Hitta lediga jobb i Örebro

Fruktmedarbetare i Örebro 60 %

Lagerarbetare
Läs mer Nov 2
Vi söker medarbetare, 60 % till vårt team i Örebro med omgående tillträde.
Arbetet innebär både produktion och distribution av frukt korgar.
Företagsväxter AB började sin verksamhet 1990 och har sedan starten fokuserat på sin affärsidé att sälja och leverera fruktkorgar, levande gröna växter och kärl av högsta kvalitet. Vi har två huvudinriktningar, en avdelning för växtinredning med växtservice och en fruktavdelning för leveranser av frukt och presentkorgar. Våra kunder är uteslutande företag.
Vår service och våra produkter ska uppfattas som den mest professionella och bästa inom vår bransch, vi ska leva upp till vår slogan "gör livet grönare" och leverera växtkraft och vitaminer till näringslivet.
Vi ska alltid anses som en långsiktig leverantör av våra tjänster och produkter.
Företagsväxter är ett privatägt bolag med samma ägare sedan starten. Vi är ca 90 anställda och har en omsättning på ca 120 Mkr. Vi är verksamma i hela Sverige där huvudkontoret är placerat i Knivsta, norr om Stockholm. Våra regionkontor finns i Malmö, Göteborg, Linköping, Örebro, Sundsvall och Umeå.
Som person är du ansvarstagande, ordningsam och stresstålig. Du har god social kompetens samt behärskar svenska i tal och skrift på ett bra sätt då arbetet innebär att kunna läsa instruktioner.
En stor del av arbetet sker ute på fältet hos våra kunder. Vi ser därför att du har ett stort engagemang och god känsla för att ge bra service samt uppträda korrekt. Om du tidigare arbetat med bud, är detta en merit. Arbetet kan ibland vara fysiskt krävande vilket kräver god allmänkondition. En förutsättning för att lyckas är även god körvana med stor bil.

Ansök nu

Lagermedarbetare till Avantors nya anläggning på Pilängen

Lagerarbetare
Läs mer Nov 2
Om tjänsten
I Örebro har VWR, som är en del av Avantor, sitt nordiska distributionscenter varifrån man dagligen levererar laboratorieutrustning både direkt till kund och till andra lager inom gruppen.Du erbjuds
• VWR tillämpar en rotationsprincip som ger dig stimulerande och flexibla arbetsuppgifter så du får en givande vardag.
• Härliga kollegor.
• En fadder under din upplärning för att säkerställa att du får bästa förutsättningar för att lyckas i ditt arbete.
• På WVR erbjuds samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling – och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt.


Arbetsuppgifter
Som lagermedarbetare plockar du och packar laboratorieutrustning både direkt till kund och andra lager inom gruppen. Ca 30% av volymen består av kemikalier vilket innebär att man tillämpar ADR regelverk. Du kommer främst att använda dig av smalgångstruckar (plocktruckar) samt ledstaplare i ditt arbete. Arbetstiderna är dagtid 07:30 - 16:30 och arbetet kommer utföras i nya fräscha lokaler på Pilängen.

I jobbet ingår följande moment:
• Diverse uppgifter som hör till lager som exempelvis plock och pack, fylla på hyllor
• TruckkörningDin profil
Vi tror att du som söker är en initiativtagande och ansvarsfull person som trivs med att arbeta både individuellt och i grupp. I den här processen lägger vi större fokus på dina personliga egenskaper framför din truckkompetens. Har du viljan och ambitionen kommer VWR förse dig med rätt förutsättningar för att lyckas.

Vi ser gärna att du har:
• Truckkort A+B
• Goda kunskaper i Svenska och engelska
• Erfarenhet av plock och pack
Meriterande men inget krav om du har:
• ADR utbildning


Övrigt
Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Cleverex Bemanning men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos VWR.
Lediga platser: 5
Anställningsform: 6 månaders visstidsanställning med möjlighet till anställning hos VWR om behovet finns och alla parter nöjda med samarbetet
Arbetstider: Dagtid 07:30 - 16:15
Plats: Pilängen
Vi ser fram emot att höra från dig!


Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt!

Ansök nu

FinFast söker ny Fastighetsskötare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Nov 2
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en driven och serviceinriktad person som gillar att ha många bollar i luften? Är du praktiskt lagd och vill ha ett varierande arbete med stort fokus på att leverera bästa möjliga service åt andra människor? Då kan tjänsten som Fastighetsskötare på FinFast vara rätt tjänst för dig!

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER

FinFast söker en ny serviceinriktad Fastighetsskötare till sitt redan sammansvetsade team. Tjänsten innebär att du förvaltar fastigheter i vårt bestånd vilket bland annat innefattar uppgifter som:

• Sköta daglig tillsyn, rondering, drift och skötsel av fastigheter - invändigt som utvändigt
• Arbeta med underhåll och reparationer; både förebyggande och felavhjälpande
• Bidra i arbetet med underhållsplanering

Arbetsdagarna kan vara väldigt varierande med olika typer av uppdrag på agendan. Det finns ramar att utgå från men mycket spelutrymme lämnas åt dig där du på egen hand planerar upp dina dagar. Du har daglig kontakt med både hyresgäster och entreprenörer.

Personprofil
Då du blir FinFast’s ansikte utåt gentemot hyresgästerna så ser vi att du är mycket serviceinriktad, lyhörd och driven att hjälpa till där det behövs. Du är både en självständig problemlösare och en god lagspelare. Vi ser att du är flexibel och har lätt att lära dig nya saker. Att ha många bollar i luften och arbeta i ständig förändring är något som lockar dig.

Vidare är du är nyfiken, kreativ och prestigelös samt har ett bra ordningssinne då du kommer hantera olika uppdrag samtidigt. Du är initiativtagande och har ett öga för vad som behöver göras.

Vi söker dig med följande kompetenser och erfarenheter:
• Bakgrund inom bygg
• Erfarenhet av fastighetsskötsel på ett fastighetsförvaltande bolag ses som meriterande
• Kunskaper inom el/kyla/värme/ventilation är meriterande
• B-körkort
• Goda kunskaper i svenska

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07:00 – 16:00, måndag - fredag
Plats: Örebro

Företagspresentation
FinFast bildades genom Örebro Läns Fastighetsägareförening inför bomässan 1992. Det nybildade bolaget lät uppföra nästan 200 lägenheter i den nya stadsdelen Ladugårdsängen. Ägare är idag Melins Fastighetsförvaltning AB tillsammans med Byggnadsfirman Lund AB med Melins som huvudägare.
Bolaget har under åren successivt utvecklats och blivit större. Finfast har idag 700 bostadslägenheter och 14 lokaler med en totalyta om 50 100 kvm. Vi är 9 anställda. Vårt gemensamma kontor finns i Ladugårdsängen. Läs gärna mer på vår hemsida: www.finfast.se.

Om PerformIQ
PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Alfred Domberg på 073-353 75 07. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lönehandläggare till statlig myndighet

Löneadministratör
Läs mer Nov 2
Lönehandläggare till statlig myndighet
Nu söker vi Lönehandläggare för vår kunds räkning.

Tjänsten är hos en statlig myndighet i Örebro och innebär att man blir anställd direkt av myndigheten men Oak handhar rekryteringsprocessen.

Är du en noggrann, engagerad och positiv person med eget driv som brinner för att ge bästa möjliga service och ta eget ansvar? Har du erfarenhet av arbete med service och löneadministration?

Då är du kanske den medarbetare vi söker.

Välkomna att bli våra kollegor!

 

Dina arbetsuppgifter
Som Lönehandläggare kommer du huvudsakligen arbeta med löneberedning, hantering av lönerelaterade ärenden som ex. kvalitetskontroller, avstämningar och skatter.

Du kommer ingå i ett team med självständiga kollegor där gemenskap är av stor vikt.

 

Din profil
Vi söker dig som har 3-årig gymnasieutbildning eller mer alternativt motsvarande krav som arbetsgivaren kan bedöma likvärdig. Du har erfarenhet av arbete med hela löneprocessen och känner dig bekväm i processens alla delar, vilket gör att du har möjlighet att självständigt driva din arbetsvardag framåt.

Du har goda kunskaper och erfarenhet av arbete i olika lönesystem samt MS Office. Du har även kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med pensions- och förmånsfrågor samt tolkat lagar och avtal. Vi ser det även som meriterande om du har erfarenhet och/eller kunskap om hur ekonomi och lön hänger ihop.

För att trivas hos oss behöver du gilla att arbeta i ett högt tempo, ta eget ansvar och känna tillfredsställelse att ge en god service med hög kvalitet. Du har en god samarbetsförmåga och kan hantera flera olika arbetsuppgifter vid sidan av varandra. Du har lätt att planera och prioritera samt håller huvudet kallt vid stressade situationer.

Som person är du noggrann, nyfiken, positiv och har hög integritet. Du trivs med ett självständigt arbete men samtidigt vara del i ett team. Du är en van problemlösare och ser möjligheten före problemet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Kontakt
Vi arbetar med löpande urval under denna process så välkommen att söka direkt!

Dock är sista ansökningsdag 22/11-2023.

Har du frågor är du välkommen att kontakta HR-konsult Maria Roseen på tel. 070-259 05 07 alternativt Helena Fiedler på tel. 070-591 90 33.

Ansök nu

Systemingenjör mot Med-tech

Systemadministratör
Läs mer Nov 2
Spännande karriärmöjlighet som systemingenjör inom medicinteknik hos ledande bolag i branschen.
Vill du vara med och revolutionera hälso- och sjukvården globalt?
För kunds räkning söker vi nu en systemingenjör som vill driva förändring och påverka vårdens framtid. Som systemingenjör hos vår kund kommer du att ha en central roll i att implementera lösningar som räddar liv och förbättrar vårdkvaliteten. På arbetsplatsen kommer du erbjudas en dynamisk och utmanande arbetsmiljö där du kan utveckla din karriär och bidra till att göra skillnad inom sjukvården.
Som Systemingenjör hos vår kund kan rollen se ut som följande:
Implementera: konfigurera, Installera, och uppgradera bolagets medicinska IT-lösningar.
Teknisk Mångfald: Arbeta med virtuella servrar, komplexa databaser, molnlösningar och integrationer mellan olika vårdsystem.
Kundinteraktion: Samarbeta med kunder för att nå gemensamma mål och utveckla starka kundrelationer.
Problemfelsökning: Bidra till att lösa även de mest utmanande tekniska problemen.
Vad kan du förvänta dig i denna roll?
Påverka vårdvärlden: I detta globala bolag ser du direkt resultatet av ditt arbete när du samarbetar med kunder runt om i världen för att implementera medicinska IT-lösningar.
Starkt Team: Du får arbeta med dedikerade och engagerade kollegor som delar samma mål att skapa ett tryggare och friskare samhälle.
Mentorstöd: Du har en mentor som vägleder dig in i din nya roll och ser till att du trivs.
Sammansvetsad Gemenskap: Avdelningen du kommer tillhöra är social, sammansvetsad, och fokuserad på att göra ett utmärkt arbete samtidigt som ni har kul tillsammans.
För att lyckas i denna roll är nedanstående krav för tjänsten:
· Eftergymnasial utbildning inom Teknisk fysik, Teknisk Biologi, Dataingenjör eller annan IT-utbildning inom Med-tech sektorn
· Mycket goda kunskaper i svenska och engelska (tal och skrift).
Därutöver är nedanstående meriterande för tjänsten:
· Erfarenhet inom sjukvårdssektorn är en fördel.
· Kunskaper inom Windows Server-plattform, nätverk, Active Directory, MS Server kluster eller lagring.
· Engagemang utanför arbetslivet, till exempel i föreningsliv, idrott, musik eller annan hobby.
Vidare är det önskvärt att du som person är
· Strukturerad
· Självständig
· Disciplinerad
Fortsatt intresserad av rollen? Vad kul! Då får du mer än gärna ansöka med ett CV så hör vi av oss för ett eventuellt nästa steg i processen.
Den här rekryteringsprocessen administreras av Job Solution Consulting, och kundenhar begärt att alla frågor angående tjänsten hanteras av Job Solution Consulting. Om du blir antagen till den här rollen kommer du att agera som konsult via Job Solution Consulting. Målbilden i detta konsultuppdrag är att efter 12 månader övergå till att bli direktanställd hos kund. Under tiden som konsult hos oss är du ansluten till kollektivavtal med mera.
Föreventuella frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till mig.
Du ser mina kontaktuppgifter under "kontakt".
Jag ser framemot din ansökan!

Ansök nu

Servicetekniker till SITECH

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Nov 2
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du framåt, nyfiken på teknik och har goda kunskaper inom el och teknik?
Vill du arbeta med varierande arbetsuppgifter där du får nyttja din tekniska förståelse och problemlösningsförmåga? Då kan tjänsten som servicetekniker på SITECH vara rätt tjänst för dig!

Beskrivning av arbetsuppgifter
Till SITECH söker vi nu en servicetekniker. Du kommer att arbeta på avdelningen inneservice och vara placerad på vårt kontor i Örebro. SITECH Sverige AB säljer och marknadsför maskinstyrningsprodukter, mätinstrument och mjukvaror för entreprenadbranschen. Vi är återförsäljare av Trimbles produkter och tillhandahåller ett brett utbud av mätinstrument; både till stora grävmaskiner och enklare laserverktyg för den enskilda snickaren.

Tjänsten som servicetekniker har två fokusområden. Du kommer både hjälpa till med förarbetet på mätinstrumenten och med eftermarknadsarbetet. Förarbetet innebär dels att preparera systemen med både befintliga och egentillverkad kablage, dels att göra rätt mjukvaruinställningar med rätt optioner och den funktionalitet som kunden behöver. Eftermarknadsarbetet innebär att felsöka, reklamera och reparera produkterna. Du arbetar självständigt med hela reparationsprocessen som innefattar felsökning, kontakt med kund, lämna kostnadsförslag, beställa de reservdelar som behövs, utföra reparationer och lämna över till kunden igen.

I rollen som servicetekniker kommer du även att:
- Planera, organisera och koordinera dina ärenden
- Kontinuerlig dialog med vår egen support i Sverige samt Trimble-supporten i Tyskland
- Administrera och rapportera dina uppdrag

Tjänsten passar dig som är teknik och lösningsorienterad. Hos oss kommer du ingå i ett mindre team där vi har ett tätt samarbete och en nära dialog. Vi ställer upp för varandra och jobbar tillsammans för att uppnå bästa kundnöjdhet. Samtidigt jobbar vi självständigt i våra roller och du erbjuds ständigt nya utmaningar där du får vara kreativ och hitta nya lösningar själv. Du kommer till en bransch som kontinuerligt utvecklas och för att du ska känna dig trygg sker fortbildning löpande, både i Sverige och utomlands.

Personprofil
Vi söker dig som har en gedigen nyfikenhet för teknik och fascineras av hur den ständigt utvecklas. Det är ett krav att du har en teknisk bakgrund. Det är meriterande om du har arbetat med maskiner och fordon, kanske som reparatör eller mekaniker, men den tekniska bakgrunden kan du likväl ha genom utbildning, arbete eller hemmaskruvande.

- Goda kunskaper inom elektronik och ett intresse för finskruvandet
- Goda kunskaper i både svenska och engelska.
- Goda datorkunskaper (erfarenhet av konfigurering är ett stort plus)
- Att du är noggrann och lösningsfokuserad

Det som kommer att vara viktigast i den här rollen är att du är rätt person med rätt inställning. Har du ett tekniskt intresse och viljan att lära dig kan vi lära dig det mesta på plats.

I den här tjänsten så kommer du på sikt ansvara för dina egna projekt och du har bland annat hand om hela reparationsprocessen. Våra instrument kalibreras även för att kunna mäta rätt på millimetern på flera kilometers avstånd. Det är därför ett krav att du är noggrann och tar ansvar.

Vidare har du ett naturligt logiskt tänkande. Du förstår flöden och kan räkna ut vad som blir konsekvenserna av ditt arbete. I och med att tekniken ständigt förändras så stöter du även på nya utmaningar. Här trivs därför du som är kreativ, uppfinningsrik och har lätt för att hitta nya egna lösningar.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som servicetekniker.

Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Vardagar, dagtid
Plats: Örebro

Intresserad?
PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Helena Bergström på 073-353 75 29. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
SITECH Sverige AB säljer och marknadsför maskinstyrningsprodukter, mätinstrument och mjukvaror för entreprenadbranschen - Heavy Civil Construction Contractors. Vi är Trimbles återförsäljare och ingår i ett globalt distributionsnätverk.

SITECH som varumärke lanserades under 2008. Sedan dess har fler än 100 SITECH-bolag etablerats runt om i världen.

Ansök nu

Besiktare (vikariat)

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Nov 2
Vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större? Då har du kommit helt rätt. ÖBO tar ett stort samhällsansvar, med ambitionen att vara med och utveckla Örebro i många år framöver. Tillsammans skapar vi ett levande Örebro. 

Du som person
Arbetet innebär till stor del kundrelationer och du ska ha lätt för att kommunicera, såväl skriftligt som muntligt. Du är noggrann, självständig och kan planera ditt arbete samt kan ta beslut och göra ekonomiska bedömningar. Vidare värdesätter vi samarbetsförmåga, flexibilitet och ett serviceinriktat förhållningssätt.

Du tycker om att vara en del av en familjär kultur där olikheter får ta plats.   

Vi på ÖBO bryr oss om vem du är, därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖBO arbetar utifrån en värdegrund som utgörs av människors lika värde, miljöansvar, samhällsansvar och öppenhet. Viktiga frågor för oss – och vi hoppas att du känner detsamma.  

Din roll
Besiktningsteamet som du kommer att ingå i kommer utföra avflyttningsbesiktningar, städbesiktningar. Det kan också handla om typer av besiktningar och kvalitetskontroller som utförs mer sällan som garage, skyddsrum och liknande. 

Det kan även förekomma beställningar kopplade till exempelvis vitvaror och lägenhetsunderhåll.

Som besiktare hanterar man hela besiktningsprocessen; från bokning av besök till efterföljande fakturering, i de fall det blir aktuellt. I arbetet ingår därför mycket kundkontakter. Till största del kommer du att jobba ute i vårt bestånd och i nära samarbete med våra områden i förvaltningen. 

Dina kvalifikationer

• Genomförd gymnasieutbildning.
• B-körkort.
• Meriterande är kunskap om och erfarenhet av fastighetsförvaltning, att utföra besiktningar och att ha kundkontakter.

Anställningsform
Vikariat ca 10 månader. Heltid. Med start enligt överenskommelse.

Intresserad? Hör av dig!
Johnny Westholm, gruppchef besiktning och beställning lägenhetsunderhåll, 019-19 42 00.
Per Åberg, tf gruppchef besiktning och beställning lägenhetsunderhåll, 019-19 42 00.
Sten-Inge Dellevåg, facklig representant för Vision, 019-19 42 00.

Vi behöver din ansökan senast 2023-11-10. Varmt välkommen!ÖBO (ÖrebroBostäder) är ett allmännyttigt bostadsbolag som verkar i Örebro. I mer än 75 år har vi arbetat för att utveckla Örebro till en levande, trygg och trivsam stad – att bo och leva i. Vi gör det genom att hyra ut och förvalta närmare 23?000 bostäder och över 1?000 kommersiella lokaler. Och genom att bygga om och bygga nytt. Men vi är så mycket mer än en hyresvärd och ett bostadsbolag. Vi bryr oss – om våra hyresgäster, våra medarbetare och om världen omkring oss. Läs mer om hur det är att arbeta hos oss på https://www.obo.se/om-obo/jobba-pa-obo/

Ansök nu

Specialpedagog till Hovstaskolan

Specialpedagog
Läs mer Nov 2
Vi söker en engagerad specialpedagog. Var med och skapa en skola som vi tillsammans kan vara stolta över!

Om tjänsten
Du kommer i rollen som specialpedagog tillsammans med rektor, pedagoger, vårdnadshavare och övriga i elevhälsoteamet bidra till att elever ges den ledning och stimulans som de behöver i sitt lärande och sin personliga utveckling. Detta för att de utifrån sina egna förutsättningar ska kunna utvecklas så långt som möjligt enligt utbildningens mål. I ditt arbete förväntas du handleda skolans personal i specialpedagogiska frågor, genomföra kartläggningar och föreslå insatser och anpassningar på individ, i grupp och organisationsnivå samt medverka i upprättandet av utredningar och åtgärdsprogram samt uppföljning och utvärdering av dessa. Du kommer vara en del av elevhälsoarbetet på skolan och delta i det förebyggande och hälsofrämjande arbetet på skolan så att skolans alla elever får adekvat stöd. 

Exempel på arbetsuppgifter:

• arbeta främjande och förebyggande samt följa upp och utvärdera insatta åtgärder tillsammans med berörda
• genomföra pedagogiska utredningar om behov av särskilt stöd
• att tillsammans med skolledning, elevhälsoteam och skolans övriga personal arbeta för en tillgänglig god lärande lärmiljö för eleverna
• ansvara för att vara en kvalificerad samtalspartner samt handleda lärare och skolpersonal och initiera rätt insatser i samverkan med andra yrkesgrupper utifrån elevers behov
• självständigt leda och stödja utvecklingen av det pedagogiska arbetet för att möta behoven hos alla elever 

Om arbetsplatsen
Hovstaskolan ligger i utkanten av ett villasamhälle med närhet till vackra skogsområden. Skolan har cirka 450 elever och 65 professionella pedagoger som skapar en trygg miljö och ett gynnsamt inlärningsklimat där barnen får möjlighet att utveckla kunskaper utifrån sina förutsättningar.

Läs mer om vår skola: orebro.se/hovstaskolan

Kvalifikationer
I rollen som specialpedagog förväntas du vara tillgänglig och arbeta verksamhetsnära. Du är trygg i din roll, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har god förståelse för hur människor tar till sig kunskap och möter dem utifrån deras indivduella förutsättningar. Du är lyhörd och smidig och samarbetar bra med andra, då arbetet innebär många kontaktytor med elever, personal och vårdnashavare. 

Det förväntas att du har förmåga att strukturera upp dina arbetsuppgifter samt att du självständigt driver och planerar ditt arbete. Det förväntas att du kontinuerligt underhåller dina specialistkunskaper då du är en kunskapsresurs för andra. Du kommunicerar på ett tydligt sätt, du följer upp och säkerställer att budskap nås fram. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 Krav:


• lärarlegitimation med behörighet att undervisa i grundskola
• Specialpedagogexamen

Meriterande:

• erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd
• erfarenhet av arbete med elever inom NPF såsom autism, adhd och språkstörning
• erfarenhet av att handleda lärare
• erfarenhet av att arbeta som specialpedagog 

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning 

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1 

Övrig information
Lärarlegitimation med angiven behörighet ska bifogas i ansökan, alternativt behörighetsgivande examensbevis som berättigar till legitimation.

Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 27 oktober. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

IT-arkitekt till SCB

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Nov 2
Är du handlingskraftig, samhällsintresserad och nyfiken på att lära dig nya saker kommer du förmodligen att trivas på SCB. Vi är landets största och främsta kunskapskälla inom statistik och följaktligen en mycket lärorik arbetsplats. Vårt arbete är viktigt på riktigt. Välkommen till en öppen och prestigelös arbetsplats med hjälpsamma kollegor!

Kika in på scb.se/jobb och få reda på mer om oss!

Om jobbet 
Som IT-arkitekt på SCB kommer du att vara en del av ett team som arbetar med att utveckla våra tjänster och system. Du kommer att delta i utredningar, förstudier, projekt och i den löpande förvaltningen. Du kommer att vara delaktig i utformning av tjänster och tjänstegränssnitt, integrationer, realisering av informationsmodeller och framtagande av arkitekturförutsättningar i samband med systemutveckling. Kommunikationen med användare, beställare och kollegor är viktig.

På SCB arbetar vi agilt för att kunna anpassa oss till förändringar i omvärlden på ett smidigt sätt. 

Vill du ...


• bli en del av vårt kompetenta arkitektteam
• arbeta med inspirerande och trevliga kollegor

... då tror vi att den här tjänsten kan vara riktigt intressant för dig!  

Om dig
Vi vill att du har:


• Högskoleexamen inom datateknik, systemvetenskap eller motsvarande
• Arbetat minst ett par år som arkitekt och har en bakgrund inom systemutveckling
• Erfarenhet inom Microsofts produkter och plattformar

Meriterande är om du även:


• Är certifierad IT-arkitekt
• Har andra påbyggnadsutbildningar inom relevant område
• Har erfarenhet och förståelse för principerna och implementeringen av Zero Trust-arkitektur

För att det här ska bli en bra matchning för både dig och oss behöver du ha driv engagemang och vara prestigelös. Vi vill också att du är lösningsorienterad och har en stor vilja att leverera. Det är även viktigt för oss att du har lätt för att samarbeta och kommunicera både inom gruppen och med verksamheten. Du ska också vilja utvecklas inom arkitekturområdet. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Du som söker delar våra förhållningssätt: mod att agera, tillit till varandras kompetens och goda vilja, handlingskraft att omsätta ord i arbete och var och ens ansvar att bidra till helheten. 

Då IT-avdelningen på SCB sitter i sin helhet i Örebro har denna tjänst sin huvudplats i Örebro. 

Vi hoppas att du vill bli en del av vårt team på SCB i Örebro! 

Mer information 
Den här tjänsten finns på sektionen för IT/SV/VA i Örebro, Åkullegatan 14 70363 Örebro.

Utifrån verksamhetens förutsättning finns det möjlighet att även arbeta viss tid hemifrån.

Anställningen är tillsvidare och inleds vanligtvis med sex månaders provanställning. Tillträdesdatum kommer vi överens om.  

Vi ser gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten, eftersom sektionen har övervägande manliga medarbetare.

Vill du veta mer om jobbet, kontakta sektionschef Annukka Eriksson tel 010-479 60 93.

Fackliga kontaktpersoner
Krister Näsén, ST inom SCB, tel 010-479 49 08.
Barbro Olsson, Saco-S föreningen vid SCB, tel 010-479 63 11.

Sista ansökningsdag: 2023-11-23.
Diarienummer: A2023/3900.

Du ansöker genom att registrera personligt brev och CV på svenska i vårt rekryteringssystem som du kommer till när du klickar på ”Ansök” nedan. Du kommer också att få besvara några urvalsfrågor.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Ansök nu

Kundmottagare till Arboga, start omgående!

Receptionist, telefonist
Läs mer Nov 2
Vi söker kundmottagare till vår kund i Arboga med start omgående!

Du kommer vara ansiktet utåt på vår kunds däckcenter i Arboga. Din primära uppgift kommer vara att säkerställa god kundnöjdhet och service. Tjänsten omfattar varierande arbetsuppgifter men kundkontakt kommer vara återkommande i arbetet.

I arbetet ingår även uppgifter som att

- Sälja däck
- Hantera fakturor
- Administration
- Kundrelationer
- Rekommendationer av däck

Som person behöver du kunskap om service och kundrelationer, vi ser gärna att du tidigare har erfarenhet som kundmottagare eller likande roll. Tjänsten kräver stort ansvar eftersom du kommer jobba med rådgivning och försäljning. Krav för tjänsten är b – körkort, servicemindeed, arbetsvillig och lösningsorienterad. Personlighet värderas högt och tillsättning sker löpande, så skicka in din ansökan direkt!

Vi erbjuder spännande arbetsuppgifter hos ett väletablerat företag med stora utvecklingsmöjligheter. Tjänsten är på heltid där du kommer arbeta måndag – fredag under kontorstider. Vi erbjuder en 6 månaders provanställning med fast lön.

Vill du veta mer om företaget och tjänsten, skicka in din ansökan nu så berättar vi gärna mer.

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter.

Ansök nu

Kundmottagare till Örebro, start omgående!

Receptionist, telefonist
Läs mer Nov 2
Vi söker kundmottagare till vår kund i Örebro med start omgående!

Du kommer vara ansiktet utåt på vår kunds däckcenter i Örebro. Din primära uppgift kommer vara att säkerställa god kundnöjdhet och service. Tjänsten omfattar varierande arbetsuppgifter men kundkontakt kommer vara återkommande i arbetet.

I arbetet ingår även uppgifter som att

- Sälja däck
- Hantera fakturor
- Administration
- Kundrelationer
- Rekommendationer av däck

Som person behöver du kunskap om service och kundrelationer, vi ser gärna att du tidigare har erfarenhet som kundmottagare eller likande roll. Tjänsten kräver stort ansvar eftersom du kommer jobba med rådgivning och försäljning. Krav för tjänsten är b – körkort, servicemindeed, arbetsvillig och lösningsorienterad. Personlighet värderas högt och tillsättning sker löpande, så skicka in din ansökan direkt!

Vi erbjuder spännande arbetsuppgifter hos ett väletablerat företag med stora utvecklingsmöjligheter. Tjänsten är på heltid där du kommer arbeta måndag – fredag under kontorstider. Vi erbjuder en 6 månaders provanställning med fast lön.

Vill du veta mer om företaget och tjänsten, skicka in din ansökan nu så berättar vi gärna mer.

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter.

Ansök nu

Reseadministratör till SAS med start 22/1!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 2
Vill du arbeta för ett globalt företag i Härjedalen?
Vill du bli vår nya kundtjänstmedarbetare, kommunikatör eller kort och gott vår nya kollega och medarbetare hos oss på Foundever.
Vi söker dig som är nybakad student, vill börja om med något nytt eller som har en lång arbetslivserfarenhet men som vill göra något annat långt bort från storstadens stress, för oss är alla lika välkommen.
Vi söker dig som vill ingå i vårt fantastiska team på plats i Sveg där vi hjälper SAS kunder med allt från bokningar av biljetter, speciella önskemål till att se så att din kund får bästa tänkbara reseupplevelse.
Du börjar din anställning hos oss med en utbildningsperiod där du får lära dig hur du på bästa sätt hanterar de frågor som kommer in till kundtjänsten, hur du bokar biljetter och hittar information som kunderna efterfrågar. Utbildningen är en kombination av teoretiska och praktiska övningar.
Efter utbildningen kommer du med hjälp av dina kollegor börja hantera kundfrågor via telefon och vi vet att det kan vara nervöst i början men du kommer att ha många runt omkring dig som hjälper dig att komma i gång.
Vi är cirka 200 anställda på Foundever i Sveg och cirka 75 av våra medarbetare jobbar från centret i Sveg och det är på centret i Sveg vi nu vill bli fler.
Vi får oftast höra Sveg, vad finns det där eller varför ska jag flytta dit?
Det är en fråga som många av våra anställda en gång i tiden ställde men efter att ha besökt oss och börjat jobba hos oss har många blivit bofasta Härjedalingar.
Härjedalen erbjuder en fantastisk möjlighet till ett aktivt liv i vår fina natur som på sommarhalvåret erbjuder fiskevatten i världsklass, vandringsleder, MTB leder, golf, paddling och mycket mer.
Härjedalens geografiska placering gör det också möjligt att komma så nära midnattssol som det går utan att behöva leva i totalt mörker under december-januari.
Under vinterhalvåret är Vemdalen, Lofsdalen och Funäsdalen orterna dit många alpina- och XC-landslag väljer att förlägga sin försäsongsträning på grund av den säkra snötillgången. Vill du i stället ta dig fram med skoter finns det miltals med leder som tar dig vidare mot nya upplevelser.
Härjedalen är placerat nästan mitt i landet och vi har 18 mil till Östersund, 14 mil till Mora och 11 mil till Ljusdal, samtliga orter går det buss till eller varför inte ta flyget från Svegs flygplats raka vägen till Arlanda för mindre än 600 sek.
Vill du veta mer om Härjedalen rekommenderar vi dig att besöka www.härligahärjedalen.se eller www.tasteget.nu/flytta-till-harjedalen.
Vi är ute i god tid då vi vet att det är ett stort beslut att flytta till en ny ort.
Din anställning hos oss börjar den 22 januari 2024 men vi ser gärna att du skickar in din ansökan redan nu.
Vi välkomnar självklart också ansökningar från dig som redan är boende i Sveg med omnejd.

Ansök nu

Lagerpersonal till Örebro!

Lagerarbetare
Läs mer Nov 2
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen!

Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning för att du ska känna dig trygg på arbetet.

Vi söker dig som

- Vill jobba i lager
- God fysisk förmåga
- Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande

- Körkort
- Truckkort
- Tidigare erfarenhet av däcklager

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter.

Ansök nu

Lagerpersonal till Örebro!

Lagerarbetare
Läs mer Nov 2
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen!

Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning för att du ska känna dig trygg på arbetet.

Vi söker dig som

- Vill jobba i lager
- God fysisk förmåga
- Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande

- Körkort
- Truckkort
- Tidigare erfarenhet av däcklager

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter.

Ansök nu

Däckmontör sökes i Örebro!

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Nov 2
Vi söker däckmontörer inför den kommande däcksäsongen! Vi ser gärna att du har tidigare jobbat under däcksäsongen och har erfarenhet av däck montering samt balansering. Du kommer att arbeta på heltid måndag till fredag 07–16 med goda förutsättningar att arbeta övertid.

Du kommer att arbeta både administrativt samt praktiskt i form av kundbemötande, kundrådgivning samt montering av däck. All typ av tidigare erfarenhet av verkstadsmiljö, fordons utbildning alternativt däck är mycket relevant för denna tjänst.

Detta är en bra möjlighet för dig som vill utvecklas och skapa nya kontakter inom fordonsbranschen.

Vi söker dig som:

- Har driv och vill lära dig nya saker.

- Är lösningsorienterad och social.

- Har kapacitet att arbeta fysiskt.

- Behärskar svenska i tal och skrift.

-Tidigare erfarenheter/utbildning inom fordonsbranschen.

Meriterande:

- Militär tjänstgöring.

- Körkort.

- Engelska eller annat språk.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då tillsättningar sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig konsultchef Wilhelm Aabö på 076 589 00 07 alternativt wilhelm.aabo@aurapersonal.se

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter.

Sökord: däck , fordon , bilar , mekaniker

Ansök nu

Däckskiftare sökes i Örebro! (Utbildning ingår)

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Nov 2
Om jobbet:

Till kommande däcksäsong söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Mälardalen. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna så som Volvo med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i några av Stockholms mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck från sommar till vinterdäck. Under däcksäsongen arbetar man med hög noggrannhet för att leverera kvalité i ett högt tempo.

Vi erbjuder två dagars utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder.

Din profil:

Som person är du social, kommunikativ och en lagspelare. Du arbetar på ett strukturerat arbetssätt med god prioriteringsförmåga samtidigt som du är noggrann i ditt arbete. Att ge service till kunder är något du ser som en självklarhet samtidigt som du klarar av att arbeta i högt tempo.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult på Aura Personal.

Anställningen är på heltid med start i mitten på mars men vissa tjänster kan komma att tillsättas redan nu. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Om oss:

Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter.

Sökord: däck , fordon , bilar , mekaniker

Ansök nu

Global Contract & Compliance Manager

Marknadsanalytiker
Läs mer Nov 2
Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With
cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction
equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm,
Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries.
Learn more at www.epirocgroup.com.

As Global Contract & Compliance Manager you will have the unique opportunity to support Epiroc in future proofing our contract and compliance management. We are looking for a driven individual with solid experience in contract and compliance management with a passion for digital transformation!
Your mission
The Global Contract & Compliance Manager holds a crucial role offering contractual, compliance and commercial expertise within Epiroc’s Global Sales & Marketing organization. In this position you will focus on aligning new commercial models, safeguarding the company by mitigating commercial risk, and ensuring pricing quality and alignment on bundled deals to increase Epiroc’s overall profitability.
An important part of your work will be to assist the development of a global contractual framework, in close collaboration with Epiroc’s Global Strategic Customer team, divisional sales & marketing teams as well as Customer Centers globally. You will do your part in attaining a commercially focused organization in an agile, innovative and customer centric way. Some of your responsibilities will include to:
* Support contractual commitments and ensure easy access to commercial contracts.
* Assist in the implementation of standardized global and regional incentives as well as keeping systematic pricing up to date.
* Assuring the ultimate rollout of contracts, using a centralized repository for saving contracts and managing revisions.
* Providing training materials to lift the overall competence of the organization.
* Maintaining transparency on profitability and successful outcomes, that are in line with the intent of the contracts.
* Continually improve processes, digital solutions, policies, and guidelines.
* Consistently deliver world-class commercial offerings in alignment with Epiroc’s business objectives.

Your profile
To succeed in this role, you should have adequate seniority from several years of experience in a similar position, with a thorough understanding of legal or commercial documentation and previous experience in commercial contract, corporate risk management and undertaking commercial decisions within mining or similar industry. We would like to see previous experience in digital delivery and contract law, ensuring the integrity of agreements. Since this is a global position, you should have some experience collaborating internationally and/or across functions and divisions. You have the ability to work independently or as integrated team member, as the situation requires.
Our ideal candidate will possess the ability to manage multiple priorities in a fast-paced environment and be committed to doing things in the right way without risking loss of business. You have excellent analytical and problem-solving skills and great personal drive to get things done. Preferably you have previous experience driving change and desire to grow with your role.
Native level fluency in verbal and written English language is required, additional languages is considered an asset.

Location and travel
This position can be located in Örebro or Stockholm, Sweden. Some travel is required.
Life at Epiroc
By joining our team, you can expect an atmosphere of creativity, innovation, and workplace diversity. You will be a part of a group of skilled and helpful colleagues who live by our core values: Collaboration, Commitment, and Innovation. We work in a global environment with over 113 different nationalities!
In addition to the fact that we have a culture that is characterized by development combined with having a good balance between work and leisure, there are some things that makes us a little extra proud to work at Epiroc:  
* Global career opportunities
* Epiroc University, for your own competence development
* Community involvement
* Benefits package, which amongst other things include flexible working hours and bonus.


A hybrid workplace
Life at Epiroc can include the possibility for a hybrid workplace. It is a way of working that offers flexibility and participation allowing for a better balance between work and private life, which also promotes well-being. The hybrid workplace is an opportunity if work allows, based on your role, responsibilities, and individual conditions.

Application and contact information
Please send your application, including CV and personal letter, by creating an account in our recruitment system as soon as possible but no later than 2023-11-23. We review applications continuously. Please note that due to regulations, we cannot handle applications received through email.
For questions about the position please contact hiring manager:
Terese Harrysson, Global Marketing Leader & Marketing Council, terese.henrysson@epiroc.com
For questions about the recruitment process or application please contact:
Ellinor Ekelöf, Recruitment specialist, ellinor.ekelof@epiroc.com,

Ansök nu

Fastighetsförvaltare till Sjöborgs Fastighetsförvaltning

Fastighetsförvaltare
Läs mer Nov 2
Fastighetsförvaltare till Sjöborgs Fastighetsförvaltning
Vill du vara del i ett professionellt och starkt team med en prestigelös inställning?

Har du erfarenhet av fastighetsförvaltning, är en relationsbyggare med sinne för service och affärsmannaskap och vill vara med och påverka inom ditt område?

Då kan du vara den vi letar efter!

 

Rollen som fastighetsförvaltare hos oss har en bredd med stor variation där du får möjligheter att ha många olika kontakter och ett stort eget ansvar.

Ditt arbete spelar en viktig roll och ditt engagemang kommer att ha stor påverkan på vår framtida utveckling.

Sjöborgs fastighetsförvaltning är ett fristående familjeägt bolag som äger och förvaltar fastigheter sedan 1980-talet. Vi har sakta men säkert byggt upp vårt bestånd och känner stor stolthet inför våra fastigheter. Idag omfattar förvaltningen 19 fastigheter om totalt 611 hyreslägenheter och ca 5150 kvm kommersiella lokaler. Vi både förädlar och utvecklar genom nybyggnationer och förvärv.

Vi står för engagemang, goda relationer och långsiktighet.

Du läser mer på: https://www.sjoborgsfastigheter.se/

 

Om tjänsten
I din roll som Fastighetsförvaltare hos oss på Sjöborgs Fastighetsförvaltning får du ansvar för koncernens fastigheter samt ett arbetsledande och utvecklande ansvar för våra fastighetsskötare.

Du planerar, driver och genomför projekt inom drift, teknik, underhåll, skötsel samt ny- och ombyggnation. Du förvaltar och följer upp våra fastigheter där du utarbetar långsiktiga underhållsplaner, sköter tillsyn och genomför underhållsbesiktningar. Du driver miljö- och hållbarhetsarbeten och gör uppföljningar kopplat till ledningssystemet FR2000.

I rollen ingår även ansvar för upphandlingar och skötsel av löpande driftavtal, kontakter med entreprenörer, myndigheter och hyresgäster samt deltagande i förbättrings- och investeringsarbete, budgetarbete och resultatuppföljning.

Du rapporterar till bolagets VD.

 

Din profil
Vi söker dig som är intresserad av skiftande arbetsuppgifter inom bostadsfastigheter med goda kunskaper om fastigheter och dess funktion. Du har en hög social kompetens, god samarbetsförmåga, är diplomatisk och uppskattar och bryr dig om andra människor. Du

bidrar till vår företagskultur genom att bemöta såväl kunder som kollegor med en positiv inställning.

Som person är du ansvarstagande, drivande och självgående med ett stort engagemang. Du gillar utmaningar och vill utvecklas. Hos oss är den ena dagen inte den andra lik, därför är det viktigt att du är flexibel och ha en god lösningsförmåga.

För att lyckas i rollen behöver du vara sakkunnig inom byggbranschen och har goda byggtekniska kunskaper inom el, VS och ventilation samt erfarenhet av arbetsledande ställning.

Vi tror du har några års erfarenhet av liknande roll och har du högskole- eller KY-utbildning med inriktning mot bygg och fastighet ser vi det som meriterande men det är inte ett krav. Har du även grundläggande kunskaper och/eller utbildning inom fastighetsjuridik ser vi även det som meriterande.

Du har god datakunskap som office365 samt B-körkort.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Kontakt
Vi samarbetar med Oak Consulting i denna rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-konsult Maria Roseen, tel. 070-259 05 07 eller Jennifer Jonsson tel. 073-059 31 91.

Vi ser fram emot din ansökan som vi vill ha snarast, dock senast 2023-11-26. Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process.

Ansök nu

Utbilda dig till automationstekniker med garanterad anställning!

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Nov 2
Sverige står inför en stor förändring inom drift, logistik och underhåll där företag ställer om mot en mer automatiserad verksamhet. Branschens behov av kompetens inom bland annat automationsteknik och roller som automationstekniker har därmed ökat markant. För att bidra till branschens kompetensförsörjning inom området har vi på Professionals Nord tagit fram en intensivutbildning för att skapa nästa generations automationstekniker. Efter utbildningen garanteras du en anställning hos oss och ett uppdrag hos vår kund Elektroautomatik. 

Information om programmet
Utbildningsprogrammet bygger på metoden Accelerated Learning, som består av kortare teoretiska delar i kombination med praktiska moment för att ge dig alla verktyg för att lyckas i rollen. Under utbildningen utvecklas du inom bland annat mekatronik, elteknik, styrsystem och programmering. Du genomgår en kostnadsfri och betald intensivutbildning på 12 veckor och får möjlighet till en raketstart på din nya karriär som automationstekniker!

Uppstartsevent: 21 December
Förstudieperiod: 21 december – 19 januari 2024
Utbildningsperiod: 22 januari – 12 april 2024
Utbildningsort: Stockholm & Göteborg

Under utbildningen kommer du att till stor del befinna dig på plats på utvald utbildningsort. Resterande undervisningen kommer att ske digitalt.

Första dag hos Elektroautomatik: 15 april 2024
Omfattning: Heltid
Arbetsort efter avslutad utbildning: Kungsör

Utbildningsprogrammet är ett nära samarbete mellan Professionals Nord och Elektroautomatik. Efter avklarad examen anställs du av oss på Professionals Nord och under de första 18 månaderna arbetar som konsult hos vår kund Elektroautomatik. Förutsatt att samarbetet har fungerat väl, är målsättningen och intentionen en fortsatt anställning hos Elektroautomatik.

Rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Information om tjänsten
Hos Elektroautomatik blir du en del av ett positivt och erfaret team i rollen som automationstekniker. Tillsammans arbetar de för att säkerställa den bästa servicen för sina kunder. Du kommer inledningsvis att gå bredvid en kollega för att komma in i rollen ordentligt, för att sedan kunna driva ditt arbete allt mer självständigt. Med rätt inställning och driv finns goda möjligheter att fortsätta växa och utvecklas inom företaget.

I rollen som automationstekniker hos Elektroautomatik är arbetsdagarna varierande där du utför förbättringsarbete samt stöttar med underhåll och felsökning hos kunder. Du kommer i rollen att både ta kontakt och föra dialoger med kunder samtidigt som du ständigt bygger långsiktiga kundrelationer. 

Vi söker dig som

• Vill jobba som Automationstekniker och har ett driv att lyckas inom området
• Har ett tekniskt intresse
• Innehar B-körkort
• Talar och skriver obehindrat på svenska såväl som engelska

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas under programmet och hos Elektroautomatik långsiktigt. Du är serviceinriktad, flexibel, lösningsorienterad och besitter god samarbetsförmåga.

Ansökan och rekryteringsprocess
När du ansöker till programmet kommer du inledningsvis att få besvara ett antal frågor där du redogör ditt intresse för utbildningen och tjänsten. Då personliga egenskaper, motivation och engagemang är av största vikt ser vi fram emot att ta del av varför just du ska ta en plats i utbildningen. Efter inskickad ansökan kommer du även att få ett mailutskick med länk till ett personlighetstest och ett test kopplat till logisk slutledningsförmåga som du behöver genomföra med godkänt resultat för chans att gå vidare i rekryteringsprocessen.

START: December 2023
OMFATTNING: Heltid
STAD: Kungsör
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Utbilda dig till Automationstekniker med garanterad anställning!

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Nov 2
Sverige står inför en stor förändring inom drift, logistik och underhåll där företag ställer om mot en mer automatiserad verksamhet. Branschens behov av kompetens inom bland annat automationsteknik och roller som automationstekniker har därmed ökat markant. För att bidra till branschens kompetensförsörjning inom området har vi på Professionals Nord tagit fram en intensivutbildning för att skapa nästa generations automationstekniker. Efter utbildningen garanteras du en anställning hos oss och ett uppdrag hos vår kund.

Information om programmet
Utbildningsprogrammet bygger på metoden Accelerated Learning, som består av kortare teoretiska delar i kombination med praktiska moment för att ge dig alla verktyg för att lyckas i rollen. Under utbildningen utvecklas du inom bland annat mekatronik, elteknik, styrsystem och programmering. Du genomgår en kostnadsfri och betald intensivutbildning på 12 veckor och får möjlighet till en raketstart på din nya karriär som automationstekniker!

Uppstartsevent: 21 December
Förstudieperiod: 21 december – 19 januari 2024
Utbildningsperiod: 22 januari – 12 april 2024
Utbildningsort: Stockholm & Göteborg

Under utbildningen kommer du att till stor del befinna dig på plats på utvald utbildningsort. Resterande undervisningen kommer att ske digitalt.

Första dag hos vår kund: 15 april 2024
Omfattning: Heltid
Arbetsort efter avslutad utbildning: Köping

Utbildningsprogrammet är ett nära samarbete mellan Professionals Nord och vår kund i Köping. Efter avklarad examen anställs du av oss på Professionals Nord och under de första 18 månaderna arbetar som konsult hos vår kund. Förutsatt att samarbetet har fungerat väl, är målsättningen och intentionen en fortsatt anställning hos vår kund.

Rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Information om tjänsten
Vår kund är ett globalt företag som är känd för sin långa historia och produktion av fordon. Deras arbete har varit avgörande för att möta behoven inom transportsektorn, både nationellt och internationellt. Anläggningen har varit liktydig med kvalitet och pålitlighet när det gäller fordonstillverkningen och har varit en viktig aktör i branschen.

Hos vår kund innefattar rollen att du kontinuerligt förbättrar din kunskap och förståelse för hela produktionsflödet. Målet är att effektivisera produktionen. Det inkluderar att samarbeta med andra teammedlemmar och specialister inom vår kunds system för att förstå och optimera processerna.

Du som automationstekniker fungerar som en expert och kommer driva förändringsprojekt inom ditt område. Då arbetsrollen förekommer inom en industri med en lång historia krävs en prestigelös inställning och förmåga att hantera utmaningar inom ett etablerat sammanhang. Du kommer tidigt få hugga tag i arbetsuppgifter och driva ditt arbete relativt självständigt, med stöttning av kollegor och chefer. Med rätt inställning och driv finns goda möjligheter att fortsätta växa och utvecklas inom företaget.

Vi söker dig som

• Vill jobba som Automationstekniker/automationsingenjör och har ett driv att lyckas inom området
• Har ett tekniskt intresse
• Innehar B-körkort
• Talar och skriver obehindrat på svenska såväl som engelska

Det är meriterande om du har erfarenhet från industri eller logistikbranschen.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas under programmet och hos vår kund långsiktigt. Du är självgående, kommunikativ och har en problemlösande ådra. 

Ansökan och rekryteringsprocess
När du ansöker till programmet kommer du inledningsvis att få besvara ett antal frågor där du redogör ditt intresse för utbildningen och tjänsten. Då personliga egenskaper, motivation och engagemang är av största vikt ser vi fram emot att ta del av varför just du ska ta en plats i utbildningen. Efter inskickad ansökan kommer du även att få ett mailutskick med länk till ett personlighetstest och ett test kopplat till logisk slutledningsförmåga som du behöver genomföra med godkänt resultat för chans att gå vidare i rekryteringsprocessen.

START: December 2023
OMFATTNING: Heltid
STAD: Köping
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Kalkylator med inköps- och KMA-ansvar

Inköpare
Läs mer Nov 2
Vill du arbeta i en bred roll med stor variation, i ett familjärt bolag med lång branscherfarenhet? Är du en Inköpare / Kalkylator med viss KMA-erfarenhet? Då kan detta vara jobbet för dig!

Kund är ett stabilt och familjärt entreprenadföretag med inriktning mot markberedning.

Bolaget har ett gäng olika uppdrag i Örebro län och kan variera från bostäder, offentliga miljöer till industribyggnader. Här kommer du få möjlighet att tillsammmans jobba med engagerade kollegor och samarbetspartners som välkomnar nytänk och entreprenörsanda.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Futuria People men du kommer anställas direkt hos kund.

Om tjänsten
Rollen är en mix av Kalkyl, Inköp och KMA (Kvalitets, Miljö och Arbetsmiljöansvar) vilket gör jobbet varierande och dynamisk.

- Du kommer vara ansvarig för att beräkna kostnader och ta fram kalkyler för byggprojekt och samtidigt se till att projektet uppfyller standarder när det gäller kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

- Se till att projekten är ekonomiskt lönsamma, genomförbara och överensstämmer med regelverk och bestämmelser.

Vi söker dig som

- Har minst 2 års erfarenhet och är självgående inom Kalkyl och viss kunskap gällande Inköp och KMA.

- Kan komma med nya idéer om hur arbetet med inköp/kalkyl kan förbättras/effektiviseras.

- Har erfarenhet från markberedning eller från byggbranschen.

Du erbjuds

- En del i en familjär, formbar och inkluderande arbetsplats.

- Stora möjligheter att påverka arbetsätt och företaget.

Övrig information

- Start: Enligt överenskommelse

- Omfattning: Heltid

- Placering: Hallsberg

- Eventuella frågor besvaras av rekryterare Anton Gustavson:
076-026 70 52 / anton@futuriapeople.se

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!

Futuria People är rekryteringsföretaget som hjälper individer att ta nästa steg i sin karriär och företag att attrahera nya medarbetare. Genom uppsökande rekrytering och kvalitativ annonsering har vi hjälpt hundratals kandidater till ett nytt jobb och en mer stimulerande vardag.

Ansök nu

Personlig Assistent till flicka i Örebro

Personlig assistent
Läs mer Nov 2
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. 
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

 

Vi erbjuder ett givande och utvecklande arbete med en ettårig flicka som behöver ditt stöd i hemmet hos sin familj. Flickan har trakeostomi och när du arbetar med henne ligger största fokus på övervakning och hantering av hennes syresättning.

Som en del av Novum Assistans är du delaktig som medarbetare genom regelbundna arbetsplatsträffar där utveckling av uppdragen sker. Vi som assistansbolag skapar förutsättningar för de uppgifter som assistansen kräver, i fortlöpande kompetensutveckling utifrån behov i uppdraget. Du som assistent får därmed möjlighet till personlig utveckling både som individ och i din yrkesroll som personlig assistent.

Du får en gedigen introduktion i de medicinska uppgifterna genom betald utbildning inom trakeostomi för barn och fortlöpande kompetensutveckling utifrån behov i uppdraget.

Novum är en rikstäckande assistansanordnare som arbetar utifrån en kristen värdegrund vars ambition är att göra skillnad för individen, branschen och i samhället.

Vem är du som sökande?
Vi söker dig som har en personlig lämplighet för uppdraget. För oss betyder det att du är ansvarsfull, empatisk och lyhörd. Det är viktigt att du både är punktlig och kan passa tider men även flexibel för att ibland kunna hoppa in för att täcka luckor i bemanningen. Det är viktigt att du med din personlighet medverkar till att skapa lugn och ro kring barnet. Personkemin och samspelet mellan dig som assistent och uppdragsgivaren och hennes familj är avgörande för kvaliteten och upplevelsen av arbetet.

Det är meriterande att du är barn- eller undersköterska/sjuksköterska. Vana att arbeta med barn med trakeostomi är mycket meriterande. Du ska kunna jobba självständigt men också i samspel med andra i grupp. Önskvärt är även att du har god fysik, är glad och positiv.

Om anställningen
Anställningen är inledningsvis baserad per timme och vid behov. Tjänsten kan komma att utökas och på sikt bli en fast anställning. Vi erbjuder fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Arbetstiderna är primärt förlagda nattetid. Arbetspassen innebär vaken natt. 

Urvalsprocessen sker löpande och mer information om uppdraget fås vid en eventuell intervju. Tillträde sker enligt överenskommelse. För anställning hos Novum Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansök nu

Montör till Epiroc i Örebro

Elmontör
Läs mer Nov 2
Vår kund Epiroc söker just nu montörer till deras underground division. Har du ett mekaniskt intresse och gillar att arbeta med händerna? Har du arbetat med montering tidigare? Då är det just dig vi söker!

Om tjänsten
Som montör på Epiroc ingår du i ett gäng med montörer som samarbetar i ett team. Tjänsten innebär bland annat montering, starta upp, tryckställa, samt kvalitetssäkra maskiner som används under jord inom gruv-, tunnel-och entreprenad industrin över hela världen. På arbetsplatsen jobbar omkring 450 kollegor. Är du en person som har ett brinnande teknikintresse och gillar arbetsuppgifter där du får använda händerna, samtidigt som du också behöver tänka kreativt och hitta smarta lösningar, då är denna tjänsten något för dig.

Du som anställd kan förvänta dig en trevlig arbetsplats, där en sätter laget före jaget. Du arbetar i ljusa lokaler som är förhållandevis tysta. Kunden är väldigt mån om säkerhet och vi ser gärna att du har ett inarbetat säkerhetstänk.

Kunden arbetar just nu att övergå från dieseldriven till elektrisk batteridriven utrustning, vi ser därför att du har ett intresse för ny teknik inom elektrifiering och digitalisering.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
• El-, elektronik-, komponent- och kabelmontage
• Mekanik
• Hydraulik (inkl. pneumatik och hydroteknik)
• Schema- och ritningsläsning (el, mekanik och hydraulik)
• Felsökning (el, mekanik och hydraulik)

Arbetet sker både självständigt och i grupp och utförs enligt gällande instruktioner, sekvenser, checklistor och standarder som inhämtas från informationssystem. Monteringen sker till stor del genom taktade flöden, där du är en viktig länk i kedjan med stort eget ansvar i att leverera ditt arbete vid rätt tidpunkt och med hög kvalitet. Som montör ansvarar du även för att rapportera om dagliga avvikelser samt deltar i arbetet med ständiga förbättringar


Vem är du?

Du som person besitter ett teknikintresse och tidigare kunskaper från el, mekanik eller hydraulik. Kunskaper kan erhållits från arbete, utbildning eller från fritidsintressen. Har du en bakgrund som industrielektriker är det meriterande. En stor del av arbetsmomenten och instruktioner är till stor del på svenska, vilket gör att det krävs att du kan förstå och kommunicera obehindrat i tal och skrift. Vi ser att du som person är nyfiken och har ett genuint intresse för teknik. Du är mån om kvalitet och strävar efter att hitta bra och effektiva lösningar.

Arbetet är förlagt på dagtid eller två-skift. B-körkort är ett krav för tjänsten. Vi ser traverskort som meriterande. Du som konsult kommer bli placerad på någon av Epirocs lokaler runt i Örebro.

Om verksamheten
Med banbrytande teknologi utvecklar och tillhandahåller Epiroc innovativ och säker utrustning som borriggar, bergbrytnings- och anläggningsutrustning och verktyg för ovanjords- och underjordsapplikationer. Epiroc har sitt säte i Stockholm och har mer än 15500 passionerade medarbetare som stödjer och samarbetar med kunder i över 150 länder.Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:
– Kollektivavtal
– Tjänstepension
– Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
– Försäkringar
– Marknadsmässig lön o Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

Lärare i fritidshem till Almby skolas anpassade grundskola

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Nov 2
Vill du arbeta i en intraprenad där eleverna får 10 år på sig att utveckla kunskaper och värden i en trygg miljö? Då är Almby skola arbetsplatsen för dig! På Almby skola har vi respekt för individen, tror på att olikhet berikar, och har lärandet i fokus. I nuläget söker vi en legitimerad lärare i fritidshem till vår anpassade grundskola. Kom och berika vårt härliga gäng med din glädje och kompetens. 

Om tjänsten
Tjänsten är på Almby skolas anpassade grundskola för elever med intellektuell funktionsnedsättning. Du skulle tillsammans med vår fritidsledare bli huvudansvarig för vår fritidsavdelning. Vår enhet består av fyra klasser med ca 7 elever i varje klass, varav åtta elever i dagsläget har fritidshemsplacering. Eleverna läser både kursplanen för ämne och ämnesområde. Samverkansmöjligheter finns med övriga fritidshem på skolan. 

Som grundlärare i fritidshem planerar och genomför du undervisningen på fritidshemmet så att eleverna utvecklas utifrån sina förutsättningar. Med grund i läroplan och styrdokument skapar vi tillsammans en trygg och stimulerande miljö i fritidshemmet som syftar till att stärka våra elever i såväl deras kunskapsutveckling som i deras personliga utveckling samtidigt som de får en meningsfull fritid. I fritidshemmet strävar vi också efter att främja allsidiga kontakter, social gemenskap och stärka grupprelationer.  

Du kommer att vara en del i ett arbetslag/en klass under hela skoldagen och arbeta nära eleverna enskilt eller i mindre grupp. Då våra elever har stora omsorgsbehov är det en självklarhet att all personal stöttar eleverna under mat- och toalettsituationer samt genomför den omvårdnad som krävs för att möta elevernas behov, även om fokus är på det pedagogiska uppdraget. Vi jobbar mycket med elevers självständighet. Arbetet kräver att du kan jobba fysiskt då lyft och förflyttningar med hjälpmedel förekommer.  

Vår strävan är att varje elev ska få en meningsfull fritidstid, bli sedd och bekräftad på ett positivt sätt varje dag och att varje elev ska känna trygghet, tillit och glädje i hela sin skoldag. Du får gärna ha spetskompetens inom musik och förmåga att spela ett eller flera instrument och vi värdesätter digital kompetens. 

Hos oss har alla yrkeskategorier en självklar plats i organisationen och det finns goda förutsättningar att utföra ett gott jobb. I tjänsten ingår det barnfri tid, för egen planering, arbetslagtid och tid för utvecklingsfrågor, delvis tillsammans med annan fritidspersonal på skolan. Alla anställda på skolan har tillgång till en egen dator i arbetet.  

Välkommen till oss på Intraprenaden Almby skola!?????

Exempel på arbetsuppgifter:

• tillsammans med arbetslagen planera, genomföra, utveckla och utvärdera arbetet för fritidsverksamheten utifrån läroplanens kap. 4 och andra styrdokument
• arbeta för att skapa en trygg, stimulerande och lärorik verksamhet
• samspela med eleven, föräldrar, lärare och andra samarbetspartners runt eleven
• delta i praktiskt arbete utifrån verksamhetens behov
• arbeta och dokumentera i de verksamhetssystem som finns

Om arbetsplatsen
Intraprenad Almby skola är en skola för alla elever, oavsett bakgrund, förutsättningar och behov. Almby skola ska vara en förebild för ett mer integrerat Örebro, där olika bakgrund berikar eleverna och där alla elever är alla vuxnas ansvar. På skolan finns en servicefunktion med vaktmästeri, administration, IT, bibliotek och lokalvård som arbetar hårt med att skapa de bästa förutsättningarna så att övrig personal kan ge eleverna den bästa utbildningen de kan få. Vi satsar på gediget kollegialt lärande och en stark elevhälsa. Vi är en skola med stort fokus på våra två huvuduppdrag – kunskap och värdegrund. Hos oss får eleverna 10 år på sig att utveckla kunskap och värden i en trygg miljö. Vi vill att våra elever lämnar Almby skola med god självkänsla, empatisk förmåga och väl förberedda för framtiden.

Läs mer om hur det är att jobba som grundskollärare i Örebro kommun på orebro.se/jobb/grundskollarare!

Kvalifikationer
Som lärare är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga där du lyssnar och kommunicerar samt bidrar till en lugn och trygg skolmiljö. Du ska även ha kunskap om barns utveckling och lärande samt förmåga att anpassa undervisningen utifrån gruppen och enskilda elevers behov och förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• grundlärarexamen med inriktning mot fritidshem, alternativt annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig

Meriterande:

• tidigare arbete i anpassad grundskola
• erfarenhet av att arbeta med barn/vuxna med intellektuell funktionsnedsättning
• erfarenhet av att arbeta med barn/vuxna med andra diagonser inom npf eller fysisk funktionsnedsättning
• utbildning i ICDP / vägledande samspel
• tidigare erfarenhet av arbete som lärare i fritidshem
• erfarenhet av att arbeta med bildstöd och TAKK
• erfarenhet av att utveckla tillgängliga lärmiljöer
• B-körkort

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning 

Sysselsättningsgrad: 90-100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Övrig information
Lärarlegitimation med angiven behörighet ska bifogas i ansökan, alternativt behörighetsgivande examensbevis som berättigar till legitimation.

Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 14 november.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Butiksmedarbetare- Örebro

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Nov 2
Hej där! ????Vill du vara en del av vårt team på Lexman? Vi söker nu efter fler ambulerande butikskonsulter i Nyköping med omnejd.

Du kommer att vara på plats i livsmedelsbutiker där vi behöver dig som mest. Hos oss får du chansen att arbeta i flera olika butiker och kedjor, vilket ger dig en bred och värdefull kompetens inom dagligvaruhandeln. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att sitta i kassan och/eller plocka varor i butikerna med stora karriärmöjligheter att vidareutbilda dig inom andra avdelningar.

Om du söker en utmaning och vill utveckla dina kunskaper inom handeln, så är det här jobbet för dig! Ansök nu och bli en del av vårt fantastiska team.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av plock- och/eller kassaarbete på någon av de största dagligvarukedjorna som ICA, City Gross, Coop, Willys eller Hemköp. Vi vet att du är en person som är full av servicekänsla och positiv energi gentemot kunderna samtidigt som du arbetar snabbt och effektivt.

När du jobbar hos våra kunder är det viktigt att du agerar professionellt och har en naturlig känsla för service. Kunden är alltid i fokus och du ska bemöta dem på ett proffsigt sätt enligt vår standard.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår t.ex. (varierande på din tidigare erfarenhet):

- Kundbemötande

- Kassaarbete

- Varuplock inom olika områden i butik

- Hålla rent och snyggt i butiken

Om oss

LeXman AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Bemanningsföretagen via Almega. LeXman ingår i Svensk Handel och har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund.

Är du intresserad?

Om du uppfyller ovanstående kvalifikationer så vill vi att du söker till oss redan idag! Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mejl eller telefon.

Välkommen!

Ansök nu

Talangprogram för maskiningenjörer som vill bredda sig mot El!

Civilingenjör, maskin
Läs mer Nov 2
Har du en utbildning inom mekanik och vill bredda din kunskap och lära dig mer om el? Vi söker dig som är utbildad maskiningenjör eller har jobbat med mekanik och vill ta nästa steg i karriären. Nu har du chansen att söka till PNs utbildningsprogram inom elmekanik för möjligheten att kliva in i rollen som elmekare hos AFRY.

För att bidra till branschens kompetensförsörjning inom området har vi på Professionals Nord tagit fram en intensivutbildning för att ge rätt personer möjligheten till fortsatt utveckling i rollen som Elmekkonstruktör hos vår kund. Efter utbildningen garanteras du en anställning via oss och ett uppdrag som konsult hos vår kund AFRY under 18 månader med möjlighet till en fortsatt anställning hos AFRY förutsatt att samarbetet har fungerat väl.

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Professionals Nord söker nu för AFRYs räkning dig som har någon form av mekanikutbildning och är nyfiken att ta klivet mot elmek hos AFRY.

Information om programmet
Utbildningsprogrammet bygger på metoden Accelerated Learning, som består av kortare teoretiska delar i kombination med praktiska moment för att ge dig alla verktyg för att lyckas i rollen. Under utbildningen kommer du lära dig mer om fordonsel, magnetfält och CAD-programmet Solid Edge. Du genomgår en kostnadsfri och betald intensivutbildning under några veckor för att skapa en god förståelse och stadig grund att stå på inför din nya karriär som Elmekkonstruktör. Under studieperioden erhåller du en utbildningsersättning innan du påbörjar din anställning. 

Utbildningsperiod: 8 januari – 26 januari
Utbildningsort: distans/Karlskoga
Första arbetsdag: 29 januari
Omfattning: Heltid
Arbetsort efter avslutad utbildning: Karlskoga eller Karlstad

Utbildningsprogrammet är ett nära samarbete mellan Professionals Nord och AFRY. Efter avklarad examen anställs du av oss på Professionals Nord och under de första 18 månaderna arbetar du som konsult hos vår kund AFRY. Förutsatt att samarbetet har fungerat väl, är målsättningen och intentionen en fortsatt anställning hos AFRY. Rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och AFRYs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Information om tjänsten
I rollen som Elmekkonstruktör hos AFRY kommer du vara verksam inom olika produktgrupper där allt arbete sker i projektform. Som Elmekkonstruktör är du en mekanikkonstruktör med kunskap om hur elektronik kan störa eller störas och huruvida man förhindrar dessa störningar. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att: 

• I ett störningsfritt utförande, bygga in elektronik i de olika produkterna.
• Arbeta i CAD med att rita elboxar, komponenterna i dem samt förbindelserna mellan dem.
• Aktivt bistå med kunskap och kännedom om komponenter i ett elsystem såsom kontaktdon, plintar, packningar etc.

Du arbetar även med dokumentation och prototypframtagning som sker i 3d-printer i deras egen labbmiljö. Rollen innebär en tät kontakt och samarbete med övriga kompetensområden såsom mekanik, elektronik och elsystem.

Vi söker dig som:
Har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot mekanikkonstruktion. Oavsett om du är nyexaminerad eller har mångårig erfarenhet inom området är du varmt välkommen med din ansökan. Du har erfarenhet i något av de olika CAD-verktygen, vilket av dem är inte det viktigaste. Vidare har du god kunskap i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas under utbildningen och hos AFRY långsiktigt. Vi söker därför dig som har rätt inställning, driv och motivation att genomföra utbildningen för att sedan briljera i din nya tjänst. Du har ett stort tekniskt intresse och ett personligt engagemang i ditt arbete. Vidare är du lösningsorienterad, metodisk och noggrann. Du har viljan att utmana dig själv, tar eget ansvar för din kompetensutveckling och du finner det tillfredställelse att aktivt bidra till företagets utveckling.

Ansökan och rekryteringsprocess:
När du ansöker till programmet kommer du inledningsvis att få besvara ett antal frågor där du redogör ditt intresse för utbildningen och tjänsten. Då personliga egenskaper, motivation och engagemang är av största vikt ser vi fram emot att ta del av varför just du ska ta en plats i utbildningen. Efter inskickad ansökan kommer du även att få ett mailutskick med länk till ett personlighetstest och ett test kopplat till logisk slutledningsförmåga som du behöver genomföra med godkänt resultat för chans att gå vidare i rekryteringsprocessen.

START: Januari 2024
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande
ANSVARIG: Emma Grundin

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Lärare i fritidshem till Norrbyskolan

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Nov 2
Vill du arbeta på en skola i Örebros norra del med närhet till naturområden? Då vill vi att du blir en del av vårt team på Norrbyskolans fritidshem!

Om tjänsten
Till Norrbyskolan söker vi nu en kreativ och driven legitimerad lärare i fritidshem som vill vara med och utveckla vår skola. Som lärare i fritidshem hos oss blir du en del av vårt team som jobbar för att driva utvecklingen av fritidshemmet framåt. Du leder och organiserar för att ge eleverna möjlighet till olika fritidsaktiviteter. Vi har jobbat med att stärka ledarskapet bland våra pedagoger och arbetar med att skapa tillgänglig lärmiljö för våra elever. Detta för att skapa bästa möjliga förutsättningar för våra pedagoger, men självklart även våra elever!

Exempel på arbetsuppgifter:


• planera och organisera fritidsaktiviteter på fritidshem och stödja barnen i deras utveckling
• arbete inom fritidshemmet och övriga delar av skolan vid behov
• tillsammans med personalen i arbetslaget arbeta för barns inflytande
• utmana och stimulera utveckling för enskilda elever och grupper
• skapa god miljö för lärande genom delaktighet och eget ansvar

Om arbetsplatsen
Norrbyskolan är en F-6-skola som drivs som intraprenad. Det innebär att vi inom kommunens ram kan arbeta med större frihet. Skolan har växt under senare år och byggts ut och har just nu cirka 670 elever. Vi har egna salar för hemkunskap, bild och NO. Vi arbetar kontinuerligt med Livskunskap och har Hälsa som ett kännetecken för skolan.

Skolan ligger på norr i Örebro och har både nära till centrum och fina naturområden. Våra elever är fördelade på fyra förskoleklasser, tolv klasser i årskurs 1–3 och tolv klasser i årskurs 4-6. Vår personal är uppdelade i arbetslag utifrån årskurser med cirka 10 medarbetare i varje.

Läs mer om vår skola på: orebro.se/norrbyskolan

Kvalifikationer
För att passa som lärare i fritidshem hos oss är du trygg, stabil och du kan förhålla dig på ett sätt som är anpassat till situationen, gruppen samt enskilda elevers behov och förutsättningar. Det är viktigt att du har en god förståelse för hur elever tar till sig kunskap och att alla har olika förutsättningar. Vi ser även att du kan samarbeta väl med andra och bidra till en lugn och trygg miljö på skolan samt att du har en tydlig kommunikation med barn, föräldrar och övrig skolpersonal. Du har förmågan att skapa kontakter, underhålla relationer och kan leda, motivera, skapa engagemang och delaktighet. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:


• pedagogisk utbildning som ger behörighet att undervisa i fritidshem

Meriterande:


• erfarenhet av arbete i fritidshem

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 8 januari eller enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 15 november. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Personlig Assistent till flicka i Örebro

Personlig assistent
Läs mer Nov 1
Vi erbjuder ett givande och utvecklande arbete med en ettårig flicka som behöver ditt stöd i hemmet hos sin familj. Flickan har trakeostomi och när du arbetar med henne ligger största fokus på övervakning och hantering av hennes syresättning.

Som en del av Novum Assistans är du delaktig som medarbetare genom regelbundna arbetsplatsträffar där utveckling av uppdragen sker. Vi som assistansbolag skapar förutsättningar för de uppgifter som assistansen kräver, i fortlöpande kompetensutveckling utifrån behov i uppdraget. Du som assistent får därmed möjlighet till personlig utveckling både som individ och i din yrkesroll som personlig assistent.

Du får en gedigen introduktion i de medicinska uppgifterna genom betald utbildning inom trakeostomi för barn och fortlöpande kompetensutveckling utifrån behov i uppdraget.

Novum är en rikstäckande assistansanordnare som arbetar utifrån en kristen värdegrund vars ambition är att göra skillnad för individen, branschen och i samhället.

Vem är du som sökande?
Vi söker dig som har en personlig lämplighet för uppdraget. För oss betyder det att du är ansvarsfull, empatisk och lyhörd. Det är viktigt att du både är punktlig och kan passa tider men även flexibel för att ibland kunna hoppa in för att täcka luckor i bemanningen. Det är viktigt att du med din personlighet medverkar till att skapa lugn och ro kring barnet. Personkemin och samspelet mellan dig som assistent och uppdragsgivaren och hennes familj är avgörande för kvaliteten och upplevelsen av arbetet.

Det är meriterande att du är barn- eller undersköterska/sjuksköterska. Vana att arbeta med barn med trakeostomi är mycket meriterande. Du ska kunna jobba självständigt men också i samspel med andra i grupp. Önskvärt är även att du har god fysik, är glad och positiv.

Om anställningen
Anställningen är inledningsvis baserad per timme och vid behov. Tjänsten kan komma att utökas och på sikt bli en fast anställning. Vi erbjuder fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Arbetstiderna är primärt förlagda nattetid. Arbetspassen innebär vaken natt.

Urvalsprocessen sker löpande och mer information om uppdraget fås vid en eventuell intervju. Tillträde sker enligt överenskommelse. För anställning hos Novum Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansök nu

Restaurangchef till Heat Örebro!

Restaurangchef
Läs mer Nov 1
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion!
Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden.
Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta
Vi finns för närvarande i Uppsala, Märsta, Stockholm, Gävle, Örebro, Sundsvall och Västerås.

Om tjänsten: Att vara restaurangchef på Heat är roligt och omväxlande. Våra restaurangchefer är våra experter på plats. Det är de som skapar fantastiskt bra relationer främst med våra gäster, men även med uppdragsgivare/hyresvärd. De leder sitt Heatteam framåt mot uppsatta mål, firar segrar och de är naturliga lagkaptener.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden:
- Följa Heats koncept med hjälp av våra tydliga riktlinjer och rutiner.
- Arbeta i- och vara delaktig i driften.
- Leda och kvalitetssäkra.
- Inspirera och engagera dina medarbetare.
- Hantera leverantörsfakturor och kundfakturor.
- Rekrytering, schemaplanering och tidsrapportering.
- Budgetering och enklare resultatuppföljning.

Om dig: Du är lösningsfokuserad och förstår vad det innebär att följa ett koncept inom restaurangbranschen. Du har en stor passion för service, tidigare erfarenhet av ledarskap och vill vara en viktig del i Heats fortsatta segertåg genom landet. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.
Körkort är ett krav för denna tjänst.

Vi erbjuder: Ett roligt och omväxlande arbete dagtid må-fre (kvälls- och helgarbete kan förekomma) i ett ambitiöst växande företag med kollektivavtal (Visita/Unionen), friskvårdsbidrag á 1500 kr/år, rabatterade naprapatbesök, rabatter på vårt sortiment, årlig kickoff och ett gott och roligt samarbete med kollegor och chefer.

Ansök nu

Jobba Som Teamleader

Säljledare
Läs mer Nov 1
Sök jobbet som teamleader på ViaLarm för att jobba som teamleader!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som teamleader? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som teamleader. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt boende & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Har körkort & jobbat med försäljning
? Inget belastningsregister

Ansök nu

Tjäna 40 000 SEK/M

Utesäljare
Läs mer Nov 1
Sök jobbet som säljare på ViaLarm för att tjäna 40 000 SEK/M!
Pratar du flytande svenska & vill tjäna 40 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 40 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt boende & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja
? Inget belastningsregister

Ansök nu

Jobba Som Festsäljare

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Nov 1
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Event med Volt, Zyn och XR

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Nov 1
Om tjänsten

Vi på Slash.ten söker dig som älskar att vara i händelsernas centrum, är flexibel, brinner för kundservice och som vill ha ett extrajobb utöver din nuvarande anställning eller dina studier.

Tillsammans kommer vi göra nedslag på olika event runt om i Sverige tillsammans med Swedish Match nikotinpåsvarumärken VOLT och ZYN.

Planen är ett bygga ett starkt eventteam med bas i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Gävle, Sundsvall och Åre för att kunna täcka alla de fantastiska event vi planerar att göra i år och 2024.

Detta är ett perfekt jobb att kombinera med vad du än i nuläget sysselsätter dig med, då eventen oftast utspelar sig på kvällar och/eller helger med god framförhållning. Du kan vara delaktig i allt från ett till flera event. Mer info om det får du i en möjlig framtida intervju.

Om stjärnprofilen

Vi söker passionerade stjärnor som brinner för att ge fantastisk service. Du är en stjärna som drivs av att göra skillnad och bygga starka relationer med alla du möter, inte minst konsumenterna du möter och teamet du jobbar med.

Du jobbar med Slash.ten och representerar därför den kvalitetsstämpel företaget står för kopplat till kundupplevelser och professionalism. Samtidigt ska du vara ett av Swedish Match ansikten utåt och ska därför känna stolthet och nyfikenhet över deras produkter.

Du får all nödvändig utbildning av oss i både service, produkter, lagar®ler, koncept och varumärkeskännedom.

Vi ser även att du följande:

- Är fyllda 18 år eller äldre

- Brinner för möten med andra människor i alla åldrar

- Är prestigelös och uppskattar varierade arbetsuppgifter

- Har goda språkkunskaper inom svenska och engelska, främst i tal

Arbetsuppgifter

Hantera ID-kontroller på samtliga konsumenter som ser ut att vara under 25 år

Skapa och leverera fantastiska kundupplevelser

Informera om produkterna till intresserade konsumenter

Säkerställa att ytan är riggad och redo för försäljning inom utsatt tid

Kassahantering

Rapportering efter avslutat pass

Om Swedish Match

Swedish Match utvecklar, tillverkar och säljer välkända varumärken av högsta kvalitet inom segmenten rökfria produkter, cigarrer, och tändprodukter. Swedish Match finns i 11 länder med totalt 6733 medarbetare. Med ett flexibelt, innovativt och hållbart tillvägagångssätt arbetar vi med att ha rätt strategi, människor, kompetenser, produkter och struktur på plats. Allt för att snabbt kunna möta förändrade marknadsförutsättningar.

Vi vill maximera njutningen av våra produkter genom att minimera klimatavtrycket. Vi kallar därför vår hållbarhetsstrategi just minimize + maximize. Vi är övertygade om att våra konsumtenter kan njuta ännu mer när du vet att innehållet i dosan är hållbart producerat, levererat och förpackat.

Med en portfölj bestående av både moderna varumärken och varumärken med lång tradition, erbjuder Swedish Match produkter med och utan tobak. Att erbjuda tobakskonsumenter alternativ till cigaretter är kärnan i det vi gör. Alltid med vår vision i sikte: En värld utan cigaretter.

Läs mer om Swedish Match på: www.swedishmatch.com (http://www.swedishmatch.com/)

Om Slash.ten

Slash.ten är en retailbyrå med en organisation och ett team som har lång och väldokumenterad erfarenhet inom kundupplevelser. Vi är individer som byggt gasellföretag, utvecklat varumärken och fått utmärkelser för bästa kundservice många år i rad. Vi vill ständigt utveckla branscherna vi verkar inom genom att arbeta med engagerade och motiverade människor. Målsättningen är tydlig; vi vill hela tiden bli bättre och ge energi till alla de människor vi möter. Vi arbetar redan med några av världens största varumärken. www.slashten.net/ (http://www.slashten.net/)

Ansök nu

Teknisk projektledare till myndighet

Projektledare, IT
Läs mer Nov 1
Vill du vara med och driva ett spännande projekt? Har du erfarenhet agilt utvecklingsarbete? Då har vi en utmanande möjlighet för dig som teknisk projektledare hos en myndighet i Örebro.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling, där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär hos oss!

Arbetsuppgifter
Det här uppdraget innefattar två pågående stora och viktiga projekt hos myndigheten.

Det ena är det vi kallar Nya Statistiska Enheter (NSE) och kan beskrivas som nedan:
Stora, oftast multinationella, företag har i allt större utsträckning utvecklat mer komplexa organisationer för sin verksamhet vilket har fått konsekvenser för statistiken. Genom profilering kan företagens strukturer avseende organisation bättre beskrivas och därigenom kan mer relevant statistik av högre kvalitet produceras. IT-stödet behöver anpassas för att klara är att beskriva den ekonomiska statistiken på ett bättre sätt.

Ett projekt för detta har pågått sen 2021 och nu söker vi en teknisk projektledare som kan ta över och driva det vidare. Erfarenhet av komplexa beroenden och god förankring inom IT med agil systemutveckling är viktigt.

Det andra är en omläggning av SNI-koder och kan beskrivas enligt nedan:
Standard för svensk näringsgrensindelning (SNI) ingår i ett internationellt system av ekonomiska klassifikationer och utgår från EU:s näringsgrensstandard NACE Rev. 2, som i sin tur utgår från FN:s standard ISIC.

Det finns ett återkommande behov att revidera internationella näringsgrens- och produktindelningar och för att gå i takt med i den ekonomiska och tekniska utvecklingen görs med jämna mellanrum revisioner. För drygt fem år sedan framfördes behovet av en ny revision. Eurostat inledde därför en omfattande översyn av klassifikationsstrukturen i syfte att ta fram ett förslag till ett nytt NACE. Detta ska mynna ut i en ny förordning och implementeringen ska vara klar 2025-12-31.

Din profil och kvalifikationen
Som projektledare tycker du om att samarbeta; du har en drivkraft och en förmåga att motivera dina teammedlemmar och är lösningsfokuserad. Vi ser även att du har en pedagogisk förmåga och är en god kommunikatör samt har vana att kommunicera med olika roller inom en organisation, såsom scrum master, kravanalytiker, arkitekter, beställare, användare och styrgrupp.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav
- Minst 9 års arbetslivserfarenhet som teknisk projektledare
- Erfarenhet av agilt utvecklingsarbete
- Erfarenhet av att effektivt och strukturerat sätt planera så att projektmålen nås inom beräknad tid, budget och kvalitet
- Erfarenhet av att planera, genomföra och följa upp samt ta egna initiativ för att komma till ett gott resultat
Meriterande
- Erfarenhet av uppdrag inom offentlig verksamhet
- Kunskap om hur statikproduktion går till
- Erfarenhet som projektledare för IT-projekt i statistikproduktion
- Erfarenhet av stora komplexa databasregister
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Kriminalvårdare till region mitt, semestervikariat

Kriminalvårdare
Läs mer Nov 1
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Kriminalvården erbjuder kompetens- och karriärutveckling. Vår breda verksamhet ger möjlighet till ett omväxlande arbete med intressanta arbetsuppgifter. Hos oss finns möjlighet till utveckling både genom fördjupad kompetens, genom utveckling inom befintlig roll samt genom att avancera till andra roller inom myndigheten.

Kriminalvården erbjuder nu dig som är student chansen att säkra ditt semestervikariat för sommaren 2024.

Vi söker nu semestervikarier till våra verksamhetsområden Kumla, Salberga, Hinseberg, Hällby och Mariefred


ARBETSUPPGIFTER
Som kriminalvårdare ingår du i ett team där du har den dagliga kontakten med klienten. Arbetsuppgifterna vid anstalt är varierande: omvårdnads-, bevaknings-, visitations- och säkerhetsarbete blandas med frigivningsplanering och samtals-/motivationsarbete. Arbetet vid häkte är ofta rutinstyrt och inriktat på omvårdnads- och säkerhetsuppgifter. Klienter kan sitta häktade under lång tid utan att få träffa andra än sin advokat och personalen vid häktet vilket ställer särskilda krav på dig som kriminalvårdare.

Att arbeta som kriminalvårdare betyder att du kan göra skillnad för andra människor och bidra till ett bättre samhälle. För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar.

KVALIFIKATIONER
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Som kriminalvårdare behöver du vara trygg, stabil och ha god självinsikt. Då du tillsammans med dina kollegor driver verksamheten behöver du ha god samarbetsförmåga och förmåga att vara tydlig i din kommunikation. I ditt yrkesutövande krävs ett gott omdöme och integritet. Du har en fysisk status som möjliggör förmåga att agera fysiskt när situationen så kräver.

Vi söker dig som har:
• Fullständig gymnasieutbildning alternativt annan utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant
• Arbetslivserfarenhet, även i form av säsongsarbete, timanställning eller eget företagande. Praktik och volontärarbete är inte att jämställa med anställning
• Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift
• God datorvana


Det är meriterande om du har:
• Kunskap inom relevanta områden, exempelvis beteendevetenskap, kriminologi, psykiatri, juridik eller konflikthantering
• Arbetslivserfarenhet från kriminalvård, säkerhetsarbete, social omsorg, psykiatri eller vård- och omsorgsarbete
• Relevanta språkkunskaper
• B-körkort

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ansök nu

Vill du flytta hemifrån? Jobba som resande säljare!

Torgförsäljare/Marknadsförsäljare
Läs mer Nov 1
Just nu söker vi efter fler stjärnor som vill jobba med våra fantastiska säljare!

Ingen tidigare erfarenhet inom försäljning krävs. Vi utbildar samtliga nyanställda inom en säljstruktur som gynnar säljaren hos oss likväl som i framtiden inom andra yrken eller områden.

Har du kanske framtidsplaner på att starta eget? Bli entreprenör? Lär dig allt inom försäljning från grunden hos oss!

Om tjänsten

Här erbjuds en heltidstjänst där du besöker kunderna i olika städer inom Sveriges gränser. Under besöken säljer du olika typer av tjänster från välkända varumärken från en av våra uppdragsgivare.

Vi står för samtliga resor samt boendekostnader till alla våra säljare!

Kontraktstyp

- Heltid.
- Arbetstider mån-fre kl 13:00-21:00 & fre 14:00-20:00.
- Provanställning 6 mån, därefter tillsvidare.Vi söker dig som:

- Motiveras av personlig utveckling och resultat.
- Målmedveten och tävlingsinriktad.
- Utåtriktad med en positiv inställning.
- Lärovillig och engagerad.Vi erbjuder:

- Generös provision (utan tak).
- Utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbväxande företag.
- Teoretisk samt praktisk utbildning inom sälj.
- Varierande arbetsuppgifter med givande och starka varumärken.
- Löpande coachning och utbildning.
- Säljtävlingar, resor och festligheter!Meriterande

- B-körkort (inget krav).


Är det dig vi söker? Skicka din ansökan idag! https://jobb.valuesales.se/

Om oss

Value Sales är ett ungt och snabbväxande företag som arbetar inom fält- och eventförsäljning samt telemarketing.

Vi samarbetar med väletablerade affärspartners och hjälper organisationer att utveckla sitt viktigaste element - vi säljer!

Vårt huvudkontor ligger beläget i Kista, Stockholm.

Hemsida: www.valuesales.se

Följ vår resa på sociala medier:

Instagram: @valuesalesab / TikTok: @valuesales

Ansök nu

myNanny barnvakt Örebro, barnpassning 1-2 gånger/veckan

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Nov 1
Få ett flexibelt och barnsligt roligt extrajobb
På myNanny kan du göra skillnad för familjer samtidigt som du får ett barnsligt roligt och flexibelt extrajobb. Vi är ett av Sveriges ledande barnpassningsföretag, vilket innebär att du kan förvänta dig mycket av oss – allt från bra lönevillkor till professionellt bemötande, utbildning, försäkring och personlig support.


Ansök till jobbet som barnvakt på myNanny här: https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/


Så funkar jobbet som barnvakt
Att jobba som nanny är både roligt och flexibelt, du väljer själv vilka uppdrag du vill ha och när du ska jobba. Som barnvakt hjälper du en eller flera familjer i ditt område med att passa deras barn. Det kan innebära allt från hämtning på förskola/skola och en rolig stund i lekparken till att äta mellanmål eller nattning. Det viktigaste är att det är roligt och tryggt för både barnen, föräldrarna och dig!


Mer om familjen
Under din intervju kommer du får mer information om just denna familj, men här är några bra saker att veta:
Antal barn: 2
Ålder: 3 & 5 år
Dagar i veckan de önskar hjälp: 1-2 gånger i veckan
Tider: Oftast hämtning från förskola och ibland även på kvällar samt helger (varje pass är alltid minst 3 timmar)Extrajobbet passar perfekt för dig som:
Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
Har erfarenhet av att ha passat ett eller flera barn (0 - 6 år) självständigt
Kan arbeta flexibelt både vardagar och helger som nannyDetta erbjuder vi dig som barnvakt på myNanny:
Konkurrenskraftig lön med tydlig lönetrappa
Du är alltid försäkrad under barnpassningen
Flexibelt extrajobb med en familj som passar just dig och din vardag
Följa och vara delaktig i ett barns utveckling
Utbildning i hjärt- och lungräddning samt första hjälpen
Introduktionsutbildning av oss på myNanny
Kontinuerligt stöd från din personliga kontaktperson på myNanny
Viktiga och relevanta meriter till ditt CV

Ansök till jobbet på 3-4 min
Du ansöker till jobbet som barnvakt snabbt och enkelt här: https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/


Ansökan tar endast några minuter och du blir sedan kallad till intervju för jobbet som nanny på myNanny.


Läs mer om hur det är att jobba som barnvakt på myNanny på vår hemsida: https://my-nanny.se/barnvakt


En arbetsgivare – många möjligheter
Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som:
Nanny hos https://nannypoppins.se
Barnvakt hos https://barnvakt.se
Au pair i USA hos https://my-nanny.se/au-pair
Personlig studiecoach hos https://www.allakando.se
Privatlärare i matematik hos https://smartstudies.se
Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu
Studiecoach online inför högskoleprovet https://www.allakando.se/hogskoleprovetTips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter:
Barnvakt i Stockholm https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm
Personlig studiecoach i Stockholm https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm
Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg

Ansök nu

Snöskottare till Örebro

Snöskottare
Läs mer Nov 1
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Letar du efter ett extrajobb där du får arbeta fysiskt? Är du flexibel och kan ställa upp med kort varsel? Tycker du om att vara utomhus och att arbeta effektivt? Då kommer denna arbetsmöjlighet passa dig väl!

Vi söker dig som är flexibel och arbetsvillig. Huvudsakliga arbetsuppgifter är snöskottning och sandning. Behovet styrs av väder, därför söker vi dig som kan hoppa in med kort varsel och vid oregelbundna tider. Det kan förekomma jobb på natten eller tidiga mornar. Det är ett krav att du har en annan huvudsaklig sysselsättning som studerar, idrottar eller har ett annat deltidsjobb och söker en sysselsättning och inkomst vid sidan av detta.

Vidare är dina personliga egenskaper viktigast för den här tjänsten. Du bör ha en god grundfysik då du ska orka hålla uppe ett gott arbetstempo.

Personprofil
Du som söker är prestigelös och har god fysisk kondition samt en hög arbetsmoral.

För att arbeta som konsult på PerformIQ är det meriterande om du har tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen, ange gärna vilken aktivitet du har utövat och på vilket sätt som det format dig som person.

Övrigt
Krav: Körkort B
Varaktighet: November-mars
Arbetsort: Örebro

Om PerformIQ
Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ och arbeta hos vår kund. Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

myNanny barnvakt Örebro, barnpassning dagtid/heltid

Barnflicka/Barnvakt
Läs mer Nov 1
Få ett flexibelt och barnsligt roligt extrajobb
På myNanny kan du göra skillnad för familjer samtidigt som du får ett barnsligt roligt och flexibelt extrajobb. Vi är ett av Sveriges ledande barnpassningsföretag, vilket innebär att du kan förvänta dig mycket av oss – allt från bra lönevillkor till professionellt bemötande, utbildning, försäkring och personlig support.


Ansök till jobbet som barnvakt på myNanny här: https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/


Så funkar jobbet som barnvakt
Att jobba som nanny är både roligt och flexibelt, du väljer själv vilka uppdrag du vill ha och när du ska jobba. Som barnvakt hjälper du en eller flera familjer i ditt område med att passa deras barn. Det kan innebära allt från hämtning på förskola/skola och en rolig stund i lekparken till att äta mellanmål eller nattning. Det viktigaste är att det är roligt och tryggt för både barnen, föräldrarna och dig!


Mer om familjen
Under din intervju kommer du får mer information om just denna familj, men här är några bra saker att veta:
Antal barn: 1
Ålder: 3 år
Dagar i veckan de önskar hjälp: 1-2 gånger i veckan
Tider: Oftast passning från 8:00 och ibland även på kvällar samt helger (varje pass är alltid minst 3 timmar)Extrajobbet passar perfekt för dig som:
Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
Har erfarenhet av att ha passat ett eller flera barn (0 - 6 år) självständigt
Kan arbeta flexibelt både vardagar och helger som nannyDetta erbjuder vi dig som barnvakt på myNanny:
Konkurrenskraftig lön med tydlig lönetrappa
Du är alltid försäkrad under barnpassningen
Flexibelt extrajobb med en familj som passar just dig och din vardag
Följa och vara delaktig i ett barns utveckling
Utbildning i hjärt- och lungräddning samt första hjälpen
Introduktionsutbildning av oss på myNanny
Kontinuerligt stöd från din personliga kontaktperson på myNanny
Viktiga och relevanta meriter till ditt CV

Ansök till jobbet på 3-4 min
Du ansöker till jobbet som barnvakt snabbt och enkelt här: https://my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/


Ansökan tar endast några minuter och du blir sedan kallad till intervju för jobbet som nanny på myNanny.


Läs mer om hur det är att jobba som barnvakt på myNanny på vår hemsida: https://my-nanny.se/barnvakt


En arbetsgivare – många möjligheter
Du som söker jobb hos oss har även möjlighet att arbeta som:
Nanny hos https://nannypoppins.se
Barnvakt hos https://barnvakt.se
Au pair i USA hos https://my-nanny.se/au-pair
Personlig studiecoach hos https://www.allakando.se
Privatlärare i matematik hos https://smartstudies.se
Personlig läxhjälpare: https://läxhjälp.nu
Studiecoach online inför högskoleprovet https://www.allakando.se/hogskoleprovetTips! Just nu har vi många lediga tjänster på följande orter:
Barnvakt i Stockholm https://my-nanny.se/stader/barnvakt-stockholm
Personlig studiecoach i Stockholm https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm
Personlig studiecoach i Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg

Ansök nu

Nikita Hair Örebro City söker Frisör & Trainee

Frisör
Läs mer Nov 1
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?

Vi söker nu en frisör eller trainee till vårt härliga team i Örebro City!

Vem är du?


• Utbildad frisör (gymnasial eller privat frisörutbildning)
• Kreativ och serviceinriktad 
• Stor passion för frisöryrket

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner
• Vi står för kostnaden för del- och gesällprov!
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Möjlighet att vara med i Nikita Hair Creative Team
• Utbildningar och personlig utveckling

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Production Engineer (2 x temp), Surface Division

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Nov 1
Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With
cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction
equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm,
Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries.
Learn more at www.epirocgroup.com.

Production Engineer (2 x temp), Surface Division
Är du en driven och engagerad person som gillar tekniska lösningar och utvecklande arbetsuppgifter? Vi söker nu dig som vill bli vår nästa Produktionstekniker. Så gillar du att driva och leda produktionstekniska frågor framåt samt samarbeta tillsammans med många olika typer av roller? Då kan det här vara helt rätt tjänst för dig!  Vi har två temporära roller på ca 1 år, med möjlighet till förlängning.
Välkommen med din ansökan!

Bli en av oss
I rollen som Produktionstekniker kommer du tillhöra avdelningen Surface Division. Det är avdelningen på Epiroc som utvecklar, tillverkar och marknadsför utrustning för berg- och prospekteringsborrning. Maskinerna används världen över i olika tillämpningar inom väg- och vattenbyggnad, geoteknisk konstruktion, stenbrott och gruvor.
Teamet som du kommer tillhöra är en produktionsteknisk grupp på 35 personer där roller som Beredningstekniker, Produktionstekniker, Industrialiseringstekniker och Projektledare arbetar tätt tillsammans. Gruppen arbetar ständigt med strategisk planering och utveckling av monteringsmetoder, arbetsinstruktioner, kvalitetssäkring, produktivitetsökningar och rationaliseringar.

Jobbeskrivning
I rollen som Produktionstekniker jobbar du tillsammans med en grupp vars tydliga fokus kommer vara ständiga förbättringar, korta led- och byggtider samt förbättringar av produktkvalitet och leveranssäkerhet. Det, tillsammans med utmärkt service och support ser vi som nyckeln för ökad kundnöjdhet.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som produktionstekniker innebär att du aktivt deltar i produktionsutvecklingsprocessen genom att kontinuerligt arbeta för förbättringar i arbetssätt och metodik för att öka produktivitet och minska produktkostnaden. Du jobbar tvärfunktionellt för att tillgodose produktionens intressen i olika forum och möten. I dina uppgifter ingår att upprätta monteringssekvenser, monteringsinstruktioner och checklistor samt att du ansvarar för framtagande av monteringshjälpmedel, t.ex. fixturer och momentverktyg. Du utför och deltar också i analysen av provmontage samt upprättar test- och kontrollmetoder i flödena. Just nu pågår stora digitaliseringsprojekt för att ta våra system och arbetssätt till nästa nivå, och dessa roller kan även bli en del av projektgruppen för detta.

Placering
Tjänsten är placerad i Örebro, Norra Bro.

Ansökan & kontakt
I den här rekryteringsprocessen arbetar vi med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista svarsdatum. Därför vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2023-11-15. Välkommen med din ansökan i vårt rekryteringssystem.
Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef eller rekryterare:
Johan Rydström, Manager Production Engineering, johan.rydstrom@epiroc.com
Recruitment Specialist, maria.tedsjo@external.epiroc.com

Din profil
Till denna roll är det önskvärt med högskolexamen eller dokumenterad erfarenhet av produktionstekniskt arbete samt erfarenhet av LEAN i tillverkande eller monterade industri. Du har ett stort intresse för produktionstekniska frågor samt ett engagemang och driv för att nå fullständigt resultat. Mycket av kommunikationen kommer att ske på såväl svenska som engelska. Av den anledningen behöver du ha goda kunskaper i båda språken, i såväl tal som skrift.  För att lyckas i rollen behöver du gilla att lösa problem för att stödja verksamheten på bästa sätt. Du tycker om att bygga och vårda relationer, och trivs med de många kontaktvägar som arbetet innebär. Andra viktiga egenskaper är förmåga att organisera ditt arbete och samarbeta för att uppnå resultat. Med energi och inspiritation vill du tillsammans med ditt team på produktionsteknik till nästa nivå.

Ansök nu

Butiksmedarbetare- Örebro

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Nov 1
Hej där! ????Vill du vara en del av vårt team på Lexman? Vi söker nu efter fler ambulerande butikskonsulter i Nyköping med omnejd.

Du kommer att vara på plats i livsmedelsbutiker där vi behöver dig som mest. Hos oss får du chansen att arbeta i flera olika butiker och kedjor, vilket ger dig en bred och värdefull kompetens inom dagligvaruhandeln. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att sitta i kassan och/eller plocka varor i butikerna med stora karriärmöjligheter att vidareutbilda dig inom andra avdelningar.

Om du söker en utmaning och vill utveckla dina kunskaper inom handeln, så är det här jobbet för dig! Ansök nu och bli en del av vårt fantastiska team.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av plock- och/eller kassaarbete på någon av de största dagligvarukedjorna som ICA, City Gross, Coop, Willys eller Hemköp. Vi vet att du är en person som är full av servicekänsla och positiv energi gentemot kunderna samtidigt som du arbetar snabbt och effektivt.

När du jobbar hos våra kunder är det viktigt att du agerar professionellt och har en naturlig känsla för service. Kunden är alltid i fokus och du ska bemöta dem på ett proffsigt sätt enligt vår standard.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår t.ex. (varierande på din tidigare erfarenhet):

- Kundbemötande

- Kassaarbete

- Varuplock inom olika områden i butik

- Hålla rent och snyggt i butiken

Om oss

LeXman AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Bemanningsföretagen via Almega. LeXman ingår i Svensk Handel och har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund.

Är du intresserad?

Om du uppfyller ovanstående kvalifikationer så vill vi att du söker till oss redan idag! Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mejl eller telefon.

Välkommen!

Ansök nu

Butiksäljare deltid Carlings Örebro Köpmang. City

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Nov 1
Har du en passion för denim? Vill du skapa unika kundupplevelser? Då önskar vi att du blir vår nya kollega!

Vi söker nämligen en ny säljare till vårt fantastiska team.

Som säljare hos oss på Carlings strävar du alltid efter att ge våra kunder fantastisk service. Ditt engagemang kombinerat med hög produktkunskap kommer att göra att kunderna får en unik upplevelse och mycket bättre service än våra konkurrenter.
För att vara en del av teamet behöver du: ****

- Vara utåtriktad och social – med god samarbetsförmåga
- Konkurrensdriven, du brinner för försäljning och har alltid kunden i fokus!
- Lösningsorienterad och strukturerad, du kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt
- Ha en god förståelse för e-handel/digital utveckling inom detaljhandeln
- Vara pålitlig och ansvarsfull
- Vara flexibel på både arbetsuppgifter och arbetstider

Vi kan erbjuda:

- En spännande och utmanande arbetsvardag i en av Skandinaviens ledande jeanskedjor
- Ansvar och interna karriärmöjligheter – flera av oss har tagit steget från säljare till butikschef
- Värdefull erfarenhet av kundservice, försäljning och teamarbete som du kan dra nytta av under hela din karriär
- En fantastisk arbetsmiljö där alla brinner för det de gör
- Bonusordning
- Förmånlig personalrabatt i Varners butiker

Känner du dig träffad? Då kan du bli vår nya medarbetare!

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Carlings är ett livsstilskoncept med spännande butiker, där de anställda ger tydligt avtryck. Säljarna är utåtriktade och modemedvetna - kända för sin goda service och höga produktkunskaper. Vi har ett brett utbud av jeans från de största jeansaktörerna på marknaden.

Carlings är en del av modekoncernen Varner som består av flera profilerade kedjor; Cubus, Dressmann, Bik Bok, Volt, Junkyard och Levi’s Store. Verksamheten omfattar för närvarande 6 nätbutiker och över 1200 fysiska butiker i Norge, Sverige, Finland och Island.?

Ansök nu

Projektadministratör/Projektledare

Projektledare, IT
Läs mer Nov 1
EcoGuard växer och vår projektavdelning behöver utökas.
Vi söker dig som vill vara med på vår resa att skapa långsiktiga kundrelationer där kunden och vår gemensamma miljö är i fokus. Om du har teknisk förståelse och lätt för att greppa ny kompetens. Är du dessutom personen som motiveras av att planera/organisera och komma i mål med ditt uppdrag så kan EcoGuard vara rätt plats för dig. EcoGuard är ett växande bolag där vi arbetar med att skapa en stark teamkänsla, vi har ett stort fokus på våra kunder och att ställa upp för varandra i vår vardag. EcoGuard är ett företag som kan erbjuda dig en fartfylld och spännande resa inom ett teknikfyllt område där EcoGuard är det ledande bolaget på marknaden idag.
Vår organisation säkerställer att våra kunder får en högkvalitativ överblick över sitt fastighetsbestånd i fråga om energi, vatten och temperaturer.

Vår projektgrupp har tillsammans lång erfarenhet av att implementera styr- och mätsystem i fastigheter runt om i Sverige.
I samarbetet med våra kunder strävar vi efter ett nära och långsiktigt samarbete där vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter.


Som projektledare på EcoGuard är ditt ansvar att koordinera installationer av mätsystem hos våra kunder. Dina arbetsdagar består av kontakt med kunder, installatörer, underentreprenörer m.fl. Du ska hjälpa våra installatörsteam att få arbetet att flyta smidigt och effektivt vilket innebär att förse dem med kontaktuppgifter, underlag för t.ex. avisering m.m.
Arbetet innebär mycket dokumentation både löpande under projektets gång samt överlämning av dokumentation till kund.
Tekniken spelar stor roll på EcoGuard, som Projektledare hos oss behöver du vara bekväm inom el, vvs eller fastighet för att ha en bra grund att stå på och utvecklas från. Rollen är i huvudsak administrativ och innebär kontakter med kunder och leverantörer via mail och telefon.
Du utgår från Örebro där du också har ditt kontor. Rollen kan innebära enstaka resdagar men i huvudsak sköter du ditt arbete från kontoret.
Vår projektavdelning är ett sammansvetsat och härligt team som gör storverk varje dag.

Som person skall du ha ett tydligt språk och med lätthet hålla många bollar i luften. Du måste kunna motivera och ställa krav på att kvalitet och deadlines skall hållas. Vi ser som väldigt viktigt att du har en förmåga att knyta bra samarbetspartners till dig, vi arbetar idag med egna montörer såväl som underentreprenörer i våra montage.

På EcoGuard är vi stolta över vårt företag och våra duktiga kollegor – vi har roligt tillsammans och vi gör gott för miljön varje dag vi går till jobbet.
På EcoGuard värdesätter vi också god hälsa och erbjuder därför ett generöst träningsbidrag samt möjlighet att träna på arbetstid. Självklart har du möjlighet att varva med att arbeta hemma och från ditt kontor.
Våra kontor ligger i nyrenoverade lokaler på söder i Örebro och varje morgon erbjuds en gemensam frukost.
Vi har självklart kollektivavtal samt företagshälsovård.

Ansök nu

Butiksmedarbetare- Örebro

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Nov 1
Hej där! ????Vill du vara en del av vårt team på Lexman? Vi söker nu efter fler ambulerande butikskonsulter i Nyköping med omnejd.

Du kommer att vara på plats i livsmedelsbutiker där vi behöver dig som mest. Hos oss får du chansen att arbeta i flera olika butiker och kedjor, vilket ger dig en bred och värdefull kompetens inom dagligvaruhandeln. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att sitta i kassan och/eller plocka varor i butikerna med stora karriärmöjligheter att vidareutbilda dig inom andra avdelningar.

Om du söker en utmaning och vill utveckla dina kunskaper inom handeln, så är det här jobbet för dig! Ansök nu och bli en del av vårt fantastiska team.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av plock- och/eller kassaarbete på någon av de största dagligvarukedjorna som ICA, City Gross, Coop, Willys eller Hemköp. Vi vet att du är en person som är full av servicekänsla och positiv energi gentemot kunderna samtidigt som du arbetar snabbt och effektivt.

När du jobbar hos våra kunder är det viktigt att du agerar professionellt och har en naturlig känsla för service. Kunden är alltid i fokus och du ska bemöta dem på ett proffsigt sätt enligt vår standard.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår t.ex. (varierande på din tidigare erfarenhet):

- Kundbemötande

- Kassaarbete

- Varuplock inom olika områden i butik

- Hålla rent och snyggt i butiken

Om oss

LeXman AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Bemanningsföretagen via Almega. LeXman ingår i Svensk Handel och har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund.

Är du intresserad?

Om du uppfyller ovanstående kvalifikationer så vill vi att du söker till oss redan idag! Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mejl eller telefon.

Välkommen!

Ansök nu

Verksamhetschef

Verkställande direktör
Läs mer Nov 1
Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Anser du, liksom vi att vår ideologiska grund också är grunden för hela vår kärnverksamhet? Vår verksamhet behöver en ny Verksamhetschef, nu när Jim har valt att styra lite mer över sin tid. Du behöver vara en person som trivs i en operativ roll, med utgångspunkt i Örebro. Du är en del i ett mycket kompetent team, där alla har den enskilda individen med sina behov, som fokus.Våra familjehem och skyddade boenden utvärderas årligen av en extern organisation och tack vare ett noggrant arbete rankas just vår verksamhet mycket högt – rent kvalitetsmässigt. Något vi är mycket stolta över. För familjehemsvården har vi tagit fram en handledningsmodell som ger oss en trygg arbetsprocess i stödet till våra familjehem. Det handlar om att hålla en mycket hög kvalité i alla led, något som alltid går före eventuella vinster. Vi vill fortsatt förvalta vårt goda rykte, något du kommer bidra till med din personlighet och kompetens.


Som vår Verksamhetschef kommer du bland annat att arbeta med anbudsskrivande, marknadsföra våra verksamheter mot kommunernas socialtjänster, rekrytering av medarbetare, ha ekonomi- och budgetansvar, förbereda styrelsemöten och arbetsleda den administrativa gruppen och enhetschefsgruppen.


Det här ställer stora krav på dig att Du väl känner till LOU, kommunala arbetsflöden inom socialtjänsten mm. Du är även väl bevandrad inom den lagstiftning som gäller för vår verksamhet.  Omvärldsbevakning är en annan viktig del i ditt arbete, du behöver vara ”framåtsyftande”, tycka om att ”hänga med” i samhällsutvecklingen. Vi vill att du har ett inre driv och att du vågar.


Vi behöver en Verksamhetschef som tycker om att nätverka hos kommunerna, hitta rätt kanaler för att påvisa och berätta om vår verksamhet.  Du måste naturligtvis dela vår ideologi på ett genuint sätt. Våra stadgar styr grunden i vår verksamhet.
Vi tror att du har erfarenhet från kommunal verksamhet alternativt har god kunskap om hur en kommun tänker i den här typen av frågor. Du bör känna dig trygg i din roll, såsom att tolka ekonomiska rapporter, jobba med budgetarbete till att ha hög tillit till övriga organisationen. Du är prestigelös, ha nära till beslut, orädd och har ett gruppfokus.


Med anledning av att konkurrensen hårdnar, även i vår verksamhet – är det av största vikt att du har förmågan att finna nya vägar, kunna tänka strategiskt. Naturligtvis handlar det om att vi är ett komplement till socialtjänsten, vi ska inte konkurrera.
Vi tror att du har en universitetsexamen som socionom eller beteendevetare eller annan relevant utbildning.


I rollen som Verksamhetschef hos Stiftelsen Bergslagsgårdar ser vi gärna att du har ett långsiktigt tänk och att du är en person som ser tillgänglighet som något självklart. Ledningsgruppen består idag av tre enhetschefer som har personellt ansvar för verksamheterna i Karlstad, Västerås, Örebro och vårt skyddade boende. Vi har även ett samarbete med Mörbygård.

Låter det här intressant och passar in på din profil?
Eller har du kanske frågor kring tjänsten?  
Ring då till Fredrik Wahlqvist på Best Bemanning & Rekrytering  
på telefon 016-4009913 alt  Fredrik.wahlqvist@bestbemanning.nu
Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast!

Urval sker löpande. Ansök redan idag!

Om Stiftelsen Bergslagsgårdar
Stiftelsen Bergslagsgårdar är en allmännyttig vårdstiftelse som drivs utan vinstsyfte.
Vi bedriver konsulentstödd familjehemsverksamhet för barn, unga och vuxna, skyddsverksamhet i vårt kollektiva boende Mejeriet, i lägenheter och i speciellt utbildade familjehem.
Vi har även träningslägenheter. Våra kontor finns i Örebro, Karlstad och Västerås.


Vi arbetar efter att vara lyhörda och flexibla för våra kunders önskemål, ge ett gott bemötande och ha hög tillgänglighet. Mötet och samarbetet med Stiftelsen Bergslagsgårdar är präglad av ett ansvarstagande byggt på en genuin förmåga att förstå människors behov av stöd, behandling och människans utvecklingsmöjligheter samt att behärska konsten att utföra och tillvarata detta i realiteten.  
Välkommen till Stiftelsen Bergslagsgårdar ett boende som gör skillnad.


Stiftelsen Bergslagsgårdars verksamhetsidé innebär att våra klienter och kunder ska möta en professionell organisation vars arbete bygger på ständig kunskapsutveckling, teoretiska utgångspunkter och beprövad färdighet.


Läs mer på www.bergslagsgardar.se

Ansök nu

Förskollärare och lärare till olika skolformer

Lärare i gymnasiet
Läs mer Nov 1
Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal – från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds ”lön varje fredag”, gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag, och längden kan skilja sig åt – allt från någon vecka till en termin eller ett läsår. Att arbeta hos oss innebär att du antingen arbetar på uppdrag som konsult, eller blir presenterad för de samarbetsskolor som vi rekryterar åt. Vi kan med andra ord vidga dina chanser att hitta rätt tjänst på rätt förskola eller skola!

Din profil
Du är utbildad/legitimerad förskollärare, grundskollärare och ämneslärare Du har elevernas lärande i fokus och arbetar för att de ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Har du ytterligare behörigheter eller erfarenhet av att arbeta med barn eller ungdomar är det positivt.

Ansökan
Vi utökar vårat nätverk och kommer att höra av oss till dig när vi har ett arbete som matchar din behörighet och profil.

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning
www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu

Ansök nu

Produktionsplanerare

Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Läs mer Nov 1
Bli en del av vårt framgångsrika team!

Consensus är din kompetenspartner för rekrytering, konsulter och utbildningar. Vi utvecklar människorna som utvecklar företagen och hittar personligheterna som gör skillnad. Långsiktigt, nära dig, för hållbara arbetsmiljöer.

Consensus har förmånen att få samarbeta med många stora och välkända företag inom flera olika branscher. Vi har en lång historia med att jobba med interims/konsultuppdrag vilket gör att vi kan ge dig råd och fungera som bollplank för att du ska känna dig trygg.

För oss är öppenhet ett ledord och vi vill att alla parter ska se fördelen med samarbetet. Vi vill utveckla dig – vilket gynnar såväl dig, Consensus som uppdragsgivare!

Din arbetstrivsel och utveckling är viktig för oss. Därför har du en dedikerad konsultchef som har kontinuerlig kontakt med dig för att säkerställa att du får önskad utveckling i din yrkesroll och karriär samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

Bli en del av vårt framgångsrika team!

Consensus har förmånen att få samarbeta med många stora och välkända företag inom flera olika branscher. Vi har en lång historia med att jobba med interims/konsultuppdrag vilket gör att vi kan ge dig råd och fungera som bollplank för att du ska känna dig trygg.

Din arbetstrivsel och utveckling är viktig för oss. Därför har du en dedikerad konsultchef som har kontinuerlig kontakt med dig för att säkerställa att du får önskad utveckling i din yrkesroll och karriär samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

Rollen

Vi söker nu en driven och erfaren produktionsplanerare med placering hos vår kund i Örebro. I denna position kommer du att agera spindeln i nätet och ansvara för att skapa och underhålla produktionsplaner inom ditt ansvarsområde. Tillsammans med övriga avdelningar, supportpersonal och underleverantörer kommer du säkerställa full kapacitet på monteringsflödet och skapa en stabil materialförsörjning. Du blir med andra ord en viktig spelare för att bidra till fabrikens höga leveransprecision.

Som konsult här kan du förvänta dig en atmosfär av kreativitet, innovation och mångfald, omgiven av hjälpsamma kollegor som alla bär med sig en stolthet i det de gör.

Vår kandidat

Vi söker dig som är ansvarstagande, samarbetsvillig och serviceinriktad. Vi tror att du har lätt att ställa om vid snabba förändringar och trivs med ett högt tempo samtidigt som du är strukturerad och systematisk i ditt arbetssätt. Vi önskar att du har en examen inom relevant område alternativt motsvarande kunskaper från arbetslivet. Vi tror även att du ser rollen som en möjlighet att bygga vidare på dina befintliga kompetenser. Vidare ser vi det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av affärssystemet M3.

För att lyckas i rollen som produktionsplanerare är det viktigt att du:

Har tidigare erfarenhet av planering och logistik.
Är van vid att prioritera och har lätt att komma till beslut.
Vågar utmana och tänka nytt.
Kan uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.


Att vara konsult på Consensus

Som konsult hos Consensus får du stor frihet, kompetensutveckling och samtidigt ett stort personligt ansvar. Du blir en oerhört viktig medarbetare i vårt team och som ambassadör hos våra kunder. Du får en avgörande roll där din framgång kommer att bidra till vår och våra kunders fortsatta tillväxt.

Ansökan

Känner du dig redo för att ta nästa steg i din karriär och få möjlighet att använda din expertis för att göra skillnad för oss och våra kunder? Var med på vår resa så skapar vi unika möjligheter tillsammans!

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Elisabeth Mattsson, 072-600 64 49 alt. elisabeth.mattsson@consensus.nu.

Vi ser fram emot din ansökan på www.consensus.nu. Ansök redan idag då vi hanterar ansökningar löpande.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Resande säljare till Telenor!

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Nov 1
Söker du dig till en yrkesmässig utveckling och en väldigt bra lönsamhet? Välkommen till oss på Innovative Sales! Här kommer du ingå i ett team med 20 erfarna säljare där ni förmedlar tjänster och produkter från Telenor.

Arbetsuppgifter I rollen som säljare ansvarar du för att genomföra kundmöten där du förmedlar TV, bredband och mobilabonnemang till främst nya kunder där alla avtal är obundna (Ingen bindningstid). Försäljningen sker via personliga möten med kunden vilket innebär att du får fördelen med att träffa och bemöta nya människor dagligen.

Du kommer att utgå med ditt team från Örebro men sedan arbetar ni rikstäckande runtom i Sverige.

Omfattning: Heltidstjänst

Meriterande för denna tjänst är tidigare erfarenhet inom service eller försäljning.

Vi söker dig som:

- Är målmedveten

- Älskar att ta dig an nya utmaningar

- Är resultatorienterad

- Besitter hög socialkompetens

- Kan arbeta självständigt likväl som i grupp

Vad erbjuder vi?

- Utvecklingsmöjligheter inom företaget (vi följer en tydlig karriärtrappa)

- Säljutbildning (teoretisk och praktiskt)

- Tävlingar där du kan vinna presentkort, apple-produkter och utlandsresor!

- Garantilön + provision

- Lönemodell utan tak (Möjlighet till över 30.000kr/mån)

Arbetstider: Måndag - Fredag, 12.00 - 21.00 (Morgontrött? Ingen fara)

INNOVATIVE SALES grundades för att kunna erbjuda något nytt på marknaden - framtidens försäljningsbolag.

Detta är ett företag som är grundat av säljare, för säljare vilket innebär att samtliga som varit med och startat bolaget har en bakgrund inom försäljningsbranschen. Denna kunskapsbas används dagligen för att forma framtidens säljare.

Bolaget är specialiserade inom tre huvudområden: Fältförsäljning, telefonförsäljning och eventförsäljning där fokus ligger på att hjälpa uppdragsgivare inom olika branscher. Idag har Innovative sales aktiva samarbeten med några av Sveriges största varumärken, såsom Telenor, Telia och Allente.

Vill du starta igång din karriär omgående? Tveka inte på att skicka in en ansökan redan idag så bokar vi in en intervju.

https://www.innovativesales.se/

https://www.instagram.com/innovativesales/?hl=sv

Ansök nu

Telenors nästa ansikte utåt? - ANSÖK PÅ 5 MINUTER

Hemförsäljare
Läs mer Nov 1
Vi riktar oss nu mot Telenors nästa ansikte utåt! Du kommer ingå i ett team med 20 erfarna säljare som dagligen stöttar dig i din utveckling på företaget.

Arbetsuppgifter I rollen som säljare ansvarar du för att genomföra kundmöten där du förmedlar TV, bredband och mobilabonnemang från Telenor till nya kunder där alla avtal är obundna (Ingen bindningstid). Försäljningen sker via personliga möten med kunden och inte bakom telefonen.

Du kommer att utgå med ditt team från Örebro men sedan arbetar ni rikstäckande runtom i Sverige.

Omfattning: Heltidstjänst

Meriterande för denna tjänst är tidigare erfarenhet inom försäljning.

Vi söker dig som:

- Är målmedveten

- Älskar att ta dig an nya utmaningar

- Är resultatorienterad

- Besitter hög socialkompetens

- Kan arbeta självständigt likväl som i grupp

Vad erbjuder vi?

- Utvecklingsmöjligheter inom företaget (vi följer en tydlig karriärtrappa)

- Säljutbildning (teoretisk och praktiskt)

- Tävlingar där du kan vinna presentkort, apple-produkter och utlandsresor!

- Garantilön + provision

- Lönemodell utan tak

Arbetstider: Måndag - Fredag, 12.00 - 21.00 (Inga tidiga morgnar!)

Vi utbildar dig! Vi är ett bolag som anser att en god grund lägger spår för en fantastisk utvecklingskurva och karriär. Vi startar därav samtliga anställningar med en teoretisk samt praktisk utbildning inom produktkunskap och säljteknik. Du arbetar även tätt inpå erfarna säljare och coacher som alltid har fokus på att du och ditt team ska utvecklas och nå nya mål.

Vi följer sedan upp dig två veckor inpå att anställningen har startat för att säkerställa att du känner att du får dem redskapen du behövt för att lyckas.

INNOVATIVE SALES grundades för att kunna erbjuda något nytt på marknaden - framtidens försäljningsbolag.

Detta är ett företag som är grundat av säljare, för säljare vilket innebär att samtliga som varit med och startat bolaget har en bakgrund inom försäljningsbranschen. Denna kunskapsbas används dagligen för att forma framtidens säljare.

Bolaget är specialiserade inom tre huvudområden: Fältförsäljning, telefonförsäljning och eventförsäljning där fokus ligger på att hjälpa uppdragsgivare inom olika branscher. Idag har Innovative sales aktiva samarbeten med några av Sveriges största varumärken, såsom Telenor, Telia och Allente.

Vill du starta igång din karriär omgående? Tveka inte på att skicka in en ansökan redan idag så bokar vi in en intervju.

https://www.innovativesales.se/

https://www.instagram.com/innovativesales/?hl=sv

Ansök nu

Arbeta hemma. Fast timlön på 138 kr. Gör skillnad, samla in gåvor via tlf.

Medlemsvärvare, intresseorg./Telefonkommunikatör
Läs mer Nov 1
Dra nytta av flexibiliteten att arbeta hemifrån och gör en meningsfull skillnad i världen!
Vi är en framstående insamlingsbyrå som samarbetar med ett brett spektrum av respekterade organisationer, inklusive Bris, Hjärt-Lungfonden, Hjärnfonden, Hundstallet och många fler. Sedan vår start 2007 har vi stolt arbetat med över 50 olika ideella organisationer, både inom och utanför Sverige.
Vi söker modiga individer som är redo att ta ansvar och göra en genuin skillnad i samhället. Om du har en passion för humanitära frågor, miljöskydd, djurrätt, kvinnors rättigheter, stöd för utsatta människor och barn, eller forskning för att hitta botemedel till sjukdomar, väntar en givande karriär på dig hos oss.
Som Telefonambassadör kommer du att arbeta med att samla in pengar till välgörande ändamål genom att ringa människor som redan stödjer organisationen du kommer att representera.
Arbetstider: Vi erbjuder flexibla arbetstider.
Måndag - Torsdag 17-21 alt. 15-21 eller 16-21
Söndagar 16-20
Det finns även möjlighet att arbeta 12-21, 12-16, 12-17 samt 12-18
Krav: Allt du behöver är tillgång till en dator (ej surfplatta eller Chromebook) och ett headset för att börja ditt meningsfulla arbete från komforten av ditt eget hem.
Självklart ska du kunna utföra ditt arbete ostört och hålla de överenskomna arbetstiderna. Vi erbjuder en fast timlön på 138 kr, inklusive semesterersättning.
Om du är redo att göra en positiv inverkan och arbeta för ändamål som rör dig, tveka inte att ansöka idag.
Anslut dig till oss och bli en del av förändringen!
#jobbnu.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Farmaceut - Dos

Farmaceut/Apotekare
Läs mer Nov 1
Vår dörr öppnar din framtid!

Kom in till oss och bygg din karriär som farmaceut. Hos oss finns många möjligheter för dig som med omtanke och engagemang ser till varje individs behov och vill bygga relationer med kunder som varar länge.

Om rollen
Som farmaceut på Apoteket Dos i Örebro tillhör du vår avdelning som fokuserar på att höja patientsäkerheten, göra läkemedelsanvändning enklare och samtidigt frigöra tid och spara pengar för vården. Som farmaceut hos oss är du en nyckelperson i vår strävan efter att säkerställa farmaceutisk kvalitet och patientsäkerhet. Vi ser dig som en central del av vårt förändringsarbete, där vi ständigt söker värdeskapande lösningar för våra kunder.

Att arbeta hos oss innebär att vara med och hjälpa våra kunder (privata samt kunder inom vården) att få sina läkemedel maskinellt dispenserade för en period. Syftet med detta är att skapa en trygg och säker läkemedelsanvändning och samtidigt ta hänsyn till miljön då kassationen minskar. Tillsammans på vår enhet i Örebro är vi cirka 150 kollegor som jobbar tillsammans i olika roller för att göra vårt viktiga uppdrag möjligt. Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med farmaceuter, produktionsledare och sakkunnig.


Dina huvudsakliga arbetsområden

- Utifrån gällande regelverk kommer du att säkerställa kvaliteten genom kontroll av producerade dosrullar, korrigering av plockade originalförpackningar samt kontroll av utgående leveranser

- Arbeta med ordinationsändringar och beställningar

- Bidra till verksamhetsutveckling genom förslag på förbättringar och hantera avvikelser
Dina kompetenser
För den här tjänsten söker vi dig som är legitimerad receptarie eller apotekare med ett genuint intresse för farmaci och läkemedelsanvändning.

- Du är lösningsorienterad vilket innebär att du både ser och agerar på utmaningar som uppstår

- Du har god samarbetsförmåga där du bidrar att skapa ett välfungerande team

- Du håller dig uppdaterad på omvärldsförändringar kopplade till farmaci- och läkemedelsfrågor

- Du är strukturerad och noggrann i ditt utförande av arbetsuppgifter och säkerställer att inga detaljer missasNär det känns rätt

Fundera inte för länge. Låt oss istället berätta om rollen och om verksamheten så kan du sen avgöra om det känns rätt för dig. Ansök nu!

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.Välkommen till Apoteket!

Ansök nu

Butiksmedarbetare- Örebro

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Nov 1
Hej där! ????Vill du vara en del av vårt team på Lexman? Vi söker nu efter fler ambulerande butikskonsulter i Nyköping med omnejd.

Du kommer att vara på plats i livsmedelsbutiker där vi behöver dig som mest. Hos oss får du chansen att arbeta i flera olika butiker och kedjor, vilket ger dig en bred och värdefull kompetens inom dagligvaruhandeln. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att sitta i kassan och/eller plocka varor i butikerna med stora karriärmöjligheter att vidareutbilda dig inom andra avdelningar.

Om du söker en utmaning och vill utveckla dina kunskaper inom handeln, så är det här jobbet för dig! Ansök nu och bli en del av vårt fantastiska team.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av plock- och/eller kassaarbete på någon av de största dagligvarukedjorna som ICA, City Gross, Coop, Willys eller Hemköp. Vi vet att du är en person som är full av servicekänsla och positiv energi gentemot kunderna samtidigt som du arbetar snabbt och effektivt.

När du jobbar hos våra kunder är det viktigt att du agerar professionellt och har en naturlig känsla för service. Kunden är alltid i fokus och du ska bemöta dem på ett proffsigt sätt enligt vår standard.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår t.ex. (varierande på din tidigare erfarenhet):

- Kundbemötande

- Kassaarbete

- Varuplock inom olika områden i butik

- Hålla rent och snyggt i butiken

Om oss

LeXman AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Bemanningsföretagen via Almega. LeXman ingår i Svensk Handel och har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund.

Är du intresserad?

Om du uppfyller ovanstående kvalifikationer så vill vi att du söker till oss redan idag! Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mejl eller telefon.

Välkommen!

Ansök nu

Regional beredskapsexpert, Örebro

Verksamhetskonsult
Läs mer Nov 1
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Kriminalvården är en beredskapsmyndighet sedan hösten 2022. Totalförsvaret består av militärt och civilt försvar. Som beredskapsmyndighet är Kriminalvården en del av det civila försvaret vars mål är att stötta Försvarsmakten, skydda civilbefolkningen och säkerställa att de viktigaste samhällsfunktionerna fungerar. Kriminalvården arbetar med frågan i Projekt Civil beredskap i Kriminalvården, med målet att se till att myndigheten lever upp till de krav som ställs på oss som beredskapsmyndighet, samt att vi har beredskap att hantera en allvarlig kris eller i värsta fall krig.

ARBETSUPPGIFTER
Regionkontorets uppgift är att leda, planera och operativt stödja och samordna verksamhetsområdenas arbete med att verkställa utdömda påföljder, bedriva häktesverksamhet och utföra personutredningar i brottmål. Regionkontoret ska i den operativa kriminalvårdsverksamheten omsätta och säkerställa genomförandet av de nationella uppdrag som ges i verksamhetsplanen samt följa upp att fastställda mål och resultat uppnås. Som stöd för regionchefens ledning och styrning av verksamhetsområdena finns ett antal verksamhetsexperter inom anstalt, häkte, frivård, kapacitetsökning samt hälso- och sjukvård. Även sektionschef samt administrativa funktioner tillhör regionkontorets organisation. Regionkontoret i Örebro söker nu en medarbetare som arbetar med beredskapsfrågor och kontinuitetsarbete.

Som beredskapsexpert är du direkt underställd regionkontorets sektionschef. Du är region- och sektionschefens resurs i arbetet med att driva och samordna beredskaps- och kontinuitetsarbetet tillsammans med regional och lokal ledning samt att planera och genomföra utbildning och övningar. I beredskapsexpertens uppdrag ingår också arbete med regionala utredningsuppdrag, analys- och uppföljningsarbete, beredningsprocesser samt ärendehandläggning. Den nationella styrningen av uppdraget utgår från avdelningar på Kriminalvårdens huvudkontor genom uppdrag i nationell/regional verksamhetsplan. Du kommer att ingå i nationella arbetsgrupper för att delge perspektiv och förslag från regional nivå samt stödjas i arbetet av experter från projektet Civil beredskap. För arbetet krävs också ett nära samarbetet med beredskapsexperterna i de övriga fem regionerna samt med regionala verksamhetsexperter inom andra expertområden.

KVALIFIKATIONER
I uppdraget ingår samverkan och samarbete med andra myndigheter och aktörer inom beredskapssystemet, liksom många interna samarbeten. Vi söker därför dig som har en hög förmåga till samarbete och samverkan. Du tar ansvar för din egen uppgift och driver dina processer framåt. I arbetet planerar, organiserar och prioriterar du dina uppgifter på ett effektivt och strukturerat sätt. I rollen som beredskapsexpert ser du helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Vidare är du bra på att arbeta med komplexa frågor och löser komplicerade problem. Du är van vid och trivs med att växla från det praktiska/handfasta till mer strategiska perspektiv.

Vi söker dig som har:
• En för uppdraget relevant akademisk utbildning eller annan utbildning i kombination med yrkeserfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant
• Erfarenhet av utrednings-, planerings-, analys- och uppföljningsarbete
• Förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska
• B-körkort

Det är meriterande med:
• Utbildning inom beredskapsplanering
• Erfarenhet av att arbeta med beredskapsplanering och/eller kontinuitetshantering
• Erfarenhet av processinriktat arbetssätt och/eller förändrings- eller projektledning
• Erfarenhet från arbete inom Kriminalvården, annan myndighet eller offentlig sektor

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll och personutredning kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du behöver vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund. Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ansök nu

Sjuksköterska till LARO-mottagning

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Nov 1
Nu får du chansen att jobba i ett härligt gäng!
Vi söker just dig som har intresse och engagemang för missbruksvård och som vill arbeta med patienten i fokus. Om Du värdesätter flexibilitet och föredrar dagtidsjobb med helgtjänstgöring som för närvarande är var 7:e helg, så är Du välkommen med din ansökan!
LARO-mottagningen i Region Örebro Län är en del av Beroendecentrums öppenvård där vi bedriver läkemedelsassisterad rehabilitering vid opiatberoende. Vi arbetar med frivillig, specialiserad beroendevård för personer över 18 år. Vi är en växande mottagning i förändring med idag ca 160 inskrivna patienter. På mottagningen jobbar Specialistläkare, sjuksköterskor, kurator, MVA och psykolog.

Beroendecentrum är en del av verksamhetsområde specialistpsykiatrin. Inom beroendecentrum utreder och behandlar vi personer med beroendeproblematik och samtidig psykisk ohälsa. Verksamheten omfattas av både öppen- och slutenvård med olika inriktningar som till exempel mottagningar för LARObehandling, kvinnor med alkoholmissbruk, läkemedelsberoende, neuropsykiatri, spelberoende samt Maria ungdom. I samarbete med andra samhällsaktörer finns en enhet för samverkan mot alkohol och droger i trafiken (SMADIT). En vårdavdelning med anpassade vårdplatser för psykiatrisk intensivvård samt en tillnyktringsenhet hör också till verksamheten.
Tillsammans är vi runt 150 medarbetare som arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan och anpassar vårdinsatserna till patientens behov och förutsättningar. Vi jobbar för att främja närståendes delaktighet i vården.
Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fyra verksamhetsområden alla med stort fokus på etik, samverkan och utveckling samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Sjuksköterska till LARO-mottagning

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på LARO delar du tillsammans med specialistläkare på patientansvaret för din egen patientstock. Du träffar patienter för stöd och behandling. På daglig basis arbetar du med övervakad utdelning av narkotikaklassade läkemedel, provtagning, omvårdad, stödjande samtal och samordning kring din patient. Då du träffar många patienter som lever i ett socialt utanförskap med hög grad av psykiatrisk samsjuklighet är din förmåga till ett gott bemötande väsentligt. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga - vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.
Som ny kollega hos oss vill du också vara med och bedriva vård med hög kvalitet där behandling vilar på en vetenskaplig grund med intresse för att ge god omvårdnad vilande på en humanistisk värdegrund där kunskap, samarbetsförmåga och empati utgör naturliga element. Vårt uppdrag är ett helhetsåtagande för patienter som innefattar psykosocial- och medicinsk behandling, koordinering- och planering av stöd och vårdinsatser. Stort fokus läggs på samordnade insatser, tillsammans med socialtjänst och andra vårdgrannar.

Övrig information

Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och belastningsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.
Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med intresse för att ge god omvårdnad och intresse för missbruksvård. Vi erbjuder en individuellt anpassad inskolning utefter dina tidigare kunskaper och erfarenheter. Meriterande är vidareutbildning inom Psykiatri/Infektionssjukvård/Primärvård.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Ansök nu

Finsktalande mötesbokare/innesäljare till MPWR Consulting sökes!

Innesäljare
Läs mer Nov 1
Är du studerande och trivs i en resultatorienterad roll? MPWR Consulting söker just nu en finsktalande mötesbokare/innesäljare. Varmt välkommen in med din ansökan, löpande urval!

Information om tjänsten
MPWR Consulting är ett konsultbolag som specialiserar sig på säljorienterad marknadsföring inom IT-branschen. MPWR Consulting hjälper IT-företag i Sverige, Danmark, Finland och Norge. Med huvudkontor i Örebro och lokalkontor i Stockholm och Köpenhamn sträcker de sig över hela regionen.

Professionals Nord söker för MPWR Consultings räkning dig som studerar och som kan kliva in i rollen som finsktalande mötesbokare/innesäljare på deltid. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos MPWR Consulting. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och MPWR Consultings önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
Som mötesbokare/innesäljare på MPWR Consulting kommer du att utgå från kontoret i Örebro. Du blir en del av en projektgrupp där ni arbetar tillsammans efter uppsatta budgetmål i olika projekt. Du förväntas ta en aktiv roll för att hjälpa MPWRs kunder med att boka säljmöten.

Vi söker dig som
• Har goda kunskaper i det finska språket
• Studerar eftergymnasial utbildning på minst 50%

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas och prestera i rollen hos MPWR Consulting. Du är självklart serviceinriktad och känner dig bekväm vid att tala i telefon. Vidare håller du en hög kvalité i ditt arbete och utför arbetsuppgifterna noggrant och strukturerat. Du är en person med ett stort eget driv som tycker om att arbeta resultatorienterat. Då uppdraget kommer variera i omfång söker vi även dig som kan vara flexibel i ditt schema. 

START: Omgående
OMFATTNING: Timanställning deltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mia Haaster

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Ansök nu

Säljare till Säkra Larm Örebro sökes!

Account manager
Läs mer Nov 1
" Det bästa med att arbeta på Säkra Larm är att få vara sin egna företagare i företaget, och ha möjligheten att påverka sin arbetstid, lön och fritid." -Tim, säljare på Säkra Larm

Vill du ta del av en av landets bästa säljutbildningar för att förändra din vardag och att nå din fulla potential? Kanske är du i början av din karriär eller så vill du prova något helt nytt? Perfekt! Säkra Larm öppnar upp möjligheten för dig som vill arbeta med frihet under ansvar, är villig att prestera på arbetet i ett gäng kollegor som har riktigt kul på arbetet med flertalet säljtävlingar och andra roliga företagsaktiviteter! Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Säkra Larms räkning säljare. Ditt uppdrag kommer vara att besöka privatpersoner för kostnadsfri rådgivning gällande säkerhet, larm och smarta hemlösningar och således sälja Säkra Larms produkter. Du ansvarar för hela säljprocessen, från bokning av möte till genomförande av kundbesök och avtalsskrivning. Ingen dag är den andra lik! På säkra Larm erbjuds du kontinuerlig coachning och kompetensutveckling, vilket gör att du på sikt har goda möjligheter att utvecklas inom bolaget.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Säkra Larm. Säkra Larms önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med dina kollegor startar ni upp dagen på kontoret, för att vidare på egen hand eller tillsammans med dina kollegor ge er ut i tjänstebilen för kundbesök. Därefter genomför du tillsammans med kunden en behovsanalys i deras bostad.

Arbetstiderna varierar mellan olika orter men du kommer ha möjligheten att lägga upp och planera din arbetstid tillsammans med din närmsta chef. Se dig själv som egenföretagare med tryggheten som en anställd.

Exempel på arbetsuppgifter är:
• Erbjuda kostnadsfri rådgivning gällande säkerhet, larm och smarta hemlösningar
• Ansvara för säljprocessen från möte till avtalsskrivning
• Genomföra behovsanalys hemma hos kund

Vi söker dig som:
• Har goda kunskaper i det svenska språket
• Inte har något i belastningsregistret

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Säkra Larm. Vi är övertygade om att du drivs av att jobba efter uppsatta mål samt uppskattar möjligheten med att arbeta med frihet under ansvar. Vidare uppskattar du mötet med nya människor och att du på ett serviceinriktat vis sätter kunden i centrum.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mia Haaster

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Ansök nu

Elkonstruktör till ALTEN Örebro

Elkonstruktör
Läs mer Nov 1
Vi på ALTEN i Örebro söker efter både juniora och seniora elkonstruktörer! 

 

VAD ERBJUDER VI?

På ALTEN är varje individ lika värdefull när vi utvecklar morgondagens värld idag. Vi möter framtida utmaningar genom att bidra med relevant kompetens i våra kunders projekt och ge våra medarbetare möjlighet att nå sin fulla potential. Det gör vi genom att erbjuda tekniska utmaningar, utvecklande möjligheter, inspirerande gemenskap och chansen att bidra till en hållbar framtid.

 

På ALTEN finns alla möjligheter till inspirerande gemenskap och att få göra det du tycker är roligt, tillsammans med dina kollegor. Under våra Tech Weeks får du höra vad dina kollegor jobbar med och även en chans att själv dela med dig av dina erfarenheter. Vi har flera interna nätverk, såsom ALTEN Sports och Women@ALTEN, där du ges möjlighet aktivera dig tillsammans med dina kollegor eller driva frågor och ämnen som just du brinner för.

  


ROLLEN

Som elkonstruktör på ALTEN får du jobba med design och utveckling av elsystem och kablage för både kraft- och signalsystem. Du är även involverad i val av komponenter och sensorer för avancerade kontrollsystem. Arbetet kan innebära vidareutveckling av befintliga produkter men även nyutveckling. Du kan även få möjlighet att arbeta med batteriteknik, funktionsutveckling och electromobility-projekt.

 

ÄR DU DEN VI SÖKER?
Högskole- eller civilingenjörexamen inom elektronik, mekatronik eller robotik
Minst 2 års erfarenhet av elkonstruktion
Erfarenhet av AutoCAD Electrical eller liknande program
Vana att jobba i PLM-system

 

SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG - BUILDING TOMORROW´S WORLD TODAY! 

VID FRÅGOR ÄR DU VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA DISA MALLALIEU, TALENT ACQUISITION PARTNER, DISA.MALLALIEU@ALTEN.SE 

 

OM ALTEN

ALTEN är ett av Europas största konsultbolag inom teknik, IT och Life Sciences med över 54 000 anställda i fler än 30 länder. Vi är en global aktör med lokal närvaro, med 1400 engagerade kollegor från Lund i söder till Skellefteå i norr. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Flyg & Försvar, Energi, Industri, Offentlig sektor och Life Sciences.

 

ALTEN har i fyra år i följd utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter.

 

Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se

Ansök nu

Kvalitetsingenjör till ALTEN Örebro

Kvalitetsingenjör/-tekniker, maskin
Läs mer Nov 1
Vi på ALTEN i Örebro letar efter kvalitetsingenjörer! Har du ett stort intresse för kvalitet inom produktion och/eller produktutveckling? Då kan du vara den vi söker!

 

VAD ERBJUDER VI?

På ALTEN är varje individ lika värdefull när vi utvecklar morgondagens värld idag. Vi möter framtida utmaningar genom att bidra med relevant kompetens i våra kunders projekt och ge våra medarbetare möjlighet att nå sin fulla potential. Det gör vi genom att erbjuda tekniska utmaningar, utvecklande möjligheter, inspirerande gemenskap och chansen att bidra till en hållbar framtid.

 

På ALTEN finns alla möjligheter till inspirerande gemenskap och att få göra det du tycker är roligt, tillsammans med dina kollegor. Under våra Tech Weeks får du höra vad dina kollegor jobbar med och även en chans att själv dela med dig av dina erfarenheter. Vi har flera interna nätverk, såsom ALTEN Sports och Women@ALTEN, där du ges möjlighet aktivera dig tillsammans med dina kollegor eller driva frågor och ämnen som just du brinner för.

 

För oss är balansen mellan arbete och fritid viktig – därför ger vi dig tre extra lediga dagar per år. Dessutom är alla våra anställda anslutna till kollektivavtal och erbjuds förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.


ROLLEN

Som kvalitetsingenjör på ALTEN har du möjlighet att utvecklas inom flera olika områden hos våra kunder. Du arbetar ofta med kvalitetsutveckling inom produktion så som montering och tillverkning samt med leverantörer och kunder. Du får arbeta med effektiviseringar, förbättringsarbete, reklamationshantering och rotorsaksanalyser. I rollen som kvalitetsingenjör får du jobba tvärfunktionellt med mycket eget ansvar och många kontaktytor både internt och externt. 

 

VEM ÄR DU?
Civil- eller Högskoleingenjör
Goda kunskaper i svenska och engelska
Erfarenhet av kvalitetssäkring alternativ erfarenhet av produktutveckling med stort intresse för kvalitet och processutveckling

 

MERITERADE
Erfarenhet av Mätosäkerhet och MSA, rotorsaksanalys, riskanalys och/eller 8D
Sex Sigma Greenbelt eller Blackbelt

 

Skicka in din ansökan idag -
 BUILDING TOMORROW´S WORLD TODAY! 

 

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Disa Mallalieu: disa.mallalieu@alten.se

 

OM ALTEN

ALTEN är ett av Europas största konsultbolag inom teknik, IT och Life Sciences med över 54 000 anställda i fler än 30 länder. Vi är en global aktör med lokal närvaro, med 1400 engagerade kollegor från Lund i söder till Skellefteå i norr. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Flyg & Försvar, Energi, Industri, Offentlig sektor och Life Sciences.

 

ALTEN har i fyra år i följd utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter.

 

Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se

Ansök nu

Testingenjör till ALTEN i Örebro

Kvalitetsingenjör/-tekniker, elektronik
Läs mer Nov 1
Vi på ALTEN i Örebro söker dig som är testingenjör inom elektronik eller mjukvara! 

 

VAD ERBJUDER VI?

På ALTEN är varje individ lika värdefull när vi utvecklar morgondagens värld idag. Vi möter framtida utmaningar genom att bidra med relevant kompetens i våra kunders projekt och ge våra medarbetare möjlighet att nå sin fulla potential. Det gör vi genom att erbjuda tekniska utmaningar, utvecklande möjligheter, inspirerande gemenskap och chansen att bidra till en hållbar framtid.

 

På ALTEN finns alla möjligheter till inspirerande gemenskap och att få göra det du tycker är roligt, tillsammans med dina kollegor. Under våra Tech Weeks får du höra vad dina kollegor jobbar med och även en chans att själv dela med dig av dina erfarenheter. Vi har flera interna nätverk, såsom ALTEN Sports och Women@ALTEN, där du ges möjlighet aktivera dig tillsammans med dina kollegor eller driva frågor och ämnen som just du brinner för.

 

För oss är balansen mellan arbete och fritid viktig – därför ger vi dig tre extra lediga dagar per år. Dessutom är alla våra anställda anslutna till kollektivavtal och erbjuds förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.


OM ROLLEN

I rollen kommer du planera och utföra tester på elektronik och/eller mjukvara. Du ansvarar för att kraven är testade och uppfyllda. Rollen innefattar även mycket kontakt med utvecklingsavdelningar för att tillsammans ta fram produkter som uppfyller krav och standarder.

 

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker dig med ett par års erfarenhet som testingenjör inom elektronik eller mjukvara. Du är van vid att dokumentera testutfall och gillar variation i arbetsuppgifter då man i denna roll både använder händerna, bygger upp testmiljöer, testar produkterna och dokumenterar.

 

VI TROR ATT DU HAR:
En högskoleutbildning inom elektronik, robotik, mekatronik eller motsvarande.
Erfarenhet av test/provning inom området eller produktutveckling.
Behärskar flytande engelska och svenska i tal och skrift.

 

BUILDING TOMORROW´S WORLD TODAY – ANSÖK TILL OSS IDAG!

 

Vid frågor är du välkommen att kontakta Disa Mallalieu, Talent Acquisition Partner, disa.mallalieu@alten.se 

 

 

OM ALTEN

ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 54 000 anställda i mer än 30 länder.Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Telecom, Industri, Energi, Flyg och Försvar samt Life Science. I Sverige är vi över 1400 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer - från Lund i söder till Skellefteå i norr.  

 

ALTEN har för fjärde året i rad utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen 2023, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter.  

 

Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se

Ansök nu

Mekanikkonstruktör till ALTEN Örebro

Produktionsingenjör, maskin
Läs mer Nov 1
Vi på ALTEN i Örebro söker nu vår nästa kollega inom maskinteknik och produktutveckling! Vi har flera förfrågningar från våra kunder i regionen och vill därför utöka vårt team med erfarna mekanikkonstruktörer.

 

VAD ERBJUDER VI?

På ALTEN är varje individ lika värdefull när vi utvecklar morgondagens värld idag. Vi möter framtida utmaningar genom att bidra med relevant kompetens i våra kunders projekt och ge våra medarbetare möjlighet att nå sin fulla potential. Det gör vi genom att erbjuda tekniska utmaningar, utvecklande möjligheter, inspirerande gemenskap och chansen att bidra till en hållbar framtid.

 

På ALTEN finns alla möjligheter till inspirerande gemenskap och att få göra det du tycker är roligt, tillsammans med dina kollegor. Under våra Tech Weeks får du höra vad dina kollegor jobbar med och även en chans att själv dela med dig av dina erfarenheter. Vi har flera interna nätverk, såsom ALTEN Sports och Women@ALTEN, där du ges möjlighet aktivera dig tillsammans med dina kollegor eller driva frågor och ämnen som just du brinner för.


ROLLEN

Vi söker vår nästa kollega inom maskinteknik och produktutveckling som är nyfiken på att jobba som konsult. Just nu har vi stort behov av mekanikkonstruktörer hos våra kunder i flera olika branscher. Vi har utöver det också uppdrag inom flera maskintekniska grenar, så möjlighet finns att utvecklas såväl på djupet som bredden för dig som är nyfiken.

 

UTÖVER DETTA HAR ALTEN FÖLJANDE ÖNSKEMÅL
Högskole- eller civilingenjörsexamen inom maskinteknik eller liknande
Intresse av att arbeta med produktutveckling; konstruktion, beräkning och/eller hydraulik/mekatronik.
Erfarenhet av ett eller flera av följande verktyg; Catia V5, Creo, Inventor, Solid Works
Erfarenhet av arbete i PLM-system (exempelvis Teamcenter, Windchill eller liknande).
2 års arbetslivserfarenhet inom relevanta områden.

 

SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG - BUILDING TOMORROW´S WORLD TODAY! 

 

Vid frågor är du välkommen att kontakta Disa Mallalieu, Talent Acquisition Partner, disa.mallalieu@alten.se 


OM ALTEN

ALTEN är ett av Europas största konsultbolag inom teknik, IT och Life Sciences med över 54 000 anställda i fler än 30 länder. Vi är en global aktör med lokal närvaro, med 1400 engagerade kollegor från Lund i söder till Skellefteå i norr. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Flyg & Försvar, Energi, Industri, Offentlig sektor och Life Sciences.

 

ALTEN har i fyra år i följd utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter.

 

Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se

Ansök nu

Timanställning - H.A.P.P.Y.-projekt boendepedagog

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Okt 31
NPF-Specialisterna - Lyckan i att lyckas
Lycka är inom räckhåll för alla med autism. Med utgångspunkt från vår vision- ”Lyckan i att lyckas” vill vi ge hopp, glädje, mening och sammanhang hos dem vi finns till för.
Vårt uppdrag är att ge tillgång till en värld där människor känner meningsfullhet och välmående - där man får möjlighet att lyckas!
Vår inriktning är högspecialiserade insatser för personer med NPF bland annat i form av gruppbostäder och personlig assistans-verksamhet. Vi har även en omfattande utbildningsverksamhet där vi utbildar kommuner, Yrkeshögskolor och omsorgsföretag. Vi kommer under hösten 2023 starta två nya gruppbostäder (LSS §9.9).
Har du ett intresse för sport, gejming, dans, sång, konst, måleri, teater eller är allmänt lekfull och meningsfull?
Toppen, vi behöver ERA intressen för att fylla glädje och meningsfullhet i våra brukares liv!
Vi söker personer med stort engagemang för människors utveckling, trygghet och fritid.
Vi söker nu personer som vill jobba timmar på helger och vardagar, som i team arbetar med att skapa livskvalitet, genom vårt programinnehåll, för våra brukare. Att utifrån individens behov, styrkor, intressen och drömmar erbjuda ett pedagogiskt stöd och en service som bidrar till att ge varje individ ett meningsfullt, roligt, intressant, utvecklande och självständigt liv.
Kompetens:
Utbildad eller pågående utbildning inom social omsorg eller pedagogik, såsom stödpedagog, omsorgspedagog, socialpedagog, fritidspedagog, socionom, hälsopedagog, arbetsterapeut, specialpedagog eller annan relevant utbildning.
Erfarenhet av arbete med målgruppen inom LSS.
Kunskap om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.
Att du arbetat med lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik/TEACCH.
Dokumentation enligt gällande lagstiftning.
Färdigheter:
För att lyckas med vårt uppdrag ser vi att du som person är optimistisk, följsam och lyhörd.
Att du vill göra skillnad i andra människors liv och jobba med andras välmående.
Att du har ett stort mått av flexibilitet och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt.
Att du är engagerad och att du är en teamspelare.
Att du är modig och kreativ som person.
Att du är van vid att hantera och möta motgångar och utmanande situationer.
Förmåga att skapa hopp.
Vi ser att ödmjukhet är en förutsättning för vårt arbete och att grunden för ett lyckat arbete bygger på samarbete med andra där du tar ett stort personligt ansvar.
Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna består av att ge stöd och service för brukarens alla livsområden. Arbetet strävar mot ett självständigt och meningsfullt liv med inflytande och självbestämmande för brukaren utifrån dennes individuella behov och önskemål. Alla anställda använder pedagogiska verktyg från NPF-Specialisternas Programinnehåll.
Information om tjänsten:
Timanställning vid behov på helger, kvällar och nätter
Tillträde vintern 2023
Anställningsvillkor enligt kollektivavtal
Vi tillämpar individuell löneutveckling.
Utdrag ur misstanke- och belastningsregister:
I samband med jobbansökan efterfrågar vi utdrag ur misstanke- och belastningsregister för "Arbete på HVB-hem".
Detta gör ni snabbast på polisens hemsida: https://etjanster.polisen.se/eregisterutdrag/utdrag
Vi tar endast emot registerutdrag för "Arbete på HVB-hem".

Ansök nu

Tjäna 50 000 SEK/M

Säljledare
Läs mer Okt 31
Sök jobbet som teamleader på ViaLarm för att tjäna 50 000 SEK/M!
Pratar du flytande svenska & vill tjäna 50 000 SEK/M? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & tjäna 50 000 SEK/M. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt boende & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Har körkort & jobbat med försäljning
? Inget belastningsregister

Ansök nu

Quality Lounge söker medarbetare!

Servitör/Servitris, kafé och konditori
Läs mer Okt 31
QUALITY LOUNGE


Quality Lounge söker medarbetare till vår spaanläggning.
Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med en härlig arbetsmiljö.
Quality Lounge är en spaanläggning i centrala Örebro. Anläggningen invigdes 26 November 2022.
Vi sätter alltid våra gäster i fokus och vill att ett besök hos oss på Quality Lounge skall ge gästen en välbehövlig egen tid, ökat välmående och en liten guldkant på tillvaron.
Nu söker vi glada och positiva medarbetare som brinner för att ge god service och som vill vara med och ge våra gäster en minnesvärd och trevlig upplevelse hos oss.
Du arbetar självständigt, är ansvarsfull, flexibel samt har en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har erfarenhet av restaurang eller hotellbranschen men det är inget krav.


Vi söker dig som är
-Serviceinriktad
-Stresstålig
-Gillar att arbeta i grupp
-Social
-Bra svenska i tal och skrift.

Arbetsuppgifter
-Ta emot beställningar, förberedning samt servering av mat och dryck.
-Städning mellan gästerna.
-Ta emot telefonsamtal och hjälpa gäster att boka vid behov.
-Övriga dagliga rutiner som påfyllning av varor mm.
-Utbildning innan påbörjad arbete.


-Vi är i behov av timanställda vid behov.
-Arbetsintervjuer sker löpande.
Ansökningar skickas till nedan mejl,
info@qualitylounge.se

Ansök nu

Jobba På Cypern

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Okt 31
Sök jobbet som kundtjänst på RoligaJobb för att jobba på Cypern!
Pratar du flytande svenska & vill jobba på Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba på Cypern. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba på Cypern
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill jobba som kundtjänst på Cypern
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

Personlig assistent till barn

Personlig assistent
Läs mer Okt 31
Vill du vara en del av ett kärleksfullt team som erbjuder långsiktigt meningsfullt arbete? Poolarna Assistans söker personlig assistent i närheten av Örebro!
Om Oss: Poolarna Assistans är en företagskultur som värdesätter våra anställda och följer kollektivavtal i Almega. Vi tror på att varje röst är viktig och strävar efter att skapa en positiv arbetsmiljö.
Position: Personlig Assistent
Anställningsform: Fast tjänst på 80-100% Dag/kväll flexibelt schema, inga helger.
Arbetsplats: Landet strax utanför Örebro
Ansvarsområden: Som personlig assistent hos oss kommer du att arbeta med två underbara barn med autism, en tonårsflicka och en 11-årig pojke. Dina uppgifter inkluderar:
· Att arbeta med ett barn i taget, med fokus på att bygga en stark relation. Samtidigt lär du dig båda barnens rutiner för att vara så flexibel som möjligt.
· Att stödja tonårsflickan i hennes vardagliga rutiner och aktiviteter, alltid med fokus på att respektera hennes integritet.
· Att hjälpa den 11-åriga pojken med sina dagliga rutiner och aktiviteter, samtidigt som du skapar en lugn och trygg miljö som främjar hans välbefinnande och intressen.
Vi söker någon som:
· Har tidigare erfarenhet som personlig assistent (det är en fördel, men personlighet värderas högt).
· Kan arbeta låg affektivt
· Är energifylld och engagerad i att delta i aktiviteter med barnen.
· Kan bygga en stark personkemi med barnen och deras familj, och skapa förtroende och trygghet.
· Har tillgång till egen bil och körkort, eftersom arbetsplatsen ligger på landet strax utanför Örebro (meriterande).
· Ser detta uppdrag som långsiktigt och är redo att växa tillsammans med familjen.
· Kan gå bredvid tills du känner dig helt trygg i din roll.
Hur du ansöker: För att ansöka om denna spännande roll som personlig assistent, vänligen skicka in följande dokument till camillla@poolarna.se
· Ditt CV
· Ett personligt brev som beskriver din erfarenhet och varför du är rätt person för denna tjänst.
Observera att vi kräver ett utdrag från belastningsregistret och kontakt med referenser från tidigare arbetsplatser som en del av ansökningsprocessen. Vår främsta prioritet är att skapa en trygg och respektfull miljö för våra klienter och anställda.
Vi välkomnar alla sökande.
Om du är redo att göra en meningsfull skillnad i livet för dessa underbara barn och deras familj och ser långsiktigt engagemang som viktigt, så ser vi fram emot din ansökan!
Märk din ansökan med Örebro.

Ansök nu

Gruppchef Mekanik-Underhåll till Billerud Frövi

Gruppchef, teknik
Läs mer Okt 31
Vårt uppdrag
Förpackningsindustrin är inne i en transformation från plast till alternativa förpackningsmaterial såsom högkvalitativa pappersprodukter.

För att kunna leverera morgondagens hållbara förpackningar och fortsätta utvecklas inom strategiska områden behöver nu Billerud rekrytera en Gruppchef Mekanik-underhåll.

Vill du vara med och bygga ett underhåll i världsklass och drivs av att få utveckla, förbättra och effektivisera? Då kan detta vara rollen för dig!

Om tjänsten
I rollen som gruppchef kommer du att leda och koordinera den dagliga driften, planera bemanning och resursbehov. Du kommer också att samordna olika underhållsinsatser internt som externt i form av förebyggande och avhjälpande underhåll.

Som gruppchef är du en viktig del i att driva och utveckla underhållet och en central del av rollen innebär att arbeta med ständiga förbättringar.

I rollen har du personalansvar för ett tiotal medarbetare verksamma inom mekanik och tillsammans arbetar ni i en stimulerande och utvecklande miljö. Där säkerhet alltid är högsta prioritet och där er insats är central för verksamhetens gemensamma resultat.

Du kommer ha ett nära samarbete med sektionschef mekanik samt övriga gruppchefer inom underhåll samt andra viktiga stabsfunktioner inom underhållsorganisationen.
Din profil
Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning, gärna inom industriellt underhåll. Vi ser gärna vidare att du har tidigare erfarenhet från arbetsledande befattning och erfarenhet av underhåll inom processindustri.

Krav för tjänsten är god svenska och engelska i tal såväl som skrift. Så även god IT-vana.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är driven, engagerad och organiserad. Du trivs i en roll där du får möjlighet att driva kontinuerliga förbättringar samt utveckla verksamhet och medarbetare. Du skapar engagemang och samarbete som resulterar i en gemensam strävan mot uppsatta mål.

Av stor vikt är också att du delar Billeruds värderingar och känner igen dig i dess värdeord:

• Sätt kunden i fokus
• Våga prova nytt
• Driv förändring
• Värna om varandra
Övrig information
Denna rekrytering sker i samarbete med Nercia Bemanning.
Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vid behov av tillfälligt boende på grund av flytt för tjänsten kan Billerud ombesörja boende för en första tid.
Bor du inte redan i Örebroregionen så vill vi gärna berätta varför det är ett smart drag att flytta hit.
www.thesmartmove.se

Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult: Emma Landelius, emma.landelius@nercia.se, 076-8050058.

Varmt välkommen med din ansökan!
Om kundföretaget
Billerud Frövi är en del av Billerud AB, ett svenskt pappers- och förpackningsföretag som är specialiserat på högkvalitativa förpackningslösningar för olika branscher och industrier.

Dess produktionsanläggning i Frövi/Rockhammar, ett par mil norr om Örebro, är en världsledande tillverkare av förpackningskartong och vätskekartong avsedda för användare med mycket höga krav på effektiva, kreativa och funktionella förpackningslösningar.

I Rockhammar produceras oblekt och blekt CTMP (kemitermomekanisk massa) för leverans i balad form till Frövi. Vätskekartongen används bland annat till förpackningar för mjölk, juice, yoghurt och andra flytande livsmedel. Förpackningskartongen används till högklassiga förpackningar för till exempel parfym, choklad, elektronik, exklusiva drycker, torra och frysta livsmedel. I Frövi/Rockhammar finns även ett utvecklingscenter och laboratorium med expertiskunskap inom förpackningsoptimering, trycksupport och konverteringssupport.Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Ansök nu

Gruppchef Automation - Underhåll till Billerud

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Okt 31
Vårt uppdrag
Förpackningsindustrin är inne i en transformation från plast till alternativa förpackningsmaterial såsom högkvalitativa pappersprodukter.

För att kunna leverera morgondagens hållbara förpackningar och fortsätta utvecklas inom strategiska områden behöver nu Billerud rekrytera en Gruppchef Automation-underhåll.

Vill du vara med och bygga ett underhåll i världsklass och drivs av att få utveckla, förbättra och effektivisera? Då kan detta vara rollen för dig!
Om tjänsten
I rollen som gruppchef kommer du att leda och koordinera den dagliga driften, planera bemanning och resursbehov. Du kommer också att samordna olika underhållsinsatser internt som externt i form av förebyggande och avhjälpande underhåll.

Som gruppchef är du en viktig del i att driva och utveckla underhållet och en central del av rollen innebär att arbeta med ständiga förbättringar.

I rollen har du personalansvar för ett tiotal medarbetare verksamma inom automation och el. Tillsammans arbetar ni i en stimulerande och utvecklande miljö, där säkerhet alltid är högsta prioritet och där er insats är central för verksamhetens gemensamma resultat.

Du kommer ha ett nära samarbete med sektionschef Automation samt övriga gruppchefer inom underhåll samt andra viktiga stabsfunktioner inom underhållsorganisationen.
Din profil
Vi söker dig med kompetens inom automation och el, som har minst gymnasial utbildning, gärna inom industriellt underhåll. Vi ser gärna vidare att du har tidigare erfarenhet från arbetsledande befattning och erfarenhet av underhåll inom processindustri.

Krav för tjänsten är god svenska och engelska i tal såväl som skrift. Så även god IT-vana.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är driven, engagerad och organiserad. Du trivs i en roll där du får möjlighet att driva kontinuerliga förbättringar samt utveckla verksamhet och medarbetare. Du skapar engagemang och samarbete som resulterar i en gemensam strävan mot uppsatta mål.

Av stor vikt är också att du delar Billeruds värderingar och känner igen dig i dess värdeord:

• Sätt kunden i fokus
• Våga prova nytt
• Driv förändring
• Värna om varandra
Övrig information
Denna rekrytering sker i samarbete med Nercia Bemanning.
Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vid behov av tillfälligt boende på grund av flytt för tjänsten kan Billerud ombesörja boende för en första tid.
Bor du inte redan i Örebroregionen så vill vi gärna berätta varför det är ett smart drag att flytta hit.
www.thesmartmove.se

Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult: Emma Landelius, emma.landelius@nercia.se, 076-8050058.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om kundföretaget
Billerud Frövi är en del av Billerud AB, ett svenskt pappers- och förpackningsföretag som är specialiserat på högkvalitativa förpackningslösningar för olika branscher och industrier.

Dess produktionsanläggning i Frövi/Rockhammar, ett par mil norr om Örebro, är en världsledande tillverkare av förpackningskartong och vätskekartong avsedda för användare med mycket höga krav på effektiva, kreativa och funktionella förpackningslösningar.

I Rockhammar produceras oblekt och blekt CTMP (kemitermomekanisk massa) för leverans i balad form till Frövi. Vätskekartongen används bland annat till förpackningar för mjölk, juice, yoghurt och andra flytande livsmedel. Förpackningskartongen används till högklassiga förpackningar för till exempel parfym, choklad, elektronik, exklusiva drycker, torra och frysta livsmedel. I Frövi/Rockhammar finns även ett utvecklingscenter och laboratorium med expertiskunskap inom förpackningsoptimering, trycksupport och konverteringssupport.Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Ansök nu

Oerfaren fältsäljare - Snittlön 35.000kr

Hemförsäljare
Läs mer Okt 31
Vill du göra karriär? Söker du ett fysiskt och omväxlande arbete? Då har du hittat rätt. Just nu letar vi efter en fältsäljare till vårt säljteam. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande i Sverige måndag till torsdag.

Vem vi söker

Vi söker dig som vill jobba med spännande och innovativa säljuppdrag i högt tempo. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. För att bli en framgångsrik fältsäljare hos oss på VIASALES är engagemang, och en vilja att lära, allt du behöver. Det här är jobbet för dig som vill arbeta med försäljning och kommunikation och som tycker om att vara på resande fot.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett team med erfarna säljare som förmedlar tjänster och produkter från några av Sveriges största varumärken, bland annat IP-Only, Tele2 och Allente. All försäljning sker via personliga möten och varje unikt besök har aviserats till kunden i förväg.

Tjänsten innebär eget ansvar, men våra processer och rutiner är tydliga. Du får utbildning, vägledning och arbetar tätt intill erfarna säljare och coacher. Personlig coaching, teambuilding och uppföljning en viktig del av din arbetsdag på Viasales.

Utöver det, så har vi även lyxen att få arbeta med marknadens modernaste schema..????
Våra fältsäljare jobbar enbart måndag till torsdag och är lediga VARJE FREDAG!

Vi söker dig som

- Talar flytande svenska

- Är nyfiken på säljbranschen

- Älskar att vara på resande fot och upptäcka nya platser

- Körkort är meriterande men inget krav

Vi erbjuder

- En heltidstjänst

- Lediga fredagar

- Höga provisioner utan lönetak

- En säker start med garantilön

- En resande tjänst, vi står självklart för alla rese-och boendekostnader

- Härliga kollegor och gemenskap

- Vidareutbildningar, workshops och mentorskap

- Vi firar allt - med galor, utmärkelser, årliga resor och generösa vinster

Om företaget

Viasales erbjuder ett komplett utbud av kvalitativa försäljningsuppdrag baserad på tre viktiga kanaler: telemarketing, event sales & door sales. Vår företagskultur bygger på ständig utveckling - både privat och professionellt. Viasales grundades 2013 i Stockholm under namnet Viafield Sweden AB, då med enbart door sales som verksamhetsuppdrag. Idag är vi ett av Sveriges mest erfarna säljbolag inom telemarketing, event sales & door sales.

Ansök redan idag! Ditt driv och din personlighet gör skillnad.

Frågor om tjänsten besvaras gärna av någon av våra rekryteringskonsulter????

Roksana Ahmad
roksana@viasales.com
072-145 00 40

Amina Moalin
amina@viasales.com
073-709 96 62

Ansök nu

Erfaren Fältsäljare till välkända Tele2 - Snittlön 40.000kr

Hemförsäljare
Läs mer Okt 31
Vill du ta nästa steg i karriären? Söker du ett fysiskt och omväxlande uppdrag? Då har du hittat rätt. Just nu letar vi fältsäljare till vårt säljteam. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande runtom i Sverige måndag till torsdag.

Arbetsbeskrivning

Som fältsäljare på VIASALES får du möjlighet att arbeta med några av nutidens största varumärken, bland annat IP-Only, Tele2 och Allente. All försäljning sker via personliga möten och alla besök har aviserats till kunden i förväg. Du utgår ifrån din hemstad men arbetar rikstäckande i Sverige.

Tjänsten innebär eget ansvar men våra processer och rutiner är tydliga. Du arbetar i tätt samarbete med ett säljteam för att gemensamt, såväl som individuellt, uppnå uppsatta mål. Personlig coaching, teambuilding och uppföljning är en viktig del av din arbetsdag på VIASALES.

Utöver det så har vi lyxen att arbeta med marknadens modernaste schema.. ????
Våra fältsäljare jobbar måndag till torsdag och är LEDIGA VARJE FREDAG! Att uppnå krav och budget är ingen större utmaning för våra säljare på fyra arbetsdagar, därav har vi valt att unna oss tre helgdagar istället för två.

Vi söker dig som

- Som talar och skriver flytande svenska

- Har tidigare erfarenhet av försäljning - i någon form

- Är lyhörd och resultatinriktad

- Har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift

- Körkort är det meriterande men inget krav

Vi erbjuder

- En heltidstjänst

- Lediga fredagar

- Höga provisioner utan lönetak

- En säkert start med garantilön

- En resande tjänst, vi står självklart för alla rese-och boendekostnader

- Vidareutbildningar, workshops och mentorskap

- Belöningar och events. Vi firar allt - med galor, utmärkelser, årliga resor och generösa vinster

- Möjlighet till tjänstebil

Om Viasales

Visales erbjuder ett komplett utbud av kvalitativa försäljningsuppdrag baserad på tre viktiga kanaler: telemarketing, event sales & door sales. Vår företagskultur bygger på ständig utveckling - både privat och professionellt. VIASALES grundades 2013 i Stockholm under namnet Viafield Sweden AB, då med enbart door sales som verksamhetsuppdrag. Idag är vi ett av Sveriges mest erfarna säljbolag inom telemarketing, event sales och door sales.

Ansök redan idag! Ditt driv och din personlighet gör skillnad.

Frågor om tjänsten besvaras gärna av en av våra rekryteringskonsulter ????

Roksana Ahmad
roksana@viasales.com
072-145 00 40

Amina Moalin
amina@viasales.com
073-709 96 62

Ansök nu

Sektionschef Driftsäkerhet - Underhåll till Billerud i Frövi

Driftchef, fastighet
Läs mer Okt 31
Vårt uppdrag
Förpackningsindustrin är inne i en transformation från plast till alternativa förpackningsmaterial såsom högkvalitativa pappersprodukter.

För att kunna leverera morgondagens hållbara förpackningar och fortsätta utvecklas inom strategiska områden behöver nu Billerud rekrytera en Sektionschef till sektionen Driftsäkerhet inom underhåll.

Vill du vara med och bygga ett underhåll i världsklass och drivs av att få utveckla, förbättra och effektivisera? Då kan rollen som Sektionschef Driftsäkerhet vara något för dig!
Om tjänsten
I rollen som sektionschef driftsäkerhet kommer ditt primära uppdrag vara att verka för en driftsäker produktion som bidrar till hög produktionsstabilitet samt hög produktionstillgänglighet. Detta genom att utveckla, förbättra och effektivisera Billeruds underhållsarbete med fokus på driftsäkerhetsfrågor.

Som chef för sektionen driftsäkerhet leder du det strategiska arbetet för sektionen och är ansvarig för sektionens utveckling, verksamhet, mål, budget, planering och kompetensförsörjning.

Stort fokus i din roll ligger också på säkerhet, där du arbetar efter konceptet "Safety First" för att skapa en säker arbetsmiljö och en driftsäker produktionsanläggning. Projektledning, utredning, analys och schemaläggning av underhållsaktiviteter ingår också i dina arbetsuppgifter.

Tillsammans med andra sektionschefer inom underhåll ingår du i ledningsgruppen för brukets underhåll.
Din profil
Vi söker dig som har en teknisk högskoleutbildning eller motsvarande, samt flerårig dokumenterad arbetslivserfarenhet som ledare eller chef. Kompetens och erfarenhet inom industriellt underhåll och kontinuerligt förbättringsarbete ser vi också krävs för att lyckas i rollen som sektionschef driftsäkerhet. Krav för tjänsten är god svenska och engelska i tal såväl som skrift. Så även god IT-vana.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är driven, engagerad, strukturerad och metodisk som ledare. Du trivs i en roll där du får möjlighet att driva kontinuerliga förbättringar samt utveckla verksamhet och personal. Du skapar engagemang och samarbete som resulterar i en gemensam strävan mot uppsatta mål.

Av stor vikt är också att du delar Billeruds värderingar och känner igen dig i dess värdeord:

• Sätt kunden i fokus
• Våga prova nytt
• Driv förändring
• Värna om varandraÖvrig information
Denna rekrytering sker i samarbete med Nercia Bemanning.
Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vid behov av tillfälligt boende på grund av flytt för tjänsten kan Billerud ombesörja boende för en första tid.
Bor du inte redan i Örebroregionen så vill vi gärna berätta varför det är ett smart drag att flytta hit.
www.thesmartmove.se

Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult: Emma Landelius, emma.landelius@nercia.se, 076-8050058.

Varmt välkommen med din ansökan!
Om kundföretaget
Billerud Frövi är en del av Billerud AB, ett svenskt pappers- och förpackningsföretag som är specialiserat på högkvalitativa förpackningslösningar för olika branscher och industrier.

Dess produktionsanläggning i Frövi/Rockhammar, ett par mil norr om Örebro, är en världsledande tillverkare av förpackningskartong och vätskekartong avsedda för användare med mycket höga krav på effektiva, kreativa och funktionella förpackningslösningar.

I Rockhammar produceras oblekt och blekt CTMP (kemitermomekanisk massa) för leverans i balad form till Frövi. Vätskekartongen används bland annat till förpackningar för mjölk, juice, yoghurt och andra flytande livsmedel. Förpackningskartongen används till högklassiga förpackningar för till exempel parfym, choklad, elektronik, exklusiva drycker, torra och frysta livsmedel. I Frövi/Rockhammar finns även ett utvecklingscenter och laboratorium med expertiskunskap inom förpackningsoptimering, trycksupport och konverteringssupport.Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Ansök nu

Verksamhetschef till VO barn- och ungdomsmedicin - Region Örebro län

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Okt 31
Vill du ta dig an uppdraget att vara med och bygga en högkvalitativ, patientcentrerad och jämlik vård i hela Region Örebro län? Vill du leda arbetet för en sammanhållen pediatrisk vård inom Region Örebro län?

Barn- och ungdomsmedicin har en bred verksamhet och utför en fullvärdig pediatrisk universitetssjukhusvård. Verksamheten har en neonatalavdelning, en pediatrisk vårdavdelning för barn och ungdomar med både medicinska och kirurgiska sjukdomstillstånd, ett mobilt barnteam, en barn- och ungdomsmottagning på USÖ, en dagavdelning och två öppenvårdspediatriska mottagningar.

Varmt välkommen med din ansökan till rollen som verksamhetschef för barn- och ungdomsmedicin hos Region Örebro län.

Om tjänsten
Som verksamhetschef har du ett stort mandat och det samlade ledningsansvaret för barn- och ungdomsmedicins verksamhet, personal och ekonomi. Ditt uppdrag är att leda verksamheten mot de övergripande målen; en personcentrerad, jämlik och tillgänglig vård med hög kvalitet. I ditt uppdrag ingår att optimera resurser samt att etablera och vidareutveckla värdeskapande samverkans- och vårdprocesser.

Det är cirka 250 anställda i verksamhetsområdet, bland dem är det många disputerade och det råder en hög forskningsaktivitet. Verksamheten har även en tradition som kursgivare för både ST-läkare, sjuksköterskor och barnsköterskor.

Du som verksamhetschef leder din egen ledningsgrupp som i nuläget består av biträdande verksamhetschef, fyra avdelningschefer, enhetschef och tre medicinskt ansvariga läkare.

Du rapporterar till områdeschef för specialiserad vård och genom ditt deltagande i område specialiserad vårds ledningsgrupp medverkar du och tar ansvar i områdets ledningsarbete. Du arbetar för att vidareutveckla den specialiserade vården och stärka universitetssjukvårdens ställning nationellt och internationellt.

Som verksamhetschef arbetar du tillsammans med verksamhetens medarbetare för att fortsätta utvecklingen och skapandet av framtidens pediatriska universitetssjukhusvård. Ditt uppdrag är att säkerställa en välfungerande verksamhet som är en integrerad del i Region Örebro läns hälso- och sjukvård. Med målsättningen att ha en sammanhållen pediatrisk vård finns stora möjligheter att bidra till utvecklingen av den högspecialiserade vården inom svensk hälso- och sjukvård.

Vem är du?
Vi söker dig med förmåga och förståelse för samarbete och samverkan både inom verksamheten, sjukhuset och med andra aktörer för att skapa den bästa vården för patienten.

Du har akademisk examen inom vårdprofessionen och har chefs- och ledarerfarenhet inom hälso- och sjukvård. Att ha erfarenhet av att leda en ledningsgrupp och leda genom andra chefer är meriterande. Det är meriterande att vara specialistläkare inom nämnd specialitet eller närliggande specialitet. Det är dessutom meriterande att vara disputerad.

Du har en god självkännedom, personlig mognad och en god kommunikativ förmåga. Dessutom har du ett tillitsbaserat och närvarande ledarskap där du har en förmåga att samla och få folk med dig. Vi ser att du tar ansvar för helheten och har en förmåga att skapa och tydliggöra struktur i en komplex verksamhet, dra relevanta slutsatser och omsätta dessa till verksamhetsnytta.

Om verksamheten
Barn- och ungdomsmedicin har en bred verksamhet och utför en fullvärdig pediatrisk universitetssjukhusvård. Verksamheten har en neonatalavdelning, en pediatrisk vårdavdelning för barn och ungdomar med både medicinska och kirurgiska sjukdomstillstånd, ett mobilt barnteam, en barn- och ungdomsmottagning på Universitetssjukhuset i Örebro, en dagavdelning och två öppenvårdspediatriska mottagningar.

Ett av Region Örebro läns främsta uppdrag är att organisera och erbjuda hälso- och sjukvård. Alla länsinvånare har rätt att få vård efter var och ens behov och med god tillgänglighet, att få rätt behandling och ett gott bemötande. Region Örebro län förenar all hälso- och sjukvård, forskning och utbildning i en samlad hälso- och sjukvårdsförvaltning med en gemensam ledning.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Regionens vision är ”Tillsammans skapar vi ett bättre liv”. Denna vision är utgångspunkten för all vår verksamhet och pekar ut riktningen för organisationen.


Anställningsform:
Tillsvidare, heltid med tidsbegränsat chefsförordnande på 4 år.

Fackliga företrädare:
Lars Edling, Läkarföreningen, lars.edling@regionorebrolan.se
Helena Nyrén, Vårdförbundet, helena.nyren@vardforbundet.se
Solveig Kiel Israelsson, Vision, solveig.kiel-israelsson@regionorebrolan.se
Anki Sjöström, Kommunal, ann-kristin.sjostrom@regionorebrolan.se
Sandra Caris, SACO sandra.caris@regionorebrolan.se

Denna rekrytering utförs av Poolia Executive Search AB, Pion Groups verksamhet för rekrytering av ledningspersoner och styrelser. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fibersäljare - Snittlön 50 000kr

Hemförsäljare
Läs mer Okt 31
Är du sugen på en karriär inom försäljning där du kan se ordentliga resultat av ditt jobb? Är det viktigt för dig att utvecklas såväl privat som professionellt? Vill du jobba med ett gäng riktigt peppande och drivna kollegor? Låt oss presentera Global Connect!

Arbetsbeskrivning

Som säljare för Sveriges största fiberleverantör Global Connect får du möjlighet att jobba med försäljning genom personliga möten med kunder Face To Face. Här jobbar du med en otroligt eftertraktad produkt mot personer som har ett behov. Detta är en 100% resande tjänst där resor och boende är betalt. Körkort är inte ett krav, men meriterande.

Vi erbjuder

- En heltidstjänst

- Stora utvecklingsmöjligheter

- Höga provisioner utan lönetak

- En säker start med garantilön

- Vidareutbildningar i försäljning och ledarskap

- Möjlighet till tjänstebil

- Aktiviteter, tävlingar och events

Vi söker dig som

- Är flytande i tal och skrift på svenska

- Är målmedveten och drivs av att se resultat

- Är social och klickar enkelt med nya personer

- Älskar att vara på resande fot och upptäcka nya platser

- Körkort är meriterande, men inget krav

Har vi beskrivit dig eller ditt nästa drömjobb? Skicka in din ansökan direkt då vi rekryterar löpande.

Vid frågor angående tjänsten kontakta en av våra rekryteringskonsulter ????

Roksana Ahmad
roksana@viasales.com
072-145 00 40

Amina Moalin
amina@viasales.com
073-709 96 62

Ansök nu

EFK söker Redovisningsekonom

Förvaltningsekonom
Läs mer Okt 31
Evangeliska Frikyrkan (EFK) är en församlings- och missionsrörelse bestående av cirka 285 samarbetande församlingar som tillsammans har lite mer än 33 000 medlemmar. Organisationen har cirka 85 medarbetare och verksamheten omfattar arbete både i Sverige och internationellt. Det internationella arbetet bedrivs i ett 30-tal länder och är uppdelad i regionerna Afrika, Asien, Europa, Mellanöstern och Nordafrika samt Latinamerika. Vår vision är ”Växande församlingar förmedlar hela evangeliet till hela människan över hela världen”.
Ekonom 100 %
En av våra kollegor går vidare till nytt uppdrag inom organisationen och därför söker vi nu en ekonom. Som ekonom ingår du i Resursavdelningen där även HR, drift, IT och fastigheter ingår. I avdelningen ligger ansvar för EFKs ekonomihantering men vi utför även tjänster åt närliggande organisationer och församlingar inom EFK. Som redovisningsekonom kommer ditt uppdrag främst innebära ansvar för ekonomihantering mot närliggande organisationer samt ansvar för delar av EFK´s ekonomi i nära samarbete med controller.
I rollen som ekonom ingår att arbeta med:
- Ekonomistyrning och resultatanalyser
- Resultatuppföljning och prognos
- Bokslut och årsredovisning
- Budgetarbete
- Skatteredovisning och deklarationer
- Rapportering till Svensk Insamlingskontroll
- Arbete med utbetalningar och till viss del bokföring
- Stöd till chefer och externa kunder
Vem vi söker?
Vi ser gärna att du har en civilekonomexamen eller motsvarande med några års erfarenhet av liknande arbete. Som person är du noggrann, ansvarstagande, strukturerad och van vid att jobba med givna deadlines. För att lyckas i ditt arbete behöver du trivas med att arbeta i team samtidigt som du arbetar självständigt. Du har goda kunskaper i Excel och har lätt för att tillägna dig och arbeta i olika ekonomiska system. Vi erbjuder dig en utvecklande och varierande tjänst.
Det är meriterande om du har kännedom om oss som rörelse samt om du har internationell erfarenhet då EFK är en missionsrörelse med verksamhet över hela världen. Vi vill att du delar EFK:s tro och värderingar.
Anställningen är tillsvidare och inleds med provanställning. Du kommer att vara placerad i Örebro. Tillträde enligt överenskommelse. Vi vill i organisationen verka för en jämn könsfördelning och ser mångfald som en tillgång.
Vi erbjuder ett meningsfullt arbete, kunniga kollegor och en uppskattad arbetsgemenskap.
Passar den här tjänsten dig?
Välkommen med din ansökan, innehållande CV och personligt brev, senast den 21 november till Lisa.orneus@efk.se
Märk din ansökan med ”Redovisningsekonom EFK”.

Ansök nu

Butikssäljare Örebro Rosta

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Okt 31
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.

Sammanfattning av tjänsten

Vill du arbeta för dagligvaruhandelns snabbast växande kedja som också är certifierad som Top Employer och dessutom utsedd till Karriärföretag 2023? Brinner du för försäljning, service och för att ge kunden en upplevelse i världsklass? Välkommen till rollen som butikssäljare på Lidl!

Din roll

Som butikssäljare på Lidl har du en nyckelroll! Du är ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner helt enkelt för att ge bra service varje dag. I rollen som butikssäljare får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften.
Detta innefattar uppgifter som:
* Packa upp alla varor och se till att hyllorna är välfyllda
* Säkerställa färskhet och slutdatum på varor
* Hålla rent och fräscht i butiken
* Betjäna kunder i kassan
* Och självklart bidrar du, tillsammans med dina kollegor, med det lilla extra för att ge våra kunder den bästa butiksupplevelsen!


Din profil

* Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom dagligvaruhandeln eller liknande bransch
* Du drivs av att arbeta resultatorienterat och bidra till butikens framgång
* Du har förmågan att identifiera arbetsuppgifter som behöver göras
* Du vill vara del av ett team som arbetar tillsammans och vill framåt 
* Du är flexibel med arbetstiderna och har en positiv inställning till förändringar 

Vi erbjuder

Du får arbeta i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar. Du blir en del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt. 
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 20 timmar i veckan. Vi har förmåner så som friskvårdsbidrag, medarbetarrabatt i våra butiker samt tillgång till mängder av erbjudanden via vår förmånsportal. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma.
Vill du vara med på vår utmanarresa?
Om svaret är JA, då söker du tjänsten såhär:
* Klicka på “Sök nu”
* Fyll i formuläret 
* Bifoga CV samt personligt brev

Rekryteringen sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast.. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma.
Vår rekryteringsprocess består av tester, telefonintervju, personlig intervju och digital referenstagning.
Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Redovisningsansvarig

Redovisningsekonom
Läs mer Okt 31
Hållbar textilservice för kunder med höga krav på service, kvalitet och hygien.

Med Textilia blir våra kunders vardag enklare. Vi ser till att de alltid har rena och hela textilier av hög kvalitet – på rätt ställe, i rätt mängd, i rätt tid. Men vi nöjer oss inte där. Genom engagemang, transparens och innovation strävar vi alltid efter att hitta den allra bästa lösningen för varje enskild kund. Framför allt strävar vi efter att tillsammans med våra kunder hitta de mest hållbara lösningarna. Vi kan inte längre kompromissa med klimatet –
att skapa en renare morgondag är vår mission och vårt allra viktigaste uppdrag.

Idag är vi 750 medarbetare runt om i Sverige. Textilia är dessutom en del av den danska koncernen, så totalt sysselsätter vi närmare 2200 personer. Tack vare vår gemensamma värdegrund utvecklas vi tillsammans och strävar alla mot samma mål.


Vi vill att våra medarbetare ska känna sig stolta över att arbeta på Textilia. Därför är engagemang, nytänkande, och affärsfokus ord som är otroligt viktiga för oss, både som leverantör och som arbetsgivare.
Vi växer som bolag och behöver därmed utöka med fler engagerade och nytänkade medarbetare med ett högt affärsfokus.

Så nu söker vi en redovisningsansvarig till vårt huvudkontor i Örebro. Du erbjuds här en viktig och spännande roll i ett företag som befinner sig på en utvecklings- och tillväxtresa.  

Dina arbetsuppgifter 

Som redovisningsansvarig kommer du att få ett helhetsansvar för koncernens redovisning. Arbetsuppgifterna innebär bland annat månads – och årsbokslut samt avstämningar. Framtagande av årsredovisningar, deklarationer och kontakt med externa intressenter. Du kommer att stötta dina två kollegor som hanterar kund- och leverantörsreskontra. Andra förekommande traditionella arbetsuppgifter inom redovisning förekommer även. Det är viktigt för oss att du är med och formar tjänsten och utvecklar avdelningens redovisningsrelaterade rutiner.  

Du kommer att ingå i ekonomiavdelningen som består av 4 personer, du rapporterar till Ekonomichef.  

Vem är du? 

Vi söker dig som har högskole-/universitetsexamen inom ekonomi. Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet av redovisning. Du har goda kunskaper i Excel. Meriterande är erfarenhet av affärssystemet Jeeves.  

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och prestigelös. Du är lösningsorienterad och trivs i ett företag där mycket händer. Du vågar prova nya lösningar och komma med förslag på vad som behöver utvecklas och förbättras. Ett digitalt intresse bör finnas.  

Löpande urval så sök redan idag!

Rekryterings och bemanningsföretag undanbes höra av sig. 

VI STÅR FÖR ETT ÖPPET OCH MÅNGKULTURELLT SAMHÄLLE


På Textilia är vi stolta över många saker. Men vi är extra stolta över att vara en mångkulturell arbetsplats. Vi ser dagligen hur mångfald bidrar till en positiv utveckling - för individen, för Textilia som företag och för ett hållbart och öppet samhälle med plats för alla. Välkommen in i värmen.

Ansök nu

Content Manager - Marknadsförare

Marknadsassistent
Läs mer Okt 31
Vår stjärnmarknadsförare Micke ger sig ut på nya äventyr och vi letar efter en likasinnad själ som älskar att skapa digital magi. På K3 Nordic finns det ingen plats för tristess eller stillastående - vi söker dig som är nyfiken, framåtlutad och som finner glädje i att skapa innehåll för våra digitala kanaler.

Vad står på din agenda?

Du kommer vara hjärnan bakom vårt digitala innehåll, omvandla idéer till kreativa mästerverk och ansvara för att vår digitala marknadsföring skapar resultat. Här är dina huvudsakliga ansvarsområden:

- Skapa content

- Leadsgenerering

- Hantera hemsida

- Hantera sociala medier

- Digital marknadsföring

- Planera och genomföra fysiska och digitala event

- Marknadsplanering

- Varumärke och profilering

Vilka är K3 Nordic?

Hos K3 Nordic kombinerar vi det bästa av Microsoft 365 för att erbjuda skräddarsydda lösningar som förenklar och förstärker våra kunders IT-miljö.
Vårt mål? Att ge våra kunder en smidigare digital vardag genom innovativ teknik, robust säkerhet och proaktiv enhetshantering. Vare sig man representerar ett mindre företag eller en större organisation, ser vi till att våra kunders IT verkligen stödjer deras kärnverksamhet.

För större aktörer, både inom offentlig och privat sektor, levererar vi också expertis inom licenshantering och avancerad IT-konsultation.

Vem är du?

Du är inte bara en marknadsförare; du är en berättare och en digital konstnär.
Du är bekant med Wordpress, digital marknadsföring och sociala medier, med Linkedin som din primära kanal. Vi ser gärna att du har arbetat i en liknande roll tidigare och gärna inom IT.

Adobe-sviten är din kreativa lekplats, och du kan snurra ihop rörligt material som fångar och engagerar. Tekniken är din vän, och du älskar att utforska hur den kan förbättra vår vardag.

Men framför allt är du någon som tror på att ett jobb inte bara handlar om arbete - det handlar om att ha kul och skapa minnen. Du har en passion för att skapa, en outtömlig nyfikenhet och en önskan att vara en del av något stort.

Välkommen till K3 Nordic - där varje dag är ett äventyr i digital kreativitet!

För frågor och för att påbörja din resa, kontakta:

Nicklas Karlsson,

Marknadschef

E-post: nicklas.karlsson@k3nordic.com

Telefon: 070-3430411

Ansök nu

Butiksmedarbetare- Örebro

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Okt 31
Hej där! ????Vill du vara en del av vårt team på Lexman? Vi söker nu efter fler ambulerande butikskonsulter i Nyköping med omnejd.

Du kommer att vara på plats i livsmedelsbutiker där vi behöver dig som mest. Hos oss får du chansen att arbeta i flera olika butiker och kedjor, vilket ger dig en bred och värdefull kompetens inom dagligvaruhandeln. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att sitta i kassan och/eller plocka varor i butikerna med stora karriärmöjligheter att vidareutbilda dig inom andra avdelningar.

Om du söker en utmaning och vill utveckla dina kunskaper inom handeln, så är det här jobbet för dig! Ansök nu och bli en del av vårt fantastiska team.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av plock- och/eller kassaarbete på någon av de största dagligvarukedjorna som ICA, City Gross, Coop, Willys eller Hemköp. Vi vet att du är en person som är full av servicekänsla och positiv energi gentemot kunderna samtidigt som du arbetar snabbt och effektivt.

När du jobbar hos våra kunder är det viktigt att du agerar professionellt och har en naturlig känsla för service. Kunden är alltid i fokus och du ska bemöta dem på ett proffsigt sätt enligt vår standard.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår t.ex. (varierande på din tidigare erfarenhet):

- Kundbemötande

- Kassaarbete

- Varuplock inom olika områden i butik

- Hålla rent och snyggt i butiken

Om oss

LeXman AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Bemanningsföretagen via Almega. LeXman ingår i Svensk Handel och har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund.

Är du intresserad?

Om du uppfyller ovanstående kvalifikationer så vill vi att du söker till oss redan idag! Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mejl eller telefon.

Välkommen!

Ansök nu

Assistent till kvinna i Örebro

Personlig assistent
Läs mer Okt 31
OM OMSORGSCOMPAGNIET

AB?OmsorgsCompagniet?i Norden har funnits sedan 2003. Vi finns i dagsläget etablerade i Stockholm, Göteborg, Malmö,?Örebro?samt Trollhättan.

OmsorgsCompagniet?i Norden består av personlig assistans, avlösning, ledsagning, stödboende, serviceboende. Vi?är?i dagsläget ca 1 000 medarbetare.

Besök gärna vår hemsida? www.oc.se (http://www.oc.se/)

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Örebro. För att du ska kunna ge den bästa assistansen till vår kund tror vi att du brinner för att hjälpa andra, du gör ditt yttersta för att kunden ska få den hjälp hen behöver.

Du kommer hjälpa vår kund i hemmet med div hushållsgöromål men även följa med på olika aktiviteter utanför hemmet såsom träning, shopping, fika mm

Du kommer få en ordentlig introduktion på arbetsplatsen och erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande men inget krav. Arbetstiden är förlagd till kvällar, nätter och helg. Anställning är på timmar och tiderna kan variera.Vi tror även att du är:

Noggrann

Tålmodig

Serviceinriktad

Initiativtagare

LyhördStor vikt läggs på personlig lämplighet, välkommen att söka!

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum, inkom med din ansökan så fort som möjligt!

OmsorgsCompagniet?värnar om både kunder och personalens trygghet och har därför som rutin att alltid begära ett utdrag ur belastningsregistret på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Ansök nu

Personliga assistenter sökes till en kvinna i centrala Örebro

Personlig assistent
Läs mer Okt 31
Om företaget
Ditt val AB är ett rikstäckande assistansanordnare som arbetar för personer med funktionsnedsättningar. Huvudkontoret finns i centrala Örebro men vi har kunder runt om i landet. Vi arbetar alltid för att ge våra kunder och personliga assistenter trygghet, stöd och service.
Beskrivning
Vi ser helst att sökande är kvinna då kunden önskar det. Vi söker personliga assistenter till en 70årig kvinna i centrala Örebro.
Hon är en underbar person, glad och snäll. Hon har en förvärvad hjärnskada och är halvsides förlamad. Hennes intressen är bland annat sol, bad, musik, film, vara ute i naturen och familj.
Dina arbetsuppgifter
Som personlig assistent ska du stödja personen med funktionshinder utifrån dennes behov så att de upplever bästa möjliga livskvalitet och bistå med alla aktiviteter i dagliga livet - inklusive fritidsaktiviteter och resor samt medverka till socialsamvaro med vänner och familj.
Mer specifikt, i dina arbetsuppgifter ingår allt från hemmets alla vardagssysslor som städning, dusch och matlagning till att följa med på aktiviteter.
Du är en person som trivs med att aktivt arbeta för att kunden ska få en tillfredställande tillvaro. Vidare så ser du det som en självklarhet att alltid arbeta utifrån kundens behov och önskemål.
Omfattning
Vi söker vikarier till en deltidsrad, med möjlighet till en heltidsanställning. Vi söker dig som kan jobba heltid och deltid på rullande schema både dag, kväll och natt.
Tillträdesdag
Tjänsten skall tillsättas omgående, så snart som möjligt.
Lön
Ersättning utbetalas i form av timlön.
Ansökan
Ansökan skickas till e-post: ansokan@dittvalab.se
Märk din ansökan med "20231201"

Ansök nu

Enhetschef till Utvecklingsavdelningen

Enhetschef, offentlig förvaltning
Läs mer Okt 31
Vi söker nu en Enhetschef till en ny centraliserad administrativ enhet inom funktionsstödsområdet som stöttar chefer och verksamheter inom området. Var med på en spännande förändringsresa där du kan få vara med och påverka utvecklingen inom det administrativa stödet! 

Om tjänsten 
En ny enhet ska utformas inom utvecklingsavdelningen där det administrativa stödet med administrativa assistenter, administratörer och samordnare inom funktionsstödsområdet ska samlas i en ny centraliserad enhet. Du kommer att arbeta med utformandet av verksamheten utifrån nuvarande och framtida behov tillsammans dina medarbetare på administrativa enheten samt med chefer i funktionsstödsområdet. Du ansvarar även för att driva ett förändringsarbete med att effektivisera och utveckla det administrativa stödet kopplat till digitalisering samt att arbeta mer med att stötta i bemanningsfrågor. Som Enhetschef ansvarar du för att utveckla enhetens löpande verksamhet med uppgifter inom ekonomi, kvalitet, personal och arbetsmiljö. I uppdraget ingår även att leda, stödja och kompetensutveckla dina medarbetare.

Exempel på arbetsuppgifter:

• personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar
• utveckla, följa upp och analysera verksamheten mot uppsatta mål
• leda och stödja medarbetare, samt ansvara för att de får den kompetensutveckling de behöver
• ta ansvar för att gällande lagar, policys, riktlinjer och rutiner följs
• utveckla verksamheten mot ständig kvalitetsförbättring 

Om arbetsplatsen
I dagsläget finns medarbetarna utspridda runt om på kommunens olika kontor.  Nästkommande år förväntas dock arbetsplatsen för samtliga på enheten att finnas på det nya kontoret på Åbylunden 1.

Läs mer om hur det är att jobba som chef i Örebro kommun på vår chefssida under orebro.se/jobb. 

Kvalifikationer
Som person är det viktigt att du har förmåga att förmedla information på ett tydligt och enkelt sätt, du etablerar trovärdighet och förmedlar energi och optimism i kommunikation med andra. Du tvekar inte att anta utmaningar utan initierar, anpassar och styr upp förändrings- och utvecklingsinsatser och söker nya perspektiv och idéer. Du utvärderar dina handlingar och beslut utifrån hur det kommer att påverka de enheten finns till för. Du söker feedback och använder den för att förbättra kvalitén. Det är viktigt att du uppmärksammar och tar tag i olösta problem samt att du förhåller dig entusiastisk och positiv även i tuffa situationer. Du har förmågan att vara flexibel och kan snabbt ställa om för att anpassa dig till nya omständigheter. En förutsättning är att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• högskole-/universitetsexamen om minst 180 hp (bifoga examensbevis i din ansökan)
• tidigare chefserfarenhet där du haft personalansvar
• god kännedom om funktionsstödsområdet, dess verksamheters utmaningar och framtida behov
• kunskap om förändringsledning
• erfarenhet av att leda förändringsarbete med framgångsrikt resultat

Meriterande:

• kompetens och intresse av att digitalisera administrativa arbetsuppgifter
• erfarenhet av arbete inom kommunal verksamhet

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse 

Antal tjänster: 1 

Övrig information
Som en del av urvalsprocessen kan vi komma att tillämpa tester.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. 

Ansökan
Sista ansökningsdag är 13 november.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Löneadministratör sökes

Löneadministratör
Läs mer Okt 31
Vi söker nu efter en löneadministratör som vill arbeta tillsammans med ett härligt och drivet gäng på Humanas Örebrokontor.


Om tjänsten

Som löneadministratör hos oss är din huvudsakliga arbetsuppgift att administrera löner och omkostnader för personliga assistenter och kunder. I tjänsten ingår daglig kontakt med kunder, personliga assistenter och myndigheter där du hjälper till att svara på frågor gällande löner, tidrapporter och omkostnader. Övriga förekommande arbetsuppgifter är hantering av:  

- Tidrapporter

- Löneregistrering

- Traktamenten och utlägg

- Förmånsbeskattning


Löneavdelningen består av ca 25 medarbetare, en lönechef samt en gruppchef. Det är en arbetsgrupp med god sammanhållning där vi trivs tillsammans, har kul på jobbet och hjälps åt för att leverera på en hög nivå. Vi arbetar dagligen i datasystemen Agresso, Fast, MyHumana och Easit.


Vem är du?

Vi söker dig som vill arbeta efter våra värdeord - glädje, engagemang och ansvar och som har erfarenhet av att arbeta med administration, service och kundkontakt. Har du tidigare arbetat som löneadministratör eller har erfarenhet av Agresso är det meriterande. Vi ser gärna att du har någon form av akademisk utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Som person är du noggrann, strukturerad, ansvarsfull och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp.


För att trivas i rollen krävs att du är van att hantera flera saker samtidigt, vilket ställer höga krav på flexibilitet och stresstålighet. Du har telefonvana, erfarenhet av kundkontakter samt är van att leverera service på hög nivå och på ett affärsmässigt sätt. Vi förväntar oss att våra medarbetare vid alla tillfällen ska ge utomordentlig service till våra kunder, assistenter och samarbetspartners. Det innebär även att ge god service till sina kollegor och medvetet arbeta för ett bra klimat.


Vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande jobb på vår löneavdelning där du får vara med och bidra till att vår service är tillfredställande för våra kunder och medarbetare. Hos oss får du möjlighet att delta i utvecklingsprojekt, förbättringsarbete och det erbjuds löpande kompetensutveckling. På Humana har vi en bra anledning att stiga upp och gå till jobbet varje dag. Vi är hängivna uppgiften att ge så många människor som möjligt ett bra liv. Det är en stor uppgift. Och vi har tur – vi har 16 000 talangfulla medarbetare. Vi tror på att ge våra medarbetare eget ansvar och på att ha starka ledare som inspirerar, stödjer och coachar.

Vill du veta mer om vad som händer hos oss på Humana så kan du läsa på vår hemsida www.humana.se. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar. 


Vad händer nu?

Anställningen är ett föräldravikariat med önskat tillträde februari 2024. Arbete heltid, dagtid, måndag till fredag. Placeringsort Örebro. Sista ansökningsdag är den 15 november 2023. Vi hanterar ansökningar löpande så vänta inte med att skicka din ansökan.


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Restaurangbiträde sökes till Epiroc i Örebro

Restaurangbiträde
Läs mer Okt 31
Om Epiroc restaurangverksamhet

Restaurangsbiträde sökes till Epirocs kök samt matsal som håller öppet endast dagtid och serverar lunch till över 750 medarbetare. Beroende på verksamheten kan det även serveras frukost och mellanmål. Restaurangen präglas av härlig stämning och hemtrevlig anda med springande gäster.

Miljonbemanning söker dig som är arbetsvillig, lojal och har en vilja att lära dig. För rätt person finns det även möjlighet att utvecklas hos vår kund!Arbetsuppgifter:

- Utföra samtliga förekommande arbetsuppgifter i den dagliga driften av kök och matsal.
- Bistå vid matlagning såsom exempelvis uppläggning, hacka, skära, skala och göra salladsbuffé.
- Förbered matsal servering samt i ordning efter servering, i förkommande fall även servera mat.
- Städning av kök och matsal.
- Diskning (findisk och grovdisk).
- Hantering av livsmedel enligt HACCP.


Vem är du?

- Du är över 18 år

- Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare

- Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll som restaurangbiträde

- Du talar svenska

- Genomgått utbildning i hantering av livsmedel enligt HACCP

Tjänsten är en behovsanställning och arbetstiden är förlagd till vardagar. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida där du laddar upp din ansökan. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Om Miljonbemanning

Vi är ett innovativt kompetensförsörjnings- och kompetensutvecklingsföretag vars mission är att aktivt arbeta för en inkluderande arbetsmarknad där alla bedöms på lika villkor och ges samma förutsättningar. Därför präglas vår företagskultur av mångfald, respekt, värdighet och inte minst integritet.

Genom vår passion för människans förmåga till lärande och utveckling samt arbetsmarknadens potential för förändring och tillväxt hjälper vi till att skapa de rätta förutsättningarna för våra konsulter att realisera sina drömmar och för våra kundföretag att nå sina mål.

Vi letar där ingen annan letar; varmt välkommen med din ansökan till Miljonbemanning.

Ansök nu

Extrajobb som internservicemedarbetare i Örebro

Kontorsreceptionist
Läs mer Okt 31
Är du en driven och händig stjärna som brinner för kundservice? Är du ute efter ett extrajobb och tycker att en ombytlig tjänst som innehåller både administration och service låter spännande? Tveka inte att skicka in en ansökan!

Om uppdraget

Vi söker extrapersonal för en behovsanställning som internservicemedarbetare till vår kund i Örebro. Som vikarie kommer du ersätta ordinarie personal som är frånvarande på grund av sjukdom eller ledighet. Vi bokar in arbetspass både akut samma morgon och dagen innan samt för arbetspass längre fram.

För att arbeta som vikarie i vår bemanningspool krävs att du kan arbeta minst två vardagar per vecka. Det krävs att du har möjlighet att ta arbetspass med kort varsel samt är flexibel och kommunikativ.

Anställningsformen är en behovsanställning då du arbetar endast vid behov. Omfattningen kan öka under sommar -och julledighet.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att stötta verksamheten och arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter för internservicemedarbetare inom arbetsplatsservice.
Det är många varierande arbetsuppgifter så det är viktigt att du är serviceinriktad och självgående för att passa i rollen.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter:

- Släppa in besökare i byggnaden och finnas behjälplig för dem.

- Ta emot leveranser och sköta posthantering.

- Se till att receptionen, matsalen och sammanträdesrummen är presentabla samt assistera inför besök av större grupper/events.

- Reparation och byte av trasiga föremål.

- Felanmälningar.

- Diverse småfix och bidra till allmän trivsel.

Dina kvalifikationer

- Goda kunskaper i Officepaketets programvaror.

- Uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska samt ha grundläggande kunskaper i engelska.

- Minst 1 års arbetslivserfarenhet som internservicemedarbetare.

- Finnas tillgänglig för arbete minst 2 vardagar i veckan.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 31 oktober.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl, har du däremot frågor går det bra att vända sig till vikarie@bemannia.se alternativt 08-122 00 450 under kontorstid.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

Svenska Bussglas AB söker glasmontör, tunga fordon

Bilglasmontör
Läs mer Okt 31
Nu är vi inne i en expansiv fas och behöver därför utöka vår personalstyrka. Vi söker efter en tekniskt kunnig, noggrann, flexibel och engagerad medarbetare som vill leverera högkvalitativa jobb hos oss på Svenska Bussglas i Örebro.
Vi erbjuder en spännande och utvecklande arbetsplats där utbildning/utveckling sker internt.
Som medarbetare på Bussglas får du installera och reparera glas på tungtrafik. Vi jobbar med bla bussar, lastbilar, husbilar, hjullastare och grävmaskiner. I tjänsten ingår både muntlig och skriftlig rapportering till kund och det är därför en förutsättning att behärska svenska i tal och skrift.
För att lyckas i din roll vill vi att du har:
? B-körkort
? Social kompetens
? Ansvarskänsla och ordningssinne
? Samarbetsförmåga
? Förståelse för kvalitet
Det är meriterande om du har:
Teknisk/mekanisk bakgrund
? Erfarenhet av montörsarbete
? Erfarenhet av glas och film
God fysisk förmåga.


Arbetstiden är 40 timmar per vecka och förlagd på dagtid, övertid kan förekomma. Flexibilitet är därför viktigt.
Utbildning sker internt men tidigare erfarenheter är som ovan nämnt ett plus/meriterande.

Ansök nu

Säljande lånehandläggare på deltid i centrala Örebro

Telefonförsäljare
Läs mer Okt 31
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vill du utvecklas som säljare och samtidigt hjälpa människor med deras ekonomi?

Beskrivning

Reducero jämför räntor och förmedlar lån till privatpersoner via telefon och vår hemsida. Vi är över 120 anställda på 3 kontor som varje dag hjälper kunder att förbättra sin privatekonomi.

Som lånehandläggare är du ansvarig för den första kundkontakten. Du hjälper kunden att skapa en ansökan över telefon och bokar in kunden för ett möte med en rådgivare. I samtalet kommer du att behöva kunskap om och sätta dig in i kundens ekonomiska situation.
Hur mycket kan jag tjäna?

Provisionen är obegränsad och baseras på antalet utbetalda lån du förmedlar. Med andra ord är det fullt möjligt att tjäna en "heltidslön" trots att du bara arbetar 12 timmar i veckan.
Vem är du?

Vi söker dig som brinner för försäljning och har ett intresse för ekonomi. Du är en tävlingsmänniska som drivs av att uppnå mål. För att lyckas i arbetet behöver du vara ihärdig och kreativ. Det är viktigt att du pratar bra svenska och på ett enkelt sätt kan förklara för kunden hur en ansökan går till.

Då detta är en deltidstjänst med kvällstider ser vi gärna att du studerar eller har någon annan sysselsättning på dagarna.
Vad vi erbjuder dig


Utbildningar inom låneförmedling, bank och finans samt säljteknik som du kan ta med dig inom hela din karriär.

En enorm möjlighet att klättra på karriärstrappan och därmed växa med företaget.

En stark gemenskap och en stark lagande som är svår att hitta någon annanstans.

Trygg inkomst med garantilön + förmånlig provisionsmodell där du själv påverkar din lön.

Tävlingar, aktiviteter, AW:s m.m.

Centralt beläget kontor i Örebro.Om Reducero

Reducero jämför lån och hjälper privatpersoner att spara pengar och förbättra sin privatekonomi. Vi har idag över 120 anställda på tre kontor, och växer fortfarande i rasande takt, framför allt tack vare alla våra drivna säljare!
Arbetstid

Flexibla arbetstider - 08:15-17:00
Ersättning

Garantilön och provision.
Tillträde

Löpande.
Frågor

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jimmy Lee på jimmy.lee@reducero.se.

Ansök nu

Mötesbokare till Verisure i Örebro

Innesäljare
Läs mer Okt 31
Välkommen till en riktigt rolig arbetsplats!
Nu söker vi en mötesbokare till en av våra fantastiska franchisetagare, Revir Sverige AB. Som mötesbokare ansvarar du för att erbjuda våra tjänster till blivande kunder och säkra att de kommer i kontakt med oss.

Vi erbjuder dig:
* Garantilön och en attraktiv provisionsstege
* Kollektivavtal och friskvårdsbidrag
* Daglig stöttning för att du ska kunna utvecklas i din karriär
* En energifylld arbetsplats med härliga kollegor
* Attraktiv karriärstege

Vad innebär tjänsten?
Som mötesbokare har du fullt fokus på att hjälpa familjer att säkra sina hem. Din huvudsakliga uppgift kommer vara att boka in möten för en kostnadsfri säkerhetsrådgivning som våra säkerhetsexperter genomför hemma hos kund. Vårt främsta mål är nöjda kunder, så vi ser det som en självklarhet att du har en hög servicekänsla.

Vi söker dig som:
* Datorvana/telefonvana
* Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
* Är fri från anmärkningar i belastningsregistret
* Trivs med att arbete i ett högt tempo
* Är bekväm med att ta kontakt med kunder via telefon
* Tidigare erfarenhet av telebooking eller kundtjänst är meriterande

Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail på grund av GDPR. Under rekryteringsprocessen tar vi utdrag ur belastningsregistret och gör en kreditupplysning.

Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så sök redan idag!

Har du frågor? Läs mer på vår karriärsida eller kontakta rekryteringsteamet på jobb@verisure.se .

Ansök nu

Larmtekniker till Örebro

Installationstekniker
Läs mer Okt 31
Vi söker en säkerhetsexpert/tekniker till Örebro 

Om Tjänsten

Som säkerhetsexpert/tekniker hos oss på Verisure supporterar du våra kunder både nya och befintliga. Du kommer dels montera och installera nya hemlarm men också hjälpa till vid eventuell service, batteribyten, uppgraderingar eller utökningar av kundernas larmsystem. Vi värnar om våra kunder och vill alltid leverera en kundupplevelse i världsklass. Hos oss får du en arbetsplats med hög energinivå och teamkänsla men också möjligheter för personlig utveckling. 

Du kommer att jobba hos oss på Revir Sverige AB , som är marknadsledande leverantör och franchisetagare till Verisure Sverige AB av larm till villa och lägenhet. 

Vi erbjuder dig

·     Attraktiv lönemodell med grundlön, provision och bonussystem 

·     Kollektivavtal och tjänstebil 

·     Gedigna sälj- och serviceutbildningar 

·     En stabil arbetsplats med lång branscherfarenhet 

·     Marknadens mest innovativa tjänster och produkter 

Vi söker dig som har 

·     Har B-körkort 

·     Behärskar svenska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande 

·     Är fri från anmärkningar i belastningsregistret 

·     Har stort kundfokus och hög integritet 

·     Drivs av att arbeta mot uppsatta mål 

·    Teknikintresserad 

·   Händig

Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail på grund av GDPR.  

Under rekryteringsprocessen tar vi utdrag ur belastningsregistret och gör en kreditupplysning.  

Läs gärna mer om oss på vår Karriärsida eller följ oss på vår Instagram . 

Har du frågor? Kontakta rekryteringsteamet på jobb@verisure.se. Märk ämnesraden med den ort du är intresserad av att jobba i. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Säkerhetssäljare till Örebro

Utesäljare
Läs mer Okt 31
Säljare till Örebro:

Våra medarbetare är vår största tillgång och vi erbjuder därför en onboarding i världsklass! Du får lära dig försäljningsarbetet från grunden och får alla verktyg för att lyckas i din säljkarriär. Är du driven och vill utvecklas vidare så har vi fantastiska karriärmöjligheter samt erbjuder vidareutbildning inom både försäljning och ledarskap. 

Vi erbjuder dig: 
* Garantilön och attraktiv provisionsstege 
* Tjänstebil 
* Onboarding i världsklass 
* Attraktiv karriärstege 
* Säljtävlingar med extraordinära priser 
* Kollektivavtal och friskvårdsbidrag 
 

Vad innebär tjänsten? 

Som säkerhetssäljare jobbar du med försäljning som hjälper familjer och människor att känna trygghet i vardagen. I praktiken besöker du privatpersoner för kostnadsfri rådgivning och sälj av säkerhet för ett smartare hem. Du ansvarar för hela säljprocessen från bokning, genomförande av kundbesök till avtalsskrivning och installation. Vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande och har därför inget krav på tidigare försäljningserfarenhet.  

Vi söker dig som: 
* Har B-körkort (obligatoriskt krav)
* Kan arbeta vardagar mellan kl.11-21 – Fredagar 9-17
* Behärskar svenska i tal och skrift, ytterligare språk är meriterande 
* Är fri från anmärkningar i belastningsregistret och hos UC
* Drivs av att arbeta mot uppsatta mål 
* Har stort kundfokus med hög integritet 
* Värdesätter samarbete och ett bra team 

Sök direkt utan CV 

Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail på grund av GDPR.  

Under rekryteringsprocessen tar vi utdrag ur belastningsregistret och gör en kreditupplysning.  

Läs gärna mer om oss på vår Karriärsida eller följ oss på vår Instagram . 

Har du frågor? Kontakta rekryteringsteamet på jobb@verisure.se. Märk ämnesraden med den ort du är intresserad av att jobba i. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Säljare till Örebro

Utesäljare
Läs mer Okt 31
Vill du bli Sveriges bästa säljare? Kickstarta din säljkarriär hos oss på Verisure! 

Våra medarbetare är vår största tillgång och vi erbjuder därför en onboarding i världsklass! Du får lära dig försäljningsarbetet från grunden och får alla verktyg för att lyckas i din säljkarriär. Är du driven och vill utvecklas vidare så har vi fantastiska karriärmöjligheter samt erbjuder vidareutbildning inom både försäljning och ledarskap. Tjänsten är placerad hos Revir Sverige AB som sedan flera år är franchisetagare till Verisure AB - marknadsledande leverantör av larm till villa och lägenhet.

 

Vi erbjuder dig: 
* Attraktiv lön med garanterad del och provisionsstege 
* Tjänstebil 
* Onboarding i världsklass 
* Attraktiv karriärstege 
* Säljtävlingar med extraordinära priser 
* Kollektivavtal och friskvårdsbidrag 

 

Vad innebär tjänsten? 

Som säkerhetssäljare jobbar du med försäljning som hjälper familjer och människor att känna trygghet i vardagen. I praktiken besöker du privatpersoner för kostnadsfri rådgivning och sälj av säkerhet för ett smartare hem. Du ansvarar för hela säljprocessen från bokning, genomförande av kundbesök till avtalsskrivning. Vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande och har därför inget krav på tidigare försäljningserfarenhet.  

 

Vi söker dig som: 
* Har B-körkort (obligatoriskt krav)
* Kan arbetar vardagar mellan kl. 12-21
* Behärskar svenska i tal och skrift, ytterligare språk är meriterande 
* Är fri från anmärkningar i belastningsregistret och hos UC
* Drivs av att arbeta mot uppsatta mål 
* Har stort kundfokus med hög integritet 
* Värdesätter samarbete och ett bra team 

 

Sök direkt utan CV 

Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail på grund av GDPR.  

Under rekryteringsprocessen tar vi utdrag ur belastningsregistret och gör en kreditupplysning.  

Läs gärna mer om oss på vår Karriärsida eller följ oss på vår Instagram .

Ansök nu

Teknisk Projektledare sökes till Örebro!

Projektledare, IT
Läs mer Okt 31
Teknisk Projektledare sökes till Örebro!
 
Arbetar du inom IT och är nyfiken på att anta en ny utmaning?   
Då ska du läsa vidare! 
 
Viva Bemanning söker just nu en senior Teknisk Projektledare med minst 9 års erfarenhet till bemanningsuppdrag i Örebro!   
   
Arbetsuppgifter 
Mer info kommer ges vidare i rekryteringsprocessen.
 
Startdatum 
Januari.

Uppdragets längd 
2 år.
 
Anställningsform   
Tillsvidare. On-site.

Ort 
Örebro.

Språkkunskaper 
Kommunicera flytande i tal och skrift på svenska och mycket god erfarenhet och kunskaper att kommunicera i tal och skrift på engelska.

Kvalifikationer och krav 
Vi söker efter en talangfull kandidat till rollen. Som person ser vi att du är proaktiv och engagerad i ditt arbete. För att lyckas i rollen ska du minst ha 9 års erfarenhet av rollen som Teknisk Projektledare. 
Vi ser även att du har tidigare erfarenhet av:  
Agilt utvecklingsarbete.
Leda större projektgrupper och ha huvudansvar för projektmål, budget och kvalitet.
Kommunicera med interna och externa intressenter i en komplex organisation.
Uppdrag inom offentlig verksamhet.
Kunskap om statistikproduktion.
Projektledare för ett IT-projekt i statistikproduktion.
Stora komplexa databasregister.

Om oss 
Viva Bemanning startade år 2019 med visionen att hjälpa människor att hjälpa andra människor. Idag har vi över 240 konsulter på uppdrag i Sverige och Norge som vi hjälpt hitta rätt arbetsplats och uppdrag. Vi kommer alltid sträva efter att bibehålla den familjära småföretagskänslan där du kommer känna att vi ser, värnar och bryr oss. 
 
 
Vad erbjuder vi?  Förhöjd ersättning 
Maximalt friskvårdsbidrag 
Service i världsklass 
Arbetsmiljö med hög kvalitet 
Arbeta med de mest intressanta, roligaste och populäraste uppdragen i branschen just nu 
Vill du lära dig snabbräkning, minnestekniker eller få mentalträning? Eller kanske vill du starta eget företag? Vi finns här för dig! 
 
Ansökan 
För att ansöka tjänsten klickar du på länken ”Ansök här” och sedan ”Sök denna tjänst”. Var noga med att bifoga ditt CV. 
Du är välkommen att skicka epost eller ringa oss vid frågor. 
Ansökningar genom epost undanbedes! 
 
Tele: 073-545 40 60 
Epost: rekrytering@vivabemanning.se 
Hemsida: www.vivabemanning.se 
 
Viva Bemanning IT – din framtid börjar hos oss!

Ansök nu

Studenter sökes till Adecco i Örebro!

Lagerarbetare
Läs mer Okt 31
Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselstättning på minst 50% och är på jakt efter ett flexibelt extrajobb?

Om tjänsten
Vi på Adecco söker nu studenter eller någon som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% som vill arbeta extra som terminalarbetare. Arbetet som terminalarbetare kommer att innebära arbetsuppgifter som att sortera, organisera och lagerlägga varor enligt specificerade riktlinjer. Det kommer också innebära att plocka och packa beställningar med hög noggrannhet och effektivitet. Man kommer också att behöva använda truckar och annan utrustning för att flytta material på ett säkert sätt. Arbetspassen kan variera från 4h, 6h och 8h, samt att arbetstiderna kan förekomma dagtid, kvällstid och nattid. 

Om dig
Vi söker en engagerad och pålitlig terminalarbetare med truckkort för att ansluta sig till vårt team. Denna roll kommer att vara avgörande för att säkerställa smidig drift av vårt lager och terminalverksamhet. Vi letar efter någon som är organiserad, noggrann och som kan ha många bollar i luften. Det är viktigt att man är en god lagspelare och flexibel att kunna ställa upp med kort varsel. För att lyckas i rollen som terminalarbetare ser vi att du är effektiv, har en positiva inställning och hög arbetsmoral.

Krav för tjänsten är:
- Erfarenhet av liknande arbete inom lager- eller terminalmiljö
- Truckkort
- Student eller har en annan huvudsaklig sysselstättning på minst 50%

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet så är du flexibel, prestigelös och arbetsvillig så är detta en tjänst för dig.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Evelina Wikström via Adecco´s växel 0101737300 alt. 0736848262

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Extrajobb, Student, Örebro, Adecco, Terminalarbetare, Lager, truck.

Ansök nu

Personlig assistents sökes till 14 årig rullstolsbunden kille

Personlig assistent
Läs mer Okt 31
Vi söker efter dig som vill jobba som personlig assistent åt en rullstolsbunden kille i 14-års åldern.
Killen har behov av hjälp med:
-Sondmatning, medicinteknisk utrustning samt all personlig omvårdnad.
Du kan även få följa med på kundens olika vårdbesök/ aktiviteter.
Som person är du: Ansvarfull, ödmjuk, empatisk, noggrann, tålmodig, lyhörd, observant, pålitlig, positiv, fungerar att arbeta i grupp, har ett genuint intresse av att hjälpa andra, behärskar det svenska språket i tal och skrift.
Meriterande om du arbetat med barn tidigare/ har vårdutbildning /erfarenhet av personlig assistent.
Viktigt att personkemin stämmer.
Då vi söker långvariga till uppdraget är vi också villiga att tillsammans se över schema och tider som passar alla parter.
Intervjuer sker löpande, skicka därför gärna in din ansökan redan idag.
Om anställningen:
Timlön enligt överenskommelse
Tillträde omgående
Om oss:
Curama assistans och omsorg är en privat assistansförmedling som grundades 2019. Vi är ett företag som finns i hela landet där våra medarbetare tillsammans varje dag gör livet lite enklare för våra kunder. Vår ambition är att erbjuda den bästa personliga assistansen med fokus på dig och dina behov.

Ansök nu

Landbotorp

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Okt 31
Undersköterska/Boendestödjare till LSS boende 


Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som undersköterska/boendestödjare hos oss på Humana i Örebro. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. 

 

Om tjänsten 

 

Nu söker vi en ny kollega till vår verksamhet på Landbotorpsallen i Örebro då en medarbetare ska valt att gåvidare till andra utmaningar. 


Som undersköterska/boendestödjare hos oss på Humana kommer du att arbeta på ett boende med 6 klienter som bor i egenlägenhet. Vi arbetar med kontaktmanskap för varje klient och som personal kommer du att vara ansvarig kontaktman för en av våra klienter på boendet. Detta innebär bland annat att ha nära kontakt med sjukvård, daglig verksamhet, anhöriga och övriga externa kontakter. Som kontaktman är du delaktig i att planera aktiviteter, upprättande och uppdatering av rutiner och genomförandeplan. 


På boendet kommer du att arbeta med klienter som både har ett stort omvårdnadsbehov och klienter med autism, utvecklingsstörning och Cerebral pares, därav är det meriterande att du har erfarenhet av arbete inom dessa områden tidigare. 


Det dagliga arbetet innefattar att stötta klienterna i att klara sitt vardagliga liv med blandannat personlig hygien, på- och avklädning, måltider, städ och tvätt och att också till viss del följa med klienter på olika aktiviteter och läkarbesök. Du kommer att delta i verksamhetens kvalitetsarbete genom att arbeta aktivt och bidra till lokala rutiner utifrån centralt kvalitetsledningssystem. Du kommer att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter och har tillsammans med dina kollegor helhetsansvaret att planera, fördela och genomföra de dagliga arbetsuppgifterna. 

 

 

Vi söker dig som; 


- är ansvarstagande, lyhörd och som tar egna initiativ 


- är serviceinriktad och som är van att kunna bemöta olika typer av personligheter på bästa sätt 

 

Vem är du? 


Du har ett positivt synsätt och vill arbeta för utveckling och förbättring. Vi ser gärna att du har lätt för att skapa relationer och har mycket god samarbetsförmåga. Vi förutsätter att du är lösningsorienterad, organiserad och ansvarsfull. 


För denna tjänst krävs; 


- att du är utbildad inom omvårdnadsarbete 


- att du har möjlighet att kunna arbeta dag, kväll, helg och eventuellt natt  


- att du behärskar det svenska språket väl både i tal och skrift 


- hantera dokumentation och avvikelser 


  


Det är även meriterande om du; 


- har erfarenhet av IBIC, rehabiliterandearbetsätt och tydliggörande pedagogik  


- har erfarenhet av verksamhet som drivs i entreprenad  


  


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: 80%, arbetet är schemalagt dag, kväll och varannan helg.  

Lön: Enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal 

Tillträde: Enligt överenskommelse 

Intervjuer sker löpande så vänta ej med att skicka in din ansökan! 


Tjänsten är en tillsvidaretjänst med 6månaders provtjänstgöring.


Att jobba på Humana 

På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

 

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. 


Välkommen till ett glatt gäng på Landbotorp så lämna in din ansökan redan idag.

Ansök nu

Säljande lånehandläggare på deltid i centrala Örebro

Telefonförsäljare
Läs mer Okt 31
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:Vill du utvecklas som säljare och samtidigt hjälpa människor med deras ekonomi?

Beskrivning

Reducero jämför räntor och förmedlar lån till privatpersoner via telefon och vår hemsida. Vi är över 120 anställda på 3 kontor som varje dag hjälper kunder att förbättra sin privatekonomi.

Som lånehandläggare är du ansvarig för den första kundkontakten. Du hjälper kunden att skapa en ansökan över telefon och bokar in kunden för ett möte med en rådgivare. I samtalet kommer du att behöva kunskap om och sätta dig in i kundens ekonomiska situation.
Hur mycket kan jag tjäna?

Provisionen är obegränsad och baseras på antalet utbetalda lån du förmedlar. Med andra ord är det fullt möjligt att tjäna en "heltidslön" trots att du bara arbetar 12 timmar i veckan.
Vem är du?

Vi söker dig som brinner för försäljning och har ett intresse för ekonomi. Du är en tävlingsmänniska som drivs av att uppnå mål. För att lyckas i arbetet behöver du vara ihärdig och kreativ. Det är viktigt att du pratar bra svenska och på ett enkelt sätt kan förklara för kunden hur en ansökan går till.

Då detta är en deltidstjänst med kvällstider ser vi gärna att du studerar eller har någon annan sysselsättning på dagarna.
Vad vi erbjuder dig


Utbildningar inom låneförmedling, bank och finans samt säljteknik som du kan ta med dig inom hela din karriär.

En enorm möjlighet att klättra på karriärstrappan och därmed växa med företaget.

En stark gemenskap och en stark lagande som är svår att hitta någon annanstans.

Trygg inkomst med garantilön + förmånlig provisionsmodell där du själv påverkar din lön.

Tävlingar, aktiviteter, AW:s m.m.

Centralt beläget kontor i Örebro.Om Reducero

Reducero jämför lån och hjälper privatpersoner att spara pengar och förbättra sin privatekonomi. Vi har idag över 120 anställda på tre kontor, och växer fortfarande i rasande takt, framför allt tack vare alla våra drivna säljare!
Arbetstid

Flexibla arbetstider - 08:15-17:00
Ersättning

Garantilön och provision.
Tillträde

Löpande.
Frågor

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jimmy Lee på jimmy.lee@reducero.se.

Ansök nu

Säljande lånehandläggare i centrala Örebro

Telefonförsäljare
Läs mer Okt 31
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:Vill du utvecklas som säljare och samtidigt hjälpa människor med deras ekonomi?

Arbetsuppgiften

Som lånehandläggare är du ansvarig för den första kundkontakten. Du hjälper kunden att skapa en ansökan över telefon och bokar kunden för ett möte med en rådgivare.

Det bästa med tjänsten är att den är helt kostnadsfri och bindningsfri (då vi får betalt av våra samarbetsbanker), och just därför är våra kunder extra tacksamma för vår hjälp!
Garantilön och provision

Lönemodellen bygger på en trygg garantilön, samt en förmånlig provisionsmodell utan tak och baseras helt på din prestation. Ju fler kunder du hjälper, desto mer tjänar du!
Vem är du?

Vi söker dig som vill arbeta med försäljning och som brinner för att hjälpa människor! Har du viljan att utvecklas, så kommer du få den utbildning och coaching du behöver för att lyckas hos oss!
Vad vi erbjuder dig


Utbildningar inom låneförmedling, bank och finans samt säljteknik som du kan ta med dig inom hela din karriär.

En enorm möjlighet att klättra på karriärstrappan och därmed växa med företaget.

En stark gemenskap och en stark lagande som är svår att hitta någon annanstans.

Trygg inkomst med garantilön + förmånlig provisionsmodell där du själv påverkar din lön.

Tävlingar, aktiviteter, AW:s m.m.

Centralt beläget kontor i Örebro.Tillträde

Vi anställer löpande handläggare till Reducero. Du är alltid välkommen att söka genom att klicka på knappen nedan.
Om Reducero

Reducero jämför lån och hjälper privatpersoner att spara pengar och förbättra sin privatekonomi. Vi har idag över 120 anställda på tre kontor, och växer fortfarande i rasande takt, framför allt tack vare alla våra drivna säljare!
Frågor

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta mig på jimmy.lee@reducero.se.

Ansök nu

Operatör Contactcenter Timanställning

Larmoperatör
Läs mer Okt 31
Företagsbeskrivning
Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. Oavsett om du vill jobba mycket eller lite, dag eller natt så behöver vi bli fler.
Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar efter ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar. Du tar hand om människors säkerhet – Securitas tar hand om dig.
Jobbeskrivning
Som operatör på vårt Contact center kommer du agera som spindeln i nätet för våra kunders jourtjänster. Du tar emot inkommande samtal och säkerställer att rätt åtgärd sätts in baserat på i förväg fastställda riktlinjer som tagits fram i överenskommelse med kunden.
Exempel på uppdrag som Contact center hanterar:
Telefonitjänst
Fastighetsjour
Trygghetsjour
Krisjour

Som operatör i vår ledningscentral har du ansvaret för väktarnas säkerhet via övervakning när dom är ute hos våra kunder, både på rutinuppdrag och larmutryckningar. Du tar emot samtal från våra väktare och är behjälplig under hela deras arbetspass från deras uppstart till avslut. Du säkerställer att rätt åtgärd sätts in utan fördröjning. Du fattar snabba beslut baserade på i förväg fastställda riktlinjer som tagits fram. Framför allt fungerar du som ett stort stöd för våra väktare när de utför ärenden ute hos kund som stundtals kan vara riskfyllda.
Tjänsten passar dig som trivs i en fartfylld, samordnande roll och vill kombinera detta med ett samhällsviktigt uppdrag. Ibland är det tufft att stå mellan stressade väktare eller hyresgäster och våra kunders intressen men vi har en stark gemenskap i centralen där vi kollegor stöttar varandra. Vi arbetar aktivt för en så bra och trivsam arbetsplats som möjligt. Arbetsplatsen är från 2020-talet och är tillgänglig för rullstol eller rollator. Har du behov av mer individuella anpassningar, har vi kunskap om bidrag till arbetshjälpmedel.
Trivs du i en roll där du har ett stort kontaktnät och samtidigt gör en viktig samhällsinsats? Vi på Securitas letar just nu efter dig som vill axla rollen som operatör hos oss. Hos oss blir du otroligt viktig för våra väktare och fastighetsmontörer – Är du nyfiken att höra mer om tjänsten? Läs då mer nedan!
Vi är trygghet. Vi är Securitas
Kravspecifikation
Du har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska. Då du kommer att använda datorn som ditt främsta verktyg, ser vi gärna också att du som söker har en god datorvana sedan tidigare.
Som person tror vi att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera periodvis högt arbetstempo. Vi ser gärna att du som söker har ett stort intresse för teknik och har lätt att förstå instruktioner.
Då du kommer att ha ett stort ansvar i din roll, men samtidigt jobba väldigt nära såväl kunder som kollegor, tror vi att du har lätt att jobba både självständigt men också i team. Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.
Övrig information
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten – skicka din ansökan redan idag!
Har du frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till kontaktperson: mats.ostlund@securitas.se.
Tjänsten är en timanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6mån provanställning
Vi arbetar med urvalstester
Vi kommunicerar i första hand via mail
Sista ansökningsdag är 231201

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du har godkända betyg från gymnasiet i svenska och engelska samt blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (den ansökan görs av Securitas).
Vi har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster.
Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.
Mer info om Securitas som arbetsgivare och vår rekryteringsprocess hittar du på securitas.se

Ansök nu

Teckenspråkstolk till Birgittaskolan i Örebro

Teckenspråkstolk/Dövblindtolk
Läs mer Okt 31
Vill du vara med och skapa de bästa förutsättningarna för en likvärdig utbildning? Vi på Specialpedagogiska skolmyndigheten, SPSM, arbetar för att alla barn, elever och vuxenstuderande med funktionsnedsättning ska nå målen för sin utbildning.

Vi erbjuder stöd till förskolor och skolor i hela landet som vill skapa lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga. Vi driver också specialskolor, fördelar stadsbidrag och utvecklar läromedel.

Vi arbetar engagerat för att allas lika värde ska bli verklighet. Tillsammans använder vi samarbete och kompetens för att lösa uppdrag. Att utveckla ledarskapet och att öka mångfalden är några saker som just nu finns på vår agenda. Tillsammans bidrar vi till hållbarhet i samhället ekonomiskt, socialt och miljömässigt. Mer om vad vi erbjuder kan du läsa på www.spsm.se/ledigajobb

Alla elever har rätt till en skola som ger dem möjlighet att utvecklas utifrån egna förutsättningar. På uppdrag av staten driver SPSM skolor för elever som behöver ett alternativ till den vanliga grundskolan. Skolorna har olika målgrupper och finns geografiskt spridda över landet.

Verksamhetsområde specialskola omfattar för närvarande drygt 600 medarbetare. Verksamhetsområdet omfattar myndighetens samtliga regionala och nationella specialskolor, tio stycken från Umeå till Lund. Utöver skolorna innehåller verksamhetsområdet även en skolstödsenhet, en skolutvecklingsenhet och en hälso- och sjukvårdsenhet.

Skolstödsenheten har för närvarande ca 65 medarbetare som ger verksamhetsområde Specialskola stöd i form av vaktmästeri, skolmåltider, lokalvård, lokaler, ekonomi-, inköp- och personalhandläggning samt skolnära administration. Hela SPSM får stöd i teckenspråkstolkning och hörselteknik.

Då myndigheten finns inom stora delar av landet använder vi digitala plattformar för arbete och möten på distans.

Är Du teckenspråkstolk med hög kompetens? Är Du en praktiker med teoretisk förankring? Är du trygg i din yrkesroll?
Eftersom en av våra teckenspråkstolkar övergår till annan tjänst har Du nu möjlighet att bli tolk på en arbetsplats som erbjuder stabilitet, utveckling och trygghet. Du ingår i Birgittaskolans och SPSM:s arbetslag av tolkar som gemensamt bidrar till tolkverksamhetens utveckling. Du har möjlighet att teckna enskild överenskommelse som ger möjlighet till längre ledighet i samband med skollov.

Vi söker en teckenspråkstolk med placering på Birgittaskolan i Örebro. Birgittaskolan är en tvåspråkig specialskola i en teckenspråkig miljö där teckenspråk är det gemensamma språket bland både elever och personal. Vårt uppdrag är att ge döva elever och elever med hörselnedsättning utbildning motsvarande den som ges i grundskola/anpassad grundskola, enligt specialskolans läroplan. Birgittaskolan har ca 170 elever och är en mångkulturell skola med elever från fler olika länder och kulturer. Vi kommunicerar på svenskt teckenspråk samt talad och skriven svenska. Vi bedriver också teckenspråkskurser för hörande barn och ungdomar vars föräldrar är döva eller har en hörselnedsättning.


ARBETSUPPGIFTER
I arbetet som teckenspråkstolk för Birgittaskolans verksamhet ingår tolkning till både elever och personal i olika situationer. För eleverna kan det vara lektioner, utvecklingssamtal, studiebesök och kulturella evenemang. Tolkning förekommer även på raster, i fritidshemsverksamheten, i elevrådsarbetet och vid gemensamma aktiviteter. För personal kan det gälla undervisning, möten, konferenser och fortbildning. Även information till elever och personal om hur man använder tolk samt viss samordning av tolkuppdrag ingår.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
Tolk- och översättarinstitutets föreskrivna tolkutbildning med godkänt resultat eller är auktoriserad av Kammarkollegiet.
Minst två års erfarenhet i närtid av arbete som teckenspråkstolk.
Utbildning och erfarenhet som dövblindtolk
Erfarenhet av att tolka i skolrelaterade situationer och i situationer med barn och ungdomar
Erfarenhet av ett pedagogiskt språkbruk
Erfarenhet av ett formellt språkbruk

Det är meriterande om du har
Erfarenhet av administrativa stödsystem och digitala verktyg
Erfarenhet av att samordna tolkuppdrag
Erfarenhet av tolkning på distans via digitala plattformar som tex Zoom.
Vidareutbildning inom tolkområdet

Personliga egenskaper
Vi önskar att du är trygg i din yrkesroll och vågar ta plats på ett respektfullt sätt. Vi lägger också stor vikt vid att du är serviceinriktad, lyhörd för verksamhetens behov samt initiativrik och lösningsfokuserad. Du kan behålla ett lugnt förhållningssätt även i stressiga situationer samt tycker om att jobba både självständigt och i arbetslag.

För att vara kvalificerad för tjänsten ska du dela vår värdegrund allas lika värde. Vi hoppas att du som söker, med din bakgrund och din kompetens, kan bidra till att öka vår mångfald.

ÖVRIGT
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Utdrag från belastningsregistret ska visas upp inför anställning.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

Förskollärare med utvecklingsledaruppdrag till Lillstugan

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Okt 31
Är du en förskollärare som är redo att ta nästa steg? Letar du efter ett meningsfullt arbete där du får göra skillnad för våra yngsta medborgare? Brinner du dessutom lite extra för språkutveckling? Vi söker nu efter en förskollärare med utvecklingsledaruppdrag till oss på Lillstugan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Välkommen till Lillstugans förskola! Vår förskola består av två avdelningar och du hittar oss i stora ljusa lokaler i Baronbackarna. Här blir du en del av ett engagerat gäng pedagoger som tillsammans jobbar för att skapa de bästa möjliga förutsättningar för våra barn. Vi arbetar med förhållningssättet Vägledande samspel (ICDP) och strävar efter att tillsammans med barn och vårdnadshavare skapa en förskola med plats för glädje, nyfikenhet och trygghet.

Hos oss arbetar vi medforskande utifrån ett projekterande arbetssätt med språket i fokus. Som grund för arbetet ligger Läroplan för förskolan (Lpfö 18). Har du ett stort intresse av språk och barns språkutveckling är det här du ska arbeta; vi behöver dig som brinner för att barnen ska utveckla alla sina språk!

I rollen med utökat ansvar med utvecklingsledaruppdrag ser vi gärna att du tycker om att driva pedagogisk utveckling, ansvara för vissa administrativa uppgifter samt ha förmåga att se till helheten. Hos oss har du goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll då vi har en välfungerande organisation kring det kollegiala lärandet och fortbildning. 

Exempel på arbetsuppgifter:

• ansvara för att leda, organisera, planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet
• arbeta för att barns inflytande, delaktighet och eget ansvar utvecklas
• arbeta för att erbjuda en tillgänglig lärmiljö för utveckling, lek och lärande
• medverka till utvecklingssamtalens innehåll och genomförande
• reflektera och dokumentera i de verksamhetssystem som finns

I rollen som utvecklingsledare tillkommer följande arbetsuppgifter:

• arbeta utifrån ett helhetsperspektiv
• driva förskolans pedagogiska utveckling mot målen
• samordna och prioritera förskolans resurser och kartlägga kompetensbehov inom enheten
• följa upp förskolans ekonomi och verka för att ekonomiska rutiner, avtal och regler följs
• tillsammans med rektor vara delaktig i processer vid nyanställning

Om arbetsplatsen
Lillstugan består av två avdelningar, en för yngre och en för äldre barn, och ligger på Västra Engelbrektsskolans skolgård. Vi har en utegård samt närhet till både trevliga lekparker, skog och natur. Vi erbjuder en variationsrik verksamhet där barnens intressen, olikheter och lärande tillgodoses och tas tillvara. Tiden hos oss ska vara trygg, rolig och lärorik för barnen. Vi planerar, genomför och utvärderar verksamhetens mål enligt förskolans läroplan. Leken är det viktigaste i vår verksamhet. 

Lillstugan är en del av de fyra förskolor som tillsammans bildar Baronbackarnas förskoleområde. Inom vårt område har vi gemensam kompetensutveckling med träffar där vi utbyter kunskaper och erfarenheter med varandra. Nära till hands har vi en pedagogisk handledare som finns som stöttning både enskilt och i grupp. 

Läs mer om vår förskola på orebro.se/lillstugan!

Läs mer om hur det är att arbeta som förskollärare i Örebro på orebro.se/jobb/forskollarare!

Kvalifikationer
Vi söker dig som är trygg och stabil i din roll som förskollärare. Du är ansvarstagande med en god förmåga att strukturera, planera och organisera arbetet på ett effektivt sätt; både enskilt och tillsammans med kollegor. Du är initiativtagande och har förmåga att driva arbetet framåt. Som person är du lyhörd och har lätt för att samarbeta med andra. Du har ett gott bemötande och kommunicerar utifrån ett lösningsfokuserat perspektiv i varje möte med kollegor, barn och vårdnadshavare. Du har god förståelse för människors olikheter och möter varje barn utifrån hens förutsättningar. Du har ett flexibelt förhållningssätt och kan enkelt anpassa dig till ändrade omständigheter. Du behärskar det svenska språket på ett sätt så du kan kommunicera med barn, vårdnadshavare och övrig personal samt skriftligen kan dokumentera det som verksamheten kräver i våra system.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav

• legitimerad förskollärare, alternativt inneha behörighetsgivande examen som berättigar till legitimation
• erfarenhet av arbete som förskollärare eller med liknande arbetsuppgifter

Meriterande

• utbildning i eller erfarenhet av Vägledande samspel (ICDP)
• goda kunskaper i IT/digitala verktyg
• VFU-handledarutbildning (7,5 hp)
• erfarenhet av TAKK (tecken som alternativ och kompletterande kommunikation)

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: 8 januari 2024, enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Övrig information
Förskollärarlegitimation ska bifogas i ansökan tillsammans med behörighetsförteckning, alternativt examensbevis som berättigar dig till en legitimation.

Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 12 november. Urval och intervjuer sker löpande!

Välkommen med din ansökan!

Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu

Undersköterska alternativt vårdbiträde till Jeremiasgården

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Okt 31
Slår ditt hjärta också lite extra för de äldre och trivs du med att arbeta med både somatik och demens? Då kanske du är vår nästa medarbetare, ta chansen och sök!

Om tjänsten
Nu stärker vi på Jeremiasgården upp med undersköterskor och vårdbiträden till både somatisk- och demensavdelning. Du kommer att tillhöra ett våningsplan med två avdelningar men hos oss hjälps vi åt över hela huset. Vi utgår från ett rehabiliterande förhållningssätt vilket innebär att det är varje hyresgästs egna behov, vilja och förmåga som styr målen för vårt arbete. Du kommer att ingå i ett team med omvårdnadspersonal, sjuksköterskor och arbetsterapeut. För oss är det viktigt med kvalité och därför kommer vi framöver att avsätta tid i schemat för avvikelsearbete där du som undersköterska får möjlighet att diskutera dina erfarenheter med dina kollegor. På så vis kan vi lära av varandra. Det här är möjligheten för dig som besitter både kompetensen och ett stort hjärta att vara med och driva vår verksamhet framåt!

Exempel på arbetsuppgifter:

• planera, utföra och utvärdera insatser kopplat till service, omvårdnad, hälsa och sjukvård
• som kontaktperson ansvara för den individuella vård- och omsorgsprocessen samt kontakt med anhöriga
• utföra arbetsuppgifter enligt Hälso- och sjukvårdslagen utifrån delegation och instruktion

Om arbetsplatsen
Jeremiasgården är ett naturnära vård- och omsorgsboende som ligger bredvid Tybbleparken. Vi delar byggnad med både Tybble vårdcentral och apotek. Hos oss finns 58 lägenheter fördelade på sju avdelningar varav tre har demensinriktning och fyra somatik. På alla avdelningar finns även parboendelägenheter. Vårt boende är populärt bland de äldre, och det tycker vi så klart är kul! Mycket beror det nog på att vi anordnar aktiviteter för våra hyresgäster, allt från bingokvällar till spa.

Kvalifikationer
Som undersköterska ser vi att du är lugn, stabil och professionell i ditt bemötande. Du är trygg i din yrkesroll och kan självständigt genomföra ditt arbete och samtidigt arbeta bra med kollegor, hyresgäster och anhöriga. Du har lätt för att skapa förtroende och sätta dig in i hyresgäster och anhörigas perspektiv. Dagen blir inte alltid som planerat och därför ser vi gärna att du har förmågan att anpassa dig efter ändrade omständigheter och förändringar i stort. Du behärskar det svenska språket på så sätt att du kan kommunicera med hyresgäster och övrig personal samt skriftligt dokumentera det som verksamheten kräver. Då arbetet innefattar social dokumentation krävs god datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav:

• avslutad gymnasieutbildning

Meriterande:

• bevis om skyddad yrkestitel, alternativt omfattas av övergångsreglerna (tillsvidareanställd undersköterska den 1 juli 2023)
• vårdbiträdesutbildning alternativt undersköterskeutbildning
• erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg
• erfarenhet av arbete med äldre personer med demenssjukdom
• erfarenhet av arbete i dokumentationssystem (Treserva eller motsvarande)
• erfarenhet av kontaktmannaskap

Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal tjänster: 8

Arbetstid: schemalagd dag/kväll och helg 

Övrig information
Från och med den 1 juli 2023 är undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att du kommer att behöva ett bevis från Socialstyrelsen för att få anställning som undersköterska. I väntan på ditt bevis är det möjligt att få anställning som vårdbiträde. Hade du en tillsvidareanställning som undersköterska den 1 juli 2023 får du dock fortsätta använda titeln.

Om du blir aktuell för tjänsten och saknar vårdutbildning kommer utbildning att ingå som en del i anställningen. Mer information om detta ges under rekryteringsprocessen.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.

Innan du erbjuds en anställning inom vård- och omsorgsarbete behöver du visa upp registerutdrag ur belastningsregistret.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 12 november.

Välkommen med din ansökan!


Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter

Ansök nu