Hitta lediga jobb i Örebro

Säljare på resande fot - Snittlön 35.000 kr

Torgförsäljare/Marknadsförsäljare
Läs mer Nov 6
Just nu söker vi efter fler stjärnor som vill jobba med våra fantastiska säljare!

Ingen tidigare erfarenhet inom försäljning krävs. Vi utbildar samtliga nyanställda inom en säljstruktur som gynnar säljaren hos oss likväl som i framtiden inom andra yrken eller områden.

Har du kanske framtidsplaner på att starta eget? Bli entreprenör? Lär dig allt inom försäljning från grunden hos oss!

Om tjänsten

Här erbjuds en heltidstjänst där du besöker kunderna i olika städer inom Sveriges gränser. Under besöken säljer du olika typer av tjänster från välkända varumärken från en av våra uppdragsgivare.

Vi står för samtliga resor samt boendekostnader till alla våra säljare!

Kontraktstyp

- Heltid.
- Arbetstider mån-fre kl 13:00-21:00 & fre 14:00-20:00.
- Provanställning 6 mån, därefter tillsvidare.Vi söker dig som:

- Motiveras av personlig utveckling och resultat.
- Målmedveten och tävlingsinriktad.
- Utåtriktad med en positiv inställning.
- Lärovillig och engagerad.Vi erbjuder:

- Generös provision (utan tak).
- Utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbväxande företag.
- Teoretisk samt praktisk utbildning inom sälj.
- Varierande arbetsuppgifter med givande och starka varumärken.
- Löpande coachning och utbildning.
- Säljtävlingar, resor och festligheter!Meriterande

- B-körkort (inget krav).


Är det dig vi söker? Skicka din ansökan idag! https://jobb.valuesales.se/

Om oss

Value Sales är ett ungt och snabbväxande företag som arbetar inom fält- och eventförsäljning samt telemarketing.

Vi samarbetar med väletablerade affärspartners och hjälper organisationer att utveckla sitt viktigaste element - vi säljer!

Vårt huvudkontor ligger beläget i Kista, Stockholm.

Hemsida: www.valuesales.se

Följ vår resa på sociala medier:

Instagram: @valuesalesab / TikTok: @valuesales

Ansök nu

CNC-Operatör till företag i Örebro.

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Nov 6
Om tjänsten
Vi på Ikett Personalpartner söker just nu en noggrann CNC-operatör med erfarenhet av svarvning. Du kommer att arbeta med färdiga program av större detaljer.

Traverskort är ett krav. Vi ser gärna att du har arbetat med manuell svarvning.

Arbetsmomenten innefattar tillverkning av enskilda komponenter samt bearbetning till större konstruktioner.
Mycket av din kompetens består av att ställa och rigga detaljer som är stora och tunga.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid/2-skift


Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Ansök nu

Fältsäljare B2C i Örebro

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Nov 6
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Trivs du med att prestera mot uppsatta mål, älskar att vinna alla matcher och samtidigt hjälpa personer att värna om sin ekonomi och miljön? Vill du arbeta både självständigt och i team? Då kan tjänsten som säljare hos Freebo vara rätt för just dig!

TJÄNSTEBESKRIVNING & ERBJUDANDE
Freebo arbetar med solenergilösningar för privatpersoner. Över två miljoner hushåll i Sverige har redan idag perfekta förutsättningar för att installera ett eget solkraftverk från Freebo. Freebo vill vara deras heltäckande samarbetspartner, från första kontakt till installation, service och uppföljning. Med starka investerare i ryggen vill man nu förstärka ett redan framgångsrikt lag av säljare ute på fältet för att tillsammans bygga vidare på framgångssagan.

Du ansvarar för hela försäljningsprocessen med ett supportteam som stöd. Som säljare på Freebo hjälper du dina kunder till den bästa solenergilösningen för deras hushåll, där du har fokus på att kunderna ska känna sig trygga med dig och Freebo som samarbetspartner. Du kommer att få fortlöpande intern utbildning som gör dig trygg i din roll och till den energiexpert som kunderna önskar. Här får du möjlighet att arbeta med såväl digitala lösningar som fysiska möten för att tillgodose kundens behov på bästa vis.

Arbetsuppgifterna innefattar att:
• Skapa ditt optimala kundunderlag för effektiva arbetsveckor
• Boka möten tillsammans med potentiella kunder
• Utifrån väl ställd behovsanalys avsluta affär samt planera tillfälle för installation
• Skapa events, ställa ut på mässor m.m. där du kommer att boka kunder och synliggöra varumärket
• Vara med och etablera Freebo i din region

Sedan etableringen i Sverige 2019 så har Freebo vuxit så det knakar i Sverige och har hunnit bli en av Nordens största leverantörer av solkraft. Du erbjuds en tjänst i en organisation som andas teamkänsla och vinnarinstinkt. Här får du möjlighet att utvecklas i takt med organisationen, där dina idéer tas tillvara. Som säljare kommer du erbjudas kontinuerlig vidareutbildning då det finns stark kompetens inom bolaget.

Personprofil
Du älskar att göra mål! Det som kommer vara avgörande om du är rätt person är din vilja, inställning och egna driv. Vi söker dig som vet att du kommer lyckas som säljare, oavsett om du precis är i uppstarten av din karriär inom försäljning eller om du har flera års erfarenhet i bagaget. Vi ser att du har en hög initiativförmåga samt en avsikt att prestera utöver det vanliga. Endast du själv sätter gränsen för dina prestationer.

Vi söker dig som vill arbeta i nära kundrelationer och strävar efter kicken av framgångsrik försäljning. Du har en förmåga att förstå kundernas behov och hur du kan hjälpa dem till en mer hållbar framtid. Du kommer att göra stora affärer därför är det av stor vikt att du trivs i en ansvarsfull roll, där en av dina styrkor är att du är en genuin person som inger förtroende.
Meriterande är om du tidigare arbetat med uppsökande försäljning ute på fältet.

För att lyckas i rollen som säljare hos Freebo är det vidare krav att du:
• Har B-körkort
• Pratar och skriver svenska
• Tar ansvar för din hälsa

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Flexibla. Delvis kväll och helg när kunderna är hemma
Plats: Örebro

Företagspresentation
Freebo är ett framgångsrikt solenergiföretag med europeiska produkter av premiumkvalitet – specifikt anpassade för det nordiska klimatet. Efter att ha påbörjat vår resa i Finland så har vi nu, med mer än 14 000 kunder, vuxit till att bli en av Nordens största leverantörer av solkraft. Freebo vill bidra till en bättre ekonomi för sina kunder, men också till en bättre värld.

Freebos koncernhuvudkontor finns i Örebro och vi bygger vår säljorganisation på geografisk Teamtillhörighet. Vi har flera säljteam runtom i landet och i den takt vi växer så etablerar vi oss snabbt på fler orter. Sedan etableringen i Sverige 2019 så har Freebo siktet inställt på att inom kort bli rikstäckande leverantör och så småningom etableras i hela Norden.

Ett bra arbetsverktyg som vi har är våra värderingar. De finns alltid nära tillhands när vi behöver stöttning i vårt vardagliga arbete och är inte bara några snygga ord som hänger inramade på väggen.

Beat yesterday together – Act responsibly – Make things easy

I rollen som fältsäljare hos Freebo så sker försäljningen genom hembesök hos kund och via digitala möten. Varje installation planeras genom att samla in information om de unika förutsättningarna för varje enskild kund. Efter avslutad affär så tar vårt eget team av montörer över stafettpinnen för installation av solpanelerna.

Freebo – Together for a brighter tomorrow.

Vill du läsa mer om Freebo, besök gärna hemsidan: www.freebo.se

Om PerformIQ
PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Alfred Domberg 073 – 353 75 07. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!


Sökord: försäljning, säljare, b2c, fältsäljare, utesäljare, solceller, B2C säljare, teknisk säljare, solenergi, hållbarhet, solpaneler, säljteam

Ansök nu

Larmtekniker till Örebro

Utesäljare
Läs mer Nov 6
Vi söker en säkerhetsexpert/tekniker till Örebro 

Om Tjänsten

Som säkerhetsexpert/tekniker hos oss på Verisure supporterar du våra kunder både nya och befintliga. Du kommer dels montera och installera nya hemlarm men också hjälpa till vid eventuell service, batteribyten, uppgraderingar eller utökningar av kundernas larmsystem. Vi värnar om våra kunder och vill alltid leverera en kundupplevelse i världsklass. Hos oss får du en arbetsplats med hög energinivå och teamkänsla men också möjligheter för personlig utveckling. 

Du kommer att jobba hos oss på Revir Sverige AB , som är marknadsledande leverantör och franchisetagare till Verisure Sverige AB av larm till villa och lägenhet. 

Vi erbjuder dig

·     Attraktiv lönemodell med grundlön, provision och bonussystem 

·     Kollektivavtal och tjänstebil 

·     Gedigna sälj- och serviceutbildningar 

·     En stabil arbetsplats med lång branscherfarenhet 

·     Marknadens mest innovativa tjänster och produkter 

Vi söker dig som har 

·     Har B-körkort 

·     Behärskar svenska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande 

·     Är fri från anmärkningar i belastningsregistret 

·     Har stort kundfokus och hög integritet 

·     Drivs av att arbeta mot uppsatta mål 

·    Teknikintresserad 

·   Händig

Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail på grund av GDPR.  

Under rekryteringsprocessen tar vi utdrag ur belastningsregistret och gör en kreditupplysning.  

Läs gärna mer om oss på vår Karriärsida eller följ oss på vår Instagram . 

Har du frågor? Kontakta rekryteringsteamet på jobb@verisure.se. Märk ämnesraden med den ort du är intresserad av att jobba i. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Mötesbokare till Verisure i Örebro

Innesäljare
Läs mer Nov 6
Välkommen till en riktigt rolig arbetsplats!
Nu söker vi en mötesbokare till en av våra fantastiska franchisetagare, Revir Sverige AB. Som mötesbokare ansvarar du för att erbjuda våra tjänster till blivande kunder och säkra att de kommer i kontakt med oss.

Vi erbjuder dig:
* Garantilön och en attraktiv provisionsstege
* Kollektivavtal och friskvårdsbidrag
* Daglig stöttning för att du ska kunna utvecklas i din karriär
* En energifylld arbetsplats med härliga kollegor
* Attraktiv karriärstege

Vad innebär tjänsten?
Som mötesbokare har du fullt fokus på att hjälpa familjer att säkra sina hem. Din huvudsakliga uppgift kommer vara att boka in möten för en kostnadsfri säkerhetsrådgivning som våra säkerhetsexperter genomför hemma hos kund. Vårt främsta mål är nöjda kunder, så vi ser det som en självklarhet att du har en hög servicekänsla.

Vi söker dig som:
* Datorvana/telefonvana
* Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
* Är fri från anmärkningar i belastningsregistret
* Trivs med att arbete i ett högt tempo
* Är bekväm med att ta kontakt med kunder via telefon
* Tidigare erfarenhet av telebooking eller kundtjänst är meriterande

Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail på grund av GDPR. Under rekryteringsprocessen tar vi utdrag ur belastningsregistret och gör en kreditupplysning.

Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så sök redan idag!

Har du frågor? Läs mer på vår karriärsida eller kontakta rekryteringsteamet på jobb@verisure.se .

Ansök nu

Teknisk projektledare

IT-metodansvarig
Läs mer Nov 6
Vi söker nu en Teknisk Projektledare till vår kund!

Uppdragsbeskrivning

Åt vår kund söker vi nu en projektledare med bred It-kompetens. Ett av våra centrala projekt för att nå vår strategi handlar om att bygga en objekthanteringstjänst som utgör ett nav i att kunna administrera och kombinera olika insamlingssätt då vi samlar in uppgifter från uppgfitslämnare. Projektet är ett av projekten i ett program med flera IT-projekt och innehåller även delar som verksamhetsutveckling och implementring. Projektet kommer att tillsätta en huvudprojektledare och den tekniska projektledaren i denna förfrågan kommer att ansvara förutvecklingen av IT-stödet.

Som person behöver du vara strukturerad och lösningsorienterad. Det är viktigt med god kännedom om IT-utveckling eftersom arbetet innebär en hel del kontakter inom IT och samordning mellan utvecklingsteam, specialister och beställare. Du har lätt för att samarbeta och har goda kunskaper i vad det innebär att bedriva systemutvecklingsarbete där verksamhets- och IT-arkitekter samt arkitekturprinciper finns att förhålla sig till.

Ska-krav:

Erfarenhet av agilt utvecklingsarbete
Drivande och samtidigt lyhörd för våra behov
Förmåga att leda på ett effektivt och strukturerat sätt så att projektmålen nås inom beräknad tid, budget och kvalitet
Planera, genomföra och följa upp samt ta egna initiativ för att komma till ett gott resultat
Vara en god kommunikatör och har vana att kommunicera med olika roller inom en
organisation, såsom scrummaster, kravanalytiker, arkitekter, beställare, användare och styrgrupp


Bör-krav:

Erfarenhet av uppdrag inom offentlig verksamhet
Kunskap om hur statikproduktion går till.
Erfarenhet som projektledare för IT-projekt i statistikproduktion


Din ansökan

Låter rollen intressant och passande? Ansök i så fall omgående för vi intervjuar löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.Vi kan enbart ta emot och bearbeta din ansökan genom att du registrerar ditt CV i vår portal. Med avseende på GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan! Uppdraget är en del av Quest Consulting personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Quest Consulting och arbeta som konsult hos vår kund.

Om oss

Quest Consulting är ett auktoriserat konsultbolag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Vi är specialiserade inom IT, Teknik, HR, Administration och Ekonomi. Vår målsättning är att vara din personliga samarbetspartner och just därför är det så viktigt för oss att arbeta efter våra kärnvärden där våra ledord är att vara Personliga, Nyskapande och Professionella

Ansök nu

Arbetsledare/Platsansvarig

Transportplanerare
Läs mer Nov 6
Om tjänstenArbetsuppgifter är bland annat:

Kunna ta eget ansvar, driva jobb ha kundkontakt och även ta in nya jobb, entreprenörskap är ett stort plus

Leda och fördela arbetet    
Ständigt arbeta med uppföljning och förbättringar
Aktivt medverka till utveckling och trivsel på arbetsplatsen
Stor del av tiden kommer vara på Fortum Kumla så det är en fördel om vana finns från både byggsidan och industrin


Vi är ett mindre företag där alla hjälps åt med de arbetsuppgifter som verksamheten kräver. Du kan behöva lasta och köra tyngre släp, därför är det viktigt att du har truckkort samt CE


Tanken är att jobbet kommer att vara i och runt Örebro, men det kan även förekomma jobb i Karlstad  

KvalifikationerVi söker dig som har erfarenhet av arbetsledning och är van att hantera flera olika ärenden samtidigt. Du har en positiv människosyn, är strukturerad och serviceinriktad samt har lätt att ta beslut.
Du är tydlig i din kommunikation och är relationsskapande. Du har en vilja att arbeta i ett mindre företag med ständiga förändringar och delta i utvecklingen av verksamheten. Du är flexibel, självständig och van att arbeta under tidspress.
Du har gymnasial utbildning och har en god förmåga att kommunicera i tal och skrift. Du har goda kunskaper i svenska och engelska.  
Det är meriterande om du har utbildning inom arbetsledning.
Tillträde snarast efter överenskommelse.Om BVA Group


Bva Group erbjuder tjänster så som högtryckspolning, vacumsugning samt vattenbilning. Vi utför även torrisblästring, sandblästring, asbetssanering samt mindre rivningsarbeten. BVA tillhandahåller specialkompetens för att klara de tuffa krav som ställs på sanering. Vår målsättning är att hjälpa kunden att få en bättre industrimiljö genom att tillhandahålla SSG-utbildad personal samt en hypermodern maskinpark.

Med vår högtrycksutrustning som är på upp till 3000 bars tryck utför vi blästring, tanktvätt, rörspolning, sodapannor, sopförbränningsugnar m.m.

Genom att använda våra vacumsugaggregat kan vi suga de flesta material, både våta och torra. Materialet kan sugas ut från eller blåsas in i svåråtkomliga utrymmen. BVA Group är rikstäckande med kontor i Stockholm och Karlstad.

Låter det här intressant och passar in på din profil?
Eller har du kanske frågor kring tjänsten?  
Ring då till Annelie Bergwall-Larsson på Best Bemanning & Rekrytering  
på telefon 019-12 22 88.
Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast!


Urval kan komma att ske löpande, så sök redan idag!

Ansök nu

Allmän industriarbetare

Industrirörmontör
Läs mer Nov 6
Om tjänsten

Vi söker dig   som gillar att jobba skift och vill arbeta inom industrin. Du gillar att arbeta praktiskt och har lätt för att ta instruktioner. Kanske har du redan en erfaren industriprofil sedan tidigare eller så är du en engagerad medarbetare som vill lära dig en ny bransch.

Arbetsuppgifterna kan variera efter kundens önskemål och avdelningar. Men oavsett arbetsuppgift kräver arbetet ansvarstagande och noggrannhet. Du har lätt för att samarbeta och  behärskar svenska i tal och skrift.  


Har en stark personlighet med driv och förmåga att gå in som producerande arbetsledare.
Hjälpa till att lösa tekniska problem tillsammans med säljare och tekniker, ställa in maskiner åt andra, ha koll på körplanering, och medverka till att rätt artiklar produceras i rätt ordning.
Även vara med i planeringsprocessen, veckovis produktionsmöte där alla leveranstider sätts utifrån kundönskemål och kapacitet.
Producera självständigt ca 50-75% av tiden.


Datavana och vana från enklare CNC-programmering, typ; ändringar i program är bra. Utbildning inget krav.
Bör ha arbetat i liten industri tidigare, bra om man arbetet med plåt, men inget krav.


Skall kunna arbeta 2-skift och kommer troligen att få leda ett skiftlag med 2 medarbetare, som vi behöver starta upp under året.
Utmärkta kunskaper i Svenska behövs, då vi oftast jobbar utan ritningar/skriftliga instruktioner, och istället muntligen specar mått och toleranser på vad som skall tillverkas.
Kvalifikationer

Som person är du engagerad, har hög arbetsmoral och tar ansvar för din egen insats. B körkort är ett krav. Meriterande med truckkort.  


Uppdraget är Skiftarbete.    
 
Låter det intressant?  


Hör av dig till Konsultchef:  
Annelie Bergwall-Larsson på telefon 019-12 22 88


Din ansökan med CV och ditt personliga brev vill vi ha snarast! Urval sker löpande.  
Anställningen kan komma att starta som en bemanning och för rätt person kan det leda till en tillsvidareanställning.  
Om Best bemanning & rekrytering


- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens
Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.
Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.
Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.


Vi är best på     Administration
    Ekonomi
    Fastighetsskötsel
    Industri
    Lager och logistik
    Mark och anläggning
    Sälj och marknad
    Teknik
    Transport

Ansök nu

Lastbilsmekaniker sökes till Adecco i Örebro!

Lastbilsmekaniker
Läs mer Nov 6
Är du en lastbilsmekaniker och letar efter nya utmaningar? Vi söker just nu efter en erfaren lastbilsmekaniker till vår kund i Örebro.

Om tjänsten
Vi söker nu erfarna fordonsmekaniker som vill ta sig an spännande utmaningar och vara en del av vårt engagerade team. Som lastbilsmekaniker kommer du att ha ansvar för att utföra olika service- och repareringsuppdrag för lastbilar och specialfordon. Detta inkluderar allt från vanliga serviceåtgärder till avancerade felsökningar och reparationer. Vi ser fram emot att du kan driva och utveckla våra arbetsprocesser samtidigt som du är en del av ett samarbetsinriktat team. Arbetstiderna som gäller är vardagar mellan 07-16.

Om dig
För att passa in i denna roll bör du ha flera års relevant erfarenhet inom branschen. Vi värdesätter också en stark problemlösningsförmåga och en passion för att leverera högkvalitativt arbete. Att vara en social lagspelare som samtidigt kan ta egna initiativ är viktigt för oss.  För att lyckas väl i rollen som lastbilsmekaniker bör du vara noggrann, problemlösande och arbetsvillig.

Krav för tjänsten är:
- Kunskaper i svenska, både i tal och skrift
- Några års erfarenhet av arbete som lastbilsmekaniker
- Körkort B   
- Meriterande C-körkort 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet så är du engagerad, analytisk samt noggrann så är detta en tjänst för dig.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Evelina Wikström via Adecco´s växel 0101737300 alt. 0736848262

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Lastbilsmekaniker, mekaniker, lastbil, Örebro, Adecco.

Ansök nu

Junior mjukvaruutvecklare till Sectra

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 6
Om tjänsten
Sectra är ett mjukvaruföretag som har utvecklat lösningar inom medicinsk IT i över 30 år. Med en vision att bidra till ett säkrare och mer hälsosamt samhälle erbjuder Sectra effektiva lösningar för att hantera medicinska bilder för att ställa diagnos och följa upp patienters vård. Nu söker vi en Mjukvaruutvecklare för att fortsätta bygga Sectras vision.

Vi på Cleverex Bemanning är en rekryteringspartner och ansvariga för rekryteringsprocessen. För den här tjänsten kommer du att komma in som konsult via oss på Cleverex och arbeta ute hos vår kund. Förutsatt att allt fungerar bra i samarbetet är ambitionen att du ska gå över till dem på sikt.

Du erbjuds
• Möjlighet att bli en del av ett kompetent och engagerat team
• En chans att arbeta på ett bolag som arbetar med att erbjuda bättre lösningar inom vård och omsorg. Du kommer bidra till en bättre sjukvård världen över!
• En möjlighet att arbeta på ett bolag där dina initiativ och tankar inte bara tas till vara på, utan uppmuntras.

Arbetsuppgifter
Som mjukvaruutvecklare är ditt huvudsakliga ansvar att tillsammans med ditt team designa, utveckla, testa, underhålla och utvärdera mjukvarulösningar som Sectra levererar till sina kunder. Du kommer att samarbeta med ditt team för att säkerställa att produkterna har de rätta funktionerna som adresserar slutanvändarnas behov. Ditt bidrag kommer också att se till att Sectras lösningar är användarvänliga, framtidsbeständiga och effektiva. Tillsammans med ditt team kommer du att sträva efter att leverera kvalitetsprodukter och tjänster som tillfredsställer kundernas behov.

Du kommer att arbeta med fullstack-utveckling i .NET Core och React. Du kommer att arbeta med verktyg som Visual Studio, GIT och JIRA.

Din profil
• Har en relevant eftergymnasial utbildning inom systemutveckling, som ingenjör eller något likvärdigt
• Ett genuint intresse för nya teknologier. Du är nyfiken och har ett intresse som spiller över på fritiden!
• Kan kommunicera obehindrat i svenska och engelska, då det är i de språken man kommunicerar på företaget.

Vem är du som söker? Du är inte rädd för att ta initiativ och ställa frågor när det behövs. Vi tror att dina personliga egenskaper kommer att spela en avgörande roll för hur väl du trivs i rollen som mjukvaruutvecklare hos Sectra. Du är lösningsorienterad och har förmågan att arbeta både självständigt och i grupp. Dessutom är du hjälpsam och villig att hjälpa dina kollegor för att uppnå goda resultat tillsammans och lära av varandra.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Örebro. Möjlighet till hemarbete finns
Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av oss. Du är välkommen med frågor till rekrytering@cleverex.se


Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt.

Ansök nu

Kundorienterad Telefonist/receptionist - vikariat

Växeltelefonist
Läs mer Nov 6
Vi får samhället att fungera för människor på väg, på spår, i luften och på sjön. Därför behöver vi den bästa kompetensen. Vårt uppdrag är viktigt och har betydelse i vardagen – både för privatpersoner och företag. Hos oss tar vi ansvar, behandlar alla på ett bra sätt och har respekt för olikheter. Som medarbetare bidrar du till en hållbar framtid.

Om jobbet
Inom Transportstyrelsen har vi en gemensam växel och vi finns på tre orter, Borlänge, Örebro och Norrköping.

I rollen som växeltelefonist/receptionist kommer dina arbetsuppgifter främst bestå av sedvanliga uppgifter såsom att ta emot besökare, koppla vidare samtal samt vissa administrativa uppgifter. Du kan också komma att få ansvara för administrativa specialuppdrag under kortare eller längre perioder.

Arbetsuppgifterna är schemalagda där alla i teamet gör allt. Du behöver vara flexibel och tycka om att snabbt ställa om mellan olika arbetsuppgifter. Du är en viktig person då du tar emot våra besökande kunder och får både våra interna och externa besök att alltid känna sig välkomna.

Dina arbetstider kommer att vara mellan kl. 08.00-16.30.

Hos oss är du viktig
Gillar du att jobba tillsammans med andra och vill du utvecklas i din yrkesroll? Hos oss kan du förvänta dig karriärsutveckling, ett förtroendefullt chefs- och medarbetarskap och ett hållbart arbetsliv. Vi är en trygg arbetsgivare som månar om din hälsa med tid för friskvård på arbetstid, flexibla arbetstider, väl tilltaget antal semesterdagar och lediga klämdagar.

Läs mer om hur det är att jobba på Transportstyrelsen

Du kommer att

• vara Transportstyrelsens ansikte utåt och arbeta med kundmöten

• via telefon
• via besök i vår reception


• utföra vissa förekommande administrativa arbetsuppgifter

Du måste ha

• slutfört en gymnasieutbildning
• aktuell erfarenhet av att arbeta som växeltelefonist
• aktuell erfarenhet av att arbeta som receptionist
• aktuell erfarenhet av att arbeta med administrativa arbetsuppgifter
• mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska
• mycket god förmåga att uttrycka dig i tal på engelska i ditt dagliga arbete.

Det är meriterande om du också har

• erfarenhet av att arbeta i statlig förvaltning
• aktuell erfarenhet av att arbeta som växeltelefonist i Telia ACE agent
• goda kunskaper i Officepaketet, såsom Outlook och Word.

Vi vill att du

• är servicefokuserad, tillmötesgående och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra
• är samarbetsorienterad och flexibel, där du anpassar dig och hittar win-win-lösningar med ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet. 
• är strukturerad, målmedveten och organiserar och planerar ditt arbete väl och slutför det som påbörjats inom beslutad tidsram
• är pålitlig, har hög integritet och kan hantera känsliga frågor som inte får spridas samt är en god ambassadör för verksamheten

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Mer information
Anställningen är tidsbegränsad tom 2024-12-31 med möjlighet till förlängning med placering i Örebro. Tillsättning enligt överenskommelse. Vi tillämpar normalt provanställning. En anställning hos oss kan innebära placering i säkerhetsklass. En säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) kan därför komma att genomföras. För en del av våra arbetsuppgifter i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap.

Vid frågor är du välkommen att kontakta sektionschef Inger Jidenius, via e-post inger.jidenius@transportstyrelsen.se. ST, Gunilla Ejeskog och Saco, Johan Stenborg nås via vår växel på 0771-503 503.

Vi vill inte att annonsörer och bemanningsföretag kontaktar oss.

Ansök
Ansök via vår webbplats och bifoga ditt CV samt ett personligt brev märkt med referensnummer TSG 2023-7893. Vi behöver din ansökan senast den 27 november 2023. Har du skyddade personuppgifter, ska du skicka in din ansökan per post, kontakta rekryterande chef för information om hur du går tillväga. Vi gör första urvalet utifrån de frågor som du får svara på i vårt e-rekryteringssystem och kan komma att använda urvalstest.

Välkommen att bli vår nya kollega!

Kort om Transportstyrelsen

Antal anställda:
Ca 2000.

Verksamhetsområden:
Transportstyrelsen arbetar för att uppnå god tillgänglighet, hög kvalitet, säkra och miljöanpassade transporter inom järnväg, luftfart, sjöfart och väg. Vi tar fram regler, ger tillstånd och följer upp hur de efterlevs. Med hjälp av våra register arbetar vi bland annat med avgifter, tillstånd och ägarbyten.

Verksamhetsorter:
Vi har medarbetare på 12 orter i landet. Den största delen av verksamheten finns i Borlänge, Norrköping och Örebro.

Huvudkontoret ligger i Norrköping.

Läs mer om Transportstyrelsen


Kort om avdelning Juridik

Avdelning Juridik består av sex enheter. Juridikenheterna styr och stöder myndighetens olika avdelningar i juridiska frågor, och enheten Registratur ansvarar för registratur, reception och växel. Vi finns på flera orter. Vår huvudort är Norrköping.

Vi bidrar till en enhetlig och effektiv hantering av Transportstyrelsens behov av styrning och stöd i juridiska frågor och i språkliga frågor inom regelgivning. Vi bidrar med styrning och stöd i diarieföring, ad acta och arkivläggning, passerkortshantering, besöksmottagning och växel.

Ansök nu

Application Manager IT

Systemförvaltare
Läs mer Nov 6
Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With
cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction
equipment, and provides world-class service and consumables. Learn more at www.epirocgroup.com.

Are you ready to accelerate your career in IT and application functionality? Are you seeking to grow your expertise in a truly global and agile environment, where collaboration and innovation is key to succeeding on our mission – to ensure world-class IT services enabling Epiroc to change the industry? Then you might be our next Application Manager to join our Information Technology team. 
Your team
You will join a team of highly competent and supportive colleagues that collaborate across the globe. Together we will explore agile ways of working where it makes sense, creating an environment where we both can develop our personal skills as well as becoming more self-governed as a team. The application lifecycle management model within Epiroc is inspired by PM3 and the major roles are Application Owners, Application Managers Business and Application Managers IT.
Application maintenance for a digital and sustainable future for the mining and infrastructure industry is the core responsibility of this function. To support you and your team, you will have a leader that puts value in a cross-cultural team where you are encouraged to think new and contribute to continuous improvement and change.
Your mission
As Application Manager IT, the core of the mission is world class application lifecycle management. You will be responsible for the lifecycle maintenance of an application or application portfolio, ensuring compliance with business requirements as well as IT policies and guidelines. You will work in close collaboration with the owner of the application and the Application Manager Business. In parallel with application maintenance, you will also gather requirements and participate in sourcing activities, contract and vendor management as well as billing and resource planning. You will collaborate with stakeholders and other teams to identify opportunities to improve IT services and ensure effective integration with other systems.
Key responsibilities
Your primary role will be to manage, maintain, and enhance business critical applications according to our Application Maintenance Management model. You will also play a critical role in the implementation of Agile methodologies in your area of responsibility. Your deep understanding of IT technical components will be indispensable as you work to improve application availability, functionality, user experience, and performance. As Application Manager IT, you will also be responsible for understanding and documenting information classification, data management, and data flows.

Your profile
To thrive in this role, you are open-minded and enjoy taking on new challenges. Your well-structured manner and proactive way of working enable you to find solutions and drive change. Along with your can-do attitude, you manage to get things done and provide excellent service in line with the business needs. 
To be successful in this role, you will need a university degree in a relevant field, or similar knowledge developed through working experience, including good understanding of PM3 Application Maintenance Management and Agile methodologies. You also have proficiency in understanding IT technical components and their inpact on availability, functionality, user experience and performance. Understanding the interaction between IT and Business processes is vital, as is comprehension of integration technologies between systems. Since you will be collaborating around the globe, you need to have written and spoken fluency in English. 
Location and travel
Location for this role is preferably in Örebro, Sweden. Other locations may be considered upon discussion. As the role is global and meeting the stakeholders is vital, you can expect occasional travel.
Life at Epiroc
By joining our team, you can expect an atmosphere of creativity, innovation, and workplace diversity. You will be a part of a group of skilled and helpful colleagues who live by our core values: Collaboration, Commitment, and Innovation. We work in a global environment with over 113 different nationalities!

In addition to the fact that we have a culture that is characterized by development combined with having a good balance between work and leisure, there are some things that makes us a little extra proud to work at Epiroc:  
•    Global career opportunities
•    Epiroc University, for your own competence development
•    Community involvement
•    Benefits package, which amongst other things include flexible working hours and bonus.

Application and contact information
Welcome to submit your application, including CV and personal letter, by creating an account in our recruitment system. As we review applications on a rolling basis, we want your application as soon as possible but no later than 27 November, 2023. Please note that applications received through email are not accepted due to regulations.
For questions about the position please contact hiring manager:
Ajay Singh Jaswal, Regional IT Manager EMEA & India, ajay.jaswal@epiroc.com.
For questions about the recruitment process or application please contact: 
Lisa Ström, Recruitment Specialist, lisa.strom@external.epiroc.com.

Ansök nu

Arbeta extra som truckförare på Systembolagets varudepå i Örebro!

Lagerarbetare
Läs mer Nov 6
Söker du ett långsiktigt extraarbete vid sidan av dina studier eller annat arbete och vill ingå i vår konsultpool? Då är det dig vi letar efter!

Vi söker nu truckförare till Systembolagets varudepå i Pilängen. Systembolagets varudepåer lagerför hela Systembolagets sortiment och levererar varor till butiker, ombud och privatpersoner i stora delar av landet. Ledorden på varudepån är kundnöjdhet och kvalitet, vilket genomsyrar hela verksamheten. Arbetsuppgifterna är främst orderplock till butik eller kund via ombud eller hemleverans. Andra uppgifter som förekommer är exempelvis kontroll av utgående kundorder, packning, paketsortering, påfyllning av varor samt andra lagerrelaterade sysslor. Arbetet är på många sätt självständigt men kräver även gott samarbete med dina kollegor. På varudepån förväntas alla medarbetare aktivt bidra till att hålla hög kvalitet i arbetet och skapa en god stämning på arbetsplatsen. Detta är ett bemanningsuppdrag där du är anställd av oss på StudentConsulting och jobbar som uthyrd konsult hos Systembolagets varudepå.

Arbetstiderna är varierade under varudepåns öppettider men främst förlagda under dagtid, måndag till fredag. Som konsult på detta uppdrag blir du tilldelad arbetspass en vecka i förväg, och får ett tidigare schema vid högtider eller semesterperioder. Det kan även förekomma bokningar med kortare varsel vid exempelvis sjukdom eller arbetstoppar.

Vi ser en långsiktighet med dig som konsult i vår uppdragspool mot Systembolaget och att du vill vara med in i 2024 och kommande högsäsonger!

Din profil
Du som söker måste vara studerande eller ha en annan anställning på minst 50% och ha god möjlighet att påverka ditt studie- eller arbetsschema. Du förväntas vara flexibel och kunna hoppa in på arbetet med kort varsel. Du ska enligt svensk lagstiftning vara minst 20 år gammal för att arbeta på arbetsplatsen.
Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift. Slutligen är du även en god lagspelare, är stresstålig och noggrann i det arbete du utför samt har god datavana. Truckkort med behörighet A1 är ett krav.

Vi kommer inte kunna gå vidare i processen med kandidater som inte uppfyller ovanstående krav.

Uppfyller Du alla krav? Skapa en profil hos oss och sök tjänsten idag! Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Ansök nu

Teknisk service- och säljsupport till Nordic Safety Systems

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Nov 6
"Vår främsta ambition är att addera värde för våra kunder, först då har vi lyckats" - Johan, VD och kollega på Nordic Safety Systems. Johan söker nu sin nästa medarbetare inom service- och säljsupport. Är det du? Här finns rollen för dig med ett tekniskt intresse som kliar i fingrarna, som vill jobba med support av kunder och bygga långsiktiga affärsrelationer. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Nordic Safety Systems räkning söker efter sin nästa kollega! Du välkomnas till en spännande roll som tillåter dig att kombinera ditt tekniskt kunnande och intresse ihop med kundkontakt. Nordic Safety Systems är såväl distributör som servicecenter och tillhandahåller personliga säkerhetsprodukter och tjänster inom Life Support. I rollen som Teknisk service- och säljsupport arbetar du med produkter vars funktion och tillförlitlighet är kritisk för användarnas säkerhet och överlevnad. Dina kunder finns bland professionella användare inom flyg, sjöfart och räddningstjänst.

Du erbjuds
- Att bli del av ett litet och tight sammansvetsat team på kontoret i Örebro. Här förväntas du driva dina egna ansvarsområden på ett självständigt sätt, men där hjälpen från teamet aldrig är långt borta och ni stöttar varandra när det behövs
- En bred och formar roll med stora möjligheter till personlig- och affärsmässig utveckling

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du huvudsakligen att:
- Planera och utföra service av era produkter, såväl hos kund som på hemmabasen, samt bidra i utvecklingen av företagets servicekoncept
- Presentera och följa upp offerter och lösningsförslag med kunder
- Arbeta med kundorder, såväl administrativt som fysiskt i utskeppningen
- Genomföra kundbesök, marknadsföra och demonstrera nya produkter, samt leda och driva större projekt med befintliga och nya kunder

Rollen innebär att kontinuerligt bearbeta och utveckla affärsrelationen med nya och befintliga kunder. Du kommer också få chansen att utveckla marknadsföringen av produkter och tjänster på företagets sociala medier, hemsida och webshop. Ni är ett litet gäng som finns där för varandra, vilket innebär att du ibland även stöttar på leverans- och lagersidan vid behov.

VI SÖKER DIG SOM
- Har teknisk utbildning på gymnasienivå eller likvärdig, gärna inom el eller elektronik
- Har intresse samt ett praktiskt och tekniskt handlag inom mekanik och elektronik
- Har goda kunskaper i svenska och mycket goda kunskaper i engelska, muntligen som skriftligen
- Är trygg i att använda MS Office, samt har erfarenhet i CRM-affärssystem eller andra säljrelaterade IT-hjälpmedel
- Har B-körkort

Det är meriterande om du
- Har kunskap inom upphandling och inköp, tillskansad antingen från utbildning eller arbete
- Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som teknisk service- och säljsupport, eller andra roller inom service och teknik som exempelvis underhållstekniker
- Har arbetat som SÄKMAT-tekniker inom försvaret
- Har arbetat i affärs och materialplaneringssystem
- Har erfarenhet av webdesign

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Självgående
- Serviceinriktad
- Strukturerad

Nordic Safety Systems tror att du som har lätt att få kontakt med människor och skapa förtroende, är energisk och driven samt har en hög arbetsmotivation kommer trivas som bäst hos dem!

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Nordic Safety Systems AB är auktoriserad distributör och service center av personlig säkerhetsutrustning för civila och militära piloter och besättning.
Produktsortimentet innefattar bl a flyghjälmar, kommunikation, Nightvision system, flytvästar och bärsystem, nödluft-system, överlevnadsprodukter samt skyddsbeklädnad.
Vi har en unik position inom en nischad bransch och jobbar med civila och militära kunder i hela Skandinavien och norra Europa. Vi befinner oss i ett expansivt skede som erbjuder många möjligheter och utmaningar och söker nu en medarbetare som vill vara med på resan.

Ansök nu

Socialsekreterare konsultuppdrag Barn och unga i Örebro län

Biståndsbedömare/Biståndshandläggare
Läs mer Nov 6
Om jobbet
Söker du efter en seriös arbetsgivare som gör det möjligt för dig att ta uppdrag enligt dina önskemål? Nu söker vi dig som är utbildad socionom med flerårig erfarenhet inom myndighetsutövning barn och unga till uppdrag i Örebro län.

Vi erbjuder dig flexibelt upplägg, trygga anställningsvillkor, bra lön och goda förmåner. Du får en personlig kontakt med din konsultchef, samtidigt som du får chansen att bredda din kompetens, få nya erfarenheter och utvidga ditt kontaktnät.

Om Dedicare
Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och är idag en av Nordens ledande leverantör av socionomer, läkare, sjuksköterskor, och andra profiler inom vårdsektorn. På Dedicare socionom består våra kunder i regel av socialtjänster i hela Sverige som har personalbehov av handläggare eller chefer inom socialtjänstens olika verksamhetsområden. Vi har ramavtal med flera kommuner i hela landet och kan således erbjuda dig ett stort urval av uppdrag på bemanningsbasis. Som konsult kan du välja om du vill ta längre eller kortare uppdrag samt om du vill att arbetsplatsen ska vara i närheten av ditt boende eller om du önskar resa.

Vem är du?
Vår vision är att ha de mest kompetenta medarbetarna. Med kompetens menar vi fackkunskap, relevant erfarenhet och professionell service. Som konsult är det viktigt att du är självgående och beredd på ett omväxlande och utmanande arbete. Som person är du flexibel, positiv och lösningsorienterad. Våra kunder förväntar sig effektivitet liksom god förmåga att ta egna initiativ.

Vi erbjuder
Vi tror att välmående människor gör ett bättre arbete, därför erbjuder vi alla våra konsulter följande:

-                     Kollektivavtal, tjänstepension, semesterersättning och friskvårdsbidrag
-                     Du får en lön som är synonym med dina prestationer
-                     Du får spännande uppdrag som matchar ditt intresse och din kompetens
-                     Du får personlig och nära kontakt med din konsultchef
-                     Du får möjlighet att medverka på träffar och utbildningar som Dedicare anordnar för anställda konsulter

Blir du konsult hos Dedicare kommer du ha kontakt med konsultchef Eva Lavelle. Eva är utbildad socionom och har erfarenhet av arbetet inom socialtjänsten. Eva erbjuder uppföljning samt stöd vid behov under uppdragets gång.

Välkommen med din ansökan!Besök gärna vår hemsida www.dedicare.se/socionom för mer information och för information om olika evenemang.

Ansök nu

Sjuksköterska till Adrianska huset

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 6
Är du en erfaren sjuksköterska som söker nya utmaningar, eller är du kanske i början av din karriär? Vi på Adrianska huset nu söker nu en positiv och engagerad sjuksköterska som vill vara med och göra skillnad för våra boende. Vår verksamhet präglas av nära ledarskap och ett professionellt arbetssätt. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Vi på Adrianska huset erbjuder nu chansen att bli en del av vår verksamhet med fokus på kvalitet, diskussion och samarbete. Här finns möjligheter för dig som vill arbeta personcentrerat och inriktat på hyresgäster med olika demensinriktningar. Hos oss arbetar vi tillitsbaserat utifrån stort personligt ansvar och du arbetar både självständigt och tillsammans med andra för att ge vård och omsorg med kvalitét. Som sjuksköterska på Adrianska huset kommer du också ingå i kommunens HSL-samarbete vilket innebär att tjänstgöring sker både på dag, kväll samt helg. Du kommer att arbeta med en strukturerad omvårdnadsprocess, där du utifrån en personcentrerad och riskförebyggande vård bedömer och fattar beslut och sätter upp mål, åtgärder samt följer upp. På helger arbetar man på flera vård- och omsorgsboenden i västra Örebro.

Exempel på arbetsuppgifter:

• utifrån omvårdnadsprocessen bedömer du ett behov, ställer en omvårdnadsdiagnos, sätter upp mål, planerar, genomför och utvärderar insatsen
• vid behov initierar du kontakt med annan vårdgivare
• du planerar, organiserar och leder omvårdnadsarbetet
• ansvara för klinisk bedömning, utför medicinska insatser och att vid behov kontaktar högre medicinsk kompetens
• ansvara för att samverkan sker med övriga professioner, samarbetspartners och anhöriga
• handleda omvårdnadspersonal

Om arbetsplatsen
Adrianska huset är beläget i västra delen av Örebro i naturskön miljö. Här finns fina strövområden och cykelvägar. Det finns 48 vårdplatser med tillgång till uteplats och fina inglasade balkonger. Boendena är speciellt utformade efter olika behov som personer med demenssjukdom har. Det finns goda bussförbindelser om du åker kollektivt och vi erbjuder fri parkering för dig som har egen bil. 

Läs gärna mer om vår verksamhet på: orebro.se/adrianskahuset

Kvalifikationer
Som sjuksköterska är du trygg, stabil och har självinsikt. Du skiljer på det personliga och professionella. Du tar ansvar för din uppgift och strukturerar själv ditt angreppssätt. Du arbetar bra med andra människor och kan förhålla dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Du lyssnar och kommunicerar med andra på ett tydligt, lyhört och smidigt sätt. Som sjuksköterska har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är kontrollerad i stressituationer och fokuserar på rätt saker. Du har förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv utan att överta dennes känslor. Vidare behärskar du det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med den enskilde, anhöriga och övrig personal. Då arbetet innefattar digital dokumentation i verksamhetssystem krävs god datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• legitimerad sjuksköterska
• B-körkort för manuell växellåda

Meriterande:

• dokumenterad erfarenhet av arbete mot korttidsvård i roll som sjuksköterska
• dokumenterad erfarenhet av arbete som sjuksköterska inom kommunal verksamhet
• tidigare erfarenhet av att arbeta med vård av personer med kognitiv nedsättning
• tidigare erfarenhet av arbete med vård av personer inom BPSD

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1-2

Arbetstid: schemalagd dag, kväll och helg.

Övrig information 
En ny HSL-organisation för vård- och omsorgsboende kommer att träda i kraft i mitten av januari 2024. Detta innebär att du som legitimerad personal kommer att ha en HSL- chef som din närmsta chef. Syftet med omorganisationen är att skapa bättre förutsättningar, jämlik vård och värna om Örebro kommuns hälso- och sjukvårdsresurser.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Under rekryteringsprocessen kommer det ske en legitimationskontroll via Socialstyrelsen samt kontroll hos Inspektionen för vård och omsorg. 

Innan du erbjuds en anställning inom vård- och omsorgsarbete behöver du visa upp registerutdrag ur belastningsregistret.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 20 november.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. 

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Säljare till Örebro

Utesäljare
Läs mer Nov 6
Vill du bli Sveriges bästa säljare? Kickstarta din säljkarriär hos oss på Verisure! 

Våra medarbetare är vår största tillgång och vi erbjuder därför en onboarding i världsklass! Du får lära dig försäljningsarbetet från grunden och får alla verktyg för att lyckas i din säljkarriär. Är du driven och vill utvecklas vidare så har vi fantastiska karriärmöjligheter samt erbjuder vidareutbildning inom både försäljning och ledarskap. Tjänsten är placerad hos Revir Sverige AB som sedan flera år är franchisetagare till Verisure AB - marknadsledande leverantör av larm till villa och lägenhet.

 

Vi erbjuder dig: 
* Attraktiv lön med garanterad del och provisionsstege 
* Tjänstebil 
* Onboarding i världsklass 
* Attraktiv karriärstege 
* Säljtävlingar med extraordinära priser 
* Kollektivavtal och friskvårdsbidrag 

 

Vad innebär tjänsten? 

Som säkerhetssäljare jobbar du med försäljning som hjälper familjer och människor att känna trygghet i vardagen. I praktiken besöker du privatpersoner för kostnadsfri rådgivning och sälj av säkerhet för ett smartare hem. Du ansvarar för hela säljprocessen från bokning, genomförande av kundbesök till avtalsskrivning. Vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande och har därför inget krav på tidigare försäljningserfarenhet.  

 

Vi söker dig som: 
* Har B-körkort (obligatoriskt krav)
* Kan arbetar vardagar mellan kl. 12-21
* Behärskar svenska i tal och skrift, ytterligare språk är meriterande 
* Är fri från anmärkningar i belastningsregistret och hos UC
* Drivs av att arbeta mot uppsatta mål 
* Har stort kundfokus med hög integritet 
* Värdesätter samarbete och ett bra team 

 

Sök direkt utan CV 

Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail på grund av GDPR.  

Under rekryteringsprocessen tar vi utdrag ur belastningsregistret och gör en kreditupplysning.  

Läs gärna mer om oss på vår Karriärsida eller följ oss på vår Instagram .

Ansök nu

Säkerhetssäljare till Örebro

Utesäljare
Läs mer Nov 6
Säljare till Örebro:

Våra medarbetare är vår största tillgång och vi erbjuder därför en onboarding i världsklass! Du får lära dig försäljningsarbetet från grunden och får alla verktyg för att lyckas i din säljkarriär. Är du driven och vill utvecklas vidare så har vi fantastiska karriärmöjligheter samt erbjuder vidareutbildning inom både försäljning och ledarskap. 

Vi erbjuder dig: 
* Garantilön och attraktiv provisionsstege 
* Tjänstebil 
* Onboarding i världsklass 
* Attraktiv karriärstege 
* Säljtävlingar med extraordinära priser 
* Kollektivavtal och friskvårdsbidrag 
 

Vad innebär tjänsten? 

Som säkerhetssäljare jobbar du med försäljning som hjälper familjer och människor att känna trygghet i vardagen. I praktiken besöker du privatpersoner för kostnadsfri rådgivning och sälj av säkerhet för ett smartare hem. Du ansvarar för hela säljprocessen från bokning, genomförande av kundbesök till avtalsskrivning och installation. Vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande och har därför inget krav på tidigare försäljningserfarenhet.  

Vi söker dig som: 
* Har B-körkort (obligatoriskt krav)
* Kan arbeta vardagar mellan kl.11-21 – Fredagar 9-17
* Behärskar svenska i tal och skrift, ytterligare språk är meriterande 
* Är fri från anmärkningar i belastningsregistret och hos UC
* Drivs av att arbeta mot uppsatta mål 
* Har stort kundfokus med hög integritet 
* Värdesätter samarbete och ett bra team 

Sök direkt utan CV 

Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail på grund av GDPR.  

Under rekryteringsprocessen tar vi utdrag ur belastningsregistret och gör en kreditupplysning.  

Läs gärna mer om oss på vår Karriärsida eller följ oss på vår Instagram . 

Har du frågor? Kontakta rekryteringsteamet på jobb@verisure.se. Märk ämnesraden med den ort du är intresserad av att jobba i. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Världens roligaste säljjobb i Örebro ????

Hemförsäljare
Läs mer Nov 6
Här blir du inte bara en kollega, utan också viktig del i vårt familjära team!
Vår ambition är att alla hem ska få ett bättre inomhusklimat tack vare vår prisbelönta luftrenare .
Maskinen vi säljer kan användas helt utan kemikalier, är 100 % återvinningsbar och har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera länge! – Quality made in Germany!
En lysande hållbar framtid
Som säljare har du möjligheten att jobba hur mycket du vill – varifrån du vill. Eftersom vi är placerade runtom i hela landet är det viktigt att vi håller daglig kontakt och coaching.
Därtill erbjuder vi en av marknadens högsta provisioner, löpande säljutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter för varje anställd.
Om jobbet
Det viktigaste för oss är att våra medarbetare trivs och har kul på jobbet. Eftersom vi inte ses dagligen prioriterar vi att göra roliga saker tillsammans många gånger per år.
Vi erbjuder dig:
Förbokade kundbesök via vår bokningsavdelning
Ett flexibelt jobb med ett individuellt anpassat arbetsschema
En fast heltidslön på 24 500 kr/månad
En av marknadens bästa provisioner utöver den fasta lönen
Löpande säljutbildningar
Teambuilding och kickoffer
Motiverande tävlingar och företagsresor

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav!
Tidigare erfarenhet av försäljning är givetvis ett plus, men absolut inte ett måste! Vi utbildar dig från där du befinner dig idag och mot de mål du vill uppnå i din egen takt.
Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav, då det är en nödvändighet för det dagliga arbetet i tjänsten.
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan!
Sökord: säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Ansök nu

Massör/Massageterapeut

Massör/Massageterapeut
Läs mer Nov 6
Vi är ett friskvårdsföretag som erbjuder hälsocoachning, kost- och träningsrådgivning, gruppträning samt företagsförlagd massage.
Då vår kollega sedan 7 år tillbaka valt att gå vidare söker vi nu med ljus och lykta efter en ny härlig massör/massageterapeut för arbete ute på företag med fasta, återkommande uppdrag.
Du är utbildad massör/massageterapeut, socialt kompetent, ansvarstagande, lyhörd och har lätt för att möta människor. Meriterande om du är utbildad inom kost- träningsområdet och gärna inom postural träning.
Körkort och tillgång till bil krävs.
Vi erbjuder en timanställning med omfattningen ca 5-15 timmar/vecka, där du själv kan påverka ditt schema till stor del. Arbetet gäller dagtid under måndag-fredag.
Alternativt ett affärssamarbete om du innehar F-skattsedel.

Ansök nu

Teckenspråkskunnig undersköterska natt till Karlslundsgården

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Nov 6
Vill du vara med och arbeta på ett vård- och omsorgsboende som använder framtidens möjligheter? På Karlslundsgården har du chansen! Vi söker nu dig som trivs att jobba natt, med ett starkt engagemang för människor, intresse för välfärdsteknik och nyfikenhet på framtiden!

Om tjänsten
Som undersköterska på Karlslundgården stöttar du våra hyresgäster i de dagliga sysslorna med fokus på att ta tillvara på individens egen förmåga och resurser. Det gör vi med ett rehabiliterande förhållningssätt i grunden där hyresgästernas behov, resurser och vilja styr målen för rehabiliteringen. Här arbetar vi i team med omvårdnadspersonal, sjuksköterskor och arbetsterapeuter kring varje hyresgäst. 

Karlslundsgården är ett vård- och omsorgsboende för nya behov och med nya möjligheter. Vårt boende är uppbyggt med förutsättningar att möta de förändringar i samhället som påverkar hur framtidens äldreomsorg bedrivs. Här använder vi oss av digitala möjligheter för att bidra till ökad trygghet, säkerhet och självständighet och det genomsyrar såväl vår verksamhets arbetssätt och intresse som lokalutformning. Hos oss bor både hyresgäster med hörselnedsättning och hyresgäster som är hörande. Utöver kontakt med hyresgäster har du som undersköterska även telefonkontakt med andra aktörer i hyresgästernas vardag. Därav använder vi både talad svenska och svenskt teckenspråk i arbetet. 

Här har du möjligheten att bli en del av ett engagerat team!

Exempel på arbetsuppgifter:

• ge personlig omvårdnad och service utifrån hyresgästens individuella behov
• arbeta utifrån rehabiliterande förhållningssätt
• dokumentera i våra verksamhetssystem för att säkra trygg och kvalitativ omvårdnad till hyresgästen
• samverka med undersköterska, arbetsterapeut och sjuksköterska utifrån hyresgästens behov
• tillsammans med arbetsgruppen är du delaktig i att utveckla arbetssätt och metoder inom vård och omsorgsboende

Om arbetsplatsen
Karlslundsgården finns på Gäddestavägen 2 i Karlslund. I det fem våningar höga huset finns det 68 bostäder fördelade på nio enheter, gemensamma ytor, personalutrymmen. I den mysiga trädgården i söderläge finns växthus, odlingar, lusthus, konstverk, en liten damm, boulebana och promenadstråk med sittplatser. På alla våningar finns flera gemensamma balkonger. En del av verksamheten har teckenspråksinriktning.

Läs mer om verksamheten på: orebro.se/karlslundsgarden

Kvalifikationer
För att trivas som undersköterska hos oss på Karlslundsgården är du en empatisk person med en god samarbetsförmåga. Du är lyhörd, har lätt för att kommunicera och har en god förståelse för människors olika förutsättningar och behov. Du ger alltid ett gott och respektfullt bemötande gentemot hyresgäster, deras anhöriga samt dina kollegor. Som person är du flexibel och hanterar uppkomna situationer med ett lugn och ser möjligheter i förändringar. Som undersköterska har du förmågan att arbeta självständigt, men bidrar gärna till gruppens gemensamma utveckling. Du har god datavana då arbetet innefattar social dokumentation.  Då arbetet innefattar digital dokumentation krävs även goda datorkunskaper.

Vi söker dig som kan använda svenska språket i tal och svenskt teckenspråk separat i skilda situationer, dig som kan växla mellan flytande tal och teckenspråk i ett gemensamt sammanhang och dig som har en känsla för när det ena respektive det andra språket bör användas. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• bevis om skyddad yrkestitel, alternativt omfattas av övergångsreglerna (tillsvidareanställd undersköterska den 1 juli 2023)
• kunskaper i teckenspråk 

Meriterande:

• erfarenhet av att arbeta inom vård och omsorg
• erfarenhet av att jobba på vård- och omsorgsboende
• erfarenhet av att arbeta med inriktning demens/kognitiv svikt
• erfarenhet av att arbeta med inriktning somatik
• erfarenhet av att arbeta i verksamhetssystemen Treserva och MCSS

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 1 januari eller enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1-2. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Arbetstid: natt

Övrig information
Från och med den 1 juli 2023 är undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att du kommer att behöva ett bevis från Socialstyrelsen för att få anställning som undersköterska. I väntan på ditt bevis är det möjligt att få anställning som vårdbiträde. Hade du en tillsvidareanställning som undersköterska den 1 juli 2023 får du dock fortsätta använda titeln.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Första intervju sker digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Innan du erbjuds en anställning inom vård- och omsorgsarbete behöver du visa upp registerutdrag ur belastningsregistret.

Ansökan
Förlängd annonsering. Sista ansökningsdag är 12 november.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Teckenspråkskunnig undersköterska till Karlslundsgården

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Nov 6
Vill du vara med och arbeta på ett vård- och omsorgsboende som använder framtidens möjligheter? På Karlslundsgården har du chansen! Vi söker nu dig med ett starkt engagemang för människor, intresse för välfärdsteknik och nyfikenhet på framtiden!

Om tjänsten
Vill du vara med och arbeta på ett vård- och omsorgsboende som använder framtidens möjligheter? På Karlslundsgården har du chansen! Med hjärtat i mitten och alltid fokus på människan vill vi skapa ett välkomnande vård- och omsorgsboende där goda möten och en aktiv vardag är en självklarhet. Viljan att hela tiden utveckla vårt stöd och intresset för att använda nya digitala verktyg genomsyrar såväl våra arbetssätt, som lokalutformning. 

Som undersköterska på Karlslundgården stöttar du våra hyresgäster i de dagliga sysslorna med fokus på att ta tillvara på individens egen förmåga och resurser. Det gör vi med ett rehabiliterande förhållningssätt i grunden där hyresgästernas behov, resurser och vilja styr målen för rehabiliteringen. Här arbetar vi i team med omvårdnadspersonal, sjuksköterskor och arbetsterapeuter kring varje hyresgäst. Vi hittar lösningar genom att tänka utanför boxen tillsammans och använder digitala möjligheter för att bidra till ökad trygghet, säkerhet och självständighet. Vår verksamhet bygger på innovativa lösningar, där vi ser över rutiner och arbetssätt för att skapa en hållbar vård och omsorg för framtiden.

Hos oss bor både hyresgäster med hörselnedsättning och hyresgäster som är hörande. Utöver kontakt med hyresgäster har du som undersköterska även telefonkontakt med andra aktörer i hyresgästernas vardag. Därav använder vi både talad svenska och svenskt teckenspråk i arbetet. 

Här har du möjligheten att komma till en arbetsplats där vi vågar tänka nytt och kreativt!

Exempel på arbetsuppgifter:

• ge personlig omvårdnad och service utifrån hyresgästens individuella behov
• arbeta utifrån rehabiliterande förhållningssätt
• dokumentera i våra verksamhetssystem för att säkra trygg och kvalitativ omvårdnad till hyresgästen
• samverka med undersköterska, arbetsterapeut och sjuksköterska utifrån hyresgästens behov
• tillsammans med arbetsgruppen är du delaktig i att utveckla arbetssätt och metoder inom vård och omsorgsboende

Om arbetsplatsen
Karlslundsgården finns på Gäddestavägen 2 i Karlslund. I det fem våningar höga huset finns det 68 bostäder fördelade på nio enheter, gemensamma ytor, personalutrymmen. I den mysiga trädgården i söderläge finns växthus, odlingar, lusthus, konstverk, en liten damm, boulebana och promenadstråk med sittplatser. På alla våningar finns flera gemensamma balkonger. En del av verksamheten har teckenspråksinriktning.

Läs mer om verksamheten på: orebro.se/karlslundsgarden

Kvalifikationer
För att trivas som undersköterska hos oss på Karlslundsgården är du en empatisk person med en god samarbetsförmåga. Du är lyhörd, har lätt för att kommunicera och har en god förståelse för människors olika förutsättningar och behov. Du ger alltid ett gott och respektfullt bemötande gentemot hyresgäster, deras anhöriga samt dina kollegor. Som person är du flexibel och hanterar uppkomna situationer med ett lugn och ser möjligheter i förändringar. Som undersköterska har du förmågan att arbeta självständigt, men bidrar gärna till gruppens gemensamma utveckling. Du har god datavana då arbetet innefattar social dokumentation.  Då arbetet innefattar digital dokumentation krävs även goda datorkunskaper.

Vi söker dig som kan använda svenska språket i tal och svenskt teckenspråk separat i skilda situationer, dig som kan växla mellan flytande tal och teckenspråk i ett gemensamt sammanhang och dig som har en känsla för när det ena respektive det andra språket bör användas. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• bevis om skyddad yrkestitel, alternativt omfattas av övergångsreglerna (tillsvidareanställd undersköterska den 1 juli 2023)
• kunskaper i teckenspråk 

Meriterande:

• erfarenhet av att arbeta inom vård och omsorg
• erfarenhet av att jobba på vård- och omsorgsboende
• erfarenhet av att arbeta med inriktning demens/kognitiv svikt
• erfarenhet av att arbeta med inriktning somatik
• erfarenhet av att arbeta i verksamhetssystemen Treserva och MCSS

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 1 januari eller enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Arbetstid: schemalagd dag, kväll och helg

Övrig information
Från och med den 1 juli 2023 är undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att du kommer att behöva ett bevis från Socialstyrelsen för att få anställning som undersköterska. I väntan på ditt bevis är det möjligt att få anställning som vårdbiträde. Hade du en tillsvidareanställning som undersköterska den 1 juli 2023 får du dock fortsätta använda titeln.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Första intervju sker digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Innan du erbjuds en anställning inom vård- och omsorgsarbete behöver du visa upp registerutdrag ur belastningsregistret.

Ansökan
Förlängd annonsering. Sista ansökningsdag är 12 november.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Trade Compliance Specialist till Emhart Glass!

Logistiker
Läs mer Nov 6
Är du en flexibel problemlösare? Har du tidigare arbetat med Trade Compliance och är redo för nästa utmaning? Vill du ha en global roll där ingen dag är den andra lik? Då ska du läsa vidare, urval sker löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Emhart Glass en Trade Compliance Specialist. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Emhart Glass.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Emhart Glass önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
- Att vara en del av ett världsledande och snabbt växande internationellt företag
- Varierande och utmanande arbetsuppgifter
- Möjligheten att utvecklas i en global och spännande roll

Arbetsuppgifter
I rollen som Trade Compliance Specialist kan du förvänta dig en bred uppgift gällande export kontroller och dess regler på Emhart Glass. Du arbetar med olika sanktionsregimer och licenskrav enligt EU, USA, Schweiz och Malaysiska regler. Du säkerställer detta genom att uppdatera och skapa rutiner kring exportkontroller och dess regler så att det interna efterlevnadsprogrammet alltid är aktuellt. Du arbetar i en internationell miljö som främjar utveckling varje dag. Du arbetar också med kategorisering av varor för att kunna följa de lagar och regler som länderna är bundna till. Dessutom håller du dig uppdaterad om de geopolitiska förändringar som kan påverka företagets export.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter
-Medverka i processer för nya samt uppdatering av licenser
-Stödja gruppens webbplatser när det gäller handelsöverensstämmelsedokumentation (inklusive tulldokumentation)

Vi söker dig som
Har en högskole- eller universitetsutbildning som civilingenjör samt minst 5 års erfarenhet av att ha arbetat med Trade Compliance (inklusive sanktioner och exportlicenser). Vidare har du tidigare erfarenhet av att arbeta med export, internationellt arbete och kontakt med människor från olika kulturer. Du talar flytande engelska och talar du även tyska är det ett stort plus. Har du dessutom tidigare erfarenhet av tullfrågor så det meriterande för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Emhart Glass. Du är flexibel och vill lösa problem för att underlätta för dina kollegor och kunder. Du trivs med att arbeta individuellt och är bekväm med att ta beslut. 

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, rekrytering
STAD: Sundsvall, Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Hanna Schölander

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Ansök nu

Trade Compliance Specialist to Emhart Glass!

Logistiker
Läs mer Nov 6
Are you a flexible problemsolver? Have you previously worked with Trade Compliance and are you ready for the next challenge? Do you want a global role where no two days are the same? Then you should continue reading, selection is ongoing!

About the position
Professionals Nord, in collaboration with Emhart Glass, is currently looking for an Trade Compliance Specialist. The position is a direct recruitment, which means that the recruitment process takes place through Professionals Nord and then you are employed directly by Emhart Glass.

This recruitment process is handled by Professionals Nord and Emhart Glass wishes that all questions about the position go to info@pn.se.

You are offered
- To be part of a world-leading and fast-growing international company
- Varied and challenging tasks
- The opportunity to develop in a global and exciting role

Job Description
In the role of Trade Compliance Specialist you can expect a broad role regarding export controls and its regulations at Emhart Glass. You work with different sanctions regimes and licensing requirements, and according to the EU, US, Swiss and Malaysian regulations. You ensure this by updating and creating routines around the export controls and its regulations so that the internal compliance program is always up to date. You work in an international environment that promotes development every day. You also work with the classification of goods to be able to follow the laws and regulations that countries are held to. Furthermore you are updated about the geopolitical changes that may affect the exports of the company.

Common tasks
- Participate in processes for new and updating licenses
- Support group sites in terms of trade compliance documentation (including customs documentation)

We are looking for you who
Have a Bachelor or higher degree in Engineering as well as minimum five years experience in trade compliance (with sanctions and export licenses). Furthermore, you have previous experience with exports, international work and contact with people from different cultures. You speak fluent English and if you also speak German, that´s a big plus. If you also have previous experience with customs matters, then this is a pro for the position.

We believe that your personal qualities are crucial for how well you will thrive in the role at Emhart Glass. You are flexible and want to solve problems to make it easier for your colleagues and customers. You enjoy working individually and are comfortable making decisions.

START: According to agreement
EXTENT: Full-Time
CITY: Sundsvall, Örebro
SELECTION: On-going
KONTAKT: Hanna Schölander

Apply for the position below by putting in you information as well as attach documents. Feel free to log in to "Mina sidor" after you have confirmed your account, here you can create your candidate profile, which increases your chance of the dream job! We go through the selection on an ongoing basis and may therefore have moved on with candidates before the advertisement is closed. Unfortunately, we do not accept applications via email, but if you have questions about the position, please contact us at info@pn.se

Ansök nu

Är du elektriker och vill du vara med och göra skillnad?

Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Läs mer Nov 6
Vårt uppdrag
Vill du vara med och göra skillnad?
– Var med och utbilda morgondagens arbetskraft

Vi söker dig som vill förmedla dina kunskaper och erfarenheter till morgondagens elektriker och är redo att axla rollen som utbildare. Här spelar du och dina medarbetare en viktig roll i att utbilda deltagarna att få den kompetens som behövs för att komma in på arbetsmarknaden.

Om tjänsten
Som utbildare kommer du att planera och genomföra undervisning riktad mot utbildning inom installationselektriker, service/automation samt larmtekniker.

Dina arbetsuppgifter består av att coacha och motivera deltagarna i deras personliga och kunskapsmässiga utveckling. Du och dina kollegor kommer tillsammans ansvara för att planera, genomföra och följa upp utbildningar. Utbildningen varvas av praktiska moment och teorigenomgångar och syftet är att ge deltagarna rätt kunskap och förutsättningar för att bli anställningsbara efter avslutad utbildning.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där din inställning har avgörande betydelse. För att lyckas i rollen så behöver du ha en god pedagogisk förmåga, se möjligheter och våga tänka i nya banor. För oss är det viktigt att du brinner för att coacha och motivera människor. Du är duktig på att samarbeta men kan också jobba självstädning och ansvarfullt.

Din profil
Är du den vi söker?
Vi söker dig som har yrkeserfarenhet från branschen. Utöver det så behöver du ha kompetens inom de berörda utbildningsinriktningarna. Vi ser gärna att du har erfarenhet som lärare, handledare och/eller arbetsledare. Yrkeslärarexamen eller motsvarande är meriterande.

I rollen som utbildare ingår det även att hitta APL-platser (praktikplatser) till våra deltagare på lokala företag i branschen.

Övrig information
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2023-11-30. Frågor gällande ansökan besvaras av Susanne Malmström 076-000 63 00

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Ansök nu

Behandlande socionom

Socionom
Läs mer Nov 6
Socionom 75% till Krica Örebro
Är du vår nya behandlare?
Krica söker nu en socionom till vårt HVB i Örebro Vi hjälper ungdomar att må bättre, vill du också göra det?
Kom och bli en del av vårt team!

Krica är ledande inom stöd och behandling av unga och unga vuxna som bidrar till en bättre psykisk hälsa i samhället. Under 35 år har vi arbetat med målsättningen att unga ska utveckla en trygghet i sig själva och finna vägen till ett meningsfullt och tillfredsställande liv.
Krica är ett visionsburet företag som har stöttat/stöttar ungdomar att få verktyg till ett meningsfullt liv. Målsättningen är att ungdomar ska utveckla en trygghet i sig själva och finna vägen till ett meningsfullt och tillfredsställande liv.
Vi söker nu en erfaren behandlare till vårt HVB i Örebro. Du som söker har en examen som socionom eller liknande, med minst två år erfarenhet av behandlande arbete med barn eller ungdomar. Vi förväntar oss att du som söker är trygg, strukturerad och relationsskapande. Du är väl förtrogen med miljöterapeutiskt arbete och meriterande är även erfarenhet av arbete på HVB och utbildning i motiverande samtal och KBT. Du kommer till en dynamisk arbetsplats där du är en del av ungdomarnas vardag.
Du kommer vara ansvarig kontaktperson för inskrivna ungdomar och du ska ha en förståelse för de myndighetskrav som reglerar vår verksamhet vilket innebär att tolka och applicera det i det dagliga arbetet med ungdomarna. Du är van vid att dokumentera utifrån BBIC och socialtjänstlagen.
Som person förväntar vi oss att du bidrar med:
· Ditt engagemang
· Din samarbetsförmåga
· Din kreativitet
· Din initiativförmåga
Skicka din ansökan senast 2023-11-15, urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Bifoga ett personligt brev och CV i din ansökan till: ulf.trolin@krica.se
Märk gärna din ansökan med ”Behandlare Örebro”
Kollektivavtal finns. Utdrag ur polisens register för arbete vid HVB-hem kommer att inhämtas innan anställning. Verksamheten är HBTQIA+-certifierad liksom kvalitetscertifierad enligt ISO 9001, 15001 och 14001.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Ulf Trolin Tele: 070-4570148.
Varmt välkommen att söka!

Ansök nu

Ventilationsmontör till Air4You!

Ventilationsmontör
Läs mer Nov 6
Vi söker för Air4You's räkning en ventilationsmontör till Karlskoga. Du kommer att stärka ett redan professionellt och erfaret team. Har du tidigare erfarenhet av montage samt är nyfiken på ett väl etablerat företag som expanderar så är denna tjänst något för dig!
Air4You arbetar med service, installation, kontroll samt optimering av klimat och ventilations-anläggningar. Vi jobbar utifrån långsiktiga samarbeten där vårt självklara fokus ligger på nöjda kunder. Air4You Sweden AB är relativt ungt och expansivt, de anställda på företaget har lång erfarenhet inom ventilation. Vår personal är väl utbildad för att klara projekt som innefattar avancerad industri, personalutrymmen, vårdanläggningar, kemiindustri och offentliga miljöer. Vi arbetar idag med ventilationsinstallationer och service inom bostäder, industrin, näringsverksamheter samt offentliga sektorn.
Air4You har huvudkontor i Karlstad med filialer i Sunne och Karlskoga. Det är i dagsläget 18 anställda med tanke att växa. Air4You Sweden AB ingår som koncerndotter till Wingeforskoncernen, vilket borgar ekonomisk och juridisk styrka.
Arbetsuppgifter
Installation, montering av ventilationsanläggningar hos privat och företagskunder. Du utför arbetet självständigt eller i team. Kundkontakter är en viktig del i jobbet så ett trevligt bemötande mot kunder ser vi som en självklarhet. Projekten är belägna i Värmland.
Vi söker dig som
Har erfarenhet av montering inom ventilation
Är genuint serviceinriktad
Är en problemlösare
Har B-KörkortINFORMATION OCH KONTAKT
Vi erbjuder dig ett självständigt och engagerande arbete med ett stort internt och externt kontaktnät samt stora möjligheter till kompetensutveckling. Tjänsten är tills vidare och på heltid där du utgår från Karlskoga samt bemannas av L Gruppen AB.

Ansök nu

Lagermedarbetare - Örebro

Lagerarbetare
Läs mer Nov 6
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Örebro.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.
Meriterande:
Körkort
Truckkort A+B

Arbetstider: 07-16
Start: Så fort som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: 40h/vecka
Plats: Örebro
Lön: Enligt ök
Vi söker också personer som kan hoppa in vid arbetstoppar. Söker du en tjänst du kan kombinera med en annan sysselsättning tar vi gärna emot din ansökan.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex!

Ansök nu

Teamleader - Lager - Örebro

Teamledare
Läs mer Nov 6
Vi på Simplex växer och söker nu en Teamleader till vårat lager i Örebro. Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan idag!


Om tjänsten:
Vi på Simplex söker en duktig & ambitiös Teamleader inom lager & logistik till vår kund i Örebro. Som Teamleader är dina huvudsakliga uppgifter att leda, motivera och drifta arbetslaget för att uppnå de uppsatta målen. Samtidigt som du själv drar ditt strå till stacken och hjälper till där det behövs.


Vem är du?
Ledaregenskaper
Hög arbetsmoral
Erfarenhet av lager & logistik
Erfarenhet av truckkörning på lagerKrav:
Svenska & Engelska i tal och skrift
Truckkort A+B
B-körkort


Plats: Örebro
Lön: Enligt kollektivavtal
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex!

Ansök nu

Säljare med goda utvecklingsmöjligheter till Örebro

Hemförsäljare
Läs mer Nov 6
Hej alla hungriga säljare där ute!
Vi söker efter de mest självsäkra och passionerade personligheterna för att ansluta till vårt vinnande team. Vårt företag har funnits sedan 1992 och har alltid varit en ledande kraft på marknaden.
Vi utbildar våra säljare från grunden, så ingen tidigare erfarenhet behövs. Vi tror att viljan att lyckas är allt du behöver för att bli en toppsäljare, och vi kommer att förse dig med alla verktyg och resurser som krävs för att du ska nå ditt fulla potential.
Våra tävlingar är legendariska, med priser som sträcker sig från VIP-resor till extra kontanter. Vi drivs av att se våra säljare ta sig till nya höjder och vi belönar hårt arbete och framgång.
Vi är också ett miljövänligt företag, och vi tar vår planet på allvar. Våra produkter är alla miljövänliga och vi strävar efter att minska vår påverkan på miljön.
Vi söker personer som brinner för försäljning och som har den självsäkerhet och beslutsamhet som krävs för att bli en toppsäljare. Om du har drivet att nå framgång och om du inte är rädd för en utmaning, så är du precis den typen av person som vi söker.
Så om du är redo att ta ditt säljande till nästa nivå och ansluta till vårt vinnande team, ansök nu! Vi letar efter dig.


Lön, bonusar och förmåner
Du har en ingångslön på 24 500 kr i månaden när du jobbar heltid. Utöver detta har du provision på allt du säljer. Provisionen ökar hela tiden beroende på prestation och det finns ingen övre gräns för hur mycket du kan tjäna på en månad, men du har alltid din grundtrygghet att falla tillbaka på.
För att du som anställd ska känna extra trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring.
Du har körkort, tillgång till bil och kan börja omgående. Inom säljbranschen går ansökningsprocesserna snabbt.
Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav, då det är en nödvändighet för det dagliga arbetet i tjänsten.

Ett par röster om jobbet:
"Jag har aldrig jobbat med försäljning tidigare och ändå har jag på bara några månader blivit företagets säljledare. Flexibiliteten i arbetstiderna gör att jag kan kombinera jobbet med mitt stora hästintresse.” – Minna, 21 år
”Det här är det bäst betalda jobb jag haft med mest fritid. Jag är inne på mitt femte år i företaget och trivs så bra att jag även rekryterat in min respektive. Jag har en mycket god lön och mitt enda fokus är att alltid vinna företagsresorna. – Robin, 43 år


Om Produkten
Produkten vi marknadsför tillverkas för hand i Tyskland med hög kvalitet och miljön i åtanke. Maskinen har lång livslängd, unika garantier, är 100% återvinningsbar och har en mängd olika funktioner och användningsområden. Produkten är designad av Christoph Böhler från B/F Design, Nürnberg, Tyskland. Mr Böhler är en berömd designer inom bilindustrin, där han bland annat designat för Audi och Bugatti. Han har även designat produkter åt Timberland, Zeiss, etc.
Välkommen in med din ansökan!
Säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Ansök nu

Automationstekniker till Orica i Gyttorp, Nora

Automationstekniker, maskin
Läs mer Nov 6
Inledning
Vill du bli en del av ett världsledande företag som driver innovation och hållbarhet? Orica söker nu en automationstekniker till Gyttorp utanför Nora – en unik möjlighet att påverka globala gruv- och byggindustrier med din tekniska kompetens. Är du redo att vara en del av det stora? Skicka då in din ansökan redan nu!
Information om tjänsten
Vi är den europeiska grenen av den australiensiskt ägda Oricagruppen, ett globalt företag med 13 000 anställda över hela världen. Sedan starten 1874 har Orica vuxit till att bli världsledande inom sprängmedel och tändsystem för civilt bruk. Vi är specialiserade inom gruv- och tunnelbrytning och levererar innovativa lösningar för ökad produktivitet och säkerhet.
Nu söker vi en automationstekniker till vårt underhållsteam i produktionen i Gyttorp. Produktionen är vår enda svenska legala enhet och sysselsätter ca 360 medarbetare och har pågående verksamhet dygnet runt.
Vi erbjuder dig
Här får du möjlighet att arbeta tillsammans med erfarna och engagerade kollegor i en modern och teknikdriven miljö, med goda förutsättningar att delta i utvecklingen och implementeringen av lösningar för att effektivisera och förbättra våra befintliga arbetsprocesser. I vår globala organisation finns oändliga utvecklingsmöjligheter såväl geografiskt som karriärmässigt. Som anställd hos oss har du 30 semesterdagar, arbetstidsförkortning och möjlighet att hyra våra fritidsboenden i Lanzarote, Norge, Sälen och Öland. Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag samt tillgång till vårt gym, täckningsbidrag vid husköp i vårt närområde och givetvis kollektivavtal och bra försäkringar.
Arbetsuppgifter
Som Automationstekniker hos oss på Orica Sverige blir du en nyckelperson i vårt underhållsteam med uppgift att säkerställa smidig drift, säkerhet och effektivitet i vår anläggning. Du kommer att vara involverad i att installera, felsöka och uppgradera automationsutrustning samt arbeta nära våra ingenjörer, mekaniker, elektriker och andra avdelningar för att säkerställa att våra processer är optimerade. Du kommer även att ha beredskap i tjänsten.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
Säkerställa att underhållsaktiviteter på vår utrustning och våra system utförs i enlighet med lagstadgade krav och Oricas policys.
Hantera eventuella systemfel om/när de uppstår.
Identifiera och implementera förbättringsåtgärder för att öka vår effektivitet, säkerhet och produktivitet.
Samarbeta med vårt erfarna teknik- och driftteam för att identifiera och implementera bästa praxis inom vår dagliga verksamhet.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med PLC-programmering och mjukvaruförändringar, innehar B-körkort och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Det är meriterande om du har god förståelse för tillverkningsteknik och industriproduktion.
De personliga egenskaper vi letar efter i vår nästa kollega är en god förmåga att arbeta självständigt och i team samt att vara en god kommunikatör.
Övrigt
Stad: Nora. Relevanta närliggande städer är Örebro, Lindesberg, Karlskoga med omnejd
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tills vidare
Tillträde enligt överenskommelse
Kontaktperson för rekryteringen: Ellen Lektorp, Simplified. Ellen.lektorp@simplifiedco.se

I rekryteringsprocessen kommer slutkandidater att genomgå tester gällande säkerhet, hälsa och kompetens.
I den här rekryteringsprocessen använder vi oss av löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Ansök nu

Konstruktör till Häfla Bruks AB!

Byggnadskonstruktör
Läs mer Nov 6
Inledning
Ta chansen att bli en del av ett av Sveriges äldsta och bäst bevarade företag! Anrika och framgångsrika Häfla Bruk söker nu en engagerad och kompetent konstruktör till teamet i Häfla utanför Rejmyre, som bistår med allt från projektering och producering av branschens bästa stålprodukter!
Information om tjänsten
Häfla Bruks AB erbjuder ett brett sortiment av bland annat sträckmetall, gallerdurk, räcken, trappor, ramper samt tjänster inom plåtbearbetning och laserskärning. Vi har en 300 år gammal historia där vi främst är kända för vår tekniska expertis, kvalitet och kundanpassade lösningar. Nu söker vi efter en konstruktör som vill vara med och bidra till att utveckla innovativa och högkvalitativa lösningar som möter våra kunders behov.
I en tid av konstant förändring satsar Häfla Bruk framåt. Vi utvecklas ständigt och satsar stora resurser på automatisering och utveckling av produkter och produktionsutrustning. Just nu fokuserar vi mycket på att utveckla vår konstruktion till 3D-modellerering och här kommer du, vår nästa konstruktör, att spela en stor roll!
Detta är en visstidsanställning under 12 månader. Du kommer att vara anställd som konsult av oss på Simplified under denna period. För rätt person kan det finnas möjlighet till fortsatt anställning.
Vi erbjuder dig
Närliggande orter är Rejmyre, Vingåker, Katrineholm och Norrköping men det härliga lugnet i skogen, den fantastiska naturen och fiskebryggan i sjön som finns i direkt anslutning till den charmiga bruksmiljön. Här får du dela din vardag med många trogna medarbetare som månar om sin arbetsplats och känner stor stolthet över de fina produkter vi producerar tillsammans. Tillsammans med ditt närmsta team om 6 skickliga konstruktörer med en engagerad konstruktörchef i spetsen får du en god introduktion i början av din anställning, för att du ska få de bästa möjliga förutsättningarna att komma bra in i rollen.
Vi månar gott om din friskvård och du kommer kunna träna i vårt nya fullt utrustade gym. Dessutom har vi en egen fin lunchrestaurang med en duktig kock som erbjuder lunch till alla medarbetare varje dag.
Arbetsuppgifter
Som konstruktör på Häfla Bruk kommer du att vara en nyckelperson i vår leverans där du har nära kontakt med säljare, inköpsansvarig, leverantörer och kunder. I arbetsuppgifterna ingår att dimensionera och konstruera allt från enklare produkter till mer komplicerade helhetslösningar enligt kundens önskemål. Du kommer att fungera som en koordinator mellan säljare och kund där du bidrar med din tekniska expertis.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
Designa och utveckla nya lösningar inom våra stålprodukter
2D Cad konstruktioner i Autocad Mechanical
3D Cad konstruktioner i Inventor
Skapa tekniska ritningar och dokumentation för produktion
Agera teknisk rådgivare genom hela försäljningsprocessenVi söker dig …
Som har dokumenterad arbetslivserfarenhet från konstruktion inom byggsektorn, allra helst med konstruktion av stål, men även övrig erfarenhet från stålhantering är meriterande. Vidare ser vi att du har praktisk erfarenhet av att använda de CAD-programvaror vi använder och andra tekniska verktyg för konstruktionsanalys, vilket möjliggör noggrant och effektivt arbete.
Krav för tjänsten är goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och engagemang. Några önskvärda personliga egenskaper vi söker efter är ansvarstagande, vetgirighet och god kommunikativ förmåga. Om du värdesätter friluftsliv och natur tror vi att du kommer att stortrivas tillsammans med oss i vår bruksmiljö!
Övrigt
Stad: Häfla
Omfattning: Heltid, visstidsanställning
Tillträde: omgående eller efter överenskommelse
Kontaktperson för rekrytering: Ellen Lektorp, ellen.lektorp@simplifiedco.se
Utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras innan anställning.
Urval sker löpande och tjänsten komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum – tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Montör | Epiroc | Örebro

Fordonsmontör
Läs mer Nov 6
Just nu söker vi montörer som vill arbeta på Epiroc i Örebro! Det är ett längre uppdrag där det finns goda chanser att kunden övertar anställningen. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montörsyrket och har ett brinnande intresse för mekanik, montering, reparationer eller av att skruva och meka med maskiner/fordon. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om uppdraget

• Tillträde enligt överenskommelse
• Visstidsanställning – heltid
• Örebro
• Tillgängliga skift: dag, kväll, 2-skift och nattskift

Om tjänsten

Arbetet som montör går främst ut på att arbeta i produktion och montera de olika maskinerna som Epiroc tillverkar. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

• El-, elektronik-, komponent- och kablamontage
• Mekanik
• Hydraulik
• Schema- och ritläsning
• Felsökning

Andra arbetsuppgifter utöver detta kan förekomma. Maskinerna monteras antingen på fasta stationer eller i ett flöde.

Som konsult hos oss har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig och som är ansvarig för ditt uppdrag, att du trivs och att du utvecklas i din yrkesroll. Du kommer dessutom ha en ansvarig chef på plats hos Epiroc som hjälper dig i ditt dagliga arbete.

Om dig

Du bör ha erfarenhet från verkstadsindustrin eller bygg. Viktigt för oss är att du som söker har en god samarbetsförmåga och en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå produktionens mål.

Som person är du en utåtriktad och social lagspelare som gärna arbetar i grupp med andra då teamkänslan är viktig inom kundföretaget. Du har en hög arbetsmoral och är noggrann i ditt arbetssätt. Vidare är du även ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du är van vid att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines. Vi ser gärna kvinnliga sökande för att öka mångfalden på arbetsplatsen, Epiroc arbetar aktivt med mångfald och en attraktiv arbetsmiljö.

Formell kompetens

För att vara aktuell för tjänsten är följande punkter ett krav:

• B-körkort
• Gymnasial utbildning eller motsvarande
• Kunskaper i svenska språket för att kunna läsa och förstå instruktioner och säkerhetsföreskrifter

Meriterande

• Arbetserfarenhet som montör inom mekanik, hydraulik eller el
• Traverskort
• Erfarenhet av ritningsläsning

Erbjudande

En anställning som konsult bygger på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd på Lernia men arbetar på Epiroc. Som konsult får du självklart friskvårdsbidrag.

Såhär beskriver våra nuvarande konsulter jobbet på Epiroc:

• Bra kollegor och sammanhållning
• Varierande arbetsuppgifter
• Möjlighet att delta i internutbildningar
• Bra gemenskap på arbetsplatsen
• Bra ledarskap
• Kreativt arbete
• Bra balans med fritiden

Hur du söker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Svara på frågeformuläret nedan och bifoga ditt senaste CV, giltig legitimation och gymnasiebetyg.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Information

Skulle du behöva komplettera din ansökan eller har övriga frågor om processen så ber vi dig maila till rekryteringsgruppen@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

CNC-operatör | Epiroc | Örebro

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Nov 6
Just nu söker vi CNC-operatör som vill arbeta på Epiroc i Örebro! Det är ett längre uppdrag där det finns goda chanser att kunden övertar anställningen. Har du tidigare arbetat som CNC-operatör men söker en ny utmaningar? Önskar du arbeta på en innovativ arbetsplats inom tillverkningsindustrin? Då kan detta var tjänsten för dig!

Om uppdraget

• Tillträde enligt överenskommelse
• Visstidsanställning – heltid
• Örebro
• Tillgängliga skift: 2-skift

Om tjänsten

Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna får sina produkter på utsatt tid.

På företaget produceras en relativt stor variation detaljer. Förekommande arbetsuppgifter är:

• Svarvning
• Fräsning
• Ritningsläsning
• Rigga, grada och montera maskiner
• Utföra löpande underhåll av maskinerna
• Borrning
• Programmering

Som konsult hos oss har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig och som är ansvarig för ditt uppdrag, att du trivs och att du utvecklas i din yrkesroll. Du kommer dessutom ha en ansvarig chef på plats från kunden som hjälper dig i ditt dagliga arbete.

Om dig

Vi söker dig som är driven och tycker om nya utmaningar. Du kommer att få möjligheten att utvecklas inom CNC, så arbetet passar dig som är nyfiken och lättlärd. Vi ser gärna att du är noggrann och samarbetsvillig som person och motiveras av att arbeta med kvalité. Du bör kunna arbeta flera olika typer av skift.

Formell kompetens

• B-körkort
• Utbildning inom CNC-området
• Kunskaper i svenska språket för att kunna läsa och förstå instruktioner och säkerhetsföreskrifter

Meriterande

• Grönt certifikat
• Traverskort
• Tidigare erfarenhet av fräsning eller svarvning
• Goda kunskaper i ritningsläsning och programmering

Erbjudande

En anställning som konsult bygger på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd på Lernia men arbetar på Epiroc. Som konsult får du självklart friskvårdsbidrag.

Såhär beskriver våra nuvarande konsulter jobbet på Epiroc:

• Bra kollegor och sammanhållning
• Varierande arbetsuppgifter
• Möjlighet att delta i internutbildningar
• Bra gemenskap på arbetsplatsen
• Bra ledarskap
• Kreativt arbete
• Bra balans med fritiden

Hur du söker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Svara på frågeformuläret nedan och bifoga ditt senaste CV, giltig legitimation och gymnasiebetyg.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Information

Skulle du behöva komplettera din ansökan eller har övriga frågor om processen så ber vi dig maila till rekryteringsgruppen@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Erfaren SERVICETEKNIKER till Swecon Örebro!!

Servicetekniker, maskin
Läs mer Nov 6
Vill du bygga din framtid och utvecklas inom ett marknadsledande företag med Volvos starka varumärke inom anläggningsmaskiner? Då kan du vara den vi söker för omgående anställning med Swecons huvudanläggning i Örebro som utgångspunkt.

Det kan finnas möjlighet till hemstationering.
Vi söker en ansvarstagande, hängiven och engagerad servicetekniker för entreprenadmaskiner. Vill du också se till att livet med Volvos maskiner blir enklare, effektivare och mer hållbart, kan du bygga en riktigt spännande framtid hos vår kund Swecon. Hos Swecon tar man hand om varandra och sätter din säkerhet på arbetsplatsen före allt annat. Vi bryr oss lika mycket om dig som vi gör om våra maskiner.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Att utföra service och reparationer på Volvos entreprenadmaskiner. Arbetet innefattar allt från montage av olika utrustningar, akuta reparationer till förebyggande underhåll och arbetet utförs både på plats hos kunden eller på vår anläggning. Du kommer att jobba i team som stöttar varandra och du är självklart delaktig i utvecklingen av arbetsuppgifterna och verksamheten. Swecon ser till att du redan från start får de utbildningar du behöver inom Volvo CEs maskiner för att du ska klara dina arbetsuppgifter på ett bra sätt.

 För att lyckas och trivas i rollenHar du:

- Ett genuint maskin- och motorintresse - bilar, entreprenadmaskiner, lastbilar, traktorer
- Kunskap inom el, teknik och hydraulik
- Behärskar svenska i såväl tal som skrift
- Kunskaper i engelska
- Goda datorkunskaper
- Körkort B

Är du:

- Strukturerad
- Kreativ och lösningsorienterad
- Ansvarstagande och självgående
- Serviceminded och gillar att samarbeta med andra
- Kundfokuserad och förtroendeingivande

Vi erbjuder dig
Ett spännande och fartfyllt arbete som ger utrymme för frihet, initiativtagande och eget ansvar. Du har många kontaktytor både externt och internt. 

Du utgår från anläggningen i Örebro, där man sätter säkerheten främst och du kommer att välkomnas av 20 hjälpsamma, engagerade och trevliga kollegor.

Så här ansöker du
Du ansöker till tjänsten online. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas. 

Har du frågor så ring gärna Henrik Nitz 070-160 20 91

Q har kollektivavtal och är medlem i branschorganisationen Almega samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer.

Ansök nu

Säljande lånehandläggare i centrala Örebro

Telefonförsäljare
Läs mer Nov 5
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:Vill du utvecklas som säljare och samtidigt hjälpa människor med deras ekonomi?

Arbetsuppgiften

Som lånehandläggare är du ansvarig för den första kundkontakten. Du hjälper kunden att skapa en ansökan över telefon och bokar kunden för ett möte med en rådgivare.

Det bästa med tjänsten är att den är helt kostnadsfri och bindningsfri (då vi får betalt av våra samarbetsbanker), och just därför är våra kunder extra tacksamma för vår hjälp!
Garantilön och provision

Lönemodellen bygger på en trygg garantilön, samt en förmånlig provisionsmodell utan tak och baseras helt på din prestation. Ju fler kunder du hjälper, desto mer tjänar du!
Vem är du?

Vi söker dig som vill arbeta med försäljning och som brinner för att hjälpa människor! Har du viljan att utvecklas, så kommer du få den utbildning och coaching du behöver för att lyckas hos oss!
Vad vi erbjuder dig


Utbildningar inom låneförmedling, bank och finans samt säljteknik som du kan ta med dig inom hela din karriär.

En enorm möjlighet att klättra på karriärstrappan och därmed växa med företaget.

En stark gemenskap och en stark lagande som är svår att hitta någon annanstans.

Trygg inkomst med garantilön + förmånlig provisionsmodell där du själv påverkar din lön.

Tävlingar, aktiviteter, AW:s m.m.

Centralt beläget kontor i Örebro.Tillträde

Vi anställer löpande handläggare till Reducero. Du är alltid välkommen att söka genom att klicka på knappen nedan.
Om Reducero

Reducero jämför lån och hjälper privatpersoner att spara pengar och förbättra sin privatekonomi. Vi har idag över 120 anställda på tre kontor, och växer fortfarande i rasande takt, framför allt tack vare alla våra drivna säljare!
Frågor

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta mig på jimmy.lee@reducero.se.

Ansök nu

Säljande lånehandläggare på deltid i centrala Örebro

Telefonförsäljare
Läs mer Nov 5
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:Vill du utvecklas som säljare och samtidigt hjälpa människor med deras ekonomi?

Beskrivning

Reducero jämför räntor och förmedlar lån till privatpersoner via telefon och vår hemsida. Vi är över 120 anställda på 3 kontor som varje dag hjälper kunder att förbättra sin privatekonomi.

Som lånehandläggare är du ansvarig för den första kundkontakten. Du hjälper kunden att skapa en ansökan över telefon och bokar in kunden för ett möte med en rådgivare. I samtalet kommer du att behöva kunskap om och sätta dig in i kundens ekonomiska situation.
Hur mycket kan jag tjäna?

Provisionen är obegränsad och baseras på antalet utbetalda lån du förmedlar. Med andra ord är det fullt möjligt att tjäna en "heltidslön" trots att du bara arbetar 12 timmar i veckan.
Vem är du?

Vi söker dig som brinner för försäljning och har ett intresse för ekonomi. Du är en tävlingsmänniska som drivs av att uppnå mål. För att lyckas i arbetet behöver du vara ihärdig och kreativ. Det är viktigt att du pratar bra svenska och på ett enkelt sätt kan förklara för kunden hur en ansökan går till.

Då detta är en deltidstjänst med kvällstider ser vi gärna att du studerar eller har någon annan sysselsättning på dagarna.
Vad vi erbjuder dig


Utbildningar inom låneförmedling, bank och finans samt säljteknik som du kan ta med dig inom hela din karriär.

En enorm möjlighet att klättra på karriärstrappan och därmed växa med företaget.

En stark gemenskap och en stark lagande som är svår att hitta någon annanstans.

Trygg inkomst med garantilön + förmånlig provisionsmodell där du själv påverkar din lön.

Tävlingar, aktiviteter, AW:s m.m.

Centralt beläget kontor i Örebro.Om Reducero

Reducero jämför lån och hjälper privatpersoner att spara pengar och förbättra sin privatekonomi. Vi har idag över 120 anställda på tre kontor, och växer fortfarande i rasande takt, framför allt tack vare alla våra drivna säljare!
Arbetstid

Flexibla arbetstider - 08:15-17:00
Ersättning

Garantilön och provision.
Tillträde

Löpande.
Frågor

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jimmy Lee på jimmy.lee@reducero.se.

Ansök nu

Farmaceut till kronan i Örebro tidigare Apoteksgruppen

Farmaceut/Receptarie
Läs mer Nov 4
Din roll som farmaceut för kronas Apotek i Örebro

Vi söker en driven och engagerad farmaceut till vårt apotek Kronans Apotek. Apoteket är beläget i Haga Centrum som ligger i vid Västhaga, Solhaga och Karlslund. Apoteket ligger i Haga Centrum där finns det en matbutik ICA, gym & bad, bibliotek, frisör & ett fik. I närområdet (precis utanför Haga Centrum) finns det en vårdcentral, runt om finns flera bostadsområden som Solhaga, Västhaga, Oxhagen och Björkhaga . Den typiska kunden hos oss är barnfamiljer, äldre, egenvårdskunder och receptkunder. Du kommer arbeta tillsammans med ett härligt team bestående av 4 farmaceuter samt 3 apotekstekniker och 2 säljare på egenvården som gemensamt tar stort ansvar för apoteket och skapar kundupplevelser i världsklass.

Det dagliga arbetet är omväxlande och innefattar allt ifrån rådgivning och försäljning av läkemedel och egenvårdsprodukter till att arbeta med lagerhållning, kampanjarbete, kvalité och utveckling. I rollen ingår även följande ansvarsområden och arbetsuppgifter:

- Du ansvarar för att expediera ut rätt läkemedel till varje kund och erbjuda bästa möjliga patientrådgivning samt skapa kundupplevelse i världsklass.
- Skapa delaktighet inom apoteket och verka för en god gruppdynamik genom bra samarbete med dina kollegor.

Apoteket är öppet 09-18 på vardagar, 10-14 på lördagar och stängt på söndagar. tiderna kan bli ändrade vi årsskiftet till 10-18 vardagar lördagar 10-13 (under förhandling)

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid och du kommer tillhöra apotekschef Pia Zetterquist. Önskad start omgående eller efter överenskommelse med apotekschef
Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. För att trivas i rollen tror vi att du brinner för att hjälpa våra kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa. Vi tror också att du trivs allra bäst när du får vara en del av ett engagerat team som arbetar mot tydligt uppsatta mål. På apoteket hjälps vi alla åt med det dagliga arbetet och tillsammans skapar vi en trevlig, välmående och trygg arbetsmiljö där vi växer, har roligt och delar med oss av våra framgångar. Till vår hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet.

Vi är också övertygade om att flexibilitet, anpassningsbarhet och att trivas i en miljö där inte allt är på plats, är nyckelfaktorer för att trivas i den förändringsresa vi befinner oss i. ????????

Din ansökan
Om detta låter som rätt utmaning för dig tveka inte att skicka din ansökan till oss.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. I din ansökan vill vi ha ditt CV eller din LinkedInprofil. Personligt brev? Det kan du skippa! Vi är intresserade av din kompetens, lära känna dig gör vi vid en eventuell intervju. Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Apotekschef Pia Zetterquist på tel. 072-6016769

Varmt välkommen med din ansökan! ????

Kärnan inom Kronans Apotek handlar om att vi ska må bra tillsammans. När vi har meningsfulla uppgifter, omfamnar varandras olikheter och delar många skrattar kan vi göra stor skillnad tillsammans. Strävan om att må bra är något vi delar med våra fackliga parter och tillsammans arbetar vi för en värld som mår bra. För att komma i kontakt med facklig representant Gunilla Andersson från Unionen, maila gunilla.andersson@kronansapotek.se och facklig representant Aisha Karimi från Sveriges Farmaceuter, maila af.kronan@sverigesfarmaceuter.se.

Följ med på en unik förändringsresa med apoteksbranschens nya aktör som består av Apoteksgruppen och Kronans Apotek som tillsammans kommer fortsätta sin resa under varumärket Kronans Apotek. Tillsammans är vi Sveriges tredje största aktör med flest apotek runt om i hela landet samt en e-handel. Genom att behålla det bästa från båda företagen är vi starkare, smartare och en modig utmanare i branschen.

Tycker du att detta låter lika spännande som vi gör? Härligt – häng med på resan!

Ansök nu

Bartender / Servispersonal

Servitör/Servitris
Läs mer Nov 4
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

 

Kappa Bar Örebro gör en nyöppning till hösten.

Vill du också jobba på en av Sveriges mest expansiva restaurangkedjor?

Kappa Bar är en konceptstyrd bar och restaurang med en unik nisch inom esport och gaming. Kappa´s första restaurang öppnades våren 2016 i Göteborg och har sedan dess vuxit till 8st restauranger runt om i landet.

Kappa Bar välkomnar sina gäster till en upplevelse med mat och dryck kombinerat med alla sorters gaming.

Kappa serverar vällagad mat och unika drinkar - allt i en hyllning till gamingscenen. Menyn erbjuder alla åldrar något trevligt att äta även om vi är mest kända för vår högt värderade burgare som ofta infinner sig på diverse topplistor. Utöver gaming-nischen är Kappa Bar en aktivitetskrog där det löpande sker quizkvällar och andra roliga event.

Vi lägger en stor stolthet i det vi gör och drivs av att varje dag ge våra gäster ett fantastiskt restaurangbesök i en ny och modern miljö.

Kappa Bar är en del av Kappa Meltdown Group. KMG är verksamma i sex olika länder och har ungefär 30 barer/restauranger runt om i världen. Kappa Meltdown Group är idag världsledande inom sin nisch

 

Vem är du?

Vi söker en ansvarsfull person med glimten i ögat och ett stort hjärta för service. Du är trygg i dig själv och ser inga hinder att jobba på golvet utefter ett färdigt koncept. Du förstår värdet i produkten, är lösningsorienterad och stimuleras av att jobba i ett team.

Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att servera våra gäster, ett stort plus om du känner dig trygg i baren.

Vi söker alltid personal även deltid.

Ansök nu

Väx med oss – Bli del av SÄKRA LARMs framgångsresa!

Utesäljare
Läs mer Nov 4
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

 

Du är redo för nästa steg och vill utvecklas. Med eller utan tidigare försäljningserfarenhet – det viktigaste för oss är din inställning, ditt engagemang och din vilja att lära. Du är målinriktad, social och kan arbeta självständigt med kunden i fokus. Om ord som "uthållig" och "nyfiken" beskriver dig väl, ser vi stora framgångsmöjligheter för dig hos oss.

Vad vi erbjuder dig:

Säkra Säljakademi: En fullständig betald säljutbildning som ger dig alla verktyg du behöver för att blomstra, parallellt med ditt arbete.

Frihet & Flexibilitet: Inga stämpelklockor här. Du bestämmer ditt schema baserat på dina

Ansök nu

Jobba Som Festsäljare

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Nov 4
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Assistansbolaget Rescue Europe AB söker C-chaufför till Bärgningsbil

Bilbärgare
Läs mer Nov 4
Assistansbolaget Rescue Europe AB söker Bärgare med C-kort i Örebro
Se hela annonsen och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/bargare-till-assistansbolaget-orebro/904

Ansök nu

Rekryteria AB söker C-chaufför på flera orter för Lösullsinstallationer

Lösullsinstallatör
Läs mer Nov 4
Rekryteria AB söker C-Chaufförer/Operatörer för Lösullsisolering på flertalet orter: Örebro, Rosersberg, Södertälje, Sandviken
Se hela annonsen och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/c-chaufforer-losullsisolering-flertalet-orter/915

Ansök nu

Långsiktigt deltidsjobb hos Transportstyrelsen i Örebro

Administrativ assistent
Läs mer Nov 4
I tjänsten som Bildgranskare har du en central roll i det administrativa arbetet att kontrollera registreringsskyltar. Arbetet är flexibelt där du själv väljer när du kan jobba. Sök idag och starta utbildningen redan i november!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker nu ett flertal nya bildgranskare till Transportstyrelsen. Kontoret finns på Tunnlandsgatan 5 i Örebro och du kommer att tillhöra Fordonsinformationsavdelningen på myndighetens avdelning för trängselskatt och infrastrukturavgifter. Under terminerna kommer du att arbeta cirka ett-två pass i veckan men gärna mer om behov finns. Hur mycket du arbetar styrs av väderlek - omfattningen kan därför komma att variera med både toppar och dalar. Under våren/sommaren är det lite lugnare men mot vinterhalvåret så ökar behovet. Arbetspassen är förlagda till förmiddag och eftermiddag, vilket gör att du på ett flexibelt sätt kan kombinera jobbet med studier och andra åtaganden.

Du erbjuds
- Meriter från en välkänd myndighet, där ditt arbete ligger i grund för myndighetsbeslut
- En gedigen heldagsutbildning
- En fot in på Academic Work redan under dina studier

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Ansvara för granskning av kamerabilder av registreringsskyltar
* Administrera korrekt information från kamerabilderna i ett datasystem för trängselskatt och infrastrukturavgifter
* Bilderna du granskar ligger till grund för skattebeslut och är således ett ytterst viktigt arbete


VI SÖKER DIG SOM
- Studerar eftergymnasial utbildning med minst ett år kvar av dina studier (gärna längre), alternativt har en annan sysselsättning på minst 50%
- Är tillgänglig minst 2 dagar i veckan på förmiddags- eller eftermiddagspass (dvs. 8 h i veckan). Du förväntas arbeta mer under höst och vinter
- Har goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
- Har god datorvana

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och tidigare har arbetat deltid vid sidan av dina studier.
Det kommer ställas höga krav på dig som konsult att följa de premisser som gäller vid intresseanmälan och bokning av pass, du har därför lätt för att ta till dig och tillämpa fasta rutiner kopplat till arbetet och bokning av jobbpass.
För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Flexibel
- Noggrann
- Ansvarstagande

Övrigt
- Start: 29/11. Uppdraget inleds med en dags utbildning. För att vara aktuell för tjänsten ska du kunna medverka på utbildning den 29/11.
- Omfattning: Deltid. Utgångspunkten är 1-2 pass per vecka, 8.00-12.00 eller 12:30-16:30, men behovet ökar under höst och vinter
- Placering: Örebro, arbetet sker på plats från Transportstyrelsens kontor

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Transportstyrelsen och deras verksamhet HÄR.

Ansök nu

Lagermedarbetare

Lagerarbetare
Läs mer Nov 3
Vi söker nu omgående efter en engagerad Lagermedarbetare att ansluta till vårt team.

Som Lagermedarbetare hos oss kommer du att ha en mångsidig roll där du kommer att ta emot leveranser, registrera affärshändelser i lagret, packa och skicka ordrar. Ditt arbete kommer att kräva både fysiskt och strategiskt tänkande för att effektivt hantera vårt lager och säkerställa en smidig verksamhet.

Vi söker en person med:

- Erfarenhet av lagerarbete eller liknande befattningar.

- God organisatorisk förmåga och förmåga att hantera inventarier effektivt.

- Noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer för att säkerställa korrekt hantering av varor.

- Förmåga att arbeta i en hektisk miljö och prioritera arbetsuppgifter.

- Teknisk kompetens och strategiskt tänkande för att optimera lagerprocesserna.

Boende i Örebro är ett krav för den här tjänsten.

Om oss

Refurbly är en e-handel som specialiserar sig på försäljning av begagnade mobiltelefoner till privatpersoner och företag. Vi erbjuder även Sveriges mest prisvärda mobilförsäkring för begagnade mobiler, samt en cirkulär mobiltjänst Refurbly Flex, som innebär att våra kunder kan hyra mobiltelefoner som tjänst.

Hos Refurbly blir du en viktig del av ett nytänkande företag med stora ambitioner och ett dedikerat team som strävar efter ständig utveckling och kundnöjdhet.

Läs mer om Refurbly: https://www.refurbly.se/blogg

Lön: Fast månadslön

Skicka din ansökan/CV i formatet PDF och bifoga en bild på dig själv till info@refurbly.se

Välkommen med din ansökan idag! Intervjuer sker löpande, och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

CE-chaufförer sökes omgående för fjärrkörning hos vår kund i Örebro!

Fjärrbilsförare
Läs mer Nov 3
Är du en erfaren CE-chaufför som är redo för en ny utmaning? Vill du arbeta självständigt och trivs med att arbeta obekväma arbetstider? Då kanske det är just dig vi söker!

Vår kund i Örebro arbetar inom och tillhör en större koncern där man ständigt arbetar för att effektivisera varuflödet från sortiment och inköp till lagerhantering och distribution.
Som CE-Chaufför hos vår kund kommer du arbeta på ett rullande åttaveckorsschema med obekväma tider samt helgarbete förekommer med en variation på Fjärrkörning. Tjänsten är ett konsultuppdrag, vilket betyder att du kommer att vara anställd som konsult hos StudentConsulting men arbetet kommer att vara förlagt ute hos vår kund.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten har du CE-körkort, YKB, truckkort (A) och digitalt färdskrivarkort. Vi söker dig som är ansvarstagande och tycker om att arbeta självständigt. Du kan anpassa dig till olika situationer och människor För att trivas i rollen ser vi att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Du behöver också vara flexibel då det förekommer varierande arbetstider, du är samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete.


För att vara aktuell för tjänsten så behöver du ha:
- CE-kort
- Tidigare erfarenhet av lastbilskörning samt erfarenhet av att köra släp
- Digitalt förarkort
- Truckkort med A-behörighet
- Yrkeskompetensbevis

Det är meriterande för tjänsten om du har:
- Erfarenhet av kylaggregat och dubbelplansvagnar

Vår process sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Ansök nu

Svea Vaccin söker en sjuksköterska på deltid till Örebro

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 3
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning söker vi nu:
Vill du arbeta med preventiv hälsovård i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, trygghet och kundens hälsa är i fokus? Nu har du chansen att arbeta hos oss på Svea vaccin vilket innebär en unik möjlighet att jobba med friskvård i ett framgångsrikt, ledande hälsoföretag med möjlighet till en fin yrkeskarriär.
Kvalifikationer

Svea vaccin söker legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet. Tidigare arbete med vaccination är meriterande.

Vi söker dig som är flexibel och trygg i din yrkesroll och har en positiv personlighet. Du gillar att arbeta med människor och har en stark servicekänsla. Vi arbetar i team med sjuksköterskor och läkare.

Vi arbetar också i en snabb utvecklande bransch som kräver att vi är uppdaterade och därav har vi löpande utbildningar både internt och externt.

Vi söker dig som är självständig, lyhörd för kunden, tydlig, ansvarstagande och noggrann.

Arbetsuppgifter

Allt på en mottagning förekommande arbetsuppgifter men huvuduppgifterna

på Svea vaccin är rådgivning inför resor samt vaccinationer av både vuxna och barn.

Arbetet är självständigt med nära samarbete med våra erfarna läkare och sjuksköterskor.

Utveckling

Vi sätter högt värde på kvalitet och säkerställer därför att all vår personal har rätt kompetens och får utbildning i vad som krävs för att utföra våra tjänster.

Vi uppskattar våra medarbetare och det finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person. Det är viktigt för oss att du visar en stor engagemang för ditt arbete genom att följa utvecklingen och lära nytt. Vi erbjuder utbildningar i samarbete med våra leverantörer.

Anställningsform

Deltid 80%. Arbete vardagar 10-18:30 lunchstängt 13.30-14.00 och lördagar 10-15. Arbetstiderna följer verksamhetens öppettider.

Kontakt

Välkommen med din ansökan CV och ett personligt brev.

Märk din ansökan med ”Örebro"

Urval sker löpande, skicka gärna din ansökan snarast möjligt.

Genom att skicka in din ansökan via e-post samtycker du till att CV, Personligt brev och dess personuppgifter behandlas av Svea Vaccin för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss inom företaget, samt i enlighet med vår Integritetspolicy.

Ansök nu

Restaurangchef ????

Hovmästare
Läs mer Nov 3
Vägen till att hitta drömjobbet, få återkoppling och lägga ned minimalt med tid och faktiskt komma ihåg vilket jobb du sökt finns här. Genom att connecta med oss sätter vi dig i förarsätet för nästa drömjobb.

Visste du att om du bytt arbete under 2023 hade din löneförhöjning blivit högre än ditt nuvarande jobb med +4%. Det är fortfarande 8% procentenheter mindre enligt en undersökning av Randstad precis släppt, jämfört med om du bytt till ett liknande arbete. Vi är övertygade om att lön är en faktor i det hela. Däremot är förmånspaketet som ligger med vid sidan oftast viktigare ör nuet och framtiden. Att trivas, ha kul och utvecklas på sin arbetsplats är andra faktorer som spelar in.

ROLLEN
Som Restaurangchef leder du den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetare. Som lagkapten är du strukturerad, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls.

Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen och på så sikt lönsamheten.

DET HÄR ÄR DU BRA PÅ
Grunder inom restaurang
Driva utveckling
Har god råvarukännedom
??? Inspirationskälla
Kreativ ådra
Konceptuella färdigheter
Ekonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst
? Duktig på kommunikation
Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor, schemaläggning

DET HÄR FÅR DU ????
- Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb
- Trygghet i din anställning
- Friskvårdsbidrag
- Ett hållbart schema
- Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster
- Pension osv.

DET HÄR FÅR VI ?
- Är duktig på att inspirera och coacha andra människor
- Noggrann i ditt arbete
- Coachande och inspirerande i ditt ledarskap
- Agil i ditt tänkande

VID FRÅGOR
Magnus Olsson
0708-402940
magnus@progressioswe.se

OM PROGRESSIO ??
Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden.

Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit.

Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa ????????

Ansök nu

Reseadministratör till SAS med start 22/1!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 3
Vill du arbeta för ett globalt företag i Härjedalen?
Vill du bli vår nya kundtjänstmedarbetare, kommunikatör eller kort och gott vår nya kollega och medarbetare hos oss på Foundever.
Vi söker dig som är nybakad student, vill börja om med något nytt eller som har en lång arbetslivserfarenhet men som vill göra något annat långt bort från storstadens stress, för oss är alla lika välkommen.
Vi söker dig som vill ingå i vårt fantastiska team på plats i Sveg där vi hjälper SAS kunder med allt från bokningar av biljetter, speciella önskemål till att se så att din kund får bästa tänkbara reseupplevelse.
Du börjar din anställning hos oss med en utbildningsperiod där du får lära dig hur du på bästa sätt hanterar de frågor som kommer in till kundtjänsten, hur du bokar biljetter och hittar information som kunderna efterfrågar. Utbildningen är en kombination av teoretiska och praktiska övningar.
Efter utbildningen kommer du med hjälp av dina kollegor börja hantera kundfrågor via telefon och vi vet att det kan vara nervöst i början men du kommer att ha många runt omkring dig som hjälper dig att komma i gång.
Vi är cirka 200 anställda på Foundever i Sveg och cirka 75 av våra medarbetare jobbar från centret i Sveg och det är på centret i Sveg vi nu vill bli fler.
Vi får oftast höra Sveg, vad finns det där eller varför ska jag flytta dit?
Det är en fråga som många av våra anställda en gång i tiden ställde men efter att ha besökt oss och börjat jobba hos oss har många blivit bofasta Härjedalingar.
Härjedalen erbjuder en fantastisk möjlighet till ett aktivt liv i vår fina natur som på sommarhalvåret erbjuder fiskevatten i världsklass, vandringsleder, MTB leder, golf, paddling och mycket mer.
Härjedalens geografiska placering gör det också möjligt att komma så nära midnattssol som det går utan att behöva leva i totalt mörker under december-januari.
Under vinterhalvåret är Vemdalen, Lofsdalen och Funäsdalen orterna dit många alpina- och XC-landslag väljer att förlägga sin försäsongsträning på grund av den säkra snötillgången. Vill du i stället ta dig fram med skoter finns det miltals med leder som tar dig vidare mot nya upplevelser.
Härjedalen är placerat nästan mitt i landet och vi har 18 mil till Östersund, 14 mil till Mora och 11 mil till Ljusdal, samtliga orter går det buss till eller varför inte ta flyget från Svegs flygplats raka vägen till Arlanda för mindre än 600 sek.
Vill du veta mer om Härjedalen rekommenderar vi dig att besöka www.härligahärjedalen.se eller www.tasteget.nu/flytta-till-harjedalen.
Vi är ute i god tid då vi vet att det är ett stort beslut att flytta till en ny ort.
Din anställning hos oss börjar den 22 januari 2024 men vi ser gärna att du skickar in din ansökan redan nu.
Vi välkomnar självklart också ansökningar från dig som redan är boende i Sveg med omnejd.

Ansök nu

Leg. Optiker till Synsam Holmquist Optik i centrala Örebro 100%

Optiker
Läs mer Nov 3
Är du en dedikerad Leg Optiker som brinner för ögonhälsa och vill utvecklas i ett innovativt bolag som tar ansvar med kunden i fokus?

I rollen som Leg Optiker förstår du vikten av att lyssna in och förstå alla kundens behov för att se till att våra kunder får bästa tänkbara service inom ögonhälsa. Huvuduppgiften i din roll som Leg Optiker är att noggrant genomföra synundersökningar samt ordinera och rekommendera synhjälpmedel till våra kunder på högsta kliniska nivå. Hos Synsam är Leg Optikern i centrum och en nyckelfaktor för vår framgång. Du jobbar i team tillsammans med teamet i butik och inspirerar våra kunder till nöjda inköp.

Vi söker dig

- Som värdesätter det personliga kundmötet för att skapa långsiktiga kundrelationer.
- Är lyhörd för kundens behov och har en utpräglad kvalitetsmedvetenhet.
- Har förmågan att på ett pedagogiskt sätt förklara för kunden så att den förstår.
- Är ansvarsfull, lösningsorienterad och jobbar på problem tills att de är lösta.
- Har optikerlegitimation med eller utan DO/magisterexamen.

Du erbjuds att jobba i ett kompetent team i ett marknadsledande företag. Synsam strävar ständigt efter att vara det mest innovativa företaget i branschen och har stora tillväxtambitioner inom ögonhälsa, torra ögon, Ortho-K, sport och myoptikontroll. Du har stora chanser till vidare karriär inom Synsam då vi ständigt satsar på att utbilda våra Leg Optiker i både klassrum och online.

Holmquist Optik är en franchiseägd butik inom Synsam och en stor lokal aktör med tre butiker i Örebro - belägna mitt i stan, på Öster samt i Marieberg Galleria. I vår butik på Kungsgatan 5 i Örebro jobbar du på det myllrande Stortorget, bland restauranger och shopping, endast 10 minuters promenad från Centralstationen.

Vårt familjeägda företag grundades redan 1955 och idag har vi den tredje generationens Holmquist arbetande som optiker inom bolaget. Vi är en lokal, familjeägd och framåtsträvande optikerkedja där du får möjlighet att utvecklas inom ditt intresseområde. Men det viktigaste av allt är att du, liksom vi, alltid strävar efter att sätta kunden i fokus.

Rekrytering och urval och sker löpande och eventuellt startdatum för tjänsten kan diskuteras utifrån dina och våra behov, så tveka inte att söka rollen som Leg. Optiker redan idag - du söker genom länken nedan.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Butikssäljare till Synsam Holmquist Optik Örebro- Heltid

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 3
Vill du vara en del av ett team som drivs av att nå ambitiösa mål i ett högt tempo och ge marknadens bästa kundbemötande?
Då vill vi träffa dig! ????

För oss är kunden alltid nr 1 och som Style & Customer Advisor har du en av våra absolut viktigaste roller i att skapa den bästa upplevelsen för våra kunder. Du kommer jobba med att hjälpa, inspirera och guida våra kunder till att göra de bästa köpen - bland annat genom vår populära abonnemangstjänst Lifestyle som har förändrat branschen.

Hos oss är ensam inte stark - du kommer jobba i ett sammansvetsat team som består av Store Manager, Optiker och andra Style & Customer Advisors.

Känner du igen dig i följande? ????

- Du sporras av högt satta mål och drivs av att uppnå resultat tillsammans med teamet
- Du är full av energi och har ett starkt engagemang
- Du älskar att överträffa förväntningarna genom att ge bra service och sprida positiv stämning till kunder och kollegor
- Du tar ansvar för din uppgift, vågar ta initiativ och tänka nytt - du ser det som ditt yttersta mål att guida kunden till det bästa köpet!


Tickar detta alla dina boxar? Då kan vi vara helt rätt för varandra! ?
För oss är det inget krav att du har erfarenhet av vår bransch, men om du tidigare har lyckats bra med försäljning och/eller kundservice är det ett stort plus.

Hos oss på Synsam får du:

- Vara en del av ett branschledande företag med innovativa koncept och butiker i toppklass
- Du blir en del av en organisation med ett klimat som präglas av höga ambitioner, utvecklingsmöjligheter och spännande karriärvägar - exempelvis genom löpande utbildningar i Synsam Academy och vårt interna Aspirantprogram, som utvecklar Style & Customer Advisors till framtida butikschefer
- En trygg lön genom kollektivavtal men även möjlighet till bonus utifrån teamets prestation
- Möjlighet till utökat ansvar i butiken. Du kan exempelvis bli ansvarig för Sport-sortimentet, B2B-försäljningen, Lifestyleabonnemanget eller bli Stilexpert, om du är intresserad av mode och trender.
- Utöver detta får du ta del av vårt fina sortiment till förmånliga priser!


Har vi väckt ditt intresse?

Vad roligt! Klicka på länken nedan och följ de enkla stegen för att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag - så vänta inte! ????

Hoppas att vi ses - välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Senior Mekanikingenjör

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Nov 3
Välkommen till Etteplan, en ledande aktör inom teknikkonsultbranschen som ständigt strävar efter att forma framtidens innovationer. Vi söker passionerade och skickliga individer som vill vara en del av våra dynamiska team och bidra till att lösa komplexa tekniska utmaningar. Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande projekt, samarbeta med experter inom olika teknikområden och utveckla innovativa lösningar som kommer att påverka samhället. Bli en del av vårt framgångsrika team där dina idéer blir verklighet och ditt arbete gör en verklig skillnad. 


Dina arbetsuppgifter


I rollen som Elingenjör kommer du få jobba med den senaste tekniken i olika uppdrag i syfte att hjälpa våra kunder att växa och utvecklas. Du kommer ha mycket eget ansvar och får självständigt driva ditt arbete framåt i samarbete med andra. Din roll kan bland annat innebära konstruktionsarbete av apparatskåp, uppgraderingar i befintliga system men även nykonstruktion av helt nya system. Här ingår även utveckling och förbättringar av funktionalitet, prestanda och tillgänglighet. Du kommer arbeta med kravanalys från olika intressenter, designa en komplett systemlösning tillsammans med ingenjörer från andra avdelningar såsom hydraulik, pneumatik och mekanik. Du kan även designa elscheman, kablar, ledningsmattor och elskåp samt ansvara för att välja sensorer, ställdon och styrenheter utifrån våra kunders interna el- och miljökrav.


Vi behöver förstärka våra team i Örebro och Ludvika med Elingenjörer och söker dig som vill arbeta med energisystem, med utveckling av maskiner till gruvindustrin och/eller inom försvarsindustri eller stålindustri. Du får flera trevliga, härliga kollegor som arbetar inom olika områden och gärna träffas på kontorsdag, fika, lunch eller hittar på något roligt tillsammans efter jobbet.


Din profil


Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och söker dig som vill utvecklas som projektledare. Du är en person som tycker om att ta sig an nya utmaningar, är nyfiken, har en positiv attityd och gillar att ta ansvar. Du har B-körkort och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.


För att kunna möta våra kunders förväntningar behöver du ha:• Vara certifierad enligt IPMA B/C eller PMP/PMI alternativt ha drivkraften som krävs för att bli det.
• Högskole- eller Civilingenjörsutbildning, alt. yrkeshögskoleexamen
• 5+ års erfarenhet av elkonstruktion och/eller inom el- och automation


Vi erbjuder


Hos oss får du ett jobb som är meningsfullt. På Etteplan har vi turen att få arbeta med intressanta och viktiga projekt som bidrar till samhällsnyttan och att skapa ett tryggt och säkert samhälle. Många människor får nytta och glädje av de utvecklingsprojekt vi är delaktiga i - och det är någonting som vi vet att våra medarbetare är stolta över.


Etteplan har ett globalt initiativ som skapar medvetenhet och förståelse kring mångfald, inkludering och rättvisa inom företaget. Vi har en plattform för öppna diskussioner och nätverkande, som skapar intresse och möjligheter för lärande.


Tillsammans gör vi framsteg och skapar en trygg arbetsmiljö för alla. Vi erbjuder dig en intressant och internationell arbetsmiljö, samt stöd från både kollegor och företaget i helhet. Vi stödjer work-life balance, inte bara genom riktigt bra förmåner, utan även genom möjligheten för hybridarbete. Ansök idag och gör skillnad med oss!


 


Om du har några funderingar får du gärna kontakta rekryterande chef Teresia Ekman, Teresia.Ekman@etteplan.com


Läs mer om hur det är att jobba på Etteplan och träffa dina framtida kollegor här: https://www.etteplan.com/sv/karriar/traffa-dina-kollegor


 


 


Etteplan – engineering with a difference

Ansök nu

Senior Mekanikingenjör

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Nov 3
Välkommen till Etteplan, en ledande aktör inom teknikkonsultbranschen som ständigt strävar efter att forma framtidens innovationer. Vi söker passionerade och skickliga individer som vill vara en del av våra dynamiska team och bidra till att lösa komplexa tekniska utmaningar. Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande projekt, samarbeta med experter inom olika teknikområden och utveckla innovativa lösningar som kommer att påverka samhället. Bli en del av vårt framgångsrika team där dina idéer blir verklighet och ditt arbete gör en verklig skillnad. 


Dina arbetsuppgifter


I din roll konstruerar du mekaniken och kan ingå i produktutvecklingsprojekt eller arbeta med  utveckling och förbättring av befintliga produkter.

Modellerar installationer och dess ingående komponenter, små som stora med hänsyn till både dynamiska- och statiska belastningsfall, specifikationsgranskning för passning till kringgående maskinkomponenter och framtagning av ritningar. 


Vi behöver förstärka våra team i Örebro & Ludvika med Mekanikingejörer och söker dig som vill arbeta med energisystem, med utveckling av maskiner till gruvindustrin och/eller inom försvarsindustri eller stålindustri. Du får flera trevliga, härliga kollegor som arbetar inom olika områden och gärna träffas på kontorsdag, fika, lunch eller hittar på något roligt tillsammans efter jobbet.


Din profil


Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och söker dig som vill utvecklas som projektledare. Du är en person som tycker om att ta sig an nya utmaningar, är nyfiken, har en positiv attityd och gillar att ta ansvar. Du har B-körkort och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.


För att kunna möta våra kunders förväntningar behöver du ha:• Vara certifierad enligt IPMA B/C eller PMP/PMI alternativt ha drivkraften som krävs för att bli det.
• Högskole- eller Civilingenjörsutbildning
• 5+ års erfarenhet av projektledning från flera olika typer av projekt exempelvis: Leveransorderprojekt, Investeringsprojekt, Produktionsutveckling eller Produktutveckling


Vi erbjuder


Hos oss får du ett jobb som är meningsfullt. På Etteplan har vi turen att få arbeta med intressanta och viktiga projekt som bidrar till samhällsnyttan och att skapa ett tryggt och säkert samhälle. Många människor får nytta och glädje av de utvecklingsprojekt vi är delaktiga i - och det är någonting som vi vet att våra medarbetare är stolta över.


Etteplan har ett globalt initiativ som skapar medvetenhet och förståelse kring mångfald, inkludering och rättvisa inom företaget. Vi har en plattform för öppna diskussioner och nätverkande, som skapar intresse och möjligheter för lärande.


Tillsammans gör vi framsteg och skapar en trygg arbetsmiljö för alla. Vi erbjuder dig en intressant och internationell arbetsmiljö, samt stöd från både kollegor och företaget i helhet. Vi stödjer work-life balance, inte bara genom riktigt bra förmåner, utan även genom möjligheten för hybridarbete. Ansök idag och gör skillnad med oss!


 


Om du har några funderingar får du gärna kontakta rekryterande chef Teresia Ekman, Teresia.Ekman@etteplan.com


Läs mer om hur det är att jobba på Etteplan och träffa dina framtida kollegor här: https://www.etteplan.com/sv/karriar/traffa-dina-kollegor


 


 


Etteplan – engineering with a difference

Ansök nu

Senior Projektledare

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Nov 3
Välkommen till Etteplan, en ledande aktör inom teknikkonsultbranschen som ständigt strävar efter att forma framtidens innovationer. Vi söker passionerade och skickliga individer som vill vara en del av våra dynamiska team och bidra till att lösa komplexa tekniska utmaningar. Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande projekt, samarbeta med experter inom olika teknikområden och utveckla innovativa lösningar som kommer att påverka samhället. Bli en del av vårt framgångsrika team där dina idéer blir verklighet och ditt arbete gör en verklig skillnad. 


Dina arbetsuppgifter


Våra team i Örebro & Ludvika består av flera kunniga kollegor inom projektledning, produktionsteknik, mekanikkonstruktion och hydraulikkonstruktion. Vi har en härlig stämning i gänget och ser fram emot att bli fler!


I rollen som Senior Projektledare arbetar du nära våra kunder som finns inom olika branscher. Du kommer få möjlighet att arbeta med olika projekt från konceptutveckling, förstudier, tekniskt offertunderlag, system- och detaljkonstruktion till färdig produkt. Det kan röra sig om nyutveckling eller modifiering/vidareutveckling av befintligt produktsortiment. Du kan också få möjlighet att arbeta med investeringsprojekt. Hos oss får du variation, utmaningar, en trygghet och bäst av allt - vara en del av ett projektledargäng som har det riktigt kul på jobbet.


Din profil


Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och söker dig som vill utvecklas som projektledare. Du är en person som tycker om att ta sig an nya utmaningar, är nyfiken, har en positiv attityd och gillar att ta ansvar. Du har B-körkort och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.


För att kunna möta våra kunders förväntningar behöver du ha:• Vara certifierad enligt IPMA B/C eller PMP/PMI alternativt ha drivkraften som krävs för att bli det.
• Högskole- eller Civilingenjörsutbildning
• 5+ års erfarenhet av projektledning från flera olika typer av projekt exempelvis: Leveransorderprojekt, Investeringsprojekt, Produktionsutveckling eller Produktutveckling


Vi erbjuder


Hos oss får du ett jobb som är meningsfullt. På Etteplan har vi turen att få arbeta med intressanta och viktiga projekt som bidrar till samhällsnyttan och att skapa ett tryggt och säkert samhälle. Många människor får nytta och glädje av de utvecklingsprojekt vi är delaktiga i - och det är någonting som vi vet att våra medarbetare är stolta över.


Etteplan har ett globalt initiativ som skapar medvetenhet och förståelse kring mångfald, inkludering och rättvisa inom företaget. Vi har en plattform för öppna diskussioner och nätverkande, som skapar intresse och möjligheter för lärande.


Tillsammans gör vi framsteg och skapar en trygg arbetsmiljö för alla. Vi erbjuder dig en intressant och internationell arbetsmiljö, samt stöd från både kollegor och företaget i helhet. Vi stödjer work-life balance, inte bara genom riktigt bra förmåner, utan även genom möjligheten för hybridarbete. Ansök idag och gör skillnad med oss!


 


Om du har några funderingar får du gärna kontakta rekryterande chef Teresia Ekman, Teresia.Ekman@etteplan.com


Läs mer om hur det är att jobba på Etteplan och träffa dina framtida kollegor här: https://www.etteplan.com/sv/karriar/traffa-dina-kollegor


 


 


Etteplan – engineering with a difference

Ansök nu

Socionomkonsulter till Cura Nord. Vi har uppdrag runt om i hela Sverige!

Socialsekreterare
Läs mer Nov 3
På Cura Nord brinner vi för att hjälpa människor!
Cura Nord är ett auktoriserat bemanningsföretag med inriktning mot socionomer och deras arbetsmarknad. Vår vision är att det alltid ska finnas den bästa kompetensen i organisationer som hjälper människor.
Därför söker vi socionomkonsulter som vill bidra med gedigen kompetens och erfarenhet för att hjälpa människor i behov. Är du engagerad, självgående och trygg i din yrkesroll?
Just nu söker vi specifikt att komma i kontakt med socionomer med minst tre års erfarenhet av socialtjänstens myndighetsutövning som vill arbeta på konsultuppdrag inom:
Barn och unga
LSS
Biståndshandläggare SoL(äldre)
Vuxna/missbruk
Familjerätt
BarnsekreterareVi söker också, för framtida uppdrag, dig med kompetens inom:
Våld i nära relation
Familjehem
Ekonomiskt bistånd/försörjningsstöd
1:e socialsekreterare och enhetscheferKvalifikationer
Du har en Socionomexamen och minst 3 års erfarenhet av kvalificerat utredningsarbete och myndighetsutövning
Du behärskar olika system ex. procapita, reserva, pulsen combine
Du behärskar svenska språket mycket väl i både tal och skrift
Du som person är trygg, driven, engagerad och brinner för att hjälpa människor
Det är meriterande om du har körkort och tillgång till egen bil.

Vad kan vi ge dig?
Som konsult hos oss på Cura Nord får du ett personligt bemötande och vi vill lära känna dig för att på bästa sätt matcha uppdrag baserat på din kompetensprofil, drivkraft och geografiska preferens.
Trygga anställningsvillkor
Konkurrenskraftig lön
Kompetensutvecklingsbidrag
Professionell handledning av legitimerad psykolog eller erfarna ärendehandledare
Dedikerade konsultchefer som kommer göra allt för att stötta dig i ditt liv, arbetsliv och utveckling
Ett mindre bemanningsföretag med stort hjärta och hög kvalitetsnivå

Behovet av din kompetens inom detta område är värdefull. Registrera din ansökan på vår hemsida redan idag, där kan du också se aktuella uppdrag!
I artikeln nedan kan du läsa mer om oss på Cura Nord:
https://socionomkarriar.se/2023/09/19/manniskor-som-hjalper-manniskor-3/
Vid frågor ring 090- 34 00 140
Tillsammans kan vi hjälpa fler människor i behov!
Med vänlig hälsning,
Vi på Cura Nord

Ansök nu

Turnerande fältsäljare - Snittlön 35.000 kr

Torgförsäljare/Marknadsförsäljare
Läs mer Nov 3
Är du driven, tävlingsinriktad och letar efter nästa steg i karriären?

Då kanske försäljning är något för dig!

Vi samarbetar med några av Sveriges största aktörer inom TV och bredband och är ledande inom face2face försäljning. Hos oss kommer du lära dig grundretoriken i försäljning till mer avancerad invändningshantering av erfarna säljchefer som brinner för det dem gör. Därför behövs det ingen tidigare erfarenhet då vi lär upp från grunden!

Vi som företag fungerar lite annorlunda då vi tror att personlig utveckling och försäljning går hand i hand, därför jobbar vi stenhårt med daglig coachning, rätt mindset samt individuella målsättningar.

Som ny säljare hos oss ingår man i ett team med likasinnade kollegor som älskar försäljning där alla hjälper varandra att ta rätt steg i rätt riktning, varje dag.

En härlig teamkänsla där man stöttar varandra ger återkommande goda resultat och är något vi satsar mycket på genom tävlingar, teambuilding aktiviteter och andra roliga event.

Med över 20 års erfarenhet av försäljning på nacken tillsammans med våra fantastiska säljteam är vi övertygade om att vi kan skapa Sveriges bästa arbetsplats för säljare.Mer om tjänsten:

Omfattning: Heltidstjänst

Arbetstider: Måndag - Fredag kl. 12:00 - 21:00

Du kommer förmedla och sälja in produkter från våra uppdragsgivare genom uppsökande försäljning där du själv ansvarar för hela säljprocessen.

Tjänsten är på resande fot där du tillsammans med ditt team besöker städer runtom i hela Sverige där övernattning ingår.

Vi står för samtliga boende och resekostnader men förväntar oss att du har möjlighet att vara borta måndag - fredag om du söker tjänsten.

Vi söker dig som:

- Flytande svenska i tal och skrift

- Är driven och tävlingsinriktad

- Kan arbeta självständigt och i grupp

- Kan bygga värdefulla relationer och göra allt för kundernaVad vi erbjuder:

- Generösa provisioner

- Daglig coaching och mentorskap från flera av Sveriges bästa säljchefer

- Löpande sälj samt ledarskapsutbildningar

- Roliga säljtävlingar

- Goda karriärmöjligheter inom bolagetMeriterande:

- B-körkort (ej krav)

Mer om oss hittar du på:

https://vitasales.se/#Section1

Är du den vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande!

Ansök nu

Svetsare till Adecco i Örebro

Svetsare, manuell
Läs mer Nov 3
Är du en person som gillar skapande och lösa problem? Har du erfarenhet av svetsning och söker nästa möjlighet? Då har vi ett jobb för dig!

Vi på Adecco växer och söker nu en Svetsare till vår kund i Örebro som kan kompletera oss och bli en del av vår tillväxtresa. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Hur ser din arbetsdag ut?
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att svetsa diverse produkter. Du kommer att arbeta självständigt samt som del av ett team bestående av dina kollegor på arbetsplatsen. Mer information kommer delges under intervjuprocessen. 

Vem trivs här?
Du ska ha en grundläggande utbildning inom svetsning, samt erfarenhet av detsamma. Därtill bör du ha god samarbetsförmåga och vara praktiskt lagd för att klara detta jobb. Annars lägger vi stor vikt vid personlighet, så är du motiverad, initiativtagande och noggrann så är detta en perfekt tjänst för dig. Har du tidigare erfarenhet utav att jobba inom industri så är det meriterande.

Om uppdraget
Detta är ett konsultuppdrag på heltid- under 6 månader med chans till övertag hos kunden. Som konsult får du en anställning hos Adecco Sweden och blir uthyrd till vår kund. Vi har kollektivavtal och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Vänligen bifoga CV och personligt brev. Du söker tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök" intill annonsen.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta: pontus.enblom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Svets, Svetsning, Industri, Örebro, Adecco.

Ansök nu

hos vår kvinnliga kund utanför Nora.

Personlig assistent
Läs mer Nov 3
Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team som vill jobba som personlig assistent hos vår kvinnliga kund i Nora. Vi söker en vikarie som kan jobba vid behov, vid sjukdom och annan ledighet.

Vad innebär den här tjänsten?Vi söker dig som vill arbeta som vikarie vid sjukdom eller annan ledighet omgående. Kan även komma finnas fasta pass på schema. Vi behöver dig som har möjlighet att arbeta under hela november månad heltid och kan arbeta i december på inbokade pass.

Vi ser att du är glad och positiv och har lätt för att rycka ut med kort varsel.

kunden är en medelålders kvinna som är bosatt på landet. Kunden aktiveras mest i hemmet men promenader är en viktig del i vardagen. Kunden tycker om ordning och reda och har ett intresse för inredning. Kunden har katter så vi ser att du som assistent är djurvän.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

Du som söker denna assistans har en positiv inställning och kan känna in när du behöver ta ett kliv fram respektive bak. Vi tror att du är självgående och drivande vilket gör att du kan hjälpa kunden framåt med en positiv inställning till dagens aktiviteter.

Livserfarenhet ses som positivt i denna assistans. Även kunskap och förståelse för MS och dess påverkan ses som meriterande.

körkort och bil är ett måste för att kunna ta sig till kunden som bor på landet. Där ingen kollektiv trafik går.

Om Frösunda Personlig assistans

Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och förmågan att vara personlig samtidigt som du agerar professionellt.

Övrig information

Anställningsform: vikarie

Omfattning: deltid vid behov nu under hösten och framåt.

Arbetstider: dag, kväll, helger. Beredskap i ditt eget hem på natten.

Tillträde: omgående som vikarie.

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2023-11-30

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

Pia Widén. Verksamhetschef

pia.widen@frosunda.seVarmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Arbetsterapeut till Barn- och ungdomshabiliteringen i Örebro

Arbetsterapeut
Läs mer Nov 3
Vill du utmanas och ha kul på jobbet?
Vi söker dig som är arbetsterapeut och vill arbeta med barn- och ungdomar 0-21 år som har olika funktionsnedsättningar såsom rörelsehinder, intellektuell funktionsnedsättning (IF), autismspektrumstörning i kombination med IF eller flera funktionsnedsättningar i kombination. Du kommer att arbeta nära barnets/ungdomens familj och i samverkan med personal från andra verksamheter samt det egna geografiska teamet på barn och ungdomshabiliteringen.

Barn- och ungdomshabiliteringen (BUH) har i uppdrag att ge stöd och insatser utifrån behov till barn och ungdomar med funktionsnedsättningar samt deras familjer och nätverk. I det geografiskt indelade teamet samarbetar yrkeskategorierna kurator, logoped, arbetsterapeut, psykolog, specialpedagog, läkare, teamsekreterare och enhetschef.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.


Arbetsterapeut till Barn- och ungdomshabiliteringen i Örebro

Arbetsuppgifter

I arbetet träffar du barnet/ungdomen på våra mottagningar och i de miljöer barnet/ungdomen vistas i, till exempel på förskola, skola, boende och i hemmet. I de varierande arbetsuppgifterna ingår bedömning och behandling av barnets/ungdomens funktions- och aktivitetsförmåga inom exempelvis områdena personlig vård, förflyttning, kommunikation/kognition.
Du genomför utprovningar, ger råd och stöd och följer upp förskrivningar av hjälpmedel. Du bistår föräldrar när de söker bostads- och miljöanpassningar och deltar i Barn- och ungdomshabiliteringens gruppverksamhet. Vidare ger du information och råd till föräldrar, assistenter och andra samverkanspartners. Du kommer att ha träff med habiliteringsteamet varje vecka, i teamet finns två arbetsterapeutkollegor samt fysioterapeuter, psykologer, kurator, logopeder, specialpedagoger, MVA och enhetschef.
Vi planerar din introduktion individuellt och du får en mentor som vägleder dig in i arbetet. Varje år ges också en introduktionsutbildning till nyanställda. Uppdraget för detta vikariat utgår från vår mottagning i Örebro.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut.
God datorvana.
B-körkort.

Erfarenhet av arbete med barn och ungdomar och/eller med personer med funktionsnedsättning eller neurologiska sjukdomar är meriterande men inte ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Teknisk projektledare till Örebro

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Nov 3
Är du projektledare med erfarenhet av att leda tekniska projekt inom IT? Vi söker en konsult till ett längre uppdrag i Örebro.

Nu har vi ett spännande och långt konsultuppdrag för dig som är en erfaren teknisk projektledare inom IT! En möjlighet att leda och genomföra utmanande förändringsprojekt inom teknikområdet hos en stabil och innovativ organisation. Har du erfarenhet som projektledare och har erfarenheten av att leda förändringsprojekt? Bra! Just denna organisation skall gå igenom ett IT-transformationsinitiativ där du med din precision och expertis har stor möjlighet att bidra till en smidig och effektiv process. Låter det spännande? Vänta inte med din ansökan. Vi hanterar urval löpande och kan komma stänga annonsen tidigare vid rätt kandidat. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vid vissa uppdragsförfrågningar kan vi tyvärr inte gå ut med kunden i ett inledande skede. Men givetvis får du mer information senare i processen.

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du 

• Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på trivsamma arbetsplatser.
• Knipa en plats i vårt nätverk med TNG-konsulter inom kundservice. Här får du också möjlighet att utbyta erfarenheter och träffa andra konsulter på sociala aktiviteter som vi återkommande arrangerar.

 

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att: 

• Leda och styra arbetet med etablerandet av
nytt datacenter och teknisk transformation. 
• Planera och styra resurser inom projektet och projektledare.
• Vid behov täcka upp för ledande roller inom IT-infrastrukturens linjeorganisationen

Värt att veta

Detta är ett längre konsultuppdrag med start 2024-01-01 fram till 2024-12-31. Du kommer vara anställd av oss på TNG men arbeta för och placerad hos vår kund i centrala Örebro. 

 

Våra förväntningar

Vi söker en driven och erfaren projektledare med stark personlighet och förmåga att driva tekniska förändringsprojekt inom IT-infrastruktur. För detta konsultuppdrag förväntas du uppfylla ett antal obligatoriska krav, inklusive en certifiering inom ITIL samt omfattande erfarenhet av att leda tekniska projekt som involverar IT-infrastrukturella förändringar inom områden som server, nätverk, datalagring och datahallar. Dessutom bör du ha dokumenterad erfarenhet av att etablera nya datacenter samt att leda transformationsprojekt. Din kompetens att leda arbete med kravspecifikationer och hantera större och komplexa upphandlingar inom IT-drift enligt LOU är avgörande.

För att utmärka dig ytterligare bör du ha en gedigen teknisk förståelse av IT-infrastruktur och IT-drift, samt erfarenhet av ledande befattningar inom större företag eller myndigheter. Erfarenhet av att driva projekt inom offentlig verksamhet och att leda andra projektledare/koordinatorer är också starkt meriterande. Din förmåga att genomföra nyttoberäkningar och skapa effektiva avtalsdokumentationer samt att driva framgångsrika avtalsförhandlingar kommer att bidra till din framgång i rollen.

Intresserad?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. TNG är specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!

Ansök nu

GIS-konsult

GIS-ingenjör
Läs mer Nov 3
Har du erfarenhet inom GIS och ett intresse för databaser och ny teknik? Vill du vara en del av ett kompetent team som tillsammans skapar mervärde för våra kunder och bidrar till samhällsnytta? Då kan tjänsten som GIS-konsult i vårt verksamhetssystem, myCarta, vara en perfekt roll för dig. ?
Vi växer och vårt konsultteam i Örebro behöver förstärka teamet med en ny kollega.?
?
Aveki?
Vi utvecklar GIS-baserade verksamhetssystem för samhällsbyggnadssektorn. Våra system i kombination med vår unika kompetens och erfarenhet skapar en enklare och effektivare vardag för våra kunder. Vår specialitet är att utveckla helhetslösningar för kommuner och organisationer som har ett behov av att integrera geografisk information med övrig verksamhetsdata. Vi utvecklar både desktop applikationer och webblösningar. Över hälften av Sveriges kommuner och pastorat är kunder till oss och vi har vuxit varje år sedan starten 2001.??
?
Dina arbetsuppgifter?
Som GIS-konsult hos oss är du en del av vårt engagerade och kompetenta konsultteam som alltid ger våra kunder den bästa servicen. Arbetet är självständigt och du kommer successivt att driva egna uppdrag och projekt, både till våra nya och befintliga kunder.?
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:??
Support och konsultation till våra befintliga kunder?
Uppsättning av kartor och kopplingar mot kundernas andra system?
Installation av vårt system hos nya kunder samt uppdateringar av befintliga kunders system?
Konvertering av databaser?
Genomföra utbildningar för nya och befintliga kunder?Vem söker vi??
Vi söker dig som har en relevant utbildning inom GIS. Vi ser gärna att du har erfarenhet från samhällsbyggnadssektorn och har varit delaktig i processerna kring fysisk planering. ???
Det är en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av att jobba som konsult samt har erfarenhet av databaser, eller våra system.??
Som person är du bra på att planera och strukturera ditt arbete, du drivs av att ta eget ansvar och jobbar målinriktat. Du är kommunikativ och har lätt för att formulera dig muntligt och skriftligt. Du har en god servicekänsla och trivs med kundkontakter. Vi tror även att du har ett affärsmässigt tänk och arbetar med stor kvalitetsmedvetenhet.??


Varför bli en av oss???
Som nyanställd hos oss kommer du att få en gedigen upplärning och omfattas av vår onboardingprocess, för att ge dig de bästa möjliga förutsättningar i ditt nya jobb.?
Vår företagskultur präglas av familjär omtanke, nyfikenhet och gott samarbete. Vi delar med oss av vår kunskap och är öppna för varandras åsikter och idéer. Medarbetarna är vår viktigaste resurs och vi uppmuntrar kompetensutveckling. Vi är måna om en god balans mellan arbetsliv och fritid och vi erbjuder dig förmåner som till exempel frukost, friskvård och sjukförsäkring.??


Skicka in din ansökan redan idag?- urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag, den 10 december.?Skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev till:?elin.jonsson@aveki.se.?
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Jonsson på 0709-68 30 20 eller elin.jonsson@aveki.se.

Ansök nu

Personlig assistent sökes till en tjänst på 33% i Örebro

Personlig assistent
Läs mer Nov 3
Vi söker nu en personlig assistent åt en kvinna i 46 års åldern, boendes i centrala Örebro.Om tjänsten:

Kvinnan är rullstolsburen och du som assistent kommer hjälpa henne med det mesta som kan tänkas uppkomma i hennes vardag. Vi ser gärna att den sökande bor med gång eller cykelavstånd till centrala Örebro. Har du arbetat som personlig assistent tidigare ser vi detta som meriterande.


Vi söker dig som:

· Är en kvinna i ålder 30-50 år

· Är rökfri

· Inte är pälsallergiker, då hund och katt finns i hemmet

 


Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat som personlig assistent.

 


Arbetstid/Varaktighet: Vi söker en person till en fast schemarad på 33%. Man kommer arbeta varierande dag, kväll, vardag och varannan helg. Arbetstiderna är förlagda så du har möjlighet att kombinera denna anställning med annan tjänst eller studier.


Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal


Tillträde: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

 


Att jobba på Humana 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  


Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 


Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 


 


Vad händer nu?  


Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 


Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 


 


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Yrkeslärare Byggnadsarbetare till Yrkesvux på Tullängsgymnasiet

Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Läs mer Nov 3
Vill du vara med och utbilda framtidens arbetskraft? Vi söker dig som är nyfiken, ansvarstagande, har stor förmåga att samarbeta och brinner för att förbättra och utveckla den verksamhet som du befinner dig i.

Om tjänsten

I din roll som lärare på vuxenutbildningen arbetar du med att självständigt planera, genomföra och följa upp undervisningen och med att aktivt stödja och motivera eleverna i deras utveckling. Som ensam ansvarig för vuxenutbildningen krävs ett stort mått av självständighet. 

På skolan bedrivs även gymnasial utbildning och du kommer även att samarbeta med övriga lärare på skolan vad gäller exempelvis verkstäder och utrustning, elevernas APL (praktik) och företagskontakter. Rollen kan även innebära att du undervisar för våra gymnasieelever som läser bygg- och anläggningsprogrammet. Även samarbete med Yrkesutbildningscenter på Campus Risbergska ingår. 

Exempel på arbetsuppgifter:

• lärare Yrkesvux Byggnadsarbetare
• undervisning i yrkesämnen
• mentorskap Yrkesvux
• gemensam planering och uppföljning av arbetet med kollegor
• kontakt med företag, APL anskaffande av platser

Om arbetsplatsen
Tullängsgymnasiet är en modern teknisk gymnasieskola på söder i Örebro som har högt attraktionsvärde för ungdomar. Skolan har ett nära samarbete med näringslivet. Vi erbjuder yrkesutbildningar inom Bygg och anläggning, Dator- och kommunikationsteknik, Elteknik, Fordonsteknik, Transport och VVS. Hos oss finns även det högskoleförberedande Teknikprogrammet. 

Skolan har även Riksgymnasium för elever med dövhet, hörselnedsättning eller språkstörning samt anpassad anpassag gymnasieskola och Riksgymnasiet för anpassad gymnasieskola. 

Tullängsgymnasiet har ca 1200 elever och ca 200 medarbetare.

Du kan läsa mer om vår skola på: orebro.se/tullangsgymnasiet

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.

Kvalifikationer
För att trivas hos oss behöver du vara en öppen person som är bra på att skapa och upprätthålla goda relationer. Du har en positiv elevsyn och ett lösningsinriktat förhållningssätt. Ett gott bemötande och ett förtroendefullt sätt är självklarheter för oss liksom en personlig mognad och eget driv.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• legitimerad lärare i yrkesämnen inom bygg eller liknande behörighet att undervisa på gymnasiet eller kvalificerad yrkeserfarenhet inom aktuellt område.
• erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen

Meriterande:

• erfarenhet av arbetsledning
• erfarenhet av att undervisa
• erfarenhet av att arbeta med ungdomar eller vuxna

Omfattning och tillträde
Anställningsform:  visstidsanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: from 8 januari 2024 tom 20 december 2024

Antal tjänster: 1

Tjänsten tillsätts utifrån att erforderliga beslut fattas.

Övrig information
Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Lärarlegitimation med angiven behörighet ska bifogas i ansökan, alternativt behörighetsgivande examensbevis som berättigar till legitimation.

Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret

Ansökan
Sista ansökningsdag är 16 november.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Yrkeslärare Nätverksteknik till Yrkesvux, Tullängsgymnasiet

Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Läs mer Nov 3
Vill du vara med och utbilda framtidens arbetskraft? Vi söker dig som är nyfiken, ansvarstagande, har stor förmåga att samarbeta och brinner för att förbättra och utveckla den verksamhet som du befinner dig i.

Om tjänsten

Vi söker nu en lärare i nätverksteknik. I din roll som lärare arbetar du med att planera, genomföra och följa upp undervisning. Tjänsten innebär även att utforma utbildningen och ha ansvar för samordning kring utbildningen.

Utbildningen riktar sig till vuxna och är på gymnasienivå. Kurser som du kommer att undervisa i är datorteknik 1a, nätverksteknik, dator- och nätverksteknik, digital kommunikationsteknik, nätverksadministration, administration av nätverks- och serverutrustning, nätverksteknologier, nätverkssäkerhet, Support och hemservice, Programmering 1, Datorsamordning och support, samt Service och bemötande 1.

Exempel på arbetsuppgifter:

• lärare Yrkesvux Nätverksteknik
• undervisning i yrkesämnen
• mentorskap Yrkesvux
• gemensam planering och uppföljning av arbetet med kollegor
• kontakt med företag, APL anskaffande av platser

Om arbetsplatsen
Tullängsgymnasiet är en modern teknisk gymnasieskola på söder i Örebro som har högt attraktionsvärde för ungdomar. Skolan har ett nära samarbete med näringslivet. Vi erbjuder yrkesutbildningar inom Bygg och anläggning, Dator- och kommunikationsteknik, Elteknik, Fordonsteknik, Transport och VVS. Hos oss finns även det högskoleförberedande Teknikprogrammet. 

Skolan har även Riksgymnasium för elever med dövhet, hörselnedsättning eller språkstörning samt anpassad anpassag gymnasieskola och Riksgymnasiet för anpassad gymnasieskola. 

Tullängsgymnasiet har ca 1200 elever och ca 200 medarbetare.

Du kan läsa mer om vår skola på: orebro.se/tullangsgymnasiet

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.

Kvalifikationer
För att trivas hos oss behöver du vara en öppen person som är bra på att skapa och upprätthålla goda relationer. Du har en positiv elevsyn och ett lösningsinriktat förhållningssätt. Ett gott bemötande och ett förtroendefullt sätt är självklarheter för oss liksom en personlig mognad och eget driv. 
Du är förtroendeingivande i din kommunikation och lösningsfokuserad när du möter elever, vårdnadshavare och kollegor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, extra fokus på förmåga att samarbeta.

Krav:

• legitimerad lärare i yrkesämnen inom nätverksteknik eller liknande behörighet att undervisa på gymnasiet, alternativt kvalificerad yrkeserfarenhet inom aktuellt område

Meriterande:

• erfarenhet av arbetsledning
• erfarenhet av att undervisa
• erfarenhet av att arbeta med ungdomar eller vuxna

Omfattning och tillträde
Anställningsform: visstidsanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: from 8 januari 2024 tom 20 december 2024

Antal tjänster: 1

Tjänsten tillsätts utifrån att erforderliga beslut fattas.

Övrig information
Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Lärarlegitimation med angiven behörighet ska bifogas i ansökan, alternativt behörighetsgivande examensbevis som berättigar till legitimation.

Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret

Ansökan
Sista ansökningsdag är 16 november.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande!

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Kurator till Olaus Petriskolan 7-9 City och Stureskolan

Skolkurator
Läs mer Nov 3
Vill du vara med och utveckla vårt elevhälsoarbete på våra skolor? Nu har du möjligheten att jobba som kurator hos oss på Olaus Petriskolan och Stureskolan. Varmt välkommen med din ansökan! 

Om tjänsten
Som kurator ingår du i skolans elevhälsogrupp, samt elevhälsoteamet (EHT) där även skolläkare och skolpsykolog ingår. Tjänsten innebär 70% på Olaus Petriskolan 7-9 city och 30% på Stureskolan F-3. Det är 500 m mellan skolorna. På Olaus Petriskolan har du en kuratorskollega. Huvuduppdrag är det hälsofrämjande och förebyggande arbetet. Du tillför kurators kompetens som ett stöd i det pedagogiska arbetet och i den övergripande planeringen av elevhälsans arbete, samt ger råd och information i kurativa frågor. Du strukturerar och samordnar sociala insatser runt elever med olika skolsvårigheter. I tjänsten handleder du som kurator också lärare i psykosociala frågor, arbetar med elever på individ- och gruppnivå samt har stödsamtal med elever. Utifrån eleven samarbetar du med lärare, vårdnadshavare och övriga inom elevhälsoteamet men också med socialtjänst, barn- och ungdomspsykiatrin med flera.

Exempel på arbetsuppgifter:

• genomföra stöd-, motivations-, kris- och konfliktsamtal liksom utredande, rådgivande och bearbetande samtal med enskilda elever och deras familjer
• initiera och delta i nätverksarbete kring elever
• kartlägga och bedöma den sociala situationen utanför skolan för enskilda elever
• arbeta med grupper vid akuta behov och i förebyggande syfte
• arbeta utifrån beprövade kunskapsteori och evidensbaserade metoder medverka i arbetet att upprätta, implementera och revidera handlingsplaner
• ge professionell handledning och konsultation till skolpersonal
• bidra med socialt och psykosocialt perspektiv i utvecklingen av den pedagogiska verksamheten
• känna till och följa verksamhetens gällande lagar, policys och rutiner
• använda och dokumenterar i de verksamhetssystem som finns

Om arbetsplatsen
Olaus Petriskolan är en F-9 skola som ligger centralt i Örebro. Årskurs F-6 på norr och årskurs 7-9 i city vid Oskarsparken. Högstadiet har ca 600 elever fördelade på 6 arbetslag. Arbetslagen har ansvaret för en tydligt avgränsad elevgrupp. Vi erbjuder tre unika profiler: kultur, idrott och hälsa och maker space. I nära samarbete med Kulturskolan arbetar vi över ämnesgränserna, vi låter bild, musik och teater bidra till alla elevers lärande när vi arbetar med ämnesövergripande temaområden.

Olaus Petriskolan är sedan läsåret 2015/2016 Övningsskola, ett samarbete med lärarutbildningen på Örebro Universitet.

Du kan läsa mer om vår skola här: orebro.se/olauspetriskolan samt orebro.se/stureskolan

Övrig information

Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Kvalifikationer
Som kurator är det viktigt att du är bra på att samarbeta med andra, då yrket kräver många olika kontakter med skolsköterska, specialpedagoger, lärare etc. Du ska kunna ta ansvar och hantera dina arbetsuppgifter ordningsamt, vara tydlig i din kommunikation med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har ett starkt driv och kan själv strukturera upp dina processer, där du gör en tydlig plan och prioritering.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• socionomexamen 210 hp 

Meriterande:

• erfarenhet av arbete som kurator
• erfarenhet av att arbeta inom skola
• erfarenhet av att handleda lärare

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 1 januari

Antal tjänster:  1

Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 17 november.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Förskollärare till Ekebergabacken

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Nov 3
Är du en engagerad förskollärare som vill arbeta naturnära? Vill du vara med och utveckla pedagogiska lärmiljöer tillsammans med oss på Ekebergabackens förskola? Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten 
Välkommen till Ekebergabackens förskola! Här strävar vi efter att tillsammans med barn och vårdnadshavare skapa en förskola där trygghet, nyfikenhet, lust och glädje präglar verksamheten. Vårt systematiska kvalitetsarbete sätter barnet i fokus, ger stöd och struktur i den dagliga verksamheten och vi arbetar aktivt med ”Vi-känslan” i huset. Det är viktigt att våra barn har inflytande över sin vardag och våra vårdnadshavare känner sig delaktiga. ICDP (vägledande samspel) genomsyrar vår förskola och är ett förhållningssätt där barnen möts med glädje, respekt, nyfikenhet och struktur utifrån varje barns förutsättningar. Som nyexaminerad förskollärare erbjuder vi ett introduktionsprogram inom förskoleområdet där vi ger dig verktyg för att utveckla din kompetens.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• leda, organisera, planera, genomföra och utveckla undervisningen
• dokumentera, följa upp, analysera och utvärdera utbildningen
• ansvara och arbeta för att varje barn och gruppen får sina behov tillgodosedda, utifrån att tillämpa ett demokratiskt arbetssätt
• ansvara för att erbjuda en god miljö för omsorg, utveckling, lek och lärande
• ansvara för utvecklingssamtalens innehåll, utformning och genomförande

Om arbetsplatsen
Vår förskola Ekebergabacken är belägen i Ekeby-Almby, cirka sex kilometer öster om Örebro. Förskolan består av fem avdelningar med plats för cirka 90 barn i åldrarna 1-5 år. Vår verksamhet bedrivs i ett hus med en sammanhängande stor och fin utegård. Dessutom har vi närhet till Hjälmaren, skog och natur, som vi enkelt kan nå med våra lådcyklar. Vår närhet till naturen möjliggör för utomhuspedagogik, vilket är en viktig del i förskolans verksamhet. Vi har ett eget tillagningskök med kock som lagar vår goda mat. 

Läs mer om vår förskola här: www.orebro.se/ekebergabacken

Läs mer om hur det är att arbeta som förskollärare i Örebro på orebro.se/jobb/forskollarare!

 

Kvalifikationer
Som förskollärare har du god förståelse för hur barnen tar till sig kunskap och kan därmed anpassa ditt sätt utifrån barns olika förutsättningar. För att uppnå förskolans mål förväntas du vara driven och ta ansvar för dina uppgifter. Vi vill ha en god miljö på förskolan vilket du bidrar till genom att ha ett flexibelt förhållningsätt och förmågan att anpassa dig efter behov och situation. Därtill lyssnar och kommunicerar du väl med kollegor, barn och vårdnadshavare, samt löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav

• legitimerad förskollärare, alternativt inneha behörighetsgivande examen som berättigar till legitimation

Meriterande 

• erfarenhet av arbete på förskola
• erfarenhet/utbildning i ICDP (vägledande samspel)
• erfarenhet av IKT/digitala verktyg i förskolan
• VFU-handledarutbildning, 7,5 hp

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning och vikariat

Sysselsättningsgrad: 100% gällande tillsvidare och 75% gällande vikariat.

Tillträde tillsvidaretjänsten: 8 januari eller enligt överenskommelse.

Tillträde vikariatet: from 8 januari eller enligt överenskommelse tom juni 2024

Antal tjänster: 2

Övrig information
Förskollärarlegitimation ska bifogas i ansökan tillsammans med behörighetsförteckning, alternativt examensbevis som berättigar dig till en legitimation.

Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 16 november.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Snickare till Örebro

Träarbetare/Snickare
Läs mer Nov 3
Vi på ExpanderaMera söker efter flertalet kunniga träarbetare till kommande projekt i Örebro området.
Arbetsuppgifterna är varierande och kan vara alltifrån formsättning till inredningsarbeten.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad träarbetare och som har arbetat minst sex år inom yrket. Du har bred kunskap och har du yrkesbevis eller erkännande intyg så är det ett plus. Du är självgående och yrkesmässigt kunnig och känner ett ansvar för att göra ett bra jobb. Som person har du ett trevligt sätt gentemot kollegor och kunder och du kan kommunicera på svenska.
Mångfald och jämlikhet är viktig frågor för oss - hos oss ska alla känna sig välkomna!
Är du rätt person för jobbet?
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
För frågor kontakta kontoret på 08-53034378

Ansök nu

Statistiker inom energiområdet till SCB

Statistiker
Läs mer Nov 3
Är du handlingskraftig, samhällsintresserad och nyfiken på att lära dig nya saker kommer du förmodligen att trivas på SCB. Vi är landets största och främsta kunskapskälla inom statistik och följaktligen en mycket lärorik arbetsplats. Vårt arbete är viktigt på riktigt. Välkommen till en öppen och prestigelös arbetsplats med hjälpsamma kollegor!

Kika in på scb.se/jobb och få reda på mer om oss!

Om jobbet 
Är du statistiker eller utbildad inom energiområdet och har intresse av att förse samhället med energistatistik? Hos oss kommer du tillhöra ett team av 15–20 engagerade kollegor i Örebro som har som mål att beskriva ett ständigt föränderligt Sverige med avseende på energi, lantbruk och fiske.

Du arbetar tillsammans med dina kollegor för att på bästa sätt framställa statistik inom främst energi­området. Energistatistiken görs på uppdrag av Energimyndigheten. Vi behöver dig som vill bidra med din statistikkompetens eller energikunskap, t.ex. om energisystemet, elmarknaden eller bränsleanvändning.

Den statistik du tar fram används för bedömning av energiförsörjning, beredskapsplanering och internationell rapportering samt ligger till grund för miljömässiga och politiska bedömningar och beslut. Statistiken används som underlag för samhällsdebatt samt för analys av forskare, myndigheter och internationella organ.

Vill du ...


• arbeta med och ansvara för främst energiundersökningar
• planera, följa upp och samordna olika undersökningar
• delta i eller driva aktuellt förbättrings- och utvecklingsarbete i olika undersökningar
• ha regelbundna kontakter med kollegor inom olika delar av SCB samt med Energimyndigheten och andra myndigheter
• medverka i internationell rapportering

... då tror vi att den här tjänsten kan vara riktigt intressant för dig!  

Om dig
Vi vill att du har: 


• akademisk utbildning med antingen minst 60 hp statistik eller energiinriktade kurser
• god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Meriterande är om du även har:


• minst 90 hp statistik
• en längre utbildning inom energiområdet
• erfarenhet av arbete med statistikframställning
• erfarenhet av hantering av stora datamängder
• erfarenhet av programmering i SAS, eller dylikt samt goda kunskaper i Officepaketet
• erfarenhet av utredningsarbete
• erfarenhet av projektledning
• ämneskunskap eller arbetslivserfarenhet inom energiområdet.                    

För att det här ska bli en bra matchning för både dig och oss behöver du ha en god samarbetsförmåga och trivas med att arbeta både självständigt och i team. Du har också en god analytisk förmåga och är kvalitetsmedveten samt är uthållig. Vi förutsätter att du har intresse för energi- och miljöfrågor.

Du som söker delar våra förhållningssätt: mod att agera, tillit till varandras kompetens och goda vilja, handlingskraft att omsätta ord i arbete och var och ens ansvar att bidra till helheten.

Mer information
Den här tjänsten finns på sektionen för lantbruk och energi i Örebro, Åkullegatan 14.

Anställningen är tills vidare och inleds vanligtvis med sex månaders provanställning. Tillträdesdatum kommer vi överens om.  

Den här tjänsten kan komma att bli säkerhetsklassad, så därför kan en säkerhetsprövning med registerkontroll behöva göras.

Vill du veta mer om jobbet, kontakta sektionschef Jörgen Brewitz, tfn 010-479 64 99.

Fackliga kontaktpersoner:
Eva Palm Pettersson, ST inom SCB, tfn 010-479 40 00.
Barbro Olsson, Saco-S föreningen vid SCB, tfn 010-479 40 00.

Sista ansökningsdag: 2023-11-24.
Diarienummer: A2023/3921.

Du ansöker genom att registrera personligt brev och CV på svenska i vårt rekryteringssystem som du kommer till när du klickar på ”Ansök” nedan. Du kommer också att få besvara några urvalsfrågor.


Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Specialpedagog till Östernärke förskoleområde, vikariat

Specialpedagog
Läs mer Nov 3
Är du en utbildad, eller kanske snart nyexaminerad specialpedagog, som brinner för att göra skillnad för barn? Välkommen med din ansökan till Östernärke förskoleområde!

Om tjänsten
Som specialpedagog hos oss inom Östernärke förskoleområde kommer du att arbeta mot förskolor i Stora Mellösa, Odensbacken, Asker, Hampetorp och Kilsmo. Tillsammans med ledning och förskolans pedagoger kommer du jobba för en tillgänglig och god lärmiljö för barn i åldrarna 1-5 år. Arbetet som specialpedagog hos oss innebär stor variation i uppdrag och inspirerande arbetsuppgifter med fokus på grupphandledning, där du samverkar med och handleder våra arbetslag kontinuerligt. 

Du utgår från vårt kontor på vår expedition i Stora Mellösa i sällskap av förskolornas rektorer. Goda möjligheter till erfarenhetsutbyte finns i olika nätverk med specialpedagoger, både inom Östernärke skolområde och inom kommunen i stort. Möjlighet finns till att anpassa sysselsättningsgrad och att till viss del arbeta på distans, för att tjänsten ska passa just dig som söker.

Här har du möjligheten att utvecklas i rollen som specialpedagog!

Exempel på arbetsuppgifter:

• handleda i ett förebyggande och främjande arbetssätt för barnets bästa
• dokumentera, följa upp och utvärdera pågående insatser
• samverka med skolområdets barn- och elevhälsoteam
• genomföra pedagogiska utredningar och/eller nulägesbeskrivningar som underlag för eventuella utredningar
• ansvara för, planera och genomföra kompletterande övergångar från förskola till skola

Om arbetsplatsen
Skolområde Östernärke har förskolor i Stora Mellösa, Odensbacken, Asker, Hampetorp och Kilsmo. Resor mellan dessa förskolor förekommer och för detta får du milersättning. Vårt team består av två rektorer samt en specialpedagog. I varje rektorsområde finns det en ledningsgrupp som består av områdets utvecklingsledare. Rektorer och ledningsgrupp möts regelbundet på vårt kontor i Stora Mellösa.

Vårt förskoleområde har under drygt fyra år arbetat med utvecklingsprocesser genom att vara med i Skolverkets Läslyftet. Vi har arbetat för att stärka vårt språkutvecklande arbetssätt, samt Tillgängliga lärmiljöer och Specialpedagogik i förskolan. I samarbete med Rädda barnen och Skolverket har våra pedagoger gått utbildningen ”Traumamedveten omsorg”, TMO. Detta finns som en grund i vårt trygghetsarbete.

Läs mer om våra förskolor på orebro.se/forskolor!

Kvalifikationer
I rollen som specialpedagog förväntas du vara tillgänglig för arbetslagen och arbeta verksamhetsnära. Du trivs med att arbeta självständigt, ta ansvar för dina arbetsuppgifter och planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra och har god förståelse för hur människor tar till sig kunskap på olika sätt. Du har lätt att anpassa dig efter ändrade omständigheter, hanterar uppkomna situationer med ett lugn och ser möjligheter i förändringar. Vidare behärskar du det svenska språket på ett sådant sätt att du kan kommunicera med barn, vårdnadshavare och kollegor, samt dokumentera det som verksamheten kräver.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• legitimerad förskollärare alternativt legitimerad lärare mot yngre åldrar
• specialpedagogexamen

Meriterande:

• erfarenhet av arbete som specialpedagog
• erfarenhet av att handleda, exempelvis vägledare inom ICDP (vägledande samspel)
• B-körkort samt tillgång till egen bil

Omfattning och tillträde
Anställningsform: vikariat

Sysselsättningsgrad: 100% eller enligt överenskommelse

Tillträde: 8 januari 2024 eller enligt överenskommelse, t.o.m. 3 februari 2025

Arbetstid: i överenskommelse med rektor

Antal tjänster: 1

Övrig information
Lärarlegitimation med angiven behörighet ska bifogas i ansökan, alternativt behörighetsgivande examensbevis som berättigar till legitimation.

Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Första intervju sker digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 15 november.

Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Tandsköterska till Folktandvården Eyra

Tandsköterska
Läs mer Nov 3
Välkommen till oss på allmäntandvården och FTV Eyra. Vi söker dig som tillsammans med övriga medarbetare vill driva klinikens utveckling in i framtiden.
FTV Eyra är den största kliniken i enheten Eyra/Hallsberg/Askersund där också FTV i Hallsberg och Askersund ingår. Enheten har en gemensam verksamhetschef och två enhetschefer samt enhetskoordinator. Den tandsköterska vi nu söker har Eyras enhetschef som sin närmaste chef. FTV Eyra ligger centralt på öster i Örebro och är en attraktiv klinik för både personal och patienter. Vi har kanske stadens bästa läge på sjätte våningen med panoramavy över staden. Kliniken är ny och fräsch med 12 ljusa generösa behandlingsrum, välkomnande väntrum, två konferensrum, administrativ avdelning och trevligt personalrum. Eyra har hög utrustningsnivå med digital scanning, panoramaröntgen liksom modern steril. Flera av tandläkarna har lustgaskompetens. Kliniken växer och har idag ca 18 500 patienter varav ca 45% är barn. Personalgruppen består av 37 anställda. Av dessa är ca 16 tandsköterskor. Inom FTV Eyra ingår även Kariesmottagningen där patienter med komplicerad kariessjukdom på remiss utreds och behandlas. Vi arbetar måndag - fredag utifrån schemaläggnings-modellen "7-19"
Vi värnar om "Eyra-andan". Vi är en stabil grupp av drivna, ansvarstagande och utvecklingsintresserade medarbetare. Vi provar gärna nya arbetssätt och möjligheter för att dels öka tillgängligheten för patienter, dels för att vi vill skapa stimulerande och trygg arbetsmiljö. Exempel är digitala patientbesök eller "Direkten" där vi behandlar patienter färdigt redan vid första besöket. Viktigt för oss är patientfokus, ett respektfullt beteende gentemot varandra och att visa positivt engagemang. Kliniken sätter stort värde i att trivas tillsammans.
Tandsköterskorna spelar en stor roll i utvecklingsarbetet och har möjlighet att arbeta delegerat. Ta chansen att bi en del av FTV Eyra. Vi välkomnar både nyexaminerade och erfarna tandsköterskor att söka. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i Region Örebro läns värdeord: Samarbete, Utveckling och Professionalism.

Folktandvården Region Örebro län arbetar aktivt med förebyggande tandvård och Frisktandvård, allt för att våra länsinvånare ska få en så bra munhälsa som möjligt. Vi erbjuder tandvård på 21 allmäntandvårdskliniker och 8 specialisttandvårdkliniker, vi bedriver folkhälsoinsatser, har ett tandtekniskt laboratorium och en utbildnings- och forskningsenhet som är nära knuten till Örebro universitet. Totalt arbetar cirka 600 medarbetare inom Folktandvården Region Örebro län.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Tandsköterska till Folktandvården Eyra

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska har du god servicekänsla, tycker om att ta eget ansvar och är självgående i din yrkesroll. Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete med ett patientklientel av både vuxna och barn, bra arbetskamrater och möjlighet till kontinuerlig utveckling. Tjänsten innefattar assistans i behandlingsrum, receptionsarbete, vissa administrativa uppgifter. Vi ser gärna att du är intresserad av att utveckla dig att ha egna patienter. Tillsammans delar tandsköterskor på ansvaret att vara kundmottagare i telefon.
Eftersom allmäntandvårdens kliniker samarbetar med varandra, kan du få möjlighet att arbeta på olika arbetsplatser även utanför egna enheten.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Du är utbildad tandsköterska och vill arbeta med både barntandvård och vuxentandvård. Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av tandsköterskeyrket. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift.
Vi arbetar med digital journalföring vilket innebär att du behöver ha god datorvana. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom god samarbets- och initiativförmåga. Som person är du flexibel och van att hantera många olika ansvarsuppgifter.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Välkommen till Folktandvården

https://www.regionorebrolan.se/folktandvarden

Ansök nu

Butiksmedarbetare- Örebro

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Nov 3
Hej där! ????Vill du vara en del av vårt team på Lexman? Vi söker nu efter fler ambulerande butikskonsulter i Nyköping med omnejd.

Du kommer att vara på plats i livsmedelsbutiker där vi behöver dig som mest. Hos oss får du chansen att arbeta i flera olika butiker och kedjor, vilket ger dig en bred och värdefull kompetens inom dagligvaruhandeln. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att sitta i kassan och/eller plocka varor i butikerna med stora karriärmöjligheter att vidareutbilda dig inom andra avdelningar.

Om du söker en utmaning och vill utveckla dina kunskaper inom handeln, så är det här jobbet för dig! Ansök nu och bli en del av vårt fantastiska team.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av plock- och/eller kassaarbete på någon av de största dagligvarukedjorna som ICA, City Gross, Coop, Willys eller Hemköp. Vi vet att du är en person som är full av servicekänsla och positiv energi gentemot kunderna samtidigt som du arbetar snabbt och effektivt.

När du jobbar hos våra kunder är det viktigt att du agerar professionellt och har en naturlig känsla för service. Kunden är alltid i fokus och du ska bemöta dem på ett proffsigt sätt enligt vår standard.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår t.ex. (varierande på din tidigare erfarenhet):

- Kundbemötande

- Kassaarbete

- Varuplock inom olika områden i butik

- Hålla rent och snyggt i butiken

Om oss

LeXman AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Bemanningsföretagen via Almega. LeXman ingår i Svensk Handel och har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund.

Är du intresserad?

Om du uppfyller ovanstående kvalifikationer så vill vi att du söker till oss redan idag! Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mejl eller telefon.

Välkommen!

Ansök nu

Gruppchef Processystem-Underhåll till Billerud Frövi

Gruppchef, teknik
Läs mer Nov 3
Vårt uppdrag
Förpackningsindustrin är inne i en transformation från plast till alternativa förpackningsmaterial såsom högkvalitativa pappersprodukter. För att kunna leverera morgondagens hållbara förpackningar och fortsätta utvecklas inom strategiska områden behöver nu Billerud rekrytera en Gruppchef Processystem-Underhåll.

Vill du vara med och bygga ett underhåll i världsklass och drivs av att få utveckla, förbättra och effektivisera? Då kan detta vara rollen för dig!Om tjänsten
I rollen som gruppchef kommer du att leda och koordinera den dagliga driften av process och styrsystem, planera bemanning och resursbehov. Du kommer också att samordna olika underhållsinsatser internt som externt i form av förebyggande och avhjälpande systemunderhåll.

Som gruppchef är du en viktig del i att driva och utveckla underhållet och en central del av rollen innebär att arbeta med ständiga förbättringar.

I rollen har du personalansvar för ett tiotal medarbetare verksamma inom process och styrsystem. Tillsammans arbetar ni i en stimulerande och utvecklande miljö, där säkerhet alltid är högsta prioritet och där er insats är central för verksamhetens gemensamma resultat.

Du kommer ha ett nära samarbete med sektionschef processystem samt övriga gruppchefer inom underhåll samt andra viktiga stabsfunktioner inom underhållsorganisationen.Din profil
Vi söker dig med kompetens inom process och styrsystem som har minst gymnasial utbildning inom området, gärna inom industriellt underhåll. Vi ser gärna vidare att du har tidigare erfarenhet från arbetsledande befattning och erfarenhet av systemunderhåll inom processindustri.

Krav för tjänsten är god svenska och engelska i tal såväl som skrift. Så även god IT-vana.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är driven, engagerad och organiserad. Du trivs i en roll där du får möjlighet att driva kontinuerliga förbättringar samt utveckla verksamhet och medarbetare. Du skapar engagemang och samarbete som resulterar i en gemensam strävan mot uppsatta mål.

Av stor vikt är också att du delar Billeruds värderingar och känner igen dig i dess värdeord:

• Sätt kunden i fokus
• Våga prova nytt
• Driv förändring
• Värna om varandraÖvrig information
Denna rekrytering sker i samarbete med Nercia Bemanning.
Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vid behov av tillfälligt boende på grund av flytt för tjänsten kan Billerud ombesörja boende för en första tid.
Bor du inte redan i Örebroregionen så vill vi gärna berätta varför det är ett smart drag att flytta hit.
www.thesmartmove.se

Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult: Emma Landelius, emma.landelius@nercia.se, 076-8050058.

Varmt välkommen med din ansökan!Om kundföretaget
Billerud Frövi är en del av Billerud AB, ett svenskt pappers- och förpackningsföretag som är specialiserat på högkvalitativa förpackningslösningar för olika branscher och industrier.

Dess produktionsanläggning i Frövi/Rockhammar, ett par mil norr om Örebro, är en världsledande tillverkare av förpackningskartong och vätskekartong avsedda för användare med mycket höga krav på effektiva, kreativa och funktionella förpackningslösningar.

I Rockhammar produceras oblekt och blekt CTMP (kemitermomekanisk massa) för leverans i balad form till Frövi. Vätskekartongen används bland annat till förpackningar för mjölk, juice, yoghurt och andra flytande livsmedel. Förpackningskartongen används till högklassiga förpackningar för till exempel parfym, choklad, elektronik, exklusiva drycker, torra och frysta livsmedel. I Frövi/Rockhammar finns även ett utvecklingscenter och laboratorium med expertiskunskap inom förpackningsoptimering, trycksupport och konverteringssupport.Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Ansök nu

Kontraktansvarig till framgångsrika Euromaint

Projektledare, reklam
Läs mer Nov 3
Euromaint söker nu en drivande och koordinerande kontraktsansvarig till kontraktavdelningen i Örebro.

Nu söker vi dig som trivs i en affärsnära roll med högt tempo, tekniskt innehåll och många interna kontaktytor. Är du drivande och har en förmåga att se förbättringsmöjligheter? Bra. Då kan detta vara rollen för dig! Euromaint har en stark orderingång och utökar nu avdelningen för kontrakt- och planering med ytterligare en medarbetare. Vi söker nu dig som vill arbeta som ansvarig för ett antal kundkontrakt där du får leda arbetet från offert till industrialisering. På enheten i Örebro har vi ett strukturerat arbetssätt och metodik, för att säkerställa en bra arbetsmiljö med hög kvalitet och produktivitet. Nu söker vi dig som vill utvecklas med oss och bli en viktig kugge i vår organisation. Låter det intressant?Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Euromaint är Sveriges största bolag inom tågunderhåll. De erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Hos Euromaint ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter, både i Sverige och internationellt med deras spanska huvudägare CAF.

Som Kontraktsansvarig kommer du ansvara för ett eller flera kundkontrakt. En spännande och utmanande roll där du utvecklar kundrelationen såväl taktiskt som strategiskt på både nya och befintliga kontrakt för att få ett maximerat kundvärde. Du kommer ha en viktig funktion att bibehålla ett strukturerat arbetssätt och metodik, för att säkerställa en bra arbetsmiljö med hög kvalitet och produktivitet.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Kontraktsansvarig kommer dina arbetsuppgifter bland annat innefatta:

• Kontakt med såväl interna som externa kunder.
• Ansvara för Euromaint Rails resultat avseende ekonomi och kvalitet i de aktuella kontrakten.
• Leda och ansvara för offertarbetet inom ditt område.
• Driva NPI / industrialisering av nya produkter.
• Kundorderhantering.
• Behovs och kapacitetsplanering.
• Uppföljning av planer och leveranser.
• Medverka och driva förbättringsprojekt inom enheten.
• Hantera tekniska frågor och ärenden.

Värt att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och din placering kommer vara i Örebro.

Du kommer ingå i ett fantastiskt team på sex personer och rapporterar till Chefen för Kontrakt inom Components i Örebro.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en ekonomiutbildning i grunden eller motsvarande praktisk erfarenhet. Har du projektledningserfarenhet eller försäljningserfarenhet inom transportsektorn, fordonsservice- och underhåll eller liknande är detta meriterande. Du har erfarenhet av att koordinera och tolka kommersiella avtal samt förmågan att agera professionellt i dialog med interna och externa parter. Du har god IT-vana samt talar och skriver både svenska och engelska flytande.

Som person samverkar du effektivt med andra och delar med dig av dina kunskaper, erfarenheter och information. Du agerar på eget initiativ, får saker att hända och ansvarar för resultatet. Vidare är du analytisk och har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt. Du kommunicerar klart och tydligt samt ser och tar tillvara på affärsmöjligheter och främjar förändring och nytänkande.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Förstelärare med inriktning speciallärare till Brukets skola

Speciallärare
Läs mer Nov 3
Vi söker nu en driven och engagerad speciallärare som vill utvecklas och utmanas i ett försteläraruppdrag hos oss på Brukets skola!

Om tjänsten
Vi söker nu en förstelärare till Brukets skola som tillsammans med oss vill arbeta för att skapa de bästa förutsättningarna och en trygg skoldag för alla elever. Som speciallärare undervisar du elever med behov av särskilt stöd, men där du i försteläraruppdraget ansvarar för att driva utvecklingsarbete inom ramen för din speciallärarkompetens.

Du håller dig uppdaterad inom aktuell forskning inom området och förmedlar den till dina kollegor. Du kommer även finnas med i skolans ledningsgrupp som arbetar med det systematiska kvalitetsarbetet på skolan. Samarbetet med skolledningen blir viktig där du kommunicerar utvecklingsbehov för verksamheten samt är delaktig i planering av insatser för utvecklingsarbeten. Du kommer att ingå i ett arbetslag där du förväntas bidra till arbetslagets utveckling genom att aktivt delta i konferenser och gruppens kompetensutveckling. Utvecklingsarbete på skolan sker i samarbete med elevhälsoteamet.

Utifrån din kompetens som speciallärare har du goda kunskaper om barns utveckling och lärande samt kan se individens behov på organisations-, grupp-, och individnivå. Det är också viktigt att du har förmåga att kunna kommunicera och samverka med elever, vårdnadshavare och andra yrkesgrupper. Du kommer även att genomföra pedagogiska utredningar, utforma åtgärdsprogram, följa upp och utvärdera insatta åtgärder.

Exempel på arbetsuppgifter:

• utveckla elevhälsoarbetet på skolan
• handleda personal
• vara ett stöd i arbetet med genomförande och dokumentation av anpassningar och särskilt stöd
• tillsammans med skolledning, elevhälsoteam och skolans övriga personal arbeta för en tillgänglig lärmiljö för eleverna
• du stöttar pedagoger med att genomföra sitt uppdrag inom ledning och stimulans
• arbetar med insatser på grupp- och individnivå

Om arbetsplatsen
Brukets skola är en F-3 skola med ca 135 elever och ca 25 personal. Skolan ligger i bostadsområdet Markbacken i de västra delarna av Örebro. Skolan har förmånen att ha ett mångkulturellt elevunderlag med cirka 20 modersmål representerade. Under 2016 rustades Brukets Skola till en ”Grön Skolgård” vilket bland annat innebär att det finns mycket gröna ytor för för eleverna. Skolgården har även en stor fotbollsplan och en kreativ miljö för kojbygge och andra kreativa lekar. Vi besöker även ofta Varbergaskogen, Varbergaparken och Örnsköldsparken som vi kallar för Plaskis. Alla dessa platser ligger på gångavstånd från skolan.

Läs mer om vår skola här: orebro.se/brukets-skola

Kvalifikationer
I rollen som förstelärare förväntas du vara tillgänglig och arbeta verksamhetsnära. Du är trygg i din roll, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har god förståelse för hur människor tar till sig kunskap på olika sätt. Du är lyhörd och smidig och samarbetar bra med andra. Då tjänsten innebär en del frihet under ansvar behöver du ha förmågan att strukturera upp dina arbetsuppgifter, samt kontinuerligt underhålla din specialistkunskap då du är en kunskapsresurs för andra. Att kommunicera på ett tydligt sätt och säkerställa att budskap når fram ser du som viktigt, men också att påminna och följa upp. Du bedöms av huvudmannen som särskilt kvalificerad för att driva utvecklingsfrågor och uppgifter som hör därtill.

Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du lätt kan kommunicera med elever och kollegor, samt att du skriftligen kan dokumentera det som verksamheten kräver.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• lärarlegitimation med behörighet att undervisa i grundskola
• speciallärarexamen med inriktning läs och skriv
• genom dokumentation kunna redovisa minst fyra års väl vitsordat arbete med undervisning

Meriterande:

• inriktning inom språk- läs- och skrivutveckling alternativt matematikutveckling
• erfarenhet av att undervisa elever med behov av särskilt stöd

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning, ferieanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Övrig information
Lärarlegitimation med angiven behörighet ska bifogas i ansökan, alternativt behörighetsgivande examensbevis som berättigar till legitimation.

Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 16 november.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. 

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

VÄKTAR ÖREBRO OCH FRÖVI

Väktare
Läs mer Nov 3
Väktare till CSG Örebro och Frövi
CSG är ett helägt dotterbolag i Transfer Group och auktoriserat bevakningsföretag. Vi är ca 500 medarbetare som jobbar med bevakning, trygghet och säkerhet dygnet runt, årets alla dagar!

Vi erbjuder väktarutbildning VU1 med start 27/11. 


CSG söker väktare för behovsanställning i Örebro och Frövi!

Arbetstider: Varierande
Tjänsteställe: Örebro län 
Varaktighet: Behov
Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna snarast möjligt

Kvalifikationer: Vi söker nya medarbetare som är säkerhetsmedvetna, serviceinriktade, stresståliga, ansvarsfulla och positiva personer med en inre trygghet och en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Vi lägger stor vikt på din förmåga att arbeta i grupp men även att du självständigt kan lösa problem. Som väktare arbetar du i många olika miljöer med väldigt varierande arbetsuppgifter. Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, har ett tydligt serviceinriktat engagemang och är tekniskt kunnig. För rätt person finns möjligheter att utvecklas inom företaget. 

 

Detta söker vi hos dig


• Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
• Du är ostraffad. Bakgrundskontroller kommer att genomföras inför anställning.
• Drogfri (alkohol- och drogtest genomförs införs inför anställning och slumpvis tester genomförs under anställningen)
• B-korkort
• Svensk medborgare
• Gymnasiekompetens

 

Meriterande


• Godkänd VU1 och VU2
• Godkänd SSG

 

VI SES!

Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.csgab.se/jobb

Ansök nu

Undersköterska till Berggården

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Nov 3
Slår ditt hjärta lite extra för de äldre? Vill du ha kul på jobbet och känna att du gör skillnad på riktigt? Då är du varmt välkommen till oss på Berggården!

Om tjänsten
Just nu söker vi 3 undersköterskor till både demens- och somatisk avdelning. Men på Berggården hjälps vi åt över gränserna och därför kommer du få jobba med både demens och somatik oavsett vilken avdelning du tillhör. Hos oss arbetar vi med personcentrerad vård och omsorg där hyresgästens önskemål och behov står i fokus. Våra hyresgäster ska känna sig trygga och leva ett liv så som de önskar utifrån egen förmåga. Därför jobbar vi för att skapa delaktighet och en meningsfull vardag där hyresgästerna får känna social gemenskap med andra. Vill du bli en av våra vardagshjältar?

Exempel på arbetsuppgifter:

• planera, utföra och utvärdera service-, omvårdnads-, hälso- och sjukvårdsinsatser 
• skapa förtroendefulla relationer med den enskilde och anhöriga och som kontaktperson ansvara för den individuella vård- och omsorgsprocessen
• bära delansvar för den individuella vård- och omsorgsplanen tillsammans med teamet
• använda de digitala verksamhetssystem som verksamheten kräver och dokumenterar i enlighet med lagar, riktlinjer och rutiner

Om arbetsplatsen
Berggården är ett vård- och omsorgsboende beläget på norr i Örebro med plats för 36 hyresgäster. Här finns omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, arbetsterapeut, administratör och enhetschefer som alla arbetar tillsammans i team med den boende i centrum. Vår vision är att bli ett stjärnmärkt boende! Det innebär att hela personalen ska ha en grundkompetens inom demensvård, vilket vi kommer erbjuda utbildning inom. Boendet är fortfarande under nystart men vi är på god väg! Du som söker får därför en ypperlig möjlighet att vara delaktig i att bygga upp en verksamhet med rutiner och strukturer som säkerställer hög kvalitet och trygghet för hyresgästerna. 

Kvalifikationer
Som undersköterska hos oss vill vi att du har ett starkt engagemang för människor och en positiv inställning. Du är trygg, professionell och tar ansvar för din uppgift. Vidare är du bra på att kommunicera och att arbeta med andra. Du ser det som en självklarhet att alltid ge ett gott bemötande och visar omtanke mot?våra hyresgäster. Dessutom har du lätt att anpassa dig efter ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Tjänsten kräver att du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med hyresgäster och övrig personal, samt dokumentera det som verksamheten kräver. Då arbetet innefattar digital dokumentation krävs god datorvana. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• bevis om skyddad yrkestitel, alternativt omfattas av övergångsreglerna (tillsvidareanställd undersköterska den 1 juli 2023)
• erfarenhet av arbete inom vård och omsorg

Meriterande:

• erfarenhet av arbete med demensvård
• erfarenhet av arbete med psykisk ohälsa
• erfarenhet av att arbeta i dokumentations- och verksamhetssystem

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning 

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 3

Arbetstid: schemalagd dag/kväll och helg 

Övrig information
Från och med den 1 juli 2023 är undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att du kommer att behöva ett bevis från Socialstyrelsen för att få anställning som undersköterska. I väntan på ditt bevis är det möjligt att få anställning som vårdbiträde. Hade du en tillsvidareanställning som undersköterska den 1 juli 2023 får du dock fortsätta använda titeln.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Innan du erbjuds en anställning inom vård- och omsorgsarbete behöver du visa upp registerutdrag ur belastningsregistret.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 19 november.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Skadetekniker till Örebro

Motormontör
Läs mer Nov 3
Som skadetekniker hos Rejmes jobbar du med moderna och miljömedvetna metoder för att återställa våra kunders skadade bilar till perfekt skick.
Vi söker dig som är en erfaren skadetekniker eller som genomgått någon av branschens godkända utbildningar till skadecenter i Örebro. Det är viktigt att du har en positiv inställning och vill utveckla dig samt att du gillar nya utmaningar.

Du kommer att ingå i ett väl sammansvetsat team med god stämning.
Huvudsakliga arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består i att reparera alla typer av skador; plåt, glas och plastarbeten på de bilmärken som vi representerar. Det är meriterade om du har vana av att arbeta med struktur och riktbänksarbeten. Våra arbetssätt bygger på att du har god datorvana då vi jobbar digitalt genom vår process, som stämplas och dokumenteras i programmen Cabas och Cabplan. Felkodsavläsning och programmering är också viktiga delar som kräver datorvana.

Rejmes satsar på att ligga i framkant vilket innebär att du kommer att få en gedigen utbildning på?de?bilmärken vi hanterar på skadecenter.
För att matcha profilen har du/är du:

har tidigare erfarenhet av plåt och/eller lackeringsarbeten.
strukturerad och gillar att leverera kvalitet och resultat
har initiativförmåga och uppskattar eget ansvar
en lagspelare som har lätt för att kommunicera
Har B-körkort
Är du dessutom serviceinriktad, glad och social så kommer du att passa in bra hos oss. Det viktigaste för oss är att du har initiativförmåga och gillar att leverera kvalitet och resultat. Att du är driven och vill lära dig mer om yrket.
Vi erbjuder en spännande och kreativ arbetsmiljö i ljusa, fräscha och moderna lokaler. LEAN är en naturlig del av vår vardag då vi dagligen arbetar med att förbättra oss.
Välkommen med din ansökan!
Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo (personbilar och lastbilar), Renault, Dacia, Maxus, BYD, JAC och XBus. Rejmekoncernen erbjuder service och reparationer i 24 verkstäder på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3,4 miljarder kronor och har ca. 700 medarbetare.

Tage Rejmes i?Örebro Bil AB?ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Företaget säljer Volvo, Renault?och Dacia person- och transportbilar, bedriver leasing, skadecenter, serviceverksamhet samt försäljning av reservdelar, tillbehör och drivmedel. Dessutom driver vi Hertz biluthyrning. Företaget har ca 160 anställda och finns representerat i Örebro, Askersund.

Ansök nu

Arbetare till växthusprojekt i Frövi!

Väg-och anläggningsarbetare
Läs mer Nov 3
Nu söker vi dig som vill hjälpa till med etableringen av Frövis nya växthusprojekt för att skapa en hållbar och cirkulär grönsaksodling. Kan du arbeta tisdag 7/11, onsdag 8/11 och/eller torsdag 9/11 - skicka in din ansökan direkt!

OM TJÄNSTEN
Vi söker nu flera konsulter som kan hjälpa till i etablering av växthusprojektet i Frövi under tisdag-torsdag vecka 45.
Du kan arbeta alla dessa dagar alternativt bara en eller två, det är upp till dig! Arbetstiderna är 7-16.

Projektet som går under namnet Regenergy Frövi, även kallat ”Sveriges grönaste industriprojekt”, är ett resultat av hårt arbete som pågått under många år och är ett samarbete mellan WA3RM AB, Lindesbergs kommun, BillerudKorsnäs, och Business region Örebro.
Tanken är att återvinna spillvärme från pappersbruket BillerudKorsnäs för att kunna värma upp ett växthus på 10 hektar för tomatodling och ett vattenbruk på 12 hektar för att kunna odla jätteräkor. Detta ersätter en del av tomatimporten samt jätteräksproduktionen i Asien och Latinamerika, vilket leder till stora positiva klimateffekter.

Du erbjuds
- En möjlighet att få in en fot på Academic Work med chans till liknande uppdrag framöver
- En möjlighet att vara med och bidra till en mer klimatsmart tomatodling i Sverige

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Arbetet går ut på att vara behjälplig med flytt av en gigantisk duk


VI SÖKER DIG SOM
- Kan arbeta 7/11, 8/11 och eller 9/11
- Kan ta dig till Frövi, antingen via länsbuss eller bil
- Kan göra dig förstådd på svenska eller engelska i tal, detta för att kunna följa instruktioner

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs gärna mer om projektet GENOM ATT KLICKA HÄR!

Ansök nu

Läkare, Bemanning

Läkare
Läs mer Nov 2
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad läkare i Örebro län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Sjuksköterska, Bemanning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 2
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska i Örebro län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Resor, säljutbildning, tjänstebil - Starta din karriär inom sälj

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Nov 2
Innovative sales har snabbt tagit över marknaden och är idag en av de ledande företagen inom försäljning. Dem samarbetar idag med stora varumärken såsom Telia, Allente och Telenor.

Vill du bli en del av deras otroliga resa?

Fördelar med att arbeta hos Innovative sales:

- Utvecklingsmöjligheter
- Betald säljutbildning
- Tävlingar där du kan vinna allt från presentkort till utlandsresor!
- Garantilön & provision
- Lönemodell utan tak


Innovative sales är på jakt efter dig som...

- Är målmedveten
- Älskar att ta dig an nya utmaningar
- Är resultatorienterad
- Besitter hög socialkompetens
- Kan arbeta självständigt likväl som i grupp


Meriterande för denna tjänst är tidigare erfarenhet inom försäljning.

Arbetsuppgifter I rollen som säljare hos Innovative kommer du genomföra kundmöten där du förmedlar tjänster från varumärken såsom Telenor, Telia och Allente. All försäljning sker via personliga möten med kunden och inte bakom telefonen. Fördelaktigt är att du får träffa och bemöta nya personer varje dag!

Rutiner: Du kommer utgå med ditt team från din hemort (anställningar sker från Stockholm, Nyköping, Göteborg, Örebro, Västerås, Enköping, Eskilstuna och Norrköping) men sedan arbetar du i olika städer runtom i hela Sverige. Innovative sales står för resorna, boenden och planering så du kan fokusera på försäljningen.

Omfattning: Heltidstjänst

Arbetstider: Måndag - Fredag, 12.00 - 21.00

Om kunden

Innovative sales är ett svenskt företag som idag hjälper varumärken såsom Telia, Telenor samt Allente i marknadsföring-och försäljningssyfte. Idag består Innovative av 150 drivna personer med stort intresse för försäljning. Att arbeta på Innovative är en betydelsefull resa, här kan du samla på dig erfarenheter inför framtida yrken eller varför inte bygga en karriär inom bolaget?

Låter detta som något för dig eller någon du känner? Tveka inte på att skicka in en ansökan redan idag eller mejla övriga frågor till info@missions.se

Vill du ansöka till tjänsten på ett smidigare sätt? (Här kan du ansöka utan CV)

Sök jobbet! (https://vpnlpdb0vzp.typeform.com/to/SQ87Qhjp)

Letar ditt företag efter nya rekryter?

Söker personal! (https://vpnlpdb0vzp.typeform.com/to/yg8kYjlt)

Ansök nu

Säljare - Tjäna över 40.000 kr/månaden

Hemförsäljare
Läs mer Nov 2
Om kunden

Det är ett svenskt företag som idag hjälper varumärken såsom Telia, Telenor samt Allente i marknadsföring-och försäljningssyfte. Idag består dem av 150 drivna personer med stort intresse för försäljning. Att arbeta hos kunden är en betydelsefull resa, där kan du samla på dig erfarenheter inför framtida yrken eller varför inte bygga en karriär inom bolaget?

Fördelar!

Garantilön 15.000 kr varje månad

Generösa provisionsmodeller och bonusar!

Möjligheter till att växa inom bolaget

? Kostnadsfri säljutbildning

Lyxfrukost varje dag

Fantastiska kollegor!

Sköna arbetstider 12.00 - 21.00 (Sovmorgon för den morgontrötte)

Tävlingar där du kan vinna allt från presentkort, utlandsresor eller körkortspaket!

Här reser du runt med ditt team och upptäcker Sverige!

Omfattning Heltidstjänst

Arbetstider Måndag - Fredag kl 12.00 - 21.00

Kunden är på jakt efter en ny stjärna och söker dig som...

- Besitter en hög socialkompetens

- Har lätt för att bygga tillitsfulla relationer

- Trivs med att arbeta självständigt likväl som i grupp

- Är målmedveten och tävlingsinriktad

- Gillar äventyr och variation i vardagen

Meriterande för denna tjänst är tidigare erfarenheter inom service och försäljning.

Utbildas på plats! En god grund lägger spår för en fantastisk utvecklingskurva och karriär. Din anställning kommer därför att starta med en teoretisk samt praktisk utbildning inom produktkunskap och säljteknik. Du kommer även arbeta tätt inpå erfarna säljare och coacher som alltid har fokus på att du och ditt team ska utvecklas och nå nya mål.

Rutiner: Du kommer utgå med ditt team från din hemort (anställningar sker från Stockholm, Nyköping, Göteborg, Örebro, Västerås, Enköping, Eskilstuna och Norrköping) men sedan arbetar du i olika städer runtom i hela Sverige. Innovative sales står för resorna, boenden och planering så du kan fokusera på försäljningen.

Låter detta som något för dig eller någon du känner? Tveka inte på att skicka in en ansökan redan idag eller mejla övriga frågor till info@missions.se ????

Vill du ansöka till tjänsten på ett smidigare sätt? (Här kan du ansöka utan CV)

Sök jobbet! (https://vpnlpdb0vzp.typeform.com/to/SQ87Qhjp)

Letar ditt företag efter nya rekryter?

Söker personal! (https://vpnlpdb0vzp.typeform.com/to/yg8kYjlt)

Ansök nu

Se till att ha kul när du tjänar pengar!

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Nov 2
Kort och gott kombineras nöje med hårt arbete!

Här kommer du ha möjlighet att...

- Få en gedigen utbildning inom försäljning

- Få en tjänstebil

- Åka på betalda resor

- Tjäna över 40.000 kr

- Växa inom ett stort bolag

Och självfallet massa därtill!

Vi letar nu efter vår kunds nästa stjärnsäljare!

Stämmer följande kanske in på dig?

- Jag är målmedveten

- Jag älskar att ta mig an nya utmaningar

- Jag är resultatorienterad

- Jag besitter hög socialkompetens

- Jag kan arbeta självständig likväl som i grupp

Då är denna tjänsten något för just dig.

Kunden är idag en av Sveriges mest snabbväxande säljbolag med 150 anställda sen starten 2019. Dem arbetar idag med välkända varumärken såsom Telia, Allente och Telenor. Kunden har idag kontor både i Stockholm och Göteborg men arbetar med olika utgångspunkter runtom i Sverige.

Anställningsmöjligheter från...

- Stockholm

- Göteborg

- Nyköping

- Enköping

- Västerås

- Örebro

- Eskilstuna

- Norrköping

Tjänsten är resande! Du kommer utgå med ditt team från ditt hemort men sedan arbetar du i olika städer runtom i Sverige. Innovative sales står för boende, transport och planering.

Låter detta som något för dig eller någon du känner? Tveka inte på att skicka in en ansökan redan idag eller mejla övriga frågor till info@missions.se

Vill du ansöka till tjänsten på ett smidigare sätt? (Här kan du ansöka utan CV)

Sök jobbet! (https://vpnlpdb0vzp.typeform.com/to/SQ87Qhjp)

Letar ditt företag efter nya rekryter?

Söker personal! (https://vpnlpdb0vzp.typeform.com/to/yg8kYjlt)

Ansök nu

Redo för ett fartfyllt arbete? Tjäna 40.000kr/månaden

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Nov 2
Älskar du försäljning men vill ha mer rörelse i din vardag? Då är detta den perfekta tjänsten för dig!

Innovative sales har snabbt tagit över marknaden och är idag en av de ledande företagen inom försäljning. Dem samarbetar idag med stora varumärken såsom Telia, Allente och Telenor.

Omfattning: Heltidstjänst

Arbetstider: Måndag - Fredag, 12.00 - 21.00 (Starta dagen med en sovmorgon!)

Fördelar med att arbeta hos Innovative sales:

- Utvecklingsmöjligheter

- Betald säljutbildning

- Tävlingar där du kan vinna allt från presentkort till utlandsresor!

- Garantilön & provision

- Lönemodell utan tak

Kunden kräver ingen tidigare erfarenhet av försäljning då dem utbildar dig på plats!

Innovative sales är på jakt efter dig som...

- Är målmedveten

- Älskar att ta dig an nya utmaningar

- Är resultatorienterad

- Besitter hög socialkompetens

- Kan arbeta självständigt likväl som i grupp

Krav: Mycket goda kunskaper i svenska såväl i tal som i skrift

Meriterande för denna tjänst är tidigare erfarenhet inom försäljning.

Arbetsuppgifter I rollen som säljare hos Innovative kommer du genomföra kundmöten där du förmedlar tjänster från varumärken såsom Telenor, Telia och Allente. All försäljning sker via personliga möten med kunden och inte bakom telefonen. Fördelaktigt är att du får träffa och bemöta nya personer varje dag!

Rutiner: Du kommer utgå med ditt team från din hemort (anställningar sker från Stockholm, Nyköping, Göteborg, Örebro, Västerås, Enköping, Eskilstuna och Norrköping) men sedan arbetar du i olika städer runtom i hela Sverige. Innovative sales står för resorna, boenden och planering så du kan fokusera på försäljningen.

Om kunden

Innovative sales är ett svenskt företag som idag hjälper varumärken såsom Telia, Telenor samt Allente i marknadsföring-och försäljningssyfte. Idag består Innovative av 150 drivna personer med stort intresse för försäljning. Att arbeta på Innovative är en betydelsefull resa, här kan du samla på dig erfarenheter inför framtida yrken eller varför inte bygga en karriär inom bolaget?

Låter detta som något för dig eller någon du känner? Tveka inte på att skicka in en ansökan redan idag eller mejla övriga frågor till info@missions.se

Vill du ansöka till tjänsten på ett smidigare sätt? (Här kan du ansöka utan CV)

Sök jobbet! (https://vpnlpdb0vzp.typeform.com/to/SQ87Qhjp)

Letar ditt företag efter nya rekryter?

Söker personal! (https://vpnlpdb0vzp.typeform.com/to/yg8kYjlt)

Ansök nu

Jobba På Cypern

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 2
Sök jobbet som kundtjänst på RoligaJobb för att jobba på Cypern!
Pratar du flytande svenska & vill jobba på Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba på Cypern. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba på Cypern
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill jobba som kundtjänst på Cypern
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Nattdistributör på helgen sökes till Lindesberg, Nora, Fellingsbro

Tidningsbud/Tidningsdistributör
Läs mer Nov 2
Vi är först på plats när dagen börjar.
En bra dag börjar för de flesta människor med en dagsfärsk tidning till frukost. För att tidningsläsning ska kunna vara en god vana krävs att tidningen når prenumeranter på ett tillförlitligt sätt och inom utlovad tid.
Detta kräver en väl fungerande distribution som är i gång varje natt. I Prologs områden arbetar ca 550 nattdistributörer med att dela ut drygt 200 000 morgontidningar, reklam och paket. Vi delar ut en mängd olika produkter varje natt, så det är mycket att hålla reda på.
Som nattdistributör är du vår viktigaste medarbetare som ansvarar för att kunder får sina tidningar och produkter varje morgon inom utlovad tid. Varje distributör har ansvar för ett distrikt. Utdelningen görs med bil eller moped. Till sin hjälp har varje distributör en arbetstelefon som innehåller den gångordning som gäller för distriktet och talar om för distributören vem som ska ha vilken tidning eller produkt.
Vill du arbeta tidig söndagsmorgon som nattdistributör hos oss i Lindesberg, Nora eller Fellingsbro?
Vi söker dig som är ansvarsfull, strukturerad och har hög servicekänsla. Du får självklart inte vara morgontrött då arbetet bedrivs nattetid.
Arbetstiden varierar mellan kl. 01.30 - 06.30 och beror på distriktets storlek.
Vi söker dig som:
• Är minst 18 år
• Trivs med ett fysiskt arbete
• Har B- eller AM körkort
Det är meriterande om du:
• Har erfarenhet av liknande uppgifter
Välkommen med din ansökan via vår hemsida: www.bonway.se

Ansök nu

Nattdistributör på helgen sökes till vikariat i Odensbacken

Tidningsbud/Tidningsdistributör
Läs mer Nov 2
Vi söker nattdistributör till vikariat på bil distrikt i Odensbacken


Schema: Söndag kl 02:00 - 06:07
Anställningsform: Vikariat med start omgående - 2024.01.07
Vi är först på plats när dagen börjar.
En bra dag börjar för de flesta människor med en dagsfärsk tidning till frukost. För att tidningsläsning ska kunna vara en god vana krävs att tidningen når prenumeranter på ett tillförlitligt sätt och inom utlovad tid.
Detta kräver en väl fungerande distribution som är i gång varje natt. I Prologs områden arbetar ca 550 nattdistributörer med att dela ut drygt 200 000 morgontidningar, reklam och paket. Vi delar ut en mängd olika produkter varje natt, så det är mycket att hålla reda på.
Som nattdistributör är du vår viktigaste medarbetare som ansvarar för att kunder får sina tidningar och produkter varje morgon inom utlovad tid. Varje distributör har ansvar för ett distrikt. Utdelningen görs med bil. Till sin hjälp har varje distributör en arbetstelefon som innehåller den gångordning som gäller för distriktet och talar om för distributören vem som ska ha vilken tidning eller produkt.
Vi söker dig som är ansvarsfull, strukturerad och har hög servicekänsla. Du får självklart inte vara morgontrött då arbetet bedrivs nattetid.
Vi söker dig som:
• Är minst 18 år
• Trivs med ett fysiskt arbete
• Har B-körkort
Det är meriterande om du:
• Har erfarenhet av liknande uppgifter

Ansök nu

Automationstekniker

Automationstekniker, maskin
Läs mer Nov 2
På Matsmart utmanar vi idén om hållbar konsumtion. Vi vill att alla ska kunna bidra till att rädda planeten på ett enkelt sätt, och vi vill förändra synen på matsvinn. På Matsmart tar vi hand om redan producerade överskottsvaror och säljer dem online till överkomliga priser till kunder som vill köpa mat som annars skulle ha gått till spillo. Vi finns nu på den svenska, finska, danska, tyska och österrikiska marknaden.

Att arbeta på Matsmart är en chans att vara en del av ett företag som i sin affärsmodell förändrar världen till det bättre. Vi växer snabbt, vilket innebär mycket arbete, men också många stora möjligheter.

Vårt nya lager i Örebro
Lagret är hjärtat i vår verksamhet och nu har vi precis gått in i en ny era där vi flyttat in i vårt nya, automatiserade och klimatsmarta lager i Örebro. Lagret är otroliga 22 000 kvadratmeter stort, har 149 robotar som hjälper vår fantastiska personal att plocka varor, och drivs dessutom delvis av solpaneler. Lagret gör att vi tillsammans kan rädda ännu fler produkter från att bli till svinn, på ett ännu smartare sätt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara


Proaktivt arbeta med underhåll av automationslösningen (autostore-anläggningen, kringliggande bansystem, lådresare samt lådförslutare)

Felsökning och problemlösning

Löpande kontakt med leverantörer till automationslösningen

Planera för framtida expansion av automationslösningen

Tillse att det finns reservdelslager för automationslösningen

Hantera IT-relaterade frågor till automationslösningen

Förmedla och ge kunskap till tekniker/maskinoperatörFör att passa för denna roll ser vi att du har/är


Universitetsutbildning på kandidatnivå eller högre, alternativt erfordrat
kunskap genom arbetslivserfarenhet (+5 år)

Erfarenhet från liknande roller

Hög analytisk förmåga och är duktig på problemlösning

Ansvar i att underhålla och säkerställa automationssystem

Ansvar för kostnader för både operativa och proaktiva ändamål för vår automation

Omfattning: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Arbetstider: Dagtid samt 7 kvällar och 2 helger per månad

Plats: På Matsmarts lager i Örebro, Vältgatan 8

Ansök nu

Erfaren drifttekniker

Nätverksoperatör
Läs mer Nov 2
Nu söker vi dig som är drifttekniker och redo att ta dig an nya utmaningar i ett nytt uppdrag. För att klara av samt trivas i rollen som drifttekniker krävs det att du har tidigare erfarenhet inom området och är välbekant med de system och verktyg som används i det dagliga arbetet. Om du är eller har varit drifttekniker kan det mycket väl vara just dig vi letar efter till detta uppdrag hos en av våra kunder i Örebro.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär hos oss!

Arbetsuppgifter
Drift går att översätta i underhåll, där du i denna roll ansvarar för just underhåll av kundens servrar, interna infrastruktur och applikationer. Vidare hanterar du den dagliga driften av kommunikations- och informationssystem, programvara, maskinvara och annan IT-utrustning för att identifiera och förebygga incidenter och driftstörningar. Du kommer att administrera företagets IT-infrastruktur, övervaka och se till att förbindelser mellan användare och hårdvara/mjukvara upprätthålls.

Arbetet är primärt operativt med organisationens datasystem och kringutrustning såsom applikationsservrar, databasservrar, webbservrar, datorer, skrivare och lagringsenheter – varför en bred teknisk kompetens och erfarenhet önskas.

Du kommer konfigurera, installera, underhålla och uppgradera hård- och mjukvara och medverka i teamet med din kompetens i projekt rörande drift och infrastruktur.

Din profil och kvalifikationen
Det finns vissa krav vi sätter på den som ansöker till rollen vad gäller teknisk kompetens, men vi lägger också vikt vid hur du är som person i processen.

Du förväntas ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, och det är precis i en sån roll som du trivs bäst. Du stimuleras av att vara med och förbättra processer och rutiner.

Du uttrycker dig väl på svenska och engelska - i både tal och skrift

Kompetenskrav:
- Du har tidigare arbetat i en strukturerad servicedesk i 2-3 år och har god kännedom om hur arbetsprocessen ser ut
- Generell förståelse för större IT-infrastruktur
- Active Directory
- Windows Server
- VMware
- Microsoft 365
- Azure
- Hantering av backup samt nätverk

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Underhållsplanerare till Mondi

Underhållsplanerare
Läs mer Nov 2
Underhållsplanerare till Mondi
Vill du arbeta med produkter som ligger rätt i tiden?

Vill du vara med på vår resa där du får möjligheten att bidra till en bättre värld?

Mondi Örebro AB är ett företag i ständig utveckling.

Vår långa och gedigna historia inom pappersbranschen tillsammans med modernt tänkande och god kontroll på marknadens behov gör att vi står oss bra i den starka internationella konkurrensen. Våra produkter är en del av en klimatsmart vardag och vi har för avsikt att fortsätta vår utveckling.

Vi behöver nu bli fler så är du en positiv och engagerad person med erfarenhet från industrin och vill hitta en ny spännande utmaning! Då ser vi gärna att du är med på vår fortsatta resa!

Välkommen att bli vår kollega!

Läs mer om hur det är att arbeta på Mondi

https://www.mondijobs.se/vara-medarbetare/ 

 

Vi erbjuder
Ett arbete där du har en omväxlande vardag i ett bolag där det händer mycket och är centralt beläget i Örebro. Kulturen präglas av en familjär anda med öppenhet och framåtanda. Du ingår i en internationell organisation men där besluten till mångt och mycket tas lokalt i Örebro. Att jobba på Mondi innebär också att du har stor påverkansmöjlighet och att du blir en viktig medarbetare i organisationen!

Tjänsten som Underhållsplanerare är nyinrättad vilket gör att du har alla möjligheter att vara med och påverka och forma rollen. Du blir direkt underställd vår underhållschef.

 

Dina arbetsuppgifter
Som Underhållsplanerare blir du en viktig spelare och samordnare i ett underhållsteam om sju personer. I gruppen ingår även, elektriker, automationstekniker och underhållsmekaniker.

I rollen får du möjligheten att medverka till att det förebyggande underhållsarbetet bedrivs så effektivt och säkert som möjligt. Du planerar och bereder olika underhållsinsatser, du leder förbättringsarbeten och utvecklar arbetsprocesser inom området. Du analyserar och utreder eventuella stopporsaker och ansvarar för inköp av reservdelar och entreprenörstjänster.

I samråd med Underhållschefen kommer du administrera och utveckla underhållssystemet, utbilda medarbetarna i relevanta delar, samt utforma avdelningsspecifika KPI:er. Du kommer som egenskap av underhållsplanerare även representera underhåll på pulsmöten vid underhållsstopp på linjen, samt vid underhållschefens frånvaro vara med och samordna entreprenörer, delta vid samt hålla i, produktionens och avdelningens morgonmöten och veckomöten.

Tillsammans kommer ni att skapa förutsättningar för att produktionen fungerar med hög effektivitet och tillgänglighet.

Dina dagar kommer vara omväxlande och innehålla många kontakter internt, med din grupp men också med olika personer som jobbar i produktionen, samt leverantörer och externa samarbetspartners.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Din profil
Vi söker dig som har en akademisk utbildning och/eller relevant erfarenhet och kunskap inom området underhållsprocesser.

Du har erfarenhet av IT-system som är kopplade till underhåll. Har du erfarenhet av att arbeta i SAP, API Pro, MES eller liknande underhållssystem och affärssystem ser vi det som meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

För att lyckas i rollen tror vi du är engagerad och har en positiv inställning. Du är kommunikativ och får enkelt med dig andra genom god och pedagogisk dialog. Du gillar att samarbeta och vara ”spindeln i nätet” samt trivs med en omväxlande vardag. Du stimuleras av problemlösning och försöker se möjligheter i stället för problem och hinder.

För oss är det är viktigt att du vill vara i en verksamhet där vi har roligt på jobbet.

 

Om företaget
Vi på Mondi Örebro är stolta över att vara ett ledande extruderingsföretag som skapar hållbara, miljösmarta barriärer mot till exempel fukt, fett och vind. Många möter våra produkter dagligen i hemmet, i skolan eller på arbetsplatsen. Vår långa historia inom pappersbranschen, tillsammans med modernt tänkande och bra koll på marknaden, gör att vi står oss bra i den internationella konkurrensen. Du hittar oss i centrala Örebro i det anrika Pappersbruksområdet. Vi är cirka 120 anställda inom bland annat produktion, utveckling, marknad, lager och logistik.

Mondi Örebro är det stora lilla företaget som förenar det bästa av två världar. Här finns alla funktioner och tillgång till den stora koncernens resurser i form av till exempel forskning och utveckling, och internationella karriärmöjligheter. Samtidigt har vi den mindre arbetsplatsens fördelar med korta beslutsvägar, ett flexibelt arbetssätt, en familjär stämning och ett inkluderande förhållningssätt där alla är lika viktiga.

Läs mer om vilka vi är och vad vi kan erbjuda dig på mondijobs.se och https://www.mondigroup.com/en/home/

 

Ansökan
Välkommen med din ansökan till Oakconsulting.se! Gärna så snart som möjligt, dock senast den 1 december.

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Maria Roseen, 070- 259 05 07 eller Jennifer Jonsson, 073-059 31 91.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-mail.

Ansök nu

Mobil IT-servicetekniker Örebro (Visstid)

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 2
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Vill du vara med och bidra till ett tryggare samhälle? Vår IT-avdelning genomför en stor satsning med fokus på en digital Kriminalvård. Tillsammans jobbar vi för att skapa förutsättningar och lösningar som gör skillnad i vår verksamhet. Under 2023 växer avdelningen med 60-talet nya medarbetare inom flertalet roller inom systemutveckling; IT-infrastruktur, supportfunktioner samt projektledning och IT-säkerhet. Hos oss får du goda möjligheter att växa och kompetensutvecklas efter dina förutsättningar och intresseområden. Vi söker dig som har ett stort IT-intresse, kunskaper som kan berika vår digitaliseringsresa och som vill vara med och göra skillnad i samhället inom just din profession.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill vara med och bidra till att öka IT-avdelningens lokala stöd ute i kärnverksamheten och som brinner för att hjälpa och utbilda andra människor med digitala hjälpmedel. Vi ser gärna att du är i början av din IT-karriär och har ett stort intresse av att förstå medarbetarnas behov och krav.

Din serviceroll kommer att utgöra ett viktigt gränssnitt mellan IT-avdelningen och kärnverksamheten. Du kommer vara med om en satsning för Kriminalvården som innebär att forma en ny typ av lokalt IT-stöd för kärnverksamheten. Du kommer att vara placerad på IT-avdelningen under sektionen för IT-Servicecenter och spendera mycket tid ute i kärnverksamheten i klientnära arbete. I ditt geografiska upptagningsområde kommer du att utföra IT-Serviceärenden i vår kärnverksamhet, anstalt, häkte och frivård. Vår verksamhet bedrivs på olika platser i landet, vilket innebär resor inom ditt regionala område i stor utsträckning, även övernattning förekommer i mindre utsträckning. Kriminalvården tillhandahåller poolbilar för dessa tjänster som används under arbetstid.

I din serviceroll kommer du att
• På ett kreativt sätt bidra till ökad digital mognad i verksamheten genom att t.ex. agera rådgivande, guida och stötta personal gällande IT-avdelningens tjänster och bidra till att utveckla det lokala IT-säkerhetsarbetet.
• Stödja verksamheten med IT-serviceärenden
• Stötta IT-supporten med problemlösning
• Medverka till tjänsteutveckling genom att löpande inhämta förbättringsförslag och synpunkter på IT:s tjänster och applikationer.
• Hjälpa IT-avdelningen med specifika uppdrag, t.ex. implementeringar och livscykelhantering av hårdvara.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som tar ansvar för din uppgift och som på egen hand kan strukturera, prioritera och driva dina processer utifrån givna tidsramar. Vidare ser vi att du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du arbetar bra med andra människor, har god förståelse för hur andra människor tar till sig kunskap samt anpassar och relaterar till dessa på ett lyhört och smidigt sätt. Avslutningsvis handlar du i enlighet med fattade beslut och tar upp kritik endast i de korrekta sammanhangen eller direkt med berörda parter.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har:
• Fullständig gymnasiekompetens i form av slutbetyg eller gymnasieexamen
• Erfarenhet av arbete inom service med inriktning mot IT eller teknik
• Erfarenhet av support till slutanvändare
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska
• B-körkort

Det är meriterande om du har:
• Utbildning med inriktning mot IT eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant
• Erfarenhet av Kriminalvårdens kärnverksamhet
• Erfarenhet av arbete som onsite tekniker eller liknande
• Kunskap och förståelse av tjänstehantering och dess support
• Kunskap om hårdvara gällande PC, tunna terminaler, bärbara datorer, skrivare, videoutrustning
• Förståelse för komplexiteten med att arbeta i större organisationer


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du behöver vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ansök nu

Boendestödjare till Socialpsykiatrin, Fanjunkaren

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Nov 2
Är du en engagerad och trygg boendestödjare som vill vara med och stödja våra servicemottagare på ett strukturerat och målinriktat sätt för att främja återhämtning? Sök då till oss på Fanjunkaren! Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som boendestödjare på Fanjunkaren innebär ditt arbete att du stödjer servicemottagare i gruppbostad, ordinärt boende och andrahandskontrakt. Arbetet innebär att ge individuellt stöd till servicemottagare i deras vardag. Du jobbar i en arbetsgrupp där samverkan är viktig för att få verksamheten att fungera. I tjänsten har du ärendeansvar vilket innebär att du ansvarar för planeringen kring ett antal servicemottagare.  Vi använder oss av arbetsmetoder som MI, R-ACT och ESL. Arbetstiderna är schemalagda under dag, kväll och helg.

Exempel på arbetsuppgifter:

• på ett pedagogiskt sätt stödja servicemottagare i vardagliga aktiviteter i hemmet och utanför hemmet
• stödja servicemottagare i sin personliga vård
• planera och utveckla arbetet självständigt och tillsammans med arbetsgruppen
• upprätta och följa målplaner, rutinbeskrivningar, och handlingsplaner tillsammans med servicemottagare
• samverka med anhöriga, sjuksköterskor, arbetsterapeuter andra aktörer som t.ex. regionen
• dokumentera i Treserva
• arbeta med metoder som MI, R-ACT och ESL
• medicinhantering

Om arbetsplatsen
Fanjunkarens gruppboende finns vid I3-området på norr i Örebro. I verksamheten tillhör också ett serviceboende i västra stadsdelen Vivalla.

Socialförvaltningen område funktionsstöd ger stöd och service till personer med fysiska och psykiska funktionshinder enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och Socialtjänstlagen (SoL).

Kvalifikationer
Som boendestödjare hos oss ser vi att du är trygg och stabil som person. Du behöver ha förmåga att bemöta servicemottagare och andra aktörer på ett professionellt och serviceinriktat arbetssätt och arbeta med ett lågaffektivt bemötande. Du trivs med att arbeta självständigt likväl som tillsammans med andra i ett team och samarbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du har också lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och snabbt ändra ditt förhållningssätt. Du behärskar det svenska språket på så sätt att du kan kommunicera med servicemottagaren och övrig personal samt skriftligt dokumentera det som verksamheten kräver. För att kunna dokumentera krävs även god datavana. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• omvårdnadsutbildning på gymnasienivå alternativt barn- och fritidsprogrammet med inriktning pedagogiskt eller socialt arbete
• erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättningar
• erfarenhet av social dokumentation
• B-körkort för manuell växellåda

Meriterande:

• kunskap och erfarenhet av arbete med människor med psykiska funktionsnedsättningar
• erfarenhet av arbete med personer med missbruksproblematik
• erfarenhet av att arbeta i dokumentationssystem
• utbildning i R-ACT, MI och/eller ESL
• utbildning i lågaffektivt bemötande

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 2

Arbetstiden: Schemalagd dag/kväll/var 3:e helg

Övrig information
Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Innan du erbjuds en anställning inom arbete med personer med funktionsnedsättningar behöver du visa upp registerutdrag ur belastningsregistret.

Ansökan
Förlängd annonsering. Sista ansökningsdag är 15 november.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Erfaren nagelteknolog och fransstylist

Nagelterapeut/Nagelteknolog
Läs mer Nov 2
Hos oss kan man få nagelbehandling med senaste teknik ”dippsystem” och handla marknadens skonsammare nagelprodukter. Vår salong erbjuder kunderna ett brett utbud av skönhetstjänster som nagelförlängning och fotspa, fotvård, lash lift, och ögonfransförlängning.
Vårt arbetsteknik är väldigt omtyck av kunderna. Vi har fått fler kunder och därför är vi behov av en till medarbetare. Är du en duktig och driven nagelteknolog som kan bygga naglar och fixa fötter? Du ska dessutom kunna jobba med fransförlängning. Gillar du att ge kunderna det där lilla extra så att de går från vår salong med ett leende på läpparna? Då är det dig vi söker efter. Vi ser fram emot att få läsa din ansökan som du skickar in via e-post.

Ansök nu

Förskollärare till Lavendelgården

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Nov 2
Nu söker vi en förskollärare som med engagemang vill vara med och utveckla verksamheten i vårt område där utbildningen ligger till grund för barnets livslånga lärande. Vi befinner oss just nu i ett pågående utvecklingsarbete där vi tillsammans får nya kunskaper kring hur vi kan arbeta för en mer hållbar förskola inom de tre dimensionerna socialt, ekonomiskt och ekologiskt.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om tjänsten

Välkommen till Lavendelgården! Här kommer du tillsammans med dina kollegor arbeta utifrån Lpfö 18. Vi arbetar med förhållningssättet vägledande samspel (ICDP) och strävar efter att tillsammans med barn och vårdnadshavare skapa en förskola där hållbarhet, trygghet, nyfikenhet, glädje och lekfullhet präglar verksamheten.

Vi tycker att det är viktigt att barnen ska ha ett reellt inflytande över sin vardag och barnens lek och intressen tas tillvara. Vi utgår från barnens intressen och nyfikenhet och utforskar tillsammans med dem i deras lärande. Verksamheten ska vara lustfylld, meningsskapande och lärorik. Leken ska ha stor betydelse i lärandet. Vi arbetar med processinriktat arbetssätt och pedagogisk dokumentation i vårt systematiska kvalitetsarbete där barnens lärande och pedagogers förhållningssätt är en viktig grund.

Vi tror att du som söker har ett stort engagemang och driv. Här finns möjlighet att anta uppdraget som lärspridare. Uppdraget innebär bland annat att du kommer vara med och leda och utveckla det kollegiala digitala lärandet, ansvara för pedagogiska digitala system och medverka till goda rutiner.

Låter det intressant? Sök redan idag! 

Exempel på arbetsuppgifter:

• följa läroplanen
• ansvara för att leda, organisera, planera, genomföra och utveckla undervisningen
• använda metoder och arbetssätt i utbildningen som vilar på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet
• ansvara för att utbildningen dokumenteras, följs upp, analyseras och utvärderas
• ansvara och arbeta för att varje barn och gruppen får sina behov tillgodosedda, utifrån att tillämpa ett demokratiskt arbetssätt
• ansvara för att erbjuda en god miljö för omsorg, utveckling, lek och lärande
• ansvara för utvecklingssamtalens innehåll, utformning och säkrar genomförande
• arbeta och dokumentera i de verksamhetssystem som finns

Om arbetsplatsen
Förskolan har cirka 55 barn fördelat på tre avdelningar. Timjan och Myntan för de äldre förskolebarnen och Basilikan för de yngre. Förskolan har en stor gård och ligger i närheten av Sörbykullen, Tarzanparken och andra grönytor. Vi har ett eget kök där vår goda mat tillagas.

Förskolan ingår i Sörbyområdet tillsammans med förskolorna Tybble och Galaxen. Området har en gemensam ledningsgrupp med utvecklingsledare från de tre förskolorna och rektor. Stöd och handledning finns att tillgå från specialpedagoger och kurator.

Som förskollärare kommer du ha schemalagd tid för kollegial förskollärarkonferens, avdelningskonferens samt egen tid.

Du kan läsa mer om vår förskola på: orebro.se/lavendelgarden

Läs mer om hur det är att arbeta som förskollärare i Örebro på orebro.se/jobb/forskollarare!

Kvalifikationer
Vi söker dig som är trygg och stabil i din roll, med goda kunskaper om barns utveckling och lärande. Du har en god förståelse för hur andra människor tar till sig kunskap och deras olika förutsättningar och anpassar ditt bemötande utifrån de behov som finns och uppkommer. Du trivs bra i samarbete med andra och har lätt för att kommunicera med barn, kollegor och vårdnadshavare. Dessutom är du empatiskt inlyssnande och har lätt för att skapa goda och trygga relationer. För att uppnå förskolans mål förväntas du vara driven och ta ansvar för dina uppgifter. Vi tror också att du är engagerad, gärna kommer med nya idéer och tar initiativ för att bidra till vår gemensamma utveckling. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade förutsättningar och ser möjligheter i förändringar. 

Vidare behärskar du det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med barn, anhöriga och övrig personal, samt skriftligen kan dokumentera det som verksamheten kräver.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav

• legitimerad förskollärare, alternativt inneha behörighetsgivande examen som berättigar till legitimation

Meriterande

• erfarenhet av att arbeta som förskollärare
• utbildning inom Vägledande samspel (ICDP)
• IKT-kompetens
• Utbildad VFU-handledare
• erfarenhet av/kunskap i lågaffektivt förhållningssätt

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1-2

Övrig information
Förskollärarlegitimation ska bifogas i ansökan tillsammans med behörighetsförteckning, alternativt examensbevis som berättigar dig till en legitimation.

Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 16 november. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. 

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

SCADA Engineers

Systemförvaltare
Läs mer Nov 2
Nexer Mälardalen is growing and would like to take you on our journey!

We are an entrepreneurial unit within the Nexer Group (pre. SIGMA IT) that is focusing on the development towards a greener future, where we have a mission to lead change (not follow) and ensure that our customers are at the forefront of change. We are a strategic partner for our customers and work with strategy, technology, and communication. Join us and work with fantastic people, while learning and developing yourself on projects that have a real impact on our society. Bring your passion, bring your execution, and be part of an international team and our fast growing unit at Nexer.  

 

WHO ARE YOU?

As a future colleague, we believe that you like challenges and to keep up to date with new technologies. You see the value of sharing your knowledge and learning from others. Furthermore, you have a customer-oriented attitude and an ability to quickly absorb new information and transform it into creative solutions!

 

We further believe that you have: 

?? A university degree within a relevant technical area, preferably Computer Science

?? Strong verbal and written communication skills in English or Swedish

?? Experience with communication protocols (IEC 61850, DNP3, IEC-101/104)

?? Experience with databases and high-availability solutions

?? Experience with scripting languages and automation technologies

?? Previous experience from critical infrastructure is also a major plus

?? Experience in networking/switching and routers. 

 

Responsibilities:


• Your main responsibility will be Station Control and Monitoring (SCM) scope of the projects which includes computer networking, HMI, SCADA, database management.
• You will be an important pilar of global projects throughout all phases of our extensive projects. The different phases are tendering, conceptual design, detailed design, testing, installation, and commissioning
• Building complete infrastructure of networks and systems to support our clients operations.
• Complete assignments on multiple projects of moderate size or portions of major projects, cost-effectively and in accordance with contract specifications, quality standards, and safety requirements. 

 

ABOUT OUR BUSINESS UNIT

Mälardalen

We are focusing on leading change within power, industry and energy, regardeles of the challenges that the client is facing right now. As a consultant in our team, you will get great opportunities to be involved and influence everyday life and future for yourself and all Swedish citizens. In our fantastic team, our consultants are always getting the development and challenges they need. Through Nexer Academy and our challenging project, your developement will never stand still - that is a guarantee we give you!

ABOUT NEXER

Nexer was created from Sigma IT with the ambition to become the tech company of the future. We have around 3000 consultants and are present in sixteen countries and in more than 20 locations in Sweden. We work closely with a number of market-leading companies in the retail, fintech and insurance industry, to name a few. We are leading the change and constantly striving to find new technical solutions. If there's a smarter way to do something, we'll find it. We challenge ourselves every day to think outside the box and help our customers to always stay one step ahead. Services in digitalization, IT and R&D provide increased customer value and growth for organizations both in the Swedish and global markets.

What makes us unique is that we have been awarded with the "Career company of 2023" meaning that we have great developemtn prossibilities. We have also been named Microsoft Country Partner of the Year in Sweden and Brazil – twice. Our great social work involvement in Star for Life, Mitt Liv, Pink Programming and Kodcentrum also gives you as an employee the opportunity to make a real difference.

APPLICATION

You are warmly welcome to submit your application below. Unfortunately, we are not able to receive applications by e-mail, but if you have questions about the position or Nexer, please contact Ronny Axelsson at Ronny.Axelsson@nexergroup.com. We receive applications on an ongoing basis, so don't wait to apply!

The position is a full-time, permanent position starting immediately or by agreement.

Ansök nu

Universitetslektor i pedagogik med inriktning mot specialpedagogik

Universitets- och högskolelektor
Läs mer Nov 2
Vi söker en universitetslektor i pedagogik med inriktning mot specialpedagogik för tillsvidareanställning vid Institutionen för humaniora, utbildnings- och samhällsvetenskap.

Ämnesområde
Ämnesområdet för anställningen är pedagogik.

Bakgrund
Institutionen för humaniora, utbildnings- och samhällsvetenskap (HumUS) har fokus på humanistiska och samhällsvetenskapliga områden som konst, kommunikation, lärande, människor och samhället. Vid institutionen bedrivs forskning och utbildning inom 11 olika ämnen. Ett av dem är pedagogik.

Inom ämnet pedagogik ges utbildning på grund- och avancerad nivå samt på forskarnivå. Utbildningen berör huvudsakligen områdena pedagogik, specialpedagogik, arbetslivspedagogik och högre utbildning.

Ämnets forskning bedrivs huvudsakligen inom fyra forskningsgrupper med olika inriktningar:


• ESERGO: studier av miljö- och hållbarhetsutbildning, med specifikt fokus på etiska och politiska aspekter.
• ReCEL: forskning om utbildning för yngre barn med särskilt intresse för barns rättigheter, tidigt läs- och skrivlärande, genus och jämställdhet, förskollärares och lärares yrkesprofession. 
• Specialpedagogik, utbildning och lärande: studier av relationen mellan individ och samhälle och aspekter av tillgänglighet, delaktighet, inkludering och exkludering.
• Utbildning och Demokrati: forskning inom utbildningshistoria, didaktik och utbildningsfilosofi.

Arbetsuppgifter
En universitetslektor förutsätts ägna sin tid åt både utbildning på samtliga nivåer och forskning, samt därtill hörande samverkan. I arbetsuppgifterna ingår förutom undervisning, forskning och samverkan även utvecklingsarbete, administration, och kompetensutveckling. Undervisningen omfattar handledning, examination, kursutveckling, planering och utvärdering.

Arbetsuppgifterna utgörs i huvudsak av tjänstgöring inom specialpedagogprogrammet men också inom förskollärarprogrammet, grundlärarprogrammet och ämneslärarprogrammet. I anställningen ingår undervisning och handledning på grund- och avancerad nivå.

Behörighet och bedömningsgrunder
För att se annonsen i dess helhet besök oru.se/ledigajobb

Information
Anställningen är 100 %, tillsvidare. Örebro universitet tillämpar individuell lönesättning och i förekommande fall provanställning.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av enhetschef Lars Erikson 019-30 30 13, e-post: lars.erikson@oru.se.

Vid Örebro universitet förväntar vi oss att alla medarbetare är öppna för utveckling och förändring, tar ansvar för både helheten och den egna arbetsinsatsen, visar engagemang att samverka och bidra till utveckling samt visar respekt för andra genom ett konstruktivt och professionellt förhållningssätt.

Örebro universitet arbetar aktivt med lika villkor och jämställdhet och för att vår arbetsmiljö ska präglas av öppenhet, tillit och respekt. Vi värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten.

Ansökan
Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:


• Ett personligt brev med motivering till hur du kan bidra till universitetets fortsatta utveckling
• CV med relevant beskrivning av samlad kompetens
• Pedagogisk portfölj (enligt Örebro universitets riktlinjer)
• Vetenskaplig portfölj
• Publikationslista
• Relevanta vetenskapliga publikationer (högst tio arbeten och i fulltextformat)
• Kopior av relevanta betyg/intyg som styrker behörighet och krav

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska eller danska kan bedömas.

Mer information för dig som sökande hittar du på vår Lediga-jobb-sida: https://www.oru.se/jobba-hos-oss/lediga-jobb/information-for-dig-som-sokande-och-sakkunnig/

Sista ansökningsdag är 2023-11-16. Välkommen med din ansökan!

Efter sista ansökningsdag kan inga kompletteringar göras elektroniskt. Har du vetenskapliga publikationer som inte kan bifogas elektroniskt direkt i ansökan får du, när sakkunniga är utsedda, instruktion om hur denna eventuella komplettering kan göras.

Då vi i samband med den här rekryteringen redan har gjort våra val vad gäller externa samarbetspartners och marknadsföring undanber vi oss kontakt med rekryteringsföretag och annonssäljare.

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera en omgång ansökningshandlingar exkl. publikationer i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.

Ansök nu

Elektronikutvecklare

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Nov 2
PrimeComp är ett teknikkonsultbolag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Genom vår kombinerade erfarenhet och unika utbud av teknikområden erbjuder vi tjänster för att skapa lönsamma, innovativa och hållbara lösningar.Arbetsbeskrivning:

Vi söker nu flera elektronikkonstruktörer med minst 3 års relevant yrkeserfarenhet och uppdragen kan vara varierande inom olika områden.

Arbetet är varierat och rollen ingår bland annat:

- Konstruera, designa och skapa innovativa lösningar till nya produkter.

- Uppdatera befintliga lösningar och artiklar.

- Mäta och testa design för att kunna se produktens slutresultat.

- Utvärdera konstruktionen utifrån funktion, kvalitet och pris.Kompetens:

- Högskoleingenjörsexamen inom elektronik eller motsvarande kunskaper.

- Du har 3-5 års erfarenhet av elektronikkonstruktioner, scheman och PCB.

- Du har erfarenhet att felsöka elektronikkonstruktioner med tex oscilloskop.

- Du har erfarenhet av att hantera ändringsärenden.

- Du är van att föra dialog/samarbeta med underleverantörer

- Du är intresserad av att utveckla dina färdigheter och känner dig bekväm att arbeta i ett virtuellt team.

- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.Personliga egenskaper:

- Förmåga att kommunicera till olika målgrupper och situationer.

- Självständighet och kunna leda sig själv och arbetet framåt.

- Förmåga att skapa förtroende mot kollegor och kunder.

- Förmåga att vara lyhörd - lyssna och läsa mellan raderna.

- Har förståelse för kundnöjdhet och medvetenhet om hälsa och säkerhet.

- Har goda kommunikationskunskaper och förmåga att arbeta och klara tidsfrister under press.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Project Coordinator till Proteinbolaget

Marknadsförare
Läs mer Nov 2
Vill du arbeta på ett ledande företag inom kosttillskott och träning och bli en del av ett framgångsrikt tillväxtbolag? Proteinbolaget söker en driven och nyfiken Project Coordinator, en riktig "doer", som vill vara med och lyfta verksamheten till nästa nivå. Välkommen med din ansökan, löpande urval!

Information om tjänsten
Visionen är tydlig hos Proteinbolaget: att vara ledande inom kosttillskott samt tränings- och hälsorelaterade produkter. 2014 grundades det egna varumärket GAAM som expansivt tagit fler och fler marknadsandelar. Proteinbolaget fortsätter sin framgångsresa och Professionals Nord söker därför för deras räkning en Project Coordinator.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Proteinbolaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Proteinbolagets önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds

• En möjlighet att växa och utvecklas som person och i din yrkesroll hos ett framåtsträvande bolag
• En rolig och fartfylld arbetsplats där du omges av drivna och härliga kollegor

Arbetsuppgifter
Proteinbolaget strävar hela tiden mot att ta fram nya produkter med bästa kvalitét för kunderna och här får du möjlighet att vara med och bidra till att sätta upp projekt och leda dessa från start till mål kopplat till det egna varumärket. Som Project Coordinator blir du en del av teamet som arbetar med det egna varumärket GAAM. I denna tjänst utgår du från kontoret i Örebro med möjlighet att arbeta hemifrån två dagar i veckan.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:

• Tillsammans med teamet ta fram produkter för Proteinbolagets eget varumärke
• I tätt samarbete med teamet och övriga avdelningar på bolaget koordinera olika arbetsuppgifter
• Leda projekten framåt och ta nya produkter från idé till slutprodukt
• Kontakt med leverantörer i både Sverige och Europa

Vi söker dig som:
med stort driv och engagemang vill ta dig an en rolig tjänst på ett spännande tillväxtbolag. För denna tjänst är det viktigast att du är rätt person. Du är en riktig "doer" som får saker att hända.

Du har med fördel en eftergymnasial utbildning alternativt arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdigt. Har du arbetat i en koordinerande/projektroll tidigare är det ett plus, men inget krav. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Proteinbolaget. Du är en social och öppen person där samarbete med kollegor är en självklarhet för dig. Du gillar att anta nya utmaningar och har lätt för att knyta kontakter med människor. Som person är du driven och motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Du låter inget falla mellan stolarna och säkerställer att all information, tider och koordinering som du ansvarar för sker så smidigt som möjligt.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Receptionist 75% till Nordic Wellness Örebro

Receptionist, telefonist
Läs mer Nov 2
Nordic Wellness är Sveriges största friskvårdskedja med över 300 gym och ett antal Padelanläggningar runt om i landet. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning och välmående för alla åldrar och har närmare 450 000 medlemmar. Vi fortsätter vår expansion och vårt mål är 350 klubbar fram till 2025.

Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Nordic Wellness Örebro.

Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness

Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse. Det betyder att klubben alltid behöver synas från sin bästa sida och att medlemmarna bemöts trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du som tillsammans med dina kollegor är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubbens medlemmar bemöts väl och att de befinner sig i en ren och fräsch miljö. Det är du som är värd, vilket betyder att det är du som ser till att det är ordning och reda på klubben. Du får gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetstiden i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel. Här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlem är unik på sitt vis, och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du vet att kundbemötande kan handla lika mycket om improvisation som information men oftast en kombination av båda.
Vad söker vi hos dig?

Du har fyllt 18 år och är en person som trivs i mötet med andra människor. Skapa nya relationer och lyssna till andras behov är något du känner dig bekväm med. Du är flexibel kring arbetstider, du ska kunna arbeta under dagtid, kvällar och helger. Det är viktigt att du kan arbeta självgående, samt ta egna initiativ och kunna se vad som behöver göras. Du ska vara kreativ för att hitta lösningar och se möjligheter för att kunna utveckla klubben. Arbetsplatsen är en miljö där mycket händer samtidigt, det krävs därför att du är kan arbeta i högt tempo och kan vara flexibel kring de olika arbetsuppgifterna som arbetet innebär. Du ska också känna dig bekväm med ett fysiskt arbete.

Det är inget krav att du arbetat tidigare, vi söker dig som vill göra det lilla extra i det du tar för dig, där uppgifter som påbörjas också slutförs. Det är viktigt att du har en vilja att sträva framåt och lära dig. Vi ser att du har goda kunskaper i det svenska språket och kan använda det såväl i tal som skrift. Har du tidigare arbetat med försäljning är det ett stort plus och klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan!

Nordic Wellness är idag en av Nordens största gymkedjor med över 500 000 medlemmar och över 300 klubbar, från Ystad i söder till Umeå i norr. Verksamheten är indelad i tre divisioner; öster, söder och väster. Huvudkontoret ligger i Göteborg, på översta våningen i det första gymmet som öppnades 1997.

Ansök nu

Operationssjuksköterska/Ögonsjuksköterska VO Ögons operationsavdelning, USÖ

Operationssjuksköterska
Läs mer Nov 2
Är du på jakt efter en arbetsplats med god sammanhållning och vill bli en i vårt team. Nu finns möjlighet till en plats som operationssjuksköterska/ögonsjuksköterska.
Vi jobbar i nya moderna lokaler med den senaste tekniken med bra förutsättningar för en bra arbetsmiljö. På ögonkliniken träffar du patienter i alla åldrar som behandlas för medicinska och kirurgiska ögonsjukdomar. Kliniken, som har ca 130 anställda består av en medicinsk enhet med stor öppenvårdsverksamhet, en kirurgisk enhet med vårdavdelning samt kirurgisk mottagning och en operationsavdelning med vitreoretinalkirurgisk verksamhet på läns- och regionnivå, en främre segmentkirurgisk del med glaukom- och kataraktkirurgi samt avancerad hornhinnekirurgi.
Den kirurgiska enheten bedriver en mycket dynamisk och mångfacetterad verksamhet och består av en operationsavdelning med 5 operationssalar och en dagvårdsavdelning samt en vårdavdelning med 12 vårdplatser och mottagning för patienter inom både katarakt- och näthinneverksamheten. På dagvårdsavdelningen tar vi hand om patienten före och efter operation samt gör lättare ögon mätningar/undersökningar.
Vi erbjuder ett stimulerande arbete inom bas- och högspecialiserad och akut ögonkirurgi med placering på ögonoperation, i nära samarbete med klinikens övriga enheter. Vi är måna om att du ska trivas och du kommer att gå bredvid någon av våra erfarna sköterskor till du känner dig trygg till att utföra ett självständigt arbete.

Verksamhetsområde ögon är en av Sveriges fem största ögonverksamheter. Vår universitetssjukvård består av två enheter. En medicinsk enhet med stor öppenvårdsverksamhet och en kirurgisk enhet. Öppenvården har en teambaserad verksamhet inom allmänoftalmologi, glaukom, medicinsk retina, barn- och skelning, neurooftalmologi och uveit. På den kirurgiska enheten finns en stor vitreo-retinalkirurgisk sektion samt en främre segmentskirurgisk sektion med ett hornhinnecentrum. Totalt är vi drygt 130 anställda i verksamheten.
Vi strävar efter att vara i frontlinjen med hög medicinsk kvalitet inom flera områden, bland annat medicinsk retina. Här finns avancerad utrustning med bland annat navigerad retinallaser och wide-field imaging. Här finns en lång tradition av att delta i internationella kliniska läkemedelsprövningar och goda möjligheter för forskning. Universitetssjukhuset har ett nära samarbete med Örebro universitet, där bland annat läkarutbildning finns. Verksamhetsområdet ögon har en aktiv undervisnings- och utbildningsverksamhet. Här finns forskningsaktivitet och goda möjligheter för FoU-intresserade medarbetare.
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Operationssjuksköterska/Ögonsjuksköterska VO Ögons operationsavdelning, USÖ

Arbetsuppgifter

Operationsarbete och placering på vår dagvårdsavdelning där man sköter preoperativ samt postoperativ omvårdnad vid vår polikliniska verksamhet.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Operationssjuksköterska/ögonsjuksköterska. Du bör vara engagerad och intresserad av nya utmaningar. Personliga egenskaper som lyhördhet, samarbetsförmåga och flexibilitet är viktiga.
Information om tjänsten:
Tillsvidareanställning i Hälso och sjukvårdsförvaltningen med placering på Ögonoperation. Heltid dagtid, måndag-fredag, vid placering på vår operationsavdelning.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu