Hitta lediga jobb i Örebro

Boendestödjare till Norrängsvägen

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Jan 18
Vi söker engagerade boendestödjare som vill bli en del i ett härligt gäng medarbetare på Norrängsvägen där vi arbetare för att tillgodo se servicemottagarnas behov och göra deras dagar innehållsrika och meningsfulla.

Om tjänsten
Som boendestödjare kommer du utifrån en pedagogisk grund arbeta för att ge servicemottagaren stöd i sitt boende. Ditt arbetssätt grundar sig på servicemottagarnas förutsättningar och individuella behov av stöd och du ser det som en utmaning att utveckla servicemottagarnas färdigheter. Du kommer att arbeta med tydliggörande pedagogik enligt VISA (visuellt, individuellt, strukturerat arbetssätt) Du kommer att arbeta självständigt och i grupp samt medverka i aktiviteter både inomhus och utomhus.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I ditt arbete så stödjer du servicemottagarna i det dagliga livet utifrån behov och beviljad insats. I arbetet ligger det stor vikt vid att du arbetar utifrån ett strukturerat arbetssätt.


• Du upprättar och följer upp individuella genomförandeplaner samt planerar, genomför och följer upp det dagliga arbetet i verksamheten


• I arbetet ingår att utföra serviceuppgifter som t.ex. städning, tvätt, inköp men även medicinska, rehabiliterande och habiliterande insatser samt läkemedelshantering utifrån delegering ingår


• Du har fadderuppdrag och samverkan sker i nära dialog med anhöriga, gode män samt andra interna och externa samarbetspartners


• Du känner till och följer verksamhetens gällande lagar, policys och rutiner


• Du arbetar och dokumenterar i de verksamhetssystem som finns.

Kompetenskrav

• omvårdnadsutbildning på gymnasienivå alternativt Barn- och fritidsprogrammet med inriktning mot pedagogik eller socialt arbete
• dokumenterad erfarenhet av arbete med personer som har funktionsnedsättning
• kunna simma.

Som boendestödjare på Norrängsvägen är du trygg och stabil. Du förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen och kan även skilja på det personliga och professionella. Du kan själv strukturera ditt angreppssätt och driva processer framåt. Vidare arbetar du bra med andra människor. Du är lyhörd och relaterar dig till andra på ett smidigt sätt. Du kommunicerar på tydligt sätt och säkerställer att förväntningarna är klara hos berörda parter. Som boendestödjare har du förmåga att sätt dig in i någon annans perspektiv utan att ta över personens känslor. Du är medgörlig vid ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. Du kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Vidare behärskar du det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med servicemottagaren och övrig personal samt att du skriftligt kan dokumentera det som verksamheten kräver. Du har god datavana då arbetet innefattar social dokumentation. Du samarbetar bra med andra och relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Vidare planerar, organiserar och prioriterar du arbetet på ett effektivt sätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande 

• erfarenhet av att arbete med tydliggörande pedagogik (ex. VISA)
• dokumenterad erfarenhet av omvårdnadsarbete
• kunskap om kommunens verksamhetssystem Treserva och Medvind

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 3

Arbetstiden: Schemalagd dag/kväll/helg

Om arbetsplatsen
Gruppbostaden är belägen på norr i Örebro

Förvaltningen för sociala insatser i Örebro kommun ger stöd och service till personer med fysiska och psykiska funktionsnedsättningar enligt lagen om stöd och service (LSS) och Socialtjänstlagen (SoL).

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Innan du erbjuds en anställning inom arbete med personer med funktionsnedsättningar behöver du visa upp registerutdrag ur belastningsregistret.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 1 februari.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Förskollärare till Stallbackens förskola

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Jan 18
Är du en engagerad och närvarande förskollärare som vill vara med och bedriva utbildning där barnen får utrymme att påverka sin vardag? Välkommen att söka tjänst hos oss!

Om tjänsten 
Tjänsten är förlagd till Stallbackens förskola, som har två åldersindelade avdelningar. På Stallbacken sätter vi barnets trygghet, lust och glädje i centrum. Vi arbetar efter Läroplan för förskolan (Lpfö 18) och barnens intressen och frågor utgör en grund för innehåll och planering av undervisningen. Varje barn ska få möjlighet att vara sitt bästa jag. Reflektion och dokumentation är en viktig del i vårt arbete. Under en längre period har vi lagt fokus på språkutvecklande arbetssätt och det kommer vi fortsätta med ett tag framöver. 

Exempel på arbetsuppgifter som du kommer utföra: 

• tillsammans med övrig personal planera, genomföra och utvärdera utbildningen och undervisningen
• tillsammans med arbetslaget arbeta för att barns inflytande, delaktighet och eget ansvar utvecklas
• känna till och följa gällande läroplan, lagar, policys och rutiner
• arbeta för att erbjuda en tillgänglig lärmiljö för utveckling, lek och lärande
• ansvara för utvecklingssamtalens innehåll och genomförande
• arbeta och dokumentera i de verksamhetssystem som finns 

Om arbetsplatsen
Stallbackens förskola ligger i Ladugårdsängen och är en av 8 förskolor i Ängens förskoleområde. Ängens förskolor har ett nära samarbete och utbyte sinsemellan. Vi har gemensam ledningsgrupp, gemensamma mål i utvecklingsplan och trygghetsplan. Vi jobbar med nätverk och nu med fokus på språkutvecklande arbetssätt. Stallbackens förskola är en övningsförskola i samarbete med Örebro universitet och därför finns möjligheten att vara VFU-handledare. Alla våra tillsvidareanställda erbjuds en digital läsplatta och arbetskläder. 

Läs mer om vår förskola här: www.orebro.se/stallbacken

Läs mer om hur det är att arbeta som förskollärare i Örebro på orebro.se/jobb/forskollarare!

Kvalifikationer
Krav
Som person är du medforskande, utmanande och ger barnen förutsättningar för kunskapssökande. Du skapar lust, glädje och nyfikenhet till interagerande med andra barn och vuxna. Du tar ett stort ansvar för planering, genomförande, uppföljning och utvärdering av utbildning och undervisning. Du har förmåga att arbeta enskilt och i grupp och tar personligt ansvar gentemot barn, vårdnadshavare och kollegor. Du har ett professionellt förhållningssätt, barnfokus, är engagerad, samt hyser stor nyfikenhet och tilltro till varje barns förmåga. Du drivs av att arbeta i team och processa tillsammans med övrig personal på förskolan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


• legitimerad förskollärare, alternativt inneha behörighetsgivande examen som berättigar till legitimation
• erfarenhet av att arbeta aktivt med systematiskt kvalitetsarbete
• erfarenhet av att arbeta med digitala verktyg

Meriterande

• erfarenhet av arbete som förskollärare
• VFU-handledarutbildning
• erfarenhet av att arbeta utifrån ICDP-vägledande samspel

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Övrig information

Förskollärarlegitimation ska bifogas i ansökan tillsammans med behörighetsförteckning, alternativt examensbevis som berättigar dig till en legitimation.

Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan

Sista ansökningsdag är 31 januari.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Personlig assistent till levnadsglad kvinna

Personlig assistent
Läs mer Jan 18
Kura Omsorg i Sverige AB fokuserar på att sätta kunden i centrum och att det ska vara roligt att gå till jobbet.

OM TJÄNSTEN

Vi på Kura Omsorg söker just nu en kvinnlig personlig assistent till vår kund som bor en bit utanför Örebro. Kunden är en kvinna som bor i ett hus tillsammans med sin familj och två hundar.

Vi söker dig som vill arbeta 90 % enbart dagtid, vardagar.

Tillträde sker enligt överenskommelse men vi ser gärna att du kan börja inskolas omgående.

VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som är glad, energifylld, lyhörd, flexibel och arbetsvillig. Alla våra kunder på Kura Omsorg har olika intressen och behov så vi ser därför positivt på kvinnliga sökanden i ålder 35-50 år. Vi ser att du fungerar att arbeta självständigt.

Du har tillgång till bil och manuellt körkort.

Du är rökfri.

Du talar och behärskar det svenska språket bra.

Du har ingen allergi mot hundar.

ATT ARBETA PÅ KURA OMSORG

Som anställd personlig assistent hos oss omfattas du av kollektivavtal samt avtalspension. Du är försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Dessutom anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Vi är måna om att du som medarbetare ska trivas hos oss!

Ansök nu

Resande Montör till Sesol i Örebro

Träarbetare/Snickare, utan yrkesbevis
Läs mer Jan 18
Ta chansen att vara en del av ett team i ett växande företag som erbjuder bra utvecklingsmöjligheter. Skicka in din ansökan redan idag, rätt person kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Om jobbet
Som en del i ett team är ni företagets ansikte utåt när ni installerar anläggningarna ute hos kund. Arbetet sker på plats ute hos olika kunder och du arbetar utomhus på hustak. Din uppgift som Resande Solcellsmontör kommer vara att montera och installera solpanelerna på tak samt förbereda för elektrikern. Det är ett varierande arbete med många olika moment. Resor med övernattning förekommer.

Du erbjuds vid start relevant utbildning i att bygga byggnadsställningar och höghöjdsarbete, tidigare erfarenhet av detta är givetvis meriterande. Så småningom kommer du även att erbjudas spännande utvecklingsmöjligheter samt vara delaktig i planering och mer avancerade monteringsmoment.Vem är du?
Det är ett fysiskt krävande arbete, som sätter stora krav på din förmåga att arbeta med kroppen, händerna och olika verktyg.

Du ingår i ett team av två eller tre solcellsmontörer därav lägger vi stor vikt vid att du är bra på att samarbeta, kommunicera, hantera feedback och framför allt att du tycker om att hugga i och jobba hårt. Arbetet med att montera solpaneler på tak kan innebära oväntade utmaningar vad gäller yta, mått och dylikt, vi letar därför efter dig som är lösningsorienterad, vågar ta egna initiativ och komma med kreativa idéer. Givetvis ser vi också att du är flexibel, snabblärd och att du bidrar med en god stämning till ditt team, och vid eventuell kundkontakt.Krav för att söka tjänsten
- Erfarenhet av montagejobb, snickeri, takläggning eller liknande
- Att du har B-körkort
- Att du behärskar det svenska språket i tal och skriftFöljande är meriterande

- Utökad B-körkort - B96 eller BE

- Erfarenhet av ställningsbyggnation

- Erfarenhet av solcellsmontageVad erbjuder vi dig?

- Mycket frihet under ansvar

- Goda möjligheter till utveckling

- Varierande vardag med olika typer av installationer hos våra kunder

- Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Sesol och vår utveckling

- Goda förmåner och arbetsvillkor

- Delta i diverse tävlingar med bonussystemOm anställningen
Lön: Fast lön

Placering: Örebro

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Anställningsvillkor: Heltid, 6 månaders provanställning.

Arbetstider: Måndag-fredag 07-16Ta chansen till ett roligt, fysiskt jobb, med goda möjligheter till att utvecklas och växa.

Välkommen med din ansökan! OBS: Ansökan tas endast emot via vår hemsida.Om Sesol AB
Vi är en trygg partner för dem som ska investera i solceller, elbilsladdare eller batterier.

Vi är idag över 900 medarbetare. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping, vi har också etablerat oss i bland annat Kalmar, Helsingborg, Stockholm, Göteborg, Örebro, Uppsala, Norrköping Karlstad.

Varje dag levererar vi anläggningar med högsta kundnöjdhet i fokus. Eftersom fler och fler får upp ögonen för solceller, elbilsladdare och batterier så innebär det att vi arbetar med anläggningar i alla storlekar, från en helt vanlig villa till stora parker. All vår personal är behörig och anställda direkt i Sesol vilket är viktigt för oss för att kunna leverera den kvalité vi står för som företag. Vi kan stolt säga att vi är en helhetsleverantör, på riktigt.

Vi tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetare med utbildning och certifiering.

Ansök nu

Solcellsmontör till Sesol i Örebro!

Träarbetare/Snickare, utan yrkesbevis
Läs mer Jan 18
Vill du vara en del av ett växande företag som erbjuder bra utvecklingsmöjligheter samt bidra till att våra kunder producerar sin egen el från solceller? Skicka då in din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Om jobbet
Som en del i ett team är ni företagets ansikte utåt när ni installerar anläggningarna ute hos kund. Arbetet tar till största del plats ute hos olika kunder i Örebro och du arbetar utomhus på hustak. Din uppgift kommer bestå av att montera och installera solpanelerna på tak samt förbereda för elektrikern. Det är ett varierande arbete med många olika moment. Resor med övernattning kan förekomma.

Du erbjuds, vid start, relevant utbildning i att bygga byggnadsställningar och höghöjdsarbete, tidigare erfarenhet av detta är givetvis meriterande. Så småningom kommer du även att erbjudas spännande utvecklingsmöjligheter samt vara delaktig i planering och mer avancerade monteringsmoment.Vem är du?
Detta är ett fysiskt krävande arbete, som sätter stora krav på din förmåga att arbeta med kroppen, händerna och olika verktyg.

Du ingår i ett team av två eller tre solcellsmontörer därav lägger vi stor vikt vid att du är bra på att samarbeta, kommunicera, hantera feedback och framför allt att du tycker om att hugga i och jobba hårt. Arbetet med att montera solpaneler på tak kan innebära oväntade utmaningar vad gäller yta, mått och dylikt, vi letar därför efter dig som är lösningsorienterad, vågar ta egna initiativ och komma med kreativa idéer. Givetvis ser vi också att du är flexibel, snabblärd och att du bidrar med en god stämning till ditt team, och vid eventuell kundkontakt.Krav för att söka tjänsten
- Erfarenhet av montagejobb, snickeri, takläggning eller liknande
- Att du har B-körkort
- Att du behärskar det svenska språket i tal och skrift
Följande är meriterande
- Utökad B-körkort - B96 eller BE
- Erfarenhet av ställningsbyggnation
- Erfarenhet av solcellsmontage
Vad erbjuder vi dig?
- Mycket frihet under ansvar
- Goda möjligheter till utveckling
- Varierande vardag med olika typer av installationer hos våra kunder
- Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Sesol och vår utveckling
- Goda förmåner och arbetsvillkor
- Delta i diverse tävlingar med bonussystem
Om anställningen
Lön: Fast lön

Placering: Örebro

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Anställningsvillkor: Heltid, 6 månaders provanställning.

Arbetstider: Måndag-fredag 07-16.Ta chansen till ett roligt, fysiskt jobb, med goda möjligheter till att utvecklas och växa.

Välkommen med din ansökan!

OBS: Ansökan tas endast emot via vår hemsida.Om Sesol AB
Vi är en trygg partner för dem som ska investera i solceller, elbilsladdare eller batterier.

Vi är idag över 900 medarbetare. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping, vi har också etablerat oss i bland annat Kalmar, Helsingborg, Stockholm, Göteborg, Örebro, Uppsala, Norrköping och Karlstad.

Varje dag levererar vi anläggningar med högsta kundnöjdhet i fokus. Eftersom fler och fler får upp ögonen för solceller, elbilsladdare och batterier så innebär det att vi arbetar med anläggningar i alla storlekar, från en helt vanlig villa till stora parker. All vår personal är behörig och anställda direkt i Sesol vilket är viktigt för oss för att kunna leverera den kvalité vi står för som företag. Vi kan stolt säga att vi är en helhetsleverantör, på riktigt.

Vi tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetare med utbildning och certifiering.

Ansök nu

Compliance Officer Nordics

Jurist, allmän domstol
Läs mer Jan 18
Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With
cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction
equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm,
Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries.
Learn more at www.epirocgroup.com.

Would you like to support and guide Epiroc in Compliance?  Do you have a passion for guiding others to success? If so, this might be your next challenge!
Join us

Epiroc Rock Drills AB is currently looking for a Compliance Office Nordics, who will play an important role in further developing of the Compliance function. This is a new position with great opportunities to influence the role, of course together with the manager and colleagues that work with Compliance in other functions.
 This role reports to Managing Director Epiroc Rock Drills AB, servicing all entities of Epiroc in Örebro and Stockholm as well as other Epiroc entities in Sweden and the Nordic countries.
Mission
This is a new and broad role. The mission for the compliance office Nordics is to ensure the business, it´s employees and it´s projects comply with all relevant regulations and specifications. The compliance office Nordics is also responsible for ensuring the policies and procedures comply with regulatory and ethical standards. Focus will be put on legal compliance areas such as data privacy, trade compliance, whistle blower functions, anti-bribery and in addition to other compliance related areas from time to time. You will also support when it comes to different kind of agreements to secure that they are correct.
We want you to support, monitor, review and report on gaps in the compliance work implemented in Epiroc´s operations in the Nordics and also support the operations with contractual related topics primarily in sales, R&D and purchasing.
Your Profile
Ideally, you have a legal background with some years of work experience in areas relevant for the role. Training related to the Epiroc policies and way of working in the compliance field will be provided in order to secure a solid understanding of the Epiroc Compliance Program and the way that Epiroc handles commercial contracts.
You shall have a high level of integrity, be structured and have a true interest in compliance and contract management. The role will cooperate with many different departments within Epiroc Rock Drills AB so your communication and networking skills will be a key to success in this role. Furthermore, excellent communication and writing skills in English is required together with fluency in Swedish.
Life at Epiroc

By joining our company, you can expect an atmosphere of creativity, innovation and workplace diversity. You will be a part of a group of skilled, committed and helpful colleagues who live by our core values: Collaboration, Commitment and Innovation. We work in a global environment with over 113 different nationalities!
Here are some things that make us a little extra proud to work at Epiroc:  

•    Global career opportunities
•    Epiroc University, for your own competence development
•    Community involvement
•    Benefits package, which amongst other things include flexible working hours and bonus.
Location and travel

This position is located in Örebro, Sweden. Occasional travel will be needed. 
Application and contacts

In this recruitment process, we review applications continuously. We welcome your application as soon as possible, by creating an account in our recruitment system. The last day to apply for this position is 2023-02-12.

For questions about the position contact Hiring Manager:Jonas Albertson, Chief Technology Officer, Managing Director Epiroc Rock Drills AB, jonas.albertson@epiroc.com or Recruitment Specialist: Helena Fiedler, helena.fiedler@external.epiroc.com.

Ansök nu

Head Planner Warehouse Operations

Planeringschef
Läs mer Jan 18
Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With
cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction
equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm,
Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries.
Learn more at www.epirocgroup.com.

Do you want to join us on a journey to create a first-class distribution center?
We are looking for our next Head Planner Warehouse Operations for GDC/RDC Örebro, which is one of Epiroc's largest distribution centers (DC).

This role will allow you to interact with colleagues across the entire company and at a variety of positions and roles, you will make friends with people all over the world!


Your team
The mission of the DC Management team is to drive the development of local supply chain strategy and deploy best practices within Warehouse operations. As part of the DC Management team, you will contribute to the continuous development of the distribution center to be a high performing, quality driven and cost-efficient supply chain towards our customers.


Your mission
You will be part of the DC Management team and safeguard long-term capacity needs related to both staffing, how to distribute and storage needs. Your focus will be on understanding customer demands by cross-functional work with Parts and Services division (PSD) functions, which give a clear understanding on prioritization of orders. In this role you will be keeping a long-, mid-, short-range plan updated by getting vital input from other functions within PSD/Global Supply Chain (SCX). The plan will also align with Epiroc Rock Drills AB priority principles. You will have enormous opportunities to be involved and influence future ways of working through our vision "Dare to think new". Furthermore, you will drive changes/improvements/projects when needed, connected to Warehouse capacities.

In this role you will actively contribute to and implement common strategies and activities related to DC Operations and together with the DC Management team secure that we have an efficient organization.


Your profile
We believe you hold an academic exam in Business or Supply Chain Management, Logistics, or equivalent experience. You like to identify improvement opportunities and find better ways of doing things. You are business oriented, customer focused, proactive and results oriented. It is important that you have a structural way of working and can plan and manage multiple projects and activities simultaneously. You have strong interpersonal skills that reflect your desire for collaboration and use the network around you to achieve results.

We see that you have around 5 years of Supply Chain Experience as well as documented experience from Project Management positions within logistics and/or production. You understand supply chain processes related to logistic, distribution processes and compliance and you have a good understanding of domestic and international sales order throughput processes. As we are working in a global environment, Swedish and English communication skills both verbal and written are required. 

Location and other
This position is located in Örebro, Sweden. Normal office environment majority of the time. Some exposure to customer centers, distributors and or customer sites including, but not limited to mines may be required.


Application and contacts
In this recruitment process we review applications continuously. Welcome with your application as soon as possible, but no later than February 6th, 2023.

For questions about the position please contact recruiting manager Andreas Gustafsson, Warehouse Manager DC, andreas.gustafsson2@epiroc.com, +46 (0)72 530 12 44 or recruitment specialist Sunna Sveinsdóttir, sunna.sveinsdottir@epiroc.com

Ansök nu

Specialist i allmänmedicin med uppdrag som Medicinskt ansvarig läkare (MAL)

Specialistläkare
Läs mer Jan 17
Capio Vårdcentral Haga är en välfungerande vårdcentral med ett sammansvetsat team på ca 40 medarbetare, där alla fyller en viktig roll. Vårdcentralen ligger på väster i Örebro och har ca 13 400 listade patienter. Verksamheten består av distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård, fysioterapi, psykolog, laboratorium och sekretariat. Här finns kompetenta och erfarna medarbetare och ett gott samarbete mellan yrkesgrupperna. Vi har bra rutiner, ordning och reda, högt i tak samt god stämning på arbetsplatsen. Vi arbetar ständigt för att uppnå god kvalitet och nöjda patienter.Är du specialist i allmänmedicin och vill vara med och bygga världens bästa primärvård? Vi stärker upp vårt läkarteam och letar efter dig som kan ta oss framåt i vår resa.

Vi på Capio Vårdcentral Haga jobbar för vår vision och vi ska vara en arbetsplats dit man söker sig som ett första hands val. För mig som Verksamhetschef är det viktigt att vi är en vårdcentral där man som medarbetare känner stort inflytande och delaktighet i hur vi ska ge våra patienter en riktigt bra vård. En vårdcentral där det är naturligt att ge och ta feedback, att testa idéer, ifrågasätta och utvärdera. Jag vill skapa en vårdcentral där vi som arbetskamrater hjälper varandra att hjälpa våra patienter. Vår vårdcentral ska präglas av att arbetsmiljön är bra. Den medicinska kvaliteten ska vara hög och vi följer upp vår kvalitet och tar tag i det som behöver förbättras.

I dagsläget gör vi mycket bra men jag vill att vi blir ännu bättre och jag vill bygga detta tillsammans med mina medarbetare. Jag söker dig som inte vill vara styrd av villkor som bestäms långt bort, villkor som inte går att påverka. Jag söker dig som vill bidra till utveckling, ta ansvar och också få chansen att vara en viktig del av att skapa något riktigt bra.

Till vår hjälp har vi vår arbetsgivare Capio Närsjukvård som tror på att beslut bäst tas så nära patienterna som möjligt. Vi i Capio tror inte på toppstyrning.

Vi hör till en region om 19 vårdcentraler med en kultur att lära av varandra. Vi har en regionsupport med en regionchef med lång klinisk erfarenhet som allmänspecialist. Från regionsupporten har vi också stöd av vår regionala medicinska chef, kliniskt verksam på deltid, som stöttar vår ledningsgrupp i kvalitetsarbetet. 

Jag som verksamhetschef har stort mandat och jag brinner verkligen för vår vårdcentral. Kom och jobba ihop med mig och mitt team! //Josefin Franke Verksamhetschef Capio Vårdcentral Haga

Arbetsbeskrivning
Arbetet som specialist i allmänmedicin på vår vårdcentral innebär utredning och behandling av patienter på mottagningen. I arbetet ingår även mobil närsjukvård med hembesök hos patienter. Inom Capio arbetar vi mycket strukturerat med kvalitet för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård.  Självklart brinner du för patientens bästa och högklassigt, effektivt kvalitetsarbete. Vi arbetar systematiskt utifrån tydliga riktlinjer och mäter och följer kontinuerligt upp vårt arbete lokalt på varje mottagning. Du arbetar både självständigt och i team tillsammans med olika yrkesgrupper. Du ser vikten av ett samarbete där alla är lika viktiga och lyfter varandra. Här kommer du att vara en viktig del i förbättringsarbetet och utvecklingen av verksamheten. 

Uppdrag som Medicinskt ansvarig läkare

Utöver ditt kliniska arbete som läkare kommer du även att ha det medicinska ledningsansvaret på vårdcentralen. Du kommer att jobba nära verksamhetschefen och ansvara för medicinsk behandling, kvalitet och patientsäkerhet och vara samordnare för läkarnas möten och fortbildning. Du kommer att vara aktiv i utvecklingsarbetet och ingår i vår regions nätverk för MAL:ar där du får möjlighet att bolla frågor och få stöd av engagerade kollegor.

Låter detta intressant är du varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Detta kan du förvänta dig av oss:

- Möjligheter till utveckling – som medarbetare eller chef
- Inflytande och delaktighet i verksamheten
- God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka
- Flexibla arbetsförutsättningar
- En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
- En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet, tillgänglighet och bemötande prioriteras

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad specialist i allmänmedicin och som har erfarenhet av arbete inom primärvården. Intresse för handledning av AT- och ST-läkare är meriterande. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och ser möjligheter snarare än hinder. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ.

Övrig information
Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

 

Rekrytering sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag.

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök https://capio.se/.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Vill du tjäna 43 000 kr/mån och ha roligt på jobbet?

Hemförsäljare
Läs mer Jan 17
Häng med på en fantastisk tillväxtresa och var med och bidra till tryggare tillvaro.

Garda Alarm är inne i en stor expansionsfas. Nu växlar vi upp och utökar vår säljorganisation ytterligare. Du kommer representera några av marknadens bästa produkter.

Nu söker vi därför dig som är en social stjärna, har ett starkt driv, en vilja av stål och en önskan att vara med och bidra till en tryggare framtid. Vi erbjuder en arbetsplats som präglas av engagemang, glädje, utveckling och viljan att skapa Sveriges absolut nöjdaste kunder.

Kolla gärna in i våran broschyr: https://www.sebroschyr.se/gardaalarm/WebView/

Vi erbjuder dig:

- Utbildning som säkerhetskonsult

- Produktutbildningar

- Generös lönemodell med garantilön och provision utan tak

- Säljutbildningar med certifiering i Garda Alarm Business Academy

- Karriärmöjligheter till att klättra inom bolaget

- Säljtävlingar

Vad innebär tjänsten

Du kommer bli en del av ett härligt och stöttande team bestående av engagerade kollegor, säljcoacher och teamchefer som ger dig verktygen att verkligen lyckas i din roll. Med ditt team bearbetar du distrikt och besöker privatkunder i deras hem. Som ny säljare börjar du med att söka upp kunder för att presentera och sälja våra produkter som alla har en stor efterfrågan. Att söka upp kunder i deras hem, är för oss ett första steg i vår fantastiska service och som ofta innebär affär direkt på plats. Vi anpassar oss förstås till våra kunder, du måste vara bekväm med att arbeta både eftermiddagar och kvällar. Du utgår från kontoret tillsammans med kollegorna i våra firmabilar.Vi söker dig som:

- Talar flytande svenska och rent belastningsregister

- Är social

- Har ett driv

- Är målmedveten

- Har en hög arbetsmoral

- Kan arbeta eftermiddagar och kvällar

Erfarenhet av att ha jobbat med liknande försäljning är meriterande men inget krav.

Skicka in din ansökan redan idag! Du ansöker lätt utan CV!

Välkommen till Garda Alarms familjen du också!

Ansök nu

KÖK & SERVERINGSPERSONAL

Restaurangbiträde
Läs mer Jan 17
DIRTY TACO SÖKER KÖK & SERVRERINGSPERSONAL
Efter en braksuccé sedan öppningen i Örebro behöver vi nu bli flera i vårt team. Därför söker vi personal till våra hel/deltids och extratjänster.
Erfarenhet från restaurang är ett plus men inget krav för vi lägger störst vikt vid din personlighet. Yrkesstolthet är oerhört viktigt och vi vill att du ska brinna för maten och möten med människor.
Du är kunnig, korrekt, lyhörd, gillar högt tempo samt att göra det lilla extra. Vi tror att du är mellan 18-40år. Vi tillsätter tjänsterna så fort vi hittat rätt personer så vänta inte med att skicka ansökan.
Din ansökan skickar du till info.orebro@dirtytaco.se och märk ansökan med PERSONAL ÖREBRO
Tack på förhand

Ansök nu

Sjuksköterska, Bemanning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 17
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som sjuksköterska på hemsjukvård i Örebro, Örebro län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Läkare, Bemanning

Läkare
Läs mer Jan 17
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som läkare på vårdcentral i Örebro, Örebro län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Logistiker med inriktning globala skeppningar

Logistiker
Läs mer Jan 17
Har du erfarenhet av globala skeppningar och komplex logistik? Vill du arbeta på ett företag där utveckling, professionalism och kundfokus är en självklarhet? Då kanske en roll på Sonat är något för dig? Vi står inför ett spännande år och vill komma i kontakt med dig som söker din nästa utmaning inom logistik!

Som Logistiker ingår du i ett outsourcat Freight Control Tower som består av flera olika kunduppdrag, alla med en unik och specifikt designad logistiklösning. Du kommer arbeta i en koordinerande roll, i ett eller flera kunduppdrag, med ansvar för globala skeppningar. Upphandling av transporter, hantering av remburs/LC, tullhantering, leveransbevakning, intern help-desk, reklamations- och returhantering utgör centrala arbetsuppgifter i din roll på Sonat.

Vi vill komma i kontakt med dig som har en gedigen kompetens och erfarenhet av komplexa globala skeppningar. Du kommer arbeta i befintliga kunduppdrag eller etablering av nya kunduppdrag eller projekt. Där du är en viktig del vid uppsättning av villkor, upphandling av transporter och hantering av skeppningar. Du känner dig trygg i din kompetens med god förmåga att samarbeta och hitta lösningar på problem. Vidare tillämpar du ett tydligt kundfokus där service, kvalitet och utveckling präglar ditt arbetssätt.

Kvalifikationer

- Mycket god kännedom och flerårig erfarenhet av globala skeppningar
- Erfarenhet av transportupphandling
- Talar och skriver flytande på svenska samt obehindrat på engelska
- Relevant eftergymnasial utbildning inom logistik är meriterande
- Erfarenhet av att leda team, grupper och individer är meriterande

Kompetenser

- Samarbetsförmåga
- Kvalitetsmedveten
- Initiativtagande
- Serviceorienterad

Vi erbjuder dig en arbetsplats med en öppen och professionell kultur där värderingarna samarbete, professionalism, integritet, kundfokus, humanism och utveckling genomsyrar vårt sätt att arbeta. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder för den som vill, goda möjligheter att utvecklas inom olika delar i Sonats verksamhet. Hos oss får du friskvårdsbidrag, förmånliga priser för massage, tillgång till gym på kontoret samt gemensamma träningsaktiviteter. Dessutom har vi en Sonatakademi med företagsgemensamma utbildningar och arbetar löpande med pulsmätningar på teamnivå för att stämma av medarbetarnas välmående och engagemang på jobbet. En gång i månaden bjuds det på frukost och givetvis träffas vi årligen för sommar- och julfest.

Sonat är ett bolag verksamt inom supply chain management med kompetens och tjänster inom såväl konsulting som outsourcing, där vi är kundens partner på både strategisk och operativ nivå. Vi tar ett helhetsansvar, från framtagning och utveckling av strategier till implementering och drift. Outsourcingsverksamheten fungerar som våra kunders interna avdelning för bland annat varustyrning till butiker, kundservice, transportplanering, materialanskaffning och kontrolltorn för både e-handel och B2B.

Anställningsform: Heltid, tillsvidare med tillämpning av 6 månaders provanställning

Start: Enligt överenskommelse

Placering: Fabriksgatan 24, Örebro

Arbetstider: 08-17

Urval och intervjuer sker löpande. Har du några frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till ansvarig rekryterare, André Rönnberg: andre.ronnberg@sonat.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Jobba Som Festsäljare

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Jan 17
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du ren svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Allakando läxhjälp Örebro, privatlärare 2 lektioner/månad

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Jan 17
Extrajobba hos Allakando läxhjälp
Allakando läxhjälp är Sveriges snabbast växande företag för privatundervisning. Just nu vill rekordmånga elever ha vår läxhjälp och vi söker nu dig som vill göra skillnad för en ung människa som privatlärare & mentor! Läs mer och ansök nu på https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/ Mer om Allakando läxhjälp på https://www.allakando.se/laxhjalp/
Om uppdraget som läxhjälpare hos Allakando
Du matchas ihop med en elev som passar dina ämnen, din personlighet och som ligger geografiskt nära dig. Ni träffas oftast hemma hos familjen eller centralt för en lektion på 120 min, där du hjälper din elev att nå sina mål i skolan!
Självklart utbildar & coachar vi dig inför dina uppdrag som läxhjälpare. Att jobba med läxhjälp passar perfekt för dig som studerar eller har studerat på universitet/högskola – då kan du hjälpa alla våra elever. Även du som går på gymnasiet har möjlighet att hjälpa yngre elever.
Varför arbeta med just läxhjälp på Allakando?
Mycket flexibelt extrajobb, perfekt vid sidan av exempelvis studier
Viktig och relevant merit för alla framtida jobb
Utveckla pedagogik, retorik & ledarskap
Du får utbildning & kontinuerlig coachning från utbildningsspecialisterna på AllakandoPassar du som privatlärare på Allakando? Vi söker dig som:
Vill göra skillnad för andra människor
Är positiv och engagerande
Har goda ämneskunskaper i de ämnen du vill undervisa i
Kan arbeta minst 4 timmar i veckan
Kommunicerar effektivt på svenska i både tal och skriftHur ansöker jag?
Enkelt och smidigt på vår hemsida
Ansökan tar endast några minuter och du blir sedan kallad till intervjuEtt av våra många uppdrag nära dig:
Allakando läxhjälp: Matematik - Åk 7 - Online
Plats: Privatundervisningen sker online, med Allakando läxhjälp Örebro
Antal tillfällen och tidsåtgång per vecka: 1 tillfällen, 60 minuter per gång
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående!
Ref.nr: RN100780Om du inte kan hjälpa till med ovan, så rekommenderar vi dig att söka en generell tjänst direkt på vår hemsida. Då får du sedan erbjudanden om fler uppdrag som passar dig. En annan fördel med för alla privatlärare på Allakando är att du kan arbeta i hela Sverige, oavsett om du bor i storstad eller på landsbygd. Bland annat:
Allakando läxhjälp Stockholm: https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm/
Allakando läxhjälp Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg/
Allakando läxhjälp Malmö: https://www.allakando.se/amnen-och-stader/laxhjalp-malmo/
Allakando läxhjälp Uppsala
Allakando läxhjälp Västerås
Hitta fler städer på vår hemsida

Om Allakandos privatundervisning & läxhjälp
Som vårt namn Allakando antyder, så är vi helt övertygade om att alla kan mer än de tror. Ibland kanske det låter lite cheesy. Tro oss, den känslan försvinner snabbt. När vi varje år på nära håll får se våra elever nå bättre studieresultat och lära sig att tro på sina egna förmågor, ligger namnet mycket bättre på tungan.
Vi består idag av 5 900 passionerade personer som tillsammans hjälper över 26 000 elever varje år. Det gör oss till Sveriges snabbast växande företag för privatundervisning, kurser & digitala utbildningsverktyg.
Många möjligheter: Du som söker till oss har även möjlighet att få uppdrag som nanny på https://my-nanny.se/ och https://nannypoppins.se/ samt arbeta som specialist på vår matematikavdelning: https://smartstudies.se/laxhjalp/. En förmån är även att du som har arbetat en längre period hos oss även får tillgång till t.ex. en kurs inför högskoleprovet kostnadsfritt: https://www.allakando.se/hogskoleprovet/
Ansök till extrajobbet hos Allakando läxhjälp nu: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/

Ansök nu

Allakando läxhjälp Örebro, privatlärare 1 lektion/vecka

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Jan 17
Extrajobba hos Allakando läxhjälp
Allakando läxhjälp är Sveriges snabbast växande företag för privatundervisning. Just nu vill rekordmånga elever ha vår läxhjälp och vi söker nu dig som vill göra skillnad för en ung människa som privatlärare & mentor! Läs mer och ansök nu på https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/ Mer om Allakando läxhjälp på https://www.allakando.se/laxhjalp/
Om uppdraget som läxhjälpare hos Allakando
Du matchas ihop med en elev som passar dina ämnen, din personlighet och som ligger geografiskt nära dig. Ni träffas oftast hemma hos familjen eller centralt för en lektion på 120 min, där du hjälper din elev att nå sina mål i skolan!
Självklart utbildar & coachar vi dig inför dina uppdrag som läxhjälpare. Att jobba med läxhjälp passar perfekt för dig som studerar eller har studerat på universitet/högskola – då kan du hjälpa alla våra elever. Även du som går på gymnasiet har möjlighet att hjälpa yngre elever.
Varför arbeta med just läxhjälp på Allakando?
Mycket flexibelt extrajobb, perfekt vid sidan av exempelvis studier
Viktig och relevant merit för alla framtida jobb
Utveckla pedagogik, retorik & ledarskap
Du får utbildning & kontinuerlig coachning från utbildningsspecialisterna på AllakandoPassar du som privatlärare på Allakando? Vi söker dig som:
Vill göra skillnad för andra människor
Är positiv och engagerande
Har goda ämneskunskaper i de ämnen du vill undervisa i
Kan arbeta minst 4 timmar i veckan
Kommunicerar effektivt på svenska i både tal och skriftHur ansöker jag?
Enkelt och smidigt på vår hemsida
Ansökan tar endast några minuter och du blir sedan kallad till intervjuNågra av våra många uppdrag nära dig:
Allakando läxhjälp: Gy2 - Matematik 2c
Plats: Privatundervisningen sker hemma hos familjen, med Allakando läxhjälp Örebro
Antal tillfällen och tidsåtgång per vecka: 1 tillfällen, 90 minuter per gång
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående!
Ref.nr: RN100825Allakando läxhjälp: Åk 8, Matematik
Plats: Privatundervisningen sker hemma hos familjen, med Allakando läxhjälp Örebro
Antal tillfällen och tidsåtgång per vecka: 1 tillfällen, 90 minuter per gång
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående!
Ref.nr: RN100845

Om du inte kan hjälpa till med ovan, så rekommenderar vi dig att söka en generell tjänst direkt på vår hemsida. Då får du sedan erbjudanden om fler uppdrag som passar dig. En annan fördel med för alla privatlärare på Allakando är att du kan arbeta i hela Sverige, oavsett om du bor i storstad eller på landsbygd. Bland annat:
Allakando läxhjälp Stockholm: https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm/
Allakando läxhjälp Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg/
Allakando läxhjälp Malmö: https://www.allakando.se/amnen-och-stader/laxhjalp-malmo/
Allakando läxhjälp Uppsala
Allakando läxhjälp Västerås
Hitta fler städer på vår hemsida

Om Allakandos privatundervisning & läxhjälp
Som vårt namn Allakando antyder, så är vi helt övertygade om att alla kan mer än de tror. Ibland kanske det låter lite cheesy. Tro oss, den känslan försvinner snabbt. När vi varje år på nära håll får se våra elever nå bättre studieresultat och lära sig att tro på sina egna förmågor, ligger namnet mycket bättre på tungan.
Vi består idag av 5 900 passionerade personer som tillsammans hjälper över 26 000 elever varje år. Det gör oss till Sveriges snabbast växande företag för privatundervisning, kurser & digitala utbildningsverktyg.
Många möjligheter: Du som söker till oss har även möjlighet att få uppdrag som nanny på https://my-nanny.se/ och https://nannypoppins.se/ samt arbeta som specialist på vår matematikavdelning: https://smartstudies.se/laxhjalp/. En förmån är även att du som har arbetat en längre period hos oss även får tillgång till t.ex. en kurs inför högskoleprovet kostnadsfritt: https://www.allakando.se/hogskoleprovet/
Ansök till extrajobbet hos Allakando läxhjälp nu: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/

Ansök nu

Driftansvarig hos Luftlek Event - Örebro

Account manager
Läs mer Jan 17
Ledig tjänst som Driftansvarig hos Luftlek Event

Vi på Jefferson Wells söker just nu dig som vill jobba som Driftansvarig på Luftlek Event i Örebro. Söker du ett arbete där du samordnar, planerar och organiserar ett effektivt arbete. Både administrativt och operativt.

Är du en mångsysslare som gillar utmaningar?

Låter det spännande?

Varmt välkommen med din ansökan!Vad går arbetet ut på?

I rollen som Driftansvarig kommer du först lära dig om Luftlek Events verksamhet och hur branschen fungerar i stort.

I din ledarroll kommer du sköta den övergripande operativa driften som innebär att driva, planera och samordna arbetet inför event och men även vara med ute på eventen och utföra arbetet operativt.

Du ansvarar för bemanning och schemaläggning av personal samt för ekonomisk uppföljning.

I arbetet har du mycket kundkontakt och ansvarar för att skapa och sälja in nya event. Arbetet innebär att du jobbar både vardagar och helger tillsammans med ditt team.

Du har ett totalansvar för driften, försäljning, marknadsföring och ekonomi.

Du utgår Örebro och där ditt kontor och lager finns.

Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara oregelbundna.

Krav är att du har B körkort samt fysisk god kondition då jobbet stundtals kan vara fysiskt krävande.Den vi söker

Du kanske idag är en person som vill byta bransch och satsa på något nytt.

Viktigt är att du jobbat och är duktig på organisation, planering, logistik och att ta egna beslut och initiativ.

Det viktiga är att du vill lära dig och har god fallenhet för ordning och reda.

Till den här rollen söker vi dig som är engagerad, positiv, driven, målinriktad, handlingskraftig och organiserad.

För att lyckas i rollen krävs även att du är en naturlig ledare.Vad kan Luftlek Event erbjuda dig?

Luftlek Event AB är en arbetsgivare som månar om sina anställda. Du kommer initialt få god hjälp att introduceras och komma in i din roll av VD som har tjänsten idag.

Tillsammans sätter vi mål och skapar företagets framtid där du är den drivna ledaren! Möjligheterna är stora!Söktjänsten idag!

I den här rekryteringen samarbetar Luftlek Event med Jefferson Wells och du kommer att bli anställd hos Luftlek Event.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emil Chandorkar på telefonnummer: 0724537654 eller via e-post: emil.chandorkar@jeffersonwells.se.

Vi arbetar löpande med urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Löpande urval.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Om Luftlek Event

Luftlek Event är ett företag i tillväxtfas och består under säsong av 3-10 anställda beroende på event och beläggning. Företaget har en ambition att under de kommande åren fortsätta växa till vår regions största event och aktivitetsföretag.

Luftlek Event startades 2016

Vi har vad som behövs till ert stora event eller ert lilla barnkalas!

Med Örebro som start så gör vi event små som stora runt om i landet då vi har allt för kickoffen, svensexan, möhippan eller festen! Inte bara i Örebro utan vart än Ni befinner er så hjälper vi er med ett oslagbart event!

Vi hjälper er med helhetslösningar som t ex. hinderbanor, hoppborgar eller sport games som Bumperballs och Archery Tag som gör ert event eller arrangemang oslagbart roligt!

Vill du göra jobbet själv så hyr du av oss och hämtar och lämnar hoppborgar och hinderbanor på vårt lager i Örebro! Enkelt och billigt!

Missa inte alla våra tillbehör för festen som Fun Food, Slush, Popcorn, bord och stolar, tält och även ljudanläggningar!

Vår idé är att göra det enkelt för dig som kund oavsett om du ska ha 10 eller 10 000 personer på ditt arrangemang! Vi finns för att ert event ska bli det bästa!

Ansök nu

Är du vår nästa Account Manager?

Account manager
Läs mer Jan 17
Drömmer du om framgång? Älskar du att vinna och göra stora affärer? Då kanske du är den vi söker!

Vi är miljardföretaget som startade i en studentkorridor 1997, vi hjälper varje år över tjugotusen människor att hitta nytt jobb och vi har branschens mest nöjda kunder. Vi har växt snabbast genom tiderna och ärligt talat så har vi tappat räkningen på alla priser vi vunnit, i all denna framgång är vi stolta men inte nöjda. Nu söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta framgångsresa. Vi söker dig som vill fortsätta din resa på din säljkarriär och som identifierar dig med det vi värderar, Resultat, Engagemang, Enkelhet och Team.
Vi skulle kunna göra en lång lista på vad vi erbjuder. Men vi vet att rätt person söker sig till oss för möjligheten att lyckas stort. Den möjligheten erbjuder vi. För dig som ändå vill läsa något ur detta kommer nedan ett litet urval:

Vi erbjuder:
- En motiverande kombination av grundlön och prestationsbaserad rörlig ersättning
- Stora utvecklingsmöjligheter att klättra i bolaget
- Möjlighet till en mötesbokare som bokar möten med kunderna du vill träffa(!)
- Säljtävlingar med möjlighet att resa till Europa
- Semester, pension, ersättning enligt kollektivavtal
- En stimulerande miljö med likasinnade och väldigt trevliga kollegor

Rollen som Account Manager:
Som Account Manager hos oss arbetar du med att sälja in våra bemannings och rekryteringslösningar till företag av alla storlekar i Region Mitt. I korthet skapar du relationer och affärer med nya kunder och befintliga kunder. Du kommer i kontakt med företag inom olika branscher. Vi lovar dig ett arbete med frihet under ansvar, där ingen dag är den andra sig lik. Du kommer att utgå från vårt kontor i Örebro eller Västerås, beroende på vart du är stationerad. Du kommer jobba nära med Affärscheferna inom området försäljning och tillsammans skapa strategier och försäljningsmål. Vi ger dig friheten att vara med och påverka för att tillsammans nå nya höjder.

Du ansvarar för att skapa försäljning hos potentiella kunder vilket innebär att du hittar dina potentiella kunder och bokar samt genomför möten hos dessa. Väl ute på dina kundmöten analyserar du kundens behov och presenterar våra lösningar inom rekrytering och bemanning. Vi är ledande i vår nisch och har branschens högsta kundnöjdhet, det underlättar självklart dina kommande framgångar. Vi lär dig att förhandla och du får prisförhandla i dina affärer, skapa offerter och har ett tätt samarbete med dina kollegor på leveransavdelningen. Du får bonus på alla affärer du gör, har du viljan och rätt engagemang ökar din bonus månad för månad.

Med förutsättningarna vi erbjuder ser vi många säljare rivstarta eller få den perfekta fortsättningen på sin karriär hos oss. Vi inleder anställningen med en introduktion, utbildning och intensiv feedback på totalt 12 veckor, under introduktionen varvar du utbildning med att successivt arbeta dig in i ditt nya jobb. Vi vet hur vi ger dig de allra bästa förutsättningarna för att komma igång. Vi satsar på löpande utveckling i din tjänst och ger dig förutsättningarna att bli vår nästa toppsäljare!

Din profil
Har du vad som krävs för att ta vår försäljning i Region Mitt till nästa nivå?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning och vill vara del av något framgångsrikt, dig med skärpa och en stark vilja att skapa resultat. Detta är en satsning inom Region Mitt där vi söker dig som vill vara med på vår resa framåt och inte räds utmaningar. Meriterande om du har erfarenhet av att göra större affärer, gärna inom bemanning och rekrytering. Vi växlar alltid upp och söker därför efter en kollega med 100 % fokus på försäljning och relationsbyggande.

Känner du igen dig i beskrivningen? Sök tjänsten redan idag och var med på vår resa framåt!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Trainee - Informationsarkitekt etablering av informationsförvaltning

Informationsarkitekt
Läs mer Jan 17
Digitalisering är ett strategiskt prioriterat utvecklingsområde och vi behöver stärka vår innovativa förmåga. Vill du vara med på vår resa mot en mer datadriven organisation? Om svaret är JA - sök till Trainee hos oss!


Trainee - Informationsarkitekt etablering av informationsförvaltning

Arbetsuppgifter

Under tolv månader deltar du i ett omfattande traineeprogram som främjar din personliga utveckling, breddar ditt kontaktnät och ger dig kunskap om våra olika verksamheter. Du rustas i förändrings- och projektledning och tillsammans med övriga traineer deltar du i utvecklingsuppdrag utifrån olika case för att lära och påverka. Du förväntas att själv ta initiativ, etablera kontakter och planera en stor del av ditt traineeår. Som exempel kan du välja att göra studiebesök eller kortare praktikperioder inom de verksamheter som intresserar dig. Det erbjuds möjlighet till samverkan med andra myndigheter och externa aktörer i Sverige och internationellt. I arbetet ingår resor, både nationellt och regionalt.
Vi välkomnar dig som trainee till oss på Verksamhetsutveckling och förvaltning där du får möjlighet att vara en del av verksamhetsområde Trafiks funktion för digital ledning. Avdelningen ansvarar för att genomföra verksamhetsutvecklingsprojekt för att utveckla och säkerställa att huvudprocessernas arbetssätt och systemstöd är ändamålsenliga och framtidssäkrade. För att lyckas med detta är utveckling av information och data en möjliggörare.
Du kommer att vara en del i avdelningens verksamhet och bland annat att arbeta med:
att kartlägga vår information som grund för utveckling av vår verksamhet
workshopledning, förändringsledning och kommunikation med ett pedagogiskt och coachande förhållningssätt
att implementera centralt utvecklade arbetssätt och metoder
att identifiera nya och förändrade informationsbehov


Övrig information

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@heroma.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss! I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.
När du ansöker ska du inte bifoga något personligt brev. Istället för att bifoga personligt brev, får du möjlighet i ansökningsformuläret att beskriva varför du är intresserad av den här tjänsten. Detta är en tillsvidaretjänst som inleds med en provanställning på 6 månader. Tillträde till tjänsten är den 1 september 2023.
De första intervjuerna är planerade att hållas den 6-9 mars 2023 via Skype.
#LI-AB2

Kvalifikationer

För att trivas som trainee behöver du ha ett stort digitaliseringsintresse, förståelse för digital omställning och en vilja att medverka till att skapa innovation. Arbetet innebär många kontakter både inom och utanför Trafikverket och förutsätter att du som person är duktig på att skapa goda relationer, kommunicera och förmedla budskap på ett enkelt sätt anpassat till mottagaren. Du drivs av att arbeta i en föränderlig miljö och jobbar självständigt, ser vad som behöver göras och agerar därefter. Du har en stark egen drivkraft och besitter en mycket god problemlösningsförmåga som gör att du identifierar problem och utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv.
Vi söker dig som
har universitets- eller högskoleutbildning om minst 180 hp inom informationsarkitektur eller systemvetenskap med fokus på informationsarkitektur
har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Din akademiska examen ska ha uttagits under 2021, 2022, alternativt kommer du att ta din examen senast september 2023.

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
Inom Trafik jobbar du i händelsernas centrum för att få vårt transportsystem att fungera för alla Sveriges tusentals resenärer - dygnet runt, året runt. Vi planerar, leder och övervakar trafiken på 98 500 km statliga vägar och 14 200 km statliga järnvägar. Vår uppgift är att bidra till att vägarna är framkomliga, att tågen kommer i tid och att trafikinformationen är aktuell.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.
#Trainee2023

Läs mer här

Läs mer här!

https://www.trafikverket.se/om-oss/jobba-hos-oss/for-dig-som-studerar/traineeprogrammet/

Ansök nu

Vi söker AI-specialist

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 17
Arbetar du inom IT och längtar efter en flexibel vardag där du själv kan välja var och när du vill arbeta? Går du kanske i tankarna om att söka efter en arbetsplats där just du får utvecklas både på ett professionellt plan, och på ett personligt plan. Då har vi jobbet för dig!
På Viva Bemanning söker vi just nu en AI-specialist till flera olika städer i Sverige!
Anställningsform
Projektanställning, 3 år.
Kvalifikationer
Vi söker efter talangfulla kandidater till rollen som AI-specialist. Som person ser vi att du är proaktiv och engagerad i ditt arbete. För att lyckas i rollen ser vi även att du är fokuserad samt har relevant erfarenhet för rollen. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig och förstå svenska i både tal och skrift.
Om oss
Viva Bemanning startade år 2019 med visionen att hjälpa människor att hjälpa andra människor. Idag har vi över 240 konsulter på uppdrag i Sverige och Norge som vi hjälpt hitta rätt arbetsplats och uppdrag. Vi kommer alltid sträva efter att bibehålla den familjära småföretagskänslan där du kommer känna att vi ser, värnar och bryr oss.
På IT-avdelningen på Viva Bemanning är vi ett passionerat team som älskar brädspel, trolleri, musikproduktion, retro-gaming, sport och allt där emellan.
Vad erbjuder vi?
Förhöjd ersättning
Maximalt friskvårdsbidrag
Service i världsklass.
Arbetsmiljö med hög kvalitet
Arbeta med de mest intressanta, roligaste och populäraste uppdragen i branschen just nu
Vill du lära dig snabbräkning, minnestekniker eller få mentalträning? Eller kanske vill du starta eget företag? Vi finns här för dig!Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail till mig, Joakim Isaacsson, på Viva Bemanning.
Mail: joakim.isaacsson@vivabemanning.se
Tele: +4673 545 40 60
Var noga med att bifoga ditt CV i ansökan.
Har du några frågor om rollen? Tveka inte att kontakta mig!
Viva Bemanning IT – din framtid börjar hos oss!

Ansök nu

Säljare inom bank & finans med generös utvecklingstrappa i Örebro!

Telefonförsäljare
Läs mer Jan 17
Säljande Lånehandläggare

Vill du bli vassare i din försäljning och få möjligheten att utvecklas i ett snabbväxande bolag i en het bransch som denna? Är du en lagspelare och drivs utav höga mål och är beredd att jobba hårt för att lyckas?

Efter flera år av hög tillväxt så söker vi nu nya säljande Lånehandläggare till vårt framgångsrika team. Hos oss börjar du som Lånehandläggare och vid goda resultat och rätt inställning kan du snabbt klättra på vår karriärstege.

Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande men inte ett krav hos oss.
Viktigaste för oss är dina personliga egenskaper som kommer spegla och avgöra dina resultat.

Arbetsuppgiften

Som Lånehandläggare arbetar du med att kontakta konsumenter och erbjuda en möjlighet att sänka räntan på befintliga lån genom att jämföra olika långivare. Ditt ansvar är att ta in rätt information om kunden och handlägga detta. Tjänsten är kostnadsfri för kunden och därmed väldigt uppskattad. Vår hjälp har aldrig varit så viktig som den är nu!

Vi erbjuder

- Bekväma arbetstider, Måndag - Fredag 09.00-17.00

- Regelbunden coaching och vägledning

- Generös lönemodell

- En fot in i ett snabbt växande bolag inom finansbranschen

- Tävlingar, AW, aktiviteter och gemensamma företagsresor

- Utvecklingsmöjligheter och tydlig karriärstege

- Trevliga kollegor och bra sammanhållning

- Meriterande sälj- och produktutbildningar inom bank och finans som du tar med dig hela livet

Om Likvidum

Likvidum är en låneförmedlare som hjälper konsumenter att spara kostnader på sina lån genom att jämföra långivare. Företaget är flerfaldigt prisbelönat från Dagens industri för sin höga tillväxt och under 2022 är målsättningarna högt satta. Vi är ett ungt företag som tror på en rolig arbetsmiljö, med aktiviteter och god sammanhållning. Vi satsar helhjärtat på våra medarbetare och erbjuder en tydlig karriärstege inom företaget från dag 1.

Är du den vi söker? Sök!

Ansök nu

Centralplanerare

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Jan 17
Vi söker en medarbetare till Centrala Planeringsenheten.

OM JOBBET
Vårt uppdrag är att planera behovsbedömda insatser inom hemtjänsten. Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med andra centralplanerare och vara ansvarig för planering av en eller flera hemtjänstgrupper. Vi arbetar för närvarande i verksamhetssystemet Treserva, Pulsen Combine, Phoniro, TES och Mobilomsorg, ett dataplaneringsverktyg för vård och omsorg. Arbetet innebär även vikarieanskaffning vid sjukfrånvaro. Arbetet innebär helgtjänstgöring.

OM DIG
Vi söker dig som har god kännedom om arbete inom vård och omsorg och som brinner för att leverera förstklassig service. Du ska ha god datorvana och en god analytisk förmåga. Arbetet innebär ett stort eget ansvar. Som central planerare varierar din arbetsbelastning under dagen, vilket ställer krav på din förmåga att prioritera och ställa om i arbetet efter rådande förutsättningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi tror på mångfald och att olikheter berikar. Inom detta område arbetar flest kvinnor och därför hoppas vi att även män söker tjänsten. Vi tror även att olika kulturella kompetenser kompletterar varandra och utvecklar verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Ansök nu

Vi söker Sailpoint developer!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 17
Arbetar du inom IT och längtar efter en flexibel vardag där du själv kan välja var och när du vill arbeta? Går du kanske i tankarna om att söka efter en arbetsplats där just du får utvecklas både på ett professionellt plan, och på ett personligt plan. Då har vi jobbet för dig!
På Viva Bemanning söker vi just nu en Junior samt Senior Sailpoint developer till flera olika städer i Sverige!
Anställningsform
Projektanställning, 2 år.
Kvalifikationer
Vi söker efter talangfulla kandidater till rollen som Junior samt Senior Sailpoint developer. Som person ser vi att du är proaktiv och engagerad i ditt arbete. För att lyckas i rollen ser vi även att du är fokuserad samt har relevant erfarenhet för rollen. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig och förstå svenska i både tal och skrift.
Om oss
Viva Bemanning startade år 2019 med visionen att hjälpa människor att hjälpa andra människor. Idag har vi över 240 konsulter på uppdrag i Sverige och Norge som vi hjälpt hitta rätt arbetsplats och uppdrag. Vi kommer alltid sträva efter att bibehålla den familjära småföretagskänslan där du kommer känna att vi ser, värnar och bryr oss.
På IT-avdelningen på Viva Bemanning är vi ett passionerat team som älskar brädspel, trolleri, musikproduktion, retro-gaming, sport och allt där emellan.
Vad erbjuder vi?
Förhöjd ersättning
Maximalt friskvårdsbidrag
Service i världsklass.
Arbetsmiljö med hög kvalitet
Arbeta med de mest intressanta, roligaste och populäraste uppdragen i branschen just nu
Vill du lära dig snabbräkning, minnestekniker eller få mentalträning? Eller kanske vill du starta eget företag? Vi finns här för dig!Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail till mig, Joakim Isaacsson, på Viva Bemanning.
Mail: joakim.isaacsson@vivabemanning.se
Tele: +4673 545 40 60
Var noga med att bifoga ditt CV i ansökan.
Har du några frågor om rollen? Tveka inte att kontakta mig!
Viva Bemanning IT – din framtid börjar hos oss!

Ansök nu

Vi söker Network Engineer

Nätverkstekniker
Läs mer Jan 17
Arbetar du inom IT och längtar efter en flexibel vardag där du själv kan välja var och när du vill arbeta? Går du kanske i tankarna om att söka efter en arbetsplats där just du får utvecklas både på ett professionellt plan, och på ett personligt plan. Då har vi jobbet för dig!
På Viva Bemanning söker vi just nu en Senior samt Erfaren Junior Network Engineer till flera olika städer i Sverige!
Anställningsform
Tillsvidareanställning, Heltid.
Kvalifikationer
Vi söker efter talangfulla kandidater till rollen som Senior samt Erfaren Junior Network Engineer. Som person ser vi att du är proaktiv och engagerad i ditt arbete. För att lyckas i rollen ser vi även att du är fokuserad samt har relevant erfarenhet för rollen. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig och förstå svenska i både tal och skrift.
Om oss
Viva Bemanning startade år 2019 med visionen att hjälpa människor att hjälpa andra människor. Idag har vi över 240 konsulter på uppdrag i Sverige och Norge som vi hjälpt hitta rätt arbetsplats och uppdrag. Vi kommer alltid sträva efter att bibehålla den familjära småföretagskänslan där du kommer känna att vi ser, värnar och bryr oss.
På IT-avdelningen på Viva Bemanning är vi ett passionerat team som älskar brädspel, trolleri, musikproduktion, retro-gaming, sport och allt där emellan.
Vad erbjuder vi?
Förhöjd ersättning
Maximalt friskvårdsbidrag
Service i världsklass.
Arbetsmiljö med hög kvalitet
Arbeta med de mest intressanta, roligaste och populäraste uppdragen i branschen just nu
Vill du lära dig snabbräkning, minnestekniker eller få mentalträning? Eller kanske vill du starta eget företag? Vi finns här för dig!Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail till mig, Joakim Isaacsson, på Viva Bemanning.
Mail: joakim.isaacsson@vivabemanning.se
Tele: +4673 545 40 60
Var noga med att bifoga ditt CV i ansökan.
Har du några frågor om rollen? Tveka inte att kontakta mig!
Viva Bemanning IT – din framtid börjar hos oss!

