Hitta lediga jobb i Örebro

Verksamhetsutvecklare sökes till Örebro

Utbildningskonsulent, företag
Läs mer Jan 19
Är det i mötet med andra du får energi och motivation?
Då kan du vara vår nya verksamhetsutvecklare!
Vi söker dig som är självstartande, engagerad och har en relationsskapande positiv inställning.

Ansvarsområde som verksamhetsutvecklare
Tillsammans med våra övriga verksamhetsutvecklare arbetar du med utåtriktad verksamhet både mot allmänhet samt våra medlems- och samarbetsorganisationer och föreningar. Arbetet som verksamhetsutvecklare innebär i korthet att utveckla och bygga upp en attraktiv verksamhet, starta studiecirklar och arrangera kulturprogram.

Det här jobbar våra verksamhetsutvecklare med:
- Självständigt planera, utveckla, förnya och organisera arbetet.
- Följa upp mål och rapportera hur verksamheten fortlöper.
- Kunna fungera som processledare för våra medlemsorganisationer och samverkansparter.
- Ansvara för administration, marknadsföring och ekonomi som hör till din verksamhet.
- Planera, marknadsföra och genomföra rekrytering av deltagare samt rekrytering och introduktion av cirkelledare.
- Tillsammans med kollegor utarbeta förslag till verksamhetsplan inom ditt verksamhetsområde

Dina egenskaper
Som person har du hög socialkompetens och är utåtriktad. Du är en driven, självgående och kreativ person med höga kvalitetskrav. Du är duktig på att prioritera och planera dina arbetsuppgifter i rätt steg för att nå dina mål i rätt tid. Din entusiasm och positiva inställning till samarbete skapar motivation och ett positivt arbetsklimat.

Dina kvalifikationer
Du har vana av att knyta kontakter, bygga nätverk och att använda nätverk för att skapa verksamhet. Du har god organisationsförmåga och gärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är kostnadsmedveten och är bekväm med sociala medier och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Kännedom om civilsamhället och dess funktionalitet är meriterande. Meriterande är god kunskap om Officepaketet, Microsoft Teams och andra digitala plattformar. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning eller liknande.
För att kunna röra dig fritt i ditt verksamhetsområde är det ett krav att du har körkort och tillgång till egen bil. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

För att kunna arbeta inom NBV krävs att du delar vår värdegrund, vilket innebär att du är eller vid en anställning kan tänka dig att bli helnykter samt medlem i någon av våra medlemsorganisationer.

Vad kan NBV erbjuda dig
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, med 6 månaders provanställning och 38,5 timmars arbetsvecka i genomsnitt. Vi tillämpar målstyrd arbetstid, vilket innebär att du planerar ditt arbete i samråd med närmsta chef. Det förekommer arbete på kvällar och helger. Du får varierande och stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta med inspirerande och kunniga kollegor. Vi erbjuder våra anställda ett förmånligt friskvårdsbidrag, friskvårdstid och Rikskortet. Tjänsten är placerad i Örebro.

Sista ansökningsdag är 10 februari.

För frågor om tjänsten kontakta Irja Convalius irja.convalius@nbv.se.

Intervjuer planeras ske under vecka 8 och 9.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

BI-utvecklare Örebro

Dataingenjör
Läs mer Jan 19
Vi söker nu efter en Business Analyst inom IT med en god kommunikationsförmåga och ett brinnande intresse för verksamhetsutveckling. Vi behöver dig som är ambitiös och ödmjuk och du trivs i en internationell miljö. Det blir en perfect match om du trivs även i gränslandet mellan verksamhet och teknik och vill gärna förstå hur saker hänger ihop. Om du har ett stort engagemang för att skapa effektiva och stabila lösningar tillsammans med kunden, kommer du att trivas med oss på ALTEN!

VAD ERBJUDER VI?
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi tror på att växa tillsammans genom att erbjuda möjligheter, utveckling och gemenskap.
ALTEN verkar inom flera olika branscher, har en stor variation av uppdrag, coachande chefer och utbildning via ALTEN Academy vilket gör att det alltid kommer vara möjligt att utvecklas hos oss. Dina önskemål styr din väg framåt.
Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk såsom Women@ALTEN och ALTEN Sports ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för. På ALTEN tycker vi det är viktigt med balans mellan arbete och fritid, därför erbjuder vi tre extra lediga dagar per år. Hos oss är du ansluten till kollektivavtal och erbjuds förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

I rollen som BI-utvecklare ingår att arbeta med att säkerställa att våra kunders IT-system stödjer verksamhetens önskemål. Det kan exempelvis innefatta att driva, analysera och specificera IT-relaterade delar inom olika projekt och intressenter.

VI BEHÖVER DIG SOM HAR:
• Kandidatexamen eller motsvarande erfarenhet.
• Minst 3 års arbetslivserfarenhet.
• Erfarenhet av ETL/DW-automation – i exempelvis TimeXtender
• Erfarenhet av andra BI/DW-plattformar (Exempelvis Qlikview, IBM, SAP, Oracle eller SAS)
• Erfarenhet av visualiseringsverktyg såsom Qlik Sense, Tableau, eller Power BI.
• Talar flytande svenska och engelska.
Nämna gärna om du har erfarenhet av att arbeta som affärsanalytiker och är van vid att kommunicera med olika kravställare avseende prioriteringar, förändrade krav och testresultat.
Eller om du har grundläggande kunskaper i system- samt mjukvaruutveckling och är van vid att jobba i agila miljöer. Det blir bara meriterande!

OM ALTEN
ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 45 000 anställda i mer än 30 länder. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Telecom, Industri, Energi, Flyg och Försvar samt Life Science. I Sverige är vi över 1300 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer - från Lund i söder till Skellefteå i norr.
ALTEN har för fjärde året i rad utsetts till en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare av Karriärföretagen 2023, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se

We believe in growing together!

Vid frågor kontakta Yana Zubrytska,
Talent Acquisition Partner.
yana.zubrytska@alten.se

Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Administratör till Cleverex omsorg AB

Administrativ assistent
Läs mer Jan 19
Om jobbet

Cleverex Omsorg AB finns till för de som vill bo kvar hemma men som är i behov av extra stöd i vardagen. Vi erbjuder en trygg och personlig hemtjänst anpassad efter våra kunders behov och önskemål så att de kan bo kvar hemma så länge som möjligt.

Vår utgångspunkt är alltid ett gott bemötande. Med vårt samhällsengagemang och vilja att utveckla kvalitén på hemtjänsten strävar vi efter att bli Sveriges bästa leverantör av hemtjänst.

Nu söker vi en administratör till Cleverex omsorg i Örebro.

Vi arbetar där det finns behov och vill genom vårt arbete göra livet bättre för individer och därigenom bygga ett bättre samhälle. För att kunna arbeta hos behöver du dela våra värderingar och humana syn på en god omvårdnad. I vårt arbete står människan i fokus och genomsyras av kvalitet, engagemang och utveckling.

Arbetsbeskrivning

Som administratör arbetar du bl.a. med att:

• Kvalitetssäkra att genomförandeplaner skrivs i tid och följer biståndsbeslut.
• Vara delaktig i företagets egenkontroller.
• Utföra administrativa arbetsuppgifter utifrån enhetens behov.
• Arbeta med schema-planering och den dagliga driften av verksamheten.
• Jourarbete förekommer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av tidigare samordnaruppdrag och arbetat några år inom hemtjänsten med dokumenterad erfarenhet av exempelvis planering, bemanning eller andra administrativa uppgifter inom hemtjänst eller inom vård och omsorg.

Goda kunskaper i svenska språket, kunna läsa en formell text och kunna omsätta den i praktiskt arbete.

Kunna tala arabiska och syrianska är starkt meriterande

Personliga egenskaper
För att trivas med tjänsten hos oss behöver du vara strukturerad, analytisk och lösningsorienterad, kunna hantera många saker samtidigt, var lugn, stabil, självgående samt prioritera rätt trots att det händer mycket omkring dig.

Det är av stor vikt att du har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och se möjligheter, arbetar mot uppsatta mål med fokus på resultat genom ditt sätt att prioritera och agera i olika situationer.

Det är en föränderlig verksamhet och att kunna hantera förändringar är ett krav. Att tycka om administration, ordning och reda, är viktigt för denna tjänst.

Du har lätt för att samarbeta, lyssna och kommunicera. Du drivs av att samarbeta och göra skillnad tillsammans med andra samt att du värdesätter kunskapsutbyte för att förbättra och effektivisera vår verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lagermedarbetare sommarvikariat Örebro

Lagerarbetare
Läs mer Jan 19
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.

Sammanfattning av tjänsten

Vill du arbeta för dagligvaruhandelns snabbast växande kedja som också är certifierad som Top Employer och Karriärföretag 2023? Är du en lagspelare som vill arbeta på ett stort logistikcenter? Välkommen till rollen som sommarvikarierande lagermedarbetare på Lidl!

Din roll

Våra lager står aldrig still! Du som lagermedarbetare ser till att våra butiker får rätt varor när de behöver det. Om du älskar att vara produktiv och få varje sekund att räknas, kommer du att älska livet på Lidl. 
Rollen innefattar uppgifter som:
* Plocka butikens beställda varor så som kött, frukt & grönt, kyl- och frysvaror 
* Se till att dina leveranser är perfekt staplade och säkra 
* Märka upp pallar för utleverans
* Rapportera eventuella skadade varor  
* Hjälpa till med teamets övriga uppgifter, tex rengöra utrustning


Din profil

* Du har lätt för att lära dig, har ett gott siffersinne och är flexibel
* Du har god förmåga att fokusera på detaljer, även när du arbetar snabbt
* Du behärskar svenska i både tal och skrift
* Vilja att arbeta i alla olika typer av lagerområden, dvs även kyl- och frystemperatur
* Att du kan jobba självständigt är en självklarhet. Du lägger stolthet i att alltid göra ett bra jobb och avsluta det du påbörjat
* Har du truckkort, minst behörighet A, så är det väldigt meriterande


Vi erbjuder

Du får arbeta i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar. Du blir en del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt. 
Tjänsten är ett sommarvikariat på 30 timmar i veckan, från slutet av maj till och med början av september, med chans till fortsatt anställning. Vi har förmåner så som friskvårdsbidrag, medarbetarrabatt i våra butiker samt tillgång till mängder av erbjudanden via förmånsportalen Benify. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem.

Vill du vara med på vår utmanarresa?
Om ditt svar är ja, då söker du jobbet såhär:
* Klicka på “Sök nu”
* Fyll i formuläret 
* Bifoga CV samt personligt brev


Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast. Vår rekryteringsprocess består av tester, telefonintervju, personlig intervju och digital referenstagning.
Vi värnar om en säker och trygg arbetsmiljö, därför genomförs drogtest inför anställning. Detta sker i enlighet med vår policy och i samarbete med vår företagshälsovård.
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Undersköterska söks till Cleverex omsorg Örebro

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jan 19
Cleverex Omsorg finns till för dig som vill bo kvar hemma men som är i behov av extra stöd i vardagen. Vi erbjuder en trygg och personlig hemtjänst anpassad efter dina behov och önskemål, så att du kan bo kvar hemma så länge som möjligt.

Med en helhetssyn och öppenhet formar vi vårt dagliga arbete i förhållande till våra kunder. Vår utgångspunkt är alltid ett gott bemötande. Med vårt samhällsengagemang och vilja att utveckla kvalitén på hemtjänsten strävar vi efter att bli Sveriges bästa leverantör av hemtjänst.
Vi har 14 års erfaren kompetens. Idag är vi 80 anställda och 85% av medarbetare är utbildade undersköterskor.
Vi har bred språkkunskap förutom svenska såsom kurdiska, bosniska syrianska, assyriska, arabiska, persiska, dari och armeniska.

Cleverex Omsorg finns till för dig som vill bo kvar hemma men som är i behov av extra stöd i vardagen. Vi erbjuder en trygg och personlig hemtjänst anpassad efter dina behov och önskemål, så att du kan bo kvar hemma så länge som möjligt.

Med en helhetssyn och öppenhet formar vi vårt dagliga arbete i förhållande till våra kunder. Vår utgångspunkt är alltid ett gott bemötande. Med vårt samhällsengagemang och vilja att utveckla kvalitén på hemtjänsten strävar vi efter att bli Sveriges bästa leverantör av hemtjänst.
Vi har 14 års erfaren kompetens. Idag är vi 80 anställda och 85% av medarbetare är utbildade undersköterskor.
Vi har bred språkkunskap förutom svenska såsom kurdiska, bosniska syrianska, assyriska, arabiska, persiska, dari och armeniska.

Vi på Cleverex Omsorg söker just nu personal till vår ständigt växande fantastiska verksamhet inom hemtjänst!

Cleverex omsorg är ett av företagen som godkänts av Örebro kommun för att utföra privat hemtjänst.

KRAV för tjänsten:

* Du behöver vara färdigutbildad undersköterska, läst vård och omsorgsprogrammet .

B-körkort är meriterande

Pratar du fler än ett språk är det ett plus.
Svenska är dock ett krav att tala för att ansöka denna tjänst.

Tjänsterna som ligger ute just nu är olika tjänstgöringsgrad,
både deltid och heltid med stora möjligheter till fasta tjänster
om allt går som förväntat och du trivs med ditt jobb.

Skicka gärna in din ansökan och berätta lite kort om dig själv och svara gärna på vilka språk du talar, vart du bor, om du har körkort,
och givetvis din tidigare arbetserfarenhet. Det är viktigt att du som söker är färdigutbildad och har intyg på detta.

Notering: Vi söker endast personal som är villiga att arbeta kvar långsiktigt, d.v.s. minst 6 månader och som strävar efter att få en heltidstjänst.

Hoppas vi ses snart, lycka till!

Ansök nu

Arbeta extra som bildgranskare hos en myndighet i Örebro

Backofficepersonal
Läs mer Jan 19
Har du en fullständig gymnasieexamen eller motsvarande, mycket god datavana och kan uttrycka dig väl på såväl svenska som engelska i både tal och skrift? Då kan det vara dig vi söker!

Om uppdraget
Nu söker vi bildgranskare i Örebro till extrajobb. Uppdraget är vid behov och utförs vardagar mellan 08.00-16.30. Arbete under vardagskvällar och helger kan också förekomma, främst under vintertid då arbetsbelastningen kan öka.
Arbetet är upplagd på 4:a timmarspass, detta på grund av kvalitets-, resultat och arbetsmiljöskäl. Uppdraget är på deltid och under 6 månader eller längre, vi söker medarbetare som ser långsiktigt på tjänsten.

Dina arbetsuppgifter
Som bildgranskare kommer du att arbeta hos vår kund och ansvara för granskning av kamerabilder i ett datasystem. Bilderna du granskar ligger sedan till grund för skattebeslut. I rollen kommer du att arbeta i ett team bestående av flera kollegor men man arbetar individuellt och ansvarar själv för att ens egna uppgifter blir väl genomförda.

Dina kvalifikationer

- Fullständig gymnasieexamen eller motsvarande.
- Inneha en mycket god datavana.
- Kunna uttrycka dig väl på såväl svenska som engelska i både tal och skrift.
- Vara tillgänglig för minst 3 schemalagda arbetspass i veckan.
- Det är meriterande om du har erfarenhet från kundtjänstarbete eller liknande uppdrag sedan tidigare.
- Kunna medverka på en 1 dags utbildning för tjänsten i januari 2023.


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vikarie@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-122 00 450.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Legitimerad audionom, Örebro

Audionom
Läs mer Jan 19
Vi på Eartech Hörselkliniker AB arbetar vi med prevention och rehabilitering av hörselskador. Vi har flera agenturer och verksamhet inom aktiva formgjutna hörselskydd runt om i Sverige. Vi strävar efter att jobba med den absolut senaste tekniken på marknaden och vi är leverantörsoberoende. Eartech Hörselkliniker är ett av Sveriges snabbast växande vårdföretag och blev utsedda till Gasellföretag 2019, 2020, 2021 och 2022 av tidningen Dagens Industri.
Hos oss arbetar audionomer, hörselingenjörer, servicetekniker och administrativ personal. Vi har idag 11 mottagningar i Sverige varav en i Örebro. Sammanlagt arbetar runt 40 personer på Eartech Hörselkliniker.
Just nu söker vi ytterligare en audionom till vår mottagning i Örebro. Vi finns på Klostergatan 23. Vi söker dig som är:
Legitimerad audionom
Flexibel och positiv
Intresserad av att hitta rätt hörsellösning för patienten/brukaren
Van vid olika IT-system

Vi erbjuder:
Ett spännande arbete i ett tillväxtföretag
Möjligheter att styra sin tid och sitt schema
Möjligheter att utvecklas i ditt yrke och inom olika intresseområden
Konkurrenskraftiga villkor
Möjligheter till heltid eller deltid

Vi är en organisation med korta beslutsvägar, högt i tak och en stark vilja att hjälpa våra brukare att höra så bra som möjligt. Tjänsten är en tillsvidareanställning.
Kontakta oss gärna för frågor eller funderingar. På www.eartech.se hittar du mer information om oss och vilka vi är.
Kontaktpersoner:
Klas Johansson. Telefon: 070-4411070. Mail: kj@eartech.se
Heléne Ljung. Telefon: 070-7220415. Mail: hl@eartech.se

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.
Vi behandlar ansökningar löpande så tveka inte att höra av dig om du är intresserad.
Hjärtligt välkommen med din ansökan till oss!

Ansök nu

Lösullsinstallatör till Isoleringslandslaget - Örebro

Grovarbetare, bygg och anläggning
Läs mer Jan 19
Isoleringslandslaget söker efter lösullsinstallatörer på heltid med placering i området Örebro.Isoleringslandslaget startades med idèen att använda nya moderna metoder för att växa snabbt med hjälp av samarbete. Vår grundare har varit verksam i branschen i snart 10 år och vet hur man säkrar kvalitén på entreprenaderna under snabb tillväxt. Vi är en rikstäckande försäljningsorganisation som utför lösullsentreprenader i hela Sverige. Utöver tilläggsisolering av vindar erbjuder vi lösullsisolering i alla konstruktioner och kompletta byggsystem med tätskikt och tejp som behövs för att bygga sunda, energisnåla, fukt- och brandsäkra byggnadskonstruktioner.Som Lösullsinstallatör kommer du bland annat:

- utföra installeringen av lösull vilket är fysiskt ansträngande

- sköta kundkontakten för planering av installationen

- ansvara för egenkontroll och hantering av arbetsorder av utfört arbete

- sköta lastning av lösull med hjullastareKrav:

- B-körkort

- C-körkort

- god svenska i tal och skrift

- Meriterande med erfarenhet inom byggbransch eller industri!Vi söker dig som:

gillar att arbeta fysiskt och har ett lösningsorienterat arbetssätt. Du har en god förmåga att samarbeta och kommunicera för att se till att kunden blir nöjd. Du är strukturerad och kan planera din arbetsdag efter prioritet och kundens tillgänglighet. Du gillar att ta ansvar för leveransen och nöjer dig inte förens jobbet är klart.Övrigt:

Start: Enligt överenskommelse

Arbetstider: vardagar 7-16 efter egen planering

Placering: Området Örebro, eventuellt jobb på annan ort

Anställningsform: Heltid tillsvidare med provanställning

Sista ansökningsdag: 27 februariUrval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan.

Pga teknikaliteter hos Arbetsförmedlingen står Tillväxt Väsbys partner Thread AB som arbetsgivare i annonsens faktatext längst ner på annonsen i platsbanken. Tjänsten som beskrivs ovan är hos den arbetsgivare som omnämns i ovanstående text och det är också de som blir din arbetsgivare om det blir du som får tjänsten. Arbetsgivaren får rekryteringsstöd av Tillväxt Väsby för att hitta just dig.

Ansök nu

Världens roligaste säljjobb i Garphyttan ????

Hemförsäljare
Läs mer Jan 19
Vi är i en expansiv fas och söker dig som är intresserad av uppdrag både på heltid eller deltid! Ser du det som en förmån att själv kunna påverka din lön och dina arbetstider? Då är Green Unity AB den perfekta arbetsgivaren för dig!
Om dig
Som person ser vi gärna att du:
Är positiv, självgående
Har god social kompetens
Alltid har kunden i fokus

Du ser också ett stort värde i att marknadsföra klimatsmarta produkter och arbeta för ett företag som värnar om miljön.
Du har körkort och tillgång till bil.
Tidigare säljerfarenhet är meriterade men inget krav, då vi utbildar dig från grunden. Du arbetar mestadels på distans och utgår hemifrån med en radio på ca 5 mil.
Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter, då vi vet att en bredare mångfald och erfarenhet berikar och gör oss bättre och smartare som organisation. Green Unity AB har sedan starten haft en jämställd företagskultur, där ingen skillnad görs på yttre faktorer när lönen sätts eller chefspositioner skall tillsättas. Vi har i dagsläget lika många kvinnor som män i företaget, fast med en övervikt på kvinnor i ledande befattningar.
När du blir en av oss
Som säljare hos Green Unity AB erbjuds du en heltidslön på 24 500 kr, plus en av marknadens högsta provisioner. Dessutom omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning.
Green Unity AB erbjuder dig en spännande roll i företaget. Dels kommer du snabbt kunna växa med dina uppgifter och ha goda möjligheter att klättra i företaget. Du har nära samarbete med övriga kollegor i organisationen, där vi alla har samma målsättning.
Sammanfattning:
Flexibelt schema
Personlig utveckling
Miljövänlig produkt
Varierande arbetsuppgifter
Meriterande utbildning

Citat från anställda:
”Den mest utvecklande arbetsplats jag haft som också gett mig fördelar i mitt fortsatta arbetsliv.”
”Arbetet kräver en del eget ansvar och tar man det, samt vill lära sig, finns alla möjligheter att lyckas väldigt bra i det här jobbet.”
Om arbetsgivaren
Green Unity AB marknadsför det kompletta rengöringssystemet Clear Sky, en mångsidig miljövänlig produkt som används till det mesta inom rengöring i våra hem. Då en stor del av våra liv tillbringas inomhus är inomhusluftens kvalitet viktig för vårt välbefinnande. Med ett miljövänligt och innovativt vattenbaserat filtreringssystem binder och eliminerar Clear Sky upp till 99,9996% av alla skadliga partiklar i vår inomhusluft.
Green Unity AB lägger ett stort värde i att våra produkter skall vara miljömedvetna, hållbara, ha låg strömförbrukning och ska kunna användas med endast vatten, helt utan filter och kemikalier. Framtidens städsystem - redan idag!
Nyfiken på att veta mer?
Vi går igenom ansökningarna löpande och processen kan gå snabbt. För den som är tillgänglig redan nu finns möjligheten att matchas mot uppdrag omgående. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Välkommen in med din ansökan!
Sökord: säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Ansök nu

Produktionsassistenter till Apoteket

Terminalarbetare
Läs mer Jan 19
Apodos – enkel och säker dosförpackning
Apodos är en tjänst från Apoteket som ökar patientsäkerheten, ger smidigare läkemedelshantering samt frigör tid och spar pengar för vården. I Örebro arbetar vi med producering av dosförpackade läkemedel. På enheten arbetar cirka 135 personer och dagligen produceras cirka 365 000 dosförpackade läkemedel med leverans ut till äldreboenden och uthämtningsställen för doskunder i eget boende. Leverans sker även till avdelningar på sjukhus och till akut hemsjukvård.
Dina arbetsuppgifter
Som produktionsassistent arbetar du i produktionsparken med bland annat maskinhantering, påfyllning av maskiner med material, plock och pack samt viss hantering av gods med palldragare. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet! Du behöver även kunna arbeta i ett högt tempo.

Din profil
Du som söker har avslutad gymnasieutbildning. Du har ordningssinne och förmåga att vara noggrann i ditt arbete. Du är serviceinriktad och förstår vikten av att leverera en bra slutprodukt till kund. Det krävs att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, och har inga problem att följa och förstå instruktioner.

För att passa i rollen som produktionspersonal känner du som person ett stort ansvar och engagemang för ditt arbete, har god samarbetsförmåga och en positiv attityd.

Anställningsform
Heltid 

Arbetstid och lön
Dagtid/Kvällstid. Eventuellt 2-skift.

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. 
Vi tar enbart emot ansökningar via annonsen. 
Genom att söka den här tjänsten ger du ditt samtycke till att vi begär in utdrag ur belastningsregistret samt genomför en liten kreditupplysning. 

OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också

Att arbeta som konsult hos oss
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under tryggaförhållanden

Ansök nu

Account Manager i Örebro

Hemförsäljare
Läs mer Jan 19
Här blir du inte bara en kollega, utan också viktig del i vårt familjära team! Då vi hela tiden växer och utvidgar vår verksamhet finns stora utvecklingsmöjligheter inom företaget och genom att visa framfötterna finns det inget tak för hur långt du kan gå!
First Unit AB erbjuder våra kunder individuell rådgivning, anpassat efter var och ens individuella behov i sin hemmiljö. Vår ambition är att alla hem ska få ett bättre inomhusklimat tack vare vår prisbelönta luftrenare Clear Sky, som binder och eliminerar upp till 99,9996 procent av alla skadliga partiklar i inomhusluften. Maskinen kan användas helt utan kemikalier, är 100 % återvinningsbar och har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera länge! – Quality made in Germany!
En lysande hållbar framtid
Våra säljare har möjligheten att jobba hur mycket de själva vill – varifrån de vill. Eftersom vi är placerade på olika ställen i landet är det viktigt att vi håller daglig kontakt och coaching. Därtill erbjuder vi en av marknadens högsta provisioner, löpande säljutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter för varje anställd.
Många toppsäljare och chefer i Sverige, även i flera andra branscher, har fått sina jobb tack vare vår mångsidiga och meriterande diplomerande säljutbildning. Den innefattar bland annat:
Säljpsykologi
Värdebyggnad
Behovsanalys
Argumentationsteknik
Finansieringslösningar

Om jobbet
First Unit AB expanderar snabbt och finns idag representerade över hela landet, med kontor i Halmstad, Jönköping och Gävle. Det viktigaste för oss är att våra medarbetare trivs och har kul på jobbet. Eftersom vi inte ses dagligen prioriterar vi att göra roliga saker tillsammans många gånger per år.
Vi erbjuder dig:
Förbokade kundbesök via vår bokningsavdelning
Ett flexibelt jobb med ett individuellt anpassat arbetsschema
En fast heltidslön på 24 500 kr/månad
En av marknadens bästa provisioner utöver den fasta lönen
Löpande säljutbildningar
Teambuilding och kickoffer
Motiverande tävlingar och företagsresor

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav!
Tidigare erfarenhet av försäljning är givetvis ett plus, men absolut inte ett måste! Vi utbildar dig från där du befinner dig idag och mot de mål du vill uppnå i din egen takt.
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan!
Sökord: säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Ansök nu

Medicinsk vårdadministratör till Barn- och ungdomspsykiatrin Örebro

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Jan 19
Vi söker en medicinsk vårdadministratör då vi behöver utöka vår arbetsgrupp. Hos oss på BUP får du arbeta med omväxlande arbetsuppgifter i en positiv och utvecklande miljö.
Inom Administrativa enheten på Barn- och ungdomspsykiatrin i Örebro arbetar 19 medicinska vårdadministratörer. Enheten servar hela verksamheten och du kan ha uppdrag att arbeta på olika enheter. De medicinska vårdadministratörerna ses som viktiga medarbetare inom verksamheten för att patientflödet ska fungera. Hos oss erbjuds du ett självständigt arbete med hög grad av delaktighet och ansvar i verksamheten.

Barn- och ungdomspsykiatrin är en del av den specialiserade psykiatriska vården. I verksamheten finns öppenvårdsmottagningar, förstärkt öppenvård samt en vårdavdelning med akutverksamhet. Ett kontaktcenter för barn och unga med psykisk ohälsa hör också till verksamheten med uppdrag att ge rådgivning, göra bedömningar och triagera/sortera till rätt vårdnivå.
Vi arbetar med behandling både individuellt och i grupp samt med såväl planerade som akuta besök samt telefonrådgivning. Vi erbjuder också psykopedagogiska behandlingsinsatser till patienter och anhöriga. Tillsammans är vi runt 150 medarbetare som arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan och anpassar vårdinsatserna till patientens behov och förutsättningar. Vi jobbar för att främja barnets psykiska hälsa och utveckling samt närståendes delaktighet i vården.
Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fyra verksamhetsområden alla med stort fokus på etik, samverkan och utveckling samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.Medicinsk vårdadministratör till Barn- och ungdomspsykiatrin Örebro

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar patientadministration, medicinsk dokumentation samt andra administrativa uppgifter. Journaldokumentationen sker i det datoriserade systemet Infomedix. Arbetet kan variera utifrån de ansvarsuppdrag du får och innebär ett nära samarbete med andra personalkategorier.

Övrig information

Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och belastningsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.
Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Godkänd utbildning som medicinsk vårdadministratör, medicinsk sekreterare eller läkarsekreterare.
Vi söker dig som har goda kunskaper i svenska språket, som gillar variation i arbetet, är flexibel och serviceinriktad. Har ett strukturerat arbetssätt och kan hantera många olika arbetsuppgifter. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Du har lätt för att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor. Att bidra till verksamhetens utvecklings- och förändringsarbete ser du som en naturlig del av arbetet.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Psykolog Allmänpsykiatrisk mottagning unga vuxna, Örebro

Klinisk psykolog
Läs mer Jan 19
Allmänpsykiatrisk mottagning unga vuxna är en specialistverksamhet inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen som erbjuder specialiserad vård vid psykisk sjukdom och ohälsa för vuxna mellan 18 och 25 år inom upptagningsområde Örebro och Lekeberg. Vårt uppdrag är att utreda, behandla och rehabilitera personer som hänvisas till vår enhet via remiss, alternativt söker på egen hand via vår telefonrådgivning eller 1177 Vårdguiden.
Vi är en välfungerande enhet med cirka 25 medarbetare. Arbetet sker i team där psykolog, läkare, sjuksköterska, kurator, arbetsterapeut och medicinska vårdadministratörer ingår. Vi samverkar med primärvård, habilitering och övriga vårdgrannar samt brukarorganisationer och andra samhällsaktörer. Behandling och psykopedagogiska insatser sker både enskilt och i grupp. Ständig utveckling av metoder, processer och arbetssätt har en självklar plats i vår verksamhet, liksom handledning av studenter och nya kollegor.
Mottagningen är lokaliserad på Universitetssjukhuset i Örebro, nära buss- och tågstation och Örebros fina stadspark.

