Hitta lediga jobb i Örebro

Redovisningskonsult till ACREDA

Redovisningsekonom
Läs mer Jul 2
Vår kund:
ACREDA är en redovisningsbyrå som grundades 2021 med en tydlig vision: att skapa en arbetsplats där både kunder och medarbetare trivs. De erbjuder ekonomitjänster och kvalificerad rådgivning för företagare, med målet att avlasta och effektivisera deras administrativa processer genom proaktiv rådgivning och lösningar.
Hos ACREDA står balans i livet i centrum. De vet att när deras medarbetare mår bra, gynnar det både företaget och deras kunder. De har en flexibel arbetsmiljö som anpassar sig efter dina behov, och de värdesätter en hållbar arbetsmiljö. De är ett aktivt team som uppskattar träning, god mat och att ha kul ihop. De springer tillsammans en gång i veckan och erbjuder andra förmånliga aktiviteter under arbetsveckan som är otroligt uppskattade av medarbetarna.
Om tjänsten:
ACREDA söker nu en engagerad och serviceinriktad redovisningskonsult till sitt kontor i Örebro. I rollen kommer du att ansvara för löpande bokföring, årsbokslut och inkomstdeklarationer. Dessutom ingår rådgivning och utveckling av kunders processer. Rollen kräver självständig kundkontakt och effektiv tidsplanering. Du är van vid att hantera olika ärenden, från löner till deklarationer, och din arbetsstil präglas av prestigelöshet.
Kvalifikationer:
Utbildning inom redovisning, antingen från YH eller universitet
Några årsarbetslivserfarenhet inom redovisning, med erfarenhet av att upprätta årsbokslut.
Svenska och engelska flytande i tal och skrift.
Erfarenhet av att arbeta i någotaffärsystem med fördelFortnox och Capego.

Meriterande:Auktorisering inom redovisning är en fördel men inget krav.

Personliga Egenskaper:
Serviceinriktad med en stark vilja att alltid hitta den bästa lösningen för kunden.
Förmåga att bilda goda relationer med kunder och agera som deras högra hand.
Teamorienterad och engagerad i både kundernas och verksamhetens utveckling.
Prestigelös och bekväm med att arbeta från ax till limpa i kundprocesser.


Vill du arbeta i en miljö där balans i livet står i centrum? Arbetet är viktigt, men det är familj och vänner också. Som anställd hos oss handlar det inte om hur många timmar du lägger på ditt arbete, utan om kvaliteten på timmarna. Jobba hos ACREDAoch få möjlighet att kombinera det bästa i ditt liv utan att stressa.

Övrigt:
A-hub hanterar denna rekrytering och du blir anställd direkt hos ACREDA när rekryteringsprocessen är klar.
Startdatum: Enligt överenskommelse


Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Personlig assistent på schema sökes till en kvinna i centrala Örebro

Personlig assistent
Läs mer Jul 2
Vi söker nu en personlig assistent åt en kvinna i 49 års åldern, boendes i centrala Örebro.

Om tjänsten:
Kvinnan är rullstolsburen och du som assistent kommer hjälpa henne med det mesta som kan tänkas uppkomma i hennes vardag. Vi ser gärna att den sökande bor med gång eller cykelavstånd till centrala Örebro. Har du arbetat som personlig assistent tidigare ser vi detta som meriterande.
Vi söker dig som:
- Har körkort och tllgång till bil
· Är en kvinna i ålder 30-50 år
· Är rökfri
· Inte är pälsallergiker, då hund och katt finns i hemmet
 
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat som personlig assistent.
 
Arbetstid/Varaktighet: Vi söker en person till en schemarad på 93%.  Man kommer arbeta varierande dag, kväll, vardag och varannan helg. Arbetstiderna är förlagda så du har möjlighet att kombinera denna anställning med exempelvis studier.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Tillträde: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse.
 
Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 
 
Vad händer nu?  
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
 
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Behandlare 12-steg

Alkohol- och drogterapeut
Läs mer Jul 2
Framsteget Behandlingshem har i över 20 år hjälpt personer till ett bättre liv fritt från missbruk och kriminalitet. Behandlingen som bedrivs har sin grund i 12-stegsprogrammet. Vi söker dig som brinner för behandling och vill arbeta hos oss som alkohol- och drogterapeut.
Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i ett behandlingsteam bestående av engagerade personer med stort driv. I arbetet ingår att hålla föreläsningar samt terapi både enskilt och i grupp, planera behandlingsinsatser, föra löpande dokumentation, rapportera till uppdragsgivare och ha kontakt med handläggare. Allt med fokus på målet om att hjälpa våra klienter till ett bättre liv.
Vi är en liten organisation där vi arbetar tätt tillsammans med stort fokus på förtroende och relationskapande. Du bör vara lyhörd och uppmärksam med god fingertoppskänsla. Ha förmåga och trygghet att kunna möta klienten i dennes process och känslor men också kunna agera gränssättande när situationen kräver det.
Vi ser gärna att du är utbildad Alkohol- och drogterapeut eller likvärdigt och har tidigare behandlingserfarenhet av 12-stegsprogrammet. Meriterande är även erfarenhet eller utbildning i Recovery Dynamics, Kriminalitet som livsstil, Återfallsprevention och MI.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav.

Ansök nu

Ce-chaufför / Lastbilschaufför - Örebro

Distributionsförare
Läs mer Jul 2
Om jobbet:

Din huvudsakliga sysselsättning är att leverera livsmedel till vår kunds butiker och se till att de får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Du kommer att leverera både torrvaror och kyl/frysvaror i burar och på pallar som du lossar på plats hos butikerna. Det kan också hända att du vid behov hjälper till med lastning på terminalen. Företaget präglas av en familjär atmosfär där vi hela tiden har stort fokus på arbetsmiljö och trivsel. Kunden har huvudkontor i Stockholm men finns med filialer i hela Sverige. Vi har även mindre depåer på andra orter.

Vi söker lastbilschaufförer som är flexibla och kan tänka sig jobba hos vår kund med olika typer av distributionskörningar. Vi söker personer som kan utgå och arbeta i Örebro, där dina rutter kan sträcka sig inom men även utanför Örebro-området. Vi ser att du tar väl hand om både fordon och godset du levererar, samt att du gillar att röra på dig och har ett trevligt kundbemötande!

Arbetstider:

Arbetstiderna för tjänsten är upplagda utifrån två olika skift.

Du kan arbeta både dag, kväll. Vi ser att du gärna är flexibel med tider och skift, utifrån hur behov föreligger hos vår kund.Krav:

C-körkort
Giltigt YKB
Digitalt förarkort
Behärskar svenska språket


Meriterande:

Minst 6 månaders daglig körning av tung lastbil
ADR-grund
Tidigare erfarenhet av körning med tung lastbil


Vem söker vi?

Vi söker dig som värnar om våra kunder och tar väl hand om både fordon och livsmedlet. Vi förväntar oss att du med hög service levererar med noggrannhet och kvalité. I jobben hos oss förekommer det en del aktiva moment. Vi ser gärna att du trivs med att få vara igång, träffa kunder och se olika områden av Örebro.

Tillsättning:

Intervjuer och upplärning sker löpande. Tjänsterna är heltid med möjlighet till förlängning/övertagande hos vår kund. Det finns också stora möjligheter att gå över i anställning hos någon av våra andra kunder. Är du vår nya lastbilsförare, finns massor med möjligheter om du har viljan.

Ansök nu

Allmänläkare till Örebro

Specialistläkare
Läs mer Jul 2
Vill du ha möjlighet att påverka din vardag och vara mer flexibel i ditt arbete inom vården som läkare? På Svea Work är detta möjligt.  
På kunds räkning blir du anställd som konsult på Svea Work. Vi söker därför till detta uppdrag en allmänläkare till en vårdcentral i Örebro. 
 
Omfattning: 100%
Arbetstider: vardagar 
 
Arbetsuppgifter 
Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som allmänläkare på vårdcentral. 
 
Svea Work erbjuder dig 
Konkurrenskraftig lön 
Semesterersättning 
Tjänstepension 
Engagerad och lyhörd konsultchef 
Boende och reseersättning utanför hemort 
Kvalifikationer 
Vi söker dig som är legitimerad allmänläkare med 2 års yrkeserfarenhet. Uppdraget passar perfekt för dig som är trygg, lugn och pedagogisk i din yrkesroll. Där du känner att ditt arbete uppskattas. Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket och detta gäller i både tal och skrift eftersom det sker dokumentation i journalsystem, bland annat J4. Det är även meriterande om du har arbetat med liknande uppgifter sedan tidigare.  
Personliga egenskaper 
Vi söker dig som har en hög social kompetens och har ett gott bemötande gentemot dina patienter och kollegor. Du ska även ha vana av att arbeta med specifika uppdrag som har varierande arbetsuppgifter. Du har även ett gediget intresse om att göra en personlig resa och utveckling, inte bara som person utan utveckla din kompetens inom vården. 
Sista ansökningsdag 
Ansökningar behandlas löpande.?Söker du efter en ny arbetsgivare?med kompetensmöjligheter kan detta?vara något?för dig. Varmt välkommen in med din ansökan! 
Företagsinformation: Svea Work är en del av Svea Partners koncernen och?är ett rekryterings-och bemanningsföretag?som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt uppdrag. För oss på Svea Work är det betydelsefullt att göra skillnad och bidra med samhällsnytta. En del av resultat skänker Svea Work till Svea Foundation som i sin tur hjälper ensamstående föräldrar och barn.

Ansök nu

Senior Mekanikkonstruktör

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Jul 2
Är du personen som älskar att undersöka, konstruera och bygga prototyper av maskiner, kretskort eller programvara, utvärdera processer och granska/utveckla olika materials egenskaper till olika användningsområden? Välkommen till en gemenskap med likasinnade!
Din framtid hos oss
I 25 år har vi arbetat med produkt- och systemlösningar som verkligen gör skillnad för omvärlden. Innovationsarbetet pågår såklart fortfarande och nu har vi fler tekniska möjligheter än någonsin! Med hjälp av vår innovationsmodell driver vi multidisciplinära projekt med kompetenser från industridesign till mekanik till mjukvaruutveckling för moderna molnplattformar. Vill du vara med oss och göra skillnad?
Som konsult hos oss får du möjligheten att jobba tillsammans med kunder i olika branscher, kunder med världsledande teknik och innovationer. Hos våra spännande kunder i regionen kan du få chansen att vara med och utveckla till exempel gruvmaskiner, fordon och produktionsutrustning. Uppdragen handlar ofta om att delta i utvecklingsprojekt för att ta fram någon ny spännande produkt, och har du en bakgrund med förståelse för produktionsprocesser och konstruktion av verktyg och produktionsutrustning så är det också en vanlig typ av möjligt uppdrag.
Gillar och föredrar du flexibelt arbete med frihet under ansvar? Då har du hittat rätt! Vi är måna om våra konsulters trivsel och tillsammans med kunden ser vi till att hitta en lösning som passar alla parter. Väl ute på ditt kunduppdrag kommer du alltid att ha gott om stöd från dina kollegor i Avalon-teamet. Vårt prio ligger alltid i att du har rätt förutsättningar i ditt arbete, oavsett om det kommer till utbildning, stöd eller materiella ting.Du kommer att tillhöra vårt trevliga Örebro-kontor och bli en viktig del i vårt härliga gäng. Vi gillar att göra roliga saker tillsammans och team-sammanhållningen är verkligen familjär. Så oavsett om det är ölprovning, ett träningspass eller bouleturnering ser vi fram emot att välkomna fler till gänget!

Matchar vi varandra?
Vi letar efter mer än erfarenheterna i ditt CV - vi vill träffa vår nästa kollega. På samma sätt tror vi att du söker mer än nya arbetsuppgifter. Du vill till en plats där du kan vara dig själv och få en intressant karriärutveckling. Tillsammans kommer vi att matcha dig mot de möjligheter och tekniska projekt som passar våra gemensamma mål. För att ta första steget i samarbetet så söker vi dig som;

har ett ödmjukt entreprenörskap, är innovativ, engagerad, är tekniskt driven och intresserad, vill bidra till vår vi-känsla


är ingenjör, kunnig i maskinteknik, eller har likvärdig kunskap från t.ex. YH.


talar och skriver flytande svenska och god engelska


arbetat med Creo, Catia, Inventor eller andra CAD-program


har erfarenhet av arbete inom PLM-system


har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet


Meriterande om du arbetat med konstruktion av fordon, maskiner, produktionsutrustning, beräkningar och simuleringar.
Vår kulturVår företagskultur är bland det viktigaste vi har. Vi är alla med och aktivt bidrar till våra gemensamma framgångar och vi motiveras av att samarbeta och driva vår affär framåt. Vår ambition är inte att bli störst, däremot kommer vi alltid sträva mot att vara bäst på det vi gör. Vi är glada över att arbeta på Avalon Innovation och kan stolt säga – jag är en avalon!
Vad händer nu?
Vad kul att du har läst såhär långt! Har du frågor om oss eller tjänsten? Tveka inte att höra av dig. På grund av GDPR tar vi inte emot några ansökningar via mail.
På Avalon Innovation älskar vi sommaren och njuter fullt ut. Vi tar gärna emot din ansökan redan nu men kommer att behandla den först i augusti efter att semestrarna och glassen är slut. Vi önskar er alla en riktigt fin sommar!
Vi som med STORT NÖJE ser fram emot din ansökan heter:
Henrik Törngren, Business Manager & Team Leader henrik.torngren@avaloninnovation.com
Pernilla Ingemansson, Talent Acquisition Specialist pernilla.ingemansson@avaloninnovation.com
Varmt välkommen till Avalon Innovation!

Ansök nu

Objektledare IT - Vårdnära IT-stöd

IT-samordnare
Läs mer Jul 2
Område IT har i uppdrag att stödja alla Region Örebro läns verksamheter - vi arbetar tillsammans hela vägen från kravställning till upphandling, implementation, utbildning, teknikutveckling, drift och support.
Avdelning vårdsystem arbetar med vårdnära IT-stöd där nationella tjänster är en naturlig del. Vi arbetar med digitala lösningar som stöd för: vårddokumentation, remiss- och svarshantering, patientadministration, läkemedel, mätvärden, operationsplanering, mödra- och barnhälsovård och informationsöverföring vid samverkan mellan kommun och region. Vi samverkar på nationell nivå och med kommunerna i vår region. Våra lösningar är ofta livsviktiga i bokstavlig bemärkelse och ställer stora krav på tillgänglighet och säkerhet.

Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, måltidsservice, städ, logistik, vårdnära service, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra cirka 1000 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.


Objektledare IT - Vårdnära IT-stöd

Arbetsuppgifter

Som Objektledare IT bedriver du IT-systemförvaltningsarbete genom att leda, styra och koordinera aktiviteter och funktioner inom förvaltningsobjektet. Du samordnar, administrerar och ansvarar för systemens IT-leveranser.
Du utarbetar förvaltningsplan tillsammans med Objektledare och ansvarar för de IT-nära aktiviteterna. Du är kontaktperson gentemot driftorganisation, utvecklingsteam och leverantör.
Du leder och driver förvaltnings- och förändringsarbete för berörda IT-system som dagligen skapar verksamhetsnytta inom Region Örebro län. Du bereder verksamhetens krav och behov samt planerar, realiserar och implementerar lösningar.
Du motiverar och engagerar medarbetarna inom ditt förvaltningsobjekt. Du styr emot de uppsatta målen med fokus på verksamhetsnytta, kostnadseffektivitet och tillgänglighet. Du följer upp aktiviteter och rapporterar kontinuerligt status till beställare samt övriga intressenter. Du deltar i olika projekt och arbetsgrupper, genomför förstudier samt tar fram beslutsunderlag. Du håller dig informerad och uppdaterad inom ditt ansvarsområde genom omvärldsbevakning och samverkan med andra myndigheter.
Du stöttar och koordinerar nya och förändrade verksamhetsbehov hela vägen från idé till implementerad lösning. Du bidrar till helhetslösningar och arbetar kontinuerligt med utveckling och förbättringar.

Övrig information

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av att arbeta med systemförvaltning och har dokumenterad IT-kompetens som vi bedömer relevant. Du har akademisk utbildning inom adekvat område, alternativ annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, samt praktisk erfarenhet av förvaltnings eller projektledning. Du behärskar svenska språket flytande i både tal och skrift.
Det är meriterande att ha erfarenhet av arbete enligt etablerade förvaltningsmodeller, gärna PM3, och utifrån ITIL:s ramverk.
För denna tjänst kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser att du är strukturerad och kan planera och organisera ditt arbete, så att tidsramar följs och att kvalitén på resultatet blir högt. Du är driven och har god förmåga att samarbeta och koordinera aktiviteter där olika personalkategorier deltar. Du har hög grad av servicekänsla där kunden är i fokus. Du kommer gärna med kreativa lösningar på problem i en positiv och entusiastisk anda.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ulrika Bornerud, enhetschef 019-602 2717
Jan Wennerlund, avdelningschef 019-602 6113


Fackliga företrädare:
SACO,Marcus Kihlgren, 019-602 4602
Vision, Isabell Karlsson 019-602 2755

Ansök nu

Boendestödjare till Riksgymnasiet RGD/RGH

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Jul 2
Vi söker nu en engagerad boendestödjare som vill vara med och stödja våra servicemottagare i vardagen på ett strukturerat och målinriktat sätt. Varmt välkommen att söka till oss!

Om tjänsten
I Örebro finns Sveriges enda riksgymnasium för elever med olika grad av hörselnedsättning och generell språkstörning. Under studietiden erbjuds eleverna plats i vårt boende där de får möjlighet att växa, lära och utvecklas under en viktig tid i livet. Boendets uppgift är att skapa trygghet i elevens boende- och fritidssituation vilket innefattar tillsyn, stöd och uppföljning samt samtal och aktiviteter som utvecklar gemenskap inom elevgruppen.

Som boendestödjare ansvarar du för arbetet med eleverna i boendet. Arbetsgruppen som du tillhör består av 4 arbetslag som du har ett tätt samarbete med. Du erbjuds varierande arbetsdagar där fokus ligger på allt från att utveckla och stärka de sociala relationerna hos eleverna genom kontaktmannaskap, samt att vara ett studiestöd och ha enskilda samtal. Vi arbetar med tydliggörande pedagogik enligt VISA (visuellt, individuellt, strukturerat arbetssätt). Ditt arbetssätt grundar sig på servicemottagarnas förutsättningar och individuella behov av stöd. Våra arbetstider är främst under kvällar, sovande natt/jour, helger då våra elever är på boendet, men dagtid kan förekomma.

Exempel på arbetsuppgifter:

• delta, närvara och stödja servicemottagarna i hemmets alla göromål samt inom- och utomhusaktiviteter
• utföra omvårdnadsuppgifter och utifrån delegation viss medicinhantering
• utföra serviceuppgifter som matlagning, städning, tvätt, inköp m.m.
• planera och utveckla arbetet självständigt men även tillsammans med övriga i personalgruppen
• ha kontakt med vårdnadshavare, anhöriga och andra i servicemottagarens nätverk
• dokumentera regelbundet i verksamhetens dokumentationssystem och ta del av befintlig dokumentation

Om arbetsplatsen
I Örebro finns Sveriges enda riksgymnasium för elever med dövhet och hörselnedsättning. På Riksgymnasiet studerar även elever med generell språkstörning och kombinerad syn- och hörselnedsättning. Här finns också Riksgymnasiet anpassad gymnasieskola för döva och hörselskadade.

Riksgymnasiet för döva och hörselskadade erbjuder ett antal nationella program och alla introduktionsprogram. Utbildningen bedrivs på tre av Örebro kommuns gymnasieskolor – Rudbecksgymnasiet, Tullängsgymnasiet och Virginska gymnasiet. Riksgymnasiet har också boende- och fritidsverksamhet.

Mer information om Riksgymnasiet finns på: www.orebro.se/riksgymnasiet

Kvalifikationer
Som boendestödjare hos oss är du trygg och stabil som person. Du har förmåga att möta servicemottagarna på ett professionellt sätt genom att vara lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du samarbetar bra med andra människor och relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare har du en positiv människosyn med stor respekt för varje människas individuella behov. Du behärskar det svenska språket på så sätt att du kan kommunicera med servicemottagaren och övrig personal samt skriftligt dokumentera det som verksamheten kräver. För att kunna dokumentera krävs även god datavana. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• undersköterskeutbildning alternativt barn- och fritidsprogrammet (inriktning pedagogiskt och/eller socialt arbete)
• kommunicera på svenska i tal och skrift med ungdomar och vårdnadshavare som inte behärskar teckenspråk

Meriterande:

• erfarenhet av arbete med elever/ungdomar med särskilda behov
• kunskap i teckenspråk

Omfattning och tillträde
Anställningsform: vikariat

Sysselsättningsgrad: 92%

Tillträde: 12 augusti - 20 december 2024

Antal tjänster: 1

Arbetstiden: Schemalagd dag/kväll/helg/natt 

Övrig information
Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Innan du erbjuds en anställning inom arbete med personer med funktionsnedsättningar behöver du visa upp registerutdrag ur belastningsregistret.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 5 juli.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Be Sporty-ledare för barn inom idrott eller dans

Sportledare
Läs mer Jul 2
Kliv in i vår blå bubbla
Vi vill vara veckans höjdpunkt för varje barn. Vi skapar bubbliga känslor och trollar fram gapskratt med vårt sätt att leda.
Be Sporty grundades 2003 och är idag Sveriges största kursarrangör för barn inom idrott och dans. Kom med i vår framgångssaga som nu också finns i Norge och Danmark.
En hel generation har vuxit upp med Be Sporty och flera av oss har själva varit ett Be Sporty-barn. Vi är nu över 600 ledare i 3 länder som vill få alla barn att upptäcka hur kul det är att röra på sig.
På Be Sporty får du
Upp till 250kr/lektion
Vässa ditt ledarskap, betald utbildning
Festlig gemenskap i vår community
En riktig glädjeboost varje vecka!

Bli en del av @besportylife
Vi kallar oss för Sportys. Kika in på instagram för att följa livet i den blå bubblan.
En Sporty är en figur som strösslar ut sprallig energi, en magnet som barnen ser upp till. Vi har stora hjärtan och är någon att lita på. Du hör själv, du blir en del av en speciell community.
Du har en stor drivkraft och vilja att arbeta med barn
Du har erfarenhet inom idrott eller dans
Du kan arbeta minst ett läsår (2 terminer) 10 veckor/terminOmfattning: Arbetet pågår under höst- och vårtermin och vi har ett färdigt kursinnehåll. Varje termin innehåller 10 kursveckor och kommande termin startar i september 2024. Du jobbar 2-10h/vecka.
Exempel på tidigare meriterande arbetsområden: arbete på förskola, fritids, nöjespark, utbildning inom pedagogik, idrott eller dans alt. bakgrund som gymnastikledare, fotbollstränare, danslärare, barnpassare eller gruppträningsinstruktör.

Ansök nu

Engagerad personlig assistent sökes till en ny arbetsgrupp (50-75%)

Personlig assistent
Läs mer Jul 2
OM JOBBET

Vi söker nu en till personlig assistent till en glad och lugn kille som älskar att bada, leka, och åka på utflykter!

Din hjälp är avgörande för att killen ska kunna ta sig fram, kommunicera, och utföra sina aktiviteter.

Din arbetsplats kommer i huvudsak att vara på dagligverksamhet och i hans hem i Örebro.

Killen sitter i rullstol och har inget tal, men kommunicerar på andra sätt. Du behöver vara lyhörd och observant för att kunna tolka hans behov och önskningar.

 

DU SOM SÖKER ÄR

Vi söker dig som är positiv och engagerad i ditt arbete. Erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättningar är meriterande, men inget krav. Det viktigaste är att du har en öppen och respektfull inställning till personer med olika förutsättningar.

Om du känner att detta låter som en spännande utmaning och att du är rätt person för jobbet, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att få arbeta tillsammans med dig för att skapa en meningsfull vardag för killen.

 

 

DET HÄR ERBJUDS DU

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

 

ARBETSTID OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD

Vi söker någon som kan arbeta dag/kväll + journätter på en schemarad, ca 50-75%

LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

 

TILLTRÄDE

5 augusti, men intervjuer sker löpande under sommaren. 

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 2024-07-20. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

 

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Om Vivida


Vivida Assistans är en assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och trygg arbetsledning erbjuder vi en komplett helhetslösning för våra kunders assistans. Vi finns i hela landet och är en arbetsgivare som värnar om våra medarbetare på riktigt. Våra kunder har även tillgång till kvalificerad juridisk kompetens. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. 

Läs mer om oss:
http://www.vivida.se
https://www.youtube.com/channel/UC-iIgCvlt8r5VH5UcKmLD8w
https://www.instagram.com/vivida.se/
https://www.facebook.com/vividaassistans/
https://www.linkedin.com/company/vivida-assistans-ab?original_referer=https://vivida.se/
https://www.tiktok.com/@vividaassistans

Ansök nu

Allmänläkare sökes till vårdcentral i Örebro

Specialistläkare
Läs mer Jul 2
Vill du ha möjlighet att påverka din vardag och vara mer flexibel i ditt arbete inom vården som läkare? På Svea Work är detta möjligt.  
På kunds räkning blir du anställd som konsult på Svea Work. Vi söker därför till detta uppdrag en allmänläkare till en vårdcentral i Örebro. 
 
Omfattning: 100%
Arbetstider: vardagar
 
Arbetsuppgifter 
Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som allmänläkare på vårdcentral. 
 
Svea Work erbjuder dig 
Konkurrenskraftig lön 
Semesterersättning 
Tjänstepension 
Engagerad och lyhörd konsultchef 
Boende och reseersättning utanför hemort 
Kvalifikationer 
Vi söker dig som är legitimerad allmänläkare med 2 års yrkeserfarenhet. Uppdraget passar perfekt för dig som är trygg, lugn och pedagogisk i din yrkesroll. Där du känner att ditt arbete uppskattas. Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket och detta gäller i både tal och skrift eftersom det sker dokumentation i journalsystem, bland annat J4. Det är även meriterande om du har arbetat med liknande uppgifter sedan tidigare.  
Personliga egenskaper 
Vi söker dig som har en hög social kompetens och har ett gott bemötande gentemot dina patienter och kollegor. Du ska även ha vana av att arbeta med specifika uppdrag som har varierande arbetsuppgifter. Du har även ett gediget intresse om att göra en personlig resa och utveckling, inte bara som person utan utveckla din kompetens inom vården. 
Sista ansökningsdag 
Ansökningar behandlas löpande.?Söker du efter en ny arbetsgivare?med kompetensmöjligheter kan detta?vara något?för dig. Varmt välkommen in med din ansökan! 
Företagsinformation: Svea Work är en del av Svea Partners koncernen och?är ett rekryterings-och bemanningsföretag?som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt uppdrag. För oss på Svea Work är det betydelsefullt att göra skillnad och bidra med samhällsnytta. En del av resultat skänker Svea Work till Svea Foundation som i sin tur hjälper ensamstående föräldrar och barn.

Ansök nu

Servicetekniker Örebro

Serviceelektriker, installation
Läs mer Jul 2
Arbetsbeskrivning

I rollen som servicetekniker utgår du från Örebro som bas med arbete på tillverkande industrier. Du hjälper dessutom kunder över hela Sverige och Norden. Vi uppskattar att du kommer resa och ha i ca 50 övernattningar per år. Ditt arbete innebär både förebyggande och akut underhåll av gasanläggningar, där du samarbetar nära med automations-, el- och driftpersonal på platsen. Vid mer komplexa problem eller större projekt samarbetar du med kollegor för att lösa uppgiften.

Kvalifikationer

Vi söker dig med erfarenhet inom felsökning och underhåll kopplat till automation, antingen genom utbildning som automationstekniker eller industrielektriker, eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du bör trivas med ett brett spektrum av industrier och vara van vid problemlösning i samarbete med kollegor och kunder. Rollen kräver ett helhetstänk och bred förståelse för tillverkande industri.

Förmåner

Förmånlig företagshälsovård
Förmånlig extra pensionsavsättning
Friskvårdsbidrag
Flexibla arbetsförhållanden
Årliga sammankomster och aktiviteter för personalvård
Korta beslutsvägar och kollegial support
Utvecklingsmöjligheter genom intern och extern utbildning


Ansökan

Urval och intervjuer genomförs löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten, kontakta Patricia Contreras på Patricia.contreras@kraftsam.

Ansök nu

Universitetsadjunkt i omvårdnadsvetenskap

Universitets- och högskoleadjunkt
Läs mer Jul 2
Vi söker en universitetsadjunkt i omvårdnadsvetenskap för tillsvidareanställning vid Institutionen för hälsovetenskaper, Örebro universitet.

Ämnesområde
Ämnesområdet för anställningen är: Omvårdnadsvetenskap

Bakgrund
Vid Institutionen för hälsovetenskaper (HV) erbjuds utbildning på grund- och avancerad nivå samt forskning med inriktning på människors hälsa och lärande. Inom Enheten för omvårdnad bygger vi för framtiden och har nu behov av ytterligare kompetens. Vid enheten finns sjuksköterskeprogrammet och sex specialistsjuksköterskeprogram. Forskning inom ämnet bedrivs med olika inriktningar med en bredd från fokus på patienten i alla åldrar och deras närstående till professionsutveckling.

Vi söker nu en adjunkt som är legitimerad sjuksköterska och med klinisk erfarenhet. Önskvärt är även en adekvat specialistsjuksköterskeutbildning, gärna inom primärvård. Särskilt meriterande är erfarenhet av undervisning inom sjuksköterskeprogrammet och/eller specialistsjuksköterskeprogrammen. Anställningarna är del av och en möjlighet i en långsiktig satsning på att bygga upp vår kapacitet inom undervisning och forskning för att möta framtida behov.

Till hösten 2025 påbörjas även ett nytt sjuksköterskeprogram vid Örebro universitet. Ökat fokus kommer att läggas på klinisk och akademisk kompetens och med en ökad samverkan med regionala och kommunala vårdaktörer.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna som universitetsadjunkt ingår undervisning på både grund och avancerad nivå. Undervisningen omfattar kursutveckling, planering, examinationer, handledning och utvärdering. I arbetsuppgifterna ingår även utvecklingsarbete, administration, kompetensutveckling och att följa kunskapsutvecklingen inom ämnesområdet.

Behörighet
Behörig för denna anställning är den som är legitimerad sjuksköterska. För att anställas som universitetsadjunkt ska den sökande visat pedagogisk skicklighet och avlagt examen på lägst magisternivå (eller motsvarande) i omvårdnadsvetenskap.

Ett generellt behörighetskrav för anställning som lärare är genomförd högskolepedagogisk utbildning motsvarande minst 10 veckor. Kompetens motsvarande högskolepedagogisk utbildning kan prövas och bedömas vara behörighetsgrundande. En lärare som vid anställningstillfället saknar högskolepedagogisk utbildning eller motsvarande kompetens ska senast inom två år efter att anställningen tillträtts ha genomfört utbildningen.

Bedömningsgrunder
Vid Örebro universitet grundas lärandet i vetenskap och beprövad erfarenhet och utgår från universitetspedagogisk och didaktisk forskning och reflektion. Lärare ska ha förmåga att informera, att samverka med det omgivande samhället och att verka för nyttiggörande av universitetets forskning. Nationell och internationell erfarenhet och mobilitet ska beaktas. Dessutom prövas den sökandes lämplighet. Med lämplighet avses att den sökande ska uppvisa sådana personliga egenskaper som krävs för att fullgöra de aktuella arbetsuppgifterna, kunna samverka med övrig personal och bidra till utveckling av verksamheten.

Pedagogisk skicklighet

Vid Örebro universitet sammanfattas pedagogisk skicklighet i kategorierna pedagogiskt förhållningssätt, förverkligandet av pedagogiskt förhållningssätt samt professionell utveckling som lärare. Den sökandes pedagogiska meriter dokumenteras enligt Örebro universitets mall för pedagogisk portfölj och relaterar tydligt till Örebro universitets pedagogiska grundsyn.

