Randstad AB jobb i Örebro

Hitta lediga jobb hos Randstad AB i Örebro. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Örebro.

Monto?r

Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Läs mer Nov 27
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet av montering, eller är du van industriarbetare? Vi på Randstad söker dig som vill arbeta som montör till vår måleriavdelning. Som montör är du en del av det viktiga produktionsarbetet som behövs för att se till att företagets kunder får beställda produkter. Du monterar och färdigställer artiklar efter ordrer. Uppdraget är en del i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad och ha ett långsiktigt uppdrag hos en av våra mest attraktiva kunder. Om detta låter som en tjänst för dig är du välkommen med din ansökan redan idag!


Uppdragsgivare: Randstad
Ort: Hallsberg
Omfattning: Visstid sex månader, med stor chans till fast anställning
Arbetstider: Heltid, Dagtid eller tvåskift


Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna kan bestå av:
Montera och färdigställa produkter efter order
Ritningsläsning och instruktionsläsning


Kvalifikationer
B-körkort och tillgång till bil
Godkända gymnasiebetyg
Truckkort och traverskort.
Tidigare erfarenhet av montering
Erfarenhet av att arbeta utifrån arbetsbeskrivning
Meriterande med erfarenhet av ritningsläsning


Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.
Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Specialistläkare ÖNH

Anestesisjuksköterska
Läs mer Nov 22
Arbetsbeskrivning
Vill du tillhöra ett kompetent team och en trevlig arbetsgrupp med tätt samarbete? Tycker du att det är viktigt att få vara med och påverka din egen arbetssituation? Då kan detta vara arbetsplatsen för dig. Capio Läkargruppen i Örebro söker en specialistläkare inom ÖNH sjukdomar. Tjänstgöringsgrad: Heltid, deltid går att diskutera. Arbetstider måndag till fredag.
Ansvarsområden
Capio Läkargruppen i Örebro söker dig som är specialist inom ÖNH sjukdomar. Du ges möjlighet att utvecklas med företaget i en meningsfull roll där du tillsammans med övriga kolleger jobbar för en kvalitativ medicinsk vård. Du trivs i en verksamhet med korta beslutsvägar och där patienten sätts i fokus.

Kvalifikationer
Du ska vara specialistläkare i ÖNH sjukdomar. Ditt arbete kommer till störst del bestå av mottagningsarbete varav 1-2 dagar i veckan består av dagkirurgisk verksamhet. I arbetet ingår det även att vara med och driva samt utveckla verksamheten framåt. För att trivas hos oss på Capio Läkargruppen ser vi gärna att du kan arbeta självständigt och fatta självständiga beslut samtidigt som du är en del av teamet. Här värdesätts god social kompetens och att du har ett flexibelt tankesätt. Vidare ser vi att du är prestigelös och har ett inkluderande sätt. För dig är patientfokus och ett positivt bemötande en självklarhet.

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Tulladmnistratör Kväll

Systemadministratör
Läs mer Nov 24
Arbetsbeskrivning
Är du en administrativt lagd person som kanske är på jakt efter ditt första jobb där du kan lära och utvecklas? 
Är du en ansvarsfull och effektiv person som letar efter ditt nästa administrativa jobb? Trivs du med att jobba på kontor och med datorn som ditt främsta arbetsredskap?
Är du en person som är noggrann, strukturerad och gillar att arbeta effektivt och uppnå dagliga mål? Då kan vi ha jobbet för dig!


Randstad söker nu tulladministratörer till Postnord i Örebro, som är beläget i Pilängen. 
Detta är ett uppdrag med start omgående och minst 6 månader, men det finns goda chanser till förlängning.
Anställningen är schemalagd på kvällstid måndag till fredag 14:30-23:00, och omfattar 100% av en heltidsanställning. Lönen är en fast månadslön som ligger på 22 000-23 000:- + OB-tillägg.


PostNord finns beläget i Pilängen och finns i moderna och ljusa lokaler.
I teamet jobbar ungefär 10 medarbetare som dagligen jobbar tillsammans för att uppnå gemensamma mål. 
Hos PostNord finns många och stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Vi söker någon som strävar efter att utvecklas i rollen som tulladministratör, och som har en ambition att ta sig vidare i karriären och som kan se detta som en språngbräda för sin vidare utveckling. 
Vi kommer dagligen att erbjuda dig stöttning, målsättning och coachning i din resa hos PostNord.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
Hantera all Postnords kommersiella exporter till Norge från någon av våra 13 olika styckegodsterminaler och sorteringsterminaler. 
Paket, pall och styckegods. Vi skickar cirka 12 lastbilar från våra terminaler varje dag. Samt flertalet direktbilar från storkunder.
Förekommer även import hantering från Norge.
Stötta terminaler med tullhanteringen genom telefon och teams.
Kundkontakt mestadels genom mejl, men förekommer även telefonsamtal.
Hantera stoppade bilar på gränsen. Detta innebär kontakt med åkerier, transportledare, svenska och norska tullverket.

Utbildning kommer att ske på plats och byggas på efterhand för att öka kompetensen och utveckla arbetsuppgifterna. 

Kvalifikationer
För den här tjänsten behöver du ha fullständig gymnasieutbildning. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt men också i team för att uppnå de gemensamma målen och leverera hög kvalité mot kunderna. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska, fler språk är meriterande. Vi ser gärna att du har mycket god datorvana samt noggrannhet i jobbet som utförs. Som person ser vi att du är driven och strukturerad i ditt arbetssätt samt välkomnar problemlösning.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!


För att lyckas i rollen som administratör bör du ha: 
God datorvana för att enkelt kunna navigera i tullprogrammet och arbeta med datorn på ett effektivt sätt.
Vara positiv och flexibel som person, då det förekommer kontinuerliga förändringar inom system och lagar inom koncernen
Kunna arbeta självständigt och tänka utanför boxen för att lösa problem. 
Fullständig gymnasieutbildning.
 Uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska. 
 Ha en god datorvana då rollen kräver att man jobbar mot ett visst mål/hastighet i sina ärenden. 
 Körkort och tillgång till bil
Om företaget

Postnord Sverige AB
PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark..

Ansök nu

Tulladministratör

Systemadministratör
Läs mer Nov 13
Arbetsbeskrivning
Letar du efter ditt första administrativa jobb där du kan lära och utvecklas? Är du en person som trivs med att arbeta på kontor och använda datorn som ditt främsta arbetsredskap? Är du noggrann, strukturerad och redo att arbeta effektivt? Då kan vi ha det perfekta jobbet för dig!


Randstad söker nu juniora administratörer att ansluta till vårt team hos Postnord i Örebro, som är beläget i Pilängen. Detta är ett uppdrag som startar snarast och sträcker sig 6 månader framåt, med goda chanser till förlängning. Anställningen är schemalagd på dagtid, måndag till fredag, från 07:30 till 16:00, och motsvarar 100% av en heltidsanställning. Denna tjänst har en fast månadslön på 22 000:-


Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så skicka in din ansökan redan idag!


Som administratör hos Randstad blir du en del av vårt team och arbetar nära någon av våra kunder. Du får samma fördelar hos Randstad som du kan förvänta dig från andra arbetsgivare, inklusive kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatter på träningskort. Utöver detta öppnar vi upp möjligheter för din karriärutveckling. Du kommer att få möjlighet att utforska olika företagskulturer och branscher, vilket kommer att bidra till att utveckla din kompetens och berika ditt CV. Tjänsten kan innebära många möten och därför är det värdefullt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Om du är en driven person som är van att arbeta självständigt, och letar efter en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya nätverk, kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
Som tulladministratör arbetar du i första hand med att administrera ärenden i system för att överföra information för vidare behandling. Du kommer på sikt att arbeta med att lämna import- och exportdeklarationer för kundens räkning samt granska och registrera fakturor i det interna systemet. Utbildning kommer att ske på plats och byggas på efterhand för att öka kompetensen och utveckla arbetsuppgifterna. 

Arbetstider
08:00-17:00


Kvalifikationer
 För den här tjänsten behöver du ha fullständig gymnasieutbildning. Det är viktigt att du är ansvarstagande och kan arbeta självständigt men också i team för att uppnå de gemensamma målen och leverera hög kvalité mot kunderna. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska, fler språk är meriterande. Vi ser gärna att du har mycket god datorvana samt noggrannhet i jobbet som utförs. Som person ser vi att du är driven och strukturerad i ditt arbetssätt samt välkomnar problemlösning.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald 


För att lyckas i rollen som administratör bör du ha: 


 Fullständig gymnasieutbildning.
 Uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska. 
 Ha en god datorvana då rollen kräver att man jobbar mot ett visst mål/hastighet i sina ärenden. 
 Körkort och tillgång till bil
Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Tulladministratör Kväll

Systemadministratör
Läs mer Nov 13
Arbetsbeskrivning
Är du en administrativt lagd person som kanske är på jakt efter ditt första jobb där du kan lära och utvecklas? 
Är du en ansvarsfull och effektiv person som letar efter ditt nästa administrativa jobb? Trivs du med att jobba på kontor och med datorn som ditt främsta arbetsredskap?
Är du en person som är noggrann, strukturerad och gillar att arbeta effektivt och uppnå dagliga mål? Då kan vi ha jobbet för dig!


Randstad söker nu tulladministratörer till Postnord i Örebro, som är beläget i Pilängen. 
Detta är ett uppdrag med start omgående och minst 6 månader, men det finns goda chanser till förlängning.
Anställningen är schemalagd på kvällstid måndag till fredag 14:30-23:00, och omfattar 100% av en heltidsanställning. Lönen är en fast månadslön som ligger på 22 000:- + OB-tillägg.


PostNord finns beläget i Pilängen och finns i moderna och ljusa lokaler.
I teamet jobbar ungefär 10 medarbetare som dagligen jobbar tillsammans för att uppnå gemensamma mål. 
Hos PostNord finns många och stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Vi söker någon som strävar efter att utvecklas i rollen som tulladministratör, och som har en ambition att ta sig vidare i karriären och som kan se detta som en språngbräda för sin vidare utveckling. 
Vi kommer dagligen att erbjuda dig stöttning, målsättning och coachning i din resa hos PostNord.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
Hantera all Postnords kommersiella exporter till Norge från någon av våra 13 olika styckegodsterminaler och sorteringsterminaler. 
Paket, pall och styckegods. Vi skickar cirka 12 lastbilar från våra terminaler varje dag. Samt flertalet direktbilar från storkunder.
Förekommer även import hantering från Norge.
Stötta terminaler med tullhanteringen genom telefon och teams.
Kundkontakt mestadels genom mejl, men förekommer även telefonsamtal.
Hantera stoppade bilar på gränsen. Detta innebär kontakt med åkerier, transportledare, svenska och norska tullverket.

Utbildning kommer att ske på plats och byggas på efterhand för att öka kompetensen och utveckla arbetsuppgifterna. 

Kvalifikationer
För den här tjänsten behöver du ha fullständig gymnasieutbildning. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt men också i team för att uppnå de gemensamma målen och leverera hög kvalité mot kunderna. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska, fler språk är meriterande. Vi ser gärna att du har mycket god datorvana samt noggrannhet i jobbet som utförs. Som person ser vi att du är driven och strukturerad i ditt arbetssätt samt välkomnar problemlösning.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!


För att lyckas i rollen som administratör bör du ha: 
God datorvana för att enkelt kunna navigera i tullprogrammet och arbeta med datorn på ett effektivt sätt.
Vara positiv och flexibel som person, då det förekommer kontinuerliga förändringar inom system och lagar inom koncernen
Kunna arbeta självständigt och tänka utanför boxen för att lösa problem. 
Fullständig gymnasieutbildning.
 Uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska. 
 Ha en god datorvana då rollen kräver att man jobbar mot ett visst mål/hastighet i sina ärenden. 
 Körkort och tillgång till bil


Om företaget

Postnord Sverige AB
PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark.

Ansök nu

Specialistläkare gynekologi och obstetrik

Specialistläkare
Läs mer Sep 20
Arbetsbeskrivning
Vill du tillhöra ett kompetent team och en trevlig arbetsgrupp med tätt samarbete? Tycker du att det är viktigt att få vara med och påverka din egen arbetssituation? Då kan detta vara arbetsplatsen för dig. 

Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna består av sedvanligt mottagningsarbete så som klimakteriebesvär, blödningsrubbningar, menssmärta, framfall och urinläckage. Här utförs också kolposkopier, koniseringar och hysteroskopi . I dagsläget utförs även TVT och prolapsoperationer.
 
Du ges möjlighet att utvecklas med företaget i en meningsfull roll där du tillsammans med övriga  kolleger jobbar för en kvalitativ medicinsk vård. Du trivs i en verksamhet med korta beslutsvägar och där patienten sätts i fokus. 

Tjänstgöringsgrad: Heltid, deltid går att diskutera. Arbetstider dagtid. Ledig helger och röda dagar. 

Kvalifikationer
Capio Läkargruppen i Örebro söker nu dig som är specialist inom gynekologi och obstetrik. 

För att trivas hos oss på Capio Läkargruppen ser vi gärna att du kan arbeta självständigt och fatta självständiga beslut samtidigt som du är en del av teamet. Här värdesätts god social kompetens och att du har ett flexibelt tankesätt. Vidare ser vi att du är prestigelös och har ett inkluderande sätt. För dig är patientfokus och ett positivt bemötande en självklarhet.

Om företaget
Vår vision är att vara den bästa servicegivaren i Sverige inom hälso- och sjukvård. Hos oss får du personlig omvårdnad i en trevlig miljö. Målet är att hjälpa dig till en så bra livskvalitet som möjligt och att göra vägen dit angenäm. 

Vi erbjuder vård inom följande specialistområden: allmänkirurgi, allmänmedicin, anestesi, företagshälsovård, gynekologi, kardiologi, ortopedi, sjukgymnastik, sömnapné, vaccination, ögon samt öron-näsa-hals. Verksamheten är i huvudsak inriktad på mottagningsverksamhet och dagkirurgi men vi erbjuder även sluten vård, vilket innebär att vi har vårdavdelning med 9 vårdplatser.

Ansök nu

Receptionist

Kontorsreceptionist
Läs mer Nov 30
Arbetsbeskrivning
Drivs du av att ge fin service? Vår kund i Örebro söker dig som vill jobba deltid på 50% i deras reception. Dina arbetsuppgifter kommer handla om att besvara samtal, ta emot besök. Du kommer även hantera administrativa ärenden som hör till receptionen.
Som person gillar du det personliga mötet oavsett om det är via telefon eller öga mot öga. Du har lätt för att prioritera dina uppgifter och ser till att lämna ifrån dig ett arbete med hög kvalitet. Du gillar att ta stort ansvar, är lyhörd och hjälpsam med stort sinne för service, både externt och internt.
Upplärning för detta deltids jobb börjar omgående, vi ser fram emot din ansökan redan idag!
Arbetstiderna är varierande mellan 8:00-17:00 och du kommer arbeta 50% vilket motsvarar 20h/v.
För att vara aktuell för detta jobb behöver du ha en annan sysselsättning på minst 50%. Vi tror att du är student och vill dryga ut kassan med detta trevliga deltids jobb alternativt kombinera med annat jobb!
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt.
Vi arbetar med löpande urval och innebär att uppdraget kan tillsättas innan ansökningstiden löpt ut 2023-12-10.
Vi tar inte emot ansökningar via mail, ansök direkt på vår annons.
Ansvarig konsultchef är Louise Augustsson
Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansvarsområden
bemanna receptionen
beställa frukost
pakethantering
besvara samtal
ta emot besök
administration
Kvalifikationer
Tidigare erfarenhet av service
Gymnasieexamen
Goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift
Goda datakunskaper
Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

rekryteringskonsult till randstad i örebro

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jun 16
I rollen som Rekryteringskonsult hos oss får du ett mångfacetterat uppdrag som går ut på att matcha tillgång och efterfrågan på den lokala arbetsmarknaden i egenskap av rekryteringsspecialist, med andra ord att hitta den perfekta matchningen mellan kandidat och kund för att båda parter ska kunna växa och nå sin fulla potential. Som Rekryteringskonsult hos oss jobbar du i en nära dialog med dina kunder som du både identifierar, bearbetar, säljer in rekryteringsuppdrag hos, och utvecklar. Världens absolut roligaste jobb enligt oss!

Här får du alltså en unik möjlighet att komma nära och lära känna många olika typer av verksamheter samt möjligheten att bygga din egen kundportfölj med de verksamheter som inspirerar dig mest. Till dina kunder rekryterar du nya medarbetare som du identifierar, kompetensutvärderar och presenterar. Stort fokus ligger alltså på försäljning, matchning och inte minst engagemang för individ och verksamhet.

Det är självklart meriterande om du jobbat med rekrytering och bemanning tidigare men vi söker inte nödvändigtvis dig som kommer från branschen, det gör nämligen så många av våra duktiga kollegor redan. Vi vet av erfarenhet att du också kan ha utvecklat de förmågor som krävs för att bli framgångsrik i vår bransch på helt andra håll. Vad vi söker är framförallt en person som är van att lyckas med det man företar sig, som har stark drivkraft och som brinner extra mycket för försäljning och att att göra andra människor nöjda - oavsett om det rör sig om en kund, en kollega eller en helt ny kontakt.

ansvarsområden
Som rekryteringskonsult kommer du övergripande ha ansvar för:


-
försäljning: Att initiera kontakt med nya kunder och fördjupa relationen med befintliga med utgångspunkt i deras unika behov.

-
rekrytering: Annonsering, urval, intervjuer och testning av kandidater bland annat. Utöver detta kommer du arbeta proaktivt med att bygga spännande kontaktnät av kandidater genom search och och andra nätverksaktiviteter.

-
administration: Fakturering, avtalshantering, annonsering e.t.c

kvalifikationer
Vi sa att det var världens roligaste jobb, men det är inte alltid världens enklaste. Därför söker vi dig som:

- Är van vid att lyckas med det du företar dig och har gedigen bakgrund inom service och tjänsteförsäljning på ett eller annat sätt. Skulle du redan sedan tidigare ha erfarenhet inom rekrytering är det mycket meriterande.

- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift då vi jobbar i en global koncern och möter mycket människor med olika typer av bakgrund.

- Examen från universitet eller högskola är meriterande

personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som:

- Är relationsbyggande, konsultativ och kommunikativ till din läggning. Framför allt älskar du att arbeta med andra och ge förstklassig service och stöd till alla, oavsett roll, relation eller bakgrund. Vi ser potentialen i individer och verksamheter och det tror vi att du också gör

- Oavsett vad du gjort tidigare är en person som har nått dina mål och inte givit upp när det har varit motigt utan fortsatt arbeta engagerat, resultatorienterat och alltid med fokus på kunden. Vi söker dig som har en stark drivkraft och som trivs med frihet under ansvar.

- Är affärsmässig och agerar utifrån ett helhetsperspektiv med kunskap om egna organisationen, konkurrenter och marknad.

- Är flexibel och trivs i en dynamisk och mångfacetterad miljö där den ena dagen sällan är den andra lik - för det är charmen i våra jobb

placering och omfattning
Tjänsten omfattar heltid och löper tillsvidare. Våra anställningar inleds med sex månaders provanställning. Du kommer utgå från Randstads kontor i Örebro men vi värnar om flexibilitet i arbetslivet, därför finns möjlighet att delvis arbeta hemifrån.

ansökan, rekryteringsprocessen och kontaktpersoner
Något för dig? Då är du varmt välkommen att visa intresse för tjänsten senast 2023-06-30. Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vår rekryteringsprocess består av ett par olika moment i form av intervjuer och tester och vi genomför kontroll av straffrättsligt register på samtliga slutkandidater.

För frågor som rör tjänsten och dess innehåll är du varmt välkommen att vända dig till Helena Skårsjö, Perm Manager via: helena.skarsjo@randstad.se

För frågor kopplat till internansökan och frågor som rör rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att vända dig till Angelica Gustafsson, HR Talent partner via: angelica.gustafsson@randstad.se

Vi ser mycket fram emot din ansökan!

Ansök nu

Informationssäkerhetsstrateg

IT-samordnare
Läs mer Nov 14
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och förbättra vardagen för Örebros invånare, företagare och medarbetare?
Är du en lagspelare som gärna vill bidra till en framgångsrik och säker digital förflyttning av kommunens service?
Vi har de senaste åren satsat på och gjort framsteg i säkerhetsarbetet, och för att fortsätta denna utveckling söker vi nu en informationssäkerhetsstrateg som kan driva och samordna det övergripande informationssäkerhetsarbetet inom Örebro kommun.
En viktig pusselbit i Örebro kommuns digitala transformation och för att möjliggöra en säker utveckling.


Som informationssäkerhetsstrateg leder, utvecklar och samordnar du det systematiska och riskbaserade informationssäkerhetsarbetet, enligt etablerade standarder och på ett ändamålsenligt sätt.
Du tar fram och vidareutvecklar styrdokument, processer och metoder för informationssäkerhet.
Du säkerställer att ledningssystem och rutiner för informationssäkerhet kontinuerligt övervakas och följs upp, och att det utifrån det ges förslag på lämpliga åtgärder.
I arbetet ingår ett omfattande internt samarbete liksom extern samverkan med andra myndigheter och organisationer.
Som strateg bidrar du i hög grad till samordningen och vidareutvecklingen av den kommunala informationssäkerhetsorganisationen, exempelvis för frågor som utbildning, stöd och rådgivning.
Nära samarbete krävs därför med en mängd olika roller inom exempelvis IT-säkerhet, dataskydd, informationsförvaltning, digitalisering och utveckling m fl.
Anställningsform: Tillsvidare. Omfattning: 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse.
Vi tillämpar flexibel arbetstid med möjlighet att delvis jobba på distans. Du ansöker på www.randstad.se, senast 2023-11-27.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta adam.bernhoff@randstad.se mobilnummer är 072-988 90 03.27

Ansvarsområden
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Leda, samordna och följa upp arbetet med informationssäkerhet i kommunen.
Utforma, implementera, förvalta och följa upp efterlevnaden av olika styrdokument.
Stödja verksamheter i informationssäkerhetsfrågor.
Verka för kunskapshöjande insatser och upprätthållande av informationssäkerhetsmedvetande.
Leda och vidareutveckla Örebro kommuns forum och nätverk inom informationssäkerhetsområdet.
Omvärldsbevaka och, som kommunens samlande representant och kontakt, samverka externt med myndigheter och intresseorganisationer, som exempelvis Länsstyrelsen, MSB, SKR och andra kommuner.
Samverka internt i kommunen med till exempel informationssäkerhetsspecialister, dataskyddsombud, it-säkerhetssamordnare och förvaltningarnas informationssäkerhetssamordnare.
Omhänderta nya lagkrav och se till att dessa, och redan befintliga, omsätts i praktiken och efterlevs.


Arbetstider
06:59-23:59


Kvalifikationer
Krav:
Akademisk examen med inriktning som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget alternativt gedigen arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Erfarenhet av kvalificerat informationssäkerhetsarbete.
Mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska.

Meriterande:
God kännedom om ISO-27001 och andra regelverk inom informationssäkerhet.
Certifiering inom informationssäkerhet t ex CISM eller CISSP.
Arbetat i en politiskt styrd verksamhet.

Personliga egenskaper:
Som informationssäkerhetsstrateg är du en pragmatisk, strukturerad och utåtriktad som person och har lätt att samarbeta med andra.
Du är en god och pedagogisk kommunikatör med förmåga att omsätta teori till praktik.
Att samverka över gränser är för dig naturligt och du involverar och engagerar andra efter behov.
Du är lyhörd mot verksamheterna samt har förståelse för olika perspektiv och synsätt.
Du är duktig på att vårda relationer, både internt som externt och har en förmåga att skapa delaktighet och samsyn.
För att lyckas som informationssäkerhetsstrateg har du förståelse för hur offentlig verksamhet bedrivs och för den politiska organisationens processer.
Du har ett starkt driv och en stor förmåga att självständigt ta ansvar för att planera och genomföra ditt arbete för att nå uppsatta mål.
Att verka inom givna ramar och hitta balanserade lösningar utifrån regelverk och helhetsperspektiv är något som du behärskar mycket väl.
Du har lätt för att möta förändringar i krav och förutsättningar.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Tjänsten är säkerhetsklassad. Registerkontroll och säkerhetssamtal kommer därför att ske och godkända resultat är en förutsättning för anställning. Säkerhetsklassningen kräver svenskt medborgarskap.

Erfarenhet
Certifierade informationssystem för yrkesmässig säkerhet
ISO/IEC 27001
Certifierad informationssäkerhetsansvarig


Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Informationssäkerhetsstrateg

Datasäkerhetsansvarig
Läs mer Okt 26
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och förbättra vardagen för Örebros invånare, företagare och medarbetare? Är du en lagspelare som gärna vill bidra till en framgångsrik och säker digital förflyttning av kommunens service?


Vi har de senaste åren satsat på och gjort framsteg i säkerhetsarbetet, och för att fortsätta denna utveckling söker vi nu en informationssäkerhetsstrateg som kan driva och samordna det övergripande informationssäkerhetsarbetet inom Örebro kommun. 
En viktig pusselbit i Örebro kommuns digitala transformation och för att möjliggöra en säker utveckling.


Som informationssäkerhetsstrateg leder, utvecklar och samordnar du det systematiska och riskbaserade informationssäkerhetsarbetet, enligt etablerade standarder och på ett ändamålsenligt sätt. 
Du tar fram och vidareutvecklar styrdokument, processer och metoder för informationssäkerhet. 
Du säkerställer att ledningssystem och rutiner för informationssäkerhet kontinuerligt övervakas och följs upp, och att det utifrån det ges förslag på lämpliga åtgärder. 


I arbetet ingår ett omfattande internt samarbete liksom extern samverkan med andra myndigheter och organisationer. 
Som strateg bidrar du i hög grad till samordningen och vidareutvecklingen av den kommunala informationssäkerhetsorganisationen, exempelvis för frågor som utbildning, stöd och rådgivning. 
Nära samarbete krävs därför med en mängd olika roller inom exempelvis IT-säkerhet, dataskydd, informationsförvaltning, digitalisering och utveckling m fl.


Anställningsform: Tillsvidare. Omfattning: 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse. 


Vi tillämpar flexibel arbetstid med möjlighet att delvis jobba på distans.


Du ansöker på www.randstad.se, senast 2023-11-15. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta adam.bernhoff@randstad.se mobilnummer är 072-988 90 03.

Ansvarsområden
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Leda, samordna och följa upp arbetet med informationssäkerhet i kommunen.
Utforma, implementera, förvalta och följa upp efterlevnaden av olika styrdokument.
Stödja verksamheter i informationssäkerhetsfrågor.
Verka för kunskapshöjande insatser och upprätthållande av informationssäkerhetsmedvetande.
Leda och vidareutveckla Örebro kommuns forum och nätverk inom informationssäkerhetsområdet.
Omvärldsbevaka och, som kommunens samlande representant och kontakt, samverka externt med myndigheter och intresseorganisationer, som exempelvis Länsstyrelsen, MSB, SKR och andra kommuner.
Samverka internt i kommunen med till exempel informationssäkerhetsspecialister, dataskyddsombud, it-säkerhetssamordnare och förvaltningarnas informationssäkerhetssamordnare.
Omhänderta nya lagkrav och se till att dessa, och redan befintliga, omsätts i praktiken och efterlevs.


Kvalifikationer
Krav:
Akademisk examen med inriktning som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget alternativt gedigen arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Erfarenhet av kvalificerat informationssäkerhetsarbete.
Mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska.

Meriterande:
God kännedom om ISO-27001 och andra regelverk inom informationssäkerhet.
Certifiering inom informationssäkerhet t ex CISM eller CISSP.
Arbetat i en politiskt styrd verksamhet.

Personliga egenskaper:


Som informationssäkerhetsstrateg är du en pragmatisk, strukturerad och utåtriktad som person och har lätt att samarbeta med andra. 
Du är en god och pedagogisk kommunikatör med förmåga att omsätta teori till praktik. 
Att samverka över gränser är för dig naturligt och du involverar och engagerar andra efter behov. 
Du är lyhörd mot verksamheterna samt har förståelse för olika perspektiv och synsätt. 
Du är duktig på att vårda relationer, både internt som externt och har en förmåga att skapa delaktighet och samsyn. 


För att lyckas som informationssäkerhetsstrateg har du förståelse för hur offentlig verksamhet bedrivs och för den politiska organisationens processer. 
Du har ett starkt driv och en stor förmåga att självständigt ta ansvar för att planera och genomföra ditt arbete för att nå uppsatta mål. 
Att verka inom givna ramar och hitta balanserade lösningar utifrån regelverk och helhetsperspektiv är något som du behärskar mycket väl. 
Du har lätt för att möta förändringar i krav och förutsättningar.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Tjänsten är säkerhetsklassad. Registerkontroll och säkerhetssamtal kommer därför att ske  och godkända resultat är en förutsättning för anställning. Säkerhetsklassningen kräver svenskt medborgarskap.

Erfarenhet
+3 års erfarenhet från liknande tjänst inom större organisation.

Om företaget
Som informationssäkerhetsstrateg tillhör du Informationsförsörjnings- och digitaliseringsavdelningen. 
Avdelning har det övergripande ansvaret att leda och samordna kommunens digitala utveckling och transformation. Avdelningen ansvarar också för att säkra en effektiv, tillförlitlig och säker informationsförsörjning samt en hållbar arkitektur för kommunens informationshantering.
 
Tjänsten är placerad på enheten Strategi, arkitektur och transformation som är en av avdelningens fem enheter. De övriga enheterna är: Uppdragsledning, Service och support, Utveckling samt IT-drift.

Ansök nu

tulladministratör

Tullkontorist
Läs mer Okt 27
Arbetsbeskrivning
Letar du efter ditt första administrativa jobb där du kan lära och utvecklas? Är du en person som trivs med att arbeta på kontor och använda datorn som ditt främsta arbetsredskap? Är du noggrann, strukturerad och redo att arbeta effektivt? Då kan vi ha det perfekta jobbet för dig!

Randstad söker nu juniora administratörer att ansluta till vårt team hos Postnord i Örebro, som är beläget i Pilängen. Detta är ett uppdrag som startar snarast och sträcker sig 6 månader framåt, med goda chanser till förlängning. Anställningen är schemalagd på dagtid, måndag till fredag, från 07:30 till 16:00, och motsvarar 100% av en heltidsanställning. Denna tjänst har en fast månadslön på 22 000:-

Som administratör hos Randstad blir du en del av vårt team och arbetar nära någon av våra kunder. Du får samma fördelar hos Randstad som du kan förvänta dig från andra arbetsgivare, inklusive kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatter på träningskort. Utöver detta öppnar vi upp möjligheter för din karriärutveckling. Du kommer att få möjlighet att utforska olika företagskulturer och branscher, vilket kommer att bidra till att utveckla din kompetens och berika ditt CV. Tjänsten kan innebära många möten och därför är det värdefullt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Om du är en driven person som är van att arbeta självständigt, och letar efter en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya nätverk, kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
Som tulladministratör arbetar du i första hand med att administrera ärenden i system för att överföra information för vidare behandling. Du kommer på sikt att arbeta med att lämna import- och exportdeklarationer för kundens räkning samt granska och registrera fakturor i det interna systemet. Utbildning kommer att ske på plats och byggas på efterhand för att öka kompetensen och utveckla arbetsuppgifterna. 

Kvalifikationer
 För den här tjänsten behöver du ha fullständig gymnasieutbildning. Det är viktigt att du är ansvarstagande och kan arbeta självständigt men också i team för att uppnå de gemensamma målen och leverera hög kvalité mot kunderna. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska, fler språk är meriterande. Vi ser gärna att du har mycket god datorvana samt noggrannhet i jobbet som utförs. Som person ser vi att du är driven och strukturerad i ditt arbetssätt samt välkomnar problemlösning.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald 

För att lyckas i rollen som administratör bör du ha: 


 Fullständig gymnasieutbildning.
 Uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska. 
 Ha en god datorvana då rollen kräver att man jobbar mot ett visst mål/hastighet i sina ärenden. 
 Körkort och tillgång till bil
Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

operatör

Maskinställare
Läs mer Okt 3
Arbetsbeskrivning
Letar du efter en spännande och utmanande karriärmöjlighet inom produktion och tillverkning? Då kan du vara den vi söker! 

Vi på Randstad ser ett ökat behov av Operatörer, och söker nu efter Operatörer som är öppna för uppdrag i Örebro med omnejd, och som startar i höst. 
Tjänsten är ett initialt ett konsultuppdrag på minst 6 månader med ambitionen att du ska förlängas/ övertas som en värdefull tillgång hos kunden. Du kommer att ha en unik chans att få vara med i ett spännande företag med stora utvecklingsmöjligheter. Om du är en driven och självgående person, som brinner för att växa inom din karriär, så finns det många och stora möjligheter för dig framåt.

Vi samarbetar med spännande företag där du kommer att få arbeta i en modern industrimiljö tillsammans med andra trevliga kollegor. Som maskinoperatör kommer du att ha en avgörande roll i produktionen genom att hantera och underhålla maskiner, lösa problem och säkerställa att allt går smidigt.

Vi söker en person med teknisk utbildning eller likvärdig erfarenhet och som har en mekanisk kunnighet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och letar efter en dig som är samarbetsvillig, kommunikativ och positiv. För oss är det viktigt att du tar säkerhet på allvar och kan hantera fysiska arbeten och tunga lyft. Om du har tidigare industrierfarenhet, truckkort, ADR-behörighet och erfarenhet av SAP är det meriterande.

Tillsammans med oss kommer du att få möjlighet att växa och utvecklas i din karriär samtidigt som du får vara en del av en arbetsplats som prioriterar en god arbetsmiljö och en god sammanhållning bland kollegorna. Denna heltidstjänst kommer att erbjudas som dag- eller skifttjänst.

Så om du är redo för en spännande utmaning och vill vara en del av ett innovativt och framgångsrikt företag, skicka in din ansökan idag!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Som operatör inom tillverkningsindustrin har du ett omväxlande arbete som bland annat kan bestå av att:

• Övervaka och ansvara för att åtgärda eventuella fel i  tillverkningsprocessen
• Hantera råvaror och material till produktionen
• Underhålla maskiner och produktionsteknisk utrustning
• Se till att arbetsplatsen uppfyller bestämda rutiner
• Löpande dokumentera ditt arbete och samarbeta med kollegor i olika delar av produktionen
• Delta i avvikelserapportering och löpande förbättringsarbete

Kvalifikationer
För att trivas i en roll som operatör ser vi att du med fördel har följande kvalifikationer:
• Du är noggrann och har ett öga för detaljer
• Du trivs med att jobba i team
• Du trivs med ett arbete som emellanåt kan vara fysiskt krävande
• Du har lätt för att ta till dig instruktioner i text
• Du har mycket goda kunskaper i svenska språket, både tal och skrift.

Krav:
 Körkort
Tillgång till bil
Truckkort
Minst 1 års tidigare erfarenhet av industriarbete
Teknisk kompetens från exempelvis ett praktiskt gymnasieprogram.


Erfarenhet
Minst 1 års erfarenhet av att arbeta som Operatör/inom industri.

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

montör

Montör, metallprodukter
Läs mer Okt 3
Arbetsbeskrivning
Letar du efter en spännande och utmanande karriärmöjlighet inom produktion och tillverkning? Då kan du vara den vi söker! 

Vi på Randstad ser ett ökat behov av montörer, och söker nu efter montörer som är öppna för uppdrag i Örebro med omnejd, och som startar i höst. 
Tjänsten är ett initialt ett konsultuppdrag på minst 6 månader med ambitionen att du ska övertas som en värdefull tillgång hos kunden. Du kommer att ha en unik chans att få vara med i ett spännande företag med stora utvecklingsmöjligheter. Om du är en driven och självgående person, som brinner för att växa inom din karriär, så finns det många och stora möjligheter för dig framåt.

Vi samarbetar med spännande företag där du kommer att få arbeta i en modern miljö tillsammans med andra trevliga kollegor. Som montör kommer du att ha en avgörande roll i produktionen och vara en viktig lagspelare.

Vi söker en person med arbetslivserfarenhet av montering.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och letar efter en dig som är samarbetsvillig, kommunikativ och positiv. För oss är det viktigt att du är noggrann i ditt arbete och tar säkerhet på allvar.

Tillsammans med oss kommer du att få möjlighet att växa och utvecklas i din karriär samtidigt som du får vara en del av en arbetsplats som prioriterar en god arbetsmiljö och en god sammanhållning bland kollegorna. Denna heltidstjänst kommer att erbjudas som dag- eller skifttjänst.
Så om du är redo för en spännande utmaning och vill vara en del av ett innovativt och framgångsrikt företag, skicka in din ansökan idag!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Som montör inom tillverkningsindustrin har du ett omväxlande arbete som primärt kommer bestå av att:
• Montera och färdigställa produkter efter ordrar
• Ritningsläsning och instruktionsläsning

Kvalifikationer
För att trivas i en roll som montör ser vi att du med fördel har följande kvalifikationer:
• Du är noggrann och har ett öga för detaljer
• Du trivs med att jobba i team
• Du trivs med ett arbete som emellanåt kan vara fysiskt krävande
• Du har lätt för att ta till dig instruktioner i text
• Du har mycket goda kunskaper i svenska språket, både tal och skrift.

Krav:
Körkort
Tillgång till bil
Minst 1 års tidigare erfarenhet av montering
Meriterande om du har truckkort, säkra lyft samt liknande utbildningar.


Erfarenhet
Minst 1 års erfarenhet av att arbeta som montör

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

svetsare

Svetsare, manuell
Läs mer Okt 6
Arbetsbeskrivning
Vi på Randstad ser ett ökat behov av svetsare till hösten. Just nu söker vi nästa stjärna med kompetens inom svets, som är öppna för uppdrag i Örebro med omnejd.
Tjänsten är ett initialt ett konsultuppdrag på minst 6 månader med ambitionen att du ska övertas som en värdefull tillgång hos kunden. Du kommer att ha en unik chans att få vara med i ett spännande företag med stora utvecklingsmöjligheter. Om du är en driven och självgående person, som brinner för att växa inom din karriär, så finns det många och stora möjligheter för dig framåt.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Som svetsare har du en bred roll med arbetsuppgifter såsom slipning, borrning, sågning, målning och montering av material.  Erfarenhet och kunskap av att läsa ritningar kommer även vara en stor del av arbetet, därför ser vi att du gärna har kunskap och erfarenhet inom ritningsläsning. 
 
Vi söker dig som är självständig, noggrann, driftig och som kan ta för dig och visa framfötterna på jobbet. Du är ansvarstagande, har lätt för att finna lösningar på problem och har god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer
- Erfarenhet som svetsare MIG-MAG
- Erfarenhet av ritningsläsning
- Ansvarstagande
- Kvalitetsmedveten

- Goda kunskaper i svenska
- B-körkort & tillgång till bil

Erfarenhet
Minst 1 års erfarenhet som svetsare

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

administratör

Administrativ assistent
Läs mer Okt 3
Arbetsbeskrivning
Vi på Randstad ser ett ökat behov av administratörer till hösten, och just nu söker vi vår nästa stjärna med kompetens inom administration. 
Har du talangen att organisera och driva administrativa processer? Är du en ansvarsfull, kommunikativ, strukturerad, och självgående person som gillar att arbeta effektivt? Då kan vi ha jobbet för dig!

Randstad söker nu Administratörer som är öppna för uppdrag i Örebro med omnejd, och som startar i höst. Tjänsten är ett initialt ett konsultuppdrag på minst 6 månader med ambitionen att du ska förlängas/övertas som en värdefull tillgång hos kunden. Du kommer att ha en unik chans att få vara med i ett spännande företag med stora utvecklingsmöjligheter. Om du är en driven och självgående person, som brinner för att växa inom din karriär, så finns det många och stora möjligheter för dig framåt.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden


Effektiv Administration: Du kommer att hantera och optimera olika administrativa processer för att säkerställa smidiga arbetsflöden och hög effektivitet.
Dokumenthantering: Ordning och reda är din signaturstil. Du kommer att organisera och hantera dokument, filer och data med precision och noggrannhet.
Kommunikation: Ditt kommunikativa sinne kommer till nytta när du interagerar med både interna team och externa kontakter. Du är vår ambassadör för professionell kommunikation.


Kvalifikationer
För den här tjänsten behöver du ha 
Körkort B
Tillgång till bil
Fullständig gymnasieutbildning
Minst 1 års erfarenhet av administrativt arbete

För att lyckas i denna roll är det viktigt att 
Du tar initiativ och strävar efter att nå gemensamma mål och leverera hög kvalité mot kunderna. Din förmåga att arbeta självständigt och i team är en avgörande framgångsfaktor.
Du som person är strukturerad, kommunikativ, driven och ansvarstagande. 
Du är noggrann och och välkomnar problemlösning och har har förmågan att analysera och använda data för att förbättra processer. När hinder uppstår, tar du itu med dem med kreativitet och uthållighet.
Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska, fler språk är meriterande. 
Du har en god administrativ förmåga och ha ett öga för detaljer.
Du har mycket goda data kunskaper och kan arbeta effektivt i Microsoft Office programmen, då rollen kräver att man jobbar mot ett visst mål/hastighet i sitt dagliga arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Minst 1 års erfarenhet av administrativt arbete

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Truckförare

Truckförare
Läs mer Okt 3
Arbetsbeskrivning
Vi på Randstad ser ett ökat behov av Truckförare till hösten, och just nu söker vi truckförare som är öppna för uppdrag i Örebro med omnejd.
Är du en noggrann och strukturerad medarbetare som trivs med ansvar och har intresse och förståelse för logistik? Har du tidigare erfarenhet från truckkörning och lagerarbete och har truckbehörigheterna A1-A4, B1-B4 ? Då kan detta vara rätt tjänst för dig! 

Tjänsten är ett initialt ett konsultuppdrag på minst 6 månader med ambitionen att du ska förlängas/övertas som en värdefull tillgång hos kunden. Du kommer att ha en unik chans att få vara med i ett spännande företag med stora utvecklingsmöjligheter. Om du är en driven och självgående person, som brinner för att växa inom din karriär, så finns det många och stora möjligheter för dig framåt.


Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder. Som person ser vi att du trivs med ett fysiskt arbete och att arbeta i högt tempo.


Som konsult hos på Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och skapa en bra chans till att fylla på ditt CV. På Randstad kan vi erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV.Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Dina arbetsuppgifter kan komma att bestå av truckkörning, lastning, lossning av gods samt lagerarbete. som truckförare hos oss är det alltid viktigt att sätta kvalité och säkerheten först. 
 
• truckkörning 
• orderplock
• godsmottagning

Kvalifikationer
körkort och tillgång till bil 
truckbehörighet A1-A4 samt B1-B4, fler är meriterande
minst 1 års erfarenhet av truckkörning
goda kunskaper i svenska
är flexibel med arbetsplats och arbetstider

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
minst 1 års erfarenhet av truckkörning

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Distriktsansvarig Säljare

Utesäljare
Läs mer Okt 23
Arbetsbeskrivning
Vi befinner oss i en expansiv och mycket positiv fas, som delvis drivs av de stora förändringarna inom bilbranschen och delvis av den enastående insatsen från vårt starka team. För att möta den ökade efterfrågan på våra produkter i Sverige, söker vi nu en distriktsansvarig säljare för Mellansverige, med en strategisk hemort i exempelvis Närke eller Västmanland.

Denna position är skräddarsydd för dig som brinner för att möta kunder, skapa och vårda hållbara och långsiktiga relationer samt leverera kundservice i absolut världsklass. Våra kunder kommer från olika branscher och inkluderar företag som förlitar sig på servicebilar, skåpbilar eller budbilar. Ditt huvudsakliga samarbete kommer att vara med våra återförsäljare/påbyggare och bilhandlare. En väsentlig del av din arbetsdag kommer att ägnas åt att möta både nya och befintliga kunder, vilket kan innebära frekventa hotellvistelser. I denna roll är telefon, dator och bil dina främsta arbetsverktyg.

Vi erbjuder dig en mångsidig tjänst med mycket givande kontakter både gentemot kunder och leverantörer inom fordonsbranschen. Du kommer att bli en del av ett fantastiskt team och få möjligheten att arbeta flexibelt i ett marknadsledande företag med högt uppsatta mål, en omfattande produktportfölj och effektiva beslutsvägar. Din uppgift är att leda affärerna mot framgång, från första kontakt till nöjda kunder.

Vi söker dig med en stark social kompetens, en imponerande försäljningsbakgrund eller en gedigen teknisk förståelse, redo att leverera service av högsta kvalitet. B-körkort är ett krav, och du bör vara mycket bekant med datoranvändning samt behärska svenska och engelska i både tal och skrift. Att självständigt planera arbetsuppgifter och boka kundmöten är en nödvändig färdighet, där noggrannhet, struktur och ansvarstagande är självklarheter. Eftersom du kommer att arbeta nära våra återförsäljare och andra kollegor på företaget förväntar vi oss att du är samarbetsvillig och inte har några problem med att sätta prestige åt sidan.

Vi kommer att sätta stor vikt vid personliga egenskaper som attityd, drivkraft och inställning.

Känner du att detta beskriver dig? Varmt välkommen att ansöka om tjänsten.

För ytterligare information, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Hanna Wide på hanna.wide@randstad.se eller Jeanette Walters på jeanette.walters@randstad.se.

Ansvarsområden
 Vi erbjuder:


Mångsidigt arbete med utvecklande kundkontakter
Fantastiskt team och marknadsledande företag
Bred produktportfölj och korta beslutsvägar
Möjlighet att driva affärer till framgång
Fokus på attityd, driv och inställning


Kvalifikationer


Erfarenhet inom försäljning och teknisk förståelse
B-körkort
Goda datorfärdigheter
Flytande svenska och engelska
Förmåga att planera och organisera arbetsuppgifter
Teamspelare med god social kompetens
Om företaget
System Edström är Sveriges främsta leverantör av bilinredning och mobila arbetsplatslösningar. Med närvaro i ca 18 länder, inklusive egna dotterbolag och distributörer, har vi försett företag med högkvalitativa produkter sedan 1958. Vi är en del av Springlake koncernen med huvudkontor i Kista och lager i Alfta. Vår svenska verksamhet sysselsätter cirka 35 engagerade medarbetare.

Ansök nu

Kommunikatör

Marknadskommunikatör
Läs mer Okt 9
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta som kommunikatör i ett spännande bolag? Är du en person som tidigare har arbetat både strategiskt och operativt i en liknande roll? Arbetet som kommunikatör hos Kumbro är ett ständigt utmanande och utvecklande arbete där du samarbetar nära med andra i organisationen och får vara kreativ, utmanande och utvecklande. Du ansvarar för all vår kommunikation internt och externt.
Att vara kommunikatör hos Kumbro innebär att du driver, utvecklar och skapar kommunikativt underlag. Du jobbar tätt tillsammans med ledningen och verksamheten. Du har ett stort eget ansvar och jobbar självständigt i din roll. Du har en förmåga att förmedla information på ett enkelt och tydligt sätt. 
Du är en person som har lätt för att bygga relationer och skapa samarbete på olika nivåer hos kunder, samarbetspartners och i organisationen. Du söker självständigt nya utmaningar i din roll. Problemlösning ser du som en positiv utmaning och som ett sätt att hitta hållbara lösningar. Att ta fram planer som är övergripande och realistiska är viktigt i denna roll, likaså en förmåga att snabbt kunna anpassa sig till nya omständigheter.
Du kommer att leda och ansvara för kommunikation och information i bolagets största projekt som går under beteckningen, Smart Säker Stad. Projektet genomförs tillsammans med Örebrobostäder och Kumlabostäder.

Du ansöker på www.randstad.se, senast 2023-10-27. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gabrielle Peteri, senior rekryteringskonsult.Ansvarsområden
• Ansvar för bolagets kommunikationskanaler
• Leda och ansvara för kommunikation och information i bolagets största projekt, Smart Säker Stad
• Rådgivande för ledningen och verksamheten i frågor som rör kommunikation
• Kommunikationsstrategi/planering
• Utveckla bolagets och projektets kommunikation
• Omvärldsanalyser och undersökningar

Kvalifikationer
Du har en högskoleutbildning inom media- och kommunikation alternativt annan utbildning eller erfarenhet som anses likvärdig, i kombination med flera års arbetslivserfarenhet inom kommunikation. Du är van att ha stort eget ansvar och uppskattar att jobba självständigt. Du är en driven, självständig person som gillar att vara påläst och komma med egna initiativ utifrån de omvärldsanalyser som du regelbundet gör.
Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Om företaget
Kumbro är en bolagskoncern ägd till 80% av Örebro kommun och 20% Kumla kommun och som arbetar med hållbarhetsfrågor inom grön energi och teknisk försörjning. Moderbolaget Kumbro Utveckling AB tillsammans med dotterbolagen Kumbro Vind AB och Kumbro Stadsnät AB omfattar i dagsläget projekt inom vindkraft och teknisk försörjning av fibernät. Bolaget äger också 50 procent av Biogasbolaget i Mellansverige AB, där resterande andel ägs av Karlskoga Energi & Miljö. 

Hos oss arbetar vi med eget ansvar utifrån våra grundläggande kärnvärden
”Trygghet -Utveckling-Engagemang-Mod” och vårt varumärkeslöfte 
”Med mod och kompetens framtidssäkrar vi Örebro och Kumla”

Läs mer om oss på www.kumbro.se

Ansök nu

upphandlare, örebro

Upphandlare
Läs mer Okt 13
Arbetsbeskrivning
Är du en erfaren upphandlare på jakt efter en ny utmaning? Då kan vi ha jobbet för dig!

För kunds räkning söker vi nu efter en Upphandlare  för ekonomiavdelningen i en kommunal verksamhet. 

Uppdraget förväntas starta omgående och till och med 29/3-2024, med chans till förlängning.

Sysselsättningsgrad: 100% 40h/vecka
Arbetstid: 08.00-17.00 med flex
Arbetsplats: Centrala Örebro
Visst distansarbete kan eventuellt vara aktuellt på sikt framöver när man är introducerad och självgående i sitt uppdrag.

Ansvarsområden
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
driva egna upphandlingsprocesser, från behovsanalys och diskussion med beställare till upprättande av avtal
leda upphandlingsprojekt och ta fram kravspecifikationer, upprätta anbudsförfrågningar och avtal
stödja övriga organisationen i upphandlingsfrågor
upprätta och sammanställa förfrågningsunderlag
genomföra upphandlingar, medverka vid förhandlingar och utforma kontraktshandlingar
arbeta nära våra projektledare och ansvariga för att säkerställa att våra upphandlingar ger optimal affärsnytta
följa upp att kostnads- och kvalitetsmål uppnås och att processen följer regelverket inom upphandling
förvalta ingångna avtal samt arbeta med leverantörsutveckling och medverka i utvecklingsarbete


Kvalifikationer
Krav:
akademisk examen om minst 180 hp inom relevant område eller annan utbildning och erfarenhet inom området som arbetsgivaren bedömer likvärdig
god kunskap och erfarenhet om upphandlingsprocessen och LOU

I rollen som upphandlare är du affärsmässig samt har intresse och god förståelse för långsiktiga affärer. Som person är att du är trygg och stabil i dig själv, samt förhåller dig på ett sätt som är
anpassat till den situation du befinner dig i. Du är självgående och tar ansvar för hela upphandlingsprocessen. Du har en hög servicekänsla och har även lätt för att samarbeta med andra
och nå gemensamma mål och resultat. Vidare är du socialt aktiv i yrkesmässiga relationer och du har lätt för att skapa kontakter och behålla relationer. Vidare har du en god analytisk förmåga, är
noggrann och strukturerad på så sätt att du och planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. 

Arbetet ställer krav på att du har goda kunskaper i svenska och engelska och att du uttrycker dig väl både skriftligt och muntligt. För denna roll läggs stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande:
erfarenhet av att arbeta i projekt
flerårig erfarenhet av arbete med offentliga upphandlingar


Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

controller, örebro

Controller
Läs mer Okt 13
Arbetsbeskrivning
Är du en erfaren Controller på jakt efter en ny utmaning? Då kan vi ha jobbet för dig!

För kunds räkning söker vi nu en Controller för ekonomiavdelningen i en kommunal verksamhet. 

Uppdraget förväntas starta omgående till och med 29/3-2024, med chans till förlängning.

Sysselsättningsgrad: 100% 40h/vecka
Arbetstid: 08.00-17.00 med flex
Arbetsplats: Centrala Örebro
Visst distansarbete kan eventuellt vara aktuellt på sikt framöver man är introducerad och självgående i sitt uppdrag.

Ansvarsområden
Huvudsakliga arbetsuppgifter
uppföljning av avtal och inköp
 administrativ hantering av avtalens administrativa avgift
 tillsammans med upphandlare ta fram arbetsrutiner för hur rapporter och resultat av kontroller ska användas i upphandlingsarbetet
 omvärldsbevaka i form av att ta fram underlag och statistik inför olika typer av beslut som ex. kostnads-, leverantörs- och marknadsanalyser


Kvalifikationer
Krav:
 högskoleexamen om 180 hp med inriktning ekonomi, juridik eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer lämplig 
erfarenhet eller kunskap inom lagen om offentlig upphandling, juridik, inköp och avtalsrätt/avtalsanalys
erfarenhet av att driva arbetet med avtalsuppföljning och avtalsanalys

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du som person ska ha mycket god kommunikativ förmåga och på ett tydligt och strukturerat sätt kunna uttrycka sig väl i tal och skrift, samt kan föra en dialog med utförarna. 
Du ska självständigt kunna handlägga och leda utredningar inom olika verksamhetsområden.
Vidare bör du vara en trygg och stabil person med en god förmåga i att arbeta både självständigt och i team. 
Det krävs även att du är noggrann i olika processer och kan ta hänsyn
till det större perspektivet. 
Du ska även känna sig trygg i att arbeta i digitala system och speciellt i excel.

Meriterande:
 erfarenhet från offentlig sektor
 erfarenhet av att arbeta i digitala upphandlingsverktyg och kreditupplysningstjänster
 vana av att arbeta i system kopplat till exempelvis inköpsanalys
 erfarenhet eller kunskap om entreprenadjuridik

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Distriktsansvarig Säljare

Utesäljare
Läs mer Okt 5
Arbetsbeskrivning
Vi befinner oss i en expansiv och mycket positiv fas, som delvis drivs av de stora förändringarna inom bilbranschen och delvis av den enastående insatsen från vårt starka team. För att möta den ökade efterfrågan på våra produkter i Sverige, söker vi nu en distriktsansvarig säljare för Mellansverige, med en strategisk hemort i exempelvis Närke eller Västmanland.

Denna position är skräddarsydd för dig som brinner för att möta kunder, skapa och vårda hållbara och långsiktiga relationer samt leverera kundservice i absolut världsklass. Våra kunder kommer från olika branscher och inkluderar företag som förlitar sig på servicebilar, skåpbilar eller budbilar. Ditt huvudsakliga samarbete kommer att vara med våra återförsäljare/påbyggare och bilhandlare. En väsentlig del av din arbetsdag kommer att ägnas åt att möta både nya och befintliga kunder, vilket kan innebära frekventa hotellvistelser. I denna roll är telefon, dator och bil dina främsta arbetsverktyg.

Vi erbjuder dig en mångsidig tjänst med mycket givande kontakter både gentemot kunder och leverantörer inom fordonsbranschen. Du kommer att bli en del av ett fantastiskt team och få möjligheten att arbeta flexibelt i ett marknadsledande företag med högt uppsatta mål, en omfattande produktportfölj och effektiva beslutsvägar. Din uppgift är att leda affärerna mot framgång, från första kontakt till nöjda kunder.

Vi söker dig med en stark social kompetens, en imponerande försäljningsbakgrund eller en gedigen teknisk förståelse, redo att leverera service av högsta kvalitet. B-körkort är ett krav, och du bör vara mycket bekant med datoranvändning samt behärska svenska och engelska i både tal och skrift. Att självständigt planera arbetsuppgifter och boka kundmöten är en nödvändig färdighet, där noggrannhet, struktur och ansvarstagande är självklarheter. Eftersom du kommer att arbeta nära våra återförsäljare och andra kollegor på företaget förväntar vi oss att du är samarbetsvillig och inte har några problem med att sätta prestige åt sidan.

Vi kommer att sätta stor vikt vid personliga egenskaper som attityd, drivkraft och inställning.

Känner du att detta beskriver dig? Varmt välkommen att ansöka om tjänsten.

För ytterligare information, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Hanna Wide på hanna.wide@randstad.se eller Jeanette Walters på jeanette.walters@randstad.se.

Ansvarsområden
 Vi erbjuder:


Mångsidigt arbete med utvecklande kundkontakter
Fantastiskt team och marknadsledande företag
Bred produktportfölj och korta beslutsvägar
Möjlighet att driva affärer till framgång
Fokus på attityd, driv och inställning


Kvalifikationer
Erfarenhet inom försäljning och teknisk förståelse
B-körkort
Goda datorfärdigheter
Flytande svenska och engelska
Förmåga att planera och organisera arbetsuppgifter
Teamspelare med god social kompetens
Om företaget
System Edström är Sveriges främsta leverantör av bilinredning och mobila arbetsplatslösningar. Med närvaro i ca 18 länder, inklusive egna dotterbolag och distributörer, har vi försett företag med högkvalitativa produkter sedan 1958. Vi är en del av Springlake koncernen med huvudkontor i Kista och lager i Alfta. Vår svenska verksamhet sysselsätter cirka 35 engagerade medarbetare.

Ansök nu

Redovisningsekonom

Redovisningsekonom
Läs mer Sep 5
Arbetsbeskrivning
Söker du en spännande möjlighet att utveckla din karriär som Redovisningsekonom? Då har vi det perfekta tillfället för dig!

Vi söker en erfaren Redovisningsekonom som vill engagera sig i ett intressant uppdrag för vår kunds räkning som är verksam inom den kommunala sektorn i Örebro. Du kommer att ha möjlighet att utnyttja din expertis och erfarenhet inom redovisning. Uppdraget är på heltid och arbetstiderna är förlagda 8:00-17:00 med flex. Detta är ett omgående uppdrag till och med 31/1 2024 i första hand. Så fort du kommit in i arbetet och är självgående så finns möjlighet att jobba på distans. Arbetet innebär att utveckla en ny kodplan för område
vård- och omsorg inom Socialförvaltningen. Ansvarsområden


Självständigt driva och hålla upp kodplanen
Arbete kring en uppgradering av affärssystem
Arbete i huvudsakligen systemen Raindance och Excel
Budget och prognosarbete


Kvalifikationer


Akademisk examen inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning och bokslut, eller annan utbildning som är likvärdig
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Erfarenhet av redovisning
Goda datakunskaper och vana från affärssystem
God kännedom om lagar och förordningar inom verksamhetsområdet

Vi letar efter dig som är initiativtagare och kan driva egna projekt framåt. Du behöver ha goda datakunskaper och ha lätt för att bygga förtroendefulla relationer. Vår kund lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du behöver ha en stark kommunikationsförmåga samt vara en person som är både strukturerad och självständig. 

Meriterande 


 Gedigen erfarenhet av arbete med redovisning av bokslut, uppdateringar och förändringar av kod- och kontoplaner.
Erfarenhet av ekonomiarbete inom offentlig sektor
Erfarenhet av Raindance, Office 365


Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Truckförare

Truckförare
Läs mer Sep 12
Arbetsbeskrivning
Är du en noggrann och strukturerad medarbetare som trivs med ansvar och har intresse och förståelse för logistik? Har du tidigare erfarenhet från truckkörning och lagerarbete? Då kan detta vara rätt tjänst för dig! Vi söker nu efter logistikmedarbetare som har truckbehörigheterna A1-A4 B1-B4 då vi ser ett ökat behov hos vår kund i Örebro.


Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder. Som person ser vi att du trivs med ett fysiskt arbete och att arbeta i högt tempo.


Som konsult hos på Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och skapa en bra chans till att fylla på ditt CV. På Randstad kan vi erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV.Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Du ansöker på www.randstad.se, senast 2023-06-11. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta louise.augustsson@randstad.se.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Dina arbetsuppgifter kan komma att bestå av truckkörning, lastning, lossning av gods samt lagerarbete. som truckförare hos oss är det alltid viktigt att sätta kvalité och säkerheten först. 
 
• truckkörning 
• orderplock
• godsmottagning

Kvalifikationer
• truckbehörighet A1-A4 samt B1-B4
• erfarenhet av truckkörning
• goda kunskaper i svenska
• är flexibel med arbetsplats och arbetstider
• körkort och tillgång till bil


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

upphandlingschef, örebro

Upphandlare
Läs mer Sep 20
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi för kunds räkning en Upphandlingschef till kommunal verksamhet.
Uppdraget förväntas starta 2a Oktober och pågå fram till slutet av 2024.
Arbetstiderna är förlagda på dagtid och detta kommer vara en sysselsättningsgrad på 80-100%.

I rollen som Upphandlingschef leder du självständigt en enhet med personalansvar för 20-talet medarbetare. Upphandlingsenheten består av fyra team. Tre team som består av upphandlingar och ett supporterande team som består av avtals controllers, e-handels handläggare och en hållbarhets samordnare.

Tjänsten är placerad på Ekonomiavdelningen och du ingår i ekonomiavdelningens ledningsgrupp och rapporterar till Ekonomidirektören.

Ansvarsområden
Som upphandlingschef kommer du att ansvara för följande uppgifter:

- driva strategiskt arbete inom upphandlingsområdet

- bidra till att upphandlings- och inköpsverksamheten stödjer arbetet med att nå målen i det kommunala verksamhetens program för hållbar utveckling

- utveckla befintliga arbetssätt och systemstöd för att leda verksamheten mot kategoristyrning

- driva förändringsarbete genom upphandling

- stötta och coacha medarbetare i upphandlingsfrågor

Kvalifikationer
För att vara kvalificerad för rollen bör du ha följande kvalifikationer och erfarenhet:

- akademisk examen med relevant inriktning
- dokumenterad flerårig erfarenhet av personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar
- erfarenhet av att implementera och leda kategoristyrd upphandling
- erfarenhet av att leda förändringsprocesser och utvecklingsarbete
- erfarenhet av att jobba i en processorienterad verksamhet
- erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation
- erfarenhet av arbete inom offentlig verksamhet
- erfarenhet av kvalificerat upphandlingsarbete
- Goda kunskaper om LOU

Vi ser att du i rollen arbetar utifrån en helhetssyn och fattar självständiga beslut inom verksamhetsområdet. För att axla rollen ser vi vidare att du är prestigelös och samtidigt en säker chef och en initiativrik utvecklare.  Du är insatt i de olika upphandlingarnas strategier och skapar delaktighet genom att bjuda in till dialog. Du har en hög kommunikativ förmåga och drivs av att inspirera och ser det som en självklarhet att bidra till samarbete och ett kreativt arbetsklimat. Vidare är du strukturerad och har god social kompetens.

Som person är du strukturerad och har en god analytisk förmåga, liksom förmåga att driva
utvecklingsarbete. Du trivs som bäst i en roll med många kontaktytor, såväl internt som externt. Du
har en god social kompetens och ser det som en självklarhet att vara lyhörd för verksamheters
behov. Du vill påverka, inspirera och leda inom ramen för god ekonomi, hög effektivitet och hållbar
utveckling samt delar vår värdegrund tillit, transparens och team.

Erfarenhet
dokumenterad flerårig erfarenhet av personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar med mera.

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

tulladministratör

Tullkontorist
Läs mer Sep 4
Arbetsbeskrivning
 Är du en administrativt lag person som kanske är på jakt efter ditt första jobb  där du kan lära och utvecklas? 
Är du en ansvarsfull och effektiv person som letar efter ditt nästa administrativa jobb? Trivs du med att jobba på kontor och med datorn som ditt främsta arbetsredskap?
Är du en person som är noggrann, strukturerad och gillar att arbeta effektivt och uppnå dagliga mål? Då kan vi ha jobbet för dig!

Randstad söker nu tulladministratörer till Postnord i Örebro, som är beläget i Pilängen. 
Detta är ett uppdrag med start omgående och minst 6 månader, men det finns goda chanser till förlängning.
Anställningen är schemalagd på kvällstid måndag till fredag 14:30-23:00, och omfattar 100% av en heltidsanställning. Lönen är en fast månadslön som ligger på 22 000:- + OB-tillägg.

PostNord finns beläget i Pilängen och finns i moderna och ljusa lokaler.
I teamet jobbar ungefär 10 medarbetare som dagligen jobbar tillsammans för att uppnå gemensamma mål. 

Hos PostNord finns många och stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Vi söker någon som strävar efter att utvecklas i rollen som tulladministratör, och som har en ambition att ta sig vidare i karriären och som kan se detta som en språngbräda för sin vidare utveckling. 
Vi kommer dagligen att erbjuda dig stöttning, målsättning och coachning i din resa hos PostNord.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
 Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
Hantera all Postnords kommersiella exporter till Norge från någon av våra 13 olika styckegodsterminaler och sorteringsterminaler. 
Paket, pall och styckegods. Vi skickar cirka 12 lastbilar från våra terminaler varje dag. Samt flertalet direktbilar från storkunder.
Förekommer även import hantering från Norge.
Stötta terminaler med tullhanteringen genom telefon och teams.
Kundkontakt mestadels genom mejl, men förekommer även telefonsamtal.
Hantera stoppade bilar på gränsen. Detta innebär kontakt med åkerier, transportledare, svenska och norska tullverket.

Utbildning kommer att ske på plats och byggas på efterhand för att öka kompetensen och utveckla arbetsuppgifterna. 

Kvalifikationer
 För den här tjänsten behöver du ha fullständig gymnasieutbildning. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt men också i team för att uppnå de gemensamma målen och leverera hög kvalité mot kunderna. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska, fler språk är meriterande. Vi ser gärna att du har mycket god datorvana samt noggrannhet i jobbet som utförs. Som person ser vi att du är driven och strukturerad i ditt arbetssätt samt välkomnar problemlösning.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald 

För att lyckas i rollen som administratör bör du ha: 


God datorvana för att enkelt kunna navigera i tullprogrammet och arbeta med datorn på ett effektivt sätt.
Vara positiv och flexibel som person, då det förekommer kontinuerliga förändringar inom system och lagar inom koncernen
Kunna arbeta självständigt och tänka utanför boxen för att lösa problem. 
Fullständig gymnasieutbildning.
 Uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska. 
 Ha en god datorvana då rollen kräver att man jobbar mot ett visst mål/hastighet i sina ärenden. 
 Körkort och tillgång till bil

 

Om företaget
 PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark.

Ansök nu

Receptionist, deltid

Receptionist, telefonist
Läs mer Sep 5
Arbetsbeskrivning
Är du en nyfiken och utåtriktad person som älskar att ge förstklassig service? Har du erfarenhet av serviceyrken eller receptionsarbete?
Då har vi på Randstad ett spännande uppdrag för just dig! 

Just nu söker vi en Receptionist på deltid 50% hos vår spännande och attraktiva kund, Iver Sverige AB. 
Tjänsten är en behovsanställning med start omgående och förväntas pågå minst fram till årsskiftet, med eventuell chans till kortare förlängning efter det.
Man kommer att jobba halvdagar ca 2-3 dagar i veckan och man jobbar antingen mellan 8-12 eller 13-17. 
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Kontoret har idag ca 60 medarbetare , där du  kommer att ansvara för receptionen samt hjälpa dig dina kollegor i diverse uppgifter.

Här följer exempel på dina ansvarsområden/arbetsuppgifter:
Bemanna kontorets reception
Ta hand om kontorets besökare och ge förstklassig service
Hantera kontorets växel
Hantera ärenden kopplat till kontoret, hantera kontakten till städbolag, poolbilsleverantör, leverantörer, samt vaktmästare etc.
Hjälpa till vid onboarding för nya medarbetare, såsom hantera startpaket till arbetsplatsen, passerkort etc.
Beställa frukost till kontoret samt diverse inköp av tex. kontorsmaterial
Servera frukost och sköta sysslor kring kontor, kök och kaffemaskin
Ta hand om post/paket
Vara behjälplig i olika typer av frågor/stöttar upp kollegor vid behov. 


Kvalifikationer
Krav:
Flytande svenska i både tal och skrift.
Goda kunskaper i engelska
Erfarenhet av att arbeta i olika datasystem. 
Erfarenhet av receptionsarbete/serviceyrke
B-körkort och tillgång till bilSom person ser vi gärna att du är strukturerad, hjälpsam och prestigelös, samt framför allt att du är en fena på att ge service!
Då detta är ett jobb inom IT och säkerhet så är det viktigt att du som person är noggrann och medveten kring säkerhetsregler kopplat till arbetet.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
minst 6 månaders erfarenhet inom serviceyrken

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. 

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

tulladministratör

Tullkontorist
Läs mer Aug 24
Arbetsbeskrivning
 Är du en administrativt lag person som kanske är på jakt efter ditt första jobb  där du kan lära och utvecklas? 
Är du en ansvarsfull och effektiv person som letar efter ditt nästa administrativa jobb? Trivs du med att jobba på kontor och med datorn som ditt främsta arbetsredskap?
Är du en person som är noggrann, strukturerad och gillar att arbeta effektivt och uppnå dagliga mål? Då kan vi ha jobbet för dig!

Randstad söker nu tulladministratörer till Postnord i Örebro, som är beläget i Pilängen. 
Detta är ett uppdrag med start omgående och minst 6 månader, men det finns goda chanser till förlängning.
Anställningen är schemalagd på kvällstid måndag till fredag 14:30-23:00, och omfattar 100% av en heltidsanställning. Lönen är en fast månadslön som ligger på 22 000:- + OB-tillägg.

PostNord finns beläget i Pilängen och finns i moderna och ljusa lokaler.
I teamet jobbar ungefär 10 medarbetare som dagligen jobbar tillsammans för att uppnå gemensamma mål. 

Hos PostNord finns många och stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Vi söker någon som strävar efter att utvecklas i rollen som tulladministratör, och som har en ambition att ta sig vidare i karriären och som kan se detta som en språngbräda för sin vidare utveckling. 
Vi kommer dagligen att erbjuda dig stöttning, målsättning och coachning i din resa hos PostNord.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
 Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
Hantera all Postnords kommersiella exporter till Norge från någon av våra 13 olika styckegodsterminaler och sorteringsterminaler. 
Paket, pall och styckegods. Vi skickar cirka 12 lastbilar från våra terminaler varje dag. Samt flertalet direktbilar från storkunder.
Förekommer även import hantering från Norge.
Stötta terminaler med tullhanteringen genom telefon och teams.
Kundkontakt mestadels genom mejl, men förekommer även telefonsamtal.
Hantera stoppade bilar på gränsen. Detta innebär kontakt med åkerier, transportledare, svenska och norska tullverket.

Utbildning kommer att ske på plats och byggas på efterhand för att öka kompetensen och utveckla arbetsuppgifterna. 
Kvalifikationer
 För den här tjänsten behöver du ha fullständig gymnasieutbildning. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt men också i team för att uppnå de gemensamma målen och leverera hög kvalité mot kunderna. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska, fler språk är meriterande. Vi ser gärna att du har mycket god datorvana samt noggrannhet i jobbet som utförs. Som person ser vi att du är driven och strukturerad i ditt arbetssätt samt välkomnar problemlösning.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald 

För att lyckas i rollen som administratör bör du ha: 


God datorvana för att enkelt kunna navigera i tullprogrammet och arbeta med datorn på ett effektivt sätt.
Vara positiv och flexibel som person, då det förekommer kontinuerliga förändringar inom system och lagar inom koncernen
Kunna arbeta självständigt och tänka utanför boxen för att lösa problem. 
Fullständig gymnasieutbildning.
 Uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska. 
 Ha en god datorvana då rollen kräver att man jobbar mot ett visst mål/hastighet i sina ärenden. 
 Körkort och tillgång till bil

 

Om företaget
 PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark.

Ansök nu

tulladministratör

Tullkontorist
Läs mer Aug 24
Arbetsbeskrivning
 Letar du efter ditt första administrativa jobb där du kan lära och utvecklas? Är du en person som trivs med att arbeta på kontor och använda datorn som ditt främsta arbetsredskap? Är du noggrann, strukturerad och redo att arbeta effektivt? Då kan vi ha det perfekta jobbet för dig!

Randstad söker nu juniora administratörer att ansluta till vårt team hos Postnord i Örebro, som är beläget i Pilängen. Detta är ett uppdrag som startar snarast och sträcker sig 6 månader framåt, med goda chanser till förlängning. Anställningen är schemalagd på dagtid, måndag till fredag, från 07:30 till 16:00, och motsvarar 100% av en heltidsanställning. Denna tjänst har en fast månadslön på 22 000:-

Som administratör hos Randstad blir du en del av vårt team och arbetar nära någon av våra kunder. Du får samma fördelar hos Randstad som du kan förvänta dig från andra arbetsgivare, inklusive kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatter på träningskort. Utöver detta öppnar vi upp möjligheter för din karriärutveckling. Du kommer att få möjlighet att utforska olika företagskulturer och branscher, vilket kommer att bidra till att utveckla din kompetens och berika ditt CV. Tjänsten kan innebära många möten och därför är det värdefullt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Om du är en driven person som är van att arbeta självständigt, och letar efter en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya nätverk, kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
 Som tulladministratör arbetar du i första hand med att administrera ärenden i system för att överföra information för vidare behandling. Du kommer på sikt att arbeta med att lämna import- och exportdeklarationer för kundens räkning samt granska och registrera fakturor i det interna systemet. Utbildning kommer att ske på plats och byggas på efterhand för att öka kompetensen och utveckla arbetsuppgifterna. 

Kvalifikationer
 För den här tjänsten behöver du ha fullständig gymnasieutbildning. Det är viktigt att du är ansvarstagande och kan arbeta självständigt men också i team för att uppnå de gemensamma målen och leverera hög kvalité mot kunderna. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska, fler språk är meriterande. Vi ser gärna att du har mycket god datorvana samt noggrannhet i jobbet som utförs. Som person ser vi att du är driven och strukturerad i ditt arbetssätt samt välkomnar problemlösning.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald 

För att lyckas i rollen som administratör bör du ha: 


 Fullständig gymnasieutbildning.
 Uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska. 
 Ha en god datorvana då rollen kräver att man jobbar mot ett visst mål/hastighet i sina ärenden. 
 Körkort och tillgång till bil

 

Om företaget
  PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark.

Ansök nu

Specialistläkare, ÖNH sjukdomar

Specialistläkare
Läs mer Aug 25
Arbetsbeskrivning
Vill du tillhöra ett kompetent team och en trevlig arbetsgrupp med tätt samarbete? Tycker du att det är viktigt att få vara med och påverka din egen arbetssituation? Då kan detta vara arbetsplatsen för dig. 

Capio Läkargruppen i Örebro söker en specialistläkare inom ÖNH sjukdomar.

Tjänstgöringsgrad: Heltid, deltid går att diskutera. Arbetstider måndag till fredag. 

Ansvarsområden
Capio Läkargruppen i Örebro söker dig som är specialist inom ÖNH sjukdomar. Du ges möjlighet att utvecklas med företaget i en meningsfull roll där du tillsammans med övriga  kolleger jobbar för en kvalitativ medicinsk vård. Du trivs i en verksamhet med korta beslutsvägar och där patienten sätts i fokus. 

Kvalifikationer
Du ska vara specialistläkare i ÖNH sjukdomar. Ditt arbete kommer till störst del bestå av mottagningsarbete varav 1-2 dagar i veckan består av dagkirurgisk verksamhet. I arbetet ingår det även att vara med och driva samt utveckla verksamheten framåt.

För att trivas hos oss på Capio Läkargruppen ser vi gärna att du kan arbeta självständigt och fatta självständiga beslut samtidigt som du är en del av teamet. Här värdesätts god social kompetens och att du har ett flexibelt tankesätt. Vidare ser vi att du är prestigelös och har ett inkluderande sätt. För dig är patientfokus och ett positivt bemötande en självklarhet.

Om företaget
Vår vision är att vara den bästa servicegivaren i Sverige inom hälso- och sjukvård. Hos oss får du personlig omvårdnad i en trevlig miljö. Målet är att hjälpa dig till en så bra livskvalitet som möjligt och att göra vägen dit angenäm. 

Vi erbjuder vård inom följande specialistområden: allmänkirurgi, allmänmedicin, anestesi, företagshälsovård, gynekologi, kardiologi, ortopedi, sjukgymnastik, sömnapné, vaccination, ögon samt öron-näsa-hals. Verksamheten är i huvudsak inriktad på mottagningsverksamhet och dagkirurgi men vi erbjuder även sluten vård, vilket innebär att vi har vårdavdelning med 9 vårdplatser.

Senaste ansökningsdag: 23-09-24. Intervjuer sker löpande så ansök redan idag.  Randstad Care ansvarar för rekryteringsprocessen men du blir anställd av Capio Läkargruppen i Örebro. För mer information om tjänsten eller förutsättningslöst samtal kontakta gärna: Pernilla Håkansson Rekryteringskonsult Randstad Care 070-1606446 alt. pernilla.hakansson@randstad.se.

Ansök nu

Laboratorieassistent

Laboratorietekniker, kemi
Läs mer Aug 31
Arbetsbeskrivning
Har du en passion för laboratoriearbete och kemisk analys? Vill du vara en del av ett framstående team som strävar efter högsta kvalitet? Då har vi den perfekta möjligheten för dig på K-lab! Vi söker nu en erfaren och kunnig laboratorieassistent för ett tillfälligt uppdrag på 6mån.

Ansvarsområden


Utföra vattenanalyser med hög precision.
Utföra kemisk analys av olika råvaror, inklusive HMX.
Följa goda laboratoriepraxis (GLP) för att säkerställa noggrannhet och säkerhet.
Arbete inom ramen för ISO 9001 för att upprätthålla högsta kvalitetsstandard.


Kvalifikationer


Tidigare erfarenhet av att köra analyser i HPLC och Gastromatograf.
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i skrift och tal.
Körkort och tillgång till egen bil för att kunna ta sig till arbetsplatsen.
Du kommer att arbeta mycket självständigt
Som person är du noggrann och flexibel
 Tidigare erfarenhet inom explosivämnesindustrin är meriterande. 
Erfarenhet
Vi ser att du som söker har en högskoleutbildning inom tex laboratorieteknik eller likvärdigt

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Arbetsledare Bygg och drift, Park och Gata

Arbetsledare, anläggning
Läs mer Sep 1
Arbetsbeskrivning
Just nu söker vi på Randstad efter en Arbetsledare inom Bygg, drift, park och gata till vår kunds räkning.
Man behöver vara erfaren arbetsledare inom återställningsarbeten, justering och beläggning, vinterväghållning samt gatuunderhåll.

Arbetsplatsen är i Örebro och detta är ett uppdrag med start omgående fram till och med November 2023 med eventuell förlängning.
Detta är en tjänst på heltid och arbetstiderna är  7-16. 

Rollen innebär främst att följa budget och fattade beslut. I tjänsten kommer du även att vara
behjälplig vid kostnadsberäkningar samt se så att projekten följer budgetplanen. Du kommer även att
vara ansvarig för bemanning till viss del samt att planera beredskap, genomföra delfakturering och
inköp av material. Du tar ansvar för helheten, arbetar i team och engagerat bidrar till att utveckla ditt
och kollegornas samarbete.Ansvarsområden
I din roll som arbetsledare kommer du:
 planera och avropa olika typer av återställningsarbeten, justering och beläggning av asfalt, via ramavtalsentreprenörer
 hantera fakturor
 genomföra kontroller, försyner och besiktningar tillsammans med de ledningsdragande
verken inför kommande, och avslutade, återställningsarbeten
 arbetsleda personal vid återställningsarbeten och gatuunderhåll samt även arbetsleda
entreprenörer som anlitas utifrån upphandlade avtal
ansvara för att vi efterlever lagkrav både gällande upphandlingar enligt LOU och även
arbetsmiljölagstiftning utifrån bland annat Bas P och Bas U
 beställa TA-planer, och andra tillstånd, som krävs för uppdragets genomförande
 vara med i vår beredskapsverksamhet gällande vinterväghållning, där du är delaktig i
planering, arbetsledning och utförande av vinterväghållningens insatser i egen regi samt
även i samarbetet med våra upphandlade entreprenörer).


Kvalifikationer
 eftergymnasial utbildning inom anläggning såsom KY/YH-utbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
B-körkort
grundläggande datorkunskaper
erfarenhet av arbetsledning
erfarenhet av arbete inom justering och beläggning
I rollen som arbetsledare ser vi att du har lätt för att ta egna initiativ och kan snabbt anpassa dig
till ändrade omständigheter. Du har förståelse för din roll och hur ditt agerande i den påverkar
gruppens arbete som helhet. Vi ser även att du kan arbeta bra med andra så som kollegor eller
externa parter och har stort intresse i att vilja leverera lösningar. Vidare är du strukturerad och
kan själv driva ditt arbete framåt. 
Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med kollegor och andra
parter samt att du skriftligt kan dokumentera det som verksamheten kräver.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande:
 erfarenhet av drift och underhåll av gator
erfarenhet av vinterväghållning
erfarenhet av arbete inom offentlig verksamhet
erfarenhet av återställningsarbete efter grävande verk
Bas P och Bas U utbildning
 erfarenhet av arbete med AMA
erfarenhet av arbete kring upphandlingar
erfarenhet av planeringsarbete, vinterväghållning/gatudrift
 erfarenhet av enklare utredningar inom området vägunderhåll/vinterväghållning
erfarenhet av kontroll av asfalt och beläggning
 utbildning ”Säkerhet på väg”

I övrigt för att passa i denna roll så är det viktigt att du är/har:
- Noggrann samt har ansvarskänsla
- Relevant kompetens inom sitt ansvarsområde
- Förmåga att snabbt sätta sig in i uppdraget
- Förmåga att planera, strukturera och organisera eget arbete samt ha förmåga att uttrycka sig i
skrift och tal
- God samarbetsförmåga, ge ett professionellt bemötande, kunna skapa och bevara goda relationer
samt vara tydlig i sin kommunikation
- Kunskap inom gällande regelverk och lagstiftning inom sitt ansvarsområde
- Kunna arbeta på plats 3-4 dagar i veckan

Erfarenhet
eftergymnasial utbildning inom anläggning tex KY/YH-utbildning eller liknande utbildning/erfarenhet

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

montör

Montör, metallprodukter
Läs mer Aug 9
Arbetsbeskrivning
Vi på Randstad i Örebro ser ett framtida behov av montörer, och just nu söker vi vår nästa stjärna med kompetens inom montering. 
Har du talangen att läsa ritningar och arbeta effektivt?
Är du en ansvarsfull, kommunikativ, strukturerad, och självgående person? Då kan vi ha jobbet för dig! 

Vi på Randstad söker nu duktiga Montörer som är öppna för uppdrag i Örebro med omnejd, och som startar i höst! Tjänsten är ett initialt ett konsultuppdrag på minst 6 månader med ambitionen att du ska övertas som en värdefull tillgång hos kunden. Du kommer att ha en unik chans att få vara med i ett spännande företag med stora utvecklingsmöjligheter. Om du är en driven och självgående person, som brinner för att växa inom din karriär, så finns det många och stora möjligheter för dig framåt.

Som montör är du den del av det viktiga produktionsarbetet som behövs för att se till att företagets kunder får beställda produkter. Du monterar och färdigställer artiklar efter ordrar. Som montör är det viktigt att du är noggrann och kan läsa av instruktioner från ritningar. Din personliga inställning är det viktigaste. Att kunna hålla hög kvalitet och hålla ett bra tempo är viktigt för att trivas och lyckas i din roll som montör.

Som konsult hos på Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och skapa en bra chans till att fylla på ditt CV.  
På Randstad kan vi erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV.

Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna kan bestå av:
• Montera och färdigställa produkter efter ordrar
• Ritningsläsning och instruktionsläsning

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
Gymnasie utbildning
Körkort B 
Tillgång till bil
Tidigare erfarenhet av montering, helst minst 6 månader
Truck & traverskort/säkra lyft

har personliga kompetenser som;
Effektiv, noggrann, engegerad och ansvarstagande
Kan jobba skift
Erfarenhet av att arbeta utifrån arbetsbeskrivning
Meriterande med erfarenhet av ritningsläsning


Erfarenhet
minst 6 månader arbetslivserfarenhet inom montering

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Operatör

Maskinställare
Läs mer Aug 9
Arbetsbeskrivning
Letar du efter en spännande och utmanande karriärmöjlighet inom produktion och tillverkning? Då kan du vara den vi söker! 

Vi på Randstad ser ett ökat behov av Operatörer, och söker nu efter Operatörer som är öppna för uppdrag i Örebro med omnejd, och som startar i höst. 
Tjänsten är ett initialt ett konsultuppdrag på minst 6 månader med ambitionen att du ska övertas som en värdefull tillgång hos kunden. Du kommer att ha en unik chans att få vara med i ett spännande företag med stora utvecklingsmöjligheter. Om du är en driven och självgående person, som brinner för att växa inom din karriär, så finns det många och stora möjligheter för dig framåt.

Vi samarbetar med spännande företag där du kommer att få arbeta i en modern industrimiljö tillsammans med andra trevliga kollegor. Som maskinoperatör kommer du att ha en avgörande roll i produktionen genom att hantera och underhålla maskiner, lösa problem och säkerställa att allt går smidigt.

Vi söker en person med teknisk utbildning eller likvärdig erfarenhet och som har en mekanisk kunnighet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och letar efter en dig som är samarbetsvillig, kommunikativ och positiv. För oss är det viktigt att du tar säkerhet på allvar och kan hantera fysiska arbeten och tunga lyft. Om du har tidigare industrierfarenhet, truckkort, ADR-behörighet och erfarenhet av SAP är det meriterande.

Tillsammans med oss kommer du att få möjlighet att växa och utvecklas i din karriär samtidigt som du får vara en del av en arbetsplats som prioriterar en god arbetsmiljö och en god sammanhållning bland kollegorna. Denna heltidstjänst kommer att erbjudas som dag- eller skifttjänst med start omgående eller enligt överenskommelse.

Så om du är redo för en spännande utmaning och vill vara en del av ett innovativt och framgångsrikt företag, skicka in din ansökan idag!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Som operatör inom tillverkningsindustrin har du ett omväxlande arbete som bland annat kan bestå av att:

• Övervaka och ansvara för att åtgärda eventuella fel i  tillverkningsprocessen
• Hantera råvaror och material till produktionen
• Underhålla maskiner och produktionsteknisk utrustning
• Se till att arbetsplatsen uppfyller bestämda rutiner
• Löpande dokumentera ditt arbete och samarbeta med kollegor i olika delar av produktionen
• Delta i avvikelserapportering och löpande förbättringsarbete

Kvalifikationer
För att trivas i en roll som operatör ser vi att du med fördel har följande kvalifikationer:
• Du är noggrann och har ett öga för detaljer
• Du trivs med att jobba i team
• Du trivs med ett arbete som emellanåt kan vara fysiskt krävande
• Du har lätt för att ta till dig instruktioner i text
• Du har mycket goda kunskaper i svenska språket, både tal och skrift.

Krav:
 Körkort
Tillgång till bil
Truckkort
Minst 1 års tidigare erfarenhet av industriarbete
Teknisk kompetens från exempelvis ett praktiskt gymnasieprogram.


Erfarenhet
Minst 1 års erfarenhet av att arbeta som Operatär/inom industri.

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Administratör

Administrativ assistent
Läs mer Aug 9
Arbetsbeskrivning
Vi på Randstad ser ett ökat behov av administratörer, och just nu söker vi vår nästa stjärna med kompetens inom administration. 
Har du talangen att organisera och driva administrativa processer? Är du en ansvarsfull, kommunikativ, strukturerad, och självgående person som gillar att arbeta effektivt? Då kan vi ha jobbet för dig!

Randstad söker nu Administratörer som är öppna för uppdrag i Örebro med omnejd, och som startar i höst. Tjänsten är ett initialt ett konsultuppdrag på minst 6 månader med ambitionen att du ska övertas som en värdefull tillgång hos kunden. Du kommer att ha en unik chans att få vara med i ett spännande företag med stora utvecklingsmöjligheter. Om du är en driven och självgående person, som brinner för att växa inom din karriär, så finns det många och stora möjligheter för dig framåt.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden


Effektiv Administration: Du kommer att hantera och optimera olika administrativa processer för att säkerställa smidiga arbetsflöden och hög effektivitet.
Dokumenthantering: Ordning och reda är din signaturstil. Du kommer att organisera och hantera dokument, filer och data med precision och noggrannhet.
Kommunikation: Ditt kommunikativa sinne kommer till nytta när du interagerar med både interna team och externa kontakter. Du är vår ambassadör för professionell kommunikation.
Kvalifikationer
För den här tjänsten behöver du ha 
Körkort B
Tillgång till bil
Fullständig gymnasieutbildning
Minst 1 års erfarenhet av administrativt arbete

För att lyckas i denna roll är det viktigt att 
Du tar initiativ och strävar efter att nå gemensamma mål och leverera hög kvalité mot kunderna. Din förmåga att arbeta självständigt och i team är en avgörande framgångsfaktor.
Du som person är strukturerad, kommunikativ, driven och ansvarstagande. 
Du är noggrann och och välkomnar problemlösning och har har förmågan att analysera och använda data för att förbättra processer. När hinder uppstår, tar du itu med dem med kreativitet och uthållighet.
Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska, fler språk är meriterande. 
Du har en god administrativ förmåga och ha ett öga för detaljer.
Du har mycket goda data kunskaper och kan arbeta effektivt i Microsoft Office programmen, då rollen kräver att man jobbar mot ett visst mål/hastighet i sitt dagliga arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Minst 1 års erfarenhet av administrativt arbete

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

verksamhetsarkitekt

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Aug 28
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och förbättra vardagen för Örebros invånare, företagare och medarbetare? Är du en lagspelare som gärna vill bidra till en framgångsrik digital förflyttning av kommunens service med allt från vården av äldre och utbildningen av yngre till hanteringen av vår stads- och boendemiljö m.m.?
Vi söker nu kommunövergripande verksamhetsarkitekt som kan bidra till den strategiska helhet som säkerställer att kommunen har rätt informations- och IT-miljö för att stödja verksamheternas syfte och kommunens totala digitala behov.
Tjänsten är placerad på enheten Strategi, arkitektur och transformation. Här finns kommunövergripande arkitekter och digitaliseringsstrateger. De kommunövergripande arkitekterna har ett gemensamt fokus på att ta fram och löpande utveckla samt förvalta en övergripande och långsiktig IT-arkitektur som över tid möjliggör säkra, datadrivna och flexibla lösningar. Allt för att Örebro kommun ska kunna ha en digital plattform som klarar av att möta verksamheternas behov av att kunna erbjuda service via smarta digitala tjänster.
Det handlar t ex om att ta fram nulägesbilder, skapa målarkitekturer, göra gap-analyser och leverera färdplaner för kommunens och verksamheternas informations- och IT-miljöer. Det handlar om att skapa och upprätthålla det ram- och regelverk som behövs för att bedriva arkitekturarbetet i kommunen, t ex styr- och samverkansformer, riktlinjer, mallar, verktyg, metoder och principer. Det handlar också om att vara rådgivande expert och ge övergripande stöd åt t ex projekt och objekt för att säkerställa att olika utvecklingsinitiativ blir rätt utifrån kommunens önskvärda digitala riktning. I din roll som arkitekt är du en viktig brygga mellan verksamheternas behov av digitala lösningar och kommunens övergripande digitala förutsättningar och inriktningar.
Du bidrar med förståelsen för verksamheternas tjänster, service och uppdrag. Genom analyser och modeller beskriver du verksamheterna utifrån förmågor, processer, information och system. Som verksamhetsarkitekt designar du på en övergripande nivå hur kommunens informationstillgångar ska struktureras, hanteras och utvecklas för att samlat kunna möta kraven på öppenhet, datakvalitet och regelefterlevnad som grund.  
Inom enheten finns också kommunövergripande lösnings- och infrastrukturarkitekter.

Ansvarsområden
Du kommer att arbeta med att ta fram kommunens övergripande IT-arkitektur och även arbeta med att:
• att utveckla IT-arkitekturen rörande strategi och riktning
• ta fram nulägesbilder, skapa målarkitekturer, göra gap-analyser och leverera färdplaner m.m.
• ta fram regler, riktlinjer och principer och dylikt (arkitekturstyrning)
• omvärldsbevaka utvecklingen inom informations- och IT-området samt utforska nya möjligheter
• utifrån övergripande strategiska mål och inriktningar vara rådgivande expert samt bedöma och utvärdera utvecklingsförslag inför beslut
Inom området verksamhetsarkitektur behöver arbetet med att beskriva verksamheterna ur ett informationsperspektiv sättas (ex genom meta- och informationsmodeller). Även förmågebaserad planering är av intresse. Kommunens övergripande strategiska förmåga för IT-arkitektur är under etablering och arkitekterna kommer också, i samverkan med sina kollegor, att arbeta med att ta fram gemensamma arbetssätt och metoder liksom att skapa och upprätthålla ram- och regelverk för kommunen.

Kvalifikationer
Som kommunövergripande verksamhetsarkitekt är du en god och pedagogisk kommunikatör som är lyhörd mot verksamheterna och har förståelse för olika perspektiv och synsätt. Att kunna samverka över gränser är naturligt - du är service- och samarbetsfokuserad för att tillsammans med andra nå våra mål. För att lyckas som verksamhetsarkitekt har du ett starkt driv och en stor förmåga att självständigt ta ansvar för att planera och genomföra ditt arbete. Du är strategisk, proaktiv och pragmatiskt lösningsorienterad. Du har även en mycket god insikt i och förståelse för den digitala utvecklingen och vilka krav den kan ställa på IT-arkitektur och vice versa.
Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:
• akademisk examen med inriktning som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget alternativt gedigen arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• flerårig erfarenhet av att ha arbetat med verksamhetsarkitektur och dess ingående delar

• Meriterande
• erfarenhet av att ha arbetat med och infört informations- och metadataarkitektur (metamodell/metod och informationsmodeller) samt förmågeplanering
• genomförd certifiering/utbildning till verksamhetsarkitekt
• erfarenhet av att ha arbetat med digital utveckling inom offentlig sektor

Om företaget
Örebro kommuns Informationsförsörjnings- och digitaliseringsavdelning, med knappt 100 medarbetare, har det övergripande ansvaret för att leda och samordna kommunens digitaliseringsutveckling och digitala transformation. Avdelningen ansvarar också för att säkra en effektiv, tillförlitlig och säker informationsförsörjning samt en hållbar arkitektur för kommunens informationshantering.
Enheten Strategi, arkitektur och transformation är en av avdelningens fem enheter. Enhetens uppdrag är att, utifrån ett helhetsperspektiv:
-säkerställa effektiva och ändamålsenliga strategier, principer och färdplaner inom informationsförsörjnings- och digitaliseringsområdet
- leda och samordna kommunens digitalisering och digitala transformation
- utveckla och främja kommunens digitala innovationsförmåga

Vi håller till i fina och fräscha lokaler centralt i Örebro och det finns goda möjligheter till distansarbete del av tid.

Ansök nu

Rekryterare

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Aug 22
Arbetsbeskrivning
Brinner du för personliga möten och rekrytering? Vill du arbeta på en samhällsviktig myndighet inom rekrytering och HR? Söker du nästa utmaning och vill arbeta hos en av Sveriges största och viktigaste myndigheter? Då har vi ett spännande uppdrag för dig! 

Vår välkända kund söker just nu erfarna, flitiga och engagerade Rekryterare till sitt team i Örebro. Uppdraget är på heltid, kontorstider med möjlighet till flex i samråd med kund. Start är i början av Oktober 2023. 

Uppdraget är till en början på 1 år men för rätt person finns goda möjligheter till förlängning eller anställning direkt hos kund.
Välkommen med din ansökan redan idag!


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Du ansöker på www.randstad.se. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan dess.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta pernilla.jansson@randstad.se.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Arbetsuppgifter:
 självständigt kunna genomföra hela rekryteringsprocesser
upprätta tidplan i samverkan med rekryterande chef
 upprätta kravprofil i samverkan med rekryterande chef
ta fram annonsförslag
hantera ansökningsadministrationen
kandidatkontakt under hela processen
genomföra grovgallring av ansökningar
genomföra den första intervjun
genomföra eventuell andra intervju
genomföra tester och ta referenser på de sökande
 presentera kandidater för rekryterande chef
hantera återkopplingen till kandidater och rekryterande chef
 göra avslut och genomföra uppföljning av rekryteringar, hantera kontakter med arbetstagarorganisationer enligt gällande rutin.


Kvalifikationer
Krav:       
minst ett till två (1-2) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
akademisk examen inom personal- och arbetsvetenskap (PA), beteendevetenskap
goda kunskaper i svenska i både tal och skriftMeriterande:
erfarenhet av statliga arbetsgivare eller andra stora och komplexa organisationer
erfarenheter av personaladministrativa system
goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt


Erfarenhet
Minst 1 års erfarenhet av rekrytering

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Rekryterare samhällsviktig myndighet

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jul 21
Arbetsbeskrivning
Brinner du för personliga möten och rekrytering? Vill du arbeta på en samhällsviktig myndighet inom rekrytering och HR? Söker du nästa utmaning och vill arbeta hos en av Sveriges största och viktigaste myndigheter? Då har vi ett spännande uppdrag för dig! 

Vår välkända kund söker just nu erfarna, flitiga och engagerade Rekryterare till sitt team i Örebro. Uppdraget är på heltid, kontorstider med möjlighet till flex i samråd med kund. Start är i början av September 2023. 

Uppdraget är till en början på 1 år men för rätt person finns goda möjligheter till förlängning eller anställning direkt hos kund.
Välkommen med din ansökan redan idag!


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Du ansöker på www.randstad.se. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan dess.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta pernilla.jansson@randstad.se.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Arbetsuppgifter:


 självständigt kunna genomföra hela rekryteringsprocesser
upprätta tidplan i samverkan med rekryterande chef
 upprätta kravprofil i samverkan med rekryterande chef
ta fram annonsförslag
hantera ansökningsadministrationen
kandidatkontakt under hela processen
genomföra grovgallring av ansökningar
genomföra den första intervjun
genomföra eventuell andra intervju
genomföra tester och ta referenser på de sökande
 presentera kandidater för rekryterande chef
hantera återkopplingen till kandidater och rekryterande chef
 göra avslut och genomföra uppföljning av rekryteringar, hantera kontakter med arbetstagarorganisationer enligt gällande rutin.


Kvalifikationer
Krav:       
minst ett till två (1-2) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
akademisk examen inom personal- och arbetsvetenskap (PA), beteendevetenskap eller motsvarande examen som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. 
goda kunskaper i svenska i både tal och skriftMeriterande:
erfarenhet av statliga arbetsgivare eller andra stora och komplexa organisationer
erfarenheter av personaladministrativa system
goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt


Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Rekryterare

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Aug 7
Arbetsbeskrivning
Brinner du för personliga möten och rekrytering? Vill du arbeta på en samhällsviktig myndighet inom rekrytering och HR? Söker du nästa utmaning och vill arbeta hos en av Sveriges största och viktigaste myndigheter? Då har vi ett spännande uppdrag för dig! 

Vår välkända kund söker just nu erfarna, flitiga och engagerade Rekryterare till sitt team i Örebro. Uppdraget är på heltid, kontorstider med möjlighet till flex i samråd med kund. Start är i början av Oktober 2023. 

Uppdraget är till en början på 1 år men för rätt person finns goda möjligheter till förlängning eller anställning direkt hos kund.
Välkommen med din ansökan redan idag!


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Du ansöker på www.randstad.se. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan dess.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta pernilla.jansson@randstad.se.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Arbetsuppgifter:
 självständigt kunna genomföra hela rekryteringsprocesser
upprätta tidplan i samverkan med rekryterande chef
 upprätta kravprofil i samverkan med rekryterande chef
ta fram annonsförslag
hantera ansökningsadministrationen
kandidatkontakt under hela processen
genomföra grovgallring av ansökningar
genomföra den första intervjun
genomföra eventuell andra intervju
genomföra tester och ta referenser på de sökande
 presentera kandidater för rekryterande chef
hantera återkopplingen till kandidater och rekryterande chef
 göra avslut och genomföra uppföljning av rekryteringar, hantera kontakter med arbetstagarorganisationer enligt gällande rutin.


Kvalifikationer
Krav:       
minst ett till två (1-2) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
akademisk examen inom personal- och arbetsvetenskap (PA), beteendevetenskap
goda kunskaper i svenska i både tal och skriftMeriterande:
erfarenhet av statliga arbetsgivare eller andra stora och komplexa organisationer
erfarenheter av personaladministrativa system
goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt


Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

verksamhetsarkitekt

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Jul 31
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och förbättra vardagen för Örebros invånare, företagare och medarbetare? Är du en lagspelare som gärna vill bidra till en framgångsrik digital förflyttning av kommunens service med allt från vården av äldre och utbildningen av yngre till hanteringen av vår stads- och boendemiljö m.m.?
Vi söker nu kommunövergripande verksamhetsarkitekt som kan bidra till den strategiska helhet som säkerställer att kommunen har rätt informations- och IT-miljö för att stödja verksamheternas syfte och kommunens totala digitala behov.
Tjänsten är placerad på enheten Strategi, arkitektur och transformation. Här finns kommunövergripande arkitekter och digitaliseringsstrateger. De kommunövergripande arkitekterna har ett gemensamt fokus på att ta fram och löpande utveckla samt förvalta en övergripande och långsiktig IT-arkitektur som över tid möjliggör säkra, datadrivna och flexibla lösningar. Allt för att Örebro kommun ska kunna ha en digital plattform som klarar av att möta verksamheternas behov av att kunna erbjuda service via smarta digitala tjänster.
Det handlar t ex om att ta fram nulägesbilder, skapa målarkitekturer, göra gap-analyser och leverera färdplaner för kommunens och verksamheternas informations- och IT-miljöer. Det handlar om att skapa och upprätthålla det ram- och regelverk som behövs för att bedriva arkitekturarbetet i kommunen, t ex styr- och samverkansformer, riktlinjer, mallar, verktyg, metoder och principer. Det handlar också om att vara rådgivande expert och ge övergripande stöd åt t ex projekt och objekt för att säkerställa att olika utvecklingsinitiativ blir rätt utifrån kommunens önskvärda digitala riktning. I din roll som arkitekt är du en viktig brygga mellan verksamheternas behov av digitala lösningar och kommunens övergripande digitala förutsättningar och inriktningar.
Du bidrar med förståelsen för verksamheternas tjänster, service och uppdrag. Genom analyser och modeller beskriver du verksamheterna utifrån förmågor, processer, information och system. Som verksamhetsarkitekt designar du på en övergripande nivå hur kommunens informationstillgångar ska struktureras, hanteras och utvecklas för att samlat kunna möta kraven på öppenhet, datakvalitet och regelefterlevnad som grund.  
Inom enheten finns också kommunövergripande lösnings- och infrastrukturarkitekter.

Sista ansökningsdag är 2023-08-27. Har du frågor om tjänsten under annonseringstiden som ligger under semesterperioden är du välkommen att kontakta Gabrielle Peteri via LinkedIn. Urval kommer att ske efter sista ansökningsdag.

Ansvarsområden
Du kommer att arbeta med att ta fram kommunens övergripande IT-arkitektur och även arbeta med att:
• att utveckla IT-arkitekturen rörande strategi och riktning
• ta fram nulägesbilder, skapa målarkitekturer, göra gap-analyser och leverera färdplaner m.m.
• ta fram regler, riktlinjer och principer och dylikt (arkitekturstyrning)
• omvärldsbevaka utvecklingen inom informations- och IT-området samt utforska nya möjligheter
• utifrån övergripande strategiska mål och inriktningar vara rådgivande expert samt bedöma och utvärdera utvecklingsförslag inför beslut
Inom området verksamhetsarkitektur behöver arbetet med att beskriva verksamheterna ur ett informationsperspektiv sättas (ex genom meta- och informationsmodeller). Även förmågebaserad planering är av intresse. Kommunens övergripande strategiska förmåga för IT-arkitektur är under etablering och arkitekterna kommer också, i samverkan med sina kollegor, att arbeta med att ta fram gemensamma arbetssätt och metoder liksom att skapa och upprätthålla ram- och regelverk för kommunen.

Kvalifikationer
Som kommunövergripande verksamhetsarkitekt är du en god och pedagogisk kommunikatör som är lyhörd mot verksamheterna och har förståelse för olika perspektiv och synsätt. Att kunna samverka över gränser är naturligt - du är service- och samarbetsfokuserad för att tillsammans med andra nå våra mål. För att lyckas som verksamhetsarkitekt har du ett starkt driv och en stor förmåga att självständigt ta ansvar för att planera och genomföra ditt arbete. Du är strategisk, proaktiv och pragmatiskt lösningsorienterad. Du har även en mycket god insikt i och förståelse för den digitala utvecklingen och vilka krav den kan ställa på IT-arkitektur och vice versa.
Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:
• akademisk examen med inriktning som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget alternativt gedigen arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• flerårig erfarenhet av att ha arbetat med verksamhetsarkitektur och dess ingående delar

• Meriterande
• erfarenhet av att ha arbetat med och infört informations- och metadataarkitektur (metamodell/metod och informationsmodeller) samt förmågeplanering
• genomförd certifiering/utbildning till verksamhetsarkitekt
• erfarenhet av att ha arbetat med digital utveckling inom offentlig sektor

Om företaget
Örebro kommuns Informationsförsörjnings- och digitaliseringsavdelning, med knappt 100 medarbetare, har det övergripande ansvaret för att leda och samordna kommunens digitaliseringsutveckling och digitala transformation. Avdelningen ansvarar också för att säkra en effektiv, tillförlitlig och säker informationsförsörjning samt en hållbar arkitektur för kommunens informationshantering.
Enheten Strategi, arkitektur och transformation är en av avdelningens fem enheter. Enhetens uppdrag är att, utifrån ett helhetsperspektiv:
-säkerställa effektiva och ändamålsenliga strategier, principer och färdplaner inom informationsförsörjnings- och digitaliseringsområdet
- leda och samordna kommunens digitalisering och digitala transformation
- utveckla och främja kommunens digitala innovationsförmåga

Vi håller till i fina och fräscha lokaler centralt i Örebro och det finns goda möjligheter till distansarbete del av tid.

Ansök nu

lead developer

Frontend-utvecklare
Läs mer Jul 31
Arbetsbeskrivning
Vill du spela en viktig roll i Örebro Kommuns resa för att leverera smartare service till framtidens örebroare? 
Örebro Kommuns nyetablerade Utvecklingsenhet på Informationsförsörjnings- och digitaliseringsavdelningen söker nu två lead developers, tillika fullstack utvecklare. Ditt arbete  innebär allt från nyutveckling av applikationer till att bygga integrationer mellan upphandlade standardsystem. Allt finns inte på plats ännu utan här är ditt bidrag viktigt för att hjälpa till att bygga upp den nya avdelningen och skapa ett väl sammansvetsat team. Du behöver ha ett intresse av att hjälpa till och stötta dina kollegor i rollen som lead developer. 
Här kommer du att få vara med och bygga upp utvecklingsverksamheten som ska jobba agilt för att snabbt kunna utveckla och förvalta lösningar till kommunens verksamheter. Du kommer att ingå i ett engagerat team med utvecklare som har olika kompetensområden alltifrån webbutveckling och e-tjänster till databasutveckling och integrationer. Våra interna kunder/verksamheter inom kommunen har en stor bredd som gör det mycket intressant att jobba hos oss för att bidra till att effektivisera och förenkla deras vardag. Vi har även utvecklingssamarbeten med andra kommuner baserat på OpenSource.
Vi förväntar oss att du har flera års erfarenhet av mjukvaruutveckling och är en drivande och positiv lagspelare som deltar i uppbyggnaden av vår enhet. Du förväntas vara en god kommunikatör som också vill och kan dela med dig av din kunskap. Vi ser att du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Örebro kommun tillämpar flexibel arbetstid för dessa tjänster med möjlighet att delvis jobba på distans.

Sista ansökningsdag är 2023-08-27. Har du frågor om tjänsten under annonseringstiden som ligger under semesterperioden är du välkommen att kontakta Gabrielle Peteri via LinkedIn. Urval kommer att ske efter sista ansökningsdag.

Ansvarsområden


att vara med och bygga upp kommunens nystartade utvecklingsenhet
utveckla och förvalta lösningar till kommunens verksamheter
att optimera den kod som används för att kommunicera med databaser, servrar och olika typer av programvaror 


Kvalifikationer
akademisk utbildning med IT-inriktning, exempelvis dataingenjör eller systemvetare, alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
erfarenhet av systemutveckling i .Net och C#
erfarenhet av att bygga integrationer och kunskap om API:er såsom REST-API eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
erfarenhet av att arbeta med -databaser

Det är meriterande om du har:
 vana av att arbeta med molnbaserade lösningar
erfarenhet av apputveckling
erfarenhet av att ha jobbat enligt en agil arbetsmetodik
kunskap om Microsoft 365 och Graph API

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om företaget
Informationsförsörjnings- och digitaliseringsavdelningens uppdrag är att utveckla och samordna IT-stödet för att skapa förutsättningar för en enklare vardag genom digitalisering av kommunens service och tjänster. 
Avdelningen leds av en avdelningschef och fem enhetschefer, tillsammans utgör de ledningsgruppen för avdelningen.
Informationsförsörjnings- och digitaliseringsavdelningen är en del av Kommunledningsförvaltningen vars uppdrag är att leda, styra, följa upp och utveckla kommuns samt erbjuda effektivt stöd till alla nämnder och verksamheter.

Ansök nu

Enhetschef, Örebro

Finanskonsult
Läs mer Aug 8
Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en enhetschef för ekonomiavdelningen i en kommunal verksamhet. 
I rollen som enhetschef kommer du att ha ett övergripande ansvar för ekonomi och redovisning inom ekonomiavdelningen. Du kommer att vara direkt underställd ekonomidirektören och ingå i en ledningsgrupp. 

Uppdraget är planerat från och med andra halvan av augusti 2023 till och med februari 2024, Sysselsättningsgrad: 60 - 100% med arbetstid: dagtid (7-16). 

Som enhetschef hos den kommunala verksamheten har du personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar. Inom enheten finns ca 20 medarbetare som jobbar med övergripande ekonomistyrning, finans och redovisning. Du driver, utvecklar och följer upp verksamheten mot uppsatta mål. I rollen ingår att leda, stödja och kompetensutveckla dina medarbetare. Du arbetar utifrån en helhetssyn och fattar självständiga beslut inom verksamhetsområdet. Du förväntas samverkar med fackliga organisationer och andra interna och externa parter. 

För att passa i rollen hos oss leder, motiverar och förser du andra med befogenheter som krävs för att effektiv nå gemensamma mål. Samordnar grupper och skapar engagemang och delaktighet. Du ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Ser på sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser och anpassar dina handlingar till detta. Du kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat. Du har förmågan att vara socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Skapar kontakter och underhåller relationer. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar. Du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar 
driva, utveckla och följa upp verksamheten mot uppsatta mål
leda, stödja och kompetensutveckla medarbetare
samverka med fackliga organisationer
samverka med interna och externa parter

Du ansöker på www.randstad.se så snart som möjligt, dock senast 2023-08-06. Urval och intervjuer sker löpande. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer
Krav: 
akademisk examen om minst 180 hp inom ekonomi eller annan inriktning arbetsgivaren bedömer som relevant
dokumenterad chefserfarenhet med personal- ekonomi- och verksamhetsansvar
erfarenhet av arbete inom ekonomiområdet

Meriterande:
erfarenhet av arbete i en politisk styrd organisation
erfarenhet av att driva förändrings- och utvecklingsarbete med framgångsrikt resultat


Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Enhetschef, Örebro

Finanskonsult
Läs mer Jul 19
Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en enhetschef för ekonomiavdelningen i en kommunal verksamhet. 
I rollen som enhetschef kommer du att ha ett övergripande ansvar för ekonomi och redovisning inom ekonomiavdelningen. Du kommer att vara direkt underställd ekonomidirektören och ingå i en ledningsgrupp. 

Uppdraget är planerat från och med andra halvan av augusti 2023 till och med februari 2024, Sysselsättningsgrad: 60 - 100% med arbetstid: dagtid (7-16). 

Som enhetschef hos den kommunala verksamheten har du personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar. Inom enheten finns ca 20 medarbetare som jobbar med övergripande ekonomistyrning, finans och redovisning. Du driver, utvecklar och följer upp verksamheten mot uppsatta mål. I rollen ingår att leda, stödja och kompetensutveckla dina medarbetare. Du arbetar utifrån en helhetssyn och fattar självständiga beslut inom verksamhetsområdet. Du förväntas samverkar med fackliga organisationer och andra interna och externa parter. 

För att passa i rollen hos oss leder, motiverar och förser du andra med befogenheter som krävs för att effektiv nå gemensamma mål. Samordnar grupper och skapar engagemang och delaktighet. Du ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Ser på sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser och anpassar dina handlingar till detta. Du kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat. Du har förmågan att vara socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Skapar kontakter och underhåller relationer. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar. Du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar 
driva, utveckla och följa upp verksamheten mot uppsatta mål
leda, stödja och kompetensutveckla medarbetare
samverka med fackliga organisationer
samverka med interna och externa parter

Du ansöker på www.randstad.se så snart som möjligt, dock senast 2023-08-06. Urval och intervjuer sker löpande. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer
Krav: 
akademisk examen om minst 180 hp inom ekonomi eller annan inriktning arbetsgivaren bedömer som relevant
dokumenterad chefserfarenhet med personal- ekonomi- och verksamhetsansvar
erfarenhet av arbete inom ekonomiområdet

Meriterande:
erfarenhet av arbete i en politisk styrd organisation
erfarenhet av att driva förändrings- och utvecklingsarbete med framgångsrikt resultat


Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

rekryterare

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jun 22
Arbetsbeskrivning
Brinner du för personliga möten och rekrytering? Vill du arbeta på en samhällsviktig myndighet inom rekrytering och HR? Söker du nästa utmaning och vill arbeta hos en av Sveriges största och viktigaste myndigheter? Då har vi ett spännande uppdrag för dig! 
Vår välkända kund söker just nu erfarna, flitiga och engagerade Rekryterare till sitt team i Örebro. Uppdraget är på heltid, kontorstider med möjlighet till flex i samråd med kund. Start är i början av September 2023. 
Uppdraget är till en början på 1 år men för rätt person finns goda möjligheter till förlängning eller anställning direkt hos kund.
Välkommen med din ansökan redan idag!


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Du ansöker på www.randstad.se. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan dess.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta pernilla.jansson@randstad.se.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Arbetsuppgifter:


 självständigt kunna genomföra hela rekryteringsprocesser
upprätta tidplan i samverkan med rekryterande chef
 upprätta kravprofil i samverkan med rekryterande chef
ta fram annonsförslag
hantera ansökningsadministrationen
kandidatkontakt under hela processen
genomföra grovgallring av ansökningar
genomföra den första intervjun
genomföra eventuell andra intervju
genomföra tester och ta referenser på de sökande
 presentera kandidater för rekryterande chef
hantera återkopplingen till kandidater och rekryterande chef
 göra avslut och genomföra uppföljning av rekryteringar, hantera kontakter med arbetstagarorganisationer enligt gällande rutin.


Kvalifikationer
Skallkrav:       
minst ett till två (1-2) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
akademisk examen inom personal- och arbetsvetenskap (PA), beteendevetenskap eller motsvarande examen som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. 
goda kunskaper i svenska i både tal och skriftMeriterande:


erfarenhet av statliga arbetsgivare eller andra stora och komplexa organisationer
erfarenheter av personaladministrativa system
goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt


Erfarenhet
Ja, minst 1 år erfarenhet av rekrytering

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Truckförare

Truckförare
Läs mer Jun 13
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu duktiga truckförare  med erfarenhet av skjutstativ till  vår välkända kund i Hallsberg. Har du dessutom tidigare erfarenhet av industri eller lagerarbete? Då söker vi dig!

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos vår kund. Du kommer ingå i ett härligt och kompetent team med högt i tak. 

Detta är ett uppdrag med start omgående, uppdraget är på 6 månader md chans till förlängning.
Arbetstiderna är från måndag- torsdag 06:48-16:00 , fredagar 06:48-14:00.

Ansvarsområden
Du kommer främst att arbeta med truckkörning och orderplock. Det kan även förekomma att du får vara en hjälpande hand. Du ska periodvis kunna arbeta under tidspress och även ha ett stort kvalitetsmedvetenhet. Du gillar att arbeta i god tempo och är i god fysisk form då arbetet kan innehålla repetitiva uppgifter och tunga lyft.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för denna tjänst behöver du:
-Ha praktisk erfarenhet av truckkörning av skjutstativ, minst i 6 månader
-Traverskort
-Truckkort A1-A4, B1-B4, samt D1
-Ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift 
- Körkort och tillgång till bil
-  Personliga kompetenser som;
Effektiv, noggrann, flexibel och ansvarstagande och kan komma in i jobbet snabbt.

Som person ser vi gärna att du är ansvarstagande och att du har lätt för att samarbeta med andra människor. Du ger alltid det lilla extra oavsett arbetsuppgift och trivs med fysiskt arbete.  Du kommer att bli en del av ett team men det är viktigt att du klarar av att arbeta självständigt och fokuserat.

Erfarenhet
Ja,minst 6 månaders erfarenhet från skjutstativskörning krävs.

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

rekryterare

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jun 14
Arbetsbeskrivning
Brinner du för personliga möten och rekrytering? Vill du arbeta på en samhällsviktig myndighet inom rekrytering och HR? Söker du nästa utmaning och vill arbeta hos en av Sveriges största och viktigaste myndigheter? Då har vi ett spännande uppdrag för dig! 
Vår välkända kund söker just nu erfarna, flitiga och engagerade Rekryterare till sitt team i Örebro. Uppdraget är på heltid, kontorstider med möjlighet till flex i samråd med kund. Start är i början av September 2023. 
Uppdraget är till en början på 1 år men för rätt person finns goda möjligheter till förlängning eller anställning direkt hos kund.
Välkommen med din ansökan redan idag!


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Du ansöker på www.randstad.se. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan dess.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta pernilla.jansson@randstad.se.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Arbetsuppgifter:


 självständigt kunna genomföra hela rekryteringsprocesser
upprätta tidplan i samverkan med rekryterande chef
 upprätta kravprofil i samverkan med rekryterande chef
ta fram annonsförslag
hantera ansökningsadministrationen
kandidatkontakt under hela processen
genomföra grovgallring av ansökningar
genomföra den första intervjun
genomföra eventuell andra intervju
genomföra tester och ta referenser på de sökande
 presentera kandidater för rekryterande chef
hantera återkopplingen till kandidater och rekryterande chef
 göra avslut och genomföra uppföljning av rekryteringar, hantera kontakter med arbetstagarorganisationer enligt gällande rutin.


Kvalifikationer
Skallkrav:       
minst ett till två (1-2) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
akademisk examen inom personal- och arbetsvetenskap (PA), beteendevetenskap eller motsvarande examen som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. 
goda kunskaper i svenska i både tal och skriftMeriterande:


erfarenhet av statliga arbetsgivare eller andra stora och komplexa organisationer
erfarenheter av personaladministrativa system
goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt


Erfarenhet
Ja, minst 1 år erfarenhet av rekrytering

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

rekryterare

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jun 7
Arbetsbeskrivning
Brinner du för personliga möten och rekrytering? Vill du arbeta på en samhällsviktig myndighet inom rekrytering och HR? Söker du nästa utmaning och vill arbeta hos en av Sveriges största och viktigaste myndigheter? Då har vi ett spännande uppdrag för dig! 
Vår välkända kund söker just nu flitiga och engagerade Rekryterare till sitt team i Örebro. Uppdraget är på heltid, kontorstider med möjlighet till flex i samråd med kund. Start är i början av September 2023. 
Uppdraget är till en början på 6 månader men för rätt person finns goda möjligheter till förlängning eller anställning direkt hos kund.
Välkommen med din ansökan redan idag!


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Du ansöker på www.randstad.se, senast 2023-06-18. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan dess.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta pernilla.jansson@randstad.se.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Arbetsuppgifter:


 självständigt kunna genomföra hela rekryteringsprocesser
upprätta tidplan i samverkan med rekryterande chef
 upprätta kravprofil i samverkan med rekryterande chef
ta fram annonsförslag
hantera ansökningsadministrationen
kandidatkontakt under hela processen
genomföra grovgallring av ansökningar
genomföra den första intervjun
genomföra eventuell andra intervju
genomföra tester och ta referenser på de sökande
 presentera kandidater för rekryterande chef
hantera återkopplingen till kandidater och rekryterande chef
 göra avslut och genomföra uppföljning av rekryteringar, hantera kontakter med arbetstagarorganisationer enligt gällande rutin.


Kvalifikationer
Skallkrav:       
minst ett till två (1-2) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
akademisk examen inom personal- och arbetsvetenskap (PA), beteendevetenskap eller motsvarande examen som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. 
goda kunskaper i svenska i både tal och skriftMeriterande:


erfarenhet av statliga arbetsgivare eller andra stora och komplexa organisationer
erfarenheter av personaladministrativa system
goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt


Erfarenhet
Ja, minst 6 månader

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Rekryterare

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Maj 22
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta på en samhällsviktig myndighet inom rekrytering och HR? Söker du nästa utmaning och vill arbeta hos en av Sveriges största och viktigaste myndigheter? Vi erbjuder dig ett uppdrag i en dynamisk miljö. Uppdraget är på heltid, kontorstider med möjlighet till flex i samråd med kund. Start enligt överenskommelse så snart som möjligt och 6 månader med chans till förlängning. 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Du ansöker på www.randstad.se, senast 2023-06-18. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta pernilla.jansson@randstad.se.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Ansvarsområden
Arbetsuppgifter:


 självständigt kunna genomföra hela rekryteringsprocesser
upprätta tidplan i samverkan med rekryterande chef
 upprätta kravprofil i samverkan med rekryterande chef
ta fram annonsförslag
hantera ansökningsadministrationen
kandidatkontakt under hela processen
genomföra grovgallring av ansökningar
genomföra den första intervjun
 presentera kandidater för rekryterande chef
genomföra eventuell andra intervju
genomföra tester och ta referenser på de sökande
hantera återkopplingen till kandidater och rekryterande chef
 göra avslut och genomföra uppföljning av rekryteringarhantera kontakter med arbetstagarorganisationer enligt gällande rutin.
Kvalifikationer
Skallkrav:       
minst ett till två (1-2) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
akademisk examen inom personal- och arbetsvetenskap (PA), beteendevetenskap eller motsvarande examen som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. 
goda kunskaper i svenska i både tal och skriftMeriterande:


erfarenhet av statliga arbetsgivare eller andra stora och komplexa organisationer
erfarenheter av personaladministrativa system
goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt


Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Rekryterare

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Maj 19
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta på en samhällsviktig myndighet inom rekrytering och HR? Söker du nästa utmaning och vill arbeta hos en av Sveriges största och viktigaste myndigheter? Vi erbjuder dig ett uppdrag i en dynamisk miljö. Uppdraget är på heltid, kontorstider med möjlighet till flex i samråd med kund. Start enligt överenskommelse så snart som möjligt och 6 månader med chans till förlängning. 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Du ansöker på www.randstad.se, senast 2023-06-18. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta pernilla.jansson@randstad.se.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Ansvarsområden
Arbetsuppgifter:


 självständigt kunna genomföra hela rekryteringsprocesser
upprätta tidplan i samverkan med rekryterande chef
 upprätta kravprofil i samverkan med rekryterande chef
ta fram annonsförslag
hantera ansökningsadministrationen
kandidatkontakt under hela processen
genomföra grovgallring av ansökningar
genomföra den första intervjun
 presentera kandidater för rekryterande chef
genomföra eventuell andra intervju
genomföra tester och ta referenser på de sökande
genomföra säkerhetsprövningsintervjuer med kandidaterna
hantera återkopplingen till kandidater och rekryterande chef
 göra avslut och genomföra uppföljning av rekryteringarhantera kontakter med arbetstagarorganisationer enligt gällande rutin.
Kvalifikationer
Skallkrav:       
minst två (2) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
utbildning i personal- och arbetsvetenskap (PA) från högskola eller universitet eller motsvarande kunskap förvärvad genom arbetslivserfarenhet

Meriterande:


erfarenhet av statliga arbetsgivare eller andra stora och komplexa organisationer
erfarenheter av personaladministrativa system
goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt


Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

montör

Husmontör
Läs mer Maj 24
Arbetsbeskrivning
Letar du efter en spännande möjlighet att arbeta med montering, installation och underhåll ? Då har vi den perfekta tjänsten för dig! Randstad söker nu en erfaren montör med hantverkarbakgrund till vår kund, en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantör inom bygg- och industrilösningar. Som bodmontör kommer du att ha en nyckelroll i etableringen, avetableringen samt servicen av bodar, containrar och vagnar till kunder i Örebro och dess omgivningar. Vi söker dig med tidigare monteringserfarenhet, som är praktiskt lagd, händig och inte rädd för att ta för dig. B-körkort är ett krav då arbetet kräver förflyttningar inom ett stort geografiskt område. Hos oss får du chansen att utvecklas och möjlighet till anställning direkt hos kund efter inhyrningsperiod.

Du bör inte ha problem med höjder, ha god fysik och vara inte rädd för att ta för dig. Din kompetens inom de olika områdena el, VVS och snickeri är generella och vidare ser vi gärna att du har ett intresse för bygg och teknik.

Truckkort, traverskort , fallskydsutbildning och arbete på väg är meriterande.

Du ansöker på www.randstad.se, senast 2023-06-15. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta louise-augustsson@randstad.se.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Som serviceman kommer du att ha en viktig roll i att se till att företagets kunder får den bästa möjliga servicen när det gäller underhåll och etablering av deras bodar. Du kommer att jobba med en varierande arbetsbörda och ha mycket kontakt med kunderna, där du kommer att anpassa vår kunds bodar efter deras behov och önskemål.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfardnhet av liknande arbete, kanske har du till och med arbetat med bodar, containrar eller vagnar tidigare? Du sätter stort värde i kvalité och service och du är en engagerad lagspelare. Vidare är du duktig på att ta initiativ och ser vad som behöver göras, rullar upp ärmarna och hugger i, tillsammans med dina kollegor får du samarbetet att fungera. Vi tror att du trivs med ordning och reda på din arbetsplats och ser fördelen med att arbeta strukturerat.

- Avslutad gymnasieutbildning
- Grundläggande kompetens inom snickeri och montering.
- B-körkort

Meriterande
- Truckkort
- Traverskort
- Fallskyddsutbildning
- Arbete på väg

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Truckförare

Truckförare
Läs mer Maj 16
Arbetsbeskrivning
Är du en noggrann och strukturerad medarbetare som trivs med ansvar och har intresse och förståelse för logistik? Har du tidigare erfarenhet från truckkörning och lagerarbete? Då kan detta vara rätt tjänst för dig! Vi söker nu efter logistikmedarbetare som har truckbehörigheterna A1-A4 B1-B4 då vi ser ett ökat behov hos vår kund i Örebro.


Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder. Som person ser vi att du trivs med ett fysiskt arbete och att arbeta i högt tempo.


Som konsult hos på Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och skapa en bra chans till att fylla på ditt CV. På Randstad kan vi erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV.Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Du ansöker på www.randstad.se, senast 2023-06-11. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta louise.augustsson@randstad.se.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Ansvarsområden
dina arbetsuppgifter kan komma att bestå av truckkörning, lastning, lossning av gods samt lagerarbete. som truckförare hos oss är det alltid viktigt att sätta kvalité och säkerheten först. 
 
• truckkörning 
• orderplock
• godsmottagning

Kvalifikationer
• truckbehörighet A1-A4 samt B1-B4
• erfarenhet av truckkörning
• goda kunskaper i svenska
• är flexibel med arbetsplats och arbetstider
• körkort och tillgång till bil


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu