Linde Material Handling AB jobb i Örebro

Hitta lediga jobb hos Linde Material Handling AB i Örebro. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Örebro.

Controller till Örebro

Controller
Läs mer Jan 24
Linde Material Handling söker Controller till huvudkontoret i Örebro. Hos oss får du arbeta i ett framgångsrikt globalt företag i en internationell miljö. Är du redo för en ny utmaning? Då kanske du är den vi söker!

Vi är en av Sveriges ledande aktörer på truckmarknaden. Årligen säljer vi tusentals nya och begagnade truckar och våra kunder finns huvudsakligen inom industri-, logistik- och transportnäringen. Vi har en stark tillväxtambition med lönsamheten i fokus. Vi har de senaste åren haft en positiv utveckling och vi tänker fortsätta på den resan.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer tillhöra ett nordiskt team med kollegor som arbetar i de nordiska länderna inom ekonomi och finans. På avdelningen hanteras bland annat budgetplanering, fakturering, bokslut, uppföljningsarbete, utveckling och analys. I rollen som Controller ansvarar du för analys, uppföljning och rapportering.Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Förbättringsinriktad analys och uppföljning samt ansvar att kontinuerligt driva och utveckla kostnads-, försäljnings-, investerings- och finansieringscontrolling samt marginaler, avtal och trucktyp

- Ansvara för att organisationen erhåller relevant och professionell support, såsom proaktivt uppföljningsarbete, rapporter och avvikelseanalys

- Att tillsammans med avdelningschefer förbereda budget och prognos för respektive funktion

- Säkerställa att relevanta rapporter och nyckeltal sammanställs och presenteras med god tillförlitlighet och i rätt tid

- Att genomföra löpande analys av försäljning, kostnader, marginaler etc. under månaden samt identifiera och räkna på förbättringar och business cases

- Nära samarbete med och konsultativt stöd till våra regionchefer i Örebro, Malmö, Stockholm, Göteborg samt vår sälj- och serviceenhet i Örnsköldsvik

Arbetet leds av engelsktalande ekonomichef placerad på huvudkontoret i Örebro.Vem är du?

Vi söker dig med relevant akademisk examen inom ekonomi samt några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du är van att arbeta i affärssystem, meriterande med erfarenhet från SAP. Vidare så är du avancerad användare av Excel samt har mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Du förstår och analyserar komplexa rapporter och har förmågan att kommunicera ekonomisk information. Du tar ett stort eget ansvar och trivs i en roll där du får arbeta i en internationell miljö. Som person har du lätt för att samarbeta med andra och är en relationsbyggare.Vårt erbjudande
På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar - utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och söker kontinuerligt drivna medarbetare som vill vara med på vår resa. När du väljer att jobba hos oss blir du en del av Sveriges, och världens starkaste företag inom materialhanteringsbranschen. Våra medarbetare bidrar varje dag till att våra kunder kan bedriva sin materialhantering på ett säkert, smidigt och konstandseffektivt sätt.

På Linde Material Handling är vi stolta över våra produkter - men också över våra kunniga kollegor och det arbete vi gör tillsammans. Medarbetarna hos oss gillar särskilt flexibiliteten och den frihet under ansvar som deras arbete innebär. Vi har en trevlig arbetsmiljö där vi har roligt på jobbet - samtidigt som vi skapar ett värde för företaget och våra kunder.

Hos oss får du använda din kreativitet och kompetens på en dynamisk arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi letar efter dig som vill ha personliga utmaningar i kombination med en sund balans mellan arbete och fritid.Övrig information

Frågor om tjänsten besvaras av Director Finance Sönke Imbeck på 070-965 86 00.

Vill du vara med på vår framgångsresa och jobba med truckar i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast 19 februari 2023. Ansökningshandlingar skickas in på engelska. Urval sker löpande, skicka din ansökan redan idag!

Ansök nu

HR Business Partner till Örebro

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Dec 23
Nu utökar vi teamet och söker en HR Business Partner till vårt nordiska huvudkontor i Örebro. Hos oss får du arbeta i en internationell miljö med stora möjligheter att utvecklas. Brinner du för brett HR-arbete och har ett stort intresse för människor? Då kanske du är den vi söker!

Vi är en av Sveriges ledande aktörer på truckmarknaden. Årligen säljer vi tusentals nya och begagnade truckar och våra kunder finns huvudsakligen inom industri-, logistik- och transportnäringen. Vi har de senaste åren haft en positiv utveckling och vi tänker fortsätta på den resan.

Du företräder vår koncern, KION Group, och har förmånen att få jobba i ett multi-brandteam med två av våra varumärken, Linde Material Handling och STILL, där du huvudsakligen kommer arbeta mot det förstnämnda.

På HR-avdelningen ansvarar vi för att ge vår verksamhet stöd, verktyg och processer inom HR-området som i sin tur bidrar till att vi som företag når våra mål och visioner. Vi stödjer verksamheten inom administrativa, operativa och strategiska HR-frågor.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som HR Business Partner ingår du i ett team som tillsammans arbetar med såväl operativa som strategiska HR-frågor. Inom avdelningen finns även kollegor som ansvarar för administrativ service inom HR och lön. Totalt inom HR-funktionen i Norden arbetar nio medarbetare där du blir den tionde.

Som HR Business Partner hos oss kommer du att arbeta i en bred roll med samtliga HR-processer såsom rekrytering, rehabilitering, kompetensförsörjning, avveckling, förhandlingar etc. Du kommer att arbeta konsultativt mot chefer och anställda och är beredd att hugga i där det behövs. Vi är indelade i regioner där du som HR BP kommer att få det operativa ansvaret att självständigt driva det löpande HR-arbetet inom ”dina” regioner.

Du får möjlighet att arbeta på olika nivåer i såväl internationell miljö med koncerngemensamma processer och projekt såväl som lokalt drivna initiativ i en härlig kombination.

Du blir en del av ett härligt HR-team där vi jobbar tätt ihop, har roligt på jobbet och har nära till beslut. Tillsammans bedriver vi förbättringsarbete för att på bästa sätt stödja organisationen i HR- och lönerelaterade frågor.


Vem är du?
Vi söker dig som har har universitets- eller högskoleutbildning inom HR och har några års erfarenhet av brett HR-arbete i en liknande roll. Det är meriterande om du har erfarenhet från teknik- och/eller industrirelaterad bransch. För att trivas och passa in i rollen söker vi dig som är trygg, självständig och som trivs i en kommunikativ roll med många kontaktytor. Vidare är du flexibel, prestigelös och positiv i ditt förhållningssätt och har lätt för att skapa goda relationer. Du behärskar engelska i tal och skrift. Resor förekommer i tjänsten, därav är B-körkort ett krav.

Vårt erbjudande
På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar - utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och söker kontinuerligt drivna medarbetare som vill vara med på vår resa. När du väljer att jobba hos oss blir du en del av Sveriges, och världens starkaste företag inom materialhanteringsbranschen. Våra medarbetare bidrar varje dag till att våra kunder kan bedriva sin materialhantering på ett säkert, smidigt och konstandseffektivt sätt.

På Linde Material Handling är vi stolta över våra produkter - men också över våra kunniga kollegor och det arbete vi gör tillsammans. Medarbetarna hos oss gillar särskilt flexibiliteten och den frihet under ansvar som deras arbete innebär. Vi har en trevlig arbetsmiljö där vi har roligt på jobbet - samtidigt som vi skapar ett värde för företaget och våra kunder.

Hos oss får du använda din kreativitet och kompetens på en dynamisk arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi letar efter dig som vill ha personliga utmaningar i kombination med en sund balans mellan arbete och fritid.

Övrig information
Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Sandra Johansson på 070-171 29 49.

Vill du vara med på vår framgångsresa och jobba med intralogistik i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast 15 januari 2023. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Ansök nu

Mekaniker till vårt begagnatcenter i Örebro

Truckreparatör
Läs mer Nov 2
Linde Material Handling söker mekaniker med placering på vårt begagnatcenter i Örebro. Brinner du för att skruva och meka med fordon och maskiner? Är du redo för en ny utmaning? Då kanske du är den vi söker!

Vi är en stark och stor aktör på servicemarknaden. Årligen säljer vi tusentals nya och begagnade truckar och våra kunder tecknar serviceavtal på merparten av dem. Våra kunder finns huvudsakligen inom industri-, logistik- och transportnäringen. Vi har de senaste åren haft en positiv utveckling och vi tänker fortsätta på den resan.Dina arbetsuppgifter

På vårt begagnatcenter renoverar vi begagnade truckar. När trucken återgår efter en leasingperiod hos kund sker renovering och i viss mån kundanpassning innan trucken lanseras på begagnatmarknaden. Som mekaniker säkerställer du att den utrustning vi levererar fungerar så bra att den överträffar kundernas förväntningar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är renovering av begagnade truckar. Arbetet innefattar bland annat demontering av truckar, felsökning, service- och reparationsarbeten, installationer och säkerhetskontroller. Beroende på omfattning kan arbetet variera mellan några timmar upp till flera dagar. Du arbetar med frihet under ansvar i en omväxlande miljö.Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från verkstadsarbete med reparation på fordon eller maskiner. Dina kunskaper har du förvärvat antingen genom arbetslivserfarenhet eller från ditt intresse att skruva och meka på fritiden. Vi ser att du med fördel har en teknisk utbildning i grunden, gärna inom fordonsteknik. Du har kunskap om hydraulik, fordons-el, mekanik och maskiner i olika storlek. B-körkort är ett krav och du är van att använda dator i jobbet.

För att lyckas och trivas i rollen hos oss behöver du ha en god känsla för kvalitet och engageras av att omsätta dina kunskaper i nya lösningar tillsammans med kunniga kollegor. Du gillar utmaningar och att ta ett stort ansvar. Du hittar lösningar på problem och arbetar mot uppsatta mål. På vår verkstad på begagnatcenter jobbar du i en mindre grupp, du fyller därmed en viktig plats i och bidrar till teamet.Vårt erbjudande

På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar - utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och söker kontinuerligt drivna medarbetare som vill vara med på vår resa. När du väljer att jobba hos oss blir du en del av Sveriges, och världens starkaste företag inom materialhanteringsbranschen. Våra medarbetare bidrar varje dag till att våra kunder kan bedriva sin materialhantering på ett säkert, smidigt och konstandseffektivt sätt.

På Linde Material Handling är vi stolta över våra produkter - men också över våra kunniga kollegor och det arbete vi gör tillsammans. Medarbetarna hos oss gillar särskilt flexibiliteten och den frihet under ansvar som deras arbete innebär. Vi har en trevlig arbetsmiljö där vi har roligt på jobbet - samtidigt som vi skapar ett värde för företaget och våra kunder.

Hos oss får du använda din kreativitet och kompetens på en dynamisk arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi letar efter dig som vill ha personliga utmaningar i kombination med en sund balans mellan arbete och fritid.Övrig information

Frågor om tjänsten besvaras av ansvarig chef Begagnatcenter Alexander Lundborg på 070- 204 19 56.

Vill du vara med på vår framgångsresa och jobba med truckar i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast 20 november 2022. Urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Ansök nu

Redovisningsekonom till Örebro

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 2
Linde Material Handling söker Redovisningsekonom till huvudkontoret i Örebro. Hos oss får du arbeta i ett framgångsrikt globalt företag i en internationell miljö. Är du redo för en ny utmaning? Då kanske du är den vi söker!

Vi är en av Sveriges ledande aktörer på truckmarknaden. Årligen säljer vi tusentals nya och begagnade truckar och våra kunder finns huvudsakligen inom industri-, logistik- och transportnäringen. Vi har en stark tillväxtambition med lönsamheten i fokus. Vi har de senaste åren haft en positiv utveckling och vi tänker fortsätta på den resan.Dina arbetsuppgifter

Som Redovisningsekonom ansvarar du för en effektiv hantering av redovisningsflödet inklusive bokslut och rapportering. Du kommer ingå i ett redovisningsteam bestående av 6 kollegor i Sverige och ett antal inom de nordiska länderna. Du rapporterar till Redovisningschef. I rollen agerar du bollplank till dina kollegor i redovisningsfrågor för Sverige och övriga Norden.Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Cash Management

Bokföring och rapportering enligt IFRS

Månadsbokslut och koncernrapportering till huvudkontoret i enlighet med IFRS

Ansvara för anläggningsregister

Ansvara för leasingredovisning, rapportering i excel och systemet LIS@ global

Avstämning av balanskonton

Vem är du?

Vi söker dig med goda redovisningskunskaper och minst 5 års erfarenhet från kvalificerat redovisningsarbete med erfarenhet från IFRS och koncernrapportering. Du har en akademisk utbildning i ekonomi, inriktning redovisning.

För att lyckas i rollen behöver du vara självgående, strukturerad, noggrann och lösningsfokuserad. Du trivs med att samarbeta med övriga gruppen, ta ansvar för dina arbetsuppgifter och har en god analytisk förmåga i kombination med att driva uppgifter och projekt framåt. Vidare är du en mycket duktig användare av Excel och van att hantera stora datamängder. Du behärskar engelska flytande i såväl tal som skrift. Har du erfarenhet av affärssystemet SAP så är det meriterande. Den här tjänsten passar dig som trivs med att arbeta i en internationell och föränderlig miljö.Vårt erbjudande

På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar - utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och söker kontinuerligt drivna medarbetare som vill vara med på vår resa. När du väljer att jobba hos oss blir du en del av ett av Sveriges, och världens, starkaste företag inom materialhanteringsbranschen. Våra medarbetare bidrar varje dag till att våra kunder kan bedriva sin materialhantering på ett säkert, smidigt och kostnadseffektivt sätt.

På Linde Material Handling är vi stolta över våra produkter men också över våra kunniga kollegor och det arbete vi gör tillsammans. Medarbetarna hos oss gillar särskilt flexibiliteten och den frihet under ansvar som deras arbete innebär. Vi har en trevlig arbetsmiljö där vi har roligt på jobbet - samtidigt som vi skapar värde för företaget och våra kunder.

Hos oss får du använda din kreativitet och kompetens på en dynamisk arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi letar efter dig som vill ha personliga utmaningar i kombination med en sund balans mellan arbete och fritid.Övrig information

Frågor om tjänsten besvaras av Redovisningschef Charlotte Löthgren 070-266 74 59.

Varmt välkommen med din ansökan senast 20 november 2022. Urval sker löpande, så skicka din ansökan redan idag.

Ansök nu

Prototyputvecklare för el och hydraulik till Örebro

Elkonstruktör
Läs mer Sep 22
Vill du vara med och utveckla framtidens truckar? Motiveras du av att hitta den bästa lösningen för varje unik kund? Vi söker nu en Prototyputvecklare för elektriska och hydrauliska lösningar till kundanpassade truckar. Har du ett stort intresse för teknikutveckling, är lösningsorienterad och vill arbeta med truckar i världsklass? Då kanske det är dig vi söker!

Vi är en av Sveriges ledande aktörer på truckmarknaden. Årligen säljer vi tusentals nya och begagnade truckar och våra kunder finns huvudsakligen inom industri-, logistik- och transportnäringen. Vi har en stark tillväxtambition med lönsamheten i fokus. Vi har de senaste åren haft en positiv utveckling och vi tänker fortsätta på den resan.Dina arbetsuppgifter

Som Prototyputvecklare driver du arbetet med att utveckla och bygga kundanpassade lösningar och prototyper, inom områdena hydraulik, el- och reglersystem. Du ritar och dokumenterar hydraul- och elscheman samt är ett stöd till vår produktion. Vidare instruerar du och handleder våra medarbetare när nya prototyper ska byggas. Tjänsten är en del av vår konstruktionsavdelning, där du arbetar både självständigt och i team med andra.Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Utveckla och bygga nya kundanpassade lösningar och prototyper
- Rita och dokumentera hydraul- och elscheman
- Arbete i styr- och reglersystem (Parker Iqan)
- Handledning vid prototypbyggnationer


Vem är du?

Vi söker dig som har en ingenjörsexamen från universitet eller högskola alternativt yrkesutbildning med lämplig inriktning. Du kan även ha förvärvat dig dessa kompetenser genom relevant arbetslivserfarenhet. För att lyckas och trivas i rollen krävs att du är en flexibel och ansvarstagande person. Du är social och har lätt för att bygga relationer. Vidare ser vi att du trivs i en omväxlande roll, där du både får utveckla och rita nya lösningar samt är lika bekväm med att ge operativ handledning i produktionen. God förståelse och erfarenhet av styr- och reglersystem är meriterande. Resor förekommer i tjänsten, därav är körkort ett krav. Vi ingår i en internationell koncern och ser därför att du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.Vårt erbjudande
På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar - utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och söker kontinuerligt drivna medarbetare som vill vara med på vår resa. När du väljer att jobba hos oss blir du en del av ett av Sveriges, och världens, starkaste företag inom materialhanteringsbranschen. Våra medarbetare bidrar varje dag till att våra kunder kan bedriva sin materialhantering på ett säkert, smidigt och kostnadseffektivt sätt.

På Linde Material Handling är vi stolta över våra produkter- men också över våra kunniga kollegor och det arbete vi gör tillsammans. Medarbetarna hos oss gillar särskilt flexibiliteten och den frihet under ansvar som deras arbete innebär. Vi har en trevlig arbetsmiljö där vi har roligt på jobbet - samtidigt som vi skapar värde för företaget och våra kunder.

Hos oss får du använda din kreativitet och kompetens på en dynamisk arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi letar efter dig som vill ha personliga utmaningar i kombination med en sund balans mellan arbete och fritid.Övrig information

Frågor om tjänsten besvaras av Engineering Manager Customer Options Dennis Jansson på 070-229 88 12. Frågor om rekryteringen besvaras av HR Business Partner Sandra Källebring på 072-215 04 81.

Varmt välkommen med din ansökan senast 16 oktober 2022. Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Mekaniker till vårt begagnatcenter i Örebro

Truckreparatör
Läs mer Sep 21
Linde Material Handling söker mekaniker med placering på vårt begagnatcenter i Örebro. Brinner du för att skruva och meka med fordon och maskiner? Är du redo för en ny utmaning? Då kanske du är den vi söker!

Vi är en stark och stor aktör på servicemarknaden. Årligen säljer vi tusentals nya och begagnade truckar och våra kunder tecknar serviceavtal på merparten av dem. Våra kunder finns huvudsakligen inom industri-, logistik- och transportnäringen. Vi har de senaste åren haft en positiv utveckling och vi tänker fortsätta på den resan.Dina arbetsuppgifter

På vårt begagnatcenter renoverar vi begagnade truckar. När trucken återgår efter en leasingperiod hos kund sker renovering och i viss mån kundanpassning innan trucken lanseras på begagnatmarknaden. Som mekaniker säkerställer du att den utrustning vi levererar fungerar så bra att den överträffar kundernas förväntningar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är renovering av begagnade truckar. Arbetet innefattar bland annat demontering av truckar, felsökning, service- och reparationsarbeten, installationer och säkerhetskontroller. Beroende på omfattning kan arbetet variera mellan några timmar upp till flera dagar. Du arbetar med frihet under ansvar i en omväxlande miljö.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från verkstadsarbete med reparation på fordon eller maskiner. Dina kunskaper har du förvärvat antingen genom arbetslivserfarenhet eller från ditt intresse att skruva och meka på fritiden. Vi ser att du med fördel har en teknisk utbildning i grunden, gärna inom fordonsteknik. Du har kunskap om hydraulik, fordons-el, mekanik och maskiner i olika storlek. B-körkort är ett krav och du är van att använda dator i jobbet.

För att lyckas och trivas i rollen hos oss behöver du ha en god känsla för kvalitet och engageras av att omsätta dina kunskaper i nya lösningar tillsammans med kunniga kollegor. Du gillar utmaningar och att ta ett stort ansvar. Du hittar lösningar på problem och arbetar mot uppsatta mål. På vår verkstad på begagnatcenter jobbar du i en mindre grupp, du fyller därmed en viktig plats i och bidrar till teamet.Vårt erbjudande

På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar - utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och söker kontinuerligt drivna medarbetare som vill vara med på vår resa. När du väljer att jobba hos oss blir du en del av Sveriges, och världens starkaste företag inom materialhanteringsbranschen. Våra medarbetare bidrar varje dag till att våra kunder kan bedriva sin materialhantering på ett säkert, smidigt och konstandseffektivt sätt.

På Linde Material Handling är vi stolta över våra produkter - men också över våra kunniga kollegor och det arbete vi gör tillsammans. Medarbetarna hos oss gillar särskilt flexibiliteten och den frihet under ansvar som deras arbete innebär. Vi har en trevlig arbetsmiljö där vi har roligt på jobbet - samtidigt som vi skapar ett värde för företaget och våra kunder.

Hos oss får du använda din kreativitet och kompetens på en dynamisk arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi letar efter dig som vill ha personliga utmaningar i kombination med en sund balans mellan arbete och fritid.Övrig information

Frågor om tjänsten besvaras av ansvarig chef Begagnatcenter Alexander Lundborg på 070- 204 19 56.

Vill du vara med på vår framgångsresa och jobba med truckar i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast 16 oktober 2022. Urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Ansök nu

Ekonomiassistent till Örebro

Ekonomiassistent
Läs mer Aug 26
Linde Material Handling söker nu en Ekonomiassistent leverantörsreskontra till huvudkontoret i Örebro. Hos oss får du arbeta i ett framgångsrikt globalt företag i en internationell miljö. Är du redo för en ny utmaning? Då kanske du är den vi söker!

Vi är en av Sveriges ledande aktörer på truckmarknaden. Årligen säljer vi tusentals nya och begagnade truckar och våra kunder finns huvudsakligen inom industri-, logistik- och transportnäringen. Vi har en stark tillväxtambition med lönsamheten i fokus. Vi har de senaste åren haft en positiv utveckling och vi tänker fortsätta på den resan.Dina arbetsuppgifter

Som Ekonomiassistent på leverantörsreskontra ansvarar du för att säkerställa en effektiv hantering av våra leverantörsfakturor. Du kommer ingå i ett redovisningsteam bestående av 6 kollegor i Sverige och ett antal inom de nordiska länderna. Du rapporterar till Redovisningschef.Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Hantering av alla leverantörsfakturor genom användning av vårt ERP- och Workflow-system.

Deltaga i månadsbokslut

Samarbeta med leverantörer angående faktura- och betalningsfrågor, i samarbete med interna affärspartners, för att säkerställa högsta kvalitetsstandarder

Förberedelse av betalningskörning inklusive utländsk valuta

Hantering av leverantörsmasterdata - säkerställer efterlevnad av företagets och koncernens regler

Stödja andra avdelningar genom utbildning för korrekt hantering av attesteringar av fakturor

Deltaga i Adhoc ekonomiprojekt.

Andra uppgifter och ansvar som kan krävas för att koncernen ska kunna uppfylla framtida planerVem är du?

Vi söker dig med minst gymnasial examen inom ekonomi, med inriktning redovisning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med redovisning. Vi erbjuder ett utvecklande arbete där du får arbeta brett med redovisning inom leverantörsreskontra.

För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad,noggrann och lösningsfokuserad. Du är nyfiken och har lätt för att lära dig olika system. Du trivs med att ha många kontaktytor, är serviceminded, och har en god analytisk förmåga i kombination med att driva uppgifter framåt. Vidare är du en van användare av Excel och behärskar svenska och engelska (vårt koncernspråk) i såväl tal som skrift. Har du erfarenhet av affärssystemet SAP så är det meriterande.Vårt erbjudande

På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar - utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och söker kontinuerligt drivna medarbetare som vill vara med på vår resa. När du väljer att jobba hos oss blir du en del av ett av Sveriges, och världens, starkaste företag inom materialhanteringsbranschen. Våra medarbetare bidrar varje dag till att våra kunder kan bedriva sin materialhantering på ett säkert, smidigt och kostnadseffektivt sätt.

På Linde Material Handling är vi stolta över våra produkter- men också över våra kunniga kollegor och det arbete vi gör tillsammans. Medarbetarna hos oss gillar särskilt flexibiliteten och den frihet under ansvar som deras arbete innebär. Vi har en trevlig arbetsmiljö där vi har roligt på jobbet - samtidigt som vi skapar värde för företaget och våra kunder.

Hos oss får du använda din kreativitet och kompetens på en dynamisk arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi letar efter dig som vill ha personliga utmaningar i kombination med en sund balans mellan arbete och fritid.Övrig information

Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Frågor om rekryteringen besvaras av HR Business Partner Sandra Källebring på 072-215 04 81.

Varmt välkommen med din ansökan senast 11 september 2022. Urval sker löpande, så skicka din ansökan redan idag.

Ansök nu

Servicetekniker till vår verkstad i Örebro

Servicetekniker, maskin
Läs mer Aug 8
Linde Material Handling söker servicetekniker med placering på fast verkstad i Örebro. Brinner du för att skruva och meka med fordon och maskiner? Är du redo för en ny utmaning? Då kanske du är den vi söker!

Vi är en stark och stor aktör på servicemarknaden. Årligen säljer vi tusentals nya och begagnade truckar och våra kunder tecknar serviceavtal på merparten av dem. Våra kunder finns huvudsakligen inom industri-, logistik- och transportnäringen. Vi har de senaste åren haft en positiv utveckling och vi tänker fortsätta på den resan.Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker hos oss säkerställer du att den utrustning vi levererar fungerar så bra att den överträffar kundernas förväntningar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är förebyggande underhåll på truckar, felsökning, service- och reparationsarbeten, installationer och säkerhetskontroller. Du arbetar med frihet under ansvar i en omväxlande miljö.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från verkstadsarbete med reparation på fordon eller maskiner. Dina kunskaper har du förvärvat antingen genom arbetslivserfarenhet eller från ditt intresse att skruva och meka på fritiden. Vi ser att du med fördel har en teknisk utbildning i grunden, gärna inom fordonsteknik. Du har kunskap om hydraulik, fordons-el, mekanik och maskiner i olika storlek. B-körkort är ett krav och du är van att använda dator i jobbet.

För att lyckas i rollen som servicetekniker hos oss behöver du ha förmågan att arbeta självständigt och planera din tid på ett effektivt sätt. Du hittar lösningar på problem och arbetar mot uppsatta mål. Som person är du social, serviceinriktad och tycker om att skapa goda relationer med kunder och kollegor. På vår fasta verkstad jobbar du i ett mindre team med fyra personer, du fyller en viktig plats i och bidrar till teamet.Vårt erbjudande
På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar - utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och söker kontinuerligt drivna medarbetare som vill vara med på vår resa. När du väljer att jobba hos oss blir du en del av Sveriges, och världens starkaste företag inom materialhanteringsbranschen. Våra medarbetare bidrar varje dag till att våra kunder kan bedriva sin materialhantering på ett säkert, smidigt och konstandseffektivt sätt.

På Linde Material Handling är vi stolta över våra produkter - men också över våra kunniga kollegor och det arbete vi gör tillsammans. Medarbetarna hos oss gillar särskilt flexibiliteten och den frihet under ansvar som deras arbete innebär. Vi har en trevlig arbetsmiljö där vi har roligt på jobbet - samtidigt som vi skapar ett värde för företaget och våra kunder.

Hos oss får du använda din kreativitet och kompetens på en dynamisk arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi letar efter dig som vill ha personliga utmaningar i kombination med en sund balans mellan arbete och fritid.Övrig information

Frågor om tjänsten besvaras av serviceledare Jerry Pettersson på 070-253 88 95.

Vill du vara med på vår framgångsresa och jobba med truckar i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast 4 september 2022. Urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Ansök nu

Administratör till vår Business Support i Örebro

Backofficepersonal
Läs mer Aug 16
På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar - utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och söker nu en administratör till vår avdelning Business Support i Örebro. Är du en vass administratör med god servicekänsla? Då kanske du är den vi söker.Dina arbetsuppgifter
På avdelningen för Business Support på huvudkontoret i Örebro ansvarar vi för att ge vår sälj- och serviceorganisation administrativ support och service. Totalt inom funktionen arbetar 18 medarbetare inom Back Office, Front Office samt support, både på central och regional nivå. Inom funktionen ansvarar vi bland annat med fakturering, kundrapporter, kontraktshantering, masterdata, återköp samt agera key users i olika system.

I rollen som administratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:

- Stötta den regionala serviceorganisationen med administrativa arbetsuppgifter
- Administrera serviceavtal och avtalsförslag


- Uppföljning, bevakning, administration och arkivering gällande regionens avtal
- Arbeta aktivt med truck- och kundmasterdata och säkerställa att systemet hålls uppdaterat
- Löpande kostnadsuppföljningar, både extern och internt
- Daglig intern support till andra avdelningar


- Kontrollera att avläsningar utförs under avtalad tid
- Säkerställa indexreglering för timpriser och servicepriser
- Utveckla och uppdatera serviceofferter
- Administrativt stöd vid utveckling av kundrapporter
- Kreditupplysning på nya kunder


Du blir en del av ett härligt team som arbetar tätt ihop och har nära till beslut. Tillsammans bedriver vi förbättringsarbete för att kunna leverera den bästa supporten till organisationen och våra kunder.Vem är du?
Vi söker dig med relevant utbildning på minst gymnasial nivå och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom administration, support och service. Meriterande med erfarenhet från teknik- eller industrirelaterad bransch. Du har god data- och systemvana, goda kunskaper i Officepaketet (framförallt Excel) samt har arbetat i affärssystemet SAP. Du behärskar engelska i tal och skrift.

För att lyckas i rollen behöver du vara en ordningsam och strukturerad administratör med öga för detaljer. Du älskar ordning och reda samt arbetar lösningsorienterat. Som person är du serviceminded och har en fallenhet för att skapa goda relationer. För dig är det en självklarhet att alltid leverera hög service och ha ett förtroendeingivande sätt. Vidare värdesätter vi att du är prestigelös och hjälper till där det behövs.Vårt erbjudande
På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar - utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och söker kontinuerligt drivna medarbetare som vill vara med på vår resa. När du väljer att jobba hos oss blir du en del av ett av Sveriges, och världens, starkaste företag inom materialhanteringsbranschen. Våra medarbetare bidrar varje dag till att våra kunder kan bedriva sin materialhantering på ett säkert, smidigt och kostnadseffektivt sätt.

På Linde Material Handling är vi stolta över våra produkter, men också över våra kunniga kollegor och det arbete vi gör tillsammans. Medarbetarna hos oss gillar särskilt flexibiliteten och den frihet under ansvar som deras arbete innebär. Vi har en trevlig arbetsmiljö där vi har roligt på jobbet - samtidigt som vi skapar värde för företaget och våra kunder.

Hos oss får du använda din kreativitet och kompetens på en dynamisk arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi letar efter dig som vill ha personliga utmaningar i kombination med en sund balans mellan arbete och fritid.

Linde Material Handling ingår i KION-koncernen.Övrig information

Frågor om tjänsten besvaras av Manager Business Support Madeleine Axelsson på 070-2143576 eller madeleine.axelsson@linde-mh.se.

Vill du vara med på vår resa och skapa framtidens intralogistik? Varmt välkommen med din ansökan senast 31 augusti 2022.

Ansök nu

Ekonomiassistent till Örebro

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 27
Ekonomiassistent till Örebro

Linde Material Handling söker nu en Ekonomiassistent kundreskontra till huvudkontoret i Örebro. Hos oss får du arbeta i ett framgångsrikt globalt företag i en internationell miljö. Är du redo för en ny utmaning? Då kanske du är den vi söker!

Vi är en av Sveriges ledande aktörer på truckmarknaden. Årligen säljer vi tusentals nya och begagnade truckar och våra kunder finns huvudsakligen inom industri-, logistik- och transportnäringen. Vi har en stark tillväxtambition med lönsamheten i fokus. Vi har de senaste åren haft en positiv utveckling och vi tänker fortsätta på den resan.Dina arbetsuppgifter

Som Ekonomiassistent ansvarar du för löpande arbete med kundreskontra. Du kommer ingå i ett redovisningsteam bestående av 6 kollegor i Sverige och ett antal inom de nordiska länderna. Du rapporterar till Redovisningschef.Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Avstämning kundreskontror vid bokslut
- Kundinbetalningar
- Kundregister, registervård Scala
- Krav- och inkassohantering, administration av företagsrekonstruktioner samt konkurser hos kund
- Upplägg av fordonsfinansiering, administration av fordonspark samt bokföring av leasingkostnader
- Administration av E-fakturering
- Underhåll av kreditpolicy
- Rapportering samt inbetalning till Skatteverket
- IntrastatrapporteringVem är du?

Vi söker dig med minst gymnasial examen inom ekonomi, med inriktning redovisning, samt tidigare erfarenhet av arbete med redovisning. Vi ser att du är i början av din karriär och söker efter ett utvecklande arbete där du får arbeta brett med redovisning inom kundreskontra.

För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad och noggrann. Du är nyfiken och har lätt för att lära dig olika system. Du trivs med att samarbeta med övriga gruppen, ta ansvar för dina arbetsuppgifter och har en god analytisk förmåga i kombination med att driva uppgifter framåt. Vidare är du en van användare av Excel och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Har du erfarenhet av affärssystemet SAP så är det meriterande.
Vårt erbjudande
På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar - utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och söker kontinuerligt drivna medarbetare som vill vara med på vår resa. När du väljer att jobba hos oss blir du en del av ett av Sveriges, och världens, starkaste företag inom materialhanteringsbranschen. Våra medarbetare bidrar varje dag till att våra kunder kan bedriva sin materialhantering på ett säkert, smidigt och kostnadseffektivt sätt.

På Linde Material Handling är vi stolta över våra produkter- men också över våra kunniga kollegor och det arbete vi gör tillsammans. Medarbetarna hos oss gillar särskilt flexibiliteten och den frihet under ansvar som deras arbete innebär. Vi har en trevlig arbetsmiljö där vi har roligt på jobbet - samtidigt som vi skapar värde för företaget och våra kunder.

Hos oss får du använda din kreativitet och kompetens på en dynamisk arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi letar efter dig som vill ha personliga utmaningar i kombination med en sund balans mellan arbete och fritid.Övrig information

Frågor om tjänsten besvaras av HR Business Partner Sandra Källebring på 072-215 04 81. Varmt välkommen med din ansökan senast 3 juli 2022. Urval sker löpande, så skicka din ansökan redan idag.

Ansök nu

Central Backoffice till Business Support i Örebro

Backofficepersonal
Läs mer Maj 27
Linde Material Handling söker medarbetare till Central Backoffice till vårt huvudkontor i Örebro. Hos oss får du arbeta i en internationell miljö med stora möjligheter att utvecklas. Har du känsla för detaljer och trivs i en roll där du får ge support till vår säljorganisation? Då kanske du är den vi söker!

Vi är en av Sveriges ledande aktörer på truckmarknaden. Årligen säljer vi tusentals nya och begagnade truckar och våra kunder finns huvudsakligen inom industri-, logistik- och transportnäringen. Vi har de senaste åren haft en positiv utveckling och vi tänker fortsätta på den resan.Dina arbetsuppgifter

Som Central Backoffice inom Business Support ingår du i ett team som tillsammans agerar daglig support åt vår säljorganisation. Du har en nyckelroll gällande rapportering till kund, är med och utvecklar processer samt säkerställer systeminformation. I tjänsten har du många kontaktytor och är en länk i samarbetet mellan olika avdelningar. Du har känsla för detaljer och ett driv att föra organisationen framåt.

I rollen arbetar du aktivt med underhåll av truck- och kundmasterdata samt säkerställer att kundinformation hålls uppdaterad i vårt affärssystem. Du har ett tätt samarbete med våra Key account managers. Vidare har du administrativt ansvar för rapporteringssystem och är drivande i förbättrings- och utvecklingsarbete. Som Central Backoffice är du Key user med ansvar för interna utbildningar och informationsspridning. Du driver systemutveckling och är ett stöd till övriga organisationen. I rollen ingår även att agera back up och supportera kollegor på Frontoffice.

Vem är du?

Vi söker dig som har utbildning på minst gymnasial nivå och några års erfarenhet av administrativt arbete, gärna från liknande tjänst. Du har lätt för att bygga goda relationer både internt och externt. Vi ser att du är prestigelös och har en vilja att hjälpa andra. För att trivas och passa in i rollen söker vi dig som är noggrann, strukturerad och som uppskattar en roll med många kontaktytor. Du är lösningsorienterad och har en vilja att alltid lära dig mer.

Vidare ser vi att du är en van användare av och goda kunskaper i Officepaketet. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i SAP. Du behärskar engelska i tal och skrift.Vårt erbjudande

På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar - utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och söker kontinuerligt drivna medarbetare som vill vara med på vår resa. När du väljer att jobba hos oss blir du en del av Sveriges, och världens starkaste företag inom materialhanteringsbranschen. Våra medarbetare bidrar varje dag till att våra kunder kan bedriva sin materialhantering på ett säkert, smidigt och konstandseffektivt sätt.

På Linde Material Handling är vi stolta över våra produkter - men också över våra kunniga kollegor och det arbete vi gör tillsammans. Medarbetarna hos oss gillar särskilt flexibiliteten och den frihet under ansvar som deras arbete innebär. Vi har en trevlig arbetsmiljö där vi har roligt på jobbet - samtidigt som vi skapar ett värde för företaget och våra kunder.

Hos oss får du använda din kreativitet och kompetens på en dynamisk arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi letar efter dig som vill ha personliga utmaningar i kombination med en sund balans mellan arbete och fritid.Övrig information

Frågor om tjänsten besvaras av Business Support Manager Madeleine Axelsson på 070-214 35 76. Frågor om rekryteringen besvaras av HR Business Partner Sandra Källebring på 072-215 04 81.

Vill du vara med på vår framgångsresa och jobba med intralogistik i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast 12 juni 2022. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Ansök nu

Servicetekniker till Linköping

Underhållsmekaniker
Läs mer Maj 13
Linde Material Handling söker en servicetekniker på fält till Linköping med omnejd. Brinner du för att skruva och meka med fordon och maskiner? Är du redo för en ny utmaning? Då kanske du är den vi söker!

Vi är en stark och stor aktör på servicemarknaden. Årligen säljer vi tusentals nya och begagnade truckar och våra kunder tecknar serviceavtal på merparten av dem. Våra kunder finns huvudsakligen inom industri-, logistik- och transportnäringen. Vi har de senaste åren haft en positiv utveckling och vi tänker fortsätta på den resan.Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker hos oss säkerställer du att den utrustning vi levererar fungerar så bra att den överträffar kundernas förväntningar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är förebyggande underhåll på truckar, felsökning, service- och reparationsarbeten, installationer och säkerhetskontroller. Du arbetar med frihet under ansvar i en omväxlande miljö. Det förekommer arbete runt om i Östergötland i denna tjänst.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från service och reparation på fordon eller maskiner. Dina kunskaper har du förvärvat antingen genom arbetslivserfarenhet eller från ditt intresse att skruva och meka på fritiden. Vi ser att du med fördel har en teknisk utbildning i grunden, gärna inom fordonsteknik. Du har kunskap om hydraulik, fordons-el, mekanik och maskiner i olika storlek. B-körkort är ett krav och du är van att använda dator i jobbet.

För att lyckas i rollen som servicetekniker hos oss behöver du ha förmågan att arbeta självständigt och planera dina dagar på ett effektivt sätt. Du hittar lösningar på problem och arbetar mot uppsatta mål. Som person är du social, serviceinriktad och tycker om att skapa goda relationer med kunder och kollegor.Vårt erbjudande

På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar - utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och söker kontinuerligt drivna medarbetare som vill vara med på vår resa. När du väljer att jobba hos oss blir du en del av Sveriges, och världens starkaste företag inom materialhanteringsbranschen. Våra medarbetare bidrar varje dag till att våra kunder kan bedriva sin materialhantering på ett säkert, smidigt och konstandseffektivt sätt.

På Linde Material Handling är vi stolta över våra produkter - men också över våra kunniga kollegor och det arbete vi gör tillsammans. Medarbetarna hos oss gillar särskilt flexibiliteten och den frihet under ansvar som deras arbete innebär. Vi har en trevlig arbetsmiljö där vi har roligt på jobbet - samtidigt som vi skapar ett värde för företaget och våra kunder.

Hos oss får du använda din kreativitet och kompetens på en dynamisk arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi letar efter dig som vill ha personliga utmaningar i kombination med en sund balans mellan arbete och fritid.Övrig information

Frågor om tjänsten besvaras av serviceledare Tomas Fagermo på 070-221 17 45.

Vill du vara med på vår framgångsresa och jobba med truckar i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast 29 maj 2022.

Ansök nu

Produktionstekniker till Örebro

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Maj 13
Linde Material Handling söker en Produktionstekniker till huvudkontoret i Örebro. Hos oss får du arbeta i ett framgångsrikt globalt företag i en internationell miljö.
Har du ett stort intresse för produktionsteknik och vill arbeta med truckar i världsklass? Vi söker dig som vill driva utvecklingen av vår produktionsanläggning.

Vi är en av Sveriges ledande aktörer på truckmarknaden. Årligen säljer vi tusentals nya och begagnade truckar och våra kunder finns huvudsakligen inom industri-, logistik- och transportnäringen. Vi har en stark tillväxtambition med lönsamheten i fokus. Vi har de senaste åren haft en positiv utveckling och vi tänker fortsätta på den resan.Dina arbetsuppgifter

Som Produktionstekniker ansvarar du för att initiera och driva arbetet med ständiga förbättringar av processer, arbetsmetoder samt arbetsplatsens utformning. Du bidrar i ditt arbete till att säkerställa att vi uppnår våra uppställda mål för produktionsvolym, kvalitet, leveranssäkerhet, produktivitet, kostnadsnivåer samt överenskomna förbättringar.
I rollen tar du fram och utvecklar dokumentation för rutiner, checklistor och arbetsinstruktioner. Du har ett nära samarbete med vår konstruktionsavdelning. Som Produktionstekniker arbetar du med att både kortsiktiga och långsiktiga mål och resultat uppfylls samt att avdelningens verksamhet ständigt utvecklas och förbättras.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Driva arbetet med ständiga förbättringar inom produktionsområdet

- Analysera arbetsmoment och föreslå åtgärder för minskade kostnader, kortare genomloppstid och ökat resultat för verksamheten.

- Utveckling av arbetsverktyg och metoder.

- Framtagning av layoutförslag, genomföra effektiviseringar av layout och materialflöden

- Upprätthålla och utveckla 5S

- Utveckla rutiner och arbetssätt för avdelningen och arbeta för att dessa implementeras

- Ansvara för produktionsteknisk utveckling på avdelningen.


Vem är du?

Vi söker vi dig med stort intresse för och några års erfarenhet av arbete med produktionsteknik. Vi ser gärna att du har en universitets- eller högskoleutbildning inom teknik, men vi vet också att du kan ha förvärvat dig dessa kompetenser på andra håll. För att lyckas krävs att du är positiv, har lätt för att bygga goda relationer och kan driva arbetet självständigt. Eftersom vårt produktprogram är omfattande, arbetar vi idag endast med stationsmontering, erfarenhet från liknande verksamheter är därför meriterande. Meriterande är också kunskap om MPS-system, gärna MONITOR. Även erfarenhet av SAP och layoutritning i 2D-CAD är önskvärt.

Resor förekommer i tjänsten, därav är körkort ett krav. Vi ingår i en internationell koncern och ser därför att du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.Vårt erbjudande
På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar - utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och söker kontinuerligt drivna medarbetare som vill vara med på vår resa. När du väljer att jobba hos oss blir du en del av ett av Sveriges, och världens, starkaste företag inom materialhanteringsbranschen. Våra medarbetare bidrar varje dag till att våra kunder kan bedriva sin materialhantering på ett säkert, smidigt och kostnadseffektivt sätt.

På Linde Material Handling är vi stolta över våra produkter- men också över våra kunniga kollegor och det arbete vi gör tillsammans. Medarbetarna hos oss gillar särskilt flexibiliteten och den frihet under ansvar som deras arbete innebär. Vi har en trevlig arbetsmiljö där vi har roligt på jobbet - samtidigt som vi skapar värde för företaget och våra kunder.

Hos oss får du använda din kreativitet och kompetens på en dynamisk arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi letar efter dig som vill ha personliga utmaningar i kombination med en sund balans mellan arbete och fritid.

Övrig information

Frågor om tjänsten besvaras av Manager R&D Henrik Bergsten på 073-540 11 63. Frågor om rekryteringen besvaras av HR Business Partner Sandra Källebring på 072-215 04 81.

Varmt välkommen med din ansökan senast 29 maj 2022. Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Accountant till Örebro

Redovisningsekonom
Läs mer Maj 10
Linde Material Handling söker Accountant till huvudkontoret i Örebro. Hos oss får du arbeta i ett framgångsrikt globalt företag i en internationell miljö. Är du redo för en ny utmaning? Då kanske du är den vi söker!

Vi är en av Sveriges ledande aktörer på truckmarknaden. Årligen säljer vi tusentals nya och begagnade truckar och våra kunder finns huvudsakligen inom industri-, logistik- och transportnäringen. Vi har en stark tillväxtambition med lönsamheten i fokus. Vi har de senaste åren haft en positiv utveckling och vi tänker fortsätta på den resan.Dina arbetsuppgifter

Som Accountant ansvarar du för löpande hantering av redovisningsflödet från fakturor och betalningar till bokslut och rapportering. Du kommer ingå i ett redovisningsteam bestående av 6 kollegor i Sverige och ett antal inom de nordiska länderna. Du rapporterar till Redovisningschef. Vi har en koncernstruktur med flera bolag där du i dagsläget sköter redovisningen för ett av bolagen. I rollen agerar du bollplank till dina kollegor i redovisningsfrågor, med extra fokus på leverantörsreskontra, för Sverige och övriga Norden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Löpande bokföring
- Månads-, kvartals- och årsbokslut
- Rapportering i enlighet med IFRS till tyska huvudkontoret
- Leverantörsreskontra och projektledning på nordisk nivå
- Momsdeklarationer/SkattVem är du?

Vi söker dig med goda redovisningskunskaper och flera års erfarenhet från kvalificerat redovisningsarbete, det är meriterande med erfarenhet från företag med koncernrapportering. Du har en akademisk examen i ekonomi, inriktning redovisning.

För att lyckas i rollen behöver du vara självgående, strukturerad och noggrann. Du trivs med att samarbeta med övriga gruppen, ta ansvar för dina arbetsuppgifter och har en god analytisk förmåga i kombination med att driva uppgifter och projekt framåt. Vidare är du en van användare av Excel och talar flytande engelska i såväl tal som skrift. Har du erfarenhet av affärssystemet SAP så är det meriterande. Den här tjänsten passar dig som trivs med att arbeta i en internationell och föränderlig miljö.Vårt erbjudande
På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar - utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och söker kontinuerligt drivna medarbetare som vill vara med på vår resa. När du väljer att jobba hos oss blir du en del av ett av Sveriges, och världens, starkaste företag inom materialhanteringsbranschen. Våra medarbetare bidrar varje dag till att våra kunder kan bedriva sin materialhantering på ett säkert, smidigt och kostnadseffektivt sätt.

På Linde Material Handling är vi stolta över våra produkter- men också över våra kunniga kollegor och det arbete vi gör tillsammans. Medarbetarna hos oss gillar särskilt flexibiliteten och den frihet under ansvar som deras arbete innebär. Vi har en trevlig arbetsmiljö där vi har roligt på jobbet - samtidigt som vi skapar värde för företaget och våra kunder.

Hos oss får du använda din kreativitet och kompetens på en dynamisk arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi letar efter dig som vill ha personliga utmaningar i kombination med en sund balans mellan arbete och fritid.Övrig information

Frågor om tjänsten besvaras av Finance Director Sönke Imbeck på 070-965 86 00. Frågor om rekryteringen besvaras av HR Business Partner Sandra Källebring på 072-215 04 81.

Varmt välkommen med din ansökan senast 29 maj 2022.

Ansök nu

Servicetekniker till Örebro

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Nov 17
Linde Material Handling söker servicetekniker med placering på fast verkstad i Örebro. Brinner du för att skruva och meka med fordon och maskiner? Är du redo för en ny utmaning? Då kanske du är den vi söker!

Vi är en stark och stor aktör på servicemarknaden. Årligen säljer vi tusentals nya och begagnade truckar och våra kunder tecknar serviceavtal på merparten av dem. Våra kunder finns huvudsakligen inom industri-, logistik- och transportnäringen. Vi har de senaste åren haft en positiv utveckling och vi tänker fortsätta på den resan.

Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker hos oss säkerställer du att den utrustning vi levererar fungerar så bra att den överträffar kundernas förväntningar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är förebyggande underhåll på truckar, felsökning, service- och reparationsarbeten, installationer och säkerhetskontroller. Du arbetar med frihet under ansvar i en omväxlande miljö.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från service och reparation på fordon eller maskiner. Dina kunskaper har du förvärvat antingen genom arbetslivserfarenhet eller från ditt intresse att skruva och meka på fritiden. Vi ser att du med fördel har en teknisk utbildning i grunden, gärna inom fordonsteknik. Du har kunskap om hydraulik, fordons-el, mekanik och maskiner i olika storlek. B-körkort är ett krav och du är van att använda dator i jobbet.

För att lyckas i rollen som servicetekniker hos oss behöver du ha förmågan att arbeta självständigt och planera din tid på ett effektivt sätt. Du hittar lösningar på problem och arbetar mot uppsatta mål. Som person är du social, serviceinriktad och tycker om att skapa goda relationer med kunder och kollegor.

Vårt erbjudande
På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar - utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och söker kontinuerligt drivna medarbetare som vill vara med på vår resa. När du väljer att jobba hos oss blir du en del av Sveriges, och världens starkaste företag inom materialhanteringsbranschen. Våra medarbetare bidrar varje dag till att våra kunder kan bedriva sin materialhantering på ett säkert, smidigt och konstandseffektivt sätt.

På Linde Material Handling är vi stolta över våra produkter - men också över våra kunniga kollegor och det arbete vi gör tillsammans. Medarbetarna hos oss gillar särskilt flexibiliteten och den frihet under ansvar som deras arbete innebär. Vi har en trevlig arbetsmiljö där vi har roligt på jobbet - samtidigt som vi skapar ett värde för företaget och våra kunder.

Hos oss får du använda din kreativitet och kompetens på en dynamisk arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi letar efter dig som vill ha personliga utmaningar i kombination med en sund balans mellan arbete och fritid.

Övrig information
Frågor om tjänsten besvaras av serviceledare Jerry Pettersson på 070-253 88 95.

Vill du vara med på vår framgångsresa och jobba med truckar i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast 5 december 2021. Urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Ansök nu

HR-administratör till Örebro

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Nov 11
Linde Material Handling söker en HR-administratör till vårt huvudkontor i Örebro. Hos oss får du arbeta i en internationell miljö med stora möjligheter att utvecklas. Brinner du för administration och har ett stort intresse för människor? Då kanske du är den vi söker!

Vi är en av Sveriges ledande aktörer på truckmarknaden. Årligen säljer vi tusentals nya och begagnade truckar och våra kunder finns huvudsakligen inom industri-, logistik- och transportnäringen. Vi har de senaste åren haft en positiv utveckling och vi tänker fortsätta på den resan.

På HR-avdelningen ansvarar vi för att ge vår verksamhet stöd, verktyg och processer inom HR-området som i sin tur bidrar till att vi som företag når våra mål och visioner. Vi stödjer verksamheten inom administrativa, operativa och strategiska HR-frågor.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som HR-administratör ingår du i ett team på tre medarbetare som tillsammans arbetar med administrativ service inom HR och lön. Totalt inom HR-funktionen i Norden arbetar nio medarbetare.

Inom området för HR-administration ingår administrativ support med arbetsuppgifter såsom underhåll och uppdatering av HR- och lönesystem, upprätta anställningsavtal och intyg, on- och offboarding, rekryteringsadministration samt ta fram rapporter och statistik. Du kommer ansvara för att bland annat hålla personalhandbok, policys och rutiner uppdaterade samt arbeta med årliga lönekartläggningar och utbildningsadministration. Utöver arbete med HR-administration förväntas du även vara behjälplig vid behov inom området för löneadministration. Där ingår förberedande arbete i våra tidrapporteringssystem, hantering av utlägg och reseräkningar, löneberedning, utbetalning och efterföljande rapportering samt framtagande av statistikunderlag.

Du blir en del av ett härligt HR-team där vi jobbar tätt ihop, har roligt på jobbet och har nära till beslut. Tillsammans bedriver vi förbättringsarbete för att på bästa sätt stödja organisationen i HR- och lönerelaterade frågor.

Vem är du?
Vi söker dig som har har universitets- eller högskoleutbildning inom HR och är i början av din karriär. Du har erfarenhet från arbete med administration och service sedan tidigare. Det är meriterande med erfarenhet från administrativt arbete inom HR i en liknande roll. Du har erfarenhet av att arbeta i olika system, meriterade med erfarenhet från arbete i Hogia, SAP eller Workday. Du har ambitioner att vilja utvecklas och växa yrkesmässigt inom bolaget.

Som person är du serviceminded och har en fallenhet för att skapa goda relationer. För dig är det en självklarhet att alltid leverera hög service och har ett förtroendeingivande sätt. Du arbetar noggrant och strukturerat med ett öga för detaljer. Vidare värdesätter vi att du besitter hög grad av integritet och är prestigelös. Du behärskar engelska i tal och skrift samt har B-körkort.

Vårt erbjudande
På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar - utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och söker kontinuerligt drivna medarbetare som vill vara med på vår resa. När du väljer att jobba hos oss blir du en del av Sveriges, och världens starkaste företag inom materialhanteringsbranschen. Våra medarbetare bidrar varje dag till att våra kunder kan bedriva sin materialhantering på ett säkert, smidigt och konstandseffektivt sätt.

På Linde Material Handling är vi stolta över våra produkter - men också över våra kunniga kollegor och det arbete vi gör tillsammans. Medarbetarna hos oss gillar särskilt flexibiliteten och den frihet under ansvar som deras arbete innebär. Vi har en trevlig arbetsmiljö där vi har roligt på jobbet - samtidigt som vi skapar ett värde för företaget och våra kunder.

Hos oss får du använda din kreativitet och kompetens på en dynamisk arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi letar efter dig som vill ha personliga utmaningar i kombination med en sund balans mellan arbete och fritid.

Övrig information
Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Sandra Södersten på 070-203 07 45.

Vill du vara med på vår framgångsresa och jobba med intralogistik i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast 23 november 2021. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Ansök nu

Kvalificerad mekaniker

Fordonsmontör
Läs mer Jul 1
Är du en teknisk problemlösare som vill arbeta med truckar i världsklass? Trivs du bäst i en verksamhet med stor variation i arbetsuppgifterna? Då kanske det är just dig vi söker.

Vi söker nu en kvalificerad mekaniker till vår produktionsanläggning i Örebro. Hos oss kommer du ingå i ett team av erfarna mekaniker som gör oss världsledande på kundanpassningar av truckar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Utrustning och ombyggnationer av nya truckar enligt givna instruktioner
- Att i projektform färdigställa truckar inför leverans
- Föreslå nya monteringslösningar och hjälpmedel
- Vara behjälplig vid utarbetande av ritningar och dokumentation
- Säkerställa att den produkt vi levererar är så bra att den överträffar kundens förväntningar


Vi söker dig med gymnasieutbildning med teknisk inriktning alt motsvarande kompetens erhållen genom tidigare arbetserfarenhet. Du behöver ha kunskap om hydraulik, fordonsel och mekanik samt förmåga att läsa ritningsunderlag samt el- och hydraulikscheman. Du trivs med varierande uppgifter av olika teknisk svårighetsgrad. Du kommer att ha din egen arbetsplats, och förväntas kunna driva projekt från start till leverans. Det förekommer även större projekt där flera mekaniker arbetar tillsammans. Körkort är ett krav.

Vårt erbjudande
På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar - utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och söker kontinuerligt drivna medarbetare som vill vara med på vår resa. När du väljer att jobba hos oss blir du en del av ett av Sveriges, och världens, starkaste företag inom materialhanteringsbranschen. Våra medarbetare bidrar varje dag till att våra kunder kan bedriva sin materialhantering på ett säkert, smidigt och kostnadseffektivt sätt.

På Linde Material Handling är vi stolta över våra produkter- men också över våra kunniga kollegor och det arbete vi gör tillsammans. Medarbetarna hos oss gillar särskilt flexibiliteten och den frihet under ansvar som deras arbete innebär. Vi har en trevlig arbetsmiljö där vi har roligt på jobbet - samtidigt som vi skapar värde för företaget och våra kunder.

Hos oss får du använda din kreativitet och kompetens på en dynamisk arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi letar efter dig som vill ha personliga utmaningar i kombination med en sund balans mellan arbete och fritid.

Övrig information
Frågor om tjänsten besvaras av produktionsledare Stefan Ahlgren på 070- 325 93 20.

Vill du vara med på vår resa och skapa framtidens intralogistik? Varmt välkommen med din ansökan senast 2021. Urval kan komma att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Ansök nu

Kvalificerad mekaniker

Truckreparatör
Läs mer Jul 1
Är du en teknisk problemlösare som vill arbeta med truckar i världsklass? Trivs du bäst i en verksamhet med stor variation i arbetsuppgifterna? Då kanske det är just dig vi söker.

Vi söker nu en kvalificerad mekaniker till vår produktionsanläggning i Örebro. Hos oss kommer du ingå i ett team av erfarna mekaniker som gör oss världsledande på kundanpassningar av truckar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Utrustning och ombyggnationer av nya truckar enligt givna instruktioner
- Att i projektform färdigställa truckar inför leverans
- Föreslå nya monteringslösningar och hjälpmedel
- Vara behjälplig vid utarbetande av ritningar och dokumentation
- Säkerställa att den produkt vi levererar är så bra att den överträffar kundens förväntningar


Vi söker dig med gymnasieutbildning med teknisk inriktning alt motsvarande kompetens erhållen genom tidigare arbetserfarenhet. Du behöver ha kunskap om hydraulik, fordonsel och mekanik samt förmåga att läsa ritningsunderlag samt el- och hydraulikscheman. Du trivs med varierande uppgifter av olika teknisk svårighetsgrad. Du kommer att ha din egen arbetsplats, och förväntas kunna driva projekt från start till leverans. Det förekommer även större projekt där flera mekaniker arbetar tillsammans. Körkort är ett krav.

Vårt erbjudande
På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar - utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och söker kontinuerligt drivna medarbetare som vill vara med på vår resa. När du väljer att jobba hos oss blir du en del av ett av Sveriges, och världens, starkaste företag inom materialhanteringsbranschen. Våra medarbetare bidrar varje dag till att våra kunder kan bedriva sin materialhantering på ett säkert, smidigt och kostnadseffektivt sätt.

På Linde Material Handling är vi stolta över våra produkter- men också över våra kunniga kollegor och det arbete vi gör tillsammans. Medarbetarna hos oss gillar särskilt flexibiliteten och den frihet under ansvar som deras arbete innebär. Vi har en trevlig arbetsmiljö där vi har roligt på jobbet - samtidigt som vi skapar värde för företaget och våra kunder.

Hos oss får du använda din kreativitet och kompetens på en dynamisk arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi letar efter dig som vill ha personliga utmaningar i kombination med en sund balans mellan arbete och fritid.

Övrig information
Frågor om tjänsten besvaras av produktionsledare Stefan Ahlgren på 070- 325 93 20.

Vill du vara med på vår resa och skapa framtidens intralogistik? Varmt välkommen med din ansökan senast 15 augusti 2021. Urval kan komma att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Ansök nu

Teknisk beredare till Linde Material Handling AB

Materialstyrare
Läs mer Maj 10
Är du en fordonsintresserad teknikfantast som söker en tjänst där du både får nyttja din tekniska kompetens och strukturella förmåga? Kanske bor du dessutom i centrala Örebro och värdesätter möjligheten att ta cykeln till jobbet? Då har vi en riktigt spännande möjlighet hos världsledande trucktillverkaren Linde Material Handling AB.

Här kommer du få ta stort eget ansvar och vara med och utveckla den tekniska beredningen på företaget. Välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting söker på uppdrag av Linde Material Handling en teknisk beredare till företagets huvudkontor i Örebro. Som en av världens ledande tillverkare av truckar har man ett imponerande produktsortiment. Här finns en uppsjö av modeller, såväl standardiserade som speciallösningar liksom en konstant pågående utveckling av framtidens materialhanteringslösningar.

Som teknisk beredare kommer du få vara med och bygga upp strukturen för truckarna i företagets affärssystem. I den här tjänsten får du möjligheten att röra dig i gränslandet mellan praktik och teori – du alternerar detaljerade tekniska frågor med metodiskt och strukturerat arbete framför datorn i affärssystemet.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker via AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos Linde Material Handling AB.

Arbetsbeskrivning

Som teknisk beredare är din uppgift att bygga upp produktstrukturer i affärssystemet Monitor. När nya truckar lanseras, vid specialbeställningar samt vid modelluppdateringar behöver en ny teknisk beredning skapas – och det är här du kommer in i bilden. Det handlar nämligen om att sätta sig in i och förstå hur olika utrustningsval påverkar ingående komponenter, monteringstid, inköp av material liksom design- och konstruktionsfrågor.

I din roll samverkar du framför allt med konstruktionsavdelning, mekaniker och produktionsteknik. Du kommer även att:

- Uppdatera strukturerna på befintliga produkter avseende operationstider och material.
- Säkerställa att strukturerna i Monitor är kompletta innan produktionsstart.

För att du ska ha alla förutsättningar att lyckas i din roll kommer du ägna mycket tid i produktionen för att förstå och sätta dig in i truckarnas uppbyggnad. Du arbetar nära en erfaren och trygg kollega som är en riktig fena på teknisk beredning och det finns därmed goda möjligheter att successivt växa in i rollen.

Kvalifikationer

- Vi vill att du har en mycket god teknisk förståelse och ett intresse för fordon. Har du tidigare varit med och byggt om bilar, motorcyklar, tåg eller andra typer av fordon är det givetvis ett extra plus i kanten.
- Önskvärt, dock ej ett krav, är att du har någon form av erfarenhet ifrån beredning eller liknande roll.
- Du har förmågan att växla mellan dina teoretiska och praktiska kunskaper och trivs i en sådan roll. Generellt god IT-kunskap är en förutsättning då en hel del av din arbetstid läggs framför datorn i affärssystemet.
- För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad, ha känsla för regelverk liksom förstå vikten av noggrannhet.
- Att kunna tänka i flera steg, förstå konsekvenser av beslut samt att kunna estimera tid är viktiga framgångsfaktorer.

Det är mycket meriterande och du har erfarenhet av att jobba med affärssystemet Monitor och/eller om du har jobbat med teknisk beredning tidigare.

Profil

Du har ett genuint teknikintresse och vill gärna förstå hur saker och ting faktisk fungerar. Att fortlöpande konsultera sakkunniga, såsom t.ex. företagets konstruktörer och mekaniker, känns givet för dig. Du är kommunikativ, har lätt att samarbeta och inhämta kunskap och åsikter från andra. Som person är du prestigelös, strukturerad och metodisk. Ordning och reda är viktigt för dig.

Övrigt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Oskar Bernling, rekryteringskonsult, 073-915 70 61. Alla ansökningar hanterat konfidentiellt.

Om Linde Material Handling

Linde Material Handling är en världsledande leverantör av truckar och lagerteknik. I över 50 år har vi flyttat fram gränserna med innovativa lösningar för materialhantering.

I Sverige har vi 500 medarbetare och omsätter cirka 1,7 miljarder kronor. Vårt svenska huvudkontor ligger i Örebro. Vi har även regionkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik samt serviceverkstäder runt om i landet. Linde Material Handling ingår i KION Group.

Våra gemensamma värdeord ”Integritet, samarbete, mod och enastående” definierar vilka vi är och hur vi agerar. De vägleder oss i det dagliga arbetet och ger stöd i de beslut vi tar.

För mer information besök www.linde-mh.se

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information besök och ansökan:  www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post. Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Produktionsplanerare till Linde Material Handling AB

Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Läs mer Maj 10
På cykelavstånd från Örebros centrumkärna ligger Linde Material Handling AB.

Här välkomnas du till ett företag i stark tillväxt som fortsätter att expandera. Är du senior och erfaren eller i början av din karriär och vill arbeta nära tekniken i en koordinerande roll är tjänsten som produktionsplanerare ett givet val. Välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting söker på uppdrag av Linde Material Handling en produktionsplanerare till företagets huvudkontor i Örebro. Som en av världens ledande tillverkare av truckar har man ett imponerande produktsortiment. Här finns en uppsjö av modeller, såväl standardiserade som speciallösningar liksom en konstant pågående utveckling av framtidens materialhanteringslösningar. Produktionsavdelningen i Örebro söker nu en planerare till flödet för standardtruckar. 

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen går via AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos Linde Material Handling AB.

Arbetsbeskrivning

Som Produktionsplanerare är ditt huvudsakliga ansvar att optimera och effektivisera planeringen på kort respektive lång sikt för att säkerställa hög leveranssäkerhet. I standardflödet hanteras en stor del av leveransvolymen och i ditt arbete behöver du ta höjd för materialtillgång och kompetens i montörsstyrkan - faktorer som innebär att jobbet stundtals blir komplext.

Du kommer till exempel att:

- Ha tät dialog och kontakt med inköpsavdelningen för att flagga upp eventuellt brist av material som påverkar möjligheten att slutföra ordern.
- Jobba i tätt samarbete med Produktionsledaren och säkerställa att denne har uppdaterad och relevant information om orderläget.
- Säkerställa att tillverkningsordrar startas upp på utsatt tid
- Vara Produktionsledarens naturlige ställföreträdare vid semester/sjukdom vilket innefattar ansvar för dagliga morgonmöten och prioritering av produktionsplanen.
- Säkerställa kapacitetsbehov samt vid behov föreslå ökningar/minskningar.
- Alternera arbete vid dator med att röra dig ute i produktionen.
- Ha stora interna kontaktytor med både säljare och mekaniker.

Rollen rapporterar till produktionsledaren för standardtruckar. Du kommer primärt att hantera planeringen för standardtruckar men stundtals alternera och utföra planeringsarbete även för andra delar i produktionen. Det finns bra möjligheter till god upplärning i rollen!

Profilbeskrivning

Vi söker dig som har en teknisk bakgrund som du antingen skaffat genom flerårig yrkeserfarenhet eller akademiska studier. Vi värdesätter specifik erfarenhet inom planeringsområdet men välkomnar även ansökningar från kandidater som kommer ifrån närliggande roller, liksom direkt ifrån universitetsstudierna. Personlig lämplighet samt vart du vill med din karriär kommer nämligen att väga tungt. 

Specifikt efterfrågad kompetens:

- God svenska och engelska i tal/skrift då detta används dagligen på arbetsplatsen
- Det är meriterande om du har kunskaper i Monitor
- Det är även meriterande om du har erfarenhet av produktionsplanering

För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du är metodisk och strukturerad och genom det har förmågan att kunna hantera flera olika ärenden samtidigt. Förståelse för kunden är en viktig aspekt i ditt arbete - bakom varje planerad order finns en kund som påverkas av dina beslut. God kommunikativ förmåga liksom att stå upp för dina beslut är därför viktigt.

Övrigt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Oskar Bernling, rekryteringskonsult, 073-915 70 61. Alla ansökningar hanterat konfidentiellt.

Om Linde Material Handling

Linde Material Handling är en världsledande leverantör av truckar och lagerteknik. I över 50 år har vi flyttat fram gränserna med innovativa lösningar för materialhantering.

I Sverige har vi 500 medarbetare och omsätter cirka 1,7 miljarder kronor. Vårt svenska huvudkontor ligger i Örebro. Vi har även regionkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik samt serviceverkstäder runt om i landet. Linde Material Handling ingår i KION Group.

Våra gemensamma värdeord ”Integritet, samarbete, mod och enastående” definierar vilka vi är och hur vi agerar. De vägleder oss i det dagliga arbetet och ger stöd i de beslut vi tar.

För mer information besök www.linde-mh.se

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information besök och ansökan:  www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post. Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Receptionist

Kontorsreceptionist
Läs mer Aug 29
I rollen som receptionist är du ansiktet utåt och blir den första personen som våra besökare möter. Som receptionist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att ta hand om receptionen, våra besökare, vår telefonväxel samt hantera inkommande och utgående post. I din roll kommer du även att hantera beställningar av kontorsmaterial, göra dagliga lunchbeställningar, vara behjälplig vid olika typer av bokningar samt vid behov stötta vår VD med arbetsuppgifter av administrativ karaktär. Även andra administrativa arbetsuppgifter kan förekomma såsom kontering av fakturor och dyl.


Vi söker dig som har gymnasial utbildning men det viktigaste för att lyckas i rollen är att du är serviceinriktad, flexibel och har lätt för att samarbeta och kommunicera, med andra människor såväl internt som externt. Du tycker om mötet med människor, har en prestigelös inställning och tycker om att hjälpa till där det behövs. Datavana är en självklarhet. Meriterande är om du har arbetat i en liknande roll tidigare. Tjänsten är på heltid med arbetstiderna 07.45-16.30, måndag-fredag.


Linde Material Handling är en av världens ledande tillverkare av truckar. Sedan 2006 tillhör Linde KION Group, världens näst största tillverkare av truckar och en ledande leverantör av automationslösningar för intralogistik. Vi utvecklar högklassiga intralogistiklösningar åt våra kunder. Det märks i allt från design och prestanda till innovativa lösningar som gör kundens verksamhet kostnadseffektiv och lönsam. Lösningarna innefattar el- och dieseltruckar, fleet management-system, automation, förarstöd, finansieringstjänster och utbildning. En rikstäckande serviceorganisation med över 270 välutbildade servicetekniker arbetar nära våra kunder – en garanti för hög tillgänglighet.

Linde Material Handlings huvudkontor för Sverige ligger i Örebro. Vi har även regionkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik.
 
Linde Material Handling i Sverige har ca 450 medarbetare och en omsättning på ca. 1,5 miljarder kronor.

Ansök nu

Produktionsplanerare till Linde Material Handling AB

Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Läs mer Jun 8
Produktionsplanerare till Linde Material Handling AB

På cykelavstånd från Örebros centrumkärna ligger Linde Material Handling AB.

Här välkomnas du till ett företag i stark tillväxt som fortsätter att expandera. Vill du arbeta nära tekniken i en koordinerande roll är tjänsten som produktionsplanerare ett givet val.

AxÖ Consulting söker på uppdrag av Linde Material Handling en produktionsplanerare till företagets huvudkontor i Örebro. Företaget går mycket starkt på marknaden vilket syns i orderingången och antalet nyanställningar. Nu tar man nästa kliv genom att utöka sin produktionsavdelning med en andra produktionsplanerare vars huvudsakliga fokusområde kommer vara flödet för specialtillverkade truckar.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen går via AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos Linde Material Handling AB.

Arbetsbeskrivning

Som Produktionsplanerare är ditt huvudsakliga ansvar att optimera och effektivisera planeringen på kort och lång sikt för att säkerställa hög leveranssäkerhet. När du arbetar med planeringen behöver du ta höjd för materialtillgång, prioriterade ordrar och kompetens i montörsstyrkan vilket innebär att jobbet stundtals blir komplext. Vardagen bjuder även då och då på oförutsedda händelser vilket påverkar lagd planering och ställer krav på flexibilitet och förmåga att kunna tänka om.

Du kommer till exempel att:

- Ha tät dialog och kontakt med inköpsavdelningen för att flagga upp eventuellt brist av material som påverkar möjligheten att slutföra ordern.
- Jobba i tätt samarbete med Produktionsledaren.
- Säkerställa att tillverkningsordrar startas upp på utsatt tid
- Vara Produktionsledarens naturlige ställföreträdare vid semester/sjukdom vilket innefattar ansvar för dagliga morgonmöten och prioritering av produktionsplanen.
- Säkerställa kapacitetsbehov samt vid behov föreslå ökningar/minskningar.
- Ha kontakt med samt koordinera mindre jobb som utförs av underentreprenörer.
- Alternera arbete vid dator med att röra dig ute i produktionen.
- Ha stora interna kontaktytor med både säljare och mekaniker.

Rollen rapporterar till produktionsledaren för specialtruckar. Givetvis finns en naturlig kontaktyta med produktionsplaneraren för standardflöde och stundtals kommer man alternera och utföra planeringsarbete för båda flödena.

Linde Material Handling AB erbjuder

Som nyanställd på Linde Material Handling AB kommer du till ett välgenomtänkt introduktionsprogram som innefattar utbildningar i såväl säkerhet och miljö som centrala presentationer av företagets olika avdelningar. Produktionsledaren kommer finnas tillhands för stöttning och under din första tid arbetar ni tätt tillsammans för att du succesivt ska slussas in i arbetet. Anställda på företaget trivs mycket bra och kanske beror det på att man erbjuder flextid, har arbetstidsförkortning och bonussystem eller bara det faktum att man har trevliga sommar- och julaktiviteter där hela företaget samlas och umgås. Vill du på sikt ta dig an roller internationellt står dörren till världen på glänt hos Linde Material Handling AB.  

Profilbeskrivning

Vi söker dig som har erfarenhet inom planering i industrimiljö. Om du har arbetat med planering inom processindustrin, tillverkande företag eller slutmontage spelar ingen som helst roll då vi är övertygade om att du med stöttning kan sätta dig in i nya teknikområden. Akademisk bakgrund är ett extra plus men inte ett krav.

Specifikt efterfrågad kompetens:

- Minst ett halvårs erfarenhet inom planering
- God svenska och engelska i tal/skrift då detta används dagligen på arbetsplatsen
- Det är meriterande om du har kunskaper i Monitor eller SAP

Som person trivs du med att arbeta i nära samarbete med andra människor. Du förstår vikten av att arbeta med metod och strukturer för att kunna hantera många olika ärenden samtidigt. Vardagen präglas stundtals av oförutsedda händelser vilket ställer krav på att du är flexibelt lagd och har förmågan att kunna tänka om och fatta beslut baserat på ny information.

Om Linde Material Handling

Linde Material Handling är en av världens ledande tillverkare av truckar. Sedan 2006 tillhör Linde KION Group, världens näst största tillverkare av truckar och en ledande leverantör av automationslösningar för intralogistik. Orderingången har varit mycket starkt de senaste åren vilket har gjort att man idag är fler än 480 anställda kollegor runt om i Sverige. Huvudkontoret ligger beläget strax utanför centrum i Örebro.  

Övrigt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Oskar Bernling, rekryteringskonsult, 073-915 70 61. Alla ansökningar hanterat konfidentiellt.

AxÖ Consulting AB har mer än 50 års samlad erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information besök gärna www.axoconsulting.se Varmt välkommen med din ansökan, vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.

Ansök nu

Kvalificerad fordonsmekaniker

Fordonsmontör
Läs mer Jan 29
I vår utrustningsverkstad kommer du att arbeta med anpassningar av nya truckar för att möta kundunika behov. Arbetsuppgifterna varierar i komplexitet och tidsomfattning och tar från några timmar upp till flera månader.
Dina huvudsakliga ansvarsområden:
- I nära samarbete med vår konstruktionsavdelning vara behjälplig vid utarbetande av nya speciallösningar.
- Utrustning/anpassning av nya truckar, enligt givna instruktioner.
- Föreslå nya monteringslösningar och hjälpmedel.
- Säkerställa att den utrustning vi levererar fungerar så bra att den överträffar kundens förväntningar.


Vi söker dig som har arbetat med tyngre fordon, t.ex. motviktstruckar, traktorer etc. Även erfarenhet från personbilssidan är meriterande. För att lyckas i rollen är du van att arbeta med fordonsel/elektronik, mekanik och hydraulik. Meriterande är om du har erfarenhet av att svarva, fräsa, svetsning och plåtarbetning. Du är en positiv, flexibel och ansvarstagande person som har lätt för att samarbeta. B-körkort är ett krav.


Linde Material Handling är en av världens ledande tillverkare av truckar. Sedan 2006 tillhör Linde KION Group, världens näst största tillverkare av truckar och en ledande leverantör av automationslösningar för intralogistik. Linde står för kvalitet genom hela kedjan för materialhantering. Vi utvecklar högklassiga intralogistiklösningar åt våra kunder. Lindes trucksortiment är unikt. Det omfattar omkring 80 modellserier med upp till 20 varianter i varje serie och cirka 9 000 utrustningstillval. Med detta modulsystem tillverkar Linde truckar och truckflottor som anpassas exakt efter kundens krav för transport, lagring, plockning och stapling. Linde Material Handlings huvudkontor för Sverige ligger i Örebro. Vi har även regionkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik. Linde Material Handling i Sverige har ca 450 medarbetare och en omsättning på ca. 1,5 miljarder kronor.

Ansök nu

Produktionsledare till Linde Material Handling AB

Produktionsledare, tillverkningsindustri
Läs mer Feb 14