid frågor om tjänsten kontakta

Konsultchef Annelie Bergwall-Larsson 076-6092288

Ansök nu

Servicemarknadschef - Tage Rejmes i Örebro Lastvagnar

Servicechef, bilverkstad
Läs mer Maj 6
Koncernen Tage Rejmes Bil AB är auktoriserad återförsäljare av Volvo personbilar, lastvagnar och bussar, Renault personbilar och lätta transportbilar samt Dacia personbilar och lätta transportbilar. Sedan starten 1958 har vi utvecklats till att bli ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Vi finns representerade med 24 anläggningar för försäljning och service på 15 orter i Östergötland, Närke, Västmanland, Södermanland och Småland. Verksamheten bedrivs i huvudsak i fem rörelsedrivande dotterbolag, två fastighetsbolag och ett moderbolag. Tillsammans bildar de Rejmes-koncernen.
Nu när Anders går vidare mot nya utmaningar, söker vi en ny:

Servicemarknadschef
- som är trygg, engagerad och tydlig i sitt ledarskap

Som Servicemarknadschef på Tage Rejmes i Örebro Lastvagnar ansvarar du för marknadsföring av vår service- och reparationsverkstad, reservdelar och övriga servicemarknadstjänster vi erbjuder våra kunder.
Tjänsten innefattar förutom personalansvar för ca 40 medarbetare i Örebro, Lindesberg och Askersund, även samordning av gemensamma servicemarknadsaktiviteter tillsammans med Nyköping och Katrineholm.

Rollen kräver att du är insatt i och förstår våra kunders behov av snabba, effektiva och kvalitativa lösningar för att minimera deras stilleståndstider som service och reparationsarbeten ändå medför.
Vi är erkänt duktiga på att leverera den service våra kunder efterfrågar.

I ditt ansvar ingår att hela tiden se till att medarbetarna har rätt förutsättningar för att utföra sina arbetsuppgifter på bästa sätt, med rätt utbildning och kompetens.
Med ditt engagerade ledarskap skapar du en lika positiv och engagerad arbetsgrupp som kommer våra kunder till godo. Vi uppskattar din synlighet i vardagen, där du behöver ta tag i allt från det lilla till att skriva stora, omfattande avtal med våra kunder. Du arbetar med lönesättning, rekrytering av nya medarbetare, vilket innebär att du kommer arbeta mycket operativt själv med sk ”HR-frågor” med stöttning från vår centrala HR-funktion i Norrköping.

Parallellt med det dagliga, operativa arbetet har du många kundkontakter i både mindre till riktigt stora transportnäringar, vilket kräver stor flexibilitet och smidighet.

Kommer du från transportbranschen eller åkeriverksamhet ser vi det som positivt, dock är dina tidigare ledarerfarenheter av största vik för rollen som Servicemarknadschef hos oss på Tage Rejmes i Örebro Lastvagnar.
Genom ditt trygga ledarskap kommunicerar du rakhet, ärlighet och tydlighet till dina medarbetare, vilket vi känner skapar ett stort förtroende åt båda håll. Du ingår i bolagets ledningsgrupp, som består av VD, platschef i Katrineholm & Nyköping, ekonomichef samt försäljningschef.

I ledningsgruppen diskuteras bland annat strategiska frågor såsom framtid, utmaningar och kundaktiviteter. Låter det här intressant? Eller har du kanske frågor kring rollen, ring då till Rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering på telefon 070-618 0675. Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast, dock senast den 30/5-22. Urval kan komma att ske under ansökningstiden, så sök redan nu!

Ansök nu

Trafikassistent till Örebro Airport

Trafikassistent
Läs mer Maj 3
Vår region är en betydande del av Sverige och Örebro Airport är ett nav i regionen. En viktig orsak är att vi har en väl fungerande infrastruktur.

Flygplatsen ligger strategiskt belägen mellan E18 och E20 med närheten till både Oslo och Stockholm skapar effektiva tidsvinster. I regionen som nyttjar oss lever omkring två miljoner människor. Det är en femtedel av Sveriges befolkning. Tusentals företag använder våra tjänster varje dag, året om. Örebro Airport är Sveriges fjärde största fraktflygplats och en av de ledande inom charterflygplatser. På så sätt ger Örebro Airport inte bara en förutsättning för tillväxt i regionen, utan bidrar även till att hela Sverige kan växa.
Läs mer på www.orebroairport.se

Trafikassistent till Örebro Airport
- med hög servicekänsla och ansvarstagande

Vi söker dig som har hög servicekänsla och är ansvarstagande. Vi vill att du är pålitlig, punktlig och har en förmåga att organisera och prioritera samt vara stresstålig. I din roll som trafikassistent är du den som arbetar med passagerarservice på flygplatsen och är ofta den första person som resenärerna möter när de kommer till flygplatsen.
Att uppträda korrekt och möta var och en av passagerarna på ett serviceinriktat och trevligt sätt är vardag för dig, även i stressiga situationer. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat passagerarservice såsom incheckning, dokumentkontroll av passagerare, bagagehantering samt diverse andra arbetsuppgifter. Det är extra viktigt att du kontrollerar att passagerarna har kompletta handlingar med sig, beroende på vilket land de ska till.
Det är viktigt att du har ett stort kund- och säkerhetsfokus, att du är tydlig, trygg och ärlig i din kommunikation samt att du visar respekt, är vänlig och stöttande så långt det går. Du behöver ha god datavana, behärska svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift, även andra språk är meriterande. För att kunna arbeta i den här rollen bör du fungera bra under dygnets alla timmar, då vårt arbete är styrt efter avgångar och ankomster.
B-körkort är ett krav. Tjänsten är från början ett bemanningsuppdrag, vilket innebär att du kommer att vara anställd hos oss på Best Bemanning & Rekrytering de första 6 månaderna. Trivs du och Örebro Airport tillsammans, finns alla möjligheter till en tsv-anställning hos dem. Du kommer att jobba ca 75%-100%, något vi kommer överens om vid anställningstillfället.

Låter det här intressant?
Har du frågor kring rollen på Örebro Airport, ta kontakt med Konsultchef Annelie Bergwall-Larsson på telefon 076-609 22 88 eller annelie.larsson@bestbemanning.nu, så får du hjälp.Din ansökan med personligt brev och CV vill vi ha snarast, dock senast den 29/5 2022.

Ansök nu

Allmän industriarbetare

Industrirörmontör
Läs mer Maj 16
Om tjänsten

Vi söker dig som gillar att jobba skift och vill arbeta inom industrin. Du gillar att arbeta praktiskt och har lätt för att ta instruktioner. Kanske har du redan en erfaren industriprofil sedan tidigare eller så är du en engagerad medarbetare som vill lära dig en ny bransch.Arbetsuppgifterna kan variera efter kundens önskemål och avdelningar. Men oavsett arbetsuppgift kräver arbetet ansvarstagande och noggrannhet. Du har lätt för att samarbeta och behärskar svenska i tal och skrift.
Har en stark personlighet med driv och förmåga att gå in som producerande arbetsledare. Hjälpa till att lösa tekniska problem tillsammans med säljare och tekniker, ställa in maskiner åt andra, ha koll på körplanering, och medverka till att rätt artiklar produceras i rätt ordning. Även vara med i planeringsprocessen, veckovis produktionsmöte där alla leveranstider sätts utifrån kundönskemål och kapacitet. Producera självständigt ca 50-75% av tiden.
Datavana och vana från enklare CNC-programmering, typ; ändringar i program är bra. Utbildning inget krav. Bör ha arbetat i liten industri tidigare, bra om man arbetet med plåt, men inget krav.
Skall kunna arbeta 2-skift och kommer troligen att få leda ett skiftlag med 2 medarbetare, som vi behöver starta upp under året. Utmärkta kunskaper i Svenska behövs, då vi oftast jobbar utan ritningar/skriftliga instruktioner, och istället muntligen specar mått och toleranser på vad som skall tillverkas.

Kvalifikationer

Som person är du engagerad, har hög arbetsmoral och tar ansvar för din egen insats. Körkort B är ett krav. Meriterande med truckkort.
Uppdraget är Skiftarbete.

Låter det intressantr?

Hör av dig till Konsultchef Annelie Bergwall-Larsson på telefon 019-12 60 05
Din ansökan med CV och ditt personliga brev vill vi ha snarast,
dock senast den 22/5 2022.
Urval sker löpande. Anställningen kan komma att starta som en bemanning och för rätt person kan det leda till en tillsvidareanställning.

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

- Administration
- Ekonomi
- Fastighetsskötsel
- Industri
- Lager och logistik
- Mark och anläggning
- Sälj och marknad
- Teknik
- Transport

Urval sker löpande. Ansök redan idag!

Ansök nu

Säljare

Utesäljare
Läs mer Maj 13
Delibake i Örebro AB är ett svenskt bageriföretag med en av Europas mest effektiva produktion av småkakor. Företaget grundades 1990 och är beläget i Örebro.
Förutom traditionella svenska småkakor tillverkas bland annat pepparkakor, chokladbollar och punschrullar. Läs mer om oss på www.delibake.se
Nu söker vi en Säljare till Örebro
- som vill vara med och skapa något långsiktigt Här finns en möjlighet för dig som har entreprenörsdrivet och tycker om att vara med och påverka, att söka rollen som Säljare på Delibake i Örebro.
Du kommer bli en viktig länk i ett tight team. Vi har väl definierade roller som arbetar tätt ihop.

Du kommer att rapportera direkt till företagets VD och du har alla möjligheter att kunna påverka och delta i företagets beslut.

Du kommer att arbeta med införsäljning av våra private label-produkter till kedjor och agenter, både inom Sverige likväl som internationellt. Vi skriver ofta 1-årsavtal med våra kunder, nämnas kan, att drygt 80% av vår försäljning går på export. Vi söker dig som känner stort eget ansvar och drivs av att leverera resultat.
Dina resor kommer att vara begränsade, med anledning av att våra stora kunder ofta är restriktiva med besök. Du driver mycket av affärerna via telefon och digitala möten. Du skriver offerter och tar fram kunderbjudanden samt samarbetar med kunderna kring olika kampanjer.

Som Säljare på Delibake kommer du utifrån våra gemensamt framtagna strategier bearbeta både befintliga kunder likväl som du kommer att arbeta med nykundsbearbetning. Du är själv med och skapar ramar för din försäljning och bygger upp vår budget. Våra produkter ska alltid hålla en hög och jämn kvalitet – vilket våra kunder naturligtvis uppskattar.

Varje år medverkar vi också på ett par mässor där vi ofta representerar med ett par personer. Du kommer självklart vara del av denna trupp. Du ska ha körkort och goda kunskaper i svenska och engelska såväl muntligen som skriftligen. För dig är det bra att ha erfarenhet, men inget krav, från något producerande företag, för att förstå hela vår tillverkningsprocess. Meriterande är om du även har erfarenhet av att arbeta med sk ”private label”-försäljning.
Naturligtvis är du den som säkerställer lönsamheten i våra affärer. Du knyter ihop affären på ett professionellt sätt och levererar resultat enligt budget. Är du rätt person för att bidra hos oss?
Eller har du kanske frågor, eller vill veta något mer kring rollen. Ring då rekryteringskonsult Ulrika Goldkuhl på Best Bemanning & Rekrytering på telefon 070-261 1505.
Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast, dock senast den 22/5 2022.
Urval kan komma att ske under ansökningsperioden, så sök redan idag!
Du söker via: www.bestbemanning.nu/lediga-jobb

Ansök nu

Montör av lastbilspåbyggnader

Fordonsmontör
Läs mer Maj 3
Nu söker vi till en av våra kunder i Örebro en Påbyggnadsmontör för lastbilar.

Vi söker Dig som har erfarenhet av montering och bygga påbyggnader på lastbilar. Du kommer att följa hela kedjan för arbetet inom fordonsmontörssidan. Varje påbyggnad är kundunik så arbetet är varierande och omväxlande.

Du som söker har erfarenhet av hydraulik och pneumatik samt förståelse för att läsa och följa chassileverantörernas ritningar och anvisningar. Har du dessutom kunskaper inom svets och fordons-el så är det meriterande.Som person har du ett stort teknikintresse och är en riktigt problemlösare. Du trivs med att arbeta i grupp, har god samarbetsförmåga och tycker om sociala kontakter. Vi tror att du har en Fordonsteknisk utbildning på gymnasienivå eller liknande kunskaper samt behärskar svenska språket i tal och skrift.

Du kommer ingå i ett framgångsrikt företag, med ett team av kompetenta och trevliga arbetskamrater runt omkring dig.

Uppdraget är på heltid med start snarast.Arbetstider måndag – fredag 7-16.


För mer information är du välkommen att kontakta Ulrika Goldkuhl på telefon 019-12 60 01, ulrika.goldkuhl@bestbemanning.nuRegistrera din ansökan bestående av personligt brev samt din CV senast den 22/5.Men urval kommer ske löpande, så sök redan idag!

Ansök nu

Marknadskoordinator

Marknadskoordinator
Läs mer Maj 5
Hörmann Svenska AB grundades 1997 och är en del av Hörmann KG, Europas största tillverkare och leverantör av garageportar, automatiserad logistikutrustning, dockningsutrustning och säkerhetsutrustning. Vi är ca 140 medarbetare som tillsammans arbetar för att leverera vårt kundlöfte ”kvalitet utan kompromisser”. Huvudkontor och lager ligger strategiskt placerat i Örebro – Sveriges logistiknav. Läs mer om oss på www.hoermann.se Nu när vår marknadskoordinator går på föräldraledighet behöver vi en vikarie:

Marknadskoordinator – till Örebrokontoret

Har du erfarenhet att arbeta med marknadsfrågor på ett relativt stort bolag?Vill du anta utmaningen att gå in som marknadskoordinator hos oss på Hörmann Svenska under ett år, med chans till förlängning?

Vi vill att du tidigare har arbetat med marknadsfrågor, att du har en högskole- alt en universitetsutbildning inom ekonomi med marknadsinriktning alt media och kommunikationsvetenskap.
God ekonomisk förståelse, tidigare erfarenhet av att arbeta fram marknadsplaner och marknadsföringsbudget tillsammans med chefer är en merit. Du behöver också prata och skriva flytande engelska i vår koncern.
Du är den som håller kontakt med vår digitala marknadsbyrå, du beställer våra ”give-aways”, tryckt materiel samt våra profilprodukter.

Du är vår representant i marknadsfrågor mot koncernen där regelbundna avstämningsmöten är en del av arbetsuppgifterna. Andra arbetsuppgifter som ingår är att uppdatera texter på hemsidan, skriva interna och externa nyhetsbrev, samt ta fram press-releaser. Fota och filma för sociala medier samt ha kontakt med våra kunder och återförsäljare för att stötta dem i marknadsfrågor. Du arbetar med att hålla vårt CRM System, Lime, uppdaterat och ser till att inkomna försäljnings-”leads” kommer vidare till rätt person inom organisationen.
Du ansvarar för att ta fram kampanjmaterial, och diverse annan information. Erfarenhet från video och fotoredigeringsprogram samt layoutprogrammet InDesign är meriterande.

För att klara den här rollen behöver du vara strukturerad, social, noggrann och analytisk. Vi ser gärna att du kommer med idéer samt själv reflekterar och utvärderar ditt arbete.
Du behöver ha ett par års erfarenhet med dig i bagaget för rollen som marknadskoordinator på Hörmann Svenska AB. Du rapporterar till VD.
Nyfiken?
Är det något du funderar över, så ring gärna till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering på telefon 070 -618 06 75. Din CV och ditt personliga brev vill vi ha snarast, dock senast den 20/5-22. Urval kan komma att påbörjas under ansökningsperioden. Ansöker gör du på: www.bestbemanning.nu/lediga-jobb

Ansök nu

Servicesäljare till Hörmann i Örebro

Innesäljare
Läs mer Apr 28
Hörmann Svenska AB grundades 1997 och är en del av Hörmann KG, Europas största tillverkare och leverantör av garageportar, automatiserad logistikutrustning, dockningsutrustning och säkerhetsutrustning. Vi är ca 140 medarbetare som tillsammans arbetar för att leverera vårt kundlöfte ”kvalitet utan kompromisser”. Huvudkontor och lager ligger strategiskt placerat i Örebro – Sveriges logistiknav. Läs mer om oss på www.hoermann.se
Servicesäljare – till kontoret i Örebro
med tekniskt intresse och vilja att leverera högklassig kundupplevelse

Är du redo att ta nästa steg i karriären? Bli vår nya serviceavtalssäljare! Hos oss möts du av framtidsanda och hög kvalitet i en härlig kombination.

Som säljare av serviceavtal handlar det om relationer, såväl nya som befintliga. Vi skapar långsiktiga relationer med våra kunder och gör det tryggt och enkelt under tiden för dem. Arbetet innebär att du via telefon kontaktar och säljer in våra serviceavtal till nya och befintliga kunder, samt i vissa fall bokar upp besök av vår lokala Servicechef eller Storkundsansvarig. Det är till fördel ifall du har ett tekniskt intresse, så du lättare kan lära dig vårt produktutbud, samt föra en affärsmässig dialog med våra kunder.

Du ska drivas av att lyckas med din försäljning, du älskar helt enkelt att göra många och bra affärsavslut, vilket kommer att generera fina resultat i ett bonusbaserat tänk. Det ställer dock krav på dig att kunna räkna på och skriva affärsmässiga serviceavtal med våra kunder.

Du har minst gymnasiekompetens, gärna även utbildning inom sälj- och marknad.

Du får gärna vara på väg uppåt i din säljkarriär och har en vilja att utvecklas med oss på Hörmann. Du ska brinna för affären och ha en stark vilja att lyckas. Det är viktigt med struktur, ordning och reda, vilket är andra ord som beskriver dig. Hos oss är dina idéer kring försäljning av avtal viktiga, du ska även vara duktigt på att finna trådar att "nysta vidare i" för att finna fler samarbeten med aktuell kund. Du i samråd med Servicechef finner potentiella kunder att bearbeta. Vi arbetar med Office-paketet samt andra PC-baserade stödsystem.

Vi söker dig som är driven och alltid vill lämna efter dig ett fullgott arbete. Du ställer upp bakom vår devis att vi arbetar på ett kvalitativt sätt och sätter kunden i fokus, varje dag. Du ser också till att utföra din roll som servicesäljare enligt vårt kundlöfte – ”Kvalitet utan kompromisser”.
Din placering kommer att vara i Örebro på vårt huvudkontor ute på Skjutbanevägen. Hörmann Svenska AB är en av Sveriges ledande leverantör i sin bransch med stark tillväxt och med stora möjligheter att utvecklas. Hörmann präglas av en ägarfamiljens familjekänsla och långsiktighet. Tjänsten är tillsvidare hos Hörmann med 6månaders provanställning initialt. Låter det här intressant?
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering på telefon 070-618 06 75. Din ansökan med personligt brev och din CV vill vi ha senast 17/5 2022. Urval kan komma att ske under ansökningsperioden, så sök redan idag!

Ansöker gör du på www.bestbemanning.nu/lediga-jobb

Ansök nu

Kundcentermedarbetare till Savedesk på Bonnier News Local AB

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 2
Vi fortsätter att växa och behöver bli ännu fler!
Nu söker vi dig som vill jobba i vårt kundcenter med savedesk och bli en del i vårt härliga team.
Bonnier News Local är Sveriges ledande lokala mediekoncern och omfattar mer än 40 varumärken som levererar lokala nyheter genom dagstidningar, nyhetssajter, appar och gratistidningar. Bonnier News Local ingår i Bonnier News. Vi söker nu kundcentermedarbetare till vår ”Savedesk” där arbetet består av att bemöta våra kunder på bästa möjliga sätt och hitta de bästa lösningarna för att kunderna ska önska stanna hos oss som prenumerant. Detta gör vi främst via inkommande samtal och mail, även en del utgående samtal kan förekomma. Vi söker dig som trivs i en fartfylld miljö med mycket att göra. Du är social, noggrann och förstår att stort engagemang och ett gott bemötande är avgörande för att ha nöjda kunder och att behålla dem. Din arbetsmoral är hög och du har en positiv inställning och är lösningsorienterad. Att vara ansvarsfull och lyhörd för sin omgivning är en viktig egenskap för att trivas i gruppen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du kommer att få en gedigen utbildning kring företagets produkter och tjänster för att kunna bistå kunden på bästa sätt. Som person är du driven och har en utpräglad servicekänsla. Har du tidigare erfarenhet av försäljning så är det meriterande Då du i tjänsten kommer hantera flera olika ärendehanteringssystem behöver du ha god datavana och behärska svenska språket väl i tal och skrift. Vi på Bonnier News Local strävar alltid efter att lösa kundens ärende vid första kontakten, vi vill ge en positiv kundupplevelse samt skapa ett mervärde för kunden och företaget. Det viktigaste för oss är att behålla långsiktiga kundrelationer och behålla hög kundnöjdhet. Arbetstiden är dagtid, måndag - fredag. Arbetsplatsen ligger centralt i Örebro. Tjänsten är till att börja med en bemanning via Best Bemanning & Rekrytering men kan leda till en anställning på Bonnier. För mer information är du välkommen att kontakta Ulrika Goldkuhl på telefon 019-12 60 01, lrika.goldkuhl@bestbemanning.nu. Registrera din ansökan bestående av personligt brev samt din CV, dock senast den 15/5 2022. Urval kommer ske löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

- Administration
- Ekonomi
- Fastighetsskötsel
- Industri
- Lager och logistik
- Mark och anläggning
- Sälj och marknad
- Teknik
- Transport

Urval sker löpande. Ansök redan idag!

Ansök nu

Lastbilsmekaniker Örebro

Lastbilsmekaniker
Läs mer Apr 22
Om tjänsten

Vi söker lastbilsmekaniker till en av våra kunder. Organisatoriskt kommer du att tillhöra ett väl sammansvetsat gäng där strävan alltid ska vara att stötta och hjälpa varandra. Du ska kunna lösa problem, vara van att arbeta självständigt och i grupp, vara självgående samt ha bred erfarenhet inom området. Du skall vara driven, målinriktad och strukturerad.

Kvalifikationer

Du bör ha erfarenhet av arbete med tunga fordon. Gärna fordonsteknisk utbildning. Du ska kunna arbeta självständigt och i grupp. Du ska kunna arbeta under flexibla arbetstider. Som lastbilsmekaniker, kommer du att arbeta med service, reparation och underhåll av tunga fordon.

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Urval sker löpande.

Ansök redan idag dock senast 15/5

Vid frågor om tjänsten kontakta

Konsultchef Annelie Bergwall-Larsson 076-6092288

Ansök nu

Mättekniker Örebro

Mättekniker, geologi
Läs mer Apr 22
Om tjänsten

Vår kund är en världsledande tillverkare av automatiska glasformningsmaskiner för framställning av bland annat glasflaskor och glasburkar.
Som mättekniker arbetar du 4-skift och dina arbetstider är 05:00 – 15:12 samt 14:48-01:00 fördelat över ett 8-veckorsschema.
Du erbjuds · Att bli en del av ett stabilt och växande företag med möjligheten att påverka. · En ansvarsfull och självständig roll med möjligheter till egen utveckling. · Att bli en del av ett engagerat och kompetent team.

Arbetsuppgifter
I rollen som mättekniker hos vår kund arbetar du både praktiskt och administrativt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är bland annat att utföra kvalitetskontroller av produkter, rapportera avvikelser samt stödja produktionsområdet med kvalitetsrelaterade åtgärder. Vidare exempel på arbetsuppgifter är följande:
· Rapportering · Datorstyrd mätningar enligt CMM. · Manuell mätning med olika mätverktyg. · Svara mot produktionens behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

Har utbildning inom mätteknik eller någon typ av produktionsteknisk utbildning. Alternativt har du erfarenhet inom CNC och är nyfiken på att ta klivet mot mätteknik? Vidare har du erfarenhet från manuell mätning och god datorvana. Du har god kunskap i svenska och engelska i både tal och skrift.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att kunna programmera i Calypso eller annan mätmjukvara, men inte ett krav. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av programmering och handhavande av koordinatmätmaskin DEA (PCDMIS) samt kalibreringskunskap.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som mättekniker hos Emhart Glass. Du är kvalitetsmedveten och utför ditt arbete noggrant. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som i team. Vidare besitter du god samarbetsförmåga och bryr dig om dina kollegor. Du är förändringsbenägen och kan snabbt ställa om utifrån situation.

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens


Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

- Administration
- Ekonomi
- Fastighetsskötsel
- Industri
- Lager och logistik
- Mark och anläggning
- Sälj och marknad
- Teknik
- Transport
För mer information, kontakta Konsultchef Annelie Bergwall-Larsson 076-609 22 88annelie.larsson@bestbemanning.nu
Urval sker löpande. Ansök redan idag!

Ansök nu

Best i Örebro söker Extraarbetare!

Lagerarbetare
Läs mer Apr 22
Om tjänsten

Best söker nu efter dig som är intresserad av att jobba extra! För att vara aktuell för extrajobb måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, exempelvis studier eller annat arbete. Att vara extraanställd hos Best Bemanning & Rekrytering innebär att du kommer att bli inringd vid behov för arbete ute hos våra kunder. Vi arbetar främst inom lager och industri. Arbetstiderna och arbetsuppgifterna är varierande beroende på vilket företag som behöver bemannas. Så vi ser gärna att du är flexibel gällande arbetstider, som dagtid, kväll & natt.

Kvalifikationer

Vi tror att du är positiv och flexibel, att du kan finnas på plats med kort varsel. Du har ett glatt humör och är en god ambassadör för Best i din vilja att utföra ett gott arbete. Krav på truckkort och B-körkort.

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.
Urval sker löpande. Ansök redan idag!

För mer information, kontakta Konsultchef

Annelie Bergwall-Larsson 076-609 22 88
annelie.larsson@bestbemanning.nu

Ansök nu

Lagerarbetare

Lagerarbetare
Läs mer Apr 22
Om tjänsten

För kunds räkning söker vi medarbetare till lager i Örebro där du kommer bli en viktig del i det dagliga lagerarbetet. Du har tidigare erfarenhet av lagerjobb med truckkörning och har ett intresse för logistik samt ordning och reda.Som person är du arbetsvillig och är öppen för att lära dig nya saker. Du arbetar bra i team samt tar även eget ansvar och kan arbeta självständigt.Effektivitet och noggrannhet är viktigt i arbetet och som person tror vi att du är en positiv lagspelare som arbetar hårt.Det är ett krav att du innehar ett giltigt truckkort samt b-körkort.

Tjänsten är till en början en bemanning men kan komma att övergå till en tillsvidare tjänst!

Kvalifikationer

Har du en bakgrund som lagerarbetare eller liknande är det meriterande!
Du som person bör vara:

- lugn och metodisk
- strukturerad i ditt arbetssätt.
- Gilla att arbeta i grupp
- SamarbetsvilligTjänsten kan komma att tillsättas omgående, så skicka in din ansökan redan idag!

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Konsultchef Annelie Bergwall-Larsson 076-609 22 88

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

- Administration
- Ekonomi
- Fastighetsskötsel
- Industri
- Lager och logistik
- Mark och anläggning
- Sälj och marknad
- Teknik
- Transport

Urval sker löpande. Ansök redan idag!

Ansök nu

Säljare

Utesäljare
Läs mer Apr 28
Delibake i Örebro AB är ett svenskt bageriföretag med en av Europas mest effektiva produktion av småkakor. Företaget grundades 1990 och är beläget i Örebro.
Förutom traditionella svenska småkakor tillverkas bland annat pepparkakor, chokladbollar och punschrullar. Läs mer om oss på www.delibake.se
Nu söker vi en Säljare till Örebro
- som vill vara med och skapa något långsiktigt Här finns en möjlighet för dig som har entreprenörsdrivet och tycker om att vara med och påverka, att söka rollen som Säljare på Delibake i Örebro.
Du kommer bli en viktig länk i ett tight team. Vi har väl definierade roller som arbetar tätt ihop.

Du kommer att rapportera direkt till företagets VD och du har alla möjligheter att kunna påverka och delta i företagets beslut.

Du kommer att arbeta med införsäljning av våra private label-produkter till kedjor och agenter, både inom Sverige likväl som internationellt. Vi skriver ofta 1-årsavtal med våra kunder, nämnas kan, att drygt 80% av vår försäljning går på export. Vi söker dig som känner stort eget ansvar och drivs av att leverera resultat.
Dina resor kommer att vara begränsade, med anledning av att våra stora kunder ofta är restriktiva med besök. Du driver mycket av affärerna via telefon och digitala möten. Du skriver offerter och tar fram kunderbjudanden samt samarbetar med kunderna kring olika kampanjer.

Som Säljare på Delibake kommer du utifrån våra gemensamt framtagna strategier bearbeta både befintliga kunder likväl som du kommer att arbeta med nykundsbearbetning. Du är själv med och skapar ramar för din försäljning och bygger upp vår budget. Våra produkter ska alltid hålla en hög och jämn kvalitet – vilket våra kunder naturligtvis uppskattar.

Varje år medverkar vi också på ett par mässor där vi ofta representerar med ett par personer. Du kommer självklart vara del av denna trupp. Du ska ha körkort och goda kunskaper i svenska och engelska såväl muntligen som skriftligen. För dig är det bra att ha erfarenhet, men inget krav, från något producerande företag, för att förstå hela vår tillverkningsprocess. Meriterande är om du även har erfarenhet av att arbeta med sk ”private label”-försäljning.
Naturligtvis är du den som säkerställer lönsamheten i våra affärer. Du knyter ihop affären på ett professionellt sätt och levererar resultat enligt budget. Är du rätt person för att bidra hos oss?
Eller har du kanske frågor, eller vill veta något mer kring rollen. Ring då rekryteringskonsult Ulrika Goldkuhl på Best Bemanning & Rekrytering på telefon 070-261 1505.
Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast, dock senast den 15/5 2022.
Urval kan komma att ske under ansökningsperioden, så sök redan idag!
Du söker via: www.bestbemanning.nu/lediga-jobb

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Apr 28
Kundtjänstmedarbetare sökes för ett heltidsuppdragVi söker dig som trivs i en fartfylld miljö med mycket att göra. Du är social, noggrann och förstår att stort engagemang och ett gott bemötande är avgörande för att ha nöjda kunder. Din arbetsmoral är hög och du har en positiv inställning och är lösningsorienterad. Att vara ansvarsfull och lyhörd för sin omgivning är en viktig egenskap för att trivas i gruppen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Arbetet består av att hantera ingående samtal och ge support till kunder via chatt och telefon i en kundtjänst. Du kommer att få en gedigen utbildning kring företagets produkter och tjänster för att kunna bistå kunden på bästa sätt. Som person är du driven och har en utpräglad servicekänsla. Då du i tjänsten kommer hantera flera olika ärendehanteringssystem behöver du ha god datavana och behärska svenska språket väl i tal och skrift.
Arbetstiden är dagtid, måndag till och med fredag. Arbetsplatsen ligger centralt i Örebro.
Tjänsten är till att börja med en bemanning via Best Bemanning & Rekrytering men kan leda till en anställning på företaget. För mer information är du välkommen att kontakta Ulrika Goldkuhl på telefon 019-12 60 01, ulrika.goldkuhl@bestbemanning.nu.Registrera din ansökan bestående av personligt brev samt din CV på dock senast den 10/5.Urval kommer ske löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

- Administration
- Ekonomi
- Fastighetsskötsel
- Industri
- Lager och logistik
- Mark och anläggning
- Sälj och marknad
- Teknik
- Transport

Urval sker löpande. Ansök redan idag!

Ansök nu

Kock till PL& i Saluhallen Örebro

Kock, storhushåll
Läs mer Apr 21
Om tjänsten

Vi söker nu en kreativ och driven kock till PL& en trevlig restaurang i Saluhallen Örebro!
Vi söker dig som älskar att laga mat främst Husman och som brinner för att ta ansvar för att våra matgäster skall få en bra matupplevelse. Vardagar måndag-fredag lagar vi lunch till ca.100 personer som besöker vår restaurang.

Som kock har du ansvar över att de dagliga rutinerna efterföljs som att förbereda lunch. Du har även ansvar över att det är rent enligt egenkontrollen i köket. Du planerar och förbereder veckomenyerna och sköter inköpen till dessa.

I arbetsuppgifterna ingår till exempel:

- Matlagning (ca. 100 portioner/dag)
- Planera veckomatsedel
- Inventera och beställa varor
- Underhåll av kök
- Kassansvar
- Efterfölja hygienregler och ha inblick i egenkontroller

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet inom restaurangbranschen (eller liknande bransch) och som har ett stort intresse för matlagning. Du har avslutad gymnasieutbildning, gärna med inriktning hotell och restaurang. Vidare har du grundläggande datorkunskaper och i MS Office-paketet och behärskar svenska väl i både tal och skrift.
Som person tror vi att du är socialt utåtriktad, serviceminded, kreativ och ansvarstagande. Vi söker dig som är självgående då arbetet ibland kan innebära att du jobbar själv. Du är en social person som trivs med många möten med människor.
Tjänsten är en bemanning på heltid, som kan leda till en tillsvidare anställning
Start enl. överenskommelse! Urval kommer dock att ske löpande så ansök redan idag!
Om detta låter intressant önskar vi din ansökan med CV samt personligt brev oss tillhanda senast 8/5 2022

Vid frågor kontakta konsultchef Annelie Bergwall-Larsson 076-609 22 88 alt. annelie.larsson@bestbemanning.nu

Välkommen med din ansökan!

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

- Administration
- Ekonomi
- Fastighetsskötsel
- Industri
- Lager och logistik
- Mark och anläggning
- Sälj och marknad
- Teknik
- Transport

Urval sker löpande. Ansök redan idag!

Ansök nu

Kock till restaurang i Saluhallen

Kock, storhushåll
Läs mer Apr 22
Om tjänsten

Vi söker nu en kreativ och driven kock till PL& en trevlig restaurang i Saluhallen Örebro!
Vi söker dig som älskar att laga mat främst Husman och som brinner för att ta ansvar för att våra matgäster skall få en bra matupplevelse. Vardagar måndag-fredag lagar vi lunch till ca.100 personer som besöker vår restaurang.

Som kock har du ansvar över att de dagliga rutinerna efterföljs som att förbereda lunch. Du har även ansvar över att det är rent enligt egenkontrollen i köket. Du planerar och förbereder veckomenyerna och sköter inköpen till dessa.

I arbetsuppgifterna ingår till exempel:

- Matlagning (ca. 100 portioner/dag)
- Planera veckomatsedel
- Inventera och beställa varor
- Underhåll av kök
- Kassansvar
- Efterfölja hygienregler och ha inblick i egenkontroller

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet inom restaurangbranschen (eller liknande bransch) och som har ett stort intresse för matlagning. Du har avslutad gymnasieutbildning, gärna med inriktning hotell och restaurang. Vidare har du grundläggande datorkunskaper och i MS Office-paketet och behärskar svenska väl i både tal och skrift.
Som person tror vi att du är socialt utåtriktad, serviceminded, kreativ och ansvarstagande. Vi söker dig som är självgående då arbetet ibland kan innebära att du jobbar själv. Du är en social person som trivs med många möten med människor.
Tjänsten är en bemanning på heltid, som kan leda till en tillsvidare anställning
Start enl. överenskommelse! Urval kommer dock att ske löpande så ansök redan idag!
Om detta låter intressant önskar vi din ansökan med CV samt personligt brev oss tillhanda senast 8/5 2022

Vid frågor kontakta konsultchef Annelie Bergwall-Larsson 076-609 22 88 alt. annelie.larsson@bestbemanning.nu

Välkommen med din ansökan!

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

- Administration
- Ekonomi
- Fastighetsskötsel
- Industri
- Lager och logistik
- Mark och anläggning
- Sälj och marknad
- Teknik
- Transport

Urval sker löpande. Ansök redan idag!

Ansök nu

Ekonomiassistent

Ekonomiassistent
Läs mer Apr 11
Vi söker en ekonomiassistent till en våra kunder i Örebro.

Arbetsuppgifterna innebär i första hand att ta hand om kund- och leverantörsreskontra samt andra förekommande arbetsuppgifter som tillhör en ekonomiavdelning.

För att du ska känna dig bekväm med dessa arbetsuppgifter förutsätter vi att du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt erfarenhet av liknande arbete. Som person är du prestigelös, stresstålig och flexibel. Du tycker om att arbeta med siffror och är noga och ansvarstagande. Viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra men även att du trivs i en självständig roll. Du har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift och har goda systemkunskaper samt behärskar Office-paketet väl, främst Excel och Word.

Tjänsten är på 100% och förlagd måndag till fredag på kontorstid. Placering: Örebro. Önskad start juni
Tjänsten är till att börja med en bemanning via Best Bemanning & Rekrytering men kan leda till en anställning hos vår kund. För mer information är du välkommen att kontakta Ulrika Goldkuhl på telefon 019-12 60 01, ulrika.goldkuhl@bestbemanning.nu.Registrera din ansökan bestående av personligt brev samt din CV, dock senast den 3/5 2022.Urval kommer ske löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

.

Ansök nu

Kundcentermedarbetare till Savedesk på Bonnier News Local AB

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Apr 7
Vi fortsätter att växa och behöver bli ännu fler!
Nu söker vi dig som vill jobba i vårt kundcenter med savedesk och bli en del i vårt härliga team.
Bonnier News Local är Sveriges ledande lokala mediekoncern och omfattar mer än 40 varumärken som levererar lokala nyheter genom dagstidningar, nyhetssajter, appar och gratistidningar. Bonnier News Local ingår i Bonnier News. Vi söker nu kundcentermedarbetare till vår ”Savedesk” där arbetet består av att bemöta våra kunder på bästa möjliga sätt och hitta de bästa lösningarna för att kunderna ska önska stanna hos oss som prenumerant. Detta gör vi främst via inkommande samtal och mail, även en del utgående samtal kan förekomma. Vi söker dig som trivs i en fartfylld miljö med mycket att göra. Du är social, noggrann och förstår att stort engagemang och ett gott bemötande är avgörande för att ha nöjda kunder och att behålla dem. Din arbetsmoral är hög och du har en positiv inställning och är lösningsorienterad. Att vara ansvarsfull och lyhörd för sin omgivning är en viktig egenskap för att trivas i gruppen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du kommer att få en gedigen utbildning kring företagets produkter och tjänster för att kunna bistå kunden på bästa sätt. Som person är du driven och har en utpräglad servicekänsla. Har du tidigare erfarenhet av försäljning så är det meriterande Då du i tjänsten kommer hantera flera olika ärendehanteringssystem behöver du ha god datavana och behärska svenska språket väl i tal och skrift. Vi på Bonnier News Local strävar alltid efter att lösa kundens ärende vid första kontakten, vi vill ge en positiv kundupplevelse samt skapa ett mervärde för kunden och företaget. Det viktigaste för oss är att behålla långsiktiga kundrelationer och behålla hög kundnöjdhet. Arbetstiden är dagtid, måndag - fredag. Arbetsplatsen ligger centralt i Örebro. Tjänsten är till att börja med en bemanning via Best Bemanning & Rekrytering men kan leda till en anställning på Bonnier. För mer information är du välkommen att kontakta Ulrika Goldkuhl på telefon 019-12 60 01, lrika.goldkuhl@bestbemanning.nu. Registrera din ansökan bestående av personligt brev samt din CV, dock senast den 30/4 2022. Urval kommer ske löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

- Administration
- Ekonomi
- Fastighetsskötsel
- Industri
- Lager och logistik
- Mark och anläggning
- Sälj och marknad
- Teknik
- Transport

Urval sker löpande. Ansök redan idag!

Ansök nu

Restaurangansvarig

Kock, storhushåll
Läs mer Apr 9
Vi söker nu en driven och engagerad Restaurangansvarig till vår personalmatsal på Lantmännen Unibake i Örebro. Som ansvarig förväntas du ha en stor drivkraft samt ett genuint intresse för mat, service och människor.
Vi söker dig som älskar att laga mat och som brinner för att ta ansvar för att våra matgäster skall få en bra matupplevelse. Vardagar måndag-fredag serveras frukost och lagas lunch till drygt 40 personer som besöker vår restaurang. Här har du chans att sätta din prägel på restaurangen. Vi tror att du är en god organisatör och har en förmåga att inspirera och entusiasmera kollegor och kunder I dina arbetsuppgifterna ingår till exempel: · Matlagning - frukost och lunch · Planera veckomatsedel · Inventera och beställa varor · Initiera kampanjer och temaveckor · Underhåll av kök · Efterfölja hygienregler och ha inblick i egenkontroller · Bidra till att skapa god trivsel och en god arbetsmiljö Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet inom restaurangbranschen (eller liknande bransch) och som har ett stort intresse för att driva och utveckla vår personalrestaurang. Du har en kockutbildning i botten och tidigare erfarenhet att driva en liknande verksamhet. Vidare har du grundläggande datorkunskaper och i MS Office-paketet och behärskar svenska väl i både tal och skrift.
Som person tror vi att du är socialt utåtriktad, serviceminded, kreativ, strukturerad och ansvarstagande.
Arbetstider måndag-fredag kl.6.30 – 15.00 Tjänsten är till att börja med en bemanning via Best Bemanning & Rekrytering men kan leda till en anställning på Lantmännen Unibake. För mer information är du välkommen att kontakta Ulrika Goldkuhl på telefon 019-12 60 01, ulrika.goldkuhl@bestbemanning.nu. Registrera din ansökan bestående av personligt brev samt din CV, dock senast den 30/4 2022. Urval kommer ske löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Rekryterare till Best i Örebro

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Mar 31
Best Bemanning & Rekrytering bemannar och rekryterar personer till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi erbjuder även coachning för personer som behöver stöd i sitt arbetssökande. Idag utgår vi från våra kontor i Eskilstuna, Västerås, Köping och Örebro.
Senior Rekryterare till Best, med placering på Örebrokontoret
– med känsla för att matcha rätt person med rätt tjänst
Bli en del av Best!
Vi på Best Bemanning & Rekrytering har bra koll på den lokala marknaden och erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning och coachning. Vår story började med människor, vilket är kärnan i alla verksamheter och vår viktigaste tillgång. Hos oss får du trivas och utvecklas – helt enkelt vara best! Här jobbar vi som ett team där du får vara med och påverka. Nu är vi på jakt efter dig som vill matcha de bästa utifrån kundernas behov och önskemål med rätt person – i varje uppdrag.

Du ska uppskatta att jobba i en bransch som ibland kan kännas stressig, samtidigt som vi alltid måste ha kundens fokus på varje process. Och alltid leverera det allra bästa utifrån önskemål och förutsättningar för respektive tjänst.
Hur ser dagarna ut?
Du bokar kundmöten, som du antingen åker själv till eller tillsammans med en kollega. Förutom det fyller du dagarna med sökning av kandidater, du gör intervjuer, skriSom Senior Rekryteringskonsult är det du själv som axlar ansvaret; allt från en första kontakt med kunden till att sen driva rekryteringsuppdragen från skapandet av kravprofil ända fram till att rätt kandidat signar sitt anställningsavtal hos vår uppdragsgivare.
Med andra ord, allt från första kundmötet och genom hela rekryteringsprocessen där vi alltid har kontinuerlig kontakt och transparent dialog med våra uppdragsgivare:

· Du bokar själv dina kundmöten med befintliga och nya kunder. · Du tar fram kravprofil efter att ha träffat kunden. · Du skapar en säljande annons som profilerar rollen som är aktuell. · Du väljer vilka media annonsen behöver synas i för att bli sedd och attraktiv för kandidater att söka. · Du gör urval av inkomna handlingar. · Du bokar och genomför intervjuer av valda kandidater. · Du genomför och analyserar personlighetstest, och i vissa fall så kallade ”kapacitetstester”, och återkopplar till kandidat & kund. · Du genomför referenstagning.
För att trivas i den här rollen behöver du ha tidigare erfarenheter som täcker in alla delar i en rekryteringsprocess. Efter genomförda rekryteringar stämmer du av med personen som fick tjänsten samt med kunden – vid flera tillfällen efter att personen börjat sitt nya uppdrag. Rollen passar dig som arbetar strukturerat med stort driv.
Förutom det ovanstående fyller du dagarna med sökning av kandidater via LinkedIn eller andra intressanta sajter där man kan finna bra kandidater. Rollen som Senior Rekryterare ger dig en stor inblick i näringslivet samtidigt som du lär dig mycket om många olika branscher, företag och tjänster.
Du förstår säkert att rollen passar dig som är erfaren, social och självgående och som vill ha ett nära samarbete med kunder och övriga kollegor i Best-koncernen. En relationsbyggande och lösningsorienterad lagspelare. Vi är snabba, precis som vår bransch. Här har du mycket eget ansvar, dock alltid en möjlighet att bolla frågetecken med en kollega. Du arbetar självständigt men är en i gänget. Att matcha rätt är viktigare än att matcha fort. Fokus är att leverera rätt person för kunden, att skapa ett värde för kunden. Du har också förmågan att själv ta egna beslut för ett smidigt samarbete med kandidater och kunder. Skulle du säga att du har ett upparbetat kundnätverk i Mälardalen, gillar att nätverka och älskar rekrytering? Sök direkt!
B-körkort är ett krav. Du kommer att erbjudas förmånsbil efter sex månaders provanställning. Du behöver ha hög kommunikativ förmåga i svenska, både tal och skrift.

Frågor eller funderingar? Hör av dig till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering på telefon 070-618 06 75. Ansöker gör du via www.bestbemanning.nu snarast, vi har intervjuer löpande, vi vill dock ha ditt cv och ditt personliga brev senast den 12/4 2022.

Ansök nu

Säljare till verksamheten i Örebro

Maskinsäljare, entreprenad
Läs mer Mar 23
Systemtruckar, det stabila företaget som grundades redan på 70-talet. Vi har lång erfarenhet av maskiner och arbetar för ett hållbart arbetsliv.

Service, flexibilitet, kvalitet och delaktighet är värdeorden som genomsyrar hela vår verksamhet. Systemtruckar erbjuder nya och begagnade maskiner och truckar i alla storlekar till försäljning och hyra över hela Sverige. Vi säljer reservdelar, utför service och reparationer vilket ökar livslängden på maskinerna och även bidrar till ökad säkerhet för förarna. Vi genomför även kontinuerligt truckutbildningar för företag och privatpersoner. Idag är vi ca 15 personer.
Läs mer om vår verksamhet på www.systemtruckar.se
Vi växer och behöver bli fler!

Säljare till verksamheten i Örebro
- för dig med stort driv och högt tempo

Nu söker vi dig, som vill vara med på vår fortsatta positiva tillväxtresa. Är du en säljare som har erfarenhet från exempelvis maskinbranschen och som dessutom älskar att jobba med uppsökande försäljning. Då är du kanske den som vi söker! Du bokar själv dina kundmöten, både hos befintliga kunder parallellt som du jobbar med nykundsbearbetning. Du utgår från vårt kontor, reser ut till våra kunder runt om i landet, med en radie på ca 20-25 mil från Örebro. Du är ute på kundbesök ca 3 dagar/ vecka, då får du även tid över för att skapa offerter mm samt planera din nästa veckas möten.
Du arbetar parallellt med vår andra säljare, Martin som också kommer att vara ett stort stöd för dig i början.

Vi på Systemtruckar är sk ”oberoende partners” till våra kunder, vi har flera olika välkända märken som vi representerar, vilket är en styrka och stark fördel.

För att trivas hos oss behöver du liksom vi andra, vara prestigelös, hjälpsam och gilla att få möjligheten att vara delaktig i många saker som sker i företaget. Vi ställer oss bakom devisen ”laget före jaget” i alla avseenden, vilket vi även kräver av dig. Du ska ha körkort, gilla tunga entreprenadmaskiner, ha ett tekniskt intresse, men framförallt uppskattar kundmöten där du ”knyter ihop säcken” och gör våra kunder nöjda och glada med den service vi kan erbjuda dem. Känner Du dig taggad att anta utmaningen?
Har du kanske funderingar, hör då av dig till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering på telefon 070-618 0675. Ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast, dock senast 12/4 2022.

Du ansöker via: www.bestbemanning.nu/lediga-jobb

Ansök nu

VD till vår verksamhet i Örebro

Platschef, anläggning
Läs mer Mar 23
Systemtruckar, det stabila företaget som grundades redan på 70-talet. Vi har lång erfarenhet av maskiner och arbetar för ett hållbart arbetsliv.

Service, flexibilitet, kvalitet och delaktighet är värdeorden som genomsyrar hela vår verksamhet. Systemtruckar erbjuder nya och begagnade maskiner och truckar i alla storlekar till försäljning och hyra över hela Sverige. Vi säljer reservdelar, utför service och reparationer vilket ökar livslängden på maskinerna och även bidrar till ökad säkerhet för förarna. Vi genomför även kontinuerligt truckutbildningar för företag och privatpersoner. Idag är vi ca 15 personer.

Läs mer på www.systemtruckar.se

Nu söker vi VD till vår verksamhet – i Örebro
- driven och samtidigt inneha en stor ödmjukhet

Vi söker dig som har marknadstänk, är driven och vill vara med på vår fortsatta bolagstillväxt.
Du kommer till ett bolag där vi jobbar tight tillsammans, därför är det också av största vikt att din ledarprofil skapar trygghet och utveckling för alla. Vi önskar att bolaget växer steg för steg i en lagom takt. Nu när Carolina efter många år väljer att gå vidare mot nya mål, vill vi att Du fortsätter att utveckla och ta hand om våra kunder och inte minst vår personal på allra bästa sätt.

Med dina goda ledarerfarenheter sen tidigare och med din tydliga och ödmjuka sida har du förmågan att få medarbetarna på Systemtruckar att känna sig trygga och stolta över att få vara delaktiga på den fortsatta resan.

Du har en god förståelse för vår verksamhet och hur vi kan utveckla den och kanske
t om utöka vårt produkt – och tjänsteutbud.

I rollen som VD hos oss på Systemtruckar har du ett såväl marknadsmässigt ansvar och gärna stort kontaktnät i Mälardalsregionen, likväl som att skapa rätt förutsättningar för personalen att trivas, eftersom alla hos oss är viktiga nyckelspelare för att organisationen ska fungera.

Du behöver vara en strukturerad ledare som får organisationen att följa med på tillväxten i en lagom takt.
Du ska liksom vi älska att leverera toppkvalitet till marknaden, vi är kända för att vara duktiga, snabba och att vi ger bra service.

Känner du dig träffad och vill anta utmaningen?
Eller har du kanske frågor eller andra funderingar, ring då Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering på telefon 019–126049. Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast, dock senast den 12/4 2022.

Ansöker gör du på: www.bestbemanning.nu/lediga-jobb

Ansök nu

Servicereparatör till Laxo AB i Örebro

Fordonsmontör
Läs mer Mar 23
Laxo utvecklar och marknadsför komponenter och kompletta lastbilspåbyggnader för den europeiska marknaden. Vi tillhör de marknadsledande aktörerna på de för oss strategiska marknadssegmenten. Verksamheten bedrivs i Laxå och Örebro. Vi expanderar och söker flera erfarna medarbetare för vår utveckling och produktion. Vi söker nu till vår enhet i Örebro:SERVICEREPARATÖR - för lastbilspåbyggnader
Vi söker nu en teknikintresserad, ansvarsfull och driven servicereparatör som är en fena på problemlösning, fordonsel, hydraulik, pneumatik och svetsning.
Arbetet består av att serva och reparera påbyggnader på lastbilar, såsom exempelvis kranar och lastväxlare. Reparationerna är oftast kortare jobb som är inplanerade för dagen, men även akuta ärenden som dyker upp och behöver åtgärdas omgående. Så ingen dag är den andra lik.
I den här rollen kommer Du ha mycket kontakt med våra kunder så vi värderar högt din sociala kompetens och att det är en självklarhet för dig att leverera god service.
Du har ett stort teknikintresse och gymnasiekompetens från Fordonsprogrammet är meriterande. Du har god förståelse för hydraulik, kunna utföra enklare svetsarbeten samt felsöka el- och styrsystem med och utan diagnosverktyg.Som person är Du är serviceinriktad, engagerad och flexibel. Du tycker om att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.
Vi ser gärna att Du har god datorvana samt behärskar svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav, C-körkort är meriterande.
På Laxo är vi idag 60 anställda, varav 4 på serviceavdelningen. Vi erbjuder ett omväxlande och varierande arbete i en kreativ arbetsmiljö. Vi arbetar i den absoluta framkanten inom lastsäkring och påbyggnader för lastbil. Du blir alltså en del i ett spännande företag med stark tillväxt och stor utvecklingspotential. Laxo tillämpar flextid, vinstdelning, friskvårdspeng samt övriga förmåner som ingår i Teknikföretagens kollektivavtal. Vi satsar naturligtvis även på utveckling av vår personal och erbjuder utbildning både internt och externt.

Tjänsten är på dagtid måndag- fredag.
Låter det här intressant?Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult, Ulrika Goldkuhl på Best Bemanning & Rekrytering i Örebro på telefon 070-261 15 05. Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha omgående, senast 10/4- 2022.
Ansöker gör du på www.bestbemanning.nu/lediga-jobbSök redan nu, urval kan komma att ske under ansökningsperioden.

Ansök nu

Nu söker vi en KAM - Key Account Manager till Örebro

Key account manager
Läs mer Apr 5
Delibake i Örebro AB är ett svenskt bageriföretag med en av Europas mest effektiva produktion av småkakor. Företaget grundades 1990 och är beläget i Örebro.
Förutom traditionella svenska småkakor tillverkas bland annat pepparkakor, chokladbollar och punschrullar.
Läs mer om oss på www.delibake.se

Nu söker vi en KAM – Key Account Manager till Örebro
- som vill vara med och skapa något långsiktigt

Här finns en möjlighet för dig som har entreprenörsdrivet och tycker om att vara med och påverka, att söka rollen som KAM på Delibake i Örebro.
Du kommer bli en viktig länk i ett tight team. Vi har väl definierade roller som arbetar tätt ihop.
Du kommer att rapportera direkt till företagets VD och du har alla möjligheter att kunna påverka och delta i företagets beslut.
Du kommer att arbeta med införsäljning av våra private label-produkter till kedjor och agenter, både inom Sverige likväl som internationellt. Vi skriver ofta 1-årsavtal med våra kunder, nämnas kan, att drygt 80% av vår försäljning går på export. Vi söker dig som känner stort eget ansvar och drivs av att leverera resultat.
Dina resor kommer att vara begränsade, med anledning av att våra stora kunder ofta är restriktiva med besök. Du driver mycket av affärerna via telefon och digitala möten. Du skriver offerter och tar fram kunderbjudanden samt samarbetar med kunderna kring olika kampanjer.

Som KAM på Delibake kommer du utifrån våra gemensamt framtagna strategier, där du är en nyckelperson, bearbeta både befintliga kunder likväl som du kommer att arbeta med nykundsbearbetning. Du är själv med och skapar ramar för din försäljning och bygger upp vår budget. Våra produkter ska alltid hålla en hög och jämn kvalitet – vilket våra kunder naturligtvis uppskattar.

Varje år medverkar vi också på ett par mässor där vi ofta representerar med ett par personer. Du kommer självklart vara del av denna trupp. Du ska ha körkort och goda kunskaper i svenska och engelska såväl muntligen som skriftligen.
För att du ska trivas hos oss, tror vi att du har tidigare erfarenhet från något producerande företag, för att förstå hela vår tillverkningsprocess. Meriterande är om du även har erfarenhet av private label-försäljning.En annan sak vi uppskattar är din erfarenhet av att driva avtalsförhandlingar och tänka strategiskt kommersiellt. Naturligtvis är du den som även säkerställer lönsamheten i våra affärer Du knyter ihop affären på ett professionellt sätt och levererar resultat enligt budget.
Är du rätt person för att bidra hos oss?
Eller har du kanske frågor, eller vill veta något mer kring rollen.Ring då rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering på telefon 070-618 0675.
Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast, dock senast den 4/4 2022.
Urval kan komma att ske under ansökningsperioden, så sök redan idag!
Du söker via: www.bestbemanning.nu/lediga-jobb

Ansök nu

Lastbilsmekaniker Örebro

Lastbilsmekaniker
Läs mer Mar 16
Om tjänsten

Vi söker lastbilsmekaniker till en av våra kunder. Organisatoriskt kommer du att tillhöra ett väl sammansvetsat gäng där strävan alltid ska vara att stötta och hjälpa varandra. Du ska kunna lösa problem, vara van att arbeta självständigt och i grupp, vara självgående samt ha bred erfarenhet inom området. Du skall vara driven, målinriktad och strukturerad.

Kvalifikationer

Du bör ha erfarenhet av arbete med tunga fordon. Gärna fordonsteknisk utbildning. Du ska kunna arbeta självständigt och i grupp. Du ska kunna arbeta under flexibla arbetstider. Som lastbilsmekaniker, kommer du att arbeta med service, reparation och underhåll av tunga fordon.

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Urval sker löpande.

Ansök redan idag dock senast 10/4!

Vid frågor om tjänsten kontakta

Konsultchef Annelie Bergwall-Larsson 076-6092288

Ansök nu

Lagerarbetare

Lagerarbetare
Läs mer Mar 16
Om tjänsten

För kunds räkning söker vi medarbetare till lager i Örebro där du kommer bli en viktig del i det dagliga lagerarbetet. Du har tidigare erfarenhet av lagerjobb med truckkörning och har ett intresse för logistik samt ordning och reda.Som person är du arbetsvillig och är öppen för att lära dig nya saker. Du arbetar bra i team samt tar även eget ansvar och kan arbeta självständigt.Effektivitet och noggrannhet är viktigt i arbetet och som person tror vi att du är en positiv lagspelare som arbetar hårt.Det är ett krav att du innehar ett giltigt truckkort samt b-körkort.

Tjänsten är till en början en bemanning men kan komma att övergå till en tillsvidare tjänst!

Kvalifikationer

Har du en bakgrund som lagerarbetare eller liknande är det meriterande!
Du som person bör vara:

- lugn och metodisk
- strukturerad i ditt arbetssätt.
- Gilla att arbeta i grupp
- Samarbetsvillig

Arbetstiden är förlagd dagtid, 7-16 måndag-fredag
Tjänsten kan komma att tillsättas omgående, så skicka in din ansökan redan idag!

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Konsultchef Annelie Bergwall-Larsson 076-609 22 88

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

- Administration
- Ekonomi
- Fastighetsskötsel
- Industri
- Lager och logistik
- Mark och anläggning
- Sälj och marknad
- Teknik
- Transport

Urval sker löpande. Ansök redan idag!

Ansök nu

Best i Örebro söker Extraarbetare!

Lagerarbetare
Läs mer Mar 16
Om tjänsten

Best söker nu efter dig som är intresserad av att jobba extra! För att vara aktuell för extrajobb måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, exempelvis studier eller annat arbete. Att vara extraanställd hos Best Bemanning & Rekrytering innebär att du kommer att bli inringd vid behov för arbete ute hos våra kunder. Vi arbetar främst inom lager och industri. Arbetstiderna och arbetsuppgifterna är varierande beroende på vilket företag som behöver bemannas. Så vi ser gärna att du är flexibel gällande arbetstider, som dagtid, kväll & natt.

Kvalifikationer

Vi tror att du är positiv och flexibel, att du kan finnas på plats med kort varsel. Du har ett glatt humör och är en god ambassadör för Best i din vilja att utföra ett gott arbete. Krav på truckkort och B-körkort.

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.
Urval sker löpande. Ansök redan idag!

För mer information, kontakta Konsultchef

Annelie Bergwall-Larsson 076-609 22 88
annelie.larsson@bestbemanning.nu

Ansök nu

Servicereparatör till Laxo AB i Örebro

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Mar 22
Laxo utvecklar och marknadsför komponenter och kompletta lastbilspåbyggnader för den europeiska marknaden. Vi tillhör de marknadsledande aktörerna på de för oss strategiska marknadssegmenten. Verksamheten bedrivs i Laxå och Örebro. Vi expanderar och söker flera erfarna medarbetare för vår utveckling och produktion. Vi söker nu till vår enhet i Örebro:SERVICEREPARATÖR - för lastbilspåbyggnader
Vi söker nu en teknikintresserad, ansvarsfull och driven servicereparatör som är en fena på problemlösning, fordonsel, hydraulik, pneumatik och svetsning.
Arbetet består av att serva och reparera påbyggnader på lastbilar, såsom exempelvis kranar och lastväxlare. Reparationerna är oftast kortare jobb som är inplanerade för dagen, men även akuta ärenden som dyker upp och behöver åtgärdas omgående. Så ingen dag är den andra lik.
I den här rollen kommer Du ha mycket kontakt med våra kunder så vi värderar högt din sociala kompetens och att det är en självklarhet för dig att leverera god service.
Du har ett stort teknikintresse och gymnasiekompetens från Fordonsprogrammet är meriterande. Du har god förståelse för hydraulik, kunna utföra enklare svetsarbeten samt felsöka el- och styrsystem med och utan diagnosverktyg.Som person är Du är serviceinriktad, engagerad och flexibel. Du tycker om att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.
Vi ser gärna att Du har god datorvana samt behärskar svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav, C-körkort är meriterande.
På Laxo är vi idag 60 anställda, varav 4 på serviceavdelningen. Vi erbjuder ett omväxlande och varierande arbete i en kreativ arbetsmiljö. Vi arbetar i den absoluta framkanten inom lastsäkring och påbyggnader för lastbil. Du blir alltså en del i ett spännande företag med stark tillväxt och stor utvecklingspotential. Laxo tillämpar flextid, vinstdelning, friskvårdspeng samt övriga förmåner som ingår i Teknikföretagens kollektivavtal. Vi satsar naturligtvis även på utveckling av vår personal och erbjuder utbildning både internt och externt.

Tjänsten är på dagtid måndag- fredag.
Låter det här intressant?Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult, Ulrika Goldkuhl på Best Bemanning & Rekrytering i Örebro på telefon 070-261 15 05. Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha omgående, senast 10/4- 2022.
Ansöker gör du på www.bestbemanning.nu/lediga-jobbSök redan nu, urval kan komma att ske under ansökningsperioden.

Ansök nu

Servicereparatör till Laxo AB i Örebro

Lastbilsmekaniker
Läs mer Mar 21
Laxo utvecklar och marknadsför komponenter och kompletta lastbilspåbyggnader för den europeiska marknaden. Vi tillhör de marknadsledande aktörerna på de för oss strategiska marknadssegmenten. Verksamheten bedrivs i Laxå och Örebro. Vi expanderar och söker flera erfarna medarbetare för vår utveckling och produktion. Vi söker nu till vår enhet i Örebro:SERVICEREPARATÖR - för lastbilspåbyggnader
Vi söker nu en teknikintresserad, ansvarsfull och driven servicereparatör som är en fena på problemlösning, fordonsel, hydraulik, pneumatik och svetsning.
Arbetet består av att serva och reparera påbyggnader på lastbilar, såsom exempelvis kranar och lastväxlare. Reparationerna är oftast kortare jobb som är inplanerade för dagen, men även akuta ärenden som dyker upp och behöver åtgärdas omgående. Så ingen dag är den andra lik.
I den här rollen kommer Du ha mycket kontakt med våra kunder så vi värderar högt din sociala kompetens och att det är en självklarhet för dig att leverera god service.
Du har ett stort teknikintresse och gymnasiekompetens från Fordonsprogrammet är meriterande. Du har god förståelse för hydraulik, kunna utföra enklare svetsarbeten samt felsöka el- och styrsystem med och utan diagnosverktyg.Som person är Du är serviceinriktad, engagerad och flexibel. Du tycker om att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.
Vi ser gärna att Du har god datorvana samt behärskar svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav, C-körkort är meriterande.
På Laxo är vi idag 60 anställda, varav 4 på serviceavdelningen. Vi erbjuder ett omväxlande och varierande arbete i en kreativ arbetsmiljö. Vi arbetar i den absoluta framkanten inom lastsäkring och påbyggnader för lastbil. Du blir alltså en del i ett spännande företag med stark tillväxt och stor utvecklingspotential. Laxo tillämpar flextid, vinstdelning, friskvårdspeng samt övriga förmåner som ingår i Teknikföretagens kollektivavtal. Vi satsar naturligtvis även på utveckling av vår personal och erbjuder utbildning både internt och externt.

Tjänsten är på dagtid måndag- fredag.
Låter det här intressant?Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult, Ulrika Goldkuhl på Best Bemanning & Rekrytering i Örebro på telefon 070-261 15 05. Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha omgående, senast 10/4- 2022.
Ansöker gör du på www.bestbemanning.nu/lediga-jobbSök redan nu, urval kan komma att ske under ansökningsperioden.

Ansök nu

Rekryterare till Best i Örebro

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Mar 16
Best Bemanning & Rekrytering bemannar och rekryterar personer till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi erbjuder även coachning för personer som behöver stöd i sitt arbetssökande. Idag utgår vi från våra kontor i Eskilstuna, Västerås, Köping och Örebro.

Rekryterare till Best, Örebrokontoret
- med känsla att matcha rätt person och jobb
Bli en del av Best!
Vi på Best Bemanning & Rekrytering har stenkoll på den lokala marknaden och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering och coachning. Vår story började med människor. Kärnan i alla verksamheter och vår viktigaste tillgång. Hos oss får du trivas och utvecklas – vara best!
Här jobbar vi som ett team där du får vara med och påverka. Nu är vi på jakt efter dig som vill matcha de bästa utifrån kundernas behov och önskemål med rätt person – i varje uppdrag.

Hur ser dagarna ut?
Du driver rekryteringsuppdrag från start till mål. Allt från första kundmötet och genom hela rekryteringsprocessen, där vi alltid har kontinuerlig kontakt och transparent dialog med våra uppdragsgivare. Du stämmer av efter att rekryteringen är gjord och personen börjat. Naturligtvis är det lika viktigt med uppföljningar av rekryteringarna både med den som fick tjänsten och med vår kund.
Du bokar kundmöten, som du antingen åker själv till eller tillsammans med en kollega. Förutom det fyller du dagarna med sökning av kandidater, du gör intervjuer, skriver rekryteringsannonser och skapar intressanta rekryteringsportaler, återkopplar till kunder, checkar referenser och genomför tester som kunden önskar. Rollen som rekryterare ger dig en stor inblick i näringslivet samtidigt som du lär dig mycket om många olika branscher, företag och tjänster.

Så jobbar en rekryterare hos oss
Skulle du säga att du har ett upparbetat kundnätverk i Mälardalen, gillar att nätverka och älskar rekrytering? Sök direkt! Du förstår säkert att jobbet passar en driven, självgående person som vill ha ett nära samarbete med kollegorna i Best-koncernen. Vi är snabba, precis som vår bransch. Här har du eget ansvar men alltid möjlighet att bolla frågetecken med en kollega.

Att matcha rätt är viktigare än att matcha fort.
B-körkort är ett krav

Frågor eller funderingar?
Hör av dig till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering på telefon 070-618 06 75 eller vår platschef Fredrik Dyrvik på telefon 076-005 60 06. Ansöker gör du via www.bestbemanning.nu snarast, vi har intervjuer löpande, vi vill dock ha ditt CV och ditt personliga brev senast den 4/4 2022.

Ansök nu

Nu söker vi en KAM - Key Account Manager till Örebro

Key account manager
Läs mer Mar 17
Delibake i Örebro AB är ett svenskt bageriföretag med en av Europas mest effektiva produktion av småkakor. Företaget grundades 1990 och är beläget i Örebro.
Förutom traditionella svenska småkakor tillverkas bland annat pepparkakor, chokladbollar och punschrullar.
Läs mer om oss på www.delibake.se

Nu söker vi en KAM – Key Account Manager till Örebro
- som vill vara med och skapa något långsiktigt

Här finns en möjlighet för dig som har entreprenörsdrivet och tycker om att vara med och påverka, att söka rollen som KAM på Delibake i Örebro.
Du kommer bli en viktig länk i ett tight team. Vi har väl definierade roller som arbetar tätt ihop.
Du kommer att rapportera direkt till företagets VD och du har alla möjligheter att kunna påverka och delta i företagets beslut.
Du kommer att arbeta med införsäljning av våra private label-produkter till kedjor och agenter, både inom Sverige likväl som internationellt. Vi skriver ofta 1-årsavtal med våra kunder, nämnas kan, att drygt 80% av vår försäljning går på export. Vi söker dig som känner stort eget ansvar och drivs av att leverera resultat.
Dina resor kommer att vara begränsade, med anledning av att våra stora kunder ofta är restriktiva med besök. Du driver mycket av affärerna via telefon och digitala möten. Du skriver offerter och tar fram kunderbjudanden samt samarbetar med kunderna kring olika kampanjer.

Som KAM på Delibake kommer du utifrån våra gemensamt framtagna strategier, där du är en nyckelperson, bearbeta både befintliga kunder likväl som du kommer att arbeta med nykundsbearbetning. Du är själv med och skapar ramar för din försäljning och bygger upp vår budget. Våra produkter ska alltid hålla en hög och jämn kvalitet – vilket våra kunder naturligtvis uppskattar.

Varje år medverkar vi också på ett par mässor där vi ofta representerar med ett par personer. Du kommer självklart vara del av denna trupp. Du ska ha körkort och goda kunskaper i svenska och engelska såväl muntligen som skriftligen.
För att du ska trivas hos oss, tror vi att du har tidigare erfarenhet från något producerande företag, för att förstå hela vår tillverkningsprocess. Meriterande är om du även har erfarenhet av private label-försäljning.En annan sak vi uppskattar är din erfarenhet av att driva avtalsförhandlingar och tänka strategiskt kommersiellt. Naturligtvis är du den som även säkerställer lönsamheten i våra affärer Du knyter ihop affären på ett professionellt sätt och levererar resultat enligt budget.
Är du rätt person för att bidra hos oss?
Eller har du kanske frågor, eller vill veta något mer kring rollen.Ring då rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering på telefon 070-618 0675.
Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast, dock senast den 4/4 2022.
Urval kan komma att ske under ansökningsperioden, så sök redan idag!
Du söker via: www.bestbemanning.nu/lediga-jobb

Ansök nu

Däckbytare

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Mar 16
Om tjänsten

Nu söker vi efter dig som vill jobba som däckbytare/däcktvättare.

Uppdraget är på heltid ute hos kund och startar i april och pågår till slutet av maj.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har tidigare erfarenhet som däckbytare, då du kommer att arbeta väldigt självständigt och ha mycket eget ansvar.

Du behärskar svenska i tal och skrift.


Vi ser gärna att du är flexibel gällande arbetstider då det kan variera mellan dagtid och kvällar.

Låter det intressant, har du frågor?

Hör av dig till Konsultchef Annelie Bergwall-Larsson på telefon 076-609 22 88
Välkommen med din ansökan!
Din ansökan med CV och ditt personliga brev vill vi ha snarast,dock senast den 3/4 2022.
Urval sker löpande.

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

- Administration
- Ekonomi
- Fastighetsskötsel
- Industri
- Lager och logistik
- Mark och anläggning
- Sälj och marknad
- Teknik
- Transport

Urval sker löpande. Ansök redan idag!

Ansök nu

Kock till PL& i Saluhallen Örebro

Kock, storhushåll
Läs mer Mar 16
Om tjänsten

Vi söker nu en kreativ och driven kock till PL& en trevlig restaurang i Saluhallen Örebro!
Vi söker dig som älskar att laga mat främst Husman och som brinner för att ta ansvar för att våra matgäster skall få en bra matupplevelse. Vardagar måndag-fredag lagar vi lunch till ca.100 personer som besöker vår restaurang.

Som kock har du ansvar över att de dagliga rutinerna efterföljs som att förbereda lunch. Du har även ansvar över att det är rent enligt egenkontrollen i köket. Du planerar och förbereder veckomenyerna och sköter inköpen till dessa.

I arbetsuppgifterna ingår till exempel:

- Matlagning (ca. 100 portioner/dag)
- Planera veckomatsedel
- Inventera och beställa varor
- Underhåll av kök
- Kassansvar
- Efterfölja hygienregler och ha inblick i egenkontroller

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet inom restaurangbranschen (eller liknande bransch) och som har ett stort intresse för matlagning. Du har avslutad gymnasieutbildning, gärna med inriktning hotell och restaurang. Vidare har du grundläggande datorkunskaper och i MS Office-paketet och behärskar svenska väl i både tal och skrift.
Som person tror vi att du är socialt utåtriktad, serviceminded, kreativ och ansvarstagande. Vi söker dig som är självgående då arbetet ibland kan innebära att du jobbar själv. Du är en social person som trivs med många möten med människor.
Tjänsten är en bemanning på heltid, som kan leda till en tillsvidare anställning
Start enl. överenskommelse! Urval kommer dock att ske löpande så ansök redan idag!
Om detta låter intressant önskar vi din ansökan med CV samt personligt brev oss tillhanda senast 3/4 2022

Vid frågor kontakta konsultchef Annelie Bergwall-Larsson 076-609 22 88 alt. annelie.larsson@bestbemanning.nu

Välkommen med din ansökan!

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

- Administration
- Ekonomi
- Fastighetsskötsel
- Industri
- Lager och logistik
- Mark och anläggning
- Sälj och marknad
- Teknik
- Transport

Urval sker löpande. Ansök redan idag!

Ansök nu