Combitech AB jobb i Örebro

Hitta lediga jobb hos Combitech AB i Örebro. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Örebro.

Mjukvaruutvecklare till Combitech i Örebro eller Karlskoga

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jul 8
Vi behöver dig som vill vara med på vår resa att utveckla Combitech i Örebroregionen. Vi söker dig som är mjukvaruutvecklare och på jakt efter något nytt. Du kommer få möjlighet att arbeta i teknikens framkant, utvecklas och utmanas. Låter det spännande?



Din roll som mjukvaruutvecklare

Hos oss på Combitech har du möjlighet att arbeta i kvalificerade uppdrag hos våra kunder i regionen kring Örebro. Vi utför våra uppdrag såväl hos kunden som i våra egna lokaler.

Du kommer att vara en viktig del av våra kunders leveranser, där uppdrag finns inom hela produktkedjan ofta med hårdvarunära programmering. Det kan vara ren och skär kodning om det är att föredra till att utveckla test- och verifieringsprogram och arbeta med krav. Eller kanske ta dig ann ett scrum masteruppdrag eller som teamledare om det skulle locka.

Våra kunder finns främst inom försvars- och fordonsindustrin och här kommer du utmanas och utvecklas. Vi på Combitech tror mycket på utveckling både i yrkesrollen och hos dig själv. Vi erbjuder såväl tekniska kurser som regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling. Vilket även ger tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Vi tycker också det är viktigt att ha roligt därför erbjuder vi också gemensamma aktiviteter för att stärka teamkänslan hos oss på Combitech!


Du kommer att utgå från vårt kontor i Örebro eller Karlskoga med potential för uppdrag i Karlskoga, Örebro eller Arboga.



Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet som mjukvaruutvecklare och i grunden en utbildning inom området. Du tycker det är roligt och utvecklande att arbeta med hårdvarunära mjukvaruutveckling i C/C++, eller så har du din hemvist inom .Net och C#, eller kanske inom DevOps. Har du även erfarenhet av inbyggda system så är det meriterande.



Du är en flexibel och handlingskraftig person som trivs med utmaningar och drivs av problemlösning. Naturligtvis tycker du om att prova på nya saker och har en god social förmåga. Goda kunskaper i svenska och engelska språket förutsätts både muntligt och skriftligt.


Då tjänsten kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker efter sista ansökningsdag på grund av sommarsemester. Vi ser fram emot din ansökan!



Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.


Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Kontaktperson/rekryterande chef: Helena Netz, +46 734372503

Ansök nu

Mekanikkonstruktör till Combitech i Örebro

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Jul 1
Just nu söker vi på Combitech Mekanikkonstruktörer till spännande uppdrag. På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.



Din roll som Mekanikkonstruktör

Som Mekanikkonstruktör hos oss på Combitech kan du förvänta dig inspirerande uppdrag, intressanta produkter och bra kollegor. Din roll kan variera beroende på kund och projekt, men fokus kommer att ligga på produktutveckling inom mekanik. Det kan exempelvis handla om utveckling av fordon, utrustning till flyg, robotar, el & energisystem eller andra komplexa system.

I rollen som konstruktör kommer du att arbeta med att utveckla komponenter eller system som ska uppfylla uppställda funktions- och miljökrav. Att ta fram ritningsunderlag (i 2D eller 3D) med relevanta mått samt att bestämma form- och lägestoleranskrav beroende på produktionsmetod kan vara en stor del av jobbet. Du arbetar oftast i team, tillsammans med andra konstruktörer, projektledare, inköpare och produktionstekniker. En viktig del i arbetet är därför en väl fungerande kommunikation med kunder och kollegor. Som konsult kommer du ha många intressanta utmaningar i dina uppdrag och du kommer allt eftersom kunna axla nya roller och ansvar och ta del av utvecklande och utmanande uppdrag.

Du kommer att utgå från vårt kontor i Örebro eller Karlskoga med potential för uppdrag i Karlskoga, Örebro, Arboga eller Karlstad.





Vem är du?

Vi söker dig som är civil-/högskoleingenjör eller har motsvarande utbildning och har jobbat som produktutvecklare/mekanikkonstruktör i ett par år och som nu är redo att ta nästa steg i din karriär. Vi ser att du har god kännedom om olika produktionsmetoder och dess påverkan på utformning av komponenter och ritningsunderlag. Du har erfarenhet av CAD-system, PLM-system och materialkunskap. Med en stark problemlösningsförmåga kan du analysera komplexa tekniska utmaningar och skapa robusta och effektiva lösningar som möter användarnas och marknadens behov. Du behärskar både svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift.


Vi söker dig som har intresse för nya utmaningar, viljan att utvecklas som person och i din roll som konsult och ingenjör. Du kan anpassa dig när det är nödvändigt och har en nyfikenhet som hjälper dig finna nya smarta lösningar i utmaningar som dyker upp.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.



Urval sker efter sista ansökningsdag på grund av sommarsemester. Vi ser fram emot din ansökan!




Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.



Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!



Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!


Kontaktperson/rekryterande chef: Amanda Wegelius, +46 734187458

Ansök nu

Systemingenjör till Combitech i Örebro

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Jun 27
Vi behöver dig! Vi söker dig som är Systemingenjör och på jakt efter något nytt. Du vill testa dina skills och är nyfiken på vad du har för möjligheter att leverera som Combitechkonsult. Du kommer få en möjlighet att arbeta i teknikens framkant, utvecklas och utmanas. Låter det spännande?



Din roll som Systemingenjör inom Combitech

Hos oss på Combitech har du möjlighet att arbeta i kvalificerade uppdrag hos våra kunder i Örebro, Karlskoga ochKarlstad. Våra kunder finns inom främst försvars- och fordonsindustrin.

Just nu letar vi efter en Systemingenjör som vill vara med och bidra till att utveckla Combitech och vårt konsulterbjudande till våra kunder. Att arbeta som systemingenjör hos oss handlar om att kunna ta sig ann ett komplext uppdrag, där du blir en viktig kugge hos kunden. Du kommer få arbeta med helhetsåtagande gällande system och få dem att leverera det som kraven säger.

Arbetsuppgifterna kommer att bestå av att bryta ned krav på systemnivå, förstå hur de ingående delarna påverkas av krav inom ex elektronik, hydraulik och mekanik. Du hjälper till med att att ta fram arbetspaket och stötta verksamheten för att kunna identifiera risker som behöver åtgärdas hos kund. Uppdraget kan vara en hybridlösning och beroende på kompetens kan du bli en av de nyckelroller som vi letar efter som kan gå in och ta ett större helhetsgrepp.



Vi på Combitech tror mycket på utveckling både i yrkesrollen och hos dig själv. Vi erbjuder såväl tekniska kurser som regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling. Vilket även ger tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Vi tycker det är viktigt att ha roligt på arbetet och därför erbjuder vi också gemensamma aktiviteter för att stärka teamkänslan hos oss på Combitech.



Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet som Systemingenjör och i grunden en utbildning inom området. Vi vill att du har arbetat med tekniska system, gärna komplexa, som innefattar många olika teknikdiscipliner. Du trivs med att ha en helhetsförståelse för system och dess ingående delar och du har kanske erfarenhet eller utbildning inom elektronik, mekanik, hydraulik eller programmering.

Du är en flexibel och handlingskraftig person som trivs med utmaningar och drivs av problemlösning. Naturligtvis tycker du om att prova på nya saker och har en god social förmåga. Goda kunskaper i svenska och engelska språket förutsätts både muntligt och skriftligt.

Då tjänsten kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker efter sista ansökningsdag på grund av sommarsemester. Vi ser fram emot din ansökan!



Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.


Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!



Kontaktperson/rekryterande chef: Simon Eklund, +46 102171427

Ansök nu

Elektronikingenjör till Combitech i Örebro

Elektronikkonstruktör
Läs mer Jun 27
Vi behöver dig! Vi söker dig som är Elektronikingenjör och på jakt efter något nytt. Du som vill gå in till vår kund och leverera som en Combitechkonsult. Vi söker just nu för kunds räkning flera Elektronikingenjörer som ser möjligheterna och lösningarna. Du kommer få en möjlighet att arbeta i teknikens framkant, utvecklas och utmanas. Låter det spännande?



Din roll som Elektronikingenjör inom Combitech

Hos oss på Combitech har du möjlighet att arbeta i kvalificerade uppdrag hos våra kunder i regionen kring Örebro/Karlskoga/Karlstad.

Just nu letar vi efter flera Elektronikingenjörer som vill vara med och bidra i våra kunders verksamhet. Arbetet kommer att spänna över områdena analog och digital elektronikkonstruktion (VHDL), kraftkortskonstruktion, RF och antennteknik samt firmware-utveckling med och utan RTOS. Du kommer arbeta tätt tillsammans med både elmekanik- och elsystemingenjörer för att tillsammans integrera konstruktionslösningar. Arbetsuppgifterna kommer bestå av schemaritning, programmering, framtagning av prototyper, test och verifiering och dokumentation. Arbetet innefattar elektronikkonstruktion av allt från framtida koncept, nyutveckling och färdigställande av nya produkter till produktvård.

Vi på Combitech tror mycket på utveckling både i yrkesrollen och hos dig själv. Vi erbjuder såväl tekniska kurser som regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling. Vilket även ger tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor i landet. Vi tycker det är viktigt att ha roligt på arbetet och därför erbjuder vi också gemensamma aktiviteter för att stärka teamkänslan hos oss på Combitech.




Vem är du?

Vi söker dig som har en teknisk utbildning ifrån högskola eller universitet inom elektronik/elektroteknik. Har du skaffat dig motsvarande kompetens genom erfarenhet är du också välkommen med din ansökan. Vi är lika intresserade av dig med flerårig erfarenhet som dig i början av karriären. Du har erfarenhet av programmering, CAD eller styr- och reglerteknik.


Du är en flexibel, nyfiken och handlingskraftig person som trivs med utmaningar och drivs av problemlösning. Naturligtvis tycker du om att prova på nya saker och har en god social förmåga och är öppen för nya infallsvinklar. Goda kunskaper i svenska och engelska språket förutsätts både muntligt och skriftligt.

Då tjänsten kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker efter sista ansökningsdag på grund av sommarsemester. Vi ser fram emot din ansökan!




Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.


Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!



Kontaktperson/rekryterande chef: Simon Eklund, +46 43 4461427

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare till Combitech i Örebro/Karlskoga

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Maj 2
Vi behöver dig som vill vara med på vår resa att utveckla Combitech i Örebroregionen. Vi söker dig som är mjukvaruutvecklare och på jakt efter något nytt. Du kommer få möjlighet att arbeta i teknikens framkant, utvecklas och utmanas. Låter det spännande?



Din roll som mjukvaruutvecklare

Hos oss på Combitech har du möjlighet att arbeta i kvalificerade uppdrag hos våra kunder i regionen kring Örebro. Vi utför våra uppdrag såväl hos kunden som i våra egna lokaler.

Du kommer att vara en viktig del av våra kunders leveranser, där uppdrag finns inom hela produktkedjan ofta med hårdvarunära programmering. Det kan vara ren och skär kodning om det är att föredra till att utveckla test- och verifieringsprogram och arbeta med krav. Eller kanske ta dig ann ett scrum masteruppdrag eller som teamledare om det skulle locka.

Våra kunder finns främst inom försvars- och fordonsindustrin och här kommer du utmanas och utvecklas. Vi på Combitech tror mycket på utveckling både i yrkesrollen och hos dig själv. Vi erbjuder såväl tekniska kurser som regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling. Vilket även ger tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Vi tycker också det är viktigt att ha roligt därför erbjuder vi också gemensamma aktiviteter för att stärka teamkänslan hos oss på Combitech!


Du kommer att utgå från vårt kontor i Örebro eller Karlskoga med potential för uppdrag i Karlskoga, Örebro eller Arboga.



Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet som mjukvaruutvecklare och i grunden en utbildning inom området. Du tycker det är roligt och utvecklande att arbeta med hårdvarunära mjukvaruutveckling i C/C++, eller så har du din hemvist inom .Net och C#, eller kanske inom DevOps. Har du även erfarenhet av inbyggda system så är det meriterande.



Du är en flexibel och handlingskraftig person som trivs med utmaningar och drivs av problemlösning. Naturligtvis tycker du om att prova på nya saker och har en god social förmåga. Goda kunskaper i svenska och engelska språket förutsätts både muntligt och skriftligt.


Då tjänsten kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!



Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.


Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Konsultenhetschef inom Tekniskt Systemstöd till Combitech

Teknikinformatör
Läs mer Apr 24
Vi söker efter en ny konsultenhetschef till vår verksamhet som arbetar med tekniskt systemstöd. Om du uppskattar att leda nära egen personal inom pågående projekt och samtidigt vill vara en viktig del av en organisation som befinner sig i tillväxt och förändring då är den här rollen lämplig för dig.





Din roll som konsultenhetschef på enheten tekniskt systemstöd
Vi söker en konsultenhetschef som ska leda vårt team som i huvudsak arbetar med tekniskt systemstöd, där vi tillsammans med Försvarsmakten utvecklar teknisk tjänstförmåga och stödjer försvarsindustrin inom ILS-området. Våra affärer är i huvudsak med försvarsindustrin, FMV och Försvarsmakten och vi eftersträvar att arbeta i team som vi utformar efter olika projekts behov. Vi söker efter en ledare som brinner för att leda nära sin personal och som värdesätter relationer i sitt ledarskap. Vi behöver en person som skapar förutsättningar för engagemang och ansvar och som har en förmåga att matcha medarbetares utvecklingsbehov med vår organisationstillväxt. Som konsultenhetschef hos oss arbetar du tillsammans med din enhet i uppdrag.



Vår ambition är att växa inom området och vi söker därför en person som trivs med att leda verksamhet i förändring och som kan ta ett lokalt ansvar för intressen som sträcker sig utanför den egna konsultenheten, exempelvis gemensamma affärer med andra delar av vårt företag.



Som konsultenhetschef så ansvarar du för egen personal och du ingår i ledningsgruppen för resultatenheten som din enhet ingår i. Som ledare hos oss förväntas du uppskatta samarbete, respektera kreativa olikheter och ha en passion för att skapa samhällsnytta.



Vem är du?

Vi tror att du har en högre utbildning och minst fem års arbetslivserfarenhet. Du är bekväm med att arbeta i team och har personliga färdigheter som stödjer att kunna leda verksamhet, projekt eller linje, mot gemensamma mål.



För att lyckas i rollen krävs det att du har ett genuint intresse för andra människor och deras drivkrafter. Oavsett om du är en van ledare eller om det här är ett första steg i en chefskarriär så har du en nyfikenhet kring utveckling av såväl andra som dig själv. Du är en god kommunikatör och tycker det är spännande med nya relationer.



Det är meriterande om du har erfarenhet av ledande roller inom konsultverksamhet, försäljning och projektledning. Om du har arbetat inom försvarsindustrin eller Försvarsmakten ser vi det som en klar tillgång.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.



Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.





Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.



För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.



Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!



Sista ansökningsdatum är 2024-05-11, men urval sker löpande.

Placeringsort: Helsingborg, Växjö, Karlstad, Örebro

Kontakt: Stefan.Jansson@combitech.se

Ansök nu

Konsultenhetschef inom Tekniskt Systemstöd till Combitech

Driftchef, data
Läs mer Apr 11
Vi söker efter en ny konsultenhetschef till vår verksamhet som arbetar med tekniskt systemstöd. Om du uppskattar att leda nära egen personal inom pågående projekt och samtidigt vill vara en viktig del av en organisation som befinner sig i tillväxt och förändring då är den här rollen lämplig för dig.





Din roll som konsultenhetschef på enheten tekniskt systemstöd
Vi söker en konsultenhetschef som ska leda vårt team som i huvudsak arbetar med tekniskt systemstöd, där vi tillsammans med Försvarsmakten utvecklar teknisk tjänstförmåga och stödjer försvarsindustrin inom ILS-området. Våra affärer är i huvudsak med försvarsindustrin, FMV och Försvarsmakten och vi eftersträvar att arbeta i team som vi utformar efter olika projekts behov. Vi söker efter en ledare som brinner för att leda nära sin personal och som värdesätter relationer i sitt ledarskap. Vi behöver en person som skapar förutsättningar för engagemang och ansvar och som har en förmåga att matcha medarbetares utvecklingsbehov med vår organisationstillväxt. Som konsultenhetschef hos oss arbetar du tillsammans med din enhet i uppdrag.



Vår ambition är att växa inom området och vi söker därför en person som trivs med att leda verksamhet i förändring och som kan ta ett lokalt ansvar för intressen som sträcker sig utanför den egna konsultenheten, exempelvis gemensamma affärer med andra delar av vårt företag.



Som konsultenhetschef så ansvarar du för egen personal och du ingår i ledningsgruppen för resultatenheten som din enhet ingår i. Som ledare hos oss förväntas du uppskatta samarbete, respektera kreativa olikheter och ha en passion för att skapa samhällsnytta.



Vem är du?

Vi tror att du har en högre utbildning och minst fem års arbetslivserfarenhet. Du är bekväm med att arbeta i team och har personliga färdigheter som stödjer att kunna leda verksamhet, projekt eller linje, mot gemensamma mål.



För att lyckas i rollen krävs det att du har ett genuint intresse för andra människor och deras drivkrafter. Oavsett om du är en van ledare eller om det här är ett första steg i en chefskarriär så har du en nyfikenhet kring utveckling av såväl andra som dig själv. Du är en god kommunikatör och tycker det är spännande med nya relationer.



Det är meriterande om du har erfarenhet av ledande roller inom konsultverksamhet, försäljning och projektledning. Om du har arbetat inom försvarsindustrin eller Försvarsmakten ser vi det som en klar tillgång.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.



Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.





Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.



För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.



Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!



Sista ansökningsdatum är 2024-05-11, men urval sker löpande.

Placeringsort: Helsingborg, Växjö, Karlstad, Örebro

Ansök nu

Konsultenhetschef till Combitech i Örebro/Karlskoga

HR-chef
Läs mer Nov 21
Combitech söker en Konsultenhetschef med placeringsort, Örebro eller Karlskoga. Du kommer få vara med på en stor tillväxtresa, där vi har stora rekryteringsbehov, säljbehov och att få igång nästa års talangprogram som vi genomför inom enheten. Du kommer bli en del av ett ledarteam inom resultatenheten där resultatenhetschef och tre konsultenhetschefer ingår.





ROLLEN

I den här rollen får du möjlighet att:

- Utveckla dina ledaregenskaper.
- Utveckla samarbete och nätverk med universitet, YH-utbildningar och andra intressanta utbildningar.
- Attrahera kandidater både juniora och seniora - employer branding.
- Genomföra rekryteringar och upprätthålla en god kandidatupplevelse.
- Driva och säkerställa CGP (Combitech Graduate Program).
- Utveckla dina affärskompetenser genom att driva och genomföra dina egna affärer och kundrelationer.
- Utveckla våra kontor och våra leveranser.



Du kommer att rapportera till Resultatenhetschefen och vara en aktiv del i resultatenhetens ledningsgrupp.



VI SÖKER DIG SOM

- Har erfarenhet av ledarskap med personalansvar.
- Har en akademisk utbildning och/eller arbetslivserfarenhet som stödjer dig inom ansvarsområdet.
- Du trivs med att driva dina egna frågor och har en god social förmåga.
- Du förstår vikten av att vara en attraktiv arbetsgivare och vet vad som krävs för att bli det.
- Du har en god administrativ förmåga och är strukturerad och noggrann.



Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.





Urval sker löpande, tillsättning av tjänst kan komma att genomföras innan annonstiden gått ut. Vi ser fram emot din ansökan!



KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.



För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.


Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Systemingenjör till Combitech i Örebro

Civilingenjör, systemutveckling
Läs mer Okt 16
Vi behöver dig! Vi söker dig som är systemingenjör och på jakt efter något nytt och spännande. Drivs du av problemlösning och har förståelse för elektronik, hydraulik, mekanik eller programmering, då kan du vara just den vi söker. I rollen som systemingenjör hos Combitech får du möjlighet att arbeta i teknikens framkant, utvecklas och utmanas. Låter det spännande?



DIN ROLL SOM SYSTEMINGENJÖR

Hos oss på Combitech har du möjlighet att arbeta i kvalificerade uppdrag hos våra kunder i regionen kring Örebro. Vi letar efter en systemingenjör som vill vara med och bidra till att utveckla Combitech och vårt konsulterbjudande till våra kunder som främst finns inom försvars- och fordonsindustrin. Att arbeta som systemingenjör hos oss handlar om att kunna ta sig an ett komplext uppdrag, där du blir en viktig kugge hos kunden.

I rollen kan du komma att arbeta med helhetsåtagande gällande system och få dem att leverera det som kraven sagt. Arbetsuppgifterna består av att bryta ned krav på systemnivå och förstå hur de ingående delarna påverkas av kraven inom områdena elektronik, hydraulik eller mekanik. I arbetet kommer du hjälpa till att ta fram arbetspaket och stötta verksamheten hos kund och Combitech. Uppdraget kommer vara en placering hos kund med möjlighet till hybridlösning. Beroende på kompetens kan du bli en av de nyckelroller som vi letar efter och ta ett större helhetsgrepp.

Vi på Combitech tror mycket på utveckling både i yrkesrollen och hos dig själv. Vi erbjuder såväl tekniska kurser som regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling. Vilket även ger tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Vi tycker det är viktigt att ha roligt på arbetet och erbjuder gemensamma aktiviteter för att stärka teamkänsla - exempelvis resa till fjällen, femkamp och sammankomster.


VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har några års erfarenhet som systemingenjör och i grunden en relevant akademisk utbildning inom området. Du trivs med att ha en helhetsförståelse för system och dess ingående delar. Vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskap inom elektronik, mekanik, hydraulik eller programmering.



Du är en flexibel och handlingskraftig person som trivs med utmaningar och drivs av problemlösning. Naturligtvis tycker du om att prova på nya saker och har en god social förmåga. Goda kunskaper i svenska och engelska språket förutsätts både muntligt och skriftligt. I rollen som systemingenjör bör du ha lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du har en god förmåga att självständigt lösa dina problem.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!



KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.



Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare till Combitech i Örebro

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Okt 16
Vi behöver dig! Ja du som vill vara med på vår resa att utveckla Combitech i Örebroregionen. Vi söker dig som är mjukvaruutvecklare och gillar att koda i C eller C++. Du kommer få möjlighet att arbeta i teknikens framkant, utvecklas och utmanas. Låter det spännande?



DIN ROLL SOM MJUKVARUUTVECKLARE

Hos oss på Combitech får du möjlighet att arbeta i kvalificerade uppdrag hos våra kunder i regionen kring Örebro och i våra egna lokaler. Du kommer vara en viktig del av våra kunders leveranser, där uppdrag finns inom hela produktkedjan ofta med hårdvarunära programmering. Arbetet kan innefattas av kodning, utveckla test- och verifieringsprogram eller arbeta med krav. I rollen ges du även möjlighet att ta dig an uppdrag som scrum master eller teamledare om så önskas. Du kommer att utgå från vårt kontor i Örebro eller Karlskoga, med potential för uppdrag i Karlskoga, Örebro och Arboga.



Våra kunder finns främst inom försvars- och fordonsindustrin och här får du möjlighet att utmanas och utvecklas. Vi på Combitech tror mycket på utveckling både i yrkesrollen och hos dig själv. Vi erbjuder såväl tekniska kurser som regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling. I samband med dessa sammankomster ges även möjlighet till att nätverka och utbyta erfarenheter med kollegor från olika kontor runt om i Sverige. Vi tycker det är viktigt att ha roligt på arbetet och erbjuder gemensamma aktiviteter för att stärka teamkänsla - exempelvis resa till fjällen, femkamp och olika sammankomster.




VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har några års erfarenhet som mjukvaruutvecklare och i grunden en relevant akademisk utbildning inom området. Du tycker det är roligt och utvecklande att arbeta med hårdvarunära mjukvaruutveckling och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i C, C++, Python/Python QT eller DevOps.



Du är en flexibel och handlingskraftig person som trivs med utmaningar och drivs av problemlösning. Naturligtvis tycker du om att prova på nya saker och har en god social förmåga. Goda kunskaper i svenska och engelska språket förutsätts både muntligt och skriftligt. I rollen som mjukvaruutvecklare bör du ha lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du har en god förmåga att självständigt lösa dina problem.



Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.



Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!




KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.



För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.


Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Systemutvecklare inom C# och .Net till Combitech i Örebro

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Okt 16
Är du vår nya systemutvecklare som gillar att arbetat med BiZtalk? Om du vill utvecklas i din roll som konsult inom ett växande bolag, ha ett betydelsefullt och spännande arbete, som gör skillnad på riktigt, då är Combitech rätt för dig. Du blir en del av ett härligt team på ett av Nordens ledande teknikbolag.



ROLLEN

I den här rollen får du möjlighet att:

- ?Arbeta med systemutvecklingens möjligheter och utmaningar.

- Utvecklas på flera nivåer tack vare våra utbildningsveckor och interna kurser.

- Vara en del av ett företag med över 2100 anställda i hela Norden.

- Bli en del av ett sammanhållet och prestigelöst team med hög kompetens och bred erfarenhet.

- Ta del av våra anställningsförmåner som exempelvis friskvård, rekryteringspremie och förmånsportal.



VI SÖKER DIG SOM

?- Har minst nio års erfarenhet av att arbeta med C#, .Net och Server.

- Har minst fyra års erfarenhet av utveckling med WCF och MVC.

- Det är meriterande med erfarenhet av arbete med BiZtalk.

- Har en relevant akademisk utbildning inom området.

- Har erfarenhet av att arbeta enligt agila metoder.

- Är en naturlig ledare och drivs av att leda andra.

- Har förmågan att arbeta självständigt och är trygg i dig själv.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.



Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!



KOM OCH GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.



För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Mekanikkonstruktör till Combitech i Örebro och Karlskoga

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Okt 16
Vi behöver dig! Ja du som vill vara med på vår resa att utveckla Combitech i Örebro och Karlskoga. Vi söker dig som är mekanikkonstruktör och på jakt efter något nytt. Du kommer få en möjlighet att arbeta i teknikens framkant, utvecklas och utmanas. Låter det spännande?



DIN ROLL SOM MEKANIKKONUSTRUKTÖR

Hos oss på Combitech har du möjlighet att arbeta i kvalificerade uppdrag hos våra kunder i regionen kring Örebro. Vi utför våra uppdrag såväl hos kunden som i våra egna lokaler. Du kommer vara en viktig del av våra kunders leveranser, där uppdrag finns inom hela produktkedjan från studie- och analysstadie till färdig produkt. Till följd av bredden kunder kan uppdrag inom mekanikkonstruktion se olika ut. Det som genomsyrar är att du ingår i en grupp med andra konstruktörer och även andra kompetenser för att tillsammans utveckla produkter. Konstruktion sker till störst del i Creo, Catia/3DX, Solid Edge, SolidWorks m.fl. Du kommer att utgå från vårt kontor i Örebro eller Karlskoga, med potential för uppdrag i Karlskoga, Örebro eller Arboga.

På Combitech erbjuds du möjligheten att utvecklas både i yrkesrollen och som person. Vi erbjuder såväl tekniska kurser som regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling. Vilket även ger tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Vi tycker det är viktigt att ha roligt på arbetet och erbjuder gemensamma aktiviteter för att stärka teamkänsla - exempelvis utflykter till fjällen, femkamp och sammankomster.



VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har några års erfarenhet som mekanikkonstruktör, i grunden tror vi att du har en ingenjörsexamen. Det är meriterande för tjänsten med erfarenhet av CAD-system, PLM-system och materialkunskap. För att trivas i konsultrollen så är handlingskraft, flexibilitet och en god social förmåga a och o. Goda kunskaper i svenska och engelska språket förutsätts både muntligt och skriftligt.



Då vissa av våra tjänster kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.



Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!



KOM OCH GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Vi står på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra 2100 medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Mekanikkonstruktör till Combitech i Örebro/Karlskoga

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Jul 5
Vi behöver dig! Ja du som vill vara med på vår resa att utveckla Combitech i Örebro och Karlskoga. Vi söker dig som är mekanikkonstruktör och på jakt efter något nytt. Du kommer få en möjlighet att arbeta i teknikens framkant, utvecklas och utmanas. Låter det spännande?



DIN ROLL SOM MEKANIKKONUSTRUKTÖR

Hos oss på Combitech har du möjlighet att arbeta i kvalificerade uppdrag hos våra kunder i regionen kring Örebro. Vi utför våra uppdrag såväl hos kunden som i våra egna lokaler. Du kommer vara en viktig del av våra kunders leveranser, där uppdrag finns inom hela produktkedjan från studie- och analysstadie till färdig produkt. Till följd av bredden kunder kan uppdrag inom mekanikkonstruktion se olika ut. Det som genomsyrar är att du ingår i en grupp med andra konstruktörer och även andra kompetenser för att tillsammans utveckla produkter. Konstruktion sker till störst del i Creo, Catia/3DX, Solid Edge, SolidWorks m.fl. Du kommer att utgå från vårt kontor i Örebro eller Karlskoga, med potential för uppdrag i Karlskoga, Örebro eller Arboga.

På Combitech erbjuds du möjligheten att utvecklas både i yrkesrollen och som person. Vi erbjuder såväl tekniska kurser som regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling. Vilket även ger tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Vi tycker det är viktigt att ha roligt på arbetet och erbjuder gemensamma aktiviteter för att stärka teamkänsla - exempelvis utflykter till fjällen, femkamp och sammankomster.



VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har några års erfarenhet som mekanikkonstruktör, i grunden tror vi att du har en ingenjörsexamen. Det är meriterande för tjänsten med erfarenhet av CAD-system, PLM-system och materialkunskap. För att trivas i konsultrollen så är handlingskraft, flexibilitet och en god social förmåga a och o. Goda kunskaper i svenska och engelska språket förutsätts både muntligt och skriftligt.



Då vissa av våra tjänster kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.



På grund av sommarsemester sker urval efter sista ansökninsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!



KOM OCH GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Vi står på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra 2100 medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Elektronikingenjör till Combitech i Karlskoga

Planeringsingenjör, elektronik
Läs mer Jul 5
Vi behöver dig! Vi söker just nu en elektronikingenjör som är på jakt efter nya spännande uppdrag inom områden som elektronikkonstruktion och kraftkonstruktion. Hos oss på Combitech får du möjlighet att arbeta i teknikens framkant, utvecklas och utmanas. Låter det spännande?




DIN ROLL SOM ELEKTRONIKINGENJÖR

Hos oss på Combitech får du möjlighet att arbeta i kvalificerade uppdrag hos vår kund i Karlskoga. Vi letar efter en elektronikingenjör som vill utmanas, utvecklas och bidra till vår kunds verksamhet. I rollen som elektronikingenjör kommer du arbeta inom områden som analog och digital elektronikkonstruktion (VHDL), kraftkortskonstruktion, RF och antennteknik samt firmware-utveckling med och utan RTOS.

Du kommer att arbeta tätt ihop med både mekanikingenjörer och elsystemingenjörer och tillsammans integrera konstruktionslösningar. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av schemaritning, programmering, framtagning av prototyper, test, verifiering och dokumentation. Uppdraget kommer vara en placering hos kund med möjlighet till hybridlösning. Beroende på kompetens kan du bli en av de nyckelroller som vi letar efter och ta ett större helhetsgrepp.



Vår kund finns inom försvarsindustrin och här kommer du utmanas och utvecklas. Vi på Combitech tror mycket på utveckling både i yrkesrollen och hos dig själv. Vi erbjuder såväl tekniska kurser som regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling. I samband med dessa sammankomster ges även möjlighet till att nätverka och utbyta erfarenheter med kollegor från olika kontor runt om i Sverige. Vi tycker det är viktigt att ha roligt på arbetet och erbjuder gemensamma aktiviteter för att stärka teamkänsla - exempelvis resa till fjällen, femkamp och andra sammankomster.





VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har några års erfarenhet som elektronikingenjör och i grunden en relevant akademisk utbildning inom området. Du tycker det är roligt och utvecklande att arbeta med elektronikkonstruktion. Vi ser gärna att du har erfarenhet av programmering, CAD eller styr- och reglerteknik.

Du är en flexibel, nyfiken och handlingskraftig person som trivs med utmaningar och drivs av problemlösning. Naturligtvis tycker du om att prova på nya saker och har en god social förmåga. Goda kunskaper i svenska och engelska språket förutsätts både muntligt och skriftligt. För att trivas i rollen som elektronikingenjör tror vi att du är ödmjuk och öppen för nya infallsvinklar samt driven och lösningsfokuserad.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

På grund av sommarsemester sker urval efter sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!



KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Systemutvecklare inom C# och .Net till Combitech i Örebro

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jul 5
Är du vår nya systemutvecklare som gillar att arbetat med BiZtalk? Om du vill utvecklas i din roll som konsult inom ett växande bolag, ha ett betydelsefullt och spännande arbete, som gör skillnad på riktigt, då är Combitech rätt för dig. Du blir en del av ett härligt team på ett av Nordens ledande teknikbolag.



ROLLEN

I den här rollen får du möjlighet att:

- ?Arbeta med systemutvecklingens möjligheter och utmaningar.
- Utvecklas på flera nivåer tack vare våra utbildningsveckor och interna kurser.
- Vara en del av ett företag med över 2100 anställda i hela Norden.
- Bli en del av ett sammanhållet och prestigelöst team med hög kompetens och bred erfarenhet.
- Ta del av våra anställningsförmåner som exempelvis friskvård, rekryteringspremie och förmånsportal.



VI SÖKER DIG SOM

- ?Har minst nio års erfarenhet av att arbeta med C#, .Net och Server.
- Har minst fyra års erfarenhet av utveckling med WCF och MVC.
- Det är meriterande med erfarenhet av arbete med BiZtalk.
- Har en relevant akademisk utbildning inom området.
- Har erfarenhet av att arbeta enligt agila metoder.
- Är en naturlig ledare och drivs av att leda andra.
- Har förmågan att arbeta självständigt och är trygg i dig själv.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.



På grund av sommarsemester sker urval efter sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!



KOM OCH GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.



För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Systemingenjör till Combitech i Örebro

Civilingenjör, systemutveckling
Läs mer Jul 5
Vi behöver dig! Vi söker dig som är systemingenjör och på jakt efter något nytt och spännande. Drivs du av problemlösning och har förståelse för elektronik, hydraulik, mekanik eller programmering, då kan du vara just den vi söker. I rollen som systemingenjör hos Combitech får du möjlighet att arbeta i teknikens framkant, utvecklas och utmanas. Låter det spännande?



DIN ROLL SOM SYSTEMINGENJÖR

Hos oss på Combitech har du möjlighet att arbeta i kvalificerade uppdrag hos våra kunder i regionen kring Örebro. Vi letar efter en systemingenjör som vill vara med och bidra till att utveckla Combitech och vårt konsulterbjudande till våra kunder som främst finns inom försvars- och fordonsindustrin. Att arbeta som systemingenjör hos oss handlar om att kunna ta sig an ett komplext uppdrag, där du blir en viktig kugge hos kunden.

I rollen kan du komma att arbeta med helhetsåtagande gällande system och få dem att leverera det som kraven sagt. Arbetsuppgifterna består av att bryta ned krav på systemnivå och förstå hur de ingående delarna påverkas av kraven inom områdena elektronik, hydraulik eller mekanik. I arbetet kommer du hjälpa till att ta fram arbetspaket och stötta verksamheten hos kund och Combitech. Uppdraget kommer vara en placering hos kund med möjlighet till hybridlösning. Beroende på kompetens kan du bli en av de nyckelroller som vi letar efter och ta ett större helhetsgrepp.

Vi på Combitech tror mycket på utveckling både i yrkesrollen och hos dig själv. Vi erbjuder såväl tekniska kurser som regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling. Vilket även ger tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Vi tycker det är viktigt att ha roligt på arbetet och erbjuder gemensamma aktiviteter för att stärka teamkänsla - exempelvis resa till fjällen, femkamp och sammankomster.


VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har några års erfarenhet som systemingenjör och i grunden en relevant akademisk utbildning inom området. Du trivs med att ha en helhetsförståelse för system och dess ingående delar. Vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskap inom elektronik, mekanik, hydraulik eller programmering.



Du är en flexibel och handlingskraftig person som trivs med utmaningar och drivs av problemlösning. Naturligtvis tycker du om att prova på nya saker och har en god social förmåga. Goda kunskaper i svenska och engelska språket förutsätts både muntligt och skriftligt. I rollen som systemingenjör bör du ha lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du har en god förmåga att självständigt lösa dina problem.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

På grund av sommarsemester sker urval efter sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!



KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.



Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare till Combitech i Örebro

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jul 5
Vi behöver dig! Ja du som vill vara med på vår resa att utveckla Combitech i Örebroregionen. Vi söker dig som är mjukvaruutvecklare och gillar att koda i C eller C++. Du kommer få möjlighet att arbeta i teknikens framkant, utvecklas och utmanas. Låter det spännande?



DIN ROLL SOM MJUKVARUUTVECKLARE

Hos oss på Combitech får du möjlighet att arbeta i kvalificerade uppdrag hos våra kunder i regionen kring Örebro och i våra egna lokaler. Du kommer vara en viktig del av våra kunders leveranser, där uppdrag finns inom hela produktkedjan ofta med hårdvarunära programmering. Arbetet kan innefattas av kodning, utveckla test- och verifieringsprogram eller arbeta med krav. I rollen ges du även möjlighet att ta dig an uppdrag som scrum master eller teamledare om så önskas. Du kommer att utgå från vårt kontor i Örebro eller Karlskoga, med potential för uppdrag i Karlskoga, Örebro och Arboga.



Våra kunder finns främst inom försvars- och fordonsindustrin och här får du möjlighet att utmanas och utvecklas. Vi på Combitech tror mycket på utveckling både i yrkesrollen och hos dig själv. Vi erbjuder såväl tekniska kurser som regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling. I samband med dessa sammankomster ges även möjlighet till att nätverka och utbyta erfarenheter med kollegor från olika kontor runt om i Sverige. Vi tycker det är viktigt att ha roligt på arbetet och erbjuder gemensamma aktiviteter för att stärka teamkänsla - exempelvis resa till fjällen, femkamp och olika sammankomster.



VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har några års erfarenhet som mjukvaruutvecklare och i grunden en relevant akademisk utbildning inom området. Du tycker det är roligt och utvecklande att arbeta med hårdvarunära mjukvaruutveckling och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i C, C++, Python/Python QT eller DevOps.



Du är en flexibel och handlingskraftig person som trivs med utmaningar och drivs av problemlösning. Naturligtvis tycker du om att prova på nya saker och har en god social förmåga. Goda kunskaper i svenska och engelska språket förutsätts både muntligt och skriftligt. I rollen som mjukvaruutvecklare bör du ha lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du har en god förmåga att självständigt lösa dina problem.



Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.



På grund av sommarsemester sker urval efter sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!




KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.



För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.


Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Systemutvecklare inom BiZtalk till Combitech i Örebro

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Feb 17
Är du vår nästa systemutvecklare som arbetat med BiZtalk? Vill du utvecklas i din roll som konsult inom ett växande bolag som har stor efterfrågan från kunder? Vill du ha ett betydelsefullt, spännande arbete som gör skillnad på riktigt? Då är Combitech rätt för dig. Du blir en del i team där vi trivs och gör sociala aktiviteter tillsammans.





I den här rollen får du möjlighet att

* Arbeta med systemutvecklingens möjligheter och utmaningar
* Utvecklas på flera nivåer tack vare våra utbildningsveckor och interna kurser
* Vara en del av ett företag med över 2100 anställda i hela Norden
* Bli en del av ett sammanhållet och prestigelöst team med hög kompetens och bred erfarenhet
* Ta del av våra anställningsförmåner som exempelvis friskvård, rekryteringspremie och förmånsportal





Vi söker dig som

* Har minst nio års erfarenhet av att arbeta med C#, .Net och Server
* Har minst fyra års erfarenhet av utveckling med WCF och MVC
* Meriterande är erfarenhet av arbete med BiZtalk
* Har en relevant akademisk utbildning inom området
* Har erfarenhet av att arbeta enligt agila metoder
* Är en naturlig ledare och drivs av att leda andra
* Har förmågan att arbeta självständigt och är trygg i dig själv



Eftersom tjänsten innebär arbete som kan omfattas säkerhetsskyddsavtal krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.



Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!



Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.



Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Systemutvecklare inom C# och .Net till Combitech i Örebro

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Feb 17
Är du vår nästa systemutvecklare? Vill du utvecklas i din roll som konsult inom ett växande bolag som har stor efterfrågan från kunder? Vill du ha ett betydelsefullt, spännande arbete som gör skillnad på riktigt? Då är Combitech rätt för dig. Du blir en del i team där vi trivs och gör sociala aktiviteter tillsammans.





I den här rollen får du möjlighet att

* Arbeta med systemutvecklingens möjligheter och utmaningar
* Utvecklas på flera nivåer tack vare våra utbildningsveckor och interna kurser
* Vara en del av ett företag med över 2100 anställda i hela Norden
* Bli en del av ett sammanhållet och prestigelöst team med hög kompetens och bred erfarenhet
* Ta del av våra anställningsförmåner som exempelvis friskvård, rekryteringspremie och förmånsportal





Vi söker dig som

* Har minst fyra års erfarenhet av att arbeta som systemutvecklare och vill utvecklas vidare
* Har en relevant akademisk utbildning inom området
* Vill arbeta med C# .Net server
* Har erfarenhet av att arbeta enligt agila metoder
* Vågar ta en ledande roll
* Har förmågan att arbeta självständigt och är trygg att ta beslut



Eftersom tjänsten innebär arbete som kan omfattas säkerhetsskyddsavtal krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.



Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!



Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.



För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.



Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Mekanikintresserad och gillar utveckling

Kvalitetsingenjör/-tekniker, maskin
Läs mer Jan 18
Tycker du som vi att det roligaste man kan arbeta med är något som utmanar dig och samtidigt är utvecklande, och dessutom få göra detta i ett av Nordens främsta teknikkonsultbolag? Då har du kommit helt rätt. Combitech är inne i en otroligt spännande fas, vi har en stor efterfrågan från våra kunder och vi arbetar förmodligen i några av Sveriges kanske mest roliga projekt som du nu har en möjlighet att bli en del av. Vi söker nu en Mekanikkonstruktör till Karlskoga/Örebro.





Varför ska du hänga med oss på denna spännande resa

- Du kommer att få 2100 kollegor som kommer att utveckla och utmana dig inom Combitech.

- Vi har roligt och gör många aktiveter tillsammans, till exempel utflykter till fjällen, femkamp och brädspelskvällar för att nämna några.
- Du blir del av ett sammansvetsat team med hög kompetens, vi arbetar nära varandra och vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kompetens inom mekanik.

- Vi eftersträvar att vara en eftertraktad arbetsgivare och erbjuder därför många olika typer av förmåner för alla våra anställda såsom friskvårdbidrag, Combitech Grow, för att nämna några.





Vi söker dig som

- Har några eller flera års erfarenhet som mekanikkonstruktör och som vill utvecklas vidare.
- Vi tror även att du någon form av universitetsutbildning, gärna som ingenjör.
- Det är en fördel om du har erfarenhet av exempelvis Creo, Catia/3DX, Solid Edge, SolidWorks.
- Det är meriterande för tjänsten om du har erfarenhet av PLM-system och till exempel material- och komponentkunskap.

- Du gillar att kommunicera, både i tal och skrift i Svenska och Engelska.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.



Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!



Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Vi står på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.


För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra 2100 medarbetare står vi stilla.



Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Data! Digital! Defence!

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jan 18
Tycker du som vi att det roligaste man kan arbeta med är något som utmanar dig och samtidigt är utvecklande, och dessutom få göra detta i ett av Nordens främsta teknikkonsultbolag? Då har du kommit helt rätt. Combitech är inne i en otroligt spännande fas, vi har en stor efterfrågan från våra kunder och vi arbetar förmodligen i några av Sveriges kanske mest roliga projekt som du nu har en möjlighet att bli en del av. Vi söker nu en Mjukvaruutvecklare till Karlskoga/Örebro.





Varför ska du hänga med oss på denna spännande resa

- Du kommer att få 2100 kollegor som kommer att utveckla och utmana dig inom Combitech.
- Vi har roligt och gör många aktiveter tillsammans, till exempel utflykter till fjällen, femkamp och brädspelskvällar för att nämna några.

- Du blir del av ett sammansvetsat team med hög kompetens, vi arbetar nära varandra och vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kompetens inom mjukvaruutveckling.

- Vi eftersträvar att vara en eftertraktad arbetsgivare och erbjuder därför många olika typer av förmåner för alla våra anställda såsom friskvårdbidrag, utbildningsveckor, för att nämna några.





Vi söker dig som

- Har några eller flera års erfarenhet som mjukvaruutvecklare och som vill utvecklas vidare.
- Vi tror att du i grunden har en akademisk utbildning inom område.
- Du tycker det är roligt och utvecklande att arbeta med hårdvarunära mjukvaruutveckling kanske i C, C++.

- Eller så har du din hemvist inom Python/Python QT eller kanske inom DevOps.

- Du är flexibel och handlingskraftig.
- Du gillar att kommunicera, både i tal och skrift i Svenska och Engelska.



Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.



Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!



Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.



Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Viktig kugge till vår leveranskedja!

Elektronikkonstruktör
Läs mer Jan 18
Tycker du som vi att det roligaste man kan arbeta med är något som utmanar dig och samtidigt är utvecklande, och dessutom få göra detta i ett av Nordens främsta teknikkonsultbolag? Då har du kommit helt rätt. Combitech är inne i en otroligt spännande fas, vi har en stor efterfrågan från våra kunder och vi arbetar förmodligen i några av Sveriges kanske mest roliga projekt som du nu har en möjlighet att bli en del av. Vi söker nu en Elektronikkonstruktör till Karlskoga/Örebro.





?Varför ska du hänga med oss på denna spännande resa

- Du kommer att få 2100 kollegor som kommer att utveckla och utmana dig inom Combitech.

- Vi har roligt och gör många aktiveter tillsammans, till exempel utflykter till fjällen, femkamp och brädspelskvällar för att nämna några.

- Du blir del av ett sammansvetsat team med hög kompetens, vi arbetar nära varandra och vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kompetens inom elektronik.
- Vi eftersträvar att vara en eftertraktad arbetsgivare och erbjuder därför många olika typer av förmåner för alla våra anställda såsom friskvårdbidrag, utvecklingsveckor, för att nämna några.





Vi söker dig som

- Har några eller flera års erfarenhet som elektronikkonstruktör och som vill utvecklas vidare.
- Vi tror även att du någon form av universitetsutbildning, gärna som ingenjör.

- Det är en fördel om du har erfarenhet av CAD- och PLM-system.

- Du är en stjärna på exempelvis testning, komponentval, hårdvarunära programering, elektriska drivsystem och så vidare.

- Du gillar att kommunicera, både i tal och skrift i Svenska och Engelska.



Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.



Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!





Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.



Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Systemingenjör till Combitech i Örebro

Civilingenjör, systemutveckling
Läs mer Jan 30
Vår kund söker efter en erfaren systemingenjör som ska arbeta med att utveckla funktionaliteten på deras produkter. Du kommer att arbeta med att analysera och arbeta med krav runt produkterna, stötta och realisera dessa tillsammans med andra funktioner hos kunden. Här kommer du få en möjlighet att testa dina kunskaper inom kommunikation, ledning, och tekniker.




Vad vi erbjuder

- Du kommer att få 2100 kollegor som kommer att utveckla och utmana dig inom Combitech.

- Vi har roligt och gör många aktiveter tillsammans, till exempel utflykter till fjällen, femkamp och brädspelskvällar för att nämna några.

- Du blir del av ett sammansvetsat team med hög kompetens, vi arbetar nära varandra och vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kompetens.

- Vi eftersträvar att vara en eftertraktad arbetsgivare och erbjuder därför många olika typer av förmåner för alla våra anställda såsom friskvårdbidrag, utbildningsveckor, för att nämna några.





Vad rollen innebär

- Utveckla nya-eller uppdatera existerande funktioner på kundens produkter, allt för att förbättra funktionaliteten, prestandan eller tillgängligheten.
- Arbeta med såväl produktförbättringar såväl som nyutveckling.
- Analys-och realisering av krav tillsammans med ingenjörer inom hydraulik, pneumatik, mekanik och mjukvara. Lösningen kommer att vara en komplett systemlösning som omfattar el, hydraulik, pneumatik, mekanik och mjukvara.


Du kommer arbeta mycket med analys av funktionella krav och arbeta fram en realisering av dessa tillsammans med andra ingenjörskategorier enligt ovan. Merparten av arbetet kommer innebära att skriva kravspecifikationer för mjukvara i kundens kontrollsystem baserat på de funktionella kraven som föreligger, men även ta hänsyn till systemkrav och karaktäristik som finns på hydraulik, pneumatik och mekanik och hur de är sammansatta. Du kommer även jobba tätt tillsammans med mjukvaruingenjörer och stötta dessa under både implementations-och testfaser. Du blir en del i kundens dynamiska och utvecklande miljö och kommer ha ett brett kontaktnät och ett nära samarbete med övriga utvecklingsavdelningar.



Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning och en hälsokontroll.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!



Vad vi söker

Som person är du driftig, envis, tekniskt intresserad samt har en analytisk förmåga och förståelse för helheten. Du arbetar lika bra självständigt som i grupp. Du är högskoleingenjör eller civilingenjör inom relevant område eller har motsvarande erfarenhet. Du har sedan tidigare några års erfarenheter av roller likande systemingenjörsrollen och besitter ett holistiskt och tvärfunktionellt sätt att tänka. Du har en förståelse för vad ett system är och du förstår hur systemet fungerar och inser dess begränsningar. Du har erfarenhet från produktutveckling och deltagit i projektets olika delar, allt från koncept till färdig produkt.



Du har:
- Goda kunskaper inom utveckling av funktioner och algoritmer.

- Goda kunskaper av att analysera-, skriva- och hantera krav.

- Goda kunskaper inom mekatronik och/eller automation.

- Goda kunskaper i såväl svenska som i engelska, i både tal och skrift.



Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Data! Digital! Defence!

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Dec 8
Tycker du som vi att det roligaste man kan arbeta med är något som utmanar dig och samtidigt är utvecklande, och dessutom få göra detta i ett av Nordens främsta teknikkonsultbolag? Då har du kommit helt rätt. Combitech är inne i en otroligt spännande fas, vi har en stor efterfrågan från våra kunder och vi arbetar förmodligen i några av Sveriges kanske mest roliga projekt som du nu har en möjlighet att bli en del av. Vi söker nu en Mjukvaruutvecklare till Karlskoga/Örebro.





Varför ska du hänga med oss på denna spännande resa

- Du kommer att få 2100 kollegor som kommer att utveckla och utmana dig inom Combitech.

- Vi har roligt och gör många aktiveter tillsammans, till exempel utflykter till fjällen, femkamp och brädspelskvällar för att nämna några.

- Du blir del av ett sammansvetsat team med hög kompetens, vi arbetar nära varandra och vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kompetens inom mjukvaruutveckling.

- Vi eftersträvar att vara en eftertraktad arbetsgivare och erbjuder därför många olika typer av förmåner för alla våra anställda såsom friskvårdbidrag, utbildningsveckor, för att nämna några.





Vi söker dig som

- Har några eller flera års erfarenhet som mjukvaruutvecklare och som vill utvecklas vidare.

- Vi tror att du i grunden har en akademisk utbildning inom område.

- Du tycker det är roligt och utvecklande att arbeta med hårdvarunära mjukvaruutveckling kanske i C, C++.

- Eller så har du din hemvist inom Python/Python QT eller kanske inom DevOps.

- Du är flexibel och handlingskraftig.

- Du gillar att kommunicera, både i tal och skrift i Svenska och Engelska.



Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.



Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!



Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.



Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Mekanikkonstruktör till Combitech i Örebro/Karlskoga

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Dec 8
Tycker du som vi att det roligaste man kan arbeta med är något som utmanar dig och samtidigt är utvecklande, och dessutom få göra detta i ett av Nordens främsta teknikkonsultbolag? Då har du kommit helt rätt. Combitech är inne i en otroligt spännande fas, vi har en stor efterfrågan från våra kunder och vi arbetar förmodligen i några av Sveriges kanske mest roliga projekt som du nu har en möjlighet att bli en del av. Vi söker nu en Mekanikkonstruktör till Karlskoga/Örebro





Varför ska du hänga med oss på denna spännande resa

- Du kommer att få 2100 kollegor som kommer att utveckla och utmana dig inom Combitech.

- Vi har roligt och gör många aktiveter tillsammans, till exempel utflykter till fjällen, femkamp och brädspelskvällar för att nämna några.
- Du blir del av ett sammansvetsat team med hög kompetens, vi arbetar nära varandra och vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kompetens inom mekanik.
- Vi eftersträvar att vara en eftertraktad arbetsgivare och erbjuder därför många olika typer av förmåner för alla våra anställda såsom friskvårdbidrag, Combitech Grow, för att nämna några.





Vi söker dig som

- Har några eller flera års erfarenhet som mekanikkonstruktör och som vill utvecklas vidare.
- Vi tror även att du någon form av universitetsutbildning, gärna som ingenjör.

- Det är en fördel om du har erfarenhet av exempelvis Creo, Catia/3DX, Solid Edge, SolidWorks.
- Det är meriterande för tjänsten om du har erfarenhet av PLM-system och till exempel material- och komponentkunskap.

- Du gillar att kommunicera, både i tal och skrift i Svenska och Engelska.



Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.



Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!



Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Vi står på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.


För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra 2100 medarbetare står vi stilla.



Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Viktig kugge till vår leveranskedja!

Elektronikkonstruktör
Läs mer Dec 8
Tycker du som vi att det roligaste man kan arbeta med är något som utmanar dig och samtidigt är utvecklande, och dessutom få göra detta i ett av Nordens främsta teknikkonsultbolag? Då har du kommit helt rätt. Combitech är inne i en otroligt spännande fas, vi har en stor efterfrågan från våra kunder och vi arbetar förmodligen i några av Sveriges kanske mest roliga projekt som du nu har en möjlighet att bli en del av. Vi söker nu en Elektronikkonstruktör till Karlskoga/Örebro.





?Varför ska du hänga med oss på denna spännande resa

- Du kommer att få 2100 kollegor som kommer att utveckla och utmana dig inom Combitech.
- Vi har roligt och gör många aktiveter tillsammans, till exempel utflykter till fjällen, femkamp och brädspelskvällar för att nämna några.

- Du blir del av ett sammansvetsat team med hög kompetens, vi arbetar nära varandra och vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kompetens inom elektronik.
- Vi eftersträvar att vara en eftertraktad arbetsgivare och erbjuder därför många olika typer av förmåner för alla våra anställda såsom friskvårdbidrag, utvecklingsveckor, för att nämna några.





Vi söker dig som

- Har några eller flera års erfarenhet som elektronikkonstruktör och som vill utvecklas vidare.

- Vi tror även att du någon form av universitetsutbildning, gärna som ingenjör.

- Det är en fördel om du har erfarenhet av CAD- och PLM-system.

- Du är en stjärna på exempelvis testning, komponentval, hårdvarunära programering, elektriska drivsystem och så vidare.

- Du gillar att kommunicera, både i tal och skrift i Svenska och Engelska.



Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.



Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!





Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.



Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare till Combitech i Örebro/Karlskoga

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Okt 13
Se hit! Ja du, som är Mjukvaruutvecklare. Vi på Combitech behöver dig, för att vara en del av vår resa att utveckla Combitech i Örebro och Karlskoga. Du kommer få en möjlighet att arbeta i teknikens framkant, utvecklas och utmanas. Låter det spännande?





Din roll som mjukvaruutvecklare

På Combitech är du vår stjärna på plats hos kunden och stöttar och hjälper dem i deras vardag och projekt. Våra kunder finns runt omkring Örebroområdet och du kan komma att sitta ute hos kunden eller i våra egna lokaler.



Du kommer att vara en viktig del av våra kunders leverans, där uppdrag kan finnas inom hela livscykeln från kravspecifikation, systemarbete till leverans av färdig produkt. Tjänsten ger dig således möjlighet att utforska flera delar av arbetet, där du främst arbetar med att skriva programvara samt med tillhörande tester och dokumentation. Du kan även få arbeta med systemering, arkitektur, design, implementation och verifiering.



På Combitech erbjuds möjligheten att utvecklas både i yrkesrollen och som person. Vi erbjuder såväl tekniska kurser som regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling. Vilket även ger tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Vi tycker det är viktigt att ha roligt på arbetet och erbjuder gemensamma aktiviteter för att stärka teamkänsla - exempelvis utflykter till fjällen, femkamp och brädspelskvällar.

Du kommer att utgå från vårt kontor i Örebro eller Karlskoga, med potential för uppdrag från Karlskoga till Örebro och Arboga.




Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet som mjukvaruutvecklare, i grunden tror vi att du har en ingenjörsexamen. Det är meriterande för tjänsten med erfarenhet av olika språk exempelvis C, C++, Python och även agila arbetssätt. För att trivas i konsultrollen så är handlingskraft, flexibilitet och en god social förmåga a och o. Goda kunskaper i svenska och engelska språket förutsätts både muntligt och skriftligt.

Då vissa av våra tjänster kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.



Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.





Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.



Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Elektronikkonstruktör till Combitech i Örebro/Karlskoga

Elektronikkonstruktör
Läs mer Okt 10
Hjälp oss! Ja vi behöver dig. Du som vill vara med på vår resa att utveckla Combitech i Örebro och Karlskoga. Är du Elektronikkonstruktör och känner att du vill hjälpa till, så sök till oss. Du kommer få en möjlighet att arbeta i teknikens framkant, utvecklas och utmanas. Låter det spännande?



Din roll som elektronikkonstruktör

På Combitech är du en viktig kugge i vårt uppdrag att stötta och hjälpa våra kunder i deras utmaningar. Vi har kunder runt om i regionen Örebro. Vi utför våra uppdrag såväl hos kunden som i våra egna lokaler.

Du kommer att vara en viktig del av våra kunders leverans, där uppdragen kan innebära allt från kravhantering till utveckling fram till färdig produkt. Hårdvarukonstruktion, komponentval, test och verifiering kan vara olika arbetsuppgifter i de olika uppdragen som vi har hos våra kunder.

På Combitech erbjuds möjligheten att utvecklas både i yrkesrollen och som person. Vi erbjuder såväl tekniska kurser som regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling. Vilket även ger tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Vi tycker det är viktigt att ha roligt på arbetet och erbjuder gemensamma aktiviteter för att stärka teamkänsla - exempelvis utflykter till fjällen, femkamp och brädspelskvällar.



Du kommer att utgå från vårt kontor i Örebro eller Karlskoga, med potential för uppdrag från Karlskoga till Örebro och Arboga.




Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet som elektronikkonstruktör, i grunden tror vi att du har en ingenjörsexamen. Det är meriterande för tjänsten med erfarenhet av cad-system, PLM-system och exempelvis testning, schema, komponentval, hårdvarunära programmering, elektriska drivsystem. För att trivas i konsultrollen så är handlingskraft, flexibilitet och en god social förmåga a och o. Goda kunskaper i svenska och engelska språket förutsätts både muntligt och skriftligt.



Då vissa av våra tjänster kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.



Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.



Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.



Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Mekanikkonstruktör till Combitech i Örebro/Karlskoga

Elektromekaniker
Läs mer Okt 3
Vi behöver dig! Ja du som vill vara med på vår resa att utveckla Combitech i Örebro och Karlskoga. Vi söker dig som är mekanikkonstruktör och på jakt efter något nytt. Du kommer få en möjlighet att arbeta i teknikens framkant, utvecklas och utmanas. Låter det spännande?



Din roll som mekanikkonstruktör

Hos oss på Combitech har du möjlighet att arbeta i kvalificerade uppdrag hos våra kunder i regionen kring Örebro. Vi utför våra uppdrag såväl hos kunden som i våra egna lokaler.



Du kommer att vara en viktig del av våra kunders leveranser, där uppdrag finns inom hela produktkedjan från studie- och analysstadie till färdig produkt. Till följd av bredden kunder kan uppdrag inom mekanikkonstruktion se olika ut. Det som genomsyrar är att du ingår i en grupp med andra konstruktörer och även andra kompetenser för att tillsammans utveckla produkter. Konstruktion sker till störst del i Creo, Catia/3DX, Solid Edge, SolidWorks m.fl.



På Combitech erbjuds möjligheten att utvecklas både i yrkesrollen och som person. Vi erbjuder såväl tekniska kurser som regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling. Vilket även ger tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Vi tycker det är viktigt att ha roligt på arbetet och erbjuder gemensamma aktiviteter för att stärka teamkänsla - exempelvis utflykter till fjällen, femkamp och brädspelskvällar.


Du kommer att utgå från vårt kontor i Örebro eller Karlskoga, med potential för uppdrag från Karlskoga till Örebro och Arboga.



Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet som mekanikkonstruktör, i grunden tror vi att du har en ingenjörsexamen. Det är meriterande för tjänsten med erfarenhet av CAD-system, PLM-system och materialkunskap ex plåt. För att trivas i konsultrollen så är handlingskraft, flexibilitet och en god social förmåga a och o. Goda kunskaper i svenska och engelska språket förutsätts både muntligt och skriftligt.

Då vissa av våra tjänster kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.



Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkt. Urvalet sker löpande.



Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.



Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Erfaren utvecklare till Combitech i Örebro/Karlskoga

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jul 7
Är du en person som känner dig trygg i rollen som utvecklare och söker nya utmaningar med möjligheter att utvecklas? Tillsammans med Combitech och våra innovativa kunder inom industri finns möjligheten att arbeta i teknikens framkant där du utvecklas och utmanas i ditt uppdrag samt i Combitechs interna kompetensutveckling. Låter det spännande?



Din roll som utvecklare

Rollen innebär att du kommer att arbeta med utveckling i projekt som är drivna av våra kunder. I din roll kommer du främst att arbeta som utvecklare, med att skriva programvara samt med tillhörande tester och dokumentation. Då uppdragen varierar kan du även få arbeta med systemering, arkitektur, design och verifiering, vilket ger dig möjlighet att utforska flera delar av yrkesrollen.

I projekten har du nära samarbete med andra utvecklare, kravställare och testare. Oavsett uppdrag arbetar du nära kunden och får vara kreativ och jobba med högteknologiska lösningar. För oss är det självklart att du delar med dig av din kunskap, samtidigt som du får möjlighet att bolla komplexa lösningar med kollegor med olika erfarenheter, både hos kund och med andra Combitechare.

På Combitech erbjuds möjligheten att utvecklas både i yrkesrollen och som person. Vi erbjuder såväl tekniska kurser som regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling. Vilket även ger tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Vi tycker det är viktigt att ha roligt på arbetet och erbjuder gemensamma aktiviteter för att stärka teamkänsla - exempelvis utflykter till fjällen, discgolf-rundor och brädspelskvällar.

Du kommer att utgå från vårt kontor i Örebro eller Karlskoga, med potential för uppdrag från Karlskoga till Örebro och Arboga.


Vem är du?

Du är högskoleingenjör eller civilingenjör inom datateknik/programvaruutveckling (alt. elektronik med mjukvaruinriktning) och har minst tre års praktisk yrkeserfarenhet efter din examen. Du har erfarenhet av att arbeta med C++ och moderna utvecklingsmiljöer och ser mjukvarutester och dokumentation som en naturlig del av ditt arbete. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av testautomation, Linux, Git och Bitbucket.

Din förståelse för hela processen och vilja att både bidra och dela med dig av din kunskap till kollegor är mycket viktig. Vi söker dig som är lyhörd, ansvarsfull och en lagspelare. Du tycker om att hitta nya lösningar och vågar testa andra vägar framåt.

Goda kunskaper i svenska och engelska språket förutsätts både muntligt och skriftligt.

Som anställd hos oss ser vi att du har passion att ständigt utvecklas, både tekniskt och personligt, för att vara en konsult i framkant. Vi värdesätter förmågan att samarbeta och vi tror att du på ett respektfullt sätt tar dig an dina framtida utmaningar och mötet med kund och kollega.



Då vissa av våra tjänster kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.


Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkt. Urval sker efter sista ansökningsdag pga semester.




KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.



För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Erfaren mekanik- eller elektronikkonstruktör i Örebro/Karlskoga

Elektronikkonstruktör
Läs mer Jul 7
Är du en person som känner dig trygg i rollen som konstruktör, inom elektronik eller mekanik, och söker nya utmaningar med möjligheter att utvecklas?Tillsammans med Combitech och våra innovativa kunder inom industri finns möjligheten att arbeta i teknikens framkant där du utvecklas och utmanas i ditt uppdrag samt i Combitechs interna kompetensutveckling. Låter det spännande?



DIN ROLL SOM MEKANIK - ELLER ELEKTRONIKKONSTRUKTÖR

Hos oss på Combitech har du möjlighet att arbeta i kvalificerade uppdrag hos flera industrier i regionen kring Örebro. Hos våra kunder finns uppdrag inom t.ex. gruv- och fordonsindustri samt försvarsindustri. Vi utför våra uppdrag såväl hos kunden som i våra egna lokaler.



Det dagliga arbetet kan innebära kravhantering, systemdesign, utveckling av ny produkt, modifiering av befintlig, analys och problemlösning. Möjligheten till varierande uppdrag är stora, beroende på din kompetens kan dessa vara inom mekanik, elektronik eller en kombination av dessa.

På Combitech erbjuds möjligheten att utvecklas både i yrkesrollen och som person. Vi erbjuder såväl tekniska kurser som regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling. Vilket även ger tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Vi tycker det är viktigt att ha roligt på arbetet och erbjuder gemensamma aktiviteter för att stärka teamkänsla - exempelvis utflykter till fjällen, discgolf-rundor och brädspelskvällar.

Du kommer att utgå från vårt kontor i Örebro eller Karlskoga, med potential för uppdrag från Karlskoga till Örebro och Arboga.



VEM ÄR DU?

Vi söker dig som känner en trygghet inom rollen som elektronik- eller mekanikkonstruktör. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat inom något av områdena eller båda. Framför allt har du ett driv, vilja att lära dig och trivs med att lära känna nya människor. Goda kunskaper i svenska och engelska språket förutsätts både muntligt och skriftligt.

Som anställd hos oss ser vi att du har passion att ständigt utvecklas, både tekniskt och personligt, för att vara en konsult i framkant. Vi värdesätter förmågan att samarbeta och vi tror att du på ett respektfullt sätt tar dig an dina framtida utmaningar och mötet med kund och kollega.



Då vissa av våra tjänster kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkt. Urval sker efter sista ansökningsdag pga semester.





KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.



För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.


Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Teknikinformatörer i Örebro, Karlstad och Karlskoga

Teknikinformatör
Läs mer Jul 5
Vi vill bli fler som arbetar med teknikinformation i Karlstad och Örebroområdet! Tycker du att det är intressant att ta reda på hur tekniska produkter fungerar och beskriva dem för olika målgrupper så kan detta vara en roll för dig!





Din roll som Teknikinformatör/Informationsingenjör

Vi har olika typer av uppdrag och vill därför träffa dig som är öppen, nyfiken och vill förstå våra kunders behov och krav för att kunna producera teknisk information av hög kvalitet.


Arbetsuppgifterna kan innebära produktion av instruktionsböcker, reservdelskataloger eller annan teknisk information som beskriver en produkt eller ett system. Det kan också handla om analys av behov, krav och processer för den tekniska dokumentationen. Våra kunder finns främst inom industri och försvar och vi kan därför erbjuda stabila, långsiktiga och högteknologiska uppdrag.





Vem är du?

Intresse av tekniska produkters helhet är en förutsättning för att trivas i rollen som teknikinformatör. Vi tror att du har en utbildningsbakgrund som högskoleingenjör eller annan teknisk examen, gärna med inriktning mot maskin eller elektronik, eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Du har några års erfarenhet av teknikinformation och har arbetat med strukturerad information.

Meriterande för tjänsten är uppdrag inom ILS-området och försvarsindustri eller försvar. Övriga meriter kan vara erfarenhet av ASD-standarder, DITA, CMS, XML, maskindirektiv, CE-märkning etc. Du har en god språklig och pedagogisk förmåga och utmärkta kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som vill ha ett varierat arbete och som ser nya uppgifter som en möjlighet att utvecklas. Vi tror att du är nyfiken och kreativ med ett stort engagemang. Får du en uppgift driver du den i mål. Du har i grunden en positiv inställning och en förmåga att se möjligheter. Du är öppen och lyhörd samt har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning.



Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker efter sista ansökningsdag på grund av semester.





Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.



Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!



Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Combitech graduate program i Örebro/ Karlskoga

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Maj 17
Är du snart. eller nyligen, nyexaminerad och vill sätta din egen kompetensutveckling i fokus i kombination med spännande uppdrag i teknikens absoluta framkant? Då är Combitech Graduate Program: Tech Track något för dig!

Din roll i Combitech Graduate Program: Tech Track

Tech Track är ett ettårigt program som är utformat för att ge dig en flygande start på din karriär. Du får en unik möjlighet att se hur det fungerar att vara konsult hos oss på Combitech och arbetar i ett utvecklande konsultuppdrag inom SAAB- koncernen i Karlskoga. I programmet kommer du få gå kurser inom relevanta områden som passar din inriktning.

Till detta program söker vi nu flera snart nyexaminerade inom följande områden:

*

Elektronikkonstruktörer
*

Produktutvecklare inom mekanik
*

Beräkningsingenjör
*

Mjukvaruutvecklare

*

Systemutvecklare inom exempelvis bildbehandling, systemsäkerhet och radar
*

Systemingenjörer
*

Junior projektledare
*

Junior kvalitetsledare
*

ILS -ingenjörer


Tillsammans med dina erfarna kollegor på plats ges du möjlighet att utvecklas inom ditt eget område, samtidigt som du lär dig mer om nya inriktningar och på så sätt fördjupar dina kunskaper. Programmet kommer att ge dig kunskaper och erfarenheter som är värdefulla för din karriär framåt.

Du kommer bli en del av ett härligt team där gemenskap och utveckling ligger i fokus. Ingen dag är den andra lik och tillsammans med dina kollegor kommer du gemensamt, och självständigt, ta dig an utmanande arbetsuppgifter inom ditt område.

Variationerna av uppdrag och utvecklingsmöjligheter inom Combitech är stora och speciellt för detta initiativ är att du får möjlighet att testa på hur det är att jobba i ett konsultbolag och i ett produktbolag - en unik möjlighet att testa på båda världar!



Vem är du?

Vi söker dig med relevant högskole- eller civilingenjörsutbildning och som nyligen eller under våren kommer ta examen.

För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi är väldigt lyhörda för dina intressen och karriärsmål. För att trivas på Combitech tror vi att du är en kommunikativ person som har lätt för att skapa goda relationer med andra i din omgivning. Som person kommer du med många nya idéer och du hittar lösningar på tekniska utmaningar.

Du är nyfiken och blir inspirerad av nya utmaningar och är motiverad av att arbeta i team med andra. Vi tror att du har en relationsskapande personlighet och en stark initiativförmåga. Då kompetensutveckling är en kärnfråga hos oss ser vi gärna att du drivs av en vilja att ständigt utvecklas.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten! Urvalet sker löpande.



Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Erfaren produktutvecklare inom mekanik i Örebro/Karlskoga

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Apr 22
Är du en person som känner sig trygg i rollen som konstruktör - som söker nya utmaningar och möjligheter att utvecklas? Tillsammans med Combitech och våra innovativa kunder inom industri finns möjligheten att arbeta i teknikens framkant där du utvecklas och utmanas i ditt uppdrag samt i Combitechs interna kompetensutveckling. Låter det spännande?



DIN ROLL SOM PRODUKTUTVECKLARE INOM MEKANIK

Hos oss på Combitech har du möjlighet att arbeta i kvalificerade uppdrag hos flera industrier i regionen kring Örebro. Hos våra kunder finns uppdrag inom t.ex. gruv- och fordonsindustri samt försvarsindustri. Vi utför våra uppdrag såväl hos kunden som i våra egna lokaler.



Det dagliga arbetet kan innebära utveckling av en ny produkt från konceptfas - för att sedan följa utvecklingen till färdig produkt. I ett annat uppdrag kan det innebära utveckling av redan existerande produkt med nya funktioner och andra förbättringar.



Du kommer att utgå från våra kontor i Örebro eller Karlskoga med potential för uppdrag från Karlskoga till Örebro och Arboga.



På Combitech erbjuds möjligheten att utvecklas både i yrkesrollen och som person. Vi erbjuder såväl tekniska kurser som regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling. Vilket även ger tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Vi tycker också att det är viktigt att ha roligt på jobbet och erbjuder roliga aktiviteter för att få starkare teamkänsla, exempelvis utflykter till fjällen, discgolf-rundor och brädspelskvällar.





VEM ÄR DU?

Vi söker dig som känner sig trygg inom rollen som mekanikkonstruktör. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i CAD-verktyg som t.ex. SolidWorks, Inventor, CATIA V5, eller Creo, PDM-system som tex TeamCenter. Goda kunskaper i svenska och engelska språket förutsätts både muntligt och skriftligt.



Som anställd hos oss ser vi att du har ett stort intresse av att ständigt utvecklas, både tekniskt och personligt, för att vara en konsult och ingenjör i framkant. Vi värdesätter förmågan att samarbeta och utveckla goda relationer med både kunder och kollegor.



Tjänsten kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess, då krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.



Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkt. Urvalet sker löpande.





KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.


För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.


Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Combitech graduate program i Örebro/ Karlskoga

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Feb 17
Är du snart. eller nyligen, nyexaminerad och vill sätta din egen kompetensutveckling i fokus i kombination med spännande uppdrag i teknikens absoluta framkant? Då är Combitech Graduate Program: Tech Track något för dig!

Din roll i Combitech Graduate Program: Tech Track

Tech Track är ett ettårigt program som är utformat för att ge dig en flygande start på din karriär. Du får en unik möjlighet att se hur det fungerar att vara konsult hos oss på Combitech och arbetar i ett utvecklande konsultuppdrag inom SAAB- koncernen i Karlskoga. I programmet kommer du få gå kurser inom relevanta områden som passar din inriktning.

Till detta program söker vi nu flera snart nyexaminerade inom följande områden:

*

Elektronikkonstruktörer
*

Produktutvecklare inom mekanik
*

Beräkningsingenjör
*

Mjukvaruutvecklare

*

Systemutvecklare inom exempelvis bildbehandling, systemsäkerhet och radar
*

Systemingenjörer
*

Junior projektledare
*

Junior kvalitetsledare
*

ILS -ingenjörer


Tillsammans med dina erfarna kollegor på plats ges du möjlighet att utvecklas inom ditt eget område, samtidigt som du lär dig mer om nya inriktningar och på så sätt fördjupar dina kunskaper. Programmet kommer att ge dig kunskaper och erfarenheter som är värdefulla för din karriär framåt.

Du kommer bli en del av ett härligt team där gemenskap och utveckling ligger i fokus. Ingen dag är den andra lik och tillsammans med dina kollegor kommer du gemensamt, och självständigt, ta dig an utmanande arbetsuppgifter inom ditt område.

Variationerna av uppdrag och utvecklingsmöjligheter inom Combitech är stora och speciellt för detta initiativ är att du får möjlighet att testa på hur det är att jobba i ett konsultbolag och i ett produktbolag - en unik möjlighet att testa på båda världar!



Vem är du?

Vi söker dig med relevant högskole- eller civilingenjörsutbildning och som nyligen eller under våren kommer ta examen.

För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi är väldigt lyhörda för dina intressen och karriärsmål. För att trivas på Combitech tror vi att du är en kommunikativ person som har lätt för att skapa goda relationer med andra i din omgivning. Som person kommer du med många nya idéer och du hittar lösningar på tekniska utmaningar.

Du är nyfiken och blir inspirerad av nya utmaningar och är motiverad av att arbeta i team med andra. Vi tror att du har en relationsskapande personlighet och en stark initiativförmåga. Då kompetensutveckling är en kärnfråga hos oss ser vi gärna att du drivs av en vilja att ständigt utvecklas.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten! Urvalet sker löpande.



Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Utvecklare inom C# och .Net till Örebro

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Dec 23
Vi på Combitech söker nu utvecklare inom C#/.Net till vårt kontor i centrala Örebro. Ta chansen att bli en del av Combitechs utvecklingsteam som jobbar med teknik i framkant!





Din roll som utvecklare

Som utvecklare hos oss är du med och producerar och levererar mjukvara i samarbete med våra kunder. Våra kunder finns främst inom försvarsindustrin och våra uppdrag är långa, stabila och tekniskt avancerade.



Våra utvecklare arbetar med systemutveckling och högtekonlogiska produkter som sträcker sig över hela utvecklingscykeln. Detta innebär att du kommer ha möjlighet att utforska allt ifrån från systemering, arkitektur och design till implementation och verifiering.



I projekten har du nära samarbete med andra utvecklare, kravställare och testare. Oavsett uppdrag samarbetar du nära kunden och får vara kreativ och jobba med högteknologiska lösningar. För oss är det självklart att du delar med dig av din kunskap, samtidigt som du får möjlighet att bolla komplexa lösningar med kollegor med olika erfarenheter, både hos kund och med andra Combitechare.



Vårt team består av ett tjugotal anställda, i både Örebro och Karlskoga, som gillar att umgås (tyvärr inte så mycket det senaste året av förklarliga anledningar). Vi hittar på allt från gemensamma frukostar, föreläsningar och kompetensutbyte till mindre formella umgängesformer som skidåkning och gocart.





Vem är du?

Du har en teknisk utbildning i grunden i kombination med minst några års relevant arbetslivserfarenhet. Du känner dig bekväm med att programmera i C# och .Net/.Net Core och har god förståelse för utvecklingsprocessen.



Din förståelse för hela processen och vilja att både bidra och dela med dig av din kunskap till kollegor är mycket viktig. Vi söker dig som är lyhörd, ansvarsfull och en lagspelare. Du tycker om att hitta nya lösningar och vågar testa andra vägar framåt.



Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Våra kunder finns i hela Mälardalen därför ser vi gärna att du har körkort.



Rollen kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.



Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.



Kom & gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.



Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!



Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Junior mjukvaruutvecklare till Combitech i Örebro

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Dec 23
På Combitech satsar vi på din kompetensutveckling! Är du nyutexaminerad och vill fokusera på din kompetensutveckling i kombination med spännande uppdrag i teknikens framkant?





Din roll inom Combitech Talent Program

I rollen som konsult inom Combitech Talent Program varvar du spännande uppdrag och projekt inom högteknologisk produktutveckling för Försvarsindustri med kurser i teknik, personlig utveckling och erfarenhetsutveckling enligt Combitechs helt unika, omtalade och erkända metodik. Vi erbjuder dig möjligheten att få en skräddarsydd kompetensutveckling baserat på just dina ambitioner och mål i en nära dialog med din närmaste chef.



I ditt uppdrag kommer du att ha variation i din vardag med olika uppgifter primärt inom mjukvaru-, och systemutveckling. Du kommer att arbeta i såväl team som självständigt. Du får möjlighet att lära dig mycket genom "learning by doing" och genom att tillsammans med de andra i teamet lösa teamets tilldelade uppgifter.



Combitech ger dig tillgång till marknadens bästa kompetensutveckling i form av bland annat coaching, sparring, mentorskap och nätverk. Som nyutexaminerad får du en unik möjlighet till professionell utveckling samt mycket goda framtidsutsikter.







Vem är du?

Vi söker dig som är nyutexaminerad högskole- eller civilingenjör från datateknik, elektroteknik, teknisk fysik, systemvetenskap eller motsvarande med möjlighet till start så snart som möjligt. Du har en passion för teknik med huvudfokus inom mjukvaru-, och/eller systemutveckling och du har erfarenhet av att programmera i C++.



Vi söker dig med stort engagemang som är intresserad och nyfiken inför nya utmaningar. Du ställer frågor, har god samarbetsförmåga och är hjälpsam för att driva arbetsuppgifter framåt.
Då våra tjänster innebär arbete som omfattas av försvarssekretess kan det krävas att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.



Låter det intressant? Skicka in din ansökan direkt! Urval sker löpande. Välkommen till Combitech!





Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.



Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!



Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Systemingenjör till Combitech i Örebro och Karlskoga

Civilingenjör, maskin
Läs mer Dec 22
Är du en person som känner sig trygg i uppdrag som systemingenjör, med inriktning mekaniska utrustningar - som söker nya utmaningar och möjligheter att utvecklas? Tillsammans med Combitech och våra innovativa kunder inom industri finns möjligheten att arbeta i teknikens framkant där du utvecklas och utmanas i ditt uppdrag samt i Combitechs interna kompetensutveckling. Låter det spännande?





Din roll som systemingenjör

Hos oss på Combitech har du möjlighet att arbeta i kvalificerade uppdrag hos flera industrier i regionen kring Örebro. Hos våra kunder finns uppdrag inom t.ex. gruv- och fordonsindustri samt försvarsindustri. Vi utför våra uppdrag såväl hos kunden som i våra egna lokaler.



I rollen som systemingenjör kommer du arbeta med systemtekniska frågor på hög nivå, delta i arkitekturframtagning, kravnedbrytning och verifieringsplanering. I rollen som systemingenjör är du med och formar produkten som helhet och jobbar med allt från kravfångst till utveckling till färdig produkt. Den produkt som utvecklas kan vara en komplett produkt eller ett delsystem som ingår i den övergripande produkten. För att behärska denna roll krävs insikt i ett antal olika teknikområden såsom exempelvis mekanik, elektronik, mjukvara och hydraulik.



I din roll kommer du medverka i att bygga upp en produkt där alla ovanstående teknikområden ingår. Du behöver kunskap att från övergripande produktkrav kunna bryta ner dessa till realiserbara krav på de i produkten ingående delsystemen.



Du kommer att utgå från vårt kontor i Örebro eller Karlskoga med potential för uppdrag från Karlskoga till Örebro och Arboga.





Vem är du?

Vi söker dig, civilingenjör eller högskoleingenjör inom relevant område eller har motsvarande erfarenhet. Du har sedan tidigare minst tre års erfarenheter av roller likande systemingenjörsrollen och besitter ett holistiskt och tvärfunktionellt sätt att tänka. Du har en förståelse för vad ett system är och du förstår hur systemet fungerar relativt andra system och inser även dess begränsningar. Du har erfarenhet från produktutveckling och deltagit i projektets olika delar, allt från koncept till färdig produkt.



För att trivas som systemingenjör hos oss är det viktigt att du förstår värdet av att ha goda relationer med människor i din omgivning och trivs med att jobba tillsammans med andra för att lösa problem och nå uppsatta mål. Samtidigt har du en förmåga att driva egna projekt och ett sinne för kvalitet. Vi tror att du är nyfiken på att lära nytt och att möjligheterna till variationen i rollen som konsult lockar.



Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.



Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkt.





Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.



Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!



Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Erfaren produktutvecklare inom mekanik till Örebro/Karlskoga

Civilingenjör, maskin
Läs mer Dec 22
Är du en person som känner sig trygg i rollen som konstruktör - som söker nya utmaningar och möjligheter att utvecklas? Tillsammans med Combitech och våra innovativa kunder inom industri finns möjligheten att arbeta i teknikens framkant där du utvecklas och utmanas i ditt uppdrag samt i Combitechs interna kompetensutveckling. Låter det spännande?

DIN ROLL SOM PRODUKTUTVECKLARE INOM MEKANIK

Hos oss på Combitech har du möjlighet att arbeta i kvalificerade uppdrag hos flera industrier i regionen kring Örebro. Hos våra kunder finns uppdrag inom t.ex. gruv- och fordonsindustri samt försvarsindustri. Vi utför våra uppdrag såväl hos kunden som i våra egna lokaler.

Det dagliga arbetet kan innebära utveckling av en ny produkt från konceptfas - för att sedan följa utvecklingen till färdig produkt. I ett annat uppdrag kan det innebära utveckling av redan existerande produkt med nya funktioner och andra förbättringar.

Du kommer att utgå från våra kontor i Örebro eller Karlskoga med potential för uppdrag från Karlskoga till Örebro och Arboga.

På Combitech erbjuds möjligheten att utvecklas både i yrkesrollen och som person. Vi erbjuder såväl tekniska kurser som regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling. Vilket även ger tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Vi tycker också att det är viktigt att ha roligt på jobbet och erbjuder roliga aktiviteter för att få starkare teamkänsla, exempelvis utflykter till fjällen, discgolf-rundor och brädspelskvällar.



VEM ÄR DU?

Vi söker dig som känner sig trygg inom rollen som mekanikkonstruktör. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i CAD-verktyg som t.ex. SolidWorks, Inventor, CATIA V5, eller Creo, PDM-system som tex TeamCenter. Goda kunskaper i svenska och engelska språket förutsätts både muntligt och skriftligt.

Som anställd hos oss ser vi att du har ett stort intresse av att ständigt utvecklas, både tekniskt och personligt, för att vara en konsult och ingenjör i framkant. Vi värdesätter förmågan att samarbeta och utveckla goda relationer med både kunder och kollegor.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.



Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkt. Urvalet sker efter sista ansökningsdag.



KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Teknikinformatörer till Combitech i Örebro

Teknikinformatör
Läs mer Dec 22
Vi vill bli fler som arbetar med teknikinformation i Örebroområdet! Tycker du att det är intressant att ta reda på hur tekniska produkter fungerar och beskriva dem för olika målgrupper så kan detta vara en roll för dig!





Din roll som Teknikinformatör/Informationsingenjör

Vi har olika typer av uppdrag och vill därför träffa dig som är öppen, nyfiken och vill förstå våra kunders behov och krav för att kunna producera teknisk information av hög kvalitet.


Arbetsuppgifterna kan innebära produktion av instruktionsböcker, reservdelskataloger eller annan teknisk information som beskriver en produkt eller ett system. Det kan också handla om analys av behov, krav och processer för den tekniska dokumentationen. Våra kunder finns främst inom industri och försvar och vi kan därför erbjuda stabila, långsiktiga och högteknologiska uppdrag.





Vem är du?

Intresse av tekniska produkters helhet är en förutsättning. Vi tror att du har en utbildningsbakgrund som högskoleingenjör eller annan teknisk examen, gärna med inriktning mot maskin eller elektronik, eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Erfarenhet inom området teknikinformation är ett krav.

För våra mer avancerade uppdrag söker vi en erfaren, självgående informationsingenjör, gärna med erfarenhet från uppdrag inom ILS-området och försvarsindustri eller försvar. Övriga meriter kan vara erfarenhet av ASD-standarder, DITA, CMS, XML, maskindirektiv, CE-märkning etc. Du har en god språklig och pedagogisk förmåga och utmärkta kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som vill ha ett varierat arbete och som ser nya uppgifter som en möjlighet att utvecklas. Eftersom vi är i uppstartsfasen inom teknikinformation i regionen så ser vi gärna att du även vill vara med och bidra i uppbyggnaden av vår verksamhet. Vi tror att du är nyfiken och kreativ med ett stort engagemang. Får du en uppgift driver du den i mål. Du har i grunden en positiv inställning och en förmåga att se möjligheter. Du är öppen och lyhörd samt har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning.



Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker efter sista ansökningsdag. Välkommen till Combitech!





Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.



Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!



Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Utvecklare inom C# och .Net till Örebro

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Okt 22
Vi på Combitech söker nu utvecklare inom C#/.Net till vårt kontor i centrala Örebro. Ta chansen att bli en del av Combitechs utvecklingsteam som jobbar med teknik i framkant!





Din roll som utvecklare

Som utvecklare hos oss är du med och producerar och levererar mjukvara i samarbete med våra kunder. Våra kunder finns främst inom försvarsindustrin och våra uppdrag är långa, stabila och tekniskt avancerade.



Våra utvecklare arbetar med systemutveckling och högtekonlogiska produkter som sträcker sig över hela utvecklingscykeln. Detta innebär att du kommer ha möjlighet att utforska allt ifrån från systemering, arkitektur och design till implementation och verifiering.



I projekten har du nära samarbete med andra utvecklare, kravställare och testare. Oavsett uppdrag samarbetar du nära kunden och får vara kreativ och jobba med högteknologiska lösningar. För oss är det självklart att du delar med dig av din kunskap, samtidigt som du får möjlighet att bolla komplexa lösningar med kollegor med olika erfarenheter, både hos kund och med andra Combitechare.



Vårt team består av ett tjugotal anställda, i både Örebro och Karlskoga, som gillar att umgås (tyvärr inte så mycket det senaste året av förklarliga anledningar). Vi hittar på allt från gemensamma frukostar, föreläsningar och kompetensutbyte till mindre formella umgängesformer som skidåkning och gocart.





Vem är du?

Du har en teknisk utbildning i grunden i kombination med minst några års relevant arbetslivserfarenhet. Du känner dig bekväm med att programmera i C# och .Net/.Net Core och har god förståelse för utvecklingsprocessen.



Din förståelse för hela processen och vilja att både bidra och dela med dig av din kunskap till kollegor är mycket viktig. Vi söker dig som är lyhörd, ansvarsfull och en lagspelare. Du tycker om att hitta nya lösningar och vågar testa andra vägar framåt.



Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Våra kunder finns i hela Mälardalen därför ser vi gärna att du har körkort.



Rollen kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.



Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.



Kom & gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.



Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!



Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare inom C++ till Combitech i Örebro

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Okt 22
Tycker du att det skulle vara roligt att få chansen att gå in i rollen som mjukvaruutvecklare inom C++ hos ett nordiskt konsultbolag? Combitech söker just nu en ny stjärna till verksamheten i Örebro. Trivs du med spännande arbetsuppgifter inom utveckling, löpande dokumentering och testning? Då är det här jobbet för dig!





Din roll som utvecklare

Rollen innebär att du kommer att arbeta med utveckling i projekt som är drivna av våra kunder. I din roll kommer du främst att arbeta som utvecklare, med att skriva programvara samt med tillhörande tester och dokumentation. Då uppdragen varierar kan du även få arbeta med systemering, arkitektur, design och verifiering, vilket ger dig möjlighet att utforska flera delar av yrkesrollen.



I projekten har du nära samarbete med andra utvecklare, kravställare och testare. Oavsett uppdrag arbetar du nära kunden och får vara kreativ och jobba med högteknologiska lösningar. För oss är det självklart att du delar med dig av din kunskap, samtidigt som du får möjlighet att bolla komplexa lösningar med kollegor med olika erfarenheter, både hos kund och med andra Combitechare.



Combitech i Örebro har precis flyttat till nya lokaler nära slottet. Vårt team består av ett tjugotal anställda, i både Örebro och Karlskoga, som gillar att umgås. När omständigheterna tillåter, så hittar vi på allt från gemensamma frukostar, föreläsningar och kompetensutbyte till mindre formella umgängesformer som skidåkning och gocart.





Vad kan du tillföra?

Du är högskoleingenjör eller civilingenjör inom programvaruutveckling (alt. elektronik med mjukvaruinriktning) och har minst tre års praktisk yrkeserfarenhet efter din examen. Du har erfarenhet av att arbeta med C++ och moderna utvecklingsmiljöer och ser mjukvarutester och dokumentation som en naturlig del av ditt arbete. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av testautomation, Linux, Git och Bitbucket.



Din förståelse för hela processen och vilja att både bidra och dela med dig av din kunskap till kollegor är mycket viktig. Vi söker dig som är lyhörd, ansvarsfull och en lagspelare. Du tycker om att hitta nya lösningar och vågar testa andra vägar framåt.



Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Våra kunder finns i hela Mälardalen därför ser vi gärna att du har körkort. Rollen kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.



Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.





Kom & gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.



Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!



Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Juniora och seniora teknikinformatörer till Combitech i Örebro

Teknikinformatör
Läs mer Okt 12
Vi vill bli fler som arbetar med teknikinformation i Örebroområdet och söker därför både dig som är ny inom området samt dig med erfarenhet av teknikinformation. Tycker du att det är intressant att ta reda på hur tekniska produkter fungerar och beskriva dem för olika målgrupper så kan detta vara tjänsten för dig!





Din roll som Teknikinformatör/Informationsingenjör

Vi har olika typer av uppdrag och vill därför träffa både dig som har lång erfarenhet och är redo för större utmaningar och dig som är i början av din karriär.



Arbetsuppgifterna kan innebära produktion av instruktionsböcker, reservdelskataloger eller annan teknisk information som beskriver en produkt eller ett system. Det kan också handla om analys av behov, krav och processer för den tekniska dokumentationen. Våra kunder finns främst inom industrisektorn och försvarsindustrin och vi kan därför erbjuda stabila, långsiktiga och högteknologiska uppdrag.



Vem är du?

Intresse av tekniska produkters helhet är en förutsättning för att du ska trivas i rollen. Vi tror att du har en teknisk utbildningsbakgrund från högskola eller universitet gärna med inriktning mot maskin eller elektronik, alternativt motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Erfarenhet inom området teknikinformation är meriterande.

För våra mer avancerade uppdrag söker vi en informationsingenjör med arbetslivserfarenhet inom området. Har du tidigare arbetat i uppdrag inom ILS-området och försvarsindustri eller försvar är detta meriterande. Övriga meriter kan vara erfarenhet av ASD-standarder, DITA, CMS, XML, maskindirektiv, CE-märkning etc.

Oavsett tidigare erfarenhet har du en god språklig och pedagogisk förmåga och utmärkta kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som vill ha ett varierat arbete och som ser nya uppgifter som en möjlighet att utvecklas. Eftersom vi är i uppstartsfasen inom teknikinformation i regionen så ser vi gärna att du även vill vara med och bidra i uppbyggnaden av vår verksamhet. Vi tror att du är nyfiken och kreativ i ditt förhållningssätt och att du trivs i en roll där du får använda din förmåga att se möjligheter i eventuella utmaningar som kan uppstå på vägen mot ditt mål. Du är öppen och lyhörd samt har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning.



Combitech arbetar aktivt med mångfald och inkludering, där jämställdhet är ett av fokusområdena.



Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.



Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten! Urvalet sker löpande.





Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.



För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Affärsdriven Resultatenhetschef - Utveckla och led en enhet

Affärsområdeschef
Läs mer Sep 21
Vi på Combitech i Örebro/Karlskoga söker nu en engagerad och affärsdriven resultatenhetschef som vill vara med och leda kontoren och enheten till nästa nivå. Har du en liknande roll idag eller är redo för nästa karriärsteg? Då kanske det här är rätt roll för dig!





Din roll som resultatenhetschef

Våra kunder finns idag främst inom fordons- och försvarsindustri men även vissa utvecklingsbolag. Du kommer, tillsammans med övriga inom affärsområdets ledningsgrupp, att ansvara för att leda och fortsätta utvecklingen av affärsområdets verksamhet. I rollen ingår affärsansvar kring respektive uppdrag, beläggningsansvar, rekrytering, sälj, samt att hålla en nära kontakt med kunder och partners.



Din roll är att leda verksamheten i syfte att skapa en lönsam och expansiv affär. Combitech värdesätter en bra arbetsmiljö där medarbetare trivs och utvecklas och har som målsättning att alltid vara kundens självklara val av leverantör. Konsulterna i denna enhet jobbar främst inom mjukvaruutveckling och mekanikkonstruktion.

Som resultatenhetschef är du ytterst ansvarig för verksamheten och därmed kunder, medarbetarna och ekonomin. Vi är ett affärsområde med ett starkt kundfokus, vilket förutsätter att vi alla hjälps åt där det behövs för att säkra kompetensen i leveranserna till våra kunder.



Rollen är omväxlande och utvecklande och du kommer att tillhöra ett glatt och engagerat gäng som värdesätter personlig utveckling och balans mellan arbete och fritid.





Vem är du?

Din utbildningsbakgrund kan vara en examen som ingenjör eller personalvetare. Önskvärt är kunskap och förståelse för mjukvaruutveckling - antingen att du själv sysslat med det eller att du jobbat i den miljön. Du trivs i rollen som ledare och har du sedan tidigare haft personalansvar är detta mycket meriterande.



För att lyckas ser vi att du har ett genuint intresse för andra människor och deras drivkrafter. Du uppfattas som naturligt utåtriktad med ett stort engagemang och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du är lyhörd och har ett intresse av att lyssna till din grupp. Vi tror att du brinner för ledarskapsfrågor och vill vara med och utveckla vår grupp och Combitech till att bli den bästa av arbetsplatser!



Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten! Urvalet sker löpande.

Kontaktperson är Albert Abirached - 46 (10) 2153769, albert.abirached@combitech.se





KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.



För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.



Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Affärsdriven Resultatenhetschef - Utveckla och led en enhet

Affärsområdeschef
Läs mer Sep 30
Vi på Combitech i Örebro/Karlskoga söker nu en engagerad och affärsdriven resultatenhetschef som vill vara med och leda kontoren och enheten till nästa nivå. Har du en liknande roll idag eller är redo för nästa karriärsteg? Då kanske det här är rätt roll för dig!





Din roll som resultatenhetschef

Våra kunder finns idag främst inom fordons- och försvarsindustri men även vissa utvecklingsbolag. Du kommer, tillsammans med övriga inom affärsområdets ledningsgrupp, att ansvara för att leda och fortsätta utvecklingen av affärsområdets verksamhet. I rollen ingår affärsansvar kring respektive uppdrag, beläggningsansvar, rekrytering, sälj, samt att hålla en nära kontakt med kunder och partners.



Din roll är att leda verksamheten i syfte att skapa en lönsam och expansiv affär. Combitech värdesätter en bra arbetsmiljö där medarbetare trivs och utvecklas och har som målsättning att alltid vara kundens självklara val av leverantör. Konsulterna i denna enhet jobbar främst inom mjukvaruutveckling och mekanikkonstruktion.

Som resultatenhetschef är du ytterst ansvarig för verksamheten och därmed kunder, medarbetarna och ekonomin. Vi är ett affärsområde med ett starkt kundfokus, vilket förutsätter att vi alla hjälps åt där det behövs för att säkra kompetensen i leveranserna till våra kunder.



Rollen är omväxlande och utvecklande och du kommer att tillhöra ett glatt och engagerat gäng som värdesätter personlig utveckling och balans mellan arbete och fritid.





Vem är du?

Din utbildningsbakgrund kan vara en examen som ingenjör eller personalvetare. Önskvärt är kunskap och förståelse för mjukvaruutveckling - antingen att du själv sysslat med det eller att du jobbat i den miljön. Du trivs i rollen som ledare och har du sedan tidigare haft personalansvar är detta mycket meriterande.



För att lyckas ser vi att du har ett genuint intresse för andra människor och deras drivkrafter. Du uppfattas som naturligt utåtriktad med ett stort engagemang och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du är lyhörd och har ett intresse av att lyssna till din grupp. Vi tror att du brinner för ledarskapsfrågor och vill vara med och utveckla vår grupp och Combitech till att bli den bästa av arbetsplatser!



Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten! Urvalet sker löpande.

Kontaktperson är Albert Abirached - 46 (10) 2153769, albert.abirached@combitech.se





KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.



För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.



Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare C++

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Aug 17
Tycker du att det skulle vara roligt att få chansen att gå in i rollen som mjukvaruutvecklare inom C++ hos ett nordiskt konsultbolag? Combitech söker just nu en ny stjärna till verksamheten i Örebro. Trivs du med utmanande arbetsuppgifter inom utveckling, löpande dokumentering och testning? Då är det här jobbet för dig! Vänta inte med att söka - tjänsten tillsätts löpande!





Din roll som utvecklare

Rollen innebär att du kommer att arbeta med utveckling i projekt som är drivna av våra kunder. I din roll kommer du främst att arbeta som utvecklare, med att skriva programvara samt med tillhörande tester och dokumentation. Då uppdragen varierar kan du även få arbeta med systemering, arkitektur, design och verifiering, vilket ger dig möjlighet att utforska flera delar av yrkesrollen.



I projekten har du nära samarbete med andra utvecklare, kravställare och testare. Oavsett uppdrag arbetar du nära kunden och får vara kreativ och jobba med högteknologiska lösningar. För oss är det självklart att du delar med dig av din kunskap, samtidigt som du får möjlighet att bolla komplexa lösningar med kollegor med olika erfarenheter, både hos kund och med andra Combitechare.



Combitech i Örebro har precis flyttat till nya lokaler nära slottet. Vårt team består av ett tjugotal anställda, i både Örebro och Karlskoga, som gillar att umgås. När omständigheterna tillåter, så hittar vi på allt från gemensamma frukostar, föreläsningar och kompetensutbyte till mindre formella umgängesformer som skidåkning och gocart.





Vad kan du tillföra?

Du är högskoleingenjör eller civilingenjör inom programvaruutveckling (alt. elektronik med mjukvaruinriktning) och har minst tre års praktisk yrkeserfarenhet efter din examen. Du har erfarenhet av att arbeta med C++ och moderna utvecklingsmiljöer och ser mjukvarutester och dokumentation som en naturlig del av ditt arbete. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av testautomation, Linux, Git och Bitbucket.



Din förståelse för hela processen och vilja att både bidra och dela med dig av din kunskap till kollegor är mycket viktig. Vi söker dig som är lyhörd, ansvarsfull och en lagspelare. Du tycker om att hitta nya lösningar och vågar testa andra vägar framåt.



Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Våra kunder finns i hela Mälardalen därför ser vi gärna att du har körkort. Rollen kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.



Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten! Urvalet sker efter sista ansökningsdatum på grund av semester





Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.



Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.



Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.



Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Ansök nu

Senior mekanikkonstruktör till Combitech i Örebro

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Jul 12
På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.





Din roll som senior konstruktör

Som konstruktör hos oss på Combitech kan du förvänta dig inspirerande uppdrag, intressanta produkter och bra kollegor. Din roll kan variera beroende på kund och projekt, men fokus kommer att ligga på produktutveckling inom mekanik. Det kan exempelvis handla om utveckling av fordon, utrustning till flyg, robotar, energisystem eller andra komplexa system. Vi har under senaste åren satsat mycket på åtaganden vilket stabiliserar verksamheten, och tillsammans med en stor spridning av kunder inom olika branscher har det bidragit till ett ekonomiskt bra år för Combitech.



I rollen som konstruktör kommer du att arbeta med att utveckla komponenter eller system som ska uppfylla uppställda funktions- och miljökrav. Att ta fram ritningsunderlag (i 2D eller 3D) med relevanta mått samt att bestämma form- och lägestoleranskrav beroende på produktionsmetod mm. är en stor del av jobbet. Du jobbar oftast i team, tillsammans med andra konstruktörer, projektledare, inköpare, produktionstekniker mm. En viktig del i arbetet är därför en väl fungerande kommunikation med kunder och kollegor. Som senior konsult kommer du ha många intressanta utmaningar i dina uppdrag och du kommer allt eftersom kunna axla nya roller och ansvar och ta del av utvecklande och utmanande uppdrag.



Du kommer att utgå från vårt kontor i Örebro eller Karlskoga med potential för uppdrag från Karlskoga till Örebro och Arboga.





Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som har intresse för nya utmaningar, viljan att utvecklas som person och i din roll som konsult och ingenjör. Du kan anpassa dig när det är nödvändigt och har en nyfikenhet som hjälper dig finna nya smarta lösningar i utmaningar som dyker upp. För att trivas på Combitech är du positiv och får människor runt omkring dig att le, samt är en engagerad person som vill träffa andra människor. Vi värdesätter förmågan att samarbeta och utveckla goda relationer med både kunder och kollegor. Har du förmågan och intresset av att kombinera djup teknisk kunskap med en förståelse för affärsmannaskap i konsultrollen, då är du rätt person för oss!



Vi söker dig som är civil-/högskoleingenjör eller har motsvarande utbildning och har jobbat som produktutvecklare/mekanikkonstruktör i några år. Vi ser att du har god kännedom om olika produktionsmetoder och dess påverkan på utformning av komponenter och ritningsunderlag. Viktigt är också att du är skicklig på CAD. Har du kunskaper inom tillförlitlighetsanalys är det meriterande. Du behärskar både svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift.



Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker efter sista ansökningsdag på grund av semester. Välkommen till Combitech!





Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare C++

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jul 6
Tycker du att det skulle vara roligt att få chansen att gå in i rollen som mjukvaruutvecklare inom C++ hos ett nordiskt konsultbolag? Combitech söker just nu en ny stjärna till verksamheten i Örebro. Trivs du med utmanande arbetsuppgifter inom utveckling, löpande dokumentering och testning? Då är det här jobbet för dig! Vänta inte med att söka - tjänsten tillsätts löpande!





Din roll som utvecklare

Rollen innebär att du kommer att arbeta med utveckling i projekt som är drivna av våra kunder. I din roll kommer du främst att arbeta som utvecklare, med att skriva programvara samt med tillhörande tester och dokumentation. Då uppdragen varierar kan du även få arbeta med systemering, arkitektur, design och verifiering, vilket ger dig möjlighet att utforska flera delar av yrkesrollen.



I projekten har du nära samarbete med andra utvecklare, kravställare och testare. Oavsett uppdrag arbetar du nära kunden och får vara kreativ och jobba med högteknologiska lösningar. För oss är det självklart att du delar med dig av din kunskap, samtidigt som du får möjlighet att bolla komplexa lösningar med kollegor med olika erfarenheter, både hos kund och med andra Combitechare.



Combitech i Örebro har precis flyttat till nya lokaler nära slottet. Vårt team består av ett tjugotal anställda, i både Örebro och Karlskoga, som gillar att umgås. När omständigheterna tillåter, så hittar vi på allt från gemensamma frukostar, föreläsningar och kompetensutbyte till mindre formella umgängesformer som skidåkning och gocart.





Vad kan du tillföra?

Du är högskoleingenjör eller civilingenjör inom programvaruutveckling (alt. elektronik med mjukvaruinriktning) och har minst tre års praktisk yrkeserfarenhet efter din examen. Du har erfarenhet av att arbeta med C++ och moderna utvecklingsmiljöer och ser mjukvarutester och dokumentation som en naturlig del av ditt arbete. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av testautomation, Linux, Git och Bitbucket.



Din förståelse för hela processen och vilja att både bidra och dela med dig av din kunskap till kollegor är mycket viktig. Vi söker dig som är lyhörd, ansvarsfull och en lagspelare. Du tycker om att hitta nya lösningar och vågar testa andra vägar framåt.



Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Våra kunder finns i hela Mälardalen därför ser vi gärna att du har körkort. Rollen kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.



Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten! Urvalet sker efter sista ansökningsdatum på grund av semester





Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.



Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.



Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.



Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare - C# och .Net

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Apr 16
Vi på Combitech söker nu utvecklare inom C#/.Net till vårt kontor i centrala Örebro. Ta chansen att bli en del av Combitechs utvecklingsteam som jobbar med teknik i framkant!



Din roll som utvecklare

Som utvecklare hos oss är du med och producerar och levererar mjukvara i samarbete med våra kunder. Våra kunder finns främst inom försvarsindustrin och våra uppdrag är långa, stabila och tekniskt avancerade.



Våra utvecklare arbetar med systemutveckling och högtekonlogiska produkter som sträcker sig över hela utvecklingscykeln. Detta innebär att du kommer ha möjlighet att utforska allt ifrån från systemering, arkitektur och design till implementation och verifiering.



I projekten har du nära samarbete med andra utvecklare, kravställare och testare. Oavsett uppdrag samarbetar du nära kunden och får vara kreativ och jobba med högteknologiska lösningar. För oss är det självklart att du delar med dig av din kunskap, samtidigt som du får möjlighet att bolla komplexa lösningar med kollegor med olika erfarenheter, både hos kund och med andra Combitechare.



Vårt team består av ett tjugotal anställda, i både Örebro och Karlskoga, som gillar att umgås (tyvärr inte så mycket det senaste året av förklarliga anledningar). Vi hittar på allt från gemensamma frukostar, föreläsningar och kompetensutbyte till mindre formella umgängesformer som skidåkning och gocart.





Vad kan du tillföra?

Du har en teknisk utbildning i grunden i kombination med minst några års relevant arbetslivserfarenhet. Du känner dig bekväm med att programmera i C# och .Net/.Net Core och har god förståelse för utvecklingsprocessen.



Din förståelse för hela processen och vilja att både bidra och dela med dig av din kunskap till kollegor är mycket viktig. Vi söker dig som är lyhörd, ansvarsfull och en lagspelare. Du tycker om att hitta nya lösningar och vågar testa andra vägar framåt.



Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Våra kunder finns i hela Mälardalen därför ser vi gärna att du har körkort.



Rollen kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.



Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kontaktperson för annonsen:
Helena Netz, +46 102152503, helena.netz@combitech.com





Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.



Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.



Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.



Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare - C# och .Net

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Apr 15
Combitech i Örebro växer och vi söker just nu utvecklare inom C#/.Net som vill vara en del av våra utvecklingsteam som jobbar med teknik i framkant.





Din roll som utvecklare

Som utvecklare hos oss är du med och producerar och levererar mjukvara i samarbete med våra kunder. Våra kunder finns främst inom försvarsindustrin och våra uppdrag är långa, stabila och tekniskt avancerade.



Din roll innebär att du kommer att arbeta med systemutveckling tillsammans med våra kunder. Våra projekt sträcker sig över hela utvecklingscykeln från systemering, arkitektur och design till implementation och verifiering, vilket ger dig möjlighet att utforska flera delar av arbetet.



I projekten har du nära samarbete med andra utvecklare, kravställare och testare. Oavsett uppdrag samarbetar du nära kunden och får vara kreativ och jobba med högteknologiska lösningar. För oss är det självklart att du delar med dig av din kunskap, samtidigt som du får möjlighet att bolla komplexa lösningar med kollegor med olika erfarenheter, både hos kund och med andra Combitechare.



Vårt team består av ett tjugotal anställda, i både Örebro och Karlskoga, som gillar att umgås (tyvärr inte så mycket det senaste året av förklarliga anledningar). Vi hittar på allt från gemensamma frukostar, föreläsningar och kompetensutbyte till mindre formella umgängesformer som skidåkning och gocart.





Vad kan du tillföra?

Du har en teknisk utbildning i grunden i kombination med minst några års relevant arbetslivserfarenhet. Du känner dig bekväm med att programmera i C# och .Net/.Net Core och har god förståelse för utvecklingsprocessen.



Din förståelse för hela processen och vilja att både bidra och dela med dig av din kunskap till kollegor är mycket viktig. Vi söker dig som är lyhörd, ansvarsfull och en lagspelare. Du tycker om att hitta nya lösningar och vågar testa andra vägar framåt.



Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Våra kunder finns i hela Mälardalen därför ser vi gärna att du har körkort.



Rollen kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.



Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.





Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.



Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.



Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.



Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Ansök nu