Den pedagogiska skickligheten ska visas genom tidigare meriter från undervisning eller liknande lärsituationer. Du som sökande ska även kunna redogöra för hur ett vetenskapligt förhållningssätt tillämpas i undervisningen.

Övriga bedömningsgrunder

Även aktuell erfarenhet av utbildningsuppdrag och goda medicinska kunskaper bedöms. Uppdragen kräver legitimation som sjuksköterska och önskvärt är även en adekvat specialistsjuksköterskeutbildning, gärna inom primärvård. Särskilt meriterande är erfarenhet av undervisning inom sjuksköterskeprogrammet och/eller specialistsjuksköterskeprogrammen. Dokumenterad klinisk kompetens är ett krav. Arbetsuppgifterna kräver datavana, förmåga att organisera och att kommunicera såväl skriftligt som muntligt samt på svenska och engelska.

Stor vikt läggs även vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, ansvarstagande, lojalitet och initiativtagande. Vi söker en lagspelare som är lojal med arbetsuppgifter och kollegor, som inte tvekar för att ta ansvar samt ta initiativ som utvecklar verksamheten.

Information
Anställningen är på 100 %, tillsvidare med tillträde efter överenskommelse. Örebro universitet tillämpar individuell lönesättning och i förekommande fall provanställning.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av prefekt Elisabet Welin, tfn: 019-30 32 93, e-post: elisabet.welin@oru.se.

Vid Örebro universitet förväntar vi oss att alla medarbetare är öppna för utveckling och förändring, tar ansvar för sin egen arbetsinsats och kvalitet, visar engagemang att samverka och bidra till utveckling samt visar respekt för andra genom ett konstruktivt och professionellt förhållningssätt.

Örebro universitet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten.

Ansökan
Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:


• Ett personligt brev med motivering till hur du kan bidra till universitetets fortsatta utveckling
• CV med relevant beskrivning av samlad kompetens
• Pedagogisk meritportfölj (enligt Örebro universitets riktlinjer)
• Kopior av relevanta betyg/intyg som styrker behörighet och krav

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska eller danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2024-08-07. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera en omgång ansökningshandlingar exkl. publikationer i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.

Ansök nu

Utbildas i systemsäkerhet | Saab | Karlskoga | Experis Academy

Kvalitetsingenjör, maskin/Kvalitetstekniker, maskin
Läs mer Jul 2
Har du intresse för teknik, mekanik, elektronik, hårdvara eller mjukvara och vill djupdyka i detaljer? Tycker du att system och säkerhet är en spännande kombination? I samarbete med Saab genomför Experis Academy ett skräddarsytt utbildningsprogram där du blir anställd från första dagen och får möjlighet att bli riktigt duktig inom ditt specialistområde - systemsäkerhet!

Är du mekaniker, nyexaminerad ingenjör, arbetar i produktion, med dokumentation eller liknande och har ett starkt tekniskt intresse? Vill du jobba på ett av Sveriges mest innovativa företag, Saab? Hos Experis Academy får du möjlighet att utbilda dig inom systemsäkerhet och jobba hos dem. Utbildningen startar i november och sker fysiskt i antingen Karlskoga eller Linköping. Efter utbildningen kommer du ha specialiseringsperiod i 12 månader hos Saab i dessa städer.

Var med och jobba för en säkrare värld!

Vill du vara med och bidra till tryggare samhällen och en säkrare, mer hållbar och rättvis värld? Hos Saab får du, genom Experis Academy, vara med och ha en påverkan! Som systemsäkerhetsingenjör (System Safety) hos Saab kommer du ingå i ett team som strävar mot ett gemensamt mål: att skapa en värld där trygghet är en självklarhet. Här får du möjlighet att arbeta med systemsäkerhet inom bland annat produktområdena missilsystem, undervattensteknik, understödsvapen och träningssystem. Du får vara en del av något större och varje dag kommer du tillsammans med dina kollegor bidra till att forma säkerheten och tryggheten för människor över hela världen.

Rollen som systemsäkerhetsingenjör

Som systemsäkerhetsingenjör kommer ditt primära ansvar vara att säkra att tekniska system är godkända i enlighet med standarder. Du kommer jobba tätt tillsammans med kollegor och projektgrupper, där ni gemensamt jobbat mot att utveckla och underhålla Saabs portfölj av produkter. Bland annat kommer du få möjlighet att samarbeta över flera discipliner, så som mekanik, elektronik, inköp och produktion, något som ger dig ett brett nätverk.

Din roll sträcker sig bortom att bara identifiera risker; du kommer att vara ansvarig för att analysera och minimera systemrisker för att förebygga potentiella olyckor som kan innebära skada på människor, egendom eller miljön. Dessa analyser omfattar hela systemets livscykel, vilket innebär att du kommer att arbeta med hårdvara, mjukvara och interaktionen med användare och andra externa system. Detta innebär också att du kommer att grotta ned dig i analyser, riskanalyser, dokumentation, kvalitetssäkring och utveckling. Här får du möjlighet att landa, utvecklas och bli experten inom området.

Experis Academys utbildning i samarbete med Saab

Experis Academy och Saab erbjuder dig ett arbete som inleds med en intensivutbildning inom områden för systemsäkerhet och därefter konsultuppdrag och specialisering inom detta hos Saab i Karlskoga och Linköping.

Experis Academy är en del av IT-konsultbolaget Experis, som i sin tur ingår i den internationella Manpower Group-koncernen. Våra utbildningsprogram har vuxit och utvecklats genom åren, både i Sverige, Norden och i hela Europa. Vi arbetar mycket med coachning för att ge våra anställda möjlighet att komplettera sina tekniska färdigheter med andra mjuka egenskaper. Anställningen inleds med en intensivutbildning som bedrivs av Experis Academy. Efter genomförd utbildning kommer samtliga anställda deltagare påbörja arbete som konsulter hos Saab, det vi nedan kallar för specialiseringsperiod.

Fördelar med Experis Academy

* Lön, kompetensutveckling, trygg anställning och handledning: Under utbildningsperioden och tiden som konsult på ditt specialiseringsuppdrag får du ersättning och professionell handledning.
* Specialiseringsperiod: Efter utbildningen väntar en specialiseringsperiod om 12 månader hos Saab, där du fördjupar och applicerar dina nyvunna färdigheter i praktiskt arbete.
* Erfarna lärare: Våra lärare är erfarna och seniora med gedigen erfarenhet från både akademin och näringslivet.

Vem kan ansöka?

För oss är dina personliga egenskaper, driv och motivation det viktigaste - det du inte kan inom ramen för systemsäkerhet kan du lära dig - och det hjälper Experis Academy i samarbete med Saab dig med! Som person är du detaljorienterad, men klarar samtidigt av att se helheten. Du är nyfiken och det faller sig naturligt för dig att driva ditt eget arbete framåt, både självständigt och i samarbete med dina kollegor. Du drivs av att arbeta systematiskt med processer, dokumentation och analyser och har ett stort intresse för systemsäkerhet, teknik, mjukvara, elektronik och/eller mekanik. Du kommunicerar flytande på svenska och engelska, både skriftligt och muntligt.

Det är meriterande, men inte ett krav, om du uppfyller något eller några av följande kriterier:

* Du har genomfört en (högre) utbildning, gärna inom teknik, mekanik, elektronik eller mjukvara
* Du har genom tidigare arbete eller studier kommit i kontakt med uppgifter inom system eller systemsäkerhet
* Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med dokumentation, analyser eller processer
* Du har tidigare arbetat inom produktion och montering
* Du har intresse för bakomliggande systemarkitektur och konstruktion

Praktisk information

* Utbildningsstart: November 2024
* Utbildnings- och specialiseringsorter: Karlskoga och Linköping
* Arbetstid: Heltid
* Uppdraget förutsätter att du genomgår och godkänns enligt de gällande säkerhetsbestämmelserna. För vissa roller med säkerhetsklassificering kan det finnas krav på specifikt medborgarskap

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande. För att öka dina möjligheter ser vi därför fram emot din ansökan så snart som möjligt! Vi tar inte emot ansökningar via e-post, men du är välkommen att kontakta oss på academy@se.experis.com om du har några frågor.

Ansök nu

Sjuksköterska/distriktssköterska till Hemsjukvård Sydost

Distriktssköterska
Läs mer Jul 2
Är du den vi söker? Nu vill vi välkomna en ny kollega som genom engagemang kan hjälpa oss att utveckla verksamheten och som är redo att anta utmaningen inom den kommunala hemsjukvården. Vill du vara med och förenkla vardagen för Örebroarna och vill du bli en del av detta härliga team som strävar efter att fortsätta utveckla hemvården i riktning mot Nära vård? Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som sjuksköterska/distriktssköterska hos oss får du stor frihet att själv lägga upp ditt arbete så som du vill. Det är du som ser till att Örebroarna i behov av hemsjukvård får den hjälp de behöver, på sina villkor.  Som omvårdnadsansvarig kommer ditt arbete fokusera på hälso- och sjukvårdsinsatser där patienterna får vård och stöd i sina egna hem. Vi arbetar utifrån geografiska områden. Du kommer att arbeta i team med andra sjuksköterskor samt arbetsterapeuter och omvårdnadspersonal. Vi samarbetar även med vårdcentralerna inom området och har kontakt med olika aktörer exempelvis regionen, hemtjänstutförare och myndighetsavdelningen. Eftersom örebroarna fritt kan välja omvårdnadsutförare kommer du ha kontakt med både våra egna verksamheter inom kommunen och privata utförare.

Vi har en gemensam kvälls- och helgorganisation där alla hemsjukvårdsområden samarbetar från en och samma arbetsplats. Det här gör att vi kan främja nära kollegialt samarbete, få tydligare arbetsfördelning och se till så att du får arbeta färre kvällar och helger!

Exempel på arbetsuppgifter:
Som sjuksköterska/distriktssköterska:


• arbetar du enligt omvårdnadsprocessen med medicinsk omvårdnad för patienter, självständig planering, genomförande av insatser, uppföljning/utvärdering av insatserna
• ger du råd och vägleder, utför undersökningar och behandlingar utifrån självständiga bedömningar
• arbetar du med förebyggande hälsoarbete
• arbetar du med läkemedelshantering och delegerar uppgifter till omvårdnadspersonal

Som distriktssköterska:


• har du ett extra ansvar att förmedla strukturerade arbetssätt till dina kollegor
• har du förskrivningsrätt och använder dina kunskaper om läkemedels egenskaper, ordination och dess biverkningar
• utifrån fördjupad kunskap göra hälsoekonomiska val för utredning och behandling
• handleder du kollegor i områden med utbildningsbehov och är en drivkraft på väg mot Nära vård

Om arbetsplatsen
Hemsjukvården Sydost sträcker sig över ett större geografiskt område i både landsbygdsmiljö och de centrala delarna av Örebro. Enheten har drygt 30 medarbetare, undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som känner dig trygg att arbeta självständigt och att handleda andra. Du är en drivande och lösningsorienterad person som är van att strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter. Du har ett gott bemötande och bidrar till en god arbetsmiljö och du tycker om att samarbeta med andra. Vidare behärskar du det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med patienter och övrig personal, samt dokumentera det som verksamheten kräver. Då arbetet innefattar digital dokumentation i verksamhetssystem krävs god datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• legitimerad sjuksköterska
• B-körkort

Meriterande:

• distriktssköterska eller annan relevant vidareutbildning
• erfarenhet av kommunal hemsjukvård
• erfarenhet av verksamhetssystem
• B-körkort manuell växellåda

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal tjänster: 1

Arbetstid: dag/kväll/helg

Tillträde: snarast enligt överenskommelse

Övrig information 
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på https://www.orebro.se/jobb/socialtarbete

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Under rekryteringsprocessen kommer det ske en legitimationskontroll via Socialstyrelsen samt kontroll hos Inspektionen för vård och omsorg. 

Innan du erbjuds en anställning inom vård- och omsorgsarbete behöver du visa upp registerutdrag ur belastningsregistret.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 24 juli. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Enhetskoordinator till Institutionen för medicinska vetenskaper

Utbildningskoordinator
Läs mer Jul 2
Vi söker en enhetskoordinator för tillsvidareanställning vid Institutionen för medicinska vetenskaper

Bakgrund
Vid Institutionen för medicinska vetenskaper finns läkarutbildningen, internationellt mastersprogram inom medicin, forskarutbildning samt forskning inom medicinsk vetenskap. Institutionen har ca 200 medarbetare indelade i fyra vetenskapliga enheter samt en administrativ enhet och sitter i nybyggda lokaler, Campus USÖ.

Institutionen arbetar med att stärka sitt arbete med rättssäker examination, särskilt i samband med införandet och uppbyggnaden av ett nytt system för digital bedömning inom läkarprogrammet. Institutionen söker därför en enhetskoordinator med fokus på rättssäker examination och digital bedömning, med placering vid den administrativa enheten.

Arbetsuppgifter
Enhetskoordinatorn ska arbeta med att tillse att adekvat utbildning i rättssäkerhetsfrågor finns inom institutionen och koordinera och driva institutionens arbete med rättssäkerhet i utbildning. I detta ingår även att utveckla och ansvara för system för digital bedömning med syfte att säkra rättssäkerheten i bedömningar och examination. I arbetsuppgifterna ingår också att upprätta förvaltning av systemet, innefattande arkivering och digitalisering av administrativa processer i utbildningen, med mera.

I arbetsuppgifterna ingår också att bistå institutionsledningen med utredningar och liknande frågor inom utbildningen.

Kvalifikationer
Du som söker ska ha


• akademisk utbildning som är relevant för tjänsten
• flerårig erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter inom högskolesektorn
• goda IT-kunskaper
• mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i svenska och engelska

Meriterande är


• erfarenhet av administrativt arbete med läkarprogram
• erfarenhet av arbete i Ortrac, Public 360 och Ladok

Personlig lämplighet
För att lyckas i rollen krävs god kännedom om ett läkarprograms uppbyggnad, mycket god kännedom om det regelverk som omgärdar högre utbildning, ett flexibelt arbetssätt och mycket god samarbetsförmåga med olika roller och intressenter både inom och utom institutionen.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Information
Anställningen är på 100 %, tillsvidare. Örebro universitet tillämpar individuell lönesättning och i förekommande fall provanställning.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av administrativ enhetschef Sofia Sjödin 019-30 33 68, e-post: sofia.sjodin@oru.se. Under veckorna 28–31 hänvisas samtliga frågor kring tjänsten till Sofia. Observera att det kan ta längre tid än vanligt att få svar under denna period.

Vid Örebro universitet förväntar vi oss att alla medarbetare är öppna för utveckling och förändring, tar ansvar för sin egen arbetsinsats och kvalitet, visar engagemang att samverka och bidra till utveckling samt visar respekt för andra genom ett konstruktivt och professionellt förhållningssätt.

Örebro universitet arbetar aktivt med lika villkor och jämställdhet och för att vår arbetsmiljö ska präglas av öppenhet, tillit och respekt. Vi värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten.

Ansökan
Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:


• Ett personligt brev med motivering till ditt intresse av anställning som enhetskoordinator
• CV med relevant beskrivning av samlad kompetens
• Kopior av relevanta betyg/intyg som styrker din kompetens

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska eller danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2024-07-16. Välkommen med din ansökan!

Då vi i samband med den här rekryteringen redan har gjort våra val vad gäller externa samarbetspartners och marknadsföring undanber vi oss kontakt med rekryteringsföretag och annonssäljare.

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera en omgång ansökningshandlingar exkl. publikationer i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.

Ansök nu

Framtiden söker kundansvarig säljare till vårt kontor i Örebro!

Account manager
Läs mer Jul 2
Vill du hjälpa personer till deras första jobb eller nästa steg i karriären?
Genom att skapa möten mellan företag och talanger sammanför Framtiden rätt person med rätt plats och därför söker vi nu efter en Kundansvarig säljare med ett stort intresse av att skapa möjligheter för människor och driva affärer från start till mål.

Vi söker dig som är målmedveten, tar ansvar och arbetar proaktivt med nyfikenhet för att skapa långsiktiga samarbeten med företag. Vi ser att du är trygg i dig själv, har mod, har en positiv grundsyn och bidrar med glädje!

Är du vår nästa kollega som vill vara med och utveckla Framtiden i Örebro?

Arbetsbeskrivning:
Att jobba som Kundansvarig säljare hos oss på Framtiden innebär först och främst att du är den som identifierar personalbehov hos nya och befintliga kunder och att det är du som är vårt ansikte utåt mot dessa och hjälper dem att skräddarsy de bästa lösningarna gällande bemanning och rekrytering. För varje samarbete med kund hjälper vi – företagen med sina utmaningar – men även personer att ta sitt första eller nästa steg i karriären!

Det finns många aktörer i vår bransch men genom att vara engagerad, arbeta med tempo, nyfikenhet och med excellens så kommer du tillsammans med vårt erbjudande kunna utvecklas och nå nya nivåer inom din försäljning.

Några av våra förmåner:
• Förtroendetid
• Utbildningspaket
• Friskvård
• Attraktiv lön och bonusmodell
• Möjlighet till förmånsbil

Vi ser gärna att du har följande:
• Arbetslivserfarenhet inom försäljning
• Svenska i tal och skrift
• Körkort B

Meriterande:
• Bransch eller närliggande branscherfarenhet
• Eget kontaktnät
• Relevant utbildning

Om Framtiden AB:
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Vi gör skillnad genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera talanger till rätt företag främst inom IT/Teknik, ekonomi och kontor. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Som medarbetare på Framtiden skall det vara roligt att gå till jobbet! Vi är ett ambitiöst och härligt gäng som gillar att umgås med varandra och samtidigt utvecklas. Här strävar vi alltid efter att bli vårt bästa jag genom utbildning, träning och ständig utveckling i våra roller.

För oss på Framtiden är balansen mellan jobb och privatliv viktigt, därför tillämpar vi förtroendetid och flexibel arbetsplats. Vi har också förmåner som tex hushållsnära tjänster till upphandlade och förmånliga priser, väl tilltaget friskvårdsbidrag och gemensam frukost varje dag.

Vi står för hög service, kvalitet och har ett klimat som är familjärt och grundat i sunda värderingar. Om du vill ha en arbetsplats präglad av en positiv kultur där vi, medarbetarna, är i fokus är Framtiden rätt ställe för dig.
Välkommen med din ansökan!

Villkor:
Startdatum: Oktober eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 100%
Lön: Fast månadslön + rörlig bonus
Placering: Örebro

Vid frågor eller funderingar går det även bra att kontakta rekryterande chef, Gabriel Ekström på telefonnummer 072-2408557 (Med reservation för semesterperiod).

Ansök nu

Group controller

Koncerncontroller
Läs mer Jul 2
Letar du efter en roll där du får utveckla och påverka som controller på Norden-nivå? Hos oss får du möjligheten att utmana och utmanas i ett framgångsrikt globalt företag i en internationell miljö. Låter det intressant? Då kanske du är den vi söker!

Vi är en av Sveriges ledande aktörer på truckmarknaden. Årligen säljer vi tusentals nya och begagnade truckar och våra kunder finns huvudsakligen inom industri-, logistik- och transportnäringen. Vi har en stark tillväxtambition med lönsamheten i fokus. Vi har de senaste åren haft en positiv utveckling och vi tänker fortsätta på den resan. Vi söker nu en Group controller till KION Groups nordiska huvudkontor i Örebro.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som Group controller har du ett samordnande ansvar för de övergripande processerna inom planering, rapportering, uppföljning och analys av resultat. Du företräder vår koncern, KION Group, och har förmånen att få jobba i ett multi-brandteam med flera av våra varumärken. Som Group controller ansvarar du även för övergripande aktiviteter, projekt, investeringar på Norden-nivå samt för analyser och rapportering av det konsoliderade nordiska resultatet.


Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Ansvara för budget och prognosprocessen
Ansvara för investeringsprocessen
Genomföra löpande förbättringsinriktad analys och uppföljning av försäljning, kostnader, marginaler etc för Norden samt identifiera och räkna på förbättringar och business cases
Aktivt driva kontinuerlig utveckling och utbildning av controllerfunktionen inom Norden inom kostnads-, försäljnings-, investerings- och finansieringscontrolling
Ansvara för att chefer inom Norden erhåller relevant och professionell support från ekonomiavdelningen, såsom proaktivt uppföljningsarbete, rapporter och avvikelseanalys
Tillsammans med teamet förbereda budget och prognos för respektive enhet
Säkerställa att relevanta rapporter och nyckeltal sammanställs och presenteras med god tillförlitlighet och i rätt tid

Du rapporterar till Finance Director och är placerad på huvudkontoret i Örebro. I rollen ingår personalansvar för en medarbetare samt streckad tillhörighet för två medarbetare.


Vem är du?
Vi söker dig med relevant akademisk examen inom ekonomi samt några års erfarenhet från roller liknande Group controller i större matrisorganisation. Du är van att arbeta i affärssystem, det är meriterande med erfarenhet från SAP. Vidare så är du en avancerad användare av Excel samt har mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.
Du förstår och analyserar komplexa rapporter och har förmågan att kommunicera ekonomisk information på ett pedagogiskt sätt. Du tar ett stort eget ansvar och trivs i en roll där du får arbeta i en internationell miljö. Som person har du lätt för att samarbeta med andra och är en relationsbyggare.


Vårt erbjudande
På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar – utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och söker kontinuerligt drivna medarbetare som vill vara med på vår resa. När du väljer att jobba hos oss blir du en del av Sveriges, och världens starkaste företag inom materialhanteringsbranschen. Våra medarbetare bidrar varje dag till att våra kunder kan bedriva sin materialhantering på ett säkert, smidigt och kostnadseffektivt sätt.
På Linde Material Handling är vi stolta över våra produkter, våra kunniga kollegor och det arbete vi gör tillsammans. Medarbetarna hos oss gillar särskilt flexibiliteten och den frihet under ansvar som deras arbete innebär. Vi har en trevlig arbetsmiljö där vi har roligt på jobbet – samtidigt som vi skapar ett värde för företaget och våra kunder.
Hos oss får du använda din kreativitet och kompetens på en dynamisk arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi letar efter dig som vill ha personliga utmaningar i kombination med en sund balans mellan arbete och fritid.


Övrig information
Frågor om tjänsten besvaras av Finance Director Johanna Kvist på 070-981 99 00.
Vill du vara med på vår framgångsresa och jobba med truckar i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast 11 augusti 2024.

Ansök nu

Boendestödjare till Socialpsykiatrin Höstsol

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Jul 2
Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? Ta chansen och sök tjänsten som boendestödjare på Höstsol!

Om tjänsten
På Höstsol kommer du som boendestödjare att stötta servicemottagare som bor i gruppbostad, ordinärt boende och andrahans kontrakt. Du kommer att jobba stöttande och motiverande och arbetet innebär att ge individuellt stöd till servicemottagare i deras vardag. Arbetet sker i samverkan med en sammansvetsad och erfaren arbetsgrupp och vi använder oss av beprövade arbetsmetoder som Motiverande Samtal (MI), Resursgrupps-ACT (R-ACT) och Ett självständigt liv (ESL). Du kommer också att ha ärendeansvar och ansvara för att planera och följa upp stödet för ett antal servicemottagare.

På Höstsol lägger vi stor vikt vid att stödja varje servicemottagares individuella utveckling och gör detta tillsammans med andra aktörer som anhöriga, sjuksköterskor och arbetsterapeuter.

Exempel på arbetsuppgifter:

• stödja servicemottagarna i sina vardagliga aktiviteter i hemmet och utanför hemmet
• upprätta och följa genomförandeplaner tillsammans med servicemottagare
• ha kontakt med anhöriga, godemän, vården och andra instanser
• dokumentera
• arbeta med metoder som MI, R-ACT och ESL
• medicinhantering

Om arbetsplatsen
Höstsol är ett gruppboende för psykiskt funktionshindrade som ligger på Väster i Örebro, cirka 15 min gångavstånd från centrum. Med närhet till mataffär samt busshållplats. Boendet består av 7 lägenheter, en gemensamhetsdel och en trevlig innergård med uteplats.

Socialförvaltningen område funktionsstöd ger stöd och service till personer med fysiska och psykiska funktionshinder enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och Socialtjänstlagen (SoL).

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba inom socialförvaltningen https://www.orebro.se/jobb/socialtarbete

Kvalifikationer
För att passa som boendestödjare inom socialpsykiatrin hos oss behöver du vara lugn och trygg som person och i din yrkesroll. Du behöver vara bra på att samarbeta med andra, men också kunna arbeta självständigt och ta initiativ. Du behöver ha en hög förmåga att sätta dig in i servicemottagarnas perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor. För att ge servicemottagarna bästa möjliga stöd behöver du också kunna anpassa ditt sätt att förmedla ditt budskap till dem utifrån deras individuella förutsättningar. Du behöver kunna behärska det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med servicemottagaren och övrig personal samt skriftligt dokumentera det som verksamheten kräver.      
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• undersköterskeutbildning alternativt barn- och fritidsprogrammet (inriktning pedagogiskt och/eller socialt arbete)
• erfarenhet av att arbeta med missbruk och samsjuklighet
• B-körkort

Meriterande:

• kunskap och erfarenhet av arbete med människor med psykiska funktionsnedsättningar
• erfarenhet av att ha arbetat med personer med missbruksproblematik
• erfarenhet av att skriva och upprätta genomförandeplaner
• erfarenhet av lågaffektivt bemötande
• erfarenhet av dokumentationssystem t.ex. Treserva
• utbildning i R-ACT, MI och/eller ESL

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 2 september eller enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Arbetstiden: Schemalagd dag, kväll och varannan helg 

Övrig information
Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Innan du erbjuds en anställning inom arbete med personer med funktionsnedsättningar behöver du visa upp registerutdrag ur belastningsregistret.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 8 juli.

Urval och intervjuer kommer ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Remote: Älskar du TypeScript & React? Ansök via SSH!

Frontend-utvecklare
Läs mer Jul 2
Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från vårt kontor i Stockholm och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
PS. Är du student så finns motsvarande tjänst även att söka som sommarjobb, extrajobb, exjobb eller på deltid. För rätt person hittar vi en lösning som passar. Hör av dig!
Du ansöker direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se.
Välkommen!

Ansök nu

Elkonstruktör till ELCAM

Elkonstruktör
Läs mer Jul 2
Har du erfarenhet av elkonstruktion? Eller är du elektriker i grunden och nyexaminerad elkonstruktör? Då finns nu möjlighet att bli en del av ett mindre, dynamiskt företag där du har möjlighet att påverka och utvecklas. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Elcam levererar högkvalitativa lösningar för styr och kraft-automation och är specialister på att projektera, konstruera och bygga centraler och automatikskåp till kunder inom industrin. Bolaget är i en expansiv fas och söker nu efter ytterligare en elkonstruktör som vill växa tillsammans med dem. Elcam är dotterbolag till El & PC installationer och de har ett nära samarbete med varandra och delar kontor.

Till Elcam välkomnas du till ett mindre företag med fem anställda. Inledningsvis kommer du att arbeta tätt tillsammans med bolagets nuvarande elkonstruktör, som har lång erfarenhet och hög kompetens inom området. Som elkonstruktör på Elcam kommer du att spela en central roll i företagets framtida tillväxt. Utöver konstruktionsarbete kommer du att vara kundernas kontaktperson och fungera som länken mellan den egna produktionen och kunden. Du säkerställer smidiga processer från beställning till leverans och leder dina egna projekt från början till slut. Detta innebär bland annat att du tar emot förfrågningar från kunder, lämnar offerter samt skapar elscheman och monteringsunderlag till dina kollegor som bygger skåpen.

Du erbjuds
- En roll på ett mindre företag med möjlighet att påverka
- Möjligheten att vara en stor kugge i ett litet maskineri, här blir du en nyckelspelare från dag ett
- Variation i arbetsdagen och många möjligheter till personlig och professionell utveckling

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Konstruktion och design av specialanpassade automatikskåp, centraler och ställverk
* Kalkylering och offertering av projekt
* Fakturering


VI SÖKER DIG SOM
- Har tidigare erfarenhet av elkonstruktion eller är nyexaminerad elingenjör/elkonstruktör eller motsvarande men med en bakgrund inom el
- Har mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, för att du ska kunna kommunicera med både kollegor och kunder
- Trivs i en roll med många kontaktytor

Det är meriterande om du har kunskaper i cad-progammet ELPROCAD

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Självgående
- Relationsskapande
- Kvalitetsmedveten

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Örebro, kontoret ligger på Aspholmen


Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Elcam levererar högkvalitativa lösningar för styr och kraft-automation och är specialister på att projektera, konstruera och bygga centraler och automatikskåp. Företaget arbetar med kända fabrikat som bland annat ABB, AQ/spektra Basic och Classic, ABB Kabeldon, Rittal, Elkapsling, Schneider, Hager, Eldon.

Ansök nu

Jobba Som Festsäljare

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Jul 1
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Tjäna 32 000 SEK/M

Telefonförsäljare
Läs mer Jul 1
Sök jobbet som säljare på Aldovo för att tjäna 32 000 SEK/M!
Pratar du flytande svenska & vill tjäna 32 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 32 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Garantilön & provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill jobba som innesäljare
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Interimschef för enheten Identitet och auktorisation (Nivå 3) - Stockholm

Datasäkerhetsansvarig
Läs mer Jul 1
Vad erbjuder vi dig?
Månadslön: 45,000+ SEK + Bonus, beroende på din expertis, erfarenhet och prestation.
Tjänstepension och privat sjukvård tillgänglig dygnet runt.
Balans mellan arbete och privatliv: Möjlighet att arbeta med ett dynamiskt team.
Professionell utveckling: Möjlighet att arbeta med moderna tekniker och ständig professionell utveckling i en stödjande miljö samt nya utbildningar som vi erbjuder för uppdatering och förnyelse av nya certifikat.
Trygga anställningar
Boende och resor erbjuds till resande konsulterUppdragsbeskrivning:
Uppdragsgivaren har behov av en interimschef för enheten identitet och auktorisation i avvaktan på rekrytering. Arbete kan ske på distans, upp till 80%, men minst 20% ska ske på uppdragsgivarens kontor i Sundsvall eller Stockholm.
Säkra digitala identiteter, för så många som möjligt, är en förutsättning för en framgångsrik digitalisering. Det är vad enheten för identitet och auktorisation arbetar med. Just nu har vi flera stora och viktiga utvecklingsuppdrag. Vi utvecklar Sveriges första statliga e-legitimation och vi arbetar med EU:s nya identitetsplånbok som dels ska ge användaren möjlighet att e-legitimera sig, dels ge användaren möjlighet att dela annan information som till exempel körkortsbehörighet, betyg eller biljetter. Vi ansvarar för Sveriges eIDAS-nod, som möjliggör gränsöverskridande e-legitimering och granskar svenska e-legitimationer för kvalitetsmärket. Vi arbetar med våra frågor nationellt och internationellt, på strategisk och operativ nivå, tillsammans med Regeringskansliet, offentlig och privat sektor och inom EU tillsammans med andra medlemsstater.


Kvalifikationer:
Detta uppdrag kräver säkerhetsskyddsavtal nivå tre (3), där konsultens säkerhetsklass är två (2). Uppdragsgivaren har med anledning av detta följande krav på leveransen; Säkerhetsklass 2 innebär att såväl konsult som dennes eventuella partner kontrolleras av SÄPO. Leverans av konsulttjänster ska ske inom Sveriges gränser, om inte annat överenskommits. Utrustning från uppdragsgivaren ska användas, annan utrustning medges inte, om inte annat överenskommits. Konsult ska vara svensk medborgare och anbudsgivare ansvarar för att offererad konsult klarar en säkerhetsprövning.Ha akademisk utbildning om minst tre år eller annan erfarenhet som uppdragsgivaren bedömer som likvärdig
Ha minst 5 år chefserfarenhet av direkt ledarskap, varav minst 3 år i offentlig sektor
Ha lett och utvecklat team och en verksamhet som växer och förändras över tid
Ha erfarenhet av digitalisering inom svensk offentlig sektor under de tre senaste åren
Ha förståelse för de förutsättningar som råder inom svensk offentlig sektor
Vara kommunikativ och ha en god analytisk förmåga
Ha goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt
Ha stationeringsort Sundsvall och arbeta där på uppdragsgivarens kontor varje vecka, minst en (1) dag
Erfarenhet av utvecklingsarbete med fokus på digitalisering
Erfarenhet av att utreda komplexa frågeställningar och framtagande av beslutsunderlag
Ha erfarenhet av att leda förändringsarbeteInterimschef för enheten Identitet och auktorisation (Nivå 3)
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Språk Krav: Svenska och engelska i tal och skrift.


Klar att ansluta dig till vårt team?
Om du drivs av teknik och är motiverad av att ha en central roll i stödet som Interimschef för enheten Identitet och auktorisation, vill vi höra från dig! Ansök redan idag och ta nästa steg i din karriär tillsammans med oss!


Kontaktuppgifter:
E-post: consulting@technologist365.se
Telefon: 0760143613

Ansök nu

Jobba Som Innesäljare

Innesäljare
Läs mer Jul 1
Sök jobbet som säljare på Aldovo för att jobba som innesäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som innesäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som innesäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Garantilön & provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill jobba som innesäljare
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Säljare till LilaMobil ÖREBRO

Innesäljare
Läs mer Jul 1
Jobbannons – Säljare för Privatförsäljning av Mobilabonnemang hos Lila Mobil
Vill du ta din karriär till nästa nivå inom försäljning? Har du en passion för mobiltelefoni och att hjälpa kunder hitta de bästa lösningarna? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Lila mobil söker nu drivna säljare för privatförsäljning av våra mobilabonnemang.
Är Du Vår Nästa Stjärnsäljare?
Har du en vinnande attityd och älskar utmaningar?
Är du orädd för att kontakta kunder och trivs med att prata i telefon?
Är du en lagspelare som gläds åt både egna och kollegors framgångar?
Har du ett genuint intresse för mobiltelefoni och försäljning?

Om svaret är ja, vill vi gärna träffa dig!
Vad Vi Erbjuder
Kontinuerlig Utbildning: Du får löpande produkt- och säljutbildning för att alltid kunna erbjuda kunderna de bästa lösningarna.
Stöd och Utveckling: Vi värnar om din personliga och yrkesmässiga utveckling. Hos oss får du möjlighet att växa och utvecklas i din roll.
Konkurrenskraftig Lön: Du erbjuds en garantilön samt provision och bonusar baserade på din försäljning.
Ett Stark Lag: Arbeta tillsammans med ett motiverat team som stöttar och inspirerar varandra till framgång.

Om Tjänsten
Som säljare hos Lila mobil kommer du att:
Kontakta privatpersoner via telefon för att erbjuda våra konkurrenskraftiga mobilabonnemang.
Bygga starka kundrelationer och identifiera kundernas behov.
Förhandla och slutföra försäljningar.
Arbeta mot uppsatta mål och bidra till teamets gemensamma framgång.

Vi Söker Dig Som Har
Flytande svenska i tal och skrift.
Ett genuint intresse för försäljning och att arbeta med människor.
Ingen tidigare erfarenhet krävs, då vi erbjuder fullständig utbildning.
En stark vilja att lära och utvecklas inom försäljning.

Arbetsplats
Vår moderna arbetsplats ligger på Forskarvägen 1, vid universitetet, Örebro.
Ansökan
Är du redo att ta steget och bli en del av Lila mobil? Skicka din ansökan inklusive CV till herman.maxe@lilamobil.se
Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Säljare med förbokade kundbesök sökes i Örebro

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Jul 1
Att ha jobbat med försäljning har alltid varit en bra språngbräda i karriären, oavsett vad du har för planer för framtiden. Givetvis ser vi ett stort värde i alla som stannar och gör livslång karriär i vårt företag, men flera chefer och ledare i andra branscher har fått sina jobb tack vare den meriterande säljutbildningen de fått hos oss.
Vi erbjuder Dig:
En grundlig säljutbildning
Förbokade kundbesök av vår bokningsavdelning
Anpassat flexibelt arbetsschema
Löpande vidareutbildning
Feedback och stimulans
Motiverande tävlingar och företagsresor (Vi ser gärna att ditt pass är uppdaterat, då vi ofta åker till varmare platser!)
Goda möjligheter att avancera inom företaget
Teambuilding och Kick-offerDu kommer att marknadsföra multimaskinen Clear Sky, ett av världens mest hälsosamma och miljövänliga luftreningssystem. Man kan även skura golv, putsa fönster, kemtvätta helt utan kemikalier, mm. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer.
Du har körkort & tillgång till egen bil.


Villkor, lön och förmåner
Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. Därför har säljarna hos Bright Nature AB:
* Heltidslön på 24 500 kr i månaden
* En av marknadens högsta provisioner ovanpå grundlönen
* Trygghetsförsäkring
* Tjänstegrupplivförsäkring
* Provanställning i 6 månader som övergår i en tillsvidareanställning om inget annat överenskommes


Ett par röster om jobbet
”Vi får mycket stöd och tips på hur vi kan förbättra oss. Man har daglig kontakt med säljcoach/gruppledare som checkar in och kollar läget om man behöver hjälp med något, vilket gör att man känner sig sedd.” – Angelica, 30 år
”Jag var själv nöjd kund till företaget i flera år innan jag sökte jobbet och har nu jobbat här i över 10 år. Jag gör bara nån demo per dag och har anpassat schemat för att hinna med min yoga och övriga fritidsintressen.” – Pernilla, 67 år


Om Clear Sky
Clear Sky tillverkas och monteras helt för hand på sin egen fabrik i Tyskland. Clear Sky har en mängd olika funktioner och användningsområden. Den är i grunden en portabel luftrenare med många olika användningsområden. Den kan bl.a. rekonditionera bilen invändigt, rengöra mattor, tvätta fönster, m.m utan kemikalier. I samtliga moment renar den samtidigt luften upp till 99,9996%. Produkten är 100 % återvinningsbar och är mycket energisnål, en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Den har funnits på marknaden i över 20 år och säljs idag i 49 länder över hela världen med drygt 10 000 medarbetare och en årlig omsättning på ca 7,5 miljarder kr.
Välkommen in med din ansökan redan idag!
Sökord
Säljare, flexibelt schema, grundlön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Ansök nu

Sjuksköterska/distriktssköterska till Hemsjukvård Nordväst

Sjuksköterska, geriatrik/Sjuksköterska, äldreomsorg och äldrevård
Läs mer Jul 1
Hemsjukvård Nordväst söker sjuksköterskor/distriktssköterskor som är redo att anta utmaningen inom den kommunala hemsjukvården.

Om tjänsten
Vi söker dig som brinner för att erbjuda en god och säker vård till patienterna, som vill ha ett utmanande och omväxlande arbete och som vill ta ett helhetsansvar för området. I arbetet har du ett gott bemötande till alla du möter samt skapar förtroendefulla relationer. 

Ditt närmaste team kommer bestå av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och undersköterskor där din roll bidrar till en god arbetsmiljö genom din förmåga att samarbeta med andra. Vi har nära samarbete med OP vårdcentral, Lillåns vårdcentral och Vivalla vårdcentral samt med kommunala och privata utförare av hemvård. 

Under kvällar och helger har vi en central organisation där alla hemsjukvårdsområden samarbetar från en och samma arbetsplats. Detta för att främja nära kollegialt samarbete, tydligare arbetsfördelning och minskad tjänstgöring under kvällar och helger.

Som distriktssköterska har du även förskrivningsrätt och kommer kunna använda dina kunskaper om läkemedels egenskaper, ordination och dess biverkningar. Utifrån fördjupad kunskap kan du komma att göra hälsoekonomiska val för utredning och behandling. Vidare kommer du också handleda kollegor i områden med utbildningsbehov och är en drivkraft på väg mot Nära vård.

Exempel på arbetsuppgifter:

• självständig planering, genomförande av insatser och uppföljning/utvärdering av insatserna
• utföra undersökningar och behandlingar utifrån självständiga bedömningar
• arbeta med läkemedelshantering och delegera uppgifter till omvårdnadspersonal
• ge råd och vägleda omvårdnadspersonal
• arbeta med förebyggande hälsoarbete

Om arbetsplatsen
Hemsjukvård Nordväst består av tre mindre enheter. Vi har ett stort geografiskt område norrut från Södra Grevrosengatan med stadsmiljö till charmig landsbygdsmiljö. Hos oss arbetar undersköterskor, arbetsterapeuter, sjuksköterskor och distriktssköterskor. Vi kan erbjuda introduktion och mentorskap utifrån dina behov.

Kvalifikationer
Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter på ett självständigt och strukturerat sätt. Du är lyhörd och tillmötesgående i ditt bemötande, både mot kollegor och patienter, och du ser det som en självklarhet. Du är tydlig i din kommunikation och behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med patienter, anhöriga och kollegor i tal och skrift. Då arbetet innefattar digital dokumentation i verksamhetssystem krävs god datorvana. Dessutom har du lätt att anpassa dig efter ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• legitimerad sjuksköterska
• B-körkort för manuell växellåda

Meriterande:

• distriktssköterska eller annan relevant specialistutbildning (geriatrik/vård av äldre och psykiatri)
• erfarenhet av kommunal hemsjukvård
• erfarenhet av verksamhetssystemen TES, Treserva, MCSS, Pascal eller Lifecare

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: snarast enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1-2

Arbetstid: dag, kväll och helg (38,25 tim/v)

Övrig information 
Under rekryteringsprocessen kommer det ske en legitimationskontroll via Socialstyrelsen samt kontroll hos Inspektionen för vård och omsorg. 

Innan du erbjuds en anställning inom vård- och omsorgsarbete behöver du visa upp registerutdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på https://www.orebro.se/jobb/socialtarbete

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 24 juli. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Servicetekniker till SITECH

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Jul 1
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du framåt, nyfiken på teknik och har goda kunskaper inom el och teknik?
Vill du arbeta med varierande arbetsuppgifter där du får nyttja din tekniska förståelse och problemlösningsförmåga? Då kan tjänsten som servicetekniker på SITECH vara rätt tjänst för dig!

Beskrivning av arbetsuppgifter
Till SITECH söker vi nu en servicetekniker. Du kommer att arbeta på avdelningen inneservice och vara placerad på vårt kontor i Örebro. SITECH Sverige AB säljer och marknadsför maskinstyrningsprodukter, mätinstrument och mjukvaror för entreprenadbranschen. Vi är återförsäljare av Trimbles produkter och tillhandahåller ett brett utbud av mätinstrument; både till stora grävmaskiner och enklare laserverktyg för den enskilda snickaren.

Tjänsten som servicetekniker har två fokusområden. Du kommer både hjälpa till med förarbetet på mätinstrumenten och med eftermarknadsarbetet. Förarbetet innebär dels att preparera systemen med både befintliga och egentillverkad kablage, dels att göra rätt mjukvaruinställningar med rätt optioner och den funktionalitet som kunden behöver. Eftermarknadsarbetet innebär att felsöka, reklamera och reparera produkterna. Du arbetar självständigt med hela reparationsprocessen som innefattar felsökning, kontakt med kund, lämna kostnadsförslag, beställa de reservdelar som behövs, utföra reparationer och lämna över till kunden igen.

I rollen som servicetekniker kommer du även att:
- Planera, organisera och koordinera dina ärenden
- Kontinuerlig dialog med vår egen support i Sverige samt Trimble-supporten i Tyskland
- Administrera och rapportera dina uppdrag

Tjänsten passar dig som är teknik och lösningsorienterad. Hos oss kommer du ingå i ett mindre team där vi har ett tätt samarbete och en nära dialog. Vi ställer upp för varandra och jobbar tillsammans för att uppnå bästa kundnöjdhet. Samtidigt jobbar vi självständigt i våra roller och du erbjuds ständigt nya utmaningar där du får vara kreativ och hitta nya lösningar själv. Du kommer till en bransch som kontinuerligt utvecklas och för att du ska känna dig trygg sker fortbildning löpande, både i Sverige och utomlands.

Personprofil
Vi söker dig som har en gedigen nyfikenhet för teknik och fascineras av hur den ständigt utvecklas. Det är ett krav att du har en teknisk bakgrund. Det är meriterande om du har arbetat med maskiner och fordon, kanske som reparatör eller mekaniker, men den tekniska bakgrunden kan du likväl ha genom utbildning, arbete eller hemmaskruvande.

- Goda kunskaper inom elektronik och ett intresse för finskruvandet
- Goda kunskaper i både svenska och engelska.
- Goda datorkunskaper (erfarenhet av konfigurering är ett stort plus)
- Att du är noggrann och lösningsfokuserad

Det som kommer att vara viktigast i den här rollen är att du är rätt person med rätt inställning. Har du ett tekniskt intresse och viljan att lära dig kan vi lära dig det mesta på plats.

I den här tjänsten så kommer du på sikt ansvara för dina egna projekt och du har bland annat hand om hela reparationsprocessen. Våra instrument kalibreras även för att kunna mäta rätt på millimetern på flera kilometers avstånd. Det är därför ett krav att du är noggrann och tar ansvar.

Vidare har du ett naturligt logiskt tänkande. Du förstår flöden och kan räkna ut vad som blir konsekvenserna av ditt arbete. I och med att tekniken ständigt förändras så stöter du även på nya utmaningar. Här trivs därför du som är kreativ, uppfinningsrik och har lätt för att hitta nya egna lösningar.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som servicetekniker.

Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Vardagar, dagtid
Plats: Örebro

Intresserad?
PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Helena Bergström på 073-353 75 29. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
SITECH Sverige AB säljer och marknadsför maskinstyrningsprodukter, mätinstrument och mjukvaror för entreprenadbranschen - Heavy Civil Construction Contractors. Vi är Trimbles återförsäljare och ingår i ett globalt distributionsnätverk.

SITECH som varumärke lanserades under 2008. Sedan dess har fler än 100 SITECH-bolag etablerats runt om i världen.

Ansök nu

Familjärt säljbolag i Örebro

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Jul 1
Är du ute efter ett arbete där du kan ha kul på jobbet och även bli framgångsrik så passar du in i vårt team. Hos oss får du har möjligheten att ingå i ett sammansvetsat team med oss där vi stöttar och gläds åt varandras framgångar ????


Försäljning är ett fantastiskt roligt arbete med nya erfarenheter och upplevelser varje dag .
Det vi erbjuder Dig är:
*Grundlig försäljningsutbildning
*Vidareutbildning, feedback och stimulans
*Goda möjligheter att avancera inom företaget. Skräddarsytt efter dina önskemål
*Du har betalt för varje kundbesök du gör
Heltid 24 500 kr + provision på allt du säljer.


Vi söker dig som ser saker från den positiva sidan och har ett leende på läpparna. Du är framåt, nyfiken och gillar utmaningar.
Att du har någon erfarenhet av försäljning är en merit men inget vi kräver. Däremot så är humor och envishet ett stort plus.
Du har körkort & tillgång till egen bil ????
Som försäljare kommer du att sälja Clear Sky som är ett av världens mest hälsosamma Luftreningssystem ???? Man kan även skura golv, putsa fönster, kemtvätta helt utan kemikalier mm. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer.
Dina besök bokas upp av vår bokningsavdelning ?? Det innebär att du som säljare åker ut på förbokade besök, anpassade efter ett schema som du är med och utformar tillsammans med oss veckovis.


Ansökningarna bearbetas löpande och för den som är tillgänglig redan nu, finns möjligheten att matchas mot uppdrag omgående.
Bifoga Cv och ditt personliga brev i din ansökan!
Välkommen med din din ansökan redan idag! ????


Produkten:
Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att mer än en byggnad av fyra har problem med inomhusluftkvalitet. Inomhusluften är mer förorenad än utomhusluften (5 till 100 gånger, US EPA). Luftföroreningar inomhus rankas som en hög prioriterad hälsorisk - det är rankat på 5:e plats som en orsak till ohälsa i världen (WHO). 90% av vår tid spenderar vi inomhus.
Clear Sky är en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier och är en portabel luftrenare med flera funktioner. Den har funnits på marknaden i över 25 år och säljs idag i 25 länder över hela världen. Clear Sky tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktion.
#workatclearsky #sommarjobb
Lönetyp: Heltid 24 500 kr + provision på allt du säljer.

Ansök nu

Tandhygienist till Folktandvården Enhet Wivallius/Lillån

Tandhygienist
Läs mer Jul 1
Du har nu chansen att bli en i vårt team!
Vid enheten arbetar drygt 30 medarbetare som har hand om en patientgrupp på 6600 vuxna och 7500 barn totalt drygt 14 000 patienter. Enheten består av 2 kliniker - Wivallius och Lillån. Viktigt för oss är patientfokus, ett respektfullt beteende gentemot varandra och att visa positivt engagemang. Enheten sätter stort värde i att trivas och ha kul tillsammans.
Vi välkomnar både nyexaminerade och erfarna tandhygienister att söka tjänsten. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra värdeord: Samarbete, Utveckling och Professionalism.

Folktandvården Region Örebro län arbetar aktivt med förebyggande tandvård och Frisktandvård, allt för att våra länsinvånare ska få en så bra munhälsa som möjligt. Vi erbjuder tandvård på 21 allmäntandvårdskliniker och 8 specialisttandvårdkliniker. Vi har ett tandtekniskt laboratorium, en folkhälsoenhet, en utbildnings- och forskningsenhet som är nära knuten till Örebro universitet. Totalt arbetar cirka 600 medarbetare inom Folktandvården Region Örebro län.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Tandhygienist till Folktandvården Enhet Wivallius/Lillån

Arbetsuppgifter

Som tandhygienist arbetar du huvudsakligen med förebyggande tandvård, diagnostik och behandling av karies och parodontit. Du behandlar både barn och vuxna. Du arbetar aktivt med vårt koncept för Frisktandvård. Eftersom våra kliniker samarbetar i olika enheter, kan du få möjlighet att arbeta på olika arbetsplatser.
Är du nyutexaminerad ger vi möjlighet till kompetensutveckling och du får mjukstarta med handledning och gå vårt 1,5-åriga traineeprogram. Du kan öka din kliniska kompetens genom utbildning och tjänstgöring i specialisttandvården. Du kan driva utvecklings- och forskningsprojekt samt forskningsförberedande utbildning genom samarbete med Örebro universitet.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Du är legitimerad tandhygienist. Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av både barn- och vuxentandvård. Du är van vid teamarbete och samarbetspass. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. Du har dokumenterade kunskaper i svenska motsvarande minst C1-nivå enligt Europarådets nivåskala.
Vi arbetar med digital journalföring i Lifecare Dental, därför behöver du ha god datorvana. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som god samarbets- och initiativförmåga. Som person är du flexibel och van att hantera många olika ansvarsuppgifter.

Ansökan

Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.
Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Välkommen till Folktandvården

https://www.regionorebrolan.se/folktandvarden

Ansök nu

Självständig kallkökskock med oslagbart driv? Vi måste snacka!

Kallskänka
Läs mer Jul 1
Restaurang Forum är beläget på Örebro Universitet. Dagligen producerar vi ett stort antal smörgåsar, wraps och sallader till försäljning i våra restauranger och caféer samt till en storcateringverksamhet.Till vår vällagade lunchbuffé ingår också ett salladsbord som vi lägger mycket kärlek till gällande utseende och råvaror
Kort om tjänstenVi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. En glad personlighet med ett engagemang och teamkänsla
Vad säger kollegorna om Nordrest
”Hos oss arbetar alla tillsammans i ett team mot ett gemensamt mål: att leverera bra mat med riktigt bra service. Samtidigt har vi alltid roligt och skrattar mycket! ”
Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest
Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag
Möjlighet att delta i motionslopp
Stor kick-off för alla varje år

Vem är då vår nya drömkollega?
Du är en glad filur med erfarenhet av kock- och serviceyrket som är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Tycker om att arbeta i ett högt tempo.
Vi vill att du har:
3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande erfarenhet inom restaurang
Goda kunskaper i svenska och engelska
B-körkort

Låter det som du? Bra! Uppfyller även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe:
Tidigare arbetslivserfarenhet i kallköket
Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001

Om Nordrest
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.
Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast.
Anställningsform: Säsongsbunden anställning
Omfattning: Deltid 75%
Tillträde: 2024-08-19 eller enligt överenskommelse
Lön: Enligt kollektivavtalet
Nästa steg i rekryteringsprocessen
När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Ansök nu

Pizzabagare

Pizzabagare
Läs mer Jul 1
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi söker en pizzabagare som kan arbeta självständigt. Grundläggande kunskaper i svenska och erfarenhet är meriterande.

 

Arbetstid går att anpassa efter behov men möjlighet finns till heltid.

 

Lön efter överenskommelse.

Ansök nu

Försäljare hos Mobiltech i Sweden Ab

Butikssäljare, dagligvaror/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jul 1
Vi söker dig som kan om mobiltelefoner och hem elektronik.
Ditt jobb kommer vara att ta emot kunder och sälja till dem samt du ska kunna göra enkel felsökning av telefonerna exempel vis om telefonen behöver skärm byte eller batteri byte.

Ansök nu

Stödpedagog till Mellringevägen 94

Stödpedagog
Läs mer Jul 1
Är du en trygg och tålmodig person som trivs med utmaningen att motivera andra människor till delaktighet och livskvalité i vardagen? Ta då chansen och sök tjänsten som stödpedagog där du får vara med och utveckla verksamheten!


Om tjänsten
Som stödpedagog arbetar du med att ge servicemottagaren stöd i det vardagliga livet kombinerat med att ha ett utökat ansvar för att arbeta med att rutiner, handlingsplaner och strukturer följs och utvecklas. Arbetsgruppen stöttar servicemottagaren i att hitta rätt stöd i vardagliga aktiviteter såsom städ, handling och matlagning. Socialt samspel och kommunikation är kärnan i den här verksamhetens arbete, vi jobbar med ett lågaffektivt bemötande och med tydliggörande pedagogik.

Rollen som stödpedagog i verksamheten innebär att du kommer vägleda kollegor i olika metoder och arbetssätt, samt planerar, implementerar, utvärderar och analyserar arbetssätt och metoder. Ditt arbetssätt grundar sig på servicemottagarens egna förutsättningar och individuella behov av stöd.

Exempel på arbetsuppgifter:

• vägleda kollegor i olika metoder och arbetssätt
• planera, implementera, utvärdera och analysera arbetssätt och metoder i arbetsgruppen
• stödja och samordna kollegor att bli självständiga i arbetet med att upprätta och följa upp genomförandeplaner
• handleda kollegor kring yrkesetiska dilemman och pedagogiska förhållningssätt med reflektion som arbetsmetod
• samordna samverkan med närstående och tvärprofessionella team
• introducera nyanställda samt handleda studerande utifrån din yrkesroll
• ha god kännedom om och följa gällande lagar, policys, rutiner, riktlinjer, mål och planer

Om arbetsplatsen
Servicebostaden Mellringevägen 94 kommer du ingå i en arbetsgrupp med 6 personal. Kopplat till verksamheten finns också verksamhetspedagog och enhetschef. Det går enkelt att ta sig till verksamheten med bil, buss eller cykel. Det kan förekomma att servicemottagare har husdjur eller är i kontakt med pälsdjur.

Socialförvaltningen område funktionsstöd ger stöd och service till personer med fysiska och psykiska funktionshinder enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och Socialtjänstlagen (SoL).

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba inom socialförvaltningen https://www.orebro.se/jobb/socialtarbete

Kvalifikationer: 
För den här rollen ser vi att du behöver vara stabil och trygg i dig själv, kunna behålla lugnet och tänka klart även i pressade situationer, samt vara tillmötesgående och empatisk i dina interaktioner med andra. Samarbetet med ditt team och din chef är avgörande för att lyckas i rollen, så vi söker dig som är lyhörd och smidig i din kommunikation. Att vara med och forma en verksamhet är en spännande resa men det ställer också krav på dig att ha anpassningsförmåga och förmåga att se möjligheter i förändringar.

Självständighet och strukturerat arbete är viktiga egenskaper för att trivas i rollen. Du behöver ha mycket god förståelse för din roll och den person du finns till för, samt kunna anpassa ditt sätt att kommunicera utifrån servicemottagarens individuella förutsättningar och dagliga mående. Då utmanande beteenden förekommer i den här verksamheten behöver du ha motivation och drivkraft för att överkomma hinder och ta dig an olika utmaningar. 

Vidare behärskar du det svenska språket på så sätt att du kan kommunicera med servicemottagaren och övrig personal, samt skriftligt dokumentera det som verksamheten kräver. För att kunna dokumentera krävs även god datavana. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav: 

• yrkeshögskoleexaminerad stödpedagog, behandlingsassistent, behandlingspedagog, socialpedagog eller aktiveringspedagog, alternativt 60 HP i relevanta ämnen (såsom pedagogik, funktionshinder, psykologi, beteendevetenskap, socialt arbete eller motsvarande)
• minst två års dokumenterad arbetslivserfarenhet inom funktionsstödsområdet

Meriterande:

• kunskap och/eller erfarenhet av att arbeta med tydliggörande pedagogik, t.ex. AKK eller VISA
• kunskap om individens behov i centrum (IBIC)

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 19 augusti eller enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1-2

Arbetstiden: schemalagd dag, kväll och helg

Övrig information
Innan du erbjuds en anställning inom arbete med personer med funktionsnedsättningar behöver du visa upp registerutdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om våra förmåner samt hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 18 juli.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Förskollärare till Murgrönans förskola

Förskollärare
Läs mer Jul 1
Är du en driven och engagerad förskollärare som söker efter möjligheten att kunna påverka? Just nu söker vi en förskollärare till Murgrönans förskola, en del av intraprenaden Rosta förskolor. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som förskollärare hos oss är du medforskande, utmanande och ger barnen förutsättningar att själva vara kunskapssökande. Du skapar lust, glädje och nyfikenhet till interagerande där barnens intressen och frågor utgör en grund för innehåll och planering av undervisningen. Vårt mål är att varje barn ska få möjlighet att vara sitt bästa jag!

Här får du betydelsefulla möjligheter att påverka och bidra till barns utveckling. Vi söker därav dig som drivs av utvecklingsarbete, gillar pedagogiska utmaningar och som målinriktat vill arbeta för att varje barn ska få möjlighet att vara sitt bästa jag.

Exempel på arbetsuppgifter:

• pedagogiskt utforskande arbete med barn 1-5 år
• tillsammans med övrig personal planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet
• tillsammans med personalen i arbetslaget arbeta för att barns inflytande, delaktighet och eget ansvar utvecklas
• reflektera regelbundet över ditt eget arbetssätt samt att du arbetar för en stimulerande och lärande inom- och utomhusmiljö
• tydlig och medveten om uppsatta mål och att du är medforskande i barns lärande
• ge vårdnadshavare möjlighet till stor delaktighet kring sina barn

Om arbetsplatsen
Murgrönans förskola är centralt belägen i Rosta, ett parkområde med öppna ytor, lekplatser, pulkabackar och plaskdamm. Vi har gångavstånd till Örebro centrum och dess kulturutbud. Murgrönan har två avdelningar, Gullvivan och Hasselmusen, vilka bägge har barn i åldrarna 1-5 år. 

Läs mer om Murgrönans förskola på orebro.se/murgrönan!

Intraprenaden Rosta förskolor består av fem förskolor i Rostaområdet som arbetar tillsammans utifrån gemensamma arbetssätt, rutiner och utvecklingsområden. Hos oss har vi regelbunden planeringstid, både enskilt och gemensamt i arbetslagen, enligt riktlinjerna inom Örebro Kommun. Utöver detta har vi även processgrupp där förskollärarna inom intraprenaden träffas för att samordna och utveckla verksamheten tillsammans. I Rosta förskolor tillhandahålls ytterkläder (skal-/regnkläder, fleecetröja samt vinterjacka och vinterbyxa) till personal med tillsvidareanställning.

Läs mer om hur det är att arbeta som förskollärare i Örebro på orebro.se/jobb/forskollarare!

Inom Förskole- och grundskoleförvaltningen arbetar cirka 4530 medarbetare. Vi möter de unga örebroarna från första dagen i förskolan till sista dagen i grundskolan.? 
 
Vi ansvarar tillsammans för att bidra till att skapa likvärdiga förutsättningar för de unga örebroarna och lägger grunden till ett lärande som sträcker sig genom hela livet. Med tillit och mod bygger vi våra förskolor och skolor tillsammans. Vi tar oss an framtidens utmaningar, för varje barns bästa.

Kvalifikationer
Som person är du trygg och stabil i dig själv och din yrkesroll som förskollärare och hanterar stressfulla situationer med ett lugn. Du fungerar bra i team med andra, och har ett flexibelt förhållningssätt med förmågan att anpassa dig efter behov och situation. Som person är du kommunikativ och lyhörd och har ett smidigt bemötande och kommunicerar väl med så väl kollegor, barn och vårdnadshavare. För att uppnå förskolans mål förväntar vi oss att du är driven, tar ansvar för dina uppgifter och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Du tar initiativ, vågar prova nytt för att utveckla verksamheten. Därtill har du lätt för att skapa delaktighet och engagera de runtomkring dig, samt drivs av att processa tillsammans med övrig personal på den egna förskolan och i förskoleområdet. 

Vidare behärskar du det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med barn, anhöriga och övrig personal, samt skriftligen kan dokumentera det som verksamheten kräver. Då arbetet innefattar digital dokumentation krävs även god datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav

• legitimerad förskollärare, alternativt inneha behörighetsgivande examen som berättigar till legitimation

Meriterande

• erfarenhet av arbete med barn i åldern 1-5 år
• erfarenhet av ett projektinriktat arbetssätt
• erfarenhet av pedagogisk dokumentation
• grundutbildning i ICDP (Vägledande samspel)
• erfarenhet av IKT i förskolan

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 12 augusti eller enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Övrig information
Förskollärarlegitimation ska bifogas i ansökan tillsammans med behörighetsförteckning, alternativt examensbevis som berättigar dig till en legitimation.

Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 15 juli. Urval och intervjuer sker löpande!

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Bioinformatiker klinisk patologi och genetik, Universitetssjukhuset Örebro

Bioinformatiker
Läs mer Jul 1
Vi vill till enheten för klinisk genetik rekrytera en bioinformatiker med erfarenhet av att analysera NGS data i klinisk miljö.

Verksamhetsområde laboratoriemedicin har ett samlat ansvar för den laboratoriemedicinska service som bedrivs vid laboratorierna inom Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Vi driver en bred verksamhet inom områdena klinisk kemi, bakteriologi, virologi, immunologi, transfusionsmedicin inklusive terapeutisk plasmaferesbehandling, patologi, cytologi och molekylärgenetik. Inom verksamhetsområdet ryms även Sterilteknik. Här arbetar närmare 300 personer med rutindiagnostik, forskning och utveckling samt utbildning.
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har cirka 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Bioinformatiker klinisk patologi och genetik, Universitetssjukhuset Örebro

Arbetsuppgifter

I Örebro är vi relativt nystartade vilket ger oss stor möjlighet att bygga ett bra flöde från grunden och utveckla och implementera genetisk diagnostik med ett nära kliniskt samarbete. Inom enheten för klinisk patologi och genetik arbetar vi med genetisk diagnostik av både medfödda och förvärvade sjukdomar, och söker vi en erfaren bioinformatiker som vill vara med och både utveckla, implementera samt utföra bioinformatiken för den genetiska diagnostiken. Du kommer att arbeta tätt i ett team med andra bioinformatiker, BMA, molekylära biologer, sjukhusgenetiker och kliniska genetiker.
Vi söker dig med utvecklade bioinformatiska kunskaper för hela analyskedjan av medfödda och förvärvade varianter genererade från NGS/MPS data (främst exomsekvensering, panelsekvensering, men även WGS kan bli aktuellt). Vi erbjuder ett omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter på en klinik som ligger långt fram både gällande analyser och instrumentering. Vår enhet är forskningstät och verksamhetsutveckling är en naturlig del av arbetet. Vi har även nationella och internationella referensuppdrag inom klinisk patologi och genetik. Hos oss får du arbeta i ett positivt gäng där vi tillsammans tar oss an utmaningar och förändringar.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Bioinformatiker/Molekylärbiolog med erfarenhet av att sätta upp analyspipelines, analysera samt tolka data som genereras från NGS inom klinisk genetisk diagnostik. Erfarenhet av praktiskt utförande av laborativa moment och datahantering från olika sekvenseringsplattformar samt efterföljande bioinformatiska analyser är meriterande, liksom programmeringsvana, i tex python. Vi ser också gärna att du är disputerad.
Vi fäster stor vikt vid att du har ett gott bemötande samt service- och ansvarskänsla.

Ansökan

Rekryteringsarbetet kommer att ske fortlöpande.
Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Lärare i tyska till Mellringeskolan 7-9

Ämneslärare, 7-9
Läs mer Jul 1
På Mellringeskolan jobbar vi utifrån att relation med eleven är en framgångsfaktor och strävar efter att eleverna ska ha ett innehållsrikt och varierande lärande. Vi är mitt i ett utvecklingsarbete och söker dig som vill vara med oss i det. Varmt välkommen med din ansökan! 

Om tjänsten
Vi söker en legitimerad lärare i tyska till Mellringe 7-9. Du kommer ingå i en arbetsenhet som tillsammans arbetar kring tre klasser (åk 7-9) där du är klassföreståndare och mentor tillsammans med en kollega för en klass. I enheten har ni ett gemensamt ansvar för elever och tillsammans med skolans EHT så arbetar ni för att eleverna ska nå sitt allra bästa jag. Vi samarbetar med närliggande skolor och årskurs 6 i moderna språk kommer till vår skola för undervisning. Även dessa kommer du möta i din undervisning. Om du även är behörig att undervisa i bild för årskurs 7-9 kan tjänsten bli 100%. 

Hela skolan arbetar med International Child Development Program (ICDP/Vägledande samspel) och får handledning några gånger per termin. Tillsammans med Umeå universitet så har vi ett utvecklingsarbete som utgår ifrån ett samarbete med Skolverket som gjordes tidigare under läsåret.

Exempel på arbetsuppgifter:

• planera, genomföra och utvärdera undervisningen i ditt ämne
• följa och justera i ämnets planering inom de 12 perioder som elevens tre år hos oss är indelat i
• ha helhetssynen på dina mentorselever
• aktivt delta i skolans utvecklingsarbete
• dokumentera och följa upp elevers utveckling
• kontakt med vårdnadshavare och eventuella externa verksamheter

Om arbetsplatsen
Mellringeskolan är en 7-9 skola med ca 300 elever och 50 personal. Vår granne är Mellringe F-6 som vi i januari 2025 kommer slås ihop med och bilda en f-9 skola. Vi är indelade i fem arbetsenheter varav ett är en kommungemensam undervisningsgrupp och alla leds av en enhetsledare som ingår i skolans ledningsgrupp. I skolans elevhälsa har vi till hösten tre speciallärare, en kurator, en sköterska och psykolog.

Läs mer om oss på Mellringeskolan
Läs mer om oss på instagram: mellringeskolanorebro

Läs mer om hur det är att jobba som grundskollärare i Örebro kommun på orebro.se/jobb/grundskollarare!

Inom Förskole- och grundskoleförvaltningen arbetar cirka 4530 medarbetare. Vi möter de unga örebroarna från första dagen i förskolan till sista dagen i grundskolan.? 
 
Vi ansvarar tillsammans för att bidra till att skapa likvärdiga förutsättningar för de unga örebroarna och lägger grunden till ett lärande som sträcker sig genom hela livet. Med tillit och mod bygger vi våra förskolor och skolor tillsammans. Vi tar oss an framtidens utmaningar, för varje barns bästa.

Kvalifikationer
För att trivas hos oss behöver du tycka att samarbete är en framgångsfaktor och att det är självklart att arbeta nära eleverna under hela deras dag. Du är konstruktiv och respektfull i ditt bemötande, både mot elever, vårdnadshavare och kollegor. Har du nära till skratt passar du bra in hos oss. I kommunikation och lärandesituationer kan du anpassa dig till mottagaren. Du planerar, organiserar och prioriterar som en del av ditt arbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• lärarlegitimation och behörighet att undervisa i tyska alternativt behörighetsgivande examen som berättigar till legitimation

Meriterande:

• lärarlegitimation med behörighet i bild eller annat ämne 
• erfarenhet av att arbeta i åk 7-9
• erfarenhet av att arbeta med elever från olika bakgrund
• erfarenhet av att arbeta utifrån ICDP

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 50%

Tillträde: 8 augusti

Antal tjänster: 1

Övrig information
Lärarlegitimation med angiven behörighet ska bifogas i ansökan, alternativt behörighetsgivande examensbevis som berättigar till legitimation.

Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 14 juni. Urval och intervjuer sker löpande. 

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Sjuksköterska/distriktssköterska till Hemsjukvård Väster

Sjuksköterska, geriatrik/Sjuksköterska, äldreomsorg och äldrevård
Läs mer Jul 1
Är du en motiverad och trygg sjuksköterska med ett genuint intresse för hemsjukvård? Nu finns chansen att bli en av oss i vårt engagerade gäng här på Hemsjukvård Väster!

Om tjänsten
Som sjuksköterska i hemsjukvård har du ansvar för inskrivna patienter från 18 år som är i behov av hälso- och sjukvård i hemmet. Din roll innebär att vara omvårdnadsansvarig sjuksköterska utifrån ett geografiskt område. Du ingår i team tillsammans med omvårdnadspersonal och arbetsterapeuter. Du har ett nära samarbete med läkare och övriga professioner på den/de vårdcentraler där dina patienter är listade. Hos oss arbetar vi personcentrerat och förebyggande så att varje patient ska få en trygg och säker vård där hen får fortsätta göra det hen kan och vill själv. Du behöver vara flexibel och kunna arbeta självständigt, men även fungera bra i team.

Exempel på arbetsuppgifter:

• bedöma och fatta beslut om hälso- och sjukvård i hemmet utifrån inkommande vårdbegäran
• utifrån omvårdnadsprocessen bedöma behov, ställa omvårdnadsdiagnos, sätta upp mål, planera, genomföra och utvärdera insatser
• planera, organisera och leda omvårdnadsarbetet för dina inskrivna patienter
• handleda och delegera omvårdnadspersonal i hälso- och sjukvårdsuppgifter
• dokumentera i verksamhetssystem för att säkra en trygg omvårdnad till våra patienter
• handleda sjuksköterskestudenter och distriktssköterskestudenter


Om arbetsplatsen
Hemsjukvård Väster är ett av totalt fyra hemsjukvårdsområden i Örebro kommun. Som sjuksköterska hos oss erbjuds du ett spännande arbete med patientgrupper i olika åldrar. Uppdraget består av varierande arbetsuppgifter vilket ger möjlighet till omväxling och utmaningar. Hos oss finns närhet till kollegialt stöd då vi är en stor enhet där samtliga medarbetare utgår från gemensamma lokaler centralt på väster. Vårt upptagningsområde består av tätort och landsbygd i ett omväxlande och trevligt område.

Kvalifikationer
Som sjuksköterska är du trygg i dig själv och har god självinsikt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter på ett självständigt och strukturerat sätt och tycker om att ha egna ansvarsområden. Att vara lyhörd och tillmötesgående i ditt bemötande, både mot kollegor och hyresgäster/kunder ser du som en självklarhet. Du är tydlig i din kommunikation och har förmåga att säkerställa att information når fram. Dessutom har du lätt att anpassa dig efter ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Vidare behärskar du det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med hyresgäster/kunder och övrig personal, samt dokumentera det som verksamheten kräver. Då arbetet innefattar digital dokumentation i verksamhetssystem krävs god datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• legitimerad sjuksköterska
• B-körkort med manuell växel
• kunna cykla

Meriterande:

• utbildad distriktssköterska
• erfarenhet av arbete med hälso- och sjukvård i hemmet
• erfarenhet av arbete som sjuksköterska
• kunskap och erfarenhet av verksamhetssystemen Treserva, Lifecare, Pascal och NPÖ

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 2

Arbetstid: dag, kväll och helg (38,25 tim/v)

Övrig information 
Under rekryteringsprocessen kommer det ske en legitimationskontroll via Socialstyrelsen samt kontroll hos Inspektionen för vård och omsorg. 

Innan du erbjuds en anställning inom vård- och omsorgsarbete behöver du visa upp registerutdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på https://www.orebro.se/jobb/socialtarbete

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 14 juli. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. 

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Medicinsk vårdadministratör till Verksamhetsområde ögon, USÖ

Medicinsk sekreterare
Läs mer Jul 1
Bli en del av den administrativa enheten för verksamhetsområde ögon, USÖ!
Vi söker dig som är driven och lösningsorienterad som gillar varierade arbetsuppgifter och utmaningar. I rollen som vårdadministratör hos oss erbjuds du ett utvecklande och stimulerande arbete med eget ansvar och stor möjlighet att själv utveckla din roll. Här finns även möjlighet till egna ansvarsområden och individuellt anpassat schema samt distansarbete utifrån vad verksamheten tillåter.

Inom VO ögon arbetar drygt 130 medarbetare, varav 20 medarbetare tillhör administrationen. Verksamhetsområdet har mottagning, operationsavdelning, vårdavdelning och administration. VO ögon har en omfattande mottagning där vi årligen tar emot cirka 45 000 patientbesök och vi genomför cirka 5000 operationer. Den administrativa enheten samarbetar med verksamhetsområdets alla enheter och yrkeskategorier. Sedan februari 2021 har vi vår verksamhet i det högteknologiska H-huset.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Medicinsk vårdadministratör till Verksamhetsområde ögon, USÖ

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter för en MVA som medicinsk dokumentation, patientkallning, remisshantering, scanning, 1177 e-tjänster, kvalitetsregister med mera. Du kommer att arbeta självständigt samt ingå i ett mindre team där vi jobbar nära varandra och hjälps åt för att ge ett så bra stöd som möjligt till vår verksamhet. Från och med hösten 2024 sker en övergång till det nya vårdsystemet Cosmic.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Godkänd utbildning som medicinsk vårdadministratör, medicinsk sekreterare eller läkarsekreterare.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och önskar att du är självständig, initiativtagande, noggrann och har en god samarbetsförmåga. Vi söker dig som har förmågan att prioritera, planera och genomföra ditt arbete på ett lösningsorienterat och strukturerat sätt. Det är meriterande med erfarenhet av vårdsystemet Cosmic och Officeprogrammen.

Ansökan

Intervjuer kan komma att göras löpande så vänta inte med din ansökan.
Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Erfaren verksamhetchef LSS

Socionom
Läs mer Jul 1
Om Kungsängen Nora AB
Kungsängen i Nora AB startade 1992 och har idagca 200 medarbetare. Våra ledord är:Trygghet, Laganda och Flexibilitet och demvägleder vårtdagliga arbete och bidrar till att göra oss unika somomsorgsföretag. Våra verksamheterbestår av gruppbostäder, dagliga verksamheter samt enskilda assistanslösningar.
Om tjänsten
På Kungsängen vilar vi tryggt på vår grund inom lss samtidigt som viär med och utveckla och påverkaframtidens omsorg. Det betyder att vi alltid är intresserade av erfarna chefer som vill vara med och utveckla oss och sig själv.
Som verksamhetschef hos oss leder dutvå av våra verksamheter framåt.Varje gruppbostad har 6 platser och målgruppen är vuxna personer tillhörande personkrets 1, personer med intellektuell funktionsnedsättning, autism eller autismliknande tillstånd.
Som verksamhetschef är du den som är ytterst ansvarig för att driva arbetetpå två av våra boenden. Du är föreståndare för verksamheterna och står på bolagets tillstånd frånIVO.I din roll arbetsleder dumedarbetargruppen liksom planerar och följer upp på de mål som verksamheten har.Du har ett coachande förhållningssätt gentemot dina medarbetare och hjälper dem att utvecklas och växamed sina uppgifter för att skapa de allra bästa förutsättningarna för brukaren. Inom Kungsängen arbetar vi med ett aktivt och närvarande ledarskap utifrån detsjälvklara syftet att skapa goda och långsiktigarelationer till såväl brukare, medarbetare och anhöriga. Till din hjälp har duett härligt gäng chefskollegor, engagerade medarbetare och specialiserade stödfunktioner som HR, ekonomi och kvalitet.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Planera, leda och följa upp det dagliga arbetet på våra boenden med ansvar för verksamhet,personal och budget.- Löpande coachning, stöttning och uppföljning av medarbetarna.- Bedriva kontakt med kund, beställare och anhöriga.- Ansvara för kvalitets- och verksamhetsutveckling på enheterna.- Säkerställa att avtal och uppdrag efterföljs samt ansvara för att verksamheterna följer gällanderegelverkVem är det vi söker?
Du är en erfaren ledare med flera års arbetslivserfarenhet från LSS och allra helstminst 2-3 års chefserfarenhet inom LSS.
Som ledare tar du liksom vi ett "utifrån och in perspektiv" och vill att verksamheten utgår från våra brukares omsorgsbehov. Du motiveras av att leda verksamheter i utveckling och förändring och är orädd inför att kavla upp ärmarna när det behövs.För att vara framgångsrik och trivas i rollen krävs flexibilitet liksom erfarenhet att vila på ochsom gör dig trygg i att fatta beslut även när dem kan upplevas som obekväma.
Du vill arbeta verksamhetsnära och har inte några svårigheter att växla mellan ett operativt dagligt perspektiv till ett holistiskt perspektivmed flera olika intressen parallellt och veta hur du kan prioritera mellan dessa.
Som person beskriver du dig själv som:närvarande, engagerad och delaktig i brukaren och dina medarbetares vardag.Vi ser det som mycket viktigt att du även känner igen dig som strukturerad,har ettaffärsorienterat förhållningssätt där du är van att arbeta med budget och ekonomisk uppföljning men medbibehållen fokusering kring kvalitet.
Kvalifikationer
Socionomexamen, eller likvärdig utbildning enligt krav från inspektionen för vård och omsorg(IVO) och då tillsammans med gedigen erfarenhet av arbetet med LSS.
Tidigare chefserfarenhet
Erfarenhet från LSS-boenden
God systemvana
God vana av dokumentation
Erfarenhet från arbete i privata omsorgsbolag
Mycket goda kunskaper i svenska språket i tal men framförallt skrift
B-körkort
Meriterande Utbildningar inom ledarskap, metoder inom socialt arbete, tex. lågaffektivt bemötande.
Tidigare erfarenhet av verksamhetsutveckling och att leda i förändring.
Dokumenterad erfarenhet av chefsrollen från LSS-boende.


Placering
Du kommer att utgå från Kungsängens kontor iNora men största delen av din arbetstid ärfördelad på verksamheterna för att möjliggöra det nära ledarskapet.
Vad vi kan erbjuda dig
Vi är ett bolag med lång tradition av arbete inom privat omsorg och LSS verksamhet särskilt. Samtidigt finns det stora möjligheter för dig som chef och ledare att vara med och forma och utveckla ditt uppdrag, dina verksamheter och Kungsängen som helhet tillsammans med andra engagerade och kunniga kollegor.
Du vill arbeta med enhögkvalitativ omsorg i ett av branschen ledande företag.Du får ett nätverk av stöttande och coachande chefer nära digoch till din hjälp har du även centrala stödfunktioner inom koncernen. Du rapporterar till regionchefen. Vi är anslutnatill kollektivavtal och givetvis erbjuder vi dig som anställd friskvård,kompetensutveckling och storamöjligheter att påverka din arbetssituation.
Om rekryteringsprocessenRekrytering och urval sker löpande.Tjänsten är tillsvidare på heltid.Anställningen inleds med provanställning om 6 månader i väntan på tillstånd från IVO.Tillträde enligt överenskommelse. Alla slutkandidater ombeds visa upp utdrag ur belastningsregister.Har du frågor om rollen som verksamhetschef på Kungängenär du varmt välkommen att kontakta regionchef Sanna Ullbrand påsanna.ullbrand@kungsangensgruppboende.se
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Ansök nu

Företagsläkare - Regionhälsan växer och utvecklas!

Läkare
Läs mer Jul 1
Brinner du för arbetsmiljöfrågor och vill arbeta för att främja hälsa, förebygga ohälsa och skapa arbetsglädje hos chefer och medarbetare? Är du specialist inom företagshälsovård eller har annan relevant specialistutbildning? Då har Regionhälsan jobbet för dig!

Regionhälsan är Region Örebro läns interna företagshälsa. Vi är även företagshälsa för åtta av länets kommuner samt ingår i föreningen Sveriges Företagshälsor och samverkar med flera universitet i utvecklings- och forskningsprojekt. Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2015, auktoriserade av Sveriges Företagshälsor samt arbetar som Akademisk företagshälsa. Regionhälsan består av ett härligt gäng medarbetare om 33 personer som trivs väldigt bra tillsammans och stöttar varandra i våra uppdrag. Vi har en bred kompetens av läkare, företagssköterskor, arbetsmiljöingenjör, arbetspsykolog/beteendevetare, ergonomer/sjukgymnaster samt administrativ personal. Vi har kontor i Örebro, Hallsberg, Kumla, Laxå, Lindesberg och Karlskoga. Regionhälsans uppdrag är att bistå kunderna i utvecklingen av hållbara, säkra, hälsosamma och moderna arbetsplatser. Vi för en löpande nära dialog med våra kunder så att vi tillsammans kan utveckla ett mer metodiskt, evidensbaserat och tidigt insatt stöd. Regionhälsan arbetar ständigt med att motsvara eller helst överträffa kundens förväntningar vad avser såväl kvaliteten på våra tjänster som kostnadseffektiviteten.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Företagsläkare - Regionhälsan växer och utvecklas!

Arbetsuppgifter

Som företagsläkare hos oss ligger ditt fokus på människan i relation till sin arbetsplats samt att tillsammans med arbetsgivaren verka för en hälsofrämjande och hållbar arbetsmiljö. Du kommer att arbeta med arbetsmiljö- och rehabiliteringskonsultation i hela länet med tyngdpunkt på offentlig verksamhet. Vi arbetar konsultativt med en samlad bred kompetens inom vårt arbetsområde. Det innebär att du arbetar tillsammans med arbetsmiljöingenjör, fysioterapeut/ergonom, psykologer/beteendevetare och företagssköterska.
Som företagsläkare arbetar du i nära samarbete med våra kunder för att hitta lösningar där den enskildes arbetsförmåga och organisationens mål alltid är i fokus. Som en oberoende expertresurs arbetar du med arbetslivsinriktad rehabilitering, förebyggande- och främjande arbetsmiljöarbete. Att med kraft, glädje och intresse vilja arbeta med hälsofrämjande och förebyggande insatser ser vi som mycket viktigt. Vi erbjuder dig:
ett omväxlande och spännande arbete med mycket självständighet
en god arbetsmiljö i fina lokaler
trevliga och kompetenta kollegor och kunder
goda möjligheter till egen kompetensutveckling och påbyggnadsutbildningar som krävs för att arbeta inom en företagshälsa
möjlighet att delta i utvecklingsprojekt.

Arbetet är förlagt till dagtid, ingen helg eller jourtjänstgöring ingår i arbetet.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Du är legitimerad läkare och specialist inom ett område. Företagsläkarutbildning är meriterande. Du har ett hälsofrämjande synsätt och ett genuint intresse för människor, deras hälsa och arbetsmiljö. Du arbetar gärna i team och ser värdet av att använda hela teamets kompetens i syfte att uppnå ökad nytta för våra kunder.
Då vi arbetar kontinuerligt med utbildning är det meriterande om du har erfarenhet av att utbilda och leda grupper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Regionhälsan

https://www.regionorebrolan.se/sv/regionhalsan

Ansök nu

Teknisk Projektledare

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Jul 1
Avalon Innovation är ett branschoberoende konsultföretag som har utvecklat hållbara och spännande tekniklösningar i snart 25 år. Innovation och produktutveckling finns i vårt DNA. Nu vill vi stärka upp vårt innovationsteam med ytterligare en teknisk projektledare, kanske är det du? Välkommen till gemenskapen!
Din framtida utmaning
I 25 år har vi arbetat med produkt- och systemlösningar som verkligen gör skillnad för omvärlden. Innovationsarbetet pågår såklart fortfarande och nu har vi fler tekniska möjligheter än någonsin! Med hjälp av vår innovationsmodell driver vi multidisciplinära projekt med kompetenser från industridesign till mekanik till mjukvaruutveckling för moderna molnplattformar. Vill du vara med oss och göra skillnad?
Utveckling och tillverkning av självkörande maskiner eller teknik som räddar och skyddar liv? Som produktionsutvecklare på Avalon kommer du få spännande möjligheter att driva projekt och utveckling hos någon av våra kunder inom industrin i Mälardalen. Det kan röra både produktutvecklingsprojekt och projekt inom till exempel produktion och industrialisering. Vi jobbar med kunder i olika branscher, storlekar och faser. Detta gör vi i uppdrag ute hos kund eller i inhouse-projekt när vi går in som kundernas utvecklingspartner. I vår portfolio kan du läsa mer om spännande saker Avalon har varit delaktiga i att utveckla senaste tiden.
Vi är en skön mix av både kompetenser och personligheter och vi letar efter kollegor som kompletterar vårt gäng. Hur gör du då det? Jo, först och främst älskar du teknik, innovation och gemenskap. Då vi är ett lagom stort team, där alla känner alla, är ditt bidrag till vår laganda och sammanhållning i gruppen otroligt viktig. Vi är ett team som stöttar varandra oavsett vilken kund eller uppdrag du sitter på och vi förväntar oss att alla är med och bidrar till gemenskapen.
Vem du är
Vi letar efter mer än erfarenheterna i ditt CV - vi vill träffa vår nästa kollega. På samma sätt tror vi att du söker mer än nya arbetsuppgifter. Du vill till en plats där du kan vara dig själv och få en intressant karriärutveckling. Tillsammans kommer vi matcha dig mot de möjligheter och tekniska projekt som passar våra gemensamma mål.
Vi tror att du har en ingengörsexamen i ryggen och har jobbat några år inom industriell produktion som produktionsingenjör eller med projekt inom industrialisering eller maskininvesteringar. Du är en person som är van vid, och tycker om, att skapa långsiktiga relationer både till kollegor och kunder i regionen. Vi tror att du har med dig erfarenheter som ger dig förmågan att förstå kundkrav och omsätta dessa i innovativa lösningar.
För att ta första steget i samarbetet så söker vi dig som;

Har några års erfarenhet från tillverkande industri där du ansvarat för projektledning inom produktionsprojekt, industrialisering eller investeringsprojekt.


Har teknisk utbildning från högskola/universitet, eller har byggt motsvarande kunskaper på annat sätt genom din arbetslivserfarenhet.


Har kunskaper och vana att jobba enligt projektmodeller och att jobba i projektadministrationsverktyg, till exempel Jira eller Trello.


Är strukturerad och kan kommunicera tydligt och situationsanpassat med olika intressenter.


Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.Vår kultur
Vår företagskultur är bland det viktigaste vi har. Vi är alla med och aktivt bidrar till våra gemensamma framgångar och vi motiveras av att samarbeta och driva vår affär framåt. Vår ambition är inte att bli störst, däremot kommer vi alltid sträva mot att vara bäst på det vi gör. Vi är glada över att arbeta på Avalon Innovation och kan stolt säga – jag är en avalon!
Vad händer nu?
Vad kul att du har läst såhär långt! Har du frågor om oss eller tjänsten? Tveka inte att höra av dig. På grund av GDPR tar vi inte emot några ansökningar via mail.
På Avalon Innovation älskar vi sommaren och njuter fullt ut. Vi tar gärna emot din ansökan redan nu men kommer att behandla den först i augusti efter att semestrarna och glassen är slut. Vi önskar er alla en riktigt fin sommar!
Vi som med STORT NÖJE ser fram emot din ansökan heter:
Henrik Törngren, Business Manager & Team Leader henrik.torngren@avaloninnovation.com
Pernilla Ingemansson, Talent Acquisition Specialistpernilla.ingemansson@avaloninnovation.com
Varmt välkommen till Avalon Innovation!

Ansök nu

Undersköterska till Marka Hemvård

Undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering
Läs mer Jul 1
Vi söker dig som vill ha ett av Sveriges viktigaste arbeten – undersköterska inom hemvården!

Du är en trygg och lyhörd person med förmåga att sätta kundens behov i centrum. Du har en god samarbetsförmåga, både med dina kollegor i teamet och med våra kunder, anhöriga och samarbetspartners. Arbetet som undersköterska förutsätter att du kan ta initiativ, är självgående och samarbetsinriktad.

Vi vill också att du bidrar till att vår verksamhets bedrivs och utvecklas på bästa sätt.

Om tjänsten
I rollen som undersköterska inom Marka Hemvård kommer du, genom ditt arbete, att bidra till att våra kunder får en god vård och omsorg.

Marka Hemvård strävar efter att uppnå hög kvalitet i vår verksamhet för dem vi finns till för. Detta uppnår vi genom att arbeta i team för att skapa en gemensam syn på hur vi utför och planerar för kundernas behov.

Dina arbetsuppgifter innefattar att utföra personlig omvårdnad samt service såsom städning, tvätt, inköp och ledsagning. Dessutom förväntas du utföra medicinska insatser på uppdrag av sjuksköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast. Förutom de praktiska uppgifterna förväntas du dokumentera och upprätthålla god en kommunikation med kunder, anhöriga och andra yrkesgrupper som är involverade i den vård och omsorg vi utför.

Du förväntas ha förmågan att arbeta såväl i grupp som självständigt med att planera, utföra och utvärdera insatser utifrån kundens behov. I samråd med kunden och kollegorna inom det egna teamet tar du ansvar för att vi har en planering som utgår från kundens behov.

Vi erbjuder en skräddarsydd introduktion utifrån din erfarenhet och kompetensnivå.

Exempel på arbetsuppgifter:

• ge personlig omvårdnad och service utifrån kundens individuella behov
• utföra medicinska insatser på delegation från sjuksköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast
• arbeta utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt
• dokumentera i verksamhetenssystem
• arbeta tillsammans med kollegorna i teamet med att förbättra verksamheten

Om arbetsplatsen
Marka Hemvård har idag 24 tillsvidareanställda medarbetare och verksamheten är indelad i tre geografiska team som tillsammans under teamträffar arbetar med att säkerställa att genomförandeplaner är aktuella och uppdaterade. Vi utgår från Landbotorpsallén och arbetar huvudsakligen i områdena Brickebacken, Brickeberg och landsbygden kring Norra bro/Gällersta. Även då hemvården innebär en del självständigt arbete så välkomnas du av en trivsam grupp kollegor som stöttar varandra i det dagliga arbetet, i verksamhetens utveckling och som har en fin sammanhållning. Kvalifikationer
Vi ser att du har ett starkt engagemang för människor och en positiv grundsyn. Du är trygg, förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen och visar omtanke mot våra kunder. Att vara professionell i din yrkesroll och ansvarstagande gentemot dina arbetsuppgifter ser du som en självklarhet. Du är bra på att kommunicera och arbeta med andra och ger alltid ett gott bemötande. Dessutom har du lätt att anpassa dig efter ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Vidare behärskar du det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med kunder och övrig personal, samt dokumentera det som verksamheten kräver. Då arbetet innefattar digital dokumentation i verksamhetssystem krävs god datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som ger undersköterskekompetens
• bevis om skyddad yrkestitel, alternativt omfattas av övergångsreglerna (tillsvidareanställd undersköterska den 1 juli 2023)
• B-körkort

Meriterande:

• kunna cykla 
• erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg
• erfarenhet av planering i TES eller motsvarande system
• erfarenhet av arbete i Treserva, MCSS, TES eller motsvarande system

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 2

Arbetstid: schemalagd dag/kväll och varannan helg 

Övrig information
Från och med den 1 juli 2023 är undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att du kommer att behöva ett bevis från Socialstyrelsen för att få anställning som undersköterska. I väntan på ditt bevis är det möjligt att få anställning som vårdbiträde. Hade du en tillsvidareanställning som undersköterska den 1 juli 2023 får du dock fortsätta använda titeln.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Innan du erbjuds en anställning inom vård- och omsorgsarbete behöver du visa upp registerutdrag ur belastningsregistret.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 14 juli.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Projektingenjör till Örebro

Projekteringsingenjör, bygg och anläggning
Läs mer Jul 1
Till vår verksamhet i Örebro söker vi nu en driven och engagerad projektingenjör. Vill du vara med på vår spännande tillväxtresa? Då kan tjänsten vara helt rätt för dig!
Vi är drygt 275 arbetskamrater där alla får möjlighet att bli delägare. Att vara ett medarbetarägt företag skapar trygghet, vi vill ha roligt och må bra medan vi arbetar - därför vill vi ha en rimlig tillväxt med bibehållen kvalitet i leveransen och bibehållen god stämning på arbetsplatserna. Vi skapar struktur och ordning utan att bli fyrkantiga. Alla får och vågar framföra åsikter och idéer och goda förslag fångas upp och genomförs. Vi vill vara ett modernt företag med ett modernt ledarskap, därför har vi under de senaste åren satsat på att utveckla vårt ledarskap.
Visst har vi också utvecklingsområden och det är därför vi trivs - det finns alltid något nytt att förbättra när allt är möjligt!
Dina arbetsuppgifter
Som projektingenjör har du en bred och varierande roll då du ingår i vår projektorganisation från tidigt skede till färdigställd byggnad. Du arbetar nära och är ett viktigt stöd till platschef, projektledare och övrig organisation under hela byggtiden.
I rollen ingår bland annat framtagande av kalkyler samt att utföra inköp av leverantörer. Du arbetar även med projektstöd i form av utredningar samt tids- och kostnadsstyrning genom hela projektet.
Vem söker vi?
Vi söker dig som har ett byggtekniskt kunnande och erfarenhet av kalkylarbete. Du kan vara högskoleutbildad eller ha arbetat dig fram den praktiska vägen - vad som är viktigt är ditt engagemang och kunnande, inte hur du skaffat det. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en liknande roll. Om du har erfarenhet av tidsplanering eller upphandlingar och inköp så ser vi även det som ett plus.
Som person är du trygg och stabil och har en god förmåga att fatta tydliga beslut. Du har ett noggrant och strukturerat arbetssätt samt en god samarbetsförmåga. För att trivas hos oss är du nyfiken och har en vilja att utvecklas.
Övrig information
Ansökningar kommer att behandlas löpande men vi ser gärna att din ansökan kommer till oss senast 23 augusti 2024. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, se därför till att skicka in din ansökan så snart som möjligt!
Om du vill veta mer om tjänsten och om HMB i Örebro får du gärna kontakta Robert Davidsson 070-288 03 92, robert.davidsson@hmbcon.com.
Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Kalkylerfarenhet
Byggtekniskt kunnande genom utbildning eller yrkeserfarenhet
B-körkort

Meriterande
Erfarenhet av att arbeta i liknande roll som projektingenjör eller platschef/arbetsledare
Erfarenhet av tidsplanering
Erfarenhet av upphandlingar och inköp
Utbildad högskoleingenjörOm arbetsgivaren - HMB Construction AB
HMB Construction är ett av Sveriges stora byggföretag - här kombinerar vi det större företagets strukturer med det mindre företagets korta beslutsvägar och familjära stämning. Det är ingen slump att våra ledord är Allt är möjligt! Som framåtsträvande, medarbetarägt företag har vi skapat gott rykte både som en kvalitativ leverantör och en god arbetsgivare. Vårt huvudkontor finns i Falun och vi har lokal närvaro genom våra platskontor i Örebro, Uppsala, Stockholm, Västerås och Eskilstuna. Totalt är vi drygt 275 kollegor som tillsammans skapar allt från nyproducerade bostäder till äventyrsbad, skolor och äldreboenden.

Ansök nu

Säljare Örebro

Bilförsäljare
Läs mer Jul 1
Riddermark Bil är Sveriges största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar. Idag består bolaget av ca 600 medarbetare i Sverige. Här är gemenskap, en familjär atmosfär och möjligheten till personlig utveckling viktiga delar trots bolagets storlek. Nu utökar vi vårt säljteam ytterligare och söker därför drivna lagspelare till vår butik i Örebro.
 
Om dig 
Vi söker personer med specifika attityder och egenskaper, samt med en tidigare framgångsrik bakgrund inom försäljning. Gillar du förändring och triggas av utmaningar? Är du ständigt nyfiken och beredd att göra det lilla extra? Älskar du kundkontakt och brinner för den magi som uppstår vid en god försäljning? Då kan du vara rätt medarbetare för oss – och vi arbetsplatsen för dig. Vi gillar mångfald och ser gärna att fler tjejer söker våra tjänster. 
 
Att sälja hos oss 
Är enkelt. Har du ett högt engagemang, lyhördhet, ett starkt intresse och mod?
Bilförsäljning hos oss är modernt och kundfokuserat och affärerna görs lika enkelt och snabbt som noggrant och personligt. I rollen som bilförsäljare på Riddermark Bil arbetar du med bilaffärens alla steg, från första kundkontakt och provkörning till leverans och eftervård. Riddermark Bil har Sveriges största utbud av begagnade bilar. Därför blir förmågan att kunna göra en relevant behovsanalys och snabbt skapa en relation med kunden avgörande. Som säljare hos oss jobbar du i team om 5–8 personer med en gruppchef som har till uppgift att leda gruppen mot tydliga gemensamma mål. 
 
 
Urval sker löpande och vi behöver din ansökan så snart som möjligt.
 
 

 


Vi är idag ca 600 anställda fördelade på 14 butiker, ett logistikcenter och ett huvudkontor. Trots vår storlek beskrivs vi ofta som ett mindre familjebolag, här får du vara med och påverka och hjälpa till att hela tiden driva vår tillväxt i rätt riktning med fler och nöjdare kunder. Riddermark bil är ett utav Sveriges mest expansiva företag, den självklara marknadsplatsen för begagnade bilar. Stolt leder vi utvecklingen inom försäljning och avyttring av begagnade bilar genom lagarbete, nytänkande och lyhördhet. Med flera stora anläggningar i Sverige hjälper vi privatpersoner och företag med sina bilaffärer. Vi bygger och utvecklar egna IT-system om vi helt enkelt anser att det saknas tillräckligt bra sådana, och varje dag strävar vi efter att göra allting lite bättre. Våra medarbetare rekryteras främst för sina värderingar.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Ansök nu

Ingenjör med inriktning mot gatudrift till Örebro Kommun

Drift- och underhållsingenjör, anläggning
Läs mer Jul 1
Som medarbetare hos oss på Teknik- och serviceförvaltningen får du ett meningsfullt jobb i en bred, samhällsviktig verksamhet som berör alla örebroare, varje dag!

Om tjänsten
Till Park och gatas egen regiverksamhet Bygg och drift, söker vi nu en ingenjör för planering och samordning för gatudrift- och underhållsarbeten inom enheten Bygg och drift. Dina ansvarsområden inkluderar att skapa och upprätthålla olika driftavtal, utarbeta underlag och kartor samt schemalägga beredskap. Du är sammankallande för olika mötesforum och ansvarar för att skapa rutiner och instruktioner. Du arbetar i kommunens olika system och skapar information till kommunens hemsida, samt kommunicerar med media och på sociala medier. Du fungerar som spindeln i nätet när vinterväghållningsorganisationen ställs inför utmaningar. 

En stor del av tjänsten innebär att planera och samordna arbetet med vinterväghållning. Detta kräver självständigt arbete samt kontakter med andra verksamheter, entreprenörer och arbetsledningen. Du kommer även att kontinuerligt följa upp arbetet och föreslå förbättringsåtgärder. På Teknik- och serviceförvaltningen eftersträvar vi ett aktivt medarbetarskap vilket innebär att du tar ansvar för helheten, arbetar i team och engagerat bidrar till att utveckla ditt och kollegornas samarbete.

Exempel på arbetsuppgifter:

• planera, samordna, följa upp och dokumentera olika drift och underhållsåtgärder på och omkring våra gator, torg och övriga anläggningar framförallt när det berör vinterväghållning
• ta nödvändig kontakt och ha tydlig kommunikation med beställare, övriga kommunala verksamheter och övriga samarbetspartners för olika gatudrift- och underhållsarbeten 
• medverka i arbete så att vi efterlever lagkrav både gällande upphandlingar enligt LOU, miljö, och arbetsmiljölagstiftning utifrån bland annat Bas P och Bas U
• upprätta TA-planer 
• delta i upphandlingar och utföra inköp och avrop
• planera beredskapsverksamhet gällande gatu- och vinterväghållning
• dokumentera och administrera det som verksamheten kräver

Om arbetsplatsen
På Park och gata blir du del av ett 150 personer stort gäng som med många olika kompetenser och högt engagemang skapar offentliga miljöer som är tillgängliga för alla. Vi arbetar nämligen för att Örebro ska vara en trevlig, trygg och ren stad med säkra och goda kommunikationer. Du kommer att utgå från Berglunda.

Din organisatoriska tillhörighet är inom Bygg och drift, en enhet inom Park och gata som ansvarar för drift och underhåll av bland annat kommunens gator, torg och parker. Bygg och drift utför också drift, underhåll och fastighetsskötsel av en del av kommunens fastigheter och byggnader.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.

Kvalifikationer
Som person arbetar du bra självständigt och samarbetar effektivt med både interna och externa kontakter som behövs för att driva egna projekt, oavsett om de är små eller stora. Du är noggrann och värdesätter kvalitet i ditt arbete.

Det är viktigt att du kan ta ansvar för att följa upp, analysera, kommunicera och vidareutveckla arbetet inom gatudrift. Dessutom måste du behärska svenska språket så väl att du obehindrat kan kommunicera och dokumentera det som verksamheten kräver.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• universitets- eller KY/YH utbildning inom byggnation av, eller drift och underhåll av gator och vägar, eller annan utbildning och/eller betydande arbetslivserfarenhet av liknande tjänst
• erfarenhet av att planera och organisera arbete med vinterväghållning
• B-körkort

Meriterande:

• relevant erfarenhet av planering av övrigt gatudrift- och underhållsarbeten
• kompetens inom bas-p och bas-u
• kompetens inom entreprenadjuridik
• kompetens inom LOU
• erfarenhet av arbete inom offentlig verksamhet

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning. Vi kan komma att nyttja 6 månaders provanställning.

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Antal tjänster: 1

Övrig information
Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Som en del av urvalsprocessen kan vi komma att tillämpa tester.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 21 juli.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Global Dangerous Goods Specialist, Epiroc

Tulltjänsteman
Läs mer Jul 1
Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With
cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction
equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm,
Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries.
Learn more at www.epirocgroup.com.

Join Our Team as a Global Dangerous Goods Specialist at Epiroc!
Are you passionate about safety and compliance? Do you thrive in a dynamic, global environment? Epiroc is looking for a Global Dangerous Goods Specialist to be our Group Subject Matter Expert and lead the development and implementation of our Global Dangerous Goods policies and procedures. This is your opportunity to make a significant impact across all Epiroc locations while minimizing exposure and risk for the business.

About Epiroc
Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure, and natural resources industries. Using state-of-the-art technology, Epiroc develops and manufactures innovative drill rigs, rock excavation and construction machines, and delivers world-class service and consumables, as well as solutions for automation, digitalization and electrification. Epiroc is based in Stockholm, Sweden, had revenues of SEK 60 billion in 2023, and has around 18 000 passionate employees supporting and collaborating with customers in around 150 countries.

Your mission
In this role, you'll design, communicate, and continually enhance our Global Dangerous Goods (DG) policies, procedures, and best practices, ensuring they are consistently applied across all Epiroc locations. You will collaborate with various internal teams and external regulatory agencies to manage updates and advocate for Epiroc’s interests before national and international authorities such as IATA and IMDG.
You'll play a crucial part in enhancing DG safety and compliance performance by working across all organizational levels. Identifying global DG training needs and developing comprehensive training programs in partnership with Epiroc University and Divisions will also be a key aspect of your responsibilities. As the DG Subject Matter Expert, you will provide expert consultation to ensure proper interpretation and application of DG regulations and continuously improve DG Master Data quality and sustainability.
Moreover, you'll conduct audits in collaboration with SHEQ and Group Internal Audit teams, ensuring that all safety and compliance measures are meticulously followed.

Your profile
To excel in this position, you should have a Bachelor of Science in Chemical or Industrial Engineering, or equivalent education and experience. We are seeking a candidate with approximately 8-10 years of experience working in a similar role. You must hold a current certification for all modes of DG transport. We are looking for someone with excellent interpersonal and communication skills, both verbal and written, who is performance-driven and an analytical thinker. You should have the ability to focus on details as well as the bigger picture, possess a passion for DG with a structured project mindset, and have a strong customer focus. Being a strong team player and a ONE-TEAM motivator is essential.

Location and travel
This position can be located in Örebro, Stockholm or Fagersta – Sweden. Occasional travel is required.

Life at Epiroc
By joining our team, you can expect an atmosphere of creativity, innovation, and workplace diversity. You will be a part of a group of skilled and helpful colleagues who live by our core values: Collaboration, Commitment, and Innovation. We work in a global environment with over 113 different nationalities!
In addition to the fact that we have a culture that is characterized by development combined with having a good balance between work and leisure, there are some things that makes us a little extra proud to work at Epiroc:  
* Global career opportunities
* Epiroc University, for your own competence development
* Community involvement
* Benefits package, which amongst other things include flexible working hours and bonus.


Application and contact information
Please send your application, including CV and personal letter, by creating an account in our recruitment system as soon as possible but no later than 2024-07-21. We review applications continuous. Please note that due to regulations, we cannot handle applications received through email. 
For questions about the position please contact hiring manager: Lisa Shaffstall, Global Master Data Governance Manager, lisa.shaffstall@epiroc.com.
For questions about the recruitment process or application please contact: Nesrin.kaddoura@epiroc.com
We have already made our choices regarding advertising channels and consulting providers, and kindly request not to be contacted regarding such inquiries.

Ansök nu

Mekanikkonstruktör till Combitech i Örebro

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Jul 1
Just nu söker vi på Combitech Mekanikkonstruktörer till spännande uppdrag. På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.Din roll som Mekanikkonstruktör

Som Mekanikkonstruktör hos oss på Combitech kan du förvänta dig inspirerande uppdrag, intressanta produkter och bra kollegor. Din roll kan variera beroende på kund och projekt, men fokus kommer att ligga på produktutveckling inom mekanik. Det kan exempelvis handla om utveckling av fordon, utrustning till flyg, robotar, el & energisystem eller andra komplexa system.

I rollen som konstruktör kommer du att arbeta med att utveckla komponenter eller system som ska uppfylla uppställda funktions- och miljökrav. Att ta fram ritningsunderlag (i 2D eller 3D) med relevanta mått samt att bestämma form- och lägestoleranskrav beroende på produktionsmetod kan vara en stor del av jobbet. Du arbetar oftast i team, tillsammans med andra konstruktörer, projektledare, inköpare och produktionstekniker. En viktig del i arbetet är därför en väl fungerande kommunikation med kunder och kollegor. Som konsult kommer du ha många intressanta utmaningar i dina uppdrag och du kommer allt eftersom kunna axla nya roller och ansvar och ta del av utvecklande och utmanande uppdrag.

Du kommer att utgå från vårt kontor i Örebro eller Karlskoga med potential för uppdrag i Karlskoga, Örebro, Arboga eller Karlstad.

Vem är du?

Vi söker dig som är civil-/högskoleingenjör eller har motsvarande utbildning och har jobbat som produktutvecklare/mekanikkonstruktör i ett par år och som nu är redo att ta nästa steg i din karriär. Vi ser att du har god kännedom om olika produktionsmetoder och dess påverkan på utformning av komponenter och ritningsunderlag. Du har erfarenhet av CAD-system, PLM-system och materialkunskap. Med en stark problemlösningsförmåga kan du analysera komplexa tekniska utmaningar och skapa robusta och effektiva lösningar som möter användarnas och marknadens behov. Du behärskar både svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift.


Vi söker dig som har intresse för nya utmaningar, viljan att utvecklas som person och i din roll som konsult och ingenjör. Du kan anpassa dig när det är nödvändigt och har en nyfikenhet som hjälper dig finna nya smarta lösningar i utmaningar som dyker upp.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Urval sker efter sista ansökningsdag på grund av sommarsemester. Vi ser fram emot din ansökan!
Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!


Kontaktperson/rekryterande chef: Amanda Wegelius, +46 734187458

Ansök nu

Arbetsledare till Bygg och Gatudrift

Arbetsledare, anläggning
Läs mer Jul 1
Som medarbetare hos oss på Teknik- och serviceförvaltningen får du ett meningsfullt jobb i en bred, samhällsviktig verksamhet som berör alla örebroare, varje dag!

Om tjänsten
Till Park och gatas egen regiverksamhet Bygg och drift, finns nu en möjlighet att få arbeta som Arbetsledare för gatudrift- och underhållsarbeten inom enheten Bygg och drift.

Vi kan erbjuda dig en självständig roll med stort ansvar för eget initiativ och i nära relation till övriga medarbetare. I tjänsten är det viktigt att kunna förstå behov kopplat till målsättningar som kommer från ledningsgruppen och därtill anpassa arbetssätt för att både kvalitativt och effektivt nå uppsatta mål. I rollen ingår också att aktivt medverka i det systematiska arbetsmiljöarbetet i nära samarbete med ansvarig Gruppchef.

På Teknik- och serviceförvaltningen eftersträvar vi ett aktivt medarbetarskap vilket innebär att du tar ansvar för helheten, arbetar i team och engagerat bidrar till att utveckla ditt och kollegornas samarbete.

Exempel på arbetsuppgifter:

• inventera, planera, följa upp och dokumentera olika drift och underhållsåtgärder på och omkring våra gator, torg och övriga anläggningar
• ansvara för kommunikation med entreprenörer för olika drift- och underhållsarbeten som exempelvis vinterväghållning, sandupptagning, renhållningsarbete, vägslåtter och buskröjning, brotvätt m.m.
• arbetsleda personal inom den egna verksamheten
• ansvara för en tät dialog med beställare, övriga kommunala verksamheter och övriga samarbetspartners
• ansvara för att vi efterlever lagkrav både gällande upphandlingar enligt LOU, miljö, och arbetsmiljölagstiftning utifrån bland annat Bas P och Bas U
• ansvara för att vi arbetar med rätt TA-planer vid vägarbeten, samt se till att planerna efterlevs
• hålla i start- och uppföljningsmöten samt arbetsberedningar
• delta i upphandlingar och utföra inköp
• delta i vår beredskapsverksamhet gällande gatu- och vinterväghållning med planering och arbetsledning gällande insatser som rör egen regi och upphandlade entreprenörer

Om arbetsplatsen
På Park och gata blir du del av ett 150 personer stort gäng som med många olika kompetenser och högt engagemang som skapar offentliga miljöer som är tillgängliga för alla. Vi arbetar nämligen för att Örebro ska vara en trevlig, trygg och ren stad med säkra och goda kommunikationer. Du kommer att utgå från Berglunda, men kommer vara mycket ute på Örebros gator, torg och parker.

Din organisatoriska tillhörighet är inom Bygg och drift, en enhet inom Park och gata som ansvarar för drift och underhåll av bland annat kommunens gator, torg och parker. Bygg och drift utför också drift, underhåll och fastighetsskötsel av en del av kommunens fastigheter och byggnader.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.

Kvalifikationer
Som person är du målorienterad, tar egna initiativ och är duktig på att engagera andra mot att nå uppsatta mål. Du är strukturerad och duktig på att lägga upp och planera arbetsuppgifter och insatser kopplat mot verksamhetens behov. För att lyckas i rollen krävs mycket god förmåga till att samarbeta och kommunicera med kollegor både intern och externt. Problemlösning är inget som skrämmer dig utan du har förmåga att ta dig an nya situationer med ett lugn och motiveras av utmaningar och nya situationer som kan uppstå. Vidare kan du behärska svenska språket på sådant sätt att du obehindrat kan kommunicera och dokumentera det som verksamheten kräver.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• utbildning så som KY/YH-utbildning inom byggnation eller drift och underhåll av gator och vägar och/eller betydande arbetslivserfarenhet
• arbetsledarutbildning, eller relevant erfarenhet av arbetsledning
• B-körkort

Meriterande:

• kompetens inom entreprenadjuridik
• kompetens inom LOU
• utbildning inom bas-p och bas-u
• erfarenhet av arbete inom offentlig verksamhet
• relevant erfarenhet av planering och arbetsledning av övrigt drift- och underhållsarbete som kan vara av intresse för tjänsten, exempelvis vinterväghållningsarbete
• kursintyg för arbete på väg
• teknisk kompetens inom arbetsmaskiner och fordon

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning. Vi kan komma att nyttja 6 månaders provanställning.

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Antal tjänster: 1

Övrig information
Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Som en del av urvalsprocessen kan vi komma att tillämpa tester.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 21 juli.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Personlig assistent till man i Örebro sökes, 50-100%

Personlig assistent
Läs mer Jul 1
Jag är en ung man som bor i egen lägenhet i Örebro.

Jag är hörande och förstår svenska i tal men använder mig av teckenspråk för att kommunicera. Teckenspråk är viktig för mig. Det är dock inget krav att du kan teckenspråk flytande utan det viktigaste är att du har en grund och vilja att utvecklas och lära dig, samt stötta mig.

Mina intressen är film, musik, matlagning och träning ex. styrketräning och simning. Jag tar hand om min hygien själv och behöver främst stöd i min dagliga kontakt med andra människor samt med hushållssysslor som städ, tvätt och matlagning. Att vara min personliga assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete. Det krävs en mognad och förmåga att kunna sätta sig in i min situation och stötta på rätt sätt. Du behöver vara lyhörd, strukturerad och harmonisk.

Du är inkännande och har tålamod att vänta in mig i min kommunikation med dig och omgivningen. För mig är viktigt med regelbundenhet och jag hoppas även att du ser arbetet som långsiktigt då kontinuitet är viktigt för att jag ska känna mig trygg och må bra.

Jag söker dig som kan arbeta cirka 50-100% enligt överenskommelse på rullande schema. Både behovsanställningar och schema anställningar finns!

Arbetet är förlagt dag, kväll, helg och natt (sovande jour). Betald introduktion.

Intervjuer sker löpande. Jag ser framemot din ansökan!

Annonsens ID nummer: 233828

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också!

Ansök nu

Personlig assistent till man i Örebro sökes, 50-100%

Personlig assistent
Läs mer Jul 1
Jag är en ung man som bor i egen lägenhet i Örebro.

Jag är hörande och förstår svenska i tal men använder mig av teckenspråk för att kommunicera. Teckenspråk är viktig för mig. Det är dock inget krav att du kan teckenspråk flytande utan det viktigaste är att du har en grund och vilja att utvecklas och lära dig, samt stötta mig.

Mina intressen är film, musik, matlagning och träning ex. styrketräning och simning. Jag tar hand om min hygien själv och behöver främst stöd i min dagliga kontakt med andra människor samt med hushållssysslor som städ, tvätt och matlagning. Att vara min personliga assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete. Det krävs en mognad och förmåga att kunna sätta sig in i min situation och stötta på rätt sätt. Du behöver vara lyhörd, strukturerad och harmonisk.

Du är inkännande och har tålamod att vänta in mig i min kommunikation med dig och omgivningen. För mig är viktigt med regelbundenhet och jag hoppas även att du ser arbetet som långsiktigt då kontinuitet är viktigt för att jag ska känna mig trygg och må bra.

Jag söker dig som kan arbeta cirka 50-100% enligt överenskommelse på rullande schema. Både behovsanställningar och schema anställningar finns!

Arbetet är förlagt dag, kväll, helg och natt (sovande jour). Betald introduktion.

Intervjuer sker löpande. Jag ser framemot din ansökan!

Annonsens ID nummer: 233828

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också!

Ansök nu

Entrepenadingenjör till Markservice i Hallsberg AB!

Arbetsledare, anläggning
Läs mer Jul 1
Inledning
Har du arbetat inom bygg- och anläggning och besitter goda kalkylkunskaper? Har du dessutom erfarenhet av att projektleda och vill ta nästa steg i din karriär? Ta då chansen och sök tjänsten som Entrepenadingenjör hos Markservice i Hallsberg AB, löpande urval!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Markservice ABs räkning en Entrepenadingenjör. Markservice AB är ett familjeägt entreprenadföretag som till största delen arbetar inom Örebro län. Du blir en del av ett team på ca 20 medarbetare fördelat på 15 yrkesarbetande och 5 tjänstemän.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Markservice i Hallsberg AB. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Markservice i Hallsberg ABs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
• Koordinerande arbetsuppgifter som präglas av ansvar och självständighet
• Möjlighet att både bidra och utvecklas inom ditt område
• En flexibel arbetstid med mycket frihet under ansvar

Arbetsuppgifter
Som Entreprenadingenjör på Markservice i Hallsberg AB utgår du från kontoret i Hallsberg. I ett nära samarbete med övrig personal på kontoret är du en viktig del i teamet där du kommer ha stor möjlighet till inflytande och ges utrymme att både bidra och växa inom ditt område. Rollens huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar kalkylering av entrepenader samt att bistå projektledarna under entrepenadernas framdrift som en typ av backoffice-funktion. Du ansvarar över att ta fram anbud på entrepenader och vidare implementering till utförandet, samt ta fram dokument och handlingar i samarbete med projektledare på respektive entrepenader.

Vi söker dig som:
har några års erfarenhet av kalkylering inom bygg- och anläggningsbranschen. Du behärskar det svenska språket väl och innehar B-körkort.

Vi tror även att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som Entrepenadingenjör hos Markservice i Hallsberg AB. Arbetet innebär både interna och externa dialoger och därför uppskattar vi att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga och social kompetens. Du har en god förmåga att prioritera och driva ditt arbete framåt på ett självständigt sätt. Vidare är du lösningsorienterad och innovativ som arbetar aktivt för att tänka utanför ramarna i ditt arbete.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Hallsberg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mia Haaster

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

#markservice, #kalkyl, #projektledning, #bygg-och anläggning

Ansök nu

Beredare inom lokalnät till Vinnergi!

Projektledare, IT
Läs mer Jul 1
Har du arbetat som beredare inom lokalnät och är sugen på en ny utmaning? Låter det lockande att vara med och starta upp en ny verksamhet med stor möjlighet att kliva in som delägare? Varmt välkommen att söka tjänsten som Beredare inom lokalnät till Vinnergi!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Vinnergis räkning en Beredare inom lokalnät. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Vinnergi.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Vinnergis önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
• En möjlighet att bli delägare
• En möjlighet att vara med och starta upp och utveckla en ny verksamhet
• Att i rollen som konsult prova på olika typer av uppdrag och kunder
• Att bli en del av ett värderingsstyrt företag som fokuserar på medarbetarna

Arbetsuppgifter
I din roll som Beredare inom lokalnät på Vinnergi ansvarar du för att bereda projekt inom lokalnät. Du kommer dels utgå från kontoret i Örebro, dels ute på plats hos dina kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:
• Ta fram materialsammanställningar, arbetsinstruktioner, konstruktioner och tillståndsansökningar
• Ansvara över kontakten med markägare och myndigheter
• Hantera markvärderingar
• Utföra nätberäkningar
• Ta fram kostnadskalkyler, materiallistor och bygghandlingar

Vi söker dig som:
har några års erfarenhet av att jobba med liknande arbetsuppgifter eller i rollen som beredare. Du har god skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga i både svenska och engelska.

Vi tror även att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som Beredare hos Vinnergi. Du har en god förmåga att strukturera upp ditt arbete och driva ditt arbete framåt på ett självständigt sätt. Arbetet innebär mycket kundkontakt och därför uppskattar vi att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga och social kompetens. Som person är du driven och motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt.

Då rollen berör samhällsviktig verksamhet och säkerhetsklassad information, så kan det krävas att du godkänns i en säkerhetsprövning innan anställning kan genomföras.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mia Haaster

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Projektledare till vår kund sökes!

Civilingenjör, energi
Läs mer Jul 1
Besitter du kunskap och erfarenhet av projektverksamhet inom automation, drivsystem och elinstallation? Ta vara på möjligheten och sök tjänsten som projektledare till vår kund direkt, löpande urval!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för vår kunds räkning en projektledare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos kunden under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till mia.haaster@pn.se.

Du erbjuds
• En roll med befogenhet att driva och fatta egna beslut i syfte att förbättra verksamheten
• En möjlighet att vara med och påverka den gröna omställningen av industrin
• Att bli en del av ett engagerat och kompetent team

Arbetsuppgifter
Som projektledare hos vår kund kommer du dels utgå från kontoret i Örebro, dels vara ute på plats hos kundens samarbetspartners anläggningar. Du kommer arbeta nära engagerade kollegor med bred kompetens inom papper-, massa- samt energibranschen. Du är aktiv i projekt både internt och externt ute hos kund.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:
• Ett övergripande ansvar och befogenhet att besluta i tekniska och ekonomiska frågor
• Att ytterst ansvara över dialogen med kunder för ett framgångsrikt genomförande av projekten
• Hantera kund- och leverantörskontrakt, projektresurser, leveranser och utföra risk- och möjlighetshantering
• Upprätthålla tids-, kostnads- och kvalitetsplan samt deltar i riskanalys för arbetsmiljö, säkerhet och projektutförande

Vi söker dig som
har arbetat som projektledare mot externa kunder sedan tidigare. Du har erfarenhet av projektverksamhet inom automation, drivsystem och elinstallation. Vidare har du en god skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga i på både svenska och engelska. Tjänsten kan innebära resor vid enstaka tillfällen.

Det är även meriterande om du behärskar det finska språket.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som projektledare hos vår kund. Du är ansvarstagande och besitter god samarbetsförmåga och är en lagspelare som värdesätter att skapa goda relationer högt. Som projektledare har du ofta en ledande position i projekt vilket kräver att du är initiativtagande och drivande i ditt arbete.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mia Haaster

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Säljansvarig - Massagefåtöljer

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Jul 1
Vår uppdragsgivare Santé Sweden AB - Santé söker en driven, ansvarsfull och resultatinriktad säljare som ska ha ansvar för att arbeta fram nya affärer genom bearbetning av nya kunder, via referenser hos befintliga kunder samt ta hand om inkommande förfrågningar. Även kontakter med befintliga kunder för omförsäljning och uppgradering till ny utrustning blir en viktig del arbetet.
Arbetsuppgifter

Det dagliga arbetet går ut på att proaktivt uppsöka kunder med telefonbearbetning, personliga besök och genom nätverk och på så sätt bygga starka kundrelationer.  Kunder finns hos företag i alla branscher och arbetsplatser inom offentlig sektor

Kravprofil

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, att du har ett eget driv, är resultatinriktad och har en positiv energi som smittar av sig hos kollegor och kunder. Du måste ha en god kommunikationsförmåga och kommunicera förtroendegivande och professionellt med kunder och partners och kunna uttrycka dig affärsmässigt muntligt såväl som skriftligt. Du känner dig bekväm med och stimuleras av att ta initiativ till kundkontakt med införsäljning, presentationer, förhandling och att driva mot avtal.  
 
Flexibilitet, lyhördhet, social kompetens och ordning och reda är personliga egenskaper vi håller högt. Man ska vara van att ta ansvar och kan kunna arbeta självständigt. Arbetet innebär snabbt tempo i vissa lägen och tålamod i andra. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du bör ha erfarenhet av försäljning gentemot företag och/eller offentlig sektor.  
 
Du har lägst godkänd gymnasieutbildning. Har du erfarenhet av försäljning genom hyra/leasing är det meriterande då vi samarbetar nära med finansbolag. Du har ett utpräglat sinne för ordning och reda och är van vid att jobba med digitala system.
 
B-körkort är ett krav.  

Om Santé

Företaget är verksamt sedan 2003 och är en av de ledande leverantörerna av massagefåtöljer i Sverige. Massagefåtöljer är ett etablerat hjälpmedel för friskvård och återhämtning på jobbet och används idag på tusentals företag och offentlig sektor. Försäljning sker även till privatpersoner. Santé arbetar med eget varumärke samt företräder kända varumärken och ledande tillverkare i branschen.  Låter det här intressant och passar in på din profil?
Eller har du kanske frågor kring tjänsten?  


Ring då till Annelie Bergwall Larsson på Best Bemanning & Rekrytering  
på telefon 076-6092288 alt  Annelie.larsson@bestbemanning.nu
Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast!Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansök nu

Arbetsterapeut till Väster 1

Arbetsterapeut
Läs mer Jul 1
Drivs du av utvecklingsarbete och har ett genuint engagemang för våra äldre? Är du en arbetsterapeut som vill jobba för en ännu högre kvalitet och säkerhet av hälso- och sjukvården och rehabiliteringen för våra hyresgäster? Då kan du vara den vi söker!

Om tjänsten
Vi har en ny hälso- och sjukvårdsorganisation som trädde i kraft 15 januari 2024. För dig som arbetsterapeut innebär det att du får en chef som är väl insatt i de frågor du står inför i arbetet. Syftet med att samla alla sjuksköterskor och arbetsterapeuter inom våra vård- och omsorgsboenden är att skapa bättre förutsättningar, jämlik vård och värna om Örebro kommuns hälso- och sjukvårdsresurser.

Din tjänst kommer utgå från arbete på Adrianska huset, som tillhör område Väster 1 där även Löwenhjelmska huset och Elgströmska huset ingår. Tjänsten kan komma att innebära att man vid frånvaro täcker upp för sina arbetsterapeutskollegor på Löwenhjelmska huset och Elgströmska huset samt bidrar till kvalitetsutveckling i området.

Som arbetsterapeut på Adrianska huset arbetar du i team med ytterligare en arbetsterapeut, sjuksköterskor, omvårdnadspersonal och enhetschefer på boendet. Du är rehabiliteringsansvarig och skapar viktiga förutsättningar för våra hyresgäster att leva ett så självständigt, delaktigt och meningsfullt liv som möjligt. Detta gör du genom bland annat rehabilitering, aktivitetsbedömning/träning och hjälpmedelsförskrivning. Vi har nyligen startat upp nätverksträffar för arbetsterapeuter i område Väster 1 för att öka utbytet i professionsfrågor. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet och ser gärna att du är en del av detta arbete.

Exempel på arbetsuppgifter:

• genomföra bedömningar, fördela vårdplaner samt utföra kontinuerliga uppföljningar
• samordna hela rehabiliteringsprocessen för den enskilde
• förskriva hjälpmedel
• handleda, utbilda och instruera personal utifrån ett rehabiliterande arbetssätt
• vara drivande i arbetet med individuella och gemensamma aktiviteter
• samverka med övriga professioner, samarbetspartners samt anhöriga och närstående
• dokumentera i våra verksamhetssystem för att säkra en trygg omvårdnad till våra hyresgäster

Om arbetsplatsen
Adrianska huset är ett specialistboende för personer med kognitiv svikt. Vi har en korttidsavdelning, en växelvårdsavdelning, två avdelningar med personer med BPSD symtom, en avdelning för personer med frontallobsdemens och en avdelning för lite yngre personer.

Läs mer om vår enhet här: Adrianska huset - orebro.se

Kvalifikationer
Som arbetsterapeut kommer du ha mycket kontakt med hyresgäster, anhöriga och personal vilket ställer krav på att du är tydlig i din kommunikation och har lätt att samarbeta med andra. Som person är du trygg och tar ansvar för dina arbetsuppgifter på ett professionellt sätt. Du är duktig på att se möjligheter och lösningar i din vardag samt självständigt driva ditt arbete framåt. Då arbetet innefattar dokumentation i kvalitetssystem och verksamhetssystem krävs god datorvana. Vidare behärskar du det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med patienter och övrig personal samt digitalt dokumentera det som verksamheten kräver.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• legitimerad arbetsterapeut
• B-körkort
• erfarenhet av arbete som arbetsterapeut med personer med kognitiv svikt

Meriterande:

• kunskap och erfarenhet av dokumentationssystemet Treserva

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Övrig information 
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på https://www.orebro.se/jobb/socialtarbete

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Under rekryteringsprocessen kommer det ske en legitimationskontroll via Socialstyrelsen samt kontroll hos Inspektionen för vård och omsorg. 

Innan du erbjuds en anställning inom vård- och omsorgsarbete behöver du visa upp registerutdrag ur belastningsregistret.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 21 juli.

Urval och intervjuer väntas ske från och med vecka 30.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Leverans - lager och teknisk serviceansvarig

Lagerplanerare
Läs mer Jul 1
Vår uppdragsgivare Santé Sweden AB - Santé söker en ansvarsfull medarbetare som ska ansvara för leveranser till våra kunder med installationer, teknisk service av våra produkter samt ansvara för vårt lager..


Arbetsprofil

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att arbeta med leveranser, installationer av massagefåtöljer och utbildningar hos kund samt ansvara för teknisk service och underhåll. Även demonstrationer av massagefåtöljer efter installation hos kunder eller i vårt showroom med rådgivning till våra kunder kan förekomma.
 
Arbetsområdet kommer att vara Mellansverige och Mälardalen, med dagsresor från Örebro. Att resa med transportbil för leveranser blir en del av vardagen. Våra kunder och partners finns i hela Sverige så resor i andra delar av landet kan också bli aktuellt. Man ska vara beredd och bekväm med att övernattningar också ibland kan förekomma.
 
Man utgår från vårt kontor och showroom i Örebro och kommer även arbeta i lager och verkstad med service, underhåll och förberedelser av leveranser. Anställningsformen är provanställning med möjlighet till fast anställning.  Kravspecifikation

Du är ansvarsfull, flexibel, kan arbeta självständigt och är lösningsfokuserad och är villig att lära sig och utvecklas i jobbet. Det är viktigt att du är frisk och har en god fysik då arbetet ibland kan innebära tunga lyft. Lyfthjälpmedel och annan utrustning finns för att underlätta arbetsmiljön och arbetsuppgifterna. Du bör ha en god teknisk förståelse och känner dig bekväm med tekniska utmaningar och hitta lösningar på problem som uppstår.
 
Krav för jobbet  
 
• Körkort B
• Truckförarbevis
• Kunna köra transportbilar och hantera lyftutrustning  
• Kunna utföra teknisk service och ha en god teknisk förståelse  
• Allmänna kunskaper inom IT  
• Tala och skriva svenska och engelska obehindrat.  
• God fysik  


Kunskaper och erfarenheter från liknande arbete samt truckförarbevis är meriterande


Om Santé

Företaget är verksamt sedan 2003 och är en av de ledande leverantörerna av massagefåtöljer i Sverige. Massagefåtöljer är ett etablerat hjälpmedel för friskvård och återhämtning på jobbet och används idag på tusentals företag och offentlig sektor. Försäljning sker även till privatpersoner. Santé arbetar med eget varumärke samt företräder kända varumärken och ledande tillverkare i branschen.
Låter det här intressant och passar in på din profil?
Eller har du kanske frågor kring tjänsten?  


Ring då till Annelie Bergwall Larsson på Best Bemanning & Rekrytering  
på telefon 076-6092288 alt  Annelie.larsson@bestbemanning.nu
Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast!Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansök nu

Spontanansökan - Industri & Logistik - Örebro

Lagerarbetare
Läs mer Jul 1
Om tjänsten
Cleverex Bemanning är mer än bara ett företag. Vi är en familj som tror på att varje individ har unika talanger och färdigheter att erbjuda. När du väljer att arbeta med oss, kan du förvänta dig:

Utvecklingsmöjligheter: Vi tror på din potential och erbjuder ständiga möjligheter för professionell och personlig tillväxt.
Gemenskap: : Vi tror på samarbete och skapandet av en positiv och stödjande arbetsmiljö.
Mångfald och inkludering: Vi välkomnar och värdesätter alla bakgrunder och erfarenheter, skapar en inkluderande arbetsplats.

Skicka in din ansökan nu!

Vi uppmanar dig att skicka in ditt CV och ett personligt brev som berättar om dina mål och passion. Genom att bli en del av vårt nätverk kommer du att finnas med i våra register när vi matchar tjänster med kandidater. Låt oss tillsammans skapa en bättre framtid för oss själva och våra kunder.

Skicka din ansökan genom vårt enkla ansökningsformulär på vår hemsida. Vi ser fram emot att lära känna dig och möjligen välkomna dig till Cleverex Bemanning!

Ansök nu

Biträdande enhetschef till Infektionskliniken USÖ

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jul 1
Söker du en spännande tjänst där du tillsammans med enhetschef får möjlighet att vidareutveckla Infektionssjukvården i Region Örebro län? Vill du ha möjligheten att kombinera administrativt arbete med kliniskt arbete som sjuksköterska? Då tycker vi att du ska söka tjänsten som biträdande enhetschef här hos oss på Infektionskliniken USÖ.
Infektionskliniken på USÖ svarar för såväl länsdelssjukvård som länsövergripande avancerad infektionssjukvård. Kliniken består av en vårdavdelning och en infektionsmottagning, därtill har vi flertalet kliniska och administrativa uppdrag inom och utanför Region Örebro län.
Kliniken kännetecknas av en vilja till kreativ utveckling av vården för patienter med infektionssjukdomar. En naturlig del av verksamheten utgörs även av forskning och utbildning av framtida medarbetare. Kliniken präglas av god laganda, god kommunikation och hög kompetens. Ett bra samarbete mellan alla professioner är en självklarhet och förutsättning för att skapa förtroende och trygghet hos dem vi vårdar.

Inom verksamhetsområde infektion behandlar vi patienter med många olika typer av infektionssjukdomar. Det handlar ofta om relativt vanliga tillstånd som lunginflammation och allvarlig urinvägsinfektion men också om mindre vanliga sjukdomar, till exempel HIV-infektion, hjärnhinneinflammation och hepatit (gulsot). Då och då får vi patienter med tropiska infektioner, vi har även eget tropiskt laboratorium. Slutenvården består av två vårdavdelningar. Vi finns på USÖ i A-husets bottenvåning med egen entré samt egna slussingångar till undersökningsrum och vårdsalar. Vi har en stor konsultverksamhet ut mot hela regionen och vi bedriver vaccinationsmottagning i samarbete med Capio Läkargruppen.
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Biträdande enhetschef till Infektionskliniken USÖ

Arbetsuppgifter

I anställningen ingår sedvanligt arbete på vårdavdelning utifrån din grundprofession, varvat med administrativa arbetsuppgifter. Som biträdande enhetschef är du direkt underställd enhetschefen och ingår i klinikens ledningsgrupp. Du skall ersätta enhetschef vid frånvaro och semester, delta i klinikens verksamhetsplanering, utveckling och förbättringsarbeten samt ansvara för kortsiktig personalplanering.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Vi söker dig som har flera års yrkeserfarenhet i din grundprofession. Viktiga egenskaper för uppdraget är flexibilitet, tydlig struktur i ditt arbete, omtanke om våra medarbetare, god samarbetsförmåga och känsla av ansvarstagande. Vi ser gärna sökande som har tidigare chefserfarenhet såväl som vana vid infektionssjukvård.
Om tjänsten:
Tillsvidareanställning utifrån din grundprofession och med ett tidsbegränsat förordnande som biträdande enhetschef.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Produktionstekniker

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Jul 1
Etteplan är en ledande aktör inom teknikkonsultbranschen som ständigt strävar efter att forma framtidens innovationer. Vi söker passionerade och skickliga individer som vill vara en del av vårt dynamiska team och bidra till att lösa komplexa tekniska utmaningar. Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande projekt och kunder, samarbeta med experter inom olika teknikområden och utveckla innovativa lösningar som kommer att påverka samhället. Bli en del av vårt team där dina idéer blir verklighet och ditt arbete gör en verklig skillnad!
Dina arbetsuppgifter
I rollen som Produktionstekniker arbetar du med att förbereda, underhålla samt förbättra våra kunders produktionsprocesser.
Vanliga arbetsområden är framtagning av tillverkningsmetoder och produktionsprocesser, dimensionering av produktionsflöden samt förbättringar & rationaliseringar av metoder och processer inom produktion. 
Beredning och teknisk dokumentation ingår som en naturlig del i arbetet. Du är också en viktig del av våra kunders produktutvecklingsprocess där du ansvarar för industrialisering av nya produkter, från prototyp till serieproduktion. I vissa fall ingår även konstruktion och framtagning av monteringsfixturer och verktyg vilket kräver kunskaper inom konstruktion och CAD.
Hos oss får du variation, utmaningar, en trygg miljö och bäst av allt - vara en del av ett härligt gäng på 14 personer som har det riktigt kul på jobbet! 
Din profil
Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och söker dig som vill utvecklas som Produktionstekniker. Du är en person som tycker om att ta dig an nya utmaningar, är nyfiken, har en positiv attityd och har förmåga att bygga goda relationer och samarbeten. 
Du har B-körkort och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. 

För att kunna möta våra kunders behov behöver du:
Vara utbildad högskoleingenjör eller ha mångårig praktisk erfarenhet inom produktionsutveckling
Ha en god förståelse för produktionsprocesser, produktionsflöden, kvalitetssäkring och maskinsäkerhet
Ha en god teknisk grundförståelse

Vi erbjuder
Hos oss får du ett jobb som är meningsfullt. På Etteplan har vi turen att få arbeta med intressanta och viktiga projekt som bidrar till samhällsnyttan och att skapa ett tryggt och säkert samhälle. Många människor får nytta och glädje av de utvecklingsprojekt vi är delaktiga i - och det är någonting som vi vet att våra medarbetare är stolta över.
Tillsammans gör vi framsteg och skapar en trygg arbetsmiljö för alla. Vi erbjuder dig en intressant och internationell arbetsmiljö, samt stöd från både kollegor och företaget i helhet. Vi stödjer work-life balance, inte bara genom riktigt bra förmåner, utan även genom möjligheten för hybridarbete. Ansök idag och gör skillnad med oss!
 
Om du har några funderingar får du gärna kontakta rekryterande chef Mariana Jadestig.
Läs mer om hur det är att jobba på Etteplan och träffa dina framtida kollegor här.

Ansök nu

Mättekniker | Epiroc | Örebro

Mättekniker, metallprodukter
Läs mer Jul 1
Just nu söker vi en mättekniker som vill arbeta på Epiroc i Örebro! Det är ett längre uppdrag där det finns goda chanser att kunden övertar anställningen. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av yrket och som vill fortsätta utvecklas i sin roll. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om uppdraget

• Tillträde enligt överenskommelse
• Visstidsanställning – heltid
• Örebro
• Skift: Natt

Om tjänsten

Som mättekniker på Epiroc kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att utföra kvalitetskontroller av produkter och rapportera avvikelser. Du kommer att arbeta med att förbereda detaljer för mätning/kontroll av produkter (ritningsgranskning och programmering). Du kommer även att arbeta med rapportering och ta fram mätstrategier samt analysera mätdata. Som mättekniker på Epiroc kommer du därmed att få arbeta både praktiskt och administrativt. Arbetet bedrivs både enskilt och i grupp.

Om dig

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete som mättekniker och programmering. Vi söker därmed dig som har god vana av mätning och programmering i koordinatmätmaskiner samt ritningsläsning. Utöver kräver tjänsten god serviceförmåga, noggrannhet samt erfarenhet från verksamhet med skärande bearbetning. Vi värdesätter även förmåga att ta egna initiativ.

Som person är du praktisk lagd med ett stort tekniskt intresse. Du är noggrann, ser till detaljer och avvikelser, är lösningsorienterad och har en god samarbetsförmåga. Vi söker dig som har positiv inställning, gillar att ta eget ansvar och besitter en gedigen kunskap inom yrket. Vi ser gärna kvinnliga sökande för att öka mångfalden på arbetsplatsen, Epiroc arbetar aktivt med mångfald och en attraktiv arbetsmiljö.

Formell kompetens

För att vara aktuell för tjänsten är följande punkter ett krav:

• B-körkort
• Gymnasial utbildning eller motsvarande
• Kunskaper i svenska språket för att kunna läsa och förstå instruktioner och säkerhetsföreskrifter

Meriterande

• Tidigare erfarenhet från mätmaskinen Zeiss

Erbjudande

En anställning som konsult bygger på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd på Lernia men arbetar på Epiroc. Som konsult får du självklart friskvårdsbidrag.

Såhär beskriver våra nuvarande konsulter jobbet på Epiroc:

• Bra kollegor och sammanhållning
• Varierande arbetsuppgifter
• Möjlighet att delta i internutbildningar
• Bra gemenskap på arbetsplatsen
• Bra ledarskap
• Kreativt arbete
• Bra balans med fritiden

Hur du söker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Svara på frågeformuläret nedan och bifoga ditt senaste CV, giltig legitimation och gymnasiebetyg.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Information

Skulle du behöva komplettera din ansökan eller har övriga frågor om processen så ber vi dig maila till pia.nohlas@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Elkonstruktör

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Jul 1
Vi söker kommunikativa elkonstuktörer med positiv attityd till vårt kontor i Örebro!
Dina arbetsuppgifter
Tillsammans med en av våra stora kunder arbetar vi med utveckling av intelligenta maskiner med fokus på energi och hållbarhet. Med oss får du spännande uppdrag där vi kommer att behöva varierande kompetenser inom elektronik och kraftsystem. I rollen som elkonstruktör växlar arbetsuppgifterna mellan  systemarkitektur/konceptarbete och konstruktion av schema/layout samt testning. Du kommer att jobba med motorer, drivlinor och högspänning. Fokus blir på att välja och utveckla kompontenter för batteri, elmotorer, drivlinor, elskåp och kontrollsystem mm. Du kommer vara med i hela projektet från koncept till konstruktion och färdig produkt. Du kommer att samarbeta med experter från andra avdelningar.
Din profil
Du har en högskole-/civilingenjörsexamen och är nyfiken på att arbeta med produktutveckling inom tung industri.
Vi söker dig som har erfarenhet av:
Elektronikutveckling, både analoga och digitala konstruktioner
Elkonstruktion
Felsökning / testning
C, PLC-programmering

Erfarenhet från fordonsindustrin, flygindustrin, funktionssäkerhet eller design av robusta system är fördelaktigt, men inget krav.
Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och söker dig som vill utvecklas. Du är en person som tycker om att ta dig an nya utmaningar, tar eget ansvar och är van att arbeta mot uppsatta mål. Du är genuint intresserad av teknik och håller dig uppdaterad om trender. Du är innovativ och gillar att samarbeta med andra.
Vi erbjuder
På kontoret i Örebro får du ett gäng med hjälpsamma och trevliga medarbetare, regelbundna avstämningar med din chef för att följa upp hur du trivs i ditt uppdrag och en teamkänsla som vi bygger upp tillsammans med gemensamma aktiviteter m.m. Vi tillämpar hybridarbete så att du kan växla mellan arbete hos kund, hemifrån eller från vårt kontor.
Vi strävar alltid efter att matcha dig med konsultuppdrag som passar just dig, dina önskemål och erfarenhetsnivå. Vi har kunder inom olika branscher och arbetar både med in-house projekt och projekt som utförs på plats hos våra kunder. Hos oss får du möjlighet att utvecklas oavsett om du vill bredda din kunskap, specialisera dig inom något område eller få en ledande roll med mera ansvar.
Med oss får du ett jobb som är meningsfullt. På Etteplan har vi turen att få arbeta med intressanta och viktiga projekt som bidrar till samhällsnyttan och att skapa ett tryggt och säkert samhälle. Många människor får nytta och glädje av de utvecklingsprojekt vi är delaktiga i - och det är någonting som vi vet att våra medarbetare är stolta över. Ansök idag och gör skillnad med oss!
 
Om du har några funderingar får du gärna kontakta rekryterande chef Mariana Jadestig.
Läs mer om hur det är att jobba på Etteplan och träffa dina framtida kollegor här.

Ansök nu

Systemingenjör

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Jul 1
Etteplan är en ledande aktör inom teknikkonsultbranschen som ständigt strävar efter att forma framtidens innovationer. Vi söker passionerade och skickliga individer som vill vara en del av vårt dynamiska team och bidra till att lösa komplexa tekniska utmaningar. Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande projekt och kunder, samarbeta med experter inom olika teknikområden och utveckla innovativa lösningar som kommer att påverka samhället. Bli en del av vårt framgångsrika team där dina idéer blir verklighet och ditt arbete gör en verklig skillnad!
Dina arbetsuppgifter
Som systemingenjör ser vi till att komplexa system fungerar, med hög tillförlitlighet och under lång tid. Våra kunder finns ofta inom flyg, försvar, fordon eller järnväg och våra uppdrag är kopplade till kravteknik, systemsäkerhet, underhållsanalys och teknisk projektledning. Vi hjälper våra kunder att nå framgång i utvecklingsprojekt.
Du får flera trevliga, härliga kollegor som arbetar inom olika områden och gärna träffas på kontorsdag, fika, lunch eller hittar på något roligt tillsammans efter jobbet.
Din profil
Du är självgående, nyfiken och söker ständigt efter bättre lösningar på tekniska problem. Du behöver du inte ha alla svar men förmågan och modet att ställa de rätta frågorna är en förutsättning för att axla den här rollen. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift, samt är svensk medborgare. 
Är utbildad civilingenjör eller högskoleingenjör.
Förstår kravens betydelse för ett lyckat utvecklingsprojekt och är intresserad av framtagning kravspecifikationer.
Har några års erfarenhet av roller såsom kravanalytiker eller som teknisk projektledare för system med höga krav på tillgänglighet och säkerhet.

Det är meriterande är om du har kunskap om metoder inom området Systems Engineering i enlighet med standarderna ISO/IEC 15288 eller 29110.

Vi erbjuder
Hos oss får du ett jobb som är meningsfullt. På Etteplan har vi turen att få arbeta med intressanta och viktiga projekt som bidrar till samhällsnyttan och att skapa ett tryggt och säkert samhälle. Många människor får nytta och glädje av de utvecklingsprojekt vi är delaktiga i - och det är någonting som vi vet att våra medarbetare är stolta över.
Vi erbjuder dig en intressant och internationell arbetsmiljö, samt stöd från både kollegor och företaget i helhet. Vi stödjer work-life balance, inte bara genom riktigt bra förmåner, utan även genom möjligheten för hybridarbete. Ansök idag och gör skillnad med oss!
 
Om du har några funderingar får du gärna kontakta rekryterande chef Mariana Jadestig.
Läs mer om hur det är att jobba på Etteplan och träffa dina framtida kollegor här.

Ansök nu

Rekondare

Bilrekonditionerare
Läs mer Jul 1
Nu behöver Aspholmenbilvård i örebro ny personal (Car Wash I Aspholmen AB)
Eftersom vi växer år för år så behöver vi nu rekondare samt personal för vår tvätthall.
Du skall vara 18+ och gillar att jobba med bilar.
Har du inte meriter sedan innan så är det självklart att vi lär upp. Du skall samtidigt vara självgående.

Ansök nu

Mekanikkonstruktör

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Jul 1
Välkommen till Etteplan, en ledande aktör inom teknikkonsultbranschen som ständigt strävar efter att forma framtidens innovationer. Vi söker passionerade och skickliga individer som vill vara en del av våra dynamiska team och bidra till att lösa komplexa tekniska utmaningar. Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande projekt, samarbeta med experter inom olika teknikområden och utveckla innovativa lösningar som kommer att påverka samhället. Bli en del av vårt framgångsrika team där dina idéer blir verklighet och ditt arbete gör en verklig skillnad. 
Dina arbetsuppgifter
I din roll konstruerar du mekaniken och kan ingå i produktutvecklingsprojekt eller arbeta med utveckling och förbättring av befintliga produkter.
Modellerar installationer och dess ingående komponenter, små som stora med hänsyn till både dynamiska- och statiska belastningsfall, specifikationsgranskning för passning till kringgående maskinkomponenter och framtagning av ritningar. 
Vi behöver förstärka vårt team i Örebro med Mekanikkonstruktörer och söker dig som vill arbeta med energisystem, med utveckling av maskiner till gruvindustrin och/eller inom försvarsindustri eller stålindustri. Du får flera trevliga och härliga kollegor som gärna träffas på kontorsdag, fika, lunch eller hittar på något roligt tillsammans efter jobbet.
Din profil
Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och söker dig som vill utvecklas som mekanikkonstruktör. Du är en person som tycker om att ta sig an nya utmaningar, är nyfiken, har en positiv attityd och gillar att ta ansvar. Du har B-körkort och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

För att lyckas i rollen behöver du ha:
Högskole- eller Civilingenjörsutbildning
2+ års erfarenhet av konstruktionsarbete och/eller hydraulik eller liknande.
Ha kunskaper i konstruktionsverktygen Creo, Inventor och/eller CatiaV5

Om du har erfarenhet av hållfastighetsberäkningar är det meriterande.
Vi erbjuder
Hos oss får du ett jobb som är meningsfullt. På Etteplan har vi turen att få arbeta med intressanta och viktiga projekt som bidrar till samhällsnyttan och att skapa ett tryggt och säkert samhälle. Många människor får nytta och glädje av de utvecklingsprojekt vi är delaktiga i - och det är någonting som vi vet att våra medarbetare är stolta över.
Tillsammans gör vi framsteg och skapar en trygg arbetsmiljö för alla. Vi erbjuder dig en intressant och internationell arbetsmiljö, samt stöd från både kollegor och företaget i helhet. Vi stödjer work-life balance, inte bara genom riktigt bra förmåner, utan även genom möjligheten för hybridarbete. Ansök idag och gör skillnad med oss!
 
Om du har några funderingar får du gärna kontakta rekryterande chef Mariana Jadestig.
Läs mer om hur det är att jobba på Etteplan och träffa dina framtida kollegor här.

Ansök nu

Hydraulikingenjör

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Jul 1
Etteplan är en ledande aktör inom teknikkonsultbranschen som ständigt strävar efter att forma framtidens innovationer. Vi söker passionerade och skickliga individer som vill vara en del av vårt dynamiska team och bidra till att lösa komplexa tekniska utmaningar. Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande projekt och kunder, samarbeta med experter inom olika teknikområden och utveckla innovativa lösningar som kommer att påverka samhället. Bli en del av vårt framgångsrika team där dina idéer blir verklighet och ditt arbete gör en verklig skillnad!
Dina arbetsuppgifter
Som Hydraulikingenjör kommer du ha fler möjligheter än du kunnat ana. Du kommer arbeta nära våra kunder som finns inom olika branscher, med en gemensam faktor att de allra flesta är branschledande inom sitt område. Du kommer få arbeta med konceptutveckling, förstudier, tekniskt offertunderlag, system- och detaljkonstruktion, leverantörskontakter och färdig produkt. Det kan röra sig om nyutveckling eller modifiering/vidareutveckling av befintligt produktsortiment. I rollen kommer du att utveckla system och komponenter inom hydraulik och mekanik. Göra val av komponenter och dimensionering av hydrauliska komponenter och system samt ta fram hydraulikschema och delta i framtagning av sammanställningsritningar, montageunderlag och manualer.
Du får flera trevliga, härliga kollegor som arbetar inom olika områden och gärna träffas på kontorsdag, fika, lunch eller hittar på något roligt tillsammans efter jobbet.
Din profil
Dina personliga egenskaper värderas högt. Vi söker dig som är lösningsorienterad, metodisk och är ansvarstagande. Som Produktutvecklare inom Hydraulik arbetar du ofta i projekt vilket kräver initiativkraft och att du är drivande. Vi värdesätter därför om du har vilja och förmåga att utvecklas och leda delar av eller hela projekt. 
 
För att kunna möta kundens behov bör du: 
Vara utbildad Civil- eller högskoleingenjör   
Ha flera års erfarenhet inom systemdesign och konstruktion inom hydraulik/mekanik  
Kunna dimensionering av hydrauliksystem 
Ha kunskaper i något eller några av exempelvis konstruktionsverktygen Creo/Pro-E, Catia V5, Inventor och/eller Solid Works 


Vi erbjuder
Hos oss får du ett jobb som är meningsfullt. På Etteplan har vi turen att få arbeta med intressanta och viktiga projekt som bidrar till samhällsnyttan och att skapa ett tryggt och säkert samhälle. Många människor får nytta och glädje av de utvecklingsprojekt vi är delaktiga i - och det är någonting som vi vet att våra medarbetare är stolta över.
Vi erbjuder dig en intressant och internationell arbetsmiljö, samt stöd från både kollegor och företaget i helhet. Vi stödjer work-life balance, inte bara genom riktigt bra förmåner, utan även genom möjligheten för hybridarbete. Ansök idag och gör skillnad med oss!
 
Om du har några funderingar får du gärna kontakta rekryterande chef Mariana Jadestig.
Läs mer om hur det är att jobba på Etteplan och träffa dina framtida kollegor här.

Ansök nu

Byggnor Närke AB söker Entreprenadsingenjör

Entreprenadingenjör
Läs mer Jul 1
BYGGNOR NÄRKE AB SÖKER ENTREPRENADINGENJÖR
Byggnor Närke AB växer och förstärker nu organisationen med en Entreprenadingenjör!

Vi på Byggnor har sedan starten 2011 bedrivit byggverksamhet i Mellansverige med fokus på långsiktiga kundrelationer.

Vi tillsammans med våra samarbetspartners levererar en trygg och kvalitetssäkrad produkt som är en säker investering i framtiden.

Välkommen till en prestigelös arbetsplats där trivsel och arbetsglädje är viktigt! Vi är duktiga på att skapa roliga gemensamma aktiviteter för att stärka VI känslan!

Vi är idag ca 60 engagerade, yrkeskunniga och handlingskraftiga medarbetare som varje dag går till jobbet för att genom gott samarbete skapa och driva lönsamma byggprojekt som håller ihop genom hela processen och når de uppsatta projektmålen.

 

Kom och var med på vår resa!

 

Om rollen
I rollen som Entreprenadingenjör hos oss på Byggnor får du vara med och driva hela processen från förfrågningsunderlag till anbudsförslag och vidare under genomförandefasen samt uppföljning.

Du kommer arbeta med anbud, förfrågningsunderlag, kalkyl, inköp och planering. Du kommer ha ett tätt samarbete med flera av Byggnors medarbetare, inte minst våra projektledare, men även tät dialog med beställare och leverantörer. Du blir en viktig kugge i våra byggprojekt och kommer få möjlighet att ta stort eget ansvar.

Vi erbjuder dig en roll med stora utvecklingsmöjligheter där du har möjlighet att påverka både din och Byggnors vardag. Du blir en del av ett av ett starkt växande företag med framåtanda, där fokus alltid är att leverera en slutprodukt med kvalitét.

 

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet från liknande roll. Du har en byggingenjörsutbildning på universitetsnivå eller motsvarande med erfarenhet från kalkylarbete och ritningsläsning.

Du har ett stort byggtekniskt intresse, har näsa för affären och vill vara del av hela kedjan. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom produktionen.

För att trivas och lyckas som entreprenadingenjör hos oss tror vi att du har en stark drivkraft och arbetar noggrant och systematiskt. Du är självgående och visar på en vilja att ta ansvar, leverera resultat, ta egna initiativ och är duktig på att skapa samarbeten där fokus ligger på det gemensamma målet. Du besitter en nyfikenhet och gillar utveckling i vardagen, både i stort och smått.

Vi ser att du har goda kunskaper i både svenska och engelska, såväl i tal som skrift samt erfarenhet och goda kunskaper inom officepaketet, kalkylsystem och en van användare av excel.

 

Kontakt och information
I denna rekrytering samarbetar Byggnor med Oak Consulting. Vid frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till Maria Roseen, HR-konsult, på telefon 070-259 05 07.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 25 augusti.

Ansök nu

Leg Psykolog/Organisationskonsult

Psykolog
Läs mer Jul 1
Om oss
Vill du komma till oss och arbeta med vad vi tycker är världens roligaste jobb? Nu har du chansen när vi söker psykolog till vår Företagshälsovård.
Du arbetar i ett team tillsammans med erfarna företagssköterskor, företagsläkare, beteendevetare, sjukgymnast och administratörer. Teamet jobbar prestigelöst och lösningsfokuserat. Vi präglas av högt kund- och patientfokus och har nära mellan beslut och handling.
Vi har ett uppskattat koncept inom företagshälsovård och genom att teckna ett avtal med oss får företag tillgång till ett heltäckande utbud av tjänster inom arbetsmiljö, företagshälsovård och hälsa samt möjlighet att lägga till tillgång till privat sjukvård för sina anställda. Vi har en hög efterfrågan på vårt heltäckande koncept, hög kundnöjdhet och arbetar både främjande, förebyggande och rehabiliterande mot både individ-, grupp- och organisationsnivå.
Vi har ett brett kundspektra med både små och större företag inom både produktion och tjänstesektor. Våra kunder finns idag till största delen i privata näringslivet.
Det vardagliga arbetet sker på individ-, grupp- och organisationsnivå.
Uppdraget på individnivå innefattar korttidsbehandlingar och rehabilitering i form av samtalsstöd. Tillkommer gör även tex arbetslagsutveckling, utbildningar, grupphandledning, chefscoachning, organisationsutveckling samt övriga arbetsmiljöinsatser såsom kartläggningar och kris- och konflikthanteringsuppdrag.
Vi erbjuder dig
Capio Läkargruppen är en positiv och familjär arbetsplats med högt fokus på kvalitetsfrågor. Vi präglas av en hög serviceanda gentemot varandra, våra kunder och patienter.
Vi finns centralt vid hamnplan i Örebro dit man lätt tar sig, vi är anslutna tillkollektivavtal,anställda har friskvårdsbidrag och möjlighet att teckna privat sjukvårdsförsäkring. Det finns tillgång till frukost varje dag och vår idrottsförening anordnar populära aktiviteter. Vi har goda resultat i patient-, kund-, och medarbetarenkäter.
Tjänsten är på 100% men kan anpassas efter överenskommelse.
Om dig
Vi tror att du har ett stort intresse för att arbeta med människor i arbetslivet. Vi ser även att du har ett affärsmässigt och konsultativt förhållningssätt samt god social kompetens. Du är lösningsfokuserad och har lätt för att samarbeta i ett team med flera kompetenser. Du behöver också ha ett eget driv, vara initiativrik och självständig inom de delar som tillhör ditt område. Du har erfarenhet att arbeta på både individ, grupp och organisationsnivå.
Du är Legitimerad psykolog med KBT inriktning och kunskap om arbetsmiljö. Erfarenhet/utbildning av att arbeta med grupp, organisation och ledarskap. Erfarenhet inom företagshälsovård är meriterande.
Sista ansökningsdag: 11/8

Ansök nu

Redovisningsekonom

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 30
Redovisningsekonom
Är du en noggrann och strukturerad redovisningsekonom som brinner för siffror och ekonomisk analys? Vill du arbeta i en dynamisk och framåtsträvande miljö där du får möjlighet att utvecklas och bidra till företagets framgång? Då är detta jobbet för dig!
Om oss:
Vi är ett expansivt och innovativt företag, med en stark företagskultur som präglas av engagemang, samarbete och ständig utveckling. Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats där du som redovisningsekonom har en central roll i att säkerställa företagets ekonomiska stabilitet och tillväxt.


Dina arbetsuppgifter:
- Löpande bokföring och avstämningar
- Upprättande av månads- och kvartalsbokslut
- Moms- och skatteredovisning
- Hantering av leverantörs- och kundreskontra
- Samarbete med revisorer och andra externa parter


Kvalifikationer:
- Relevant ekonomisk utbildning (högskola/universitet eller motsvarande)
- Goda kunskaper i bokförings- och redovisningsprinciper
- Erfarenhet av att arbeta med ekonomisystem (ange gärna vilka)
- Noggrann, strukturerad och analytisk
- God kommunikationsförmåga, både muntligt och skriftligt
- Självständig och initiativrik


Vi erbjuder:
- En stimulerande och varierande arbetsmiljö
- Möjlighet till personlig och professionell utveckling
- Konkurrenskraftig lön och förmåner
- Flexibla arbetstider och möjlighet till distansarbete
- En positiv och stöttande arbetskultur


Ansökan:
Skicka din ansökan med CV och personligt brev till info@ziongroup.se senast 7 juli 2024. Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!


Vi ser fram emot att höra från dig och välkomna dig till vårt team!

Ansök nu

Sökes 4 st erfarna Byggnads snickare

Träarbetare/Snickare
Läs mer Jun 30
Vi söker 4 st byggnads snickare med yrkesbevis som är självgående med erfarenhet från byggnadsarbete. Arbetet innebär allt förekommande inom byggnation kök,utbyggnader ,badrum ,fönsterbyte,uterum,balkong och trapprenovering mm.Arbetet är frihet under ansvar .Arbetet utförs mot privatkund och företag, Vår strävan är att få nöjda kunder.Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.Vi hoppas jobbet hos oss låter spännande då arbetsuppgifterna är varierande och utvecklande.
Vi är ett etablerat byggföretag i ett expansivt skede. Företaget ligger i Vintrosa och jobben utförs i Örebro med omnejd.Företaget har funnits sedan 2002. Vi har hängavtal med Byggnads . Vi bedriver också Uterumsexperten i Örebro.
Skicka in cv och ett personligt brev via mail.

Ansök nu

Ledare för Djungelgympa - barn 2-6 år i Örebro HT24

Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Läs mer Jun 30
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Kom med i Sveriges bästa ledarteam inom idrott för barn! Vi söker alltid nya stjärnor till vårat team?

Världens roligaste extrajobb!

Hos oss har du världens roligaste extrajobb som ger dig möjligheten att inspirera och motivera barn till idrottsaktiviteter samt ger erfarenheter och meriter att jobba med ledarskap och grupper.

Leka, busa och sprida glädje till barnen. Det kan knappast bli roligare! Jobbet är dessutom perfekt att kombinera med studier eller andra jobb

Djungelgympa – lekfull gymnastikträning för barn i åldern 2-6 år.

Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att:

Arbeta som barngymnastiksledare.

Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet.


Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet.

Dina arbetsuppgifter

Som ledare för Djungelgympa i Örebro består i huvudsak av att leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida glädje till barnen. Som ledare hos oss arbetar du utifrån vårt färdiga träningsupplägg. Upplägget som är framtaget av Einar Sports idrottspedagoger.

 Du som ledare får då chansen att lägga allt ditt fokus på att sprida härlig rörelseglädje!

Du förväntas visa stort engagemang för att skapa rörelseglädje för dem deltagande barnen.

Det här får du som är ledare hos oss

Inför terminen får du gå vår ledarutbildning. Du får även löpande coachning och stöttning  från personalen på Einar Sports kontor.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Anställningsvillkor

Timanställning med start vecka 35, 2024

Vi erbjuder 4 kurser per år. Under hösten är det totalt 14 veckor och på våren är det ytterligare 14 veckor.

Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.


Mer info kommer vid en eventuell intervju.

Som ledare är du  ansvarig för alla dina  barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité  dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor  och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på  huvudkontoret.

 

VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM!

 
Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail!

Ansök nu

Finansrådgivare

Företagsrådgivare
Läs mer Jun 30
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Välkommen till Kommuninvest, där vi har hjärtat i kommunsektorn och hjärnan i finansbranschen! Hos oss får du chansen att bli en del av en organisation som kombinerar finansiell expertis med en passion för hållbarhet och samhällsutveckling.

 

Varför Kommuninvest?

Kommuninvest är en drivande kraft för förändring, mer än bara en finansiell institution. Vi är en väsentlig aktör i det finansiella systemet med ett uppdrag att finansiera utveckling inom kommunsektorn, erbjuda en säker placering för investerare, och fungera som ett kunskapscentrum inom kommunfinansiering och långsiktig hållbarhet.

Vi bidrar till Sveriges utveckling med en lika fantastisk som enkel idé: Fler kommuner får bättre lånevillkor tillsammans, än var och en för sig. Sedan 1986 har idén bidragit till att sänka svenska kommuners lånekostnader med miljardbelopp.

Vi ägs av 295 kommuner och regioner. Våra kunder finns inom kommun och region samt kommunala bolag och stiftelser.

 

Om tjänsten

Rådgivningsgruppen utgör tillsammans med utlåningsgruppen och kreditgruppen Kommuninvests utlånings- och rådgivningsavdelning. Rådgivningsgruppen ansvarar för vård och utveckling av kundrelationen, rådgivning till kunderna samt analys, handläggning och beslutsfattande inom ramen för kreditprocessen. Avdelningen hanterar en total utlåningsvolym på i storleksordningen 510 miljarder kronor.

Rådgivningsgruppen består av en gruppchef, fem finansrådgivare och en hållbarhetsstrateg. Ansvaret för relationen till de 295 kundkoncernerna är fördelat mellan finansrådgivarna. Var och en arbetar alltså primärt mot en specifik kundkrets. Gruppen samarbetar tätt inom avdelningen och med andra delar av verksamheten för att förmedla rätt lösningar till kunderna.

Det är nu aktuellt att förstärka gruppen med ytterligare en tillsvidaretjänst som finansrådgivare. Tjänsten rapporterar till Chef Rådgivningsgruppen.

Du kommer att vara en viktig resurs i verksamheten och agera ett viktigt stöd för kommuner och regioner i olika typer av finansieringsbeslut där kreditprövning/-process och förståelse för kommunal ekonomi är en central del. Arbetsdagarna kommer att vara omväxlande och dynamiska med stor variation i kunder samt typ och behov av rådgivning.

 

Huvudsakliga ansvarsområden

Skapa förtroende genom att vårda och utveckla relationen med ett antal kundkoncerner genom möten, samtal, rådgivning och supportErbjuda rådgivning till kunderna inom lån/skuldförvaltning, annan finansförvaltning (exempelvis likviditetsplanering och finanspolicy), ekonomistyrning och god ekonomisk hushållning

Utifrån ett särskilt kreditansvar stå för analys, handläggning och beslutsfattande inom ramen för kreditprocessen

Bidra till och/eller delta i utbildningar, seminarier och konferenser som arrangeras av Kommuninvest och andra aktörer inom kommunal ekonomi och relaterade frågor

Driva förbättringar i befintliga processer och arbetssätt

Samverka inom avdelningen för att säkra en sammanhållen och kvalificerad leverans till kund


 
Kvalifikationer

Erfarenhet inom kreditprövning/-process samt inom kommunal ekonomi är centralt och mycket meriterande

Du har en relevant akademisk examen eller andra kunskaper som arbetsgivaren bedömer som likvärdiga.

Du har gedigen erfarenhet av att arbeta i en kundnära roll och av att bygga goda kundrelationer.

Du har tidigare erfarenhet av finansmarknaden

Om du har erfarenhet från liknande roller i andra företag eller organisationer så är även det meriterande.


 

Färdigheter och egenskaper

 

Du är en noggrann, ansvarstagande och pedagogisk lagspelare. Du har lätt för att skapa kontakt med nya människor och för att bibehålla goda relationer. Du är bra på att arbeta under tidspress och att kunna driva många olika frågor och uppgifter parallellt. Du är van vid att jobba med hög kvalitet samt vid att hela tiden förbättra processer och arbetssätt.

Vad vi erbjuder

Anslut dig till ett företag som är djupt engagerad i att bidra till en bättre ekonomisk framtid för kommuner och regioner. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö, konkurrenskraftiga villkor och möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Förutsättningar och ansökan

Tillträde och start så snart som möjligt. Placeringsort är Örebro, där vi sitter centralt i trevliga lokaler, med hög närvaro på kontoret och viss möjlighet till distansarbete för en hållbar vardag.

Kan detta vara något för dig? Skicka din ansökan bestående av CV och personligt brev där du beskriver varför du är rätt person för denna position. Sista ansökningsdag är 9:e augusti. Urval och intervjuer påbörjas i mitten av augusti.

Välkommen med din ansökan till Kommuninvest – tillsammans gör vi skillnad för en hållbar framtid!

Ansök nu

Hudterapeut

Hudterapeut
Läs mer Jun 30
Vi söker en duktig entusiastisk Auktoriserad Hudterapeut omgående till mycket väl inarbetat salong centralt i Örebro. Ett plus om du kan våra produktmärken och har tidigare erfarenhet inom yrket. Full kundkrets finns. Arbetar du med något som du tror kan komplettera vår verksamhet är det mycket intressant. Vi söker dig som är egen företagare för konsultuppdrag hel- eller deltid, alternativt hyra av behandlingsrum i vår fina salong. Går att hyra fullt utrustat om så önskas. Rummet är utrustat med förvaring och finns tillgång till vatten.

Ansök nu

Butikschef Volt Örebro Köpmang. City

Butikschef
Läs mer Jun 30
Hos oss på Volt, får du möjligheten att bli en del av branschens mest trendmedvetna kedja. Vi arbetar med flera kända varumärken som bl.a Filippa K, Tiger of Sweden, These Glory Days, Oscar Jacobson, Eton, Samsoe Samsoe, Polo Ralph Lauren och Tommy Hilfiger.

Vi söker en butikschef som tillsammans med sitt team i butiken skapar unika köpupplevelser för våra kunder. På Volt arbetar vi tillsammans för att ge våra kunder förstklassig service och för att uppnå vår vision om att vara ett naturligt förstahandsval inom herrmode. Ditt engagemang och din förmåga att leda människor för att uppnå goda resultat är helt avgörande för att vi ska nå våra mål.
Dina egenskaper och drivkrafter:

- Du är en förebild som inspirerar och utvecklar dina medarbetare
- Du är närvarande för kunden och dina medarbetare
- Du leder ditt team med ett brinnande engagemang och passion för mode och affärer
- Du är effektiv och beslutsam, med god ekonomisk förståelse och kunskap om omni-handel
- Du är resultatdriven och älskar att jaga säljmål

Vad vi erbjuder dig:

- En varierande, rolig och aktiv arbetsvardag, där du ständigt kommer att få nya utmaningar och utvecklas
- Goda karriärmöjligheter, vi ser positivt på ansvar och interna karriärvägar
- Bonusordning
- Förmånlig personalrabatt i Varners butiker

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är varierande, dag-, kväll-, och helg. Tjänsten är ett vikariat t.o.m. Juni 2025 med möjlighet till förlängning.

På Volt är vi ett team - vi arbetar tillsammans, vinner tillsammans och firar tillsammans. Om du vill vara en del av detta hoppas vi att du skickar din ansökan till oss idag.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Med drömmen om att skapa Nordens bästa multibrand koncept för män, startades Volt med 8 butiker i Oslo, våren 2006.

Planen var enkel; Att presentera världens bästa brands i en inspirerande miljö med passionerade och kunskapsrika medarbetare.

Idag har Volt över 90 butiker i Norge, Sverige och Finland. Vi jobbar kontinuerligt med att förbättra, utveckla och förnya vårt universum av premium brands. ?

De senaste åren har vi lanserat vårt utvidgade universum på voltfashion.com – Här finner du samma premium märkesvaror, i tillägg till en mängd web-exklusiva brands. Vi skapar Nordens bästa multibrand koncept – vill du vara med? ?

Volt är en del av modekoncernen Varner som består av flera profilerade kedjor; Dressmann, Cubus, Carlings, Bik Bok, Junkyard och Levi’s Store. Verksamheten omfattar för närvarande 6 nätbutiker och över 1200 fysiska butiker i Norge, Sverige, Finland och Island.?

Ansök nu

Butikssäljare deltid Volt ca. 60%, Örebro Köpmang. City

Butikssäljare, dagligvaror/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 30
Hos oss på Volt får du möjligheten att bli en del av branschens mest trendmedvetna kedja. Vi erbjuder flera kända varumärken som bl.a Filippa K, Tiger of Sweden, These Glory Days, Oscar Jacobson, Eton och Samsoe Samsoe. På Volt arbetar vi tillsammans för att ge våra kunder förstklassig service och för att uppnå vår vision om att vara ett naturligt förstahandsval inom herrmode. För att lyckas i jobbet kommer din motivation, passion och kunskap att vara helt avgörande.
Dina egenskaper och drivkraft:

- Du är alltid närvarande för kunden och brinner för försäljning och kundbemötande - precis som oss!
- Du är utåtriktad, samarbetsvillig och älskar att arbeta med människor
- Du är effektiv, strukturerad och konkurrenskraftig
- Du är flexibel på både arbetsuppgifter och arbetstider
- Du har ett stort intresse för mode, det tar vi som en självklarhet!

Vad vi kan erbjuda:

- En varierande och rolig arbetsdag tillsammans med härliga kollegor
- Värdefull erfarenhet av kundbemötande, försäljning och teamarbete som du kan dra nytta av under hela din karriär
- Goda utvecklings- och kärriärmöjligheter, många av oss har tagit stegen från säljare till butikschef
- Bonusordning
- Förmånlig personalrabatt i Varners butiker

På Volt är vi ett team - vi arbetar tillsammans, vinner tillsammans och firar tillsammans. Om du vill vara en del av detta hoppas vi att du skickar din ansökan till oss idag.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Med drömmen om att skapa Nordens bästa multibrand koncept för män, startades Volt med 8 butiker i Oslo, våren 2006.

Planen var enkel; Att presentera världens bästa brands i en inspirerande miljö med passionerade och kunskapsrika medarbetare.

Idag har Volt över 90 butiker i Norge, Sverige och Finland. Vi jobbar kontinuerligt med att förbättra, utveckla och förnya vårt universum av premium brands. ?

De senaste åren har vi lanserat vårt utvidgade universum på voltfashion.com – Här finner du samma premium märkesvaror, i tillägg till en mängd web-exklusiva brands. Vi skapar Nordens bästa multibrand koncept – vill du vara med? ?

Volt är en del av modekoncernen Varner som består av flera profilerade kedjor; Dressmann, Cubus, Carlings, Bik Bok, Junkyard och Levi’s Store. Verksamheten omfattar för närvarande 6 nätbutiker och över 1200 fysiska butiker i Norge, Sverige, Finland och Island.?

Ansök nu

Lokalvårdare i Örebro/Arboga som vikarie/sommarjobb sökes!

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jun 30
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

SSP AB söker efter en duktig lokalvårdare som kan jobba som vikarie under sommaren i Örebro/Arboga.

Vi söker efter dig som även kan jobba som vikarie framöver hos oss också, inte bara under sommaren.

Man ska ha förståelse och god planering på sina arbetsuppgifter som går ut på att städa större ytor som i detta fall gäller gym lokaler.

Man följer ett städ schema som tilldelas.

Körkort är ett måste då man pendlar mellan Örebro/Arboga, man tilldelas en arbetsbil.

Vi ser efter en organiserad, driftig & självgående person. Man ska också ha en social förmåga då man har daglig kontakt med kunderna.

Vi är kopplade till Almegas kollektivavtal samt Collectum och Fora som ger våran personal en rättvis lön och goda förmåner.

Ange "Städ Örebro" som titel på din mail.

Start omgående med upplärning och städ rutiner innan man påbörjar på egen hand.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Solcellssäljare som vill arbeta med Örebros bästa varumärke!

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Jun 29
Vill du utvecklas inom försäljning och bygga upp en karriär inom solbranschen? Då är det dig vi söker! I kunds räkning söker vi dig som vill bli en del utav ett högpresterande säljteam. Tillsammans med ditt team är ert mål att göra Sverige till ett ledande land inom solcellsbranschen.
Din roll som Solcellförsäljare
Som solcellsförsäljare hos oss kommer du att besöka kunder i deras bostad. Du kommer att lära dig projektera sol och energi-anläggningar och lära dig alla tekniska kunskaper som krävs för att bli en fullvärdig solcellsförsäljare. Ditt arbete kommer gå ut på att driva försäljningen framåt och sälja kvalitativa premiumprodukter till våra kunder.
DU ERBJUDS:
Ett starkt varumärke i Örebro med lokal förankring som kunden kan känna sig trygg med.
Bra lön, utbildning, verktyg och arbetsredskap så att du alltid har rätt stöd och förutsättningar att utföra ett bra arbete.
Ett fantastiskt team med lång erfarenhet inom branschen.

SÖKER DIG SOM:
Är driven och ser positivt på utmaningar.
Kan uttrycka dig i tal så väl som skrift på svenska.
Har arbetat med CRM-system (meriterande)

Arbetstider: 11:00-19:00 (fredagar 09:00-17:00) Lön: Garanti & provisionsbaserad lön. Mållön 45 000-75 000 kr/mån
Tycker du också att försäljning inom solenergi verkar som ett intressant och spännande yrke? Brinner du för att utvecklas och är resultatinriktad? Ansök nu!

Ansök nu

Jobb direkt efter studenten!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 29
Hardu tagitstudenten i år och känner dig redo för nya utmaningar? Vill du jobba på enarbetsplats med drivna kollegor där du får lära dig försäljning, med fokus på personlig utveckling? Då har du hittat rätt! Vi är på jakt efter fler talanger som vill påbörja en spännande karriär inom försäljning. Ingen erfarenhet krävs då vi erbjuder alla våra medarbetare en gedigen utbildning, både teoretiskt och praktiskt.
Vi erbjuder: - En attraktiv lönemodell utan tak, med garantilön + höga provisioner - Kontor i centrala Örebro - Sköna arbetstider förlagda kl. 07:45-17:00 mån-fre - Roliga och motiverande tävlingar - Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag - En gedigen utbildning inom försäljning, kundbemötande och personlig utveckling. - En familjär företagskultur med stark teamkänsla. - En inspirerande, varierad och tävlingsinriktad arbetsmiljö.
Vi söker dig som är: - Duktig på att bygga relationer - Utåtriktad med en stark tävlingsinstinkt - Lösningsorienterad och samarbetsvillig - Självständig och resultatinriktad - Bekväm med att ta kontakt över telefon - Vill jobba med försäljning och drivs av att utvecklas
Tidigare arbete inom service eller butik är meriterande.
Ansök nu för att påbörja din säljkarriär och uppnå din fulla potential tillsammans med oss.

Ansök nu

Jobb direkt efter studenten!

Abonnemangsförsäljare
Läs mer Jun 29
Har du tagit studenten iår och känner dig redo för nya utmaningar? Vill du jobba på enarbetsplats med drivna kollegor där du får lära dig försäljning, med fokus på personlig utveckling? Då har du hittat rätt! Vi är på jakt efter fler talanger som vill påbörja en spännande karriär inom försäljning. Ingen erfarenhet krävs då vi erbjuder alla våra medarbetare en gedigen utbildning, både teoretiskt och praktiskt.
Vi erbjuder: - En attraktiv lönemodell, med garantilön + provisioner - Kontor i centrala Örebro - Sköna arbetstider förlagda kl. 07:45-17:00 mån-fre - Roliga och motiverande tävlingar - Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag - En gedigen utbildning inom försäljning, kundbemötande och personlig utveckling. - En familjär företagskultur med stark teamkänsla. - En inspirerande, varierad och tävlingsinriktad arbetsmiljö.
Vi söker dig som är: - Duktig på att bygga relationer - Utåtriktad med en stark tävlingsinstinkt - Lösningsorienterad och samarbetsvillig - Självständig och resultatinriktad - Bekväm med att ta kontakt över telefon - Vill jobba med försäljning och drivs av att utvecklas
Tidigare arbete inom service eller butik är meriterande.
Ansök nu för att påbörja din säljkarriär och uppnå din fulla potential tillsammans med oss.

Ansök nu

Kock, kallskänka till Steffos

Kock, à la carte
Läs mer Jun 29
Hej
Nu söker vi kockar och kallskänkor till vårt nystartade Café i centrala Örebro. Cafét ligger på Kungsgatan 9 i Javas gamla lokaler. Det är en café och barmeny samt mackor och fika. Vi ser att du har erfarenhet ifrån branschen och att du vill utvecklas hela tiden och anta nya utmaningar. Du ska vara stresstålig och van att jobba i grupp.
Lön enligt avtal/överenskommelse, tjänsten innebär ett varierat schema som inkluderar kvällar och helger. Vi ser helst att du vill jobba heltid men deltid eller extra är också av intresse..
Tveka inte hör av dig om det låter intressant!!

Ansök nu

Pizzabagare

Pizzabagare
Läs mer Jun 29
Vi söker en pizzabagare som är erfaren sen tidigare och som har ett brinnande intresse för mat och pizza samt att vara van och jobba i högt tempo.
Vi arbetar i ett team där samarbetsförmoga och flexibilitet är viktigt.
Du är kvalitetsmedveten och följer branchens utveckling!
Att du är noggrann, positiv och engagerad värderar vi högt.
Du ska ha goda kunskaper inom pizza och det som hör till samt planering, egenkontroll och hantering av varor.
Schemat är varierat med luncher, kvällar och helger!
Lön enligt överenskommelse / avtal.
Tjänsten är tillsvidare och heltid!
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Säljare till LilaMobil ÖREBRO

Telefonförsäljare
Läs mer Jun 28
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Jobbannons – Säljare för Privatförsäljning av Mobilabonnemang hos Lila Mobil

Vill du ta din karriär till nästa nivå inom försäljning? Har du en passion för mobiltelefoni och att hjälpa kunder hitta de bästa lösningarna? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Lila mobil söker nu drivna säljare för privatförsäljning av våra mobilabonnemang.

Är Du Vår Nästa Stjärnsäljare?

Har du en vinnande attityd och älskar utmaningar?

Är du orädd för att kontakta kunder och trivs med att prata i telefon?

Är du en lagspelare som gläds åt både egna och kollegors framgångar?

Har du ett genuint intresse för mobiltelefoni och försäljning?


Om svaret är ja, vill vi gärna träffa dig!

Vad Vi Erbjuder

Kontinuerlig Utbildning: Du får löpande produkt- och säljutbildning för att alltid kunna erbjuda kunderna de bästa lösningarna.

Stöd och Utveckling: Vi värnar om din personliga och yrkesmässiga utveckling. Hos oss får du möjlighet att växa och utvecklas i din roll.

Konkurrenskraftig Lön: Du erbjuds en garantilön samt provision och bonusar baserade på din försäljning.

Ett Stark Lag: Arbeta tillsammans med ett motiverat team som stöttar och inspirerar varandra till framgång.


Om Tjänsten

Som säljare hos Lila mobil kommer du att:

Kontakta privatpersoner via telefon för att erbjuda våra konkurrenskraftiga mobilabonnemang.

Bygga starka kundrelationer och identifiera kundernas behov.

Förhandla och slutföra försäljningar.

Arbeta mot uppsatta mål och bidra till teamets gemensamma framgång.


Vi Söker Dig Som Har

Flytande svenska i tal och skrift.

Ett genuint intresse för försäljning och att arbeta med människor.

Ingen tidigare erfarenhet krävs, då vi erbjuder fullständig utbildning.

En stark vilja att lära och utvecklas inom försäljning.


Arbetsplats

Vår moderna arbetsplats ligger på Forskarvägen 1, vid universitetet, Örebro.

Ansökan

Är du redo att ta steget och bli en del av Lila mobil?

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Om anställningenLön

Lönetyp: Fast och rörlig lön

Var ligger arbetsplatsen?

Forskarvägen 1

70254 ÖREBRO

Arbetsgivaren

MNM Communication Mobile AB

Ansök nu

Tjäna 32 000 SEK/M

Telefonförsäljare
Läs mer Jun 28
Sök jobbet som säljare på Aldovo för att tjäna 32 000 SEK/M!
Pratar du flytande svenska & vill tjäna 32 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 32 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Garantilön & provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill jobba som innesäljare
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Jobba Som Innesäljare

Innesäljare
Läs mer Jun 28
Sök jobbet som säljare på Aldovo för att jobba som innesäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som innesäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som innesäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Garantilön & provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill jobba som innesäljare
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Jobba Som Innesäljare

Innesäljare
Läs mer Jun 28
Sök jobbet som säljare på Aldovo för att jobba som innesäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som innesäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som innesäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Garantilön & provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill jobba som innesäljare
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Tjäna 32 000 SEK/M

Telefonförsäljare
Läs mer Jun 28
Sök jobbet som säljare på Aldovo för att tjäna 32 000 SEK/M!
Pratar du flytande svenska & vill tjäna 32 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 32 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Garantilön & provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill jobba som innesäljare
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Laboratorieassistent i biologi med inriktning mot ekotoxikologi

Forskarassistent
Läs mer Jun 28
Vi söker en laboratorieassistent i biologi med inriktning mot ekotoxikologi för tidsbegränsad anställning vid Institutionen för naturvetenskap och teknik.

Bakgrund
Denna laboratorieassistenttjänst är kopplad till det nyligen finansierade KKS Synergy-projektet SEASON, där vi kommer att undersöka klimatförändringarnas inverkan på toxicitet och tillgänglighet av kemiska föroreningar på akvatiska system. Den relaterade forskningsmiljön Människa-Teknik-Miljö (MTM) vid Institutionen för naturvetenskap och teknik, Örebro universitet, bedriver väletablerad forskning inom biogeosfärens dynamik, miljö och hälsa samt ekosystemekologi. Vår miljöforskning strävar efter att identifiera kemiska hot och möjligheter, ge förståelse, hållbara lösningar och information till samhälle och näringsliv.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter består av laboratoriearbete i den pågående forskningsverksamheten med fokus på bioanalytiska metoder, cellodling, och underhåll av zebrafisk.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en kandidatexamen i biologi, miljövetenskap eller motsvarande område. 

Master- eller magisterstudier, praktisk erfarenhet av provbehandling av miljöprover, kemiska analysmetoder, samt beteendeanalyser är meriterande.

Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och på engelska. Vidare ska du kunna arbeta självständigt och i grupp, samt arbeta kvalitetsmedvetet och vara ansvarstagande. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper då du ska kunna möta andra människor på ett förtroendeingivande sätt samt uppvisa god samarbetsförmåga med ett flexibelt förhållningssätt.

Information
Anställningen är tidsbegränsad på 1 år, med omfattning 100 %. Örebro universitet tillämpar individuell lönesättning.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av Steffen Keiter, 019-30 36 04, e-post: steffen.keiter@oru.se eller Ingrid Ericson-Jogsten, 070-492 53 57, e-post: ingrid.ericson@oru.se.

Vid Örebro universitet förväntar vi oss att alla medarbetare är öppna för utveckling och förändring, tar ansvar för sin egen arbetsinsats och kvalitet, visar engagemang att samverka och bidra till utveckling samt visar respekt för andra genom ett konstruktivt och professionellt förhållningssätt.

Örebro universitet arbetar aktivt med lika villkor och jämställdhet och för att vår arbetsmiljö ska präglas av öppenhet, tillit och respekt. Vi värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten.

Ansökan
Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:


• Ett personligt brev med motivering till ditt intresse av anställning som laboratorietekniker
• CV med relevant beskrivning av samlad kompetens
• Kopior av relevanta betyg/intyg som styrker din kompetens

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska och danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2024-07-31. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera en omgång ansökningshandlingar exkl. publikationer i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.

Ansök nu

Arbetskonsulenter till projekt - Steg Till Arbete

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Jun 28
Arcus är ett utbildning- och jobbförmedlingsföretag som utför tjänster till både offentliga verksamheter, privata kunder och är en leverantör till Arbetsförmedlingen.
I över 25 år har vi levererat våra tjänster och finns idag på över 100 orter i Syd- och Mellansverige redo att stötta våra deltagare ut i arbete eller mot vidare studier.

Arcus vision är att sänka arbetslösheten och minska utanförskapet genom att stötta och vägleda människor mot ett varaktigt arbete!

Vi vill vara det självklara valet inom vår bransch och den leverantör som alltid överträffar kundens förväntningar. Vårt engagemang, vårt driv och vårt professionella förhållningssätt hjälper oss att nå våra mål och vara den goda och erkända leverantör vi önskar.
Arcus bygger broar för ett bättre samhälle – för alla!

Arcus är sedan 2022 en del av YA koncernen där vi tillsammans är ca. 900 medarbetare i hela Sverige.

Nu har Arcus tillsammans med vår samarbetspartner Accepta Vi fått tilldelning i ett stort uppdrag med Arbetsförmedlingen som kund och utökar därför våra tjänster med uppdraget
– Steg till Arbete.

Tjänsten syftar till att i en sammanhållen process, identifiera deltagarens resurser och stödbehov samt stärka och utveckla dem med målet arbete eller utbildning.
Projektet ska bedrivas på 40 orter runt om i landet.

Vi behöver vi därför utöka vår personalstyrka med flertalet arbetskonsulenter!

Som arbetskonsulent hos oss arbetar du utifrån din placeringsort men vid behov i kombination med arbete på närliggande kontor. Du arbetar alltid tillsammans med ett stort nationellt nätverk av kollegor och en verksamhetsnära ledningsgrupp.

Vi söker dig som med kompetens, stort engagemang och intresse av utveckling, vill ge stöd till våra deltagare att komma närmare arbetsmarknaden. Du ska vara lyhörd och driven samt kunna ge förslag på arbetsuppgifter som behövs i en framtida sysselsättning samt samverka med våra arbetsterapeuter.

I tjänsten Steg till Arbete arbetar vi med aktivitetsbaserade utredningsplatser, stärkande och utvecklande aktiviteter samt arbetsträning.

Som arbetskonsulent i uppdraget är din främsta uppgift att stärka och utveckla deltagarens position på arbetsmarknaden genom motiverande insatser, vägledning och arbetsprövning i reell miljö. Härmed ska deltagaren få ökad insikt om sina egna resurser i relation till yrken, utbildning och arbetsmarknad vilket ska ligga till grund för en realistisk framtidsplanering.

Som arbetskonsulent kommer du att vara delaktig i att utveckla verksamheten, kartlägga behov av insatser samt genomföra kompetenskartläggning, besluta om kommande steg för deltagaren samt arbeta aktivt med deltagarna under en utredningsperiod mellan 6 – 12 månader.

Kompetenskrav
För att arbeta som arbetskonsulent ska du ha minst två (2) års högskole- eller yrkeshögskoleutbildning på heltid inom sociologi, beteendevetenskap, pedagogik eller medicin samt minst ett (1) års erfarenhet på minst halvtid av individuell eller grupphandledning/coaching av personer med psykisk eller fysisk ohälsa alternativt funktionsnedsättning under de senaste 3 åren.

I uppdraget har vi en omfattande kontakt med och rapporterar till myndigheter främst Arbetsförmedlingen varför en god kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska är viktig.

Du behöver vara trygg i att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegor. Du är flexibel, strukturerad och ansvarstagande. Du har också en god förmåga att skapa och utveckla relationer med både deltagare, kollegor, företag och organisationer samt kontaktpersoner hos vår kund.

Våra organisationer karaktäriseras av sunda värderingar och god förståelse för människan bakom arbetet. Vi är därför måna om att våra medarbetare tillför positiv energi och bidrar till trivsel och samarbete, vilket också gör det viktigt att du ser dig själv som en lagspelare. Slutligen ser vi gärna att du är ansvarstagande och är bra på att organisera och planera din tid.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2024-09-30.

Om du känner att du är rätt person så sökt tjänsten omgående då intervjuer hålls löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdatum. Pga. GDPR tas ansökningar inte emot via mejl, vänligen skicka in din ansökan på vår hemsida.

Bifoga följande dokument till din ansökan:
CV
Tjänstgöringsintyg
Examensbevis eller betyg

Anställningsform
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Omfattning
100 %

Tjänstgöringsort
Örebro

Kontaktperson
Områdeschef: Anna Axelsson
Mail: anna.axelsson@arcus.nu

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Inspektörer med juristbakgrund för tillsyn av legitimerad personal

Föredragande/Beredningsjurist
Läs mer Jun 28
Vill du göra samhällsnytta och bidra till en säkrare vård och omsorg? Inspektionen för vård och omsorg (IVO), söker inspektörer med juristbakgrund med placering vid något av IVOs kontor i landet. I denna rekrytering kommer en eller flera inspektörer att rekryteras.

Rollen som inspektör
Som inspektör arbetar du alltid utifrån ett patient- och brukarperspektiv. Om inte annat framgår av lag, förordning eller särskilt beslut från regeringen ska tillsynen vara riskbaserad och granska det som är väsentligt. Tillsynen ska präglas av tydlighet, trovärdighet, integritet och effektivitet samt utgå från den statliga värdegrunden.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att du handlägger ärenden som rör legitimerad hälso- och sjukvårdspersonals yrkesutövning. IVO utreder enskilda yrkesutövare utifrån patientsäkerhetsrisker och förtroendesynpunkt. Arbetet sker i team tillsammans med inspektörer med erfarenhet från hälso- och sjukvården. Du tillhör en enhet på något av våra kontor och har arbetskamrater med olika kompetenser där. I ditt dagliga arbete kommer du samarbeta med kollegor från hela landet i ert gemensamma uppdrag. Kontakter med vårdgivare, personal, allmänhet och media ingår i arbetsuppgifterna. Resor i tjänsten förekommer.

Vi söker dig som har

• juristexamen (jur.kand)
• notariemeritering eller motsvarande erfarenhet som myndigheten bedömer likvärdig
• aktuell erfarenhet av juridiskt arbete inom offentlig förvaltning
• erfarenhet av sekretess- och dataskyddslagstiftning
• god förmåga att kommunicera i tal och skrift
• goda och aktuella it-kunskaper.

Som person är du saklig, strukturerad och drivande. Du trivs med att växla mellan att arbeta självständigt och att ingå i olika samarbeten med kollegor med olika kompetenser. Tillsammans arbetar ni med komplexa ärenden och du bidrar på ett sätt som gynnar både samtalsklimat och slutresultat. Utöver en god analytisk förmåga har du också ett gott omdöme och en personlig mognad

Vi ser det som meriterande om du också har

• kunskap i förvaltningsrätt och förvaltningsprocessrätt
• kunskap om lagar och regelverk som rör hälso- och sjukvårdsområdet
• erfarenhet av tillsyns- och utredningsarbete.

Just nu befinner sig vår myndighet i ett spännande skede av förändrings- och utvecklingsarbete, du bör därför trivas och vilja verka i en föränderlig miljö. Vi arbetar kontinuerligt med nya arbetssätt, metoder och verktyg för att nå bästa resultat.

Vad kan IVO erbjuda dig?
Vi erbjuder dig ett arbete i en spännande kunskapsorganisation. Du får chansen att arbeta i team där du tillsammans med dina kollegor bidrar till vårt kontinuerliga arbete med att utveckla en effektiv och kraftfull tillsyn i Sverige.

Anställningen är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Tjänsten avser heltid med placering vid något av IVOs kontor i landet. Tillträde sker snarast enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten genom att bidoga CV och ett personligt brev. Av din ansökan ska det framgå vaad som lockar dig i uppdraget och på vilket sätt du motsvarar kravprofilen. Sista ansökningsdag är den 21 juli. 

Varmt välkommen med din ansökan!

IVO bidrar till en säker vård och omsorg

Inspektionen för vård och omsorgs (IVO) uppdrag är att genom tillsyn och tillståndsprövning bidra till en vård och omsorg som är säker, har god kvalitet och bedrivs i enlighet med lagar och andra föreskrifter.

Myndigheten kännetecknas av ett stort engagemang samt en bred och djup kunskap och förståelse för hälso- och sjukvård samt omsorg i Sverige. IVO drivs av visionen om att vi har koll, att vi skapar lärande och att vi gör vården och omsorgen säkrare och bättre. Vi finns till för vård- och omsorgstagarna.

Myndigheten har ca 800 anställda. Arbetet med tillsyn bedrivs vid sex regionala avdelningar runt om i landet. Avdelningarna för tillståndsprövning, analys, planering och kommunikation samt verksamhetsstöd är placerade i Stockholm, liksom generaldirektörens stab.

Ansök nu

Teaching assistant in Biology

Lärarassistent
Läs mer Jun 28
We are looking for a teaching assistant for a fixed-term position in the plant signaling and physiology group at Örebro Life Science Centre, School of Science and Technology.

Background
One year position to perform research (20%) in a project funded by The Swedish Research Council for Sustainable Development (FORMAS) is available starting September 2024. This project aims to characterize molecular and physiological mechanisms underlying UV-A perception in plants. The subject area for this position is Biology.

The Örebro Life Science Centre provides a creative multidisciplinary environment with a focus on basic and applied research of living systems. At the School of Science and Technology, internationally renowned research is pursued in biology, chemistry, mathematics and physics, computer science, and mechanical engineering. Örebro University is one of the fastest growing universities in Sweden with 17000 students and 1600 employees and ranks among the top 500 universities in the world according to Times Higher Education 2022.

Duties and responsibilities
The successful candidate is expected to employ molecular and physiological measurements to assess mechanisms mediating plant responses to UV radiation and other light qualities. The project involves work with Arabidopsis and model crop species. The candidate, under the supervision of the project leader, will perform experiments with plants and different light sources and will study plant responses at both physiological and molecular levels.

Qualifications
To qualify for appointment as a teaching assistant, you need to be admitted to a first- or second-cycle course or study programme (bachelor’s or master’s level). It is also an advantage if you have studied Biology.

The person we are looking for has, during their studies, demonstrated an interest in education- and student-related matters. We attach great importance to your personal qualities, such as the ability to work independently, that you have strong teamwork skills, are service minded and can prioritise among tasks.

Information
This is a part-time position (20 %) for 12 months, start date 2024-09-01. At Örebro University, salary is determined in accordance with our local collective agreement.

For more information about the position, contact Luis Orlando Morales (supervisor) +46 739434429, email: luis.morales@oru.se, Henrik Olsson (Head of School), +46 19 301236, e-mail: henrik.olsson@oru.se or Ingrid Ericson Jogsten (Head of Division of Natural Sciences) +46 1930 12 09, email: ingrid.ericson@oru.se for administrative questions.

At Örebro University, we expect each member of staff to be open to development and change; take responsibility for their work and performance; demonstrate a keen interest in collaboration and contribute to development; as well as to show respect for others by adopting a constructive and professional approach.

Örebro University actively pursues equal opportunities and gender equality as well as a work environment characterised by openness, trust and respect. We value the qualities that diversity adds to our operations.

Application
The application is made online. Click the button “Apply” to begin the application procedure.

For the application to be complete, the following electronic documents must be included:


• Covering letter explaining in brief why you are applying for this position
• CV with a relevant description of your overall qualifications and experience
• Ladok transcript listing your completed courses

Only documents written in Swedish, English, Norwegian and Danish can be reviewed.
More information for applicants will be found on our career site: https://www.oru.se/english/career/available-positions/applicants-and-external-experts/

The application deadline is 2024-08-15. We look forward to receiving your application!

As we have already made our choices in terms of external collaboration partners and marketing efforts for this recruitment process, we decline any contact with recruitment agencies and advertisers.

As directed by the National Archives of Sweden (Riksarkivet), we are required to deposit one file copy of the application documents, excluding publications, for a period of two years after the appointment decision has gained legal force.

Ansök nu

Tf. verksamhetsansvarig till Örebro Rättighetscenter

Kanslichef, organisation
Läs mer Jun 28
Örebro Rättighetscenter är en ideell förening som driver en antidiskrimineringsbyrå. Byråns huvudsakliga ändamål är att verka för de mänskliga rättigheterna samt ett samhälle fritt från fördomar, diskriminering och förtryck. Vi arbetar utifrån diskrimineringslagstiftningen och har ett normkritiskt, intersektionellt perspektiv på frågor kring diskriminering och makt. Rättighetscenter erbjuder kostnadsfri juridisk rådgivning och stöd i frågor som rör diskriminering och likabehandling samt hjälper enskilda som utsatts för diskriminering att få upprättelse. Byrån arbetar också för att öka kunskapen kring diskriminering och alla människors lika värde genom utbildning och informationsinsatser samt arbetar aktivt för att skapa opinion kring diskriminering i medier och andra relevanta forum.
Beskrivning av tjänsten
Tjänsten som tf. verksamhetsansvarig innebär övergripande ansvar för verksamhetens långsiktiga utveckling och därigenom att strategisk samverka med olika samarbetspartners. Du kommer att ansvara för arbetsledning, personal, ekonomi, opinionsbildning, volontärverksamhet, marknadsföring, hålla kontakt med media och på andra sätt sprida frågan kring diskriminering och mänskliga rättigheter.
I arbetsuppgifterna ingår även planering, utformning och genomförande av föreläsningar, utbildningar och arrangemang. Då verksamheten är beroende av bidrag och ständigt utvecklas ansvarar du även för bidragsansökningar och rapporteringar. Du ska vara självständig, strukturerad och ha god samarbetsförmåga.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
Akademisk examen som är relevant för arbetsuppgifterna
Erfarenhet av ekonomi och budgetarbete
Kunskap om diskriminering, mänskliga rättigheter och normkritik
Erfarenhet av att utbilda och leda grupper
Förmåga att arbeta självständigt
Mycket goda kunskaper i svenska

Det är meriterande om du också har:
Erfarenhet av att arbeta i projekt
Erfarenhet av projektansökningar och rapporteringar
Erfarenhet av att ha personalansvar
Erfarenhet från idéburet arbete inom till exempel ideella föreningar, aktivism eller liknande
Erfarenhet av samverkan med andra aktörer
Förmåga att initiera och utveckla exempelvis projektidéer
God samarbetsförmåga och är struktureradPraktisk information
Örebro Rättighetscenter arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsmetod och kommer därför inte att ta emot CV eller personliga brev. Rekryteringsprocessen börjar istället med ett ansökningsformulär (via knappen "Ansök här").
Örebro Rättighetscenter söker en Tf. verksamhetsansvarig på heltid. Tjänsten är ett vikariat fr.o.m. oktober 2024 till oktober 2025. Fysisk närvaro på kansliet i Örebro är ett krav för tjänsten.
Urval sker löpande. Sista ansökningsdag är 4 augusti.
För frågor kring tjänsten eller rekryteringen kontakta oss på info@rattighetscenter.se.

Ansök nu

Officiell Veterinär till Örebro

Officiell veterinär
Läs mer Jun 28
Vill du arbeta med djurskydd och livsmedelssäkerhet, med stöd av kompetenta och hjälpsamma kollegor? Vill du ha en arbetsgivare som satsar på ett hållbart medarbetarskap och erbjuder trygga, förmånliga arbetsvillkor? Välkommen i rollen som officiell veterinär på Livsmedelsverket!

Kontroll för kvalitet
Den offentliga livsmedelskontrollen är den enda oberoende kvalitetsstämpeln för livsmedel som Sverige har. Kontrollen utvecklas och moderniseras nu för att ytterligare stärka konsumenternas förtroende för livsmedel som är producerade i Sverige. Som veterinär här har du möjlighet att påverka utvecklingen, och att utvecklas med den. Läs mer om att arbeta i livsmedelskontrollen!

Team Svealand
Du kommer att tillhöra avdelning Norra Sverige i team Svealand. Området som tjänsten avser är Örebro. 

Det ingår resor i samband med kontrolluppdrag och möten i tjänsten inom teamet. Det kan bli aktuellt med arbete på annan ort inom enheten.

Livsmedelsverket jobbar aktivt med teamutveckling och har många personalförmåner; friskvård och fler antal semesterdagar är några av dessa.

Arbetsuppgifter
Livsmedelskontrollen erbjuder varierande arbetsuppgifter och den ena dagen behöver inte vara den andra lik. Som officiell veterinär besiktigar du de djur som anländer till slakterier och är en viktig del i kedjan mot säkra livsmedel. Du får använda din breda veterinärmedicinska kompetens för att genom levandedjursbesiktning och köttbesiktning säkerställa att de djur som används till livsmedel är friska. Även besiktning av viltkött och ren är en del av vardagen.

Att arbeta i livsmedelskontrollen är givande och utmanande. Du är en myndighetsperson med många intressen att bemöta. Du har en kontrollfunktion, men ska också agera som stöd och underlätta för företagare att förstå hur de ska göra rätt. Nära till hands har du alltid ditt team. Ni utbyter erfarenheter, bygger er kunskap och utvecklas tillsammans i det dagliga arbetet. Tillsammans är ni med och utvecklar kontrollen inom ert område.

Dina kvalifikationer
Du har veterinärlegitimation från Sverige eller annat EU-land och har en god administrativ förmåga. Du ska ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt kunna förstå och göra dig förstådd på engelska. B-körkort är ett krav.

Som person behöver du vara flexibel, punktlig, effektiv och kunna ta egna välgrundade beslut och initiativ. Du har hög personlig mognad med förmåga att reflektera kring dina egna styrkor och utvecklingsområden samt kan se och bidra till helheten. Du vågar fatta de beslut som krävs i samråd med dina kollegor och chef. Du har god samarbetsförmåga och hjälper prestigelöst till där det krävs. Du håller dig uppdaterad om det senaste inom ditt kunskapsområde och delar gärna med dig av din kunskap och erfarenhet. Samtidigt är du öppen för att lära av andra. Det är tillsammans med dina kollegor du lyckas och utvecklas. Samtal i mötet med företagare och i kontakt med andra intressenter är också en del av arbetet, vilket kräver att du är tydlig, professionell och lyhörd i din kommunikation. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen att kontakta oss
Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Tobias Krantz. Representant för Saco-S är Jennie Nilsson och för ST Kevin Törnros. Samtliga nås via vår växel, tel. 018-17 55 00.

Sista ansökningsdag är 2024-07-14. Ansök via platsannonsen på Lediga jobb (livsmedelsverket.se), märk ansökan med diarienummer 2024/02490. Ansökan ska vara skriven på svenska.

Mer information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse

Organisationstillhörighet: Avdelning livsmedelskontroll/Enheten för slaktkontroll i Norra Sverige

Placeringsort: Örebro

All tillsvidareanställd personal vid Livsmedelsverket är krigsplacerad inom myndigheten.

Inför intervju
Betyg/intyg samt ID-handling som styrker din ansökan tas med vid en eventuell intervju. Vi kommer även efterfråga referenser.

Mer om Livsmedelsverket
Livsmedelsverket arbetar för att maten som produceras, säljs och serveras i Sverige ska vara säker och ärlig, för ett samhälle där det är lätt för människor att äta på ett hälsosamt och hållbart sätt,
och en trygg livsmedels- och dricksvattenförsörjning i vardag och kris.
Våra verktyg är kunskap, råd, regler och kontroll.
Totalt är vi cirka 630 medarbetare, varav drygt 330 i Uppsala och ytterligare 300 som arbetar med livsmedelskontrollen ute i landet.

Ansök nu

Fysioterapeut/sjukgymnast, Tybble vårdcentral

Fysioterapeut
Läs mer Jun 28
Tybble vårdcentral ligger på öster i Örebro. Vårt upptagningsområde som utgörs av såväl universitet som villaområde och landsbygd, vilket innebär ett varierat patientarbete. Vi är idag ett sammansvetsat team på cirka 60 personer där alla fyller en viktig roll. I vår jobbfilosofi ingår flexibilitet och högt i tak. Tybble vårdcentral är delad i två enheter; en på Forskarvägen där vi har vår BVC och MVC verksamhet och psykosociala teamet. Den andra enheten är det vi kallar Vårdcentralen och ligger på Sörbyängsvägen. Båda dessa enheter har nyrustade trevliga lokaler.

Vårdcentralen ingår i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Fysioterapeut/sjukgymnast, Tybble vårdcentral

Arbetsuppgifter

Det arbetar totalt 4 fysioterapeuter/sjukgymnaster på Tybble vårdcentral i ett sammansvetsat team. Arbetet innebär att vara en primärkontakt på vårdcentralen och självständigt göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna sjukgymnastiska insatser. Vi träffar patienter med besvär från hela rörelseapparaten samt psykisk ohälsa. Behandlingen av patienter sker såväl individuellt som i grupp. Konsultationer från kommunal verksamhet ingår i uppdraget. Likaså kommer du, som en del i vårt team, att ha en given i roll i vårt arbete att utveckla vårdcentralen och vårt uppdrag. Allt för att ge våra patienter den bästa tänkbara vården.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast. Som person är du självständig, tar egna initiativ och har lätt för att anpassa dig och är delaktig i arbetet mot förändringar. Då tjänsten innefattar möten med såväl patienter som kollegor ser vi det som en självklarhet att du har lätt för att skapa bra möten. Likaså har du lätt för att samarbeta i team med andra yrkesgrupper på vårdcentralen.

Ansökan

Intervjuer kommer genomföras fortlöpande och kan även ske innan annonstiden går ut.
Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

På grund av semester kan tillgängligheten för kontaktpersonerna variera.

Ansök nu

Vi söker montörer till Industridraperier i Örebro

Montör, papp- och textilprodukter
Läs mer Jun 28
Om företaget
Industridraperier i Örebro AB grundades år 1998 och producerar lösningar för skydd och avskärmning av buller, svetsljus, rökgaser, höga- och låga temperaturer, gnistor och damm samt rörliga maskiner främst till industrikunder på den nordiska marknaden. Sedan år 2021 tillverkar vi även poolliner och poolskydd och har på kort tid blivit en konkurrenskraftig aktör på den svenska marknaden. Ett nytillkommet produktområde är containertält som bidrar till god tillväxt för företaget de kommande åren.
Produkterna utvecklas, projekteras och konstrueras i nära samarbete med företagets kunder som är verkstads-, fordons- och försvarsindustrin samt lager & logistik och industriella arbetsplatser.
Produktsortimentet är brett och består av olika mjuka, hårda, fasta eller flexibla skydd och avskärmningar. Lösningarna skapar en bättre, effektivare och säkrare arbetsmiljö som i sin tur ger en ökad trivsel på arbetsplatsen.
Industridraperier består idag av ca 30 medarbetare. Läs mer på www.industridraperier.se.
Frågor angående rekryteringen hänvisas till ansvarig rekryterare, se nedan.


Dina arbetsuppgifter
Tillskärning av materiel, industrisömnad och kapning av stål och aluminiumprofiler i en modern maskinpark är en del av de dagliga arbetsuppgifterna. Förpackning av färdiga produkter inför leveranser till kund och delta i förbättringsarbete. Arbetstiden är förlagd till dagtid, 2-skift kan förekomma i vissa perioder, i ljusa och trevliga lokaler, med härliga arbetskamrater.Din profil
Du har minst gymnasial utbildning och har vana att arbeta praktiskt, inom tillverkningsindustrin. Har du truckkort, önskvärt med erfarenhet från Industrisömnad och praktiskt arbete med 5S, Lean eller motsvarande är det meriterande

Personen vi söker skall kunna arbeta både självständigt och i team. Du känner stort engagemang i ditt arbete, har hög arbetsmoral och är social. Du är lösningsorienterad, stresstålig och tycker om ordning och reda.
Vi söker dig som är lojal och ser en långsiktighet i anställningen, tycker om att jobba mot mål och kan vara flexibel.
Behärskar svenska i tal och skrift, meriterande är körkort.Om Industrisupport
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Ansök nu

Sales Advisor Elgiganten Örebro

Butikssäljare, dagligvaror/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 28
Elgiganten är Sveriges ledande återförsäljare av hemelektronik, vitvaror och kök. Vi har i dag närmare 3 700 anställda och totalt 177 Phonehouse-butiker och varuhus över hela landet. Som anställd på Elgiganten är du en del av något mycket större och verksamheten utgörs av flera viktiga funktioner såsom varuhus, butiker, e-handel, nordiskt centrallager och kundtjänst.  Bli en del av oss och var med på vår framgång!
Har du lätt att prata med människor och behärskar samtidigt konsten att lyssna? Då kan du vara vår nästa stjärnsäljare! 

Att arbeta på Elgiganten är både roligt, utmanande och fartfyllt. Det är inte bara vårt gemensamma intresse för det vi säljer som binder oss samman. Här finner du människor – med en äkta vilja att hjälpa andra hitta glädjen i den magiska världen av teknik.

Din roll som Sales Advisor
Den viktigaste uppgiften för dig som Sales Advisor är att hitta den perfekta lösningen för just din kund genom att lyssna aktivt, svara på frågor och vägleda kunden till bästa köp. Du drivs av att nå dina mål, du nöjer dig inte heller där utan vill ständigt överträffa dig själv och nå ett ännu högre resultat. Utveckling, utbildning och hålla din kompetens inom området teknik uppdaterad är något som kommer vara en naturlig del i ditt arbete.
 
Vem är du?
Som säljare på Elgiganten är dina personliga egenskaper och motivation det viktigaste. Du älskar att möta kund och uppnå dina mål, och såklart har roligt när du gör det!
 
Vi ser att du


• Alltid har kunden i fokus och drivs av att ge varje besökare personlig service
• Har en genuin känsla för service och älskar att jobba med människor
• Brinner för försäljning och trivs att arbeta mot mål
• Har lätt för att lära och en vilja att utvecklas
• Är engagerad, ansvarstagande och en vilja att göra ditt bästa

Ett intresse för de varor och tjänster som vi säljer är en stor fördel men vi kommer vid din introduktion att förse dig med de kunskaper och utbildningar som krävs i rollen, allt för att du ska lyckas och trivas tillsammans med oss. 

Vilka är vi?
På Elgiganten tror vi att våra olikheter gör oss starkare och sammanhållningen är en styrka. Här jobbar drivna personer med intresse både för våra kunder och varandra. Vi söker nu en kollega som vill bli en del av denna gemenskap. Vår kultur är viktig för oss och i stort sett allt som du gör som medarbetare på Elgiganten genomsyras av våra tre grundstenar: Ansvarstagande, Engagemang och Effektivitet.
De som ser möjligheter, gillar snabba förändringar och drivs av att bidra till positiva resultat brukar trivas väl hos oss. Det är personer med energi som har en förmåga att naturligt ta egna initiativ och som vill utvecklas.

Utveckling hos oss
Vårt mål är att bli branschens bästa arbetsgivare och vi tror att vi når dit bland annat genom vårt goda ledarskap. På Elgiganten skapar en god ledare engagemang, arbetsglädje och motiverade medarbetare. Utveckling och interna utbildningar är något som vi valt att investera i, här innefattas träning i produktkunskap, kundmöte och ledarskapsutbildningar.
 
Elgiganten erbjuder


• Avtalsenlig lön och pension
• Generöst bonusavtal
• Förmåner inom friskvård och personalköp
• Internt utbildningsprogram för medarbetare och ledare
• Goda karriärmöjligheter

Övrig information
Anställningsform: Vikariat/Tillsvidare, provanställning tillämpas
Omfattning: Deltid arbetstiderna innefattar även kvällar och helger
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2024-07-15
På Elgiganten strävar vi efter mångfald och välkomnar därför alla sökande, oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. Vi ser fram emot din ansökan! Registerna ditt CV och sök tjänsten genom att klicka på länken.

Ansök nu

Takvårdare till LA Takvård NÄRKE

Tak- och tätskiktsmontör, utan yrkesbevis
Läs mer Jun 28
Kom och träffa oss på taket, vi arbetar i hela NÄRKE!
Är du inte höjdrädd, vill ha ett ansvarstagande och varierande arbete i ett team med unga och drivna medarbetare kan detta vara den rätta arbetsplatsen för dig!
Arbetsbeskrivning:
På LA Takvård arbetar vi med att avlägsna mossa, alger och lav från taket, mekaniskt med skrapa. Trasiga takpannor byts ut och hängrännor töms. Därefter behandlas taket mot påväxt. Efter varje behandlat tak så städar vi och tar med oss mossan.
Det ställs höga krav på dig som utförare vad gäller noggrannhet, problemlösning, effektivitet samt att du alltid arbetar för att överträffa kundens förväntningar. Utförarna är de som arbetar närmast vår slutkund och är således företagets ansikte utåt. Kontakten med kunden är en stor del i arbetet.
Det är utförarnas ansvar att se till att de fordon och den utrustning som används underhålls enligt gällande instruktioner.
Att verka för gott samarbete mellan andra medarbetare och att alltid uppträda positivt och coachande är egenskaper som vi värderar högt.


Arbetet är fysiskt krävande så du bör vara i god form.
Bör ej vara höjdrädd.
Du ska kunna utrycka dig väl på svenska.
B-körkort är ett krav.
Tjänsten tillsätts omgående!
Arbetet utförs i hela Närke.
Mer information om företaget finner du på vår hemsida: www.takvard.se

Ansök nu

Coachgruppen söker karriärcoach / handledare i Örebro

Jobbcoach/Utbildningscoach
Läs mer Jun 28
Om du är duktig på att bemöta och motivera människor i olika åldrar och med olika bakgrund så ta chansen att bli karriärcoach hos oss!
Coachgruppen är leverantör till Arbetsförmedlingen (insatsen Rusta och matcha) och har dessutom en rad olika kommunala arbetsmarknadsuppdrag. Under de senaste åren har vi varit en av Arbetsförmedlingens mest effektiva leverantörer. Vår uppgift är att vägleda arbetssökande ut i arbete eller studier på ett målinriktat och individanpassat sätt. Sedan start 2014 har vi vuxit organiskt och idag finns vi på 11 orter i Mellansverige med huvudkontor i Stockholm. Nu är vi i behov av ytterligare karriärcoacher i Örebro - vi söker dig som är problemlösande, strukturerad och förtroendeskapande.
Coachgruppen är en agil organisation och har en företagskultur som präglas av engagemang och prestigelöshet. Alla vi hjälper har olika behov av stöd, vilket gör arbetet varierande och engagerande. I ditt arbete kommer du främst vägleda arbetssökande under individuella möten men också praktiskt hjälpa till med att bland annat utforma ansökningshandlingar samt delta i gruppaktiviteter. I din roll inkluderas även löpande administration och att ta företagskontakter i syfte att matcha dina deltagare ut i arbete. Vi ser gärna att du har vana av att driva självständiga processer och att du har erfarenhet av att bemöta människor med olika bakgrund. Vi tror att du som söker kan ha arbetat inom rekrytering, daglig verksamhet, som yrkes- och studievägledare eller med någon form av handläggning tidigare.
Vi söker dig med utbildning på högskolenivå, minst 120 poäng inom exempelvis personalvetenskap, beteendevetenskap, statsvetenskap eller motsvarande samt minst två års arbetslivserfarenhet (inget krav på specifik bransch). Ett krav är dock att du har mycket god förmåga att uttrycka dig både i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Kan du även andra språk ser vi det som en tillgång. Det är meriterande om du har körkort, det är även meriterande om du har arbetat med integration i någon tidigare kontext. Som person är du kommunikativ och inspirerande.
Vi rekryterar löpande och för rätt personer kommer det finnas möjlighet till start i augusti/september. Vi är öppna för att diskutera omfattningen på tjänsten, mellan 50 - 100 %. Arbetstiderna är mellan 8:00 och 17:00 med möjlighet till viss flextid och hybridarbete.
Ansökan sker via mejl (jobb@coachgruppensverige.se).
Coachgruppen kan erbjuda dig en betydelsefull roll i ett expanderande företag med ett härligt gäng kollegor. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

UTFÖR ONLINEUNDERSÖKNINGAR - FÅ UPP TILL 35KR/UNDERSÖKNING

Dataregistrerare
Läs mer Jun 28
JOBBA VIA DIN MOBIL/DATOR - När det passar dig! Börja redan idag - Snabbt och Enkelt.


Uppdraget går ut på att utföra online-undersökningar via din mobil eller dator. Du får upp till 35kr per genomförd undersökning.


Du blir också inbjuden till olika betalda gruppdiskussioner, fokusgrupper, UX tester och användartester som normalt ger 500-1500kr per gång. Vanligtvis utförs dessa online!


Få din röst hörd och var med att påverka framtidens varor och tjänster - och få Betalt! Vi söker efter folk i hela Sverige.
Vi erbjuder:
Flexibelt jobb
Jobba hemifrån
Inga förkunskaper krävsKrav:
Grundläggande svenska
Du har en smartphone/datorGå med i vår panel via denna länk (tar endast 1 minut):
bit.ly/proActiveSweden


Varmt välkommen!
#jobbjustnu

Ansök nu

CNC-operatör | PartnerTech Karlskoga AB | Karlskoga

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Jun 28
Vi letar just nu efter CNC-operatör för kommande uppdrag till vår kund PartnerTech i Karlskoga. Har du tidigare arbetat som CNC-operatör men söker en ny utmaningar? Vår kund är inne i en expansiv period och söker efter konsulter längre fram. Låter detta som något för dig? Tveka inte att ansöka redan idag!

Om uppdraget

• Visstidsanställning – heltid
• Karlskoga
• Tillgängliga skift: natt, 2-skift

Om tjänsten

Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för. Du kommer arbeta i ett team tillsammans med kunniga och dedikerade medarbetare där du också blir en viktig del för att arbetet ska flyta på så smidigt som möjligt. Kunden arbetar i flera olika styrsystem och affärssystemet är Monitor. Arbetsuppgifterna för tjänsten innefattar i huvudsak:

• Svarvning, omriggning/omställning mellan nya och gamla artiklar samt övervakning av företagets CNC-maskiner
• Analysera och utvärdera mätresultat
• Rapportering av utfört arbete
• Utföra daglig skötsel och underhåll av maskiner/utrustning, byta verktyg

Som konsult hos oss har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig och som är ansvarig för ditt uppdrag, att du trivs och att du utvecklas i din yrkesroll. Du kommer dessutom ha en ansvarig chef på plats hos PartnerTech som hjälper dig i ditt dagliga arbete.

Om dig

Vi söker dig som har en CNC-utbildning och några års arbetslivserfarenhet inom yrket. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med datorer och goda kunskaper i det svenska språket. Vi söker dig som är en serviceinriktad, ansvarstagande och ordningsam person med ett stort engagemang och förmåga att prioritera uppgifter. Du är den som presterar det lilla extra, drivs av goda resultat, är kvalitetsmedveten och noggrann. Vidare är du en person gillar samarbete och som kommunicerar väl på svenska i tal och skrift.

Formell kompetens

• B-körkort
• Utbildning inom CNC-området
• Kunskaper i svenska språket för att kunna läsa och förstå instruktioner och säkerhetsföreskrifter

Tjänsten innebär arbete som innehåller försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap. Om du har dubbelt medborgarskap måste detta anges vid ansökan.

Hur du söker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Svara på frågeformuläret nedan och bifoga ditt senaste CV och giltig legitimation.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Information

Skulle du behöva komplettera din ansökan eller har övriga frågor om processen så ber vi dig maila till pia.nohlas@lernia.se

Om PartnerTech Karlskoga AB

Våra produktionsanläggningar finns i Karlskoga och Filipstad och består av ca 85 CNC styrda bearbetningsmaskiner med upp till 15 axlar. Till det består våra anläggningar av moderna utrustningar för oförstörande provning och optisk mätning. Vi jobbar ständigt med att utmana oss för att utvecklas och lever i en värld där förändringar ses som förbättringar.

Vi levererar produkter främst till försvarsindustrin, men även inom energisektorn samt fordonsindustrin, vilket ställer höga krav på oss som leverantör, varvid vi är certifierade enligt ISO 9001och ISO 14001.

Vi är idag ett medelstort företag som redan gjort första delen av tillväxtresan, vi vet vad som krävs och har investerat mycket senaste åren.

Ansök nu