Hitta lediga jobb i Örebro

Vikarie till Servicecenter med inriktning lön-och personalsystem

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jan 12
Servicecenter är en avdelning inom Område Shared Service Center. I Servicecenter tar vi emot felanmälningar, beställningar samt ger support och förmedlar ärenden inom IT, vård- och administrativa system, fastighetsfrågor, telefoni, städ och transport. Till oss kommer också alla medarbetare och kommunanställda för att få sitt eTjänstekort utfärdat.
Avdelningen består av gruppen Första linjen och eTjänstekort, IT- och telefonisupport samt Systemsupport. Som medarbetare i gruppen Systemsupport kommer du främst arbeta med inriktning mot administrativa system samt ha en viktig roll i mötet med våra kunder både via telefon och när kunder besöker Servicecenter. Gemensamt för oss är vår mycket höga serviceanda. Ett gott bemötande och en bred kunskap om Region Örebro län som helhet kännetecknar vårt glada gäng.
Mer information om Servicecenter finns på Region Örebro läns webbplats.

Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och yrken inom områden som administration, fastigheter, IT, medicinsk teknik, kundtjänst, kost, städ, transport och logistik. Regionservice präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Våra 850 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus. Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Vikarie till Servicecenter med inriktning lön-och personalsystem

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att ge stöd och support i vårt löne- och personaladministrativa system Heroma samt schemaplaneringssystemet Tessa till hela Region Örebro län. Du kommer att arbeta tillsammans med övriga medarbetare inom Servicecenter och är en viktig resurs för användandet av löne- och personalsystemet inom verksamheten.
Som support för Heroma kommer du bland annat svara på frågor från både chefer och medarbetare gällande schemaläggning och bemanning, reseräkning, ärendehantering och hantering av behörighetstillsättning.
I supporten hanterar du allt ifrån felsökning till att ge instruktioner vid registrering i systemet.
Som supportspecialist ingår det även att hålla i utbildningar för Regionens medarbetare och chefer i löne- och personalsystemet.
När våra kunder ringer, tar vår första linje emot samtalet och hjälper till med en begränsad mängd frågor och slussar övriga samtal vidare till den andra linjen. Ärenden som inte lösas av den andra linjen läggs vidare till bakomliggande organisation inom Regionservice som utgör tredje linjens support.

Övrig information

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som supportspecialist behöver du ha förmågan att sätta dig in i och lära dig personalsystemet för att bli experten på det.
Du har minst gymnasial utbildning och det är önskvärt med erfarenhet av personaladministrativt arbete och personaladministrativt IT-stöd. Det är meriterande om du tidigare arbetat med support av Heroma.
Då stor del av arbetet innebär att ge support via telefon bör du ha vana från denna typ av support och ha en god pedagogisk förmåga. Du trivs med kundkontakter, är serviceinriktad och kan ge ett professionellt bemötande till våra användare.
Vi fäster stor vikt vid din sociala kompetens, din samarbetsförmåga och din förmåga att även arbeta självständigt. Du ska också kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Vi ser gärna att du är driven och har viljan att utveckla både dig själv och tar initiativ i interna förbättringsarbeten. Du är intresserad av utveckling, följer trender och håller dig uppdaterad inom dina kunskapsområden.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Upplysningar:
Anna Lokander, Gruppchef 019-6026414
Fackliga företrädare:
Isabell Karlsson, Vision, 019-602 27 57

Ansök nu

Personlig assistent till glad kille i Lindesberg

Personlig assistent
Läs mer Jan 12
Om jobbet
AB OmsorgsCompagniet i Norden har funnits sedan 2003. Vi finns i dagsläget etablerade i Stockholm, Göteborg , Malmö, Jönköping, Falun, Örebro och Västerås.

OmsorgsCompagniet i Norden består av personlig assistans, avlösning, ledsagning, stödboende och serviceboende.www.oc.se Vi söker hos dig:- social och glad

- gilla att vara i väg på aktiviteter med brukaren

- ha ett intresse för träning, spel och musik samt motor då detta är intressen som delas med brukaren

- vara villig att använda div hjälpmedel som brukaren behöverVi söker dig, med ett genuint intresse för människor och hjärtat på rätt plats. Du är positiv och har ett glatt humör med stor empati. Du sätter alltid kunden i fokus. Är lyhörd för kundens önskemål och förstår vikten av att respektera kundens hem, som även är arbetsplatsen. Du är pålitlig och ärlig, och vill utföra ditt arbete så noggrant som möjligt då du lägger stor vikt vid att alltid göra ditt bästa.Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med personlig assistans sedan tidigare, men viktigast är personkemin.Arbetstiden kan bli 20h/veckan

Ansök nu

Avarn Security Systems söker säkerhetstekniker Örebro

Larminstallatör/Larmtekniker
Läs mer Jan 12
Avarn Security Systems (tidigare Nokas) är den avdelning som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Teknik innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga divisioner i koncernen tillgodoser vi det kompletta behovet av säkerhet. Vi är rikstäckande och har kontor och butiker på flera orter i Sverige och är i en ständig tillväxtfas.Till Örebro söker vi nu säkerhetstekniker.


Arbetsbeskrivning:

Som säkerhetstekniker kommer du utföra installation, service och förebyggande underhåll på Avarns kunder.
Du är vårt ansikte utåt i vardagen där du jobbar tätt mot kund och löser deras uppkomna problem/frågeställningar på bästa tänkbara sätt. Teamet består av ett antal tekniker som leds av en arbetsledare/projektledare.

Kvalifikationer: 
Vi söker en person som klarar av att jobba självständigt och som sedan tidigare har jobbat i minst 2år som servicetekniker alt. installatör eller driftsättare inom inbrottslarm/passagesystem/CCTV/brandlarm.

Du skall vara noggrann, kvalitetsmedveten, samt kunna jobba i grupp. Vi ser att du är engagerad och nyfiken på att uppfylla kunders önskan om service och kvalitet. Du kommer att få arbeta i ett snabbt växande team där vi alla strävar efter gemenskap och lyhördhet. Som anställd hos oss har du chans till personlig utveckling och vi ser till att kompetensutveckla dig löpande. 

För att bli anställd måste du också bli godkänd i en säkerhetsprövning med kontroll i polisens och länsstyrelsens register. Tjänsten kan också innefatta arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap.

Körkort med B-behörighet är ett krav.

Förmåner
Bil enligt vår bilpolicy, mobiltelefon och dator och inloggning till vår förmånsportal Benify som bl.a. inkluderar tillgång till en förmånlig pensionstjänst via Lifeplan. Vi är på en tillväxtresa och vill att du ska utvecklas, och utbildas, med oss.
Vi har även en mycket förmånlig friskvårdssubvention.

Tjänsteställe: Örebro

Varaktighet: Heltid, tillsvidare. Provanställning om 6 månader kan komma att tillämpas.

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Ansök nu

Medicinsk vårdadministratör Allmänpsykiatrisk avdelning 2, USÖ

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Jan 12
Vi söker nu en driven och engagerad medicinsk vårdadministratör till vårt arbetslag. Är du intresserad av att vara med och vidareutveckla den psykiatriska heldygnsvården så är det här du ska arbeta.
Allmänpsykiatrisk heldygnsvård ger vård till patienter med högsta insatsbehov samt allmänpsykiatrisk korttidsvård för patienter med behov av heldygnsvård. Verksamheten består av en psykiatrisk akutmottagning, samt allmänpsykiatriska vårdavdelningar med heldygnsverksamhet i Örebro, Karlskoga samt Lindesberg. Vi har cirka 150 medarbetare inom olika yrkeskategorier som arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan samt jobbar för att främja anhörigas delaktighet i vården. Våra patienter kan ha behov av både psykiatrisk och somatisk vård samtidigt.
Att vara vårdadministratör hos oss innebär ett omväxlande och stimulerande arbete där du har ett nära samarbete med samtliga yrkesgrupper i vår verksamhet. Hos oss arbetar en engagerad personalgrupp med fokus på våra patienter, gott bemötande och kvalitet.

Allmänpsykiatrins heldygnsvård är en del av verksamhetsområde allmänpsykiatrin. Våra vårdavdelningar finns i anslutning till sjukhusen i Karlskoga, Lindesberg samt i Örebro. På våra vårdavdelningar har vi ett extra fokus på att utveckla vårdens innehåll enligt metoden Safewards. Tillgång till peer support och vårdplatser för brukarstyrda brukarinläggningar finns på vissa av våra avdelningar.
Tillsammans arbetar vi med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan och anpassar vårdinsatserna till patientens behov och förutsättningar. Vi jobbar för att främja närståendes delaktighet i vården.
Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fyra verksamhetsområden alla med stort fokus på etik, samverkan och utveckling samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Medicinsk vårdadministratör Allmänpsykiatrisk avdelning 2, USÖ

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat medicinsk dokumentation, diktatskrivning, scanning, IT-frågor, patientadministration, arkivering och posthantering. Det ingår även administrativ service till övriga yrkesgrupper. Du kommer att spela en viktig roll i det dagliga arbetet men också som aktör och resurs för verksamhetens utveckling. Hos oss erbjuds du ett varierande och självständigt arbete med hög grad av delaktighet och ansvar i en verksamhet med öppen trevlig stämning och bra sammanhållning inom personalgruppen.

Övrig information

Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och belastningsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.
Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Medicinsk vårdadministratörsutbildning, läkarsekreterarutbildning eller medicinsk sekreterarutbildning. Vi söker dig som har goda kunskaper i svenska språket, är serviceinriktad, flexibel, självständig och noggrann samt har en god samarbetsförmåga. Erfarenhet av ImX och Klinisk portal är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Anställningsinformation:
Tillsvidare, schemalagd arbetstid dag. Har du särskilda önskemål gällande schema? Tveka inte att söka till oss ändå. Vi sätter oss ner och ser över om vi kan tillgodose dina önskningar.

Ansökan

Urval och intervjuer sker fortlöpande.
Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Träarbetare

Träarbetare/Snickare
Läs mer Jan 12
ExpanderaMera söker flera självgående snickare till kommande uppdrag i Örebro.
För denna tjänst behöver du ha minst 5 år erfarenhet inom yrket. Eftersom uppgifterna kan variera är det bra om du har breda yrkeskunskaper. Att kunna kommunicera på svenska eller engelska på arbetsplatsen är ett krav. Yrkesbevis och körkort är meriterande.
Dessa uppgifter kan förekomma: Stomkomplettering, stomme, gipsning, sätta reglar, tak, golv m. m.
Skicka in din ansökan redan idag till: jobb@expanderamera.se
Följande info ska finnas i din ansökan:
- Namn och kontaktuppgifter
- Din erfarenhet inom yrket. (Skriv på vilka företag du har arbetat, när och hur länge, samt ange referenser.)
- Har du några certifikat/yrkesbevis skicka dem gärna med.
- Vilka språk du kan kommunicera fritt.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Anläggare

Väg-och anläggningsarbetare
Läs mer Jan 12
Nu söker vi anläggare med minst 3 års erfarenhet, självgående, kommunicerar på svenska eller engelska och kan göra allt som rör anläggning (ex. Jordschakt, grund/rörläggning, stensättning, m.m.)
Företaget har kollektivavtal, med det menas: - Betalda semester
- Alla försäkringar
- Reseersättning/Milersättning
- 40 timmars arbetsvecka
- Vid traktamente jobb står företaget för boende och betalar traktamente tillägg.
- Börjar med provanställning, funkar det bra så får man tillsvidareanställning efter 6-månaders provperiod.
- Timlön eller prestationslön
Intresserad? Skicka gärna svaret på följande frågor: 1. Namn/kontaktuppgifter
2. Hur många år erfarenhet har du inom yrket?
3. Var kommer erfarenhet ifrån? (skriv gärna vilka företag du var anställd på och hur länge du har arbetat.)
Skicka dina svar till jobb@expanderamera.se
Vänta på återkoppling.
P.S. Har du några frågor så ring oss på 08-530 343 78.
Välkommen!

Ansök nu

Betongarbetare

Betongarbetare
Läs mer Jan 12
Är du betongarbetare med minst fem års erfarenhet, självgående, kommunicerar på svenska och kan göra Lapp och lag.
Då är du välkommen att skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida eller mejla ditt CV till: jobb@expanderamera.se
Har du några frågor så tveka inte kontakta oss på 08-53034378

Ansök nu

Junior ingenjör sökes till stort teknikbolag!

Projektledare, IT
Läs mer Jan 12
Är du tekniskt intresserad och vill jobba med Sveriges totalförsvar? Drömmer du dessutom om en framtida roll som projektledare? Då är detta möjligheten du väntat på! Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
För kunds räkning söker vi nu en driven och teknikintresserad ingenjör som står i början av sin karriär och längtar efter nästa utmaning efter examen. Vår kund är en tung spelare inom sin bransch och arbetar med att på olika sätt stötta Sveriges totalförsvar. Målet är att vara en partner till Sveriges försvarsmakt och genom sin tekniska kompetens och expertis leverera robusta kommunikationssystem.

Rollen som teknisk ingenjör är bred och kan variera dels beroende på aktuellt projekt, dels dina personliga intresseområden. Är du intresserad av en framtid inom projektledning ses detta som positivt av vår kund. Avdelningen som du kommer att tillhöra består idag av ett 30-tal medarbetare i olika roller. Gemensamt för dessa är den höga tekniska kompetensen - som de mer än gärna delar med sig av! Avdelningen präglas av en lärande kultur där den personliga utvecklingen anses vara lika viktig som verksamhetens. Avdelningschefen arbetar för att vara en naturlig stöttepelare i de olika projekt som drivs och ser det som avgörande att varje medarbetare ser sina arbetsuppgifter som stimulerande.

Rollen är säkerhetsklassad och en säkerhetsprövning och registerkontroll är obligatorisk.Du erbjuds


* Del i en lärande kultur där kunskapsutbyte är en naturlig del av vardagen
* Möjlighet att få arbeta med Försvarsmakten som främsta kund och stötta Sveriges totalförsvar


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som junior ingenjör kommer du initialt att arbeta i olika inhouse-projekt för att bygga en trygg grund. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på projekt och den roll du axlar.

I huvudsak består de tekniska arbetsuppgifterna av att agera teknisk partner till Försvarsmakten för de digitala system som vår kund levererar. Detta innebär att b.la. felsöka, utreda, vidmakthålla och utveckla befintliga system samt också att hitta nya tekniska lösningar. Utöver detta är du också kontaktytan mot Försvarsmakten och förmedlar deras krav och önskemål internt. En stor del av arbetet består också av att föra teknisk dokumentation kopplat till de olika systemen och det projekt du arbetar i.

Vill du dessutom axla rollen som projektledare tillkommer utöver de tekniska arbetsuppgifterna ett helhetsanvar för uppföljning av projektets ekonomi, tidsplan, rapportering till chef etc.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en ingenjörsexamen med teknisk inriktning samt en vilja och intresse för att arbeta med Sveriges totalförsvar.
- Behärskar det svenska och engelska språket på hög nivå i både tal och skrift
- Innehar B-körkort

Meriterande för rollen är om du har tidigare erfarenhet av projektledning.Vi söker dig som är


* Självgående
* Samarbetsvillig
* Serviceinriktad


Övrig information


* Start: Omgående enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Arboga
* Övrigt: Rollen är säkerhetsklassad och en säkerhetsprövning och registerkontroll är obligatorisk


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Taxiförare

Taxiförare/Taxichaufför
Läs mer Jan 11
BAF Trading AB, Ansöker dig som vill jobba som taxiförare och är serviceinriktad och har stort ansvar för jobbet. Vi söker både heltid och deltidsmedarbetare.
Du ska ha en bra hälsa, kan behärska svenska på ett bra sätt och är stresståligt.
Vi är anslutna till Trend taxi. Du kommer endast köra färdtjänst. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av att köra samhällsbetalda transporter och god lokalkännedom.

Ansök nu

MQ Marqet Örebro söker en butikschef

Butikschef
Läs mer Jan 11
Är du en person som drivs av försäljning och ledarskap - Då är du den vi söker! 
 
MQ Marqet söker en butikschef på heltid till Marieberg Örebro. Du kommer att driva och leda ett team där kunden står i fokus.
 
I din roll som butikschef är du ansvarig för butikens försäljning, drift och resultat. Du kommer att få möjligheten att tillsammans med butikens medarbetare skapa en härlig arbetsmiljö där du som ledare driver och leder arbetet.
 
I ditt arbete som butikchef tillbringar du stor del av din arbetstid i butiken där du coachar, följer upp och fungerar som förebild för säljarna. Du kommer även att få ansvara för varuvisningen enligt MQs koncept och riktlinjer, genom att planera och leda butikskommunikationen avseende t ex kampanjer och försäljningsaktiviteter.
 
För att lyckas i rollen tror vi att du är en engagerad och inspirerande ledare som motiveras av att utveckla dina säljare och skapa ett vinnarteam som har roligt på jobbet. Genom säljteknik och ett stort intresse i kundmötet skapar du återkommande kunder. Vidare har du god ekonomisk förståelse samt vana att hantera olika IT-system så som schemaläggningssystem och rekryteringssystem.
 
För att trivas i rollen som butikschef är du en målinriktad och självgående tävlingsmänniska. Att du brinner för mode och trender ser vi som en självklarhet!
 
Har du tidigare erfarenhet av ledarskap inom detaljhandeln? Toppen, det ser vi som meriterande!
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde är efter överenskommelse.
 
Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag! I samband med denna rekrytering samarbetar vi med Retail Recruitment. Har du frågor kring tjänsten hör av dig till ansvarig rekryterare Monica Sveiven.
Välkommen med din ansökan!MQ Marqet är en konceptbutikskedja inom mode som säljer de stilrena och mer hållbara klassiska plaggen av hög kvalitet, det senaste modet samt second hand i vissa utvalda butiker.

Vi vill inspirera med kvalitativt och prisvärt mode noga utvalt för kunden som skall få marknadens bästa personliga service. Vi vänder oss till alla som befinner sig i det flexibla arbetslivet, där gränsen mellan arbete och fritid blir allt mer flytande.

Försäljningen sker i egna butiker och via e-handelsplattformar egna såväl som andras. Våra butiker finns i attraktiva lägen över hela Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg och vi har ett produktionskontor i Shanghai. MQ Marqet är Sveriges största varumärkeskedja som erbjudit stil sedan 1957.

Ansök nu

Logistikutvecklare (temp) med inriktning inköp

Logistiker
Läs mer Jan 11
Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm, Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries. Learn more at www.epirocgroup.com.

Logistikutvecklare (temp) med inriktning inköp
Har du ett intresse att arbeta med utveckling och förbättringar samt goda kunskaper i affärssystem? Trivs du i en utåtriktad roll med ett nära samarbete med verksamheten? Bra! Då kan du vara den logistikutvecklare med inriktning inköp som vi söker till PC Örebro, division Underground. Tjänsten är en temporär roll på 1 år med möjlighet till förlängning.
Ditt team
I teamet finns flera logistikutvecklare så att vi täcker flera områden inom våra logistikprocesser. Teamet arbetar tight tillsammans och hjälper varandra att hitta lösningar.
Ditt uppdrag
Du kommer att arbeta både med strategiskt långsiktiga projekt för att utveckla våra processer och med uppgifter som har kortare horisont som handlar mer om processförbättringar. Huvudfokus ligger på processer som ger minskad kapitalbindning.
En del av uppdraget innebär att utföra analyser och koordinera aktiviteter för att hantera obsolete material i lager i syfte att höja andelen kurant material i lager. Det ingår även att delta i produktväxlingsprojekt och att koordinera ad hoc förändringar som påverkar lager. Bland dina arbetsuppgifter ingår att utveckla och implementera standarder och arbetssätt samt uppdatera rutiner och instruktioner.
Placering
Tjänsten är placerad i Örebro, Sverige.
Livet på Epiroc
När du blir en del av Epiroc kan du förvänta dig en atmosfär av kreativitet, innovation och mångfald. Du kommer att vara en del av en grupp skickliga och hjälpsamma kollegor som alla lever efter våra kärnvärden: samarbete, engagemang och innovation. Vi arbetar i en global miljö med över 113 nationaliteter.
Förutom att vi har en kultur som kännetecknas av utveckling i kombination med en bra balans mellan arbete och fritid, finns det några saker som gör oss lite extra stolta över att arbeta på Epiroc:
* Globala karriärmöjligheter.
* Epiroc University, för din egen kompetensutveckling.
* Samhällsengagemang.
* Förmånspaket, som bland annat inkluderar flexibel arbetstid och bonus.

Ansökan och kontakt
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen att skicka in din ansökan online genom vår hemsida, sista ansökningsdag är 2023-01-29.
För frågor angående tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef: Ingela Nilsson, Manager Supply Chain, ingela.nilsson@epiroc.com (Obs! Semester 16/1 – 20/1).
För frågor angående rekryteringsprocessen eller ansökan vänligen kontakta: Rekryteringsspecialist, Maria Tedsjö, maria.tedsjo@external.epiroc.com.

Din profil
Du har erfarenhet av operativt inköp alternativt en eftergymnasial utbildning inom logistik eller motsvarande område. Du har stor datorvana där kunskaper i affärssystem (gärna M3) och Excel är ett krav. Det är meriterande att ha kunskaper om våra produkter och Teamcenter. Eftersom du kommer att behöva använda såväl svenska som engelska i både tal och skrift är goda kunskaper i båda språken också ett krav.
För att du skall trivas och göra ett bra arbete måste Du vara analytisk och tycka att enkelt och lika är bättre än unikt och komplicerat. Du är ansvarstagande, utåtriktad och tar gärna egna initiativ. Det är viktigt att kunna hantera detaljer såväl som att se helheten och framtida möjligheter. Du är intresserad av enkla lösningar, vågar experimentera och kan hålla god framfart. Arbetet innebär många kontaktvägar såväl internt som externt varför en förmåga att skapa och odla dessa kontakter är viktigt.

Ansök nu

Ta nästa steg i karriären, Vialarm söker Säljchef!

Utesäljare
Läs mer Jan 11
VIALARM grundades med två tydliga mål: att erbjuda något unikt på larmmarknaden där alla ska ha råd med en trygg bostad. Och skapa Sveriges absolut bästa och roligaste arbetsplats för våra medarbetare.

Är du våra nya Säljchef?

Som säljchef är din primära arbetsuppgift att rekrytera, coacha fältsäljarna, genomföra sambesök, planera och genomföra interna uppstartsmöten, hålla individuella utvecklingssamtal med säljarna. Parallellt med din roll som säljchef och coach så är du med på fält och utvecklar vår försäljning i ditt område med omnejd. Syftet är att marknadsföra och sälja in våra larmtjänst. Samtidigt som du visar hur dem på olika sätt kan skydda sig mot brand och inbrott. Är du desutom duktig på att coacha och inspirera människor i din omgivning.

Då är det dig vi söker!För oss är det viktigt lika viktigt att nå sina mål som det är att fira varje framgång du och ditt team uppnår på fält.

Vad kan vi erbjuda dig?

- Garantilön och en hög provision del
- Förmånsbil
- Stora möjligheter att utvecklas och klättra inom företaget
- Ansvar för ett eget säljteam.
- Utbildning, säljtävlingar och möjlighet till karriär och personlig utveckling
- En arbetsplats som andas glädje , sälj och engagerade medarbetare.
Vi gör löpande urval och intervjuer så skicka in snarast för att vara med tidigt i processen då starten är omgående.

Var noga med att ha rubriken på din ansökan "Säljchef"

Varmt välkomna med din ansökan

Ansök nu

Mekaniker till Möller Bil Örebro

Fordonsmontör
Läs mer Jan 11
Är du bilmekaniker och söker en utmanande och stimulerande arbetsplats? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan till oss redan idag. Hos oss kommer du arbeta på proaktivt med underhåll men även med reparation av bilar.

Krav

B-körkort
Fordonsteknisk utbildning
God dator- och systemvana
Meriterande om du tidigare arbetat som mekaniker och har kunskaper inom elektronik

Arbetsuppgifter

Underhållsservice med diverse vätskebyten samt proaktivt underhåll
Felsökning med hjälp av dvs system
Reparationer, alt från kamremsbyten, motorfel eller andra mekaniska system.
I rollen som mekaniker hos oss på Möller Bil kommer du ha en hel del kundkontakt därför är det viktigt att du känner dig trygg i att leverera kundservice i världsklass, även om din huvudsakliga uppgift sker inne i verkstaden. För att lyckas i rollen som mekaniker hos oss ser vi att du är självgående likväl som att du är en lagspelare och kan stötta upp dina kollegor om det skulle behövas. Extra kul är det såklart om du känner till eller har arbetat med något eller några av våra varumärken Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA och CUPRA.
Du är välkommen med din ansökan senast 10 februari 2023. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat.
Möller Bil Sverige är sedan 2021 certifierad som ett Great Place to Work.

Ansök nu

Timvikarie som kock/restaurangbiträde

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 11
Bemanningen Barn och Utbildning (BBU) söker timvikarier som vill arbeta som restaurangbiträde eller kock inom hela Örebro kommun. BBU förmedlar kortare vikariat, allt från en dag upp till tre månader. Timvikarietjänsten innebär att du kan bli utbokad som restaurangbiträde inom alla förskolekök, skolkök och kök inom Vård och Omsorg. Vi söker framförallt dig som har kännedom om allergener och specialkost.

BBU bokar vikarier i hela Örebro kommun vilket innebär man kan bli bokad på jobb både i Örebro tätort och i kommunens ytterområden. Man behöver kunna arbeta i hela kommunen som vikarie hos oss.

För att kunna arbeta hos oss måste du först uppvisa ett giltigt belastningsregister som du beställer själv. Länk finns här nedanför.

 

Grundläggande krav


• Du ska ha fyllt 18 år och ha en avslutad yrkesutbildning eller många års erfarenhet av kvalificerat kockarbete.
• Det är viktigt att du behärskar det svenska språket mycket väl i tal och skrift eftersom du kommer ha både interna och externa kontakter. Dokumentation, information och instruktioner förekommer på svenska på de arbetsplatser du bokas ut till.
• Du behöver ha god datavana.
• Du måste kunna arbeta inom hela Örebro kommun, vilket innebär resor med länsbuss.
• Du ska ha ett gott bemötande och ha lätt för att ta egna initiativ, samt samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
• Du är en trygg och pålitlig person som kan hantera stressfulla situationer.

 

Meriterande


• B-körkort och tillgång till egen bil.

 

Belastningsregister

För att kunna arbeta på BBU så måste du kunna visa upp ett utdrag ur belastningsregistret

Du beställer själv utdrag från belastningsregistret hos Polisen. Du kan beställa via länken: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Tänk på att det kan dröja upp till två veckor att få hem ditt registerutdrag.

 

Övrig information
Vi arbetar i ett enkelt webbaserat schemasystem som heter Medvind där du som vikarie själv ansvarar för att lägga in de tider och dagar som du kan arbeta. Du behöver kunna jobba minst tre dagar i veckan för att få jobba hos oss. Undantag från den regeln är om du pluggar på universitetet.

Intervjuer kommer att ske digitalt.
På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Resande Masttekniker

Teletekniker
Läs mer Jan 11
Vi söker händiga masttekniker för arbete i mast/torn och på hustak. Främst för montering/swap av 5G utrustning samt rasering av 3G. Förekommer även installation, driftsättning och felavhjälpning på annan radioteknisk utrustning

Om tjänsten
Arbetet utförs självständigt på våra kunders basstationer i mast eller på hustak. Normala arbetsuppgifter är montering/byte av antenner, RRU:er, kopplingsboxar, fiber, DC kablage, antennfästen, kabelstegar, batterier, likriktare och basbandsenheter. 
Kunderna är telekomoperatörer, statliga myndigheter och verk.

Dina personliga egenskaper
Du har teknisk erfarenhet, kanske har jobbat som teknisk montör eller installatör. Som person kan du ta egna initiativ, lösa problem och kan jobba självständigt under eget ansvar. Du besitter en hög arbetsmoral och har en god fysik.
Du har inga problem med arbete på höjd, trånga vindar, hisschakt eller liftar.

Krav för anställning Godkänd bakgrundskontroll och svenskt medborgarskap, utdrag ur belastningsregistret kan krävas.
Körkort B manuell
Erhållet mastintyg med läkarundersökning och medicinska kontroller enligt AFS2019:3 klättring med stor nivåskillnad.
Meriterande
Erfarenhet och utbildning enligt nedan, men inte kravställande för Eltel kan utbilda dig om du har rätt profil och inställning. Mastintyg
Arbete på tak
Rope access
Elarbete som installatör under företags behörighet
Erfarenhet av 3-4-5G installation
Heta arbeten
Förarbevis mobil arbetsplattform, teränghjuling och skoter
BE körkort

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan nu. 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Hasselblad +46 (0)72 325 54 42
På grund av GDPR kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Amanuens i maskinteknik

Lärarassistent
Läs mer Jan 11
Vi söker 1-2 amanuenser i maskinteknik för tidsbegränsad anställning vid Institutionen för naturvetenskap och teknik.

Bakgrund
Vid Institutionen för naturvetenskap och teknik ges bland annat kurser inom tekniskt basår samt högskole- och civilingenjörsprogrammen, inom områdena mekanik, hållfasthetslära, maskinelement, solidmodellering med flera. Dessa kurser innehåller laborativa moment och övningar.

Arbetsuppgifter
Under vårterminen kommer arbetsuppgifterna att vara handledning till studenter under laborationer och övningar inom CAD/solidmodellering (Tekniskt basår), samt beräkning/maskinelement (Civilingenjör åk 2). Vid sidan av dessa arbetsuppgifter förutsätts amanuenser bedriva egna studier vid Örebro universitet.

Kvalifikationer
För att vara behörig till anställning som amanuens krävs att du är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå. Dessutom ser vi gärna att du har bedrivit studier inom området maskinteknik. Mer specifikt så bör du som amanuens inom beräkningsområdet behärska tekniska beräkningar väl (mekanik, hållfasthetslära, FEM). Som amanuens inom CAD-området bör du ha läst grundläggande solidmodellering. Vi ser gärna att du har kompetens inom bägge dessa områden.

Vi söker dig som under dina studier har visat intresse för utbildnings- och studentfrågor. Erfarenhet av liknande verksamhet är starkt meriterande. Vi lägger tonvikt på dina personliga egenskaper såsom att du kan arbeta självständigt, har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad.

Ange i din ansökan inom vilka kursmoment du anser dig kvalificerad och lämplig att handleda.

Information
Anställningen är tidsbegränsad till hela eller delar av vårterminen med starttid och omfattning (deltid) beroende på de uppdrag som blir aktuella och vad som överenskommes med hänsyn till dina egna studier och kompetensområde. Maximalt omfattar anställningen 30% under 4 månader. Lön utgår i enlighet med lokalt kollektivavtal.

Amanuenser får anställas för ett år i taget, den sammanlagda anställningstiden för en amanuens får omfatta högst tre år.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av Enhetschef Jens Ekengren, e-post: jens.ekengren@oru.se.

Vid Örebro universitet förväntar vi oss att alla medarbetare är öppna för utveckling och förändring, tar ansvar för sin egen arbetsinsats och kvalitet, visar engagemang att samverka och bidra till utveckling samt visar respekt för andra genom ett konstruktivt och professionellt förhållningssätt.

Örebro universitet arbetar aktivt med lika villkor och jämställdhet och för att vår arbetsmiljö ska präglas av öppenhet, tillit och respekt. Vi värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten.

Ansökan
Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:


• Personligt brev med en kort motivering till varför du söker anställningen
• CV med relevant beskrivning av samlad kompetens
• Intyg som stärker din behörighet (exempelvis utdrag från Ladok)

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska eller danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2023-01-25. Välkommen med din ansökan!

Då vi i samband med den här rekryteringen redan har gjort våra val vad gäller externa samarbetspartners och marknadsföring undanber vi oss kontakt med rekryteringsföretag och annonssäljare.

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera en omgång ansökningshandlingar exkl. publikationer i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.

Ansök nu

Flyttpersonal - Örebro - Heltid

Flyttkarl/Stadsbud
Läs mer Jan 11
Vi på Simplex söker nu vår nästa superstjärna. Vi söker nya personer som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.
När du ingår i vår flytt- och transport del får du varje dag hjälpa olika kunder med deras önskemål. Första dagen kanske du hjälper en privatkund att flytta sin lägenhet från en adress till en annan. Dagen efter kanske du hjälper ett företag att forsla bort sina gamla skrivbord för att sedan leverera nya. Det är ett väldigt varierande arbete där ingen dag är den andra lik.
För att lyckas i rollen krävs det att du kan vara självgående och kunna ta egna initiativ med ett ständigt kundfokus. Att du är stark i kroppen är ett plus, vissa dagar kan vara väldigt fysiskt krävande.
Kvalifikationer:
Kunna tala och skriva svenska
Fysiskt aktiv
Positiv inställning och en hög arbetsmoral

Meriterande:
Erfarenhet inom Flytt & Transport
B-körkort

Arbetstider: Mån-fre 07.00-16.00
Plats: Örebro
Tidigare erfarenhet är inget krav. Rätt person med viljan att alltid vilja nå framåt är det enda kravet vi på simplex har.
Tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt person.
Vi erbjuder:
En bra lön med goda förmåner.
Möjligheter att växa internt på företaget både genom interna utbildningar och eget driv.
En arbetsplats som ser långsiktigt på dig.

Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex!

Ansök nu

myNanny barnvakt Örebro, barnpassning dagtid 10-20 tim/vecka

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Jan 11
På myNanny erbjuder vi trygg och rolig barnpassning i hela Sverige, som hjälper familjer att få ihop vardagen. Var med och dela glädjen av att passa barn och göra skillnad för familjer! Vi är ett av Sveriges ledande barnpassningsföretag, vilket innebär att du kan förvänta dig mycket av oss — allt från bra villkor till professionellt bemötande, utbildning, försäkring och support.


Ansök direkt i vårt formulär här: https://my-nanny.se/ansok-steg-2/


Om tjänsten som barnvakt
Vi söker en ansvarsfull barnvakt som har gott om tid för familjen och som tycker om att umgås med barn. Uppdraget passar personer i alla åldrar, vi uppmuntrar särskilt seniorer som kan vara en extramormor/morfar!


Några av våra många familjer som behöver hjälp nära dig:
Vad som krävs av dig som söker arbetet: Erfarenhet av barnpassning i åldrarna 0-6 år.
Antal barn och ålder: 1 barn, 1 år
Dagar och tider: Familjen vill ha hjälp med passning på dagtid (4 dagar i veckan, varierande tider mitt på dagen) i maj och juni. De vill ha sporadisk barnpassning innan detta, så räkna med att ni sätter igång i april. :)
Önskat startdatum för barnpassningen: April!
Barnpassningen sker hemma hos familjen
Plats är Vintrosa, Örebro
Ref.nr: RN99587Antal barn och ålder: 2 barn, 2,5 år respektive 4,5 år.
Dagar och tider: Familjen vill ha hjälp vid ett bröllop (den 27 maj, från ca kl 16:00-02:00). Familjen kommer även vara i behov av barnpassning vid sporadiska tillfällen innan bröllopet (ca 1-2 gånger i månaden, varierande tider) med start i mars.
Önskat startdatum för barnpassningen: April!
Barnpassningen sker hemma hos familjen
Plats är Örebro
Ref.nr: RN100610Antal barn och ålder: 2 barn, 1 respektive 3 år.
Dagar och tider: Familjen vill ha hjälp med passning på dagtid (3-4 dagar i veckan, varierande tider mitt på dagen) med start så snart som möjligt. De kan tänka sig passning på vilka veckodagar som helst.
Önskat startdatum för barnpassningen: April!
Barnpassningen sker hemma hos familjen
Plats är Gyttorp
Ref.nr: RN101224Om du inte kan hjälpa just den här familjen, så rekommenderar vi dig att söka en generell tjänst som barnvakt på myNanny direkt på vår hemsida. Då får du sedan erbjudanden om fler uppdrag som passar dig.


Läs mer om myNanny barnvakt: https://my-nanny.se/ och ansök redan idag på: https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/


Mer om vår barnpassning och myNanny-familjen
Vårt mål är att erbjuda Sveriges bästa barnpassning med myNanny. Var med och dela glädjen av att passa barn och göra skillnad för familjer runtom i Sverige! Just nu vill rekordmånga familjer få hjälp av en myNanny barnpassning och vi ser fram emot att få utöka myNanny-familjen med flera duktiga och passionerade myNanny barnvakter!


Många möjligheter: Utöver att arbeta hos oss på https://my-nanny.se/barnvakt/ kan du även få fler uppdrag som nanny via våra kollegor på https://nannypoppins.se/. Dessutom kan du om du vill även ge läxhjälp via https://www.allakando.se/laxhjalp/ och https://smartstudies.se/laxhjalp/. En förmån är även att du som har arbetat en längre period hos oss även får tillgång till t.ex. en kurs inför högskoleprovet kostnadsfritt: https://www.allakando.se/hogskoleprovet/


Ansök till oss på myNanny
https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/

Ansök nu

Säljare deltid

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jan 11
XXL: s vision är att vara det föredragna sport- och utomhusmålet i Europa. Sedan starten 2001 har XXL byggt en verksamhet med en årlig omsättning på cirka 10 miljarder norska kronor. Idag har vi mer än 90 butiker i Norge, Sverige, Finland och Österrike. Vi är också Nordens största sporthandlare på nätet. Totalt är vi mer än 5.000 entusiastiska medarbetare. Vi är passionerade, kunniga och omtänksamma - och vi sätter alltid kunden först. Vi vill att våra kunder ska känna att XXL välkomnar, stöder och inspirerar dem. Vi ger våra kunder en unik blandning av fantastiska varumärken, stor expertis, bra sortiment, bra tillgänglighet och bra priser. I XXL gör vi alla typer av sport- och friluftsutrustning tillgängliga för alla. Allt på samma ställe. Vi tror också att sport och utomhusaktiviteter spelar en viktig roll för att förena människor. Oavsett ålder, kön, hudfärg, geografi eller ekonomisk ställning kan alla delta och dela glädjen i sport och friluftsliv. Det är därför vårt syfte är All Sports United, Sports Unite All.


Säljare

XXL Sport & Vildmark – den kompletta destinationen för sport och vildmarksentusiaster! Genom att sätta kunden först, ha det bästa utbudet och ge den främsta expertisen är vår vision att bli den föredragna sport och vildmarksdestinationen i Europa.

All Sports United. Sports Unite All.

I rollen som säljare välkomnar du kunderna och hjälper dem att hitta vad de söker. Du är en professionell person som snabbt lär dig om produkterna och som kan föreslå relevant merförsäljning för att få gästerna att gå ut genom dörren med allt de behöver. Du är en lagspelare som hjälper dina kollegor när det behövs och arbetar proaktivt för att nå försäljningsbudget.

Vi söker dig som är driven och gillar utmaningar. Du är strukturerad och ordningsam även när det är mycket att göra. Du trivs med att tävla mot dig själv likväl som dina kollegor och du brinner för att göra kunden nöjd.

Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift och har goda datakunskaper.

Arbetsplats : XXL Sport & Vildmark i Örebro


På XXL finns det olika avdelningar och vi ser gärna att du har ett brinnande intresse & passion för den avdelning du söker till. Du behöver inte vara expert på något område eftersom vi erbjuder en stor kunskapsbank och möjlighet till personlig utveckling när det kommer till de produkter som finns på varje avdelning.

Sport, Running & Training
Oavsett om du hållit på med lagsport eller tävlat individuellt är vår största avdelning platsen för dig som har fullt fokus på sport och träning.

Leisure & Youth
Tack vare det nya atletiska modet behöver du inte längre välja mellan funktionalitet och stil. Det här är avdelningen för dig som gillar mode och fritid.

Outdoor & Hunting
Vår vildmarksavdelning har fått sig ett ansiktslyft och har nu ännu större fokus på aktiviter i naturen. Här är det meriterande om du har jägarlicens.

Ski & Bike
Gillar du att lägga mil efter mil på en cykel bakom dig, eller trivs med snötäckt mark under dig? I så fall är detta avdelningen för dig

 

Just nu söker säljare på deltid till ovan nämnda avdelningar för att stärka upp vårat team inför våren!

Antalet tjänster och storlek på tjänstegrad kan variera.

 

Det räcker med en ansökan även om du är intresserad av flera tjänster, skriv gärna i ansökan vilken tjänst som är intressant. 

 

Tjänsterna har tillträde 1 mars eller enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande under perioden. 

 

Lön enligt handels kollektivavtal + bonusavtal inom XXL.

 

Ansökan skickas via ansökningsportalen ej via mail.

Ansök nu

Brevbärare Örebro, Extrajobb

Brevbärare
Läs mer Jan 11
Vi hanterar mer än leveranser, vi hanterar mening.

PostNord är Sveriges kanske mest kända varumärke - och vi finns överallt. Det finns en stark drivkraft och vilja att ta brevet eller paketet ända fram. Vi är länken mellan människor och företag, och har en ambition att genom vårt jobb göra vardagen enklare för alla i Sverige.

 

Du & Vi & Jobbet

Som brevbärare är du pulsen i allt vi gör. Vi förändras med världen, men vårt samhällsuppdrag är detsamma idag som igår. Som sista länk i leveranskedjan är du en del av ett lagarbete och sammanhang där glädje och stolthet är vår kultur.

Är du student eller har en annan sysselsättning och vill jobba extra? Det här är ett jobb för dig som är flexibel med arbetspass som oftast sker med kort varsel. Du kommer att jobba mellan 0 och 39,9 % av en heltidstjänst och kommer att kunna bli erbjuden arbetspass under dagtid måndag till fredag med varierande arbetstider.

                                                                                                 

Vad du kommer att göra 

- Sortera post
- Dela ut brev, mindre paket, tidningar och reklam med cykel, elcykel, bil, elfordon, moped, eller gåvagn 
- Planera och genomföra din arbetsdag på bästa sätt utifrån dagens rutt

 

Vem du är

- Självgående: Du vet vad du ska göra, och du gör det.
- Gillar att vara ute: Om väder och vind biter ifrån, så biter du ihop och tillbaka.
- Ordningsam och punktlig: Ordning och reda är viktigt för att säkerställa en god leverans i rätt tid.
- God kondition och rörlighet: Du är i rörelse under stora delar av dagen.
- Flexibel: Även om du följer en rutt så händer det ibland oplanerade saker som du behöver agera på.
- Du är unik: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Vad du tar med dig

- Vana att arbeta självständigt och i team
- God servicekänsla
- Svenska i tal och skrift
- B-Körkort
- Gymnasieexamen, eller motsvarande

 

Varför vi finns

PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag, att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. Vi är PostNord – ett fantastiskt företag att jobba och växa med. Läs mer på http://www.postnord.se.

 

Du ska må bra

Vi är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på våra anställda som på våra kunder. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets- och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom vår egen personalstiftelse PostNord Plus. Hos oss finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.

 

Vad väntar du på?

Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och bifoga ditt CV. Se till att ha betyg redo från gymnasiet alternativ från högre utbildning när du påbörjar ansökan, dessa ska laddas upp under "övriga filer" och är viktigt för att du ska kunna gå vidare i processen. 

Om du har frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta oss på mailto:karriar@postnord.com. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. 

Rekrytering för denna tjänst sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

För fackliga kontaktpersoner se http://www.postnord.com/fackliga

Ansök nu

Installatör av solceller

Tak- och tätskiktsmontör, utan yrkesbevis
Läs mer Jan 11
Svea Solar är ett av Europas största företag inom solenergi där vi leder övergången till en hållbar framtid genom smarta och innovativa solenergilösningar ?? Som en naturlig följd av vår hypertillväxt ????, söker vi nu fler kollegor till vårt härliga gäng solcellsmontörer i Örebro!

Rollen som installatör
Rollen som solcellsinstallatör är varierande och utvecklande och du kommer, i team med kollegor, att installera kompletta solcellsanläggningar ute på våra kunders tak. Som installatör hos oss på Svea Solar är du ansiktet utåt mot kunden och du har en viktig roll i att skapa en god kundupplevelse. Arbetet sker inom våra installationer hos privatkunder.

Vilka arbetsuppgifter har du som solcellsinstallatör?

? Montage av byggnadsställningar
? Inmätning och infästning av solceller på tak.
? Placering, montering och koppling av solceller
? Funktionstestning och inställningar.

Vem är du?
Du behöver inte ha varit installatör innan för att lyckas hos oss. Vi värdesätter dina personliga egenskaper, där vi söker dig som motiveras av en vardag med stort ansvar och en stark teamkänsla varvat med självständigt arbete. Som nyanställd hos oss får du all utbildning som du behöver, och lite till, på vårt helt egna Training Center.

För att trivas i rollen tror vi att du tycker det är spännande med solceller, gillar att arbeta fysiskt och tycker om att arbeta utomhus på tak året om, i alla väder ??????????. Du behöver ha B-körkort för manuell bil och behärska svenska och engelska.

Vi erbjuder
Med en stark övertygelse att solenergi är den bästa lösningen på klimatkrisen, grundades Svea Solar i en liten lägenhet i Solna utanför Stockholm 2014. Då sattes det syfte som gäller än idag - att leda vägen mot en hållbar framtid med solenergi.

Vi erbjuder ett arbetsklimat med högt i tak och en formbar utveckling för dig som anställd. Vi tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetares utveckling. Svea Solar är en arbetsplats där du kan växa med företaget.

Vill du bli vår nästa kollega?
Skicka då in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Läs mer om Svea Solar här (https://sveasolar.com/se/om-oss/).

Varmt välkommen med din ansökan till oss!
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med fyra månaders provanställning i enlighet med vårt kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet.

Vi gör bakgrundskontroller via Verifiera för att säkerställa att alla våra anställda har en bakgrund som är förenlig med Svea Solars värdegrund.LI-AB1

Ansök nu

Kurator Hjärt-Lung- och Fysiologiska kliniken, Universitetssjukhuset Örebro

Kurator
Läs mer Jan 11
Vi söker nu dig som vill arbeta som kurator på universitetssjukhuset. Vi söker dig som är intresserad av socialt arbete inom sjukvården. Kuratorerna på USÖ är organiserade på så sätt att de är anställda vid de kliniker där de är verksamma. Det finns en kuratorsorganisation som är en stödorganisation som skall tillvarata kuratorernas yrkesspecifika intressen.

Vi tillhör en av hälso- och sjukvårdens största klinker med nära 300 anställda. Verksamhetsområde hjärt- lungmedicin och klinisk fysiologi bedriver högspecialiserad vård med avancerade metoder och tekniker, men också bassjukvård och palliativ vård i livets slutskede. Kliniken består av tre sektioner: hjärtsektionen, lungsektionen och kliniska fysiologsektionen.
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Kurator Hjärt-Lung- och Fysiologiska kliniken, Universitetssjukhuset Örebro

Arbetsuppgifter

Att utifrån förändrad livssituation möta patient och närståendes behov av social information och vägledning avseende samhällets resurser, samtalsstöd, krisstöd och bearbetning. Arbetet sker i slutenvård och öppenvård.
Tjänsten är i huvudsak delad på 60% hjärtsektionen och 40% på f n Neuro- och rehabmedicinska kliniken.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimation som hälso- och sjukvårdskurator eller socionomexamen. Om du har erfarenhet av hälso- och sjukvård är det en fördel.
Du ska vara positiv, driven, flexibel och ha bra samarbetsförmåga. Vi värderar personlig lämplighet högt.

Ansökan

Urval och intervjuer sker fortlöpande.
Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Omvårdnadsansvarig sjuksköterska till Södermalmshemmet

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 11
Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla Hälso- och sjukvård och omvårdnad för våra boende på Södermalmshemmet! Har du, liksom vi, kvalitetstänk och tycker om att arbeta i team? Vill du arbeta på ett strukturerat sätt med HSL-processer? Då är Södermalmshemmet arbetsplatsen för dig! 

Om tjänsten
Som sjuksköterska på Södermalmshemmet kommer du ingå i ett team av 8 sjuksköterskor och en undersköterska med utökat uppdrag. Här arbetar du även med arbetsterapeuter, undersköterskor, omvårdnadspersonal och enhetschefer. Tillsammans förväntas vi arbeta med ett stort engagemang för verksamhetens bästa med hyresgästen i centrum. All personal tar ett gemensamt ansvar för att arbetet håller god kvalitet och att vi följer de riktlinjer och beslut som följer med uppdraget.

Hos oss är det en stöttande miljö med nära till skratt! Arbetsgruppen har en jämn könsfördelning och består av spridda åldrar. Här lär du känna både kollegor och servicemottagare och får bilda meningsfulla relationer som sträcker sig över tid. 

På vardagar är du en viktig del av ett team som fokuserar på att ge de boende goda levnadsstandarder i deras vardag. Under kvällar och helger ingår vi i ett HSL-samarbete i område Öster. Här samarbetar sex enheter: Jeremiasgården Skebäcksgården, Hagagården, Klosterbacken, Rynningeviken och Södermalmshemmet. Detta möjliggör färre kvällar och helger på ditt schema, tre kvällar och en helg på en 6-veckorsperiod. Hos oss ingår du i ett större nätverk av kollegor där kunskapsutbyte sker och erfarenheter möts.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

•  hjälper de boende att bibehålla en god levnadsstandard med hjälp utav teamet och anhöriga
•  samverkar i arbetsplatsträffar, teamträffar, omvårdnadskonferenser och vårdplaneringar tillsammans med arbetsterapeuter,   enhetschef och omvårdnadspersonal
•  handleder och kompetensutvecklar omvårdnadspersonal i vårdnära arbete på de avdelningar som du har omvårdnadsansvar för
•  delegerar läkemedelshantering samt ger instruktioner till omvårdnadspersonal
•  kvalitetsarbete är en naturlig del och som stöd i detta arbete finns ett strukturerat avvikelsehanteringsverktyg och egenkontroller.

Kompetenskrav

• legitimerad sjuksköterska
• B-körkort

Som sjuksköterska är du trygg i dig själv och har god självinsikt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter på ett självständigt och strukturerat sätt och tycker om att ha egna ansvarsområden. Att vara lyhörd och tillmötesgående i ditt bemötande, både mot kollegor och hyresgäster ser du som en självklarhet. Du är tydlig i din kommunikation och har förmåga att säkerställa att information når fram. Dessutom har du lätt att anpassa dig efter ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Vidare behärskar du det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med hyresgäster och övrig personal, samt dokumentera det som verksamheten kräver. Då arbetet innefattar digital dokumentation i verksamhetssystem krävs god datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

• påbyggnadsutbildning i geriatrik
• erfarenhet av kommunal äldrevård
• erfarenhet av demensvård
• vana att arbeta med digitala kvalitetsregister

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: snarast enligt överenskommelse

Antal tjänster: 2

Arbetstiden: Dag, kväll och helg

Om arbetsplatsen
Södermalmshemmet är beläget i Södercity alldeles intill citykärnan och är det största vård- och omsorgsboendet i Örebro kommun med 108 platser fördelat på 12 grupper. Tio avdelningar för personer med demenssjukdom och två avdelningar för personer med somatisk sjukdom. Här arbetar yrkeskategorierna omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, enhetschefer och administratörer i nära samarbete med anhöriga och boende. Vår ambition är att ge alla boende hos oss en trygg och meningsfull tillvaro där vi utgår från den boendes individuella behov och anpassar vård och omsorg utifrån våra boendes individuella behov.

Här kan du läsa mer om Södermalmshemmet. 

Övrig information 
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Under rekryteringsprocessen kommer det ske en legitimationskontroll via socialstyrelsen samt kontroll hos Inspektionen för vård och omsorg. 

Innan du erbjuds en anställning inom vård- och omsorgsarbete behöver du visa upp registerutdrag ur belastningsregistret.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 1 februari. 

Urval och intervjuer sker löpande. 

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Jurist med stort hjärta?

Förvaltningsjurist
Läs mer Jan 11
Nu har du chans att hjälpa oss att hjälpa andra. Vi söker dig som vill vara med och leda förändringen inom personlig assistans!
Alberum är Sveriges ledande företag inom personlig assistans med egen regi. Våra kunder har full bestämmanderätt över sin assistans, medan vi sköter det administrativa. Vi erbjuder alltså ett helhetskoncept där vi ansvarar och driver all lönehantering, ekonomi och juridik för våra kunder.
Hos oss kommer du in i ett team av två erfarna jurister, där du har stor möjlighet till personlig utveckling! Som jurist hos oss kommer du också ha möjlighet till stort inflytande över den fortsatta utvecklingen av juristavdelningen. Visst låter det intressant?!
Vad som gör arbetet på Alberum lite extra trevligt:
Julfest varje år där allas respektive är medbjudna
Årlig konferensresa utomlands
Maximalt friskvårdsbidrag på 5000kr per år
Marknadskraftigt pensions- och försäkringspaket via Max Matthiessen
Generösa arbetstider

Din roll hos oss:
I rollen som jurist kommer du att vara ombud för dina kunder och ansvara och driva deras juridiska ärenden. Med andra ord blir du vägledaren för dem mot ett mer självbestämmande liv. Du kommer alltså att ha en central roll för kunderna och vara en ovärderlig spelare i laget. Arbetet innebär allt från nyansökningar till utökning och överklaganden. Hos oss har vi alltid kunden i fokus och jobbar proaktivt, vilket innebär att du ska ha ett konsultande arbetssätt gentemot kunden.
Vem är vår nya team-player?
För att kunna briljera hos oss behöver du vara utbildad inom rättsvetenskap eller liknande juristutbildning. Utöver det ser vi erfarenhet och långa meritlistor som ett trevligt plus i kanten men inget krav. Passar du in i vårt team och vår arbetsmiljö, ja men då är det stor chans att det är just dig vi söker!
Vi tror även att vår nya jurist är noggrann ut i fingertopparna, strukturerad till perfektion, lyhörd och ansvarsfull. Är du dessutom en riktig team-player med god samarbetsförmåga, prestigelös inställning som också besitter förmågan att kunna arbeta självständigt? Då ska vi absolut ta oss ett snack!
Bra att veta om denna fantastiska tjänst:
Tjänsteresor med övernattning kan förekomma i begränsad omfattning.
Tjänsten är placerad i Örebro.
Tjänsten påbörjas enligt överenskommelse.


Vilka är vi?
Vi som lade grunden för det som nu är Alberum har arbetat inom assistansbranschen på flera olika sätt sedan år 2009. Under tiden har vi kunnat följa utvecklingen på nära håll, med alla skärpta regler och krav som har införts genom åren. Vi har även en samlad, gedigen erfarenhet inom just juridik, redovisning, lönehantering och administration – de delarna som är viktiga att de sköts på ett korrekt sätt för att kunna driva sin assistans i egen regi.
I dagsläget har vi vuxit till åtta personer på kontoret i Örebro och växer för varje dag som går. Efterfrågan på våra tjänster ökar och vi ser att det jobbet vi gör för våra kunder är både uppskattat och efterfrågat. Vår vision är att leda omställningen till egen regi inom personlig assistans.

Ansök nu

Boendestödjare till Grytängsvägen

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Jan 11
Vi söker engagerade boendestödjare som vill bli en del i ett härligt gäng medarbetare på Grytängsvägen där vi arbetare för att tillgodose servicemottagarnas behov och göra deras dagar innehållsrika och meningsfulla.

Om tjänsten
Som boendestödjare kommer du utifrån en pedagogisk grund arbeta för att ge servicemottagaren stöd i sitt boende. Ditt arbetssätt grundar sig på servicemottagarnas förutsättningar och individuella behov av stöd och du ser det som en utmaning att utveckla servicemottagarnas färdigheter. Du kommer att arbeta med tydliggörande pedagogik enligt VISA (visuellt, individuellt, strukturerat arbetssätt). Du kommer att arbeta självständigt och i grupp samt medverka i aktiviteter både inomhus och utomhus.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• I ditt arbete så stödjer du servicemottagarna i det dagliga livet utifrån behov och beviljad insats.
• Du upprättar och följer upp individuella genomförandeplaner samt planerar, genomför och följer upp det dagliga arbetet i verksamheten. 
• I arbetet ingår att utföra serviceuppgifter som t.ex. städning, tvätt, inköp men även medicinska, rehabiliterande och habiliterande insatser samt läkemedelshantering utifrån delegering ingår.
• Du har fadderuppdrag och samverkan sker i nära dialog med anhöriga, gode män samt andra interna och externa samarbetspartners.
• Du känner till och följer verksamhetens gällande lagar, policys och rutiner. Du arbetar och dokumenterar i de verksamhetssystem som finns.

Kompetenskrav

• omvårdnadsutbildning på gymnasienivå alternativt barn- och fritidsprogrammet med inriktning socialt arbete alternativt pedagogiskt arbete
• dokumenterad erfarenhet av arbete med vuxna personer med funktionsnedsättning, minst ett år.

Som boendestödjare på Grytängsvägen är du trygg och har självinsikt. Du kan skilja på det personliga och yrkesrollen. Du har god förmåga att anpassa dig till olika situationer. Vidare tar du ansvar för din uppgift och kan själv strukturera ditt angreppssätt. Du har god förmåga att anpassa dig till ett lämpligt förhållningssätt utifrån olika situationer. Som boendestödjare arbetar du bra med andra människor och lyssnar, kommunicerar och relaterar dig till andra på ett lyhört sätt. Vidare är du tydlig i din kommunikation och säkerställer att budskap går fram och att förväntningarna är klara för berörda parter. Du är kontrollerad i stressituationer och fokuserar på rätt saker. Du är anpassningsbar och ser möjligheter i förändringar. Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med servicemottagaren och övrig personal samt att du skriftligt kan dokumentera det som verksamheten kräver. Du har god datavana då arbetet innefattar social dokumentation.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

• erfarenhet av att arbeta med tydliggörande pedagogik, (EX. VISA)
• erfarenhet av omvårdnadsarbete 
• erfarenhet av arbete med någon haft behov av sondmatning
• erfarenhet av datasystem som Treserva och Medvind.

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: heltid

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 2

Arbetstiden: Schemalagd dag/kväll/varannan helg

Om arbetsplatsen
Gruppbostaden är belägen i Lillån, Örebro.

Funktionsstöd inom Socialförvaltningen i Örebro kommun ger stöd och service till personer med fysiska och psykiska funktionsnedsättningar enligt lagen om stöd och service (LSS) och Socialtjänstlagen (SoL).

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Innan du erbjuds en anställning inom arbete med personer med funktionsnedsättningar behöver du visa upp registerutdrag ur belastningsregistret.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 25 januari.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Driftassistent med TA-kompetens

Administrativ assistent
Läs mer Jan 11
Är du strukturerad, brinner för service och trivs i en miljö i ständig utveckling? Kanske är du en nyutexaminerad TA-ritare eller har tidigare erfarenheter från arbete på väg och tycker att tjänsten låter spännande?
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Om oss
Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan år 2005 har vi varit drivande i arbetet med att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar.
Besök gärna www.vagjobb.seför mer information.
Om tjänsten
I rollen som driftassistent är du depåchefens högra hand, du utför arbetsuppgifter som tilldelas från depåchefen på ett prestigelöst sätt. Du har en nyckelroll hos oss då du och dina kollegor i produktionen planerar och koordinerar våra arbeten samt säkerställer att vi uppfyller våra kunders behov och önskemål. Din arbetsdag består av kontinuerlig kontakt med kunder, underentreprenörer, medarbetare och myndigheter, vilket gör att din sociala kompetens är viktig.
För att lyckas i din roll hos oss krävs det att du är strukturerad och har en känsla för service. Vi är ett tight team som under perioder arbetar under högt tryck, din samarbets- och kommunikationsförmåga är en förutsättning för att du ska trivas hos oss.
Tjänsten innebär viss beredskap enligt schema.
Arbetsbeskrivning:
Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att bestå av följande:
Orderhantering och samordning av inkommande bokningar.
Stötta produktionen med förekommande administrativa arbetsuppgifter.
Hantera TA-ritningar samt tillhörande ansökningsprocesser.

Meriterande egenskaper/erfarenheter:
Kunskaper inom TA och/eller TA-ritning
Branscherfarenhet med APV eller liknande
Tidigare arbete med resursplanering/logistik/kundservice
Meriterande systemvana:
Bluebeam eller likvärdigt program
Krav:
B-körkort
God svenska i tal och skrift
God datorvana
Övrigt:
Placeringsorten är Örebro
Tjänsten är heltid (100 %) med 6 månader provanställning
Lön enligt överenskommelse
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse
Tjänsten kan komma tillsättas innan ansökningstiden gått ut
Vid ev frågor, kontakta Depåchef Isabelle Ermeryd isabelle.ermeryd@vagjobb.seeller Regionchef Anna Nylander Rungner, anna.nylander@vagjobb.se

Ansök nu

Besiktningsingenjör till Opus Bilprovning i Örebro

Besiktningsingenjör
Läs mer Jan 11
Arbetsbeskrivning
Som besiktningsingenjör hos Opus Bilprovning får du ett omväxlande jobb med mycket kundkontakt och du kommer att utveckla ett stort kontaktnät. Du får själv stor möjlighet att påverka arbetet på din station och ditt distrikt.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:

- Registreringsbesiktningar för att kontrollera att fordon uppfyller myndighetskrav.
- Många kontakter med företag, som till exempel tillverkare, påbyggare och importörer.
- Schemalagda besiktningar på din hemmastation och på andra stationer.
- Till din hjälp har du tekniska hjälpmedel som datautrustning, mätinstrument och verktyg.

I arbetsuppgifter ingår även att kontinuerligt genomföra kontrollbesiktningar.

Din Profil
Som besiktningsingenjör har du goda tekniska kunskaper. Lämplig bakgrund är teknisk utbildning på gymnasienivå eller högskolenivå. För tjänsten gäller att du är noggrann och tar personligt ansvar. Vi värdesätter ditt engagemang, din samarbetsförmåga med både kund och kollegor, samt din servicekänsla. Vi förutsätter att du har ett gediget intresse för fordon, miljö och trafiksäkerhet samt en praktisk läggning. Du är van att arbeta med datorer och behärskar Officepaketet.

Formella krav för tjänsten är minst:
- God fordonskännedom
- Godkända gymnasiebetyg i: Svenska, Matematik, Fysik och Engelska
- Körkort med lägst klass B (utan begränsning), körkort A, BE, C, CE, D, DE är meriterande

Vi erbjuder arbete i ett företag med mångårig erfarenhet av fordonsbesiktning. Opus Bilprovning har en öppen företagskultur med högt i tak och där medarbetarnas tankar och idéer tillvaratas på bästa sätt. Du kommer att få arbeta i ett team med kompetenta och erfarna kollegor och i ett företag med både nationell och internationell erfarenhet av fordonsbesiktning och kundservice. Du är med och bygger kundens självklara val av aktör inom besiktningsmarknaden.

Om företaget
Opus Bilprovning är ett av Sveriges största besiktningsföretag. Vi har närmare 100 stationer från Kiruna i norr till Malmö i söder – och vi besiktar nära två miljoner fordon om året. Miljö- och klimatfrågor är mycket viktiga för oss på Opus Bilprovning och därför klimatkompenserar vi hela vår verksamhet till 100%. Vår ambition är att vara det besiktningsföretag i Sverige som erbjuder den bästa kundupplevelsen och genom detta bli det självklara valet för alla som behöver besikta sitt fordon. Vi vill att det ska vara både enkelt, tryggt och trevligt att besikta hos oss. Förutom kontroll- och registreringsbesiktning av lätta och tunga fordon, besiktar vi även bl a motorredskap, lastbilskranar, bakgavellyftar, mobila arbetsplattformar samt utför brandskyddskontroller.
Opus Bilprovning vill vara en öppen och kreativ arbetsplats där allas kunskaper och erfarenheter värdesätts. Därför värnar vi den etniska och kulturella mångfalden, en jämn könsfördelning och en varierad åldersfördelning bland våra medarbetare.
Opus Bilprovning satsar särskilt på trafiksäkerhet och miljö. Vi hoppas att du vill bidra till vår fortsatta utveckling och söker nu en serviceinriktad besiktningsingenjör som vill vara en del av vårt framgångsrika team.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryteringskonsult Isak Jogre på isak.jogre@autorekrytering.se. Intervjuer kommer att ske löpande så registrera din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Oerfaren fältsäljare - Snittlön 35.000kr

Hemförsäljare
Läs mer Jan 11
Vill du göra karriär? Söker du ett fysiskt och omväxlande arbete? Då har du hittat rätt. Just nu letar vi efter en fältsäljare till vårt säljteam. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande i Sverige måndag till torsdag.

Vem vi söker

Vi söker dig som vill jobba med spännande och innovativa säljuppdrag i högt tempo. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. För att bli en framgångsrik fältsäljare hos oss på VIASALES är engagemang, och en vilja att lära, allt du behöver. Det här är jobbet för dig som vill arbeta med försäljning och kommunikation och som tycker om att vara på resande fot.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett team med erfarna säljare som förmedlar tjänster och produkter från några av Sveriges största varumärken, bland annat IP-Only, Tele2 och Allente. All försäljning sker via personliga möten och varje unikt besök har aviserats till kunden i förväg.

Tjänsten innebär eget ansvar, men våra processer och rutiner är tydliga. Du får utbildning, vägledning och arbetar tätt intill erfarna säljare och coacher. Personlig coaching, teambuilding och uppföljning en viktig del av din arbetsdag på Viasales.

Utöver det, så har vi även lyxen att få arbeta med marknadens modernaste schema..????
Våra fältsäljare jobbar enbart måndag till torsdag och är lediga VARJE FREDAG!

Vi söker dig som

- Talar flytande svenska

- Är nyfiken på säljbranschen

- Älskar att vara på resande fot och upptäcka nya platser

- Körkort är meriterande men inget krav

Vi erbjuder

- En heltidstjänst

- Lediga fredagar

- Höga provisioner utan lönetak

- En säker start med garantilön

- En resande tjänst, vi står självklart för alla rese-och boendekostnader

- Härliga kollegor och gemenskap

- Vidareutbildningar, workshops och mentorskap

- Vi firar allt - med galor, utmärkelser, årliga resor och generösa vinster

Om företaget

Viasales erbjuder ett komplett utbud av kvalitativa försäljningsuppdrag baserad på tre viktiga kanaler: telemarketing, event sales & door sales. Vår företagskultur bygger på ständig utveckling - både privat och professionellt. Viasales grundades 2013 i Stockholm under namnet Viafield Sweden AB, då med enbart door sales som verksamhetsuppdrag. Idag är vi ett av Sveriges mest erfarna säljbolag inom telemarketing, event sales & door sales.

Ansök redan idag! Ditt driv och din personlighet gör skillnad.

Frågor om tjänsten besvaras gärna av någon av våra rekryteringskonsulter????

Emmy Zachrisson (mailto:emmy@viasales.com)
076-872 31 42

Roksana Ahmad (mailto:roksana@viasales.com)
072-145 00 40

Ansök nu

Fibersäljare - Snittlön 50 000kr

Hemförsäljare
Läs mer Jan 11
Är du sugen på en karriär inom försäljning där du kan se ordentliga resultat av ditt jobb? Är det viktigt för dig att utvecklas såväl privat som professionellt? Vill du jobba med ett gäng riktigt peppande och drivna kollegor? Låt oss presentera IP-Only!

Arbetsbeskrivning

Som säljare för Sveriges största fiberleverantör IP-Only får du möjlighet att jobba med försäljning genom personliga möten med kunder Face To Face. Här jobbar du med en otroligt eftertraktad produkt mot personer som har ett behov. Detta är en 100% resande tjänst där resor och boende är betalt. Körkort är inte ett krav, men meriterande.

Vi erbjuder

- En heltidstjänst

- Stora utvecklingsmöjligheter

- Höga provisioner utan lönetak

- En säker start med garantilön

- Vidareutbildningar i försäljning och ledarskap

- Möjlighet till tjänstebil

- Aktiviteter, tävlingar och events

Vi söker dig som

- Är flytande i tal och skrift på svenska

- Är målmedveten och drivs av att se resultat

- Är social och klickar enkelt med nya personer

- Älskar att vara på resande fot och upptäcka nya platser

- Körkort är meriterande, men inget krav

Har vi beskrivit dig eller ditt nästa drömjobb? Skicka in din ansökan direkt då vi rekryterar löpande.

Vid frågor angående tjänsten kontakta en av våra rekryteringskonsulter ????

Emmy Zachrisson (mailto:emmy@viasales.com)
076-872 31 42

Roksana Ahmad (mailto:roksana@viasales.com)
072-145 00 40

Ansök nu

Erfaren Fältsäljare till välkända Tele2 - Snittlön 40.000kr

Hemförsäljare
Läs mer Jan 11
Vill du ta nästa steg i karriären? Söker du ett fysiskt och omväxlande uppdrag? Då har du hittat rätt. Just nu letar vi fältsäljare till vårt säljteam. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande runtom i Sverige måndag till torsdag.

Arbetsbeskrivning

Som fältsäljare på VIASALES får du möjlighet att arbeta med några av nutidens största varumärken, bland annat IP-Only, Tele2 och Allente. All försäljning sker via personliga möten och alla besök har aviserats till kunden i förväg. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande i Sverige.

Tjänsten innebär eget ansvar men våra processer och rutiner är tydliga. Du arbetar i tätt samarbete med ett säljteam för att gemensamt, såväl som individuellt, uppnå uppsatta mål. Personlig coaching, teambuilding och uppföljning är en viktig del av din arbetsdag på VIASALES.

Utöver det så har vi lyxen att arbeta med marknadens modernaste schema.. ????
Våra fältsäljare jobbar måndag till torsdag och är LEDIGA VARJE FREDAG! Att uppnå krav och budget är ingen större utmaning för våra säljare på fyra arbetsdagar, därav har vi valt att unna oss tre helgdagar istället för två.

Vi söker dig som

- Som talar och skriver flytande svenska

- Har tidigare erfarenhet av försäljning - i någon form

- Är lyhörd och resultatinriktad

- Har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift

- Körkort är det meriterande men inget krav

Vi erbjuder

- En heltidstjänst

- Lediga fredagar

- Höga provisioner utan lönetak

- En säkert start med garantilön

- En resande tjänst, vi står självklart för alla rese-och boendekostnader

- Vidareutbildningar, workshops och mentorskap

- Belöningar och events. Vi firar allt - med galor, utmärkelser, årliga resor och generösa vinster

- Möjlighet till tjänstebil

Om Viasales

Visales erbjuder ett komplett utbud av kvalitativa försäljningsuppdrag baserad på tre viktiga kanaler: telemarketing, event sales & door sales. Vår företagskultur bygger på ständig utveckling - både privat och professionellt. VIASALES grundades 2013 i Stockholm under namnet Viafield Sweden AB, då med enbart door sales som verksamhetsuppdrag. Idag är vi ett av Sveriges mest erfarna säljbolag inom telemarketing, event sales och door sales.

Ansök redan idag! Ditt driv och din personlighet gör skillnad.

Frågor om tjänsten besvaras gärna av en av våra rekryteringskonsulter ????

Emmy Zachrisson (mailto:emmy@viasales.com)
076-872 31 42

Roksana Ahmad (mailto:roksana@viasales.com)
072-145 00 40

Ansök nu

Arbeta extra som bildgranskare hos en myndighet i Örebro

Backofficepersonal
Läs mer Jan 11
Har du en fullständig gymnasieexamen eller motsvarande, mycket god datavana och kan uttrycka dig väl på såväl svenska som engelska i både tal och skrift? Då kan det vara dig vi söker!

Om uppdraget
Nu söker vi bildgranskare i Örebro till extrajobb. Uppdraget är vid behov och utförs vardagar mellan 08.00-16.30. Arbete under vardagskvällar och helger kan också förekomma, främst under vintertid då arbetsbelastningen kan öka.
Arbetet är upplagd på 4:a timmarspass, detta på grund av kvalitets-, resultat och arbetsmiljöskäl. Uppdraget är på deltid och under 6 månader eller längre, vi söker medarbetare som ser långsiktigt på tjänsten.

Dina arbetsuppgifter
Som bildgranskare kommer du att arbeta hos vår kund och ansvara för granskning av kamerabilder i ett datasystem. Bilderna du granskar ligger sedan till grund för skattebeslut. I rollen kommer du att arbeta i ett team bestående av flera kollegor men man arbetar individuellt och ansvarar själv för att ens egna uppgifter blir väl genomförda.

Dina kvalifikationer

- Fullständig gymnasieexamen eller motsvarande.
- Inneha en mycket god datavana.
- Kunna uttrycka dig väl på såväl svenska som engelska i både tal och skrift.
- Vara tillgänglig för minst 3 schemalagda arbetspass i veckan.
- Det är meriterande om du har erfarenhet från kundtjänstarbete eller liknande uppdrag sedan tidigare.
- Kunna medverka på en 1 dags utbildning för tjänsten i januari 2023.


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vikarie@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-122 00 450.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Fibersäljare - Snittlön 50 000kr

Hemförsäljare
Läs mer Jan 11
Är du sugen på en karriär inom försäljning där du kan se ordentliga resultat av ditt jobb? Är det viktigt för dig att utvecklas såväl privat som professionellt? Vill du jobba med ett gäng riktigt peppande och drivna kollegor? Låt oss presentera IP-Only!

Arbetsbeskrivning

Som säljare för Sveriges största fiberleverantör IP-Only får du möjlighet att jobba med försäljning genom personliga möten med kunder Face To Face. Här jobbar du med en otroligt eftertraktad produkt mot personer som har ett behov. Detta är en 100% resande tjänst där resor och boende är betalt. Körkort är inte ett krav, men meriterande.

Vi erbjuder

- En heltidstjänst

- Stora utvecklingsmöjligheter

- Höga provisioner utan lönetak

- En säker start med garantilön

- Vidareutbildningar i försäljning och ledarskap

- Möjlighet till tjänstebil

- Aktiviteter, tävlingar och events

Vi söker dig som

- Är flytande i tal och skrift på svenska

- Är målmedveten och drivs av att se resultat

- Är social och klickar enkelt med nya personer

- Älskar att vara på resande fot och upptäcka nya platser

- Körkort är meriterande, men inget krav

Har vi beskrivit dig eller ditt nästa drömjobb? Skicka in din ansökan direkt då vi rekryterar löpande.

Vid frågor angående tjänsten kontakta en av våra rekryteringskonsulter ????

Emmy Zachrisson (mailto:emmy@viasales.com)
076-872 31 42

Roksana Ahmad (mailto:roksana@viasales.com)
072-145 00 40

Ansök nu

Telefonist på deltid till Lindesbergs Kommun

Växeltelefonist
Läs mer Jan 11
Vi söker nu en student som vill bli en del av ett erfaret team som brinner för att ge förstklassig service. Är du utåtriktad, lyhörd och tycker om problemlösning så är detta jobbet för dig! Tjänsten är på deltid under terminerna med möjlighet till sommarjobb. Välkommen in med din ansökan idag då vi går igenom urvalet löpande!

OM TJÄNSTEN
Som en del av telefonistteamet i Lindesbergs Kommuns växel kommer du att hantera internt och externt inkommande samtal och ha en första kontakt med kommunens invånare som ringer in till växeln. Arbetet handlar främst om att förmedla samtal och meddelanden och det är viktigt att du är en god lyssnare och har lätt för att tolka det du hör.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på deltid under terminerna med goda möjligheter till heltid under somrarna.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer till exempel att:


* Hantera inkommande samtal
* Förmedla samtal och meddelanden
* Arbeta i katalogsystem vid interna samtal samt assistera vid lokalbokning


I rollen gäller det att vara serviceminded och vid behov kunna hjälpa till med även andra uppgifter så som receptionsarbete där det bl a ingår att ta emot besökare, hänvisa till verksamheter, förmedla kontakt med handläggare, boka bilar, konferensrum, busskort, cyklar och lämna ut nycklar till bokade bilar.

VI SÖKER DIG SOM
- Är studerande på eftergymnasial nivå, med minst 1,5 år kvar av studierna
- Har mycket goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska
- Trivs i en administrativ roll med mycket kundkontakt
- Har körkort och tillgång till bil, för att kunna komma in till jobbet på ett smidigt sätt med kort varsel

Det är meriterande om du


* Har erfarenhet av arbete inom kundtjänst eller växel
* Pratar fler språk än svenska och engelska
* Har arbetat i telefonistapplikationen Mitel InAttend


Som person kan du prioritera, organisera och planera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är uppmärksam på detaljer i arbetet och tar hänsyn till dessa. Det är viktigt att du kan agera effektivt även när förutsättningarna förändras och kan anpassa dig till nya omständigheter. Du har en god samarbetsförmåga och arbetar bra med andra människor, du agerar lyhört och kommunicerar för att lösa eventuella konflikter på ett konstruktivt sätt.

I din ansökan vill vi även att du motiverar varför just denna tjänst intresserar dig!

Övrig information


* Omfattning: Deltid under terminerna, 1 pass varannan vecka samt vid behov. Möjlighet till heltid under sommaren.
* Arbetstider: Mellan 07.30-16.30, kortare pass kan förekomma
* Start: Omgående
* Placering: Kommunhuset i Lindesberg


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Lindesbergs Kommun här !

Ansök nu

Serviceinriktad kundtjänstmedarbetare till Schenker sökes!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jan 11
Trivs du i en roll med många kontaktytor och söker nästa utmaning i karriären? Är du dessutom kommunikativ och brinner för service? Läs då vidare och sök tjänsten som kundtjänstmedarbetare redan idag!

OM TJÄNSTEN
Nu söker vi en engagerad kundtjänstmedarbetare till vår kund Schenker i Örebro. Som kundtjänstmedarbetare kommer du att ansvara för att upprätthålla ett effektivt och professionellt arbete mot nya som gamla kunder. Du kommer att ingå i en grupp som tar hand om kundförfrågningar på både en nationell och internationell marknad. Tjänsten passar dig som har en positiv inställning till lagarbete och vill arbeta och utvecklas tillsammans med dina kollegor. Som person får du gärna ha nära till skratt och glimten i ögat. Vi söker dig som vill bli Schenkers nästa kundtjänstmedarbetare och som kan börja arbeta omgående. Så - känner du dig redo för en ny utmaning i arbetslivet? Ta nu chansen och sök denna tjänst!

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Ansvara för att besvara kundernas frågor via telefon, e-post och chatt
- Avisera ankommande sändningar för att bestämma leveranstider
- Arbeta i ett team, där ni stöttar och hjälper varandra för att få ett bra flöde inom gruppen och gemensamt inom alla kundservicecenter

VI SÖKER DIG SOM
- Har avslutade studier på minst gymnasial nivå
- Uttrycker dig väl både skriftligt och muntligt på svenska, samt behärskar koncernspråket engelska i tal och skrift
- Har erfarenhet av service och är serviceinriktad

Som person är du:


* Anpassningsbar
* Samarbetsinriktad
* Affärsinriktad


Som person tycker du om att arbeta med service i ett högt tempo samt har en positiv inställning till samarbete, service och kvalitet. Du är lugn och noggrann i ditt arbetssätt med ett fokus på att alltid ge bästa möjliga service. Vidare har du lätt för att lära dig nya saker och är öppen för nya arbetssätt.

Övrig information


* Start: omgående
* Omfattning: heltid, kl 8-17
* Placering: Örebro


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Traineefysioterapeut till VO Fysioterapi USÖ

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Jan 11
Vi söker dig som är nyfiken på att arbeta inom intensivvård! Genom traineetjänsten får du anpassad introduktion till området intensivvård under 6 månader. Efter avslutad traineeperiod väntar fortsatt arbete inom VO fysioterapi.
Traineetjänsten erbjuder:
-Individuellt anpassad inskolning utifrån din kompetens och dina erfarenheter.
-Fortbildning och kompetensutveckling inom intensivvård och avancerad andningsvård utifrån individuella behov
-Utmanande arbete inom den högspecialiserade intensivvården vid universitetssjukhuset Örebro.
VO fysioterapi är en egen klinik med ca 45 medarbetare vid Universitetssjukhuset Örebro: fysioterapeuter/sjukgymnaster, undersköterskor och administratör. Vi ansvarar för fysioterapi och träningsinsatser på 14 av sjukhusets kliniker. Förutom fysioterapi/träning på vårdavdelningar har vi omfattande mottagningsverksamhet, bedriver träning individuellt och grupp, samt i bassängen. Vi har god sammanhållning där vi hjälps åt och lär av varandra.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Traineefysioterapeut till VO Fysioterapi USÖ

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut inom intensivvård är du en del av teamet runt patienten med arbetsuppgifter som specifik rehabilitering, andningsvård och mobilisering. Du kommer att tillhöra i en sektion med 8-9 kollegor inom hjärt-lung-IVA som ger varandra kollegialt stöd. Tjänsten innefattar även beredskapstjänstgöring under helg 3-4 gånger per år efter traineeperiodens slut.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Leg. fysioterapeut/sjukgymnast med intresse för arbete inom intensivvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av fysioterapi inom sjukhusvård och respiration. Du är ansvarstagande och trygg i din yrkesroll samt har god samarbetsförmåga. Det är önskvärt med erfarenhet av teamarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Mekaniker - utförlig

Fordonsmontör
Läs mer Jan 11
Är du bilmekaniker och söker en utmanande och stimulerande arbetsplats? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan till oss redan idag. Hos oss kommer du arbeta på proaktivt med underhåll men även med reparation av bilar.

Krav

B-körkort
Fordonsteknisk utbildning
God dator- och systemvana
Meriterande om du tidigare arbetat som mekaniker och har kunskaper inom elektronik

Arbetsuppgifter

Underhållsservice med diverse vätskebyten samt proaktivt underhåll
Felsökning med hjälp av dvs system
Reparationer, alt från kamremsbyten, motorfel eller andra mekaniska system.
I rollen som mekaniker hos oss på Möller Bil kommer du ha en hel del kundkontakt därför är det viktigt att du känner dig trygg i att leverera kundservice i världsklass, även om din huvudsakliga uppgift sker inne i verkstaden. För att lyckas i rollen som mekaniker hos oss ser vi att du är självgående likväl som att du är en lagspelare och kan stötta upp dina kollegor om det skulle behövas. Extra kul är det såklart om du känner till eller har arbetat med något eller några av våra varumärken Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA och CUPRA.
Du är välkommen med din ansökan senast 10 februari 2023. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat.
Möller Bil Sverige är sedan 2021 certifierad som ett Great Place to Work.

Ansök nu

Timvikarier till förskola/skola

Barnskötare
Läs mer Jan 11
Bemanningen Barn och Utbildning (BBU) söker timvikarier som vill arbeta som barnskötare, timlärare i grundskola, elevassitenter och eller fritidshemsassistent inom hela Örebro kommun. BBU förmedlar kortare vikariat, allt från en dag upp till tre månader. Timvikarietjänsten innebär att du kan bli utbokad som barnskötare, timlärare, samt elev- och/eller fritidshemsassistent. Du väljer själv vilken eller vilka tjänster du söker och vill jobba inom.

BBU bokar vikarier i hela Örebro kommun vilket innebär man kan bli bokad på jobb både i Örebro tätort och i kommunens ytterområden, vilket innebär att man kan behöva resa för att ta sig till jobbet. Man behöver kunna arbeta i hela kommunen som vikarie hos oss.

För att kunna arbeta hos oss måste du först uppvisa ett giltigt belstningsregister som du beställer själv. Länk finns här nedanför.

Rekrytering sker löpande.

 

Grundläggande krav


• Du ska ha fyllt 18 år och ha en avslutad gymnasieutbildning eller yrkesutbildning genom t.ex. Komvux.


• Det är viktigt att du behärskar det svenska språket mycket väl i tal och skrift eftersom du kommer ha både interna och externa kontakter. Dokumentation, information och instruktioner förekommer på svenska på de arbetsplatser du bokas ut till.


• Du behöver ha god datavana.
• Du måste kunna arbeta inom hela Örebro kommun, vilket innebär resor med länsbuss ibland.
• Du ska ha ett gott bemötande och ha lätt för att ta egna initiativ, samt samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
• Du är en trygg och pålitlig person som kan hantera stressfulla situationer.

 

Meriterande


• B-körkort och tillgång till egen bil.
• Påbörjad eller avslutad lärarutbildning.
• Utbildning inom pedagogik.

 

Belastningsregister

För att kunna arbeta inom skola så är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret

Du beställer själv utdrag från belastningsregistret hos Polisen. Du kan beställa här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Tänk på att det kan dröja upp till två veckor att få hem ditt registerutdrag så beställ direkt.

 

Övrig information

Vi arbetar i ett enkelt webbaserat schemasystem som heter Medvind där du som vikarie själv ansvarar för att lägga in de tider och dagar som du kan arbeta. Du måste minsst kunna arbeta tre dagar i veckan (undantag från regeln är om du kan uppvisa att du studerar på universitet).

Intervjuer kommer att ske digitalt.
På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Välkommen att skicka in ett giltigt belastningsregister, CV och personligt brev.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Undersköterskor Skebäcksgårdens vård- och omsorgs boende

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jan 11
Är du en person som är på jakt efter ett givande arbete där du får möjlighet att leverera kvalitativ vård och omsorg till andra människor? Då kan detta vara en tjänst för dig! Vi söker nu undersköterskor till Skebäcksgården som ligger vackert beläget intill Stadsparken i Wadköping. 

Om tjänsten
Skebäcksgården är ett vård- och omsorgsboende med fem olika avdelningar, varav somatisk inriktning på tre avdelningar samt en med korttidsplatser och en med växelvårdsplatser. Vi söker två undersköterskor till två tillsvidareanställning samt en till ett vikariat. Tillsvidareanställningarna kommer placeras på avdelning med inriktning på växelvårdsplatser, vikariatet avser tjänst på avdelning med inriktning mot somatisk omvårdnad. Som undersköterska på dessa avdelningar kommer du att samarbeta med hyresgästerna i det dagliga livet med fokus på att ta tillvara individens egna förmågor och resurser. Det gör vi med ett rehabiliterande förhållningssätt i grunden, där vi utgår ifrån hyresgästens mål. För att säkerställa att våra hyresgästers egen vilja och förutsättningar styr målen för rehabiliteringen arbetar vi aktivt med att skapa förtroendefulla relationer med hyresgästen och deras anhöriga. I rollen förväntas du även att tillsammans med dina kollegor bidra och delta i vårt ständiga utvecklingsarbete för att fortsättningsvis ge vård med hög kvalitet och god omsorg. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter 

• ge personlig omvårdnad och service utifrån boendes individuella behov
• arbeta utifrån rehabiliterande förhållningssätt där du deltar aktivt i ett nära teamsamarbete för att kartlägga och tillgodose individens behov
• dokumentera i våra verksamhetssystem för att säkra trygg och kvalitativ omvårdnad till den boende
• samverka med arbetsterapeut och sjuksköterska utifrån den boendes behov
• tillsammans med resten av arbetsgruppen vara delaktig i att utveckla arbetssätt och metoder inom enheten

Kompetenskrav

• vård och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som ger undersköterskekompetens

Som undersköterska har du ett starkt engagemang för människor och en positiv grundsyn. Du är trygg, förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen och visar omtanke mot?våra hyresgäster. Att vara professionell i din yrkesroll och ansvarstagande gentemot dina arbetsuppgifter ser du som en självklarhet. Du är bra på att kommunicera och arbeta med andra och ger alltid ett gott bemötande. Dessutom har du lätt att anpassa dig efter ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Vidare behärskar du det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med hyresgäster och övrig personal, samt dokumentera det som verksamheten kräver. Då arbetet innefattar digital dokumentation i verksamhetssystem krävs god datorvana. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande

• erfarenhet av att arbete inom vård och omsorg
• erfarenhet av att arbeta i verksamhetssystemet Treserva och Medvind

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning samt ett vikariat som avser perioden 1 februari t.o.m. 31 augusti 2023

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal tjänster: 3

Arbetstiden: schemalagd dag/kväll och helg

Tillträde: efter överenskommelse 

Om arbetsplatsen
Skebäcksgården är ett vård- och omsorgsboende som ligger vackert beläget intill Wadköping och Stadsparken på Öster i Örebro. Hela boendet är i markplan i samma fastighet som Skebäcks vårdcentral. Den vackra utemiljön skapar förutsättningar för god utevistelse.

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Innan du erbjuds en anställning inom vård- och omsorgsarbete behöver du visa upp registerutdrag ur belastningsregistret.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 24 januari.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Serviceinriktad bilglastekniker till Ryds Bilglas i Örebro

Bilglasmontör
Läs mer Jan 11
Söker du ett spännande och praktiskt arbete? Gillar du varierande dagar med teamarbete och mycket kundkontakt? Då ska du söka jobbet som bilglastekniker eller lärling hos Ryds Bilglas i Örebro.
Om tjänsten
Hos oss kommer du att främst reparera och byta bilrutor. Du kommer även att ta emot kunder i kundmottagningen vilket innebär att du hjälper kunderna med olika frågor när det kommer till bilglas och bilar. Att jobba med kundmottagning betyder också att det blir visst administrativt arbete, som till exempel att registrera skadeärenden hos försäkringsbolag.
På jobbet hos oss kommer ingen dag att vara den andra lik. Vi gillar utmaningar, och vi gillar att testa nya idéer för att hitta dom mest effektiva och bästa lösningarna. Vi tycker det är viktigt att man hjälps åt på jobbet och ställer upp för kollegorna när det behövs.
Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Därför är det viktigt att du är serviceinriktad och driven. Vi ser också att du har förmågan att samarbeta med dina kollegor och att ni hjälper varandra genom att dela erfarenheter. Du behöver trivas med ett fysiskt och rörligt arbete.
Eftersom det kommer vara en del jobb i kundmottagningen så är det bra om gillar kundkontakt och inte har något emot visst administrativt jobb. Du behöver vara en flexibel lagspelare som gillar att hugga i där det behövs. För att jobba hos oss är det är viktigt att du gillar att leverera bra service och kvalitet, att du alltid vill kundens bästa.
Har du inte tidigare erfarenhet av bilglasyrket? Då lär vi upp dig! Du blir en del av vårt lärlingsprogram och får utbildning, handledning och stöd på din resa till färdigutbildad bilglastekniker. Så tveka inte att söka om du är intresserad!
Krav
• B-körkort (manuell växellåda)
•God svenska i tal och skrift
För att få arbeta i verkstadsmiljö behöver du bli godkänd på en lagstadgad härdplastundersökning. Du kommer bli kallad på en sådan undersökning om du går vidare i rekryteringsprocessen.
Det här är vi
Fordonsbranschen utvecklas ständigt och vi strävar alltid efter att ligga i framkant. Vi erbjuder en familjär arbetsplats med lättsamma och härliga kollegor. Vi arbetar tillsammans för att nå våra mål och våra chefer stöttar oss i vårt arbete och i vår utveckling. Vi har funnits länge i branschen, ända sedan 1947, och våra anställda omfattas av kollektivavtal.
Start: februari eller enligt överenskommelse
Placering: Örebro Bettorp
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning som start
Lön: Fast lön efter överenskommelse

Ansök nu

Maskinbearbetare (manuell svarv, borr, fräs)

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Jan 11
Vi söker nu en maskinbearbetare till vår kund Zinkgruvan Mining för en direkt rekrytering!

Har du en bakgrund från industri och tidigare erfarenhet av arbete med svarvning, fräsning och borrning i manuella maskiner? Då är denna tjänst något för dig! Varmt välkommen med din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som maskinbearbetare kommer du att arbeta med stycketillverkning och reparation av reservdelar och komponenter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära svarvning, fräsning och borrning i manuella maskiner. Arbetet är förlagt dagtid, 06:00-14:30.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete med svarvning, fräsning och borrning i manuella maskiner samt ritningsläsning. Vi ser att du har vana av att arbeta självständigt med dessa arbetsuppgifter samt en datavana, då arbete kommer att utföras i ett digitalt ordersystem. Du kommer till ett team, där det är viktigt att du kan arbeta självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga och vill lyckas tillsammans. Som person är du noggrann, strukturerad, ansvarstagande och driven. Du är praktiskt lagd och trivs med ett fysiskt arbete.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning samt har den erfarenhet som efterfrågas? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten
Zinkgruvan Mining bryter malm och producerar koncentrat av zink, koppar och bly. Zinkgruvan Mining finns strax utanför Askersund (2 mil) och 6 mil söder om Örebro. Zinkgruvan är en arbetsplats för 450 medarbetare med många olika yrkesroller och är en del av den internationella koncernen Lundin Mining med huvudkontor i Toronto, Kanada och verksamhet över hela världen.


Att hitta rätt person till rätt plats - det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar kompetent personal till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Uniflex vet du att vår process är kvalitetssäkrad.Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats.

Varmt välkommen med din ansökan.Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.uniflex.se.

Uniflex är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu

Säljare till Imero Stål & Metall i Västerås

Utesäljare
Läs mer Jan 11
Nu söker vi en säljare till en ny stålavdelning hos Imero Stål & Metall! Vill du vara med på en spännande tillväxtresa med fokus på att öka försäljningen i närregionen? Har du erfarenhet från branschen och trivs i en säljarroll med mycket relationsbyggande och kundvård? Då kan du vara den vi söker!
Om Imero Stål & Metall
Imero Stål & Metall är en del av Handelsstålsgruppen som ägs av Tibnor. I gruppen ingår 14 bolag i några av Sveriges mer industritäta områden. Med ett komplett sortiment av stål och metaller samt bearbetningstjänster som kapning, blästring och målning verkar dotterbolagen lokalt och nära kunderna för att erbjuda trygga och snabba leveranser.
Imero Stål & Metall är en av Sveriges ledande grossister av metaller och rostfritt. De tillhandahåller plåt, stång, rör och profil i aluminium, koppar, mässing och rostfritt. Imero har ett framgångsrikt team med lång erfarenhet som specialister i Västerås. Bolaget består av åtta personer - VD, ekonomi, lagerpersonal och säljare. Imero levererar till största del från eget lager, samt från svenska och utländska partners.
Om rollen
Som säljare hos Imero Stål & Metall har du en kombinerad ute- och innesäljarroll där du tillsammans med ditt team bearbetar nya potentiella kunder i Västerås med omnejd. Du arbetar proaktivt med att ringa samtal, bokar möten och är ute på kundbesök någon dag i veckan. I arbetet ingår att ta hand om de administrativa arbetsuppgifterna som tillhör affären såsom att hantera inkommande order, göra offerter, skriva avtal och hålla koll på leveranser. Du arbetar nära övriga i teamet som har gemensamma försäljningsmål och där alla hjälps åt med lite av varje.
Imero Stål & Metall har funnits i över 40 år och fortsätter att växa i både omsättning och lönsamhet. Här får du möjlighet att vara med i en expansiv resa. Framåt kommer bolaget att utöka personalstyrkan, det finns därför stora möjligheter för denna person att växa in i en större roll som platschef.
Din profil
För att lyckas i tjänsten tror vi att du har tidigare erfarenhet inom stålindustrin och därmed har en grundläggande förståelse hur stålbranschen fungerar. Du har tidigare arbetat med försäljning i någon form och trivs med ett stort ansvar över hela affären.
Du arbetar självgående med stort ansvar i hela försäljningsprocessen från första kontakt till färdig affär. Du arbetar hårt och ambitiöst för att nå uppsatta mål, älskar att skapa kundrelationer och trivs med att jobba med långsiktiga affärer.
Du är van vid att ha mycket att göra och du hanterar stress på ett konstruktivt sätt. Du agerar professionellt i kontakt med andra och är trygg i dig själv. Du är en lagspelare som jobbar hårt för bolagets bästa samtidigt som du tar eget ansvar över affären och tar stöd från kollegor när det behövs.
Krav för tjänsten
Tidigare erfarenhet av försäljning
Tidigare erfarenhet inom stålbranschen
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
Körkort B

Övrigt
Startdatum: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ort: Västmanland
Under vecka 51 och 52 kan det dröja innan du får svar från oss. Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Holmquist via 076-029 90 39 och johanna@stegra.nu eller assisterande rekryterare Jenny Engholm via 076-022 49 82 och jenny@stegra.nu
Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller länka din Linkedin-profil. Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
De kandidater som uppfyller grundkraven kommer att få en länk till ett personlighetstest och ett logiskt tänkande test. De som går vidare därefter bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen.
Stegra Rekrytering AB hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra.

Ansök nu

Diskare, köksbiträde

Diskare
Läs mer Jan 11
Nu söker vi en diskare/köksbiträde till oss. Du kommer jobba heltid med ett varierat schema!
Lön enligt avtal/överrenskommelse.
Tjänsten innefattar städning, disk och lättare köksuppgifter.

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Hallvärd

Bilförsäljare
Läs mer Jan 11
Om rollen
Som en del av vår satsning framåt söker vi efter en driven och ambitiös hallvärd / säljassistent. Du kommer att arbeta Lördagar och Söndagar kl 11-15 och ansvara för bilhallen och dess utställning samt att alltid sätta kunden i fokus. I rollen som hallvärd ingår att avlasta bilförsäljarna med provkörningar, produktpresentationer samt kundhantering. Utöver detta ingår vissa administrativa uppgifter som tex kontaktuppföljning efter billeverans. 

Din profil
Vi söker Dig som har erfarenhet från serviceinriktat arbete och kanske studerar högre studier med mål om framtida säljjobb. Du är lättlärd och bra på att skapa effektivt samarbete med dina kollegor. Du är positiv och serviceinriktad och kan ta egna initiativ.

Andra egenskaper som vi uppskattar är att du värdesätter god stämning på arbetsplatsen och förstår din egen roll i teamet, samt klarar av ett tidvis högt arbetstempo. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
B-körkort fordras.

Vi erbjuder
Hos oss får du jobba i en positiv och rolig miljö där det alltid händer saker. Vi arbetar i ett växande företag med starka varumärken. Arbetet är en timanställning.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!

Ansök nu

Utbildnings- och forskningsadministratör

Utbildningsadministratör/Utbildningssekreterare
Läs mer Jan 11
Vi söker en driven utbildnings- och forskningsadministratör för tillsvidareanställning vid Institutionen för medicinska vetenskaper.

Bakgrund
Är du en lagspelare som är flexibel och ser förbättringsmöjligheter samt har flera års erfarenhet av administration? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi kan erbjuda en arbetsplats med många olika typer av samarbeten där alla delar i helheten är lika viktig.

Vid Institutionen för medicinska vetenskaper finns läkarutbildningen, internationellt mastersprogram inom medicin samt forskarutbildning inom medicinsk vetenskap.

Den administrativa enheten ger stöd till alla olika delar inom institutionen, i nära samarbete med olika aktörer inom och utom universitetet. En del ger stöd till utbildning på grund- och avancerad nivå, en del ger stöd till utbildning på forskarnivå och forskning och en del består av studievägledning.

Arbetsuppgifter
Arbetet som utbildnings- och forskningsadministratör är ett serviceinriktat och självständigt administrativt arbete som innebär samverkan med bland annat både studenter, doktorander och lärare. Du kommer att arbeta tillsammans med ansvariga för utbildningarnas olika delar, för att administrera antagning, undervisning och examinationer. Arbetsuppgifterna är varierande med mycket service åt både studenter, lärare, handledare och forskare genom personlig kontakt. Tjänsten innebär också att vara delaktig i helheten och kontinuerlig utveckling av utbildningsadministrativa rutiner och arbetssätt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har akademisk examen. Erfarenhet av självständigt administrativt arbete är ett krav.

Då arbetet till stor del är baserat på olika administrativa system är det viktigt att du har hög IT-kompetens. Att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift såväl på svenska som på engelska är ett krav.

Arbetet ställer krav på att du har ett flexibelt arbetssätt, är organiserad och strukturerad samt har förmåga att både planera din tid och arbeta självständigt. Som en del i din service har du hög effektivitet i ditt arbete, där du stöttar lärarna med snabb och professionell service. Du har naturlig förmåga att på ett trevligt och förtroendeingivande sätt hantera olika personer när du hjälper dem att lösa deras olika problemställningar.

Vårt arbetssätt utgår från verksamhetens behov och strävar mot gemensamma rutiner som möjliggör teamarbete. Det förekommer arbetstoppar så det är viktigt med ett flexibelt förhållningssätt. Vi är en organisation i ständig utveckling vilket gör att du behöver tilltalas av förändringar.

Du har också en god prioriteringsförmåga och arbetar strukturerat med en positiv inställning. De personliga kvalifikationerna är mycket viktiga och vi sätter högt värde på social kompetens, samarbetsförmåga och servicevilja.

Information
Anställningen är tillsvidare på 100%. Örebro universitet tillämpar individuell lönesättning och i förekommande fall provanställning.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av administrativ enhetschef, Anna Graff 019-30 13 06, e-post: anna.graff@oru.se

Vid Örebro universitet förväntar vi oss att alla medarbetare är öppna för utveckling och förändring, tar ansvar för sin egen arbetsinsats och kvalitet, visar engagemang att samverka och bidra till utveckling samt visar respekt för andra genom ett konstruktivt och professionellt förhållningssätt.

Örebro universitet arbetar aktivt med lika villkor och jämställdhet och för att vår arbetsmiljö ska präglas av öppenhet, tillit och respekt. Vi värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten.

Ansökan
Du gör din ansökan på vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök".

En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:


• Ett personligt brev med motivering till hur du kan bidra till universitetets fortsatta utveckling
• CV med relevant beskrivning av samlad kompetens
• Kopior av relevanta betyg/intyg som stärker din kompetens

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska eller danska kan bedömas.

Sista ansökningsdag är 2023-02-01. Välkommen med din ansökan!


Då vi i samband med den här rekryteringen redan har gjort våra val vad gäller externa samarbetspartners och marknadsföring undanber vi oss kontakt med rekryteringsföretag och annonssäljare.

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera en omgång ansökningshandlingar exkl. publikationer i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.

Ansök nu

Kundservicemedarbetare Telenor på soliga Cypern start 13/2

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jan 11
Lockas du av att kunna arbeta i en av Europas soligaste länder och samtidigt kunna utvecklas både proffessionellt och på ett personligt plan? Vill du styrka ditt CV och samtidigt få minnen för livet? Välkommen till oss på underbara medelhavsön Cypern!

Då vi förstår att det är ett stort steg att flytta utomlands vill vi att du känner dig trygg i hela processen och hjälper dig därför att bli bosatt på Cypern. Vi betalar både för din flygbiljett hit och tillbaka och även ditt boende under hela tiden du är anställd hos oss. Vi finns med dig hela vägen och hjälper även till med kontakt med lokala myndigheter och bank. Kontoret du kommer att arbeta på består av engagerade och framåtsträvande kollegor som brinner för leverera kundservice på högsta nivå. Gruppen beskriver sig själva som varandras ”Cypern-familj” och har en fritid som består av aktiviteter och umgänge oavsett veckodag.
Är det något vi kan lova, är det att efter din tid hos oss har du inte bara växt som person utan också skaffat dig en upplevelse för livet!


Om rollen
I den här rollen kommer du att ta emot och besvara Telenors kunders frågor via inkommande telefonsamtal. Du kommer att hantera frågor angående abonnemang, produkter, och fakturor. En stor del av arbetet består av att lyssna in deras behov, göra en behovsanalys och därefter erbjuda kunderna de bästa lösningarna utifrån de riktlinjer som finns. I detta ingår även merförsäljning där du har möjlighet att påverka en del av din lön på ett positivt sätt.
Dagliga arbetsuppgifterna inkluderar:
Besvara samtal från kunder
Förse kunder med högklassig service
Sträva efter att uppnå dina dagliga KPI:er som rör kundnöjdhet, merförsäljning, effektivitet och kvalitétVem söker vi?
I den här rollen söker vi dig som är social, ambitiös, tävlingsinriktad och motiveras av att uppnå hög kundnöjdhet samt gillar försäljning. Vidare gillar du att arbeta på en arbetsplats med högt tempo, snabba förändringar och härlig teamkänsla där den goda gemenskapen genomsyrar hela kontoret.
I denna process lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vårt enda krav är att du har gått ut gymnasiet, har svenska som modersmål, kan tala engelska och har rent i belastningsregister.


Fördelar med att jobba hos oss i Cypern:
Fast månadslön med individuell provision utan tak.
Sol 330 dagar om året.
Förmånligt skattesystem med 0% inkomstskatt upp till €19,500/ år.
Sjuk- och olycksfallsförsäkring under såväl arbete som fritid.
Förmånliga personalrabatter på lokala caféer, restauranger & gym m.m.

Trygghetsfaktorer:
Vi betalar för boende i fullt utrustade lägenheter från 2017, som ligger mitt i Larnacas stadskärna med två minuters gångväg till kontoret och två minuter till stranden. Detta från din första dag i Cypern.
Vi både betalar och bokar ditt flyg från önskad flygplats, dit och hem.
21 dagars semester per år.
Hjälp med all administration på plats på Cypern som exempelvis att öppna ett bankkonto och migrationsärenden.Låter detta som något som intresserar dig?
Ta chansen och sök redan idag! Vi arbetar löpande med denna rekrytering och kommer att hålla en tät dialog kring läget på Cypern så att du känner dig trygg och säker genom hela processen. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att mejla Rekryteringschef Louise Ottosson, louise.ottosson@sitel.com
Information om tjänsten:
Start: 13 februari
Plats: Larnaca, Cypern
Anställningsform: Heltid med inledande provanställning på 6 månader.

Sykes är nu en del av Sitel Group

Ansök nu

Personlig assistent till glad kille i Lindesberg

Personlig assistent
Läs mer Jan 11
Om jobbet
AB OmsorgsCompagniet i Norden har funnits sedan 2003. Vi finns i dagsläget etablerade i Stockholm, Göteborg , Malmö, Jönköping, Falun, Örebro och Västerås.

OmsorgsCompagniet i Norden består av personlig assistans, avlösning, ledsagning, stödboende och serviceboende.www.oc.se Vi söker hos dig:- social och glad

- gilla att vara i väg på aktiviteter med brukaren

- ha ett intresse för träning, spel och musik samt motor då detta är intressen som delas med brukaren

- vara villig att använda div hjälpmedel som brukaren behöverVi söker dig, med ett genuint intresse för människor och hjärtat på rätt plats. Du är positiv och har ett glatt humör med stor empati. Du sätter alltid kunden i fokus. Är lyhörd för kundens önskemål och förstår vikten av att respektera kundens hem, som även är arbetsplatsen. Du är pålitlig och ärlig, och vill utföra ditt arbete så noggrant som möjligt då du lägger stor vikt vid att alltid göra ditt bästa.Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med personlig assistans sedan tidigare, men viktigast är personkemin.Arbetstiden kan bli 20h/veckan

Ansök nu

ADMINISTRATION AND ECONOMICS SPECIALIST

Orderadministratör
Läs mer Jan 11
THE OPPORTUNITIES ARE ENDLESS WHEN YOU ARE FEARLESS

Driven by the passion of over 5000 employees, KTM is the largest European motorcycle manufacturer with a revenue of over €1,8 billion. To this end, we consistently pursue a long-term strategy based on the four pillars of brand, globalization, innovation and employees. That’s why we are looking for new, proactive colleagues to work with us and share this journey. With or without career experience. With or without a university education. With one or two X chromosomes. Because no matter who you are, in the end, all that matters to us, is what you can do!

Vår varumärkesportfölj innehåller varumärkena KTM, Husqvarna Motorcycles, GASGAS och WP Suspension. Du ingår i ett team där vi arbetar med samtliga varumärken och ytterligare arbetsområden inom organisationen. Arbetet utgår från Örebro men arbetet avser hela den skandinaviska marknaden.

I din roll som vikarie på avdelningen Sales Service Administration and Economics erbjuds möjligheten att arbeta med en mångsidig kundbas och att vara en del av en dynamisk och fartfylld miljö. Du kommer att ansvara för att tillhandahålla administrativt stöd till säljteamet samt ansvara för våra återförsäljares ekonomi och förfrågningar. Detta inkluderar, men är inte begränsat till, att förbereda försäljningsrapporter, svara på kundförfrågningar och hantera kundkonton. Du kommer att interagera med våra kunder och interna avdelningar för att säkerställa att alla försäljningsaktiviteter genomförs i tid och på ett organiserat sätt. Du kommer vara en nyckelspelare i framgången för teamet och kommer att vara en viktig del av företagets övergripande kundservicestrategi.

Du har goda kunskaper i engelska, både tal och skrift. Vi har ett nära samarbete med moderbolaget i Österrike, all kommunikation både med dem samt flera av våra återförsäljare och kollegor i Skandinavien sker på engelska.

Du har förmågan att tänka stort men har samtidigt förståelse för ett strukturerat grundarbete för att generera bästa möjliga resultat. Du är prestigelös och har inga problem med att ta egna initiativ och agera problemlösare. Att arbeta i en miljö som är under ständig utveckling, både som team och på egen hand, är något som driver dig. Vi arbetar B2B, endast mot återförsäljare. Företaget verkar inom en bransch som drivs av passion där vi möter slutkund när produkterna används – att följa med ut på event är något som erbjuds och uppskattas av alla!

UPPGIFTERNA SOM VÄNTAR DIG

• Hantering av kundkonton och orderhantering
• Koordinera försäljningsaktiviteter och processer
• Telefon- och skriftlig rådgivning till våra kunder
• Daglig korrespondens på svenska och engelska
• Stöd till vårt försäljningsteam
• Skapa samt bibehålla kundrelationer
• Support för befintliga kunder, deras förfrågningar samt ekonomi
• Hantering av nya kunder och vara en del av uppstartsprocessen
• Administrativa uppgifter
• Upprätthålla korrekta kundregister i företagets kundrelationshanteringssystem
• Hjälpa till med utveckling, implementering och underhåll av försäljningspolicyer, procedurer och program
• Analysera kunddata för att identifiera trender och möjligheter för försäljningstillväxt
• Underhålla och uppdatera försäljningsrapporter

HUR DU KAN INSPIRERA OSS

• Examen i företagsekonomi eller liknande
• Erfarenhet av försäljning och kundservice
• Goda kunskaper i MS Office
• Goda kunskaper i engelska
• Förmåga att skapa och underhålla databaser
• Stark kund- och serviceinriktning
• Kommunikativ, initiativtagande och flexibel
• Självständig, prestigelös samt strukturerad med känsla för detaljer
• Tidigare erfarenheter av affärsprogrammet SAP (inget krav)
• God skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga
• Förmåga att hantera flera ärenden parallellt, prioritera och arbeta i en miljö med högt tempo

VAD DU KAN SE FRAM EMOT HOS OSS

• Möjligheten att vara med och forma framtiden för Europas mest framgångsrika motorcykeltillverkare
• Dagligt arbete med produkter som är älskade både av oss och våra kunder
• Flexibla arbetstider
• En unik företagskultur präglad av sammanhållning, motivation och laganda

Tjänsten planeras att tillsättas så snart som möjligt. Vikariatet är på heltid, 100% och pågår fram till september 2024, med eventuell möjlighet till förlängning.

Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.

Ansök nu

Testare

Systemtestare
Läs mer Jan 11
Vi söker flera testare till myndighetskund

Vi söker en testare med minst 2 års erfarenhet av att skriva testfall utifrån användningsfall, icke funktionella krav och designspecifikationer samt minst 1 års erfarenhet av

testmetodik
felrapportering och testverktyg
databaser
vana att testa distribuerade system som spänner över olika miljöer och med flera integrationer
agilt arbetssätt.
Microsoft Azure DevOps Server eller Team Foundation Server eller liknande verktyg


Vi söker en testare med minst 4 års erfarenhet av att arbeta med kontextdriven testmetodik och riskbaserad testning, erfarenhet av utforskande testmetodik i 4 år och 4 års erfarenhet av att skriva testfall utifrån användningsfall, icke funktionella krav och designspecifikationer.

Du behöver även ha minst 2 års erfarenhet av:

och systemanalys.
erfarenhet av att arbeta med felrapportering och testverktyg
testa backend system
agilt arbetssätt


Du kommer arbeta i ett dedikerat testteam som framförallt kommer du att arbeta med manuella systemtester, systemintegrationstester och icke-funktionella tester enligt de riktlinjer som finns fastställda.

Uppdraget är en del av Quest Consultings konsultverksamhet. Din anställning kommer att vara hos Quest Consulting och du arbetar som konsult hos vår kund. Anställningen är heltid, tillsvidare och förlagd under dagtid.

Din ansökan

Låter rollen intressant och passande? Ansök i så fall omgående för vi intervjuar löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi är flera rekryterare som hanterar rekryteringen av denna tjänst, vid frågor gällande den här rekryteringen eller tjänsten når du oss enklast på e-post info@quest.se Vi kan enbart ta emot och bearbeta din ansökan genom att du registrerar ditt CV i vår portal. Med avseende på GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan! Uppdraget är en del av Quest Consulting personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Quest Consulting och arbeta som konsult hos vår kund.

Om oss

Quest Consulting är ett auktoriserat konsultbolag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Vi är specialiserade inom IT, Teknik, HR, Administration och Ekonomi. Vår målsättning är att vara din personliga samarbetspartner och just därför är det så viktigt för oss att arbeta efter våra kärnvärden där våra ledord är att vara Personliga, Nyskapande och Professionella.

Ansök nu

Överläkare till VO Akutsjukvård, USÖ

Specialistläkare
Läs mer Jan 11
Vi står nu inför nästa utvecklingssteg för framtiden och vill bli fler!
Akutläkarverksamheten och akutsjukvården är under uppbyggnad och vi söker dig som vill vara med och satsa och bygga vidare och som vill skapa framtidens akutsjukvård. Vi har bättre förutsättningar än någonsin och din insats är viktig.
Sedan några år tillbaka bygger vi upp en akutläkarverksamhet med mycket fokus på utbildning, utveckling och forskning, med akutläkare (specialister) i kliniskt patientarbete och bedside-handledning och med ett gediget internutbildningsprogram examinationer (SWESEMs deltentamina) för ST. Inför hösten 2022 tar vi omtag och bygger från grunden.
Akutkliniken utgör en del av en universitetsjukvårdsenhet, vilket inkluderar FoU-råd och en professor i akutsjukvård. Nära samarbete med Örebro universitet inklusive läkarprogrammet ger stora möjligheter till forskning och deltagande i utbildningarna.
Vid kliniken är vi för närvarande två ST-läkare och tre specialister. Kliniken är en av sjukhusets största med över 250 anställda och drygt 60 000 patientbesök, varav ca 15 000 barn per år. Det finns en väletablerad plan om att utbilda specialistsjuksköterskor till akutmottagningen och samarbetet med dessa, liksom teamarbete med övrig personal är en central del för akutläkarna. Vi har en mycket välutvecklad och framåtblickande MVA-enhet.
Patienterna på akutmottagningen omhändertas av akutklinikens läkare tillsammans med övriga jourlinjer från medicin, infektion, neurologi, kirurgi, urologi, ortopedi och pediatrik. Universitetssjukhuset är traumacentrum i Region Örebro. Sedan hösten 2020 arbetar vi i vår nybyggda akutmottagning med akutröntgen i samma plan.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Överläkare till VO Akutsjukvård, USÖ

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som överläkare inom akutverksamhet.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistläkare i akutsjukvård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Intervjuer sker fortlöpande.
Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Facklig företrädare:
Läkarförbundet, Lars Edling, 019-602 10 00 (vxl)

Ansök nu

Säljare Elinstallation

Utesäljare
Läs mer Jan 11
Pipelife expanderar och utökar sitt säljteam med ytterligare en drivande och uthållig säljare inom elinstallation med ansvar för distrikt mellan. Är du intresserad av ett omväxlande och utmanande arbete i ett marknadsledande och lönsamt företag? Då kan Pipelife vara din nästa möjlighet.
Som säljare på Pipelife är du expert på vårt produktsortiment och bearbetar installatörer, konsulter, grossister samt entreprenörer och deltar aktivt i projektförsäljning. Du hanterar kundförfrågningar gällande teknisk support, pris och offerter samt följer löpande upp alla delar i försäljningsprocessen.
Att bygga långsiktiga relationer är en viktig och central del i ditt arbete. Tillsammans med våra partners vidareutvecklar du ett effektivt samarbete och säljer in Pipelifes mervärden inom ditt geografiska område för att nå uppsatta mål.
Resor med egen tjänstebil ingår i rollen. Distriktet omfattar främst landskapen Närke, Värmland, Västmanland och Östergötland.

Vem är du som vi letar efter?
Vi tror att du som söker har erfarenhet från elinstallationsbranschen eller närliggande bransch. Alternativt är du säljare idag och kan visa till goda resultat. Du har en affärsmässig erfarenhet och förmåga att förhandla på hög nivå. Vidare har du goda kunskaper inom affärssystem och stödsystem som Excel och Word.
Vi lägger stor vikt vid vem du är som person. Centrala egenskaper för att lyckas i rollen är stort engagemang och ett högt eget driv. Du är prestationsinriktad och vill ta ett självständigt ansvar för att nå uppsatta mål. Du vinner med stil och klass och har en ödmjuk personlighet. Vi förutsätter också att du är förtroendeingivande med en utpräglad kommunikativ förmåga och lyssnar aktivt. Att du brinner för att göra affärer ser vi som en självklarhet för att du ska trivas hos oss.
Engelska är vårt koncernspråk och du bör därför kunna uttrycka dig väl i engelska i både tal och skrift.

Vad erbjuder vi dig
Pipelife har en stark framtidstro och för rätt person finns det stora möjligheter till personlig utveckling inom företaget. Vi erbjuder en prestigelös arbetsmiljö präglad av engagerade och drivna kollegor. Du kommer bli en del av marknadens bästa säljteam inom elinstallation och du får en nyckelroll i vår framtida utveckling. Du kommer att arbeta med ett starkt och efterfrågat varumärke i ett marknadsledande företag. Hos oss är alla kulturbärare, du som kan identifiera dig med vår kultur, Pipelife tillsammansmed passionoch tillitär varmt välkommen med din ansökan.

Frågor och ansökan
Pipelife har valt att samarbeta med Head Consulting Group i denna rekrytering och det är till dem du skickar din ansökan. Om du har frågor om företaget och tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Josefin Gustavsson på telefonnummer 0738-31 62 00 eller maila till josefin.gustavsson@headconsulting.se
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut eftersom vi tillämpar löpande urval.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Projektekonom sökes omgående till Örebro

Redovisningsekonom
Läs mer Jan 11
Är du utbildad inom ekonomi och har samlat på dig några års erfarenhet av arbete som ekonom? Då kan du vara den vi söker till kunden i Örebro!

Om uppdraget

Vår kund i Örebro söker nu en projektekonom till ett uppdrag, med start omgående, och fram till 30 juni 2023. Detta är ett konsultuppdrag via Bemannia, med placering hos vår kund.

Som projektekonom bidrar du med styrning och stöd inom förvaltningens projektverksamhet. Dina arbetsuppgifter blir i huvudsak att arbeta med budget, uppföljning av olika typer av projekt samt ekonomiska redovisningar till kundens finansiärer.

Du förväntas delta aktivt i budgetarbetet och planeringen av nya projekt och är därmed ett viktigt stöd till projektledare och projektägare. Du blir en del av kundens administrativa enhet, och arbetar tillsammans med flera kollegor inom ekonomistödet.

Dina kvalifikationer

Som person ser vi att du är driven och ansvarstagande, samt arbetar strukturerat och noggrant. Du har erfarenhet av att arbeta tillsammans med dina kollegor och vill gärna ställa upp för andra.

Krav för tjänsten:

- Kandidatexamen eller motsvarande utbildning i ekonomi, gärna mot redovisning
- Några års erfarenhet av att jobba som ekonom


- Erfarenhet av att arbeta i ekonomisystem


Meriterande för tjänsten:

- Erfarenhet av att arbeta med projekt och/eller projektekonomi
- Erfarenhet av ekonomiarbete inom offentlig sektor

- Erfarenhet av att arbeta i Raindance
Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Juuli Vainio, juuli.vainio@bemannia.se.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

Fritidsledare

Fritidsledare
Läs mer Jan 11
Gårdsverksamheten under Tysslinge Kulturförening innefattar två gårdar, en i Garphyttan och en i Vintrosa. Den föreningsdrivna ungdomsgården styrs av en styrelse som tar de strategiska besluten för organisationen och ungdomsverksamheten drivs av totalt fem anställda, en föreståndare och fyra fritidsledare. Besökarna på ungdomsgården är barn och ungdomar från mellan- och högstadiet. Ungdomsgården är öppen för mellanstadiet på eftermiddagen och för högstadiet på kvällstid. Ungdomarna erbjuds att köpa enklare förtäring och aktiviteter såsom Tv-spel, film, pingis, biljard, brädspel och diverse pyssel. Målet är att fortsätta utveckla ungdomsgården till en attraktiv och intressant mötesplats för ungdomar från årskurs fyra till årskurs nio.

Vårt primära mål är att genom ett främjande arbetssätt och med ungdomars behov i centrum, erbjuda trygga mötesplatser för ungdomarna.

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som kan arbeta som fritidsledare på våra fritidsgårdar.

Fritidsgårdarna är en öppen verksamhet där alla ungdomar ska känna sig trygga, välkomna och inkluderade. Det är en mötesplats där ungdomar kan skapa, umgås, få stöd, träffa trygga vuxna och ha roligt med sina vänner.

Du arbetar tillsammans med andra fritidsledare i en öppen verksamhet med ett främjande arbetssätt. Du skapar bärande relationer med besökarna i en inkluderande miljö där alla ska känna sig trygga och välkomna.

Du inspirerar och motiverar ungdomar att ta egna initiativ, utveckla sina intressen och ta ansvar för sig själva och andra. Vi använder oss till stor del av sociala medier för att informera och kommunicera med våra besökare.

Arbetet som fritidsledare är förlagt på eftermiddagar och kvällar på vardagar och omfattar cirka 50 %.

Kvalifikationer:
har intresse och erfarenhet av arbete av barn och ungdomar
behärskar det svenska språket.

Det är meriterande om du är utbildad fritidsledare eller fritidspedagog.
Som Person Söker Vi Dig Som Är
initiativtagande, kreativ och inspirerande.
en trygg vuxen.
strukturerad och har förmåga att planera och organisera ditt arbete.
bra på att både samarbeta och att arbeta självständigt.


I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Innan anställning ska utdrag ur belastningsregistret uppvisas.
Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Var ligger arbetsplatsen?
HÖGLUNDAVÄGEN 4-6
71930 VINTROSA
Arbetsgivaren
Tysslinge Kulturfören
Kontakt


Sofie Steen
Föreståndare
sofie.steen@outlook.com

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till VO Laboratoriemedicin, USÖ

Biomedicinsk analytiker
Läs mer Jan 11
Nu söker vi en biomedicinsk analytiker med intresse för kvalitetssamordning till VO Laboratoriemedicins kvalitetsgrupp.
VO Laboratoriemedicin är länsövergripande, vilket innebär ett samlat ansvar för den laboratoriemedicinska service som bedrivs vid laboratorierna inom Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesberg lasarett.
Vi driver en bred verksamhet inom områdena klinisk kemi, bakteriologi, virologi, immunologi, transfusionsmedicin inklusive terapeutisk plasmaferesbehandling, patologi, cytologi och molekylärgenetik samt Sterilteknik. Här arbetar närmare 300 personer med rutindiagnostik, forskning och utveckling samt utbildning.
Vi är en stor verksamhet som regelbundet granskas vid tillsynsbesök från SWEDAC, IVO och Läkemedelsverket för att uppfylla kraven på ledningssystem och teknisk kompetens inom laboratoriemedicin, blodverksamhet, hornhinnebank, benbank och stamcellsbank. Sterilteknik som bl.a. servar sjukhuset med rengöring och instrumentsterilisering är certifierad verksamhet.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har cirka 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Biomedicinsk analytiker till VO Laboratoriemedicin, USÖ

Arbetsuppgifter

Att vara kvalitetssamordnare på laboratoriemedicin innebär samordna, underhålla och utveckla kvalitetsledningssystemet inom respektive ansvarsområde, i förkommande fall länsövergripande. Arbetet innebär kontakter och samverkan med chefer och medarbetare för att utveckla kvalitetsledningssystemet vid laboratoriemedicin som ständigt arbetar med kvalitetsstyrning för att bibehålla hög kvalitet och effektivisera verksamheten. Innehållet i tjänsten utvecklas över tid när olika kvalitetssäkringsaktiviteter kartläggs och genomförs.
I arbetet som kvalitetssamordnare ingår att:
-medverka i att utveckla- och driva ett fortlöpande kvalitetssäkringsarbete.
-medverka till att kvalitetsledningssystemet överensstämmer med gällande standarder.
-medverka vid processkartläggning samt dokumentera dessa.
-utföra vertikala internrevisioner/egeninspektioner samt horisontella revisioner.
-utbilda medarbetare i kvalitetsledningssystemet.
-aktivt delta inför-, under- och efter externa revisioner.
-stödja verksamheten i övriga kvalitetsfrågor.
-delta i kvalitetsmöten.
Du kommer att ingå i en kvalitetsgrupp med en kvalitetsledare och 5 kvalitetssamordnare.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad biomedicinsk analytiker. Du har service- och ansvarskänsla, är strukturerad och har god kommunikation- och samarbetsförmåga. Du har lätt för att skapa bra möten med kollegor på olika nivåer i organisationen och även kunder. Du är nyfiken, lyhörd och engagerad. Du har god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift.
Om tjänsten:
Tillsvidareanställning som biomedicinsk analytiker med tidsbegränsat uppdrag som kvalitetssamordnare. Möjlighet till förlängt uppdrag finns.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Kristina Eiderbrant, Kvalitetsledare, 019-602 78 42
Facklig företrädare:
Vårdförbundet, Lejla Hoso, 019-602 10 00 (vxl)

Ansök nu

Serviceledare

Arbetsledare, ventilation
Läs mer Jan 11
Är du en serviceinriktad ledare som trivs med frihet under ansvar? Vill du dessutom bli en del av ett branschledande företag som främjar utveckling och där du som medarbetare har en mycket viktig roll i Bravidas tillväxtresa? Vi söker nu en serviceledare inom klimat och ventilation till Bravida Örebro. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Rollen som serviceledare på Bravida innebär att du ansvarar för serviceuppdrag från kundbearbetning, försäljning och leverans till nöjd kund. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:


• Att leda och engagera medarbetare.
• Att utveckla och bevara kundrelationer.
• Att ansvara för avtal och uppföljning av ekonomiska resultat, teknisk kvalitet och dokumentation i uppdrag.
• Arbete med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
• Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten.

Som serviceledare på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. 

Våra kunder är bland annat fastighetsbolag, försäkringsbolag, industriföretag, privatpersoner samt byggföretag. Vi strävar efter långsiktiga relationer både med kunder och medarbetare. Kvalitet och yrkesstolthet är våra främsta egenskaper.

Ditt nya team

Bravida Örebro består utav 35st medarbetare inom klimat och ventilation. Vi utför allt inom service och installation. Utöver klimat och ventilation har vi även avdelningar inom EL, VS, automation, kyla, kraft, brand och säkerhet. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag, kommuner och landsting.

Vi söker dig som


• Har en teknisk utbildning, helst inom ventilation/klimat
• Tidigare haft en ledarroll inom byggbranschen
• Brinner för service och goda kundrelationer
• Har kunskaper och förståelse för ekonomi
• Innehar B-körkort

Som person är du noggrann, uthållig och har ett strukturerat arbetssätt. Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper, bra samarbetsförmåga och är lyhörd inför dina kollegor. Din drivkraft, ditt engagemang och kommunikativa förmåga är nyckeln till ett gott samarbete med såväl kunder som arbetskollegor.

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis förmånsbil, friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi! 

Hur söker jag jobbet?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 10 februari 2023. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har över 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i hela Norden.

Bravida har utsetts till Karriärföretag 2023 för fjärde året i rad för vårt stora fokus på karriär- och utvecklingsmöjligheter.

www.Bravida.se

Ansök nu

Infrastukturspecialist till Elon Group!

Infrastrukturarkitekt
Läs mer Jan 11
Vill du arbeta i en kreativ roll, med en IT-miljö som ligger i framkant inom många områden och är under ständig utveckling? Nu har du chans att bli del av Elon Groups IT-avdelning! Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Elon Group är ett ledande företag med fokus på produkter till hela hemmet. Som Infrastrukturspecialist på Elon blir du en del av IT-avdelningen och arbetar i ett team om fyra medarbetare. All verksamhet hos Elon Group ska byggas på mångfald, inkluderande och respekt för alla människors lika värde vilket leder till engagemang, innovation och affärsutveckling. Tillsammans med utmanande och stimulerande arbetsuppgifter gör detta Elon till en spännande arbetsplats!

I rollen som Infrastrukturspecialist utgår du från Elon Groups huvudkontor i Örebro med möjlighet att kombinera arbete på plats med arbete på distans.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Elon Group.

Du erbjuds


* En perfekt chans att bli en del av IT-avdelningen på ett attraktivt bolag med goda utvecklingsmöjligheter. Kollektivavtal och förmåner enligt det är en självklarhet.


ARBETSUPPGIFTER
Som infrastukturspecialist på IT-avdelningen blir du en del av ett team med kompetenta kollegor som samarbetar tillsammans för att driva arbetet framåt och dela sin kunskap med varandra. Ni bidrar med era olika specialistområden och tillsammans utgör ni koncernens IT-funktion. Du kommer att arbeta med samtliga Elons system och processer och vara stöd både till användare och för att utveckla IT miljön ännu bättre. Stor del av Elons verksamhet kretsar kring deras lager- och logistiksystem så erfarenhet av detta är en merit.

I din roll kommer du tillsammans med din kollega inom infrastruktur ansvara för och driva:


* Drift och förvaltning av Elons IT-infrastruktur
* Att koncernens IT-struktur är driftsäker och underhålls
* Installation av mjuk- och hårdvara
* Administrera licenser
* IT-säkerhet
* Stödja systemfrågor från organisationen och användare
* Vid behov stötta och ge support till våra gemensamma kunder och användare
* Stödja verksamhetsprojekt med plattformsförändringar, implementeringar och projektstöd


VI SÖKER DIG SOM
- Har en eftergymnasial utbildning inom IT/Systemvetenskap och/eller relevant arbetslivserfarenhet
- Har god kunskap och förståelse för Microsoft 365 och Azure
- Har B-körkort då resor i tjänsten förekommer
- Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
- Tidigare har arbetat inom lager-/logistikbranschen och/eller produktion
- Har ett genuint intresse för IT

Vidare är det meriterande om du:


* Tidigare har arbetat med lager- och logistiksystem


För att lyckas i rollen tror vi att du är en positiv och kreativ person som drivs av utveckling och älskar teknik och förbättring. Under rekryteringsprocessen kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper och du kommer att utvärderas på följande beteenden:


* Problemlösande
* Innovativ
* Nätverkande
* Självgående


Övrig information


* Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Örebro med möjlighet till distansarbete
* Arbetstider: Kontorstider, flexibelt


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Elon Group är en nordisk allians som ägs och drivs av egna företagare och handlare i Sverige, Norge, Island, Finland och Danmark. De har har styrkan hos ett storbolag, med engagemanget från entreprenörer med lång erfarenhet av sina lokala marknader och kunder. Med över 500 butiker runtom i hela Norden finns Elon Group tillgängliga för att hjälpa och erbjuda service där deras kunder finns.

Ansök nu

Jobba I Cypern

Innesäljare
Läs mer Jan 10
Sök jobbet som säljare på RoligaJobb för att jobba i Cypern!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba i Cypern
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill sälja & bo i Cypern
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Stödpedagog till bostad med särskild service för barn

Stödpedagog
Läs mer Jan 10
Vill du vara med och skapa värde för barn och unga i deras vardag och fortsätta utveckla det pedagogiska stödet tillsammans med ditt arbetslag? Ta chansen att komma med i våra fantastiska arbetslag på gruppboendena Halltorpsvägen 250 och 248!


Om tjänsten
Halltorpsvägen 250 och 248 är två barnbostäder enligt LSS för barn och ungdomar. Nu söker vi två stödpedagoger, en till varje boende. Uppdraget handlar om att skapa förutsättningar för barnen och ungdomarna så att de kan leva ett gott liv i en hemlik och välanpassad miljö. Vi söker dig som har god erfarenhet av medicinsk omvårdnad och barns utveckling och deras behov. Du tycker om att vara med barn och skapa en kreativ och stimulerande miljö. Du kommer att arbeta som stödpedagog i team med din kollega och tillsammans kommer ni ha ett stort ansvar för det pedagogiska arbetet i verksamheten.  

Vårt arbete tar sin grund i ett salutogent förhållningsätt med fokus på delaktighet och bevarande av förmågor. I uppdraget ingår att omvärldsbevaka, implementera och förankra arbetssätt i arbetsgruppen under ledning av enhetschef. Du har ett delegerat ansvar att planera, genomföra och utvärdera ett pedagogiskt arbete i verksamheten. Ditt arbetssätt grundar sig på barnens förutsättningar och individuella behov av stöd, och du ser det som en utmaning att stödja boendestödjarnas arbete att utveckla barnens förmågor och skapa en meningsfull vardag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• vägleda kollegor i metoder och arbetssätt
• delta och stödja i servicemottagares aktiviteter i och utanför boendet
• stödja och samordna kollegor att bli självständiga i arbetet med att upprätta och följa upp genomförandeplaner
• samordna samverkan med närstående och tvärprofessionella team
• ha god kännedom om och följa lagar, policys, rutiner, riktlinjer, mål och planer
• använda verksamhetssystem och digitala verktyg i arbetet och dokumentera utifrån styrande dokument
• stötta servicemottagare i personlig omvårdnad samt uppgifter utifrån egenvård och delegation

Kompetenskrav

• stödpedagogutbildning om 200 YH poäng, alternativt 60 högskolepoäng med inriktning mot funktionshinderområdet, beteendevetenskap, psykologi, socialt arbete alternativt pedagogik 
• minst två års erfarenhet inom funktionsstödsområdet 

Som stödpedagog i denna verksamhet är det mycket viktigt att du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap samt för människors olika förutsättningar. Du tar ansvar för din uppgift och har god förmåga att själv strukturera ditt arbete. Du är en person som ser möjligheter i förändringar och som kan driva sina processer vidare. Vi ser också gärna att du är en person som arbetar bra med andra människor och kan sätta dig in i någon annans perspektiv utan att ta över personens känslor. Vidare önskar vi att du är en bra lagspelare som lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. För att passa för tjänsten bör du även vara trygg och stabil i dig själv.

Du behärskar det svenska språket på så sätt att du kan kommunicera med servicemottagaren och övrig personal samt skriftligt dokumentera det som verksamheten kräver. För att kunna dokumentera krävs även god datavana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande 

• Kunskap i teckenspråk 
• kunskap om lagstiftningen LSS och SoL
• kunskap om barns utveckling och behov   
• erfarenhet av att arbeta rehabiliterande och habiliterande
• erfarenhet av alternativ kompletterande kommunikation
• erfarenhet av dokumentationssystemet TRESERVA eller liknande dokumentationssystem  
• B-körkort 

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 1 januari 2023

Antal tjänster: 2

Arbetstiden: Dag, kväll och helg

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas

Om arbetsplatsen
Halltorpsvägen 250 och 248 är belägna i bostadsområdet Adolfsberg med närhet till natur och kommunala färdmedel. På boendena arbetar boendestödjare, stödpedagoger och en enhetschef. Barnen som bor på bostaden har behov av såväl fysiskt som pedagogiskt stöd. Här arbetar vi för att skapa en god, trygg och utvecklande varaktig uppväxtmiljö för barnen som bor i bostaden. Bostad med särskild service för barn och ungdom är ett komplement till föräldrahemmet. Insatsen gäller både för den som kan bo hos sina föräldrar en del av tiden och för den som inte kan bo hemma alls. Bostaden ska användas efter barnets/ungdomens och familjens behov. I bostaden bor servicemottagaren tillsammans med ett fåtal andra barn och ungdomar som har funktionsnedsättning. I bostaden har servicemottagarna egna rum och delar övriga utrymmen med de andra som bor där.

Förvaltningen för sociala insatser i Örebro kommun ger stöd och service till personer med fysiska och psykiska funktionsvariationer enligt lagen om stöd och service (LSS) och Socialtjänstlagen (SoL).

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Innan du erbjuds en anställning inom arbete med personer med funktionsnedsättningar behöver du visa upp registerutdrag ur belastningsregistret.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 3 februari 2023. Annonseringstiden är förlängd. 

Urvalet kan komma att ske löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Fibersäljare - Snittlön 50 000kr

Hemförsäljare
Läs mer Jan 10
Är du sugen på en karriär inom försäljning där du kan se ordentliga resultat av ditt jobb? Är det viktigt för dig att utvecklas såväl privat som professionellt? Vill du jobba med ett gäng riktigt peppande och drivna kollegor? Låt oss presentera IP-Only!

Arbetsbeskrivning

Som säljare för Sveriges största fiberleverantör IP-Only får du möjlighet att jobba med försäljning genom personliga möten med kunder Face To Face. Här jobbar du med en otroligt eftertraktad produkt mot personer som har ett behov. Detta är en 100% resande tjänst där resor och boende är betalt. Körkort är inte ett krav, men meriterande.

Vi erbjuder

- En heltidstjänst

- Stora utvecklingsmöjligheter

- Höga provisioner utan lönetak

- En säker start med garantilön

- Vidareutbildningar i försäljning och ledarskap

- Möjlighet till tjänstebil

- Aktiviteter, tävlingar och events

Vi söker dig som

- Är flytande i tal och skrift på svenska

- Är målmedveten och drivs av att se resultat

- Är social och klickar enkelt med nya personer

- Älskar att vara på resande fot och upptäcka nya platser

- Körkort är meriterande, men inget krav

Har vi beskrivit dig eller ditt nästa drömjobb? Skicka in din ansökan direkt då vi rekryterar löpande.

Vid frågor angående tjänsten kontakta en av våra rekryteringskonsulter ????

Emmy Zachrisson (mailto:emmy@viasales.com)
076-872 31 42

Roksana Ahmad (mailto:roksana@viasales.com)
072-145 00 40

Ansök nu

Oerfaren fältsäljare - Snittlön 35.000kr

Hemförsäljare
Läs mer Jan 10
Vill du göra karriär? Söker du ett fysiskt och omväxlande arbete? Då har du hittat rätt. Just nu letar vi efter en fältsäljare till vårt säljteam. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande i Sverige måndag till torsdag.

Vem vi söker

Vi söker dig som vill jobba med spännande och innovativa säljuppdrag i högt tempo. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. För att bli en framgångsrik fältsäljare hos oss på VIASALES är engagemang, och en vilja att lära, allt du behöver. Det här är jobbet för dig som vill arbeta med försäljning och kommunikation och som tycker om att vara på resande fot.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett team med erfarna säljare som förmedlar tjänster och produkter från några av Sveriges största varumärken, bland annat IP-Only, Tele2 och Allente. All försäljning sker via personliga möten och varje unikt besök har aviserats till kunden i förväg.

Tjänsten innebär eget ansvar, men våra processer och rutiner är tydliga. Du får utbildning, vägledning och arbetar tätt intill erfarna säljare och coacher. Personlig coaching, teambuilding och uppföljning en viktig del av din arbetsdag på Viasales.

Utöver det, så har vi även lyxen att få arbeta med marknadens modernaste schema..????
Våra fältsäljare jobbar enbart måndag till torsdag och är lediga VARJE FREDAG!

Vi söker dig som

- Talar flytande svenska

- Är nyfiken på säljbranschen

- Älskar att vara på resande fot och upptäcka nya platser

- Körkort är meriterande men inget krav

Vi erbjuder

- En heltidstjänst

- Lediga fredagar

- Höga provisioner utan lönetak

- En säker start med garantilön

- En resande tjänst, vi står självklart för alla rese-och boendekostnader

- Härliga kollegor och gemenskap

- Vidareutbildningar, workshops och mentorskap

- Vi firar allt - med galor, utmärkelser, årliga resor och generösa vinster

Om företaget

Viasales erbjuder ett komplett utbud av kvalitativa försäljningsuppdrag baserad på tre viktiga kanaler: telemarketing, event sales & door sales. Vår företagskultur bygger på ständig utveckling - både privat och professionellt. Viasales grundades 2013 i Stockholm under namnet Viafield Sweden AB, då med enbart door sales som verksamhetsuppdrag. Idag är vi ett av Sveriges mest erfarna säljbolag inom telemarketing, event sales & door sales.

Ansök redan idag! Ditt driv och din personlighet gör skillnad.

Frågor om tjänsten besvaras gärna av någon av våra rekryteringskonsulter????

Emmy Zachrisson (mailto:emmy@viasales.com)
076-872 31 42

Roksana Ahmad (mailto:roksana@viasales.com)
072-145 00 40

Ansök nu

Kvinnlig assistent sökes till man i Märsta

Personlig assistent
Läs mer Jan 10
Skriv en kort introduktion om tjänsten på ett inbjudande sätt. Berätta varför man ska söka just den här rollen.

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en man på 32 år i Märsta. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Vår kund bor tillsammans med sin familj i Märsta . Kunden har en utvvecklingsstörning och saknar talförmåga . Han behöver därför ha en tydlig och pedagogisk struktur i vardagen. Du kommer att hjälpa till med allt från stöd i morgonrutiner, hygien till att följa med på kundens utflykter och aktiviteter. Det är viktigt att du har förmågan att kunna arbeta självständigt utifrån de dagliga rutiner som detta arbete innebär, samtidigt som det är viktigt att kunna samspela med övriga familjemedlemmar.

Som assistent till vår brukare kommer du att vara till hjälp där hans funktionsnedsättning sätter gränser. Din arbetsplats är där kunden befinner sig, i hemmet eller när han är på resande fot med familjen. Han är en glad och aktiv man som gillar att hitta på roliga aktiviteter på sin fritid.

Vem är du?
Vi ser gärna att du  är positiv, tålmodig och punktlig som person. För att fungera optimalt i rollen som personlig assistent är dina personliga egenskaper av stor vikt.


För denna tjänst krävs det att du har:

-  Simkundskaper
- B-körkort


En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänsten är på 50% och fördelat under dagtid. 
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och att övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde:Start omgående eller enligt överenskommelse.

Att jobba på Humana
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Om Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Laboratory assistant in Chemistry

Forskarassistent
Läs mer Jan 10
We are looking for a laboratory assistant in chemistry for a fixed-term position at the School of Science and Technology, Unit for Natural Science.

Background
The Man-Technology-Environment (MTM) Research Centre focuses on applied research on the environment, health and sustainable development. We are looking for a laboratory assistant in chemistry in the microplastics research group that can support the ongoing research.

Duties and responsibilities
The laboratory assistant will mainly work in research projects studying the occurrence of microplastics in environmental samples. The work consists of analysis of microplastics according to existing protocols, but it might also be necessary to perform some method development. Part of the laboratory work will also be dedicated to microplastic leaching experiments and toxicity testing.

Qualifications
We are looking for a candidate with a bachelor or master’s degree in chemistry or other environmental sciences. Experience from analysis of microplastics in environmental samples is an advantage as well as experience in maintaining and working with plankton cultures. Experience and knowledge of FTIR spectroscopy is a merit.

You must have a good ability to express yourself in speech and writing in English. The ability to work both independently and in groups, as well as work quality-consciously and be responsible, is a requirement. Great value is on the candidates expressed ambition to learn and take responsibility for the work.

Information
This is a fixed-term full-time position for 6 months, with a possibility for extension. At Örebro University, salary depends on the successful candidate’s qualifications and experience.

For more information about the position, contact project manager Anna Rotander, 019-301264, email: anna.rotander@oru.se, or Head of Unit Ingrid Ericson Jogsten, 019-301209, email: ingrid.ericson@oru.se.

Application
The application is made online. Click the button “Apply” to begin the application procedure.

For the application to be complete, the following electronic documents must be included:


• Covering letter, outlining how you believe you can contribute to the continued development of Örebro University
• CV with a relevant description of your overall qualifications and experience
• Copies of relevant course/degree certificates and references verifying your knowledge and skills

Only documents written in Swedish, English, Norwegian and Danish can be reviewed.

The application deadline is 2022-01-24. We look forward to receiving your application!

As we have already made our choices in terms of external collaboration partners and marketing efforts for this recruitment process, we decline any contact with recruitment agencies and advertisers.

As directed by the National Archives of Sweden (Riksarkivet), we are required to deposit one file copy of the application documents, excluding publications, for a period of two years after the appointment decision has gained legal force.

Ansök nu

Erfaren Fältsäljare till välkända Tele2 - Snittlön 40.000kr

Hemförsäljare
Läs mer Jan 10
Vill du ta nästa steg i karriären? Söker du ett fysiskt och omväxlande uppdrag? Då har du hittat rätt. Just nu letar vi fältsäljare till vårt säljteam. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande runtom i Sverige måndag till torsdag.

Arbetsbeskrivning

Som fältsäljare på VIASALES får du möjlighet att arbeta med några av nutidens största varumärken, bland annat IP-Only, Tele2 och Allente. All försäljning sker via personliga möten och alla besök har aviserats till kunden i förväg. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande i Sverige.

Tjänsten innebär eget ansvar men våra processer och rutiner är tydliga. Du arbetar i tätt samarbete med ett säljteam för att gemensamt, såväl som individuellt, uppnå uppsatta mål. Personlig coaching, teambuilding och uppföljning är en viktig del av din arbetsdag på VIASALES.

Utöver det så har vi lyxen att arbeta med marknadens modernaste schema.. ????
Våra fältsäljare jobbar måndag till torsdag och är LEDIGA VARJE FREDAG! Att uppnå krav och budget är ingen större utmaning för våra säljare på fyra arbetsdagar, därav har vi valt att unna oss tre helgdagar istället för två.

Vi söker dig som

- Som talar och skriver flytande svenska

- Har tidigare erfarenhet av försäljning - i någon form

- Är lyhörd och resultatinriktad

- Har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift

- Körkort är det meriterande men inget krav

Vi erbjuder

- En heltidstjänst

- Lediga fredagar

- Höga provisioner utan lönetak

- En säkert start med garantilön

- En resande tjänst, vi står självklart för alla rese-och boendekostnader

- Vidareutbildningar, workshops och mentorskap

- Belöningar och events. Vi firar allt - med galor, utmärkelser, årliga resor och generösa vinster

- Möjlighet till tjänstebil

Om Viasales

Visales erbjuder ett komplett utbud av kvalitativa försäljningsuppdrag baserad på tre viktiga kanaler: telemarketing, event sales & door sales. Vår företagskultur bygger på ständig utveckling - både privat och professionellt. VIASALES grundades 2013 i Stockholm under namnet Viafield Sweden AB, då med enbart door sales som verksamhetsuppdrag. Idag är vi ett av Sveriges mest erfarna säljbolag inom telemarketing, event sales och door sales.

Ansök redan idag! Ditt driv och din personlighet gör skillnad.

Frågor om tjänsten besvaras gärna av en av våra rekryteringskonsulter ????

Emmy Zachrisson (mailto:emmy@viasales.com)
076-872 31 42

Roksana Ahmad (mailto:roksana@viasales.com)
072-145 00 40

Ansök nu

Takvårdare

Tak- och tätskiktsmontör
Läs mer Jan 10
Vill du arbeta på tak?

Som takvårdare får du utföra taktvätt- och takmålningar, takrengöring- och takbehandlingar, årliga underhåll, mindre takreparationer samt montering av taksäkerhetsprodukter. Det är ett mångsidigt utejobb där arbetsplatsen byts ofta. Som takvårdare har du tillgång till arbetsbil och ansvarar för takunderhållet från början till slut. Vi utbildar och stödjer våra nya medarbetare samt ger dem mycket ansvar i arbetet.Ansökan

Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår regionchef Matilda Levin på telefonnummer: 073-504 99 23 eller maila på matilda.levin@nordictakvard.se

Vi rekryterar löpande så vänta inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Flyttpersonal - Örebro - Heltid

Flyttkarl/Stadsbud
Läs mer Jan 10
Vi på Simplex söker nu vår nästa superstjärna. Vi söker nya personer som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.
När du ingår i vår flytt- och transport del får du varje dag hjälpa olika kunder med deras önskemål. Första dagen kanske du hjälper en privatkund att flytta sin lägenhet från en adress till en annan. Dagen efter kanske du hjälper ett företag att forsla bort sina gamla skrivbord för att sedan leverera nya. Det är ett väldigt varierande arbete där ingen dag är den andra lik.
För att lyckas i rollen krävs det att du kan vara självgående och kunna ta egna initiativ med ett ständigt kundfokus. Att du är stark i kroppen är ett plus, vissa dagar kan vara väldigt fysiskt krävande.
Kvalifikationer:
Kunna tala och skriva svenska
Fysiskt aktiv
Positiv inställning och en hög arbetsmoral

Meriterande:
Erfarenhet inom Flytt & Transport
B-körkort

Arbetstider: Mån-fre 07.00-16.00
Plats: Örebro
Tidigare erfarenhet är inget krav. Rätt person med viljan att alltid vilja nå framåt är det enda kravet vi på simplex har.
Tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt person.
Vi erbjuder:
En bra lön med goda förmåner.
Möjligheter att växa internt på företaget både genom interna utbildningar och eget driv.
En arbetsplats som ser långsiktigt på dig.

Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex!

Ansök nu

Student till Adecco Örebro

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Jan 10
Är du en ambitiös och nogrann person? Då har vi ett jobb för dig!

Vi på Adecco växer och genomför nu en öppen ansökan av produktionsmedarbetare och lagerpersonal som kan kompletera oss och bli en del av vår tillväxtresa framåt våren och under sommaren. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Vem?
Det är meriterande om du har körkort och du bör vara öppen för att jobba tvåskift och treskift. För att lyckas med dessa tjänster så är nogrannhet och effektivitet två viktiga egenskaper. Annars lägger vi stor vikt vid personlighet, så är du social, lättlärd och ambitiös så är detta en perfekt tjänst för dig.

Om uppdraget
Detta är ett konsultuppdrag på heltid samt eventuellt deltid. Som konsult får du en anställning hos Adecco Sweden och blir uthyrd till vår kund. Vi har kollektivavtal och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Vänligen bifoga CV och personligt brev. Du söker tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök" intill annonsen.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på: pontus.enblom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vi söker montörer till vår kund i Hallsberg!

Montör, metallprodukter
Läs mer Jan 10
Vi söker nu dig som vill arbeta med montering hos vår kund i Hallsberg!

Om tjänsten
Uppdraget är att utföra förmontering åt kund. Till denna tjänst är det krav på erfarenhet av montering och ritningslära sedan tidigare samt att inneha ett brinnande intresse för mekanik, montering, reparationer eller av att skruva och meka med maskiner och fordon. Vi värdesätter erfarenhet av tidigare monteringsarbete och/eller relevant utbildning från gymnasiet eller yrkesutbildning.

Vem är du?
Vi söker dig som är praktisk lagd och självgående. Vi ser gärna att du har ett gott sinne för ordning och reda.
Vi letar efter dig som är flexibel samt är service- och samarbetsinriktad såväl internt som externt. Ett krav är att du ska kunna läsa ritningar/monteringsanvisningar.

För att lyckas i denna roll krävs även att du är:
- Framåt och är driven
- Lösningsorienterad
- Bra samarbetsförmåga
- Jobbar mot kvalité och effektivitet

Känner du dig träffad? Sök snarast, urval kommer att ske löpande!


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

Operatör till ärendestöd

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Jan 10
Vi får samhället att fungera för människor på väg, på spår, i luften och på sjön. Därför behöver vi den bästa kompetensen. Vårt uppdrag är viktigt och har betydelse i vardagen – både för privatpersoner och företag. Hos oss tar vi ansvar, behandlar alla på ett bra sätt och har respekt för olikheter. Som medarbetare bidrar du till en hållbar framtid.

Om jobbet
Nu söker vi dig som vill arbeta som operatör på Ärendestödssektionen.
Om du tycker om utmaningar, ett flexibelt arbete och processförbättringar så kommer detta arbete att passa just dig. Du kommer att ha möjlighet att vara med och forma din egen kompetensutveckling, förbättra befintliga arbetssätt och jobba med områdesansvar. På enheten arbetar vi mot en ökad digitalisering, att minska antal inkomna fysiska handlingar och införa nya smarta e-tjänster för våra medborgare. Du blir en viktig del i processen och förväntas leverera förbättringsförslag. Vi arbetar ständigt med verksamhetsutveckling inom produktions- och säkerhetsområdet. På enheten arbetar vi gränsöverskridande över sektionsgränserna och det kan komma att bli aktuellt med flexibla arbetsuppgifter.

Hos oss är du viktig
Gillar du att jobba tillsammans med andra och vill du utvecklas i din yrkesroll? Hos oss kan du förvänta dig karriärsutveckling, ett förtroendefullt chefs- och medarbetarskap och ett hållbart arbetsliv. Vi är en trygg arbetsgivare som månar om din hälsa med tid för friskvård på arbetstid, flexibla arbetstider, väl tilltaget antal semesterdagar och lediga klämdagar.

Läs mer om hur det är att jobba på Transportstyrelsen

Du kommer att

• vara en del av processen vid hantering av inkomna fysiska handlingar
• öppna och sortera post
• skanna, datasätta samt arkivera inkomna handlingar.

Du måste ha

• som minst en avslutad gymnasieutbildning
• aktuell erfarenhet av att arbeta med administrativa arbetsuppgifter
• god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska
• god datorvana (Officeprogram)
• aktuell erfarenhet av att granska och kontrollera inkomna handlingar inom offentlig förvaltning.

Det är meriterande om du också har

• erfarenhet av arbete med säkerhetsklassad information
• erfarenhet av W3D3
• erfarenhet av digitalisering och arkivering av fysiska handlingar.

Vi vill att du

• flexibel - har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt och ser möjligheterna i förändringar
• hänsynstagande - har lätt för att sätta dig in i andras situation, lyssnar, förstår och visar hänsyn
• initiativtagande - tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Mer information
Anställningen är vikariat på 18 månader eller överenskommelse med placering i Örebro. Tillsättning enligt överenskommelse. 

Vid frågor är du välkommen att kontakta sektionschef Sanna Lennartsson, telefon 010-495 66 76,
sanna.lennartsson@transportstyrelsen.se
ST, Siv Nederman och Saco, Eva Isaksen nås via vår växel på 0771-503 503.

Vi vill inte att annonsörer och bemanningsföretag kontaktar oss.

Ansök
Ansök via vår webbplats och bifoga ditt CV samt ett personligt brev märkt med referensnummer TSG 2023-48.  Vi behöver din ansökan senast den 31 januari 2023. Vi gör första urvalet utifrån de frågor som du får svara på i vårt e-rekryteringssystem och kan komma att använda urvalstest.

Välkommen att bli vår nya kollega!

Kort om Transportstyrelsen

Antal anställda:
Ca 1 870.

Verksamhetsområden:
Transportstyrelsen arbetar för att uppnå god tillgänglighet, hög kvalitet, säkra och miljöanpassade transporter inom järnväg, luftfart, sjöfart och väg. Vi tar fram regler, ger tillstånd och följer upp hur de efterlevs. Med hjälp av våra register arbetar vi bland annat med avgifter, tillstånd och ägarbyten.

Verksamhetsorter:
Vi har medarbetare på 12 orter i landet. Den största delen av verksamheten finns i Borlänge, Norrköping och Örebro.

Huvudkontoret ligger i Norrköping.

Kort om avdelning Fordonsinformation

Avdelning Fordonsinformation består av sex enheter: Staben, VTR, Uppbörd, Gemensamma funktioner, Utredning och Kundtjänst. Vi är cirka 440 medarbetare och finns i Örebro, Borlänge, Arjeplog och Visby.

Vi arbetar med att ta in skatter och avgifter samt ansvarar för fordonsregistrering. Vi tar fram e-tjänster och tillverkar olika kort och certifikat, till exempel körkort.

Ansök nu

Handläggare

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Jan 10
Vi får samhället att fungera för människor på väg, på spår, i luften och på sjön. Därför behöver vi den bästa kompetensen. Vårt uppdrag är viktigt och har betydelse i vardagen – både för privatpersoner och företag. Hos oss tar vi ansvar, behandlar alla på ett bra sätt och har respekt för olikheter. Som medarbetare bidrar du till en hållbar framtid.

Om jobbet
Nu söker vi dig som vill arbeta som handläggare på Ärendestödssektionen.
Om du tycker om utmaningar och att arbeta självständigt så kommer detta arbete att passa just dig. Du kommer att ha möjlighet att vara med och forma din egen kompetensutveckling & förbättra befintliga arbetssätt. På enheten arbetar vi gränsöverskridande över sektionsgränserna och det kan komma att bli aktuellt med flexibla arbetsuppgifter.
Arbetet som handläggare innebär att ta del av både nya och gamla ärenden som ska gås igenom, granskas och maskas vid behov.

Hos oss är du viktig
Gillar du att jobba tillsammans med andra och vill du utvecklas i din yrkesroll? Hos oss kan du förvänta dig karriärsutveckling, ett förtroendefullt chefs- och medarbetarskap och ett hållbart arbetsliv. Vi är en trygg arbetsgivare som månar om din hälsa med tid för friskvård på arbetstid, flexibla arbetstider, väl tilltaget antal semesterdagar och lediga klämdagar.

Läs mer om hur det är att jobba på Transportstyrelsen

Du kommer att

• vara en del av processen vid hantering av maskning av personuppgifter
• granska dokument.

Du måste ha

• en avslutad akademisk utbildning, gärna med inriktning mot administration
• aktuell erfarenhet av att arbeta med administrativa arbetsuppgifter
• god datorvana (Officeprogram)
• god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska
• aktuell erfarenhet av att granska och kontrollera inkomna handlingar på en statlig myndighet.

Det är meriterande om du också har

• erfarenhet av W3D3
• erfarenhet av Bildfångst
• erfarenhet av VTR.

Vi vill att du

• har ett högt säkerhetsmedvetande
• trivs med att arbeta självständigt men kan också jobba i grupp
• är flexibel och inte främmande för nya arbetssätt och rutiner
• är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete samt bidrar med en effektiv arbetsinsats.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Mer information
Anställningen är vikariat på 18 månader med placering i Örebro eller enligt överenskommelse. Vi vill att du börjar i maj 2023.

Vid frågor är du välkommen att kontakta sektionschef Sanna Lennartsson, 010 – 495 66 76 sanna.lennartsson@transportstyrelsen.se.
ST, Siv Nederman och Saco, Eva Isaksen nås via vår växel på 0771-503 503.

Vi vill inte att annonsörer och bemanningsföretag kontaktar oss.

Ansök
Ansök via vår webbplats och bifoga ditt CV samt ett personligt brev märkt med referensnummer TSG 2023-49. Vi behöver din ansökan senast den 31 januari 2023. Vi gör första urvalet utifrån de frågor som du får svara på i vårt e-rekryteringssystem och kan komma att använda urvalstest.

Välkommen att bli vår nya kollega!

Kort om Transportstyrelsen

Antal anställda:
Ca 1 870.

Verksamhetsområden:
Transportstyrelsen arbetar för att uppnå god tillgänglighet, hög kvalitet, säkra och miljöanpassade transporter inom järnväg, luftfart, sjöfart och väg. Vi tar fram regler, ger tillstånd och följer upp hur de efterlevs. Med hjälp av våra register arbetar vi bland annat med avgifter, tillstånd och ägarbyten.

Verksamhetsorter:
Vi har medarbetare på 12 orter i landet. Den största delen av verksamheten finns i Borlänge, Norrköping och Örebro.

Huvudkontoret ligger i Norrköping.

Kort om avdelning Fordonsinformation

Avdelning Fordonsinformation består av sex enheter: Staben, VTR, Uppbörd, Gemensamma funktioner, Utredning och Kundtjänst. Vi är cirka 440 medarbetare och finns i Örebro, Borlänge, Arjeplog och Visby.

Vi arbetar med att ta in skatter och avgifter samt ansvarar för fordonsregistrering. Vi tar fram e-tjänster och tillverkar olika kort och certifikat, till exempel körkort.

Ansök nu

Support Manager - Expansivt techbolag

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jan 10
Lever du för att ge bästa service, inser vikten av riktigt nöjda kunder och får en kick av att lösa problem? Behöver du nya utmaningar, sitter fast i gamla hjulspår eller har du kanske fortfarande inte hittat det du letar efter? Då kan vi vara en perfect match, för vi på Notyfile söker nu dig som brinner för kundservice lika mycket som vi gör och som verkligen är redo att utmana både dig själv och marknaden för att lyckas ge bästa servicen.
OM NOTYFILE
Notyfile är ett ungt techbolag med kraftig tillväxt. Vi vill hjälpa företag att förenkla och digitalisera sina säljprocesser, samtidigt som de får kontroll på befintliga kunder, projekt m.m. Med en plattform som är skapad av säljare – För säljare har vi marknadens vassaste CRM! Vår tillväxtresa har bara startat och vi kommer fortsätta utmana branschen med nya innovativa lösningar utifrån marknadens behov.
ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Support Manager på Notyfile kommer du initialt kommunicera både med våra nya och befintliga kunder. Främst handlar det om att hjälpa användare i plattformen men även hantera alla typer supportärenden. Du kommer dessutom ta emot beställningar från kunder samt bli involverad i uppsättning av nya konton. Tjänsten kan komma att variera och du kommer få stora möjligheter att förbättra och utveckla supportavdelningen tillsammans med övriga avdelningar för att ge kunden bästa möjliga upplevelse.
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATION
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du tidigare arbetat med någon form av B2B-uppdrag. För oss är det en självklarhet att du är organiserad, strukturerad och att kunna se på saker och ting med ett helikopterperspektiv för att kunna prioritera vad som ska göras här och nu. I den här tjänsten behöver du ha flera processer igång samtidigt t.ex. support, beställningar och importer.
Viktigt för tjänsten:
Flytande svenska i tal och skrift

Ett stort plus om du har:
erfarenhet av kommunikation inom B2B
erfarenhet av CRM
erfarenhet av att tidigare roll/utbildning inom kommunikation

VAD ERBJUDER VI DIG?
Förutom chansen till personlig utveckling och att bli en del av ett grymt härligt gäng, en ny utmaning och ett steg framåt i din karriär, med goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten innebär stor frihet under ansvar, tät uppföljning och coaching för att ge dig de bästa förutsättningarna ge riktigt bra service.
Arbetsklimatet på Notyfile präglas av öppenhet och samarbete vilket förutsätter att du är en flexibel och prestigelös person med god social kompetens. Vi är stolta över vår mycket starka företagskultur där du dagligen möter glada och drivna medarbetare.
Tjänsten är på heltid med en fast månadslön.
Sista ansökningsdag är den 3e februari 2023, men intervjuer sker löpande. Har du några frågor gällande tjänsten så är du välkommen att ta kontakt med rekryterande chef Tobias Hjalmarsson.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Sälj-stjärna sökes i Örebro!

Utesäljare
Läs mer Jan 10
Om oss

FMCG Partner är specialiserade på att utveckla våra kunders närvaro i butiker, primärt inom dagligvaruhandeln (DVH). Vi är del av SSI - Sales Services International som är världens största leverantör av säljtjänster med en omsättning på 7 MDKR.

Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i ett drivet säljteam & där ansvara för distriktet VÄST

-
Gränshandeln mot Norge+Värmland+Närke+Skaraborg

Din främsta uppgift är att sälja in produkter till butikerna av de varumärken som kommer ingå i din portfölj. I arbetet ingår även att bevaka kundernas position och samla in data vid dina besök.

Ditt resultat kommer utveckla kundernas position på marknaden och du är en stor nyckelspelare i deras framgång.

Vem söker vi?

Vi söker en säljare som är mån om människor runt omkring sig men aldrig backar för att kunna leverera ett starkt resultat. Du är flexibel i vilka produkter och områden du har i ditt distrikt. Distriktet du kommer jobba i kräver en hel del bilåkande så du behöver tycka om att tugga asfalt & se nya delar av landet.

Du ska kunna jobba självständigt och vara organiserad. Du behöver vara social och utåtriktad & älska möten med inköpare. Vi ser gärna någon som har jobbat som säljare inom DVH tidigare men dina personliga egenskaper & egna driv väger tyngre oavsett erfarenhet.

Våra krav på dig som söker

- Trevlig & duktig på att underhålla yrkesmässiga relationer

- Erfarenhet av B2B-försäljning

- B-Körkort

- God datavana

Meriterande

-
erfarenhet från DVH

-
erfarenhet av nykundsbearbetning

- erfarenhet av CRM-systemet Genero

Vi erbjuder

- Ett roligt, omväxlande arbete med frihet under ansvar.

- Engagerade & positiva kollegor.

- Kunnig säljledning

- Egen tjänstebil

- En stabil fast lön + provision på det du säljer

- Arbetstider Mån-Fre mellan kl. 8-17

- Utbildning på vårt huvudkontor i Stockholm minst 2 ggr per år

Varmt välkommen med din ansökan om du tror du skulle passa för den här rollen!

Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdatum gått ut så tveka inte utan ansök så fort som möjligt!

Lycka till!

Ansök nu

Lärare i fritidshem till Tegnérskola

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Jan 10
Vill du vara med att utveckla vår fritidsverksamhet? Vi söker nu en positiv och lösningsinriktad lärare i fritidshem till vår verksamhet. Välkommen till oss!

Om tjänsten 
I rollen som lärare i fritidshem på Tegnérskolan kommer du ha ansvar för att planera och leda det pedagogiska arbetet på fritidshemmet och därför få en stor möjlighet att fortsätta driva arbetet med utvecklingen av vår verksamhet. Du kommer att ingå i ett nära samarbete med dina kollegor i arbetslaget och även vara en del av teamet kring klasserna under skoltid. Arbetstider på fritids är 07.00-18.00 där öppningar och stängningar ingår i tjänsten. Vi välkomnar dig som tillsammans med ett engagerat team vill vara med och göra skillnad för våra elever. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• tillsammans med övrig personal planera, genomföra och utveckla fritidsverksamheten utefter de styrdokument som finns
• tillsammans med dina kollegor utveckla fritidshemmet och skapa en helhet för eleverna i deras lärande
• stödja elevernas sociala utveckling
• arbeta för våra elevers trygghet, inflytande och delaktighet

Kompetenskrav

• legitimerad grundlärare med inriktning mot fritidshem. Alternativt annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig

Som lärare i fritidshem har du en god samarbetsförmåga där du lyssnar och kommunicerar samt bidrar till en lugn och trygg skolmiljö. Du har kunskap om barns utveckling och lärande samt förmåga att anpassa undervisningen utifrån gruppen och enskilda elevers behov och förutsättningar. Vidare är du strukturerad, tar ansvar för dina uppgifter och arbetar fokuserat mot uppsatta mål. Du är nytänkande och kommer med nya idéer och angreppssätt i arbetsrelaterade frågor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande

• erfarenhet av att driva utvecklingsarbete
• erfarenhet av lågaffektivt bemötande
• ICDP-utbildning

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: våren 2023 enligt överenskommelse och 1 augusti 2023

Antal tjänster: 2

Om arbetsplatsen
Tegnérskolan är en F-3 skola som ligger i de västra delarna av Örebro. I dagsläget har vi ca. 200 elever och 30 personal. Vår vision lyder; Vi vill att Tegnérskolan ska vara fylld av engagemang, glädje och trygghet. Att alla ska vara delaktiga och ta ansvar. Alla är kunskapare och har lust att lära.

Skolan är en intraprenad, vilket innebär en form av större frihet och ansvar vad gäller ekonomi, budget och personalfrågor

Du kan läsa mer om vår skola här: www.orebro.se/tegnérskolan

Övrig information
Lärarlegitimation med angiven behörighet ska bifogas i ansökan, alternativt behörighetsgivande examensbevis som berättigar till legitimation.

Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 24 januari.

Urval och intervjuer sker löpande. 

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Brandlarmstekniker

Installationstekniker
Läs mer Jan 10
Örebro Larmteknik AB expanderar kraftigt och vi söker nu brandlarmstekniker!
ARBETSUPPGIFTER
Som brandlarmstekniker på Örebro Larmteknik AB kommer du att arbeta med driftsättning, installation, och service av våra brandlarm och utrymningslarm till våra nya och befintliga kunder.
KVALIFIKATIONER
Önskvärd erfarenhet inom driftsättning/service av brandlarm. Du har en teleteknisk eller el utbildning. Behärskar du dessutom inbrottslarm/passagesystem är det ett stort plus. Du kommer arbeta både i grupp och självständigt.
B-körkort och utdrag ur belastningsregistret kommer krävas. (Ostraffad är ett krav)
EGENSKAPER
Som person ser vi att du är affärsmässig, noggrann, social och drivande i att bygga upp långsiktiga relationer med både medarbetare samt kunder. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.


OM ÖREBRO LARMTEKNIK AB (ÖLT)
ÖLT startades 1994 och idag är vi ca 18 medarbetare som är fördelat på installation/service, försäljning, kontor/ekonomi. Vårat kontor ligger på Idrottsvägen Örebro i fina trivsamma lokaler. Vi installerar brandlarm, inbrottslarm, passersystem, mm. Vi är även återförsäljare åt Securitas Direct AB som är Sveriges största säkerhetsleverantör av inbrottslarm.

Ansök nu

Junior utvecklare?Se hit för en möjlighet inom försvarsindustrin

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 10
Är du nyexaminerad eller junior utvecklare som vill arbeta på spännande uppdrag inom försvarsindustrin? Då har vi goda möjligheter hos oss. Välkommen med din ansökan, urval sker löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med vår kund flertalet utvecklare till uppdrag i Örebro län. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult på långsiktiga uppdrag. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds

• En marknadsmässig månadslön och trygg anställning hos Professionals Nord 
• Att få arbeta på spännande uppdrag inom försvarsindustrin

Arbetsuppgifter
Som utvecklare hos vår kund kommer du att arbeta inom olika områden beroende på din bakgrund och kompetens. Vi söker därför dig som är systemvetare eller dataingenjör, alternativt läst en YH-utbildning inom programmering. Oavsett om du är en vass C++ utvecklare eller brinner för C# eller annat kodspråk så finns en plats för dig!

Vi söker dig som
har en eftergymnasial utbildning där du läst programmering. Du har god kommunikativ förmåga på svenska och engelska i tal och skrift. Då uppdragen är säkerhetsklassade krävs det att du har ett svenskt medborgarskap och du kommer att genomgå en säkerhetsklassning vid anställning. 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som konsult hos vår kund. Du är konsultmässig och vill gärna arbeta i konsultrollen inledningsvis. Vidare är du ansvarstagande, självgående och har givetvis ett stort intresse för teknik.  

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro län
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Personlig assistent åt en glad & nyfiken 15årig kille boende i norra Örebro

Personlig assistent
Läs mer Jan 10
Tycker du att studielånet inte räcker långt? Här får du chansen till ett extraknäck samtidigt som du hjälper en ung kille till ett aktivt liv. Denna tjänst är perfekt att kombinera med exempelvis studier då samtliga pass är förlagda eftermiddgar/kvällar och helger.
Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta på schema åt en aktiv kille på 14 år boendes i Hovsta. I rollen kommer du göra skillnad i en annan människas liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.
Personen som söker personlig assistent är en ung tonårskille som är mycket nyfiken av sig och vill veta allt om hur världen ser ut och fungerar! Han älskar fart och fläkt och hittar gärna på saker utanför hemmet. Han uppskattar bland annat att vara ute i naturen eller bara åka en tur till stan eller till någon butik där man kan titta på spännande grejer.

Om tjänsten
I rollen som personlig assistent kommer du få stötta upp och hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i vardagen, såsom påklädning, hjälpa till vid måltider samt personlig omvårdnad. Killen tar gärna själv initiativ till olika saker och försöker utföra dem, men det finns inte många saker han klarar av att utföra helt på egen hand - och det är där du som personlig assistent kommer in i bilden!

Vem är du?
Vi söker dig som är flexibel och gillar att ta egna initiativ. Du har ett intresse för kommunikation och vill hjälpa killen att på olika sätt göra sig förstådd och ta till sig information.
Du behöver inte vara fysiskt stark för att klara av jobbet då killen med stöd kan stå och gå på sina egna ben. Däremot kommer du behöva stötta vid förflyttningar till och från rullstolen och även lyfta i och ur rullstolen i en bil.

Vi söker dig som:
Har grundläggande kunskap i svenskt teckenspråk eller TSS
Har B-körkort (manuell växellåda)
Inte har pälsdjursallergi då det finns katt i hemmet
Är flexibel och ser lösningar istället för problem.
Är en stabil och engagerad person som kan planera och hantera olika situationer och därefter ta egna initiativ
Är i ålder 20-35år.
Det är även meriterande om du har erfarenhet av en liknande roll.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:Vi söker någon som kan arbeta på en fast schemarad tisdagar och torsdagar samt enstaka fredagskvällar och även en helg per månad. Vi ser även gärna att du har möjlighet att arbeta extra under lov och storhelger.
Schemat och arbetstiderna ser ut enligt nedan:
Tisdag 15:45-21:00 och Torsdag 15:45-21:00
Lördag 09:00-17:00 och söndag 11:00-21:00

Lön:Timlön samt övriga ersättningar utgår enligt kollektivavtal.

Tillträde: Snarast.
Registerutdrag krävs
Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Säljande lånehandläggare på heltid i centrala Örebro

Besöksbokare/Kundbokare
Läs mer Jan 10
Vill du utvecklas som säljare och samtidigt hjälpa människor med deras ekonomi?
Arbetsuppgiften
Som lånehandläggare är du ansvarig för den första kundkontakten. Du hjälper kunden att skapa en ansökan över telefon och bokar kunden för ett möte med en rådgivare.

Det bästa med tjänsten är att den är helt kostnadsfri och bindningsfri (då vi får betalt av våra samarbetsbanker), och just därför är våra kunder extra tacksamma för vår hjälp!

Garantilön och provision
Lönemodellen bygger på en trygg garantilön, samt en förmånlig provisionsmodell utan tak och baseras helt på din prestation. Ju fler kunder du hjälper, desto mer tjänar du!

Vem är du?
Vi söker dig som vill arbeta med försäljning och som brinner för att hjälpa människor! Har du viljan att utvecklas, så kommer du få den utbildning och coaching du behöver för att lyckas hos oss!

Vad vi erbjuder dig

- Utbildningar inom låneförmedling, bank och finans samt säljteknik som du kan ta med dig inom hela din karriär.

- En enorm möjlighet att klättra på karriärstrappan och därmed växa med företaget.

- En stark gemenskap och en stark lagande som är svår att hitta någon annanstans.

- Trygg inkomst med garantilön + förmånlig provisionsmodell där du själv påverkar din lön.

- Tävlingar, aktiviteter, AW:s m.m.

- Centralt beläget kontor i Örebro.

Tillträde
Vi anställer löpande handläggare till Reducero. Du är alltid välkommen att söka genom att klicka på knappen nedan.

Om Reducero
Reducero jämför lån och hjälper privatpersoner att spara pengar och förbättra sin privatekonomi. Vi har idag över 80 anställda på två kontor, och växer fortfarande i rasande takt, framför allt tack vare alla våra drivna säljare!

Frågor
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta mig på erik.sten@reducero.se

Ansök nu

Säljande lånehandläggare på deltid i centrala Örebro

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jan 10
Vill du utvecklas som säljare och samtidigt hjälpa människor med deras ekonomi?
Beskrivning
Reducero jämför räntor och förmedlar lån till privatpersoner via telefon och vår hemsida. Vi är över 50 anställda på två kontor som varje dag hjälper kunder att förbättra sin privatekonomi.

Som lånehandläggare är du ansvarig för den första kundkontakten. Du hjälper kunden att skapa en ansökan över telefon och bokar in kunden för ett möte med en rådgivare. I samtalet kommer du att behöva kunskap om och sätta dig in i kundens ekonomiska situation.

Hur mycket kan jag tjäna?
Provisionen är obegränsad och baseras på antalet utbetalda lån du förmedlar. Med andra ord är det fullt möjligt att tjäna en "heltidslön" trots att du bara arbetar 12 timmar i veckan.

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för försäljning och har ett intresse för ekonomi. Du är en tävlingsmänniska som drivs av att uppnå mål. För att lyckas i arbetet behöver du vara ihärdig och kreativ. Det är viktigt att du pratar bra svenska och på ett enkelt sätt kan förklara för kunden hur en ansökan går till.

Då detta är en deltidstjänst med kvällstider ser vi gärna att du studerar eller har någon annan sysselsättning på dagarna.

Vad vi erbjuder dig

- Utbildningar inom låneförmedling, bank och finans samt säljteknik som du kan ta med dig inom hela din karriär.

- En enorm möjlighet att klättra på karriärstrappan och därmed växa med företaget.

- En stark gemenskap och en stark lagande som är svår att hitta någon annanstans.

- Trygg inkomst med garantilön + förmånlig provisionsmodell där du själv påverkar din lön.

- Tävlingar, aktiviteter, AW:s m.m.

- Centralt beläget kontor i Örebro.

Om Reducero
Reducero jämför lån och hjälper privatpersoner att spara pengar och förbättra sin privatekonomi. Vi har idag över 90 anställda på två kontor, och växer fortfarande i rasande takt, framför allt tack vare alla våra drivna säljare!

Arbetstid
Flexibla arbetstider - möjlighet att arbeta 15-19 mån-tors eller mer.

Ersättning
Garantilön och provision.

Tillträde
Löpande.

Frågor
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Simone på Simone.Jakobssen@reducero.se

Ansök nu

Rekryteringsassistent på deltid till Cleverex Bemanning

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jan 10
Om tjänsten
Cleverex Bemanning beskrivs bäst som ett familjärt bolag med högt i tak. Bolaget startades september 2020 har sedan dess gjort en väldigt stark tillväxtresa. Vi är experter och specialister inom bemanning och rekrytering och har tillsammans över 75 års erfarenhet i branschen. Vi tror på driv, ambition och vilja – värderingar som vi hoppas att du delar.

Nu söker vi en Rekryteringsassistent som vill bli en del av Cleverex-Familjen och växa med oss. Du kommer i denna roll att arbeta i tätt samarbete med konsultcheferna och assistera i hela rekryteringsprocessen: från kravprofil till referenstagning och få en bred erfarenhet inom HR. Du kommer få en chans att jobba ca 1-2 dagar i veckan eller 10-16 h/v, med möjlighet till heltid under dina lov och under sommaren. Det här jobbet kräver ett tätt samarbete med dina kollegor och innebär samtidigt en fantastisk chans att utveckla din yrkesidentitet – och samtidigt ha väldigt kul på vägen. Låter det här rätt för dig? Vänta inte med din ansökan!

Du erbjuds
• En chans att få komma in och utvecklas av kompetenta kollegor som vill se dig lyckas
• Roliga och expansiva kundsamarbeten där du kommer få bidra med personal till några av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.
• En hög utvecklingskurva där du kommer få arbeta inom många delar av HR/Rekrytering hos ett tillväxtbolag
• Hygienfaktorer som en konkurrenskraftig lönemodell, friskvård, tjänstepension, företagshälsovård

Arbetsuppgifter
Som Rekryteringsassistent kommer du initialt få en gedigen introduktion till Cleverex processer och affärer. I din vardag kommer du att assistera våra konsultchefer i rekryteringsprocesserna i form av konsultlösningar eller direktrekryteringar. Du kommer ofta vara kandidaters första kontakt, och därmed tror vi du drivs av att skapa en genuin connection med andra människor.

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta:
• Search, selektering & telefonintervjuer
• Djupintervjuer & presentation av kandidater
• Koordinering och administration som uppstår kring rekryteringsprocesser
• Kontinuerligt fördjupa din kompetens inom olika affärsområden, såsom lager, logistik, IT, tech

Din profil
• Studerar på högskola/universitet och har minst 1,5 år kvar av studierna. Du ser detta som ett långsiktigt extrajobb, för det gör vi!
• Kan kommunicera obehindrat i både svenska och engelska
• Har en förmåga att skapa en relation med människor och är strukturerad

Vi tror framförallt att rätt person har driv, ambition och vilja att komma in branschen och skapa resultat. För den här tjänsten eftersöker vi en relationsskapare av hög kaliber och för att passa in på Cleverex tror vi du har en inställning av att ingenting är omöjligt och att du triggas igång av kreativa lösningar. Om du kommer in med dessa delar, lovar vi stor utveckling.

Övrigt
Rekryteringen kommer inledas med ett mejl där vi ber dig hålla utkik både i inkorg och skräpkorg så du inte missar vår första kommunikation. Frågor hänvisar vi till rekrytering@cleverex.se.

Start: Enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt
Plats: Stockholm eller Örebro

Ansök nu

Lärare i matematik och NO-ämnen till Odenskolan 7-9

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Jan 10
Har du ett genuint intresse för undervisning och skolutveckling? Odenskolan behöver dig som är utbildad lärare i matematik och NO-ämnen.

Om tjänsten
Vi söker en legitimerad lärare för undervisning i matematik, biologi, kemi och fysik för våra elever på högstadiet. Din undervisning utgår från styrdokumentens krav på planering, genomförande, uppföljning och utveckling. Utöver ordinarie undervisning och mentorskap förväntas du, tillsammans med övrig personal fokusera på och bidra till skolutvecklingen genom ett kollegialt lärande. Du har elevfokus och tror på varje elevs vilja och möjlighet att utvecklas och du varierar din undervisning efter elevernas behov. Du kommer att ingå i ett arbetslag där du förväntas bidra till arbetslagets utveckling genom att aktivt delta i konferenser och gruppens kompetensutveckling. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• planera, genomföra och följa upp din undervisning
• använda metoder och arbetssätt som leder till elevers utveckling och bästa möjliga måluppfyllelse
• utöva mentorskap/utföra klassföreståndaruppgifter
• stödja elevers sociala utveckling
• skapa god miljö för lärande

Kompetenskrav

• lärarlegitimation med behörighet att undervisa i matematik, biologi, kemi och fysik för årskurs 7-9, alternativt behörighetsgivande examen som berättigar till lärarlegitimation

Som lärare är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga där du lyssnar och kommunicerar samt bidrar till en lugn och trygg skolmiljö. Vi lägger också vikt vid att du skapar relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du ska även ha kunskap om barns utveckling och lärande samt förmåga att anpassa undervisningen utifrån gruppen och enskilda elevers behov och förutsättningar. Vidare är du en pedagogisk ledare i klassrummet och genom ditt engagemang bidra till elevens kunskapsmässiga och sociala utveckling.  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande

• erfarenhet av arbete som lärare
• kunskap om språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 9 januari eller enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen
Odenskolan är en F-9 skola som ligger i Odensbacken. På skolan studerar idag cirka 300 elever, från förskoleklass till och med skolår 9. Odensbacken ligger ca 2,5 mil från Örebro med goda bussförbindelser.

Du kan läsa mer om vår skola på: orebro.se/odenskolan

Läs mer om hur det är att jobba som grundskollärare i Örebro kommun på orebro.se/jobb/grundskollarare!

Övrig information
Lärarlegitimation med angiven behörighet ska bifogas i ansökan, alternativt behörighetsgivande examensbevis som berättigar till legitimation.

Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Förlängd annonsering!

Sista ansökningsdag är 24 januari. Urval och intervjuer sker löpande. 

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Undersköterska dag/kväll till Berggårdens vård- och omsorgsboende

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jan 10
Vi söker dig vars hjärta slår för vård och omsorg! På Berggården är fokus att ta tillvara individens egen förmåga och resurser vägledande för vården och omsorgen. Vill du ha kul på jobbet och känna att du gör skillnad, då har vi jobbet för dig!

Om tjänsten
Vi söker nu en undersköterska till demensavdelning på vård- och omsorgsboendet Berggården. Som undersköterska här kommer du att samarbeta med hyresgästerna i det dagliga livet med fokus på att ta tillvara individens egna förmågor och resurser, och det görs med ett rehabiliterande förhållningssätt i grunden. Här arbetar undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och enhetschef i team tillsammans med våra hyresgäster för att säkerställa deras välmående. All personal tar även ett gemensamt ansvar för att arbetet håller god kvalitet och att vi följer de riktlinjer och beslut som följer med uppdraget. Som medarbetare förväntas du aktivt delta och bidra i vårt kontinuerliga utvecklingsarbete med förbättringar för att skapa en hållbar vård och omsorg för framtiden och för att ge de boende en meningsfull vardag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• ge service och personlig omvårdnad utifrån hyresgästernas individuella behov
• skapa förtroendefulla relationer med hyresgästen och anhöriga och som kontaktperson ansvara för den individuella vård- och omsorgsprocessen
• arbeta utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt
• samverka med undersköterskor, arbetsterapeut och sjuksköterska utifrån hyresgästens behov
• vara delaktig i att driva en ständig förbättring och utveckling av vår verksamhet
• använda de digitala verksamhetssystem som verksamheten kräver och dokumenterar i enlighet med lagar, riktlinjer och rutiner

Kompetenskrav

• vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som ger undersköterskekompetens

Som undersköterska har du ett starkt engagemang för människor och en positiv grundsyn. Du är trygg, förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen och visar omtanke mot?våra hyresgäster. Att vara professionell i din yrkesroll och ansvarstagande gentemot dina arbetsuppgifter ser du som en självklarhet. Du är bra på att kommunicera och arbeta med andra och ger alltid ett gott bemötande. Dessutom har du lätt att anpassa dig efter ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Vidare behärskar du det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med hyresgäster och övrig personal, samt dokumentera det som verksamheten kräver. Då arbetet innefattar digital dokumentation i verksamhetssystem krävs god datorvana. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande

• erfarenhet av arbete inom vård och omsorg
• erfarenhet av att arbeta med demensvård
• erfarenhet av att arbeta i verksamhets- och dokumentationssystem

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Arbetstiden: schemalagd dag/kväll och varannan helg.

Om arbetsplatsen
 Berggården är ett vård- och omsorgsboende beläget på norr i Örebro och som har plats för 36 hyresgäster. Här finns omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, arbetsterapeut, administratör och enhetschef som alla arbetar tillsammans i team, med den boende i centrum. Boendet är under nystart och du som söker får därför en ypperlig möjlighet att vara delaktig i att bygga upp en verksamhet med rutiner och strukturer som säkerställer hög kvalitet och trygghet för hyresgästerna. 

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Innan du erbjuds en anställning inom vård- och omsorgsarbete behöver du visa upp registerutdrag ur belastningsregistret.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 23 januari.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Tvåspråkig boendestödjare till Änggatan 34

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Jan 10
Vi söker nu en engagerad och tvåspråkig boendestödjare som vill vara med och stödja våra servicemottagare i vardagen på ett strukturerat och målinriktat sätt. Drivs du av att utveckla dig själv och stötta andra i sin utveckling? Sök till vårt team! 

Om tjänsten
På Änggatan 34 bor våra servicemottagare i egna lägenheter med gemensamma utrymmen så som kök och tv-rum. Som boendestödjare stöttar du servicemottagarna i deras dagliga aktiviteter och hjälper dem vid behov. Du förväntas att vara engagerad i det dagliga arbetet och deltar aktivt under planeringen och utförandet av aktiviteter. Vi vill att våra boendestödjare har ett engagemang och ser möjligheter att hitta de arbetsmetoder som alltid ger servicemottagarna stöd med god kvalité. För att tillgodose goda levnadsvillkor arbetar vi med tydliggörande pedagogik enligt VISA (visuellt, individuellt, strukturerat arbetssätt) och vi arbetar på ett strukturerat sätt inom ramen för LSS och HSL. Vi arbetar nära och stöttar servicemottagare rehabiliterande och hälsofrämjande. Hos oss har vi både servicemottagare med hörselnedsättning och servicemottagare som är hörande. Därav använder vi talad svenska och svenskt teckenspråk i arbetet. Arbetsuppgifterna inbegriper även telefonkontakt med andra aktörer i servicemottagarnas vardag. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• delta, närvara och stödja servicemottagarna i hemmets alla göromål samt inom- och utomhusaktiviteter
• utföra omvårdnadsuppgifter och utifrån delegation viss medicinhantering
• utföra serviceuppgifter som matlagning, städning, tvätt, inköp m.m.
• planera och utveckla arbetet självständigt men även tillsammans med övriga i personalgruppen
• upprätta och följa upp målplaner
• åta sig fadderuppdrag och ombudsuppdrag/ansvarsområden
• arbeta med tydliggörande pedagogik enligt VISA
• telefonkontakt med aktörer i servicemottagarens nätverk såsom vårdnadshavare, anhöriga, vården m.fl.
• dokumentera regelbundet i verksamhetens dokumentationssystem samt ta del av befintlig dokumentation

Kompetenskrav

• omvårdnadsutbildning på gymnasienivå, alternativt Barn- och fritidsprogrammet med inriktning mot funktionsnedsättning eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer lämplig
• behärskar svenskt teckenspråk och svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med servicemottagare, övrig personal och anhöriga på både teckenspråk och talad svenska
• dokumenterad erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning


För att passa som boendestödjare hos oss vill vi att du är trygg och stabil som person, du har en positiv människosyn med stor respekt för varje människas individuella behov samt förmåga att möta servicemottagarna på ett professionellt sätt genom att vara lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har ett intresse, en vilja och förmåga att hjälpa andra och du anstränger dig för att leverera lösningar. Du samarbetar bra med andra människor och relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare är du som person trygg och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter samt kan kommunicera på ett tydligt sätt. Du tar ansvar för din uppgift och kan själv strukturera ditt arbetssätt samt att du är initiativtagande och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. 

För att du ska vara tvåspråkig krävs att du kan använda svenska språket och svenskt teckenspråk separat i skilda situationer, att du kan växla mellan språken i ett gemensamt sammanhang och att du har en känsla för när det ena respektive det andra språket bör användas. Du har god datavana då arbetet innefattar social dokumentation och kan skriftligt dokumentera det som verksamheten kräver.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

• erfarenhet av lågaffektivt bemötande
• erfarenhet av utmanande beteende
• erfarenhet av att arbeta med tydliggörande pedagogik, VISA eller likande
• erfarenhet av social dokumentation
• erfarenhet av verksamhetssystemet Treserva eller liknande
• kunna cykla

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse 

Antal tjänster: 1

Arbetstiden: schemalagd dag, kväll, helg, sovande jour

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Om arbetsplatsen
Änggatan 34 är en del av Socialförvaltningen i Örebro kommun som ger stöd och service till personer med fysiska och psykiska funktionsnedsättningar enligt lagen om stöd och service (LSS) och Socialtjänstlagen (SoL). Verksamheten är centralt belägen i de södra delarna stan, med ett stenkast från närmsta busshållplats och cirka tio minuters promenad till Örebro city. Vi som arbetar här är ett team av fem boendestödjare och stödpedagog som aktivt arbetar för att ge våra servicemottagare bästa möjliga stöd. Som team värnar vi- och har stor omtanke om både servicemottagarna och varandra. Hos oss får du möjligheten att ta ansvar, växa och utvecklas i rollen som boendestödjare och vi ser framemot en ny person i teamet som är med på vår fortsätta väg framåt. 

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Innan du erbjuds en anställning inom arbete med personer med funktionsnedsättningar behöver du visa upp registerutdrag ur belastningsregistret.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 23 januari.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. 

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Undersköterska natt till Berggårdens vård- och omsorgsboende

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jan 10
Vi söker dig vars hjärta slår för vård och omsorg! På Berggården är fokus att ta tillvara individens egna förmåga och resurser vägledande för vården och omsorgen. Vill du ha kul på jobbet och känna att du gör skillnad, då har vi jobbet för dig!

Om tjänsten
Vi söker nu en undersköterska till natten på vård- och omsorgsboendet Berggården. Som undersköterska här kommer du att samarbeta med hyresgästerna i det dagliga livet med fokus på att ta tillvara individens egna förmågor och resurser, och det görs med ett rehabiliterande förhållningssätt i grunden. Här arbetar undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och enhetschef i team tillsammans med våra hyresgäster för att säkerställa deras välmående. All personal tar även ett gemensamt ansvar för att arbetet håller god kvalitet och att vi följer de riktlinjer och beslut som följer med uppdraget. Som medarbetare förväntas du aktivt delta och bidra i vårt kontinuerliga utvecklingsarbete med förbättringar för att skapa en hållbar vård och omsorg för framtiden och för att ge de boende en meningsfull vardag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• ge service och personlig omvårdnad utifrån hyresgästernas individuella behov
• skapa förtroendefulla relationer med hyresgästen och anhöriga och ansvara för den individuella vård- och omsorgsprocessen
• arbeta utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt
• samverka med undersköterskor, arbetsterapeut och sjuksköterska utifrån hyresgästens behov
• vara delaktig i att driva en ständig förbättring och utveckling av vår verksamhet
• använda de digitala verksamhetssystem som verksamheten kräver och dokumenterar i enlighet med lagar, riktlinjer och rutiner

Kompetenskrav

• vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som ger undersköterskekompetens
• erfarenhet av arbete inom vård och omsorg 

Som undersköterska har du ett starkt engagemang för människor och en positiv grundsyn. Du är trygg, förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen och visar omtanke mot?våra hyresgäster. Att vara professionell i din yrkesroll och ansvarstagande gentemot dina arbetsuppgifter ser du som en självklarhet. Du är bra på att kommunicera och arbeta med andra och ger alltid ett gott bemötande. Dessutom har du lätt att anpassa dig efter ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Vidare behärskar du det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med hyresgäster och övrig personal, samt dokumentera det som verksamheten kräver. Då arbetet innefattar digital dokumentation i verksamhetssystem krävs god datorvana. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande

• erfarenhet av att arbeta natt inom vård- och omsorg
• erfarenhet av att arbeta med demensvård
• erfarenhet av att arbeta i verksamhets- och dokumentationssystem

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Arbetstiden: natt, varannan helg

Om arbetsplatsen
 Berggården är ett vård- och omsorgsboende beläget på norr i Örebro och som har plats för 36 hyresgäster. Här finns omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, arbetsterapeut, administratör och enhetschef som alla arbetar tillsammans i team, med den boende i centrum. Boendet är under nystart och du som söker får därför en ypperlig möjlighet att vara delaktig i att bygga upp en verksamhet med rutiner och strukturer som säkerställer hög kvalitet och trygghet för hyresgästerna. 

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Innan du erbjuds en anställning inom vård- och omsorgsarbete behöver du visa upp registerutdrag ur belastningsregistret.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 23 januari.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Är du vår nya elektronikmontör?

Montör, el- och teleutrustning
Läs mer Jan 10
Till ett välkänt företag i Örebro söker vi nu en elektronikmontör! 

Beskrivning: 
Vår kund söker nu dig som har en bakgrund av liknande arbete och vill utveckla dina kunskaper. 
Företaget är väletablerat och har lång historik i branschen. Man söker nu en långsiktig förstärkning som kan hjälpa dem i deras tillväxt! Första sex månaderna är du anställd av OnePartnerGroup, därefter möjlighet till anställning direkt hos kund. 
För att trivas på denna arbetsplats bör du trivas med att ta ett stort ansvar på jobbet, vara tekniskt intresserad och ständigt vilja utvecklas i din roll som elektronikmontör. 
Vi beräknar en snabb tillsättning av tjänsten, välkommen med din ansökan redan idag!

Kvalifikationer:
- Du har tidigare arbetat med mekaniskt montage, el-montage, industri-el eller liknande.
- Ritningsläsning bör ha ingått i dina tidigare arbetsuppgifter och du är tekniskt intresserad.
- Har en utbildning inom el- eller teknikområdet och är intresserad av att arbeta praktiskt i en monteringsverkstad.
- Som person vill vi att du är ansvarstagande och flexibel.
- Du skall tycka om att arbeta i grupp såväl som självständigt.
- Mycket goda kunskaper i det svenska språket i både skrift och tal. 

Anställningsform:
Visstid. 

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid:
Dagtid 

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. 
Vi tar enbart emot ansökningar via annonsen. 
Genom att söka den här tjänsten ger du ditt samtycke till att vi begär in utdrag ur belastningsregistret.

OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också

Att arbeta som konsult hos oss
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under tryggaförhållanden

Ansök nu

Vi söker Arbetsförmedlare till lokal arbetsmarkandsenheten i Örebro

Arbetsförmedlare
Läs mer Jan 10
Välkommen till jobbet som får Sverige i arbete! Här arbetar du på regeringens uppdrag för en arbetsmarknad som hjälper människor framåt. Vi frigör möjligheter så att arbetssökande hittar sysselsättning och arbetsgivare sin nästa medarbetare. För att nå målet behöver vi samarbeta, i myndigheten men också med olika externa aktörer i hela landet. Tillsammans driver vi förändring, utvecklar nya arbetssätt och skapar lösningar som gör att Sverige kan fortsätta framåt. Tillsammans får vi Sverige i arbete! Vill du bli en av oss?
Beskrivning av tjänsten
I dina arbetsuppgifter ingår att ge fördjupat stöd till arbetssökande och arbetsgivare.

Fokus ligger på att minska långtidsarbetslösheten genom att göra planeringar och överenskommelser för att gå vidare till arbete eller studier. Även beslutsfattande och administration är en stor del av arbetet, likväl att svara på frågor om det som rör arbetsmarknaden och att söka arbete.

I din roll som arbetsförmedlare och statstjänsteman arbetar du hela tiden utifrån uppdrag som snabbt kan förändras och utvecklas. Det är därför viktigt att du ser förändringar och nya förutsättningar som en möjlighet och vill ta en aktiv roll i verksamhetens utveckling. Den miljö du arbetar i är kundintensiv och ställer höga krav på service, tydlighet och förmåga att strukturera och prioritera. Arbetet kräver att du arbetar proaktivt och tar egna initiativ utifrån givna ramar och regelverk. Att tolka och tillämpa regelverket samt informera om och följa upp på ett rättssäkert sätt är andra viktiga delar av arbetet. 

Du ställer dig bakom och arbetar utifrån Arbetsförmedlingens gemensamma värdegrund, värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Som person trivs du med att entusiasmera andra och visa på möjligheter med digitala lösningar. Du tycker om att ha många kontaktytor, att jobba i team och att dela med dig av din kunskap till andra.

Grundläggande krav för tjänsten
• Högskoleutbildning om lägst 180 hp/120 p alternativt är du/har du varit anställd som
arbetsförmedlare på Arbetsförmedlingen samt bedöms ha goda förutsättningar att leva upp till dagens krav på arbetsförmedlare (bifoga intyg vid ansökan)
• Minst 2 års sammanlagd arbetslivserfarenhet på minst 50 procent (bifoga intyg vid ansökan)
• Goda kunskaper att kommunicera på svenska i tal och skrift samt god läsförståelse
• B-körkort

Övriga meriter för tjänsten
• Erfarenhet av myndighetsutövning

Vi söker dig som är bra på att lyssna och prata med människor, ge god service och se möjligheter. Du kommer att tillämpa vårt regelverk vilket kräver att du snabbt kan ta till dig och förklara stora textmängder. Du är kommunikativ såväl muntligt som skriftligt och kan anpassa ditt språk till situation och kanal. Du arbetar utifrån vår värdegrund och har ett respektfullt och positivt bemötande. Du jobbar effektivt i system och är bra på att fatta beslut. Arbetet är kundintensivt, dynamiskt och kräver hög grad av flexibilitet. Du behöver därför vara effektiv, produktiv och kunna leverera enligt uppsatta mål och processer.

Utöver dessa kvalifikationer har du personlig förmåga och fallenhet att arbeta i enlighet med Arbetsförmedlingens medarbetarskap och chefskap:

Medarbetare på Arbetsförmedlingen:

- Tar ansvar för sina arbetsprestationer och sitt bidrag till helheten
- Anpassar sig till förändring och oförutsedda händelser
- Tar initiativ till utveckling och bidrar till förbättring

Vårt erbjudande
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med sex månaders provanställning. Placeringsorten är Örebro, Lindesberg eller Hallsberg.

I denna tjänst erbjuder vi möjlighet att arbeta på distans upp till 49 procent på årsbasis. 

Vi erbjuder förmånliga semesteravtal, möjlighet till flextid, friskvård på arbetstid samt friskvårdsbidrag. Vår arbetsplats består av över 11 000 kompetenta och engagerade medarbetare. Genom att samarbeta och vara öppna för nya perspektiv utvecklas vi som individer och verksamhet. Tillsammans frigör vi möjligheter som får Sverige i arbete.

Läs mer om vår organisation och vårt uppdrag på vår webbplats https://arbetsformedlingen.se/om-oss

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2023-01-24. Du ansöker genom att klicka på knappen ”ansök” Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du söker jobbet, samt betyg/intyg som styrker kraven om utbildning och arbetslivserfarenhet i din ansökan.

På Arbetsförmedlingen tillämpas en evidensbaserad rekryteringsprocess. Du kan läsa mer om vår rekryteringsprocess på vår hemsidahttps://arbetsformedlingen.se/om-oss/jobba-hos-oss

Urvalstest kan förekomma i vår rekryteringsprocess och vi kommer ge dig mer information om processen via e-post efter ansökningstiden gått ut. 

Vi arbetar aktivt för att vara en myndighet fri från diskriminering. Det är viktigt för oss att all kompetens tas tillvara och vi välkomnar alla sökande. Vi ser positivt på om du har kunskaper i något av våra nationella minoritetsspråk.

Ansök nu

Installationselektriker - Örebro

Installationselektriker
Läs mer Jan 10
Till väletablerat installationsföretag söker vi nu dig som är 1-3 års montör och brinner för yrket!
Om tjänsten
Tjänsten innehåller arbetsuppgifter som t ex installation, reparation, underhåll, servicejobb och nyproduktion. Arbetsuppgifterna är omväxlande och varierande.
Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde omgående efter överenskommelse. Tjänsten börjar som en visstidsanställning på heltid med goda möjligheter att du efter en period som anställd via Boost, får erbjudande att gå över till anställning direkt hos kunden.
Om dig
Du är en duktig elektriker med utbildning från elprogrammet eller annan relevant yrkesutbildning, och du har fått ditt certifikat. Det är viktigt att du är självgående i ditt arbete och att du har en vilja att nå uppsatta mål. Som person trivs med att jobba tillsammans med andra och har en bra samarbetsförmåga.
Ansökan
Har du dokumenterad erfarenhet och certifikat är du välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: jobb.stockholm@btp.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: Elektriker - Örebro
Om oss
Boost är ett tjänsteföretag som verkar inom sektorerna fastighetsnät, kommunikation, säkerhetsteknik och elinstallationer. Inom Boost kör vi med schyssta anställningsvillkor och kollektivavtal. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.

Ansök nu

Affärsområdeschef till Nexer

CIO, Chief Information Officer/IT-chef
Läs mer Jan 10
Har du en bakgrund inom försäljning, ledarskap och Tech och söker en ny utvecklande utmaning? Vi söker dig med engagemang och handlingskraft. På Nexer får du en unik möjlighet att sätta din egen prägel genom att bygga upp en ny enhet i Örebro där du kommer att ansvara för att bygga en kundbas, skapa affärer och rekrytera konsulter inom IT och Tech.

Är detta något för dig? Sök redan idag!

Detta är en möjlighet för dig som vill skapa en ny enhet på Nexer för att leverera konsulttjänster till kunder i Örebro-området. Du får tillgång till ett kontaktnätverk med ansvariga för andra enheter på Nexer i Örebro samt närliggande kontor. Kontaktnätverket besitter lång erfarenhet och kunskap inom att utveckla och driva lyckosamma affärsenheter. Nexer är ett entreprenördrivet bolag som ständigt vill hitta de bästa lösningarna för våra kunder och nya affärsmöjligheter för konsulter inom IT och Tech. Nexer är framtidens Techbolag och vår vision ”Promising future” präglar hela vår verksamhet.

Dina ansvarsområden:


• Resultatansvar, försäljningsansvar och personalansvar för enheten i Örebro
• Skapa och implementera processer och rutiner för enheten
• Rekrytering av IT och Tech-konsulter
• Skapa nya affärsmöjligheter och aktivt utveckla enheten

Om rollen

I rollen som affärsområdeschef (Business Unit Manager) på Nexer ansvarar du för att bygga upp enheten och har stor frihet i att sätta din egen prägel på verksamheten inom Nexers ramar. Du arbetar med försäljning och strategisk affärsutveckling av enheten. Ditt fokus ligger på att få enheten att växa enligt uppsatta mål och driva affärer. Du har en rekryteringsorganisation till din hjälp för att hitta de bästa konsulterna inom IT och Tech.

Din bakgrund

För att lyckas i denna roll så har du tidigare erfarenhet av konsultbranschen och/eller stor förståelse för konsultaffären. Vi tror att du har flera års erfarenhet från en ledande roll där du haft både personal-, budget- och säljansvar. Du har en teknisk bakgrund, med fördel inom IT, Embedded programmering, Engineering eller Tech.

Vi söker dig som har:


• 5+ års erfarenhet av en liknande ledarposition
• Relevant IT eller Tech-erfarenhet
• Lokal förankring och nätverk i Örebro med omnejd
• Säljerfarenhet av konsulttjänster
• Akademisk examen eller motsvarande
• Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Som person är du en driven och resultatorienterad lagspelare som har goda meriter som ledare. Du brinner för konsultverksamheten inom IT eller Tech och drivs av att göra affärer. Att träffa nya kunder och skapa goda relationer för att sälja in konsulter är inget främmande för dig. Du har ett genuint intresse för att leda, utveckla och stötta dina medarbetare. Som person tar du ansvar för att folk ska trivas på arbetet och att skapa en miljö som attraherar medarbetare till Nexer.

Placeringsort: Örebro

Start: Enligt överenskommelse

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan här nedan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post, men har du frågor om tjänsten eller Nexer, hör av dig till Ulrika Nord på Ulrika.nord@nexergroup.com. Vi tar löpande emot ansökningar, så vänta inte med att söka!

 


Nexer som arbetsgivare


Jobbar du på Nexer får du en modig och entreprenörsdriven arbetsgivare med internationell närvaro. Vi är stolta över att leda den digitala revolutionen och vara i teknikens framkant, alltid med ett agilt och framåtlutat förhållningssätt. Här får du unika möjligheter att drömma stort, agera smart och utvecklas. Vi är ett familjeägt bolag med långsiktiga strategier, vilket innebär att du är nära de som fattar beslut och kan vara med och påverka. Dessutom erbjuder vi en flexibel arbetspolicy, där det finns möjlighet att arbeta på distans när det passar dig och ditt uppdrag.


Vår kultur

Vår vision är Promising future – det är viktigt för oss att göra skillnad och bidra till en bättre framtid. Vi har ett engagemang för våra kunder och en uppriktig omtanke om varandra. Vi omfamnar mångfald och tror att människor med olika bakgrunder och erfarenheter gör vårt arbete och vårt företag bättre. Vi värdesätter innovation och viljan att utvecklas och ta nästa steg – framåt och uppåt. Dessutom har vi roligt på jobbet!

Ansök nu

Natt till LSS boende straxt utanför Örebro

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Jan 10
Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobb hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Nu söker vi en ny kollega till vår verksamhet på Sandtäppevägen  i Örebro. Som undersköterska/boendestödjare hos oss på Humana kommer du att arbeta på ett boende med 6 klienter med autism, utvecklingsstörning, därav är det meriterande att du har erfarenhet av arbete inom dessa områden tidigare.
På Sandtäppevägen arbetar vi arbetar med kontaktmanskap för varje klient. Detta innebär bland annat att ha nära kontakt med sjukvård, daglig verksamhet, anhöriga och övriga externa kontakter. Som kontaktman är du delaktig i att planera aktiviteter, upprättande och uppdatering av rutiner och genomförandeplan. 
Det dagliga arbetet innefattar att stötta klienterna i att klara sitt vardagliga liv med bland annat personlig hygien, på- och avklädning, måltider, städ och tvätt och att också till viss del följa med klienter på olika aktiviteter och läkarbesök. Du kommer att delta i verksamhetens kvalitetsarbete genom att arbeta aktivt och bidra till lokala rutiner utifrån centralt kvalitetsledningssystem. Du kommer att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter och har tillsammans med dina kollegor helhetsansvaret att planera, fördela och genomföra de dagliga arbetsuppgifterna.
Vi söker nu en ny boendestödjare till vår verksamhet. Som boendestödjare arbetar du med människor som behöver stöd med sin dagliga livsföring.
I rollen arbetar du med att:
- Ge individuellt stöd, omvårdnad och serviceinsatser
- Planerar och genomför aktiviteter med klienten
- Genomför delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter

Du arbetar både självständigt och i nära samarbete med kollegor. 

Vem är du?
- Utbildning som undersköterska eller specialpedagog
- Erfarenhet från liknande verksamhet
- Kunskaper inom lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift då dokumentation är en stor del av arbetet

Som person är du serviceinriktad, uppmärksam och tillmötesgående. Tjänsten som boendestödjare ställer även krav på tålamod, flexibilitet och lyhördhet. Som medarbetare på Humana tar vi ett gemensamt ansvar för vår arbetsmiljö och strävar efter att skapa ett gott klimat på enheten och i arbetsgruppen genom ett respektfullt bemötande. Stor vikt kommer därför att läggas vid personlig lämplighet.
Det är även meriterande om du
-Har erfarenhet av IBIC, rehabiliterandearbetsätt och tydliggörande pedagogik 
-Har erfarenhet av verksamhet som drivs i privat regie  

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: 90%, arbetet är schemalagt natt och varannan helg. Tjänsten är en tillsvidare anställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning 
Lön: Enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal 

Vi erbjuder
Engagerade kollegor som har en god sammanhållning och drivs av viljan att förbättra kvaliteten i vår verksamhet.
Humana har kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag samt en intern lärportal med ett brett utbud av utbildningar.

Vad händer nu?
Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen. Skicka därför gärna din ansökan redan idag! Inför anställning lämnas utdrag ur belastningsregistret. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss.

Om Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag med cirka 17 000 medarbetare som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana är ett tillväxtbolag med fokus på hög kvalitet och nöjda kunder. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2016 och har huvudkontor i Stockholm. Läs mer om hur det att jobba hos oss på Humana HÄR

Ansök nu

Interim Kvalitet & Miljöchef

Kvalitetschef
Läs mer Jan 10
Företagspresentation
Har du gedigen erfarenhet av kvalitets- och miljöfrågor, samt är van att leda och driva förbättringar? Ta nu chansen när Unik Resurs har fått i uppdrag att tillsätta en Kvalitet & Miljöchef till en industrikoncern inom livsmedel. I tjänsten ingår regelbundna resor till våra produktionsanläggningar samt kontor i Örebro, Huddinge, Mantorp och Stockholm. Placering är lämplig vid någon av dessa orter.

Önskad start under februari 2023. Detta uppdrag beräknas till 6 månader.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Interim Kvalitets- och miljöchef har du en nyckelroll i företaget inom flera spännande områden. I denna kombinerade roll får du möjligheten till arbete med en strategisk höjd men även operativt nära verksamheten. Du bidrar till och driver utvecklingen inom kvalitets- och miljöområdet för företaget i Sverige samt leder din funktion och dina medarbetare i det dagliga arbetet. I denna roll kommer du att vara drivande och bidra till Operations framdrift och långsiktiga utveckling.Inom processområdena för kvalitet och miljö driver du arbetet framåt i våra tre anläggningar samt för våra handelsvaror. Ditt uppdrag inom dessa områden är att säkerställa att det finns en process och ett ramverk för styrning, ledning och förbättring.
Rollen innebär också att du och din personal genomför utbildning samt agerar support, expert och coach till hela företaget inom dessa områden. Inom processområde miljö driver du arbetet med vårt miljöledningssystem och säkerställer framdriften.Vidare är en viktig uppgift inom ditt arbete att samordna och implementera centralt ställda krav. Tillsammans med din personal skapar du förutsättningar för organisationen att leva upp till de krav och regler som finns gällande kvalitet-, miljö- och livsmedelssäkerhet.
Kvalitets- och miljöavdelningen arbetar aktivt med effektivisering av processerna genom analys, ständiga förbättringar samt stöd till organisationens förbättringsarbete inom området. Avdelningen för kvalitet och miljö har 5 medarbetare på olika placeringsorter som rapporterar till dig. Du rapporterar till Operations director. Du har stor frihet att utforma och styra funktionens arbete mot uppsatta mål och strategier. Den här tjänsten passar dig som brinner för kvalitets- och miljöarbete, vill ta stort ansvar och ägandeskap, som har kunskap om och är genuint intresserad av livsmedelsprocesser.

Din profil


- Relevant examen från universitet eller högskola. Meriterande med livsmedelsutbildning
- Minst 3 års erfarenhet från kvalitetsarbete och säkerställande av standarder för processer/produkter inom processindustri eller livsmedelsindustri
- Erfarenhet av myndighetskontakter, gärna inom både livsmedelssäkerhet och miljö
- Erfarenhet av att leda förbättringsarbete, meriterande inom kvalitet och miljö
- God kompetens kring certifieringsprocesser och revisionshantering, särskilt meriterande är kompetens om BRC, RSPO och ISO14001
- God kompetens i processutveckling, ständiga förbättringar och avvikelsehantering
- Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då kommunikationen sker på båda språken
- Goda färdigheter i IT-system (ERP, Officepaketet, etc.)

Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete inom livsmedelsindustrin, samt ledarskapserfarenhet.

Ansök redan idag!
Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam;

Cecilia Alegria Furberg och nås på 0739252586 eller på cecilia.alegria-furberg@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs
Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!

Ansök nu

HR-generalist med rekryteringsintresse

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jan 10
Vi vill att du ska komma fram säkert
Saferoad är en ledande tillverkare och distributör av trafiksäkerhetsprodukter i Sverige. Vi vill att du ska komma fram säkert, oavsett om du kör bil, cyklar eller går och strävar därför efter att göra livet på vägen säkrare. Med ett brett utbud av produkter och tjänster erbjuder vi expertis inom en rad områden.
Vi gör livet på vägen säkrare!
Saferoad har både utvecklat verksamheten och tagit marknadsandelar. En spännande resa väntar. Drivs du av att få arbeta i ett dynamiskt företag, i en roll där du får bidra med ditt driv och engagemang? Är du en personalvetare som har intresse för rekrytering och vill vara med och utforma en ny roll hos oss? Då kan detta vara jobbet för dig! Välkommen på en spännande utvecklingsresa!
Här bli du en del av ett prestigelöst team där vi jobbar nära varandra, har kul på jobbet och utvecklas tillsammans. Vi strävar efter ständiga förbättringar och effektiviseringar. Tillsammans med HR-teamet kommer du vara med och stötta chefer, samt hjälpa till med en del övergripande HR-arbete.
Vår verksamhet är säsongsbetonad, vilket innebär att du i rollen som rekryterare kommer att hjälpa verksamhetens chefer med rekryteringar inför och under högsäsong. Under lågsäsong finns det möjlighet att utveckla och utforma denna roll efter behov, men i stort kommer du arbeta mer generellt med HR-arbete och stötta där det behövs.
De huvudsakliga arbetsuppgifterna för denna roll kommer att vara att arbeta med samtliga delar gällande rekryteringen, så som annonsering, urvalsarbete, intervjuer, referenstagning, samt administrativa delar som berör rekryteringsarbetet. I rollen som rekryterare kommer du även vara involverad i de anställdas on- och offboarding.
Rekryteringsarbetet kommer att ske över hela landet vilket innebär många övernattningar.
Vem är du?
Som person bör du vara nyfiken, kommunikativ och kunna ta egna initiativ. Du har en god förmåga att prioritera och växla mellan arbetsuppgifter beroende på vad som är mest akut. Du är energisk och trivs bäst i en händelserik miljö med eget ansvar och många sociala kontakter.
Du har:
-Högskoleexamen på 180p inom personal-/beteendevetenskap eller annan motsvarande examen.
-Mycket goda kunskaper i svenska språket, såväl skriftligt som muntligt
- Mycket duktig på Office-paketet
Det är meriterande om du har:
-Erfarenhet av HR-arbete
-Erfarenhet av rekryteringsarbete
-Erfarenhet av massrekrytering, dvs. många rekryteringar på kort tid
-Erfarenhet av arbete som stödfunktion mot chefer


Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Vi vill ha din ansökan senast den 31 januari. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vikarie till Servicecenter med inriktning mot första linjens support

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jan 10
Är du en person som vill leverera fantastisk kundservice och arbeta i team, då är vi kanske rätt plats för dig!
Servicecenter är en avdelning inom Område Shared Service Center. I Servicecenter tar vi emot felanmälningar, beställningar samt ger support och förmedlar ärenden inom IT, vård- och administrativa system, fastighetsfrågor, telefoni, städ och transport. Till oss kommer också alla medarbetare och kommunanställda för att få sitt eTjänstekort utfärdat.
Avdelningen består av gruppen Första linjen och eTjänstekort, IT- och telefonisupport samt Systemsupport. Som medarbetare i gruppen Första linjen och eTjänstekort kommer du ha en viktig roll i mötet med våra kunder via telefon. Gemensamt för oss är vår mycket höga serviceanda. Ett gott bemötande och en bred kunskap om Region Örebro län som helhet kännetecknar vårt glada gäng. Mer information om Servicecenter finns på Region Örebro läns webbplats.

Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och yrken inom områden som administration, fastigheter, IT, medicinsk teknik, kundtjänst, kost, städ, transport och logistik. Regionservice präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Våra 850 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Vikarie till Servicecenter med inriktning mot första linjens support

Arbetsuppgifter

Hos oss kommer du att arbeta i teamet första linjen och tillsammans med dina kollegor ser du till att funktionen fungerar på ett optimalt sätt. Det innebär att du kommer att arbeta såväl individuellt som i grupp. Arbetet innebär i första hand att hjälpa våra kunder via telefon, mail och självservice.
I ditt arbete kommer bland annat följande att ingå:
Ta emot felanmälningar, beställningar och förfrågningar rörande alla typer av ärenden som Servicecentret hanterar
Analysera de frågeställningar som inkommer, lösa dem alternativt eskalera vidare till andra linjens support, eller till annan utförande enhet.
Samarbeta med dina kollegor för att lösa inkomna ärenden. Dokumentera och följa upp och återkoppla.
Tillsammans med övriga medarbetare, gruppchefer samt avdelningschef arbeta med att ständigt utveckla och förbättra verksamheten.


Övrig information

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har som lägst gymnasial utbildning, och minst ett års arbetslivserfarenhet från kundservice eller supportverksamhet. Du uttrycker dig väl i svenska, både i tal och skrift.
Som person har du en stor drivkraft, ett lösningsorienterat fokus, vilja att utvecklas och som har en stark känsla för service. Du trivs med att ha kundkontakt och att arbeta i ett högt tempo.
Samtliga medarbetare i Servicecenter deltar i ett fortlöpande coaching-program som sker både i grupp och individuellt.
Vi är övertygade om att mångfald i alla avseenden berikar verksamheten. Du har stor respekt för andra människor och vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga erfarenheter och egenskaper.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Kristian Landmark, Gruppchef 019-6026017
Fackliga företrädare:
Vision Isabell Karlsson 019-602 27 57

Ansök nu

Sjuksköterska till Beroendecentrums vårdavdelning USÖ

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 10
Då ett par av våra sjuksköterskor bestämt sig för att bli specialistsjuksköterskor inom psykiatrin och därmed kommer att studera på 50 % behöver vi förstärkning. Vi söker därför ny kollega till dag/kväll tjänst. Är du intresserad så tveka inte att söka.
Beroendecentrums vårdavdelning är en akutvårdsavdelning med intag dygnet runt. Till oss kommer patienter akut via vår psykiatriska jourmottagning, planerat på remiss från övrig sjukvård eller socialtjänst, men även som egensökande till vår Tillnyktringsenhet (TNE). Hos oss får du ett omväxlande arbete och den ena dagen är inte den andra lik.
Vårt uppdrag är att ge våra patienter abstinensbehandling vid avgiftning från alkohol eller andra droger. Vi hjälper även till med nedtrappning/utsättning av beroendeframkallande läkemedel utskrivet på recept. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter är insättning och dosjusteringar av olika läkemedel. Avdelningen har 16 vårdplatser, därutöver tillkommer 2 BIVA-platser, beroendecentrums intensivvårdsplatser och 5 tillnyktringsplatser. Patienterna vårdas under HSL, LPT eller LVM. Ytterligare ett viktigt uppdrag som tillhör vår verksamhet är samarbetet med polis gällande SMADIT (Samverkan Mot Alkohol och Droger i Trafiken). Polisen har egna lokaler i anslutning till vårdavdelningen dit de för personer som ertappats av polis för exempelvis rattfylleri, drograttfylleri, ringa narkotikabrott eller dopningsbrott. Din roll som sjuksköterska är att sköta blodprovstagningen åt polisen, och någon av dina skötarkollegor ansvarar för att erbjuda ett motiverande samtal i syfte att få personen att ta emot hjälp för sitt substansmissbruk/beroende.
Beroendecentrums vårdavdelning driver även sprutbytesmottagningen tillsammans med infektionskliniken, genom att vi bistår med bemanningen med en ssk 2 dagar per vecka.

Beroendecentrum är en del av verksamhetsområde specialistpsykiatrin. Inom beroendecentrum utreder och behandlar vi personer med beroendeproblematik och samtidig psykisk ohälsa. Verksamheten omfattas av både öppen- och slutenvård med olika inriktningar som till exempel mottagningar för LARObehandling, kvinnor med alkoholmissbruk, läkemedelsberoende, neuropsykiatri, spelberoende samt Maria ungdom. I samarbete med andra samhällsaktörer finns en enhet för samverkan mot alkohol och droger i trafiken (SMADIT). En vårdavdelning med anpassade vårdplatser för psykiatrisk intensivvård samt en tillnyktringsenhet hör också till verksamheten.
Tillsammans är vi runt 150 medarbetare som arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan och anpassar vårdinsatserna till patientens behov och förutsättningar. Vi jobbar för att främja närståendes delaktighet i vården.
Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fyra verksamhetsområden alla med stort fokus på etik, samverkan och utveckling samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Sjuksköterska till Beroendecentrums vårdavdelning USÖ

Arbetsuppgifter

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter med bland annat läkemedelshantering, provtagning, abstinensbedömningar, dokumentation, omvårdnadsansvar och arbetsledning.

Övrig information

Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och belastningsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.
Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Du gillar att ha många bollar i luften, klarar visst mått av stress men också att det blir lugnt ibland. Du är medveten om att beroende är en sjukdom och att förändringsprocessen kan ta tid men att det "plötsligt kan hända". Erfarenhet av beroendevård och/eller psykiatri är meriterande men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökan

Urval och intervjuer sker fortlöpande.
Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Enterprise Architect - Information

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Jan 10
Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With
cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction
equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm,
Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries.
Learn more at www.epirocgroup.com.

Epiroc is currently seeking a driven Enterprise Architect - Information with a can-do attitude to be part of the Enterprise Architecture team. Do you have solid experience from this area? Then don’t hesitate to apply!

Your mission
As Enterprise Architect your mission will be:
* Lead the global development of the requirements, principles and models for the future-state enterprise information architecture, as well as the documentation of the current-state information architecture.
* Identify the gaps between the future-state and current-state information architecture and work with other enterprise architects to develop roadmaps for moving toward the future state.
* Create and maintain IT strategies, based on business strategies within the organization’s goals and objectives.
* Translate IT strategies into execution and evaluate and support solutions in line with the Epiroc IT target architecture.

Furthermore, you will collaborate with business and technology subject experts to transform business requirements into technological solutions. You will have the opportunity to review new IT solutions and projects to ensure they are compliant with Epiroc enterprise architecture principles, policies and guidelines. Monitor and analyze industry, technology and market trends to determine their potential impact for the organization will also be part of the work. You will build and maintain a holistic view of the organization’s strategy, capability, information and technology assets.

Your profile
To be able to contribute in the best way in this role you need a bachelor’s degree in Computer Science, Information Systems, Engineering or related field and have 10+ years in-depth experience in designing and implementing information solutions. It is important that you have a positive and open attitude with excellent communication skills. As a person you are organized, independent and your work is influenced by structure. We believe you are customer-oriented and service minded.
Experience in enterprise information architecture development is required. You should have a good understanding of information architecture frameworks, information models and trends. Additionally, you have knowledge of processes from several functional areas within a company.
Three to five years' experience as a data analyst is highly desirable. Hands-on experience implementing MDM, ML, BI or data warehouse solutions is preferred.
Since our corporate language is English it is required that your English skills (verbal and written) are fluent.

Location and travel
This position can be located in one of Epiroc IT Hub Locations: Perth (Australia), Prague (Czech Republic), Santiago (Chile), Nanjing (China), Bangalore (India), Boksburg (South Africa) Örebro or Stockholm (Sweden) or Garland (USA).
In case a candidate from a different country applies and is successful, international assignment terms and conditions may apply.

Life at Epiroc
By joining our team, you can expect an atmosphere of creativity, innovation, and workplace diversity. You will be a part of a group of skilled and helpful colleagues who live by our core values: Collaboration, Commitment, and Innovation. We work in a global environment with over 113 different nationalities! 
In addition to the fact that we have a culture that is characterized by development combined with having a good balance between work and leisure, there are some things that makes us a little extra proud to work at Epiroc:  

* Global career opportunities
* Epiroc University, for your own competence development
* Community involvement
* Benefits package, which amongst other things include flexible working hours and bonus.


A hybrid workplace
Life at Epiroc can include the possibility for a hybrid workplace. It is a way of working that offers flexibility and participation allowing for a better balance between work and private life, which also promotes well-being. The hybrid workplace is an opportunity if work allows, based on your role, responsibilities, and individual conditions.

Application and contact information
In this recruitment process, we review applications continuously. Welcome with your application as soon as possible by creating an account in our recruitment system. Last day to apply for this position is 2023-02-05.
For questions about the position please contact hiring manager: Andreas Bülow, Enterprise Architecture & IT PMO Manager, andreas.bulow@epiroc.com
For questions about the recruitment process or application please contact: Recruitment specialist Nesrin Kaddoura, Nesrin.kaddoura@epiroc.com

Ansök nu

Teknikbröderna Marieberg Galleria söker fler medarbetare!

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jan 10
Teknikbröderna Marieberg Galleria söker fler medarbetare!
Vi befinner oss i en expansiv fas och söker tre medarbetare till vår butik i Marieberg Galleria i Örebro!
Teknikbröderna är en lokal återförsäljare som förmedlar mobiltelefoner, surfplattor, datorer, TV-apparater, mobiltillbehör, mobilabonnemang och bredbandsabonnemang.
Butiken har funnits i Marieberg Galleria sen 2009, vi har genom åren kunnat hjälpa tusentals kunder med sin hemelektronik.
Som säljare hos oss kommer du dagligen möta nya och gamla kunder där dina arbetsuppgifter är att förmedla våra tjänster samt produkter vi erbjuder. Du kommer dagligen jobba med drivna, målmedvetna och positiva kollegor som har erfarenhet av försäljning och kundservice.


Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning men det är INGET måste. Med rätt inställning och mentalitet så behöver man ingen erfarenhet.

TJÄNST:
Just nu söker vi både heltid- samt deltidspersonal.


LÖN:
-Attraktiv bonus med garantilön.
-Månadstävlingar.
-Personliga tävlingar.
-Middagar & månadsaktiviteter


PLATS:
Marieberg Galleria, Örebro.


START:
Omgående anställning.


Alla ansökningar sker via mejl. Bifoga CV samt Personligt brev.
Info@teknikbroderna.se

Ansök nu

Behovsanställd bussförare i Örebro

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jan 10
Nu söker vi dig som vill bli vår nya medarbetare. Motiveras du av eget ansvar, problemlösning och att få människor att känna sig trygga? Då är det dig vi söker!

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande jobb där ingen dag är den andra lik. Du blir vårt ansikte utåt så att du tycker om att ha människor omkring dig är en förutsättning för att du ska trivas på jobbet. Att du är lugn och kör våra bussar på ett behagligt sätt likaså. Vi tror att ditt engagemang och välkomnande sätt smittar av sig på både kunder och andra medarbetare.

Som bussförare har du en samhällsviktig funktion. Vi underlättar människors vardag genom att finnas till hands när de t.ex. behöver resa till skola, arbete eller fritidsaktiviteter. För att möta resandebehovet på bästa sätt behöver vår busstrafik vara i gång en stor del av dygnets timmar vilket innebär att du behöver kunna jobba på varierande arbetstider, både vardagar och helger.

Vi har ca 1070 medarbetare och 325 bussar fördelat över 8 olika arbetsplatser. Mångfald är viktigt för oss och i vårt bolag finns medarbetare från jordens alla hörn. Hos oss är alla välkomna, men vi ser gärna fler kvinnliga sökande.

Anställningen börjar med en introduktionsutbildning där du bl.a. lär dig de linjer du kommer att köra men också andra saker du behöver veta för att kunna göra ett bra jobb. På plats på depån finns även våra enhetschefer och trafikledning som kan stötta dig i din vardag som bussförare.

Förutom de personliga egenskaper vi beskrivit är våra förväntningar på dig:
- Att du har körkort med behörighet D och giltigt YKB
- Att du kan jobba varierande arbetstider, både vardagar och helger
- God svenska i tal och skrift

Tidigare erfarenhet av bussföraryrket är meriterande men inget krav.

Om anställningen:
Vi erbjuder dig en behovsanställning på vår depå i Örebro.
Lön enligt kollektivavtal.

Det kommer att starta flera introduktionsutbildningar löpande under våren. Startdatum enligt överenskommelse.

Har vi fångat ditt intresse?
Det hoppas vi! Ansök genom att klicka på Ansök nu-knappen, senast 28 februari 2023
Urval och intervjuer kommer att kunna ske löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så sök redan idag!

Om du har frågor om tjänsten eller Svealandstrafiken är du hjärtligt välkommen att kontakta enhetschef Anneli Eriksson, e-post: anneli.m.eriksson@svealandstrafiken.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av annonser i samband med denna rekrytering.

Ansök nu

Testare till statlig myndighet

IT-strateg
Läs mer Jan 10
Nu söker vi en testare till ett uppdrag på en statlig myndighet i Örebro. Du kommer att arbeta på plats med ett testteam där ni tillsammans arbetar med olika testrelaterade uppgifter i ett av myndighetens projekt.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med testrelaterade uppgifter i myndighetens högst prioriterade projekt, där syftet är att förändra verksamhetsprocesser och utveckling av nya systemlösningar. Målet är att bygga en gemensam IT-systemlösning för myndigheten.

Tillsammans med ett testteam kommer ni arbeta med manuella systemtester, systemintegrationstester och icke-funktionella tester.

Din profil och kvalifikationen
Krav
- Minst 2 års erfarenhet av att skriva testfall utifrån användningsfall, icke funktionella krav och designspecifikationer
- Minst 1 års erfarenhet av att arbeta med utforskande testmetodik
- Minst 1 års erfarenhet av att arbeta med felrapportering och testverktyg
- Erfarenhet av att arbeta med databaser
- Vana att testa distribuerade system som spänner över olika miljöer och med flera integrationer
- Minst 1 års erfarenhet av uppdrag som genomförts med ett agilt arbetssätt
- Minst 1 års erfarenhet av att använda sig av Microsoft Azure DevOps Server (ADS) eller Team Foundation Server (TFS) eller liknande verktyg
- Erfarenhet av att testa backend system
Meriterande:
- Erfarenhet av att arbeta med kontextdriven testmetodik och riskbaserad testning
- Minst 3 års erfarenhet av utveckling inom .NET C# och Git
- Minst en 2-årig utbildning i redovisning
Som person är du lösningsfokuserad, analytisk och känner dig bekväm i din roll som testare. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Enhetschef - Klimat och energi

Sektionschef, offentlig förvaltning
Läs mer Jan 10
På Samhällsavdelningen arbetar vi för länets hållbara utveckling, ur såväl ett socialt som ett miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. Vi arbetar för ett tryggt samhälle, med god beredskap och motståndskraft vid olycka, kris och krig.Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och utveckla vår organisation och tillsammans med medarbetare driva våra uppdrag för hållbar utveckling och klimat- och energiomställning i Örebro län? Nu söker vi en chef till en ny enhet för klimat, energi och tvärsektoriella frågor på Länsstyrelsens Samhällsavdelning som bildas för att samla uppdrag kring tvärsektoriella processer med koppling till agenda 2030, klimat, energi, miljömål och regional tillväxt inom myndigheten.

Enheten ska även ha kapacitet att ta emot nya uppdrag och utveckla särskilda satsningar i den riktningen. Personal-, verksamhets-, budget - och arbetsmiljöansvar för enhetens medarbetare ingår i arbetsuppgifterna. I enheten beräknas 7–10 medarbetare ingå. Enhetschefen rapporterar kontinuerligt till avdelningschefen och ingår i avdelningens ledningsgrupp.

Enhetens uppdrag är att:

- bidra med kunskap om utvecklingen i Örebro län när det gäller hållbarhet, klimat, miljömål och energiarbete till länets aktörer och den egna organisationen, 
- utveckla, samordna och leda interna och externa strategiska projekt och processer inom ansvarsområdet,
- säkerställa att frågorna inom enhetens ansvarsområde får genomslag i hela myndigheten samt i vår samverkan med andra aktörer,
- stödja samhällets aktörer, framför allt kommuner, i klimat- och energiomställning och hållbar utveckling.  

Enhetschefens roll är att:

- leda verksamheten vid enheten mot uppsatta mål,
- skapa förutsättningar för medarbetarnas utveckling och resultat i förhållande till myndighetens vision och verksamhetens mål,
- skapa ett stimulerande och positivt arbetsklimat i verksamheten där medarbetarna ges möjlighet att engagera sig och vara delaktiga och på så vis skapa en sammanhållen och väl fungerande medarbetargrupp, 
- skapa, upprätthålla och vidareutveckla intern samverkan inom Länsstyrelsen utifrån enhetens tvärsektoriella uppdrag och behov av att integrera frågorna i andra verksamheter i organisationen, 
- utveckla enhetens processer samt arbets- och förhållningssätt utifrån Länsstyrelsens övergripande strategi, 
- representera Länsstyrelsen i nationella nätverk samt skapa, upprätthålla och vidareutveckla regionala nätverk och samverkan med andra aktörer,  
- ansvara för budget, verksamhetsplanering och uppföljning av enhetens verksamheter avseende måluppfyllelse, produktivitet, och kvalitet, 
- aktivt arbeta strategiskt med omvärldsbevakning och framtidsbedömning.  

Eftersom enheten är nyinrättad så kommer enhetschefsuppdraget vara präglat av att etablera och utveckla verksamheten inledningsvis. Såväl utveckling som genomförande av verksamheten bygger på en god samverkan internt och externt vilket är ett viktigt mål för enhetschefen att etablera och säkra. 

Kvalifikationer

Du har:

- akademisk examen, gärna med inriktning mot klimatfrågor, energisystem, hållbar utveckling eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig,
- erfarenhet av chefs- eller ledarskap, gärna från offentlig förvaltning, 
- erfarenhet av utvecklingsarbete,
- vana att leda och driva projekt och processer i samverkan,
- god analytisk, pedagogisk och kommunikativ förmåga, 
- stort samhällsintresse,
- goda kunskaper i Office-paketet.

Erfarenhet av att ha deltagit i uppbyggnad och utveckling av ny verksamhet är meriterande. Det är även meriterande med utbildning i ledarskap och arbetsmiljö liksom erfarenhet av verksamhet inom enhetens ansvarsområde. 

Genom ett närvarande ledarskap stödjer, utvecklar och engagerar du enhetens medarbetare. Som person är du driven med ett utvecklings- och målinriktat fokus. Du tänker strategiskt, har god förmåga till att se helheten och gör avvägda bedömningar utifrån ett långsiktigt, vidare perspektiv. Du har god analytisk förmåga och tar dig gärna an komplexa problem på ett lösningsorienterat sätt. Engagemang och delaktighet ser du som självklarheter och du har en förmåga att skapa goda relationer och bidra till att skapa samarbeten både internt och externt. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, är van att tala inför andra (vi ser gärna att du har erfarenhet av att möta media) och kan på ett pedagogiskt vis anpassa budskap efter mottagare. Du är trygg som person med god självinsikt. Du har intresse för ekonomi, planering och uppföljning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du arbetar enligt vår vision och den statliga värdegrunden.

Anställning
Anställningen är en tillsvidareanställning med ett tidsbegränsat förordnande som enhetschef om fyra år med möjlighet till förlängning. Provanställning kan komma att tillämpas. 

Anställningen är säkerhetsklassad och säkerhetsprövning kommer att göras enligt Säkerhetsskyddslag (2018:585). Resor förekommer relativt ofta i tjänsten.  

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 31 januari 2023.

Vi på Länsstyrelsen i Örebro län erbjuder dig en spännande arbetsplats. Vi kännetecknas av framåtanda, god arbetsmiljö och medarbetare med bred kompetens. Vi har korta beslutsvägar och god ekonomi, och bedriver många verksamhetsöverskridande samarbeten. Som ny medarbetare får du också ungefär 220 härliga kollegor – allt från kunniga experter till ambitiösa generalister – som alla arbetar utifrån våra fyra ledord: samverkande, serviceinriktade, rättssäkra och drivande.Länsstyrelsen i Örebro län företräder regeringen i länet. Vi utför dock många av våra uppdrag i samverkan med kommuner, näringsliv, ideella sektorer och medborgare. Detta utifrån vår vision, som är: ”Tillsammans för ett hållbart och levande Örebro län”.Länsstyrelsen arbetar för att vara en myndighet fri från diskriminering och vill ta tillvara de kvalitéer som mångfald tillför verksamheten.

Ansök nu

Account manager

Account manager
Läs mer Jan 10
Vårt mål är att genom våra produkter, lösningar och koncept bidra till en bra arbetsmiljö, som effektiviserar och förenklar arbetsdagen och stärker varumärket. Vi har ett sortiment som passar väldigt många företag och som ständigt är i utveckling.
Vår filosofi är att genom personliga möten på plats i kundens miljö skapa långsiktiga relationer.
Men ingenting av detta hade varit möjligt om vi inte hade haft framgångsrika säljare. Och nu vill vi bli fler! Vad erbjuder vi då?
Fritt jobb där du tar ansvar och förtjänar frihet.
Fast lön med bra provisioner och höga bonusar
Fantastiska möjligheter att göra karriär inom försäljning
Säljutbildning i toppklass
Personliga utveckling med daglig coaching
Säljtävlingar med spännande priser
Grymma kollegor i hela landet
Roliga konferenser
Hälsoprofil med fokus på ditt välmående

Och vad förväntar vi oss av dig?
Självständig person med ett högt driv
Stark vilja och motivation att tjäna pengar
Brinnande intresse för att göra affärer
Mycket energi och positiv inställning
Egenskapen att alltid ta ansvar

Du söker tjänsten genom att maila eller/och ringa!
ansokan@timooffice.se
Vill du veta mer om oss? Ring eller klicka in på timooffice.se

Ansök nu

Semestervikarierande löneadministratörer sökes!

Löneadministratör
Läs mer Jan 10
Nu söker vi ett flertal sommarvikarier till Humana Assistans löneavdelning och lönesupport i Örebro. Här arbetar du tillsammans med engagerade kollegor som dagligen ger utomordentlig service till våra kunder, assistenter och samarbetspartners och ser till att våra duktiga medarbetare får rätt lön i rätt tid.

Om tjänsterna

Löneadministratör
Som löneadministratör hos oss är din huvudsakliga arbetsuppgift att administrera löner och omkostnader för personliga assistenter och kunder. I tjänsten ingår daglig kontakt med kunder, personliga assistenter och myndigheter där du hjälper till att svara på frågor om löner, tidrapporter och omkostnader. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är hantering av:
-Tidrapporter
-Löneregistrering
-Traktamentenochutlägg
- Förmånsbeskattning

Lönesupportmedarbetare
Som lönesupportmedarbetare hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara kunders och personliga assistenters främsta kontaktväg i frågor om löner och tidrapportering. Du löser enklare ärenden via telefon eller mejl. Det förekommer också övrigt administrativt arbete

Vem är du?
Vi söker dig som vill arbeta efter våra värdeord engagemang, glädje och ansvaroch som har erfarenhet av att arbeta med administration, service och kundkontakt. Har du tidigare arbetat med lön, administration och har erfarenhet av Agresso är det meriterande. Det är fördelaktigt om du är student på universitet eller högskola, gärna med inriktning ekonomi eller juridik.

Som person är du noggrann, strukturerad, ansvarsfull och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. För att trivas i rollen krävs att du är van att hantera flera saker samtidigt, vilket ställer höga krav på flexibilitet och stresstålighet. Du har telefonvana, erfarenhet av kundkontakter och vana att leverera affärsmässig service på hög nivå. Vi förväntar oss att våra medarbetare vid alla tillfällen ska ge utomordentlig service till våra kunder, assistenter och samarbetspartners. Det innebär även att ge god service till sina kollegor och medvetet arbeta för ett bra klimat.

Att jobba på Humana
Vi erbjuder ett omväxlande sommarjobb på vår löneavdelning där du får vara med och bidra till att vår service är tillfredsställande för våra kunder och medarbetare. Semesterperioden är förlagd under perioden juni-september och tjänsterna kan variera i antal veckor. Det kan finnas möjlighet till fortsatt anställning på timmar eller heltid till hösten.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdeord - engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Sista ansökningsdag för tjänsterna är 28 februari 2023.Vi ser gärna att du söker omgående eftersom vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta semestervikariaten innan sista ansökningsdag.

Under processen kan du som kandidat få genomföra tester och intervjuer.

Sommarvikariaten är heltid, måndag till fredag 08:00-17:00 med möjlighet till flextid. Du jobbar från vårt Örebrokontor.

Vill du veta mer om tjänsterna eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta någon av våra gruppchefer  André Brink eller Carina Henriksson som är kontaktpersoner i denna annons.

Ansök nu

JENSEN grundskola Örebro söker lärare i engelska på deltid

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Jan 10
JENSEN grundskola Örebro är en högstadieskola (årskurs 6-9) där trygghet, trivsel, arbetsro och goda studieresultat är det som präglar vår skola. Våra elever vet vad de vill och når sina mål genom coachning och genom att hela tiden påminnas om att studier är i fokus! Genom tydlighet, professionalitet och lärarledd undervisning skapar vi de bästa förutsättningarna för våra elever. Vi finns i fina, ljusa lokaler i centrala Örebro. 

Vårt utbildningskoncept “Träning för verkligheten” genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär att vi arbetar med studierna i fokus, hög grad av ordning och studiero, elevernas uppträdande och verklig bildning. Vi är en skola för elever och föräldrar med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Inom ramen för vår hälsoprofil får våra elever utöva mental träning och ta en pedagogisk promenad under dagens längsta lektion. 

På JENSEN grundskola har vi stort fokus på kvalitet och har uppnått bättre resultat vid Skolinspektioner än genomsnittet i riket. Vi är stolta över våra mycket höga resultat gällande bl.a. medarbetarnöjdhet, chefsbetyg och rekommendationer.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har lärarlegitimation och behörighet att undervisa i engelska. Du är mycket kunnig i ditt ämne och drivs av att få lära ut det till andra. Som person har du, precis som vi, ett stort engagemang för att utvecklas. Du skapar inspirerande undervisning och trygghet i dina grupper. Du är strukturerad, drivande och en tydlig ledare i klassrummet. I våra rekryteringar läggs stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Anställningsform 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30 % med startdatum snarast eller enligt överenskommelse. För den här tjänsten tillämpar vi ferietjänst och sex månader provanställning.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt kan tyvärr ej behandlas. Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan annonstiden går ut. Därför vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt. 

Första steget i vår rekryteringsprocess är att genomföra två arbetspsykologiska tester (Mint och Matrigma). Testlänkar skickas på mail direkt efter inskickad ansökan och du får återkoppling på testerna direkt efter att du har genomfört dem.

Inom förskola/skola måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten kan hämtas på https://polisen.se/. Beställ i god tid, det tar minst 14 dagar att få utdraget.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta rektor Caroline Schreiber på caroline.schreiber@jenseneducation.se.

Om JENSEN

JENSEN education är ett av Sveriges främsta privata utbildningsföretag som växer organiskt och drivs både långsiktigt och ansvarsfullt. JENSEN education grundades 1996 av Håkan Jensen, företagets vd och långsiktiga ägare. JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med verksamhet i de flesta större städer runtom i Sverige. Vårt utbildningskoncept ”Träning för verkligheten och bildning som mål” genomsyrar all verksamhet. Vi har förtroendet att utbilda drygt 14 000 studerande, på 55 enheter, inom fem olika verksamhetsområden – förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning och yrkeshögskola. JENSEN education har drygt 1000 medarbetare och omsätter ca 1200 MSEK.

Ansök nu

Medicinsk vårdadministratör semestervikariat 2023 Region Örebro län

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Jan 10
Hälso- och sjukvården söker medicinska vårdadministratörer för semestervikariat sommaren 2023. Inom Hälso- och sjukvården finns en mängd arbetsplatser på Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga och Lindesbergs lasarett, primärvården och psykiatrin.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Medicinsk vårdadministratör semestervikariat 2023 Region Örebro län

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat medicinsk dokumentation och patientadministration. Arbete i reception kan i vissa fall bli aktuellt.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Utbildning som medicinsk vårdadministratör, medicinsk sekreterare eller läkarsekreterare.
Du som fullgjort första året på medicinska vårdadministratörsutbildningen till sommaren kan söka som administratör.
Vi söker dig som har goda kunskaper i svenska språket, är serviceinriktad, noggrann samt har en god samarbetsförmåga.
Anställningsinformation:
Vikariat under perioden juni-augusti med heltidstjänstgöring. Olika tjänstgöringsformer förekommer, raka veckor måndag-fredag såväl som rullande schema måndag-söndag. Även tjänstgöring natt kan förekomma.

Ansökan

Tillsättning sker fortlöpande under ansökningstiden.
Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Vill du bli en Pågensäljare! Börja då som långtidsvikarie hos oss.

Distributionsförare
Läs mer Jan 10
Pågen är ett familjeföretag i femte generationen och är Sveriges ledande bageri med produkter inom förpackat färskt bröd, jäst kaffebröd, skorpor samt korv- och hamburgerbröd. Med två bagerier där duktiga bagare bakar dag som natt och med medarbetare över hela landet kan Pågen varje dag förse landets butiker och konsumenter med färskt bröd.

Pågen har ett långsiktigt och hållbart perspektiv med omsorg om sina medarbetare, kunder, konsumenter och vår jord. Idag bakar och säljer Pågen ca 60 olika produkter som hittar du i alla svenska matbutiker, i Danmark, Norge, Finland och Tyskland. Vissa produkter exporteras till 25 olika länder. Företaget som har sitt huvudkontor i Malmö har en stark utveckling och tillväxt och verkar i en stabil bransch. Omsättningen är knappt 4 miljarder SEK.
Mer information hittar du på www.pagen.se

 

På Pågen bakar vi med kärlek – det handlar om att ha en omsorg om råvaror och produkter, våra medarbetare, våra konsumenter och om våra gemensamma resurser. Det är grunden till vår viktigaste uppgift: att sätta färskt bröd på bordet varje dag. Vårt uppdrag är också långsiktigt då vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Det betyder att vi arbetar för att skapa hållbara lösningar och vi slösar inte med våra resurser.

Vi månar om vår kultur och värderingar som genomsyrar vårt sätt att arbeta. Tillsammans ser vi till att få saker att hända och vi arbetar mot våra gemensamma mål. Vi når framgång genom vårt engagemang, vår vilja till utveckling och att fokusera på möjligheter. Vi samarbetar för att kunna vara modiga och tänka nytt och utmanar både oss själva och varandra för att hela tiden lära mer. Att se till helheten, vara respektfulla men utmanande kännetecknar vårt arbetssätt.

För att trivas hos oss tror vi att detta är värderingar som stämmer med dina egna.


Vad erbjuder vi dig?

Som driven säljande distributör blir du en viktig del i Pågens uppdrag att baka och sälja färska, naturligt goda bagerivaror för alla tillfällen.

Arbete som Säljande Distributör är ett rörligt och roligt arbete med goda arbetskamrater. Arbetet innehåller variation mellan såväl sälj- som distributionssysslor. Vi erbjuder med andra ord ett socialt arbete där du har många kontaktytor. Du kommer in i ett gott team med stor gemenskap, samarbetar med kollegor och kan få stöd och råd men arbetar mestadels på egen hand.

Pågen är ett stabilt och framgångsrikt familjeföretag. Hos oss får du möjlighet att arbeta självständig och med stort eget ansvar. Du arbetar i en engagerande och inspirerande organisation med välkända produkter som Jättefranska, Lingongrova, Pågenlimpa och Gifflar.

 

Jobbbeskrivning 


• Du ansvarar för att besöka våra kunder och att sälja och förse dem med våra produkter.
• Du har stor påverkan på brödhyllan och ska optimera sortimentet och försäljningen i de butiker som du ansvarar för.
• Du ska planera och genomföra säljaktiviteter och följa upp ditt resultat.


Vem är du?

Tjänsten förutsätter att du har B -körkort. Vi ser gärna att du har erfarenhet av butiks- och försäljningsarbete, helst inom livsmedel.
För att lyckas i rollen behöver du vara stresstålig och ha god planerings- och organisationsförmåga. Vi ser gärna att du är i god fysisk form och uppskattar om du har en aktiv fritid.

Det är viktigt med fokus på kvalitet och effektivitet i uppdragets alla delar.

Som person är du social och skapar lätt kontakt och dialog med nya människor. På plats i butiken kommer du att möta både butikspersonal och konsumenter.

Du kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Säljplanerare Daniel Andersson  på telefon 0765-353774.

Vi rekryterar löpande så vänta inte med din ansökan utan skicka in den idag.

Ansök nu