Ansök nu

Vi söker Senior Cybersecurity

Säkerhetsanalytiker, IT
Läs mer Jan 17
Arbetar du inom IT och längtar efter en flexibel vardag där du själv kan välja var och när du vill arbeta? Går du kanske i tankarna om att söka efter en arbetsplats där just du får utvecklas både på ett professionellt plan, och på ett personligt plan. Då har vi jobbet för dig!
På Viva Bemanning söker vi just nu en Senior Cybersecurity till flera olika städer i Sverige!
Anställningsform
Tillsvidareanställning, Heltid.
Kvalifikationer
Vi söker efter talangfulla kandidater till rollen som Senior Cybersecurity. Som person ser vi att du är proaktiv och engagerad i ditt arbete. För att lyckas i rollen ser vi även att du är fokuserad samt har relevant erfarenhet för rollen. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig och förstå svenska i både tal och skrift.
Om oss
Viva Bemanning startade år 2019 med visionen att hjälpa människor att hjälpa andra människor. Idag har vi över 240 konsulter på uppdrag i Sverige och Norge som vi hjälpt hitta rätt arbetsplats och uppdrag. Vi kommer alltid sträva efter att bibehålla den familjära småföretagskänslan där du kommer känna att vi ser, värnar och bryr oss.
På IT-avdelningen på Viva Bemanning är vi ett passionerat team som älskar brädspel, trolleri, musikproduktion, retro-gaming, sport och allt där emellan.
Vad erbjuder vi?
Förhöjd ersättning
Maximalt friskvårdsbidrag
Service i världsklass.
Arbetsmiljö med hög kvalitet
Arbeta med de mest intressanta, roligaste och populäraste uppdragen i branschen just nu
Vill du lära dig snabbräkning, minnestekniker eller få mentalträning? Eller kanske vill du starta eget företag? Vi finns här för dig!Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail till mig, Joakim Isaacsson, på Viva Bemanning.
Mail: joakim.isaacsson@vivabemanning.se
Tele: +4673 545 40 60
Var noga med att bifoga ditt CV i ansökan.
Har du några frågor om rollen? Tveka inte att kontakta mig!
Viva Bemanning IT – din framtid börjar hos oss!

Ansök nu

Vi söker Automationsingenjör!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 17
Arbetar du inom IT och längtar efter en flexibel vardag där du själv kan välja var och när du vill arbeta? Går du kanske i tankarna om att söka efter en arbetsplats där just du får utvecklas både på ett professionellt plan, och på ett personligt plan. Då har vi jobbet för dig!
På Viva Bemanning söker vi just nu en Senior samt Erfaren Junior Automationsingenjör till flera olika städer i Sverige!
Anställningsform
Projektanställning, 2 år.
Kvalifikationer
Vi söker efter talangfulla kandidater till rollen som Senior samt Erfaren Junior Automationsingenjör. Som person ser vi att du är proaktiv och engagerad i ditt arbete. För att lyckas i rollen ser vi även att du är fokuserad samt har relevant erfarenhet för rollen. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig och förstå svenska i både tal och skrift.
Om oss
Viva Bemanning startade år 2019 med visionen att hjälpa människor att hjälpa andra människor. Idag har vi över 240 konsulter på uppdrag i Sverige och Norge som vi hjälpt hitta rätt arbetsplats och uppdrag. Vi kommer alltid sträva efter att bibehålla den familjära småföretagskänslan där du kommer känna att vi ser, värnar och bryr oss.
På IT-avdelningen på Viva Bemanning är vi ett passionerat team som älskar brädspel, trolleri, musikproduktion, retro-gaming, sport och allt där emellan.
Vad erbjuder vi?
Förhöjd ersättning
Maximalt friskvårdsbidrag
Service i världsklass.
Arbetsmiljö med hög kvalitet
Arbeta med de mest intressanta, roligaste och populäraste uppdragen i branschen just nu
Vill du lära dig snabbräkning, minnestekniker eller få mentalträning? Eller kanske vill du starta eget företag? Vi finns här för dig!Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail till mig, Joakim Isaacsson, på Viva Bemanning.
Mail: joakim.isaacsson@vivabemanning.se
Tele: +4673 545 40 60
Var noga med att bifoga ditt CV i ansökan.
Har du några frågor om rollen? Tveka inte att kontakta mig!
Viva Bemanning IT – din framtid börjar hos oss!

Ansök nu

Produktionsassistent till Hasselfors Gardens

Produktionsledare, tillverkningsindustri
Läs mer Jan 17
Vårt uppdrag
Nu söker vi för Hasselfors Gardens räkning en produktionsassistent till företagets fabrik i Mosås. Uppdraget är ett vikariat under ca fyra månader.
Här erbjuds du möjligheten att arbeta i ett företag som erbjuder såväl utvecklingsmöjligheter som trivsel och god stämning.


Arbetsuppgifter
Som produktionsassistent har du ett tätt samarbete med fabrikschef, produktionsplanerare, underhåll, kvalitét och produktionsmedarbetare. Du kommer även samarbeta med marknad- och inköpsavdelningen, kvalitetskontrollanter, planeringansvarig på koncernnivå och motsvarade roller på koncernens andra fabriker.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:
-Rapportering av fabrikens egenkontroller
-Dagliga kontroller av utrustning i fabrik
-Daglig kontakt med leverantörer
-Vidta åtgärder för att lösa uppkomna oförutsedda dagliga frågeställningar
-Delta vid inventering av lager samt lagerjusteringar
-Delta vid bokslut tillsammans med ekonomiansvarig

Din profil
För detta uppdrag söker vi dig som har arbetslivserfarenhet inom planering och optimering av produktionsflöde. Meriterande är om du arbetat inom tillverkningsindustri eller produktion tidigare. Så också om du har en teknisk eftergymnasial utbildning inom området, truckkort eller hjullastarkort. Goda kunskaper i svenska och engelska, gymnasiekompetens samt B-körkort är krav för tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är strukturerad och noggrann samt har god helhetssyn och lätt kan skaffa dig en överblick över ett flöde. Vi tror också att du har en god förmåga att hantera många parallella uppgifter och att du trivs i en händelserik miljö. Vi tror att du har lätt för att samarbeta och kommunicera. Som person är du flexibel, ansvarstagande och effektiv i ditt arbete.

Du är mån om att tillsammans med dina kollegor skapa ett bra resultat och upprätthålla ett trivsamt arbetsklimat. Hasselfors Garden erbjuder dig en arbetsplats där de strävar efter att leva efter sina företagsvärderingar, då de tror att det är så de når framgång. Deras team har väldigt stort fokus på kundens framgång och för att åstadkomma förbättringar så måste de våga att prova nya arbetssätt. För att lyckas som team krävs att de arbetar tillsammans och visar varandra respekt och tillit.


Övrig information
Tjänsten innebär att du kommer vara anställd som konsult hos Nercia, men arbetet sker ute hos vår kund. Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast. Arbetstiderna är förlagda till dagtid och tillträde sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om kundföretaget
Hasselfors Garden AB är en del av Kekkilä-BVB, Europas ledande aktör inom växtsubstrat, jord, gödsel och täckmaterial. I Norden är Kekkilä-BVB marknadsledande med kända varumärken som Kekkilä Garden och Hasselfors Garden. I Västeuropa syns varumärkena Jardino och för yrkesodlare tillverkas och marknadsförs produkter med varumärkena BVB Substrates och Kekkilä Professional.

Hela vår koncern genomsyras av våra fyra värderingar: Fokus på kundframgång, Mod att förnyas, Lyckas tillsammans och Förtroende genom respekt. Vi värnar om värderingarna och låter de vägleda oss i vårt dagliga arbete.Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Som anställd är du vår viktigaste resurs och du skall känna dig trygg i din anställning. Vi lägger stor vikt vid att skapa en god relation mellan medarbetare för att skapa en god stämning och arbetsklimat. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag, sociala aktiviteter, tillgång till kompetensutveckling och anställning på kollektivavtal.

Ansök nu

Vi söker System Developer!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 17
Arbetar du inom IT och längtar efter en flexibel vardag där du själv kan välja var och när du vill arbeta? Går du kanske i tankarna om att söka efter en arbetsplats där just du får utvecklas både på ett professionellt plan, och på ett personligt plan. Då har vi jobbet för dig!
På Viva Bemanning söker vi just nu en Junior samt Senior System Developer till flera olika städer i Sverige!
Anställningsform
Tillsvidareanställning, Heltid.
Kvalifikationer
Vi söker efter talangfulla kandidater till rollen som Junior samt Senior System Developer Som person ser vi att du är proaktiv och engagerad i ditt arbete. För att lyckas i rollen ser vi även att du är fokuserad samt har relevant erfarenhet för rollen. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig och förstå svenska i både tal och skrift.
Om oss
Viva Bemanning startade år 2019 med visionen att hjälpa människor att hjälpa andra människor. Idag har vi över 240 konsulter på uppdrag i Sverige och Norge som vi hjälpt hitta rätt arbetsplats och uppdrag. Vi kommer alltid sträva efter att bibehålla den familjära småföretagskänslan där du kommer känna att vi ser, värnar och bryr oss.
På IT-avdelningen på Viva Bemanning är vi ett passionerat team som älskar brädspel, trolleri, musikproduktion, retro-gaming, sport och allt där emellan.
Vad erbjuder vi?
Förhöjd ersättning
Maximalt friskvårdsbidrag
Service i världsklass.
Arbetsmiljö med hög kvalitet
Arbeta med de mest intressanta, roligaste och populäraste uppdragen i branschen just nu
Vill du lära dig snabbräkning, minnestekniker eller få mentalträning? Eller kanske vill du starta eget företag? Vi finns här för dig!Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail till mig, Joakim Isaacsson, på Viva Bemanning.
Mail: joakim.isaacsson@vivabemanning.se
Tele: +4673 545 40 60
Var noga med att bifoga ditt CV i ansökan.
Har du några frågor om rollen? Tveka inte att kontakta mig!
Viva Bemanning IT – din framtid börjar hos oss!

Ansök nu

Mötesbokare i centrala Örebro

Telefonförsäljare
Läs mer Jan 17
Vill du utvecklas som säljare och samtidigt hjälpa människor med deras ekonomi?
Arbetsuppgiften
Som lånehandläggare är du ansvarig för den första kundkontakten. Du hjälper kunden att skapa en ansökan över telefon och bokar kunden för ett möte med en rådgivare.

Det bästa med tjänsten är att den är helt kostnadsfri och bindningsfri (då vi får betalt av våra samarbetsbanker), och just därför är våra kunder extra tacksamma för vår hjälp!

Garantilön och provision
Lönemodellen bygger på en trygg garantilön, samt en förmånlig provisionsmodell utan tak och baseras helt på din prestation. Ju fler kunder du hjälper, desto mer tjänar du!

Vem är du?
Vi söker dig som vill arbeta med försäljning och som brinner för att hjälpa människor! Har du viljan att utvecklas, så kommer du få den utbildning och coaching du behöver för att lyckas hos oss!

Vad vi erbjuder dig

- Utbildningar inom låneförmedling, bank och finans samt säljteknik som du kan ta med dig inom hela din karriär.

- En enorm möjlighet att klättra på karriärstrappan och därmed växa med företaget.

- En stark gemenskap och en stark lagande som är svår att hitta någon annanstans.

- Trygg inkomst med garantilön + förmånlig provisionsmodell där du själv påverkar din lön.

- Tävlingar, aktiviteter, AW:s m.m.

- Centralt beläget kontor i Örebro.

Tillträde
Vi anställer löpande handläggare till Reducero. Du är alltid välkommen att söka genom att klicka på knappen nedan.

Om Reducero
Reducero jämför lån och hjälper privatpersoner att spara pengar och förbättra sin privatekonomi. Vi har idag över 80 anställda på två kontor, och växer fortfarande i rasande takt, framför allt tack vare alla våra drivna säljare!

Frågor
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta mig på erik.sten@reducero.se

Ansök nu

Vi söker senior testledare!

Testledare
Läs mer Jan 17
Arbetar du inom IT och längtar efter en flexibel vardag där du själv kan välja var och när du vill arbeta? Går du kanske i tankarna om att söka efter en arbetsplats där just du får utvecklas både på ett professionellt plan, och på ett personligt plan. Då har vi jobbet för dig!
På Viva Bemanning söker vi just nu en senior testledare till flera olika städer i Sverige!
Anställningsform
Projektanställning, 1 år.
Kvalifikationer
Vi söker efter talangfulla kandidater till rollen som senior testledare. Som person ser vi att du är proaktiv och engagerad i ditt arbete. För att lyckas i rollen ser vi även att du är fokuserad samt har relevant erfarenhet för rollen. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig och förstå svenska i både tal och skrift.
Om oss
Viva Bemanning startade år 2019 med visionen att hjälpa människor att hjälpa andra människor. Idag har vi över 240 konsulter på uppdrag i Sverige och Norge som vi hjälpt hitta rätt arbetsplats och uppdrag. Vi kommer alltid sträva efter att bibehålla den familjära småföretagskänslan där du kommer känna att vi ser, värnar och bryr oss.
På IT-avdelningen på Viva Bemanning är vi ett passionerat team som älskar brädspel, trolleri, musikproduktion, retro-gaming, sport och allt där emellan.
Vad erbjuder vi?
Förhöjd ersättning
Maximalt friskvårdsbidrag
Service i världsklass.
Arbetsmiljö med hög kvalitet
Arbeta med de mest intressanta, roligaste och populäraste uppdragen i branschen just nu
Vill du lära dig snabbräkning, minnestekniker eller få mentalträning? Eller kanske vill du starta eget företag? Vi finns här för dig!Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail till mig, Joakim Isaacsson, på Viva Bemanning.
Mail: joakim.isaacsson@vivabemanning.se
Tele: +4673 545 40 60
Var noga med att bifoga ditt CV i ansökan.
Har du några frågor om rollen? Tveka inte att kontakta mig!
Viva Bemanning IT – din framtid börjar hos oss!

Ansök nu

Säljande lånehandläggare på deltid i centrala Örebro

Telefonförsäljare
Läs mer Jan 17
Vill du utvecklas som säljare och samtidigt hjälpa människor med deras ekonomi?
Beskrivning
Reducero jämför räntor och förmedlar lån till privatpersoner via telefon och vår hemsida. Vi är över 50 anställda på två kontor som varje dag hjälper kunder att förbättra sin privatekonomi.

Som lånehandläggare är du ansvarig för den första kundkontakten. Du hjälper kunden att skapa en ansökan över telefon och bokar in kunden för ett möte med en rådgivare. I samtalet kommer du att behöva kunskap om och sätta dig in i kundens ekonomiska situation.

Hur mycket kan jag tjäna?
Provisionen är obegränsad och baseras på antalet utbetalda lån du förmedlar. Med andra ord är det fullt möjligt att tjäna en "heltidslön" trots att du bara arbetar 12 timmar i veckan.

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för försäljning och har ett intresse för ekonomi. Du är en tävlingsmänniska som drivs av att uppnå mål. För att lyckas i arbetet behöver du vara ihärdig och kreativ. Det är viktigt att du pratar bra svenska och på ett enkelt sätt kan förklara för kunden hur en ansökan går till.

Då detta är en deltidstjänst med kvällstider ser vi gärna att du studerar eller har någon annan sysselsättning på dagarna.

Vad vi erbjuder dig

- Utbildningar inom låneförmedling, bank och finans samt säljteknik som du kan ta med dig inom hela din karriär.

- En enorm möjlighet att klättra på karriärstrappan och därmed växa med företaget.

- En stark gemenskap och en stark lagande som är svår att hitta någon annanstans.

- Trygg inkomst med garantilön + förmånlig provisionsmodell där du själv påverkar din lön.

- Tävlingar, aktiviteter, AW:s m.m.

- Centralt beläget kontor i Örebro.

Om Reducero
Reducero jämför lån och hjälper privatpersoner att spara pengar och förbättra sin privatekonomi. Vi har idag över 90 anställda på två kontor, och växer fortfarande i rasande takt, framför allt tack vare alla våra drivna säljare!

Arbetstid
Flexibla arbetstider - möjlighet att arbeta 15-19 mån-tors eller mer.

Ersättning
Garantilön och provision.

Tillträde
Löpande.

Frågor
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Simone på Simone.Jakobssen@reducero.se

Ansök nu

Vi söker Cobol developer!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 17
Arbetar du inom IT och längtar efter en flexibel vardag där du själv kan välja var och när du vill arbeta? Går du kanske i tankarna om att söka efter en arbetsplats där just du får utvecklas både på ett professionellt plan, och på ett personligt plan. Då har vi jobbet för dig!
På Viva Bemanning söker vi just nu en Junior samt Senior Cobol developer till flera olika städer i Sverige!
Anställningsform
Projektanställning, 2 år.
Kvalifikationer
Vi söker efter talangfulla kandidater till rollen som Junior samt Senior Cobol developer. Som person ser vi att du är proaktiv och engagerad i ditt arbete. För att lyckas i rollen ser vi även att du är fokuserad samt har relevant erfarenhet för rollen. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig och förstå svenska i både tal och skrift.
Om oss
Viva Bemanning startade år 2019 med visionen att hjälpa människor att hjälpa andra människor. Idag har vi över 240 konsulter på uppdrag i Sverige och Norge som vi hjälpt hitta rätt arbetsplats och uppdrag. Vi kommer alltid sträva efter att bibehålla den familjära småföretagskänslan där du kommer känna att vi ser, värnar och bryr oss.
På IT-avdelningen på Viva Bemanning är vi ett passionerat team som älskar brädspel, trolleri, musikproduktion, retro-gaming, sport och allt där emellan.
Vad erbjuder vi?
Förhöjd ersättning
Maximalt friskvårdsbidrag
Service i världsklass.
Arbetsmiljö med hög kvalitet
Arbeta med de mest intressanta, roligaste och populäraste uppdragen i branschen just nu
Vill du lära dig snabbräkning, minnestekniker eller få mentalträning? Eller kanske vill du starta eget företag? Vi finns här för dig!Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail till mig, Joakim Isaacsson, på Viva Bemanning.
Mail: joakim.isaacsson@vivabemanning.se
Tele: +4673 545 40 60
Var noga med att bifoga ditt CV i ansökan.
Har du några frågor om rollen? Tveka inte att kontakta mig!
Viva Bemanning IT – din framtid börjar hos oss!

Ansök nu

Technical Project Lead, Rocvolt

Civilingenjör, elkraft
Läs mer Jan 17
Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With
cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction
equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm,
Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries.
Learn more at www.epirocgroup.com.

Join our team
Do you want to join us on our journey to change the industry?
Epiroc is a leading productivity partner for mining and infrastructure industries. With cutting-edge technology, Epiroc also develops and produces one of the world`s most advanced battery systems. Our vision is to change how the industry is powered, by accelerating the transition to near-zero-emission technology.   
In this role, you will be a part of our Rocvolt Team – a cross-functional team responsible for Epiroc Battery System and for accelerating the electrification business. We are therefore looking for colleagues that thoroughly enjoy this entrepreneurial challenge, can hit the ground running and are eager to learn. We see ourselves as a start-up company within Epiroc but are at the same time supported by our many great colleagues within the company - we have the best of both worlds! We believe that work should be fun, challenging and rewarding, but also have a strong meaning and purpose. We are changing how our industry is powered and we want to be a part of the solution to combat climate change by developing new and improved products and services! 

Job description
As a Technical Project Lead at Rocvolt, your overall mission will be to lead R&D projects delivering world class zero-emission solutions and adjacent services, as a part of our project hub, in close cooperation with the rest of the Rocvolt team as well as other stakeholders, domestic and international. Your responsibility will range from project start to completion for your area of responsibility and you will support the project manager on a variety of tasks, i.e. secure project chartering, planning, propose the project team, budgeting, project execution, follow up, etc.
You will be connected to the Rocvolt Project Hub, a network function aimed to gather and nurture learnings and best practices for effective project execution within the field of electrification towards Epiroc's electrification vision. Through the Project Hub, you will be able to get support and exchange knowledge with other experienced project management colleagues. The projects in the Rocvolt portfolio fall in a broad range from battery pack development to innovation of infrastructure solutions, all encompassed by Epiroc's innovative approach.
We apply different methodologies depending on the project characteristic, in a safe to fail and learn environment and we collaborate closely with the business and technical expertise in an iterative and communicative way. This is to ensure the drive towards the common goal for delivery of efficient electrification solutions.

Your profile
We believe you have a degree in the field of technology, management or similar with solid technical interest and understanding. You have experience from leading complex projects from idea to launch and have a knowledge of different project methodologies (waterfall and agile). Since we are a big global company, we see that you have worked in interdisciplinary, cross-functional and global teams and have experience in product and technology development.
As a person we see you as a great communicator who can influence stakeholders and inspire the project team. You like solving problems and think according to our vision: “Dare to think new”. You have a strategic and visionary approach with a business mindset and creative problem solving capabilities. You are comfortable managing change within a large, global organization and have a result-driven mentality.
Excellent skills in English, both verbal and written are required. 

Location and travel
This position is preferably located in Örebro, Sweden. Occasional travel is required. The role can be performed in a hybrid way. It is a way of working that offers flexibility and allows for a better balance between work and private life, which also promotes well-being. The exact split between on-site and remote work is up to further agreement.
In case a candidate from a different country applies and is successful, Swedish local terms and conditions will apply.

Application and contacts
Welcome with your application as soon as possible by creating an account in our recruitment system. The last day to apply for this position is 13.2.2023
For questions about the position, please contact:
Recruiting manager Fredrik Martinsson Fredrik.martinsson@epiroc.com / +46 73 274 86 48
Recruitment specialist Zuzana Kalivodova, zuzana.kalivodova@epiroc.com

Ansök nu

Vi söker Java developer!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 17
Arbetar du inom IT och längtar efter en flexibel vardag där du själv kan välja var och när du vill arbeta? Går du kanske i tankarna om att söka efter en arbetsplats där just du får utvecklas både på ett professionellt plan, och på ett personligt plan. Då har vi jobbet för dig!
På Viva Bemanning söker vi just nu en Junior samt Senior Java developer till flera olika städer i Sverige!
Anställningsform
Tillsvidareanställning, Heltid.
Kvalifikationer
Vi söker efter talangfulla kandidater till rollen som Junior samt Senior Java developer. Som person ser vi att du är proaktiv och engagerad i ditt arbete. För att lyckas i rollen ser vi även att du är fokuserad samt har relevant erfarenhet för rollen. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig och förstå svenska i både tal och skrift.
Om oss
Viva Bemanning startade år 2019 med visionen att hjälpa människor att hjälpa andra människor. Idag har vi över 240 konsulter på uppdrag i Sverige och Norge som vi hjälpt hitta rätt arbetsplats och uppdrag. Vi kommer alltid sträva efter att bibehålla den familjära småföretagskänslan där du kommer känna att vi ser, värnar och bryr oss.
På IT-avdelningen på Viva Bemanning är vi ett passionerat team som älskar brädspel, trolleri, musikproduktion, retro-gaming, sport och allt där emellan.
Vad erbjuder vi?
Förhöjd ersättning
Maximalt friskvårdsbidrag
Service i världsklass.
Arbetsmiljö med hög kvalitet
Arbeta med de mest intressanta, roligaste och populäraste uppdragen i branschen just nu
Vill du lära dig snabbräkning, minnestekniker eller få mentalträning? Eller kanske vill du starta eget företag? Vi finns här för dig!Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail till mig, Joakim Isaacsson, på Viva Bemanning.
Mail: joakim.isaacsson@vivabemanning.se
Tele: +4673 545 40 60
Var noga med att bifoga ditt CV i ansökan.
Har du några frågor om rollen? Tveka inte att kontakta mig!
Viva Bemanning IT – din framtid börjar hos oss!

Ansök nu

Vi söker .Net Core developer!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 17
Arbetar du inom IT och längtar efter en flexibel vardag där du själv kan välja var och när du vill arbeta? Går du kanske i tankarna om att söka efter en arbetsplats där just du får utvecklas både på ett professionellt plan, och på ett personligt plan. Då har vi jobbet för dig!
På Viva Bemanning söker vi just nu en Senior samt Erfaren Junior .Net Core developer till flera olika städer i Sverige!
Anställningsform
Tillsvidareanställning, Heltid.
Kvalifikationer
Vi söker efter talangfulla kandidater till rollen som Senior samt Erfaren Junior .Net Core developer. Som person ser vi att du är proaktiv och engagerad i ditt arbete. För att lyckas i rollen ser vi även att du är fokuserad samt har relevant erfarenhet för rollen. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig och förstå svenska i både tal och skrift.
Om oss
Viva Bemanning startade år 2019 med visionen att hjälpa människor att hjälpa andra människor. Idag har vi över 240 konsulter på uppdrag i Sverige och Norge som vi hjälpt hitta rätt arbetsplats och uppdrag. Vi kommer alltid sträva efter att bibehålla den familjära småföretagskänslan där du kommer känna att vi ser, värnar och bryr oss.
På IT-avdelningen på Viva Bemanning är vi ett passionerat team som älskar brädspel, trolleri, musikproduktion, retro-gaming, sport och allt där emellan.
Vad erbjuder vi?
Förhöjd ersättning
Maximalt friskvårdsbidrag
Service i världsklass.
Arbetsmiljö med hög kvalitet
Arbeta med de mest intressanta, roligaste och populäraste uppdragen i branschen just nu
Vill du lära dig snabbräkning, minnestekniker eller få mentalträning? Eller kanske vill du starta eget företag? Vi finns här för dig!Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail till mig, Joakim Isaacsson, på Viva Bemanning.
Mail: joakim.isaacsson@vivabemanning.se
Tele: +4673 545 40 60
Var noga med att bifoga ditt CV i ansökan.
Har du några frågor om rollen? Tveka inte att kontakta mig!
Viva Bemanning IT – din framtid börjar hos oss!

Ansök nu

SOMMARJOBB: Butiksmedarbetare Örebro

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jan 17
Vi söker nu en eller flera rutinerade och arbetsvilliga sommarvikarier!


KORT OM FÖRETAGET...
Vi på Dryckeskonsult har i över 10 års tid hjälpt butiker att öka sin försäljning och lönsamhet. Vi tillhandahåller alla de personalintensiva tjänster som krävs för att effektivisera driften och maximera försäljningen. Vi har också, som vårt namn antyder, en branschunik kompetens inom just dryckeskategorin.


DINA HUVUDSAKLIGA ARBETUPPGIFTER INNEBÄR...
- Ansvar över dryckesavdelning som innebär plock av varor, bygga exponeringar samt defektering av varor
- Varuplock
- Utveckla kunders och leverantörers försäljning
- Ev. Godisplock


Introduktion med kollega sker enligt överenskommelse.


VI SÖKER DIG SOM...
- Är självgående, problemlösare och serviceinriktad
- Har butikserfarenhet inom dagligvaruhandeln
- Har god fysik då arbetet innebär en del tyngre lyft
- Tillgång till en smartphone då det används för rapportering till arbetsgivaren
- Har körkort och tillgång till bil


INFORMATION OM TJÄNSTEN...
Tjänsten är en visstidsanställning under juni, juli och augusti med möjlighet till förlängning. Arbetstid är förlagd dagtid och vardagar. Vi har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund.


ANSÖKAN...
Du som tror detta är ett jobb som passar dig är välkommen att kontakta oss via mejl på ansokan@dryckeskonsult.se där du berättar kort om dig själv och din arbetsbakgrund. Rubricera din ansökan med "Sommarjobb Örebro".

Ansök nu

Arbetsterapeut Neuro- och rehabmedicinska kliniken, USÖ

Arbetsterapeut
Läs mer Jan 17
Vi söker legitimerad arbetsterapeut som vill jobba i en grupp av erfarna och skickliga arbetsterapeuter under vår och sommar 2023.

Verksamhetsområde neuro- och rehabmedicin har en bred verksamhet som består av öppenvårdsmottagningar inom neurologi, neurokirurgi, neurofysiologi och rehabiliteringsmedicin samt två slutenvårdsavdelningar. Vi arbetar med utveckling av vårdkedjor för våra patientgrupper i nära samverkan mellan olika professioner och över specialitetsgränser, både internt och externt i regionen. Utbildning och forskning sker i samarbete med Örebro Universitet.
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Arbetsterapeut Neuro- och rehabmedicinska kliniken, USÖ

Arbetsuppgifter

Tjänsten som arbetsterapeut innebär att bedöma och behandla aktivitets-och funktionsförmågan hos patienter med stroke eller andra neurologiska sjukdomar/ skador. Du kommer bla få utföra ADL-bedömningar, kognitiv screening och hjälpmedelsutprovning, främst rullstolar, samt rehabilitering utifrån bedömda behov.
Arbetet är teambaserat på vårdavdelning där du jobbar nära övriga teammedlemmar.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut.

Ansökan

Urval och intervjuer sker fortlöpande.
Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Psykolog/PTP Team IF Söder, Vuxenhabiliteringen

Klinisk psykolog
Läs mer Jan 17
Vuxenhabiliteringen Örebro välkomnar psykolog alternativt PTP för ett vikariat på ett år.
Vuxenhabiliteringen i Örebro län ger habilitering och rehabilitering till personer som har bestående funktionsnedsättningar. Målet med våra insatser är att de personer med funktionsnedsättningar som vi möter, ska nå ökad delaktighet och tillfredsställelse i sitt vardagsliv. Vi arbetar i specialiserade team med olika yrkeskategorier. Vi involverar närstående och personal/personliga assistenter i arbetet. Vi samverkar med nätverket och andra aktörer som svarar för insatser till vår målgrupp. Förmågan att se helheten runt patienten och att vara intresserad av att bidra på ett mångsidigt sätt i re-/habiliteringen är viktig.

Vuxenhabiliteringen ger specialiserad habilitering och rehabilitering till personer i Örebro län som har en betydande funktionsnedsättning. Vi är organiserade i ett tvärprofessionellt team och utför våra insatser med ett långsiktigt perspektiv där vardagen är i fokus.
Inom Område nära vård finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Psykolog/PTP Team IF Söder, Vuxenhabiliteringen

Arbetsuppgifter

Som psykolog i teamet för patienter med intellektuella funktionsnedsättningar har du ett brett och omväxlande arbetsfält. Patienterna har intellektuella funktionsnedsättningar på alla nivåer, ibland med tilläggsdiagnos autism eller flerfunktionshinder. Dina arbetsuppgifter är varierande och består av att ha anpassade individuella stödsamtal, kurser och grupper. En del av arbetet innebär kontakter och samverkan med andra samhällsaktörer. Du ger också konsultation till nätverk och stöd till anhöriga.
Du erbjuds planerad/schemalagd introduktionsutbildning, mentor och regelbunden yrkeshandledning. Är du PTP ingår handledning av psykolog.
Du planerar självständigt ditt arbete i nära samverkan med ditt team. Du utför insatserna ensam eller tillsammans med annan profession från ditt team. Habiliteringen har sin utgångspunkt i de individuella planer som vi upprättar för varje patient.
Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med att göra klart din ansökan.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog eller PTP under handledning. Meriterande är arbete/erfarenhet med målgruppen och från habilitering. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och intresse av att arbeta i team med andra professioner och även andra aktörer i samhället. Vi vill gärna att du har en god initiativförmåga och väljer att se möjligheter när hinder uppstår.
Körkort är ett krav.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Lokal- och anläggningsplanerare, Kultur- och fritidsförvaltningen

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Jan 17
Vill du arbeta med Örebroaren i fokus tillsammans med andra? Vill du bidra till en attraktiv och hållbar stad för alla? Då är du välkommen att söka till oss!

Om tjänsten
Kultur och fritidsförvaltningen bedriver verksamhet i centrum, stadsdelar såväl som på landsbygd. Vi håller nu på med ett förändringsarbete gällande hur Örebro kommun och förvaltningen arbetar med lokal- och anläggningsfrågor och behöver därför förstärkning av en lokal- och anläggningsplanerare med goda kunskaper inom avtalsfrågor.  

I rollen som planerare hos oss tillhör du enheten Stöd, utveckling och extern samverkan. Du kommer arbeta med att säkerställa att lokalförsörjningsarbetet ska fungera såväl internt som externt. Ditt uppdrag kommer bestå av främst två delar. Den största delen innebär att du arbetar operativt med att stödja den dagliga driften med de dryga 100-talet avtal som vi har idag kopplade till lokaler och anläggningar. Mycket av ditt dagliga arbete handlar därför om upprättande av avtal, gränsdragningslistor, avtalstolkningar, ha kontakt med hyresgäster såväl som enhetschefer och ansvara för hyresgästanpassningar i lokaler. Vidare blir du förvaltningens representant vid lokalanskaffning där du deltar på projekterings- och byggmöten och även den samordnande rollen vid inflyttningar tillsammans med verksamheterna. I rollen kommer du också tillsammans med kollegor identifiera, driva, samordna och administrera förvaltningens kort- och långsiktiga behov såsom lokaler och anläggningar. Din roll kommer vara ny i gruppen vilket ger dig möjlighet att vara med att utforma tjänsten. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• ta fram avtal i dialog med berörd verksamhet gällande lokaler och anläggningar
• identifiera och beskriva behovsförändringar inom förvaltningens verksamhetsområden på kort- och lång sikt genom att tillsammans med kollegor analysera omvärldsspaning kring trender och tendenser i samhället, befolkningsprognos samt utveckling och planering av det växande Örebro utifrån översiktsplanering
• vara beställare av lokalanpassningar och tilläggstjänster, delta på projekterings- och byggmöten samt säkerställa IT-leverans i nya lokaler och samordna inflyttning tillsammans med verksamheterna
• vara förvaltningens kontaktperson mot lokalförsörjningsavdelningen, deltar i lokalsamordningsgruppen inför samordning av underlag för den kommunövergripande lokalförsörjningsplanen
• ge verksamhetsspecifikt expertstöd, genomföra och skriva utredningar samt föredra ärenden i nämnd
• driva och följa upp utvecklings- och kvalitetsarbete för verksamheten samt leder projekt och arbetsuppgifter

Kompetenskrav 

• adekvat högskoleexamen 180 hp med inriktning mot samhällsplanering, bygg- och fastighet eller annan akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant
• erfarenhet av att teckna, förhandla och följa upp kring avtal
• erfarenhet av arbete med utredningar 

I rollen som planerare behöver du kunna använda och omsätta forskningsmetodik och statistik inom verksamhetsområdet. Du kan också förstå och tillämpa affärsmässiga principer samt fokusera på kostnader, intäkter och effektivitet ur ett ekonomiskt perspektiv. Du är trygg, stabil, kan skilja på det personliga och professionella och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen du befinner dig i. I arbetet kan du ta initiativ och ha mod att agera efter din egen övertygelse. Vidare kan du planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du kan och tycker om att ha kontakt med andra i ditt arbete och du samarbetar väl. Rollen kräver att du är socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang där du skapar kontakter och underhåller relationer. 

Arbetet kräver att du har god kommunikativ förmåga samt har lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

• god kunskap inom ekonomi och juridik kopplat till sakområdet
• verksamhetskunskap utifrån Kultur- och fritidsförvaltningens ansvarsområden
• erfarenhet av projektledning
• erfarenhet av att arbeta i politiskt styrd organisation

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen

Kultur- och fritidsförvaltningen hanterar ett stort antal lokaler och anläggningar som ska möjliggöra olika livsmönster och intressen på fritiden. Enheten Stöd, utveckling och extern samverkan jobbar bland annat med stöd till förvaltningsledningen i olika utvecklings- och samordningsfrågor, stöd till civilsamhället/föreningar genom bidragshantering och tillgängliggöra ändamålsenliga lokaler samt informations- och utvecklingsinsatser. Enheten består av 15 medarbetare och en enhetschef.

Läs mer om hur det är att arbeta i Örebro kommun orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 29 januari. 

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Boendestödjare till Stenvägen

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Jan 17
Vi söker nu en engagerad boendestödjare som vill vara med och stödja våra servicemottagare i vardagen på ett strukturerat och målinriktat sätt.

Om tjänsten
Vi arbetar med tydliggörande pedagogik enligt VISA (visuellt, individuellt, strukturerat arbetssätt). Ditt arbetssätt grundar sig på servicemottagarnas förutsättningar och individuella behov av stöd.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• delta, närvara och stödja servicemottagarna i hemmets alla göromål samt inom- och utomhusaktiviteter
• utföra omvårdnadsuppgifter och utifrån delegation viss medicinhantering
• utföra serviceuppgifter som matlagning, städning, tvätt, inköp m.m.
• planera och utveckla arbetet självständigt men även tillsammans med övriga i personalgruppen
• upprätta och följa upp målplaner
• åta sig fadderuppdrag och ombudsuppdrag/ansvarsområden
• arbeta med tydliggörande pedagogik enligt VISA
• ha kontakt med vårdnadshavare, anhöriga och andra i servicemottagarens nätverk
• dokumentera regelbundet i verksamhetens dokumentationssystem och ta del av befintlig dokumentation

Kompetenskrav

• omvårdnadsutbildning eller Barn- och fritidsprogrammet med inriktning socialt arbete alternativt pedagogisk inriktning
• dokumenterad erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättningar.

Du behärskar det svenska språket på så sätt att du kan kommunicera med servicemottagaren och övrig personal samt skriftligt dokumentera det som verksamheten kräver. För att kunna dokumentera krävs även god datavana. Som boendestödjare hos oss är du trygg och stabil som person. Du har förmåga att möta servicemottagarna på ett professionellt sätt genom att vara lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du samarbetar bra med andra människor och relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare har du en positiv människosyn med stor respekt för varje människas individuella behov. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

• erfarenhet av verksamhetssystemet Medvind
• erfarenhet av att arbete utifrån tydliggörande pedagogik (ex. VISA)
• erfarenhet av arbete med personer med kognitiva funktionsnedsättningar
• erfarenhet av arbete med personer med förvärvad hjärnskada
• erfarenhet av arbete från psykiatrisk verksamhet
• erfarenhet av omvårdnadsarbete.

 

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1-2

Arbetstiden: Schemalagd dag/kväll/helg

Om arbetsplatsen
Förvaltningen för sociala insatser i Örebro kommun ger stöd och service till personer med fysiska och psykiska funktionshinder enligt lagen om stöd och service (LSS) och Socialtjänstlagen (SoL).

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Innan du erbjuds en anställning inom arbete med personer med funktionsnedsättningar kan du behöva visa upp registerutdrag ur belastningsregistret.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 31 januari.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Project Manager, Rocvolt

Programledare
Läs mer Jan 17
Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With
cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction
equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm,
Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries.
Learn more at www.epirocgroup.com.

Join our team
Do you want to join us on our journey to change the industry?
Epiroc is a leading productivity partner for mining and infrastructure industries. With cutting-edge technology, Epiroc also develops and produces one of the world`s most advanced battery systems. Our vision is to change how the industry is powered, by accelerating the transition to near-zero-emission technology.         
In this role, you will be a part of our Rocvolt Team – a cross-functional team responsible for Epiroc Battery System and for accelerating the electrification business. We are therefore looking for colleagues that thoroughly enjoy this entrepreneurial challenge, can hit the ground running and are eager to learn. We see ourselves as a start-up company within Epiroc but are at the same time supported by our many great colleagues within the company - we have the best of both worlds! We believe that work should be fun, challenging and rewarding, but also have a strong meaning and purpose. We are changing how our industry is powered and we want to be a part of the solution to combat climate change by developing new and improved products and services! 

Job description
As a Project Manager at Rocvolt, you will be leading projects within Epiroc's electrification area. Your responsibility will range from project start to completion, i.e. secure project chartering, planning, propose the project team, budgeting, project execution, follow up, etc.
You will be connected to the Rocvolt Project Hub, a network function aimed to gather and nurture learnings and best practices for effective project execution within the field of electrification towards Epiroc's electrification vision. Through the Project Hub, you will be able to get support and exchange knowledge with other experienced project management colleagues. The projects in the Rocvolt portfolio fall in a broad range from battery pack development to innovation of infrastructure solutions, all encompassed by Epiroc's innovative approach.
We apply different methodologies depending on the project characteristic, in a safe to fail and learn environment and we collaborate closely with the business and technical expertise in an iterative and communicative way. This is to ensure the drive towards the common goal for delivery of efficient electrification solutions.

Your profile
We believe you have a degree in the field of technology, management or similar with solid technical interest and understanding. You have experience from leading complex projects from idea to launch and have a knowledge of different project methodologies (waterfall and agile). Since we are a big global company, we see that you have worked in interdisciplinary, cross-functional and global teams and have experience in product and technology development.
As a person we see you as a great communicator who can influence stakeholders and inspire the project team. You like solving problems and think according to our vision: “Dare to think new”. You have a strategic and visionary approach with a business mindset and creative problem solving capabilities. You are comfortable managing change within a large, global organization and have a result driven mentality.
Excellent skills in English, both verbal and written are required. 

Location and travel
This position is preferably located in Örebro, Sweden. Occasional travel is required. The role can be performed in a hybrid way. It is a way of working that offers flexibility and allows for a better balance between work and private life, which also promotes well-being. The exact split between on-site and remote work is up to further agreement.
In case a candidate from a different country applies and is successful, Swedish local terms and conditions will apply.

Application and contacts
Welcome with your application as soon as possible by creating an account in our recruitment system. Last day to apply for this position is 13.2.2023.

For questions about the position, please contact:
Recruiting manager Fredrik Martinsson Fredrik.martinsson@epiroc.com / +46 73 274 86 48
Recruitment specialist Zuzana Kalivodova, zuzana.kalivodova@epiroc.com

Ansök nu

Vi söker Närkes trevligaste fotograf!

Fotograf
Läs mer Jan 17
Fotograf, ett drömyrke för dig?
Vi söker nu fler fotografer till vår fotografkår i Örebro med omnejd. Exakta Photo är Sveriges bästa skolfotoleverantör med mer än 60 års erfarenhet. Exakta Photo finns i hela Sverige och tillsammans fotograferar vi 900 000 elever varje år.
Vi söker dig med ett genuint fotointresse som vill kombinera det med ett kul arbete bland barn och ungdomar. Vi värdesätter dina goda egenskaper som social förmåga, och att kunna jobba med eget ansvar under ordning och reda. Men även en estetisk "blick" för bild och form. Erfarenhet från barn- och ungdomsverksamhet är en stor merit.
Du kommer att få tillgång till en digital fotoutrustning, vilket kräver god datorvana. Vi erbjuder dig en professionell fotoutbildning v32 i Nyköping men även en onlinekurs innan skolstarten i augusti.
Tjänsten kräver att du har körkort samt tillgång till bil.
Arbetsperiod i första hand v32 till v42 med möjlighet till förlängning.
Tidigare branscherfarenhet inom foto/skolfoto är inget krav men är självklart en merit. Vi ser gärna ett samarbete med redan etablerade fotografer.
Passa på att söka till vår glada fotografkår och berätta lite om dig själv samt bifoga ditt Cv och några bilder. (Eller länk).
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Gruppchef till Beslagsgruppen på Utredningssektionen vid PO Örebro

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Jan 17
Är du redo för en större uppgift?
Att arbeta för Polisen är att skapa trygghet i människors liv varje dag.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med ca 35 500 medarbetare och är organiserad i sju polisregioner, ett antal nationella avdelningar samt ett kansli.

Polisregion Bergslagen består av tre polisområden, tre regionala enheter samt ett kansli som lyder direkt under regionpolischefen. Polisområde Örebro är indelat i fyra lokalpolisområden: LPO Hallsberg, LPO Karlskoga, LPO Örebro och LPO Lindesberg samt en utredningssektion och ett kansli. Utredningssektionen består av 11 grupper varav 3 grupper inom utredningsjour, 3 grupper inom BINR, bedrägeribrott, grova brott, utredningsexpedition, beslag samt spaning.
Kulturen vid PO Örebro präglas av myndighetens verksamhetsidé ”närmare medborgarna, mer tillgängliga och tillsammans leder vi det brottsbekämpande arbetet för trygghet, rättssäkerhet och demokrati”, där helheten går före delarna. Vi arbetar dagligen med att få till en helhetssyn där alla delar är lika viktiga för det slutgiltiga målet.

Nu söker utredningssektionen en gruppchef som på direkt nivå ska leda beslagsgruppen. Beslagsgruppen är sedan årsskiftet 2022 sammanslagen i en grupp där medarbetarna tillsammans är ansvariga för beslagsverksamheten inom hela polisområde Örebro. Detta innebär att gruppen samverkar med flertalet andra verksamhetsgrenar inom polisområdet.


ARBETSUPPGIFTER
Uppdraget som gruppchef för beslagsgruppen

Som chef för beslagsgruppen rapporterar du till sektionschef samt ingår i utredningssektionens ledningsgrupp, där ni tillsammans ansvarar för att uppdrag genomförs samt att driva myndighetens förändrings- och utvecklingsarbete. Du har särskilt ansvar för sektionens verksamhet inom området beslag och dess resultat. Som gruppchef företräder du hela Polismyndigheten både internt och externt samt arbetar för att stärka förtroendet för polisverksamheten.

Att vara chef och ledare inom Polismyndigheten innebär att skapa trygghet och bygga förtroende genom att utöva ett uppriktigt, modigt och lyhört ledarskap med tillit till andras kompetens och förmåga. Som chef driver du utveckling genom att inspirera och uppmuntra till reflektion och återkoppling på ett sätt som utgår från att vi följer lagen och behandlar människor lika. Du skapar förutsättningar och verkar för goda relationer som bidrar till att vi agerar tillsammans utifrån vad som är bäst för medborgarna och uppdraget som helhet.


KVALIFIKATIONER

Detta är en möjlighet för dig som har:

• Polisexamen, alternativt annan utbildning eller arbetserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• Minst 6 månaders sammanhängande erfarenhet av att ha arbetat som arbetsledare, projektledare eller liknande under den senaste femårsperioden
• Erfarenhet av att delta i förändrings- och utvecklingsarbeten

Vi ser det som meriterande om du utöver detta även har:

• Erfarenhet av aktuellt verksamhetsområde
• Erfarenhet av att leda andra mot uppsatta mål och resultat
• Ingått i ledningsforum
• Erfarenhet av polisorganisationens verksamhet
• Chefs- och ledarskapsutbildning för direkt, indirekt och/eller strategisk nivå

När vi anställer kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och ledarskapsförmågor. Som grund för den bedömningen ligger Polismyndighetens ledarkriterier. Ledarkriterierna anger en beskrivning av ett önskvärt ledarskap inom Polismyndigheten och omfattar följande förmågor:

• Analys och helhetssyn
• Mål och resultat
• Utveckling och förändring
• Social säkerhet
• Muntlig och skriftlig kommunikation
• Skapa delaktighet och motivation

Läs mer om ledarkriterierna https://polisen.se/om-polisen/lediga-jobb/Ledarkriterier/
Om inte länken är klickbar kopiera och klistra in länktexten i din webbläsare.

Som en del i urvalsprocessen kommer även tester att användas.


ÖVRIGT
• Tillsvidareanställning med funktion som chef, grupp.
• Anställningen kan komma att inledas med en provanställning
• Placeringsort: Örebro

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 26/1 2022. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens webbplats.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att kontakta ansvarig HR-konsult.

Om du fortsätter din ansökan digitalt kommer din ansökan hanteras via Polisens rekryteringsstöd Visma Recruit.

Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

En anställning hos Polismyndigheten kan komma att inledas med en provanställning om sex månader.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.
Läs gärna om våra förmåner som anställd hos polisen på: https://polisen.se/erbjudande

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på https://polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker/Röntgensjuksköterska Nuklearmedicin Röntgen, USÖ

Biomedicinsk analytiker
Läs mer Jan 17
Örebro universitetssjukhus är landets minsta universitetssjukhus. Det gör att vi arbetar nära varandra på kliniken och i relationerna till andra enheter. Vi stöttar och ställer upp för varandra.
Vi söker biomedicinsk analytiker/röntgensjuksköterskor som är engagerade och ansvarstagande samt vill arbeta i en mindre arbetsgrupp.

Verksamhetsområde röntgen och sjukhusfysik har ett nära samarbete inom röntgenverksamheten inom regionens tre sjukhus - Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Röntgen utför bilddiagnostik och intervention samt deltar i patientens utredning, behandling och screening. Vi utför cirka 195 000 undersökningar per år och utgör en viktig del inom den medicinska diagnostiken. Vi jobbar aktivt för att utveckla forskningen om området radiologi. Sjukhusfysik har verksamhet inom strålbehandling, röntgendiagnostik och nuklearmedicin och vi arbetar med strålskydd samt deltar aktivt i forskning som bedrivs vid Universitetssjukhuset Örebro.
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har cirka 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Biomedicinsk analytiker/Röntgensjuksköterska Nuklearmedicin Röntgen, USÖ

Arbetsuppgifter

Nuklearmedicin ingår som enhet på röntgenkliniken. Vår personalbemanning just nu är 3 läkare och 11 röntgensjuksköterskor/Biomedicinska analytiker. Vi har nära samarbete med medicinsk teknik, sjukhusfysik och Klinisk fysiologi. I vår nuklearmedicinsk verksamhet finns det just nu bland annat två SPECT/CT, två PET/CT samt ett renrum för beredningar av radiofarmaka. Regionen har även igång byggnation av lokaler för en cyklotron som väntas tas i bruk höst 2024.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad biomedicinsk analytiker/legitimerad röntgensjuksköterska. Du jobbar noggrant och strukturerat, har en professionell framtoning med hög servicekänsla. Du sätter alltid patienten i centrum. Du delar med dig av din kompetens och ditt engagemang. Vi lägger därför stor vikt på personlig lämplighet. Genomgången 7,5 hp kurs i Nuklearmedicin alt BMA-utbildning och/eller genomgången 7,5 hp kurs i DT är meriterande och blir ett krav. Det finns möjlighet att gå dessa kurser under anställningen. Vana från arbete vid SPECT/CT såväl som PET/CT samt utförande av Isotopberedningar önskas och kommer att prioriteras högt men inte nödvändigt.
Anställningsinformation:
Tillsvidare, heltid, på Röntgenkliniken Region Örebro län, med grundplacering på Nuklearmedicinska enheten Universitetssjukhuset Örebro. Schemalagd tjänstgöring, dagtid.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Kock till Lagan förskola

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 17
Är du en engagerad och driven kock som sprider matglädje? Nu erbjuder vi en tjänst hos oss där du får möjlighet att tillaga både god och näringsrik mat till våra härliga barn och pedagoger.

Varmt välkommen med din ansökan till Lagan förskola!

Om tjänsten
Hos oss på Lagan förskola har vi ett eget tillagningskök där du som vår nya kock kommer laga all mat från grunden till våra 37 barn och sex pedagoger. Här får du möjlighet att själv påverka och utforma ditt arbete i köket, samtidigt som du har god kontakt med både barn och pedagoger på avdelningarna. Lagan är en mindre förskola med två avdelningar, vilket möjliggör för goda relationer på hela förskolan. Köket och måltiden är viktig hos oss och utöver att du tillagar härliga maträtter, tror vi att du som kock uppskattar ett fint samarbete med både barn och pedagoger. Du har ett nyfiket och tillåtande förhållningssätt där barnets tankar och idéer blir viktiga delar i ditt arbete. Du involverar dem gärna i måltiderna och sprider matglädje.

Som utgångspunkt för ditt arbete ligger Örebro kommuns övergripande mål för kostverksamheten och du kommer arbeta utifrån konceptet "Smartare mat". Detta innebär bland annat ett aktivt arbete för att öka andelen ekologiska livsmedel, laga mer vegetariskt och för att minska matsvinnet. Vi ser gärna att du är en kock som brinner för att laga mat från grunden, tänker nytt och väljer råvaror med omsorg. Du gör gärna det lilla extra i det dagliga arbetet och presenterar måltiden och salladsbuffén på ett inbjudande och aptitligt sätt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• beräkna, tillaga allt typ av mat på ett näringsriktigt, smakfullt och hygieniskt sätt
• utföra alla i kök förekommande arbetsuppgifter
• ansvara för att maten håller god kvalitet vid servering
• ansvara för beställning av varor enligt gällande upphandling
• tillaga specialkost
• sköta egenkontroll
• aktivt bidra till kökets kvalitetsutveckling
• aktivt arbeta med mål och resultat

Kompetenskrav


• kockutbildning på gymnasienivå, alternativt annan kockutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• erfarenhet av att laga mat till många
• erfarenhet av att planera produktion och göra inköp
• erfarenhet av att laga specialkost

För att trivas som kock hos oss på Lagan tror vi att du trivs med att arbeta självständigt i köket. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har ofta nya idéer och tankar i arbetet och har lätt för att snabbt anpassa dig till ändrade omständigheter. Som person är du trygg, stabil och har viljan och förmågan att skapa och underhålla goda relationer med andra inom förskolan. Du är lyhörd, har lätt för att kommunicera och har en god samarbetsförmåga med barn, pedagoger och vårdnadshavare.

Vidare behärskar du det svenska språket i både tal och skrift på ett sådant sätt så att du kan kommunicera med personal, barn och vårdnadshavare, samt dokumentera det som verksamheten kräver. Då uppdraget innefattar inköp, planering och dokumentation krävs god datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

• erfarenhet av arbete i storkök
• erfarenhet e-handel
• goda kunskaper i/erfarenhet av vegetarisk matlagning.

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 50%

Tillträde: 27 mars, enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen
Förskolan Lagan ligger på väster och består utav två avdelningar. En avdelning med barn i åldrarna 1-3 år och en avdelning med barn i åldrarna 3-5 år. Totalt har vi 37 barn i verksamheten och 6 pedagoger. 

Du kan läsa mer om vår förskola på: orebro.se/forskolanlagan

Läs mer om "Smartare mat" på: orebro.se/smartaremat

Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb .

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 31 januari. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. 

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Dataskyddsombud till Kommunledningsförvaltningen

Datasäkerhetsansvarig
Läs mer Jan 17
Vill du bidra till att göra vardagen enklare för örebroarna? I rollen som dataskyddsombud erbjuder vi dig möjlighet att påverka och vara med och bygga upp dataskyddsorganisationen tillsammans med kompetenta kollegor. Drivs du av att jobba med förändring och utveckling? Ta då chansen att söka tjänsten som dataskyddsombud till Kommunledningsförvaltningen, hos oss får du ett stimulerande, utmanande och utvecklande jobb! Vi ser fram emot din ansökan! 

Om tjänsten 
Välkommen till oss! Hos oss får du en tjänst som dataskyddsombud på enheten Dokumentstyrning och registratur som är en del av Kansli- och informationssäkerhetsavdelningen på Kommunledningsförvaltningen. Örebro kommun har i dagsläget ett dataskyddsombud och utökar nu med ett till dataskyddsombud på heltid. Utöver samarbete med dataskyddsombudet kommer du att samarbeta med andra roller i kommunen, främst informationssäkerhetsspecialister, jurister och dokumentcontroller. 

I din roll som dataskyddsombud ska du övervaka och granska att personuppgifter behandlas på ett korrekt och lagligt sätt. Du ska även vägleda kommunens verksamheter i arbetet med att efterleva dataskyddsförordningen samt rapportera till de personuppgiftsansvariga nämnderna. I rollen som dataskyddsombud ingår även att vara ett stöd för kommunens verksamheter och ge råd till och utbilda anställda i dataskyddsförordningen och annan kompletterande dataskyddslagstiftning.

Exempel på arbetsuppgifter:


• vara ett kunskapsstöd gällande dataskyddslagstiftningen
• finnas med vid utveckling av nya processer, systematiska arbetssätt och upphandlingar för dataskyddsfrågor
• finnas med vid kravställning och utformning av säkerhetsåtgärder för att skydda personuppgifter
• ge råd till och utbilda personuppgiftsansvariga och personal i dataskyddsförordningen och kompletterande dataskyddslagstiftning
• bistå med råd vid utredning och rapportering av personuppgiftsincidenter.
• granska och övervaka kommunens personuppgiftsbehandling
• rapportera till personuppgiftsansvariga nämnder
• framtagande av remissvar och andra yttranden och skrivelse avseende dataskyddsfrågor
• omvärldsbevaka och nätverka rörande dataskyddslagstiftningen
• vara kontaktpunkt för registrerade och tillsynsmyndigheten (IMY).

Om arbetsplatsen
Kommunledningsförvaltningen tillhandahåller ett effektivt och kompetent stöd till förtroendevalda, chefer och medarbetare i deras ansvar och uppdrag och bidrar till verksamhetsutveckling och en enklare vardag för alla.?På Kansli- och Informationsförvaltningsavdelningen finns förutom Dokumentstyrning och registratur även Stadsarkivet, Kontorsservice, Nämndstöd, Överförmyndarkansliet och Juridikenheten. 

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.

Kvalifikationer
I rollen som dataskyddsombud är du trygg och stabil och har lätt för att skapa och underhålla relationer. Vidare är du initiativrik och inte främmande för att ta ett stort eget ansvar för att uppnå resultat. Du är självgående och tar ansvar för din uppgift och har mod att driva frågor och processer framåt, samtidigt har du lätt för att samarbeta med andra. Du kommunicerar på ett tydligt sätt då det i tjänsten ingår att hålla muntliga presentationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:


• akademisk examen om minst 180 hp som arbetsgivaren bedömer som relevant inom området, exempelvis inom juridik eller rättsvetenskap. Alternativt har du tillgodogjort dig liknande kunskap och erfarenheter som arbetsgivaren finner relevanta inom området
• erfarenhet och god kunskap av att tillämpa regelverket kring dataskydd 
• erfarenhet av att arbeta systematiskt och proaktivt med dataskyddsfrågor eller med frågor som arbetsgivaren bedömer likvärdiga

Meriterande: 


• erfarenhet av arbete inom offentlig sektor eller politiskt styrd organisation
• erfarenhet och kunskap inom området informationssäkerhet
• erfarenhet av att hålla presentationer och utbildningar 

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Övrig information
Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 1 februari.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Tim- och sommarvikarier till Örebro kommuns SoL- och LSS-verksamheter

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Jan 17
Mitt i vardagen. Varje dag. Precis där har du nu chans att stötta våra servicemottagare med det de behöver för att må bra. Ibland är det härligt, roligt och fartfyllt, och ibland lite tyngre och krävande av dig som person. I vilket fall skapar du minnen för livet.

Antar du utmaningen?  


Om tjänsten 
Varmt välkommen till ett lärorikt extrajobb inom funktionsstöd! Som timvikarie hos oss får du arbeta med att ge stöd till personer med funktionsnedsättning. Här bli det din roll att finnas till hands, stötta, vara tryggheten, ge ett gott bemötande och sätta individens behov och intressen i centrum. Så att varje individ, utifrån sina förutsättningar, kan få en så självständig och oberoende vardag som möjligt. Personerna som vi stöttar kallar vi servicemottagare eller deltagare.  

Vi ser gärna att du har påbörjat eller slutfört utbildning inom pedagogik, omsorg eller liknande.

De verksamheter vi erbjuder sommarvikariat/timanställning inom är:


• grupp-och servicebostad för vuxna LSS
• korttidsvistelse för barn/unga och vuxna, korttidstillsyn (ungdomsfritids) för ungdomar samt bostad med särskild service för barn och ungdomar 
• daglig verksamhet för LSS
• grupp-och servicebostad och boendestöd enligt SoL samt Arbetsverksamhet inom Socialpsykiatrin
• personlig assistans

På orebro.se/jobb/funktionsstod finns mer information om hur det är att arbeta inom våra verksamheter. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Alla personer som vi stöttar är unika. Därför arbetar vi efter individuella genomförandeplaner, som beskriver vad varje servicemottagare/deltagare behöver stöttning med. Arbetet är strukturerat och kan skilja sig åt beroende på vart du får din placering som vikarie.

Huvudsakliga arbetsuppgifter i samtliga verksamheter kan innebära att:


• utföra omvårdnadsinsatser såsom personlig hygien samt utifrån delegation hantera viss medicinhantering
• dokumentera i vårt dokumentationssystem Treserva

Arbetar du i servicemottagarens hem kommer du bl.a. att:


• delta, närvara och stödja servicemottagaren i olika hushållssysslor såsom matlagning, tvätt och städ
• delta i olika fritidsaktiviteter tillsammans med servicemottagaren
• ha kontakt med bl.a. anhöriga, daglig verksamhet, sjuksköterskor och andra intressenter

Arbetar du i daglig verksamhet kommer du bl.a. att:


• ansvara för att hitta lämpliga arbetsuppgifter i samråd med deltagarna och att utveckla dem utifrån deras behov
• ansvara för att pedagogiskt planera, organisera och genomföra arbetsuppgifter och aktiviteter tillsammans med deltagarna i gruppen, ensam och med kollegor

Kompetenskrav

• gymnasieutbildning
• fyllt 18 år
• grundläggande datorkunskaper

Eftersom vi arbetar med att stötta människor i deras vardag behöver du som vill arbeta som tim- eller sommarvikarie hos oss vara lyhörd, serviceinriktad och flexibel. Det är också viktigt att du är en trygg och stabil som person med förmåga att möta servicemottagarna/deltagarna på ett professionellt sätt genom att vara lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Vi tror också att du som söker har förmåga att samarbeta bra med andra människor och kan relatera till dem på ett smidigt sätt. Vidare har du en positiv människosyn med stor respekt för varje människas individuella behov. 

Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med servicemottagare/deltagare, anhöriga och övrig personal samt att du skriftligt kan dokumentera det som verksamheten kräver. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 

Övrigt meriterande

• gymnasieutbildning: Vård- och omsorgsprogrammet, Barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning
• erfarenhet av att arbeta med tydliggörande pedagogik (ex. VISA och AKK)
• erfarenhet av att arbeta med personer med utmanande beteende
• erfarenhet av arbete med omvårdnadsinsatser
• erfarenhet av arbete med social dokumentation i Treserva
• B-körkort
• kunna cykla
• kunskaper i teckenspråk/stödtecken

Omfattning och tillträde
Anställningsform: timanställning vid behov, och/eller sommarvikariat under perioden 1 juni - 31 augusti 2023

Tillträde: enligt överenskommelse

Arbetstid: dag/kväll/vaken natt/sovande jour/helg

Om arbetsplatsen
Socialförvaltningen i Örebro kommun ger stöd och service till personer med fysiska och psykiska funktionsnedsättningar enligt lagen om stöd och service (LSS) och Socialtjänstlagen (SoL). Stödet ges genom olika insatser. I alla verksamheter jobbar vi med tydliggörande pedagogik enligt VISA (visuellt individuellt strukturerat arbetssätt) som innebär att våra servicemottagare har individuella mål som personalen jobbar gemensamt mot för att nå.

Övrig information
Din ansökan gäller för samtliga verksamhetsområden men du kan vid ansökan välja vilken typ av verksamhet du är mest intresserad av att arbeta i.

Innan du erbjuds en anställning inom arbete med barn och unga eller med personer med funktionsnedsättningar behöver du visa upp registerutdrag ur belastningsregistret. Belastningsregister beställer du på polisens hemsida: polisen.se/

Läs mer om hur det är att jobba inom Socialförvaltningen inriktning funktionsstöd här: orebro.se/jobb/funktionsstod

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 31 maj 2023. 

Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under annonseringstiden så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Säljare inom bank & finans med generös utvecklingstrappa i Örebro!

Telefonförsäljare
Läs mer Jan 17
Säljande Lånehandläggare

Vill du bli vassare i din försäljning och få möjligheten att utvecklas i ett snabbväxande bolag i en het bransch som denna? Är du en lagspelare och drivs utav höga mål och är beredd att jobba hårt för att lyckas?

Efter flera år av hög tillväxt så söker vi nu nya säljande Lånehandläggare till vårt framgångsrika team. Hos oss börjar du som Lånehandläggare och vid goda resultat och rätt inställning kan du snabbt klättra på vår karriärstege.

Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande men inte ett krav hos oss.
Viktigaste för oss är dina personliga egenskaper som kommer spegla och avgöra dina resultat.

Arbetsuppgiften

Som Lånehandläggare arbetar du med att kontakta konsumenter och erbjuda en möjlighet att sänka räntan på befintliga lån genom att jämföra olika långivare. Ditt ansvar är att ta in rätt information om kunden och handlägga detta. Tjänsten är kostnadsfri för kunden och därmed väldigt uppskattad. Vår hjälp har aldrig varit så viktig som den är nu!

Vi erbjuder

- Bekväma arbetstider, Måndag - Fredag 09.00-17.00

- Regelbunden coaching och vägledning

- Generös lönemodell

- En fot in i ett snabbt växande bolag inom finansbranschen

- Tävlingar, AW, aktiviteter och gemensamma företagsresor

- Utvecklingsmöjligheter och tydlig karriärstege

- Trevliga kollegor och bra sammanhållning

- Meriterande sälj- och produktutbildningar inom bank och finans som du tar med dig hela livet

Om Likvidum

Likvidum är en låneförmedlare som hjälper konsumenter att spara kostnader på sina lån genom att jämföra långivare. Företaget är flerfaldigt prisbelönat från Dagens industri för sin höga tillväxt och under 2022 är målsättningarna högt satta. Vi är ett ungt företag som tror på en rolig arbetsmiljö, med aktiviteter och god sammanhållning. Vi satsar helhjärtat på våra medarbetare och erbjuder en tydlig karriärstege inom företaget från dag 1.

Är du den vi söker? Sök!

Ansök nu

CNC-OPERATÖR

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Jan 17
Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i ett härligt team med diverse kompetenser. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av arbetet som CNC-operatör. Du kan programmera och verktygskompensera i de vanligaste styrsystemen. Ritningsläsning och kontrollmätning skall du behärska obehindrat. Du ska kunna jobba kvalitetsmedvetet. Finns det kunskaper i CAD/CAM-program är detta ett plus. Givetvis finns stöttning och tätt samarbete med kollegor för problemlösning av diverse händelser i produktion.

Din profil
Vill du jobba med ett omväxlande arbete med inriktning på fräs, så skicka in din ansökan redan idag. Du kan antingen registrera dig på vår hemsida eller maila ditt CV på CV@rattbemanning.se. Har du inget färdigt CV, maila några rader om dig själv och vad du arbetat med tidigare.

Vi behandlar din ansökan helt konfidentiellt och lämnar inte några uppgifter vidare utan ditt godkännande.


Om företaget
Vi berättar mer om vår kund vid en intervju.


Om oss
Som konsult hos oss på RÄTT är du en viktig del av vår verksamhet och vårt ansikte utåt hos kunden. Vi finns alltid nära våra konsulter och är tillgängliga och lyhörda. Vi är noga med att våra konsulter känner sig sedda och hörda. Vi vill att du ska trivas både hos oss och på din arbetsplats. Vi som arbetar på Rätt Bemanning & Rekrytering har själva varit verksamma, ofta i ledande befattning, i de områden vi arbetar inom. Vår specialistkompetens i kombination med många års erfarenhet gör att vi kan garantera att du får Rätt person på Rätt plats, oavsett om det gäller bemanning, rekrytering eller interimsuppdrag inom såväl privat som offentlig sektor.

Ansök nu

CNC-OPERATÖR FRÄSNING

Fräsare
Läs mer Jan 17
Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi CNC-operatörer till en av våra kunder. Vi söker dig som har CNC-utbildning och kan programmera och verktygskompensera bearbetade detaljer i de vanligaste förekommande styrsystemen. Som CNC-operatör ska du vara van att arbeta med fixturering/malla i palettsystem. Ritningsläsning och kontrollmätning bör du behärska obehindrat. Intervjuer sker löpande och anställning omgående, så sök redan idag.

Din profil
Vi lägger stor vikt på hur du är som person, då du kommer ingå i ett team. Du kommer arbeta skift. Vi ser gärna att du har erfarenhet från bearbetning eller en bra utförd praktik i CNC- utbildningen. Brinner du för CNC-yrket och vill utvecklas är det här en arbetsplats för dig.

Om företaget
Internationellt företag med tillverkning av bearbetade detaljer till egna produkter. Om du vill utveckla dig själv i din roll som CNC-operatör så finns goda möjligheter på detta företag eftersom det är ett omväxlande arbete.

Om oss
Som konsult hos oss på Rätt Bemanning & Rekrytering är du en viktig del av vår verksamhet och vårt ansikte utåt hos kunden. Vi finns alltid nära våra konsulter; är tillgängliga och lyhörda. Vi är noga med att våra konsulter känner sig sedda och hörda. Vi vill att du ska trivas både hos oss och på din arbetsplats. Vi som arbetar på Rätt Bemanning & Rekrytering har själva varit verksamma, ofta i ledande befattning, i de områden vi arbetar inom. Vår specialistkompetens i kombination med många års erfarenhet gör att vi kan garantera att du får Rätt person med Rätt kvalitet på Rätt plats, oavsett om det gäller bemanning eller rekrytering, inom såväl privat som offentlig sektor.

Ansök nu

SÖKES FÖR KUNDS RÄKNING MANUELL SLIPARE

Slipare, metall
Läs mer Jan 17
Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i ett härligt team med diverse kompetenser. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av arbetet som manuell slipare och tror du som söker har varit verksam inom området i många år. Ritningsläsning och kontrollmätning skall du behärska obehindrat. Du ska kunna jobba kvalitetsmedvetet. Finns det kunskaper i CAD/CAM-program är detta ett plus. Givetvis finns stöttning och tätt samarbete med kollegor för problemlösning av diverse händelser i produktion.

Din profil
Vill du jobba med ett omväxlande arbete på manuella slipavdelningen, så skicka in din ansökan redan idag. Du kan antingen registrera dig på vår hemsida vilket vi föredrar eller
maila ditt CV på CV@rattbemanning.se. Skriv ”Manuell slipare” i ämnesraden.

Vi behandlar din ansökan helt konfidentiellt och lämnar inte några uppgifter vidare utan ditt godkännande.


Om företaget
Vår kund är ett internationellt företag som tillverkar och monterar komponenter i metall. Företaget ligger i Örebro. Det finns en stark Vi-känsla vilket har lett till en bra arbetsatmosfär och fin gemenskap. Företagets viktigaste resurs är deras medarbetare. Det är ett företag som vill att deras medarbetare ska utvecklas i sitt arbete, lära sig olika moment och maskiner. Alla ska känna sig välkomna i lagarbetet och eftersträvar kontinuerlig förbättring av bl.a. arbetsmiljön.

Om oss
Vi som arbetar på Rätt Bemanning & Rekrytering har själva varit verksamma, ofta i ledande befattning, i de områden vi arbetar inom. Vår specialistkompetens i kombination med många års erfarenhet gör att vi kan garantera att du får Rätt person på Rätt plats, oavsett om det gäller bemanning eller rekrytering, inom såväl privat som offentlig sektor.

Ansök nu

ORDERADMINISTRATÖR

Administrativ assistent
Läs mer Jan 17
Dina arbetsuppgifter
I roller som orderadministratör arbetar man med att ta emot, granska och kvalitetssäkra inkommande orders mot både slutkund och återförsäljare.
Detta inkluderar externa kontakter, mot kund och leverantör, men också interna, mellan olika avdelningar.

Tjänsterna innebär ofta ett helhetsansvar för organisationens kundärenden och därför behöver du arbeta på ett professionellt, effektivt och engagerat vis.

Ansvarsuppgifter som brukar ingår är:
-Orderläggningar i affärssystem
-Handlägga och planera order
-Hålla kontakt med kunder via mail och telefon
-Administrera inkommande order


Din profil
Vem är du?
Du har administrativ erfarenhet och är van vid kundbemötande. Du har minst 1 - 2 års erfarenhet av liknande roller. Det är mycket meriterande om du tidigare har arbetat inom orderadministration / Supply Chain och gärna inom B2B.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av affärssystem som SAP eller liknande, men det är inget krav.

Vi lägger stor vikt vid social och koordinerande förmåga i rollen.

Det är ett krav för tjänsten att du behärskar svenska och engelska på flytande nivå i tal och skrift.


Om företaget
Rätt Bemanning & Rekrytering är det bemannings- och rekryteringsföretag som specialiserat sig på tjänster inom industri, lager och logistik, IT, ekonomi och administration.

Om oss
Vi som arbetar på Rätt Bemanning & Rekrytering har själva varit verksamma, ofta i ledande befattning, inom dom områdena vi arbetar inom. Vår specialistkompetens i kombination med många års erfarenhet gör att vi kan garantera att du får Rätt person med Rätt kvalitet på Rätt plats, oavsett om det gäller bemanning, rekrytering, inom såväl privat som offentlig sektor.

Ansök nu

IT-support till Statistiska Centralbyrån!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jan 17
Här finns en guldchans för dig som vill jobba inom IT och som ser en av Sveriges stora myndigheter som din kommande arbetsplats! Som IT-supportmedarbetare hos SCB kommer du att arbeta med att bistå deras internt anställda med breda ärenden inom IT, såväl mjukvara som hårdvara. Skicka in en ansökan redan idag om du ser dig själv i en roll med teknisk bredd, mycket kommunikation och stora utvecklingsmöjligheter!

OM TJÄNSTEN
Hos SCB välkomnas du till en trygg arbetsplats med en fin gemenskap och bred kompetens bland dina kollegor! Du kommer i din roll att vara en del av ett team på 6 personer som tillsammans arbetar för att era interna medarbetare ska få en så bra upplevese av servicedesken som möjligt.

Som IT-supportmedarbetare mottar du ärenden genom både telefon, on site och genom SCB:s ärendehanteringssystem. Ärendena ni hanterar i teamet är väldigt varierande och det finns här goda möjligheter att bredda dina kunskaper inom IT.

#

Du erbjuds


* En trygg arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter
* En roll där du får ta tillvara på- och utveckla dina kunskaper inom IT
* Erfarenhet av att arbeta på en av Sveriges stora myndigheter


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll kommer du exempelvis att hantera ärenden så som att:


* Ta emot och registrera ärenden via telefon eller ärendehanteringssystem
* Hantering och felsökning av klientdatorer, konferensteknik, skrivare och mobiltelefoner
* Hantering av tjänstekort
* Felsökning och installation främst i Windowsmiljö
* On-site stöd ute hos användare


VI SÖKER DIG SOM
- Har erfarenhet från IT/teknik antingen från utbildning eller annan arbetslivserfarenhet
- Kan behärska det svenska språket obehindrat i såväl tal som skrift
- Har en mycket god datorvana

Det är meriterande om du:


* Har erfarenhet av IT-support eller annan liknande tjänst sedan tidigare


Som person ser vi att du är en lagspelare med god kommunikationsförmåga för att kunna bemöta dina kollegors ärenden på bästa sätt. Vidare är du serviceinriktad och finner det roligt och utmanande att lösa problem.

#

Övrig information


* Start: Omgående 2023
* Omfattning: Heltid
* Placering: Örebro
* Arbetstider: Kl.7 - 18, med en person som öppnar vid kl.7 och en person som stänger vid kl.18, mellan kl.8 - 16.30 är det full bemanning från teamet.
* Övrigt: För denna tjänst är det krav på säkerhetsklassning
* Om du uppfyller de grundläggande kraven för tjänsten innefattar det första steget av rekryteringsprocessen tester omfattande din personlighet och logiska förmåga. Dessa tester skickas till dig efter att du ansökt tjänsten och vi ser att du uppfyller tjänstens krav.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
SCB:s främsta uppgift är att förse användare och kunder med statistik för beslutsfattande, debatt och forskning. Det gör dom i huvudsak på uppdrag av regeringen och olika myndigheter. De har även kunder i det privata näringslivet och bland forskare.

Ansök nu

Extrajobb som bildgranskare hos en myndighet i Örebro

Backofficepersonal
Läs mer Jan 17
Har du en fullständig gymnasieexamen eller motsvarande, mycket god datavana och kan uttrycka dig väl på såväl svenska som engelska i både tal och skrift? Då kan det vara dig vi söker!

Om uppdraget
Nu söker vi bildgranskare i Örebro till extrajobb. Uppdraget är vid behov och utförs vardagar mellan 08.00-16.30. Arbete under vardagskvällar och helger kan också förekomma, främst under vintertid då arbetsbelastningen kan öka.
Arbetet är upplagd på 4:a timmarspass, detta på grund av kvalitets-, resultat och arbetsmiljöskäl. Uppdraget är på deltid och under 6 månader eller längre, vi söker medarbetare som ser långsiktigt på tjänsten.

Dina arbetsuppgifter
Som bildgranskare kommer du att arbeta hos vår kund och ansvara för granskning av kamerabilder i ett datasystem. Bilderna du granskar ligger sedan till grund för skattebeslut. I rollen kommer du att arbeta i ett team bestående av flera kollegor men man arbetar individuellt och ansvarar själv för att ens egna uppgifter blir väl genomförda.

Dina kvalifikationer

- Fullständig gymnasieexamen eller motsvarande.
- Inneha en mycket god datavana.
- Kunna uttrycka dig väl på såväl svenska som engelska i både tal och skrift.
- Vara tillgänglig för minst 3 schemalagda arbetspass i veckan.
- Det är meriterande om du har erfarenhet från kundtjänstarbete eller liknande uppdrag sedan tidigare.
- Kunna medverka på en 1 dags utbildning för tjänsten i januari 2023.


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vikarie@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-122 00 450.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Hjälp människor till tryggare vardag! Samtidigt tjäna bra pengar! (Garan...

Utesäljare
Läs mer Jan 17
Vill du arbeta på ett företag som präglas av driv, engagemang och trygghet? Är du en tävlingsmänniska som drivs av utmaningar och som vill ingå i vårt team som brinner för försäljning? Då kan det vara dig vi söker!

Vi förstärker nu vår säljorganisation och söker därför Säljare

Du kommer tillsammans med ditt team hjälpa människor att skapa en större trygghet i deras tillvaro.

Jobbet går ut på att på att träffa människor human-to-human (F2F), och förklara hur vårt larm fungerar och hjälpa dem med att trygga deras hem genom att bli kunder hos oss på Vialarm.

Vi står även på stora villa mässor och andra fördelaktiga event ..

Du kommer att arbeta tillsammans med målmedvetna och positiva kollegor som strävar mot gemensamma mål. Det är ett arbete där din inställning och arbetsmoral gör skillnad.

Är du driven och vill utvecklas så ger vi dig möjligheten. De flesta av våra Säljchefer, fältcoacher och Regionala försäljningschefer började som säljare.

För att få börja jobba hos oss behöver du ha dessa kvalifikationer:

- B-körkort
- Prickfri i belastningsregistret hos polisen. Då vi jobbar med säkerhet i hemmiljöer.
- Behärska svenska språket flytande i tal och skrift


Anta utmaningen och skicka ditt CV idag! Så bokar vi in en intervju. Där efter så kommer vi skicka iväg dig på en gedigen säljutbildning där du kommer få lära dig allt om våran produkt, och hur man på bästa möjliga sätt presenterar den för kund.

Vi erbjuder:

Garanti Lön

5 stegs Academy ( Certifierad Säljutbildning)

Så ställ dig frågan

ÄR DU DEN VI SÖKER !

Ansök nu

Ta nästa steg i karriären, Vialarm söker Säljchef!

Försäljningschef
Läs mer Jan 17
VIALARM grundades med två tydliga mål: att erbjuda något unikt på larmmarknaden där alla ska ha råd med en trygg bostad. Och skapa Sveriges absolut bästa och roligaste arbetsplats för våra medarbetare.

Är du våra nya Säljchef?

Som säljchef är din primära arbetsuppgift att rekrytera, coacha fältsäljarna, genomföra sambesök, planera och genomföra interna uppstartsmöten, hålla individuella utvecklingssamtal med säljarna. Parallellt med din roll som säljchef och coach så är du med på fält och utvecklar vår försäljning i ditt område med omnejd. Syftet är att marknadsföra och sälja in våra larmtjänst. Samtidigt som du visar hur dem på olika sätt kan skydda sig mot brand och inbrott. Är du desutom duktig på att coacha och inspirera människor i din omgivning.

Då är det dig vi söker!För oss är det viktigt lika viktigt att nå sina mål som det är att fira varje framgång du och ditt team uppnår på fält.

Vad kan vi erbjuda dig?

- Garantilön och en hög provision del
- Förmånsbil
- Stora möjligheter att utvecklas och klättra inom företaget
- Ansvar för ett eget säljteam.
- Utbildning, säljtävlingar och möjlighet till karriär och personlig utveckling
- En arbetsplats som andas glädje , sälj och engagerade medarbetare.
Vi gör löpande urval och intervjuer så skicka in snarast för att vara med tidigt i processen då starten är omgående.

Var noga med att ha rubriken på din ansökan "Säljchef"

Varmt välkomna med din ansökan

Ansök nu

Sjuksköterska sökes till sommaruppdrag 2023

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 17
Sommaren närmar sig med stormsteg och vi behöver din hjälp!
Vi letar efter dig som är legitimerad sjuksköterska och som är tillgänglig i sommar.
Som person behöver du vara flexibel, självgående och trygg i din yrkesroll.
Uppdraget innefattar sedvanligt arbete som sjuksköterska på SÄBO och/eller HSV
Period:
Juni - augusti 2023
Schema:
Dag/kväll/natt/helg
Var med och styr över din egen arbetstid!
Vi är med från uppläggets start och ser fram emot att följa din resa, vi upplever nya platser tillsammans!
För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela din arbetsperiod varför du utöver din lön erhåller bland annat följande förmåner:
· Tjänstepension
· Övriga försäkringar
· Personlig kontaktperson som är tillgänglig & engagerad
· Ekonomisk ersättning för boende & resor
· Utbildningar
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
Personliga egenskaper:
Du är självständig både ensam och i grupp. Du ska kunna samarbeta med sjuksköterskor och läkare samt vara intresserad och göra ditt yttersta för patienterna. Du är säker i din yrkesroll, hjälpsam, engagerad och tillmötesgående.
Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: rekrytering@vivabemanning.se
Känner du möjligtvis även en sjuksköterska som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag.


#jobbjustnu

Ansök nu

Församlingspedagog 100% till Hovsta pastorat placering Axbergs församling.

Församlingspedagog
Läs mer Jan 17
Hovsta pastorat söker en församlingspedagog på 100 %
Med huvudsaklig placering i Axbergs församling. Vi söker dig som tillsammans med ett kreativt arbetslag vill arbeta i en församling med stor öppenhet och låga trösklar med ett tydligt barnperspektiv.
Axbergs församlingsverksamhets inriktning är öppenhet och vår vision är att bygga kyrka mitt i livet och mitt i samhället. Här finns ett stort utbud av barnverksamheter med öppna förskolor, kyrkskoj, after school, barnkörer mm. I det alldeles nybyggda församlingshemmet i Lillån ligger caféet Prästens lilla kråka. Svenska Kyrkan i Axbergs församling är en naturlig del av lokalsamhället och samarbete finns med skolor, vårdboenden, föreningslivet och frikyrkor.
Axbergs Församling ligger i en naturskön trakt vid Kilsbergens fot med Örebro som närmaste granne. I församlingen bor många barnfamiljer som har valt att bosätta sig lite utanför staden med närhet till naturen. Församlingen har en ung befolkningsstruktur där hela 35 % är under 18 år
Du kommer arbeta med
konfirmander
unga ledare
att utveckla ungdomsverksamheten
skolovsaktiviteter

Vi söker en församlingspedagog som
tillsammans med arbetslaget vill utveckla församlingens ungdomsarbete
som är en lagspelare men också kan jobba självständigt
som är öppen och utåtriktad
har datorvana med erfarenhet av Officprogrammen

Du är
utbildad församlingspedagog eller har motsvarande pedagogisk utbildning
har erfarenhet av arbete med barn och unga
medlem i Svenska kyrkan och delar dess tro och värderingar

För tjänsten krävs körkort och tillgång till egen bil.
Tillträde efter överenskommelse
Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vik församlingsherde Ingemar Söderström 070-248 04 30
Bitr. chef Marie Kilhed 073-423 98 87
Församlingsassistent Madeleine Pålsson Kallin 072-532 52 02
Din ansökan med post med meritförteckning och referenser vill vi ha senast den 1 mars.
Skicka din ansökan till: Hovsta pastorat, Kyrkvägen 4A, 703 75 Örebro. Märk kuvertet med ”Församlingspedagog”.

Ansök nu

Junior Rekryterare

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jan 17
Vi söker en driven och energisk rekryterare!

Du kanske i början av din karriär inom rekrytering eller har erfarenhet av försäljning och vet hur man hittar de bästa kandidaterna inom sälj?

Rekryterare hos Vialarm kommer du att rekrytera både regionala försäljningschefer, säljchefer, säljare, samt mötesbokare. Du kommer ha nära kontakt med vår säljledning.

I dina arbetsuppgifter ingår att aktivt arbeta med sociala medier, bearbeta inkommande sökningar samt via flera kanaler jobba uppsökande rekrytering för att hitta flera kandidater. Hålla första intervjuer över telefonen samt boka in personliga intervjuer till respektive avdelningar.

Tjänsten är baserad på vårt kontor i Tibro alternativt i Örebro. Beroende på kandidat.

Du kommer att sköta rekryteringen och återkopplingen till alla våra projekt och kontor. Du kommer ha ansvaret för att rekrytera till 7 olika säljteam, samt en mötesbokningsavdelning.

Vi söker dig som antingen har tidigare erfarenhet av ledare position i uppsökande försäljning/ direkt försäljning eller minst 1-års erfarenhet av rekryteringsarbete.

Meriterande är om du har en examen inom HR/Personal.

Dina dagar kommer vara väldigt varierande Vi ser gärna att du är en person som snabbt kan anpassa dig i olika situationer. Du gillar att tänka utanför boxen och gör det som behövs för att uppnå dina mål samt tar dig igenom dagarna med glimten i ögat.Dina personliga egenskaper

- Du har lätt för att inge förtroende och få folk att känna sig sedda.

- Du har förmågan att komma med egna lösningar och ta egna initiativ.

- Behärskar det svenska språket flytande både i tal och skrift.

- Du är strukturerad och gillar att jobba i högt tempo.Låter det som att du passat in hos oss och du känner att du är den vi bör välja - vänta inte med att söka!Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista annonsdatum.Lycka till!

Ansök nu

Säljare säsongsväxter - Blomsterlandet, Örebro Marieberg

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jan 17
Blomsterlandet söker nu en serviceinriktad säljare inom kategorin säsongsväxter till vår butik i Örebro Marieberg.

Brinner du för människor, tycker om känslan när du har överträffat en kunds förväntningar och kanske har ett starkt växt- och trädgårdsintresse? Då skulle just du kunna vara rätt person att komplettera vårt fantastiska team.

För att lyckas hos oss tror vi att du är en person med ett stort engagemang för kunden. Vi tror att du tillsammans med hela teamet i vår butik kommer att få både dig själv och butiken att växa.

Vi vill att du ska: Älska kundmötet, vara positiv, ha lätt för att samarbeta med andra, vara självgående och ha en utpräglad servicekänsla. Du behöver vara stresstålig, då det är högt tempo den ena stunden och lugnt den andra. Du har förståelse för att det ibland kommer vara tunga lyft vid varuplock, pulsen kommer att gå upp men du uppskattar motionen.

Krav på erfarenhet: För att klara av tjänsten behöver du ha erfarenhet från detaljhandeln. Det är meriterande om du har erfarenhet/utbildning inom växtbranschen, men det är absolut inget krav. Det viktiga är att du inte är rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i när det behövs.

Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna kan även komma att bestå av kundservice, beställning, varuexponering, kassaarbete, varuplockning samt övrigt förekommande butikssysslor.

Om jobbet
Ort: Örebro Marieberg.

Anställningsform / Arbetstid: Säsong och Semestervikariat. Introduktion under Mars och anställning minst 30 timmar/vecka i snitt från April till mitten på Augusti . För tjänsten ska du kunna arbeta morgnar, kvällar och helger. Varannan helg på schema.

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!
Rekryteringen sker löpande.Om företaget:
Blomsterlandet är en svensk växtkedja med 63 butiker från Malmö i syd till Luleå i norr. Blomsterlandet erbjuder ett brett sortiment av såväl växter och tillbehör för hem och trädgård. Dessutom har man en e-handel som har öppet dygnet runt.

Bolaget ägs av Stena Adactum, ett företag i Stena-koncernen, och har sitt huvudkontor i Mölnlycke utanför Göteborg.

Ansök nu

Kassamedarbetare – Blomsterlandet, Marieberg Örebro

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jan 17
Blomsterlandet söker en serviceinriktad säljare/kassamedarbetare till vår butik i Marieberg Örebro.

Brinner du för försäljning, service och människor och har ett starkt växt- och trädgårdsintresse? Då kanske just du är rätt person att komplettera vårt fantastiska team.

För att lyckas hos oss tror vi att du är en person med ett stort engagemang för kunden och växter. Vi tror att du tillsammans med hela teamet i vår butik kommer att få både dig själv och butiken att växa.

Vi vill att du ska:
Älska kundmötet, vara positiv, ha lätt för att samarbeta med andra, vara självgående och ha en utpräglad servicekänsla. Du behöver även vara stresstålig, ordningsam och trivas med att ha många bollar i luften.

Krav på erfarenhet:
För att klara av tjänsten behöver du ha erfarenhet från detaljhandeln. Det är meriterande om du har erfarenhet/utbildning inom växtbranschen och/eller florist.

Arbetsuppgifter:
Tjänsten är mestadels förlagd i kassan. Arbetsuppgifterna kan även komma att bestå av kundservice, varuplockning samt övrigt förekommande butikssysslor. För tjänsten behöver du även kunna arbeta helger och kvällar.

Anställningsform / Arbetstid: Säsongsanställning under Mars-Maj med möjlighet att få lite tid under Juni-Juli också vid behov. Varierad arbetstid /vecka i snitt ca 30 timmar/ vecka med varannan helg på schema. Introduktion under mars.

Ort: Örebro Marieberg

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!Om företaget:
Blomsterlandet är en svensk växtkedja med 61 butiker från Malmö i syd till Luleå i norr. Blomsterlandet erbjuder ett brett sortiment av såväl växter och tillbehör för hem och trädgård. Dessutom har man en e-handel som har öppet dygnet runt.

Bolaget ägs av Stena Adactum, ett företag i Stena-koncernen, och har sitt huvudkontor i Mölnlycke utanför Göteborg.

Ansök nu

Distriktschefstrainee Region Mellansverige

Butiksansvarig
Läs mer Jan 17
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över landet, försvinner du aldrig i mängden. I stället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.

Sammanfattning av tjänsten

Gillar du försäljning, utmaningar, högt tempo och att få ta stort ansvar? Vi söker nu en ny distriktschefstrainee till vår försäljningsverksamhet i region Mellansverige. Vi ger dig en varierande och utmanande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl. Ta chansen att arbeta som framtida distriktschef för en Top Employer 2022 certifierad arbetsgivare.

Din roll

Du har personal- och resultatansvar för alla butiker i ditt försäljningsdistrikt. Lidl är ett konceptföretag och i rollen som distriktschef leder du arbetet med och säkerställer omsättning av våra framgångsrika koncept samtidigt som du utmanar och utvecklar dina butiker och dina medarbetare med det som grund. Du arbetar aktivt med optimering för att nå en framgångsrik försäljningsutveckling och drivs av att nå ett resultat utöver det vanliga. Det är här din största drivkraft ligger - att hela tiden bli lite bättre och överträffa uppsatta mål. 
Du gör det i nära samarbete med dina butikschefer och deras ledningsteam i butikerna. För dig är kommunikation, utveckling och uppföljning viktiga verktyg för att leda dina team målstyrt och resultatinriktat med kunden i fokus. Tempot är högt och det är en föränderlig miljö du verkar i, där ingen dag är den andra lik och temana växlar. Din bil är ditt kontor då du till största del är ute i dina butiker. Du ingår i ett team med andra distriktschefer och rapporterar till försäljningschef. 
Du börjar din resa med ett intensivt nio månaders traineeprogram, där du får lära dig allt om hur försäljning fungerar inom Lidl och du förbereds inför att ta fullt ansvar och framgångsrikt driva ditt eget distrikt inom regionen.

Din profil

Vi söker dig som har en stark vilja att nå resultat samt nå eller överträffa mål! Du är starkt engagerad i det du tar dig an, jobbar tillsammans med andra för att nå resultat och tar stort ansvar. Du söker smarta lösningar för att optimera och nå än bättre resultat, du identifierar utvecklingsmöjligheter och driver igenom förbättringar och du har mod att ifrågasätta och stå för dina åsikter.
Du förstår vikten av ett väl fungerande teamarbete, och att detta krävs för att driva ett distrikt som skall leverera starka resultat. Som ledare motiverar, inspirerar och utvecklar du dina medarbetare till att överträffa både sina egna och dina förväntningar. Du behöver ha en stark kommunikativ och analytisk förmåga, då nyckeltal, uppföljning och coachning av medarbetare är en stor del av din vardag som distriktschef.
I grunden har du en akademisk examen. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från butiksverksamhet inom detaljhandeln samt från någon typ av ledande befattning. Rollen kräver goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
Eftersom du som distriktschef ansvarar för ett antal butiker på olika platser så är B-körkort och en positiv inställning till mycket resande i tjänsten en förutsättning för denna roll. Du är flexibel vad gäller geografisk placering inom regionen. Läs hur vår region ser ut här (du behöver logga in med ett Google-konto för att komma vidare till sidan). 

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en utmanande och utvecklande arbetsmiljö där du tidigt får mycket ansvar och möjlighet att påverka Lidls framgång i Sverige. Du får arbeta gentemot tydliga mål och i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. 
Vi har förmåner så som friskvårdsbidrag, medarbetarrabatt samt tillgång till mängder av erbjudanden via vår förmånsportal. Din lön som trainee är 35 000 kr/månad. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Tjänstebil  ingår från start. 

Vill du vara med på vår utmanarresa?
Om ditt svar är ja, sök jobbet såhär:
- Klicka på “Sök nu”
- Fyll i formuläret
- Bifoga CV samt personligt brev
Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Trainee - Informationsarkitekt etablering av informationsförvaltning

Informationsarkitekt
Läs mer Jan 17
Digitalisering är ett strategiskt prioriterat utvecklingsområde och vi behöver stärka vår innovativa förmåga. Vill du vara med på vår resa mot en mer datadriven organisation? Om svaret är JA - sök till Trainee hos oss!


Trainee - Informationsarkitekt etablering av informationsförvaltning

Arbetsuppgifter

Under tolv månader deltar du i ett omfattande traineeprogram som främjar din personliga utveckling, breddar ditt kontaktnät och ger dig kunskap om våra olika verksamheter. Du rustas i förändrings- och projektledning och tillsammans med övriga traineer deltar du i utvecklingsuppdrag utifrån olika case för att lära och påverka. Du förväntas att själv ta initiativ, etablera kontakter och planera en stor del av ditt traineeår. Som exempel kan du välja att göra studiebesök eller kortare praktikperioder inom de verksamheter som intresserar dig. Det erbjuds möjlighet till samverkan med andra myndigheter och externa aktörer i Sverige och internationellt. I arbetet ingår resor, både nationellt och regionalt.
Vi välkomnar dig som trainee till oss på Verksamhetsutveckling och förvaltning där du får möjlighet att vara en del av verksamhetsområde Trafiks funktion för digital ledning. Avdelningen ansvarar för att genomföra verksamhetsutvecklingsprojekt för att utveckla och säkerställa att huvudprocessernas arbetssätt och systemstöd är ändamålsenliga och framtidssäkrade. För att lyckas med detta är utveckling av information och data en möjliggörare.
Du kommer att vara en del i avdelningens verksamhet och bland annat att arbeta med:
att kartlägga vår information som grund för utveckling av vår verksamhet
workshopledning, förändringsledning och kommunikation med ett pedagogiskt och coachande förhållningssätt
att implementera centralt utvecklade arbetssätt och metoder
att identifiera nya och förändrade informationsbehov


Övrig information

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@heroma.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss! I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.
När du ansöker ska du inte bifoga något personligt brev. Istället för att bifoga personligt brev, får du möjlighet i ansökningsformuläret att beskriva varför du är intresserad av den här tjänsten. Detta är en tillsvidaretjänst som inleds med en provanställning på 6 månader. Tillträde till tjänsten är den 1 september 2023.
De första intervjuerna är planerade att hållas den 6-9 mars 2023 via Skype.
#LI-AB2

Kvalifikationer

För att trivas som trainee behöver du ha ett stort digitaliseringsintresse, förståelse för digital omställning och en vilja att medverka till att skapa innovation. Arbetet innebär många kontakter både inom och utanför Trafikverket och förutsätter att du som person är duktig på att skapa goda relationer, kommunicera och förmedla budskap på ett enkelt sätt anpassat till mottagaren. Du drivs av att arbeta i en föränderlig miljö och jobbar självständigt, ser vad som behöver göras och agerar därefter. Du har en stark egen drivkraft och besitter en mycket god problemlösningsförmåga som gör att du identifierar problem och utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv.
Vi söker dig som
har universitets- eller högskoleutbildning om minst 180 hp inom informationsarkitektur eller systemvetenskap med fokus på informationsarkitektur
har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Din akademiska examen ska ha uttagits under 2021, 2022, alternativt kommer du att ta din examen senast september 2023.

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
Inom Trafik jobbar du i händelsernas centrum för att få vårt transportsystem att fungera för alla Sveriges tusentals resenärer - dygnet runt, året runt. Vi planerar, leder och övervakar trafiken på 98 500 km statliga vägar och 14 200 km statliga järnvägar. Vår uppgift är att bidra till att vägarna är framkomliga, att tågen kommer i tid och att trafikinformationen är aktuell.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.
#Trainee2023

Läs mer här

https://www.trafikverket.se/om-oss/jobba-hos-oss/for-dig-som-studerar/traineeprogrammet/

Ansök nu

Lagerpersonal till Örebro!

Lagerarbetare
Läs mer Jan 17
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen!

Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning för att du ska känna dig trygg på arbetet.

Vi söker dig som

- Vill jobba i lager
- God fysisk förmågra
- Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande

- Körkort
- Truckkort
- Tidigare erfarenhet av däcklager

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då tillsättningar sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig konsultchef Wilhelm Aabö på 076 589 00 07 alternativt wilhelm.aabo@aurapersonal.se

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter.

Ansök nu

GLOBAL DIGITAL BUSINESS CONTROLLER – DIGITAL SOLUTIONS DIVISION

Business controller
Läs mer Jan 17
GLOBAL DIGITAL BUSINESS CONTROLLER – DIGITAL SOLUTIONS DIVISION
Are you a hands-on individual who thrives in a dynamic environment? Do you nurture and develop the organization in a data driven approach? Are you excited by the digitalization of the mining industry and want to contribute towards a more sustainable future?

Our Digital Solutions Division (DSD) is looking for a Business Controller to be part of the Global Controlling and Finance Team and manage and drive the continuous improvement in how we report, predict and track performance of our business. This person would focus on global financial reporting, forecasting, market intelligence as well as results analysis and recommendations for improvement. We are looking for a person that will ensure our processes related to sales data collection are well defined, optimized and embedded globally as well as manage the communication of said data to all key stakeholders.

In this role, your mission and responsibilities will be to:
Monitor divisional financial forecasting and reporting through monthly reporting processes and planning processes. Analyze reporting accuracy (quality), timeliness and financial performance by product family and region.
Support with the visualization of the numbers/graphs, including input for both Finance and Sales and Operations, and produce reports to track KPIs and facilitate fact-based sales management.
Support the final issuance and analysis of (and retaining accountability for) our global: Monthly reports, Score cards, KPIs, Forecasting and Market Intelligence. Develop Market Intelligence reporting in line with product line/marketing needs.
Continuously improve and monitor the accuracy and quality of sales reporting by our product companies and sales teams.
Develop and take responsibility for a consolidated Sales Report package including all Digital Solutions Offerings as well as future acquisitions.
Identify, implement and take responsibility for the tools required for price build up, deal governance and CGP calculation, including a consolidated global tool that can be used by Customer Centers for digital products and services, including subscriptions and licenses.
Support pricing management, including the tracking of pricing performance and management of consolidated IP price lists.
Keep regular and smooth communication with and support of our customer centers and Digital Business Management teams regarding reporting and profitability follow-up, driving change management where needed.
Developing training material and execute training for our front-line teams.


Experience and requirements:
University degree or equivalent within Finance/Business administration
Broad experience of accounting and finance in multinational companies
Strong written and spoken English
Finance & Administration process understanding & proven accounting knowledge
Knowledge of ERP systems like BPCS, Infor M3 and Official training and experience in project management a plus


Personal Characteristics
A naturally analytical individual with a strong problem-solving mentality, you identify opportunities and dare to think new to develop innovative solutions. You enjoy a dynamic environment with continuous new challenges and opportunities. Your way of driving business is target-oriented but cooperative, as you can leverage others and build trustful relationships.

An energetic and adaptable person, you thrive in multicultural environments and firmly believe that diversity enriches us. You have a passion for sustainability and innovation, and you are eager to make an impact by bringing your organization to the forefront of new possibilities.

Application and contact
Please send your application, including CV and personal letter to Maja Zivkovic, Talent Acquisition specialist, maja.zivkovic@epiroc.com. Last day to apply; January 27

Ansök nu

Vi söker erfarna säljare till vårt säljteam för Telenor! Jobba hemifrån

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jan 17
OM TJÄNSTEN:
Söker du efter ett socialt jobb där du får jobba med försäljning samtidigt som du erbjuder kundservice av högsta kvalitet?
Som medarbetare på säljavdelningen kan du räkna med ett fartfyllt och omväxlande arbete med stort fokus på såväl kundnöjdhet som försäljning. Du kommer bli en del av ett team där vi värdesätter att ha roligt på jobbet samtidigt som vi gemensamt gör en insats för att nå uppsatta mål. Det ska vara kul att jobba och därför anordnar vi kontinuerligt tävlingar för att motivera och inspirera våra medarbetare till att vilja prestera så bra som möjligt. För dig finns inget annat alternativ än att komma först. Vi tror därför att du som söker är en tävlingsmänniska som drivs av att jobba på detta vis.
I denna roll kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att svara på inkommande samtal ifrån våra befintliga kunder, där du aktivt arbetar med försäljning. Du vet precis som oss att försäljning är ett resultat av god kundservice och nöjda kunder. Därför ligger även ett stort fokus på att skapa nöjda kunder genom att erbjuda service i världsklass. Detta är inte bara ett jobb, det är också en skola i sälj där du har möjlighet att diplomeras när du jobbat ett år hos oss!
För att trivas i denna roll är du en social och engagerad medarbetare som brinner för försäljning och kundnöjdhet. Du motiveras av att jobba mot uppsatta mål och tycker om att arbeta i en miljö där det går undan. Låter det som dig? Då kanske du är vår nästa kollega!

VI SÖKER DIG SOM...
Har tidigare erfarenhet inom försäljning
Har godkända betyg i Svenska 1 och Engelska 5 (Svenska A & Engelska A)
Talar flytande Svenska och du känner dig bekväm med att ta ett samtal på engelska
Inte förekommer i belastningsregistret


VAD VI KAN ERBJUDA DIG?
En arbetsplats och företag som växer där det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som vill. Blir du vår kollega kommer du börja tjänsten med en introduktion och en resa i vår trainer-utbildning. Du kommer garanterat utveckla dina försäljningskunskaper, din kommunikativa och sociala förmåga hos oss!

Viktigt gällande hemarbete:
Vi bryr oss om våra medarbetares välmående och arbetsmiljö. Eftersom detta är ett jobb där det finns möjlighet att arbeta hemifrån så kommer vi under processens gång att säkerställa att din hemmamiljö är i linje med Webhelps standard gällande WFH-krav. Vår standard behöver efterföljas för att få en anställning.

START: 2023-02-13
PLACERINGSORT: Du arbetar hemifrån (från din folkbokförda adress i Sverige)
ANSTÄLLNINGSFORM: Heltid, tillsvidare
ARBETSTIDER: Varierande under öppettiderna 08:00-18.00, måndag-fredag.
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-01-30 (löpande rekrytering)
_______________________________________________
Webhelp?is a multinational Business Process Outsourcing company with its head office in Paris, France, that is making business more human for the world’s most exciting brands.
By?choosing Webhelp,?you will be part of a community of over 100'000 game-changers from more than 190 locations, speaking more than 80 languages in 50+ countries.?
Join us at?Webhelp you will have the opportunity to be part of a multicultural team, a fast-paced?environment,?and a diverse pool of engaging projects for some of the most progressive brands worldwide.
More information can be found at www.webhelp.com
Non-discrimination: Webhelp sees diversity as a resource and encourages all regardless of gender, age, religion, ethnic origin to seek employment with us
#swedish

Ansök nu

Medarbetare trädgård/logistik - Blomsterlandet, Örebro Marieberg

Truckförare
Läs mer Jan 17
Blomsterlandet söker dig som kan anta uppdraget att arbeta under säsongen på avdelningen jord, gödsel, växter och tillbehör i vår butik i Örebro Marieberg

Vi tror du gillar service och mötet med kund. Vi söker dig som, tillsammans med hela teamet, skall få både butiken och dig själv att växa, slå ut och ge frukt.

Vi vill att du ska:
Vara positiv, ha lätt för att samarbeta med andra, vara självgående och ha en utpräglad servicekänsla. Du behöver även vara stresstålig, ordningsam och trivas med att ha många bollar i luften.

Krav på erfarenhet:
För att klara av tjänsten behöver du vara en erfaren truckförare med A och B truckkort, ha logistik erfarenhet och B körkort.

Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna kommer att bestå av att lossa lastbil med leveranser av jord. Fylla på säljplatser med jord. Varuplacera och vattna trädgårdsväxter. Hjälpa till med påfyllnad av växter och nedmontering av varuvagnar/Returer. Tunga lyft förekommer vid arbetet.

Anställningsform / Arbetstid: Säsongsanställning April-Maj, introduktion kan göras i Mars. Med varierad arbetstid/Vecka i snitt 35 timmar/vecka beroende på leveransdagar. För tjänsten ska du kunna arbeta morgnar, kvällar och helger.

Ort: Örebro Marieberg

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!Om företaget:
Blomsterlandet är en svensk växtkedja med 63 butiker från Malmö i syd till Luleå i norr. Blomsterlandet erbjuder ett brett sortiment av såväl växter och tillbehör för hem och trädgård. Dessutom har man en e-handel som har öppet dygnet runt.

Bolaget ägs av Stena Adactum, ett företag i Stena-koncernen, och har sitt huvudkontor i Mölnlycke utanför Göteborg.

Ansök nu

Däckskiftare sökes i Örebro! (Utbildning ingår)

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Jan 17
Om jobbet:

Till kommande däcksäsong söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Mälardalen. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna så som Volvo med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i några av landets mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck från sommar till vinterdäck. Under däcksäsongen arbetar man med hög noggrannhet för att leverera kvalité i ett högt tempo.

Vi erbjuder två dagars utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder.

Din profil:

Som person är du social, kommunikativ och en lagspelare. Du arbetar på ett strukturerat arbetssätt med god prioriteringsförmåga samtidigt som du är noggrann i ditt arbete. Att ge service till kunder är något du ser som en självklarhet samtidigt som du klarar av att arbeta i högt tempo.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult på Aura Personal.

Anställningen är på heltid med start i mitten på mars men vissa tjänster kan komma att tillsättas redan nu. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Om oss:

Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter.

 

Sökord: däck , fordon , bilar , mekaniker

Ansök nu

Däckskiftare sökes i Kumla! (Utbildning ingår)

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Jan 17
Om jobbet:

Till kommande däcksäsong söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Mälardalen. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna så som Volvo med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i några av landets mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck från sommar till vinterdäck. Under däcksäsongen arbetar man med hög noggrannhet för att leverera kvalité i ett högt tempo.

Vi erbjuder två dagars utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder.

Din profil:

Som person är du social, kommunikativ och en lagspelare. Du arbetar på ett strukturerat arbetssätt med god prioriteringsförmåga samtidigt som du är noggrann i ditt arbete. Att ge service till kunder är något du ser som en självklarhet samtidigt som du klarar av att arbeta i högt tempo.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult på Aura Personal.

Anställningen är på heltid med start i mitten på mars men vissa tjänster kan komma att tillsättas redan nu. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Om oss:

Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter.

 

Sökord: däck , fordon , bilar , mekaniker

Ansök nu

Chef för Innesälj- och Servicecenter till Hexatronic Fiberoptic

Försäljningschef
Läs mer Jan 17
Är du en affärsdriven och kommunikativ ledare som brinner för att utveckla både arbetssätt och personal? Då har vi ett intressant jobb att erbjuda dig. Vi söker efter en Chef för Innesälj- och Servicecenter till vår framgångsrika kund Hexatronic Fiberoptic och deras kontor i Örebro. Detta är en tillsvidareanställning med önskad start i januari 2023.

Om Rollen 

Som chef för innesälj- och servicecenter hos Hexatronic Fiberoptic leder och utvecklar du arbetet samt personal för innesälj- och instrumentavdelningarna. Du har ett nära samarbete med försäljningsavdelningen, inköpsavdelningen samt med logistikcentrum i Hudiksvall.

Dina främsta ansvarsområden är:

• Leda och fördela det dagliga arbetet i respektive arbetslag
• Skapa en bra teamkänsla och etablera en positiv säljkultur
• Säkerställa effektiv och ändamålsenlig kommunikation med de kunder som innesälj- och serviceorganisationerna har kontakt med
• Optimera varuflöden till kund och överträffa deras förväntningar
• Leverera en hög servicenivå samt en kundupplevelse av högsta klass
• Utgöra ett stöd för teamet och kunna rycka in operativt vid behov

Gruppen för Innesälj består av tre innesäljare, varav två i Örebro och en på Göteborgskontoret. Instrumentservice i Örebro hanterar service och reparation av fibersvetsar och mätinstrument, samt tillverkning och reparation av mätkablage. Servicecentret består av fem servicetekniker och en servicechef. Hög servicegrad och kundupplevelse är av yttersta vikt för att bibehålla en stark position på den svenska marknaden.

Din Profil

För att passa i denna roll ser vi att du är en affärsorienterad ledare med erfarenhet från kundnära arbete i kommersiell verksamhet, gärna från serviceorganisation eller inom teknisk försäljningsverksamhet. Med dina framträdande ledaregenskaper är du bra på att motivera grupper att arbeta målinriktat och att skapa en god teamkänsla. Du är själv en förebild med god förmåga att få ut det bästa ur varje enskild medarbetare och tillvarata varje medarbetares goda erfarenheter. Utöver detta ser vi även att du har/är:

• En bakgrund gärna inom både Supply Chain och Kundservice
• Kommunikativ och tydlig, bra på att förmedla visioner och skapa förståelse för vägval
• Vana av att arbeta processorienterat med utgångspunkt i ett starkt kundperspektiv
• Vana vid att driva förändring/förbättring
• En strateg med förmågan att vara operativ vid behov
• Flytande i Svenska och Engelska

 

Att vara en del av Hexatronic

På Hexatronic tror vi att ju fler som har tillgång till vad framtiden har att erbjuda desto bättre blir den. Det vill vi bidra till. För det krävs robusta och pålitliga fibernät.
Vi jobbar nära våra kunder, med engagemang, hållbart tänkande och djup förståelse för deras affär. På vår arbetsplats bryr vi oss om och stöttar varandra, och bygger en stark och livfull gemenskap. Hos oss är vi lyhörda och proaktiva. Det är så vi vinner och behåller våra kunders och varandras förtroende. Med helhetssyn på hållbar utveckling vill vi tillsammans med våra medarbetare, kunder och leverantörer bidra till ett mer hållbart samhälle. Som global aktör inom fiberutvidgning har vi en viktig roll att spela när Agenda 2030 ska förverkligas. Läs mer om oss på hexatronic.com

Om Hexatronic

Hexatronic Fiberoptic AB utvecklar och tillverkar passiva fiberoptiska produkter med spetskompetens inom terminerade produkter, mätinstrument och fibersvets. Verksamheter finns i Kista (huvudkontor), Örebro, Göteborg och Skellefteå med totalt 40 medarbetare.

 Hexatronic Fiberoptic är en del av Hexatronic Group, en koncern som skapar hållbara nätverk över hela världen genom att erbjuda ledande, högklassiga fiberlösningar för alla tänkbara användningsområden. Koncernen består av fler är 49 dotterbolag med över 1300 anställda. Hexatronic Group är listad på Nasdaq Stockholm.

 Inom Hexatronic Group arbetar cirka 20 av bolagen med produktflöden och därmed med inköp av direkt material och transporter. Vi har ett koncerngemensamt strategiskt inköp för de inköpskategorier som handlas av flera av koncernens bolag. Övriga kategorier behandlas och ägs lokalt och det operativa inköpsarbetet görs alltid lokalt.

Låter detta intressant?

Om du tycker att det låter intressant och att din profil stämmer in på detta vill vi gärna höra från dig. Skicka in din ansökan idag, vi går igenom ansökningarna löpande och positionen kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Ansök nu

Medicinsk vårdadministratör

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Jan 17
Vi söker en medicinsk vårdadministratör som är IT-kunnig och van att vara en central person i teamet.

Capio Läkargruppen är en positiv arbetsplats, med högt fokus på kvalitetsfrågor. Arbetsplatsen präglas av en hög serviceanda gentemot varandra, våra kunder och patienter.   

Arbetsuppgifter
Sedvanliga administrativa uppgifter så som journalskrivning, remisshantering, tidbokning etc. 

Vi arbetar självständigt men även i team så det är viktigt att du gillar variationen i att arbeta självständigt men även ofta i nära samarbete med övriga medlemmar i teamet.

På våra mottagningar har vi ett stort inflöde av remisser och många patienter i omlopp. Det gör att det förutom journalskrivning är mycket remisshantering, bokningar, telefoni och pappersarbete.

Vi erbjuder en arbetsplats med möjligheter att utforma nya rutiner och arbetssätt där du som medicinsk sekreterare har en viktig samordnande roll på mottagningen. Det finns möjligheter att vara kreativ och vi välkomnar ett intresse av ett kontinuerligt förbättringsarbete av den administrativa delen i våra vårdprocesser.

Vi använder oss av journalsystemet cosmic som de flesta tycker är mycket lättarbetat och effektivt journalsystem. 

Kvalifikationer
Vi söker nu dig som är positiv och har drivkraft och vill lyfta våra administrativa processer till nästa nivå.

Eftersom du kommer att samarbeta mycket med andra är det viktigt att du är samarbetsinriktad och trivs med att ha många kontaktytor. För att klara jobbet behöver du vara strukturerad, noggrann och klara att prioritera och organisera ditt arbete.

Utbildning till medicinsk sekreterare är ett krav för tjänsten. 

Vi har ett högt patientflöde och arbetar tätt tillsammans i teamet. Vi lägger därför stor vikt vid personliga egenskaper som till exempel god samarbetsförmåga. Att du är serviceinriktad med ett professionellt och gott bemötande ser vi som en självklarhet. 

Villkor
Tillsvidaretjänst, deltid enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstid är måndag-fredag.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan!

Övrigt
Vi ligger centralt i Örebro dit man lätt tar sig, anställda har friskvårdsbidrag samt frukost varje dag, vi har möjlighet att teckna privat sjukvårdsförsäkring och vi får bra resultat i patientenkäter. 

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök https://capio.se/.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Elevassistent till Ölmbrotorps skola

Elevassistent
Läs mer Jan 17
Vill du stötta elever och brinner för det sociala arbetet på en skola? Då är du välkommen att söka tjänsten som elevassistent till Ölmbrotorps skola!

Om tjänsten

I den här rollen får du möjlighet att arbeta mot elev med behov av stöd under skoltid där du vidare också arbetar på vårt fritidshem efter skoltid. Detta blir därav en kombinerad tjänst mot både skola och fritidshem. Du ansvarar för att stödja eleven utifrån individuellt uppgjorda mål och planer. Tjänsten innebär nära samspel med föräldrar, lärare och andra samarbetspartners runt eleven. Du kommer ingå i ett arbetslag där ni tillsammans arbetar för skolans fortsatta utveckling.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• stötta lärarna i deras dagliga arbete i samspelet med skolans elever
• stödja elev utifrån individuellt uppgjorda mål och planer
• arbeta med elevens inflytande
• lösa uppkomna situationer
• samspel med elev, föräldrar, lärare och andra samarbetspartners
• arbeta på skolans fritidshem
• följa fritidshemmets läroplan tillsammans med kollegorna på fritidshemmet

Kompetenskrav


• godkänd gymnasieutbildning från barn- och fritidsprogrammet, eller annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten
• erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd

Som person är du flexibel och har lätt för att samarbeta med andra. Du är ansvarstagande och har lätt för att skapa/bygga relationer med kollegor och elever. Vi vill även att du har en god förmåga och ett lågaffektivt förhållningssätt mot barn och elever.  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande

• erfarenhet av arbete i grundskola och fritidshem

Omfattning och tillträde
Anställningsform: särskild visstidsanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: snarast enligt överenskommelse t.o.m. 20 juni 

Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen

Ölmbrotorp är ett litet villasamhälle som ligger cirka 15 km norr om Örebro. Här ligger Ölmbrotorps skola, skolan där ”alla känner alla”. På skolan går cirka 100 elever och är en F-6 skola. På skolan finns även fritidsverksamhet, som delar lokaler med förskoleklassen. De flesta av barnen bor i närområdet, men en del bor också utanför villaområdet och åker skolskjuts till skolan. Då det är en liten skola är det nära samarbete mellan pedagogerna. Ölmbrotorp skolan är en del av ett gemensamt rektorsområde och har nära samarbete med Ervalla skola, till exempel så har fritidshemmen sammanslagningar under loven.

Du kan läsa mer om vår skola på: orebro.se/olmbrotorpsskola

Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 25 januari. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Solcellsmontör till Sesol i Örebro!

Träarbetare/Snickare, utan yrkesbevis
Läs mer Jan 17
Vill du vara en del av ett växande företag som erbjuder bra utvecklingsmöjligheter samt bidra till att våra kunder producerar sin egen el från solceller? Skicka då in din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Om jobbet
Som en del i ett team är ni företagets ansikte utåt när ni installerar anläggningarna ute hos kund. Arbetet tar till största del plats ute hos olika kunder i Örebro och du arbetar utomhus på hustak. Din uppgift kommer bestå av att montera och installera solpanelerna på tak samt förbereda för elektrikern. Det är ett varierande arbete med många olika moment. Resor med övernattning kan förekomma.

Du erbjuds, vid start, relevant utbildning i att bygga byggnadsställningar och höghöjdsarbete, tidigare erfarenhet av detta är givetvis meriterande. Så småningom kommer du även att erbjudas spännande utvecklingsmöjligheter samt vara delaktig i planering och mer avancerade monteringsmoment.Vem är du?
Detta är ett fysiskt krävande arbete, som sätter stora krav på din förmåga att arbeta med kroppen, händerna och olika verktyg.

Du ingår i ett team av två eller tre solcellsmontörer därav lägger vi stor vikt vid att du är bra på att samarbeta, kommunicera, hantera feedback och framför allt att du tycker om att hugga i och jobba hårt. Arbetet med att montera solpaneler på tak kan innebära oväntade utmaningar vad gäller yta, mått och dylikt, vi letar därför efter dig som är lösningsorienterad, vågar ta egna initiativ och komma med kreativa idéer. Givetvis ser vi också att du är flexibel, snabblärd och att du bidrar med en god stämning till ditt team, och vid eventuell kundkontakt.Krav för att söka tjänsten
- Erfarenhet av montagejobb, snickeri, takläggning eller liknande
- Att du har B-körkort
- Att du behärskar det svenska språket i tal och skrift
Följande är meriterande
- Utökad B-körkort - B96 eller BE
- Erfarenhet av ställningsbyggnation
- Erfarenhet av solcellsmontage
Vad erbjuder vi dig?
- Mycket frihet under ansvar
- Goda möjligheter till utveckling
- Varierande vardag med olika typer av installationer hos våra kunder
- Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Sesol och vår utveckling
- Goda förmåner och arbetsvillkor
- Delta i diverse tävlingar med bonussystem
Om anställningen
Lön: Fast lön

Placering: Örebro

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Anställningsvillkor: Heltid, 6 månaders provanställning.

Arbetstider: Måndag-fredag 07-16.Ta chansen till ett roligt, fysiskt jobb, med goda möjligheter till att utvecklas och växa.

Välkommen med din ansökan!

OBS: Ansökan tas endast emot via vår hemsida.Om Sesol AB
Vi är en trygg partner för dem som ska investera i solceller, elbilsladdare eller batterier.

Vi är idag över 900 medarbetare. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping, vi har också etablerat oss i bland annat Kalmar, Helsingborg, Stockholm, Göteborg, Örebro, Uppsala, Norrköping och Karlstad.

Varje dag levererar vi anläggningar med högsta kundnöjdhet i fokus. Eftersom fler och fler får upp ögonen för solceller, elbilsladdare och batterier så innebär det att vi arbetar med anläggningar i alla storlekar, från en helt vanlig villa till stora parker. All vår personal är behörig och anställda direkt i Sesol vilket är viktigt för oss för att kunna leverera den kvalité vi står för som företag. Vi kan stolt säga att vi är en helhetsleverantör, på riktigt.

Vi tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetare med utbildning och certifiering.

Ansök nu

Personlig assistent till glad kille i Lindesberg

Personlig assistent
Läs mer Jan 17
Om jobbet
AB OmsorgsCompagniet i Norden har funnits sedan 2003. Vi finns i dagsläget etablerade i Stockholm, Göteborg , Malmö, Jönköping, Falun, Örebro och Västerås.

OmsorgsCompagniet i Norden består av personlig assistans, avlösning, ledsagning, stödboende och serviceboende.www.oc.se Vi söker hos dig:- social och glad

- gilla att vara i väg på aktiviteter med brukaren

- ha ett intresse för träning, spel och musik samt motor då detta är intressen som delas med brukaren

- vara villig att använda div hjälpmedel som brukaren behöverVi söker dig, med ett genuint intresse för människor och hjärtat på rätt plats. Du är positiv och har ett glatt humör med stor empati. Du sätter alltid kunden i fokus. Är lyhörd för kundens önskemål och förstår vikten av att respektera kundens hem, som även är arbetsplatsen. Du är pålitlig och ärlig, och vill utföra ditt arbete så noggrant som möjligt då du lägger stor vikt vid att alltid göra ditt bästa.Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med personlig assistans sedan tidigare, men viktigast är personkemin.Arbetstiden kan bli 20h/veckan

Ansök nu

Är du redo för nya utmaningar inom ekonomiassistentrollen?

Ekonomiassistent
Läs mer Jan 17
Har du jobbat något år efter examen inom ekonomi och är sugen på en ny utvecklande roll som ekonomiassistent? Då har du hamnat rätt! Vi på Proteinbolaget är nämligen redo att ge dig möjligheten till en spännande roll som innebär nya utmaningar varje dag! 
Som ekonomiassistent hos oss blir du snabbt en spindel i nätet internt eftersom du ansvarar över alla leverantörsfakturor, kvitton, in- och utbetalningar och andra typiska arbetsuppgifter inom ekonomi som löpande bokföring. Självklart har du även en hel del kontakt med externa parter, vilket sker på både svenska och engelska. Du kommer även att rapportera till vissa myndigheter och vara delaktig i månadsbokslut främst tillsammans med vår Accounting Manager men även resten av ekonomiteamet som innefattar vår Business Controller och CFO.
 
Att jobba på Proteinbolaget betyder att du blir en del av ett härligt gäng som gillar att hitta på saker tillsammans, senast åkte vi gokart och gången innan det körde vi paintball! Kvartalsvis har vi roliga konferenser med hela bolaget som bidrar till gemenskap och kunskap. Självklart erbjuder vi friskvårdsbidrag och har nu under 2023 infört en gemensam friskvårdstimme per månad. Du kommer att sitta på vårt kontor i Örebro och du har möjlighet att jobba hemifrån 2 dagar i veckan.
 
Det är viktigt för oss att du ska trivas som fisken i vattnet, och för att göra det på Proteinbolaget tror vi att du
- ser fördelar i att jobba med frihet under ansvar
- tycker att det är kul att själv få vara med och ta fram nya rutiner och processer
- är bekväm med att arbeta självständigt
- ser vikten av kommunikation
- älskar att dyka in i transaktioner för ett redovisningskonto som inte stämmer och rätta till det för att få checka av alla avstämningar i tid.
 
Tjänsten kräver att du har praktisk erfarenhet av bokföring och någon form av utbildning inom ekonomi. Vi tillsätter gärna tjänsten så snart som möjligt.
 
Du får ett plus i kanten om du är en fena på excel eller Business Central, är du inte det redan så kommer du att bli det under tiden hos oss! Så vad väntar du på? Skicka in din ansökan redan nu!
 


Proteinbolaget är en av Sveriges snabbast växande butiker inom kosttillskott och träningskläder online. Nu är vi i en expansiv fas där vi kommer att göra ett flertal rekryteringar inom olika områden till vårt kontor i Örebro! Vi brinner för e-handel och att inspirera personer med passion för träning. Hos oss har vi en entreprenöriell miljö där vi alla strävar mot företagets uppsatta mål. Vill du vara med på en spännande e-handelsresa och göra karriär? Ansök då till tjänsten som ekonomiassistent hos Proteinbolaget!

Ansök nu

Installationstekniker Säkerhet Placeringsort Örebro

Larminstallatör/Larmtekniker
Läs mer Jan 17
Nordic LEVEL Group är en av marknadens mest expansiva och moderna säkerhetsaktörer med balans mellan människa och teknik för att möjliggöra kundernas bästa och marknadens behov av utveckling och digitalisering. Koncernen grundades 1989, har ca 400 anställda och finns representerade i Norden. Nordic Level Group erbjuder heltäckande säkerhetslösningar för människor och tillgångar genom tre samverkande, kompletterande och framförallt balanserade divisioner Advisory | Technology | Operations. Koncernen har en unik sammansättning av kompetenser och expertis som täcker hela säkerhetssegmentet. LEVEL är certifierade enligt Great Place to Work®. LEVEL Technology nu ytterligare en kompetent medarbetare med placering i ÖREBRO.
Som Installationstekniker hos Division Technology arbetar du med integrerade säkerhetssystem inom inbrottslarm, passage och CCTV. Vi använder avancerad spetsteknologi med skräddarsydda lösningar till våra kunder där säkerhet och kvalitet alltid står i fokus. Dina främsta arbetsuppgifter blir att installera dessa hos våra kunder. Du kommer att ingå i ett team som har stor kompetens inom säkerhet. Vid anställning hos oss kompletterar vi dina förkunskaper med rätt utbildning så att du kan säkerställa effektiva lösningar till våra kunder.
Vi söker dig som redan visat framfötterna som en effektiv installationstekniker. Är du en fullt självgående senior så är det extra meriterande. Har du endast något eller några års erfarenhet så är det också intressant, då får du börja på den nivå du är och lära dig det du inte kan idag. Oavsett bakgrund så behöver du vara en noggrann och effektiv person som är van att skapa värdefulla resultat för både kunder och arbetsgivare. Vi förutsätter att du har körkort samt behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift.
Intresserad? Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Har du frågor om rekryteringen så går det bra att kontakta Anders Hanberg på 070-413 99 03. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande.

Ansök nu

Maskinoperatör till Curtiss-Wright

Maskinoperatör, ytbehandling
Läs mer Jan 17
Det är inte många som kan säga att deras arbetsplats producerar delar till JAS Gripen och den amerikanska flottan, men du kan nu bli en av dem! Har du ett stort intresse för teknik och vill arbeta på en industri i tungviktarklass? Då är detta din chans!

OM TJÄNSTEN
Curtiss-Wright är en storspelare inom industrin med anläggningar världen över som specialiserar sig inom både flyg, sjöfart, militär och fordonsindustrin. De flesta av våra stora svenska industriföretag som Saab, Siemens, Epiroc och Scania är alla kunder till Curtiss-Wright.

Verksamheten i Arboga behöver nu utöka sin styrka med fler maskinoperatörer och hoppas att hitta en engagerad och driven person med ett intresse för teknik och industri. Oavsett vilket skiftpass du jobbar så är ni ett team på ca 10 personer. I teamet råder god stämning där kollegorna stöttar varandra och hjälps åt om problem uppstår.

Tiderna för de olika skiften är antingen 06:00-14:12 eller 14:12-23:30. De veckor man arbetar eftermiddag/kväll är man ledig på fredagen. Detta är ett säkerhetsklassat uppdrag vilket kräver ett utdrag ur ditt belastningsregister.Du erbjuds


* En gedigen introduktion och upplärning till rollen
* Chans att förvärva värdefulla erfarenheter och kunskaper inom en väletablerad industriverksamhet


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I denna roll kommer du att arbeta med kulpeningsprocessen och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:


* Sköta och övervaka en av maskinerna i produktionslinjen
* Kvalitetssäkra din egen produktion


VI SÖKER DIG SOM
- Har mycket goda kunskaper i svenska
- Besitter ett genuint intresse för teknik, tillverkning och dess processer
- Innehar körkort B
- Har truckkort för ledstaplare

Det är meriterande om du har erfarenhet som maskinoperatör.

Vi ser gärna att kraven och meriten tydligt framgår i din ansökan till den berörda tjänsten.Som person är du:


* Noggrann
* Ansvarstagande
* Flexibel


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Arboga


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

INFORMATION OM FÖRETAGET
Mer om Curtiss-Wright och deras spännande historia kan du läsa om här.

Ansök nu

Telekomtekniker inom 5G till växande Eltel

Teletekniker
Läs mer Jan 17
För dig med ett tekniskt intresse och ett stort driv finns nu chansen att arbeta i en roll där du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete i en expansiv bransch. Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med Eltel i deras nästa stora projekt inom 5G. Vi ser fram emot din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Eltel har över 20 års erfarenhet av infranätbranschen där de planerar, bygger, ansluter och underhåller samhällsviktiga el- och kommunikationsnät. Den tekniska utvecklingen inom branschen går fort och Eltel ligger i framkant. Deras lösningar lägger grunden för dagens uppkopplade samhälle och bidrar till en grönare omställning. Som 5G-tekniker kommer du att arbeta i mast/torn och på hustak, främst med montering och byte av 5G-utrustning, och i detta även nedmontering av 3G. Arbetet kommer ske ute på site i Örebro med omnejd, på Eltels kunders basstationer. Eltels kunder är till exempel telekomoperatörer, statliga myndigheter och verk.

För dig som har en teknisk bakgrund och rätt driv är detta din chans att komma in i ett tryggt företag med flera spännande projekt på gång.

Du erbjuds:


* Att bli en del av en trygg organisation med stort utrymme för kreativt tänkande där dina initiativ och idéer värdesätts
* Goda utvecklingsmöjligheter då det finns många spännande roller med ansvar att växa in i


ARBETSUPPGIFTER
- Montering av 5G-utrustning
- Installation, driftsättning och felavhjälpning på annan radioteknisk utrustning
- Montering/byte av antenner, fiber, kablage och liknande

VI SÖKER DIG SOM
- Har B-körkort, manuell
- Har goda kunskaper i svenska och mycket goda kunskaper i engelska, såväl tal som skrift
- Har en avslutad gymnasieutbildning
- Har en teknisk bakgrund, antingen via arbete eller utbildning
- Har goda datorkunskaper
- Har en vilja och förmåga att arbeta fysiskt, på hög höjd och med stundvis tunga lyft

Det är meriterande, men inget krav, om du har erfarenhet av något av följande:


* Mastintyg
* Arbete på tak
* Rope access
* Elarbete som installatör under företags behörighet
* Erfarenhet av 3-4-5G installation
* BE körkort
* Heta arbeten
* Lyft och koppling av last
* Förarbevis mobil arbetsplattform
* Förarbevis terränghjuling och skoter


Som person ser vi att du är noggrann, självgående, anpassningsbar och resultatinriktad.

Övrig information:


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, långsiktigt
* Placering: Örebro
* Bra att veta: Innan anställning kommer ett utdrag ur misstanke- och belastningsregistren att krävas samt en kreditupplysning. Du kommer även att genomgång en läkarundersökning och medicinska kontroller enligt AFS2019:3


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Eltels önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du blir anställd direkt av Eltel och inte hos Academic Work.

#

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om hur Eltel presenterar sig på deras hemsida HÄR!

Ansök nu

HR-administratör på deltid till Adven sökes!

HR-assistent
Läs mer Jan 17
Är du en driven student inom HR som är intresserad av en deltidstjänst där du kan få använda dina teoretiska kunskaper? Perfekt, klicka in på annonsen och läs vidare. Vi ser fram emot din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Adven är ett internationellt snabbväxande företag som befinner sig mitt i energiomställningen, i en verklighet där alla måste tänka om och tänka nytt. I den här utvecklingen sitter Adven, som arbetar med energi och industriellt vatten, i förarsätet. För att möta utmaningarna samhället har framför sig, samarbetar Adven med kunder, kommuner och leverantörer. Adven erbjuder en utvecklingsinriktad och stöttande kultur, en bra arbetsmiljö och tydliga mål.

Vi söker dig som vill axla rollen som Advens HR-administratör på deltid. I rollen kommer du främst att arbeta med personaladministration och vi ser gärna att du har kunskap av arbetsrätt då du kommer ha nytta utav det i rollen. Som person önskar vi att du är självgående och initiativtagande och att du vågar komma med förslag på egna arbetsuppgifter som du ser behöver åtgärdas.

Du erbjuds


* Ett meriterande deltidsarbete som kommer ge dig värdefull kunskap i kombination med din universitetsutbildning
* En arbetsroll som passar dig som är initiativtagande och självgående


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Administrativa arbetsuppgifter, exempelvis förberedelser inför löneutbetalning
- Se över handlingsplaner och policys
- Arbete med- och uppdatering av personalhandbok
- Förbereda utbildningsmaterial
- Delta på mässor

VI SÖKER DIG SOM
- Studerar till personalvetare och är på termin 4 och din studietakt är på minst 50%
- Kan kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift
- Har goda datakunskaper

Som person är du:


* Självgående
* Initiativtagande
* Strukturerad


Övrig information


* Start: omgående
* Omfattning: deltid, ca 10 timmar per vecka. Under sommaren finns det möjlighet till heltidsarbete under en period.
* Placering: Örebro


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Lingon söker taggade eventsäljare! Höga provisioner!

Abonnemangsförsäljare
Läs mer Jan 16
Lingon startades under 2017 och är i dagsläget Sveriges största virtuella mobiloperatör med över 20000st+ befintliga mobil kunder.
Vi har under 2022 breddat vårt utbud med att utöver mobilabonnemang börja erbjuda våra kunder elavtal till förmånliga priser.
Vi söker därför taggade säljare som har glimten i ögat och gillar att jobba i högt tempo. Jobbet passar dig som är tävlingsinriktad och drivs av att bli bäst och tjäna mycket pengar!
Dina arbetsuppgifter går ut på att sälja Lingons abonnemang till konsumenter du träffar ute på torg , gator , festivaler och marknader runtom i Sverige.
Arbetet är på resande fot och Lingon står för hotell och resekostnader under arbetsveckorna.
Vad vi erbjuder dig:
# Höga provisioner på egen försäljning
# Provisionsbaserat arbete
# Heltidstjänst i ett snabbväxande företag med stora möjligheter att klättra
Vad vi förväntar oss av dig:
# Du är lösningsorienterad och har en positiv inställning
# Du är taggad och är inte rädd för att prata med människor.
# Du är ansvarsfull och sköter tider
# Du kan jobba på resande fot måndag - fredag
# Du har en vinnarskalle och vill bli bäst på det du gör!
Om jobbet:
Arbetsplatsen är events runtom i hela Sverige.
Arbetstider: 09.30-18.00
Vi rekryterar löpande så tjänsten kan tillsättas omgående om du är rätt kandidat.

Ansök nu

Lingon söker taggade eventsäljare! Höga provisioner!

Abonnemangsförsäljare
Läs mer Jan 16
Lingon startades under 2017 och är i dagsläget Sveriges största virtuella mobiloperatör med över 20000st+ befintliga mobil kunder.
Vi har under 2022 breddat vårt utbud med att utöver mobilabonnemang börja erbjuda våra kunder elavtal till förmånliga priser.
Vi söker därför taggade säljare som har glimten i ögat och gillar att jobba i högt tempo. Jobbet passar dig som är tävlingsinriktad och drivs av att bli bäst och tjäna mycket pengar!
Dina arbetsuppgifter går ut på att sälja Lingons abonnemang till konsumenter du träffar ute på torg , gator , festivaler och marknader runtom i Sverige.
Arbetet är på resande fot och Lingon står för hotell och resekostnader under arbetsveckorna.
Vad vi erbjuder dig:
# Höga provisioner på egen försäljning
# Provisionsbaserat arbete
# Heltidstjänst i ett snabbväxande företag med stora möjligheter att klättra
Vad vi förväntar oss av dig:
# Du är lösningsorienterad och har en positiv inställning
# Du är taggad och är inte rädd för att prata med människor.
# Du är ansvarsfull och sköter tider
# Du kan jobba på resande fot måndag - fredag
# Du har en vinnarskalle och vill bli bäst på det du gör!
Om jobbet:
Arbetsplatsen är events runtom i hela Sverige.
Arbetstider: 09.30-18.00
Vi rekryterar löpande så tjänsten kan tillsättas omgående om du är rätt kandidat.

Ansök nu

Personlig assistent sökes till en ung tjej!

Personlig assistent
Läs mer Jan 16
Personlig assistent sökes till 20 årig flicka med funktionshinder synskada och autism. Vi söker en person som har erfarenhet av ungdomar. Vi vill att du är kvinna, gärna ungdom själv. Har goda kunskaper i svenska språket för att kunna syntolka. Då brukaren är djurintresserad så bör du ej ha allergier. Du bör vara musikintresserad/sjunga och kunna spela ett instrument är ett plus och vara aktiv som person och icke rökare. Att kunna simma är meriterande. Viktigt att du är en ansvarsfull och pålitlig person.
Körkort meriterande.
Lämna minst 2 referenser vid ansökan.

Ansök nu

Lärare/utbildare - Kompetenslyft i Förskolan

SFI-lärare
Läs mer Jan 16
På uppdrag av Skolverket genomför Merit AB ett kunskapslyft för personal i förskolan. Kompetenslyftet vänder sig till tvåspråkig personal på förskolor, språkutvecklare och deras chefer. Syftet är att förbättra kommunikationen på arbetsplatsen med barnen, med vårdnadshavare och mellan kolleger. Insatsen ger också ökad kunskap om förskolans uppdrag, värdegrund och om systematiskt kvalitetsarbete.

Vill du bli en del av ett team som arbetar med att kompetensutveckla den tvåspråkiga personalen? Din uppgift blir att utbilda i yrkesinriktad svenska och med teman som förskolans uppdrag, personalsamverkan, interkulturell kommunikation, pedagogiskt ledarskap, digitala lärverktyg. Du kommer även att arbeta med att etablera kontakter med kommunala och privata förskolor, rektorer, förvaltningar m fl för att marknadsföra kompetenslyftet.

Vi söker dig som

- Har erfarenhet av att utbilda inom svenska som andraspråk

- Vana vid att se individuella behov och göra anpassningar

- Har kunskap om förskoleverksamhet

- Har hög digital kompetens

Har du dessutom erfarenhet av vuxenpedagogik och systematiskt kvalitetsarbete är det ett extra plus!

Är du intresserad av tjänsten, men är mitt i dina universitetsstudier? Ingen fara, skicka in din ansökan ändå. Vi är intresserade av olika tjänstgöringsgrader!

Merit AB är ett växande utbildnings- och coachningsföretag som drivs av pedagoger. Merit finns till för deltagarna. Vi arbetar med kompetensförsörjning tillsammans med arbetsgivare och utbildningar. Våra insatser håller hög kvalitet med effektiva metoder med starkt resultatfokus. På Merit är teamkänslan stark och det finns en mångfald av kompetenser bland personal och deltagare. Välkommen till en kreativ, rolig och stolt arbetsplats!

Ansök nu

Jobba I Cypern

Innesäljare
Läs mer Jan 16
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Cypern!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba i Cypern
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & bo i Cypern
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Affärsansvarig E-Commerce

Account manager
Läs mer Jan 16
Sonat är ett bolag verksamt inom supply chain management och customer support med kompetens och tjänster inom såväl konsulting som outsourcing, där vi är kundens partner på såväl strategisk, taktisk som operativ nivå. Vi tar ett helhetsansvar, från framtagning och utveckling av strategier till implementering och drift. Outsourcingsverksamheten fungerar som våra kunders interna avdelning för bland annat varustyrning till butiker, kundservice, transportplanering, materialanskaffning och kontrolltorn för både e-handel och B2B. Excellent leverans och innovationsförmåga är det som ska bygga Sonats attraktionskraft hos våra kunder.

Vi söker en Affärsansvarig till affärsområde Commerce (e-Handel, detaljhandel grossister); en nyckelposition i bolagets organisation och för vår planerade tillväxtresa.

I rollen som affärsansvarig ligger det kompletta ansvaret för en eller flera av Sonats outsourcingkunder för att etablera positionen som en långsiktig utvecklingspartner inom supply chain och customer support. Rollen innebär dels ett kommersiellt ansvar för kunderna men också ett övergripande ansvar för leveransen. Affäransvarig är också en del av leverans och representerar den seniora kompetens som krävs för uppdraget.

Du kommer i första hand arbeta med en eller två av Sonats största kunder, verksamma inom detaljhandel där vår roll är det kompletta ansvaret för kundernas customer support och dess utveckling. Du arbetar i ett nära samarbete med teamets Operations Manager som ansvarar för personal, bemanning och daglig drift.

Du rapporterar till Affärsområdeschefen Commerce och medverkar i arbetet med att utveckla tjänster och försäljning inom Affärsområdet. Rollen som Affärsansvarig förutsätter att innovation, affärs- och tjänsteutveckling ligger dig särskilt varmt om hjärtat. Samarbete och kundfokus är viktiga ledord inom Sonats verksamhet där du utgör kundens huvudsakliga utvecklingspartner inom området Supply Chain Management.

Kvalifikationer

- För tjänsten, relevant akademisk utbildning

- Erfarenhet av försäljning och förhandling

- Affärsutveckling

- Erfarenhet av E-commerce, Retail och digitala kundresor

- Bred erfarenhet inom customer support eller supply chain management

- Change management

- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Kompetenser

- Affärsdriven

- Konsultativ

- Analytisk

- Relationsbyggande

- God samarbetsförmåga

Som medarbetare hos Sonat arbetar du i en dynamisk miljö som präglas av professionalism och en stark laganda. Sonat är i en stark tillväxtfas vilket ger stora utvecklingsmöjligheter. I ditt nära samarbete med affärsområdeschefen får du möjlighet att vara med att bygga och forma affärsområdet.

Start: Enligt överenskommelse


Sista ansökningsdag: 22 januari 2023

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare, André Rönnberg på andre.ronnberg@sonat.se.Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Extrajobb - endagsinventering i butik Örebro

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jan 16
Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i ett team där ni gemensamt har ansvaret för att inventera samtliga artiklar i kundens butik. Detta kräver att du är noggrann då felräkning ger direkta konsekvenser för kunden.

Personliga egenskaper/kvalifikationer

Vi letar efter dig som är noggrann, effektiv och som kan planera din tid på ett strukturerat sätt. Vi ser gärna att du sen tidigare har arbetat med större inventeringar inom sällanköpshandeln eller att du har erfarenhet från andra branscher där inventering sker ofta och regelbundet.

Vår kund verkar inom sällanköpshandeln och vi ser gärna att du är bekväm att arbeta med teknisk utrustning.

För att arbeta för Storesupport behöver du vara över 18 år.

Anställningsform/arbetstid

Inventeringen kommer att äga rum:

Plats: Örebro

Datum: 20 januari

Tid: 07.00-16.00

Detta är ett endagsuppdrag med eventuella möjligheter till fler uppdrag hos oss framöver.

Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Företaget startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har över 2 200 medarbetare. Idag är Storesupport en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär nedan. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Bli en Storesupportare och sök tjänsten redan idag! Urval och intervjuer sker löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Har du några frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen? Då är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vi söker heltidspersonal till XXL centrallager

Truckförare
Läs mer Jan 16
Är du en noggrann och ihärdig person med ett sinne för fokus? Vill du dessutom bli en del av ett härligt team? Vi söker nu personal till XXL centrallager i Örebro. Varmt välkommen med din ansökan!

I verkstaden på Centrallager Sverige hanterar vi alla produkter som skall lämna lagret där någon typ av förädling eller montering krävs. Kanske har du erfarenhet av att köra truck?
Vi arbetar främst med cyklar och skidor, arbetet vi utför är väldigt säsongsbetonat efter sommar och vinter. Från denna verkstad servar vi endast våra kunder som handlar på vår e-handel.

Du kommer som lagerarbetare att utföra varierande arbetsuppgifter i grupp och individuellt. Teamet som du deltar i, är en mångfald av erfarna lagerarbetare. Du som person arbetar efter distinkta rutiner, men vi vill även att ni aktivt bidrar till ökad kvalitet och effektivitet. Arbetstiderna är huvudsakligen under dagtid eller kvällstid, måndag till fredag. Arbetstiderna kan dock vara förlagda på varierande tider. Du förväntas kunna börja arbeta omgående.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Plockning av order
- Lastning av gods
- Arbeta i företagets ordersystem
- Packa returer

Din profil
För att fungera bra som lagerarbetare behöver du vara ansvarsfull och noggrann. Vi tror att du som person alltid strävar efter att göra ett bra jobb, är snabblärd och en bra kollega.

Det krävs att du:
- Ska kunna vara flexibel med arbetstider
- Har kunskaper i svenska i tal och skrift
- är noggrann

Merit: truckkörkort

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Affärskonsult – Är du duktig på olika typer av system?

Affärskonsult, IT
Läs mer Jan 16
Vårt uppdrag

Vi har fått i uppdrag av vår kund Navcite AB att hitta ett stjärnskott till deras sammansvetsade team i Västerås/Mälardalen. Som Affärskonsult hos Navcite erbjuds du en arbetsplats där du som individ får utrymme att utvecklas.

Du kommer att få anta spännande och utmanande uppdrag, tillsammans med ett team av kollegor och ofta i partnerskap med deras kunder. Ambitionen är att vara den bästa arbetsgivaren och man lägger därför ett stort fokus på trivsel och delaktighet.

Navcite är ett bolag som värdesätter att du som anställd verkligen trivs, då trivsel är ett viktigt ledord.
Arbetsuppgifter

Navcite är inne i en expansiv fas på samtliga kontor i Sverige, efterfrågan på deras tjänster inom affärssystem och utveckling är stor. I Västerås/Mälardalen fortsätter vi nu att växa med nya kollegor och ett större kontor. Vi söker därför en till Affärskonsult som tycker det är roligt att jobba med verksamhetsutveckling, system och processer i en nära kundrelation.

Vi söker dig som vill vara med att utveckla våra kunder, som kan bidra till bättre processer och ökad digitalisering. Vi jobbar med allt från strategier till detaljer, verksamhetskunskap och systemkunskap är två viktiga grundpelare i vår verksamhet. Du kommer att bli en del av ett starkt team som arbetar tillsammans i utvecklingsprojekt, uppgraderingsprojekt och implementationsprojekt.


I det dagliga arbetet kommer du att arbeta både i projekt och med mindre uppdrag. Arbetsuppgifterna är flexibla och varvas mot olika kunder inom diverse ansvarsområden - exempelvis workshops, utbildning, lösningsansvar, konfiguration och Presale.


Din profil
Vi söker dig som känner dig hemma inom olika typer av system. Erfarenhet avseende Affärssystem är inget krav, du får en utomordentlig upplärning av oss!
Kanske är du i början av din karriär och har arbetat några år?

Vidare tror vi att du är:
- Vana av att jobba i olika typer av affärssystem. Du har förmågan att förstå vikten av ett systems betydelse, både internt och externt i våra kunders befintliga verksamheter.
- Nyfiken, drivande och älskar problemlösning.
- Du förstår att "laget alltid kommer före jaget".
- Du värdesätter öppenhet och transparens.
- Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

P.S.
Är du en tekniskt lagd person som dessutom har erfarenhet inom olika typer av affärssystem så vill vi ha din ansökan!
Övrig information
I denna rekrytering samarbetar vi med Nercia. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är 2023-02-16. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Tim Nilsson, på 076-317 34 20.

Om kundföretaget
Navcite är ett modernt konsultbolag som levererar tjänster sedan 2007. Företaget har idag verksamhet på följande platser – Luleå, Västerås, Linköping och Göteborg samt Helsingfors. Det finns även planer på ytterligare etableringar av kontor i Sverige och Norden. Navcite arbetar med ledande leverantörer som Microsoft och Infor, vi vill vara den modiga utmanaren som ifrågasätter och skapar framtidssäkra lösningar. Vi har en lång och bred erfarenhet, särskilt starka inom branscher som projekt, tillverkning, underhåll, mobilitet och integration.


Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Ansök nu

Säljjobb med individen i fokus Ekeby-Almby

Hemförsäljare
Läs mer Jan 16
Söker du ett jobb med en stabil grundtrygghet, samtidigt som det finns goda möjligheter att göra karriär, avancera inom företaget, generösa bonusar och motiverande tävlingar? Uppskattar du ett jämställt och inkluderande företagsklimat där miljötänkandet får stort utrymme?
Solid Air AB expanderar kraftigt och söker nu säljare och demonstratörer som vill påverka livet till det bättre för sina kunder, sig själva och sin omvärld. Vi tror på:
· Samma möjligheter oavsett bakgrund
· Energisnåla kvalitetsprodukter med lång livslängd
· Kundens bästa i fokus
· En inkluderande arbetsmiljö
· Ett jämställt ledarskap
· En renare inomhusmiljö – en partikel i taget!


Om oss
Solid Air AB säljer och marknadsför Clear Sky, en tysk kvalitetsprodukt för hemvård som verkligen ligger i tiden! Industriell toppkvalitet, fast till en prislapp som anses vara acceptabel även för privatpersoner och mindre företag. Med en låg energiförbrukning och i stort sett inga förbrukningsartiklar har försäljningen ständigt ökat, oavsett världsläge och pandemi.


Clear Sky är designad av Christoph Böhler, en av Tysklands största industridesigners. Mr Böhler är en berömd designer inom bilindustrin där han bland annat designat för Audi och Bugatti. Maskinen har funnits i över 20 år, säljs i 49 länder på 4 kontinenter av över 10 000 medarbetare och en total årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr.


”Jag började jobba här januari år 2000 och insåg redan efter några veckor att jag aldrig kommer att göra något annat! Produkten, friheten, lönen, tävlingarna och den årliga megajulfesten, för att nämna några saker som du inte hittar på de flesta arbetsplatser… – Fredrik, 45 år


Löner och arbetsvillkor
Dina kundbesök bokas av vår bokningsavdelning via referenser från andra nöjda kunder. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade besök, anpassade efter ditt schema.
Heltid: 24 500 kr plus bra provisioner på allt du säljer. Dessutom har vi hela tiden tävlingar, bland annat VIP-resor. Därför rekommenderar vi att ditt pass är uppdaterat, då vi emellanåt åker till varmare platser för teamutbildningar!
Vår Diplomerade Säljutbildning är något du kommer att ha stor nytta av i ditt arbetsliv, antingen som språngbräda vidare i din karriär eller om du väljer att stanna kvar och utvecklas hos oss. Den innefattar bland annat:
· Säljpsykologi
· Värdebyggnad
· Behovsanalys
· Argumentationsteknik
· Finansieringslösningar


Du har körkort och tillgång till egen bil!
Tidigare erfarenhet av försäljning är givetvis ett plus, men absolut inte ett måste! Vi utbildar dig från där du befinner dig idag och mot de mål du vill uppnå i din egen takt. Ditt arbetsschema sätts varje vecka tillsammans med dig och vi gör allt vi kan för att anpassa det efter dina behov, eventuell familj och fritidsintressen.
Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta inte, utan skicka in din ansökan redan idag!
Sökord: säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Ansök nu

Är du en assistent med lätt till skratt och initiativtagande?

Personlig assistent
Läs mer Jan 16
Nu söker en av våra kunder en ny assistent.

Här nedan kommer hennes presentation: 

”Hej!
Jag är en 34-årig glad tjej som bor själv i centrala Örebro.
Jag söker nu en ny personlig assistent som är sugen på ett lärorikt och spännande jobb.

Jag har en CP-skada, spastisk diplegi, vilket innebär att jag är förlamad från midjan och neråt. Min högra sida är även nedsatt. Jag tar mig fram själv med hjälp av min permobil.
Jag behöver hjälp med i stort sätt allt det praktiska i min vardag så som hygien, matlagning, städning, tvättning med mera. Alla förflyttningar sker med hjälp utav lift.

Som person är jag är en positiv tjej som gillar att umgås med familj och vänner och har lätt för skratt. Jag brukar även ibland ta hand om familjens hund så du kan inte vara rädd för hundar och pälsallergiker.

Ett av mina största intressen i livet är musik, det är mycket viktigt för mig. Jag gillar också inredning, färg och form. Utöver det tycker jag om att laga mat, baka och jag bjuder gärna mina gäster på något gott. Jag gillar även att träna, promenera och bada. Kvällspromenader längs Svartån är trevligt!


Jag trivs och mår bra av rutiner men är även en flexibel tjej. Spontana aktiviteter är också väldigt uppskattat. Resa är något jag älskar.


Jag är en person som försöker se livets möjligheter istället för hinder och därför söker jag dig som tror på det möjliga i stället för det omöjliga. Ett bevis på det är att jag har dykt med tuber, och med det insåg jag att med rätt inställning så kommer man långt. Allt går bara man vill!

När du jobbar med mig så arbetar du ett dygn med sovande natt. På dagarna är du med mig i mitt hem och följer med mig till det jag har planerat.


Kvalifikationer:
Jag söker efter en lyhörd, flexibel, initiativtagande, samarbetsvillig och ansvarsfull kvinna/tjej.

Det underlättar ifall att du gillar att hitta på aktiviteter och att vi klickar tillsammans. Det är ett stort plus ifall du har B-körkort och är villig att köra i tjänst.

Det är inget krav att du har jobbat som assistent tidigare, utan din personlighet och vår personkemi är det viktigaste.  

DET HÄR ERBJUDS DU

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

ARBETSTID OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD
Du kommer att jobba i dygnspass från 10:00 på förmiddagen till 10:00 dagen efter när mina ordinarie assistenter exempelvis behöver vara lediga eller är sjuka men det kan även ibland vara kortare pass under dag- & kvällstid. 

Vikariat på 1,5 år och möjlighet till fortsatt anställning. 


LÖN
På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enligt överenskommelse.

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 2023-02-20 Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Om Vivida


Vivida Assistans är en komplett assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och trygg arbetsledning erbjuder vi en komplett helhetslösning för våra kunders assistans. Vi finns i hela landet och är en arbetsgivare som värnar om våra medarbetare på riktigt. Våra kunder har även tillgång till kvalificerad juridisk kompetens. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. Läs mer om oss på http://www.vivida.se och följ oss på http://www.facebook.com/vividaassistans och http://www.instagram.com/vivida.se.

Ansök nu

Semestervikariat köksbiträden till kostavdelningen USÖ

Köksbiträde
Läs mer Jan 16
Är du en ansvarstagande och serviceinriktad person som söker ett meningsfullt arbete? Då har vi ett intressant jobb att erbjuda dig!


Verksamhetsbeskrivning:
Kostavdelningen har ett övergripande mål - att servera landets godaste mat på sjukhus. Vi arbetar med att öka andelen ekologiska måltider tillagade från grunden och utveckla menyer ur ett ekologiskt, klimatsmart och ekonomiskt perspektiv. Vi tillagar och serverar måltider både för patienter och personal på USÖ, Karlskoga- och Lindesbergs lasarett. Gemensamt för våra cirka 70 medarbetare är vår serviceanda. Hos oss möter du människor som är engagerade, kreativa och med ett gott bemötande, där vi hjälper varandra och våra kunder.
Tillsammans skapar vi ett bättre liv!

Inom Område försörjning har vi stort fokus på att skapa rätt förutsättningar för att varje medarbetare ska kunna utföra sitt arbete på bästa möjliga sätt. Detta gör vi tydligt genom att vi kan arbeta över våra olika avdelningsgränser. Vi är även inne i en spännande utvecklingsfas i inom alla verksamheter inom området.
Område försörjning är Regionservice största område med cirka 400 medarbetare. Vi ansvarar för att med hög professionalitet leverera bästa möjliga service inom verksamheterna städ, kost, transport- och logistik samt vårdnära service. Vi finns i hela länet och arbetar på våra tre sjukhus, men också på vårdcentraler och inom Folktandvården. Vi erbjuder en stor bredd av tjänster inom våra verksamheter som till exempel service på operation, storstäd, konferensbeställningar, bilpool, textil- och materialhantering och kost-/servicevärdar.
Tjänsterna utförs med stort engagemang och alltid med kunden i fokus!
Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och yrken inom områden som administration, fastigheter, IT, medicinsk teknik, kundtjänst, kost, städ, transport och logistik. Regionservice präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Våra 850 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.


Semestervikariat köksbiträden till kostavdelningen USÖ

Arbetsuppgifter

Vi söker nu serviceinriktade köksbiträden som semestervikarier till vår kostavdelning. Tjänsten omfattar sedvanliga arbetsuppgifter i ett tillagningskök så som lunchrestaurangsarbete, kassahantering, bemöta kunder, egonkontroll/HACCP, portionering, dukning av patientbrickor, diskarbete, förrådsarbete (paketering av livsmedel enligt order). Vi arbetar i olika arbetslag med olika arbetsuppgifter, där fokus ligger på patienten/kunden och vi präglas av ett bra samarbete inom köket för att leverera rätt kvalité i rätt omfattning.

Övrig information

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i storkök med liknande arbetsuppgifter samt erfarenhet av arbete med egenkontroll/HACCP. Du måste vara ansvarstagande, ha servicekänsla och lätt för att samarbeta med andra. Du ska vara noggrann och stresstålig. För att arbeta hos oss måste du ha fyllt 18 år.
Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kunna läsa, ta del av och förstå instruktioner. Då arbetet innebär mycket kontakt med kollegor, kunder och övrig personal så är det viktigt att du kan kommunicera bra på svenska.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju.
Intervjuer kommer att ske löpande.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Mikael Hulterström, Gruppchef, 019-602 65 61
Mats Eliasson, Gruppchef, 019- 602 65 66
Isabelle Grahn-Eriksson, Länskostchef 019-602 76 40
Fackliga företrädare:
Ann-Kristin Sjöström, Kommunal 0581-852 75

Ansök nu

Besiktningsingenjör till Opus Bilprovning i Örebro

Besiktningsingenjör
Läs mer Jan 16
Arbetsbeskrivning
Som besiktningsingenjör hos Opus Bilprovning får du ett omväxlande jobb med mycket kundkontakt och du kommer att utveckla ett stort kontaktnät. Du får själv stor möjlighet att påverka arbetet på din station och ditt distrikt.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:

- Registreringsbesiktningar för att kontrollera att fordon uppfyller myndighetskrav.
- Många kontakter med företag, som till exempel tillverkare, påbyggare och importörer.
- Schemalagda besiktningar på din hemmastation och på andra stationer.
- Till din hjälp har du tekniska hjälpmedel som datautrustning, mätinstrument och verktyg.

I arbetsuppgifter ingår även att kontinuerligt genomföra kontrollbesiktningar.

Din Profil
Som besiktningsingenjör har du goda tekniska kunskaper. Lämplig bakgrund är teknisk utbildning på gymnasienivå eller högskolenivå. För tjänsten gäller att du är noggrann och tar personligt ansvar. Vi värdesätter ditt engagemang, din samarbetsförmåga med både kund och kollegor, samt din servicekänsla. Vi förutsätter att du har ett gediget intresse för fordon, miljö och trafiksäkerhet samt en praktisk läggning. Du är van att arbeta med datorer och behärskar Officepaketet.

Formella krav för tjänsten är minst:
- God fordonskännedom
- Godkända gymnasiebetyg i: Svenska, Matematik, Fysik och Engelska
- Körkort med lägst klass B (utan begränsning), körkort A, BE, C, CE, D, DE är meriterande

Vi erbjuder arbete i ett företag med mångårig erfarenhet av fordonsbesiktning. Opus Bilprovning har en öppen företagskultur med högt i tak och där medarbetarnas tankar och idéer tillvaratas på bästa sätt. Du kommer att få arbeta i ett team med kompetenta och erfarna kollegor och i ett företag med både nationell och internationell erfarenhet av fordonsbesiktning och kundservice. Du är med och bygger kundens självklara val av aktör inom besiktningsmarknaden.

Om företaget
Opus Bilprovning är ett av Sveriges största besiktningsföretag. Vi har närmare 100 stationer från Kiruna i norr till Malmö i söder – och vi besiktar nära två miljoner fordon om året. Miljö- och klimatfrågor är mycket viktiga för oss på Opus Bilprovning och därför klimatkompenserar vi hela vår verksamhet till 100%. Vår ambition är att vara det besiktningsföretag i Sverige som erbjuder den bästa kundupplevelsen och genom detta bli det självklara valet för alla som behöver besikta sitt fordon. Vi vill att det ska vara både enkelt, tryggt och trevligt att besikta hos oss. Förutom kontroll- och registreringsbesiktning av lätta och tunga fordon, besiktar vi även bl a motorredskap, lastbilskranar, bakgavellyftar, mobila arbetsplattformar samt utför brandskyddskontroller.
Opus Bilprovning vill vara en öppen och kreativ arbetsplats där allas kunskaper och erfarenheter värdesätts. Därför värnar vi den etniska och kulturella mångfalden, en jämn könsfördelning och en varierad åldersfördelning bland våra medarbetare.
Opus Bilprovning satsar särskilt på trafiksäkerhet och miljö. Vi hoppas att du vill bidra till vår fortsatta utveckling och söker nu en serviceinriktad besiktningsingenjör som vill vara en del av vårt framgångsrika team.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryteringskonsult Isak Jogre på isak.jogre@autorekrytering.se. Intervjuer kommer att ske löpande så registrera din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Semestervikariat kockar till kostavdelningen USÖ

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 16
Är du en ansvarstagande och serviceinriktad person som söker ett meningsfullt arbete? Då har vi ett intressant jobb att erbjuda dig!


Verksamhetsbeskrivning:
Kostavdelningen har ett övergripande mål - att servera landets godaste mat på sjukhus. Vi arbetar med att öka andelen ekologiska måltider tillagade från grunden och utveckla menyer ur ett ekologiskt, klimatsmart och ekonomiskt perspektiv. Vi tillagar och serverar måltider både för patienter och personal på USÖ, Karlskoga- och Lindesbergs lasarett. Gemensamt för våra cirka 70 medarbetare är vår serviceanda. Hos oss möter du människor som är engagerade, kreativa och med ett gott bemötande, där vi hjälper varandra och våra kunder.
Tillsammans skapar vi ett bättre liv!

Inom Område försörjning har vi stort fokus på att skapa rätt förutsättningar för att varje medarbetare ska kunna utföra sitt arbete på bästa möjliga sätt. Detta gör vi tydligt genom att vi kan arbeta över våra olika avdelningsgränser. Vi är även inne i en spännande utvecklingsfas i inom alla verksamheter inom området.
Område försörjning är Regionservice största område med cirka 400 medarbetare. Vi ansvarar för att med hög professionalitet leverera bästa möjliga service inom verksamheterna städ, kost, transport- och logistik samt vårdnära service. Vi finns i hela länet och arbetar på våra tre sjukhus, men också på vårdcentraler och inom Folktandvården. Vi erbjuder en stor bredd av tjänster inom våra verksamheter som till exempel service på operation, storstäd, konferensbeställningar, bilpool, textil- och materialhantering och kost-/servicevärdar.
Tjänsterna utförs med stort engagemang och alltid med kunden i fokus!
Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och yrken inom områden som administration, fastigheter, IT, medicinsk teknik, kundtjänst, kost, städ, transport och logistik. Regionservice präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Våra 850 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.


Semestervikariat kockar till kostavdelningen USÖ

Arbetsuppgifter

Vi söker nu serviceinriktade semestervikarier till vår kostavdelning. Tjänsten omfattar sedvanliga arbetsuppgifter i ett tillagningskök, tillagning av patient- och lunchrestaurangmåltider, egonkontroll/HACCP, portionering, dukning av patientmåltider samt för- och efterarbeten som disk- och rengöring.
Vi arbetar i olika arbetslag med olika arbetsuppgifter, där fokus ligger på patienten/kunden och vi präglas av ett bra samarbete inom köket för att leverera rätt kvalité i rätt omfattning.

Övrig information

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Du skall ha en gymnasieutbildning inom storkök/restaurang eller liknande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av matlagning i storkök. Du måste vara ansvarstagande, ha servicekänsla och lätt för att samarbeta med andra. Du ska vara noggrann och stresstålig. För att arbeta hos oss måste du ha fyllt 18 år.
Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kunna läsa, ta del av och förstå instruktioner. Då arbetet innebär mycket kontakt med kollegor, kunder och övrig personal så är det viktigt att du kan kommunicera bra på svenska.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju.
Intervjuer kommer att ske löpande.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Mikael Hulterström, Gruppchef 019-602 65 61
Fackliga företrädare:
Ann-Kristin Sjöström, Kommunal 0581-852 75

Ansök nu

SVT Lokala Nyheter söker sommarvikarie till redaktionen i Örebro

Journalist/Reporter
Läs mer Jan 16
Vad vi erbjuder dig:
SVT Nyheter arbetar med att skapa ett nyhetsberättande som engagerar och berikar vår publik genom våra nyhetssändningar och våra plattformar online. Vi vill bidra till ett nyfiket och insatt Sverige. 
Nu söker vi nyhetsreportrar för sommarvikariat på redaktionen i Örebro som kan ta sig an alla ämnen och har en god förståelse för nyhets berättande. Vi är 14 medarbetare på SVT Nyheter Örebro redaktion som ligger i Örebro. 

Vem vi tror att du är:
Du är en nyfiken person som är duktig på att nyhetsvärdera och du drivs av att få göra skillnad med din journalistik. 
Du är självgående med ett stort eget driv och förmåga att sätta nyheter i ett sammanhang.  Du växlar gärna mellan att jobba med planerad journalistik och snabba nyhetshändelser. Du håller en hög kvalitet på dina jobb och är publicistiskt medveten.

Tjänsten kräver:  
Journalistutbildning, eller motsvarande.  
Tidigare erfarenhet av journalistiskt arbete.
B-Körkort.
Meriterande:
Erfarenhet av rörligt bildberättande och redigering. 

Vad den här tjänsten innebär:
Att bevaka det som händer i Örebro län, i första hand för publicering online men också för TV. Som reporter producerar du självständigt lokal nyhetsvideo och texter, från idé till färdigt innehåll. I rollen ingår att fota, redigera, skriva och publicera på alla plattformar. 

Hur du ansöker:
I den här rekryteringsprocessen använder vi oss av urvalsfrågor och CV i stället för att be om personligt brev. Det gör vi för att säkerställa att rekryteringen blir kompetensbaserad och effektiv och att vi får samma viktiga information av alla kandidater. Klicka på knappen "ansök" för att se frågorna.
Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 mars 2022 datum.

Annat som är bra att veta: 
Anställningen är ett sommarvikariat under perioden juni-augusti, eventuellt med start tidigare. Placeringen är på redaktionen i Örebro och i anställningen ingår morgon-, kvälls- och helgpass.
Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Susanne Junkala tf redaktionschef på SVT Nyheter Örebro. Fackliga frågor besvaras av Malin Gotlin, SJF. Båda nås via växelnumret 08-784 00 00

Ansök nu

Söker Säkerhetskonsult till Vialarm (Garantilön)

Utesäljare
Läs mer Jan 16
Vill du arbeta på ett företag som präglas av driv, engagemang och trygghet? Är du en tävlingsmänniska som drivs av utmaningar och som vill ingå i vårt team som brinner för försäljning? Då kan det vara dig vi söker!

Vi förstärker nu vår säljorganisation och söker därför Säljare

Du kommer tillsammans med ditt team hjälpa människor att skapa en större trygghet i deras tillvaro.

Jobbet går ut på att på att träffa människor human-to-human (F2F), och förklara hur vårt larm fungerar och hjälpa dem med att trygga deras hem genom att bli kunder hos oss på Vialarm.

Vi står även på stora villa mässor och andra fördelaktiga event ..

Du kommer att arbeta tillsammans med målmedvetna och positiva kollegor som strävar mot gemensamma mål. Det är ett arbete där din inställning och arbetsmoral gör skillnad.

Är du driven och vill utvecklas så ger vi dig möjligheten. De flesta av våra Säljchefer, fältcoacher och Regionala försäljningschefer började som säljare.

För att få börja jobba hos oss behöver du ha dessa kvalifikationer:

- B-körkort
- Prickfri i belastningsregistret hos polisen. Då vi jobbar med säkerhet i hemmiljöer.
- Behärska svenska språket flytande i tal och skrift


Anta utmaningen och skicka ditt CV idag! Så bokar vi in en intervju. Där efter så kommer vi skicka iväg dig på en gedigen säljutbildning där du kommer få lära dig allt om våran produkt, och hur man på bästa möjliga sätt presenterar den för kund.

Vi erbjuder:

Garanti Lön

5 stegs Academy ( Certifierad Säljutbildning)

Så ställ dig frågan

ÄR DU DEN VI SÖKER !

Ansök nu

Produktionschef, MEMO AB

Produktionschef, tillverkning
Läs mer Jan 16
Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Memo tillverkar avancerade teknikkomponenter genom formsprutning av högpresterande polymera material. Våra kunder återfinns inom en rad olika industrigrenar där kraven på kvalitet och precision är höga. Genom lång erfarenhet, högt kvalitetsmedvetande och engagerad och kompetent personal är vi en effektiv och självklar partner till våra kunder. Hos oss står kunden alltid i centrum. Läs mer på www.memo.se

Det går riktigt bra för oss! För att möta våra kunders behov förstärker vi organisation med en Produktionschef med placeringsort i Köping.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarsområden är:
- leda och planera produktionen mot uppsatta mål
- leda, motivera och utveckla personal
- leda produktionsmöten och den dagliga styrningen
- driva förbättringsprojekt
- ansvara för företaget kvalitets- och miljöarbete

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- ingenjörsexamen inom maskinteknik, produktion, industriell ekonomi eller motsvarande.
- minst 5 års erfarenhet i rollen som produktionschef eller motsvarande
- mycket god kunskap och dokumenterad framgångsrikt arbete inom produktionsutveckling
- goda ledaregenskaper och erfarenhet av personalledning
- erfarenhet av att driva förbättringsprojekt
- kunskap och erfarenhet av att arbeta med Lean Produktion
- kompetens och erfarenhet av kvalitets- och miljöledningssystem är meriterande
- goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
- hög IT-mognad med goda kunskaper i Microsoft Office-paketet

Personlighet
För att lyckas i rollen ser vi att du besitter följande kompetenser/egenskaper:
- tekniskt intresserad
- rak och tydlig i kommunikationen
- engagerad och motiverande
- övertygande med god planerings- och samarbetsförmåga
- är en naturlig ledare med förmåga att utveckla vår personal
- förändringsbenägen med ett positivt förhållningssätt

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 9.00-10.00, 010 207 43 20.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss gärna:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc.

Ansök nu

Säkerhetssamordnare till Säkerhetsavdelningen

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Jan 16
Här finns många möjligheter och nu får du chansen att få ett intressant och utvecklande jobb hos oss som säkerhetssamordnare. Här kommer du att vara med och driva utvecklingen av kommunens övergripande arbete med krisberedskap och civilt försvar och du kommer också att delta i kommunens övriga säkerhetsarbete.

Om tjänsten

Uppdraget som säkerhetssamordnare är i en grupp av totalt fyra personer och i huvudsak fokuserat på att stärka kommunens förmåga att förebygga och hantera svåra samhällsstörningar och arbetet inför och under höjd beredskap. I tjänsten ingår att vara del i kommunens funktion för tjänsteperson i beredskap samt att kunna tjänstgöra operativt i kommunens ledningsfunktioner vid extraordinära händelser och höjd beredskap. Du arbetar med att utveckla och samordna kommunens arbete med krisberedskap och höjd beredskap enligt lagen (2006:544) om kommuners och regioners åtgärder inför och vid extraordinära händelser i fredstid och höjd beredskap. I uppdraget som säkerhetssamordnare ska du inom ditt kompetensområde vara ett kvalificerat stöd för den övriga organisationen. Du ingår i ett team på säkerhetsavdelningen som tillhör kommunledningsförvaltningen och samarbetar med alla delar av kommunens egen organisation och externa aktörer både lokalt, regionalt och nationellt för att uppnå samordning i planerings- och förberedelsearbetet. 

Exempel på arbetsuppgifter som du kommer att utföra:


• vara med och driva utvecklingsarbetet med krisberedskapsfrågor, identifiera och analysera risker, att genomföra övningar och utbildningar samt att delta i arbetet med civilt försvar, säkerhetsskydd och totalförsvarsplanering
• utarbeta styrdokument
• planera, utbilda och öva kommunens krisledning
• utveckla och införa kunskapsbaserade metoder
• vägleda och stödja förvaltningarna i deras krishanteringsarbete
• Ingå i gruppen TIB (Tjänsteperson i beredskap)
• delta i säkerhetsavdelningens övriga arbete

Om arbetsplatsen
Säkerhetsavdelningen är en övergripande funktion som finns i Kommunledningsförvaltningen direkt under kommunstyrelsen. Avdelningen svarar för det övergripande och strategiska arbetet inom bland annat krishantering, civilt försvar, riskhantering, brottsförebyggande frågor, säkerhetsskydd, brandskydd, våldsbejakande extremism, ANDT m.m. Uppdraget för den aktuella tjänsten är att i huvudsak arbeta inom området krisberedskap och civilt försvar.

Arbetsplatsen finns i Stadsbyggnadshusen på väster i Örebro i en grupp med 11 anställda.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.

Kvalifikationer
Krav

För att lyckas i rollen behöver du ha en utvecklad förmåga att se helheter samtidigt som du kan omsätta övergripande perspektiv och resonemang i praktisk handling. Du ska ha mycket god självkännedom och lätt för att samarbeta, entusiasmera och bygga relationer. Arbetsuppgifterna kräver att du är analytiskt lagd, självständig och har ett strukturerat arbetssätt. Det är också viktigt att du trivs med arbete under påfrestande förhållanden och hög press. Du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra samt har förmåga att ta med detta i beräkningen när beslut fattas och handlingssätt väljs. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, har lätt för att pedagogiskt förklara komplexa sammanhang och är bekväm med att tala inför grupper. 


• relevant högskoleutbildning om minst 180 hp 
• kompetens eller erfarenhet inom något av områdena samhällssäkerhet, riskhantering, krisberedskap eller arbete med civilt försvar

meriterande


• Försvarshögskolans högre kurs i samhällets krisberedskap och totalförsvar
• praktisk erfarenhet av krishantering, t.ex. arbete i krisledningsstab
• erfarenhet av att ha arbetat med krishantering på strategisk nivå
• erfarenhet av arbete i offentlig förvaltning
• utbildning i säkerhetsskydd

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 1 april 2023

Antal tjänster: 1

Övrig information
Tjänsten är säkerhetsklassad och registerkontroll och säkerhetssamtal kommer ske innan anställning. Eftersom tjänsten är säkerhetsklassad krävs svenskt medborgarskap.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 30 januari.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Sjuksköterska till geriatrisk vårdavdelning 82, Geriatriska kliniken USÖ

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 16
Vi söker dig, nyexaminerad sjuksköterska eller dig med erfarenhet som vill ha ett arbete som ger dig bred kunskap och som vill vara en del i ett glatt gäng med stort engagemang och gemenskap. Tar du examen i juni är du välkommen med din ansökan redan nu! Vi söker dig som har ett genuint intresse för den äldre patienten och dennes specifika behov, som vill vara med och påverka och göra skillnad för vår patientgrupp.
Vi erbjuder ett lärorikt, omväxlande och stimulerande arbete. Våra patienter har många olika sjukdomstillstånd och stort medicinskt behov. Som sjuksköterska följer du patienten från akut sjukdom med en hel del medicinskt tekniska moment, så som t.ex. infusioner, blodtransfusioner, olika typer av drän och centrala infarter till rehabilitering, social planering och utskrivning. Våra patienter är inneliggande i snitt 15 dagar. Du är med under hela processen. Hos oss har vi utskrivningssamordnare som har hand om utskrivningsplaneringar samt avdelningssamordnare som avlastar mycket av sjuksköterskans administrativa arbete, allt för att du som sjuksköterska ska kunna lägga din tid och fokus på våra patienter.
Introduktionen skräddarsys efter dina behov i en dialog med enhetschef och handledare.
Vi är ett tvärprofessionellt team som med ledordet - tillsammans - försöker skapa en optimal livssituation för den äldre multisjuka människan. Vår arbetsplats präglas av en unik sammanhållning med inställningen, tillsammans för patienten. I vårt team ingår sjuksköterskor, läkare, undersköterskor, fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter och kuratorer.
Avdelning 82 är en akutgeriatrisk avdelning med inriktning mot rehabilitering. Här vårdar vi patienter med skiftande intagningsorsak, allt från ortopediska till medicinska diagnoser.
Välkommen med din ansökan!

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Sjuksköterska till geriatrisk vårdavdelning 82, Geriatriska kliniken USÖ

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter på en akutvårdsavdelning med 24-timmarsvård på universitetssjukhus.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med intresse för utvecklings- och förbättringsarbete. Erfarenhet av slutenvård är meriterande.
Om tjänsten:
Tillsvidareanställning. Dag/kväll/helg. Då vi har sjuksköterskor som arbetar ständig helg på avd 82, arbetar sjuksköterskor för tillfället ca 2-3 av 10 helger.

Ansökan

Urval och intervjuer sker fortlöpande. Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Intresseanmälan för kommande uppdrag inom HR i Örebro-regionen!

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Jan 16
Vi söker ständigt efter olika profiler inom HR för kommande uppdrag runt om i Örebro-regionen! Genom att skicka in ditt intresse via denna annons öppnar du upp möjligheten för varierande och utvecklande utmaningar i framtiden. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Observera att annonsen inte är kopplad till ett specifikt uppdrag utan är en intresseanmälan som möjliggör för oss att komma i kontakt med dig för att kunna matcha rätt kompetens till våra kommande uppdrag. Vi kommer därför att ta kontakt med dig om vi ser att din kompetens är aktuell för någon av våra uppdrag.

Om tjänsten
Uppdragen kan förekomma runt om i Örebro-regionen. Arbetsuppgifterna och ansvarsområdena styrs av våra kunders behov där varierande grad av erfarenhet och specialisering kan komma att efterfrågas. Det är därför av stor vikt att du är tydlig kring dina erfarenheter, kompetenser och ambitioner i CV. Exempel på vanligt förekommande ansvarsområden:
• Rekrytering
• Arbetsrätt
• Chefsstöd
• Personalsvar
• Employer Branding
• Arbetsmiljö
• Rehabilitering
• Lönehantering
• Administration


Vem är du?
Vi söker dig med en relevant högskole-/Universitetsutbildning inom personal- och arbetslivsfrågor.
Antingen är du nyexaminerad eller besitter tidigare erfarenhet av brett alternativt specialiserat HRarbete. Viktigt är att du vill bygga vidare på din kompetens och skapa mer erfarenhet hos någon av
våra kunder. Du bör ha god kommunikativ förmåga, affärsmässigt förhållningssätt och en naturlig
känsla för service.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att
arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och
bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och
nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på
dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig
friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter.
Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt
företagshälsovård.

Ansök nu

Produktionsledare till Apodos, Apoteket AB i Örebro

Produktionsledare, Posten
Läs mer Jan 16
Har du erfarenhet av produktion eller logistik och känner dig redo för något nytt? Har du den där naturliga förmågan att engagera och motivera andra till att leverera på både kvalitet, deadlines och mål? Då kanske du är rätt person att vara med på Apodos spännande tillväxtresa i rollen som produktionsledare.

Sök tjänsten redan idag!

BakgrundPå cykelavstånd från Örebros centrumkärna inne på Holmens industriområde ligger Apodos, Apoteket ABs dosförpackningsenhet. Affärsområdet har ca 40 % marknadsandel av de 200 000 patienter som brukar tjänsten i Sverige. På Apodos enhet i Örebro arbetar omkring 140 engagerade medarbetare med att dagligen underlätta för individer och svensk sjukvård genom att skapa dosförpackade läkemedel. Nu söker Apodos, med hjälp av AxÖ Consulting, efter en produktionsledare som vill arbeta med utveckling av människor, effektivisering och optimering.

Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos Apodos.

Om rollen
Produktionen på Apodos består av tre huvudprocesser och du blir en av två produktionsledare i det som kallas Hygienzoon. Här doseras, förpackas och kvalitetssäkras läkemedel i olika steg för att sedan gå vidare till nästa huvudprocess. Allt sker i en ren och lugn miljö där du som produktionsledare säkerställer att produktionen löper på enligt det tempo och till den kvalitet som krävs för att nå uppsatta mål och deadlines.

Utöver daglig styrning och ledning kommer du även att arbeta med effektiviseringar och optimeringar av produktionslinorna för att skapa goda och kvalitativa flöden och minimera flaskhalsar. Vi jobbar ständigt med förbättringar både när det gäller personal och tekniken, varför du kommer att involveras i olika typer av förbättringsprojekt.

I rollen som produktionsledare kommer du att ha fullt personal- och arbetsmiljöansvar för omkring 30 medarbetare. I rollen ingår därmed både att coacha, engagera och stötta personalen i det dagliga arbetet samt att genomföra medarbetarsamtal, rekryteringar och andra personalrelaterade frågor.

Verksamheten har totalt fem produktionsledare som också ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till platschefen. I ledningsgruppen förväntas du bidra med energi, nytänkande och strategier för att fortsätta utveckla och förbättra produktionen. I gengäld får du stor frihet och ett stort mandat att driva din verksamhet och dina processer självständigt.Är det dig vi söker?
Vi vill att du har slutfört studier på gymnasienivå och vi värdesätter examen ifrån en eftergymnasial utbildning. Därtill söker vi dig som har några års ledarerfarenhet, antingen i egenskap av chef eller som teamledare, arbetsledare eller projektledare. Om du ännu inte fått chansen att prova på chefsrollen tror vi att du i stället har lång erfarenhet av arbete i produktion och att du byggt på din erfarenhet med exempelvis LEAN-kompetens och ledarskapsutbildningar.

För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av och en god kunskap om produktion och logistik liksom flöden och processer. Lika viktigt är att du har ett stort intresse och en god förståelse för människor. Mycket goda kunskaper krävs också i svenska då alla rutiner är skrivna på svenska. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbetsrätt.

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga. För att trivas i rollen ser vi att du är trygg, stabil och har ett genuint intresse för människor. Du tar naturligt ledarrollen i grupper och leder både genom positionsägarskap och att skapa engagemang och motivation i gruppen. Vidare är du en positiv och utåtriktad person som är intresserad av att prova nya idéer och arbetssätt. Du tycker om att ta ansvar och driva processer både självständigt och tillsammans med andra.

Apoteket erbjuder

Som medarbetare i Apoteket har du möjlighet till årligt friskvårdsbidrag och personalrabatter på Apotekets egenvårdsortiment. Du har också tillgång till hundratals rabatter på resor, tjänster och produkter via företagets förmånsportal. Vidare har du möjlighet att söka stipendier för personlig utveckling till Apotekets personalstiftelse. Apoteket erbjuder medarbetare kontinuerlig och omfattande kompetensutveckling via sin egen utbildningsenhet som erbjuder ett hundratal e-utbildningar samt olika nätverksträffar. Självklart har du även både tjänstepension, sjukförsäkring samt föräldralön utöver den från Försäkringskassan. 

Information och ansökan
Låter det spännande? Tjänsten är tillsvidare och tillträde sker efter överenskommelse. Vi jobbar med löpande urval så tjänsten kan komma till tillsättas innan sista ansökningsdatum den 5 februari 2023. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kajsa Rosén, AxÖ Consulting, på kajsa.rosen@axoconsulting.se eller tfn. 072-398 02 67. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Om ApodosApodos är Apoteket ABs dosförpackningsenhet. Genom Apodos kan Apoteket tillhandahålla en tjänst som underlättar för personer som tar ett till flera läkemedel varje dag. I stället för att på egen hand hålla reda på flera olika mediciner kommer alla läkemedel dosförpackade i påsar märkta med namn, innehåll och tidpunkt för när varje påse ska tas.

Dosdispensering har utvecklats under lång tid. Från att ha varit helmanuellt till att i mitten av 80-talet övergå allt mer till maskiner. Därefter har tekniken tagit stora kliv och i Örebro finns idag en semiautomatiserad produktion som står under fortsatt utveckling och automatisering. Lär känna din blivande arbetsgivare lite mer i den här filmen.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu