Tng Group AB jobb i Örebro

Hitta lediga jobb hos Tng Group AB i Örebro. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Örebro.

HR-administratör / Löneadministratör i Örebro

HR-specialist/HR-advisor
Läs mer Dec 1
HR - och löneadministratör till företag med ledande ställning inom sin bransch. Deltidstjänst i Örebro. Sök idag!

Vi söker en initiativtagande och erfaren HR-administratör / löneadministratör med en passion för att skapa framgång. Om du har ett erfarenhet inom löneadministration och erfarenhet av HR - och personaladministration då är det dig vi söker! Vår kund är ett stabilt bolag med huvudkontor i Örebro. Tjänsten är ett deltidsuppdrag med stora chanser att bli överrekryterad. Start omgående! Om du är redo att ta dig an en ny utmaning och tror att du har vad som krävs för att lyckas i rollen då vill vi höra från dig! Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vår kund är ett företag som är etablerat i Europa med huvudkontor i Örebro. Som en del av företagets team kommer du att ha en central roll och möjligheten att påverka företagets interna processer gällande HR och löneadministration.

Du kommer till ett företag med konkurrenskraftiga förmåner och en arbetsmiljö som uppmuntrar tillväxt och prestation.

Inledningsvis har vi inte möjlighet att gå ut med företagets namn. Men låter tjänsten intressant i sin helhet ser vi fram emot din ansökan och berättar givetvis mer i ett senare skede om arbetsgivaren.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som HR- och löneadministratör kommer du att ha ansvar för löneadministrationen för företagets svenska bolag och stödja HR-avdelningen i diverse arbetsuppgifter. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

• Administration av löneunderlag
• Besvara frågor angående löner från organisationen
• Hantering av personaladministration
• Sköta skatte-, försäkrings- och pensionsfrågor
• Utföra arbetsgivardeklarationer
• Ge stöd till HR-avdelningen i olika HR-processer

Värt att veta

Denna tjänst är en deltidstjänst på 50% och är en tillsvidaretjänst. Det finns möjlighet att antingen börja sin anställning som konsult eller att bli anställning hos kunden direkt.

Som konsult blir du anställd av oss på TNG med arbetar på plats hos vår kund (företaget). 

Våra förväntningar

• Erfarenhet inom HR & löneadministration är ett krav
• God kunskap om relevant lagstiftning och regelverk
• Strukturerad och van vid att arbeta mot deadlines
• Flytande svenska i både tal och skrift
• Du har lätt att ta dig an nya system och är sedan tidigare bekväm med Excel
• Tidigare erfarenhet av affärssystemet Pyramid är meriterande

Intresserad?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. TNG är specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!

Ansök nu

HR-Business Partner till Euromaint

HR-specialist/HR-advisor
Läs mer Nov 24
Nu söker vi en erfaren och handlingskraftig HRBP till Euromaint. Placerad i Örebro.

Letar du efter en verksamhetsnära tjänst som HR Business Partner ( HRBP ) där du får användning för din gedigna erfarenhet inom HR? Vill du vara med på en spännande transformationsresa i ett internationellt bolag som är ledande aktör inom tågunderhåll? Då har vi en spännande möjlighet för dig där du som HRBP blir en del av Euromaints professionella HR-team.Du kommer vara med och forma företagets framtid och bidra till att vår verksamhet har rätt förutsättningar till att skapa en kultur där medarbetarna trivs och utvecklas. Som HR-BP arbetar du tillsammans med chefer och medarbetare i hela Sverige men har placering i Örebro. Låter det som en intressant utmaning för dig?

Ditt anställningserbjudande

Euromaint är Sveriges största bolag inom tågunderhåll! Vi erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser järnvägsbranschens behov av välfungerande fordonsflottor.

Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter, både i Sverige och internationellt med våra spanska huvudägare CAF. På Euromaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Hos oss får du stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera dagen. Vi är ett bolag som expanderar. Vi erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som HRBP kommer du mestadels arbeta operativt men även strategiskt. Dina arbetsuppgifter kommer innebära att: 

• Chefsstöd och partner i initiativ inom verksamheten
• Arbeta med frågor som t ex rör tolkning av kollektivavtal, fackliga förhandlingar, rehabilitering och lönebildning
• Delta i projekt och implementera nya processer som en del av vårat ständiga förbättringsarbete
• Analysera och följa upp nyckeltal kopplade till HR-området
• Aktivt supportera och leda alla traditionella hr-processer
• Delta i ledningsgruppsmöten för en eller flera affärsområden där du bidrar till bolagets utveckling och framgång

Värt att veta

I HR-teamet står samarbete, arbetsglädje och nytänkande högt på agendan.

Tjänsten är på heltid med förtroendetid. Din placeringsort är i Örebro. Då verksamheten är geografiskt spridd ingår visst resande inom Sverige vid behov.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom personaladministration, beteendevetenskap eller motsvarande erfarenhet. Vi tror att du tidigare arbetat som HRBP eller i en likande roll med mycket god erfarenhet från brett HR arbete, gärna i en större internationell organisation och/eller inom industri, lager eller annan liknande verksamhet. 

Du har erfarenhet av fackliga förhandlingar och klarar av att tolka kollektivavtal samt är trygg i att hantera alla typer av frågor kopplade till arbetsrätt. Du har också god systemvana och erfarenhet av Officepaketet. Har du även erfarenhet av HR-system är även detta meriterande för rollen.

Som person är du målfokuserad, självständig och kommunikativ samt har en god förmåga att arbeta strukturerat. Du har god samarbetsförmåga, är förtroendegivande och trivs i en bred och verksamhetsnära tjänst. Du brinner för att arbeta i en central och drivande roll och utmanas av att arbeta i ett företag och i en roll där det händer mycket och trivs i högt tempo. Viktigt i rollen är att du är duktig på att bygga relation med olika människor i olika miljöer. För att lyckas i rollen är det också viktigt att du är handlingskraftig har resultatfokus och kan prioritera i vardagen. Du trivs i en roll med ansvar och driver självständigt arbetet framåt.

Då många kollegor är engelskspråkiga och viss rapportering till moderbolaget CAF sker på engelska, är det ett krav att du är flytande i både svenska och engelska i tal och skrift.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Sales Controller till Thermia

Controller
Läs mer Nov 21
Driven och självgående Sales Controller sökes till expansiva och lönsamma Thermia i Örebro.

Besitter du ett genuint intresse för försäljning och affärer? Vill du samtidigt vara en del av ett företag som bidrar till en mer hållbar vardag? Bra. Då kan rollen som Sales Controller vara tjänsten för dig! Rollen är ny och du kommer få stora möjligheter att utforma den tillsammans med Försäljningsdirektören.Hos oss får du vara en viktig nyckelspelare i ett företag som i år firar 100-årsjubileum och är helt rätt i tiden, med fokus på miljö och energi.Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss kommer du att ingå i sälj och marknadsavdelningen med placeringsort på Örebrokontoret och rapportera till företagets Försäljningsdirektör. I ditt dagliga arbete kommer du att samarbeta med nyckelpersoner från flera olika funktioner i företaget. Det förekommer även resor till våra olika säljbolag, framför allt i Norden.

Du erbjuds även ett omfattande förmånspaket som bland annat innehåller ett bonussystem, friskvårdsbidrag, tjänstepension och regelbundna personalaktiviteter.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer öka fokus på företagets prognoser för produktion kopplat till säljprocessen, du kommer även att hjälpa till med prissättning och kontroller av marginaler samt rapporter till vår säljledning. Det förekommer även andra administrativa uppgifter inom området, tex delta i budgetarbetet gällande försäljning.

Värt att veta

Du kommer att ha många kontakter i företaget och resor förekommer till de olika säljorganisationerna i Sverige, Finland, Norge och Danmark samt till vårt huvudkontor i Arvika.

Våra förväntningar

För den här tjänsten söker vi dig som har några års erfarenhet, meriterande är om du har erfarenhet från liknande arbeten med närhet till marknadsorganisationer. Vi söker dig som är civilekonom eller har en annan relevant eftergymnasial utbildning. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse. I rollen behöver du ha mycket goda kunskaper i PowerPoint och Excel, samt kunna kommunicera obehindrat i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du ansvarstagande, engagerad, lösningsorienterad och effektiv. Du är vidare väldigt analytisk med god förståelse för siffror och har en hög kommunikativ förmåga. Du är social i ditt sätt att arbeta med kollegor då du kommer att ha mycket kontakt med koncernens olika organisationer.

Intresserad?
Rekryteringen sker i samarbete med TNG, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!

Ansök nu

Inköpare till industriföretag utanför Örebro

Inköpare
Läs mer Nov 17
Har du bred erfarenhet som inköpare? Redo för nästa spännande utmaning? Vi söker en i Strategisk - / Operativ inköpare!

Nu har vi ett spännande konsultuppdrag för dig som inköpare till ett globalt bolag framstående inom processindustrin där du med din erfarenhet och kreativitet får möjlighet att forma framgångsrika affärsmöjligheter. Har du en bred kompetens inom inköp / Supply Chain och trivs att arbeta i operativt såsom strategiskt med leverantörsfrågor, avtal och kvalitet? Bra! Då är detta uppdraget för dig!Placering: Utanför Örebro.Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med start så snart som möjligt.

Vår kund är ett större globalt ledande företag inom tillverkningsindustrin beläget utanför Örebro. Ett globalt bolag som värnar om att behålla den familjära kulturen. Inom företaget finns goda möjligheter till karriär - och kompetensutveckling.

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Dina arbetsuppgifter

• Utveckla och implementera strategiska inköpsbeslut samtidigt som du aktivt hanterar operativa inköpsprocesser.
• Förhandla och upprätthålla långsiktiga relationer med leverantörer för att säkerställa optimala avtalsvillkor och priser både vad gäller direkt material, tjänster och investeringar. 
• Driva prissättning och prishantering för att säkra konkurrenskraftiga inköpspriser och effektiva kostnadsbesparingar.
• Utveckla och implementera strategier för artikelvård och sortimentshantering.
• Erbjuda analytiskt stöd och rapportering till ledningsgruppen för strategiska beslut och affärsutveckling.

Värt att veta

Vi förstår att du antagligen vill veta mer om arbetsplatsen men av olika skäl är namnet på verksamhet inledningsvis konfidentiellt. Låter jobbet intressant i sin helhet bör du absolut söka idag, så tar vi dina frågor i sinom tid.

I detta uppdrag finns goda möjligheter till överrekrytering hos kunden.

Våra förväntningar

För att trivas i denna roll söker vi dig med erfarenhet av strategiskt inköpsarbete eller som inköpsansvarig och djup kunskap om beslutsfattande och inköpsprocesser. Du skall även ha erfarenhet av att hantera relationer, förhandla avtal och genomföra upphandlingar samt en stark förmåga att arbeta med prishantering och förhandla konkurrenskraftiga priser.

Du har även goda kunskaper i Excel och analytisk förmåga. 

 

Intresserad?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. TNG är specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!

Ansök nu

IT-supporttekniker servicedesk till Samhall Örebro

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 13
Sök rollen som IT-supporttekniker hos Samhall Örebro och var med och etablera vår helt nya servicedesk!

Som IT-supporttekniker i vår servicedesk hos oss på Samhall i Örebro är du med och bidrar till vårt viktiga uppdrag att skapa utvecklande jobb till människor med funktionsvariationer. Utöver att ditt arbete har ett meningsfullt syfte är du också en viktig del i etableringen av vår helt nya och egna servicedesk!

Vi erbjuder dig

I den här rollen får du vara med och påverka ramar och arbetssätt för vår nya servicedesk. Detta i en organisation som är tillräckligt liten för att du ska kunna göra skillnad samtidigt som den är tillräckligt stor för att kunna erbjuda utvecklingsmöjligheter. Exempelvis finns det goda möjligheter för dig som vill fördjupa din tekniska kompetens att göra detta då vi befinner oss mitt i en spännande digitaliseringsresa.

Det här gör du hos oss

Servicedesken är Samhalls single point of contact det vill säga att det är hit alla vänder sig vid behov av teknisk IT-support. Vårt systemstöd för bland annat ärendehantering är ServiceNow och vi jobbar enligt ramverket ITIL. Hos oss kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av att:

• Ge IT-support via telefon och ärendehanteringssystem
• Registrera, hantera, analysera och felsöka IT-ärenden
• Arbeta med konto och behörighetshantering.
• Skriva kunskapsartiklar för att hjälpa våra användare

Ditt team och arbetsplats

Servicedesken ingår i IT-avdelningen och gruppen IT-leverans som bland annat ansvarar för service och support för IT och telefoni för Samhalls cirka 26 400 medarbetare. Du kommer att ingå i ett team på fyra IT - supporttekniker där en också har teamansvar. Vi har en familjär kultur där alla hjälper varandra och är måna om att utvecklas tillsammans. Vårt nyrenoverade kontor ligger intill Virginska Skolan i Örebro. Vi har en hybrid arbetsplatslösning där vi jobbar minst två dagar på kontoret per vecka. Servicedesken är öppen vardagar mellan klockan 7–17.

Mer om dig

Då rollen som IT-supporttekniker är en utåtriktad så tror vi att du kommer bäst till din rätt om du är kommunikativ med förmåga att kunna anpassa din kommunikation till mottagaren. Du har ett utpräglat servicetänk och bemöter alla likvärdigt. Vi värdesätter kunskapsdelning i teamet och lägger därför stor vikt vid samarbetsförmåga.

Du har tidigare erfarenhet av supportarbete, antingen från en Servicedesk, NOC, driftavdelning eller liknande och kommunicerar med lätthet på svenska i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av ITIL-baserat arbetssätt och ärendehanteringssystem är meriterande och vi ser gärna att du har erfarenhet av Windowsmiljöer inklusive Active Directory, AAD och Windows Server.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Provanställning tillämpas.

Så här får vi kontakt
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök nu

Electronics Engineer till Örebro län

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Nov 13
Arbeta med högteknologiska kunder inom försvarsindustrin och utveckla elektroniska produkter och system via Combitech i Örebro!

Combitech grundades 2006 av Saab och vi har sedan dess bidragit till ett smartare, mer hållbart och mer motståndskraftigt samhälle. Vi befinner oss just nu i en expansiv tillväxtfas och söker fler skickliga medarbetare. Till Örebrokontoret söker vi just nu en elektronikingenjör / Electronics Engineer. En roll för dig som vill jobba med spännande kunder och projekt inom försvarsindustrin. Som konsult hos Combitech erbjuds du kompetensutveckling, utbilda internt inom ditt expertområde och en fast månadslön, oavsett hur din beläggning ser ut. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos Combitech hittar du alltid utmanande uppdrag, du får möjlighet att träffa många människor och inte minst jobba med spännande kundföretag och teknikprojekt. Utöver en stabil arbetsgivare har du också en trivsam arbetsmiljö med förmånliga villkor och generöst friskvårdsbidrag.

Combitech prioriterar kontinuerlig kompetensutveckling och erbjuder alla sina anställda två veckors utbildningar två gånger per år genom Combitech GROW. Utöver dessa veckor har du som anställd möjlighet att fördjupa dina kunskaper och färdigheter inom relevanta områden parallellt med ditt uppdrag. Kanske vill du fördjupa dig inom programmering eller inbyggda system.

Dina arbetsuppgifter

• Konstruera analog och digital elektronik 
• Optimera kretsar för prestanda och tillförlitlighet.
• Utför tester och valideringsprocesser för att säkerställa att elektroniska produkter och system uppfyller specifikationer och prestandakrav.
• Analysera data och testresultat, hantera problemlösningsprocessen inom ditt område.
• Tolka och bryta ned krav till åtgärdspunkter och agera på dem.

Värt att veta

Du blir en del av Örebro teamet som består av ett 60-tal medarbetare och underkonsulter inom teknikområdet. På kontoret har vi kompetenser inom bland annat elektronik, mekanik, mjukvaruutveckling, produktionsteknologi och  hydraulik. Teamet leds av tre konsultchefer som rapporterar till enhetschefen för Örebro/Karlskoga. 

I rollen finns möjlighet till hybridarbete beroende på fas i projekten.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som elektronikingenjör hos oss förväntar vi oss att du har:

• Erfarenhet av analog och digital elektronik
• Arbetat några år som elektronikingenjör.
• Kompetens i svenska och engelska både i tal och skrift. 

Meriterande är:

• Erfarenhet av Mentor Graphics / Siemens EDA verktyg för elektronikkonstruktion och simulering.
• Erfarenhet av hårdvarunära programmering (C/C++).

Som person ser vi att du är:

• Initiativtagande och bidrar till utveckling såväl hos kund som internt. Du drivs av ett kontinuerligt lärande.
• Strukturerad och arbetar på ett systematiskt sätt.
• Kvalitetsmedveten och säkerställer att ditt arbete uppfyller höga standard. 
• Kommunikativ varpå du kan kommunicera med personer på olika nivåer samt förstå kundernas behov.
• Samarbetsvillig och trivs att interagera med kollegor i verksamheterna.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Intresserad?
Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech – specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!

Ansök nu

Automationsingenjör till stabila SEJFO

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Nov 13
Vill du arbeta med PLC programmering och prova på robotprogrammering? Sverigeledande SEJFO söker Automationsingenjörer!

SEJFO är Sveriges ledande leverantör av automationsutrustning, testutrustningar och specialmaskiner. De befinner sig i en spännande utvecklingsfas och söker en Automationsingenjör med några års erfarenhet. Har du ett gediget tekniskt intresse och trivs att arbeta i en omväxlande miljö? Vill du dessutom jobba med PLC- och robotprogrammering i världsklass? Bra! Då kan du vara den automationsingenjör vi söker till SEJFO med placering i Köping. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

SEJFO är ett väletablerat företag som varit verksamma i mer än 30 år, och som nu befinner sig i en spännande utvecklingsfas. De erbjuder automations- och IT-lösningar för farbriksautomation, med särskilt fokus på fordons-, energi- och läkemedelsindustrin. Varje lösning som SEJFO erbjuder är skräddarsydd efter kundens specifika behov och de tillhandahåller avancerad specialutrustning som ökar kundernas produktivitet och lönsamhet. Varje projektprocess går från design och tillverkning till installation och montering hos kund.

Som Automationsingenjör hos SEJFO kommer du programmera PLC-styrsystem såsom Siemens S7 samt till exempel ABB-robotar. Du får arbeta med spännande kunder, från flera av världens största bolag. Attraheras du av att resa och se världen finns det goda möjligheter till att resa globalt för dig som vill. I kundprojekten är ingen maskin eller utrustning den andra lik! Varje projekt ställer höga krav på kreativitet och struktur där du som Automationsingenjör utgör en central roll. 

På SEJFO möts du av en platt organisation med en familjär atmosfär där balans mellan arbete och fritid prioriteras. Här finns det stora möjligheter att utvecklas och växa som individ.

Dina arbetsuppgifter

• PLC och robotprogrammering
• Simulering och virtuella idrifttagning.
• Arbeta i projektteam, från offert och konceptframtagning till leverans. 
• Skriva funktionsbeskrivningar och tester.
• Planera, programmera och testköra automationsutrustningarna i SEJFOS lokaler 
• Idrifttagningar ute hos kund i Sverige och ibland globalt.

Värt att veta

På SEJFO kommer du att arbeta i deras rymliga och rena lokaler i Köping nära E18, tillsammans med ett team på 11 kvalificerade automationskollegor. Du kommer att samarbeta i projektteam med andra kollegor, exempelvis inom konstruktion och programmering. I rollen förväntas du resa i slutet av projektet för att genomföra idrifttagning ute hos kund, främst i Mellansverige men ibland även globalt.

Våra förväntningar

Vi söker dig med stort tekniskt intresse och en utbildning inom automation eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Du har programmeringskunskaper i PLC system så som Siemens S7. Har du erfarenhet av robotprogrammering är det ett plus!

Som person är du initiativtagande, samarbetar väl med andra och har en nyfikenhet på att utvecklas. Du trivs med frihet under ansvar och har förmågan att leda dig själv där du får saker att hända. Du är kommunikativ, har ett flexibel och har en strukturerad arbetssätt, alltid med kunden i fokus. Det krävs goda kommunikationsfärdigheter på både svenska och engelska, både i tal och skrift. Då resor förekommer behöver du ha körkort. 

Om du känner igen dig i beskrivningen och vill arbeta i en spännande miljö, ansökan redan idag!

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Konsult inom HSE till Örebro

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Nov 29
HSE-konsult för ett längre konsultuppdrag i Örebro. Sök idag!

Nu söker vi dig som vill ha ett spännande uppdrag inom HSE där du får arbeta både operativt och strategiskt! Uppdraget är på ett marknadsledande företag där du får ansvara och driva frågor inom kvalitet- säkerhet och miljöledning. Uppdraget beräknas starta omgående. Låter det spännande? Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Vi söker också dig som har eget företag med F-skatt och gällande försäkringar. 

Dina arbetsuppgifter

I rollen som HSE-ansvarig kommer du att:

• Rapportera och följa upp hanteringen av risker, tillbud och olycksfall
• Kommunicera koncernens "safety alerts" och beakta dessas betydelse för arbetsplatsen
• Löpande bevaka och rapportera företagets arbetsmiljö och yttre miljö till koncernen och till berörda myndigheter
• Leda arbetet med skyddsronder och initiera riskbedömningar
• Kalla och leda skyddskommittémöten enligt uppsatt rutin för skyddsorganisationen
• Vid begäran följa upp nya riktlinjer och instruktioner i särskilda koncernprojekt

Värt att veta

Du kommer att företräda HSE-området och rapporterar till ansvarig chef inom området. Du kommer regelbundet informera verksamheten om nyheter och förändringar i HSE-området.

Rollen innebär också att du kommer ansvara för att:

• Ansvara för att bevaka uppdatering i laglistor inom områdena brand, yttre miljö samt arbetsmiljö
• Eftersöka och upprätthålla god kompetens inom befattningens ämnesområde
• Rapportera allvarliga tillbud och olyckor till Arbetsmiljöverket
• Ansvara för systematiskt brandskyddsarbete (SBA)

 

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen har du relevant utbildning samt tidigare erfarenhet från en liknande befattning. Du har erfarenhet och utbildning i ledarskap, presentationsteknik och kommunikation. Du har god datorvana och kunskaper i Officepaketet. Utöver det har du utbildning i Bättre Arbetsmiljö (BAM) och Systematiskt Brandskyddsarbete (SBA).

Du har även goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Intresserad?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Ingenjör inom el till EuroMaint i Örebro

Civilingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Aug 28
EuroMaint söker en driven ingenjör med kompetens inom el som har intresse för teknik och problemlösning.

Vill du vara med och bidra till att utveckla nya tekniska verktyg och arbetssätt för ett effektivt fordonsunderhåll? Är du ny i karriären och vill ha varierande arbetsuppgifter samt få användning av din problemlösningsförmåga? Då kan den här tjänsten vara något för dig!Som teknikspecialist inom el kommer du vara företagets tekniska specialist med inriktning mot el för underhåll av komponenter till spårburna fordon. Här får du arbeta ihop med ett kompetent team där du får chans att utvecklas på riktigt!Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. Både i Sverige och internationellt med våra spanska huvudägare CAF. På EuroMaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag.

EuroMaint erbjuder dig en spännande och teknisk roll som ingenjör i en framtidsbransch med innovativa lösningar. Vi är en nyfiken och framåtsträvande organisation med en tydlig vision att vara Nordens ledande leverantör av underhållstjänster för spårtrafikbranschen. Hos oss får du möjlighet att utveckla din kompetens och arbeta med intressanta arbetsuppgifter inom förbättringsarbeten och tekniska utredningar.

Dina arbetsuppgifter

Som ingenjör hos EuroMaint kommer du bland annat arbeta med att: 

• Förvalta Euromaint Rail utvecklade produkter, vilket inkluderar att hålla dokumentationen uppdaterad och tillgänglig.
• Delta i kundmöten.
• Tekniska utredningar, riskanalyser och utarbeta förslag till förbättrande åtgärder.
• Omvärldsanalys för "Best practice" samt uppbyggnad av nätverk för att säkerställa strategiskt know-how.
• Behjälplig till fordonsteknikern för effektivare underhållsplaner.
• Utprovning av nya tekniska lösningar.

Värt att veta

Som ingenjör har du samarbete med teknikavdelningen, produktion och Supply Chain. Du fungerar även som stöd mot anbudsgruppen vid framtagning av nya koncept, tekniska data, underhållsdata m.m. Du deltar aktivt för att bidra till EuroMaint Rails affärsmässiga intressen samt kontraktets framgång.

Du tillhör teknikavdelningen och tjänsten är placerad i Örebro eller Malmö med goda möjligheter att arbeta deltid hemifrån.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är högskoleingenjör eller civilingenjör med kompetens och intresse inom el. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med järnvägsfordon eller andra tunga fordon. Men för oss är personlighet viktigare än erfarenhet så vi är därmed även intresserade av dig som är nyexaminerad. Du är initiativtagande och har en god samarbetsförmåga. Vi ser också att du är strukturerad, resultatorienterad och en god prioriteringsförmåga. Vidare har du goda kunskaper i engelska både skriftligen och muntligen.

Viktigt för dig är din och andras säkerhet, att utföra arbete med stolthet och förväntad kvalité samt att vara en naturlig del av vårt förbättringsarbete. Du ska ta fram förbättringsförslag och kunna implementera dessa. 

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Inköpare till växande Cyklos Örebro

Inköpare
Läs mer Nov 15
Vill du arbeta i en klimatsmart bransch med inköp? Expansiva Cyklos söker nu en inköpare med logistisk kompetens!

Har du erfarenhet av logistikplanering samt inköpsrelaterade frågor? Motiveras du dessutom av att säkerställa en god kundupplevelse? Bra! Tillväxtbolaget Cyklos söker en Inköpare med placering i Örebro eller vid huvudkontoret i Mariefred. Som Inköpare får du en bred, utvecklande och central roll att optimera logistik och leverantörsfunktionen hos Cyklos. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

I det framtida samhället kommer de fortsatta behoven av cykelställ, cykeltak, cykelgarage och cykelservicestationer både öka och förändras i takt med cykelns utveckling. Cyklos är en av de ledande svenska leverantörerna inom mikromobilitet och andra produkter för offentlig cykelmiljö med egentillverkade produkter. En cykelparkering från Cyklos löser ett praktiskt problem - var cyklisten på ett säkert och tryggt sätt kan parkera sin cykel. 

I rollen som Inköpare hos Cyklos kommer du att ha ett brett ansvarsområde inom de logistiska-, och leverantörsrelaterade funktionerna så som inköp, distribution och transport. Cyklos är i en stark tillväxtfas vilket för rollen som Inköpare innebär att du arbetar både operativt och strategiskt där du har stor möjlighet att påverka. 

Dina arbetsuppgifter

Dina framtida arbetsuppgifter är att:

• Genomföra inköp av varor eller tjänster enligt företagets behov och strategi.
• Placera inköpsordrar och övervaka orderflödet.
• Ta fram rutiner och standarder för integrerade logistiklösningar.
• Ansvara för leverantörsbedömningar och dess genomförande.
• Agera vid leverantörsförhandlingar.
• Optimera inköp med hjälp av affärssystem och lager.
• Genomföra avstämning med leverantörer.
• Säkerställa leveranstid och med rätt kvalitet.
• Ansvara för optimal lagerhantering, materialplanering och föra kostnadsanalyser.

Värt att veta

Din placering kan vara på kontoret i Örebro eller på huvudkontoret i Mariefred. Oavsett placeringsort kommer du till engagerade team med en familjär kultur och snabba beslutsvägar.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som Inköpare förväntar vi oss att du har:

• Relevant utbildning inom inköp och logistik eller motsvarande flera års arbetslivserfarenhet inom området.
• Något års erfarenhet inom lagerhantering och inköp.
• Ett teknisk intresse och förståelse.

Meriterande är:

• Erfarenhet från att arbete med LEAN-metodik.
• Erfarenhet av att jobba i systemen Business Central och Jira.

Som person ser vi att du är:

• Strukturerad och arbetar på ett systematiskt sätt med kan också agera flexibelt vid behov.
• Initiativtagande och kan agera utan styrning från andra.
• Kommunikativ varpå du kan kommunicera och samarbeta väl med personer på olika nivåer.
• Affärsdriven varpå du förstå kundens behov och utveckla Supply Chain därefter.
• Kreativ och lösningsorienterad varpå du bidrar till utvecklingen och kontinuerligt lärande.
• Prestigelös och orädd att jobba både operativt som mer strategiskt. 

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Leverantörsutvecklare till långt konsultuppdrag.

Inköpare
Läs mer Nov 23
Nu söker vi dig med erfarenhet av globala materialflöden och som vill jobba i en verksamhetskritisk roll.

Har du tidigare erfarenhet av leverantörsutveckling, SQA och erfarenhet av logistikfrågor inom Automotive? Är du driven, kundfokuserad, kommunikativ och duktig på att agera utifrån egna prioriteringar? Bra. Då kan detta vara rollen för dig! För konsultuppdrag hos en av våra större kunder söker vi dig som vill verka i en global roll med många kontaktytor. Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag och förtjänar därför trygghet på din arbetsplats. Du blir personligen stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på trivsamma arbetsplatser.

Om du har eget företag och hellre vill ta uppdrag som underkonsult, går det också bra. 

Dina arbetsuppgifter

• Initiera, driva och följa upp kapacitetsfrågor hos kritiska leverantörer. 
• I samråd med den globala organisationen fördela kapaciteten hos berörda leverantörer. 
• Stöd i leverantörernas korrigerande åtgärder.
• Samverka tätt med inköps- och RnD. 

Värt att veta

Du ingår i ett globalt team med kollegor på flera kontinenter. I rollen förekommer det resande både nationellt och internationellt. Du utgår hemifrån och reser till leverantörer och företagets olika verksamheter vid behov.  

Våra förväntningar

Vi söker dig med en relevant utbildning och med tidigare erfarenhet inom logistikområdet och då gärna från Automotive. Du har kanske tidigare arbetat som leverantörsutvecklare / SQE. Du talar och skriver engelska flytande. 

Som person är du självgående, kundfokuserad och kan agera utifrån egna prioriteringar. Du arbetar självständigt och har en förmåga att leda andra. Vidare är du planerande och har en god organisationsförmåga. Du är analytisk och arbetar och tar beslut utifrån fakta.

Intresserad?
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Teknisk Projektledare inom produktutveckling

Civilingenjör, produktion, elektronik
Läs mer Okt 27
Vill du arbeta i en klimatsmart framtidsbransch med varierande projekt? Cyklos söker nu en projektledare till Örebro

Har du ett tekniskt intresse och erfarenhet som projektledare inom produktutveckling? Bra! Tillväxtbolaget Cyklos söker en projektledare med placering i Örebro eller vid huvudkontoret i Mariefred. Som projektledare får du en utvecklande och central roll i att skapa struktur, säkerställa certifieringsprocesser samt planera och koordinera produktutvecklingen av befintliga och nya produkter inom mikromobilitet. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

I det framtida samhället kommer de fortsatta behoven av cykelställ, cykeltak, cykelgarage och cykelservicestationer både öka och förändras i takt med cykelns utveckling. Cyklos är en av de ledande svenska leverantörerna inom mikromobilitet och andra produkter för offentlig cykelmiljö med egentillverkade produkter. En cykelparkering från Cyklos löser ett praktiskt problem - var cyklisten på ett säkert och tryggt sätt kan parkera sin cykel. 

I rollen som projektledare hos Cyklos kommer du att ha ett brett ansvarsområde inom produktutveckling kring produkternas konstruktion, certifieringsprocesser, reklamationshanteringar samt ständiga förbättringar i bland annat bolagets affärssystem. Cyklos är i en stark tillväxtfas vilket för rollen som projektledare innebär att du arbetar både operativt och strategiskt med flera projekt där du har stor möjlighet att påverka. 

Dina arbetsuppgifter

Dina framtida arbetsuppgifter är att:

• Produktutveckling av befintliga och nya produkter, planering och genomförande.
• Kommunikation med leverantörer, ex avseende förändringar i struktur och lösningar.
• Uppdatera ERP/CRM system avseende konstruktionsfrågor och produkter.
• Ansvara för certifieringar, bl.a. ISO 1090 – såväl nya som befintliga certifikat.
• Reklamationshantering.
• Projektleda IT-leverantörer och externa konsulter. 

Värt att veta

Din placering kan vara på kontoret i Örebro eller på huvudkontoret i Mariestad. Oavsett placeringsort kommer du till engagerade team med en familjär kultur och snabba beslutsvägar. I rollen ingår stundtals resande till produktionen samt till interna intressenter ca. 1-1,5 timme bort.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som projektledare hos oss förväntar vi oss att du har:

• Tidigare erfarenhet av projektledning.
• Ett teknisk intresse och förståelse för konstruktion.
• Erfarenhet från att projektleda olika IT-projekt.
• Erfarenhet av att arbeta med CRM och affärssystem.
• Erfarenhet från att ha arbetat med certifieringsarbete.
• Goda kunskaper muntligt och skriftligt i svenska och engelska.

Meriterande är:

• Erfarenhet som systemansvarig.
• Erfarenhet från att arbete med LEAN-metodik
• Erfarenhet av att jobba i systemen Business Central och Salesforce.

Som person ser vi att du är:

• Kommunikativ varpå du kan kommunicera och samarbeta väl med personer på olika nivåer.
• Affärsdriven varpå du förstå kundens behov och utveckla produkten därefter.
• Kreativ och initiativtagande varpå du bidrar till utvecklingen och kontinuerligt lärande.
• Strukturerad och arbetar på ett systematiskt sätt med kan också agera flexibelt vid behov.
• Prestigelös och orädd att jobba både operativt som mer strategiskt. 

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Kontraktansvarig till framgångsrika Euromaint

Projektledare, reklam
Läs mer Nov 3
Euromaint söker nu en drivande och koordinerande kontraktsansvarig till kontraktavdelningen i Örebro.

Nu söker vi dig som trivs i en affärsnära roll med högt tempo, tekniskt innehåll och många interna kontaktytor. Är du drivande och har en förmåga att se förbättringsmöjligheter? Bra. Då kan detta vara rollen för dig! Euromaint har en stark orderingång och utökar nu avdelningen för kontrakt- och planering med ytterligare en medarbetare. Vi söker nu dig som vill arbeta som ansvarig för ett antal kundkontrakt där du får leda arbetet från offert till industrialisering. På enheten i Örebro har vi ett strukturerat arbetssätt och metodik, för att säkerställa en bra arbetsmiljö med hög kvalitet och produktivitet. Nu söker vi dig som vill utvecklas med oss och bli en viktig kugge i vår organisation. Låter det intressant?Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Euromaint är Sveriges största bolag inom tågunderhåll. De erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Hos Euromaint ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter, både i Sverige och internationellt med deras spanska huvudägare CAF.

Som Kontraktsansvarig kommer du ansvara för ett eller flera kundkontrakt. En spännande och utmanande roll där du utvecklar kundrelationen såväl taktiskt som strategiskt på både nya och befintliga kontrakt för att få ett maximerat kundvärde. Du kommer ha en viktig funktion att bibehålla ett strukturerat arbetssätt och metodik, för att säkerställa en bra arbetsmiljö med hög kvalitet och produktivitet.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Kontraktsansvarig kommer dina arbetsuppgifter bland annat innefatta:

• Kontakt med såväl interna som externa kunder.
• Ansvara för Euromaint Rails resultat avseende ekonomi och kvalitet i de aktuella kontrakten.
• Leda och ansvara för offertarbetet inom ditt område.
• Driva NPI / industrialisering av nya produkter.
• Kundorderhantering.
• Behovs och kapacitetsplanering.
• Uppföljning av planer och leveranser.
• Medverka och driva förbättringsprojekt inom enheten.
• Hantera tekniska frågor och ärenden.

Värt att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och din placering kommer vara i Örebro.

Du kommer ingå i ett fantastiskt team på sex personer och rapporterar till Chefen för Kontrakt inom Components i Örebro.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en ekonomiutbildning i grunden eller motsvarande praktisk erfarenhet. Har du projektledningserfarenhet eller försäljningserfarenhet inom transportsektorn, fordonsservice- och underhåll eller liknande är detta meriterande. Du har erfarenhet av att koordinera och tolka kommersiella avtal samt förmågan att agera professionellt i dialog med interna och externa parter. Du har god IT-vana samt talar och skriver både svenska och engelska flytande.

Som person samverkar du effektivt med andra och delar med dig av dina kunskaper, erfarenheter och information. Du agerar på eget initiativ, får saker att hända och ansvarar för resultatet. Vidare är du analytisk och har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt. Du kommunicerar klart och tydligt samt ser och tar tillvara på affärsmöjligheter och främjar förändring och nytänkande.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Produktionsledare till Alligo i Örebro

Logistiker
Läs mer Nov 14
En roll för dig som vill jobba som ledare i ett värderingsstyrt företag. Sök till expansiva Alligo i Örebro!

Är du kommunikativ och har tidigare erfarenhet som ledare ifrån en produktions- eller logistikverksamhet? Motiveras du av att leda andra, är lyhörd och är en duktig användare av WMS? Bra! Nu har vi rollen för dig som vill jobba i ett framåtlutat företag med högt tempo! En roll där verksamheten bygger på engagemang, samarbete och kompetens. Till expansiva Alligo i Örebro söker vi nu en produktionsledare för manuellt plock. Som produktionsledare får du personalansvaret för ett 20-tal medarbetare och rapporterar direkt till vår produktionschef. Hos Alligo får du möjlighet att jobba i ett dynamiskt företag där kvalitet och säkerhet står högt upp på agendan. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Swedol/TOOLS – Alligos arbete genomsyras av tre gemensamma värderingar: Engagemang, Samarbete och Kompetens. Oavsett roll på företaget arbetar alla tillsammans som en del av ett lag. Ett lag med gemensamma värderingar och ett och samma mål - att få proffsens företag att fungera.

För tjänsten erbjuds du kollektivavtal, friskvårdsbidrag och förmånliga personalrabatter i Alligos butiker.

Dina arbetsuppgifter

• Arbetsmiljöansvar med högt fokus på systematiskt arbetsmiljöarbete. 
• Personalansvar och säkerställande av rätt kompetens och bemanning för ansvarsområdets utveckling.
• Kvalitet-, resultat- och budgetansvar.
• Hantera akuta driftsfrågor och underhållsplanering.
• Delta i årlig budgetplanering och följa upp nyckeltal.
• Sätta personliga mål och aktivitetsplaner med dina medarbetare.

Värt att veta

Som produktionsledare och ansvarig för manuellt plock ingår du i ledningen för utgående gods och har två skiftledare som ansvarar för den dagliga driften. Du rapporterar till produktionschefen för området och har ett nära samarbete med såväl andra produktionsledare, inköp, logistikutveckling, kvalitet, som andra stödfunktioner.  

På Alligos logistikcenter i Örebro jobbar närmare 200 personer. Här finns bland annat flera stödfunktioner inom logistikområdet för hela den nordiska verksamheten. Alligo har under de senaste åren investerat både i utbyggnad av fastigheten som olika automationslösningar i logistikcentret. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom området eller motsvarande arbetslivserfarenhet och som har erfarenhet av att leda andra i en operativ roll. Du har goda ledaregenskaper och trivs med att arbeta i en verksamhet i ständig förändring. 

Då vi verkar i flera länder talar och skriver du såväl svenska som engelska obehindrat samt har en god IT-vana. Det är meriterande om du har kunskaper inom Astro, Jeeves eller motsvarande.

Som person ger du vägledning och är duktig på att skapa struktur samt sätta tydliga delmål för att uppnå resultat.  Du har en god förmåga att kommunicera och ger tydlig och konstruktiv feedback samt coachar för prestation.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Teknisk projektledare till Örebro

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Nov 3
Är du projektledare med erfarenhet av att leda tekniska projekt inom IT? Vi söker en konsult till ett längre uppdrag i Örebro.

Nu har vi ett spännande och långt konsultuppdrag för dig som är en erfaren teknisk projektledare inom IT! En möjlighet att leda och genomföra utmanande förändringsprojekt inom teknikområdet hos en stabil och innovativ organisation. Har du erfarenhet som projektledare och har erfarenheten av att leda förändringsprojekt? Bra! Just denna organisation skall gå igenom ett IT-transformationsinitiativ där du med din precision och expertis har stor möjlighet att bidra till en smidig och effektiv process. Låter det spännande? Vänta inte med din ansökan. Vi hanterar urval löpande och kan komma stänga annonsen tidigare vid rätt kandidat. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vid vissa uppdragsförfrågningar kan vi tyvärr inte gå ut med kunden i ett inledande skede. Men givetvis får du mer information senare i processen.

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du 

• Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på trivsamma arbetsplatser.
• Knipa en plats i vårt nätverk med TNG-konsulter inom kundservice. Här får du också möjlighet att utbyta erfarenheter och träffa andra konsulter på sociala aktiviteter som vi återkommande arrangerar.

 

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att: 

• Leda och styra arbetet med etablerandet av
nytt datacenter och teknisk transformation. 
• Planera och styra resurser inom projektet och projektledare.
• Vid behov täcka upp för ledande roller inom IT-infrastrukturens linjeorganisationen

Värt att veta

Detta är ett längre konsultuppdrag med start 2024-01-01 fram till 2024-12-31. Du kommer vara anställd av oss på TNG men arbeta för och placerad hos vår kund i centrala Örebro. 

 

Våra förväntningar

Vi söker en driven och erfaren projektledare med stark personlighet och förmåga att driva tekniska förändringsprojekt inom IT-infrastruktur. För detta konsultuppdrag förväntas du uppfylla ett antal obligatoriska krav, inklusive en certifiering inom ITIL samt omfattande erfarenhet av att leda tekniska projekt som involverar IT-infrastrukturella förändringar inom områden som server, nätverk, datalagring och datahallar. Dessutom bör du ha dokumenterad erfarenhet av att etablera nya datacenter samt att leda transformationsprojekt. Din kompetens att leda arbete med kravspecifikationer och hantera större och komplexa upphandlingar inom IT-drift enligt LOU är avgörande.

För att utmärka dig ytterligare bör du ha en gedigen teknisk förståelse av IT-infrastruktur och IT-drift, samt erfarenhet av ledande befattningar inom större företag eller myndigheter. Erfarenhet av att driva projekt inom offentlig verksamhet och att leda andra projektledare/koordinatorer är också starkt meriterande. Din förmåga att genomföra nyttoberäkningar och skapa effektiva avtalsdokumentationer samt att driva framgångsrika avtalsförhandlingar kommer att bidra till din framgång i rollen.

Intresserad?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. TNG är specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!

Ansök nu

Electronics Engineer till Örebro län

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Okt 17
Arbeta med högteknologiska kunder inom försvarsindustrin och utveckla elektroniska produkter och system via Combitech i Örebro!

Combitech grundades 2006 av Saab och vi har sedan dess bidragit till ett smartare, mer hållbart och mer motståndskraftigt samhälle. Vi befinner oss just nu i en expansiv tillväxtfas och söker fler skickliga medarbetare. Till Örebrokontoret söker vi just nu en erfaren elektronikingenjör / Electronics Engineer. En roll för dig som vill jobba med spännande kunder och projekt inom försvarsindustrin. Som konsult hos Combitech erbjuds du kompetensutveckling genom Combitechs GROW och en fast månadslön, oavsett hur din beläggning ser ut. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos Combitech hittar du alltid utmanande uppdrag, du får möjlighet att träffa många människor och inte minst jobba med spännande kundföretag och teknikprojekt. Utöver en stabil arbetsgivare har du också en trivsam arbetsmiljö med förmånliga villkor och generöst friskvårdsbidrag. Hos Combitech har du en unik möjlighet att växa och utvecklas i den riktning du vill. Läs mer här: https://www.combitech.se/din-karriar/att-jobba-hos-oss/

Dina arbetsuppgifter

• Konstruera analog och digital elektronik 
• Optimera kretsar för prestanda och tillförlitlighet.
• Utför tester och valideringsprocesser för att säkerställa att elektroniska produkter och system uppfyller specifikationer och prestandakrav.
• Analysera data och testresultat, hantera problemlösningsprocessen inom ditt område.
• Tolka och bryta ned krav till åtgärdspunkter och agera på dem.

Värt att veta

Du blir en del av Örebro teamet som består av ett 60-tal medarbetare och underkonsulter inom teknikområdet. På kontoret har vi kompetenser inom bland annat elektronik, mekanik, mjukvaruutveckling, produktionsteknologi och  hydraulik. Teamet leds av tre konsultchefer som rapporterar till enhetschefen för Örebro/Karlskoga. 

I rollen finns möjlighet till hybridarbete beroende på fas i projekten.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som elektronikingenjör hos oss förväntar vi oss att du har:

• Erfarenhet av analog och digital elektronik
• Arbetat några år som elektronikingenjör.
• Kompetens i svenska och engelska både i tal och skrift. 

Meriterande är:

• Erfarenhet av Mentor Graphics / Siemens EDA verktyg för elektronikkonstruktion och simulering.
• Erfarenhet av hårdvarunära programmering (C/C++).

Som person ser vi att du är:

• Initiativtagande och bidrar till utveckling såväl hos kund som internt. Du drivs av ett kontinuerligt lärande.
• Strukturerad och arbetar på ett systematiskt sätt.
• Kvalitetsmedveten och säkerställer att ditt arbete uppfyller höga standard. 
• Kommunikativ varpå du kan kommunicera med personer på olika nivåer samt förstå kundernas behov.
• Samarbetsvillig och trivs att interagera med kollegor i verksamheterna.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Intresserad?
Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech – specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!

Ansök nu

Elkonstruktör till Euromaint i Örebro

Elkonstruktör
Läs mer Okt 11
Är du en erfaren konstruktör med en gedigen bakgrund inom elektrisk konstruktion? Då har vi en spännande möjlighet för dig!

Vi söker dig som är en erfaren elkonstruktör med en passion för CAD-design och som älskar att ta sig an komplexa utmaningar samt lockas av en spännande roll för järnvägsfordon.Är du en erfaren och kunnig person inom elkonstruktion som inte bara kan hantera teknisk utformning och CAD-konstruktion, utan även ta ansvar för hela processen till färdiga och välfungerande system? Bra!I den här rollen kommer du att vara involverad i både ombyggnadsprojekt och förbättringsinitiativ, och samtidigt spela en viktig roll i en framåtblickande bransch som har en positiv påverkan på klimatet.Om du vill ta din erfarenhet inom elkonstruktion till nästa nivå och samtidigt vara en del av en bransch som har en hållbar inverkan på framtiden, ser vi fram emot att få din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

EuroMaint erbjuder dig en spännande och teknisk roll som konstruktör / ingenjör inom el i en framtidsbransch med innovativa lösningar i kombination med modern teknik. Vi är en nyfiken och framåtsträvande organisation med en tydlig vision att vara Nordens ledande leverantör av underhållstjänster för spårtrafikbranschen. Hos oss får du möjlighet att utveckla din kompetens och arbeta med intressanta arbetsuppgifter inom elkonstruktion.

Dina arbetsuppgifter

Som elkonstruktör ansvarar du för elkonstruktion till järnvägsfordon, i AutoCAD. Dina arbetsuppgifter är bland annat att: 

• Uppdatera, optimera och förbättra befintliga konstruktioner med nya komponenter, och hitta ersättningsförslag för produkter.
• Ta fram tekniska specifikationer och ritningar för ombyggnationer av fordon.
• Kvalitetssäkra och tekniskt granska konstruktionsarbetet mot den ursprungliga beställningen.
• Leda andra konstruktörer i elkonstruktionen och säkerställa leverans i enighet med tidsplan.
• Utföra riskbedömningar/riskanalyser av egen konstruktion. 
• Bistå verksamheten och våra kunder med teknisk support. 

Värt att veta

I rollen som konstruktör samarbetar du med tekniska projektledare, fordonsansvariga, systemansvariga, inköpare och produktionstekniker. Du tillhör teknikavdelningen med placering Örebro eller Malmö och du rapporterar till chef för teknik och konstruktion. Det finns goda möjligheter att arbeta deltid hemifrån.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som elkonstruktör söker vi dig som:

• Har flerårig erfarenhet av elkonstruktion.
• Är van att arbeta i något CAD - program.
• Har goda kunskaper i svenska och engelska då dokumentation och kommunikation sker på båda språken.

Personlighetsmässigt ser vi gärna att du:

• Är du strukturerad och tar hänsyn till alla delar av arbetsprocessen för att säkerställa kvalitet, precision och slutförande.
• Har en god kommunikativ förmåga och samarbetar väl med andra funktioner inom organisationen för att komma framåt i processerna
• Agerar snabbt när problem uppstår och samarbetar väl med andra för att få de resurser och den hjälp som krävs. 

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Elkonstruktör till Euromaint i Örebro

Elkonstruktör
Läs mer Okt 11
Lockas du av en spännande roll inom elektrisk konstruktion för järnvägsfordon? Är CAD-design ditt andra hem? Perfekt!

Vi letar efter dig som har några års erfarenhet inom elkonstruktion och som ser fram emot att ta ansvar hela vägen från teknisk utformning till färdiga system. Här får du möjlighet att arbeta med både ombyggnads- och förbättringsprojekt samtidigt som du spelar en viktig roll i en framåtblickande bransch med positivt klimatavtryck. Vi ser gärna att du trivs samarbeta med andra och har en god kommunikativ förmåga.Vi ser fram emot din ansökan och att välkomna dig ombord på vårt team!

Ditt anställningserbjudande

EuroMaint erbjuder dig en spännande och teknisk roll som konstruktör / ingenjör inom el i en framtidsbransch med innovativa lösningar i kombination med modern teknik. Vi är en nyfiken och framåtsträvande organisation med en tydlig vision att vara Nordens ledande leverantör av underhållstjänster för spårtrafikbranschen. Hos oss får du möjlighet att utveckla din kompetens och arbeta med intressanta arbetsuppgifter inom elkonstruktion.

Dina arbetsuppgifter

Som elkonstruktör ansvarar du för elkonstruktion till järnvägsfordon, i AutoCAD. Dina arbetsuppgifter är bland annat att:

• Uppdatera, optimera och förbättra befintliga konstruktioner med nya komponenter, och hitta ersättningsförslag för produkter.
• Ta fram tekniska specifikationer och ritningar för ombyggnationer av fordon.
• Kvalitetssäkra och tekniskt granska konstruktionsarbetet mot den ursprungliga beställningen.
• Leda andra konstruktörer i elkonstruktionen och säkerställa leverans i enighet med tidsplan.
• Utföra riskbedömningar/riskanalyser av egen konstruktion.
• Bistå verksamheten och våra kunder med teknisk support.

Värt att veta

I rollen som konstruktör samarbetar du med tekniska projektledare, fordonsansvariga, systemansvariga, inköpare och produktionstekniker. Du tillhör teknikavdelningen med placering Örebro eller Malmö och du rapporterar till chef för teknik och konstruktion. Det finns goda möjligheter att arbeta deltid hemifrån.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som elkonstruktör söker vi dig som:

• Har ett par års erfarenhet av elkonstruktion.
• Är van att arbeta i något CAD - program.
• Har goda kunskaper i svenska och engelska då dokumentation och kommunikation sker på båda språken.

Personlighetsmässigt ser vi gärna att du:

• Är du strukturerad och tar hänsyn till alla delar av arbetsprocessen för att säkerställa kvalitet, precision och slutförande.
• Har en god kommunikativ förmåga och samarbetar väl med andra funktioner inom organisationen för att komma framåt i processerna
• Agerar snabbt när problem uppstår och samarbetar väl med andra för att få de resurser och den hjälp som krävs.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Underhållschef underjord till Zinkgruvan

Underhållschef
Läs mer Sep 29
Är du intresserad av att leda och har erfarenhet från underhåll? Vi söker chef inom underhåll till Zinkgruvan utanför Askersund

Som Underhållschef hos välmående Zinkgruvan Mining strax utanför Askersund har du ett mångfacetterat ansvar, inklusive budgethantering, arbetsmiljöledning, personalansvar, och att utveckla säkerhetsrutiner. Du är också en viktig medlem i gruvans ledningsgrupp. Dessutom får du vara med och bidra till att förse vårt moderna samhället med metaller som är avgörande för den pågående klimatomställningen i en av Sveriges sydligaste underjordsgruva. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

På Zinkgruvan Mining har du chansen att samarbeta med kunniga kollegor i en internationell, platt och produktionsnära organisation. Du blir en del av en företagskultur som präglas av gemenskap och entreprenörskap och som kontinuerligt strävar efter att utvecklas. Du kommer till ett expansivt och lönsamt företag i en högteknologiskt bransch där det finns goda utvecklingsmöjligheter, även internationellt.

För alla medarbetares välbefinnande har de ett aktivt friskvårdsarbete, tandvårdsbidrag och erbjuder flera olika typer av hälso- och fritidsaktiviteter samt möjlighet till kvartalsvis och årsvis bonusutdelning.

Dina arbetsuppgifter

I din roll arbetar du både operativt och strategiskt. Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att under gruvchefen leda, fördela och planera sektionen för underhåll i gruvan samt tillståndsansvarig för brandfarlig vara i gruvan.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att:

• Delta i budgetarbete och ansvara för budgeten inom underhållssektionen.
• Utföra månadsrapportering.
• Ta ansvar för arbetsmiljöfrågor och leda det dagliga arbetet tillsammans med arbetsledarna.
• Delegerat arbetsmiljöansvar inklusive övergripande arbetsmiljöansvar över hela underhållssektionen (intern personal och entreprenörer).
• Säkerställa genomförande av skyddsronder och riskanalyser enligt företagets systematiska arbetsmiljöplan.
• Ha övergripande personalansvar 
• Upprätta, förankra och utveckla rutiner och instruktioner för olika arbetsmoment.
• Säkerställa att entreprenörer på underhållssektionen har korrekta avtal och följer säkerhetsrutiner på arbetsplatsen.
• Ingå i gruvans ledningsgrupp.

Värt att veta

Du har det övergripande personalansvaret över ett sjuttiotal medarbetare, varav 7 stycken är direktrapporterande arbetsledare och tekniker till dig. Som Underhållschef tillhör du gruvorganisationen och du kommer att rapportera direkt till Gruvchefen. Underhållsektionen är uppdelad på tre områden som du ansvarar för, El avdelningen (högspänning – lågspänning), Mobilt underhåll, Fasta anläggningar. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning samt en gedigen erfarenhet från arbete i liknande befattningar. Du har tidigare erfarenhet från underhållssidan och är mekaniskt intresserad. Det är en god datavana och det en fördel om du har kunskaper inom affärssystemet SAP. Du förväntas skriva tekniska rapporter i både svenska och engelska varpå du kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska i tal och skrift. Tjänsten kräver att du har ett B-körkort.

Personlighetsmässigt ser vi gärna att du:

• Är nyfiken, flexibel och uthållig då du kommer arbeta i en verksamhet som är i ständig utveckling.
• Är kommunikativ och lyhörd för din omgivning för att effektivt kunna leda arbetet framåt.
• Är lösningsorienterad i ditt arbetssätt och trivs att arbeta produktionsnära verksamheten.
• Är samarbetsvillig och skapar tillit genom att vara öppen och engagerad.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Olssons Elektromekaniska söker Servicetekniker

Underhållsmekaniker
Läs mer Sep 25
Jobba med teknisk service av reservkraftaggregat i hela Sverige! Olssons Elektromekaniska söker en resande Servicetekniker, Örebro

Har du ett tekniskt intresse och tycker om att skruva med motorer? Som resande servicetekniker hos Olssons Elektromekaniska jobbar du med komplexa reservkraftsanläggningar runt om i hela Sverige. Här erbjuds du ett varierande och ansvarsfullt arbete med teknisk problemlösning inom både el och mekanik.Varmt välkommen med din ansökan redan idag och bli vår nya Servicetekniker, med utgångspunkt i Örebro!

Ditt anställningserbjudande

Som anställd hos Olssons Elektromekaniska blir du en del av ett, från början, familjeägt företag med korta beslutsvägar och en sammansvetsad organisation. Vi är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft och möter en stadigt ökad efterfrågan från våra kunder. Här erbjuds du ett självständigt och stimulerande arbete där du lägger upp din arbetsdag och får möjlighet att ge service till våra kunder i hela landet. 

Dina arbetsuppgifter

Som Servicetekniker arbetar du självständigt och utför service på våra kunders anläggningar. Det innebär att du:

• Genomför service och underhåll på kundernas reservkraftsanläggningar, vilket innebär att du löser tekniska problem inom både el och mekanik.
• Svarar för teknisk support mot kunder och medarbetare.
• Utvecklar och anpassar servicerutiner, utrustning och metoder tillsammans med koordinator och kollegor.
• Bidrar till ökad reservdels- och serviceförsäljning.

Värt att veta

Du tillhör en serviceavdelning som idag består av tre servicetekniker och en Servicechef. Du utgår från hemmet, i närheten av Örebro, för att ha närhet till vår servicedepå där du lastar din servicebil och släp inför kommande veckas serviceuppdrag. 

Detta är en resande tjänst där du har hela Sverige som arbetsplats och är bortrest ca tre av fyra veckor i månaden. Därför kräver tjänsten B-körkort. 

Våra förväntningar

För jobbet som Servicetekniker söker vi dig som:

• Har jobbat som Servicetekniker eller liknande i en resande tjänst.
• Har en bakgrund och god kunskap inom el / automation. Har du erfarenhet inom mekanik ses det som meriterande.
• Har grundläggande datorvana då du använder dator som arbetsredskap vid administration av serviceprotokoll etc. 
• Har B-körkort. Det är meriterande om du har BE-körkort, dvs för tungt släp.

Personlighetsmässigt ser vi gärna att du:

• Tar ansvar för att fullfölja dina arbetsuppgifter och självständigt driver på ditt arbete.
• Arbetar på ett noggrant och strukturerat sätt, både när du utför service och administrerar utfört arbete. 
• Kommunicerar väl både med kunder, leverantörer och kollegor då du har många kontaktytor externt och internt.
• Har förmåga att hitta lösningar på de problem som uppstår.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Teknisk säljare till Ramström Transmission AB

Key account manager
Läs mer Sep 19
Driven teknisk säljare till Ramström Transmission AB med placering i Örebro, Göteborg, eller Karlstad med omnejd.

Trivs du med att jobba med mekaniska produkter och utveckla försäljning? Lockas du av att skapa mervärde för kunder och skapa hållbara lösningar? Då kan detta vara något för dig! Sök till Ramströms redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Här får du en unik möjlighet att jobba i ett företag som har en stark position på marknaden inom sitt produkt och kund segment. Du kommer att representera välkända internationella varumärken med produkter av hög kvalitet.

Med dina erfarenheter och tekniska kunskap får du möjlighet att stärka organisationen för det distrikt du ansvarar för. Du får ett självständigt och intressant uppdrag som riktar sig till dig med stort tekniskt intresse och som drivs av att åstadkomma resultat. Du kommer att arbeta både mot befintliga och nya kunder utifrån en planerad budget.

Dina arbetsuppgifter

Rollen innebär att du självständigt bearbetar och utveckla distriktet utifrån givna ramar och prioriteringar. Du kommer att ha en hög nivå av kundnärvaro och vara mycket ute på fältet. 

Du kommer att sälja företagets sortiment av premiumprodukter och lösningar för mekanisk transmission. Huvudprodukter är kedjor, kedjehjul, kopplingar, elmotorer och växlar. I sortimentet ingår även hjul och andra närliggande transmissionsprodukter.

Till stöd har du en innesäljarorganisation, inköpsavdelning samt teknisk support. Ramström har även ett omfattande lager av produkter med en engagerad grupp av medarbetare som ser till att logistiken fungerar.
I rollen som säljare rapporterar du direkt till försäljningschefen och deltar i alla säljmöten samt sälj och produkt utbildningar.

Värt att veta

Du utgår hemifrån och det mesta av jobbet sker ute hos våra befintliga och nya kunder och det förekommer övernattningar på annan ort varje månad.  

Vi är en del av Addtech som är en teknikhandelskoncern som arbetar för högteknologiska produkter och lösningar. Koncernen verkar inom valda nischer på marknaden och har kunder främst inom tillverkande industri och offentlig sector. Addtech har drygt 3500 medarbetare i omkring 140 dotterbolag, en årsomsättning om cirka 14 miljarder svenska kronor och försäljning till ett 20-tal länder.

Vi stärker ständigt våra positioner genom lansering av nya produkter, vidareutveckling av våra tjänsteutbud och service till kunder och användare. Vår strävan är att alltid kunna erbjuda kunderna det bästa inom modern teknik och att marknadsföra detta med den specialkompetens som modern teknik kräver.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen tror vi att du har ett naturligt intresse för affärsutveckling och stort tekniskt kunnande inom transmissioner där ditt mål är att öka kundens produktivitet.
Du har god förmåga att uppnå resultat genom bra planering, genomförande och uppföljning. Vi söker dig som har vilja och attityd att förse svensk industri med kunskap och kvalités produkter.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av:

• försäljning av industrikomponenter
• att vara en lagspelare som är lyhörd
• förmågan att kommunicera samt har ett prestigelöst förhållningssätt gentemot dina arbetsuppgifter och kollegor

Då distriktet är stort kommer det innebära en del resor med övernattning. Vidare krävs B-körkort, och även att du är van att arbeta i affärssystem samt behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Det finns flexibilitet i bostadsort, men vi ser gärna att du bor i närheten av Göteborg, Örebro eller Karlstad med omnejd. 

Intresserad?
Rekryteringen sker i samarbete med TNG, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!

Ansök nu

Produktionsledare till Alligo i Örebro

Logistiker
Läs mer Sep 26
Nu rekryterar vi en ledare till Alligos logistikcenter i Örebro. Sök idag!

Har du tidigare erfarenhet som ledare inom en logistikverksamhet? Motiveras du av att leda människor, är lyhörd och en duktig användare av WMS? Bra! Nu har vi rollen för dig som vill jobba i ett framåtlutat företag med högt tempo! En roll där verksamheten bygger på engagemang, samarbete och kompetens. Till expansiva Alligo i Örebro söker vi nu en produktionsledare till utgående gods. Som produktionsledare får du personalansvaret för ett 20-tal medarbetare och rapporterar direkt till vår produktionschef. Hos Alligo får du möjlighet att jobba i ett dynamiskt företag där kvalitet och säkerhet står högt upp på agendan. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Swedol/TOOLS – Alligos arbete genomsyras av tre gemensamma värderingar: Engagemang, Samarbete och Kompetens. Oavsett roll på företaget arbetar alla tillsammans som en del av ett lag. Ett lag med gemensamma värderingar och ett och samma mål - att få proffsens företag att fungera.

För tjänsten erbjuds du kollektivavtal, friskvårdsbidrag och förmånliga personalrabatter i Alligos butiker.

Dina arbetsuppgifter

• Arbetsmiljöansvar med högt fokus på systematiskt arbetsmiljöarbete. 
• Personalansvar och säkerställande av rätt kompetens och bemanning för ansvarsområdets utveckling.
• Kvalitet-, resultat- och budgetansvar.
• Hantera akuta driftsfrågor och underhållsplanering.
• Delta i årlig budgetplanering och följa upp nyckeltal.
• Sätta personliga mål och aktivitetsplaner med dina medarbetare.

Värt att veta

Som produktionsledare ingår du i ledningen för utgående gods och har två skiftledare som ansvarar för den dagliga driften. Du rapporterar till produktionschefen för området och har ett nära samarbete med såväl andra produktionsledare, inköp, logistikutveckling, kvalitet, som andra stödfunktioner.  

På Alligos logistikcenter i Örebro jobbar närmare 200 personer. Här finns bland annat flera stödfunktioner inom logistikområdet för hela den nordiska verksamheten. Alligo har under de senaste åren investerat både i utbyggnad av fastigheten som olika automationslösningar i logistikcentret. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom området eller motsvarande arbetslivserfarenhet och har erfarenhet av att leda andra i en operativ roll. Du har goda ledaregenskaper och trivs att arbeta i en verksamhet i ständig förändring. 

Då vi verkar i flera länder talar och skriver du såväl svenska som engelska obehindrat samt har en god IT-vana. Det är meriterande om du har kunskaper inom Astro, Jeeves eller motsvarande.

Som person ger du vägledning och är duktig på att skapa struktur samt sätta tydliga delmål för att uppnå resultat.  Du har en god förmåga att kommunicera och ger tydlig och konstruktiv feedback samt coachar för prestation.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Produktionsledare till Swedol/Tools (Alligo)

Logistiker
Läs mer Sep 26
En roll för dig som trivs att jobba i en operativ miljö där du får utveckla och leda dina medarbetare! Sök idag!

Motiveras du av att leda människor, nå resultat, är lyhörd och har en förståelse för varuflöden? Bra! Nu har vi rollen för dig som vill jobba i ett framåtlutat företag med högt tempo! En roll där verksamheten bygger på engagemang, samarbete och kompetens. Till expansiva Alligo i Örebro söker vi nu en produktionsledare till vårt inkommande flöde och godsmottagning. Som produktionsledare får du personalansvaret för cirka ett 40-tal medarbetare och rapporterar direkt till vår produktionschef för inkommande gods. Hos Alligo får du möjlighet att jobba i ett dynamiskt företag där kvalitet och säkerhet står högt upp på agendan. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Swedol/TOOLS – Alligos arbete genomsyras av tre gemensamma värderingar: Engagemang, Samarbete och Kompetens. Oavsett roll på företaget arbetar alla tillsammans som en del av ett lag. Ett lag med gemensamma värderingar och ett och samma mål - att få proffsens företag att fungera.

För tjänsten erbjuds du kollektivavtal, friskvårdsbidrag och förmånliga personalrabatter i Alligos butiker.

Dina arbetsuppgifter

• Arbetsmiljöansvar med högt fokus på systematiskt arbetsmiljöarbete. 
• Personalansvar och säkerställande av rätt kompetens och bemanning för ansvarsområdets utveckling.
• Kvalitet-, resultat- och budgetansvar.
• Hantera akuta driftsfrågor och underhållsplanering.
• Delta i årlig budgetplanering och följa upp nyckeltal.
• Sätta personliga mål och aktivitetsplaner med dina medarbetare.

Värt att veta

Som produktionsledare ingår du i ledningen för ankommande gods och har två skiftledare som ansvarar för den dagliga driften. Du rapporterar till produktionschefen för området och har ett nära samarbete med såväl andra produktionsledare, inköp, logistikutveckling, kvalitet, som andra stödfunktioner.  

På Alligos logistikcenter i Örebro jobbar närmare 200 personer. Här finns bland annat flera stödfunktioner inom logistikområdet för hela den nordiska verksamheten. Alligo har under de senaste åren investerat både i utbyggnad av fastigheten som olika automationslösningar i logistikcentret. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom området eller motsvarande arbetslivserfarenhet och har erfarenhet av att leda andra i en operativ roll. Du har goda ledaregenskaper och trivs att arbeta i en verksamhet i ständig förändring.

Då vi verkar i flera länder talar och skriver du såväl svenska som engelska obehindrat samt har en god IT-vana och är en van användare av affärssystem. 

Som person har du en god samarbetsvilja, är flexibel och hänsynsfull mot andra. Vidare har du en god förmåga att kommunicera och är målmedveten. Du är tydlig och ger konstruktiv feedback och coachar för prestation. 

 

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Konsultuppdrag Ekonomichef

Ekonomichef
Läs mer Okt 4
Vi söker interim Ekonomichef / Head Of Finanse för kortare konsultuppdrag inom Örebro region

Vill du arbeta med bred rapportering och kostnadsaktiviteter? Har du dessutom erfarenhet av ledarroll inom ekonomi vid tillverkande industri? Då kan du vara den interim Ekonomichefen vi söker för ett konsultuppdrag till kund i Örebro regionen. Start omgående och på minst 3 månader.

Ditt anställningserbjudande

På TNG har vi ett stort nätverk med företag inom olika branscher där vi bland annat tillsätter konsultuppdrag inom ekonomi. Vi guidar dig gärna till rätt utmaningar. Vi tycker att det är viktigt att du har en trygg anställning och därför får du som konsult hos oss alltid kollektivavtal via Unionen, bra anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester samt friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Om du har eget företag och hellre vill ta uppdrag som underkonsult, går det också bra.

Dina arbetsuppgifter

Primära arbetsuppgifter:

• Ekonomistyrning med prognos och uppföljning 
• Upprätta och redovisa resultatindikatorer, kostnadsberäkningar, hantering av rörelsekapital och investeringar.
• Interna kontroller och analys

Värt att veta

Du kommer vara en viktig del i ett företag med trevliga och kompetenta medarbetare. Till din hjälp har du bl.a. en erfaren och kompetent controller med lång erfarenhet inom industri. 

Våra förväntningar

Du har flera års erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter samt en relevant utbildning. Dina systemkunskaper är goda och du har erfarenhet av att ha arbetat i både affärssystem så som SAP och Excel. Vidare är din svenska och Engelska god i både tal och skrift.

Som person är du noggrann, nyfiken, analytisk och kan arbeta både strategiskt och operativt strategiskt. Du är van att stötta dina kollegor med väl underbyggd data och resonemang för bättre prioritering och beslutsfattande.

Intresserad?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. TNG är specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!

Ansök nu

Elkonstruktör till Euromaint i Örebro

Elkonstruktör
Läs mer Aug 28
Lockas du av en spännande roll inom elektrisk konstruktion för järnvägsfordon? Är CAD-design ditt andra hem? Perfekt!

Vi letar efter dig som har några års erfarenhet inom elkonstruktion och som ser fram emot att ta ansvar hela vägen från teknisk utformning till färdiga system. Här får du möjlighet att arbeta med både ombyggnads- och förbättringsprojekt samtidigt som du spelar en viktig roll i en framåtblickande bransch med positivt klimatavtryck. Vi ser gärna att du trivs samarbeta med andra och har en god kommunikativ förmåga.Vi ser fram emot din ansökan och att välkomna dig ombord på vårt team!

Ditt anställningserbjudande

EuroMaint erbjuder dig en spännande och teknisk roll som konstruktör / ingenjör inom el i en framtidsbransch med innovativa lösningar i kombination med modern teknik. Vi är en nyfiken och framåtsträvande organisation med en tydlig vision att vara Nordens ledande leverantör av underhållstjänster för spårtrafikbranschen. Hos oss får du möjlighet att utveckla din kompetens och arbeta med intressanta arbetsuppgifter inom elkonstruktion.

Dina arbetsuppgifter

Som elkonstruktör ansvarar du för elkonstruktion till järnvägsfordon, i AutoCAD. Dina arbetsuppgifter är bland annat att:

• Uppdatera, optimera och förbättra befintliga konstruktioner med nya komponenter, och hitta ersättningsförslag för produkter.
• Ta fram tekniska specifikationer och ritningar för ombyggnationer av fordon.
• Kvalitetssäkra och tekniskt granska konstruktionsarbetet mot den ursprungliga beställningen.
• Leda andra konstruktörer i elkonstruktionen och säkerställa leverans i enighet med tidsplan.
• Utföra riskbedömningar/riskanalyser av egen konstruktion.
• Bistå verksamheten och våra kunder med teknisk support.

Värt att veta

I rollen som konstruktör samarbetar du med tekniska projektledare, fordonsansvariga, systemansvariga, inköpare och produktionstekniker. Du tillhör teknikavdelningen med placering Örebro eller Malmö och du rapporterar till chef för teknik och konstruktion. Det finns goda möjligheter att arbeta deltid hemifrån.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som elkonstruktör söker vi dig som:

• Har ett par års erfarenhet av elkonstruktion.
• Är van att arbeta i något CAD - program.
• Har goda kunskaper i svenska och engelska då dokumentation och kommunikation sker på båda språken.

Personlighetsmässigt ser vi gärna att du:

• Är du strukturerad och tar hänsyn till alla delar av arbetsprocessen för att säkerställa kvalitet, precision och slutförande.
• Har en god kommunikativ förmåga och samarbetar väl med andra funktioner inom organisationen för att komma framåt i processerna
• Agerar snabbt när problem uppstår och samarbetar väl med andra för att få de resurser och den hjälp som krävs.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Elkonstruktör till Euromaint i Örebro

Elkonstruktör
Läs mer Aug 28
Är du en erfaren konstruktör med en gedigen bakgrund inom elektrisk konstruktion? Då har vi en spännande möjlighet för dig!

Vi söker dig som är en erfaren elkonstruktör med en passion för CAD-design och som älskar att ta sig an komplexa utmaningar samt lockas av en spännande roll för järnvägsfordon.Är du en erfaren och kunnig person inom elkonstruktion som inte bara kan hantera teknisk utformning och CAD-konstruktion, utan även ta ansvar för hela processen till färdiga och välfungerande system? Bra!I den här rollen kommer du att vara involverad i både ombyggnadsprojekt och förbättringsinitiativ, och samtidigt spela en viktig roll i en framåtblickande bransch som har en positiv påverkan på klimatet.Om du vill ta din erfarenhet inom elkonstruktion till nästa nivå och samtidigt vara en del av en bransch som har en hållbar inverkan på framtiden, ser vi fram emot att få din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

EuroMaint erbjuder dig en spännande och teknisk roll som konstruktör / ingenjör inom el i en framtidsbransch med innovativa lösningar i kombination med modern teknik. Vi är en nyfiken och framåtsträvande organisation med en tydlig vision att vara Nordens ledande leverantör av underhållstjänster för spårtrafikbranschen. Hos oss får du möjlighet att utveckla din kompetens och arbeta med intressanta arbetsuppgifter inom elkonstruktion.

Dina arbetsuppgifter

Som elkonstruktör ansvarar du för elkonstruktion till järnvägsfordon, i AutoCAD. Dina arbetsuppgifter är bland annat att: 

• Uppdatera, optimera och förbättra befintliga konstruktioner med nya komponenter, och hitta ersättningsförslag för produkter.
• Ta fram tekniska specifikationer och ritningar för ombyggnationer av fordon.
• Kvalitetssäkra och tekniskt granska konstruktionsarbetet mot den ursprungliga beställningen.
• Leda andra konstruktörer i elkonstruktionen och säkerställa leverans i enighet med tidsplan.
• Utföra riskbedömningar/riskanalyser av egen konstruktion. 
• Bistå verksamheten och våra kunder med teknisk support. 

Värt att veta

I rollen som konstruktör samarbetar du med tekniska projektledare, fordonsansvariga, systemansvariga, inköpare och produktionstekniker. Du tillhör teknikavdelningen med placering Örebro eller Malmö och du rapporterar till chef för teknik och konstruktion. Det finns goda möjligheter att arbeta deltid hemifrån.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som elkonstruktör söker vi dig som:

• Har flerårig erfarenhet av elkonstruktion.
• Är van att arbeta i något CAD - program.
• Har goda kunskaper i svenska och engelska då dokumentation och kommunikation sker på båda språken.

Personlighetsmässigt ser vi gärna att du:

• Är du strukturerad och tar hänsyn till alla delar av arbetsprocessen för att säkerställa kvalitet, precision och slutförande.
• Har en god kommunikativ förmåga och samarbetar väl med andra funktioner inom organisationen för att komma framåt i processerna
• Agerar snabbt när problem uppstår och samarbetar väl med andra för att få de resurser och den hjälp som krävs. 

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Underhållschef till Stellana i Laxå

Underhållschef
Läs mer Sep 21
Vi letar efter en målinriktad och operativ chef för underhåll till det växande företaget Stellana i Laxå.

Om du har erfarenhet inom modernt underhåll och är intresserad av att arbeta inom en världsledande industrikoncern, kan du vara den rätta personen för oss. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta på ett företag som är villigt att investera och där din roll kommer att spela en avgörande roll i en platt organisationsstruktur, där dina insatser kommer att göra en betydande skillnad. Vi ser fram emot din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

På Stellana kommer du att vara en del av en platt och decentraliserad organisation med stabila ägare. Vår avdelning i Laxå har haft en positiv försäljningsutveckling och har under de senaste åren genomfört betydande investeringar i verksamheten. I din roll kommer du att arbeta tillsammans med dina kollegor och medarbetare för att driva och utveckla företagets underhållsorganisation till nya framgångsnivåer.

Dina arbetsuppgifter

• Personalansvar för medarbetarna på avdelningen.
• Initiera och driva förbättringsarbete inom underhåll.
• Ansvar för SQCD (säkerhet, kvalitet, kostnad samt leverans) för avdelningen.
• Kontakter med externa leverantörer inom området.
• Ansvar för inköp av reservdelar och externa tjänster.
• Rationalisering och förbättring av produktionsprocesser, maskiner och utrustning för ökad tillgänglighet och driftsäkerhet.
• Säkerställa avdelningens bemanning och kompetens.
• Uppföljning av nyckeltal inom ansvarsområdet.
• Brandskydd- och fastighetsansvar. Föreståndare brandfarlig vara mindre omfattning och anläggningsskötare av brandlarm.
• Aktivt medverka för en säker arbetsmiljö och förebygga ohälsa.

Värt att veta

I din roll kommer du att rapportera till företagets platschef och vara en del av enhetens styrgrupp. Du kommer att ha personalansvar för en grupp på fem personer samt arbetsleda en extern konsult.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom området och med bakgrund inom underhåll. Kunskaper inom automation och el är meriterande. Du besitter en bred teknisk kompetens och ett intresse för att leda andra. För oss är personlighet och teknisk kompetens viktigare än ledarerfarenhet så vi är därmed även intresserade av dig som är redo för att ta nästa steg i karriären.

Då tjänsten innebär kontakt med såväl medarbetare som leverantörer utomlands talar och skriver du svenska och engelska obehindrat. Du är en van användare av affärssystem och Officepaketet.

Som person är du ansvarstagande, resultatorienterad och prestigelös. Du samarbetar effektivt med andra och delar gärna med dig av kunskaper, erfarenheter och information samt stödjer dina medarbetare och kollegor när det uppstår problem. Vidare är du ambitiös, analytisk och trivs med att utvecklas i din yrkesroll.

Intresserad?
Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech – specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!

Ansök nu

Operativ inköpare till Zinkgruvan

Inköpare
Läs mer Sep 7
Har du erfarenhet av operativt eller strategiskt inköpsarbete? Då kan detta vara uppdraget för dig!

Vi söker nu en operativ inköpare till Zinkgruvan Detta är en chans för dig med några års erfarenhet av inköpsarbete att bli en del av ett expansivt och innovativt företag. Då uppdraget kan tillsättas omgående rekommenderar vi dig att ansöka redan idag.Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG får du chansen att bli del av inköpsteamet hos vår kund. Du får arbeta i en operativ roll där du ansvarar för hela inköpskedjan. Du får möjlighet att arbeta på ett stort bolag med trivsam atmosfär och härliga kollegor. 

Dina arbetsuppgifter

Som inköpare arbetar du med inköp av varor och tjänster till hela vår verksamhet. Rollen är operativ med dagliga inköp och leveransbevakning. Du upprättar offertförfrågan och bedömer offerter med hänsyn till mål, pris, kvalitet, miljö, leveranstid osv. Som inköpare kommer du vara kontaktperson mot leverantörer samt ansvara för vissa produktgrupper.

Värt att veta

I rollen samarbetar du tätt tillsammans med ett flertal funktioner, både internt och externt. För rätt person finns goda möjligheter till fast anställning efter avslutat konsultuppdrag. 

Våra förväntningar

Ekonomisk alternativt teknisk högskoleutbildning, samt några års erfarenhet av inköpsarbete. Tjänsten innebär mycket kontakter med säljare och intern driftspersonal vilket innebär att du måste vara serviceinriktad samt bör ha vana att hantera flera uppgifter samtidigt. Du ska ha vana att hantera ett MPS-system (SAP är meriterande) vidare bör du även ha goda kunskaper i engelska.

Intresserad?
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG Tech och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Leads-hanterare till Thermia Örebro

Innesäljare
Läs mer Sep 1
Är du strukturerad och kundorienterad? Bra! Då kan rollen som Leads-hanterare hos Thermia passa dig.

Thermia söker en strukturerad och passionerad person för rollen som Leads-hanterare.Rollen ger en möjlighet för en individ med rätt attityd och drivkraft att utvecklas och växa inom organisationen. Thermia är på väg att ta nästa steg inom kundmarknadsföring och letar efter någon som kan se till att vi har en personlig och relevant dialog i alla skeden av kundens livscykel.

Ditt anställningserbjudande

Thermia Värmepumpar utvecklar, producerar och marknadsför värmepumpssystem för uppvärmning, varmvatten och kyla. Thermia startades 1923 i Arvika, som fortfarande är centrum för verksamheten med 300 anställda. Företaget är idag ett av de ledande på den europeiska marknaden och ägs av Stiebel Eltron som är en tysk värmepumpstillverkare med cirka 4000 anställda i hela koncernen.

Som Leads-hanterare får du ett arbete där du får möjlighet att påverka såväl ditt egna arbete som verksamhetens resultat. 

Dina arbetsuppgifter

Du ansvarar för att hantera inkomna leads i vårt system, gå igenom dem och distribuera ut dem till rätt återförsäljare. Du arbetar aktivt med bolagets leadshantering för att stötta försäljningsinsatser i syfte att attrahera, vårda och behålla företagets kunder och prospekts. 

I denna roll kommer du bidra till att skapa ökat affärs- och kundvärde i syfte att maximera intäkter på ett ansvarsfullt sätt samt att förbättra kundupplevelsen

Värt att veta

Du kommer rapportera till säljchef.
Placering: Örebro. 

Tjänsten är en helt ny roll på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en stark passion för att bygga relationer och erbjuda enastående partner service. Du har tidigare arbetat i en kundorienterad roll och en förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ och driva resultat.

Det är meriterande om du har arbetat med lead-generering eller någon form av CRM-verktyg innan. 

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Leverantörsutvecklare till Euromaint i Örebro

Inköpare
Läs mer Sep 11
Har du tidigare erfarenhet av leverantörsutveckling? Är du driven och kundfokuserad kan denna roll vara något för dig!

Euromaint i Örebro behöver bli fler! Just nu söker vi en Leverantörsutvecklare till vårt strategiska inköpsteam. I rollen som Leverantörsutvecklare kommer du att arbeta med utveckling och utvärdering av nya och befintliga leverantörer.Låter det intressant? Bra! Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Vi är Sveriges största bolag på servicetjänster inom tågunderhåll. Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. Både i Sverige och internationellt med våra spanska huvudägare CAF. På Euromaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Vi är ett bolag som expanderar. Vi erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik.

Dina arbetsuppgifter

Leverantörsutvecklaren kvalitetssäkrar mot leverantör för att uppfylla kravet på nollfelstoleranser. Effektiv hantering av mål och nyckeltal med kvalitets, miljö, säkerhetsanknytning – säkra att dessa hanteras och följs upp kontinuerligt inom inköp. Hen genomför produkt- och processrevison hos leverantör samt medverkar vid genomförande av förbättringsprogram med leverantör.

Rollen innebär bland annat

• Äga bedömning samt godkännande av nya samt befintliga leverantörer som avses leverera fordonsrelaterat material eller tjänst.
• Leder audits hos leverantör med support från inköpare. Sammanställer resultat av genomförd audit samt relaterad åtgärdsplan för att nå överenskommen nivå.
• Bistå vid first article inspection aktivitet på plats hos leverantör alt. på EM verkstad.
• Driva förbättringsverksamhet med leverantören utifrån avvikelse.
• Delta i utveckling och genomförande av kategoristrategier.
• Medverkar vid leverantörsbedömningar/val/värderingar samt rapportering av resultat internt och till leverantör.
• Direkt eller tillsammans med strategisk inköpare/operativ inköpare kommunicerar kvalitetskrav till leverantör.
• Har kännedom om ändringar i de lagar, standarder och direktiv som påverkar verksamheten inom inköp.
• Bistår eller medverkar vid kontroll av att leverantörspolicyn följs hos leverantör samt vid utformning och uppdatering av kvalitetssäkringsprocess.

Värt att veta

Tjänsten är en heltidsanställning. Start enligt överenskommelse. 

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen bör du ha arbetat några år inom inköp, gärna som leverantörsutvecklare. Du har kunskaper inom leverantörsbedömningar/val/värderingar samt rapportering av resultat internt och till leverantör. Du har även kunskaper inom material och leveransflöden samt avvikelsehantering. Likaså kunskaper i leveranssäkerhet från leverantörer. Du har även erfarenhet av leverantörsrevisioner samt gärna erfarenhet från "Lean".

Som person är du ansvars- och initiativtagande. Du är en lagspelare med god samarbetsförmåga. 

Då rollen innebär kontakt med utländska leverantörer ska du ha goda kunskaper i svenska samt engelska både muntligen och skriftligen.

Intresserad?
Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech – specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor.Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!

Ansök nu

Segmentschef Grossist till Bumax

Affärsutvecklare
Läs mer Sep 6
Vill du arbeta globalt och utveckla relationer? Vi söker en engagerad segmentschef som vill vara med och forma Bumax tillväxtresa.

Nu söker vi dig som vill jobba för en världsledande specialisttillverkare av högkvalitativa fästelement i rostfritt stål! Till Bumax söker vi en person med internationell erfarenhet och en passion för affärsutveckling. I rollen ansvarar du för att utveckla och förbättra vår affär med våra distributörskunder. Tillsammans med vårt dedikerade team kommer du vara delaktig i att vidareutveckla vår strategi och affärsplan samt följa upp dessa inom segmentet. Du tillhör marknadsavdelningen och ingår i tillhörande ledningsgrupp.Med våra flexibla arbetsmöjligheter och intressanta kunder, är detta din chans att påverka och utvecklas i en innovativ miljö. Sök redan idag! Urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

På Bumax erbjuder vi dig möjligheten att arbeta med världsledande produkter som används i de mest kritiska applikationer världen över. Några exempel på användningsområden är ubåtar, flygplan, partikelacceleratorer, vindkraftverk, solenergi, satelliter, fusionsreaktorer och bilar. Kunderna utgörs av krävande högteknologiska företag och finns över hela världen.

Vi är inne i en expansiv fas med mycket god tillväxt och lönsamhet som ger dig utrymme att påverka. Med förmåner som möjlighet till arbete remote, trevliga kollegor och flexibla arbetstider, är vi övertygade om att du kommer trivas hos oss.

Här erbjuds du även utvecklings- och karriärmöjligheter, kompetensutveckling, bra förmåner och en inkluderande arbetsmiljö. För oss är det viktigt att vi trivs och har roligt på jobbet.

Dina arbetsuppgifter

Exempel på arbetsuppgifter:

• Ansvara för att vidareutveckla vår strategi, kundplan och paketeringar.
• Skapa och bevara långsiktiga relationer med våra distributörer.
• Hålla i utbildningar för våra distributörer.
• Ansvara för global prissättning i samarbete med våra internationella säljare.
• Förhandla och skriva avtal med distributörer.

Du ansvarar för att leda arbetet i samarbete med våra internationella säljare och samarbeten inom koncernen.

Värt att veta

Placering: Örebro eller enligt överenskommelse, med möjlighet till remotearbete.
Resdagar: Ca 75-100 per år.
Team: Samarbete med ledningsgrupp, marknad och försäljning.
Företagskultur: Prestigelöst, högt i tak, innovativt och trivsamt.

Våra förväntningar

Vi söker dig med gedigen erfarenhet inom försäljning och storkundsansvar, gärna med internationell inriktning. Troligtvis har du en bakgrund som Key Account Manager (KAM) med lång erfarenhet av att bygga relationer. Du behärskar engelska flytande och har branscherfarenhet från grossistverksamhet. Som person är du affärsinriktad, kommunikativ och ansvarstagande. Vidare har du lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du har en stark förhandlingsförmåga och trivs i rollen som förhandlare.

Intresserad?
Rekryteringen sker i samarbete med TNG, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!

Ansök nu

Leads-hanterare till Thermia Örebro

Innesäljare
Läs mer Aug 31
Är du strukturerad och kundorienterad? Bra! Då kan rollen som Leads-hanterare hos Thermia passa dig.

Thermia söker en strukturerad och passionerad person för rollen som Leads-hanterare.Rollen ger en möjlighet för en individ med rätt attityd och drivkraft att utvecklas och växa inom organisationen. Thermia är på väg att ta nästa steg inom kundmarknadsföring och letar efter någon som kan se till att vi har en personlig och relevant dialog i alla skeden av kundens livscykel.

Ditt anställningserbjudande

Thermia Värmepumpar utvecklar, producerar och marknadsför värmepumpssystem för uppvärmning, varmvatten och kyla. Thermia startades 1923 i Arvika, som fortfarande är centrum för verksamheten med 300 anställda. Företaget är idag ett av de ledande på den europeiska marknaden och ägs av Stiebel Eltron som är en tysk värmepumpstillverkare med cirka 4000 anställda i hela koncernen.

Som Leads-hanterare får du ett arbete där du får möjlighet att påverka såväl ditt egna arbete som verksamhetens resultat. 

Dina arbetsuppgifter

Du ansvarar för att hantera inkomna leads i vårt system, gå igenom dem och distribuera ut dem till rätt återförsäljare. Du arbetar aktivt med bolagets leadshantering för att stötta försäljningsinsatser i syfte att attrahera, vårda och behålla företagets kunder och prospekts. 

I denna roll kommer du bidra till att skapa ökat affärs- och kundvärde i syfte att maximera intäkter på ett ansvarsfullt sätt samt att förbättra kundupplevelsen

Värt att veta

Du kommer rapportera till säljchef.
Placering: Örebro. 

Tjänsten är en helt ny roll på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en stark passion för att bygga relationer och erbjuda enastående partner service. Du har tidigare arbetat i en kundorienterad roll och en förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ och driva resultat.

Det är meriterande om du har arbetat med lead-generering eller någon form av CRM-verktyg innan. 

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Kundkoordinator / support till välkänt företag

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Aug 21
Kundkoordinator / support sökes till en av våra kunder för ett längre konsultuppdrag med start omgående

En intressant roll för dig som trivs med att arbeta kundnära och operativt i ett framgångsrikt tillverkande företag.Har du erfarenhet av IFS och service och trivs i en roll med många kontaktytor? Är du administrativ, systematisk och drivande person? Bra. Nu söker vi dig som vill arbeta med kundsupport i ett företag där kunden alltid sätts i fokus. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har en god systemvana och erfarenhet inom kundservice.Välkommen med din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag. Vi tycker därför det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.
Knipa en plats i vårt nätverk med andra TNG Tech-konsulter. Här möter du kollegor inom Engineering, Production och Supply Chain Management. På våra återkommande träffar får ni möjlighet att utbyta erfarenheter och ta del av lärdomar från den interima konsultrollen.

Dina arbetsuppgifter

Som kundsupport är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ha en löpande proaktiv dialog med dina kunder. Du hanterar både den operativa och taktiska dialogen med kunderna samt stöttar dem vid olika typer av frågeställningar, ofta i samråd med dina kollegor på företaget.

• Kundkontakter, främst via telefon och e-post
• Bekräfta order / orderhantering
• Analyser av kundorder
• Sköta den interna dialogen gällande order
• Utveckla kundsupportfunktionen tillsammans med dina kollegor
• Medverka till att företagets och affärsområdets mål uppnås

Värt att veta

Uppdraget är hos vår kund som är ledande inom sitt område.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet av en kundnära roll och som brinner för hög service mot kund. Skallkrav för tjänsten är att du har kunskaper inom IFS (Industrial and Financial Systems). 

Du är initiativrik, arbetar gärna med långsiktiga relationer, är självständig och lösningsfokuserad samt vill finna bästa lösningen för kund. Vidare ser vi att du besitter goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift.

Du är en van användare av IT-system.

Intresserad?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Utbildare, svenska marknaden

Key account manager
Läs mer Aug 9
Är du utåtriktad och tycker om att dela med dig av din kunskap? Bra! Då kan rollen som Utbildare hos Thermia passa dig.

Marknaden växer och vi behöver säkerhetsställa att våra certifierade återförsäljare hela tiden är uppdaterade på våra produkter. Därför söker vi nu en Utbildare för den svenska marknaden. Har du en drivkraft att få andra människor att växa och lära sig så tycker vi att du ska söka tjänsten direkt! Skicka in en ansökan idag - urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Thermia Värmepumpar utvecklar, producerar och marknadsför värmepumpssystem för uppvärmning, varmvatten och kyla. Thermia startades 1923 i Arvika, som fortfarande är centrum för verksamheten med 300 anställda. Företaget är idag ett av de ledande på den europeiska marknaden och ägs av Stiebel Eltron som är en tysk värmepumpstillverkare med cirka 4000 anställda i hela koncernen.

Som Utbildare får du ett kvalificerat arbete där du får möjlighet att påverka såväl ditt egna arbete som verksamhetens resultat. 

Dina arbetsuppgifter

Marknaden växer och vi behöver säkerhetsställa att våra certifierade återförsäljare hela tiden är uppdaterade på våra produkter.

Som Utbildare kommer du ansvara för att utbilda våra installatörer och återförsäljare på våra produkter och säljverktyg. Du ansvarar för hela kedjan av utbildningarna, det vill säga från planering till genomförande. I din roll har du ett nära samarbete med Thermiaskolan i Arvika. 

Du arbetar proaktivt med att boka upp utbildningstillfällen. Utbildningarna kan ske digitalt, ute hos kund eller på kontoret i Örebro. 

Värt att veta

Du kommer rapportera till säljchef och utgå från Örebro men tjänsten är Sverigetäckande vilket innebär resor. 

Tjänsten är en helt ny roll på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har god kunskap om värmepumpar. Har du dessutom erfarenhet från att hålla föredrag och/eller teknisk utbildning inom VVS/energiteknik så är det meriterande men inget krav. 

Du är en ambassadör för våra värderingar och arbetssätt och har således god förmåga att leda, inspirera och engagera. Som person är du empatisk och förtroendeingivande likväl som handlingskraftig och strukturerad.

Vidare är du prestigelös och en lagspelare med en affärsmässig syn på verksamheten. Att vara pedagogisk är något som kommer naturligt för dig. 

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Team Lead IT- infrastruktur till Samhall i Örebro

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jul 17
Vill du ha en coachande roll hos en viktig samhällsaktör? Sök rollen som Team Lead IT -Infrastruktur hos Samhall i Örebro!

Som Team Lead IT- infrastruktur hos Samhall i Örebro välkomnas du till en organisation där hjälpsamhet och nyfikenhet genomsyrar allt vi gör. Nu söker vi dig som har en passion för att coacha och utveckla medarbetare och vill nå uppsatta mål tillsammans med ditt team. Här får du en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö och kommer utgöra en viktig del i vår digitala utvecklingsresa.

Vi erbjuder dig

Till att börja med kommer du att bli en del av en viktig samhällsaktör som utgår från idén om att skapa ett meningsfullt och utvecklande arbete för personer med funktionsnedsättning. Dessutom erbjuder vi:

• En stimulerande roll som ger dig möjligheten att utveckla, coachande, stötta ett team med öppna och vänliga medarbetare
• Att bli del av ett samhällsviktigt företag med korta beslutsvägar där du kan påverka vägen framåt
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och en engagerad chef med ett humant ledarskap som är mån om att du ska trivas
• Uppskattade personalförmåner som flexpension och en betald friskvårdtimme/veckan

Det här gör du hos oss

I rollen som Team Lead tillhör du Samhalls interna IT-avdelning där du leder och stöttar plattform-teamets operativa arbete och säkerställer att teamet har rätt förutsättningar för att kunna utföra sina arbetsuppgifter.
I rollen ingår också:

• Fånga i verksamhetens behov och säkerhetsställa teamets tekniska kompetens.
• Arbetar kontinuerligt för att utveckla teamets arbetssätt och rutiner.
• Operativt planera teamets resurser och kartlägga leveransen
• Agera språkrör åt teamet och ansvara för kontakten med verksamheten

Ditt team och arbetsplats

Plattforms-teamet ingår i Samhalls interna IT-avdelning inom operations där du som Team Lead leder och ansvarar för åtta medarbetare inom avdelningarna: datacenter, data och information, IT-arbetsplats, IT-kontorsflytt, kommunikation, licenser samt säkerhet. Vårt nyrenoverade kontor ligger intill Virginska Skolan i Örebro. Vi har en hybrid arbetsplatslösning där vi jobbar två dagar i veckan på kontoret. Du kommer att rapportera till Pär Fredriksson som är Leveransansvarig.

Mer om dig

För att du skall komma till din rätt i rollen som Team Lead har du ett tekniskt intresse och grundläggande förståelse kring IT Infrastruktur, inhämtat från utbildning och/eller praktisk erfarenhet. Du motiveras av att coacha och utveckla andra människor. Som person är du nyfiken och intresserad av att utvecklas och lära dig nytt. Då du kommer att ha många kontaktytor och kommunicera med människor med olika teknisk bakgrund är det viktigt att du kan anpassa din kommunikation och behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift. Du har förmåga att ta ett helhetsperspektiv och är bra på att samarbeta med andra för att nå uppsatta mål. Det är meriterande om du har tidigare haft en liknande roll där du framgångsrikt har coachat och lett andra.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Provanställning tillämpas.

Så här får vi kontakt
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök nu

Produktionschef till Euromaint Örebro

Produktionschef, tillverkning
Läs mer Jul 17
Är du en engagerad ledare med teknisk bakgrund? Här får du jobba med ledarskap och produktion på EuroMaint i Örebro!

Har du tidigare erfarenhet som chef? Söker du din nästa utmaning och brinner för ledarskap? För rekrytering till EuroMaint Rail söker vi nu en Produktionschef till området lok på affärsenheten i Örebro. Som produktionschef har du ansvar för ett 15-tal medarbetare och ni arbetar aktivt tillsammans för att utveckla verksamheten. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos EuroMaint erbjuds du en varierande roll i en växande och kundnära organisation där du har stora möjligheter att påverka och utveckla verksamheten. Du kliver på tåget i en förändringsresa och kommer fortsätta att jobba mot en balanserad och lönsam produktionsenhet. EuroMaint är en flexibel och dynamisk organisation som uppmuntrar nytänkande.

I den här rollen får du vara med och sätta ny standard för svensk järnväg genom långsiktig hållbarhet och prestanda när det gäller effektivitet, engagemang, jämlikhet och säkerhet. Häng på! 

Dina arbetsuppgifter

• Ansvara för att produktionen bedrivs och utvecklas i enlighet med definierade mål, och planer, samt säkerställa att leveransen och dina medarbetare följer avtal, lagar och föreskrifter.

• Uppföljning av mål, resultat och leverans samt att KPI:er och handlingsplaner analyseras och vid avvikelser följs upp med förbättringar av aktiviteter.

• Resultatansvar samt ansvara för att leverera efter kvalitativa och ekonomiska, kortsiktiga såväl som långsiktiga, mål i affärsplanen.

• Övergripande personal- och utvecklingsansvar för dina medarbetare samt ansvarig för att säkerhets-, miljö- och arbetsmiljöarbetet uppfyller gällande riktlinjer och strategi.

• Planering och utveckling av fordonsunderhållet samt driva förbättringsarbete, fortsatta investeringar och kundprojekt med fokus på kvalitet.

• Arbeta med varierande avtalsfrågor tillsammans med närmaste chef.

Värt att veta

Du har ett nära samarbete med inköpsavdelningen, kontraktschefer samt övriga produktionschefer. Rollen innebär också att man arbetar med säkerhetsrelaterade processer och arbetsuppgifter.

Våra förväntningar

Du har flera års erfarenhet som ledare. Gärna från fordonsbranschen eller inom industri/tillverkning. Det är meriterande om du har goda kunskaper i Lean production.

Du har ett starkt medarbetarfokus och ett tekniskt intresse. Som person är du prestigelös, lyhörd med en förmåga att skapa delaktighet. Du är stresstålig och gör tydliga prioriteringar utifrån kvalité och säkerhet. Du är noggrann och har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt. Du främjar en stabil och förtroendeskapande arbetsmiljö.

Du kommer att jobba tätt ihop med dina medarbetare, där du med ett coachande ledarskap når målen tillsammans. Rollen som produktionschef innebär också, förutom de interna kontaktytorna, att du har mycket kundkontakt. Vi ser därför att du är kommunikativ i både tal och skrift på svenska och engelska. 

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Längre konsultuppdrag inom lön ( lönekonsult )

Löneadministratör
Läs mer Jun 22
Letar du efter en kombinerad roll inom ekonomi och backoffice och har öga för detaljer. Då kan det här vara din nästa utmaning!

Har du tidigare arbetat som löneadministratör? Brinner du för siffror och värdesätter hög kundnöjdhet? Då kan detta vara möjligheten för dig! Konsultuppdraget är till en välkänd kund i Örebro.

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill arbeta som löneadministratör i ett bolag med stort engagemang, nytänkande och affärsfokus.

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att hantera hela löneprocessen. Du supporterar både chefer och medarbetare i deras löneadministrativa frågor samt ansvarar för att lagar och kollektivavtal efterföljs. Vidare ingår externa kontakter med rapportering till bland annat försäkringskassan, collectum och arbetsförmedlingen. 

Vi hämtar idag manuellt tid från vårt tidsregistringsverktyg Infobric men utför själva löneberednigen i Visma 600.

Värt att veta

Tjänsten är ett längre konsultuppdrag på 6 månader upp till 1 år. Du blir en del av ett team på en handfull medarbetare. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har ett antal års erfarenhet från löneadministration.

Du hanterar Officepaketet och speciellt Excel väl och är flytande i svenska och engelska både i tal och skrift.

Intresserad?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Team Lead IT- infrastruktur till Samhall i Örebro

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 26
Vill du ha en coachande roll hos en viktig samhällsaktör? Sök rollen som Team Lead IT -Infrastruktur hos Samhall i Örebro!

Som Team Lead IT- infrastruktur hos Samhall i Örebro välkomnas du till en organisation där hjälpsamhet och nyfikenhet genomsyrar allt vi gör. Nu söker vi dig som har en passion för att coacha och utveckla medarbetar och vill nå uppsatta mål tillsammans med ditt team. Här får du en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö och kommer utgöra en viktig del i vår fortsatt digitala utvecklingsresa.

Vi erbjuder dig

Till att börja med kommer du att bli en del av en viktig samhällsaktör som utgår från idén om att skapa ett meningsfullt och utvecklande arbete för personer med funktionsnedsättning. Dessutom erbjuder vi:

• En stimulerande roll som ger dig möjligheten att utveckla, coachande, stötta ett team med öppna och vänliga medarbetare
• Att bli del av ett samhällsviktigt företag med korta beslutsvägar där du kan påverka vägen framåt
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och en engagerad chef med ett humant ledarskap som är mån om att du ska trivas
• Uppskattade personalförmåner som flexpension och en betald friskvårdtimme/veckan

Det här gör du hos oss

I rollen som Team Lead tillhör du Samhalls interna IT-avdelning där du leder och stöttar plattform-teamets operativa arbete och säkerställer att teamet har rätt förutsättningar för att kunna utföra sina arbetsuppgifter.
I rollen ingår också:

• Fånga i verksamhetens behov och säkerhetsställa teamets tekniska kompetens.
• Arbetar kontinuerligt för att utveckla teamets arbetssätt och rutiner.
• Operativt planera teamets resurser och kartlägga leveransen
• Agera språkrör åt teamet och ansvara för kontakten med verksamheten

Ditt team och arbetsplats

Plattforms-teamet ingår i Samhalls interna IT-avdelning inom operations där du som Team Lead leder och ansvarar för åtta medarbetare inom avdelningarna: datacenter, data och information, IT-arbetsplats, IT-kontorsflytt, kommunikation, licenser samt säkerhet. Vårt nyrenoverade kontor ligger intill Virginska Skolan i Örebro. Vi har en hybrid arbetsplatslösning där vi jobbar två dagar i veckan på kontoret. Du kommer att rapportera till Pär Fredriksson som är Leveransansvarig.

Mer om dig

För att du skall komma till din rätt i rollen som Team Lead har du ett tekniskt intresse och grundläggande förståelse kring IT Infrastruktur. Du motiveras av att coacha och utveckla andra människor. Som person är du nyfiken och intresserad av att utvecklas och lära dig nytt. Då du kommer att ha många kontaktytor och kommunicera med människor med olika teknisk bakgrund är det viktigt att du kan anpassa din kommunikation och behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift. Du har förmåga att ta ett helhetsperspektiv och är bra på att samarbeta med andra för att nå uppsatta mål. Det är meriterande om du har tidigare haft en liknande roll där du framgångsrikt har coachat och lett andra.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Provanställning tillämpas.

Så här får vi kontakt
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök nu

Logistiker med kundkontakt till större företag

Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Läs mer Maj 11
Logistiker / Produktionsplanerare med fokus på kundservice till större företag i Örebro län.

Är du en nyfiken person som alltid strävar efter utveckling och har en förmåga att bygga starka relationer? Trivs du i en roll där du kan vara både strukturerad och drivande samtidigt som du har många kontaktytor att hantera? Då har vi en fantastisk möjlighet för dig!Just nu letar vi efter en engagerad individ som är intresserad av att arbeta inom kundservice / produktionsplanering i ett växande företag med internationell närvaro utanför Örebro. Här kommer du att spela en avgörande roll och få vara med och påverka företagets framtid, alltid med kunden i fokus.Låter detta lockande? Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen erbjuds du att arbeta på ett expansivt och välmående företag med kunder i hela Europa. Du får goda möjligheter att påverka och utveckla rollen och möjlighet att arbeta med flera funktioner både inom och utanför koncernen. Givetvis finns det möjlighet att arbeta remote under några dagar per vecka. 

Inledningsvis är detta ett konsultuppdrag på sex månader med goda möjligheter att bli överrekryterad till vår kund efter uppdragets slut. Som konsult omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och våra andra förmåner.

Dina arbetsuppgifter

• Kundkontakter, främst via telefon och e-post
• Prognosarbete och analys av detta
• Beläggningsanalys på kort och lång sikt
• Utveckla kundservicefunktionen tillsammans med dina kollegor

 

Värt att veta

Som kundservice / produktionsplanerare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ha en löpande proaktiv dialog med dina kunder i Europa samt med vår produktionsavdelning och legotillverkare i Sverige. Du hanterar både den operativa och taktiska dialogen med kunderna samt stöttar dem vid olika typer av frågeställningar, ofta i samråd med dina kollegor på företaget.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har relevant utbildning och tidigare erfarenhet av en kundnära roll, en teknisk förståelse och som brinner för service mot kund. Det är meriterande om du har erfarenhet av produktionsplanering eller materialstyrning.

Du är initiativrik, arbetar gärna med långsiktiga relationer, är självständig och lösningsfokuserad samt vill finna bästa lösningen för kund. Vidare ser vi att du besitter goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift. Då vårt planeringsverktyg är i Excel, behöver du även goda kunskaper i det.

Intresserad?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG Tech och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Redovisningsekonom till FireTech

Redovisningsekonom
Läs mer Maj 5
Relationsskapande och förändringsbenägen redovisningsekonom sökes till framgångsrika FireTech i Örebro.

Vill du vara med på FireTechs fortsatta framgångsresa och få en bred ekonomroll, med stort eget ansvar? Trivs du i en roll där du får möjlighet att samarbeta med koncernens andra ekonomer samt att vara en del i att bibehålla våra goda relationer med våra kunder? Bra! FireTech expanderar och söker nu ytterligare en redovisningsekonom.Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

FireTech är en del av Inprocon som har målet att bli Sveriges ledande aktör inom brandskydd. I Örebro finns tre av koncernens bolag i trevliga och moderna lokaler. Här får du härliga och engagerade kollegor; både ingenjörer med spetskompetens och andra ekonomer. Du kommer samarbeta med den andra redovisningsekonomen på FireTech, men även få möjlighet att arbeta med de andra bolagen i koncernen. Du rapporterar till bolagets VD.

 

Dina arbetsuppgifter

• Fakturering och kundreskontra
• Leverantörsreskontra
• Löpande bokföring
• Månadsbokslut

Värt att veta

Vi är öppna, ärliga och gillar att samarbeta. Vi är en lärande organisation som gärna sprider vår kunskap både internt och externt. Vi delar med oss!

Vi har stor yrkesskicklighet och uppträder alltid med god affärsetik. Vi har god planering och levererar med hög kvalitet. Vi håller vad vi lovar!

Engagemang och nyfikenhet driver oss. Vi strävar ständigt efter att bli bättre och ligger i framkant vad gäller hållbarhet, teknik och innovativa lösningar. Vi tar tag i saker!

Våra förväntningar

Du har en relevant utbildning och har antingen praktisk erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter, eller så är du i början på din karriär och och vill få möjlighet att utvecklas. Då du har många kundkontakter krävs det att du kan kommunicera på svenska i både tal och skrift.

Som person är du öppen för förändring, noggrann, engagerad och social.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Distriktsansvarig säljare till Arbesko

Account manager
Läs mer Maj 12
Säljare för Mellansverige till ett starkt varumärke av högkvalitativa arbetsskor tillverkade i Sverige!

Vill du arbeta på ett företag med korta beslutsvägar, högt tempo och med en välkänd produkt? Motiveras du av att hjälpa dina kunder till hållbara och långsiktiga lösningar? Bra. Då är denna roll som skräddarsydd för dig! Vi söker en distriktsansvarig säljare för region Mälardalen-Västmanland-Dalarna-Uppland-Stockholm till framgångsrika Arbesko med produktion och huvudkontor i Kumla. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Bli en del av ett företag med engagemang, högt tempo, starka värderingar och arbetsglädje. Som medarbetare på Arbesko får du arbeta i en miljö som präglas av yrkesstolthet, historia och nytänk. Arbesko tillverkar skor i Kumla och har även en produktionsenhet i Brasilien. Du rapporterar till ansvarig chef Distriktssäljare. 

 

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra Försäljningsavdelningen där du har ett antal kollegor bland annat säljare för andra distrikt, KAM, exportsäljare och kollegor i Norge.

Som säljare ansvarar du för försäljningen och bearbetningen av Arbeskos kunder i Örebroregionen. Du bearbetar och utvecklar relationer i första hand med slutkunder men även med yrkesbutiker och besök genomförs regelbundet. Som säljare har du också en rådgivande roll där du har förmågan att beskriva mervärdet av våra produkter. I rollen ingår också att kontakta och besöka företag med behov av våra produkter, men försäljning sker via våra återförsäljare. Du har en egen försäljningsbudget och vi följer upp målen med hjälp av KPI:er.

I rollen ingår tjänstebil.  

Värt att veta

När du börjar din tjänst hos oss får du en gedigen utbildning så att du med trygghet både kan sälja och presentera Arbeskos produkter på bästa sätt.

Våra förväntningar

Du har relevant utbildning (sälj eller ekonomi) och/eller några års erfarenhet från försäljning. Du trivs i ett resande jobb där du majoriteten av tiden är ute på kundbesök. Du planerar och strukturerar din tid och dina resor effektivt och med kunden i fokus. Som person har du lätt för att skapa och bibehålla relationer och motiveras av hållbara och långsiktiga affärer. Rollen innebär resultatfokus och ett stort eget ansvar. 

Du hanterar engelska och svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i Excel, Word och Powerpoint samt CRM-system. För rollen krävs B-körkort. 

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

TNG söker en Key Account Manager till Örebro

Key account manager
Läs mer Apr 26
Brinner du för affärsutveckling och att skapa bra kundrelationer? TNG söker en kollega till sitt storkundsteam!

Här får du chansen att bli en del av ett sammansvetsat team som jobbar med att driva fördomsfri rekrytering framåt! TNG och ADA Digital söker efter ytterligare en kundorienterad Key Account Manager som vill representera två innovativa och visionsdrivna varumärken. Du kommer sälja rekryteringsbranschens mest moderna tjänster. Tjänster som uppskattas av våra kunder och som återspeglas i hög kundlojalitet och rekommendationsvilja. Din placeringsort kan vara både Örebro, Stockholm, Göteborg eller Malmö. Tillsammans med kollegor och kunder är du dessutom med och bidrar till en hållbar arbetsmarknad varje dag. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

• ett utmanande och spännande säljjobb där ditt kundfokus får utvecklas och ta nya höjder!
• du får stor frihet att nyttja dina styrkor för att nå bästa resultat och har en chef som gärna är bollplank för nya ideer och utmaningar
• två starka och innovativa varumärken – TNG och Ada Digital – med marknadens mest moderna erbjudande
• kunniga och engagerade kollegor och rätt Rectech-verktyg för att lyckas lösa våra kunders utmaningar
• representera ett erbjudande som skapar nöjda kunder! Vi har ett kundnöjdhetsindex, Net Promoter Score, om +49, vilket motsvarar utmärkt
• en digital marknadsavdelning med hög expertis som underlättar ditt arbete
• ett jobb att trivas på! Våra medarbetare och chefer ger oss ett Employee Net Promoter Score, om +52 (benchmark är +2)

Dina arbetsuppgifter

• ansvara för bearbetning och utveckling av potentiella storkundspotentialer och befintliga kunder för TNG och vårt dotterbolag Ada Digital
• skapa ett nära samarbete med rekryterare, konsultchefer och chefer inom TNG och Ada Digital
• leda kundteam bestående av kollegor från olika delar av Sverige
• delta och/eller leda upphandlingsarbeten för större affärer
• skapa erbjudanden och kalkylera på prissättning för att vinna avtal. Upphandling sker ofta i team med Bid manager, KAM-chef och regionchefer
• bidra till affärsutveckling och innovation. En stor del av vår framgång kommer från ständig utveckling av vårt arbetssätt och kunderbjudande med modet att testa nytt

Värt att veta

Du rapporterar till vår KAM-chef som har flera års erfarenhet av ledarskap, affärer och kundutveckling. Du blir del av ett framgångsrikt och seniort team med medarbetare som har hög ambitionsnivå och kunskap.
Möjlighet till att arbeta hemifrån finns. Mycket av ditt arbete sköts digitalt men självklart förekommer även fysiska besök, vilket kan innebär en del resor.

Våra förväntningar

För att bli framgångsrik i rollen krävs att du:

• är en kunnig och dokumenterat framgångsrik affärsperson
• stimuleras av att göra affärer och skapa lösningar som alla inblandade vinner på
• ha lätt för att skapa samarbeten med andra människor
• triggas av utmaningar och att konstruktivt lösa problem när sådana uppstår
• har mångårig erfarenhet från komplex tjänsteförsäljning, gärna inom HR, rekryterings- eller konsultaffären

Intresserad?
Välkommen! Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Administrativ kundkoordinator till Euromaint

Administrativ assistent
Läs mer Maj 8
Vi söker en serviceinriktad administratör till rollen som kundkoordinator till Euromaint i Örebro

Har du erfarenhet av service och trivs i en roll med många kontaktytor? Är du administrativ, systematisk och drivande person? Bra! Då kan du vara den person vi söker till en administrativ kundkoordinerande roll till Euromaint i Örebro där kunden alltid sätts i fokus. Uppdraget inleds omedelbart och löper fram till slutet av september med stor potential för förlängning.Välkommen med din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Euromaint är en framgångsrik leverantör av underhållstjänster för alla delar av spårtrafikbranschen. Som administrativ kundkoordinator hos EuroMaint kommer du att spela en central roll i att hantera och utföra olika administrativa uppgifter. Du kommer också att ha en viktig roll i att upprätthålla goda relationer med våra kunder genom att supportera dem och erbjuda relevanta lösningar.

Som en del av ditt arbete kommer du även att stödja och arbeta nära avdelningarna inom inköp, material planering, produktion och logistik. Så om du är en engagerad administratör med goda kommunikationsförmågor och en vilja att utvecklas tillsammans med ett ledande företag inom järnvägsbranschen, så är detta jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat:


Bevaka gemensam ärendeinkorg och aktivt arbeta med inkommande ärenden.


Orderadministration - registrering order, leveransbevakning, skeppning/tullhantering, fakturering.


Ta fram prisförslag och skapa offerter.


Hålla kunddialog i form av mejl, telefon och digitala videomöten.


Reklamationsregistrering - lägga in reklamationer i internsystem, hantera order kring reklamation i samråd med ansvarig säljare.


Bidra till att agera kundens röst internt och säkerställa ett tvärfunktionellt kundfokus. (inköp, logistik, etc)

Värt att veta

Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Vårt heltäckande utbud av underhålls- och ombyggnadstjänster omfattar bland annat kvalificerat tekniskt underhåll, reservdelsförsörjning, fordonsmodifiering och komponentservice. Vår kompetens omfattar alla typer av spårburna fordon för person- och godstrafik samt infrastrukturarbeten. Vi har ett nät av verkstäder från Luleå i norr till Malmö i söder. Hos oss arbetar många av Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon. Euromaint har en omsättning på ca 1 481 MSEK och cirka 980 medarbetare (2020). Euromaint ägs av den börsnoterade spanska tågtillverkaren CAF sedan juli 2019. Läs mer på www.euromaint.com

Våra förväntningar

Vi söker dig med teoretisk inriktad gymnasiekompetens som har erfarenhet av en kundnära roll och som brinner för hög service mot kund. 

För att passa i rollen bör du vara självgående och trivas med högt tempo samtidigt som du är kreativ och har analytiska egenskaper som medför att du bidra med lösningar och arbeta proaktivt. Vi ser gärna att du är målfokuserad och en lagspelare med en kommersiell inställning och god kommunikationsförmåga.

Goda kommunikativa egenskaper på svenska och engelska krävs då koncernspråket är på Engelska. 

Intresserad?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Customer service till större företag

Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Läs mer Apr 19
Customer service / produktionsplanerare med kundfokus till större företag i Örebro län.

Är du en nyfiken, utvecklingsorienterad och relationsbyggande person med en passion för att skapa långsiktiga relationer? Trivs du i en roll där du kan vara både systematisk och drivande samtidigt som du hanterar många kontaktytor? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!Just nu söker vi en engagerad individ som vill jobba inom kundservice/produktionsplanering i ett växande internationellt företag utanför Örebro. Här får du möjligheten att vara en nyckelperson och vara med och forma företagets framtid, med fokus på att alltid sätta kunden i centrum. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen erbjuds du att arbeta på ett expansivt och välmående företag med kunder i hela Europa. Du får goda möjligheter att påverka och utveckla rollen och möjlighet att arbeta med flera funktioner både inom och utanför koncernen. Givetvis finns det möjlighet att arbeta remote under några dagar per vecka. 

Inledningsvis är detta ett konsultuppdrag på sex månader med goda möjligheter att bli överrekryterad till vår kund efter uppdragets slut. Som konsult omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och våra andra förmåner.

Dina arbetsuppgifter

• Kundkontakter, främst via telefon och e-post
• Prognosarbete och analys av detta
• Beläggningsanalys på kort och lång sikt
• Utveckla kundservicefunktionen tillsammans med dina kollegor

 

Värt att veta

Som kundservice / produktionsplanerare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ha en löpande proaktiv dialog med dina kunder i Europa samt med vår produktionsavdelning och legotillverkare i Sverige. Du hanterar både den operativa och taktiska dialogen med kunderna samt stöttar dem vid olika typer av frågeställningar, ofta i samråd med dina kollegor på företaget.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har relevant utbildning och tidigare erfarenhet av en kundnära roll, en teknisk förståelse och som brinner för service mot kund. Det är meriterande om du har erfarenhet av produktionsplanering eller materialstyrning.

Du är initiativrik, arbetar gärna med långsiktiga relationer, är självständig och lösningsfokuserad samt vill finna bästa lösningen för kund. Vidare ser vi att du besitter goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift. Då vårt planeringsverktyg är i Excel, behöver du även goda kunskaper i det.

Intresserad?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG Tech och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Ingenjörer inom kvalitet till Outokumpu

Civilingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Apr 13
Är du kvalitetsingenjör och vill bli en del av ett framgångsrikt kvalitetsteam? Bra! Vi söker dig till Outokumpu i Degerfors.

Nu söker vi dig som vill axla rollen som kvalitetsingenjör. Outokumpu i Degerfors expanderar och utökar nu sin teknik- och kvalitetsavdelning med tre ingenjörer inom kvalitet ( Special Project Lead ). En utvecklande tjänst där du agerar projektledare för kunder med höga och specifika krav och önskemål. Du kommer till ett företag i framkant där du kommer få utvecklas personligen och skapa ett stort kontaktnät både inom och utanför Outokumpu. Kanske har du tidigare arbetat som Quality engineer / QA ? Låter det intressant? Då kan det vara rollen för dig!Möjlighet att arbeta till viss del hemifrån finns.Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som kvalitetsingenjör blir du en del av ett globalt världsledande företag inom rostfritt stål. En tjänst där du får vara en del av ett företag som producerar något hållbart, miljövänligt och designat för att hålla för evigt!

Atmosfären på avdelningen präglas av stort samarbete, yrkesstolthet och utpräglad förbättringskultur. Du får arbeta i en internationell miljö.

På Outokumpu främjar vi mångfald, rättvisa och inkludering. Vi gör allt för att alla anställda ska känna sig välkomna och ha lika möjligheter.

Dina arbetsuppgifter

• Hantera och samordna specialprojekt
• Ansvara för att utfärda inspektionstestplaner, tillverkningsplaner, kvalitetsplaner och annan kundspecifik kvalitetsdokumentation
• Projektleda och samordna kommunikationen mellan säljorganisationen, specialprojektkunderna och bruket
• Hantera och samordna interna och externa kvalificeringar av nya produkter
• Stödja och assistera i reklamationshanteringsprocessen
• Stödja och assistera vid genomgångar av tekniska specifikationer

Värt att veta

Du kommer att tillhöra Business Support som ingår i Teknik- och kvalitetsavdelningen och rapportera till Manager Business Support.

Våra förväntningar

Vi ser gärna att du har en teknisk kandidatexamen och tidigare erfarenhet av projektledning. Du kan ha längre erfarenhet eller stå i början av din karriär men arbetat något år inom området. Meriterande är om du har erfarenhet av att hantera komplicerade kundkrav. Du behärskar engelska och svenska flytande, i både tal och skrift.

För att lyckas i rollen bör du ha stor kommunikations- och förhandlingsförmåga då du behöver kommunicera både med kunder, våra produktionsavdelningar, vår säljorganisation och andra intressenter. Du är nyfiken, vill utvecklas, lära dig nya saker och tar gärna eget initiativ.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Chef för distributionscenter till EuroMaint

Logistikchef
Läs mer Apr 11
Är du en engagerad ledare som vill jobba med förändringsarbete och coachande ledarskap? Se hit!

Lockas du av en viktig roll i en platt och kundnära organisation? Har du tidigare erfarenhet som ledare och kunskaper inom Lean? Till EuroMaint söker vi dig som vill arbeta som chef för distributionscentret i Örebro. Som chef för EuroMaints centrallager får du tillsammans med dina 23 medarbetare arbeta med att försörja företagets verkstäder och externa kunder med rätt material i rätt tid. I rollen arbetar du kundnära och aktivt tillsammans med dina medarbetare och logistikfunktionens stödfunktioner för att få en optimal materialförsörjning.Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll där du får möjlighet att arbeta tätt tillsammans med kompetenta kollegor i ett företag som arbetar med teknik och underhåll i framkant. EuroMaint har ett positivt affärsläge och ser ljust på framtiden.

Dina arbetsuppgifter

• Personalansvar för 23 medarbetare.
• Säkerställa att dina medarbetare har rätt kompetens och behörigheter.
• Leda och utveckla verksamheten, grupperna och individerna för att nå uppsatta mål.
• Budgetansvar
• Uppföljning, utveckling och effektivisering av logistikprocesser inom området.
• Samverkan med övriga funktioner och externa logistikpartners för att få en optimal materialförsörjning.

Värt att veta

Du har direkt personalansvar för dina 23 medarbetare och till din hjälp har du två gruppledare som leder den dagliga driften. Du rapporterar till Logistikchefen. 

Våra förväntningar

Vi söker dig med en relevant utbildning och dig som tidigare har arbetet som ledare, gärna från en liknande verksamhet. Du är en van användare av något affärssystem och talar och skriver svenska obehindrat i tal och skift.

Som ledare är du duktig på att ge teamet en tydlig riktningskänsla. Du är systematisk, resultatorienterad, övertygande och kommunicerar klart och tydligt. Du motiverar och samordnar så att dina medarbetare behåller fokus på målen. Vidare utvecklar du andra genom delegering och agerar på eget initiativ. Du är öppen för förändringar, får saker att hända och tar ansvar för resultatet.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Interim Underhållschef

Utvecklingsingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Apr 21
Interim chef inom underhåll till tillverkande företag med start omgående för uppdrag i Örebro/Kumla

Vill du arbeta som underhållschef för ett spännande konsultuppdrag hos ett företag inom livsmedelsindustrin? Vi söker dig som är utbildad ingenjör och har erfarenhet av att leda inom produktion eller underhåll med start omgående i Örebro och Kumla. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som underhållschef är det ditt ansvar att säkerställa en stabil drift av produktionslinjer, maskiner och utrustning. Det är ditt ansvar att ta ledarskapet för både de nya processerna som ska implementeras och de pågående förbättringsåtgärderna som ska genomföras. Du kommer att spela en avgörande roll i att driva och övervaka processförbättringar för att säkerställa att de når sina mål och levererar de önskade resultaten.

Du arbetar nära produktionsteamet och samarbetar för att identifiera behov och implementera åtgärder som säkerställer en hög produktivitet och en hållbar produktionsprocess.  

I ditt team ingår kompetenta tekniker och ingenjörer om ca 25 stycken. Du rapporterar direkt till Teknisk -och underhållschef. Du förväntas arbeta på plats och åka i mellan produktionerna i Örebro och Kumla.

Dina arbetsuppgifter

• Ledning av systematiskt arbetsmiljöarbete
• Planering, genomförande och uppföljning/åtgärdande av riskinventeringar, skyddsronder och tillbudsrapportering
• Säkerställande av rätt personal och bemanning med rätt kompetens och utbildning för effektiv och kvalitetssäkrad produktion
• Ansvar för akut och planerat underhåll av produktionsutrustning och rapportering i valt system
• Upprätthållande av hög servicegrad gentemot produktionsavdelningarna
• Bidragande till optimal maskintillgänglighet för förbättrade enhetsnyckeltal
• Analys av förbättringsmetoder och verktyg för att ge förslag till förbättringsåtgärder
• Uppmärksammande och varaktig reduktion av avvikelser
• Ansvar för utveckling av avdelningens tekniska kompetens
• Ansvar för kommunikation och förankring av mål till avdelningens medarbetare
• Samordningsansvar vid externa entreprenörer och då underhållschef eller dennes personal är beställare
• Driva projekt för kontinuerlig förbättring av verksamheten med ekonomisk påverkan.

Värt att veta

Som konsult eller underkonsult hos TNG får ett omväxlande arbete med möjligheten att vidareutveckla din karriär!

Våra förväntningar

Vi söker dig med teknisk intresse och som har erfarenhet av att leda inom produktion eller underhållsarbete. Eftersom du är van vid att leda olika typer av människor är det viktigt att du har en stark kommunikativ förmåga. Som ledare är du nyfiken och inkluderande, vilket bidrar till att skapa engagemang och förtroende i gruppen. Genom att visa intresse för dina medarbetare och lyssna på deras synpunkter skapar du en miljö där alla känner sig delaktiga och uppmuntrade att bidra till gemensamma mål.

Intresserad?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG Tech och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Digital administratör på deltid till TNG Örebro

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Mar 29
Vi söker två digitala administratörer till TNG i Örebro.Ta chansen att få ett extrajobb inom digital marknadsföring & försäljning!

På jakt efter ett utvecklande, flexibelt och viktigt extrajobb? Nu har du chansen att bli en del av vårt team inom Digital Sales Marketing! Du kommer arbeta deltid med fokus på supernischade e-postutskick och prospektering. Här får du möjligheten att vara med och bygga en bredare kundbas till TNG och dotterbolaget Ada Digital. Som digital administratör kan du förvänta dig ett extrajobb inom digital försäljning och marknadsföring. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av allt från detektivarbete och CRM-system till enklare programmering och copywriting. Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som digital administratör hos oss på TNG erbjuds du ett jobb att trivas på hos ett starkt varumärke som lever efter sina värderingar och vars vision är att se bortom fördomar. Du får även:

• En långsiktig timanställning med kollektivavtal i ryggen.
• Ett utvecklande extrajobb där du får lära dig spännande programvaror inom Martech och modernt prospekteringsarbete, liksom Marketing Automations.
• Ett innovativt företag till arbetsgivare, som hela tiden strävar efter att ligga i framkant och skapa nya lösningar. Allt från digital kundbearbetning till AI.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som digital administratör kommer några av dina dagliga arbetsuppgifter vara att: 

• Segmentera våra kunder i nischade målgrupper och bearbeta via e-post utifrån regionala önskemål.
• Fylla på CRM-system med nya kontakter via digitala prospekteringsverktyg.
• Kvalitetssäkra kontakter innan överlämning till kundansvarig.
• Bygga automatiserade flöden med riktat innehåll till de olika målgrupperna.
• Skriva säljande mail till utvalda segment av kunder och prospects.

Värt att veta

I din roll som digital administratör kommer du mestadels att sitta framför datorn tillsammans med ditt team och söka rätt på kontaktuppgifter eller fila på texten till ett säljande mail. 

Här blir du självklart en del av gemenskapen på TNG generellt och kontoret i Örebro i synnerhet. Du har ett viktigt jobb där din logik och kreativitet verkligen kan komma till användning. Liksom ditt intresse för digitala verktyg och marknadsanalys.

Vi söker dig som vill och kan jobba mellan 1-3 dagar per vecka. Du planerar dina veckor tillsammans med din närmsta chef. 

Våra förväntningar

Exakt vad du har gjort innan är inte det viktigaste – våra verktyg och metoder lär vi dig på plats. Men redan idag bör du:

• Ha intresse för eller erfarenhet från försäljning, mötesbokning eller digital marknadskommunikation.
• Förståelse och kunskap kring hur svenska företags organisationsstruktur ser ut.
• Förstå hur B2B-försäljning och kundupplevelse fungerar.
• Kunna uttrycka dig professionellt på svenska.

 

Vi kommer testa alla sökande där vi framför allt letar efter dig som är:

• Lättlärd – du lär dig snabbt nya system och sätter dig in i nya branscher, yrkesområden och säljpitchar på kort tid.
• Effektiv – du får saker gjorda och ser till att dina uppgifter slutförs på uppsatt arbetstid.
• Självständig – där du tar ansvar för att skaffa dig den information du behöver och prioriterar dina uppgifter, liksom lär av misstag.
• Logisk – för dig är det enkelt att sätta regler i system och förutspå vad som ska ske i nästa steg.
• Noggrann – där du dokumenterar framsteg, sparar ner viktig information och säkerställer att andra kan se resultatet av ditt arbete.

Intresserad?
Välkommen! Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Regionchef till Thermia Stockholm / Mälardalen

Key account manager
Läs mer Apr 11
Motiveras du av att skapa och bygga relationer? Ta då chansen att jobba som Regionchef på expansiva Thermia.

Är du en driven affärsutvecklare med en god teknisk förståelse? Vill du arbeta självständig i roll med stor möjlighet att påverka såväl din egen situation som verksamhetens resultat? Bra! Då kan rollen som Regionchef på Thermia vara rätt tjänst för dig! Hos Thermia får du arbeta i ett spännande företag med affärsutveckling av högkvalitativa produkter mot återförsäljare.

Ditt anställningserbjudande

Thermia Värmepumpar utvecklar, producerar och marknadsför värmepumpssystem för uppvärmning, varmvatten och kyla. Thermia startades 1923 i Arvika, som fortfarande är centrum för verksamheten med 300 anställda. Företaget är idag ett av de ledande på den europeiska marknaden och ägs av Stiebel Eltron som är en tysk värmepumpstillverkare med cirka 4000 anställda i hela koncernen.

Som Regionchef får du ett kvalificerat arbete där du får möjlighet att påverka såväl din egen situation som verksamhetens resultat. 

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Regionchef för Stockholm/Mälardalen arbetar du aktivt med affärsutveckling av Thermias högkvalitativa produkter mot återförsäljarledet. Du ansvarar för samordning av produktutbildningar, marknadsföring till återförsäljare av Thermias värmepumpsystem och du verkar samtidigt som stöd och support till dina återförsäljare och slutkunder. I regionen ingår ett 40-tal dedikerade och professionella återförsäljare. 

Värt att veta

På Thermia finns idag 7 regionchefer och du rapporterar till Säljchef.

Du utgår från hemmakontor.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är en driven och affärsmässig affärsutvecklare / säljare med en god teknisk förståelse. Vi ser gärna att du har en bakgrund som säljare eller är en tekniker med god kommersiell förståelse. Du driver och utvecklar affärer framgångsriks och har erfarenhet från att arbeta självständigt och metodiskt. 

Vidare tycker du om att hålla i utbildningar och presentationer. Din sociala kompetens, flexibilitet och lyhördhet betyder mycket, lika så din raka och tydliga kommunikation.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med värmepumpsystem eller VVS samt har arbetat mot återförsäljare. 

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Teamleader IT-suppport till Samhall i Örebro

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Mar 20
Nu söker vi på Samhall i Örebro en Teamleader som vill vara med och etablera och leda vår nystartade Servicedesk!

Samhalls Servicedesk har tidigare varit outsourcad och idag står vi inför den spännande resan att starta upp vår egen servicedesk och söker nu en Teamleader. Här får du möjligheten att vara med från start och sätta ramar och arbetssätt! Som anställd på Samhall är du dessutom med och bidrar till vårt samhällsviktiga uppdrag skapa utvecklande jobb till människor med funktionsvariationer.

Vi erbjuder dig

• Att bli del av en inkluderande organisation som präglas av korta beslutsvägar och ett gott samarbete
• En chans att komma in redan från start och påverka uppbyggnaden av en ny funktion
• Utvecklingsmöjligheter inom organisationen
• En schysst och trygg arbetsgivare med kollektivavtal och ett förmånspaket innehållande bland annat friskvårdstimme och flexpension

Det här gör du hos oss

Servicedesken är Samhalls single point of contact det vill säga att det är hit alla vänder sig vid behov av teknisk IT-support. Vårt systemstöd för bland annat ärendehantering är ServiceNow och vi jobbar enligt ramverket ITIL. I din roll som Teamleader jobbar du både som IT-supporttekniker och leder samtidigt det operativa arbetet. Inledningsvis kommer du vara med och etablera funktionen och arbetar sedan löpande för att vi hela tiden utvecklas som funktion. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

• Ansvara för att Servicedesken är rätt bemannad och säkerställa att rätt förutsättningar finns för att arbetet ska bli utfört
• Stötta upp i både ärendehantering och prioritering i det dagliga arbetet och säkerställa att ärendena blir rätt prioriterade och hanterade
• Arbeta löpande med förbättringar av arbetssätt
• Delta i uppdrag och projekt där du representerar IT-avdelningen och Servicedesk

Ditt team och arbetsplats

Servicedesken ingår i IT-avdelningen och gruppen IT-Leverans som bland annat ansvarar för service och support för IT och telefoni för Samhalls cirka 26 400 medarbetare. I teamet ingår fyra IT-supporttekniker inklusive dig. Vi har en familjär kultur där alla hjälper varandra och är måna om att utvecklas tillsammans. Vårt nyrenoverade kontor ligger intill Virginska Skolan i Örebro. Vi har en hybrid arbetsplatslösning där vi jobbar två dagar i veckan på kontoret. Servicedesken är öppen vardagar mellan klockan 7–17. 

Mer om dig

För att trivas i rollen som Teamleader hos oss tror vi att du framför motiveras av och har god förmåga att leda och coacha andra. Du har ett utpräglat servicetänk och en pedagogisk förmåga som gör att du har lätt för att anpassa din kommunikation till olika målgrupper. Vi är ett litet team som jobbar nära varandra och som gärna delar med oss av kunskap och erfarenheter, varför vi även lägger stor vikt vid samarbetsförmåga.

Du har tidigare erfarenhet av supportarbete, antingen från en Servicedesk, NOC, driftavdelning eller liknande och kommunicerar med lätthet på svenska i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av ITIL-baserat arbetssätt och ärendehanteringssystem är meriterande och vi ser gärna att du har erfarenhet av Windowsmiljöer inklusive Active Directory, AAD, Windows Server med mera.

Så här får vi kontakt
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök nu