Allmänpsykiatrins öppenvård är en del av verksamhetsområde allmänpsykiatrin. Våra mottagningar finns i Hallsberg, Karlskoga, Lindesberg samt i Örebro. Specialiserade mottagningar för till exempel elbehandling, affektiva tillstånd, dövpsykiatri samt könsdysfori finns i Örebro. Vi arbetar med både individuell- och gruppbehandling samt med såväl planerade som akuta besök samt telefonrådgivning. Rehabilitering ingår som en del i vårt arbete såväl som mobila insatser samt patient- och anhörigutbildningar.
Tillsammans arbetar vi med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan och anpassar vårdinsatserna till patientens behov och förutsättningar. Vi jobbar för att främja närståendes delaktighet i vården.
Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fyra verksamhetsområden alla med stort fokus på etik, samverkan och utveckling samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Psykolog Allmänpsykiatrisk mottagning unga vuxna, Örebro

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att bedöma, utreda och behandla patienter som kräver specialistpsykiatrins kompetens och resurser. Våra psykologer arbetar även som konsultpsykologer inom primärvården. Som psykolog hos oss kommer du spela en viktig roll i det dagliga arbetet men också som aktör och resurs för verksamhetens utveckling. Hos oss erbjuds du ett varierande och självständigt arbete med hög grad av delaktighet och ansvar i en verksamhet med öppen trevlig stämning och bra sammanhållning inom personalgruppen. Du erbjuds också en gedigen introduktion till arbetet.

Övrig information

Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och belastningsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.
Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökan

Urval och intervjuer sker fortlöpande.
Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Erfarna och blivande säljare i Örebro ????

Hemförsäljare
Läs mer Jan 19
Rhino Gate AB ingår i en organisation som verkar i 49 länder på 4 kontinenter med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. Oavsett världsläget, krig eller pandemier har vår bransch visat styrka och expansion. Självklart är vi hjälpta av att ha en produkt som ligger i tiden: Förbättrad inomhusmiljö och luftkvalitet med låg energiförbrukning, helt utan filter och förbrukningsmaterial!


Om jobbet
Du åker ut på förbokade kundbesök som bokats in av vår bokningsavdelning. Självklart är tidigare säljerfarenhet ett plus, men inte en nödvändighet, då vi skräddarsyr utbildningen individuellt för dina förutsättningar. Du har lön för alla demonstrationer du gör, även om du inte säljer något!
Vi erbjuder dig en diplomerad säljutbildning, något du har nytta av vare sig du väljer att stanna kvar och utvecklas hos oss eller söka dig vidare i karriären:
· Säljpsykologi
· Värdebyggnad
· Behovsanalys
· Argumentationsteknik
· Finansieringslösningar
Att ha arbetat med försäljning är en merit oavsett vad du vill arbeta med i framtiden. Flera toppsäljare i olika branscher i landet har fått sina jobb tack vare vår meriterande säljutbildning, men många väljer givetvis att stanna kvar hos oss och göra detta till en livslång karriär!


Lön, bonusar och förmåner
Du har en ingångslön på 24 500 kr i månaden när du jobbar heltid.
Utöver detta har du provision på allt du säljer. Provisionen ökar hela tiden beroende på prestation och det finns ingen övre gräns för hur mycket du kan tjäna på en månad, men du har alltid din grundtrygghet att falla tillbaka på.


Dessutom har vi hela tiden för att öka motivationen och sammanhållningen:
· Inspirerande tävlingar
· Företagsresor med respektive
· Sammankomster med respektive
· Kickoffer
För att du som anställd ska känna extra trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring.


Om dig
Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Vår individuella karriärplan är utvecklad för att passa just dig och du är själv med och planerar din framtid i företaget.
Du har körkort, tillgång till bil och kan börja omgående.
Inom säljbranschen går ansökningsprocesserna snabbt. Ofta tillsätts tjänsten innan sista ansökningsdagen gått ut, så skicka in din ansökan till oss redan idag!
Vi ser gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald inom företaget berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.


Ett par röster om jobbet:
”Jag har aldrig jobbat med försäljning tidigare och ändå har jag på bara några månader blivit företagets säljledare. Flexibiliteten i arbetstiderna gör att jag kan kombinera jobbet med mitt stora hästintresse.” – Minna, 21 år
”Det här är det bäst betalda jobb jag haft med mest fritid. Jag är inne på mitt femte år i företaget och trivs så bra att jag även rekryterat in min respektive. Jag har en mycket god lön och mitt enda fokus är att alltid vinna företagsresorna. Den jag jobbar för nu är den till Las Vegas!” – Robin, 43 år


Om Produkten
Produkten vi marknadsför heter Clear Sky och tillverkas för hand i Tyskland med hög kvalitet och miljön i åtanke. Maskinen har lång livslängd, unika garantier, är 100% återvinningsbar och har en mängd olika funktioner och användningsområden. Clear Sky är designad av Christoph Böhler från B/F Design, Nürnberg, Tyskland. Mr Böhler är en berömd designer inom bilindustrin, där han bland annat designat för Audi och Bugatti. Han har även designat produkter åt Timberland, Zeiss, etc.
Välkommen in med din ansökan!
Sökord
?Säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Ansök nu

Drilling Modularization Program Manager

Administrativ utvecklare
Läs mer Jan 19
Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With
cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction
equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm,
Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries.
Learn more at www.epirocgroup.com.

Are you looking for an opportunity to drive positive change with a cross-functional team of devoted experts and professionals?
Are you prepared to ensure significant impact on our drilling portfolio future business success?

Your mission
In this role you will lead a cross-functional Drilling modularization program, within Underground division. A high-profile program achieving operative, tactical and strategic results. The program includes parallel and synchronized projects within Market, R&D and Operations.

Via this Program manager role you will actively contribute to that our Drilling portfolio remain market leader in the segments we operate, and that we - via modularization of our Drilling products and solutions - drive Drilling product leadership and improve internal efficiencies according to program targets.

The role includes high visibility in the organization and should serve as a stepping point to other future roles within Underground division and entire Epiroc.

You will also
* Lead and manage the Drilling Modularization program in an agile and efficient way and develop a 'to do attitude” and best practice sharing with a clear future vision.
* Develop highly competent and motivated teams by continuous and responsible feedback, coaching and support
* Lead and guide involved management consultants to achieve key KPI:s
* Contribute to shorten 'time to market' in New Product DevelopmentYour profile
We are looking for a senior project manager with good communication and collaboration skills, with a positive and holistic mindset. You have a strong track record in change management, you are skilled in reporting and presentations to stakeholders, and you can inspire others with your leadership.

To be successful in this role, you should be driven, organized and have the ability to see complex pictures and find the right way and solutions forward.

You have a relevant degree and an international and multi-cultural mindset and since we are a global organization, excellent communication in English (verbal and written) is a requirement.

Location and travel
This position is located in Örebro, Sweden. Occasional travel is required.

Other
In case a candidate from a different country applies and is successful, Swedish local terms and conditions will apply.

Life at Epiroc
By joining our team, you can expect an atmosphere of creativity, innovation, and workplace diversity. You will be a part of a group of skilled and helpful colleagues who live by our core values: Collaboration, Commitment, and Innovation. We work in a global environment with over 113 different nationalities.

In addition to the fact that we have a culture that is characterized by development combined with having a good balance between work and leisure, there are some things that makes us extra proud to work at Epiroc:  

* Global career opportunities
* Epiroc University, for your own competence development
* Community involvement
* Benefits package, which e.g. include flexible working hours and bonus.


A hybrid workplace
Life at Epiroc can include the opportunity with a hybrid workplace. It is a way of working that offers flexibility and participation allowing for a better balance between work and private life, which also promotes well-being. The hybrid workplace is an opportunity if work allows, based on your role, responsibilities, and individual conditions.

Application and contact information
In this recruitment process, we review applications continuously. Welcome with your application as soon as possible by creating an account in our recruitment system. Last day to apply for this position is 2022-02-01

For questions about the position please contact hiring manager: Åsa Gabrielsson, VP Research and Development, Underground division, Epiroc. asa.gabrielsson@epiroc.com .

For questions about the recruitment process or application please contact: Recruitment specialist, Maria Roseen. Maria.x.roseen@external.epiroc.com

Ansök nu

Arbetsterapeut Allmänpsykiatrisk mottagningen USÖ

Arbetsterapeut
Läs mer Jan 19
Arbetsterapeut söks till Allmänpsykiatrisk mottagningen USÖ, Allmänteamet och ADHD-teamet.
Allmänpsykiatrisk mottagning USÖ är en specialistverksamhet inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen som erbjuder specialiserad vård vid psykisk sjukdom och ohälsa för vuxna från 25 år inom upptagningsområde Örebro och Lekeberg kommun. Vårt uppdrag är att bedöma, utreda, behandla och rehabilitera personer som hänvisas till vår enhet via remiss, alternativt söker på egen hand via 1177 Vårdguiden.
Vi är en välfungerande enhet med cirka 35 medarbetare. Arbetet sker i team där psykolog, läkare, sjuksköterska, kurator, arbetsterapeut och medicinska vårdadministratörer ingår. Vi samverkar ofta med primärvård, habilitering, andra vårdgrannar, brukarorganisationer och andra samhällsaktörer. Behandling och psykopedagogiska insatser sker både enskilt och i grupp. Ständig utveckling av metoder, processer och arbetssätt har en självklar plats i vår verksamhet, liksom handledning av studenter och nya kollegor.
Vi har våra lokaler på Universitetssjukhuset i Örebro, nära buss- och tågstation och Örebros fina stadspark.

Allmänpsykiatrins öppenvård är en del av verksamhetsområde allmänpsykiatrin. Våra mottagningar finns i Hallsberg, Karlskoga, Lindesberg samt i Örebro. Specialiserade mottagningar för till exempel elbehandling, affektiva tillstånd, dövpsykiatri samt könsdysfori finns i Örebro. Vi arbetar med både individuell- och gruppbehandling samt med såväl planerade som akuta besök samt telefonrådgivning. Rehabilitering ingår som en del i vårt arbete såväl som mobila insatser samt patient- och anhörigutbildningar.
Tillsammans arbetar vi med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan och anpassar vårdinsatserna till patientens behov och förutsättningar. Vi jobbar för att främja närståendes delaktighet i vården.
Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fyra verksamhetsområden alla med stort fokus på etik, samverkan och utveckling samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Arbetsterapeut Allmänpsykiatrisk mottagningen USÖ

Arbetsuppgifter

Du arbetar tillsammans med två arbetsterapeutkollegor, kurator, psykolog och sjuksköterska och träffar patienter med symptom eller diagnos inom NPF-spektrat eller andra allmänpsykiatriska sjukdomstillstånd som har behov av arbetsterapeutiska insatser. Tjänsten innehåller sedvanliga arbetsuppgifter såsom att självständigt utreda och bedöma behov av arbetsterapi i förebyggande, behandlande, rehabiliterande och habiliterande syfte. Även utprovning av hjälpmedel och arbete i gruppverksamheter ingår. Då teamarbete tillämpas på med möjlighet att konsultera andra yrkeskategorier utgör arbetsterapeutens kompetens en viktig roll i utrednings- och behandlingsarbetet och har under lång tid inarbetats till att bli en självklar del i det behandlingsutbud vi har att erbjuda våra patienter. Du kommer också ha studentansvar för de arbetsterapeutstudenter som kommer ut på arbetsplatsförlagd praktik. Du kommer att spela en viktig roll i det dagliga arbetet men också som aktör och resurs för verksamhetens utveckling. Hos oss erbjuds du ett varierande och självständigt arbete med hög grad av delaktighet och ansvar i en verksamhet med öppen trevlig stämning och bra sammanhållning inom personalgruppen.

Övrig information

Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och belastningsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.
Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet från psykiatri är meriterande.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Skiftgående drifttekniker - sökes till Iver Örebro

Drifttekniker, data
Läs mer Jan 19
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way".
Vi söker dig som har en förmåga att göra komplex IT enkel och som gillar att upprätthålla värdefulla kundrelationer. På Iver är lagandan stark och nu har du chansen att bli en del av vårt framgångsrika team i Örebro som Drifttekniker!Din roll som Drifttekniker:

I din roll som Drifttekniker kommer du tillhöra vårt centrala TechOps 24/7 team på Iver Sverige. Du kommer tillsammans med ditt team ansvara för både övervakning, drift och förvaltning av en grupp återkommande kunder. Du får därför möjligheten att bygga nära relationer med dina kunder och din absoluta strävan är att de alltid ska känna sig trygga med oss. Tillsammans säkerställer ni att våra tjänster uppfyller kundernas behov, samtidigt som ni ständigt arbetar för att förbättra dem.

Du löser även ärenden som vår servicedesk eskalerat vidare, och du förser dem i sin tur med kompetens, rutiner och dokumentation så att de löpande ska kunna lösa mer ärenden. Det händer att du sitter i kundmöten inför ett underhåll och planerar arbetet med kund.

Skiftgång och beredskap ingår i tjänsten.

Vad erbjuder vi dig på Iver?

Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.Vem söker vi?

För att lyckas hos oss tror vi att du har några års arbetslivserfarenhet inom IT- branschen. Du känner dig trygg i dina tekniska kompetenser men drivs också av att utvecklas och bygga på dina kunskaper och håller dig uppdaterad på nya tekniker. Du arbetar strukturerat och är van att planera ditt arbete samt är mycket noggrann i det du gör och gillar att arbeta både i team och självständigt.

Vi söker dig som har erfarenhet inom flera av nedan områden:

- Windows Server/Klient

- AD och GPO

- Office 365 och Exchange

- RDS och Citrix

- Övervakning

- Virtualisering

- Storage & Backup

- SCCM

- Azure

Kunskap och/eller erfarenhet av nedan är meriterande:

- ITIL-baserat arbete i ITSM

- Nätverk (Cisco Meraki, routrar, switchar samt klient VPN-lösningar)

- Powershell

- LinuxPlaceringsort:

Iver finns på 25 platser i Sverige & Norge. Denna roll utgår från vårt kontor i Örebro.


Varmt välkommen med din ansökan!

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag, dock senast 2023-02-28. Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten? Vänligen kontakta Tobias Eriksson (tobias.l.eriksson@iver.se). Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Iver!

Ansök nu

Supporttekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jan 19
Vi söker nu ett flertal supporttekniker för uppdrag hos en av våra kunder i Örebro.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Din roll som supporttekniker är en viktig del av den tjänst vi levererar till våra kunder. Vi ansvarar för att våra kunder får all den service och support de kan förväntas behöva i sitt arbete och ett IT-problem får aldrig stoppa upp det arbetet. Förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser.

Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer hjälpa till med både mjuk- och hårdvara samt få kontakt med användare med olika typer av applikation och IT-plattformar.  

Din profil och kvalifikationen
Vi letar nu efter dig som brinner för IT och teknik samt dessutom gillar kundservice. Du förstår vikten av en god kundrelation och kan samtidigt värdera företagets behov av effektivt och kvalitetssäkert arbete. Vi tror att du är en problemlösare av rang som gillar att jobba såväl självständigt som i team.

Arbetserfarenhet eller utbildning inom området är ett krav.

Som person är du flexibel, stresstålig och känner dig bekväm i din kontakt med människor. Noggrannhet och ansvarskännande är andra önskvärda egenskaper som krävs för arbetet. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.  

Du har erfarenhet av nedanstående områden:
- Windows Server/Klient
- AD och GPO
- Office 365 och Azure
- RDS och Citrix
- Övervakning
Meriterande:
- ITIL-baserat arbete i ITSM
- Nätverk (routrar, switchar samt klient VPN-lösningar)
- Powershell
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Vill du skola om dig från industrielektriker till elkonstruktör?

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Jan 19
Är du industrielektriker med några års erfarenhet som vill svira om från arbetsbyxor till tjänstemannaskjorta? För dig som har viljan och drivet erbjuder AFRY den utbildning och verktyg som krävs för att ta dig an rollen som elkonstruktör. Låter detta intressant? Ta då chansen och sök idag!

Information om tjänsten
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Professionals Nord söker nu för AFRYs räkning en elkonstruktör som kommer bli en del av deras affärsområde Advanced Automation och ingå i sektionen El/automation och Industrial Digitalization. Gruppen består idag av 13 kollegor som tillsammans utgör ett glatt och kompetent team och som tillsammans arbetar för att utveckla innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos AFRY under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och AFRYs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Du erbjuds
• En arbetsplats som är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare för ingenjörer.
• CAD-utbildning och de verktyg som krävs för att ta dig an rollen som elkonstruktör.
• Utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

Arbetsuppgifter
I rollen som elkonstruktör kommer du arbeta med både större och mindre projekt. Där dina främsta arbetsuppgifter kommer innebära konstruktionsarbete av bland annat apparatskåp, uppgraderingar i befintliga system men även nykonstruktion av helt nya system. Vidare kommer du även arbeta med idrifttagning och systembeskrivningar. Beroende på ditt intresse och erfarenhet finns även möjligheten att arbeta med projektledning inom el.

Vi söker dig som:
Har några års erfarenhet av elinstallation och rollen som industrielektriker. Det är meriterande om du har en teknisk eftergymnasial utbildning men inte ett krav. Du har B-körkort då det kan förekomma resor i tjänsten samt god kunskap i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som elkonstruktör hos AFRY. Du är ansvarstagande och besitter god samarbetsförmåga och är en lagspelare som värdesätter att skapa goda relationer högt, då AFRY ser det som nyckeln till framgång. Som elkonstruktör arbetar du ofta i projekt vilket kräver att du är initiativtagande och drivande i ditt arbete.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlskoga
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Grundin

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Ansök nu

GSE ingenjör till kund i Arboga!

Planeringsingenjör, maskin
Läs mer Jan 19
Är du en driven ingenjör och på jakt efter nya utmaningar? För kunds räkning söker vi nu dig som vill vara med och utveckla underhållsutrustningar och verktyg för olika flygsystem. En utvecklande och spännande roll för dig med stort teknikintresse. Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en GSE ingenjör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos vår kund. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

I rollen som GSE-ingenjör kommer du vara delaktig i arbetet från anbud till kundleverans. Arbetet innefattar fler delmål längst vägen där du ansvarar och driver mindre uppdrag och dess produkter från start till mål och allt däremellan vad gäller anbud, analyser, kravhantering samt teknik- och produktutveckling. Uppdragen består i att utveckla, ersätta eller nyutveckla produkter och/eller tekniska lösningar som stödjer olika flygande system. Uppdragen kan enkelt beskrivas i att tolka krav och förväntningar för en produkt och därefter hitta en teknisk lösning som matchar.

Vidare ansvarar du för dokumentation i alla led i form av bland annat säkerhetsanalys, underhållsplan och återvinningsplan etc. Tjänsten innebär både interna och externa kontakter. Internt är det kollegor inom sektionen, marknad, ekonomi och konstruktion. Externt är det främst kunder och olika underleverantörer. Resor kan förekomma i tjänsten.

Vi söker dig som:

har en avslutad högskole- eller civilingenjörsutbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet inom relevant teknikområde, samt en övergripande kunskap inom mekanik och konstruktion. Du har ett stort intresse för utveckling av tekniska utrustningar. Vidare har du god kunskap i svenska och engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har något eller några års arbetslivserfarenhet inom relevant teknikområde.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos vår kund. Du besitter god problemlösningsförmåga och har lätt för att kommunicera och ta kontakt med inblandade parter, såväl internt som externt. Vidare arbetar du självständigt och driver ditt arbete och projekt framåt gentemot kund.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Arboga
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Grundin

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Ansök nu

Ingenjörer till AFRY

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Jan 19
Är du högskole- eller civilingenjör och på jakt efter nytt jobb? Hos vår kund AFRY finns möjligheten att utvecklas och växa som ingenjör och vi söker nu dig som är driven och sugen på nya utmaningar. Just nu söker vi ett tiotal olika ingenjörsroller för AFRY. Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för AFRYs räkning ingenjörer som är på jakt efter nästa utmaning och vill fortsätta utvecklas som ingenjör. AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Idag består AFRY av 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som tillsammans arbetar för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer. Det innebär också en rad olika arbetstillfällen och många spännande roller för dig som ingenjör.
Just nu söker vi för AFRYs räkning ett tiotal olika ingenjörsroller, bland annat roller som:
- Elkonstruktör
- Automationsingenjör
- Systemingenjör elsystem/test
- Mjukvaruutvecklare mot inbyggda system
- Projektledare
- Geoingenjör
- Systemutvecklare, inriktning C# .Net 

Sitter du på annan typ av ingenjörskompetens är även det intressant och du är välkommen med din ansökan.

Du erbjuds
Möjligheten att tillsammans med AFRY vara med och skapa framtidens samhälle och vara med och utveckla innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. AFRY erbjuder stora karriärmöjligheter för dig som har viljan och drivet att utvecklas. Här är det bara du själv som sätter gränserna för din egen utveckling.

Vi söker dig som:
Är på jakt efter nästa utmaning i din karriär och som har en avslutad högskole- eller civilingenjörsutbildning samt har något eller några års erfarenhet av ingenjörsrollen. Kanske är du redan bosatt i Örebro eller har planer på att flytta till Örebro?

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen i ett företag. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning för att hitta rätt ingenjörsjobb för dig. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i din roll hos AFRY. Du är ansvarstagande och besitter god samarbetsförmåga. Vidare är du en lagspelare som värdesätter goda relationer, då AFRY ser det som nyckeln till framgång.

START: Omgående, enligt överenskommelse 
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Grundin

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Ansök nu

Account Manager till Exagard

Account manager
Läs mer Jan 19
Inledning:
Exagard växer och söker nu dig som har erfarenhet av uppsökande försäljning och vill vara med på en spännande tillväxtresa i rollen som Account Manager. Hos Exagard kommer du vara en nyckelspelare i deras säljteam och tillsammans med dina kollegor lägga grunden för Exagards framtid. Urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
Exagard är ett innovativt startup-företag som arbetar med att säkerställa rätt säkerhetskompetens för organisationer. Med deras Exagard-app erbjuder de en plattform för säkerhetsutbildning som gör det möjligt att överblicka och följa upp kompetensnivån inom en arbetsplats riskzoner på ett enkelt och smidigt sätt. Exagard har bl a vunnit Vinnovas utlysning för innovativa startups och examinerades nyligen ifrån DigitalWell Ventures, DigitalWell Arenas/Compares accelerator för digitala hälso- och välfärdsföretag.

Efter att ha utvecklat Exagard systemet tillsammans med kunder och advisory board är de nu redo att gå ut i större skala på marknaden. Professionals Nord söker för Exagards räkning en Account Manager. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Exagard.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Exagards önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
• En roll med stor frihet under ansvar
• Då du kommer att kliva in i en expansionsfas finns det stora möjligheter för dig i rollen att både forma din egen utveckling och Exagard som företag
• Fast lön med provisionsdel
• En varm kultur där man bryr sig om och stöttar varandra samt firar framgångar tillsammans!

Arbetsuppgifter
I rollen som Account manager kommer du vara en nyckelspelare i Exagards säljteam och tillsammans med dina kollegor bygga grunden för Exagards framtid. Du kommer in i en uppbyggnadsfas av deras säljteam där karriärvägarna kommer vara många. I rollen som Account Manager kommer du arbeta självständigt med att planera och genomföra försäljning till både befintliga och nya kunder i form av prospektering, kalla samtal och kundmöten. Du är Exagards ansikte utåt och jobbar aktivt för att utöka deras befintliga kundbas initialt inom Sverige.

Vi söker dig som:
Vill bli en del av Exagards växande säljteam. Du har några års erfarenhet av B2B försäljning och vill arbeta med att skapa och bibehålla arbetstillfällen genom långsiktig produkt- och tjänsteförsäljning. Du har körkort och goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Exagard. Rollen innebär mycket delaktighet inom bolaget och du förväntas ta ett stort affärsmässigt ansvar. Därför ser vi att du är driven och affärsmässig i ditt sätt att tänka och arbeta. Du har ett intresse för teknik och säljprocessen. Vidare tar du ett stort ansvar för att självständigt driva dina och företagets affärer framåt.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Placeringsort är flexibelt för rätt kandidat
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Grundin

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Underläkare Plastikkirurgiska sektionen, Universitetssjukhuset Örebro

Läkare
Läs mer Jan 19
Vi söker dig som vill vara med när vi utvecklar plastikkirurgi i Örebro. Sektionen för plastikkirurgi har sin verksamhet inom flera olika områden, med fokus på rekonstruktionskirurgi. Inom tumör- och rekonstruktionsverksamheten har vi idag ett nära samarbete med Centrum för huvud och hals- onkologi. Här samordnas resurser för en optimal vård och behandling av patienter som kommer från hela landet.
Plastikkirurgiska sektionen ingår i Verksamhetsområde huvud, hals och plastikkirurgi, Område specialiserad vård. Verksamhetsområdet har cirka 220 medarbetare. Där utgörs plastikkirurgiska sektionens läkarbemanning av 3 specialister i plastikkirurgi, samt för närvarande 4 ST-läkare och en underläkare.
Vid Plastikkirurgiska sektionen erbjuder vi allmänplastikkirurgi, men även handläggning av mer avancerade sjukdomsgrupper som kan kräva mikrokirurgisk kompetens. En stor del av vår verksamhet innefattar samarbete med andra kliniker på sjukhuset och i regionen. Vi utför avancerade plastikkirurgiska ingrepp såsom bröstrekonstruktion, direktrekonstruktion efter mastektomi, stjälkade- och fria lambåer samt andra avancerade rekonstruktioner över hela kroppen efter trauma, tidigare operationer, missbildningar, tumörer, brännskador och andra sjukdomstillstånd. Närmast samarbete sker med Öron-, Näsa- och Halssektionen, men även Hudkliniken, Onkologkliniken, Kirurgkliniken, Ortoped- och Handkirurgiska kliniken samt Specialisttandvården.
Vi tillhör Sjukvårdsregion Mellansverige som har 2,1 miljoner invånare och är näst störst i Sverige.
Plastikkirurgiska sektionen befinner sig i en expansiv fas vilket innebär stora möjligheter att vara med att påverka och utveckla verksamheten samt framtida arbetssätt. Vi stävar efter att skapa en positiv vårdmiljö där patienten sätts i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Underläkare Plastikkirurgiska sektionen, Universitetssjukhuset Örebro

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig en tidsbegränsad underläkartjänst inom plastikkirurgi. Du kommer att arbeta med att bedöma och behandla patienter på vår mottagning och avdelning samt assistera på operation, men även göra enklare operationer själv. Det finns möjligheter att påverka tjänstens upplägg och innehåll utifrån din kompetens och tidigare yrkeserfarenheter. Utbildning, handledning och forskning ingår som en naturlig del av arbetet. Jourtjänstgöring sker i form av beredskap i hemmet med 30 min inställelsetid.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Du ska ha svensk läkarlegitimation. Du ska behärska det svenska språket i både tal och skrift. Meriterande är annan specialistkompetens inom kirurgi, tidigare tjänstgöring inom plastikkirurgi och erfarenhet från andra verksamheter såsom medicin. Intresse och erfarenhet av undervisning och forskning är också meriterade.
Vi söker dig som är genuint intresserad av rekonstruktiv plastikkirurgi samt har lätt för att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor. Vi söker dig som har ett uttalat intresse att delta i verksamhetens utvecklings- och förändringsprojekt samt att handleda studenter. Arbetet är ofta komplext och utmanande, och centralt i rollen som läkare på plastikkirurgiska sektionen är flexibilitet. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Lyhördhet och förmåga till samarbete, samt flexibelt i det dagliga arbetet ses som positivt. God förmåga att göra korrekta avvägningar, prioriteringar och beslut i stressande situationer är avgörande.

Ansökan

Intervjuer sker fortlöpande.
Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

HR-generalist med rekryteringsintresse

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jan 19
Vi vill att du ska komma fram säkert
Saferoad är en ledande tillverkare och distributör av trafiksäkerhetsprodukter i Sverige. Vi vill att du ska komma fram säkert, oavsett om du kör bil, cyklar eller går och strävar därför efter att göra livet på vägen säkrare. Med ett brett utbud av produkter och tjänster erbjuder vi expertis inom en rad områden.
Vi gör livet på vägen säkrare!
Saferoad har både utvecklat verksamheten och tagit marknadsandelar. En spännande resa väntar. Drivs du av att få arbeta i ett dynamiskt företag, i en roll där du får bidra med ditt driv och engagemang? Är du en personalvetare som har intresse för rekrytering och vill vara med och utforma en ny roll hos oss? Då kan detta vara jobbet för dig! Välkommen på en spännande utvecklingsresa!
Här bli du en del av ett prestigelöst team där vi jobbar nära varandra, har kul på jobbet och utvecklas tillsammans. Vi strävar efter ständiga förbättringar och effektiviseringar. Tillsammans med HR-teamet kommer du vara med och stötta chefer, samt hjälpa till med en del övergripande HR-arbete.
Vår verksamhet är säsongsbetonad, vilket innebär att du i rollen som rekryterare kommer att hjälpa verksamhetens chefer med rekryteringar inför och under högsäsong. Under lågsäsong finns det möjlighet att utveckla och utforma denna roll efter behov, men i stort kommer du arbeta mer generellt med HR-arbete och stötta där det behövs.
De huvudsakliga arbetsuppgifterna för denna roll kommer att vara att arbeta med samtliga delar gällande rekryteringen, så som annonsering, urvalsarbete, intervjuer, referenstagning, samt administrativa delar som berör rekryteringsarbetet. I rollen som rekryterare kommer du även vara involverad i de anställdas on- och offboarding.
Rekryteringsarbetet kommer att ske över hela landet vilket innebär många övernattningar.
Vem är du?
Som person bör du vara nyfiken, kommunikativ och kunna ta egna initiativ. Du har en god förmåga att prioritera och växla mellan arbetsuppgifter beroende på vad som är mest akut. Du är energisk och trivs bäst i en händelserik miljö med eget ansvar och många sociala kontakter.
Du har:
-Högskoleexamen på 180p inom personal-/beteendevetenskap eller annan motsvarande examen.
-Mycket goda kunskaper i svenska språket, såväl skriftligt som muntligt
- Mycket duktig på Office-paketet
Det är meriterande om du har:
-Erfarenhet av HR-arbete
-Erfarenhet av rekryteringsarbete
-Erfarenhet av massrekrytering, dvs. många rekryteringar på kort tid
-Erfarenhet av arbete som stödfunktion mot chefer


Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Vi vill ha din ansökan senast den 31 januari. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Arkivhandläggare till Örebro stadsarkiv

Arkivassistent
Läs mer Jan 19
Har du praktisk erfarenhet av arkivarbete och vill bli del av en del av vårt team? Då välkomnar vi dig med din ansökan. Hjälp oss säkra verksamhetsinformationen för framtiden!

Om tjänsten 
Välkommen till Örebro stadsarkiv! Vi ser nu ett tillfälligt behov av en arkivhandläggare då stadsarkivet ska ta emot en större leverans analogt material. I rollen som arkivhandläggare kommer du främst arbeta med att ta emot fysiska arkivleveranser och ordna och förteckna enligt allmänna arkivschemat. Hos oss kommer du att tillhöra ett team som präglas av ett nära samarbete och ömsesidigt lärande. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• praktiskt arbete med fysiska arkivleveranser
• ordna och förteckna

Kompetenskrav

• 3-årig gymnasieutbildning med inriktning som arbetsgivaren bedömer som relevant
• kunskap eller erfarenhet av arkivarbete
• kunskap eller erfarenhet av ordnande och förtecknande enligt allmänna arkivschemat

Som arkivhandläggare på stadsarkivet behöver du vara en person som har lätt för att samarbeta med andra människor och därtill en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Vi tror att du är en vän av ordning och reda då du är noggrann och strukturerad. Du behöver också kunna arbeta självständigt och ha ett serviceinriktat och flexibelt förhållningssätt. Vidare behärskar du det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med kollegor och övriga samarbetspartners, samt skriftligt dokumentera det som verksamheten kräver.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

• utbildning i arkivvetenskap
• erfarenhet av förteckningssystemet Klara

Omfattning och tillträde
Anställningsform: visstidsanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 1 mars eller enligt överenskommelse

Varaktighet: 4 månader

Antal tjänster: 1

Tjänsten tillsätts om erforderliga beslut fattas.

Om arbetsplatsen
Stadsarkivet tillhör Kansli- och informationsförvaltningsavdelningen. Stadsarkivet ansvarar idag för flera hyllkilometer med handlingar och en omfattande mängd terabyte med data som allmänhet och förvaltning får ta del av på olika sätt. Våra lokaler finns i de kulturhistoriska byggnaderna i Grenadjärstaden och rådhuset.

Du kan läsa mer om oss här: orebro.se/stadsarkivet

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 1 februari.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Projektledare

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Jan 19
Vi söker Projektledare
Kompetensutveckling och spännande uppdrag i all ära - men på Etteplan är gemenskap och kollegial samhörighet lika viktigt. Här är det högt till tak och du får vara som du är. Olikheter är nämligen något vi omfamnar då vi vet att det berikar och bidrar till nya perspektiv. Vårt team i Örebro består av flera kunniga kollegor inom projektledning, produktionsteknik, mekanikkonstruktion och hydraulikkonstruktion. Vi har en härlig stämning i gänget och ser fram emot att bli fler!
Dina arbetsuppgifter
I rollen som Projektledare arbetar du nära våra kunder som finns inom olika branscher. Du kommer få möjlighet att arbeta med olika projekt från konceptutveckling, förstudier, tekniskt offertunderlag, system- och detaljkonstruktion till färdig produkt. Det kan röra sig om nyutveckling eller modifiering/vidareutveckling av befintligt produktsortiment.

Vi försöker att matcha dig med konsultuppdrag som passar just dig och dina önskemål. Olika typer av uppdrag som vi kan erbjuda varierar med både in-house projekt och projekt ute hos kund, samt möjligheten för hybridarbete, så om du tycker om variation kommer du att trivas hos oss.
Din profil
Etteplan växer vilket gör att vi  behöver olika typer av individer och kompetenser.  Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och söker dig som vill utvecklas som projektledare. Du är en person som tycker om att ta sig an nya utmaningar, är nyfiken, har en positiv attityd och gillar att ta ansvar. Du har B-körkort och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. 

För att kunna möta våra kunders förväntningar behöver du:
Högskole- eller Civilingenjörsutbildning
Några års erfarenhet av projektledning från flera olika typer av projekt exempelvis: Leveransorderprojekt, Investeringsprojekt, Produktionsutveckling eller Produktutveckling
Vara certifierad enligt IPMA B/C eller PMP/PMI alternativt ha drivkraften som krävs för att bli det.
Vi erbjuder
Hos oss får du ett jobb som är meningsfullt. På Etteplan har vi turen att få arbeta med intressanta och viktiga projekt som bidrar till samhällsnyttan och att skapa ett tryggt och säkert samhälle. Många människor får nytta och glädje av de utvecklingsprojekt vi är delaktiga i - och det är någonting som vi vet att våra medarbetare är stolta över. Ansök idag och gör skillnad med oss!

Läs mer om hur det är att jobba på Etteplan och träffa dina framtida kollegor här: https://www.etteplan.com/sv/karriar/traffa-dina-kollegor

Etteplan – engineering with a difference

Ansök nu

Object Specialist for Product Lifecycle Management (PLM)

Applikationsingenjör
Läs mer Jan 19
Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With
cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction
equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm,
Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries.
Learn more at www.epirocgroup.com.

We are now looking for an Object Specialist for Product Lifecycle Management (PLM) Solutions Epiroc
PLM Solutions are working with system management, system development, project management and planning.

Are you ready to take the next step, to be a part of our continuous development and work in an international environment from a global perspective?
We offer a workplace with colleagues from different parts of the world, where cultures and perspectives meet and cooperate to reach new goals. The services business support offer to the operation has a significant part in the development and digitization of our working ways and products. We challenge you to, with a high level of service, take in different situations and at times in high pace act together with the team. In our new organization we put support on the map and contribute to a higher quality and stability in our services. In order to achieve this, we need to become more people within the Object Specialist team.

Your mission
PLM Solutionsare responsible for development, maintain and support of the PLM environment for almost all divisions within Epiroc. We are responsible for several applications where Teamcenter, Creo and AutoCAD are the ones with the greatest number of users. Globally, today, we have more than 2 300 users in our applications within the time zones from Asia to America. Additionally, our responsibility is to make recurring improvements and develop new functionality based on the operational requirements.

We deliver high quality services, and we help to enable the productivity of the business. As a coworker within PLM Business Support, you will take an important part in supporting our users to solve different business problems and answer their technical questions related to the standard applications that are included in our applications portfolio (Teamcenter, Creo and AutoCAD for example). These systems are used by our engineers, designers and further within the production to design and construct our products. Furthermore, you create instructions that educate our users, and you will also participate in various projects.


Your Profile
To succeed in this role, you have a background within R&D, preferably with experience, as a user or administrator of Teamcenter. We believe that you have a university degree in engineering and solid work experience from a similar position, minimum 3 years. Previous experience from creating instructions and participating in various project is highly meritorious.
As a person you are service minded, a good listener. Your communication skills are very important since you will be working in an international team with members globally spread. Networking and dialogue are part of everyday work. You are structured and have the ability to work in a fast-paced environment. It is an advantage if you have experience from manufacturing industry and production.
As our teams are international you speak and write English fluently and you feel comfortable using it.


Location and other
This position is located in Örebro, Sweden.  In case a candidate from a different country applies and is successful, Swedish local terms and conditions will apply.


Application and contacts
In this recruitment process, we review applications continuously and the position could be filled before the last application date, so apply as soon as possible or February 5th at the latest. Write a short personal letter where you describe what makes you interested in this role. Include the letter and your CV in your recruitment application.

For questions regarding the position, please contact recruiting manager Alexander Rejås, PLM Support Manager, alexander.rejas@epiroc.com, +46 (0) 76 697 06 87  or recruitment specialist Sunna Sveinsdóttir, sunna.sveinsdottir@epiroc.com

Ansök nu

Sjuksköterska, Bemanning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 18
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som sjuksköterska på hemsjukvård i Örebro, Örebro län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Sjuksköterska, Bemanning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 18
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som sjuksköterska på hemsjukvård i Örebro, Örebro län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Servitris

Restaurangbiträde
Läs mer Jan 18
Vi söker en servitris som har erfarenhet från restaurang branschen.
Glad, positiv, energisk, serviceinriktad och arbetsam.


Det är vad som krävs.

Ansök nu

Läkare, Bemanning

Läkare
Läs mer Jan 18
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som läkare på vårdcentral i Örebro, Örebro län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Sjuksköterska, Bemanning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 18
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som sjuksköterska på hemsjukvård i Örebro, Örebro län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Läkare, Bemanning

Läkare
Läs mer Jan 18
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som läkare på vårdcentral i Örebro, Örebro län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Jobba I Cypern

Innesäljare
Läs mer Jan 18
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Cypern!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba i Cypern
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & bo i Cypern
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

AnnSam söker Sjuksköterska! Uppdrag v5-11 på SÄBO i Örebro.

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 18
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu Sjuksköterskor för uppdrag på SÄBO i Örebro!  
Perioden: 2023.01.30-2023.03.19   ev . längre
Arbetstid: Måndag-fredag dagtid
Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll.
Journalsystem:  
Ev. övrigt:

Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  

AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.

För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  
Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!

Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  

Se samtliga vår uppdrag på vår hemsida, vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  

info@annsam.se
Tel: 016-55 12  450

Ansök nu

Kommunikativa och erfarna projektledare sökes till Semcon i Örebro!

Civilingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Jan 18
På Semcon lever vi efter People first - then technology. Vi utvecklar produkter för människor och för framtiden genom en inspirerande arbetsmiljö där alla får komma till tals och där mångfald uppskattas.

På Semcon i Örebro är vi ett stabilt ingenjörsteam med olika bakgrunder, branscher och roller i bagaget. Vi tycker om att vara med där det händer, vi driver projekt såväl inhouse som hos och tillsammans med våra kunder i regionen.

Nu söker vi dig som är van vid att driva och leda projekt i varierande storlek och komplexitet, ibland flera samtidigt.

För att passa i rollen ser vi att du har en ingenjörsexamen och minst 5 års erfarenhet av arbete som projektledare alt lead engineer eller systemingenjör med ambitionen att utvecklas vidare inom projektledning.

Som projektledare hos oss är du drivande och lyhörd samt har en förmåga att leda, strukturera och planera. Det krävs att du tycker om att arbeta nära ditt team internt samtidigt som du är van att föra tekniska dialoger med kunder och leverantörer. God engelska är en fördel och B-körkort är ett krav. Några av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess och beroende på vad som blir ditt första uppdrag kan du behöva ha svenskt medborgarskap samt genomgå och godkännas i en säkerhetsprövning.

Som konsult hos Semcon får du möjlighet att snabbt bredda din kompetens. Vi erbjuder bra förmåner, trygga villkor och en inkluderande arbetsmiljö. Vi vill att du snabbt ska känna dig som en i gänget och stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Vi erbjuder dig en kreativ miljö där du kommer få möjligheten att arbeta med många olika typer av projekt och kunder. Ditt arbete hos oss kommer vara flexibelt, utmanande och riktigt roligt!

Semcon växer och vi behöver din hjälp - följ med på vår resa!

Intervjuer kommer ske löpande, vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Hammarel AB söker ny montör

Montör, el- och teleutrustning
Läs mer Jan 18
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en driven person som har lätt för att förstå tekniska sammanhang? Är du också lösningsorienterad och trivs i en varierande roll? Då kan du vara precis den vi söker till tjänsten som montör hos Hammarel i Örebro!

Tjänstebeskrivning

Som montör hos Hammarel arbetar du med att montera lågspänningsställverk utefter kundbeställningar. Detta görs manuellt där du skruvar och monterar för hand samt med hjälp av lättare verktyg. Produkterna du arbetar med är skräddarsydda efter kundens specifika behov vilket innebär en stor variation i arbetet.

Du arbetar i ett team med flera andra montörer i verkstaden men du har själv ansvar för din egen insats. Du erbjuds ett utmanande och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

Personprofil
Vi söker dig som är händig och har ett intresse för mekanik eller allmänna hantverkarsysslor. Har du tidigare erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter, eller utbildning inom dessa ämnen är det meriterande, men inget krav. Det är viktigt att du trivs med varierande uppgifter av olika teknisk svårighetsgrad och din goda problemlösningsförmåga är därför av stor vikt.

Som person ser vi att du är driven, ansvarstagande och nyfiken. Du trivs med att samarbeta med andra samtidigt som du har lätt för att arbeta självgående och har ett öga för vad som behöver göras. Det är viktigt att du är initiativtagande och att du gärna kommer med förslag på lösningar när det efterfrågas. Du talar, läser och skriver obehindrat på svenska då det bland annat förekommer lättare ritningsläsning.

Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid, måndag-fredag
Plats: Örebro

Företagspresentation
Tack vare vår höga kvalitet, geografiskt strategiska placering och breda kompetens levererar vi på Hammarel AB våra produkter och entreprenader till några av Sveriges ledande företag.

Vår positiva utveckling är ett resultat av flexibilitet, kunskap och kvalitet. Vi ställer höga krav på våra produkter, då det kommer till allt från personsäkerhet till dimensionering.

Våra lösningar i form av lågspänningsställverk och elkraftentreprenader erbjuder många valmöjligheter för våra kunder. Vi är ett fristående företag, vilket gör det möjligt för oss att handplocka rätt komponenter från ledande tillverkare. Vi utformar sedan våra produkter utifrån kundens önskemål och behov.

Hammarel AB är placerat lättillgängligt i Örebro. Den egna fastigheten rymmer verkstad och kontor med 30 medarbetare. Bolaget omsätter ca 75 miljoner årligen. Hammarel AB har högsta kreditvärdighet. Läs gärna mer på vår hemsida: www.hammarel.se.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. För mer information, besök www.performiq.se.

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet tillsvidareanställning direkt hos kund. Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Alfred Domberg på mejl; alfred.domberg@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Städande arbetsledare

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jan 18
Vi söker just nu en städande arbetsledare med kvalitetsansvar som kan stärka upp på vårt team i Örebro
Arbetet innebär städning, utbildning/fortbildning av nya medarbetare. kvalitetskontroller, uppföljningar med både kund och personal. En del av tjänsten innebär även en del administrativt arbete.
Det är viktigt att du tycker om att städa och göra rent, du ska även vara noggrann, serviceinriktad och självständig. Kunna ge konstruktiv feedback.
Vi har varierande städuppdrag både i privat och företagsmiljö. Hemstädning,
fönsterputs, flyttstädning, golvvård, byggstädning mm. Vårt uppdrag är att underlätta våra kunders vardag och ge dem tid över till det de vill eller behöver göra. Som att ta hand om sig själv och familjen.
Kriterier:
Som arbetsledare ska du vara:
• Serviceminded
• Noggrann
• Punktlig
• Du ska vara en glädjespridare
• Lagledare och skapa teamkänsla
• Flexibel
• Lösningsorienterad
• Du ska ha en toppklasskvalité

Ansök nu

Taxiförare / Färdtjänstförare / Skolskjutsförare

Taxiförare/Taxichaufför
Läs mer Jan 18
Hej,
Vi söker just nu 4 st nya taxiförare, som REDAN HAR taxiförarlegitimation. Ingen erfarenhet krävs, vi utbildar dig.
Heltid. Månadslön. Dagtid, måndag - fredag.
Hos oss kör du som förare en personbil, vi kör blandade uppdrag, exempelvis: färdtjänst, skolskjuts, privatkunder och budtransporter.
Vi anställer löpande, skicka in ditt CV + personliga brev nu, eller hör av er till: Egzonztaxiab@outlook.com , vi svarar alltid direkt.
Det ända kravet som ställs är du redan ska ha ett taxiförarlegitimation.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Gruppchef IT till Sectra!

Affärsområdeschef
Läs mer Jan 18
Inledning:
Har du tidigare erfarenhet av ledarskap och vill arbeta med att göra skillnad i samhället genom teknik? Vi söker nu dig med passion för innovativa mjukvarulösningar och som vill driva förändring och förbättring hos Sectra! Varmt välkommen med din ansökan.

Information om tjänsten:
Sectra är en av världens ledande leverantörer av IT-system för hantering av medicinska bilder. Deras långsiktiga ambition är att vara ledande när det gäller att göra kundernas diagnostik mer effektiv och bidra till bevisat förbättrade vårdresultat för patienter. Med andra ord skapar de framtidssäkra och effektiva lösningar som hjälper till att rädda liv.

Professionals Nord söker för Sectras räkning en Gruppchef IT. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Sectra. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Sectras önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
• Möjligheten att bidra till bättre sjukvård för miljontals patienter världen över.
• En fantastisk möjlighet att använda och utveckla dina ledaregenskaper i en miljö med stort ansvarstagande och hög kompetens
• Möjligheten att få driva förändring och förbättring tillsammans med kompetenta och erfarna medarbetare

Arbetsuppgifter
I rollen som gruppchef IT hos Sectra ansvarar du för att skapa och aktivt utveckla en kreativ, flexibel och effektiv miljö för deras korsfunktionella projekt- och leveransteam som idag utgörs av totalt 18 st medarbetare. Du bidrar aktivt till att säkerställa en hög kvalitet i deras rutiner och processer samt att ni arbetar med ständiga förbättringar. Vidare exempel på arbetsuppgifter kommer vara att:

• Aktivt arbeta med coaching och utveckling av dina medarbetare
• Aktivt bidra till att identifiera och rekrytera morgondagens medarbetare
• Vara delaktig och utveckla Sectra till en ännu mer kundorienterad och bättre leverans- och förvaltningsorganisation
• Ta ansvar för såväl din egen utveckling som dina medarbetares och verka för att medarbetarnas gemensamma och långsiktiga kompetens samt leveransförmåga stärks.

Vi söker dig som:
Har några års erfarenhet av rollen som ledare och bakgrund inom mjukvaruutveckling. Vidare har du erfarenhet av att hantera personalfrågor och att arbeta utifrån ett coachande ledarskap. Du har god kunskap i både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som gruppchef hos Sectra. Som person är du kommunikativ och lyhörd för att skapa motivation och hjälpa dina medarbetare att nå sin fulla potential. Vidare är du lösningsorienterad och innovativ som arbetar aktivt för att driva förändring och förbättring i alla led i organisationen.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, rekrytering
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Grundin

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Cybersäkerhetsoperatör

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jan 18
Vi satsar på cybersäkerhet och söker nu ett antal cybersäkerhetsoperatörer till Trafikverket. Vi kommer även att rekrytera cybersäkerhetsanalytiker - titta gärna på vår hemsida för att läsa mer!


Cybersäkerhetsoperatör

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har ett stort cybersäkerhetsintresse och vill vara en del av ett fantastiskt team! Som en del av Trafikverkets CSOC (Cyber Security Operations Center) kommer du som Cybersäkerhetsoperatör huvudsakligen arbeta med att aktivt säkerhetsmonitorera och hantera digitala säkerhetshändelser.
Vi har för avsikt att genom vidareutbildning, både externt och internt, ge dig det stöd du behöver för att höja din kompetens inom området i snabb takt. Vi räknar alltså inte med att du är en fullfjädrad operatör utan kommer se till din potential och fylla på med det du behöver. Grunden du framförallt behöver ha är säkerhetsmedvetenhet samt förmågan att förstå och ta till dig det digitala landskapet.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat följande:
Kontinuerlig och aktiv säkerhetsmonitorering av Trafikverkets digitala landskap.
Hantering av digitala säkerhetshändelser där du ingår i ett incidenthanteringsteam vid större händelser.
Rapportering av digitala säkerhetsbrister.
Aktiv omvärldsbevakning utifrån ett cybersäkerhetsperspektiv.

I rollen som cybersäkerhetsoperatör arbetar du i ett team av kunniga kollegor men även i nära samarbete med övriga delar av organisationen för att höja myndighetens cybersäkerhetsförmågor.
Tjänsten innebär skiftarbete då verksamheten bedrivs dygnet runt, året om.
Då vi är en nationell myndighet kan resor förekomma i tjänsten.Övrig information

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@heroma.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!
I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.
Digitala intervjuer sker via Skype från vecka 9, 2023

Kvalifikationer

Vi söker dig med god analytisk förmåga som har ett stort intresse av området cybersäkerhet och vill utvecklas inom det. Du behöver ha förmåga att både skapa men också följa strukturer och processer även vid stressade situationer. Du behöver kunna växla upp om det sker en incident och hantera ett stresspåslag, såväl som att kunna ta det där djupa andetaget och växla ner igen när incidenten är hanterad. Du behöver ha en inre trygghet som gör att du kan ta obekväma samtal samtidigt som du kan vidmakthålla relationer och jobba i grupp. Då rollen kräver mycket samarbete med flera parter inom Trafikverket krävs även en god kommunikativ förmåga.
Dessutom har du en stor säkerhetsmedvetenhet och förstår vikten av det arbete du utför.
Vi söker dig som
har eftergymnasial utbildning inom IT, alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer likvärdig
har körkort B
uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
har goda kunskaper i engelska, såväl tal som skrift

Det är meriterande om du
har erfarenhet av arbete inom IT med förståelse gällande informationssystem, nätverk och kommunikation samt deras sammanhang i ett digitalt landskap
har erfarenhet av säkerhetsmonitoriering
har erfarenhet av skiftarbete


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
Inom vår IT-organisation är du med och utvecklar Sverige med hjälp av moderna och innovativa lösningar. Vi är mitt i en spännande förändring där vi försöker ta vara på digitaliseringens möjligheter till fullo. Digitaliseringen ställer allt större krav och vi vill därför anpassa oss vad gäller kompetens, arbetssätt och organisation i takt med utvecklingen. Vi har ett helhetsansvar för IT och telekom, en verksamhet som pågår dygnet runt, året om - precis som Sveriges transportsystem.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare till Sectra!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 18
Inledning
Är du mjukvaruutvecklare och vill arbeta med att göra skillnad i samhället genom teknik? Vi söker nu dig som är en analytisk problemlösare med passion för innovativa mjukvarulösningar och som tillsammans med Sectra vill vara med och skapa spetsteknologi i världsklass! Varmt välkommen med din ansökan.

Information om tjänsten
Sectra är en av världens ledande leverantörer av IT-system för hantering av medicinska bilder. Deras långsiktiga ambition är att vara ledande när det gäller att göra kundernas diagnostik mer effektiv och bidra till bevisat förbättrade vårdresultat för patienter. Med andra ord skapar de framtidssäkra och effektiva lösningar som hjälper till att rädda liv.

Professionals Nord söker för Sectras räkning en Mjukvaruutvecklare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Sectra under sex månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Sectras önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
• Möjligheten att bidra till bättre sjukvård för miljontals patienter världen över.
• Kompetenta och engagerade kollegor som alla har ett brinnande intresse för teknik.
• Möjligheten att utforska och arbeta med dina egna idéer genom avsatt tid för detta. Ideér som sedan ofta ingår i deras produkter.

Arbetsuppgifter
I rollen som mjukvaruutvecklare kommer du tillsammans med ditt team att leverera produkter och tjänster till Sectras kunder genom att designa, programmera, testa, underhålla och utvärdera mjukvarulösningar. Du säkerställer tillsammans med ditt team att Sectra kan leverera produkter med rätt funktioner, som löser rätt problem för deras slutanvändare. Vidare är du med och säkerställer att Sectras lösningar är lättanvända, framtidssäkra och effektiva.

Sectras utvecklingsteam är organiserade i agila, självorganiserade grupper med en gemensam passion för teknik och som tillsammans ansvarar för både design, implementering och kvalitet i deras produkter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vidare att omfatta:

• Användande av Visual Studio, GIT och JIRA för hantering av kod och planering
• Fullstack-utveckling i en modern teknikstack baserad på .NET Core och React

Vi söker dig som
har en eftergymnasial utbildning där du läst programmering och har ett starkt intresse för ny innovativ teknik och mjukvaruutveckling. Vidare behärskar du såväl svenska som engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av mjukvaruutveckling inom agila teknologier samt erfarenhet av webb/css eller docker.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Sectra. Du är lösningsorienterad inför de uppgifter du ställs inför och trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vidare är du hjälpsam och sträcker gärna ut en hjälpande hand i teamet för att tillsammans uppnå goda resultat och lära sig av varandra.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Grundin

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Ansök nu

Cybersäkerhetsanalytiker till Trafikverket-CERT

Säkerhetsanalytiker, IT
Läs mer Jan 18
Brinner du för cybersäkerhet och gillar att utvecklas och ta dig an spännande utmaningar i en komplex IT-anläggning? Motiveras du av att underlätta för invånare och företagare i hela Sverige? Se hit då har vi jobbet för dig!


Cybersäkerhetsanalytiker till Trafikverket-CERT

Arbetsuppgifter

I din roll som cybersäkerhetsanalytiker på Trafikverket kommer du vara en viktig del i att säkerställa att vårt digitala landskap är robust, resilient och säkert. Du kommer ingå i en grupp som arbetar verksamhetsövergripande i Trafikverket.
Arbetet består huvudsakligen av att utveckla förmågan till ändamålsenlig monitorering av Trafikverkets digitala landskap i sin helhet, utifrån ett cybersäkerhetsperspektiv. Du ansvarar för hantering och uppföljning av eskalerade digitala säkerhetshändelser och bedömer konsekvenser för Trafikverkets verksamhet vid större digitala säkerhetshändelser. Du är delaktig i att bygga upp och utveckla förmågorna inom ditt specifika kompetensområde. Ingen dag är den andra lik och du kommer ställas inför utmaningar som ställer höga krav på problemlösningsförmåga och tekniskt kunnande. 
Dina uppgifter kommer bland annat att vara att:
koordinera större händelser som påverkar eller kan skada informationssäkerheten i Trafikverkets digitala landskap
omvärldsbevaka gällande hotaktörer, hot och sårbarheter som kan skada informationssäkerheten i Trafikverkets digitala landskap
vidmakthålla och utveckla övningsverksamhet inom området cybersäkerhet
vidmakthålla och utveckla förmågan att emulera antagonistiska angrepp i Trafikverkets digitala landskap

I rollen som cybersäkerhetsanalytiker kommer du att arbeta i nära samarbete med kunniga kollegor men även tillsammans med övriga delar av organisationen för att höja myndighetens cybersäkerhetsförmågor. Vi erbjuder en gedigen introduktion och vidareutbildningar för att ge dig stöd i din kompetensutveckling. Arbetet sker i huvudsak dagtid och resor förekommer i uppdraget. Beredskap kan förekomma.
Jag som rekryterar heter Louise Olsson och jag värdesätter hög lagkänsla, där vi tillsammans driver vår verksamhet framåt och gemensamt hanterar de utmaningar vi står inför. Vi arbetar i en verksamhet där man inte alltid vet hur varje arbetsdag kommer att se ut vilket gör att vi behöver vara flexibla och hantera vår vardag utifrån olika perspektiv med en helhetssyn för Trafikverkets bästa. 
 Trafikverket kan erbjuda dig en modern arbetsplats med fräscha kontor där vi möter varandra med respekt och omsorg i en öppen och nyskapande kultur. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare.

Övrig information

Trafikverket samarbetar med andra arbetsgivare i Dalarna gällande medflyttarfrågor, detta genom Rekryteringslots. Mer information om detta hittar du på www.rekryteringslots.se
Vi planerar att hålla videointervjuer under vecka 9-10. Dessförinnan kommer två korta webbaserade tester vara en del i urvalsarbetet. Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@heroma.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss.
Som sökande till den här tjänsten kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen har du god analytisk förmåga och lätt att se sammanhang, vilket kommer vara viktigt både inom det egna verksamhetsområdet men även i helhetsperspektivet inom Trafikverket. Då tjänsten kräver mycket dialog och samarbete med flertalet parter på och utanför Trafikverket krävs det att du är trygg och prestigelös i ditt samarbete samt tydlig och förtroendeingivande i din kommunikation. Du har förmåga att planera och arbeta metodiskt för att uppnå önskat resultat, samt hålla dig ajour och ta in kunskap från vår omvärld.
Vi söker dig som
har högskoleutbildning eller annan eftergymnasial utbildning inom IT, alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi sammantaget bedömer likvärdig
har aktuella och breda kunskaper kring IT-system och IT-arkitektur samt dess sammanhang i det digitala landskapet
uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
har goda kunskaper i engelska, såväl god läsförståelse som god tal- och skrivförmåga
har B-körkort

Det är meriterande om du
har kännedom om industriella kontrollsystem
har ledarerfarenhet
har erfarenhet av incidenthantering
har certifieringar inom cybersäkerhet


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Läs mer här

Vi satsar på cybersäkerhet och kommer också rekrytera cybersäkerhetsoperatörer, klicka på länken för att läsa mer om tjänsten.

https://www.trafikverket.se/om-oss/jobba-hos-oss/lediga-jobb/

Ansök nu

Kvalitetsingenjörer sökes för uppdrag hos kund!

SQE Supplier Quality Engineer
Läs mer Jan 18
På Semcon sätter vi människan först och utvecklar tekniken med slutanvändaren i fokus. Vi arbetar tillsammans med kunder inom flera branscher i regionen och söker nu ytterligare ingenjörer till vårt team i Örebro.

Som konsult hos oss ges du möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling genom stor variation av uppdrag, kurser och genom kunskapsutbyten med dina kollegor på Semcon.

Vi växer inom flera områden och söker nu kvalitetsingenjörer för uppdrag hos kund. Rollen kräver att du är utbildad ingenjör med erfarenhet av kvalitetsarbete, antagligen från antingen tillverkande industri eller processindustri.

Du är van att arbeta med leverantörskontroller/kvalitetsaudits antingen som SQM eller som en del av SQA. Du har erfarenhet av arbete med APQP, PPAP och 8D-rapporter. I arbetet ingår även hantering av reklamationer, granskning av komponenter samt hantering av, och arbete med, kravspecifikationer.

Som kvalitetsingenjör är du länken mellan inköp och produktion hos kund och det krävs därför att du är kommunikativ, systematisk och har lätt att samarbeta med andra. God engelska är en fördel och B-körkort är ett krav. Några av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess och beroende på vad som blir ditt första uppdrag kan du behöva ha svenskt medborgarskap samt genomgå och godkännas i en säkerhetsprövning.

Våra chefer gör allt för att stötta konsulternas utveckling i den takt de önskar. Som konsult kan du känna dig trygg i att Semcon tar hand om din utveckling och att hitta ditt nästa uppdrag medan du levererar det bästa du kan hos kund.

För att trivas som konsult bör du tycka om att lära dig nya saker, hamna i nya miljöer tillsammans med nya människor samt tycka om att utvecklas.

Semcon växer - följ med på vår spännande resa!

Intervjuer kommer ske löpande, ansök så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Almia söker specialistläkare inom allmänmedicin till Örebro

Specialistläkare
Läs mer Jan 18
Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är specialistläkare inom allmänmedicin för uppdrag i Örebro.
Om uppdraget:
Tjänsten är på visstid och omfattar arbete inom primärvården. 
Stor chans till förlängning!
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är specialistläkare inom allmänmedicin. Det är önskvärt om du har arbetat i regionen tidigare och/ eller har vana av att arbeta i journalsystemet NCS Cross.
Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter för specialistläkare inom allmänmedicin.
Personliga egenskaper:
Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter. 
Vi erbjuder dig:
Din egen personliga konsultchef
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag
Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket
Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro, bland annat flexibel schemaläggning
Om Almia Vårdbemanning - Familjära, engagerade, professionella
Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra. 

Om Örebro
Som en av Sveriges största städer, är Örebro en plats med massiv utav aktiviteter och sevärdheter. När du redan befinner dig i staden, varför inte besöka det kända gamla slottet, Vattentornet Svampen, eller ta med familjen till Gustavsvik för lite bad och skoj? Glöm heller inte Stadsparken i Örebro som erbjuder en härlig naturupplevelse, varför den utsågs till Sveriges vackraste park år 2004.

Sista svarsdag:
2023-01-25- Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag. 
https://almiabemanning.se/

Ansök nu

Sjuksköterska till Stötvågsbehandlingen, Urologmottagningen USÖ

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 18
Vi söker ytterligare en sjuksköterska till vår stötvågsverksamhet (ESVL) där vi behandlar patienter med njursten och uretärsten. Är du en tekniskt intresserad och självständig sjuksköterska? Du måste gilla att klura lite och ha vilja att bli proffs inom just ditt område. Vi har en ny stötvågsbehandlingsutrustning som möjliggör behandlingar som vi inte kunde utföra på urologmottagningen tidigare. Nu vill vi satsa och utveckla ännu mer! Är du den vi söker?
Urologmottagningen består av en Mottagningsenhet och en Behandlingsmottagning.
Lite kort om oss: Hos oss arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, forskningssjuksköterskor, uroterapeuter, läkare och kuratorer. Vi har också sjukgymnast och dietist kopplad till verksamheten. Vi arbetar i team kring de olika urologiska diagnoserna för att ge patienterna bästa möjliga vård. Våra huvudområden är främst utredning och behandling av endourologi, njurcancer, prostatacancer, blåscancer, peniscancer, testikelcancer, implantat, strikturer och LUTS. Men vi handhar även alla övriga urologiska diagnoser och symptom. Vi har ett tydligt samarbete med övriga enheter på kliniken.
Vi som arbetar på urologen är ett glatt och kompetent gäng som tycker om vårt arbete. Vi gör skillnad, varje dag! Hos oss finns väldigt goda möjligheter att utvecklas i sin yrkesroll, varje medarbetares kompetens tas tillvara. Vårt fokus ligger på att vi tillsammans skapar den bästa vården.

Verksamhetsområde urologi bedriver verksamhet vid två av regionens tre sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Vi har en bred urologisk verksamhet som omfattar såväl basal urologi som de flesta typer av högspecialiserad urologisk kirurgi. Vi har också en bred forskningsverksamhet och ett utbildningsuppdrag inom såväl sjuksköterske- och läkarutbildning. Vid Universitetssjukhuset Örebro finns en vårdavdelning, en operationsavdelning, en avdelning för dagkirurgisk vård och stötvågsbehandling, en administrativ enhet samt mottagning.
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har cirka 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Sjuksköterska till Stötvågsbehandlingen, Urologmottagningen USÖ

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta med stötvågsbehandling. Du kommer tillsammans med en kollega utföra behandlingarna självständigt. En ansvarig läkare finns alltid knuten till stötvågsverksamheten. Du kommer att få internutbildning av erfarna sjuksköterskor och läkare i stensjukdomen och de olika behandlingsmetoderna med inriktning på stötvågsbehandling. Vi har under 2021 utvecklat verksamheten så att vi kan utföra mindre stenoperationer i lokal anestesi på behandlingsmottagningen, du kommer ges möjlighet att vara en del av detta team.
Du kommer även vara placerad på vår Behandlingsmottagning. Till Behandlingsmottagningen kommer patienter som skall genomgå dagkirurgisk operation (pre- och postoperativ vård), få blodtransfusion, infusioner, röntgenundersökningar som kräver för- och eftervård, mm. Arbetsuppgifter på vår Mottagningsenhet kan också förekomma, exempelvis egen sjuksköterskemottagning och mottagning med läkare.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med arbetslivserfarenhet, gärna minst tre år. Om du har erfarenhet av opererande verksamhet och/eller har läst kurser inom urologi så kan det vara meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi har hög delaktighet och förväntar oss att du har viljan, att tillsammans med dina kollegor, driva och utveckla arbetet på mottagningen. Som person är du flexibel, ser möjligheter istället för hinder, du är självständig och trivs med ett högt arbetstempo. Du är en god kollega och har ett patientfokuserat arbetssätt. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan så ses vi kanske för en intervju.

Ansökan

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Kurator/behandlare till Föräldrastöd, Förebyggande enheten

Kurator
Läs mer Jan 18
Drivs du av socialt förebyggande arbete och vill vara med i vårt föräldraskapsstöd? Ta chansen att bli en del av vår enhet och få en roll där du gör skillnad!

Om tjänsten

 Som kurator på föräldrastöd har du ett varierande och utvecklande arbete. Ditt uppdrag är att stödja föräldrar till barn i åldrarna 0-18 år med generella och riktade socialt förebyggande insatser. Stödet kan ske i grupp, familj eller individuellt. Vi erbjuder bland annat strukturerade föräldrakurser, utbildningar, föreläsningar och temakvällar om föräldraskap. Vi har även en föräldratelefon dit föräldrar kan ringa med sina funderingar i sitt föräldraskap.

I din roll som kurator ingår bland annat ett nära samarbete med övriga verksamheter i Förebyggande enheten men även familjecentraler, fritidsgårdar och skolor. En nära samverkan med andra aktörer är en självklarhet för att lyckas i arbetet.

Du välkomnas till en trygg arbetsgrupp med mycket kompetens.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• arbeta utifrån beprövad kunskapsteori och evidensbaserade metoder
• ansvara för att upprätta, genomföra och följa upp handlingsplaner
• genomföra individuella stöd, - motivations-, - kris och konfliktsamtal
• initiera och delta i olika samverkansformer
• leda föräldrakurser

Kompetenskrav

• socionomexamen om 210 hp eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig motsvarande 210 hp
• B-körkort för manuell växellåda

Vi ser att du är trygg i dig själv och i mötet med andra. I arbetet krävs en god kommunikativ förmåga samt att du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. I ditt arbete har du lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du trivs med att arbeta självständigt likväl som tillsammans med andra i ett team och samarbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. En god struktur och förmåga att ta initiativ och själv driva ditt arbete framåt är en självklarhet för dig. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

• erfarenhet av att leda föräldrakurser
• erfarenhet av samtalsstöd

Omfattning och tillträde
Anställningsform: Vikariat

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse, t.o.m. 31 december 2023

Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen
Förebyggande enheten består av Fältgruppen, Föräldrastöd, Stödcentrum för unga brottsutsatta, Medlingsverksamheten samt Sputnik. 

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.

Övrig information
Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

 

Ansökan
Sista ansökningsdag är 31 januari.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

TopWork söker produktionstekniker...

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Jan 18
...till vår kund Prokon AB. Har du erfarenhet inom produktionsteknik? Driven, noggrann och strukturerad? Då är du intressant för tjänsten. Har du dessutom möjlighet att arbeta på plats hos kund, dvs. att ligga borta i veckorna? Då är det dig vi söker!  
 
TopWork söker dig som vill hjälpa Prokon AB att växa. Vi står inför en expansion och i egenskap av produktionstekniker är det ditt ansvar att hjälpa oss att utveckla våra kunders produktion. Ditt arbete innebär en variation av teknik och möten. Du arbetar tätt tillsammans med operatörer, tekniker och produktionsledning för att utveckla produktionen hos respektive kund. Uppdragen grundas oftast i uppmätning av operationstider och metodutveckling och kan exempelvis även inkludera dimensionering av hela fabriker eller utformning av specifika arbetsstationer. Alla uppdrag utförs på plats, vilket innebär att du kommer arbeta hos olika kunder runt omkring i Sverige, ibland flera veckor i sträck.

Som Produktionstekniker ser vi att du har högskoleexamen i produktionsteknik och/eller annan relevant utbildning eller erfarenhet inom området. Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet inom områden som arbetsmätning eller produktionsekonomi. Erfarenhet från fordonsindustrin och/eller automation är meriterande. Kunskaper om Lean Manufacturing, Six Sigma, projektledning eller maskinuppföljningssystem är meriterande.
 
Som person har du ett stort eget driv, ansvarsfull och hög integritet.  Vi tror också att du har ett intresse av att leda andra och en förmåga att snabbt skapa förtroende hos såväl kund som medarbetare. För att lyckas krävs att du talar och läser svenska och gärna engelska. 
 
Uppdraget är en direktrekrytering till Prokon AB som erbjuder en tillsvidareanställning. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
 
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
 
Prokon är en rikstäckande och komplett leverantör inom produktionseffektivisering. Med engagemang och envishet har vi med våra arbetsmetoder och mångåriga erfarenhet tagit fram mätverktyg som ger en tydlig överblick av produktiviteten i produktionen. Detta förenklar prioritering i förbättringsinsatser och ger därigenom en högre effektivitet. Läs mer på prokon.se  


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil

Ansök nu

Stödpedagog till Gällersta gryt

Stödpedagog
Läs mer Jan 18
Är du en person som söker ett utvecklande arbete där du får möjlighet att göra en meningsfull insats? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker nu en pedagogisk och engagerad stödpedagog till gruppbostaden Gällersta-Gryt.


Om tjänsten
I rollen som stödpedagog arbetar du tillsammans med boendestödjare för att ge stöd och service i servicemottagarnas dagliga liv för att de ska få möjligheter att leva som andra. Som stödpedagog arbetar du utifrån perspektiv på både individ- och gruppnivå i verksamheten. Dina huvudsakliga uppgifter är att stödja servicemottagaren utifrån mål och beviljad insats, samt anpassa verksamheten utifrån servicemottagarens behov. Det är därför viktigt att du har en människosyn som bidrar till den enskildes personliga utveckling, delaktighet och möjlighet att påverka sin livssituation. Du kommer även att stödja kollegor i upprättande och uppföljning av genomförandeplaner, samt säkerställa att den sociala dokumentationen håller god kvalité. För att tillförsäkra servicemottagaren goda levnadsvillkor arbetar vi utifrån ett visuellt, strukturerat arbetssätt (VISA) samt utifrån individens behov i centrum (IBIC). 

Huvudsakliga arbetsuppgifter 

• delta och stödja i servicemottagares aktiviteter i och utanför boendet
• stötta servicemottagare i personlig omvårdnad samt uppgifter utifrån egenvård och delegation
• vägleda kollegor i metoder och arbetssätt
• stödja och samordna kollegor att bli självständiga i arbetet med att upprätta och följa upp genomförandeplaner
• samordna samverkan med närstående och tvärprofessionella team
• ha god kännedom om och följa lagar, policys, rutiner, riktlinjer, mål och planer
• använda verksamhetssystem och digitala verktyg i arbetet och dokumentera utifrån styrande dokument

Kompetenskrav

• Yrkeshögskoleexaminerad stödpedagog, behandlingsassistent, behandlingspedagog, socialpedagog eller aktiveringspedagog, alternativt 60 HP i relevanta ämnen (såsom pedagogik, funktionshinder, psykologi, beteendevetenskap, socialt arbete eller motsvarande)
• minst två års dokumenterad erfarenhet av arbete inom funktionsnedsättningsområdet
• dokumenterad erfarenhet av att arbete med personer med intellektuella funktionsnedsättningar
• B-körkort

För att passa som stödpedagog behöver du besitta en mycket god förståelse för människors olika förutsättningar samt ha en förmåga i att anpassa dig efter detta. I rollen arbetar du med att stärka kvaliteten i verksamheten och därför vill vi att du som söker är bra på att utvärdera och följa upp behov och arbetssätt. Du kommer också att handleda och stötta kollegor, det vill vi att du har förmåga att göra på ett lyhört och prestigelöst sätt. Vi ser även gärna att du är bra på att skapa engagemang för kvalitetshöjande arbete hos dina kollegor. Då arbetsuppgifterna anpassas efter servicemottagarnas behov för dagen bör du vara en person som trivs i en arbetsmiljö där planer och förutsättningar snabbt kan ändras. Vidare har du hög förmåga att driva ditt arbete på ett självständigt och effektivt sätt. 
 
Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med servicemottagaren och övrig personal samt att du skriftligt kan dokumentera det som verksamheten kräver. Då arbetet innefattar social dokumentation krävs god datorvana.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande 

• kunskap i individens behov i centrum (IBIC)
• erfarenhet av pedagogiskt arbete med personer med olika funktionsnedsättningar
• erfarenhet av Motiverande samtal (MI)
• kunskap eller erfarenhet av att arbeta med tydliggörande pedagogik ex. AKK eller VISA
• erfarenhet av att arbeta med personer med utåtagerande beteende???

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 1 mars eller enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Arbetstiden: schemalagd arbetstid dag, kväll, sovande jour och helg. 

Om arbetsplatsen
Gällersta-Gryt är en gruppbostad som startade i september 2021 där det bor sex servicemottagare. Verksamheten ligger i en lantlig och fin miljö ca 1 mil söder om centrala Örebro. Hit välkomnas du av en driven och hjälpsam arbetsgrupp som motiveras av att ge servicemottagarna en meningsfull vardag!

Socialförvaltningen i Örebro kommun ger stöd och service till personer med fysiska och psykiska funktionsnedsättningar enligt lagen om stöd och service (LSS) och Socialtjänstlagen (SoL). 

Övrig information
Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Innan du erbjuds en anställning inom arbete med personer med funktionsnedsättningar behöver du visa upp registerutdrag ur belastningsregistret.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 1 februari.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Marknadskoordinator

Marknadskoordinator
Läs mer Jan 18
Är du en initiativtagande och självständig person med öga för kommuniktaion som söker nästa möjlighet? Då har vi ett jobb för dig!

Vi söker nu en Marknadskoordinator i Örebro för kundens räkning. Uppdraget som konsult via Adecco ska tillsättas omgående och löpa 18 månader framåt med chans till förlängning. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Hur ser din arbetsdag ut?
I din roll som Marknadskoordinator är du ansvarig för marknadsföringen av kundens fyra cykelvarumärken i Skandinavien. Ansvaret omfattar varumärkesbyggnad för samtliga varumärken, att driva dem framåt samt skapa nya marknadsmöjligheter. Med Skandinavien räknas Sverige, Norge, Danmark, Finland och Baltikum, men du utgår från huvudkontoret i Örebro. 

Dina arbetsuppgifter som Marknadskoordinator blir bland annat att: 

• Skapa samt bibehålla relationer med återförsäljare/mediapartners

• Skapa och efterfölja media- och marknadsplaner samt årlig budget

• Utveckla varumärkestonalitet och utseende internt

• Ansvara och utveckla sociala medier för samtliga varumärken

• Planera samt delta i evenemang och aktiviteter i och utanför Skandinavien för samtliga varumärken

• Ansvara för logistik och material relaterade till att skapa event

• Sända ut pressmeddelanden 

Vem trivs här?
Event är en stor del av företagets marknadskommunikation. Du bör därför uppskatta att möta kunder och leverera kundupplevelser som överträffar förväntningar. De har därtill ett stort fokus på den digitala utvecklingen och inkluderar sociala medier och andra digitala verktyg i alla aktiviteter de genomför. Du ska drivas av att arbeta i en miljö som är under ständig utveckling, både som team och på egen hand. Du ska därtill vara van och uppskatta att ta egna initiativ. Du bör ha goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift, då företaget har ett nära samarbete med moderbolaget i Österrike och all kommunikation med dem, och flera återförsäljare samt kollegor i Skandinavien, sker på engelska.

Förutom att du är en initativtagande person med öga för kommuniktaion och som växer i sociala sammanhang så krävs det att du uppfyller nedstånde kriterier för att kvalificera dig till tjänsten: 

• Intresse för cyklar/elcyklar

• Utbildning och dokumenterad erfarenhet inom marknadsföring, kommunikation, event eller liknande

• Kunskaper i MS Office

• Kunskaper i Adobeprogrammen; InDesign, Photoshop, Illustrator

• B-körkort

• Trivs med att ha ett flexibelt arbete som innefattar resor och jobb med övernattning på annan ort

Om uppdraget
Uppdraget är ett konsultuppdrag på heltid, med start omgående, under 18 månader med chans till förlängning. Som konsult får du en anställning hos Adecco Sweden och blir uthyrd till företaget i Örebro. Vi har kollektivavtal och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Vänligen bifoga CV och personligt brev. Du söker tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök" intill annonsen.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på: pontus.enblom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kreativa, lyhörda och nyfikna Mekanikingenjörer sökes!

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Jan 18
Vill du vara med och utveckla innovativa produkter? Gillar du att arbeta i spännande utvecklingsprojekt? Älskar du problemlösning? Då är Semcon rätt ställe att vara på!

På Semcon är din åsikt och kunskap viktig. Vi utgår alltid från slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter & tjänster. Vi tar initiativ, är proaktiva och kommunikativa gentemot våra kunder och kollegor. Vi hjälper till där det behövs och omvandlar utmaningar till kreativa lösningar.

Semcon i Örebro levererar lösningar och projekt tillsammans med kunder i flera olika segment med fokus på Industri, Process och Life Science. Vi jobbar med flera av de stora världsledande företagen i regionen och utför även spännande uppdrag hos mindre företag.

Vi letar efter dig som vill bidra med erfarenhet och kompetens till vårt ingenjörsteam eller på plats hos någon av våra kunder. Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet inom mekanisk konstruktion. Du är van att arbeta nära kunder och vi ser att du behärskar ett eller några av de vanligaste CAD-programmen som till exempel SolidWorks, Catia V5/V6, Creo/Pro-E, Inventor eller likvärdigt.

Vi ser gärna att du har ett genuint teknikintresse, tar stort eget ansvar och har en stark inre drivkraft att lyckas tillsammans med dina kollegor. Vidare är du en positiv och utåtriktad person som gillar att knyta nya kontakter. God engelska är en fördel och B-körkort är ett krav. Några av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess och beroende på vad som blir ditt första uppdrag kan du behöva ha svenskt medborgarskap samt genomgå och godkännas i en säkerhetsprövning.

På Semcon lever vi efter People first - then technology. Vi skapar produkter för människor och för framtiden genom en inspirerande arbetsmiljö där alla får komma till tals och där mångfald uppskattas. Som konsult hos Semcon kommer du få möjlighet att delta i aktiviteter på kontoret, utveckla din kompetens och träffa människor som brinner för det de gör.

Semcon växer - följ med på vår spännande resa!

Intervjuer kommer ske löpande, ansök så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Bli vår Projektledare i dubbelspårsutbyggnaden Hallsberg-Degerön

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jan 18
Vill du vara med och driva ett av Sveriges största järnvägsprojekt - då har vi en spännande tjänst för dig!
Som Projektledare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.


Bli vår Projektledare i dubbelspårsutbyggnaden Hallsberg-Degerön

Arbetsuppgifter

Vi är en enhet inom Stora projekt på Trafikverket, som ansvarar för att bygga dubbelspår på sträckan Hallsberg-Degerön, för att få ett kontinuerligt dubbelspår från Hallsberg och vidare till Europa.
Som projektledare hos oss på får du möjlighet att leda ett projektteam med tekniska specialister, administratörer samt kontrakterade konsulter och entreprenörer. Du ansvarar för helheten när det gäller att leda, styra och följa upp projekt. Du bidrar med motivation och inspiration till ditt projektteam för att skapa en bra arbetsmiljö. I rollen har du kontakt med allmänheten men även med kommuner och andra myndigheter.
Jag som blir din chef heter Linda Lingdell. Jag driver verksamheten framåt med fokus på resultat och med stor tillit till mina medarbetares förmåga och vilja att ta ansvar. Jag söker nu dig som kan fungera som stöd i projektens framdrift. Enheten du kommer att tillhöra präglas av våra ledord; glädje, generositet och engagemang.
Din utveckling
Du kommer att tillhöra en av Sveriges största beställarorganisationer, och den samlade projektledarkompetensen hos våra cirka 1 000 projektledare är unik.
Som projektledare har du tillgång till olika forum för erfarenhetsutbyten, nätverk, utbildningar samt talang- och utvecklingsprogram.
Trafikverket kan erbjuda dig en modern arbetsplats där vi möter varandra med respekt och omsorg i en öppen och nyskapande kultur. Hos oss lönar sig alltid goda prestationer, men vi är samtidigt noggranna med att skapa förutsättningar för en bra balans mellan arbete, familj och fritid. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare. 
Tjänstens placeringsort är Örebro, men du kommer även att resa för att följa upp produktionen utefter sträckan Hallsberg-Degerön.

Övrig information

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet. Intervjuer sker via skype och är beräknade att ske under v. 9-10.
Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan det finnas möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid.
Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Linda Lingdell på telefon 073-817 20 88.
#LI-Hybrid

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen är du en ledare som bygger förtroende, klargör riktning och levererar resultat. Du samarbetar och har en god kommunikationsförmåga, vilket innebär att du förmedlar budskap på ett enkelt sätt, är lyhörd och anpassar din kommunikation till mottagaren. Som ledare har du lätt för att skapa delaktighet och att vara flexibel vid förändrade förutsättningar. Vidare skapar du god struktur i ditt arbete och trivs när du får använda din analytiska problemlösningsförmåga.
Vi söker dig som
har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180 hp (120p) med teknisk inriktning, eller annan utbildning i kombination med relevant erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen som vi kan bedöma som likvärdigt
har flera års aktuell erfarenhet i rollen som projektledare, uppdragsledare, projekteringsledare eller liknande roll
har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
har körkort för personbil

Det är meriterande om du
har erfarenhet från utförandeentreprenader
har erfarenhet av projekt i produktion som innehåller tunnel, bro eller mark
har aktuell arbetslivserfarenhet kopplat till projekt inom järnväg

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
Inom Stora projekt leder vi flera av Trafikverkets allra största investeringsprojekt . Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.
#LI-ÅG1

Ansök nu

Systemutvecklare som gillar tekniken i framkant

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 18
Välkommen till ett talangfullt team där du får chansen att arbeta med duktiga kollegor från olika länder och bakgrunder. Du erbjuds möjligheten att växa kunskapsmässigt och förbättra din problemlösnings- och utvecklingsförmåga ur olika perspektiv. Nyfiken? Läs gärna mer: https://plusius.io


Om tjänsten
Ditt nya jobb:
Inom teamet kommer du att lära dig något nytt och möta en ny utmaning varje dag och ha riktigt kul på resans gång. Plusius vision är att bli en av Sveriges Fintech Unicorns inom några års tid med din hjälp. - Up for it? Join the dream team!

Plusius i Örebro erbjuder finansiella tjänster – från initiering till mottagare med smarta delningslösningar som standardtjänst. Oavsett betalningens komplexitet underlättar Plusius utbetalningar till flera mottagare i realtid; samtidigt som det täcker det förbättrade KYC/AML-arbetet.

Plusius använder Agile metod för daglig utveckling och Scrum-teamet arbetar tillsammans med Product Owner, Arkitekt och QA, för att säkerställa att man kan tillhandahålla de bästa lösningarna med hög kvalitet till kunderna.

Utvecklarna äger processen:
Byggd för att enkelt kunna ändras i små modulära steg. Processen ägs av utvecklingsteamet och arkitekterna men byggs för produktägaren där man tillsammans bestämmer bäst väg framåt under tiden systemet tar form och nya krav ställs på dess funktionalitet.
Teknik Agnostiker, använd den bästa tekniken för den lösning som krävs är mottot.

Avancerade Teknologier: Fintech lösning med följande beståndsdelar Azure, Microservices, Kubernetes, CI/CD.

Anpassningsförmåga: Flera inkommande/utgående integrationer med en design som tillåter konfigurerbara plattformsprofiler och reskontrakonton gör den anpassningsbar till nästan alla affärscase.

Automatisering:
CI/CD med automatiserad distribution för utveckling och releaser.
Insamling/delning/nettning/utbetalning med full betalningsflödesautomatisering, gör den omedelbara betalningen möjlig.


Ditt ansvar:
• Givet ett projekt kan arbeta med arkitekter för att designa och implementera ett system som uppfyller kraven.
• Kan designa ett system som är enkelt att underhålla från kodbas till arkitektoniskt tillvägagångssätt.
• Dokumenttestning, fel-lösningar och övergripande mjukvaruutvecklingsprocess.
• Analyserar och löser fel i systemet.
• Testa, underhålla och uppgradera befintliga system, rekommendera mjukvaruförbättringar för att säkerställa stark funktionalitet och optimering
• Samarbetar effektivt med andra.


Vem är du?
Kvalifikationer och erfarenheter
• Erfarenhet och förmåga är viktigt, år av erfarenhet är sekundär.
• Påvisbar erfarenhet av .Net C#, LINQ och Entity Framework.
• Påvisbar erfarenhet av att bygga API:er inom .Net-ramverket.
• Erfarenhet av att skapa applikationer i molnet helst Azure.
• Erfarenhet av GIT och Azure DevOps.

• Erfarenhet av Docker och Kubernetes är meriterande.
• Erfarenhet av att skapa och underhålla Azure DevOps pipelines är en bonus.
• Erfarenhet av Fintech-produkter är meriterande.


Vi söker dig med god samarbetsförmåga och du ser dig som effektiv med tiden på arbetet. Du känner igen dig i att vara utmärkt kritisk, analytisk och ha en god problemlösningsförmåga.

Inte minst av allt, du vill vara i en miljö som har siktet framåt och viljan att lyckas tillsammans.Om verksamheten
Läs gärna mer: https://plusius.io

Ansök nu

HR Business Partner - Örebro

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Jan 18
Schneider Electric™ creates connected technologies that reshape industries, transform cities and enrich lives. Our 140,000 employees thrive in more than 100 countries. From the simplest of switches to complex operational systems, our technology, software and services improve the way our customers manage and automate their operations. Help us deliver solutions that ensure Life Is On everywhere, for everyone and at every moment.
Schneider Electric has been ranked one of the world’s most sustainable corporations, in an annual list compiled by Corporate Knights, a media and research company focused on corporate sustainability performance
The World’s 50 Most Sustainable Companies in 2022
Find out more about us an employer:
https://www.youtube.com/watch?v=VbldHPFltQQ
What we are looking for
We have a great opportunity for an experienced HR Business Partner to join the Global Supply Chain HR team in Sweden. If you have a good understanding of Swedish employment law and practices; if among your experiences you have had an opportunity to manage complex HR projects, experience of working in lean environments, and above all you have excellent interpersonal and influencing skills then this might be the right role for you!
Location: This role will be based at our site Örebro and you will be working on hybrid mode. So, you will be working 4 days per week on site and 1 day from home.
Responsibilities
In close partnership with your business leader, propose efficient HR solutions (costs and time) that are suited to the business challenges and guarantees the application of Group and Country HR policies.
Contribute to the design of organizations (resources, processes) to suit business challenges
Manage the People aspect of the Schneider Performance System (Performance Competency Management, Engagement, Diversity, and Inclusion)
Coordinate, with the site leader, the resources business needs within the framework of the organization
Lead the implementation of change management processes
Coordinate and guarantee that the HR processes and programs (Performance & Development Reviews, Global Salary Review, Succession Planning, People Review, engagement surveys etc) are correctly carried out around the company values
Contribute to people development (key talents and individual cases in line with regulations and values)
Drive Learning and Development initiatives at site level
Manage labour relations and legal aspects for the site
Contribute to occupational health and wellbeing initiatives
Be responsible for the data accuracy and integrity for the site HR Information Systems


Relevant skills and experiences
5+ years of experience in a related logistics/manufacturing focus HR role
Relevant university degree or similar qualification
Labor law and strong knowledge of Swedish collective agreements?
Strong communication and influencing skills are critical in this role
Fluency in Swedish and English, both written and spoken?


As a colleague you are a strong relationship/team builder, you navigate complexity balancing structure, pragmatism, and prioritization ability. You are curious and down-to-earth and business oriented. You are driven by change and hold high integrity.

What do we offer you?
This is a great opportunity to join Schneider Electric and power your career! You will be joining an international, dynamic, and responsible company, with an enviable reputation in the market.
Schneider fosters the development of all its’ people around the world. Every day, we empower employees to achieve more and experience exciting careers. Find out how our values and unique position make Schneider Electric the employer of choice – apply now.
When you work for Schneider Electric you work for a company focused on its people. We are proud to promote diversity, inclusion, people development and work-life integration!
Did we get you inspired?
Please submit your application soonest. We will fulfill the position as soon as the suitable candidate has been found.
Contact persons
If you have questions regarding this position, please contact Hiring manager Piroska Mayer, at +36 148 137 18, and if you want to tell us more about yourself and why you think this is the right role for you, then feel free to contact Talent Acquisition Specialist Marcus Grahn at +4676 134 12 21.
Welcome to submit your application!
At Schneider Electric, we call this Life Is On. https://www.se.com/se/jobb
Why us?
Schneider Electric is leading the digital transformation of energy management and automation. Our technologies enable the world to use energy in a safe, efficient and sustainable manner. We strive to promote a global economy that is both ecologically viable and highly productive.

Ansök nu

Vi söker Javascript-developer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 18
Arbetar du inom IT och längtar efter en flexibel vardag där du själv kan välja var och när du vill arbeta? Går du kanske i tankarna om att söka efter en arbetsplats där just du får utvecklas både på ett professionellt plan, och på ett personligt plan. Då har vi jobbet för dig!
På Viva Bemanning söker vi just nu en Senior samt Erfaren Junior Javascript-developer till flera olika städer i Sverige!
Anställningsform
Tillsvidareanställning, Heltid.
Kvalifikationer
Vi söker efter talangfulla kandidater till rollen som Senior samt Erfaren Junior Javascript-developer. Som person ser vi att du är proaktiv och engagerad i ditt arbete. För att lyckas i rollen ser vi även att du är fokuserad samt har relevant erfarenhet för rollen. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig och förstå svenska i både tal och skrift.
Om oss
Viva Bemanning startade år 2019 med visionen att hjälpa människor att hjälpa andra människor. Idag har vi över 240 konsulter på uppdrag i Sverige och Norge som vi hjälpt hitta rätt arbetsplats och uppdrag. Vi kommer alltid sträva efter att bibehålla den familjära småföretagskänslan där du kommer känna att vi ser, värnar och bryr oss.
På IT-avdelningen på Viva Bemanning är vi ett passionerat team som älskar brädspel, trolleri, musikproduktion, retro-gaming, sport och allt där emellan.
Vad erbjuder vi?
Förhöjd ersättning
Maximalt friskvårdsbidrag
Service i världsklass.
Arbetsmiljö med hög kvalitet
Arbeta med de mest intressanta, roligaste och populäraste uppdragen i branschen just nu
Vill du lära dig snabbräkning, minnestekniker eller få mentalträning? Eller kanske vill du starta eget företag? Vi finns här för dig!Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail till mig, Joakim Isaacsson, på Viva Bemanning.
Mail: joakim.isaacsson@vivabemanning.se
Tele: +4673 545 40 60
Var noga med att bifoga ditt CV i ansökan.
Har du några frågor om rollen? Tveka inte att kontakta mig!
Viva Bemanning IT – din framtid börjar hos oss!

Ansök nu

Operatörer till regionledningscentralen i Örebro

Radioexpeditör
Läs mer Jan 18
Är du redo för en större uppgift?
Att arbeta för Polisen är att skapa trygghet i människors liv varje dag.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med ca 35 500 medarbetare och är organiserad i sju polisregioner, ett antal nationella avdelningar samt ett kansli.

ARBETSUPPGIFTER
Operatörernas huvuduppdrag är att svara på inkommande telefonsamtal och radioanrop, bedöma och registrera informationen samt prioritera och beordra polisresurser till olika uppdrag. I ansvaret ingår att upprätthålla en hög tillgänglighet samt ge medborgarna god service och ett bra bemötande. RLC säkerställer att polisen snabbt kan svara och agera på ärenden där medborgarna behöver omedelbar hjälp av polis.

Du kommer befinna dig i hjärtat av verksamheten med tillgång till våra IT-system. Med stöd av arbetsledare leder du den händelsestyrda verksamheten utifrån en tydlig inriktning, så att polisen vidtar rätt åtgärder för att klara upp fler brott.

Som operatör upprätthåller du en överblick av alla yttre resurser, kommunicerar med dessa via radio samt bevakar att patrull som beordrats att utföra ett uppdrag kan avsluta detta på ett säkert sätt. Arbetet innebär samverkan med andra myndigheter och organisationer såsom SOS Alarm, Länsstyrelsen, Räddningstjänsten och ambulansverksamheten i regionen.

Du arbetar i team med löpande ärenden och insatser. Arbetet bedrivs i skift enligt rullande schema. Du kommer arbeta planerade dag-, kvälls- och nattpass året om, vardag som helg. Hög arbetsbelastning kan förekomma periodvis.

Förutom tryggheten genom statlig anställning erbjuder vi dig även en spännande arbetsplats där du som RLC-operatör arbetar i centrum av det operativa polisarbetet. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter och arbetstempo. Det kommer finnas möjligheter till personlig- och yrkesmässig utveckling både på regionledningscentralen och inom andra delar av polismyndigheten. Polisen strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats där vi värnar om personlig utveckling och att det ges utrymme till olika karriärmöjligheter. Utveckling för individen innebär även utveckling för myndigheten.


KVALIFIKATIONER
Detta är en möjlighet för dig som har:
•Fullständigt gymnasiebetyg eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
•God kunskap och förmåga att arbeta i olika typer av datasystem
•God förmåga av att kommunicera i tal och skrift på svenska
•God förmåga att kommunicera i tal på engelska

Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även har:
•Arbetat i larmcentral eller motsvarande, exempelvis SOS
•Arbetat med att professionellt bemöta och kommunicera med personer i utsatta situationer
•Arbetat i något serviceyrke där kundmötet står i centrum; exempelvis butik,
reception, restaurang, kundtjänst eller annat som arbetsgivaren bedömer likvärdigt
•Polisens operatörsutbildning och/eller kunskap i Storm MA/Cortex/Karta
•God muntlig kunskap i ett eller flera utomnordiska språk utöver engelska
•B-körkort

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har en uttalad simultankapacitet och kan utföra flera arbetsmoment under stress. Du har förmåga att skapa kontakt, bemöta och under tidspress inhämta information från medborgare som befinner sig i utsatta situationer. Du har även förmåga att sätta dig in en enskild händelse och skapa en helhetsbild av den.

I tillägg till detta har du:
•Förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete under hög arbetsbelastning
•En välutvecklad samarbetsförmåga, både med nära kollegor, närmaste arbetsledare och externa parter
•Förmåga och erfarenhet av att arbeta självständigt
•Förmåga att med stöd av arbetsledare/befäl tydligt kunna förmedla direktiv till andra delar av verksamheten
•Hög integritet, ett gott omdöme och en god förmåga att hantera skyddsvärd information

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Tester kommer användas vid urvalsförfarandet.

För de som går vidare i processen hålls informationsmöten under vecka 7 på eftermiddag/kvällstid. Inbjudan kommer att skickas ut via mail.

Anställningen börjar med en utbildning under 17 veckor som avslutas med en examinering. Utbildningsstarter beräknas till augusti och september 2023.

ÖVRIGT
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader
Arbetsort: Örebro
Arbetstid: Periodplanerad 5:3
Tillträde: Augusti/september 2023
Funktion: Handläggare RLC-Operatör

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens rekryteringssystem Visma Recruit.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du kontaktar ansvarig HR-konsult. Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Rutinerad ekonom till SPSM i Örebro

Förvaltningsekonom
Läs mer Jan 18
Vill du bidra till Sveriges största kunskapsbank inom specialpedagogik? Vi på Specialpedagogiska skolmyndigheten, SPSM, arbetar för att alla barn, elever och vuxenstuderande ska kunna utvecklas och nå målen i sin utbildning – oavsett funktionsförmåga. Vi erbjuder stöd till förskolor och skolor i hela landet som vill skapa lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga. Vi driver också flera specialskolor, fördelar statsbidrag och utvecklar läromedel. Myndigheten har cirka 1 200 medarbetare och verksamhet i hela landet.

Som medarbetare hos oss får du arbeta för allas lika värde i en organisation där delaktighet och engagerade medarbetare värderas högt. Vi ser ett stort värde i att ha medarbetare som mår bra och satsar därför mycket på friskvård och kompetensutveckling. Hos oss har du frihet att påverka ditt arbete. Mer om vad vi erbjuder kan du läsa på www.spsm.se/ledigajobb


Den grundläggande utgångspunkten för din yrkesroll är vår gemensamma statliga värdegrund som bygger på demokratiska principer. Som statsanställd arbetar du dessutom på medborgarnas uppdrag.

Vi söker nu en ekonom till Verksamhetsstödsenheten vid vårt kontor i Örebro men beroende på sökandes kompetens kan placering vid något av våra andra kontor komma ifråga. På kontoret finns olika delar av vår verksamhet representerad.

Verksamhetsstödsenheten inrättades 1 januari 2019 som ett led i ett myndighetsövergripande förändringsarbete och omfattar för närvarande cirka 20 medarbetare. Vi är just nu på en förändringsresa där enheten gör vissa förändringar i organisationen. Våra ekonomer kommer att ingå i en helhet kring ekonomi- och verksamhetsstyrning.

Verksamhetsstödsenheten tillhör verksamhetsområde Specialpedagogiskt stöd. Vi ger stöd till verksamhetsområdets chefer så att de kan fokusera på ledarskapet och till våra medarbetare så att de kan fokusera på våra målgruppers behov. Vår verksamhet och våra medarbetare är utspridda på många orter och därför sker arbetet och stödet i huvudsak digitalt. Vi ger bland annat stöd inom områdena ekonomi- och verksamhetsstyrning, ekonomiadministration, personaladministration, bidragshantering samt inköp och upphandling.

Då myndigheten finns inom stora delar av landet använder vi Teams, Skype och Zoom för arbete och möten på distans. Resor i tjänsten kan förekomma.


ARBETSUPPGIFTER
I rollen som ekonom är huvuduppgiften att vara ett kvalificerat ekonomistöd till verksamhetsområdets avdelningar och enheter. Det innebär bland annat arbete med budget, uppföljning, prognos, analys och ekonomiska utredningar.
Hos oss kommer du att få sätta dig in i olika typer av verksamheter och ditt uppdrag kommer att innebära regelbunden kontakt med chefer inom verksamhetsområdet. Eftersom vi är i ett förändringsarbete kan arbetsuppgifter förändras utifrån verksamhetens behov och även andra administrativa arbetsuppgifter kan förekomma. Här blir nyckel till framgång din förmåga att bygga relationer och nätverk samt din förmåga att både utmana och stödja våra chefer beroende på situation och med utgångspunkt i verksamhetens mål.
Befattningen ingår i en gruppering bland andra ekonomer, controller, ekonomiadministratör med flera funktioner.
Din närmsta chef blir enhetschefen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
• Relevant universitets- eller högskoleutbildning med ekonomisk inriktning
• Minst fem års dokumenterad erfarenhet av självständigt och kvalificerat ekonomiarbete
• Minst två års erfarenhet av att tidigare har arbetat med ekonomi inom offentligt styrd verksamhet.

Det är meriterande om du har:
• Kunskap och, eller erfarenhet av att arbeta med våra målgrupper
• Erfarenhet av att arbeta i statligt styrd organisation
• Erfarenhet av att arbeta som chefsstöd
• Goda kunskaper i Office-paketet

Vi söker dig som:
• Kan arbeta både självständigt och i grupp
• Har ett konsultativt arbetssätt
• Problemlösande och kreativ
• Har god kommunikativ förmåga
• Är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


ÖVRIGT
Provanställning sex månader tillämpas. Utdrag ur belastningsregistret kommer att krävas.
I denna rekrytering samarbetar vi med Experis och undanber oss kontakter med övriga rekryteringsaktörer.

Kontaktpersoner
Om du har frågor kring tjänsten eller processen ta gärna kontakt med vår rekryteringskonsult Tom Jakobsen på 070-270 27 67 eller tom.jakobsen@se.experis.com.

Välkommen med din ansökan via vår hemsida snarast och senast den 12 februari.

Fackliga företrädare är:
Jens Vendel, OFR/S, telefon: 010-473 51 22
Mari Garnwall, Saco-s, telefon: 010-473 51 27

Ansök nu

Säljare till modernt familjärt bolag med hög standard,Örebro

Utesäljare
Läs mer Jan 18
Klinggruppen hjälper sina kunder med smarta och effektiva specialprodukter för arbetsplatsen. Vi arbetar ute hos kund och skräddarsyr lösningar inom Första hjälpen, Ergonomi och för bättre arbetsmiljö under våra två varumärken Cordena och Promera (se mer på vår hemsida www.Klinggruppen.com).
Vi känner en enorm stolthet i att alla i vårt team får vara den person just den är. Just nu söker vi en öppensinnad person som beskrivs av sina nära som en ”do:er” till vårt otroliga team! Vi erbjuder en av branschens bästa löneupplägg och flertalet andra förmåner från dag ett.
Maila oss på work@klinggruppen.com så återkopplar vi om vi tror på dig. Då får du även veta mer, prata med någon av våra kollegor och så klart den person som blir din mentor och ledare.

Ansök nu

Ekonomiadministratör

Finansekonom
Läs mer Jan 18
Är du en strukturerade, självständig och initiativtagande person som söker nästa möjlighet? Då har vi ett jobb för dig!

För kundens räkning söker vi nu en Ekonomiadministratör i Örebro. Uppdraget som konsult via Adecco ska tillsättas omgående och löpa 18 månader framåt med chans till förlängning. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att ingå i ett team om 3 personer som dagligen har kontakt och löser de frågor och utmaningar som man som Ekonomiadministratör kan ställas inför. Då kunden är ledande på den internationella marknaden så kommer arbetet ske mot hela Skandinavien, men utgå ifrån kontoret i Örebro. Som uthyrd konsult på detta företag erbjuds du möjligheten att arbeta med en mångsidig kundbas och att vara en del av en dynamisk och fartfylld miljö. Du kommer ansvara för att tillhandahålla administrativt stöd till säljteamet samt ansvara för återförsäljarnas ekonomier och förfrågningar. Detta inkluderar, men är inte begränsat till, att förbereda försäljningsrapporter, svara på kundförfrågningar och hantera kundkonton. Du kommer att vara i kontakt med kunder och interna avdelningar för att säkerställa att alla försäljningsaktiviteter genomförs i tid och på ett organiserat sätt. Därmed blir du en nyckelperson för teamet och kommer att vara en viktig del av företagets framgång.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Ekonomiadministratör blir bland annat att: 

• Hantera kundkonton och order
• Koordinera försäljningsaktiviteter och processer
• Rådgivning för kunder, skrifltigt och via telefon
• Daglig korrespondens på svenska och engelska
• Stöd till försäljningsteamet
• Supporta befintliga kunder, med deras förfrågningar samt ekonomi
• Hantera nya kunder och vara en del av uppstartsprocessen för dessa
• Upprätthålla korrekta kundregister i företagets kundrelationshanteringssystem

Vem trivs här?
Förutom att du är en strukturerad, initiativtagande och självständig person som inte lämnar något åt slumpen så krävs det att har ett sinne för service och sociala relationer. Samt att du uppfyller nedstånde kriterier som krävs för att kvalificera sig till tjänsten: 

• Erfarenhet av försäljning och kundservice
• Goda kunskaper i MS Office
• Goda kunskaper i engelska
• Förmåga att skapa och underhålla databaser
• God skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga
• Förmåga att hantera flera ärenden parallellt, då arbetet handlar mycket om att prioritera i en miljö med högt tempo

Därtill är det meriterande om du har en examen i företagsekonomi eller liknande och tidigare har arbetat i affärsprogrammet SAP. 

Om uppdraget
Uppdraget är ett konsultuppdrag på heltid, med start omgående, under 18 månader med chans till förlängning. Som konsult får du en anställning hos Adecco Sweden och blir uthyrd till företaget i Örebro. Vi har kollektivavtal och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Vänligen bifoga CV och personligt brev. Du söker tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök" intill annonsen.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på: pontus.enblom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vi söker Data Analyst

Systemanalytiker/Systemutredare
Läs mer Jan 18
Arbetar du inom IT och längtar efter en flexibel vardag där du själv kan välja var och när du vill arbeta? Går du kanske i tankarna om att söka efter en arbetsplats där just du får utvecklas både på ett professionellt plan, och på ett personligt plan. Då har vi jobbet för dig!
På Viva Bemanning söker vi just nu en Senior Data Analyst till flera olika städer i Sverige!
Anställningsform
Projektanställning, 1 år.
Kvalifikationer
Vi söker efter talangfulla kandidater till rollen som Senior Data Analyst. Som person ser vi att du är proaktiv och engagerad i ditt arbete. För att lyckas i rollen ser vi även att du är fokuserad samt har relevant erfarenhet för rollen. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig och förstå svenska i både tal och skrift.
Om oss
Viva Bemanning startade år 2019 med visionen att hjälpa människor att hjälpa andra människor. Idag har vi över 240 konsulter på uppdrag i Sverige och Norge som vi hjälpt hitta rätt arbetsplats och uppdrag. Vi kommer alltid sträva efter att bibehålla den familjära småföretagskänslan där du kommer känna att vi ser, värnar och bryr oss.
På IT-avdelningen på Viva Bemanning är vi ett passionerat team som älskar brädspel, trolleri, musikproduktion, retro-gaming, sport och allt där emellan.
Vad erbjuder vi?
Förhöjd ersättning
Maximalt friskvårdsbidrag
Service i världsklass.
Arbetsmiljö med hög kvalitet
Arbeta med de mest intressanta, roligaste och populäraste uppdragen i branschen just nu
Vill du lära dig snabbräkning, minnestekniker eller få mentalträning? Eller kanske vill du starta eget företag? Vi finns här för dig!Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail till mig, Joakim Isaacsson, på Viva Bemanning.
Mail: joakim.isaacsson@vivabemanning.se
Tele: +4673 545 40 60
Var noga med att bifoga ditt CV i ansökan.
Har du några frågor om rollen? Tveka inte att kontakta mig!
Viva Bemanning IT – din framtid börjar hos oss!

Ansök nu

Truckförare Dagtid

Truckförare
Läs mer Jan 18
Vårt uppdrag
Nu söker vi en erfaren truckförare för dagtidsarbete på en industri i Åsbro, söder om Örebro. Du kommer här att arbeta i ett litet team där ni själva lägger upp arbetet för dagen. Är du en person med mycket energi och fullt ös med erfarenhet inom logistik är det dig vi söker!

Arbetsuppgifter

I rollen som truckförare kommer du tillhöra avdelningen extern logistik. De primära arbetsuppgifterna är att arbeta med logistiken som rör inkommande gods och utgående leveranser. I arbetsuppgifterna ligger att lasta och lossa lastbilar. Till din hjälp kör du motvikstruck med kort- och långgafflar. Gods som anländer skall kontrolleras i enlighet till följesedlar och kvalitetssäkras. Efter uppmärkning sker inleverans till respektive lagerplats. Vid inleverans används skjutstativstruck då vissa lagerplatser är inne på höglagret. Inom extern logistik ingår det även att försörja interna produktionsavdelningar med material samt hämta färdigställda produkter som skall lagerföras eller direkt skickas till slutkund.

Övriga förekommande arbetsuppgifter:
• Inventering
• Vara behjälplig på andra avdelningar


Din profil
Vi söker dig som kan arbeta självständig och i grupp. Du gillar att arbeta med ett högt tempo och mycket eget ansvar och får inte vara rädd för att köra på och prova. För att passa in i arbetsgruppen så är dina personliga egenskaper viktiga och vi ser gärna att du är fartfylld och full av energi.

Krav:
Truckkort
Erfarenhet av körning av Motviktstruck och Skjutstativstruck

Meriterande:
Tidigare arbetat med affärssystemet MonitorÖvrig information
Tillträde: enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid (Arbetstid under 2 veckor är 7.00-15.00 följt av vecka 3 8.00-16.00, sen loopar detta schema)
Placering: Åsbro, Söder om Örebro
Lön: enligt kollektivavtal

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag! Anställningen kommer vara hos Nercia där du blir uthyrd som konsult.Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Ansök nu

Barnläkare deltid på distans

Specialistläkare
Läs mer Jan 18
Om Knodd
Knodd startades fo?r att va?gleda, ge trygghet a?t och stärka småbarnsfo?ra?ldrar. Vi är en digital vårdgivare som helt fokuserar på barnsjukvård, som genom videomöten med erfarna barnsjuksköterskor och barnläkare ger barn tillgång till personcentrerad, kvalitativ och effektiv vård var de än bor.
Vi jobbar för att skapa tryggare och mer personlig vård på sätt som sätter barnens och föräldrarnas behov i fokus. På så sätt vill vi även minska onödiga besök till akutsjukvård och ge rätt vård på rätt nivå.


Om tjänsten
Som barnläkare på Knodd tar du emot patienter via distanskontakt på videosamtal och hjälper vårdnadshavare och barn som söker vård hos oss via vår mobilapp. Ärendena har föregåtts av ett möte med en barnsjuksköterska, men har bedömts behöva vidare bedömning av barnläkare. De har därmed bokats in på ett möte med en barnläkare för vidare bedömning.
Inför varje vårdmöte har vårdnadshavaren lämnat en digital anamnes och samtalet journalförs i ett externt journalsystem. Arbetet innebär bedömning och behandling av lindrigt sjuka barn, exempelvis hudutslag och magbesvär, och kan i vissa fall även innefatta förskrivning och remittering.
Då våra barnsjuksköterskor hanterar majoriteten av Knodds vårdärenden är behovet för barnläkare i nuläget ca 2-4h per dag, men då vi har flera barnläkare innebär detta att du kan arbeta ett pass om 1-2h t.ex. 1-4 gånger i veckan.


Din profil
För att jobba hos oss behöver du:
Vara specialistutbildad barnläkare
Ha minst 5 års erfarenhet av barnhälso- och sjukvård
Vara flytande i svenska och engelska i tal och skrift

Praktiska förutsättningar för att kunna arbeta är att du har:
Tillgång till SITHS-kort från din ordinarie arbetsgivare eller liknande
Bra internetuppkoppling
Grundläggande datorvana
Tillgång till ett rum där du kan stänga dörren om dig och ha en neutral yta i bakgrundenIntroduktion & onboarding
Efter anställning genomgår varje medarbetare en introduktion där man sätts in i Knodds tekniska system, rutiner och medicinska riktlinjer. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att skriva till august@knodd.se. Vi ser fram emot din kontakt!


Knodd Medicare AB är den registrerade vårdgivaren som tillhandahåller vården på Knodd och där hälso- och sjukvårdspersonal anställs. Precis som andra vårdgivare omfattas Knodd Medicare av bl.a. Hälso- och sjukvårdslagen, Patientlagen, Patientdatalagen, Patientsäkerhetslagen och Socialstyrelsens föreskrifter samt agerar inom IVO:s tillsyn.

Ansök nu

Lärare i fritidshem till Brunnskolan

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Jan 18
Nu har du chansen att få arbeta i ett härligt och professionellt gäng som ser med stolthet på sitt uppdrag och som hela tiden strävar efter att utvecklas tillsammans mot uppsatta mål. Välkommen med din ansökan för tjänsten som Lärare i fritidshem till Brunnsskolan!

Om tjänsten
Till Brunnsskolan kommer du till en välfungerande skola med årskurserna F-6. Vi har 4 stycken fritidshem på skolan och har goda resultat vad gäller kunskap och trygghet. Här får du arbeta tillsammans med andra pedagoger och genomföra fritidspedagogiska pass under skoltiden. På eftermiddagstid övergår verksamheten till fritidsverksamhet. Om du är skicklig på att entusiasmera och leda aktiviteter, har goda kunskaper om läroplanen och ett kreativt tänkande är du läraren för oss! 

I rollen får du vara med och bidra till att utveckla vår verksamhet i linje med skolans styrdokument. I tjänsten ingår det att planera och genomföra undervisning i fritidshemmet där det ingår rast- och uteverksamhet. Uppdraget innebär även att skapa förutsättningar för utveckling, erbjuda en inspirerande miljö, främja sociala kontakter, lek och inlärning. Vår pedagogiska utgångspunkt är att vi anpassar verksamheten efter våra elevers behov, ålder, intressen och förutsättningar. Viktigt för oss är att vi arbetar med barns och föräldrars delaktighet och inflytande. I arbetet använder du metoder och arbetssätt som leder till bästa möjliga måluppfyllelse för varje barn. Vi lägger stor vikt på samarbete och kollegialt lärande med personalen på skolan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• planera, genomföra och utveckla fritidsverksamheten utefter de styrdokument som finns tillsammans med övrig personal 
• planera, genomföra och utveckla undervisningen
• stödja elevernas sociala utveckling och fostran
• delta och se möjligheter att utveckla det pedagogiska arbetet i skolans verksamhet

Kompetenskrav

• pedagogisk utbildning som ger behörighet att undervisa i fritidshem

Vi ser att du har ett flexibelt förhållningssätt gentemot din omgivning, att du är kreativ och har lätt för att bygga nya relationer. Du har en god förståelse för hur människor tar till sig kunskap och hur du på tydligt sätt förmedlar och anpassar ett budskap. Vi ser även att du har lätt för att samarbeta med både elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är självgående i ditt arbete och rollen kräver även att du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Vidare behärskar du det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med elever och övrig personal samt att du skriftligt kan dokumentera det som verksamheten kräver.  Du har god datorvana då arbetet innefattar mycket dokumentation.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande

• erfarenhet av utomhuspedagogik
• kunskap och erfarenhet av vägledande samspel-ICDP
• erfarenhet av rastverksamhet i form av rörelse
• erfarenhet av tidigare uppdrag som lärare i fritidshem
• erfarenhet av utvecklingsarbete i fritidshem

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 23 februari eller enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen
Våra ledord är Trygghet, Kunskap, Glädje – Tillsammans lär vi för livet.

Brunnsskolan F-6 är en intraprenad och övningsskola med ca 460 elever och ca 65 personal. Skolan är belägen i Adolfsberg, sydöstra delen av Örebro, där den har ett fint läge med närhet till natur, parker och kommunikation. Hos oss ingår du i ett arbetslag som arbetar tillsammans för elevernas måluppfyllelse, trivsel och trygghet.

Läs mer om vår skola här: www.orebro.se/brunnsskolan

Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 1 februari. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Arbeta extra hos en myndighet i Örebro som bildgranskare

Backofficepersonal
Läs mer Jan 18
Har du en fullständig gymnasieexamen eller motsvarande, mycket god datavana och kan uttrycka dig väl på såväl svenska som engelska i både tal och skrift? Då kan det vara dig vi söker!

Om uppdraget
Nu söker vi bildgranskare i Örebro till extrajobb. Uppdraget är vid behov och utförs vardagar mellan 08.00-16.30. Arbete under vardagskvällar och helger kan också förekomma, främst under vintertid då arbetsbelastningen kan öka.
Arbetet är upplagd på 4:a timmarspass, detta på grund av kvalitets-, resultat och arbetsmiljöskäl. Uppdraget är på deltid och under 6 månader eller längre, vi söker medarbetare som ser långsiktigt på tjänsten.

Dina arbetsuppgifter
Som bildgranskare kommer du att arbeta hos vår kund och ansvara för granskning av kamerabilder i ett datasystem. Bilderna du granskar ligger sedan till grund för skattebeslut. I rollen kommer du att arbeta i ett team bestående av flera kollegor men man arbetar individuellt och ansvarar själv för att ens egna uppgifter blir väl genomförda.

Dina kvalifikationer

- Fullständig gymnasieexamen eller motsvarande.
- Inneha en mycket god datavana.
- Kunna uttrycka dig väl på såväl svenska som engelska i både tal och skrift.
- Vara tillgänglig för minst 3 schemalagda arbetspass i veckan.
- Det är meriterande om du har erfarenhet från kundtjänstarbete eller liknande uppdrag sedan tidigare.
- Kunna medverka på en 1 dags utbildning för tjänsten i januari 2023.


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vikarie@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-122 00 450.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Vi söker Frontend-developer

Frontend-utvecklare
Läs mer Jan 18
Arbetar du inom IT och längtar efter en flexibel vardag där du själv kan välja var och när du vill arbeta? Går du kanske i tankarna om att söka efter en arbetsplats där just du får utvecklas både på ett professionellt plan, och på ett personligt plan. Då har vi jobbet för dig!
På Viva Bemanning söker vi just nu en Senior samt Erfaren Junior Frontend-developer till flera olika städer i Sverige!
Anställningsform
Projektanställning, 1 år.
Kvalifikationer
Vi söker efter talangfulla kandidater till rollen som Senior samt Erfaren Junior Frontend-developer. Som person ser vi att du är proaktiv och engagerad i ditt arbete. För att lyckas i rollen ser vi även att du är fokuserad samt har relevant erfarenhet för rollen. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig och förstå svenska i både tal och skrift.
Om oss
Viva Bemanning startade år 2019 med visionen att hjälpa människor att hjälpa andra människor. Idag har vi över 240 konsulter på uppdrag i Sverige och Norge som vi hjälpt hitta rätt arbetsplats och uppdrag. Vi kommer alltid sträva efter att bibehålla den familjära småföretagskänslan där du kommer känna att vi ser, värnar och bryr oss.
På IT-avdelningen på Viva Bemanning är vi ett passionerat team som älskar brädspel, trolleri, musikproduktion, retro-gaming, sport och allt där emellan.
Vad erbjuder vi?
Förhöjd ersättning
Maximalt friskvårdsbidrag
Service i världsklass.
Arbetsmiljö med hög kvalitet
Arbeta med de mest intressanta, roligaste och populäraste uppdragen i branschen just nu
Vill du lära dig snabbräkning, minnestekniker eller få mentalträning? Eller kanske vill du starta eget företag? Vi finns här för dig!Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail till mig, Joakim Isaacsson, på Viva Bemanning.
Mail: joakim.isaacsson@vivabemanning.se
Tele: +4673 545 40 60
Var noga med att bifoga ditt CV i ansökan.
Har du några frågor om rollen? Tveka inte att kontakta mig!
Viva Bemanning IT – din framtid börjar hos oss!

Ansök nu

Vi söker Frontend-developer

Frontend-utvecklare
Läs mer Jan 18
Arbetar du inom IT och längtar efter en flexibel vardag där du själv kan välja var och när du vill arbeta? Går du kanske i tankarna om att söka efter en arbetsplats där just du får utvecklas både på ett professionellt plan, och på ett personligt plan. Då har vi jobbet för dig!
På Viva Bemanning söker vi just nu en Senior samt Erfaren Junior Frontend-developer till flera olika städer i Sverige!
Anställningsform
Projektanställning, 1 år.
Kvalifikationer
Vi söker efter talangfulla kandidater till rollen som Senior samt Erfaren Junior Frontend-developer. Som person ser vi att du är proaktiv och engagerad i ditt arbete. För att lyckas i rollen ser vi även att du är fokuserad samt har relevant erfarenhet för rollen. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig och förstå svenska i både tal och skrift.
Om oss
Viva Bemanning startade år 2019 med visionen att hjälpa människor att hjälpa andra människor. Idag har vi över 240 konsulter på uppdrag i Sverige och Norge som vi hjälpt hitta rätt arbetsplats och uppdrag. Vi kommer alltid sträva efter att bibehålla den familjära småföretagskänslan där du kommer känna att vi ser, värnar och bryr oss.
På IT-avdelningen på Viva Bemanning är vi ett passionerat team som älskar brädspel, trolleri, musikproduktion, retro-gaming, sport och allt där emellan.
Vad erbjuder vi?
Förhöjd ersättning
Maximalt friskvårdsbidrag
Service i världsklass.
Arbetsmiljö med hög kvalitet
Arbeta med de mest intressanta, roligaste och populäraste uppdragen i branschen just nu
Vill du lära dig snabbräkning, minnestekniker eller få mentalträning? Eller kanske vill du starta eget företag? Vi finns här för dig!Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail till mig, Joakim Isaacsson, på Viva Bemanning.
Mail: joakim.isaacsson@vivabemanning.se
Tele: +4673 545 40 60
Var noga med att bifoga ditt CV i ansökan.
Har du några frågor om rollen? Tveka inte att kontakta mig!
Viva Bemanning IT – din framtid börjar hos oss!

Ansök nu

Tandsköterskor till Enhet Wivallius/Lillån

Tandsköterska
Läs mer Jan 18
Du har nu chansen att bli en i vårt team!
Vid enheten arbetar ca 32 medarbetare som har hand om en patientgrupp på ca 6500 vuxna och 7500 barn, fördelat på våra två kliniker Lillån och Wivallius. Kliniken Lillån ligger i Lillån, granne med vårdcentralen. Vi har 6 stycken rymliga behandlingsrum med en hög medicinteknisk utrustningsnivå. Kliniken Wivallius ligger i Vivalla centrum, granne med vårdcentralen. Vi har 9 stycken rymliga behandlingsrum med en hög medicinteknisk utrustningsnivå. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra värdeord: Samarbete, Utveckling och Professionalism.
Vi välkomnar både nyexaminerade och erfarna tandsköterskor att söka tjänsten.

Folktandvården Region Örebro län arbetar aktivt med förebyggande tandvård och Frisktandvård, allt för att våra länsinvånare ska få en så bra munhälsa som möjligt. Vi erbjuder tandvård på 21 allmäntandvårdskliniker och 8 specialisttandvårdkliniker. Vi har ett tandtekniskt laboratorium, en folkhälsoenhet, en utbildnings- och forskningsenhet som är nära knuten till Örebro universitet. Totalt arbetar cirka 600 medarbetare inom Folktandvården Region Örebro län.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Tandsköterskor till Enhet Wivallius/Lillån

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska har du god servicekänsla, tycker om att ta eget ansvar och är självgående i din yrkesroll. Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete med ett patientklientel av både vuxna och barn, bra arbetskamrater och möjlighet till kontinuerlig utveckling. Tjänsten innefattar telefoni, assistans, receptionsarbete och vi ser gärna att du är intresserad av att utveckla dig att ha egna patienter.
Eftersom våra kliniker samarbetar i olika enheter, kan du få möjlighet att arbeta på olika arbetsplatser.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Du är utbildad tandsköterska och vill arbeta med både barntandvård och vuxentandvård. Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av tandsköterskeyrket, alternativt om du har erfarenhet inom något serviceyrke, telefoni-, kundtjänst eller receptionsarbete. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. Du har dokumenterade kunskaper i svenska motsvarande minst C1-nivå enligt Europarådets nivåskala.
Vi arbetar med digital journalföring i Lifecare Dental, därför behöver du ha god datorvana. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som god samarbets- och initiativförmåga. Som person är du flexibel och van att hantera många olika ansvarsuppgifter.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Välkommen till Folktandvården

https://www.regionorebrolan.se/folktandvarden

Ansök nu

Vi söker Backend-developer

Backend-utvecklare
Läs mer Jan 18
Arbetar du inom IT och längtar efter en flexibel vardag där du själv kan välja var och när du vill arbeta? Går du kanske i tankarna om att söka efter en arbetsplats där just du får utvecklas både på ett professionellt plan, och på ett personligt plan. Då har vi jobbet för dig!
På Viva Bemanning söker vi just nu en Senior samt Erfaren Junior Backend-developer till flera olika städer i Sverige!
Anställningsform
Projektanställning, 1 år.
Kvalifikationer
Vi söker efter talangfulla kandidater till rollen som Senior samt Erfaren Junior Backend-developer. Som person ser vi att du är proaktiv och engagerad i ditt arbete. För att lyckas i rollen ser vi även att du är fokuserad samt har relevant erfarenhet för rollen. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig och förstå svenska i både tal och skrift.
Om oss
Viva Bemanning startade år 2019 med visionen att hjälpa människor att hjälpa andra människor. Idag har vi över 240 konsulter på uppdrag i Sverige och Norge som vi hjälpt hitta rätt arbetsplats och uppdrag. Vi kommer alltid sträva efter att bibehålla den familjära småföretagskänslan där du kommer känna att vi ser, värnar och bryr oss.
På IT-avdelningen på Viva Bemanning är vi ett passionerat team som älskar brädspel, trolleri, musikproduktion, retro-gaming, sport och allt där emellan.
Vad erbjuder vi?
Förhöjd ersättning
Maximalt friskvårdsbidrag
Service i världsklass.
Arbetsmiljö med hög kvalitet
Arbeta med de mest intressanta, roligaste och populäraste uppdragen i branschen just nu
Vill du lära dig snabbräkning, minnestekniker eller få mentalträning? Eller kanske vill du starta eget företag? Vi finns här för dig!Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail till mig, Joakim Isaacsson, på Viva Bemanning.
Mail: joakim.isaacsson@vivabemanning.se
Tele: +4673 545 40 60
Var noga med att bifoga ditt CV i ansökan.
Har du några frågor om rollen? Tveka inte att kontakta mig!
Viva Bemanning IT – din framtid börjar hos oss!

Ansök nu

Redovisningsekonom

Redovisningskonsult
Läs mer Jan 18
Vill du arbeta i framkant inom svensk industri och näringsliv och utvecklas både som person och i professionen? Vi söker dig som vill arbeta som anställd konsult eller som underkonsult i denna roll.Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:


• Löpande redovisning i såväl kund- som leverantörsreskontra
• Redovisning av skatter och moms
• Avstämningar och periodiseringar
• Månadsbokslut, årsbokslut och årsredovisning
• Framtagning och distribution av finansiella rapporter
• Allmäna arbetsuppgifter som är frekvent förekommande på en ekonomiavdelning

Läs mer om kompetensnivåer på följande länk: https://www.addilon.se/konsult/kompetensnivaer/

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:


• Akademisk examen inom ekonomi
• Minst 3 års arbetslivserfarenhet som kvalificerad redovisningsekonom
• Hög IT-mognad, dvs. behärskar Office 365, speciellt Exel
• Mycket goda kunskaper om affärssystem och andra ekonomisystem som Fortnox, Visma, Hoogia etc.
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
• Kunskap om K3, IFRS är starkt meriterande 
• Auktorirserad redovisningskonsult är starkt meriterande

Personlighet
För att lyckas i rollen ser vi att du är:


• Kommunikativ
• Initiativtagande
• Strukturerad
• Analytisk

Vi erbjuder
Som konsult hos oss får möjlighet att arbeta hos kunder som ligger i framkant inom svensk industri och näringsliv. Uppdragen anpassas för att nivån ligga i linje med kundens förväntningar och vara så utvecklande och stimulerande som möjligt. Till din hjälp kommer du att ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vi transformerar karriärer och bygger framgångsrika företag genom att alltid utgå från våra värderingar.

Ansökan
Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras för dig som går vidare till intervju.

För att arbeta som konsult hos oss krävs det att du:

1. Delar våra värderingar
2. Är etablerad i ditt yrke
3. Har relevant erfarenhet för uppdraget
4. Gärna har erfarenhet från olika roller och olika branscher

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss på:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc.

Ansök nu

Vi söker Fullstack developer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 18
Arbetar du inom IT och längtar efter en flexibel vardag där du själv kan välja var och när du vill arbeta? Går du kanske i tankarna om att söka efter en arbetsplats där just du får utvecklas både på ett professionellt plan, och på ett personligt plan. Då har vi jobbet för dig!
På Viva Bemanning söker vi just nu en Senior samt Erfaren Junior Fullstack developer till flera olika städer i Sverige!
Anställningsform
Tillsvidareanställning, Heltid.
Kvalifikationer
Vi söker efter talangfulla kandidater till rollen som Senior samt Erfaren Junior Fullstack developer. Som person ser vi att du är proaktiv och engagerad i ditt arbete. För att lyckas i rollen ser vi även att du är fokuserad samt har relevant erfarenhet för rollen. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig och förstå svenska i både tal och skrift.
Om oss
Viva Bemanning startade år 2019 med visionen att hjälpa människor att hjälpa andra människor. Idag har vi över 240 konsulter på uppdrag i Sverige och Norge som vi hjälpt hitta rätt arbetsplats och uppdrag. Vi kommer alltid sträva efter att bibehålla den familjära småföretagskänslan där du kommer känna att vi ser, värnar och bryr oss.
På IT-avdelningen på Viva Bemanning är vi ett passionerat team som älskar brädspel, trolleri, musikproduktion, retro-gaming, sport och allt där emellan.
Vad erbjuder vi?
Förhöjd ersättning
Maximalt friskvårdsbidrag
Service i världsklass.
Arbetsmiljö med hög kvalitet
Arbeta med de mest intressanta, roligaste och populäraste uppdragen i branschen just nu
Vill du lära dig snabbräkning, minnestekniker eller få mentalträning? Eller kanske vill du starta eget företag? Vi finns här för dig!Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail till mig, Joakim Isaacsson, på Viva Bemanning.
Mail: joakim.isaacsson@vivabemanning.se
Tele: +4673 545 40 60
Var noga med att bifoga ditt CV i ansökan.
Har du några frågor om rollen? Tveka inte att kontakta mig!
Viva Bemanning IT – din framtid börjar hos oss!

Ansök nu

Vi söker DevOps engineer

Drifttekniker, data
Läs mer Jan 18
Arbetar du inom IT och längtar efter en flexibel vardag där du själv kan välja var och när du vill arbeta? Går du kanske i tankarna om att söka efter en arbetsplats där just du får utvecklas både på ett professionellt plan, och på ett personligt plan. Då har vi jobbet för dig!
På Viva Bemanning söker vi just nu en Senior samt Erfaren Junior DevOps engineer till flera olika städer i Sverige!
Anställningsform
Tillsvidareanställning, Heltid.
Kvalifikationer
Vi söker efter talangfulla kandidater till rollen som Senior samt Erfaren Junior DevOps engineer. Som person ser vi att du är proaktiv och engagerad i ditt arbete. För att lyckas i rollen ser vi även att du är fokuserad samt har relevant erfarenhet för rollen. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig och förstå svenska i både tal och skrift.
Om oss
Viva Bemanning startade år 2019 med visionen att hjälpa människor att hjälpa andra människor. Idag har vi över 240 konsulter på uppdrag i Sverige och Norge som vi hjälpt hitta rätt arbetsplats och uppdrag. Vi kommer alltid sträva efter att bibehålla den familjära småföretagskänslan där du kommer känna att vi ser, värnar och bryr oss.
På IT-avdelningen på Viva Bemanning är vi ett passionerat team som älskar brädspel, trolleri, musikproduktion, retro-gaming, sport och allt där emellan.
Vad erbjuder vi?
Förhöjd ersättning
Maximalt friskvårdsbidrag
Service i världsklass.
Arbetsmiljö med hög kvalitet
Arbeta med de mest intressanta, roligaste och populäraste uppdragen i branschen just nu
Vill du lära dig snabbräkning, minnestekniker eller få mentalträning? Eller kanske vill du starta eget företag? Vi finns här för dig!Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail till mig, Joakim Isaacsson, på Viva Bemanning.
Mail: joakim.isaacsson@vivabemanning.se
Tele: +4673 545 40 60
Var noga med att bifoga ditt CV i ansökan.
Har du några frågor om rollen? Tveka inte att kontakta mig!
Viva Bemanning IT – din framtid börjar hos oss!

Ansök nu

Vi söker Cloud developer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 18
Arbetar du inom IT och längtar efter en flexibel vardag där du själv kan välja var och när du vill arbeta? Går du kanske i tankarna om att söka efter en arbetsplats där just du får utvecklas både på ett professionellt plan, och på ett personligt plan. Då har vi jobbet för dig!
På Viva Bemanning söker vi just nu en Senior samt Erfaren Junior Cloud developer till flera olika städer i Sverige!
Anställningsform
Tillsvidareanställning, Heltid.
Kvalifikationer
Vi söker efter talangfulla kandidater till rollen som Senior samt Erfaren Junior Cloud developer. Som person ser vi att du är proaktiv och engagerad i ditt arbete. För att lyckas i rollen ser vi även att du är fokuserad samt har relevant erfarenhet för rollen. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig och förstå svenska i både tal och skrift.
Om oss
Viva Bemanning startade år 2019 med visionen att hjälpa människor att hjälpa andra människor. Idag har vi över 240 konsulter på uppdrag i Sverige och Norge som vi hjälpt hitta rätt arbetsplats och uppdrag. Vi kommer alltid sträva efter att bibehålla den familjära småföretagskänslan där du kommer känna att vi ser, värnar och bryr oss.
På IT-avdelningen på Viva Bemanning är vi ett passionerat team som älskar brädspel, trolleri, musikproduktion, retro-gaming, sport och allt där emellan.
Vad erbjuder vi?
Förhöjd ersättning
Maximalt friskvårdsbidrag
Service i världsklass.
Arbetsmiljö med hög kvalitet
Arbeta med de mest intressanta, roligaste och populäraste uppdragen i branschen just nu
Vill du lära dig snabbräkning, minnestekniker eller få mentalträning? Eller kanske vill du starta eget företag? Vi finns här för dig!Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail till mig, Joakim Isaacsson, på Viva Bemanning.
Mail: joakim.isaacsson@vivabemanning.se
Tele: +4673 545 40 60
Var noga med att bifoga ditt CV i ansökan.
Har du några frågor om rollen? Tveka inte att kontakta mig!
Viva Bemanning IT – din framtid börjar hos oss!

Ansök nu

Assistenter sökes till kvinna i Askersund

Personlig assistent
Läs mer Jan 18
Beskrivning av tjänsten som personlig assistent
Plats: Askersund
Kunden är en person som tycker om musik och djur, och som behöver struktur och tydlighet i vardagen. Arbetet sker med bildstöd och tecken, erfarenhet av dessa är meriterande från dig som söker.

Kundens funktionsnedsättning gör att du kan ställas inför ovana situationer, vilket ställer högre krav på dig som assistent. Du behöver ha ett lugnt tillvägagångssätt och en stor personlig mognad. Personalgruppen arbetar utifrån ett lågaffektivt bemötande, erfarenhet av detta är önskvärt.

Vi tror att du som söker har ett stort tålamod och en god förmåga att läsa av andra människor. Vi sätter extra vikt vid din kommunikativa kompetens, personliga egenskaper och förståelse för andra människor.

Arbetet utgår från kundens hem men du kommer även att vara med på kundens dagliga verksamhet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper som är meriterande

- arbete med autism

- arbete med bildstöd

- arbete med stödtecken /teckenspråk

- arbete med lågaffektivt bemötande

Önskvärt om du som söker har körkort om du inte är boende i Askersund, då det kan vara svårt med kollektivtrafiken till och från kund. Du bör kunna vistas bland pälsdjur då häst och vagnturer förekommer.

Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information

- Anställningsform: visstidsanställning samt behovsanställning

- Omfattning: ca 60% med möjlighet att arbeta mer, samt timmar vid behov.

- Arbetstid: 08.00-16.00 och 16.00-08.00 med jour i kundens hem, alla dagar i veckan.

- Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse.

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2023 02 19

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Verksamhetschef Lisa Vålberg
0101303287
lisa.valberg@frosunda.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Coach till Manpower Matchning i Örebro!

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Jan 18
Coach till Manpower Matchning i Örebro!

Vill du självständigt kunna lägga upp ditt arbete, gillar en flexibel vardag och vill vara med och driva framgångsrik verksamhet i Örebro? Vi söker dig som trivs med utmaningar och har en förmåga att anpassa dig efter olika förutsättningar och roller. I den här rollen ska du kunna växla mellan att vara entreprenör och att sedan vara närvarande i coachningsmötet.

Har du dessutom inget emot att samarbeta med ett gäng affärsdrivna kollegor i syfte att matcha individer ut i nya jobb så ska du skicka in din ansökan till oss redan idag!

Denna tjänst kommer att till en början att vara en visstid, men med goda chanser till att det övergår till något annat längre fram. Det är även i tillägg intressant med ansökningar från personer som gärna ser deltidslösningar, ange det i så fall tydligt i ansökan. Resor i tjänsten kan förekomma, eftersom vi är i en expansiv fas.

Din bakgrund
Vår kund ställer krav på behörighet för att tillåtas arbeta i tjänsten.
Du har högskoleutbildning inom området arbetsliv, organisation- och personalarbete, beteendevetenskap, arbetsterapeut, studie-och yrkesvägledning eller socionom.

Du har minst 2 års arbetslivserfarenhet, och har då gärna erfarenhet från omställningsarbete/karriärvägledning för arbetssökande, men du kan även ha jobbat med rekrytering/arbetsledning/personalfrågor.
Alternativt har du minst 1 års eftergymnasial utbildning, och du behöver då ha minst 3 års arbetslivserfarenhet från ovan nämna arbetsuppgifter.

Du har förmågan att kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift, och har goda kunskaper i engelska. Behärskar du även andra språk är det meriterande. Vi ser gärna att du har ett brett, eller viljan att skapa ett brett nätverk av företagskontakter och samarbetspartners. Vi tror att du har förmågan att tänka lösningsorienterat och att hitta nya vägar.

Vilka är vi?
Inom ManpowerGroup hjälper vi människor att växa varje dag. Det är människorna vi möter som formar oss till det vi är - en arbetsplats med många starka och affärsdrivna individer med ett stort hjärta. Just nu söker vi ytterligare en resultatorienterad arbetsmarknadskonsult till oss som vara med och göra skillnad.
Manpower Matchning har ett mål - att framgångsrikt matcha arbetssökande till nya jobb eller studier. Som en del av Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag ManpowerGroup är vi experter på att matcha kompetens och har tiotusentals arbetsgivare över hela landet som våra kunder.
Det är din egen drivkraft och din ambition som bestämmer hur långt du ska gå inom ManpowerGroup. Kompetenskarriär hos oss innebär att vi stöttar dig i din utveckling genom att hela tiden fylla på med erfarenhet och kunskap. Arbetet i vardagen tillsammans med olika talangprogram, över 4 500 interaktiva utbildningar och föreläsningar samt regelbundna utvecklingssamtal hjälper dig att växa i din roll. Vi vill alltid framåt och söker hela tiden nya sätt att lösa problem för våra kunder på en arbetsmarknad som ständigt förändras. Vill du utvecklas tillsammans med oss och se hur bra du kan bli?
Som anställd inom ManpowerGroup kommer du att vara del av ett internationellt företag med över 30 000 kollegor i 80 länder. Bara i Sverige så är vi 600 anställda på fler än 45 orter som tillsammans hjälper över 10 000 kandidater till nya jobb varje år.

Så här söker du jobbet
Sök tjänsten via ansökningslänken och registrerat CV på www.manpower.se.

Om du vill veta mer om tjänsten, kontakta gärna Felix Lundberg.

Sista ansökningsdag är 8 mars 2023.
Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Säljare – ingen erfarenhet krävs

Abonnemangsförsäljare
Läs mer Jan 18
Tycker du också att försäljning verkar som ett intressant och spännande yrke? Brinner du för att utvecklas och är resultatinriktad? Då har du hittat det perfekta jobbet för dig att växa på! Vi letar just nu efter fler drivna säljare till våra projekt i centrala Örebro.

Vi erbjuder:?

- Arbetstider förlagda kl. 10.00-19:00 mån-fre för telemarketing alternativt 12.00-21.00 för fieldmarketing.

- Provisionsbaserad lön, med garantilön.

- En familjär företagskultur med stark teamkänsla

- Spännande utvecklingsmöjligheter både på ett professionellt och personligt plan

- En inspirerande, varierad och tävlingsinriktad arbetsmiljö

- Omfattande utbildningsprogram med personlig coaching

Vi söker dig som är:?

- Duktig på att bygga relationer

- Utåtriktad med en stark tävlingsinstinkt

- Lösningsorienterad och samarbetsvillig

- Självständig och resultatinriktad

- Bekväm med att ta kontakt över telefon

- Tidigare erfarenhet av försäljning eller arbete i butik är meriterande.

Ansök nu för att påbörja din säljkarriär och uppnå din fulla potential tillsammans med oss. Med känsla och förnuft, det är vi. Devi!

Ansök nu

Fullstack .NET-utvecklare Örebro

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 18
ALTEN i Örebro söker nu efter fler duktiga utvecklare! Vi letar efter dig som har  några års erfarenhet av programmering i Fullstack med fokus på C#/.NET och har en förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Vi tror du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett teknikintresse men människa och nytta ligger i fokus!

VAD ERBJUDER VI?
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi tror på att växa tillsammans genom att erbjuda möjligheter, utveckling och gemenskap.
ALTEN verkar inom flera olika branscher, har en stor variation av uppdrag, coachande chefer och utbildning via ALTEN Academy vilket gör att det alltid kommer vara möjligt att utvecklas hos oss. Dina önskemål styr din väg framåt.
Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk såsom Women@ALTEN och ALTEN Sports ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för. På ALTEN tycker vi det är viktigt med balans mellan arbete och fritid, därför erbjuder vi tre extra lediga dagar per år. Hos oss är du ansluten till kollektivavtal och erbjuds förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.


VI BEHÖVER DIG SOM HAR ERFARENHET AV FÖLJANDE:
C#/.NET Core
JavaScript (Angular, React eller liknande)
Cloud (AWS / Azure / GCP)
Kan kommunicera flytande på svenska och engelska

DET ÄR MERITERANDE OM DU HAR:
Erfarenhet av CI/CD pipelines, Jenkins och Docker
Kunskap inom Microservices
Kunskap inom testing (Xunit / Selenium eller liknande)
Bachelor’s i Computer Sc. and Engineering (eller liknande)

OM ALTEN

ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 45 000 anställda i mer än 30 länder. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Telecom, Industri, Energi, Flyg och Försvar samt Life Science. I Sverige är vi över 1300 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer - från Lund i söder till Skellefteå i norr.
ALTEN har för fjärde året i rad utsetts till en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare av Karriärföretagen 2023, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se

We believe in growing together!

 Vid frågor kontakta Yana Zubrytska,

Talent Acquisition Partner på:
yana.zubrytska@alten.se
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Är du ScandFibres Logistics nästa transportkoordinator?

Leveransbevakare
Läs mer Jan 18
Vill du att arbetsdagen ska gå som på räls? Då är det här jobbet INTE för dig. Om du däremot vill ha en roll där du får ta mycket eget ansvar och lösa problem har du hittat helt rätt! Jobbet som Transportkoordinator passar dig som drivs av att utveckla goda samarbeten och där du får vara en del av en verksamhet där du får stort handlingsutrymme till att agera snabbt. Vill du ha en arbetsplats där du sätter ribban för hur långt du ska gå så är det nu du ska slipa på CV:t och skicka in din ansökan!

OM TJÄNSTEN
I rollen som transportkoordinator tillhör du SFLs Customer Support & Operations center. Du kommer tillhöra en grupp om nio personer som jobbar tillsammans i ett öppet kontorslandskap. De främsta arbetsuppgifterna är att tillsammans med dina kollegor säkerställa kundernas leveranser från Sverige ut i Europa och tillbaka. Du har ett eget geografiskt ansvarsområde där ditt fokus ligger på att bevaka all trafik inom Norden. Du ansvarar således för den operativa driften av vagnarna från det att de lastas till att de lossas. I rollen ansvarar du också för att bevaka eventuella avvikelser och snabbt agera utifrån målsättningen om en säker och störningsfri transport.

ARBETSUPPGIFTER
- På rullande schema bemanna avdelningen mellan 07.00 och 17.30 samt några helger under året
- Daglig kontakt med kunder och terminaler angående leveranser
- Följa upp och agera på avvikelser och förseningar genom kontakt med leverantörer och kunder
- Skicka bokningar och rapportera händelser
- Vara delaktig i företagets förbättringsarbete inom logistik

VI SÖKER DIG SOM

#


* Har en utbildning inom transport och logistik alternativt motsvarande arbete med erfarenhet.
* Har god kundvana
* Har vana av att ha flera uppdrag i gång parallellt
* Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, då den dagliga kommunikationen sker på båda språken


Vi kommer utföra personlighet/Logiktester för denna tjänst och viktiga beteenden i rollen som transportkoordinator är:


* Initiativtagande
* Lösningsfokuserad
* Serviceinriktad
* Flexibel


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Örebro


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
ScandFibre Logistics AB är Sveriges största logistikföretag för järnvägstransporter till skogsindustrin. Vi ingår i Billerud-koncernen och ansvarar årligen för leveransen av 2 miljoner ton papper som ska transporteras från pappersbruken i Sverige till hamnar och terminaler i Sverige och Europa. SFL organiserar även transporter av returgods till Sverige från Europa. Totalt hanteras över 70.000 järnvägstransporter under året. Företaget har ca 25 anställda och en omsättning på 1 miljard kronor. Huvudkontoret är lokaliserat i Örebro.

Ansök nu

Avonova Hälsa söker leg. fysioterapeut/ergonom till Örebro

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Jan 18
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor.

Beskrivning

Som leg. fysioterapeut/ergonom hos oss är du en specialistkompetens och en del i Avonova-teamet som bidrar till att främja en god arbetshälsa hos våra kundföretag. 

Du arbetar som konsult inom arbetsmiljö med fokus mot belastningsergonomi och stöttar våra kunder i deras systematiska arbetsmiljöarbete. Du genomför sambandsbedömningar mellan exponeringar i arbetsmiljön och muskuloskelettala belastningsbesvär på individ, grupp eller organisationsnivå samt rekommenderar åtgärder. I rollen ingår även att hålla sig uppdaterad gällande Avonovas interna tjänsteinstruktioner, evidensbaserade metoder och aktuell forskning samt att bidra till ökad kunskap inom belastningsergonomiområdet internt i Avonova-teamet.

Arbetsuppgifter

- Fysioterapeutbedömning och behandling av arbetsrelaterade belastningsbesvär och sjukdomar
- Rehab och coachning
- Arbetsförmågebedömning- TIPPA
- Fysiska hälsokontroller - Funktionsanalyser, Konditionstest
- Medicinsk kontroll vid handintensivt arbete -MEBA
- Föreläsning och utbildning i belastningsergonomi och arbetsteknik inom olika branscher
- Arbetsplatsbesök: bedömningar och anpassningar på individ- och gruppnivå
- Belastningsergonomiska riskbedömningar
- Konsultativ roll i samband med ny-ombyggnation, omorganisation och förändrade arbetssätt

Den relativa vikten avgörs av vilka kunder vi har och hur deras behov ser ut. 

Kvalifikationer

Du är leg. fysioterapeut/ergonom gärna med vidareutbildning inom arbetsmiljö och hälsa/ergonomi. Det är meriterande om du har Tippa- och MEBA utbildning samt erfarenhet av att arbeta med RAMP verktyget. Ergonomer på Avonova jobbar utifrån MTO-perspektivet, dvs. människa, teknik och organisation och hur dessa faktorer samspelar när risker uppstår inom arbetsmiljön hos våra kunder. 

Vi söker dig som är initiativtagande och tar ansvar för att strukturera och driva ditt arbete framåt. Vidare ser du helheter och tar hänsyn till det vidare perspektivet i ditt agerande. Du är noggrann, har lätt för att samarbeta och är väl medveten om mål och kvalitet.

Vi ser det som meriterande om du har arbetat inom företagshälsa eller liknande verksamhet och har erfarenhet från arbete med riskbedömningar, bedömning och rådgivning kring arbetsrelaterade besvär. Det är meriterande om du har erfarenhet av att hålla föreläsningar och utbildningar. En del av våra kunder har engelska som koncernspråk och du förväntas därför kunna utbilda och kommunicera även på engelska i tal och skrift. Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i ett företag med stor förändringsvilja och potential. Hos oss får du vara med och påverka och göra skillnad i människors liv. Du får frihet, stöd och möjlighet till utveckling. Självklart omfattas din anställning hos Avonova av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi vill att du ska må bra och trivas och erbjuder därför friskvårdsbidrag.

Din arbetsplats blir på vårt hälsocenter i Örebro samt även ute hos våra kunder. Körkort och bil är därför en nödvändighet. Arbetstiden är dagtid vardagar.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta hälsocenterchef Maria Haglund, maria.haglund@avonova.se

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval så vi vill att du sänder din ansökan snarast möjligt.

Utdrag ur belastningsregistret samt drogtest kommer att ske i samband med anställning.

Vi är medlemmar i Almega Vårdföretagarna med kollektivavtal med Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ansök nu

Produktionsmedarbetare till Apoteket

Maskinoperatör, läkemedel
Läs mer Jan 18
Vårt uppdrag
Vill du bli del av en härlig gemenskap där din insats spelar en viktig roll? Nu söker vi produktionsmedarbetare till Apoteket och deras tjänst Apodos. Tjänsten passar dig som drivs av att arbeta mot uppsatta mål i en självständig roll. Läs mer och ansök nedan!

Arbetsuppgifter
Som produktionsmedarbetare på Apodos har du en central roll i produktionen med ett stort ansvar. Dina arbetsuppgifter kommer vara att arbeta som maskinoperatör med ansvar för övervakning, kontroll och påfyllning av material. Vidare kommer du att arbeta med manuellt in- och utplock ur lager samt packning av försändelser ut till kund. I rollen arbetar du mot tydligt uppsatta mål där dina resultat följs upp löpande.

Din profil
För att lyckas i rollen som produktionsmedarbetare trivs du med att arbeta mot uppsatta mål i ett högt tempo. I rollen ställs krav på att hålla en god kvalité, du är därför noggrann och ordningsam som person. Du trivs med ett arbete som präglas av rutiner och har inga problem med att stå och gå största delen av din arbetsdag.

Då det löpande sker förändringar i produktion har du lätt för att samarbeta och kommunicera samt besitter goda kunskaper i det svenska språket. Du är mån om att tillsammans med dina kollegor skapa ett bra resultat och upprätthålla ett trivsamt arbetsklimat.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha fullständig gymnasieexamen. Erfarenhet av arbete i produktion är meriterande.

Har du frågor, kontakta konsultchef Andrea Westling 076-805 01 31, andrea@nercia.se eller konsultchef Emma Andersson 076-805 94 02, emma.andersson@nercia.se


Övrig information
Tillträde: Omgående
Arbetstid: Förskjuten dagtid måndag-fredag. Då arbetstiderna kan komma att förändras framöver behöver du vara öppen för att arbeta kväll.

Tjänsten är ett konsultuppdrag till 31 augusti med möjlighet till anställning hos Apoteket.

Om kundföretaget
Apodos är Apotekets tjänst för dosförpackade läkemedel vilket år 2017 blev ett fristående affärsområde inom Apoteket. Apodos ökar patientsäkerheten, ger smidigare läkemedelshantering samt frigör tid och spar pengar för vården. Tjänsten innebär att användaren får sina läkemedel maskinellt dispenserade för en period. Apodos organisation omfattar tre områden; produktutveckling, produktionsanläggning samt kundservice/orderberedning.

Om Nercia
Som anställd är du vår viktigaste resurs och du skall känna dig trygg i din anställning. Vi lägger stor vikt vid att skapa en god relation mellan medarbetare för att skapa en god stämning och ett gott arbetsklimat. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag, rabatter på träningsanläggningar, sociala aktiviteter, tillgång till kompetensutveckling och anställning på kollektivavtal.

Ansök nu

Erfaren Fältsäljare till välkända Tele2 - Snittlön 40.000kr

Hemförsäljare
Läs mer Jan 18
Vill du ta nästa steg i karriären? Söker du ett fysiskt och omväxlande uppdrag? Då har du hittat rätt. Just nu letar vi fältsäljare till vårt säljteam. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande runtom i Sverige måndag till torsdag.

Arbetsbeskrivning

Som fältsäljare på VIASALES får du möjlighet att arbeta med några av nutidens största varumärken, bland annat IP-Only, Tele2 och Allente. All försäljning sker via personliga möten och alla besök har aviserats till kunden i förväg. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande i Sverige.

Tjänsten innebär eget ansvar men våra processer och rutiner är tydliga. Du arbetar i tätt samarbete med ett säljteam för att gemensamt, såväl som individuellt, uppnå uppsatta mål. Personlig coaching, teambuilding och uppföljning är en viktig del av din arbetsdag på VIASALES.

Utöver det så har vi lyxen att arbeta med marknadens modernaste schema.. ????
Våra fältsäljare jobbar måndag till torsdag och är LEDIGA VARJE FREDAG! Att uppnå krav och budget är ingen större utmaning för våra säljare på fyra arbetsdagar, därav har vi valt att unna oss tre helgdagar istället för två.

Vi söker dig som

- Som talar och skriver flytande svenska

- Har tidigare erfarenhet av försäljning - i någon form

- Är lyhörd och resultatinriktad

- Har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift

- Körkort är det meriterande men inget krav

Vi erbjuder

- En heltidstjänst

- Lediga fredagar

- Höga provisioner utan lönetak

- En säkert start med garantilön

- En resande tjänst, vi står självklart för alla rese-och boendekostnader

- Vidareutbildningar, workshops och mentorskap

- Belöningar och events. Vi firar allt - med galor, utmärkelser, årliga resor och generösa vinster

- Möjlighet till tjänstebil

Om Viasales

Visales erbjuder ett komplett utbud av kvalitativa försäljningsuppdrag baserad på tre viktiga kanaler: telemarketing, event sales & door sales. Vår företagskultur bygger på ständig utveckling - både privat och professionellt. VIASALES grundades 2013 i Stockholm under namnet Viafield Sweden AB, då med enbart door sales som verksamhetsuppdrag. Idag är vi ett av Sveriges mest erfarna säljbolag inom telemarketing, event sales och door sales.

Ansök redan idag! Ditt driv och din personlighet gör skillnad.

Frågor om tjänsten besvaras gärna av en av våra rekryteringskonsulter ????

Emmy Zachrisson (mailto:emmy@viasales.com)
076-872 31 42

Roksana Ahmad (mailto:roksana@viasales.com)
072-145 00 40

Ansök nu

CSG söker väktare

Väktare
Läs mer Jan 18
Vi på CSG behöver stärka upp inför sommaren med stor chans till förlängning

CSG är ett auktoriserat bevakningsföretag som etablerades 2003. Med bred kompetens och stor erfarenhet bland våra ca 480 medarbetare, erbjuder vi tjänster där vi verkar för en trygg och säker miljö - både inom den offentliga och privata sektorn. Vi finns idag verksamma i Stockholm, Mälardalen, Värmland och Dalarna.

I arbetet kommer du att utföra enklare reparationer och underhåll hos kundens fastigheter till exempel byta säkringar, lösa avloppsstopp, byta låscylindrar samt skyddstäcka trasiga fönsterrutor. I arbetet kommer även väktaruppgifter såsom larmutryckning, trygghetsjour, stationär bevakning och rondering ingå, vilket gör att det är meriterande om du har giltig väktarutbildning.

Anställningen är vid behov och det är varierande arbetstider. Då verksamheten pågår dygnet runt, årets alla dagar måste du kunna arbeta obekväma arbetstider och vara beredd på långa arbetspass.

De grundläggande kraven vi har på dig som söker är att du:


• har fyllt 20 år
• har B-körkort
• behärskar det svenska språket både i tal och skrift
• har en ordnad ekonomi, är ostraffad och drogfri

Meriterande:


• har en giltig väktarutbildning (VU1+VU2)
• har god lokalkännedom inom Örebro tätort samt Örebro län
• har erfarenhet från andra säkerhetsyrken eller utbildningar
• har tidigare erfarenhet av något hantverksyrke såsom exempelvis fastighetsskötare, låssmed, elektriker, snickare eller VVS-montör

För arbete i fastighetsjouren är dina personliga egenskaper mycket viktiga och vi söker dig som är serviceinriktad, självgående och lösningsfokuserad. Du har en hög social kompetens och kan möta människor på deras nivå. I övrigt ser vi det som en självklarhet att du är punktlig och har en hög arbetsmoral med en vilja att alltid göra ditt bästa.

Innan en anställning kan bli aktuell måste du bli godkänd hos Länsstyrelsen för arbete i ett auktoriserat bevakningsföretag.

Då vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.

Ansök nu

Oerfaren fältsäljare - Snittlön 35.000kr

Hemförsäljare
Läs mer Jan 18
Vill du göra karriär? Söker du ett fysiskt och omväxlande arbete? Då har du hittat rätt. Just nu letar vi efter en fältsäljare till vårt säljteam. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande i Sverige måndag till torsdag.

Vem vi söker

Vi söker dig som vill jobba med spännande och innovativa säljuppdrag i högt tempo. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. För att bli en framgångsrik fältsäljare hos oss på VIASALES är engagemang, och en vilja att lära, allt du behöver. Det här är jobbet för dig som vill arbeta med försäljning och kommunikation och som tycker om att vara på resande fot.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett team med erfarna säljare som förmedlar tjänster och produkter från några av Sveriges största varumärken, bland annat IP-Only, Tele2 och Allente. All försäljning sker via personliga möten och varje unikt besök har aviserats till kunden i förväg.

Tjänsten innebär eget ansvar, men våra processer och rutiner är tydliga. Du får utbildning, vägledning och arbetar tätt intill erfarna säljare och coacher. Personlig coaching, teambuilding och uppföljning en viktig del av din arbetsdag på Viasales.

Utöver det, så har vi även lyxen att få arbeta med marknadens modernaste schema..????
Våra fältsäljare jobbar enbart måndag till torsdag och är lediga VARJE FREDAG!

Vi söker dig som

- Talar flytande svenska

- Är nyfiken på säljbranschen

- Älskar att vara på resande fot och upptäcka nya platser

- Körkort är meriterande men inget krav

Vi erbjuder

- En heltidstjänst

- Lediga fredagar

- Höga provisioner utan lönetak

- En säker start med garantilön

- En resande tjänst, vi står självklart för alla rese-och boendekostnader

- Härliga kollegor och gemenskap

- Vidareutbildningar, workshops och mentorskap

- Vi firar allt - med galor, utmärkelser, årliga resor och generösa vinster

Om företaget

Viasales erbjuder ett komplett utbud av kvalitativa försäljningsuppdrag baserad på tre viktiga kanaler: telemarketing, event sales & door sales. Vår företagskultur bygger på ständig utveckling - både privat och professionellt. Viasales grundades 2013 i Stockholm under namnet Viafield Sweden AB, då med enbart door sales som verksamhetsuppdrag. Idag är vi ett av Sveriges mest erfarna säljbolag inom telemarketing, event sales & door sales.

Ansök redan idag! Ditt driv och din personlighet gör skillnad.

Frågor om tjänsten besvaras gärna av någon av våra rekryteringskonsulter????

Emmy Zachrisson (mailto:emmy@viasales.com)
076-872 31 42

Roksana Ahmad (mailto:roksana@viasales.com)
072-145 00 40

Ansök nu

Fibersäljare - Snittlön 50 000kr

Hemförsäljare
Läs mer Jan 18
Är du sugen på en karriär inom försäljning där du kan se ordentliga resultat av ditt jobb? Är det viktigt för dig att utvecklas såväl privat som professionellt? Vill du jobba med ett gäng riktigt peppande och drivna kollegor? Låt oss presentera IP-Only!

Arbetsbeskrivning

Som säljare för Sveriges största fiberleverantör IP-Only får du möjlighet att jobba med försäljning genom personliga möten med kunder Face To Face. Här jobbar du med en otroligt eftertraktad produkt mot personer som har ett behov. Detta är en 100% resande tjänst där resor och boende är betalt. Körkort är inte ett krav, men meriterande.

Vi erbjuder

- En heltidstjänst

- Stora utvecklingsmöjligheter

- Höga provisioner utan lönetak

- En säker start med garantilön

- Vidareutbildningar i försäljning och ledarskap

- Möjlighet till tjänstebil

- Aktiviteter, tävlingar och events

Vi söker dig som

- Är flytande i tal och skrift på svenska

- Är målmedveten och drivs av att se resultat

- Är social och klickar enkelt med nya personer

- Älskar att vara på resande fot och upptäcka nya platser

- Körkort är meriterande, men inget krav

Har vi beskrivit dig eller ditt nästa drömjobb? Skicka in din ansökan direkt då vi rekryterar löpande.

Vid frågor angående tjänsten kontakta en av våra rekryteringskonsulter ????

Emmy Zachrisson (mailto:emmy@viasales.com)
076-872 31 42

Roksana Ahmad (mailto:roksana@viasales.com)
072-145 00 40

Ansök nu

Svetsare till Skyllberg Industri!

Svetsare, manuell
Läs mer Jan 18
Om företaget
Är du svetsare som vill utvecklas inom svetsning och robotsvetsning? Då kan det här vara något för dig!

Skyllberg Industri AB har sin tillverkning i natursköna Kårberg ca1 mil norr om Askersund.

Här får du jobba med trevliga kollegor i ett familjeägt företag med en modern industri. De robot- och manuellsvetsar produkter för svensk infrastruktur: järnväg, vägar, eldistribution, belysningsmaster, telekommunikationsmaster, vägbommar m.m. Företaget har även lång tradition av tråddragning, där tråden sedan används bl.a. som armeringstråd, svetselektroder och spik. Företaget är en fullsortimentsleverantör av spik.

Skyllberg Industri strävar efter långsiktighet i allt från relation till kunder till anställda. Ledord är engagemang och korta snabba beslutsvägar samt trevlig stämning på arbetsplatsen.

Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan).

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi ytterligare en erfaren svetsare till avdelningen Robotsvets. Det kan bli aktuellt med både manuell svetsning och robotsvetsning.

Skyllberg Industri tillverkar produkter med högt ställda kvalitetskrav och som CE-märks enligt EN1090-1 och vi arbetar enligt standard EN ISO 3834-2. Det gör att din yrkesskicklighet ställs på prov dagligen samtidigt som du vässar din kompetens och det finns goda möjligheter att utvecklas inom företaget.

Du kommer främst arbeta i svetsmetod 135 MIG/MAG (homogentråd) eller 138 MAG (metallpulverfylld rörtråd) där vi vanligtvis svetsar plåt i dimensionsintervallet 5-35 mm, eventuell slipning kan förekomma.

Vi ser positivt på om du som söker bor i närområdet och du ska kunna kommunicera väl på svenska i såväl tal som skrift. Tjänsten är heltid och du kommer arbeta 2-skift.

Din profil
Vi söker dig som trivs med att arbeta i team men som samtidigt kan ta egna initiativ och driva ditt arbete framåt.

Du är en validerad svetsare med svetsarprövningsintyg och erfarenhet av MIG/MAG, har god kännedom av ritningsläsning och visuell kontroll samt gärna innehar truckkort.
Du kan följa svetsdatablad och instruktioner och har en förståelse för vikten av kvalitativ svetsning. Att arbeta noggrant och kvalitetsfokuserat är en självklarhet och gör att du alltid levererar i ditt arbete.

Som person är du effektiv, noggrann och social. Vi ser gärna att du är en flexibel person som har ett bra servicetänk.

Krav är körkort B och tillgång till bil.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper och vi tar emot ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om Industrisupport
Drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter i Värmland och Närke. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Viktig kugge till vår leveranskedja!

Elektronikkonstruktör
Läs mer Jan 18
Tycker du som vi att det roligaste man kan arbeta med är något som utmanar dig och samtidigt är utvecklande, och dessutom få göra detta i ett av Nordens främsta teknikkonsultbolag? Då har du kommit helt rätt. Combitech är inne i en otroligt spännande fas, vi har en stor efterfrågan från våra kunder och vi arbetar förmodligen i några av Sveriges kanske mest roliga projekt som du nu har en möjlighet att bli en del av. Vi söker nu en Elektronikkonstruktör till Karlskoga/Örebro.

?Varför ska du hänga med oss på denna spännande resa

- Du kommer att få 2100 kollegor som kommer att utveckla och utmana dig inom Combitech.

- Vi har roligt och gör många aktiveter tillsammans, till exempel utflykter till fjällen, femkamp och brädspelskvällar för att nämna några.

- Du blir del av ett sammansvetsat team med hög kompetens, vi arbetar nära varandra och vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kompetens inom elektronik.
- Vi eftersträvar att vara en eftertraktad arbetsgivare och erbjuder därför många olika typer av förmåner för alla våra anställda såsom friskvårdbidrag, utvecklingsveckor, för att nämna några.

Vi söker dig som

- Har några eller flera års erfarenhet som elektronikkonstruktör och som vill utvecklas vidare.
- Vi tror även att du någon form av universitetsutbildning, gärna som ingenjör.

- Det är en fördel om du har erfarenhet av CAD- och PLM-system.

- Du är en stjärna på exempelvis testning, komponentval, hårdvarunära programering, elektriska drivsystem och så vidare.

- Du gillar att kommunicera, både i tal och skrift i Svenska och Engelska.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Sommarjobba som truckförare på Setra Trävaror

Truckförare
Läs mer Jan 18
Om tjänsten
Är du student och letar efter ett välbetalt, roligt och utvecklande sommarjobb? Har du dessutom ett intresse och vilja för att jobba som maskinförare/truckförare så är det ett gyllene läge att söka sommarjobbet på Setra Trävaror i Hassselfors.

Setra är ett av Sveriges största träindustriföretag och en ledande aktör i Europa. De förädlar råvara från ansvarsfullt brukade skogar och erbjuder klimatvänliga produkter för byggande och boende på en global marknad. Koncernen har ca 800 anställda och omsätter 4,2 miljarder kronor. Läs gärna mer på www.setragroup.com
På Setra får du både ett roligt jobb och ovärderlig arbetslivserfarenhet, oavsett vad du kommer att arbeta med i framtiden. Dessutom får du möjlighet att arbeta tillsammans med trevliga och engagerade kollegor!
Visst låter det kul? Sök tjänsten idag!


Du erbjuds
På Setra Trävaror AB erbjuds samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling – och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt. Som student får du även en gyllene möjlighet att arbeta extra på helger och samtidigt säkerställa ditt sommarjobb på heltid mellan veckorna 24-33. Utöver det så utbildar vi dig och klär på dig ett truckkort om du inte har ett.
• Truckkort behörighet A1-4, B1-4. Helt kostnadsfritt.
• Ett välbetalt extrajobb under hela våren
• Ett sommarjobb säkrat under v.22-33


Arbetsuppgifter
I rollen som Truckförare kommer du bland annat att hantera inkommande och utgående leveranser. Ditt uppdrag innebär ett nära samarbete med andra medarbetare på logistikavdelningen. Du kommer huvudsakligen köra motviktstruck (dieseltruck).

I jobbet ingår till exempel att
• Köra motviktstruck (Dieseltruck) utomhus på gården
• Lossa och sortera virke
• Ta emot leveranser.
• Lasta gods i lastbilar


Din profil
Till rollen som Truckförare söker vi framförallt dig som är en driven och engagerad person som motiveras av möjligheten att utvecklas och att vara en viktig kugge i ett stort maskineri. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av truckkörning och motviktstruck, men det här är inget krav. Har du rätt driv och vilja erbjuder vi dig truckkortet samt möjlighet genom extra pass på helger att bygga på dig den kompetens du behöver. Kompetens som stärker dig och ditt CV för framtiden.
Vi ser gärna att du:

• Rätt attityd och inställning
• Behärskar svenska i tal och skrift
• Har en annan huvudsaklig sysselsättning (Studier eller extrajobb)
• Har B-körkort
• Kan arbeta skift
• Kan arbeta extra på helger

Det är även meriterande för tjänsten om du
• Har erfarenhet från produktionsindustri eller arbete med tunga fordon
• Har truckkort A+B, Främst B1.


Övrigt
Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Cleverex Bemanning men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Patrik Hedström via e-post: patrik.hedstrom@cleverex.se. Sista ansökningsdag är den 15 Mars 2023 men vi kommer att tillsätta uppdraget så snart vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vakanta platser: 10
Placeringsort: Hasselfors (ca 30 minuter från Örebro)
Uppdragslängd: Helger under våren samt att man måste kunna arbeta v.22-33. Man måste inte jobba varje helg men då upplärningen inför sommaren sker på helger ser vi helst att du kan arbeta så många pass som möjligt fram tills v.22


Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt!

Ansök nu

Data! Digital! Defence!

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jan 18
Tycker du som vi att det roligaste man kan arbeta med är något som utmanar dig och samtidigt är utvecklande, och dessutom få göra detta i ett av Nordens främsta teknikkonsultbolag? Då har du kommit helt rätt. Combitech är inne i en otroligt spännande fas, vi har en stor efterfrågan från våra kunder och vi arbetar förmodligen i några av Sveriges kanske mest roliga projekt som du nu har en möjlighet att bli en del av. Vi söker nu en Mjukvaruutvecklare till Karlskoga/Örebro.

Varför ska du hänga med oss på denna spännande resa

- Du kommer att få 2100 kollegor som kommer att utveckla och utmana dig inom Combitech.
- Vi har roligt och gör många aktiveter tillsammans, till exempel utflykter till fjällen, femkamp och brädspelskvällar för att nämna några.

- Du blir del av ett sammansvetsat team med hög kompetens, vi arbetar nära varandra och vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kompetens inom mjukvaruutveckling.

- Vi eftersträvar att vara en eftertraktad arbetsgivare och erbjuder därför många olika typer av förmåner för alla våra anställda såsom friskvårdbidrag, utbildningsveckor, för att nämna några.

Vi söker dig som

- Har några eller flera års erfarenhet som mjukvaruutvecklare och som vill utvecklas vidare.
- Vi tror att du i grunden har en akademisk utbildning inom område.
- Du tycker det är roligt och utvecklande att arbeta med hårdvarunära mjukvaruutveckling kanske i C, C++.

- Eller så har du din hemvist inom Python/Python QT eller kanske inom DevOps.

- Du är flexibel och handlingskraftig.
- Du gillar att kommunicera, både i tal och skrift i Svenska och Engelska.Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Sommarjobb inom Ventilation- och Driftteknik

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jan 18
Är du en person som är bra på att ta eget ansvar och som vill utvecklas och växa i ditt arbete? Vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större? Då har du kommit helt rätt. ÖBO är inte som andra företag.

Vi försöker alltid att vara tillgängliga och vi bryr oss verkligen om våra hyresgäster och världen omkring oss. Det som gör oss speciella är att vi är Örebros enda allmännyttiga bostadsbolag. Det gör att vi kan tänka långsiktigt och utveckla nya lösningar tillsammans med de som hyr av oss och andra i omvärlden. Vi tar helt enkelt ett djupare samhällsansvar och vår ambition är att vara med och utveckla Örebro i många år framöver. Tillsammans skapar vi ett levande Örebro.Arbetsuppgifter
Varje sommar behöver vi ett antal semestervikarier inom VDT (Ventilations- och DriftTeknik). Arbetsuppgifterna innebär underhållsarbete inom framför allt ventilation som t.ex. byte av filter, remmar, lager samt rengöring av ventilationsaggregat.Vem söker vi?
När det gäller arbeten inom VDT ser vi det som positivt om sökanden går eller har avslutat driftteknikutbildning på högskola eller fastighetsteknikerutbildning via yrkeshögskolan eller annan eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. I ditt cv måste det framgå vilken utbildning som är pågående alternativt avslutad. I det här jobbet behöver du ha körkort för personbil, dvs B-körkort.

För mer information är du välkommen att ringa till chef VDT Klas Lombrant, 019-19 44 23. Facklig företrädare för Fastighetsanställdas förbund är Hanun Yevno, 019-19 42 00. Urval sker löpande. Sista dag för ansökan är den 22 mars 2023. Den lägger du in via Ansök-knappen nedan.ÖrebroBostäder arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare. Våra medarbetare tycker att vi är en trygg arbetsgivare, att våra arbeten kännetecknas av ansvar, frihet och variation och att vi har goda utvecklingsmöjligheter och bra arbetskamrater. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida www.obo.se.

ÖrebroBostäder AB tillämpar kompetensbaserad rekrytering och utgår från våra värdegrunder - människors lika värde, miljöansvar, samhällsansvar och öppenhet.

ÖBO (ÖrebroBostäder) är ett av Sveriges största allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun och har närmare 23 000 lägenheter och ca 1 000 kommersiella lokaler. Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Besök obo.se

Ansök nu

Extrajobb och sommarjobb inom Kundcenter

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jan 18
Är du en omtänksam person som trivs med att ta egna initiativ? Och vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större? Då har du kommit helt rätt. ÖBO är inte som andra företag.

Vi försöker alltid att vara tillgängliga och vi bryr oss verkligen om våra hyresgäster och världen omkring oss. Det som gör oss speciella är att vi är Örebros enda allmännyttiga bostadsbolag. Det gör att vi kan tänka långsiktigt och utveckla nya lösningar tillsammans med de som hyr av oss och andra i omvärlden. Vi tar helt enkelt ett djupare samhällsansvar och vår ambition är att vara med och utveckla Örebro i många år framöver. Tillsammans skapar vi ett levande Örebro.

Till vårt Kundcenter söker vi nu extrapersonal för sommarjobb samt vid olika ledigheter och arbetstoppar och behov under året.Arbetsuppgifter
I Kundcenter servar vi våra kunder och medarbetare inom företaget via telefon, mail, samt sociala medier. Detta sker under våra öppettider vardagar måndag-fredag kl. 08:00-17:00. Kundcenter tar emot samtliga inkommande samtal till företaget samt svarar på det mesta som rör boendet för våra hyresgäster. Arbetet är omväxlade men kan tidvis vara stressigt. Vem söker vi?
Vi söker dig som är tillgänglig att ersätta ordinarie personal i Kundcenter under sommarperioden och kring storhelger såsom påsk, jul och nyår samt vid övriga behov/arbetstoppar. Vi söker i första hand universitetsstudenter som är i början av studierna då vi erbjuder sommar/extrajobb de kommande två-tre åren. Det är meriterande om du har vana från liknande serviceyrken. Vidare vill vi att du har god datorvana, är kommunikativ, har god administrativ färdighet och god samarbetsförmåga.

Kunskaper i engelska och gärna andra språkkunskaper är värdefulla i arbetet.

Att vara serviceinriktad, flexibel och ha ett trevligt bemötande är naturligtvis ett krav. Vi tror att du som söker har stor social kompetens och trivs med att arbeta i grupp. Det är även ett plus om du har lokalkännedom eftersom det underlättar i det dagliga arbetet.

För mer information är du välkommen att kontakta Marie Röjmalm, chef Kundcenter  019-19 42 88. Sten-Inge Dellevåg, facklig företrädare för Vision och nås via 019-194200. Urval sker löpande. Sista ansökningsdag är den 31 mars 2023.ÖrebroBostäder arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare. Våra medarbetare tycker att vi är en trygg arbetsgivare, att våra arbeten kännetecknas av ansvar, frihet och variation och att vi har goda utvecklingsmöjligheter och bra arbetskamrater. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida www.obo.se.

ÖrebroBostäder AB tillämpar kompetensbaserad rekrytering och utgår från våra värdegrunder - människors lika värde, miljöansvar, samhällsansvar och öppenhet.

ÖBO (ÖrebroBostäder) är ett av Sveriges största allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun och har närmare 23 000 lägenheter och ca 1 000 kommersiella lokaler. Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Besök obo.se

Ansök nu

Mekanikintresserad och gillar utveckling

Kvalitetsingenjör/-tekniker, maskin
Läs mer Jan 18
Tycker du som vi att det roligaste man kan arbeta med är något som utmanar dig och samtidigt är utvecklande, och dessutom få göra detta i ett av Nordens främsta teknikkonsultbolag? Då har du kommit helt rätt. Combitech är inne i en otroligt spännande fas, vi har en stor efterfrågan från våra kunder och vi arbetar förmodligen i några av Sveriges kanske mest roliga projekt som du nu har en möjlighet att bli en del av. Vi söker nu en Mekanikkonstruktör till Karlskoga/Örebro.

Varför ska du hänga med oss på denna spännande resa

- Du kommer att få 2100 kollegor som kommer att utveckla och utmana dig inom Combitech.

- Vi har roligt och gör många aktiveter tillsammans, till exempel utflykter till fjällen, femkamp och brädspelskvällar för att nämna några.
- Du blir del av ett sammansvetsat team med hög kompetens, vi arbetar nära varandra och vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kompetens inom mekanik.

- Vi eftersträvar att vara en eftertraktad arbetsgivare och erbjuder därför många olika typer av förmåner för alla våra anställda såsom friskvårdbidrag, Combitech Grow, för att nämna några.

Vi söker dig som

- Har några eller flera års erfarenhet som mekanikkonstruktör och som vill utvecklas vidare.
- Vi tror även att du någon form av universitetsutbildning, gärna som ingenjör.
- Det är en fördel om du har erfarenhet av exempelvis Creo, Catia/3DX, Solid Edge, SolidWorks.
- Det är meriterande för tjänsten om du har erfarenhet av PLM-system och till exempel material- och komponentkunskap.

- Du gillar att kommunicera, både i tal och skrift i Svenska och Engelska.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Vi står på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.


För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra 2100 medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

AnnSam söker Sjuksköterska! Uppdrag v5-9 inom Hemsjukvård i Örebro.

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 18
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999 , söker nu Sjuksköterska för uppdrag inom Hemsjukvård i Örebro!  
Perioden: 2023.02.01-2023.02.28 ev. längre
Arbetstid: Dag, kväll samt helg.
Erfarenhet: 2 år som Allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll.
Journalsystem:  
Ev. övrigt: Körkort B
Ref.nr: 20230118

Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  

AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.

För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  
Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!

Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  

Se samtliga vår uppdrag på vår hemsida, vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  

info@annsam.se
Tel: 016-55 12  450

Ansök nu

Sommarjobb inom Ekonomienheten

Ekonomiassistent
Läs mer Jan 18
Är du en omtänksam person som trivs med att ta egna initiativ? Och vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större? Då har du kommit helt rätt. ÖBO är inte som andra företag.

Vi försöker alltid att vara tillgängliga och vi bryr oss verkligen om våra hyresgäster och världen omkring oss. Det som gör oss speciella är att vi är Örebros enda allmännyttiga bostadsbolag. Det gör att vi kan tänka långsiktigt och utveckla nya lösningar tillsammans med de som hyr av oss och andra i omvärlden. Vi tar helt enkelt ett djupare samhällsansvar och vår ambition är att vara med och utveckla Örebro i många år framöver. Tillsammans skapar vi ett levande Örebro.


Vår ekonomiavdelning har behov av några sommarjobbare. För att söka hit så vill vi att du läser ekonomi eller socionomprogrammet på universitetet.Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innebär vanligt förekommande arbete inom en ekonomienhet, som till exempel bokföring och avstämningar, men även många kontakter, främst per telefon, med kunder och andra samarbetspartners – både inom och utanför företaget. Även kravverksamhet med vräkningsförebyggande arbete ingår i uppdraget.Vem söker vi?
Du ska tycka om att arbeta självständigt, vara stresstålig och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Hög social kompetens, ansvarstagande för arbetsuppgifterna, noggrannhet och god samarbetsförmåga är viktiga egenskaper. Vi förutsätter att du har goda datakunskaper i officepaketet samt god administrativ förmåga. Kunskaper i engelska och gärna andra språkkunskaper är meriterande. Att vara serviceinriktad, flexibel och ha ett trevligt sätt är naturligtvis ett krav.

För mer information är du välkommen att ringa till Petra Östling, gruppchef Hyresredovisning, 019-19 42 36 eller Oliver Hagvall, Chef Ekonomi & Administration, 019-19 42 10. Facklig företrädare för Vision är Sten-Inge Dellevåg, nås via växel 019-19 42 00. Sista dag för ansökan är den 31 mars 2023. Urval sker löpande. Den lägger du in via Ansök-knappen nedan.

ÖrebroBostäder arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare. Våra medarbetare tycker att vi är en trygg arbetsgivare, att våra arbeten kännetecknas av ansvar, frihet och variation och att vi har goda utvecklingsmöjligheter och bra arbetskamrater. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida www.obo.se.

ÖrebroBostäder AB tillämpar kompetensbaserad rekrytering och utgår från våra värdegrunder - människors lika värde, miljöansvar, samhällsansvar och öppenhet.

ÖBO (ÖrebroBostäder) är ett av Sveriges största allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun och har närmare 23 000 lägenheter och ca 1 000 kommersiella lokaler. Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Besök obo.se

Ansök nu

Projektledare till HiQ

Projektledare, IT
Läs mer Jan 18
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du ett starkt intresse för teknik och är bekväm med att driva och leda agila projekt på operativ och strategisk nivå? Drivs du också av att engagera och motivera ditt team? Perfekt, då kan vi ha nästa utmaning för dig!

HiQ erbjuder utmanande arbetsuppgifter både ute i våra kunders organisationer samt i vår egen regi där HiQ har helhetsansvar för projekten.

Som projektledare får du möjlighet att delta i och leda utvecklingen av våra kunders framtida produkter och IT-system inom en rad olika branscher såsom fordon, industri, försvar samt myndigheter och finans.

Hos oss innebär Projektledarrollen att du har en bred roll och ett övergripande ansvar för de projekt som du tilldelas. I stora drag betyder detta ett ansvar för projektleveranser, planera och hålla projekt inom utsatta tidsramar och budget. Du är den som håller ihop och driver projektet framåt, samt ser till att alla inblandade hålls informerade och uppdaterade om aktuellt läge. Vidare samarbetar du tajt med såväl interna som externa aktörer och stödfunktioner.

Personprofil
Dina tidigare yrkeserfarenheter är inte det som kommer att vara mest avgörande men vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet från digitala affärer och arbetssätt. Du är en engagerad och strukturerad person som bygger relationer, coachar och stöttar teamet och säkerställer att resultaten nås med alla med på tåget. Vi ser framför oss en person som har en god social förmåga som kan både planera och driva processer på övergripande nivå men samtidigt fokusera och driva detaljarbete i projektform.

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du innehar förmågan att kommunicera på ett tydligt sätt, både i tal och skrift och göra komplex information begriplig, engagerande och motiverande för olika målgrupper. Du är en naturlig ledare och har lätt för att anpassa dig efter omständigheterna då du med fingertoppskänsla kan identifiera och analysera risker som uppstår och föreslå lösningar för att nå målet. Du har därmed en självklar förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete och du delar gärna med dig av din kompetens och erfarenhet för att nå framgång.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Projektledare.

Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Örebro, Borlänge eller Västerås

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Jakob Erlingsson på 073-353 75 38. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Sedan 1995 har HiQ förenklat världen för både kunder och slutanvändare med hjälp av teknik, design och kommunikation. Vi är stolta över att dagligen leverera värde och kvalitét hos våra hundratals kunder, vilket omfattar en mängd varierande och intressanta uppdrag inom flera olika branscher. Vi jobbar med allt ifrån startups till storbolag inom både privat och offentlig sektor.

Att ha kul på jobbet och leverera lösningar utöver förväntningar är vad som driver oss. Det har resulterat i banbrytande produkter och tjänster (självkörande lastbilar, möjligheten att övningsflyga utan att lämna marken, swisha pengar eller gå på restaurang och beställa mat med lego).

Ja, du hör ju. Spännande, visst?

Vi växer hela tiden. Idag är vi ungefär 1900 fantastiska HiQ’are i fem länder, med sikte att bli norra Europas ledande tech-konsultbolag. På HiQ välkomnas alla typer av kollegor – huvudsaken är att du drivs av utmaningar och är en schysst lagspelare. Vi representerar en mängd olika kompetenser, perspektiv och personligheter – en blandning vi alla drar nytta av varje dag. Frontend-utvecklare, .Net-arkitekter, agila projektledare, BI-utvecklare, UX-designers, ja listan är lång. En fantastisk laguppställning som vi hela tiden utökar med ny energi och kompetens.

På HiQ gillar vi att både utveckla och att utvecklas. Hos oss får du förtroendet och möjligheten att prova först och lära sedan. Att alla får vara med och påverka HiQ’s arbetssätt och väg framåt är och har alltid varit viktigt – tillsammans bygger vi det bolag vi själva vill arbeta på.

Hos oss har du dessutom en budget för kompetensutveckling, kanske vill du certifiera dig inom ett område eller lära dig senaste ramverket inom kompetens X - det är upp till dig, sky is the limit! Vi vet dock att alla lär sig på olika sätt, och därför håller vi även i flera kompetensrelaterade aktiviteter, workshops och konferenser för att ständigt vidareutveckla vår kompetens.??

På HiQ har vi alltid fokuserat på två saker framför allt annat. Vi ska vara sjukt duktiga på det vi gör men vi ska också ha jäkligt kul på vägen. Att ha kul på jobbet går hand i hand med bra resultat. På HiQ finns alla möjliga knäppa och roliga forum för de flesta av intressen – rockband, cybersäkerhet, nutellatestning, löpning, schack, ölbryggning eller hållbarhet. Du väljer! Hos oss kan du vara C#-expert, yogi och rockstjärna samtidigt

Ansök nu

Sprinklermontörer och Lagbasar

Sprinklermontör
Läs mer Jan 18
Är du serviceinriktad, motiverad och gillar ordning och reda? Vill du dessutom jobba på ett företag som främjar utveckling? Vi på Bravida Örebro Sprinkler expanderar och utökar vårt team med såväl Lagbasar som Montörer inom Service och Entreprenad. Välkommen med din ansökan!

Ditt nya jobb

Oavsett om du söker tjänsten som lagbas eller montör kommer du ingå i ett fantastiskt team där vi hjälper och stöttar varandra för att tillsammans slutföra våra projekt och nå våra mål.

Beroende på vilken tjänst du lockas utav kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå utav att:

Montör


• Installation, service och ombyggnation av sprinklersystem
• Ansvara för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet  och säkerhet
• Arbeta med teknisk problemlösning
• Ha kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer
• Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten.

Lagbas


• Planera arbetet och den dagliga bemanningen för pågående projekt
• Rapportera fortlöpande till projektledaren
• Leda, motivera och driva teamet framåt
• Utveckla och bevara relationer
• Vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten

Vi på Bravida kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Det finns dessutom stora möjligheter till utveckling inom företaget.

Ditt nya team

På Bravida Örebro är vi 26st medarbetare som arbetar inom Sprinkler med såväl entreprenad som service. I Örebro har Bravida även avdelningar EL, ventilation, VS, automation, kraft, brand och säkerhet. Tillsammans tar vi oss an uppdrag som få andra företag klarar av!

Vi söker dig som


• Har erfarenhet inom Sprinkler
• Brinner för utveckling och vill växa tillsammans med oss
• Innehar B-körkort

Erfarenhet av arbete som lagbas eller dokumenterad ledarskapsutbildning är meriterande, men inget krav.

Som person är du driven och utåtriktad samt har en vilja att alltid utföra ett bra och kvalitetsmässigt arbete med kunden i fokus. Vidare värdesätter vi dina personliga egenskaper och din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt. För att trivas i rollen ser vi att du är trygg i dig själv och i ditt ledarskap, har god förmåga att överblicka projekten och agera därefter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis förmånsbil, friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi! 

Hur söker jag jobbet?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 17 februari 2023. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har över 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i hela Norden.

Bravida har utsetts till Karriärföretag 2023 för fjärde året i rad för vårt stora fokus på karriär- och utvecklingsmöjligheter.

www.Bravida.se

Ansök nu

Säkerhetsskyddshandläggare

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Jan 18
Avdelning Verksamhetsstöd har som huvudmål att utveckla organisationen och skapa effektiva och lättillgängliga stödsystem. Vi stödjer organisationens arbete vad gäller säkerhet, kommunikation, HR, ekonomi, juridik och i andra strategiskt övergripande frågor.Det nya nationella beredskapssystemet ställer ökade och delvis nya krav inom säkerhetsskyddsområdet på Sveriges länsstyrelser.

Länsstyrelsen i Örebro har även utsetts som en av sex civilområdesansvariga länsstyrelser i Sverige, vilket har ökat kraven på myndigheten vad gäller samordning, samverkan, uppföljning och tillsyn på säkerhetsskyddsområdet.

En viktig uppgift för Länsstyrelsen i Örebro är att se över, utveckla och optimera processer, metoder och organisation för säkerhetsskyddsarbete utifrån de nya kraven och tillkommande uppgifter.

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en säkerhetskyddshandläggare för arbete med Länsstyrelsen i Örebro läns säkerhets- och säkerhetsskyddsarbete.

Som säkerhetsskyddshandläggare har du en viktig roll i att driva länsstyrelsens interna säkerhets- och säkerhetsskyddsarbete när det gäller strategisk planering, analysarbete och metodutveckling. Länsstyrelsen kommer flytta till nya lokaler våren 2024 och med det följer många viktiga frågor framöver både gällande säkerhetsförberedelser och utformning av den nya lokalen.

Arbetsuppgifterna innebär ett långsiktigt strategiskt, systematiskt och metodiskt arbete med säkerhetsskyddet på Länsstyrelsen inom informationssäkerhet, personalsäkerhet och signal- och fysiskt skydd. Det innebär även att arbeta med risk och sårbarhetsanalys samt säkerhets- och säkerhetsskyddsanalyser och åtgärdsplaner. Arbetsuppgifterna kommer även att kopplas till civilförsvaret inom totalförsvarsplaneringen

Som säkerhetsskyddshandläggare ger du stöd till Länsstyrelsens chefer och samarbetar nära avdelningschefen, säkerhetsskyddschefen, informationssäkerhetssamordnaren, säkerhetschefen, signalskyddschefen och IT-samordnare bl.a. i signalskyddsorganisationen och vår interna säkerhetsgrupp. Det innebär ex att ta initiativ och utgöra ett stöd vid upphandlingar, utbildning, tillsyn av leverantörer samt genomföra uppföljning och kontroll av säkerhetsskyddet och att ansvara för säkerhetssamtal med blivande och redan anställda medarbetare. Det kan även innebär att vara delaktig vid framtagande och implementering av policy, riktlinjer, och rutiner för området.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:

- en relevant eftergymnasial utbildning inom exempelvis risk och säkerhet alternativt mångårig arbetslivserfarenhet inom området som arbetsgivaren bedömer likvärdig,
- säkerhetsutbildning och har mycket goda kunskaper om säkerhetsskyddslagen,
- erfarenhet av brett operativt och strategiskt arbete inom säkerhetsområdet,
- erfarenhet av arbete inom säkerhetsskydd och säkerhet inom säkerhetsområdena informationssäkerhet, personalsäkerhet, fysiskt skydd och signalskydderfarenhet samt av hantering av säkerhetsklassade uppgifter och säkerhetsskyddsklassificerade handlingar,
- erfarenhet av att genomföra säkerhetsprövningar och säkerhetssamtal, säkerhetsskyddsanalyser och säkerhetsskyddsplaner,
- erfarenhet av att genomföra utbildningar inom säkerhetsskyddsområdet,
- god kunskap i Officepaketet,
- körkort för bil.

Det är meriterande om du har:

- projektledarutbildning och/eller processledarutbildning,
- erfarenhet av säkerhetsskyddsarbete inom offentlig verksamhet, gärna inom statlig myndighet,
- analyserat lokaler ur ett säkerhetsperspektiv,
- erfarenhet av praktiskt arbete med civilt försvar inom en myndighet,
- erfarenhet av säkerhetsskyddsavtal vid upphandlingar (SUA).

Tjänsten ställer höga krav på självständighet, initiativtagande och samarbetsförmåga samt en god kommunikativ förmåga. Du behöver också vara pedagogisk och kommunikativ i ditt sätt att arbeta. Du är även analytisk och strukturerad och vill driva utvecklingen framåt och har en god förmåga att prioritera.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du arbetar enligt vår vision och den statliga värdegrunden samt uttrycker dig väl i tal och skrift.

Anställning
Anställningen är tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas.  

Du måste vara svensk medborgare eftersom arbetsuppgifterna inom anställningen är placerade i säkerhetsklass. Säkerhetsprövning kommer att göras enligt Säkerhetsskyddslagen (2018:585). Du kommer även att krigsplaceras vid myndigheten.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 8 februari 2023.

Vi på Länsstyrelsen i Örebro län erbjuder dig en spännande arbetsplats. Vi kännetecknas av framåtanda, god arbetsmiljö och medarbetare med bred kompetens. Vi har korta beslutsvägar och god ekonomi, och bedriver många verksamhetsöverskridande samarbeten. Som ny medarbetare får du också ungefär 220 härliga kollegor – allt från kunniga experter till ambitiösa generalister – som alla arbetar utifrån våra fyra ledord: samverkande, serviceinriktade, rättssäkra och drivande.Länsstyrelsen i Örebro län företräder regeringen i länet. Vi utför dock många av våra uppdrag i samverkan med kommuner, näringsliv, ideella sektorer och medborgare. Detta utifrån vår vision, som är: ”Tillsammans för ett hållbart och levande Örebro län”.Länsstyrelsen arbetar för att vara en myndighet fri från diskriminering och vill ta tillvara de kvalitéer som mångfald tillför verksamheten.

Ansök nu

Servicetekniker på Smartify - Örebro

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jan 18
Har du ett genuint teknikintresse och brinner för att leverera bästa möjliga service? Är du den person som släkt och vänner vänder sig till när tekniken strular? Vill du vara med i vårt arbete för att göra Sverige smartare? Då kan du vara Smartifys nya servicetekniker kring Örebro!

Som servicetekniker hos Smartify blir ditt uppdrag att hjälpa privatpersoner och företag med att få ordning på sin digitala teknik. Du tar dig runt i servicebil och genomför uppdrag i kunders hem och ute hos företag. Vi erbjuder dig ett självständigt och varierande arbete med möjlighet till utveckling och eget ansvar.

Installation, konfigurering och felsökning av smart teknik i privata hem samt på företag inom teknikområden:

- datorer och kringutrustning

- nätverk och nätverksutrustning

- TV- och ljudanläggningar, inklusive bildoptimering samt montage på vägg

- Aktivering och konfigurering av bredbandstjänster i hushåll, exempelvis routers, Wi-Fi-nät, TV-utrustning och bredbandstelefoni

- montering av kanalisation och kabeldragning för nya bredbandsuttag

- digitala lås & larm

- försäljning, installation och konfigurering av mjukvara och hårdvaraVad söker vi hos dig?

- Som person är du social och tycker om att träffa nya människor. Du är serviceinriktad, lösningsorienterad och gillar att arbeta självständigt och med eget ansvar.

- Ett intresse/fallenhet för hantverkararbeten underlättar, då en av många tjänster vi erbjuder är att montera TV på vägg och 5G-antenner.

- Du har en bred teknisk kompetens, är en sann teknik-entusiast, praktiskt lagd och älskar att lära dig nya saker.

- Du har lätt för att sätta dig in i människors problem och förklara tekniska lösningar på ett pedagogiskt sätt.

- Du har erfarenhet av konfigurering av hemelektronik, såsom routrar, skrivare, datorer, streamingboxar och ljudanläggningar.

- Du har goda kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som i skrift.

- Du har ett manuellt B-körkort, då du tar dig runt med servicebil.

- Har du även utbildning inom data/IT/nätverk eller dylikt är detta meriterande.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som servicetekniker hos Smartify är du med och arbetar för att göra Sverige smartare genom att göra den senaste digitala utvecklingen tillgänglig för alla. Du får tillgång till olika hjälpmedel för att kunna ta emot och rapportera dina uppdrag på ett effektivt sätt, direkt ute på fältet.

Vi ser också till att du har tillgång till bil samt hjälpmedel såsom verktyg, arbetskläder och instrument. Innan du som Smartify-tekniker ger dig ut på fältet genomgår du en intern utbildning, där du får lära dig vad du behöver. Flera utbildningstillfällen kommer ske löpande, för att främja en kunskapsutveckling.

Vi erbjuder ett självständigt, varierande och utvecklande heltidsjobb, som inleds med en provanställning på sex månader. Lön enligt överenskommelse och start för tjänsten är så snart som möjligt.

Känner du igen dig i beskrivningen? Då är du förmodligen helt rätt för oss, och vi för dig. Vi rekryterar löpande - så vänta inte med din ansökan!

Ansök nu

Elektriker till Sesol i Örebro

Serviceelektriker, installation
Läs mer Jan 18
Nu har du chansen att bli en del av ett härligt team som levererar högkvalitativa installationer till våra kunder. Du är en vardagshjälte som blir ansiktet utåt för hela organisationen. Har du även erfarenhet inom el- och serviceinstallationer? Toppen, då är det dig vi söker!

Vilka är vi?

Med våra 900 medarbetare är vi det självklara valet för installation av solcellsanläggningar och elbilsladdare. Vi har all personal in-house och levererar alltid med högsta kundnöjdhet i fokus. Vår kundkrets innefattar allt från den lilla villan till stora solcellsparker. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping och vi har också etablerat oss på 13 andra orter runt om i landet. Bland annat Kalmar, Helsingborg, Örebro, Södra Stockholm, Göteborg, Norrköping och Uppsala. Det gör att vi är en lokal leverantör där både privat- och företagskunder hittar sina lösningar!

Vem är du?

Du är en viktig del i allt vi gör. Alla våra installationer kräver en varsam hand av en kompetent elektriker för att fungera. I detta arbete blir du både vår och kundens vardagshjälte. Din vardag är varierande där största delen av ditt arbete utförs ute hos kund, så det är bra om kommunikation och kundkontakt känns naturligt för dig. Du arbetar tätt med våra projektledare, arbetschefer och montörer, därför lägger vi stor vikt vid att du är samarbetsvillig, strukturerad och kommunikativ. En annan viktig egenskap är att du är självgående och därmed vågar ta egna initiativ i en föränderlig miljö.

Ditt arbete består bland annat av:

- Ombyggnationer av elcentraler, mätarskåp och ställverk.
- Installationer och driftsättning av laddstationer, solcellsanläggningar och batterier ute hos våra kunder.
- Överlämning till och utbildning av kund.


Krav för att söka tjänsten

- Du är minst 1:A-årsmontör eller högre.
- Du har B-körkort.
- Du behärskar svenska språket i tal och skrift.


Detta erbjuder vi dig

Hos oss får du frihet i ditt arbete. Du kommer ha ett roligt arbete med goda förmåner, arbetsvillkor och möjligheter till utveckling. Du får en egen fullkittad servicebil utrustad med de verktyg du behöver för att utföra ditt arbete på bästa sätt. Du får även möjlighet att delta i interna tävlingar och bonussystem.

Om anställningen:

- Lön: Fast lön
- Placering: Örebro
- Tillträde: Enligt överenskommelse
- Anställningsvillkor: Heltid


Vill du bli en av oss? Varmt välkommen med din ansökan!

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare. Ansökningar tas endast emot via vår karriärsida.

Ansök nu

Barnsjuksköterska digitalt på distans (timanställning)

Barnsjuksköterska
Läs mer Jan 18
Om Knodd
Knodd startades fo?r att va?gleda, ge trygghet a?t och stärka småbarnsfo?ra?ldrar. Vi är en vårdgivare som helt fokuserar på barnsjukvård. Hos oss kan småbarnsföräldrar idag få stöd och barnsjukvård från erfarna sjuksköterskor, barnläkare och barnpsykologer via videosamtal, gå digitala föräldrakurser, samt följa och förstå sina barns hälsa och utveckling - allt genom Knodd-appen. Idag består organisationen av ca 120 specialistsjuksköterskor, ett femtontal barnläkare och tre barnpsykologer med lång och gedigen erfarenhet från barnsjukvård och barnhälsovård. Majoriteten av Knodds vårdpersonal jobbar deltid hemifrån på distans, och många jobbar därmed även inom andra verksamheter inom fysisk vård.
Vi jobbar ständigt för att skapa tryggare och mer personlig vård på sätt som sätter barnens och föräldrarnas behov i fokus. På så sätt vill vi även minska onödiga besök till akutsjukvård och ge rätt vård på rätt nivå.


Så går det till
Som barnsjuksköterska på Knodd kan du jobba på distans deltid, hemifrån eller varifrån du vill i Sverige. Vi erbjuder en flexibel arbetsform där du via videosamtal på Knodds plattform hjälper föräldrar och barn som söker vård hos oss. Inför varje samtal har föräldern lämnat en digital anamnes och samtalet journalförs i ett externt journalsystem.


Din profil
För att jobba hos oss behöver du:


Vara specialistutbildad barnsjuksköterska
Ha minst 5 års erfarenhet av barnsjukvård, såsom barnakut, barnläkarmottagning, medicinavdelning eller annan verksamhet som vi bedömer likvärdig
Vara trygg i telefonrådgivning och i att ställa diagnos för barn 0-6 år
Ha språklig kompetens i svenska och engelska i tal och skriftPraktiska förutsättningar för att kunna arbeta är att du har:
Bra internetuppkoppling för digitala besök
Grundläggande datorvana
Kunna arbeta minst ett pass på 4h i veckan, alternativt 16h i månaden
Tillgång till ett rum där du kan stänga dörren om dig och ha en neutral yta i bakgrundenArbetstider:
Det finns en stor variation av arbetspass och flexibilitet i att välja tider utifrån verksamhetens behov och egna preferenser. I nuläget är behovet som störst på vardagskvällar (från kl. 16) samt på helger. Våra öppettider är 07-22 vardagar, 07-21 på helger.


Introduktion
Efter anställning genomgår varje medarbetare en introduktion där man sätts in i Knodds tekniska system, rutiner och medicinska riktlinjer.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att skriva till jobb@knodd.se. Vi ser fram emot din kontakt!


Knodd Medicare AB är den registrerade vårdgivaren som tillhandahåller vården på Knodd och där hälso- och sjukvårdspersonal anställs. Precis som andra vårdgivare omfattas Knodd Medicare av bl.a. Hälso- och sjukvårdslagen, Patientlagen, Patientdatalagen, Patientsäkerhetslagen och Socialstyrelsens föreskrifter samt agerar inom IVO:s tillsyn.

Ansök nu

Resande Elektriker till Sesol i Örebro

Serviceelektriker, installation
Läs mer Jan 18
Nu har du chansen att bli en del av ett härligt team som levererar högkvalitativa installationer till våra kunder. Du är en vardagshjälte som blir ansiktet utåt för hela organisationen. Har du även erfarenhet inom el- och serviceinstallationer? Toppen, då är det dig vi söker!Vilka är vi?

Med våra 900 medarbetare är vi det självklara valet för installation av solcellsanläggningar och elbilsladdare. Vi har all personal in-house och levererar alltid med högsta kundnöjdhet i fokus. Vår kundkrets innefattar allt från den lilla villan till stora solcellsparker. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping och vi har också etablerat oss på 13 andra orter runt om i landet. Bland annat Kalmar, Helsingborg, Örebro, Södra Stockholm, Göteborg, Norrköping och Uppsala. Det gör att vi är en lokal leverantör där både privat- och företagskunder hittar sina lösningar!Vem är du?

Du är en viktig del i allt vi gör. Alla våra installationer kräver en varsam hand av en kompetent elektriker för att fungera. I detta arbete blir du både vår och kundens vardagshjälte. Din vardag är varierande där största delen av ditt arbete utförs ute hos kund, så det är bra om kommunikation och kundkontakt känns naturligt för dig. Som resande elektriker kan resor med övernattning på annan ort förekomma i ditt arbete. Därmed är det bra om din vardag tillåter detta. Du arbetar tätt med våra projektledare, arbetschefer och montörer, därför lägger vi stor vikt vid att du är samarbetsvillig, strukturerad och kommunikativ. En annan viktig egenskap är att du är självgående och därmed vågar ta egna initiativ i en föränderlig miljö.

Ditt arbete består bland annat av:

- Ombyggnationer av elcentraler, mätarskåp och ställverk.
- Installationer och driftsättning av laddstationer, solcellsanläggningar och batterier ute hos våra kunder.
- Överlämning till och utbildning av kund.


Krav för att söka tjänsten

- Du är minst 1:A-årsmontör eller högre.
- Du har B-körkort.
- Du behärskar svenska språket i tal och skrift.
Detta erbjuder vi dig

Hos oss får du frihet i ditt arbete. Du kommer ha ett roligt arbete med goda förmåner, arbetsvillkor och möjligheter till utveckling. Du får en egen fullkittad servicebil utrustad med de verktyg du behöver för att utföra ditt arbete på bästa sätt. Du får även möjlighet att delta i interna tävlingar och bonussystem.

Om anställningen:

- Lön: Fast lön
- Placering: Örebro
- Tillträde: Enligt överenskommelse
- Anställningsvillkor: Heltid
Vill du bli en av oss? Varmt välkommen med din ansökan!

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare. Ansökningar tas endast emot via vår karriärsida.

Ansök nu

Ekonomiadministratörer till Ekonomiadministrationen

Ekonomiassistent
Läs mer Jan 18
Vill du jobba i en stor verksamhet där du både kan bli specialist inom ett område och samtidigt behålla möjligheten att testa olika arbetsuppgifter? Sök då tjänsten som ekonomiadministratör till Ekonomiadministrationen!

Om tjänsterna

I din roll som ekonomiadministratör kommer du att tillhöra ett av våra 5 team specialiserade inom olika administrativa områden. Du kommer ha delat ansvar för samtliga arbetsuppgifter i gruppen du tillhör, vilket innebär att gemensamma rutiner och mål är viktiga. Vår utgångspunkt är att ge bästa service till våra verksamheter. Du utför ditt uppdrag via dator, telefon och Teams. Hos oss har du möjlighet att utföra viss del av ditt arbete på distans. Vi söker nu ekonomiadministratörer till två av våra grupper:

Den ena tjänsten riktar sig mot faktura- och kassa/bankflöden. I fakturaflödet arbetar du med att styra leverantörs- och kundfakturor så att de kommer till rätt verksamhet och person för attestering, du är även ett stöd och besvarar fakturarelaterade frågor. Det innebär både kontakt med leverantörer och kunder till kommunen samt medarbetare inom kommunen. I kassa- & bankflödet kommer du bland annat att arbeta med maestrokortredovisningen, Bankgiro och kassaredovisningar.

Den andra tjänsten riktar sig mot redovisning. Du kommer bland annat arbeta med att söka och bokföra statsbidrag mot Skolverket och Migrationsverket, vara stöd till ekonomerna i bokföring och redovisning samt backup i förvaltningen av stiftelser.

Exempel på arbetsuppgifter som du kommer att utföra:


• ta fram information och till viss del bearbeta, analysera och genomföra enklare utredningar.
• medverka i projekt och utredningar
• planera och genomföra utbildningsinsatser inom ekonomiområdet
• ta fram uppgifter inom redovisning och delta i bokslutsarbete

Om arbetsplatsen
Vi på Ekonomiadministrationen är ca 25 ekonomiadministratörer som stöttar kommunens alla verksamheter. Vi är indelade i 5 grupper som arbetar med fakturaflödet, leverantör- och kundreskontra, bokföring, redovisning, bankgiro, behörigheter och kravverksamhet, förvaltning av stiftelser och statsbidrag. Vi utgår i nuläget från Ringgatan 32 men kommer under våren att flytta till nyrenoverade lokaler på Åbylunden 1. Ekonomiavdelningen befinner sig i en digitaliseringsprocess, därför är en positiv inställning till utveckling samt att du gillar utmaningar en förutsättning för att du ska trivas hos oss.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.

Kvalifikationer
Krav:

Till rollen som ekonomiadministratör söker vi dig som har god förmåga att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt och självständigt sätt. Du förstår innebörden av självledarskap men kan även arbeta bra ihop med andra. Vidare är du noggrann och lägger stor vikt vid kvalitativt arbete. Då vårt arbete är i ständig förändring har du lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. För att trivas i rollen bör du även ha ett intresse och en förmåga att hjälpa andra och att leverera god service. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


• gymnasial utbildning inom ekonomi alternativt eftergymnasial utbildning inom ekonomi, t.ex. YH-utbildning
• minst 2 års erfarenhet av ekonomiarbete
• erfarenhet av bokföring
• erfarenhet av ekonomisystem, ex Raindance
• goda kunskaper i Excel

Meriterande:


• erfarenhet av ekonomiarbete inom kommunal verksamhet
• erfarenhet av arbete med bokslut mot stiftelser

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: så snart som möjligt, enligt överenskommelse

Antal tjänster: 2

Övrig information
Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Vid frågor är Enhetschef Eva-Marie Gustafsson lättast att nå via e-post.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 1 februari.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu