Hitta lediga jobb i Örebro

Renhållningsarbetare säsong

Miljöarbetare/Renhållningsarbetare
Läs mer Jan 27
Vill du vara med och göra Örebro mer attraktivt? Som renhållningsarbetare hos oss kommer du att bidra till en renare stad, som vi och våra medborgare kan vara stolta över.

Om tjänsten 
Under barmarksäsongen ansvarar du och dina kollegor för att plocka skräp, tömma papperskorgar och vara engagerad i andra typer av renhållningsarbeten på olika platser i Örebro. Det kan bland annat handla om att ta bort ogräs med trimmer, sanera klotter, tvätta broar och konstruktioner eller liknande. Du kommer dels att jobba självständigt, men även tillsammans med fantastiska kollegor. 

Som säsongsanställd hos oss ser vi att gärna att du kan arbeta under helger och annan obekväm arbetstid. Schemat kan vara förlagt exempelvis från torsdag-måndag mellan klockan 05.00 – 13.30.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• manuell städning av allmän platsmark, parker, torg, gator och diken samt kommunala verksamheter enligt avtal
• tömning papperskorgar och hundlatriner
• ogräsrensning och trimning 
• manuell framsopning med lövblås
• bistå vid tvätt av broar
• klottersanering

Kompetenskrav


• avklarad gymnasieutbildning
• körkortsbehörighet B (manuell växellåda)

Du är social och flexibel och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Vi vill att du har respekt och förståelse för andras styrkor och svagheter. Arbetet är fysiskt ansträngande och ibland stressigt vilket gör det lämpligt för dig som har god hälsa och fysik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

• tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter
• vana att arbeta med anläggningsmaskiner som lastmaskin/redskapsbärare
• vana att arbeta med grästrimmer/lövblås
• utbildningsbevis för arbete på väg
• utbildningsbevis för arbete med höga tryck
• utbildningsbevis för röjsåg
• utbildningsbevis för klottersanering

Omfattning och tillträde
Anställningsform: sommarjobb

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 3 april - tom 31 augusti

Antal tjänster: 4

Om arbetsplatsen
Renhållningsgruppen är en del av Teknik och Serviceförvaltningen (Bygg och drift) och består av gruppchef, en arbetsledare samt cirka 20 medarbetare.
Delar av gruppen utgår från Aspholmen och resterande av gruppen utgår från Tegnérlunden.

Bygg och drift ansvarar för drift och underhåll av parker, träd, lekplatser, broar, industrispår, gång- och cykelvägar, vägbyggnationer, snöröjning, halkbekämpning, asfaltsåterställningar, asfaltsunderhåll och nyproduktion av gator. Bygg och drift ansvarar även för löpande planering och utveckling inom verksamhetsområdet.  

Som medarbetare inom Park och gata på Teknik och Serviceförvaltningen bidrar du till att göra vardagen enklare för örebroarna. Vi arbetar för att Örebro ska vara en trevlig, trygg och ren stad med säkra och goda kommunikationer samt offentliga miljöer som är tillgängliga för alla. Vi gör det i nära dialog och samspel med kollegor, politik, medborgare och näringsliv. Hos oss får du en chans att utveckla både dig själv och kommunen. Du uppmuntras att utveckla lösningar som förnyar och överraskar positivt. Är du rätt person att anta utmaningen?

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 15 februari.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Lagermedarbetare till kund i Örebro

Lagerarbetare
Läs mer Jan 27
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du driven och trivs med att arbeta fysiskt? Har du dessutom truckkort och vill arbeta målinriktat på ett lager där hög kvalité är av yttersta vikt? Då kan det vara dig vi söker för tjänsten som Lagermedarbetare till vår kund i Örebro!

Tjänsten innebär att hjälpa till med olika arbetsuppgifter såsom plockning, packning, inlastning och utlastning. Tjänsten passar därför dig som är strukturerad, stresstålig och hjälper till där det behövs då företaget förespråkar gott samarbete och lagkänsla.

Personprofil
Vi söker dig som är en noggrann och strukturerad person som kan arbeta på ett effektivt sätt under stressiga förhållanden. Vidare är du initiativtagande och effektiv i ditt arbete och din samarbetsförmåga genomsyrar allt du gör.
För att lyckas i rollen som lagerarbetare krävs vidare:

• Svenska i tal och skrift
• Gymnasial utbildning
• Truckkort och erfarenhet av motviktstruck

Vi ser att du som söker är en person som gillar högt tempo, arbeta i team samt fysiskt och har erfarenhet av motviktstruck. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som lagerarbetare.

Övrigt
Omfattning: Heltid, omgående
Arbetstid: Dagtid/kvällstid.
Plats: Örebro

Om PerformIQ
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som truckförare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så sök tjänsten så snart som möjligt genom att trycka på "ansök".

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Ekonom till OBK Sverige AB

Redovisningsekonom
Läs mer Jan 27
Ekonom till OBK Sverige AB
 

Vi förstärker nu vår organisation med ytterligare en ekonom.

Är du ekonom och vill vara med där det händer och utvecklas tillsammans med oss? Vill du bli en del av ett trevligt gäng med stark lagkänsla?

OBK-koncernen präglas av stark tillväxt, utveckling och förändring med korta beslutsvägar.

Välkommen att höra av dig så berättar vi mer!

 

OBK-koncernen utför alla typer av entreprenader inom bygg, anläggning och industri. Vårt arbete kännetecknas av bred erfarenhet, hög kompetens och ett starkt kundfokus i alla uppdrag. Vi har stor förståelse för kundens behov och krav, vi anpassar därför våra projekt därefter. Huvudfokus är kundnöjdhet och kvalité. OBK-koncernen har idag 18 olika bolag på olika orter, vi är ca 90 medarbetare och har huvudkontor i Örebro.

Du läser mer om oss på https://obksverige.se/

 

 

Om rollen

I rollen som ekonom på OBK får du arbeta med hela ekonomiprocessen. Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett team med ytterligare två ekonomer där vi tillsammans sköter den löpande redovisningen för koncernens 18 bolag, samtliga bolag är verksamma i Sverige. Vår ekonomiavdelning präglas av öppenhet och samarbete. I rollen kommer du ha många kontaktpunkter varför vi vill att du ska gilla och ha lätt att kommunicera med både interna- och externa parter.

I rollen kommer du framför allt arbeta med:

- Leverantörs- och kundreskontra
- In- och utbetalningar
- Projektredovisning
- Löpande bokföring
- Månadsavstämningar
- Momsredovisning

 

 

Kvalifikationer & erfarenhet

Du är utbildad ekonom och har några års erfarenhet i liknande roll. Du har intresse för hela ekonomiprocessen, har god förmåga att se samband och sammanhang och har god IT- och system-kompetens.

Vi ser med fördel att du tidigare hanterat flera bolag med olika upplägg i sin redovisning parallellt. Har du dessutom arbetat med löner, arbetsgivardeklarationer och i ekonomi- och lönesystemet Briljant ser vi det som meriterande.

 

 

Vem är du

För att trivas i rollen som ekonom hos oss tror vi att du är prestigelös, hjälpsam och kommunikativ. Du har en naturlig och positiv inställning och trivs med och har lätt att kommunicera. Du har ett noggrant och strukturerad arbetssätt och tar ansvar för både den lilla och stora frågan i ditt dagliga arbete. Du trivs med, och har förmågan att arbeta självständigt och ta hand om hela ekonomiprocessen men är alltid öppen för samarbete för att nå bästa resultat.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

 

Ansökan

Låter det intressant för dig?

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval så tveka inte att söka redan idag!

Har du frågor är du välkommen att kontakta Maria Roseen, HR-konsult, tel: 070–259 05 07 eller Pernilla Nyström, HR-konsult, tel: 070-491 59 65.

Sista ansökningsdag är den 15 februari.

Ansök nu

Kvinna i 73års åldern söker assistenter till två schemarader på 75%

Personlig assistent
Läs mer Jan 27
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en kvinna boende i Snavlunda i Askersunds kommun. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  
Om tjänsten:
Kunden är en kvinna i 73 års-åldern som bor tillsammans med sin man i ett hus i det vackra området Snavlunda som ligger 10 km norr om Askersund.
Kvinnans intresse är bland annat musik, gå på konserter, loppisar och att umgås med familj och vänner.
Som personlig assistent till vår kund kommer dina arbetsuppgifter att variera efter hur kunden vill lägga upp sin dag. Du kommer att vara vid hennes sida och hjälpa henne med det som kan uppkomma i vardagen såsom handling, tvätt, matlagning, städning men även personlig hygien. Kunden sitter i rullstol så man hjälper henne även vid förflyttningar/lyft till och från rullstolen. Du som assistent kommer att arbeta i kundens hem men ibland även följa med på aktiviteter utanför hemmet.
Vi söker dig som:
· Är en kvinna i ålder 30+
· Har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
· Har körkort och tillgång till bil
· Är positiv och har förmågan att ta ansvar.
Det finns även katter i kundens hem, det är därför viktigt att du inte är kattallergiker.

Du som söker ska vara en empatisk, stabil och engagerad person som älskar att arbeta med människor.
Det är även viktigt att du som person är inkännande och alltid ser till kundens behov.

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar.
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Vi söker två assistenter till två fasta schemarader på 75%. Schemat är ett rullande schema på två veckor, se schemat nedan;
Vecka 1
Assistent 1jobbar måndag kl 09-17, fredag kl 09-19, lördag kl 09-19, söndag kl 09-17 = (36 tim)
Assistent 2jobbar tisdag, onsdag, torsdag kl 09-17 = (24 tim)

Vecka 2
Assistent 1jobbar tisdag, onsdag, torsdag kl 09-17 = (24 tim)
Assistent 2 jobbar måndag kl 09-17, fredag kl 09-19, lördag kl 09-19, söndag kl 09-17 = (36 tim)
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal.  
Tillträde:Enligt överenskommelse. 

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kock till Lundbyskolans kök

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 27
Är du en kunnig och matsmart kock som letar efter köket där din kreativitet får komma till användning? Har du kanske tröttnat på att jobba obekväma arbetstider eller känner du också att ditt kall är att se till så Örebros framtid går till matsalen med stor förväntan? Då är du varmt välkommen till Lundbyskolans kök!

Om tjänsten
Vi erbjuder dig ett kök med bra flöden och varm stämning. Vi tror på frihet under ansvar och ger dig därför stora möjligheter att vara med och utveckla, bygga upp och förändra i verksamheten! Vid din sida har du två kollegor, en kock och ett restaurangbiträde.

Hos oss lagas maten från grunden. Vi lagar "smartare mat" och med det menar vi att vi väljer våra råvaror med omsorg. Ekologiskt, närodlat, hållbart fiskat och grönsaker efter säsong är några av de saker vi valt att lägga extra kärlek på. Sen ska det så klart vara både näringsrikt och väldigt gott! Varje dag lagar vi minst två varmrätter varav åtminstone en vegetarisk, vi bakar eget bröd och gör stora salladsbufféer.

Du kommer att anställas i Måltidsverksamheten, team 2 och ingå i ett extra nära samarbete med Vivallaskolans kök som ytterligare 5 kollegor och din kökschef utgår ifrån.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• utföra alla i kök/restaurang förekommande arbetsuppgifter
• planera produktion och göra inköp
• genomföra egenkontroll
• aktivt bidra till verksamhetens kvalitetsutveckling
• aktivt arbeta med verksamhetens mål och resultat

Kompetenskrav


• kockutbildning
• erfarenhet av att laga specialkost
• erfarenhet av arbete i storkök
• goda kunskaper i vegetarisk matlagning

Vi letar efter dig som är trygg och stabil som person. Du har lätt för att samarbeta med allt ifrån kollegor till elever och pedagoger, och du förstår vikten av kvalité i ditt arbete. Eftersom kökschefen utgår från ett annat kök kommer du trivas bra i rollen om du tar ansvar och själv prioriterar ditt arbete. Du får gärna vara en nytänkare och när dagen inte blir som planerad är det bra om du snabbt kan ställa om och hitta andra lösningar. I rollen som kock behöver du behärska det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med kollegor och gäster samt att du skriftligt kan dokumentera det som verksamheten kräver. Rollen kräver god datorvana då du bland annat kommer göra digitala beställningar, söka information på intranät samt recept i kostdatasystem.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

• erfarenhet av att göra beställningar i digitala system (exempelvis Raindance)
• erfarenhet av att arbeta i mångkulturell miljö
• erfarenhet av arbete med målgruppen barn eller pedagoger

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Arbetstid: vardagar dagtid

Om arbetsplatsen
Välkommen till Lundbyskolan, en mångkulturell f-6 skola. Du hittar oss i nordvästra Örebro i ett område med närhet till vackra grönområden. Varje dag lagar vi i köket mat till ca 400 hungriga elever, personal och förskolan som ligger i samma byggnad. Vi gör även smaskiga mellanmål till fritidsverksamheten. Det är tack vare oss eleverna får energi att ta sig genom skoldagen, och det är en uppgift vi tar på allvar!

Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb .

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 12 februari.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Arbetsterapeut till Trädgårdarna

Arbetsterapeut
Läs mer Jan 27
Nu har vi möjlighet att erbjuda ett vikariat som arbetsterapeut till vård- och omsorgsboendet Trädgårdarna! Är du på jakt efter en tjänst där du får ha kul på jobbet och samtidigt känna att du gör skillnad, då är det här jobbet för dig!

Om tjänsten
Som arbetsterapeut på Trädgårdarna kommer har du ett rehabiliteringsansvar för flera avdelningar och du arbetar i team tillsammans med arbetsterapeutkollegor, sjuksköterskor, omvårdnadspersonal och enhetschef. Vi arbetar med ett rehabiliterande förhållningssätt vilket innebär att du arbetar målinriktat i vård- och omsorgsteam men framförallt i partnerskap med våra hyresgäster som använder våra tjänster och är i behov av vår kunskap. Syftet med detta är att personer som har eller löper risk för väsentliga begränsningar i sin fysiska, psykiska och/eller social funktion, uppnår ett självständigt och meningsfullt liv. Hälsa och den enskildes förmågor, motivation och drivkrafter är vägledande för vården och omsorgen. Rehabiliteringen bygger på personens hela livssituation och beslut och består av en samordnad och evidensbaserad verksamhet. Trädgårdarna är ett akademiskt vård-och omsorgsboende och vi strävar alltid efter att utveckla vår verksamhet och vi ser gärna att du har intresse av att delta i utvecklingen.  

Välkommen att bli en del av vårt team, där din kunskap och ditt engagemang tas tillvara!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• vara rehabiliteringsansvarig för hyresgästerna och ansvara för bl.a. planering, genomförande och uppföljning av åtgärder
• genomföra funktionsbedömningar och ansvara för utprovning av hjälpmedel
• ansvara för handledning och utbildning inom rehabiliterande förhållningssätt
• instruera i förflyttningar och rehabiliterande åtgärder till omvårdnadspersonalen
• ha kontakt med och ge stöd till anhöriga
• dokumentera i olika kvalitetsregister och verksamhetssystem

Kompetenskrav

• legitimerad arbetsterapeut
• B-körkort

Som arbetsterapeut kommer du ha egna ansvarsområden vilket kräver en förmåga att självständigt kunna driva ditt eget arbete framåt. Du kommer ha mycket kontakt med äldre, anhöriga och personal därför behöver du vara tydlig i din kommunikation och har lätt att samarbeta med andra. För att trivas i rollen bör du kunna hantera oförutsedda händelser i vardagen och ha förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du behöver även behärska det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med boende och övrig personal, samt dokumentera det som verksamheten kräver.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

• erfarenhet av arbete inom äldreomsorg
• kunskap i verksamhetssystem såsom Treserva och Senior Allert

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tidsbegränsadanställning

Sysselsättningsgrad: 80-100%

Tillträde: from 1 april t.o.m. 30 september 2023

Antal tjänster: 1

Arbetstid: schemalagd dagtid

Om arbetsplatsen
Trädgårdarna är beläget i nordvästra Örebro med bra bussförbindelse och cykelvägar från centrum. Vi har 81 lägenheter fördelat på tio boendeenheter. Vart man än befinner sig på Trädgårdarna så har man närhet till vacker utemiljö och huset har en genomtänkt design för att möta olika människors behov. Trädgårdarna är ett rökfritt boende och miljö. 

Från 2019 är vi ett akademiskt vård- och omsorgsboende som samverkar med Örebro universitet och region Örebro län om att utveckla utbildning, utveckling och en praktiknära forskning på Trädgårdarna. 

Du kan läsa mer om Trädgårdarna på: orebro.se/trädgårdarna  

Övrig information 
Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Under rekryteringsprocessen kommer det ske en legitimationskontroll via Socialstyrelsen samt kontroll hos Inspektionen för vård och omsorg. Innan du erbjuds en anställning inom vård- och omsorgsarbete behöver du visa upp registerutdrag ur belastningsregistret.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 10 februari.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Extra-personal sökes till vår butik i Marieberg Örebro

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jan 27
Cassels är butikskedjan för henne och honom.
Vi har butiker i Alingsås-Borås-Burlöv-Center Syd-
Charlottenberg-Eskilstuna-Frölunda-Göteborg-Gävle/Valbo-Halmstad-Jönköping-Kalmar-Karlstad-Kungsbacka-Kållered-Malmö-Norrköping-Partille-Skövde-Stenungsund-Strömstad-Torp-Töcksfors-Varberg-Väla-Västerås-Växjö-Överby.


Vi erbjuder våra kunder ett brett
sortiment till attraktiva priser, med kollektioner från våra egna märken tex :Isolde-Florie-Izco-Jyothi samt externa märken tex: Free-Quent-Only-Sisters Point-Vero Moda-Vila.
Till vår butik i Marieberg, söker vi nu en extra personal som kan rycka in vid behov.
-Är mode intresserade
-Har ett positivt tänkande och ser hellre möjligheter än svårigheter
-Är bra på att samarbeta och även ta egna intiativ
-Är villig att jobba på kvällar och helger
-Ska kunna öppna och låsa butiken
-Är lojala och pålitliga
-Målmedvetna
-Kundbemötande /försäljning
-Kassatjänst
-Varumottagning
-Uppackning av varor
-Larmning/galgning/tömma provrum
-Följa upp annonser samt aktiviteter
-Reasänkningar etc etc
-Du måste vara minst 18 år


Intervjuer sker löpande
Välkommen att lämna in din ansökan i butiken eller via mail.

Ansök nu

Semestervikarie sökes till vår butik i Marieberg Örebro

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jan 27
Cassels är butikskedjan för henne och honom.
Vi har butiker i Alingsås-Borås-Burlöv-Center Syd-
Charlottenberg-Eskilstuna-Frölunda-Göteborg-Gävle/Valbo-Halmstad-Jönköping-Kalmar-Karlstad-Kungsbacka-Kållered-Malmö-Norrköping-Partille-Skövde-Stenungsund-Strömstad-Torp-Töcksfors-Varberg-Väla-Västerås-Växjö-Överby.


Vi erbjuder våra kunder ett brett
sortiment till attraktiva priser, med kollektioner från våra egna märken tex :Isolde-Florie-Izco-Jyothi samt externa märken tex: Free-Quent-Only-Sisters Point-Vero Moda-Vila.
Till vår butik i Marieberg, söker vi nu en extra personal som kan rycka in vid behov.
-Är mode intresserade
-Har ett positivt tänkande och ser hellre möjligheter än svårigheter
-Är bra på att samarbeta och även ta egna intiativ
-Är villig att jobba på kvällar och helger
-Ska kunna öppna och låsa butiken
-Är lojala och pålitliga
-Målmedvetna
-Kundbemötande /försäljning
-Kassatjänst
-Varumottagning
-Uppackning av varor
-Larmning/galgning/tömma provrum
-Följa upp annonser samt aktiviteter
-Reasänkningar etc etc
-Du måste vara minst 18 år


Intervjuer sker löpande
Välkommen att lämna in din ansökan i butiken eller via mail.

Ansök nu

Servicetekniker

Servicetekniker, maskin
Läs mer Jan 27
T-Tech AB söker en resande servicetekniker till en starkt växande marknad inom tvättindustrin!
Drivs du av att göra ett gott arbete och inte ger upp förrän kunden är nöjd? Saknar du branscherfarenhet från tvätterivärlden? Glöm tvättstugan!
Den industriella tvättindustrin är i stor utsträckning högteknologisk och automatiserad. Här har du chansen att bli en i gänget som servicetekniker hos oss på T-Tech!
I din roll som servicetekniker hos T-Tech kommer du att arbeta både självständigt och tillsammans med andra servicetekniker för att felsöka, reparera och installera industriell tvätteriutrustning. På plats hos kund kommer du också att få demonstrera maskinerna och lära ut hur man på bästa sätt maximerar dess kapacitet. T-Techs täta samarbete med maskintillverkarna innebär att du kommer att ha kontakt med samarbetsparter i bland annat Tyskland, England och Spanien.
I rollen som servicetekniker kommer du att agera som ambassadör, inte bara för T- Tech utan även för maskintillverkarna vars maskiner du installerar och servar.
Arbetsuppgifter:
• Installera, driftsätta, programmera och optimera tvätteriutrustning.
• Utbilda kunderna i handhavandet av deras anläggning.
• Underhålla, felsöka och reparera maskiner.
Kvalifikationer:
• Slutförd gymnasieutbildning – gärna inom el.
• Kunskap inom pneumatik, el och schemaläsning.
• Flytande svenska i tal och skrift.
Baskunskaper i engelska.
• Erfarenhet av liknande tjänst eller ett driv att lära sig!
• B-körkort.
Det är meriterande om du tidigare har arbetat som automationselektriker eller industrielektriker. Det är även meriterande om du har kunskap inom hydraulik.
Placeringsort är flexibelt, geografiskt arbetsområde i landet justeras efter arbetslaget och kundernas behov.
Fokus för denna annons är i Jönköping, Östergötland, Södermanland, Stockholm, Uppsala, Västmanland och Örebro.


Ansökan skickas via mail till jobb@t-tech.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, sista ansökningsdag 28 februari. Tjänsterna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, tveka därför inte att ansöka redan idag!

Ansök nu

Tf administrativ enhetschef, VO obstetrik och gynekologi

Administrativ chef
Läs mer Jan 27
Är du intresserad av ett spännande och givande uppdrag som chef över en välfungerande administrativ grupp - då är du den vi söker!
Verksamhetsområde obstetrik och gynekologi söker en ny administrativ enhetschef till obstetrik och gynekologi administration. Inom administrationen arbetar 26 medicinska vårdadministratörer och två administrativa assistenter. Verksamhetsområde obstetrik och gynekologi är en länsverksamhet och som administrativ enhetschef är du chef över personal både på USÖ och på Karlskoga lasarett. Administrationen i verksamhetsområdet arbetar i team med en teamledare för varje team.

Verksamhetsområde obstetrik och gynekologi bedriver verksamhet vid två av regionens sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro och Karlskoga lasarett. Vi arbetar aktivt för att utveckla forskningen inom kvinnosjukvård.
På Universitetssjukhuset i Örebro finns en obstetrisk sektion med specialistmödravård och fosterdiagnostik, förlossningsavdelning och BB/eftervård. Den gynekologiska sektionen har öppen, sluten och akut gynekologisk vård. Här finns också en fertilitetsenhet och en operationsavdelning.
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har cirka 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Tf administrativ enhetschef, VO obstetrik och gynekologi

Arbetsuppgifter

Som administrativ enhetschef är du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Du har fullt ledningsansvar för personal, ekonomi och verksamhet på enheten.

Övrig information

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning som medicinsk vårdadministratör och helst erfarenhet av arbete inom dygnet-runt-sjukvård. Vi ser gärna att du tidigare arbetat som chef och vi förutsätter att du har ett stort intresse av att utvecklas i rollen som chef och ledare. Som person är du är trygg och stabil. Du är lyhörd och har god förmåga att skapa engagemang och delaktighet bland medarbetarna. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Om tjänsten:
Vi erbjuder en tillsvidareanställning i din grundprofession och ett tidsbegränsat chefsförordnande på två år, när vår ordinarie administrativa enhetschef är tjänstledig för att utföra andra uppdrag.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Facklig företrädare:
Vision, Caroline Lejtorp, 019-602 35 47

Ansök nu

Förstelärare engelska och svenska till Mellringeskolan 7-9

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Jan 27
Här finns ett riktigt roligt jobb! Arbeta tillsammans med oss och våra ungdomar och deras lärande. Vi söker dig med autismspecifik kompetens och med stort intresse för skolutveckling. Skolan har påbörjat ett större utvecklingsarbete i samverkan med Skolverket och Umeå universitet där din kompetens blir viktig.

Om tjänsten 
Som förstelärare kommer du till största delen arbeta i vår kommungemensamma särskilda undervisningsgrupp. Du ingår i en arbetsenhet där ni även stödjer andra elever med särskilda behov.

Som förstelärare har du individuella uppdrag men också en skolövergripande roll, bland annat som del av skolans utvecklingsgrupp.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I arbetet som förstelärare enligt grunduppdraget:


• Arbetar du metodiskt med systematiskt kvalitetsarbete tillsammans med skolledning
• Omvärldsbevakar och deltar du i arbete av skolövergripande karaktär som att leda och delta i nätverk inom specifika områden
• Utvecklar du det kollegiala lärandet och verkar för ämnesutveckling
• Sprider du ämneskunskaper och undervisningsskicklighet till kollegor, digitalisering och IT-användning ingår här som en naturlig del
• Stödjer du kollegor i deras professionella utveckling genom beprövade modeller och metoder

Kompetenskrav

• lärarlegitimation med behörighet att undervisa i engelska och svenska för årkurs 7-9
• genom dokumentation kunna redovisa minst fyra års väl vitsordat arbete med undervisning

Som lärare är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga där du lyssnar och kommunicerar samt bidrar till en lugn och trygg skolmiljö. Du ska även ha kunskap om barns utveckling och lärande samt förmåga att anpassa undervisningen utifrån gruppen och enskilda elevers behov och förutsättningar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande

• tidigare erfarenhet av undervisning till elever med autism
• erfarenhet av utvecklingsarbete

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 19 mars 2023

Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen
Mellringeskolan är en F-9 skola på väster i Örebro med ungefär 700 elever. Eleverna kommer framförallt från Örebros västra stadsdelar och närmsta landsbygden. Mellringeskolan 7-9 har drygt 330 elever och ca.50 personal. Personalen är indelad i arbetsenheter som är organiserade runt gemensamma klasser. Arbetsenheten är navet för både arbete med måluppfyllelse och elevhälsa. Som stöd till lärararbetslagen finns förutom skolledning och administration en elevhälsogrupp. På skolan finns elevkoordinatorer, kurator, skolsköterska, fritidsledare, elevassistenter och skolkafévärdinna.

För att skapa riktigt bra förutsättningar för elevernas lärande och en likvärdig skolgång är de tre läsåren indelade i 12 studieperioder. Varje period har inom respektive ämne gemensamma mål som eleverna arbetar mot och pedagogerna följer upp. Utifrån resultatet finns möjlighet att justera undervisningen inför nästkommande period för att på bästa sätt möta elevernas behov. Respektive ämnesgrupp träffas regelbundet för att tillsammans stämma av undervisningen.

Våra skolklubbar ger eleverna möjlighet att fördjupa sig utifrån egna intressen i dans, fotboll, musik och bild o form.
Vi har inom skolår 7-9 en kommungemensam grupp för elever med en diagnos inom autismspektrat.
Skolan drivs från och med 2015 som en intraprenadskola inom Örebro kommun. Det innebär att verksamheten har större befogenheter och ansvar än andra kommunala verksamheter.

Mer information om skolan hittar du på http://www.orebro.se/mellringe eller följ oss på sociala medier!

Läs mer om hur det är att jobba som grundskollärare i Örebro kommun på orebro.se/jobb/grundskollarare!

Övrig information
Lärarlegitimation med angiven behörighet ska bifogas i ansökan, alternativt behörighetsgivande examensbevis som berättigar till legitimation.

Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 10 februari. 

Urval och intervjuer sker löpande. 

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Kurator till Mellringeskolan 7-9

Skolkurator
Läs mer Jan 27
Här finns ett riktigt roligt jobb! Arbeta tillsammans med oss och våra ungdomar med frågor som är viktiga för dem. Var med oss i det spännande arbetet att ge våra elever bästa möjliga skolgång.

Om tjänsten
Som kurator ingår du i skolans elevhälsoteam vars huvuduppdrag är det hälsofrämjande och förebyggande arbetet. Du strukturerar och samordnar sociala insatser runt elever. I tjänsten handleder du som kurator också lärare i psykosociala frågor, arbetar med elever på individ- och gruppnivå samt har stödsamtal med elever. Utifrån eleven samarbetar du med lärare, vårdnadshavare och övriga inom elevhälsoteamet men också med socialtjänst, barn- och ungdomspsykiatrin med flera.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• ta initiativ i det hälsofrämjande och förebyggande arbetet på skolövergripande-, grupp-, och individnivå
• arbeta med klasser i förebyggande syfte och vid behov.
• ge professionell handledning och konsultation till skolpersonal 
• initiera och delta i nätverksarbete kring elever 
• kartlägga och bedöma den sociala situationen i och utanför skolan för enskilda elever 
• genomföra stöd-, motivations-, kris- och konfliktsamtal liksom utredande, rådgivande och bearbetande samtal med enskilda elever och deras familjer 
• arbeta utifrån beprövade kunskapsteori och evidensbaserade metoder medverka i arbetet att upprätta, implementera och revidera handlingsplaner 
• bidra med socialt och psykosocialt perspektiv i utvecklingen av den pedagogiska verksamheten 
• känna till och följa verksamhetens gällande lagar, policys och rutiner
• använda och dokumenterar i de verksamhetssystem som finns

Kompetenskrav

• socionomexamen om 210 hp, alternativt motsvarande högskoleexamen om minst 210 högskolepoäng som arbetsgivaren bedömer likvärdig

Vi arbetar tillsammans med flera olika professioner därav behöver du ha god samarbetsförmåga och även kunna komma med nya idéer och ha en bra initiativförmåga. Även om arbetet är mycket i grupp ingår även mycket enskilt arbete vilket kräver att du ska kunna trivas och arbeta självständigt. En bra självinsikt och förmåga att kritiskt granska sig själv för att fortsätta vilja utveckla och utvecklas. Det händer mycket på en och samma gång och du behöver vara lösningsinriktad och flexibel i ditt arbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande

• erfarenhet av arbete som kurator eller med liknande arbetsuppgifter
• erfarenhet av att arbeta inom skola
• erfarenhet av att handleda lärare
• kunskap/erfarenhet av ICDP (vägledande samtal) 

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen
Mellringeskolan är en F-9 skola på väster i Örebro med ungefär 700 elever. Eleverna kommer framförallt från Örebros västra stadsdelar och närmsta landsbygden. Mellringeskolan 7-9 har drygt 330 elever och ca 50 personal. Personalen är indelad i arbetsenheter som är organiserade runt gemensamma klasser. Arbetsenheten är navet för både arbete med måluppfyllelse och elevhälsa. Som stöd till lärararbetslagen finns förutom skolledning och administration en elevhälsogrupp. På skolan finns elevkoordinatorer, kurator, skolsköterska, fritidsledare, elevassistenter och skolkafévärdinna.

Våra skolklubbar ger eleverna möjlighet att fördjupa sig utifrån egna intressen i dans, fotboll, musik och bild o form.
Vi har inom skolår 7-9 en kommungemensam grupp för elever med en diagnos inom autismspektrat.
Skolan drivs från och med 2015 som en intraprenadskola inom Örebro kommun. Det innebär att verksamheten har större befogenheter och ansvar än andra kommunala verksamheter.

Mer information om skolan hittar du på www.orebro.se/mellringeskolan eller följ oss på sociala medier!

Läs mer om hur det är att jobba som grundskollärare i Örebro kommun på orebro.se/jobb/grundskollarare!

Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 10 februari.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Amanuens till Institutionen för medicinska vetenskaper

Lärarassistent
Läs mer Jan 27
Vi söker en amanuens i medicin med inriktning mot kliniska färdigheter med fokus på den praktiska examinationen objective structured clinical examination (OSCE) på termin 9 på läkarprogrammet för tidsbegränsad anställning vid Institutionen för medicinska vetenskaper.

Bakgrund
Institutionen för medicinska vetenskaper har sedan läkarprogrammet påbörjas 2011 genomgått en stark utveckling och amanuensverksamheten har blivit en viktig del i läkarprogrammet för att erbjuda extra undervisningstillfällen för studenterna inom programmet.

Arbetsuppgifter
Som samordnande amanuens har man ett övergripande ansvar att samordna och leda amanuensledd undervisning tillsammans med läkarprogrammets övriga organisation och delta i relevanta möten. Vid sidan av dessa arbetsuppgifter förväntas amanuensen bedriva egna studier. Vi söker en samordnande amanuens i medicin med uppgift att under vårterminen 2023 undervisa och handleda studenter på Läkarprogrammets Medicinsk temakurs 9 inför och vid genomförandet av OSCE.

Vi söker samordnande amanuenser till följande delar av amanuensverksamheten:

Kliniska färdigheter med fokus på den praktiska examinationen OSCE:


• Undervisning och handledning av studenter inför OSCE på termin 9

Kvalifikationer
För att vara behörig till anställning som samordnande amanuens krävs att du är antagen till grundläggande högskoleutbildning (se HF 5 kap. 8-12 §§), att du studerar på läkarprogrammet vid Örebro universitet. För att vara behörig att söka tjänsten som samordnande amanuens ska du också ha varit tidigare anställd som amanuens eller assistent vid institutionen under minst en termin. För att bli aktuell som samordnande amanuens måste också följande kvalifikationer vara uppfyllda:

Kliniska färdigheter med fokus på OSCE på termin 9 krävs att du har alla examinationer till och med Medicinsk temakurs 9 godkända, inklusive godkänd OSCE, samt att du vid ansökningstillfället är antagen lägst på Medicinsk temakurs T10.

Vi söker dig som under dina studier har visat intresse för utbildnings- och studentfrågor. Vi lägger tonvikt på dina personliga egenskaper såsom att du kan arbeta självständigt, har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och kan prioritera bland arbetsuppgifter.

Information
Anställningen är 7.5 % under 4 månader. Lön utgår i enlighet med lokalt kollektivavtal.

Amanuenser anställs för ett år i taget, med möjlighet till förlängning men den sammanlagda anställningstiden för en amanuens får omfatta högst tre år.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av Andreas Ohlin, 019-303587, e-post: andreas.ohlin@oru.se, biträdande programansvarig Magnus Grenegård, 019-30 14 83, e-post: magnus.grenegård@oru.se, eller enhetschef, Isak Demirel 019-30 34 72, e-post: isak.demirel@oru.se.

Vid Örebro universitet förväntar vi oss att alla medarbetare är öppna för utveckling och förändring, tar ansvar för sin egen arbetsinsats och kvalitet, visar engagemang att samverka och bidra till utveckling samt visar respekt för andra genom ett konstruktivt och professionellt förhållningssätt.

Örebro universitet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten.

Ansökan
Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:


• Personligt brev med en kort motivering till varför du söker anställningen
• CV med relevant beskrivning av samlad kompetens
• Intyg som stärker din behörighet (exempelvis exempelvis utdrag från Ladok)

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska eller danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2023-02-10 . Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera en omgång ansökningshandlingar exkl. publikationer i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.

Ansök nu

Säkerhetsspecialist inom samhällssäkerhet

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Jan 27
Nu finns en spännande möjlighet att arbeta som säkerhetsspecialist på Stora Projekt där Trafikverkets största infrastrukturprojekt bedrivs. Trafikverket har stor påverkan på hela samhället och säkerhetsfrågorna är helt avgörande för att vi ska kunna underlätta vardagen för människor och företagare i hela Sverige. Hos oss är mångfald den gemensamma nämnaren och våra kollegor är pålitliga, engagerade och modiga. Är du vår nya kollega?
Ord från en kollega: "Den ena dagen är aldrig den andra lik så inspireras du av att ständigt ta dig an utmaningar och lära dig nya saker då har du kommit rätt. Vi är ett litet gäng hårt arbetande specialister som drivs av att utveckla myndighetens säkerhetskultur. Trots att vi sitter utspridda över Sverige jobbar vi nära och stöttar varandra".


Säkerhetsspecialist inom samhällssäkerhet

Arbetsuppgifter

Verksamhetsområde Stora Projekt hanterar de största och mest komplexa investeringsprojekten inom Trafikverket. Några av våra största projekt just nu är införandet av tågtrafikstyrningssystemet ERTMS samt investeringsprojekten E4 Förbifart Stockholm, Ostlänken och Västlänken. Som säkerhetsspecialist på Stora Projekt har du en nyckelroll för att främja en god säkerhets- och informationssäkerhetskultur samt krisberedskap i organisationen.
I din arbetsuppgifter ingår bland annat:
Vara stöd till projekten i säkerhetsfrågor inklusive tolkningar av lagkrav och regler inom informationssäkerhet, säkerhetsskydd och krisberedskap
Leda och/eller delta i analyser samt bidra med kvalificerade bedömningar inom ditt ansvarsområde
Bistå chefer, projektledare och övriga medarbetare med utbildning, rådgivning, beslutsunderlag och remisshantering inom ditt ansvarsområde
Delta i arbetet med krisberedskap

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig en modern arbetsplats där vi möter varandra med respekt och omsorg. Hos oss är det högt prioriterat att du kontinuerligt utvecklas i din yrkesroll och vi är noggranna med att skapa förutsättningar för en bra balans mellan arbete, familj och fritid. Hos oss på verksamhetsområde Stora projekt får du möjligheten att arbeta med kvalificerade säkerhetsfrågor inom ett brett spektra. Du är med och formar det fortsatta säkerhetsarbetet tillsammans med dina kollegor på sektionen.
Ord från din blivande chef: "Hej! Jag heter Magnus Lidell och kommer vara din chef. Min övertygelse är att du och gruppen är viktigast. Om ni är prioriterade och mår bra så kommer vi arbeta bra och skapa resultat. För att det ska funka jobbar jag för att vi ska känna trygghet och förtroende och vara så tydlig jag kan med att beskriva våra mål och uppdrag. Jag uppskattar en öppen dialog och en sund ärlighet. Vad jag behöver från dig är att du tar initiativ, föreslår lösningar och tar itu med att lösa uppgifterna och hjälper oss alla att bli bättre."

Övrig information

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster. Önskar du att arbeta delvis på distans? För den här tjänsten finns det möjligheter att ha dialog med närmaste chef om att arbeta på distans upp till 40 procent av din arbetstid. #LI-Hybrid

Kvalifikationer

Du kommer att agera i en komplex miljö med ständigt föränderliga förutsättningar som innebär att du behöver ha ett stort engagemang för området, ta egna initiativ, våga göra avvägningar och se helheten. Tack vare din analytiska förmåga och strukturerade arbetssätt driver du jobbet framåt, anpassar din kommunikation till olika målgrupper, samverkar både internt och externt och allt detta i enlighet med myndighetens gemensamma mål.
Vi söker dig som har:
akademisk examen inom ett område som är relevant för tjänsten eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer likvärdig
flerårig och aktuell erfarenhet av arbete med informationssäkerhet och/eller säkerhetsskydd
dokumenterad kunskap om lagar, regler och föreskrifter inom säkerhetsområdet
god kunskap i svenska och engelska i såväl tal som skriftDet är meriterande om du har:
erfarenhet av säkerhetsprövningssamtal
erfarenhet av säkerhetsskyddad upphandling
kunskap om det svenska krisberedskapssystemet
erfarenhet av ledning av säkerhetskyddsanalyser, risk- och sårbarhetsanalyser
erfarenhet av incidenthantering


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. Inom Stora projekt leder vi flera av Trafikverkets allra största investeringsprojekt. Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar. På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle. #LI-NG1

Ansök nu

Barnmorska Skebäcks och Odensbackens vårdcentral

Barnmorska, öppen vård/mödravård
Läs mer Jan 27
Skebäcks vårdcentral ligger centralt vid Stadsparken i Örebro och har ca. 15 600 listade patienter. Vårt område har en blandad befolkning med allt ifrån spädbarn till den äldre pensionären. Det innebär ett varierat patientarbete, där vi ställs inför olika former av utmaningar. Till vår jobbfilosofi hör flexibilitet och högt i tak och vi har en positiv och glad stämning, även när arbetsbelastningen är hög. Vi ger stora möjligheter att planera arbetstider och arbetsuppgifter men allt under stort ansvarstagande. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla verksamheten för våra patienter. Skebäcks vårdcentral står inför förändring då en ny vårdcentral byggs. Inom ett par år kommer vi att flytta till helt nya lokaler, belägna bredvid nuvarande vårdcentral.
Odensbackens vårdcentral är en relativt liten, välfungerande vårdcentral med ett sammansvetsat team på ca. 25 medarbetare, där alla fyller en viktig roll. Vårdcentralen ligger ca. 3 mil öster om Örebro och har ca. 6100 listade patienter. Här finns kompetenta och erfarna medarbetare och ett gott samarbete mellan yrkesgrupperna. Vi har bra rutiner och en god stämning på arbetsplatsen. Vi arbetar ständigt för att uppnå god kvalitet och nöjda patienter.
Barnmorskemottagningarna på Skebäcks vårdcentral och Odensbackens vårdcentral samarbetar, vilket innebär tjänstgöring på båda vårdcentralerna. Anställningen är på Skebäcks vårdcentral. Pga. pensionsavgång söker vi nu en ny medarbetare.

Vårdcentralerna ingår i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Barnmorska Skebäcks och Odensbackens vårdcentral

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat graviditetskontroller, föräldrastöd i grupp, preventivmedelsrådgivning, STI-förebyggande arbete, uppföljning efter abort och gynekologiska cellprovskontroller.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt. Det är viktigt att du som person är flexibel, ansvarstagande, har god samarbetsförmåga och ett professionellt förhållningssätt mot såväl patienter som kollegor. Då ditt arbete är väldigt självständigt måste du vara driven och van att själv strukturera ditt arbete. Att bidra till verksamhetens utveckling och förändring ser du som en naturlig del av ditt arbete. Att arbeta hälsofrämjande är en viktig del av verksamhetens arbete varför vi gärna ser att intresse för livsstilsfrågor finns.
Tidigare arbete inom mödrahälsovård är meriterande men inget krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ansökan

Intervjuer sker fortlöpande.
Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Säljare inom bank & finans med generös utvecklingstrappa i Örebro!

Telefonförsäljare
Läs mer Jan 27
Säljande Lånehandläggare

Vill du bli vassare i din försäljning och få möjligheten att utvecklas i ett snabbväxande bolag i en het bransch som denna? Är du en lagspelare och drivs utav höga mål och är beredd att jobba hårt för att lyckas?

Efter flera år av hög tillväxt så söker vi nu nya säljande Lånehandläggare till vårt framgångsrika team. Hos oss börjar du som Lånehandläggare och vid goda resultat och rätt inställning kan du snabbt klättra på vår karriärstege.

Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande men inte ett krav hos oss.
Viktigaste för oss är dina personliga egenskaper som kommer spegla och avgöra dina resultat.

Arbetsuppgiften

Som Lånehandläggare arbetar du med att kontakta konsumenter och erbjuda en möjlighet att sänka räntan på befintliga lån genom att jämföra olika långivare. Ditt ansvar är att ta in rätt information om kunden och handlägga detta. Tjänsten är kostnadsfri för kunden och därmed väldigt uppskattad. Vår hjälp har aldrig varit så viktig som den är nu!

Vi erbjuder

- Bekväma arbetstider, Måndag - Fredag 09.00-17.00

- Regelbunden coaching och vägledning

- Generös lönemodell

- En fot in i ett snabbt växande bolag inom finansbranschen

- Tävlingar, AW, aktiviteter och gemensamma företagsresor

- Utvecklingsmöjligheter och tydlig karriärstege

- Trevliga kollegor och bra sammanhållning

- Meriterande sälj- och produktutbildningar inom bank och finans som du tar med dig hela livet

Om Likvidum

Likvidum är en låneförmedlare som hjälper konsumenter att spara kostnader på sina lån genom att jämföra långivare. Företaget är flerfaldigt prisbelönat från Dagens industri för sin höga tillväxt och under 2022 är målsättningarna högt satta. Vi är ett ungt företag som tror på en rolig arbetsmiljö, med aktiviteter och god sammanhållning. Vi satsar helhjärtat på våra medarbetare och erbjuder en tydlig karriärstege inom företaget från dag 1.

Är du den vi söker? Sök!

Ansök nu

Junior Recruitment Administrator - Distans

Administrativ assistent
Läs mer Jan 27
We are looking for a new junior team member for the recruitment department!
Are you an outgoing, social individual, and are you someone who loves meeting and interact with many different people? Are you curious about recruitment and enjoy working in an international environment? Then this could be the next step for you!

About the role
In your role as a Junior Recruitment Administrator, you will be responsible for a large portion of the recruitment process. This means everything from marketing, advertising, call reference, general administrative work while supporting our Recruitment Specialists. You will mainly work with our offices in Sweden as well as our office in Cyprus. The role involves administrative tasks as well as responsibility for social media, participation in events, fairs and networking and relationship building. Travel may occur to some extent.
We are a small team, and your role will therefore be broad, which is why tasks not presented above may occur.

About you
We believe that you are a driven and innovative person. You enjoy working towards high set goals, at a fast pace. We believe that you are competitive while also enjoying working in a team. In order to thrive in the role with us, you should be social, outgoing, find it easy to make new contacts and at the same time be a good administrator. You should also enjoy juggling many tasks at the same time!
If you have experience in recruitment, Employer Branding, the call centre industry or within a process-controlled company, then it’s a merit, but it’s not a requirement. At Sitel, the company language is English, and you therefore need to be fluent in both a Nordic language and English, both spoken and written.

Requirement:
Completed high school education
Fluency in at least one Nordic language, as well as English, both written and spoken
Meritorious:
Education in recruitment, administrative work, or similar work experience
Previous experience in customer service
Previous sales experience
Understanding of several Nordic languages

About Sitel:
At Sitel, you will join an ambitious and collaborative culture with plenty of support and growth opportunities.
Sitel partners with some of the best-known global brands to help deliver outstanding customer experiences. Sitel is one of the world's leading outsourcing providers of customer experience management. With over 30 years of industry-leading experience, Sitel's 160,000 passionate and talented employees support more than 400 companies, strategically located in +40 countries.

Why join Sitel?
At Sitel, we believe that our staff are our most important asset, which means that we pride ourselves on finding the best, most talented and driven employees who will become fantastic colleagues.
Sitel combines knowledge sharing, a "People-First" culture and embraces the diversity of all the unique individuals that make up Sitel. That's why we say: "Experiences are better when shared".
We take care of you, your progress and ensure that you have the right conditions to deliver the best results.

Terms:


Form of employment: Permanent employment with an initial trial period of 6 months
Degree of employment: Full-time
Place of employment: Hybrid Remote; remote work with the possibility of being located at one of our offices in Sweden
Start date: Immediately, by agreement
Salary and benefits: Fixed monthly salary as agreed. Of course, we have collective agreements and healthcare subsidies.
If you have any questions, please contact Recruitment Manager Therese Dickson therese.dickson@sitel.com
The position may be filled before the last advertising date, so submit your application today.

Ansök nu

Nätverkstekniker - sökes till Iver Örebro/Västerås

Nätverkstekniker
Läs mer Jan 27
Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way".
Nu söker vi en Nätverkstekniker som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?Rollen som nätverkstekniker på Iver?

I den här rollen blir du en del av vårt Technical Operations team i Örebro & Västerås. Tillsammans med dina kollegor i teamet kommer du att ansvara för support, felsökning och incidenthantering av våra nät, kommunikations- och säkerhetstjänster för våra kunder.
I rollen som nätverkstekniker arbetar du huvudsakligen med förändringar och felavhjälpning för våra kunder. Rollen erbjuder dig en teknisk bredd och du kommer att få arbeta med såväl fortinet, Cisco, fysiska datacenter och wifi.
Du kommer få utveckla dina tekniska kunskaper inom bland annat routing, switching, brandväggsfiltrering, portautentisering (802.1x), VPN-tunnlar, VPN-klienter, trådlösa nät och WAN förbindelser tillsammans med ett riktigt härligt team av kollegor som stöttar och utvecklar varandra. Beredskap och jour kan förekomma i tjänsten.Vad erbjuder vi dig på Iver?

Iver - Where technology meets business. Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen tror vi att du har några års erfarenhet av nät & kommunikation med tyngd i Fortinet och/eller Cisco Enterprise. Du känner dig trygg i din tekniska kompetens och du kan navigera i och förstå ett komplext nät.

Som person är du driven, självgående och strukturerad och har ett brinnande intresse för nät och kommunikation, det är inte bara ett jobb, utan ett starkt intresse hos dig. Du har fallenhet för ordning och reda och förstår att det är en viktig framgångsfaktor i den bransch vi verkar. Du trivs med och bemöter kund på ett professionellt sätt och tar själv ansvar för dina uppgifter och projekt och tillsammans med ditt team tillför du en härlig känsla i gruppen där alla frågor är välkomna och utbyte av kompetens med varandra är självklart.

Vidare erfarenheter:

- Konfigurera och felsöka nätfunktioner, så som routing, switching, firewall, vpn-klient, SD-WAN och IP-Sec tunnlar.

- Certifikat i CCNA

- Stort plus med kunskap av fortinets produkter.

- Behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Meriterande kunskaper:

- Erfarenhet av stödsystem så som Cisco ISE, DNA-Center och Fortinet FortiManager och FortiAnalyzer.Placeringsort:

Iver finns på 26 platser i Sverige & Norge. Tjänsten utgår ifrån Örebro eller Västerås, men vi är även öppna för annan kringliggande ort.Sök till oss!

Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Iver eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Önskad start är snarast eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag 2023-02-02. Du är välkommen att kontakta Markus Berg (markus.berg@iver.se) eller Jennie Johansson (jennie.johansson@iver.se) vid frågor eller funderingar kring tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Iver!

Ansök nu

Fritidsledare till Odengården

Fritidsledare
Läs mer Jan 27
Är du en driven fritidsledare som trivs med att arbeta med barn och unga? Välkommen med din ansökan till Odengårdens fritidsgård!

Om tjänsten
Fritidsgården Odengården ligger i egna lokaler på Odenskolan och är en mötesplats för barn och ungdomar i Odensbacken. Som fritidsledare hos oss arbetar du i vår fritidsklubb med barn i årskurs 4-6 och i vår fritidsgård med ungdomar upp till 18 år. 

Hos oss skapar vi förutsättningar för våra barn och ungdomars idéer för de aktiviteter de är intresserade av. Det kan vara allt ifrån spelturneringar, resegrupper, pyssel, baktävlingar och andra roliga aktiviteter. Vi arbetar med barn och ungdomars delaktighet och motiverar dem till att ta egna initiativ, utveckla sina intressen och ta ansvar för sig själva och andra. Vi driver även skolans cafeteria under dagtid, där du som fritidsledare arbetar vissa pass. 

Vi är totalt 10 medarbetare som samarbetar tätt med varandra, barnen och ungdomarna, vårdnadshavare, föreningar och andra samarbetspartners. Hos oss har du möjligheten att arbeta med relationsskapande och delaktighet, och bli en del av vår engagerade och skojfriska arbetsgrupp!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• planera, genomföra och utvärderara fritidsgårdens verksamhet utifrån ett främjande synsätt
• arbeta med barns och ungdomars delaktighet och inflytande samt stimulera barn och ungdomar att ta egna initiativ, utveckla sina intressen och ta ansvar för sig själva och andra
• stimulera barn och ungdomars utveckling och skapar förutsättningar för en god social miljö
• arbeta för områdesutveckling och samverka med det civila samhället
• hålla dig uppdaterad om aktuell forskning inom ditt verksamhetsområde
• känna till och följa verksamhetens gällande lagar, policys och rutiner
• arbeta och dokumentera i de verksamhetssystem som finns

Kompetenskrav

• fritidsledarutbildning, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig

Som fritidsledare har du ett stort engagemang och intresse av att arbeta med våra barn och ungdomar, och en positiv grundsyn. Du är bra på att kommunicera och arbeta med andra och ger alltid ett gott bemötande. Du är trygg, förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen och visar omtanke mot våra barn och ungdomar. Att vara professionell i din yrkesroll och ansvarstagande gentemot dina arbetsuppgifter ser du som en självklarhet.

För att lyckas i denna roll trivs du med att initiera och slutföra nya aktiviteter. Du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Vidare behärskar du det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera och samverka med barn/ungdomar, personal och vårdnadshavare, samt dokumentera det som verksamheten kräver. Då arbetet innefattar arbete i digitala system krävs god datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

• B-körkort för manuell växellåda
• dokumenterad ledarerfarenhet inom ungdomsverksamhet
• kunskap/erfarenhet av Keks verksamhet och metoder

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 1 maj eller enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Arbetstider: dag och kväll

Om arbetsplatsen
Odengården är en av nio fritidsgårdar organiserade under Fritid ungdom, Kultur- och fritidsförvaltningen. Fritid ungdom har ca 50 anställda varav 10 arbetar på Odengårdens fritidsgård. Fritidsgården ligger i Odensbacken i egna lokaler på Odenskolan, cirka 30 minuter från centrala Örebro och det finns goda bussförbindelser. Vi arbetar för en jämställd fritidsgård där alla ska ha samma förutsättningar.

Vi samarbetar med föreningar, studieförbund, vårdnadshavare och verksamheter som Tegelhuset och Fritidsbanken för att kunna ge de barn och ungdomar som kommer till oss möjlighet till god fritid och stöd till eget ansvarstagande. Hos oss är uppföljning och kvalitetsutveckling viktigt, därför är vi med i nätverket KEKS.

Läs mer om Odengården här: orebro.se/odengarden

Övrig information
Första intervju sker digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 8 februari.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Bussförare till Vy bus4you i Örebro

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jan 27
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr.Är du en av Örebros bästa bussförare och vill köra Sveriges nöjdaste gäster?

Tillsammans med Vy flygbussarna utgör Vy bus4you den kommersiella avdelningen inom Vy Buss AB och är en del av Vygruppen. Vi är en av de ledande aktörerna på expressbussmarknaden i Sverige. Vy bus4you har för elfte året i rad haft resebranschens mest nöjda kunder, enligt undersökningar gjorda av SKI (Svenskt Kvalitetstindex).

Vi rekryterar nu förare för semestervikariat vår/sommar 2023 till vår depå i Örebro. Vi söker dig som vill arbeta motsvarande heltid under minst fem veckor inom perioden 1 juni till 31 augusti. Vy bus4you Örebro kör Karlstad, Arlanda och Stockholm. Innan du börjar arbeta kommer du att få en internutbildning för att bli redo att representera Vy bus4you. 

Arbetsuppgifter
Du arbetar dagligen med:

.Ett kundbemötande som gör att fler tar bussen igen
.Ett trafiksäkert körsätt, då vi har många människors liv i våra händer
.Ett hjälpsamt arbetssätt, där vi ställer upp för varandra
.Ett pålitligt arbetssätt som säkerställer att bussen går
.Ett arbetssätt som visar att vi har en högre ambition

Kvalifikationer
Vi söker dig som har D-körkort samt YKB, har en trygg och vägvinnande körstil och kommunicerar bra på såväl svenska som engelska.

Det är ett krav att du har erfarenhet från att ha kört buss eller lastbil i både stad och på större vägar, gärna flera års erfarenhet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service. Vidare är det meriterande om du behärskar andra språk än svenska och engelska. Du behöver ha tillgång till egen bil då våra arbetstider är varierande.

Personliga egenskaper
För att passa i rollen som förare hos Vy bus4you ska du på ett säkert och behagligt sätt framföra våra fordon, alltid med kundens behov i fokus. Som förare är du ansvarig för säkerheten och trivseln ombord och du håller hög servicenivå även i de tidvis stressiga arbetssituationerna. Du är lösningsinriktad och har lätt för att kunna hantera nya utmanande situationer. Din kommunikativa förmåga är mycket god och du är inte rädd för att prata med nya människor då det vid varje tur ropas ut säkerhets- och informationsmeddelanden på svenska och engelska. Du är duktig på att informera kunder genom samtal och tar egna initiativ till att göra det ”lilla extra” för kunden.

Du är ansvarstagande och kan arbeta självständigt. Du samarbetar även väl med kollegor och bidrar till en god arbetsmiljö. Du trivs med att arbeta i en trevlig och föränderlig miljö där dina arbetstider varierar.    

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en trivsam arbetsplats i en händelserik internationell miljö med hjälpsamma kollegor. Dina villkor är konkurrenskraftiga och du möter en kultur som kännetecknas av respekt, öppenhet och att vi ställer upp för varandra. Du kommer att få möjligheten att arbeta på ett företag där miljötänkande är ett ledord och arbeta i fräscha bussar som är
miljöanpassade. Vi fortbildar även våra anställda för YKB.

Du ges möjligheten att göra kunder nöjda genom att leverera god service och därmed påverka företagets resultat. Du omfattas av Bussbranschavtalet.

Går du vidare i rekryteringsprocessen behöver du komplettera din ansökan med ett utdrag ”Arbete med barn i annan verksamhet” från polisens hemsida. Under anställning sker slumpmässiga alkohol och drogtester. 

Mer information om Vy bus4you finner du på bus4you.se. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan med CV, personligt brev samt referenser. 

Kontaktinformation
Bosse Bakken, Platschef, bosse.bakken@vy.se

Arbetsplats
Berglundavägen 9

702 36 Örebro

Ansök nu

Kock med kvalitetsledande ansvar till Demenscentrum

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 27
Vi söker dig som har ett passionerat intresse för mat och god service. Du har vana att planera och organisera och tycker att det är viktigt att tänka klimatsmart vid både inköp, matlagning samt presentation av maten i verksamheten. Du är en lagspelare som vågar fatta beslut!

Om tjänsten
Som kock på Demenscentrum har du goda möjligheter till inflytande och att påverka arbetssätt. Här får du ansvaret och friheten att utveckla såväl kost och nutrition som verksamheten mot ständig kvalitetsförbättring med våra matgäster i fokus!
Gott teamarbete och laganda är en av våra nycklar till framgång. Tillsammans med kollega skapar du en attraktiv måltid för våra matgäster!
Du förväntas ansvara för kontinuerlig omvärldsbevakning inom området. I Örebro kommun lagar vi mat från grunden, väljer råvaror med omsorg. Vi har högt satta klimatmål och arbetar ständigt med förbättringar!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• utföra alla i kök/restaurang förekommande arbetsuppgifter såväl specialkoster som konsistensanpassade koster
• tillaga, servera och presentera förstklassiga, klimatsmarta luncher
• inköp
• egenkontroll
• aktivt bidra till verksamhetens kvalitetsutveckling
• aktivt arbeta med verksamhetens mål och resultat

Kompetenskrav


• kockutbildning
• erfarenhet av att laga specialkost
• goda kunskaper i vegetarisk matlagning
• goda kunskaper i svenska både tal och skrift på ett sätt så att du kan kommunicera med medarbetare och övrig personal samt skriftligen dokumentera det som verksamheten kräver i våra system
• goda datakunskaper

Som person är du kreativ och har vana att organisera, du förstår vikten av att ständigt vara i utveckling. Du har ett bra förhållningssätt mot gäster och kollegor och förstår att ditt engagemang har avgörande betydelse för våra gästers matupplevelse och vår utveckling. Du tycker om att utvecklas tillsammans med andra och bidrar till arbetsglädje. Du har ett genuint intresse för mat och smaker. Du är intresserad av att bidra till arbetet med våra högt satta klimatmål.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

• erfarenhet av att driva förändrings- och utvecklingsarbete med framgångsrika resultat inom kök eller kostverksamhet
• arbetslivserfarenhet av kommunal verksamhet

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Arbetstid: dagtid, måndag till fredag.

Tillträde: snarast enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen
Demenscentrum är ett vård- och omsorgsboende med 48 platser fördelat på sex grupper riktad till personer med demenssjukdom.
Demenscentrum har fyra boendegrupper med olika specialinriktningar samt två grupper för korttidsvård.
Demenscentrum drivs som intraprenad sedan 2009. Här arbetar ca 70 medarbetare och här finns också eget tillagningskök samt två egna kockar i verksamheten. Vi har en aktiv personalförening där vi tillsammans bidrar för en god trivsel och att vi har kul tillsammans.

Du kan läsa mer om vår verksamhet här: orebro.se/demenscentrum

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb .

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 12 februari.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Resande Masttekniker

Teletekniker
Läs mer Jan 27
Vi söker händiga masttekniker för arbete i mast/torn och på hustak. Främst för montering/swap av 5G utrustning samt rasering av 3G. Förekommer även installation, driftsättning och felavhjälpning på annan radioteknisk utrustning

Om tjänsten
Arbetet utförs självständigt på våra kunders basstationer i mast eller på hustak. Normala arbetsuppgifter är montering/byte av antenner, RRU:er, kopplingsboxar, fiber, DC kablage, antennfästen, kabelstegar, batterier, likriktare och basbandsenheter. 
Kunderna är telekomoperatörer, statliga myndigheter och verk.

Dina personliga egenskaper
Du har teknisk erfarenhet, kanske har jobbat som teknisk montör eller installatör. Som person kan du ta egna initiativ, lösa problem och kan jobba självständigt under eget ansvar. Du besitter en hög arbetsmoral och har en god fysik.
Du har inga problem med arbete på höjd, trånga vindar, hisschakt eller liftar.

Krav för anställning Godkänd bakgrundskontroll och svenskt medborgarskap, utdrag ur belastningsregistret kan krävas.
Körkort B manuell
Erhållet mastintyg med läkarundersökning och medicinska kontroller enligt AFS2019:3 klättring med stor nivåskillnad.
Meriterande
Erfarenhet och utbildning enligt nedan, men inte kravställande för Eltel kan utbilda dig om du har rätt profil och inställning. Mastintyg
Arbete på tak
Rope access
Elarbete som installatör under företags behörighet
Erfarenhet av 3-4-5G installation
Heta arbeten
Förarbevis mobil arbetsplattform, teränghjuling och skoter
BE körkort

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan nu. 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Hasselblad +46 (0)72 325 54 42
På grund av GDPR kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fibersäljare - Snittlön 50 000kr

Hemförsäljare
Läs mer Jan 27
Är du sugen på en karriär inom försäljning där du kan se ordentliga resultat av ditt jobb? Är det viktigt för dig att utvecklas såväl privat som professionellt? Vill du jobba med ett gäng riktigt peppande och drivna kollegor? Låt oss presentera IP-Only!

Arbetsbeskrivning

Som säljare för Sveriges största fiberleverantör IP-Only får du möjlighet att jobba med försäljning genom personliga möten med kunder Face To Face. Här jobbar du med en otroligt eftertraktad produkt mot personer som har ett behov. Detta är en 100% resande tjänst där resor och boende är betalt. Körkort är inte ett krav, men meriterande.

Vi erbjuder

- En heltidstjänst

- Stora utvecklingsmöjligheter

- Höga provisioner utan lönetak

- En säker start med garantilön

- Vidareutbildningar i försäljning och ledarskap

- Möjlighet till tjänstebil

- Aktiviteter, tävlingar och events

Vi söker dig som

- Är flytande i tal och skrift på svenska

- Är målmedveten och drivs av att se resultat

- Är social och klickar enkelt med nya personer

- Älskar att vara på resande fot och upptäcka nya platser

- Körkort är meriterande, men inget krav

Har vi beskrivit dig eller ditt nästa drömjobb? Skicka in din ansökan direkt då vi rekryterar löpande.

Vid frågor angående tjänsten kontakta en av våra rekryteringskonsulter ????

Emmy Zachrisson (mailto:emmy@viasales.com)
076-872 31 42

Roksana Ahmad (mailto:roksana@viasales.com)
072-145 00 40

Ansök nu

Erfaren Fältsäljare till välkända Tele2 - Snittlön 40.000kr

Hemförsäljare
Läs mer Jan 27
Vill du ta nästa steg i karriären? Söker du ett fysiskt och omväxlande uppdrag? Då har du hittat rätt. Just nu letar vi fältsäljare till vårt säljteam. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande runtom i Sverige måndag till torsdag.

Arbetsbeskrivning

Som fältsäljare på VIASALES får du möjlighet att arbeta med några av nutidens största varumärken, bland annat IP-Only, Tele2 och Allente. All försäljning sker via personliga möten och alla besök har aviserats till kunden i förväg. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande i Sverige.

Tjänsten innebär eget ansvar men våra processer och rutiner är tydliga. Du arbetar i tätt samarbete med ett säljteam för att gemensamt, såväl som individuellt, uppnå uppsatta mål. Personlig coaching, teambuilding och uppföljning är en viktig del av din arbetsdag på VIASALES.

Utöver det så har vi lyxen att arbeta med marknadens modernaste schema.. ????
Våra fältsäljare jobbar måndag till torsdag och är LEDIGA VARJE FREDAG! Att uppnå krav och budget är ingen större utmaning för våra säljare på fyra arbetsdagar, därav har vi valt att unna oss tre helgdagar istället för två.

Vi söker dig som

- Som talar och skriver flytande svenska

- Har tidigare erfarenhet av försäljning - i någon form

- Är lyhörd och resultatinriktad

- Har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift

- Körkort är det meriterande men inget krav

Vi erbjuder

- En heltidstjänst

- Lediga fredagar

- Höga provisioner utan lönetak

- En säkert start med garantilön

- En resande tjänst, vi står självklart för alla rese-och boendekostnader

- Vidareutbildningar, workshops och mentorskap

- Belöningar och events. Vi firar allt - med galor, utmärkelser, årliga resor och generösa vinster

- Möjlighet till tjänstebil

Om Viasales

Visales erbjuder ett komplett utbud av kvalitativa försäljningsuppdrag baserad på tre viktiga kanaler: telemarketing, event sales & door sales. Vår företagskultur bygger på ständig utveckling - både privat och professionellt. VIASALES grundades 2013 i Stockholm under namnet Viafield Sweden AB, då med enbart door sales som verksamhetsuppdrag. Idag är vi ett av Sveriges mest erfarna säljbolag inom telemarketing, event sales och door sales.

Ansök redan idag! Ditt driv och din personlighet gör skillnad.

Frågor om tjänsten besvaras gärna av en av våra rekryteringskonsulter ????

Emmy Zachrisson (mailto:emmy@viasales.com)
076-872 31 42

Roksana Ahmad (mailto:roksana@viasales.com)
072-145 00 40

Ansök nu

Oerfaren fältsäljare - Snittlön 35.000kr

Hemförsäljare
Läs mer Jan 27
Vill du göra karriär? Söker du ett fysiskt och omväxlande arbete? Då har du hittat rätt. Just nu letar vi efter en fältsäljare till vårt säljteam. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande i Sverige måndag till torsdag.

Vem vi söker

Vi söker dig som vill jobba med spännande och innovativa säljuppdrag i högt tempo. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. För att bli en framgångsrik fältsäljare hos oss på VIASALES är engagemang, och en vilja att lära, allt du behöver. Det här är jobbet för dig som vill arbeta med försäljning och kommunikation och som tycker om att vara på resande fot.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett team med erfarna säljare som förmedlar tjänster och produkter från några av Sveriges största varumärken, bland annat IP-Only, Tele2 och Allente. All försäljning sker via personliga möten och varje unikt besök har aviserats till kunden i förväg.

Tjänsten innebär eget ansvar, men våra processer och rutiner är tydliga. Du får utbildning, vägledning och arbetar tätt intill erfarna säljare och coacher. Personlig coaching, teambuilding och uppföljning en viktig del av din arbetsdag på Viasales.

Utöver det, så har vi även lyxen att få arbeta med marknadens modernaste schema..????
Våra fältsäljare jobbar enbart måndag till torsdag och är lediga VARJE FREDAG!

Vi söker dig som

- Talar flytande svenska

- Är nyfiken på säljbranschen

- Älskar att vara på resande fot och upptäcka nya platser

- Körkort är meriterande men inget krav

Vi erbjuder

- En heltidstjänst

- Lediga fredagar

- Höga provisioner utan lönetak

- En säker start med garantilön

- En resande tjänst, vi står självklart för alla rese-och boendekostnader

- Härliga kollegor och gemenskap

- Vidareutbildningar, workshops och mentorskap

- Vi firar allt - med galor, utmärkelser, årliga resor och generösa vinster

Om företaget

Viasales erbjuder ett komplett utbud av kvalitativa försäljningsuppdrag baserad på tre viktiga kanaler: telemarketing, event sales & door sales. Vår företagskultur bygger på ständig utveckling - både privat och professionellt. Viasales grundades 2013 i Stockholm under namnet Viafield Sweden AB, då med enbart door sales som verksamhetsuppdrag. Idag är vi ett av Sveriges mest erfarna säljbolag inom telemarketing, event sales & door sales.

Ansök redan idag! Ditt driv och din personlighet gör skillnad.

Frågor om tjänsten besvaras gärna av någon av våra rekryteringskonsulter????

Emmy Zachrisson (mailto:emmy@viasales.com)
076-872 31 42

Roksana Ahmad (mailto:roksana@viasales.com)
072-145 00 40

Ansök nu

Produktionstekniker till Emhart Glass

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Jan 27
Inledning:
Nu har vi en intressant roll som kan passa dig som är innovativ och som vill arbeta på ett företag där utveckling av verksamhet såväl som medarbetare står i fokus. Vi söker en produktionstekniker till Emhart Glass i Örebro, välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Emhart Glass räkning en produktionstekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Emhart Glass. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter
Som produktionstekniker tillhör du ett blandat team sett till erfarenhet och rapporterar direkt till produktionsteknisk chef. Arbetstiden är förlagd till dagtid. 

Dina arbetsuppgifter kommer innebära: 

•  Att utveckla och förbättra mot stabila och förutsägbara produktionsprocesser på kort och lång sikt
• Skapa produktionsprocesser för nya produkter
• Säkerställa kvalitet i produktionen
• Övervaka och rapportera dagliga KPI:er, såsom säkerhet och kvalitet
• Att utifrån eventuella kundreklamationer göra korrigeringar i produktionen
• Samarbeta med övriga organisationen samt med leverantörer

Vi söker dig som:

har en maskinteknisk ingenjörsutbildning eller motsvarande samt tidigare erfarenhet från arbete med skärande bearbetning inom produktionsteknikområdet. Tjänsten kräver att du har god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska, i tal såväl som skrift. 

Det är meriterande om du har erfarenhet från Master CAM-programmering, CAD, FANUC styrsystem samt kunskaper inom LEAN. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet samt gärna ha arbetat i material- och planeringssystem liknande IFS eller SAP. 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Emhart Glass. Du är positiv och har en öppen attityd till förändring samt en god förmåga till samarbete med andra, samtidigt som du tar egna initiativ och kan arbeta självständigt. Ditt arbete utför du noggrant och systematiskt. Du kommer gärna med idéer men tummar aldrig på kvaliteten. 

START: Enligt överenskommelse 
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Produktionstekniker | Jefferson Wells | Hallsberg

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Jan 27
Har du en ingenjörsutbildning inom maskinteknik? Vill du dessutom ha ett spännande och utmanande arbete på ett världsledande företag? Då kan vi ha den perfekta utmaningen för dig. Just nu söker vi på Jefferson Wells dig som vill ta dig an ett roligt uppdrag som produktionstekniker till vår kund inom fordonsindustrin i Hallsberg utanför Örebro. Välkommen med din ansökan!

Start: Omgående
Uppdrag: Konsultuppdrag under 6 månader med mycket god chans till övertag av kund.
Ort: Hallsberg utanför ÖrebroOm uppdraget:

I rollen som produktionstekniker kommer du tillhöra gruppen för montering. Teamet har som ansvar att bereda in och produktionssätta nya och ändrade produkter för att supportera den dagliga driften. I rollen som produktionstekniker kommer du ha supportansvaret ut mot monteringens förmonteringsstationer. Det innebär att supportera avdelningen med produktionsteknisk kunskap för att avdelningen skall nå sina uppsatta mål.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:

* Arbeta med tidsstudier.
* Kalkylera monteringstider.
* Planera för att ta emot konstruktionsförändringar.
* Förbättra monteringen med avseende på effektivisering av processerna.
* Ergonomi samt ytoptimering.Vem är du?

För att passa för rollen tror vi att du har lätt för att samarbeta och samverka med din omgivning för att nå mål- och resultat, och förmedla kunskap till övriga inom organisationen. Du kommunicerar på ett öppet och ansvarfullt sätt och kan jobba självständigt och ta ansvar. Vi ser att du är en innovativ och nyfiken person som vill och kan få saker att hända.

Vi tror dessutom att du har:

* Utbildning som universitets- eller högskoleingenjör med maskininriktning.
* Erfarenhet eller kunskap inom industri och som produktionstekniker.
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
* Meriterande för roller är kunskap i CAD och affärssystemet SAP.Ansökan:

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila ansvarig Talent Acquisition Specialist Lovisa Karlsson på lovisa.karlsson@jeffersonwells.se.Om Jefferson Wells:

Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas i olika uppdrag i olika branscher. Vi på Jefferson Wells tillhör en stor koncern och får in många spännande uppdrag inom olika branscher, därmed ökar möjligheten för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team av konsultchefer, kandidatspecialister med mera. Det är viktiga för oss att våra konsulter känner sig delaktiga, därför anordnar vi kontinuerliga konsult- och nätverksträffar samt AW:s.

Ansök nu

Diabetessjuksköterska Endokrinologi- och Diabetesmottagningen, USÖ

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 27
Vi söker diabetessjuksköterska till Endokrinologi- och Diabetesmottagningen inom Verksamhetsområde medicin, Universitetssjukhuset Örebro. Kom och jobba hos oss och var en del av vårt diabetesteam!
Här träffar du i huvudsak personer med typ 1 diabetes men även graviditetsdiabetes och typ 2 diabetes. I diabetesteamet ingår erfarna och engagerade diabetessjuksköterskor, kurator, fotterapeuter, dietist och läkare i ett nära samarbete. Denna patientgrupp stöter du på överallt i vården. Att arbeta som diabetessjuksköterska är ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete. En enorm utveckling vad gäller medicintekniska hjälpmedel i diabetesvården pågår. Vi kan med andra ord erbjuda dig ett arbete där du har stor möjlighet att utvecklas inom området.

Verksamhetsområde medicin är ett av universitetssjukhusets största och är organisatoriskt uppdelad i fem sektioner; endokrinologi och diabetes, gastroenterologi, hematologi, nefrologi, samt allmän internmedicin. Här vårdas patienter med bland annat diabetes, mag-/tarmsjukdomar, blodsjukdomar, njursjukdomar, samt patienter som behöver akut internmedicinsk vård, ofta äldre och multisjuka patienter. Varje sektion har en öppenvårdsmottagning. Här finns också tre vårdavdelningar för inlagda patienter.
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Diabetessjuksköterska Endokrinologi- och Diabetesmottagningen, USÖ

Arbetsuppgifter

Regelbundna återbesök i form av fysiska besök, telefonbesök och digitala besök
Rådgivning via telefon eller digitalt
Grupputbildning för patienter i mindre och större grupper vid tex start och uppföljning av insulinpumpbehandling och kolhydraträkning
Graviditetsdiabetes i samarbete med specialistmödravården
Konsultverksamhet mot övriga sjukhuset
Föreläsningar till personal när önskemål finns


Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med utbildning i diabetesvård 15-30hp. Du är engagerad i ditt arbete, du har god samarbetsförmåga men tycker även om självständigt arbete. Du vill utvecklas och vill vara med och utveckla vården på enheten. Kontakta oss gärna vid frågor.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Farmaceut Apotek Hjärtat Marieberg Galleria, Örebro

Farmaceut/Apotekare
Läs mer Jan 27
Om Apotek Hjärtat Apotek Hjärtat vill ge varje kund en bättre hälsa och ett större välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. För att komma dit krävs det att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi arbetar tillsammans för att testa nya vägar och genomföra kreativa idéer. Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt.

Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med nästan 400 apotek runt om i landet. Omsättningen är cirka 13 miljarder kronor och vi är en del av ICA gruppen.


Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Lynn Dahlberg berättar:

Välkommen till Apotek Hjärtat i Marieberg Galleria, Örebro. Nu söker vi en glad, pigg och engagerad farmaceut. För mig som chef är det viktigt, att i sitt arbete, alltid ha kunden i fokus. En god samarbetsförmåga, flexibilitet och självständighet är egenskaper jag värderar högt. Apoteket har en stor egenvårdsavdelning och det är en fördel om du har intresse av egenvårdsfösäljning. Det finns stora möjligheter att få utökade ansvarsområden, som till exempel läkemedelsansvarig.Vi jobbar ständigt för att utveckla vår verksamhet och på det här apoteket har du, tillsammans med mig och teamet, chansen att få vara med i framkant när vi bygger ihop vårt digitala och fysiska kunderbjudande.Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller deltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaciansvarig farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

I din roll som farmaciansvarig på Hjärtat så coachar du dina kollegor så att rådgivning, försäljning och effektivitet på apoteket ständigt förbättras i nära samarbete med säljansvarige på apoteket. Som farmaciansvarig ansvarar du för kompetensutveckling inom farmaci på din arbetsplats. Du ansvarar för eller stöttar apotekschefen i kontakterna med lokal sjukvård, och är en god förebild i kundmötet samt tillvaratar och sprider vardagskunskap i syfte att förbättra kvalitet, kundupplevelsen och öka försäljningen.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du! Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat? På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår? podd !

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Ansök nu

Solcellsmontör till Sesol i Örebro!

Träarbetare/Snickare, utan yrkesbevis
Läs mer Jan 27
Vill du vara en del av ett växande företag som erbjuder bra utvecklingsmöjligheter samt bidra till att våra kunder producerar sin egen el från solceller? Skicka då in din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Om jobbet
Som en del i ett team är ni företagets ansikte utåt när ni installerar anläggningarna ute hos kund. Arbetet tar till största del plats ute hos olika kunder i Örebro och du arbetar utomhus på hustak. Din uppgift kommer bestå av att montera och installera solpanelerna på tak samt förbereda för elektrikern. Det är ett varierande arbete med många olika moment. Resor med övernattning kan förekomma.

Du erbjuds, vid start, relevant utbildning i att bygga byggnadsställningar och höghöjdsarbete, tidigare erfarenhet av detta är givetvis meriterande. Så småningom kommer du även att erbjudas spännande utvecklingsmöjligheter samt vara delaktig i planering och mer avancerade monteringsmoment.Vem är du?
Detta är ett fysiskt krävande arbete, som sätter stora krav på din förmåga att arbeta med kroppen, händerna och olika verktyg.

Du ingår i ett team av två eller tre solcellsmontörer därav lägger vi stor vikt vid att du är bra på att samarbeta, kommunicera, hantera feedback och framför allt att du tycker om att hugga i och jobba hårt. Arbetet med att montera solpaneler på tak kan innebära oväntade utmaningar vad gäller yta, mått och dylikt, vi letar därför efter dig som är lösningsorienterad, vågar ta egna initiativ och komma med kreativa idéer. Givetvis ser vi också att du är flexibel, snabblärd och att du bidrar med en god stämning till ditt team, och vid eventuell kundkontakt.Krav för att söka tjänsten
- Erfarenhet av montagejobb, snickeri, takläggning eller liknande
- Att du har B-körkort
- Att du behärskar det svenska språket i tal och skrift
Följande är meriterande
- Utökad B-körkort - B96 eller BE
- Erfarenhet av ställningsbyggnation
- Erfarenhet av solcellsmontage
Vad erbjuder vi dig?
- Mycket frihet under ansvar
- Goda möjligheter till utveckling
- Varierande vardag med olika typer av installationer hos våra kunder
- Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Sesol och vår utveckling
- Goda förmåner och arbetsvillkor
- Delta i diverse tävlingar med bonussystem
Om anställningen
Lön: Fast lön

Placering: Örebro

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Anställningsvillkor: Heltid, 6 månaders provanställning.

Arbetstider: Måndag-fredag 07-16.Ta chansen till ett roligt, fysiskt jobb, med goda möjligheter till att utvecklas och växa.

Välkommen med din ansökan!

OBS: Ansökan tas endast emot via vår hemsida.Om Sesol AB
Vi är en trygg partner för dem som ska investera i solceller, elbilsladdare eller batterier.

Vi är idag över 900 medarbetare. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping, vi har också etablerat oss i bland annat Kalmar, Helsingborg, Stockholm, Göteborg, Örebro, Uppsala, Norrköping och Karlstad.

Varje dag levererar vi anläggningar med högsta kundnöjdhet i fokus. Eftersom fler och fler får upp ögonen för solceller, elbilsladdare och batterier så innebär det att vi arbetar med anläggningar i alla storlekar, från en helt vanlig villa till stora parker. All vår personal är behörig och anställda direkt i Sesol vilket är viktigt för oss för att kunna leverera den kvalité vi står för som företag. Vi kan stolt säga att vi är en helhetsleverantör, på riktigt.

Vi tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetare med utbildning och certifiering.

Ansök nu

Starta en ny karriär som företagssäljare på Bonnier i Örebro!

Innesäljare
Läs mer Jan 27
Nu söker vi på Bonnier i Örebro nya företagssäljare. Vill du vara en del av framgångssagan som säljarna på Bonnier i Örebro står för? Tycker du också att det är viktigt att ha roligt och trivas på jobbet? Oavsett om du har tidigare erfarenhet från försäljning eller inte. Kan du bli vår nästa stjärnsäljare? Tveka inte att skicka in en ansökan redan idag! ????
Som en del av Nordens största mediekoncern, Bonnier AB, har Bonnier Business Media Sales växt och utvecklats i raketfart sedan starten 2014. Då med ett kontor beläget i Västerås med fem anställda till att idag ha över 120 anställda fördelat på våra fyra kontor i Västerås, Örebro, Norrköping och Eskilstuna. Nu satsar vi ytterligare och expanderar på flera befintliga orter. Vår vision är att bli den ledande säljorganisationen inom hela Bonnier koncernen och med en total försäljning på 115 miljoner under 2021 finns det inget som kan stoppa oss. ?????
Vi erbjuder dig:
En heltidstjänst på vårt fräscha och moderna kontor mitt i centrala Örebro.
Utvecklingsmöjligheter inom hela Bonnier koncernen och en språngbräda direkt in i mediabranschen.
Möjligheten att påverka din egen lön genom garantilön och en obegränsad provisionsmodell.
Utbildning i modern företagsförsäljning av våra säljcoacher och säljledare med över 10 års säljerfarenhet.
En fantastiskt rolig arbetsplats med magiska kollegor, roliga aktiviteter och säljtävlingar.
Friskvårdsbidrag á 3000:- om året.
Trygga arbetsvillkor motsvarande ett kollektivavtal genom branschorganisationen Kontakta.Vi tror att Bonniers nästa stjärna:
Är bra på, och tycker det är roligt att bygga relationer och kommunicera med kunder och kollegor.
Är resultatinriktad och drivs av att sätta upp mål att jobba efter, och fira när de målen nås ????
Trivs i en arbetsmiljö med högt tempo. Där stämningen på arbetsplatsen, hänget med kollegorna och peppandet under säljtävlingarna går hand i hand med att prestera gentemot kund och lyckas med sin försäljning.
Behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift.

Om tjänsten:
Som säljare på Bonnier arbetar du måndag-torsdag, 8.00-17.00 och fredag 8.00-15.45. Du startar arbetsveckan måndag morgon tillsammans med dina kollegor på vårt fräscha kontor mitt i centrala Örebro. Förmodligen inleds veckan med lite pingis med kollegorna eller med en härlig gemensam frukost. Därefter har hela teamet en gemensam uppstart och tillsammans går ni igenom veckans och dagens mål. Du kommer sedan dagligen att prata med företagare i Sveriges näringsliv via telefon och erbjuda dem prenumerationer på några av våra största bransch- och lokaltidningar som Dagens Industri, Närkes Allehanda och Sydsvenskan för att nämna några. På vårt Örebrokontor arbetar vi med varmkundsförsäljning vilket innebär att kunden du ringer på något sätt har visat intresse för vår produkt tidigare. Arbetsdagen varvas med försäljning, coachande säljmöten, egna studier kring produkten du säljer och roliga aktiviteter och säljtävlingar.
Övrig information:
Titel: Företagssäljare / Relationship manager
Sysselsättningsgrad: Heltid
Lön: Garantilön + provision och bonus
Vi jobbar målmedvetet med frågor som berör mångfald och jämställdhet och ser gärna att det även är en drivkraft för dig. Bonnier Business Media Sales vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan! ????

Ansök nu

Instruktör till Karolinska gymnasiet, Kvinnerstaområdets stall

Djurskötare, häst
Läs mer Jan 27
Har du ett stort engagemang för hästar och vill arbeta med stallskötsel under helger? Då vill vi att du söker tjänsten som Instruktör till Kvinnerstaområdets stall!

Om tjänsten

I den här tjänsten kommer du att arbeta på Kvinnerstaområdets stall under helger för att ta hand om våra 12 hästar. I arbetet får du också ansvara för att stallet sköts och håller ett fint skick även under helger. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• arbeta i stallet under helger
• ta hand om hästarna
• vanligt förekommande arbetsuppgifter i stallskötsel

Kompetenskrav

• avslutad gymnasieutbildning
• erfarenhet av stall- och hästskötsel
• B-körkort

För att passa i rollen behöver du vara självgående och driven i ditt arbete och själv kunna strukturera ditt arbete på bästa sätt då rollen innebär ensamarbete i stallet. Vidare är du en flexibel person som kan anpassa och ändra ditt arbetssätt utifrån förutsättningar under arbetspasset. Vidare behöver du också kunna förhålla dig lösningsfokuserad. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Omfattning och tillträde
Anställningsform: särskild visstidsanställning

Sysselsättningsgrad: 10-20%

Tillträde: enligt överenskommelse t.o.m. januari 2024

Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen
Karolinska gymnasiet är en av Örebro kommuns fem gymnasier. Skolan har en anrik historia och ligger mitt i centrala Örebro. Ca 900 elever och 100 anställda har skolan som sin arbetsplats. På skolan finns utbildningar på de högskoleförberedande estetiska, naturvetenskapliga, samhällsvetenskapliga programmen samt yrkesprogrammet naturbruksprogrammet som är förlagd i Kvinnerstaområdet. 

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.

Övrig information
Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 5 februari. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Medicinsk vårdadministratör Röntgenkliniken, Universitetssjukhuset Örebro

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Jan 27
Vi söker dig som vill ha ett mycket varierande arbete som medicinsk vårdadministratör på Röntgenkliniken, Universitetssjukhuset Örebro.
Röntgenkliniken är en länsklinik vilket innebär ett nära samarbete inom röntgenverksamheten inom regionens tre sjukhus - Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Sekretariat finns på alla våra tre enheter och vi har ett nära samarbete, tillsammans är vi 20 medicinska vårdadministratörer, en assistent och en länsövergripande enhetschef. Denna tjänst är placerad på enheten på USÖ.

Verksamhetsområde röntgen och sjukhusfysik har ett nära samarbete inom röntgenverksamheten inom regionens tre sjukhus - Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Röntgen utför bilddiagnostik och intervention samt deltar i patientens utredning, behandling och screening. Vi utför cirka 195 000 undersökningar per år och utgör en viktig del inom den medicinska diagnostiken. Vi jobbar aktivt för att utveckla forskningen om området radiologi. Sjukhusfysik har verksamhet inom strålbehandling, röntgendiagnostik och nuklearmedicin och vi arbetar med strålskydd samt deltar aktivt i forskning som bedrivs vid Universitetssjukhuset Örebro.
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har cirka 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Medicinsk vårdadministratör Röntgenkliniken, Universitetssjukhuset Örebro

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i en grupp MVA som arbetar efter rullande schema med mycket omväxlande arbete. Våran styrka är att vi delar på alla arbetsuppgifter och därför lätt kan ställa upp för varandra vid sjukdom och ledighet.
Våra arbetsuppgifter består av telefonservice, bildhantering, tidboksarbete, receptionsarbete. En del medicinsk dokumentation förekommer i röntgens patientadministrativa system. Stort fokus ligger på service till andra avdelningar och sjukhus, vi jobbar mycket med bild och text och har stort kontaktnät i hela landet.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Du ska med godkända betyg genomgått medicinsk vårdadministratörsutbildning, läkarsekreterarutbildning eller medicinsk sekreterarutbildning. Du bör ha goda kunskaper i de vanligaste förekommande datorprogrammen. Du bör ha goda kunskaper att i skrift uttrycka dig i svenska språket/medicinsk terminologi.
Vi söker dig som är en engagerad, självständig och flexibel person. Du ska ha lätt för att samarbeta, hög social kompetens och ett trevligt bemötande mot patienter och personal. Vi ser att du är noggrann, ansvarstagande och är serviceinriktad. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet.

Ansökan

Urval och intervjuer sker fortlöpande.
Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Enhetskoordinator till Enhet Adolfsberg/Odensbacken

Tandhygienist
Läs mer Jan 27
För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra värdeord: Samarbete, Utveckling och Professionalism.
Välkommen till oss på Enhet Adolfsberg/Odensbacken. Vi söker dig som tillsammans med övriga medarbetare vill driva enhetens utveckling in i framtiden. Enheten består av en helt nyrenoverad klinik i Adolfsberg som har 10 behandlingsrum, samt en renoverad klinik i Odensbacken som har 5 behandlingsrum, vi bemannar även kliniken på fängelset i Kumla 1-2 dagar i veckan. På enheten är vi i dagsläget ca 30 medarbetare och har totalt cirka 13 500 patienter.

Folktandvården Region Örebro län arbetar aktivt med förebyggande tandvård och Frisktandvård, allt för att våra länsinvånare ska få en så bra munhälsa som möjligt. Vi erbjuder tandvård på 21 allmäntandvårdskliniker och 8 specialisttandvårdkliniker. Vi har ett tandtekniskt laboratorium, en folkhälsoenhet, en utbildnings- och forskningsenhet som är nära knuten till Örebro universitet. Totalt arbetar cirka 600 medarbetare inom Folktandvården Region Örebro län.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Enhetskoordinator till Enhet Adolfsberg/Odensbacken

Arbetsuppgifter

Rollen som enhetskoordinator innebär att vara ledningsstöd till ansvarig verksamhetschef samt att delta i enhetens ledningsgrupp. I arbetet ingår bland annat samordningsansvar för de administrativa uppgifterna som t ex personalplanering, schemaläggning, hantering av uppgifter i det personaladministrativa systemet Heroma, inköp och förrådshantering samt operativt ansvar för vårdsystem/IT-frågor.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Du har lämplig tandvårdsexamen, t.ex. som tandsköterska eller tandhygienist.
Vi söker dig som är en noggrann, strukturerad och driven person med god samarbetsförmåga och kommunikation, som tar eget ansvar och trivs med varierat arbete. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Du har givetvis god datakunskap och god dokumenterad erfarenhet av att arbeta i Windowsmiljö, samt behärskar svenska språket väl i tal och skrift (nivå C1).
Vi värdesätter ett genuint intresse för ett nära samarbete med klinikens medarbetare med fokus på verksamhetens organisation och utveckling.
Anställningsinformation:
Tillsvidareanställning i din grundprofession med placering som enhetskoordinator om längst 4 år med möjlighet till förlängning.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Välkommen till Folktandvården

https://www.regionorebrolan.se/folktandvarden

Ansök nu

BI-/Integrationsutvecklare till Textilia

Systemanalytiker/Systemutredare
Läs mer Jan 27
Vi söker dig som drivs av att skapa IT-lösningar för att effektivisera verksamheter och som vill vara med på vår fortsatta resa för att utveckla Textilia med hjälp av data.

I den här rollen kan du utgå ifrån vårt tvätteri i Rimbo eller huvudkontoret i Örebro och du har även möjlighet att jobba på distans under veckorna - anpassat efter ditt arbete.

Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos Textilia.

Om rollen 
På Textilia har vi ett starkt miljöfokus, vi vill vara med och göra världen till en bättre plats och vi är övertygade om att vi med hjälp av data kan göra det. 

Genom att använda data har vi redan idag koll på data kring våra processer och textilier och det är här du har möjlighet att bidra med din kompetens till att göra oss ännu bättre. Det finns en tydlig strategi kring målen framåt inom BI- och integrationsområdet på Textilia där den här tjänsten har en självklar nyckelroll.

I den här rollen har du möjlighet att påverka, förvalta, utveckla och driva ditt arbete med hjälp av de processer som idag finns på plats. Men även, med fördel, använda dig av den senaste tekniken och lösningarna inom området, på en framåtlutad, långsiktig och högt siktande arbetsplats. 

Vi är idag ett team på sju personer som utvecklar och tar hand om IT-system och infrastruktur och behöver nu förstärka gruppen med din kompetens inom BI- och integrationsutveckling.

Vem är du?
Du har erfarenhet inom Microsoft BI, Server och datalager och du har ett intresse av att effektivisera och digitalisera verksamheter genom data.

De kunskaper och erfarenheter som vi ser att du bör ha är:

- Datalager/DWH
- Power BI och SSRS
- ETL (SSIS)
- -databaser och -utveckling, främst Microsoft Server
- Svenska och Engelska flytande i tal och skrift

Med fördel har du även dessa kunskaper och erfarenheter:

- Molnbaserad teknologi (Azure/AWS/GCP)
- Erfarenhet från processindustrin

Du är en person med ett tekniskt intresse och nyfikenhet, med en vilja och engagemang att lära dig mer. Dels inom teknik men framför allt inom Textilias verksamhet och dess processer.

Du är prestigelös och delar gärna med dig av dina kunskaper till andra. Du räds inte nya utmaningar samtidigt som du inte har några problem med att ta dig an våra befintliga BI-lösningar och processer.

Placering är antingen på vårt huvudkontor i Örebro eller vårt tvätteri i Rimbo och du har möjlighet att arbeta på distans några dagar i veckan, anpassat efter ditt arbete.

Resor kan förekomma till våra fabriker runtom i Sverige.

Tillsammans klär vi Sveriges vardagshjältar
Textilia erbjuder smarta, miljövänliga och kostnadseffektiva textilservicelösningar för kvalitetsmedvetna kunder främst inom vård och omsorgssektorn.

Det betyder att vi varje dag tvättar och levererar över 100 ton arbetskläder och textilier över hela landet och får många hårt arbetande människor att känna yrkesstolthet och värdighet mitt i en tuff verklighet.

Vi är ca 700 anställda, vi finns på åtta orter i Sverige och omsätter cirka 750 mkr per år.

Information om ansökan

Urval sker löpande, vid frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Lisa Beckman, AxÖ Consulting, på telefonnummer + 46 (0)723 83 88 53 eller via mail, lisa.beckman@axoconsulting.se. 

Varmt välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Teknisk rådgivare inom IT/ Kundansvarig till Ricoh IT Partner

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jan 27
Skulle du kalla dig erfaren inom nätverk och infrastruktur? Har du jobbat kund nära och samtidigt haft ett coachande ledarskap för medarbetare? Vi söker en person som kan komma in och driva ett förändringsarbete ute hos Ricoh IT partners kunder. Det här är jobbet för dig som vill ha hela paketet, fantastiska medarbetare, härliga kunder samt ett arbete där ingen dag är den andra lik. Missa inte chansen, sök idag!

OM TJÄNSTEN
I rollen som kundansvarig IT-konsult på Ricoh kommer du att jobba klientnära med att ta hand om IT-miljön ute hos kunder. Arbetet handlar till stor del om att agera rådgivande och stöttande samt att optimera kundens användning och upplevelse av IT-tjänster. Du har den huvudsakliga kontakten med de kunder som du är ansvarig för och jobbar med systemförvaltning, säkerhet, konfiguration och kundanpassningar ute hos kunden.

ARBETSUPPGIFTER
- Genomföra behovsanalyser, utvecklingsarbeten samt att ge förslag på förändringar av IT-miljön.
- Förbereda och leverera produkter till kunden samt installera, koppla upp och migrera in klienter.
- Hjälpa kunden att utveckla IT-system, att nyttja systemen smartare samt instruera och utbilda kundens personal inom olika program och IT-system vid behov.

Kunderna finns huvudsakligen inom Örebro län, men resor kan även förekomma till andra orter. Arbete sker såväl ute hos kund som på Ricohs huvudkontor på Aspholmen i Örebro. Du kommer att bli en del av ett kompetent team av IT-konsulter som gärna delar med sig av sin kunskap.

VI SÖKER DIG SOM
- Har någon form av IT-utbildning
- 3-5 års arbetslivserfarenhet av liknande jobb
- Talar flytande svenska och engelska i tal och skrift
- Har B-körkort

Du gillar att jobba med IT-miljön ute hos kunder. Vi ser gärna att du har generalistkompetens inom IT-området samt kompetens inom ett eller flera av följande områden:


* Microsoft 365 suite & cloud security services
* Kommunikationstjänster (SharePoint Online och Teams)
* Active Directory
* Nätverkstjänster
* Virtualisering, Storage och Backup (VMware vSphere, Veeam)


För att passa in hos Ricoh It Partner bör du vara:


* Relationsskapande
* Problemlösande
* Kommunikativ
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Enligt Överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Örebro


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Ricoh IT-Partner

Ansök nu

Designer/Originalare

Designer
Läs mer Jan 26
Vill du vara en del av ett av Nordens ledande profilföretag? NeH Svenska AB fortsätter att expandera och vi behöver nu förstärka vårt team med en driven Designer / Originalare till vårt kontor i Örebro. Vill du bli en del av NeH?
Vilka är vi?
NeH är en av Nordens ledande leverantörer av profilprodukter och varumärkesupplevelser som hjälper våra kunder att öka sin försäljning och stärka sitt varumärke. Vi förser företag, förbund, evenemang och de flesta landslag med allt från unika match- och träningsställ, arbetskläder, profilprodukter, souvenirer till exponeringsmaterial och LED-lösningar. Vi arbetar både med nationella och internationella kunder och strävar hela tiden att förse dem med hållbara lösningar.
Vi söker nu en person som vill vara med i vårt vinnande team och ständigt utveckla företagets erbjudande. Vårt huvudkontor ligger beläget på Nasta Herrgård i Örebro och vi har vår produktion och logistik placerad i Marieberg. På Nasta Herrgård finns även lokalen Studion där denna tjänst är placerad. Här arbetar design, produktutveckling och IT tillsammans.
Kort om tjänsten:
Vi söker nu ytterligare en kollega för att arbeta med våra designers. På avdelningen är det varierande arbetsuppgifter med uppgifter inom både original- & designarbeten, därav är vi öppna för ansökningar från dig som har erfarenhet av endera yrkesrollen eller båda. Vi har goda möjligheter att anpassa rollerna och arbetsfördelningen på avdelningen efter tänkt rekryterings kunskap/erfarenhet.
Genomgående sker arbetet ofta i ett högt tempo där det gäller att kunna arbeta både effektivt och kreativt.
Uppdragen är av varierande karaktär, allt från enskilda profilprodukter till större omprofileringar för stora kunder och kända varumärken. Exempel på arbetsuppgifter är att färdigställa tryckfärdiga filer, skapa korrektur/artwork samt arbeta fram koncept/presentationer. Även att branschen är dynamisk och att vi verkar inom flera olika affärsområden gör arbetsuppgifterna varierande.
Du är en stresstålig person som ska fungera väl i ett sammansvetsat team, samtidigt kräver tjänsten att du kan arbeta både noggrant och självgående med dina tilldelade arbetsuppgifter.
Vi söker dig som har rätt inställning, samt gärna grundläggande kunskaper och intresse inom merchandise, design och kläder.
Kvalificerande är erfarenheter/utbildning inom:
- Design och grafisk formgivning
- Tryck- och printproduktion
- Goda kunskaper inom Adobe Illustrator samt Adobe Photoshop
- Flytande svenska i tal och skrift
Detta erbjuder vi dig:
- Ett marknadsledande företag med välkända och etablerade kunder.
- Du får arbeta med och representera bolagets varumärke och dess koncept.
- Möjlighet till personlig utveckling och påverka Din egen karriär.
- Bli delaktig i ett vinnande team.
- Möjlighet till träning i anslutning till kontor.
Placeringsort: Örebro (kontoret Nasta Gård)
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2023-02-28
(Urvalsprocessen kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag).
Läs gärna mer om oss på www.neh.com.
Skicka in Ditt CV och personliga brev till hr@neh.com, finns portfolio på tidigare arbeten tar vi gärna mot även det. MÄRK din ansökan i ämnesfältet med "Designer/Originalare".
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: hr@neh.com

Ansök nu

Säljare - Centrala Örebro

Telefonförsäljare
Läs mer Jan 26
Verkar försäljning intressant, eller har du kanske redan ett brinnande intresse för försäljning och vill bli en del av ett fantastiskt säljteam? Just nu letar vi efter nya talanger till våra säljteam i Örebro.

Här får du möjlighet att representera några av de största varumärkena inom telekom där du som säljare förmedlar attraktiva lösningar och tjänster via telefon till våra kunder.

Devi söker dig som är:
- Duktig på att bygga relationer
- Utåtriktad med en stark tävlingsinstinkt
- Självständig och resultatinriktad
- Bekväm med att ta kontakt över telefon

Devi erbjuder dig:
- En gedigen säljutbildning med fokus på personlig utveckling samt coaching.
- Spännande utvecklingsmöjligheter både på ett professionellt och personligt plan.
- En inspirerande, varierad och tävlingsinriktad arbetsmiljö.
- En attraktiv lönemodell utan tak, med garantilön + höga provisioner
- Kontor i centrala Örebro
- En familjär företagskultur med stark teamkänsla.

Ansök nu för att påbörja din säljkarriär och uppnå din fulla potential tillsammans med oss. Med känsla och förnuft, det är vi. Devi!

Ansök nu

Jobba Som Festsäljare

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Jan 26
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du ren svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter & har körkort
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Kundservicemedarbetare – vid behov!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jan 26
Vi söker medarbetare som är i början av sina studier och vill jobba extra under terminer och lov samt bygga en långsiktig relation med oss. Vi söker dig som vill ingå ett engagerat team och leverera service i världsklass!

Som medarbetare på kundservice ingår du i ett outsourcat kundserviceteam med ansvar för kommunikation med slutkunder inom retail. Du för en löpande dialog med kunderna och hanterar ärenden kopplade till deras order, leverans, lagersaldo, betalningar, reklamationer, kundprogram och massa annat. Kommunikationen med kunder sker via telefon, chatt, mejl och sociala medier.

Kvalifikationer

- Talar och skriver flytande på svenska och engelska
- Goda IT-kunskaper och erfarenhet av digitala kommunikationskanaler

Meriterande

- Erfarenhet av kundservice
- Erfarenhet av arbete i ärendehanteringssystem
- Utbildad i kundkommunikation

Som person visar du ett stort engagemang för dina ansvarsområden och teamets gemensamma mål. Du är duktig på att samarbeta och har ett lösningsorienterat förhållningssätt där kvalitet och god service är vägledande i din roll. Det är viktigt att du har rätt inställning, vilja och engagemang. Vi söker dig med personlig mognad, social förmåga och en positiv livssyn.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med en öppen och professionell kultur där värderingarna samarbete, professionalism, integritet, kundfokus, humanism och utveckling genomsyrar vårt sätt att arbeta. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder för den som vill, goda möjligheter att utvecklas inom olika delar i Sonats verksamhet. Hos oss får du friskvårdsbidrag, förmånliga priser på massage, gym på kontoret samt gemensamma träningsaktiviteter. Dessutom har vi en Sonatakademi med företagsgemensamma utbildningar och arbetar löpande med mätningar på teamnivå för att stämma av medarbetarnas välmående och engagemang på jobbet. En gång i månaden bjuder vi på fredags-frukost och givetvis träffas vi årligen för sommar- och julfest.

Sonat är ett bolag verksamt inom supply chain management med kompetens och tjänster inom såväl konsulting som outsourcing, där vi är kundens partner på både strategisk och operativ nivå. Vi tar ett helhetsansvar, från framtagning och utveckling av strategier till implementering och drift. Outsourcingsverksamheten fungerar som våra kunders interna avdelning för bland annat varustyrning till butiker, kundservice, transportplanering, materialanskaffning och kontrolltorn för både e-handel och B2B.

Anställningsform

Allmän visstidsanställning (varierande omfattning/efter behov) och vi följer kollektivavtal.

Start

Enligt överenskommelse. Urval sker löpande.

Placering

Vårt kontor ligger centralt beläget i Örebro på Fabriksgatan 24.

Arbetstider

Varierande arbetstider. Kundservice bemannas vardagar (08-21), lördagar (10-18) och söndagar (11-18).

Har du några frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till ansvarig rekryterare Micaela Bergne på micaela.bergne@sonat.se

Ansök nu

Ledande montör/Elektriker till Takab

Ledande montör, el
Läs mer Jan 26
Är du en erfaren och serviceinriktad elektriker med stort intresse för solenergi? Då ska du jobba hos oss på Takab inom Soltechkoncernen. Vi ska vara det naturliga valet av entreprenör inom tak & sol. Sedan vi blev del av Soltechkoncernen har vi börjat erbjuda solcellsinstallationer, batterilösningar och laddlösningar till våra kunder. Detta är ett affärsområde som utvecklas där du blir vår första elektriker.
Som ledande montör och elektriker på Takab kommer du att ha en delvis administrativ roll och sköter som elektriker elinstallationer relaterat till el, sol, ladd och batteri. Administrativa uppgifter innefattar exempelvis föranmälningar, installationsmedgivanden, myndighetskontakter och besiktningar.
Du arbetar inte fysiskt med panelinstallation, men övervakar och har hand om kontrollprogram avseende installation av solcellsanläggningar samt utför relaterade elinstallationer. Detta innefattar exempelvis att koppla växelriktare och slutföra installation av solcellsanläggning liksom att felsöka, koppla, ge service, granska installationer, slutkontrollera och säkerställa installationens kvalitet. Du arbetar ute på olika projekt på olika platser tillsammans med kollegor liksom självständigt. Dina dagar kommer att variera från arbete mot privatkunder, bostadsrättsföreningar och företag och innefattar kundkontakt.
Vårt huvudkontor finns i Falun, men vi genomför projekt i Dalarna, Gävleborg, Uppsala, Västmanland och Örebro län. Din bostadsort kan därför vara inom något av dessa områden.
Din erfarenhet och kunskap är viktig för vår fortsatta framgång. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och mån om att leverera kvalitet inom uppsatta tidsramar. Du har gedigen samarbets- och problemlösningsförmåga med stor drivkraft och ett systematiskt arbetssätt. Vi ser även mycket till personlig lämplighet.
Vi söker dig som har en el-utbildning med minst fyra års erfarenhet inom installation och servicearbeten. Som person är du lösningsorienterad, driven, gillar utmaningar, är ansvarstagande och har en yrkesstolthet för ditt arbete och vill utvecklas i en snabbt växande bransch med stora utvecklingsmöjligheter.
Visst vill du bli en del av Takab och Soltechkoncernen? Skicka in din ansökan idag.
För att passa i rollen som elektriker har du:
· Behörig elektriker (AL)
· Branscherfarenhet är ett starkt plus
· B-körkort
· Goda kunskaper inom office-paketet
· God nivå vad gäller tal och skrift på både svenska och engelska
Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Samtal och mail från externa rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes.
För mer information kontaktar du: Jon Onsbacke, jon.onsbacke@takab.nu
Välkommen med din ansökan!
Takab – Framtidens takentreprenör! Vi utgår från Falun, men har hela Mellansverige som marknad. Takab utför nyproduktion, renovering och servicearbeten på papptak, plåttak och tegeltak. Vi erbjuder även solceller, batteri och laddlösningar! Vi skall vara det naturliga valet av entreprenör oavsett kundens storlek eller behov. Bland våra kunder finns både privata och kommersiella fastighetsägare samt byggföretag och servicebolag. Vi arbetar lösningsorienterat med fokus på kunden och ett långsiktigt perspektiv. Takab är en del av Soltechkoncernen.

Ansök nu

Utesäljare till spännande bolag inom dryckeskategorin!

Utesäljare
Läs mer Jan 26
Om jobbet
KORT OM SÄLJKRAFT:
Säljkraft Sverige AB tillhandahåller säljtjänster till leverantörer inom dagligvaru- & servicehandeln. I denna rekrytering samarbetar vi med en ledande aktör inom kategorin dryck. Du kommer erbjudas en rolig och varierande roll med möjlighet att utvecklas!
Du kommer vara anställd av oss, Säljkraft - Sverige men kommer jobba på ett dedikerat uppdrag hos vår kund.

INFORMATION OM TJÄNSTEN:
Vi söker nu en driven och engagerad säljare i Örebro med omnejd. Planerad start under våren.
Du kommer att jobba mot Foodservice och SVH med välkända produkter inom kategori mat & dryck. Tjänsten innebär även närvaro på grossisternas mässor.
För att lyckas i rollen behöver du vara en god förhandlare och en driven affärsman/kvinna. Rollen kräver god strukturerings- samt planeringsförmåga då det är ett högt tempo. Du är positiv, utåtriktad och ha lätt för att skapa goda relationer med både kunder och kollegor. Vidare är du en person som ser möjligheter och drivs av att arbeta självständigt för att nå uppställda mål.
Vi ser även att du har någon form av säljbakgrund. Det är meriterande om du har jobbat med sälj inom Food-service.

DINA HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:
Besöka SVH & Food-service kunder för försäljning av nyheter och ordinarie sortiment, samt skapa ny distribution.
Nykundsbearbetning med målstyrning
Hålla en nära dialog med din teamledare och kollegor runt om i Sverige för att tillsammans hitta en vinnande väg för långsiktig framgång
Bygga kampanjexponeringar och säkerställa rätt produkter i kylar som kund har lånat från uppdragsgivaren

Tjänsten inleds med en 6-månaders provanställning och är därefter tänkt att löpa tillsvidare.

FÖRUTSÄTTNINGAR:
Fast månadslön
Arbetstelefon
Företagsbil
Friskvård
Kollektivavtal


ANSÖKAN:
Missa inte denna chans! Maila oss din ansökan till: ansokan@se-saljkraft.se Rubricera din ansökan med "Utesäljare Örebro”.
Skicka in din ansökan så fort som möjligt då urval sker löpande.

Ansök nu

Semcon North Academy söker ingenjörer som vill utvecklas!

Maskinkonstruktör
Läs mer Jan 26
På Semcon drivs vi av en genuin nyfikenhet på människor och deras beteenden och allt vi gör handlar om människorna som använder våra produkter. Vi kombinerar teknik, användbarhet och design på nya sätt - från kreativa koncept till produktionssystem och digitala informationslösningar.

Semcon Region North (Örebro, Karlstad, Västerås och Borlänge) växer inom flera områden och nu satsar vi ytterligare på kompetensutveckling och samarbete.

Innan mars vill vi växa med ytterligare 10 vetgiriga och drivna ingenjörer med viljan att utvecklas. Därför startar vi till våren 2023 Semcon North Academy inom projektledning, systems engineering och produktionsutveckling. Satsningen är en språngbräda för dig som söker möjligheter att växa inom ngt av ovanstående områden och inom roller såsom:

- Projektledare

- Systemingenjör

- Valideringsingenjör

- Integrationsledare

- Kvalitetsingenjör

- Produktionsutvecklare

- Processingenjör

- Automationsingenjör

Denna kompetenssatsning sträcker sig över 2 år och innehåller utöver ditt konsultuppdrag även utbildningar, kunskapsutbyten och möjlighet till nätverkande. Du får chansen att fördjupa dig inom systems engineering, produktionsutveckling eller projektledning i vår egen metodik XLPM. Dessutom får du en mentor i någon av våra kollegor och blir en del av våra interna nätverk.

För att du ska komma till rätta i din konsultroll är du en person som gillar att träffa nya människor och är duktig på att bygga relationer. Vi tror även att du är en person som värderar ett gott samarbete och som gärna hjälper till där det behövs. Du trivs i nya situationer och jobbar gärna förbättringsorienterat. Med branschens snabba utveckling och nya tekniker motiveras du att göra verklig nytta för människor.

Vi ser att du har en ingenjörsexamen och att du troligen har 2-3 års erfarenhet av arbete inom något av ovanstående områden/roller.

Vad gör oss unika i en värld av valmöjligheter? Vi tror att det är vår kultur. En stark, välkomnande och inkluderande företagskultur gör människor engagerade. Och det är när vi blir engagerade och inspirerade som vi utvecklar de verkligt framstående produkterna och lösningarna. När vi alla är en del av en gemensam företagskultur kan vi tillsammans arbeta mot ett gemensamt mål. Läs mer om vår kultur här: https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/var-kultur/

Vi gör löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan och bli en av de tio som ingår i Semcon North Academy med start våren 2023!

Vid frågor om Semcon North Academy vänligen kontakta Elin Berg på 0736827687 eller elin.berg@semcon.com.

Ansök nu

Installationselektriker

Installationselektriker
Läs mer Jan 26
Entreprenadselektriker
Som elektriker inom entreprenad ingår i ditt arbete att utföra installationer i mindre och större entreprenader, vid nyproduktion, hyresgästanpassningar och renoveringar. Du gör detta med utgångspunkt från entreprenadavtal/arbetsorder enligt fastställda arbetssätt, ritningar och installationshandlingar.
Krav
Du ska ha arbetat minst 2 år som elektriker
Erfarenhet av antingen servicesidan eller entreprenadsidan
ECY-certifikat eller motsvarande
B-Körkort
Svenska i tal och skrift

Meriterande
Erfarenhet som ledande montörLåter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att maila in din ansökan med ditt CV!

Ansök nu

Sjuksköterska, avd 94 Kognitiva sektionen, USÖ

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 26
Vår verksamhet - kanske inte som du tror?
Avdelningen består av 10 vårdplatser. Här utförs bland annat utredning, behandling och specifik omvårdnad av patienter med akuta förvirringstillstånd, minnessvikt, demens och beteendemässiga och psykiska symtom vid demenssjukdom (BPSD). Många av våra patienter är också somatiskt sjuka. Som sjuksköterska på avdelning 94 möter du patienter med exempelvis hjärt-kärlsjukdomar, infektioner, neurologiska sjukdomar, olika tillstånd av mer akut karaktär samt patienter med palliativ vårdinriktning. Teamet, som består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, psykologer och kurator, har ett genuint engagemang och intresse för våra patienter - här ser vi till hela människan och dennes behov!

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Sjuksköterska, avd 94 Kognitiva sektionen, USÖ

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett lärorikt, omväxlande och stimulerande arbete där du som sjuksköterska har stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll samt vara med och påverka och bidra med dina erfarenheter. Som ny medarbetare hos oss får du en personligt anpassad introduktion tillsammans med våra kunniga och erfarna sjuksköterskor. Vi arbetar med utvecklingsarbete och uppmuntrar till personlig och formell kompetensutveckling. Arbete med kvalitet och patientsäkerhet ingår som en naturlig del i det dagliga arbetet. Känns tjänsten intressant? Tveka inte att ta kontakt med oss så berättar vi mer!

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Även du som läser sista terminen på sjuksköterskeprogrammet är varmt välkommen att söka till oss! Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Truckförare (utomhus) till Kesko i Örebro

Truckförare
Läs mer Jan 26
Vi söker nu en medarbetare för truckkörning utomhus till Kesko i Örebro.
Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som truckförare utomhus kommer du att arbeta på gården hos Kesko och främst köra motviktstruck. Har du kort för att köra hjullastare kommer även det att ingå i dina arbetsuppgifter. Arbetstider: 2-skift.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av lagerarbete samt kört motviktstruck. Har du erfarenhet av att köra hjullastare ser vi det som mycket meriterande. Som person är du noggrann, ansvarstagande och driven. Du är praktiskt lagd och trivs med ett fysiskt arbete där du får ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Vidare har du en god samarbetsförmåga och bidrar till ett positivt arbetsklimat.

Krav:
• Trucckort A1-4, B1-4
• Körkort
• Erfarenhet av truckkörning

Meriterande:
•Truckkort, C2
• Erfarenhet av att köra hjullastare

Känner du igen dig i ovan beskrivning och söker nya utmaningar?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Urval sker löpande.


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

Högskoleingenjör Audiologiska kliniken i Örebro

Hörselvårdsingenjör/Hörselingenjör
Läs mer Jan 26
Vi söker högskoleingenjör till Audiologiska kliniken i Örebro.

Audiologiska kliniken har verksamhet i Örebro, Karlskoga och Lindesberg. Här tillämpas en sammanhållen hörselvård vilket innebär att alla yrkeskategorier för hörselvård finns här. Verksamheten är anpassad till modern teknik för både diagnostik och rehabilitering och kliniken har ett nära samarbete med Audiologiskt forskningscentrum som bedriver patientnära kliniks forskning. Audiologiska kliniken är en del av Område nära vård.
Inom Område nära vård finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Högskoleingenjör Audiologiska kliniken i Örebro

Arbetsuppgifter

Som en del av ingenjörsteamet och den tekniska hörselvården vid Audiologiska kliniken arbetar du med tekniska hörhjälpmedel och dess implementering hos våra patienter, service och installationer i offentliga lokaler och skolor, kvalitetssäkring av audiologisk medicinteknisk utrustning och administration av dataapplikationer. Du kommer att arbeta tvärprofessionellt med kollegor inom flera yrkeskategorier. Vi arbetar med den senaste utrustningen och metoderna och här ges du goda möjligheter att utvecklas inom din yrkesroll.
Arbetsuppgifterna är av varierad karaktär och du arbetar bland annat med:
beställning av hörhjälpmedel och reservdelar
support och installation av programvaror
vårdnära patientbesök
kalibrering och felsökning av utrustning


Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Högskoleingenjörsexamen inom medicinsk teknik, ljudingenjörsprogram, elektronik, teleteknik, teknisk fysik eller annan för tjänsten lämplig högskoleutbildning.
Vi söker dig som är utåtriktat, driven, initiativtagande och motiverad att sätta dig in i och följa den tekniska utvecklingen i hörselvården. Som person är du social och trivs med att arbeta självständigt och i team. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom goda teoretiska och praktiska kunskaper samt god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Ansökan

Urval och intervjuer sker fortlöpande.
Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Åtgärdsplanerare Väg Region Öst

Samhällsplanerare
Läs mer Jan 26
Som åtgärdsplanerare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.


Åtgärdsplanerare Väg Region Öst

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill spela en central roll och se ditt arbete resultera i verkliga förändringar, dig som vill arbeta med väg- och bärighetsplanering. I rollen får du som är driven möjligheter att med din kompetens vara vägledande i utformningen av
din roll, likaså vid nya utmaningar och inriktningar för vår verksamhet. Utifrån din kompetens kan du även få uppdrag av nationella enheten och då få gå från regionalt till nationellt perspektiv där du kan både växa och växla i din tjänst. Här får du vara med och skapa förutsättningar för en väl fungerande infrastruktur i region Öst.
Det ingår att delta i viktiga beslut, ha stort ekonomiskt ansvar för planering av åtgärder och få jobba med frågor som påverkar många. Du ansvarar för att beskriva och planera framtida åtgärder som behövs för att alla ska kunna transporteras enkelt, grönt och tryggt. Du prioriterar de mest effektiva åtgärderna och för en aktiv dialog med regioner, kommuner, myndigheter och allmänhet i frågor som rör planering, prioritering och finansiering av åtgärder. I samarbete med andra skriver du åtgärdsbeskrivningar och beställer åtgärder och arbetar i ett samarbetsinriktat och inkluderande klimat samt är samordnare mellan Trafikverket och andra organisationer.
Jag som blir din chef heter Ivan Andic "Du kommer till ett väl sammanhållet team med mycket engagemang, stöd och ett närvarande ledarskap. Hos oss får du ett roligt, flexibelt arbetsliv och ett dagligt kunskapsutbyte tillsammans med dina kollegor".
Några av de åtgärder/projekt som är aktuella:
omsätta uppdrag i nationell och regional plan till åtgärdsbeskrivningar som beställs internt av Trafikverkets verksamhetsområden Investering, Stora Projekt och Underhåll
beskriva problembild, ta fram förslag på åtgärder, beställa och delta i arbetet med åtgärdsvalsstudier
ta fram förslag till ställningstagande utifrån genomförda åtgärdsvalsstudier
ta fram medfinansieringsavtal, förskotteringar och överenskommelser om samfinansiering med externa parter
samla behov av smärre åtgärder ( ex. trafiksäkerhetsåtgärder GCM-passager) och prioritera dessa till verksamhetsplan.


Övrig information

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@heroma.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!
I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.
Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan det finnas möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid.
#LI-Hybrid
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Ivan Andic, se kontaktuppgifter nedan.
Intervjuer sker över Skype.

Kvalifikationer

Vem är du?
Då rollen innebär mycket kontakt internt och externt ser vi att du är en utåtriktad person som är kommunikativ och har lätt för att ställa frågor och ta kontakt med nya människor. Du är analytisk vilket gör att du identifierar problem och utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv. Då du kommer ha ett nära samarbete med många olika intressenter behöver du ha mycket god samarbetsförmåga. Du är driven, självgående och via planering och struktur tar initiativ och självständigt ser vad som behöver göras och har förmåga att agera därefter.
Vi söker dig som har:
universitets- eller högskoleexamen (minst 180 hp) med inriktning samhällsplanering, väg och vatten, teknik, ekonomi eller annan utbildning och erfarenhet Trafikverket sammantaget bedömer jämförbar.
flerårig erfarenhet av arbete med infrastruktur avseende transportsystemet gällande väg
erfarenhet av att genomföra planering eller projektering av väg, t.ex. planläggningsprocessen
god ekonomisk kompetens t ex. verksamhetsplanering, kapacitetsanalyser, samhällsekonomi, effektsamband eller ekonomisk planering/styrning av åtgärder
god förmåga i svenska både i tal och skrift
körkort för personbil

Det är meriterande om du har:
kunskap om och förståelse för andra aktörers uppdrag i relation till Trafikverkets verksamhet
goda tekniska kunskaper avseende planering av åtgärder inom väg
goda kunskaper om plan- och bygglagen
goda kunskaper om väglagen
erfarenhet av förhandling, avtalsupprättande och genomförandefrågor


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
På Planering skapar vi innovativa lösningar som bidrar till att nå de transportpolitiska målen, såsom klimatmålen och nollvisionen. Vi planerar Sveriges statliga infrastruktur för väg och järnväg samt långsiktigt även för sjö- och luftfart. Hos oss arbetar du nära den politiska arenan och våra samarbetspartners - men framförallt nära medborgare och näringsliv.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansök nu

Kurator till Dylta skolor

Skolkurator
Läs mer Jan 26
Vill du arbeta med en förebyggande elevhälsa och ingå i skolans elevhälsoteam? Vi söker nu en engagerad kurator till Dylta skolor.

Om tjänsten
Som kurator ingår du i skolans elevhälsoteam vars huvuduppdrag är det hälsofrämjande och förebyggande arbetet. Du kommer att strukturera och samordnar sociala insatser runt elever med olika skolsvårigheter. I tjänsten handleder du som kurator också lärare i psykosociala frågor, arbetar med elever på individ- och gruppnivå samt har stödsamtal med elever. Utifrån eleven samarbetar du med lärare, vårdnadshavare och övriga inom elevhälsoteamet men också med socialtjänst, barn- och ungdomspsykiatrin med flera. Tjänsten är en delad tjänst där du kommer att arbeta både på Ölmbrotorps- och Ervalla skola.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• genomföra stöd-, motivations-, kris- och konfliktsamtal liksom utredande, rådgivande och bearbetande samtal med enskilda elever och deras familjer 
• initiera och delta i nätverksarbete kring elever 
• kartlägga och bedöma den sociala situationen utanför skolan för enskilda elever 
• arbeta med grupper vid akuta behov och i förebyggande syfte 
• arbeta utifrån beprövade kunskapsteori och evidensbaserade metoder
• medverka i arbetet att upprätta, implementera och revidera handlingsplaner 
• ge professionell handledning och konsultation till skolpersonal 
• bidra med socialt och psykosocialt perspektiv i utvecklingen av den pedagogiska verksamheten 

Kompetenskrav

•  socionomexamen

Som kurator är det viktigt att du är lugn, trygg och stabil. Du är bra på att samarbeta med andra, då yrket kräver många olika kontakter med skolsköterska, specialpedagoger, lärare etc. Du har ett starkt driv och kan själv strukturera upp dina processer, där du gör en tydlig plan och prioritering. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kan strukturera upp ditt arbete på ett bra sätt. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och är tydlig. Det är också av stor vikt att du besitter en god empatisk förmåga och att du kan skapa och underhålla relationer med såväl elever, vårdnadshavare och kollegor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande

• erfarenhet av arbete som kurator eller med liknande arbetsuppgifter
• erfarenhet av att arbeta inom skola
• erfarenhet av att handleda lärare
• kunskap/erfarenhet av ICDP (vägledande samtal) 

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 40%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen
Cirka 20 km utanför centrala Örebro med ett naturnära läge finns Ervalla skola som tillsammans med Ölmbrotorp skola bildar Dylta skolor. På Ervalla skola går ca 100 elever och på Ölmbrotorp ca 90 elever uppdelade från förskoleklass till skolår 6. Skolorna har en gemensam rektor och ett nära samarbete på flera områden. 

Läs mer om Ölmbrotorps skola här: orebro.se/olmbrotorps-skola

Läs mer om Ervalla skola här: orebro.se/ervalla-skola

Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 9 februari. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Roligt extrajobb i Örebro

Intervjuare, opinionsundersökning
Läs mer Jan 26
Om oss
Norstat Sverige AB är Sveriges ledande företag inom datainsamling/marknadsundersökningar. Vi använder oss av väldokumenterade metoder för att samla in tillförlitlig data om alla tänkbara ämnen.
Vi samlar in data via telefonintervjuer, personliga intervjuer, online intervjuer, mystery shopping, rekrytering till fokusgrupper m.fl. Norstat har kontor i 12 länder och är norra Europas största datainsamlare för alla typer av undersökningar. I Sverige finns vi representerade i Stockholm, Linköping och Göteborg.
Befattningen
Vi söker personer som skall rekrytera kunder i en stor butikskedja för en Nöjd Kundundersökning. Butikerna finns i hela landet.
Uppgiften är att rekrytera respondenter på plats inne i butiken och de kunder som tackar ja får själva fylla i en undersökning elektroniskt på en surfplatta.
De personer vi söker är utåtriktade, noggranna, punktliga och har en hög serviceanda.
Som intervjuare blir man tilldelad ett område med hemorten som utgångspunkt och man ansvarar sen för ett antal butiker i närområdet. I arbetet ingår således en del resande så körkort och tillgång till egen bil är meriterande.
Vårt primära behov är personer som kan arbeta i vår (v.11-v.14) men då vi har återkommande projekt så kommer det finnas möjlighet till arbete även under sommaren och framåt.
Arbetstiderna är 11.00-19.00 vardagar måndag-fredag. Grundlön är 125kr/tim med tillägg som matersättning på 10kr/tim, ob innan 9.00 och efter 19.00 samt biljetter/milersättning vid resande till annan ort.
Vi erbjuder en varm och social arbetsmiljö där vi välkomnar alla typer av människor. Har du det som krävs för att bli en del av oss är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Märk ansökan med ”Örebro" och skicka till norstat.rekrytering@norstat.se

Ansök nu

Samordnare på avhopparverksamhet

Socionom
Läs mer Jan 26
En samordnare sökes till vårt team på avhopparverksamhet i Örebro län.

Vår målgrupp är personer som vill lämna en kriminell livsstil och som kan komma att behöva genomgå KSL, traumaterapi och missbruksbehandling.


ARBETSUPPGIFTER:
Som samordnare är du den som driver klientens ärende framåt och ser till så att klienten följer socialtjänstens vårdplan. Du kommer arbeta i team tillsammans med kontaktperson och behandlare, men ha tät kontakt med övriga arbetsgruppen. Varje samordnare har 3-6 klienter som den arbetar med och 1-2 kontaktpersoner som dagligen träffar klienterna.

DU KOMMER ATT:
- schemalägga en eller flera kontaktpersoner
- utforma genomförandeplaner, månadsrapporter och slutrapporter
- ha kontakt med socialtjänsten och BOPS vid exempelvis uppstart- och uppföljningsmöten
- träffa klienter
- planerar och administrerar kring möten med bank, arbetsförmedling, skolor etc


Du behöver ha goda förutsättningar för att bygga och behålla allians med klient, därför är det mycket viktigt att du är pålitlig och principfast samtidigt som du behöver vara lyhörd för klientens behov, önskemål och svårigheter.
Du behöver ha vana av att arbeta självständigt, vara initiativtagande och vara lösningsfokuserad. Allra viktigast är dock att du ber om hjälp av övrig personalgrupp i de fall du behöver stöttning.


Våra klienter har alla stort skyddsbehov och behöver därmed löpande stöttning i att värna om sin säkerhet.
Samtliga våra placeringar är frivilliga och går under SoL.


KRAV OCH KVALIFIKATIONER:
- B-körkort
- Socionom, socialpedagog, behandlingspedagog eller annan utbildning som bedöms likvärdig
- Minst 5 år fri från kriminalitet och droger. Har du tidigare blivit dömd till straff som avtjänats på anstalt behöver det ha gått 3 år från det att du blivit släppt
- Aldrig ha blivit dömd för sexualbrott eller brott mot barn

MERITERANDE:
- Tidigare erfarenhet av liknande tjänst eller kontaktmannaskap
- Erfarenhet av målgruppen, missbruk och/eller kriminalitet
- KSL
- Då dokumentation är ett krav behöver du kunna behärska det svenska språket flytande i tal och skrift.


- Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

VAD ERBJUDER VI?
- Arbetstider helgfria vardagar 8-17
- Friskvårdsbidrag och 1 friskvårdstimme per vecka, samt möjlighet till fysisk aktivitet på arbetstid tillsammans med klient
- Förmånsbil
- Intern och extern handledning
- Interna och externa utbildningar vid behov


Vi tillämpar 6 månaders provanställning och är kollektivt anslutna till Almega Vårdföretagarna.

CV och personligt brev skickas till avhopp@hotmail.com

Intervjuer sker löpande.

Vi undanber alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

Sjuksköterska natt till Beroendecentrums vårdavdelning USÖ

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 26
Beroendecentrums vårdavdelning är en akutvårdsavdelning med intag dygnet runt. Till oss kommer patienter akut via psykiatriska jourmottagningen, planerat på remiss, eller som egensökande till vår Tillnyktringsenhet. Avdelningen har 16 ordinarie vårdplatser, 2 intensivvårdsplatser, och 5 tillnyktringsplatser.
Vårt uppdrag är att ge våra patienter abstinensbehandling vid avgiftning från alkohol eller andra droger. Vi ger också hjälp med utsättning av beroendeframkallande läkemedel, och insättning och justering av olika mediciner. Patienterna vårdas under HSL, LPT eller LVM.
Vår verksamhet har också ett samarbete med polisen gällande SMADIT (Samverkan Mot Alkohol och Droger i Trafiken). Polisen har egna lokaler i anslutning till vårdavdelningen dit de för personer som ertappats för rattfylleri, drograttfylleri, ringa narkotikabrott eller dopningsbrott. Som sjuksköterska tar man blodprov åt polisen, och en skötarkollega erbjuder ett motiverande samtal för att personen skall ta emot hjälp för sitt missbruk/beroende.
Om nattjänstgöring:
Som sjuksköterska på natten arbetar du som omvårdnadsansvarig och målet är att man alltid ska vara två sjuksköterskor i tjänst på natten. I bemanningen på natten ingår flera skötare, och läkare finns alltid tillgänglig. Sjuksköterska på natten är ett självständigt arbete som ger dig möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. För att komma in i arbetet erbjuds du introduktion som planeras individuellt utifrån dina tidigare erfarenheter, förutsättningar och önskemål. Hos oss får du ett omväxlande arbete och det ena passet är inte det andra likt.
Vid nattjänstgöring erbjuds du ett utökat ob-tillägg som uppgår till 60 % utöver ordinarie ob-tillägg och en arbetstidsförkortning till 30,25 timmar/vecka för utökade möjligheter till återhämtning. Du har också övriga förmåner som gäller för alla anställda inom Region Örebro län. Läs mer om förmåner för anställda: https://www.regionorebrolan.se/sv/jobb-och-utbildning/vi-erbjuder-dig/formaner/.
Låter detta intressant? Hör gärna av dig med frågor eller skicka in din ansökan direkt.

Beroendecentrum är en del av verksamhetsområde specialistpsykiatrin. Inom beroendecentrum utreder och behandlar vi personer med beroendeproblematik och samtidig psykisk ohälsa. Verksamheten omfattas av både öppen- och slutenvård med olika inriktningar som till exempel mottagningar för LARObehandling, kvinnor med alkoholmissbruk, läkemedelsberoende, neuropsykiatri, spelberoende samt Maria ungdom. I samarbete med andra samhällsaktörer finns en enhet för samverkan mot alkohol och droger i trafiken (SMADIT). En vårdavdelning med anpassade vårdplatser för psykiatrisk intensivvård samt en tillnyktringsenhet hör också till verksamheten.
Tillsammans är vi runt 150 medarbetare som arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan och anpassar vårdinsatserna till patientens behov och förutsättningar. Vi jobbar för att främja närståendes delaktighet i vården.
Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fyra verksamhetsområden alla med stort fokus på etik, samverkan och utveckling samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Sjuksköterska natt till Beroendecentrums vårdavdelning USÖ

Arbetsuppgifter

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter med bland annat läkemedelshantering, provtagning, abstinensbedömningar, omvårdnadsansvar och arbetsledning.

Övrig information

Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och belastningsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.
Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av beroendevård och/eller psykiatri är meriterande men inget krav. Du gillar att ha många bollar i luften, klarar ett visst mått av stress men också att det ibland blir lugnt. Du är medveten om att beroende är en sjukdom och att förändringsprocessen kan ta tid men att det "plötsligt kan hända". Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Psykolog till vuxenhabiliteringens autismteam

Psykolog
Läs mer Jan 26
Habilitering och hjälpmedels verksamheter ska främja människors utveckling och finna varje människas bästa möjliga funktionsförmåga, skapa förutsättningar för fysiskt och psykiskt välbefinnande, jämlikhet i livsvillkor och delaktighet i samhällslivet. Verksamheterna ska också stödja anhöriga och närstående. Vuxenhabiliteringen i Örebro län ger habilitering och rehabilitering till personer som har bestående funktionsnedsättningar. Målet med våra insatser är att de personer med funktionsnedsättningar som vi möter ska nå ökad delaktighet och självständighet i sitt vardagsliv. Vi arbetar i specialiserade team med olika yrkeskategorier. Vi involverar närstående och personal/personliga assistenter i arbetet. Vi samverkar med nätverket och andra aktörer som svarar för insatser till vår målgrupp. Viktigt är också förmågan att se helheten runt patienten och att vara intresserad av att bidra på ett mångsidigt sätt i re-/habiliteringen.

Vuxenhabiliteringen ger specialiserad habilitering och rehabilitering till personer i Örebro län som har en betydande funktionsnedsättning. Vi är organiserade i ett tvärprofessionellt team och utför våra insatser med ett långsiktigt perspektiv där vardagen är i fokus.
Inom Område nära vård finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Psykolog till vuxenhabiliteringens autismteam

Arbetsuppgifter

Tjänsten är i vuxenhabiliteringens autismteam som är ett härligt gäng bestående av psykologer, kuratorer, arbetsterapeuter och specialpedagog. Vi arbetar med personer med Autismspektrumtillstånd och normalbegåvning. Psykologen i autismteamet har ett brett och omväxlande arbetsfält. Dina arbetsuppgifter kan bestå av individuell samtalsbehandling, stödsamtal, gruppverksamhet och kurser. Du kommer vara med och utforma samt hålla i kurser och samtalsgrupper. Vi har både fysiska och digitala behandlingar/möten. Vi har ett begränsat utredningsuppdrag, ofta i form av second opinion.
Vi ger information och konsultation till nätverk och personal kring patienter samt arbetar med kunskapsöverföring och samverkan med vårdgrannar/samhällsaktörer. På vuxenhabiliteringen har vi också team som jobbar med intellektuell funktionsnedsättning, förvärvad hjärnskada och neurologiska sjukdomar. Du planerar självständigt ditt arbete i nära samverkan med dina yrkeskollegor och teamet. Habiliteringen har sin utgångspunkt i de individuella planer som vi upprättar för våra aktualiserade personer. Du har ditt kontor i Örebro men vi har också mottagning i länsdelarna varför en del resande ingår.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad psykolog. Erfarenhet av målgruppen är meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och samarbetsförmåga. Tjänsten är förenad med resor varför körkort är ett krav. Då arbetet innefattar både teamarbete och samverkan med andra vårdgivare och myndigheter är god samarbetsförmåga och flexibilitet viktiga egenskaper. Vidare är det av stor vikt att du är en god kommunikatör med förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift. Vi vill att du ser möjligheter istället för svårigheter.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju. Urval och intervjuer sker fortlöpande.Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Skolsköterska till trevlig Gymnasieskola

Skolsköterska
Läs mer Jan 26
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi dig som vill arbeta 20%-30% på en trivsam gymnasieskola i centrala Örebro.
Om du vill vara en del av ett välfungerande EHT är det här skolan för dig.

Uppdraget startar omgående och sträcker sig över vårterminen.

Hör av dig så berättar jag mer!

Din bakgrund
Nu söker vi dig rutinerad skolsköterska som är flexibel och gillar nya utmaningar.

Inom Klara SkolPool har vi alltid korta kontaktvägar och du har alltid nära till din konsultchef och samordnande skolsköterska.
Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolhälsovård.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande:
- Självgående
- Social och utåtriktad
- Flexibel
- Brinner för elevhälsa och våra barn


Om oss
Ambeas verksamhetsområde Klara SkolPool är en av Sveriges ledande aktörer för bemanning inom skola.

Klara SkolPool arbetar enligt ett kvalificerat ledningssystem, Socialstyrelsens riktlinjer för medicinsk elevhälsa och GDPR. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och är ISO-certifierade.


Klara SkolPool är ett närvarande personalföretag med kvalitet, flexibilitet, engagemang och eleven i fokus. Vi är det personliga företaget, hos oss på Klara SkolPool får du en egen konsultchef som känner dig, vet hur du önskar arbeta och kan din kompetens.

Vi erbjuder varierade uppdrag och samarbetar med skolor, koncerner och kommuner i hela Sverige. Våra uppdrag löper oftast terminsvis eller längre, men vi har också kortare uppdrag under läsåret.
Vi kan skolan och arbetar med alla personalgrupper inom elevhälsan. Viktigt för oss är att vår personal får stöd i vardagen.Vi erbjuder:

- Marknadsmässig lön

- Tillsvidareanställning eller anställningsform enligt överenskommelse

- Friskvårdsbidrag

- Kollektivavtal

- Personlig utbildningspott

- Bidrag för sociala aktiviteterUrval görs löpande och därför hoppas vi att du ansöker idag.

För all anställning krävs utdrag ur belastningsregistret så beställ ditt redan idag!Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig.

Klara SkolPool ska vara kvalitetsledande i allt som görs och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget.


Välkommen till Klara SkolPool!

Ansök nu

Sjuksköterska, Bemanning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 26
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som sjuksköterska på hemsjukvård i Örebro, Örebro län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Ledare till vårt säljteam i Örebro!

Teamledare
Läs mer Jan 26
Du kommer till kontoret, gårdagen var fantastisk. Ditt team gjorde ett grymt resultat och ni ligger i fas med er budget. För att ge säljarna en liten extra kick inför dagen har du ordnat en tävling med ett efterlängtat pris som du ska presentera på ert uppstartsmöte.
Om en halvtimme kommer säljarna in till kontoret. Ni kommer trots framgången igår, fortsätta att slipa på era säljkunskaper. Du känner dig redo att göra säljarna lika taggade som dig. Kanske blir det en runda runt pingisbordet också?
På uppstartsmötet blir det glada miner när du presenterar din tävling. Nu är det dags att åka ut för att träffa kunder. Säljarna bokar och genomför kundmöten för att sälja in våra säkerhetslösningar.
Under arbetsdagen stöttar du ditt team genom coachning och just idag följer du med din säljare på kundmöte för att senare kunna ge feedback.
Det bästa med ditt jobb är att du får ta mycket eget ansvar. Det passar dig- du tycker om att inspirera andra och trivs med att vara spindeln i nätet.
När du ser på dina säljare känner du en stolthet. Du vet att dom ger bra service till kunderna och ditt egna engagemang och målmedvetenhet har smittat av sig på hela teamet.


Nu har du möjlighet att bygga upp ditt egna team, skapa den kultur som speglar dig och sätta nya försäljningsrekord på topplistorna.
Vi söker en säljchef till vårt kontor i Örebro.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och förutsätter att du är prickfri i polisens belastningsregister.
B-körkort är ett krav för tjänsten samt att du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift.
Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag för nästa steg i karriären.
Tror du på dig, tror vi på dig, we´ve got you!

Ansök nu

Servicetekniker Brandtekniska lösningar

Brandtekniker
Läs mer Jan 26
Är du intresserad av komplexa lösningar i framkant, och vill arbeta i en organisation med avancerad teknik och kunder som myndigheter, kommuner och nationella samt internationella företag? Då kan STANLEY Security vara ett nästa steg i din utveckling.


Det går bra för oss! Nu söker vi efter en servicetekniker inom brandlarmsystem i Örebro som vill vara med på vår resa. Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta med brandlarmtekniska lösningar och vill utvecklas ytterligare i en roll med omväxlande arbetsuppgifter, ständigt nya utmaningar och ansvar för viktiga kundkonton. Vill du bli en del av ett högpresterande team med familjär känsla, i ett företag med stor frihet, har du kommit helt rätt! 

Ansvarsområden

I rollen som Servicetekniker på STANLEY Security är du med i framkant och levererar det bästa och senaste säkerhetslösningarna till våra kunder. Du arbetar självgående och är ansiktet utåt mot våra kunder.

Som Servicetekniker inom brandlarmstekniska lösningar ansvarar du för Service och Underhåll, av våra kunders brandtekniska lösningar. Du kommer arbeta aktivt och hands on med våra brandsystem och utföra service, reparationer, mindre driftsättningar, samt agera konsultativt tekniskt stöd såväl internt i organisationen som externt. 

För att lyckas i rollen behöver du även ha med dig:


• Utbildning på gymnasienivå, eller via YH/högre utbildning, gärna inom El, IT eller Teknik
• Erfarenhet av arbete som servicetekniker/installationstekniker, gärna inom brandskydd
• En teknisk kompetens som du är stolt över, och ett intresse att utveckla den ytterligare.
• Kommunikativ och serviceinriktad
• Erfarenhet inom brandlarmsystem och/eller brandlarmsnormer är meriterande.
• B-körkort
• Goda kunskaper på svenska och engelska i tal och skrift.

Då den största delen av din tid kommer att spenderas ute hos våra kunder värdesätter vi dina personliga förmågor högt:


• Vi tror att du är intresserad av att lära dig nya saker och arbeta med de senaste teknikerna – hos oss går teknikutvecklingen fort och riktas mot IT – det ska du tycka om för att trivas i rollen. Du gillar utmaningar och har inställningen att allt går att lösa.


• Du älskar att ta ansvar och motiveras av att leverera den bästa lösningen till kund.
• Du är van att arbeta självständigt med stor frihet att planera dina egna dagar.


• Du är en klippa på att skapa bra samarbeten både internt och externt. Du blir en viktig ambassadör för STANLEY Security i vårt arbete med att göra världen till en tryggare plats.

 

Ansökan

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Vi hanterar ansökningar löpande, och kan komma att tillsätta rollen innan sista datum. Så vänta inte med att skicka in din ansökan.

För att bli anställd hos oss krävs svenskt medborgarskap, godkänd bakgrundskontroll samt referenstagning. En förutsättning för att bli anställd av oss är ett du blir godkänd av Länsstyrelsen.

Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Jimmy Sjödén, jimmy.sjoden@sbdinc.com el. rekryteringsspecialist Sara Andersson, sara.andersson@sbdinc.com

Ansök nu

Sjuksköterska, Bemanning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 26
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som sjuksköterska på hemsjukvård i Örebro, Örebro län. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader.

Ansök nu

Textilia söker produktutvecklare inom textil

Textilingenjör
Läs mer Jan 26
”Vi har en gemensam drivkraft som sporrar oss att hela tiden göra ett ännu bättre jobb.

För vi vet vilken skillnad vårt arbete gör, och för vem. Varje dag sätter vi en ära och hela vår yrkesstolthet i att se till att Sveriges alla vardagshjältar har tillgång till rena och snygga arbetskläder.”

Textilia står på vardagshjältarnas sida! Varje dag levereras 150 ton rena och kvalitativa textilier till hjältar inom vård- och omsorg – så att de kan fokusera på att göra skillnad. Nu söker vi en produktutvecklare inom textil till siten i Örebro.

Tillsammans klär vi Sveriges vardagshjältar! – Vill du vara med?

Varför Textilia?
På Textilia är vi stolta över att vara en mångkulturell arbetsplats. Här jobbar medarbetare ifrån ett 40-tal olika nationaliteter, vilket bidrar till att vi dagligen ser hur mångfald bidrar till en positiv utveckling. För den egna individen, för Textilia som företag och för ett långsiktigt hållbart och öppet samhälle – med plats för alla. Du kommer till en arbetsplats med god stämning och engagerade kollegor.

Som produktutvecklare hos Textilia erbjuds du följande förmåner:

- Friskvårdsbidrag
- Arbetstidsförkortning
- För rätt person finns stora möjligheter till utveckling och karriär inom Textilia.

Om tjänsten
Som produktutvecklare hos Textilia får du en bred och ansvarsfylld roll där du samarbetar med bolagets leverantörer, affärsavdelning och driftorganisation. I rollen ingår ansvar för Textilias sortiment vilket innebär att utveckla befintligt sortiment, nya produkter och kvaliteter i samarbete med nyckelpersoner i verksamheten. Som produktutvecklare ansvarar du även för kvalitetssäkring av produkterna samt för de delar som rör textilierna i anbudsprocessen.

Du rapporterar till Textilias Sälj- och sortimentschef.

Erfarenhet och utbildning
För att lyckas i rollen har du en akademisk utbildning inom textil. Kanske är du snart en nyexaminerad textilingenjör eller textilekonom? Alternativt har du en arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig. Vidare har du ett stort intresse för och kunskap inom textilområdet.

Som person är du driven, noggrann och systematisk samt har lätt för att samarbeta med andra människor. Du gör alltid ditt yttersta för att uppfylla kundförväntningar, leverera resultat och du delar gärna med dig av dina kunskaper till andra. Att ge god service är en självklarhet för dig!

Ansökan och information
Detta är ett långt vikariat som sträcker sig till augusti 2024.

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan! Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Axel Johansson på telefonnummer +46 (0)73-383 28 85 e-post: axel.johansson@axoconsulting.se eller Linda Axäng telefonnummer +46 (0)79-340 54 42 e-post: linda.axang@axoconsulting.se

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Varmt välkommen med din ansökan eller tipsa någon om tjänsten!

Om Textilia
Textilia erbjuder smarta, miljövänliga och kostnadseffektiva textilservicelösningar för kvalitetsmedvetna kunder inom vård och omsorgssektorn i Norden. Det betyder att vi varje dag tvättar och levererar över 150 ton arbetskläder och textilier över hela landet och får många hårt arbetande människor att känna yrkesstolthet och värdighet mitt i en tuff verklighet.

På Textilia arbetar 900 medarbetare utifrån våra gemensamma värderingar engagemang, trovärdig och tillsammans. Detta genomsyrar vårt dagliga arbete och sätter regelverket för hur vi är mot varandra och våra kunder. Det är genom vår kultur och våra värderingar som vi skiljer oss mest mot våra konkurrenter.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Säljare till Säkra Larm

Account manager
Läs mer Jan 26
" Det bästa med att arbeta på Säkra Larm är att få vara sin egna företagare i företaget, och ha möjligheten att påverka sin arbetstid, lön och fritid." -Tim, säljare på Säkra Larm

Vill du ta del av en av landets bästa säljutbildningar för att förändra din vardag och att nå din fulla potential? Kanske är du i början av din karriär eller så vill du prova något helt nytt? Perfekt! Säkra Larm öppnar upp möjligheten för dig som vill arbeta med frihet under ansvar, är villig att prestera på arbetet i ett gäng kollegor som har riktigt kul på arbetet med flertalet säljtävlingar och andra roliga företagsaktiviteter! Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Säkra Larms räkning säljare. Ditt uppdrag kommer vara att besöka privatpersoner för kostnadsfri rådgivning gällande säkerhet, larm och smarta hemlösningar och således sälja Säkra Larms produkter. Du ansvarar för hela säljprocessen, från bokning av möte till genomförande av kundbesök och avtalsskrivning. Ingen dag är den andra lik! På säkra Larm erbjuds du kontinuerlig coachning och kompetensutveckling, vilket gör att du på sikt har goda möjligheter att utvecklas inom bolaget.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Säkra Larm. Säkra Larms önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med dina kollegor startar ni upp dagen på kontoret, för att vidare på egen hand eller tillsammans med dina kollegor ge er ut i tjänstebilen för kundbesök. Därefter genomför du tillsammans med kunden en behovsanalys i deras bostad.

Arbetstiderna varierar mellan olika orter men du kommer ha möjligheten att lägga upp och planera din arbetstid tillsammans med din närmsta chef. Se dig själv som egenföretagare med tryggheten som en anställd.

Exempel på arbetsuppgifter är:

• Erbjuda kostnadsfri rådgivning gällande säkerhet, larm och smarta hemlösningar
• Ansvara för säljprocessen från möte till avtalsskrivning
• Genomföra behovsanalys hemma hos kund

Vi söker dig som:

• Har goda kunskaper i det svenska språket
• Inte har något i belastningsregistret

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Säkra Larm. Vi är övertygade om att du drivs av att jobba efter uppsatta mål samt uppskattar möjligheten med att arbeta med frihet under ansvar. Vidare uppskattar du mötet med nya människor och att du på ett serviceinriktat vis sätter kunden i centrum.

START: enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Sjuksköterska till HSV Sydost

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 26
Hemsjukvård Sydost satsar och söker sjuksköterskor/distriktssköterskor som vill arbeta i team nära patienterna och i samverkan med andra vårdgivare. Vill du vara med och förenkla vardagen för Örebroarna?

Om tjänsten
Du kommer att arbeta i team med andra sjuksköterskor, arbetsterapeuter, omvårdnadspersonal och enhetschef samt samarbete med privata utförare efter valfrihetens införande. Verksamheten bedrivs utifrån gällande lagar, riktlinjer och rutiner som säkerställer att patienterna får de insatser de behöver. Vi har en gemensam kväll-och helgorganisation där alla tre hemsjukvårdsområden jobbar tillsammans och där alla utgår från Hemsjukvården Väster. 

Vi välkomnar nya kollegor som genom engagemang kan hjälpa oss att utveckla verksamheten och är redo att anta utmaningen inom den kommunala hemsjukvården!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• besluta, genomföra och följa upp omvårdnadsåtgärder
• ansvara för handledning och utbildning i omvårdnad
• instruera och delegera hälso- och sjukvårdsuppgifter till omvårdnadspersonalen
• har kontakt med och ger stöd till anhöriga
• dokumentera i olika kvalitetsregister och verksamhetssystem
• delta och driva en ständig förbättring och utveckling av vår verksamhet 
• handleda och undervisa kollegor i områden med utbildningsbehov

Kompetenskrav

• legitimerad sjuksköterska
• B-körkort (manuell växel)
• datorvana

Som sjuksköterska kommer du att ha egna ansvarsområden och vi söker därför dig som är självgående, trygg och säker i din yrkesroll. Det är även av stor vikt att du är lyhörd, tydlig i din kommunikation och har lätt att samarbeta med andra. Du tar initiativ och vill delta i utveckling av verksamheten. Vi önskar att du är en drivande och lösningsorienterad person som är van att prioritera dina arbetsuppgifter. Det är även viktigt att du har ett gott bemötande och bidrar till en god arbetsmiljö, samt att du tycker om att samarbeta med andra. Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med övrig personal och patienter, samt dokumentera det som verksamheten kräver. Då arbetet innefattar dokumentation krävs god datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

• distriktssköterska eller annan relevant specialistutbildning (geriatrik/vård av äldre och psykiatri)
• erfarenhet av kommunal hemsjukvård
• erfarenhet av verksamhetssystem

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidare samt vikariat

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde tillsvidaretjänsterna: enligt överenskommelse

Tillträde vikariat: fr.o.m. 1 maj 2023 - t.o.m. 1 maj 2024

Antal tjänster: 3

Arbetstiden: dag, kväll och helg

Om arbetsplatsen
Hemsjukvården Sydost sträcker sig över ett större geografiskt område från landsbygdsmiljö i Odensbacken till de centrala delarna av Örebro. Enheten har ca 30 medarbetare, undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter som utgår från våra kontor lokaliserade i Odensbacken och Ladugårdsängen. Tillsvidaretjänsterna kommer utgå från Ängens lokaler som ligger i Ladugårdsängen, medan vikariatet utgår från Askenäs i Odensbacken

Besök gärna vår karriärsida för sjuksköterskor på orebro.se/jobb.

Övrig information 
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Under rekryteringsprocessen kommer det ske en legitimationskontroll via socialstyrelsen samt kontroll hos Inspektionen för vård och omsorg. 

Innan du erbjuds en anställning inom vård- och omsorgsarbete behöver du visa upp registerutdrag ur belastningsregistret.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 23 februari. Urval och intervjuer sker löpande. 

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Vikariat till Arken Zoo Örebro Marieberg

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jan 26
Arken Zoo är en rikstäckande kedja inom zoobutiksbranschen som driver franchise och centralägda butiker. Företaget har vuxit snabbt de senaste åren och vi fortsätter att expandera och varumärket Arken Zoo stärks kontinuerligt. I våra butiker har vi ett noga utvalt sortiment till många olika typer av husdjur. Vi älskar djur och våra kärnvärden är kärlek, kunskap och kvalitet.Om anställningen

Du erbjuds en anställning vid behov i ett lönsamt och snabbt växande företag. Tjänsten är förlagd till Arken Zoos butik i Örebro Marieberg.

- Vikariat, 20 timmar/v med möjlighet att jobba mer vid behov.

- Vikariat från 2023-03-01- 2024-08-01

- Anställningsavtal och lön mm. enligt Handels kollektivavtal.Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär bland annat:

- Att du ger bästa kundservice varje gång du jobbar och att du alltid hjälper kunden till rätt val av produkt.

- Att du är en driven säljare som älskar mötet med kunden.

- Butiksskötsel, underhåll, uppackning, påfyllning och försäljningKvalifikationer

Vi söker dig som har en passion för husdjur, särskilt hund och katt. Du ska vara en utpräglad servicemänniska och ha en viss erfarenhet av butiksarbete och försäljning inom detalj- eller dagligvaruhandeln.

Djurvårdsutbildning från gymnasiet, djurparker etc. är en merit men inget krav.Så här söker du tjänsten

Klicka på "Skicka ansökan", fyll i formuläret och ladda upp dina ansökningshandlingar.

Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast.

Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta butikschef Emma Hermansson på bc.orebro@arkenzoo.se

Observera att ansökningshandlingar endast kan skickas via "Skicka ansökan"-funktionen. Inskickade ansökningar via e-mail kan ej behandlas.

Sista ansökningsdag är 2023-02-10

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Logoped till Vivallaskolan

Logoped
Läs mer Jan 26
Vill du arbeta tillsammans med oss på Vivallaskolan för att öka elevernas kunskap och resultat? Med din kompetens kan du bli en del av vår elevhälsa. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som logoped hos oss kommer du att arbeta tillsammans med specialpedagog och speciallärare i vårt elevhälsoteam med insatser gällande språkträning med kartläggning och utredning utifrån elever som ni ser är språksvaga. Du får arbeta konsultativt i din roll och ge rådgivning, information och handledning till övrig personal på skolan. Som anställd logoped i skolan behöver du ha kunskap om och följa skolans styrdokument utifrån skollag och skolans läroplaner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• arbeta tillsammans med andra professioner med insatser gällande språkträning med kartläggning och utredning
• ge konsultation, rådgivning, information och handledning till personal
• dokumentera i vårt verksamhetssystem ProReNata

Kompetenskrav

• legitimerad logoped
• erfarenhet av att arbeta med att identifiera elever med språkliga svagheter

I rollen som logoped krävs det att du lyssnar, kommunicerar och samarbetar bra med andra samtidigt som du har en god förmåga att driva dina egna processer vidare. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vidare kräver rollen som logoped att du kommunicerar på ett tydligt sätt och har god förståelse för hur människor tar till sig kunskap.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande

• pedagogisk erfarenhet
• erfarenhet av flerspråkighet

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen
Vivallaskolan har en verksamhet som vi är stolta över både inom skola och skolbarnomsorg. Nu söker vi dig som har höga ambitioner och som tillsammans med oss vill fortsätta utveckla Vivallaskolans verksamhet i enlighet med våra högt ställda målsättningar och förväntningar, forskning och beprövad erfarenhet.

Vår Vision är att varje enskild elev ska kunna växa i sin fulla potential utifrån sina egna förutsättningar där goda kunskaper ger förutsättningar till ett livslångt lärande som lägger grunden till en bra framtid.

Läs mer om vår skola här: www.orebro.se/vivallaskolan

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.

Övrig information
Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 8 februari. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Förskollärare till avdelning för barn i behov av särskilt stöd

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Jan 26
Söker du som förskollärare nya utmaningar? På Rubinen får du utvecklas tillsammans med erfarna kollegor i arbetet med en liten grupp med barn i behov av särskilt stöd. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten 
Vi söker en förskollärare till Rubinen, vår avdelning för barn i behov av särskilt stöd. På Rubinen jobbar du tillsammans med tre andra kollegor och utformar en utbildning efter barnens enskilda behov samt efter gruppens dynamik, allt efter målen i lpfö18. Vi arbetar med tydliggörande pedagogik, AKK, TAKK, i den dagliga utbildningen och arbetet utvecklas kontinuerligt utifrån barnens behov. Flera av barnen på Rubinen har kontakt med externa aktörer, såsom habiliteringen och i ett tätt samarbete med vårdnadshavare, arbetslag och specialpedagog, utformas individuella mål som kontinuerligt följs upp och utvärderas. Flera av barnen har insatser från habiliteringen i form av IBT. 

På Rubinen kan det finnas som flest tio barn inskrivna, men det är barnens samlade behov som avgör hur många som är inskrivna. Detta avgörs i samråd med rektor, specialpedagog samt arbetslaget. Barnens diagnoser och behov av särskilt stöd är varierande och därmed är ett krav att du har erfarenhet av att arbeta med barn i behov av stöd.

Arbetslaget på Rubinen har kontinuerlig handledning och du som förskollärare har även enskild handledning av utvecklingspedagog samt specialpedagog. Möjlighet till handledning av kommunspsykolog finns också.

Huvudsakliga arbetsuppgifter 

• ansvara för att leda, organisera, planera och genomföra undervisningen
• ansvara för att utbildningen dokumenteras, följs upp, analyseras och utvecklas
• använda metoder och arbetssätt i utbildningen som vilar på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet
• ansvara för att varje enskilt barn och gruppen får sina behov tillgodosedda, utifrån ett demokratiskt arbetssätt med grund i våra styrdokument
• ansvara för att erbjuda en god miljö för omsorg, utveckling, lek och lärande
• ansvara för utvecklingssamtalens innehåll, utformning och genomförande.
• utöver det ska du även ansvara för att barnens individuella mål följs upp och utvärderas

Kompetenskrav


• legitimerad förskollärare, alternativt inneha behörighetsgivande examen som berättigar till legitimation
• erfarenhet av att arbeta i barngrupp
• erfarenhet av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd

Vi söker dig som är trygg och stabil i din roll som förskollärare. Du är ansvarstagande med en god förmåga att strukturera, planera och organisera arbetet på ett effektivt sätt; både enskilt och tillsammans med kollegor. Som person är du lyhörd och har lätt för att samarbeta med andra. Du har ett gott bemötande och kommunicerar utifrån ett lösningsfokuserat perspektiv i varje möte med kollegor, barn och vårdnadshavare. Du har god förståelse för människors olikheter och möter varje barn utifrån hens förutsättningar. Du har ett flexibelt förhållningssätt och kan enkelt anpassa dig till ändrade omständigheter. Du behärskar det svenska språket på ett sätt så du kan kommunicera med barn, vårdnadshavare och övrig personal samt skriftligen kan dokumentera det som verksamheten kräver i våra system.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande

• grundutbildning i ICDP
• utbildning inom AKK och TAKK
• erfarenhet av sondmatning
• utbildning inom specialpedagogik eller barn med behov av särskilt stöd 

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen
Ädelstenens förskola ligger i Lundby och nås enkelt med stadsbuss. Det är en fyraavdelningsförskola som förutom Rubinen har en avdelning för de yngsta barnen, en mellanavdelning samt en avdelning för de äldsta.

Förskolan har stora rymliga lokaler och två stora gårdar med både lekutrustning och natur/skogsmiljöer. I närområdet finns både skog, lekplatser, fotbollsplan och bibliotek som besöks regelbundet.

Som anställd på Ädelstenen får du en personlig Ipad för dokumentation och kommunikation, samt ytterkläder för sommar- och vinterväder.

Läs mer om hur det är att arbeta som förskollärare i Örebro på orebro.se/jobb/forskollarare!

Övrig information

Förskollärarlegitimation ska bifogas i ansökan tillsammans med behörighetsförteckning, alternativt examensbevis som berättigar dig till en legitimation.

Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan

Sista ansökningsdag är 9 februari. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. 

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Enhetschef till Kontorsservice

Enhetschef, offentlig förvaltning
Läs mer Jan 26
Brinner du för service och utveckling? Då har vi arbetet för dig!
Som enhetschef för Kontorsservice leder du en flexibel och rörlig verksamhet som kännetecknas av hög servicenivå och tekniska lösningar i framkant. Du erbjuds ett omväxlande, roligt och meningsfullt arbete med intressanta och utmanande arbetsuppgifter med fokus på utveckling.

Om tjänsten

Kontorsservice uppdrag är att ge internt stöd och service till kommunens förtroendevalda och verksamheter i våra administrativa lokaler genom att tillhandahålla vaktmästarstöd och receptioniststöd. Uppdraget innefattar även att ge ett gott stöd och värdskap till besökare, samarbetspartners och medborgare. 

Verksamheten befinner sig just nu i en spännande utvecklingsfas, där vår service ska anpassas till att stödja ett fåtal större kontorshus/ noder där både tekniken och miljön ska grunda för ett digitalt- och aktivitetsbaserat arbetssätt.

I rollen som enhetschef på Kontorsservice blir ditt uppdrag att leda och vidareutveckla enheten. I?det dagliga arbetet har du en koordinerande roll med fokus på förändringsledning i enhetens utvecklingsarbete och i omställningsresan till smarta kontor.
Du organiserar och leder arbetet med utformning av tjänster, arbetssätt och rutiner för ett effektivt och värdeskapande stöd till våra mottagare.

Du rapporterar till avdelningschef på Kansli- och Informationsförvaltningsavdelningen samt ingår i dennes ledningsgrupp.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• personal- ekonomi- och verksamhetsansvar för cirka 20 medarbetare
• delprojektledare för stöd och service som innebär att driva utvecklingen av Kontorsservice 
• leda, stödja och coacha medarbetare
• ansvara över bemanningsplanering och kompetensutveckling  
• systematiskt arbetsmiljöarbete som bidrar till en attraktiv arbetsplats 
• skriftligen dokumentera det som verksamheten kräver i våra system

Kompetenskrav

• akademisk examen om 180hp
• dokumenterad chefserfarenhet med personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar
• erfarenhet av arbete i en koordinerande roll
• erfarenhet att driva förändrings- och utvecklingsarbete
• goda datakunskaper

För att lyckas och trivas i uppdraget ser vi att du är en resultatorienterad, initiativtagande och strukturerad person med sinne för service. Som ledare är du trygg och kommunikativ med förmåga att uppmuntra och inspirera till ett arbetsklimat präglat av kreativitet och innovativa lösningar. I övrigt vill vi att du har lätt för att samarbeta med andra samt behärskar svenska språket på ett sätt så du kan kommunicera med såväl interna som externa aktörer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande

• erfarenhet av att vara chef för personal i en serviceorganisation
• erfarenhet från arbete i politiskt styrd organisation

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen
Kommunledningsförvaltningen tillhandahåller ett effektivt och kompetent stöd till förtroendevalda, chefer och medarbetare i deras ansvar och uppdrag och bidrar till verksamhetsutveckling och en enklare vardag för alla.?På Kansli- och Informationsförvaltningsavdelningen finns förutom Kontorsservice även Stadsarkivet, Dokumentstyrning och registratur, Nämndstöd, Överförmyndarkansli och Juridikenhet. 

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.

Övrig information
Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2 februari.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

ST-läkare till Endokrin och Diabetesmottagningen, VO Medicin USÖ

Specialistläkare
Läs mer Jan 26
Är du legitimerad läkare?
Då ser vi gärna att du söker denna tjänst hos oss på Endokrin och Diabetesmottagningen på USÖ. Här arbetar läkare och sjuksköterskor nära varandra och vi utvecklar ständigt vår verksamhet genom pågående förbättringsarbeten.

Verksamhetsområde medicin är ett av universitetssjukhusets största och är organisatoriskt uppdelad i fem sektioner; endokrinologi och diabetes, gastroenterologi, hematologi, nefrologi, samt allmän internmedicin. Här vårdas patienter med bland annat diabetes, mag-/tarmsjukdomar, blodsjukdomar, njursjukdomar, samt patienter som behöver akut internmedicinsk vård, ofta äldre och multisjuka patienter. Varje sektion har en öppenvårdsmottagning. Här finns också tre vårdavdelningar för inlagda patienter.
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


ST-läkare till Endokrin och Diabetesmottagningen, VO Medicin USÖ

Arbetsuppgifter

Huvudsakligen mottagningsarbete, jourtjänstgöring ingår som del i vårt allmänna uppdrag. Handledning och undervisning av AT-läkare och läkarkandidater. Det finns goda möjligheter för forskning.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Leg läkare, gärna specialiserad i allmän internmedicin. Erfarenheter av forskning- och utvecklingsarbete är meriterande. Stor vikt läggs vid den sökandes personliga egenskaper.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Världens roligaste säljjobb i Garphyttan ????

Hemförsäljare
Läs mer Jan 26
Att ha jobbat med försäljning har alltid varit en bra språngbräda i karriären, oavsett vad du har för planer för framtiden. Givetvis ser vi ett stort värde i alla som stannar och gör livslång karriär i vårt företag, men flera chefer och ledare i andra branscher har fått sina jobb tack vare den certifierande säljutbildningen de fått hos oss.


Vi erbjuder Dig:
En grundlig certifierad säljutbildning
Förbokade kundbesök av vår bokningsavdelning
Anpassat flexibelt arbetsschema
Löpande vidareutbildning
Feedback och stimulans
Motiverande tävlingar och företagsresor (Vi ser gärna att ditt pass är uppdaterat, då vi ofta åker till varmare platser!)
Goda möjligheter att avancera inom företaget
Teambuilding och Kick-offerDu kommer att marknadsföra multimaskinen Clear Sky, ett av världens mest hälsosamma och miljövänliga luftreningssystem. Man kan även skura golv, putsa fönster, kemtvätta helt utan kemikalier, mm. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer.
Du har körkort & tillgång till egen bil.


Villkor, lön och förmåner
Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. Därför har säljarna hos Bright Nature AB:
* Heltidslön på 24 500 kr i månaden
* En av marknadens högsta provisioner ovanpå den fasta lönen
* Trygghetsförsäkring
* Tjänstegrupplivförsäkring
* Provanställning i 6 månader som övergår i en tillsvidareanställning om inget annat överenskommes


Ett par röster om jobbet
”Vi får mycket stöd och tips på hur vi kan förbättra oss. Man har daglig kontakt med säljcoach/gruppledare som checkar in och kollar läget om man behöver hjälp med något, vilket gör att man känner sig sedd.” – Angelica, 30 år
”Jag var själv nöjd kund till företaget i flera år innan jag sökte jobbet och har nu jobbat här i över 10 år. Jag gör bara nån demo per dag och har anpassat schemat för att hinna med min yoga och övriga fritidsintressen.” – Pernilla, 67 år


Om Clear Sky
Clear Sky tillverkas och monteras helt för hand på sin egen fabrik i Tyskland. Clear Sky har en mängd olika funktioner och användningsområden. Den är i grunden en portabel luftrenare med många olika användningsområden. Den kan bl.a. rekonditionera bilen invändigt, rengöra mattor, tvätta fönster, m.m utan kemikalier. I samtliga moment renar den samtidigt luften upp till 99,9996%. Produkten är 100 % återvinningsbar och är mycket energisnål, en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Den har funnits på marknaden i över 20 år och säljs idag i 49 länder över hela världen med drygt 10 000 medarbetare och en årlig omsättning på ca 7,5 miljarder kr.
Välkommen in med din ansökan redan idag!
Sökord
Säljare, flexibelt schema, fast lön, hög provision, tävlingar, miljövänligt

Ansök nu

Entry söker yrkesarbetare inom väg och anläggning

Väg-och anläggningsarbetare
Läs mer Jan 26
Vi på Entry
Entry leder och styr projekt inom byggbranschen. Vi bygger infrastruktur med vägar, järnvägar och broar till offentliga beställare såsom Trafikverket och kommuner och vi har främst arbeten i Mellansverige. Huvudkontoret ligger i Örebro och vi är ett växande företag med 60 medarbetare idag. Mer om Entry kan du läsa på vår hemsida, www.entrygroup.se.
Att jobba som yrkesarbetare hos oss
Som yrkesarbetare inom väg och anläggning arbetar du tillsammans med andra i ett stort projekt eller flera mindre projekt, från planering till överlämnande. Det kan vara allt från ny- eller ombyggnation av exempelvis vägar, VA-arbeten och andra markarbeten. Hos oss är våra yrkesarbetare nyckelspelarna för att lyckas med projekten där du är delaktig i planering och produktionen i den dagliga driften. Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvara för att vi har en säker och trygg arbetsplats. Som Yrkesarbetare hos oss ser vi också att du är en del i företagets fortsatta uppbyggnad och utveckling.
Är du den vi söker?
För att du ska trivas i rollen hos oss behöver du vara drivande, beslutsam och en lagspelare. Du är jobbat några år i branschen och du känner dig trygg i de flesta arbetsmomenten som tjänsten innefattar och har inga problem att ta egna beslut. Yrkesbevis är meriterande men det viktigaste för oss är att du är flexibel och kan hugga i där det behövs. Har du andra utbildningar som tex kran/hjullastar-kort ser vi det som något positivt.
Då projekten är utspridda i Mellansverige ska du kunna arbeta på annan ort (dvs mån-torsdag är du på projektet och åker hem på helgen). Du behöver också ha B-körkort och tillgång till egen bil.
Som yrkesarbetare är du:
· Lyhörd, kommunikativ och motiverande
· Strukturerad och har ett högt säkerhetstänk
· Lösningsorienterad och ser vad som behöver göras
· En förebild som är hjälpsam och värnar för ett gott arbetsklimat
· En av dom viktigaste medarbetarna i vår dagliga verksamhet

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetsområde: Mellansverige
Löner och villkor: Enligt kollektivavtal
Ansök nu
Ansök idag eller senast 2023-02-28. Alla ansökningar behandlas löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla samhällets mångfald av människor, och att alla har samma förutsättningar för att trivas och utvecklas.

Ansök nu

Sjuksköterska natt, avd 94 kognitiva sektionen, USÖ

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 26
Nu har vi en ledig nattjänst på avdelning 94. Välkommen med din ansökan!
Vår verksamhet - kanske inte som du tror?

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Sjuksköterska natt, avd 94 kognitiva sektionen, USÖ

Arbetsuppgifter

Avdelningen består av 10 vårdplatser. Här utförs bland annat utredning, behandling och specifik omvårdnad av patienter med akuta förvirringstillstånd, minnessvikt, demens och beteendemässiga och psykiska symtom vid demenssjukdom (BPSD). Många av våra patienter är också somatiskt sjuka. Som sjuksköterska på avdelning 94 möter du patienter med exempelvis hjärt-kärlsjukdomar, infektioner, neurologiska sjukdomar, olika tillstånd av mer akut karaktär samt patienter med palliativ vårdinriktning.
Teamet, som består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, psykologer och kurator, har ett genuint engagemang och intresse för våra patienter - här ser vi till hela människan och dennes behov!
Vi erbjuder ett lärorikt, omväxlande och stimulerande arbete där du som sjuksköterska har stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll samt vara med och påverka och bidra med dina erfarenheter. Som ny medarbetare hos oss får du en personligt anpassad introduktion tillsammans med våra kunniga och erfarna sjuksköterskor. Vi arbetar med utvecklingsarbete och uppmuntrar till personlig och formell kompetensutveckling. Arbete med kvalitet och patientsäkerhet ingår som en naturlig del i det dagliga arbetet.
Känns tjänsten intressant? Tveka inte att ta kontakt med oss!

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Personlig assistent sökes till Örebro

Personlig assistent
Läs mer Jan 26
Söderort Assistans AB är ett företag som bedriver personlig assistans och vi finns i hela landet. Denna tjänst avser Örebro.
Söderort Assistans AB har fokus på kvalitet och det är viktigt att kunden har full delaktighet, självbestämmande och inflytande över hur dennes assistans utformas.
Vi som assistansanordnare arbetar för våra kunder genom att erbjuda insatser som är individuellt utformade. Vi vill hjälpa våra kunder att leva sina egna liv, som de själva vill leva det, med hjälp av sina personliga assistenter.
Vi söker dig som är flexibel, lyhörd, hjärtat på rätta stället, ödmjuk inför de uppgifter och utmaningar du ställs inför. Att du är lugn och trygg i dig själv, att du har en förmåga att vänta in och lyssna på kunden. Du som assistent kommer att jobba själv med kunden men det är viktigt att du är ansvarsfull, plikttrogen, flexibel och samarbetsvillig med dina övriga kolleger i gruppen. Du har god fysisk hälsa. Du är pigg och alert och van vid hushållsarbete. Personkemin mellan dig och kunden är väldigt viktig. I tjänsten ingår det även att följa med kunden på allting i sin vardag.
Du som söker denna tjänst bör vara noggrann, ordningsam, lyhörd, flexibel och vara bra på att ta direktiv. Det är viktigt att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir utförda och det är en fördel om du är bra på att ta egna initiativ för att arbetsuppgifterna ska bli utförda.
Det är även viktigt att du är lyhörd för vad kunden vill och behöver.
Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent och brinner för att hjälpa andra människor. Du behöver inte ha någon erfarenhet, då det är viktigast att den personliga kemin stämmer överens, men det är en fördel om du har insikt i vad arbetet som personlig assistent innebär.
Du ska vara kundens förlängda armar och ben. Du ska kunna hjälpa till med personlig hygien, på- och avklädning, förflyttningar, städning, matlagning och övriga hushållsgöromål.

Ansök nu

Personlig assistent sökes till Älvsjö

Personlig assistent
Läs mer Jan 26
Söderort Assistans AB är ett företag som bedriver personlig assistans och vi finns i hela Sverige. Denna tjänst avser Älvsjö, Stockholm.
Söderort Assistans AB har fokus på kvalitet och det är viktigt att brukaren har delaktighet, självbestämmande och inflytande över hur dennes assistans utformas.
Vi som assistansanordnare arbetar för våra brukare, genom att erbjuda insatser som är individuellt utformade. Vi vill hjälpa våra brukare att leva sina egna liv, som de själva vill leva det, med hjälp av sina personliga assistenter.
Du som söker denna tjänst bör vara noggrann, ordningsam, lyhörd, flexibel och vara bra på att ta direktiv. Du ska kunna arbeta såväl på egen hand som i grupp. Det är viktigt att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir utförda och det är en fördel om du är bra på att ta egna initiativ. Det är även viktigt att du är lyhörd för vad brukaren vill och behöver.
Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent. Du behöver ha tidigare erfarenhet och utbildning motsvarande undersköterska.
Som personlig assistent ska du hjälpa brukaren med allt i sin vardag. Din arbetsplats är där brukaren befinner sig.
Du ska vara brukarens förlängda armar och ben. Du ska kunna hjälpa till med personlig hygien, på- och avklädning, förflyttningar, städning, matlagning och övriga hushållssysslor. Eftersom att brukaren har tracheostomi så kommer du att genomgå en trach utbildning på arbetsplatsen innan anställningen påbörjas.
Arbetstiderna är varierade och du ska kunna arbeta såväl dag, kväll och natt.

Ansök nu

Stationschef sökes till Euromaster Drive Thru!

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Jan 26
Brinner du för ledarskap, personligutveckling och fysiskt arbete? Då kan tjänsten som tältchef vara intressant för dig. Nu inför den kommande däcksäsongen söker vi en däckmontör som letar efter nästa steg i karriären. Vi vill att du är med och bidrar till att utveckla vår verksamhet för att nå bästa möjliga kundupplevelse och effektivitet.

Som tältchef kommer du ha övergripande ansvara för den dagliga driften över tältet samt personalen. Ditt team kommer bestå utav 4 duktiga däckmontörer där ni tillsammans ska se till att leverera bästa möjliga service och kvalitet till kunderna. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av stötta dom övriga däckmontörerna men även skifta däck själv. Tjänsten är på heltid med goda möjligheter för övertid samt helg jobb vid intresse.

Din profil:

Vi söker dig som tidigare har erfarenhet inom fordonsbranschen antingen via utbildning eller arbetserfarenhet. Som person är du ansvarstagande, strukturerad och lösningsorienterad. Vi ser även att du har ambitionerna att växa inom branschen tillsammans med oss på Aura Personal. Du innehar även manuellt B-körkort.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då tillsättningar sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig konsultchef Wilhelm Aabö på 076 589 00 07 alternativt wilhelm.aabo@aurapersonal.se

 

Om oss:
Aura Personal är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kompetenta rekryterare som totalt har över 20 års erfarenhet av bemannings- och rekryteringsarbete. Ett nytänkande, lösningsorienterat och effektivt arbetssätt har gjort att vi under kort tid blivit framgångsrika i vårt arbete. Vi tror på flexibla bemanningslösningar utefter varje kunds respektive behov och värdesätter transparent kommunikation med såväl kund som kandidat. Som kandidat eller medarbetare hos oss blir du en viktig del av vår verksamhet. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Stationschef sökes till Euromaster Drive Thru!

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jan 26
Brinner du för ledarskap, personligutveckling och fysiskt arbete? Då kan tjänsten som tältchef vara intressant för dig. Nu inför den kommande däcksäsongen söker vi en däckmontör som letar efter nästa steg i karriären. Vi vill att du är med och bidrar till att utveckla vår verksamhet för att nå bästa möjliga kundupplevelse och effektivitet.

Som tältchef kommer du ha övergripande ansvara för den dagliga driften över tältet samt personalen. Ditt team kommer bestå utav 4 duktiga däckmontörer där ni tillsammans ska se till att leverera bästa möjliga service och kvalitet till kunderna. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av stötta dom övriga däckmontörerna men även skifta däck själv. Tjänsten är på heltid med goda möjligheter för övertid samt helg jobb vid intresse.

Din profil:

Vi söker dig som tidigare har erfarenhet inom fordonsbranschen antingen via utbildning eller arbetserfarenhet. Som person är du ansvarstagande, strukturerad och lösningsorienterad. Vi ser även att du har ambitionerna att växa inom branschen tillsammans med oss på Aura Personal. Du innehar även manuellt B-körkort.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då tillsättningar sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig konsultchef Wilhelm Aabö på 076 589 00 07 alternativt wilhelm.aabo@aurapersonal.se

 

Om oss:
Aura Personal är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kompetenta rekryterare som totalt har över 20 års erfarenhet av bemannings- och rekryteringsarbete. Ett nytänkande, lösningsorienterat och effektivt arbetssätt har gjort att vi under kort tid blivit framgångsrika i vårt arbete. Vi tror på flexibla bemanningslösningar utefter varje kunds respektive behov och värdesätter transparent kommunikation med såväl kund som kandidat. Som kandidat eller medarbetare hos oss blir du en viktig del av vår verksamhet. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Mekanikkonstruktör till ALTEN Örebro

Produktionsingenjör, maskin
Läs mer Jan 26
Vi på konsultbolaget ALTEN söker nu vår nästa kollega inom maskinteknik och produktutveckling till vårt kontor i Örebro! Vi har flera förfrågningar från våra kunder i regionen och vill därför utöka vårt team med erfarna mekanikkonstruktörer.

 

VAD ERBJUDER VI?

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi tror på att växa tillsammans genom att erbjuda möjligheter, utveckling och gemenskap. ALTEN verkar inom flera olika branscher, har en stor variation av uppdrag, coachande chefer och utbildning via ALTEN Academy vilket gör att det alltid kommer vara möjligt att utvecklas hos oss. Dina önskemål styr din väg framåt.

 

Genom våra interna nätverk såsom Women@ALTEN och ALTEN Sports ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för. På ALTEN tycker vi det är viktigt med balans mellan arbete och fritid, därför erbjuder vi tre extra lediga dagar per år. Hos oss är du ansluten till kollektivavtal och erbjuds förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.


ROLLEN

Vi söker vår nästa kollega inom maskinteknik och produktutveckling som är nyfiken på att jobba som konsult. Just nu har vi stort behov av mekanikkonstruktörer hos våra kunder i flera olika branscher. Vi har utöver det också uppdrag inom flera maskintekniska grenar, så möjlighet finns att utvecklas såväl på djupet som bredden för dig som är nyfiken.

 

UTÖVER DETTA HAR ALTEN FÖLJANDE ÖNSKEMÅL
Högskole- eller civilingenjörsexamen inom maskinteknik eller liknande
Intresse av att arbeta med produktutveckling; konstruktion, beräkning och/eller hydraulik/mekatronik.
Erfarenhet av ett eller flera av följande verktyg; Catia V5, Creo, Inventor, Solid Works
Erfarenhet av arbete i PLM-system (exempelvis Teamcenter, Windchill eller liknande).
3 års arbetslivserfarenhet inom relevanta områden.

 

SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG - WE BELIEVE IN GROWING TOGETHER!

Om du har frågor eller vill veta mer om hur det är att arbeta som konsult på ALTEN, kontakta gärna vår HR-partner Elin Karlsson Mångs, elin.karlssonmangs@alten.se

 

OM ALTEN

ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 45 000 anställda i mer än 30 länder. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Telecom, Industri, Energi, Flyg och Försvar samt Life Science. I Sverige är vi över 1300 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer - från Lund i söder till Skellefteå i norr.

 

ALTEN har för tredje året i rad utsetts till en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare av Karriärföretagen 2022, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter.

 

Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se

Ansök nu

Barnvakt/Nanny Örebro Sporadiskt - Kollektivavtal

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Jan 26
Om Nannynu! / About Nannynu!
Nanny.nu är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha kollektivavtal och bra villkor våra alla våra anställda barnvakter.

Vi tror på att leverera barnvakter i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt/nanny. Vi ser till att du får jobba i en barnvaktsfamilj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba som barnvakt på Nanny.nu. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet!

Om uppdraget / About the assignment
Familj i centrala Örebro med ett barn (8 månader) önskar barnvakt sporadiskt vid behov cirka 2-3 tillfällen per månad, dagtid på vardagar eller helger cirka 4 timmar per pass.

Din profil / Your profile
Är du en person som vill underlätta andra människors vardag i form av barnpassning samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop barnpassningen? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Då barnvakt är ett extraarbete ser vi gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. studier eller deltidsjobb och för att det ska bli en långsiktig relation vill vi att du har en rimlig restid till familjen (vi brukar tänka oss runt 30 minuter).
Här kan du läsa mer om oss och vår kravprofil https://nanny.nu/jobba-hos-oss/.
Sök som barnvakt hos oss Nanny.nu idag!Vi erbjuder / What we offer
Börjar du jobba som barnvakt hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete med goda villkor då vi har kollektivavtal.

Du får dessutom:
– Nannycertifieringskurs där du lär dig mer om barnvaktsjobbet
– Kurs i barn-HLR
– Försäkring till, från och under arbetet
– Vi vill ha ett löneupplägg som känns bra för alla kompetensprofiler och åldrar därför öppnar vi upp för individuell lönesättning för alla som en har gymnasieexamen. För alla som fortfarande går i gymnasiet har vi en fast timlön på 121,38-151,72 kr/timme inkl. semesterersättning.
– Ob-tillägg samt storhelgstillägg
– Möjlighet till fast avtal med garanterade timmar
– Möjlighet till fortsatt arbete inom koncernen

Vid anställning som barnvakt hos Nanny.nu begär vi utdrag ur belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan.
Skicka gärna in den på https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/

Ansök nu

Deltid till kund i Hammar

Glasarbetare
Läs mer Jan 26
Vi söker dig som bor i närheten av Hammar och vill jobba extra och över sommaren 2023 som Processoperatör. Du som söker har annan sysselsättning i from av jobb eller studier och vill jobba extra vid sidan av det. 

Arbetsbeskrivning:
Som processoperatör kommer du att övervaka maskiner i anläggningen, samt underhåll av kring maskinerna. 
Arbetstiderna kommer variera mellan dag, kväll och natt måndag-fredag samt helgpass. Antalet arbetspass kommer variera och det kan bli aktuellt med snabba inhopp - vilket ställer krav på flexibilitet. Vi ser gärna att du vill arbeta mer under sommaren då möjlighet till heltidsjobb kan ges under semesterperioden.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är över 18 år och har ett intresse för miljö, återvinning och produktion, Du gillar att jobba fysiskt, behärska svenska språket i tal och skrift samt har hög arbetsmoral.
Det krävs att du har körkort och tillgång till bil för att kunna ta dig till och från arbetet. 

Meriterande:
Truck- och traverskort. 

Anställningsform:
Timanställning.

Sysselsättningsgrad:
Deltid /vid behov.

Arbetstid och lön:
Skift, dag, kväll, natt och helg. 
Fast lön/ timlön 

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. 
Vi tar enbart emot ansökningar via annonsen. 
Genom att söka den här tjänsten ger du ditt samtycke till att vi begär in utdrag ur belastningsregistret. 

Om oss: 
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Att arbeta som konsult hos oss
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under tryggaförhållanden

Ansök nu

Säljare till Arken Zoo Marieberg, Örebro, behovsanställning

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jan 26
Arken Zoo är en rikstäckande kedja inom zoobutiksbranschen som driver franchise och centralägda butiker. Företaget har vuxit snabbt de senaste åren och vi fortsätter att expandera och varumärket Arken Zoo stärks kontinuerligt. I våra butiker har vi ett noga utvalt sortiment till många olika typer av husdjur. Vi älskar djur och våra kärnvärden är kärlek, kunskap och kvalitet.

Om anställningen

Du erbjuds en anställning vid behov i ett lönsamt och snabbt växande företag. Tjänsten är förlagd till Arken Zoos butik i Marieberg, Örebro.

- Visstidsanställning, det innebär att du kontaktas om anställning vid varje tillfälle. Du hjälper oss vid t ex sjukdom, semester eller andra tillfällen då vi behöver en hand extra.

- Anställningsavtal och lön mm. enligt Handels kollektivavtal.

- Möjlighet till sommarjobb

- Tillträde 1/3

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär bland annat:

- Att du ger bästa kundservice varje gång du jobbar och att du alltid hjälper kunden till rätt val av produkt.

- Att du är en driven säljare som älskar mötet med kunden.

- Butiksskötsel, underhåll, uppackning, påfyllning och försäljning

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en passion för husdjur, särskilt hund och katt.

Du ska vara en utpräglad servicemänniska och ha en viss erfarenhet av butiksarbete och försäljning inom detalj- eller dagligvaruhandeln.

Djurvårdsutbildning från gymnasiet, djurparker etc. är en merit men inget krav.

Så här söker du tjänsten

Klicka på "Skicka ansökan", fyll i formuläret och ladda upp dina ansökningshandlingar.

Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast.

Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta butikschef Emma Hermansson på bc.orebro@arkenzoo.se

Observera att ansökningshandlingar endast kan skickas via "Skicka ansökan"-funktionen. Inskickade ansökningar via e-mail kan ej behandlas.

Sista ansökningsdag är 2023-02-10

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Truckförare

Truckförare
Läs mer Jan 26
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu duktiga truckförare  med erfarenhet av skjutstativ till  flera kunder inom Örebro län. Har du dessutom tidigare erfarenhet av industri eller lagerarbete? Då söker vi dig!

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos vår kund. Du kommer ingå i ett härligt och kompetent team med högt i tak. 

Ansvarsområden
Du kommer främst att arbeta med truckkörning och orderplock. Det kan även förekomma att du får vara en hjälpande hand. Du ska periodvis kunna arbeta under tidspress och även ha ett stort kvalitetsmedvetenhet. Du gillar att arbeta i god tempo och är i god fysisk form då arbetet kan innehålla repetitiva uppgifter och tunga lyft.Kvalifikationer
För att vara aktuell för denna tjänst behöver du:
-Truckkort A1-A4, B1-B4, D1
-Ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift
-Ha praktisk erfarenhet av truckkörning av skjutstativ. 
-Flexibel angående arbetstider. 

 Vi ser helst att du utöver truckutbildningen har körvana av skjutstativ (B3 ), en provkörning i rekryteringsprocessen kan komma att bli aktuellt. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med orderplock.

Som person ser vi gärna att du är flexibel och att du har lätt för att samarbeta med andra människor. Du ger alltid det lilla extra oavsett arbetsuppgift och trivs med fysiskt arbete. Du kommer att bli en del av ett team men det är viktigt att du klarar av att arbeta självständigt och fokuserat.

Erfarenhet
Tidigare erfarenhet från skjutstativskörning krävs.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

PTP-psykolog till Falck i Örebro

PTP-psykolog
Läs mer Jan 26
Med 1 000 experter på närmare 100 enheter över hela landet är Falck Sveriges mest kompletta leverantör av tjänster inom hälsa och arbetsliv. Vi erbjuder företagshälsovård, kris- och personalstöd, organisations- och ledarskapsutveckling, omställnings- och karriärtjänster samt primärvård och hälsotjänster för privatpersoner. Falcks tjänster inom hälsa och arbetsliv når 1,2 miljoner människor över hela Sverige och bidrar till ett hållbart arbetsliv och privatliv för alla.

Vill du satsa på framtiden med oss på Falck?

Som PTP-psykolog kommer du att utifrån en tjänstgöringsplan som du och din handledare utformar, arbeta med uppdrag på såväl individnivå, som på grupp- och organisationsnivå.

Uppdragen är varierande och spänner över både förebyggande insatser, rehabilitering, psykosociala arbetsmiljöfrågor, föreläsningar, utveckling av chefer, grupphandledning och kartläggningar. En stor del i vårt uppdrag är stödsamtal till individer/medarbetare hos våra kunder samt att stötta chefer i deras arbetsmiljö- och hälsoansvar. Vi arbetar för ett hållbart och effektivt arbetsliv, det är av stor vikt att du är intresserad av att förstå förutsättningarna på arbetsplatsen, verksamheten och individen i ett organisatoriskt sammanhang. Att samspela med ansvarig och beställande chef, både före, under och efter en insats, är en nödvändig självklarhet. Vi söker dig med psykologexamen som har förmåga att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra kompetenser. Du kan skapa förtroendebärande allianser och är tydlig i din kommunikation, såväl muntligt som skriftligt.

Som PTP-psykolog hos oss måste du vilja ta stort eget ansvar och kunna driva och genomföra insatser både på egen hand och i grupp. Tidigare erfarenhet av stödsamtal är meriterande.

Övrigt: Visstidsanställning, 1 års tjänstgöring som PTP-psykolog med start av tjänst omgående. Möjlighet till förlängning. Vi intervjuar kandidater löpande.

Vi erbjuder dig - ett arbete i en av Sveriges hetaste framtidsbranscher - erfarna kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper - möjligheter till kompetensutveckling inom företagshälsa - intressanta kunder, inom både privat och offentlig sektor.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta konsultchef Karin Holmberg på mail karin.holmberg@falcksverige.se eller på telefon 019- 15 87 01.

Välkommen med din ansökan senast 2022-02-19.

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag.

Ansök nu

Redovisningsekonom till Great Accounting

Redovisningsekonom
Läs mer Jan 26
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en redovisningsekonom som drivs av eget ansvar? Vill du komma till en bred tjänst inom ekonomi med goda utvecklingsmöjligheter? Trivs du när du får agera problemlösande och vara en viktig del av ett företag som genom engagemang, driv och nyfikenhet ger sina kunder det där lilla extra? Då kan tjänsten som redovisningsekonom till Great Accounting vara rätt tjänst för dig!

Till Great Accounting i Örebro söker vi nu en redovisningsekonom som har tidigare erfarenheter inom branschen. Du erbjuds en viktig roll hos företaget och dess framtida expansionsplaner där du kommer till en varierande och bred tjänst.

Som redovisningsekonom kommer du att vara företagets ansikte utåt mot kunderna och agera rådgivare samt utveckla kundrelationerna. I rollen får du när du är redo ta ett stort ansvar med egna kundkonton och där du genom ditt driv och entreprenörsanda kommer att bidra till Great Accountings fortsatta framgångsresa. I rollen kommer du att ansvara för den löpande bokföringen, bokslut och årsredovisning. Du jobbar tätt ihop med dina kollegor där du på sikt får möjlighet att ta dig an mer avancerade analyser och växa in i en ansvarsfylld och roll.

Du kommer till exempel att:
• Ansvara för den löpande redovisningen
• Sköta löner
• Skapa underlag och rapporter
• Upprätta månadsbokslut, årsbokslut och årsredovisning

Tjänsten passar dig som är prestigelös och vill jobba brett med ekonomi. För att trivas här ser vi det som en självklarhet att du också vill bidra till den goda sammanhållningen som Great Accounting har.

Personprofil
Vi söker dig som har jobbat som redovisningsekonom under cirka ett år och har en ekonomiutbildning i grunden. Vi ser gärna att du har erfarenhet av någon form av kundservice och brinner för att leverera förstklassig service. Vidare är det meriterande om du tidigare arbetat med löpande bokföring. Har du tidigare arbetat i Fortnox ses även detta som meriterande.

Vi ser att du som söker är en person som är engagerad och mån om att vilja representera det företag som du arbetar på. Du vill därför även förstå vad det är för något som siffrorna representerar och du får fritt utrymme till att analysera vidare. Du trivs med andra ord i en ansvarstagande och problemlösande roll där du också blir värdefull för företaget. Vidare är du prestigelös och även fast du har dina ansvarsområden så vill du hjälpa till där det behövs och har därmed ett gott servicetänk gentemot dina kollegor såväl som kunder. I din roll som redovisningsekonom är det mycket att hålla reda på varav arbetat kräver att du är en do:er som kan hålla en god struktur i ditt arbete och kan prioritera det som är viktigast för stunden så alla deadlines uppfylls.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider, flex tillämpas
Plats: Örebro, Aspholmen

Företagspresentation
Great Accounting grundades 2016 och erbjuder företag och föreningar lösningar inom redovisning & rådgivning. Här värderas ditt personliga engagemang högt och du arbetar tillsammans med drivna kollegor som har roligt tillsammans på jobbet. Som redovisningskonsult hos Great Accounting erbjuds du en fri roll med flexibla arbetstider och ett stort ansvar för kunder inom många olika branscher runt om i Sverige. Här får du växa, utmanas och utvecklas hos ett företag som ständigt expanderar och där dina idéer och tankar värderas högt.

Läs gärna mer på vår hemsida: https://greataccounting.se/

Om PerformIQ
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Helena Bergström på mailadress helena.bergstrom@performiq.se Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonom, ekonomi, bokslut, bokföring, årsbokslut, redovisningsekonom, ekonomikonsult

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Ekonom/Administratör till Örebro

Ekonomiassistent
Läs mer Jan 26
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du strukturerad, har erfarenhet från ekonomi, administrativt arbete och gillar att arbeta med service? Trivs du samtidigt en roll där du får arbeta lösningsorienterat i ett högt tempo? Då kan du vara den personen som passar till tjänsten som ekonom/administratör i Örebro.

PerformIQ söker för kunds räkning en person som kan arbeta administrativt med inriktning mot ekonomi. I rollen kommer du att erbjudas en administrativ roll där du kombinerar det med ekonomiuppgifter där du kommer jobba i ett affärssystem.

Personprofil
Vi söker dig som vill jobba med administration kombinerat med ekonomi. Du har ett öga för siffror. Du tycker att kundnöjdhet är viktigt och bemöter andra professionellt och med glädje. Det är högst meriterande om du har arbetat med administration, ekonomi eller service tidigare. Vidare ser vi att du som söker är initiativtagande, stresstålig och driven. Du är även en person som har ett öga för vad som skall göras, är noggrann och har ett problemlösande mindset.

För att lyckas i rollen som ekonom/administratör ser vi att du har:
• Mycket god kommunikationsförmåga i både svenska och engelska i tal och skrift
• Allmänt god datorkunskap
• Tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomi, service, och/eller administrativt

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Örebro

Om PerformIQ
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som innesäljare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ. Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Helena Bergström via helena.bergstrom@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Förvaltningsledare| Örebro | Business transformation

IT-samordnare
Läs mer Jan 26
Motiveras du av att ha frihet under ansvar och av att utmana och bryta normer? Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för teknisk utveckling och förvaltning och projektplanering? Då kan det här vara tjänsten du letat efter! Just nu söker vi på Experis en application manager till vår kunds verksamhet i Örebro. Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning
Ditt uppdrag är att utreda och definera vad OT Network området innefattar i ett förvaltningsperspektiv, presentera förvaltningsbehovet och hur en förvaltningsorganisation skulle se ut och styras framöver.

Kvalifikationer
Vi på Experis söker dig som har högskoleutbildning som uppdragsgivaren bedömer relevant.
Vidare tror vi att du har erfarenhet av arbete inom branschen. Du har goda kunskaper i både
svenska och engelska i tal och skrift och Arbetat med PM3. Därutöver har du jobbat med
ITIL-processer.

Det är meriterande om du har arbetat i en ledande roll.
För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar förnuftiga beslut som bygger på analys och
att du har en god kommunikativ förmåga. Det är också viktigt att du vågar ta egna beslut för
att nå resultat.

För såväl oss på Experis som vår kund är det viktigt med jämställdhet och mångfald och
därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvarata all den kompetens
som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell
tillhörighet.

Vårt erbjudande
Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på
uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en
stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och
offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd
konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom
ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du
kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får
du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.
Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to
change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen
av bland annat IT-resurser.

Kontaktuppgifter och ansökan
För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att
kontakta konsultchef Martin Liljeholm via e-post: martin.liljeholm@se.experis.com eller
telefonnummer: 019166550.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt
person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Placeringsort: Örebro
Tillsättning: Omgående
Lön: enligt överenskommelse
Förmåner: flexibel arbetstid, arbete hemifrån, hushållsnära tjänster, tjänstepension,
friskvårdsbidrag och personalrabatt

Om Experis AB
Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på
uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Som konsult hos Experis får du
tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både
privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som
tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk
av kollegor inom ditt kompetensområde. Experis är en del av ManpowerGroup, som har ett
långsiktigt hållbarhetsarbete och som många år i rad funnits med på listan över världens
mest etiska företag.

Ansök nu

Elektriker till Sesol i Örebro

Serviceelektriker, installation
Läs mer Jan 26
Nu har du chansen att bli en del av ett härligt team som levererar högkvalitativa installationer till våra kunder. Du är en vardagshjälte som blir ansiktet utåt för hela organisationen. Har du även erfarenhet inom el- och serviceinstallationer? Toppen, då är det dig vi söker!

Vilka är vi?

Med våra 900 medarbetare är vi det självklara valet för installation av solcellsanläggningar och elbilsladdare. Vi har all personal in-house och levererar alltid med högsta kundnöjdhet i fokus. Vår kundkrets innefattar allt från den lilla villan till stora solcellsparker. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping och vi har också etablerat oss på 13 andra orter runt om i landet. Bland annat Kalmar, Helsingborg, Örebro, Södra Stockholm, Göteborg, Norrköping och Uppsala. Det gör att vi är en lokal leverantör där både privat- och företagskunder hittar sina lösningar!

Vem är du?

Du är en viktig del i allt vi gör. Alla våra installationer kräver en varsam hand av en kompetent elektriker för att fungera. I detta arbete blir du både vår och kundens vardagshjälte. Din vardag är varierande där största delen av ditt arbete utförs ute hos kund, så det är bra om kommunikation och kundkontakt känns naturligt för dig. Du arbetar tätt med våra projektledare, arbetschefer och montörer, därför lägger vi stor vikt vid att du är samarbetsvillig, strukturerad och kommunikativ. En annan viktig egenskap är att du är självgående och därmed vågar ta egna initiativ i en föränderlig miljö.

Ditt arbete består bland annat av:

- Ombyggnationer av elcentraler, mätarskåp och ställverk.
- Installationer och driftsättning av laddstationer, solcellsanläggningar och batterier ute hos våra kunder.
- Överlämning till och utbildning av kund.


Krav för att söka tjänsten

- Du är minst 1:A-årsmontör eller högre.
- Du har B-körkort.
- Du behärskar svenska språket i tal och skrift.


Detta erbjuder vi dig

Hos oss får du frihet i ditt arbete. Du kommer ha ett roligt arbete med goda förmåner, arbetsvillkor och möjligheter till utveckling. Du får en egen fullkittad servicebil utrustad med de verktyg du behöver för att utföra ditt arbete på bästa sätt. Du får även möjlighet att delta i interna tävlingar och bonussystem.

Om anställningen:

- Lön: Fast lön
- Placering: Örebro
- Tillträde: Enligt överenskommelse
- Anställningsvillkor: Heltid


Vill du bli en av oss? Varmt välkommen med din ansökan!

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare. Ansökningar tas endast emot via vår karriärsida.

Ansök nu

Resande Elektriker till Sesol i Örebro

Serviceelektriker, installation
Läs mer Jan 26
Nu har du chansen att bli en del av ett härligt team som levererar högkvalitativa installationer till våra kunder. Du är en vardagshjälte som blir ansiktet utåt för hela organisationen. Har du även erfarenhet inom el- och serviceinstallationer? Toppen, då är det dig vi söker!Vilka är vi?

Med våra 900 medarbetare är vi det självklara valet för installation av solcellsanläggningar och elbilsladdare. Vi har all personal in-house och levererar alltid med högsta kundnöjdhet i fokus. Vår kundkrets innefattar allt från den lilla villan till stora solcellsparker. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping och vi har också etablerat oss på 13 andra orter runt om i landet. Bland annat Kalmar, Helsingborg, Örebro, Södra Stockholm, Göteborg, Norrköping och Uppsala. Det gör att vi är en lokal leverantör där både privat- och företagskunder hittar sina lösningar!Vem är du?

Du är en viktig del i allt vi gör. Alla våra installationer kräver en varsam hand av en kompetent elektriker för att fungera. I detta arbete blir du både vår och kundens vardagshjälte. Din vardag är varierande där största delen av ditt arbete utförs ute hos kund, så det är bra om kommunikation och kundkontakt känns naturligt för dig. Som resande elektriker kan resor med övernattning på annan ort förekomma i ditt arbete. Därmed är det bra om din vardag tillåter detta. Du arbetar tätt med våra projektledare, arbetschefer och montörer, därför lägger vi stor vikt vid att du är samarbetsvillig, strukturerad och kommunikativ. En annan viktig egenskap är att du är självgående och därmed vågar ta egna initiativ i en föränderlig miljö.

Ditt arbete består bland annat av:

- Ombyggnationer av elcentraler, mätarskåp och ställverk.
- Installationer och driftsättning av laddstationer, solcellsanläggningar och batterier ute hos våra kunder.
- Överlämning till och utbildning av kund.


Krav för att söka tjänsten

- Du är minst 1:A-årsmontör eller högre.
- Du har B-körkort.
- Du behärskar svenska språket i tal och skrift.
Detta erbjuder vi dig

Hos oss får du frihet i ditt arbete. Du kommer ha ett roligt arbete med goda förmåner, arbetsvillkor och möjligheter till utveckling. Du får en egen fullkittad servicebil utrustad med de verktyg du behöver för att utföra ditt arbete på bästa sätt. Du får även möjlighet att delta i interna tävlingar och bonussystem.

Om anställningen:

- Lön: Fast lön
- Placering: Örebro
- Tillträde: Enligt överenskommelse
- Anställningsvillkor: Heltid
Vill du bli en av oss? Varmt välkommen med din ansökan!

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare. Ansökningar tas endast emot via vår karriärsida.

Ansök nu

Erfaren truckförare sökes i Örebro

Terminalarbetare
Läs mer Jan 26
Vi söker nu kvalitetsmedvetna truckförare för uppdrag hos våra kund i Örebro. 

Beskrivning: 
Du kommer arbeta i en trevlig arbetsmiljö och köra allt i från skjutstativtruck till höglyftande plocktruck. Tjänsten innebär att packa order med kvalité i högt tempo och även placera godset inne på lagret. Detta ställer höga krav på att du är noggrann och kvalitetssmedveten. 

Kvalifikationer:
Du som söker tjänsten bör gilla att jobba fysiskt, behärska svenska språket i tal och skrift samt ha hög arbetsmoral. Vi ser det som en stor fördel om du kan hålla ett högt temo och samtidigt klara av att hålla många flera moment igång samtidigt utan att tumma på kvalitén. Truckkörkort är ett krav och det är meriterande om du har kört höglyftande plocktruck (B4) men inget krav.

Anställningsform:
Visstid 6 månader följt av en tillsvidareanställning hos kund.

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid:
Sön-tors 22:30-06:00

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.
Genom att söka denna tjänsten ger du ditt samtycke till oss att begära in utdrag ur belastningsregister samt genomföra en liten kreditupplysning. 

Företagsbeskrivning - OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också

Att arbeta som konsult hos oss
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under tryggaförhållanden

Ansök nu

Noggrann och skicklig biltransportchaufför

Specialtransportförare
Läs mer Jan 26
Har du ett brinnande intresse för bilar och lastbilar? Vill du arbeta med din största hobby?
Då har vi arbetet för dig då vi nu söker en duktig ersättare för vår ena chaufför som går i pension efter sommaren.
Vi har en biltransportbil med två chaufförer som komplement till övriga verksamheten på vår bilåtervinning. Vi kör för ett externt logistikföretag som planerar och fördelar ut bilar till oss.
Information om tjänsten
Ditt arbete går ut på att hämta och lämna bilar med vår biltransportbil (trailer) över hela Sverige. Det är ett fysiskt krävande arbete med många bilar att lasta och lossa per arbetsdag oavsett väder så det kräver god fysik. Utöver det är det många kundkontakter som tas per dag samt hantering av taggar, nycklar och ett logistiksystem som hanteras genom platta.
Det absolut viktigaste i arbetet är att du är noggrann, metodisk och självgående. Du kommer själv planera hur du lastar bilarna på bästa sätt, när du börjar din arbetsdag och var du avslutar den för att vara ekonomiskt och effektiv med din arbetstid.
Ni är två chaufförer som delar på bilen och arbetar varannan vecka, måndag – lördag. Bilen är en Scania S450 med trailer. Vi följer Transports kollektivavtal vad gäller lön, OB och traktamente och tjänsten är en heltidstjänst med tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas
Du kommer få möjligheten att åka med våra chaufförer så du lär dig rutinerna och får tips om hur du ska lägga upp arbetet från de som arbetat med detta längre och är duktiga på det.
Din profil
Du har erfarenhet från arbete med biltransporter, du har CE-kort och giltigt YKB, det är meriterande om du tidigare kört trailer. Du är ansvarstagande, tycker om att lägga upp och styra din arbetsdag och att köra lastbil är det bästa du vet. Du trivs med att ligga ute på vägarna och träffa kollegor här och var i Sverige. Du tycker om att lösa problem på egen hand som uppkommer längs vägen och att vårda din bil och trailer.

Ansök nu

Är du student och vill jobba extra som truckförare?

Truckförare
Läs mer Jan 26
Är du student och vill jobba extra som truckförare?

För kunds räkning söker vi nu studenter som vill jobba extra som truckförare. På denna arbetsplats kör man plocktruck (A1) och plockar order med hjälp av "pick-by voice", ingen tidigare truckerfarenhet krävs men är självklart meriterande. Arbetsplatsen ligger 3km utanför centrala Örebro och det går en cykelbana hela vägen fram. Tjänsten är vid behov vilket innebär att du blir bokad vecka för vecka utifrån kundens behov och din tillgänglighet. Under sommarens semesterperiod finns möjlighet för schema på heltid om så önskas. 

Kvalifikationer:
- Truckkort A1-A4
- Då arbetet kan vara fysiskt tungt bör du ha en god grundfysik
- Ha en annan sysselsättning på minst 50%.
- Mycket goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift

Meriterande: 
- Erfarenhet av truckkörning sen innan. 

Arbetstider
Måndag till torsdag 15:00-23:00. Finns även möjlighet för att arbeta dag i perioder, 06:00-15:00. 

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Vi tar enbart emot ansökningar via annonsen. 
Genom att söka den här tjänsten ger du ditt samtycke till att vi begär in utdrag ur belastningsregistret samt genomför en liten kreditupplysning.

Om oss på OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också!

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare - Jobba hemifrån!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jan 26
Är du en lösningsorienterad person som brinner för service och vill arbeta med att skapa den bästa kundupplevelsen?
Är du målmedveten och uppskattar ett högt tempo?
Då kan detta vara jobbet för Dig!

Att skapa den Bästa kundupplevelsen
Hos oss arbetar vi med att besvara inkommande supportfrågor om vår uppdragsgivares samtliga produkter med ett starkt fokus på kundernas upplevelse av sin kontakt med oss genom ett trevligt och personligt bemötande.
Våra kunder kontaktar oss främst via telefon, men även via e-mail och chat, så ditt arbetsverktyg kommer i största utsträckning vara just telefonen.

Vi Erbjuder Dig:
En ung och motiverande arbetsplats som värderar personligt engagemang.
En grundlig utbildning vid anställningens början samt individuella coachningstillfällen och utvecklingsplaner.
Arbete i en internationell miljö med stora karriärmöjligheter.


Din personlighet är viktigare än arbetslivserfarenhet!
På SITEL tycker vi att attityd och personlighet betyder mer än tidigare arbetslivserfarenhet.
Därför har vi inga krav på tidigare anställningar när vi söker framtida medarbetare.
För att söka detta jobb måste du dock uppfylla följande:
Ha fyllt 18 år.
Hantera engelska väl i tal och skrift.
Ha en god kommunikativ förmåga.
Vara lösningsorienterad.
Tycka om att ge god service och en god kundupplevelse.
Ha grundläggande datorkunskaper.
Tycka om att arbeta mot uppsatta mål.


Vilka är vi?
Från början har vi fokuserat på slutresultatet.
I en tid av snabbare teknik och växande kommunikationskanaler blir kunderna mer och mer digitalt anslutna, men än mer distanserade från de varumärken som de väljer att stödja.
SITEL stöttar genom kundens hela livscykel med de tjänster vi erbjuder och strävar efter att hjälpa människor en omtänksam interaktion åt gången, vilket verkligen skapar förtroende mellan varumärken och deras kundbas.
SITEL är ett globalt företag för digital marknadsföring och outsourced partner gällande kundtjänst, som tillhandahåller tjänster till ”Global 2000”-företag.
Med globala huvudkontor i Florida, uppfyller SITEL avancerade lösningar behoven hos stora företag runt om i världen, främst inom detaljhandel, kommunikation, finansiella tjänster, teknik och vårdindustrin. SITEL differentierade serviceplattform engagerar effektivt konsumenterna vid varje beröringspunkt i sin kunds livscykel, från digital marknadsföring och förvärv till kundsupport, tekniskt stöd, uppförsäljning / cross-sell och retention. Vi tillhandahåller tjänster via flera kommunikationskanaler som omfattar telefon, e-post, webb, chatt, sociala medier och digital självbetjäning.


Vi tror att alla interaktioner är viktiga. Med en "andra först" mentalitet tjänar vi med tanke och hjärta, äger varje ögonblick, arbetar för att snabbt, enkelt och effektivt gör saker bättre.
Vi lyssnar med hjärnan och talar ur vårt hjärta och skapar en tillit till våra kunder och deras kunder.
Vi på Sitel Group® har 160 000 anställda fördelade över 170 kontaktcenters runt om i världen där vi hjälper 750 klienter att maximera kundupplevelsen och att bidrar till lojala kunder.
Vårt företagskultur genomsyras av våra syften: Be Bold, Work Together, Build Trust and Wow Customers.
På vårt Call Center i ED arbetar för närvarande strax över 200 personer med att ge service och support till kunder runt om i Norden.


Önskad start 6/2.

Ansök nu

Redovisningsekonom till Great Accounting

Redovisningsekonom
Läs mer Jan 26
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en redovisningsekonom som drivs av eget ansvar? Vill du komma till en bred tjänst inom ekonomi med goda utvecklingsmöjligheter? Trivs du när du får agera problemlösande och vara en viktig del av ett företag som genom engagemang, driv och nyfikenhet ger sina kunder det där lilla extra? Då kan tjänsten som redovisningsekonom till Great Accounting vara rätt tjänst för dig!

Till Great Accounting i Örebro söker vi nu en redovisningsekonom som har tidigare erfarenheter inom branschen. Du erbjuds en viktig roll hos företaget och dess framtida expansionsplaner där du kommer till en varierande och bred tjänst.

Som redovisningsekonom kommer du att vara företagets ansikte utåt mot kunderna och agera rådgivare samt utveckla kundrelationerna. I rollen får du när du är redo ta ett stort ansvar med egna kundkonton och där du genom ditt driv och entreprenörsanda kommer att bidra till Great Accountings fortsatta framgångsresa. I rollen kommer du att ansvara för den löpande bokföringen, bokslut och årsredovisning. Du jobbar tätt ihop med dina kollegor där du på sikt får möjlighet att ta dig an mer avancerade analyser och växa in i en ansvarsfylld och roll.

Du kommer till exempel att:
• Ansvara för den löpande redovisningen
• Sköta löner
• Skapa underlag och rapporter
• Upprätta månadsbokslut, årsbokslut och årsredovisning

Tjänsten passar dig som är prestigelös och vill jobba brett med ekonomi. För att trivas här ser vi det som en självklarhet att du också vill bidra till den goda sammanhållningen som Great Accounting har.

Personprofil
Vi söker dig som har jobbat som redovisningsekonom under cirka ett år och har en ekonomiutbildning i grunden. Vi ser gärna att du har erfarenhet av någon form av kundservice och brinner för att leverera förstklassig service. Vidare är det meriterande om du tidigare arbetat med löpande bokföring. Har du tidigare arbetat i Fortnox ses även detta som meriterande.

Vi ser att du som söker är en person som är engagerad och mån om att vilja representera det företag som du arbetar på. Du vill därför även förstå vad det är för något som siffrorna representerar och du får fritt utrymme till att analysera vidare. Du trivs med andra ord i en ansvarstagande och problemlösande roll där du också blir värdefull för företaget. Vidare är du prestigelös och även fast du har dina ansvarsområden så vill du hjälpa till där det behövs och har därmed ett gott servicetänk gentemot dina kollegor såväl som kunder. I din roll som redovisningsekonom är det mycket att hålla reda på varav arbetat kräver att du är en do:er som kan hålla en god struktur i ditt arbete och kan prioritera det som är viktigast för stunden så alla deadlines uppfylls.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider, flex tillämpas
Plats: Örebro, Aspholmen

Företagspresentation
Great Accounting grundades 2016 och erbjuder företag och föreningar lösningar inom redovisning & rådgivning. Här värderas ditt personliga engagemang högt och du arbetar tillsammans med drivna kollegor som har roligt tillsammans på jobbet. Som redovisningskonsult hos Great Accounting erbjuds du en fri roll med flexibla arbetstider och ett stort ansvar för kunder inom många olika branscher runt om i Sverige. Här får du växa, utmanas och utvecklas hos ett företag som ständigt expanderar och där dina idéer och tankar värderas högt.

Läs gärna mer på vår hemsida: https://greataccounting.se/

Om PerformIQ
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Helena Bergström på mailadress helena.bergstrom@performiq.se Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonom, ekonomi, bokslut, bokföring, årsbokslut, redovisningsekonom, ekonomikonsult

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

JENSEN grundskola Örebro söker lärare i slöjd

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Jan 26
JENSEN grundskola Örebro är en högstadieskola (årskurs 6-9) där trygghet, trivsel, arbetsro och goda studieresultat är det som präglar vår skola. Våra elever vet vad de vill och når sina mål genom coachning och genom att hela tiden påminnas om att studier är i fokus! Genom tydlighet, professionalitet och lärarledd undervisning skapar vi de bästa förutsättningarna för våra elever. Vi finns i fina, ljusa lokaler i centrala Örebro. Nu söker vi en engagerad lärare som kan undervisa i slöjd!

Vårt utbildningskoncept “Träning för verkligheten” genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär att vi arbetar med studierna i fokus, hög grad av ordning och studiero, elevernas uppträdande och verklig bildning. Vi är en skola för elever och föräldrar med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Inom ramen för vår hälsoprofil får våra elever utöva mental träning och ta en pedagogisk promenad under dagens längsta lektion. 

På JENSEN grundskola har vi stort fokus på kvalitet och har uppnått bättre resultat vid Skolinspektioner än genomsnittet i riket. Vi är stolta över våra mycket höga resultat gällande bl.a. medarbetarnöjdhet, chefsbetyg och rekommendationer.

Kvalifikationer
Du har legitimation att undervisa i ämnet slöjd. Du drivs av att få lära ut till andra och som person har du, precis som vi, ett stort engagemang för att utveckla både dig själv och den verksamhet du verkar i. Du är en tydlig teamspelare som sätter eleverna och teamet i främsta rummet och är flexibel, lösningsorienterad och skapar inspirerande undervisning och trygghet i dina grupper. Du är strukturerad, drivande och en tydlig ledare i klassrummet som bidrar till att vi kan hålla hög kvalitet i vår verksamhet.

Anställningsform 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 90 % med startdatum 230227 eller enligt överenskommelse. För den här tjänsten tillämpar vi ferietjänst och sex månader provanställning.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt kan tyvärr ej behandlas. Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan annonstiden går ut. Därför vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt. 

Första steget i vår rekryteringsprocess är att genomföra två arbetspsykologiska tester (Mint och Matrigma). Testlänkar skickas på mail direkt efter inskickad ansökan och du får återkoppling på testerna direkt efter att du har genomfört dem.

Inom förskola/skola måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten kan hämtas på https://polisen.se/. Beställ i god tid, det tar minst 14 dagar att få utdraget.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta rektor Caroline Schreiber på caroline.schreiber@jenseneducation.se.

Om JENSEN

JENSEN education är ett av Sveriges främsta privata utbildningsföretag som växer organiskt och drivs både långsiktigt och ansvarsfullt. JENSEN education grundades 1996 av Håkan Jensen, företagets vd och långsiktiga ägare. JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med verksamhet i de flesta större städer runtom i Sverige. Vårt utbildningskoncept ”Träning för verkligheten och bildning som mål” genomsyrar all verksamhet. Vi har förtroendet att utbilda drygt 14 000 studerande, på 55 enheter, inom fem olika verksamhetsområden – förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning och yrkeshögskola. JENSEN education har drygt 1000 medarbetare och omsätter ca 1200 MSEK.

Ansök nu

Lärare i svenska och engelska till Gumaeliusskolan

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Jan 26
Bli en av oss! Är du en driven och skicklig pedagog? Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss på Gumaeliusskolan!

Om tjänsten
I rollen som lärare hos oss kommer du undervisa i ämnena svenska och engelska för elever i årskurs 7-9. I tjänsten ingår även mentorskap för en klass. I arbetslaget ingår förutom andra lärare även en elevkoordinator som bidrar till att frigöra mer tid för dig att arbeta med ditt grunduppdrag som lärare. Vi har nyligen flyttat in i helt om- och nybyggda lokaler som är rustade för digitalt lärande. Skolan har sex arbetslag och ett elevhälsoteam. Arbetslagen arbetar tätt kring sina elever och förfogar själva över resurser, lokaler och schemaläggning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• planera, genomföra och utvärdera undervisningen 
• delta i skolans utvecklingsfrågor
• arbeta för bästa möjliga måluppfyllelse
• omvärldsbevakning kring aktuella ämnen
• arbeta och dokumentera i de verksamhetssystem som finns

Kompetenskrav

• lärarlegitimation med behörighet att undervisa i svenska och engelska för årkurs 7-9, alternativt behörighetsgivande examen som berättigar till legitimation

För att trivas i rollen som lärare behöver du tycka om att samarbeta i arbetslag runt elever tillsammans med kollegorna. Vi ser gärna att du tycker om att ta initiativ och sätta igång nya aktiviteter för att utveckla din egen och arbetslagets undervisning. Du har lätt att skapa kontakter och underhålla relationer med andra. Du har förmågan att leda och motivera elever att nå sina mål.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

• erfarenhet av arbete i skola
• behörighet att undervisa i ytterligare ämne för årskurs 7-9

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Om arbetsplatsen
Gumaeliusskolan är en högstadieskola som ligger centralt på väster. Vi är i nuläget 720 elever och har profiler; fotboll, ishockey, dans, ridning, padel/tennis, träning och hälsa, innebandy samt specialidrott. På Gumaeliusskolan har vi valt att öka antalet vuxna kring eleverna genom att ha fler lärare och fler vuxna med kompetenser, såsom elevkoordinatorer, specialpedagoger och socionomer.

Läs mer om oss på vår hemsida och på våra sociala medier:

Hemsida: https://www.orebro.se/gumaeliusskolan

Facebook: https://www.facebook.com/gumaeliusskolanorebro

Instagram: gumaeliusskolan_orebro

Läs mer om hur det är att jobba som grundskollärare i Örebro kommun på orebro.se/jobb/grundskollarare!

Övrig information
Lärarlegitimation med angiven behörighet ska bifogas i ansökan, alternativt behörighetsgivande examensbevis som berättigar till legitimation.

Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 9 februari. Urval och intervjuer sker löpande. 

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Serveringspersonal sökes

Servitör/Servitris
Läs mer Jan 26
Vi är en restaurang som ligger i Kulturkvarteret. I restaurangen serverar vi luncher och fika, vi har också konferenser och större middagar.
Nu söker vi dig som har erfarenhet av servering och som tycker att det är kul att jobba i team och med service. Du ska vara glad, effektiv, tycka om fullfart och förstå och kunna anpassa dig till den service som är just i stunden. När man jobbar i en restaurang och med människor, stöter man hela tiden på olika människor och olika situationer och då är det bra att vara flexsibel.
Vi är ett gäng som tycker att det är väldigt kul att arbeta med gäster, mat, upplevelser och dryck.
Vi söker i första hand personal till Kulturbistron men driver även Foajén i Konserthuset där det också finns chans för jobb.
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av servering, gärna större middagar som banketter och barerfarenhet. Ett stort plus om du har fyllt 20år.
Tjänsten är en timanställning med schemalagda pass som kan vara förmiddagar, eftermiddagar och kvällar, mån-sön. Passen kan som exempel vara 8 - 16, 11 - 19 eller senare på kvällen 17 - 23.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Förskollärare till Örebro kommuns familjecentraler

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Jan 26
Drivs du av en vilja att göra skillnad? Att ha möjlighet att vara ett tidigt stöd för familjer och barn? Vill du vara en av ett av Örebro kommuns viktigaste gäng? Då är vi ett bra alternativ!

Om tjänsten
Vi erbjuder dig ett huvuduppdrag med förebyggande arbete för att stärka vårdnadshavare och föräldrar i sin roll med barnets bästa i fokus. Babymassage, sångstunder och olika typer av föräldragrupper är en del av vår verksamhet. Genom att erbjuda ett lättillgängligt stöd och en nära mötesplats av såväl pedagog, kurator, Mödrahälsovård och Barnhälsovård främjar vi hälsan hos barn och föräldrar. 

Exempel på arbetsuppgifter:

• driva det pedagogiska arbetet på öppna förskolan/familjecentralen
• planera, genomföra, följa upp och utvärdera den pedagogiska verksamheten
• genomföra olika aktiviteter för barn och föräldrar
• vara ett stöd och vägleda barn och föräldrar i verksamheten
• samverka med övriga på familjecentralen såsom kurator, MVC och BVC
• samverka med övriga Familjecentraler/ Öppna förskolor i Örebro kommun
• medverka i och/eller leda föräldracirklar
• arbeta och dokumentera i de verksamhetssystem som finns

Om arbetsplatsen
Familjecentralerna är en samägd verksamhet mellan Region Örebro och Örebro kommun. Vi samverkar med olika aktörer i civilsamhället för att erbjuda en bred verksamhet med innehåll som passar olika behov och åldrar. 
Det som kännetecknar vår verksamhet är att vi erbjuder tidigt familjestöd i form av MVC och BVC samt öppen förskola där förskollärare arbetar tillsammans med kuratorer. Vi har öppettider varje dag under veckan med varierande innehåll för att erbjuda verksamhet till alla barn 0 – 6 år. Arbetet inom våra familjecentraler ser olika ut beroende på hur vårt närområde ser ut. Genomgående för alla familjecentraler är att vi varierar vår verksamhet genom att vara inomhus och utomhus med olika aktiviteter som riktar sig till familjer. 

Kvalifikationer

Krav
Som person är du trygg, stabil och besitter en stor pedagogisk insikt. Du har en förmåga att se verksamhetens helhet, du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kan anpassa dig efter behov och situation. För att lyckas i uppdraget bör du vara tydlig, engagerad och målinriktad. Det är också viktigt att du kan bygga trygga relationer och bedriva bra samarbete med vårdnadshavare, barn och dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


• legitimerad förskollärare, alternativt inneha behörighetsgivande examen som berättigar till legitimation
• minst fem års arbete i förskoleverksamhet

Övrigt meriterande

• läst specialpedagogik alternativt erfarenhet av anpassning av lärmiljöer i förskolan
• utbildad pedagogista alternativt kompetens och intresse inom sång, musik, rörelse och skapande verksamhet
• erfarenhet av arbete i mångkulturell verksamhet samt erfarenhet av språkutvecklande arbetssätt och flerspråkighet
• diplomerad vägledare i programmet Vägledande samspel (ICDP)
• utbildning inom spädbarnsmassage/babymassage

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 2 maj eller enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Schema: Dagtid med årsarbetstidsavtal

 

Övrig information

Förskollärarlegitimation ska bifogas i ansökan tillsammans med behörighetsförteckning, alternativt examensbevis som berättigar dig till en legitimation.
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.
Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan

Sista ansökningsdag är 8 februari.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Ställningsmontör Örebro

Ställningsbyggare
Läs mer Jan 26
Vi söker ställningsmontörer och lärlingar till Xervons regionkontor i Örebro. Våra duktiga montörer jobbar med allt från komplexa underhållsarbeten i industrin till olika bygg- och anläggningsprojekt.
Som ställningsbyggare förutsätts du ha BYN yrkesbevis eller motsvarande godkänd utbildning. Du ska kunna utföra enklare beräkningar och omsätta dessa i praktiken. B- Körkort och tillgång till egen bil är ett krav. Kompletterande utbildningar är meriterande, exempelvis väderskyddsutbildning, traverskort, truckkort mm. Du behöver behärska svenska i tal och skrift.
För att trivas hos oss måste du vara självständig, ansvarstagande och en problemlösare som gärna samarbetar med andra. Givetvis är du också kund- och serviceorienterad. Vi har som mål att vara Sveriges säkraste ställningsföretag och det innebär att vi ställer stora krav på ett strukturerat arbetssätt och ett genuint säkerhetsmedvetande hos alla våra medarbetare.
Våra ställningsmontörer är fast anställda på heltid med lön enligt avtal. Vidareutbildning sker kontinuerligt.
Intervjuer sker löpande och därför önskar vi få din ansökan snarast. Vid frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta regionchef Håkan Reineborg på 070-6368900. Din ansökan skickar du till hakan.reineborg@xervon.se.

Ansök nu

Kock sökes

Kock, à la carte
Läs mer Jan 26
Vi på Kulturbistron söker en utbildad kock för lunch, kvällar och helger.
Kulturbistron ligger i nya Kulturkvarteret och där serverar vi luncher, sallader, egen gjort fika och förser husets konferensdel med måltider, större luncher och middagar.
Vi driver också restaurangen Foajén i Konserthuset som endast har öppet när det är evenemang och konserter i huset. Där serverar vi pintxos och andra smårätter.
Som kock ska du vara duktig, kreativ, självgående och tycka om att arbeta över gränserna, du ska tycka om ett varierande arbete, då dagarna aldrig ser likadana ut. En dag kan det vara ett stort sällskap som har bokat en buffé i Foajén, en annan dag är det lunch i Kulturbistron, för att nästa pass göra pintxos i Foajén eller i någon av de andra lokalerna som finns i Kulturkvarteret.
Vi arbetar med bra råvaror och gärna med lokala producenter.
Att vara en lagspelare och vilja ingå i ett team ser vi som en självklarhet även att du som kock har ett servicetänk och också tycker om att vistas bland gäster då vårt kök är öppet och gästkontakten finns hela tiden.
Skicka CV och personligtbrev där du beskriver din erfarenhet och varför just du skulle passa för jobbet till alexandra@kulturbistron.se
Lön enligt Visitas kollektivavtal
Hoppas vi hörs!

Ansök nu

Speciallärare till Hagaskolan

Speciallärare
Läs mer Jan 26
Vill du ha ett meningsfullt arbete med intressanta och utmanande arbetsuppgifter? Är du självgående, kreativ och har god samarbetsförmåga? Är du en person som vill arbeta med det positiva samspelet och relationen mellan lärare-elev, elev-elev, hem-skola? Då önskar vi att just du blir vår nya kollega!

Om tjänsten
Till Hagaskolan söker vi nu en speciallärare som vill bli en del av vårt kompetenta elevhälsoteam. Som speciallärare uppvisar du en fördjupad förmåga till ett individanpassat arbetssätt för barn och elever i behov av särskilt stöd. Du visar förmåga att kritiskt granska och tillämpa metoder för att bedöma barns och elevers språk-, skriv- och läsutveckling. Du blir en del av skolans elevhälsa, där du är med och stöttar kring lärmiljön för alla åldrar på skolan och undervisar elever med behov av särskilt stöd. Tjänsten kräver att du har god kunskap om barn och ungdomars utveckling och lärande. Du är väl insatt i aktuell forsknings- och utvecklingsarbete inom ditt område. I samarbete med övriga kollegor i barn- och elevhälsoteamet genomför du pedagogiska utredningar om behov av särskilt stöd gällande språk-, skriv- och läsutveckling för elever.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• undervisa elever som är i behov av särskilt stöd
• arbeta främjande och förebyggande, samt stödjer utvecklingen av det pedagogiska arbetet för att möta behoven hos alla elever
• följa upp och utvärdera insatta åtgärder på organisation-, grupp och individnivå
• agera samtalspartner och rådgivare utifrån din specialisering
• känna till och följer verksamhetens lagar, policys och rutiner
• arbeta och dokumentera i de verksamhetssystem som finns

Kompetenskrav

• lärarlegitimation med behörighet att undervisa i grundskola
• speciallärarexamen med inriktning läs- och skrivinlärning

I din roll som speciallärare förväntas du vara tillgänglig för arbetslagen och arbeta verksamhetsnära. Som person så tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du arbetar bra med andra människor och har en god förståelse för hur människor tar till sig kunskap på olika sätt. Du har lätt att anpassa dig efter ändrade omständigheter samt är lugn och stabil i stressituationer. Som person är du utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang och tar gärna initiativ och sätter igång aktiviteter för att nå uppsatta mål. Du planerar, organiserar och prioriterar på ett effektivt sätt och säkerställer att alla processer fullföljs med god kvalitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Övrigt meriterande

• erfarenhet av språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt
• erfarenhet av att jobba i en mångkulturell skola och område
• erfarenhet av att jobba som speciallärare
• erfarenhet av att ha nära samarbete och driva utvecklingsarbete inom elevhälsan

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Tillsättning av tjänst sker under förutsättning att erforderligt beslut fattas

Om arbetsplatsen
Hagaskolan är en F-6 skola med ca. 300 elever. Skolan tillhör Björk-Hagaområdet, som är en del av de västra stadsdelarna i Örebro. Kunskap och demokrati står i centrum för skolans verksamhet. Vårt mål är att på bästa sätt möta varje elev individuellt och skapa ett lärande. Trygghet, ansvar och arbetsglädje är ledord för Hagaskolan.

Hos oss kommer du att ingå i skolans elevhälsoteam tillsammans med Speciallärare, kurator, skolsköterska och ledning. Vi har nära samarbete med hela dagenperspektiv, för att skapa en kreativ och utvecklande verksamhet med hög måluppfyllelse och trygga barn och elever.  

Du kan läsa mer om vår skola på: orebro.se/hagaskolan

Övrig information
Lärarlegitimation med angiven behörighet ska bifogas i ansökan, alternativt behörighetsgivande examensbevis som berättigar till legitimation.

Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 9 februari.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. 

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Vill du vara med och tillverka världens bästa anläggningsmaskiner?

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Jan 26
Vi söker en produktionstekniker till Volvo Construction Equipment. Är du utbildad civil- eller högskoleingenjör och är du nyfiken och innovativ som person? Då är detta tjänsten för dig. Vi på Academic Work erbjuder i samband med tjänsten kompletterande utbildningar. Det kommer göra att du besitter rätt erfarenhet och kompetens för att bemästra tjänsten som produktionstekniker hos Volvo CE.

OM TJÄNSTEN
Med säkerhet först, kul på jobbet och personbästa varje dag som ledstjärnor tillverkar Volvo Construction Equipment hytter och tankar till hjullastare, dumprar, grävmaskiner och jordvältar. Volvos huvudfabrik för tillverkning av hytter och bränsle- och hydraultankar ligger i Hallsberg och det är där du kommer arbeta. Produkterna som tillverkas används världen runt för att bygga framtiden. Volvo och branschen de verkar inom står inför spännande tider och de ser fram emot att få lära känna nya kollegor – det vore kul om Du vill vara med på deras resa framåt, så läs vidare!

Vi söker en produktionstekniker till Volvos monteringsgrupp inom hytter. Du kommer att ingå i en grupp som har ansvaret från att bereda in och produktionssätta nya och ändrade produkter till att supportera den dagliga driften. I denna roll som produktionstekniker kommer du att ha supportansvaret ut mot monteringens förmonteringsstationer. Det innebär att supportera avdelningen med produktionsteknisk kunskap för att avdelningen skall nå sina uppsatta mål.Du erbjuds


* En arbetsplats där du kan utvecklas, både inom din kompetens och i din karriär.
* Kompetensutveckling, bland annat i form av kompletterande utbildningar uträttade genom oss på Academic Work.
* Löpande coachning under uppdragstiden av oss på Academic Work.


Du kommer att börja som konsult via oss på Academic Work och sedan finns det stor chans till överrekrytering till Volvo Construction Equipment. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Arbeta med tidsstudier
- Kalkylera monteringstider
- Planera för att ta emot konstruktionsförändringar
- Förbättra monteringen med avseende på effektivisering av processer, ergonomi samt ytoptimering

VI SÖKER DIG SOM
- Har en civil- eller högskoleingenjörsexamen med maskininriktning
- Har kunskap i CAD från din utbildning
- Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då det krävs i kontakt med kunder, kollegor och i dokumentation
- Har kunskap i SAP

Vi ser gärna att du är bekant med begreppet Industri 4.0 och hur det kommer hjälpa Volvo att fortsätta stärka deras konkurrenskraft framöver. I din ansökan vill vi att ditt intresse för tjänsten ska framgå och vi lägga stor vikt vid din motivering och ditt engagemang för tjänsten.Som person är du:


* Resultatinriktad
* Innovativ
* Kommunikativ
* Samarbetsinriktad


För att lyckas i denna tjänst har du lätt för att samarbeta och samverka med din omgivning för att nå mål- och resultat, och förmedla kunskap till övriga inom organisationen. Du kommunicerar på ett öppet och ansvarfullt sätt samt att du kan arbeta självständigt.

Övrig information


* Start: enligt överenskommelse
* Omfattning: heltid
* Placering: Hallsberg, 10 minuters gång från tågstationen.
* Denna tjänst kräver en bakgrundskontroll så vi ber dig att redan nu beställa ett utdrag ur belastningsregistret via Polisen. Kuvertet får ej öppnas innan Academic Work ber om det.
* Om du uppfyller de grundläggande kraven för tjänsten innefattar det första steget av rekryteringsprocessen tester omfattande din personlighet och logiska förmåga. Dessa tester skickas till dig efter att du ansökt tjänsten och vi ser att du uppfyller tjänstens krav.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare till kund inom försvarsindustrin sökes!

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jan 26
Vi söker dig som har något års erfarenhet av en roll som mjukvaruutvecklare och vill få in foten i försvarsindustrin. Nu har du chansen att fortsätta din karriär på en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter. Sök tjänsten redan idag - urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Till vår kund i Arboga söker vi nu efter en mjukvaruutvecklare. Vår kund är verksam inom försvarsindustrin och erbjuder en utmanande och spännande vardag, där du som anställd erbjuds en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter.

Som mjukvaruutvecklare arbetar du med utveckling, integration och verifiering av mjukvarubaserade IP-nätverkselement som används i integrerade kommunikationslösningar. Arbetet bedrivs främst i forsknings- och utvecklingsprojekt där behov och krav inte alltid är tydliga och därför måste du vara självgående i ditt arbetssätt.

#

Du erbjuds


* En arbetsplats där fokus kommer att ligga på din utveckling och trivsel
* Chans till tillsvidareanställning och fast månadslön via oss på Academic Work


Du kommer att arbeta som konsult via oss på Academic Work och sedan finns goda chanser till överrekrytering till kund. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Exempel på arbetsuppgifter:


* Mjukvaruutveckling
* Kravanalys
* Verifiering av mjukvara på funktions- och systemnivå


VI SÖKER DIG SOM
- Har en eftergymnasial utbildning inom IT
- Har något års erfarenhet av antingen Python, Java, C, C++ samt Linux och Yocto
- Har god kommunikativ förmåga på svenska och engelska i tal och skrift
- Innehar ett svenskt medborgarskap och kan genomgå en säkerhetsprövning

Meriterande om du har:


* Erfarenhet från Software Defined Networking


Som person är du:


* Självgående
* Problemlösande
* Kvalitetsmedveten


Övrig information


* Start: enligt överenskommelse
* Omfattning: heltid
* Placering: Arboga
* Övrigt: möjlighet till en tillsvidareanställning via oss på Academic Work och en fast månadslön
* Tjänsten är säkerhetsklassad och du kommer behöva genomgå en säkerhetsprövningsintervju
* Om du uppfyller de grundläggande kraven för tjänsten innefattar det första steget av rekryteringsprocessen tester omfattande din personlighet och logiska förmåga. Dessa tester skickas till dig efter att du ansökt tjänsten och vi ser att du uppfyller tjänstens krav.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Byggledare till LB-Hus region Örebro

Arbetsledare, husbyggnad
Läs mer Jan 25
Svensk Husproduktion AB, med varumärken som LB-Hus, Trivselhus och Movehome, är Sveriges näst största småhuskoncern. Koncernen har en omsättning på ca 2 miljarder kronor och sysselsätter drygt 350 medarbetare. Tillverkning sker i två av Sveriges modernaste husfabriker, i skånska Bromölla och i småländska Landsbro. Svensk Husproduktion AB verkar inom tre affärsområden: Styckehus, med nyckelfärdiga villor till privatkunder, Grupphus, som på egen mark eller i samarbete med externa markägare erbjuder nyckelfärdiga stycke-, rad- eller parhus, samt B2B med försäljning av prefabricerade byggsatser, eller totalentreprenader, till professionella bostadsutvecklare. Läs mer på www.svenskhusproduktion.se (http://www.svenskhusproduktion.se/) eller på www.lbhus.se

Om rollen

Vi erbjuder våra kunder totalentreprenad vilket innebär att vår entreprenadavdelning tar fullt ansvar för byggprocessen. Som byggledare tar du, efter överlämning från säljaren, över processen och samordnar samt koordinerar byggnationen i tät dialog med vårt nätverk av externa entreprenörer, kundansvarig, konsulter, myndigheter och övriga intressenter fram till besiktning/överlämning till kund. I rollen som Byggledare är du därmed ansvarig för att leda, planera och följa upp de byggen som äger rum på din region för att säkerställa att kvalitet, kostnad och tidsplan hålls. Naturligtvis strävar du efter noll fel vid varje slutbesiktning. I rollen ingår även administrativa uppgifter. Du rapporterar till entreprenadchef. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid och du utgår från hemmet alternativt från säljkontor. Rollen innefattar dagsresor på din region, men även längre resor med övernattning kan förekomma.Vi söker

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom bygg samt flerårig erfarenhet från byggbranschen som byggledare, arbetsledare eller egen företagare. Tidigare arbete med arbetsmiljöansvar, kvalitetsansvar samt praktisk erfarenhet från prefabricerade småhus är meriterande. Du har en god kommunikativ och social förmåga samt trivs lika bra i mötet med våra entreprenörer som med våra kunder. Med god struktur, samarbetsförmåga och lyhördhet har du förmågan att arbeta proaktivt och lösningsorienterat. Som person är du lugn och kvalitetsmedveten även i hektiska perioder. Utöver det har du god datorvana och god administrativ förmåga. Körkort och kunskaper i Officepaketet är ett krav.Vi erbjuder

Vi erbjuder ett varierat arbete med stor flexibilitet och frihet under ansvar. I rollen planerar du och lägger själv upp dina arbetsveckor. Du blir en del av ett erfaret team med god sammanhållning och kul på jobbet! Hos oss blir du även en del i en väl fungerande organisation med etablerade processer och en produkt med hög kvalitet.Låter detta som något för dig?

Välkommen till LB-Hus! Sänd din ansökan med CV och personligt brev snarast då urval sker löpande dock senast 2023-02-19. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryterare, Martina Nordberg, på 073-624 77 24 eller på martina.nordberg@recruitpartner.se

Ansök nu

Jobba I Cypern

Innesäljare
Läs mer Jan 25
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Cypern!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba i Cypern
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & bo i Cypern
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu