Randstad AB jobb i Örebro

Hitta lediga jobb hos Randstad AB i Örebro. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Örebro.

Truckförare

Truckförare
Läs mer Jan 26
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu duktiga truckförare  med erfarenhet av skjutstativ till  flera kunder inom Örebro län. Har du dessutom tidigare erfarenhet av industri eller lagerarbete? Då söker vi dig!

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos vår kund. Du kommer ingå i ett härligt och kompetent team med högt i tak. 

Ansvarsområden
Du kommer främst att arbeta med truckkörning och orderplock. Det kan även förekomma att du får vara en hjälpande hand. Du ska periodvis kunna arbeta under tidspress och även ha ett stort kvalitetsmedvetenhet. Du gillar att arbeta i god tempo och är i god fysisk form då arbetet kan innehålla repetitiva uppgifter och tunga lyft.Kvalifikationer
För att vara aktuell för denna tjänst behöver du:
-Truckkort A1-A4, B1-B4, D1
-Ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift
-Ha praktisk erfarenhet av truckkörning av skjutstativ. 
-Flexibel angående arbetstider. 

 Vi ser helst att du utöver truckutbildningen har körvana av skjutstativ (B3 ), en provkörning i rekryteringsprocessen kan komma att bli aktuellt. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med orderplock.

Som person ser vi gärna att du är flexibel och att du har lätt för att samarbeta med andra människor. Du ger alltid det lilla extra oavsett arbetsuppgift och trivs med fysiskt arbete. Du kommer att bli en del av ett team men det är viktigt att du klarar av att arbeta självständigt och fokuserat.

Erfarenhet
Tidigare erfarenhet från skjutstativskörning krävs.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Enhetschef Gata/Trafik

Kontorschef, offentlig förvaltning
Läs mer Jan 27
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? Örebro växer och vi växer med staden och våra örebroare. Genom vårt arbete bidrar vi till att skapa en attraktiv plats för både privatpersoner och företag att bo och verka i Örebro.

Om tjänsten
I rollen som enhetschef över Gata/Trafik arbetar du i en verksamhet som påverkar alla våra invånare, näringsliv och besökare. Arbetet på enheten har en stor inverkan på vårt dagliga liv och därför också en nära koppling till politiska beslut, transparens, dialog och tät uppföljning. Du jobbar mot gällande lagstiftning samt de kommunövergripande mål och riktlinjer som Örebro kommun verkar för.

 I ditt uppdrag finns det stora investeringsvolymer som är kopplat till underhållsbehov och reinvesteringar på allmän platsmark, vilket gör att det är viktigt att du är insatt i entreprenadjuridiken och Lagen om offentlig upphandling.

Enheten Gata/Trafik består idag av cirka 45 medarbetare och utgörs av två underställda gruppchefer varav den ena ansvarar för den kommunala parkeringsövervakningen och den andra för gruppen myndighet/trafik. Direkt underställda enhetschefen är också ett antal ingenjörer. 
Aktuella ansvarsområden för enheten är myndighetsutövning, trafikplanering, platsupplåtelse, belysning, trafiksignaler och planering av gatudrift och underhåll av allmän platsmark samt den kommunala parkeringsövervakningen.
I ditt uppdrag som enhetschef arbetar du i nära samarbete med såväl programområdet som våra övriga enheter där du driver din verksamhet framåt i utveckling och planering. Enhetschef för Gata/Trafik är direkt underställd verksamhetschefen för Park och Gata och ingår i verksamhetens ledningsgrupp. I uppdraget ingår mediakontakter. 

Ansvarsområden
Huvudsakliga arbetsuppgifter :

• ekonomi-, personal- och verksamhetsansvar
• säkerställa verksamhetens mål och grunduppdrag
• budgetarbete
• efterleva arbetsmiljölagstiftning
• utveckla arbetsprocesser för enheten samt arbeta fram och följa upp enhets -och individmål
• stötta din verksamhet i att ta fram underlag för investeringar, samt genomföra planerade investeringar inom ditt verksamhetsområde
• upprätta ärenden och föredra i nämnd
• säkerställa medarbetarnas kompetensutveckling samt genomföra utvecklings- och lönesamtal
• säkerställa att verksamheten har ett medborgarperspektiv

Kvalifikationer
 Du har akademisk examen eller motsvarande erfarenhet från ett eller flera verksamhetsområden som arbetsgivaren bedömer likvärdig samt 
• flerårig dokumenterad personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar 
• erfarenhet och kunskap inom samhällsbyggnadsområdet
• kompetens inom området väghållningens juridik
• kunskaper om anläggningsarbete, främst inom belysning, gatu – och brounderhåll
• utbildning och erfarenhet inom entreprenadjuridik
• erfarenhet av offentliga investeringar kopplat till LOU 
• B-körkort

Du har ett coachande ledarskap och ett värdegrundsbaserat arbetssätt, där tillit, trygghet, transparens och team är dina ledord. Att skapa samarbeten med personer på olika nivåer i organisationen är självklart för dig, likaså att bygga nya och stärka befintliga relationer. Att få andra att känna sig bekväma och etablera trovärdighet, förtroende och nå inflytande hos kunder och andra kontakter är något som du strävar efter. Du är samarbetsvillig och resultatorienterad men även självgående och initiativtagande med ett strategiskt och brett perspektiv på frågorna. Du bjuder in till dialog för att skapa delaktighet och uppmuntrar till ett arbetsklimat präglat av kreativa och innovativa lösningar.

Struktur, anpassning och planering är andra viktiga egenskaper som är viktiga för rollen och även förmågan att anpassa sig till nya omständigheter. I det dagliga arbetet förutser du eventuella utmaningar som kan dyka upp och följer upp arbetet mot enhetens mål. Du är positiv och entusiastisk även i tuffa situationer och förändrar ditt beteende för att anpassa dig till nya omständigheter. Vi ser att du är en person som har förmåga att driva på nya satsningar och gärna initierar, anpassar och styr upp utvecklings- och förändringsinsatser.

Som person har du självinsikt och mod att agera efter din egen övertygelse. Du har en förmåga att se dig själv och din verksamhet i sitt sammanhang och ur ett större perspektiv. Du är kommunikativ och kan uttrycka dig väl i svenska i tal och skrift. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande är:
• erfarenhet av kommunalt, statligt och enskilt huvudmannaskap
• erfarenhet av arbete kring taxor och avgifter inom offentlig förvaltning
• erfarenhet av att arbeta nära politiken via nämndarbete i en politiskt styrd organisation
• erfarenhet av att leda chefer
• erfarenhet av Bas P och Bas U
• erfarenhet av att arbeta med Office 365

Om företaget
Park- och gatuverksamheten är en del av Teknik- och serviceförvaltningen och som medarbetare hos oss får du ett meningsfullt jobb i en bred, samhällsviktig verksamhet som berör alla Örebroare. Varje dag. 
 På Park och gata blir du en del av ett 170 medarbetare stort gäng som med många olika kompetenser och högt engagemang skapar offentliga miljöer som är tillgängliga för alla. Vi arbetar nämligen för att Örebro ska vara en trevlig, trygg och ren stad md säkra och goda kommunikationer. Du kommer att utgå från Citypassagen men du hittar oss ofta ute på Örebros gator och i parker.

Vill du läsa mer om hur det är att arbeta inom Örebro kommun? Besök oss gärna på orebro.se/jobb.
Välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Investerings och etableringsansvarig

Företagsrådgivare
Läs mer Jan 25
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och utveckla Örebroregionens näringsliv och attraktionskraft?
Vi erbjuder ett utåtriktat, varierat arbete i högt tempo som Investeringsansvarig för Business Region Örebro. 
Nu söker vi dig som vill förstärka vårt grymma team och proaktivt jobba med investerings- och etableringsfrågor för Business Region Örebro. Rollen kommer att innebära ett ansvar med fokus på investeringsfrämjande och relationsskapande aktiviteter både utanför och inom Örebroregionen. Vill du bli vår nya kollega och vara med och sätta Örebroregionen på kartan? 

Arbetsuppgifterna innebär att du arbetar med proaktiva och uppsökande insatser inom etablerings- och investeringsområdet, huvudsakligt fokus i denna tjänst ligger på att identifiera investeringsmöjligheter. Arbetet spänner över allt från mark och exploateringsfrågor till uppsökande aktiviteter hos bolag med nationell likväl som internationell arena. Du kommer att ingå i ett team där du tillsammans med övriga kollegor paketerar erbjudande för Örebroregionens styrkeområden. Du kommer också att få möjlighet att representera Business Region Örebro i nationella och internationella sammanhang. 
Du arbetar uppsökande och relationsskapande gentemot potentiella investerings- och etableringscase. I arbetet ingår allt från kontaktskapande aktiviteter till besök och presentation hos potentiella intressenter. Utifrån etableringsbar mark inom Business Region Örebro är det ditt ansvar att tillgängliggöra detta för marknaden i samverkan med Business Sweden. Du kommer att arbeta nära med marknadsansvarig på Business Region Örebro för att sätta regionen på kartan för etableringar, kompetens- och talangattraktion. Du deltar aktivt i och rapporterar i verksamhetsstyrande forum samt representerar Business Region Örebro på relevanta mässor och i nätverk.

Ansvarsområden
I ditt uppdrag och ansvar ingår:
• att proaktivt jobba med investerings- och etableringsfrågor
• att arbeta uppsökande och relationsskapande gentemot potentiella investerings- och etableringscase
• att utifrån etableringsbar mark inom Business Region Örebro tillgängliggöra detta för marknaden i samverkan med Business Sweden
• allt från kontaktskapande aktiviteter till besök och presentation hos potentiella intressenter
• ansvar med fokus på investeringsfrämjande och relationsskapande aktiviteter både utanför och inom Örebroregionen
• du arbetar nära med marknadsansvarig på Business Region Örebro för att sätta regionen på kartan för etableringar, kompetens- och talangattraktion
• att arbeta med allt från mark och exploateringsfrågor till uppsökande aktiviteter hos bolag med nationell likväl som internationell arena
• tillsammans med övriga kollegor paketera erbjudande för Örebroregionens styrkeområden
• möjlighet att representera Business Region Örebro i nationella och internationella sammanhang

Kvalifikationer
Vi vill att du har:
• akademisk examen eller motsvarande utbildning inom relevant område
• erfarenhet av affärsutveckling och projektledning eller verksamhetsledning
• mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
• B-Körkort 

 Meriterande är:
• erfarenhet av att arbeta med investeringsprocesser inom näringslivet
• erfarenhet av internationella kontakter
• förmåga att bygga större nätverk, utveckla och fördjupa relationer i dessa
• erfarenhet från liknande uppdrag inom kommunal/offentlig/privat sektor
• MEX-kunskaper
• språkkunskaper utöver svenska och engelska 

Denna roll kräver ett stort intresse för näringslivs- och samhällsutveckling men också en driven, initiativrik och tålmodig person som uppskattar ett omväxlande arbete. Du är en person som har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och har förmågan att vara entusiastisk  och positiv även i tuffa situationer och behåller även då förmågan att arbeta konstruktivt. För dig är det viktigt att både lyssna och förstå och du uppskattar att samarbeta och dela ansvaret för att gruppen skall prestera. Att driva nya initiativ och agera även när andra tvekar är självklart för dig. Du har ett starkt kundfokus, adresserar kundernas behov och överträffar gärna kunderna förväntningar.  Att vara proaktiv och inte reaktiv är viktigt för dig. Vi ser att du är både självgående och entreprenöriell och tar egna initiativ. I rollen är det viktigt att ha en förmåga att sålla, se helhet och sammanhang och att balansera detta med din förmåga att bygga förtroenden. Du har lätt för att skapa relationer och samverka men vi tror också att du är godhjärtad och har humor. 
Eftersom vi är ett litet team lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Om företaget
Business Region Örebro är länets investeringsfrämjande verksamhet även en så kallad Investment Agency. Vi är ett partnerskap mellan 12 kommuner i Örebro län. Tillsammans arbetar vi för att skapa tillväxt genom att få fler företag att etablera sig och växa i regionen. Detta sker genom nära samarbete med det befintliga näringslivet, olika aktörer och organisationer och akademi. Vi är även en regional partner till Business Sweden.
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb

Ansök nu

ekonom, örebro

Redovisningsekonom
Läs mer Jan 24
Arbetsbeskrivning
Är du en erfaren och detaljfokuserad redovisningsekonom som har minst tre års arbetslivserfarenhet från motsvarande roll? Har du en god förmåga att självständigt organisera, planera och prioritera dina dagliga arbetsuppgifter? Då kan den här tjänsten vara intressant för dig!

Just nu har vi ett spännande heltidsuppdrag hos vår attraktiva kund Desert Business Service AB, som söker erfaren ekonom.
Detta är till en början ett uppdrag på 6 månader men ambitionen är att konsulten därefter går över till en anställning direkt hos kund. Startdatum är så snart som möjligt så välkommen med din ansökan idag!

Desert Business Service AB finns i ljusa och moderna lokaler mitt i centrala Örebro och har ca 10 anställda. Företaget arbetar nära sina kunder och är involverade i hela den affärsmässiga verksamheten.
Desert Business Service AB erbjuder yrkesutövare inom kultur- och underhållningsbranschen professionell hjälp med ekonomi, förhandlingar, juridik, affärsupplägg, administration, projektledning etc. Bland företagets uppdragsgivare finns några av landets främsta inom sitt område, varav en del med stor internationell framgång. 

Ansvarsområden
I denna roll kommer du att erbjudas en rådgivande roll där du i nära samarbete med kunder får fokusera på uppgifter rörande redovisning, bokslut, skatter, deklarationer och rapportering. Du har ett övergripande ansvar för den löpande redovisningen men hjälp av kollegor att utföra det löpande i vardagen. Du kommer även få vara del i kunders affärsverksamhet där arbete med finansiering, avtal, uppköp och inköp förekommer.

Kvalifikationer
Du har en civilekonombakgrund och har arbetat minst tre år inom redovisning.
Din bakgrund får gärna vara från revisionsbyrå eller motsvarande.m skulle den dessutom vara inom kultur- och underhållningsbranschen är det bara meriterande. 

Du har tidigare erfarenhet av att självständigt ha arbetat med rådgivning, analyser, bokslutsarbete och deklarationer. Du har stor vana vid att bearbeta och dokumentera information.

Som person är du strukturerad, noggrann och ansvarstagande. Du trivs med och har förmågan att självständigt driva, planera och prioritera dina arbetsuppgifter framåt. Du har en naturlig kommunikativ ådra, har hög integritet och trivs med och har god förmåga att samarbeta med såväl kollegor som kunder. Vi ser också att det är viktigt att du har ett affärsmässigt förhållningssätt i arbetet du utför.
Du har ett öga för detaljer och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Du behöver även ha goda kunskaper i Engelska samt Microsoft Office paketet.

Erfarenhet
Civilekonomutbildning, med minst 3 års erfarenhet som ekonom

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

miljö- och hållbarhetssamordnare

Kvalitetskoordinator
Läs mer Jan 20
Arbetsbeskrivning
Vill du bidra till Svelandstrafikens fortsatta resa mot en hållbar omställning? Är du engagerad i frågor kring miljö och hållbarhet? Vi söker nu en engagerad hållbarhetsambassadör till en ny roll som Miljö- och hållbarhetssamordnare för det viktiga uppdraget att driva och utveckla hållbarhetsarbetet i Svealandstrafiken. Delar du våra värderingar Samverkan, Värdeskapande, Engagemang och Ansvar som grundstommen för framgång? Då kan det vara dig vi söker, som tillsammans med oss vill skapa ett branschledande hållbarhetsarbete inom den växande Svealandstrafiken.
Tillsammans med teamet kommer du att arbeta med omvärldsbevakning, utbildning, utveckling av rutiner, instruktioner och riktlinjer, mål och nyckeltalsuppföljning. Tillsammans med kommunikationsavdelningen kommer du att ta fram underlag och ansvara för hållbarhetskommunikation internt och externt. Rollen är en nytillsatt funktion där du kommer att arbeta både strategiskt och operativt. I samråd med Hållbarhetschef kommer det att finnas möjlighet att påverka din egen tjänsteprofil och utveckla funktionen framåt. Avdelningen Kvalité och miljö ansvarar för att bolagets  hållbarhetsarbete är integrerat i hela verksamheten samt att arbetet drivs i enlighet med uppsatta mål och gällande ISO-standarder. 
Tjänstens ansvarsområde innefattar bland annat att tillsammans med kommunikationsavdelningen ansvara för hållbarhetskommunikation i bolaget, att inneha rollen som samordnare för Svealandstrafikens Hållbarhetsråd och att ansvara för projektledning, presentationer och dokumentation.

Ansvarsområden
Tjänstens ansvarsområde och dina huvudsakliga arbetsuppgifter initialt kommer att vara:
• Utveckla, implementera och ansvara för ISO 14001
• Bevaka lagar och gällande föreskrifter inom för tjänsten relevant område
• Stötta upphandlare i upphandlingar utifrån hållbarhetskrav
• Utveckla samt genomföra interna utbildningar inom hållbarhet
• Ansvara för hållbarhetskommunikation internt och externt tillsammans med kommunikationsavdelningen
• Utveckla metoder och uppföljning vad gäller klimatdata, hållbarhetsrapportering, väsentlighetsanalys, intressentanalys och målstyrning
• Rollen som samordnare för Svealandstrafikens Hållbarhetsråd

Kvalifikationer
För att vi ska trivas tillsammans ser vi att du är en person som brinner för den hållbara omställningen och har lätt för att engagera andra genom samverkan. Du är bekväm med att ha dialog med kollegor på olika nivåer i verksamheten. Du har en pedagogisk förmåga och kan förklara komplexa frågor på ett lättillgängligt sätt. Du är analytiskt lagd, kan samla in och bearbeta information från flera källor och presentera lösningsförslag som gynnar affären. Dessutom behöver du:

• Examen på inom hållbarhets- och miljöområdet
• God svenska i tal och skrift
• Mycket goda kunskaper i ISO 14001
• Kunskap om strukturerat arbete med lagbevakning samt mycket god kunskap om EU-lagstiftning och nationell lagstiftning inom miljö- och hållbarhetsområdet
• Mycket goda kunskaper i projektledning, presentationsteknik samt god dokumentationsförmåga
• Kunskaper i insamling och beräkning av miljödata
• Kunskap och erfarenhet av gällande regleringar och standarder inom hållbarhetsområdet som exempelvis rapporteringskunskap.

Om företaget
Svealandstrafiken är ett aktiebolag som ägs av Region Västmanland och Region Örebro län. Vår uppgift är att planera och utföra linjelagd trafik med buss i båda länen. Vi kör såväl stadstrafik som regiontrafik, antingen i egen regi eller via någon av de underentreprenörer som vi har avtal med. Vi är navet mellan våra ägare och resenärerna. All busstrafik bedrivs under två olika tjänstevarumärken: VL i Västmanland och Länstrafiken i Örebro.
Vi har 1050 medarbetare och 325 bussar fördelat över 8 bussdepåer och 2 kontor. Mångfald är viktigt för oss och i vårt team ingår medarbetare från jordens alla hörn. Och även om vi har en bit kvar, är vi stolta över att vara bland de företag i branschen som har störst andel kvinnliga medarbetare. 
Vi jobbar ständigt med optimering och utveckling av våra arbetssätt. För oss är det viktigt att man trivs på jobbet och att vi tillsammans jobbar emot Svealandstrafikens gemensamma mål. Vi hjälps åt att hålla ordning och reda - det är A och O. Vårt dagliga arbete ska genomsyras av vår värdegrund - SVEA - Samverkande, Värdeskapande, Engagerade och Ansvarstagande.
Vi hoppas att du vill bli en del av vårt team!

Ansök nu

kvalitets- och säkerhetschef

Kontorschef, offentlig förvaltning
Läs mer Jan 12
Arbetsbeskrivning
Är du en driven, prestigelös och handlingskraftig ledare som brinner för kvalitets- och säkerhetsarbete? Då kan det vara dig vi söker!

Svelandstrafiken söker en kvalitets och säkerhetschef som både ska säkerställa och vidareutveckla bolagets arbete inom kvalité och säkerhetskultur. Du kommer att tillhöra en ny avdelning,  Kvalitets & miljöavdelningen, tillsammans med  avdelningarna Inköp och Logistik. Som ny kvalitets- och säkerhetschef får du stora möjligheter att påverka hur det samlade arbetet med kvalitet- och säkerhet ska utvecklas. Du leder arbetet och utvecklingen och förväntas leda genom andra chefer samt etablera interna nätverk där du har samordningsansvar. Du driver det bolagsgemensamma kvalitets- och säkerhetsarbetet framåt och stöttar olika verksamhetsområden genom att skapa delaktighet och förståelse för respektive område utifrån att vi är en samhällsaktör.
I rollen som kvalitets- och säkerhetschef får du i hög utsträckning vara med och påverka och utforma rollen. Ditt fokus kommer att vara att leda, utveckla och driva Svelandstrafikens arbete med kvalitets- och säkerhetsfrågor i samråd med bolagets olika funktioner men även se potentiella risker och skapa utrymme för uppföljning av de frågor du driver. Rollen innebär att du skiftar mellan det strategiska och det operativa arbetet. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av ledande roll med gott resultat. För att lyckas behöver du ha erfarenhet av att ha lett och samordnat verksamhet, projekt och/eller människor i någon form tidigare.
Du är duktig på samarbete med andra människor och skapar aktivt kontakter samt underhåller både interna och externa relationer. Du utövar ett inspirerande ledarskap genom att motivera och samordna människor och grupper. Genom nära dialog och feedback säkrar du att riktningen och målen är tydliga och skapar på så sätt meningsfullhet, vilja och engagemang. Du har ett helhets- perspektiv och förstår både det interna och externa kundperspektivet.

Ansvarsområden
Dina ansvarsområden:
• Fokus på att leda, utveckla och driva bolagets kvalitets- och säkerhetsarbete i samråd med bolagets olika funktioner
• Att etablera, kommunicera och förvalta principer, regler och standarder i en styrande roll. Utöver det förväntas du stötta verksamheter för att säkerställa beslutade certifieringar och standarder inom säkerhet och kvalitet
• Utbilda, samordna och stödja det interna arbetet samt analysera och utvärdera processarbetets status och mognad
• Driva bolagets systematiska säkerhetsarbete, genomföra riskhantering och -bedömning 
• Att kunna växla mellan strategiskt och operativt arbete och vara van att bryta ner strategier till operativa planer och beslut för att utveckla och driva verksamheten framåt för bästa möjliga resultat

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen ser vi att du som söker motsvarar följande skallkrav:

• Relevant akademisk utbildning, alternativt har du förvärvat motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet som vi bedömer som likvärdig
• Kunskaper i förekommande/aktuell lagstiftning inom området
• Flerårig erfarenhet av internt arbete med kvalitetsledning- och uppföljning samt erfarenhet av arbete med säkerhetsfrågor i en komplex verksamhet
• Erfarenhet, intresse av och kunskap inom digitalisering av kvalitetsfunktioner samt en nyfikenhet på nya krav och arbetssätt
• Erfarenhet av att driva, utveckla och leda komplexa projekt
• Förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i digitala verktyg
• Lean och ISO-erfarenhet
• Kunskap och erfarenhet av krisberedskap, krisledning och krishantering

• Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av informationssäkerhet och/eller erfarenhet av arbete inom Transportbranschen

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som person är du strukturerad och planerar effektivt både ditt eget och avdelningens arbete. 
Du är analytisk och processorienterad i ditt förhållningssätt och har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga då uppdraget inkluderar coachning och utbildning av medarbetare.

Tjänsten är säkerhetsklassad och kräver svenskt medborgarskap. Vi kommer att genomföra säkerhetsprövning och registerkontroll innan anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Då tjänsten innebär resor krävs B körkort 

Om företaget
Svealandstrafiken är ett aktiebolag som ägs av REgion Västmanland och Region Örebro län. Vår uppgift är att planera och utföra linjelagd trafik med buss i båda länen. Vi kör såväl stadstrafik som regiontrafik, antingen i egen regi ellervia någon av de underentreprenörer som vi har avtal med. Vi är navet mellan våra ägare och resenärerna. All busstrafik bedrivs under två olika tjänstevarumärken: VL i Västmanland och Länstrafiken i Örebro.
Vi har 1050 medarbetare och 325 bussar fördelat över 8 bussdepåer och 2 kontor. mångfald är viktigt för oss och i vårt team ingår medarbetare från jordens alla hörn. Och även om vi har en bit kvar, är vi stolta över att vara bland de företag i branschen som har störst andel kvinnliga medarbetare.
Vi jobbar ständigt med optimering och utveckling av vårt arbetssätt. För oss är det viktigt att man trivs på jobbet och att vi tillsammans jobbar mot Svealandstrafikens gemensamma mål. Vi hjälps åt att hålla ordning och reda - det är A och O. Vårt dagliga arbete skall genomsyras av vår värdegrund - SVEA- Samverkande, Värdeskapande, Engagerade och Ansvarstagande.
Vi hoppas att du vill bli en del av vårt team!

Ansök nu

Länsdriftchef

Fastighetschef
Läs mer Jan 3
Arbetsbeskrivning
Är du en engagerad och serviceinriktad ledare som vill vara med i vår utvecklingsresa inom Regionservice? Då har vi en spännande tjänst för dig!

Vi söker nu dig som vill arbeta som länsdriftschef för vår fastighetsdrift, Regionservice inom Region Örebro län.
Våra medarbetare är vår styrka som ger oss möjlighet att utveckla vår verksamhet genom samarbete, utveckling och professionalism. Vi välkomnar dig som tillsammans med oss vill nå vår vision, Tillsammans skapar vi ett bättre liv!

Avdelningen för fastighetsdrift består av 100 medarbetare som arbetar och utgår från flera platser i länet. Vi ansvarar för skötsel, tillsyn och mindre reparationer av alla delar i en fastighet. I vårt dagliga arbete ingår att ge stöd och service till verksamheter som finns i våra fastigheter för att deras arbete ska gå så smidigt som möjligt. Vi ansvarar för kvalitet och stabilitet i den dagliga driften.
Arbetet som Länsdriftschef Fastighetsdrift innebär att leda, utveckla, följa upp och samordna avdelningens verksamhet. Avdelningen är uppdelad i åtta driftgrupper och består totalt av ca 100 medarbetare verksamma i hela länet. Verksamheten har kvalitetsansvar för den dagliga driften, vilken vi kan hålla genom en god struktur och ordning kring våra anläggningar.

Du har resultatansvar, driftansvar, personalansvar och arbetsmiljöansvar. Till ditt stöd har du åtta gruppchefer som även ingår i din ledningsgrupp, du rapporterar direkt till Fastighetschefen. Du har också fem direktrapporterande medarbetare i olika övergripande roller.

En av utmaningarna i arbetet är att se helhet och sammanhang, göra nödvändiga prioriteringar och utveckla verksamheten som både är omfattande, komplex och hanterar stora ekonomiska värden. Ditt uppdrag blir att hålla ihop avdelningen samt att utveckla samarbetet mellan driftgrupper, förvaltare och projektledare tillsammans med din ledningsgrupp. Du ingår i ledningsgruppen för Fastigheter och ansvarar för processen från färdigt projekt till skötsel, drift och underhåll. Vi ser också att avdelningen är en partner till de förvaltningar som hyr våra fastigheter och anläggningar och i uppdraget ingår att utveckla dialogen med våra partners och deras processer.

I länsdriftschefens roll ingår att delta i lokala och nationella nätverk och på ett positivt sätt kunna företräda Region Örebro län.

Ansvarsområden
Arbetet som Länsdriftchef innebär:
att leda, utveckla, följa upp och samordna avdelningens verksamhet
att du har resultatansvar, driftansvar, personalansvar och arbetsmiljöansvar
uppdraget innebär att du ska kunna se helhet och sammanhang, göra nödvändiga prioriteringar och utveckla verksamheten som både är omfattande, komplex och hanterar stora ekonomiska värden
uppdraget är att hålla ihop avdelningen, utveckla samarbetet mellan driftgrupper, förvaltare och projektledare tillsammans med din ledningsgrupp
du ingår i ledningsgruppen för Fastigheter och ansvarar för processen från färdigt projekt till skötsel, drift och underhåll
din avdelning är en partner till de förvaltningar som hyr våra fastigheter och anläggningar och i uppdraget ingår att utveckla dialogen med våra partners och deras processer
I rollen ingår att delta i lokala och nationella nätverk och på ett positivt sätt kunna företräda Region Örebro län


Kvalifikationer
Vi söker dig som drivs av att utveckla människor och lägger stort värde i ett cochande och motiverande ledarskap.

Du har hög servicekänsla och vill vara en samarbetspartner för våra hyresgäster. Du ska ha god förmåga att leda, entusiasmera och utveckla medarbetarna och verksamheten. Det är viktigt att du är bra på att delegera på ett klokt sätt och att du har ett strategiskt förhållningssätt. Du är utåtriktad och har lätt för att skapa förtroendefulla relationer. Du uttrycker dig väl i tal och skrift.
Du har god teknisk kompetens och en bakgrund inom inom fastighetsbolag eller fastighets/drifts-ansvar inom en organisation eller bolag. Erfarenhet inom drift & underhåll värderas högt.

Bkörkort är ett krav
Krav är:
• Ingenjör på högskolenivå eller motsvarande kompetens
• Erfarenhet av ledande befattning- resultat, drift, personal och arbetsmiljöansvar
B körkort är ett krav

Meriterande är: 
• Erfarenhet inom drift och underhåll
• Erfarenhet av att vara chef över chefer

Om företaget
Område fastigheter ansvarar för förvaltning, drift och byggnation av Region Örebro läns fastigheter, ca 500 000 m2. Vår huvuduppgift är att vårda våra fastigheter och att se till att lokalerna är funktionella och ändamålsenliga. Det gör vi genom verksamhets- och teknikanpassning eller genom att skapa nya lokaler eller byggnader. Våra hyresgäster är till största delen vårdverksamheter, vilket innebär en hög teknisk komplexitet och krav på samband, funktionalitet och flöden.

Tillsammans är vi ca 140 medarbetare, både yngre och mer erfarna. Våra medarbetare är drivna, engagerade och har en hög teknisk kompetens. Hos oss möter du människor som hjälper varandra och har en god sammanhållning.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ansök nu

tulladministratör

Tullkontorist
Läs mer Jan 30
Arbetsbeskrivning
Är du en flitig och erfaren administratör som trivs med att jobba på kontor och med datorn som ditt främsta arbetsredskap?
Är du en person som är noggrann, strukturerad och gillar att arbeta effektivt? Då kan vi ha jobbet för dig!

Randstad söker nu tulladministratörer till Postnord i Örebro, som är beläget i Pilängen. Detta är ett uppdrag som till en början är på 6 månader men det finns goda chanser till förlängning för rätt person. Arbetstiderna är mellan 05:50-14:20.
Hos PostNord välkomnas du av ett glatt gäng till öppet kontorslandskap och du erbjuds en omfattande introduktion. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
 Som tulladministratör arbetar du i första hand med att administrera ärenden i system för att överföra information för vidare behandling. Du kommer på sikt att arbeta med att lämna import- och exportdeklarationer för kundens räkning samt granska och registrera fakturor i det interna systemet. Utbildning kommer att ske på plats och byggas på efterhand för att öka kompetensen och utveckla arbetsuppgifterna. 

Kvalifikationer
 För den här tjänsten behöver du ha fullständig gymnasieutbildning. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt men också i team för att uppnå de gemensamma målen och leverera hög kvalité mot kunderna. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska, fler språk är meriterande. Vi ser gärna att du har mycket god datorvana samt noggrannhet i jobbet som utförs. Som person ser vi att du är driven och strukturerad i ditt arbetssätt samt välkomnar problemlösning.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald 

För att lyckas i rollen som administratör bör du ha: 


 Fullständig gymnasieutbildning.
 Uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska. 
 Ha en god datorvana då rollen kräver att man jobbar mot ett visst mål/hastighet i sina ärenden. 
 Körkort och tillgång till bil. 


Om företaget
PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark.

Ansök nu

Projektledare

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Dec 13
Arbetsbeskrivning
Visst vill du jobba på ett tillväxtbolag som ser sina medarbetare som sin viktigaste tillgång? CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar och har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare som kan erbjuda bra personlig utveckling och goda anställningsvillkor. Som ett bevis på att vi är en bra arbetsgivare är CERTEGO stolta över att ha blivit utsedda till Karriärföretag både år 2022 och 2023! 

Nu söker filialen i Örebro en projektledare!

Det finns flera goda skäl att välja CERTEGO som arbetsgivare. Vi är ett innovativt företag i en bransch med kontinuerlig tillväxt där du som anställd får möjlighet till karriärutveckling. Dessutom får du arbeta med härliga kollegor som hjälper varandra att lyckas! På CERTEGO erbjuds du många förmåner, bland annat arbetstidsförkortning, vinstutdelning och förmånsbil. Företagskulturen är varm med många karriärmöjligheter.  Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och Unionen. 

Vill du vara med och skapa en tryggare värld?
Ta steget och bli en del av CERTEGO!

Ansvarsområden
CERTEGO genomför små och stora installationer ute hos våra kunder, t.ex. kommunala fastigheter, bostadsföretag och kommersiella fastigheter.

Som projektledare inom mekanik har du ansvar för:
Planering och ledning av olika produktionsprojekt från införsäljning till genomförande.  
Resursplanera, inköp och kontakt med underleverantörer. 
Leverans mot kvalitetsmål, service, möta deadlines och kundnöjdhet tillsammans med ditt team
Bygga relationer med CERTEGOS kunder.


Kvalifikationer
För att lyckas i rollen behövs en kombination av förståelse för teknik, mekanik och projektledning. Erfarenhet från bransch och kunskaper inom projektledning/projektering/installation inom mekanisk säkerhet är starkt önskvärt. Alternativt söker vi dig som antigen:


har rätt tekniska kunskaper från branschen och goda förutsättningar att bli en duktig projektledare. 
har gedigen kompetens som projektledare inom bygg, industri eller annat tekniskt område och viljan att lära dig projektleda inom mekanisk säkerhet

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser att:


du är drivande, självständig och strukturerad i ditt arbetssätt. 
du har lätt att kommunicera med såväl kunder som medarbetare och du är mån om att skapa och bibehålla goda relationer. 
du vill vara en del av vårt team som kännetecknas av den goda stämningen och viljan att hjälpa varandra att lyckas! 

Du har: 
svenskt medborgarskap och godkänt utdrag från polisens belastningsregister (då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade)
B-körkort

Urval och intervjuer sker löpande så sök så snart som möjligt eller kontakta rekryteringskonsult Tomas Köhler +46736794777 tomas.kohler@randstad.se eller Gabriel Rhawi +46708434102 gabriel.rhawi@randstad.se 
CERTEGOs verksamhet har historiskt sett varit mansdominerad och vi har som målsättning att öka jämställdheten och mångfalden.

Erfarenhet
Erfarenhet av mekanisk säkerhet är särskilt meriterande, läs nedan om annat som kan kvalificera dig

Om företaget
Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Se filmen här ovan eller följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra övriga lediga tjänster.  
CERTEGOs värdegrund
Våra värderingar är det som driver oss till att uppnå vår vision. För var och en som jobbar för CERTEGO är det dessa värderingar som ska vägleda oss när vi fattar beslut och gör våra prioriteringar:

#1 Jag tar ansvar
Att ta ansvar börjar och slutar alltid med mig som individ. När var och en av oss tar ansvar, kan vi tillsammans uträtta stordåd.
 
#2 Vi vill alltid bli bättre
Att vara bäst är inte ett tillstånd, det är en process. Vi vill alltid lära och förbättra oss för att vara det bästa teamet och den bästa partnern för våra kunder. 
 
#3 Tillsammans gör vi det enkelt
?Vi tror på samarbete. Vi är bäst när våra olika experter arbetar tillsammans som ETT CERTEGO. Det ska vara enkelt, tryggt och trevligt att jobba med oss! 

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Vi erbjuder rådgivning, installation och service inom bland annat lås, passersystem, porttelefon, kamerabevakning, larm och brandsäkerhet.

Ansök nu

drifttekniker

Processtekniker, tillverkningsindustri
Läs mer Dec 8
Arbetsbeskrivning
Är du en initiativrik och teknisk person som är nyfiken på att bidra till förnybar energi, i ett meningsfullt och varierande arbete? Då kan rollen som drifttekniker till Gasums välkända biogasanläggning i Örebro vara rätt för dig! Sök redan idag för chansen att bli en del av ett gott gäng!

Huvuduppgiften som drifttekniker är att på ett säkert, miljömässigt och ekonomiskt sätt driva anläggningen med en jämn och hög produktion. I rollen kommer du att arbeta både självständigt och tillsammans i en mindre grupp. Tillsammans ser ni till att det dagliga arbetet flyter på så smidigt, säkert och optimalt det bara går.

Tjänsten är en tillsvidareanställning (inleds med provanställning) på heltid.
Arbetstid: Mån-fre 07.00-16.00. Beredskap var 4:e vecka. Du blir anställd av Gasum AB.

För information: Den här rekryteringen är ett samarbete mellan Gasum och Randstad. För frågor om tjänsten och processen, kontakta Malin Pettersson, malin.pettersson@randstad.se.

Ansvarsområden
Du kommer bland annat ansvara för att:
Delta i och utveckla det dagliga arbetet med produktion, tillsyn och underhåll tillsammans med kollegor och platschef.
Utföra drift- och processövervakning, även på hög höjd.
Utföra riskanalyser, förbättra och tillämpa systematiskt säkerhetsarbete.
Rapportera och vidta åtgärder vid störning eller risk för fara på person eller anläggning.
Analysera och åtgärda driftproblem samt jobba med förebyggande underhåll.
Arbeta med mekaniskt underhåll, felsökning och reparation av processutrustning.
Vid behov (enstaka tillfällen) resa till Gasums andra biogasanläggningar för stöttning i arbete där.
Delta i beredskapsarbete, i nuläget, var 4:e vecka (en timmes ställtid).


Kvalifikationer
För att du ska trivas och lyckas i rollen som drifttekniker ser vi gärna att du:
gillar problemlösning
är van att ta egna initiativ
är självgående
har lätt för att samarbeta med andra
förstår vikten av säkerhet i det dagliga arbetet
är händig med ett stort intresse för process och teknik.
har en positiv energi samt förmåga att behålla lugnet i oväntade situationer

Genom en god kommunikation är du naturligt bra på att hålla en god relation med kollegor, kunder och leverantörer som besöker anläggningen.

Vi söker dig som har relevant utbildning eller erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet från processindustri eller annan produktion, likaså om du har tidigare erfarenhet av arbete med process, styrsystem och underhållsarbete.

Förutom relevant utbildning och/eller erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter ser vi att du som söker den här tjänsten har:
stort intresse för teknik och miljö
goda datorkunskaper
god förmåga att kommunicera på svenska, tal och skrift
grundläggande kunskaper i engelska
ett fungerande luktsinne, som är ett krav

Vi lägger stor vikt vid att hitta dig med rätt inställning, motivation och personlighet.

Erfarenhet
Tidigare erfarenhet av arbete med process, styrsystem och underhållsarbete är meriterande.

Om företaget
Vi är experter inom den nordiska gassektorn och på energimarknaden. Tillsammans med våra samarbetspartner främjar vi utvecklingen mot en koldioxidneutral framtid. Vår mission är att arbeta för renare energi. Vår vision är att leda ett nordiskt ekosystem för gas. Under de närmsta åren investerar vi in en infrastruktur med tankstationer för flytande biogas och flytande naturgas för tunga transporter. Samtidigt expanderar vi vår produktion av biogas och bygger fler biogasanläggningar. Det är  några av de stora satsningar vi gör för att närma oss ett koldioxidneutralt samhälle.

Ansök nu

it-supporttekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jan 13
Arbetsbeskrivning
Vi söker en it-supporttekniker till en av våra kunder i Örebro och deras helpdeskavdelning för att täcka upp för en medarbetare som är föräldraledig. Tjänsten är ett konsultuppdrag med önskad start den 15 februari och förväntat avslut den 31 augusti, med ca. fyra veckors semester i juli. Som IT-supporttekniker kommer du att arbeta med att se till att IT-utrustning fungerar, tillhandahålla servicestöd via t.ex. telefon, e-post och chatt mot användare avseende hård- och mjukvara, administrera IT-miljöer (t.ex. användarkonton, behörigheter och utskriftsköer) och instruera användare i hur de ska arbeta med olika program. Ärenden fördelas i ett verktyg.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Du ansöker på www.randstad.se, senast 2023-01-30. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta david.erzberger@randstad.se.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansvarsområden
I denna tjänst kan nedan arbetsuppgifter förekomma?
se till att IT-utrustning fungerar
tillhandahålla servicestöd via t.ex. telefon, e-post och chatt mot användare avseende hård- och mjukvara
administrera IT-miljöer (t.ex. användarkonton, behörigheter och utskriftsköer)
instruera användare i hur de ska arbeta med olika program.


Kvalifikationer
För att lyckas i denna tjänst ser vi gärna att du uppfyller nedan kompetenskrav?
gymnasium eller likvärdig utbildning
minst sex (6) månaders arbetslivserfarenhet inom yrkeskategorin
goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation samt informationssäkerhet
grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt
kunskaper om ärendehanteringssystem (exempelvis Easit BPS eller Artologik Helpdesk)
kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.


Erfarenhet
minst sex (6) månaders arbetslivserfarenhet inom yrkeskategorin.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

tulladministratör

Tullkontorist
Läs mer Jan 19
Arbetsbeskrivning
Är du en flitig och erfaren administratör som trivs med att jobba på kontor och med datorn som ditt främsta arbetsredskap?
Är du en person som är noggrann, strukturerad och gillar att arbeta effektivt? Då kan vi ha jobbet för dig!

Randstad söker nu tulladministratörer till Postnord i Örebro, som är beläget i Pilängen. Detta är ett uppdrag som till en början är på 6 månader men det finns goda chanser till förlängning för rätt person. Arbetstiderna är mellan 05:50-14:20.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
S om tulladministratör arbetar du i första hand med att administrera ärenden i system för att överföra information för vidare behandling. Du kommer på sikt att arbeta med att lämna import- och exportdeklarationer för kundens räkning samt granska och registrera fakturor i det interna systemet. Utbildning kommer att ske på plats och byggas på efterhand för att öka kompetensen och utveckla arbetsuppgifterna. 

Kvalifikationer
 För den här tjänsten behöver du ha fullständig gymnasieutbildning. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt men också i team för att uppnå de gemensamma målen och leverera hög kvalité mot kunderna. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska, fler språk är meriterande. Vi ser gärna att du har mycket god datorvana samt noggrannhet i jobbet som utförs. Som person ser vi att du är driven och strukturerad i ditt arbetssätt samt välkomnar problemlösning.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald 

För att lyckas i rollen som administratör bör du ha: 


 Fullständig gymnasieutbildning.
 Uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska. 
 Ha en god datorvana då rollen kräver att man jobbar mot ett visst mål/hastighet i sina ärenden. 
 Körkort och tillgång till bil


Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

tulladministratör, örebro

Tullkontorist
Läs mer Dec 13
Arbetsbeskrivning
Är du en flitig och erfaren administratör som trivs med att jobba på kontor och med datorn som ditt främsta arbetsredskap?
Är du en person som är noggrann, strukturerad och gillar att arbeta effektivt? Då kan vi ha jobbet för dig!

Randstad söker nu tulladministratörer till Postnord i Örebro, som är beläget i Pilängen. Detta är ett uppdrag som till en början är på 6 månader men det finns goda chanser till förlängning för rätt person. Arbetstiderna är mellan 05:50-14:20.
Hos PostNord välkomnas du av ett glatt gäng till öppet kontorslandskap och du erbjuds en omfattande introduktion. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
 Som tulladministratör arbetar du i första hand med att administrera ärenden i system för att överföra information för vidare behandling. Du kommer på sikt att arbeta med att lämna import- och exportdeklarationer för kundens räkning samt granska och registrera fakturor i det interna systemet. Utbildning kommer att ske på plats och byggas på efterhand för att öka kompetensen och utveckla arbetsuppgifterna. 

Kvalifikationer
 För den här tjänsten behöver du ha fullständig gymnasieutbildning. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt men också i team för att uppnå de gemensamma målen och leverera hög kvalité mot kunderna. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska, fler språk är meriterande. Vi ser gärna att du har mycket god datorvana samt noggrannhet i jobbet som utförs. Som person ser vi att du är driven och strukturerad i ditt arbetssätt samt välkomnar problemlösning.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald 

För att lyckas i rollen som administratör bör du ha: 


 Fullständig gymnasieutbildning.
 Uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska. 
 Ha en god datorvana då rollen kräver att man jobbar mot ett visst mål/hastighet i sina ärenden. 
 Körkort och tillgång till bil. 


Om företaget
PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark.

Ansök nu

ekonomichef

Ekonomichef
Läs mer Jan 2
Arbetsbeskrivning
Är du en förtroendeingivande och engagerad ledare som vill vara med i vår förnyelseresa inom Regionservice? Då har vi en spännande tjänst för dig!
Vi söker nu dig som vill arbeta som ekonomichef för förvaltningen Regionservice inom Region Örebro län.
Våra medarbetare är vår styrka som ger oss möjlighet att utveckla vår verksamhet genom samarbete, utveckling och professionalism. Vi välkomnar dig som tillsammans med oss vill nå vår vision, Tillsammans skapar vi ett bättre liv!
 
Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, logistik, vårdnära service, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra cirka 1000 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. 

 I rollen som ekonomichef för förvaltningen Regionservice har du en mycket central roll där du leder ett team om fyra medarbetare. Som ekonomichef har du ansvar för att leda, driva och utveckla förvaltningens ekonomi- och ekonomiplaneringsarbete.
Du rapporterar till vår förvaltningschef inom Regionservice, och ingår i förvaltningens ledningsgrupp. I ledningsgruppen bidrar du med kunskap och kompetens ur ett ekonomiskt perspektiv, samtidigt som du stöttar dina kollegor inom deras områden för att tillsammans utveckla och driva förvaltningen framåt.
 
I ditt team, med fyra ekonomer, arbetar du med ett nära och engagerat ledarskap, och är en aktiv och coachande ledare i att utveckla och motivera dina medarbetare och bidra till ett gott klimat i gruppen.
Du har en strategisk roll, och leder genom att delegera ansvar och har förtroende för dina medarbetare så att ni tillsammans uppnår mål och resultat och bidrar till ständiga förbättringar i verksamheten. 

 Arbetsinnehållet i tjänsten omfattar en bredd av ekonomifrågor som innebär att du representerar och samverkar både inom och utom förvaltningen, exempelvis i forum med regionens övriga verksamheter för att bidra till utvecklingen av ekonomiområdet inom hela Region Örebro län. Du kommer också föredra ekonomi på nämnden samt stötta politiken i deras behov.

Ansvarsområden
Du har ansvar för att leda, driva och utveckla förvaltningens ekonomi- och verksamhetsplaneringsarbete.
Du rapporterar till förvaltningschefen inom Regionservice
Du ingår i förvaltningens ledningsgrupp där du bidrar med kunskap och kompetens ur ett ekonomiskt perspektiv
Du ansvarar för att stötta dina kollegor inom deras områden för att tillsammans utveckla och driva förvaltningen framåt
Du arbetar med ett nära och engagerat ledarskap, och är en aktiv och coachande ledare i att utveckla och motivera dina medarbetare och bidra till ett gott klimat i gruppen
Rollen är strategisk och du leder genom att delegera ansvar och ha förtroende för dina medarbetare så att ni tillsammans uppnår mål och resultat och bidrar till ständiga förbättringar i verksamheten
Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som ekonomichef hos oss, ser vi att du har:
en akademisk utbildning inom ekonomi, eller motsvarande utbildning eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig, du har i grunden en bred ekonomikunskap och god förståelse för olika processer inom området
Du har arbetat med ekonomi i minst fem år, kanske i en roll som controller, ekonom eller ekonomichef och har ett genuint intresse av att leda människor
Vi ser att det kan vara en fördel av att ha erfarenhet från offentlig förvaltning eller politiskt styrd organisation för att ha en förståelse för våra processer 
Har du dokumenterad ledarskapsbakgrund är även detta meriterande och något som ger dig en bra grund att stå på i rollen som ekonomichef hos oss på Regionservice
Som ledare är du förtroendeingivande, samarbetsorienterad och engagerad. Du leder genom andra och har ett strategiskt perspektiv 
Kommunikation och dialog är viktigt för dig i ditt ledarskap, och du skapar engagemang och är trygg och prestigelös i ditt förhållningssätt 
Du representerar både inom och utom förvaltningen för att bidra till utvecklingen av ekonomiområdet inom hela Region Örebro län
Du kommer att föredra ekonomi på nämnden samt stötta politiken i deras behov
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet 

Ansökan skall innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg examensbevis med mera skall lämnas vid en eventuell intervju.

Om företaget
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Ansök nu

operativ inköpschef

Inköpare
Läs mer Jan 3
Arbetsbeskrivning
Är du en lyhörd och handlingskraftig person som uppskattar ett omväxlande arbete där du kan utvecklas? Vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större? Då har du kommit helt rätt.
Som operativ inköpschef på Svealandstrafiken ser vi att dina personliga förmågor är starka inom affärsmässighet samt att du har en helhetssyn för hela bolaget. Som chef är du en i teamet och har lätt för att samarbeta med andra. Vi värdesätter en stabil person som jobbar utifrån en coachande och tillitsfull ledarstil.

Vi vill att du är en handlingskraftig person med förmåga att styra processer och se helhet i större projekt. Du trivs med att arbeta med effektiva metoder och uppskattar ett omväxlande och stimulerande arbete där du har möjlighet att utvecklas och växa. Du tycker om att vara en del av en kultur där olikheter får ta plats och där det är högt i tak. Du är lyhörd och bidrar gärna till att de du arbetar med växer och utvecklas i sitt arbete. Du är med och utvecklar kreativa lösningar för att stå stark inför nya utmaningar.
På Svealandstrafiken är det inköpsgruppen som stödjer företaget i inköps- och upphandlingsrelaterade frågor. I gruppen stödjande roll ingår även att förvalta och följa upp ingångna avtal, driva utvecklingsarbete samt att genom utbildningsinsatser säkerställa regelefterlevnad inom organisationen.

Ansvarsområden
Ditt huvudsakliga uppdrag som operativ inköpschef är att:
• Ha det övergripande ansvaret för upphandlingsgruppen där du är gruppchef och har ansvar för tre medarbetare
• Tillsammans med gruppen utveckla väl fungerande arbetsprocesser kring inköp och upphandling inom hela koncernen. Kommande år kommer fokus bland annat att ligga på avtalsuppföljning,  och optimering av bolagets leverantörsportfölj.
• Tillsammans med gruppen utveckla upphandlingsprocessen till att bli mer strategisk och proaktiv, vilket bland annat innebär att framställa, förvalta och kommunicera styrande och stödjande dokument
• Ansvara för egna upphandlingsuppdrag vilket innebär att upprätta och sammanställa förfrågningsunderlag, genomföra upphandlingar, medverka vid eventuella förhandlingar och utforma kontraktshandlingar

Kvalifikationer
Vi vill att du har:
• Högskole- eller universitetsutbildning inom juridik, ekonomi eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
• Flerårig erfarenhet av arbete med offentlig upphandling
• Mycket god kunskap om upphandlingsprocessen, LUF samt LOU
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
• Körkort krävs då resor ingår i tjänsten

Meriterande är:
• Tidigare ledarerfarenhet
• Kunskap och erfarenhet om kategoristyrning
• Erfarenhet av arbete i TendSign
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och ser att egenskaper som - relationsskapande, strukturerad, trygg, prestigelös, kommunikativ samt pedagogisk är viktiga för denna roll.

Om företaget
Svealandstrafiken – en stolt samhällsbyggare

Svealandstrafiken är ett aktiebolag som ägs av Region Västmanland och Region Örebro Län. Vår uppgift är att planera och utföra linjelagd trafik med buss i båda länen. Vi kör såväl stadstrafik som regiontrafik, antingen i egen regi eller via någon av de underentreprenörer som vi har avtal med. Vi är navet mellan våra ägare och resenärerna. All busstrafik bedrivs under två olika tjänstevarumärken: VL i Västmanland och Länstrafiken i Örebro.

Vi har 1050 medarbetare och 325 bussar fördelat över 8 bussdepåer och 2 kontor. Mångfald är viktigt för oss och i vårt team ingår medarbetare från jordens alla hörn. Och även om vi har en bit kvar, är vi stolta över att vara bland de företag i branschen som har störst andel kvinnliga medarbetare.

Vi jobbar ständigt med optimering och utveckling av våra arbetssätt. För oss är det viktigt att man trivs på jobbet och att vi tillsammans jobbar emot Svealandstrafikens gemensamma mål. Vi hjälps åt att hålla ordning och reda - det är A och O. Vårt dagliga arbete ska genomsyras av vår värdegrund - SVEA - Samverkande, Värdeskapande, Engagerade och Ansvarstagande.

Vi hoppas att du vill bli en del av vårt team!

Ansök nu

tulladministratör

Tullkontorist
Läs mer Dec 15
Arbetsbeskrivning
Är du en flitig och erfaren administratör som trivs med att jobba på kontor och med datorn som ditt främsta arbetsredskap?
Är du en person som är noggrann, strukturerad och gillar att arbeta effektivt? Då kan vi ha jobbet för dig!

Randstad söker nu tulladministratörer till Postnord i Örebro, som är beläget i Pilängen. Detta är ett uppdrag som till en början är på 6 månader men det finns goda chanser till förlängning för rätt person. Arbetstiderna är mellan 05:50-14:20.
Hos PostNord välkomnas du av ett glatt gäng till öppet kontorslandskap och du erbjuds en omfattande introduktion. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
 Som tulladministratör arbetar du i första hand med att administrera ärenden i system för att överföra information för vidare behandling. Du kommer på sikt att arbeta med att lämna import- och exportdeklarationer för kundens räkning samt granska och registrera fakturor i det interna systemet. Utbildning kommer att ske på plats och byggas på efterhand för att öka kompetensen och utveckla arbetsuppgifterna. 

Kvalifikationer
 För den här tjänsten behöver du ha fullständig gymnasieutbildning. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt men också i team för att uppnå de gemensamma målen och leverera hög kvalité mot kunderna. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska, fler språk är meriterande. Vi ser gärna att du har mycket god datorvana samt noggrannhet i jobbet som utförs. Som person ser vi att du är driven och strukturerad i ditt arbetssätt samt välkomnar problemlösning.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald 

För att lyckas i rollen som administratör bör du ha: 


 Fullständig gymnasieutbildning.
 Uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska. 
 Ha en god datorvana då rollen kräver att man jobbar mot ett visst mål/hastighet i sina ärenden. 
 Körkort och tillgång till bil. 


Om företaget
PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark.

Ansök nu

montör, örebro

Montör, gummi- och plastprodukter
Läs mer Dec 7
Arbetsbeskrivning
Vi på Randstad i Örebro ser ett framtida behov av montörer och söker dig
som vill arbeta som montör! Som montör är du den del av det viktiga
produktionsarbetet som behövs för att se till att företagets kunder får
beställda produkter. Du monterar och färdigställer artiklar efter ordrar. Som
montör är det viktigt att du är noggrann och kan läsa av instruktioner från
ritningar. Din personliga inställning är det viktigaste. Att kunna hålla hög
kvalitet och hålla ett bra tempo är viktigt för att trivas och lyckas i din roll
som montör.

Detta är ett uppdrag ute hos några av våra välkända kunder. Skiftgång kan förekomma.

Som konsult hos på Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos
någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos
andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag,
företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan
innebära många kontakter och skapa en bra chans till att fylla på ditt CV.
På Randstad kan vi erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan
utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV.

Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna kan bestå av:
• Montera och färdigställa produkter efter ordrar
• Ritningsläsning och instruktionsläsning

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
- Gymnasie utbildning
- Körkort
- Tidigare erfarenhet av montering, minst 6 månader
- Truck & traverskort/säkra lyft
- Kan jobba skift
- Erfarenhet av att arbeta utifrån arbetsbeskrivning
- Meriterande med erfarenhet av ritningsläsning

Erfarenhet
minst 6 månader arbetslivserfarenhet

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

servicetekniker

Resemontör, maskin
Läs mer Dec 23
Arbetsbeskrivning
Är du företagsam, självgående och drivs av att vårda befintliga och nya kundrelationer? Vill du ha ett fritt och omväxlande arbete i en roll med frihet under ansvar? Då är rollen som servicetekniker hos Munters något för dig! 


För att stärka och utveckla serviceorganisationen söker nu Munters dig som med ditt tekniska kunnande och serviceorienterade inställning vill bli en del av Munters svenska serviceteam! Du kommer huvudsakligen att arbeta mot kunder i Örebro/Karlskoga med omnejd.


Som servicetekniker på Munters spenderar du merparten av din tid ute hos kund. Du utgår, med en tillhandahållen servicebil, från hemmet och ansvarar själv för den dagliga planeringen. I rollen arbetar du främst självständigt för att felsöka, serva och installera avfuktare och luftbehandlingssystem hos kunderna. Arbetet kräver stor flexibilitet men skapar också möjlighet att få arbeta med frihet under ansvar. Som person är du trygg i dig själv, ansvarstagande och förtroendeingivande. Du drivs av att leverera resultat i en självständig miljö och har nära till att samarbeta och hjälpas åt.


Då du i din tjänst kommer ha ett brett kontaktnät, både internt och gentemot kunder, behöver du ha en god social kompetens och en positiv inställning för att lyckas i rollen. Du är företagets representant ut mot kunderna och det är därför viktigt att du är serviceinriktad och har lätt för att på ett lyhört sätt läsa och anpassa dig efter rådande situation.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Då serviceteamet idag består av många manliga kollegor hoppas vi även på kvinnliga sökande.

Ansvarsområden
Service och reparation av avfuktare och luftbehandlingssystem
Enklare installationer i samarbete med projektorganisationen
Planera serviceverksamheten inom området
Jobba tillsammans med säljare, projektledare och kundservice för att hjälpa kunderna på bästa sätt

I rollen är resor en del av vardagen och det är viktigt att man trivs med detta. Övernattningar beräknas till ca 20-30/år.

Kvalifikationer
Några års allmän arbetslivserfarenhet, varav minst 1-2 års erfarenhet av motsvarande arbete inom elektronik och/eller ventilation 
God teknisk förståelse, erfarenhet av att tyda el-schema och felsökning
El-utbildning eller motsvarande erfarenhet
B-körkort
Svenska och engelska flytande i tal och skrift 

Meriterande:
Tidigare arbetat med att planera och driva sitt arbete självständigt
Erfarenhet från avfuktnings- och luftbehandlingssystem
Kunna utgå ifrån boende i Örebro/Karlskoga med omnejd


Erfarenhet
Minst 1-2 års erfarenhet från liknande arbete.

Om företaget
Munters är en global ledare inom energieffektiva och hållbara klimatlösningar. Företaget startades upp redan 1955 och idag utförs tillverkning och försäljning i mer än 30 länder med nästan 3 500 medarbetare. Genom innovativa teknologier skapar Munters det perfekta klimatet för krävande industriella applikationer, varav de största segmenten är livsmedel, läkemedel och industri. Vill du vara med på Munters spännande resa? Då är du välkommen med din ansökan, redan idag!

Ansök nu

industrimedarbetare, örebro

Montör, metallprodukter
Läs mer Dec 7
Arbetsbeskrivning
Är du en noggrann och strukturerad medarbetare som trivs med ansvar,  och har du  tidigare erfarenhet från någon form av industriarbete? Då kan detta vara rätt tjänst för dig! Vi söker proaktivt efter industriarbetare till några av våra välkända kunder i Örebro.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder. Som person ser vi att du trivs med ett fysiskt arbete och att arbeta i högt tempo.
För att söka tjänsten bör du ha tidigare erfarenhet från någon form av industriarbete samt inneha både truck-och traverskort.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss

Ansvarsområden
Detta är en tjänst som ställer höga krav på eget ansvar. I ditt arbete kommer du tillsammans med dina kollegor påverka och skapa flyt i den dagliga driften.  Arbetsuppgifterna innefattar tyngre lyft av material som förflyttas till annan avdelning med hjälp av travers/truckkörning. För att trivas i denna roll  gillar du att arbeta aktivt med kroppen, kan hålla ett högt tempo och är behjälplig dina kollegor där det behövs. 

Kvalifikationer
- Gymnasie utbildning
- Körkort och tillgång till bil
- Tidigare erfarenhet som industrimedarbetare
- Truckkort 
- Traverskort/säkra lyft
- Kan jobba skift
- Klara av tunga lyft
- Mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper 

Erfarenhet
minst 6 månaders erfarenhet av industriarbete

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

marknadsansvarig

Marknadskoordinator
Läs mer Dec 19
Arbetsbeskrivning
Välkommen att söka uppdraget som marknadsansvarig ute hos vår kund som är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Vi söker dig som är en driven och strategisk tänkande person med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi med inriktning marknad, fastighetsmäklare eller annan relevant utbildning och som vill vara en del av vår kunds vinnande team. För att lyckas och trivas i rollen som marknadsansvarig brinner du för bostäder och har en affärsmässig helhetssyn, både vad gäller kundvärden och den totala ekonomin.

Som marknadsansvarig kommer du att utveckla, genomföra och ansvara för marknadsföringsstrategier samt försäljning i ett antal utvalda projekt inom regionen. Du kommer att få möjlighet att arbeta med spännande projekt och bidra till vår kunds fortsatta expansion på marknaden. Har du kanske tidigare erfarenhet av arbete på bostadsmarknaden som t.ex. Mäklare och har en förmåga att se helheten och kan sätta upp mål och planer för att nå dem? Sök då denna tjänst! 

Det här är ett uppdrag som sträcker sig till slutet av augusti 2023, om möjligt kan det bli fortsatt uppdrag efter det.

Vi erbjuder dig ett varierande arbete med arbetsuppgifter av både strategisk och operativ karaktär. Du är spindeln i nätet och har stora möjligheter att påverka i din roll som marknadsansvarig. Vi ser fram emot att lära känna dig!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.Ansvarsområden
Som marknadsansvarig kommer du att ansvara för marknadsföring och försäljning i ett antal utvalda projekt inom regionen. Du har kostnads- och budgetansvar och du kommer ta fram projektets marknads- och aktivitetsplan. Som marknadsansvarig arbetar du både strategiskt och operativt och du kommer bland annat ha följande arbetsuppgifter:

• Upprättande av marknadsanalyser där du analyserar marknaden ur ett makro- och mikroekonomiskt perspektiv
• Kommunicera med och leda mäklare och externa samarbetspartners
• Leverera prognos och kostnadsuppföljning samt rapportering för försäljning och marknadsföring
• Ta fram underlag och ge förslag på prissättning
• Professionell rådgivning i marknads- och försäljningsfrågor
• Ta fram strategier för marknadsföring och försäljning i projekt
• Utforma, planera och i samarbete med extern konsult ta fram sälj- och marknadsföringsmaterialKvalifikationer
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi med inriktning marknad, fastighetsmäklare eller annan relevant utbildning. Vi ser att du har minst tre års erfarenhet
av att arbeta med marknadsföring och försäljning. Erfarenhet av digital marknadsföring är meriterande.

För att lyckas och trivas i rollen som marknadsansvarig brinner du för bostäder och har en affärsmässig helhetssyn, både vad gäller kundvärden och den totala ekonomin.

Som person är du strukturerad och har god analytisk förmåga. Du har en hög samarbetsförmåga och du kan leda externa samarbetspartners mot uppställda mål på ett
framgångsrikt sätt. Du har en öppen kommunikation och trivs med att göra muntliga presentationer för såväl mindre som större grupper.

B-körkort är ett krav.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Erfarenhet
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av bostadsmarknaden som t.ex. mäklare eller liknande.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

kontrollant, örebro

Montör, metallprodukter
Läs mer Dec 7
Arbetsbeskrivning
Är du en självgående och ansvarstagande person med erfarenhet inom kvalitetssäkring? Trivs du i en miljö där arbetet varierar och arbetsuppgifterna ser olika ut från dag till dag? Då kanske detta är en tjänst för dig! Just nu söker vi på Randstad proaktivt en kontrollant till framtida uppdrag hos några av våra välkända kunder i Örebro.  Att vara kontrollant är en stimulerande roll där du tillsammans med dina kollegor är med och utvecklar morgondagens kvalité samt gör skillnad för dina kollegor, företaget och samhället. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
Som kontrollant kommer du att arbeta med att fånga upp de fel som kan ha uppstått under produktionens gång. Som person är du så självgående då du själv ansvarar för dina arbetsuppgifter. Det finns stora utvecklingsmöjligheter för dig som är driven och har viljan till att utveckla dig själv.

Kvalifikationer
Vi ser att du som söker denna tjänst har tidigare erfarenhet av kvalitetsarbete inom produktion och industri. Du har ett stort fokus på kvalité samt är service och målinriktad. För oss är det en självklarhet att du är uppmärksam i ditt arbete, är bra på att ge feedback och har en fin kommunikation med dina kollegor.

- Mekanisk gymnasieutbildning eller högre
- B-körkort och tillgång till bil 
- Truck & traverskort/säkra lyft
- Tidigare arbetat med Kvalitétssäkring
- Erfarenhet av arbete inom montering
- Kan jobba skift

Erfarenhet
Tidigare erfarenhet av Kvalitétssäkring

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Servicesäljare

Utesäljare
Läs mer Dec 22
Arbetsbeskrivning
Nu erbjuder Benzlers en självständig roll till dig som motiveras av att skapa långsiktiga relationer och har ett stort tekniskt intresse. Som servicesäljare blir du delaktig i ett spännande arbete med att expandera vår serviceverksamhet i Sverige. Du får en nyckelfunktion i företaget, och verkar i en spännande och utvecklande internationell miljö där laganda och trevliga kollegor speglar vardagen. Stort utrymme ges till att få vara med och påverka serviceavdelningens framtid.

Benzlers levererar transmissionsutrustning inom industrin. Som servicesäljare kommer du utifrån vår affärsplan med hjälp av våra interna resurser och våra externa servicepartners aktivt vara med och vidareutveckla en både effektiv och affärsmässig serviceverksamhet. Tyngdpunkten är mot stål-, massa- och pappersindustri och ditt intresse är att bygga långsiktiga relationer.

Du utgår hemifrån och tjänsten är inte knuten till en specifik ort. Distriktet är hela Sverige, men med fokus från Södra Norrland, Bergslagen och Göteborgsområdet. Du har regelbunden kontakt med våra kunder och dina kollegor vilket medför att resor och övernattningar är en naturlig del av din vardag. Du ingår i ett team av 4 utesäljare och rapporterar direkt till vår General Manager Sales. Teknikavdelning finns i Helsingborg och Customer Support och administration i Örebro. Tjänstebil, telefon och dator ingår. 

Ansvarsområden
Du kommer att bearbeta nya och befintliga kunder till Benzlers genom att:


Boka kundbesök och analysera marknaden
Presentera Benzlers och dig själv och vad ni kan erbjuda
På plats hos kund gå igenom industriväxlar
Lyssna in och rådgöra kunderna kring service
Identifiera produkter att ersätta och reparera
Offertera, priskalkylera, förhandla och upprätta avtal
Följa upp genomförda affärer


Kvalifikationer
För att lyckas i denna roll vill vi att du har:


teknisk utbildning och ritningskunskap
1-2 års erfarenhet av försäljning av service, gärna från industri
goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har: 


erfarenhet av mekanik och transmission inom industrin

Som person är du:


Affärsmässig och har en entreprenör inom dig
Driven, kundfokuserad och värdesätter långa relationer
Lösningsfokuserad och en problemlösare
Trygg i dig själv


Om företaget
AB Benzlers är en ledande producent och leverantör av transmissionsutrustning för industrin. Produktprogrammet omfattar
olika typer av växlar, motorer och domkrafter. Benzlers har en 75-årig kompetens inom detta område och har en stark position i Skandinavien,
tack vare dess höga kvalitet och lokal produktion. Benzlers marknadsför sina produkter och tjänster i Norden, Benelux, Tyskland och Italien.

Ansök nu

receptionist

Receptionist, telefonist
Läs mer Dec 19
Arbetsbeskrivning
Välkommen att söka tjänsten som receptionist hos Randstad! Som receptionist kommer du att vara anställd som konsult hos oss och jobba ute hos vår välkända kund som är ledande inom el-teknikbranschen. Detta är en behovsanställning där du kommer att stötta teamet vid sjukdom samt ledighet. Vi söker efter en person som har en strukturerad personlighet och som kan representera vår kund på ett professionellt sätt. Du kommer att ansvara för att hålla receptionen välorganiserad och att ge en bra service till besökare och kunder. Du kommer också att behöva hjälpa till med olika administrativa uppgifter och vara en viktig länk mellan olika avdelningar inom företaget.

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, god kommunikationsförmåga och är van vid att arbeta i en serviceminded miljö. Vi ser fram emot att lära känna dig och höra mer om hur du kan bidra till vårt team!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Till denna tjänst söker vi personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier/pensionär eller annat arbete med en omfattning på minst 50 %. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete.

Du ansöker på www.randstad.se, senast 2023.01.09 Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta david.erzberger@randstad.se. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Ansvarsområden
Som receptionist kommer arbetssysslorna bl.a. bestå av att; 

• Ge företag och tillhörande kunder ett trevligt bemötande och god service via reception, telefonväxel och mejl. 
• Vara behjälplig vid lättare administration, posthantering och på bästa sätt lösa olika typer av situationer som uppstår med genomgående hög servicegrad. 
• Vara praktiskt behjälplig till vaktmästeriavdelningen och godsmottagningen.Kvalifikationer
För att lyckas i den här rollen behöver du som söker vara flexibel, lugn och strukturerad. Förutom tidigare erfarenhet inom serviceyrken ser vi gärna att du har följande kvalifikationer:

• Tidigare erfarenhet av service och reception
• Goda kunskaper i MS Office
• God teknisk förståelse 
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift. 


Meriterande:
• Erfarenhet av Trio-växelsystem, alternativt liknande telefoni/växelsystem.

För att trivas i rollen har du god samarbetsförmåga och är tydlig och rak i din kommunikation. Du är lyhörd och kan anpassa dig till olika människor och situationer. Vidare är du en problemlösare och arbetar proaktivt. Du är hjälpsam gentemot kunder och kollegor och trivs när dina arbetsuppgifter är organiserade och strukturerade.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom service, t.ex. som receptionist.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

ekonom, örebro

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 30
Arbetsbeskrivning
Är du en erfaren och detaljfokuserad redovisningsekonom som har minst tre års arbetslivserfarenhet från motsvarande roll? Har du en god förmåga att självständigt organisera, planera och prioritera dina dagliga arbetsuppgifter? Då kan den här tjänsten vara intressant för dig!

Just nu har vi ett spännande heltidsuppdrag hos vår attraktiva kund Desert Business Service AB, som söker erfaren ekonom.
Detta är till en början ett uppdrag på 6 månader men ambitionen är att konsulten därefter går över till en anställning direkt hos kund. Startdatum är så snart som möjligt så välkommen med din ansökan idag!

Desert Business Service AB finns i ljusa och moderna lokaler mitt i centrala Örebro och har ca 10 anställda. Företaget arbetar nära sina kunder och är involverade i hela den affärsmässiga verksamheten.
Desert Business Service AB erbjuder yrkesutövare inom kultur- och underhållningsbranschen professionell hjälp med ekonomi, förhandlingar, juridik, affärsupplägg, administration, projektledning etc. Bland företagets uppdragsgivare finns några av landets främsta inom sitt område, varav en del med stor internationell framgång. 

Ansvarsområden
I denna roll kommer du att erbjudas en rådgivande roll där du i nära samarbete med kunder får fokusera på uppgifter rörande redovisning, bokslut, skatter, deklarationer och rapportering. Du har ett övergripande ansvar för den löpande redovisningen men hjälp av kollegor att utföra det löpande i vardagen. Du kommer även få vara del i kunders affärsverksamhet där arbete med finansiering, avtal, uppköp och inköp förekommer.

Kvalifikationer
Du har en civilekonombakgrund och har arbetat minst tre år inom redovisning.
Din bakgrund får gärna vara från revisionsbyrå eller motsvarande.m skulle den dessutom vara inom kultur- och underhållningsbranschen är det bara meriterande. 

Du har tidigare erfarenhet av att självständigt ha arbetat med rådgivning, analyser, bokslutsarbete och deklarationer. Du har stor vana vid att bearbeta och dokumentera information.

Som person är du strukturerad, noggrann och ansvarstagande. Du trivs med och har förmågan att självständigt driva, planera och prioritera dina arbetsuppgifter framåt. Du har en naturlig kommunikativ ådra, har hög integritet och trivs med och har god förmåga att samarbeta med såväl kollegor som kunder. Vi ser också att det är viktigt att du har ett affärsmässigt förhållningssätt i arbetet du utför.
Du har ett öga för detaljer och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Du behöver även ha goda kunskaper i Engelska samt Microsoft Office paketet.

Erfarenhet
Civilekonomutbildning, med minst 3 års erfarenhet som ekonom

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

ekonom, örebro

Redovisningsekonom
Läs mer Dec 13
Arbetsbeskrivning
Är du en erfaren och detaljfokuserad redovisningsekonom som har minst tre års arbetslivserfarenhet från motsvarande roll? Har du en god förmåga att självständigt organisera, planera och prioritera dina dagliga arbetsuppgifter? Då kan den här tjänsten vara intressant för dig!

Just nu har vi ett spännande heltidsuppdrag hos vår attraktiva kund Desert Business Service AB, som söker erfaren ekonom.
Detta är till en början ett uppdrag på 6 månader men ambitionen är att konsulten därefter går över till en anställning direkt hos kund. Startdatum är så snart som möjligt så välkommen med din ansökan idag!

Desert Business Service AB finns i ljusa och moderna lokaler mitt i centrala Örebro och har ca 10 anställda. Företaget arbetar nära sina kunder och är involverade i hela den affärsmässiga verksamheten.
Desert Business Service AB erbjuder yrkesutövare inom kultur- och underhållningsbranschen professionell hjälp med ekonomi, förhandlingar, juridik, affärsupplägg, administration, projektledning etc. Bland företagets uppdragsgivare finns några av landets främsta inom sitt område, varav en del med stor internationell framgång. 

Ansvarsområden
I denna roll kommer du att erbjudas en rådgivande roll där du i nära samarbete med kunder får fokusera på uppgifter rörande redovisning, bokslut, skatter, deklarationer och rapportering. Du har ett övergripande ansvar för den löpande redovisningen men hjälp av kollegor att utföra det löpande i vardagen. Du kommer även få vara del i kunders affärsverksamhet där arbete med finansiering, avtal, uppköp och inköp förekommer.

Kvalifikationer
Du har en civilekonombakgrund och har arbetat minst tre år inom redovisning.
Din bakgrund får gärna vara från revisionsbyrå eller motsvarande.m skulle den dessutom vara inom kultur- och underhållningsbranschen är det bara meriterande. 

Du har tidigare erfarenhet av att självständigt ha arbetat med rådgivning, analyser, bokslutsarbete och deklarationer. Du har stor vana vid att bearbeta och dokumentera information.

Som person är du strukturerad, noggrann och ansvarstagande. Du trivs med och har förmågan att självständigt driva, planera och prioritera dina arbetsuppgifter framåt. Du har en naturlig kommunikativ ådra, har hög integritet och trivs med och har god förmåga att samarbeta med såväl kollegor som kunder. Vi ser också att det är viktigt att du har ett affärsmässigt förhållningssätt i arbetet du utför.
Du har ett öga för detaljer och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Du behöver även ha goda kunskaper i Engelska samt Microsoft Office paketet.

Erfarenhet
Civilekonomutbildning, med minst 3 års erfarenhet som ekonom

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Specialistläkare i anestesiologi och intensivvård

Specialistläkare
Läs mer Dec 6
Arbetsbeskrivning
Vill du tillhöra ett kompetent team och en trevlig arbetsgrupp med tätt samarbete? Tycker du att det är viktigt att få vara med och påverka din egen arbetssituation samt få möjlighet till att införa nya arbetssätt och flöden? Då kan detta vara arbetsplatsen för dig. 

Tjänstgöringsgrad: Heltid, deltid går att diskutera. Arbetstider måndag till torsdag, 07:30-17:00, fredagar efter behov i verksamheten. Ledig alla röda dagar.

Ansvarsområden
Capio Läkargruppen i Örebro söker nu dig som är specialist i anestesiologi. Du ges möjlighet att utvecklas med företaget i en meningsfull roll där du tillsammans med övriga  kolleger jobbar för en kvalitativ medicinsk vård. Du trivs i en verksamhet med korta beslutsvägar och där patienten sätts i fokus. 

Senaste ansökningsdag: 23-01-08. Intervjuer sker löpande så ansök redan idag. 
Randstad Care ansvarar för rekryteringsprocessen men du blir anställd av Capio Läkargruppen i Örebro. För mer information om tjänsten eller för ett förutsättningslöst samtal, kontakta gärna: Pernilla Håkansson Rekryteringskonsult Randstad Care 070-1606446 alt. pernilla.hakansson@randstad.se 

Kvalifikationer
Du ska vara specialistläkare i anestesiologi och intensivvård. Du ska även ha vana och erfarenhet av barnanestesi och känna dig trygg inom det. Det krävs att du ska kunna sätta dig in i medicinteknisk utrustning. 

För att trivas hos oss på Capio Läkargruppen ser vi gärna att du kan arbeta självständigt samtidigt som du är en del av teamet. Här värdesätts god social kompetens och att du har ett flexibelt tankesätt. Vidare ser vi att du är prestigelös, stresstålig och har ett inkluderande sätt. För dig är patientfokus och ett positivt bemötande en självklarhet.

Om företaget
Vår vision är att vara den bästa servicegivaren i Sverige inom hälso- och sjukvård. Hos oss får du personlig omvårdnad i en trevlig miljö. Målet är att hjälpa dig till en så bra livskvalitet som möjligt och att göra vägen dit angenäm.  

Vi erbjuder vård inom följande specialistområden: allmänkirurgi, allmänmedicin, anestesi, företagshälsovård, gynekologi, kardiologi, ortopedi, sjukgymnastik, sömnapné, vaccination, ögon samt öron-näsa-hals. Verksamheten är i huvudsak inriktad på mottagningsverksamhet och dagkirurgi men vi erbjuder även sluten vård, vilket innebär att vi har vårdavdelning med 9 vårdplatser.

Ansök nu

ekonom, örebro

Redovisningsekonom
Läs mer Dec 14
Arbetsbeskrivning
Är du en erfaren och detaljfokuserad redovisningsekonom som har minst tre års arbetslivserfarenhet från motsvarande roll? Har du en god förmåga att självständigt organisera, planera och prioritera dina dagliga arbetsuppgifter? Då kan den här tjänsten vara intressant för dig!

Just nu har vi ett spännande heltidsuppdrag hos vår attraktiva kund Desert Business Service AB, som söker erfaren ekonom.
Detta är till en början ett uppdrag på 6 månader men ambitionen är att konsulten därefter går över till en anställning direkt hos kund. Startdatum är så snart som möjligt så välkommen med din ansökan idag!

Desert Business Service AB finns i ljusa och moderna lokaler mitt i centrala Örebro och har ca 10 anställda. Företaget arbetar nära sina kunder och är involverade i hela den affärsmässiga verksamheten.
Desert Business Service AB erbjuder yrkesutövare inom kultur- och underhållningsbranschen professionell hjälp med ekonomi, förhandlingar, juridik, affärsupplägg, administration, projektledning etc. Bland företagets uppdragsgivare finns några av landets främsta inom sitt område, varav en del med stor internationell framgång. 

Ansvarsområden
I denna roll kommer du att erbjudas en rådgivande roll där du i nära samarbete med kunder får fokusera på uppgifter rörande redovisning, bokslut, skatter, deklarationer och rapportering. Du har ett övergripande ansvar för den löpande redovisningen men hjälp av kollegor att utföra det löpande i vardagen. Du kommer även få vara del i kunders affärsverksamhet där arbete med finansiering, avtal, uppköp och inköp förekommer.

Kvalifikationer
Du har en civilekonombakgrund och har arbetat minst tre år inom redovisning.
Din bakgrund får gärna vara från revisionsbyrå eller motsvarande.m skulle den dessutom vara inom kultur- och underhållningsbranschen är det bara meriterande. 

Du har tidigare erfarenhet av att självständigt ha arbetat med rådgivning, analyser, bokslutsarbete och deklarationer. Du har stor vana vid att bearbeta och dokumentera information.

Som person är du strukturerad, noggrann och ansvarstagande. Du trivs med och har förmågan att självständigt driva, planera och prioritera dina arbetsuppgifter framåt. Du har en naturlig kommunikativ ådra, har hög integritet och trivs med och har god förmåga att samarbeta med såväl kollegor som kunder. Vi ser också att det är viktigt att du har ett affärsmässigt förhållningssätt i arbetet du utför.
Du har ett öga för detaljer och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Du behöver även ha goda kunskaper i Engelska samt Microsoft Office paketet.

Erfarenhet
Civilekonomutbildning, med minst 3 års erfarenhet som ekonom

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Ögonsjuksköterska till Capio Läkargruppen i Örebro

Ögonsjuksköterska/Oftamologassistent
Läs mer Dec 1
Arbetsbeskrivning
Vill du tillhöra ett kompetent team och en trevlig arbetsgrupp med tätt samarbete? Tycker du om att jobba självständigt och i team där målet är att ge patienterna den bästa vården?

Capio Läkargruppen i Örebro söker nu dig som är utbildad ögonsjuksköterska.

På Capio Läkargruppen i Örebro finns ögonmottagning och ögonoperation. På mottagningen arbetar du som sjuksköterska självständigt med att ta emot patienter och träffar främst patienter med glaukom. 
På ögonoperation så opererar vi framförallt katarakter samt ögonlockskirurgi. Du arbetar i team tillsammans med erfarna ögonsjuksköterskor, ögonläkare, undersköterskor och medicinska vårdadministratörer.
Önskvärt är att varva arbetet på både mottagning och operation men det går att diskutera. 

Ansvarsområden


Självständigt arbete på ögonmottagning
Ögonoperation (främst katarakter samt ögonlockskirurgi)


Kvalifikationer
Vi söker dig som har specialistkompetens inom ögon och som vill vara med och driva och utveckla vår verksamhet. Stor vikt läggs på personliga egenskaper och social kompetens.

Om företaget
Vår vision är att vara den bästa servicegivaren i Sverige inom hälso- och sjukvård. Hos oss får du personlig omvårdnad i en trevlig miljö. Målet är att hjälpa dig till en så bra livskvalitet som möjligt och att göra vägen dit angenäm. 
Vi erbjuder vård inom följande specialistområden: allmänkirurgi, allmänmedicin, anestesi, företagshälsovård, gynekologi, kardiologi, ortopedi, sjukgymnastik, sömnapné, vaccination, ögon samt öron-näsa-hals. Verksamheten är i huvudsak inriktad på mottagningsverksamhet och dagkirurgi men vi erbjuder även sluten vård, vilket innebär att vi har vårdavdelning med 9 vårdplatser.

Ansök nu

operatör till Sibelco Nordic Forshammar

Kvarnskötare, stenkross
Läs mer Dec 7
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som trivs att arbeta ensam, är lösningsorienterad och tycker om att få frihet under ansvar. Hos Sibelco Nordic kommer du få möjlighet till ett varierat arbete som malverksoperatör med allt från skötsel av maskiner till enklare laboratoriearbete.  Arbetet är förlagt på 2-skift.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Du ansöker på www.randstad.se, senast 2022-01-02. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sandra Sundin, sandra.sundin@randstad.se.

Ansvarsområden
Som malverksoperatör hos Sibelco Nordic i Forshammar kommer du ha eget ansvar för att dina arbetsuppgifter som du till stor del kommer att utföra ensam. Som person gillar du att lösa problem, är flexibel och inte rädd för att hugga i där det behövs.

I ditt ansvarsområde som malverksoperatör ingår:
Skötsel av maskiner i malverket
Enklare laboratoriearbete
Kontroll av processer och maskiner
Rapportering av produktion
Truckkörning
Assistera vid underhållsarbete
Smörjning av maskiner och städning


Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som malverksoperatör är det meriterande om du har tidigare erfarenhet inom
processindustrin, vana av maskin och truckkörning samt datorvana och intyg av heta arbeten.

Vidare krävs följande:
Gymnasieutbildning
Goda kunskaper i svenska, tal och skrift

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Tidigare erfarenhet är meriterande.

Om företaget
Sibelco is a global material solutions company. Our company sources, transforms and distributes specialty industrial minerals – particularly silica, clays, feldspathics and olivine – and is a leader in glass recycling. Sibelco delivers solutions for society and supports the progress of modern life, from drinking water sanitation to solar technology and from flame retardants to smartphone screens. We serve industries as diverse as glass, ceramics, construction, coatings, polymers and water purification.

Ansök nu

truckförare

Truckförare
Läs mer Dec 5
Arbetsbeskrivning
Är du en noggrann och strukturerad medarbetare som trivs med ansvar och har intresse och förståelse för logistik? Har du tidigare erfarenhet från truckkörning och lagerarbete? Då kan detta vara rätt tjänst för dig! Vi söker nu efter logistikmedarbetare som har truckbehörigheterna A1-A4 B1-B4 då vi ser ett ökat behov hos våra kunder.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder. Som person ser vi att du trivs med ett fysiskt arbete och att arbeta i högt tempo.

Som konsult hos på Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och skapa en bra chans till att fylla på ditt CV. På Randstad kan vi erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV.

Ansvarsområden
dina arbetsuppgifter kan komma att bestå av truckkörning, lastning, lossning av gods samt lagerarbete. som truckförare hos oss är det alltid viktigt att sätta kvalité och säkerheten först. 

• truckkörning 
• orderplock
• godsmottagning

Kvalifikationer
• truckbehörighet A1-A4 samt B1-B4
• erfarenhet av truckkörning
• goda kunskaper i svenska
• är flexibel med arbetsplats och arbetstider
• körkort och tillgång till bil

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Erfarenhet av truckkörning

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

inköpare, örebro

Inköpare
Läs mer Nov 3
Arbetsbeskrivning
Har du en bakgrund inom ekonomi eller inköp och vill ta dig an en utmaning hos vår globalt ledande kund? Då ska du läsa vidare!

Har du ett sinne för inköp & siffror och vill utvecklas tillsammans med kunniga och kompetenta medarbetare? Vår kund utökar nu sitt team. Du kommer att arbeta nära den lokala leverantörsreskontra gruppen och inköparna. Har du bakgrund som ekonom eller inköpare och erfarenhet av SAP då passar denna roll dig.

Vår kund befinner sig Nora, och detta är ett uppdrag på 6 månader med goda chanser till förlängning antingen hos kund eller som konsult hos Randstad.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många
kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
I denna roll kommer du ha ansvar för leverantörsreskontran i affärssystem och arbeta nära den lokala leverantörsreskontra-gruppen samt inköpsavdelningen. Du kommer att arbeta med bland annat följande uppgifter:


Administrera inköpsorder, ordergodkännanden samt offerter.
 Arbeta med öppna fakturor hos leverantör och säkerställa att de existerar och drivs framåt i
affärssystemet.
Problemlösning vid problem när fakturor inte överensstämmer med t.ex. inköpsorder och
godsmottagning.
Kontering av betalningar i affärssystemet efter betalningar gjorts.
Kvalifikationer
För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du har en ekonomiutbildning eller likvärdig eller motsvarig
yrkeserfarenhet där du arbetat med liknande arbetsuppgifter.
Erfaren inköpare/avropsinköpare för administration av inköpsorder.
 Goda till mycket goda kunskaper inom Kund-Leverantörsreskontran i affärssystem
(meriterande med SAP).
 Goda kunskaper i Excel.
Goda kunskaper i Engelska är ett krav
Utåtriktad, analytisk och driven.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och
eftersträvar mångfald.


Erfarenhet
Vi söker både juniora och mer erfarna profiler med möjligtvis en relevant utbildning

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

student till variationsrik roll, örebro

Lagerarbetare
Läs mer Nov 15
Arbetsbeskrivning
Är du studerande och söker ett arbete vid sidan av studierna? Är du teknikintresserad och gillar administration, lagerhantering och service? Då är detta extrajobbet för dig!

Vår kund Beving i Örebro jobbar inom elkraft- och energisektorn och erbjuder långsiktig och värdeskapande teknikhandel till sina kunder. Som medarbetare hos Beving får du möjligheten att arbeta i en varierande miljö där ingen dag är den andra lik. Du får möjlighet att utvecklas inom många arbetsområden, så som lager, service, webbhantering och orderadministration.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Till denna tjänst söker vi personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50 %. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete.

Du ansöker på www.randstad.se, senast 2022-12-05. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta david.erzberger@randstad.se.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
I denna varierande tjänst kommer du få stor möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter. Du kan få uppgifter så som lagerhantering, administrering, översättning av tekniska specifikationer från engelska till svenska samt digital produktimportering.

I denna tjänst kommer dina främsta ansvarsområden vara
- Lagerhantering
- Administration

Kvalifikationer
Dina personliga egenskaper kommer att vara avgörande i rollen. Förutom att du är en lagspelare så ser vi att du är en positiv person med ett öppet sinne och har lätt för att se lösningar. Du är noggrann och ansvarstagande där du förstår att din prestation är en viktig nyckel till lagets resultat. Som person är du nyfiken, ordningsam och drivs av utveckling.


God datorvana
Kan uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift
Tekniskt intresse

Meriterande
Lagererfarenhet
Truckkort (motviktstruck)
Officepaketet
Pyramid ( system)


Om företaget
Beving, eller Beving Elektronik AB som vårt fullständiga namn är, erbjuder produkter till elkraftsindustrin och energisektorn, vårt sortiment omfattar utvalda komponenter och system som bidrar till våra kunders lönsamhet.

Våra produkter används bl.a. i kärnkraftverk, formel 1-bilar, sjukhus och på industrier.
Beving är även Achilles Utilities NCE-certifierad.

Ansök nu

Operativ inköpare, karlskoga

Inköpare
Läs mer Okt 28
Arbetsbeskrivning
Har du kunskap inom inköp och är nyfiken på att arbeta som konsult? Just nu har vi ett spännande uppdrag och söker för kunds räkning operativ inköpare. Rollen ställer vidare krav på dig att ha en god kommunikativ förmåga och är noggrann samt strukturerad i ditt arbetssätt.  

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.Ansvarsområden
För att trivas i denna roll är du driven, serviceinriktad och har en mycket god samarbetsförmåga. Huvudsakliga arbetsuppgifter i denna roll kommer bland annat att innefatta: 


Erfarenhet av att ha arbetat med rutiner-och processer 
Upprätta inköpsorder och se över leveranser 
Säkerställa att diverse produkter finns i lager 
Se över och uppdatera KPI: er till leverantörer
Arbeta nära leverantörsteamet i diverse frågor så som köpberedning
Kvalifikationer
För att vara aktuell för denna roll uppfyller du följande kvalifikationer: 
Du har 1-2 års erfarenhet av inköp, alternativt utbildning med minst 6m erfarenhet. 
Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. 
Körkort och tillgång till bil. 
Goda kunskaper i MS Office.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från försvarsindustrin. 

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har 1-2 års erfarenhet inom inköp.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

IT-specialist inom datacenter och server till Örebro kommun

IT-strateg
Läs mer Okt 27
Arbetsbeskrivning
Vill du bidra till att göra vardagen enklare för örebroarna? Inom Örebro kommun pågår ett stort förändringsarbete för att vår service och våra tjänster ska bli digitala, allt för att göra det så enkelt som möjligt för våra medborgare i kontakten med oss. Hos oss får du ett spännande, stimulerande och utvecklande jobb - välkommen med din intresseanmälan! 


Du kommer arbeta på Informationsförsörjnings- och digitaliseringsavdelningen som ansvarar för Örebro kommuns IT-infrastruktur. Vi är ett tjugotal medarbetare och bland våra tjänster finns applikationsdrift, server- och nätverksdrift samt integrationer. Du kommer ingå i datacenterteamet och vara en ledande person när det gäller att leverera och realisera kommunens behov inom IT-infrastrukturområdet, både i egna datacenter samt i molnplattformar.


Tack vare din erfarenhet och kompetens kommer du även ansvara för några av de centrala plattformskomponenterna samt vara ett stöd till applikationsdrift vid behov utifrån den gemensamma teknikplattformen. I rollen som IT-specialist inom datacenter och server är du den som proaktivt identifierar och påtalar förbättringsområden inom den tekniska plattformen. Du kommer ge stöd till projekt, uppdrag samt andra förändringsinitiativ. Örebro kommun arbetar för att vara en modern arbetsgivare och därmed erbjuder vi möjligheten till arbete på distans.

Ansvarsområden


installera, uppgradera samt driftsätta eller avveckla hårdvara i datacentret
drifta och utveckla den tekniska infrastrukturen inom bl.a. följande områden: lagring, virtualisering, backup, databaser
incident-, problem- och förändringshantering
medverka i projekt eller uppdrag
Kvalifikationer


akademisk utbildning, gärna med IT-riktning alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
erfarenhet av att arbeta med datacenter infrastruktur
goda kunskaper i serverhårdvara, lagring, backup och virtualisering
goda kunskaper inom VMware, Windows Server och MS
goda kunskaper inom molntjänster (Azure)

I din roll som IT-specialist är det viktigt att du lyssnar, kommunicerar och samarbetar bra med dina kollegor. Du har en teknisk förståelse och arbetar bra med komplexa frågor, bryter ner och löser problem. För att trivas i rollen har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändring. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt samt har en god dokumentationsförmåga. Tjänsten kräver att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Vi söker dig som är nyfiken, vill lära dig nya saker och bidra till ett gott arbetsklimat. För oss är det viktigt att ha roligt på jobbet!


Övrigt meriterande:
erfarenhet av Linux
goda kunskaper inom Open Source
erfarenhet av DevOps
erfarenhet av ITIL
erfarenhet av PM3

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Tjänsten är säkerhetsklassad.Om företaget
Informationsförsörjnings- och digitaliseringsavdelningens uppdrag är att utveckla och samordna IT-stödet för att skapa förutsättningar för en enklare vardag genom digitalisering av kommunens service och tjänster.


Avdelningen leds av en avdelningschef och fem enhetschefer, tillsammans utgör de ledningsgruppen för avdelningen.


Informationsförsörjnings- och digitaliseringsavdelningen är en del av Kommunstyrelseförvaltningen vars uppdrag är att leda, styra, följa upp och utveckla kommunen samt erbjuda ett effektivt stöd till alla nämnder och verksamheter.

Ansök nu

Allmänläkare till Örebro län.

Specialistläkare
Läs mer Sep 20
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta som läkare inom bemanning och själv kunna bestämma över dina arbetstider? Vi söker just nu Allmänläkare till flera trevlig vårdcentraler i Örebro län under hösten/vintern. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
Välkommen att ta kontakt så kan vi berätta mera om våra uppdrag.

Ansvarsområden
Sedvanliga arbetsuppgifter för uppdrag inom primärvård

Kvalifikationer
System NCS Cross

Ansökan
Sista ansökningsdag. 2022-10-31.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
 
För mer information vänligen kontakta:
Carina Gustafsson, konsultchef
carina.gustafsson@randstad.se

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

ekonomiassistent, örebro

Ekonomiassistent
Läs mer Nov 11
Arbetsbeskrivning
Är du en erfaren ekonomiassistent och öppen för ett kortare uppdrag under December månad? Då kan vi ha jobbet för dig!
Vår kund söker idag efter förstärkning under December månad, och söker en duktig ekonomi assistent som har erfarenhet att arbeta att arbeta i faktura systemet Raindance.
Du som person behöver vara flexibel, effektiv och självgående, och ha lätt för att samarbeta med andra.

Detta är ett kort uppdrag från 5e December till 30e December. Arbetstider är 8-17 och vår kund befinner sig centralt i Örebro.

Ansvarsområden
fakturahantering i systemet Raindance.
betalningar 
kontrollering av påminnelser
 ta hand om post o.s.v. 


Kvalifikationer
Utbildningskrav är gymnasiekonom
minst 6 månaders erfarenhet som ekonomiassistent
arbetat i faktura systemet Raindance - eller likvärdigt
personliga kompetenser som lättlärd, snabb, driven och bra på att samarbeta
Erfarenhet
minst 6 månaders erfarenhet som ekonomiassistent

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Innesäljare, Örebro

Innesäljare
Läs mer Nov 21
Arbetsbeskrivning
Är du en noggrann person som är intresserad av att stötta upp säljprocesser med och ge en hög
servicegrad gentemot kund? Trivs du med att arbeta i affärs- och ordersystem samt kontinuerliga
uppföljningar av förfrågningar, reklamationer och offertuppföljning. Då kan detta vara nästa steg i
arbetslivet för dig. 
 
BUMAX är företaget där du sitter tillsammans med trevliga kollegor i ljusa och rymliga lokaler. Du får
chansen att utveckla dina färdigheter inom administration och försäljning genom en inledande
introduktion och därefter har du tillgång till erfarna och hjälpsamma kollegor som kan stötta dig i ditt
dagliga arbete. Kulturen genomsyras av ett glatt gäng, frihet under ansvar och med stora möjligheter
till beslutsfattande. 

Det här är ett 6 månaders konsultuppdrag som sedan förväntas att övergå till en tillsvidareanställning
hos vår kund Bumax. Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss. Du har samma fördelar hos
Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag,
företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Du ansöker på www.randstad.se , senast 2022-11-28. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att
kontakta david.erzberger@randstad.se.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och
eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Som innesäljare förväntas du stötta försäljningsavdelningen samt upprätthålla en hög servicegrad
och tillgänglighet gentemot Bumax kunder.


I rollen ingår dessa arbetsuppgifter:
Vara den dagliga kontakten gentemot Bumax kunder och bistå med hög servicegrad. 
Ta emot och utvärdera samt registrera förfrågningar i CRM och liknande system (Superoffice och Jeeves). 
Ta emot och registrera kundreklamationer och serviceförfrågningar i koncernens hanteringssystem för kunder.  
Utarbeta möjlighetsanalyser och ta fram offertunderlag i samråd med utesäljare. 
Aktivt följa upp offerter.


Kvalifikationer
För att lyckas i tjänsten ser vi att du har arbetat i en liknande roll tidigare, att du har erfarenhet av
B2B- försäljning, du är van vid affärsverksamhet och du kanske till och med har en industriell
bakgrund?


God datorvana och använder Excel och kan navigera i olika CRM-system på ett effektivt sätt i ditt arbete.
Du använder dig av både svenska och engelska och förväntas kunna kommunicera obehindrat i bägge, särskilt i skrift.
Vi tror att du har en god känsla för siffror och trivs i en roll där du får göra olika uträkningar.
Om företaget
BUMAX är en innovativ och ledande tillverkare samt leverantör av höghållfasta och höglegerade
rostfria fästelement med anor sedan 1600-talet. BUMAX tillverkar och lagerför världens starkaste
rostfria skruv som marknadsförs och används över hela världen. Bolaget ingår i BUFAB-gruppen som
finns i 29 länder och omsätter drygt 8 miljarder kronor årligen.

Ansök nu

servicetekniker till Munters

Resemontör, maskin
Läs mer Nov 9
Arbetsbeskrivning
Är du företagsam, självgående och drivs av att vårda befintliga och nya kundrelationer? Vill du ha ett fritt och omväxlande arbete i en roll med frihet under ansvar? Då är rollen som servicetekniker hos Munters något för dig! 


För att stärka och utveckla serviceorganisationen söker nu Munters dig som med ditt tekniska kunnande och serviceorienterade inställning vill bli en del av Munters svenska serviceteam! Du kommer huvudsakligen att arbeta mot kunder i Örebro/Karlskoga med omnejd.


Som servicetekniker på Munters spenderar du merparten av din tid ute hos kund. Du utgår, med en tillhandahållen servicebil, från hemmet och ansvarar själv för den dagliga planeringen. I rollen arbetar du främst självständigt för att felsöka, serva och installera avfuktare och luftbehandlingssystem hos kunderna. Arbetet kräver stor flexibilitet men skapar också möjlighet att få arbeta med frihet under ansvar. Som person är du trygg i dig själv, ansvarstagande och förtroendeingivande. Du drivs av att leverera resultat i en självständig miljö och har nära till att samarbeta och hjälpas åt.


Då du i din tjänst kommer ha ett brett kontaktnät, både internt och gentemot kunder, behöver du ha en god social kompetens och en positiv inställning för att lyckas i rollen. Du är företagets representant ut mot kunderna och det är därför viktigt att du är serviceinriktad och har lätt för att på ett lyhört sätt läsa och anpassa dig efter rådande situation.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Då serviceteamet idag består av många manliga kollegor hoppas vi även på kvinnliga sökande.

Ansvarsområden


Service och reparation av avfuktare och luftbehandlingssystem
Enklare installationer i samarbete med projektorganisationen
Planera serviceverksamheten inom området
Jobba tillsammans med säljare, projektledare och kundservice för att hjälpa kunderna på bästa sätt

I rollen är resor en del av vardagen och det är viktigt att man trivs med detta. Övernattningar beräknas till ca 20-30/år.

Kvalifikationer


Några års allmän arbetslivserfarenhet, varav minst 1-2 års erfarenhet av motsvarande arbete inom elektronik och/eller ventilation 
God teknisk förståelse, erfarenhet av att tyda el-schema och felsökning
El-utbildning eller motsvarande erfarenhet
B-körkort
Svenska och engelska flytande i tal och skrift 

Meriterande:
Tidigare arbetat med att planera och driva sitt arbete självständigt
Erfarenhet från avfuktnings- och luftbehandlingssystem
Kunna utgå ifrån boende i Örebro/Karlskoga med omnejd


Erfarenhet
Minst 1-2 års erfarenhet från liknande arbete.

Om företaget
Munters är en global ledare inom energieffektiva och hållbara klimatlösningar. Företaget startades upp redan 1955 och idag utförs tillverkning och försäljning i mer än 30 länder med nästan 3 500 medarbetare. Genom innovativa teknologier skapar Munters det perfekta klimatet för krävande industriella applikationer, varav de största segmenten är livsmedel, läkemedel och industri. Vill du vara med på Munters spännande resa? Då är du välkommen med din ansökan, redan idag!

Ansök nu

transportplanerare, örebro

Transportplanerare
Läs mer Nov 9
Arbetsbeskrivning
Är du en person som får energi av att samarbeta och har lätt för att skapa relationer? Då kan denna tjänst vara för dig. Vi söker nu efter en driven och kommunikativ transportplanerare till vår kund DHL i Örebro. Här får du möjligheten att arbeta i ett stort och välkänt företag. Låter det intressant? Tveka inte att skicka in ansökan redan idag!

Här erbjuds du en anställning direkt av DHL som ger dig goda utvecklingsmöjligheter i en trivsam och inspirerande arbetsmiljö. Tjänsten börjar med en provanställning för att sedan gå över till en tillsvidareanställning med 100 % tjänstgöringsgrad. Tjänsten är placerad i Örebro.

Ansvarsområden
Tjänsten som Transportplanerare innebär att utifrån godsets egenskaper, kundernas krav samt de geografiska möjligheterna planera transporter utifrån bästa möjliga förtjänst. För att lyckas med dessa uppgifter krävs en god samarbetsförmåga, hög servicekänsla samt förmåga att arbeta i en miljö med tidvis högt tempo där det inte alltid finns givna ramar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:


Transportplanering dvs koordinera lastkapacitet med hög fyllningsgrad och minsta möjliga miljöpåverkan.
Leveransbevakning och godssökning
Kommunicera med kunder både interna och externa samt åkerier.
Bidra till en kundupplevelse i världsklass.
Delta på interna och externa möten samt allmänna kontorsgöromål.
Hantering av fakturor och tillhörande fraktdokumentation inom ansvarsområdet.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga och lätt för att skapa nya kontakter. Du är engagerad, serviceinriktad och resultatmedveten och klarar av att arbeta i ett varierande arbetstempo. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av transportplanering och transportbranschen samt att du har god
kommunikationsförmåga.


Mycket goda kunskaper i tal och skrift i svenska, engelska
Analytisk förmåga samt goda färdigheter i MS Office
En väl utvecklad förmåga att strukturera och planera ditt arbete
 Utmärkt kommunikatör och teamspelare
Resultatorienterad och affärsdriven
Geografiska kunskaper.

Erfarenhet inom transport och logistik är meriterande.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget
På DHL arbetar vi med att få våra kunders vardag att fungera. Som ett av de ledande företagen i världen inom logistik, ser vi till att våra kunder får leverans av varor och material. Utan transporter stannar samhället. Vi har ett viktigt uppdrag; Förena människor & förbättra liv. Som medarbetare hos oss är du en viktig nyckelspelare. 

Vi på DHL trivs och många av oss har jobbat här länge. Vi är ett företag som ser våra medarbetares utveckling och potential – vi vågar satsa på våra medarbetare! I det stora globala, och internationella bolaget som vi är, har vi en härlig teamkänsla med familjär stämning där vi respekterar varandra. Här finns mycket medarbetarengagemang samt humor och vi tycker om att fira våra framgångar. Vi är certifierade i Top Employer vilket innebär att vi är en arbetsgivare som erbjuder den bästa arbetsmiljön för medarbetare att utvecklas både professionellt och personligt. Miljö och hållbarhet är viktigt för oss, vi arbetar ständigt med att utvecklas för att ligga i framkant, vilket uppmärksammas och ger resultat. Vi tar ansvar och blev bland annat utsedda till branschvinnare av Sustainable Brand Index B2B för tredje året i rad.

Ansök nu

Verksamhetschef till Miljöavdelningen, Örebro kommun

Miljöchef
Läs mer Nov 10
Arbetsbeskrivning
Som verksamhetschef för Miljöavdelningen inom Miljö- och stadsbyggnadsförvaltningen är du direkt underställd förvaltningsdirektör och ingår i förvaltningens ledningsgrupp. Du är ansvarig för avdelningens rapportering och ärendegång mot Bygg- och miljönämnden. Avdelningen har tre enheter med ansvariga enhetschefer direkt underställda dig med totalt cirka 55 medarbetare. Dessa enheter är vardera ett specialområde inom Hälsoskydd, Miljöskydd och Livsmedel. Du har ett personalansvar för enhetscheferna samt budget- och verksamhetsansvar för avdelningen.
I rollen som verksamhetschef ingår ansvar för att företag och medborgare erbjuds kommunala tjänster med politiken som uppdragsgivare och ges möjlighet att påverka utförandet av tjänsterna. Din roll blir att säkerställa arbetsstrukturer, resursplanering och prioriteringar inom verksamheten samt att ansvara för utveckling, kvalitet och uppföljning. En viktig del i arbetet är att vidareutveckla avdelningen, inspirera, stötta och motivera dina medarbetare genom att skapa en väl fungerande avdelningsledningsgrupp.
Under 2023 bildas en ny förvaltning inom Örebro kommun, Miljö- och Stadsbyggnadsförvaltningen. Inom förvaltningen kommer fyra avdelningar att rymmas, Mark- och exploatering, Bygglov, Stadsplanering respektive Miljö.
Miljöavdelningen ansvarar för kommunens prövning och tillsyn enligt miljöbalken och föreskrifter meddelade med stöd av miljöbalken, med vissa undantag. Miljöavdelningen ansvarar för kommunens prövning och kontroll respektive tillsyn enligt livsmedelslagstiftningen, lagen om tobak och liknande produkter, lagen om handel med vissa receptfria läkemedel m.m. Avdelningen ansvarar även för kommunens uppgifter enligt alkohollagen samt kommunens handläggning enligt smittskyddslagen.
Arbete med förändringsledning kommer att krävas när en ny organisation finns på plats från och 2023.

Ansvarsområden


Du är direkt underställd förvaltningsdirektör och ingår i förvaltningens ledningsgrupp
Du är ansvarig för avdelningens rapportering och ärendegång mot Bygg- och miljönämnden.
Du har personalansvar för enhetscheferna samt budget- och verksamhetsansvar för avdelningen
Du ansvarar för tre enheter med ansvariga enhetschefer direkt underställda dig med totalt cirka 55 medarbetare
Din roll blir att säkerställa arbetsstrukturer, resursplanering och prioriteringar inom verksamheten samt att ansvara för utveckling, kvalitet och uppföljning.
Du ansvarar för att vidareutveckla avdelningen, inspirera, stötta och motivera dina medarbetare genom att skapa en väl fungerande avdelningsledningsgrupp 


Kvalifikationer
• akademisk examen är ett krav men inriktningen är inte avgörande
• dokumenterad chefs- och ledarerfarenhet med ansvar för personal-, ekonomi-, och verksamhetsfrågor
• erfarenhet från arbete med förändrings- eller utvecklingsarbete
Vi söker dig som är trygg, stabil och en god kommunikatör. Du är tydlig i ditt budskap och står för ett ledarskap som karaktäriseras av mod, utveckling och engagemang. Du visar intresse för andra, leder genom samverkan och bjuder in till dialog för att skapa delaktighet och du inger förtroende. Vidare har du lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter, är strukturerad, tänker strategiskt och kundinriktat. Du vågar ta beslut och visar omdöme under tidspress.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Meriterande är:
• erfarenhet från att leda andra chefer
• övergripande kunskap inom miljöområdet
• erfarenhet av att hantera frågor inom Miljöbalken
• erfarenhet av myndighetsutövning och från arbete i en politiskt styrd organisation, i annan kommun eller motsvarande.

Anställningsform: tillsvidareanställning
Sysselsättningsgrad: 100%
Tillträde: tidigast fr o m januari 2023

Om företaget
Stadsbyggnad ansvarar för översiktlig planering, detaljplanering, planering av stadsmiljöinvesteringar, mark och exploatering, trafikplanering, naturvård, kulturmiljövård, bygglov, GIS och kartframställning. På förvaltningen arbetar cirka 150 medarbetare som har olika specialistkunskaper. Vi är en sammansvetsad förvaltning, vi lär oss av varandra och vi strävar ständigt mot en än högre tillitskultur. Vårt nybyggda kontor i Citypassagen är modernt och aktivitetsbaserat och ligger i direkt anslutning till Resecentrum och nära city. Det finns också möjligheter att delvis jobba på distans.

Så tycker medarbetarna om Stadsbyggnad
I den årliga medarbetarundersökningen lyfts flera styrkor t.ex. bra kollegor, intressanta arbetsuppgifter och ett ledarskap som ger förutsättningar att ta ansvar i arbetet samt som visar förtroende för sina medarbetare.

Ansök nu

Ögonsjuksköterska till Capio Läkargruppen i Örebro

Ögonsjuksköterska/Oftamologassistent
Läs mer Nov 7
Arbetsbeskrivning
Vill du tillhöra ett kompetent team och en trevlig arbetsgrupp med tätt samarbete? Tycker du om att jobba självständigt och i team där målet är att ge patienterna den bästa vården?

Capio Läkargruppen i Örebro söker nu dig som är utbildad ögonsjuksköterska.

På Capio Läkargruppen i Örebro finns ögonmottagning och ögonoperation. På mottagningen arbetar du som sjuksköterska självständigt med att ta emot patienter och träffar främst patienter med glaukom. 
På ögonoperation så opererar vi framförallt katarakter samt ögonlockskirurgi. Du arbetar i team tillsammans med erfarna ögonsjuksköterskor, ögonläkare, undersköterskor och medicinska vårdadministratörer.
Önskvärt är att varva arbetet på både mottagning och operation men det går att diskutera. 

Ansvarsområden
Självständigt arbete på ögonmottagning
Ögonoperation (främst katarakter samt ögonlockskirurgi)


Kvalifikationer
Vi söker dig som har specialistkompetens inom ögon och som vill vara med och driva och utveckla vår verksamhet. Stor vikt läggs på personliga egenskaper och social kompetens.

Om företaget
Vår vision är att vara den bästa servicegivaren i Sverige inom hälso- och sjukvård. Hos oss får du personlig omvårdnad i en trevlig miljö. Målet är att hjälpa dig till en så bra livskvalitet som möjligt och att göra vägen dit angenäm. 
Vi erbjuder vård inom följande specialistområden: allmänkirurgi, allmänmedicin, anestesi, företagshälsovård, gynekologi, kardiologi, ortopedi, sjukgymnastik, sömnapné, vaccination, ögon samt öron-näsa-hals. Verksamheten är i huvudsak inriktad på mottagningsverksamhet och dagkirurgi men vi erbjuder även sluten vård, vilket innebär att vi har vårdavdelning med 9 vårdplatser.

Ansök nu

Innesäljare, Örebro

Innesäljare
Läs mer Nov 3
Arbetsbeskrivning
Är du en noggrann person som är intresserad av att stötta upp säljprocesser med och ge en hög
servicegrad gentemot kund? Trivs du med att arbeta i affärs- och ordersystem samt kontinuerliga
uppföljningar av förfrågningar, reklamationer och offertuppföljning. Då kan detta vara nästa steg i
arbetslivet för dig. 
 
BUMAX är företaget där du sitter tillsammans med trevliga kollegor i ljusa och rymliga lokaler. Du får
chansen att utveckla dina färdigheter inom administration och försäljning genom en inledande
introduktion och därefter har du tillgång till erfarna och hjälpsamma kollegor som kan stötta dig i ditt
dagliga arbete. Kulturen genomsyras av ett glatt gäng, frihet under ansvar och med stora möjligheter
till beslutsfattande. 

Det här är ett 6 månaders konsultuppdrag som sedan förväntas att övergå till en tillsvidareanställning
hos vår kund Bumax. Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss. Du har samma fördelar hos
Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag,
företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Du ansöker på www.randstad.se , senast 2022-11-11. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att
kontakta david.erzberger@randstad.se.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och
eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Som innesäljare förväntas du stötta försäljningsavdelningen samt upprätthålla en hög servicegrad
och tillgänglighet gentemot Bumax kunder.


I rollen ingår dessa arbetsuppgifter:
Vara den dagliga kontakten gentemot Bumax kunder och bistå med hög servicegrad. 
Ta emot och utvärdera samt registrera förfrågningar i CRM och liknande system (Superoffice och Jeeves). 
Ta emot och registrera kundreklamationer och serviceförfrågningar i koncernens hanteringssystem för kunder.  
Utarbeta möjlighetsanalyser och ta fram offertunderlag i samråd med utesäljare. 
Aktivt följa upp offerter.


Kvalifikationer
För att lyckas i tjänsten ser vi att du har arbetat i en liknande roll tidigare, att du har erfarenhet av
B2B- försäljning, du är van vid affärsverksamhet och du kanske till och med har en industriell
bakgrund?


God datorvana och använder Excel och kan navigera i olika CRM-system på ett effektivt sätt i ditt arbete.
Du använder dig av både svenska och engelska och förväntas kunna kommunicera obehindrat i bägge, särskilt i skrift.
Vi tror att du har en god känsla för siffror och trivs i en roll där du får göra olika uträkningar.
Om företaget
BUMAX är en innovativ och ledande tillverkare samt leverantör av höghållfasta och höglegerade
rostfria fästelement med anor sedan 1600-talet. BUMAX tillverkar och lagerför världens starkaste
rostfria skruv som marknadsförs och används över hela världen. Bolaget ingår i BUFAB-gruppen som
finns i 29 länder och omsätter drygt 8 miljarder kronor årligen.

Ansök nu

löneadministratör, örebro

Löneadministratör
Läs mer Nov 7
Arbetsbeskrivning
Är du en driven och erfaren löneadministratör och är på jakt efter nya utmaningar? Då kan vi ha jobbet för dig!
Vår kund Specialpedagogiska skolmyndigheten söker idag sin nästa stjärna till sitt kontor i Örebro.
Detta är ett uppdrag som till en början är på 6 månader men med goda chanser till förlängning. 
Start: 2022-12-05
Slut: 2023-05-31, med möjlighet till förlängning
Omfattning: Heltid

Specialpedagogiska skolmyndigheten (SPSM) arbetar för att alla barn, elever och vuxenstuderande
ska kunna utvecklas och nå målen i sin utbildning – oavsett funktionsförmåga. Myndigheten erbjuder
stöd till förskolor och skolor i hela landet som vill skapa lärmiljöer som är utvecklande och
tillgängliga. Myndigheten driver flera specialskolor, fördelar statsbidrag och utvecklar läromedel.
SPSM har cirka 1200 anställda och det går ungefär 600 elever i SPSM:s specialskolor. Myndigheten
finns på 30 adresser och 20 orter från Luleå till Malmö.

Ansvarsområden
I denna tjänst kan nedan arbetsuppgifter förekomma;

• bearbeta och kontrollera löneunderlag
• ta fram lönelistor
• ta fram rapporter och statistik
• redovisa skatter och arbetsgivaravgifter
• sammanställa tid- och frånvarorapporter
• arbete med hela lönehanteringen fram till lönekörningen (exempelvis reseräkningar, rättelser,
• körjournaler, olika ledigheter, förmåner, intyg och kontroller).
Avropets omfattning: 100% med 40 timmar/vecka

Kvalifikationer
kompetenskrav;

• gymnasium eller likvärdig utbildning
• minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som löneadministratör
• goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• goda kunskaper om kollektivavtal
• kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.

meriterande
• goda kunskaper i lönesystemet Unit4 UBW/ERP (Agresso)
• goda kunskaper i ekonomisystemet Unit4 UBW/ERP (Agresso)

Erfarenhet
• minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som löneadministratör

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

systemförvaltare till Örebro kommun

Systemförvaltare
Läs mer Okt 25
Arbetsbeskrivning
Vill du spela en viktig roll i Örebro kommuns resa för att leverera smartare service till framtidens örebroare? Är du IT-specialist med förmåga att självständigt driva ditt arbete och anpassa ditt förhållningssätt efter mottagaren? Då ska du självklart söka tjänsten som systemförvaltare hos oss på Informationsförsörjnings- och Digitaliseringsavdelningen inom Örebro kommun.


Vi söker nu en systemförvaltare till vår nya utvecklingsenhet. Örebro kommun är i en expansiv fas och likaså vårt arbete med att fortsätta leverera smarta lösningar för våra HR-system. Som systemförvaltare hos oss arbetar du nära i team med objektspecialisterna på HR-avdelningen och våra andra systemförvaltare inom HR-området. Inom Örebro kommun jobbar vi efter PM3 som förvaltningsmodell vilket innebär att du medverkar i framtagande och löpande uppföljning av objektplaner för objektet, under ledning av objektledare IT. 


Du har en viktig roll vid kravställning, problemlösning, integrationer och tester inför driftsättning av nya funktioner. Du är initiativtagande och driver förvaltning och utveckling genom din förståelse för de berörda personalsystemens logiska uppbyggnad. Med utgångspunkt i din analytiska förmåga tar du dig an nya utmaningar, fattar beslut och involverar dina kollegor genom gott samarbete. 


Rollen innebär möjlighet att arbeta på distans någon eller några dagar i veckan.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
driva förvaltning och utveckling av HR-system
delta i utredningar avseende nya tillämpningar inom området
arbeta med anpassningar och konfigurationer vid förändringar inom organisationen eller de lagar och regler som styr området
kontakt med leverantörer vid uppgraderingar, supportärenden mm
delta i olika användarforum och aktivt hålla sig uppdaterad
hålla kontakten med driftorganisationen 


Kvalifikationer
akademisk utbildning inom IT-området eller motsvarande arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
erfarenhet av
erfarenhet av arbete med personalsystem
praktisk erfarenhet av systemförvaltning
erfarenhet av integrationer mellan verksamhetssystem
erfarenhet av leverantörskontakter
mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift

Meriterande:
praktisk erfarenhet av Personec 
praktisk erfarenhet av Medvind
erfarenhet av arbete i större organisationer
Ansökan
Du ansöker på www.randstad.se, senast 2022-11-14. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Andrea Lindh, andrea.lindh@randstad.se.


Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Christina Håkansson, christina.hakansson@orebro.se. 

Om företaget
Informationsförsörjnings- och digitaliseringsavdelningens uppdrag är att utveckla och samordna IT-stödet för att skapa förutsättningar för en enklare vardag genom digitalisering av kommunens service och tjänster.


Avdelningen leds av en avdelningschef och fem enhetschefer, tillsammans utgör de ledningsgruppen för avdelningen.


Informationsförsörjnings- och digitaliseringsavdelningen är en del av Kommunstyrelseförvaltningen vars uppdrag är att leda, styra, följa upp och utveckla kommunen samt erbjuda ett effektivt stöd till alla nämnder och verksamheter.

Ansök nu

transportplanerare, örebro

Transportplanerare
Läs mer Nov 1
Arbetsbeskrivning
Är du en person som får energi av att samarbeta och har lätt för att skapa relationer? Då kan denna tjänst vara för dig. Vi söker nu efter en driven och kommunikativ transportplanerare till vår kund DHL i Örebro. Här får du möjligheten att arbeta i ett stort och välkänt företag. Låter det intressant? Tveka inte att skicka in ansökan redan idag!

Här erbjuds du en anställning direkt av DHL som ger dig goda utvecklingsmöjligheter i en trivsam och inspirerande arbetsmiljö. Tjänsten börjar med en provanställning för att sedan gå över till en tillsvidareanställning med 100 % tjänstgöringsgrad. Tjänsten är placerad i Örebro.

Ansvarsområden
Tjänsten som Transportplanerare innebär att utifrån godsets egenskaper, kundernas krav samt de geografiska möjligheterna planera transporter utifrån bästa möjliga förtjänst. För att lyckas med dessa uppgifter krävs en god samarbetsförmåga, hög servicekänsla samt förmåga att arbeta i en miljö med tidvis högt tempo där det inte alltid finns givna ramar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:


Transportplanering dvs koordinera lastkapacitet med hög fyllningsgrad och minsta möjliga miljöpåverkan.
Leveransbevakning och godssökning
Kommunicera med kunder både interna och externa samt åkerier.
Bidra till en kundupplevelse i världsklass.
Delta på interna och externa möten samt allmänna kontorsgöromål.
Hantering av fakturor och tillhörande fraktdokumentation inom ansvarsområdet.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga och lätt för att skapa nya kontakter. Du är engagerad, serviceinriktad och resultatmedveten och klarar av att arbeta i ett varierande arbetstempo. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av transportplanering och transportbranschen samt att du har god
kommunikationsförmåga.


Mycket goda kunskaper i tal och skrift i svenska, engelska
Analytisk förmåga samt goda färdigheter i MS Office
En väl utvecklad förmåga att strukturera och planera ditt arbete
 Utmärkt kommunikatör och teamspelare
Resultatorienterad och affärsdriven
Geografiska kunskaper.

Erfarenhet inom transport och logistik är meriterande.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
2022-10-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget
På DHL arbetar vi med att få våra kunders vardag att fungera. Som ett av de ledande företagen i världen inom logistik, ser vi till att våra kunder får leverans av varor och material. Utan transporter stannar samhället. Vi har ett viktigt uppdrag; Förena människor & förbättra liv. Som medarbetare hos oss är du en viktig nyckelspelare. 

Vi på DHL trivs och många av oss har jobbat här länge. Vi är ett företag som ser våra medarbetares utveckling och potential – vi vågar satsa på våra medarbetare! I det stora globala, och internationella bolaget som vi är, har vi en härlig teamkänsla med familjär stämning där vi respekterar varandra. Här finns mycket medarbetarengagemang samt humor och vi tycker om att fira våra framgångar. Vi är certifierade i Top Employer vilket innebär att vi är en arbetsgivare som erbjuder den bästa arbetsmiljön för medarbetare att utvecklas både professionellt och personligt. Miljö och hållbarhet är viktigt för oss, vi arbetar ständigt med att utvecklas för att ligga i framkant, vilket uppmärksammas och ger resultat. Vi tar ansvar och blev bland annat utsedda till branschvinnare av Sustainable Brand Index B2B för tredje året i rad.

Ansök nu

Företagsläkare till Previa i Örebro

Specialistläkare
Läs mer Sep 16
Arbetsbeskrivning
 Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa? 
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.
Är du en driven och engagerad person? Är du intresserad av en arbetsplats med fokus på att göra skillnad på riktigt? Nu söker vi en läkare som vill bli en del av ett fantastiskt gäng på en trevlig och spännande arbetsplats. 

Ansvarsområden
 Som läkare på Previa jobbar du tätt tillsammans med bland annat företagssköterskor, psykologer, fysioterapeuter. Du är en av nyckelpersonerna för kvalificerade arbetsmedicinska tjänster på uppdrag av våra kunder. Du arbetar med hälsofrämjande insatser, lagstadgade undersökningar, arbetsmiljöundersökningar, arbetslivsinriktade rehabiliteringsåtgärder, medicinska bedömningar, utbildningar med mera i samarbete med övriga specialister inom företaget. Dessutom är du en viktig medicinsk stödfunktion internt. Du delar med dig av dina kunskaper och stöttar kollegor. Du får en mentor vid introduktion och vid behov handledning.
Du äger din tid och planerar den tillsammans med dina kollegor och med kunderna. Du vet hur din vecka ser ut och du har tid för kundernas medarbetare. Vi erbjuder dig arbete under helgfria vardagar 8-17, ingen jour/beredskap förekommer. Du har möjlighet att utvecklas och lära tillsammans med ett team av kvalificerade kollegor inom företagshälsa. Vi har bra nätverk med andra enheter inom Previa där du kan utbyta erfarenheter, bolla ärenden och utvecklas ihop med andra läkare.

Vi erbjuder dig:
• Inspirerande kundkontakter och möjlighet att skapa resultat
• Kunna jobba förebyggande med ohälsa hos våra kunder
• Trevliga kollegor och arbete i tvärvetenskapliga team
• Previa-kollegor över hela landet med olika spetskompetens
• Ett omväxlande arbete i en av Sveriges framtidsbranscher
• Möjligheter till utveckling i ett företag på frammarsch
• Tillgång till ett nära och coachande ledarskap
• Möjlighet att utveckla och påverka arbetssätt och struktur

Som läkare i Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar - värdeskapande, samspelande och modiga. 

Kvalifikationer
 Du är legitimerad läkare med tilläggsspecialitet inom företagshälsovård alternativ specialist i arbets- och miljömedicin. Du har en förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg och vara delaktig i Previas digitala resa. Du behärskar svenska i tal och skrift. 

Ansökan
 För mer information om tjänsten: Kontakta gärna rekryteringskonsult: Camilla Månsson, 072-536 69 96, camilla.mansson@randstad.se

Tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad på heltid eller deltid.  Arbetstid helgfria vardagar 8-17.
Randstad Care sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd av Previa. 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

transportplanerare, örebro

Transportplanerare
Läs mer Okt 11
Arbetsbeskrivning
Är du en person som får energi av att samarbeta och har lätt för att skapa relationer? Då kan denna tjänst vara för dig. Vi söker nu efter en driven och kommunikativ transportplanerare till vår kund DHL i Örebro. Här får du möjligheten att arbeta i ett stort och välkänt företag. Låter det intressant? Tveka inte att skicka in ansökan redan idag!

Här erbjuds du en anställning direkt av DHL som ger dig goda utvecklingsmöjligheter i en trivsam och inspirerande arbetsmiljö. Tjänsten börjar med en provanställning för att sedan gå över till en tillsvidareanställning med 100 % tjänstgöringsgrad. Tjänsten är placerad i Örebro.

Ansvarsområden
Tjänsten som Transportplanerare innebär att utifrån godsets egenskaper, kundernas krav samt de geografiska möjligheterna planera transporter utifrån bästa möjliga förtjänst. För att lyckas med dessa uppgifter krävs en god samarbetsförmåga, hög servicekänsla samt förmåga att arbeta i en miljö med tidvis högt tempo där det inte alltid finns givna ramar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:


Transportplanering dvs koordinera lastkapacitet med hög fyllningsgrad och minsta möjliga miljöpåverkan.
Leveransbevakning och godssökning
Kommunicera med kunder både interna och externa samt åkerier.
Bidra till en kundupplevelse i världsklass.
Delta på interna och externa möten samt allmänna kontorsgöromål.
Hantering av fakturor och tillhörande fraktdokumentation inom ansvarsområdet.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga och lätt för att skapa nya kontakter. Du är engagerad, serviceinriktad och resultatmedveten och klarar av att arbeta i ett varierande arbetstempo. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av transportplanering och transportbranschen samt att du har god
kommunikationsförmåga.


Mycket goda kunskaper i tal och skrift i svenska, engelska
Analytisk förmåga samt goda färdigheter i MS Office
En väl utvecklad förmåga att strukturera och planera ditt arbete
 Utmärkt kommunikatör och teamspelare
Resultatorienterad och affärsdriven
Geografiska kunskaper.

Erfarenhet inom transport och logistik är meriterande.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
2022-10-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget
På DHL arbetar vi med att få våra kunders vardag att fungera. Som ett av de ledande företagen i världen inom logistik, ser vi till att våra kunder får leverans av varor och material. Utan transporter stannar samhället. Vi har ett viktigt uppdrag; Förena människor & förbättra liv. Som medarbetare hos oss är du en viktig nyckelspelare. 

Vi på DHL trivs och många av oss har jobbat här länge. Vi är ett företag som ser våra medarbetares utveckling och potential – vi vågar satsa på våra medarbetare! I det stora globala, och internationella bolaget som vi är, har vi en härlig teamkänsla med familjär stämning där vi respekterar varandra. Här finns mycket medarbetarengagemang samt humor och vi tycker om att fira våra framgångar. Vi är certifierade i Top Employer vilket innebär att vi är en arbetsgivare som erbjuder den bästa arbetsmiljön för medarbetare att utvecklas både professionellt och personligt. Miljö och hållbarhet är viktigt för oss, vi arbetar ständigt med att utvecklas för att ligga i framkant, vilket uppmärksammas och ger resultat. Vi tar ansvar och blev bland annat utsedda till branschvinnare av Sustainable Brand Index B2B för tredje året i rad.

Ansök nu

Kommunikativ administratör

Administrativ assistent
Läs mer Okt 12
Arbetsbeskrivning
Har du förmåga att koordinera och gillar att vara där det händer? Trivs du i en roll där du får användning av dina såväl administrativa som kommunikativa egenskaper? Då kan du vara den vi söker. 

Rollen som orderadministratör passar dig som är målinriktad och lösningsorienterad. Du brinner för administration och struktur, ordning och reda. Det känns naturligt för dig att möjliggöra goda kontakter mellan olika parter, både beställare och interna kollegor.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Du fungerar som länken mellan kunderna och företaget i övrigt. Som orderadministratör hanterar du övergripande beställningar från inkommande order till fakturering. Du samarbetar med olika avdelningar inom organisationen exempelvis, inköp och lager. Dina arbetsuppgifter som orderadministratör kan bland annat innebära: 
 Orderhantering
 Fakturering
Dokumentation
 Inköp
 Uppföljning


Kvalifikationer
För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du har körkort och tillgång till bil då arbetsplatsen ligger cirka 30 min utanför centrala Örebro. Som person är du strukturerad och noggrann. Du har lätt för att ta till dig produktinformation och ge god service till kollegor på andra avdelningar samt kund. Du har stor social kompetens, skinn på näsan samt stresstålig då du kommer att ha flera processer igång samtidigt. Du är flexibel och har en positiv inställning. Stämmer beskrivningen på dig? Tveka inte, sök redan idag.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

enhetschef till projektkontoret, örebro kommun

Administrativ chef
Läs mer Okt 5
Arbetsbeskrivning
Som enhetschef för projektkontoret leder du dels arbetet vid Kommunstyrelse förvaltningens projektkontor, dels är du ett stöd till kommundirektören. I rollen som enhetschef behöver du vara en erfaren och prestigelös ledare för arbetsgruppen som består av självgående medarbetare som uppskattar att få växa med uppgiften. 
Du arbetar på uppdrag av kommundirektören och kommer att utgöra stöd till kommundirektörens ledningsgrupp. Du kommer att ha kommundirektören som närmaste chef. Ditt arbete sker i nära samarbete med kommunens alla verksamheter. Du kommer att forma projektkontoret och dess arbetssätt, samt rekrytera in nya roller till gruppen. En viktig del i uppdraget är också att utgöra stöd i kommunens arbete med portföljstyrning. Delar av ditt arbete kommer att vara möjligt att göra på distans.

Vår vision är att bli Skandinaviens mest attraktiva medelstora stad och i Örebro kommun arbetar vi för en hållbar samhällsutveckling som innebär att tillgodose dagens behov utan att äventyra kommande generationers möjligheter att göra detsamma. För att nå framgång i arbetet är det avgörande att integrera och samordna de tre dimensionerna av hållbar utveckling i all politik och i samtliga kommunala verksamheter.

Vill du bidra till ett långsiktigt hållbart Örebro? Hos oss får du ett stimulerande, utmanande och utvecklande jobb.

Ansvarsområden
Örebro kommuns huvudsakliga uppdrag är att erbjuda välfärd, service och tjänster av hög kvalitet till kommunens invånare i livets olika skeden. Kommunen har också en roll som demokratibärare och samhällsaktör. I det ligger bland annat att ha en ledande roll i arbetet med att utveckla Örebro och Örebroregionen i samverkan med andra aktörer – kort sagt att stärka kommunens varumärke för att understödja tillväxt, ökad sysselsättning och därmed en stärkt välfärd.
För att lyckas med detta krävs en god styrning av verksamheten.
All utveckling inom Örebro kommun och samverkan med andra aktörer sker med utgångspunkt från FN´s globala mål enligt Agenda 2030, en övergripande vision, kommunens översiktsplan och programmet “Vårt hållbara Örebro - Utvecklingsagenda med mål för 2050 och delmål för 2030”.
Projektkontorets primära uppdrag är att stödja kommundirektören i arbetet med att uppnå en effektiv och välfungerande kommunövergripande projekt- och portföljverksamhet. Stödet utgörs såväl på en operativ som taktisk och strategisk nivå, i syfte att stärka organisationens förmåga till en ökad genomförandegrad, ett förbättrat kapacitetsutnyttjande och en ökad realisering av förväntade effekter.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är:
• personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar
• driva, utveckla och följa upp verksamheten mot uppsatta mål
• genom ett nära ledarskap leda och stödja medarbetare och säkerställa behovet av kompetensutveckling för att klara det utvecklingsbehov som finns inom verksamheten
• arbeta utifrån en helhetssyn och fatta beslut inom verksamhetsområdet
• samverka med fackliga organisationer och andra interna och externa parter

Anställningen är en tillsvidare anställning  med 100 % sysselsättningsgrad. Tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer
Kompetenskrav
• akademisk examen inom statskunskap, beteendevetenskap eller annan inriktning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• gedigen kunskap inom verksamhetsområdet – kommunområdet
• dokumenterad erfarenhet av personal, ekonomi och verksamhetsansvar
• erfarenhet att arbeta i en politiskt styrd organisation
• erfarenhet av att driva förändrings- och utvecklingsarbete med framgångsrikt resultat
• minst tre års dokumenterad erfarenhet av projekt-, program- och/eller portföljledning

För att trivas och lyckas i rollen som chef för projektkontoret har du med dig ett stort intresse för ledarskap och för att proaktivt driva en verksamhet framåt. Du är en person med förmågan att involvera andra och har intresse av att leda, engagera och entusiasmera dina medarbetare. Du är en god förändringsledare och får energi av att utveckla och leda dina medarbetare mot kommunens mål.
Som person är du initiativtagande, relationsbyggande samt har förmåga att vara både strategisk och operativ i planering och genomförande. Du har ett stort mått av sunt förnuft och ett starkt resultatfokus. Arbetet kräver mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift på både svenska och engelska samt god datorvana.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande
• tidigare har arbetat som projektchef i en annan kommun
• har projektägarerfarenhet,
• är duktig på upphandling enligt LOU samt
• har vana från digitaliseringsprojekt

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning
Sysselsättningsgrad: 100%
Tillträde: enligt överenskommelse 

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 26 oktober, välkommen med din ansökan!

För frågor kontakta Gabrielle Peteri, senior rekryteringskonsult gabrielle.peteri@randstad.se 

Om företaget
Örebro kommuns ledarskap utgår från vår ledarplattform där förväntningarna på dig som chef utgår från tre delar: säker chef, initiativrik utvecklare och klar ledare. Som chef i vår verksamhet erhåller du kontinuerlig kompetensutveckling och får stora möjligheter att medverka i utvecklingen av Projektkontoret.
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se

Ansök nu

ekonomiansvarig till beving elektronik, örebro

Ekonomichef
Läs mer Sep 28
Arbetsbeskrivning
Beving söker nu en ekonomiansvarig till kontoret i Örebro. Som ekonomiansvarig hos oss har du en central funktion och stort eget ansvar. Du är en del av Beving men ingår samtidigt i en grupp med systerbolag i den koncern vi ingår - Addtech AB. Som ekonom inom Addtech är man en nyckel i framgången för 140 bolag och har ett stort nätverk runt omkring.

Arbetsuppgifterna innebär att ansvara för bolagets redovisning, bokslut, moms och deklarationer mm. I ditt ansvar ingår även den löpande ekonomin såsom kund- och leverantörsreskontra, återkommande bokslut samt att rapporteringen till vårt moderbolag Addtech AB sker effektivt och inom fastställd tid. Rollen innebär att du jobbar både med operativa och strategiska arbetsuppgifter.

Beving Elektronik AB marknadsför produkter och lösningar inom områdena elsäkerhet, elkvalité, samt mät och test till kunder främst inom energi- och industrisektorn. Vårt affärskoncept bygger på djupa och långsiktiga affärsrelationer med värdeskapande teknikhandel som grundläggande affärsidé. Vi har kontor och lager i Örebro, säljkontor i Trollhättan och vårt säte är i Farsta utanför Stockholm. Vi är ett bolag i medvind, vår bransch är på stark frammarsch.

Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna innefattar upprättande av budget- och prognosarbete samt ekonomiska analyser kopplade till vår affärsverksamhet.

I rollen som ekonomiansvarig hos Beving Elektronik är det ditt ansvar att hantera kontakter med banker, revisorer samt ekonomifunktioner hos leverantörer och kunder. I arbetet ingår:
Analyser av lagernivåer i samarbete med produktionsansvariga
Utveckla och förbättra administrativa rutiner
Delta vid inventering
Delta vid styrelsemöten om du är kallad

Du rapporterar till VD.

Kvalifikationer
Du  behöver ha goda erfarenheter inom redovisning och stor vana av att arbeta självständigt. Du bör ha några års dokumenterad erfarenhet från tidigare tjänst som ekonomiansvarig. Ansvarsområdet spänner över ett brett fält och vi vill att du ska känna dig trygg med arbetsuppgifterna och ansvaret.
 
Vi ser även att du behöver ha goda kunskaper i Excel och ha erfarenhet av moderna affärssystem, gärna Pyramid eller liknande. Andra meriterande kvalifikationer är erfarenhet från bolag med lagerhantering, erfarenhet från bolag med import och export och koncernrapportering. 

Du har en examen från gymnasiet, gärna från ekonomisk linje. Högskoleutbildning är meriterande men inget krav.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser att du är en samarbetsinriktad person med god social förmåga. Du är noggrann i ditt arbete och har en stark analytisk förmåga och kan kombinera helhetssyn med detaljgranskning. Som person är du bra på att kommunicera, såväl muntligt som skriftligt. Du är ansvarstagande, initiativrik och van vid att arbeta metodiskt mot deadlines.
Vi kan teknik och vi söker dig som kan ekonomi och vill vara del av de lilla bolagets miljö men också en börsnoterad koncern.

Om du vill veta mer om Beving Elektronik AB kan du läsa här https://beving.se/  eller om Addtech AB här:
https://www.addtech.se/detta-ar-addtech/var-unika-kultur

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Senast 2022-10-XX välkommen att ansöka på www.randstad.se. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan ansökningstiden har gått ut.
För mer information: Kontakta Gabrielle Peteri, senior rekryteringskonsult gabrielle.peteri@randstad.se

Om företaget
Beving Elektronik AB är idag 11 personer och omsätter ca 55 MSEK, vårt sortiment omfattar utvalda komponenter och system som bidrar till våra kunders lönsamhet. Vårt fokus ligger på försäljning i Sverige och har våra leverantörer ute i USA och Europa till största delen. Vi har våra rötter i ett av Sveriges äldsta bolag, Bergman och Beving AB som grundades 1906.

Beving är helägt dotterbolag till börsnoterade Addtech AB och ingår i affärsområdet Energy. Addtech är en svensk börsnoterad tekniklösningskoncern. Verksamheten består av 140 självständiga bolag som säljer högteknologiska produkter och lösningar till kunder inom framför allt tillverkande industri och infrastruktur med fokus på långsiktig hållbar tillväxt. Kunderna finns främst inom industri och
offentlig sektor. Koncernen har cirka 3 300 medarbetare, en årsomsättning om cirka 14 miljarder SEK och försäljning till ett 30-tal länder.

Ansök nu